Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ګولیور او دریمه لاسته راوړنه

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    ګولیور په خوب کې یو موازي کائنات ته حرکت کوي. هلته هغه ډریگنونه ویني او باید پوه شي چې د دریم ریخ او د هټلر آلمان شتون لري، چې د افسانوي کیسې ګنووم لخوا مرسته کیږي. یو ځوان هوبیټ هلک د شوروي اتحاد سره د مرستې لپاره لیږل شوی. مګر هغه ځان د ماشومانو د کارګرانو په کالونۍ کې موندلی چې نشي کولی د شوروي روسیې سره مرسته وکړي. او جرمنيانو شوروي اتحاد ونيول!

  ګولیور او دریمه لاسته راوړنه
  تشریح
  ګولیور په خوب کې یو موازي کائنات ته حرکت کوي. هلته هغه ډریگنونه ویني او باید پوه شي چې د دریم ریخ او د هټلر آلمان شتون لري، چې د افسانوي کیسې ګنووم لخوا مرسته کیږي. یو ځوان هوبیټ هلک د شوروي اتحاد سره د مرستې لپاره لیږل شوی. مګر هغه ځان د ماشومانو د کارګرانو په کالونۍ کې موندلی چې نشي کولی د شوروي روسیې سره مرسته وکړي. او جرمنيانو شوروي اتحاد ونيول!
  . څپرکی نمبر 1.
  له غلامۍ ستړی شوی، زړور مسافر ویده شو او یو خوب یې ولید چې له حقیقت څخه ډیر په زړه پورې و.
  هلک ګولیور په ډریگن الوتنه کوله، او د هغه تر څنګ د بې ساري ښکلا نجلۍ وه. لا دمخه یو بالغ، مګر لاهم ځوان، او ډیر عضلاتي او منحني. او د هغې په ویښتو کې د سرو زرو رنګ ، د الماسونو بډایه تاج او ځینې ډبرې دومره روښانه ، لکه ستوري ، چې حتی ترټولو لوی او خورا قیمتي الماسونه یې روښانه کړل.
  مسافر هلک وپوښتل:
  - تاسې څوک یاست؟
  نجلۍ په خندا ځواب ورکړ:
  - زه شهزادګۍ لییا یم! او دا مهال زه د ډریګون لښکر قومانده کوم!
  ګلیور شاته وکتل. او په حقیقت کې، په آسمان کې د ډریگنانو ټوله رمه وه، او دا ټول مخلوقات ښکلي وو. او هلته ښکلې نجونې ناست وې.
  خو تر ټولو ښکلی او په زړه پوری بیا هم ملکه وه. او هغه ډریگن چې په هغې کې دوی درې الوتنه کوله، د یو بل ښکلا سره یوځای، واقعیا په زړه پوری وه. دلته ټیم و. او په ورته وخت کې، ټولې نجونې پښې دي، که څه هم د دوی لونګۍ د قیمتي ډبرو او مچیو سره پوښل شوي.
  مګر دوی په معدې کې د چاکلیټ بارونه پټ نه کړل، یا د برونزو پوټکي لاندې د عضلاتو بالونه پټ نه کړل. په ورته وخت کې، تلوونو د پښې یو ښکلی او ځانګړی موړ درلود.
  جنګیالي هلک وویل:
  - تاسو څومره ښایسته یاست. تاسو انجونې واقعیا یوه معجزه یاست!
  ليا خپل ويښتان د سرو زرو د پاڼو رنګ وخوځاوه او ويې ويل:
  نجونې ټولې ښکلې دي، پښې
  دوی پیاوړي او جنګیالي دي له منبر څخه ...
  ښکلاګانې خورا سختې ښکاري،
  زړه یې په ښکاره له دوی سره ډیر خوشحاله دی!
  ګلیور له دې سره موافقه وکړه. توره یې په لاسونو کې وګرځوله او له هغې سره یې اتمه څېره جوړه کړه او ویې ویل:
  - پرته له شکه، دا ستاسو سره ډیر ساتیري دی!
  د ښکلاګانو یوه ډله په ډریگنونو الوتله. د دوی ټول پوځ شتون لري، عالي او بې ساري. او ډریگن وزرونه د باران په ټولو رنګونو کې رنګ شوي و. او داسې بریښي چې دوی د قیمتي ډبرو سره سینګار شوي.
  ګولیور یادونه وکړه:
  - هر هوښیار سړی په خپله طریقه یو اژدها دی، خو اوه سرې نه، بلکې اکثره بې سرې دی!
  شهزادګۍ لییا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - د ډریگن په څیر، یو سړی اړتیا نلري خپل سرونه پرې کړي؛ هغه لا دمخه له لاسه ورکوي کله چې هغه یوې ښځې ته ګوري!
  جنګیالي هلک خپلې پښې ګوتې وغورځولې - شاوخوا دولس کلن ښکاري او یوازې شارټونه یې اغوستي وو، نو ځکه یې ستنه وغورځوله. نو دا د کافي لوی مچیو له لارې الوتنه وکړه او سوري یې کړه او مړ یې کړ.
  ګلیور په خندا سره وویل:
  - هغه څوک چې د کندې په څیر په غوسه دي او د حشراتو په هوښیارۍ سره له تیو څخه تیږه جوړوي!
  جنګیالی شهزادګۍ لییا تایید کړه:
  - د هغه چا لپاره چې د مچۍ عقل لري، هر حشره فیل دی!
  او دوی وخندل. دا ډیر مسخره ښکاریده. د دوی په مخ کې د مچیو یوه رمه الوتله. مرغان خورا لوی او غوړ وو، د لوی وزرونو سره. د کڅوړې په مشر کې یو جوړه ناست وو: یو هلک او یوه نجلۍ، او دوی په لاسونو کې د سپینو زرو زنګونه نیولي وو، چې دوی په خوښۍ سره غږول.
  ګولیور یادونه وکړه:
  - لویان ډیری وختونه دروغ وایي، ماشومان شیان جوړوي، او زاړه خلک عموما د ماشوم خبرو ته دروغ وایي!
  شهزادګۍ سر وخوځاوه او زیاته یې کړه:
  - بوډاتوب خوښي نه ده، خو په ماشومتوب کې رالوېدل تر دې هم لوی ناورین دی!
  د مشر غوز ماشومانو ناڅاپه سندرې وویل:
  بدی څنګه په کائنات کې پیدا شوه؟
  دا ریښتیا ده چې خالق پخپله نه یادوي ...
  دا ممکنه ده چې دا ابدي وي،
  دا د ځمکې لاندې اورونو په څیر نه بهر کیږي!
  
  تاسو لومړی نه یاست چې پوه شئ چې آدم ګناه کړې وه،
  حوا لومړۍ نه وه چې د بدن لخوا فاسد شوې وه ...
  هغه شرابی چې د "اګدام" ښار څخه راووځي
  هغه سړی چې د رخصتۍ پرمهال "پلان" څکوي ...
  
  هرڅوک پوهیږي چې بد څه دی
  له وېرې پرته د قانون ماتولو عادت...
  او د چا لپاره یوازې ښه بار دی،
  څوک چې یوازې د ځان لپاره سجده کول غواړي!
  
  زه اوس هم غواړم چې دا د ډایپر څخه واخلم،
  حتی د ماشوم په توګه زه د داسې ګډوډۍ کولو لیوالتیا لرم ...
  ولې بد مور په ماشوم لعنت وايي؟
  دوی د سخت پوځ په جګړه کې چیرته ځي؟
  
  یوازې یو چیری د دوبي له باغ څخه غلا کړ،
  یو بل تن سوداګر په پټي سره وواژه...
  د چا سر چې په توره خټه پرې شوی وي،
  څوک چې اعدام په څرخ کې اچوي.
  
  اختلاس کونکی غلا کوي، په خپل ضمیر یې تویوي،
  او چا د سوالګر سکې غلا کړې ...
  زه حتی د یوې نیمې ټوټې لپاره خوښ یم،
  نور د ښځو د curls خوند اخلي.
  
  هو، ډیری مخونه دي، د بدۍ ډیری اړخونه،
  د هغه مخونه په هر سیوري کې عالي دي.
  خو ارمان لا هم په روح کې ښه دی
  که څه هم زموږ شاوخوا نړۍ، افسوس، خورا وحشي ده!
  
  کونډه ژاړي، یتیم چیغې کوي
  زموږ نړۍ د دوزخ په لور روانه ده ...
  ایا دا واقعیا ممکنه ده چې د خدای زړه یوازینی وي،
  ایا د خدای په جنت کې د خلکو ځای نشته؟
  
  ځواب یوازې په خپل ځان کې موندلی شئ
  کله چې تاسو کولی شئ په خپلو فکرونو کې غوسه له مینځه یوسي ...
  کله چې تاسو په نیکۍ سره د بدۍ بدله ورکړئ،
  او د خپل رحم ډکول بند کړئ!
  ماشومانو په ډېر خوند او ښايسته توګه سندرې وويلې، وروسته يې خپلې ژبې په ګوليور ودرولې. زړور ناڅاپه په ځواب کې خپله ژبه د دوی په لور ودروله.
  او خندا او ګناه ...
  ګلیور په خندا سره وویل:
  - د ماشوم ذهن د معجزې په څیر دی. او دلته به تاسو موافق یاست، تاسو به هیڅ اعتراض ونه لرئ!
  شهزادګۍ لیا وخندل او ویې ویل:
  پرون زه یو ماشوم وم،
  دلته هیڅ شی نشي کیدی ...
  د زمري بچي د احمق هاتی خوسکي څخه غوره دي
  او ډریگن به کاپت وي!
  او دوی ټوپ کړل: یو هلک او یوه نجلۍ چې پښې یې درلودې. هو، دوی دلته لوی سفرونه لري. او ډیری مختلف نزاکتونه. نو ژوند سم روان دی.
  ګولیور ولیدل چې په ډریگنونو کې انجونو د خپلو لاسي ګوتو په مینځ کې یو څه وغورځول. دا څومره کارپوریټ سټایل دی - د مچانو نیولو او ماتول. ښه؟ که دا هغه څه وي چې دوی یې غواړي، نو همداسې وي. اصلي شی دا نه ده چې خپل سر له لاسه ورکړئ.
  مګر ګولیور ډارونکی جنګیالی ندی. که څه هم اوس هغه یوازې یو هلک دی.
  او شهزادګۍ لییا له هلک څخه وپوښتل:
  - ته شات خوښوې؟
  ځوان سر راپورته کړ:
  - خامخا!
  نجلۍ په زړه پورې ځواب ورکړ:
  - د شاتو مچۍ روغتیا راوړي، د شات د سیاستوالو خبرې یوازې د شکرې د مایوسۍ لامل کیږي!
  ګولیور په زړه پورې زیاته کړه:
  - د مچیو شات لاسونه چپنه کوي، د سیاستوالو شات د دې لامل کیږي چې د ساده ساده خلکو سکې په خپلو پښو ودریږي!
  نجلۍ جنګیالي له دې سره موافقه وکړه:
  - مهمه نده چې د سیاستوال خبرې څومره خوږې وي ، د شکرې سربیره ، دا د هغه چا لپاره د مایوسۍ لامل نه کیږي چې عقل نه لري!
  جنګیالي هلک په منطقي ډول وویل:
  - یو سړی هېڅکله له یوه څخه زیات پلار نه شي لرلی، خو هېواد د ملت د پلار د رول لپاره په لس ګونو نوماندان لري!
  له هغې وروسته دواړه جنګیالي: یو هلک او یوه نجلۍ، چیغې وهي، خپلې وړې پښې په خوله کې اچوي. هغه څه چې د فضا د ټکان او د طبیعي بریښنا د خارجیدو لامل شوي. او ستومانه شوي مغزونه په یو وخت کې د اورکس په شګو سرونو کې راښکته شول ، سوري او سوري یې کړل.
  شهزادګۍ لییا په زړه پوری سندرې وویل:
  - مور، ودرېږه، پلار شه.
  که دا هر ماښام و، دا به ژوند وي!
  اورکس خپل ځانونه د ډریګون او انجونو لاندې وموندل، د دوی بې پښو عمله.
  او په نښه شوي او نه په نښه شوي بمبارۍ پیل شوې، د ډبرو سکرو څخه جوړ شوي لاسي بمونه، یا حتی ډیر یخ او ډیر ویجاړونکي شی.
  په ځانګړې توګه، خورا تیز، زهرجن ستنې کارول شوي، کوم چې په لفظي توګه د اورکس او ګوبلین مړینه سوري کوي. دا هغه څه دي چې نجونې یې په ریښتیا سره واخیستل او په لاره یې واچول.
  شهزادګۍ لییا هم په ویښتو اورکس باندې خورا دقیق ډزې وکړې او ویې ویل:
  - نوسترادموس، نوسترادموس،
  د سپینې جادو پاچا...
  نوسترادموس، نوسترادموس،
  زما په زړه کې درد نه کمیږي!
  نوسترادموس، نوسترادموس،
  د پښې د خوبونو نجونې،
  نوسترادموس، نوسترادموس -
  تاسو یوازینی نجات یاست!
  او جنګیالی خپله اوږده او مړینه ژبه ښکاره کړه.
  له هغې وروسته به يې واخستل او د اور په لمبو به يې وخوړل. دا واقعیا یوه نجلۍ ده چې د لوی ځواک او غیر معمولي وړتیا سره. کوم چې د ډیری وړتیا لري. او که دا مات شي، نو هیڅ شی نشي کولی د هغې په وړاندې ودریږي.
  د هلک مسافر ګلیور هم د خپل ډریگن څخه اورکس باندې سخت او تیریدونکي ډزې وکړې. هغه په خورا فعاله او مؤثره توګه عمل وکړ. او ماشوم جنګیالي د بریا لپاره روښانه وړتیا او په نظامي هنرونو کې د ماسټرۍ اراده درلوده.
  نه، هغه د دې خلاف دی، orcs مقاومت نشي کولی. او نجونو په ډیره مؤثره توګه ډزې وکړې، دښمن ته یې لږ فرصت نه ورکول. دا واقعیا یوه عجیبه جګړه ده.
  هلک مسافر ګلیور حتی سندرې وویل:
  خوشحاله، خوشحاله،
  د کیریر ورځ بریښنا ته ...
  خوشحاله، خوشحاله،
  زه ولې په خپل آس باندې نه شوم؟
  دا واقعیا یو جنګیالی او خوندور سندره ده. او په ورته وخت کې د اورکس بشپړ ویجاړ دی. او د ډریگن نجونو په دوی باندې د کراسبوس سره ډزې پیل کړې، ډرمونه یې د خپلو لاسونو ګوتو سره وګرځول.
  او دا ټول خورا په زړه پوري او زړه راښکونکي ښکاري ، په حقیقت کې یوه نوې او ځانګړې کیسه رامینځته شوې. په هغه کې د ضعیف او کمزورو لپاره ځای نه و.
  یوازې هڅه وکړئ او د دې په څیر انجونو ته نږدې شئ او دوی به هرڅوک د کیک ټوټه ټوټه کړي.
  او لکه څنګه چې دوی وايي، د لیوني غوا ناروغي ساري ده. او جنګیالیو وتوانید چې دا په طبیعي توګه وښيي. او په ډیر لیوالتیا سره یې دښمنان مات کړل. او دوی تیر او د کراس بوټ بولټونه توی کړل. سربیره پردې ، هرڅه په خورا شدت سره ترسره کیږي.
  نو تاسو به د داسې پوځ په وړاندې ډیر څه نشئ کولی. او جنګیالي په اورکس کې دومره راوتلي چې دوی نشي کولی وتښتي. دا د تیرونو او کراسبو بولټونو ریښتیني ویجاړونکی تاثیر دی.
  ګلیور یې واخیست او ویې ویل:
  په زړورتیا ډزې وکړئ او ویجاړ کړئ
  د زړه څخه به ژوند وي!
  شهزادګۍ لییا یادونه وکړه:
  - ماشومان تر لویانو غوره دي ځکه چې د دوی عمر د دوی د ځوانۍ حماقت توجیه کوي!
  جنګیالي هلک وویل:
  - ځواني حماقت توجیه کوي، خو بې عقلي نه؛ د تور او سپین توپیر لپاره ډېرو کلونو او پوهې ته اړتیا نشته!
  او د ټرمینټر هلک چیغې وهلې، او د کاڼو ورېځې لکه د شنو اورکسونو په سرونو کې د وریځو په څیر راوتلې.
  شهزادګۍ لییا ټویټ وکړ:
  - عقل نه دی، معیوب وګڼه، عقل په پیړۍ پورې تړلی نه دی! حتی که تاسو د عقل پرته ځواک لرئ، تاسو ټول ضعیف یاست!
  ګولیور په منطقي توګه یادونه وکړه:
  - د فولادو څخه جوړ شوي عضلې به د بلوط سر لپاره تاوان نه ورکوي!
  یوې بلې نجلۍ په خوشالۍ سره وویل:
  - دا د یوې انجلۍ لپاره ستونزه نده - که چیرې پښه شتون ولري ، نو دا د یوې انجلۍ لپاره بدتر دی - د بوټ د پښې لاندې!
  شهزادګۍ لییا په منطقي ډول وویل:
  - که تاسو غواړئ یو اکا شئ، په خپل سر کې یو جوکر ولرئ!
  ګلیور په خندا سره چیغه کړه:
  - لیوه په ګړندیو پښو تغذیه کیږي ، ښځه په وړو پښو تغذیه کیږي ، کله چې وزې شیدې کوي!
  بیا په قطارونو کې خندا روانه شوه. او شهزادګۍ لییا وویل:
  - د سړي د بټو څخه د سکې ایستلو غوره لاره د انجلۍ د پښو د ګوتو ګوتو سره ده!
  کاونټیس نجلۍ یادونه وکړه:
  - د یوې نجلۍ وړه پښه به خورا فیشني جامې ترلاسه کړي که چیرې یو سړی احمق بوټ او بشپړ احساس لرونکی بوټ ولري!
  ګولیور په مسخره توګه ټویټ وکړ:
  - لوڅ پښې نجونې نه یوازې بوټان خوښوي او بوټان یې احساسوي، بلکې دوی د ژوند تر پایه د پښو لاندې ځان اړوي!
  وروسته یې هغه واخیستل او سندرې یې وویل:
  او بیا د لوی غر څخه،
  عقاب ګلیور ته الوتنه وکړه ...
  ګولیور په آس باندې کښیناست -
  موږ به تاسو ژر تر ژره هلته ورسوو!
  
  او ګلیور په عقاب ناست وو،
  ترټولو لوی مثال یې وښوده ...
  او د هلک وړل اسانه ندي
  لیمپوپو به ډیر ژر په لاره وي!
  او جنګیالیو به د خپلو سینو سور رنګه نپلونه واخلي او ښکاره کړي او اورکس به په بریښنا سره ووژني. او دا به په بشپړه توګه ډیری orcs وسوځوي.
  دا واقعیا د دوی ټیم دی.
  شهزادګۍ لییا له ګلیور څخه وپوښتل:
  - ته پوهېږې چې په راتلونکې کې به دوهمه نړیواله جګړه پېښ شي او د هټلر په څېر به داسې تکړه سړی وي!
  ګلیور وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - زه په دې نه پوهېدم، خو اوس پوه شوم!
  نجلۍ خپل غاښونه وشیندل او ویې ویل:
  او هټلر یوه ستونزه درلوده: یو ډیر ښه ټانک ډیزاینر، یو ګینوم، ښکاره شو. او هغه د موږک ټانک جوړ کړ چې یوازې پنځه پنځوس ټنه وزن او یو نیم متر لوړوالی یې په ورته وسلو، زغره او انجن سره درلود!
  ګلیور یو ځل بیا اوږه وخوځوله او په صادقانه ډول یې ځواب ورکړ:
  - زه نه پوهیږم چې ټانک څه شی دی! او له څه شي سره يې خورئ؟
  شهزادګۍ لییا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - ښه، دا یوه اوږده کیسه ده. په هرصورت، په دې نړۍ کې خلک د پام وړ ستونزو سره مخ دي. او تر ټولو لومړی، شوروي اتحاد، چې د دریم ریخ او د هغه د متحدینو د اصلي ځواکونو سره جګړه وکړه. د ایټالیا پرته. پنځه پنځوس ټنه موږک څه شی دی؟ دا د 240 ملی مترو مخکینۍ زغره ده، د 210 ملی مترو په اړخ کې زغره، او په غرونو کې، یو 128 ملی متر توپ، او 75 ملی متر توپ د یو زره دوه سوه او پنځوس هارس پاور انجن سره. دې کار په ساعت کې شاوخوا اویا کیلومتره سرعت ورکړ، چې موټر یې له ټولو زاویو څخه په عملي توګه ناپاک کړی. د 1944 کال له پیل څخه، دا ماشین په ډله ایزو تولید کې لاړ. د پایلې په توګه، د 1944 په دوبي کې، نازیانو د پام وړ زغره لرونکي مټونه راټول کړل.
  او د جون په 20 دوی دوه پیاوړي بریدونه ترسره کړل، یو یې د مالدووا څخه، بل یې د لویدیځ اوکراین څخه، په متقابلو لارښوونو کې. او په پایله کې، د شوروي پوځیانو دفاع ټک وهل شوه، او دا لکه د بیټرۍ رام په څیر سوری شوی و. د Maus-2 ټانک د شوروي د ټولو ډولونو ټوپکونو ته د نه منلو وړ وګرځید. او سربیره پردې ، دا خورا ګرځنده دی او د موټر چلولو ښه ځانګړتیاوې لري. دا موټر یو ریښتینی سزا وه.
  متحدینو هم غیر فعاله چلند وکړ. په ایټالیا کې برید په ماتې سره پای ته ورسید او په نورمانډي کې ځمکه یوځل بیا وځنډول شوه.
  برسېره پر دې، آلمانانو د قوي ME-262 په تولید کې واچاوه، کوم چې د ویشتلو لپاره خورا ستونزمن و. دا یوه جټ الوتکه وه، چې څلور 30 ملي میتر کیلیبر هوايي توپونه لري. او په دې توګه هغه د شوروي الوتکې وغورځولې، په سلګونو یې وویشتل. او غربي ائتلاف هم. هټلر هم د V-2 پروګرام یو څه ورو کړ او د قیمتي او لږ ګټور بالستیک او کروز توغندیو پرځای یې د اراډو ډوله جیټ بمباریو باندې تکیه وکړه.
  چرچیل او روزویلټ د خپلو پښو په مینځ کې پښې درلودې، سربیره پردې دوی د آلمان د سب میرین بیړیو لخوا خورا ډیر فشار راوړل شوي. او متحدینو جرمني او جاپان دواړو ته د اوربند وړاندیز وکړ. هټلر په دې شرط ومنله چې متحدین له سیسلي او سارډینیا څخه ووځي. هغه څه چې ترسره شول.
  د دریم ریخ سره د اوربند په جریان کې، سوداګریزې اړیکې بیا پیل شوې. امریکا او برتانیې دواړو هلته د تیلو رسول پیل کړل. او جرمنيانو، په اوکراین کې یو برید ترسره کړ، کیف یې واخیست او بیا اوډیسا ته ننوتل.
  د موږک-2 ټانک نه ماتیدونکی شو. د موږک یو ځوان ماډل هم راڅرګند شو - ټایګر - 3، کوم چې د 88 ملی متر توپ سره سپک او ډیر ګرځنده و.
  نو د شوروي پوځونه دننه شول. او دا یو مهم اقدام و ...
  ګولیور د شهزادګۍ لییا مداخله وکړه:
  - تاسو ډیرې ناپوهې خبرې کوئ. مه هېروئ چې زه یوازې د اتلسمې پیړۍ د پیل ماشوم یم. او زموږ د ټیکنالوژۍ پراختیا کچه خورا ښه نه ده!
  شهزادګۍ لییا په خندا سره سر وخوځاوه.
  - زه پوهیږم! خو زه د شلمې پیړۍ په نیمایي کې خبرې کوم. او دا هغه څه دي چې یوازې یو بوډا وکړل. او تاسو باید موافقه وکړئ چې دا جدي دی!
  ګلیور په خوښۍ سندرې وویل:
  - د دوه نړۍ په جوړولو سره، پخوانۍ نړۍ جوړه شوه ... د جګړې په شرایطو کې، زه او دوی یو، او دا جدي ده!
  شهزادګۍ لییا یادونه وکړه:
  - د یوویشتمې پیړۍ په پیل کې یو شیطاني ولادیمیر په ګنج کې راڅرګند شو، هغه یو جاسوس و چې په روسیه کې یې واک ترلاسه کړ او هغه هم د ډیرو ستونزو لامل شو. خو د هغه جګړه جلا موضوع ده. او دلته ګینوم یو داسې حالت رامینځته کړ چیرې چې آلمانانو د اوکراین ښي خوا ته بیرته ونیوله، او په مني کې یې په مرکز کې برید پیل کړ. او د دوی ټانګونه نه هیریدونکې او نه ماتېدونکي ښکاري. او د ګینوم پروړاندې تاسو به خپل بدیل جینیس ته اړتیا ولرئ. مګر څوک باید د سم یا غیر متناسب ځواب په توګه واستول شي؟ یو نظر شتون درلود - یو یلف یا ټرول؟ مګر دوی به د جینوم په پرتله په ټیکنالوژۍ کې ضعیف وي.
  او آلمانانو پرمختګ وکړ، نو سمولینسک سقوط وکړ، او له هغې وروسته کالینین او ویازما. جرمنيان لا دمخه مسکو ته رسیدلي وو. ستالین، البته، پاتې شو. هغه نه غوښتل چې مړ شي. او هټلر وویل چې شوروي اتحاد باید د آلمان استعمار شي. او یوازې تسلیم کول به ورته مناسب وي.
  ښه، دوی د ځواب په توګه د هوبټ ګینوم لیږل پای ته ورسول. او دا هم یو هلک دی، د ریښتیا لپاره، یو څوک ممکن ووایی چې هغه یو باصلاحیت دی. مګر دوی هغه بې پښه هلک چې شاوخوا لس کلن ښکاري په جدي توګه ونه نیول. او د وړو ماشومانو لپاره ګلګ ته زهر ورکړل شول.
  په عین حال کې، آلمانانو مسکو ونیول. همداسې وشول!
  مسکو سقوط وکړ او لیننګراد هم ... ژمی راغی او جرمنيانو په ښارونو کې شپې تیرې کړې. هلته دوی میشت شول.
  او د Komsomol نجونو پریکړه وکړه چې په سختۍ سره د فاشیستانو سره مبارزه وکړي او سندرې ووایي، سره له دې چې د سړې او جامو نشتوالی.
  موږ د شوروي ښکلې نجونې یو،
  موږ د هلکانو سره جنګ کول او خندا کول خوښوو ...
  یو روښانه، غږیدونکی کوچنی غږ اوریدل کیږي،
  او موږ د Krauts د وژلو غږ کوو!
  
  موږ د کومسومول انجونې ډیرې زړورې یو،
  موږ په زړورتیا سره د یخنۍ له لارې په لغړ پښه تېښته کوو ...
  موږ په څنګ کې په نرمۍ سره ولاړ نه یو
  او موږ فاشیستانو ته په خپل مټ انعام ورکوو!
  
  باور وکړه، نجونې یو لوی راز لري،
  څنګه په مؤثره توګه نازیانو ته ماتې ورکول ...
  او په ما باور وکړئ، د نجونو بریالیتوب ناڅاپي نه دی،
  ځکه د روس پوځ ډېر زړور دی!
  
  او زموږ د انجونو لپاره چې د پړسوب سره،
  د نوي کال واوره ډیره خوږه ده...
  ښه، فوهر په ساده ډول یو غل دی،
  راځئ چې د فاشیستانو بریا ونمانځو!
  
  موږ نجونې په خورا وحشي ډول چلونه لوبوو
  موږ خپل سینه د سرتیرو په مخ کې خلاصوو ...
  او موږ واقعیا نازیان خفه کوو،
  موږ د کومسومول ځواکمن غړي نشي ماتولی!
  
  موږ نجونې ډیر څه کولی شو
  حتی هټلر د ټانک څخه وویشتل ...
  مخالف به د ډوډۍ خوړلو وخت نه لري
  نجونې به د غل په څیر راشي!
  
  موږ واقعیا د روسیې درناوی کوو
  ستالین د یو زړه ور پلار په څیر ځواکمن دی، باور وکړئ ...
  او زه باور لرم چې بریا به د می په ګرمه کې راشي،
  هرڅوک چې په دې باور لري یوازې لوی دی!
  
  د نجونو لپاره هیڅ شک او خنډ نشته،
  هرڅوک چمتو دي چې یوازې په خپلو لاسونو کې بحث وکړي ...
  ښکلو ته دې په زړه پورې انعامونه راشي،
  د کومسومول ځواک په قوي مږو کې دی!
  
  موږ جنګیالي ډیر ژر پاخه شوي یو
  او د سپکو ټوپکونو په لاس کې بیرل سوځي ...
  او هر هغه کار چې نجونې یې ترسره کولی شي،
  زموږ ملګرتيا بې له شکه تلپاتې ده!
  
  موږ داسې روښانه نجونې یو
  موږ د واورې اورښت یا یخنۍ پروا نه کوو ...
  په یخ پښه به زموږ پښې په ژمي کې یخ نه ساتي
  او د ښکلاګانو زړونه سخاوت او پاک دي!
  
  هغه څه چې موږ یې کولی شو، موږ لوړ یو،
  راځی چی د وریتوسو کانګارو په څیر سر وخوځو...
  او موږ په بریالیتوب سره د فاشیستانو سرونه مات کړل،
  او د سهار له ورزش سره هم مینه!
  
  ټولې نجونې تکړه جنګیالي دي
  دوی کولی شي په ساده ډول Krauts په ټوټو کې واچوي ...
  ښه، د فاشیستانو په اړه څه چې یوازې بد دي؟
  د کومسمول غړي زبرځواک نه پیژني!
  
  هټلر هم هیڅ نشي کولی.
  موږ هغه په یوه لښته ډیر سخت ووهلو
  او خپل غاښونه يې مات کړل او د مخونو پوستکي يې وويستل.
  او بیا زه په پښه د اور له لارې وتښتیدم!
  
  یوازې ستالین به موږ ته امر وکړي چې څه وکړو،
  د هغه سخت او صادقانه نظر څرګند دی ...
  او په ما باور وکړئ، نجلۍ به له لاسه ورنکړي،
  د لوی ماشین ټوپک بار کول!
  
  که اړتیا وي، موږ به مریخ ته ورسیږو،
  او موږ به ډیر ژر وینس فتح کړو ...
  سرتیري د خپلو بوټانو لپاره پالش ته اړتیا لري
  موږ نجونې په لوڅو پښو منډې کوو!
  
  زموږ سره هر څه ښکلي دي انجونې
  سینه او پښې، کمرونه لیدل کیږي ...
  هغه هم د لیوه د کب په څیر مخکښ دی،
  مخکښ په بشپړ ډول شیطان دی!
  
  ښه، موږ نجونې یو - تاسو پوهیږئ چې موږ ښایسته یو،
  موږ به ټول فاشیستان د جوارو په څیر له مینځه یوسو ...
  او په آسمان کې نیلي ستوري دي،
  موږ به پړانګان په فولادو ټوټه ټوټه کړو!
  
  څه باید ونه کړو، باور وکړئ دا ممکنه نه ده
  دا ومنئ، کمونیست یو نیمګړی دی ...
  او ځینې وختونه موږ غلط پوهیږو
  او دوی د ویرولو لپاره ښکلا اخلي!
  
  مګر تاسو پوهیږئ، موږ په کلکه آلمانان له منځه یوسو،
  او دوی د دې وړتیا لري چې کراوټس ټوټې ټوټې کړي ...
  که څه هم موږ د ټایټینیم روحونه لرو،
  موږ به د سټیپ له لارې لاړ شو او دلدلونه به پاک کړو!
  
  موږ به د ټولو میخونو پرته کمونیزم جوړ کړو
  او موږ به په پریکنده توګه فاشیستانو ته ماتې ورکړو ...
  د کومسومول غړي خوښوي چې په جوړښت کې منډې وکړي
  او یو کروبی په دوی باندې الوتنه کوي!
  
  دښمن به ونشي کولی د نجلۍ سره مقابله وکړي،
  ځکه نجلۍ عقاب ده...
  او د کراوټانو لپاره هیڅ اړتیا نشته چې ډیر خراب شي،
  او ستاسو فوهر بې ځایه چیغې کوي!
  
  د کمسومول غړی د پښې سره ،
  هټلر ته هګۍ ورکړه...
  د شیطان سره معامله مه کوئ
  یا دا به مهم نه وي!
  
  د کمونیزم ځلانده بت،
  سور بیرغ به د سیارې پورته روښانه شي ...
  او هیرودیس د دوزخ په اور کې واچول شو،
  او انجونو پنځه ترلاسه کړل!
  
  لینن، ستالین - لمر د سیارې پورته،
  د دوه عقاب په څیر په اسمان کې ګرځي ...
  د کمونیزم کارنامې ویل کیږي
  وطن د فولادو وزر ځواک لري!
  
  موږ د بریا لیدلو لپاره ژوند وکړ،
  او موږ د برلین له لارې ټوله لاره روانه کړه ...
  ماشومان په غیږ کې پیدا شول،
  او اوس هیواد په عظمت کې دی!
  . څپرکی نمبر 2.
  ګلیور په ډریګون الوتنه وکړه او ډیر څه یې واورېدل. په دې حالت کې، موږ د یوې جګړې په اړه خبرې کولې چې د منځنۍ دورې د یو کس لپاره د پوهیدو وړ نه و. که څه هم داسې ښکاري چې یو نوی وخت لا دمخه راغلی دی. مګر شهزادګۍ لییا د دویمې نړیوالې جګړې په اړه د خبرو کولو ته دوام ورکړ؛
  د مسکو او لیننګراد له سقوط وروسته، جاپان او ترکیه د شوروي اتحاد پر ضد جګړه پیل کړه. د شوروي روسیې لپاره شیان په بشپړ ډول نا امید شوي دي. او حتی هغه تکړه شوق چې ځان یې د ماشومانو د کارګرانو په کالونۍ کې موندلی د دوی سره مرسته نشي کولی.
  او داسې هلکان هم وو چې لا شپاړس کلن نه وو، لوڅ پښې او د نمبر پلیټونو سره، په سایبریا کې سخت کار کوي. د ځوانانو په کالونۍ کې ماشومانو خپل سرونه غوڅ کړي وو. دوی زما بوټان واخیستل او زه یې اړ کړم چې ځنګل په لوڅو پښو پرې کړم. په دوبي کې دا لاهم هیڅ نه وي ، مګر په ژمي کې د یخ پښې سره یخ هلکان د ویښتو ټوټو ګنج سره ځړوي. هوبیټ هلک ونیول شو. دوی د هغه په پروفایل کې عکس اخیستی، بشپړ مخ یې نیولی، د ګوتو نښان یې اخیستي او سر یې پرې کړی. د هلک له نیولو وروسته، هغه په بشپړه توګه وپلټل شو؛ د ساتونکو دستکشې لاسونه په ټولو سوریو کې راوتلي و، او دوی دا په ډیره بې رحمۍ سره ترسره کړل. له هغې وروسته هلک په ښه توګه ومینځل شو او د ماشومانو څخه ډک حجرې ته واستول شو.
  له هغه وخته چې د هوبټ هلک شاوخوا لس کلن ښکاري، ځايي بزګرانو غوښتل چې هغه د سطل سره نږدې کړي. مګر د افسانې اتل د عادي ماشومانو په پرتله خورا پیاوړی او چټک شو. او هغه خدایان ووهل، وروسته له هغه چې هغه پخپله د حجرې څارونکی شو او ځان یې په کړکۍ کې ځای په ځای کړ. دا د ځوانانو لپاره اسانه ده - دوی ځواک لري، دوی پوهیږي چې څنګه جګړه وکړي، او تاسو یو پاچا یاست.
  په هرصورت، هوبیټ هلک د خپل موقف څخه ناوړه ګټه پورته نه کړه. هغه په کمپ کې د بل هر چا په پرتله سخت کار کاوه، او حتی کله چې نورو ماشومانو بندیانو ته په ساړه کې بوټان ورکړل شول، هغه په پاټه کې پاتې شو. له همدې امله هغه یو شوق دی. که څه هم د هلک ننۍ پښې د وزو د پښو په څیر سور دي. مګر له بلې خوا، تاسو د احساس بوټانو پرته ډیر چټک یاست.
  نو پښې ماشوم په سایبریا کې په واورو کې کار کاوه. او جرمنيان په ژمي کې کازان ته ورسېدل، خو هلته ودرېدل. موږ د پسرلي په تمه وو. او خټکی دی. او یوازې د 1945 په می کې دوی نور یورال ته لاړل.
  په ورته وخت کې، قفقاز او منځنۍ اسیا د سړې موسم په ترڅ کې ونیول شول.
  د شوروي ځواکونو په کلکه مقاومت ونه کړ. ما نه غوښتل چې د ستالین لپاره مړ شم. په هرصورت، یو نوی IS-3 ټانک په شوروي اتحاد کې ښکاره شو، کوم چې په لږ مقدار کې مخ ته ورسید. دا موټر ښه مخکینۍ محافظت درلود او د ډیری ټوپکو ګوزارونو سره مقاومت وکړ. که څه هم زه نشم کولی د Maus-2 ټوپک مقاومت وکړم.
  پالي ښارونه: چیلیابینسک او سویرډلوسک. او نو دا خورا ښه و او یو چټک برید و.
  دا لا دمخه اوړی دی. هلکان بندیان په شارټونو او وړانګو کې په لوڅو پښو کار کوي. او که دا ګرم وي، نو بیا د دوی تورونه په بشپړه توګه لوڅ وي. او هلکان پتلي دي. خو هوبیټ هلک ډیر مات شوی او پمپ شوی ښکاري. که څه هم هغه د یو کوچني ماشوم په څیر ښکاري، شاوخوا لس کلن دی. او البته دا وده یا بالغ نه کیږي.
  هلکان د لویانو په پرتله د مچیو لخوا لږ وخوړل شي، مګر حبوبات هیڅ هم نه کوي.
  او آلماني سرتیري دوی ته نږدې او نږدې کیږي؛ نازیان تقریبا نور د مقاومت سره مخ نه دي. هو، او ستالین چیرته ورک شو. په ښکاره ډول، هوښیار جورجیا به نه مري. ډیر احتمال چې هغه امریکا ته وتښتید. المانیانو تر اوسه دا سیمه نه ده نیولې.
  د Hobbit هلک او نورو بندیانو سندرې ویل پیل کړل، ویاړ او وطن. که څه هم له بلې خوا، وطنپالنه هغه وخت تاوان نه کوي کله چې دوی تاسو په څپو وهي او تاسو مجبوروي چې د ماشومانو په کارګرۍ کې د خر په څیر کار وکړي. که څه هم پدې کې یو څه ښه دی. د مثال په توګه، تاسو ملګري جوړ کړئ - نور هلکان. هوبیټ هلک په حقیقت کې له سلو کلونو څخه ډیر عمر لري، مګر هغه د ماشوم په څیر ښکاري، له همدې امله د هغه په وړاندې دوه اړخیز چلند شتون لري.
  او ماشوم زندانیان په ډیر لیوالتیا سندرې وایي؛
  زه یو تلپاتې ځوان مخکښ هلک یم،
  زه د یوه فاشیست سره د مبارزې لپاره راغلی یم...
  د عظمت د مثال په توګه،
  زه زما په کڅوړه کې د عالي سره یو ډایری لرم!
  
  جنګ راغی، مخ ته ورغلم
  او هغه د سړکونو په اوږدو کې په لوڅو پښو ګرځي ...
  او هغه په فریټز کې د ماشین ټوپک ډزې وکړې،
  لږ تر لږه د خدای په وړاندې په زړه کې یو پاک هلک!
  
  ما د یو برید څخه فریټز ډزې وکړې،
  ما له بریدګر څخه د لاسي بم سره ماشین ټوپک واخیست ...
  په هرصورت، هلک ډیر ځواک لري،
  موږ باید د خپل وطن لپاره په میړانه مبارزه وکړو!
  
  هلک د شیطان جنګیالی دی، باور وکړه،
  هغه په فریټز کې په زړه پورې ډزې کوي ...
  په جګړه کې هغه د کرامت غاښ لرونکي حیوان په څیر دی،
  کوم چې هیڅ یخ نه کوي!
  
  د هټلر سره څه شی کیدی شي؟
  هلکان به یې په یو وحشي غرور سره ښخ کړي ...
  تر څو قاتل په تبر ونه وهي
  په پاک جنت کې به یې ځای نه وي!
  
  هرڅه چې تاسو کولی شئ سمدلاسه ترلاسه کړئ
  وحشي فوهر یو هیوادوال غوښتل چې د یوې میرمنې سره ...
  خو دا ښکار په لوبه بدل شو
  هو، دا ریښتیا ده، زه د اډولف په ګولیو بخښنه غواړم!
  
  دا لا دمخه یخ دی، او زه په بشپړه توګه بې پښه یم،
  یو ځیرک او قهرجن هلک...
  او نجلۍ ماته چیغه کړه - انتظار وکړئ،
  مګر تاسو لیدلی شئ چې دا خورا ګړندی دی!
  
  پولیس یې په خوله ووهل
  بزدله یې ښکته کړه، د سر په شا یې ووهله...
  زه به دا شاټ د شیدو سره نه لیږم،
  او زه به خپل پلرنی ټاټوبی د بوتل لپاره ونه پلورم!
  
  زه یو مخکښ یم او زه په دې ویاړم،
  ځکه چې ټایټ هم ډیر سور دی ...
  زه به د مقدس روس لپاره جګړه وکړم،
  که څه هم اډولف دومره خطرناک غل دی!
  
  مګر زه باور لرم چې موږ به په زړورتیا سره Wehrmacht ته ماتې ورکړو،
  کوچنی هلک په دې ښه پوهیږي ...
  موږ د سرو زرو وزر لرونکي کروبي یو،
  او ګران مشر، ملگري ستالین!
  
  موږ به په زړورتیا سره Wehrmacht مات کړو،
  که څه هم نازیان مسکو ته نږدې جګړه کوي ...
  مګر زه به په کلکه A سره ازموینه پاس کړم،
  او زه به خپله تومانچه اتل ته وسپارم!
  
  کولی شم یو مخکښ هلک جوړ کړم،
  هغه څه چې نازیانو هیڅکله خوب نه دی لیدلی ...
  زموږ د نیکو کارونو لپاره شتون لري،
  او فرور به هم رحم ونه کړي!
  
  هر هغه څه چې زه یې کولی شم، زه تل کولی شم،
  پریږده چې ورېځې یو ځل بیا د وطن پر سر ودریږي...
  خو مخکښ به دښمن ته تسلیم نه شي،
  د روسیې سرتیری زړور او ځواکمن دی!
  
  هو، زه به ونیول شوم،
  او دوی هغه د واورې له لارې په لوڅو پښو رهبري کړ ...
  د پولیسو په زخمونو باندی د مرغانو ګولۍ لګول شوې وې
  او هلک یې په تار ووهلو!
  
  او زما پښې هم په سور ګرم اور کې سوځیدلې،
  او دوی خپلې پښې د پوکر سره وسوځولې ...
  مګر Krauts یوازې صفر ترلاسه کړ،
  که څه هم د هلک په پښو کې اور لګیدلی!
  
  دوی خپلې ګوتې ماتې کړې، تندی یې وسوځول،
  او دوی د هلک له اوږو څخه بندونه پرې کړل ...
  خدای د مخکښ په اړه هیر کړی، ظاهرا
  کله چې اعدام په زخمونو مرچ شیندل!
  
  خو فاشیستانو ته یې څه ونه ویل،
  او ستنې، د نوکانو لاندې ګرمې ...
  په هرصورت، زما لپاره ستالین پخپله یو مثالی دی،
  او بدمرغه فوهر په درد کې مړ شي!
  
  نو دوی ما په واوره کې اعدام ته رهبري کړل،
  یو هلک په بې رحمانه ډول وهل شوی، پښې...
  مګر زه باور نه لرم چې زه لا دمخه مات شوی یم
  تاسو نشئ کولی د نازیانو له ماتې څخه مخنیوی وکړئ!
  
  فریټز زما په سینه یو ستوری کیښود،
  ښه، دا زه ویاړم ...
  زه به سخت دښمن ته تسلیم نه شم،
  او زه به له وېرې او بدې ذلت څخه کار وانخلم!
  
  زه کولی شم چې قبر ته یو قدم واخلم
  او د دې ډول غږیدونکي مخکښ سندرې سره ...
  په هرصورت، فوهر یوازې یو لیونی خر دی،
  او زه به په عدن کې له یوې نجلۍ سره ووینم، تاسو پوهیږئ!
  
  خو په وروستۍ شېبه کې غږ شو
  زموږ د ماشین ټوپک د ساعت کار ټریل ...
  د ډزو سکواډ بس شوی دی،
  نازیان د بانګ څاڅکي شوي دي!
  
  او اوس زما اتل هلک ته،
  هغه د شکنجې او کړاوونو څخه وروسته راغلی ...
  د لوی لښکر سره جنګیدل،
  له داسې بدو ازموینو وروسته!
  
  هلک بیا کراتوس وژني
  یو لوڅ پښه هلک د واورو له لارې تیریږي ...
  او هغه ډیر زړور حرکت کوي،
  د خپل ملګري د ویښتو د مینځلو لپاره وړیا احساس وکړئ!
  
  برلین په ښکاره ډول د هلک لپاره ډیر ژر انتظار کوي،
  جرمني به د روسانو لپاره خپل سر ټیټ کړي ...
  یو پیاوړی کروبی توره وهي،
  او هغه په زړورتیا له ټولو څخه وغوښتل چې چوکۍ ته راشئ!
  
  زه باور لرم چې موږ به ژر تر ژره مړي ژوندي کړو،
  څوک چې ښخ شي هغه به د پرښتې په څیر شي ...
  زموږ رب خورا پیاوړی دی، یو،
  لږترلږه شیطان کله ناکله ډیر مغرور وي!
  
  کائنات دې د تل لپاره وي
  د مقدس کمونیزم تر بیرغ لاندې...
  ملگري لینن یو روښانه ستوری دی
  او ستالین ګټونکی دی: بد، فاشیزم!
  دلته حقیقت برعکس دی: نازیانو دا واخیسته او وګټله. مګر په سندره کې، هلکان د غوره لپاره هیله لري. که څه هم له بلې خوا فکرونه روان دي، ښايي د نوي حکومت لاندې به د دوی لپاره ځای وي؟
  د هوبیت هلک د سټالینیسټ رژیم لپاره غیر ضروري وګرځید. او دا په څرګنده توګه د هغه په مزاج اغیزه وکړه.
  خو ماشومانو، د خپل ځان د خوشالولو لپاره، بیا په ډیر لیوالتیا سره سندرې ویل پیل کړل، او په خپلو لوڅو پښو یې ټوپونه وهل؛
  یو هلک د خلا د دور څخه راغلی دی
  کله چې هرڅه خاموش وو - سوله ایز ...
  په خوبونو کې هلک یو تکړه عقاب دی
  دا ورته هیڅ زیان نه رسوي!
  
  د جنګ وخت، اندیښمن وخت،
  هلک د سونامي په څیر ډوب شو ...
  یوه پیاوړې ډله د روس په لور روانه شوه،
  او فریټز د ټانک د فولادو بیرل ودراوه!
  
  زه یو هلک یم چې په یخنۍ کې لوڅ پښه
  ظالم فاشیستانو ما وتښتاوه...
  دوی د ګیرفالکن په څیر په زور ونیول شول،
  ما غوښتل کمونیزم په لیرې ووینم!
  
  دوی ما د اوږدې مودې لپاره د واورې له لارې تیر کړ،
  ما تقریبا هرڅه کنګل کړل ...
  دوی زما ننۍ پښه په اوسپنه سره وسوځوله،
  دوی غوښتل چې هغه د انارو په منځ کې بربنډ ودروي!
  
  خو یوه ښکلې نجلۍ راغله
  او هغې په اوتومات ډول ټول فاشیستان لرې کړل ...
  په هرصورت، د هغې سترګې د تیزې ستنې په څیر دي،
  موږ په یوځل کې ډیر کم او پولیس!
  
  هلک نږدې مړ شوی و
  د هلک وینه یې په رګونو کې یخ شوه...
  مګر دا به اوس پای ته ونه رسیږي
  داسې ده لکه چې نجلۍ ژوندۍ شوه!
  
  زه د سخت سوځیدنې څخه روغ شوم،
  په هرصورت، د واورې وروسته دوی ما وسوځول بیا ...
  پوه شه چې بې زړه اعدام کوونکی خر دی
  مګر هغه به جریمه هم ورکړي!
  
  نجلۍ ډېره هوښياره ده، باور وکړه،
  او مخکښ په چټکۍ سره د هغې سره ملګری شو ...
  اوس به تاسو یو ریښتینی حیوان یاست،
  او د کروبیانو مخونه به زموږ ملاتړ وکړي!
  
  دوی د هغې سره خورا ښه جګړه پیل کړه
  فاشیستان مو په بې پایه تباه کړل...
  موږ ازموینه پاس کړه، موږ A ترلاسه کړ،
  کمونیزم ته د میلونونو په لور روان شو!
  
  نجلۍ او زه په واوره کې لوڅ پښې یو،
  یو څو ویره، پرته له دې چې پوه شي، موږ په چټکۍ سره ...
  زه به په خپل لاس دښمن ووهلم
  او لمر تل په پلرني ټاټوبي کې ځلیږي!
  
  کراوټس به ماته ماتې نه شي ورکولی
  او د نجلۍ سره یوځای موږ د نه منلو وړ یو ...
  زه د غوسه شوي ږیره په څیر قوي یم
  کله چې موږ د کومسومول سره متحد شو!
  
  او دلته نجلۍ په لوڅو پښو منډې کوي،
  او هغه په فاشیستانو باندې په ډیر دقت سره ډزې کوي ...
  موږ به د وطن لپاره یو پیاوړی ډال جوړ کړو،
  اجازه راکړئ چې بد کاین له منځه یوسي!
  
  روسیه یو ډیر پیاوړی هیواد دی
  او هغه د ټوپک بیرل لري ...
  شیطان نشي کولی موږ مات کړي
  د وينې عذاب به ورته راشي!
  
  نو ښکلې نجلۍ سندرې وايي،
  کله چې لوڅ پښه د واورو له لارې تیریږي ...
  او د مخکښ سره یوځای هغه ریښتیا وهي،
  موږ به دا ترلاسه کړو، مګر موږ به هر یو پای ته ورسوو!
  
  زه هم په هیڅ صورت کمزوری هلک نه یم
  زه فاشیستان په سخت قهر سره ماتوم ...
  فوهر به زما څخه نکل ترلاسه کړي،
  او موږ به یوه لویه نوې نړۍ جوړه کړو!
  
  موږ په دې سړه قهر کې جنګیږو
  Wehrmacht به موږ خپلو زنګونو ته نه راوړي ...
  د نازیانو لپاره په خپل جرئت کې هورې،
  هر هغه څوک چې لینن شي له موږ سره یوځای شي!
  
  تاسو به یو ډیر ښکلی ښکلی شی،
  هلک ستا په مینه لیونی دی...
  زه به ستاسو لپاره ډزې وکړم، هیواد
  او د یو ډیر روښانه ښار لپاره!
  
  زه باور لرم چې برلین ته به په خپل وخت راورسیږم
  وحشیانه جګړه به بیا کمه شي ...
  موږ به د کائنات پراخوالی فتح کړو،
  اجازه راکړئ چې اورونه په روښانه توګه وخورئ!
  
  او که زموږ په قسمت کې مرګ وي،
  زه دا یوازې غوره ګڼم ...
  اجازه راکړئ نجلۍ هغه څه وکړي چې زه یې غواړم
  زما زوی به ماته ډالۍ راکړي، حتی لور!
  
  ته به ښه نجلۍ شې
  ته به دا دنیا جوړوې په هغه کې به جنت وي...
  موږ دلته ښکلي ګلونه وده کوو
  او په ما باور وکړئ، رڼا په هیڅ ډول د ګودام نه ده!
  
  ما یو پړانګ له یوې نجلۍ سره وویشته
  او د هغه وروسته هغه د پینتر پای ته ورسید.
  جنګیالی میدان د شوټینګ په ګالري بدلوي،
  که څه هم ځینې وختونه موږ حتی حد نه پوهیږو!
  
  موږ به په هیواد کې اصلي شی بشپړ کړو،
  راځه چې کمونیزم جوړ کړو او ډالر به ورک شي...
  او هلته به شیطان مات کړو،
  زموږ اتل دې روښانه وي!
  
  نجلۍ ټول ژمی کود کړ،
  په یخنۍ کې په لوڅو پښو ګرځیدل ...
  ښه، موږ ولې په جګړه کې یو - ولې،
  موږ به یو ډیر عالي ګلاب وکرو!
  
  دومره په زړه پوری لاره،
  یوه بې پښه نجلۍ او زه په انتظار یو ...
  او دا ناشونې ده چې شوروي اتحاد مات کړي،
  موږ به د می په ژمنې کې لاریون وکړو!
  
  او حتی که می میاشت نه راځي،
  موږ به بیا هم د بریا سره ځو...
  نو هلکه، زړور او زړور اوسئ -
  لمر به زموږ پورته په جنت کې ځلیږي!
  
  بیا مه وېرېږه، موږ به مړي راژوندي کړو
  ساینس خورا قوي مشوره لري ...
  زموږ رب یو دی، نه یو،
  او موږ به د فوهر حساب ته زنګ ووهو!
  دا ډول نرۍ پښې هلکان چې په شارټس کې ویښتان لري سندرې ویلې. او ډیری یې په خپلو بدنونو ټاټوګانې هم درلودې. حتی د هابیټ هلک په سینه کې د سټالین انځور جوړ کړ.
  خو بیا د جرمني ټانګونه را ښکاره شول او د همدې هلکانو بندیانو په ډیر لیوالتیا سره هغوی ته ښه راغلاست ووایه او د هغوی په ننداره او کوچنیو پښو یې ټاپه ولګوله.
  د 1945 په پای کې، آلماني او جاپاني سرتیرو د شوروي اتحاد نږدې ټولې لوی نفوس سیمې ونیولې. او یوازې په ځینو کلیو او بانډو کې جګړې او ګوندي بریدونه لا هم روان دي. سټالین په حقیقت کې وتښتید، او ښکاره نه شو، په برازیل کې، چیرته چې هغه پټ شوی و. خو Molotov پرځای پاتې شو. په هرصورت، د می په یو زره نهه سوه او شپږ څلویښت کې، مولوتوف د SS برید ځانګړو ځواکونو لخوا ونیول شو. وروسته له هغه چې بیریا، چې د مولوتوف ځای ناستی و، په باعزته شرایطو کې تسلیم شو.
  هټلر موافقه وکړه، او د بیریا ژوند وژغورل شو او محدود آزادي ورکړل شوه. او په شوروي اتحاد کې، ګوندي جګړې تقریبا ودرول شوې. یوه خوله وه.
  دریم ریخ هغه څه هضم کړي چې فتح کړي. خو د امریکا او برتانیې سره ټکر ناگزیر و. په ځانګړې توګه، هټلر ایټالیا او فرانسې، بلجیم او هالنډ ته د استعماري شتمنیو د بیرته ستنیدو غوښتنه وکړه. په عمده توګه په افریقا کې. او جرمنيانو ته يې په قانوني توګه ورکړي. اوس دریم ریخ آزاد لاس درلود. او که څه هم ...
  خو امریکا اتوم بم درلود. ریښتیا، دریم ریخ نه یوازې ټانکونه لري، بلکې د جیټ الوتکې هم وده کړې. او دا به اجازه ورنکړي چې د اروپا په خاوره کې بمونه وغورځول شي.
  نو په نړۍ کې یو وقفه وه. آلمانانو په چټک سرعت سره د الوتکو وړونکي، جنګي بیړۍ، او لوی سطحي کښتۍ جوړول. مګر د دوی اوبتل بیړۍ لا دمخه پیاوړې وه، او د دوی سب میرینونه په هایدروجن پیرو اکسایډ باندې روان وو. نو...
  هوبیټ هلک په دریم ریخ کې د ځان لپاره ځای وموند. هغې د الوتنې ساسرونو ښه کول پیل کړل - د بیلونس ډیسک. په ریښتیني تاریخ کې ، دا ډیسک وکولی شو له مینځه ویسي او د دوه غږ خنډونو سرعت ته ورسیږي. په هرصورت، هغه په جګړو کې برخه نه وه اخیستې. دا خورا زیان منونکی او لوی او ګران و. په ریښتیني تاریخ کې: نه شوروي اتحاد او نه هم متحده ایالاتو الوتنې طشترې غوره کړې. ځکه چې لوبه د شمعې ارزښت نه درلود. یو موټور ته زیان رسوي او سمدلاسه د بیلونس ډیسک کنټرول له لاسه ورکوي او پورته ښکته کیږي.
  مګر هوبټ هلک دا جوړ کړ چې د لامینار جریان د الوتونکي طشترو شاوخوا تیریږي او دوی د وړو وسلو لپاره زیان منونکي کیږي. او اوس د الوتکې ضد ټوپکونه، هوایی توپونه او ماشین ټوپکونه واقعیا نشي کولی دوی وغورځوي. مګر ابدي او بې پښه هلک داسې جوړ کړ چې وګورئ او وګورئ، لیزرونه نصب شوي. او دا لیزر په حقیقت کې هرڅه د اور او تودوخې وړانګو سره وسوځول. او د دې پر وړاندې د مبارزې هڅه وکړي.
  نو آلمانانو په حقیقت کې قوي نظامي ټرمپ کارتونه درلودل. په ورته وخت کې، په ټانکونو کې ډیر پرمختللي فعال زغره نصب شوي، او دوی حتی د پلاستيک څخه د موټرو جوړولو پیل وکړ.
  هو، دا خورا مسخره ښکاریده او، په خپله طریقه، خورا تیریدونکي.
  په متحده ایالاتو کې، البته، دوی غوښتل چې آلمانانو ته ځواب ووايي، مګر د الوتنې ساکرانو په وړاندې، دوی یوازې اټومي تورونه لري چې کولی شي په تیوریکي توګه دوی له منځه یوسي. مګر نازیانو دمخه په زرګونو ډیسک الوتکې درلودې. Fuhrer پریکړه وکړه چې د اپریل په 20، 1949 کې د هغه د شپیتمې کلیزې په ورځ جګړې ته لاړ شي. هغه څه چې ویل کیدی شي احمقانه نظر نه دی.
  برسېره پردې، نازیان کولی شي یو ناخوښه حیرانتیا ترلاسه کړي که چیرې په متحده ایالاتو کې د توغندیو ټیکنالوژي پراختیا ومومي.
  د یرغل دمخه، هټلر پریکړه وکړه چې د ګلیډیټر جنګونو سره ساتیري ولري. او دا هم یو لیونی نظر ندی.
  مګر دا بله کیسه ده ...
  
  جاسوسي لوبې - د روسیې له منځه وړل
  تشریح
  مختلف ډوله عملیات د استخباراتي خدماتو لخوا ترسره کیږي، په تیره بیا CIA، NSA، MI، MOSAD، او نور، په ټوله نړۍ کې یو ځانګړی حالت رامینځته کوي، چې ډیری وختونه د اټکل وړ نه وي. د ترهګرۍ او د نفوذ د ساحو لپاره مبارزه روانه ده. د دې لپاره وقف شوي خورا په زړه پوري ناولونه دي، او همدارنګه د میخایل ګورباچوف خیانت ته.
  
  لومړی څپرکی
  
  
  د هغه په زړه کې نفرت د فولادو په پرتله روښانه سوځیدلی و.
  
  میټ ډریک ودرید، دیوال ته پورته شو، او په چوپتیا کې ښکته شو. هغه د غرقو بوټو په منځ کې کښیناست، اوریدل، مګر د هغه په شاوخوا چوپتیا کې هیڅ بدلون احساس نه کړ. هغه د یوې شیبې لپاره ودرېد او د ګلوک فرعي کمپیکٹ یې بیا چیک کړ.
  
  هر څه چمتو وو. د خوني پاچا مینان به نن شپه سخت وخت ولري.
  
  د هغه مخې ته کور په ماښام کې و. په لومړي پوړ کې پخلنځی او د اوسیدو خونه په اور کې سوځیدلې وه. پاتې ځای په تیاره کې ډوب شو. هغه د بلې ثانیې لپاره ودرېد، په احتیاط سره هغه ډیاګرام بیاکتنه وکړه چې هغه د مخکینۍ، اوس مړ شوي چرګ څخه ترلاسه کړی و، مخکې له دې چې په خاموشۍ سره مخ شي.
  
  د هغه پخوانۍ روزنې هغه ته ښه خدمت کړی و او یو ځل بیا د هغه په رګونو کې راوتلی و، اوس هغه د دې لپاره خالص شخصي دلیل او غوښتنه درلوده. د وینې پاچا درې مینان په دریو اونیو کې په وحشتناک ډول مړه شول.
  
  مهمه نده چې هغه ورته څه وویل ، روډریګز به څلورم نمبر و.
  
  ډریک شاته دروازې ته ورسید او تالا یې چیک کړ. د څو دقیقو وروسته هغه لاستی بدل کړ او دننه وغورځید. هغه له ټلویزیون څخه د یوې چاودنې غږ واورېد او د خوشالۍ غږ یې وکړ. روډریګز ، خدای دې د زاړه ډله ایز قاتل وبخښي ، لوبه ګوري.
  
  هغه د پخلنځي په شاوخوا کې ګرځېده، د هغه د کمپیکٹ فلش لائټ رڼا ته اړتیا نه درلوده ځکه چې د اصلي خونې څخه مخکې د رڼا راوتلی و. هغه په دهلیز کې ودرېد چې په غور سره یې واوري.
  
  ایا هلته له یو څخه ډیر سړی وو؟ دا ستونزمنه ده چې د تلویزون د شور له امله پیدا شي. پروا نه کوي. هغه به ټول ووژني.
  
  هغه نا امیدي چې هغه د کینیډي له مړینې وروسته په تیرو دریو اونیو کې احساس کړې وه هغه ته نږدې شو. هغه خپل ملګري یوازې د دوو امتیازاتو سره پریښودل. هغه لومړی تورسټن ډهل ته زنګ وواهه ترڅو سویډن ته د وینې پاچا د انتقام په اړه خبرداری ورکړي او هغه ته مشوره ورکړي چې د هغه کورنۍ خوندي کړي. او دوهم، هغه د خپلو پخوانیو SAS ملګرو مرسته راجستر کړه. هغه په دوی باور وکړ چې د بین بلیک کورنۍ ته پاملرنه وکړي ځکه چې هغه پخپله نشي کولی.
  
  اوس ډریک یوازې جګړه وکړه.
  
  هغه په ندرت سره خبرې کولې. هغه څښل. تاوتریخوالی او تیاره د هغه یوازینی ملګري وو. د هغه په زړه کې هیڅ امید یا رحم پاتې نه و
  
  هغه په خاموشۍ سره د غونډۍ لاندې حرکت وکړ. ځای د لندبل ، خولې او غوړ شوي خواړو بد بوی کوي. د بیر لوګی تقریبا څرګند وو. ډریک یو سخت مخ جوړ کړ.
  
  دا زما لپاره اسانه ده.
  
  د هغه استخباراتو وویل چې دلته یو سړی ژوند کوي، یو سړی چې د وینې پاچا لږ تر لږه د دریو بدنامو "بندیانو" په تښتولو کې مرسته کړې وه. د هغه د کښتۍ له غورځیدو او د سړي په ښکاره ډول پلان شوي تیښتې وروسته ، لږترلږه یو درجن لوړ پوړي شخصیتونه په محتاط او پټ ډول مخ په وړاندې ولاړل ترڅو دا روښانه کړي چې د دوی د کورنۍ یو غړی د نړۍ لاندې شخصیتونو لخوا نیول شوی و. خونړي پاچا د متحده ایالاتو پریکړې او عملونه د دوی د شخصیت سر له مینې او شفقت څخه ګټه پورته کړه.
  
  د هغه پلان واقعیا عالي و. هیڅ یو کس نه پوهیده چې د نورو خلکو عزیزان په خطر کې دي، او د وینې پاچا دوی ټول د اوسپنې او وینې ډډ سره اغیزمن کړل. هر څه چې ورته اړتیا وه. هر څه چې کار کوي.
  
  ډریک باور درلود چې دوی حتی هغه چا ته لاس نه دی اچولی چې تر اوسه تښتول شوی و. دوی نشي پوهیدلی چې د وینې پاچا شیطاني کنټرول واقعیا څومره پرمخ تللی.
  
  د هغه کیڼ اړخ ته، یوه دروازه خلاصه شوه او یو بې سرې، غوړ سړی بهر راووت. ډریک سمدستي او وژونکي ځواک سره عمل وکړ. هغه سړي ته منډه کړه، یو چاقو یې راوویست او په خپل معدې کې یې ژوره کېښوده، بیا یې د بې خوبۍ له امله هغه د خلاصې دروازې له لارې د اوسیدو خونې ته وغورځاوه.
  
  د چاغ سړي سترګې د کفر او حیرانتیا څخه ډکې شوې. ډریک دا په ټینګه نیولی و، یو پراخ، چیغې ډک ډال، مخکې له دې چې پریښودل شي او ګلوک رسم کړي په تیغ کې سخت فشار راوړي.
  
  روډریګز د ډریک ظاهري شاک سره سره په چټکۍ سره عمل وکړ. هغه لا دمخه په فرش باندې ټوټه شوې صوفه راښکته کړې وه او د خپل کمربند سره یې ټکر کړی و. مګر د ډریک پام په خونه کې دریم سړي ته راغی.
  
  یو اوږده ویښته لرونکی سړی په کونج کې د لوی تور هیډفونونو سره غوږونو ته کیندل. خو حتی لکه څنګه چې هغه ستړی شوی و، حتی کله چې هغه په خپلو خټو ډکو ګوتو سره د سرود بارونه راټیټ کړل، هغه د اره شوي شاټ ټوپک ته ورسید.
  
  ډریک ځان کوچنی کړ. وژونکي ډزې هغه چاغ سړی جلا کړ. ډریک د دردناک بدن یو طرف ته وغورځاوه او ودرېد، ډزې یې وکړې. درې ډزې د موسیقۍ ډیری سر له مینځه یوړل او بدن یې د دیوال په وړاندې وغورځاوه. هیډفونونه پخپله یو اړخ ته الوتل، په هوا کې یو آرک بیانوي، او په یو لوی تلویزیون کې ودرول، له څنډه څخه په ښکلي ډول ځړول.
  
  وینې د فلیټ سکرین لاندې راوتلې.
  
  روډریګز لا تر اوسه په فرش کې ځړیدلی و. رد شوي چپس او بیر د هغه په شاوخوا کې راوتلي او ویشل شوي. ډریک په یوه سمدستي کې د هغه څنګ ته و او ګلاک یې د هغه د خولې چت ته سخت ځوړند کړ.
  
  "خوند؟"
  
  روډریګز ساه ورکړه، مګر بیا هم د کوچني چاقو لپاره خپل کمربند ته ورسید. ډریک په نفرت سره ولیدل ، او لکه څنګه چې د وینې پاچا مینین دوی ته یو وحشیانه ضربه ورکړه ، د SAS پخواني سرتیري دا ونیول او د برید کونکي بایسپ ته یې په کلکه وتښتاوه.
  
  "احمق مه کیږه".
  
  روډریګز داسې غږ وکړ لکه سور چې حلال شوی وي. ډریک هغه شا وګرځاوه او بیرته یې د صوفې په وړاندې تکیه وکړه. هغه د سړي سترګې ولیدلې، د درد څخه بادل.
  
  "ما ته هرڅه ووایاست چې تاسو پوهیږئ ،" ډریک په ژړا وویل ، "د خوني پاچا په اړه." هغه یو ګلوک راوویست مګر په ښکاره توګه یې ساتل.
  
  "په څه کې؟" د روډریګز تلفظ د هغه د نسل او درد له امله سخت او د پوهیدو لپاره ستونزمن و.
  
  ډریک ګلاک د روډریګز په خوله کې واچاوه. لږ تر لږه یو غاښ مات شوی دی.
  
  "ما ته ټوکې مه کوه." د هغه په غږ کې زهر یوازې د نفرت او نا امیدۍ څخه ډیر خیانت کاوه. دې د وینې پاچا سړی پوه کړ چې یو ظالمانه مرګ واقعیا ناگزیر و.
  
  "ښه ښه. زه د Boudreaux په اړه پوهیږم. ایا ته غواړې چې د بودریوکس په اړه درته ووایم؟ دا زه کولی شم."
  
  ډریک په نرمۍ سره د ګلوک توپان د سړي په تندي باندې ټیک کړ. "که تاسو وغواړئ موږ کولی شو هلته پیل وکړو."
  
  "ښه. ارامه اوسئ". روډریګز د څرګند درد له لارې دوام ورکړ. د ماتو غاښونو څخه یې د زنې لاندې وینې روانې شوې. "بوډروکس یو بې رحمه ګنډه ده، سړی. ایا تاسو یوازینی دلیل پوهیږئ چې ولې د وینې پاچا هغه ژوندی پریښود؟
  
  ډریک د سړي په سترګو کې ټوپک په نښه کړ. "ایا زه د هغه ډول کس په څیر ګورم چې پوښتنې ځوابوي؟" غږ یې لکه د فولاد پر اوسپنې غوڅ شو. "زه باید وکړم؟"
  
  "هو. ښه ښه. لا هم ډېر مرګونه په مخکې دي. دا هغه څه دي چې ویني پاچا وویل، سړی. دلته ډیر مرګ دی، او بودریو به خوشحاله وي چې د هغې په ګنډه کې وي. "
  
  "نو هغه د پاکولو لپاره بودریو کاروي. د حیرانتیا خبره نه ده. هغه شاید ټوله فارم له منځه یوسي."
  
  روډریګز سترګې پټې کړې. "ایا تاسو د فارم په اړه پوهیږئ؟"
  
  "هغه چیرته دی؟" ډریک احساس وکړ چې نفرت په هغه باندې غالب شو. "چیرته؟" - ما وپوښتل. په بله ثانیه کې هغه به مات شي او روډریګز ته به یې وهل پیل کړي.
  
  هیڅ تاوان نشته. د خندا ټوټه په هرصورت هیڅ نه پوهیږي. د هر چا په څیر. که چیرې یو شی و چې د وینې پاچا په اړه ویل کیدی شي ، دا دا و چې هغه څومره ښه پټې پټې کړې.
  
  په دې وخت کې، د روډریګز په سترګو کې یو څراغ روښانه شو. ډریک داسې وګرځید لکه یو دروند شی چې سر یې تیر شوی و.
  
  څلورم سړی، احتمالا له بلې کوټې څخه تیر شو او د شور له امله ویښ شو، برید وکړ.
  
  ډریک شاوخوا وګرځید، خپله پښه یې وغورځوله او نږدې یې د خپل نوي مخالف سر واخیست. لکه څنګه چې سړی ځمکې ته راښکته شو ، ډریک ژر تر ژره هغه ارزیابي کړ - سخت لید ، په دواړو لاسونو د ټرام ریلونه ، خندا ټي شرټ - او په سر کې یې دوه ځله ډزې وکړې.
  
  د روډریګز سترګې ولګېدې. "نه!"
  
  ډریک هغه په لاس ډزې وکړې. "تاسو زما لپاره هیڅ ګټه نه درلوده."
  
  بل ډزې. زنګون يې وچاودېد.
  
  "تاسو هیڅ نه پوهیږئ".
  
  دریمه ګولۍ. روډریګز دوه چنده شوی و، خپله معده یې نیولې وه.
  
  "د نورو ټولو په څیر."
  
  وروستی ډزې. د سترګو په منځ کې سمه ده.
  
  ډریک د هغه په شاوخوا کې د مړینې سروې وکړه، دا یې وڅښله، د هغه روح ته یې اجازه ورکړه چې یوازې د یوې شیبې لپاره د انتقام امر وڅښي.
  
  هغه د کور شاته پریښود، د باغ له لارې وتښتید، او ژورې تیارې ته یې اجازه ورکړه چې هغه وخوري.
  
  
  دوهم څپرکی
  
  
  ډریک د شپې ناوخته له خوبه پاڅېد، په خوله کې پټ شوی و. سترګې د یوې برخې له اوښکو څخه تړل شوې وې. خوبونه تل همداسې وو.
  
  هغه هغه څوک و چې تل یې دوی وژغورل. هغه څوک چې تل لومړی وي چې کلمې ووایی "پر ما باور وکړئ." مګر بیا د هغه لپاره هیڅ کار ونه کړ.
  
  پرېږدئ چې دواړه ښکته شي.
  
  دوه ځله دمخه. الیسون لومړی. اوس کینیډي.
  
  هغه له بستره راښکته شو، هغه بوتل ته ورسید چې د شپې په سټنډ کې یې د ټوپک تر څنګ ساتلی و. هغه د بوتل څخه یو څاڅکی واخیست او د پوټکی خلاص شو. ارزانه ویسکي د هغه تر ستوني او کولمو ته لاره وسوځوله. د ضعیف او زیانمن شوي لپاره درمل.
  
  کله چې ګناه ګواښ وکړ چې هغه به بیا خپل زنګون ته راولي، هغه درې ګړندي تلیفونونه وکړل. لومړی په آیسلینډ کې. له تورسټن داهل سره یې لنډې خبرې وکړې او د لوی سویډن په غږ کې یې خواخوږي هم واوریده، آن تر دې چې هغه ورته وویل چې هره شپه زنګ ووهئ، چې مېرمن او ماشومان یې خوندي دي او هېڅ زیان ورته نه رسیږي.
  
  دوهم د جو شیپرډ لپاره و ، هغه سړی چې هغه د خپل وخت په اوږدو کې د زړې قطعې سره په ډیری جګړو کې جنګیدلی و. شیپرډ په نرمۍ سره د دهل په څیر ورته سناریو په ګوته کړه ، مګر د ډریک په سپکو ټکو یا د هغه په غږ کې د کرک کرک په اړه یې هیڅ تبصره ونه کړه. هغه ډریک ته ډاډ ورکړ چې د بین بلیک کورنۍ ښه ساتل کیږي او هغه او د هغه یو څو ملګري په سیوري کې ناست وو، په ماهرانه توګه د ځای ساتنه کوي.
  
  ډریک خپلې سترګې وتړلې کله چې هغه وروستی تلیفون وکړ. د هغه سر ګرځیده او دننه یې د دوزخ د ټیټې کچې په څیر سوځیدل. دا ټول ښه راغلاست وو. د کینیډي مور څخه د هغه پام اړولو لپاره هر څه.
  
  تاسو حتی د هغې ناوړه جنازه هم له لاسه ورکړې ...
  
  "سلام؟" د الیسیا غږ آرام او ډاډمن و. هغې هم په دې وروستیو کې د هغې نږدې یو څوک له لاسه ورکړی و، که څه هم هغې هیڅ بهرنۍ نښې ونه ښودلې.
  
  "زه یم. دوی څنګه دي؟"
  
  "هر څه سم دي. هیډن په ښه حالت کې دی. یوازې یو څو اونۍ او هغه به بیرته خپل سپیڅلي CIA عکس ته راستون شي. بلیک ښه دی، مګر هغه تاسو له لاسه ورکوي. خور یې یوازې ښکاره شوه. د کورنۍ ریښتینې ناسته. می AWOL دی، د خدای شکر دی. زه دوی ګورم، ډریک. چرته یې؟"
  
  ډریک ټوخی وکړه او سترګې یې پاکې کړې. "مننه،" هغه د ارتباط قطع کولو دمخه وویل. عجیبه ده چې هغې د دوزخ یادونه وکړه.
  
  هغه احساس وکړ چې هغه د دې دروازو څخه بهر کیمپ جوړ کړی دی.
  
  
  درېیم څپرکی
  
  
  هیډن جې په اتلانتیک بحر کې د لمر لویدو ته کتل. دا د هغې د ورځې د خوښې برخه وه، هغه یو چې هغې یې یوازې تیریدل خوښ کړل. هغه په احتیاط سره له بستر څخه راښکته شوه، د هغې په پښه کې درد یې وخوړ، او په احتیاط سره کړکۍ ته ولاړه.
  
  نسبي سوله په هغې راښکته شوه. د اور لګېدنې څپې لمس کړې، او د څو دقیقو لپاره د هغې ټول درد او اندیښنې لیرې شوې. وخت ولاړ و او هغه تل پاتې وه، او بیا د هغې شاته دروازه خلاصه شوه.
  
  د بن غږ. "ښکلې منظره".
  
  هغې د لمر ختو په لور سر وخوځاوه او بیا یې مخ وګرځاوه چې هغه ورته ګوري. "تاسو اړتیا نلرئ چې تازه شئ، بین بلیک. یوازې کافي او یو غوړ شوی بیجل.
  
  د هغې هلک ملګري د څښاک کارتن او د کاغذ کڅوړه د وسلو په څیر نښه کړه. "زما په بستر کې ووینئ."
  
  هیډن یو وروستی نظر نیو ډان ته کړ او بیا ورو ورو د بستر په لور روان شو. بین کافي او بیګلونه په اسانه لاسرسي کې کېښودل او د سپي سپي سترګې یې ورکړې.
  
  "هغه څنګه-"
  
  هیډن په چټکۍ سره وویل: "د تیرې شپې په څیر." "اته ساعته به پړسوب له منځه نه ځي." بیا یې لږ نرم کړ. "د ډریک څخه کوم څه؟"
  
  بین بیرته په بستره کښیناست او سر یې وخوځاوه. "نه. ما د خپل پلار سره خبرې وکړې او دوی ټول ښه کوي. هیڅ نښه نشته - "هغه ودرېد. "له..."
  
  "زموږ کورنۍ خوندي دي." هیډن خپل لاس په زنګون کېښود. "خوني پاچا هلته ناکام شو. اوس موږ ټول باید هغه پیدا کړو او د غچ اخیستنې مخه ونیسو.
  
  "ناکام شوی؟" بین غږ وکړ. "تاسو دا څنګه ویلای شئ؟"
  
  هیډن ژوره ساه واخیسته. "تاسو پوهیږئ چې زما مطلب څه دی."
  
  "کینیډي مړ شو. او ډریک ... هغه حتی د هغې جنازې ته هم نه و تللی.
  
  "زه پوهیږم".
  
  "هغه لاړ، تاسو پوهیږئ." بین خپل بګیل ته داسې وکتل لکه دا چې یو مار دی. "هغه به بیرته نه راګرځي".
  
  "هغه ته وخت ورکړئ."
  
  "هغه درې اونۍ درلودې."
  
  "بیا هغه ته درې نور ورکړئ."
  
  "تاسو څه فکر کوئ چې هغه څه کوي؟"
  
  هیډن لږ څه وخندل. "له هغه څه څخه چې زه د ډریک په اړه پوهیږم ... لومړی زموږ شا پټ کړئ. بیا به هغه دیمتري کووالینکو د موندلو هڅه وکړي.
  
  "ویني پاچا شاید هیڅکله بیا راڅرګند نشي." د بین مزاج دومره خپګان و چې حتی د نوي سهار روښانه ژمنه ورکه شوه.
  
  "هغه به." هیډن ځوان ته وکتل. "هغه یو پلان لري، په یاد ولرئ؟ هغه به د پخوا په څېر په ځمکه نه غورځېږي. د وخت سفر وسایل یوازې پیل و. کووالینکو ډیره لویه لوبه پلان کړې ده.
  
  "د دوزخ دروازه؟" بین د دې په اړه فکر وکړ. "ایا تاسو په دې شیانو باور لرئ؟"
  
  "پروا نه کوي. هغه باور لري. د سي آی اې ټول هغه څه چې باید ترسره یې کړي دا معلومه کړي.
  
  بن د خپل کافي یوه اوږده څاڅکي واخیستل. "دا ټول دي، سمه ده؟"
  
  "ښه ..." هیډن په خندا ورته وخندل. "اوس زموږ د جیک ځواک دوه چنده شوی دی."
  
  "کارین دماغ دی،" بین ومنله. "مګر ډریک به په یوه دقیقه کې بودریوکس مات کړي وي."
  
  "ډیر ډاډه مه اوسئ. کینیماکا دا کار ونه کړ. او هغه په حقیقت کې یو پوډل نه دی.
  
  بین هغه وخت ودرېد کله چې دروازه ټک ټک شوه. په سترګو کې یې وحشت و.
  
  هیډن یوه شیبه ونیوله چې هغه آرام کړي. "موږ د CIA په خوندي روغتون کې دننه یو، بین. د سایټ په شاوخوا کې د امنیت کچه به د ولسمشر د پرانیستې پریډ د شرم سره مخ کړي. حوصله ولره."
  
  ډاکټر خپل سر د دروازې له لارې ودراوه. "هر څه سم دي؟" هغه خونې ته ننوت او د هیډن چارټونه او حیاتي نښې یې کتل پیل کړل.
  
  لکه څنګه چې هغه د وتلو په لاره کې دروازه وتړله، بین بیا خبرې وکړې. "ایا تاسو فکر کوئ چې د وینې پاچا به هڅه وکړي چې وسایل بیرته واخلي؟"
  
  هیډن سر وخوځاوه. "تاسو وړاندیز کوئ چې هغه لومړی شی نه دی ترلاسه کړی چې ما له لاسه ورکړی. دا شاید څه پیښ شوي وي. لکه څنګه چې دویمه برخه مو د هغه له کښتۍ څخه وموندله؟" هغې وخندل. "نخ شوی."
  
  "مهرباني مه کوه."
  
  هیډن سمدلاسه وویل: "سي آی اې په خپلو ویاړونو بسنه نه کوي ، بین." "نور نشته. موږ له هغه سره لیدو ته چمتو یو."
  
  "د تښتونې د قربانیانو په اړه څه؟"
  
  "د دوی په اړه څه؟"
  
  "دوی یقینا لوړ پروفایل دي. د هریسن خور. نور چې تاسو یې یادونه وکړه. هغه به ورڅخه کار واخلي."
  
  "البته هغه به دا وکړي. او موږ د هغه سره لیدو ته چمتو یو.
  
  بین خپل بیګل پای ته ورساوه او ګوتې یې چاټ کړې. "زه لا هم باور نشم کولی چې ټوله ډله باید د ځمکې لاندې لاړه شي،" هغه په زړه پورې وویل. "هغه وخت چې موږ مشهور شو."
  
  هیډن په دیپلوماتیکه توګه وخندل. "هو. غمجنه."
  
  "ښه، شاید دا به موږ نور هم بدنام کړي."
  
  یو بل نرم ټک شو او کارین او کینیماکا خونې ته ننوتل. هاوايي خپه ښکارېده.
  
  "دا بدمعاش به چیغې نه کوي. مهمه نده چې موږ څه وکړو، هغه به زموږ لپاره سیستی هم ونه غږوي.
  
  بین خپله زنه په زنګونونو کیښوده او یو خندونکی مخ یې جوړ کړ. "لمر، کاش میټ دلته وای."
  
  
  څلورم څپرکی
  
  
  د هیرفورډ سړي له نږدې وکتل. د واښه غونډۍ په سر کې د هغه د ځای ځای څخه د ونو د یوې ګنډه سټینډ ښي خوا ته ، هغه کولی شي د بین بلیک د کورنۍ غړو په نښه کولو لپاره په خپل ټوپک کې ایښودل شوي دوربین لید څخه کار واخلي. د نظامي درجې په ساحه کې یو روښانه ریټیکل شامل وو، یو اختیار چې د رڼا په منفي شرایطو کې د پراخې کارونې اجازه لري او BDC (د ګولۍ ډراپ معاوضه) شامل دي.
  
  په حقیقت کې، ټوپک د هر لوړ ټیکنالوژۍ سنائپر ګیجټ سره د تصور وړ و، مګر د ساحې شاته سړی، البته، دوی ته اړتیا نه درلوده. هغه په لوړه کچه روزل شوی و. اوس هغه ولیدل چې د بین بلیک پلار تلویزیون ته ورغی او هغه یې چالان کړ. د لږ سمون وروسته، هغه د بین بلیک مور ولیدل چې خپل پلار ته یې د کوچني ریموټ کنټرول سره اشاره وکړه. د هغه د لید کراسشیرونه حتی یو ملی متر حرکت نه کوي.
  
  د یو تمرین حرکت سره، هغه خپل نظر د کور شاوخوا شاوخوا سیمو ته واړوه. دا د سړک څخه بیرته راستانه شوی و، د ونو او یو لوړ دیوال لخوا پټ شوی و، او د هیرفورډ سړي په خاموشۍ سره د بوټو په مینځ کې د ساتونکو شمیرلو ته دوام ورکړ.
  
  یو دوه درې. هرڅه په پام کې نیول کیږي. هغه پوهیده چې په کور کې څلور نور وو، او دوه نور په بشپړه توګه پټ وو. د دوی د ټولو ګناهونو سره سره، سي آی اې د بلیکس په ساتنه کې خورا ښه دنده ترسره کړه.
  
  سړي خندل. حرکت یې ولید. تیاره، د شپې په پرتله تور، د لوړ دیوال د بنسټ په اوږدو کې خپره شوه. د حیوان کیدو لپاره خورا لوی. ډیر پټ دی چې بې ګناه وي.
  
  ایا خلکو د بلیک خونی پاچا موندلی؟ او که داسې وي، دوی څومره ښه وو؟
  
  د انګلیسي چینل څخه مستقیم له کیڼ اړخ څخه یو سپک باد وخوت ، د بحر مالګین خوند یې له ځانه سره راوړ. د هیرفورډ سړي په ذهني توګه د مرمۍ د بدل شوي سرعت لپاره تاوان ورکړ او یو څه نږدې شو.
  
  سړي ټول تور جامې اغوستې وې، مګر وسایل په ښکاره ډول د کور جوړ شوي وو. دا سړی مسلکي نه و، یوازې اجیر.
  
  ګولۍ خواړه.
  
  د سړي ګوته د یوې شیبې لپاره ټینګه شوه او بیا خوشې شوه. البته، اصلي پوښتنه دا وه چې هغه څومره له ځان سره راوړي؟
  
  خپل هدف په کراسشیر کې ساتل، هغه په چټکۍ سره د کور او شاوخوا شاوخوا ارزونه وکړه. یوه ثانیه وروسته هغه ډاډه شو. چاپېریال پاک و. په تور کې دې سړي یوازې عمل وکړ، هیرفورډ سړی په خپل ځان باور درلود.
  
  اجیر چې د معاش لپاره وژني.
  
  په سختۍ سره د ګولۍ ارزښت.
  
  هغه په نرمۍ سره محرک راښکاره کړ او بیرته یې جذب کړ. د مرمۍ غږ چې له بیرل څخه ووځي په سختۍ سره د لیدو وړ دی. هغه وليدل چې اجير عسکر پرته له کوم ګډوډۍ راپرېوتل، د زياتو بوټو په منځ کې ړنګېدل.
  
  د بلیک کورنۍ ساتونکو هیڅ شی ونه لید. په څو دقیقو کې، هغه به په پټه توګه سي آی اې ته زنګ وواهه، دوی ته یې خبر ورکړ چې د دوی نوی خوندي کور مات شوی دی.
  
  د هیرفورډ سړی، د میټ ډریکز پخوانی SAS ملګری، د ساتونکو ساتنه ته دوام ورکړ.
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  میټ ډریک د مورګن سپیسډ له تازه بوتل څخه کیپ خلاص کړ او په خپل ګرځنده تلیفون کې یې د سرعت ډایل شمیره ډایل کړه.
  
  د می غږ په زړه پوری شو کله چې هغې ځواب ورکړ. "ډریک؟ تاسو څه غواړئ؟"
  
  ډریک مخ شو او د بوتل څخه یې یو څاڅکی واخیست. د می لپاره، د احساساتو ښودل د هغه څه په اړه غیر مشخص و لکه څنګه چې دا به د یو سیاستوال لپاره وي چې د هغه د ټاکنیزو ژمنو درناوی وکړي. "ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  "البته زه ښه یم. ولې باید زه نه وای؟ دا څه شی دی؟"
  
  هغه یوه بله اوږده ساه واخیسته او دوام ورکړ. "هغه وسیله چې ما تاسو ته درکړه. دا خوندي دی؟"
  
  یوه شیبه هک پک وه. "زه دا نه لرم. مګر دا خوندي دی، زما ملګري." د مۍ هوساینې غږونه بیرته راستانه شول. "دا هغومره خوندي دی څومره چې کیدی شي." ډریک یو بل څاڅکی واخیست. مي وپوښتل: دا ټول دي؟
  
  "نه. زه باور لرم چې ما په دې پای کې زما لیډونه تقریبا ستړي کړي دي. مګر زه یو بل نظر لرم. یو ... کور ته نږدې دی.
  
  چوپتیا کلکه شوه او کرار شوه لکه څنګه چې هغې انتظار کاوه. دا د می میاشت عادي نه وه. شاید هغه د یو چا سره وه.
  
  "زه تاسو ته اړتیا لرم چې خپل جاپاني اړیکې وکاروئ. او چینایي. او په ځانګړې توګه د روسانو. زه غواړم پوه شم چې آیا کووالینکو کورنۍ لري.
  
  یوه تیزه ساه یې واورېده. "ایا تاسو جدي یاست؟"
  
  "البته زه ډیر جدي یم." هغه دا د هغه له ارادې څخه ډیر سخت وویل، مګر بخښنه یې ونه کړه. "او زه هم غواړم د بودریو په اړه پوه شم. او د هغه کورنۍ."
  
  مائی د ځواب ورکولو لپاره پوره دقیقه ونیوله. "ښه، ډریک. زه به تر ټولو ښه کار وکړم."
  
  ډریک ژوره ساه واخیسته ځکه چې اړیکه مړه شوه. یوه دقیقه وروسته هغه د مساله شوي رم بوتل ته وکتل. د کوم دلیل لپاره دا نیمه خالي وه. هغه کړکۍ ته وکتل او هڅه یې وکړه چې د میامي ښار وګوري، مګر شیشه دومره ککړه وه چې په سختۍ سره شیشې لیدلی شي.
  
  زړه یې درد کاوه.
  
  بوتل يې يو ځل بيا وټکول. پرته له دې چې نور فکر وکړي، ګام یې پورته کړ او یو بل سرعت ډایل نمبر یې کېښود. په عمل کې، هغه د غم د لرې کولو لپاره یوه لاره وموندله. په عمل کې، هغه د پرمختګ لپاره لاره وموندله.
  
  د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. په پای کې غږ ځواب ورکړ. "فک، ډریک! څه؟"
  
  "تاسو په نرمۍ سره خبرې کوئ، کتیا،" هغه راښکته کړه، بیا یې ودروله. "څنګه... ټیم څنګه دی؟"
  
  "ټیم؟ مسیح. سمه ده، د فوټبال یو بد انډول غواړئ؟ یوازینی کس چې تاسو یې کولی شئ پدې مرحله کې د سټرایکر په توګه وکاروئ کینیماکا دی. هیډن، بلیک او د هغه خور به حتی بینچ جوړ نه کړي. هغې ودرېده. "هیڅ تمرکز نشته. ستاسو ګناه."
  
  هغه یو وقفه وکړه. "زه؟ ایا تاسو وایاست چې که د دوی په اړه هڅه شوې وای، دا به بریالۍ وه؟ د هغه سر، یو څه تیاره، په ټکولو پیل وکړ. "ځکه چې هڅه به وشي."
  
  "روغتون ښه ساتل کیږي. ساتونکي خورا وړ دي. مګر دا ښه ده چې تاسو زما څخه د پاتې کیدو غوښتنه وکړه. او دا ښه ده چې ما وویل هو.
  
  "او بودریو؟ د دې بدمعاش په اړه څه؟"
  
  "د یخ شوي هګۍ په څیر ساتیري. دا به مات نشي. مګر په یاد ولرئ، ډریک، د متحده ایاالتو ټول حکومت اوس پدې کار کوي. نه یوازې موږ."
  
  "ما ته یادونه مه کوئ." ډریک وخندل. "یو حکومت چې ژور جوړ شوی دی. معلومات د حکومت مخابراتي کرښې پورته او ښکته سفر کوي، الیسیا. دا ټول ډکولو لپاره یوازې یو لوی بند ته اړتیا لري.
  
  الیسیا غلی پاتې شوه.
  
  ډریک ناست و او د هغې په اړه یې فکر کاوه. تر هغه چې د وینې پاچا په فزیکي توګه کشف شوی و، هر هغه معلومات چې دوی یې درلودل باید د اعتبار وړ نه وي. پدې کې د دوزخ د دروازو په اړه معلومات، د هوا سره تړاو، او هر هغه خبرونه چې هغه د څلورو مړو چرګانو څخه راټول کړي وو.
  
  شاید یو بل شی به مرسته وکړي.
  
  "زه یو بل مشر لرم. او می د کووالینکو او بودریوکس کورنۍ اړیکې چیک کوي. شاید تاسو د هیډن څخه وغواړئ چې ورته وکړي؟
  
  "زه دلته د احسان په توګه یم، ډریک. زه ستا سپک سپی نه یم."
  
  دا ځل ډریک خاموش پاتې شو.
  
  الیسیا ساه ورکړه. "وګوره، زه به یې یادونه وکړم. او لکه څنګه چې د می په اړه، په هغې لیوني پری باور مه کوئ تر هغه چې تاسو یې وغورځوئ.
  
  ډریک د ویډیو لوبې حواله کې وخندل. "زه به له دې سره موافق شم کله چې تاسو ماته ووایاست چې ستاسو څخه کوم یو لیونی کوچی ویلز وژلی دی. او ولې."
  
  هغه د یوې اوږدې چوپتیا تمه وکړه او هغه یې ترلاسه کړ. هغه فرصت ترلاسه کړ چې د امبر درمل یو څو نور څاڅکي واخلي.
  
  "زه به د هیډن سره خبرې وکړم،" الیسیا په پای کې په سر کې وویل. "که Boudreaux یا Kovalenko کورنۍ ولري، موږ به یې پیدا کړو."
  
  اړیکه پرې شوه. په ناڅاپه چوپتیا کې، د ډریک سر د جیک هامر په څیر وخوځاوه. یوه ورځ به هغه ته حقیقت ووایی. مګر د اوس لپاره دا بس و چې هغه کینیډي له لاسه ورکړ.
  
  دا کافي وه چې هغه یو وخت په هغه څه باور درلود چې اوس د سپوږمۍ په څیر لیرې و، روښانه راتلونکی چې په ایرو بدل شوی و. د هغه دننه نا امیدۍ د هغه زړه مات کړ. بوتل د کمزورو ګوتو څخه راوتلی و، نه ماتول، مګر په خندا فرش باندې خپل اورونه تویول.
  
  د یوې شیبې لپاره ډریک فکر وکړ چې دا په شیشې کې واچوي. توی شوي مایع هغه ته هغه ژمنې، وعدې او ډاډونه را په یاد کړل چې په یوه ثانیه کې تبخیر شوي وو، ژوند یې داسې تباه او تباه شو لکه څومره چې په فرش باندې توی شوي وي.
  
  هغه بیا دا څنګه کولی شي؟ د خپلو ملګرو د خوندي ساتلو ژمنه وکړه. ټول هغه څه چې اوس یې کولی شي د هغه څومره دښمنان ووژني.
  
  د بدۍ نړۍ ته ماتې ورکړئ، او ښه ژوند ته دوام ورکړئ.
  
  هغه د بستر په څنډه کې ناست و. مات شوی. هیڅ شی نه دی پاتې. د مرګ پرته هر څه د هغه دننه مړه شول، او مات شوی خولۍ چې پاتې شوه نور له دې نړۍ څخه هیڅ نه غواړي.
  
  
  شپږم څپرکی
  
  
  هیډن تر هغه وخته پورې انتظار وکړ چې بین او کارین د خدماتو یوې خونې ته تقاعد شوي وي. د ورور او خور ټیم د هاوایی ، ډیمنډ هیډ ، د دوزخ دروازې او د خوني پاچا سره تړلي نور افسانې څیړلي ، پدې هیله چې یوه تیوري سره یوځای کړي.
  
  د وضعیت په روښانه کیدو سره، هیډن تازه جامې واغوستې او کوچني دفتر ته لاړ چې منو کینیماکا یو کوچنی کارځای جوړ کړی و. لوی هاوایی کلیدونو ته ځیر و، یو څه خپه ښکاریده.
  
  "تر اوسه هم د خپلو ساسیج ګوتو سره په یوځل کې دوه کیلي نیولی؟" هیډن په بې پروایۍ سره وپوښتل او کینیماکا په مسکا سره مخ شو.
  
  هغه وویل، "الوه ناني واهین،" هغه وویل، او بیا کله چې هغې د کلمو په معنی پوهه څرګنده کړه نو تقریبا خندا شوه.
  
  "ایا تاسو فکر کوئ چې زه ښکلی یم؟ ایا دا ځکه چې زه د یو لیونی کس لخوا په چړو وهل شوی یم؟"
  
  "ځکه چې زه خوښ یم. زه ډیر خوښ یم چې تاسو لاهم زموږ سره یاست."
  
  هیډن خپل لاس د کینیماکي په اوږه کېښود. "مننه، مانو." هغې یو څو شیبې انتظار وکړ، بیا یې وویل، "مګر اوس د بودریو سره موږ یو فرصت او یوه ستونزه لرو. موږ باید پوه شو چې هغه څه پوهیږي. مګر موږ څنګه کولی شو هغه مات کړو؟"
  
  "ایا تاسو فکر کوئ چې دا لیونی کمان پوهیږي چې خونړی پاچا چیرې پټ دی؟" ایا د کووالینکو په څیر یو محتاط سړی به واقعیا ورته ووایی؟
  
  "بوډریو د لیونۍ ترټولو بد ډول دی. هوښیار سړی. زه فکر کوم چې هغه یو څه پوهیږي. "
  
  د هایډن له شا څخه یو خندونکی غږ راغی. "ډراکي فکر کوي چې موږ باید د هغه کورنۍ شکنجه کړو." هیډن مخ واړوه. الیسیا هغې ته یو خندونکی موسکا ورکړه. "ایا تاسو د دې سره سم یاست، CIA؟"
  
  "ایا تاسو له میټ سره بیا خبرې وکړې؟" هیډن وویل. "هغه څنګه دی؟"
  
  "د هغه د زوړ ځان په څیر ښکاري،" الیسیا په خندا سره وویل چې د هغې معنی نه وه. "لکه څنګه چې ما یو ځل هغه خوښ کړ."
  
  "نا امیده؟ نشه؟ یو؟" هیډن نشي کولی په خپل غږ کې سپکاوی پټ کړي.
  
  الیسیا سر وخوځاوه. " عصبي. سخت. وژونکې." هغې د سي آی اې اجنټ سره وکتل. "ما باور وکړه، ګرانه، هغه باید همداسې وي. دا یوازینۍ لار ده چې هغه به له دې قضیې څخه ژوندی خلاص شي. او ..." هغې ودریده، لکه څنګه چې فکر کوي چې ایا دوام وکړي. "او ... ممکن دا یوازینۍ لار وي چې تاسو ټول به له دې ژوندي او د خپلو کورنیو سره پاتې شئ."
  
  "زه به وګورم چې بودریوکس کورنۍ لري." هیډن بیرته کینیماکا ته وګرځید. "مګر سي آی اې ډاډه ده چې دوزخ به هیڅوک نه ځوروي."
  
  "ایا ستاسو پاس تاسیساتو ته د ننوتلو لپاره اعتبار لري؟" کینیماکا د برتانوي پوځ پخواني سرتیري ته وکتل.
  
  "ورکړئ یا واخله، لوی هلک." الیسیا یوه بدمرغه موسکا راښکاره کړه او په قصدي ډول یې هایډن ته د هغې وړې کوټې ته واړوله چې ډیری یې د کینیماکي بدن نیولې وې. "تاسو څه کوئ؟"
  
  "دنده". کینیماکا پرده وتړله او په یوه کونج کې پټ شو، څومره چې ممکنه وي له الیسیا څخه لرې.
  
  هیډن د هغه مرستې ته راغی. "تاسو یو سرتیري یاست کله چې تاسو انسان یاست، الیسیا. ایا تاسو کوم وړاندیز لرئ چې موږ سره د بودریوکس ماتولو کې مرسته وکړي؟"
  
  الیسیا په سترګو کې د ننګونې سره هیډن ته مخ شو. "ولې نه ځو او ورسره خبرې نه کوو؟"
  
  هیډن وخندل. "زه یوازې چمتو وم."
  
  
  ****
  
  
  هیډن موږ د هولډنګ ساحې ته ښکته کړل. پنځه دقیقې تګ او د لفټ سواری هغې ته هیڅ درد نه و ، که څه هم هغې دا په آرامۍ سره واخیسته او مزاج یې ښه شو. هغه پوهیده چې د چړې وهل نسبتا د کومې بلې ناروغۍ سره ورته دي چې تاسو د کار څخه وخت لرې کولو لامل شوی. ژر یا وروسته تاسو د دوزخ په څیر ستړي شوي یاست او غوښتل یې چې دوزخ بیا په جګړه کې راوباسي.
  
  د محاکمې دمخه توقیف ساحه د حجرو دوه قطارونو څخه جوړه وه. دوی په احتیاط سره پالش شوي فرش سره روان وو تر هغه چې دوی یوازینۍ حجرې ته ورسیدل چې یو زنداني و، په کیڼ اړخ کې وروستی حجره. د حجرې مخکینۍ برخه پراخه وه، او د هغې اشغالګر د بارونو قطارونو پوښلی و چې له پوړ څخه تر چت پورې غځیدلی و.
  
  هوا د بلیچ له بوی ډکه وه. هیډن د بودریو حجرې بهر میشته وسله والو ساتونکو ته سر وخوځاوه کله چې هغه د هغه سړي سره مقابلې ته ورسیده چې درې اونۍ دمخه یې څو ځله د هغې د وژلو هڅه کړې وه.
  
  ایډ بوډروکس په خپل ټوټی کې ناست و. هغه وخندل کله چې هغه یې ولید. "ستا پښه څنګه ده، سپینه؟"
  
  "څه؟" هیډن پوهیده چې هغه باید هغه ونه هڅوي، مګر هغه د ځان سره مرسته نشي کولی. "ستاسو غږ یو څه دروند ښکاري. ایا تاسو پدې وروستیو کې ځړول شوي یاست؟" د درې اونیو لنګولو او د چړې ټپ صدمې هغه بې پروا پریښوده.
  
  کینیماکا په خندا د هغې شاته ولاړه. بودریو خپلې سترګې له سختې لوږې سره ولیدې. "کله ناکله،" هغه په ژړا وویل. "راځئ چې میز ته واړوو."
  
  کینیماکا پرته له دې چې ځواب ورکړي خپلې لویې اوږې مستقیمې کړې. ایلیسیا بیا د لوی سړي بدن شاوخوا وګرځید او مستقیم بارونو ته لاړ. "ایا هغه پتلی کمین ستاسو کوچنی پینټ خراب کړی؟" هغې هېډن ته سپکې سپورې وویلې، خو له بودریو څخه یې سترګې نه پټې کړې. "دا به د یوې دقیقې څخه ډیر وخت ونه نیسي."
  
  بودریو له بستره راپاڅېد او د سلاخونو په لور روان شو. "ښکلې سترګې،" هغه وویل. "ناپاکه خوله. ته هغه نه یې چې هغه چاغ سړی یې په ږیره وواهه؟ هغه څوک چې زما خلکو ووژل؟
  
  "زه یم".
  
  Boudreaux بارونه ونیول. "تاسو په دې اړه څنګه احساس کوئ؟"
  
  هیډن احساس وکړ چې ساتونکي په عصبي کیدو پیل کوي. دا ډول متقابل وزن دوی هیڅ ځای نه لري.
  
  کینیماکا لا دمخه هڅه کړې وه چې اجیر په لسګونو بیلابیلو لارو خبرې وکړي، نو هیډن یو څه ساده وپوښتل. "تاسو څه غواړئ، بودریو؟ څه به تاسو قانع کړي چې موږ ته ووایاست چې تاسو د کووالینکو په اړه څه پوهیږئ؟
  
  "WHO؟" بودریو د الیسیا څخه سترګې پټې نه کړې. دوی د دوی په منځ کې د جالی په چوکۍ سره جلا شوي.
  
  "تاسو پوهیږئ چې زما مطلب څوک دی. خونړی پاچا."
  
  "او هغه. هغه یوازې یوه افسانه ده. فکر کوم چې سي آی اې باید په دې پوه شي."
  
  "خپل قیمت نوم کړئ."
  
  Boudreaux په پای کې د الیسیا سره د سترګو تماس مات کړ. "نا امیدي د انګلیسي لاره ده." د ګلابي فلایډ په وینا.
  
  "موږ هیڅ ځای ته نه رسیږو ،" دې هیډن ته په نا امیدۍ سره د ډریک او بین ډینوروک مسابقې یادونه وکړه ، او هغه امید درلود چې بوډریو یوازې بې معنی څرګندونې کوي. "موږ-"
  
  "زه به هغه واخلم،" بودریو ناڅاپه چیغه کړه. هیډن مخ وګرځاوه چې هغه بیا د الیسیا سره مخامخ ودریږي. "یو پر یو. که هغه ماته ووهي، زه به خبرې وکړم.
  
  "جوړ شوی". الیسیا په عملي توګه د بارونو له لارې ځړول. ساتونکي مخ په وړاندې روان شول. هیډن د هغې وینې جوش احساس کړ.
  
  "درېږه!" هغې لاس پورته کړ او الیسیا یې بیرته راکش کړه. "آیا ته لیوني یی؟ دا غله به هيڅکله خبرې نه کوي. دا د خطر ارزښت نلري."
  
  "هیڅ خطر نشته،" الیسیا په ژړا شوه. "هیڅ خطر نشته."
  
  هیډن وویل: "موږ ځو. "مګر -" هغې د هغه څه په اړه فکر وکړ چې ډریک یې وپوښتل. "موږ به ژر بیرته راشو".
  
  
  ****
  
  
  بین بلیک شاته ناست و او لیدل یې چې خور یې د CIA ترمیم شوي کمپیوټر په اسانۍ سره چلوي. هغې ډیر وخت نه و اخیستی چې د حکومتي ادارې لخوا اړین ځانګړي عملیاتي سیسټم سره عادت شي، مګر بیا هغه د کورنۍ دماغ وه.
  
  کرین یوه هوښیاره، تور کمربند، د پټو بار سلیکر وه چې ژوند یې په شپږ کلنۍ کې د ځوانۍ په وروستیو کې ټکان وخوړ، هغې خپل مغز او خپلې درجې ډکې کړې او پلان یې درلود چې هیڅ شی ونه کړي. د هغې هدف د هغه څه لپاره ژوند ته زیان رسول او نفرت کول وو چې هغې ورسره وکړل. د هغې ډالۍ ضایع کول د ښودلو یوه لاره وه چې هغه نور پروا نه کوي.
  
  هغې اوس هغه ته د کتلو لپاره مخ وګرځاوه. "د بلیک میرمنې ځواک وګورئ او عبادت وکړئ. هر هغه څه چې تاسو یې غواړئ په یوه ګړندي لوستلو کې د ډیمنډ هیډ په اړه پوه شئ.
  
  بین معلومات ته وکتل. دوی د څو ورځو راهیسې دا کار کاوه - د هاوایی او ډیمنډ هیډ سپړنه - د اوهو مشهور آتش فشان - او په 1778 کې د هاوایی ټاپوګانو افسانوي کشف کونکي کیپټن کوک د سفرونو په اړه لوستل. دا مهمه وه چې دوی دواړه د امکان تر حده ډیر معلومات سکین او خوندي کړي ځکه چې کله چې پرمختګ رامینځته شو ، چارواکو تمه درلوده چې پیښې به واقعیا خورا ګړندي حرکت وکړي.
  
  په هرصورت، د دوزخ دروازې ته د وینې پاچا حواله یو راز پاتې شو، په ځانګړې توګه د هوا په اړه. داسې بریښي چې ډیری هوایان حتی د دوزخ په دودیز نسخه باور نه لري.
  
  د ډیمنډ هیډ پخپله د شنکونو او وینټونو پیچلې لړۍ برخه وه چې د هونولولو آتش فشانو لړۍ په نوم پیژندل کیږي ، د پیښو لړۍ چې د اوهو ډیری بدنامې نښې رامینځته کړې. د ډیمنډ هیډ پخپله ، شاید ترټولو مشهوره نښه وي ، شاوخوا 150,000 کاله دمخه یوازې یو ځل له مینځه تللی و ، مګر د داسې یو ځل چاودیدونکي ځواک سره چې دا یې وکولی شو خپل په زړه پورې متناسب شنک وساتي.
  
  بین په راتلونکي تبصره کې یو څه وخندل. داسې انګیرل کیږي چې د الماس سر به هیڅکله بیا له مینځه ویسي. هوم...
  
  "ایا تاسو د الماس سر هغه برخه په یاد لرئ چې د شنکونو او سوریو لړۍ وه؟" د کارین تلفظ یارکشایر ته یوه نیمګړتیا وه. هغې لا دمخه په میامي کې د ځایی CIA خلکو سره پدې اړه ډیر ساتیري درلوده او هیڅ شک نلري چې له یو څخه ډیر ناراضه وي.
  
  نه دا چې کارین پروا لري. "ایا ته کاڼه یې، ملګرې؟"
  
  "ما ته ملګری مه وایه،" هغه په ژړا شو. "دا هغه څه دي چې نارینه نور نارینه بولي. نجونې باید داسې خبرې ونه کړي. په ځانګړې توګه زما خور."
  
  "ښه، وروره. اوربند، د اوس لپاره. مګر تاسو پوهیږئ چې وینټونه څه معنی لري؟ لږترلږه ستاسو په نړۍ کې؟"
  
  بین داسې احساس کاوه چې هغه بیرته ښوونځي ته راغلی و. "لاوا ټیوب؟"
  
  "پوه شو. اې، تاسو د دروازې د دروازې په څیر ګونګي نه یاست لکه څنګه چې پلار یې ویل."
  
  "پلار هیڅکله نه ویل"
  
  "سړه، کوچی. په ساده ډول ووایاست، د لاوا ټیوبونه د تونلونو معنی لري. په ټول اوهو کې.
  
  بین خپل سر وخوځاوه، هغې ته یې وکتل. "زه پوهیږم. ایا تاسو وایئ چې د وینې پاچا د دوی یو تر شا پټ دی؟"
  
  "څوک پوهیږي؟ مګر موږ دلته د څیړنې لپاره یو، سمه ده؟" هغې د CIA بین په خپل کمپیوټر کې کیلي ټایپ کړې. "هغه ته ورشئ."
  
  بین ساه ورکړه او له هغې څخه یې شا کړه. د هغه د کورنۍ د نورو غړو په څیر، هغه هم د دوی د جلا کیدو په وخت کې له لاسه ورکړی و، مګر د یو ساعت نیولو وروسته، زوړ خپګان بیرته راستانه شو. په هرصورت، هغې د مرستې لپاره اوږده لاره لاړه.
  
  هغه د لیجنډز آف کیپټن کوک لټون خلاص کړ او بیرته په خپله څوکۍ ناست و چې وګوري څه پیښیږي ، د هغه فکرونه د میټ ډریک او د هغه ترټولو غوره ملګري سره ورته دي. د ذهن حالت.
  
  
  اووم څپرکی
  
  
  د وینې پاچا خپله سیمه د فرش په اوږدوالي عکس شوي کړکۍ له لارې څارله ، د یوازیني هدف لپاره رامینځته شوې چې د منظرې لید رامینځته کولو لپاره رامینځته شوی چې یو شین ، رغنده دره ، یو جنت چې پکې هیڅوک له خپل ځان پرته پښه نه وه لیدلې.
  
  د هغه ذهن، معمولا ثابت او متمرکز و، نن ورځ د ډیری موضوعاتو له لارې سیالي کوله. د هغه د کښتۍ له لاسه ورکول - د لسیزو لپاره د هغه کور - که څه هم تمه کیده، دا یې خرابه کړه. شاید دا د کښتۍ د مړینې ناڅاپي طبیعت و. هغه د الوداع ویلو وخت نه درلود. مګر بیا الوداع هغه ته مخکې هیڅکله مهم یا احساساتي نه و.
  
  هغه یو سخت، بې احساسه سړی و چې د روسیې په ځینو سختو وختونو کې او د هیواد په ډیرو سختو سیمو کې لوی شوی. سره له دې، هغه په نسبي اسانۍ سره خوشحاله شو، د وینې، مرګ او ووډکا امپراتوري یې جوړه کړه، او ملیاردونه یې جوړ کړل.
  
  هغه ښه پوهیده چې ولې د سټرمکلاک له لاسه ورکولو هغه په غوسه کړی و. هغه خپل ځان د نارینه وو په منځ کې یو پاچا ګڼلی و. په دې توګه د امریکا د محکوم دولت لخوا سپکاوی او مایوسه کیدل د هغه په سترګو کې له یو څاڅکي پرته بل څه نه وو. مګر دا لاهم درد کوي.
  
  پخوانی سرتیری، ډریک، د هغه په غاړه کې یو ځانګړی اغز ثابت شو. کووالینکو احساس وکړ چې انګلیس په شخصي توګه هڅه کړې چې د هغه ښه پلانونه شنډ کړي، کوم چې د څو کلونو راهیسې په حرکت کې وو، او د سړي ګډون یې د شخصي سپکاوی په توګه واخیست.
  
  له همدې امله خونړۍ انتقام. د هغه شخصي چلند دا و چې لومړی د ډریک د ملګرې سره معامله وکړي؛ هغه به پاتې لاروا خپلو نړیوالو اجیرو اړیکو ته پریږدي. هغه لا دمخه د لومړي تلیفون کال تمه درلوده. بل به ژر مړ شي.
  
  د دره په څنډه کې، د یوې لرې شنې غونډۍ شاته پروت، د هغه له دریو فارمونو څخه یوه ولاړه وه. هغه کولی شي یوازې د چت چتونه جوړ کړي، یوازې هغه ته د لیدلو وړ دی ځکه چې هغه دقیقا پوهیدل چې چیرته وګوري. په دې ټاپو کې فارم ترټولو لوی و. نور دوه په جلا ټاپوګانو کې وو، کوچني او په کلکه دفاع شوي، یوازې د دې لپاره ډیزاین شوي چې د دښمن برید په دریو لورو وویشي که چیرې کله هم راشي.
  
  په مختلفو ځایونو کې د یرغمل نیولو ارزښت دا و چې دښمن باید خپل ځواکونه وویشل شي ترڅو د دوی هر یو ژوندی وژغورل شي.
  
  د خوني پاچا لپاره په لسګونو بیلابیلې لارې شتون درلود چې دا ټاپو نه کشف کړي ، مګر که هرڅه د پلان سره سم شوي و ، نو هغه به هیڅ ځای ته نه و تللی. هغه به هغه څه ومومي چې کوک د دوزخ له دروازو هاخوا موندلی و ، او وحی به خامخا پاچا په خدای بدل کړي.
  
  هغه استدلال وکړ چې یوازې دروازه د دې کولو لپاره کافي وه.
  
  مګر د دروازې په اړه هر ډول فکرونه په ناڅاپي ډول د هغه یادونو لامل شوي چې ژور سوځیدلی - د دواړو ترانسپورتي وسایلو له لاسه ورکول ، هغه بې عزتي چې غچ به یې واخیستل شي. د هغه شبکې په چټکۍ سره د یوې وسیلې موقعیت کشف کړ - هغه چې د CIA په توقیف کې و. هغه لا دمخه د بل ځای پیژندلی و.
  
  دا وخت دی چې دوی دواړه بیرته راوړي.
  
  هغه په وروستیو دقیقو کې په لید کې راڅرګند شو. غټې پاڼې د تودوخې هوا سره په تال کې تیریدل. د آرامۍ ژورې آرامۍ د یوې شیبې لپاره د هغه پام ځان ته واړوه، مګر هغه یې حرکت نه کړ. هغه څه چې هیڅکله یې نه درلودل، هغه به هیڅکله له لاسه ورکړي.
  
  سمدلاسه د هغه د دفتر په دروازه کې یو محتاط ټک و. د وینې پاچا مخ وګرځاوه او ویې ویل: "راځئ." د هغه غږ داسې وغږېد لکه د ټانک غږ چې د جغل کندې ته ځي.
  
  دروازه خلاصه شوه. دوه ساتونکي ننوتل او د جاپاني نسل یوه ویره لرونکې خو ښه اخلاقه نجلۍ یې له ځانه سره راکش کړه. "چیکا کیتانو ،" خونړی پاچا په ژړا شو. "زه هیله لرم چې ستاسو پاملرنه وشي؟"
  
  نجلۍ په زوره ځمکې ته وکتل، د سترګو د پورته کولو جرات یې نه کاوه. خوني پاچا ومنله. "ایا تاسو زما اجازې ته انتظار یاست؟" هغه ونه منله. "ما ته ویل شوي وو چې ستا خور ترټولو خطرناکه مخالفه ده، شیکا،" هغه دوام ورکړ. "او اوس هغه زما لپاره یوازې یوه بله سرچینه ده، لکه د ځمکې مور. ماته ووایه ... آیا هغه تا سره مینه لري، چیکا، ستا خور، مای؟
  
  نجلۍ هم ساه نه وهلې. یو ساتونکي د وینې پاچا ته د پوښتنې په توګه وکتل، مګر هغه سړی سترګې پټې کړې. "د خبرو کولو اړتیا نشته. زه دا ډیر پوهیږم چې تاسو یې تصور کولی شئ. دا یوازې زما لپاره سوداګري ده چې تاسو سره تجارت وکړم. او زه د سوداګریزې راکړې ورکړې پرمهال د محتاط چوپتیا په ارزښت ښه پوهیږم.
  
  هغه د سپوږمکۍ تلیفون وخوځاوه. "ستا خور - مائی - هغې ما سره اړیکه ونیوله. ډیر هوښیار، او د ناڅرګند ګواښ په معنی. هغه خطرناکه ده، ستا خور." هغه دا د دوهم ځل لپاره وویل، نږدې د مخامخ لیدنې له امکان څخه خوند اخلي.
  
  مګر دا په ساده ډول نشي کیدی. اوس نه، کله چې هغه د خپل ژوند هدف ته دومره نږدې و.
  
  "هغې ستاسو د ژوند لپاره د سوداګرۍ وړاندیز وکړ. تاسو وګورئ، هغه زما خزانه لري. یو خورا ځانګړی وسیله چې دا به ستاسو لپاره ځای په ځای کړي. دا ښه دی. دا په داسې نړۍ کې ستاسو ارزښت ښیې چې زما په څیر بې رحمه خلکو ته انعام ورکوي.
  
  جاپانۍ نجلۍ په ډار سره خپلې سترګې پورته کړې. خوني پاچا خپله خوله د مسکا په څیر یو څه ته واړوله. "اوس موږ ګورو چې هغه ستاسو لپاره څه قرباني کولو ته چمتو ده."
  
  هغه شمېره ډایل کړه. تلیفون یو ځل زنګ شو او د یوې آرامې ښځینه غږ لخوا ځواب شو.
  
  "هو؟"
  
  "مای کیتانو. ایا تاسو پوهیږئ چې دا څوک دی. تاسو پوهیږئ چې د دې تلیفون تعقیب کولو هیڅ امکان شتون نلري، سمه ده؟"
  
  "زه د هڅه کولو اراده نه لرم."
  
  "ډیر ښه". هغه ساه ورکړه. "هو، که یوازې موږ ډیر وخت درلود، تاسو او زه. خو هیڅ خبره نه ده. ستاسو ښکلې خور، شیکا، دلته ده. د وینې پاچا ساتونکو ته اشاره وکړه چې هغې ته ورشي. "خپلې خور، چیکا ته سلام ووایه."
  
  د می غږ د تلیفون له لارې راپورته شو. "چیکا؟ تاسو څنګه یئ؟" ساتل شوی. پرته له دې چې ویره او قهر خیانت وکړي چې خونی پاچا پوهیده باید د سطحې لاندې ډوب وي.
  
  دا یوه شیبه ونیوله، مګر چیکا په پای کې وویل، "کونیچیوا، شیمی."
  
  خونړی پاچا وخندل. "دا زما لپاره د حیرانتیا خبره ده چې جاپانیانو کله هم ستاسو په څیر یو ظالمانه جنګی ماشین جوړ کړی، مای کیتانو. ستاسو نسل زما په څیر هیڅ مصیبت نه پیژني. تاسو ټول ډیر خوندي یاست. "
  
  مای په خاموشۍ وویل: "زموږ قهر او لیوالتیا د هغه څه څخه راځي چې موږ احساس کوو." "او له هغه څه څخه چې زموږ سره کیږي."
  
  "ما ته د تبلیغ په اړه فکر مه کوئ. یا ته ماته ګواښ کوې؟
  
  "زه اړتیا نلرم چې له دې څخه یو هم وکړم. داسې به وي لکه څنګه چې به وي."
  
  "بیا اجازه راکړئ تاسو ته ووایم چې دا به څنګه وي. تاسو به سبا ماښام زما د خلکو سره د کوکو واک په کوکونټ گرو کې ووینئ. د ماښام په اتو بجو به دوی د رستورانت دننه، په ګڼه ګوڼه کې وي. تاسو وسیله وسپارئ او پریږدئ."
  
  "دوی به څنګه ما پیژني؟"
  
  "دوی به تاسو پیژني، مای کیتانو، لکه څنګه چې زه یې کوم. دا ټول هغه څه دي چې تاسو باید پوه شئ. د ماښام په اتو بجو، دا به ستاسو لپاره ښه وي چې ناوخته مه کوئ."
  
  د می په غږ کې یو ناڅاپه خوشالۍ وه، چې د وینې پاچا موسکا وکړه. "زماخور. د هغې په اړه څه؟
  
  "کله چې دوی وسیله ولري، زما خلک به تاسو ته لارښوونه وکړي." د وینې پاچا ننګونه پای ته ورسوله او د یوې شیبې لپاره یې د بریا څخه خوند واخیست. د هغه ټول پلانونه یوځای سره سمون لري.
  
  هغه خپلو سړيو ته په بې احساسه غږ وویل: "نجلۍ د سفر لپاره چمتو کړئ." "او د کیتانو لپاره لوړ موقفونه جوړ کړئ. زه تفریح غواړم. زه غواړم وګورم چې دا افسانوي جنګیالي واقعیا څومره ښه دي.
  
  
  اتم څپرکی
  
  
  مای کیتانو په لاسونو کې مړ تلیفون ته وکتل او پوه شو چې د هغې هدف له لاسته راوړلو څخه لرې دی. دیمتري کووالینکو یو له هغو څخه نه و چې په اسانۍ سره د هغه شیانو سره برخه اخلي چې هغه یې ملکیت درلود.
  
  د هغې خور، چیکا، څو اونۍ مخکې د توکیو له اپارتمان څخه وتښتول شوه مخکې له دې چې میټ ډریک لومړی د هغې سره د برمودا مثلث او د وینې پاچا په نوم د افسانوي انډرورلډ شخصیت په اړه د هغه وحشي تیوریو سره اړیکه ونیوله. په هغه وخت کې، مای دومره پوه شوی و چې پوه شو چې دا سړی خورا ریښتینی او خورا وژونکی و.
  
  خو هغې باید خپل رښتیني اراده پټه کړي او خپل رازونه یې له ځان سره وساتي. په حقیقت کې، دا د یوې جاپاني میرمنې لپاره ستونزمن کار نه دی، مګر دا د میټ ډریک د ښکاره وفادارۍ او د هغه د ملګرو د ساتنې لپاره د هغه بې رحمه قناعت لخوا ډیر ستونزمن شوی.
  
  ډیری وختونه هغې تقریبا ورته وویل.
  
  مګر شیکا د هغې لومړیتوب و. حتی د هغې خپل حکومت نه پوهیده چې می چیرته دی.
  
  هغه د میامي له کوڅې څخه ووتله چیرې چې هغې تلیفون کړی و او د مصروف سړک په اوږدو کې د خپلې خوښې سټاربکس ته روانه شوه. یو آرامه کوچنی ځای چیرې چې دوی وخت نیولی ترڅو ستاسو نوم په جامو ولیکي او تل ستاسو د خوښې څښاک په یاد وساتي. هغه د یو څه وخت لپاره ناست و. هغه کوکو واک ښه پیژني، مګر بیا هم اراده درلوده چې ډیر ژر هلته ټیکسي ونیسي.
  
  ولې په نیمه کې ګرځي؟
  
  یو لوی شمیر خلک، دواړه محلي او سیلانیان به د هغې لپاره او د هغې په وړاندې کار وکړي. خو هرڅومره چې هغې د دې په اړه فکر کاوه ، هومره هغې باور درلود چې د وینې پاچا خورا هوښیار پریکړه کړې وه. په پای کې، دا ټول په دې پورې اړه لري چې څوک به وګټي.
  
  کووالینکو دا کار وکړ ځکه چې هغه د می خور نیولې وه.
  
  نو، د ګڼې ګوڼې په منځ کې، دا به د هغې لپاره بې ځایه نه بریښي چې کڅوړه ځینو هلکانو ته انتقال کړي. مګر که هغې بیا هغه هلکان ننګولي او دوی یې مجبور کړي چې د خپلې خور په اړه خبرې وکړي، پام به ورته راشي.
  
  او یو بل شی - هغې احساس وکړ چې هغه اوس کووالینکو یو څه ښه پیژني. پوهیده چې ذهن یې په کوم لوري کار کوي.
  
  هغه به کتلی وی.
  
  
  ****
  
  
  په هغه ورځ وروسته، هیډن جې خپل مالک، جوناتن ګیټس ته شخصي تلیفون وکړ. هغې سمدلاسه پوه شو چې هغه په لاره کې دی.
  
  "هو. څه شوي، هیډن؟"
  
  "صاحب؟" د دوی مسلکي اړیکه دومره ښه وه چې ځینې وختونه هغه کولی شي دا په شخصي توګه بدل کړي. "هر څه سم دي؟"
  
  د کرښې په بل پای کې اندیښنه وه، د ګیټس بل څه غیر ځانګړتیا. د دفاع وزیر په پای کې په غوسه وویل: "دا هغومره ښه ده چې تمه یې کیدی شي." "ستا پښه څنګه ده؟"
  
  "هو صاحب. درملنه ښه روانه ده." هیډن ځان د هغه پوښتنې له کولو څخه منع کړ چې غوښتل یې پوښتنه وکړي. ناڅاپه اضطراب، هغې د موضوع څخه ډډه وکړه. "د هریسن په اړه څه، صاحب؟ د هغه حیثیت څه دی؟"
  
  "هیریسن به د کووالینکو د ټولو مخبرانو په څیر زندان ته لاړ شي. لاس وهنه یا نه. ایا دا ټول، میرمن جې؟
  
  هېډن د سړو غږونو له امله ټکان وخوړ، هیډن په یوه څوکۍ کېناست او سترګې یې کلکې وتړلې. "نه، صاحب. زه باید له تا څخه یو څه پوښتنه وکړم. کیدای شي دا لا دمخه د سي آی اې یا بلې ادارې لخوا پوښل شوي وي، مګر زه واقعیا پوهیدلو ته اړتیا لرم ..." هغې ودریده.
  
  "مهرباني وکړئ هیډن، یوازې پوښتنه وکړئ."
  
  "آیا بودریوکس کومه کورنۍ لري، صاحب؟"
  
  "دا څه معنی لري؟"
  
  هیډن ساه ورکړه. "دا په حقیقت کې هغه څه معنی لري چې تاسو فکر کوئ دا معنی لري، ښاغلی سکرتر. موږ دلته هیڅ ځای ته نه رسیږو، او وخت تیریږي. بوډریو یو څه پوهیږي.
  
  "په دې لعنت شه، جې، موږ د امریکا حکومت یو، او تاسو CIA یاست، نه موساد. تاسو باید د دومره ښکاره خبرو په پرتله ښه پوهیدلی وای.
  
  هیډن ښه پوهیده. خو نا امیدۍ هغه مات کړ. "میټ ډریک دا کولی شي ،" هغې په خاموشۍ وویل.
  
  "اجنټ. دا به کار ونه کړي." سکرتر لږ څه چوپ شو او بیا یې خبرې وکړې. "اجنټ جې، تاسو ته لفظي ملامتي ورکړل شوې ده. زما مشوره دا ده چې خپل سر د یو څه وخت لپاره ښکته وساتئ.
  
  اړیکه پرې شوه.
  
  هیډن دیوال ته وکتل، مګر دا د الهام لپاره د خالي کینوس په څیر و. یو څه وروسته ، هغې وګرځید او په میامي کې د لمر رالویدو ته یې وکتل.
  
  
  ****
  
  
  اوږده ځنډ د می په روح کې خوړلی و. یوه هوډمنه او فعاله ښځه، د هر ډول غیر فعالیت دوره هغه خپه کوي، مګر کله چې د هغې د خور ژوند په توازن کې و، دا په عملي توګه د هغې روح ټوټه ټوټه کړه.
  
  خو اوس انتظار پای ته رسیدلی دی. مای کیتانو په ناریل ګریو کې د ناریل لارې ته نږدې شوه او په چټکۍ سره د مشاهدې پوستې ته لاړه چې یوه ورځ دمخه یې ډیزاین کړې وه. د تبادلې سره لا هم څو ساعته پاتې دي، مای د تیاره څراغ لرونکي پنیسکیک فابریکې بار ته ولاړه او خپل بکس یې د وسایلو څخه ډک د هغې مخې ته کاونټر کې کېښود.
  
  د ټلویزیون د سکرینونو یو قطار مستقیم د هغې د سر څخه پورته شوی، مختلف سپورت چینلونه خپروي. بار لوړ او په زړه پوری و ، مګر د خلکو په پرتله هیڅ شی نه و چې د رستورانت د ننوتلو او استقبال ساحه یې ډکه کړه. هغې هیڅکله دومره مشهور رستورانت نه و لیدلی.
  
  بارتینډر راغی او په بار کې یې رومال کېښود. "یو ځل بیا سلام،" هغه په سترګو کې د چمک سره وویل. "بل پړاو؟"
  
  هماغه سړی لکه تیره شپه. مای هیڅ ګډوډي ته اړتیا نه درلوده. "ویې ساته. زه به بوتل اوبه او چای واخلم. ته له ما سره درې دقیقې نه شې تېرېدای، دوسته."
  
  د بارټینر سترګو ته په پام سره هغې د ننوتلو مطالعې ته دوام ورکړ. په یو وخت کې د لسګونو خلکو څیړل هیڅکله د هغې لپاره ستونزمن نه و. خلک د عادت مخلوق دي. دوی په خپله دایره کې پاتې کیږي. دا نوي راغلي وو چې هغې باید په دوامداره توګه بیاکتنه وکړي.
  
  مور يې چای وڅښلې او ويې کتل. د خوښۍ فضا او د خوږو خوړو خوندور بوی وو. هرکله چې یو ویټر د لوی بیضوي تختې سره چې د لویو پلیټونو او څښاکونو څخه ډکه وه، د هغې په دروازه کې د هغې پام ځانته ساتل ستونزمن کار و. کوټه له خندا ډکه شوه.
  
  یو ساعت تېر شو. د بار په پای کې یو زوړ سړی یوازې ناست و، سر یې ښکته کړ، د بیر یوه پیاله یې وڅښله. یوازیتوب هغه د ډډ د پرت په څیر محاصره کړی و، هرڅوک د خطر خبرداری ورکوي. هغه په دې ټول ځای کې یوازینی آفت و. د هغه شاته، لکه څنګه چې په خپل ځانګړيتوب ټینګار کوي، یوې برتانوي جوړې له یوه تیریدونکي ویټر څخه وغوښتل چې د دوی یو بل سره یوځای ناست عکس واخلي. مۍ د یو سړي په زړه پورې غږ واورېد، "موږ یوازې پوه شو چې موږ امیندواره یو."
  
  د هغې سترګې هیڅ کله نه پریږدي. بارټینر څو ځله هغې ته نږدې شو، مګر نور څه یې نه راوړل. د ټلویزیون پر پرده د فوټبال یو ډول لوبه روانه وه.
  
  مۍ کڅوړه په ټینګه ونیوله. کله چې د هغې د تلیفون شاخص د شپې اته بجې وښوده، هغې ولیدل چې په تیاره جامو کې درې سړي رستورانت ته ننوځي. دوی په کلیسا کې د سمندري ځواکونو په څیر ودریدل. لوی، پراخ اوږه. په غاړه ټاټو ږیره شوي سرونه. سخت، بې موسکا مخونه.
  
  د Kovalenko خلک دلته وو.
  
  مای د دوی حرکتونه ولیدل، د دوی د مهارت ستاینه یې وکړه. هرڅوک وړ و، مګر د هغې تر شا څو لیګونه. هغې د چای وروستۍ څاڅکي واخيستل، د چيکا مخ يې په خپل ذهن کې ټينګ کړ، او د بار له غال څخه ووته. په پوره اسانتیا سره، هغه د دوی شاته راښکته شوه، کڅوړه یې په پښو کې ونیوله.
  
  هغې انتظار وکړ.
  
  یوه ثانیه وروسته، یو یې هغه ولید. د هغه پر مخ ټکان د خوښۍ وړ و. دوی د هغې شهرت پیژني.
  
  "زما خور چیرته ده؟"
  
  دا دوی یوه شیبه ونیوله چې خپل سخت چلند بیرته ترلاسه کړي. یو چا وپوښتل: "ایا تاسو وسیله لرئ؟"
  
  دوی باید په لوړ غږ خبرې وکړي ترڅو د خلکو د راتګ او وتلو په شور کې یو بل واوري، او د میزونو اخیستلو لپاره ویل کیږي.
  
  "هو، زه یې لرم. ماته زما خور وښایاست.
  
  اوس یو تن په موسکا مجبور شو. "اوس دا،" هغه په خندا وویل، "زه کولی شم."
  
  په ګڼه ګوڼه کې د پاتې کیدو هڅه کوله، د کووالینکو یو غل یو نوی آیفون راوویست او یو شمیره یې ډایل کړه. مای احساس کاوه چې نور دوه هغې ته ګوري کله چې هغې لیدلې، ډیری احتمال یې دا معلومه کړه چې د هغې عکس العمل به څه بڼه ولري.
  
  که دوی چیکا ته زیان ورسوي، هغه به د خلکو پروا نه کوي.
  
  سختې شېبې پای ته ورسېدې. مای یوه ښکلې ځوانه نجلۍ ولیده چې په خوښۍ سره د پنیر کیکونو لوی نندارتون ته روانه وه، د مور او پلار په څیر په چټکۍ سره تعقیب شوه. دوی مرګ او ګډوډي ته څومره نږدې وو، دوی په ساده ډول نه پوهیږي، او مای د دوی د ښودلو لپاره هیڅ لیوالتیا نه درلوده.
  
  آی فون د یو ټکان سره ژوند ته راغی. هغې د کوچني پرده د لیدلو لپاره فشار راوړ. دا د تمرکز څخه بهر وه. د څو ثانیو وروسته، تیاره انځور د هغې د خور مخ نږدې ښودلو لپاره یوځای شو. چیکا ژوندی وه او ساه یې اخیسته، خو له ذهنه یې ویره ښکارېده.
  
  "که ستاسو څخه کوم بدکار هغې ته زیان ورسوي ..."
  
  "یوازې ګورو."
  
  انځور ورک ته دوام ورکړ. د شیکا ټول بدن په نظر کې راغی، د لوی بلوط څوکۍ سره دومره ټینګ تړل شوی و چې هغه په سختۍ سره حرکت کولی شي. مور يې غاښونه چيچ کړل. کیمره د لیرې حرکت ته دوام ورکړ. کارونکي د شیکا څخه د لوی ، ښه څراغ ګودام له لارې لاړ. یو څه وخت دوی کړکۍ ته ودرېدل او هغې ته یې بهر لید وښود. هغې سمدلاسه د میامي یو له خورا مشهورو ودانیو څخه وپیژندله ، میامي ټاور ، یو درې پوړیزه اسماني ودانۍ چې د تل بدلیدونکي رنګ نندارې لپاره پیژندل کیږي. د څو ثانیو وروسته، تلیفون د هغې خور ته راستون شو، او مالک یې بیا په شاتګ پیل وکړ تر هغه چې هغه په پای کې ودریږي.
  
  "هغه په دروازه کې دی،" کووالینکو، د خلکو ډیر خبرې، هغې ته وویل. "کله چې تاسو موږ ته وسیله راکړئ، دا به راشي. بیا تاسو کولی شئ دقیقا وګورئ چې دا چیرې دی.
  
  مای خپل iPhone مطالعه کوله. زنګ باید روان وای. هغې فکر نه کاوه چې دا یو ریکارډ دی. سربیره پردې ، هغې هغه ولید چې شمیره یې ډایل کړه. او خور یې یقینا په میامي کې وه.
  
  البته، دوی کولی شي هغه وژلې وي او حتی مخکې له دې چې مای د کوکوشینیک څخه وتښتي، تښتیدلی وي.
  
  "وسیله، میرمن کیتانو." د غلو غږ، که څه هم سخت و، ډیر درناوی درلود.
  
  لکه څنګه چې باید وي.
  
  مای کیتانو یو هوښیار کارکوونکی و، یو له غوره جاپاني استخباراتو څخه یې وړاندیز کړی و. هغه باید حیرانه وي چې کووالینکو څومره بده وسیله غواړي. ایا دا دومره بده وه لکه څنګه چې هغې خپله خور بیرته غوښتله؟
  
  تاسو د خپلې کورنۍ سره رولیټ نه لوبوئ. تاسو به یې بیرته ترلاسه کړئ او تاسو به یې حتی وروسته ترلاسه کړئ.
  
  مۍ خپل کڅوړه پورته کړه. "زه به یې تاسو ته درکړم کله چې هغه له دروازې بهر وځي."
  
  که دا بل څوک و، ممکن دوی یې د نیولو هڅه کړې وای. دوی کولی شي هغه یو څه نور ځوروي. مګر دوی د خپل ژوند ارزښت درلود، دا غل، او دوی ټول د یو په څیر سرونه پورته کړل.
  
  د آی فون سره هغه په مایکروفون کې خبرې وکړې. "ويې کړه. د باندې ولاړ شه."
  
  مای په دقت سره وکتل لکه څنګه چې عکس په یوه دایره کې راوتلی و ، د خپلې خور پام یې ځان ته اړولی و تر هغه چې د فلزي دروازې مات شوی چوکاټ تر سترګو شو. بیا، د یو خراب ښکاري ګودام څخه بهر چیرته چې رنګ او د شیټ فلزي کارګر ته سخته اړتیا وي.
  
  کیمره نوره هم شاته شوه. د سړک د پارکینګ ځایونه او یو لوی سپین نښه چې "ګیراج" یې لوستلی و. د موټر یو سور رنګ تیر شو. مای احساس کړه چې د هغې بې صبري په غوړیدو پیل کوي ، او بیا کیمره ناڅاپه د ودانۍ او په ځانګړي توګه د دروازې ښیې خوا ته متمرکزه شوه ترڅو یوه ټوټه شوې زاړه نښه ښکاره کړي.
  
  د ودانۍ شمیره او بیا ټکي: د سویل ختیځ لومړۍ کوڅه. هغې پته درلوده.
  
  مۍ خپل کڅوړه وغورځوله او د وږې چیتا په څیر منډه کړه. د هغې په وړاندې ګڼه ګوڼه خوره شوه. یوځل بهر، هغه نږدې تېښته ته ورغله، د ریلنګ څخه یې ټوپ وکړ، او په ډاډه توګه په نیمه لار کې ښکته شوه. هغې چیغې کړې او خلک یوې خواته ولاړل. هغه د ځمکې سطحې ته راښکته شوه او هغه موټر ته یې لاره پیدا کړه چې هغې په ګرانډ ایونیو کې په ښه توګه پارک کړی و.
  
  د اور لګیدو کیلي وګرځوله. ما لاسي ګیر ګیر ته واړول او سرعت کوونکی یې فرش ته فشار ورکړ. د ټایګرټیل ایونیو په ټرافیک کې یو څه ربړ وسوځاوه او د خطر اخیستلو څخه یې ډډه وکړه. د څرخ په بدلولو سره، هغې د هغې درې پر څلورمه برخه سټنوف ته واړوله، پته یې ټایپ کړه، زړه یې ټکان کړ.
  
  بحریه هغه د 27 جنوب ته راوړه. د هغې مخې ته یو مستقیم سړک و چې شمال ته یې اشاره کوله، او هغې په حقیقت کې پیډل غالۍ ته فشار ورکړ. هغه دومره متمرکزه وه چې حتی په دې فکر کې نه و چې هغه به څه وکړي کله چې هغه ګودام ته ورسیږي. مخکی موټر د هغې حرکات خوښ نه کړل. هغه د هغې مخې ته راښکته شو، د هغه د لمبو څراغونه روښانه شول. مای په شا ودرېد، د موټر چلوونکي کنټرول له لاسه ورکړ او خپل موټر د پارک شوي موټرسایکلونو په کتار کې واستاوه. بایسکلونه، هیلمټ او د فلزي شارډونه په ټولو لورو کې الوتل.
  
  مۍ خپل تمرکز کم کړ. د پلورنځي مخونه او موټرونه د تونل لید د تیاره دیوالونو په څیر روښانه شوي. لارویانو ورته چیغې وهلې. بایسکل چلوونکی د هغې د تیز رفتار چلونو له امله حیران شو چې هغه ټکان شو او د ترافیک په څراغ کې راښکته شو.
  
  نیویګیټر خپل ختیځ ته د فلیګلر لور ته بوتله. شاخص ورته وویل چې هغه به په پنځو دقیقو کې هلته راشي. کیڼ اړخ ته د کبانو مارکیټ د رنګ په تورو تیارو کې و. یو چټک ټګ او هغې یوه نښه ولیده چې ویل یې "SW1st Street".
  
  پنځوس ثانیې وروسته، د نیویګیټر آیرلینډ تلفظ اعلان وکړ: تاسو خپل منزل ته رسیدلی یاست.
  
  
  ****
  
  
  حتی اوس هم، مائی هیڅ جدي احتیاط نه دی کړی. هغې د موټر د تالاشۍ او د مخکینۍ څرخ شاته کیلي د مسافر په اړخ کې پریښود. هغه د سړک په اوږدو کې منډه کړه او هغه نښه یې وموندله چې څه موده وړاندې یې په ټکان ورکوونکي کمرې کې لیدلې وه.
  
  اوس هغې ساه واخیسته ترڅو ځان د هغه څه لپاره چې هغه یې کشف کړي. هغې خپلې سترګې وتړلې، خپل توازن یې بیرته ترلاسه کړ، او خپله ویره او قهر یې آرام کړ.
  
  لاسي په آزاده توګه وګرځید. هغه د تخت له لارې روانه شوه او په چټکۍ سره کیڼ لور ته وخوځېده. هیڅ شی نه دی بدل شوی. د دروازې څخه شاته دېوال ته شاوخوا پنځوس فوټه او شاوخوا دېرش فوټه پراخه وه. هلته هیڅ فرنیچر نه و. په دیوالونو هیڅ عکس نشته. په کړکۍ کې پرده نشته. د هغې پورته د څراغونو څو روښانه، ګرم قطارونه وو.
  
  شیکا لا هم د کوټې شاته په یوه څوکۍ تړلې وه، سترګې یې پراخې وې او د حرکت کولو هڅه یې کوله. او هغه مبارزه وکړه، دا روښانه وه، چې مائی ته یو څه ووایی.
  
  مګر د جاپاني استخباراتو اجنټ پوهیده چې څه باید وګوري. هغې په ټول ځای کې نیم درجن امنیتي کیمرې ولیدلې او سمدلاسه پوه شوه چې څوک یې ګوري.
  
  کووالنکو.
  
  هغه څه نه پوهیږي چې ولې؟ ایا هغه د یو ډول نندارې تمه درلوده؟ هرڅه چې وي، هغه د وینې پاچا شهرت پیژني. دا به چټک یا اسانه نه وي، کوم چې پټ بم یا د ګاز سلنډر په پام کې نه نیسي.
  
  د سپي پښه د خونې په پای کې، د هغې د خور د څوکۍ مخې ته، بې له شکه یو یا دوه حیرانتیا پټه کړه.
  
  مای ورو ورو مخ په وړاندې لاړه، آرامه شوه چې چیکا لا هم ژوندی دی، مګر د دې په اړه هیڅ فکر نه و چې کووالینکو به دا څومره دوام وکړي.
  
  لکه څنګه چې په ځواب کې، د پټو سپیکرو څخه یو غږ پورته شو. "مای کیتانو! ستا شهرت بې مثاله دی." دا Kovalenko وه. "راځئ وګورو چې ایا دا مستحق دی."
  
  د ړانده سپي د پښې له شا څخه څلور څېرې راښکته شوې. مای د یوې ثانیې لپاره وخندل، په سختۍ سره یې په خپلو سترګو باور نه شو کولی، مګر بیا مجبوره شوه چې یو دریځ ته لاړ شي ځکه چې د قاتلانو لومړی د هغې په لور روان شو.
  
  هغه په چټکۍ سره منډه کړه، د فلاینګ کک لپاره یې چمتووالی نیولی و، تر دې چې مائی په اسانۍ سره څنګ ته وخوځېد او یو ښه سپننګ کک یې ترسره کړ. لومړی جنګیالی په ځمکه وغورځید، حیران شو. د سپیکرانو څخه د خوني پاچا خندا راغله.
  
  اوس دوهم جنګیالي په هغې برید وکړ ، هغې ته یې د لومړي پای ته رسولو فرصت ورنکړل. سړي چکرم - یوه فولادي حلقه چې د استرې تېز بهرنۍ څنډه وه - په ګوتو کې وګرځوله او د نږدې کیدو په وخت یې وخندل.
  
  مور یې ودرېده. دا سړی یو ماهر و. وژونکې. په ډاډمنه اسانۍ سره د داسې خطرناکې وسلې د کارولو وړتیا د کلونو سختو تمریناتو خبرې وکړې. هغه کولی شي د خپل لاس په ساده فلک سره چکرم وغورځوي. هغې ژر تر ژره ستونزې برابرې کړې.
  
  هغې د هغه په لور منډه کړه، د هغه حد یې بند کړ. کله چې هغې د هغه د لاس مرمۍ ولیده، هغه په یوه سلایډ کې وخوځېده، د وسلو د قوس لاندې یې وغورځوله، خپل سر یې د امکان تر حده شاته وغورځاوه لکه څنګه چې ناوړه تیغونه د هغې پورته هوا له لارې ټوټې شوي.
  
  د هغې د ویښتو یوه قلف فرش ته راښکته شوه.
  
  مۍ لومړی په ماهر کې پښې وویشتلې، په خپل ټول ځواک سره یې خپل زنګونونه ووهل. اوس د بندیانو د نیولو وخت نه و. د یوې کړکېچ سره چې هغې دواړه واورید او احساس یې کړ، د سړي زنګونونه ټک شول. د هغه چیغې مخکې له دې چې ځمکې ته راښکته شي.
  
  د څو کلونو روزنه په یوه وخت کې له لاسه ورکړه.
  
  د دې سړي سترګو د شخصي درد څخه ډیر څرګند کړ. مای د یوې شیبې لپاره حیران شو چې کووالینکو به په هغه څه وي، مګر بیا دریم جنګیالي جګړې ته ننوتل او احساس یې وکړ چې لومړی کس لا دمخه خپلو پښو ته پورته کیږي.
  
  دریم لوی سړی و. هغه د ځمکې په اوږدو کې د هغې په لور وخوځېد لکه یو لوی ږیره چې خپل ښکار ودروي، په وړانګو پښو د کانکریټ په وړاندې ټوپ وهي. د وینې پاچا هغه د یو لړ ژړاګانو سره وهڅول او بیا یې په خندا کې وسوځاوه، په خپل عنصر کې یو جنون.
  
  مای ورته په سترګو کې وکتل. "تاسو باید دا کار ونه کړئ. موږ د کووالینکو نیولو ته نږدې یو. او د یرغمل شویو کسانو خوشې کول."
  
  سړی د یوې شیبې له پاره خپه شو. کووالینکو د خپل سر څخه پورته ټوخ کړ. "تاسو ما لړزوئ، مای کیتانو، په ویره کې لړزیږي. شل کاله زه یوازې افسانه وم، او اوس زه په خپلو شرایطو خپله چوپتیا ماتوم. تاسو څنګه کولی شئ ..." هغه ودرید. "ایا ستاسو په څیر څوک زما سره برابر شوي دي؟"
  
  مۍ د لوی جنګیالیو سترګو ته دوام ورکړ. هغې احساس وکړ چې د هغې شاته څوک هم ودریږي ، لکه د رواني مبارزې پایلې ته په تمه.
  
  "جګړه!" خونړی پاچا ناڅاپه چیغې کړې. "جنګ وکړئ، که نه زه به ستاسو عزیزان ژوندي پوستکي او شارک ته خواړه ورکړم!"
  
  ګواښ رښتیا وو. حتی مائی کولی شي دا وګوري. لوی سړی په عمل کې راښکاره شو، د هغې په لور یې د خپلو لاسونو پراخولو سره مخ شو. می په خپله تګلاره له سره غور وکړ. ووهئ او منډه کړئ، په چټکۍ سره په سخته توګه ووهئ، او بیا له لارې څخه ووتل. که امکان ولري، د هغه اندازه د هغه په وړاندې وکاروئ. مای هغه ته اجازه ورکړه چې نږدې شي، پدې پوهیدل چې هغه به د هغې څخه د یو څه تیریدونکي حرکت تمه وکړي. کله چې هغه هغې ته ورسیده او د هغې بدن یې ونیولو، هغه د هغه په لاس کې وه او د هغه د پښو شاوخوا یې وتړله.
  
  په فرش باندې د هغه د وهلو غږ حتی د خوني پاچا لیونۍ خندا هم ډوبه کړه.
  
  لومړۍ جنګیالي اوس هغې ته سخت ووهله ، د هغې کوچنۍ شا ته یې په نښه کړه ، مخکې له دې چې مای وګرځي او وګرځي یو دردناک ضربه یې ورکړه ، د ښکته شوي سړي شاته راغله او ځان یې یو څه ځای ورکړ.
  
  اوس د وینې پاچا چیغې وهلې. "د هغې د خور سر پرې کړه!"
  
  اوس څلورم سړی راڅرګند شو، د ساموراي توره سره وسله وال. هغه مستقیم د چیکا په لور روان شو، د هغې د ژوند پای ته رسیدو څخه شپږ قدمه لیرې وو.
  
  او مای کیتانو پوهیده چې اوس د هغې د ژوند غوره لوبې ترسره کولو وخت و. د هغې ټولې روزنه، د هغې ټولې تجربې د خپلې خور د ژغورلو لپاره په وروستۍ نا امیده هڅه کې یوځای شوي - د ژوند او مرګ مسله.
  
  د لس ثانیو وژونکي فضل او ښکلا یا د سوځیدلي افسوس ژوند.
  
  مای د لوی سړي شاته کودتا وکړه، د پسرلي په توګه یې د لومړي جنګیالیو لپاره د الوتنې کک وړاندې کړ. هغه په سختۍ سره د شاک احساس وکړ ځکه چې د می د واکمنې پښې د مخ څو هډوکي مات شوي، مګر هغه د مړ وزن په څیر سقوط وکړ. مۍ سمدلاسه خپل سر شاته وغورځاوه او په خپل نخاع کې سخته راښکته شوه، مګر د هغې د کودتا سرعت هغه په لږ وخت کې د کانکریټ پوړ ته واړوله.
  
  هغه د خپلې خور او سړي څخه په توره نوره هم لرې شوه.
  
  مګر د چاکران سره سم.
  
  په یو ملیس ثانیه وقفه کې، هغې خپل وجود متمرکز کړ، خپل روح یې آرام کړ، او وګرځید، وژونکې وسله یې خوشې کړه. هغه د هوا له لارې تیر شو، د هغه وژونکې تیغ روښانه شو، مخکې له دې چې د می د خپلې وینې څخه سور رنګ شوی و.
  
  چاکران د توره مار په غاړه کې راښکته شو، لړزېدل. سړی پرته له غږ، پرته له دې چې هیڅ احساس وکړي سقوط وکړ. هغه لا تر اوسه نه پوهیده چې هغه څه وواهه. توره فرش ته ولوېده.
  
  لوی سړی یوازینی جنګیالی و چې اوس یې کولی شو خپل ځان د هغې په وړاندې ودروي، مګر د هغه پښه د ودریدو هڅه کوله. هغې شاید یو یا دوه تنې ټپي کړې وي. د درد او بې وسۍ اوښکې یې له مخ څخه روانې وې، د ځان لپاره نه، بلکې د خپلو عزیزانو لپاره. مۍ چیکا ته وکتل او ځان یې اړ کړ چې خپلې خور ته ورغی.
  
  هغې توره د رسۍ د پرې کولو لپاره کاروله، د ارغواني لاسونو او د دوامداره مبارزې له امله د وینو خړوبولو په لید کې یې خپل غاښونه ماتول. په نهایت کې ، هغې د خپلې خور له خولې څخه کڅوړه راوویستله.
  
  "لاړ شه. زه به تاسو ته بوځم."
  
  خوني پاچا خندا ودروله. "هغه ودروئ!" هغه په لوی جنګیالي غږ وکړ. "ويې کړه. یا به ستا ښځه په خپلو لاسونو ووژنم!"
  
  لوی سړی چیغې کړې، هڅه یې وکړه چې د هغې په لور د خپلو لاسونو په اوږدو کې ودریږي. مور يې څنګ ته ودرېده. هغې وویل: "له موږ سره راشئ." "مونږ سره یو ځای شه. له موږ سره مرسته وکړئ چې دا شیطان له منځه یوسي."
  
  د یوې شیبې لپاره د سړي مخ د امید سره روښانه شو. سترګې یې پټې کړې او داسې ښکارېده لکه د نړۍ وزن یې له اوږو پورته شوی وي.
  
  "تاسو له دوی سره لاړ شئ، او هغه به مړه شي،" خوني پاچا په ژړا شو.
  
  مۍ سر وخوځاوه. "هغه لاهم مړه ده، سړی. یوازینی غچ چې تاسو به ترلاسه کړئ زما تعقیب کول دي.
  
  د سړي سترګې اوښکې روانې وې. د یوې شیبې لپاره، مۍ فکر کاوه چې هغه به په حقیقت کې ځان له هغې سره راوباسي، مګر بیا د شک بادونه بیرته راګرځیدلي او سترګې یې ښکته شوې.
  
  "زه نشم. پداسې حال کې چې هغه لاهم ژوندی دی. زه یوازې نشم کولی".
  
  مۍ مخ راواړوله، هغه هلته پروت و. هغې د جنګ لپاره خپل جنګونه درلودل.
  
  خوني پاچا هغې ته د جلا کیدو شاټ واستاوه. " وتښته، مای کیتانو. زما جګړه د اعلان په حال کې ده. او دروازې زما په انتظار دي."
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  د وينې پاچا لاسونه د چاقو په لور روان شول. وسله لومړی د هغه مخې ته په میز کې ودرول شوه. هغه یې خپلو سترګو ته نېږدې کړ، په وینه کې لنده تیغ یې معاینه کړ. په دې چاقو يې څومره ژوند تېر کړ؟
  
  په یو وخت کې، هره بله ورځ، د پنځه ویشت کلونو لپاره. لږترلږه.
  
  که یوازې د افسانې ساتلو لپاره، درناوی او ویره تازه وي.
  
  هغه خپل ځان ته وویل: "داسې یو وړ مخالف." "دا د شرم ځای دی چې زه یې د بیا هڅه کولو وخت نلرم." هغه خپلو پښو ته پورته شو، په تدریجي ډول چاقو وګرځاوه، تیغ یې رڼا منعکس کوي کله چې هغه روان و.
  
  "مګر زما د عمل کولو وخت نږدې دی."
  
  هغه د میز په مقابل کې ودرېد، چیرې چې یوه ښځه تور ویښتان په څوکۍ تړل شوې وه. هغې لا دمخه خپل هوډ له لاسه ورکړی و. هغه د هغې د سرو سترګو، لوند بدن او لړزېدونکو شونډو ته په کتلو خپه شو.
  
  خوني پاچا سر وخوځاوه. "اندیښنه مه کوه. اوس زه خپل لومړی وسیله لرم، که څه هم ما کیتانو له لاسه ورکړ. ستاسو میړه باید د اوس په اړه دویمه وسیله وړاندې کړي. که دا تېر شي، تاسو به آزاد شئ."
  
  "څنګه - موږ څنګه په تاسو باور کولی شو؟"
  
  "زه د ویاړ سړی یم. په دې توګه ما خپل ځوان ژوند وژغوره. او که د عزت پوښتنه وشي ..." هغه هغې ته داغ شوی تیغ وښود. "هلته ډیره وینه وه."
  
  د هغه د کمپیوټر له سکرین څخه یو مات شوی پینګ راغی. هغه ورغی او یو څو تڼۍ یې کیښودې. له واشنګټن ډي سي څخه د هغه د قوماندان مخ څرګند شو.
  
  "موږ په موقف کې یو، صاحب. هدف به په لسو دقیقو کې چمتو شي.
  
  "وسله یو لومړیتوب دی. له هرڅه پورته. دا په یاد ولرئ".
  
  "صاحب". مخ بیرته حرکت وکړ ترڅو یو لوړ لید ښکاره کړي. دوی د پارکینګ ځای ته وکتل، په کثافاتو ډک او تقریبا پریښودل شوی و. دانه عکس یو ټرامپ وښودل چې د سکرین په پورتنۍ برخه کې حرکت کوي او نیلي نسان د یوې جوړې اتومات دروازې له لارې موټر چلوي.
  
  "له دې بور څخه ځان خلاص کړئ. هغه ښايي پولیس وي."
  
  "موږ هغه معاینه کړ، صاحب. هغه یوازې یو ټرامپ دی."
  
  خوني پاچا احساس وکړ چې ورو ورو د هغه په مینځ کې غوسه رامینځته کیږي. "له هغه لرې شه. له ما څخه بیا پوښتنه وکړه زه به ستا کورنۍ ژوندۍ ښخ کړم."
  
  دا سړی په ساده ډول د هغه لپاره کار کاوه. مګر دا سړی پوهیده چې دیمتري کووالینکو څه وړتیا لري. پرته له دې چې بله خبرې وکړي، هدف یې واخیست او د بې کوره سړي په سر یې ډزې وکړې. د وینې پاچا په داسې حال کې وخندل چې یو تیاره ځای یې په شاوخوا کانکریټ شوي ساحه کې خپور شو.
  
  "نښې ته پنځه دقیقې پاتې دي."
  
  خونړي پاچا ښځې ته وکتل. هغه د څو میاشتو لپاره د هغه میلمه وه. د دفاع د وزیر میرمن کومه وړه جایزه نه وه. جوناتن ګیټس به د هغې د خوندیتوب لپاره خورا ګرانه پیسې ورکړي.
  
  "ښاغلی، ګیټس خپل ټاکلی وخت تیر کړی دی."
  
  په بل هر حالت کې، خوني پاچا به اوس خپله چاقو کارولې وي. هیڅ وقفه نشته. مګر دویمه وسیله د هغه پلانونو لپاره مهمه وه، که څه هم اړینه نه وه. هغه سپوږمکۍ تلیفون پورته کړ چې د کمپیوټر څنګ ته پروت و او یو شمیره یې ډایل کړه.
  
  ما ورته غوږ نیولی او زنګ وواهه. "ښاغلي ګیټس ستاسو میړه ستاسو خوندیتوب ته پام نه کوي." خونړي پاچا خپلې شونډې داسې یو څه را وغورځولې لکه مسکا. "یا شاید هغه لا دمخه ستاسو ځای نیولی وي، هوم؟ دغه امریکايي سیاستوال..."
  
  یو کلک وو، او په پای کې ډارونکي غږ ځواب ورکړ. "هو؟"
  
  "زه هیله لرم چې تاسو نږدې یاست او دا وسیله لرئ، زما ملګري. کنه..."
  
  د دفاع د وزیر غږ تر حده سخت شو. هغه وویل: "متحده ایالات د ظالمانو په وړاندې سر نه ږدي،" او دا خبرې په ښکاره ډول د هغه د زړه او روح ډیر لګښت لري. "ستاسو غوښتنې به ونه منل شي."
  
  خوني پاچا د دوزخ د دروازو په اړه فکر وکړ او د دوی هاخوا څه دي. "بیا واورئ چې ستاسو میرمن په درد کې مړه کیږي، ګیټس. زه د کوم ځای لپاره چې زه ځم دویمې وسیلې ته اړتیا نلرم.
  
  د دې ډاډ ترلاسه کولو لپاره چې چینل خلاص پاتې دی ، خوني پاچا خپله چاقو پورته کړه او د خپل هر وژونکي تصور په پوره کولو یې پیل وکړ.
  
  
  لسم څپرکی
  
  
  هیډن جې د خپل کمپیوټر څخه لیرې شو کله چې د هغې ګرځنده تلیفون زنګ شو. بین او کارین د کپتان کوک د سمندري سفرونو په بیا راژوندي کولو بوخت وو، او په ځانګړې توګه هغه چې د هاوایی ټاپوګانو پورې اړه لري. کوک، که څه هم په پراخه کچه د یو مشهور سپړونکي په توګه پیژندل شوی، د ډیرو وړتیاو سړی و، داسې بریښي. هغه یو مشهور نیویګیټر او تکړه کارتوګرافر هم و. هغه سړی چې هر څه یې نقشه کړل، هغه د نیوزیلینډ څخه تر هاوایی پورې ځمکې ثبت کړې او په پراخه کچه پیژندل شوی و چې په هاوایی کې یې لومړی ځمکه کیښوده، هغه ځای چې هغه د سنډویچ ټاپو په نوم یاد کړ. دا مجسمه لا تر اوسه د کاوای په وایما ښار کې ولاړه ده، د هغه ځای د وصیت په توګه چې هغه په 1778 کې لومړی ورسره مخامخ شوی و.
  
  هیډن شاته شو کله چې هغې ولیدل چې زنګ وهونکی د هغې مالک ، جوناتن ګیټس و.
  
  "هو، صاحب؟"
  
  یوازې د متقابل تنفس له بل سر څخه اوریدل کیدی شي. هغه کړکۍ ته لاړه. "تاسو زما غږ اوری؟ ښاغلیه؟"
  
  دوی خبرې نه دي کړي ځکه چې هغه په لفظي توګه هغه ته ملامتوي. هیډن یو څه ډاډمن احساس وکړ.
  
  د ګیټس غږ بالاخره واورېدل شو. "هغوی هغه ووژله. دغو غلو هغه ووژله."
  
  هیډن کړکۍ ته وکتل، هیڅ یې نه لیدل. "دوی څه وکړل؟"
  
  د هغې شاته، بین او کیرین شا وګرځیدل، د هغې د غږ په اړه اندیښنه.
  
  "دوی زما میرمن هیډن ونیوله. میاشتې مخکې. او تیره شپه دوی هغه ووژله. ځکه چې زه د هغوی امر نه منم."
  
  "نه. دا نشو کولی -"
  
  "هو". د ګیټس غږ په داسې حال کې وچاودید چې د هغه د ویسکي تیلو اډرینالین رش په ښکاره ډول له مینځه تللی و. "دا ستاسو هیڅ اندیښنه نه ده، جې، زما میرمن. زه تل یو وطن پرست وم، نو ولسمشر د هغې د تښتولو په څو ساعتونو کې وموندل. زه پاتې کیږم ..." هغه ودرید. "وطنپال".
  
  هیډن په سختۍ پوه شو چې څه ووایی. "ولې اوس راته ووایه؟"
  
  "زما د راتلونکو ګامونو تشریح کولو لپاره."
  
  "نه!" هیډن چیغې کړې، په ناڅاپه ویره کې کړکۍ ته ټکان ورکړ. "تاسو دا نشئ کولی! مهرباني!"
  
  "ارام اوسه. زه د ځان وژنې اراده نه لرم. لومړی زه به د ساره په غچ کې مرسته وکړم. ستومانه، دا نه ده؟
  
  "څه؟"
  
  "اوس زه پوهیږم چې میټ ډریک څنګه احساس کوي."
  
  هیډن خپلې سترګې وتړلې، مګر اوښکې یې لا هم د هغې په مخ راوتلې. د کینیډي یادونه لا دمخه له نړۍ ورکه شوې وه ، زړه چې یو وخت له اور څخه ډک و ، اوس په ابدي شپه بدل شوی.
  
  "ولې اوس راته ووایه؟" هیډن په پای کې تکرار کړ.
  
  "د دې تشریح کولو لپاره." ګیټس ودرېد، بیا یې وویل، "اډ بوډریو کوچنۍ خور لري. زه تاسو ته توضیحات درکوم. ويې کړه-"
  
  هیډن دومره حیران شو چې هغې د سکرتر مخه ونیوله مخکې لدې چې هغه دوام وکړي. "تاسو ډاډه یاست؟"
  
  "د دې بدکار د ختمولو لپاره په خپل ځواک کې هرڅه وکړئ."
  
  کرښه مړه شوه. هیډن په خپل تلیفون کې د بریښنالیک زنګ واورید. پرته لدې چې ودریږي ، هغه ګړندی وګرځید او د کوټې څخه ووت ، د بین بلیک او د هغه د خور اندیښمن لیدونه یې له پامه غورځول. هغه د کینیماکي کوچنۍ المارۍ ته لاړه او هغه یې وموندله چې چرګ د کوریزو ساس سره چمتو کوي.
  
  "ایلیسیا چیرته ده؟"
  
  "پرون د هغې پاسپورت لغوه شو." د لوی هاوایی کلمې تحریف شوې.
  
  هیډن ورنږدې شو. "بیوقوف مه کیږه. موږ دواړه پوهیږو چې هغه پاسپورټ ته اړتیا نلري. نو، الیسیا چیرته ده؟"
  
  د کینیماکي سترګې پراخې شوې، تختو ته یې کتل. "هو، یوه دقیقه. زه به یې پیدا کړم. نه، هغه د دې لپاره خورا حساس دی. زه به-"
  
  "یوازې هغې ته زنګ ووهئ." د هېډن د دې کلمو په ویلو سره د هغې معده ټوټه شوه، او تورې د هغې روح پوښلی. "هغې ته ووایه چې له ډریک سره اړیکه ونیسي. هغه هغه څه ترلاسه کړل چې غوښتل یې. موږ د معلوماتو ترلاسه کولو لپاره یو بې ګناه کس ته زیان رسوو.
  
  "خور بودریو؟" کینیماکا د معمول په پرتله تیز ښکاري. "ایا هغه واقعیا لري؟ او ګیټس یې لاسلیک کړ؟
  
  هیډن خپلې سترګې وچې کړې، "تاسو به هم، که څوک یوازې ستا میرمن شکنجه کړي او وژلې وي."
  
  کینیماکا په خاموشۍ سره دا هضم کړه. "او دا سي آی اې ته اجازه ورکوي چې د یو امریکایی تبعه سره هم همداسې وکړي؟"
  
  هیډن وویل: "دا د اوس لپاره دی." "موږ په جګړه کې یو."
  
  
  یوولسم څپرکی
  
  
  میټ ډریک د قیمتي شیانو سره پیل کړ. د جانی واکر بلیک بوتل بلونکی و او ډیر خراب نه ښکاریده.
  
  شاید یو څه ښه به ژر تر ژره د هغې د مخ حافظه بې ځایه کړي؟ دا ځل، د هغه په خوب کې، ایا هغه به رښتیا هغه وژغوري لکه څنګه چې هغه تل ژمنه کړې؟
  
  لټون دوام درلود.
  
  ویسکي وسوځوله. سمدستي يې ګيلاس وچ کړ. هغه بیا ډک کړ. هغه د تمرکز لپاره مبارزه وکړه. هغه یو داسې سړی و چې د نورو سره یې مرسته وکړه، د دوی باور یې ترلاسه کړ، څوک چې د حساب وړ و او هیڅوک یې نه پریږدي.
  
  مګر هغه د کینیډي مور ناکام شو. او له دې مخکې، هغه الیسن ناکام شو. او هغه د دوی زیږیدلی ماشوم ناکام کړ، یو ماشوم چې مخکې له دې چې هغه د ژوند کولو چانس ولري مړ شو.
  
  جاني واکر، د هر بل بوتل په څیر چې مخکې یې هڅه کړې وه، خپله نا امیدي یې ژوره کړه. هغه پوهیده چې دا به پیښ شي. هغه غوښتل چې دا زیان ورسوي. هغه غوښتل چې د خپل روح څخه د درد یوه ټوټه پرې کړي.
  
  درد د هغه توبه وه.
  
  کړکۍ ته یې وکتل. هغه شاته وکتل، خالي، نه لیدل او بې احساسه - د هغه په څیر تور رنګ. د می او الیسیا تازه معلومات په زیاتیدونکي توګه نادر شول. د هغه د SAS ملګرو تلیفونونه په خپل وخت رسیدلي.
  
  خوني پاچا څو ورځې وړاندې د بین مور او پلار ووژل. دوی خوندي وو. دوی هیڅکله د خطر په اړه نه پوهیدل، او بین به هیڅکله نه پوهیږي چې دوی د وینې پاچا د انتقام قرباني کیدو ته څومره نږدې شوي.
  
  او د CIA اجنټان چې د بلیکس ساتنه یې کوله هم نه پوهیدل. SAS په شا کې پیژندنې یا پیټ ته اړتیا نلري. دوی په ساده ډول دنده بشپړه کړه او بل ته لاړ.
  
  یوه زړه راښکونکې سندره پیل شوه. سندره هغومره خوځنده وه لکه څنګه چې ښکلې وه - 'زما امر' د ایونیسینس لخوا - او دا هغه ته د هر هغه څه یادونه کوي چې هغه تل له لاسه ورکړی و.
  
  دا د هغه رینګ ټون و. هغه یو څه په مغشوش ډول د شیټونو شاوخوا وخوت ، مګر په پای کې تلیفون ته ورسید.
  
  "هو؟"
  
  "دا هیډن دی، میټ."
  
  هغه یو څه نېغ کېناست. هیډن د هغه د وروستیو کارونو څخه خبر و، مګر دوی یې له پامه غورځول غوره کړل. الیسیا د دوی په مینځ کې وه. "څه شوي دي؟ بن-؟" هغه حتی نشو کولی ځان ته دا کلمې ووایی.
  
  "هغه سم دی. موږ ښه یو. خو یو څه وشول."
  
  "ایا تاسو کووالینکو موندلی دی؟" بې صبري د الکولي دوړې له لارې د روښانه ځای په څیر پرې کوي.
  
  "نه، تر اوسه نه. مګر اډ بوډریو یوه خور لري. او موږ اجازه ترلاسه کړه چې هغې دلته راوړو.
  
  ډریک ناست و، د ویسکي په اړه یې هیر کړ. نفرت او د دوزخ اور د هغه په زړه کې دوه نښې سوځولې. "زه په ریښتیا پوهیږم چې څه وکړم."
  
  
  دوولسم څپرکی
  
  
  هیډن ځان د هغه څه لپاره چمتو کړ چې راتلونکی و. د هغې ټوله دنده د سي آی اې د دې حالت لپاره چمتو نه وه. د ملي دفاع د وزير مېرمن ووژل شوه. یو نړیوال ترهګر چې نامعلوم شمیر د زورواکو خپلوان یې یرغمل نیولي دي.
  
  ایا حکومت د ټولو ښکیلو کسانو هویت پیژني؟ هیڅکله نه. مګر تاسو کولی شئ ډاډه اوسئ چې دوی د هرکله څخه ډیر څه پوهیږي.
  
  دا خورا اسانه بریښي کله چې هغې لومړی نوم لیکنه وکړه. ښايي د سپټمبر له ۱۱مې مخکې کارونه ډېر ساده وو. ښايي د هغې د پلار، جيمز جې په ورځو کې، هغه افسانوي اجنټ چې هغې يې د تقليد کولو هيله درلوده، شيان تور او سپين وو.
  
  او بې رحمه.
  
  دا یوه تیزه څنډه وه. د وینې پاچا په وړاندې جګړه په ډیری کچو کې جګړه شوې ، مګر د هغې ممکن لاهم ترټولو ویرونکی او بریالۍ ثابت شي.
  
  د هغې خوا ته د خلکو متنوع شخصیتونو هغې ته ګټه ورکړه. ګیټس لومړی دا یادونه وکړه. له همدې امله هغه دوی ته اجازه ورکړه چې د برمودا مثلث په شاوخوا کې د اسرار په اړه خپل تحقیقات ترسره کړي. ګیټس تر هغه ډیر هوښیار و چې هغې فکر کاوه هغه دی. هغه سمدلاسه هغه ګټه ولیدله چې متضاد شخصیتونه لکه میټ ډریک ، بین بلیک ، می کیتانو او الیسیا میلز چمتو کړي. هغه د هغې د ټیم وړتیا ولیدله. او هغه ټول یو ځای کړل.
  
  بریالۍ.
  
  د راتلونکي ټیم؟
  
  اوس هغه سړی چې هرڅه یې له لاسه ورکړي وو د هغه سړي لپاره چې خپله میرمن یې په خورا وحشیانه توګه وژلې وه د عدالت غوښتنه کوي.
  
  هیډن د بودریوکس حجرې ته نږدې شو. لاکوني اجیر په سستۍ سره هغې ته د خپلو تړلو لاسونو په لور وکتل.
  
  "ایا زه ستاسو سره مرسته کولی شم، اجنټ جې؟"
  
  هیډن به هیڅکله ځان نه بخښي که چیرې هغې بیا هڅه نه وي کړې. "موږ ته د کووالینکو موقعیت ووایه ، بودریو. یوازې یې ورکړئ او دا به ټول ختم شي. هغې خپل لاسونه خپاره کړل. "زما مطلب دی، داسې نه ده چې هغه ستاسو په اړه څه کوي."
  
  "شاید هغه پوهیږي." بودریو خپل بدن وګرځاوه او له کوټې څخه ووت. "شاید هغه نه پوهیږي. شاید دا ډیر وختي وي چې ووایاست، هو؟"
  
  "د هغه پلانونه څه دي؟ دا د دوزخ دروازه څه ده؟
  
  "که زه پوهیدم ..." د بودریو مخ د ډوډۍ خوړلو شارک موسکا ښیې.
  
  "تاسو واقعیا کوئ." هیډن په حقیقت کې خورا مهم پاتې شو. "زه تاسو ته دا وروستی فرصت درکوم."
  
  "وروستی چانس؟ ایا تاسو به ما ډزې کوئ؟ آیا سي آی اې په پای کې پوهیده چې دوی باید په لوبو کې د پاتې کیدو لپاره کوم تور ګناهونه ترسره کړي؟"
  
  هیډن سر وخوځاوه. "د دې لپاره یو وخت او ځای شتون لري."
  
  "یقینا. زه د څو ځایونو نومونه کولی شم. بودریو په هغې ملنډې وهلې، جنون د لعاب د سپرې له لارې روښانه شو. "داسې هیڅ شی نشته چې تاسو ما سره کولی شئ ، اجنټ جې ، دا به ما د وینې پاچا په څیر ځواکمن یو چا سره خیانت وکړي."
  
  "ښه ..." هیډن ځان مجبور کړ چې مسکا وکړي. "دا هغه څه دي چې موږ یې فکر کاوه، ایډ." هغې په خپل غږ کې خوشالي زیاته کړه. "تاسو دلته هیڅ نه لرئ، سړی. هیڅ نه. او بیا به تاسو توی نه کوئ. تاسو هلته ناست یاست، ضایع کول، په خوښۍ سره پایله منل. لکه د یو بشپړ بدمرغه. د یو بایلونکي په څیر. لکه د جنوبي خندا یوه ټوټه." هیډن دا خپل ټول ورکړل.
  
  د بودریوکس خوله یوه سخته سپینه کرښه جوړه کړه.
  
  "تاسو یو سړی یاست چې تسلیم شوی دی. نرۍ. قربانۍ. نامرد."
  
  بودریو د هغې خوا ته لاړ.
  
  هیډن خپل مخ د بارونو په وړاندې فشار کړ، هغه یې وخندل. "لکه سوکه کوکه."
  
  بودریو یو منچ ووهله، مګر هیډن په چټکۍ سره شاته شو، بیا هم ځان مجبور کړ چې مسکا وکړي. د هغه د مټې د اوسپنې د وهلو غږ په مخ کې د لوند ټوپ په څیر و.
  
  "نو موږ حیران شو. څه شی ستاسو په څیر سړی، یو سرتیری، د ضعیف ارادې غړی جوړوي؟
  
  اوس بودریو هغې ته په ورو پوهیدونکو سترګو وکتل.
  
  "بس نور څه نه". هیډن د هغه تقلید وکړ. "تاسو هلته رسیدلی یاست، نه؟ د هغې نوم ماریا دی، سمه ده؟
  
  بودریو د نه بیانیدو په غصه بارونه بند کړل.
  
  دا د هیډن د خندا کولو وار و. "لکه څنګه چې ما مخکې وویل. نامرد."
  
  هغې مخ واړوه. تخمونه کرل شوي وو. دا د سرعت او وحشت په اړه وه. اډ بوډریو به هیڅکله د نورمال شرایطو لاندې مات نه کړي. خو اوس...
  
  کینیماکا ټلویزیون پورته کړ، چې دوی په یوه څوکۍ تړلی و، ترڅو اجیر یې وګوري. د سړي په غږ کې اندیښنه څرګنده وه، که څه هم هغه د پټولو هڅه کوله.
  
  "تاسو خلک د څه شی د ایستلو هڅه کوئ؟"
  
  "وګوره پاتې شه، بدمرغه." هیډن خپل غږ داسې جوړ کړ چې هغه نور پروا نه کوي. کینیماکا تلویزیون چالان کړ.
  
  د بودریوکس سترګې پراخې شوې. "نه،" هغه یوازې د خپلو شونډو سره په خاموشۍ سره وویل. "اوه نه".
  
  هیډن خپلې سترګې په بشپړ ډول د باور وړ خندا سره ولیدل. "موږ په جګړه کې یو، بودریو. تاسو لاهم نه غواړئ خبرې وکړئ؟ یو ناڅاپه ضمیمه غوره کړئ. "
  
  
  ****
  
  
  میټ ډریک ډاډ ترلاسه کړ چې کیمره په خوندي توګه موقعیت لري مخکې لدې چې هغه چوکاټ ته ننوځي. تور بالکلوا د هغه په مخ باندې د کیموفلاج په پرتله ډیر د تاثیر لپاره راښکته شوی و ، مګر د بلټ پروف واسکټ چې هغه یې اغوستی و او هغه وسله چې هغه یې په غاړه درلوده د نجلۍ وضعیت خورا روښانه کړ.
  
  د نجلۍ په سترګو کې د نا امیدۍ او ویره وه. هغه نه پوهیده چې هغې څه کړي دي. زه نه پوهیږم چې دوی ولې ورته اړتیا درلوده. هغه نه پوهیده چې ورور یې د ژوند لپاره څه کوي.
  
  ماریا فیدک بې ګناه وه، ډریک فکر کاوه، که څوک په دې ورځو کې بې ګناه وي. په اتفاق سره نیول شوی، د بدبختۍ لخوا په ټوله نړۍ کې په یوه جال کې نیول شوی چې د مرګ، بې رحمۍ او کرکې سره یې ټوخی کوي.
  
  ډریک د هغې څنګ ته ودرېد، په ښي لاس کې یې چاقو وویشتله، بل یې په ټوپک باندې په نرمۍ سره تکیه وکړه. دا نور هغه ته مهمه نه وه چې هغه بې ګناه وه. دا انتقام و، لږ نه. د ژوند لپاره یو ژوند.
  
  هغه په صبر سره انتظار وکړ.
  
  
  ****
  
  
  "ماریا فیدک،" هیډن وویل. "هغه ستا خور ده، واده شوې، ښاغلی بودریو. ستاسو خور، هیر شوی، ښاغلی کرایه. ستاسو خور ډاریږي، ښاغلی قاتل. هغه نه پوهیږي چې ورور یې څوک دی یا هغه په منظم ډول څه کوي. مګر هغه واقعیا تاسو پیژني. هغه یو مینه ناک ورور پیژني چې په کال کې یو یا دوه ځله د خپلو ماشومانو لپاره جعلي کیسې او فکري ډالۍ سره لیدنه کوي. ماته ووایه ، ایډ ، ایا تاسو غواړئ چې دوی له مور پرته لوی شي؟
  
  د بودریوکس سترګې اوښکې روانې وې. د هغه ناپاک ویره دومره قوي وه چې هیډن په حقیقت کې د هغه لپاره بخښنه احساس کړه. خو اوس هغه وخت نه و. د هغه د خور ژوند واقعیا په توازن کې و. له همدې امله دوی د کوربه کولو لپاره میټ ډریک، یو، غوره کړ.
  
  "ماریا". کلمه د هغه څخه راوتلې، بې رحمه او نا امیده.
  
  
  ****
  
  
  ډریک په سختۍ سره ویره شوې نجلۍ لیدلی شي. هغه کینیډي په غیږ کې مړ ولید. هغه د بن وینه لرونکي لاسونه ولیدل. هغه د هریسن مجرم مخ ولید.
  
  خو تر ټولو ډېر هغه Kovalenko وليدل. د وینې پاچا، ماسټر مین، یو سړی دومره خالي او له احساس څخه بې برخې دی چې هغه د بیا ژوندي جسد پرته بل څه نه وي. زومبی. هغه د سړي مخ ولید او غوښتل یې چې ژوند په هر هغه څه کې چې هغه یې محاصره کړی و.
  
  لاسونه یې نجلۍ ته راښکته کړل او په ستوني یې وتړل.
  
  
  ****
  
  
  هیډن په مانیټور کې سترګې پټې کړې. ډریک شیان ګړندي کوي. بودریو په سختۍ سره د زغملو وخت درلود. کینیماکا د هغې په لور ګام پورته کړ، تل مهربان منځګړی، مګر الیسیا میلس هغه بیرته راګرځاوه.
  
  "هیڅ لاره نه، لوی سړی. پرېږدئ چې دا بدمعاشان خوله شي. د دوی په لاس کې له مرګ پرته بل څه نشته."
  
  هیډن خپل ځان دې ته اړ کړ چې د بودریوکس سره په داسې ډول ملنډې وکړي لکه څنګه چې هغې د هغه په تذکره کې یادونه وکړه کله چې هغه د خپلو سړيو د وژلو امر وکړ.
  
  "ایا تاسو چیغې وهئ، ایډ، یا تاسو غواړئ پوه شئ چې دوی څنګه په انګلستان کې سوشي جوړوي؟"
  
  بودریوکس هغې ته په وژونکي نظر وکتل. د هغه د خولې له کونج څخه د لعاب لږ مقدار راوتلی. د هغه احساسات د هغه په وړاندې ښه شوي، لکه څنګه چې دوی یې کړي کله چې هغه په لاس کې د وژنې احساس وکړ. هیډن نه غوښتل چې هغه له هغې څخه ځان وتړي.
  
  الیسیا لا دمخه د بارونو سره نږدې وه. "تا زما د ملګري د اعدام امر وکړ. تاسو باید خوشحاله اوسئ چې دا ډریک دی او زه نه. ما به هغه کتیا دوه چنده اوږده کړې وای."
  
  بودریو له یوه څخه بل ته وکتل. "تاسو دواړه ښه ډاډه کړئ چې زه هیڅکله له دې ځایه نه شم وتلی. قسم خورم چې دواړه به ټوټې ټوټې کړم."
  
  "ویې ساته." هیډن ولیدل کله چې ډریک د ماریا فیدک غاړه راټیټه کړه. "هغه ډیر وخت نه لري."
  
  بودریو یو سخت سړی و او مخ یې تړل شوی و. "سي آی اې به زما خور ته زیان ونه رسوي. هغه د متحده ایالاتو تبعه ده."
  
  اوس هیډن په ریښتیا باور درلود چې لیونی واقعیا دا نه دی ترلاسه کړی. هغې په خندا وویل: "ما ته غوږ ونیسه، ای لیونی کمین." "موږ په جګړه کې یو. خونړی پاچا د امریکا په خاوره کې امریکایان ووژل. لسګونه یې وتښتول. لسګونه. هغه غواړي دا هیواد د تاوان لپاره وساتي. هغه ستا او ستا بد بوی کوونکې خور په اړه څه نه وایي!"
  
  الیسیا په خپل غوږ کې یو څه ګډوډ کړل. هیډن لارښوونې واورېدې. کینیماکا همداسې وکړل.
  
  همداسې ډریک هم کوي.
  
  هغه د ښځې غاړه خوشې کړه او ټوپک یې له هولسټر څخه راوویست.
  
  هیډن خپل غاښونه دومره کلک کړل چې د سر د سر شاوخوا اعصاب یې چیغې وهلې. د هغې د کولمو جبلت نږدې د هغې چیغې وهلې او ورته یې وویل چې ودریږي. د هغې تمرکز د یوې ثانیې لپاره تیاره شو، مګر بیا د هغې روزنه پیل شوه، هغې ته یې وویل چې دا د کووالینکو د تعقیب لپاره غوره چانس و.
  
  یو ژوند د سلګونو یا ډیرو ژغورلو لپاره.
  
  بودریو د هغې په مخ کې د احساساتو لوبې ولیدلې او ناڅاپه یې ځان په بارونو کې وموند، ډاډه شو، خپل لاس یې اوږد کړ او ژړل.
  
  "داسې مه کوه. زما د کوچنۍ خور سره د دې کولو جرات مه کوه!
  
  د هیډن مخ د تیږو ماسک و. "وروستی چانس، قاتل."
  
  "ویني پاچا یو شیطان دی. د ټولو لپاره چې زه پوهیږم، دا کیدای شي سور هیرینګ وي. هغه دا ډول شیان خوښوي. "
  
  "پوه شو. موږ امتحان کړو."
  
  مګر بودریو د اوږدې مودې لپاره اجیر و ، د اوږدې مودې لپاره وژونکی. او د واک د شخصیتونو څخه د هغه نفرت د هغه قضاوت ړوند کړ. "دوزخ ته لاړ شه، کتیا."
  
  د هیډن زړه ډوب شو، مګر هغې د مایکروفون مانیټر په خپل لاس کې ټیپ کړ. "هغې ډزې وکړئ."
  
  ډریک ټوپک پورته کړ او خپل سر ته یې فشار ورکړ. د هغه ګوتې محرک فشار کړ.
  
  بودریوکس په ویره کې ژړل. "نه! د وینې پاچا په کې -"
  
  ډریک اجازه راکړئ چې د ډزو ډارونکي غږ نور ټول غږونه ډوب کړي. هغه ولیدل چې د ماریا فیدک د سر له غاړې څخه وینه توییږي.
  
  "شمالي اوهو!" Boudreaux پای ته ورسید. "د هغه ترټولو لوی فارم هلته دی ..." د هغه خبرې په داسې حال کې تیرې شوې کله چې هغه فرش ته ډوبه شوه، د هغه مړې خور یې په څوکۍ کې غورځیدله او د هغې شاته د وینې توی شوي دیوال ته کتل. هغه په حیرانتیا سره ولیدل کله چې د بالاکلوا پوښل شوې څیره سکرین ته نږدې شوه تر هغه چې دا په بشپړ ډول ډکه شي. بیا یې خپل ماسک لیرې کړ.
  
  د میټ ډریک مخ یخ ، لرې ، د یو اعدام کونکي مخ و چې خپله دنده یې خوښوله.
  
  هیډن ټکان وخوړ.
  
  
  دیارلس څپرکی
  
  
  میټ ډریک له ټکسي څخه ووت او سترګې یې وتړلې ترڅو هغه لوړ ودانۍ مطالعه کړي چې د هغه په وړاندې راوتلې وه. خړ او غیر رسمی، دا د CIA د پټو عملیاتو لپاره مناسب پوښ و. ځایی اجنټان باید د ځمکې لاندې ګراج ته ننوځي، د امنیت له څو پوړونو څخه تیریږي. نور هرڅوک، که اجنټان وي یا ملکي وګړي، د دروازې له لارې ننوتل، په قصدي توګه ځانونه د اسانه هدفونو په توګه وړاندې کوي.
  
  هغه یوه ژوره ساه واخیسته، د لومړي ځل لپاره نږدې دومره ارامه چې هغه یې په یاد ولری، او د یو کس د څرخیدو دروازه یې خلاصه کړه. لږترلږه داسې بریښي چې دا نصب کول خپل خوندیتوب په جدي توګه اخلي. د هغه مخې ته یو ساده میز و، چې نیم درجن سخت ښکاري سړي ناست وو. هیڅ شک نشته چې ډیری نور یې لیدلي وو.
  
  هغه د پالش شوي ټایل فرش څخه تیر شو. "هیډن جې زما لیدو ته انتظار باسي."
  
  "ستاسو نوم څه دی؟"
  
  "ډریک."
  
  "میټ ډریک؟" د ساتونکي ستومانه بڼه یو څه ټیټه شوه.
  
  "یقینا".
  
  سړي هغه ته یو نظر ورکړ چې سړی یې د مشهور شخصیت یا زنداني لیدو پرمهال وکاروي. بیا یې غږ وکړ. یوه ثانیه وروسته ، هغه ډریک یو محتاط لفټ ته واستاوه. هغه کیلي دننه کړه او تڼۍ یې کیښوده.
  
  ډریک احساس وکړ چې لفټ پورته پورته الوتنه کوي، لکه څنګه چې د هوا په تکیه کې وي. هغه پریکړه وکړه چې د هغه څه په اړه ډیر فکر ونه کړي چې پیښیږي، هغه اجازه راکړه چې پیښې پخپله په پام کې ونیسي. کله چې دروازه خلاصه شوه، دهلیز ته مخامخ شو.
  
  د دهلیز په پای کې کمیټه ورته د ښه راغلاست لپاره ولاړ وه.
  
  بین بلیک او د هغه خور کارین. هیډن کینیماکا. الیسیا میلس یو څه شاته ولاړ و. هغه می نه دی لیدلی، مګر بیا هغه واقعیا دا تمه هم نه درلوده.
  
  که څه هم صحنه غلطه وه. پدې کې باید کینیډي شامل وي. دا ټول د هغې پرته عجيب ښکاري. هغه د لفټ څخه بهر شو او هڅه یې وکړه چې یاد وساتي دوی شاید ورته احساس وکړي. مګر ایا دوی هره شپه په بستر کې پروت و ، د هغې سترګو ته یې کتل ، حیران و چې ولې ډریک د هغې د ژغورلو لپاره شتون نه درلود؟
  
  بین بیا د هغه مخې ته ودرېد او ډریک پرته له دې چې څه ووایی ، ځوان هلک یې په غیږ کې راښکته کړ. کرین د خپل ورور په اوږه په خندا خندا وکړه او هیډن د هغه په اوږه د لاس کېښودو لپاره لاړ.
  
  "موږ تاسو یاد کړل".
  
  هغه په بې صبرۍ لاس ونیو. "له تاسو مننه".
  
  بین وویل: "تاسو باید یوازې نه اوسئ."
  
  ډریک یو ګام شاته شو. "وګورئ،" هغه وویل، "دا مهمه ده چې یو شی مستقیم ترلاسه کړئ. زه یو بدل شوی سړی یم. تاسو نور په ما تکیه نشئ کولی، په ځانګړې توګه تاسو، بین. که تاسو په دې پوه شئ، تاسو ټول، نو د دې فرصت شتون لري چې موږ په ګډه کار وکړو."
  
  "دا ستاسو نه و -" بین مستقیم ستونزې ته لاړ ، لکه څنګه چې ډریک پوهیده چې هغه به یې وکړي. کارین، په حیرانتیا سره، د دلیل لاس و. هغې هغه ونیول او یو طرف یې وخوځاوه ، ډریک د دوی شاته دفتر ته روښانه لاره پریښوده.
  
  هغه د دوی په منځ کې تیر شو، د لارې په اوږدو کې کینیماکا ته سر ټیټ کړ. الیسیا میلس هغه ته په جدي سترګو وکتل. هغې د خپل ګران چا له لاسه هم درد وکړ.
  
  ډریک ودرېد. "دا لا پای ته نه ده رسیدلې، الیسیا، په هیڅ صورت کې. دا بدمعاش باید له منځه یوړل شي. که نه، نو هغه به نړۍ په ځمکه وسوځوي."
  
  "کووالینکو به په چیغې مړ شي."
  
  "هلله"
  
  ډریک د هغې څخه مخکې کوټې ته لاړ. دوه لوی کمپیوټرونه د هغه ښي خوا ته ناست وو، هارډ ډرایو په حرکت کولو او کلیک کولو سره کله چې دوی ډاټا لټوي او بار کړي. د هغې په مخ کې یو جوړه د پوړ لوړ بلټ پروف کړکۍ وه چې د میامي بیچ څخه لیدنه کوي. ناڅاپه هغه د ویلز د عکس لخوا وویشتل شو چې د یو فاسد ښکارندوی کوي او د سپنر سکوپ غوښتنه کوي ترڅو هغه هلته ټین شوي جسدونه وګوري.
  
  دې فکر هغه فکر ته اړ کړ. دا لومړی ځل و چې هغه د ویلز په اړه همغږي فکر کاوه کله چې کینیډي ووژل شو. ویلز د الیسیا یا می په لاس کې یو وحشتناکه مرګ مړ شو. هغه نه پوهیده چې کوم یو، او هغه نه پوهیده چې ولې.
  
  هغه واورېدل چې نور یې تعقیبوي. "نو ..." هغه په نظر تمرکز وکړ. "موږ کله هاوايي ته ځو؟"
  
  "په سهار کې،" هیډن وویل. "زموږ ډیری شتمنۍ اوس په اوهو متمرکزې دي. موږ نور ټاپوګان هم ګورو ځکه چې دا معلومه ده چې کووالینکو له یو څخه ډیر فارمونه لري. البته، اوس دا هم معلومه شوه چې هغه د فریب څښتن دی، نو موږ د نړۍ په مختلفو سیمو کې د نورو لیډونو تعقیب ته دوام ورکوو.
  
  "ښه. زه د کیپټن کوک، د ډیمنډ سر او د دوزخ دروازې حوالې یادوم. ایا دا هغه څه دي چې تاسو یې هدف درلود؟"
  
  بین یې واخیست. "ډیر ډیر، هو. مګر کوک په کاوای کې ځای پر ځای شو، نه اوهو. د هغه -" مونولوګ ناڅاپه پای ته ورسید. "هو، په لنډه توګه. موږ هیڅ غیر معمولي ونه موندل. د خدای په امان."
  
  "د کوک او ډیمنډ هیډ ترمنځ مستقیم اړیکه شتون نلري؟"
  
  "موږ په دې کار کوو". کارین لږ دفاعی خبرې وکړې.
  
  "مګر هغه په یارکشیر کې زیږیدلی و ،" بین زیاته کړه ، د ډریک نوي خنډ ازموینه کوي. "تاسو پوهیږئ، د خدای ځمکه."
  
  داسې بریښي چې ډریک حتی نه اوریدلی چې د هغه ملګري څه وایی. "هغه په هاوایی کې څومره وخت تیر کړ؟"
  
  "میاشتې،" کارین وویل. "هغه لږ تر لږه دوه ځله هلته لاړ."
  
  "شاید هغه بیا هر ټاپو څخه لیدنه وکړه. هغه څه چې تاسو یې باید وکړئ د هغه لاګ چیک کړئ، نه د هغه تاریخ یا لاسته راوړنې. موږ باید د هغو شیانو په اړه پوه شو چې هغه د دې لپاره مشهور نه دی."
  
  "دا دی ..." کارین ودرېد. "دا واقعیا معنی لري."
  
  بین هیڅ ونه ویل. کارین پای ته نه و رسیدلی. "هغه څه چې موږ پوهیږو دا دي: د اور ، برښنا او آتش فشانونو هاوایی خدای د پیل په نوم یوه ښځه ده. هغه د هاوايي په ډېرو لرغونو داستانونو کې مشهوره څېره ده. ویل کیږي چې د هغې کور په نړۍ کې یو له خورا فعال آتش فشانونو څخه دی ، مګر دا په لوی ټاپو کې دی ، نه اوهو.
  
  "دا ټول دي؟" ډریک په لنډ ډول وپوښتل.
  
  "نه. پداسې حال کې چې ډیری کیسې د هغې د خویندو په اړه دي، ځینې افسانې د پیل دروازې ته وایي. دروازه د اور اور ته ځي او د اور وژنې زړه - ایا دا تاسو ته د دوزخ په څیر ښکاري؟"
  
  "شاید دا یو استعاره وي ،" کینیماکا پرته له فکر کولو وویل ، بیا په خندا شو. "ښه، دا کیدی شي. تاسو پوهیږئ..."
  
  الیسیا لومړی وخندل. "د خدای څخه مننه چې لږترلږه بل څوک د طنز احساس لري." هغې وخوړله، بیا یې زیاته کړه، "هیڅ سرغړونه نه ده،" په داسې غږ کې چې وښودله چې هغه واقعیا پروا نه کوي چې خلک ورسره څنګه چلند کوي.
  
  "د پیل دروازه ګټوره کیدی شي،" ډریک وویل. "ښه کار ته دوام ورکړئ. سهار به ګورو".
  
  "ایا تاسو پاتې نه یاست؟" بین غلی شو، په ښکاره ډول هیله مند و چې هغه به د خپل ملګري سره د خبرو کولو فرصت ولري.
  
  "نه". ډریک د کړکۍ بهر ته وکتل کله چې لمر په سمندر کې راښکته شو. "زه نن شپه یو ځای لرم."
  
  
  څوارلسم څپرکی
  
  
  ډریک پرته له دې چې شاته وګوري کوټه پریښوده. لکه څنګه چې تمه کیده، هیډن د هغه سره په داسې حال کې ونیول چې هغه لفټ ته د ننوتلو په حال کې و.
  
  "ډریک، ورو شه. هغه سمه ده؟"
  
  "تاسو پوهیږئ هغه ښه ده. تاسو هغه د ویډیو په جریان کې ولیده.
  
  هیډن خپل لاس ونیول. "ته پوهیږې چې څه وایم."
  
  "هغه به ښه شي. دا باید ښه ښکاري، تاسو پوهیږئ. بودریوکس باید فکر کړی وي چې دا واقعیا وه.
  
  "هو".
  
  "کاش ما د هغه ماتیدل لیدلی وای."
  
  "ښه، زه هغه وم چې هغه په چاړه ووهله، نو ما دا خوښي ترلاسه کړه، ستاسو څخه مننه."
  
  ډریک د لومړي پوړ لپاره تڼۍ کیښوده. "د هغه خور باید دمخه ستاسو د اجنټانو سره وي. دوی به هغه روغتون ته بوځي او هغه به پاک کړي. جعلي وینه یو شیطان دی چې په خپل کار کې فکر کوي، تاسو پوهیږئ."
  
  "بوډرو لا ډیر لیونی شو، که دا ممکنه وي. کله چې خور یې ودریده، ژوندۍ - هیډن خپل سر وخوځاوه. "وروستی سقوط."
  
  "پلان کار وکړ. دا یو ښه نظر و ، "ډریک هغې ته وویل. "موږ معلومات ترلاسه کړل. د دې ارزښت یې درلود ".
  
  هیډن سر وخوځاوه. "زه پوهیږم. زه یوازې خوښ یم چې لیونی د زندان تر شا دی.
  
  ډریک لفټ ته ننوتل او د دروازو تړلو ته یې انتظار وکړ. "که دا زما پورې اړه ولري ،" هغه وویل لکه څنګه چې هیډن د لید څخه ورک شو. "زه به د هغه په حجره کې بدمرغه ډزې وکړم."
  
  
  ****
  
  
  ډریک د بسکین بولیوارډ ته ټیکسي واخیسته او د بایسایډ شاپینګ پلازا ته لاړ. هغه سړی چې هغه ته یې زنګ وهلی و، خاموش، بې باوره او په بشپړ ډول د شخصیت څخه بهر و، غوښتل یې د بوبا ګمپ څخه بهر وویني. ډریک یوه شیبه طنز درلود او هوټرز ته یې وړاندیز وکړ، یو داسې ځای چې شاید د دوی لپاره ډیر مناسب وي، مګر می داسې عمل وکړ چې حتی هغه یې نه و اوریدلی.
  
  ډریک د خلکو سره یوځای شو، د هغه په شاوخوا کې د شور غږ ته غوږ شو او په بشپړه توګه د ځای څخه بهر احساس وکړ. دا خلک به څنګه دومره خوشحاله وي کله چې هغه دومره ګران څه له لاسه ورکړي؟ دوی څنګه پروا نه کوي؟
  
  ستونی یې وچ و او شونډې یې چپې شوې. په بوبا ګمپ کې بار اشاره وکړه. شاید هغه د هغې له رسیدو دمخه یو څو ډوب شي. په هرصورت، هغه هیڅ فکر نه درلود؛ دا باید ودرول شي. که هغه هاوایی ته د هغه میرمنې د قاتل په لټه کې و چې هغه یې خوښوي، که هغه د قرباني کیدو پرځای د غچ اخیستلو په لټه کې وي، دا باید وروستی ځل وي.
  
  دا باید وي.
  
  هغه نږدې وه چې دروازه وټکوي کله چې مای په هغه باندې چیغې کړې. هغه هلته سمه وه، له ما څخه شپږ فوټه لرې د ستنې سره ټیکه وه. که هغه دښمن وي، هغه به همدا اوس مړ وي.
  
  د ظلم او انتقام لپاره د هغه هوډ د تمرکز او تجربې پرته بې ارزښته و.
  
  مای رستورانت ته لاړه، ډریک هغه تعقیب کړه. دوی په بار کې څوکۍ ونیوله او هاوایی ته یې د دوی راتلونکي سفر په ویاړ د لاوا فلو امر وکړ.
  
  ډریک غلی پاتې شو. هغه مخکې هیڅکله مای کیتانو عصبي نه وه لیدلې. هغه مخکې هیڅکله هغه ویره نه وه لیدلې. هغه د داسې سناریو تصور نه شو کولی چې هغه به پریږدي.
  
  او بیا د هغه نړۍ یو ځل بیا سقوط وکړ.
  
  "کووالینکو زما خور، چیکا، له ټوکیو څخه وتښتوله. ډېرې میاشتې تېرې شوې. هغه له هغه وخت راهیسې بندي ساتلی دی." مور ژوره ساه واخیسته.
  
  "زه پوهیږم. زه پوهیږم چې تاسو څه وکړل ، "ډریک په خندا وویل. دا څرګنده وه. کورنۍ تل لومړی راغلی.
  
  "هغه یو وسیله لري."
  
  "هو".
  
  "زه د هغې د موندلو لپاره امریکا ته راغلم. د Kovalenko موندلو لپاره. مګر زه ناکام شوم تر څو چې تاسو او ستاسو ملګري له ما سره اړیکه ونیسئ. زه له تا نه قرضدار یم".
  
  "موږ هغه ونه ژغورله. تا وکړ."
  
  "تا ما ته امید راکړ، ما د ټیم برخه کړه."
  
  "تاسو لاهم د ټیم برخه یاست. او دا مه هېروئ چې حکومت بله درملنه لري. دوی به تسلیم نه شي."
  
  "غیر لدې چې د دوی څخه یو یې په بند کې خپل عزیز نه درلود."
  
  ډریک پوهیده چې د ګیټس میرمن ته څه پیښ شوي، مګر هیڅ یې ونه ویل. "موږ به تاسو ته په هاوایی ، مای کې اړتیا ولرو. که موږ غواړو دا سړی مات کړو، موږ به غوره ته اړتیا ولرو. حکومت په دې پوهیږي. له همدې امله تاسو، الیسیا او نورو ته اجازه ورکړل شوې وه چې لاړ شي."
  
  "او ته؟"
  
  "او زه".
  
  "ستاسو د عزیزانو په اړه څه، ډریک؟ ایا خونړی پاچا هڅه کوله چې خپل انتقام ترسره کړي؟"
  
  ډریک سر وخوځاوه. "هغه ناکام شو."
  
  "او بیا به هغه هڅه وکړي."
  
  "ایا ستا خور خوندي ده؟" ایا هغه اضافي خوندیتوب ته اړتیا لري؟ زه ځینې خلک پیژنم-"
  
  "دا پاملرنه شوې، مننه."
  
  ډریک د ناڅاپه څښاک مطالعه وکړه. هغه وویل: "بیا به دا ټول په هاوایی کې پای ته ورسیږي." "او اوس چې موږ دا تقریبا وموندل، دا به ډیر ژر وي."
  
  مۍ د څښاک یوه اوږده څاڅکی واخیست. "هغه به چمتو وي، ډریک. هغه له یوې لسیزې راهیسې دا پلان لري."
  
  هغه وویل: "دا د اور ځمکه ده." "کووالینکو او زموږ پاتې نور پدې مساوي کې اضافه کړئ ، او دا ټول ځای یوازې چاودنه کولی شي."
  
  
  ****
  
  
  هغه ولیدل چې می د پارکینګ په لور روان و او د هغه ځای په لور روان شو چې فکر یې کاوه ټیکسي به وي. د میامي شپې ژوند په بشپړ ډول روان و. الکول د نشه یي توکو یوازینۍ وسیله نه وه، او د نه ختمیدونکي، خوندور شپې، ښایسته سړو او ښځو او متحرک خټکو ترکیب د هغه د بیرغ د لوړولو لپاره سخت کار کاوه.
  
  هغه کونج ته وګرځید او مرینا د هغه په وړاندې پرانستل شوه - کښتۍ د ځای د ویاړ کولو لپاره ګړندۍ وه، د خلکو ګڼه ګوڼه ډکه وه، د پرانیستې هوا رستورانت له ښکلي خلکو څخه ډک و چې په نړۍ کې هیڅ شی ته زیان نه رسوي.
  
  په لویه برخه کې د میټ ډریک په څیر خلکو څخه مننه.
  
  هغه بیرته وګرځید. د هغه د ګرځنده تلیفون زنګونه د هغه زړه راښکونکي، خوږ غږ سره.
  
  په چټکۍ سره تڼۍ فشار کړئ. "هو؟"
  
  "میټ؟ بعد له غرمه مو پخیر. سلام." د اکسفورډ زده کړې ښه ټونونه هغه حیران کړ.
  
  "دال؟" - هغه وویل. "تورسټن داهل؟"
  
  "یقینا. بل څوک ښه ښکاري؟"
  
  ډریک ډاریک شو. "هر څه سم دي؟"
  
  " اندیښنه مه کوه، ملګري. د نړۍ په دې اړخ کې هرڅه ښه دي. آیسلینډ عالي دی. ماشومان په زړه پورې دي. ښځه... ښځه ده. د کووالینکو سره شیان څنګه پرمخ ځي؟"
  
  "موږ دا وموندله ،" ډریک په موسکا وویل. "نږدې. موږ پوهیږو چې چیرته وګورو. همدا اوس یو څه تحرک روان دی او موږ باید سبا په هاوایی کې یو.
  
  "کامل. ښه، هغه دلیل چې زه یې زنګ وهم ممکن ستاسو لپاره ګټور وي یا نه وي. تاسو کولی شئ د ځان لپاره پریکړه وکړئ. لکه څنګه چې تاسو پوهیږئ، د خدای د قبر سپړنه په احتیاط سره دوام لري. ایا تاسو په یاد لرئ چې څنګه د فری په کلا کې زه د اوډین د مقبرې په څنډه کې د خپلې ژبې په ځړولو سره ولاړ وم؟ ایا تاسو په یاد لرئ چې موږ څه وموندل؟"
  
  ډریک خپل سمدستي ویره یاد کړه. "یقینا".
  
  "په ما باور وکړئ کله چې زه وایم چې موږ داسې خزانې پیدا کوو چې نږدې هره ورځ له دې سره مساوي یا حتی تیریږي. مګر نن سهار یو څه ډیر غیر معمولي زما پام ځانته راواړوه، په عمده توګه دا چې ما ته ستا یادونه وکړه.
  
  ډریک د سویډن د ښه اوریدو لپاره تنګ کولي ته لاړ. "تاسو ته زما یادونه کوي؟ ایا تاسو هیرکولس موندلی؟
  
  "نه. مګر موږ په قبر کې د هرې طاق په دیوالونو کې نښې وموندلې. دوی د خزانې تر شا پټ وو، نو په لومړي سر کې د پام وړ نه وو.
  
  ډریک ټوخی وکړ. "مارکس؟"
  
  "دوی د هغه عکس سره سمون لري چې تاسو ما لیږلی و."
  
  ډریک یوه شیبه ونیوله، او بیا د هغه په زړه کې بریښنا ولګېده. "انتظار وکړه. ستاسو مطلب د هغه عکس په څیر دی چې ما لیږلی؟ هغه عکس چې موږ د وخت سفر وسیلو کې موندلی؟
  
  "ما فکر کاوه چې دا به تاسو وخوري، زما ملګري. هو، دا نښې - یا curls، لکه څنګه چې تاسو وایئ."
  
  ډریک د یوې شیبې لپاره بې غږه و. که د خدای په مقبره کې نښې د هغه نښو سره سمون خوري چې دوی په پخوانیو ترانسپورتي وسایلو کې موندلي ، نو پدې معنی چې دوی د ورته دورې دي.
  
  ډریک د وچې خولې له لارې خبرې وکړې. "دا پدې مانا ده -"
  
  خو Thorsten Dahl لا دمخه د هرڅه په اړه فکر کاوه. "دا چې خدایانو د وخت سفر لپاره وسایل رامینځته کړي. که تاسو د هغې په اړه فکر کوئ، دا معنی لري. د هغه څه څخه چې موږ د اوډین په قبر کې موندلي، موږ پوهیږو چې دوی شتون لري. اوس موږ پوهیږو چې دوی څنګه د وخت په تیریدو سره لاسوهنه وکړه.
  
  
  پنځلسم څپرکی
  
  
  خونړی پاچا د خپلې کوچنۍ ذخیرې په څنډه کې ولاړ و، ګوري چې د هغه څو بنګال پړانګانو یو کوچنی هرن تعقیب کړ چې د دوی لپاره خوشې شوی و. احساسات یې مات شول. له یوې خوا ، دا د خوښۍ ځای و چې په سیارې کې رامینځته شوي یو له ترټولو لوی اور وژنې ماشینونو څخه په تفریح کې مالکیت او لیدل. له بلې خوا، دا د ژړا شرم و چې دوی بندیان شول. دوی د ښه مستحق وو.
  
  د هغه د انسان بندیانو په څیر نه. دوی د هغه څه مستحق وو چې دوی یې ترلاسه کول.
  
  Boudreau.
  
  د وینې پاچا شاته وګرځید کله چې هغه واورید چې څو خلک د واښو په اوږدو کې ګرځي. "ښاغلی بودریو،" هغه په ژړا شو. "د سي آی اې توقیف څنګه تیر شو؟"
  
  سړی یو څو ګزه لیرې ودرېد، هغه ته یې درناوی وکړ چې ورته اړتیا وه، مګر پرته له ویرې یې ورته وکتل. هغه ومنله: "زما له تصور څخه ډیر ستونزمن دی." "د خاموش استخراج لپاره مننه."
  
  خونړی پاچا ودرېد. هغه د هغه تر شا پړانګان احساس کړل، چې ویره لرونکې هرن تعقیبوي. هرن چیغې وهلې او وتښتیده، په ډار باندې غالب شو، د خپل مرګ سره مخ نشو. Boudreau داسې نه وه. خوني پاچا هغه ته یو څه درناوی وښود.
  
  "ایا میټ ډریک له تاسو څخه تیر شوی؟"
  
  "سي آی اې زما د توقع څخه ډیر منابع وګرځید. بس نور څه نه".
  
  "تاسو پوهیږئ چې که ما ټوپک درلودای، نو ستاسو د خور مرګ به جعلي نه و."
  
  د بودریوکس چوپتیا وښودله چې هغه پوهیږي.
  
  خوني پاچا وویل: "د عمل کولو وخت رارسیدلی دی." "زه یو چا ته اړتیا لرم چې نور فارمونه ویجاړ کړي. هغه چې په کاوای او لوی ټاپو کې دي. ایا تاسو دا زما لپاره کولی شئ؟"
  
  هغه سړی چې هغه امر کړی و چې د عمر قید څخه وژغورل شو ناڅاپه امید وموند. "زه دا کولی شم."
  
  "تاسو باید هر یرغمل ووژنئ. هر سړی، ښځه او ماشوم. تاسو یې کولی شئ؟"
  
  "هو، صاحب".
  
  خوني پاچا مخ ته ټيټ شو. "تاسو ډاډه یاست؟"
  
  "زه به هغه څه وکړم چې تاسو له ما څخه وغواړئ."
  
  د وینې پاچا هیڅ ظاهري احساسات ونه ښودل، مګر خوښ و. بودریو د هغه ترټولو وړ جنګیالی او قوماندان و. دا ښه ده چې هغه دومره وفادار پاتې شو.
  
  "بیا لاړ شه چمتو شه. زه ستاسو لارښوونو ته په تمه یم."
  
  د هغه سړي امریکایان وتښتول، او د وینې پاچا یو سړی ته اشاره وکړه چې شاته انتظار وکړي. دا کلاډ و، په اوهو کې د هغه د فارم مدیر.
  
  "لکه څنګه چې ما وویل، کلاډ، وخت راغلی دی. ایا تاسو چمتو یاست، سمه ده؟"
  
  "هرڅه چمتو دي. موږ باید تر کومه وخته لاس په کار شو؟"
  
  "تاسو به تر مرګ پورې ودرېږئ،" خوني پاچا کرکه وکړه. "نو بیا به زما پور ادا شي. تاسو د ګډوډۍ برخه یاست. البته، دا یوازې یوه کوچنۍ برخه ده، مګر ستاسو قرباني د ارزښت وړ ده.
  
  د هغه اوهو څارونکی غلی پاتې شو.
  
  "ایا دا تاسو ځوروي؟"
  
  "نه. نه صاحب."
  
  "دا ښه دی. او یوځل چې موږ د دوی پام په فارم باندې متمرکز کړو ، تاسو به د ټاپو محلي حجرې خلاص کړئ. دا زه یم چې د دوزخ له دروازو څخه تیریږي، مګر هاوایی به سوځوي."
  
  
  شپاړسم څپرکی
  
  
  د سي آی اې شخصي جټ الوتکه په نهه دېرش زره فوټه لوړوالی کې الوتنه کوله. میټ ډریک په خپل خالي شیشې کې یخ تیر کړ او د بل کوچني ویسکي لپاره یې پوښ مات کړ. هغه یوازې د الوتکې شاته ناست و، په دې هیله چې دوی به د هغه یوازیتوب ته درناوی وکړي. خو پرله پسې سترګو او قهرجنو اوازونو هغه ته وویل چې د "ښه راغلاست" وین به ډیر ژر د هغه څنګ ته را وګرځي.
  
  او ویسکي حتی زما په اعصابو باندې پیل نه و کړی.
  
  هیډن د هغه په څنګ کې د لارې په اوږدو کې ناست و، کینیماکا د هغې څنګ ته. د هغه د ماموریت د طبیعت سره سره، هاوایی خپل هیواد ته د راستنیدو په اړه خورا خوشحاله ښکاري. د هغه کورنۍ په دقت سره ساتل کیده، مګر تل خوشبینه لوی ډیر ډاډه ښکاري چې هغه به بیا هم د دوی لیدلو فرصت ولري.
  
  هیډن د جوناتن ګیټس سره په سټلایټ تلیفون خبرې وکړې. "درې نور؟ دا ټول یوویشت بندیان دي، صاحب. ښه، هو، زه ډاډه یم چې له دې څخه ډیر څه شتون لري. او تر اوسه یې ځای نه دی معلوم. له تاسو مننه".
  
  هیډن اړیکه مات کړه او سر یې ښکته کړ. "زه نور له هغه سره خبرې نشم کولی. تاسو د یو سړي سره څنګه خبرې کوئ چې ښځه یې وژل شوې ده؟ ته څه وایې؟"
  
  ډریک هغې ته وکتل. یوه شیبه یې ونیوله، خو بیا یې خپله ستړې سترګې هغه ته واړولې. "زه بخښنه غواړم، میټ. زه فکر نه کوم. دلته ډیر څه روان دي."
  
  ډریک سر وخوځاوه او خپل شیش یې وچ کړ. "ایا ګیټس باید رخصتي ونه کړي؟"
  
  "وضعیت ډیر بې ثباته دی." هیډن تلیفون خپل زنګون ته کیښود. "په جګړه کې، هیڅوک نشي کولی شالید ته لاړ شي."
  
  ډریک په ستړیا وخندل. "ما فکر نه کاوه چې هاوایی دومره لوی دی."
  
  "ستاسو مطلب دی، ولې دوی تر اوسه د هغه لږ تر لږه یوه فارم نه دی موندلی؟ ښه، دا کومه لویه معامله نه ده. مګر دلته د نه منلو وړ ځنګلونو ، غونډیو او وادونو خورا ډیر وحشت شتون لري. رینچونه شاید هم پټ وي. او خونی پاچا زموږ لپاره چمتو دی. داسې ښکاري چې واشنګټن فکر کوي چې ځایی خلک به د منظم کاري ځواک په پرتله زموږ سره ډیره مرسته وکړي.
  
  ډریک یوه ابرو پورته کړه. "په حیرانتیا سره، دوی شاید سم وي. دا هغه ځای دی چې زموږ دوستانه لوی راځي.
  
  مانو هغه ته پراخه او آرامه موسکا ورکړه. "زه واقعیا د هونولولو ډیری خلک پیژنم."
  
  یو تیاره ښکاره شوه، او بین بلیک ناڅاپه د هغه تر څنګ راڅرګند شو. ډریک ځوان ته وکتل. دا لومړی ځل و چې دوی واقعیا یو بل سره لیدلي و کله چې کینیډي مړ شو. په هغه کې د احساساتو څپې راپورته شوې، چې هغه په چټکۍ سره د بل چای په اخیستلو سره پټ کړ.
  
  "دا هر څه په چټکۍ سره پیښ شوي، ملګري. ما ورسره مرسته نه کوله هغې ما وژغوره، مګر ... مګر زه نشم کولی هغه وژغورم.
  
  "زه تاسو ملامت نه کوم. دا ستاسو ګناه نه وه."
  
  "مګر تاسو لاړل."
  
  ډریک د بین خور کارین ته وکتل چې خپل ورور ته یې په قهرجنو سترګو کتل. دوی په ښکاره ډول د بین بې پروا حرکت په اړه بحث کاوه، او هغه د غلو په وړاندې لاړ. ډریک یو بل ویسکي خلاص کړ او بیرته په خپله څوکۍ ټیک شو ، د هغه سترګې بې حرکته. "شاوخوا زر کاله دمخه، زه په SAS کې شامل شوم. د نړۍ تر ټولو غوره جنګي ځواک. یو دلیل دی چې دوی غوره دي، بین. د نورو شیانو په منځ کې، دا ځکه چې دوی ظالمان دي. بې رحمه. قاتلین. دوی د میټ ډریک په څیر نه ښکاري چې تاسو پوهیږئ. یا حتی د میټ ډریک په څیر، څوک چې د اوډین هډوکي په لټه کې و. دا میټ ډریک په SAS کې نه و. هغه یو ملکي وګړی و."
  
  "او اوس؟"
  
  "تر هغه چې د وینې پاچا ژوندی وي او وینډیټا لاهم شتون لري ، زه نشم کولی ملکي وم. دا مهمه نده چې زه څومره بد غواړم."
  
  بین لرې وکتل. "زه پوهیږم".
  
  ډریک حیران شو. هغه نیم شاته وګرځید کله چې بین پورته شو او بیرته خپلې څوکۍ ته لاړ. شاید ځوان هلک وده پیل کړي.
  
  که په تیرو دریو میاشتو کې دا پروسه ګړندۍ نه وای، هیڅ شی به نه وای.
  
  هیډن ورته وکتل. "هغه د هغې سره و، تاسو پوهیږئ. کله چې هغه مړ شو. دا د هغه لپاره هم سخته وه."
  
  ډریک تیر شو او هیڅ یې ونه ویل. د هغه ستونی سخت شو او دا هغه څه وو چې هغه یې نشو کولی اوښکې توی کړي. د SAS څخه یو سړی. ویسکي زما د معدې په کنده کې یو ګرم نښه پریښوده. یوه شیبه وروسته یې وپوښتل: پښه دې څنګه ده؟
  
  "درد کوي. زه حرکت کولی شم او حتی منډه کولی شم. که څه هم نه غواړي د څو اونیو لپاره د بودریو سره جګړه وکړي.
  
  "تر هغه چې هغه په بند کې وي، تاسو به یې ونه لرئ."
  
  ګډوډي د هغه پام ځانته راواړوه. مای او الیسیا د یو بل څخه څو قطارونه مخکې او د لارې په اوږدو کې ناست وو. د دواړو میرمنو تر منځ اړیکې هیڅکله له یخنۍ څخه زیاتې نه وې، مګر یو څه دوی دواړه ځورول.
  
  "تاسو له موږ سره تړون وکړ!" الیسیا چیغې پیل کړې. "د خپل لعنتي خور د ژغورلو لپاره. دوی نور څنګه کولی شي هوټل ومومي؟"
  
  ډریک د خپلې څوکۍ څخه راښکته شو او د لارې څخه ښکته شو. وروستی شی چې هغه په پرواز کې ورته اړتیا درلوده د دوو وژونکو میرمنو ترمنځ جګړه وه چې هغه یې پیژندلې وه.
  
  "هډسن په هغه هوټل کې مړ شو،" الیسیا ژړل. "هغوی هغه په داسې حال کې ډزې وکړې چې ... په داسې حال کې -" هغې خپل سر وخوځاوه. "ایا دا ستاسو معلومات وو، کیتانو؟ زه تاسو ته ننګونه درکوم چې ریښتیا ووایاست.
  
  الیسیا په لاره کې ګام پورته کړ. مائی د هغې مخ ته د کتلو لپاره ودریده. دوې ښځې تقریبا پوزې ته وې. مای بیرته د ځان لپاره د کوټې د جوړولو لپاره ګام پورته کړ. یو بې تجربه څارونکي فکر کاوه چې دا د جاپاني نجلۍ د کمزورتیا نښه وه.
  
  ډریک پوهیده چې دا یوه وژونکې نښه وه.
  
  هغه مخ په وړاندې روان شو. "درېدل!"
  
  "زما خور د لسو هډسن ارزښت لري."
  
  الیسیا وخندل. "اوس به زه یو څه د می وخت ترلاسه کړم!"
  
  ډریک پوهیده چې می به بیرته نه راګرځي. دا به اسانه وه چې ایلیسیا ته ووایاست چې هغه دمخه پوهیده - چې هډسن خپل ځان پریښود - مګر د مای کیتانو غرور به هغې ته اجازه ورنکړي. الیسیا ووهله. مايې ځواب ورکړ. الیسیا څنګ ته لاړه ترڅو ځان ته نور ځای ورکړي. مي په هغې حمله وکړه.
  
  ډریک د دوی په لور روان شو.
  
  الیسیا یوه لښته وهله، مخته ولاړه او د می په مخ یې خپله څنډه وغورځوله. جاپاني جنګیالي حرکت ونه کړ، مګر خپل سر یې لږ څه وګرځاوه، د دې اجازه یې ورکړه چې د هغې څخه یو ملی متره لیرې وویستل شي.
  
  مای الیسیا په پسونو سخت ووهله. د تېښتې یوه لوړه ساه وه، او الیسیا د بلک سر په وړاندې ودرېده. می مخ په وړاندې لاړ.
  
  هیډن خپلو پښو ته وخوت، چیغې یې کړې. بین او کارین هم په خپلو پښو و، دواړه لیواله وو چې جګړه به څوک وګټي. ډریک په زور سره دننه شو، می د هغې څنګ ته څوکۍ ته وخوت او خپل لاس یې د الیسیا په ستوني کې پرې کړ.
  
  "درېدل." د هغه غږ د قبر په څیر خاموش و، مګر له ویرې ډک و. "ستاسو مړ شوی هلک ملګری له دې سره هیڅ تړاو نلري. او ستا خور هم." هغه د می په لور وکتل. "کووالینکو یو دښمن دی. یوځل چې دا بدمرغه FUBAR شي، تاسو کولی شئ د هر هغه څه سره مبارزه وکړئ چې تاسو یې غواړئ، مګر تر هغه وخته یې وساتئ."
  
  الیسیا خپل لاس وګرځاوه. "هغه کوچی باید د هغه څه لپاره مړ شي چې هغې کړې."
  
  مۍ سترګې پټې نه کړې. "تاسو ډیر بد کار کړی، الیسیا."
  
  ډریک د الیسیا په سترګو کې یو ځل بیا اور بل شو. هغه یوازینی شی چې د هغه په ذهن کې راغلی له منځه یوړل. "د بحث کولو پرځای، شاید تاسو ما ته تشریح کړئ چې ستاسو څخه کوم یو واقعیا ویلز وژلی دی. او ولې."
  
  جګړه له دوی څخه بهر شوې ده.
  
  هیډن د هغه تر شا ولاړ و. "هډسن د لوړ تخنیکي تعقیب وسیله، مایلز په کارولو سره تعقیب شو. ته یې پېژنې. دلته هیڅوک د هغه طریقې څخه خوښ نه دي چې مای وسیله یې ورکړه. د هغې په غږ کې فولاد و. "د دې یادونه نه کوم چې هغې دا څنګه ترلاسه کړه. مګر حتی زه پوهیږم چې ولې هغې دا وکړل. یو شمېر لوړ پوړي دولتي چارواکي اوس هم په همدې کار روان دي. کووالینکو لا دمخه خپله وروستۍ لوبه لوبوي ، او موږ په سختۍ سره دوهم اډې ته رسیدلي یو. او که لیکونه مهر نه وي - "
  
  الیسیا وخندل او خپلې څوکۍ ته راستون شو. ډریک د کوچنیانو یو بل ډډ وموند او بیرته خپل ځان ته د لارې څخه ښکته شو. هغه مستقیم مخ ته وکتل، نه غوښتل چې د خپل غوره ملګري سره خبرې پیل کړي.
  
  مګر په لاره کې، بین هغه ته تکیه وکړه. "FUBAR؟"
  
  "د پیژندګلوۍ څخه بهر تیر شوی."
  
  
  اوولسم څپرکی
  
  
  مخکې لدې چې دوی کښته شي ، هیډن ته زنګ راغی چې ایډ بوډریو د CIA له زندان څخه تښتیدلی و. د وینې پاچا یو داخلي کار وکاراوه او د خپلې خوښې په مقابل کې یې بودریو په یو هوښیار او له ګډوډۍ څخه پاک عملیات کې را ایستل.
  
  "تاسو خلک هیڅکله هیڅ نه زده کوئ ،" ډریک هغې ته وویل ، او هغه حیران نه و کله چې هغې په ځواب کې د ویلو لپاره هیڅ نه درلود.
  
  د هونولولو هوایی ډګر په تیاره کې راښکاره شو ، لکه څنګه چې ښار ته د ګړندي موټر چلول. وروستی ځل چې دوی په هاوايي کې وو، دوی د داوور بابک په ماڼۍ برید وکړ او د هغه د زوی بلانکا لخوا د شکمنو کسانو په لیست کې واچول شو. دا هغه وخت جدي ښکاري.
  
  بیا دیمتري کووالینکو څرګند شو.
  
  هونولولو یو ګډوډ ښار و، د ډیری امریکایی یا اروپایی ښارونو برعکس. مګر یو څه ، ساده فکر چې د ویکيکي ساحل له شل دقیقو څخه ډیر لرې نه و حتی د ډریک تیاره فکرونه نرم کړل.
  
  ماښام وخت و او دوی ټول ستړي وو. خو بین او کارین ټینګار وکړ چې په مستقیم ډول د CIA ودانۍ ته ولاړ شي او له سیمه ییزې شبکې سره وصل شي. دوی دواړه لیواله وو چې د کیپټن کوک د ژورنالونو ځای ته کیندل پیل کړي. ډریک تقریبا وخندل کله چې هغه دا واورید. بین تل د معماونو سره مینه درلوده.
  
  هیډن د کاغذ کار ګړندی کړ او دوی ډیر ژر ځان په بل کوچني دفتر کې وموند ، ورته ورته چې دوی په میامي کې پریښود. یوازینی توپیر دا و چې د کړکۍ څخه دوی کولی شي د ویکيکي لوړ پوړ هوټلونه وګوري، د ویکیکي مشهور ریوریونګ رستورانت او په فاصله کې، د اوهو ترټولو لوی جذابیت، د ډیمنډ هیډ په نوم اوږده آرامه آتش فشان.
  
  "خدای، زه غواړم دلته ژوند وکړم،" کارین په یوه خوله وویل.
  
  "زه باور لرم،" کینیماکا په خوله وویل. "که څه هم زه ډاډه یم چې ډیری رخصتۍ زما په پرتله دلته ډیر وخت تیروي."
  
  هیډن په داسې حال کې چې هغې د بین او کارین کمپیوټرونه د امتیاز لرونکي سیسټم سره وصل کړل، "ای، تاسو ډیر وخت دمخه په ایورګلاډز کې وئ." "او یو له ځایی خلکو سره یې ولیدل."
  
  کینیماکا د یوې شیبې لپاره حیرانتیا ته وکتل، بیا یې وخندل. "تاسو د مرغانو مطلب دی؟ دا ډیره په زړه پوری وه، هو."
  
  هیډن هغه څه پای ته ورساوه چې هغې یې کوله او شاوخوا یې وکتل. "د ګړندي ډوډۍ او ژر بستر په اړه څنګه؟ موږ سهار وختي کار پیلوو."
  
  د موافقې نارې او نارې وې. کله چې می موافقه وکړه، الیسیا لاړه. ډریک مخکې له دې چې خپلو همکارانو ته مخه کړي د هغې ساتنه وکړه. "تاسو ټول باید یو څه پوه شئ چې نن ما زده کړل. زه احساس کوم چې دا ممکن د معلوماتو یو له خورا مهم برخو څخه وي چې موږ به یې ښکاره کړو." هغه یو وقفه وکړه. "دهل پرون ما سره اړیکه ونیوله."
  
  "تورستین؟" بن غلی شو. "لیونی سویډن څنګه کوي؟ وروستی ځل چې ما هغه ولید، هغه د اوډین هډوکو ته کتل."
  
  ډریک داسې ویل چې هیڅوک یې مداخله نه کوي. "د خدایانو د قبر د سپړلو په وخت کې، دوی داسې نښې وموندلې چې د لیږد په وسیلو کې مو موندلي د تیرونو سره سمون لري."
  
  "په دوامداره توګه؟" - هیډن غږ وکړ. "څومره مطابقت لري؟"
  
  "دوی بالکل ورته دي."
  
  د بین دماغ په بشپړ ظرفیت سره کار پیل کړ. "د دې معنی دا ده چې هماغه خلکو چې مقبره یې جوړه کړې وه وسایل هم رامینځته کړي. دا لیونتوب دی. تیوري دا ده چې خدایانو خپل قبرونه جوړ کړي او په حقیقت کې د مړینې لپاره ایښودل شوي، پداسې حال کې چې د ډله ایزو ویجاړیدو له لارې ژوند اوږدوي. اوس تاسو وایئ چې دوی د وخت سفر وسایل هم رامینځته کړي؟" بین ودرېد. "په حقیقت کې، دا معنی لري"
  
  کارن خپل سر وخوځاوه، هغه ته یې وکتل. "احمق. البته، دا معنی لري. نو دوی د وخت په اوږدو کې سفر وکړ، پیښې یې سمبال کړې او د خلکو برخلیک یې جوړ کړ.
  
  میټ ډریک په خاموشۍ سره مخ شو. "زه به تاسو په سهار کې وګورم."
  
  
  ****
  
  
  د شپې هوا ګرمه وه، د تودوخې تودوخه وه، او د آرام سمندر سره په نرمۍ سره خوندور وه. ډریک په سړکونو وګرځید تر هغه چې هغه یو خلاص بار وموند. پیرودونکي باید په نورو هیوادونو کې د نورو بارونو څخه توپیر ولري، سمه ده؟ په هرصورت، دا جنت و. بیا ولې ژوند کونکي لاهم حوض لوبې کوي ، داسې ښکاري چې دوی د ځای ملکیت لري؟ ولې یو شرابی د بار په پای کې ناست و چې سر یې شاته وغورځاوه؟ ولې ابدي جوړه جلا ناست وه، په خپله کوچنۍ نړۍ کې ورکه وه، یوځای مګر یوازې؟
  
  ښه، ځینې شیان مختلف وو. الیسیا میلس په بار کې و ، دوه ځله څښاک یې پای ته ورساوه. ډریک د وتلو په اړه فکر کاوه. داسې نور بارونه هم وو چې په هغه کې به يې خپل غمونه پټول او که ډېر يې ورته وکتل نو په کور کې به يې احساس کاوه.
  
  مګر شاید د عمل غوښتنې د هغه لید یو څه بدل کړ. هغه د هغې خوا ته ورغی او کښیناست. هغې حتی پورته نه کتل.
  
  "ټوکه، ډریک." هغې خپل خالي ګلاس د هغه په لور وخوځاوه. "ما ته یو څښاک راکړه."
  
  "بوتل پریږده،" ډریک بارټینډر ته لارښوونه وکړه او ځان ته یې د بیکاردي اوخارټ نیم ګیلاس وچ کړ. هغه خپل ګیلاس په ټوسټ کې پورته کړ. "ایلیسیا میلز. یوه لس کلنه اړیکه چې هیڅ ځای نه لري، هو؟ او اوس موږ ځان په جنت کې وینو، په شرابو کې شراب څښل.
  
  "ژوند ستاسو د خرابولو یوه لاره لري."
  
  "نه. SRT دا وکړل.
  
  "دا یقینا مرسته نه کوي."
  
  ډریک په څنګ کې ورته وکتل. "ایا دا د صداقت وړاندیز دی؟ له تاسو څخه؟ د هغوی څو تنه دې غرق کړل؟"
  
  "د فشار کمولو لپاره کافي دي. دومره نه چې زه ورته اړتیا لرم."
  
  "او بیا هم تاسو د دې خلکو سره د مرستې لپاره هیڅ نه دي کړي. په هغه کلي کې. ایا تاسو هم په یاد لرئ؟ تاسو زموږ خپلو عسکرو ته اجازه ورکړه چې له هغوی څخه پوښتنې وکړي."
  
  "زه د دوی په څیر یو سرتیری وم. ما امر کړی و."
  
  "او بیا تاسو هغه چا ته تسلیم کړئ چې ډیر پیسې ورکوي."
  
  "ما خپله دنده ترسره کړه، ډریک." الیسیا خپل رم ډک کړ او بوتل یې په میز کې په کلکه وغورځاوه. "دا د ګټو د ترلاسه کولو وخت دی."
  
  "او وګوره چې دا تاسو چیرته ترلاسه کړي."
  
  "ستاسو مطلب دی، وګورئ چې دا موږ چیرته راوړو، نه؟"
  
  ډریک غلی پاتې شو. موږ کولی شو ووایو چې هغه لوی سړک واخیست. تاسو دا هم ویلای شئ چې هغې ټیټ سړک اخیستی. دا مهمه نه وه. دوی په ورته ځای کې د ورته زیانونو او ورته راتلونکي سره پای ته ورسیدل.
  
  "موږ به لومړی د خونړي انتقام سره معامله وکړو. او Kovalenko. بیا به وګورو چې چیرته یو." الیسیا ناست لرې ته ګوري. ډریک حیران شو که ټیم هډسن د هغې په ذهن کې وي.
  
  "موږ لاهم اړتیا لرو د ویلز په اړه وغږیږو. هغه زما ملګری وو."
  
  الیسیا وخندل، لکه د پخوا په څیر. "هغه زوړ فاسق؟ هغه په هیڅ ډول ستاسو ملګری نه و، ډریک، او تاسو په خندا پوهیږئ. موږ به د څاګانو په اړه خبرې وکړو. مګر په پای کې. دا هغه وخت کیږي چې پیښیږي."
  
  "ولې؟"
  
  یو نرم غږ یې په اوږه تیر شو. "ځکه چې دا هغه وخت دی چې دا پیښ شي، میټ." دا د می نرم ټون و. هغه په آرامۍ سره د دوی په لور روانه شوه. "ځکه چې موږ یو بل ته اړتیا لرو چې لومړی له دې څخه تیر شو."
  
  ډریک هڅه وکړه چې د هغې په لیدلو خپله حیرانتیا پټه کړي. "ایا د ویلز په اړه حقیقت واقعیا دومره ویرونکی دی؟"
  
  د دوی چوپتیا وویل چې دا څه دي.
  
  مای د دوی په منځ کې ګام واخیست. "زه دلته یم ځکه چې زه مشر لرم."
  
  "هک؟ له چا څخه؟ ما فکر کاوه چې جاپانیان ستاسو ځای نیسي.
  
  "دا رسمي دی، دوی دا وکړل." د مۍ په غږ کې د خوشالۍ یادونه وه. "په غیر رسمي توګه، دوی له امریکایانو سره خبرې اترې کوي. دوی پوهیږي چې د کووالینکو نیول څومره مهم دي. فکر مه کوئ چې زما حکومت د لیدلو سترګې نه لري.
  
  "ما د دې په اړه خوب هم نه دی لیدلی." الیسیا وخندل. "زه یوازې غواړم پوه شم چې تاسو موږ څنګه موندلي." هغې خپل جاکټ داسې وځړاوه لکه څنګه چې هغه غواړي بیکن غورځوي.
  
  "زه له تاسو څخه ښه یم،" مای وویل او اوس وخندل. "او دا د دریو بلاکونو لپاره یوازینی بار دی."
  
  "دا رشتېا ده؟" ډریک سترګې پټې کړې. "څومره ستومانه."
  
  مای تکرار کړه: "زه یو مشر لرم." "ایا ته غواړې چې همدا اوس له ما سره راشې او دا یې وګوره یا تاسو دواړه دومره نشه یاست چې پاملرنه یې وکړئ؟"
  
  ډریک یوه ثانیه وروسته له خپلې څوکۍ څخه کودتا وکړه او الیسیا شاوخوا وګرځید. "لاره وښایاست، کوچنی ایلف."
  
  
  ****
  
  
  د ټکسي یو لنډ سفر وروسته، دوی د کوڅې په یوه کوڅه کې یو ځای شوي وو، د مائی تازه کولو ته یې غوږ نیولی و.
  
  "دا په مستقیم ډول د هغه چا لخوا راځي چې زه په استخباراتي ادارې باور لرم. د کووالینکو فارم د ډیری خلکو لخوا پرمخ وړل کیږي چې هغه باور لري. دا تل همداسې وي، که څه هم دا د هغه سره د پخوا په پرتله اوس ډیره مرسته کوي کله چې هغه وخت ته اړتیا لري ... ښه، هغه څه وکړئ چې هغه یې پلان کوي. په هرصورت، په اوهو کې د هغه فارم د کلاډ په نوم د یو سړي لخوا پرمخ وړل کیږي.
  
  مۍ خپل پام د ځوانانو هغه کرښې ته وګرځاوه چې د لوړ پوړ کلب ته د آرشیف او روښانه څراغ څخه تیریږي. هغې وویل: "کلاډ د دې کلب مالک دی." چمکۍ څراغونه 'ژوندۍ DJs، د جمعې ځانګړي بوتلونه او ځانګړي میلمانه' اعلان کړل. ډریک د تنفس احساس سره د خلکو شاوخوا ته وکتل. په دې کې د هاوايي په مختلفو ایالتونو کې شاوخوا زر زره ښکلي ځوانان د جامو په توګه ښودل شوي.
  
  هغه وویل: "موږ یو څه توپیر کولی شو."
  
  "اوس زه پوهیږم چې تاسو ټول پاک شوي یاست." الیسیا ورته وخندل. "د یو کال دمخه ډریک به د دوه ګرمو میرمنو تر څنګ ولاړ و چې هغه اوس ورسره دی ، د دوی ګالونه به یې په دواړو لاسونو کې اچولي او موږ به یې هلته اړ کړل."
  
  ډریک خپلې سترګې پټې کړې، پوهیدل چې هغه په زړه پوري سمه وه. "د دېرشو کلونو په مینځ کې یو سړی بدلوي ،" هغه په ناڅاپه توګه د الیسن د لاسه ورکولو وزن احساس کړ ، د کینیډي وژنه ، او دوامداره شراب. هغه وکولای شول چې د دوی دواړو ته یو ګړندی نظر ورکړي.
  
  "د کلاډ لټون دلته پیل کیږي."
  
  دوی د دروازې په لور روان شول، مسکا یې وکړه، او ځانونه یې په یوه تنګ تونل کې ولیدل چې له څراغونو او جعلي لوګي څخه ډک و. ډریک په دقیقه توګه بې هوښه شوی و او دا یې د څو اونیو شرابو پورې تړلی و. د هغه د فکر پروسې مبهم وو، د هغه غبرګونونه حتی نور هم. هغه باید ژر تر ژره ونیول شي.
  
  د تونل هاخوا یو پراخ بالکوني و چې د نڅا پوړ ته د مرغیو لید لید وړاندې کوي. بدنونه د ژور باس تالونو سره په یووالي کې حرکت کوي. د دوی ښي خوا ته دیوال په زرګونو د شرابو بوتلونه نیولي او رڼا یې په روښانه پرزمونو کې منعکس کړې. د بار درجن کارمندانو په لوبغاړو کار کاوه ، شونډې یې لوستل ، بدلون ورکول او بې ځایه کلب کونکو ته غلط څښاک ورکول.
  
  د بل هر بار په څیر. ډریک په یو څه طنز سره وخندل. " شاته ". هغه اشاره وکړه، اړتیا نشته چې په ګڼه ګوڼه کې پټ شي. "یوه تړل شوې سیمه. او تر شا يې پردې دي."
  
  "شخصي ګوندونه،" الیسیا وویل. "زه پوهیږم چې هلته څه پیښیږي."
  
  "البته تاسو پوهیږئ." مای د امکان تر حده د ځای په سپړلو بوخته وه. "ایا دلته یوه شاته خونه شته چې تاسو هیڅکله هم پکې نه یاست، مایل؟"
  
  "هلته هم مه ځئ، کتیا. زه په تایلینډ کې ستاسو د کارنامو په اړه پوهیږم. حتی زه به د دې څخه هیڅ هڅه ونه کړم.
  
  "هغه څه چې تاسو اوریدلي دي خورا کم شوي دي." مۍ پرته له دې چې شاته وګوري د پراخو زینو په ښکته کیدو پیل وکړ. "په ما باور و کړه".
  
  ډریک د الیسیا په لور وخندل او د نڅا پوړ ته یې سر وخوځاوه. الیسیا په حیرانتیا سره وکتل، مګر بیا پوه شو چې هغه اراده لري چې شارټ کټ واخلي او یوې شخصي سیمې ته لاړ شي. انګریزي ښځي سر وخوځاوه. "تاسو لاره رهبري کوئ، ډریک. زه به تاسې وڅارم."
  
  ډریک د وینې ناڅاپه، غیر منطقي رش احساس کړ. دا یو چانس دی چې یو کس ته نږدې شي چې ممکن د دمیتري کووالینکو ځای پیژني. هغه وینه چې تر دې دمه یې توی کړې وه د هغه څه په پرتله چې هغه یې تویولو ته چمتو وه په سمندر کې یوازې یو څاڅکی و.
  
  لکه څنګه چې دوی د نڅا په پوړ کې د خندا او له خولو څخه ډک بدن ته لاره هواره کړه، یو هلک وکولی شو چې الیسیا شاوخوا وګرځوي. "ای،" هغه خپل ملګري ته چیغې کړې، د هغه غږ په چټکۍ سره د اوریدلو وړ نه و. "زه یوازې نېکمرغه وم".
  
  الیسیا د هغې د بې حسه ګوتو سره خپل سولر پلیکسس وواهه. "تاسو هیڅکله بخت نه لرئ، زویه. یوازې خپل مخ ته وګورئ. "
  
  دوی په چټکۍ سره پرمخ لاړل، د موسیقۍ غږ، د بدنونو ژغورونکي، د بار کارمندان د دوی په سرونو کې په ناڅاپه توګه د انډول شوي ټریونو سره په خلکو کې شا او خوا وګرځیدل. جوړه په لوړ غږ بحث کاوه، سړی د کالم په وړاندې فشار شوی و، او ښځې په غوږ کې چیغې وهلې. د متوسط عمر لرونکو میرمنو یوه ډله په داسې حال کې چې دوی په یوه دایره کې د ویډکا جیلی او په لاسونو کې کوچني نیلي چمچونو سره ناست وو خوله او خوله کول. په ټول پوړ کې ټيټ میزونه پراته وو، ډیری یې د چترۍ لاندې د خوندور څښاک څخه ډک وو. هیڅوک یوازې نه و. ډیری نارینه دوه ګونی ګام پورته کړ کله چې مای او الیسیا مړه شوه، د دوی د ملګرو د خپګان لپاره. مای په هوښیارۍ سره پام ته پام ونه کړ. الیسیا دا هڅول.
  
  هغوی یوې رسۍ کټ شوي سیمې ته ورسېدل، چې د سرو زرو د تورو ټوټو څخه جوړه وه چې د پیتل د دوو پیاوړو رسی پوستونو تر منځ غځول شوې وه. تاسیس داسې انګیرله چې هیڅوک به په حقیقت کې د دواړو غاړو دواړو غاړو ته ننګونه ونه کړي.
  
  اوس له دوی څخه یو یې د خپل لاس په لاس مخ ته لاړ او په نرمۍ سره یې له مای څخه وغوښتل چې شاته ولاړ شي.
  
  جاپانۍ نجلۍ ژر وخندل. "کلاډ موږ د لیدو لپاره لیږلی ..." هغې ودریده، لکه څنګه چې فکر کوي.
  
  "پیلیپو؟" بل غل په چټکۍ سره خبرې وکړې. "زه پوهیږم ولې، مګر دا سړی څوک دی؟"
  
  "د بدن ساتونکي".
  
  دوه لویو هلکانو ډریک ته داسې وکتل لکه پیشوګانې چې موږک ته ورننوځي. ډریک دوی ته په پراخه کچه وخندل. هغه څه ونه ویل که چیرې د هغه انګلیسي تلفظ شک پیدا کړي. الیسیا هیڅ ډول اندیښنه نه درلوده.
  
  "نو، دا پیلیپو. هغه څه ډول دی؟ ایا موږ به ښه وخت ولرو یا څه؟"
  
  "هو، هغه تر ټولو ښه دی،" لومړي توپ وهونکي په خندا سره وویل. "کامل ښاغلو"
  
  دوهم توپ اچوونکی د دوی جامو ته کتل. "تاسو د دې غونډې لپاره پوره جامې نه لرئ. ایا تاسو ډاډه یاست چې کلاډ تاسو لیږلی دی؟"
  
  د مائی په غږ کې د ملنډې هیڅ نښه نه وه کله چې هغې وویل: "زه ډاډه یم."
  
  ډریک د پټو ځایونو ارزولو لپاره تبادله کارولې. د زینو یوه لنډه الوتنه یو پورته شوي پلیټ فارم ته واستوله چې په هغې کې یو لوی میز ناست و. د میز شاوخوا شاوخوا یو درجن خلک ناست وو، ډیری یې دومره لیواله ښکاریدل چې وړاندیز یې وکړ چې دوی پدې وروستیو کې یو څه جدي پوډر سوري کړي دي. نور یوازې ویره او غمجن ښکاري، ځوانې ښځې او یو څو هلکان، په ښکاره ډول د ګوند د ډلې برخه نه وه.
  
  "ای پیلیپو!" - دوهم توپ وهونکی چیغې کړې. "تازه غوښه ستاسو لپاره!"
  
  ډریک د یوې لنډې زینې څخه نجونې تعقیب کړې. دلته ډیر ارامه وه. تر دې دمه هغه دولس ناڅرګنده بد هلکان شمیرلي، چې ټول یې احتمالا ټوپکونه درلودل. مګر کله چې هغه دولس محلي پلي کونکي د می، الیسیا او ځان سره پرتله کړل، هغه اندیښنه نه درلوده.
  
  هغه د دوی شاته پاتې شو، هڅه یې وکړه چې د امکان تر حده ځان ته پام ځانته را نه وړي. هدف پیلیپو و، او دوی اوس یو څو فوټ لرې وو. دا نایټ کلب په ریښتیا راکټ پیل کولو په اړه و.
  
  پیلیپو نجونو ته وکتل. د هغه په ستوني کې د هغه د وچ کلک غږ د هغه لیوالتیا په ګوته کړه. ډریک په تیاره توګه ولیدل چې خپل لاس یې د څښاک لپاره راورساوه او بیرته یې ټک کړ.
  
  "ایا کلاډ تاسو لیږلی دی؟"
  
  پیلیپو یو لنډ، پتلی سړی و. د هغه پراخې، څرګندې سترګې سمدستي ډریک ته وویل چې دا سړی د کلاډ ملګری نه و. موږ حتی یو بل نه پیژنو. هغه ډیر ګوډاګی و، د کلب مشر و. مصرفي توکي.
  
  "واقعیآ نه". مائی هم دا درک کړه او د سترګو په رپ کې هغه له یوې غیر فعالې ښځې څخه په زړه پورې وژونکي بدله شوه. بې هوښه ګوتې د دوو نږدې سړیو په ستوني کې کیندل، او د مخ څخه یوه ژوره ضربه دریم د خپل چوکۍ څخه راښکته شو. الیسیا د هغې څنګ ته میز ته ولویده، د هغې په تڼۍ کې کیښوده، پښې یې په هوا کې لوړې کړې، او سړی یې د هغې د پښې سره په مخ کې په سختۍ سره د غاړې ټاټو سره وویشتله. هغه د هغه څنګ ته وحشي سره ټکر وکړ او دواړه یې له پښو وغورځول. الیسیا دریم ته لاړ.
  
  ډریک په پرتله سست و، مګر ډیر ویجاړونکی. اسیایی سړی چې اوږد ویښتان یې درلود لومړی یې مقابله وکړه او د جبر او مخکینۍ پنچ ترکیب په کارولو سره مخ په وړاندې لاړ. ډریک څنګ ته کیناست، پښه یې ونیوله او په ډیر ناڅاپه ځواک سره یې وخوځاوه تر دې چې سړی چیغې کړې او راښکته شو، په ژړا توپ بدل شو.
  
  ورپسې سړي چاقو راوویست. ډریک وخندل. تیغ مخ په وړاندې روان شو. ډریک د لاس لاس ونیول، مات یې کړ او وسله یې د خپل مالک په خیټه کې ژوره کړه.
  
  ډریک مخ ته لاړ.
  
  بدبختانه ځناور له میز څخه وتښتېدل. دا مهمه نه وه. دوی د کلاډ په اړه هیڅ نه پوهیږي. یوازینی سړی چې کولی شو، لکه څنګه چې تمه کیده، د امکان تر حده ژوره په خپل آرایشي څرمن څوکۍ کې پټ شو، سترګې یې په ویره پراخه شوې، شونډې یې په خاموشۍ سره حرکت کوي.
  
  "پیلیپو." مۍ هغه ته ورغله او لاس یې د هغه په ران کې کېښود. "لومړی تاسو زموږ شرکت غواړئ. اوس تاسو دا نه کوئ. دا سخته ده. زما د ملګري کیدو لپاره څه اړتیا لري؟
  
  "زه ... زه نارینه لرم." پیلیپو په وحشیانه توګه اشاره وکړه، ګوتې یې داسې لړزولې لکه څوک چې د شرابو روږدي وي. "هر ځای".
  
  ډریک د دوو توپ اچوونکو سره مخامخ شو چې نږدې د زینو سر ته رسیدلی و. الیسیا د هغه ښي خوا ته سټرګلران پاکول. له لاندې څخه درنه نڅا موسیقي غږیدله. د نڅا په مختلفو مرحلو کې جسدونه د نڅا په پوړ کې پراته وو. DJ د نیول شوي لیدونکو لپاره مخلوط او ژړل.
  
  "کلاډ تاسو نه دی لیږلی،" دویم توپ وهونکی په ښکاره ډول حیران شو. ډریک د زینې د پښو څخه کار اخیستی ترڅو مخکی وتښتي او دواړه پښې یې د سړي په سینه کې کیږدي، هغه یې شاته د شور وړ کندې ته واستاوه.
  
  یو بل سړی په وروستي ګام کې کودتا وکړه او په ډریک کې راښکته شو، وسلې یې وغورځولې. انګریزانو ته داسې ضربه ورسېده چې یو کمزوری سړی به یې وټکول. دا درد کوي. د هغه مخالف ودرېد، د تاثیر په تمه.
  
  مګر ډریک یوازې ساه واخیسته او نږدې پورتنۍ کټ یې ورکړ، د هغه د پښو له تلوونو څخه تیر شو. توپ وهونکی له ځمکې څخه پورته شو او سمدستي یې هوش له لاسه ورکړ. هغه شور چې له ځمکې سره ټکر شو پیلیپو په ښکاره ډول ټوپ وکړ.
  
  "تاسو یو څه وویل؟" مۍ د هاوايي د ډنډ پوښل شوي ګال په اوږدو کې د هغې په بشپړ ډول جوړ شوي ګوتې ورغلې. "ستاسو د نارینه وو په اړه؟"
  
  "آیا ته لیوني یی؟ ایا تاسو حتی پوهیږئ چې د دې کلب مالک څوک دی؟"
  
  مۍ وخندل. الیسیا دوی دواړو ته نږدې شوه، د څلورو ساتونکو له لیږلو وروسته بې پروا. "په مسخره تاسو باید دا ووایاست." هغې خپله پښه د پیلیپو په زړه کې کېښوده او سخت فشار یې ورکړ. "دا سړی، کلاډ. هغه چیرته دی؟"
  
  د پیلیپو سترګې د اور لمبو په څیر راوتلې. "زه... زه نه پوهیږم. هغه هیڅکله دلته نه راځي. زه دا ځای چلوم، مګر زه ... زه کلاډ نه پیژنم.
  
  "بدبختانه." الیسیا پیلیپو په زړه کې ټک کړ. "ستاسو لپاره".
  
  ډریک یوه شیبه ونیوله چې د دوی احاطه سکین کړي. هرڅه خوندي ښکاري. هغه تر هغه پورې تکیه وکړه تر څو چې هغه د کلب مالک ته پوزه نه وه.
  
  "موږ یې ترلاسه کوو. تاسو یو بې ارزښته مینه وال یاست. زه حتی موافق یم چې تاسو کلاډ نه پیژنئ. مګر تاسو ډاډه یاست چې تاسو یو څوک پیژنئ چې هغه پیژني. یو څوک چې وخت په وخت لیدنه کوي. یو سړی چې ډاډ ترلاسه کوي چې تاسو خپل ځان په چک کې وساتئ. اوس -" ډریک پیلیپو د ستوني څخه ونیوله، د هغه غصه په کلکه پټه وه. "تاسو ماته د دې سړي نوم ووایاست. که نه زه به ستا سر غوڅ کړم."
  
  د پیلیپو چیغې حتی دلته هم نه اوریدل کیدې، چیرې چې د درنو صوتي دیوالونو د تندر ټکانونه ځړیدلي و. ډریک خپل سر داسې وخوځاوه لکه څنګه چې پړانګ د یوې مړې غزال سر وخوځوي.
  
  "څه؟"
  
  "بوکانان. د دې سړي نوم بوکانان دی."
  
  ډریک سخت وخندل کله چې د هغه قهر پیل شو. "ما ته ووایاست چې تاسو څنګه ورسره اړیکه ونیسئ." د کینیډي عکسونو د هغه لید ډک کړ. هغه په سختۍ سره احساس وکړ چې مای او الیسیا هغه د مړینې کلب مالک څخه لرې کوي.
  
  
  اتلس څپرکی
  
  
  د هاوايي شپه لا هم په بشپړه توګه وه. دا یوازې نیمه شپه وه کله چې ډریک، می او الیسیا له کلب څخه ووتل او یو پارک شوی ټکسي یې ودراوه. الیسیا د دوی د تیښتې لاره په خوښۍ سره د DJ ته په تګ سره پوښلې ، د هغه مایکروفون یې نیولی او د هغې غوره راک ستوري تاثیر کوي. "سلام هونولولو! ته څنګه کوې؟ ډیر خوښ یم چې نن شپه دلته یم. تاسو هلکان ډیر ښکلي یاست!" بیا هغه په اسانۍ سره لاړه، په زرو شونډو کې یې زر ګومانونه پریښودل.
  
  اوس دوی د ټکسي چلوونکي سره په آزاده توګه خبرې کولې. "تاسو فکر کوئ چې دا به څومره وخت ونیسي مخکې لدې چې پیلیپو بوکانان ته خبرداری ورکړي؟" الیسیا وپوښتل.
  
  "د بخت سره، دوی ممکن هغه د یو څه مودې لپاره ونه موندل شي. هغه ښه وصل دی. مګر که دوی وکړي - "
  
  "هغه به خبرې نه کوي ،" ډریک وویل. "هغه ډارن دی. هغه به دې حقیقت ته پام ونه کړي چې هغه د کلاډ سړي ته مخه کړه. زه به په دې باندې خپل ګروي واچوم."
  
  "باونسر شاید لوبیا توی کړي." مای په خاموشۍ وویل.
  
  "ډیری یې بې هوښه دي." الیسیا وخندل، بیا یې په جدي توګه وویل. "مګر سپریټ سم دی. کله چې دوی تګ او خبرې کولی شي بیا به د خنزیر په څیر چیغې کوي.
  
  ډریک خپله ژبه کلک کړه. "دا لعنت، تاسو دواړه سم یاست. بیا موږ باید دا په چټکۍ سره وکړو. دا شپه. بله چاره نشته."
  
  "شمالي کوکوی کوڅه،" مای ټکسي چلوونکي ته وویل. "تاسو کولی شئ موږ هدیرې ته نږدې پریږدئ."
  
  ټکسي چلوونکي په چټکۍ سره هغې ته وکتل. "د رښتیا لپاره؟"
  
  الیسیا په یوه خوندوره موسکا سره د هغه پام ځان ته واړوه. "دا لاندې وساتئ، پنځه او." یوازې موټر چلوئ.
  
  ټیکسي چلوونکي یو څه ورته وویل لکه "د کودتا هول" خو خپله سترګې یې سړک ته واړولې او غلی شو. ډریک فکر وکړ چې دوی چیرته ځي. "که دا واقعیا د بوکانان دفتر وي ، نو امکان نلري چې پدې وخت کې شتون ولري."
  
  الیسیا وخندل. "ډراکي، ډریکي، تاسو یوازې په پام سره نه اورئ. کله چې موږ په پای کې پوه شو چې احمق سړی پیلیپو ستاسو په لاسونو کې دومره ټینګ و چې هغه ارغواني شو، نو موږ د هغه مسخره ژوند وژغوره او هغه موږ ته وویل چې بوکانان یو کور لري.
  
  "کور؟" ډریک یو خندا وکړه.
  
  "د سوداګرۍ په اړه. تاسو دا پلورونکي پیژنئ. دوی هلته ژوند کوي او خوري، هلته لوبې کوي، له هغه ځایه خپلې محلي دندې تنظیموي. نظم ساتي. هغه به حتی خپل خلک نږدې ساتي. دا یو نه ستړی کیدونکی سخت ګوند دی، سړی."
  
  "کوم چې به د اوس لپاره د شپې کلب کې پیښې پټ ساتلو کې مرسته وکړي." مای وویل لکه څنګه چې ټکسي په هدیره کې ودرېده. "په یاد ولرئ کله چې موږ په هانګ کانګ کې د دې تحویلي مقناطیس دفتر ته ننوتل؟ موږ په چټکۍ سره ننوځو، موږ په چټکۍ سره وځو. باید همداسې وي."
  
  "لکه څنګه چې موږ په زوریخ کې هغه ځای ته ورسیدو." الیسیا ډریک ته په لوړ غږ وویل. "دا ټول ستاسو په اړه ندي، کیتانو. دومره لرې نه ده."
  
  
  ****
  
  
  هیډن هغه اپارتمان ته لاړ چې هغې ته په هونولولو کې د CIA په ودانۍ کې ورکړل شوی و او په خپلو لارو کې مړ شو. بین هغې ته په کټ کې ناست و او پښې یې ځړول.
  
  ځوان ستړی ښکاریده. د هغه سترګې د څو ورځو لپاره د کمپیوټر سکرین ته د کتلو له امله په وینو لړلې وې او تنده یې د دومره شدید غلظت څخه یو څه ځړول ښکاري. هیډن د هغه په لیدو خوښ شو.
  
  هغې په اشاره د کوټې شاوخوا ته وکتل. "آیا تاسو او کارین په پای کې د نري رنځ رګ پرې کړی؟"
  
  "هر، هر. هغه کورنۍ ده." هغه ورته وویل لکه د دوی نږدېوالی خورا څرګند شی و. "او هغه یقینا د کمپیوټر شاوخوا خپله لاره پیژني."
  
  "د باصلاحیته کچې IQ به تاسو سره پدې کې مرسته وکړي." هیډن خپل بوټان لیرې کړل. غالۍ د هغې د دردناکو پښو لاندې د فوم لرونکې بالښت په څیر احساس کړه. "زه پوره ډاډه یم چې سبا به تاسو هغه څه ومومئ چې موږ ورته د کوک په ژورنالونو کې اړتیا لرو."
  
  "که موږ کولی شو دوی په بشپړ ډول کشف کړو."
  
  "هر څه په انټرنیټ کې دي. تاسو یوازې اړتیا لرئ پوه شئ چې چیرې وګورئ.
  
  بین ورته وخندل. "ایا ... داسې احساس کوي چې موږ دلته لاسوهنه کوو؟ لومړی زه د خدای قبر وموم، او بیا د لیږد وسایل. موږ اوس پوهیږو چې دواړه سره تړاو لري. او -" هغه ودرېد.
  
  "او څه؟" هیډن د هغه تر څنګ په بستر کې ناست و.
  
  هغه استدلال وکړ: "وسایل په یو ډول د دوزخ له دروازو سره وصل کیدی شي." "که کووالینکو دوی وغواړي، دوی باید هلته وي."
  
  "دا رښتیا نه ده". هیډن ورنږدې شو. "کووالینکو لیونی دی. موږ نشو کولی چې د هغه په فکر پوه شو.
  
  د بین سترګو وښودله چې هغه په چټکۍ سره د خپلو افکارو تعقیب له لاسه ورکوي او له نورو سره یې فلیټ کوي. هغه هیډن ښکل کړ کله چې هغې خپل سر د هغه په لور وخوځاوه. هغه لیرې شوه کله چې هغه په جیب کې د یو څه سره په ټکر پیل وکړ.
  
  "زه ښه احساس کوم کله چې دا د زپ له لارې بهر راځي، بین."
  
  "هو؟ نه. ما دا غوښتل." هغه خپل ګرځنده تلیفون واخیست، سکرین یې د MP3 پلیر ته واړوه او البوم یې غوره کړ.
  
  فلیټ ووډ میک د کلاسیک افواهاتو څخه د "دوهم لاس خبرونه" سندرې ویل پیل کړل.
  
  هیډن په حیرانتیا سترګې پټې کړې. "ډینوروک؟ رښتیا؟"
  
  بین هغه په شا باندې وغورځاوه. "د دې څخه ځینې ستاسو له فکر څخه غوره دي."
  
  هیډن د خپل هلک ملګري په غږ کې د خپګان غم له لاسه نه ورکاوه. هغې د سندرې موضوع له لاسه ورنکړه ، په سرلیک کې څرګند. د بین په څیر د ورته دلیلونو لپاره ، دې هغې ته د کینیډي مور او ډریک په اړه فکر کولو او ټول هغه څه چې دوی له لاسه ورکړي وو. نه یوازې دوی دواړه په کینیډي کې یو لوی ملګری له لاسه ورکړ، مګر د هغې تاوتریخوالی مړینې د ډریک ټول ملګري یوازې د شالید شور ته کم کړل.
  
  مګر کله چې لینډسي بکینګهم د لوړ واښو په اړه سندرې ویل پیل کړل او خپل کار یې ترسره کړ، مزاج ډیر ژر بدل شو.
  
  
  ****
  
  
  مۍ له ټکسي چلوونکي څخه وغوښتل چې انتظار وباسي، خو سړي غوږ ونه ګراوه. هرڅومره ژر چې دوی له موټر څخه راووتل، انجن یې پیل کړ او د جغل په ویشتلو سره یې وخوت.
  
  الیسیا هغه ته وکتل. "ژرک".
  
  مای د دوی په مخ کې چوک ته اشاره وکړه. "د بوکانان ماڼۍ په ښي خوا کې ده."
  
  دوی په خوندور چوپتیا کې روان وو. میاشتې دمخه، ډریک پوهیده چې دا به هیڅکله پیښ نشي. نن دوی یو ګډ دښمن درلود. دوی ټول د خوني پاچا لیونۍ لخوا لمس شوي. او که هغه ته اجازه ورکړل شي چې آزاد پاتې شي، هغه بیا هم دوی ته سخت زیان رسولی شي.
  
  یوځای دوی په نړۍ کې یو له غوره ټیمونو څخه و.
  
  دوی د تقاطع څخه تیر شول او ورو شول کله چې د بوکانان ملکیت نظر شو. ځای له رڼا ډک شو. پرده ښکته ده. دروازې خلاصې وې نو موسیقي په ټوله سیمه کې روانه وه. د ریپ میوزیک غږ حتی د سړک په اوږدو کې اوریدل کیدی شي.
  
  "یو ماډل ګاونډی،" الیسیا تبصره وکړه. "د دې په څیر یو څوک - زه باید نږدې شم او د دوی ناوړه سټیریو سیسټم مات کړم."
  
  "مګر ډیری خلک ستاسو په څیر ندي ،" ډریک وویل. "دا هغه څه دي چې دا خلک وده کوي. دوی په زړه کې ځورونکي دي. په ریښتیني ژوند کې، دوی ډزې کوي او هیڅ رحم او وجدان نلري.
  
  الیسیا ورته وخندل. "بیا دوی به د بشپړې کچې برید تمه ونه کړي."
  
  ما ومنله. "موږ په چټکۍ سره دننه کیږو، موږ ژر تر ژره بهر کیږو."
  
  ډریک فکر وکړ چې څنګه د وینې پاچا د ډیری بې ګناه خلکو د وژلو امر وکړ. "راځئ چې دوی وخورئ."
  
  
  ****
  
  
  هېډن لوڅ او له خولې څخه ډوب شو کله چې د هغې د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. که دا د هغې د مالک ، جوناتن ګیټس لاسلیک رینګ ټون نه و ، نو هغې به یې بلاک کړی وای.
  
  پرځای یې، هغې ژړل، بین یې لرې کړ، او د ځواب تڼۍ یې ووهله. "هو؟"
  
  ګیټس حتی پام نه و کړی چې هغه تنفس کوي. "هایډن، زه د ناوخته ساعتونو لپاره بخښنه غواړم. تاسو خبرې کولی شئ؟"
  
  هیډن سمدلاسه حقیقت ته راستون شو. دروازه د هغې د پاملرنې وړ وه. هغه وحشت چې د خپل هیواد لپاره یې زغملی د هغه د وظیفې له احساس څخه خورا لرې و.
  
  "البته، صاحب."
  
  "دیمیتري کووالینکو د متحده ایالاتو د اتو سناتورانو، څوارلسو استازو او یو ښاروال د کورنۍ غړي په بند کې ساتلي دي. دا شیطان به عدالت ته راوړل شي، جې، د هرې اړتیا له مخې. تاسو ټولې سرچینې لرئ."
  
  اړیکه پرې شوه.
  
  هیډن په تیاره کې ناست و، د هغې حوصله په بشپړه توګه مړه شوه. د هغې فکر د بندیانو سره وو. بې ګناه بیا په درد اخته شول. هغې حیرانه وه چې د وینې پاچا عدالت ته راوړل کیدو دمخه به څومره نور خلک رنځ وړي.
  
  بین د بستر په اوږدو کې هغې ته ورغی او په ساده ډول یې هغه غیږه وکړه لکه څنګه چې یې غوښتل.
  
  
  ****
  
  
  ډریک لومړی دننه لاړ او ځان یې په یوه اوږده دالان کې وموند چې دوه دروازې یې ښي خوا ته خلاصې وې او په پای کې خلاص پخلنځی. سړی له زینو ښکته شو، سترګې یې ناڅاپه له ټکان څخه ډکې شوې کله چې یې ولیدل چې ډریک کور ته ننوځي.
  
  "څه -؟"
  
  د مۍ لاس د سترګو په پرتله ګړندی حرکت وکړ. یوه ثانیه سړی په هوا کې د اخطار غږولو لپاره راښکاره شو، او په بله ثانیه کې هغه په غاړه کې د کوچني خنجر سره د زینو څخه ښکته شو. کله چې هغه پای ته ورسید، مائی خپل کار پای ته ورساوه او خنجر یې بیرته واخیست. ډریک د دهلیز څخه ښکته شو. دوی لومړۍ کوټې ته کیڼ اړخ ته وګرځېدل. څلور جوړه سترګو له ساده بکسونو څخه چې چاودیدونکي توکي یې په کې ځای پرځای کړي وو، وکتل.
  
  چاودېدونکي توکي؟
  
  ډریک سمدلاسه C4 وپیژندل ، مګر هغه د فکر کولو لپاره هیڅ وخت نه درلود ځکه چې سړي په بې پروا ډول غورځول شوې وسلې نیولې. مای او الیسیا د ډریک شاوخوا نڅا کوله.
  
  "هلته!" ډریک تر ټولو چټکو کسانو ته اشاره وکړه. الیسیا هغه په یوه بې رحمه لټ سره د ژامې په لور وخوځاوه. هغه ښکته شو، یو څه یې وخندل. د ډریک په مخ کې سړی په چټکۍ سره د هغه په لور روان شو، د میز څخه یې ټوپ کړ ترڅو د هغه د برید لوړوالی او ځواک زیات کړي. ډریک خپل بدن د سړي د الوتنې لاندې وخوځاوه، او کله چې هغه ښکته شو، هغه خپل دواړه زنګونونه له شا څخه ووتل. سړي په غوسه چیغې وهلې او له خولې یې لعاب ووتل. ډریک په خپل ټول وحشیانه ځواک او ځواک سره د هغه د سر پورتنۍ برخې ته یو کرغیړن تبر ورکړ.
  
  سړی بې غږه راښکته شو.
  
  د هغه کیڼ اړخ ته، مای په چټکۍ سره دوه بریدونه پیل کړل. دواړه په معدې کې د زخمونو سره دوه چنده شوي وو، د دوی په ټولو مخونو حیرانتیا لیکل شوې وه. ډریک په چټکۍ سره د مرګ ګرفت څخه کار واخیست ترڅو یو یې بې کاره کړي پداسې حال کې چې مای بل یې وټکول.
  
  "پرېږده". - ډریک په خندا شو. دوی شاید دا نه پوهیږي، مګر دا لاهم د وینې پاچا خلک وو. دوی خوشحاله وو چې ډریک په بیړه کې و.
  
  دوی دهلیز ته راستانه شول او بلې کوټې ته لاړل. لکه څنګه چې دوی دننه شول، ډریک پخلنځی ولید. دا له سړیو ډک و، ټول په ټیټ میز کې یو څه ته ګوري. د دننه څخه د ریپ غږونه دومره لوړ وو چې ډریک نږدې تمه درلوده چې دوی به د هغه لیدو لپاره بهر راشي. مۍ مخ په وړاندې لاړه. کله چې ډریک خونې ته ننوت، هغې لا دمخه یو سړی کېښود او بل ته لاړ. یو سړی چې غټه ږیره یې درلوده ډریک ته ورغی، مخکې یې په لاس کې یو ریوالور درلود.
  
  "څه دې وکړل-؟"
  
  روزنه د جګړې په هنر کې هرڅه وه ، او ډریک د یو سیاستوال په پرتله ګړندی بیرته راستون شو چې کولی شي یوه کلیدي پوښتنه له پامه وغورځوي. سمدستي یې خپله پښه پورته کړه، د سړي له لاسه یې ریوالور را وغورځاوه، بیا یې مخته لاړ او په هوا کې یې ونیو.
  
  وسله یې پر شا کړه.
  
  "په توره ژوند وکړئ." هغه ډزې وکړې. د بوکانان سړی په یوه هنري برید کې شاته وغورځید. مای او الیسیا سمدلاسه یو بل رد شوی اور وژونکی واخیست کله چې یو څوک د پخلنځي څخه چیغه کړه. "ای احمقانو! ته څه کوې؟"
  
  ډریک وخندل. ظاهراً په دې کور کې د ډزو غږ نه اورېدل کېده. ښه. هغه دروازې ته ورغی.
  
  "دوه،" هغه په ژړا شو، دا په ګوته کوي چې په دروازه کې ځای یوازې دوی دواړو ته د چلولو لپاره ځای ورکړی. مای د هغې تر شا ناست و.
  
  "راځئ چې دا سپي ومینځو." ډریک او ایلیسیا بهر راووتل، ډزې یې وکړې، هدف یې د پښو ځنګل ته چې میز یې محاصره کړی و.
  
  وینه توییدله او جسدونه په ځمکه راپریوتل. ډریک او ایلیسیا مخکې لاړل، پدې پوهیدل چې شاک او ویره به د دوی مخالفین ګډوډ او ډار کړي. د بوکانان یو ساتونکي د ټیټ میز څخه ښکته شو او په ایلیسیا یې وویشتله او هغه یې څنګ ته وغورځوله. مۍ تشې ته ولاړه، له ځانه یې دفاع وکړه، ځکه چې ساتونکي یې دوه ځله ګوتې وهلې. مۍ د خپلې پزې په پله باندې په سخته وهلو مخکې له دې چې د خپلې تومانچې په وسیله هر ګوزار په خپل اوږه ودراوه.
  
  ایلیسیا بیا په جګړه کې ښکیل شو. "ما درلوده."
  
  "هو، زه ډاډه یم چې تاسو وکړل، ګرانه."
  
  "ما ووهل." الیسیا د ټوپک په ژړا او ژړا خلکو ته اشاره وکړه. "بل څوک غواړي چې هڅه وکړي؟ هوم؟"
  
  ډریک ټیټ میز او د هغې مینځپانګې ته وکتل. د C4 ډنډونه د چمتو کولو په مختلفو مرحلو کې سطحه ککړه کړه.
  
  د خونړي پاچا پلان څه وو؟
  
  "په تاسو کې کوم یو بوکانان دی؟"
  
  هیچا ځواب ورنه کړ.
  
  "زه د بوکانان لپاره معامله لرم." ډریک سر وخوځاوه. "مګر که هغه دلته نه وي، نو زه فکر کوم چې موږ به تاسو ټول ډزې وکړو." هغه نږدې سړی په معده کې ډزې وکړې.
  
  کوټه له شوره ډکه شوه. حتی مای هم په حیرانتیا ورته وکتل. "میټ -"
  
  هغه ورته وخندل. "نه نومونه."
  
  "زه بوکانان یم." سړی، د لوی یخچال ته شاته تلو، د ګولۍ زخم ته د سخت فشار ورکولو په وخت کې ساه ورکړه. "راځه، سړی. موږ تاسو ته زیان نه دی رسولی."
  
  د ډریک ګوته په محرک باندې ټینګه شوه. دا د ډزو نه کولو لپاره د ځان کنټرول خورا لوی مقدار اخیستی. "تا ما ته زیان نه دی رسولی؟" هغه په وړاندې ټوپ کړ او په قصدي ډول یې خپل زنګون د وینې په زخم کې کیښود. "تا ما ته زیان نه دی رسولی؟"
  
  وینه یې له سترګو ډکه کړه. د نه منلو وړ غم یې دماغ او زړه سور کړ. "ما ته ووایه،" هغه په ژړا وویل. "ما ته ووایه چې کلاډ چیرته دی، یا خدای زما سره مرسته وکړه، زه به ستاسو مغز په دې یخچال کې وغورځوم."
  
  د بوکانان سترګې دروغ نه وې. د مرګ وېرې د هغه ناپوهي روښانه کړه. "زه د کلاډ ملګري پیژنم،" هغه چیغې کړې. "مګر زه کلاډ نه پیژنم. زه کولی شم تاسو ته د هغه ملګري ووایم. هو، زه کولی شم تاسو ته یې درکړم."
  
  ډریک غوږ نیولی لکه څنګه چې هغه وویل دوه نومونه او ځایونه. سکاربري او پیټرسن. یوازې کله چې دا معلومات په بشپړ ډول استخراج شول هغه د C4 څخه ډک میز ته اشاره وکړه.
  
  "تاسو دلته څه کوئ؟ ایا تاسو د جګړې پیل کولو ته چمتو یاست؟"
  
  ځواب هغه حیران کړ. "ښه، هو. د هاوايي جګړه پیل کیږي، سړی.
  
  
  نولسم څپرکی
  
  
  بین بلیک هغه کوچني دفتر ته لاړ چې د خپلې خور سره یې شریک کړ ترڅو کارین د کړکۍ سره ولاړ وموند. "سلام خور".
  
  "سلام. یوازې دا وګورئ، بین. لمر په هوا کې.
  
  "موږ باید په ساحل کې واوسو. هرڅوک هلته د لمر لوېدو او لمر لوېدو لپاره ځي."
  
  "اوه، رښتیا؟ کارن خپل ورور ته په لږ خندا سره وکتل. "تاسو دا په انټرنیټ کې ولیدل، ایا تاسو نه؟"
  
  "ښه، اوس چې موږ دلته یو، زه غواړم له دې ډک ځای څخه ووځم او د ځینو ځایی خلکو سره ووینم."
  
  "د څه لپاره؟"
  
  "ما هیڅکله د هاوایی سره نه دی لیدلی."
  
  "منو یو لوی هاوایی دی، ډمبو. خدایه، ځینې وختونه زه حیران یم چې ایا ما زموږ د دماغ حجرو دواړه اکمالات ترلاسه کړل.
  
  بین پوهیده چې د خپلې خور سره د عقل جنګ پیل کولو کې هیڅ معنی نشته. هغه د څو دقیقو لپاره د دې عالي لید ستاینه وکړه مخکې له دې چې د دروازې په لور روان شي ترڅو دوی دواړه قهوه واچوي. کله چې هغه بیرته راستون شو، کارین لا دمخه د دوی کمپیوټرونه بوټ کول.
  
  بین مګ د خپلو کیبورډونو څنګ ته کیښود. "تاسو پوهیږئ چې زه ورته سترګې په لار یم." لاسونه یې ومینځل. "زما مطلب دی، د کیپټن کوک لاګونو په لټه کې یم. دا ریښتینی جاسوس کار دی ځکه چې موږ د هغه څه په لټه کې یو چې پټ دي، نه هغه څه چې ښکاره دي.
  
  "موږ په ډاډ سره پوهیږو چې په انټرنیټ کې هیڅ لینک شتون نلري چې کوک د ډیمنډ هیډ یا لیهي سره د هاواییانو سره وصل کړي. موږ پوهیږو چې د ډیمنډ هیډ یوازې د شنکونو، وینټونو، تونلونو او لاوا ټیوبونو لړۍ څخه یو دی چې د اوهو لاندې تیریږي.
  
  بن د خپلې ګرمې قهوې یوه څاڅکی واخیست. "موږ دا هم پوهیږو چې کوک د وایما په ښار کې کاوای ته ورسید. د لوی کنیون سیالي کولو لپاره په کافي اندازه په زړه پوري کنیا لپاره Waimea وګورئ. د کاوای ځایی خلکو په اوهو کې د هاوایی څخه د لیدو لپاره د اصلي ځای جمله جوړه کړه. په وایما کې د یو کوچني موزیم تر څنګ د کوک مجسمه شتون لري.
  
  "یو بل شی چې موږ پوهیږو،" کارین ځواب ورکړ. "موخه دا ده چې د کپتان کوک لاګونه دلته دي." هغې په خپل کمپیوټر کې ټایپ کړ. "آنلاین".
  
  بین ساه واخیسته او د پراخو مجلو لومړۍ له لارې یې فلپ کول پیل کړل. "راځئ چې تفریح پیل کړو." هغه خپل هیډفونونه ولګول او بیرته په خپله څوکۍ کېناست.
  
  کارن ورته وکتل. "بنده یې کړه. ایا دا د خوب دیوال دی؟ او بل پوښ؟ یوه ورځ، کوچنی ورور، تاسو باید دا نوي سندرې ثبت کړئ او د خپل پنځه دقیقې شهرت ضایع کول پریږدئ."
  
  "ما ته مه وایه چې تاسو خپل وخت ضایع کوئ، خور. موږ ټول پوهیږو چې تاسو په دې کې ماسټر یاست.
  
  "ایا تاسو به دا بیا راپورته کړئ؟ اوس؟"
  
  "پنځه کاله تېر شول." بین میوزیک ته مخه کړه او خپل کمپیوټر ته یې تمرکز وکړ. "پنځه کاله تباهي. اجازه مه ورکوئ چې څه پیښ شوي بیا راتلونکي لس خرابوي.
  
  
  ****
  
  
  پرته له خوبه کار کول او د لږ آرام سره، ډریک، می او الیسیا پریکړه وکړه چې یو لنډ وقف واخلي. ډریک د لمر لویدو شاوخوا یو ساعت وروسته د هیډن او کینیماکا څخه تلیفون ترلاسه کړ. د خاموش تڼۍ ډیر ژر دا ستونزه حل کړه.
  
  دوی په ویکیکي کې یوه کوټه کرایه کړه. دا په څرخونو کې یو لوی هوټل و، د سیلانیانو څخه ډک و، دوی ته د لوړې کچې نوم ورکول. دوی په چټکۍ سره په ځایی ډیني کې وخوړل، بیا خپل هوټل ته لاړ، چیرته چې دوی په اتم پوړ کې خپلې خونې ته لفټ واخیست.
  
  یوځل دننه ، ډریک آرام شو. هغه د خوراک او استراحت سره د ځان د تیلو په ګټو پوهیده. هغه د کړکۍ په څنګ کې په یوه اسانه څوکۍ کېناست او د فرانسوي کړکیو له لارې د هوا روښانه لمر د هغه د مینځلو له لارې خوند واخیست.
  
  "تاسو دواړه کولی شئ د بستر پر سر جګړه وکړئ،" هغه پرته له دې چې شاته واړوي. "یو چا د دوو بجو لپاره الارم جوړ کړ."
  
  له دې سره، هغه خپل فکرونه پریږدي، د پوهې په واسطه ډاډمن شو چې دوی د دوو کسانو پته لري چې کلاډ ته نږدې وو. د پوهیدو سوله چې کلاډ مستقیم خوني پاچا ته رهبري شوی و.
  
  د ذهن سوله د پوهې څخه چې د خونړي انتقام څخه یوازې څو ساعته پاتې وو.
  
  
  ****
  
  
  هیډن او کینیماکا سهار د هونولولو د پولیسو په سیمه ایز څانګه کې تیر کړ. خبر دا وو چې د کلاډ ځینې ملګري د شپې په اوږدو کې له مینځه وړل شوي، مګر دقیق خبر نه و. د کلب مالک چې پیلیپو نومیږي، ډیر لږ وویل. د هغه څو توپ اچوونکي په روغتون کې پای ته ورسیدل. دا هم ښکاري چې د هغه ویډیو فیډ په معجزه توګه تیاره شوه کله چې یو سړي او دوه میرمنې د نیمې شپې دمخه په هغه برید وکړ.
  
  پدې کې د ښار په مرکز کې یو خونړی ډزې شاملې کړئ، چې د کلاډ ډیر پیژندل شوي ملګري پکې ښکیل وو. کله چې وسله وال افسران د پیښې ځای ته ورسیدل، دوی ټول یو خالي کور وموند. نه نارینه. د تلیفون شمیره نشته. یوازې په فرش او د پخلنځي په میز کې وینه، په کوم کې چې د دوړو کولو پر مهال د C4 نښې وموندل شوې.
  
  هیډن ډریک هڅه وکړه. هغې هڅه وکړه چې الیسیا ته زنګ ووهي. هغې منو یوې خوا ته وغورځاوه او په غوسه یې د هغه په غوږ کې وویل. "لعنت په دوی! دوی نه پوهیږي چې موږ د عمل کولو ملاتړ لرو لکه څنګه چې موږ مناسب ګورو. دوی باید پوه شي."
  
  کینیماکا سر وخوځاوه، د هغه لوی اوږو پورته او ښکته شو. "شاید ډریک نه غواړي پوه شي. هغه به په خپله طریقه دا کار وکړي، د حکومت له ملاتړ سره یا پرته."
  
  "اوس هغه یو بار دی."
  
  "یا یو زهرجن تیر مستقیم زړه ته الوتنه کوي." کینیماکا موسکا وکړه کله چې د هغه مالک ورته وکتل.
  
  هیډن د یوې شیبې لپاره مغشوش شو. "څه؟ ایا دا سندرې د سندرې دي یا بل څه؟"
  
  کینیماکا خپه ښکارېده. "زه داسې فکر نه کوم، مالک. نو، هغه راټول شوي پولیس ته وکتل، "پولیس د کلاډ په اړه څه پوهیږي؟"
  
  هیډن ژوره ساه واخیسته. "دا د حیرانتیا خبره نده چې ډیر لږ شتون لري. کلاډ د ډیری کلبونو سیوري مالک دی چې ممکن په غیرقانوني فعالیتونو کې ښکیل وي یا نه وي. دوی د پولیسو د څار په لیست کې لوړ ندي. په پایله کې، د دوی خاموش مالک بې نوم پاتې کیږي."
  
  "د هر څه سره، پرته له شکه، د کووالینکو لخوا ډیزاین شوی."
  
  "بې له شکه. دا تل د یو مجرم لپاره ګټوره ده چې څو ځله له حقیقي نړۍ څخه لیرې شي.
  
  "شاید ډریک پرمختګ کوي. که داسې نه وای، زه فکر کوم چې هغه به زموږ سره وي."
  
  هیډن سر وخوځاوه. "راځئ هیله لرو چې دا قضیه وي. په ورته وخت کې ، موږ اړتیا لرو یو څو ځایی خلک حیران کړو. او تاسو باید له هر هغه چا سره اړیکه ونیسئ چې تاسو پوهیږئ څوک زموږ سره مرسته کولی شي. کووالینکو لا دمخه د وینې حمام جوړ کړی دی. زه فکر کوم چې دا ټول به څنګه پای ته ورسیږي.
  
  
  ****
  
  
  بین خپله هڅه وکړه چې خپل تمرکز لوړ وساتي. احساسات یې ګډوډ وو. څو میاشتې تیرې شوې چې ژوند یې نورمال و. د اوډین د معاملې دمخه ، د هغه د زړورتیا نظر دا و چې د هغه عصري راک بانډ دی وال آف سلیپ د خپل مور او پلار څخه پټ وساتي. هغه یو د کورنۍ سړی و، یو مهربانه زړور سړی و چې د هر څه تخنیکي وړتیا سره.
  
  اوس يې جګړه وليده. هغه ولیدل چې خلک وژل کیږي. هغه د خپل ژوند لپاره مبارزه کوله. د هغه د غوره ملګري ملګرې په غیږ کې مړه شوه.
  
  د نړۍ تر مینځ لیږد هغه جلا کړ.
  
  په دې کې د خپلې نوې ملګرې، د امریکا د سي آی اې اجنټ سره د پاتې کیدو فشار اضافه کړئ، او هغه په څیره کې حیران نه و چې ځان یې په پښو ودراوه.
  
  داسې نه چې هغه هیڅکله خپلو ملګرو ته وویل. د هغه کورنۍ، هو، هغه کولی شي دوی ته ووایي. خو کرین تر اوسه دې کار ته چمتو نه و. او هغې خپلې ستونزې درلودې. هغه یوازې ورته ویلي و چې پنځه کاله وروسته باید حرکت وکړي، مګر هغه پوهیده چې که ورته ورته پیښ شي، دا به د هغه پاتې ژوند خراب کړي.
  
  او د خوب دیوال پاتې غړو په دوامداره توګه هغه ته متن لیږلی. ته چرته يې، بلکي؟ ایا موږ به نن شپه سره یوځای شو؟ لږ تر لږه ما بیرته ولیکئ، ای احمقه، دوی نوي سندرې د ثبت کولو لپاره چمتو کړې وې. دا د هغه لوی خوب و!
  
  اوس هغه څه چې هغه ته یې د هغه لوی وقف ورکړی و د ګواښ سره مخ دی.
  
  هغه د هیډن په اړه فکر وکړ. کله چې نړۍ ټوټه ټوټه شوه، هغه کولی شي خپل فکرونه هغې ته واړوي، او هرڅه به یو څه اسانه شي. ذهن یې خوار شو. هغه د آنلاین کتاب پاڼو ته دوام ورکړ چې یو چا د کوک له خپلو لیکونو څخه لیکلی و.
  
  هغه تقریبا له لاسه ورکړ.
  
  د ناڅاپه لپاره، هلته د هوا د راپورونو، عرض البلد او عرض البلد ډیزاینونو، او د لنډو توضیحاتو په منځ کې چې څوک د دوی د ورځني غوښې د نه خوړلو لپاره مجازات شوي او څوک په درغلۍ کې مړ وموندل شو، د پیلې دروازې ته یو لنډ حواله ښکاره شوه.
  
  "خور". - بین تنفس وکړ. "زه فکر کوم چې ما یو څه وموندل." هغه یوه لنډه پراګراف ولوست. "واه، دا د یو سړي د سفر حساب دی. ایا تاسو دې ته چمتو یاست؟"
  
  
  ****
  
  
  ډریک په هغه وخت کې چې د هغه د سترګو خلاصیدو لپاره یې اخیستی و د سپک خوب څخه ویښ کیدو ته لاړ. مای د هغه شاته شاته ولاړه. داسې ښکاري چې الیسیا په شاور کې وه.
  
  "موږ څومره وخت بهر وو؟"
  
  "نهه دقیقې ورکړئ یا واخلئ. دلته، دا وګورئ." مائی هغه ته یوه تومانچه وغورځوله چې دوی د بوکانان او د هغه له سړیو څخه اخیستې وه.
  
  "نمره څه ده؟"
  
  "پنځه ریوالورونه. هر څه سم دي. دوه 38 او درې 45 کالیبر. ټولې له درې پر څلورمې برخې ډکې مجلې دي."
  
  "له کافي څخه ډیر". ډریک پاڅید او اوږد شو. دوی پریکړه وکړه چې دوی احتمال لري د یو ډیر جدي مخالف سره مخ شي - هغه خلک چې کلاډ ته نږدې دي - نو د وسلو لیږد لازمي و.
  
  الیسیا د لوند ویښتو سره د تشناب څخه بهر راووتله، خپل جاکټ یې راښکته کړ. "د وتلو لپاره چمتو یاست؟"
  
  هغه معلومات چې دوی د بوکانان څخه ترلاسه کړل دا وو چې سکاربیري او پیټرسن دواړه د ویکيکي په څنډه کې د بهرني موټر پلورونکي ملکیت درلود. Exoticars په نوم یادیږي، دا دواړه پرچون پلورنځی او د ترمیم پلورنځی و. هغه د لوړ پوړ ډیری ډوله موټرونه هم په کرایه نیولي.
  
  یو ډیر ګټور پوښ، ډریک فکر وکړ. بې له شکه ډیزاین شوی چې د هر ډول جرمي فعالیتونو پټولو کې مرسته وکړي. سکاربري او پیټرسن بې له شکه د خواړو سلسله سر ته نږدې وو. کلاډ به راتلونکی وي.
  
  دوی ټکسي ته لاړل او چلوونکي ته یې د ډیلرشپ پته ورکړه. دا شاوخوا شل دقیقې لرې وه.
  
  
  ****
  
  
  بین او کیرین د کیپټن کوک ژورنال لوستلو ته حیران دي.
  
  د بل چا د سترګو له لارې لیدل هغه پیښې چې دوه سوه کاله دمخه د مشهور سمندري کپتان سره پیښ شوي خورا د پام وړ و. مګر د کوک د ثبت شوي حساب لوستل مګر لاهم د هاوایی ترټولو مشهور آتش فشان لاندې خورا پټ سفر تقریبا خورا ډیر و.
  
  "په زړه پورې دی". کارین د هغې کاپي د کمپیوټر سکرین ته واړوله. "یو شی چې تاسو نه پوهیږئ د کوک عالي لید دی. هغه د خپلو کشفونو ثبتولو لپاره د ټولو سیمو خلک له ځان سره بوتلل. ساینس پوهانو. بوټان پوهان. هنرمندان. وګوره-" هغې پرده ټایپ کړه.
  
  بین د نبات په نازک ډول اعدام شوي انځور لیدو ته تکیه وکړه. "ارام".
  
  د کارن سترګې رڼې شوې. "دا عالي دی. دا بوټي تر هغه وخته پورې کشف یا مستند شوي ندي چې کوک او د هغه ټیم یې ثبت کړي او د دې په زړه پورې انځورونو او توضیحاتو سره انګلستان ته راستون شوي. دوی زموږ نړۍ نقشه کړه، دا خلک، دوی منظرې او ساحلونه داسې رنګ کړل لکه څنګه چې موږ نن ورځ په ساده ډول عکسونه اخلو. د دې په اړه فکر وکړه".
  
  د بین غږ د هغه جوش خیانت وکړ. "زه پوهیږم. زه پوهیږم. خو دا واورئ-"
  
  "وا". کرین په خپله کیسه کې جذب شوی و. "ایا تاسو پوهیږئ چې د کوک عمله یو ویلیم بلیګ و؟ هغه سړی چې د فضل کپتان شو؟ او دا چې د هغه وخت امریکایي ولسمشر بنیامین فرانکلین خپلو ټولو سمندري کپتانانو ته پیغام واستاوه چې کوک یوازې پریږدي، سره له دې چې امریکایان په هغه وخت کې له انګریزانو سره په جګړه کې وو. فرانکلین هغه ته "د انسانانو ګډ ملګری" بللی دی.
  
  "خور". - بین وخندل. "ما یو څه وموندل. واورئ - د ټاپو ترټولو لوړې نقطې ته نږدې ، د هاوایی په اوهی کې د ځمکې سقوط رامینځته شوی. 21 درجې 15 دقیقې شمالي عرض البلد، 147 درجې شمالي عرض البلد، 48 دقیقې لویدیځ. لوړوالی 762 فوټه. موږ مجبور شو چې لیهي ته نږدې لنگر پریږدو او ساحل ته لاړ شو. هغه اصلي خلک چې موږ یې ګمارلي داسې ښکاري چې دوی به د رم د بوتل لپاره زموږ له شا څخه ټوټې ټوټې کړي، مګر په حقیقت کې د زغم وړ او پوهه دواړه وو.
  
  "ما ته یوه لنډه نسخه راکړه،" کارین وویل. "په انګلیسی کي".
  
  بین ورته وخندل. "خدایه، نجلۍ، ستا انډیانا جونز چیرته دی؟" ستاسو لیوک سکای واکر؟ تاسو یوازې د جرات احساس نه لرئ، نو زموږ کیسه کوونکی، د هاکس ورت په نوم یو سړی، د کوک، شپږو نورو سیلانیانو او یو څو تنو هیوادوالو سره روان شو ترڅو معلومه کړي چې څه شی دی؟ اوسیدونکو د پیلې دروازې ته ویل ". دا کار د ځایي پاچا له خبرتیا پرته او په لوی خطر کې شوی و. که دوی په دې اړه پوهیدلي وای نو پاچا به یې ټول وژلي وای. هاواییانو د پیل دروازې ته درناوی کاوه. د اصلي لارښوونکو لوی غوښتنه وکړه. انعامونه."
  
  کارین یادونه وکړه: "د پیلې دروازې باید د کوک لپاره یو څه جدي اندیښنه رامینځته کړې وي چې دا ډول خطر واخلي."
  
  "ښه، پیل د اور، برښنا، باد او اور وژنې خدای وو. احتمالا ترټولو مشهور هاوایی دیوتا. هغه لوی خبر و. د هغې ډیری افسانې په سمندرونو کې د هغې د واکمنۍ شاوخوا متمرکزې وې. هغه طریقه چې هاواییانو باید د هغې په اړه خبرې کړې وي شاید د کوک علاقه پیدا کړي. او احتمالا هغه د کشف په لوی سفر کې یو متکبر سړی و. هغه به د محلي پاچا په ځورولو کې نه ډاریږي."
  
  "د کوک په څیر سړی به له ډیر څه ویره ونه کړي."
  
  "په سمه توګه. د هاکس ورت په وینا ، ځایی خلکو دوی د اور وژنې ژور زړه لاندې د تیاره تیریدو له لارې رهبري کړل. کله چې څراغونه راغلل او لکه څنګه چې ګولم به ویل، یو څو پیچلي بدلونونه اخیستل شوي، دوی ټول ودریدل او د پیل دروازې ته یې په حیرانتیا سره وکتل.
  
  "عجیب. آیا یو انځور دی؟
  
  "نه. هنرمند د دې سفر له امله شاته پاتې شو. مګر هاکسورت هغه څه تشریح کوي چې دوی لیدلي. یو لوی محراب چې دومره لوړ الوتلی و چې زموږ د اور د لمبو له خورا پورتنۍ حلقې څخه پورته و. په لاس جوړ شوی چوکاټ د کوچنیو سمبولونو سره پوښل شوی. په هر اړخ کې نښې، دوه کوچني توکي ورک دي. حیرانتیا زموږ ساه واخیسته او موږ واقعیا تر هغه وخته پورې ګورو چې تیاره مرکز زموږ د لیدو په جذبولو پیل وکړ.
  
  "نو، د ټولو خلکو په روح کې، د هغه څه معنی دا ده چې دوی هغه څه وموندل چې دوی یې په لټه کې وو، مګر بیا پوه شول چې دوی نور غواړي." کارن سر وخوځاوه.
  
  بین خپلې سترګې هغې ته واړولې. "زه فکر کوم چې ستاسو مطلب دا دی چې د ټولو اتلانو په روحیه کې، دوی نور غواړي. مګر تاسو سم یاست. د پیل دروازه یوازې دا وه. ور. دا باید یو ځای رهبري کړي."
  
  کارن خپله څوکۍ راښکته کړه. "اوس زه حیران یم. دا چیرته لاړ؟
  
  په دې وخت کې د بن د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. سکرین ته یې وکتل او سترګې یې وغړولې. "مور او پلار".
  
  
  شلم څپرکی
  
  
  مانو کینیماکا د ویکیکی زړه سره مینه درلوده. په هاوایی کې زیږیدلی او لوی شوی، هغه خپل لومړنی ماشومتوب په کوهیو بیچ کې تیر کړ مخکې له دې چې کورنۍ یې فنډ راټول کړي او آرامه شمالي ساحل ته لاړ شي. هلته سرفینګ د نړۍ په کچه و ، خواړه مستند وو حتی کله چې تاسو د ډوډۍ خوړلو په وخت کې یاست ، ژوند دومره وړیا و لکه څنګه چې تاسو تصور کولی شئ.
  
  مګر د هغه نه هیریدونکي لومړني یادونه د کوهیو په اړه وو: ښکلی ساحل او وړیا لوس ، د یکشنبه ساحل باربیکیو ، اسانه سرفینګ ، ښه طبیعت لرونکي ځایی خلک او د غروب لمر د شپې ښکلا.
  
  اوس، کله چې هغه د کوهیو ایونیو او بیا د کلاکاوا په اوږدو کې حرکت کاوه، هغه زاړه، لمسونکي شیان ولیدل. نه تازه مخ سیاحان. نه ځایی خلک د سهار د جامو جوس لیږدوي. د شاهي هوایین سره نږدې د آیس کریم پلورونکی هم شتون نلري. دا هغه اوږد تور مشعلونه وو چې دوی هره شپه روښانه کول، اوس نږدې خالي شاپینګ کمپلیکس چیرې چې هغه یو وخت ژړلی و، د A شکل په ساده خبرتیا نښه باندې یې خندل چې د یوې لارې یې بندوي چې په کې لیکل شوي: که تاسو سپایډر مین نه یاست، پل بند دی، دا دومره ساده دی. نو هاوایی.
  
  هغه د لاسن له زاړه پلورنځي څخه تېر شو، چیرې چې هغه یو ځل د دوی عالي نقاشیو او په زړه پوري موټرو ته کتل. اوس دا لاړ. د هغه لومړنی ماشومتوب پای ته ورسید. هغه د پاچا د کلي د پیرود مرکز څخه تېر شو، کوم چې مور یې یو ځل ورته وویل چې یو وخت د پاچا کلاکاوا استوګنځی و. هغه د نړۍ ترټولو ښه پولیس سټیشن تیر کړ، د سلګونو سرفبورډونو په سیوري کې د ویکيکي ساحل کې یو. او هغه د ډیوک کهاناموکو د نه ویجاړیدونکې مجسمې څخه تیر شو، چې د تل په څیر په تازه لیز پوښل شوی و، هغه ورته چې هغه یو کوچنی هلک و چې په سر کې یې د ملیونونو خوبونو سره لیدل کیده.
  
  د هغه کورنۍ اوس د ساعت په شاوخوا کې ساتل کیده. دوی د متحده ایالاتو د لوړ پوړو مارشالانو او کریک میرینز لخوا ساتل کیده. د کورنۍ کور خالي و، د وژونکو لپاره د بیت په توګه کارول کیده. هغه پخپله یو نښه شوی سړی و.
  
  هیډن جې، د هغه ترټولو ښه ملګری او مالک، د هغه تر څنګ د مسافرینو په څوکۍ کې ناست و، شاید د هغه د مخ څخه یو څه ولیدل ځکه چې هغې هیڅ ونه ویل. هغه په چاقو ټپي شوې وه، خو اوس تقریبا روغ شوې ده. د هغه شاوخوا خلک ووژل شول. همکارانو. نوي ملګري.
  
  او دلته هغه خپل کور ته راستون شو، د هغه د ماشومتوب ځای. یادونه یې د هغه اوږده ورک شوي ملګري په څیر ډک کړل چې له هغه سره د بیا یوځای کیدو هیله لري. د هرې کوڅې له کونج څخه یې یادونه راباندې باران شول.
  
  د هوا ښکلا دا وه چې دا د تل لپاره په تاسو کې ژوند کوي. دا مهمه نده چې تاسو هلته یوه اونۍ تیره کړه یا شل کاله. د هغه شخصیت بې وخته و.
  
  هیډن په پای کې مزاج خراب کړ. "دا سړی، دا کیپوا. ایا هغه واقعیا د وین څخه ټوټه شوې یخ پلوري؟"
  
  "دلته ښه سوداګري ده. هر څوک یخ شوي یخ خوښوي."
  
  "کافي مناسب".
  
  مانو وخندل. "تاسو به وګورئ".
  
  لکه څنګه چې دوی د کوهیو او ویکيکي ښکلا له لارې تیریدل ، ساحلونه وخت په وخت ښیې خوا ته څرګندیدل. سمندر روښانه شو او سپینې بریک واټرونه په زړه پورې ډول تیریدل. مانو وليدل چې په ساحل کې څو اورګاډي چمتو شوي دي. یو وخت، هغه د یوې بهرنۍ ډلې برخه وه چې ټرافي یې ګټلې.
  
  "موږ دلته یو". هغه په یوه پای کې د ریلنګ سره یو منحل شوي پارکینګ ته وخوت چې د ارام سمندر څخه یې سترګې پټې کړې. د Capua's وین په خورا پای کې موقعیت درلود، په لوی ځای کې. مانو سمدلاسه خپل زاړه ملګري ته پام وکړ، مګر د یوې شیبې لپاره ودرېد.
  
  هیډن ورته وخندل. "زاړه یادونه؟"
  
  "په زړه پورې یادونه. یو څه چې تاسو نه غواړئ د یو څه نوي تصور کولو سره ګډوډ کړئ، تاسو پوهیږئ؟"
  
  "زه پوهیږم".
  
  د هغې په غږ کې هیڅ باور نه و. مانو خپل مشر ته اوږده کتل. هغه یو ښه سړی و - مستقیم، عادلانه، سخت. ایا تاسو پوهیږئ چې هیډن جې د چا طرف و ، او کوم کارمند کولی شي د خپل مالک څخه نور غوښتنه وکړي؟ له هغه وخته چې دوی لومړی ولیدل، هغه د هغې ښه پیژني. د هغې پلار، جیمز جې، یو ځواکمن، یو ریښتینی افسانه و، او دا د ارزښت وړ و. د هیډن هدف تل د هغه ژمنې ، د هغه میراث ته ژوند کول دي. دا د هغې د چلولو ځواک و.
  
  تر دې حده چې مانو حیران شو کله چې هغې اعلان وکړ چې هغه د ځوان نر بین بلیک په اړه څومره جدي ده. هغه فکر کاوه چې دا به ډیر اوږد وي، مخکې لدې چې هیډن خپل ځان ته فشار ورکړي ترڅو د هغه میراث ته د ژوند کولو لپاره ګام پورته کړي چې مانو احساس کاوه چې هغه دمخه تیر شوی. په لومړي سر کې هغه فکر کاوه چې فاصله به اور مړ کړي، مګر وروسته جوړه بیا یوځای وموندل شوه. او اوس دوی د پخوا په پرتله پیاوړي ښکاري. ایا جیک به هغې ته یو نوی هدف ورکړي ، په ژوند کې نوی لارښود؟ یوازې راتلونکې څو میاشتې به ووایی.
  
  "لاړ شه". هیډن د وین په لور سر وخوځاوه. مانو دروازه خلاصه کړه او د پاکې محلي هوا ژوره ساه یې واخیسته. د هغه کیڼ اړخ ته د الماس سر ګلابي، یوه حیرانونکې څېره چې د افق په وړاندې ولاړه وه، تل موجوده وي.
  
  د مانو لپاره، دا تل هلته و. دا هغه حیران نه کړ چې دا ممکن د یو لوی معجزې په سر کې وي.
  
  دوی یوځای د یخ پرې کولو وین ته لاړل. کاپوا راښکته شوه، هغوی ته یې وکتل. د هغه مخ په حیرانتیا او بیا په ریښتیني خوښۍ کې ژړل.
  
  "منو؟ سړیه! اې!
  
  Capua ورک شو. یوه ثانیه وروسته هغه د وین شاته منډه کړه. هغه یو پراخ اوږه لرونکی سړی و چې تور ویښتان او تور رنګ درلود. حتی په لومړي نظر کې ، هیډن کولی شي ووایی چې هغه هره ورځ لږترلږه دوه ساعته په سرفبورډ کې تیر کړي.
  
  "کاپوا." مانو خپل زوړ ملګری په غیږ کې ونیول. "یو څو وو، وروره."
  
  کپوا شاته ولاړه. "څه دې وکړل؟ ماته ووایه، د هارډ راک شاټ شیشې ټولګه څنګه روانه ده؟"
  
  مانو خپل سر وخوځاوه او کندې یې وخوځېدې. "آه، یو څه بله بله، او حتی نور. تاسو پوهیږئ. ته؟"
  
  "سمه ده. هولي څوک دی؟"
  
  "هاول..." مانو بیرته د پوهیدو وړ امریکایی ته لاړ، د هیډن د راحت لپاره. "... دا زما مشر دی. هیډن جې سره ووینئ.
  
  ځایی اوسیدونکی سم شو. هغه وویل: "تاسو سره په لیدو خوشحاله شوم." "ایا تاسو باس مانو یاست؟ وا. نېکمرغه مانو، زه وایم.
  
  "تاسو ښځه نلرئ، کپوا؟" مانو د لږ سپکاوي د پټولو لپاره خپله ټوله هڅه وکړه.
  
  "ما خپل ځان ته یو سپی اخیستی. هغې، یوه ګرمه هاوایی چینایي فلیپین هاول، ما ټوله شپه خیمه وهلې وه. ډیری هوایان د مخلوط نسل څخه وو.
  
  مانو ساه واخیسته. پوی سپی د مخلوط نسل سړی و. هول یو لیدونکی و، او دا اړینه نه وه چې د سپکاوي اصطلاح وي.
  
  مخکې له دې چې هغه څه ووايي، هیډن هغه ته مخ کړ او په خوږه توګه یې وپوښتل: "خیمه ایښودل؟"
  
  مانو په ژړا شو. هیډن په ریښتیا پوهیده چې کیپوا څه ده، او دا د کیمپ کولو سره هیڅ تړاو نلري. "دا ښه دی. هغه ښه غږ کوي. واورئ، کپوا، زه باید له تاسو څخه یو څه پوښتنې وکړم.
  
  "شوونکي".
  
  "ایا تاسو کله هم د نړۍ د یوې لویې څیرې په اړه اوریدلي چې د کووالینکو په نوم پیژندل کیږي؟ یا د وینې پاچا؟
  
  "زه ټول هغه څه اورم چې په خبرونو کې دي، ورور. ایا هغه په اوهو کې دی؟"
  
  "امکان لری. د کلاډ په اړه څه؟
  
  "نه. که تا دا نوم هولي نومولی وای، ما به یاد کړی وای." کیپوا په خندا شوه.
  
  هیډن دا ولیدل. "مګر تاسو یو څه پوهیږئ."
  
  "شاید مشر. شاید زه پوهیږم. مګر ستاسو ملګري هلته دي،" هغه خپل سر د ویکيکي بیچ د پولیسو سټیشن ته وخوت، "دوی نه غواړي پوه شي." ما مخکې دوی ته وویل. دوی هیڅ ونه کړل."
  
  "زما ازموینه وکړئ." هیډن د سړي سترګې ولیدلې.
  
  "زه یو څه اورم، مالک. دا چې مانو ماته راغله، سمه ده؟ ښه، نوې پیسې په دې وروستیو کې یو څه غوړ ویډونه ورکوي، سړی. په ټوله صحنه کې نوي لوبغاړي، ګوندونه وهل چې دوی به په راتلونکې اونۍ کې هیڅکله ونه ګوري."
  
  "نوې پیسې؟" - مانو غږ وکړ. "چیرته؟" - ما وپوښتل.
  
  "هیڅ ځای نه،" کپوا په جدي توګه وویل. "زما مطلب دلته دی، سړی. همدلته. دوی همیشه پسمانده وو، خو اوس شتمن خلک دي."
  
  هیډن د هغې د ویښتو له لارې لاس واخیست. "دا تاسو ته څه وایی؟"
  
  "زه په دې صحنه کې ښکیل نه یم، مګر زه پوهیږم. یو څه پیښیږي یا پیښیږي. ډیری خلکو ته ډیرې پیسې ورکړل شوې. کله چې دا پیښ شي، تاسو زده کوئ چې خپل سر ټیټ وساتئ تر هغه چې خراب شیان تیریږي.
  
  مانو ځلانده سمندر ته وکتل. "ایا تاسو ډاډه یاست چې تاسو هیڅ نه پوهیږئ، کیپوا؟"
  
  "زه په خپل سپي قسم خورم."
  
  کپوا خپله خبره په جدي توګه ونیوله. هیډن وین ته اشاره وکړه. "تاسو ولې موږ ته یو څه نه جوړوئ، کیپوا."
  
  "یقینا".
  
  هیډن په مانو کې مخ شو کله چې کیپوا لاړه. "زه فکر کوم چې دا د یوې هڅې ارزښت لري. ایا تاسو پوهیږئ چې هغه د څه په اړه خبرې کوي؟"
  
  مانو وویل: "زه دا غږ نه خوښوم چې زما په ښار کې څه پیښیږي." مانو وویل او یو څه یخ ته ورغلم. "کاپوا. خپل نوم راته ووایه وروره څوک کولی شي په څه پوه شي؟
  
  "دلته یو ځایی سړی دی، ډیني، چې هلته په غونډۍ کې اوسیږي." د هغه سترګې د الماس سر ته وګرځید. "بډایه. د هغه مور او پلار، دوی هغه د ژړا په توګه لویوي." هغه هیډن ته وخندل. "دا د یو امریکایی په څیر ووایه. زه فکر نه کوم چې په دې کې څه غلط وي. مګر هغه د غلو سره ډیر جدي دی. هغه د پوهیدو څخه لیرې کیږي، ایا ته ما پیژني؟
  
  مانو یوه چمچه وکاروله او د رینبو رنګه یخ یوه لویه ټوټه یې راویسته. "ایا سړی خوښوي چې داسې وښيي چې هغه یو لوی شاټ دی؟"
  
  کپوا سر وخوځاوه. "مګر دا ریښتیا نه ده. هغه یوازې یو هلک دی چې د سړي لوبه کوي."
  
  هیډن د مانو لاس ونیو. "موږ به دې ډیني ته سفر وکړو. که کوم نوی ګواښ وي، موږ باید په دې هم پوه شو."
  
  کپوا د یخ شنک په لور سر وخوځاوه. "دوی د تاسیس په لګښت کې دي. خو ته ما نه پېژنې. تاسو هیڅکله زما لیدو ته نه یاست.
  
  مانو خپل زاړه ملګري ته سر وښوراوه. "دا پرته له ویلو تیریږي ، ورور."
  
  
  ****
  
  
  کپوا دوی ته پته ورکړه، کوم چې دوی د موټر په GPS کې پروګرام کړی و. پنځلس دقیقې وروسته دوی یوې تورې اوسپنې دروازې ته ورسیدل. لوټ بیرته سمندر ته ښکته شو، نو دوی یوازې د لوی کور د پورتنۍ پوړ کړکۍ لیدلی شي.
  
  دوی له موټره راښکته شول، د مانو له غاړې څخه چینې روانې شوې. منو خپل لاس په لویې دروازې کېښود او زور یې ورکړ. مخکینۍ باغ هیډن ودراوه او لید یې وکړ.
  
  د سرفبورډ موقف. د نوي خلاص بستر ټرک. د کجورې د دوو ونو تر منځ غځېدلی hammock.
  
  "او زما خدای، مانو. ایا ټول هاوایی باغونه داسې دي؟"
  
  مانو وخندل. "رښتیا نه، نه."
  
  کله چې دوی د زنګ غږولو په حال کې و، دوی د شا څخه یو غږ واورېد. دوی د کور شاوخوا ګرځي، خپل لاسونه یې د وسلو سره نږدې ساتل. کله چې دوی وروستي کونج ته وګرځېدل، دوی یو ځوان ولید چې په حوض کې د یوې بوډۍ میرمنې سره ټوکه کوي.
  
  "بخښنه غواړم!" هیډن چیغې کړې. "موږ د هونولولو د پولیسو څانګې څخه یو. یو څو خبرې؟" هغې په غېږ کې وویل: "زه امید لرم چې دا د هغه مور نه وي."
  
  مانو غلی شو. هغه د خپل مالک په ټوکو کولو عادت نه و. بیا یې د هغې مخ ولید. هغه وژونکې جدي وه. "ولی ته-؟"
  
  "ته څه غواړې؟" ځوان د دوی په لور روان شو، په وحشي ډول یې اشاره وکړه. لکه څنګه چې هغه نږدې شو، منو په خپلو سترګو ولیدل.
  
  مانو وویل: "موږ یوه ستونزه لرو." "هغه په څنډه کې دی."
  
  مانو اجازه راکړه چې سړی په وحشي ډول تیر کړي. یو څو لوی ویښتان او هغه د تنفس څخه وتلی و، د هغه شارټونه په ښکته کیدو پیل کوي. هغه د خپل حالت په اړه هیڅ پوهاوی ونه ښودل.
  
  بیا بوډا ښځه د دوی په لور روانه شوه. هیډن په بې باورۍ سترګې پټې کړې. ښځې د کینیماک شا ته ټوپ کړ او د یوه غره په څیر یې په سواری پیل وکړ.
  
  دوی دلته څه شی ته ځان رسولی دی؟
  
  هیډن اجازه راکړه چې کینیماکا د خپل ځان ساتنه وکړي. هغې د کور شاوخوا او ځمکې ته وکتل. هیڅ نښه نه وه چې بل څوک په کور کې وي.
  
  په نهایت کې ، مانو وکولی شو چې شیطان له مینځه یوسي. هغه په یوه لوند ټوپ سره په جغل باندې راښکته شوه چې حوض یې محاصره کړی و او د بنشي په څیر یې چیغې پیل کړې.
  
  ډیني، که دا ډیني وي، هغې ته یې د خولې په خلاصولو سره وکتل، د هغه شارټس اوس د هغه د زنګونونو لاندې راوتلی.
  
  هیډن کافي اندازه درلوده. "ډیني!" - هغې په مخ کې چیغې کړې. "موږ باید له تاسو سره خبرې وکړو!"
  
  
  هغې هغه بیرته د لونګ څوکۍ ته وغورځاوه. خدای، که یوازې د هغې پلار هغه اوس لیدلی وای. هغې وګرځاوه او د کاکټیل شیشې یې وچې کړې، بیا یې دواړه د حوض څخه د اوبو څخه ډک کړل.
  
  هغې د ډیني په مخ اوبه توی کړې او په نرمۍ سره یې وخندل. هغه سمدستي په خندا پیل وکړ. "ای ماشوم، تاسو پوهیږئ چې زه خوښوم -"
  
  هیډن شاته ولاړ. که په سمه توګه اداره شي، دا کولی شي د دوی په ګټه کار وکړي. "ایا تاسو یوازې یاست، ډیني؟" هغې لږ وخندل.
  
  "تینا دلته ده. په کوم ځای کې." هغه په لنډو، تنفسي جملو کې خبرې کولې، لکه څنګه چې د هغه زړه د هغه د اندازې پنځه چنده د یو سړي ملاتړ کولو لپاره سخت کار کوي. "زما نجلۍ."
  
  هیډن دننه د آرام ساه واخیسته. "ښه. اوس، ما اوریدلي چې تاسو هغه څوک یاست چې کولی شئ ومومئ که زه معلوماتو ته اړتیا لرم.
  
  "زه یم". د ډیني انا د یوې ثانیې لپاره د دوړې له لارې ښکاره شوه. "زه هغه سړی یم."
  
  "ما ته د کلاډ په اړه ووایاست."
  
  احمق یو ځل بیا هغه ونیول، سترګې یې درنې ښکاریدې. "کلاډ؟ هغه تور سړی چې په لیوني شرټونو کې کار کوي؟"
  
  "نه". هیډن خپل غاښونه پاک کړل. "کلاډ، هغه سړی چې په ټوله اوهو کې کلبونه او فارمونه لري."
  
  "زه دا کلاډ نه پیژنم." صداقت شاید د ډیني له قوي ټکو څخه نه و ، مګر هیډن شک درلود چې هغه اوس دا جعلي کوي.
  
  "د کووالینکو په اړه څه؟ ایا تاسو د هغه په اړه اوریدلي یاست؟
  
  د ډیني په سترګو کې هیڅ شی نه و. د پوهاوي نښې یا نښې نشته.
  
  د هغې تر شا، هیډن اوریدلی و چې مانو هڅه کوي د ډیني ملګرې، ټینا آرام کړي. هغې پریکړه وکړه چې دا د مختلف طریقې هڅه کولو ته زیان نه رسوي. "ښه، راځئ چې یو بل هڅه وکړو. په هونولولو کې تازه پیسې شتون لري. دا ډیر څه دي. دا له کوم ځای څخه راځي، ډیني، او ولې؟
  
  د ماشوم سترګې پراخې شوې، ناڅاپه د داسې وحشت سره رڼا شوه چې هیډن نږدې ټوپک ته ورسید.
  
  "دا په هر وخت کې پیښ کیدی شي!" - هغه وخندل. "ته ګوری؟ هر وخت! بس... یوازې په کور کې پاتې شه. په کور کې پاتې شه، هلک." د هغه غږ اندیښمن و، لکه هغه څه چې هغه ورته ویلي وو تکراروي.
  
  هیډن د هغې د نخاع لاندې ژور یخ احساس وکړ، حتی لکه څنګه چې آسماني تودوخې د هغې شا ګرمه کړې وه. "څه ژر پیښ کیدی شي، ډیني. راځه چې راته ووایه."
  
  "برید،" ډیني په حماقت سره وویل. "دا نشي رد کیدی ځکه چې دا پیرودل شوی او تادیه شوی و." ډیني خپل لاس ونیوه، ناڅاپه په ویرې سره هوښیار ښکاریده.
  
  "ترهګر نږدې کیږي، میرمن پولیس. بس خپل ناوړه کار وکړئ او اجازه مه ورکوئ چې دا بدمعاشان دلته راشي."
  
  
  یوولسم فصل
  
  
  بین بلیک د کیپټن کوک او د هغه د ملګري هاکسورت د ژورنال ننوتلو ته اشاره وکړه چې د انسان لخوا ترسره شوي ترټولو خطرناک سفر تشریح کوي.
  
  بین په حیرانتیا سره وویل: "دوی د پیل له دروازې څخه تیریدل ، په تیاره کې. په دې وخت کې، کوک لا تر اوسه د پیلې دروازې په توګه د ننوتلو دروازې ته اشاره کوي. یوازې وروسته له دې چې هغه تجربه کوي هغه څه چې بهر پراته دي - دا دلته وايي - ایا هغه وروسته د دوزخ دروازې ته اشاره بدلوي.
  
  کیرین د پراخو سترګو سره بین ته وګرځید. "څه شی د دې لامل کیدی شي چې د کیپټن کوک په څیر سړی د دې ډول ناپاک ویره څرګند کړي؟"
  
  "نږدې هیڅ نه،" بین وویل. "کوک کینبالیزم کشف کړ. د انسانانو قربانۍ. هغه په بشپړ ډول نامعلومو اوبو ته سفر پیل کړ.
  
  کرین سکرین ته اشاره وکړه. "د لعنت خبره ولولئ."
  
  "د تور ګیټس هاخوا د انسان لپاره پیژندل شوې ترټولو زیانمنې لارې پرتې دي ..."
  
  "ما ته مه وایه،" کارین وخندل. "لنډیزول."
  
  "زه نشم"
  
  "څه؟ ولې؟"
  
  "ځکه چې دلته وايي - لاندې متن د دې تبادلې څخه د اعتبار په اړه د شکونو له امله لرې شوی دی."
  
  "څه؟"
  
  بن په فکري توګه خندل لکه څنګه چې هغه کمپیوټر ته کتل. "زه فکر کوم که دا د خلکو لیدو ته خلاص وي ، نو چا به دمخه د تحقیق هڅه کړې وي."
  
  "یا شاید دوی وکړل او مړه شول. شاید چارواکو پریکړه کړې وي چې دا پوهه ډیره خطرناکه وه چې له خلکو سره شریک شي.
  
  "مګر موږ څنګه حذف شوی سند وګورو؟" بین په تصادفي ډول یو څو کیلي ټکي کړل. په پاڼه کې هیڅ پټ لینکونه شتون نلري. هیڅ د غندلو وړ ندي. هغه د لیکوال نوم ګوګل کړ او څو پاڼې یې وموندلې چې د کوک کرونیکل یې یادونه کړې وه، مګر د دوزخ دروازې، پیل، یا حتی د ډیمنډ سر په اړه نور څه ندي ویل شوي.
  
  کارین د ویکیکي زړه ته د کتلو لپاره مخ شو. "نو د دوزخ د دروازو له لارې د کوک سفر له تاریخ څخه لیکل شوی و. موږ کولی شو هڅه وکړو." هغې کمپیوټر ته اشاره وکړه.
  
  "مګر دا به هیڅ ګټه ونلري ،" بین په خپل غوره یوډا تاثر کې وویل. "موږ باید خپل وخت ضایع نه کړو."
  
  "هغه څه چې هیډن په تاسو کې ویني، زه به هیڅکله نه پوهیږم." کرین مخکې له دې چې ورو ورو شا وګرځي خپل سر وخوځاوه. "ستونزه دا ده چې موږ د پوهیدو هیڅ لاره نلرو چې موږ به هلته څه پیدا کړو. موږ به په ړندو دوزخ ته ځو."
  
  
  ****
  
  
  هیډن او کینیماکا د ډیني څخه یو څو نورې جملې وخوړلې مخکې لدې چې دوی پریکړه وکړي دا سمه ده چې دوی د دوی د مخدره توکو په محفل کې یوازې پریږدي. په هرصورت، دوی به دواړه فکر وکړي چې د CIA لیدنه یو بد خوب و.
  
  کینیماکا بیرته موټر ته پورته شو، خپل لاس یې په نرم څرمن سټیرینګ ویل کېښود. "تروریستي برید؟" هغه تکرار کړ. "په ویکيکي کې؟ زه په دې باور نه یم".
  
  هیډن لا دمخه د خپل مالک شمیره ډایل کوله. دروازې سمدستي ځواب ورکړ. هغې په څو لنډو جملو کې هغه معلومات تکرار کړل چې دوی له ډیني څخه راټول کړي وو.
  
  مانو د سپیکر په تلیفون کې د ګیټس ځواب ته غوږ ونیوه. "هایډن، زه نږدې کیږم. یو څو نور ساعتونه او زه به هلته ځم. پولیس په ټولو پیژندل شوي مجرمینو باندې خورا ډیر تکیه کوي ترڅو د فارم موقعیت ومومي. موږ به یې ژر ترلاسه کړو. زه به د دې ادعا شوي برید په اړه اړوندو چارواکو ته خبر ورکړم، مګر کیندنې ته دوام ورکوم.
  
  کرښه مړه شوه. هیډن په حیرانتیا خاموشه ساه ورکړه. "ایا هغه دلته راځي؟ هغه د دې په څیر د مقابلې لپاره سخت وخت لري. هغه به څه ښه کوي؟
  
  "شاید کار به د هغه سره په مقابله کې مرسته وکړي."
  
  "راځئ هیله وکړو. دوی فکر کوي چې دوی به ډیر ژر د فارم ځای ترلاسه کړي. موږ ترهګر تعقیبوو. هغه څه چې موږ اوس ورته اړتیا لرو مثبت، مستقیم خلک دي. اې مانو، ایا تاسو فکر کوئ چې دا د ترهګرۍ کیسه د وینې پاچا د سازش برخه ده؟"
  
  مانو سر وخوځاوه. "دا زما په ذهن کې تیر شو." د هغه سترګې په زړه راښکونکي لید کې وڅښلې ، لکه څنګه چې یې ذخیره کوي ترڅو د تیریدونکي تیارې سره مبارزه کې مرسته وکړي.
  
  "د مستقیم خلکو په اړه خبرې کول، ډریک او د هغه دوه ملګري لاهم زما پیغامونو ته ځواب نه دی ورکړی. او پولیس هم نه پوهیږي."
  
  د هغې د ګرځنده تلیفون زنګ راغی، هغه حیرانه کړه. دا دروازه وه. "صاحب؟"
  
  هغه چیغې کړې، "دا شی یوازې لیونی شوی دی." "د هونولولو پولیسو یوازې درې نور مشروع ترهګریز ګواښونه ترلاسه کړل. ټول په Waikiki کې. هرڅه به ژر پیښ شي. له کووالینکو سره تماسونه ټینګ شوي دي.
  
  "درې!"
  
  دروازه ناڅاپه د یوې ثانیې لپاره وتړل شوه. هیډن تیر کړ، د هغې د معدې ټوخه احساس کړه. د مانو په سترګو کې ویره له خندا ډکه شوه.
  
  ګیټس بیا اړیکه ونیوله. "اجازه راکړئ چې څلور وي. نور معلومات یوازې تایید شوي. د ډریک سره اړیکه ونیسئ. تاسو د خپل ژوند د جګړې لپاره یاست، هیډن. متحرک اوسئ."
  
  
  ****
  
  
  د وینې پاچا په پورته شوي ډیک کې ودرېد، په مخ یې یوه سړه مسکا وه، د هغه څو باوري مرستیالان د هغه مخې ته او لاندې ولاړ وو. "دا وخت دی،" هغه په ساده ډول وویل. "دا هغه څه دي چې موږ یې په تمه وو، د هغه څه لپاره چې موږ کار کاوه. دا زما د ټولو هڅو او ستاسو د ټولو قربانیو پایله ده. "دا هغه ځای دی،" هغه په اغیزمن ډول ودراوه، "دا ټول پای ته رسیږي."
  
  هغه د ویرې د کومې نښې لپاره مخونه سکین کړل. هیڅ هم نه وو. په حقیقت کې ، بوډریو نږدې خوښ بریښي چې بیرته په خونړۍ سیالۍ کې اجازه ورکړل شي.
  
  "کلاډ، فارم ویجاړ کړئ. ټول بندیان ووژنئ. او..." هغه وخندل. "پړانګان خوشې کړئ. دوی باید د یو څه مودې لپاره واک ونیسي. Boudreaux، یوازې هغه څه وکړئ چې تاسو یې کوئ، مګر ډیر وحشیانه. زه تاسو ته بلنه درکوم چې ستاسو کومې هیلې پوره کړئ. زه تاسو ته بلنه درکوم چې ما متاثره کړئ. نه، ما حیران کړه. دا وکړه، بودریو. کاوای ته لاړ شه او هلته فارم وتړئ.
  
  خوني پاچا خپلو څو پاتې کسانو ته یوه وروستۍ کتنه وکړه. "لکه څنګه چې ستاسو لپاره ... په هاوایی کې دوزخ خلاص کړئ."
  
  هغه مخ واړوه، دوی یې څنګ ته کړل، او د هغه ترانسپورت او په احتیاط سره ټاکل شوي سړي ته یې یو وروستی انتقادي نظر واچاوه چې د ډیمنډ سر لاندې وژونکي ژورو ته به ورسره و.
  
  "له کوک راهیسې هیڅ چا دا کار نه دی کړی او د کیسې ویلو لپاره ژوند کوي. هیڅ انسان هیڅکله د جهنم د پنځمې درجې څخه بهر نه و لیدلی. هیڅوک هیڅکله ندي موندلي چې د جال سیسټم د پټولو لپاره جوړ شوی و. موږ به یې وکړو."
  
  مرګ او تباهي دواړه د هغه تر شا او مخکې وو. د ګډوډۍ پیل ناگزیر و. خونړی پاچا خوشحاله شو.
  
  
  ****
  
  
  میټ ډریک د Exoticars د پارکینګ له لارې تیر شو، د خپلې "ملګرې" الیسیا میل سره لاس په لاس. هلته د کرایې یو واحد موټر ولاړ و، د لومړني ډاج کرایه چې شاید د یو څو سیلانیانو پورې اړه ولري چې د یو ساعت لپاره یې د نوي لامبورګیني څخه یو په کرایه کړی و. کله چې ډریک او ایلیسیا د فیشن نندارتون ته ننوتل ، د عملې کټ سره سټاک سړی لا دمخه د دوی د پوزې لاندې و.
  
  "بعد له غرمه مو پخیر. ایا زه درسره مینه کولی شم؟"
  
  "کوم تر ټولو چټک دي؟" ډریک یو بې صبره مخ جوړ کړ. "موږ په کور کې نسان لرو او زما ملګرې غواړي ریښتیني سرعت تجربه کړي." ډریک سترګې پټې کړې. "شاید ما یو څو بونس ټکي وګټي، که تاسو پوهیږئ چې زما مطلب څه دی."
  
  الیسیا خواږه وخندل.
  
  ډریک هیله درلوده چې مای اوس مهال د لوی شو روم شاته ګردي کوي ، د شا ګراج له لید څخه لرې ساتي او د کټ شوي اړخ کمپلیکس په لور روانه ده. هغه به هڅه وکړي چې له بلې خوا دننه شي. ډریک او الیسیا شاوخوا شپږ دقیقې وخت درلود.
  
  د سړي موسکا پراخه وه او په حیرانتیا سره جعلي وه. "ښه، ډیری خلک یو نوی فیراري 458 یا د لامبورګیني ایوینټادور غوره کوي، چې دواړه عالي موټرونه دي." موسکا په حقیقت کې پراخه شوه کله چې پلورونکي د پوښتنې لاندې موټرونه په ګوته کړل ، چې دواړه د شو روم د بشپړ اوږدوالي کړکیو مخې ته موقعیت درلود. "مګر د افسانوي لاسته راوړنو په شرایطو کې، که دا هغه څه وي چې تاسو یې په لټه کې یاست، زه کولی شم د فیراري ډیټونا یا مکلارین F1 وړاندیز وکړم." هغه خپل لاس د نندارتون شاته خوا ته وغورځاوه.
  
  هلته شاته او ښي خوا ته دفترونه وو. کیڼ اړخ ته د شخصي بوټانو قطار و چیرې چې د کریډیټ کارت معلومات راټول کیدی شي او کیلي ورته سپارل کیدی شي. په دفتر کې هیڅ کړکۍ نه وې، مګر ډریک کولی شي شاوخوا حرکت وکړي.
  
  هغه ثانیې شمیرلې. مای باید په څلورو دقیقو کې راشي.
  
  "ایا تاسو ښاغلی سکاربری یا ښاغلی پیټرسن یاست؟" هغه په خندا سره وپوښتل. "ما د دوی نومونه بهر په نښه کې ولیدل."
  
  "زه جیمز یم. ښاغلی سکاربری او ښاغلی پیټرسن مالکان دي. دوی په انګړ کې دي."
  
  "په اړه". ډریک د فیراریس او لامبوروګین په لټه کې نندارې ته وړاندې کړه. د شوروم یرکنډیشنر د هغه په شا کې سقوط وکړ. د لرې دفتر څخه هیڅ غږ نه و. الیسیا خپل ځان ته وسپاره، د ځای په جوړولو کې د ښه طبیعت میرمنې لوبې کولې.
  
  یوه دقیقه مخکې مای باید د غاړې دروازې څخه وتلې وای.
  
  ډریک تیار شو.
  
  
  ****
  
  
  وخت د دوی څخه په خطرناکه توګه تیر شو، مګر بین هیله درلوده چې د کارین لیونی نظر به نتیجه ورکړي. لومړی ګام دا و چې معلومه کړي چې د کپتان کوک اصلي لوګو چیرته ساتل شوي. دا یو اسانه کار وګرځید. دغه اسناد لندن ته څېرمه په ملي آرشیف کې په یوه دولتي ودانۍ کې ساتل شوي وو، خو دومره خوندي نه وو لکه د انګلستان بانک.
  
  تر دې دمه ډیر ښه.
  
  بل ګام د هیډن راوستل وو. دا ډیر وخت واخیست چې د دوی نقطه په ګوته کړي. په لومړي سر کې، هیډن پرته له دې چې بې رحمه وي خورا ډیر اندیښمن ښکاري، مګر کله چې کارین، د بین لخوا ملاتړ شوی، خپل پلان وړاندې کړ، د CIA اجنټ په مرګ خاموش شو.
  
  "تاسو څه غواړئ؟" هغې ناڅاپه وپوښتل.
  
  "موږ غواړو چې تاسو د نړۍ په کچه غله په کیو کې ملي آرشیف ته ولیږئ ترڅو عکس واخلي، غلا نه کړي، او بیا ما ته د کوک د ژورنالونو د اړونده برخې یوه کاپي بریښنالیک راکړئ. هغه برخه چې ورکه ده."
  
  "ایا تاسو شراب څښلي یاست، بین؟ په جدي توګه - "
  
  "تر ټولو سخته برخه،" بین ټینګار وکړ، "غلا به نه وي. زه ډاډه یم چې غله به پیدا کړي او سمه برخه به یې را ولېږي."
  
  "که هغه ونیول شي نو څه به وي؟" هیډن پرته له فکره پوښتنه پټه کړه.
  
  "له همدې امله هغه باید د نړۍ په کچه غله وي چې سي آی اې کولی شي د دې معاملې څخه مننه وکړي. او ولې، په مثالي توګه، هغه باید دمخه په توقیف کې وي. اوه، او هیډن، دا ټول باید په راتلونکو څو ساعتونو کې ترسره شي. دا واقعیا انتظار نشي کولی.
  
  هیډن وویل: "زه له دې خبر یم،" خو بیا یې غږ نرم شو. "وګوره، بین، زه پوهیږم چې تاسو دواړه دې کوچني دفتر ته لیږدول شوي، مګر تاسو ممکن غواړئ خپل سر د دروازې څخه بهر وساتئ او وروستي معلومات ترلاسه کړئ. تاسو باید په دې حالت کې چمتو اوسئ"
  
  بین په اندیښمنه توګه کارین ته وکتل. "په څه صورت کې؟ تاسو داسې خبرې کوئ لکه نړۍ د ختمیدو په حال کې ده."
  
  د هیډن چوپتیا هغه ته وویل چې هغه باید پوه شي.
  
  د څو شیبو وروسته، د هغه ملګرې بیا وویل: "تاسو دې نوټونو، دې ژورنالونو ته څومره اړتیا لرئ؟ ایا دا د انګریزانو د غوسه کولو ارزښت لري؟"
  
  بین وویل ، "که د وینې پاچا د دوزخ دروازې ته ورسیږي او موږ باید د هغه پسې لاړ شو ،" بین وویل ، "دوی به احتمال زموږ د نیویګیشن یوازینۍ سرچینه وي. او موږ ټول پوهیږو چې کوک د هغه کارتونو سره څومره ښه و. دوی کولی شي زموږ ژوند وژغوري."
  
  
  ****
  
  
  هیډن خپل تلیفون د خپل موټر په هوډ کې کېښود او هڅه یې وکړه چې خپل کړکیچن فکرونه آرام کړي. د هغې سترګې د وینډشیلډ له لارې د مانو کینیماکي سره ولیدل، او هغې په څرګنده توګه د هغه په ذهن کې د وحشت احساس وکړ. دوی یوازې د جوناتن ګیټس څخه خورا ویرونکي خبرونه ترلاسه کړل.
  
  دا داسې نه ده چې ترهګر د اوهو په ډیری ځایونو کې برید وکړي.
  
  اوس دوی پوهیدل چې دا د هغه څخه ډیر بد دی.
  
  مانو پورته شو، په ښکاره ډول لړزېده. "هغه څوک وو؟"
  
  "بین. هغه وايي چې موږ باید د انګلستان ملي آرشیف ته لاړ شو ترڅو د کیپټن کوک د لاګونو کاپي ترلاسه کړو.
  
  مانو خندا وکړه. "ويې کړه. فقط دا وکړه. هغه کوالینکو هڅه کوي هر هغه څه له منځه یوسي چې موږ یې خوښوو، هیډن. تاسو د هغه څه د ساتنې لپاره چې تاسو یې خوښوئ په خپل ځواک کې هرڅه کوئ."
  
  "انګلیس-"
  
  "په دوی لعنت شه." منو خپل ځان په خپل فشار کې له لاسه ورکړ. هیډن فکر نه کاوه. "که دا لاګونه زموږ سره د دې بدمرغه په وژلو کې مرسته وکړي، دوی یې واخلئ."
  
  هیډن خپل فکرونه ترتیب کړل. هغې هڅه وکړه چې خپل ذهن پاک کړي. دا به په لندن کې د سي آی اې دفترونو ته یو څو تلیفونونه وکړي او د هغې د مشر ګیټس لخوا یو لوړ غږ پورته شي، مګر هغې فکر کاوه چې ممکن دا کار سرته ورسوي. په ځانګړې توګه د هغه څه په رڼا کې چې ګیټس ورته ویلي وو.
  
  او هغه په دې ښه پوهیده چې په لندن کې د سي آی اې یو په زړه پورې اجنټ و چې پرته له خولې یې دا کار کولی شي.
  
  منو لا هم هغې ته کتل، لا هم په حیرانتیا کې. "ایا تاسو په دې غږ باور کولی شئ؟ ایا تاسو باور کولی شئ چې کووالینکو به یوازې د خلکو پام اړولو لپاره څه وکړي؟
  
  هیډن نشو کولی، مګر غلی پاتې شو، بیا هم د ګیټس او لندن دفتر ته خپله وینا چمتو کوي. په څو دقیقو کې هغه چمتو شوه.
  
  هغې وویل: "ښه ، راځئ چې زموږ د ژوند ترټولو خراب تلیفونونه یو له هغه سره تعقیب کړو چې موږ سره به د رول بدلولو کې مرسته وکړي ،" هغې وویل او د سرعت ډایل شمیره یې ډایل کړه.
  
  حتی لکه څنګه چې هغې د خپل مالک سره خبرې وکړې او د برتانیا ملي آرشیف هک کولو لپاره یې د بهرنۍ مرستې خبرې وکړې، د جوناتن ګیټس پخوانۍ خبرې د هغې په ذهن کې سوځیدلې.
  
  دا یوازې اوهو نه دی. د خوني پاچا ترهګر په ورته وخت کې په څو ټاپوګانو د برید پلان لري.
  
  
  دوولسم څپرکی
  
  
  ډریک خپله ساه واخیسته کله چې مای د کلرک په بشپړ لید کې د غاړې دروازې ته وخوت.
  
  "څه -"
  
  ډریک وخندل. "دا د می وخت دی،" هغه په ژړا شو، او بیا یې د سړي ژامه د واښو جوړونکي سره مات کړه. پرته له غږه، پلورونکی شا وګرځید او په ځمکه یې ووهل. الیسیا د لامبورګیني څخه تېر شو، خپله وسله یې چمتو کړه. ډریک په بې حرکته پلورونکي باندې ټوپ کړ. مای د شا دیوال سره په چټکۍ سره روانه شوه، د یو ناڅاپه میک لارن F1 شاته تیریږي.
  
  دوی په څو ثانیو کې د دفتر دیوال ته وو. د کړکیو نشتوالی د دوی لپاره او د دوی په وړاندې کار کاوه. مګر هلته به امنیتي کیمرې وي. دا یوازې یوه پوښتنه وه -
  
  د شا له دروازې څخه یو څوک منډه کړه، ټول یې په تیلو رنګ شوي، اوږد تور ویښتان د شین بندا سره تړل شوي. ډریک خپل ګال مستقیم د پتلی پلائیوډ برخې په وړاندې فشار کړ، د دفتر دننه څخه د غږونو اوریدلو په وخت کې می د میخانیک حرکتونه تمرین کړل.
  
  دوی لا هم غږ نه دی کړی.
  
  مګر بیا څو نور خلک د دروازې له لارې راوتلي او په دفتر کې دننه یو چا چیغې کړې. ډریک پوهیده چې لوبه پای ته ورسیده.
  
  "پرېږده چې دوی ولري."
  
  الیسیا په ژړا شوه "هو هو" او د دفتر دروازه یې د خلاصیدو سره سم وټکوله او د دې لامل شو چې د سړي سر په ټکر کې ووهل شي. یو بل سړی بهر شو، سترګې یې په حیرانتیا سره پراخې شوې، دوی یوې ښکلې ښځې ته وکتل چې ټوپک یې درلود او د جنګیالیو دریځ یې ورته انتظار کاوه. ټوپک یې پورته کړ. الیسیا په معده کې ډزې وکړې.
  
  هغه په دروازه کې راښکته شو. د دفتر څخه نور چیغې راغلې. ټکان په تفاهم بدل شو. دوی به ډیر ژر پوه شي چې دا به ښه وي چې یو څو ملګرو ته زنګ ووهئ.
  
  ډریک په یو میخانیک باندې ډزې وکړې، هغه یې د ران په مینځ کې ووهلو او هغه یې ښکته کړ. سړی د میک لارن لاندې ښکته شو، د هغه شاته د وینې یوه پښه پاتې شوه. حتی ډریک هم وخندل. مای د دوهم سړي سره ښکیل شو او ډریک بیرته الیسیا ته لاړ.
  
  "موږ باید دننه لاړ شو."
  
  الیسیا نږدې لاړه تر هغه چې هغې د کور دننه ښه لید نه درلود. ډریک د فرش تر څنګ وخوت تر هغه چې دروازې ته ورسید. د هغه په ذکر کې، الیسیا څو ډزې وکړې. ډریک نږدې د دروازې دروازې ته ننوت، مګر په دې وخت کې نیم درجن خلک د وسلو سره راوتلي او په غوسه یې ډزې پیل کړې.
  
  الیسیا شا وګرځیده، د لامبورګیني شاته پټه شوه. مرمۍ یې د غاړې په څنډو کې ولګېدې. د باد ډنډ مات شو. ډریک په چټکۍ سره لیرې شو. هغه د سړي په سترګو کې درد لیدلی شي کله چې هغه په سوپر موټرونو ډزې وکړې.
  
  بل هغه هم ولید. ډریک د هغه په وړاندې یوه ثانیه ډزې وکړې او ویې لیدل چې هغه په زړه پوری راوتلی ، د هغه یو همکار یې له ځانه سره وړی.
  
  الیسیا د لامبورګیني له شا څخه کودتا وکړه او یو څو پوښونه یې ووهل. ډریک د فیراري په لور منډه کړه، د خپلو لویو ټایرونو شاته وخوت. اوس هره ګولۍ حسابیږي. هغه می لیدلی شي، د دفتر دیوال په کونج کې د لید څخه پټ شوی، شا ته ګوري چې میخانیکونه له کوم ځای څخه راغلي وو.
  
  درې واړه د هغې په پښو کې پراته وو.
  
  ډریک یو کوچنی موسکا مجبور کړ. هغه لاهم د اور وژنې بشپړ ماشین و. د یوې شیبې لپاره هغه د می او الیسیا ترمنځ د ناڅرګندې ناستې او د ویلز د مړینې د تادیې په اړه اندیښمن و ، مګر بیا یې خپله اندیښنه په ورته لرې کونج کې بنده کړه لکه مینه چې هغه د بین ، هیډن او نورو ټولو ملګرو سره احساس کړې وه.
  
  دا هغه ځای نه و چیرې چې تاسو کولی شئ خپلو مدني احساساتو ته وړیا واک ورکړئ.
  
  مرمۍ په فیراري ولګېده، د دروازې له لارې او بلې خوا ته لاړه. د یوې کاڼه حادثې سره، د کړکۍ مخې ته چاودنه وشوه، شیشه په کوچني آبشار کې راښکته شوه. ډریک د ګډوډۍ څخه ګټه پورته کړه ترڅو بهر ووځي او یو بل سړی ډزې وکړي چې د دفتر دروازې ته نږدې ګڼه ګوڼه وه.
  
  شوقیان، البته.
  
  بیا یې ولیدل چې دوه سخت ښکاري سړي په لاسونو کې ماشین ټوپک سره له دفتر څخه ووتل. د ډریک زړه یو ټکان پریښود. هغه د دوی تر شا د دوه نورو سړو عکس راښکاره کړ - تقریبا یقینا سکاربري او پیټرسن چې د کرایه شوي اجیرانو لخوا ساتل کیږي - مخکې لدې چې هغه خپل بدن د لوی ټایر تر شا د امکان تر حده کوچنی کړي.
  
  د الوتنې مرمۍ غږ د هغه د غوږ غوږونه وچول. بیا به دا د دوی تګلاره وي. الیسیا او هغه د کور تر نظر لاندې وساتئ تر هغه چې دواړه مالکین د شا له دروازې وتښتي.
  
  مګر دوی د می لپاره پلان نه درلود.
  
  جاپاني اجنټ یوه جوړه رد شوې تومانچې راواخیستلې او شاوخوا کونج ته راغی او په فرعي ماشیني ټوپکونو یې ډزې وکړې. یو یې شاته داسې پرواز وکړ لکه چې د موټر سره ټکر شوی وي، خپل ټوپک یې په وحشیانه توګه وویشتل او د چت په اوږدو کې یې کنفیټي توزیع کړل کله چې هغه ښکته شو. بل خپل باداران د خپل مړي شاته وغورځول او خپل لیدونه یې مائی ته واړول.
  
  الیسیا پورته شو او یو ډزې یې وکړې چې د ساتونکي په ګال کې تیریږي، سمدستي یې هغه ښکته کړ.
  
  اوس سکاربیري او پیټرسن خپلې وسلې پخپله واخیستې. ډریک قسم وکړ. هغه دوی ته ژوندي اړتیا درلوده. په دې وخت کې، دوه نور سړي د شا او خوا دروازې ته ننوتل، مای مجبور کړ چې بیا د مک لارن شاته پوښ کړي.
  
  مرمۍ د قیمتي موټر په بدن ولګېده.
  
  ډریک د مالکانو څخه یو د هاوایی کالوا سور په څیر چیغې واورېدې، څو پاتې سړي د خپلو بادارانو شاوخوا راټول شول او په موټرو یې ډزې وکړې او له همدې امله برید کونکي د شاته ګراج په لور په چټکۍ سره منډه کړه.
  
  ډریک یو شیبه حیران شو. مای دوه ساتونکي ووژل، مګر سکاربري او پیټرسن ژر تر ژره د شا د دروازې څخه د اور د اور لمبې لاندې ورک شول.
  
  ډریک پاڅید او ډزې یې وکړې، مخکې لاړ. ټول په داسې حال کې چې مخ په وړاندې روان و، هغه د دوو نورو وسلو اخیستلو لپاره ښکته شو. د شا په دروازه کې یو ساتونکي راښکته شو، اوږه یې ونیوله. بل د وینو په یوه څاڅکي پسې ولاړ.
  
  ډریک دروازې ته ورغی، مای او الیسیا د هغه څنګ ته. می ډزې وکړې پداسې حال کې چې ډریک یو څو ګړندي نظرونه واخیستل ، هڅه یې کوله د اسانتیا خونو او ګراج موقعیت ارزونه وکړي.
  
  هغه وویل: "یوازې یو لوی خلاص ځای." "مګر دلته یوه لویه ستونزه ده."
  
  الیسیا د هغه څنګ ته کښیناست. "څه؟"
  
  "دوی هلته یو شیلبي کوبرا لري."
  
  مور يې ورته سترګې وغړولې. "ولې دا ستونزه ده؟"
  
  "هر څه چې تاسو کوئ، ډزې مه کوئ."
  
  "ایا له چاودیدونکو توکو ډک دی؟"
  
  "نه".
  
  "نو بیا ولې زه نشم کولی چې هغه لرې کړم؟"
  
  "ځکه چې دا شیلبي کوبرا دی!"
  
  "موږ یوازې د احمق سوپر موټرونو څخه ډک شو روم جوړ کړ." الیسیا یې څنګ ته کړه. "که تاسو د دې کولو جرئت نلرئ، وتړئ."
  
  "کرپ". ډریک هغې ته پورته شو. مرمۍ د هغه له تندي څخه راوتلې وه او د پلستر دیوال یې سور کړی و، د هغه سترګې یې د پلستر د شیدو سره وشیندلې. لکه څنګه چې هغه تمه درلوده، بد هلک د چلولو پرمهال ډزې وکړې. که دوی یو څه وویشتل، دا به ړوند بخت وي.
  
  ډریک هدف وټاکه، ژوره ساه یې واخیسته، او د دوو بادارانو دواړو خواوو یې نارینه وویستل. لکه څنګه چې د دوی وروستي پاتې محافظین راوتلي، دواړه سکاربري او پیټرسن داسې بریښي چې پوه شي چې دوی د بایللو جنګ سره جګړه کوي. دوی ودریدل، وسلې یې په څنګ کې ځړول. ډریک د دوی په لور منډه کړه، د هغه ګوته لا دمخه په محرک کې وه.
  
  "کلاډ،" هغه وویل. "موږ کلاډ ته اړتیا لرو، نه تاسو. هغه چیرته دی؟"
  
  نږدې ، دوه مالکان په عجیب ډول ورته ښکاري. دوی دواړه ستړي شوي مخونه درلودل، د سختو لیکو سره چې د کلونو بې رحمه پریکړې کولو څخه زیږیدلی و. د دوی سترګې سړې وې، د میلمنو پیراناس سترګې. د دوی لاسونه، لا تر اوسه د دوی تومانچه نیولي، په احتیاط سره ټیک شوي.
  
  مۍ وسلې ته اشاره وکړه. "هغوی وغورځوئ."
  
  الیسیا خپل فین پراخه کړ، چې دا یې په نښه کول خورا ستونزمن کړل. ډریک تقریبا د بادارانو په سترګو کې ماتې لیدلی شي. تومانچې نږدې په ورته وخت کې فرش ته ولویدې.
  
  "خون دوزخ،" الیسیا غوسه شوه. "دوی ورته ښکاري او ورته عمل کوي. ایا په جنت کې بد هلکان تاسو په کلونونو بدلوي؟ او په داسې حال کې چې زه په دې موضوع کې یم، ولې به دلته څوک په بد سړی بدل شي؟ دا ځای په اووم آسمان کې د رخصتۍ څخه غوره دی."
  
  "ستاسو څخه کوم یو سکاربیري دی؟" مای وپوښتل، په اسانۍ سره ټکي ته ورسیږئ.
  
  "زه یم،" هغه تن چې شین ویښتان یې درلودل وویل. "ایا تاسو هلکان د کلاډ لپاره په ټول ښار کې ګورئ؟"
  
  "دا موږ یو،" ډریک په سر کې وویل. "او دا زموږ وروستی تمځای دی."
  
  په خاموشۍ کې یو کمزوری کلک غږ پورته شو. ډریک شاته وګرځید، پدې پوهیدل چې الیسیا به د تل په څیر هدف په نښه کړي. ګراج خالي ښکاریده، چوپتیا ناڅاپه د غره په څیر سخته شوه.
  
  سکاربیري دوی ته ژیړ موسکا ورکړه. "موږ په ورکشاپ کې یو. کله کله هر څه له منځه ځي."
  
  ډریک الیسیا ته ونه کتل، مګر هغې ته یې اشاره وکړه چې په دوامداره توګه ساتنه وکړي. یو څه غلط وو. هغه دننه شو او سکاربیري یې ونیوله. د جودو په چټک حرکت سره، ډریک هغه پورته کړ او په اوږه یې وغورځاوه، سړی یې په کانکریټ کې سخت وواهه. په هغه وخت کې چې د سکاربري په سترګو کې درد تیر شوی و، ډریک د هغه په زنه کې د ټوپک نښه درلوده.
  
  "کلاډ چیرته دی؟" - ما وپوښتل.
  
  "هیڅکله نه اوریدلي -"
  
  ډریک د یو سړي پوزه مات کړه. "تاسو یو بل چانس لرئ."
  
  د سکاربري تنفس ګړندی و. د هغه مخ د ګرانیټ په څیر سخت و، مګر د غاړې عضلات یې سخت کار کاوه، اعصاب او ویره یې خیانت کوله.
  
  "راځئ چې د ټوټو ډزې پیل کړو." د مای سپک غږ دوی ته ورسید. "زه زړه تنګی شوی یم".
  
  "کافي مناسب". ډریک وتړل شو، غاړې ته یې ګام پورته کړ او محرک یې راکش کړ.
  
  "NOOO!"
  
  د سکاربیري چیغې په وروستي احتمالي شیبه کې هغه ودراوه. "کلاوډ په فارم کې ژوند کوي! د شمالي ساحل څخه داخلي. زه کولی شم تاسو ته همغږي درکړم."
  
  ډریک وخندل. "بیا مخکې لاړ شه."
  
  بل کلیک. ډریک یو لږ حرکت ولید او زړه یې ډوب شو.
  
  او نه.
  
  الیسیا ګوښه کړه. د هغې مرمۍ سمدستي وروستی بد سړی وواژه. هغه د شیلبي په ډنډ کې پټ شوی و.
  
  ډریک ورته وکتل. هغې د یو څه زوړ شرارت سره بیرته وخندل. ډریک ولیدل چې هغه به لږترلږه ځان بیا ومومي. هغه یو پیاوړی شخصیت درلود چې کولی شي له لاسه ورکولو سره مقابله وکړي.
  
  هغه په خپل ځان دومره ډاډه نه و. هغه سکاربیري ته ګوته ونیوه چې بیړه وکړي. "زر کوه. ستاسو ملګری، کلاډ، د لوی حیرانتیا لپاره دی.
  
  
  دوه ویشتمه برخه
  
  
  هیډن او کینیماکا حتی وخت نه درلود چې موټر پیل کړي کله چې ډریک غږ وکړ. هغې د هغه شمیره په سکرین کې ولیده او د آرام ساه یې واخیسته.
  
  "ډریک. ته چیرته یې-"
  
  "وخت نشته. زه د کلاډ ځای لرم."
  
  "هو، موږ هم داسې فکر کوو، هوښیار سړی. دا د حیرانتیا خبره ده چې ځینې مجرمین د ارام ژوند لپاره له لاسه ورکوي."
  
  "تاسو څومره وخت پیژنئ؟ ته چیرته یې؟" ډریک داسې پوښتنې راپورته کړې لکه د ډرل سارجنټ امر ورکوي.
  
  "وروسته شه، شیر. موږ یوازې یوه دقیقه دمخه خبر ترلاسه کړ. واورئ، موږ د سمدستي اغیزو لپاره چمتو یو. او زما مطلب همدا اوس. ایا تاسو لوبه کوئ؟"
  
  "زه سمه یم. موږ ټول همداسې یو. دا بدمعاش د کووالینکو څخه یو ګام شاته دی.
  
  هیډن هغه ته د تروریزم اخطارونو په اړه وویل کله چې هغې کینیماکا ته د موټر چلولو اشاره وکړه. کله چې هغې پای ته ورسوله، ډریک خاموش شو.
  
  یوه شیبه وروسته یې وویل: "موږ به تاسو سره په مرکزي دفتر کې ووینو."
  
  هیډن په چټکۍ سره د بین بلیک شمیره ډایل کړه. "ستاسو عملیات بریالي وو. موږ امید لرو چې په لندن کې زموږ اجنټ به تاسو ته په راتلونکو څو ساعتونو کې هغه څه ترلاسه کړي چې تاسو ورته اړتیا لرئ، له هغې وروسته به هغه مستقیم تاسو ته کاپي واستوي. زه امید لرم چې دا هغه څه دي چې تاسو ورته اړتیا لرئ، بین.
  
  "زه امید لرم چې دا واقعیا شتون لري." د بین غږ تر هغه ډیر عصبي و چې هغې هیڅکله د هغه خبرې نه اوریدلې. "دا یو صحي اټکل دی، مګر دا لاهم یو اټکل دی."
  
  "زه هم هیله لرم".
  
  هیډن خپل تلیفون په ډشبورډ کې وغورځاوه او د ویکيکي سړکونو ته یې په خالي سترګو وکتل کله چې کینیماکا بیرته مرکزي دفتر ته لاړه. "ګیټس فکر کوي چې که موږ د کلاډ سره په چټکۍ سره معامله وکړو، موږ کولی شو بریدونه ودروو. دوی هیله لري چې کووالینکو هم هلته وي."
  
  مانو خپل غاښونه پاک کړل. "هرڅوک دا کوي، مالک. محلي پولیس، ځانګړي ځواکونه. هر څه کمیږي تر هغه چې ټوټه شي. ستونزه دا ده چې بد هلکان لا دمخه شتون لري. دوی باید وي. دا باید تقریبا ناممکن وي چې د هر احتمالي برید مخه ونیول شي، یوازې په دریو بیلابیلو ټاپوګانو کې نیم درجن بریدونه پریږدئ.
  
  په واک کې هرڅوک په دې باور وو چې کووالینکو په حقیقت کې د ډیری بریدونو امر کړی و ترڅو هرڅوک بوخت وساتي پداسې حال کې چې هغه د خپل خوب په لټه کې و - هغه سفر چې هغه د خپل ژوند وروستۍ برخه وقف کړې وه.
  
  د کپتان کوک په پښو کې تعقیب کړئ. دا غوره ده چې یو له بل سره لاړ شئ. د دوزخ له دروازو هاخوا وپلټئ.
  
  هیډن شاوخوا وګرځید لکه څنګه چې مرکزي دفتر بهر راڅرګند شو. دا د عمل کولو وخت دی.
  
  
  ****
  
  
  ډریک می او الیسیا د CIA ودانۍ ته راوړل او دوی سمدلاسه پورته پورته شول. دوی یوې کوټې ته بوتلل شول چې د فعالیت څخه ډک وو. په پای کې، هیډن او کینیماکا د پولیسو او نظامي پرسونل په منځ کې ودرېدل. ډریک کولی شي SWAT او د HPD برګر ټیم وګوري. هغه یونیفورم لیدلی و چې بې له شکه د CIA د ځانګړو عملیاتو ټیمونو پورې اړه لري. شاید حتی ځینې ډیلټا نږدې وي.
  
  شیطان بې له شکه د وینې پاچا په لکۍ کې دی او د وینې لپاره بهر دی.
  
  "ایا تاسو په یاد لرئ کله چې د وینې پاچا خپل سړي واستول ترڅو په هغه ویجاړونکي برید وکړي ترڅو وسیله غلا کړي؟" هغه وویل. "او دوی په ورته وخت کې د کینیماکا د تښتولو هڅه وکړه؟ زه شرط لرم چې دا یو ناڅاپي نیول و. دوی یوازې غوښتل چې کینیماکي هاوایی ژبه وپیژني.
  
  ډریک بیا په یاد ول چې نه می او نه الیسیا شاوخوا وو کله چې د کووالینکو سړي ویجاړونکی وصل کړ. هغه خپل سر وخوځاوه. "پروا نه کوي".
  
  ډریک ولیدل چې بین او کارین کړکۍ ته نږدې ولاړ و. د دوی هر یو په لاس کې یو شیش درلود، او دوی د ښوونځي ډیسکو کې د کاغذونو په څیر ښکاري.
  
  ډریک په ګڼه ګوڼه کې د ورکیدو په اړه فکر وکړ. دا به اسانه وي. د کینیډي له لاسه ورکول لا هم د هغه په وینه کې جوش و، چې د هغه لپاره یې خبرې کول ناممکن کړل. بین هلته وو. بین هغه ونیوله کله چې هغه مړ شو.
  
  دا باید ډریک وي. نه یوازې دا. ډریک باید د هغې د مړینې مخه ونیسي. دا هغه څه وو چې هغه وکړل. وخت تیاره شو او د یوې شیبې لپاره یې ځان په یارک کې د کینیډي سره په کور کې وموند ، په پخلنځي کې یو څه پخلی کوي. کینیډي تیاره رم په فریینګ پین کې وویشله او پورته یې وکتل کله چې دا سوړ شو. ډریک د لہسن په مکھن کې سټیک مرینټ کړ. دا عادي وه. دا په زړه پورې وه. نړۍ بیا عادي شوه.
  
  ستوري د هغه د سترګو په وړاندې لکه د ناکام اور وژنې په څیر روښانه شول. ناڅاپه سوله راغله او د هغه شاوخوا غږونه پیل شول. یو چا ورته زنګ وواهه. یو بل سړي په خپل یو بادار باندې ګرمه قهوه توی کړه او تشناب ته یې داسې منډه کړه لکه له دوزخه چې بیټ ووهي.
  
  الیسیا په غور سره ورته وکتل. "څه روان دي، ډریکس؟"
  
  هغه د خلکو په منځ کې تر هغه وخته پورې وهل چې هغه د بین بلیک سره مخامخ شو. دا د ډینوراک څخه د ګړندي تبصرې لپاره مناسبه شیبه وه. ډریک په دې پوهیده. بین شاید پدې پوهیدل. خو دوی دواړه غلي وو. رڼا د بین شاته د کړکۍ له لارې روانه شوه؛ هونولولو د لمر وړانګو ، روښانه نیلي اسمان او بهر یو څو وریځو پوښل شوی و.
  
  ډریک په پای کې خپل غږ وموند. "ایا دا د CIA کمپیوټرونه ګټور وو؟"
  
  "موږ هیله لرو". بین د الماس سر ته د کپتان کوک د سفر کیسه لنډیز کړه او په دې وحی پای ته ورسیده چې سي آی اې د ملي آرشیف د لوټ کولو لپاره د برتانوي اجنټ څخه کار اخیستی و.
  
  الیسیا د ځوان سړي د خبر له اوریدو وروسته ورو ورو مخ په وړاندې لاړ. "انګلیس ستر چور؟ نوم یې څه دی؟"
  
  بین په ناڅاپه پاملرنه سترګې پټې کړې. "هیډن هیڅکله ماته نه دي ویلي."
  
  الیسیا په لنډه توګه د سي آی اې کارکونکي ته وکتل، بیا یې په زړه پورې موسکا وکړه. "هو، زه شرط لرم چې هغې دا کار نه دی کړی."
  
  "دا څه معنی ورکوي؟" کارین خبرې وکړې.
  
  د الیسیا موسکا یو څه شیطاني شوه. "زه په ځانګړې توګه زما د ډیپلوماسۍ لپاره نه پیژندل شوی. فشار مه کوئ."
  
  ډریک ټوخی وکړ. "یوازې یو بل نړیوال جنایتکار چې الیسیا یې وخوړله. چال تل دا دی چې هغه څه ومومي چې هغه نلري."
  
  "دا ریښتیا ده،" الیسیا په خندا سره وویل. "زه تل مشهور وم."
  
  "ښه، که دا هغه اجنټ وي چې زه یې په اړه فکر کوم،" مای د دوی په خبرو کې مداخله وکړه، "هغه جاپاني استخباراتو ته پیژندل کیږي. هغه یو لوبغاړی دی. او یو ډیر، ډیر ښه عملیات.
  
  "نو هغه به شاید خپل پای ته پام وکړي." ډریک د آرام سمندر د ښار خوښۍ مطالعه کړې چې د هغه په وړاندې خپره شوې او پخپله د لږې سولې په لټه کې دی.
  
  "دا هیڅکله د هغه لپاره ستونزه نه وه ،" الیسیا وویل. "او هو، هغه به ستاسو مجلې وړاندې کړي."
  
  بین لا تر اوسه د الیسیا او هیډن ترمنځ لیدل کیده، مګر هغه خپله ژبه ونیوله. امتیاز په دې مرحله کې د افشا کولو غوره برخه وه. هغه وويل: "دا لا تر اوسه يو لوستي اټکل دی." "مګر که موږ د دوزخ په دروازو کې پای ته ورسیږو، زه ډاډه یم چې دا ریکارډونه کولی شي زموږ ژوند وژغوري."
  
  "زه هیله لرم" - ډریک مخ شو او ګډوډي ته یې وکتل - "دا به دې ته ونه رسیږي. خونی پاچا به لاهم په فارم کې وي. خو که دا احمقان بیړه ونه کړي، کووالینکو به وتښتي."
  
  "کووالینکو." الیسیا خپلې شونډې چاټ کړې لکه څنګه چې هغې دا وویل، د خپل غچ څخه خوند اخیستل. "زه به د هډسن سره د هغه څه لپاره مړ شم. او Boudreau؟ هغه یو بل دی چې واقعیا په نښه شوی دی. " هغې هم د شورماشور شاوخوا ته وکتل. "په هرصورت، دلته څوک مسؤل دی؟"
  
  لکه څنګه چې په ځواب کې ، د هیډن جې شاوخوا د افسرانو له ډلې څخه غږ راغی. کله چې شور مړ شو او سړی ولیدل شو ، ډریک د جوناتن ګیټس په لیدو خوښ شو. هغه سناتور خوښ کړ. او د هغه سره یې ماتم وکړ.
  
  "لکه څنګه چې تاسو پوهیږئ، موږ په اوهو کې د کووالینکو فارم ځای لرو،" ګیټس وویل. "له همدې امله، زموږ ماموریت باید څلور برخې ولري. لومړی، ټول یرغمل خوندي کړئ. دوهم، د شکمنو ترهګرو بریدونو په اړه معلومات راټول کړئ. دریم، دا سړی، کلاډ او کووالینکو ومومئ. او څلورم، د نورو دوو فارمونو موقعیت ومومئ.
  
  ګیټس د دې لپاره ودرېد چې دا ډوب شي، او بیا یې یو څه اداره کړه چې په کوټه کې هر نارینه او ښځه فکر وکړي چې هغه دوی ته د یوې سترګې په حرکت سره ګوري. "دا باید د هرې اړتیا له مخې ترسره شي. کووالینکو په خپله خوښه د خپل سخت لټون په جریان کې د ډیری ژوند په خطر کې واچاوه. نن پای ته رسیږي."
  
  دروازې خلاصې شوې. ناڅاپه په کوټه کې ګډوډي ودرېده او هرڅوک په چټکۍ سره خپلو ځایونو ته راستانه شول. جزئيات په دقت سره په پام کې نيول شوي دي.
  
  ډریک د هیډن سترګې ونیولې. هغې خپل لاس په هغه باندې وغورځاوه، هغه ته یې بلنه ورکړه چې راشي.
  
  "ماشومانو، سمبال شئ او خپل آسونه په زینه واچوئ. موږ به په دېرشو دقیقو کې د کلاډ فارم ته ورسیږو."
  
  
  څلرویشتم څپرکی
  
  
  ډریک د خپلو ملګرو سره د هاوایی د پولیسو څانګې په سپکو چورلکو کې ناست و او هڅه یې وکړه چې خپل سر پاک کړي ځکه چې دوی په چټکۍ سره د کلاډ فارم په لور الوتل. اسمان په ورته چورلکو او درندو نظامي الوتکو پوښلی و. په سلګونو خلک په هوا کې وو. نور د ځمکې په لور روان وو، څومره چې دوی کولی شي په چټکۍ سره حرکت وکړي. ډیری پولیس او نظامي پرسونل دې ته اړ شوي چې په هونولولو او ویکيکي سیمو کې پاتې شي که چیرې ترهګریز بریدونه واقع شي.
  
  خوني پاچا خپل ځواکونه وویشل.
  
  د سپوږمکۍ عکس په فارم کې ډیر فعالیت ښودلی ، مګر د هغې ډیری برخه پټه شوې وه ، دا ناممکنه کوي چې ووایی چې واقعیا څه پیښیږي.
  
  ډریک هوډ درلود چې د کووالینکو لپاره خپل احساسات وساتي. ګیټس سمه وه. یرغمل او د هغوی خوندیتوب دلته پریکړه کونکي عوامل وو. ځینې خورا حیرانونکي لیدونه چې هغه کله هم لیدلي وو د هغه لاندې او شاوخوا یې ښکاره شوي کله چې دوی د شمالي ساحل په لور الوتل ، مګر ډریک د خپلې ارادې هر اونس د تمرکز لپاره وکارول. هغه هغه سرتېری و چې یو وخت و.
  
  هغه بل څوک نه شي کیدی.
  
  د هغه کیڼ اړخ ته، مائی د خپلې خور، چیکا سره په لنډه توګه خبرې وکړې، د هغې خوندیتوب یې دوه ځله معاینه کړ او یو څو خاموش ټکي یې تبادله کړل کله چې دوی کولی شي. دا هیڅ پټه نه وه چې دوی کولی شي په بشپړه پیمانه جګړه پیل کړي یا چمتو شوي جنګي زون ته لاړ شي.
  
  د ډریک حق ته، الیسیا د خپلو وسلو او تجهیزاتو په چک کولو او بیاکتنه کې وخت تیر کړ. هغې اړتیا نه درلوده چې څه تشریح کړي. ډریک هیڅ شک نه درلود چې هغه به خپل غچ واخلي.
  
  هیډن او کینیماکا په مقابل کې ناست وو، په دوامداره توګه خپل مایکروفون فشاروي او ړنګول یا تازه معلومات او امرونه ترلاسه کول. ښه خبر دا و چې په اوهو یا کوم بل ټاپو کې هیڅ پیښ شوي ندي. بد خبر دا و چې د وینې پاچا د دې لپاره چمتو کولو لپاره کلونه درلودل. دوی نه پوهیدل چې دوی څه ته ځي.
  
  بین او کارین په مرکزي دفتر کې پاتې شول. دوی ته امر شوی و چې د اجنټ بریښنالیک ته انتظار وکړي او بیا د یو څه ویره لرونکي احتمال لپاره چمتو کړي چې ممکن دوی د ډیمنډ سر لاندې لاړ شي او ممکن د دوزخ دروازې مات کړي.
  
  د چپر غږ سیسټم څخه یو فلزي غږ راغی. "هدف ته پنځه دقیقې."
  
  که تاسو دا خوښ کړئ یا نه، ډریک فکر وکړ. موږ اوس په دې کې یو.
  
  چورلکه په ژوره دره کې ښکته شوه، یو نه هیریدونکی لید ځکه چې دا د لسګونو نورو چورلکو لخوا محاصره شوی و. دا لومړۍ څپه وه چې د ځانګړو ځواکونو سرتیري پکې شامل وو. د متحده ایالاتو هر دوهم نظامي خصوصي مرستې ته چمتو و. هوايي ځواک. بحري. پوځ.
  
  بیا غږ راغی. "هدف".
  
  دوی د یو په څیر راپورته شول.
  
  
  ****
  
  
  د ډریک بوټانو نرم واښه ته لاس کړ او هغه سمدستي د اور لاندې و. هغه دوهم او وروستی کس و چې د دروازې څخه ووت. بدبختانه سمندري ، چې لاهم په جګړه بوخت و ، سینه ته یې یوه بشپړه چاودنه ورکړه او مخکې لدې چې هغه ځمکې ته راښکته شي مړ شو.
  
  ډریک په ځمکه ولویده. ګولۍ یې پر سر لګېدلې. ملنډې وهلې د هغه څنګ ته لوګو ووهل. هغه یو ګول وواهه. د هغه دواړو خواو ته سړي د واښو له لارې تیریدل او د پوښ لپاره یې طبیعي غونډۍ کارولې.
  
  مخکې یې یو کور ولید، د خښتو دوه پوړیزه جوړښت، کوم ځانګړی نه و، خو بې له شکه د کووالینکو د ځایي اړتیاوو لپاره مناسب و. ښي خوا ته يې د فارم ساحه وليده. څه...؟
  
  وېرېدل، بې وسلې څېرې د هغه خوا ته ورغلې. دوی په ټولو لارښوونو کې چپ او ښي خوا ته خپاره شول. هغه په خپل غوږ کې د غږ غږ واورېد
  
  "دوستانه سیالۍ".
  
  هغه مخ پر وړاندې وخوځېد. می او الیسیا د هغه ښي خوا ته حرکت کاوه. په نهایت کې سمندري ځواکونو ځانونه یو ځای کړل او د اور وژنې همغږي نمونه یې پیل کړه. ډریک په چټکۍ سره حرکت پیل کړ. د دوی په مخ کې خلکو په شاتګ پیل وکړ، د خپل پټ ځای څخه راوتلی او د کور په لور روان وو.
  
  اسانه هدفونه
  
  ډریک اوس د برید ځواک سره راپورته شو او خلک یې ووژل کله چې هغه منډه کړه ، خپل تومانچه یې پورته کړه. هغه وليدل چې بندي په واښه ټوپ وهي، د کور په لور روان و. دوی نه پوهیدل چې ښه هلکان راغلي دي.
  
  بندي ناڅاپه ورګډ شو او ښکته شو. د خوني پاچا سړي په واښو ډزې وکړې. ډریک په ژړا شو، د ټوپک مار په نښه کړ، او د بدماش سر یې وغورځاوه. هغه وخت په وخت ډزې کولې، یا به یې خلک په ځمکه کینول او یا یې خلکو ته لارښوونه کوله ترڅو نور یې له منځه یوسي.
  
  هغه د کلاډ په لټه کې و. مخکې لدې چې دوی چورلکه پریږدي ، دوی ټولو ته د وینې پاچا د مرستیال عکس وښودل شو. ډریک پوهیده چې هغه به د پردې تر شا پیښې رهبري کړي ، د تیښتې پلان رامینځته کړي. شاید د کور څخه.
  
  ډریک منډه کړه، لاهم سیمه سکین کوي، کله ناکله ډزې کوي. یو بد سړی د غونډۍ له شا څخه راپاڅېد او په یوه ټوکرۍ سره یې په لور راغی. ډریک په ساده ډول خپله اوږه ښکته کړه ، د هغه د مخالف حرکت ته یې اجازه ورکړه چې هغه مستقیم د هغه په لور بوځي ، او هغه ځمکې ته راښکته شو. سړي وخندل. د ډریک بوټ د هغه ژامه ټوټه کړه. د ډریک بل بوټ په لاس کې د مچیټ په لاس کې کیښود.
  
  د SAS پخواني سړي خپل ټوپک په نښه کړ او ډزې یې وکړې. او بیا موږ پرمخ لاړو.
  
  هغه شاته ونه کتل. کور مخکې و، لوی ښکاریده، دروازه یو څه خلاصه وه، لکه د ننوتلو بلنه. په ښکاره ډول دا د تګ لاره نه ده. ډریک په داسې حال کې چې هغه منډه کړه کړکۍ یې وغورځولې، لوړ هدف یې درلود. په کور کې شیشه چاودلې.
  
  اوس لا زیات بندیان د فارم څخه راوتلي وو. ځینې یې په اوږده واښه کې ودریدل، په ساده ډول یې چیغې وهلې یا د شیل حیرانتیا لیدل. کله چې ډریک دوی ته وکتل، هغه ولیدل چې ډیری یې په سرعت سره روان دي، مخکې الوتنه کوي لکه څنګه چې دوی د یو څه څخه تښتیدلي وي.
  
  او بیا یې هغه ولید، او وینه یې په یخ بدله شوه.
  
  سر، د بنګال پړانګ په ناممکن ډول لوی سر، د رڼا په تعقیب کې د واښو په اوږدو کې راوتلی و. ډریک نشو کولی پړانګانو ته اجازه ورکړي چې خپل ښکار ونیسي. هغه د دوی په لور منډه کړه.
  
  ما د غوږ تلیفون فشار ورکړ. "په واښو کې پړانګان."
  
  په ځواب کې د چیغې وهل وه. نورو هم څاروي ولیدل. ډریک ولیدل کله چې یو څاروی د روان سړي شا ته ټوپ کړ. دا مخلوق خورا لوی، وحشي او په الوتنې کې د ګډوډۍ او وژنې بشپړ انځور و. ډریک خپلې پښې اړې کړې چې ګړندی لاړ شي.
  
  یو بل لوی سر یو څو ګزه وړاندې د واښو له لارې مات شو. پړانګ په هغه ټوپ کړ، د هغه مغز یې په یوه لوی ژړا بدل شو، غاښونه یې خلاص او په وینو ککړ وو. ډریک ډیک ته راښکته شو او وغورځید ، د هغه په بدن کې هر عصب ژوندی او چیغې یې وهلې. تر دې مخکې يې هيڅکله دومره ښه سکيټ نه وو کړی. هغه مخکې هیڅکله دومره ګړندی او دقیق نه و پورته شوی. داسې ښکاریده لکه یو تکړه مخالف په هغه کې غوره جنګیالي را ایستلي وي.
  
  هغه یوه تومانچه راوویستله، شاته وګرځید او د پړانګ په سر یې یوه مرمۍ وویشتله. حیوان ناڅاپه راپرېوت، د مغز له لارې ډزې وشوې.
  
  ډریک خپله ساه نه وه اخیستې. هغه په چټکۍ سره د واښو په اوږدو کې کودتا وکړه ترڅو د هغه سړي سره مرسته وکړي چې څو ثانیې دمخه یې ښکته لیدلی و. پړانګ په هغه باندې راښکته شو، په ژړا شو، د هغې لوی عضلې په داسې حال کې راښکته شول چې سر یې د چیچلو لپاره ښکته کړ.
  
  ډریک هغه په شا کې ډزې وکړې، انتظار یې وکړ تر هغه چې هغه شاته وګرځي، او بیا یې د سترګو تر مینځ ډزې وکړې. دا ټول پنځه سوه پونډه راښکته شوه، په هغه سړي باندې چې دا د خوړلو په حال کې وه.
  
  ښه نه، ډریک فکر وکړ. مګر دا غوره ده چې ټوټې ټوټې شي او ژوندي وخوړل شي.
  
  چیغې یې په غوږ کې اوریدل کیدلې. "ماته وخورئ، دا بدمرغه لوی دي!" "یو بل، جیکو! ستاسو د شپږو لپاره یو بل!
  
  هغه خپل چاپېریال مطالعه کړ. د پړانګ هیڅ نښه نشته، یوازې ډارونکي بندیان او ویره لرونکي سرتیري. ډریک بیرته د واښو په اوږدو کې راوتلی، چمتو دی چې پوښ واخلي که چیرې هغه کوم دښمن ولید، مګر په څو ثانیو کې هغه بیرته کور ته راغی.
  
  مخکینۍ کړکۍ ماتې شوې وې. سمندري ځواکونه دننه وو. ډریک تعقیب کړ، د هغه بې سیم بلوتوټ سیګنال هغه د دوستانه په توګه نښه کوي. د مات شوي کړکۍ د پاسه قدم وهل، هغه حیران شو چې کلاډ پخپله چیرته وي. هغه به اوس چیرته وي؟
  
  یو غږ یې په غوږ کې شو. "فکر وکړ چې تاسو وخت دمخه ګوند پریښود ، ډریکي." د الیسیا ریشمي ټونونه. "ستاسو دواړو لپاره."
  
  هغه یې ولیده. یوه برخه د المارۍ په واسطه پټه شوې وه چې هغې له لارې تیریدله. عیسی، ایا هغه د هغه د DVD ټولګه ګوري؟
  
  مۍ د هغې تر شا ولاړه وه چې ټوپک یې په لاس کې و. ډریک په داسې حال کې ولیدل چې جاپانۍ میرمن خپله وسله پورته کړه او د الیسیا سر ته یې اشاره وکړه.
  
  "مۍ!" د هغه نا امید غږ د دوی په غوږونو کې چیغې وهلې.
  
  الیسیا ټوپ کړ. د می مخ په یو څه موسکا راوتلی و. "دا یو اشاره وه، ډریک. زه د الارم انٹرفیس ته اشاره کوم، نه په الیسیا کې. تر اوسه نه ".
  
  "اضطراب؟" ډریک وخندل. "موږ لا دمخه دننه یو."
  
  داسې ښکاري چې پیاده سرتیري فکر کوي چې دا د انګړ په لوی ګودام پورې هم تړلی دی.
  
  الیسیا شاته ولاړه او خپله تومانچه یې په نښه کړه. "لعنت که زه پوهیږم." هغې په المارۍ کې یو والی ډزې وکړې. څراغونه الوتل.
  
  الیسیا سر وخوځاوه. "دا باید کافي وي."
  
  هیډن، د کینیماکا سره په خپلو پښو ګرم، خونې ته راستون شو. "خاوره په کلکه تړل شوې ده. د بوبي جالونو نښې. تخنیکي کسان اوس په دې کار کوي."
  
  ډریک د دې ټولو غلطیت احساس کړ. "او بیا هم موږ دلته په اسانۍ سره راځو؟ دا-"
  
  په دې وخت کې د زینو په سر کې یو شور او د چا د ښکته کیدو غږ واورېدل شو. چټک. ډریک ټوپک پورته کړ او پورته یې وکتل.
  
  او هغه په حیرانتیا کې یخ شو.
  
  د کلاډ یو سړی ورو ورو د زینو څخه ښکته شو، یو لاس یې د بندیانو ستونی راټیټ کړ. د هغې په بل لاس کې د صحرا عقاب درلود چې هدف یې د هغې سر و.
  
  مګر دا د ډریک شاک بشپړ حد نه و. کله چې هغه ښځه وپیژندله یو دردناک احساس رامینځته شو. دا د ګیټس د پخواني مرستیال لور کیټ هریسن وه. هغه سړی چې تر یوې اندازې د کینیډي د مړینې لپاره ملامت و.
  
  دا د هغه لور وه. تر اوسه ژوندی دی.
  
  د کلاډ سړي ټوپک د هغې د معبد په وړاندې سخت فشار ورکړ، چې له امله یې هغې په درد کې سترګې وتړلې. خو هغې چیغې نه وهلې. ډریک، په خونه کې د لسګونو نورو سره، خپل ټوپک سړي ته اشاره وکړه.
  
  او لاهم دا ډریک ته سم احساس نه کوي. ولې دا سړی له یوه زندانه پورته شو؟ داسې ښکارېده لکه -
  
  "بېرته راشه!" - سړي چیغې کړې، په وحشي توګه خپلې سترګې په ټولو لورو کې راوتلې. له هغه څخه په لویو څاڅکو کې خوله تویده. هغه لاره چې نیم یې پورته کړه او نیم یې ښځه وهله پدې معنی چې د هغه ټول وزن د هغه په شا پښه وه. ښځې، د هغې اعتبار ته، د هغه لپاره دا اسانه نه کړه.
  
  ډریک محاسبه کړه چې د محرک فشار لا دمخه هدف ته نیمه لاره وه. "پرېږده! راځه چې بهر شو!" سړي هغه بل ګام ښکته کړ. د ځانګړو ځواکونو سرتیري په نورمال ډول شاته شول، مګر یوازې یو څه ډیر ګټور پوستونو ته.
  
  "زه تاسو ته اخطار درکوم، کم عمره." له خټو ډک سړي سخت تنفس کاوه. "له بده مرغه لرې شه."
  
  او دا ځل، ډریک کولی شي وګوري چې هغه دا معنی لري. د هغه په سترګو کې نا امیدي وه، یو څه چې ډریک پیژني. دې سړي هر څه له لاسه ورکړي دي. هر څه چې یې وکړل، هر څه چې یې وکړل، د سخت فشار لاندې ترسره شول.
  
  "شاته!" سړي یو ځل بیا چیغې کړې او ښځه یې بل ګام ته ښکته کړه. لاس یې په غاړه کې د اوسپنې ډډ په څیر و. هغه د خپل بدن هره برخه د هغې شاته ساتله ترڅو ځان د هدف په توګه وړاندې نه کړي. هغه یو وخت یو سرتیری و، ډیری احتمال یو ښه.
  
  ډریک او د هغه همکارانو د وتلو حکمت ولید. دوی سړي ته یو څه نور ځای ورکړ. هغه څو قدمه نور هم ښکته شو. ډریک د می سترګې ونیولې. هغې لږ سر وخوځاوه. هغه هم پوهیده. دا غلطه وه. دا وه...
  
  یو سور هیرینګ. ترټولو ډارونکی ډول. کلاډ، بې له شکه د کووالینکو په امرونو کې، دا سړی د دوی د پام اړولو لپاره کارولی و. د وینې پاچا لرغونی چلند. ښايي په کور کې بم وي. اصلي انعام، کلاډ، شاید د ګودام څخه بریالي تیښته وه.
  
  ډریک انتظار وکړ، په بشپړ ډول چمتو شوی. د بدن هر عصب یې کنګل شو. هغه ضربه برابره کړه. تنفس يې ودرېد. ذهن یې خالي شو. اوس هیڅ هم نه وو، نه د عسکرو څخه ډکه خونه، نه ویره لرونکی یرغمل، حتی هغه کور او نوکران چې هغه یې محاصره کړی و.
  
  یوازې یو ملی متره. د لید کراسشیر. هدف ته له یو انچ څخه لږ. یو حرکت. دا ټول هغه ته اړتیا وه. او چوپتیا وه چې هغه ټول پوهیدل. سړي بیا کیټ هیریسن یو بل ګام ته ښکته کړ ، او د حرکت په دې ویشل شوې ثانیه کې ، د هغه کیڼ سترګه د میرمنې د کوپړۍ شاته راوتله.
  
  ډریک دا په یوه شاټ سره جلا کړ.
  
  سړي شاته ټوپ کړ، له دیوال سره وجنګېد او د چیغې کوونکې ښځې څخه تېر شو. هغه د ټکر سره ښکته شو، لومړی سر، د هغه شاته وسلې ولګېدې، او بیا دوی د هغه واسکټ، د هغه معدې ولیدل.
  
  کیټ هریسن چیغې کړې: "هغه په هغه باندې بم ایښی دی!"
  
  ډریک مخ په وړاندې کودتا وکړه، مګر مائی او لوی سمندري لا دمخه د زینو په څنډه کې ټوپ وهل. سمندري کیټ هریسن ونیول. مۍ د مردار اجیر پر سر کودتا وکړه. د هغې سر واسکټ ته وګرځید، شاخص ته.
  
  "اته ثانیې!"
  
  هرڅوک کړکۍ ته ورغلل. د ډریک پرته هرڅوک. انګلیس نور په منډه کور ته دننه شو، د پخلنځي په تنګ دهلیز کې په منډه روان شو، دعا یې کوله چې یو څوک د شا دروازه خلاصه پریږدي. په دې توګه هغه به کلاډ ته نږدې وي کله چې بم وچاودید. نو هغه یو چانس درلود.
  
  د دهلیز له لارې. درې ثانیې تېرې شوې. پخلنځي ته. شاوخوا یو ګړندی نظر. دوه نور ثانیې. شاته دروازه بنده ده.
  
  وخت تېر شو.
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  ډریک د لومړنۍ چاودنې د اوریدو سره سم ډزې پیل کړې. هلته د رسیدو لپاره به یوه یا دوه ثانیې وخت ونیسي. د پخلنځي دروازه د څو ګوزارونو څخه ټوټه ټوټه شوه. ډریک مستقیم په هغه منډه کړه، هر وخت ډزې کولې. هغه سست نه شو، یوازې هغه یې په اوږه ووهله او په هوا کې ښکته شو.
  
  چاودنه د برید کوونکي مار په څیر د هغه شاته ولویده. د لمبې ژبه د دروازې او کړکیو څخه راوتله او اسمان ته پورته شوه. ډریک روان و. د اور ساه یې د یوې شیبې لپاره لمس کړه او بیا شاته شو.
  
  پرته له دې چې سست شي، هغه بیا پورته شو او منډه کړه. ټپی شوی او ټپی شوی، مګر په ډیر هوډ سره، هغه د لوی ګودام په لور روان شو. لومړی شی چې هغه د مړو جسدونه ولیدل. له دوی څخه څلور دي. تخنیکران هیډن د لاسرسي ترلاسه کولو لپاره شاته پاتې شو. هغه د دوی تر څنګ ودرېد او هر یو یې د ژوند نښو لپاره چیک کړ.
  
  نه نبض شته او نه د مرمۍ زخمونه. ایا دا دیوالونه بریښنا شوي وو؟
  
  په بله شیبه کې نور هیڅ اهمیت نه درلود. د ګودام مخې ته چاودنه وشوه، د لرګیو ټوټې او اورونه په یوه زړه پورې چاودنه کې ډزې وشوې. ډریک ډیک ته راښکته شو. هغه د انجن غږ واورېد او د وخت په تیریدو سره یې پورته وکتل چې د مات شوي دروازو له لارې یو ژیړ خړپړوالی لیدل کیږي او د لنډمهاله موټرې څخه په زوره الوتنه کوي.
  
  ډریک پورته شو. هغه شاید د یوې پټې چورلکې، الوتکې یا کوم بل ناوړه بوبي جال په لور روان و. هغه د تقویت لپاره انتظار نشو کولی. هغه یوه خرابه کوڅه ته ورغله او شاوخوا یې وکتل. سر یې په کفر کې وخوځاوه. د پالش شوي سوپر موټر ژور چمک په هر لوري کې روښانه شو.
  
  د نږدې یو غوره کول ، ډریک د کیلي په لټون کې قیمتي ثانیې تیرې کړې او بیا یې د دوی یوه سیټ د داخلي دفتر بهر ځړول ولیدل. استون مارتین وینکویش د کلیدي او بریښنا ترکیب سره پیل وکړ چې که څه هم د ډریک سره نا اشنا و ، د هغه اډرینالین پمپ کول یې ترلاسه کړل ځکه چې انجن په لیونۍ ډول وخوت.
  
  اسټون مارتین د ټایرونو په چیچلو سره له کوټې څخه بهر وغورځید. ډریک هغه لور ته اشاره وکړه چې هغه تمه درلوده د کلاډ ګړندی موټر و. که دا یوازې د ګډوډۍ بل پړاو و ، ډریک خراب شوی. لکه، شاید، ټول هاوایی. دوی د وینې پاچا مرستیال نیولو ته سخته اړتیا درلوده.
  
  د هغه د سترګو له کونج څخه ، ډریک ولید چې الیسیا ناڅاپه ودریږي. هغه انتظار ونه کړ. د شا په عکس کې، هغه ولیدل چې هغه په عمده توګه د کوټې ته روانه وه. خدای، دا کیدای شي په مصیبت کې راشي.
  
  ژیړ رنګه مخ په وړاندې د لوړ پای سوپر موټر په څیر ښکاري، یو څه د پخوانی پورش لی مانس کوپونو یادونه کوي چې ریس یې ګټلی و. ځمکې ته نېږدې، هغه د سړک منحني غاړکۍ په غېږ کې نیولې وې، داسې ښکارېده لکه په چینو کې روان وي. د خرابې خاورې لپاره مناسب نه و، مګر بیا لنډمهاله سړک په بشپړه توګه څو میله لوړ شو.
  
  ډریک په وینکویش ډزې وکړې ، وسله یې په احتیاط سره د هغه شاته څوکۍ کې کېښوده او د بلوتوټ غږونو ته یې غوږ شو چې د هغه په مغز کې شاوخوا ځړول. د فارم عملیات لاهم په بشپړ ډول روان وو. یرغمل شوي کسان خوشې شول. ځینې مړه شول. د کلاډ د سړیو څو ډلې لا تر اوسه په ستراتیژیکو پوستونو کې پټې وې، چارواکي یې ځمکې ته ځړول. او لاهم شاوخوا نیم درجن پړانګان و، چې د تباهۍ لامل شول.
  
  د استون مارتین او پورش ترمنځ واټن صفر ته راټیټ شوی دی. انګلیسي موټر په خرابو سړکونو ډیر ښه و. ډریک ځان مستقیم د هغه تر شا ودراوه ، د هغه تر څنګ کېناست ، کله چې هغه د شا په عکس کې ولیدل چې بل سوپر موټر ورته نږدې دی.
  
  الیسیا یو زوړ ډاج وائپر چلوي. په هغې باور وکړئ چې د عضلاتو سره یو څه وکړي.
  
  درې واړه موټرونه په ناوخته خاوره کې ودرېدل، په اوږده لار کې یې وګرځېدل. د دوی شاوخوا او شاته کثافات او کثافات تیریدل. ډریک پاخه سړک ته نږدې ولیدل او پریکړه یې وکړه. دوی غوښتل چې کلاډ ژوندی ونیسي، مګر دوی باید لومړی هغه ونیسي. هغه ډیر محتاط و چې په خپلو هیډفونونو کې د خبرو اوریدو ته دوام ورکړي که چیرې چا راپور ورکړ چې دوی کلاډ نیولی دی ، مګر هرڅومره چې دا تعقیب اوږد شو ، ډریک ډیر ډاډه شو چې هغه سړی د وینې پاچا دوهم و.
  
  ډریک خپل ټوپک پورته کړ او د استون وینډشیلډ یې مات کړ. د یوې شیبې د خطرناکه چپه کیدو وروسته، هغه بیرته کنټرول ترلاسه کړ او په تیښته پورش کې یې دویم پړاو ډزې وکړې. ګولۍ د هغه د شا له خوا راوتلې.
  
  موټر لږ څه ورو شو. هغه نوي سړک ته لاړ. ډریک په داسې حال کې ډزې پیل کړې چې د لی مانس موټر چلوونکي ګړندی کړ، د مرمۍ کڅوړې د هغه څنګ ته د څرمن څوکۍ کې پرتې وې. دا وخت دی چې په ټایرونو کې هدف واخلئ.
  
  مګر په عین وخت کې، د چورلکو څخه یو له دوی ټولو څخه تیر شو، دوه شخصیتونه د پرانیستې دروازو څخه راوتلي وو. چورلکه د پورش مخې ته وګرځېده او څنګ ته وخوځېده. د خبرداري ډزو د هغه په وړاندې د سړک څخه ټوټې ټوټې کړې. ډریک خپل سر په کفر کې وخوځاوه لکه څنګه چې یو لاس د موټر چلوونکي کړکۍ څخه ودرېد او په چورلکه یې ډزې پیل کړې.
  
  په ورته وخت کې، هغه خپله پښه د سرعت څخه لیرې کړه او لاسونه یې د سټیرینګ ویل څخه لرې کړل، هدف یې وټاکه او د لیوالتیا، مهارت او بې پروایۍ تور یې خپور کړ. د الیسیا وائپر د خپل موټر سره ټکر شو. ډریک کنټرول بیرته ترلاسه کړ، مګر ولیدل چې ټوپک د وینډشیلډ له لارې الوتنه کوي.
  
  مګر د هغه لیونی شاټ کار وکړ. هغه په تېښته ډرېور په زنګون وواهه او اوس موټر ورو روان و. درېدل. ډریک ناڅاپه استون ودراوه، ټوپ کړ او په چټکۍ سره د پورش د مسافر دروازې ته ورغی، د ټوپک پورته کولو لپاره یې ودراوه او ټول وخت یې د شخصیت په سر کې خپل نظرونه ساتل.
  
  "خپله وسله پریږده! ويې کړه!"
  
  "زه نشم کولی،" ځواب راغی. "تا ما په لاس کې ډزې وکړې چې ما وخورئ، ای احمق خنزیر."
  
  هلیکوپتر مخ په وړاندې ودرېد، د هغې روټرونه په داسې حال کې ودرېدل چې د هغې تندر انجنونه په ځمکه کې ولړزول.
  
  الیسیا نږدې شوه او د پورش اړخ عکس کې یې ډزې وکړې. د یوې ډلې په توګه، دوی چپ او ښي خوا ته وګرځېدل، دواړه د څرخ تر شا سړی پوښلی.
  
  سره له دې چې د سړي په مخ کې د غمجن درد سره سره، ډریک هغه د عکس څخه پیژني. دا کلاډ و.
  
  دا د پیسو ورکولو وخت دی.
  
  
  ****
  
  
  بین بلیک په حیرانتیا کې ټوپ کړ کله چې د هغه د ګرځنده تلیفون زنګ وواهه. د ډریک تقلید کولو سره ، هغه هم ایونیسینس ته لاړ. په "جنت کې ورک شوي" کې د ایمي لی په زړه پورې غږونه په هغه شیبه کې د هرچا له مزاج سره مطابقت لري.
  
  د انټرنیشنل لیکنه پر سکرین راښکاره شوه، زنګ به یې د کورنۍ د کوم غړي نه و. خو د ملي آرشیف د کار په رڼا کې، دا کیدای شي د کوم شمیر دولتي ادارو څخه وي.
  
  "هو؟"
  
  "بین بلیک؟"
  
  وېرې په تورو ګوتو د هغه نخښه غوڅه کړه. "دا څوک ده؟"
  
  "ماته ووایاست". غږ یې کلتوري، انګلیسي او په بشپړ ډول باوري و. "همدا اوس. ایا زه باید د بین بلیک سره خبرې وکړم؟
  
  کرین هغه ته نږدې شو، د هغه په مخ یې وحشت لوستل. "هو".
  
  "ښه. ډیر ښه. ایا دا دومره سخته وه؟ زما نوم ډینیل بیلمونټ دی.
  
  بین تقریبا خپل تلیفون پریښود. "څه؟ ته څنګه یې-"
  
  د ښکلو خندا یوه جریان هغه ودراوه. "ارام اوسه. بس زما ملګري آرام کړه. زه حیران یم، لږ تر لږه ووایم، چې الیسیا میلس او ستاسو ملګرې زما د مهارتونو یادونه نه ده کړې.
  
  د بین خوله خلاصه شوه، یوه کلمه یې هم نشو ویلای. کرین په خوله دا خبرې وکړې، چور؟ له لندن څخه؟ هغه دی؟
  
  د بین مخ دا ټول وویل.
  
  "آیا پیشو ستا ژبه وهلې، ښاغلی بلیک؟ شاید تاسو باید خپله ښکلې خور جوړه کړئ. کارین څنګه دی؟"
  
  د خور د نوم ذکر هغه یو څه خوشحاله کړ. "تا زما نمبر چیرته ترلاسه کړ؟"
  
  "ما ته سپکاوی مه کوئ. ایا تاسو واقعیا فکر کوئ چې دا به دوه ساعته وخت ونیسي چې ساده عملیات ترسره کړئ چې تاسو یې له ما څخه غوښتنه کړې وه؟ یا ما په تیرو څلویښت دقیقو کې د خپلو ګټو په اړه لږ څه زده کړل؟ هوم؟ له دې سره خپل وخت واخلئ، بلکي.
  
  "زه ستاسو په اړه هیڅ نه پوهیږم،" بین په دفاع کې وویل. "ما تاسو ته مشوره درکړه -" هغه ودرېد. "له لارې -"
  
  "ستا ملګرې؟ زه ډاډه یم چې دا وه. هغه ما ښه پیژني."
  
  "د الیسیا په اړه څه؟" کرین چیغې کړې، هڅه یې وکړه چې سړی له توازن څخه وغورځوي. دوی دواړه دومره حیران او دومره بې تجربې وو چې حتی دوی ته دا هم نه وه معلومه چې سي آی اې ته خبرداری ورکړي.
  
  د یوې شیبې لپاره چوپتیا وه. "دا نجلۍ واقعا ما ډاروي، ترڅو تاسو ته ریښتیا ووایم."
  
  داسې بریښي چې د بین دماغ په فعالیت پیل کوي. "ښاغلی بیلمونټ، هغه توکي چې تاسو یې د کاپي کولو غوښتنه کړې وه خورا ارزښتناکه ده. دومره ارزښتناکه -"
  
  "زه پوهیږم. دا د کپتان کوک او د هغه د یوه سړي لخوا لیکل شوی. د خپلو دریو سفرونو په جریان کې، کوک په تاریخ کې د بل چا په پرتله ډیر کشفونه وکړل.
  
  "زه د تاریخي ارزښت معنی نه لرم،" بین چپ شو. "زما مطلب دی، دا کولی شي ژوند وژغوري. اوس. نن ورځ."
  
  "ریښتیا؟" بیلمونټ واقعیا علاقه مند ښکاري. "مهرباني وکړه ماته ووایه".
  
  "زه نشم". بین یو څه نا امیده احساس پیل کړ. "مهرباني. له موږ سره مرسته وکړئ".
  
  "دا دمخه ستاسو په بریښنالیک کې دی ،" بیلمونټ وویل. "مګر زه به هغه څوک نه وم چې زه یې یم که ما تاسو ته دا نه وای ښودلی چې زه څومره ارزښت لرم، ایا زه به یې؟ خوند واخلئ."
  
  بیلمونټ تلیفون پای ته ورساوه. بین خپل ګرځنده تلیفون په میز کې واچاوه او د څو ثانیو لپاره یې په خپل کمپیوټر کې کلیک کړ.
  
  د شیف د ژورنالونو ورک شوي پاڼې په بشپړ، عالي رنګ کې ښکاره شوې.
  
  "د دوزخ کچه،" بین په لوړ غږ لوستل. "کوک یوازې پنځه درجې ته ورسید او بیا بیرته راستون شو. اوه زما خدای، تاسو دا اوریدلی شئ، کارین؟ حتی کیپټن کوک هم د پنځمې درجې نه تیر شو. دا... دا..."
  
  "د جالونو یو لوی سیسټم." کیرین په چټکۍ سره د هغه په اوږه ولوستل، د هغې د عکسونو حافظه د اضافي وخت کار کوي. "تر ټولو لوی، لیونی جال سیسټم تر اوسه تصور شوی."
  
  "او که دا خورا لوی او خطرناک او پراخه وي ..." بین هغې ته مخ کړ. "د معجزې د پراخوالي او اهمیت تصور وکړئ چې دا لامل کیږي."
  
  کارین وویل "د نه منلو وړ" او لوستل.
  
  
  ****
  
  
  ډریک کلاډ د شاټ شوي موټر څخه راوویست او په نږدې ډول یې سړک ته وغورځاوه. د هغه د درد چیغې هوا کرایه کوي، حتی د چورلکې غږ هم ډوبوي.
  
  "احمقانو! تاسو به هیڅکله دا ودروئ. هغه تل وګټي. لعنت دې وي، زما لاس درد کوي، ای بدمرغه!
  
  ډریک خپل ماشین ټوپک د لاس اوږدوالی ته راوړو او د کلاډ په سینه یې زنګون وکړ. "یوازې یو څو پوښتنې، ملګري. بیا به ډاکټران تاسو ته د یو څه خورا خوندور شی څخه ډک کړي. Kovalenko چیرته دی؟ هغه دلته دی؟"
  
  کلاډ هغه ته یو تیږه مخ ورکړ، تقریبا په غوسه.
  
  "ښه، راځئ چې یو څه ساده هڅه وکړو. ایډ بودریو. هغه چیرته دی؟"
  
  "هغه د ویکي ویکي شټل بیرته ویککي ته واخیست."
  
  ډریک سر وخوځاوه. "نور دوه فارمونه چیرته دي؟"
  
  " ورک شو." د کلاډ مخ په خندا شو. "هرڅه ورک شوي".
  
  "دا بس ده". الیسیا د ډریک په اوږه غوږ نیولی و. هغه شاوخوا وګرځېده، د کلاډ مخ ته یې د ټوپک اشاره وکړه، او خپل بوټ یې په ډیر احتیاط سره د کلاډ په ټوټه شوې کوټه کې کېښود. یو ناڅاپه چیغې هوا تقسیم کړه.
  
  "موږ کولی شو دا تر هغه ځایه ورسوو چې تاسو یې غواړئ،" ډریک په سر کې وویل. "دلته هیڅوک ستا خوا نه دی، ملګری. موږ د ترهګرو بریدونو څخه خبر یو. یا خبرې وکړئ یا چیغې وکړئ. دا ماته مهمه نه ده."
  
  "درېدل!" د کلاډ خبرې تقریبا د پوهیدو وړ نه وې. "پو... مهرباني وکړئ."
  
  "دا غوره ده". الیسیا فشار یو څه کم کړ.
  
  "زه ... د ډیری کلونو لپاره د وینې پاچا سره یم." کلاډ سپټ. "مګر اوس هغه ما شاته پریږدي. هغه ما پریږدي چې مړ شي. د خنزیر په هیواد کې راټیټ. د خپل آس پټولو لپاره. شاید نه." کلاډ هڅه وکړه چې پورته شي. "کرپ".
  
  هرڅوک هوښیار شو، ډریک یوه تومانچه راوویستله او د کلاډ کوپړۍ یې په نښه کړه. "په آرامۍ سره".
  
  "هغه به پښیمانه شي." کلاډ په عملي توګه په غوسه و. "زه نور د هغه د ناوړه عذاب پروا نه لرم." خندا یې له غږه راښکته شوه. "راته مهم نه دی. اوس زما لپاره نور ژوند نشته."
  
  "موږ پوهېږو." الیسیا ساه ورکړه. "تاسو د خپل هلک ملګري څخه نفرت کوئ. یوازې د سیکسی سرتیري پوښتنو ته ځواب ووایی.
  
  د ډریک په غوږ کې د بیپ غږ و. یو فلزي غږ وویل: "لومړی پورټل وسیله وموندل شوه. داسې ښکاري چې کووالینکو دا شاته پریښې ده.
  
  ډریک سترګې پټې کړې او په لنډه توګه الیسیا ته یې وکتل. ولې د وینې پاچا به د پورټل وسیله په داسې وخت کې پریږدي؟
  
  ساده ځواب. هغه ورته اړتیا نه درلوده.
  
  "کووالینکو د الماس سر مشري کوي، سمه ده؟ د پیل دروازو ته، یا دوزخ، یا بل څه. دا د هغه وروستی هدف دی، سمه ده؟"
  
  کلاډ مخ جوړ کړ. "دا افسانه چې هغه وموندله یو جنون شو. یو سړی د ټولو خوبونو هاخوا بډای دی. یو سړی چې هر څه چې وغواړي ترلاسه کولی شي. هغه څه کوي؟
  
  "د هغه څه سره مینه لري چې هغه به هیڅکله ونه لري؟" الیسیا وړاندیز وکړ.
  
  "یو سړی دومره هوښیار، دومره زیرک، د شپې په یوه عصبي احمق بدل شو. هغه پوهیده چې د دې لوی آتش فشان لاندې یو څه شتون لري. تل به یې ویل چې هغه تر ټولو ښه پخلی دی. دا پخلی په حقیقت کې په ویره کې بیرته راستون شو. خو نه دیمیتري کووالینکو، نه خونړی پاچا؛ هغه به پر مخ تللی وای."
  
  حتی ډریک د وړاندوینې زیاتوالی احساس کړ. "آیا کوک بیرته راستون شو؟ دلته څه شی دی؟"
  
  کلاډ سر وخوځاوه، بیا یې په درد کې ژړل. "هیڅوک نه پوهیږي. مګر زه اټکل کوم چې Kovalenko به لومړی وي چې پوه شي. هغه اوس هلته په لاره دی."
  
  د ډریک زړه په دې معلوماتو ټوپ کړ. هغه اوس هلته په لاره دی. یو وخت و.
  
  په دې وخت کې مای او نیم درجن سرتیري دوی ته نږدې شوي وو. هر چا په ډیر پام سره غوږ نیولی و.
  
  ډریک راتلونکی دنده یاد کړه. "موږ د فارم ځایونو ته اړتیا لرو. او موږ ایډ بوډریو غواړو.
  
  کلاډ معلومات خپاره کړل. دوه نور فارمونه، یو په کاوای کې، بل په لوی ټاپو کې. بودریو کاوی ته په لاره و.
  
  "د ترهګریزو بریدونو په اړه څه؟" مای په خاموشۍ وپوښتل. "ایا دا یوازې یو بل چل دی؟"
  
  او اوس د کلاډ مخ واقعیا د داسې نا امیدۍ او رنځ سره غزیدلی چې د ډریک معده په فرش راوتلې.
  
  "نه". کلاډ چیغې کړې. "دوی ریښتیني دي. دوی کولی شي هر وخت خلاص شي.
  
  
  شپږویشتم فصل
  
  
  بین او کارین کړکۍ ته ولاړل، هر یو د کیپټن کوک د پټو مجلو یوه کاپي درلوده. لکه څنګه چې دوی هغه لیونۍ لوستل او بیا یې لوستل چې پدې کې شامل دي ، بین د خپلې خور څخه د وینې پاچا عجیب چلند په اړه پوښتنه وکړه.
  
  "کووالینکو باید پلان درلود چې دې سفر ته لاړ شي کله چې د پورټ ایبل وسایل وموندل شول. هغه ډیر ښه چمتو دی چې په تیرو څو اونیو کې هرڅه تنظیم کړي.
  
  "کلونه،" کارین غږ وکړ. "کلونه پلان کول، تمرین کول او سم څرخونه غوړول. خو ولې یې دا لوی عملیات له خطر سره مخامخ کړل چې برمودا ته لږ سفر وکړي؟
  
  بین خپل سر په یوه برخه کې وخندل چې هغه یې لوستل. "لیونی شیان. یوازې لیونی. یوازې یو شی و چې کولی شي هغه دا وکړي، خور.
  
  کارن لرې سمندر ته وکتل. "هغه د وسیلو په اړه یو څه ولیدل چې د ډیمنډ سر پورې اړوند وو."
  
  "هو، مګر څه؟"
  
  "ښه، په پای کې، په ښکاره ډول هیڅ شی خورا مهم ندي." دوی لړزونکي سرونه ولیدل ځکه چې د کیمرې عکسونه د وینې پاچا فارم څخه خپریدل. دوی پوهیدل چې میګالومانیک د پورټل وسیله شاته پریښوده. "هغه دې ته اړتیا نلري."
  
  "یا هغه باور لري چې هغه کولی شي دا په خپله خوښه بیرته واخلي."
  
  د دوی شاته ، په عملیاتي اپلنک کې ، دوی د ډریک غږ واورېد هغه معلومات چې هغه له اوږدې مودې راهیسې له کلاډ څخه استخراج کوي.
  
  بین په کارین سترګې پټې کړې. "هغه وايي خوني پاچا لا دمخه د الماس په سر کې دی. دا پدې مانا ده - "
  
  مګر د کارین ناڅاپي چیغې د هغه په غیږ کې راتلونکي ټکي کنګل کړل. هغه د هغې سترګې تعقیب کړې، سترګې یې تنګې کړې او د نړۍ ټوټه ټوټه یې احساس کړه.
  
  د ویکيکي ساحل په اوږدو کې د هوټل له کړکیو څخه د څو چاودنو څخه تور لوګی پورته کیږي.
  
  د هغه شاوخوا دفترونو څخه د شور غږ په پام کې نیولو سره، بین دیوال ته منډه کړه او تلویزیون یې وګرځاوه.
  
  د هغه موبايل زنګ راغی. دا ځل د هغه پلار و. دوی باید تلویزیون هم وګوري.
  
  
  ****
  
  
  ډریک او پوځیان، چې د یرغمل نیولو یا د مقاومت د څو پاتې جیبونو په ماتولو بوخت نه وو، په خپلو آیفونونو کې خپرونې لیدلې. د دوی د قطعې قوماندان، د جانسن په نوم یو سړی، په نظامي Android وسیلو کې هیک کړی او په هونولولو کې د ګرځنده کمانډ پوسټ سره مستقیم اړیکه نیولې کله چې پیښې راڅرګندې شوې.
  
  قوماندان تکرار کړه: "بمونه په ویکیکي کې په دریو هوټلونو کې وچاودېدل. "زه تکراروم. درې. موږ له ساحل څخه لویدیځ ته ځو. Kalakuau Wikiki. اوهانا ته څپې." قوماندان د یوې دقیقې لپاره غوږ ونیول. "داسې بریښي چې دوی په خالي خونو کې چاودنه کړې ، چې ویره یې رامینځته کړې ... ویستل ... ډیر څه ... ګډوډي. د هونولولو بیړني خدمتونه تر حده غځول شوي دي.
  
  "دا ټول دي؟" ډریک واقعیا یو څه راحت احساس کړ. دا کیدی شي ډیر خراب وي.
  
  "انتظار -" د قوماندان مخ راښکته شو. "اوه نه".
  
  
  ****
  
  
  بین او کارین په ویره کې ولیدل کله چې صحنې د تلویزیون په سکرین بدلې شوې. هوټلونه په چټکۍ سره خالي شول. نارینه او ښځې منډه کړه، وهل او ښکته شول. دوی چیغې کړې، د خپلو عزیزانو دفاع یې وکړه او د خپلو ماشومانو په غیږ کې یې ژړل. د هوټل کارمندان وروسته راغلل، سخت او ډاریدل، مګر کنټرول یې ساتل. پولیس او اور وژونکي لابیونو او هوټل خونو ته ننوتل او بهر شول او د هر هوټل مخې ته د دوی شتون احساس شو. د ټلویزیون عکس د هلیکوپتر د الوتنې په وخت کې ورک شو، د ویکيکي او د هغې هاخوا د غرونو غرونو عالي لید ښکاره کوي، د ډیمنډ هیډ آتش فشان او د نړۍ مشهور کوهیو ساحل، چې اوس د لوړ پوړ هوټلونو په زړه پورې لید سره لوګي خپروي. او د دوی له ویجاړو دیوالونو او کړکیو څخه اورونه.
  
  د تلویزیون سکرین یو ځل بیا کلیک شو. بین ساه ورکړه او د کارین زړه ټوپ کړ. دوی حتی له یو بل سره خبرې نه کولې.
  
  څلورم هوټل چې د ټولې نړۍ په نظر کې دی، د نقاب پوش ترهګرو لخوا ونیول شو. هر هغه څوک چې د دوی په لاره کې ودرېد په سړک کې وویشتل شو. وروستنی سړی شاته وګرځید او په څرخیدونکي چورلکه کې یې لاس وخوځاوه. مخکې له دې چې هوټل ته ننوځي او د هغه شاته دروازه وتړي، هغه یو ملکي وګړی چې د پارک شوي ټکسي څنګ ته ناست و، ډزې وکړې او وواژه.
  
  "آه زما خدایه". د کارن غږ خاموش و. "په دننه کې د بې وزلو خلکو په اړه څه؟"
  
  
  ****
  
  
  قوماندان دوی ته وویل: "ملکه الا موانا د وسله والو لخوا برید شوې ده." "په پریکنده توګه. ماسک اغوستل. زه له وژلو نه ډارېږم." هغه خپله وژونکې سترګې کلاډ ته واړولې. "څومره نور بریدونه به وي، ای بدکاره؟"
  
  کلاډ په ویره کې ښکاریده. "هیڅ نه،" هغه وویل. "په اوهو کې."
  
  ډریک مخ واړوه. هغه باید فکر وکړي. هغه باید خپل ځان بیا تنظیم کړي. دا هغه څه وو چې کووالینکو غوښتل چې دوی ټول له پامه وغورځوي. حقیقت دا و چې کووالینکو پوهیده چې د الماس د سر لاندې ژور پټ یو څه په زړه پوري پټ دی، او هغه د ادعا کولو په لور روان و.
  
  یو څه چې ممکن د دې بریدونو وحشت هم روښانه کړي.
  
  د هغه تمرکز بیرته راستانه شو. دلته هیڅ شی نه دی بدل شوی. بریدونه په سمه توګه ترسره شوي. دوی په ورته وخت کې سرتیري، اردو او بیړني خدمتونه معلول کړل. مګر هیڅ شی نه دی بدل شوی، دوی د وینې پاچا ونه موندل، نو -
  
  پلان B په عمل کې واچول شو.
  
  ډریک می او الیسیا ته اشاره وکړه. هیډن او کینیماکا لا دمخه نږدې وو. لوی هاوایی شیل حیران ښکاریده. ډریک ورته په اشاره وویل: "ایا ته چمتو یې، مانو؟"
  
  کینیماکا تقریبا وده وکړه. "زه سمه یم."
  
  "پلان B،" ډریک وویل. "کووالینکو دلته نه دی، نو موږ ورته پاتې یو. پاتې عسکر به په یوه دقیقه کې پدې پوه شي. هیډن او می، تاسو د کاوی په برید کې ګډون کوئ. مانو او الیسیا، تاسو د لوی ټاپو په برید کې ګډون کوئ. هغو فارمونو ته لاړ شه. څومره چې تاسو کولی شئ خوندي کړئ. او ایلیسیا ..." د هغه مخ په یخ شوي یخ بدل شو. "زه په تاسو باندې حساب کوم چې قتل وکړئ. اجازه راکړئ چې هغه بدکاره بودریوکس په وحشیانه مرګ مړ شي.
  
  الیسیا سر وخوځاوه. دا د ډریک نظر و چې مای او الیسیا جلا وساتي کله چې دوی پوهیدلي چې دوی باید خپل ټیم تقسیم کړي. هغه نه غوښتل چې د ویلز مړینه او نور رازونه د ژوند ژغورلو او د دښمن د مخنیوي تر منځ راشي.
  
  د کلاډ لوړ غږ د ډریک پام ځانته راواړوه. "کووالینکو یوازې ستاسو پام ځانته اړولو لپاره په اوهو، کاوای او لوی ټاپو باندې بریدونه تمویل کړل. تقسیم کړئ او تاسو فتح کړئ. تاسو نشئ کولی دا سړی مات کړئ. هغه له کلونو راهیسې چمتووالی نیسي."
  
  میټ ډریک خپله وسله پورته کړه. "له همدې امله زه به هغه د دوزخ له دروازو څخه تعقیب کړم او هغه شیطان ته خواړه ورکړم." هغه د کارګو چورلکې په لور روان شو. "راځه، خلک. پورته کړئ."
  
  
  ****
  
  
  بین په چټکۍ سره مخ شو کله چې د هغه د ګرځنده تلیفون زنګ وو. دا ډریک وه
  
  "تیار یې؟"
  
  "سلام میټ. تاسو ډاډه یاست؟ ایا موږ واقعیا پریږدو؟"
  
  "موږ واقعیا پریږدو. همدا اوس. ایا تاسو د ډینیل بیلمونټ څخه هغه څه ترلاسه کړل چې تاسو ورته اړتیا لرئ؟"
  
  "هو. مګر هغه یو څه کمزوری دی - "
  
  "ښه. ایا تاسو د لاوا ټیوب ته نږدې دروازه په ګوته کړې؟"
  
  "هو. د ډیمنډ هیډ څخه شاوخوا دوه میله لرې یوه تړل شوې ټولنه شتون لري. د هاوایی حکومت په ورته ډول هره پیژندل شوې دروازه وتړله. په ډیرو مواردو کې، دا حتی یو ټاکل شوی ماشوم د ننوتلو مخه نه نیسي.
  
  "هیڅ شی مرسته نه کوي. واورئ، بین. کیرین ونیسئ او یو څوک ترلاسه کړئ چې تاسو دې لاوا ټیوب ته بوځي. ما ته همغږي راولېږه. همدا اوس یې وکړه ".
  
  "ایا تاسو جدي یاست؟ موږ نه پوهیږو چې هلته څه دي. او دا د جال سیسټم؟ دا د ظلم څخه بهر دی."
  
  "زړور، بین. یا، لکه څنګه چې ډیف لیپرډ دا وویل - راځئ چې ډبرې وکړو. "
  
  بین خپل تلیفون په میز کې کیښود او ژوره ساه یې واخیسته. کارن خپل لاس په اوږه کېښود. دوی دواړو تلویزیون ته وکتل. د وړاندې کوونکی غږ تود و.
  
  "...دا په هغه کچه ترهګري ده چې مخکې هیڅکله نه وه لیدل شوې."
  
  "ډریک سم دی ،" بین وویل. "موږ په جګړه کې یو. موږ اړتیا لرو چې د خپلو دښمنانو قوماندان ړنګ کړو."
  
  
  اووه ویشتمه څپرکی
  
  
  ډریک د ډیلټا ټیم اته غړي راټول کړل، کوم چې د ژورو غارونو سپړنې ته اړتیا په صورت کې هغه ته ګمارل شوي وو. دوی د ډیپارټمنټ خپلوان تجربه کاران وو، خورا تجربه لرونکي، او هر یو یو ځل، په کوم ځای کې، خپل عملیات ترسره کړي.
  
  مخکې له دې چې دوی په چورلکه کې سپاره شي، ډریک د یوې شیبې لپاره د خپلو ملګرو سره ولاړ. د وینې پاچا لا دمخه د هاوایی او دولتي ځواکونه سره ویشلي وو، او اوس هغه د دوی د جلا کولو لپاره روان و.
  
  "په امان کی اوسه." ډریک هر چا ته په بدل کې وکتل. هیډن می. ایلیسیا کینیماکا. "موږ به یوه بله شپه په دوزخ کې تیره کړو، مګر سبا به موږ ټول آزاد شو."
  
  د منو څخه سرونه او ژړاګانې وې.
  
  "باور وکړه،" ډریک وویل او لاس یې اوږد کړ. څلور نور لاسونه ورته راغلل. "بس ژوندی اوسئ، هلکان."
  
  له دې سره، هغه وګرځېد او د انتظار چورلکې په لور منډه کړه. د ډیلټا سکواډ خپل تجهیزات بشپړ کړل او اوس یې د دوی ځایونه نیولي کله چې هغه سپاره وو. "سلام هلکانو". هغه قوي یارکشیر تلفظ درلود. "د دې وودکا لندبل سور جلا کولو ته چمتو یاست؟"
  
  "بویا!"
  
  "لکه." ډریک پیلوټ ته وخوت، چا چې دوی په هوا کې پورته کړل. هغه یو وروستی ځل فارم ته وکتل او ویې لیدل چې ملګري یې لاهم په ورته دایره کې ولاړ دي او هغه یې ګوري.
  
  ایا هغه به بیا دوی ټول ژوندي وویني؟
  
  که هغه دا کار وکړ، نو جدي حساب به وي. هغه باید یو څه بخښنه وغواړي. ځینې ویرونکي واقعیتونه چې هغه به ورسره موافق وي. مګر د کووالینکو د مړینې سره، دا به اسانه وي. کینیډي به غچ اخیستی وای، که نه وی ژغورل شوی. او اوس چې هغه په کلکه د خوني پاچا په لاره کې و، د هغه روحونه لا دمخه یو څه لوړ شوي وو.
  
  مګر د می او الیسیا ترمینځ وروستی حساب ممکن دا ټول په خپل سر بدل کړي. د دوی تر مینځ یو څه لوی وو، یو څه ویرونکی. او هرڅه چې وي، ډریک پکې ښکیل دی. او څاګانې.
  
  هلیکوپتر د بین همغږي ته رسیدو لپاره ډیر وخت ونه نیول. پیلوټ دوی د کوچني کمپلیکس څخه شاوخوا سل متره لرې د ځمکې په یوه ټوټه ټوټه کړه. ډریک ولیدل چې بین او کارین لا دمخه د لوړ کټ په وړاندې د خپلو شا سره ناست وو. د دوی مخونه په بشپړ ډول د فشار سره سپین وو.
  
  هغه د یو څه وخت لپاره زوړ ډریک ته اړتیا درلوده. دې ماموریت بین بلیک ته په خورا ښه توګه اړتیا درلوده، او په داسې حال کې چې بین په ټولو سلنډرونو ډزې کولې، کارین له هغې څخه تغذیه کوله. د ماموریت بریالیتوب په دوی پورې اړه لري چې ټول د دوی د ژوند غوره بڼه کې وي.
  
  ډریک د ډیلټا سرتیرو ته اشاره وکړه، د چورلکې څخه ووتل، د هوا له سختو ټوټو څخه محاصره، او د بین او کارین په لور منډه کړه. "هر څه سم دي؟" هغه چیغه کړه. "تاسو لوښي راوړې؟"
  
  بین سر وخوځاوه، لاهم یو څه ناڅرګند دی چې څنګه د خپل زاړه ملګري په اړه احساس وکړي. کرین د خپل سر شاته خپل ویښتان تړل پیل کړل. "موږ په بشپړ ډول بار شوي یو، ډریک. زه امید لرم چې تاسو یو څه ښه بیرته راوړی."
  
  د ډیلټا سرتیري د دوی شاوخوا راټول شول. ډریک د یوه سړي لپاره ټلیفون وکړ، یو لوی ږیره لرونکی شخص چې په غاړه او لاسونو یې د بایسکل چلونکي په څیر ټاټو وه. "دا زما نوی ملګری دی، د کال نښه کوموډو ده، او دا د هغه ټیم دی. ټیم، زما پخوانیو ملګرو، بین او کارین بلیک سره ووینئ.
  
  هرې خوا ته نارې او نارې وې. دوه سرتیري د سمبولیک تاک په غوره کولو بوخت وو چې د هاوایی مشهور لاوا ټیوب څخه د خلکو د ښکته کیدو مخه نیسي. څو دقیقې وروسته دوی شاته شول او دروازه خلاصه وه.
  
  ډریک ودانۍ ته ننوت. د کانکریټ پلیټ فارم د فلزي دروازې ته لار پیدا کړه چې په خوندي توګه تړل شوې وه. ښي خوا ته یوه اوږده پوسته ولاړه وه، چې په سر کې یې یوه څرخيدونکي امنیتي کمرې سیمه سروې کوله. کوموډو هماغه دوه عسکر مخ ته ودرول چې د دروازې ساتنه وکړي.
  
  "ایا تاسو د هغه څه په اړه کوم اشارې لرئ چې زه او زما سړي په کې ورننوځي؟" د کوموډو په ژړغوني غږ بین وزګار کړ.
  
  "د رابرټ بیډن پاول په وینا ،" بین وویل. "تیار شه".
  
  کرین زیاته کړه: "د هر څه لپاره."
  
  بین وویل، "دا د هلک سکاوټ شعار دی."
  
  کوموډو خپل سر وخوځاوه او د ساه لاندې یې "ګیکس" وویل.
  
  بین ځان د یو سخت ښکاري سرتیري شاته ودراوه. "په هرصورت، دوی ولې تاسو ته کوموډو وايي؟ آیا ستا غوښه زهرجن ده؟"
  
  ډریک مخکې له دې چې د ډیلټا کپتان ځواب ورکړي مداخله وکړه. "دوی ممکن دې ته د لاوا ټیوب ووایی ، مګر دا لاهم یو ساده زاړه تونل دی. زه به د معمول پروتوکولونو په ایښودلو سره تاسو ته سپکاوی ونه کړم ، مګر زه به تاسو ته دا ووایم. د بوبي جالونو لپاره پام وکړئ. خوني پاچا ټول د لوی نندارتونونو او جلا کولو تخنیکونو په اړه دي. که هغه کولی شي موږ جلا کړي، موږ مړه سړي یو.
  
  ډریک مخکې لاړ، بین ته یې اشاره وکړه چې بل لاړ شي او کارین کوموډو تعقیب کړي. په کوچني ساتونکي خونه کې د یو څو لوی تالارونو او دوړو ټیلفونونو پرته بل څه نه و. دا خړ او لندبل بوی درلود او د ژورې ، لومړنۍ چوپتیا سره چې مخکې په هوا کې ځړیدلی و. ډریک مخکې لاړ او ژر یې وموندل چې ولې.
  
  د لاوا ټیوب ته د ننوتلو لاره د دوی په پښو کې وه، یو لوی سوری چې د تیاره تیاره لور ته ځي.
  
  "څومره لرې دی؟" کوموډو مخ په وړاندې لاړ او د چمکۍ لرګی یې وغورځاوه. وسیله د څو ثانیو لپاره فلش شوه او د سخت ډبرې له وهلو دمخه وګرځید. "نژدې. ځینې رسۍ خوندي کړئ، هلکان. زر کوه."
  
  پداسې حال کې چې سرتیرو کار کاوه، ډریک د هغه په څیر ښه اوریدلی و. له تورې تیارې څخه غږ نه و راغلی. هغه داسې انګیرله چې دوی د کووالینکو څو ساعته وروسته وو، مګر هغه اراده درلوده چې ژر تر ژره ونیسي.
  
  کله چې دوی ښکته شول او خپلې پښې یې د لاوا ټیوب په نرم پوړ کې ټینګې ټینګې کړې، ډریک خپل بیرغونه ترلاسه کړل او د ډیمنډ سر په لور روان شو. پایپ تنګ شو، ډوب شو او کندې شو. حتی د ډیلټا ټیم ځینې وختونه خپل توازن له لاسه ورکړی یا د آتش فشاني شافټ د غیر وړاندوینې له امله خپل سرونه ټوټې کړي. دوه ځله دا په ګړندۍ توګه وګرځید ، د ډریک د ویره لامل شو تر هغه چې هغه پوه شو چې نرم وکر تل د ډیمنډ سر په لور و.
  
  هغه خپلې سترګې په رینج فائنڈر کې ساتلې. د ځمکې لاندې تیاره د ټولو خواوو څخه تړل شوې وه. "مخکې رڼا،" ډریک ناڅاپه وویل او ودرېد.
  
  یو څه د تیاره څخه راوتلی و. له لاندې څخه سړه هوا. هغه ودرېد او د لوی سوري په وړاندې یې مطالعه وکړه. کوموډو په لاره لاړ او یو بل چمکۍ لرګی یې وغورځاوه.
  
  دا ځل هغه شاوخوا پنځلس فوټه راښکته شو.
  
  "ښه. کوموډو، تاسو او ستاسو ټیم چمتو اوسئ. بین، کارین، راځئ چې دې مجلو ته یو نظر وکړو.
  
  لکه څنګه چې د ډیلټا ټیم د جګ شوي سوري په اوږدو کې یو قوي تپې جوړه کړه ، ډریک ژر تر ژره فوټ نوټونه ولولي. مخکې له دې چې د لومړي مخ لوستل پای ته ورسوي سترګې یې پراخې شوې او ژوره ساه یې واخیسته.
  
  "خونی دوزخ. زه فکر کوم چې موږ لویو وسلو ته اړتیا لرو."
  
  بین یوه ابرو پورته کړه. "دا ګولۍ نه دي چې موږ هلته لاندې اړتیا لرو. دا مغزونه دي."
  
  "ښه، له نېکه مرغه زه دواړه لرم." ډریک خپل ټوپک پورته کړ. "زه فکر کوم که موږ د لارې په اوږدو کې یو څه خوندور میوزیک اوریدو ته اړتیا ولرو ، موږ به تاسو ته مخه کړو."
  
  "هګۍ. زه اوس په خپل آی پوډ کې فلیټ ووډ ماک لرم.
  
  "زه حیران شوم. کومه نسخه؟
  
  "ایا له یو څخه ډیر شتون لري؟"
  
  ډریک سر وخوځاوه. "زه فکر کوم چې ټول ماشومان باید خپلې زده کړې له یو ځای پیل کړي." هغه کرین ته سترګې وغړولې. "موږ څنګه کوو، کوموډو؟"
  
  "شوی".
  
  ډریک مخ په وړاندې لاړ، د تپې سره تړلی رسۍ یې ونیوله، او په عجیب ډول روښانه پایپ یې ښکته کړ. کله چې د هغه بوټان لاندې ته ولګېدل، هغه یې راښکته کړل او نور یې یو په بل پسې ښکته کړل. کارین، یو روزل شوی ورزشکار، په اسانۍ سره نزول اداره کړ. بین یو څه مبارزه وکړه، مګر هغه ځوان او مناسب و او په پای کې پرته له خولې مات شو.
  
  "مخکې". ډریک په چټکۍ سره د ډیمنډ سر په لور روان شو. "خپل شاته وګورئ. موږ نږدې کېږو."
  
  لاره په ښکته کیدو پیل شوه. ډریک په لنډه توګه حیران شو چې څنګه د لاوا ټیوب د خپل طبیعي جریان څخه ایستل کیدی شي، مګر بیا پوه شو چې مګما به په خپل شا کې د دوزخي ځواک سره د لږ مقاومت په لاره کې خپله لاره په زور سره حرکت وکړي. لاوا کولی شي هر زاویه واخلي چې وغواړي.
  
  یو څو دقیقې تیرې شوې او ډریک بیا ودرېد. مخکې په فرش کې یو بل سوری و، دا ځل کوچنی او په بشپړه توګه ګرد شوی. کله چې کوموډو د چمکۍ لرګی وغورځاوه، دوی اټکل وکړ چې شافټ شاوخوا دېرش فوټه ژوره وه.
  
  "حتی ډیر خطرناک ،" ډریک وویل. "د ځان ساتنه وکړئ، تاسو دواړه."
  
  هغه بیا ولیدل چې د ګلو سټیک څخه رڼا د هیڅ ډبرو دیوالونو لخوا نه منعکس کیږي. د هغې نارنجي رڼا د شاوخوا تیاره لخوا جذب شوې وه. د دوی لاندې یوه لویه خونه وه.
  
  هغه د چوپتیا لپاره اشاره وکړه. د یو په توګه، دوی هر ډول غږونو ته په دقت سره غوږ نیولی چې له لاندې څخه راځي. د یوې شیبې بشپړ چوپتیا وروسته، ډریک د ریپل رسی ونیوله او ځان یې په خالي شافټ کې تیر کړ. هغه په چټکۍ سره د هغې اوږدوالی ټیټ کړ تر هغه چې هغه د چت لاندې و.
  
  بیا هم شور نشته. هغه نور نیم درجن چمکۍ لرګي مات کړل او لاندې حجرې ته یې وغورځول. په تدریج سره، یو غیر طبیعي رڼا غوړیدل پیل کړل.
  
  او میټ ډریک په پای کې هغه څه ولیدل چې لږ خلکو دمخه لیدلي وو. یوه لویه مستطیل کوټه چې شاوخوا پنځوس متره اوږدوالی لري. په بشپړ ډول نرم پوړ. درې منحني دېوالونه، چې په هغه کې ځینې لرغونې نښې کښل شوي، په دومره واټن کې د توپیر وړ ندي.
  
  او د یو دیوال تسلط هغه منحل شوی آرشیف دی چې کیپټن کوک یې ډیر خوښ کړ. د هغه دننه دروازه چې د وینې پاچا یې زړه راښکونکی کړی و. او هغه وحشتونه او حیرانتیاوې چې ممکن د میټ ډریک او د هغه ملګري له داسې وحشت څخه ډک وي.
  
  دوی د دوزخ دروازې وموندلې.
  
  
  اتلس څپرکی
  
  
  هیډن په ټینګه سره نیولی و لکه څنګه چې چورلکه په اسمان کې ودرېده، په چټکۍ سره لاره بدله کړه. د کینیماکي وروستی لید هغه تل لوبونکی الیسیا مایل و چې هغه یې بلې چورلکې ته اړ کړ. دې لید هغې ته زړه ښه کړ، مګر د هغې عملي اړخ پوهیده چې کله د جګړې خبره راغله، مانو د یوې لیوني انګلیسي میرمنې په توګه په سوداګرۍ کې خورا ښه ملاتړ درلود.
  
  هایډن هم همداسې کوي. مای د هغې تر څنګ ناست و، ارامه او آرامه وه، لکه څنګه چې دوی د ناپلي ساحل ته ځي ترڅو د نړۍ په کچه لیدونه وګوري. پاتې څوکۍ د کریک عسکرو لخوا نیول شوې وې. کاوی شاوخوا شل دقیقې لرې و. ګیټس یوازې د هغې سره اړیکه نیولې وه ترڅو د کاوای په کوکوی ګریو خلاص هوایی مال کې د ترهګریز برید راپور ورکړي. یو سړي ځان د کمپلکس په شمال اړخ کې د ګډ جمبا جوس / سټاربکس موقعیت څخه بهر د ریلنګ سره تړلی و. یو څوک د جامټیکس ټوټې سره د هغه په بدن کې تړل شوي او د هغه ګوتې د لومړني ډیټونټر په محرک کې.
  
  دغه سړي دوه اتومات وسلې او یو بلوتوث هیډسیټ هم درلود او د رستورانت هر سرپرست ته یې د وتلو مخه ونیوله.
  
  د ګیټس په خپلو الفاظو کې. "دا احمق په ښکاره ډول تر هغه وخته پورې هلته ځړول کیږي چې هغه کولی شي، بیا کله چې چارواکي خپل حرکت وکړي، هغه به چاودنه وکړي. د کاوای ډیری پولیس ځواک له تاسو څخه لیرې د پیښې ځای ته ګمارل شوی و.
  
  هیډن ډاډ ورکړ: "موږ به فارم خوندي وساتو ، صاحب." "موږ دا تمه درلوده."
  
  "موږ دا وکړل، میرمن جې. زه اټکل کوم چې موږ به وګورو چې د لوی ټاپو لپاره د کووالینکو پلانونه څه دي.
  
  هیډن سترګې پټې کړې. کویلینکو د کلونو راهیسې دا برید پلان کړی و، مګر پوښتنې پاتې دي. ولې د پورټل وسیله پریږدئ؟ ولې په داسې غرور سره پریږده؟ ایا دا د هغه پلان B کیدی شي؟ دا، د دې حقیقت سره سره چې چارواکو په چټکۍ سره د هغه ټولې هڅې افشا کړې او د ډریک، د هغه د ملګرو او کورنیو په وړاندې یې یو خونړی انتقام هڅولی، هغه د لوی شهرت ترلاسه کولو لپاره دا لاره غوره کړه.
  
  یا، هغې فکر کاوه، شاید هغه د پخوانۍ، پخوانۍ ستراتیژۍ څخه کار اخیستی وي چې دلته دومره ګډوډ رامینځته کړي چې ستاسو کړنې به هلته د پام وړ پاتې شي.
  
  مهمه نده، هغې فکر وکړ. د هغې فکرونه د بین او هغه خطرناک کار په اړه وو چې هغه یې پر مخ و. هغې به هیڅکله دا د وظیفې څخه بهر ونه ویل، مګر هغې د هغه سره ډیره مینه پیل کړه. هغه دنده چې هغې د خپل پلار په وړاندې احساس کړه ورکه نه شوه، مګر دا د کینیډي مور له ناوړه مړینې وروسته لږ بیړنۍ شوه. ریښتینی ژوند هره ورځ زړې ژمنې ماتوي.
  
  لکه څنګه چې چورلکه د روښانه نیلي هاوایی اسمان له لارې تیریږي ، هیډن د بین بلیک لپاره دعا وکړه.
  
  بیا د هغې د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. کله چې هغې سکرین ته وکتل، نو سترګې یې په حیرانتیا سره پورته شوې.
  
  "سلام،" هغې سمدستي ځواب ورکړ. "څنګه یاست؟"
  
  "ښه، مننه، مګر د قبر سپړنې سوداګرۍ یو جدي اړخ لري. زما ټن تقریبا ورک شوی دی."
  
  هیډن وخندل. "ښه، تورسټن، د دې ډول شیانو لپاره سالونونه شتون لري."
  
  "د قوماندې پوستې او قبر ترمنځ؟ واقعیآ نه."
  
  "البته، زه غواړم چیټ وکړم، تورسټن، مګر تاسو سویډن خپلې شیبې غوره کړئ."
  
  "پوه شو. ما هڅه وکړه چې لومړی ډریک ته زنګ ووهي ، مګر دا مستقیم غږ میل ته لاړ. هغه سم دی؟"
  
  "له هغه څخه ښه، هو." هیډن د کاوای اسمان کرښه ښي خوا ته ولیده. "واورئ-"
  
  "زه به چټک شم. دلته عملیات بریالي وو. هیڅ د غندلو وړ ندي. هرڅه لکه څنګه چې تمه کیده او په وخت کې وه. مګر ..." تورسټن ودرېد، او هیډن د هغه ساه واوریده. "نن یو څه پیښ شوي. زه به ووایم چې یو څه 'بند' ښکاري. تاسو امریکایان شاید دا بل څه ووایی.
  
  "هو؟"
  
  "ما د خپل حکومت څخه تلیفون ترلاسه کړ. زما د منځګړیتوب څخه د دولت وزیر ته. د لوړې کچې ننګونه. زه-" یو بل هېښونکی وقفه، د دهل په څیر نه.
  
  د کاوای سخت ساحل د دوی لاندې راوتلی و. په راډیو غږ راغی. "اته دقیقې باید لاړ شي."
  
  "ما ته ویل شوي وو چې زموږ عملیات - زموږ د سکینډینیویان عملیات - نږدې یوې نوې ادارې ته لیږدول کیږي. یو ګډ کاري ځواک چې د امریکا د CIA، DIA او NSA لوړ پوړي مګر نامعلوم غړي لري. نو هیډن، زه یو سرتیری یم او زه به د خپل لوړ لوړ امر پلي کړم، مګر ایا دا سمه ده؟
  
  هیډن د ځان سره سره حیران شو. "زما لپاره دا د بشپړ حماقت په څیر ښکاري. د اصلي کس نوم څه دی؟ هغه څوک چې تاسو خپل ځان په لاسونو کې ورکوئ."
  
  "رسل کیمن. ته هغه پیژنې؟"
  
  هیډن د هغې حافظې پلټنه وکړه. "زه نوم پیژنم، مګر زه د هغې په اړه ډیر لږ پوهیږم. زه ډاډه یم چې هغه د DIA څخه دی، د دفاعي استخباراتو ادارې، مګر دوی ډیری د وسلو سیسټمونو په سوداګرۍ کې دي. دا رسل کیمن له تا او قبر څخه څه غواړي؟
  
  "تاسو زما ذهن لوستل کوئ".
  
  د هغې د سترګو له کونج څخه هایډن د می د سر ټکان ولید لکه څنګه چې هغه د کوپړۍ له لارې ویشتل شوې وي. مګر کله چې هیډن هغې ته د پوښتنې سره مخ شو، جاپاني اجنټ ورته وکتل.
  
  هیډن د څو ثانیو لپاره فکر وکړ او بیا یې په خاموش غږ وپوښتل: "تاسو په خپلو ټولو خلکو باور لرئ، تورسټن؟"
  
  دهل ډیر اوږده وقفه د هغې پوښتنې ته ځواب ورکړ.
  
  "که DIA ته د یو څه په اړه خبرداری ورکړل شوی وي ، نو دوی خورا لوی پوښښ لري. د دوی لومړیتوب ممکن حتی د CIA څخه ډیر وي. په احتیاط سره ودریږه، ملګري. دا سړی، کیمن، هغه د یو روح څخه بل څه نه دی. د تور عملیاتي ستونزې حل کوونکی، ګیټمو، د سپتمبر 11 مه. که یو څه جدي او حساس شي غلط شي، هغه هغه څوک دی چې تاسو ورته مخ کیږئ.
  
  "ما وخورئ. کاش ما پوښتنه نه وای کړی."
  
  "زه باید اوس لاړ شم، تورسټن. مګر زه تاسو سره ژمنه کوم چې زه به ژر تر ژره د دې شیانو په اړه له جوناتن سره خبرې وکړم. هلته یی ځوړند کړه."
  
  تورسټن د یوه مسلکي عسکر له ستړي ساه سره تړون لاسلیک کړ چې دا هر څه یې لیدلي وو او د یوه امریکايي سرتیري په بدل کې یې د یو لاسپوڅي په ټاکلو خپه شو. هیډن ورسره خواخوږي وکړه. هغې مائی ته مخ کړه، د هغې په اړه یې وپوښتل چې هغه څه پوهیږي.
  
  مګر د "هدف" غږ په راډیو کې راغی.
  
  مخکې او لاندې ځمکې سوځېدلې وې. لکه څنګه چې چورلکه ښکته شوه، کوچني شخصیتونه په تصادفي ډول په ټولو لورو کې لیدل کیدل. رسۍ د کیبن څخه غزیدلې او خلکو په دوی پسې ټوپونه وهل ، په چټکۍ سره د لاندې سوځیدلي منظرې په لور وخوځیدل. هیډن او می د خپل وار په تمه و، د می څرګندونه خالي وه ځکه چې دوی د خپلو سړيو ډزې اورېدلې.
  
  هیډن د دریم ځل لپاره د خپل ګلاک چمتووالی وڅیړ او ویې ویل: "دلته بوډرو."
  
  جاپانۍ ښځې وویل: اندیښنه مه کوئ. "هغه به ومومي چې د مای وخت واقعیا معنی څه ده."
  
  دوه میرمنې په ګډه رسۍ راښکته کړې ، په ورته وخت کې ښکته شوې ، او په یو کلاسیک یو دوه پوښ حرکت کې لاړې. دا عمل په یو بل باندې بشپړ باور ته اړتیا لري، ځکه چې یو کس د چلولو په وخت کې، بل یې د دوی پیریفیرونه ګوري. یو، دوه، لکه د چنګک په څیر. ساختماني. مګر دا د پرمختګ لپاره ګړندۍ او ویجاړونکې لاره وه.
  
  هیډن هغه سیمه سکین کړه کله چې هغه ورغله. څو نرمې غونډۍ په یوه کټاره احاطه کې پای ته ورسیدې چې په هغې کې یو لوی کور او څو لوی ودانۍ ولاړې وې. دا به د کووالینکو دوهم فارم وي. د اور او ګډوډۍ په قضاوت سره، بودریو د دوی څخه لږ وخت مخکې راغلی و.
  
  یا، ډیر احتمال، هغه په خندا سره خپل وخت د دې ټولو سره تیراوه.
  
  هیډن منډه کړه، د خپل پور اخیستل شوي سمندري M16 برید ټوپک یې د توپک په چمکۍ او هغه سړي چې هغې په پوښ کې ولیدل ډزې وکړې. دوه دقیقې وروسته دا د هغې وار و، او هغې چیغې کړې: "بیا پورته کړئ!" او یو څو ثانیې یې واخیستې چې نوې مجله خپلې وسلې ته دننه کړي. دوی په ندرت سره ډزې شوي، او کله چې دوی وو، نو دا دومره بې ترتیبه وه چې دوی یې څو فوټو له لاسه ورکړي.
  
  په دواړو خواوو کې، د کریک سمندري ټیمونو په مساوي سرعت پرمختګ وکړ. اوس یوه کټاره مخ ته راښکته شوه، دروازه په زړه پورې خلاصه پاتې وه، مګر ټیمونه کیڼ لور ته حرکت وکړ. یو ښه ځای پر ځای شوي لاسي بم د کټ ملاتړ ویجاړ کړ، او ټیم یې فارم ته د بې خنډه ننوتلو سره پریښود.
  
  مرمۍ اوس په خطرناکه توګه نږدې شوې وې.
  
  هیډن د جنراتور ضمیمې شاته پوښ و. اغیزې د خښتو له کار څخه چنګکونه د پوښ لپاره د مای کبوتر په توګه لیږدول. د خاورو او فلزاتو ټوټې په هر ځای کې پرتې وې.
  
  مۍ له خپلې خولې څخه يوه څاڅکي وينه پاکه کړه. "د بودریو سرتیري ستاسو په وړکتون کې روزل شوي."
  
  هیډن یوه شیبه ساه واخیسته، بیا یې په چټکۍ سره کور ته وکتل. " دولس فوټه. ایا تاسو چمتو یاست؟"
  
  "هو".
  
  هیډن وتښتید. مای مخ په وړاندې لاړه او د سیډ دیوال یې جوړ کړ، د دوی دښمن یې د پوښ لپاره مرغۍ ته اړ کړ. هیډن د کور کونج ته ورسید او ځان یې د دیوال سره ونیوه. هغې په کړکۍ کې یو فلش بنګ وغورځاوه او بیا یې مائی پټه کړه.
  
  مګر په دې شیبه کې د هغې د غوږونو له لارې د حیرانتیا وړ خبرې راوتلې. د ټیم مشر له خلکو وغوښتل چې لرې ګودام ته لاړ شي. هلته به یو څه وحشتناکه پیښه رامنځ ته شي. لکه څنګه چې هیډن غوږ نیولی و، هغه پوهیده چې د بودریوکس سړي نیمایي ودانۍ محاصره کړې وه او په هر هغه څه چې ممکن دننه وي ډزې وکړي.
  
  بندیان، بې له شکه. یرغمل.
  
  هیډن د می په میاشت کې وروسته له دې چې د پاکولو او ډزو سره یوځای شو. نور عسکر له دوی سره یوځای شول، دواړو خواو ته تېښته وکړه، یو وژونکی، د زړورتیا او مرګ دیوال یې جوړ کړ.
  
  هغه بې رحمه قتل عام چې د ترسره کیدو په حال کې و د بودریو تلیفون کارت و. هغه به هلته وي.
  
  تښتېدلو عسکرو ډزې پرې نه کړې. مرمۍ د هوا له لارې ټوټې ټوټې شوې، دیوالونه او ماشینونه یې را وغورځول او لږ تر لږه نیم درجن د دښمن هدفونه یې وموندل. د بودریوکس سړي په شاک او ویره کې شاته شول او شاته شول. کله چې سرتیري د دوی د پټنځایونو څخه تیریدل، دوی هڅه وکړه چې په بې پروایۍ سره د غاړې څخه ډزې وکړي، مګر سمندري ځواکونه چمتو وو او لاسي بمونه یې وغورځول.
  
  چاودنې د منډو له دواړو غاړو څخه په هوا کې لوړې ډزې وکړې. چاودني د څرخي الوتکو الوتنه واستوله؛ د اور ژبي ګرم مړینه دومره ژر خپروي چې سترګې یې په سختۍ سره تعقیب کړي. چیغې وهي خلک د دوی په لاره کې دروغ دي.
  
  هایډن په مخ کې یو ګودام ولید. د هغې زړه په بشپړ وحشت کې ډوب شو. دا رښتیا وه. د بودریوکس لږ تر لږه پنځلس سړي د تړل شوي ګودام په شاوخوا کې ودرېدل، خپلې وسلې یې د کاغذ په پتلی دیوالونو کې په نښه کړې، او کله چې هیډن لومړی سړی په نښه کړ، دوی ټولو ډزې وکړې.
  
  
  ****
  
  
  الیسیا میلس منډه کړه او ډزې یې پیل کړې کله چې د هاوایی ځواکونو او د دوی متحدینو په لوی ټاپو کې کووالینکو رینچ باندې برید پیل کړ. ځمکه نا برابره وه. ټولې ژورې کندې، لوړې غونډۍ او د لرګیو میدانونه. مخکې له دې چې دوی فارم ته نږدې شي، د برید کونکي چورلکو څخه یو لاسي بم وغورځول شو، هغه یې ونیول مګر ویجاړ یې نه کړ، دوی ټول یې اړ کړل چې ژر تر ژره ځمکه کېږدي.
  
  اوس دوی د یوې ډلې په توګه ګړندي شوي، د ژورو ځنګلونو او سختو غونډیو په اړه خبرې اترې کوي. دوی لا دمخه یو سړی د بوبي جال ته له لاسه ورکړی دی. برید د خوني پاچا د خلکو لخوا چمتو شوی و. RPGs بې هدفه د ونو له لارې الوتل.
  
  اجیران تفریح کوي.
  
  مګر سمندري ځواکونه مخ په وړاندې ودریدل، اوس یوازې د دېرش فوټو او یوې وروستۍ ډنډه دره په واسطه جلا شوي. الیسیا کولی شي د خپلو دښمنانو خندا وړ مخونه جوړ کړي. د هغې وینه په جوش پیل شوه. د هغې تر څنګ، د سي آی اې یو لوی اجنټ، کینیماکا، په چټکۍ سره د یو لوی په لور روان و. هغه ډیر ګټور ثابت شو.
  
  د مخابراتو وسایل د دوی په غوږونو کې د راتلونکو ظلمونو خبرونه خپروي. په اوهو کې د الا موانا ملکه هوټل وتړل شو. یو ګرځندوی د لسم پوړ له کړکۍ څخه خپل مرګ ته وغورځول شو. لاسي بمونه په کوڅه کې وغورځول شول. د ځانګړو ځواکونو ټیم د عملیاتو لپاره چمتووالی نیولی و چې احتمال لري د اجیرانو لخوا د مرګ او ویجاړۍ له امله ډیر ژر شنه څراغ ورکړل شي. د کوای په ښار کې یو تن ځانمرګی بریدګر د خبریالانو پر موټرونو څو ګولۍ وویشتلې چې له امله یې یو خبریال ټپي شو. او اوس، په لوی ټاپو کې، د سیلانیانو څخه ډک یو بس وتښتول شو او په عمله کې یو بم ځای پرځای شوی. دوی دننه بند شوي وو پداسې حال کې چې د دوی بندیان بهر په چوکیو ناست وو ، بیر څښل او کارتونه یې لوبول. دا معلومه نه ده چې په دوی کې چا چاودیدونکي توکي درلودل، یا څومره یې شتون درلود.
  
  الیسیا د دره د غاړې څخه ښکته شوه. یو RPG د هغې په مخ کې وچاودید، هوا ته یې خاورې او ډبرې ولیږلې. هغې په دوی باندې ټوپ کړ، وخندل، او شاته وګرځید کله چې هغې د کینیماکي خپګان احساس کړ.
  
  "راځه، غوړه،" هغې وویل، خپلې شونډې یې په لوبو کې وګرځولې. "ما سره پاتې شه. دا هغه ځای دی چې شیان واقعیا ګډوډ کیږي."
  
  
  ****
  
  
  هیډن یو ځل بیا ډزې وکړې، هڅه یې وکړه چې آرام پاتې شي او په دې توګه د هغې دقت وساتي. د هغې په لید کې درې سرونه چاودلي. مۍ لا تر څنګ ولاړه وه، څه یې ونه ویل. نور عسکر په یوه اوږه راښکته شول، د ډزو مخه یې ونیوله او اجیر عسکر یې مخکې له دې چې شاته وګرځي وځپل.
  
  هایډن هغه مهال د دوی په منځ کې و. یو سړی وګرځید او هغه یې د پوزې په پل باندې په توپک سره وواهه. هغه چیغې وهلې، مګر د هغې پښې یې ووهلې، چې له امله یې هغه د هغه په پټو سر الوتنه وکړه.
  
  هغه په چټکۍ سره پورته شوه، مګر د هغه بدن د هغې په سر کې راښکته شو، هغه یې په ځمکه کېښوده. کله چې هغې پورته وکتل، هغې مستقیم د هغه له نفرت ډک، درد څخه ډکو سترګو ته وکتل. په یوه غیږه کې یې هغه ته ټک ورکړ او خپل موړ لاسونه یې د ستوني په شاوخوا کې ولګول.
  
  سمدستي هغې ستوري ولیدل، مګر د هغه د مخنیوي هڅه یې ونه کړه. پرځای یې، د هغې دوه وړیا لاسونه پخپله وسله وموندله. په ښي خوا کې د هغې ګلوک دی. په ښي خوا کې د هغې چاقو ده. هغې د ټوپک بیرل د هغه په شا کې واچاوه او هغه یې احساس کړ.
  
  د هغه لاس خلاص شو او سترګې یې پراخې شوې.
  
  هیډن درې ډزه ډزې وکړې. سړي د هغې څخه وغورځاوه. لکه څنګه چې د هغې پورته لید روښانه شو، د بل اجیر مخ په سترګو کې راغی. هیډن په پوزه کې ډزې وکړې، سړی یې ولیدل چې بیرته الوتنه وکړه او ورک شو.
  
  هغه پاڅېده او مائی یې ولیده. وروستی پاتې اجیر د هغې سره مخ کیږي. هیډن سترګې پټې کړې. دا سړی تباه و. د هغه مخ داسې ښکاریده لکه سور رنګ شوی وي. کافي غاښونه نه وو. ژامه يې سسته ښکارېده. یو لاس یې بې ځایه شوی و، بل یې په زنګون کې مات شوی و. هغه په لړزېدلو پښو ودرېد او بیا په وینو لړلې خټو کې زنګون ته ولوېد.
  
  "تا د ننګونې لپاره غلط سړی غوره کړ،" مای په خوږه موسکا سره وویل کله چې هغې د خپل پور اخیستی ګلاک سره هدف وټاکه او سر یې وغورځاوه.
  
  هیډن په خپله خوښه تیر کړ. دا یو څه جدي ښځه وه.
  
  سمندري ځواکونو د ګدام دروازه پرانستله، خپل شتون یې غږ کړ. د هیډن زړه په رګونو دیوالونو کې د سوریو په شمیر کې ډوب شو. هیله ده چې یرغمل شوي کسان خلاص شي.
  
  د هغې د ګړندي پاکو افکارو په مینځ کې ، یو څه له هرڅه پورته څرګند شو. Boudreaux دلته نه و. هغې بیرته کور ته وکتل. دا وروستی ځای و چې هغې تمه درلوده چې هغه به پټ کړي، مګر بیا هم -
  
  یو ناڅاپه ګډوډي د هغې پام ځان ته واړوه. سمندري سرتیري له کوټې څخه ووتل، یو کس یې اوږه په لاس کې نیولې وه لکه په چړو وهل شوې وي.
  
  بیا بودریوکس او د اجیرانو یوه ډله د کوټې څخه راوتلې ، د ټوپک ډزې یې کولې او د شیطانانو په څیر چیغې یې کولې. ایا د دې معنی دا وه چې نورو اجیرانو خپل ژوند د تخریب لپاره ورکړ؟ ایا دوی خالي ځایونه یا له کوم ځانګړي موقعیت څخه ډزې کړي؟
  
  حقیقت هغه د اټومي چاودنې په څیر وویشتله. د وینې پاچا سړي اوس د سمندري ځواکونو په مینځ کې وو، جګړه کوله، او بودریو د هیډن په لور منډه کړه، چاقو یې په بې رحمۍ پورته کړه.
  
  
  ****
  
  
  الیسیا د خپل خلاقیت او روحیې سره د اور لاندې ټیم هڅولی. یو څو دقیقې وروسته دوی د وروستي لوړیدو سر ته ورسیدل او په کیندل شوي مدافعینو باندې یې د اور لمبو باران وکړ. الیسیا یو لوی کور، یو لوی ګودام او دوه موټر ګراج ولید. دا سایټ یو پراخ سیند ته سترګې په لار و، بې له شکه د تیښتې د یوې وسیلې په توګه کار کوي، او د ګودام تر څنګ یو هلیکوپتر و چې یو هلیکوپتر وه.
  
  هغې شاته وکتل. "د لاسي بمونو لانچرونه."
  
  د ټیم مشر سر وخوځاوه. "دا دمخه دا کار کوي."
  
  الکسي د دښمن پوستونو ته اشاره وکړه. "دلته یو ټیټ دیوال دی. د کور شاته خوا. د رولز رایس تر شا. د چشمې ښي خوا ته."
  
  د ټیم مشر خپلې شونډې څټلې. "بدکاران وباسئ."
  
  څو چاودنو ځمکه ولړزوله. بریدګر درې لاسي بمونه وغورځول او بیا په یوه دوه جوړښت کې مخ په وړاندې روان شول، بیا هم د یو واحد په توګه ډزې کوي مګر په وژونکي آرک کې ډزې کوي.
  
  په ویجاړونکي وحشت سره دوی د وینې پاچا په فارم باندې برید وکړ.
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  د ډریک بوټ شوي پښې د حجرې فرش ته لمس کړې. مخکې لدې چې نور راښکته شي ، هغه د دوی د لارې روښانه کولو لپاره یو څاڅکی جوړ کړ. سمدلاسه دیوالونه ژوند ته راغلل ، د دوی نقاشي اوس د ډریک حیرانو سترګو ته په ښکاره ډول لیدل کیږي.
  
  کرلونه ورته ورته دي چې په دوه پورټ ایبل وسیلو کې دي. دوی اوس تایید شوي چې دقیقا ورته ورته دي د تورسټن داهل او د هغه ټیم په آیسلینډ کې د خدایانو په قبر کې کشف کړي.
  
  دوی په دې وروستیو کې کوم لرغونی تمدن ته مخه کړې؟ او دا ټول به څنګه ختم شي؟
  
  بین، کارین، او د ټیم پاتې پاتې برخه ډیلټا د ښکته رسۍ څخه وغورځوله تر هغه چې هرڅوک د پیلې دروازې د لوی محراب شاوخوا راټول شوي وو. ډریک خپله ټوله هڅه وکړه چې له هاخوا د رنګ تور رنګ ته ډیر ژور نه ګوري.
  
  بین او کیرین په زنګونونو کې راښکته شول. آرک پخپله د یو ډول برش شوي فلز څخه جوړ شوی و، په بشپړه توګه نرم او همغږي. د فلزي سطحه د نورو غارونو په څیر د ورته کوچنیو نښو سره نقشه شوې وه.
  
  "دا نښې،" کارین دوی ته په احتیاط سره وویل، "تصادفي نه دي. وګوره. زه ګورم چې ورته کرل بار بار تکرار کیږي. او پاتې غار ..." هغې شاوخوا وکتل. "دا همداسې ده".
  
  بین د خپل تلیفون لپاره وخندل. "دا هغه عکس دی چې داهل موږ ته رالیږلی دی." هغه یې رڼا ته ونیوله. ډریک مخ په وړاندې تکیه وکړه، ډاډه دی چې د ډیلټا ټیم به د مداخلې لپاره خبرتیا ولري.
  
  "نو، د خدای قبر د دوزخ له دروازو سره یو څه تړاو لري،" ډریک په لوړ غږ فکر وکړ. "مګر curls څه معنی لري؟"
  
  "تکرار نمونې،" کارین په خاموشۍ سره وویل. "ماته ووایاست. څه ډول نښې، لرغونې یا
  
  عصري، د ډیری تکرار نمونو څخه جوړ شوی؟"
  
  "اسانه." لوی کموډو د دوی څنګ ته ناست و. "ژبه".
  
  "دا سمه ده. نو، که دا ژبه وي-" هغې د حجرې دیوالونو ته اشاره وکړه. "بیا دوی ټوله کیسه بیانوي."
  
  "لکه څنګه چې داهل وموندل." ډریک سر وخوځاوه. "مګر موږ اوس وخت نه لرو چې دا تحلیل کړو. کووالنکو له دغو دروازو تېر شو."
  
  "انتظار". بین د خپلې پوزې پله کیښوده. "دا نښې ..." هغه آرچ ته لاس کړ. "د وسیلو په څیر دقیقا ورته. زما لپاره دا وړاندیز کوي چې دا دروازه د ورته وسیلې اصلاح شوې نسخه ده. د وخت سفر ماشین. موږ لا دمخه دې پایلې ته رسیدلي چې خدایانو ممکن د وخت په اوږدو کې د سفر کولو او په برخلیک اغیزه کولو لپاره لاسي وسایل کارولي وي. ښایي دا اصلي سیسټم وي."
  
  "وګورئ،" ډریک په خاموشۍ سره وویل، "دا ډیر ښه دی. تاسو به پدې پوه شئ. مګر د دې دروازو شاته - "هغه خپله ګوته تورې تیارې ته اشاره وکړه. "خوني پاچا. هغه سړی چې د کینیډي د مړینې مسؤل دی، د سلګونو نورو په منځ کې. دا وخت دی چې خبرې ودروئ او په پښو پیل وکړئ. لاړ شه".
  
  بین سر وخوځاوه او ولاړ شو، یو څه ګناهګار ښکاریده لکه څنګه چې هغه خپل ځان پاک کړ. په کوټه کې ټولو یوه ژوره ساه واخیسته. د دروازې تر شا بل څه وو چې هیڅ یو یې نه غوښتل یادونه وکړي:
  
  د دې دلیل چې ولې کپتان کوک د آرک نوم د "پییل دروازې" څخه "د دوزخ دروازې" ته بدل کړ.
  
  
  دېرشم څپرکی
  
  
  د هاوایی ایالت د لیونۍ ځواک لاندې لړزیدلی.
  
  که یوه چورلکه الوتنه کولی شي، د تیاره، غیر اخلاقي پیښو پراخه منظره وړاندې کولو توان لري چې په ټاپوګانو کې راڅرګندیږي، دا به لومړی د اوهو څخه الوتنه وکړي ترڅو محاصره شوي الا موانا ملکه هوټل ونیسي، چیرې چې د سوات د څو ټیمونو تجربه لرونکي غړي وو. یوازې د درنو وسله والو، هڅول شوي اجیرانو په وړاندې د اقدام کولو پیل پیل کړ چې ټول لوړوالی او بې شمیره یرغمل شوي. هغه په چټکۍ سره تیر شو، د تور لوګي د دوزخي ورېځو څخه ډډه وکړه چې لږترلږه د درجن مات شوي کړکیو څخه راوتلی و، په احتیاط سره یې پرانیستې په ګوته کړې چیرې چې د ټوپکونو او لاسي بمونو سره مخ شوي سړي لیدل کیدل چې بې وزله سړي، ښځې او ماشومان په ډلو ډلو ویشي چې ویجاړول یې اسانه دي. .
  
  او بیا به دا په یوه لوی قوس کې پورته او ښي خوا ته لومړی د لمر په لور وخوځيده، هغه غوړ ژیړ توپ ورو ورو د یو ناڅرګند او احتمالي ناورین راتلونکي په لور لاره هواره کړه او بیا به په خپل وحشتناک سفر کې ښکته او کیڼ اړخ ته ډوبه شي. د کاوای په لور کشف. هغه به د ډیمنډ هیډ ته نږدې تیریږي ، د اتلانو او ولن څخه غافل کیږي څوک چې رازونه لټوي او د ورکې شوې اورګاډي تر ټولو تیاره او خورا خطرناک تر ځمکې لاندې غارونو کې ویرونکي خوبونه تیروي.
  
  په کاوای کې، هغه به د خولې ډوب شوي سړي لپاره یوه بیلګه جوړه کړې وه چې ځان یې د کافي شاپ په کټ کې تړلی و، په دننه کې یې ساتونکي نیولي وو او په ښکاره ډول یې د ډینامیټ څخه ډک واسکټ او د یو لړزونکي لاس د مړ شوي سړي د چاودیدونکي وسیلې په مینځ کې ښودل. که تاسو په انځور کې زوم کړئ، تاسو کولی شئ د سړي په سترګو کې نا امیدۍ وګورئ. دا به په ښکاره ډول دا حقیقت وښیې چې هغه ممکن د اوږدې مودې لپاره پاتې نشي. او بیا دا لوړ لوړ شو، بیا د بام څخه پورته پورته شو ترڅو د بهرني ساحل ښکلي منحل تعقیب کړي. سوځیدونکي فارم ته ، چیرې چې هیډن جې یوازې د ایډ بوډریو سره جګړه کړې وه ، پداسې حال کې چې مای کیتانو او پاتې سمندري ځواکونه د لسګونو بودریوکس اجیرانو سره په نږدې لاس په جګړه کې جنګیدل. د مرګ او جګړې د ډارونکي شور په منځ کې، ټپي یرغملانو چیغې وهلې.
  
  او مخکی. تیر او راتلونکی لا سره ټکر شوی دی. لرغوني او لرغوني خلک په شخړه کې بند دي.
  
  نن ورځ هغه ورځ وه چې خدایان مړه کیدی شي او نوي اتلان غوړیدلی او راپورته کیدی شي.
  
  چورلکه به خپل وروستی پرواز جوړ کړي، د متضاد منظرو او متحرک ایکوسیستمونو په پام کې نیولو سره چې لوی ټاپو جوړوي. د یوې بلې بڼې څخه تیریدل، د تمرکز کولو لپاره یو څو شیبې پاتې وې لکه څنګه چې الیسیا میلس، مانو کینیماکا، او د دوی د سمندري ځواکونو ټیم په یوه سخته دفاعي ودانۍ برید وکړ چیرې چې یرغمل، اجیر عسکر، او د ډینامیټ هارونو سره سړي په یوه لویه نښته کې سره مخامخ شول. د جګړې په څنډو کې، ځواکمنو ماشینونو کار پیل کړ، د ځمکې، هوا او اوبو له لارې د وینې پاچا د خلکو ایستلو ته چمتو وو. کیمره په زوم کولو پیل وکړ کله چې الیسیا او کینیماکا پورته وکتل ، د تښتونکو څخه خبر و او دمخه یې د دوی د مینځلو او ویجاړولو لپاره لارې په ګوته کړې.
  
  او په نهایت کې چورلکه لاړه ، یوازې یو ماشین ، مګر لاهم یو ماشین ، د انساني حماقت له عکسونو ډک دی ، هغه زړورتیا چې دوی یې راټولولی شي او کشف کولی شي ، او ترټولو بد بد چې دوی یې ترسره کولی شي.
  
  
  یودیرشم څپرکی
  
  
  ډریک د آرچ لاندې ننوت، کوم چې کیپټن کوک د دوزخ دروازې نومولې، او ځان یې په یوه کټ شوي تنګه لاره کې وموند. هغه د ټوپک څراغ روښانه کړ او د بیرل سره یې وصل کړ. هغه هم د خپل اوږه سره یو لالټین وصل کړ او داسې یې تنظیم کړ چې دیوالونه روښانه کړي. د یو څه وخت لپاره ډیره رڼا وه او هیڅ ښکاره خطر نه و.
  
  کله چې دوی د باد له لارې تیریدل، ډریک په اوږه وویل، "ما ته ووایاست، بین، د کوک د ژورنالونو په اړه."
  
  بین په چټکۍ سره تنفس وکړ. "دا د دې لوی جال سیسټم عمومي لید څخه بل څه ندي. کوک د جالونو د طبیعت له امله دې ته "د دوزخ دروازې" نوم ورکړ. هغه حتی نه لیدل چې په پای کې به څه پیښ شي."
  
  "نو دا جالونه چا جوړ کړل؟" ډریک پوښتنه وکړه. "او ولې؟"
  
  "هیڅوک نه پوهیږي. هغه نښې چې موږ بهر موندلي او هغه د خدای په قبر کې دي په دې داخلي دیوالونو کې ندي. هغه خپل ستونی پاک کړ او زیاته یې کړه: "الوداع."
  
  د کموډو غږ د دوی شاته پورته شو. "ولې کوک پای نه لیدلی؟"
  
  "هغه وتښتېد،" کارین په خاموشۍ وویل. "په ویره کې".
  
  "اوه، خندا."
  
  ډریک د یوې شیبې لپاره ودرېد. "نو ځکه چې زه یوازې یو ګونګ عسکر یم او تاسو دواړه د دې عملیاتو مغز یاست، اجازه راکړئ چې شیان روښانه کړم. په اصل کې، لاګونه د جال سیسټم کلیدي دي. او تاسو دواړه له تاسو سره کاپي لري.
  
  بین وویل: "موږ یو لرو." "کارین په سر کې بل څوک لري."
  
  "بیا موږ یو لرو،" کوموډو په ژړا شو.
  
  "نه ..." بین پیل وکړ، مګر ډریک هغه ودراوه. "د هغه څه معنی دا ده چې که هغه مړه شي، موږ به یو کاپي ولرو، ماشوم. کله چې تاسو مړ شئ د عکسونو حافظه خورا ګټوره نه ده."
  
  "زه نه ... هو، سمه ده، بخښنه غواړو، موږ د سرتیرو په څیر فکر نه کوو."
  
  ډریک ولیدل چې تونل پراخ شوی. تر ټولو سپکه هوا د هغه په مخ راوتله. هغه خپل لاس پورته کړ ترڅو دوی ودروي او بیا یې خپل سر د کونج شاوخوا وخوځاوه.
  
  په زړه پورې ننداره وګورئ.
  
  هغه یوې لویې خونې ته د ننوتلو په حال کې و، شکل یې اوږد و، چت یې په تیاره کې ورک شوی و. کمزوری رڼا د چمکۍ لرګیو څخه راوتله چې باید د وینې پاچا د سړي لخوا پریښودل شوي وي. په مستقیم ډول د هغه په مخ کې، د هغه تونل ساتنه چې د غره ژورو ته دوام ورکوي، یو داسې لید و چې زړه یې ټکان ورکاوه.
  
  د تونل څخه پورته په ډبره کې یو لوی مخ نقش شوی و. د هغې د تورو سترګو ، ځړول شوې پزې او هغه څه چې یوازې د سر څخه د ښکرونو په څیر تشریح کیدی شي ، ډریک سمدلاسه دې پایلې ته ورسید چې دا د شیطان یا شیطان مخ و.
  
  د شیبې لپاره یې مخ سترګې پټې کړې، هغه ساحه سکین کړه. دیوالونه یې منحل شوي وو، اډې یې په تیاره کې پټې وې. دوی اړتیا درلوده چې دلته یو څه اضافي رڼا اضافه کړي.
  
  هغه ورو ورو نورو ته مخ واړوه.
  
  او بیا، ناڅاپه، د غار له لارې یو غږ وغږېدل، لکه سل شعله ویشتونکي په یوځل ډزې کوي، یا لکه څنګه چې بین یې ویلي، "د بټ موبایل په څیر غږ کوي."
  
  اور د نقاشۍ د پوزې له لارې راوتلی و، د ډبرې فرش شاوخوا یې کوټه جوړه کړه. د هرې پوزې څخه د اور دوه جلا جټ الوتکې راوتلې، او بیا، څو ثانیې وروسته، د هرې سترګې څخه یو.
  
  ډریک دا په اندیښنه سره مطالعه کړه. "شاید موږ په حرکت کې یو ډول میکانیزم تنظیم کړو. د فشار حساس سویچ یا بل څه. هغه بن ته مخ کړ. "هیله لرم چې تاسو چمتو یاست، ځکه چې زما د خوښې ډینوروک بډونو څخه یو، زهر، ویل، دا یو ښه وخت نه دی."
  
  د بین شونډې په بېړنۍ موسکا کې راښکته شوې کله چې هغه د خپلو یادښتونو سره مشوره وکړه. "دا د دوزخ لومړۍ درجه ده. د سکریپټ لیکونکي په وینا ، د هاکسورت په نوم یو سړی ، دوی دې کچې ته قهر بولي. زما په اند دلیل څرګند دی. وروسته هغوی هغه د شیطان، امون، د غضب شیطان سره پرتله کړ.
  
  "د لوست لپاره مننه، ماشوم." کوموډو ژړل. "ایا دا په کوم فرصت کې تیرې لارې ته اشاره کوي؟"
  
  بین متن په فرش کې کېښود او مستقیم یې کړ. "وګوره. ما دا دمخه لیدلی مګر پوه نه شوم. ښايي دا یوه نښه وي."
  
  ډریک د خپل ځوان ملګري څنګ ته ناست و. کاپي شوي مجلې په دقت سره ډیزاین شوي او انځور شوي، مګر د بین ګوتې د متن یوه عجیب کرښه ته پام اړولی.
  
  1 (||) - 2 ته لاړ شئ (||||) - 3 ته لاړ شئ (||) - 4 ته لاړ شئ (|||||/)
  
  او یوازینی لیکنه چې دا یې تعقیب کړې وه، "په غوسه، صبر وکړئ. یو محتاط سړی به خپله لاره پلان کړي که چیرې د هغه په وړاندې د تګ راتګ کرښې شتون ولري.
  
  بین وویل: "کوک د هر وخت ترټولو لوی نااخت و. "دا کرښه موږ ته دوه شیان وایی. دې کوک د شیطان څخه تیریدل یوه لاره جوړه کړې او دا چې د هغې له لارې لاره محتاط پلان ته اړتیا لري.
  
  کیرین د اور لمبې ولیدې. هغې په سوچ سره وويل: "ما څلور شمېرلي." "څلور اور لګېدل. په ورته اندازه - "
  
  د ډزو غږ وشو، چوپتیا یې ولړزوله. مرمۍ د ډریک سر ته څیرمه له دیوال څخه راوتلې وه، چې د هوا له لارې د ډبرې تیزې ټوټې ټوټې شوې. یو ملیس ثانیه وروسته، ډریک خپل تومانچه پورته کړه او ډزې یې وکړې، او یو ملیس ثانیه وروسته هغه پوه شو چې که هغه بیرته تیریدلو ته ورننوت، سپنر کولی شي دوی د تل لپاره دیوال ته ودروي.
  
  د دې فکر سره، هغه منډه کړه، ډزې وکړې، حجرې ته. کوموډو، په ښکاره ډول ورته پایلې ته رسیدلي، هغه یې تعقیب کړ. ګډ اور د شاوخوا دیوال څخه څراغونه ووهل. پټونکی په ټکان کې وخوت، مګر بیا هم د یوې بلې مرمۍ په اورولو توانیدلی و، چې د ډریک او کوموډو ترمنځ سیستی و.
  
  ډریک یو زنګون ته راکښته شو، هدف یې واخیست.
  
  سړی له خپل پوښ څخه کودتا وکړه، خپله وسله یې لوړه کړه، خو کوموډو لومړی ډزې وکړې - د چاودنې څپې بریدګر شاته وغورځاوه. یو سوریدونکی چیغې وه او سړی په یوه پیچلي خندا کې راښکته شو، ټوپک په فرش کې ولوید. کوموډو لاړ او ډاډ یې ورکړ چې سړی مړ دی.
  
  ډریک قسم وکړ. "لکه څنګه چې ما فکر کاوه، کوالینکو سپنرونه پریښودل ترڅو موږ ورو کړي."
  
  کوموډو زیاته کړه: "او موږ کمزوري کړو."
  
  کرین خپل سر د کونج شاوخوا وخوځاوه، د هغې شین ویښتان د هغې په سترګو کې راوتلي. "که زه سم یم، نو عجیب جمله کلیدي ده، او د صبر کلمه کلیدي ده. هغه دوه ټرام لاینونه چې د دوه ځانونو په څیر ښکاري؟ په موسیقۍ، شعر او زاړه ادب کې دوی کولی شي د وقفې معنی ولري. له همدې امله، د صبر معنی د "توقع" ده.
  
  ډریک وړاندیز ته وکتل ځکه چې د ډیلټا ټیم د غار په اوږدو کې راوتلی و ، د کوموډو لخوا یې غوښتنه وکړه او پریکړه یې وکړه چې نور غلطي ونه کړي.
  
  کوموډو چیغې کړې: "د خلکو په اړه څه؟ د بوبي جالونو څخه خبر اوسئ. زه به هغه روسي احمق ته اجازه ورنکړو چې په جووري کې یو څه راوباسي.
  
  ډریک د خړوب دیوال په وړاندې خپله خوله لمده کړه، د خپل لاس لاندې د کندې ډبره احساس کړه، لکه د یخچال دننه ساړه. "نو دا دی: 'لومړۍ چاودنې ته انتظار وکړئ، بیا د دوو لپاره وقفه وکړئ او دوه ته لاړ شئ. د دویمې چاودنې وروسته، څلورم ودروئ او دریم ته لاړ شئ. د دریمې چاودنې وروسته، د دوو لپاره وقفه وکړئ او څلور ته لاړ شئ. او د څلورمې چاودنې وروسته، د شپږم ځل لپاره ودروئ، او بیا بهر ته لاړ شئ.
  
  "اسانه." بین وخندل. "مګر وقفه څومره وخت دوام کوي؟"
  
  کیرین سر وخوځاوه. "لنډه جمله."
  
  "هو، دا ګټوره ده، خور."
  
  "او تاسو څنګه چاودیدونکي حساب کوئ؟"
  
  "زه فکر کوم هغه څوک چې ترټولو لرې ځای ته رسیږي لومړی نمبر دی، او څلورم نمبر ترټولو لنډ دی."
  
  "ښه، دا یو څه معنی لري، زه فکر کوم. مګر دا لا تر اوسه - "
  
  "بس نور څه نه". ډریک کافي اندازه درلوده. "زما صبر لا دمخه د دې بحث په اوریدو ازمول شوی دی. زه به لومړی لاړ شم. مخکې لدې چې زما د کافین لوړه کچه له مینځه ویسي دا کار وکړو."
  
  هغه د کوموډو عمله تیره کړه، د ترټولو اوږد اور څخه یو څو ګزه ودریدل. هغه احساس کاوه چې هر سړی د لیدلو لپاره مخ دی. هغه د بین اندیښنه احساس کړه. هغه خپلې سترګې وتړلې، د تودوخې د لوړیدو احساس یې وکړ لکه څنګه چې یو بل ډیر تودوخې مایع د هغه په وړاندې هوا غوړوي.
  
  د کینیډي مخ د هغه د ذهن د سترګو په وړاندې تیر شو. هغه هغه ولیده لکه څنګه چې مخکې وه. د هغې په ویښتو کې یو سخت باب، د بیان پرته پتلون سوټ - د اونۍ د هرې ورځې لپاره. یوه شعوري هڅه چې هر څه له حقیقت څخه لرې کړي چې هغه ښځه وه.
  
  او بیا کینیډي خپل ویښتان راښکته کړل، او هغه ښځه یې یاد کړه چې د هغې سره یې دوه په زړه پورې میاشتې تیرې کړې وې. هغه ښځه چې د هغه د میرمن الیسن ویجاړونکي مړینې او څو کاله دمخه د دې ناوړه موټر حادثې له امله رامینځته شوي درد وروسته د هغه سره مرسته کول پیل کړل.
  
  د هغې سترګې مستقیم د هغه په زړه کې راوتلې.
  
  د هغه په مخ کې اور سوځیدلی و.
  
  هغه انتظار وکړ چې د اور د تودوخې کم شي او د دوو ثانیو لپاره ودریږي. په داسې حال کې چې هغه انتظار کاوه، هغه پوهیده چې د دویمې سترګې څخه د اور لمبې پورته شوې. خو دوه ثانیې وروسته هغه دې ټکي ته لاړ، که څه هم د هغه د وجود هر فایبر چیغې وهلې چې باید نه وي.
  
  اور هغه تباه کړ -
  
  مګر دا هغه شیبه کنګل شوه چې هغه خپل حرکت پای ته ورساوه. د هغه شاوخوا هوا لاهم ګرمه وه، مګر د زغملو وړ. ډریک تنفس کاوه، خوله یې په څپو کې څاڅکي وه. د یوې ثانیې لپاره یې آرام نه شو کولی، بیا یې حساب پیل کړ.
  
  څلور ثانیې.
  
  د هغه تر څنګ یوه اور ولګید، هڅه یې کوله هغه ځای ته اور واچوي چې هغه یې نیولی و.
  
  ډریک خپل حرکت وکړ. اور واخیست. د هغه خوله د مالګې کیک په څیر احساس کړه. د هغه دواړه سترګې داسې سوځیدلې لکه څنګه چې د شګو کاغذ سره تیر شوي وي.
  
  که څه هم، زه داسې فکر کوم. فکر وکړئ، تل فکر وکړئ. دوه نور ثانیې او موږ به حرکت وکړو. راځئ چې وروستي تمرین ته لاړ شو. اوس هغه باور درلود.
  
  د شپږو ثانیو لپاره وقفه وکړئ او بیا -
  
  په شپږو بجو هغه حرکت وکړ، مګر اور کم نه شو! اوښکې يې سوځېدلې. هغه خپل زنګون ته ولوید او خپل بدن یې بیرته وغورځاوه. بین خپل نوم واخیست. تودوخه دومره شدیده شوه چې د چیغې وهلو هڅه یې وکړه. خو هغه وخت ناڅاپه ورک شو. هغه ورو ورو پوه شو چې د هغه لاسونه او زنګونونه د خړ ډبرې فرش په اوږدو کې ځړیدلي دي. هغه خپل سر پورته کړ، هغه په چټکۍ سره د حجرې په شا کې د تونل سره تیر شو.
  
  یوه شیبه وروسته، هغه مخ وګرځید او نورو ته یې چیغه کړه: "تاسو غوره ده چې وروستی اوه ثانیه وقفه واخلئ، هلکانو. 'وروستی شی چې تاسو غواړئ پوه شئ دا دی چې کینټکي فرایډ څه ډول دی.'
  
  مسخره خندا واورېدل شوه. کوموډو سمدلاسه لاړ او له کارین او بین څخه یې وپوښتل کله چې دوی غواړي خپل وار واخلي. بین غوره وګڼله چې یو څو نور سرتیري د هغه په وړاندې لاړ شي، مګر کارین د ډریک تعقیب کولو ته لیواله و. دا پخپله کوموډو ته اړ ایستل چې هغه یوې خوا ته کړي او د دې ډاډ ترلاسه کولو د هوښیارتیا په اړه په خاموشۍ سره خبرې وکړي چې ډریک یوازې د خپل وخت سره بختور نه و مخکې لدې چې دوی د دوی د عملیاتو یو دماغ له لاسه ورکړي.
  
  ډریک ولیدل چې کارین نرم دی او حتی یو څه موسکا کوي. دا ښه وه چې یو څوک وګورئ چې د بلیک کورنۍ وحشي ماشوم باندې آرامه اغیزه لري. هغه د خپل شاوخوا تونل چیک کړ او د چمکۍ لرګی یې سیوري ته وغورځاوه. د دې پراخیدونکي امبر رنګ نور هیڅ شی نه روښانه کوي مګر حتی نور کټ شوي تونل، په تور رنګ کې ورک شوی.
  
  د ډیلټا لومړی سرتیری د هغه څنګ ته ښکته شو، وروسته د دویم لخوا تعقیب شو. ډریک د تحقیق لپاره تونل ته د دوی په لیږلو کې هیڅ وخت ضایع نه کړ. لکه څنګه چې هغه د غضب خونې ته راستون شو، هغه ولیدل چې بین بلیک خپل حرکت کوي.
  
  بین خپل کڅوړه تقریبا د ښوونځي د هلک په څیر ونیوله، ډاډ ترلاسه کړ چې د هغه اوږد ویښتان د هغه د ټي شرټ د پورتنۍ برخې لاندې تړل شوي، او مخکې لاړ. ډریک د خپلو شونډو حرکت ولید کله چې هغه د ثانیو شمیرل. د احساساتو بهرنۍ نښې نه ښیې ، د ډریک زړه په لفظي ډول د هغه له خولې څخه راوتلی او هلته پاتې شو تر هغه چې د هغه ملګري د هغه په پښو راښکته شي ، پړسوب.
  
  ډریک هغه ته خپل لاس وړاندې کړ. بین پورته وکتل، "تاسو څه وایاست، کمکی؟ که تاسو د تودوخې برداشت نشئ کولی؟"
  
  "زه د بکس فیز حواله نه کوم ،" ډریک په غوسه شوي غږ وویل. "که تاسو غواړئ - نه، انتظار وکړئ -"
  
  ډریک ولیدل چې کارین د اور لومړي جریان ته نږدې کیږي. د بین خوله سمدلاسه بنده شوه او سترګې یې د خپلو خویندو هر حرکت تعقیب کړ. لکه څنګه چې هغې ټکان وکړ، د بین غاښونه دومره سخت شول چې ډریک فکر کاوه چې دا د یو بل په وړاندې د ټیکټونیک پلیټونو په څیر غږیږي. او لکه څنګه چې هغه د یو خوندي ځای او بل تر مینځ وخوځېده ، ډریک باید بین په کلکه ونیسي ترڅو هغه د هغې د نیولو لپاره ودروي.
  
  "انتظار شه! تاسو نشئ کولی هغه وژغورئ"
  
  کارن ودرېد. د هغې سقوط هغه په بشپړ ډول بې هوښه پریښوده. هغې شاوخوا دوه ثانیې مخکې په غلط لوري کې کتل چې بلې چاودنې هغې ته اور واچاوه.
  
  بین د ډریک سره مبارزه وکړه ، چا چې سړی د خپل سر شاته په کلکه نیولی و او د هغه بدن یې د خپل ملګري د راتلونکي ناوړه پیښې له شاهد کیدو څخه د ساتنې لپاره کارولی و.
  
  کارن سترګې پټې کړې.
  
  بیا کموډو، د ډیلټا ټیم مشر، هغه په یوه لوی لاس سره پورته کړه، په ډیر مهارت سره د وقفې په مینځ کې پریښوده. هغه خپل تال مات نه کړ، هغه په ساده ډول کارین په خپل اوږه، سر لومړی وغورځاوه او په نرمۍ سره یې د خپل ناراض ورور تر څنګ ځمکې ته ښکته کړه.
  
  بین د هغې څنګ ته ډوبه شوه ، یو څه یې په غوسه کول کله چې هغه یې نږدې نیولی و. کارین د بین اوږې ته نیغ په نیغه کوموډو ته وکتل او دوه خبرې یې وکړې. "له تاسو مننه".
  
  کوموډو په خندا سره سر وخوځاوه. یو څو دقیقې وروسته د هغه پاتې سړي په خوندي ډول راورسیدل، او هغه دوه چې ډریک په تونل کې لیږلي وو بیرته راستانه شول.
  
  یو له دوی څخه په ورته وخت کې ډریک او کوموډو دواړو ته خطاب وکړ. "بل جال، ښاغلی، شاوخوا یو کیلومتر مخکې. د سپنرانو یا بوبي جالونو هیڅ څرګند نښې نه وې ، مګر موږ د دوه ځله چک کولو لپاره شاوخوا نه و. موږ فکر کاوه چې موږ باید دلته بیرته راشو."
  
  کارن له ځانه سره خاورې کړ او ولاړه شوه. "جال څه ښکاري؟"
  
  "آغلې، دا د یو لوی بدمرغه ښکاري."
  
  
  دوه دیرش څپرکی
  
  
  دوی د تاوتریخوالی د عملونو له امله چې ممکن د دوی پورته نړۍ کې پیښ شوي وي او د هغه سړي ناوړه ارادې له امله چې د دوی په وړاندې د ځمکې لاندې تیاره کې راوتلی و، تنګ لارې ته ورغلل.
  
  یو ناڅاپه آرشیف دوی راتلونکي غار ته رهبري کړل. یوځل بیا ، ګلوسټیکس د پراخه فضا برخه روښانه کړه ، دواړه تازه او ورو ورو له مینځه ځي ، مګر ډریک ژر تر ژره په لرې دیوال کې دوه امبر فلشونه وویشتل.
  
  د دوی په مخ کې ځای حیرانونکی و. لارې د ترشول په څیر شکل شوې وې. اصلي شافټ دومره پراخه لاره وه چې د درې تنو په شاوخوا کې ځای په ځای شي. دا په لرې دیوال کې په بل وتلو آرک کې پای ته ورسید. د اصلي شافټ څخه شاخونه او د تریډډ نور دوه پرنګونه جوړوي، دوه نورې لارې وې، یوازې دا خورا تنګ وو، د پښو څخه لږ څه لوی. دا اټکلونه د غار په دیوال کې په پراخه وکر کې پای ته ورسیدل.
  
  د ټرایډنټ د لارو تر منځ ځایونه له ژورو، تیارو تیارو ډک وو. کله چې کوموډو دا ډبره نږدې د رڼا نشتوالي ته وغورځوله، دوی هیڅکله اوریدلي نه و چې دا لاندې ښکته وه.
  
  په احتیاط سره، دوی ورو ورو مخ په وړاندې لاړل. د دوی اوږو د فشار له امله تنګ شو او اعصاب یې په ټپه ودریدل. ډریک د خولې یو نرۍ څاڅکی احساس کړ چې د هغه د نخاع په اوږدو کې راوتلی و، په ټوله لاره کې خارښ و. په ډله کې هرې جوړې سترګې شاوخوا ته وکتل او هر سیوري، هر کونج او کریني یې وپلټله تر دې چې بین په پای کې خپل غږ وموند.
  
  "انتظار" هغه وویل، لږ تر لږه اوریدل کیږي، بیا یې خپله خوله پاکه کړه او چیغې یې کړې، "انتظار وکړه."
  
  "دا څه شی دی؟" ډریک یخ شو، پښه یې لاهم په هوا کې ده.
  
  "موږ باید لومړی د کوک لاګ چیک کړو، یوازې په هغه صورت کې."
  
  "تاسو خپل ناوړه وختونه وټاکئ."
  
  کارین خبرې وکړې. "دوی ورته لالچ بللی، دویمه وژونکې ګناه. د لالچ سره تړلی شیطان میمون دی، د دوزخ له اوو شهزادګانو څخه یو. هغه د میلټن په جنت کې ورک شوی او حتی په انګلستان کې د دوزخ سفیر بلل شوی.
  
  ډریک ورته وکتل. "دا مسخره نه ده".
  
  "دا د دې لپاره نه وه. دا هغه څه دي چې ما یو ځل لوستل او خوندي کړل. یوازینی اشاره چې هاکسورت دلته ورکوي دا جمله ده: مخالف لالچ رحم کوي. اجازه راکړئ راتلونکی سړی هغه څه ولري چې تاسو یې غواړئ.
  
  ډریک ساړه، نم غار ته وکتل. "دلته ډیر څه شتون نلري چې زه یې غواړم، پرته له دې چې کریسپي کریمز."
  
  "دا د وتلو مستقیم لار ده." کوموډو خپل یو سړی ودراوه کله چې هغه تیر شو. "هیڅ شی دومره ساده نه دی. اې! څه خبره ده یار-"
  
  ډریک شاته وګرځید چې د ډیلټا سړی وګوري کوموډو یوې خوا ته اړوي او د خپل قوماندان څخه سم تیریږي.
  
  "والس! خپل آس په قطار کې وساتئ، عسکر."
  
  ډریک د سړي سترګې ولیدلې کله چې هغه نږدې شو. ګلیز شوی. په ښي خوا کې په یوه نقطه کې ثابت شوی. ډریک خپل نظر تعقیب کړ.
  
  او ما سمدلاسه طاقونه ولیدل. عجیبه ده چې هغه څنګه مخکې دوی ته پام نه و کړی. د سمې جګړې په پای کې ، چیرې چې دا د غار دیوال وتړل شو ، ډریک اوس په تور ډبرې کې درې ژور طاقونه ولید. په هر ځای کې یو څه روښانه شو. یو څه قیمتي، د سرو زرو، نیلمونو او زمرد څخه جوړ شوی. څیز د غار په اوږدو کې د تېز او توزیع وړ رڼا ونیوله او لس چنده یې بیرته راستانه کړه. دا داسې وه لکه د یو ځلانده ډیسکو بال زړه ته چې د لسو کارات الماسونو څخه جوړ شوی وي.
  
  کارین په ژړا وویل، "بل لوري ته یوه خالي دروازه ده."
  
  ډریک د وعدې شوې شتمنۍ د راښکته کیدو احساس وکړ. هرڅومره چې هغه نږدې وکتل ، شیان روښانه شول او نور یې هغه غوښتل. د کارین تبصرې ته د ډوبیدو لپاره یوه شیبه وخت ونیو ، مګر کله چې یې وکړ ، هغه د حسد او ویره سره خالي الوک ته وکتل. شاید یو نېکمرغه روح په څنډه کې حرکت وکړي او د لوټ سره لاړ شي؟ یا هغه دا په داسې حال کې په لاس کې نیولی چې هغه یې په چیغې وهلو، لاندې بې حسابه ژورو کې ډوب کړ؟
  
  د موندلو یوه لاره.
  
  ډریک یوه پښه د بلې مخې ته کېښوده او بیا یې ځان ودراوه. خندا د لښتو له لارې څاڅکي قوي وو. مګر د کووالینکو تعقیب ډیر زړه راښکونکی و. هغه بیرته واقعیت ته لاړ، حیران شو چې څنګه د څراغونو سیټ دومره زړه راښکونکي وي. په دې شیبه کې، کوموډو د هغه څخه تېر شو، او ډریک د هغه د مخنیوي لپاره خپل لاس اوږد کړ.
  
  خو د ډېلټا ځواک قوماندان یوازې د خپل همکار پر سر راښکته شوی و او په ځمکه یې غورځولی و. ډریک مخ شو ترڅو د ټیم پاتې برخه په زنګونونو کې وګوري ، سترګې یې مسح کړي یا په بشپړ ډول د لالچونو مخه ونیسي. بین او کارین جادوګر و، مګر د کارین چټک ذهن ډیر ژر خلاص شو.
  
  هغې ژر تر ژره خپل ورور ته مخه کړه. "ایا تاسو روغ یاست؟ بین؟
  
  ډریک د ځوان سړي سترګو ته په دقت سره وکتل. "موږ ممکن ستونزې ولرو. کله چې ټیلر موسین سټیج اخلي هغه ورته شیشې ښکاري.
  
  کارن سر وخوځاوه. "هلکانو،" هغې په ژړا شو او خپل ورور یې سخت ووهلو.
  
  بین سترګې پټې کړې او خپل لاس یې خپل ګال ته پورته کړ. "اې!"
  
  "ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  "نه، نه! تا زما ژامه تقریبا ماته کړه.
  
  "د ضعیف کیدو مخه ونیسئ. مور او پلار ته یې ووایه چې بل ځل یې زنګ ووهي.
  
  "سمه ده، زه به یې وکړم. ولې دې ما هم ووهلې؟"
  
  ډریک خپل اوږه وخوځوله کله چې کوموډو خپل سړی له پوړ څخه پورته کړ او بیرته یې لیکې ته وغورځاوه. "نوی."
  
  کارن په ستاینلیک وکتل.
  
  ډریک وویل: "تاسو په یاد نه یاست؟ ښایسته څراغونه؟ دوی تقریبا تاسو ترلاسه کړي، ملګري.
  
  "زما په یاد دي ..." د بین سترګې ناڅاپه د تیږو دیوال او د هغې پیچلي طاقونو ته راستون شو. "آه، واه، څومره حیرانتیا. سره زر، الماس او شتمني. دا مې په یاد دي."
  
  ډریک ولیدل چې روښانه څیزونه د خپل ثقل بیرته ترلاسه کولو لپاره پیل کوي. هغه وویل: "راځئ چې حرکت وکړو." "دوه ځل. زه وینم چې دا غار څه کوي، او څومره ژر چې موږ له هغې څخه تیر شو، ښه به وي.
  
  هغه په چټکۍ سره لاړ، خپل لاس یې د بین په اوږه کېښود او کارین ته یې سر وښوراوه. کوموډو په خاموشۍ سره تعقیب کړ، خپل سړي یې په دقت سره ولیدل کله چې دوی د دواړو خواو په قطار کې ولاړو پلونو ته نږدې تیریدل.
  
  لکه څنګه چې دوی طاقونو ته نږدې شوي ، ډریک یو ګړندي نظر په خطر کې واچاوه. په هر ځای کې د کڅوړې په شکل یو کوچنی څیز و، چې سطح یې د قیمتي ډبرو سره ایښودل شوې وه. مګر دا یوازې د پام وړ رڼا نندارتون رامینځته کولو لپاره کافي نه و چې خورا په زړه پوری و. د هرې کڅوړې شاته د طاق دېوالونه پخپله د یاقوت، زمرد، نیلمونو، الماسونو او بې شمیره نورو قیمتي ډبرو قطارونو سره ولاړ وو.
  
  پیالې کولی شي یو قسمت ولګوي، مګر طاقونه پخپله د نه منلو وړ ارزښت درلود.
  
  ډریک د وتلو آرک ته نږدې ودرید. د ښي او چپ اړخ څخه یو سړه هوا په هغه راوتله. ټول ځای د پخوانیو اسرارونو او پټ رازونو بوی درلود. په یو ځای کې د اوبو څاڅکي وه، یوازې یو کوچنی چلول، مګر د غار سیسټم پراخوالي ته د دوی د سپړلو لپاره کافي و.
  
  ډریک ټولو ته په دقت سره وکتل. جال برلاسی شو. هغه د وتلو آرک له لارې لاړ.
  
  او یو چا غږ وکړ: "ودریږه!"
  
  هغه سمدستي یخ شو. په ژړا او انګیزه باندې د هغه باور د زاړه SAS روزنې څخه زیږیدلی د هغه ژوند وژغوره. د هغه ښي پښه په سختۍ سره پتلي تار ته لمس کړه، مګر یو بل فشار کولی شي د بوبي جال له مینځه یوسي.
  
  دا ځل Kovalenko سپنر نه پریښود. هغه په سمه توګه قضاوت وکړ چې د هغه تر شا ډله به د ګریډ هال له لارې د خره کښته کوي. تریپ وایر د M18 کلیمور پټ ماین ته لاره هواره کړه، کوم چې په هغې باندې د "دښمن مخې ته" ټکي وو.
  
  مخکنی پای ډریک ته هدف و او هغه به د بین او کارین سره د فولادو بال بیرینګونو سره جلا کړی وای که کوموډو خبرداری نه وای ورکړی.
  
  ډریک راټیټ شو او په چټکۍ سره وسیله بنده کړه. هغه دا کوموډو ته انتقال کړه. "ډیره مننه، ملګري. دا لاس په لاس کې وساتئ او وروسته به یې د کووالینکو په غاړه کې وغورځوو.
  
  
  درې دېرشم فصل
  
  
  راتلونکی سفر لنډ و او په چټکۍ سره ښکته ښکته شو. ډریک او نور باید په پښو ودریږي ، خپل بدنونه یې شاته ځړول ترڅو مستقیم پاتې شي. ډریک فکر کاوه چې په هره شیبه کې هغه به په بې وسۍ سره راښکته شي او راښکته شي، خدای یوازې پوهیږي چې کوم ناوړه برخلیک لاندې انتظار کوي.
  
  مګر یوازې څو دقیقې وروسته دوی یو پیژندل شوی آرک ولید. ډریک خپل چمکۍ لرګی چمتو کړ او په دروازه کې ودرېد. د سپنرانو په پام کې نیولو سره، هغه په چټکۍ سره خپل سر ټیټ کړ او بهر لاړ.
  
  "او، بالونه،" هغه ځان ته تنفس وکړ. "دا خرابیږي."
  
  "ما ته مه وایه،" بین وویل. "زموږ په سرونو کې یو لوی کانکریټ بال ځړول شوی و."
  
  ډریک ورته وکتل. "ژوند فلم نه دی، بلکي. خدایه، ته یو لیونی یې."
  
  هغه ژوره ساه واخیسته او دوی یې دریم لوی غار ته بوتلل. په زړه پورې ځای چې دوی ولیدل هر یو یې په خپلو لارو کې ودراوه. خولې خلاصې شوې. که د وینې پاچا کولی شي د جال د ټاکلو لپاره تر دې دمه د دوی په سفر کې کومه نقطه غوره کړي ، دا هغه و ، ډریک څو دقیقې وروسته فکر وکړ ، مناسب چانس. مګر، خوشبختانه د ښه هلکانو لپاره، هیڅ شی په انتظار کې ندي. شاید د دې لپاره ښه دلیل شتون درلود ...
  
  حتی کوموډو په ویره او کفر کې راښکته شو ، مګر هغه وکولی شو یو څو ټکي راوباسي. "بیا زه فکر کوم چې دا لیوالتیا ده."
  
  ټوخی او ژړا د هغه یوازینی غبرګون و.
  
  د دوی څخه مخکې لاره د وتلو آرک ته یو واحد مستقیم کرښه تعقیب کړه. خنډ دا و چې د لارې دواړو خواوو ته د لنډ پیډسټالونو په واسطه چې د مجسمو سره او د انځورونو په سر کې لوړ پیډسټالونو سره پوله وه. هره مجسمه او هر نقاشي د څو شہویانو شکلونه نمایندګي کوله، چې د حیرانتیا وړ خوندور څخه تر ښکاره فحش پورې. برسېره پردې، د غار انځورونو د غار دیوالونو هر انچ انچ ډک کړی، مګر لومړني انځورونه نه چې معمولا په لرغونو غارونو کې موندل کیږي - دا په زړه پورې انځورونه وو، په اسانۍ سره د رینیسانس یا عصري هنرمند سره مساوي دي.
  
  موضوع په بل ډول ټکان ورکوونکې وه. په انځورونو کې یو لوی نارنج انځور شوی، هر نارینه او ښځه په زړه پورې توضیحاتو سره انځور شوي، هر هغه ګناه چې سړي ته پیژندل شوي ... او نور ډیر څه.
  
  په ټوله کې، دا حواس ته یو حیرانوونکی ضربه وه، یو داسې ضربه چې د انسان سترګې او ذهن ته د حیرانتیا لپاره د ډیرو ډراماتيکو صحنو په څیر په دوامداره توګه دوام ورکړ.
  
  ډریک نږدې د خپل زوړ ملګري ویلز لپاره د تمساح اوښکې تویولې. دا زوړ بدکار به دلته د هغه په عنصر کې وي. په ځانګړې توګه که هغه دا د می په میاشت کې وموندله.
  
  د می فکر، د هغه تر ټولو زوړ ژوندی ملګری، د هغه په شاوخوا کې د فحشا حسي اوورلوډ څخه د هغه ذهن په لرې کولو کې مرسته وکړه. بېرته يې ډلې ته وکتل.
  
  " هلکانو. هلکانو، دا هر څه نه شي کیدی. دلته باید یو ډول جال سیسټم شتون ولري. خپل غوږونه خلاص وساتئ." هغه ټوخی وکړه. "او زما مطلب د جالونو لپاره دی."
  
  لاره نوره هم روانه شوه. ډریک اوس ولیدل چې حتی ځمکې ته کتل به تاسو سره مرسته ونکړي. په زړه پورې توضیحي ارقام هم هلته لیکل شوي. مګر دا ټول بې له شکه سور هیرینګ وو.
  
  ډریک یوه ژوره ساه واخیسته او مخکې لاړ. هغه وليدل چې د لارې په دواړو غاړو کې شاوخوا سل ګزه څلور انچه لوړ څنډه وه.
  
  په ورته وخت کې، کوموډو خبرې وکړې. "دا وګورئ، ډریک؟ کیدای شي هیڅ نه وي."
  
  "یا نور هرڅه." ډریک په احتیاط سره یو پښه د بل په وړاندې کېښوده. بین یو ګام شاته، بیا یو څو سرتیري، او بیا کارین، چې د کموډو لخوا یې نږدې لیدل کیده. ډریک د لوی، خړپړ کموډو غږ واورید چې د هغه د سپکو خلکو د بې رحمه عکسونو او بې رحمۍ لپاره کارین ته په خاموشۍ بخښنه وغوښته، او هغه په مسکره خوله پټه کړه.
  
  هغه شیبه چې د هغه مخکښ پښه د پورته شویو اړخونو په پیل کې ځمکې ته ولګیدله، یو ژور غږیز غږ هوا ډکه کړه. مستقیم د هغه په مخ کې، فرش حرکت پیل کړ.
  
  "سلام". د هغه پراخه یارکشیر سټایل د فشار په وخت کې راڅرګند شو. "انتظار هلکانو."
  
  لاره د پراخو افقی ډبرو الماریو په لړۍ ویشل شوې وه. ورو ورو، هر شیلف یو طرف ته حرکت پیل کړ، تر څو هر څوک چې په هغې کې ولاړ وي، که چیرې دوی په بل ځای کې ګام وانخلي نو ښکته شي. ترتیب خورا ورو و ، مګر ډریک وړاندیز وکړ چې دوی اوس د چیمبرز د زړورتیا لامل موندلی.
  
  هغه وویل: "په احتیاط سره وخورئ." "په جوړه کې. او خپل ذهن له کثافاتو څخه وباسئ او مخ په وړاندې لاړشئ، پرته لدې چې تاسو غواړئ د دې نوي سپورت هڅه وکړئ 'په غره کې ډوب کړئ'.
  
  بین د هغه سره په لومړي خوځنده شیلف کې یوځای شو. هغه په ژړا شو: "متمرکز کول خورا سخت دي."
  
  "د هیډن په اړه فکر وکړئ ،" ډریک ورته وویل. "دا به تاسو سره مرسته وکړي چې تیر شي."
  
  "زه د هیډن په اړه فکر کوم." بین نږدې مجسمې ته سترګې پټې کړې، د سرونو، لاسونو او پښو یو لړزونکی درې ګونی. "دا ستونزه ده."
  
  "ما سره". ډریک په احتیاط سره دوهم پل آوټ شیلف ته لاړ ، دمخه یې د دریم او څلورم حرکت ارزونه کوله. "تاسو پوهیږئ، زه ډیر خوښ یم چې ما د ټمب رایډر لوبې کولو ټول ساعتونه تیر کړل."
  
  "هیڅکله فکر نه کاوه چې زه به په لوبه کې د سپریټ په توګه پاتې شم،" بین بیرته غلی شو، او بیا د می په اړه فکر وکړ. د جاپاني استخباراتي ټولنې ډیری برخه هغه د ویډیو لوبې کرکټر سره پرتله کوي. "ای میټ، تاسو فکر نه کوئ چې موږ واقعیا خوب وینو، ایا تاسو؟ او دا ټول یو خوب دی؟"
  
  ډریک ولیدل کله چې د هغه ملګري په احتیاط سره دریم شیلف ته لاړ. "ما هیڅکله داسې روښانه خوب نه دی لیدلی." هغه اړتیا نه درلوده چې د خپل نظر څرګندولو لپاره خپل شاوخوا ته سر ټیټ کړي.
  
  اوس، د دوی تر شا، د خلکو دویمې او دریمې ډلې خپل دردناک سفر پیل کړ. ډریک د پای ته رسیدو دمخه شل المارۍ شمیرلې او له نیکه مرغه ، په قوي ځمکه کې کودتا وکړه. د خدای څخه مننه چې د هغه ریس زړه وتوانید چې وقفه واخلي. هغه د یوې دقیقې لپاره د وتلو آرک ته وکتل، بیا یې خوښ شو چې دوی یوازې دي، هغه د نورو پرمختګونو د کتلو لپاره مخ شو.
  
  د وخت په تیریدو سره د ډیلټا یو سړی د ښکلي رنګ شوي چت څخه لرې ګوري -
  
  او هغه شیلف له لاسه ورکړ چې هغه یې د قدم وهلو په حال کې و. هغه په یوه ثانیه کې لاړ، یوازینی یادونه چې هغه هلته تللې وه هغه ویره لرونکې چیغې وه چې د هغه له سقوط وروسته.
  
  ټول شرکت ودرېد، او هوا په ټکان او ویره ولړزوله. کوموډو دوی ته یوه دقیقه ورکړه او بیا یې مخ ته واړوله. دوی ټول پوهیدل چې څنګه له دې څخه تیریږي. وژل شوی عسکر ځان ته احمق و.
  
  یو ځل بیا، او دا ځل په ډیر احتیاط سره، دوی ټول حرکت پیل کړ. ډریک د یوې شیبې لپاره فکر وکړ چې هغه لاهم کولی شي د سرتیرو چیغې واوري چې د تل لپاره په هغه نه ختمیدونکي غره کې رالویږي ، مګر هغه دا د هیلو په توګه رد کړه. هغه یوازې د وخت په تیریدو سره په انسانانو تمرکز وکړ ترڅو لوی کوموډو ورته سقوط وکړي.
  
  د هغه د لاسونو د سوځیدو یوه نا امیده شیبه وه ، د هغه د غلظت له لاسه ورکولو په ویره کې د افسوس یوه قهرجنه ژړا ، او د لوی ډیلټا ټیم مشر د المارۍ له څنډې څخه وغورځید. ډریک چیغې کړې، نږدې د هغه مرستې ته چمتو دی، مګر په خواشینۍ سره ډاډه دی چې هغه به په وخت سره دا کار ونه کړي. بین د نجلۍ په څیر چیغې کړې -
  
  مګر دا ځکه چې کارین یوازې د لوی سړي لپاره کبوتر و!
  
  پرته له کوم ځنډ، کارین بلیک د ډیلټا ټول لوړ روزل شوی ټیم پریښود ترڅو د هغې رخصتۍ وګوري او د کموډو په لور په چټکۍ سره روانه شوه. هغه د هغه په وړاندې وه، نو د هغې سرعت باید د هغه سره د کانکریټ سلیب بیرته راغورځولو کې مرسته کړې وای. مګر کوموډو یو لوی سړی و، او دروند وو، او د کارین ټکي خالي کود په سختۍ سره هغه حرکت وکړ.
  
  مګر هغې هغه ته لږ څه لاس ورکړ. او دا د مرستې لپاره کافي وه. کوموډو وتوانید چې شا وګرځي، ځکه چې کارین هغه ته دوه ثانیې اضافي هوا وخت ورکړی و، او د کنکریټ څنډه یې د نائب په څیر ګوتو سره ونیوله. هغه چپه خوله و، نا امیده، نشو کولی ځان پورته کړي.
  
  او د سلیډنګ شیلف په درد سره ورو ورو د خپل کیڼ احاطې په لور حرکت وکړ ، وروسته له هغه ورک شو ، د ډیلټا ټیم مشر یې ورسره واخیست.
  
  کارین د کموډو چپ لاس په ټینګه سره نیولی و. په پای کې، د هغه د ټیم نورو غړو غبرګون وښود او د هغه بل لاس یې ونیول. دوی په ډیره هڅه سره هغه د سلیب څخه پورته کړ او په پټه لاره کې ورک شو.
  
  کوموډو خپل سر په دوړو کانکریټ کې وخوځاوه. "کارین،" هغه وویل. "زه به هیڅکله بلې ښځې ته ونه ګورم."
  
  سپین ږیری پخوانی شاګرد چې پریښودل شوی وخندل. "تاسو هلکانو، د خپلو ړندو سترګو سره، تاسو به هیڅکله زده نه کړئ."
  
  او د ډریک د ستاینې له لارې دا احساس شو چې د "دوزخ" دریمه کچه، دا کوټه چې د لیوالتیا په نوم یادیږي، د یو سړي د تل پاتې درد انځور پرته بل څه نه و چې د سترګو سترګو سره. کلیک é د څه په اړه که یو سړی په کافه کې ناست وي & # 233; د خپلې میرمنې یا ملګرې سره، او د یوې بلې ښکلې پښې یوه جوړه په لاره روانه وه - هغه به یقینا لیدلی وي.
  
  پرته له دې چې دلته لاندې، که هغه لیدلی وای، هغه به مړ شوی وای.
  
  ځینې ښځې به د دې سره کومه ستونزه ونلري، ډریک وویل. او د ښه دلیل سره، هم. خو کارین کوموډو وژغوره، او اوس جوړه هم وه. دې پنځه دقیقې نور اندیښمن انتظار واخیست ، مګر په پای کې پاتې ټیم دا د سلیډینګ الماریو له لارې جوړ کړ.
  
  دوی ټولو یو وقفه واخیستله. په شرکت کې هر سړي احساس کاوه چې دا د دوی دنده ده چې د کارین لاس وخوري او د هغې د زړورتیا ستاینه وکړي. حتی بین.
  
  بیا د ډزو غږ وشو. د ډیلټا یو سرتیری خپل زنګون ته راښکته شو، د هغه معده یې په لاس کې نیولې وه. ناڅاپه پرې برید وشو. د پاچا نیم درجن وینې د آرک څخه راوتلې، خپلې وسلې یې په تیاره کې نیولې وې. ګولۍ د هوا له لارې ولګېدې.
  
  دمخه د دوی په زنګونونو کې ، ډریک او د هغه عمله په ډیک کې راوتلې ، خپلې وسلې یې نیولې. هغه سړی چې ټپی شوی و په زنګونونو کې پاتې شو او څلور نورې مرمۍ یې په سینه او سر ولګېدې. له دوه ثانیو څخه لږ وخت کې هغه مړ شو ، د وینې پاچا بل قرباني.
  
  ډریک خپل پور اخیستی M16 برید ټوپک واخیست او ډزې یې وکړې. د هغه ښي خوا ته، یو له مجسمو څخه په سیډ پوښل شوی و، د الابستر ټوټی په هوا کې ویشل شوي. ډریک ډوک شو.
  
  يوه بله مرمۍ يې له سر څخه تيره شوه.
  
  ټوله ډله لا هم، ارامه وه، او په ځمکه کې د خپلو ټوپکونو سره په احتیاط سره هدف اخیستلو توان درلود. کله چې دوی ډزې پیل کړې، دا یو قتل عام و، په لسګونو مرمۍ د کووالینکو په تیښته شوي سړي وویشتل او دوی یې د وینې ګوډاګیانو په څیر نڅا کولو ته اړ کړل. یو سړي خپله لاره بلډوز کړه ، په معجزه توګه زیانمن نه شو ، تر هغه چې هغه د میټ ډریک سره ولیدل.
  
  د SAS پخوانی سړی هغه ته په سر کې راغی، یو کرغیړن هیډبټ او د چاقو یو ګړندی لړۍ یې د هغه شا ته ورکړه. د کووالینکو وروستنی سړی هغه ځای ته وخوت چیرې چې ټول بد سړي پای ته ورسیدل.
  
  دوزخ.
  
  ډریک دوی ته د تیریدو لپاره اشاره وکړه ، د ډیلټا د سقوط شوي ټیم غړي ته یې پښیمانه نظر واچاوه. دوی به په لاره کې د هغه جسد پورته کړي.
  
  "موږ باید یو کمین ونیسو."
  
  
  څلورم څپرکی
  
  
  هیډن د ایډ بوډریو سره مخ شو او نړۍ له مینځه لاړه.
  
  "زه خوښ یم چې تا ووژنم،" بودریو هغه ټکي تکرار کړل چې مخکې یې ورته ویلي وو. "بیا".
  
  "تاسو تیر ځل ناکام شو، رواني. ته به بیا ناکام شې."
  
  بودریو د هغې پښې ته ښکته وکتل. "ستا پښه څنګه ده؟" - ما وپوښتل.
  
  "ټول ښه". هیډن په ټوټو ولاړ و، د بریښنا د برید په تمه و. هغې هڅه وکړه چې امریکایی ته لارښوونه وکړي ترڅو د هغه آس د کوټې د دیوال په وړاندې فشار راوړي، مګر هغه د دې لپاره خورا چالاک و.
  
  "تاسو وینه یاست." بودریوکس د چاقو په چټلو سره مات شو. "ډېر خوندور وو. زه فکر کوم چې زما ماشوم نور غواړي.
  
  "ستاسو د خور په څیر،" هیډن ژړل. "هغې واقعیا نور نشي اخیستلی."
  
  بودریو د هغې په لور منډه کړه. هیډن د دې تمه درلوده او په احتیاط سره یې مخه ونیوله، د هغې تیغ یې د هغه د ګال په ضربه کې ښکاره کړ. "لومړی وینه،" هغې وویل.
  
  "وړاندیز". بودریو لمس کړ او شاته شو، بیا یې په څو لنډو ټکو ووهله. هیډن دا ټول پری کړل او پوزې ته یې د لاسي ضربې سره پای ته ورساوه. بودریو وخندل، له سترګو یې اوښکې روانې شوې.
  
  هیډن سمدلاسه ګټه پورته کړه ، په چاقو یې ووهله. هغې بودریوکس د دیوال په وړاندې ټیک کړ، بیا یې یو ګوزار شاته کړ.
  
  Boudreau سږو شو.
  
  هیډن وخوځاوه او چاقو یې په ران کې ودروله. هغه لیرې شوه کله چې هغه چیغې وهلې ، نشي کولی د هغې په سترګو کې څرګندې خندا مخه ونیسي.
  
  "ایا تاسو احساس کولی شئ، خندا؟"
  
  "کوچۍ!" Boudreaux لیونی شو. خو دا د یوه جنګیالي، مفکر او تجربه کار جنګیالي جنون و. هغه یې شاته په یوه ضربه سره وټکوله، لیوني خطرونه یې واخیستل مګر دومره ځواک او سرعت یې ساتل چې د مداخلې په اړه یې دوه ځله فکر وکړي. او اوس، لکه څنګه چې دوی شاته شول، دوی د نورو جنګیالیو ډلو سره مخ شول، او هیډن خپل توازن له لاسه ورکړ.
  
  هغه په داسې حال کې راپرېوته چې د لوټ شوي سړي په زنګون کې ودرېده، ودرېده او ودرېده، چاقو چمتو شو.
  
  بودریو په خلکو کې راښکته شو، د هغه د مخ خندا په خندا بدله شوه کله چې هغه خپله وینه وڅښله او چاقو یې وخوت.
  
  "تاسو به ګورو،" هغه په شور کې چیغې کړې. "زه پوهیږم چې تاسو چیرته اوسیږئ، میرمن جې."
  
  هیډن د وینې پاچا یو سړی له لارې وغورځاوه ، د سړي پښه یې د نخښې په څیر مات کړه کله چې هغې د بودریوکس لپاره لاره پاکوله. د هغې د سترګو له کونج څخه هغې مای ولید، چې بې له شکه په دې جګړه کې د لوبې بدلون کونکی و، په تیزو وسلو سره د نارینه وو په وړاندې بې وسلې جګړه کوله، جګړه د ټوپک ډزو ته نږدې وه او هغې یې په خپلو پښو کې پریښوده. هیډن هغه مړی او مړی ته وکتل چې د هغې په شاوخوا کې ځړیدلی و.
  
  هغې ولیدل چې حتی بوډریو د وضعیت په اړه بیا فکر کاوه کله چې هغه د هیډن سترګې تعقیب کړې او افسانوي جاپاني اجنټ یې په عمل کې ولید.
  
  می هیډن ته وکتل. "ستاسو شاته."
  
  هیډن په بودریو کې ساه ورکړه.
  
  د خوني پاچا اصلي رواني داسې وګرځید لکه یو هاوایی منګوز په خپلو پښو ودریږي. هیډن او می په تعقیب کې وو. د تیریدو په وخت کې، مای د کووالینکو یو بل سړي ته سخت ګوزار ورکړ، په دې توګه د یو بل سرتیري ژوند وژغوره.
  
  د کوټې نه هاخوا یو خلاص میدان و، د هیلی کوپټر سره یو هیلیپډ او یو تنګ ډنډ وو چیرې چې څو کښتۍ لنگر وې. بودریو د هلیکوپتر څخه تیر شو، د لوی سرعت کښتۍ په لور روان شو، او حتی په لاره کې یې نه و مات کړی کله چې هغه په هوا کې ښکته شو. مخکې لدې چې هیډن د چورلکې څخه تیر شي ، لویه کښتۍ لا دمخه راوتلې وه او په یو انچ کې یې مخ په وړاندې روانه وه.
  
  می ورو ورو پیل کړ. "دا باجه ده. ډیر ژر، او درې سړي لا دمخه دننه انتظار کوي. د دوی په پرتله نورې کښتۍ ارامه ښکاري." د هغې سترګې په چورلکه کې ولګېدې. "اوس دا هغه څه دي چې موږ ورته اړتیا لرو."
  
  هیډن په داسې حال کې ودرېد چې ګولۍ د دوی څخه تیریږي، په سختۍ سره یې پام شو. "ایا تاسو کولی شئ دا کنټرول کړئ؟"
  
  مۍ ترې پوښتنه وکړه، ایا ته رښتیا له ما دا پوښتنه کوې؟ مخکې لدې چې تاسو په سکډ باندې قدم ووهئ او کودتا وکړئ وګورئ. مخکې لدې چې هیډن هلته راشي ، ما لا دمخه اصلي روټر پیل کړی و ، او د بودریوکس کښتۍ د سیند څخه په یوه زورور اواز سره ښکته شوه.
  
  "باور ولرئ،" مای په خاموشۍ سره وویل، د افسانوي صبر په ښودلو سره چې هغه د هیډن په نوم پیژندل شوې وه په نا امیدۍ کې یې غاښونه مات کړل. یوه دقیقه وروسته موټر الوتنې ته چمتو و. کیدای شي ټیم ته وده ورکړي. سلیج په ځمکه پریښود. مرمۍ د هیډن د سر څنګ ته په یوه ستون ولګېده.
  
  هغه بیرته وګرځیده، بیا یې مخ وګرځاوه چې د وینې پاچا وروستی سړی د اور لاندې راځي. د هاوایی ځانګړو ځواکونو یو سرتیری دوی ته ګوتې پورته کړې کله چې چورلکه ښکته شوه او وګرځیده، د کښتۍ تعقیب لپاره چمتووالی نیسي. هیډن بیرته وګرځید.
  
  د هغې په ژوند کې یوازې یوه بله لیونۍ ورځ.
  
  مګر هغه لاهم دلته وه. تر اوسه ژوندي پاتې دي. د جې زوړ شعار بیا د هغې په سر کې راښکاره شو. بله ورځ ژوندي اوسئ. بس ژوند وکړه، حتی په داسې شیبو کې، هغې خپل پلار ډیر یاد کړ.
  
  یوه دقیقه وروسته، هلیکوپتر وخوځاوه او په ګرم تعقیب کې ګړندی شو. د هیډن ګیډۍ په کمپ کې یو ځای پاتې شوه، او هغې د ریلنګ په غیږ کې ونیوله تر هغه چې د هغې ګوتې درد ونه کړي. مۍ یوه وهل هم له لاسه ورنه کړل.
  
  "خپل پتلون وساتئ."
  
  هیډن هڅه وکړه چې د هغې د وسلو حالت په چک کولو سره خپل ذهن له چکر وهونکي سواری څخه لرې کړي. د هغې چاقو خپل ساتونکي ته راستون شو. د هغې یوازینۍ پاتې تومانچه د کیسپین په پرتله یو معیاري ګلوک و چې په دې وروستیو کې یې خوښ کړی و. مګر څه دوزخ، ټوپک ټوپک دی، سمه ده؟
  
  مای دومره ښکته الوتنه وکړه چې سپری د وینډشیلډ سره ټکر وکړ. یوه لویه ژیړ کښتۍ د پراخ سیند په اوږدو کې مخ په وړاندې روانه وه. هیډن د هغه تر شا ولاړ شخصیتونه ولید، دوی ورته ګوري. شک نشته چې دوی وسله وال وو.
  
  مای خپل سر ښکته کړ او بیا یې هیډن ته وکتل. "زړورتیا او ویاړ."
  
  هیډن سر وخوځاوه. "د پای ته رسولو لپاره".
  
  می ټیم په نښه کړ، چورلکه یې په غوسه ډوب کې ولیږه، د ټکر په کورس کې ژیړ باییکس ته. لکه څنګه چې تمه کیده، خواوو ته ولاړ خلک په حیرانتیا سره شاته شول. هیډن د کړکۍ څخه ښکته شو او ډزې یې وکړې. ګولۍ په نا امیدۍ سره لرې لاړه.
  
  مای هغې ته نیم خالي M9 ورکړ. "دوی حساب کړئ."
  
  هیډن بیا ډزې وکړې. د بودریو یو سړي ځواب ورکړ، مرمۍ د چورلکې له کنډو څخه راوتلې وه. مای د ټیم شاوخوا یو زیګزګ دایره جوړه کړه، د هیډن سر یې د ملاتړ پوستې په وړاندې مات کړ. مۍ بیا کوتره وکړه، په زوره، هیڅ ربع نه ورکوي. هیډن خپل ګلاک خالي کړ او ولیدل چې د بودریو یو سړی د وینې په څاڅکو کې تیریږي.
  
  هلیکوپتر بیا د یوې بلې مرمۍ په واسطه وویشتل شو او ورپسې د نورو بیرغونه ولګېدل. یو لوی موټر د لوی هدف استازیتوب کوي. هیډن بودریو د کښتۍ په څرخ کې ولید ، چاقو یې په غاښونو کې ټینګ نیولی و او د فرعي ماشین ټوپک سره یې ډزې کولې.
  
  "اوه،" د می چیغې یو بې ارزښته بیان و ځکه چې ناڅاپه تور لوګی د چورلکې څخه راوتلی و او د انجن غږ ناڅاپه له چیغې څخه په ژړا بدل شو. د لارښوونې پرته، چورلکه په ټوټو او ټکولو پیل وکړ.
  
  کیدای شي په هیډن کې سترګې پټې کړي.
  
  هیډن تر هغه وخته پورې انتظار وکړ چې دوی د بودریو کښتۍ څخه پورته شول او د چورلکې د ښکته کیدو سره یې دروازه خلاصه کړه.
  
  هغې د بودریو د سترګو سپینو سترګو ته وکتل، ویې ویل، "دا وخورئ،" او د راغورځیدونکي چورلکې څخه ووتله.
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  د هیډن وړیا سقوط لنډمهاله وه. د بودریوکس کښتۍ لیرې نه وه، مګر د لارې په اوږدو کې هغې سړي ته د ډیک د سقوط دمخه یو ستر ګوزار ورکړ. د هغې د بدن څخه هوا په شور سره راوتله. د هغې په ران کې زوړ زخم درد کوي. هغې ستوري ولیدل.
  
  چورلکه چپ اړخ ته څه د پاسه دېرش فوټه ګړندۍ سیند ته ښکته شوه ، د هغې د مړینې کاڼه غږ ټول همغږي فکرونه ډوب کړل او د کښتۍ د کمان په اوږدو کې یې لوی څپې واستولې.
  
  یوه څپې دومره ځواکمنه ده چې د کښتۍ لاره بدله کړي.
  
  کښتۍ سرعت له لاسه ورکړ ، هرڅوک یې د الوتنې په لور واستول ، او لیست یې پیل کړ. بیا، د هغه د مخ پر وړاندې حرکت په پای کې، هغه وګرځید او په سپینو اوبو کې یې خیټه پورته کړه.
  
  هیډن په داسې حال کې ونیول شو چې کښتۍ یې ودروله. لکه څنګه چې هغه د اوبو لاندې لاړه، هغې سخته وهله، مستقیم هدف یې ښکته کړ، او بیا یې د نږدې ساحل په لور وخوځاوه. سړو اوبو هغې ته سر درد ورکړ، مګر د هغې دردناکه پښې یو څه آرام کړل. د جریان چټکتیا هغې ته دا احساس وکړ چې هغه څومره ستړې شوې ده.
  
  کله چې هغه راڅرګنده شوه، هغې وموندله چې هغه د ساحل څخه لیرې نه وه، مګر د ایډ بوډریو سره مخامخ وه. هغه لا هم چاقو د غاښونو په مینځ کې نیولی و او کله چې یې هغه ولید نو ژړل.
  
  د هغه شاته، د سګرټ څکونکي چورلکې ټوټې په سیند کې ډوبیدل پیل کړل. هیډن ولیدل چې می د بودریو دوه پاتې سړي د خټکي بانک په لور تعقیب کړل. په دې پوهیدل چې هغه به د اوبو په جګړه کې ژوندي پاتې نشي، هغه د لیونۍ څخه تیر شو او تر هغه پورې یې ونه درېده تر څو چې ساحل ته ونه رسیږي. ګرده خټه د هغې شاوخوا خپره شوه.
  
  د هغې څنګ ته یو لوړ څپو وه. Boudreaux، د تنفس څخه بهر. "درېدل. ټوکه. وتښتېدل." هغه سخت تنفس کاوه.
  
  "تاسو ترلاسه کړل،" هیډن په خپل مخ کې د خځلو یوه ډنډه ونیوله او بانک ته لاړ. خټې د هغې سره ونښته او هڅه یې وکړه چې هغه ښکته کړي. هغه څه چې باید په وچه ځمکه کې په اسانۍ سره تیریدل د سیند له کرښې څخه یوازې دوه فوټه پورته راوړي.
  
  هغې شا وګرځېده او خپله خنده پښه یې د بودریوکس مخ ته وویشتله. هغې هغه چاقو ولیده چې هغه یې د غاښونو په مینځ کې نیولی و د هغه په ګالونو کې ژور پرې شوی و چې د جوکر په پرتله یې پراخه مسکا وکړه. د چیغې او د وینې او بلغم په څپو سره، د هغې ګیډۍ د هغې په پښو وغورځیده، د هغې د کمربند څخه یې د ځان د بدن د ایستلو لپاره کارول. هیډن په خپل غیر خوندي سر کې ووهله، مګر د هغې ګوزار لږ اغیز درلود.
  
  بیا هغې ته خپله چاقو یاد شوه.
  
  هغې د خپل بل لاس سره د ځان لاندې راښکته کړه ، فشار یې ورکړ ، فشار یې ورکړ ، بدن یې یو انچ پورته کړ لکه څنګه چې کثافات راوتلي و او هڅه یې کوله چې هغه ونیسي.
  
  د هغې ګوتې د لاسي شاوخوا تړل شوې. بودریوکس په عملي توګه د هغې پتلون وتړله کله چې هغه یو ځل بیا ټکان وکړ، د هغې په شا، د هغه سر او شونډې ناڅاپه د هغې غوږ ته نږدې ودریدې.
  
  "په زړه پورې هڅه." هغې احساس وکړ چې د هغه له مخ څخه د هغې په ګال کې وینې بهیږي. "تاسو به دا احساس کړئ. دا ښه او ورو پیښیږي."
  
  هغه خپل ټول وزن د هغې په ټول بدن کې واچاوه، هغه یې په خټو کې ژوره وهله. په یوه لاس یې د هغې مخ په خټو کې ښخ کړ، د هغې تنفس یې ودراوه. هیډن په سختۍ سره مبارزه وکړه، لکه څنګه چې هغه کولی شي لاټ او رول کړي. هرکله چې هغې پورته وکتل، مخ یې په خټو پوښل، هغې د هغې په مخ کې می لیدله چې د بودریو د دوو مرغانو سره یوازې جګړه کوله.
  
  یو په دریو ثانیو کې راښکته شو چې دوی د هیډن مخ نیولی و. بل شاته شو، درد یې اوږد کړ. په هغه وخت کې چې د هیډن مخ د څلورم ځل لپاره هوا ته راغی، می په پای کې هغه په کونج کې نیولی و او نږدې وه چې د یوې رالوېدلې ونې شاته یې مات کړي.
  
  د هیډن پاتې ځواک نږدې پای ته رسیدلی و.
  
  د بودریو چاقو د هغې د دریمې غاړې شاوخوا پوټکی سور کړ. په دردناکه توګه ورو او اندازه شوي فشار سره، تیغ په ژوره توګه سلیډ پیل کړ. هیډن وتښتاوه او ټوپ یې کړ، مګر ونه توانید چې خپل بریدګر وغورځوي.
  
  "هیڅ ځای نه ځم." د بودریوکس ناوړه څپو د هغې په سر برید وکړ.
  
  او هغه سمه وه، هیډن ناڅاپه پوه شو. هغه باید جګړه ودروي او پریږدي چې دا پیښ شي. یوازې هلته دروغ. خپل ځان ته وخت ورکړئ -
  
  تیغ ژور ډوب شو، د هډوکي په وړاندې د فولادو سکریپ. د بودریوکس ټوکه د ګرم ریپر زنګ وه ، د شیطان غږ چې په هغې یې ملنډې وهلې.
  
  د هغې د بدن لاندې چاقو د یو دروند غږ سره آزاد شو. په یو حرکت کې، هغې توره په خپل لاس کې وګرځوله او د هغې شاته یې د بودریوکس په پسونو کې په کلکه وتړله.
  
  رواني چیغې وهلې، د چاقو لاسي د هغه له سینې څخه راوتلی و. حتی بیا، هیډن نشي کولی حرکت وکړي. هغه په خټو کې ډیره ژوره وهل شوې وه، ټول بدن یې راښکته شوی و. هغې حتی خپل بل لاس هم نشي حرکت کولی.
  
  بودریو په هغه باندې ټوخ کړ او وخوت. بیا هغې احساس وکړ چې یو لوی چاقو را ایستل کیږي. بیا هم همداسې وه. هغه به اوس هغه ووژني. د هغې د غاړې یا ملا شاته یو سخت ضربه. بودریو هغه ووهله.
  
  هیډن خپلې سترګې پراخې کړې، هوډ یې وکړ چې یو ځل د لمر وړانګې وګوري. د هغې فکرونه د بین په اړه وو، او هغې فکر کاوه: ما قضاوت وکړئ چې زه څنګه ژوند کوم، نه دا چې څنګه مړ شم.
  
  بیا.
  
  بیا ، د چارجیدونکي زمري په څیر لوی او ویرونکی ، مای کیتانو په منډه ورغی. له هیډن څخه شاوخوا درې فوټه لرې ، هغې له ځمکې څخه وغورځوله او د هر اونس حرکت یې په الوتنې کک کې واچاوه. یوه ثانیه وروسته، ټول ځواک د بودریوکس پورتنۍ برخه ټوټه ټوټه کړه، هډوکي او غړي یې مات کړل، ټوټې ټوټې شوي غاښونه او په پراخه آرک کې د وینې تویول.
  
  وزن د هیډن له شا څخه پورته شو.
  
  یو چا هغه په ښکاره اسانتیا سره له خټو څخه پورته کړه. یو چا هغه پورته کړه، په احتیاط سره یې د واښو په څنډه کې کېښوده او په هغې یې وخوځوله.
  
  هغه څوک چې مای کیتانو وه. "آرامه شه،" هغې په اسانۍ وویل. "هغه مړ دی. موږ وګټله".
  
  هیډن حرکت یا خبرې نشو کولی. هغې یوازې نیلي اسمان ته کتل، د ونو لړلې ونې او د می د خندا ډک مخ.
  
  او یو څه وروسته، هغې وویل، "ما ته یادونه وکړه چې هیڅکله تاسو غوسه نه کړم. په حقیقت کې، که تاسو تر ټولو غوره نه یاست، زه ..." د هغې فکرونه لاهم د بین سره وو، نو هغې پای ته وویل چې هغه څه ووایی. "زه به په اسدا کې خپله غاړه وښیم."
  
  
  شپږ دېرشم څپرکی
  
  
  خونړی پاچا خپل خلک د دوی مطلق حد ته اړ کړل.
  
  دا حقیقت چې د دوی تعقیب کونکي نږدې خلا بنده کړې وه هغه یې په قهر کړ. دا ډیر خلک و چې هغه یې ورو کړ. دا د دوی تنګ نظره لارښود و ، کله چې دوی پرمختګ کولی شي په کوچنیو ټکو کې ګډوډي کوي. د هغو کسانو شمیر چې د دې جایزې په لټه کې وژل شوي مهم ندي. خوني پاچا د دوی د قربانۍ غوښتنه او تمه وکړه. هغه تمه درلوده چې ټول به د هغه لپاره پریوځي او مړ شي. د دوی کورنیو ته پاملرنه کیږي. یا لږترلږه دوی به شکنجه نه شي.
  
  هر څه جایزه وه.
  
  د هغه لارښود، د توماس په نوم یو سړی، د دې کچې په اړه یو څه ګډوډ کړي چې د هاکسورت په نوم یو بل احمق حسد بولي. دا څلورمه خونه وه، خونړی پاچا په غوسه و. یوازې څلورم. معیاري افسانه د دوزخ د اوو درجو په اړه خبرې وکړې. ایا واقعیا له دې وروسته درې نور هم کیدی شي؟
  
  او هاکسورت څنګه پوه شو؟ سکریب او کوک مخ وګرځاوه او منډه کړه، د دوی توپونه د مونګانو په اندازه راښکته شول کله چې دوی د پنځمې درجې وروسته د جال سیسټم ولید. دیمیتري کووالینکو، هغه فکر کاوه، البته هغه به نه وي.
  
  "تاسو د څه لپاره انتظار کوئ؟" - هغه په توماس وخندل. "موږ به حرکت وکړو. اوس."
  
  "ما د جال سیسټم په بشپړ ډول نه دی پیژندلی، صاحب،" توماس وویل.
  
  "د جال سیسټم سره دوزخ ته. خلک دننه ولېږئ. دوی به دا په چټکۍ سره ومومي." خوني پاچا د کوټې د مطالعې په وخت کې خپلې شونډې په تفریحي توګه تعقیب کړې.
  
  د تیرو دریو برعکس، دا خونه یو مرکزي ټیټ فشار ته راښکته شوه چې داسې ښکاري چې دا پخپله په ډبره کې نقشه شوې وي. څو موټ فلزي ملاتړونه د سخت پوړ څخه راوتلي، تقریبا د ګامونو په څیر. لکه څنګه چې موږ پرمختګ وکړ، د خونې دیوالونه تنګ شول تر هغه چې د حوض وروسته، دوی بیا پراخیدل پیل کړل.
  
  حوض یو 'چوک ټکی' ښکاري.
  
  حسد؟ خوني پاچا فکر وکړ. دا ډول ګناه څنګه په ریښتیني ژوند کې ، دې ځمکې ته انتقال شوه چیرې چې سیوري نه یوازې ستاسو ساتنه کولی شي ، بلکه تاسو وژني؟ هغه ولیدل کله چې توماس د پرمختګ امر ورکړ. په لومړي سر کې هرڅه سم شول. د وینې پاچا بیرته هغه ځای ته وکتل چې دوی له کوم ځای څخه راغلي وو کله چې هغه د ډزو غږونه واورېدل. ډریک او د هغه کوچني اردو لعنت وي. یوځل چې هغه له دې ځایه وځي ، هغه به په شخصي توګه ډاډ ترلاسه کړي چې خونړی انتقام خپل وحشیانه هدف ترلاسه کوي.
  
  ډزو هغه ژوندی کړ. "حرکت!" - هغه چیغې وهلې، یوازې هغه وخت چې مشر د فشار په یوه پټ ځای کې ګام پورته کړ. د غورځېدو ډبرې په څیر یوه حادثه وه، د هوا یوه څپې وهلې، او ناڅاپه د مشر سر د فوټبال د بال په څیر د لوړ پوړ څخه ښکته کیدو دمخه د ډبرې فرش ته وخوت. بې سره بدن یې په وینو لړلی و.
  
  حتی خونړی پاچا ورته وکتل. مګر هغه هیڅ ویره احساس نه کړه. هغه یوازې غوښتل چې وګوري چې د هغه مخکښ سړي ته د داسې زیان لامل څه و. توماس د هغه څنګ ته چیغې وهلې. د وینې پاچا هغه مخ په وړاندې وخوځاوه، د هغه په پښه تعقیب، د سړي په ویره کې خورا خوښ و. په نهایت کې ، د ټوخی شوي بدن څنګ ته ، هغه ودرېد.
  
  د ویره لرونکو خلکو لخوا محاصره شوی، خونی پاچا پخوانی میکانیزم مطالعه کړ. د استرا پتلی تار د سر په لوړوالی کې د دوه فلزي پوستونو تر مینځ غځول شوی و چې باید د یو ډول فشار کولو وسیلې لخوا ځای په ځای شوي وي. کله چې د هغه سړي محرک راښکاره کړ، قطبونه یې خوشې کړل او تار یې ورسره وګرځاوه، د سړي سر یې په غاړه کې پرې کړ.
  
  بریالۍ. یو په زړه پورې مخنیوی، هغه فکر وکړ، او حیران شو چې ایا هغه کولی شي دا ډول وسیله د خپل نوي کور د نوکرانو په کوټه کې وکاروي.
  
  "تاسو د څه لپاره انتظار کوئ؟" هغه په پاتې خلکو غږ وکړ. "حرکت!"
  
  درې سړي مخ په وړاندې ټوپ کړل، او لسګونه نور یې تعقیب کړل. د وینې پاچا دا هوښیارتیا وګڼله چې نیم درجن نور د هغه شاته پریږدي که چیرې ډریک ژر تر ژره هغه ته مخه کړي.
  
  "اوس ژر،" هغه وویل. "که موږ ګړندي تګ وکړو، موږ به هلته ګړندي ورسیږو، سمه ده؟"
  
  د هغه سړي وتښتېدل، پریکړه یې وکړه چې دوی واقعیا انتخاب نه لري او یو لږ چانس شتون درلود چې د دوی خراب شوي مالک سم و. یو بل جال پیل شو، او دویم سر د کندې څخه ښکته شو. جسد راښکته شو او د هغه شاته سړی په هغې باندې وتښتید، ځان یې بختور وګڼلو لکه یو بل تور تار یې مستقیم د سر څخه هوا پرې کړه.
  
  لکه څنګه چې دویمه ډله راښکته شوه، د وینې پاچا له دوی سره یوځای شو. نوي جالونه جوړ شول. نور سرونه او سرونه راوتلي. بیا یو زورور غږ شو چې په ټول غار کې یې غږ وکړ. د تنګ لارې په دواړو خواوو کې عکسونه ښکاره شوي، داسې موقعیت لري چې په مخ کې سړی په دوی کې منعکس شي.
  
  په همدې وخت کې د اوبو د تېزېدو غږ واورېدل شو او د غره په څنډه کې حوض په ډکېدو پیل شو.
  
  یوازې دا اوبه یوازې اوبه نه وې. د سګرټ څکولو په اړه قضاوت نه کول.
  
  توماس چیغې وهلې کله چې دوی د دوی په لور ورغلل. "دا د تیزاب جهيل لخوا تغذیه کیږي. دا هغه وخت دی چې سلفر ډای اکسایډ په اوبو کې منحل کیږي او سلفوریک اسید جوړوي. تاسو حتما نه غواړئ دې ته لاس ورکړئ!"
  
  "مه مه درېږه،" خوني پاچا چیغې کړې کله چې هغه ولیدل چې خلک ورو پیل کوي. "فلزي قطبونه وکاروئ، احمقان."
  
  ټوله ډله په ګڼه ګوڼه کې له غره ښکته شوه. ښي او ښي خوا ته، تصادفي جالونه د داسې غږ سره پرانستل شول چې د کمان د ویشتلو سره ورته وي. بې سرې جسدونه راپرېوتل او سرونه یې د سړو په منځ کې د پرې شوي اناناس په څیر وګرځیدل، ځینې یې له مینځه تلل، ځینې یې په تصادفي ډول وهل. د وینې پاچا په پیل کې ولیدل چې د قطبونو د شمیر لپاره ډیر خلک شتون لري، او پوهیدل چې د پیک ذهنیت به د دوی په منځ کې لږ پوهه د دویم فکر پرته کود شي.
  
  دوی به د خپل برخلیک مستحق وي. دا تل د یو احمق لپاره ښه وه چې مړ شي.
  
  د وینې پاچا ورو شو او توماس یې ونیول. څو نور سړي هم ورو شول، د وینې پاچا باور یې بیا تایید کړ چې یوازې روښانه او غوره به ژوندي پاتې شي. د پیک مشر په لومړي فلزي پوسته کې کودتا وکړه او بیا یې د ګړندۍ اوبو په اوږدو کې له قطب څخه قطب ته کودتا پیل کړه. په لومړي سر کې هغه یو څه پرمختګ وکړ، مګر بیا زهرجن څپې د هغه په پښه ووهله. چیرې چې تیزابي اوبه لمس کړې ، د هغه کالي او پوټکی وسوځیدل.
  
  لکه څنګه چې د هغه پښې بلې پوستې ته لمس کړې، درد یې دوه چنده شو او هغه راښکته شو، مستقیم د ګڼې ګوڼې په حوض کې وغورځید. په ټول تالار کې قهرجن، دردونکې چیغې وغږول شوې.
  
  یو بل سړی د کاونټر څخه ښکته شو او دننه شو. دریم سړی د حوض په څنډه کې ودرېد، په ځنډ سره پوه شو چې د هغه لپاره د ټوپ کولو لپاره هیڅ روښانه کاونټر شتون نلري، او په داسې حال کې چې بل سړي په ړوند ډول د هغه په شا کې وهلې وه.
  
  عکس په مخ کې سړی منعکس کړ. ایا تاسو به د هغه سړي په وړاندې حسد کوئ؟
  
  خونړی پاچا د عکسونو هدف او د جال ویجاړول ولیدل. "لاندې وګوره!" توماس په ورته وخت کې چیغې وهلې. "خپلو پښو ته وګورئ، نه هغه کس ته چې په مخ کې دي. دا ساده تمرین به تاسو سره مرسته وکړي چې پوسټونه په خوندي ډول ترلاسه کړئ.
  
  د وینې پاچا د نوي جوړ شوي جهيل په څنډه کې ودرېد. د دې حقیقت په قضاوت کولو سره چې اوبه لاهم پورته کیږي ، هغه ولیدل چې د ملاتړ پورتنۍ برخه به ژر تر ژره د سیند لاندې وي. هغه سړی د هغه مخې ته وغورځاوه او توماس یې له ځانه سره یووړ. جال یوازې د حد څخه بهر وګرځید، دومره نږدې چې هغه د باد احساس وکړ لکه څنګه چې د فلزي قطب د اوږو څخه تیریږي.
  
  پولو ته وګرځئ او په تصادفي ترتیب کې ګړندي نڅا وکړئ. یو لنډ وقفه وه پداسې حال کې چې اوبه مخکې تودې شوې. بله ستنه، او د هغې مخې ته سړی ودرېد. چیغې وهلې، هغه معجزې ترسره کړې، په بل ستنه کې د کښته کولو سره یې د خپل سقوط مخه ونیوله. د تیزاب لرونکې اوبه د هغه په شاوخوا وویشل شوې مګر هغه ته یې لاس ور نه کړ.
  
  د خدای په امان.
  
  خوني پاچا خپل چانس ولید. پرته له دې چې فکر وکړي یا ودریږي، هغه د سړي په زړه پورې بدن باندې قدم کیښود، هغه یې د پول په توګه کارولی ترڅو د لرې سیوري خونديتوب ته ورسیږي. د هغه وزن سړی نور هم ټیټ کړ، سینه یې په تیزاب کې ډوب کړه.
  
  بله ثانیه هغه په سخت باد کې ورک شو.
  
  خونړی پاچا ورته وکتل. "احمق".
  
  توماس د هغه څنګ ته ښکته شو. ډیر خلک د فلزي پوستونو په مینځ کې د خوندیتوب لپاره کود شوي. خوني پاچا مخ ته د ارتشې وتلو په لور وکتل.
  
  "او همداسې تر پنځمې درجې پورې،" هغه په مسخره وویل. "زه به چیرته د دې چینې تقلید وکړم، کوک. او بالاخره چیرته، "هغه وخندل. "زه به میټ ډریک ویجاړ کړم."
  
  
  اوه دېرش څپرکی
  
  
  د هاوایی لوی ټاپو د ګډوډۍ څخه مخنیوي لپاره دا ډول نومول شوی. اصلي نوم یې Hawaii، یا Hawaii ټاپو دی، او دا په متحده ایالاتو کې ترټولو لوی ټاپو دی. دا د نړۍ یو له خورا مشهور آتش فشانونو کور دی ، کیلاوا ، یو غر دی چې له 1983 راهیسې په دوامداره توګه راوتلی دی.
  
  نن ورځ، د ماونا لوا د خور آتش فشان په ښکته غرونو کې، مانو کینیماکا او الیسیا میلس، د متحده ایالاتو د سمندري ځواکونو د یوې ډلې سره، د یو پرازیت په ایستلو پیل وکړ چې د ټاپو د اوسیدونکو په ذهنونو کې یې ریښه نیولې وه.
  
  دوی د بهرنۍ احاطې له لارې مات کړل، د وینې د پاچا لسګونه سړي یې په ډزو ووژل، او لوی ضمیمه یې مات کړه لکه څنګه چې ساتونکو ټول یرغمل خوشې کړل. په عین وخت کې، د موټرونو اوازونه واورېدل شول، د ودانۍ شاته ګړندي. الیسیا او کینیماکا په شاوخوا ګرځیدو کې هیڅ وخت ضایع نه کړ.
  
  الیسیا په ګډوډۍ کې ودرېده. "لعنت، غله تښتي." څلور ATVs په خپلو لویو ټایرونو کې ځړول.
  
  کینیماکا خپل ټوپک پورته کړ او هدف یې ونیو. "د اوږدې مودې لپاره نه." هغه ډزې وکړې. الیسیا ولیدل چې وروستی کس راټیټ شو او ATV په چټکۍ سره ودرېد.
  
  "واه، لوی سړی، د پولیس لپاره بد ندی. راځئ."
  
  "زه د CIA څخه یم." کینیماکا تل د الیسیا د خوښۍ لپاره بیت اخیستی.
  
  "یوازې درې توري لنډیزونه چې مهم دي برتانوي دي. دا په یاد ولرئ".
  
  کینیماکا یو څه ګډوډ کړ کله چې الیسیا ATV ته نږدې شوه. هغه لا هم کار کاوه. په ورته وخت کې، دوی دواړو هڅه وکړه چې مخکینۍ څوکۍ ونیسي. الیسیا خپل سر وخوځاوه او شا ته یې اشاره وکړه.
  
  "زه خپل خلک زما تر شا خوښوم، ملګري، که دوی ښکته نه وي."
  
  الیسیا انجن پیل کړ او روان شو. ATV یو لوی بدمرغه حیوان و، مګر دا په اسانۍ سره حرکت کاوه او په ډنډونو کې په آرامۍ سره راوتلی و. لوی هاوایی خپل لاسونه د هغې د کمر شاوخوا وتړل ترڅو هغه ونیسي، نه دا چې هغه ورته اړتیا لري. هلته قلمونه وو چې هغه ناست وو. الیسیا وخندل او هیڅ یې ونه ویل.
  
  وتښتيدونکي خلک پوه شول چې دوی تعقیب شوي دي. د دوی دوه تنه اشغالګر په شا شول او ډزې یې وکړې. الیسیا وخندل، پوهیدل چې دا په بشپړه توګه ناشونې وه چې په دې توګه هیڅ شی ووهل شي. شوقیان، هغې فکر وکړ. دا تل داسې احساس کوي چې زه د شوقیانو سره جګړه کوم، وروستۍ اصلي جګړه چې هغې د ابیل فری په کلا کې د ډریک سره جګړه کړې وه. او بیا هم هغه سړی زنګ وهلی و، د اوو کلونو د شایستګۍ له امله خنډ شوی و.
  
  اوس هغه ښايي بل نظر ولري.
  
  الیسیا د ګړندۍ پرځای هوښیار چلول. په لنډ وخت کې، هغې خپل ATV د منلو وړ ډزو واټن ته راوړه. کینیماکا په غوږ کې چیغې کړې. "زه به ډزې وکړم!"
  
  هغه ضربه وغورځوله. بل اجیر چیغې وهلې او په خځلو کې یې په زوره وغورځاوه. "دا له دوو څخه دوه دي،" الیسیا وویل. "یو بل او تاسو به بلو ترلاسه کړئ"
  
  د دوی ATV یوې پټې غونډۍ ته ولوید او په لیونۍ توګه کیڼ اړخ ته وخوت. د یوې شیبې لپاره دوی ځانونه په دوو څرخونو کې ولیدل، په څرخیدو، مګر موټر وکولی شو خپل توازن وساتي او بیرته ځمکې ته راښکته شي. الیسیا د وتلو لپاره د تختو په خلاصولو کې هیڅ وخت ضایع نه کړ.
  
  کینیماکا مخکې له دې چې هغه یې وکړي کنده ولیده. "کرپ!" هغه چیغې کړې "ودریږه!"
  
  ایلیسیا کولی شي یوازې خپل سرعت زیات کړي ځکه چې پراخه، ژوره کنده په چټکۍ سره نږدې وه. ATV د غره په اوږدو کې الوتنه وکړه، خپل څرخونه یې وګرځول او خپل انجن یې وګرځاوه، او بلې خوا ته ښکته شو، هڅه یې کوله چې په خپل ځای پاتې شي. الیسیا خپل سر په نرم بار باندې وواهه. کینیماکا هغې دومره ټینګه ونیوله چې دواړو ته یې اجازه ورنکړه چې شاته وګرځي، او کله چې دوړې راوتلې دوی پوهیدلي چې دوی ناڅاپه د دښمن په مینځ کې دي.
  
  د دوی تر څنګ، یو تور ATV په خټو کې راوتلی، په ناڅاپه توګه ښکته شوی او اوس د خپل ځان لپاره مبارزه کوي. کینیماکا پرته له ځنډه کودتا وکړه، مستقیم د موټر چلوونکي په لور روان شو او هغه او د هغه مسافر یې له موټر څخه په خټو کې خړوب کړل.
  
  الیسیا له سترګو څخه خاورې پاکې کړې. ATV د خپل یوازینی اشغالګر سره د هغې مخې ته ګړندی شو مګر لاهم په حد کې و. هغې خپل ټوپک پورته کړ، هدف یې وویشتله او ډزې یې وکړې، او بیا یې پرته له دې چې چک کولو ته اړتیا ولري، خپل لیدونه هغه ځای ته واړول چیرې چې د هغې هاوایی ملګري په خټو کې مبارزه کوله.
  
  کینیماکا یو کس د خټو له لارې کش کړ. "دا زما کور دی!" الیسیا مخکې له دې چې هغه د خپل مخالف لاس مات او مات کړي د هغه ژړا واوریدله. لکه څنګه چې دوهم سړي په هغه باندې ټک وکړ، الیسیا وخندل او خپل ټوپک یې ښکته کړ. کینیماکا د هغې مرستې ته اړتیا نه درلوده. دوهم سړي هغه ته په هغه طریقه وتښتاوه لکه څنګه چې لارښوونې د څلور کلن ماشوم څخه تیریږي، هیڅ اغیزه نلري. سړی ځمکې ته راښکته شو او کینیماکا یې مخ ته د ګونځې په وهلو سره پای ته ورساوه.
  
  الیسیا ورته سر وخوځاوه. "راځئ چې دا کار پای ته ورسوو."
  
  وروستی ATV له ستونزو سره مخ شو. د هغه چلوونکی باید د دې ټولو کودونو پرمهال ټپي شوی وي. الیسیا په چټکۍ سره د ځمکې ترلاسه کول پیل کړل، اوس د هغه اسانتیا څخه یو څه نا امیده شوي چې دوی یې فارم بیرته نیولی و. مګر لږترلږه دوی ټول یرغمل وژغورل.
  
  که چیرې هغه د وینې پاچا په اړه یو شی پوهیدلی و، هغه حقیقت دا و چې دلته دا خلک، دا تش په نامه اجیرانو، د هغه د ټیم غله وو، دلته د چارواکو د خنډ او توجه کولو لپاره لیږل شوي. تقسیم او فتح کړئ.
  
  هغه ورو شوه کله چې هغه وروستي ATV ته نږدې شوه. پرته له ځنډه، پرته له دې چې د سټیرینګ کالم ونیسي، هغې دوه ډزې وکړې او دوه کسان یې ووژل.
  
  هغه جګړه چې سخته پیل شوې وه پای ته ورسیده. الیسیا د یوې دقیقې لپاره واټن ته وکتل. که هرڅه د پلان سره سم پرمخ ځي ، که می او هیډن ، ډریک او نور د جګړې خپلې برخې ژوندي وساتي ، نو راتلونکی جګړه ممکن د هغې ترټولو سخته او وروستۍ وي.
  
  ځکه چې دا به د Mai Kitano خلاف وي. او هغه باید ډریک ته ووایی چې می ویلز وژلی.
  
  ارام.
  
  کینیماکا د هغې په اوږه ټک کړه. "دا زموږ لپاره وخت دی چې بیرته لاړ شو."
  
  "هو، نجلۍ ته وقفه ورکړئ،" هغې په ژړا وویل. "موږ په هاوايي کې یو. اجازه راکړئ چې لمر وګورم.
  
  
  اته دیرش څپرکی
  
  
  "نو دا هغه څه دي چې حسد ښکاري؟"
  
  ډریک او د هغه ټیم څلورم چیمبر ته ننوتل، هر احتیاط یې واخیست. حتی بیا هم، دا یو څو دقیقې وخت نیولی و چې هغه صحنه په بشپړه توګه درک کړي چې د دوی په وړاندې پرتې وه. هر ځای بې سرونه پراته دي. وینه په ټول پوړ کې ویشل شوې وه او په ځینو ځایونو کې لا هم په چټکۍ سره بهیږي. سرونه پخپله د ماشومانو د لوبو لوښو په څیر په فرش کې ویشتل شوي وو.
  
  د تنګ لارې دواړو غاړو ته د پسرلي جالونه ولاړ وو. ډریک یو ځل د استرا پتلي تار ته وکتل او اټکل یې وکړ چې څه پیښ شوي. کوموډو چیغې وهلې، په خپلو غوږونو یې باور نه کاوه.
  
  بین وویل: "په یو وخت کې ممکن دا جالونه تیر شي." "موږ باید حرکت وکړو."
  
  کارن د خپګان غږ وکړ.
  
  "موږ باید ګړندي حرکت وکړو او د شیانو په سر کې پاتې شو ،" ډریک وویل. "نه، انتظار".
  
  اوس د جالونو هاخوا هغه یو پراخ حوض ولید چې د اوبو څخه ډک وو، بلبل او فوم. اوبه د حوض په څنډو کې ویشل شوې او شین شوې.
  
  "دا یوه ستونزه کیدی شي. ته فلزي ستنې ګورې؟"
  
  بین په مرموز ډول وویل: "زه شرط لرم چې د وینې پاچا خلکو دوی د پښو د تیږو په توګه کارولي." "موږ ټول باید د اوبو د کمیدو انتظار وکړو."
  
  "ولې یوازې د دوی له لارې نه ځئ." حتی لکه څنګه چې کوموډو دا خبرې وکړې، د هغه په مخ کې شک شتون درلود.
  
  کارین څرګنده کړه: "دا حوض ممکن د تیزابي جهيل یا څاه لخوا تغذیه شوی وي." "ګازونه کولی شي اوبه په سلفیوریک اسید بدل کړي چې په آتش فشان کې یا نږدې وي. حتی د اوږدې مودې لپاره ورک شوی."
  
  "ایا تیزاب به فلزي پوستونه نه خرابوي؟" ډریک اشاره وکړه.
  
  بین سر وخوځاوه. "یقینا".
  
  دوی د څو دقیقو لپاره ګړندۍ اوبه لیدلې. لکه څنګه چې دوی ولیدل، یو ناوړه کلک غږ واورېدل شو. ډریک ژر خپله تومانچه پورته کړه. د ډیلټا شپږ ژوندي پاتې جنګیالیو د هغه عملونه یوه ثانیه وروسته تکرار کړل.
  
  هیڅ شی نه دی تللی.
  
  وروسته بیا غږ راغی. دروند کلیک. د ګراج د دروازې کیبل غږ د فلزي لاریو په اوږدو کې روان دی. یوازې دا د ګراج دروازه نه وه.
  
  ورو ورو، لکه څنګه چې ډریک ولیدل، یو له جالونو څخه یو بیرته دیوال ته وخوت. لنډمهاله ځنډ؟ مګر دا ډول ټیکنالوژي په پخوانیو نسلونو کې شتون نلري. یا د فکر دا ریلګاه د یو کس د لیونتوب سره ورته وه چې اعلان یې وکړ چې په کائنات کې بل هوښیار ژوند نشته؟
  
  څه غرور.
  
  څوک پوهیدل چې د ریکارډونو رامینځته کیدو دمخه کوم تمدن شتون درلود؟ ډریک باید اوس هیر نه کړي. دا د عمل کولو وخت دی.
  
  هغه وويل: "اوبه په کمېدو دي. "بین. کوم حیرانتیا؟
  
  بین د خپلو یادښتونو سره مشوره وکړه او کارین په امید سره دا په خپل ذهن کې تکرار کړه. "هاکسورت ډیر څه نه وايي." بین ځینې کاغذونه زنګ ووهل. "شاید غریب سړی په حیرانتیا کې و. په یاد ولرئ، دوی بیا د داسې څه تمه نه شي کولی.
  
  "نو بیا پنځمه درجه باید یو ریښتینی طوفان وي ،" کوموډو په خندا وویل. "ځکه چې له دې وروسته کوک بیرته راستون شو."
  
  بین خپلې شونډې وڅنډلې. "هاکسورت وايي دا هغه څه وو چې کوک د پنځمې درجې وروسته ولیدل چې هغه یې بیرته راستون کړ. پخپله کوټه نه ده."
  
  "هو، احتمالاً شپږ او اوه درجې دي،" د ډیلټا یوه سرتیري په ارامه وویل.
  
  "د عکسونو په اړه مه هېروئ." کارن دوی ته اشاره وکړه. "دوی مخ په نښه کوي، په ښکاره ډول هغه کس ته چې مخامخ دی. غالباً دا یو خبرداری دی."
  
  "دا د جونز سره د ساتلو په څیر دی." ډریک سر وخوځاوه. "پوه شو. نو، په ځانګړې توګه د ډینوراک او ډیویډ کورډیل په روح کې، زه به د پرانیستې پوښتنې پوښتنه وکړم چې ما تل اوریدلي چې هغه په هر کنسرټ کې پوښتنه کوي چې زه تل تللی یم. ایا تاسو چمتو یاست؟"
  
  ډریک لاره رهبري کړه. پاتې ټیم په لیکه کې راښکته شو لکه څنګه چې دوی هم عادت شوي وو. د مرکز لین ته ننوتل ، ډریک د جالونو سره د کومې ستونزې تمه نه درلوده او هیچا ته یې نه و دراوه ، که څه هم هغه یو څو مصرف شوي فشار ټکي ترلاسه کړل. کله چې دوی د حوض څنډې ته ورسیدل، اوبه په چټکۍ سره وچېدې.
  
  هغه وويل: "پلونه ښه ښکاري." "خپل شاته وګورئ. او ښکته مه ګورئ. دلته یو څه ناوړه شیان تیریږي."
  
  ډریک لومړی لاړ، محتاط او دقیق. ټول ټیم په اسانۍ سره په څو دقیقو کې له دوی څخه تیر شو او د وتلو آرک په لور روان شو.
  
  "دا د وینې پاچا ښه وه چې زموږ لپاره یې ټول جالونه بند کړل." بن لږ وخندل.
  
  "اوس موږ نشو کولی له بدمرغه شاته واوسو." ډریک په وروستي تاریخ کې ترټولو ویره لرونکي جنایی شخصیت سره د مخامخ کیدو په احتمال کې خپل لاسونه په مڼو کې تړلي او سر یې ځوړند احساس کړ.
  
  
  ****
  
  
  بل آرچ په یو لوی غار کې پرانستل شو. تر ټولو نږدې لاره د غره لاندې او بیا د یوې لوړې ډبرې لاندې د پراخ سړک په اوږدو کې.
  
  مګر یو جدي خنډ و چې په بشپړ ډول یې د دوی لاره بنده کړه.
  
  د ډریک سترګې پراخې شوې. "وینه دوزخ."
  
  هغه هیڅکله د داسې څه خوب نه و لیدلی. بلاک په حقیقت کې یوه لویه څیره وه چې د ژوندي ډبرې څخه جوړه شوې وه. هغه په آرام ځای کې پروت و، شاته یې د کیڼ دیوال په وړاندې تکیه کوله، د هغه لوی ګیډۍ د لارې په اوږدو کې راوتلې وه. د خواړو مجسمې د هغه په ګیډۍ کې پرتې وې، او د هغه په پښو کې هم ویشل شوي او په لاره کې ډنډ شوي.
  
  یوه ناوړه څېره د مجسمې په پښو کې پروت وه. د انسان مړی. تورسو داسې ښکاریده لکه په سخت درد کې.
  
  "دا لوږه ده،" بین په حیرانۍ وویل. "هغه شیطان چې د لوږې سره تړاو لري بیلزبب دی."
  
  د ډریک سترګې ولګېدې. "تاسو مطلب د بوهیمیا ریپسوډي څخه د بیلزبوب په څیر دی؟"
  
  بین ساه ورکړه. "دا ټول د راک 'این' رول په اړه ندي، میټ. زما مطلب د شیطان بیلزبب دی. د شیطان ښی لاس."
  
  "ما اوریدلي دي چې د شیطان ښي لاس ډیر کار کوي." ډریک لوی خنډ ته وکتل. "او په داسې حال کې چې زه ستاسو دماغ ته درناوی لرم، بلکي، بې ځایه خبرې بند کړئ. البته، هرڅه د راک او رول سره تړاو لري.
  
  کرین خپل اوږده شین ویښتان پریږده او بیا یې بیرته ټینګ وتړل پیل کړل. د کموډو په ګډون د ډیلټا څو سرتیري هغې ته کتل. هغې یادونه وکړه چې هاکسورت په خپلو یادښتونو کې د دې ځانګړي غار په اړه ځینې په زړه پوري توضیحات وړاندې کړي. لکه څنګه چې هغې خبرې کولې، ډریک خپلو سترګو ته اجازه ورکړه چې د خونې شاوخوا وګرځي.
  
  د لوی شخصیت تر شا، هغه اوس د وتلو آرک نشتوالی ولیدل. پرځای یې، یوه پراخه څنډه د شا دیوال په اوږدو کې روانه وه، د لوړ چت په لور وګرځیدله تر هغه چې دا په یوه لوړ ډبرین تخته پای ته ورسیده. کله چې ډریک د سطحې په شاوخوا کې وکتل ، هغه ولیدل چې په لرې پای کې د بالکوني په څیر څه ښکاري ، نږدې د مشاهدې ډیک په څیر چې سترګې یې پټې کړې ... وروستي دوه کچې؟
  
  د ډریک فکرونه مداخله وکړه کله چې ډزې وشوې. مرمۍ د دوی پر سر ولګېده. ډریک فرش ته راښکته شو، مګر بیا کوموډو په خاموشۍ سره د ورته ډبرې تختې په لور اشاره وکړه چې هغه یې یوازې معاینه کړې وه او له یو درجن څخه ډیر شخصیتونه یې ولیدل چې د باد د غاړې څخه د هغه په لور روان وو.
  
  د Kovalenko خلک.
  
  دا څه معنی وه ...
  
  "د دې بدمرغه تیریدو لپاره یوه لاره ومومئ ،" ډریک بین ته وخندل ، د درنې مجسمې په لور یې سر وخوځاوه چې د دوی لاره یې په مخ کې بنده کړې وه ، او بیا یې خپل بشپړ پام د تیږو کښت ته واړوه.
  
  په لوړ تلفظ غږ پورته شو، غرور او غرور. "میټ ډریک! زما نوی نیمګړی! نو تاسو هڅه کوئ چې ما بیا ودروئ، هو؟ زه! ایا تاسو خلک هیڅ شی نه زده کوئ؟"
  
  "تاسو د څه ترلاسه کولو هڅه کوئ، کووالینکو؟ دا ټول څه معنی لري؟"
  
  "دا ټول څه معنی لري؟ دا د تلپاتې لټون په اړه دی. د دې حقیقت په اړه چې ما کوک ووهلو. په دې اړه چې څنګه مې شل کاله هره ورځ د یو سړي په وژلو سره زده کړه او روزنه وکړه. زه د نورو نارینه وو په څیر نه یم. مخکې لدې چې ما خپل لومړی ملیارد جوړ کړ ما دا پای ته ورسوله.
  
  "تاسو لا دمخه کوک ته ماتې ورکړې ده،" ډریک په آرامۍ وویل. "ولې دلته نه راځې؟ موږ به خبرې وکړو، ته او زه."
  
  "ته غواړې ما ووژنې؟ زه بله لاره نه لرم. حتی زما خلک غواړي ما ووژني.
  
  "دا شاید د دې لپاره وي چې تاسو یو لوی ماهر یاست."
  
  کووالینکو خپه شو، مګر د هغه د مسموم ټیریډ لخوا دومره لیرې شو چې سپکاوی یې هم په سمه توګه ونه منل شو. "زه به د خپلو اهدافو د ترلاسه کولو لپاره زرګونه ووژنم. شاید ما لا دمخه کړی وي. څوک د شمېرلو تکل کوي؟ مګر دا په یاد ولرئ، ډریک، او دا ښه په یاد ولرئ. تاسو او ستاسو ملګري به د دې احصایې برخه وي. زه به ستا یادونه د ځمکې له مخ څخه پاک کړم."
  
  "ډیر خوندور اوسئ ،" ډریک بیرته چیغه کړه. "دلته راشئ او ثابت کړئ چې تاسو سیټ لرئ، زوړ سړی." هغه نږدې کیرین او بین ولید، په کلکه یې خبرې کولې، دواړه اوس په کلکه سرسري کول پیل کړل لکه څنګه چې یو څه راڅرګند شو.
  
  "فکر مه کوئ چې زه به په اسانۍ سره مړ شم، حتی که موږ سره ولیدل شي. زه د مور روسیې په سخت ښار کې په سختو کوڅو کې لوی شوی یم. او زه په آزاده توګه د دوی له لارې تیر شوم. دوی زما سره تړاو درلود. انګریزان او امریکایان د حقیقي مبارزې په اړه هیڅ نه پوهیږي." سخت ښکاري سړي په ځمکه توی کړه.
  
  د ډریک سترګې وژونکې وې. "هو، زه په کلکه هیله لرم چې تاسو په اسانۍ سره مړ نشي."
  
  "زه به ژر له تا سره ووینم، برتانویان، زه به تاسو په داسې حال کې وسوځم چې زما د خزانې ادعا وکړم. زه به تاسو وګورم چې چیغې وهم پداسې حال کې چې زه ستاسو یوه بله ښځه اخلم. زه به تا وګورم کله چې زه خدای شم."
  
  "د خدای په خاطر". کوموډو د ظالمانو د وحشت په اوریدو ستړی شوی دی. هغه د تیږو د غاړې په لور ډزې وکړې، د وینې پاچا سړي یې په ویره کې واچول. حتی اوس هم، ډریک ولیدل، له لسو څخه نهه یې لاهم د هغه مرستې ته ورغلي دي.
  
  د بیرته راستنیدو ډزې سمدلاسه اوریدل شوې. مرمۍ د نږدې ډبرو دیوالونه ولړزول.
  
  بین چیغې کړه، "ټول باید وکړو چې د چاغ سړي په سر باندې پورته شو. ډیر ستونزمن نه دی ... "
  
  ډریک د نږدې کیدو احساس وکړ. هغه یو ابرو پورته کړ لکه څنګه چې د تیږو یوه ټوټه د هغه په اوږه ولوېده.
  
  "مګر ،" کارین مداخله وکړه ، د بین سره د هغې ورته والی ډیر څرګند شو څومره چې ډریک د هغې سره ډیر وخت تیر کړ. "کیچ خواړه دي. ځینې یې خالي دي. او د یو ډول ګاز څخه ډک شوی.
  
  "زه اټکل کوم چې دا د خندا ګاز نه دی." ډریک بې شکله جسد ته وکتل.
  
  کوموډو یو محافظه کاره ډزې وکړې ترڅو د وینې پاچا سړي په خلیج کې وساتي. "که دا قضیه وي ، نو دا واقعیا ، واقعیا ښه توکي دي."
  
  "تیار پوډر،" کارین وویل. "کله چې محرکات راښکته شي خوشې کیږي. شاید ورته ورته وي چې ډیری لرغون پوهان یې وژلي چې د توتانخمون مقبره یې کشف کړې. تاسو د فرض شوي لعنت په اړه پوهیږئ، سمه ده؟ ښه، ډیری خلک په دې باور دي چې د پخوانیو مصري پادریانو لخوا موږ ته ځینې درمل یا ګازونه پاتې شوي چې یوازې د قبرونو غلو له منځه وړل دي.
  
  "تر ټولو خوندي لاره کومه ده؟" ډریک پوښتنه وکړه.
  
  "موږ نه پوهیږو، مګر که موږ په چټکۍ سره منډه کړو، په یو وخت کې، که څوک د دوی شاته لږ پوډر خوشې کړي، دا باید یو کوچنی مقدار وي چې ژر تر ژره تبخیر شي. جال دلته په اصل کې د هر هغه چا د مخنیوي لپاره دی چې مجسمې ته پورته کیږي ¸ له دې نه تېرېږي."
  
  "د هاکس ورت په وینا ،" کارین په کلکه موسکا سره وویل.
  
  ډریک د وضعیت ارزونه وکړه. دا د هغه لپاره د بدلون ټکي په څیر ښکاري. که چیرې هلته د مشاهدې بالکوني شتون ولري ، نو دوی باید پای ته نږدې وي. هغه تصور وکړ چې له هغه ځایه به د شپږم او اووم چیمبرونو ته مستقیمه لاره وي، او بیا افسانوي "خزانه." هغه د ټیم اندازه کولو لپاره یوه شیبه ونیوله.
  
  هغه وویل: "دا هغه ځای دی چې موږ ورسره ځو." "ټول یا هیڅ شی. هلته، هغه په غوسه سره د کووالینکو په لور خپله مړۍ وخوځوله، "یو ړوند سړی چې نړۍ ته ګولۍ وهي. او، بین، ستاسو د معلوماتو لپاره، دا یو ریښتینی ډینوروک دی. مګر دا هغه ځای دی چې موږ د دې سره ځو. ټول یا هیڅ شی. ایا تاسو دې ته چمتو یاست؟"
  
  هغه ته په ژړا ژړا ښه راغلاست ووایه.
  
  میټ ډریک په تیښته لاړ ، خپل سړي یې د خپل لټون په وروستي مرحله کې د دوزخ ټیټو کچو ته رهبري کړل ترڅو د هغې میرمنې غچ واخلي چې هغه یې مینه درلوده او نړۍ یې له هغه ترټولو بد سړي څخه خلاص کړه چې هغه یې پیژندلی و.
  
  د وتلو وخت.
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  ډریک د سترې مجسمې په لور ټوپ کړ، هڅه یې وکړه چې په خپلو پښو ولاړ پاتې شي او د ځان د پورته کولو لپاره د غالۍ خواړه وخورئ. مجسمه د خپلو ګوتو لاندې داسې ساړه، خړ او اجنبی احساس کړه لکه د اجنبی هګۍ لمس کول. هغه خپله ساه بنده کړه او په ټول قوت سره یې د خپل توازن ساتلو لپاره کش کړه، خو میوه، کرسۍ ډوډۍ او د خنزیر غوښه یې ساتلې وه.
  
  د هغه لاندې او ښي خوا ته د یو سړي جسد پروت و چې دومره بختور نه و.
  
  د هغه په شاوخوا کې مرمۍ ولګېدې. کوموډو او د ډیلټا ټیم بل غړی د اور وژنې پوښښ چمتو کړ.
  
  ډریک پرته له دې چې یوه ثانیه ضایع کړي، ډریک د جوړ شوي شکل اصلي برخې باندې ټوپ کړ او بل لوري ته ښکته شو. کله چې د هغه پښې د ډبرې فرش ته ولګېدې، هغه وګرځید او په لیکه کې راتلونکي کس ته یې ګوته ونیوه.
  
  او بیا یې هم ډزې وکړې، د وینې پاچا یو سړی یې په لومړۍ ډزې سره وواژه. سړی له خښتې راښکته شو، د خپل وژل شوي ملگري د جسد تر څنګ په سخته کړکېچ سره ښکته شو.
  
  دوهم کس دا کار وکړ.
  
  بین ورپسې و.
  
  
  ****
  
  
  پنځه دقیقې وروسته، ټوله لوبډله په خوندي توګه د ګلوټوني په سیوري کې پټه شوه. د خوراک یوازې یوه ټوټه ټوټه شوې وه. ډریک په هوا کې د پوډر د ورېځې په څیر ولیدل چې د یو وژونکي، جادوګر مار بدن په څیر حرکت کوي، مګر د څو ثانیو وروسته پرته له دې چې د تښتیدلي مجرم بوټانو ته لاس ورنه کړي تبخیر شو.
  
  "لږ."
  
  ډریک دوه ځله هغه لنډه لاره په ګوته کړه چې د غاړې پیل یې جوړ کړ. د دې مناسب ځای څخه دوی ولیدل چې دا په زړه پورې دیوال ته وګرځید مخکې له دې چې د ډبرې تختې ته راښکته شي.
  
  د وینې پاچا سړي شاته شول. دا د وخت په وړاندې سیالي وه.
  
  دوی پورته، واحد فایل ټوټې کوي. څنډه دومره پراخه وه چې د څو غلطیو بښنه وکړي. ډریک د منډه کولو پرمهال ډزې وکړې، د کووالینکو یو بل سړی یې وواژه کله چې دوی د راتلونکي وتلو آرک لاندې ورک شول. لکه څنګه چې دوی د څنډې سر ته ورسیدل او د تیږو پراخه پراخه ساحه یې ولیدله، ډریک یو بل څه ولیدل چې په برید کې پروت و.
  
  "لاسي بم!"
  
  په بشپړ سرعت سره، هغه لومړی ځان په فرش کې وغورځاوه، د خپل حرکت څخه په استفادې سره د هغه د بدن ټوټه ټوټه کړه کله چې دا په نرمه ډبره کې راښکته شوه، او لاسي بم یې یوې خوا ته وغورځاوه.
  
  دا د تختې څخه راښکته شو، څو ثانیې وروسته چاودنه وشوه. چاودنې کوټه ولړزوله.
  
  کوموډو ورسره مرسته وکړه. "موږ کولی شو تاسو زموږ د فوټبال ټیم کې وکاروو، سړی."
  
  "یانکیان نه پوهیږي چې څنګه فوټبال وکړي." ډریک بالکوني ته منډه کړه، لیواله و چې وګوري چې د هغې هاخوا څه دی او د کووالینکو سره د لیدو لپاره. "بې له سپکاوي".
  
  "هم. زه نه ګورم چې انګلیسي لوبډله دې کور ته ډیر ټرافي راوړي."
  
  "موږ به کور ته سره زر راوړو." ډریک امریکایان په ترتیب کې راوستل. "د اولمپیک په لوبو کې. بیکهم به وضعیت بدل کړي."
  
  بین له هغوی سره لاس او ګریوان شو. "هغه سمه ده. ټیم به د هغه لپاره لوبه وکړي. خلک به د هغه لپاره راپورته شي."
  
  کرین د هغې له شا څخه په غوسه شوې چیغې راووته. "آیا داسې ځای شته چې یو سړی به د فوټبال په اړه خبرې ونه کړي!"
  
  ډریک بالکوني ته ورسید او خپل لاس یې د ټیټ، ویجاړ شوي ډبرې دیوال ته کیښود. د هغه په مخ کې لید چې پښې یې لاره هواره کړه، هغه ټکان وخوړ، خپل ټول غمونه یې هیر کړل او بیا حیران شو چې دا په زړه پورې ځای څه ډول مخلوق جوړ کړی دی.
  
  هغه لید چې دوی ولیدل زړونه یې له ویره او ویره ډک کړل.
  
  بالکوني د ریښتیني لوی غار شاوخوا څلورمه برخه وه. بې له شکه تر ټولو لوی چې د دوی هر یو یې لیدلی و. رڼا د بې شمیره تیاره امبر چمکونو څخه راوتلې وه چې د وینې پاچا سړي شپږم درجې ته له ننوتلو دمخه خوشې کړې وه. بیا هم، د غار ډیره برخه او خطرونه لاهم په تیاره او سیوري کې پټ دي.
  
  د دوی کیڼ اړخ ته او د وتلو آرک څخه مخکښې، یو پوښل شوی زیګزګ زینه شاوخوا سل فوټه ښکته وه. د دې زینو له ژورو څخه، ډریک او د هغه ټیم یو دروند، لوړ غږ واورېد، وروسته یې چیغې واوریدلې چې د دوی زړونه یې د ترور په ګوتو کې راټول کړل.
  
  بین یوه ساه واخیسته. "یار، زه د دې غږ نه خوښوم."
  
  "هو. ستاسو د یوې سندرې معرفي کولو په څیر ښکاري. ډریک هڅه وکړه چې روحونه د ډیر لرې کیدو څخه وساتي، مګر دا لاهم ستونزمنه وه چې خپل ژامې له ځمکې پورته کړي.
  
  زینه په یوه تنګ څنډه کې پای ته ورسیده. د دې څنډې هاخوا غار په پراخه کچه خلاص شو. هغه یو تنګه، بادي لاره چې ښي دېوال ته تړلې وه، یو شارټ کټ چې د نه ختمیدونکي ژورو څخه پورته غار ته ځي، او ورته ورته لاره چې بیا کیڼ اړخ ته روانه وه، مګر هیڅ پل یا کومه بله وسیله نه وه چې د دوی سره نښلوي. لویه خلا
  
  د غار په لیرې پای کې یوه لویه، توره ډبره ولاړه وه. لکه څنګه چې ډریک سترګې پټې کړې، هغه فکر کاوه چې هغه به وکولی شي د ډبرې نیمایي ته یو شکل جوړ کړي، یو څه لوی، مګر فاصله او تیاره د هغه مخه نیسي.
  
  اوس لپاره.
  
  "وروستی فشار،" هغه وویل، هیله لري چې دا ریښتیا وي. "ما تعقیب کړئ".
  
  یو ځل یو عسکر تل سرتیری پاتې کیږي. دا هغه څه دي چې الیسن ورته وویل. مخکې له دې چې هغې هغه پریښوده. مخکې له دې چې هغې ...
  
  هغه یادونه لرې کړل. هغه اوس نشي کولی د دوی سره جګړه وکړي. خو هغه سمه وه. له ډاره ریښتیا. که هغه ژوندی وای، هر څه به بل ډول وای، خو اوس د یوه سرتېری، جنګیالی، وینه بهېږی. د هغه ریښتینی شخصیت هیڅکله هغه نه پریږدي.
  
  دوی تنګ لارې ته ننوتل: دوه ملکي وګړي، شپږ ډیلټا سرتیري او میټ ډریک. په لومړي سر کې تونل له پخوانیو څخه لږ توپیر درلود، مګر بیا، د امبر د چمکونو په رڼا کې دوی مخکې ډزې ته دوام ورکړ، ډریک ولید چې ناڅاپه لاره د دوو موټرو په اوږدو کې ویشل شوې او پراخه شوه، او ولیدل چې یو چینل و. د ډبرې په فرش کې ټک شوی.
  
  لارښود چینل؟
  
  "له هغو کسانو څخه ځان وساتئ چې پښې ماتوي." ډریک مخکې یو ناوړه کوچنی سوری ولید، په سمه توګه موقعیت لري چیرې چې یو څوک کولی شي خپله پښه کېږدي. "په دې سرعت کې تیښته باید ډیره سخته نه وي."
  
  "نه!" - بین د طنز له اشارې پرته وویل. "تاسو یو سپک سرتیری یاست. تاسو باید د داسې شیانو د ویلو په پرتله ښه پوهیدلی وای."
  
  لکه څنګه چې د تایید لپاره، یو پیاوړی بوم و او د دوی لاندې ځمکه ولړزوله. داسې برېښېده لکه یو لوی او درانه شی چې په لاره کې راوتلی وي چې له هغه څخه جلا کوي چې دوی ورسره روان وو. دوی ممکن بیرته وګرځي او بلاک شي یا -
  
  "منډه کړه!" - ډریک چیغې کړې. "یوازې په زړه پورې منډې!"
  
  ژور تندر د پاسه ډکولو پیل وکړ، لکه یو دروند شی د دوی په لور روان دی. دوی وتښتېدل، د ډریک د ډزو اورونه په داسې حال کې چې هغه منډه کړه او په دې هیله چې نه بین او نه کیرین په کوم ناوړه جال کې قدم وهي.
  
  په دې سرعت...
  
  چیغې نورې هم زیاتې شوې.
  
  دوی منډې وهلو ته دوام ورکړ، د شاته د کتلو جرئت یې نه درلود، د پراخ چینل ښي خوا ته یې ساتل او هیله یې درلوده چې ډریک له اور څخه تیر شوی نه وي. یوه دقیقه وروسته دوی د یو بل بد بوی غږ واورېد چې له کوم ځای څخه راځي.
  
  "عیسی!"
  
  ډریک سست نه شو. که هغه وکړي، دوی به مړه شي. هغه د دوی ښي خوا ته په دیوال کې د پراخې دروازې څخه تیر شو. له پورته څخه شور راغی. هغه په چټک نظر خطر سره مخ شو.
  
  نه!
  
  بلکي سمه وه، لیونی کوچنی ګیک. رولینګ سټون د دوی په لور روان وو، نه د ډینوروک سټایل کې. دا لوی کروي ډبرې توپونه وو، چې د پخوانیو میکانیزمونو لخوا خپاره شوي او د ښکاره او پټو چینلونو لخوا کنټرول شوي. د دوی ښي خوا ته یو په ډریک باندې ګوزار شو.
  
  هغه ډیر سرعت پورته کړ. "منډه!" هغه شاته وګرځید، چیغې یې کړې. "آه زما خدایه".
  
  بین ورسره یوځای شو. د ډیلټا دوه سرتیري، کارین او کوموډو، د یو انچ د ساتلو لپاره د سوري څخه تیر شول. دوه نور سرتیري تیر شول، په خپلو پښو ودریدل او کوموډو او کارین ته ورسیدل، په یوه ژړا کې پای ته ورسیدل.
  
  مګر د ډیلټا وروستی سړی دومره خوشحاله نه و. هغه پرته له غږ څخه ورک شو کله چې یو لوی توپ د کراس له تیریدو څخه راوتلی و، د ماک لارۍ په زور سره په هغه باندې وخوت او د تونل دیوال ته ولوید. بله حادثه وه کله چې هغه توپ چې د دوی تعقیب یې کاوه له هغه سره ټکر شو چې د دوی د تیښتې لاره یې بنده کړې وه.
  
  د کوموډو مخ دا ټول وویل. هغه وخندل، "که موږ بیړه وکړو، موږ کولی شو د نورو جالونو څخه تیر شو مخکې له دې چې دوی تیر شي."
  
  دوی بیا وتښتېدل. دوی درې نور تقاطع هم تېر کړل، چیرته چې د لویو ماشینونو میکانیزمونه په ټپه ودرېدل، ټکانېدل او غورځېدل. د ډیلټا مشر سمه وه. ډریک په دقت سره غوږ نیولی و، مګر د کووالینکو یا د هغه د خلکو څخه هیڅ غږ نه اوریدلی.
  
  بیا دوی د هغه خنډ سره مخ شول چې هغه ډیر ویره درلود. یوه لویه ډبره په مخ کې راښکته شوه، چې لاره یې بنده کړه. دوی سره یوځای شول، حیرانتیا یې وکړه چې ایا دا ممکنه وه چې دا شی د ریبوټ پیل کولو په اړه وي.
  
  بین وویل: "شاید دا مات شوی وي." "زما مطلب یو جال دی."
  
  "یا شاید ..." کارین په ګونډو شو او یو څو پښې مخکې ولاړه. "شاید دا باید دلته وي."
  
  ډریک د هغې څنګ ته ولوید. هلته، د یوې لویې ډبرې لاندې، د ختلو لپاره یو کوچنی ځای و. د هغه لاندې د یو کس د مینځلو لپاره کافي ځای شتون درلود.
  
  "ښه نه ده". کوموډو هم ښکته شو. "ما لا دمخه یو سړی د دې ناوړه جال له لاسه ورکړی دی. بله لاره ومومئ، ډریک.
  
  "که زه سم یم،" ډریک وویل، خپل اوږه ته یې وکتل، "یوځل چې دا جالونه بیا ځای پرځای شي، دوی به بیا لاړ شي. دوی باید د نورو په څیر د ورته فشار پیډ سیسټم پرمخ وړي. موږ به دلته بند پاتې شو." هغه د کموډو سترګې په سختو سترګو ولیدلې. "موږ هیڅ انتخاب نه لرو."
  
  پرته له دې چې ځواب ته انتظار وکړي، هغه د توپ لاندې وغورځید. پاتې ډله د هغه تر شا ولاړه وه، نه غوښتل چې په لیکه کې وروستی وي، مګر د ډیلټا سړي په ډسپلین کې وو او ځانونه یې ځای په ځای کړل چې قوماندان یې اشاره کړې وه. ډریک په خپل سینه کې د پیژندل شوي غوښتنې احساس وکړ، هیله یې ووایه: اندیښنه مه کوئ، په ما باور وکړئ. زه به تاسو د هغې له لارې تیر کړم، مګر هغه پوهیده چې هغه به بیا هیڅکله دا ونه وايي.
  
  د کینیډي د بې هوښه مړینې وروسته نه.
  
  د یوې شیبې د لامبو وهلو وروسته، هغه ولیدل چې لومړی یې د یو لوړ پوړ څخه سر ښکته کړ، او سمدلاسه یې واورېدل چې نور یې تعقیبوي. لاندې لرې نه وه، مګر د هغه لپاره کافي خونه پریښوده چې مستقیم د لوی ډبرې توپ لاندې ودریږي. نور ټول د هغه تر شا راټول شول. په ژور فکر سره، هغه د یو عضلاتو د حرکت کولو جرئت نه درلود. که چیرې دا شی سقوط وکړي، هغه غوښتل چې هرڅوک په مساوي توګه وي.
  
  مګر بیا د پیس کولو ماشین پیژندل شوي ژړا غږ چوپتیا ولړزوله او توپ حرکت وکړ. ډریک د دوزخ څخه د بیټ په څیر وخوځاوه، ټولو ته یې چیغې وهلې چې هغه تعقیب کړي. هغه ورو شو او د بین سره یې په چلولو کې مرسته وکړه، احساس یې وکړ چې حتی یو ځوان زده کونکی فزیکي محدودیتونه لري او د یو سرتیری توان نلري. هغه پوهیده چې کوموډو به د کارین سره مرسته وکړي، که څه هم هغه د مارشل آرټ ماهره وه، د هغې فزیکي فټنس په اسانۍ سره د یو سړي سره مساوي کیدی شي.
  
  د یوې ډلې په توګه، دوی د وژونکي رولینګ بال لاندې د نقاشي شوي پاسه څخه وتښتیدل، هڅه یې کوله چې د دې ورو پیل څخه ګټه پورته کړي ځکه چې دوی ممکن مخکې له یوې سختې غونډۍ سره مخ شي چې دوی به مجبور کړي چې بیا ورسره مخامخ شي.
  
  ډریک مات شوی پښه ولیدله او خبرداری یې ورکړ. هغه د شیطاني ځای په ځای شوي سوري باندې ټوپ کړ، نږدې یې بین له ځانه سره کش کړ. بیا هغه په یوه غره کې ولوید.
  
  دا سخته وه. هغه دننه کېناست، سر یې ښکته کړ، پښې یې ټوپونه وهل، د هغه ښي لاس یې د بین کمر شاوخوا پوښلی، د هر ګام سره پورته کیږي. هغه بالاخره بال یو څه واټن وواهه، مګر بیا یې باید د هغه شاته ټولو ته فرصت ورکړ.
  
  هغه تسلیم نه شو، هغه یوازې مخکې لاړ ترڅو نورو ته یو څه ځای ورکړي او یو څو نور اورونه یې په وړاندې وغورځول.
  
  دوی د ډبرو یو قوي دیوال وغورځاوه!
  
  یوه لویه ډبره د دوی په لور وخوځېده. ټول ټیم یې له لارې جوړ کړ، مګر اوس ځان په مرګ پای ته رسیدلی. په لفظي توګه.
  
  د ډریک سترګو د روښانه چمکونو تر مینځ یو ژور تور معلوم کړ "دلته یو سوری دی. په ځمکه کې سوری."
  
  په چټکۍ سره، د دوی پښې تنګ شوي او د دوی اعصاب د نا امیدۍ له امله راوتلي، دوی سوري ته ورغلل. دا کوچنی، د انسان اندازه، او په بشپړه توګه تور دننه و.
  
  کارین وویل: "د باور یو کود." "لکه په خدای باور کول."
  
  د ډبرې د توپ دروند چغې لا پسې زياتې شوې. دا د دوی د مینځلو یوه دقیقه کې وه.
  
  "ګلو سټیک ،" کوموډو په سخت غږ وویل.
  
  "نه وخت". ډریک د ګلو سټیک مات کړ او په یو ګړندي حرکت کې سوري ته وخوت. زوال نه ختمیدونکی ښکاریده. توره لمبه شوه، داسې برېښېده چې د ګوتو په وهلو لاس پورې کوي. په څو ثانیو کې هغه لاندې ته ورسیده، خپلو پښو ته یې اجازه ورکړه چې لاره ورکړي او خپل سر یې په سخته ډبره کې سخت وواهه. ستوري یې د سترګو په وړاندې تیر شول. له تندې یې وینې روانې شوې. د هغه چا په پام کې نیولو سره چې هغه به تعقیب کړي، هغه د چمکۍ لرګی په ځای پریښوده او د حد څخه بهر وګرځید.
  
  بل څوک د حادثې سره ځم. بیا بین د هغه تر څنګ و. "میټ. مټ! ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  "هو هو، زه ډیر ښه یم." هغه ناست و، خپل معبدونه یې ونیول. "ایا تاسو اسپرین لرئ؟"
  
  "دوی به ستاسو دننه مات کړي."
  
  "پولینیشیان مای تای؟ د هاوایی لاوا جریان؟
  
  "خدای، دلته د L کلمه مه یادوه، ملګري."
  
  "د بلې احمقانه ټوکې په اړه څنګه؟"
  
  "هیڅکله له دوی څخه مه ځئ. ارامه اوسئ."
  
  بین خپل زخم معاینه کړ. په دې وخت کې، پاتې ټیم په خوندي توګه راوتلی و او شاوخوا یې ګڼه ګوڼه کوله. ډریک ځوان یو طرف ته وخوت او خپلو پښو ته وخوت. هر څه په کاري ترتیب کې ښکاري. کوموډو یو جوړه شعله وویشتله چې بام ته وخوت او له سختو څنډو څخه ښکته شو.
  
  او دوی یوځل بیا ښکته شول تر هغه چې دوی د لاندې آرشیف له لارې بهر راووتل.
  
  "دا هغه دی،" ډریک وویل. "زه فکر کوم چې دا وروستۍ کچه ده."
  
  
  څلویښت څپرکی
  
  
  د ډریک او ډیلټا ټیم د تونل څخه راوتلی، په کلکه ډزې کوي. هیڅ انتخاب نه و. که دوی کووالینکو ودروي، سرعت حیاتي و. ډریک سمدلاسه ښیې خوا ته وکتل ، د غار ترتیب یې په یاد کړ ، او ویې لیدل چې د وینې پاچا سړي د لومړي S شکل لرونکي څنډې ته راوتلي او د هغې ترټولو لرې نقطې شاوخوا راټول شوي. د دوهم S شکل لرونکې څنډه پیل د دوی په وړاندې یو څو قدمه پیل شو ، مګر د لوی غار په بل اړخ کې ، د نامعلوم ژورې ژورې فاصلې دوی جلا کړل. اوس چې هغه نږدې شوی و ، او لکه څنګه چې د وینې پاچا سړي داسې بریښي چې څو نور امبر فلشونه خوشې کړي ، هغه په پای کې وتوانید چې د غار لرې پای ته ښه لید ترلاسه کړي.
  
  د ډبرې یوه لویه تخته د شا له دیوال څخه په ورته کچه د S شکل لرونکي دواړو څنډو په څیر راوتلې. په شاته دیوال کې نقشه شوې یوه سخته زینه وه چې عمودی ته دومره نږدې ښکاریده چې حتی یو ناڅاپه به چکر وهي.
  
  د زینو په سر کې یوه لویه توره څېره راښکته شوه. ډریک یوازې یوه ثانیه درلوده، یو نظر، مګر ... ایا دا د ډبرې څخه جوړه شوې لویه څوکۍ وه؟ شاید یو ناڅرګند، غیر معمولي تخت؟
  
  هوا له ګولیو ډکه وه. ډریک یو زنګون ته راښکته شو ، سړی یې څنګ ته وغورځاوه او د هغه سخت چیغې یې واورېدې کله چې هغه په خنډ کې راښکته شو. دوی یوازینی پوښ ته ورغی چې دوی یې لیدلی و، د تیږو یوه ټوټه ټوټه چې شاید د پورته بالکوني څخه راوتلې وه. لکه څنګه چې دوی ولیدل، د کووالینکو یو سړي په لوړ غږ غږیدونکي وسله ډزې وکړې، کوم چې د سرغړونې له لارې د فولادو لوی ډارټ په څیر ښکاري. هغه په زوره له لرې دیوال سره ټکر وکړ او په تیږه کې ونښته.
  
  لکه څنګه چې ډار الوتنه کوله، د هغې شاته یو موټی رسی راښکاره شو.
  
  بیا د کرښې بله پای په ورته وسلې کې دننه شوه او نږدې دیوال ته یې پیل کړه، چې له لومړي څخه څو فوټ پورته و. رسۍ په چټکۍ سره ټینګه راښکته شوه.
  
  دوی د پوستې کرښه جوړه کړه.
  
  ډریک په چټکۍ سره فکر وکړ. هغه وویل: "که موږ د هغه مخه ونیسو، موږ دې اشارې ته اړتیا لرو." "دا به ډیر وخت ونیسي چې خپل ځان جوړ کړو. نو ډزې مه کوئ. خو موږ باید د دوی مخه ونیسو کله چې دوی له پولې تیریږي.
  
  کارین په خپګان سره وویل: "د وینې پاچا په څیر فکر وکړئ." "د هغه په اړه فکر وکړئ چې د هغه وروستي څو سړي لا هم په دې کې دي."
  
  "موږ نه دریدو ،" ډریک وویل. "هیڅکله نه".
  
  هغه له شا څخه کودتا وکړه او ډزې یې پیل کړې. د ډیلټا ځواک سرتیري د هغه کیڼ او ښي خوا ته روان وو، په احتیاط سره یې ډزې کولې مګر دقیق.
  
  د کووالینکو لومړی سړی د غره په اوږدو کې راښکته شو، په چټکۍ سره د هغه په وړاندې روان شو، او په ډیر مهارت سره بل لوري ته ښکته شو. هغه په چټکۍ سره شاته وګرځید او په بشپړ اتوماتیک ډول یې د پوښ کولو دیوال په جوړولو پیل وکړ.
  
  د ډیلټا سرتیری څنګ ته وغورځول شو، ټوټې ټوټې شو. د هغه جسد د ډریک په مخ کې راښکته شو، مګر انګریزان پرته له دې چې په پښو ودریږي ټوپ کړ. لکه څنګه چې هغه د لومړي S شکل لرونکې څنډې ته نږدې شو، د هغه په وړاندې د تشې پراخه خلا پرانیستله. دوی باید په هغه ټوپ کړي!
  
  د ډزو په دوام، هغه د تشې څخه پورته شو. د کووالینکو دوهم سړي د کرښې په اوږدو کې الوتنه وکړه. ډبرې د نږدې غار له دیوال څخه وغورځول شوې کله چې ګولۍ د ویجاړونکي ځواک سره ولګېدې.
  
  د ډریک ټیم منډه کړه او د هغه وروسته یې کودتا وکړه.
  
  دریمه څیره په ټینګه غزیدلي کرښه کې ټوپ کړه. کووالنکو. د ډریک دماغ هغه ته چیغې وهلې چې شاټ واخلي. یو چانس په لاس کې واخلئ، دا بدمرغه همدا اوس لرې کړئ.
  
  مګر ډیر غلط کیدی شي. هغه کولی شي کرښه مات کړي او کولینکو ممکن لاهم خوندي وي. هغه کولی شي یوازې بدکار ته زیان ورسوي. او - تر ټولو مهم - دوی د خونړي غچ اخیستنې د مخنیوي لپاره د روسیې کمان ژوندي ته اړتیا درلوده.
  
  Kovalenko په خوندي توګه ځمکې ته. د هغه درې نور سړي په دې بریالي شول چې دوی تیر کړي. ډریک درې نور واخیستل کله چې دوه ځواکونه سره یوځای شول. په نږدې واټن کې درې ډزې. درې قتلونه.
  
  بیا ټوپک د هغه په سر وخوت. هغه راښکته شو، برید کوونکی یې په اوږه وغورځاوه او له څنډې څخه یې په تیاره کې وغورځاوه. هغه وګرځید او د پوټکي څخه یې ډزې وکړې. یو بل سړی ښکته شو. کوموډو د هغه په غاړه و. چاقو راښکاره شوه. د غار په دیوال باندې وینې توی شوې. د کووالینکو سړي ورو ورو شاته شول، د دوی شاته یوې غونډۍ ته وخوت.
  
  د ډیلټا پاتې څلور سرتیري د کندې په څنډه کې ودریدل، په احتیاط سره د کووالینکو په هر هغه سړي ډزې وکړې چې کرښې ته نږدې ولاړ و. په هرصورت، دا یوازې د وخت خبره وه مخکې له دې چې یو یې فکر وکړ چې شاته شي او د پوټ شاټونه پیل کړي.
  
  سرعت ټول هغه وو چې دوی یې درلودل.
  
  د وینې پاچا دوه نور سړي په زپ لاین کې پورته شوي وو او اوس یې مخه نیولې وه. ډریک ولید چې بل یې د جنګیالیو په پورته کولو پیل وکړ او ډزې یې وکړې، هغه یې د مچۍ په څیر تیر کړ. سړی په منډه ورغی، سر یې ښکته کړ، چیغې یې کړې، بې له شکه چې هغه پرې شوی دی. ډریک دېوال ته شا شو. کوموډو سړی له څنډې څخه راښکته کړ.
  
  "پورته!"
  
  ډریک په شاوخوا کې قیمتي ثانیې تیرې کړې. دوی د دې لعنتي کرښې د ساتلو لپاره څه کار کاوه؟بیا یې ولیدل. هر سړي ته باید یو کوچنی ځانګړی بلاک ورکړل شوی وي، لکه څنګه چې مسلکیان کاروي. شاوخوا پراته وو. خوني پاچا د ټولو پیښو لپاره چمتو شو.
  
  همداسې ډریک هم کوي. دوی مسلکي سپیولوژیکي تجهیزات په خپلو کڅوړو کې لیږدول. ډریک په چټکۍ سره بلاک ایستل او د سیټ بیلټ یې شاته وصل کړ.
  
  "بین!"
  
  لکه څنګه چې ځوان په پټه توګه نږدې شو، ډریک کموډو ته لاړ. "آیا تاسو کارین راوړئ؟"
  
  "یقینا". سخت، سخت مخ او د جګړې داغونو سره، لوی سړی لاهم نشي کولی دا حقیقت پټ کړي چې هغه لا دمخه وهل شوی و.
  
  په ټولو ځایونو کې ...
  
  د ډیلټا په سړیو باور کول چې د کووالینکو غلو څخه وساتي، ډریک په چټکۍ سره په ټینګ شوي کیبل کې د خپل پلني په نښلولو سره فشار زیات کړ. بین په خپل سیټ بیلټ کې وخوت او ډریک هغه ته ټوپک ورکړ.
  
  "لکه څنګه چې زموږ ژوند په دې پورې تړلی دی، بلکي!"
  
  چیغې یې وهلې، دوی وتښتېدل او د زپ لاین په اوږدو کې یې منډه کړه. له دې لوړوالي او په دې سرعت کې فاصله زیاته برېښېده، او لېرې څنډه د کمېدو ښکارېده. بین ډزې پیل کړې، د هغه ډزې لوړې او پراخې الوتنې کوي، او د ډبرو ټوټې د وینې د پاچا په نارینه وو باندې باران شوې.
  
  مګر دا مهمه نه وه. دا هغه شور، فشار او ګواښ و چې ورته اړتیا وه. د سرعت په پورته کولو سره، ډریک خپلې پښې پورته کړې کله چې هوا تیریږي، لاندې یې یو لوی بې پایه غره ښکاره کړه. وحشت او حوصلې یې زړه ته منډې وهلې. د تار په جال کې د فلزي پلني غږ د هغه په غوږونو کې په لوړ غږ غږ شو.
  
  څو ګولۍ تېرېدې، د تېزې جوړې په شاوخوا کې د هوا له لارې تېرېدې. ډریک د ډیلټا ټیم څخه د بیرته ستنیدو ډزې اوریدلي. د کووالینکو یو سړی په شور سره سقوط وکړ. بین وخندل او خپله ګوته یې په محرک کې وساتله.
  
  هرڅومره چې دوی نږدې شول ، نو ډیر خطرناک شو. دا د خدای نعمت و چې د کووالینکو سړي هیڅ پوښ نه درلود، او د ډیلټا ټیم څخه د ګولیو دوامداره باران خورا ډیر و. حتی په دې سرعت کې، ډریک کولی شي د خپلو پښو له لارې ساړه احساس کړي. د پیړیو پیړیو توری د هغه لاندې راوتلی و، ژړل، منډه کول، او شاید د سپیڅلي ګوتو سره د هغه د ابدي غیږ کې نیولو هڅه کول.
  
  پړانګ د هغه په لور روان شو. په وروستي دقیقه کې، د وینې پاچا خپلو سړو ته د شاتګ امر وکړ، او ډریک بلاک خوشې کړ. هغه په خپلو پښو ودرېد، مګر د هغه سرعت دومره نه و چې د مخکینۍ فشار او وزن تر مینځ توازن وساتي.
  
  په بل عبارت، د بلیکي وزن دوی بیرته مات کړل. تر اباسین پورې.
  
  ډریک په قصدي ډول څنګ ته راښکته شو، خپل ټول بدن یې په بې نظمۍ کې واچاوه. بین په بې صبرۍ سره په سخته ډبره کې ونیوله، مګر بیا هم په زړورتیا سره په خپل ټوپک کې ونیول شو. ډریک ناڅاپه د زپ لاین د ټینګیدو غږ واورېد او پوه شو چې کوموډو او کارین لا دمخه په دې کې وو، په چټک سرعت سره هغه ته نږدې شول.
  
  د وینې پاچا سړي د تالار شاته د غاړې په اوږدو کې خپله لاره جوړه کړه ، نږدې وتوانیدل چې د لوی ډبرې تختې ته وروستی کودتا وکړي چیرې چې پراسرار زینه پیل شوې. ښه خبر دا و چې یوازې شاوخوا یو درجن کسان پاتې وو.
  
  ډریک مخکې له دې چې بین خلاص کړي په څنډه کې راښکته شو ، بیا د ناست کیدو دمخه ځان ته د څو ثانیو تنفس کولو اجازه ورکړه. د سترګو په رپولو کې، کوموډو او کارین د هغه د سترګو په وړاندې الوتنه وکړه، جوړه په زړه پورې او پرته له یو څه سپکې موسکا پرته ښکته شوه.
  
  "سړی لږ وزن ترلاسه کړی دی." ډریک بین ته اشاره وکړه. "ډیری ډک ناشته. کافي نڅا نه ده."
  
  "بنډ نڅا نه کوي." بین سمدلاسه په شا شو کله چې ډریک د دوی راتلونکي حرکت ارزونه وکړه. ایا زه باید پاتې ټیم ته انتظار وکړم یا تعقیب کړم؟
  
  "هایډن وايي کله چې تاسو نڅا کوئ تاسو د پکسی لوټ په څیر ښکاري."
  
  "غلطي".
  
  کوموډو د کووالینکو خلکو ته هم پاملرنه کوله. رسۍ یو ځل بیا ټینګه شوه او دوی ټول ځانونه د دیوال په وړاندې ټینګ کړل. د ډیلټا دوه نور سرتیري په چټکۍ سره راورسیدل، بوټان یې په شګه کې په لوړ غږ سره وغورځول کله چې دوی ګړندي ودریږي.
  
  "روان اوسه." ډریک خپله پریکړه وکړه. "دا غوره ده چې دوی ته د فکر کولو وخت مه ورکوئ."
  
  دوی په تیاره کې خپلې وسلې په لاس کې نیولې، د سیند په اوږدو کې راوتلې. د وینې پاچا پرمختګ د یوې دقیقې لپاره د ډبرې په دیوال کې د یوې منحنې په واسطه پټ شوی و، مګر لکه څنګه چې ډریک او د هغه عملې دا منحل پاک کړ، دوی کووالینکو او د هغه پاتې سړي لا دمخه د ډبرې په تخته کې ولیدل.
  
  هغه دوه نور کسان په کوم ځای کې له لاسه ورکړل.
  
  او اوس ، داسې بریښي چې دوی ته امر شوی و چې خورا سخت اقدامات وکړي. یو شمیر خلکو د پور وړ وړ RPG لاسي بمونه راوویستل.
  
  "لعنت، دوی د خولې ډک دي!" ډریک چیغې کړې، بیا ودرېده او شاته وګرځید، زړه یې ناڅاپه د ځمکې له لارې راښکته شو. "اوه نه-"
  
  له توپان څخه د لاسي بم د لومړي پاپ او څټک غږ واورېدل شو. د ډیلټا وروستي دوه سرتیري د زپ لاین په اوږدو کې په سرعت سره روان وو چې د لیج په لور یې هدف درلود کله چې یو توغندی پرې ولګېد. دا د زپ لاین اینکرونو څخه پورته دیوال سره ټکر شو او د ډبرې، دوړو او شیل په چاودنه کې یې ویجاړ کړ.
  
  کرښه وچه شوه. عسکر پرته له دې چې غږ یې وکړي، په تور غیبت کې ولوید. په هرصورت، دا نور هم بدتر و.
  
  کوموډو لعنت ووایه، غوسه یې د هغه ځانګړتیاوو سره ټکر وکړ. دا ښه خلک وو چې هغه یې روزلي او کلونه یې ورسره جګړه کړې وه. اوس د ډیلټا ټیم کې یوازې درې پیاوړي وو، پلس ډریک، بین او کارین.
  
  ډریک چیغې کړې او دوی یې د څنډې لاندې تعقیب کړل ، د دې پوهې له امله لیونۍ چې نوي RPGs به ډیر ژر په لاره واچول شي. ژوندي پاتې شوي کسان د څنډې په اوږدو کې منډې وهلې، د ګلو لرګیو او د امبر فلشونو په واسطه لارښود شوي. هر ګام دوی یوې ډبرې تختې ته نږدې کړل، یو عجیب زینه او د یو لوی تخت پراسرار مګر په زړه پورې لید چې د ډبرې دیوال څخه راوتلی و.
  
  دوهم RPG ډزې وشوې. دا د منډو تر شا په یوه څنډه کې چاودنه وکړه، زیانمن یې کړ مګر لاره یې ویجاړه نه کړه. حتی لکه څنګه چې هغه منډه کړه ، خپل ډیر کار شوي عضلات یې حد ته اړ کړل ، ډریک کولی شي کووالینکو اوریدلي چې خپلو سړیو ته یې چیغې وهي چې محتاط اوسئ - څنډه ممکن د دوی څخه د وتلو یوازینۍ لار وي.
  
  اوس ډریک د څنډې پښې ته راغی او یو کنډک یې ولید چې هغه باید د ډبرې تختې ته د رسیدو لپاره ټوپ ووهي او د وینې پاچا سړي سره مخ شي.
  
  دا لویه وه.
  
  دومره لوی، په حقیقت کې، چې هغه تقریبا ودرېد. تقریبا ودریدل. زما لپاره نه، مګر د بین او کارین لپاره. په لومړي نظر کې، هغه فکر نه کاوه چې دوی به کود وکړي. خو بیا یې زړه سخت کړ. دوی باید. او هیڅ سست نه شي ، هیڅ شاته نشي. دوی یوازینی خلک وو چې د خونړي پاچا مخه نیولو او د هغه لیوني پلان ته د پای ټکی کېښودلو توان درلود. یوازینی خلک د نړیوال تروریزم د مشر د له منځه وړلو توان لري او ډاډ ترلاسه کوي چې هغه هیڅکله چا ته د زیان رسولو فرصت نه لري.
  
  خو هغه بیا هم نیم په شا وګرځید کله چې هغه منډه کړه. هغه بین ته چیغه کړه: "مه مه درېږه." "باور وکړه. تاسو یې کولی شئ".
  
  بین سر وخوځاوه، اډرینالین د هغه پښې او عضلات په لاس کې اخلي او د ارادې، عظمت او ځواک سره یې ډکوي. ډریک لومړی تشه ووهله، د خپلو لاسونو پراخولو سره یې ټوپ وکړ او پښې یې لاهم پمپ کوي، د اولمپیک ورزشکار په څیر د تشې څخه تیریږي.
  
  بین ورپسې راغی، لاس یې پراخ کړ، سر یې ټولو لورو ته وغورځاوه، اعصاب یې د توازن د احساس له لارې ډزې وکړې. خو هغه بل لوري ته د څو انچو په واټن کې ځای پر ځای شو.
  
  "هو!" هغه چیغې کړې او ډریک په هغه وخندل. "جیسیکا اینیس ستاسو په اړه هیڅ نشي کولی، ملګری."
  
  کوموډو بیا په زوره ځمکه راښکته کړه، تقریبا خپل بدن دننه بهر ته وګرځاوه کله چې هغه سمدلاسه مخ شو او کارین ته یې وکتل. د هغې کود ښکلی و. پښې لوړې، شاته محرابي، ډله ایز مخ په وړاندې حرکت کوي.
  
  او یو کامل لینډینګ. د ډیلټا پاتې ټیم تعقیب کړ.
  
  ډریک شاته وګرځید ترڅو ترټولو حیرانونکې لید وګوري چې هغه هیڅکله لیدلی و.
  
  خونړی پاچا او د هغه سړي، چیغې او چیغې وهلې، ډیری یې په وینو پوښل شوي او ژور ټپونه، ټول مستقیم د دوی په لور روان شول او خپلې وسلې یې د دوزخ څخه د شیطانانو په څیر وویشتلې.
  
  دا د وروستۍ جګړې وخت دی.
  
  
  یو څلویښت څپرکی
  
  
  میټ ډریک ژوندی پاتې شو او د خوني پاچا سره مخ شو.
  
  د هغه سړي لومړی راورسیدل، چیغې یې غږولې کله چې ټوپکونه ودریدل او چاقو یې د تورو په څیر وویشتل، د امبر رڼا منعکس کړه او په ډیرو لارو یې خپل اور وغورځاوه. څو ډزې وشوې، مګر په دې فاصله کې او د ټسټورسټون او ویره په دې میلمستون کې، هیڅ یو په سمه توګه هدف نه و. او بیا هم د ډیلټا یو بل سقوط شوی سرتیری د ډریک شاته یو ګړندی چیغې وه.
  
  د ډریک عضلات داسې درد کوي لکه څنګه چې هغه د درې سوه پونډه ګوریلا سره جګړه کوي. وینه او خځلې یې مخ پټې کړې. نهو کسانو په هغه برید وکړ، دوی، مګر هغه دوی ټولو ته ماتې ورکړه، ځکه چې د وینې پاچا د دوی تر شا ولاړ و، او هیڅ شی به د هغه د انتقام اعلانولو مخه ونه نیسي.
  
  زوړ سرتیری بیرته راستانه شوی و، د ملکي خلکو مخ اوس کم شوی و، او هغه بیرته هلته په لوړ رتبه کې، د خورا بدمرغه سرتیرو سره ژوندی و.
  
  هغه په زړه کې درې سړي په نښه خالي ډزې وکړې. هغه څلورم ته ننوت، ټوپک یې پر شا کړ، د سړي پوزه یې په بشپړه توګه ټوټه کړه او په ورته وخت کې یې د غالۍ یوه برخه مات کړه. درې ثانیې تېرې شوې. هغه احساس وکړ چې د ډیلټا عمله نږدې په ویره کې له هغه څخه لرې شوې او هغه ته یې د کار کولو ځای ورکړ. هغه دوی پریښودل چې د دریو اجیرانو سره جګړه وکړي پداسې حال کې چې هغه د یو سړي او پخپله کووالینکو ته لاړ.
  
  کوموډو د سړي سر وخوځاوه او بل یې په یوه حرکت کې په چړې ووهلو. کارین د هغه تر څنګ و او شاته نه شو. د یوې ثانیې لپاره نه. هغې د خپل مخ لاس وکاراوه ترڅو په چړو وهل شوی سړی بیرته وګرځوي او د منګونو یو ترکیب تعقیب کړي. لکه څنګه چې اجیر وده وکړه او هڅه یې وکړه چې ځان ودروي، هغې مداخله وکړه او د تکواندو تخنیک یې وکارولو ترڅو هغه په خپل اوږه وغورځوي.
  
  د سراسر څنډې په لور.
  
  سړی وخوځېد، چیغې یې کړې، د غره په خوا کې ولوېد. کارین کوموډو ته وکتل، ناڅاپه پوه شوه چې هغې څه کړي دي. د یوې لویې ډلې مشر په چټکۍ سره فکر وکړ او هغې ته یې د مننې نښه ورکړه، سمدستي یې د هغې د کړنو ستاینه وکړه او دوی یې مطابقت ورکړ.
  
  کرین ژوره ساه واخیسته.
  
  ډریک د وینې پاچا سره مخامخ شو.
  
  په پای کې.
  
  وروستی سړی د لنډې مبارزې څخه ژوندی پاتې شوی و او اوس په پښو کې د تنفس ټیوب ټوټې شوي او دواړه لاسونه مات شوي. کووالنکو سړي ته په سپکه سترګه وکتل.
  
  "احمقه. او کمزوری دی."
  
  "ټول کمزوري خلک د خپلې شتمنۍ تر شا پټوي او د ځواک ظاهري بڼه چې دوی یې راوړي."
  
  " ورته والی؟" کووالینکو یوه تومانچه راوویستله او په مخ یې د قهرجن سړي ډزې وکړې. "ایا دا ځواک نه دی؟ ایا تاسو فکر کاوه چې دا ورته وه؟ زه هره ورځ یو سړی په سړه سینه وژنم ځکه چې زه یې کولی شم، ایا دا د قدرت نښه ده؟
  
  "په ورته ډول تاسو د کینیډي مور د وژلو امر کړی؟ زما د ملګرو د کورنیو په اړه څه؟ د نړۍ ځینې برخې ممکن تاسو زیږیدلی وي، کووالینکو، مګر دا هغه برخه نه وه چې هوښیاره وه.
  
  دوی په چټکۍ سره او په ورته وخت کې حرکت وکړ. دوه وسلې، یو تومانچه او یو ټوپک، په یو وخت کې کلیک وکړئ.
  
  دواړه خالي دي. دوه ځله کلیک.
  
  "نه!" د کووالینکو چیغې د ماشومتوب له قهر څخه ډکه وه. هغه رد شو.
  
  ډریک په چاقو ووهله. خوني پاچا د خپل کوڅې هوښیارۍ خوا ته په ځیرولو سره وښوده. ډریک ټوپک هغه ته وغورځاوه. کووالنکو پرته له دې چې په تندي یې ګوزار وکړ او په ورته وخت کې یې چاقو راوویست.
  
  "که زه باید ځان ووژنم، ډریک ..."
  
  انګریز وویل: هو، ته به یې کوې. "زه نور شاوخوا څوک نه وینم. تا سره یو شیلنګ هم نشته، ملګرې.
  
  کووالینکو سږو ته ولوید. ډریک ولیدل چې دا په ورو حرکت کې پیښیږي. کووالینکو شاید فکر کړی وي چې هغه سخت لوی شوی دی، ممکن حتی فکر یې کړی وي چې هغه سخت روزل شوی و، مګر د هغه روزنه د هغو سختو غوښتنو او ازموینو په پرتله هیڅ نه وه چې د برتانیا SAS تابع شوي.
  
  ډریک د یوې ګړندۍ زنګون سره د غاړې څخه راغی چې کووالینکو یې په موقتي ډول فلج کړ او څو پښې یې ماتې کړې. هغه ساه چې د روسانو له خولې وتلې وه په سمدستي توګه ودرول شوه. هغه شاته شو.
  
  ډریک د ګړندي برید ادعا وکړه ، د وینې پاچا عکس العمل ته یې انتظار وکړ ، او سمدلاسه یې د سړي ښي لاس له خپل ځان سره ونیول. په چټکۍ سره ښکته شو او د کووالینکو لاس مات شو. او بیا روسی یوازې چیغې وهلې.
  
  دوی د کوموډو، کارین، بین او پاتې ډیلټا سرتیري لخوا لیدل شوي.
  
  د وینې پاچا دوی ته وکتل. "تاسو نشئ کولی ما ووژنئ. تاسو ټول. تاسو نشئ کولی ما ووژنئ. زه خدای یم!"
  
  کوموډو ژړل. "موږ نشو کولی تا ووژنو، احمق. تاسو به د ډیری دوزخ چیغې وهئ. مګر زه ډاډه یم چې زه ستاسو سره مرسته کولو ته سترګې په لار یم چې تاسو به خپل پاتې ژوند په کوم دوزخ کې تیر کړئ.
  
  "جیل." خونخوار پاچا ټوپ کړ. "هیڅ زندان نشي کولی ما وساتي. زه یې د یوې اونۍ لپاره ساتم.
  
  د کموډو خوله په خندا شوه. "څو زندانونه،" هغه په خندا وویل. "دوی حتی شتون نلري."
  
  کووالینکو د یوې شیبې لپاره حیرانتیا ته وکتل، مګر بیا غرور د هغه مخ پټ کړ او بیرته ډریک ته لاړ. "او ته؟" - هغه وپوښتل. "که زه د نړۍ په نیمه لار کې تا تعقیب نه کړم نو تاسو هم مړ یاست."
  
  "مړ؟" - ډریک غږ وکړ. "د مړو مختلف ډولونه شتون لري. تاسو باید پدې پوه شئ."
  
  ډریک هغه په خپل سړه، مړ زړه کې وخوځاوه. کووالینکو حیران شو. له خولې یې وینې روانې وې. په بې رحمه ژړا سره، هغه په زنګونونو کې راښکته شو. د خونړي پاچا لپاره شرمناکه پای.
  
  ډریک ورته وخندل. "هغه ختم شو. لاسونه یې وتړئ او راځئ چې لاړ شو."
  
  بین خبرې وکړې. "ما د هغه د وینا نمونې ثبت کړې." هغه په خاموشۍ سره وویل، تلیفون یې پورته کړ. "موږ کولی شو د هغه غږ بیا تولید لپاره ځانګړي سافټویر وکاروو. میټ ، موږ واقعیا هغه ژوندي ته اړتیا نلرو.
  
  شیبه د چاودنې دمخه د وروستۍ ثانیې په څیر سخته وه. د ډریک بیان له استعفا څخه خالص نفرت ته بدل شو. کوموډو د مداخلې څخه ډډه کوله، نه د ویرې له امله، مګر د سختې لاسته راوړنې درناوی څخه - یوازینی درناوی چې یو سرتیری به یې پیژني. د کارن سترګې په ویره کې پراخې شوې.
  
  ډریک خپل ټوپک پورته کړ او د کووالینکو په تنده یې سخت سټیل ټیک کړ.
  
  "تاسو ډاډه یاست؟"
  
  "مثبته. ما هغه مړ ولید. زه هلته وم. هغه په هاوايي کې د تروریستي بریدونو امر ورکړ، بین د کوټې شاوخوا ته وکتل. "حتی دوزخ به هغه وخوري."
  
  "دا هغه ځای دی چې تاسو یې یاست." د ډریک موسکا سړه او تیاره وه، لکه د خوني پاچا روح. "د دوزخ له دروازو هاخوا. دا هغه ځای دی چې تاسو باید پاتې شئ، او دا هغه ځای دی چې تاسو باید مړ شئ."
  
  د کووالینکو ژامه په کلکه تړل شوې وه؛ د دې تر شا څلویښت کلن مرګ، محرومیت او خونړی زوال پروت و. "تاسو به هیڅکله ما ویره ونه کړئ."
  
  ډریک د وژل شوي سړي مطالعه وکړه. هغه سمه وه. مرګ به ورته زیان ونه رسوي. په ځمکه کې هیڅ شی نه و چې دا سړی ویره کړي.
  
  مګر یو شی و چې هغه به مات کړي.
  
  "نو موږ تاسو دلته وتړو." هغه خپل ټوپک ښکته کړ، د کوموډو د راحت لپاره. "او موږ د خزانې ادعا کولو ته دوام ورکوو. دا ستاسو د ژوند لټون و او تاسو به هیڅکله نه پوهیږئ چې دا څه وو. مګر زما ټکي په نښه کړئ، کووالینکو، زه به یې وکړم. "
  
  "نه!" د روسیې چیغې سمدستي وه. "ستاسو شکایتونه څه دي؟ نه! هیڅکله نه. دا زما دی. دا تل زما وه."
  
  په یوه نا امیده ژړا سره، د وینې پاچا یو وروستی نا امیده زور ورکړ. د هغه مخ د درد له امله خراب شوی و. له مخ او لاسونو یې وینې روانې وې. هغه ودرېد او د ژوند هره اراده او له نفرت او وژنې څخه ډک ژوند یې په کودتا کې واچاوه.
  
  د ډریک سترګې روښانه شوې، مخ یې د ګرانیټ په څیر سخت شو. هغه د وینې پاچا ته اجازه ورکړه چې هغه ووهي، په داسې حال کې ټینګ ودرېد چې لیونی روسی په یو درجن ګوزارونو کې د هر وروستي اونس انرژي مصرف کړه، په لومړي سر کې قوي مګر ژر کمزوری شو.
  
  بیا ډریک وخندل ، د تیاره هاخوا یو غږ ، یو غږ چې له مینې څخه بې برخې او ورک شوی ، د پاکوالي او دوزخ ترمینځ نیمه لاره ودرېده. کله چې د وینې پاچا وروستۍ انرژي مصرف شوه ، ډریک هغه د خپل لاس سره وخوځاوه او په سینه ودرېد.
  
  "دا ټول بې ځایه وو، کووالینکو. تاسو له لاسه ورکوی".
  
  کوموډو روسی ته ورغی او هغه یې وتړل مخکې لدې چې ډریک خپل فکر بدل کړي. کارین د نږدې عمودی زینې په ګوته کولو او د تور تخت د وتلو په زړه پورې لید په ګوته کولو سره د هغه په پام کې نیولو کې مرسته وکړه. دا له دې ځایه نور هم حیرانتیا وه. مخلوق خورا لوی او په بشپړ ډول مجسم شوی و، د دوی سرونه سل فوټه ځړول.
  
  "تاسو وروسته".
  
  ډریک راتلونکی خنډ ارزولی. زینې په لږ زاویه کې شاوخوا سل فوټه پورته شوې. د تخت لاندې برخه یو ژور تور و، سره له دې چې د ډیری امبر لوړ څراغونه د هغې په شاوخوا کې خپاره شوي وو.
  
  "زه باید لومړی لاړ شم،" کوموډو وویل. "زه د ختلو تجربه لرم. موږ باید په یو وخت کې څو ګامونه پورته کړو، کارابینر دننه کړو لکه څنګه چې موږ ځو، او بیا زموږ ټیم ته د خوندیتوب کرښه وغځوو.
  
  ډریک هغه ته اجازه ورکړه چې مشري وکړي. غوسه لا هم د هغه په ذهن کې قوي وه، تقریبا د پام وړ. د هغه ګوته لاهم د M16 په محرک کې ښه احساس کوي. مګر اوس د کووالینکو وژل به د تل لپاره د هغه د روح زهر کولو معنی ولري ، تیاره رامینځته کړي چې هیڅکله به له مینځه لاړ نشي.
  
  لکه څنګه چې بین بلیک شاید ووایی، دا به هغه تیاره اړخ ته واړوي.
  
  هغه د کوموډو وروسته دیوال ته پورته کیدل پیل کړل، یو ګډوډي ته اړتیا درلوده ځکه چې د غچ اخیستنې نه ختمیدونکې اړتیا وده وکړه او هڅه یې وکړه چې د هغه کنټرول واخلي. ناڅاپه پورته کیدو سمدلاسه د هغه ذهن متمرکز کړ. د خونړي پاچا چیغې او ژړا په داسې حال کې مړه شوه چې تخت نږدې شو او زینې نورې هم ستونزمنې شوې.
  
  دوی پورته لاړل، کوموډو د لارې رهبري کوله، د هر کارابینر د وزن چک کولو دمخه په احتیاط سره خوندي کړ او بیا یې د خوندیتوب رسۍ تار کړ او لاندې یې خپل ټیم ته غورځول. هرڅومره چې دوی پورته شول ، تیاره به شوه. د زینې هر ګام په ژوندیو ډبرو کې نقش شوی و. ډریک د ویرې احساس پیل کړ کله چې هغه راپورته شو. یو څه د پام وړ خزانه دوی ته انتظار وه؛ هغه دا په خپل معدې کې احساس کړه.
  
  خو تخت؟
  
  د هغه شاته د مطلق خاليتوب احساس وکړ، هغه ودرېد، خپل جرئت یې راټول کړ او ښکته یې وکتل. بین مبارزه وکړه، سترګې یې پراخې او ډارېدې. ډریک د خپل ځوان ملګري لپاره د خواخوږۍ او مینې زیاتوالی احساس کړ چې د کینیډي له مړینې وروسته یې احساس نه و کړی. هغه د ډیلټا پاتې عسکر ولید چې د کارین سره د مرستې هڅه کوي او موسکا یې وکړه کله چې هغې هغه واخیست. هغه بین ته د مرستې لاس ور اوږد کړ.
  
  "له ځانه یې جوړول بند کړئ، بلکي. راځئ."
  
  بین هغه ته وکتل او داسې ښکاریده لکه د اور په مغز کې یې اور اچولی وي. د ډریک په سترګو کې یو څه یا د هغه د غږ غږ هغه په زړه پورې کړ، او د هغه په مخ کې د امید یوه بڼه ښکاره شوه.
  
  "د خدای څخه مننه چې تاسو بیرته راغلی یاست."
  
  د ډریک په مرسته، بین په چټکۍ سره پورته شو. د دوی تر شا وژونکې تشه هېره شوه، او هر ګام د کشف په لور ګام شو، نه د خطر په لور. د تخت لاندې برخه نږدې او نږدې شوه تر هغه چې دا د لمس کولو واټن کې و.
  
  کوموډو په احتیاط سره له زینو ښکته شو او پخپله تخت ته پورته شو.
  
  د یوې دقیقې وروسته، د دوی پام د هغه د امریکایی تلفظ لخوا جذب شو. "اې زما خدایه، تاسو به په دې باور نه کوئ."
  
  
  دوه څلویښت څپرکی
  
  
  ډریک په کوچنۍ خلا کې کودتا وکړه او په مستقیم ډول د لوی ډبرې بلاک ته ښکته شو چې د تخت پښه یې جوړه کړه. هغه د بین، کارین او وروستی ډیلټا سرتیری ته انتظار وکړ چې مخکې له دې چې کوموډو ته وګوري.
  
  "ته هلته څه لرې؟"
  
  د ډیلټا ټیم مشر د تخت څوکۍ ته پورته شو. اوس هغه څنډې ته ورغی او هغوی ته یې وکتل
  
  "چا چې دا تخت جوړ کړ یو نه پټه لاره چمتو کړه. دلته د تخت شاته شاته دروازه ده. او دوی خلاص وو."
  
  "دې ته نږدې مه ځئ ،" ډریک په چټکۍ سره وویل ، د هغه جال سیسټمونو په اړه فکر کوي چې دوی تیر کړي. "د ټولو لپاره چې موږ پوهیږو ، دا یو سویچ فلپ کوي چې دا تخت مستقیم لاندې لیږي."
  
  کوموډو مجرم ښکاریده. "ښه کال. ستونزه دا ده چې زه لا دمخه لرم. ښه خبر دا دی ..." هغه وخندل. "هیڅ جال نشته."
  
  ډریک خپل لاس اوږد کړ. "له ما سره مرسته وکړه."
  
  یو یو په بل پسې، دوی د اوبیدین تخت څوکۍ ته پورته شول. ډریک یوه شیبه ونیوله چې شاته وګرځي او د حوض لید ستاینه وکړي.
  
  مخامخ یې د یوې لویې وچې په اوږدو کې د ډبرو هغه بالکوني ولیده چې پخوا یې نیولې وه. هغه بالکوني چې کیپټن کوک ترې وتلی و. هغه بالکوني چیرې چې خوني پاچا احتمالا د هوښیارۍ وروستۍ ټوټې له لاسه ورکړي چې هغه یې درلود. داسې بریښي چې دوی یوازې د تیږو غورځول دي، مګر دا یو فریب میل و.
  
  ډریک یو خندا وکړه. "دا تخت،" هغه په خندا وویل. "دا د دې لپاره جوړ شوی و"
  
  د بین چیغې د هغه مداخله وکړه. "میټ! خونړۍ دوزخ. تاسو به په دې باور ونه کړئ."
  
  دا د هغه د ملګري په غږ کې صدمه نه وه چې د ډریک عصبي پایونو له لارې ویره لیږلې وه ، مګر د وړاندوینې احساس. وړاندوینه.
  
  "دا څه شی دی؟"
  
  هغه مخ واړوه. هغه څه ولیدل چې بین ولیدل.
  
  "ما وخورئ."
  
  کارن دوی بهر ته وغورځول. "دا څه شی دی؟" بیا هغې هم ولیدل. "هیڅکله نه".
  
  هغوئ د تخت شاته طرف ته وکتل، د چا د پاره يو لوړ چوکۍ او هغه برخه چې شاته دروازه جوړه کړې وه.
  
  دا په اوس پیژندل شوي څرخونو کې پوښل شوي - په زړه پورې ډول لرغوني سمبولونه چې د لیکلو یو ډول ښکاري - او ورته سمبولونه چې د وخت د سفر په وسایلو او همدارنګه د الماس لاندې لوی آرشیف کې لیکل شوي و ، کوم چې پخوي. د دوزخ دروازې بلل کیږي.
  
  ورته سمبولونه چې تورسټن داهل په دې وروستیو کې په آیسلینډ کې د خدایانو په قبر کې موندلي.
  
  ډریک سترګې پټې کړې. "دا څنګه کیدی شي؟ له هغه وخته چې موږ د لومړي ځل لپاره د اوډین نهه وینې شارډز په اړه اوریدلي، زه داسې احساس کوم چې زه په خوب کې ژوند کوم. یا یو خوب."
  
  بین وویل: "زه شرط لرم چې موږ تر اوسه نهه برخې نه دي بشپړې کړي." "دا باید لاسوهنه وي. د لوړ ترتیب څخه. داسې ښکاري چې موږ غوره شوي یو یا یو څه."
  
  "د لعنت په څیر ډیر." ډریک ژړل. "او د سټار وار کریپ سره ودریږئ."
  
  "ما یو څه لږ سکای واکر فکر کاوه ، یو څه نور چک بارټووسکي ،" بین په لږ موسکا سره وویل. "ځکه چې موږ ګیکس او ټول یو."
  
  کوموډو پټې دروازې ته په تمه کتل. "ایا موږ باید دوام ورکړو؟ زما خلکو خپل ژوند د دې لپاره ورکړ چې موږ سره مرسته وکړي تر څو دې ته ورسیږي. ټول هغه څه چې موږ یې په بدل کې کولی شو د دې دوزخ پای ته ورسیږو.
  
  "کومودو،" ډریک وویل. "دا یې پای دی. باید وي."
  
  هغه د لوی ګروپ مشر څخه تیر شو او لوی پاسه ته لاړ. ځای لا دمخه د هغې دروازې څخه لوی و چې هغې ته ننوځي ، او که چیرې دا ممکنه وي ، ډریک احساس وکړ چې لاره پراخه شوې ، دیوالونه او چت نور هم ډیریږي ، تر هغه چې -
  
  یو سړه، تیز باد د هغه په مخ کې راوتلی و.
  
  هغه ودرېد او د چمکۍ لرګی یې وغورځاوه. په تیاره رڼا کې، هغه یو امبر راکټ وویشته. هغه پورته، پورته، پورته، بیا ښکته او ښکته پورته شو، هیڅ ملاتړ یې ونه موندل. چت، څنډه یا حتی فرش نه موندل.
  
  هغه دا ځل ښي خوا ته دوهم اور بل کړ. او بیا د امبر انفیوژن پرته له کومې نښې ورک شو. هغه یو څو چمکۍ لرګي مات کړل او د لارې د روښانه کولو لپاره یې مخکې وغورځول.
  
  د غونډۍ کلکه څنډه د دوی په مخ کې شپږ فوټه راښکته شوه.
  
  ډریک ډیر چکر وهلی و، مګر ځان یې مجبور کړ چې دوام ورکړي. یو څو نور ګامونه او هغه ځان د تشې سره مخامخ وموند.
  
  "زه هیڅ نه وینم. احمقانه"
  
  "موږ نشو کولی پرته له دې چې تیاره تیاره زموږ ودروي دې لارې ته راشو." کیرین د ټولو فکرونو غږ وکړ. "بیا هڅه وکړئ، ډریک."
  
  هغه یو دریم فلش باطل ته واستاوه. په دې شاټ کې یو څو بې هوښه نښې وې کله چې هغه الوتلی و. د غره بلې غاړې ته یو څه وو. یوه لویه ودانۍ.
  
  "دا څه وه؟" بین په ویره کې ساه ورکړه.
  
  فلش په چټکۍ سره مړ شو، د ژوند یوه لنډه څراغ د تل لپاره په تیاره کې له لاسه ورکړ.
  
  "هلته انتظار وکړئ،" د ډیلټا وروستي پاتې شوي سرتیري وویل، یو سړی چې د مرلین نښه یې درلوده. "څومره امبر فلشونه مو پاتې دي؟"
  
  ډریک خپل کمربند او کڅوړه چیک کړه. کوموډو هم همداسې وکړل. د دوی شمېر شاوخوا دېرش وو.
  
  "زه پوهیږم چې تاسو څه فکر کوئ،" کوموډو وویل. "آتش بازی، سمه ده؟"
  
  "یو وخت،" مرلین، د ټیم د وسلو کارپوه، په خندا سره وویل. "هغه څه ومومئ چې موږ ورسره معامله کوو او بیا یې هغه ځای ته یوسو چیرې چې موږ د بیک اپ غوښتنه کولی شو."
  
  ډریک سر وخوځاوه. "موافق". هغه د بیرته راستنیدو سفر لپاره یو درجن څراغونه جلا کړل، او بیا چمتو شو. کوموډو او مرلین راغلل او په څنډه کې د هغه څنګ ته ودرېدل.
  
  "تیار یې؟"
  
  یو په بل پسې، په چټکۍ سره، دوی په هوا کې د لوړ توغندیو وروسته توغندي وتوغول. د امبر ر lightا په خپل لوړ ځای کې روښانه روښانه شوه او یو روښانه روښانتیا یې خپره کړه چې تیاره یې لرې کړه.
  
  په تاریخ کې د لومړي ځل لپاره، ورځ د ابدي تیارو ته راغله.
  
  پایروټیکیک نندارتون د تاثیر کولو پیل وکړ. لکه څنګه چې د اور څخه وروسته اور لمبې پورته الوتنې ته دوام ورکوي او د ورو ښکته کیدو دمخه چاودنه کوي ، د لوی غار په بل پای کې لوی جوړښت روښانه شو.
  
  بین ساه ورکړه. کارن وخندل. "په زړه پورې".
  
  لکه څنګه چې دوی په حیرانتیا سره ولیدل، د تیاره تیاره اور ته اور واچول شو او یو حیرانونکی جوړښت څرګند شو. لومړی د آرشیفونو قطار په شا دیوال کې نقش شوی، بیا وروسته دویمه قطار. بیا دا څرګنده شوه چې آرشیفونه په حقیقت کې کوچنۍ خونې وې - طاقونه.
  
  د دویم کتار لاندې دوی دریم، بیا څلورم، او بیا په قطارونو قطار ولید لکه څنګه چې ړندې څراغونه د لوی دیوال لاندې راښکته کیږي. او په هر ځای کې لوی روښانه خزانې د تیريدونکي امبر دوزخ بې ځایه جلال منعکس کوي.
  
  بین حیران شو. "دا... دا..."
  
  د ډریک او ډیلټا ټیم د توغندیو وروسته توغندیو ته دوام ورکړ. دوی داسې بریښي چې لوی خونه په اور کې سوځي. د دوی د سترګو په وړاندې یو لوی اور مړ شو.
  
  په نهایت کې ، ډریک خپل وروستی اور وغورځاوه. هغه بیا د حیرانتیا وحی تعریف کولو لپاره یوه شیبه ونیوله.
  
  بین ټوخی شو. "دا لوی دی ... دا دی -"
  
  "د خدایانو بل قبر." ډریک په خپل غږ کې د حیرانتیا په پرتله ډیر اندیښنه پای ته ورسوله. "لږترلږه د آیسلینډ په پرتله درې ځله ډیر. عیسی مسیح، بین، دا څه تیریږي؟"
  
  
  ****
  
  
  د بیرته راستنیدو سفر، که څه هم لاهم له خطر څخه ډک و، نیم وخت او نیمایي هڅې یې واخیستې. یوازینی لوی خنډ یو لوی تشه وه چیرې چې دوی باید د بیرته راستنیدو لپاره یو بل زپ لاین تنظیم کړي ، که څه هم د لیسټ کوټه تل د هلکانو لپاره یوه ستونزه وه ، لکه څنګه چې کارین کوموډو ته د یو اړخ لید سره اشاره وکړه.
  
  د کوک د دوزخ دروازې آرچ له لارې بیرته راستنیدل، دوی د لاوا ټیوب له لارې بیرته سطح ته وګرځیدل.
  
  ډریک اوږده چوپتیا ماته کړه. "واه، دا اوس په نړۍ کې ترټولو ښه بوی دی. په پای کې یو څه تازه هوا."
  
  د منو کینیماکي غږ د شاوخوا تیارې څخه راغی. "د تازه هوا هواي تنفس واخلئ، سړی، او تاسو به خپل هدف ته نږدې شئ."
  
  خلک او مخونه له نیمه تیاره راښکاره شول. جنراتور پیل شو، په چټکۍ سره د تار څراغونو سیټ روښانه کول. د میدان میز جوړ شوی و. کوموډو د دوی موقعیت راپور کړ کله چې دوی د لاوا ټیوب پورته کول پیل کړل. د بین سیګنال بیرته راستون شو او د هغه ګرځنده تلیفون د ځواب ورکولو ماشین سره څلور ځله بیپ شو. کارن هم همداسې وکړل. والدینو ته اجازه ورکړل شوه چې تلیفون وکړي.
  
  "یوازې څلور ځله؟" ډریک په خندا سره وپوښتل. "دوی باید تاسو هیر کړي وي."
  
  هیډن اوس د دوی خوا ته ورغی، یو خندونکی، ستړی شوی هیډن. خو هغې وخندل او په ویره سره یې بین غیږه ونیوله. الیسیا تعقیب کړه، د وژونکو سترګو سره ډریک ته وکتل. او په سیوري کې ډریک می ولید، د هغې په مخ کې یو سخت فشار منعکس شو.
  
  دا تقریبا د دوی د حساب وخت و. جاپانۍ ښځه، نه انګلیسي ښځه، په دې کار ډیره شرمنده ښکاري.
  
  ډریک له اوږو څخه د خپګان توره ورېځ راښکاره کړه. هغه د وینې پاچا تړل شوی او تړل شوی څیره د دوی په پښو کې په نا مساوي ځمکه کې په غورځولو سره دا ټول له مینځه یوړل.
  
  "دیمیتري کووالینکو." هغه وخندل. "د زنګ پای پاچا. د خپل ډول تر ټولو محروم. څوک غواړې چې لښته وکړي؟"
  
  په دې وخت کې، د جوناتن ګیټس شخصیت د لنډمهاله کمپ شاوخوا د مخ په زیاتیدونکي شور څخه جوړ شو. ډریک سترګې پټې کړې. هغه پوهیده چې Kovalenko په شخصي توګه د ګیټس میرمن وژلې وه. ګیټس حتی د ډریک او الیسیا په پرتله روسی ته د زیان رسولو ډیر دلیلونه درلودل.
  
  "کوښښ". - ډریک په خندا شو. "په هر حال، بدمعاش به په زندان کې خپلو ټولو لاسونو او پښو ته اړتیا نه لري."
  
  هغه ولیدل چې بین او کارین ټوخی کوي او شاته ځي. په دې شیبه کې، هغه د هغه سړي نظر واخیست چې هغه شوی و. هغه ترخه، غچ اخیستونکی غوسه، د کرکې او کرکې څپې ولیدلې چې د دې لامل کیږي چې هغه پخپله د کووالینکو په څیر یو څوک شي، او هغه پوهیده چې دا ټول احساسات به هغه وخوري او بالاخره به هغه بدل کړي، هغه به په بل شخص بدل کړي. دا یو داسې پای و چې هیڅ یو یې نه غوښتل ...
  
  ... دا دی، الیسن یا کینیډي.
  
  هغه هم شاته شو او د بلیک د هر اوږو شاوخوا یې لاس کېښود. دوی ختیځ ته وکتل، د کجور د ونو د یو قطار څخه تیریدل، د لیرې څراغونو څراغونو او د بحرونو په لور.
  
  "د دې په څیر یو څه لیدل کولی شي یو شخص بدل کړي ،" ډریک وویل. "کیدای شي هغه ته نوې امید ورکړي. وخت ورکړل شوی دی."
  
  بین پرته له دې چې مخ واړوي خبرې وکړې. "زه پوهیږم چې تاسو همدا اوس د ډینوروک نرخ غواړئ، مګر زه به یې تاسو ته درکوم. پرځای یې، زه ممکن د "هونټیډ" څخه یو څو اړونده کرښې حواله کړم. دا څنګه دی؟"
  
  "ایا تاسو اوس د ټیلر سویفټ حواله کوئ؟ هلته څه تېروتنه وشوه؟"
  
  "دا ټریک ستاسو د ډینوروکس په څیر ښه دی. او تاسو پوهیږئ".
  
  مګر ډریک به هیڅکله دا ونه مني. پرځای یې، هغه چیغې ته غوږ نیولی چې د دوی شاته راځي. د ترهګرو پلانونه په هوښیارۍ او چټکۍ سره شنډ کړل شول، خو بیا هم یو شمېر تلفات شتون لري. یوه ناگزیر پایله کله چې د جنون او لیونیانو سره معامله وکړئ. هیواد په ماتم کې وو. ولسمشر په لاره روان و او لا دمخه یې د متحده ایالاتو د یو بل بشپړ ترمیم ژمنه کړې وه. د استخباراتو سیسټم، که څه هم دا لاهم روښانه نده چې څنګه څوک کولی شي کووالینکو د هغه پلان پلي کولو مخه ونیسي چې د شلو کلونو لپاره په کار کې و، کله چې دا ټول وخت هغه یوازې یو افسانوي شخصیت ګڼل کیده.
  
  د خدایانو او د دوی پاتې شونو ته ورته ورته اوس دوی موندلي.
  
  په هرصورت، درسونه زده شوي وو، او امریکا او نورو هیوادونو هوډ درلود چې دا ټول په پام کې ونیسي.
  
  په واک کې د هغو کسانو په وړاندې د تورونو مسله چې د خپلو عزیزانو د هوساینې لپاره یې د فشار لاندې او له ویرې څخه کار اخیستی و، د کلونو لپاره قضايي سیسټم تړلی و.
  
  مګر د وینې پاچا بندیان خوشې شول او د خپلو عزیزانو سره یوځای شول. ګیټس ژمنه وکړه چې کووالینکو به مجبوره شي چې خپله خونړۍ انتقام په یوه یا بله لاره پریږدي. هریسن د خپلې لور سره یوځای شو، که څه هم په لنډ وخت کې، او خبر یوازې ډریک غمجن کړ.
  
  که د هغه خپله لور پیدا شوې وای او مینه یې کړې وای او بیا یې تښتولې وای، نو د هریسن په شان به یې ورته کړی وای؟
  
  البته هغه به. هر پلار به د خپل ماشوم د ژغورلو لپاره اسمان او ځمکه او په مینځ کې هرڅه حرکت وکړي.
  
  هیډن، ګیټس او کینیماکا د شور څخه لیرې لاړل تر هغه چې دوی ډریک او د هغه ډلې ته نږدې نه و. هغه خوښ شو چې کوموډو او د ډیلټا ژوندي پاتې شوي سرتیري مرلین هم ورسره وو. په دوستۍ او عمل کې جعل شوي اړیکې تل پاتې وې.
  
  هیډن له ګیټس څخه د رسل کیمن په نوم د یو سړي په اړه پوښتنه کوله. داسې ښکاریده چې دغه سړی د تورستین داهل د ایسلنډي عملیاتو د مشر په توګه ځای پر ځای شوی وي، د هغه امرونه له پورته څخه راځي ... او شاید حتی د دې څخه پورته د تیاره او لرې ځای څخه. داسې ښکاریده چې کیمن یو سخت او بې رحمه سړی و. هغه په منظمه توګه د پټو عملیاتو لارښوونه کوله او په کور دننه او بهر یې حتی ډیر پټ او انتخابي عملیات افواهات کول.
  
  ګیټس وویل: "کیمن د ستونزو حل کونکی دی." "مګر نه یوازې دا. تاسو وګورئ، هیڅوک نه پوهیږي چې هغه څوک دی چې هغه د ستونزو حل کوونکی دی، د هغه پاکول د لوړې کچې څخه ډیر دي. د هغه لاسرسی سمدستي او غیر مشروط دی. خو کله چې وهل کیږي، هیڅوک نه پوهیږي چې هغه د چا لپاره کار کوي."
  
  د ډریک ګرځنده تلیفون زنګ شو او هغه یې ودراوه. هغه سکرین چیک کړ او خوښ شو چې زنګ وهونکی تورسټن داهل و.
  
  "ای، دا یو لیونی سویډن دی! څه حال دی، ملګری؟ بیا هم د احمقانو په څیر خبرې کوي؟"
  
  "دا به داسې بریښي. زه د څو ساعتونو لپاره هڅه کوم چې له یو چا سره اړیکه ونیسم او زه پوهیږم. برخلیک پر ما مهربانه نه دی."
  
  ډریک وویل: "تاسو بختور یاست چې تاسو زموږ څخه یو یې ترلاسه کړ." "دا څو ورځې سختې وې."
  
  "ښه، دا به نور هم سخت شي." ډال بیرته راغی.
  
  "زه شکمن یم"
  
  "واورئ. موږ یو انځور وموند. یوه نقشه چې ډیر دقیق وي. موږ مخکې له دې چې احمق کیمن دا د لوړې کچې امنیتي مسلې په توګه طبقه بندي کړي د دې ډیری برخه یې په ګوته کولو کې بریالي شو. په هرصورت، ایا هیډن یا ګیټس د هغه په اړه څه موندلي؟
  
  ډریک په ګډوډۍ کې سترګې پټې کړې. "کامین؟ دا کیمن سړی څوک دی؟ او هیډن او ګیټس څه پوهیږي؟"
  
  "پروا نه کوي. زه ډیر وخت نه لرم." د لومړي ځل لپاره، ډریک پوه شو چې د هغه ملګري په چټکۍ او په چټکۍ سره خبرې کوي. "وګوره. هغه نقشه چې موږ لږترلږه وموندله د دریو قبرونو موقعیت په ګوته کوي. ته په دې پوه شوې؟ دلته د خدایانو درې قبرونه دي."
  
  "موږ یوازې دویمه وموندله." ډریک احساس وکړ چې باد له هغه څخه راوتلی دی. "دا لوی دی."
  
  "ما داسې فکر کاوه. بیا داسې ښکاري چې نقشه سمه وي. مګر، ډریک، تاسو باید دا واورئ، دریم قبر د دوی ټولو لوی دی، او دا خورا بد دی."
  
  "بدتر؟"
  
  "د خورا ډارونکي خدایانو څخه ډک شوی. واقعاً د خندا وړ. ظالم مخلوق. دریم قبر د زندان یو څه و، چیرې چې مرګ د منلو پرځای مجبور شوی و. او ډریک ... "
  
  "څه؟"
  
  "که موږ سم یو، زه فکر کوم چې دا د قیامت د ورځې د یو ډول وسلو کلیدي لري."
  
  
  دری څلویښت څپرکی
  
  
  په هغه وخت کې چې په هاوایی کې بله تیاره راوتلې وه او د ځینې لرغوني میګاپلان راتلونکي مرحلې پیل شوې وې ، ډریک ، ایلیسیا او می دا ټول شاته پریښودل ترڅو خپل بحران یو ځل او د تل لپاره پای ته ورسوي.
  
  په تصادف سره، دوی د ټولو ډراماتیک ترتیب غوره کړ. د ویکيکي ساحل د ګرم آرام بحر سره ، له یوې خوا د بشپړ سپوږمۍ ترتیب لخوا روښانه شوی او له بلې خوا د سیاحتي هوټلونو قطارونه.
  
  مګر نن شپه دا د خطرناکو خلکو او سختو انکشافاتو ځای و. د طبیعت درې ځواکونه په یوه ناسته کې سره راټول شوي چې د تل لپاره به د دوی ژوند بدل کړي.
  
  ډریک لومړی خبرې وکړې. "تاسو دواړه باید ما ته ووایاست. ویلز چا او ولې ووژل. له همدې امله موږ دلته یو، نو د بوټو شاوخوا وهل هیڅ معنی نلري.
  
  "دا یوازینی دلیل ندی چې موږ دلته یو." الیسیا مای ته وکتل. "دې یلف د خپلې کوچنۍ خور په اړه د چوپ پاتې کیدو سره د هډسن په وژلو کې مرسته وکړه. دا زما او زما سړي لپاره وخت دی چې یو څه زاړه انتقام واخلو."
  
  مور ورو ورو سر وښوراوه. "دا رښتیا نه ده. ستاسو غوړ، احمق هلک ملګری - "
  
  "بیا د ویلز په روح کې." الیسیا وخندل. "کاش ما یو څه وړیا وخت درلودی!"
  
  الیسیا مخ په وړاندې لاړ او د می په مخ یې سخت ټک وکړ. وړه جاپانۍ نجلۍ وخندل، بیا یې پورته وکتل او وخندل.
  
  "تاسو یاد کړل".
  
  "تا ما ته څه وویل چې بل ځل چې زه تا ووهلم، زه باید د یو سړي په څیر ووایم؟ هو، تاسو د دې په څیر یو څه هیر نکړئ.
  
  الیسیا د ګولونو یو څپڅپانه راپورته کړه. مۍ شاته ولاړه، د دوی هر یو لاسونه یې ونیول. د دوی شاوخوا شګه د دوی د ګړندي پښو لخوا په تصادفي نمونو ویشل شوې وه. ډریک یو ځل د مداخلې هڅه وکړه، مګر د هغه ښي غوږ ته یو ګوزار هغه دوه ځله فکر وکړ.
  
  "یوازې یو بل مه وژنئ."
  
  "زه هیڅ ژمنه نشم کولی،" الیسیا په غوسه کړه. هغه راښکته شوه او د می ښۍ پښه پرې شوه. مۍ په ژړا سره راښکته شوه، شګه د هغې سر وخوځاوه. لکه څنګه چې ایلیسیا نږدې شوه، مۍ یو لاس شګه په خپل مخ کې واچوله.
  
  "کچه".
  
  "هرڅه عادلانه دي -" مای وخندل. دوې ښځې مخامخې شوې. الیسیا د جګړې د بندولو لپاره کارول کیده او د خپلو کونډو ، لاسونو او لاسونو سره یې قوي ګوزارونه وکړل ، مګر مائی هر یو یې ونیول یا یې وتښتاوه او په مهربانۍ سره یې ځواب ورکړ. الیسیا د می کمربند ونیو او هڅه یې وکړه چې توازن پریږدي، مګر ټول هغه څه چې هغې یې ترسره کړل د می د پتلون پورتنۍ برخه یې ټوټه ټوټه کړه.
  
  او د الیسیا دفاع پراخه خلاص پریږدئ.
  
  ډریک سترګې پټې کړې کله چې هغه ولیدل چې پیښې راڅرګندې شوې. "اوس دا د حقیقت په څیر ښکاري." هغه شاته ولاړ. "دوامداره".
  
  می د الیسیا له غلطۍ څخه پوره ګټه پورته کړه، او یوازې د می کلاس جنګیالیو په وړاندې یو یې کولی شي. په الیسیا باندې د ګوزارونو باران وشو، او هغه بیرته وګرځیده، د هغې ښي لاس په درد کې ځړول شوی، او د ډیری ګوزارونو څخه د هغې سینه سوځیدلی. ډیری جنګیالیو به د دوه یا دریو ډزو وروسته ماته ورکړه، مګر الیسیا د سختو توکو څخه جوړه شوې وه، او حتی په پای کې هغې نږدې ځان سره یوځای کړ.
  
  هغې خپل ځان بیرته د هوا له لارې وغورځاوه، مۍ یې په دوه پښه کټ سره د معدې په لور وخوځوله. الیسیا د هغې شاته په شګو کې کښیناست او ټول بدن یې پورته کړ.
  
  یوازې د خورا پیچلي نظم د نبات مخ لیدو لپاره. معدې ته یوه ګولۍ کولی شي هولک له مینځه یوسي، مګر دا حتی د مائی مخه نه نیسي. د هغې عضلاتو په اسانۍ سره ضربه واخیسته.
  
  الیسیا راښکته شوه، رڼا تقریبا بهر شوه. ستوري د هغې د سترګو په وړاندې تیریدل، او هغه نه چې د شپې په آسمان کې ځلیږي. هغې ژړل. "د نېکمرغه شاټ"
  
  مګر می لا دمخه ډریک ته مخه کړې وه.
  
  "ما ویلز، ډریک ووژل. زه".
  
  هغه وویل: "زه دا دمخه پوه شوم." "تاسو باید یو دلیل درلود. څه وه؟"
  
  "تاسو به دا نه وایئ چې که ما زوړ بدکار وژلی وي." الیسیا د دوی لاندې ژړل. "تاسو به ما ته یو رواني کوچی ووایاست."
  
  ډریک د هغې سترګې پټې کړې. مۍ له خپلو ویښتانو شګه راښکته کړه. یوه دقیقه وروسته، هغې ژوره ساه واخیسته او د هغه سترګو ته یې ژوره وکتل.
  
  "دا څه شی دی؟"
  
  "دوه دلیلونه. لومړی او ساده خبره دا ده چې هغه د چیکا د تښتونې په اړه پوه شو او ګواښ یې وکړ چې تاسو ته به ووایی.
  
  "مګر موږ کولی شو په اړه خبرې وکړو -"
  
  "زه پوهیږم. دا یوازې یوه کوچنۍ برخه ده."
  
  یوازې یوه کوچنۍ برخه، هغه فکر کاوه. ایا د می خور یوه کوچنۍ برخه تښتول شوې وه؟
  
  اوس الیسیا خپلو پښو ته مبارزه وکړه. هغې هم د ډریک مخ ته مخه کړه، د هغې سترګې د غیر معمولي ډار څخه ډکې وې.
  
  "زه پوهیږم،" می پیل وکړ، بیا الیسیا ته اشاره وکړه. "موږ یو څه ډیر بد پوهیږو. یو څه ډارونکی ... "
  
  "عیسیه، که تاسو دا هلته ونه غورځوئ، زه به ستاسو دواړه سرونه وغورځوم."
  
  "لومړی، تاسو باید پوه شئ چې ویلز به هیڅکله تاسو ته ریښتیا ونه وايي. هغه یو SAS و. هغه یو افسر و. او هغه د یوې کوچنۍ موسسې لپاره د خوړو په سلسله کې دومره لوړ کار کاوه چې دا حکومت پرمخ وړي.
  
  "ریښتیا؟ د څه په هکله؟" د ډریک وینه ناڅاپه یخ شوه.
  
  "دا چې ستاسو ښځه - الیسن - وژل شوې وه."
  
  خوله یې حرکت وکړ، خو غږ یې نه کاوه.
  
  "تاسو یو چا ته ډیر نږدې یاست. دوی ته اړتیا وه چې دا قطعه پریږدئ. او د هغې مرګ تاسو پریښودل."
  
  "مګر زه به لاړ شم. زه د هغې لپاره SAS پریږدم!
  
  "هیڅوک نه پوهیدل،" مای په خاموشۍ وویل. "حتی هغه نه پوهیده."
  
  ډریک سترګې پټې کړې، د سترګو په کونجونو کې یې ناڅاپه رطوبت احساس کړ. "هغې زموږ ماشوم درلود."
  
  مای په خړ مخ ورته وکتل. الیسیا مخ واړوه.
  
  هغه وويل: "ما مخکې هيڅکله چا ته نه دي ويلي." "هیڅکله نه".
  
  د هوا شپه د دوی په شاوخوا کې چیغې وهلې، قوي سرف د پخوانیو اوږدې هیرې شوې سندرې غږولې، ستوري او سپوږمۍ د تل په څیر په بې رحمۍ سره ښکته کتل، رازونه ساتل او هغه ژمنې یې اوریدلې چې انسان یې اکثرا کولی شي.
  
  "او بل څه هم شته،" مۍ په تیاره کې وویل. "ما د ویلز سره ډیر وخت تیر کړ ځکه چې موږ د میامي شاوخوا ځړول. کله چې موږ په هغه هوټل کې وو، تاسو پوهیږئ، هغه څوک چې ټوټې ټوټې شوی و، ما هغه په تلیفون کې لږ تر لږه نیم درجن ځله د یو سړي سره خبرې وکړې ...
  
  "څه ډول سړی؟" ډریک ژر وویل.
  
  "د سړي نوم کیمن و. رسل کیمن."
  
  
  پای
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ډیویډ لیډبیټر
  د ځمکې په څلورو کونجونو کې
  
  
  لومړی څپرکی
  
  
  د دفاع وزیر کمبرلي کرو د هغې دمخه په زړه کې د اضطراب مخ په زیاتیدونکي احساس سره ناست و. په اقرار سره، هغې په دې دنده کې ډیر وخت نه درلود، مګر هغې اټکل وکړ چې هره ورځ د اردو څلور ستوري جنرال او د CIA لوړ رتبه چارواکي د خپل قد د یو چا سره د لیدونکو غوښتنه کوي.
  
  دا د واشنګټن په ښار کې په یوه هوټل کې یوه کوچنۍ، تیاره خو ښکلې کوټه وه. هغه ځای چې هغه ورسره عادت شوې وه کله چې شیان د معمول په پرتله یو څه ډیر تاکتیک غوښتنه کوي. تیاره رڼا د سلګونو زرو او جامد بلوط شیانو څخه په کمه توګه منعکس کوي، خونې ته یو ډیر آرامۍ احساس ورکوي او د هغو کسانو ځانګړتیاوو او تل بدلیدونکي څرګندونې ټینګار کوي چې دلته لیدل شوي. قرو د دوی لومړی خبرو ته انتظار کاوه.
  
  مارک ډیګبي، د سي آی اې سړی، مستقیم ټکي ته ورسید. "ستاسو ټیم لیونی دی، کمبرلي،" هغه وویل، د هغه غږ د فضا له لارې لکه د فلز له لارې تیزاب پرې کوي. "خپل ټکټ لیکي."
  
  کرو، چې د دې کاسټیک برید په تمه و، په دفاعي حالت کې له تګ څخه کرکه درلوده، مګر هغه واقعیا هیڅ انتخاب نه درلود. حتی لکه څنګه چې هغې خبرې کولې، هغه پوهیده چې دا هغه څه دي چې ډیګبي غواړي. "دوی د محاکمې غوښتنه وکړه. په ساحه کې. زه شاید دا خوښ نه کړم، مارک، مګر زه ورسره ټینګ یم."
  
  "او اوس موږ شاته یو ،" جنرال جورج ګلیسن ناخوښه وخوت. یوه نوې بوختیا وه چې هغه یې په پام کې نیولې وه.
  
  د تش په نامه 'د رخصتۍ ځایونو' په سیالۍ کې؟ سواره؟ مهرباني. زموږ غوره ذهنونو تر اوسه دا کوډ نه دی مات کړی."
  
  "په دې کې پاتې شه، هو؟" ډیګبي دوام ورکړ لکه څنګه چې ګلیسون مداخله نه وه کړې. "د ملکي وګړو د وژلو د پرېکړې په اړه څه؟"
  
  قارو خوله خلاصه کړه خو څه یې ونه ویل. دا غوره ده چې دا کار ونه کړئ. ډیګبي په څرګنده توګه د هغې په پرتله ډیر پوهیده او د هغې هر وروستی برخه به یې وکاروي.
  
  هغه مستقیم هغې ته وکتل. "د دې په اړه څه، کمبرلي؟"
  
  هغې بیرته ورته وکتل، هیڅ یې ونه ویل، اوس د دوی تر منځ هوا توده ده. دا روښانه وه چې ډیګبي به لومړی مات شي. سړی په عملي توګه د خپل شریکولو اړتیا ته په غیږ کې و، ترڅو خپل روح راوباسي او د هغه د فکر کولو طریقې سره سم یې جوړ کړي.
  
  "د جوشوا ویدال په نوم یو سړي د دوی په تحقیق کې مرسته وکړه. په ځمکه کې زما ټیم نه پوهیده چې دوی ولې د هغه په لټه کې دي، یا ولې دوی د څارنې په خونه کې ټولې کیمرې بندې کړې، "هغه ودریده، "تر هغه چې دوی وروسته معاینه کړي او وموندل شي ..." هغه خپل سر وخوځاوه، فریب یې وکړ. غم د ډیری صابون اوپیرا ستورو څخه بدتر دی.
  
  Qrow د کرښو په مینځ کې لوستل، د ډیری پرتونو خندا احساس کول. "ایا تاسو بشپړ راپور لرئ؟"
  
  "زما په باور". ډيګبي په پرېکنده توګه سر وخوځاوه. "دا به تر ماښامه ستاسو په میز کې وي."
  
  Qrow د هغه څه په اړه چې هغه د وروستي ماموریت په اړه پوهیده چوپه پاتې شوه. د SPEAR ټیم په تماس کې پاتې شو - په سختۍ سره - مګر دوی لږ څه پوهیدل چې څه پیښ شوي. په هرصورت، د دې جوشوا ویډال وژنه، که دا حتی ریښتیا هم وي، د ټیم لپاره به ژورې او لیرې پایلې ولري. په دې کې مارک ډیګبي شامل کړئ، هغه یو ډول سړی و چې د هرې غلطۍ په سمولو خوښ و چې خپل اهداف یې نور هم زیات کړي، او د هیډن ټیم په اسانۍ سره د متحده ایالاتو لپاره د شرم وړ بلل کیدی شي. دوی کیدای شي منحل شي، د تښتیدلو په توګه طبقه بندي شي چې د نیول کیدو تابع وي، یا ... بدتر.
  
  هرڅه د ډیګبي پلان پورې اړه لري.
  
  کرو باید په ډیر دقت سره ودریږي، د خپل ستونزمن مسلک په پام کې نیولو سره. د دې لرې کېدل، دې لوړېدل، له خطرونو پرته نه و- او ځینې لا هم د هغې تر شا پټ دي.
  
  جنرال ګلیسون وخندل. "دا هیڅ شی مخ په وړاندې نه ځي. په ځانګړې توګه هغه کسان چې په کروندو کې کار کوي."
  
  قارو جنرال ته سر وښوراوه. "زه موافق یم، جورج. مګر SPEAR د SEAL 6 او 7 ټیمونو سره زموږ یو له خورا اغیزمنو ټیمونو څخه درلود او دوام لري. دوی ... په ډیری لارو کې ځانګړي دي. زما مطلب دا دی چې په حقیقت کې په نړۍ کې د دوی په څیر بل هیڅ ټیم نشته.
  
  د ډیګبي سترګې سختې وې. "زه دا د یو لوړ ځای پرځای د خورا خطرناک دریځ په توګه ګورم. د سوات دا ټیمونه لنډو بندونو ته اړتیا لري، نه د زنځیرونو نرم."
  
  قرو احساس وکړ چې فضا خرابه شوې او پوهیده چې مخکې به لا بدتر وي. "ستاسو ټیم له ریل څخه وتلی دی. دوی داخلي ستونزې لري. بهرني اسرار چې ممکن لا هم راشي موږ ټول په خره کې وخوځوي ..." هغه ودرید.
  
  جنرال ګلیسون بیا په ژړا شو. "وروستی شی چې موږ ورته اړتیا لرو د متحده ایالاتو لخوا ګمارل شوي د غلو ملټي نیشنل شرکتونو یوه ډله ده چې بهر ته لیونۍ ځي او یو بل بد طوفان رامینځته کوي. دا غوره ده چې اړیکې پرې کړو تر څو چې موږ کولی شو."
  
  قورو خپله حیرانتیا نه شي پټولی. "تاسو د څه شي په اړه غږیږئ؟"
  
  "موږ هیڅ نه وایو." ډیګبي دېوالونو ته داسې کتل لکه د ډمبو غوږونو ته به یې کتل.
  
  "ایا تاسو وایاست چې دوی باید ونیول شي؟" هغې فشار ورکړ.
  
  ډیګبي خپل سر په ناڅاپي ډول وخوځاوه؛ لږ د پام وړ، مګر یو حرکت چې د Qrow په روح کې د خبرتیا زنګونه غږوي. هغې دا نه خوښوله، یو څه نه، مګر په خونه کې د سخت فشار څخه د خلاصولو یوازینۍ لار او د وتلو یوازینۍ لار وه.
  
  هغې په روښانه غږ وویل: "په دې کې یو پنکی واچوئ." "او راځئ چې د بل دلیل په اړه بحث وکړو چې موږ دلته یو. د ځمکې په څلورو کونجونو کې."
  
  جنرال وویل: "راځئ مستقیم خبرې وکړو." "او واقعیتونو ته وګورئ، نه افسانې. حقایق وايي چې د رواني ناروغیو ځینې ډلې دېرش کلن نسخې ته مخه کړه چې په کیوبا کې د جنګي مجرمینو لخوا لیکل شوي. حقایق وايي چې د رواني ناروغیو دا ډله مخ په وړاندې لاړه او په خندا یې دوی په ناوړه شبکه کې لیک کړل، چې د دې ډلې لپاره خورا طبیعي ده. دا حقایق دي."
  
  کرو د لرغون پېژندنې فولکلور په وړاندې د جنرال کرکه او د هغه د بشپړ تخیل نشتوالي څخه خبر و. "زه داسې فکر کوم، جورج."
  
  "ایا تاسو نور څه غواړئ؟"
  
  "ښه، زه ډاډه یم چې موږ به یې واورو."
  
  "په نړۍ کې هر لیونی ساینس پوه، هر انډیانا د جونز وانبی او فرصت غوښتونکی مجرم اوس ورته معلوماتو ته لاسرسی لري چې موږ یې کوو. هر حکومت، د ځانګړو ځواکونو هر ټیم، هر تور عملیاتي واحد یې لیدلی دی. حتی هغه چې شتون نلري. او همدا اوس ... دوی ټولو خپل ناپاک توجه په یوه ځای متمرکزه کړې.
  
  قورو ډاډه نه وه چې هغې د هغه مشابهت خوښوي، مګر پوښتنه یې وکړه: "کوم؟"
  
  "د وروستي قضاوت د حکم لپاره پلان. د نړۍ د پای لپاره پلان جوړ کړئ."
  
  "اوس دا یو څه ډراماتیک ښکاري چې ستاسو څخه راځي، جنرال."
  
  "ما دا په لفظي ډول ولوستل، دا ټول دي."
  
  "موږ ټولو لوستلی دی. دا ټول، "ډیګبي مداخله وکړه. "البته ، دا باید جدي ونیول شي او د اوس لپاره تخفیف نشي کیدی. اصلي سند، چې دوی یې د "وروستي قضاوت حکم" بولي، د سوارانو ته اشاره کوي او موږ باور لرو، هغه حکم چې دوی باید وغواړي.
  
  "مګر -" ګلیسن په څرګنده توګه د ځان سره مرسته نشي کولی. "څلور کونجونه، دا په بشپړه توګه غیر منطقي دي."
  
  کرو د هغه په پرمختګ کې مرسته وکړه. "زه اټکل کوم چې دا په قصدي توګه کوډ شوی، جورج. د پریکړې پیچلتیا لپاره. یا یې داسې جوړ کړئ چې دا یوازې د هغو کسانو لپاره شتون لري چې د امر لخوا غوره شوي.
  
  "دا مې نه دی خوښ". ګلیسن داسې ښکاریده چې هغه لیونی دی.
  
  "زه ډاډه یم". قرو د هغې مخې ته میز کیښود. "مګر وګورئ - لاسوند ډیری پوښتنې راپورته کوي ، چې ټول یې لاهم ځواب نه لري. اساسا، دوی اوس چیرته دي ... حکم؟
  
  "دا په هیڅ ډول ترټولو لوی اسرار ندی چې موږ ورسره مخ یو ،" ډیګبي موافق نه و. "دا پلان هغه څه دي چې موږ یې باید په بیړه سره مخ واړوو."
  
  قرو د دې ځانګړي لاسوهنې له بریا څخه خوند واخیست. هغې تایید کړه: "سپیرز لا دمخه په مصر کې دي." "د مخ په ارزښت د لاسي نسخې اخیستل او فرض کول چې زموږ لومړني تفسیرونه سم دي هغه ځای دی چې موږ باید یوو."
  
  ډیګبي خپله ټیټه شونډه وویشتله. هغه وویل، "دا ټول ښه دي، مګر دا موږ ته بشپړ حلقه هم راوړي چیرې چې موږ غواړو. یوه پریکړه باید اوس وشي، کمبرلي.
  
  "اوس؟" هغه واقعیا حیرانه وه. "دوی هیڅ ځای ته نه ځي او دا به یوه اشتباه وي چې دوی له میدان څخه لرې کړي. زه ګومان کوم چې تاسو په نسخه پوه شوي یاست؟ څلور سپاره؟ وروستۍ څلور وسلې؟ جنګ، فتح، قحط، مرګ. که دا یو باوري ادعا وي، موږ دوی ته اړتیا لرو چې هغه څه وکړي چې دوی یې غوره کوي.
  
  "کیمبرلي." ډاګبي سترګې پټې کړې. "تاسو او زه په بشپړ ډول مختلف نظرونه لرو چې دا څه دي."
  
  "یقینا تاسو نشئ کولی د دوی پخوانۍ بریاوې ننګولی شئ؟"
  
  "تاسو بریالیتوب څنګه تعریفوئ؟" ډیګبي خپل لاسونه په بې رحمه ډول مسخره کړل. "هو، دوی ډیری ګواښونه بې اغیزې کړي، مګر دا ډول SEALs، رینجرز، د CIA د ځانګړو فعالیتونو څانګه، SOG، سمندري برید کونکي ..." هغه ودرول. "وګوره چې زه چیرته ځم؟"
  
  "تاسو وایئ چې موږ SPIR ته اړتیا نلرو."
  
  ډیګبي په قصدي توګه سترګې پټې کړې. "دا هیڅکله نه وه".
  
  Qrow د یوې ثانیې څخه ډیر وخت واخیست ترڅو د پام وړ سپکاوی په پام کې ونیسي. هغې له ډیګبي څخه ګلیسن ته وکتل ، مګر جنرال یوازې په بې رحمه ، ستومانه لید سره ځواب ورکړ ، پرته له شکه د هغه د تخلیقي سټریک ظاهري څرګندونه. دا هغې ته روښانه وه چیرې چې SPIR بریالی شو. ګیلسن په صادقانه توګه پدې نه پوهیده، او ډیګبی یو بل هدف تعقیب کړ.
  
  هغې وویل، "د اوس لپاره، موږ یوازې ټکي او راپورونه لرو، ډیری یې اوازې دي. دې ډلې خپل ژوند په خطر کې اچولی، خپل مینان یې له لاسه ورکړي او د دې وطن لپاره یې وخت پر وخت قربانۍ ورکړي دي. دوی د خبرو حق لري."
  
  ډیګبي مخ وګرځاوه، مګر هیڅ یې ونه ویل. قرو بیرته په خپله چوکۍ کېناست، په آرامه فضا کې یې خوند واخیست چې لاهم د کوټې په څلورو کونجونو کې د تمرکز کولو په هڅه کې و. کله چې د زهرجن مارانو سره معامله وکړئ یو تمرکز او آرام ته اړتیا لري.
  
  هغې وویل: "زه د معلوماتو د دې جریان د مخنیوي په هڅه کې TerraLeaks ته د خلکو لیږلو وړاندیز کوم." "تر هغه چې د دې حکم اعتبار ثابت شوی نه وي. څه به ژر پیښ شي، "هغې زیاته کړه. "موږ د کیوبا بنکر پلټنه کوو چیرې چې وموندل شو. او موږ SPEAR ټیم ته اجازه ورکوو چې خپله دنده ترسره کړي. هیڅوک به دا کار ګړندی نه کړي."
  
  جنرال ګلیسون په توافق سر وخوځاوه. "دوی هلته دي،" هغه وخندل.
  
  ډیګبي بیا هغې ته په پراخه کچه موسکا وکړه ، پیشو ته یې اشاره وکړه چې کریم یې ترلاسه کړ. هغه وويل: "زه ستاسو ټول وړانديزونه منم. "زه غواړم د ریکارډ په توګه ووایم چې زه د دوی سره موافق نه یم، مګر زه به موافق یم. او په بدل کې، زه غواړم چې تاسو زما کوچنی وړاندیز ومني."
  
  ګرانه خدایه، نه. "له دوی څخه کوم یو؟"
  
  "موږ دوهم ټیم لیږو. د هغوی لپاره پوښښ او ممکن د دوی سره مرسته وکړي.
  
  قرو پوهیده چې هغه څه وایی. د "پوښولو" معنی د لیدلو لپاره، او "مرسته کول" د امکان تر حده د ترسره کولو معنی لري.
  
  "کوم ټیم؟"
  
  "د سیل ټیم 7. دوی نږدې کیږي."
  
  "د نه منلو وړ." قارو سر وخوځاوه. "موږ په ورته وخت کې زموږ دوه غوره ټیمونه په ورته سیمه کې لرو. دا څنګه وشول؟
  
  ډیګبي بریالی پاتې شو. "خالص تصادف. مګر تاسو باید موافقه وکړئ چې دوه له یو څخه غوره دي.
  
  "ښه". Qrow پوهیده چې هغه د موافقې پرته بله لاره نه درلوده. "مګر په هیڅ حالت کې به دواړه ټیمونه سره ونه ګوري. نه د کوم دلیل لپاره. ټول روښانه دي؟"
  
  "یوازې که چیرې نړۍ پدې پورې اړه ولري." ډیګبي وخندل، د پوښتنې څخه یې ډډه وکړه او د ګلیسون د ژړا لامل شو.
  
  "مسلکي اوسئ ،" ګیلسن وویل. "زه کولی شم په څو ساعتونو کې په سمه سیمه کې اوه ولرم. په دې شرط چې دا کار ډېر ژر پای ته ورسوو."
  
  "دې ته پام وکړئ." قرو له دې څخه ډډه وکړه چې جوړه ته یې وویل چې اجازه مه ورکوئ چې د وتلو په لاره کې دروازه په بټ کې ودروي. د SPEAR لپاره، دا ممکن نور جدي نه وي. د هغه سړي لپاره چې جوشوا ویډل وواژه، دا وحشیانه وه. د هغې لپاره، دا کیدای شي له پورته او بدتر څخه وي. مګر لومړی، راځئ چې نړۍ وژغورو، هغې فکر وکړ.
  
  بیا.
  
  
  دوهم څپرکی
  
  
  الکساندریا په خپل ټول عصري ویاړ کې د پلیټ شیشې کړکۍ شاته پروت دی. یو پرمختللی کانکریټي ښارګوټی چې د شین بحر لخوا پوښل شوی ، د پام ونې او هوټلونو لخوا په نښه شوی ، یو منحل ساحل او د الیګزانډریا خورا په زړه پوري کتابتون.
  
  د سي آی اې خوندي کور شپږ ترافیکي ټکان شوي لینونه لیدلي چې ورو ورو د ساحل د کمان شاوخوا ګرځیدل. له بهر څخه ریکټي بالکوني ته ټول لاسرسی د درنو شیشې او بارونو لخوا محدود و. یوازې د انځور کولو اصلي خونه د آرامۍ نښې وړاندې کوي؛ پخلنځی کوچنی او لنډمهاله و، دوه د خوب خونه د اوږدې مودې راهیسې د فولادو پنجرې شوې وې. یوازې یو کس په بشپړ وخت کې خوندي کور کار کاوه ، او هغه په څرګند ډول د هغه د آرامۍ ساحې څخه بهر و.
  
  الیسیا د قهوې یو پیاله امر وکړ. "ای سړی، دا څلور تور دي، دوه د شیدو سره، درې د کریم سره او یو د دارچیني ذائق سره. پوه شو؟"
  
  "زه نه ..." یو دېرش کلن سړی چې پتلی ښیښه لرونکی شیشې او شنو ابرو سره یې په قهر شو. "زه نه... قهوه جوړوم. ایا تاسو پدې پوهیږئ؟
  
  "ته نه پوهېږې؟ ښه، ته دلته څه کوې؟"
  
  "پیوستون. محلي اړیکه. د کور ساتونکی. زه-"
  
  الیسیا په زوره سترګې پټې کړې. "د کور ساتونکی؟"
  
  "هو. خو داسې نه، زه-"
  
  الیسیا مخ واړوه. "لکه، یاره. تاسو بسترونه نه جوړوئ. تاسو قهوه نه جوړوئ. موږ تاسو ته د څه لپاره پیسې ورکوو؟"
  
  ډریک خپله هڅه وکړه چې د انګلیسي میرمنې څخه سترګې پټې کړي، پرځای یې د سمیټ او لارین ترمنځ په ناسته تمرکز وکړي. نیویارکر هغه مهال چمتو شو او مصر ته یې الوتنه وکړه کله چې نوی ګواښ یو څه خطرناک څخه لومړیتوب ته وګرځید. د خونې په مینځ کې د هغې د ویښتو ښکته او د هغې په مخ کې یو خوندور بیان سره ودریده ، هغه چمتو وه چې ټیم تازه کړي ، مګر کله چې سمیټ لارین ته نږدې شو ، د احساساتو ټوله لړۍ په هغې راوتلې وه.
  
  "اوس نه،" هغې سمدستي ځواب ورکړ.
  
  "زه ژوندی یم،" سمیټ ژړل. "فکر وکړ چې تاسو شاید علاقه لرئ."
  
  لورین د دې پر ځای چې شاته کښیني، ژوره ساه واخیسته. "زه هره ورځ، هره دقیقه ستاسو په اړه اندیښنه لرم. زما په باور. ایا تاسو دا خوښوی، سمیټ؟"
  
  سرتیري د اعتراض لپاره خپله خوله خلاصه کړه، مګر الیسیا په کلکه مداخله وکړه. "لعنت، تاسو نه دي اوریدلي؟ د هغه نوم لانسلوټ دی. هغه سمیټ ته ترجیح ورکوي. اوس موږ ټول ورته وایو."
  
  لارین په یوه دقیقه کې د دوهم ځل لپاره د ساتونکي څخه ونیول شو. "لانس-ا-څه؟ دا د زاړه نایټ نوم نه دی؟"
  
  "البته،" الیسیا په خوښۍ وویل. "هغه سړی چې د پاچا له میرمنې سره یې کفر وکړ."
  
  "ایا تاسو وایاست چې زه باید اندیښنه وکړم؟ یا ته پام کوې؟"
  
  الیسیا سمیټ ته وکتل. "نه. که هغه تاسو له لاسه ورکړي، نو تر ټولو ښه به یې یو بابون وي، او په مصر کې هیڅ سور مخ بندرونه شتون نلري. هغې د کوټې شاوخوا ته په پوښتونکي نظر وکتل. "لږترلږه د دې کوټې څخه بهر نه."
  
  مائی اوس د لارین تر څنګ ولاړه وه، د سیف کور د امنیت سیسټم دوه ځله چک کولو وروسته یو طرف ته ولاړه. "ایا موږ باید عملیات ترسره کړو؟ زه فکر کوم چې ولې لورین دلته دی؟"
  
  "او او". نیویارکر ژر تر ژره خپل آرام ترلاسه کړ. "ایا تاسو ټول غواړئ چې ناست شئ؟ دا یو څه وخت نیسي."
  
  یورګي خالي څوکۍ وموندله. ډریک د څوکۍ په بازو کې ناست و، په احتیاط سره د خونې شاوخوا ته ګوري. هغه ته دا روښانه وه، چې د غاړې څخه یې لیدل، څنګه ډیل او کینزي سره نږدې شوي، څنګه هیډن د کینیماکي څخه لیرې شوي، او په مننه، څنګه الیسیا او می اوس د یو بل شتون ډیر مني. ډریک د دې پایلې څخه خورا راحته شو ، مګر راتلونکی لوی شی د پیښیدو په حال کې و. یاورګي یوازې درې ورځې وړاندې د هغه د افشا کیدو راهیسې په بشپړ ډول خاموش پاتې شوی.
  
  زه هغه یم چې مور او پلار یې په سړه سینه وژلی دی.
  
  هو، دا جشن کمزوری کړی، مګر هیچا په روسیه فشار نه راوړی. هغه په رښتیا هم د هغه څه اعتراف کولو لپاره خورا لوی حد ته لاړ چې هغه څه کړي دي. اوس هغه وخت ته اړتیا درلوده چې حافظه په حقیقي الفاظو وژباړي.
  
  لارین د خونې په سر کې ولاړ یو څه نارامه ښکاریده، مګر کله چې سمیټ شاته ولاړه، هغې خبرې پیل کړې. "لومړی، موږ ممکن د ټیلر ویب د سټیش موقعیت په اړه یو مخکښ ولرو. په یاد ولرئ - هغه ژمنه کړې چې نور رازونه به افشا کړي؟"
  
  ډریک دا ښه یاد کړ. دوی له هغه وخت راهیسې د احتمالي پایلو په اړه اندیښمن دي. یا لږترلږه دوه یا درې وو.
  
  "مګر اوس موږ د دې لپاره وخت نه لرو. وروسته، زه هیله لرم چې موږ ټول په سفر کې لاړ شو. مګر دا ... دا نوی ګواښ هغه وخت پیل شو کله چې د TerraLeaks سازمان په انټرنیټ کې د اسنادو ټوله ډله خپره کړه. هغې وخندل. "د فزیکي بم په څیر په ډیجیټل بنسټ کې غورځیدلی. ټول اسناد په لاس لیکل شوي، په ښکاره ډول جنون او په خالص ډول د ځان بخښونکي. منظم زاړه کثافات. د TerraLeaks کارمندانو دوی په کیوبا کې په زاړه بنکر کې وموندل، یو څه چې د لسیزو دمخه پاتې وو. داسې بریښي چې بنکر د لیونیانو د یوې ډلې مرکزي دفتر و چې ځان یې د وروستي قضاوت امر بولي.
  
  ډریک وویل: "د ډیری خندا په څیر ښکاري."
  
  "البته دا وه. مګر په حقیقت کې، شیان ډیر خراب کیږي. دا ټول هغه جنګي مجرمین وو چې د نازي جرمني څخه تښتیدلي وو او په کیوبا کې پټ شوي وو. اوس، لکه څنګه چې تاسو ټول پوهیږئ، د هغه څه لیست په پرتله چې نازیان یې لیوالتیا نه درلوده د عجیب شیانو لیست جوړول اسانه دي. دا امر د راتلونکو نسلونو ته د شیانو لیږدولو لپاره رامینځته شوی . که دوی نیول شوي یا وژل شوي، دوی به غواړي په راتلونکي کې یو څه عالي غږ ولري.
  
  "او تاسو وایې چې دوی لري؟" هیډن وپوښتل.
  
  "ښه، تر اوسه نه. هیڅ شی نه دی ثابت شوی. په دې فرمان کې دوه جنرالان، دوه با نفوذه دولتي شخصیتونه او دوه شتمن سوداګر شامل وو. په ګډه به دوی د پام وړ ځواک او سرچینې ولري.
  
  "موږ دا څنګه پوهیږو؟" مي وپوښتل.
  
  "هو، دوی هیڅ شی نه پټول. نومونه، پیښې، ځایونه. دا ټول په اسنادو کې دي. او ټیرا لیکس هم ورته تعقیب کړ ،" لورین خپل سر وخوځاوه ، "لکه څنګه چې دوی کوي."
  
  "ایا تاسو وایئ چې هرڅوک پوهیږي؟" ډریک په خاموشۍ سره وویل. "په نړۍ کې هر خونړی سازمان؟ خندا." هغه خپل سر د کړکۍ په لور وګرځاوه، لکه څنګه چې د بهر ټوله نړۍ فکر کوي، یوځای راځي.
  
  "د پوښتنې سند په بشپړ ډول پای ته نه دی رسیدلی،" لارین پیل وکړ.
  
  الیسیا وخندل. "غیر لدې چې، البته، دا قضیه وي."
  
  "نو موږ ټول معلومات نلرو. موږ یوازې دا فرض کولی شو چې دا جنګي جنایتکاران چې څه باندې اوه ویشت کاله مخکې د ځمکې له مخ ورک شوي، د دوی د کار د بشپړولو چانس نه دی ورکړل شوی.
  
  " ورک شوی؟" داهل غلی شو، لږ څه له پښو څخه پښې ته وګرځید. "معمولا دا د پټ پولیس معنی لري. یا ځانګړي ځواکونه. دا ځکه چې دوی جنګي مجرمین وو."
  
  لورین سر وخوځاوه. "دا یوه اجماع ده. مګر هغه څوک چې "غائب شوی" د پټ بنکر په لټه کې نه و.
  
  "بیا شاید SAS." ډال ډریک ته وکتل. "چټک ماران."
  
  "لږترلږه زموږ ځانګړي ځواکونه ABBA نه بلل کیږي."
  
  کینیماکا کړکۍ ته لاړه چې وګوري. "د ټولو غلطیو مور په څیر ښکاري،" هغه خپل شیشې ته وخوت. "زه اجازه ورکوم چې دا معلومات په آزاده توګه خپاره کړم. څومره حکومتونه به په ورته وخت کې د دې په لټه کې وي؟"
  
  "لږترلږه شپږ،" لارین وویل. "هغه څه چې موږ یې په اړه پوهیږو. تر دې دمه ممکن له دې څخه ډیر څه وي. ریس هغه وخت پیل شو کله چې تاسو په پیرو کې پای ته ورسیږئ.
  
  "ایا تاسو پای ته ورسیږئ؟" سمیټ تکرار کړ. "موږ ژوند وژغورو."
  
  لورین سر وخوځاوه. "هیڅوک تاسو د دې لپاره نه تورنوي."
  
  ډریک په واضح ډول د سمیټ تکراري غوښتنې په یاد ساتلي ترڅو د وروستي ماموریت په جریان کې دوزخ ګړندي کړي. خو اوس د دې مسلې د راپورته کولو وخت نه و. پرځای یې، هغه په خاموشۍ سره د نیویارکر پام ځانته راواړوه.
  
  "نو،" هغه وویل. "ولې تاسو موږ ته دقیقا نه وایئ چې دا د قیامت حکم څه شی پلان کړی او دا څنګه د نړۍ د ویجاړولو پلان لري؟"
  
  لورین ژوره ساه واخیسته. "بیا سمه ده. زه هیله لرم چې تاسو د دې لپاره چمتو یاست."
  
  
  درېیم څپرکی
  
  
  "د جاسوسي سپوږمکیو، پټو اجنټانو او کیمرونو، ډرونونو، NSA له لارې ... تاسو نومونه واخلئ، موږ پوهیږو چې لږترلږه شپږ نور هیوادونه د ځمکې د څلورو کونجونو موندلو لپاره د لومړي ځل لپاره سیالي کوي. امریکایان..." هغې ودرید، فکر یې وکړ، "ښه... امریکایان... ته غواړې چې تر نورو مخکې لاړ شې. نه یوازې د وقار لپاره، بلکې د دې لپاره چې موږ په ساده ډول نشو ویلای چې بل څوک به د هغه څه سره څه وکړي چې دوی یې ومومي. احساس دا دی ... که اسراییل د هیواد دننه یو پټ قاتل ومومي؟ که چین څلور واړه ومومي نو څه به وشي؟"
  
  "نو دا هغه تایید شوي هیوادونه دي چې په پروژه کې برخه اخلي؟" کینسی په خاموشۍ سره وپوښتل. "اسراییل؟"
  
  "هو. همدارنګه چین، فرانسه، سویډن، روسیه او بریتانیه.
  
  ډریک فکر کاوه چې شاید هغه ځینې خلک پیژني چې ښکیل دي. دا ناسمه وه چې هغه باید د دوی په وړاندې کار وکړي.
  
  هغه وویل: "پیچلي." "دقیق احکام څه دي؟"
  
  لارین خپل لپ ټاپ چیک کړ ترڅو ډاډ ترلاسه کړي. "دوی خورا ډیر 'نه ناکام' او 'په هر قیمت' لري.
  
  هیډن وویل: "دوی دا د نړیوال ګواښ په توګه ګوري." "ولې نه؟ راتلونکي اپوکلپس ته تل یوازې څو ورځې پاتې دي.
  
  "او بیا هم ،" ډریک وویل ، "موږ ټول په اصل کې په ورته اړخ کې یو."
  
  هیډن ورته سترګې پټې کړې. "وا. د نشه يي توکو کار بند کړئ، یاره."
  
  "نه، زما مطلب -"
  
  "ډیرو ګوزارونو په پای کې هغه لیونی کړ." دهل وخندل.
  
  د ډریک سترګې پراخې شوې. "خوله دی بنده کړه." هغه یو وقفه وکړه. "ایا تاسو د خپل یارکشیر په اړه پوښتنې کړې دي؟ په هرصورت، زما مطلب دا و چې موږ ټول ځانګړي ځواکونه یو. د ورته ټوکر څخه پرې کړئ. موږ ډاډه یو چې دوزخ باید په ټوله نړۍ کې یو بل تعقیب نه کړي."
  
  هیډن د احساساتو پرته وویل: "زه موافق یم." "نو تاسو له چا سره په دې اړه خبرې کوئ؟"
  
  ډریک خپل لاسونه خپاره کړل. "ولسمشر کوبرن؟"
  
  "لومړی باید د دفاع له وزیر څخه تیر شی. او نور. کول یوازې د فزیکي دیوالونو څخه ډیر محاصره دی، او ځینې یې د کرینیلیشن پرته ندي.
  
  "ټول ټیمونه به دوستانه لوبې ونه کړي،" کینزي په ډاډ سره زیاته کړه.
  
  "یقینا". ډریک لاس ورکړ او کېناست. "بخښنه غواړم، لارین. دوام ورکړئ."
  
  "سمه ده. نو، هرڅوک لیک شوي اسناد لوستلي دي. د ریښتیني کیدو لپاره ، ډیری یې د نازیانو ګونګوسې دي. او زه دا لفظي لوستل کوم. د دې بدبختې ډلې په نوم نومول شوې پاڼه چې د "وروستي قضاوت حکم" نومیږي، په روښانه توګه د څلورو آسونو تش په نامه "د آرام ځایونه" په ګوته کوي: جګړه، فتح، قحط او مرګ.
  
  "د وحی له کتاب څخه؟" هیډن وپوښتل. "هغه څلور سپاره؟"
  
  "هو." لارین سر وخوځاوه، لاهم د ډیرو نوټونو په لټه کې دی چې په امریکا کې د ځینو غوره ګیکس لخوا تایید شوي. "د خدای میمۍ د اوو مهرونو څخه لومړی څلور خلاصوي، کوم چې څلور مخلوقات په سپینو، سور، تور او سور مخونو باندې سپاره کوي. البته، دوی د کلونو په اوږدو کې له هرڅه سره تړلي دي او په مشهور کلتور کې وخت او وخت بیا تشریح شوي. دوی حتی د روم امپراتورۍ او د هغې وروسته تاریخ د سمبول په توګه بیان شوي. مګر اې، نازیان کولی شي له دې سره هر ډول لوبې وکړي، سمه ده؟ اوس شاید دا غوره وي که زه دا ورکوم. هغې د خپل بریف کیس څخه د کاغذونو یوه کڅوړه راوویستله ، د هغه په پرتله ډیر سوداګریز ښکاري چې ډریک هیڅکله هغې نه وه لیدلې. د لارین لپاره یو په زړه پوری بدلون، او یو داسې بریښي چې هغه یې په زړه کې نیولی دی. هغه په چټکۍ سره کاغذ ته وکتل.
  
  "ایا دا هغه شی دی چې هرڅوک یې خندل؟ امر؟
  
  "هو، دا ولولئ."
  
  داهل دا په لوړ اواز ولوستل په داسې حال کې چې نورو یې ولوستل.
  
  "د ځمکې په څلورو کونجونو کې موږ څلور آسونه وموندل او دوی ته یې د وروستي قضاوت د حکم لپاره پلان په ګوته کړ. هغه څوک چې د قضاوت صلیبي جګړې او د هغې وروسته ژوندي پاتې کیږي په حقه سره به عالي حکومت وکړي. که تاسو دا لوستل، موږ له لاسه ورکړو، نو په احتیاط سره ولولئ او تعقیب کړئ. زموږ وروستي کلونه د نړۍ د انقلابونو د وروستیو څلورو وسلو په راټولولو کې تیر شوي: جګړه، فتح، قحط او مرګ. متحد، دوی به ټول حکومتونه له منځه یوسي او یو نوی راتلونکی به پرانیزي. چمتو اوسئ. دوی ومومئ. د ځمکې څلورو کونجونو ته سفر وکړئ. د ستراتیژۍ د پلار آرام ځایونه ومومئ او بیا خګان؛ ترټولو بد هندي چې تل ژوندی دی، او بیا د خدای عذاب. مګر هرڅه لکه څنګه چې ښکاري داسې ندي. موږ په 1960 کې د خغان څخه لیدنه وکړه، د بشپړیدو پنځه کاله وروسته، فتح د هغه په تابوت کې کېښوده. موږ هغه لعنت موندلی دی چې د ریښتیني وروستي قضاوت ساتي. او د وژنې یوازینی کوډ هغه وخت دی کله چې هارسمین څرګند شو. د پلار په هډوکو کې د پیژندلو نښه نشته. هند د وسلو سره محاصره دی. د وروستي قضاوت حکم اوس ستاسو له لارې ژوند کوي او د تل لپاره به عالي حکومت وکړي.
  
  ډریک دا ټول لوند کړل. ډیری نښې، ډیری حقیقتونه. ډیر کار. په هرصورت، داهل هغه په لومړي تبصره کې هغه ته ماتې ورکړه. "پاڅېد؟ ایا دوی بغاوت نه کوي؟
  
  "هو، یو څه غلط ښکاري." لارین موافقه وکړه. "مګر دا ټایپ نه دی."
  
  مای تبصره وکړه، "داسې ښکاري چې هغه ترتیب وښيي چې په کوم کې لیدل کیږي، که څه هم په لنډ ډول."
  
  لورین په توافق سر وخوځاوه. "دا رشتېا ده. خو ايا ته په دې هم پوهېږې چې ولې دې ته د استراحت ځايونه وايي، نه قبرونه او نه د ښخولو ځايونه او نه بل څه؟
  
  "هر څه داسې نه دي لکه څنګه چې ښکاري،" داهل په لوړ غږ وویل.
  
  "هو. په ښکاره ډول یو ټن نورې څیړنې ته اړتیا ده.
  
  الیسیا په لوړ غږ وویل: "هند د وسلو سره محاصره دی." "دا څه معنی لري؟"
  
  هیډن وویل: "راځئ چې له ځانه ډیر لرې نه شو."
  
  "داسې انګیرل کیږي چې د دې ټولو وروستي آرام ځایونو پوهه د نازیانو په حکم سره مړه شوه." لارین وویل. "شاید دوی پلان درلود چې یو څه ثبت کړي. شاید دا کوډ دی. یا نورو نسلونو ته علم انتقالوي. موږ په ډاډه توګه نه پوهیږو، مګر موږ پوهیږو چې دا ټول هغه څه دي چې موږ یې باید پرمخ یوسو،" هغې سر وخوځاوه، "او هرڅوک په ورته کښتۍ کې دي. هغې ډریک ته وکتل. "کشتۍ. د بقا بیړۍ. تاسو نظر ترلاسه کړئ. "
  
  یارکشیر مین په غرور سر وخوځاوه. "البته زه غواړم. SAS کولی شي د ډبرې فلوټ جوړ کړي.
  
  هیډن وویل: "ښه ، هر څوک چې موږ ورسره مخ یو ، دوی ورته نښې لري چې موږ یې کوو." "موږ به څنګه پیل وکړو؟"
  
  کینیماکا له کړکۍ مخ واړوه. "د ځمکې په څلورو کونجونو کې؟" هغه وپوښتل. "دوی چیرته موقعیت لري؟"
  
  کوټه خالي ښکارېده. داهل وویل: "دا ویل سخت دي." "کله چې ځمکه ګرده وي."
  
  "ښه، د لومړي هارس مین په اړه چې دوی ورته اشاره وکړه. دا د ستراتیژۍ پلار دی." کینیماکا کوټې ته ننوت، د کړکۍ ټولې رڼا یې د هغه شاته بنده کړه. "موږ د دې لپاره کوم حوالې لرو؟"
  
  "لکه څنګه چې تاسو تمه لرئ ،" لارین سکرین ټایپ کړ ، "کور ته د فکر ټانک هم دا کار کوي ..." هغې د لوستلو لپاره یوه شیبه ونیوله.
  
  ډریک د انعکاس لپاره ورته شیبه ونیوله. د لارین د "کور ته د فکر ټانک" ذکر یوازې هغه څه روښانه کړل چې هلته شتون نلري.
  
  کارین بلیک.
  
  البته، وخت تیر شو کله چې تاسو د SPEAR ټیم برخه وئ، مګر دا د ورځې یا حتی اونۍ ډیره تیره وه کله چې کارین باید تلیفون وکړي. هرکله چې هغه پریکړه وکړه چې له هغې سره اړیکه ونیسي، یو څه یې مخه ونیوله - که دا د دښمنانو ډله وي، د نړۍ کړکیچ، یا د هغه خپله غوښتنه چې ځورونکي نه وي. کرین خپل ځای ته اړتیا درلوده، مګر -
  
  هغه چرته ده؟
  
  لارین په خبرو پیل وکړ، او یو ځل بیا د کارین فکرونه باید یوې خوا ته واچول شي.
  
  "داسې ښکاري چې تاریخي شخصیت د ستراتیژۍ د پلار په توګه پیژندل شوی و. هینیبال.
  
  سمیټ ناڅرګند ښکاریده. "له دوی څخه کوم یو؟"
  
  الیسیا خپلې شونډې تعقیب کړې. "که دا د انتوني هاپکنز ملګری وي، زه دا کوټه نه پریږدم."
  
  "هنيبال بارکا د کارتاج څخه یو افسانوي پوځي مشر و. په 247 BC کې زیږیدلی، هغه هغه سړی و چې د بشپړ لښکر مشري یې کوله، په شمول د جنګ هاتیو، د پیرینیز او الپس څخه ایټالیا ته. هغه د دې وړتیا درلوده چې خپل ځواک او د خپلو دښمنانو ضعفونه وپیژني او د روم ډیری متحدینو ته یې ماتې ورکړه. یوازینۍ لاره چې هغه په پای کې ناکام شو کله چې یو سړی خپل غوره تاکتیکونه زده کړل او د هغه په وړاندې یې د کارولو لپاره لاره جوړه کړه. دا په کارتاج کې وه."
  
  "نو دا سړی د ستراتیژۍ پلار دی؟" - سمیټ وپوښتل. "دا هینبل؟"
  
  "په تاریخ کې یو له سترو پوځي ستراتیژیکانو څخه شمیرل کیږي او د لوی سکندر او قیصر سره د لرغوني زمانې یو له نامتو جنرالانو څخه و. هغه د ستراتیژۍ پلار بلل کیده ځکه چې د هغه ترټولو لوی دښمن روم، بالاخره خپل نظامي تاکتیکونه په خپلو پلانونو کې غوره کړل.
  
  داهل وویل، "دا یوه بریا ده، که هرکله هم وي."
  
  لورین سر وخوځاوه. "ښه. هینبل د روم لپاره داسې یو خوب وګڼل شو چې دوی دا وینا کارولې کله چې کوم ناورین پیښ شي. ژباړه، د دې معنی دا ده چې هینبل په دروازو کې دی! لاتیني کلمه په عمومي توګه منل شوې او نن ورځ هم کارول کیږي.
  
  هیډن دوی ته اشاره وکړه: "بیا ترتیب ته لاړشئ." "دا څنګه سمه ده؟"
  
  "ښه، موږ کولی شو په ډاډ سره ووایو چې هینبل یو له څلورو آسونو څخه دی. د دې حقیقت سربیره چې هغه ظاهرا په آس سپور و، هغه د تاریخ په اوږدو کې د ستراتیژۍ پلار بلل کیږي. دا پدې مانا ده چې هغه جنګ دی، لومړی آس سوار دی. هغه خامخا د روم امپراتورۍ ته جګړه راوړه.
  
  ډریک متن سکین کړ. "نو دلته دا وايي چې د قیامت د حکم لپاره پلان د آسونو لخوا ایښودل شوی و. ایا موږ فکر کوو چې امر د هینبل په قبر کې ویجاړونکې وسله ښخ کړې؟ دا د راتلونکي نسل لپاره پریږدئ؟"
  
  لورین سر وخوځاوه. "دا یو عمومي احساس دی. په هر قبر کې وسلې. د ځمکې په هر ګوټ کې یو قبر دی."
  
  کینیماکا سترګې پورته کړې. "کوم چې بیا د واښو سکرټ په څیر ډیر معنی لري."
  
  هیډن خپل لاس په هغه باندې ودراوه چې ودریږي. هغې وویل: "دا هیر کړه." "اوس لپاره. یقینا د هینبل په څیر سړی باید قبر یا مقبره ولري؟
  
  لارین بیرته په خپله چوکۍ کېناست. "هو، دا هغه ځای دی چې شیان پیچلي کیږي. ضعیف زوړ هینبل جلاوطن شوی و او په بدمرغه مرګ مړ شو ، شاید د زهر له امله. هغه په یوه نامعلوم قبر کې ښخ شوی دی."
  
  د ډریک سترګې پراخې شوې. "غلطي".
  
  "دا تاسو فکر کوي، نه دا؟"
  
  "ایا موږ ځای لرو؟" مي وپوښتل.
  
  "او کنه". لورین وخندل. "افریقا".
  
  
  څلورم څپرکی
  
  
  الیسیا د یوې غاړې کابینې ته لاړه او د مینی فریج څخه یې د اوبو یو بوتل راوایستل. د نوي عملیاتو پیل تل د فشار وړ و. د هغې ځواک جګړه وه؛ په هرصورت، دا ځل دوی په څرګنده توګه یو پلان ته اړتیا درلوده. هیډن لا دمخه په لپ ټاپ کې لارین سره یوځای شوی و، او سمیټ هڅه کوله چې لیوالتیا وګوري، بې له شکه ځکه چې نیویارکر یو بل رول لوبولی و. هو هو، او دا ځکه چې هغه په زندان کې نه ده چې د لیوني ترهګر سره لیدنه وکړي.
  
  الیسیا خپل نظر درلود، مګر هغې د لارین په منطق پوهیدل سخت وخت درلود. بیا هم، دا د هغې د قضاوت کولو ځای نه و، نه د هغه ژوند وروسته چې هغې مخکې رهبري کړې وه. لارین فاکس دومره هوښیار او بصیرت درلود چې وګوري څه راځي.
  
  امید لرم. ایلیسیا نیم بوتل وڅښل، بیا ډریک ته وګرځید. یارکشیرمن اوس مهال دال او کینسی تر څنګ ولاړ و. هغه د ننوتلو په حال کې وه کله چې هغې ته نږدې حرکت راغی.
  
  "اوه، سلام یوګي. هلته شیان څنګه روان دي؟
  
  "ښه". د روسیې غل له هغه وخته چې ناڅاپه ښکاره شو خپګان لري. "ایا تاسو فکر کوئ چې دوی اوس زما څخه کرکه کوي؟"
  
  "WHO؟ دوی؟ ایا ته ټوکې کوې؟ هیڅوک ستاسو قضاوت نه کوي، په ځانګړې توګه زه. هغې وخندل او شاوخوا یې وکتل. "یا می. یا ډریک. او په ځانګړې توګه نه Kenzi. کوچی شاید د خندا وړ کوچني رازونو څخه ډکه کوټه ولري.
  
  "په اړه".
  
  "په حقیقت کې ستاسو ناوړه کوچنی راز نه دی." خندا! "ای، زه لاهم هڅه کوم چې دلته بدل کړم. زه د خوشالۍ په اړه څه نه پوهیږم."
  
  "وينم يې".
  
  هغې خپل لاس اوږد کړ: "دلته راځه!" - او د هغه سر ته ورغی کله چې هغه لیرې شو، هڅه یې وکړه چې خپل سر ونیسي. یورګي د کوټې پای ته وخوت، پښې یې رڼا شوې. الیسیا د تعقیب بې ګټې ولیدل.
  
  "بل ځل، هلک."
  
  ډریک د هغې تګ ته وکتل. "تاسو پوهیږئ، هغه ستاسو څخه ویره لري."
  
  "ما فکر نه کاوه چې ماشوم له هیڅ شی څخه ویره لري. په هغه روسي زندان کې د وخت تېرولو او دېوالونو جوړولو وروسته نه. بیا تاسو پوه شئ چې هغه له دې څخه ویره لري. هغې خپل ځان په سر وویشته.
  
  داهل وویل: "د ټولو څخه خورا پیاوړې وسله." "یوازې د هینبل څخه پوښتنه وکړئ."
  
  "او، تورستي ټوکې کوي. راځئ چې ټول کیلنڈر ته مخه کړو. مګر په جدي توګه، "ایلیسیا زیاته کړه. "ماشوم باید خبرې وکړي. زه ښه وړ نه یم."
  
  کینسي وخندل. "ریښتیا؟ زه حیران یم".
  
  "ایا تاسو د ویب په بیان کې ذکر شوي؟ هو، زه داسې فکر کوم."
  
  اسرائيلي سر وخوځاوه. "زه د شپې خوب کول سخت وخت لرم. نو څه؟"
  
  "له همدې امله،" الیسیا وویل. "هیڅ نه."
  
  "زه فکر کوم ستاسو په څیر د ورته دلیل لپاره."
  
  ژوره چوپتیا وه. ډهل د ډریک سترګې د ښځو سرونو ته ولیدې او یو څه یې سر ټیټ کړ. ډریک ژر تر ژره سترګې پټې کړې، ښځو ته یې سپکاوی نه کاوه، مګر نه یې غوښتل چې دوی د بدبختۍ څاه ته راښکته شي. الیسیا پورته وکتل کله چې هیډن خبرې پیل کړې.
  
  "ښه،" د دوی مشر وویل. "دا د لارین په اصل کې فکر کولو څخه غوره دی. Hellespont ته د سفر لپاره څوک دی؟
  
  الیسیا ساه ورکړه. "د دې ناوړه ټیم لپاره مناسب ښکاري. ما لاسلیک کړه."
  
  
  ****
  
  
  لومړی د چورلکې په واسطه او بیا د سرعت کښتۍ په واسطه، د SPEAR ټیم Dardanelles ته نږدې شو. لمر لا دمخه د افق په لور ډوب شوی و، رڼا د یو روښانه بال څخه په شالید کې په پینورامیک پټې او افقی سلیش بدل شو. ډریک خپل ځان په سختۍ سره د ټرانسپورټ د طریقو تر مینځ د سخت سواری په جریان کې وموند، او د حیرانتیا لپاره یې وخت وموند چې څنګه پیلوټان د ورځې په خوندي توګه تیریږي. الیسیا، په چورلکه کې د هغه تر څنګ وه، خپل احساسات یې یو څه روښانه کړل.
  
  "ای هلکانو، تاسو فکر کوئ چې دا سړی هڅه کوي چې موږ ووژني؟"
  
  کینیماکا، په کلک ډول تړلی و او څومره چې یې کولی شي د اضافي پټو پټو سره وتړل شي، د غاښونو په مینځ کې یې وویل، "زه ډاډه یم چې هغه فکر کوي چې دوی یې وهي."
  
  مخابرات په بشپړه توګه فعال او خلاص وو. چوپتیا هوا ډکه کړه ځکه چې د دوی ټیم د CIA لخوا چمتو شوي وسلې معاینه کړې. ډریک معمول شکمن وموندل، چې په کې ګلکس، HKS، جنګي چاقو او د لاسي بمونو یو ډول شامل وو. د شپې لید وسایل هم ورکړل شوي. یوازې څو دقیقې وروسته، هیډن د مخابراتو په اړه خبرې پیل کړې.
  
  "نو، خلکو، دا وخت دی چې د دې ماموریت بل، ډیر شخصي اړخ په پام کې ونیسئ. سیالي کونکي ټیمونه. CIA اوس هم وايي چې شپږ دي، نو راځئ چې مننه وکړو دا نور ډیر نه دي. د الکساندریا حجره په دوامداره توګه د نړۍ په کچه د CIA حجرو څخه د NSA او پټو اجنټانو څخه معلومات ترلاسه کوي. دوی ماته کوم اړوند حقایق وړاندې کوي - "
  
  "که دا د دوی په ګټه وي ،" کینسي مداخله وکړه.
  
  هیډن ټوخی وکړ. "زه پوهیږم چې تاسو د حکومتي ادارو سره بدې تجربې لرئ، او سي آی اې په ریښتیا ناوړه مطبوعات ترلاسه کوي، مګر ما د دوی لپاره کار کړی. او لږترلږه ما خپل کار سم کړی. دوی د ساتنې لپاره ټول ملت لري. ډاډه اوسئ زه به تاسو ته حقایق درکړم.
  
  "زه حیران یم چې د هغې سکرټ څه شی پورته کوي،" الیسیا د مخابراتو په سر کې په خندا وکړه. "زه ډاډه یم چې دا هیڅ ښه نه دی."
  
  کنسي ورته وکتل. "څه شی ښه کیدی شي چې ستاسو سکرټ پورته کړي؟"
  
  "زه نه پوهیږم". الیسیا په چټکۍ سره سترګې پټې کړې. "د جاني ډیپ خوله؟"
  
  هیډن خپله خوله پاکه کړه او دوام ورکړ. "د ځانګړو ځواکونو شپږ ټیمونه. دا ستونزمنه ده چې ووایو چې څوک خواخوږي دي او څوک ښکاره دښمني. فرض مه کوئ. موږ باید له هر چا سره د دښمن په توګه چلند وکړو. هیڅ یو هیواد چې موږ پوهیږو پدې کې ښکیل دي دا به ونه مني. زه پوهیږم چې تاسو ممکن د دې هلکانو څخه ځینې پیژنئ، مګر سندره ورته پاتې ده.
  
  کله چې هیډن ودرېد، ډریک د برتانوي ځواکونو په اړه فکر وکړ. SAS یو څو قطعې درلودې او هغه د ډیرو کلونو لپاره لرې و، مګر بیا هم د الټرا ایلیټ سرتیرو نړۍ خورا لوی نه و. هیډن سمه وه چې اوس د احتمالي ټکرونو او خوندیتوب په اړه خبرې وکړي ، د دې پرځای چې د جګړې په ډګر کې د دوی لخوا ساتل کیږي. داهل ممکن د سویډني ټیم سره علاقه ولري ، او کینزي په اسراییلو کې. ښه کار، هلته د امریکا دودیز شتون شتون نه درلود.
  
  هغه وويل: "زه د چين د دوستۍ تصور نه شم کولای. "نه روسیه."
  
  "په دې سرعت کې،" مای وویل، کړکۍ ته ګوري. "دوی به په تیاره کې شکلونه وي."
  
  "ایا موږ د هر هیواد د اوسني وضعیت په اړه نظر لرو؟" - داهل وپوښتل.
  
  "هو، زه یوازې د دې په لور روان وم. تر هغه ځایه چې موږ ویلای شو ، سویډن څو ساعته لرې دي. فرانسویان لاهم په کور کې دي. موساد تر ټولو نږدې او ډېر نږدې دی."
  
  "البته،" داهل وویل. "هیڅوک واقعیا نه پوهیږي چې دوی چیرته ځي."
  
  ډریک لږ ټوخی وکړ. "ایا تاسو هڅه کوئ چې د سویډن ناکامه هڅه توجیه کړئ؟"
  
  "اوس تاسو داسې ښکاري چې تاسو په یوروویژن کې یاست. او هیچا د انګلستان یادونه نه ده کړې. دوی چیرته موقعیت لري؟ اوس هم چای جوړوي؟" داهل یو خیالي پیاله پورته کړه، کوچنۍ ګوته یې په زاویه کې چپه شوه.
  
  دا یو مناسب ټکی و. "ښه، سویډن شاید شاته پیل کړي."
  
  "لږترلږه دوی پیل کړل."
  
  "هلکانو،" هیډن مداخله وکړه. "دا مه هېروئ چې موږ هم د دې برخه یو. او واشنګټن تمه لري چې موږ به وګټو.
  
  ډریک وخندل. دهل وخندل. سمیټ پورته وکتل کله چې لارین خبرې پیل کړې.
  
  "په دې ټولو کې یو په زړه پورې اضافه دا ده چې ځینې هیوادونه د هر ډول مداخلې په وړاندې په کلکه اعتراض کوي. البته، د خندا کچه تل لوړه وي، مګر موږ کولی شو د ځینو بې ایمانه عناصرو سره معامله وکړو.
  
  "په غیر رسمي ډول؟ ټوټې ټوټې ډلې؟ - کینیماکا وپوښتل.
  
  "دا کېدای شي."
  
  هیډن وویل: "دا موږ بیرته لومړني معلوماتو ته راوړو." "هرڅوک دښمن دی."
  
  ډریک حیران شو چې سمیټ ممکن د هغې د بیان په اړه فکر کړی وي. په کوسکو کې بیرته، جوشوا دښمني درلوده، مګر له هغه وخته چې د هغه مړینه د حکومت لخوا تصویب شوې نه وه او په هیواد کې د دوی پاتې کیدل په دوامداره توګه بدلون او سیالي وه، هیڅوک نه پوهیدل چې څه به پیښ شي. د دې سړي مړینه یوه حادثه وه، مګر د بې پروایۍ او ډیر لیوالتیا له امله. هو، هغه یو پرازیت او قاتل و، مګر حالات بل ډول وو.
  
  د چورلکې وروسته دوی کښتۍ ډکې کړې. تور جامې یې اغوستي، مخونه یې پټ شوي، د هیلسپونټ اوبو په اوږدو کې په اسانۍ سره ځړول، شپه په پای کې له تیاره ډکه وه. هغه لاره چې دوی یې نیولې وه خالي وه، څراغونه د لیرې څنډې څخه هاخوا ځلیدل. Hellespont یو مهم کانال و چې د اروپا او آسیا ترمنځ د پولې برخه جوړوي. یو تنګه تنګه، ګالیپولي په شمالي څنډو کې موقعیت درلود، پداسې حال کې چې د هغې ډیری نور سرحدونه نسبتا لږ نفوس درلود. لکه څنګه چې دوی د اوبو له لارې تیریدل، هیډن او لارین خپل ارتباطي کار کاوه.
  
  "هنیبل هیڅکله قبر نه درلود، حتی د قبر نښه نښه هم نه درلوده. د یو غوره مسلک وروسته، دا افسانوي جنرال تقریبا یوازې مړ شو، په زاړه عمر کې مسموم شو. نو تاسو څنګه یو بې نښه قبر ومومئ؟"
  
  ډریک پورته وکتل لکه څنګه چې لارین ودرېده. هغې له دوی وپوښتل؟
  
  سمیټ په زړورتیا سره د حل موندلو لپاره لاړ. "سونار؟"
  
  "دا ممکنه ده، مګر تاسو باید د دې په اړه ښه نظر ولرئ چې چیرته وګورئ،" ډهل ځواب ورکړ.
  
  هیډن وویل: "دوی یو ناڅرګند سند وموند ، د ثبت وړ سند ، هو ، مګر وخت ته ورک شو." "د هینبل برخلیک تل هغه خلک په قهر کړي چې د اتل سره مینه لري چې د روم امپریالیزم مخالفت کوي. په دې ډول یو کس د تونس ولسمشر و چې په شپیته لسیزه کې یې استانبول ته سفر کړی و. د دې لیدنې په جریان کې، یوازینی شی چې هغه غوښتل د دې توان ولري چې د هانیبل پاتې شوني له ځان سره تونس ته ورسوي. نور هیڅ اهمیت نلري. په پای کې ترکانو یو څه توجه وکړه او په یوه لنډ سفر کې یې له ځانه سره یوړل.
  
  "شپیته لسیزه؟" دهل وويل. "آیا دا هغه وخت نه دی چې جنګي جنایتکارانو خپل ناوړه پلانونه جوړ کړي؟"
  
  "ډیر احتمال". هیډن وویل. "وروسته له هغه چې دوی په کیوبا کې میشت شول او نوی ژوند یې پیل کړ. بیا د دوی نوی حکم شاوخوا شل کاله دوام وکړ.
  
  الیسیا وویل: "د تخلیقي کیدو لپاره ډیر وخت.
  
  مای زیاته کړه: "او د دوی لپاره څلور سپاره انتخاب کړئ." "هنیبل - د جنګ اس سوار؟ دا معنی لري. خو فتح، قحط او مرګ څوک دي؟ او ولې په افریقا کې داردانیل د څلورو اصلي لارښوونو څخه یو دی؟"
  
  "ښه ټکی،" الیسیا د می په اړه غږ وکړ، چې ډریک د هغه هڅې دوه چنده کړي. "تاسو اړتیا لرئ چې د فکر کولو کوچنۍ کیپ بیرته واچوئ ، فاکسي."
  
  لورین وخندل. ډریک کولی شي د خپل غږ له لارې ووایی. "نو ترکان، په ځانګړې توګه د هینبل لپاره د خپل بې عزتۍ له امله شرمیدلي، د تونس ولسمشر په هیلسپونټ کې ځای پرځای کړ. دا وايي "په غونډۍ کې چیرې چې ویجاړه ودانۍ شتون لري". دا د هانیبل بارکا مشهور استراحت ځای دی.
  
  ډریک انتظار وکړ، مګر نور معلومات نه دي راغلي. "او بیا هم،" هغه وویل، "دا دېرش کاله مخکې و."
  
  لارین وویل، "دا د اوږدې مودې لپاره هلته ولاړ و، او بې له شکه ترکانو یو ډول د عزت ساتونکي ساتل."
  
  ډریک شکمن ښکاریده. "په حقیقت کې، دا یوازې یو افتخاري قبر کیدی شي."
  
  "دوی هلته د تونس ولسمشر میټ نیولی. هغه حتی د خپلو ساتونکو لخوا تصدیق شوي د شګو شیشې اخیستې ، کور ته د راستنیدو پرمهال یې ورته "د هینبل له قبر څخه شګه" ویلې. په دې حالت کې به په هغه کال کې ترکان به رښتیا هم د تونس ولسمشر ته دوکه ورکړي؟
  
  ډریک د ساحلي کرښې د نږدې تیاره منحل په لور سر وخوځاوه. "موږ به معلومه کړو."
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  ډریک د سیبل رنګه سرعت کښتۍ له اوبو څخه په ایستلو کې مرسته وکړه ، د زړو ریښو نږدې پیچ ته یې ځړول او د بهر موټرو په نصبولو کې یې مرسته وکړه. می، الیسیا او سمیټ د پوستې د جوړولو لپاره چټک شول. کینیماکا د دهل په مرسته درنې کڅوړې پورته کړې. ډریک د خپلو بوټانو لاندې شګه احساس کړه. هوا د ځمکې بوی درلود. څپې د هغه کیڼ اړخ ته په بې رحمۍ سره ساحل ته راښکته شوې، چې د کښتیو لخوا یې سرعت ورکړل شو. بل هیڅ غږ دا چوپتیا نه وه ماتوله لکه څنګه چې سپین ږیرو ذخیره کوله.
  
  هیډن د پورټ ایبل GPS نیویګیټر نیولی و. "ښه. زه همغږي پروګرامونه لرم. ایا موږ چمتو یو چې لاړ شو؟"
  
  "تیار،" څو غږونو په ځواب کې تنفس وکړ.
  
  هیډن مخ په وړاندې لاړ، او ډریک د هغه شاته ځای په ځای شو، د هغه د پښو لاندې د چټک سیند څخه تیر شو. دوی په دوامداره توګه ساحه سکین کړه، مګر نور د رڼا سرچینې نه لیدل کیږي. شاید دوی لومړی دلته راغلل. شاید نور ټیمونه شاته ودریږي، بل چا ته اجازه ورکوي چې ټول درانه پورته کړي. شاید حتی اوس هم دوی لیدل کیږي.
  
  امکانات بې پایه وو. ډریک الیسیا ته سر ورښکاره کړ کله چې دوی تیریږي او انګلیسي ښځه په لیکه کې شامله شوه. "ممکن له بلې خوا بدلون ومومي."
  
  "د سمیټ په اړه څه؟" - ما وپوښتل.
  
  "زه دلته یم. لاره روښانه ده".
  
  هو هو، مګر موږ دننه په لور روان یو، ډریک فکر وکړ، مګر هیڅ یې ونه ویل. نرمې شګې سختې ځمکې ته لاره ورکړه، او بیا دوی د بند څخه پورته شول. یوازې یو څو فوټ لوړ او د ټیټ سر سره، دوی ژر تر ژره د صحرا پولې ته ورسیدل او ځانونه یې د ځمکې په یوه ټوټه کې وموندل. هایډن لاره په ګوته کړه او دوی د کنجلې ځمکې څخه تیر شول. اوس د لیږلو لیږلو ته اړتیا نشته. دوی کولی شي د میلونو لپاره وګوري، مګر می او سمیټ نور هم لرې پاتې شول، د دوی د لیدلو لړۍ یې زیاته کړه.
  
  د GPS سکرین په خاموشۍ سره سترګې پټې کړې، دوی د دوی هدف ته نږدې ته لارښوونه کوي، او د شپې تیاره محراب د دوی پورته په شانداره توګه غزیدلی. د دومره فضا سره، اسمان لوی و؛ ستوري په سختۍ سره لیدل کیږي، او سپوږمۍ یوه کوچنۍ پټه ده. لس دقیقې په شل، بیا دېرشو بدلې شوې، او دوی لاهم یوازې روان وو. هیډن د ټیم او الکساندریا دواړو سره د مخابراتو له لارې په اړیکه کې پاتې شو. ډریک اجازه راکړئ چې چاپیریال هغه دننه کړي، د طبیعت په جال شوي تال کې تنفس کوي. د حیواناتو غږونه، د باد باد، د ځمکې سرګردانه - دا ټول هلته وو، مګر هیڅ شی نامناسب نه و. هغه پوهیده چې هغه ټیمونه چې دوی یې په مقابل کې دي ممکن د دوی په څیر ښه وي، مګر هغه په خپل ځان او د هغه د ملګرو په وړتیا باور درلود.
  
  "مخکې،" هیډن په ژړا شو. "GPS ځمکه ښیې چې شاوخوا څلویښت فوټه لوړیږي. دا ممکن هغه غونډۍ وي چې موږ یې په لټه کې یو. لټون."
  
  غونډۍ ورو ورو له تیارې څخه راښکاره شوه، د ځمکې یو پرله پسې راوتلی غونډۍ چې د شګو ریښو او ډبرو سره په وچه ځمکه کې کثافات کوي ځکه چې دوی د خنډونو له لارې ثابته لاره جوړه کړه. ډریک او الیسیا یوه شیبه ونیوله چې ودریږي او شاته وګوري ، د نرم تورې په یادولو سره چې د چپه شوي بحر ته ټوله لاره غزیدلې وه. او له دې هاخوا ، د بندر شین څراغونه ، یو بشپړ مختلف وجود.
  
  "یوه ورځ؟" الیسیا په حیرانتیا وپوښتل.
  
  ډریک دا هیله درلوده. هغه وویل: "موږ به هلته ورسیږو."
  
  "دا باید اسانه وي."
  
  "او مینه. لکه د بایسکل چلول. مګر تاسو خپل توازن بیرته ترلاسه کولو څخه ډیر وخت راښکته کوئ او کټ، زخمونه او سکریپونه ترلاسه کوئ."
  
  "نو، نیمه لاره لا دمخه تیره شوې ده." هغې په لنډه توګه هغه ته لاس ورکړ او بیا یې غونډۍ ته دوام ورکړ.
  
  ډریک په خاموشۍ سره هغه تعقیب کړ. راتلونکې په حقیقت کې اوس د امکاناتو نوې شتمني لري چې الیسیا میلس د خپل ځان ویجاړولو له دورې څخه خلاص شوی و. ټول هغه څه چې دوی یې کول هغه د لیونیانو او میګالومانیاکس یوې بلې ډلې ته ماتې ورکول وو چې د نړۍ خلکو ته یې زیان رسولی و.
  
  او له همدې امله د هغه په څیر عسکر هر څه په لیکه کې اچوي. د سړک په اوږدو کې د اډرین نږدې دروازه او ګراهام لپاره. د چلو لپاره، چې هره ورځ یې د خپلو دوو ماشومانو ښوونځي ته د رسیدو لپاره مبارزه کوله. د هغو جوړه لپاره چې سوپر مارکیټ ته په لاره کې چیغې وهي او ژړل. د هغو کسانو د ګټې لپاره چې په حلقوي سړک کې په ترافیکي جامو کې په ښه طبیعت ناست وو او هغه څوک چې په کتارونو کې کودتا وه. د ګټر سکم لپاره نه چې له تیاره وروسته ستاسو وین یا ګراج ته ننوځي، هر هغه څه چې دوی یې کولی شي پریږدي. نه د زورواکو، زورواکو او شاته چړو لپاره. هغه څوک چې د احترام، مینې او پالنې لپاره یې سخته مبارزه کړې ده باید پاملرنه وشي. اجازه راکړئ هغه څوک چې د خپلو ماشومانو د راتلونکي لپاره مبارزه کوي د هغې په خوندیتوب باوري وي. هغه څوک چې د نورو سره مرسته کوي مرسته وکړي.
  
  هیډن په ټیټه ژړا سره خپل پام ځانته راواړوه. "دا ممکن ځای وي. GPS وايي چې دا دی، او زه مخکې یوه پریښودل شوې ودانۍ ګورم.
  
  هغه د پرتلې رنګه نقطې ولیدلې. دا هغه وخت د پیښو مرکز و. اوس د لنډیو لپاره وخت نه و. دوی ممکن د هینبل د قبر په لټون کې د اور وژنې هم پیل کړي وي که چیرې دوی دا اوس ګړندي ومومي چې دوی دلته وو. ځکه چې ډریک ډاډمن و چې که دوی دا ومومي، نو نور ټول ټیمونه کولی شي.
  
  هیډن نږدې ساحه یادونه وکړه. کینیماکا او داهل خپلې درنې کڅوړې ځمکې ته ښکته کړې. می او سمیټ د څارنې غوره پوستونه اخیستي. ډریک او الیسیا د مرستې لپاره هیډن ته نږدې شول. یوازې یورګي شاته ځوړند شو، د ناڅرګندتیا ښکارندویي کوي ځکه چې هغه انتظار کاوه چې څه وکړي.
  
  کینیماکا او داهل د کاربن فایبر سټینډونو کې د درېیو په ایښودلو او حتی ډیر څه ورکولو سره ځینې عالي فلش لائټونه رامینځته کړل. دا یوازې روښانه بلبونه نه وو، دوی د امکان تر حده د لمر وړانګو تقلید کولو لپاره جوړ شوي وو. البته، حتی په مصر کې د CIA پراخه وړتیاوې محدودې وې، مګر ډریک فکر کاوه چې دا وسایل ډیر بد نه ښکاري. کینیماکا د یوې لویې ساحې د روښانه کولو لپاره په سټینډ کې ایښودل شوی څراغ وکاراوه ، او بیا هیډن او داهل د ځمکې سروې لپاره لاړل.
  
  هیډن دوی ته وویل: "اوس پام وکړئ." "د وروستي قضاوت حکم ادعا کوي چې وسلې د هینبل له مړینې وروسته دلته ښخ شوي. دا یو بې نښه قبر دی، نه د سر ډبره. نو موږ د ګډوډې ځمکې په لټه کې یو، نه هډوکي، بلاکونه یا کالمونه. موږ د هغو توکو په لټه کې یو چې په دې وروستیو کې ښخ شوي، نه لرغوني آثار. دا باید ډیر ستونزمن نه وي -"
  
  "داسې مه وایه!" دهل وخندل. "تاسو به هرڅه ګډوډ کړئ، لعنت دی."
  
  "زه یوازې دا وایم چې موږ د هینبل په لټه کې نه یو. یوازې وسلې."
  
  "ښه ټکی." کینیماکا د احاطې شاوخوا څراغونه یو څه تنظیم کړل.
  
  هیډن په ځمکه کې درې ځایونه په نښه کړل. دوی ټول داسې ښکاري چې دوی په یو ډول بدل شوي، او په دې وروستیو کې هیڅ نه. یورګي په احتیاط سره نږدې شو، بیلچه په لاس کې وه. ډریک او الیسیا د هغه سره یوځای شول، وروسته کینیماکا.
  
  هیډن وویل: "یوازې کیندئ." "زر کوه".
  
  "که چیرې یو بوبي جال وي؟" الیسیا وپوښتل.
  
  ډریک ویجاړې شوې ودانۍ ته وکتل. دېوالونه په خواشینۍ سره ځړیدلي ، ړنګ شوي ، لکه د نړۍ وزن. یو اړخ یې په نیمایي کې ټوټه ټوټه شوی و لکه د لوی کلیور لخوا، بلاکونه اوس له دواړو خواوو څخه لکه د غاښونو غاښونو په څیر راوتلی. چت څه موده وړاندې ړنګ شوی و، دروازې او کړکۍ یې نه درلودې. "ښه، داسې نه ښکاري چې موږ به هلته د سرپناه موندلو توان ولرو."
  
  "له تاسو مننه".
  
  " اندیښنه مه کوه، مینه. خپل سر پورته وساتئ."
  
  ډریک د غوسه شوي څراغ څخه سترګې پټې کړې او کار ته لاړ. "نو په هرصورت د څلورو آسونو اهمیت څه دی؟" هغه له هیډن څخه د مخابراتو په اړه وپوښتل.
  
  "د فکر ټانک غوره اټکل؟ دوی د تاریخي شخصیتونو سره مطابقت لري چې موږ یې په لټه کې یو او هغه وسلې چې موږ یې د موندلو هیله لرو. نو، هینبل، د رومیانو څخه کرکه پورته کړه، په روم کې نږدې نه ختمیدونکي جګړه پیل کړه، سمه ده؟ دا هغه ځای دی چې موږ به د جګړې وسلې ومومئ.
  
  کینیماکا مداخله وکړه: "دا هم کیدی شي چې دوی سپاره وي." "زما مطلب دی، هینبل وه."
  
  "هو، یو څه ډیر مبهم، مانو."
  
  "نو دا د انجیل سره هیڅ تړاو نلري؟" ډریک د ځمکې یو بل ټوټی کیندل. "ځکه چې موږ دې احمقانه کوډونو ته اړتیا نلرو."
  
  "ښه، دوی په وحی کې ښکاره شول او -"
  
  "وا!" الیسیا ناڅاپه چیغې کړې. "زه فکر کوم چې ما یو څه ووهل!"
  
  "او پام،" د می غږ د مخابراتو په سر غږ وکړ. "په اوبو کې نوي څراغونه راڅرګند شوي، دوی په چټکۍ سره نږدې کیږي."
  
  
  شپږم څپرکی
  
  
  ډریک بیلچه په فرش کې وغورځوله او الیسیا ته د لیدو لپاره لاړ. یورګي لا دمخه هلته وه، د هغې په کیندلو کې یې مرسته کوله. کینیماکا هم په چټکۍ سره پرمختګ وکړ.
  
  "موږ څومره وخت لرو؟" هیډن په بیړنۍ توګه وپوښتل.
  
  سمیټ ځواب ورکړ: "د دوی د سرعت له مخې، دېرش دقیقې پورته."
  
  دهل په غور سره وکتل. "کوم نښې؟"
  
  "شاید موساد،" کینسي ځواب ورکړ. "دوی تر ټولو نږدې وو."
  
  ډریک قسم وکړ. "یوازې هغه وخت چې ما هیله وکړه سویډن به لومړی راشي."
  
  الیسیا په سوري کې زنګون ولاړه وه، د خپل بیلچه څنډه یې په نرمه ځمکه کې کیندل، هڅه یې کوله چې څیز آزاد کړي. هغې مبارزه کوله، په خوښۍ سره په مبهم څنډو کې ځړول. کینیماکا له پورته څخه ځمکه پاکه کړه ځکه چې یورګي د الیسیا سره په ځمکه کې د تل پراخیدو زخم کې یوځای شو.
  
  "دا څه شی دی؟" - ما وپوښتل. ډریک پوښتنه وکړه.
  
  هیډن د خپلو لاسونو سره په زنګونونو کې ښکته شو. "زه لا تر اوسه په ډاډ سره نه شم ویلای."
  
  "خپل ځان سره یوځای کړئ، الیسیا." ډریک وخندل.
  
  یو روښانه او پورته شوې ګوته د هغه یوازینی ځواب و. د پوښتنې وړ څيز په خټو پوښل شوی و او په ټولو خواوو کې په خاورو پوښل شوی و، مګر شکل یې درلود. اوبلونګ، تقریبا دوه متره د یو متر په اندازه اندازه کوي، دا د یو مشخص بکس شکل درلود او په اسانۍ سره حرکت کوي، دا ښیي چې دا په هیڅ ډول دروند نه و. ستونزه دا وه چې دا د سختې ځمکې او ریښو لخوا محاصره او جوړه شوې وه. ډریک له بکس څخه بحر ته وکتل ، څراغونه یې ولیدل چې نږدې کیږي او حیران شو چې دوزخ څنګه دومره کوچنی ، سپک وزن لرونکی کانټینر کولی شي ویجاړونکي نظامي وسلې وساتي.
  
  "پنځلس دقیقې،" سمیټ راپور ورکړ. "د تګ راتګ نورې نښې نشته."
  
  الیسیا د ځمکې سره مبارزه وکړه ، په لومړي سر کې یې لعنت ووایه او هیڅ ځای ته یې ونه رسیده ، مګر په نهایت کې یې هغه شی خلاص کړ او یورګي ته یې اجازه ورکړه چې هغه وباسي. حتی بیا هم، د انګورو پراخ شوي تاکونه او پیچلي ریښې په خوښۍ سره هغه ته وتښتیدل، یوه سخته، ټوټه شوې ډله چې د پریښودو څخه یې ډډه کوله. اوس دوی په خټو کې کمربند وو، خپلې جامې یې لیرې کړې او په بیلچه یې تکیه کوله. ډریک د څرګند "مین په کار کې" لاین څخه ډډه وکړه او د پورته کولو کې د مرستې لپاره یې تکیه وکړه. داهل هم ښکته شو، او په ګډه یې وکولای شول چې د څیز په اړخ کې ملاتړ ومومي او هغه یې وباسي. ریښې یې احتجاج وکړ، ماتول او ناشونی کول. ځینې یې د ګران ژوند لپاره ساتل. ډریک فشار ورکړ او احساس یې وکړ چې دا سوري او څنډې ته پورته کیږي. له پورته څخه د بې ځایه شویو خاورو سیندونه بهیږي. بیا هغه او داهل یوځای ودریدل او الیسیا او یورګي ته یې وکتل. د دواړو مخونه غوړېدلي وو او سخت تنفس یې کاوه.
  
  "څه؟" - ما وپوښتل. ډریک پوښتنه وکړه. "ایا تاسو دواړه د چای وقفې کولو پلان لرئ؟ له دې ځایه ووځه."
  
  الیسیا او یورګي د سوري لاندې دوه ځله چیک کړه، د نورو بکسونو یا شاید زاړه هډوکي په لټه کې. هیڅ شی ونه موندل شو. یوه شیبه وروسته، ځوان روسی د سوري په څنډه کې منډه کړه، داسې مالتړ یې وموند چې داسې ښکاري چې هیڅ نه وي، نو هغه کولی شي د سوري په څنډه او د سوري څنډې ته پورته شي. الیسیا ولیدل چې په خپګان سره څه پیښیږي، او بیا یو څه ناڅاپه څنګ ته ولاړه. ډریک د هغې لاس ونیول او هغه یې پورته کړ.
  
  هغه وخندل. "تا خپله بیلچه هېره کړه."
  
  "ایا تاسو غواړئ هغه ترلاسه کړئ؟ زه لومړی سر وړاندیز کوم.
  
  "تحمل، تحمل."
  
  هیډن لاندې سوري ته کتلو ته دوام ورکړ. "ما فکر کاوه چې دا به ښه وخت وي چې د بې وزله زوړ هینیبال بارکا سره یوه شیبه تیره کړو. موږ نه غواړو چې د یوه سرتيري بې عزتي وکړو."
  
  ډریک په موافقه کې سر وخوځاوه. "افسانه".
  
  "که هغه دلته هم ښکته وي."
  
  هیډن وویل: "نازیانو خپله څیړنه وکړه." "او، زه په بې رحمۍ اعتراف کوم، دوی دا ښه وکړل. هینبل تلپاتې شهرت ترلاسه کړ ځکه چې هغه په خپله دنده کې ښه و. د الپس په اوږدو کې د هغه سفر د لومړیو جګړو ترټولو د پام وړ نظامي لاسته راوړنې پاتې دي. هغه پوځي ستراتیژۍ معرفي کړې چې نن ورځ هم ستایل کیږي.
  
  یوه شیبه وروسته دوی پورته وکتل. دهل هم ورسره وو. کینیماکا د تیاره لرګیو څخه جوړ یو پیاوړی بکس ښکاره کولو لپاره توکي لرې کړل. په پورتنۍ برخه کې د وسلو یو کوچنی کوټ و، او هاوایی هڅه وکړه چې دا ښکاره کړي.
  
  هیډن زما په لور وخوځاوه. "بس نور څه نه. د دوی د کور لوګو. د وروستي قضاوت حکم."
  
  ډریک دا مطالعه کړه، سمبول یې یاد کړ. دا د یوې کوچنۍ مرکزي دایرې سره ورته و چې د کمپاس په مختلفو نقطو کې د هغې په شاوخوا کې څلور مرمۍ چوغۍ ایښودل شوي. دا حلقه د لامحدودیت نښه وه.
  
  هیډن وویل: "سایتونه وسلې دي." "ستاسو د داخلي نړۍ ساتنه؟" هغې سر وخوځاوه. "موږ به وروسته له دې سره معامله وکړو که اړتیا وي. راځئ."
  
  څراغونه نور په بحر کې نه وو، د دې معنی دا وه چې موساد، که هغه څوک و چې نږدې و، سخت ځمکې ته رسېدلی و او په بشپړ سرعت کې له پنځلس دقیقو څخه کم و. ډریک یوځل بیا حیران شو چې دا ټکر به څنګه پای ته ورسیږي. SPEAR ته امر شوی و چې په هر قیمت کې ټولې څلور وسلې خوندي کړي، مګر امرونه په ندرت سره د جګړې په ډګر کې په بشپړ ډول ترسره شوي. هغه د نورو په مخونو کې عصبي څرګندونې ولیدلې او پوهیدل چې دوی ورته احساس کوي، حتی هیډن، چې د قوماندې جوړښت ته نږدې و.
  
  دوی د وتلو لپاره تیاری نیولی و.
  
  هیډن وویل: "کوښښ وکړئ چې له ټکر څخه مخنیوی وکړئ." "په ښکاره ډول".
  
  "که موږ نشو کولی؟" - داهل وپوښتل.
  
  "ښه، که دا موساد وي، شاید موږ خبرې وکړو."
  
  "زه شک لرم چې دوی به د شناختي واسکټونه ولري،" الیسیا په غوسه کړه. "دا د پولیسو ننداره نه ده."
  
  هیډن په دقیقه توګه خپل مخابراتي حالت ته واړوله. هغې وويل: "که پر موږ ډزې وشي، موږ جګړه کوو." "موږ نور څه کولی شو؟"
  
  ډریک دا د غوره جوړجاړي په توګه ولیدل. په یوه مثالي نړۍ کې، دوی به د نږدې سرتیرو څخه تیر شوي وي او بیرته خپل ټرانسپورټ ته بیرته راستانه شوي وي چې زیانمن شوي او نه کشف شوي. البته، SPEAR به په یوه مثالي نړۍ کې شتون ونلري. هغه خپلې وسلې بیا وڅیړلې کله چې ټیم د وتلو لپاره چمتو و.
  
  هیډن وړاندیز وکړ: "اوږده لاره واخلئ." "دوی به نه وي".
  
  ټول احتیاطي تدابیر. د شخړې څخه د مخنیوي لپاره ټول چلونه.
  
  د لورین غږ د هغه په غوږ کې اغزی و. "موږ یوازې خبر ترلاسه کړ، خلک. سویډن هم نږدې کیږي.
  
  
  اووم څپرکی
  
  
  ډریک لاره رهبري کړه، لومړی د ویجاړې شوې ودانۍ شاوخوا ګرځي او بیا د غره په لور روان شو. تیاره لا هم ځمکه پوښلې وه، مګر سهار د کونج شاوخوا و. ډریک خپله لاره په غیر مساوي لوپ کې بیان کړه تر هغه چې هغه ځان د بحر په مقابل لوري کې وموند.
  
  خبرتیا احساس کړه، سرونه پورته شول، ټیم زموږ تعقیب کوي.
  
  داهل بکس په خپل لاس کې واخیست، په ډیر احتیاط سره یې د لاس لاندې پټه ونیوله. کینزي د هغه لوري ته منډه کړه، د هغه د لارې په موندلو کې یې مرسته وکړه. ټیم د شپې لید ګیر اغوستی و ، پرته له سمیټ ، چې غوره یې و چې د خپل شاوخوا څخه بشپړ خبر وي. دا یو ښه ترکیب وو. څنګ په څنګ او په یوه دوسیه کې دوی منډه کړه تر هغه چې دوی د غونډۍ پښو ته ورسیدل او یو سم ځای ته ورسیدل چیرې چې هیڅ سرپناه نه وه. ډریک خپل لوپ ته ودرېد، دوی یې د کښتیو عمومي لوري ته رهبري کړل. یوه کلمه هم ونه ویل شوه - هرڅوک خپل حواس د خپل شاوخوا د معاینې لپاره کاروي.
  
  دوی پوهیدل چې د دوی دښمنان څومره وژونکي دي. دا ځل نیمه لیواله اجیران نشته. نن، او بل او راتلونکی، دوی د هغو سرتیرو سره مخامخ شوي چې د دوی څخه کم نه وو.
  
  تقریبا.
  
  ډریک ورو شو، احساس یې وکړ چې دوی یو څه ډیر چټک حرکت کوي. خاوره د دوی په ګټه نه وه. د ختیځ افق په لور یو شین څراغ راوتلی و. ډیر ژر به هیڅ پوښښ نه وي. سمیټ خپل ښي خوا ته ودرید او مای خپل کیڼ لور ته. ټیم ټیټ پاتې شو. هغه غونډۍ چې په سر کې یې ویجاړه شوې ودانۍ وه، د دوی شاته راښکاره شوه. د څو ونو سره د بوټو قطار مخکی ښکاره شو، او ډریک یو څه آرام احساس کړ. دوی شمال ختیځ ته اوږده لاره وه چیرې چې دوی ورته اړتیا درلوده، مګر پایله یې د ارزښت وړ وه.
  
  غوره قضیه سناریو؟ جګړه نشته.
  
  هغه د خطر په لټه کې شو او د بدن ژبه یې بې طرفه وساتله. اړیکه ارامه پاتې شوه. لکه څنګه چې دوی سرپناه ته نږدې شول، دوی ورو شول، په داسې حال کې چې یو څوک مخکې له مخکې انتظار کوي. د کومانډو په توګه، دوی د خبرتیا تمه کولی شي، مګر پدې ماموریت کې هیڅ شی د منلو وړ ندي.
  
  ډریک یوه لویه سیمه ولیده چې د څو ونو او لږو بوټو سره پوله لري او ودرېده ، نورو ته یې د وقفې لپاره اشاره وکړه. د منظرې معاینه هیڅ شی ندی څرګند کړی. د غونډۍ سر تر هغه ځایه چې هغه یې لیدلی و، صحرا وه. د دوی کیڼ اړخ ته، پتلی پوښ ټوله لاره یو فلیټ میدان ته او بیا د سمندر څنډو ته لیږدول. هغه اټکل وکړ چې د دوی کښتۍ شاید پنځلس دقیقې لرې وي. هغه په خاموشۍ سره اړیکه بدله کړه.
  
  "لارین، آیا د سویډن په اړه کوم خبر شته؟"
  
  "نه. خو دوی باید نږدې وي."
  
  "نور ټیمونه؟"
  
  "روسیه په هوا کې ده." هغه شرمنده ښکاریده. "زه نشم کولی تاسو ته موقف درکړم."
  
  سمیټ وویل: "دا ځای په ګرمه سیمه بدلیږي." "موږ باید حرکت وکړو."
  
  ډریک موافقه وکړه. "راځئ چې بهر لاړ شو."
  
  هغه ودرېد او د هرې مرمۍ په څیر ټکان ورکوونکی چیغې یې واورېدې.
  
  "دا هلته ودروئ! موږ یو بکس ته اړتیا لرو. حرکت مه کوئ."
  
  ډریک هیر نه کړ، مګر په چټکۍ سره راښکته شو، دواړه د اخطار څخه مننه او حیران شو چې دوی دښمن له لاسه ورکړی. داهل ورته وکتل او الیسیا په مغروره ښکارېده. حتی مای حیرانتیا وښوده.
  
  کینسي خپله ژبه کلک کړه. "دا باید موساد وي."
  
  "ایا تاسو دوی د ټوپک په ډزو نیولي؟" هیډن وپوښتل.
  
  "هو،" ډریک وویل. "سپیکر مستقیم مخکې دی او شاید په دواړو خواو کې معاونین ولري. دقیقا هغه ځای چې موږ یې غواړو.
  
  مای وویل: "موږ نشو کولی مخکې لاړ شو." "موږ بیرته ځو. په هغه لوري." هغې ختیځ ته اشاره وکړه. "دلته یو سرپناه او سړک دی، څو فارمونه. ښار ډېر لرې نه دی. موږ کولی شو د وتلو اعلان وکړو."
  
  ډریک هیډن ته وکتل. د دوی مالک داسې بریښي چې د ساحل په اوږدو کې شمال ته د تګ ، ختیځ تمدن په لور ، یا د جګړې سره مخ کیدو انتخاب وزن کوي.
  
  داهل وویل: "که موږ دلته پاتې شو هیڅ ښه به نه وي." "د یو غوره دښمن سره مقابله به یوه ننګونه وي، مګر موږ پوهیږو چې نور په لاره کې دي."
  
  ډریک لا دمخه پوهیده چې می سم دی. شمال د نجات لپاره کومه لاره نه ده وړاندې کړې. دوی به د هیلسپونټ په اوږدو کې پرته له پوښښ څخه تیریدل او په خالص قسمت به تکیه کوله چې ممکن د ټرانسپورټ یو ډول ډول سره ټکر وکړي. د ختیځ سفر تضمین فرصت.
  
  سربیره پردې، نورې ټیمونه به په سختۍ سره د کوم ښار څخه راشي.
  
  هیډن دا غږ وکړ او بیا ختیځ ته وګرځید، د ځمکې ارزونه او د چټک تیښتې امکانات. په دې وخت کې بیا غږ راغی.
  
  "دلته پاتې شه!"
  
  "شټ،" الیسیا ساه ورکړه. "دا سړی رواني دی."
  
  "زه یوازې ښه لید لرم،" سمیټ د بصری ټیکنالوژۍ ته اشاره وکړه. "د یو قوي شی تر شا پټ کړئ. موږ به اور واخلو."
  
  ټیم روان شو، ختیځ ته لاړ. اسراييليانو ډزې پيل کړې، ګولۍ يې د ونو پر سرونو او د ښاخونو په منځ کې ولګېدې. پاڼي باران شول. ډریک په چټکۍ سره پورته شو، په دې پوهیدل چې ډزې په قصدي ډول لوړې شوې وې، او حیران وو چې دوی دلته کومه نوې جګړه کوي.
  
  الیسیا وویل: "دا د اردو د روزنې په څیر دی."
  
  ډهل ځواب ورکړ: "زه واقعیا هیله لرم چې دوی د ربړ ګولۍ کاروي."
  
  دوی پورته شول او ښه شول، ختیځ ته حرکت وکړ، پیاوړې ونې ته ورسیدل او سترګې یې ونیولې. ډریک بیرته ډزې وکړې، په قصدي توګه لوړ. هغه د حرکت هیڅ نښه ونه لیدله.
  
  "چټک حرامیان."
  
  "کوچنی ټیم،" کینزي وویل. "په احتیاط سره. اتومات ماشینونه. دوی به یوې پریکړې ته انتظار باسي."
  
  ډریک د بشپړې ګټې اخیستو لپاره لیواله و. ټیم په احتیاط سره خپل ختیځ ختیځ ته لاره وکړه، مستقیم سور سهار ته چې لاهم لیرې افق تهدیدوي. راتلونکی پاکولو ته رسیدلو سره، ډریک د مرمۍ غږ واورېد او په عملي توګه یې احساس وکړ.
  
  "کرپ". هغه د پوښ لپاره کوتره وکړه. "هغه نږدې و."
  
  ډیر ډزې، د سرپناه په مینځ کې ډیر لیډ خارج کول. هیډن د ډریک سترګو ته ژوره وکتل. "د دوی لارې بدلې شوې."
  
  ډریک یوه ژوره ساه واخیسته، په سختۍ سره یې باور وکړ. اسراییلو په کلکه ډزې وکړې او بې له شکه په احتیاط سره پرمختګ وکړ مګر په ګټور سرعت کې. بلې مرمۍ د یورګا د سر شاته د یوې ونې د پوټکي یوه ټوټه ټوټه کړه، چې له امله یې روسان په زوره ووتل.
  
  "ښه نه ده،" کینسي په قهر شو. "په هیڅ صورت ښه نه دی".
  
  د ډریک سترګې د څرمن په څیر وې. "هایډن، لارین سره اړیکه ونیسئ. هغې قو ته تایید کړه چې موږ بیرته ډزې کوو!
  
  کینسي چیغې کړې: "موږ باید بیرته ډزې وکړو." "تاسو هلکانو مخکې هیڅکله چک نه دی کړی."
  
  "نه! دوی اجیر عسکر، د اشرافو پوځیان دي چې روزل شوي او امرونه تعقیبوي. دوی بې رحمه ملګري دي، احتمالي ملګري. دا وګورئ، هیډن. دا اوس وګورئ! "
  
  نوې ګولۍ د ځمکې لاندې سوري کړي. دښمن پټ پاتې شو، نه اوریدل شوی؛ SPIR یوازې د خپلې تجربې څخه د دوی د پرمختګ په اړه پوهیږي. ډریک ولیدل کله چې هیډن د کمیس تڼۍ کلیک کړه او لارین سره یې خبرې وکړې، بیا یې د چټک غبرګون لپاره دعا وکړه.
  
  د موساد عسکر نږدې شول.
  
  "زموږ دریځ تایید کړئ." حتی د دهل غږ هم سخت و. "لارین! ایا تاسو پریکړه کوئ؟ ایا موږ به جګړه وکړو؟ "
  
  
  ****
  
  
  د SPEAR ټیم، مخکې له دې چې له خپلو کښتیو څخه ویستل شوی و، مجبور شو چې نور ختیځ ته لاړ شي. دوی د اور لاندې سخت وخت درلود. د پیژندل شوي متحدینو سره د مبارزې لپاره نه غوښتل، دوی خپل ځانونه په خطر کې وموند.
  
  موساد او موساد تر منځ د فاصلې د زیاتولو لپاره په خپلو وسلو، هر ډول چالونو او دسیسو کار واخیست. د لارین بیرته راستنیدو یوازې یو څو دقیقې وخت نیولی ، مګر دا دقیقې د جسټین بیبر سی ډی څخه ډیر دوام وکړ.
  
  "قارو ناخوښه دی. هغه وايي چې تاسو امر ترلاسه کړی. خپلې وسلې په هر قیمت وساتئ. دا څلور واړه."
  
  "او دا ټول دي؟" ډریک پوښتنه وکړه. "ایا تا ورته وویل چې موږ له چا سره معامله کوو؟"
  
  "یقینا. هغه غوسه ښکارېده. زه فکر کوم چې موږ هغه خفه کړې.
  
  ډریک سر وخوځاوه. معنی نه لري. موږ باید په دې اړه په ګډه کار وکړو.
  
  دهل خپل نظر څرګند کړ. "موږ واقعیا په پیرو کې د هغې د امرونو پروړاندې لاړو. ښایي دا د پیسو بدله وي."
  
  ډریک په دې باور نه و. "نه. دا به وړه وي. هغه دا ډول سیاستواله نه ده. موږ د متحدینو لخوا مخالفت کوو. کریپ. "
  
  هیډن وویل: "موږ امرونه لرو." "راځئ چې نن ژوندي پاتې شو او سبا جګړه وکړو."
  
  ډریک پوهیده چې هغه سمه وه، مګر هغه مرسته نشو کولی مګر فکر کوي چې اسراییلو شاید ورته وویل. په دې توګه د پیړیو زاړه شکایتونه پیل شول. اوس، د یوې ډلې په توګه، دوی د ختیځ په لور کار وکړ، د دوی د ځنګل په ډال کې پاتې شو، او یو شاتګ یې تنظیم کړ، چې ډیر تیریدونکی نه و، مګر د اسراییلو ورو کولو لپاره کافي. سمیټ، کینیماکا او مای په دې ښودلو کې خورا ښه وو چې دوی اوس د سوداګرۍ معنی لري، په هر وار کې خپل مخالفین وتړي.
  
  دا د دوی له شا څخه راغی کله چې ډریک د ونو له لارې تیریږي. چورلکه د سر په سر راښکته شوه، بیا په یو څه ناڅرګنده تصفیه کې ښکته شوه او ښکته شوه. هیډن اړتیا نه درلوده چې یوه کلمه ووایی.
  
  " سویډن؟ روسانو؟ خدایه، دا یوازې خندا ده، هلکانو!
  
  ډریک سمدلاسه د هغه لوري څخه ډزې واورېدې. هغه څوک چې له هلیکوپتر څخه راوتلی و، د موساد لخوا نه و.
  
  دا په دې مانا چې د ځانګړو ځواکونو څلور ډلې اوس په جګړه کې وې.
  
  مخکې له دې چې ځنګل پای ته ورسيده، د ډبرو دیوالونو سره د پراخې ساحې هاخوا یو زوړ فارم هاؤس ښکاره کوي.
  
  "یو څه وخت ونیسئ،" هغه چیغې کړې. "سخت او ګړندي عمل وکړئ. موږ کولی شو هلته بیا تنظیم کړو."
  
  ټیم داسې منډه کړه لکه د دوزخ ښکار د دوی په پښو کې ګرم وي.
  
  
  ****
  
  
  په بشپړ مګر کنټرول شوي سرعت سره حرکت کول، ټیم په تصادفي ډول له پوښ څخه راوتلی او د فارم هاؤس په لور روان شو. دیوالونه او کړکۍ خلاصې تقریبا د غونډۍ د کور په څیر خرابې وې، چې د انسان شتون نه شتون په ګوته کوي. د ځانګړو ځواکونو درې ډلې تر شا ولاړې دي، خو څومره نږدې؟
  
  ډریک نه پوهیده. هغه د ځمکې په اوږدو کې په پراخه کچه ځغاسته وکړه، د شپې لید یې واخیست او د روښانه اسمان څخه یې د خپلې لارې نښه کول. نیم ټیم مخکی وکتل، نیم شاته. مای وخندل چې هغې ولیدل چې د موساد ټیم د ځنګل څنډې ته رسیدلی، مګر بیا ډریک لومړی ټیټ دیوال ته ورسید او مای او سمیټ لږ څه د سپکاوي ډزې پیل کړې.
  
  دوی یوځای د تیږو دیوال شاته ځړول.
  
  فارم هاؤس لا هم شل قدمه مخکې و. ډریک پوهیده چې دا به دوی ته هیڅ ګټه ونه رسوي چې اسراییلو او نورو ته اجازه ورکړي چې هلته میشته شي او د لید مثالي کرښې رامینځته کړي. سربیره پردې، نور ټیمونه به اوس د یو بل څخه محتاط وي. هغه د مخابراتو سره خبرې وکړې.
  
  "هلکانو، تاسو غوره خپل آسونه پورته کړئ."
  
  الیسیا هغه ته د کتلو لپاره مخ شو. "ایا دا ستاسو غوره امریکایی تلفظ دی؟"
  
  ډریک اندیښمن ښکاریده. "شټ. زه بالاخره شاته شوم." بيا يې دال وليد. "مګر اې، دا به بدتر وي، زه فکر کوم."
  
  لکه څنګه چې دوی د پوښ له لارې مات کړل. می او سمیټ بیا بیا ډزې پیل کړې او په ځواب کې یې یوازې دوه ډزې ترلاسه کړې. نور غږونه نه اورېدل کېدل. ډریک یو قوي دیوال وموند او ودرېد. هیډن سمدلاسه می، سمیټ او کینیماکا ته دنده وسپارله چې د احاطې ساتنه وکړي، او بیا په چټکۍ سره د نورو سره یوځای شي.
  
  "موږ د څو دقیقو لپاره سم یو. موږ څه لرو؟"
  
  داهل لا دمخه نقشه راښکاره کړه کله چې د لارین غږ د دوی غوږونه ډک کړل.
  
  "پلان B لاهم امکان لري. کور دننه. که تاسو چټک یاست، تاسو به ترانسپورت ته اړتیا ونلرئ."
  
  "پلان فکینګ بی." ډریک سر وخوځاوه. "تل B پلان کړئ."
  
  د پریمیټ ګزمې راپور ورکړ چې هرڅه روښانه دي.
  
  هایډن هغه بکس ته اشاره وکړه چې ډال یې وړل. "موږ باید دلته مسؤلیت په غاړه واخلو. که تاسو دا له لاسه ورکړئ، موږ نه پوهیږو چې دننه څه دي. او که تاسو دا دښمن ته له لاسه ورکړئ ..." هغې اړتیا نه درلوده چې دوام ورکړي. سویډن بکس په ځمکه کېښود او څنګ ته یې زنګون وواهه.
  
  هیډن په پوښ باندې نقش شوي سمبول ته لاس کړ. څرخيدونکي تیغونه یو ناوړه اخطار لیږي. داهل په احتیاط سره پوښ خلاص کړ.
  
  ډریک خپله ساه ونیوله. هیڅ شی ندی شوی. دا تل د خطر سره مخ و، مګر دوی هیڅ پټ قفل یا میکانیزمونه نشي لیدلی. اوس داهل په بشپړه توګه پوښ پورته کړ او دننه فضا ته یې وکتل.
  
  کینسي وخندل. "دا څه دي؟ د جګړې وسلې؟ د حنبل سره نښلول شوی او د امر لخوا پټ شوی؟ ټول هغه څه چې زه ګورم د کاغذ یوه ټوټه ده."
  
  داهل بېرته پر خپلو پښو ناست و. "جګړه په کلمو هم جنګېدلای شي."
  
  هیډن په ډیر احتیاط سره د کاغذ څو شیټونه را ایستل او متن یې سکین کړ. "زه نه پوهیږم،" هغې ومنله. "دا د څیړنې فایل او ... د ریکارډ په څیر ښکاري ..." هغې ودریده. "ازموینې؟ محاکمه؟" هغې یو څو نورې پاڼې وګرځولې. "د مجلس مشخصات."
  
  ډریک خندل. "اوس دا بد ښکاري. دوی دا پروژه بابل، لارین بولي. راځئ وګورو چې تاسو په دې اړه څه کولی شئ."
  
  نیویارکر وویل: "دا ترلاسه شو." "نور څه؟"
  
  "زه یوازې د دې ځانګړتیاو په پوهیدو پیل کوم ،" ډهل پیل وکړ. "دا لوی دی -"
  
  "لاندې!" سمیټ چیغې کړې. "نژدې کېدل."
  
  ټیم ورو شو او چمتو شو. د تیږو دیوالونو شاته، د ماشین ګن ګولۍ تندر، تیز او کاڼه وه. سمیټ د ښي خوا څخه ډزې وکړې، په دیوال کې د ځای څخه هدف و. هیډن سر وخوځاوه.
  
  "موږ باید دا پای ته ورسوو. له دې ځایه لاړ شه".
  
  "لږه پورته کړه؟" ډریک پوښتنه وکړه.
  
  "خپله واخله."
  
  "پلان B،" الیسیا وویل.
  
  په خوندي پاتې کیدو سره، دوی د فارم هاؤس شاته له دیوال څخه بل دیوال ته حرکت وکړ. فرش په کثافاتو ډک شوی و، او د معمارۍ او لرګیو ټوټې په نښه شوي چیرې چې چت غورځیدلی و. مای، سمیټ او کینیماکا شاته پوښلی. ډریک په داسې حال کې ودرېد کله چې دوی شاته کړکۍ ته ورسیدل او مخکینۍ لارې ته یې وکتل.
  
  هغه وویل: "دا یوازې ډیر ستونزمن کیدی شي."
  
  راپاڅېدونکى لمر د افق پر سر د رنګونو په څنډه کې راښکته شو.
  
  
  اتم څپرکی
  
  
  سیالۍ دوام درلود، مګر اوس توپیرونه کم شوي. لکه څنګه چې ډریک او الیسیا، چې لاره یې رهبري کوله، پوښ پریښود او د ځمکې په لور روان شو، د فارم هاؤس د دوی او د دوی د تعقیبونکو ترمنځ ساتل، د موساد ټیم په پای کې له ځنګل څخه راوتلی. ټولو تورې جامې اغوستې وې او پر مخونو یې ماسکونه اچولي وو، دوی په ټیټ او احتیاط سره نږدې شول، وسلې یې پورته کړې او ډزې یې وکړې. مای او سمیټ په چټکۍ سره د فارم هاؤس شاته پوښ واخیست. هیډن مخ په وړاندې لاړ.
  
  "حرکت!"
  
  ډریک د ودریدو او جنګ کولو لپاره د جبلت سره مبارزه وکړه؛ د هغه کیڼ اړخ ته دهل په ښکاره ډول له دې سره مبارزه کوله. دوی معمولا د خپلو مخالفینو سره جنګیدل او ماتول - ځینې وختونه دا د وحشي ځواک او شمیرو سره مخ شوي. مګر ډیری وختونه دا ټول د دوی د مخالفینو حماقتونو ته رسیدلي. ډیری اجیرانو ته چې معاش ورکول کیده سست او سست وو، د دندې د سرته رسولو لپاره په خپل اندازې، بې رحمۍ او د اخلاقو نشتوالي باندې تکیه کوله.
  
  نن نه.
  
  ډریک د جایزې ساتلو اړتیا څخه په کلکه خبر و. داهل صندوق له ځانه سره وړی و او په خوندي ډول یې ساتلی و. یورګي اوس مخ په وړاندې روان و، د ځمکې ازموینه یې کوله او هڅه یې کوله چې د ډیری پوښ سره لارې ومومي. دوی د یوې غرنۍ ساحې څخه تیریدل او بیا د ونو د یوې کوچنۍ، لږې ونې له لارې ښکته شول. اسراییلو د یو څه وخت لپاره ډزې بندې کړې، شاید نور حکمونه احساس کړي او نه غواړي خپل دریځ څرګند کړي.
  
  اوس یو ډول تاکتیکونه وښودل شول.
  
  مګر د ډریک لپاره، الیسیا دا خورا ښه بیان کړه. "د خدای لپاره، یوګي. خپل روسی سر ټیټ کړئ او منډه کړئ!
  
  لارین په GPS کې د دوی پرمختګ تعقیب کړ او اعلان یې وکړ چې د پلان B ناستې نقطه په راتلونکي افق کې وه.
  
  ډریک یو څه اسانه ساه ورکړه. ناوه پای ته ورسېده، او یورګي لومړی کس و چې کوچنۍ غونډۍ ته یې وخوت، کینیماکا په خپلو پښو پسې روان و. د هاوایی پتلون په خټو پوښل شوی و چیرې چې هغه راوتلی - درې ځله. الیسیا می ته وکتل، څوک چې د ځمکې د پوړونو ترمنځ په نرمۍ سره حرکت کوي.
  
  "لعنت سپریټ. داسې ښکاري چې د پسرلي پسرلي په ځنګل کې لامبو وهي."
  
  "هر څه چې هغه کوي، هغه ښه کوي،" ډریک موافقه وکړه.
  
  الیسیا په سلیټ کې چپه شوه، مګر په خپلو پښو ولاړه شوه. "موږ ټول دا ښه کوو."
  
  "هو، مګر زموږ څخه ځینې نور د کمرو په څیر دي."
  
  الیسیا خپله وسله پورته کړه. "زه امید لرم چې تاسو زما په معنی نه یاست، ډریکس." د هغې په غږ کې د اخطار یادونه وه.
  
  "هو، البته نه، ګرانه. په ښکاره ډول زما مطلب سویډن وو.
  
  "ګرانه؟"
  
  د شا څخه ډزې وشوې، د دهل تبصره د پیل څخه مخکې پای ته ورسیده. تجربې ډریک ته وویل چې شاټونه د دوی لپاره نه و او دوه مختلف نوټونه پکې شامل وو. موساد له روسیې او سویډن سره همکاري کوله.
  
  سویډن، شاید هغه فکر کاوه، د موساد په لور روان وو.
  
  هغه د خندا پرته مرسته نشو کولی.
  
  داهل شاوخوا ته وکتل، لکه د غوسې احساس. ډریک یو معصوم نظر جوړ کړ. دوی یوې کوچنۍ غونډۍ ته پورته شول او بلې خوا ته ښکته شول.
  
  لارین وویل: "ترانسپورت راځي."
  
  "لکه دغه!" هیډن اسمان ته اشاره وکړه، لرې، لیرې، چیرته چې یو تور داغ حرکت کوي. ډریک سیمه سکین کړه او یورګي یې په داسې حال کې راښکته کړ چې ګولۍ یې د غونډۍ په سر کې وهلې وه. یو څوک ناڅاپه له دوی سره علاقه پیدا کړه.
  
  کینیماکا وویل: دره ته. "که موږ دغو ونو ته ورسیږو ..."
  
  ټیم د وروستي سپرینټ لپاره چمتووالی نیولی و. ډریک یو ځل بیا نږدې نخښې ته وکتل. د یوې ثانیې لپاره هغه فکر کاوه چې هغه به سیوري وګوري، مګر بیا یې حقیقت ولید.
  
  "خلک، دا بله چورلکه ده."
  
  کینیماکا له نږدې وکتل. "شټ".
  
  "او هلته". مای کیڼ لور ته اشاره وکړه، د ورېځو یوې څنډې ته پورته. "دریم".
  
  "لارین،" هیډن په عاجل ډول وویل. "لارین، له موږ سره خبرې وکړئ!"
  
  "یوازې تایید ترلاسه کول." ارام غږ بیرته راغی. "تاسو په هوا کې چینایان او انګلیسان لرئ. روسیه، سویډن او اسراییل په ځمکه کې. واورئ، زه به تاسو اوس له چیټر سره وصل کړم نو تاسو کولی شئ لومړی ځل معلومات ترلاسه کړئ. ځینې یې خندا دي، مګر دا ټول ارزښتناکه کیدی شي."
  
  "فرانسوي خلک؟" کینیماکا د یو څه دلیل لپاره فکرمند شو.
  
  "هیڅ نه،" لورین ځواب ورکړ.
  
  "ښه کار، دوی ټول د بو په څیر نه دي،" الیسیا په خندا او خپګان سره وویل. "زما مطلب فرانسوی دی. سړی غدار و، خو په خپله دنده کې ډېر ښه و."
  
  دهل مخ جوړ کړ. "که دوی د بو په څیر وي،" هغه په خندا وویل. "دوی شاید دلته وي."
  
  الیسیا د کلمو په لیدو سترګې پټې کړې، نږدې د کثافاتو انبار مطالعه کوي. هیڅ شی نه دی تللی.
  
  هیډن وویل: "موږ محاصره شوي یو."
  
  "په ټولو خواوو کې د ځانګړو ځواکونو ټیمونه،" ډریک موافقه وکړه. "په جال کې موږکان."
  
  "د ځان لپاره خبرې وکړئ." مای په چټکۍ سره د هرڅه ستاینه وکړه. "دوه دقیقې وخت ونیسئ. په یاد ولرئ چې په دې بکس کې څه دي څومره چې تاسو کولی شئ غوره کړئ. هغې خپل لاسونه پورته کړل. "ويې کړه".
  
  ډریک د دې مفهوم ترلاسه کړ. بکس د دوی د ژوند ارزښت نه درلود. که شیان واقعیا کړکیچن شي او یو دوستانه ټیم د هغې له لارې تیریږي ، نه بوکینګ ممکن یوازې د دوی ژوند وژغوري. ډهل لنګر خلاص کړ او ټیم مستقیم د نیږدې چورلکو په لور روان شو.
  
  هغه ټولو ته د کاغذونو ریښه ورکړه.
  
  "واه، دا عجیب دی،" الیسیا وویل.
  
  کینزي د کاغذ څو پاڼې بدلې کړې. "د دېرش څخه تر پنځوس کاله دمخه د نازیانو لخوا لیکل شوي او د هینبل بارکا په قبر کې پټ شوي سند لوستلو پرمهال په جګړه کې برخه اخیستل؟ په دې کې څه عجیبه خبره ده؟
  
  ډریک هڅه وکړه چې یادښتونو ته ژمن کړي. "د هغې خبرې معنی لري. دا د SPEAR کورس ته ورته دی.
  
  د لوړې ارتفاع د څیړنې پروژه، هغه لوستل. په اصل کې په ټیټ لګښت کې د بیا ننوتلو بالستیک مطالعې هدف لپاره رامینځته شوی. د قیمتي راکټونو پر ځای...
  
  "زه نه پوهیږم چې دا څه شی دی."
  
  د راکټ کارولو پرته فضا ته وغورځوئ. پروژه وړاندیز کوي چې یو خورا لوی ټوپک په لوړ سرعت کې د شیانو د ډزو لپاره کارول کیدی شي په لوړه ارتفاع کې ...
  
  "آه خندا".
  
  د دهل او الیسیا مخونه لکه ایرو وو. "دا ښه نشي کیدی."
  
  هایډن نیږدې چورلکو ته اشاره وکړه، چې اوس د هرچا په نظر کې وو. دوی کولی شي انفرادي ټوپکونه وګوري چې د چورلکو څخه ځړول شوي.
  
  "او دا هم ریښتیا نه ده!"
  
  ډریک کاغذونه وسپارل او خپله وسله یې چمتو کړه. د هغه څه لپاره وخت چې هغه ورسره عادت شوی و او په څه کې ښه و. هغه د هیډن، می، او سمیټ، او همدارنګه د مخابراتو سیسټم څخه چې لارین یې ټاکلی و، بمبار کړی و.
  
  "اسرائیل د سویډن سره په جګړه کې ننوتل. روسیه نامعلومه ده ..." بیا د مداخلې او د ژوندیو خپرونو څخه چټک لیږدونه راغلل چې NSA او نورو سازمانونو یې اوریدلي.
  
  فرانسوی: "موږ سیمې ته نږدې یو ..."
  
  برتانوي: "هو، صاحب، هدفونه لیدل شوي. موږ د جګړې په ډګر کې ډېر دښمنان لرو."
  
  چینایي: "ایا تاسو ډاډه یاست چې دوی بکس لري؟"
  
  هیډن لاره رهبري کړه. دوی د میدان څخه وتښتېدل. دوی پرته له پلان څخه وتښتېدل. محتاط اور لګېدنې چورلکې دې ته اړې کړې، چې غلچکی اقدام وکړي او خپل ځمکني تعقیب یې په ډېر احتیاط سره حرکت ته اړ کړ.
  
  او بیا ، لکه څنګه چې ډریک د زون بهر کیدو او د دوی د تیښتې نوې لارې باندې تمرکز کولو په اړه و ، بل غږ د جامد له لارې پرې شو.
  
  یوازې په لنډه توګه.
  
  یو څه د شور تر شا پټ شوی، یو لږ اوریدونکی، ژور، راښکته شوی غږ د هغه په غوږونو کې پرې شوی.
  
  امریکایی: "د سیل ټیم 7 دلته دی. موږ اوس واقعیا نږدې یو ... "
  
  ټکان یې د زړه خوا ته وخوځاوه. خو وخت نه و. د خبرو کولو لاره نشته. د جذب لپاره حتی یوه ثانیه هم نشته.
  
  په هرصورت، د هغه سترګې د Thorsten Dahl سره ولیدل.
  
  څه...؟
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  "هلیکوپتر ته ووایه چې وتښتي!" هیډن په خپل مخابراتو کلیک وکړ. "موږ به بله لاره ولټوو."
  
  "ایا تاسو غواړئ چې دا شاوخوا ځړول شي؟" لارین وپوښتل، ایلیسیا یې خندل حتی لکه څنګه چې هغه د خپل ژوند لپاره منډې وهلې.
  
  "یقینا. ښکته شه او ځان پټ کړه. موږ ته زنګ مه وهه، موږ به تاسو ته زنګ ووهو!"
  
  ډریک حیران شو چې ایا دا ورځ به پای ته ورسیږي، بیا یې د لمر بشپړ ډیسک په افق کې ځړول ولیدل او د ستړیا احساس یې وکړ. دا سیمه د غونډیو لړۍ وه، هر یو د تیرو څخه ډیر لوړ و. د غونډۍ سر ته د رسیدو په وخت کې یو سپین ږیري خپل آسونه پوښلي، په احتیاط سره قدم وهي، بیا په بشپړ سرعت سره بل لوري ته منډه کړه.
  
  د ډزو غږونه وخت په وخت له شا څخه اوریدل شوي، مګر دوی هدف نه و؛ اسراییلو او سویډن شاید د ډزو تبادله کوله. کیڼ او ښۍ خوا ته څو نورې ویجاړې شوې ودانۍ راڅرګندې شوې، چې ډیری یې په کمو دره کې جوړې شوې، چې ټولې پرې شوې. ډریک ډاډه نه و چې د خلکو د وتلو لامل څه و ، مګر دا ډیر وخت دمخه پیښ شو.
  
  نور غونډۍ او بیا کیڼ اړخ ته د ونو یوه ډله. د سرپناه وړاندیز، شنه او ښاخونه په پراخه کچه وده وکړه. هیډن ټیم ته په دې لوري لارښوونه وکړه، او ډریک یو څه اسانه ساه ورکړه. هر ډول پوښښ د هیڅ پوښښ څخه غوره و. لومړی هیډن او بیا ایلیسیا د ونو له لارې راوتلي، اوس دال، کینزي او کینیماکا تعقیبوي. ډریک ځنګل ته ننوتل، می، یورګي او سمیټ په شا کې پریښودل. ډزې پیل شوې ، اوس نږدې ، ډریک د خپلو ملګرو لپاره محتاط کوي.
  
  شاته یې وکتل، هغه ولیدل چې مۍ تېښته کړې وه.
  
  د هغې مخ یې له ځمکې راوتلی و.
  
  "نه!"
  
  
  ****
  
  
  هیډن ناڅاپه بریک وکړ او شاته وګرځید. په دې وخت کې، مای په ځمکه بې هوښه پروت و، ډریک هغې ته نږدې شو، سمیټ لا دمخه ښکته و. مرمۍ په یوه زوره په ونو ولګېدې. یو څوک نږدې وو.
  
  بیا لاندې برش پیل شو. ارقام راوتلي وو، یو په ټیټ بدن کې هیډن په نښه کړ. هغه ودرېده، خو په خپلو پښو ولاړه وه. د ونې ډډ د هغې په نخاع کې ووهله. هغې د درد څپې سترګې پټې کړې او ټوپک یې پورته کړ. بیا تورې څېرې بیا پر هغې برید وکړ، په یوه خوله، زنګون، چاقو یې ووهله...
  
  هیډن ساه ورکړه او احساس یې وکړ چې تیغ د هغې د معدې د ویښتو په اندازه کې راځي. هغې د مخ په لور او زنګون سره مخامخ جګړه وکړه ترڅو د دوی تر مینځ ډیر واټن رامینځته کړي. هغې ولید چې کینیماکا او الیسیا په ښي خوا کې جنګیږي، او ډیل هغه ټوټه وهي چې هغه یې وټکوله.
  
  ډریک د لیمپ مای پورته کوي.
  
  ګولۍ د ونو، پاڼو او بوټو تر منځ الوتلې. یو دښمن ته ماتې ورکړه، مګر د اوږدې مودې لپاره نه. سړی ژر ودرېد، په ښکاره ډول د کیولر بڼه یې اغوستي وه. بیا د هیډن لید د هغې له خپل مخالف څخه ډک شو - د موساد یو سړی چې ځانګړتیاوې یې په وحشیانه او شیطاني هوډ کې شاملې وې.
  
  هغې وویل "ودریږه." "موږ په ورته پاڼه کې یو"
  
  ژامې ته یو ګوزار د هغې مخه ونیوله. هیډن وینه وڅښه.
  
  "حکم،" مبهم ځواب راغی.
  
  هغې نوې ګوزارونه بند کړل، سړی یې څنګ ته کړ، هڅه یې نه کوله چې ټوپک پورته کړي، حتی کله چې هغه چاقو په لاس کې و. تیغ پوټکی وخورئ، بیا خاورې. هیډن د سړي پښې وهلې کله چې ډریک تیر شو ، د لارې څخه ښکته او ونې ته وتښتید. سمیټ خپله شا پټه کړه، د اسراییلو په مخ یې ټک وکړ او بیرته یې لاندې برش ته ولیږه. کینزی بل ځای و، دا ځل د هغې په مخ او پراخو سترګو کې د خپګان څرګندونه، لکه څنګه چې هغه د بل چا په لټه کې وي.
  
  هیډن خپله لاره د ډریک په لور وخوځوله.
  
  "می؟"
  
  "هغه سمه ده. په نخاع کې یوازې یوه ګولۍ او بس. هیڅ په زړه پوری نه دی."
  
  هیډن ژیړ شو. "څه؟" - ما وپوښتل.
  
  "جاکټ یې ودراوه. هغه راښکته شوه او خپل سر یې وواهه. هیڅ ځانګړی نه دی".
  
  "په اړه".
  
  الیسیا د وحشیانه خنثی برید مخه ونیوله او د جوډو غورځولو څخه یې کار واخیست ترڅو خپل مخالف په ونو کې الوتنه واستوي. کینیماکا د موساد بل سرتیری له لارې خپله لاره بلډوز کړه. د څو شیبو لپاره لاره روښانه وه، او د سپیر ټیم پوره ګټه پورته کړه.
  
  د تجربې هر اونس په عمل کې راغی کله چې دوی په بشپړ سرعت سره منډه کړه، پرته له دې چې د ورو کیدو فکر وکړي، د ونو د غوڅولو، غوطه کولو، خطرناکو ټوټو له لارې. د دوی او د موساد د ټیم تر منځ یوه فاصله پرانستل شوه، او ګنده پاڼو د مثالی پوښښ چمتو کړی و.
  
  "دوی څنګه اداره کړل چې موږ تیر کړي؟" ډریک چیغې کړې.
  
  هیډن وویل: "دا باید هغه وخت وي کله چې موږ د بکس چیک کولو لپاره ودریږو."
  
  سمیټ په لوړ غږ وخندل. "موږ ولیدل."
  
  "خپل ځان مه وهه ..." هیډن پیل وکړ.
  
  "نه، زما ملګري،" کینسي وویل. "دوی په هغه څه کې غوره دي چې دوی یې کوي."
  
  سمیټ وخندل، لکه څنګه چې ووایې موږ هم وکړل، مګر نور غلی پاتې شو. هیډن ولید چې کینیماکا په ټپه ودرېده، د هغه لوی پښې د لچک لرونکي لوم په ډنډ کې راښکته شوې او مرستې ته یې حرکت وکړ، مګر ډیل لا دمخه د لوی سړي ملاتړ کاوه. سویډن بکس خپل بل لاس ته ولیږداوه او د خپل ښي سره یې هاوایی فشار راوړ.
  
  او اوس په دې ترکیب کې یو بل خطر اضافه شوی - د چورلکې ناڅاپي غږ چې په سر کې الوتنه کوي.
  
  ایا دوی به ډزې وکړي؟
  
  ایا دوی به په ګولیو سره ځنګل کنګل کړي؟
  
  هیډن داسې فکر نه کاوه. د داسې غیر مسؤلانه عمل له امله په زرګونو شیان غلط کیدی شي. البته، دا هلکان د خپلو حکومتونو امرونه تعقیبوي، او ځینې مسخره چې په خپلو ګرمو، هوایی کنډکونو کې په کورونو کې ناست وو، د دوی د عاج د برجونو څخه بهر څه پیښیږي لږ پروا نه کوله.
  
  د پروپیلر فلیپ له پورته څخه راغلی. هیډن منډې ته دوام ورکړ. هغه لا دمخه پوهیده چې موساد به د دوی په ټیم باندې سترګې پټې کړي، او ممکن د دوی تر شا سویډن او روسیه وي. کیڼ خوا ته یو شور و ، او هغې فکر کاوه چې هغې نور ارقام لیدلي - دوی باید روسی وي، هغې فکر کاوه.
  
  یا شاید برتانویان؟
  
  خندا!
  
  دوی ډیر خلاص وو. ډیر تیار نه دی. په حقیقت کې، ټول ټیمونه هلته وو. هیڅوک تمه نه درلوده چې هرڅوک یوځل راشي - او دا یوه تېروتنه وه. خو یو پلان راته ووایه چې دا به په پام کې ونیسي؟
  
  د ډریک ټریل مخکې پروت و، د می د وزن په واسطه سست نه شو. الیسیا په خپلو پښو تعقیب کړه، شاوخوا یې وکتل. لاره بې هدفه روانه وه، مګر عموما سم لوري ته لاړ، او هیډن د دې لپاره مننه وکړه. هغې د دوی په شا کې د سمیټ د ډزو ګولۍ واورېدې، د دوی تعقیبونکي یې هڅول. هغې له کیڼ اړخ څخه څو چیغې واورېدې، لکه دوه ځواکونه سره راټول شوي وي.
  
  لعنت، دا یو څه لیونی شی دی.
  
  ډریک په یوې غورځیدلې ونې باندې ټوپ کړ. کینیماکا په سخته ژړا سره مات شو. ټوټې په ټولو خواوو کې ویشل شوي. خاوره ښکته پیل شوه او بیا یې د ځنګل څنډه ولیدله. هیډن په کمان کې وخندل چې دوی باید ورو شي - هیڅوک نه پوهیدل چې په ځمکه کې د ونې د کرښې هاخوا څه انتظار کوي.
  
  ډریک یو څه ورو شو. الیسیا هغه له ښي خوا تېر شو، او داهل یې په چپ لوري ووهلو. دوی درې واړه په ګډه د پوښ څخه تېر شول او یوې تنګ دره ته ننوتل، چې دواړو خواوو ته د خړ خړ غرونو په واسطه خوندي وو. کینیماکا او کینزي د ملاتړ چمتو کولو په هڅه کې خپلې پښې یوځای کلکې کړې ، او بیا هیډن هم له پټیدو څخه راووت ، اوس هڅه کوي د هغې په سینه کې د مخ په زیاتیدونکي سوځیدنې څخه سترګې پټې کړي.
  
  دوی د هغې له فکر کولو څخه ډیر اوږد منډه کړه.
  
  او نږدې ښارګوټی میلونه لرې و.
  
  
  لسم څپرکی
  
  
  ډریک احساس وکړ چې مای یو څه مبارزه پیل کړه. هغه هغې ته یوه دقیقه ورکړه، پوهیدل چې هغه به ژر تر ژره خپل هوش ته راشي. په دې لنډمهاله شیبه کې، هغه یو څه فلیټ، خړ او ناپاک ولید چې د هغه د ځغاستې زړه یې ټکان ورکاوه.
  
  "کیڼ!"
  
  ټوله ډله کیڼ اړخ ته وخوځېده، په احتیاط سره خو په غیر ضروري توګه یې خپلې غاړې پټې کړې ځکه چې د دوی مخالفین لاهم پټ وو. ډریک می ته اجازه ورکړه چې یو څه مبارزه وکړي، مګر دوام لري. ډیر ژر یې هغه د خپلې مټې سره په پسونو کې وهل.
  
  "ما پریږده".
  
  "یوه ثانیه، زما مینه ..."
  
  الیسیا ورته په کراره وکتل. "ایا تاسو دا ډیر خوښوی؟"
  
  ډریک خندل، بیا یې خندل. "د دې پوښتنې لپاره هیڅ ډاډمن ځواب نشته، زما مینه."
  
  "ریښتیا؟"
  
  "ښه، زما له نظره د دې په اړه فکر وکړئ."
  
  مۍ د خپل نخاع په کارولو سره خپله ستونزه حل کړه او په فرش باندې وګرځید. هغه په بریالیتوب سره ځمکه واخیسته، مګر خپل سر یې په ځای کې وخوځاوه.
  
  "وګوره،" ډریک وویل. "زما په دفاع کې، هغه ناامنه ښکاري."
  
  "که موږ بیړه ونه کړو ستاسو سر به وخوري." الیسیا تیر شو او ډریک تعقیب شو، یو څه نور یې می ته وکتل تر هغه چې هغه مستقیمه شوه او په تال کې راغله. ډله د اسفالټ بند ته ورغله.
  
  "له موساد سره لومړی ګډوډي." دهل وغځاوه. "هیڅ شی په زړه پوری ندی."
  
  کینزي وویل: "دوی شاته ودریدل." "لکه څنګه چې تاسو وئ."
  
  "دوهم ګډوډي،" ډریک وویل. "د انګلستان هغه کلی په یاد دی؟ ډېر کلونه مخکې."
  
  "یونکس؟" - ما وپوښتل.
  
  "پیړۍ".
  
  "په اړه". داهل د یوې ثانیې لپاره ودرید، بیا یې وویل: "قبل یا عیسوي؟"
  
  "زه فکر کوم چې دوی اوس ورته BC وايي."
  
  "غلطي".
  
  سړک دواړو خواوو ته غځېدلی، صحرايي، کنډوالې او ترمیم ته اړتیا لري. ډریک د الوتکې ضد ټوپک غږ واورېد چې چورلکې ته نږدې کیږي، او بیا نور ډزې. شاته يې وکتل چې له لرګيو څخه پرې ډزې کېږي، فکر يې کاوه چې سيمه يې په ګوليو ککړه کړې ده او بيا يې وليدل چې په تېز ډول يې څنګ ته غورځېدلی دی.
  
  داهل وویل: "زه دا خطر نشم کولی." "زه فکر کوم چې دوی باید چینایي وي او دوی داسې خبرې نه اوري لکه څنګه چې موږ یې کولی شو."
  
  ډریک په خاموشۍ سر وخوځاوه. په دې وروستیو کې په خبرو اترو کې هیڅ نوی نه دی څرګند شوی. له هغه راهیسې...
  
  هیډن یو آرامه ښه راغلاست ووایه. "زه یو موټر ګورم."
  
  ډریک ښکته شو او ساحه یې سکین کړه. "نو زموږ تر شا څه دي؟ موساد او روسان په ونو کې، د یو بل په لاره کې اچول. ایا سویډن د روسانو په څنګ کې دي؟ SAS؟ هغه خپل سر وخوځاوه. "څوک پوهیږي؟ ستاسو غوره اټکل د ځنګل شاوخوا ګرځي. دوی ټول پوهیږي چې که دوی خپل ځان پریږدي، دوی مړه دي. له همدې امله موږ لا ژوندي وو."
  
  "په چورلکه کې چینایي،" سمیټ وویل. "هلته کښته کول." هغه یو لړ ټیټ فشارونو ته اشاره وکړه.
  
  "فرانسوي؟" یورګي وپوښتل.
  
  ډریک سر وخوځاوه. د ټوکو په څنګ کې، فرانسوي ممکن حتی د اوبو د ازموینې لپاره شاته پاتې وي او خپلو مخالفینو ته اجازه ورکړي چې دوی کم کړي. په وروستۍ شیبه کې یو هوښیار بریا. هغه نږدې وان ته وکتل.
  
  "وسله پورته کړه."
  
  سمیټ او کینزي لارښوونه وکړه، د سړک په څنګ کې ودریدل او خپل ټوپک یې نږدې وین ته اشاره وکړه. ډال او ډریک په سړک کې یو څو دروند ډبرې کیښودلې. لکه څنګه چې وین ورو شو، پاتې ټیم د شا څخه راوتلی، په احتیاط سره یې موټر پوښلی او خپلو ناستو کسانو ته یې د وتلو امر وکړ.
  
  الیسیا شاته دروازه خلاصه کړه.
  
  "واه، دلته بد بوی راځي!"
  
  خو دا خالي وه. او ډریک کینسي واورېدل چې په ترکیه کې یوه پوښتنه کوي. هغه خپل سر وخوځاوه لکه څنګه چې داهل په بریالیتوب سره وخندل. دا نجلۍ د حیرانتیا څخه ډکه ده. "ایا کومه ژبه شته چې هغه خبرې نشي کولی؟"
  
  سویډني وخندل. "راځه، سړی. ځان دومره خلاص مه پریږده."
  
  "او،" ډریک سر وخوځاوه. "هو. د خدای ژبه."
  
  "پاڅېږه، مینه. ایا ته غواړې چې سیکس وکړې؟ هو، زه یوازې ستاسو خوږ تلفظ اورم چې د اوډین له ژبې څخه تیریږي.
  
  ډریک دې ته سترګې پټې کړې، په دوو ترکي نارینه وو تمرکز وکړ چې په ریښتیا ډاریدل.
  
  او په ریښتیا هم ترکیه.
  
  هیډن دوی بیرته په لارۍ کې وغورځول ، نږدې شاته. داهل بیا وخندل او هغه یې تعقیب کړ، نورو ته یې اشاره وکړه چې شاته څوکۍ ته ولاړ شي. ډریک یوه شیبه وروسته د هغه د تفریح دلیل پوه شو، بیا یې ایلیسیا ته وکتل.
  
  "هلته بیرته څومره خراب دی؟"
  
  
  ****
  
  
  لارۍ وخوځېده او ټکان وخوړ او هڅه یې وکړه چې په خراب سړک کې ځان ویجاړ کړي.
  
  الیسیا په خپل ټول ځواک سره دوام وکړ. "ایا هغه هڅه کوي چې په خونړیو بدو وهلو ووهل شي؟"
  
  "شاید،" سمیټ په بده مرغه وویل، خپله پوزه او یو خندا کمربند یې په وین کې دننه د ریک سره تړلی و. "زه د وزو بوی لرم."
  
  الیسیا سترګې پټې کړې. "هو کنه؟ ستاسو ملګری؟"
  
  کینیماکا د لارۍ په شا کې ناست و، په بېړه د تازه هوا د سږو ډکول د درزونو له لارې چیرې چې د شا دروازې سره لیدل کیده. زه فکر کوم دا... بزګران باید وي.
  
  الیسیا زیاته کړه: "یا د وزو قاچاقبران." "زه هیڅکله نه شم ویلای."
  
  سمیټ په غوسه شو. "کله چې ما وویل 'وزې'، زما مطلب په عمومي توګه و."
  
  "هو هو هو".
  
  ډریک له دې څخه پاتې شو، لږې ساه یې واخیسته او هڅه یې وکړه چې په نورو شیانو تمرکز وکړي. دوی باید په هیډن او ډهل باور وکړي، چې مخکې یې د دوی خوندیتوب په پام کې نیولی و او د سفر لپاره یې غوره ځای موندلی و. اړیکه خاموشه پاتې شوه، کله ناکله د جامد ټوټې کیدو لپاره. حتی لورین چپ پاتې شو، کوم چې په خپله لاره کې مرسته وکړه. دا دوی ته وویل چې دوی نسبتا خوندي دي.
  
  عملې د هغه په شاوخوا کې په لوړ غږ شکایت وکړ، د دوی طریقه چې د څارویو له بد بوی څخه ځان خلاصوي. د سویډني حمامونو پرتله کول ، امریکایی رستورانتونه او د لندن هوټلونه په ټوکه وړاندیز شوي.
  
  ډریک اجازه راکړئ چې خپل فکرونه د یوګا د وروستي برید او د الیسیا او می ترمینځ نوي تفاهم ته د یو ناوړه راز شریکولو اړتیا څخه وګرځوي ، نورو ستونزو ته چې د SPEAR ټیم زیان رسوي. هیډن او کینیماکا د لارین او سمیټ په څیر په اختلاف کې پاتې شول، که څه هم وروستنی یوازې د توپیرونو له امله جلا شوي وو. ډهل د جوانا سره څومره چې کولی شي سخت کار وکړ، مګر بیا کار په لاره کې شو.
  
  یو څه ډیر عاجل او نه ستړی کیدونکی د هغه دماغ سور کړ. د سکرتر کرو خپه دی چې دوی په پیرو کې امرونه نه دي تعقیب کړي، او ډاډه پوهه چې یو پټ، لوړ پټ امریکایی دوهم ټیم دلته دی. په ځیر.
  
  د سیل ټیم 7.
  
  بې شمیره پوښتنې وې او د نه پوهیدو وړ وې. ځواب څه وو؟ Qrow نور د SPEAR ټیم باور نلري؟ ایا دوی بیک اپ وو؟
  
  هغه د سمیټ په سر کې د پوښتنې لوی نښه نه وه هېره کړې، مګر هغه د بلې سناریو تصور نشو کولی. قرو اوه کسان د هغوی د څارنې لپاره ولېږل.
  
  ډریک خپله غوسه ودروله. هغې خپله دنده درلوده. تور او سپین د ژوند لید و چې یوازې د احمقانو او لیونیانو لخوا شریک شوی و. د هغه ژور فکرونه د هیډن لخوا مداخله وکړه.
  
  "هر څه په شا او مخ کې روښانه دي. داسې ښکاري چې موږ یو ځای ته نږدې یو چې د Ç اناککل، په ساحل کې. زه به تر هغه وخته انتظار وکړم چې د چورلکې سره د تماس کولو دمخه موږ یو ځای پیدا کړو. او داهل چانس درلود چې دا بکس جلا کړي.
  
  سویډن دوی د یو څه وخت لپاره له وضعیت څخه لرې کړل او تشریح یې کړل چې د کاغذ ریامونه څه ښکاري. دا د جګړې څخه ډیر و، دا د هغې اعلان و. داسې ښکاري چې هینبل په ساده ډول د سمبول په توګه غوره شوی.
  
  
  ****
  
  
  "ایا داسې نښې شته چې څنګه افریقا د ځمکې له څلورو کونجونو څخه یو شو؟" مي وپوښتل.
  
  "داسې کومه بده خبره نه ده. له همدې امله، موږ اټکل نه شو کولی چې راتلونکی هارس مین چیرته وي.
  
  "تیر ته وګوره ،" کینزي وویل. "زما په دنده کې، زما په زاړه دنده کې، ځوابونه تل په تیرو کې پټ وو. تاسو یوازې اړتیا لرئ پوه شئ چې چیرې وګورئ.
  
  بیا لارین مداخله وکړه. "زه به دا هڅه وکړم."
  
  ډریک د لارۍ د خښتو په وړاندې مبارزه وکړه. "چاناککل ته څومره لرې دی؟"
  
  "موږ اوس بهر ته ننوځو. ډیر لوی نه ښکاري. زه سمندر ګورم."
  
  "هو، تاسو وګټئ." ډریک یوه لوبه په یاد کړه چې هغه د ماشوم په توګه لوبولی و.
  
  دهل په خپل غږ په خندا سره وویل: "ما دا لومړی ولید."
  
  "هو، موږ هم دا لوبه وکړه."
  
  لارۍ ودرېده او ژر تر ژره د شا دروازې بهر خلاصې شوې. ټیم کودتا وکړه او په تازه هوا کې یې ساه ورکړه. الیسیا شکایت وکړ چې هغه ښه احساس نه کوي، او کینزي په انګلیسي ډول د بې هوښه کیدو ښکارندوی کوي. دې سمدستي ایلیسیا خوشحاله کړه. ډریک خپل ځان په حیرانتیا سره ګوري او ګوري.
  
  "لعنت دې وي،" هغه په قصدي ډول غږ وکړ. "ښه، زه به د بندر تره شم."
  
  داهل د تبصرې کولو لپاره ډیر حیران و.
  
  د دوی په مخ کې د لرګیو یو لوی آس ولاړ و، د کوم دلیل لپاره چې پیژندل شوی و، د ودانیو په شاوخوا کې په یوه کوچنۍ چوکۍ کې ځړول. رسۍ داسې ښکاریده چې پښې یې تړلې وې او د هغه د سر شاوخوا غځول شوې وې. ډریک فکر کاوه چې دا زغره وال او عالي ښکاري، یو ویاړلی حیوان چې د انسان لخوا رامینځته شوی.
  
  "څه بد؟"
  
  د هغه په شاوخوا کې ګڼې ګوڼې راټولې شوې، کتل، پوز کول او عکسونه اخیستل.
  
  لارین د مخابراتو په اړه خبرې وکړې. "زه فکر کوم چې تاسو یوازې د ټروجن هارس موندلی."
  
  سمیټ وخندل. "دا د لوبو څخه لرې دی."
  
  "نه ټرای، تاسو پوهیږئ؟ براډ پیټ؟"
  
  الیسیا نږدې خپله غاړه ماته کړه چې شاوخوا شاوخوا ته ګوري. "څه؟ چیرته؟"
  
  "وا". کینسی وخندل. "ما ولیدل چې وایپران په ورو ورو برید کوي."
  
  الیسیا لا هم په دقت سره سیمه مطالعه کوله. " لورین چیرته دی؟ ایا هغه په آس سپاره دی؟"
  
  نیویارکر یوه خندا وکړه. "ښه، هغه یو ځل و. عصري فلم "Troy" په یاد ولرئ؟ ښه، د فلم اخیستلو وروسته، دوی په چاناککل کې آس په هغه ځای کې پریښود چې ته ولاړ یې.
  
  "غلطي". الیسیا خپل احساسات څرګند کړل. "ما فکر کاوه چې زما ټول کرسمس یوځل راځي." هغې خپل سر وخوځاوه.
  
  ډریک خپل ستونی پاک کړ. "زه لاهم دلته یم، مینه."
  
  "او کنه. په زړه پورې ".
  
  "او اندیښنه مه کوئ، که براد پیټ د آس د آس څخه راوتلی وي او تاسو د تښتولو هڅه کوي، زه به تاسو وژغورم."
  
  "تاسو د خندا جرات مه کوئ."
  
  د لارین غږ د ساموراي تورې د سخت ضربې په څیر د دوی په خبرو کې کټ شو. "داخله، هلکانو! ډیری دښمنان. موږ همدا اوس کاناککل ته نږدې یو. دوی باید د مخابراتو سیسټم سره وصل وي، لکه زموږ په څیر. حرکت وکړئ! "
  
  "دا وګوره؟" ډریک قلعه ته اشاره وکړه. "هلیکوپتر ته زنګ ووهئ. که موږ قلعه ته پورته شو او د ځان دفاع وکړو، هغه کولی شي موږ له هغه ځای څخه ونیسي.
  
  هیډن د کاناککل په څنډه کې شا ته وکتل. "که موږ وکولی شو په یوه سیاحتي ښارګوټي کې د سوات له شپږو ټیمونو څخه د کلا دفاع وکړو."
  
  دهل صندوق پورته کړ. "د موندلو لپاره یوازې یوه لاره شتون لري."
  
  
  یوولسم څپرکی
  
  
  په ناببره توګه، دوی د ساحلي لارې په لور حرکت وکړ، پدې پوهیدل چې دا به د ښار اغیزمنې کلا ته باد ورکړي. لارین د کمون خبرو اترو څخه خورا لږ معلومات راټول کړي وو، او ډریک حتی د مختلف ټیم مشرانو څخه لږ اوریدلي و، مګر عمومي توافق دا و چې دوی ټول په چټکۍ سره تړل کیږي.
  
  لاره د ډیری سپینو مخونو ودانیو څخه تیریدله: کورونه، دوکانونه او رستورانتونه چې د هیلسپونټ نیلي اوبو ته ګوري. کیڼ اړخ ته ولاړ موټرونه ولاړ وو او شاته یې څو وړې کښتۍ ولاړې وې، چې پورته یې د شګو رنګه کلا لوړ دیوالونه پراته وو. د سیلانیانو بسونه تیریدل، ورو ورو د تنګو کوڅو څخه تیریدل. ښکرونه غږیدل. ځایی اوسیدونکي یو مشهور کیفې ته نږدې راټول شوي ، سګرټ څښل او خبرې کول. ټیم د شک پیدا کولو پرته ژر تر ژره ګړندی شو.
  
  د جنګي وسایلو اغوستل اسانه نه دي، مګر په ځانګړې توګه د دې ماموریت لپاره، دوی ټول تور جامې اغوستې وې او کولی شي هغه توکي لرې او پټ کړي چې پام ځانته را اړوي. په هرصورت، د خلکو ډله حرکت کوي کله چې دوی خپل سرونه وګرځول، او ډریک ولیدل چې له یو څخه ډیر تلیفونونه خلاص شوي.
  
  هغه وویل: "سمدستي هیلیکوپټر ته زنګ ووهئ." "موږ د ځمکې څخه بهر یو او دلته ډیر وخت لرو."
  
  "په لاره. له لسو تر پنځلسو دقیقو کې."
  
  هغه پوهیده چې دا د جګړو دوره وه. د سوات ځینې نور ټیمونه به په ښار کې د دوزخ له خپریدو څخه ډډه وکړي، د دوی په امرونو او د تیښتې وړتیا باندې ډاډه وي، پدې پوهیدل چې چارواکي به معمولا په هر ډول خطرناک حالت کې ترهګري سپنوي.
  
  د شګو رنګه دېوالونه د دوی په مخ کې په چټکۍ سره پورته شول. د اناککل قلعه دوه ګردي، سمندر ته مخامخ د کلا دیوالونه او یو مرکزي قلعه درلوده، او د دوی شاته د جګړې پراخه لاسونه د سمندر په لور روان وو. ډریک د لومړي منحني دیوال کرښه تعقیب کړه ، حیران شو چې د دې او د هغې خور په یوځای کولو کې څه دي. هیډن مخکې ودرېد او شاته یې وکتل.
  
  "موږ راپورته کیږو."
  
  یو زړور پریکړه، مګر یو شی چې ډریک ورسره موافقه وکړه. د پورته کیدو معنی دا وه چې دوی به په کلا کې بند پاتې وي، له پورته څخه دفاع کیږي مګر بې دفاع، بند پاتې دي. د دوام معنی دا وه چې دوی بحر ته د تیښتې سربیره نورې لارې هم درلودې: دوی کولی شي په ښار کې پټ شي، موټر ومومي، په احتمالي توګه ټیټ پاتې شي، یا د یو څه وخت لپاره جلا شي.
  
  مګر د هیډن انتخاب دوی ته اجازه ورکړه چې مشري وکړي. هلته نور سپرلۍ هم وې. دا به د چورلکې لپاره اسانه وي چې دوی ومومي. د دوی مهارتونه په تاکتیکي جګړه کې ښه کارول شوي.
  
  خړ دیوالونو یوې محرابي دروازې ته لاره ورکړه او بیا یې سرپل زینه. هیډن لومړی لاړ، ورپسې دال او کینسي، بیا پاتې نور. سمیټ شاته پورته کړ. تیاره د دوی د سترګو لپاره یو پوښ جوړ کړی و، تر هغه وخته پورې چې دوی ورسره عادت شوي نه وي، یو غټ او ناپاک ځړول. بیا هم، دوی پورته لاړل، د زینو پورته کول او بیرته د رڼا په لور روان وو. ډریک هڅه وکړه چې په خپل دماغ کې ټول اړونده معلومات فلټر کړي او د هغې احساس وکړي.
  
  هانيبال د جګړې سپاره. د قیامت حکم او د دوی پلان چې د هغو کسانو لپاره غوره نړۍ رامینځته کړي چې ژوندي پاتې شوي. د نړۍ په ګوټ ګوټ کې حکومتونه باید په دې اړه په ګډه کار کړی وای، خو بې رحمه، لالچی خلکو د ځان لپاره لوټ او علم غوښتل.
  
  د ځمکې په څلورو کونجونو کې؟ دا څنګه کار وکړ؟ او بیا وروسته څه وشول؟
  
  "په زړه پورې ..." په دې شیبه کې د لارین غږ د مخابراتو له لارې راغی. "اناککل په دوه براعظمونو کې موقعیت لري او د ګالیپولي لپاره یو له پیل نقطو څخه و. اوس روسان هم ښار ته ننوتي لکه اسرائيليان. زه نه پوهیږم چیرته. بیا هم، د محلي پولیسو خبرې معمول دي. یو له اتباعو څخه باید تاسو راپور ورکړی وي او اوس د نوي راتګ لپاره زنګ وهي. دا به ډیر وخت نه وي چې ترکان د خپلو لوړ پوړو ځواکونو غوښتنه وکړي."
  
  ډریک سر وخوځاوه. بیکاره.
  
  "تر هغه وخته به موږ له دې ځایه لرې یو." هیډن په احتیاط سره پورته رڼا ته لاړ. "لس دقیقې، هلکان. راځئ."
  
  د سهار لمر د برج په پورتنۍ برخه کې پراخه پرانیستې، ویره سیمه روښانه کړه. د برج ګردي څنډه د دوی له سر څخه اته فوټه نوره پورته شوه، مګر دا دومره لوړ و چې دوی پرته له دې چې دننه لاړ شي. ویجاړې شوې جګړې په هر ځای کې پرتې وې، لکه د تورو ګوتو په څیر چپه شوې، او د دوړو لاره ښي خوا ته د ټیټو غونډیو لړۍ سره پوله لري. ډریک ډیری دفاع شوي پوستونه ولیدل او یو څه اسانه یې ساه ورکړه.
  
  هیډن لارین ته وویل: "موږ دلته یو." "هلیکوپتر ته ووایه چې د ګرمې ځمکې لاندې کولو لپاره چمتو کړي."
  
  سمیټ وویل: "تر هغه ډیر ګرم چې تاسو فکر کوئ."
  
  ټوله لوبډله یې ښکته وکتل.
  
  "لاندې نه،" سمیټ وویل. " پورته. پورته."
  
  د کلا څخه پورته ښار لاهم په غونډیو کې پروت دی. کورونه د جنګیالیو څخه پورته پورته شول، او لوړ او غټ دیوالونه د دوی په لور وغزیدل. دا د دې دیوالونو له لارې وه چې څلور کسیزه ډله د دوی مخونه پوښلي او وسلې یې په بشپړه توګه ایستل شوې وې.
  
  ډریک دا سټایل پیژني. "لمر، دا یوه ستونزه ده. SAS."
  
  داهل لومړی کس و چې جګړه یې وکړه، خو د دې پر ځای چې خپله وسله وباسي، پټه یې کړه، بکس یې واخیست او پخپله یې د جنګیالیو پر لور وخوت. "انګریزان د تنوع لپاره سم نظر لري. وګوره..."
  
  ډریک خپل نظر تعقیب کړ. جنګونه په پراخه آرک کې د ساحل او چپه بحر په اوږدو کې غزیدلي. که دوی دا په سمه توګه وټاکي، چورلکه کولی شي دوی له پورتنۍ برخې یا په پای کې ښي خوا ته کړي. ډریک په خپله غاړه واخیسته چې د برتانوي پښو لاندې په ناڅاپه کانکریټ کې یو څو ډزې وکړي، دوی یې ورو کړي او ټیم ته یې وخت ورکړ چې د یو څه پیچلي قلعې سر ته پورته شي.
  
  الیسیا حیرانه شوه. "زه لوړوالی ته نه یم!"
  
  "ایا تاسو به کله هم ژړل بند کړئ؟" کینسي په قصدي ډول د هغې څخه تیر شو، د لارې په اوږدو کې یې لږ څه ټکان ورکړ.
  
  "او کتیا، تاسو د دې لپاره پیسې ورکوئ." الیسیا ناڅرګنده ښکاري.
  
  "ایا زه کولی شم؟ بس ډاډ ترلاسه کړئ چې تاسو زما شاته پاتې شئ. په دې توګه، کله چې تاسو ډزې وکړئ او زه ستاسو چیغې واورم، زه به پوه شم چې سرعت پورته کړم."
  
  الیسیا په غوسه وه. ډریک د هغې ملاتړ وکړ. "یوازې د موساد مسخره کول." لاسونه یې خپاره کړل.
  
  "سمه ده. ښه، کله چې موږ له دې ځایه ښکته شو، زه به یې په سمه توګه وخورم.
  
  ډریک هغې ته د لومړیو څو ګامونو له لارې لارښوونه وکړه. "ایا دا باید په زړه پوري غږ وي؟"
  
  "بنده شه، ډریک."
  
  هغه دا غوره وګڼله چې د دې یادونه ونه کړي چې لاندې جنګونه په فاصله جنګونو بدل شوي چیرې چې دوی به له یو څخه بل ته کودتا وکړي. داهل لومړی کس و چې د درې فوټ پراخ دیوال په اوږدو کې یې د ټیم مشري کوله. کینیماکا دا ځل د سمیټ څخه په شا کې واخیست، برتانویانو ته یې وکتل. ډریک او نورو د دښمنانو د نورو نښو لپاره خپل غوږونه خلاص ساتل.
  
  د جنګ جګړو لړۍ پیل شوه. د SAS سرتیرو جوړښت ساتلی او تعقیب یې کړی، وسلې یې پورته کړې، مګر پرته له کوم غږ. البته، مسلکي لیوالتیا ممکن یوازې یو دلیل وي؛ د سیلانیانو سربیره ، ځایی اوسیدونکي محرمیت او خورا خوندي امرونه غوره کوي.
  
  ډریک وموندله چې هغه د خپلو پښو لپاره بشپړ تمرکز ته اړتیا لري. په هر اړخ کې غونډۍ او سمندر ته تدریجي نزول هیڅ توپیر نه درلود، یوازې د هغه د پښو لاندې خوندي سیمه وه. دا په تدریجي ډول منحل کیږي، په مساوي توګه، په ثابت منحل کې. هیڅوک سست نه شو، هیڅوک وغورځید. دوی خپل هدف ته په نیمه لاره کې وو کله چې د څرخيدونکي پروپیلر غږ د دوی غوږونه ډک کړل.
  
  ډریک ورو شو او اسمان ته یې وکتل. "زموږ نه،" هغه چیغې کړې. "لعنت فرانسوی!"
  
  دا یوه حتمي پایله نه وه، مګر تر اوسه پورې به د دوی نشتوالی تشریح کړي. موږ په وروستي دقیقه کې ګړندي یو. د SPEAR ټیم ورو کولو ته اړ شو. ډریک د دوو سرتیرو مخونه ولیدل چې د کړکیو څخه په غوسه سره ګوري، پداسې حال کې چې دوه نور د نیمه پرانیستې دروازو څخه ځړول شوي، خپلې وسلې یې په سمه توګه د تالاشۍ لپاره وګرځولې.
  
  دهل په تنفس سره وویل: "ریښتیا ووایه." "دا ممکن غوره نظر نه وي. د برتانوي خونړي زنګونه پای ته رسیږي.
  
  د یو په څیر، ډریک، سمیټ، هیډن او می خپلې وسلې پورته کړې او ډزې یې پیل کړې. مرمۍ د هیلي کوپټر له پاسه ولګېدې. شیشه مات شوه او یو سړی د خپل رسۍ څخه راښکته شو، لاندې په ځمکه کې سخت وو. چورلکه د هایډن د ګولیو لخوا تعقیب شوه.
  
  هغې په خندا وویل: "فرانسې مینه وال نه دي."
  
  "موږ ته یو څه ووایاست چې موږ نه پوهیږو ،" الیسیا په غوسه وویل.
  
  یورګي په چټکۍ سره دال څخه تېر شو، هغه یې د دیوال په بهرنۍ څنډه کې ونیو، او د بکس لپاره بیرته راستون شو. هغه وویل: "دلته، دا ماته راکړه." "زه په دیوال کې ښه احساس کوم، نه؟"
  
  داهل داسې ښکاریده چې غوښتل یې استدلال وکړي مګر د اننګ په مینځ کې بکس تیر شو. سویډن پارکور ته نوی نه و، مګر یورګي یو مسلکي و. روسی په لوړ سرعت سره روان شو، د دیوال څخه ښکته شو او لا دمخه جنګیالیو ته نږدې شو.
  
  الیسیا دوی ته پام وکړ. "او خندا، اوس ما ډزې وکړې."
  
  "دا لاهم پیښ کیدی شي." ډریک د فرانسوي هلیکوپټر ټیک ولید او د ځمکې لاندې کولو لپاره راغی. ستونزه دا وه چې که دوی هدف ته مخه کړي، انګریزان به یې ونیسي. که دوی د ډزو کولو لپاره منډه کړي، نو کیدای شي سقوط وکړي یا په اسانۍ سره وویشتل شي.
  
  دهل خپله وسله وغورځوله. هغه او هیډن دواړه په چورلکه ډزې وکړې کله چې بیرته لوبې ته راستون شو. دا ځل په الوتکه کې سپاره عسکرو ځوابي ډزې وکړې. مرمۍ د کلا دیوالونه د یوې وژونکې نمونې سره سور کړل، د څنډې لاندې ووتل. د هیډن خپل اور د هلیکوپټر کاکپیټ ته وخوت، د فلزي سټروټونو څخه یې وخندل. ډریک ولیدل چې پیلوټ خپل غاښونه په غوسه او ویره کې مینځل. یو عالي ګړندي لید بیرته څرګنده کړه چې د SAS ټیم هم چورلکه ګوري - ښه نښه؟ شاید نه. دوی غوښتل چې د ځان لپاره د جګړې وسلې په لاس کې واخلي.
  
  یا د هغه چا لپاره چې د دوی په حکومت کې لوړ وي.
  
  په مرغۍ باندې د ډزو باران وشو، چې له امله یې ډوبه شوه. داهل د ډزو پر مهال د دېوال له وروستي سل مترو څخه ګټه پورته کړه او راښکته شو، خو لرې نه شو. سطحه ډیره خرابه وه. په هرصورت، د هغه عمل په چورلکه کې یو بل سیلوا واستاوه، چې بالاخره یې پیلوټ زړه له لاسه ورکړ او مرغۍ یې د پیښې له ځایه لرې کړه.
  
  الیسیا په کمزوري ډول غږ وکړ.
  
  "تر اوسه نه دی وتلی." ډریک په یو وخت کې د جنګیالیو څخه کودتا وکړه، په خوندي او احتیاط سره ځمکه کیده.
  
  د لارین غږ هغه چوپتیا ماته کړه چې اړیکه یې پټه کړه. "هلیکوپتر نږدې کیږي. دېرش ثانیې."
  
  "موږ په دیوال کې یو،" الیسیا چیغې کړې.
  
  "هو، زه تاسو پوهیږم. د کولمبیا ولسوالۍ دې عملیاتو ته سپوږمکۍ لیږلې.
  
  ډریک د شاک احساس کولو لپاره یوه بله شیبه ونیوله. "مرسته کول؟" هغه ژر وپوښتل.
  
  "بل ولې؟" هیډن سمدستي غبرګون وښود.
  
  ډریک مخکې له دې چې پوه شي چې دا ممکن د اوسني وضعیت په پام کې نیولو سره یو بد نظر و. په حقیقت کې، هغه نه پوهیده چې بل چا د سیل ټیم 7 دا خاموش امریکایی انتونونه او خبرې اوریدلي دي.
  
  په ښکاره ډول هیډن نه.
  
  هلیکوپتر مخکی لیدل کیده، پوزه ښکته شوه، په چټکۍ سره د بحر په لور الوتنه وکړه. یورګي لا دمخه د جنګونو په پای کې انتظار کاوه، چیرته چې یو کوچنی ګرد برج د تنګ ساحل څخه سترګې پټې کړې. ډهل ډیر ژر هغه ته ورسید او بیا هیډن. چورلکه نږدې شوه.
  
  ډریک د ایلیسیا پریښود او بیا د کینیماکا په تیریدو کې مرسته وکړه. بیا هم ورو حرکت کوي، هغه په ښکاره توګه خپل لاس پراخ کړ، د SAS نښه یې کړه. له برج څخه دېرش فوټه ودرېد.
  
  SAS هم ودرېد، بل دېرش فوټه لوړ.
  
  هغه چیغې کړې: "موږ قربانیان نه غواړو." "زموږ ترمنځ نه. موږ په ورته اړخ کې یو!"
  
  د هغه په بدن کې تومانچې په نښه شوي دي. له لاندې څخه یې د دحل غږ واورېد: "هیڅ شه ..."
  
  ډریک هغه غږ کړ. "مهرباني وکړئ،" هغه وویل. "دا سمه نه ده. موږ دلته ټول عسکر یو، حتی فرانسویان هم."
  
  دا د نامعلومې خندا لامل شو. په پای کې، یو ژور غږ وویل، "حکم."
  
  "یار، زه پوهیږم،" ډریک وویل. "په کوم ځای کې یاست. موږ ورته امرونه ترلاسه کړل، مګر موږ به په دوستانه ځانګړو ځواکونو باندې ډزې نه کوو ... پرته لدې چې دوی لومړی ډزې وکړي.
  
  یو له پنځو ارقامو څخه یو څه پورته شو. "کیمبرج،" هغه وویل.
  
  "ډریک،" هغه ځواب ورکړ. "میټ ډریک."
  
  وروسته چوپتیا کیسه وکړه. ډریک پوهیده چې خنډ پای ته رسیدلی ... د اوس لپاره. لږ ترلږه، هغه د راتلونکي شخړې څخه د یو بل تاوان مستحق و او شاید حتی یو آرامه خبرې اترې. هرڅومره چې دا لوړپوړي سرتیري دوی سره یوځای شي ، هومره به خوندي وي.
  
  دټولو لپاره.
  
  هغه سر وخوځاوه، مخ یې وګرځاوه، هغه لاس ته ورسید چې د چورلکې دننه یې د هغه په راښکته کولو کې مرسته کړې وه.
  
  "دوی ښه دي؟" الیسیا وپوښتل.
  
  ډریک خپل ځان آرام کړ لکه څنګه چې چورلکه راښکته شوه، لیرې روانه وه. هغه ځواب ورکړ: "موږ به پوه شو." "بل ځل چې موږ په شخړه کې راځو."
  
  په حیرانتیا سره، لورین د هغه په وړاندې ناست و. هغې د وضاحت په ډول وویل: "زه له چورلکې سره راغلم."
  
  "څه؟ تاسو دا اختیار څنګه خوښوی؟"
  
  هغې په زړه پورې وخندل. "نه. زه ځکه راغلی یم چې دلته زموږ کار پای ته رسېدلی دی." چورلکه د لمر له څپو پورته پورته شوه. "موږ له افریقا څخه د نړۍ بل کونج ته روان یو."
  
  "کوم چیرته دی؟" ډریک د سیټ بیلټ ټینګ کړ.
  
  "چین. او هلک، ایا موږ ډیر کار لرو.
  
  "بل سوار؟ دا ځل کوم وخت؟"
  
  "شاید تر ټولو بد. وخورئ، زما ملګري. موږ د چنګیز خان په نقش قدم روان یو."
  
  
  دوولسم څپرکی
  
  
  لارین ټیم ته وویل چې د لوی کارګو هلیکوپتر شاته د امکان تر حده آرام اوسئ او د کاغذونو یوه کڅوړه یې بدله کړه. "لومړی، راځئ چې د جګړې وسلې او هینبل له لارې لرې کړو. هغه څه چې تاسو په بکس کې موندلي هغه پلانونه دي چې د پروژې بابیلون جوړ کړي، یو دوه ټنه، سل متره اوږد سوپر کینن. د صدام حسین لخوا جوړ شوی، دا د 60 کلونو د څیړنو پر بنسټ جوړ شوی او په 80 کلونو کې ډیزاین شوی. په دې ټوله معامله کې د هالیوډ روح احساس شوی و. هغه سوپر وسلې چې کولی شي فضا ته تادیه ولېږدوي. جنرالان یې ووژل. ملکي وګړي وژلي دي. د لسګونو هیوادونو څخه مختلف پیرودونه د پټ ساتلو لپاره. وروستنۍ ډیاګرامونه ښیې چې دا فضایي ټوپک ممکن داسې جوړ شوی وي چې دا کولی شي هر هدف ، هرچیرې ، یوازې یو ځل په نښه کړي."
  
  داهل په لېوالتیا سره مخ په وړاندې ودرېد. "یوه ورځ؟ ولې؟"
  
  "دا هیڅکله اراده نه وه چې د پور وړ وړ وسله وي. د دې لانچ به یو داسې نښه پریږدي چې سمدستي به د مختلف ځواکونو لخوا لیدل کیږي او بیا به ویجاړ شي. مګر ... زیان ممکن دمخه شوی وي.
  
  "په هدف پورې اړه لري." کینسي سر وخوځاوه. "هو، ډیری ماډلونه د یوې نړیوالې جګړې د مفکورې په شاوخوا کې جوړ شوي. د اټومي ځواک د مجبورولو یوه لاره چې په غیرقانوني توګه عمل وکړي. په هرصورت، د عصري ټیکنالوژۍ سره، دا نظر ورځ تر بلې جنجالي کیږي.
  
  "ښه، سمه ده،" سمیټ کرکه وکړه، لاهم خپل عضلات پراخوي او د اوږدې، سختې منډې څخه خپل زخمونه ګوري. "نو، د لومړي اس سوار په قبر کې د لوی ځای توپ لپاره پلانونه ساتل شوي وو. موږ یې ترلاسه کوو. نورو هیوادونو دا کار نه دی کړی. ورپسی څه دي؟"
  
  لورین سترګې پټې کړې. "لومړی، نوم په ځانګړي ډول 'د استراحت ځایونه' وايي. زه امید لرم چې تاسو په یاد ولرئ چې هینبل په یوه بې نښه شوي قبر کې ښخ شوی و او ممکن نور هم شتون ونلري. لیدل به د ډیرو لپاره بې عزتي وي. دا په خپل ځای پریښودل نورو ته بې احترامي ښودل دي.
  
  هیډن ساه ورکړه. "او همداسې روانه ده. په ټوله نړۍ کې ورته کیسه، مختلف اجنډا.
  
  "فکر وکړئ که معلومات د ترهګرو لاس ته ولویږي. زه به ووایم چې ټول هغه هیوادونه چې اوس مهال د آسونو تعقیب کوي کولی شي په اسانۍ سره خپل سوپر توپ جوړ کړي. خو..."
  
  "دا هغه څوک دی چې د دې حکومت ځینې ډلې پلانونه پلوري ،" ډریک پای ته ورسید. "ځکه چې موږ لاهم ډاډه نه یو چې هر ټیم په رسمي ډول تصویب شوی دی." هغه اړتیا نه درلوده چې اضافه کړي حتی که دوی فکر کاوه چې هغه یې کړی.
  
  هلیکوپتر په روښانه نیلي اسمان کې الوتنه وکړه، هیڅ ګډوډي او آرامۍ تودوخه. ډریک ځان په یوه ورځ کې د لومړي ځل لپاره د آرام کولو وړ وموند. په دې باور کول سخت وو چې تیره شپه هغه د لوی هینبل په استراحت ځای کې زنګون کړی و.
  
  لارین بلې فایل ته لاړ. "د وروستي قضاوت حکم په یاد ولرئ؟ اجازه راکړئ چې تاسو تازه کړم. "د ځمکې په څلورو کونجونو کې موږ څلور آسونه وموندل او دوی ته یې د وروستي قضاوت د حکم لپاره پلان وړاندې کړ. هغه څوک چې د قضاوت صلیبي جګړې او د هغې وروسته ژوندي پاتې کیږي په حقه سره به عالي حکومت وکړي. که تاسو دا لوستل، موږ له لاسه ورکړو، نو په احتیاط سره ولولئ او تعقیب کړئ. زموږ وروستي کلونه د نړۍ د انقلابونو د وروستیو څلورو وسلو - جنګ، فتح، قحط او مرګ په راټولولو کې تیر شول. متحد، دوی به ټول حکومتونه له منځه یوسي او یو نوی راتلونکی به پرانیزي. چمتو اوسئ. دوی ومومئ. د ځمکې څلورو کونجونو ته سفر وکړئ. د ستراتیژۍ د پلار آرام ځایونه ومومئ او بیا خګان؛ ترټولو بد هندي چې تل ژوندی دی، او بیا د خدای عذاب. مګر هرڅه لکه څنګه چې ښکاري داسې ندي. موږ په 1960 کې د خغان څخه لیدنه وکړه، د بشپړیدو پنځه کاله وروسته، فتح د هغه په تابوت کې کېښوده. موږ هغه لعنت موندلی دی چې د ریښتیني وروستي قضاوت ساتي. او د وژنې یوازینی کوډ هغه وخت دی کله چې هارسمین څرګند شو. د پلار په هډوکو کې د پیژندلو نښه نشته. هند د وسلو سره محاصره دی. د وروستي قضاوت حکم اوس ستاسو له لارې ژوند کوي او د تل لپاره به عالي حکومت وکړي.
  
  ډریک هڅه وکړه چې اړوند ټکي سره یوځای کړي. "د ویجاړولو کوډ؟ زه واقعیا د دې غږ نه خوښوم. او 'ریښتینی وروستی قضاوت'. نو حتی که موږ لومړی درې بې طرفه کړو، وروستی به یو ریښتینی هومډینګر وي.
  
  "د اوس لپاره ،" لارین د هغې مخې ته مطالعې ته اشاره وکړه. "د واشنګټن فکري ټانک څو نظریات وړاندې کړي دي."
  
  ډریک یوازې د یوې ثانیې لپاره تور شو. هرکله چې هغه د څیړنې یادونه اوریدلې، هرکله چې د فکري ټانک یادونه وشوه، یوازې دوه ټکي د هغه په مغز کې د بلبورډ اندازې سور نیون څراغونو په څیر راوتلي.
  
  کارین بلیک.
  
  د هغې اوږدمهاله نشتوالی ښه نه و. کارین کولی شي د دوی راتلونکی ماموریت وي. هغه په نرمۍ سره اندیښنه د وخت لپاره یو طرف ته واړوله.
  
  "... دوهم آس سوار فاتح دی. دوهم تفصیل د کاګن ذکر کوي. له دې څخه موږ دا نتیجه اخلو چې چنګیز خان یو فاتح دی. چنګیز خان په ۱۱۶۲ کال کې زیږیدلی دی. هغه، په لفظي توګه، یو فتح دی. هغه د آسیا او چین ډیره برخه فتح کړه، او همدارنګه د هاخوا ځمکې، او د مغول امپراتورۍ په تاریخ کې ترټولو لوی متضاد امپراتورۍ وه. خان یو ریبل و. هغه د پخوانۍ نړۍ له ډیرو برخو څخه تیر شو، او لکه څنګه چې مخکې وویل شول، نن ورځ په هرو دوو سوو کې یو له چنګیز خان سره تړاو لري.
  
  مايې وخندل. "واه، الیسیا، هغه ستاسو د نارینه نسخې په څیر دی."
  
  ډریک سر وخوځاوه. "دا سړی یقینا پوهیده چې څنګه بیا تولید وکړي."
  
  "د دې سړي اصلي نوم تیموجین و. چنګیز خان یو افتخاري لقب دی. د هغه پلار هغه مهال مسموم شو کله چې هلک یوازې نهه کلن و، مور یې پریښوده چې یوازې اوه زامن لوی کړي. هغه او د هغه ځوانه ښځه هم وتښتول شوه، او دواړو یو څه وخت د غلامانو په توګه تیر کړ. له دې ټولو سره سره، حتی د شلو کلونو په لومړیو کې، هغه ځان د یو سخت مشر په توګه تاسیس کړ. هغه د "خپل دښمنان نېږدې وساتئ" جمله مشخصه کړه ځکه چې د هغه ډیری لوی جنرالان پخواني دښمنان وو. هغه هيڅکله يو حساب هم بې ثباته نه کړ او د 40 ميليونو خلکو د وژنې مسوول و، چې د نړۍ نفوس يې 11 سلنه کم کړ. هغه مختلف مذهبونه منلي او د پوستي دفترونو او د لارې سټیشنونو په کارولو سره یې د خپلې امپراتورۍ په اوږدو کې لومړی نړیوال پوسټ سیسټم رامینځته کړ."
  
  ډریک په خپله څوکۍ کېناست. "د اخیستلو لپاره ډیری معلومات شتون لري."
  
  "هغه د منگول امپراتورۍ لومړنی خگن و."
  
  داهل د کړکۍ له فکره مخ واړوه. "او د هغه د استراحت ځای؟"
  
  "ښه، هغه په چین کې ښخ شوی و. په یوه بې نښه قبر کې."
  
  الیسیا وخندل. "هو، لعنت، البته هغه وو!"
  
  "نو، لومړی افریقا او اوس چین د ځمکې له څلورو کونجونو څخه دوه استازیتوب کوي،" مای په لوړ غږ فکر وکړ. "پرته لدې چې دا آسیا وي او موږ د براعظمونو په اړه خبرې کوو."
  
  "دلته اوه دي،" سمیټ هغې ته یادونه وکړه.
  
  "تل نه،" لورین په مرموز ډول ځواب ورکړ. "مګر موږ به دې ته وروسته ورشو. پوښتنې دا دي: د فتحې وسلې کومې دي او د چنګیز د پاتې کیدو ځای چیرته دی؟
  
  "زه فکر کوم یو ځواب چین دی ،" کینزي وویل.
  
  "چنګیز خان په 1227 کې په مرموز شرایطو کې مړ شو. مارکو پولو ادعا وکړه چې دا د انفیکشن له امله، نور د زهر له امله، او نور یې د شهزادګۍ له امله چې د جګړې د خرابۍ په توګه اخیستل شوي. له مرګ وروسته به یې جسد د دود له مخې خپل ټاټوبي ته د خنټي امیج ته سپارل کېږي. داسې انګیرل کیږي چې هغه د اوون سیند ته نږدې د بورخان خلدون په غره کې ښخ شوی و. په هرصورت، افسانه دا ده چې هر هغه څوک چې د جنازې پروسې سره اړیکه ونیوله ووژل شوه. له دې وروسته سیند د قین د مقبرې په لور وخوځاوه او ټول هغه عسکر چې جلوس یې جوړ کړ هم ووژل شول. لورین سر وخوځاوه. "ژوند او ژوند هغه وخت لږ معنی درلوده."
  
  "لکه څنګه چې اوس د نړۍ په ځینو ځایونو کې قضیه ده ،" دهل وویل.
  
  "نو موږ بیا ډوب کوو؟" الیسیا وخندل. "هیچا بیا د ډوبولو په اړه څه ونه ویل. دا زما تر ټولو ښه استعداد نه دی."
  
  مائی په یو ډول وتوانید چې هغه تبصره تیر کړي چې د هغې له شونډو څخه تیښتې ته چمتو ښکاري ، پرځای یې هغې ټوخی وکړه. هغې په پای کې وویل: "زه ډوب نه کوم." "دا په غره کې کیدی شي. ایا د منګولیانو حکومت د سلګونو کلونو لپاره یوه ټاکلې سیمه جلا نه کړه؟
  
  لارین وویل: "په دقیق ډول ، او له همدې امله موږ خپل لید چین ته ټاکو." "او د چنګیز خان قبر. اوس، تاسو ته د خبر ساتلو لپاره، NSA او CIA لاهم زموږ د سیالانو په اړه د معلوماتو راټولولو لپاره لسګونه میتودونه کاروي. فرانسوی واقعیا یو سړی له لاسه ورکړ. انګرېزان هم زموږ په شان ولاړل. روسان او سویډن وروسته له هغه چې تمه کیده په چټکۍ سره د ترکیې د سیمې پاکولو کې ښکیل شول. موږ د موساد یا چینایانو په اړه ډاډه نه یو. حکمونه ورته پاتې دي. په هرصورت، یو شی شتون لري ... زه واقعیا اوس مهال سکرتر قرو په لیکه کې لرم.
  
  ډریک خندل. دا هیڅکله هغه ته نه و رسیدلی چې کیرو به د هغه او لورین خبرو ته غوږ نیسي، مګر دا باید راشي. د دوی ټیم، د دوی کورنۍ، د نورو په څیر رازونه درلودل. لکه څنګه چې هغه شاوخوا ته وکتل، څرګنده شوه چې نور هم ورته احساس کوي او دا د لورین لاره وه چې دوی ته خبر ورکړي.
  
  واشنګټن تل خپله اجنډا لري.
  
  د قارو غږ د قناعت وړ و. "زه به د دې ځانګړي ماموریت په اړه له تاسو څخه ډیر پوهه نه شم. په ځمکه کې نه. خو زه پوهیږم چې دا یو سیاسي ماین دی چې زموږ د ځینو سیالو هیوادونو په لوړه کچه پیچلې او دسیسې لري."
  
  د متحده ایالاتو یادونه نه کول ، ډریک فکر کاوه. څه هیڅکله نه!
  
  کرو په ښکاره وویل: "په ریښتیا سره، زه د ځینو ادارو لخوا حیران یم چې ښکیل دي." "ما فکر کاوه چې دوی کولی شي زموږ سره کار وکړي، مګر لکه څنګه چې ما یادونه وکړه، شیان ممکن داسې نه وي لکه څنګه چې ښکاري."
  
  یوځل بیا، ډریک د هغې خبرې په بل ډول واخیستې. ایا هغه د هارس مین ماموریت په اړه خبرې کولې؟ یا یو څه نور شخصي؟
  
  "ایا د دې لپاره کوم دلیل شتون لري، میرمن سکرتره؟" هیډن وپوښتل. "یو څه چې موږ نه پوهیږو؟"
  
  "ښه، نه دا چې زه خبر یم. مګر حتی زه په دې ټولو نه پوهیږم. "هیڅ بندیز نشته" په سیاست کې یوه نادره کلمه ده.
  
  هیډن وویل: "بیا دا پخپله وسله ده." "دا لومړی سوپر ټوپک دی. که دا جوړ شوی وای، که په ترهګرو پلورل شوی وای، نو ټولې نړۍ به یې د تاوان غوښتنه کړې وای."
  
  "زه پوهیږم. دا ... د وروستي قضاوت امر، "هغې په کرکه سره وویل، "په ښکاره ډول یو ماسټر پلان رامینځته کړی او راتلونکي نسلونو ته یې پریږدي. خوشبختانه ، اسراییلو دوی ډیر وخت دمخه وتړل. له بده مرغه، دوی دا مشخص پلان ونه موندل. دغه طرحه."
  
  تر دې دمه ، ډریک پدې تلیفون کې ټکی ندی لیدلی. هغه شاته تکیه وکړه، سترګې یې وتړلې، خبرو ته یې غوږ ونیول.
  
  "تاسو نورو ته کودتا وکړه. یوازې اسراییل او چین MIA دي. نورمال قواعد پلي کیږي، مګر دې وسلې ته ورشئ او لومړی یې ترلاسه کړئ. امریکا نه شي کولی چې دا په هر ډول غلطو لاسونو کې ولویږي. او محتاط اوسئ، SPEAR. په دې کې د سترګو لیدلو په پرتله ډیر څه شتون لري.
  
  ډریک ناست وو. داهل مخ په وړاندې ودرېد. "ایا دا یو بل ډول خبرداری دی؟" هغه چغې وهلې.
  
  ډریک هیډن مطالعه کړه، مګر د دوی مالک د اندیښنې نښې نښانې نه ښودلې. خپل شاته پټ کړئ؟ که هغه دا امریکایی بولی مخکی نه وی اوریدلی نو له دی جملی سره به یی هیڅ معنی هم نه وی تړلی. د هغه فکر په پیرو کې د سمیټ او جوشوا مړینې ته وګرځید. دا د دوی د سرغړونې ژوره اندازه کړه. د یو عادي عسکر په څیر، د یو سرتیري لید سره، هغه به ډیر اندیښمن وي. مګر دوی نور سرتیري نه وو - دوی مجبور وو چې هره ورځ په میدان کې، تر فشار لاندې ستونزمن انتخابونه وکړي. دوی د زرګونو ژوندونو وزن، کله ناکله په میلیونونو، په خپلو اوږو بار کړ. دا یو غیر معمولي ټیم و. نور نشته.
  
  تاسو یوازې د خپلې وروستۍ تېروتنې په څیر ښه یاست. تاسو یوازې د خپلې وروستۍ تېروتنې لپاره یاد یاست. د نړۍ په کارځای کې اخلاق. هغه غوره وګڼله چې کار ته دوام ورکړي، جګړې ته دوام ورکړي. خپل سر د اوبو څخه پورته وساتئ - ځکه چې په نړۍ کې په میلیونونو شارکونه په دوامداره توګه ګرځي، او که تاسو ولاړ شئ، تاسو به یا ډوب شئ یا ټوټې ټوټې شئ.
  
  قرو د یوې سختې پیپ خبرې سره پای ته ورسید او بیا هیډن دوی ته مخ شو. هغې خپل مخابر ته لاس ورکړ او مخ یې جوړ کړ.
  
  "هېر مو نشي".
  
  ډریک سر وخوځاوه. یو چینل خلاص کړئ.
  
  "زه فکر کوم چې دا به د معمول قبر رایډر توکو څخه خورا توپیر ولري." یورګي خبرې وکړې. "موږ د حکومتي سرتیرو، کارپوهانو سره مخامخ یو. نامعلومې ډلې، احتمالا غداران. موږ د هغو خلکو په لټه کې یو چې په وخت کې ورک شوي، د کلونو په اوږدو کې زیږیدلي. موږ د ځینو پخوانیو جنګي جنایتکارانو وړاندوینه تعقیبوو، لکه څنګه چې هغه غوښتل موږ یې ترسره کړو." هغه سر وخوځاوه. "موږ پر وضعیت کنټرول نه لرو."
  
  کینسي په خندا سره وویل: "زه د قبر برید کونکي ته دومره نږدې یم څومره چې تاسو ترلاسه کولی شئ." "دا ... په بشپړ ډول توپیر لري."
  
  الیسیا او مای اسراییلو ته وکتل. "هو، موږ ستاسو د ناوړه جرمي ماضي په اړه هیر کوو، ایا موږ نه ...
  
  سویډن سترګې پټې کړې. "زه... ام... زه... څه؟"
  
  کینسی مداخله وکړه. "او زه فکر کوم چې شرایطو تاسو هیڅکله د جوړجاړي دریځ ته نه اړوي، هو، الیسیا؟"
  
  انګریزي ښځي سر وخوځاوه. "په دې پورې اړه لري چې ایا موږ لاهم د جرم په اړه خبرې کوو. ځینې د جوړجاړي دریځونه د نورو په پرتله ښه دي."
  
  هیډن وویل: "که موږ لا هم ویښ او هوښیار یو، ایا موږ کولی شو د چنګیز خان او د هغه د مقبرې ځای په اړه لوستل پیل کړو؟" په واشنګټن کې یو فکري ټانک ټول ښه او ښه دي، مګر موږ هلته یو او موږ به هغه څه وګورو چې دوی به یې ونه ګوري. څومره چې تاسو کولی شئ ډیر معلومات جذب کړئ، د دویمې وسلې د موندلو ښه چانس لرو.
  
  "او له دې ژوندي راووځه،" دهل ومنله.
  
  ټابلیټونه شاوخوا تیریدل ، د شریکولو لپاره خورا لږ. الیسیا لومړی وه چې د خپل بریښنالیک او فیسبوک پاڼې چک کولو په اړه یې غږ وکړ. ډریک پوهیده چې هغه حتی د بریښنالیک پته هم نه لري، یوازې د ټولنیزو رسنیو لومړی اشاره پریږده، او هغې ته یې وکتل.
  
  هغې ووهله. "جدي وخت؟"
  
  "دا، یا یو څه آرام ترلاسه کړئ، مینه. چین به خامخا موږ ته په خلاص لاس هرکلی ونه کړي."
  
  "ښه ټکی." هیډن ساه ورکړه. "زه به د ځایی ټیمونو سره اړیکه ونیسم او له هغوی څخه به وغواړم چې زموږ د ننوتلو اسانتیاوې برابرې کړي. ایا تر دې دمه هرڅوک په پلان کې دي؟"
  
  "ښه،" داهل په ناڅاپي توګه وویل. "ما هیڅکله فکر نه کاوه چې زه به چین ته د چنګیز خان تعقیب کړم پداسې حال کې چې د نیم درجن سیالو هیوادونو سره د جګړې کولو هڅه نه کوم. مګر، هو، هغه سر وخوځاوه، "تاسو پوهیږئ چې دوی د یو څه مختلف هڅه کولو په اړه خبرې کوي."
  
  الیسیا شاوخوا وکتل، بیا یې سر وښوراوه. "تبصرې نه. ډیر اسانه دی."
  
  "اوس،" ډریک وویل، "زه غواړم لږ نور معلومات ولرم."
  
  "تاسو او زه دواړه، یارکیز." دهل سر وښوراوه. "تاسو او زه دواړه."
  
  
  دیارلس څپرکی
  
  
  ساعتونه د پام وړ نه تیریدل. هلیکوپتر اړ ایستل شوی و. د نورو ټیمونو په اړه د خبرونو نشتوالی مایوسه شوی. هیډن وموندله چې د هغې غوره اختیار دا و چې ځان د چنګیز د مقبرې په اړه د معلوماتو په شتمنۍ کې ډوب کړي، مګر د نوي څه موندلو لپاره ستونزمنه وه. نورو په ښکاره ډول د یو څه مودې لپاره د ورته کولو هڅه کوله، مګر ځینې ستړي شوي او پریکړه یې کړې چې یو څه وخت ونیسي، پداسې حال کې چې نورو د خپلو شخصي مسلو حل کول اسانه موندلي.
  
  دا ناشونې وه چې دا د دوی په سخت ځای کې له پامه غورځول شي، او په حقیقت کې، ټیم اوس نږدې او دومره پیژندل شوی و چې دا ټول په لاره واچوي.
  
  دهل کورته زنګ وواهه. ماشومان د هغه په اوریدلو خوشحاله شول، چې دهل په پراخه توګه مسکا وکړه. جوانا وپوښتل چې کله به کور وي. تاو تریخوالی څرګند و، پایله دومره لویه نه وه. هیډن د کینیماکا لیدو لپاره یوه شیبه ونیوله ځکه چې لوی هاوایی خپله ګوته د ټابلیټ سکرین ته واړوله. هغې وخندل. وسیله د هغه په لویو لاسونو کې د پوسټ کارډ په څیر ښکاریده، او هغې ته په یاد ول چې دا لاسونه څنګه د هغې بدن لمس کړي. نرم. جوش. هغه هغه ډیر ښه پیژانده او دا د دوی نیږدې والي ته وده ورکړه. اوس هغې د خپلې ګوتې خرابې شوې څنډې ته کتل، کوم چې هغه د دوی د وروستي ماموریت په جریان کې تیرولو ته اړ شوی و. د وضعیت ټکان د هغې سترګې خلاصې کړې. ژوند د هغه چا د ارادې سره مبارزه کولو لپاره خورا لنډ و چې تاسو یې مینه لرئ.
  
  هغې یو څه ساه ونیوله ، ډاډه نه وه چې ایا هغه واقعیا پدې باور لري. لعنت، تاسو د دې مستحق نه یاست. د هر څه نه وروسته چې تاسو وویل. هغې د بیرته تګ توجیه نه کوله او نه پوهیدل چې چیرته یې پیل کړي. شاید دا یوه جګړه وه، وضعیت، دنده. شاید دا د هغې د ژوند د تاریخ په هره شیبه کې قضیه وه.
  
  خلکو تېروتنه کړې ده. دوی کفاره کولی شي.
  
  الیسیا دا وکړل.
  
  دې فکر هغې انګلیسي میرمنې ته وکتل لکه څنګه چې چورلکه د اسمان له لارې تیریږي. ناڅاپه کړکیچ د هغې کلچ د هغې کمربند ټینګ کړ. د وړیا زوال یوه ثانیه، او د هغې زړه د هغې پښو ته ډوبه شوه. مګر هرڅه سم وو. دا د ژوند تقلید دی.
  
  د هیډن جبلت تل رهبري کول دي ، ترڅو شیان ترسره کړي. اوس هغې ولیدل چې دا جبلتونه د هغې د ژوند په نورو مهمو اړخونو کې مداخله کوي. هغې یو تیاره راتلونکی ولید.
  
  ډریک او الیسیا خوشحاله وو، مسکا یې کوله، په یو عام ټابلیټ کې ټپی کول. مائی کینزي ته پور ورکړ، او دوه میرمنې یې په بدل کې واخیستې. دا په زړه پورې وه چې څنګه په ځانګړي ډول مختلف خلک د ورته حالتونو سره معامله کوي.
  
  سمیټ لارین ته نږدې شو. "څنګه یاست؟"
  
  "لکه څنګه چې دا ښه کیږي، تاسو نرم بدمرغه یاست. اوس هغه وخت نه دی، سمیټ.
  
  "تاسو فکر کوئ چې زه پدې نه پوهیږم؟ خو راته ووایه. وخت به کله راشي؟"
  
  "اوس نه".
  
  "هیڅکله نه،" سمیټ په خندا وویل.
  
  لورین ژړل. "په جدي توګه؟ موږ په پای کې یو، سړی. تاسو د خښتو دیوال سره ټکر کړی او تاسو نشئ کولی له هغې څخه تیر شئ.
  
  "دیوال؟"
  
  لورین وخندل. "هو، دا یو نوم لري."
  
  "او. دا دیوال."
  
  هیډن ولیدل چې دوی دواړه د ستونزې په شاوخوا کې کار کوي. دا د هغې د قضاوت یا مداخلې ځای نه و، مګر دا په روښانه توګه وښودله چې کوم خنډ هر ډول اړیکه کمزورې کولی شي. سمیټ او لارین ، په نرمۍ سره ویل ، یوه غیر رواجي جوړه وه ، دومره غیر معمولي چې ممکن دوی یوځای ښه کار کړی وي.
  
  بیا هم خورا غیر دودیز خنډونه اوس د دوی په لاره کې ودریدل.
  
  سمیټ یو مختلف طریقه هڅه وکړه. "ښه، سمه ده، په دې وروستیو کې هغه تاسو ته څه درکړل؟"
  
  "زه؟ هیڅ نه. زه هلته د معلوماتو لپاره نه ځم. دا کار د سي آی اې یا ایف بي آی یا هر هغه څوک دی چې وي."
  
  "بیا تاسو د څه په اړه خبرې کوئ؟"
  
  د سمیټ لپاره، دا یو ګام مخکې و. یوه خلاص، غیر جنجالي پوښتنه. هیډن په سرتیري کې یو څه ویاړ احساس کړ.
  
  لورین یو څه خپه شو. هغې وویل: "خندا" "موږ بې ځایه خبرې کوو. یو تلویزیون. فلمونه. کتابونه. مشهور شخصیتونه. خبرونه. هغه یو جوړونکی دی، نو د پروژو په اړه پوښتنه کوي.
  
  "کوم پروژې؟"
  
  "دا ټول دې ته اړ باسي چې محتاط پوښتنه وکړي. ولې نه کوم مشهور شخصیتونه یا کوم فلمونه؟ ایا تاسو د ودانیو سره علاقه لرئ، لانس؟
  
  هیډن غوښتل چې دا بند کړي، مګر وموندله چې هغه نشي کولی. کابینه ډیره تنگه وه؛ پوښتنه ډېره جدي ده؛ د سمیټ د نوم ذکر خورا زړه راښکونکی دی.
  
  "یوازې که څوک غواړي دوی ته زیان ورسوي."
  
  لورین هغه وغورځاوه او خبرې پای ته ورسیدې. هیډن حیران و چې ایا لارین د یو پیژندل شوي تروریست سره د خبرو کولو لپاره په چپه کولو سره یو ډول قانون ماتوي، مګر په سمه توګه پریکړه نشو کولی چې د لارین پوښتنه څنګه بیان کړي. لږترلږه تر اوسه نه.
  
  "له یو ساعت څخه لږ وخت پاتې دی." د پیلوټ غږ د مخابراتي سیسټم څخه پورته شو.
  
  ډریک پورته وکتل. هیډن د هغه په مخ عزم ولید. دال سره ورته شی. ټیم په بشپړ ډول بوخت و، په دوامداره توګه خپل مهارتونه ښه کول. د مثال په توګه وروستی عملیات وګورئ. دوی ټول په بشپړ ډول مختلف ماموریتونو ته لاړل، د بدۍ سره مخ شول او یو سکریچ یې ترلاسه نه کړ.
  
  لږترلږه په فزیکي اړخ کې. احساساتي داغونه - په ځانګړي توګه د هغې خپل - هیڅکله به روغ نشي.
  
  هغې یوه دقیقه د هغې مخې ته د کاغذونو په لټه کې تیره کړه او هڅه یې وکړه چې د چنګیز خان یو څه نور تاریخ جذب کړي. هغې د حکم متن ته وکتل، کرښې یې روښانه کړې: د نړۍ څلورو کونجونو ته لاړ شه. د ستراتیژۍ د پلار آرام ځایونه ومومئ او بیا خګان؛ ترټولو بد هندي چې تل ژوندی دی، او بیا د خدای عذاب. مګر هرڅه لکه څنګه چې ښکاري داسې ندي. موږ په 1960 کې د خغان څخه لیدنه وکړه، د بشپړیدو پنځه کاله وروسته، فتح د هغه په تابوت کې کېښوده.
  
  د ځمکې څلور کونجونه؟ لا تر اوسه یو راز پاتې دی. خوشبختانه ، د هارسمین هویت ته نښې تر دې دمه روښانه شوي. خو ایا امر د چنګیز خان قبر موندلی؟ نو داسې ښکارېده.
  
  لکه څنګه چې چورلکه د هوا له لارې تیریدلو ته دوام ورکړ، یورګي ودرېد او بیا مخکې لاړ. د غل مخ راښکاره شو، سترګې یې تړلې وې، لکه څنګه چې په پیرو کې د هغه د راښکته کیدو راهیسې هغه یو څرک هم نه وي لیدلی. "ما تاسو ته وویل چې زه د ویب د بیان یوه برخه وم، د هغه میراث،" روسی وویل، د هغه غږ څرګندوي چې هغه د هغه څه په اړه ویره لري چې هغه یې ویل. "ما تاسو ته وویل چې زه د ټولو ذکر شوي ترټولو بد یم."
  
  په خپګان سره، الیسیا هڅه وکړه چې ناڅاپه اتموسفیر ډمپنر لرې کړي. هغې په خوشالۍ سره وویل: "زه لا تر اوسه انتظار کوم چې واورم چې کوم لیزبین دی." "تاسو ته د حقیقت ویلو لپاره، یوګي، زه هیله لرم چې دا به تاسو وي."
  
  "څنګه ..." یورګي د جملې په نیمایي کې ودرېد. "زه یو سړی یم".
  
  "زه قانع نه یم. هغه واړه لاسونه دا مخ. په هغه لاره چې تاسو روان یاست.
  
  دهل وويل: "هغه ته اجازه راکړئ چې خبرې وکړي."
  
  لارین وویل: "او تاسو ټول باید پوه شئ چې زه یو هم جنس پرست یم." "تاسو پوهیږئ، پدې کې هیڅ بد یا د شرم وړ ندي."
  
  "زه پوهیږم،" الیسیا وویل. "تاسو باید هغه څوک اوسئ چې تاسو یې غواړئ او ومنئ. زه پوهیږم چې زه پوهیږم. ما یوازې هیله درلوده چې دا به یوګي وي، بس.
  
  سمیټ لورین ته په مغشوش خو بل ډول خالي څرګندونې سره وکتل. ډریک فکر وکړ چې غبرګون د حیرانتیا په پام کې نیولو سره حیرانتیا وه.
  
  کینیماکا وویل: "دا یوازې یو پریږدي."
  
  "یو څوک چې مړ کیږي ،" ډریک وویل ، فرش ته یې کتل.
  
  "شاید موږ خپل ملګري ته اجازه ورکړو چې خبرې وکړو؟" دهل ټينګار وکړ.
  
  یورګي هڅه وکړه چې مسکا وکړي. بیا یې خپل لاسونه د هغه په مخ کې ونیول او د کوټې چت ته یې وکتل.
  
  هغه په ټيټ تلفظ وويل: "دا اوږده کيسه نه ده." "مګر دا یوه ستونزمنه پوښتنه ده. زه... ما خپل مور او پلار په سړه سینه ووژل. او زه هره ورځ مننه کوم. مننه چې ما وکړل. "
  
  ډریک خپل لاس د خپل ملګري د پام اړولو لپاره پورته کړ. "تاسو اړتیا نلرئ چې هیڅ شی تشریح کړئ، تاسو پوهیږئ. دلته موږ یوه کورنۍ یو. دا به کومه ستونزه رامنځته نه کړي."
  
  "زه پوهیږم. مګر دا زما لپاره هم دی. ته پوهیږی؟"
  
  ټیم، هر یو، سر وخوځاوه. دوی پوه شول.
  
  "موږ په یوه کوچني کلي کې ژوند کاوه. سړه کلي. ژمی؟ دا د کال وخت نه و، دا د غلا، وهل، د خدای لخوا وهل و. دا زموږ کورنۍ، حتی زموږ ماشومان خپه کړي. زه یو له شپږو څخه وم، او زما مور او پلار، دوی نشو کولی. دوی نشي کولی دومره ګړندی وڅښي چې ورځې اسانه کړي. دوی نشي کولی دومره بیرته راوړي چې د شپې ژوندي پاتې شي. دوی زموږ سره د معاملې کولو او زموږ د پاملرنې لپاره لاره پیدا نه کړه، نو دوی د انځور بدلولو لپاره لاره وموندله."
  
  الیسیا نشي کولی خپل احساسات وساتي. "زه امید لرم چې دا هغه څه ندي چې دا ورته ښکاري."
  
  "یوه ماسپښین موږ ټول په موټر کې راټول شو. دوی وویل چې دوی ښار ته د سفر ژمنه کړې. موږ کلونه کلونه ښار ته نه یو تللی او باید پوښتنه مو کړې وای، خو..." هغه سر وخوځاوه. "موږ ماشومان وو. دوی زموږ مور او پلار وو. دوی کوچنی کلی پریښود او موږ بیا هیڅکله هغه ونه لید.
  
  هیډن د می په مخ کې لیرې خپګان ولید. د هغې ځوان ژوند ممکن د یورګا څخه توپیر درلود، مګر غمجن ورته ورته وو.
  
  "د موټر څخه بهر ورځ په ورځ سړه، تیاره وه. دوی وتښتېدل او ودرېدل او خبرې یې ونه کړې. مګر موږ ورسره عادت شوي یو. دوی د ژوند، زموږ لپاره، یا یو بل سره مینه نه درلوده. زه فکر کوم چې موږ هیڅکله مینه نه پوهیږو، نه هغه ډول چې باید وي. په تیاره کې دوی ودریدل، ویل یې چې موټر خراب شوی. موږ سره یو ځای شو، ځینو چیغې کړې. زما کوچنۍ خور یوازې درې کلنه وه. زه نهه کلن وم، تر ټولو زوړ. زه باید ... باید ولري ... "
  
  یورګي اوښکې تویې کړې، چت ته یې داسې کتل، لکه د تېر بدلولو ځواک یې درلود. مخکې لدې چې څوک ورته نږدې شي ، هغه یو قوي لاس نیولی و ، مګر لږترلږه هیډن پوهیده چې دا هغه څه و چې هغه باید یوازې تیر شي.
  
  "هغوی موږ لیرې کړل. دوی یو څه وخت تیر کړل. یخ دومره سخته او سړه وه چې زورورې، وژونکې څپې ترې راوتلې. زه نشم کولی پوه شم چې دوی څه کوي، او بیا ما د مستقیم فکر کولو لپاره ډیر ساړه احساس کاوه. ما ولیدل چې دوی موږ ته بیا بیا راګرځوي. موږ ورک شوي او ضعیف وو، دمخه مړه شوي یو. موږ ماشومان وو. موږ باور لرو."
  
  هیډن سترګې پټې کړې. هیڅ الفاظ نه وو.
  
  "په ښکاره ډول دوی موټر وموندل. دوی لاړل. موږ ... ښه، موږ یو یو ... مړ شو. یاورګي لا تر اوسه نه شي کولی په روښانه توګه توضیحات جوړ کړي. یوازې د هغه په مخ کې د غم ځپلي رنځ د دې حقیقت څرګند کړ.
  
  "زه یوازینی ژوندی پاتې شوی وم. زه تر ټولو پیاوړی وم. ما هڅه کړې ده. ما پورته کړ، کش کړم، او غیږه مې ونیوله، مګر هیڅ شی نه و. ما دوی ټول ناکام کړل. ما د خپل هر وروڼه او خویندې څخه د ژوند اوبه ولیدلې او ما د ژوندي پاتې کیدو ژمنه وکړه. د دوی مړینې ماته داسې ځواک راکړ لکه څنګه چې د دوی وتلي روحونه زما سره یوځای شوي وي. زه هیله لرم چې دوی وکړل. زه لاهم باور لرم. زه باور لرم چې دوی لاهم زما سره دي. زه د روسیې په زندان کې ژوندی پاتې شوم. ما میټ ډریک ته ماته ورکړه ، "هغه یو ضعیف موسکا اداره کړه ، او هغه یې له هغه ځایه راوویست."
  
  "څنګه دې کلي ته راستون شو؟" کینیماکا غوښتل پوه شي. هیډن او داهل هغه ته په ویره سره وکتل ، مګر دا هم روښانه وه چې یورګي خبرو ته اړتیا لري.
  
  "ما د دوی جامې اغوستې وې،" هغه په دردناک ټیټ غږ وویل. "کمیسونه. جاکټونه. جرابې. زه ګرم وم او دوی ټول په واورو او یخ کې یوازې پریښودم او ما سړک ته راوګرځاوه.
  
  هیډن د زړه درد تصور نه شو کولی، هغه احساس شوی جرم چې باید د هغه نه وي.
  
  "یو موټر چې تیریدل زما سره مرسته وکړه. ما دوی ته کیسه وکړه، څو ورځې وروسته کلي ته راستون شوم، "هغه ژوره ساه واخیسته،" او اجازه یې راکړه چې د هغه غم روح وګوري چې دوی یې رامینځته کړی. اجازه راکړئ چې وګورئ او احساس کړئ چې د هغه غوسه څومره ژوره وه. نو هو، ما خپل مور او پلار په سړه سینه ووژل."
  
  یوه چوپتیا وه چې هیڅکله باید مات نشي. هیډن پوهیده چې د یوګا د خویندو جسدونه په هغه ځای کې پراته دي چې دوی همدا اوس غورځیدلي ، د تل لپاره کنګل شوي ، هیڅکله د آرام کولو لپاره.
  
  "زه غل شوم." یورګي د زړه ماتونکي گونج کمزوری کړ. "او وروسته ونیول شو. خو هغه هيڅکله په قتل محکوم نه شو. او موږ دلته یو."
  
  د پیلوټ غږ په هوا کې راغی. "د چین هوایی ډګر ته دېرش دقیقې، هلکان، او بیا دا د هر چا اټکل دی."
  
  هیډن خوښ شو کله چې لارین پدې وخت کې د واشنګټن فکري ټانک ته زنګ وواهه. د پرمختګ یوازینۍ لار د انحراف له لارې وه.
  
  "موږ هدف ته نږدې یو،" هغې ویز ته وویل کله چې موږ ولیدل. "کوم نوی شی؟"
  
  "موږ په څلورو کونجونو کار کوو، د آسونو د زیږون نیټې ته اشاره کوو، منګولیا، خګان او پخپله نظم، تاسو لومړی څه غواړئ؟"
  
  
  څوارلسم څپرکی
  
  
  "اوهو،" الیسیا په خوښۍ سره وویل، رول لوبوي. "راځئ چې واورئ چې د زیږون شمیرې څه دي. زه یوازې د کرینچ کولو شمیره خوښوم."
  
  "ارام. دا ښه خبره ده چې دا د یوه میداني پیاده سرتیري څخه واوریدل. غږ په خوښۍ سره دوام ورکړ، په سالون کې یو څو سترګې پورته کړې، مګر په خوښۍ سره ناخبره: "نو، هینبل په 247 BC کې زیږیدلی، په 183 BC کې مړ شوی. چنګیز خان ۱۱۶۲، مړ ۱۲۲۷.
  
  "دا ډیر شمیر دي ،" الیسیا وویل.
  
  داهل وویل: ستونزه دا ده. "تاسو د ګوتو او ګوتو څخه بهر یاست."
  
  "ډاډه نه یم چې دا څه معنی لري،" د کمپیوټر ساینس پوه ادامه ورکړه. "مګر دا لیوني کلتورونه واقعیا د دوی شمیر لوبو او کوډونو سره مینه لري. دا په ذهن کې وساتئ."
  
  کینزي وویل: "نو هینبل د چنګیز څخه 1400 کاله دمخه زیږیدلی و." "موږ پدې پوهیږو."
  
  "تاسو به د هغو شیشوډونو شمیر ته حیران شئ چې دا کار نه کوي." "په هر حال-"
  
  "ای ملګریه؟" ډریک په چټکۍ سره مداخله وکړه: "ایا تاسو کله هم په مخ ټکول شوي یاست؟"
  
  "ښه، په حقیقت کې، هو. هو، زه لرم."
  
  ډریک بیرته په خپله څوکۍ کېناست. "ښه،" هغه وویل. "اوس تاسو کوالی شئ چغې ته دوام ورکړئ."
  
  "موږ، البته، تر اوسه د دې ارقامو سره کار نه شو کولی، ځکه چې موږ نور سواران نه پیژنو. که څه هم زه اټکل کوم حتی تاسو هلکان کولی شئ څلورم معلوم کړئ؟ نه؟ اخیستونکي نشته؟ ښه. نو، دا مهال، هلکانو، د منګولیا جمهوریت ته د اور وژنې لوی مقدار لیږل کیږي. اوه، یا دا لاهم شپږ دي؟ هو، د شپږو هیوادونو په استازیتوب د اشرافو سرتیرو شپږ ټیمونه د فتح هارس مین تعقیبوي. زه سم وايم؟ هورې!"
  
  ډریک هیډن ته وکتل. "ایا دا سړی په واشنګټن کې غوره استازی دی؟"
  
  هیډن سر وخوځاوه. "ښه، لږترلږه هغه خپل احساسات نه پټوي. د واشنګټن په څیر د فریب ورکونکي پوښاک ډیری پوښونو لاندې پټ نه دی.
  
  "د فتحې د سپرلۍ په لور. په ښکاره ډول امر خپله اجنډا لري ، نو فتح ممکن د ماشومانو له لوبو څخه تر ویډیو لوبې پورې هرڅه وي ... ها ها. د نړۍ تسلط په ډیری بڼو کې کیدی شي، ایا زه سمه ده؟"
  
  هیډن وویل: "یوازې لارښوونې ته دوام ورکړئ."
  
  "البته البته. نو راځئ چې مستقیم ټکي ته ورشو، ایا موږ؟ که څه هم اسراییلیان په عجیب ډول زړه نازړه وو چې موږ ته د نازي جنګي جرمونو په اړه کوم معلومات راکړي چې دوی په کیوبا کې ویجاړ کړل، موږ هغه څه زده کړل چې موږ ورته اړتیا درلوده. یوځل چې دوړې آبادې شوې ، نازیانو په څرګنده توګه پریکړه وکړه چې دوی ګډوډ شوي او د نړۍ کنټرول لپاره د دې پراخه مفکورې سره راغلي. دوی آرډر د وسلو کوټ، پټ کوډونو، سمبولونو او نور ډیر څه سره جوړ کړ. دوی یو پلان جوړ کړ - په احتمالي توګه هغه یو چې دوی د ریخ لاندې د کلونو لپاره کار کاوه. دوی څلور ډوله وسلې ښخ کړې او د دې معما سره مخ شول. شاید دوی غوښتل چې دا نور پټ کړي، څوک پوهیږي؟ مګر موساد دوی پرته له کوم نښو څخه ویجاړ کړل او زما په نظر ډیر ژر. پټ بنکر دېرش کاله ناڅرګند پاتې شو."
  
  "پنځلس دقیقې،" پیلوټ ځواب ورکړ.
  
  "ایا دا وسله ده؟" هیډن وپوښتل. "دوی یې چیرته ترلاسه کړل؟"
  
  "ښه، نازیانو دومره اړیکې درلودې څومره چې هر څوک کولی شي. لوی پستول یو زوړ ډیزاین دی چې د ځای او دقت لپاره تازه شوی. دوی کولی شي په بشپړ ډول خپل لاسونه د څلویښتو څخه تر اتیایمو کلونو پورې په هر څه کې واچوي. پیسې هیڅکله خنډ نه و، مګر حرکت و. او باور. دوی به په یو ژوندي روح باور ونه کړي چې د دوی لپاره دا وکړي. دا شاید د ټولو څلورو وسلو او څو درجن خدماتو پټولو لپاره کوچني پټ کلونه وخت ونیسي. د باور عوامل هم یو له هغه دلیلونو څخه دی چې دوی په لومړي ځای کې ټوپکونه پټ کړل. دوی اوس په کیوبا کې نه شي ساتلی، ایا دوی کولی شي؟" د واشنګټن سړی وخندل، بیا یې یو څه په ارامه ځان ونیوه.
  
  الیسیا سترګې پټې کړې او خپل دواړه لاسونه یې داسې یو بل سره تړلي لکه څنګه چې دوی د یو چا پوټکي غاړه پوښلي وي.
  
  "په هرصورت، ایا تاسو لاهم زما سره یاست؟ زه پوهیږم چې وخت لنډ دی او تاسو خارښ یاست چې په خځلو کې راشئ او یو څه ډزې وکړئ، مګر زه لږ نور معلومات لرم. یوازې دننه راغلی ... "
  
  وقفه
  
  "اوس دا په زړه پورې ده."
  
  نوره چوپتیا.
  
  "ایا تاسو غواړئ شریک کړئ؟" هیډن سړي ته ټک ورکړ، د چورلکې کلک اړخ ته یې داسې وکتل لکه څنګه چې هغه د دوی د لینډینګ ځای ته نږدې ګوري.
  
  "ښه، زه د ځمکې د څلورو خواوو په اړه خبرې کوم - یا لږترلږه موږ دا څنګه ګورو - مګر زه ګورم چې وخت تیریږي. وګوره، ما ته یو لوړ پنځه راکړه، مګر هر څه چې تاسو یې کوئ،" هغه ودرید، "ځمکه مه کوه!"
  
  اړیکه په ناڅاپي توګه قطع شوه. هیډن لومړی پوړ ته وکتل او بیا د چورلکې دننه.
  
  ډریک دواړه لاسونه پورته کړل. "ما ته مه ګوره. زه مجرم نه یم!"
  
  الیسیا وخندل. "هو زه هم."
  
  "ځمکه نه؟" داهل تکرار کړه. "دا څه معنی لري؟"
  
  الیسیا خپله خوله پاکه کړه لکه څنګه چې تشریح کړي، مګر بیا د پیلوټ غږ د سپیکرې څخه وخوت. "دوه دقیقې، هلکان."
  
  هیډن د مرستې لپاره یو زوړ مومن ته مخ شو. "منو؟" - ما وپوښتل.
  
  "هغه یو خر دی، مګر بیا هم زموږ په خوا کې دی،" لوی هاوایی وویل. "زه به ووایم چې د دې لپاره د هغه خبره واخلئ."
  
  "دا غوره ده چې ژر تر ژره پریکړه وکړئ ،" سمیټ مداخله وکړه. "موږ ښکته ځو."
  
  د مخابراتو سیسټم سمدستي ژوند ته راغی. "ما څه وویل؟ ځمکه مه کوه! "
  
  ډریک ولاړ شو او د چورلکې انټرکام یې وګرځاوه. هغه وویل: "خیر شه، ملګرې. "په لاره کې نوي استخبارات."
  
  "مګر موږ د چین په فضا کې دننه یو. هیڅ نه ویل کیږي چې دا به څومره وخت وي مخکې لدې چې دوی موږ خبر کړي.
  
  "هغه څه وکړئ چې تاسو یې کولی شئ، مګر ځمکه مه کوئ."
  
  "ای ملګري، ما ته ویل شوي وو چې دا به د ګړندي راتګ او وتلو ماموریت وي. هیڅ ګنګس نه. تاسو ډاډه اوسئ چې که موږ دلته د څو دقیقو څخه ډیر پاتې شو ، موږ به یو څو J-20s خپل آس ته پورته کړو."
  
  الیسیا د ډریک په لور تکیه وکړه او ویې ویل: "دا خراب دی"
  
  د یارکشیرمین د وضعیت بیړني حالت ته په کتو د هغې مداخله وکړه. هغه وویل: "ښه، په ښکاره ډول د واشنګټن څخه نوبینډ موږ ته غوږ نیولی شي حتی کله چې اړیکه ټیټه وي." هغه دال ته په اشارې سره وویل. "ایا تاسو دا اوریدلي، نوبینډ؟ موږ شاوخوا شپېته ثانیې لرو."
  
  سړي ځواب ورکړ: "دا به ډیر وخت ونیسي." "زړور اوسئ، خلک. موږ په دې قضیه کې یو."
  
  ډریک د خپلو لاسونو کلکوالی احساس کړ. دا توهین کوونکي چلند یوازې د ټکر لامل شوی. ښايي همدا موخه وه؟ له هغه وخته چې دوی د هینبل قبر وموند، ډریک احساس کاوه چې پدې ماموریت کې یو څه غلط و. یو څه ناڅرګند. ایا دوی ازموینه شوي؟ ایا دوی تر څارنې لاندې وو؟ ایا د امریکا حکومت د دوی کړنې ارزولې؟ که داسې وي، نو دا ټول هغه څه ته راغلل چې په پیرو کې پیښ شوي. او که دا قضیه وي، ډریک د دوی د فعالیت په اړه ډیر اندیښمن نه و.
  
  هغه د توطيو، دسيسو او توطيو په اړه اندېښمن و، چې اورېدونکي يې تر کره کتنې وروسته پاخه کړي. کوم هیواد چې د سیاستوالو لخوا اداره کیږي هیڅکله هغه څه نه و چې ښکاري، او یوازې هغه کسان چې په واک کې د خلکو تر شا دي پوهیدل چې واقعیا څه روان دي.
  
  "پنځوس ثانیې،" هغه په لوړ غږ وویل. "بیا به موږ له دې ځایه ووځو."
  
  پیلوټ دوی ته وویل: "موږ هڅه کوو چې یو سټینټ وکړو." "موږ لا دمخه دومره ټیټ یو چې تاسو کولی شئ د دروازې څخه بهر یوې ونې ته لاړ شئ، مګر زه مرغۍ د غره په دره کې پټوم. که تاسو په لاندینۍ برخه کې یو څه واورئ، نو دا به ډبره وي یا یتي.
  
  الیسیا په لوړ غږ تیر کړ. "ما فکر کاوه چې دوی په ټول تبت کې ځړول شوي؟"
  
  دهل سر وخوځاوه. " رخصتي. د سړک سفر. څوک پوهیږي؟"
  
  په نهایت کې ، اړیکه بیرته ژوند ته راغله. "ښه، خلک. ایا موږ لاهم ژوندي یو؟ ښه ښه. ښه کار. اوس ... د چنګیز خان د استراحت ځای په اړه ټول جنجال په یاد ولرئ؟ هغه په شخصي توګه یو بې نښه قبر غوښتل. هرڅوک چې د هغه قبر جوړ کړ ووژل شو. د ښخولو ځای د آسونو لخوا تر پښو لاندې شوی او په ونو کې کرل شوی. په لفظي توګه، دا د تصادف پرته د لاسته راوړلو وړ نه ده. یوه کیسه چې زه یې په زړه پورې وموم ځکه چې دا په ساده ډول دا ټول لیوني پلانونه له مینځه وړي هغه دا چې کاهن د یو ځوان اوښ سره ښخ شوی و - او ځای په ګوته شو کله چې د اوښ مور د خپل خوسکي په قبر ژړل وموندل شوه.
  
  پیلوټ په ناڅاپي ډول اړیکه پرې کړه. "موږ نږدې د نه راستنیدو په حالت کې یو ، ملګري. دېرش ثانیې او موږ به یا په چټکۍ سره له دې ځایه ووځو لکه څنګه چې موږ کولی شو اور ولګوو، یا به موږ ماشومان هلته واستوو.
  
  "او،" د واشنګټن سړي وویل. "ستاسو په اړه هېر شو. هو، له هغه ځایه لاړ شه. زه به تاسو ته یو نوی ځای ولیږم."
  
  ډریک وخندل، د پیلوټ درد یې شریک کړ، مګر په ځواب کې یې خندا وکړه: "عیسی، ملګری. ایا تاسو هڅه کوئ چې موږ ونیول یا ووژل شو؟"
  
  هغه یوازې یو څه ټوکه کوله.
  
  "های هی. ارام شی. وګوره - دا نازیان - د وروستي قضاوت حکم - د آسونو په لټه کې وو - د آرام ځای - د پنځوسو او اتیایمو کلونو ترمینځ ، سمه ده؟ ظاهرا دوی ټول وموندل. یو څه راته وايي چې دوی د چنګیز خان قبر ونه موندل. زه واقعیا باور لرم چې د داسې موندنې په اړه نور څه ویل کیدی شي. بیا پخپله حکم او الفاظ تعقیبوي: 'مګر هرڅه داسې ندي لکه څنګه چې ښکاري. موږ په 1960 کې د خغان څخه لیدنه وکړه، د بشپړیدو پنځه کاله وروسته، فتح د هغه په تابوت کې کېښوده.' یقینا کاهن په 1955 کې هیڅ قبر نه درلود. خو د مقبرې د نشتوالي او همدارنګه د مومنانو د مرستې او د سيلانيانو د زياتوالي له امله چين د هغه لپاره مقبره جوړه کړه."
  
  "ایا دا په چین کې دی؟" هیډن وپوښتل.
  
  "البته، دا په چین کې دی. تاسو د دې ټولو څلورو کونجونو په اړه فکر کوئ، ایا تاسو نه یاست؟ ښه، خپل خړ ماده فعاله وساتئ. شاید یوه ورځ دلته هم ستا لپاره کار پیدا شي."
  
  هیډن یو غلی شوی غږ تیر کړ. "یوازې خپل نظریه تشریح کړئ."
  
  "سمه ده، ښه. د چنګیز خان مقبره په ۱۹۵۴ کال کې جوړه شوه. دا یو لوی معبد دی چې په سویل لویدیز داخلي مغولستان کې د ایجین هورو په سیند کې جوړ شوی. اوس مقبره په حقیقت کې یو سینوټاف دی - هلته هیڅ بدن نشته. خو دوی وايي چې په دې کې د چنګیز د سر جامې او نور توکي شامل دي. چنګیز، چې تل د مشهور مقبرې او قبر ډبرې پر ځای د مقبرې په نظر کې نیولو سره تړاو لري، په اصل کې په اتو سپینو یورتونو، خیمو ماڼۍ کې عبادت کیده چیرې چې هغه په اصل کې ژوند کاوه. دا د پور وړ وړ مقبرې د جن د درخد پاچاهانو لخوا ساتل شوي او وروسته د منگول ملت سمبول شو. په پاى کې، دا پرېکړه وشوه چې د پور وړ وړ مقبرې له منځه يوسي او لرغوني اثار نوي، دايمي ته انتقال کړي. مهالویش د امر پلان سره په بشپړ ډول مناسب دی. هر هغه وسله چې دوی د فتح کولو لپاره غوره کوي د چنګیز په تابوت کې دننه په هغه مقبره کې دي.
  
  هیډن خپلې خبرې وزن کړې. هغې وویل: "لعنت بیوقوفه ،" هغې وویل. "که تاسو غلط یاست ..."
  
  "کور؟"
  
  "دا ترټولو غوره دی چې تاسو یې ترلاسه کولی شئ."
  
  دهل وویل: "حکم ته لاسرسی درلود." "دا په متن کې کرښه تشریح کوي."
  
  هیډن ورو ورو سر وښوراوه. "موږ له ځمکې څخه څومره لرې یو؟"
  
  "اوه ویشت دقیقې."
  
  "د نورو ټیمونو په اړه څه؟"
  
  "زه ویره لرم چې هیڅ لاره نشته چې ووایم چې ایا دوی واقعیا ستاسو په څیر هوښیار دي. دوی شاید د لوړ تخنیک متخصص ولري چې دوی ته مشوره ورکوي. د مننې څرګندولو لپاره وقفه وکړئ.
  
  ایلیسیا په ژړا شوه، "لعنت منګل"
  
  "نه". هیډن خپله غوسه کنټرول کړه. "زما مطلب - په داخلي خبرو اترو کې وروستی څه دی؟"
  
  "هو، دقیقا. چیغې په لوړ او ویاړ دی. ځینې ټیمونه د مدیریت لخوا د دوی ارزونه لرې کړل. ځینو ته دنده ورکړل شوې وه چې بیا د هینبل سایټ شاوخوا کیندنې وکړي. زه پوهیږم چې روسان او سویډني د برخان خلدون په لور روان وو، لکه ستاسو په څیر. موساد او چینایان ډیر خاموش دي. د فرانسې خلک؟ ښه، څوک پوهیږي، سمه ده؟"
  
  هیډن وویل: "تاسو غوره یاست چې پدې اړه سم اوسئ ،" هیډن وویل ، د هغه غږ له زهرو ډک و. "ځکه که تاسو ونه کړئ ... نړۍ به رنځ وي."
  
  "یوازې دې مقبرې ته ورشئ، میرمن جې. خو ژر یې وکړه. ښايي نورې لوبډلې هم هلته وي."
  
  
  پنځلسم څپرکی
  
  
  پیلوټ وویل، "ایجین هورو بینر،" لاهم عصبي دی. "اته دقیقې پاتې دي."
  
  د ټیم لپاره ترتیبات نیول شوي چې له ښار څخه بهر ښکته شي او سفر پیل کړي. د دوی سره د مرستې لپاره یو ځایی لرغونپوه وګمارل شو، چې باید مقبرې ته یې ورسوي. ډریک اټکل وکړ چې هغه نه پوهیږي چې بیا به څه پیښ شي.
  
  د دې لپاره، چورلکه به ګرمه او چمتو وي، سره له دې چې پیلوټ د چینایي پټو جنګي الوتکو په اړه د دوامداره اندیښنو سره سره.
  
  یو ګوزار او لعنت، او بیا چورلکه ودرېده، ټیم ته یې د کود کولو وخت ورکړ. دوی ځانونه د بوټو په دښتو او د مړو ځنګلونو په منځ کې وموندل، مګر دوی په اسانۍ سره د مخ په وړاندې لاره لیدلی شي.
  
  د غونډۍ لاندې شاوخوا یو میل د لوی ښار په څنډه کې پروت دی. هیډن خپل ناست نیوی سم همغږي ته برنامه کړه او ټیم بیا د امکان تر حده ځان د وړاندې کولو وړ جوړ کړ. چينايانو سيلانيانو ته اړتيا درلوده، نو نن يې نهه نور هم ترلاسه کړل. لارین په دې قانع شو چې د چورلکې سره پاتې شي او روانې خبرې اترې تنظیم کړي.
  
  "بل ځل،" هغې غږ وکړ کله چې ټیم د وتلو لپاره ګړندی شو، "الیسیا کولی شي یو څه شبکه وکړي."
  
  انګریزي ښځي وخندل. "ایا زه د یو لوی منشي په څیر ښکاري؟"
  
  "مم، واقعیا؟"
  
  ډریک ایلیسیا ته ګوته ونیوه او ویې ویل: "ښه، تا تیره اونۍ دا وکړل، په یاد دي؟ د رول لوبولو لپاره؟"
  
  "هو هو،" هغې په روښانه توګه وخندل، "دا په زړه پورې وه. زه شک لرم چې د لارین رول به ورته وي.
  
  "راځئ هیله وکړو چې نه."
  
  دواړو یو ګرم موسکا تبادله کړه کله چې دوی د خپل لنډمهاله سرپناه څخه راوتلي او ورو ورو د غونډۍ په لور روان وو. لږ بوټي او دښتې ډیر ژر سړکونو او ودانیو ته لاره هواره کړه ، او څو لوړ پوړ هوټلونه او دفتري ودانۍ په لرې واټن کې راوتلې. سور، شنه او پیسټل د نیلي اسمان او تیاره ورېځو سره جګړه کوله. ډریک سمدلاسه حیران شو چې سړکونه او ښار پخپله څومره پاک و ، ځینې لویې لارې څومره پراخه وې. د راتلونکي لپاره ثبوت، دوی وویل.
  
  په لومړي سر کې عجيب ښکاري، مګر د ځان سره د مرستې کولو توان نلري، سیلانیان د غونډې ځای ته لاړل، ډاډ ترلاسه کړ چې د دوی لاسونه هیڅکله د دوی لوی کڅوړې نه پریږدي. لرغونپوه دوی ته د یوې لویې تورې مجسمې په سیوري کې د یوه سړي په آس سپاره ښه راغلاست ووایه.
  
  "فټ". ډال د سپرلۍ په لور سر وخوځاوه.
  
  د دوی په مخ کې یوه نرۍ، اوږده ښځه ولاړه وه چې د مخ ویښتان او مستقیم سترګې یې درلودې. "ایا تاسو د سفر ګروپ برخه یاست؟" هغې په دقت سره خبرې وکړې، خپلې خبرې یې غوره کړې. "زما د انګلیسي لپاره بخښنه غواړم. دا ښه نه دی". هغې وخندل، د هغې وړه مخ یې وخندل.
  
  "هیڅ ستونزه نشته،" دهل په چټکۍ وویل. "دا د ډریک نسخې څخه ډیر روښانه دی."
  
  "په زړه پورې فو -"
  
  "تاسو د سیلانیانو په څیر نه ګورئ ،" میرمن یې ودروله وویل. "ایا تاسو تجربه لرئ؟"
  
  "هو، هو،" دهل وویل، د هغې لاس یې ونیو او په یوه عالي اشاره یې هغې ته لارښوونه وکړه. "موږ د نویو جاذبو او ښارونو په لټه کې نړۍ ته سفر کوو."
  
  "غلط لاره،" ښځې په مهربانۍ سره وویل. " مقبره بل لوري ته ده."
  
  "اوه".
  
  ډریک وخندل. هغه وویل: "هغه ته بښنه وکړئ." "معمولا هغه یوازې سامان وړي."
  
  ښځه مخ په وړاندې روانه شوه، شا یې مستقیمه کړه، مستقیم ویښتان یې په یوه کلک سر بند کې راټول کړل. ټیم هرڅومره ښه خپور شو چې دوی یې کولی شي ، بیا بیا نه غواړي چې د حرکت لامل شي یا کوم تل پاتې یادونه پریږدي. داهل ته معلومه شوه چې د دې ښځې نوم التان و او دا چې هغې ته نږدې زیږیدلی و، په ځوانۍ کې چین ته لاړه او دوه کاله دمخه بیرته راستانه شوه. هغې دوی په مستقیم او شایسته توګه رهبري کړل او ډیر ژر یې وښودله چې دوی خپل هدف ته رسیدلي دي.
  
  ډریک د مقبرې سر پورته ولید، مجسمې، مرحلې او شاوخوا نور مشهور عناصر. مرګ په هر ځای کې پټ کیدی شي. په ګډه کار کولو سره، ټیم ښځه ورو کړه کله چې دوی د نورو ټیمونو او نورو سرتیرو لپاره چک کول، په داسې حال کې چې د لید ستاینه کول. سمیټ د کثافاتو کڅوړو او بنچونو شاته کتل ممکن التان اندیښمن کړي ، مګر د هغه د "خورا محدود نسخه" په اړه د ډریک توضیحات یوازې د هغې لیوالتیا نوره هم زیاته کړه.
  
  "ایا هغه ځانګړی دی؟"
  
  "هو هو، هغه یو له یو څخه دی."
  
  "زه تاسو د بدمرغه اړیکې له لارې اوریدلی شم ،" سمیټ وویل.
  
  "هغه څنګه؟"
  
  "د موټرو په اړه، دا د پاګاني هویرا هرمیس نسخه ده، چې د میني کوشبین لپاره د پګاني او هرمیس لخوا ډیزاین شوې."
  
  "زه بخښنه غواړم. زه نه پوهیږم چې دا ټول څه معنی لري."
  
  "دا صفا ده". ډریک ساه ورکړه. "سمیټ یو ډول دی. خو د خپلې خوښې شوق په اړه راته ووایه."
  
  "زه واقعیا د پیدل سفر څخه خوند اخلم. په دښته کې ځینې ښکلي ځایونه شتون لري."
  
  "د کیمپینګ شرایطو کې ، د سمیټ په اړه د خیمې قطب په توګه فکر وکړئ. هغه څوک چې تاسو په دوامداره توګه په ستونزو کې اچوي، مګر بیا هم ښه کار کوي کله چې تاسو ورته شکل ورکړئ، او تل، مګر تل، تاسو د خندا کولو اداره کوي."
  
  سمېت په کمونټونو کې یو څه ګډوډ کړل، د هغه د پلټنې بشپړولو وروسته. لارین د خندا د بې کنټروله فټ ته لاړ.
  
  التان یارکشیرمین ته په شکمن ډول وکتل، او بیا یې د ټیم پاتې برخې ته سترګې واړولې. مای، په ځانګړې توګه، د دې ښځې څخه ډډه وکړه، لکه څنګه چې هغه هڅه کوي خپل اصليت پټ کړي. ډریک پوه شو چې نور یې نشي کولی. یو شی د بل لامل شو، او مائی نه غوښتل په دې اړه بحث وکړي چې هغه له کوم ځای څخه راغلې او څنګه دلته پای ته ورسیده. التان څو قدمونو ته اشاره وکړه.
  
  "په هغه لور. مقبره هلته ده."
  
  ډریک د حیرانتیا وړ پراخه او په زړه پورې اوږد کانکریټ لاره ولیده چې مستقیم اوږد او سخت کانکریټ ګامونو ته ځي. مخکې له دې چې قدمونه پیل شي، لاره په یوه لویه دایره کې پراخه شوه، چې په منځ کې یې یوه بې بنسټه مجسمه ولاړه وه.
  
  "ښه، دا ملګری یقینا یو سوار و،" کینیماکا یادونه وکړه.
  
  چنګیز خان په یوه ګړندی آس سپور و، د ډبرې پر یوې لویې تختې ولاړ و.
  
  یورګي وویل: "دوهم سپاره. "فتح".
  
  التان باید وروستۍ جمله اوریدلې وي ځکه چې هغې مخ واړوه او ویې ویل: "هو. خګان د خپل مرګ څخه مخکې د نړۍ ډیری پیژندل شوي سیمې فتح کړې. په حقیقت کې یو نسل وژنې پاچا، هغه د خپل ژوند په جریان کې د ورېښمو لار په سیاسي توګه متحد کړه، په ټوله لویدیځه نیمه کره کې یې سوداګرۍ او مخابراتو ته وده ورکړه. هغه یو خونړی، وحشتناک مشر و، خو له خپلو وفادارو سرتېرو سره یې ښه چلند کاوه او هغوی یې په خپلو ټولو پلانونو کې شامل کړل."
  
  "ایا تاسو کولی شئ موږ ته لږ څه ووایاست چې په مقبره کې څه دي؟" ډریک غوښتل چمتو شي. په دې ماموریتونو کې، سرعت هرڅه و.
  
  "ښه، دا د یو مستطیل هدیرې پرته بل څه ندي، چې په بهرني سینګار سره سینګار شوي." اوس التان داسې خبرې کولې لکه د یوه سیاحتي لارښود په حواله. "اصلي ماڼۍ اته ګونی ده او د چنګیز پنځه متره مجسمه لري چې د سپینې جیډ څخه جوړه شوې ده. څلور خونې او دوه تالارونه لري، چې د دریو یورو په څیر ښکاري. د آرام په ماڼۍ کې اوه تابوتونه شتون لري. کینګ، درې ملګري، د هغه څلورم زوی او د هغه زوی ښځه.
  
  "د رخصتۍ ماڼۍ،" سمیټ وویل. "هم د استراحت ځای په څیر ښکاري."
  
  "Yeees". التان دا ایستل، سمیټ ته یې په صبر سره وکتل او د هغه متن په اړه چې دوی یې تعقیبوي هیڅ نه پوهیږي.
  
  " مقبره د توره بوړه، امتیاز لرونکي کسانو لخوا ساتل کیږي. دا د ډیری منګولیا لپاره خورا سپیڅلی دی.
  
  ډریک یوه ژوره، په زړه پوری ساه واخیسته. که دوی غلط وو، او دا د دویمې وسلې ځای نه و ... هغه ډار و چې حتی د پایلو تصور یې وکړ.
  
  د چین په زندان کې ژوند به د دوی لږترلږه ستونزې وي.
  
  اوږده مزل دوام وکړ، لومړی د پراخې لارې په اوږدو کې یو زیارت، بیا د ساحې تحلیل، د پخوانی جنرال مخ ته یو چټک نظر، او بیا د تیږو قدمونو ته بې پایه پورته کیدل. ټیم په موقعیت کې پاتې شو، په ندرت سره یې مات کړ، او په دوامداره توګه هوښیار پاتې شو. ډریک خوښ و چې نن ورځ مقبرې ته نسبتا لږ لیدونکي ولیدل، کوم چې خورا ګټور و.
  
  اغیزمن جوړښت په پای کې په نظر کې راغی. ټیم ودرېد کله چې دوی پورته ګام ته ورسیدل ترڅو دا ټول دننه کړي. التان انتظار کاوه، شاید د ویرې په شیبو کې د سیلانیانو سره عادت شوی وي. ډریک یوه لویه ودانۍ ولیده چې په هر پای کې نسبتا کوچني گنبدونه او په مینځ کې خورا لوی وو. د هغوی چت د برونزو وو، د نمونو سره. د ودانۍ مخې ته ډیری سور کړکۍ او لږترلږه درې لویې دروازې درلودې. د ودانۍ مخې ته یو ټیټ ډبرې دیوال و.
  
  التان مخکې لاړ. ډال بیرته ټیم ته وکتل.
  
  هیډن وویل: "مستقیم قبر ته. "دا خلاص کړئ، بکس ومومئ او بهر لاړ شئ. خوشبختانه د جنګ لپاره هیڅ بدن شتون نلري. لکه څنګه چې زموږ پیلوټ وايي، هیڅ بده خبره نه ده."
  
  ډریک غوږ شو ځکه چې لارین په چیټر کې وروستي شریک کړل.
  
  "زه اوس دلته یو لوی، غوړ صفر لرم، هلکان. زه په بشپړ ډول ډاډه یم چې د اسراییلو او روسانو ذهنونه د دوی له ذهن څخه وتلي دي، متن غلطه لاره په ګوته کړې. DC فکر کوي فرانسوي نږدې دي، شاید نیم ساعت ستاسو شاته وي. اوریدل اوس ډیر ستونزمن کیږي. موږ نورې سرچینې او یوازې یو څو چلونه لرو چې NSA به هیڅکله ښکاره نه کړي. سویډن، چینایي او برتانوي نامعلوم دي. لکه څنګه چې ما وویل، دا یوه مبارزه ده.
  
  "بل څوک؟" ډریک ټک شو.
  
  "په مسخره تاسو باید دا یادونه وکړئ. زه د نامعلومې سرچینې څخه شیطاني لاسوهنه ترلاسه کوم. هیڅ رایه نشته، د تایید لپاره هیڅ لاره نشته، مګر ځینې وختونه داسې ښکاري چې په سیسټم کې بل څوک شتون لري."
  
  الیسیا وویل: "د شیطان یادونه مه کوئ." "موږ په وروستي عملیاتو کې کافي وحشتناک کیسې درلودې."
  
  التان ودرېد او شاته وګرځېد. "ایا تاسو چمتو یاست؟ زه به تا دننه بوځم."
  
  ډلې سر وخوځاوه او مخکې لاړ. او بیا ډریک چینایي سرتیري ولیدل چې د مقبرې څخه ووتل، یو یې د خپل لاس لاندې یو لوی بکس نیولی و، د دوی په منځ کې لرغونپوهان وو.
  
  چینایانو له دوی سره وسلې اخیستې، او اوس د سیلانیانو نشتوالی د دوی په ګټه و.
  
  دا یوازې یوه شیبه ونیوله مخکې لدې چې د دوی مشر دوی ته پام واړوي.
  
  
  شپاړسم څپرکی
  
  
  ډریک ولید چې دال التان یې نیولی او بیرته یې راښکته کوي، د ګامونو څخه یې اوږده کودتا وکړه تر هغه چې دوی د چینایي سرتیرو لخوا خوندي شوي. هغه خپل کڅوړه په ځمکه وغورځوله او په چټکۍ سره یې د جیب بهر خلاص کړ. په چټکۍ سره کار کول او هیڅکله چینایانو ته نه کتل، هغه بیا هم د خوندیتوب احساس وکړ. هیډن، سمیټ او می په تومانچه سمبال وو.
  
  د چنګیز خان د مقبرې مخې ته په چوک کې وسلې پورته شوې او د سیالانو ترمنځ نښتې وشوې. هغه سړی چې بکس یې اخیستی اندیښمن ښکاریده. د چين په ډله کې پنځه کسان شامل وو او لا دمخه يې فکري لرغونپوهان يوې خوا ته اړولي وو. ډریک خپل کوچنی فرعي ماشین ټوپک پورته کړ او انتظار یې وکړ. پاتې ټیم د هغه په غاړه خپور شوی و.
  
  هیډن چیغه کړه: "موږ ټول یو بکس ته اړتیا لرو." "دا په ځمکه کېږده او پریږده."
  
  د چینايي ټیم مشر سترګې د خړ سلیټ رنګ درلود. "دا تاسو یاست چې باید خپله لاره لاړشئ پداسې حال کې چې تاسو لاهم فرصت لرئ."
  
  هیډن تکرار کړ: "موږ یو بکس غواړو." "او موږ به یې واخلو."
  
  "بیا یې هڅه وکړئ." وړاندې کوونکی ژباړل شوی، او ټول پنځه چینایان په همغږي توګه مخکې لاړل.
  
  "وا. موږ په عین حال کې یو."
  
  "هو، یوازې یوه ټوکه. مسخره. امریکا او چین به هیڅکله هم یو طرف نه وي."
  
  "شاید نه،" ډریک وویل. خو موږ هغه سرتېري یو چې د خلکو لپاره جنګېږو. "
  
  هغه د مشر په حرکت کې ناڅرګندتیا ولیده، د هغه په مخ کې یو څه ناڅرګندتیا. دا باید دوی ټول اغیزمن کړي ځکه چې چینایي ټیم په بشپړ ډول ودرېد. هیډن خپله وسله ښکته کړه او تشه یې نوره هم وتړله.
  
  "ایا موږ نه شو کولی چې یو عام ځای پیدا کړو؟"
  
  نوډ "هو، موږ کولی شو. خو حکومت او سیاسي مشران، ترهګر او ظالمان به تل زموږ په لاره کې ودریږي."
  
  ډریک د سړي په مخ خپګان او په خپلو خبرو کې مطلق باور ولید. هیڅ توپ یا بیرل پورته نه شو ځکه چې سیالي ټیمونه سخته جګړه کوله. دا ټول د درناوي لپاره وو.
  
  ډریک پاڅید، خپل فرعي ماشین ټوپک یې په خپل کڅوړه کې پریښود، او د برید سر سره یې ولیدل. مټې یې په سینه تړلې او لاسونه یې پورته کړل. زنګون یې په پسونو سخت پرې کړ. ډریک د هغه له بدن څخه د هوا ګړندۍ احساس کړه او یو زنګون ته ښکته شو. برید بې رحمانه و، زنګونونه او لاسونه یې سخت ووهل او باران ورېده، وحشت داسې حساب شوی و چې هغه ته د غچ اخیستنې یا راحت هیڅ امکان نه و. هغه دردونه برداشت کړل او خپل وخت یې تیر کړ. نورې صحنې د هغه په څیر راښکاره شوې کله چې هغه وګرځید او بدل شو. الیسیا د لوړ سړي سره مبارزه وکړه؛ هیډن او کینیماکا د مشر سره جګړه وکړه. مۍ خپل مخالف په خپل اوږه واستاوه او بیا یې په دردناکه توګه په نس کې ووهله.
  
  ډریک یو فرصت ولید او هغه یې واخیست. د هغه شاته یې اوریدلي چې تورسټن داهل د معمول په څیر ښکاري ، د زینو په سر ټوپ کوي. د پام وړ شتون چې له پامه غورځول کیدی نشي. د ډریک برید کونکی یوازې د یوې شیبې لپاره ودرېد.
  
  د SAS پخوانی سرتیری د ځمکې په اوږدو کې وخوت، خپلې پښې یې تیرې کړې او خپل مخالف یې د زنګون تر شا ونیول. هغه مخ پر وړاندې ولوېد، زنګون ته ولوېد. لکه څنګه چې هغه د ډریک کچې ته راښکته شو ، یارکشیر مین یو پیاوړی سر خلاص کړ. چیغې او پراخې سترګې وښودله چې هغه څومره سخت وواهه. چینایي کومانډو په یوه لاس کې ودرېد او تکیه یې وکړه. ډریک پاڅید او په زنګونونو او سرونو سره یې په بشپړ ډول احسان بیرته ورکړ. یو څه زخمونه او یو څه وینه شتون درلود، مګر هیڅ شی ژوند ته ګواښ نه و.
  
  ډهل تېر شو، د الیسیا مخالف یې په نښه کړ. سویډن د بیل په څیر ووهله لکه څنګه چې الیسیا ووهله. د هغې برید کوونکی له پښو وغورځول شو او د غاړې په شا کې یې سخت وواهه، ټکان او حیران شو. دوی د وخت په تیریدو سره شاته وګرځیدل چې مای خپل مخالف بې هوښه کړ او بیا یې یو سړی د بکس سره وموند.
  
  "سلام!" ایلیسیا چیغه کړه کله چې هغه دوی ولیدل او په منډه یې پیل وکړ.
  
  دوی په تیښته پیل وکړ، مګر سمیټ او یورګي لا دمخه جګړه پریښوده. "وګورې؟" الیسیا وویل. "زموږ ځواک په شمیر کې دی. زه پوهیدم چې یو دلیل شتون لري چې موږ په دې ناوړه ټیم کې ډیر ځوریدلي یو.
  
  مخکې، کینزي د سړي یوازینۍ بله لاره بنده کړه - بیرته مقبرې ته. اوس یې په خندا او مطیع حالت کې هغه وسله را واخسته چې پخوا یې ساتلې وه.
  
  ډریک سیمه وڅیړله او ولیدل چې هیډن په پای کې د ډلې مشر تابع کړی و.
  
  "داسې مه کوه!" - هغه سړي ته چیغې وهلې. "تاسو ډیر شمیر یاست، ملګري."
  
  هیډن پورته وکتل، وضعیت یې و ارزاوه، او بیا یې د هغې له خولې څخه وینه پاکه کړه. ډریک اوس ولید چې التان بیرته د لیدو لپاره ګامونه پورته کوي او ځان ته یې ساه ورکړه. تجسس...
  
  ټوپک بې حرکته پاتې شو، بکس لاهم په کلکه نیول شوی و، نږدې د مرګ په گرفت کې. هیډن ودرېد او خپل لاس یې پورته کړ، لاس یې په مخ کې و. د هغې او سړي تر مینځ یو اوږد بخور ودرېد، مګر هغه تر هغه پورې حرکت وکړ چې هغه یې لیدلی و.
  
  کینزي له شا څخه پرمختګ وکړ. سمیټ او کینیماکا له غاړې څخه. د سرتېري په سترګو کې د وېرې نښې نه وې، یوازې استعفا وه.
  
  "هیڅوک نه دی مړ شوی." هیډن بې هوښه او ژړا چینایي سرتیرو ته اشاره وکړه. "هیڅوک مکلف نه دی. بس بکس پریږده."
  
  الیسیا د هغه پام ځانته راواړوه. هغې وویل: "او که تاسو یو ټوپ ته اړتیا لرئ، یوازې د دې لپاره چې ښه ښکاري." "زه دلته یم".
  
  د عسکر په ذهنیت کې تسلیمیدل شامل نه وو. او دا سړی د تګ لپاره هیڅ ځای نه درلود، د تیښتې لاره.
  
  ډریک وویل، "توپک یو غلط امید دی. تاسو پوهیږئ چې دا دی."
  
  تبصره په نښه شوه، د تومانچې لاس د لومړي ځل لپاره لړزېده. سخته چوپتیا اوږده شوه، او ډریک ولیدل چې یو څو مات شوي سړي په حرکت پیل وکړ. هغه وویل: "تاسو پریکړه وکړئ، ملګري،" هغه وویل. "ساعت ټک کوي."
  
  نږدې سمدلاسه سړي یوه تومانچه راوویستله او په منډه یې پیل وکړ. هغه هیډن ته هدف وټاکه، او بیا، یوځل د بخور سوځونکي ته نږدې، هغه خپل لاس په پوټکي باندې وویست، په دې هیله چې دا په هغې باندې وخوري. چیغې او چیغې د هغه یوازینۍ جایزه وه ځکه چې اعتراض په خوندي ډول ټینګ شوی و، مګر هغه خپل منډه ته دوام ورکړ.
  
  هیډن انتظار کاوه، خپل پام یې ساتلی و.
  
  الیسیا د خپل ړانده اړخ څخه ، کبوتر چارج کړ او په رګبي گرفت کې یې د کمر شاوخوا ونیول. سړي سر وخوځاوه، تقریبا نیمه ټوټه شوه، سر یې د الیسیا اوږه ته وخوت، او بکس یې څنګ ته وخوځاوه. هیډن هڅه وکړه چې هغه ونیسي، مخکې له دې چې ډیر زیان ورسوي هغه یې ونیول. یو ګړندی نظر د امر د وسلو شتون تایید کړ.
  
  الیسیا بې هوښه سړي ته ټک ورکړ. "ما تاسو ته وویل چې زه به ستاسو لپاره یم."
  
  ټیم ارزونه وکړه. چینایانو لا دمخه حرکت کاوه. فرانسوي باید نږدې وي. د هیډن یوه کلمه لارین بیرته خبرو ته راوړه.
  
  "بد خبرونه، هلکان. فرانسویان له تا سترګې نه پټوي او روسان له تا سترګې نه پټوي. حرکت وکړئ!"
  
  احمقانه!
  
  ډریک ټوله لاره د قدمونو ښکته او د مستقیمې لارې په اوږدو کې چې د مقبرې لور ته تللې وه وکتل. هغه ولیدل چې خلک منډې وهي، د څلورو کسانو یوه ډله چې تقریبا یقینا فرانسوي وي. هغه وویل: "دوی ډیر ښه دي." "په حقیقت کې، دا اوس دوه ځله شوي چې دوی لومړی موږ ته رسیدلي دي."
  
  "موږ باید لاړ شو،" سمیټ وویل. "دوی به په څو دقیقو کې زموږ سره وي."
  
  "چيرته لاړ شه؟" الیسیا وپوښتل. "دوی یوازینۍ لاره بنده کړه."
  
  ډریک په اړخونو کې ونې ولیدلې او په مخ کې لانونه. په حقیقت کې انتخاب محدود و.
  
  "راځه،" هغه وویل. "او لورین، یوه چورلکه ولیږه."
  
  "په لاره".
  
  سمیټ وویل: "دا چټک کړئ." "دا فرانسویان په خپلو پښو ولاړ دي."
  
  ډریک مخ په وړاندې روان شو، داسې انګیرل چې روسان ډیر شاته نشي پاتې کیدی. له بده مرغه، دا ډیر وخت نه و نیولی چې یو چا ډزې پیل کړې. تر دې دمه د دوی لپاره هر څه ښه روان وو، دوی د عسکر تر سرتيري او د سړي تر انسان پورې په اړیکو کې ښه لیدلي و، مګر د داسې نازک اوربند د دوام چانس خورا لږ و.
  
  راځئ حقایقو ته مخ شو: که چیرې دا هیوادونه وغواړي چې یوځای کار وکړي او انعامونه شریک کړي، په واک کې نارینه او ښځینه په دې ښه پوهیږي چې دا به اسانه لاره وي - او بیا هم دوی جګړې ته دوام ورکوي.
  
  هغه د ونو په منځ کې راښکته شو. ټیم د هغه پسې منډه کړه، هیډن د زینت کڅوړه په لاس کې نیولې وه چې د هغې تر اوسه ناڅرګند راز لري. داهل شاته ځوړند و، د فرانسوي پرمختګ تعقیبول.
  
  "له موږ څخه پنځه دقیقې وروسته. د روسانو هیڅ نښه نشته. او چینایان بیداریږي. ښه، دا ممکن دوی ټول یو څه وساتي."
  
  لارین دوی ته وویل: "هلیکوپتر په لسو دقیقو کې دی."
  
  الیسیا وویل: "هغه ته ووایه چې بیړه وکړي." "دا سړی باید ګرم وي."
  
  "زه به دا پریږدم."
  
  ډریک ترټولو مستقیمه لاره ونیوله، د پوښ د ښه کرښې په هیله. ونې ټولو لورو ته غځول شوې، خاوره نرمه او لوند وه او د ځمکې بډایه بوی یې درلود. کینسي یوه غټه ښاخ را پورته کړ، په منډه یې سر وخوځاوه، لکه چې وايي: 'موږ باید دا کار وکړو.' لومړی یو اوږد نزول، بیا یو ګړندی ختل، او د دوی شاته لاره ورکه شوه. اسمان لږ تر سترګو کېده او ټول غږونه ګډوډ وو.
  
  داهل وویل: "زه یوازې هیله لرم چې هیڅوک زموږ څخه مخکې نه وي."
  
  کینیماکا په ژړا شو، سخت فشار ورکړ. هغه وویل: "په اوریدونکو باور وکړئ،" هغه په ښکاره توګه د خپلو CIA ورځو ته اشاره وکړه. "دوی ستاسو له فکر څخه غوره دي."
  
  ډریک دا هم ولیدل چې دوی دلته په ځمکه کې ندي، او هغه د ساحې کمزوری احساس درلود. هغه هر افق سکین کړ، ډاډه و چې داهل به له شا څخه هم همداسې وکړي. څلور دقیقې وروسته دوی د اوریدلو لپاره لنډ ودریدل.
  
  "د دې چورلکې لار موندنه؟" هیډن لارین ته په خندا وویل.
  
  نیویارکر کولی شي خپل موقعیتونه په سکینر کې د نیلي نقطو په څیر وګوري. "نیغ مخا مخ. ځه."
  
  هر څه خاموش وو؛ دوی کولی شي په نړۍ کې یوازینی خلک وي. ډریک یو څه وروسته دوام ورکړ، خپل ګامونه یې په احتیاط سره غوره کړل. الیسیا د هغه څنګ ته ولاړه، هیډن یو ګام شاته. پاتې ټیم اوس د خپل حد زیاتولو لپاره خپور شوی. وسله راواخیستل شوه او په نرمۍ سره ونیول شوه.
  
  ونې مخ په کمېدو وې. ډریک بهرنۍ احاطې ته نږدې ودرېد ، خاوره یې چیک کړه.
  
  هغه وویل: "دا یو فلیټ میدان ته لنډ نزول دی." "د شریډر لپاره مثالی. دوزخ، حتی یو سویډن کولی شي دومره لوی هدف په نښه کړي.
  
  لارین وویل: "غونډې ته درې دقیقې پاتې دي."
  
  هیډن ډریک ته نږدې شو. "دا څه ښکاري؟"
  
  "د دښمنانو هیڅ نښه نشته." هغه سر وخوځاوه. "مګر د هغه چا سره چې موږ ورسره معامله کوو، ولې باید وي؟"
  
  دهل نږدې شو. "دلته هم همداسې ده. البته، دوی په بل ځای کې دي، مګر ښه پټ دي."
  
  مای وویل: "او تاسو ډاډه اوسئ چې دوی پدې لاره روان دي." "موږ ولې انتظار کوو؟"
  
  ډال ډریک ته وکتل. "د یارکشیر پوډینګ وقفې ته اړتیا لري."
  
  "یوه ورځ ،" ډریک وویل ، سیمې ته یې وروستی نظر واخیست. "تاسو واقعیا په زړه پورې مسخره یو څه ووایاست، مګر تر هغه وخته، مهرباني وکړئ یوازې د خبرو کولو په وخت کې خبرې وکړئ."
  
  دوی د ونې د کرښې څخه راوتلي، یو تیز، واښه لرونکی غره ته حرکت کوي. یو ګرم باد ډریک ته ښه راغلاست ووایه، د ونو د خړوبولو وروسته یو خوندور احساس. ټوله سیمه خالي وه او له هغه ځایه لرې نه وه چې دا د اسفالټ په یوه پټه کې پای ته ورسیده.
  
  "اوس حرکت وکړئ ،" ډریک وویل. "موږ کولی شو په فلیټ ځمکه کې احاطه جوړه کړو."
  
  خو بیا په ټوله سیمه کې امن او تشې له منځه ولاړې. د SPEAR ټیم په داسې حال کې چې د دوی کیڼ اړخ ته روسان له هغه ځایه راوتلي وو چې دوی پټ شوي وو. د دوی دواړو څخه مخکې، د ونو یو لیرې ځای ته پناه یوړه، فرانسویان هم په نظر کې راغلل.
  
  لږترلږه دا د شیانو په اړه د ډریک نظر و. دوی یقینا د نوم ټګونه نه و اغوستي، مګر د دوی د مخ ځانګړتیاوې او چلند خورا توپیر درلود.
  
  په ورته وخت کې، د دوی چورلکه د دوی په آسمان کې ښکاره شوه.
  
  "آه خندا".
  
  د هغه کیڼ اړخ ته، روسی یو زنګون ته راښکته شو او د سپکو ټوپک یې په اوږه کېښود.
  
  
  اوولسم څپرکی
  
  
  ډریک په مینځ کې وګرځید او ډزې یې پیل کړې. د هغه ګولۍ د لوړ پوړي سرتیري شاوخوا واښه وخوړل، مګر د هغه چمتووالی یې خراب نه کړ. راکټ لانچر هېڅکله نه ودرېدل؛ لیور چې یې نیولی و ټینګ پاتې شو. د هغه ملګري د هغه په شاوخوا کې راوتلي وو او بیا یې ډزې کولې. ډریک ناڅاپه ځان د خطرونو څخه ډکه نړۍ کې وموند.
  
  فرانسویان په خپل ټول توان سره د چورلکې د کښته کیدو په لور روان شول. ډریک د داهل او سمیټ سره یوځای د روسانو سره په خلیج او ساتنه کې ساتل. د پیلوټ مخ څرګند و، د لینډینګ ځای ته متمرکز و. الیسیا او می په هیڅ ډول سست نه شو او د هغه پام ځانته اړولو ته یې وخوت.
  
  ګولۍ د هوا له لارې پرې شوې.
  
  ډریک یو روسی په خپل وزر وواهه او یو زنګون ته یې واستاوه. د هیډن غږ د مخابراتو په سر لوړ شو.
  
  "پائلټ، د پام وړ اقدام وکړئ! لارین، ورته ووایه چې دوی توغندي لري!
  
  ډریک، داهل او سمیټ د روسیې د ځواکونو سره سخته جګړه وکړه، مګر دوی ډیر لرې پاتې شول چې په سمه توګه جوړ شي، په ځانګړې توګه د حرکت په وخت کې. پیلوټ پورته وکتل، مخ یې ټکان وخوړ.
  
  RPG توغول شوی، توغندی د هوا له توغولو او په یوه لوړ غږ سره الوتنه وکړه. ډریک او نور کولی شي یوازې په بې وسۍ سره وګوري ځکه چې هغه په هوا کې یوه لاره پریښوده او په ناڅاپي ډول د چورلکې په لور الوتنه وکړه. په سخته ویره کې، پیلوټ یو تېز تېښته کوونکی چلن وکړ، چورلکه یې وغورځوله، مګر تیر شوی توغندی ډیر ګړندی و، لاندې یې وویشتله او د لوګي او لمبې په باد کې چاودنه وکړه. چورلکه راښکته شوه او ولویده، ټوټې غورځیدلې او د الوتنې له لارې هاخوا لیږدول کیږي.
  
  دا یوازې هغه وخت و چې هغه د کفر، نا امیدۍ او تیاره غوسه سره ولیدل چې هغه ولیدل چې د هغه وحشتناکه لاره به چیرته ځي.
  
  فرانسویانو دا ولیدل چې راوتلی و او د منتشر کولو هڅه یې وکړه، مګر نسکوره شوې چورلکه د دوی په مینځ کې ځمکې ته راولویده.
  
  ډریک په ځمکه راښکته شو، خپل سر یې په ځمکه کې ښخ کړ. سور او نارنجي اورونه پورته او بهر ووتل، او تور لوګی اسمان ته پورته شو. د چورلکې لویه برخه په یوه کس راپرېوته؛ هغه او پیلوټ سمدستي مړه شول. د روټر اصلي تیغ راوتلی او د دریم ورکونکي له لارې سم روان و، دومره چټک او ناڅاپه چې هغه د دې په اړه هیڅ نه پوهیده. ډریک پورته وکتل او ویې لیدل چې د سوځیدنې کثافاتو لویه ټوټه په بل باندې راوتلې ده. د ضربې زور هغه له پښو وغورځاوه او څو قدمه یې شاته وغورځاوه، وروسته یې ټول حرکت ودراوه.
  
  یوازې دوه فرانسویان ژوندي پاتې شول؛ د ټیم لویه برخه په یوه بدمرغه پیښه کې ماته شوه. ډریک ولیدل چې یو یې د سوځیدلي لاس سره د اور څخه لیرې روان و، او بل یې، په حیرانتیا سره، نږدې و. په څه ډول دوهم کس وتوانید چې وسلې ونیسي او په ورته وخت کې د خپل ملګري سره په تیښته کې مرسته وکړي.
  
  ډریک خپله غوسه تیره کړه او خپل تمرکز یې ټینګ ساتلی و. د دوی د تولید یوازینۍ وسیله ویجاړه شوه. هیډن لا هم وړیا کیک نیولی و، مګر اوس روسان په ښکاره ډول د دوی په لور روان وو. هغه سړی چې د RPG سره و، لا هم د خاورې په نښه کولو کې و، لکه څنګه چې هغه د دویم برید په اړه فکر کوي.
  
  ډریک ولاړ شو، او ټیم د هغه سره راپورته شو. د اور په لور د روسانو څخه لیرې، دوی د سرپناه یوه شبکه جوړه کړه چې خپل دښمنان یې اړ ایستل چې ټیټ وي. ډریک او داهل دواړو په بادارانو باندې ټکونه وکړل او ځمکې ته یې واستول. لکه څنګه چې دوی نږدې شول د اور لمبې یې راښکاره کړې، له دننه څخه د تیزو ټوټو او سختو ټوټو غږونه اوریدل کیدل. ډریک احساس وکړ چې دا د هغه په مخ مینځل کیږي او بیا د هغه د ړانده اړخ شاته وخوت. پاتې فرانسوي لا دمخه لرې وو، د خپلو ټپونو او زیانونو سره مبارزه کوله، او په ښکاره توګه د وخت لپاره د جګړې څخه بهر وو.
  
  ډریک په یو زنګون شا وګرځید، د کمم تڼۍ فشار ورکړ.
  
  هغه لارین ته د دې تصدیق کولو لپاره وویل: "هلیکوپټر ښکته کیږي ،" بیا یې وویل: "موږ همدا اوس د وتلو یوې بلې لارې ته اړتیا لرو."
  
  ځواب خاموش شو. "په هغه باندې".
  
  ټیم شاتګ ته دوام ورکړ، د اور لمبې خنډ او نږدې دښمن ترمنځ فاصله زیاته شوه. په زړه پورې او په زړه پورې توګه، د روسیې RPG یو بل راکټ د پخوانۍ ویجاړې شوې چورلکې په لور وتوغول، چې د اور لمبې او د اور لمبې یې هوا ته ولیږلې.
  
  ډریک احساس وکړ چې د فلزي یوه ټوټه د هغه له اوږې راوتلې او د اغیزې څخه شاوخوا ګرځي. ډهل شاته وکتل، خو یارکشایرمن سر وخوځاوه، "زه ښه یم."
  
  الیسیا دوی د لرې کټ په لور اشاره وکړه. "دا سړک یوازینۍ لاره ده. حرکت وکړئ، خلکو!"
  
  هیډن بکس برابر کړ او منډه کړه. سمیټ او کینیماکا وروسته پاتې شول، د خپل ځان او روسانو تر منځ اور ساتل. ډریک مخکې ساحه سکین کړه، تل د نوي حیرانتیا لپاره چمتو او د بدترین تمه کول. چینایان په کوم ځای کې وو، او اسراییل، سویډن او برتانویان په خبرتیا کې وو.
  
  د دوی سرعت دوی له تعقیبونکو روسانو څخه جلا کړل، او دوی د وخت په تیریدو سره کټ ته ورسیدل. الیسیا او می یو شارټ کټ واخیست او بیا یې ځان بلې خوا ته وموند ، د اسفالټ دوه لین پټې ته نږدې چې دواړه خواو ته په یوه ښکاري صحرا کې ورک شو. لارین لا تر اوسه دوی ته نه و راستانه شوی، مګر دوی هغه خپلو وسایلو ته پریښوده، پوهیدل چې DC به مرسته وکړي.
  
  ډریک د لوی باور څخه ډک نه و. هغه لورین ملامت نه کړ - نیویارکر په پاکو اوبو کې و، مګر تر اوسه په دې ماموریت کې هیڅ شی هغه ته نه دي ویلي چې په پلازمینه کې خوندي او ګرم ناست نارینه او ښځې یې په بشپړه توګه پوښلي.
  
  الیسیا د منډې لپاره لاړه. دا په زیاتیدونکي ډول عجیب سناریو وه. ډریک پوهیده چې روسیه باید یو ډول پوښ ولري. شاید دا په لاره وه.
  
  "هلته وګوره،" کینزي وویل.
  
  شاوخوا نیم میل وړاندې، یو تور SUV ودرېد چې مبارزه فرانسوي واخلي. لکه څنګه چې دوی ولیدل، موټر په ساعت کې یو سل او اتیا میله سرعت ګړندی کړ، دوه کارکونکي یې بار کړل او په چټکۍ سره په چټکۍ سره روان شو.
  
  داهل وويل: "بې وزله بدمعاشان."
  
  سمیټ وویل: "موږ باید د خپل ځان په اړه اندیښنه ولرو." "یا موږ به هم 'بې وزله بدکاران' شو."
  
  "غمجن یو ټکی لري،" الیسیا وویل، ټولو لورو ته ګوري. "په جدي توګه، موږ د تګ لپاره هیڅ ځای نه لرو."
  
  "بکس ښخ کړئ." کینیماکا د سړک څخه لرې د ونو یوې بڼې ته اشاره وکړه. "د دې لپاره وروسته بیرته راشئ. یا له لورین څخه وغواړئ چې بل ټیم واستوي.
  
  ډریک ډال ته وکتل. "باید ډیر سخت نه وي، هو؟"
  
  هیډن وویل: "ډیر خطر لري." "دوی ممکن دا ومومي. پیغام مداخله وکړئ. سربیره پردې، موږ دې معلوماتو ته اړتیا لرو. نور ټیمونه ممکن دمخه د دریم سوار په لور روان وي.
  
  ډریک سترګې پټې کړې. هغه د دې په اړه فکر نه کاوه. د تشنج یوه غوټۍ د هغه د تندې په مینځ کې په حرکت پیل وکړ.
  
  الیسیا شکایت وکړ: "ما هیڅکله فکر نه کاوه چې زه به په چین کې مات شم."
  
  داهل هغې ته وویل: "دا د ځمکې له څلورو کونجونو څخه یو دی." "نو پدې کې آرام اوسئ."
  
  "او، مننه، سړی. د دې لپاره مننه. شاید زه یو کنډومینیم واخلم.
  
  روسان لا دمخه په سړک کې دي. ډریک کولی شي یو له دوی څخه په راډیو کې چیغې وویني. بیا د هغه سترګې د روسانو څخه تیرې شوې او هڅه یې وکړه چې په لرې واټن کې یو څه تمرکز وکړي.
  
  "شاید دا د دوی موټر وي ،" ډهل وویل ، په ورته وخت کې منډه کړه او شاته یې وکتل.
  
  یورګي وخندل، سترګې یې د عقاب په څیر وې. "همداسې هيله لرم. او لس کاله دمخه تاسو شاید سم یاست.
  
  ډریک سترګې پټې کړې. "ای، دا یو بس دی."
  
  هیډن وویل: "منځه لاړ شه." "کوښښ مه کوئ چې لیوالتیا وګورئ."
  
  الیسیا وخندل. "اوس تاسو دا وکړل. زه نشم کولی د لیدلو مخه ونیسم. ایا تاسو کله هم دا کار کړی دی؟ تاسو پوهیږئ چې تاسو باید یو چا ته ونه ګورئ او ومومئ چې تاسو نشئ کولی چې سترګې پټې کړئ؟"
  
  داهل وویل: "زه دا هر وخت ترلاسه کوم. "طبیعي".
  
  "ښه ، په چرم کې اغوستل شوی میپیټ یو نادر لید دی ،" ډریک مداخله وکړه.
  
  بس روښانه ژیړ او عصري و او پرته له سستۍ د روسانو څخه تیر شو. ډریک د خپل سرعت، چلوونکي او مسافرینو ستاینه وکړه، مګر پوهیده چې دوی هیڅ انتخاب نلري. دوی له کوم لوی ښار څخه څو میله لرې وو. لکه څنګه چې بس نږدې شو او روسانو ورته کتل، د سپیر ټیم سړک بند کړ.
  
  الیسیا په خوله وویل: "ورو ورو"
  
  سمیټ ناڅاپه وخندل. "دا کانساس نه دی. هغه به په تاسو پوه نشي."
  
  "بیا یوه نړیواله ژبه." الیسیا د هیډن د لید سره سره خپله وسله پورته کړه.
  
  "چټک،" ډال وویل. "مخکې له دې چې هغه راډیو ته لاړ شي."
  
  بس ورو شو او یو څه وګرځید ، د مخ پراخه پای د غاړې په خوا کې سلایډ. روسان لا دمخه تښتېدلي وو. ډریک دروازه خلاصه کړه، موټر چلوونکي ته یې اشاره وکړه چې خلاص کړي. د سړي مخ په ویره کې و، سترګې یې پراخې او د سرتیرو او د هغه د مسافرینو تر منځ ویره وه. ډریک تر هغه وخته پورې انتظار وکړ چې دروازه خلاصه شوه او بیا یې لاس پورته کړ، مخکې لاړ.
  
  هغه په آرامۍ سره وویل: "موږ یوازې د سواری لپاره تلل غواړو."
  
  ټیم د بس په مینځ کې واخیست. داهل وروستى و چې پورته شو او د موټر چلوونکي لاس ته يې ټک ورکړ.
  
  "مخکې!" هغه سړک ته اشاره وکړه.
  
  روسان تر سل ګزه شاته نه وو، ټوپکونه پورته شول کله چې موټر چلوونکي خپله پښه فرش ته کیښوده. ظاهرا هغه د خپل اړخ عکسونو ته سترګې په لار و. بس په حرکت پیل وکړ، مسافرین بیرته وتښتیدل. ډریک دوام وکړ. الیسیا د تعقیب ارزولو لپاره د بس شاته ولاړه.
  
  "دوی ځواک ترلاسه کوي"
  
  ډریک داهل ته لاس ورکړ. "کیانو ته ووایه چې ژر تر ژره دوزخ ته لاړ شه!"
  
  سویډن لږ شرمنده ښکارېده، خو د بس له چلوونکي سره یې خبرې وکړې. موټر ورو ورو سرعت پورته کړ. ډریک د الیسیا فلینچ ولید او بیا په چټکۍ سره شاته وګرځید، د بس مسافرینو چیغې وهلې.
  
  " ښکته شه! اوس!"
  
  د RPG ویره، ډریک هم راوتلی. خوشبختانه، ګولۍ یوازې د موټر شاته ولګېدې، ټول په چیسس کې ځای پرځای شوي. هغه د آرام ساه واخیسته. په ښکاره ډول، روسانو ته د ملکي تلفاتو په اړه خبرداری ورکړل شوی و. لږترلږه دا یو څه وو.
  
  یو ځل بیا، د هرې اشرافي ټیم د پلانونو تر شا سیاسي دسیسې ذهن ته راغلل. ټول ټیمونه د دولت لخوا سپانسر شوي ندي؛ او ځینې مشران حتی نه پوهیدل چې څه پیښیږي. یوځل بیا د هغه فکرونه فرانسوي ته راستانه شول - او وژل شوي سرتیري.
  
  دوی خپل کار کوي.
  
  بس د روسانو څخه لیرې شو، د سړک په اوږدو کې یې سرعت پورته کړ، ټول چوکاټ یې لړزاوه. ډریک یو څه آرام شو، پوه شو چې دوی بیرته د ایجین هورو په لور روان دي په کوم لوري چې دوی روان دي. ډرایور یو پراخ، ګړندی تګ خبرې اترې وکړې. ډریک شاته وګرځید لکه څنګه چې الیسیا د شا له څوکۍ څخه ټیټ چیغې وکړې.
  
  او دوی یوه توره چورلکه ولیده چې د روسانو پورې اړه درلوده، د دوی د پورته کولو لپاره ښکته شوه.
  
  د هیډن غږ اړیکه ډکه کړه. "دوی به برید ونه کړي."
  
  ډریک خپلې شونډې تعقیب کړې. "مایع عملیات. حکمونه بدلیږي."
  
  دهل ځواب ورکړ: "او دوی لاهم کولی شي بس له سړک څخه وباسي." "ښار څومره لیری دی؟"
  
  "اته دقیقې،" لارین ځواب ورکړ.
  
  "ډېر اوږد". داهل د ګړندي موټر شاته له لارې څخه ښکته شو او مسافرینو ته یې تشریح پیل کړه چې دوی باید مخکې لاړ شي. یو څو شیبې تیرې شوې او بیا هغه د الیسیا سره یوځای شو.
  
  "سلام تورستي. او ما تل فکر کاوه چې شاته څوکۍ یوازې د ښکلولو لپاره وې.
  
  سویډن یو غلی غږ وکړ. "ایا تاسو هڅه کوئ چې زه ناروغ کړم؟ زه پوهیږم چې هغه شونډې چیرې وې.
  
  الیسیا هغه ته ښکل کړه. "تاسو نه پوهیږئ چې دوی چیرته وو."
  
  داهل موسکا ودروله او د صلیب نښه یې وکړه. یوه روسي هلیکوپتر د لنډې مودې لپاره په داسې حال کې راښکته شوه چې پوځیان پکې سپاره وو او د ځغاستې پر سر یې ودرول. بس یو څه فاصله پوښله او د دوی ترمینځ وګرځید ، او الیسیا او داهل هوا معاینه کړه.
  
  ډریک د تیښتې فرانسوي په لټه کې و، مګر شک یې وکړ چې ایا دوی به د برید هڅه وکړي. دوی په شمیر کې لږ وو او د زیانونو سره مبارزه کوله. دوی ډیر اټکل کړی. دا به ډیر احساس پیدا کړي که دوی مستقیم دریم ټکي ته تللي وای.
  
  بیا هم، هغه لیدل.
  
  د لارین غږ د مخابراتو له لارې راغی. "شپږ دقیقې. ایا تاسو د خبرو کولو وخت لرئ؟"
  
  "د څه په هکله؟" سمیټ وخندل، مګر د سوځیدونکي څه ویلو څخه یې ډډه وکړه.
  
  "دریم آس یو اسرار دی، یو څوک چې امر هلته د اوبو خړوبولو لپاره وغورځاوه. مشهور هنديان مهاتما ګاندي، ادیرا ګاندي، دیپک چوپړا شامل دي، مګر تاسو څنګه تر ټولو بد سړی ومومئ چې تر اوسه یې ژوند کړی؟ او هغه مشهور و." هغې ساه ورکړه. "موږ لاهم معاینه کوو. په هرصورت، په واشنګټن کې د فکر ټانک لاهم په پای کې دی. ما دوی ته وویل چې دا ممکن دومره بد نه وي.
  
  ډریک د آرام ساه واخیسته. "هو، زما مینه. ترټولو بد شی ندی چې پیښ شي ، "هغه وویل. "دا باید نور هیوادونه ورو کړي."
  
  "دا به خامخا پیښ شي. په نورو خبرونو کې، موږ فکر کوو چې موږ د ځمکې څلور کونجونه مات کړي دي."
  
  "ایا تاسو لرئ؟" مي وويل. "دا ښه خبر دی."
  
  ډریک د هغې عادي ټیټ بیان خوښ کړ. "هلته ودریږه، مای."
  
  "هو، زه نه غواړم له خپلې څوکۍ څخه په جوش سره ټوپ کړم،" الیسیا په وچه کې زیاته کړه.
  
  مای د ځواب ورکولو اراده ونه کړه. لارین داسې ادامه ورکړه لکه څه چې نه وي ویل شوي، "یوه دقیقه انتظار وکړئ، هلکان. ما ته یوازې وویل شول چې چینایان بیرته په دې کې دي. لږ تر لږه دوه چورلکې ستاسو لوري ته روانې دي."
  
  یورګي وویل: "موږ په چینايي بس کې یو. "آیا موږ لږ تر لږه له دوی څخه خوندي نه یو؟"
  
  کینزي وویل: "دا یو څه ساده دی." "حکومتونه پروا نه کوي."
  
  هیډن زیاته کړه: "د ډیر عمومي کیدو سره سره." "کینزي سمه ده. موږ فکر نه شو کولی چې دوی به په بس کې نه راځي.
  
  د پیغمبرۍ کلمې، ډریک فکر وکړ، لکه څنګه چې د بس مخې ته په نیلي آسمان کې یو تور داغ وده کوي.
  
  الیسیا وویل: "روسیان دلته دي."
  
  دا ډیر ستونزمن شوی دی.
  
  
  اتلس څپرکی
  
  
  هلیکوپترې مخ او شاته الوتلې. ډریک ولیدل چې چینایي مرغۍ نږدې اسفالټ ته راښکته شوه مخکې له دې چې سطحه پورته شي او مستقیم بس ته لاړ شي.
  
  هغه وویل، "هغوی موږ مجبوروي چې ټکر وکړو،" بیا یې ډارونکي موټر ته اشاره وکړه. "نه نه. ادامه ورکړئ!"
  
  د بس انجن وخوت او ټایرونه یې پر ځمکه ولړزېدل. مخ ته ګڼو خلکو لا دمخه چیغې پیل کړې وې. ډریک پوهیده چې چینایان به په قصدي ډول چورلکه نسکوره کړي، مګر دا ستونزمنه وه چې د هغه پوهه مسافرینو ته ورسوي.
  
  موټر چلوونکي سترګې په کلکه وتړلې. بس وګرځېد.
  
  ډریک لعنت ووایه او سړی یې له خپل ځای څخه لرې کړ، سټیرینګ ویل یې ونیول. سمیټ د سړي سره مرسته وکړه او په کلکه یې هغه د تیریدو په لور رهبري کړ. ډریک د بس د څرخ شاته ټوپ کړ، خپله پښه یې د ګاز په پیډل کې کېښوده او خپل لاسونه یې په سټیرینګ ویل کې ټینګ ساتل، په سمه توګه یې په مستقیم کرښه کې ساتل.
  
  د چورلکې پوزه په مستقیم ډول دوی ته اشاره شوې وه، خلا په چټکۍ سره تړل شوې وه.
  
  له شا او خوا څخه چیغې اوریدل شوې. اوس سمیټ باید موټر چلوونکی ودروي. ډریک دوام وکړ.
  
  مخابراتي ټکان پیل کړ. "راځه، زما لوټ کیانو،" الیسیا په خوله شو. "روسان په عملي توګه زموږ په واک کې دي"
  
  "کوچۍ،" کینزي بیرته وخوځاوه. " ارام شه. مخ ته مو وکتل؟"
  
  د الیسیا چیغې په ټول بس کې اوریدلې.
  
  "فکرونه؟" ډریک په وروستۍ ثانیه کې وپوښتل.
  
  "دا واقعیا د بورډ غونډه نه ده!"
  
  ډریک خپل عقیدې، خپلې تجربې او د هغه رډر ته ټینګ نیولی و. لوړ احتجاج یې غوږونه ډک کړل. جسدونه د بس فرش ته راښکته کیږي. حتی سمیټ کرغیړن شو. په وروستۍ شیبه کې، چینایي چورلکه ښي خوا ته وخوځېده، او د روسیې چورلکې بریکونه ولګول، سکډونه نږدې د بس شاته ووتل. الیسیا چیغې ووهلې او ډیل خپل ستونی پاک کړ.
  
  "زه په ریښتیا باور لرم چې موږ د چرګانو دا پړاو وګټو."
  
  ډریک موټر چلولو ته ادامه ورکړه، یو بل پراخ ګړندی مخ یې ولید. "او بونس دا دی چې موږ غوړ شوي یا خټکي نه یو."
  
  کینیماکا وویل: "دا بنده کړه." "زه لا دمخه وږی یم."
  
  الیسیا ټوخی وکړه. "دا یوازې یو لیونی چینایی چورلکه ده."
  
  هیډن وویل: "دوی بیرته راځي."
  
  لارین وویل: "تاسو همدا اوس د ښار شاوخوا ته نږدې یاست." "مګر دا لاهم د هر مناسب نفوس مرکز څخه درې دقیقې لاره ده."
  
  ډریک مخابراتي ته ورغی. "راځه، خلکو! تاسو باید دوی له دې څخه ویره کړئ!"
  
  کینزي د شا د دروازې په لور روان شو، چیغې یې کړې، "ایا دلته څوک کټانا لري؟"
  
  د هغې خبرې په خالي سترګو ولیدلې، او دوه یا دریو کسانو خپلې څوکۍ وړاندې کړې. د پراخو سترګو زاړه سړي د خوږو کڅوړه په لړزنده لاس اوږده کړه.
  
  کنزي ساه ورکړه. ډریک د دروازې خلاصولو لپاره سویچ ټک کړ. په یوه شیبه کې، اسراییلي ښځې خپل بدن بهر ودراوه، د کړکۍ څنډه یې ونیوله، بیا یې چت ونیو او ځان یې د بس چت ته وغورځاوه. ډریک هر څومره چې کولی شي موټر په اسانۍ سره وګرځاوه، د لوی کنډک څخه ډډه کول، ژوره تنفس کول ځکه چې هغه د کینسي د کړنو څخه د هغه مسؤلیت په اړه پوهیده.
  
  بیا، د شا په عکس کې، هغه دال کود ولید چې د هغې سره یوځای شي.
  
  او خندا.
  
  د شدید تمرکز سره، هغه دا ثابت ساتلی و.
  
  
  ****
  
  
  داهل د بس پر چت پورته شو. کینسي خپل لاس اوږد کړ، مګر هغه د هغې شاته سر وخوځاوه.
  
  "چټک!"
  
  روسي هلیکوپتر لوړوالی ترلاسه کړ او اوس یې یو ځل بیا غوطه وهله، دا ځل د مخ په څنګ کې په درې ربع زاویه کې. هغه یو سړی لیدلی و چې له هر اړخ څخه ځړول شوی و، د وسلې په نښه کول، شاید په څرخونو یا حتی موټر چلوونکی هدف و.
  
  هغه سمدستي شاته وګرځېد، د چینايي چورلکې په لټه کې شو. دا لرې نه وه. ښي خوا ته ډوبه شوه، داسې خلک هم وو چې خپلې وسلې یې له دروازو څخه په نښه کولې. دا حقیقت چې چینایان په لومړي سر کې په خپل بس کې په پراخه کچه ډزې نه کوي، خو د دې احساس له امله چې دوی د هایډن په لاس کې بکس ته اړتیا لري، هوښیار شوی و، او دوی ورته اړتیا درلوده.
  
  کینسي د بس په چت کې ناست و، د باد او حرکت غږ یې واورېد، او خپل زنګون یې خپور کړ. هغې بیا خپله وسله پورته کړه، په چورلکه تمرکز وکړ. داهل هیله درلوده چې هغه به حتی د فلم کولو هڅه ونه کړي، هغه به په ساده ډول د شوټرانو ویره وکړي. روسانو هیڅ ډول زغم ونه ښودل، مګر کینزي په کلکه غوښتل چې بدلون ومومي.
  
  داهل د نېږدې هلیکوپتر ارزونه وکړه. کنډک ته بسته شوی، دا یوازې چټک نه و، مګر وژونکی و. وروستی شی چې هغه غوښتل د هر ډول حادثې لامل شي، یوازې پریږدئ چې د بس سره ټکر وکړي.
  
  مخکینۍ ټایرونه په یوه ګنډه کې راښکته شول، د ډریک څخه "بخښنه" ترلاسه کړه. دهل د ګړندۍ هوا او د چورلکې له شور پرته بل څه نه اورېدل. شاټ د هغه د ښي پښې په څنګ کې فلز ته وخوت. سویډن دې ته سترګې پټې کړې، هدف یې واخیست او ډزې یې وکړې.
  
  مرمۍ باید په خپل هدف لګیدلې وي ځکه چې سړي ټوپک وغورځاوه او شاته شو. داهل اجازه ورنکړه چې خپل تمرکز مات کړي او په ساده ډول د خلاصې دروازې له لارې یو بل ډزې وکړې. چورلکه په مستقیم ډول د هغه په لور وګرځیده، په چټکۍ سره نږدې شوه، او دا ځل داهل پوه شو چې د بزرګ لوبه کول یو بد نظر دی.
  
  هغه ځان د بس چت ته وغورځاوه.
  
  هلیکوپتر په سر کې وخندل، هغه ځای یې پرې کړ چې یوازې پاتې وه. هغه د کینسي په لور د مخ اړولو وړتیا نه درلوده، مګر هغه دومره نږدې شو چې هغه یوې خوا ته واړوي.
  
  د بس د چت څنډې ته!
  
  داهل وخوځېد او مخ په وړاندې روان شو، هڅه یې وکړه چې په وخت سره هغې ته ورسیږي. کنزي خپل سقوط ودراوه، مګر د خپلې وسلې کنټرول یې له لاسه ورکړ؛ په هرصورت، رفتار هغه د ګړندي بس څخه الوتنه وکړه او لاندې بې رحمه سړک ته واستوله.
  
  چینایي مرغۍ په ګړندۍ توګه راښکته شوه، په یوه دایره کې راغله. روسانو د سر په سر ډزې وکړې، بې لارې شوې مرمۍ د دهل ښي ران ته نږدې فلزي سوري کړه. د کینزي جسد د بس له څنګ څخه وغورځید، او خپل ټول بدن یې په یوه وروستي نا امیده کودتا کې واچاوه، لاس یې پراخ کړ.
  
  هغه وکولای شول خپل ښي لاس د هغې د مرمۍ مرۍ شاوخوا وتړي. په ټینګه سره وخندل او د ناگزیر جریان انتظار یې وکړ.
  
  دا راغی، مګر هغه یې ودراوه، حد ته یې وغزاوه. چمکیلی، نرم فلز د هغه په وړاندې کار کاوه، د هغه بدن ته یې اجازه ورکړه چې د غاړې په لور وخوځیږي، د کینزي وزن دوی دواړه ښکته کړي.
  
  په کمونټونو کې چیغې راغلې. ټیم کولی شي د کینزي پښې د یوې غاړې کړکۍ څخه بهر شاوخوا وڅاري. دهل په خپل ټول قوت سره ودرېد، خو د هرې شېبې په تېرېدو سره د هغه بدن د هغې سختې څنډې ته نږدې کېده.
  
  د بس په چت کې هیڅ گرفت نه و او د نیولو لپاره هیڅ شی نه و. هغه کولی شو، هغه به هیڅکله پریږدي، مګر هغه هم د هغې د پورته کولو لپاره هیڅ ملاتړ ونه موند. د ډریک غږ د مخابراتو له لارې راغی.
  
  "ته غواړی چي ودرېږم؟" لوړ غږ، بې باوره، لږ اندیښمن.
  
  داهل احساسات ښه لوستل. که دوی مخه نیولې وای، نو د روسانو او چینایانو له خوا به سخت ځپل شوي وای. هیڅوک نه پوهیږي چې پایله به یې څه وي.
  
  د لورین غږ مات شو. "بخښنه غواړم، ما یوازې یو پیغام ترلاسه کړ چې سویډن ستاسو په لور راځي. اوس دا څلور طرفه خپریږي، خلک.
  
  داهل د هغه د عضلاتو د وزن وزن احساس کړ. هرکله چې بس چپه شو، د هغه د بدن یو بل انچ به څنډې ته وغورځید او کینزي به یو څه نور هم ښکته شو. هغه د لاندې ځای څخه د اسراییلو غږ واورېد.
  
  "پرېږده چي لاړ شي! زه یې کولای شم!"
  
  هیڅکله نه. دوی په ساعت کې شپیته کیلومتره سفر کاوه. کینسي پوهیده چې هغه به هغې ته اجازه ورنکړي او هغه نه غواړي چې دوی دواړه سقوط وکړي. داهل د هغې لپاره نور هم درناوی احساس کړ. هغه زړه چې پوهیده ژور ښخ شوی و یوازې سطح ته یو څه نږدې راپورته شو.
  
  کړکۍ ته د هغې د بوټونو غږ د هغه د زړه ټکان ګړندی کړ.
  
  دوی یو ځای وخوځېدل، کینزي څنګ ته او داهل د بس له چت سره و. هغه هڅه وکړه چې هغه ناڅاپه څنډه ونیسي چې په څنډه کې روانه وه، مګر دا ډیره کوچنۍ وه او غوښه یې پرې کړه. هیڅ هیله یې نه لیدله، هغه تر هغه وخته پورې تړلی و چې هغه یې کولی شي، هرڅه په خطر کې واچوي.
  
  د هغه سینه د غونډۍ په لور وخوځېده، په بې پروایۍ سره وغورځیده. سترګې یې د کینزي سره وکتل، پورته یې وکتل. د دوی تبادله بې لفظه، بې بیانه، مګر ژوره وه.
  
  تاسو باید ما پریږدئ.
  
  هیڅکله نه.
  
  هغه بیا را وګرځاوه، یوازې د بیرته ستنیدو نقطې څخه تیر شو.
  
  قوي لاسونو د هغه دواړه خوسکي ونیول، هغه لاسونه چې یوازې د مانو کینیماکا پورې تړاو لري.
  
  هاوایی وویل: "ګوچا" "تاسو هلکان چیرته نه ځئ."
  
  هاوایی د دهل ملاتړ وکړ او بیا یې ورو ورو د خپل سقوط څخه لیرې کړ. دهل کینسي په ټینګه ونیوله. یوځای دوی ورو ورو خوندیتوب ته لاره هواره کړه.
  
  پورته، چورلکې د وروستي ځل لپاره لوېدلې.
  
  
  ****
  
  
  ډریک پوهیده چې کینیماکا خپل ملګري په ټینګه نیولي وو، مګر هغه لاهم د بس په ګړندۍ بدلولو کې زړه نازړه و. روسانو او چینایانو له مخالف لوري څخه پرمختګ وکړ، په دې کې شک نشته چې دا به د دوی وروستۍ لاره وي.
  
  د کړکیو د ماتولو غږ ورته وویل چې نور بې کاره ولاړ نه دي. دوی یو پلان درلود.
  
  له شا څخه، الیسیا، سمیټ، می، هیډن او یورګي هر یو د بس له بیلابیلو اړخونو کړکۍ واخیستې او مات یې کړ. په نږدې راتلوونکو چورلکو یې په نښه کولو سره درنه ډزې وکړې، چې دوی یې اړ کړل چې ژر تر ژره بلې خوا ته واړوي. د ونې کرښه پای ته ورسیده او ډریک مخکې ودانۍ ولیدل.
  
  د سړک شبکه، ګرداب. شاته ډزې وشوې، بس ډک شو. تورې چورلکې اسمان ته پورته شوې.
  
  هغه د آرام ساه واخیسته.
  
  هغه وویل: "موږ ژوندي یو. "د بل ځل جنګ لپاره."
  
  لارین مداخله وکړه. هغې وویل: "سویډنز هم شاته شول." "مګر زه لاهم په سیګنال کې یو څه هیلو ترلاسه کوم. د واشنګټن، فیلډ او زما تر منځ یو څه. دا عجيبه ده. تقریبا لکه ... لکه ... "
  
  "څه؟" - ما وپوښتل. ډریک پوښتنه وکړه.
  
  "دا داسې ښکاري چې د مخابراتو مختلف سیټ روان دی. په لوبه کې بل څه شته. یو بل ..." هغې په خندا وکړه.
  
  "ټیم؟" ډریک پای ته ورسید.
  
  هیډن په لوړ غږ وخندل. "دا مسخره ښکاري."
  
  "زه پوهیږم،" لارین ځواب ورکړ. "زه واقعیا کوم، او زه هیڅ ماهر نه یم. که یوازې کارین دلته وای، زه ډاډه یم چې موږ به یو څه ښه وای.
  
  "ایا تاسو کوم ډیالوګ نیولی شئ؟" هیډن وپوښتل. "حتی لږ څه؟"
  
  ډریک د SEAL ټیم 7 پخوانی ذکر یاد کړ، یوازې د دهل او ځان لخوا اوریدلی. دا هغه ته بیا پیښ شو چې ټولې اړیکې څارل کیږي.
  
  "ایا موږ کولی شو دا د یو څه مودې لپاره پریږدو؟" - هغه وپوښتل. "او ایا تاسو کولی شئ زموږ لپاره له دې ځایه د وتلو لپاره یوه غوره لاره ومومئ؟"
  
  لارین د آرام غږ وکړ. "البته، البته،" هغې وویل. "ما ته یوه دقیقه راکړه."
  
  
  نولسم څپرکی
  
  
  هیډن جې څو ساعته انتظار وکړ تر هغه چې ټیم په تایوان کې د سپوږمکۍ په یوه کوچني سرپناه کې خوندي وي مخکې لدې چې د زنګ وهلو لپاره سختې کوټې ته لاړ شي.
  
  د هغې هدف: د کمبرلي کرو سره اړیکه ونیسئ.
  
  دا یو څه وخت واخیست، مګر هیډن صبر وکړ. هغې د کور شاته یو خاموش کونج وموند، ښکته شو او انتظار یې وکړ، هڅه یې وکړه چې خپل سر له حرکت څخه وساتي. دا ستونزمنه وه چې د هغه په ژوند کې دایمي کوم شی ومومئ چې د ټیم څخه بهر ودریږي. SPIR د هغې ژوند شو، د هغې د ژوند معنی، او د دې په پایله کې، هغې په ساده ډول هیڅ شخصي اړیکې نه درلودې، پرته له کار څخه هیڅ شی. هغې بیرته د هغو سفرونو څپو ته فکر وکړ چې دوی په ګډه شریک کړي وو - له اوډین او د دوزخ له دروازو څخه تر بابل او پانډورا پورې ، اټومي چاودنه چې نږدې نیویارک یې ویجاړ کړی و ، د بین بلیک سره د هغې زوړ بریک ، او د مانو کینیماکا سره د هغې وروستي جلا کیدل. . هغه پیاوړې وه، ډیره پیاوړې وه. هغې ته اړتیا نه وه چې دومره قوي وي. په پیرو کې د انکا خزانې سره وروستۍ پیښې هغه په رواني او فزیکي توګه اغیزه کړې. تر دې مخکې یې هېڅکله هم زړه ته دومره ټکان ورکړی و.
  
  اوس هغې په آرامۍ سره بیا غور وکړ. پلونه ښايي سوځول شوي وي او دا باید ښه وي. مګر که هغه واقعیا بدلیدل غواړي ، که هغه په خپل ژوند کې ډیر څه غواړي ، نو مخکې لدې چې هغه ډوب کړي او بیا د چا د زیان رسولو خطر ولري نو باید ډاډه وي. دا منو یا بل څوک.
  
  زه یې پروا لرم. زه واقعیا غواړم. او بل ځل زه اړتیا لرم چې ډاډ ترلاسه کړم چې زه هغه څه ته ریښتینی پاتې کیږم چې زه یې په نهایت کې غواړم.
  
  له ژوند څخه. پرته له کار نه. د SPEAR ټیم سره یوځای شو او ښه کار یې وکړ، مګر هیڅ شی د تل لپاره پای ته نه و رسیدلی. وخت به راشي-
  
  "مېس جې؟" - د روبوټ غږ وویل. "زه اوس ستاسو سره مرسته کوم."
  
  هیډن دا ټول یوځای کړل. په کرښه کې بل غږ د دفاع د وزیر پورې اړه لري.
  
  "څه ستونزه ده، اجنټ جې؟" لیونیک، خاموش، جلا. Crowe په څنډه کې ښکاري.
  
  هیډن وخت واخیست ترڅو معلومه کړي چې څنګه د هغې اصلي پوښتنه جمله وکړي. هغې پریکړه وکړه چې دا په خندا کې ښخ کړي او وګوري چې قو په څه کې اچولی.
  
  "موږ له چین څخه راووتو او دوهم بکس مو ترلاسه کړ. ټیم اوس دا ازموینه کوي. راپورونه ژر راځي، بې له شکه. هیڅ تلفات نه درلودل، که څه هم ډیری ټوټې او ټپونه شتون لري. ټول سیالي ټیمونه دښمنان نه دي ..." هغې په لنډه توګه حیران شو چې آیا Qrow به دا چاره واخلي، او بیا یې دوام ورکړ، "ځینې هیوادونه د نورو په پرتله ډیر تیریدونکي دي. فرانسوي لږترلږه درې له لاسه ورکړل. یو روسی ټپي شوی دی. کیدای شي یو بل، ډیر پټ ټیم وي؟ موږ د پټو امریکایی خبرو ټوټې اوریدلي، چې البته، هیڅ شی نه ثابتوي. برتانویان زموږ په خوا کې دي، یا داسې ښکاري، او ډریک په دوی باندې یو څه نفوذ لري. اوس موږ په خوندي کور کې یو، د تینک ټانک ته انتظار باسو چې د دریم هارس مین ځای ومومي.
  
  اوس هغه ودرېده او انتظار یې وکړ.
  
  Qrow خپله ذخیره ساتلې وه. "نور څه؟"
  
  "زه په دې باور نه لرم". هیډن د مایوسۍ احساس وکړ کله چې د هغې هڅې بې پایلې وې. هغې حیران شو چې ایا هغه باید ډیر مستقیم وي.
  
  کرو وویل: "زه په واشنګټن کې د خلکو سره په دوامداره تماس کې یم." "زما پوسټ کولو ته اړتیا نشته."
  
  "هو، سمه ده. له تاسو مننه".
  
  هیډن لاسلیک پیل کړ. دا یوازې هغه وخت و چې قرو د کرښې لاندې یوه داسې بې ګناه غوښتنه واستوله.
  
  "انتظار وکړه. تاسو وویل چې تاسو فکر کوئ چې یو څوک د امریکایانو تقلید کوي؟ په کوم ځای کې؟
  
  هیډن داسې څه ونه ویل. مګر د دې ټولو اړوندو معلوماتو څخه، Qrow یوازې یو شی نیولی. هغې په زوره خندا وکړه. "داسې ښکاري. موږ دا په ځمکه اوریدلي دي. هغې لورین دې ته نه دی راوستی. "البته، موږ پوهیږو چې دوهم ټیم شتون نلري، نو شاید دا یو له نورو هیوادونو څخه وي چې پخواني امریکایي ځانګړي ځواکونه یا حتی اجیر عسکر کاروي."
  
  "د بهرني حکومت یو کوچنی عنصر د متحده ایالاتو پرسونل کاروي؟" کیو چیغې کړې. "دا کیدی شي، اجنټ جې. شاید تاسو سم یاست. البته، هغې وخندل، "دویمه ډله به نه وي."
  
  هیډن د الفاظو څخه ډیر غوږ نیولی و. "او موږ به کله بیرته راشو؟ موږ بیرته څه ته ځو؟
  
  قورو غلی پاتې شو، چې هیډن ته یې وویل چې هغه په سخت ډول پوهیږي چې څه پوښتنه کیږي. "په یو وخت کې یو شی،" هغې په پای کې وویل. "لومړی، د نظم نامتو سواران باید وموندل شي او بې طرفه شي."
  
  "یقینا". هیډن هم پوهیده چې دا د هغې وروستی چانس و چې مستقیم له قو سره خبرې وکړي، نو هغې پریکړه وکړه چې یو څه نور لاړ شي. "که چیرې موږ بیا د امریکا چیغې واورو؟"
  
  "زه څوک یم، د ساحې استازی؟ د دې سره مخ کیدل."
  
  کرو تلیفون پای ته ورساوه ، هیډن پریښود چې د څو دقیقو لپاره د خپل ګرځنده تلیفون سکرین ته وګوري ، اوس نه یوازې خپل ځان ، بلکه د خپل هیواد ارادې بیا ارزوي.
  
  
  ****
  
  
  ډریک د آرام کولو فرصت ترلاسه کړ پداسې حال کې چې یورګي، مای او کینیماکا د نوي بکس سره معامله وکړه. دا حقیقت چې دا د چنګیز خان له مقبرې څخه راغلی او د افسانوي شخصیت د شخصي ملکیتونو په مینځ کې ایښودل یوازې هغه درناوی ډیر شوی چې دوی ورسره چلند کاوه. په پورتنۍ برخه کې روښانه، ناروغه نښه ثابته کړه چې دا یو ځل د وروستي قضاوت امر پورې اړه لري.
  
  کینیماکا د کلا مطالعه وکړه. هغه وویل: "زه ډاډه یم چې امر یوځل پلان درلود چې کیلي ورکړي." "مګر ژوند په لاره کې راغی." هغه وخندل.
  
  "مرګ،" مای په خاموشۍ وویل. "مرګ په لاره کې و."
  
  "ایا تاسو غواړئ چې زه یې په زړه پورې خلاص کړم؟" یورګي وپوښتل.
  
  "هو، راځئ چې د دې غلا کولو ځینې مهارتونه وګورو، یوګي." الیسیا خبرې وکړې، له هغې سره د ډریک څنګ ته دیوال ته ناست و، په یوه لاس کې د اوبو بوتل او په بل کې ټوپک.
  
  "دا هیڅ معنی نلري". کینیماکا د خپلې غوښې پنجې سره قفل وتړل. "دا واقعیا هنر نه دی."
  
  کینزي هغه ته راښکته شوه کله چې مۍ پوټکی پورته کړ. دا یوه عجیبه صحنه وه، ډریک فکر وکړ، عسکر په یوه کوچنۍ خونه کې بند وو، د ناستې ځای، د ټولنیز کولو ځای، د پخلی کولو ځای نه و. یوازې یو کوچنی یخچال له اوبو ډک او د کوکیز څو بکسونه. کړکۍ پرده اچول شوې وه، دروازه د لویو بولټونو سره خوندي شوې وه. غالۍ له تاره ډکه او د خښتو ډکه وه، خو عسکرو تر دې هم بده تجربه کړې وه. دا د یو څه آرام کولو لپاره کافي و.
  
  سمیټ، چې د دروازې ساتنه کوله، هیډن بیرته دننه کړه، لکه څنګه چې می بکس ته ورسید. ډریک فکر وکړ چې مالک ستړی او اندیښمن ښکاري ، په څنډه کې. زه امید لرم چې هغه به وروسته د خپلو خبرو په اړه توضیحات ورکړي.
  
  مای د څو ثانیو لپاره د پښو څخه پښې ته اړولې مخکې لدې چې خپل لاسونه راوباسي. هغې د کاغذونو یوه غټه کڅوړه نیولې وه، په یو موټی فولډر کې لپاسه شوې وه او د نسج په یوه ټوټه ټوټه تړل شوې وه، چې د ټیم ځینو غړو یې د ابرو پورته کولو لامل شو.
  
  "ریښتیا؟" کینیماکا بیرته په خپلو پښو ناست و. "ایا دا یوه وسله ده چې نړۍ له خطر سره مخامخ کولی شي؟"
  
  کینزي وویل ، "لیکل شوې کلمه خورا قوي کیدی شي."
  
  "دا څه شی دی؟" - ما وپوښتل. لورین وپوښتل. "د واشنګټن ټول هلکان زموږ په تمه دي."
  
  وخت د دوی پر ضد کار ته دوام ورکړ. د تل په څیر، دا د لوبې څخه مخکې پاتې کیدو کلیدی و - په ځانګړې توګه، ریس. ډریک دوه لارې مخ ته ولیدې. "مې، هیډن او ډیل، تاسو ولې نه پوهیږئ چې دا څه دي؟ لارین - تاسو د دریم آس سوار لپاره څه لرئ، ځکه چې موږ یو لوري ته اړتیا لرو چې لاړ شو؟"
  
  لارین لا دمخه دوی ته ویلي و چې هغه به دوی سره په دریم ځای کې وګوري. اوس هغې په لوړ غږ ساه ورکړه. "ښه، هیڅوک 100 سلنه ډاډه نه دي، هلکان. د دې لپاره چې تاسو انځور ته معرفي کړم، زه به تاسو د څلورو اصلي لارښوونو تشریح ته معرفي کړم.
  
  ډریک می او نورو ته یې وکتل کله چې دوی د فتح وسلې ته لاره هواره کړه. "موږ وخت لرو".
  
  "ښه، دا واقعیا په زړه پورې ده. په شپاړسمه پیړۍ کې د نوې نړۍ تر کشف مخکې داسې انګیرل کېده چې ځمکه په دریو برخو ویشل شوې وه - اروپا، آسیا او افریقا. د دې براعظمونو ترمنځ ویش Hellespont وه، کوم چې د نظم په پالن کې په بشپړه توګه فټ کوي چې تاسو تر اوسه تعقیب کړی. نو آسیا د هیلسپونټ هاخوا پیل شوه، د بهرنیو شتمنیو نامعلومه ځمکه، چې دوی یې ختیځ بولي. البته، وروسته دوی امریکا وموندله، او دا بیا نوې نړۍ شوه، مطلوب، نامعلوم او له امید څخه ډکه. د نښانونو یو کتاب چې د نوي څلور اصلي لارښوونو ښودنه کوي خپور شو. اسیا، اروپا، افریقا او امریکا. داسې ښکاري چې امر پریکړه کړې چې دا لرغونی فکر د دوی په نقشه کې د نامعلومو دلایلو لپاره پلي کړي - که څه هم احتمال لري چې دوی لاهم په ځان باور لري چې د اثارو په لټه کې ټول ځواکمن سرپرستان دي. لورین ساه واخیسته.
  
  "نو دا د نړۍ بیا ښوونه ده چې بیا پیښ شوه کله چې دوی آسټرالیا او بیا انټارکټیکا وموندل؟" کنزي وویل.
  
  "هو، د پیړیو په اوږدو کې تدریجي بیا زده کړه، کوم چې ځینې خلک فکر کوي چې لاهم پیښیږي. مګر دا په بشپړه توګه مختلف کیسه ده. دا ټوله خوښي او ګلاب نه وو. د "د ځمکې څلور کونجونه" کلمه ممکن په تاریخ کې ترټولو جنجالي بیان وي. په عبراني کې دا د "انتها" په توګه ژباړل شوی. په شمیرو 15:38 کې دا سرحدونه دي؛ په ایزکیل کې - زاویې؛ او دنده پای لري. دا د ویش په توګه هم ژباړل کیدی شي. په ښکاره ډول انجیل دلته د خندا کولو لپاره ځان خلاص پریښود ... "
  
  ډریک په دې پوه شو. "ځکه چې دا فکر کوي چې نړۍ فلیټ ده؟"
  
  "هو. مګر انجیل دا د یسعیاه په کتاب کې تشریح کوي، دا یوه ساحه بولي. نو، په قصدي حواله. نقطه دا ده چې دوی کولی شي د زاویه تشریح کولو لپاره هر شمیر کلمې - شاوخوا یو درجن - کارولی وي. داسې انګیرل کیږي چې د "انتها" کلمه په عمدي توګه د رسولو لپاره کارول شوې وه، ښه، بس. او هیڅ یهودي هیڅکله د ریښتیني معنی غلط تعبیر نشي کولی ، ځکه چې دوی د 2,000 کلونو لپاره په ورځ کې درې ځله د بیت المقدس ښار ته مخامخ کیدل او شعار یې ورکول چې زموږ د آزادۍ لپاره لوی ټرمپ ووهئ. بیرغ پورته کړئ ترڅو زموږ جلاوطنان راټول کړئ او موږ د ځمکې له څلورو کونجونو څخه په خپله خاوره کې راټول کړئ.
  
  "نو دوی یوازې په تصادفي یوه جمله نه ده غوره کړې؟" - سمیټ وپوښتل.
  
  "نه. د یسعیاه پیغمبر کتاب تشریح کوي چې څنګه مسیح به خپل خلک د ځمکې له څلورو کونجونو څخه راټول کړي. دوی به له هر ځای څخه په اسراییلو کې راټول شي.
  
  کینسی یو عضله حرکت نه کړه یا یوه کلمه ونه ویل. ډریک نه پوهیده چې د هغې مذهبي عقیدې څه دي، که هغه هم ولري، مګر هغه پوهیده چې دا به د هغې د ژوند لویه برخه وي. په دې وخت کې هغه د هغې یو څه نور مطالعه وکړه ځکه چې دوی د لارین دوام ته انتظار باسي. د دهل عقیده چې هغه په طبیعي توګه ښه وه او تل به خپل اخلاقي زړه ته راستون شي تر یو حده توجیه شوې. هغه لا هم هغې ته یوه څنډه ولیده - د بې قانونۍ یوه څنډه - مګر دا اړینه نه وه چې بد شی و.
  
  وخت په وخت.
  
  مګر تاسو نشئ کولی دا دواړه لارې ولرئ. او دا هغه څه دي چې هغه په کینسي کې ولیدل - یو بې رحمه وژونکی کله چې هغې ته اړتیا وه، او یو جنګیدونکی روح کله چې هغه نه وه. د هغې لپاره، دوی باید د هغې بدلولو ته اجازه ورکړي.
  
  "البته دا معنی لري ،" کینیماکا وویل. "لومړی افریقا، بیا چین. نو بیا څه شی دی؟
  
  لورین سمدستي ځواب ورکړ. "هو ، موږ فکر کوو چې د انجیل معنی په محدودیت کې وه ، لکه نظم. دوی د هغه چا لپاره ستونزمن کړي چې راتلونکی وي. د متن له مخې ... ښه ... زه به اړونده برخه ولولم: 'د ستراتیژۍ د پلار آرام ځایونه ومومئ او بیا کاګان؛ ترټولو بد هندي چې تل ژوندی دی، او بیا د خدای عذاب. مګر هرڅه لکه څنګه چې ښکاري داسې ندي. موږ په 1960 کې د خغان څخه لیدنه وکړه، د بشپړیدو پنځه کاله وروسته، فتح د هغه په تابوت کې کېښوده. موږ هغه لعنت موندلی دی چې د ریښتیني وروستي قضاوت ساتي. او د وژنې یوازینی کوډ هغه وخت دی کله چې هارسمین څرګند شو. د پلار په هډوکو کې د پیژندلو نښه نشته. هند په وسلو محاصره شوی دی..."
  
  ډریک دا جذب کړ. "تر ټولو بد هندي چې تل ژوندی دی؟ او هغه د وسلو لخوا محاصره شوی؟ البته، دا په هند کې هر ځای کیدی شي. دا یو داسې هیواد دی چې په وسلو باندې محاصره دی."
  
  "کله چې امر د سوارانو پټ کړ؟"
  
  ډریک د دې په اړه فکر وکړ. "ښه، هو، زه داسې فکر کوم. په هرصورت، دریم آس سوار څه شی دی؟"
  
  "لوږه".
  
  هغه ژوره ساه واخیسته او الیسیا ته یې وکتل. "دا د فروري شهزادګۍ نه شي کیدی، ایا دا کیدی شي؟"
  
  الیسیا خپل لاس شاته وغورځاوه. "امکان لری. زه به دې ته پام وکړم."
  
  د ډریک سترګې پراخې شوې. "تاسو ناممکن یاست."
  
  "کوم غوره توبونه؟"
  
  "د څه لپاره؟"
  
  "کومه شهزادګۍ؟ نجلۍ باید پوه شي، تاسو پوهیږئ.
  
  هغه خپل بوټان مطالعه کړل. "ښه. زه تل د کلیوپاترا لپاره یو اړخیز یم. زه پوهیږم چې هغه شهزادګۍ نه ده، مګر ... "
  
  "ملکه؟ نو حتی ښه".
  
  لورین لا هم خبرې کولې. "لکه څنګه چې ما مخکې وویل، هلکان او نجونې لا تر اوسه ارزونه کوي چې کوم هندي حکم ممکن ورته اشاره وکړي. په حقیقت کې، دا خورا مبهم دی. زما مطلب دا دی چې حتی خپل ځان د دوی په وخت کې د دوی په بوټانو کې واچاوه، دا ممکن د درجنونو څخه یو وي.
  
  "او دوی ټول په وسلو محاصره شوي؟" - سمیټ وپوښتل.
  
  "زه په هند کې ژوند کوم، هو. زیاتره."
  
  "ښه، لږترلږه موږ یو منزل لرو،" الیسیا وویل.
  
  ډریک می، هیډن او داهل ته وکتل، څوک چې د دویم بکس، فتح کولو محتويات ترتیبوي.
  
  "کوم پرمختګ؟"
  
  هیډن خپل لاس حرکت وکړ ترڅو وښیې چې دوی نږدې دي. هغې پورته وکتل. "دا د قیامت د سناریو لپاره نقشه ښکاري. ایا تاسو د ریښو اغیز په یاد لرئ؟ یوه وړه پیښه د بل لامل کیږي او بله بله، هره لویه پیښه؟
  
  "د ګډوډۍ تیوري،" ډهل وویل. "دا د فتحه وسله ده، او چنګیز خان یو ژور مفکر و. په دې سره تاسو کولی شئ ټوله نړۍ فتح کړئ.
  
  ډریک خپل د اوبو بوتل ته ټک ورکړ.
  
  الیسیا وویل، "د ډومینو اغیزې وسله؟"
  
  " دقیقا. څنګه د فرانز فرډینند وژنه د لومړۍ نړیوالې جګړې ستوري لامل شو. په احتمالي توګه، د ګډوډۍ د زیاتوالي دا پلان کولی شي دریم نړیوال جنګ پیل کړي.
  
  "او،" ډریک د یوې شیبې لپاره خپل مخابر بند کړ او په خاموشۍ سره یې وویل، "دا خورا پیچلې ده. موږ به دا چا ته ورکوو؟"
  
  ټولو وکتل. دا یوه معقوله پوښتنه وه. هیډن څرګنده کړه چې هغه باید نور څه ونه وايي. هغه پوهیده چې واشنګټن او د دفاع وزیر لا دمخه له دوی څخه ناخوښه وو، او هغه د SEAL ټیم 7 په اړه فکر کولو ته راستون شو.
  
  تصادف؟
  
  هیڅکله نه.
  
  هیډن د څو دقیقو لپاره د کاغذ پاڼې مطالعه کړې، بیا یې د خپل جاکټ لاندې ټیک کړه. ټول ټیم ته په خطاب کې، هغې خپل اوږه وغورځول، دا په ګوته کوي چې پریکړه لا تر اوسه نه ده شوې او په بشپړ ډول د ناامنه اسنادو سره هرڅه پیښ کیدی شي.
  
  هغې په لوړ غږ وویل، "موږ به ژر تر ژره دا معامله وکړو. همدا اوس موږ دریم ځای ته اړتیا لرو. لورین؟"
  
  "زه تاسو اورم. موږ لا تر اوسه انتظار کوو".
  
  "اوس یوه دقیقه انتظار وکړئ ،" کینسي وویل ، د تیرو لسو دقیقو څخه د هغې په مخ خندا لاهم روښانه ده. "تاسو خلک وایئ چې د ځمکې څلور کونجونه شتون لري، سمه ده؟"
  
  لارین وویل: "ښه، انجیل دا یادونه کوي." "او دا د وروستي قضاوت حکم دی."
  
  "ښه، یو څه غلط دی. ته یې نه ګورې؟
  
  ډریک سترګې پټې کړې، اوس د پخوا په پرتله ډیر ګډوډ دی. ډهل کینزي په دقت سره مطالعه کړه.
  
  "شاید یو څه وضاحت به مرسته وکړي؟"
  
  "څلور کونجونه؟ افریقا، اسیا، اروپا او امریکا."
  
  "یقینا. دا هغه څه دي چې دوی راته وايي."
  
  کینسي خپل دواړه لاسونه خپاره کړل. "هند چیرته دی؟"
  
  هیډن خپلو پښو ته پورته شو. "هندوستان د اسیا د وچې یوه برخه ده."
  
  "کوم چې موږ دمخه ورسره معامله کړې ده."
  
  لارین فکر کاوه لکه څنګه چې هغه په خپلو پښو ودرېده. هغې وویل: "کوم چې یوازې اروپا او امریکا پریږدي." "ای هلکانو، ایا تاسو هماغه شی فکر کوئ چې زه فکر کوم؟"
  
  "شاید،" الیسیا چیغې کړې. "ایا ستاسو بټ هم په خراب پوړ کې د ناستې څخه سخت دی؟"
  
  "چرګ،" کینیماکا وویل. "مګر بیا زه تل فکر کوم 'چرګ'."
  
  "حکم د څلویښتو کلونو جنګي مجرمین دي. په هغه وخت کې چې دوی ټوپکونه پټ کړل، د اصلي امریکایی اصطلاح په رواج کې وه، مګر دوی به د دې په اړه فکر نه کاوه. دوی د خدای لپاره په شلو کلونو کې یا مخکې زیږیدلي دي.
  
  "سرخ هنديان؟" ډریک وویل. "له وحشي لویدیځ څخه؟ په لعنت شه".
  
  لارین وویل: "دا ممکنه ده." "هغه څه چې د فکر ټانک په غلط ځای کې لیدل کیده."
  
  "نو، د ژوند کولو لپاره ترټولو بد سړی څوک و؟" - داهل وپوښتل.
  
  "اجازه راکړئ چې پدې اړه تاسو ته بیرته راشم. د اوس لپاره، یوازې په الوتکه کې پورته شه."
  
  ډریک په هیډن کې یوازینی نه و.
  
  بیرته امریکا ته؟
  
  کریپ.
  
  هیډن، په ځانګړې توګه، سمیټ ولیدل. دوی نه پوهیدل چې په پیرو کې د پیښو وروسته به څه پیښ شوي وي، یا چارواکي څه فکر کوي. سرتیري، د هغه اعتبار سره، سمدلاسه په پورته کیدو پیل وکړ او خپل کڅوړه یې چیک کړه.
  
  دريم سواره؟ لوږه؟ او امریکا؟ ایا زموږ سیالان پوهیږي؟
  
  ایا هغه به کله د خپل ژوند د تنظیم کولو لپاره د سولې یوه شیبه ترلاسه کړي؟
  
  نن نه، هیډن، نن نه، نورو ته یې اشاره وکړه چې خپل مخابرات لرې کړي او بند یې کړي، هغه په کلکه د دوی په مینځ کې ودرېده.
  
  هغې وویل: "موږ یې کوو." "او موږ دا سم کوو. لکه څنګه چې موږ باید، لکه څنګه چې موږ تل کوو. خو هلکانو، زه تحفظات لرم. زه باور لرم، "هغې وقفه ورکړه،" چې کرو او د امریکا حکومت په لوبه کې دوهم ټیم لري. د سیل ټیم 7، او ظاهرا دوی ډیر ښه دي. دا ټیم ممکن په لوبو کې نه وي یوازې د دې ډاډ ترلاسه کولو لپاره چې موږ ټول سواران ترلاسه کوو.
  
  ډریک د دې په اوریدو سره خندل. "اوبخښه؟"
  
  "ښه، ایا تاسو فکر کاوه چې ممکن دوهم سناریو وي؟ که دوی دلته په اصل کې موږ له منځه یوسي؟"
  
  
  شلم څپرکی
  
  
  کرین بلیک د خپل تور بوټانو سره په میز کې ناست و، د هغې ګرځنده تلیفون د هغې د غاړې او زنې تر منځ تړل شوی و، د خپلو آزادو لاسونو سره یې کیبورډ ته ټیپ کول. هغې یو ټی شرټ او جینس اغوستی و، او خپل ویښتان یې د تور ویښتو سره تړلي و. هغه غږ چې د هغې په چپ غوږ کې خبرې کولې د پیلادینو په خندا کې ډوب شوی و.
  
  "چپ شه، ډینو!" هغې مخ واړوه او چیغې یې وکړه.
  
  "او او". عسکر په خندا سره مخ وګرځاوه او بیا یې د هغې مخ ولید. "ښه ښه. خدایه، تا چا په غاړه کې واچاوه؟
  
  کرین له سپیکر څخه بخښنه وغوښته. هغې وويل: "ماشومان بدمرغه دي." "یو څه نور او دوی به ځان بهر په غیر منظم ګام کې ومومي."
  
  ښځې په خاموشۍ سره وخندل. "هو هو، ما له دې څخه دوه اخیستي."
  
  کرین د قد، عضلاتي ډیناسور او په وسلو کې د دوی ملګري، کوچني، پوټکي وو ته وکتل. دواړه سرتیري د تیرې اونۍ لپاره په دښته کې په یوه کور کې د کوپړۍ کولو څخه ستړي شوي ، مختلف سیسټمونه تنظیموي. هغه څه چې دوی ورته اړتیا درلوده یو ریښتینی عمل و.
  
  کرین وپوښتل: "او دوی وتښتېدل؟"
  
  "یقینا. زه د مخابراتو د واحد برخه وم. دوی موږ ته د لیږد لپاره ګمارل. د SPEAR ټیم له چینایانو څخه بکس واخیست او تایوان ته په تېښته بریالی شو. زما په اند یو څه قسمت، یو څه برخه د نورو ټیمونو په څنګ کې ساتل کیږي.
  
  کرین پوهیده چې دا یوازې د قسمت څخه ډیر څه و. نن ورځ په نړۍ کې د SPEAR څخه غوره ټیم نه و. هغه یو وخت ویاړي چې د هغې برخه وه.
  
  هغې ومنله: "دا د اس سواره شیټ زما لپاره ډیر معنی نه لري." "زه په نورو شیانو تمرکز کوم. خو ما ته ووایه چې دوی چیرته ځي؟"
  
  "ښه، زه لاهم نه پوهیږم. داسې ښکاري لکه هند. مګر داسې ښکاري چې یو څه اختلاف شتون لري. وګوره، ما موافقه وکړه چې لږ څه مرسته وکړم ځکه چې د پالادیینو بې وزله مور او پلار سره څه پیښ شوي او ځکه چې موږ په ورته اړخ کې یو، مګر یو حد شتون لري چې زه یې ویلای شم."
  
  کارین د ډیریدونکي شک احساس وکړ. "موږ ډیر څه ته اړتیا نلرو. یوازې دا - کله چې زه زنګ ووهم ، زه اړتیا لرم د ډریک ټیم دریځ وپیژنم. دا به سبا وي یا په یوه میاشت کې. تاسو یې کولی شئ؟"
  
  ځواب ثابت و. "هو، تر هغه چې زه په ورته واحد کې پاتې شم. زما په باور."
  
  "له تاسو مننه". کارین په چټکۍ سره خبرې اترې پای ته ورسولې مخکې له دې چې نورې پوښتنې وپوښتل شي. هغې یوه شیبه ونیوله چې د کوټې ارزونه وکړي او وګوري چې دوی چیرته دي. له هغه وخته چې دوی د مخدره توکو د پلورونکو له ځالې څخه دا ځای بیرته نیولی، دوی دا له هر څه څخه پاک کړی دی، په هر ډول ځایونو کې سامانونه موندلي، د فرش تختې څخه تر کور لاندې، او همدارنګه د لوټ ځای په اوږدو کې په کوڅو او سرونو کې. د هرې وروستۍ ټوټې سوځول پخپله خوښه وه. پداسې حال کې چې لاهم آفلاین، کارین، ډینو، او وو کمپیوټرونه، مخابرات، د څارنې وسایل، او نور ډیر څه ترتیب کړل. که د صحرا کور د دوی مرکز شي، دا باید په خپل حق کې قوي، د دفاع وړ، قلعه وي.
  
  کرین فکر کاوه چې دوی تقریبا هلته دي.
  
  یو نوی، دردناک فکر اوس هغې ته راغی.
  
  هغې ولیدل چې ډینو او وو په کمپیوټرونو کې کار کاوه ، د خپلو لارښوونو سره سم تارونه وصل کول او سافټویر نصب کول ، فایر والونه او نور ډیر څه. هغه مخکې له دې چې خپل روزنه پیل کړي په دې ډول شیانو کې ډینامیټ وه. اوس هغه ډیره وه. هو، دوی لاهم یو څو شیان له لاسه ورکړي، مګر اوسنۍ فنډونه به یوازې د دې پوښلو لپاره کافي وي. دوی د ثابت عاید سرچینې ته اړتیا درلوده.
  
  له پامه مه غورځوئ. تاسو نشئ کولی دا فشار ورکړئ ، ژور یې ښخ کړئ.
  
  کارین د SEAL ټیم 7 په اړه هرڅه پوهیدل. هغه پوهیده چې دوی ولې هلته دي، د دوی اهداف څه دي؛ د دوی ځواک او ضعف؛ د دوی اجنډا او وروستي پټ امرونه. بیا ، په مؤثره توګه د ملاتړ چمتو کولو سره ، هغه اوس کولی شي میټ ډریک ته خبرداری ورکړي.
  
  دا په زړه پورې وه، دا په زړه پورې وه، دا د هغې په کولمو کې د تیزاب لامل و.
  
  هره پیښه چې دوی ترې تیریږي ، روښانه شیبې او سخت وختونه ، د بشپړ لیونتوب ورځې د هغې احساسات لمس کړي لکه یو مرغۍ چې یو ضدي کیم ته ځوړند وي. کارین مخکې یو ځل ډیر سخت ټپي شوی و او ژوند یې له لاسه ورکړی و، یوازې په خورا غیر متوقع ځایونو کې یې موندلی و. هغې ته یو نوی هدف ورکړل شو.
  
  یوځل بیا ، له نیلي بهر ، هغه د ویجاړتیا تجربه وکړه کله چې د هغې ورور او کورنۍ مړه شوه ، او بیا مینه کله چې کوموډو د هغې سره مینه وکړه. شاید هغه لومړنۍ پیښه چې هغه ډیره ځوانه وه هغه یې ویجاړه کړه او د ژوند په لاره یې جوړه کړه.
  
  ویجاړتیا.
  
  اوس ټول هغه څه چې هغه په ریښتیا سره کول غوښتل ټول هغه ښه شیان له منځه یوسي چې د هغې سره یې درلودل. که یو څه سم روان وي، هغې غوښتل چې دا ناکام شي. که چیرې یو لوی شی د هغې په لاره کې راشي، هغه به ډاډ ترلاسه کړي چې دا د تعصب سره توپیر لري.
  
  که نوی ټیم وده وکړي، د نږدې کیدو لپاره، دا به ټوټه ټوټه کړي.
  
  د ځان ویجاړول د کارین بلیک لپاره د ژوند نوې لاره نه وه. دا زما غوره شوی ژوند دی. زما آرامه کمبله. هغه تل حیرانه وه چې آیا دا به بشپړ دایره راشي، سم شاوخوا او بیرته دې ته.
  
  او له دې امله هغه په آرامۍ ناسته وه، د معلوماتو سره چې حتی د SPEAR ټیم هم شتون نلري ځکه چې دوی د څلورو خوبونو وسلو د ترلاسه کولو په هڅو کې څلور مهم ټکي تیر کړل. تقاطع د هغې په دروازه کې پراخه خلاصه ولاړه وه.
  
  یوه لاره د حتمي خلاصون ، ملګرو ، ملګرتیا او د ژوند درد ته لاره هواره کړه.
  
  بله لاره به دا ټول تاریخ، دا ټول ناڅرګنده راتلونکې له منځه یوسي، او هغې ته به هغه څه ورکړي چې ورته اړتیا لري: ګډوډي.
  
  کرین خپل شیان راټول کړل او بهر ته لاړ. د صحرا هوا وچه وه، د دوړو سره مخلوط. یو روښانه توپ په اسمان کې پورته شو. یو څه لرې، د متحده ایالاتو د ځانګړو ځواکونو یو عالي رتبه واحد چې د SEAL ټیم 7 په نوم یادیږي د هغې زاړه ملګري - میټ ډریک او الیسیا میلز، تورسټن ډهل او می کیتانو او نور - د وژلو په نیت تعقیبوي.
  
  کیرین د دوی د اخطار په اړه فکر وکړ.
  
  بیا هغې خپل سر بیرته د دروازې له لارې ودراوه. "ای بایلونکي، خپل آسونه لرې کړئ. موږ د تګ لپاره ځایونه لرو او خلک د لیدلو لپاره. د ټیلر ویب پټ پټه به د تل لپاره پټه پاتې نشي."
  
  
  یوولسم فصل
  
  
  کارین په شاټ ټوپک سپور کړ، ډینو ته یې وکتل کله چې هغه د دوی ډاج رام په احتیاط سره د مرمرو مارانو له لارې وګرځاوه چې د لاس انجلس لویې لارې او شاته سړکونه یې جوړ کړل.
  
  هغې وویل: "خپله لاره وساتئ،" هغې وویل کله چې ځوان سرتیري د سور سړک څخه تیریږي. "ایا تاسو په یاد یاست چې موږ ښکار کیږو؟"
  
  ډینو په ناپاکه خوښۍ سره هغې ته وخندل. "د کور څخه د وتلو لپاره خوشحاله یم، مور. په هرصورت، تاسو باید پوه شئ چې زه ستاسو څخه ښه یم. له هرې لارې ښه."
  
  "نو تاسو خبرو ته دوام ورکړئ."
  
  وو وویل: "پوځ به موږ ته اجازه ورنکړي." "هرکله چې موږ سطحې ته ځو، موږ زیان منونکي یو."
  
  "خپل غږ ټیټ کړئ، ښاغلی بدبختي. خدای، تاسو دواړه دوه ګونی دنده ترسره کولی شئ.
  
  "راځئ وګورو چې تاسو به څومره خوشحاله شئ کله چې دوی ستاسو مغز د موټر بیټرۍ سره وصل کړي."
  
  "خندا مه کیږه، وو. دا پوځ دی، نه سي آی اې."
  
  کرین د موټر په دواړو خواوو کې د دوامداره پینورامیک لیدونو څخه خوند واخیست؛ لاس انجلس په خپل ټول ویاړ کې. د آرام کولو لپاره یوه شیبه او د هیڅ شی په اړه فکر مه کوئ. ګرده شنه او کانکریټ جنات د برتری لپاره سیالي کوله، او د دوی شاته فلزي اسماني ودانۍ وې چې د لمر تر لمر لاندې روښانه شوي. د ورېځو په سطحه یو سپک سګرټ ځوړند و، ورځ تیاره وه، مګر دا په سختۍ سره د پام وړ و. خلک راغلل او لاړل، په سړکونو او شاپینګ مرکزونو کې په سختۍ سره د پام وړ، په خپلو موټرو کې شا او خوا زپ کول. د هالیوډ هیلز ورو ورو ښي خوا ته تیریدل ، بې پامه ، ځکه چې په دې شیبه کې ډینو ولیدل چې یو تور او سپین ګزمه موټر ګړندۍ لین ته ننوځي او هغه د هغه ښه هلک په څیر ورو شو ، سترګې یې په سړک کې ساتلې ، مستقیم یې تمرکز وکړ.
  
  که تاسو دوی ته نه ګورئ، دوی به تاسو ته پام ونه کړي.
  
  په نهایت کې د ساحل سړک خلاص شو او دوی سان فرانسسکو ته په لاره وو.
  
  "د صحرا څخه غوره." وو د څرمن څپې څپې مطالعه کړې.
  
  کارین مخکې دنده تحلیل کړه. دوی خپل وخت په مرکزي دفتر کې ضایع نه کړ. لومړی، دوی کمپیوټرونه نصب کړل، دوه غوره ماکونه د ډیرو ځانګړو لوبو سره چې دوی یې کولی شي. د فایبر آپټیک کیبل ترټولو ستونزمنه برخه وه، مګر کله چې دوی دا معلومه کړه او کارین د اور وژونکو یوه ډله نصب کړه، دوی د تګ لپاره چمتو وو. حتی بیا هم، حتی په کیبورډ کې د کارین سره او د هغې د هوښیار عقل په کارولو سره، دوی د لیوني هیک کولو احتمال نه درلود. دوی محدود وو، مجبور وو چې هوښیارۍ وکاروي.
  
  کرین د ټیلر ویب بې شمیره پټ بانکي حسابونو په اړه پوهیدل. هغې دوی ولیدل کله چې هغې د SPIR لپاره کار کاوه. هغه پوهه وه چې ځینې یې د هغه میراث بولي. د هغه څو رازونو په اړه چې هغه په خپل زوړ ټیم کې درلود. او هغه د یو لوی پټ ځای څخه خبر و. هغه څه چې د نړۍ ترټولو بډایه، خورا مشهور سټکر د سلګونو خلکو په وړاندې راټول کړي وو، بیا د هغې د زاړه ټیم غړي هم شامل وو.
  
  ډیری باور درلود چې له هغه وخته چې ویب مړ شوی و، دوی کولی شي هغه په خپل تفریح کې ومومي.
  
  ستونزه دا وه چې کارین داسې فکر نه درلود. پټ ځای ته لاسرسی به هغې ته بې ساری ځواک ورکړي - او د ټولو شیانو په پای کې ، ځواک هغه ځای و چې دا هرڅه و. دوی درې واړه کولای شول له هغه ځایه لاړ شي. پیسې، نوم، امنیت او نفوذ ترلاسه کول. البته، که په سلګونو خلک د ویب سټیش په لټه کې وي، نو دا به په ځانګړې توګه د غلا کولو ستونزمن وي.
  
  اوس هیڅوک نه پوهیدل چې دا چیرته دی.
  
  د کارین بلیک پرته.
  
  لږترلږه دا هغه څه دي چې هغې فکر کاوه. راتلونکی څو ساعته به ووایی. داخلي معلومات خورا ګټور وو. هغه د نیکولاس بیل په اړه ټول پوهیدلي وو او څنګه چې د زندان په خونه کې ناست ویسټبلور هر څه ته وویل - نومونه، ځایونه، شخصیتونه، ټول خراب شوي سیسپول. هغه پوهیده چې لارین فاکس څومره لیدنه خوښوي. هغه خلک پیژني چې لارین فاکس ته غوږ نیسي او خبرې کوي.
  
  ښه، هغه دوی پیژني، دوی لازمي نه پیژني.
  
  هغه ښايي ګوند ته یو څه ناوخته تللی وي - د کارین د اردو روزنې او ورپسې وتلو یو څه وخت نیولی - مګر هغې د هیک کولو لږ لوړ استعداد سره د دې لپاره چمتو کړی. د بیل خبرې خرابې شوې. سمیټ داسې بریښي چې په منظم ډول د دې خبرو اترو یوه کاپي ترلاسه کړي - شرارتی هلک - او له دوی سره لکه څنګه چې یې غوښتل چلند وکړي. څوک پوهیدل چې ګرم، په اسانۍ په غوسه شوي سرتیري دوی سره څه وکړل؟ په ښکاره ډول د ملي امنیت دفاع وکړه.
  
  نقطه دا وه چې کارین کولی شي هغه کرښه هیک کړي چې مستقیم د سمیټ شبکې ته الرښوونه کوي. دا د هغې لپاره نسبتا اسانه دنده وه. هغې د شتمنو لوټ راټولولو لپاره وخت واخیست. ټیلر ویب یو وخت په ټوله نړۍ کې بې شمیره دفترونه، کورونه، پینټ هاؤسونه او حتی د یوې ټاپو ملکیت درلود. د هغه ځای نومونه چې د هغې سره یې غږیدلي د واشنګټن، DC، نیاګرا او مونټ کارلو شامل دي. بیل د لارین سره خبرې وکړې، مګر هغه د امنیت ساتونکو او وکیلانو سره هم خبرې وکړې، او د سمیټ نوټونو کې د دوی ټولو څخه ټوټې شاملې وې.
  
  سمیټ روښانه راتلونکی نلري، هغې فکر کاوه.
  
  مهمه نده چې تاسو دا څنګه ټوټه کړئ، د پیرو پیښې - یا پیښې - د SPEAR ټیم د بدبختۍ نړۍ کې ډوب کړ.
  
  کارین خپل دریځ بدل کړ لکه څنګه چې یوه نښه تیره شوه چې ویل یې دوی له سان فرانسیسکو څخه 130 میله لرې دي. بیل د لارین سره خورا روښانه شو - په مکرر ډول حقایق بیانوي چې شاید سم وي ، د نومونو نومونه ، ځایونه ، بانکي حسابونه. د اوس لپاره، کارین د هیڅ حساب کارولو جرئت نه و کړی، له دې ویره چې چارواکي به په خاموشۍ سره د دوی جاسوسي وکړي ترڅو وګوري چې څوک یې ښودلی. لومړی دوی د عمل او تیښتې یو باوري پلان ته اړتیا درلوده.
  
  له همدې امله سان فرانسسکو ته سفر.
  
  کله چې فشار راوړل شو، بیل تشریح کړه چې څنګه ویب ځینې وختونه د هغه څه په اړه ویاړي چې هغه پوهیږي. دا سړی یو رسم پالونکی و، د منابعو سره یو شتمن سیوري و چې د نړۍ نږدې هر څوک یې افشا کول، ټپي کول او ملکیت یې درلود که هغه وغواړي. ویب تل د بیل خبرونه وړاندیز کړل، هغه یې ترتیب کړ، مګر هغه څه ته یې اشاره وکړه چې هغه یې "مور لوډ" بولي.
  
  دا "د مور رګ" یو ځانګړی دفتر وګرځید چیرې چې میګالومانیک ټول هغه کثافات ساتل چې هغه یې په هرچا راټول کړي وو. البته، هغه هیڅکله بیل ته ونه ویل چې دا چیرته دی.
  
  کرین د دې ټولو په اړه فکر کاوه، که څه هم. هغې د دې وړتیا درلوده چې دا ټول له دننه څخه وګوري. او هغې هغه شیبې په یاد کړې کله چې ویب د ډیری ټیم څخه معلومات غلا کړل او په پټه یې لیدنه وکړه. د هغې ایډیټیک حافظه هم هلته ونیوله. البته، دا آسانه نه وه، مګر کارین پوهیده چې ویب هغه وخت په واشنګټن کې په یوه مشهور دفتر کې کار کاوه او د هغه لیکنې د موندلو توان یې درلود، کوم چې اوس ثبت شوی.
  
  لوی فایلونه نیم درجن ځله د سان فرانسسکو ځانګړي پتې ته لیږل شوي. نورو پلټنو څرګنده کړه چې نور لوی فایلونه د نورو پیژندل شویو دفترونو څخه ترلاسه شوي. په دې توګه، پداسې حال کې چې چارواکو د ډیرو معلوماتو له لارې کیندل، کارین وتوانید چې دقیقا معلومه کړي چې هغه څه ته اړتیا لري.
  
  ډینو دوی د ټرافیک له لارې رهبري کړل، د طلایی دروازې له لارې او د فشرمین وارف څخه تیریدل. سیلانیان په تیاره کې د کیمرونو سره سیمه ګړندۍ کړه ، پرته له دې چې ځان ته ډیر پام وکړي سړکونو ته راووځي. ډینو په ټرافیک کې مخلوط شو، پولیسو ته یې هیڅ دلیل نه ورکاوه چې دوی یې خبر کړي. سخته غونډۍ دوی د ښار په لور وګرځول، او ډیر ژر دوی د اتحادیې چوک ته چکر ووهل، بانکونه او درملتونونه، کښتۍ او رستورانتونه یې تر نن نیټې پورې په خورا ستونزمنه هڅه کې: د ښه پارکینګ ځای موندل.
  
  "یوازې دا دلته پریږدئ." وو د والګرینس سره نږدې یو کوچني ځای ته اشاره وکړه. "د دې پته له دې ځایه پنځه دقیقې لاره ده."
  
  "پنځه دقیقې؟" کارین وویل. "دا د تل لپاره کیدی شي که ویب کوم اضطراب پریښودلی وای."
  
  "پلس،" ډینو وویل کله چې هغه ورو ورو خپل منزل ته نږدې شو، "دا یو ډاج رام دی." زه به سخت وخت ولرم چې زما آس په هغه ځای کې پارک کړم.
  
  "ایا تاسو غواړئ چې زه دا وکړم؟ زه موټر چلولی شم."
  
  "اوه، رښتیا؟ ښه، البته، توریټو. راځئ وګورو چې تاسو څنګه اداره کوئ -"
  
  "ماشومان،" کرین تنفس وکړ. "بنده شه. هلته به ګورو؟"
  
  "موږ د چټک تیښتې لپاره ښه لاسرسي ته اړتیا لرو. موږ ګړندي لاسرسي ته اړتیا لرو. موږ اړتیا لرو ..." ډینو ودرېد. "لمر، موږ د اوږدې مودې لپاره ګیرج ته اړتیا لرو، ایا موږ نه یاست؟"
  
  کارن سر وخوځاوه. "همدلته. که اړتیا وي، موږ به د یو څه وخت لپاره ټیټ ونیسو؛ موږ کولی شو چې دلته یوه بله ورځ پریږدو کله چې دوړې پخې شي.
  
  "لعنت، زه هیله نه لرم،" وو وویل. "په دې دوو ورځو کې تاسو سره کافي وخت تیر کړئ."
  
  "دا ستونزه ده؟" کارین فکر وکړ کله چې ډینو رام د ځمکې لاندې پارکینګ ته وګرځاوه.
  
  "ښه، ټسټورسټون یو څه لوړ دی. تاسو دواړه هر وخت د وروڼو په څیر سیالي کوئ. دا ځینې وختونه یو څه ستړي کوي.
  
  "موږ؟ سیالي؟" کرین ډینو ته په غوسه وکتل. "ریښتیا موږ؟"
  
  ځوان عسکر په لوړ غږ وخندل. "یوازې د دې لپاره چې تاسو نه غواړئ اعتراف وکړئ چې زه ستاسو څخه ښه یم."
  
  "زه یې نه وینم." کرین هغه ته په انتقادي نظر وکتل، بیا وو ته مخ شو. "ایا تاسو دا ګورئ؟"
  
  " اجازه راکړئ چې دا په دې ډول واچوم. که تاسو دواړه کله هم په بشپړ ډول نشه یاست او د ملګرتیا پریکړه وکړئ، تاسو باید دا په ولاړه ترسره کړئ ځکه چې تاسو دواړه غواړئ په سر کې اوسئ."
  
  کارین په خندا سره وخندل ځکه چې ډینو په پای کې د هغه د خوښې ځای وموند. "د دوزخ په څیر شراب؟ لعنت، په نړۍ کې دومره الکول شتون نلري چې دا پیښ شي، وو."
  
  ډینو کیلي راوویستلې او دروازه یې خلاصه کړه. "دا د تمرکز کولو وخت دی. دا ټول د ملګرتيا بې مانا خبرې هيڅ مرسته نه کوي."
  
  "تاسو نجونې نه خوښوئ، ډینو؟" کرین په مخ کې ولاړ دوه سړي سره یوځای شول. "په سان فرانسسکو کې یو ژوبڼ شتون لري. موږ کولی شو چې له بشپړیدو وروسته تاسو هلته یوسو."
  
  ډینو هغې سترګې پټې کړې، خپل ګرځنده تلیفون یې راوویست او هغه پته ته یې انتظار وکړ چې دوی یې بارولو ته اړتیا لري. "درې دقیقې،" هغه وویل. "موږ چمتو یو؟"
  
  کرین خپل اوږه په خپل کڅوړه کې واچول. "د دوزخ په څیر."
  
  
  ****
  
  
  دا یو لوړ پوړ دفتر و، او د ویب دفتر په دېرشم پوړ کې و. کارین فکر کاوه چې دا د هغه لپاره غیر معمولي وه - یو لیونۍ معمولا په لوړه کچه ژوند کولو ته ترجیح ورکوي ترڅو هرچا ته په ټیټه سترګه وګوري - مګر هغې فکر کاوه چې هغه کولی شي دا پته د امکان تر حده ټیټه او پټه وساتي - دا هغه څه و چې هغه یې ډیر ارزښت درلود. او د هغه د ژوند د کار اشرافي ذخیره.
  
  ټول احتیاطي تدابیر، هغې فکر وکړ.
  
  دا هغه څه رامینځته کړي چې دوی یې نور هم کوي ...
  
  احمق؟ نابغه؟ سمارټ؟ سمارټ؟
  
  هغې ځان ته په تیاره خندا وکړه ځکه چې هغې پوهیده چې ځواب په پایلو پورې اړه لري.
  
  درې واړه د ځمکې په پوړ کې د څرخېدونکي دروازې له لارې ننوتل، څو لفټونه یې ولیدل، او هلته روان شول. په تورو جامو کې نارینه او ښځې شا او خوا ګرځیدل. په لرې کونج کې د معلوماتو میز و چې د دوه تور ویښتو سکرترانو لخوا اداره کیده. د شور کچه ټیټه وه، هرچا هڅه کوله چې شور ونه کړي. کارین په کونج کې یو ډیر وزن لرونکی امنیتي ساتونکی ولید چې د تیریدو ترافیک او درې امنیتي کیمرې ګوري. هغې ډینو د معلوماتو بورډ ته رهبري کړه.
  
  "پنځه دیرش". هغې سر وخوځاوه. "یو شرکت د ټول پوړ ملکیت لري."
  
  "معنی لري".
  
  وو سرلیک ته وکتل. "منمک سیسټمونه؟" هغه لوستل. "هر څه یو شان دي، هرڅه یو شان دي."
  
  بې مخینه شرکتونه چې په نړۍ یې واکمني کوله.
  
  کارین حرکت وکړ، لفټونو ته ورسید او دوه ځله یې چک کول. دا به هغه حیران نه کړي که چیرې هغې یو خالي شمیره 35 وموندله - یا یو شمیر چې ټول یوځای ورک شوي - مګر دا د نورو ټولو په څیر سپین او روښانه و. اوسیدونکو په بیلابیلو پوړونو کې تڼۍ فشارولې، او کارین تر وروستۍ دقیقې پورې انتظار کاوه، مګر یوازې هغې 35 فشار ورکړ.
  
  دوی باید اوږد انتظار ونه کړي. هغې خپل کڅوړه را وایستله، د یو څه لپاره یې د دننه شاوخوا ګنډل کول. ډينو او وو هم چمتو شول. کله چې لفټ ډنګ شو او دروازې په 35 نښه کې خلاصې شوې ، درېیو یوازې څو ثانیې انتظار وکړ ترڅو وګوري چې دوی د څه په مقابل کې دي.
  
  یو پالش شوی دالان چې فاصلې ته غځول شوی، دروازې او کړکۍ په دواړو خواو کې دي. په لرې پای کې د لرګیو میز و. دېوالونه د نقاشیو، بې خوند او ستړي کولو سره سینګار شوي وو. کرین اټکل وکړ چې یو څوک د هغې د تڼۍ فشارولو راهیسې انتظار کوي، مګر اوس دوی دلته دي. دوی چمتو، لیواله، ځوان او وړ وو.
  
  هغې لاره په ګوته کړه، یوه عجیبه نړۍ ته ننوتله چې یو څه لاهم د مړ سړي پورې اړه لري. که څه هم، دا د ویب میراث و. د هغه د مور رګ.
  
  د CCTV کیمرې نشته. امنیت نشته. لومړۍ دروازه چې هغې یې هڅه کوله په خپل چوکاټ کې دومره سخت ولړزاوه چې لاړه. دا ټول د نندارې لپاره وو، یوازې یو پوښ. هغې یوه تومانچه راوویستله او خپل جیبونه یې له مجلو ډک کړل. هغه واسکټ چې هغې د کوټ لاندې اغوستی و دلته په ټوله لاره کې لوی احساس کاوه، مګر اوس یې د هغې ساتنه کوله. ټیم خپور شو کله چې دوی په احتیاط سره میز ته نږدې شول.
  
  کارین ودرېد او د دوو نویو دهلیزونو دواړو لورو ته یې وکتل. هغه حیرانه شوه کله چې د روبوټ غږ خبرې وکړې.
  
  "ایا زه درسره مینه کولی شم؟"
  
  هغې یو سینسر ولید چې د میز په مخکینۍ څنډه کې وصل و. په هرصورت، هغې هیڅ کیمرې ونه لیدلې.
  
  "سلام؟ ایا هلته څوک شته؟ زه د احمق لوبه کوم.
  
  دا ټول وخت هغې په خپل سر کې د یو پلان په اړه فکر کاوه. د ویبب د ډیټا لوی جریان نه یوازې هغه دې پته ته لاره هواره کړه ، هغه وکولی شو د ټرمینل موقعیت په ګوته کړي چې دا د ودانۍ ډیجیټل چوکاټ ډیزاین کارولو لپاره راغلی. هغه پوهیده چې دوی باید چپ او بیا ښي خوا ته وګرځي، مګر هغې حیرانه وه چې روبوټ څه کولی شي ...
  
  "زه فکر کوم چې موږ ورک شوي یو." هغې سر وخوځاوه، ډینو او وو ته یې وکتل. "یوازې انتظار وکړئ، ښاغلی روبوټ، پداسې حال کې چې موږ هڅه کوو یو څوک پیدا کړو."
  
  دا د یوې هڅې ارزښت درلود. کارین کیڼ اړخ ته وخوت، هلکان د هغې شاته. لومړی غرنی سړی ښي خوا ته راښکاره شو، له دفتر څخه د وتلو په حال کې، په یوه لاس کې یې د بیسبال بیټ ټینګ نیولی و او په بل لاس یې سر ټکولی و. دوهم مخکی راښکاره شو، دریم په تعقیب، او بیا څلورم کیڼ اړخ ته ښکاره شو، دا ځل د هامر سره.
  
  وو وخندل. "درې شاته."
  
  کرین خپله تومانچه وغځوله. "راشه هلکانو، زه څه ورکوم؟"
  
  لومړی غر، یو سړی چې ګنج سر یې درلود، خندل. "دلته یو رادار دی، نجلۍ، او موږ د هغې لاندې پاتې یو."
  
  "پوهه شوم. نو، د ټیلر ویب پیژني لکه څنګه چې زه یې کوم - یو سړی چې په مناسب وخت او سم ځای کې د شور کولو سره مینه لري - ایا دا د هغه د سولې باغ دی؟ مراقبت؟ ښه، موږ اوس د هغه د ځورولو امکان نه لرو، هلکانو، ایا موږ؟"
  
  سړي وویل: "د ټوپک ډزې او پولیس به په لسو دقیقو کې دلته راشي." "په شلو کې ووهئ."
  
  "د امنیت د جوړولو په اړه څه؟"
  
  سړي وخندل. "پروا نه کوي".
  
  "د معلوماتو لپاره مننه".
  
  کرین پرته له خبرتیا هغه په لاس کې وویشته او هغه یې ولید. هغې بل ځل په معده کې ډزې وکړې او انتظار یې وکړ تر څو چې هغه فرش ته وخوځيد مخکې له دې چې په شا باندې ټوپ وکړي او د هغه د نخاع په کارولو سره یې وغورځوي.
  
  د بیسبال بیټ د هغې سر ته نږدې الوتنه وکړه، هغه یې له لاسه ورکړ، او د دروازې له لارې لاړ، شیشې او چوکاټ یې مات کړ. هغې سترګې پټې کړې. وو د هغې تر شا و او ډینو بل لوري ته روان و. دریم چاقۍ د هغې لاره بنده کړه. هغې په ډله ایزه توګه دوه ډزې وکړې، یو قوي سونګ یې واخیست، او بیا یې پرته له دې چې بې حرکته ډله ایز سر په نښه کړي بله چاره نه درلوده.
  
  هغې شاته ټوپ کړ، حیران شو.
  
  هغې ټوپک په لاس کې نیولی و کله چې هغه په شا ولوېده. پورته یې وکتل، هغې یو لوی ګرد مخ ولید چې هغې ته یې کتل - یو بې هوښه، ظالمانه لوی چې د مرمۍ سوري یې احساس نه کړي، د وینې جریان چې هغه یې نشي لیدلی، او د لرګیو ترټولو لوی کلب چې د استرا په تیغونو رنګ شوی و. کله یې درلود - ما دا لیدلی دی.
  
  "د غار سړی"
  
  کارین ډزې وکړې کله چې کلب ښکته شو. دوه مرمۍ د خیټې له پاسه تیرې شوې، چت ته ولویدې، مګر ډنډ ښکته کیدو ته دوام ورکړ. کارن خپل سر وګرځاوه. کلب د هغه څنګ ته راښکته شو، فرش یې وویشل، له اوریدونکو تیغونو څخه یې چنګکونه واستول. هغه هلته د یوې ثانیې لپاره پروت و، بیا یې لاس ټینګ کړ او ځان یې له فرش څخه پورته کولو پیل وکړ.
  
  کارین شاته وګرځید، ویروونکی مخ یې ولید او په مستقیم ډول یې ډزې وکړې. دا ځل مالک دا احساس وکړ او سمدلاسه ټکان وخوړ، خوشبختانه د بل همکار له لارې ښي خوا ته راښکته شو او کوچنی سړی یې لاندې ونیوه.
  
  وو په هغې باندې کودتا وکړه، په دوو نورو لویو لوښو ډزې وکړې. دا خلک په ګونډو شول. ډنډ د وو په بایسپ ولګاوه، چې د هغه د ژړا لامل شو. کارین شاته وګرځید او لومړی سړی یې ولید - هغه ګنګس سړی چې هغې په پښه ډزې کړې - د هغې څنګ ته ولاړ او د هغه شاته د وینې یوه پښه پریښوده.
  
  "تا یوازې هرڅه خراب کړل، میرمن. دټولو لپاره."
  
  اوه، نو اوس چې ما تا ډزې وکړې، زه یوه ښځه یم، هو؟ زه دا اخلم تاسو پوهیږئ چې موږ دلته د څه لپاره یو؟
  
  هغه خپل کلب او چاقو ته ورسید چې د هغه له کمربند څخه ځړول شوی و.
  
  "ایا ته ټوکې کوې؟ دلته یوازې یو شی دی، تاسو پوهیږئ."
  
  کارن سر وخوځاوه. "یقینا".
  
  "مګر تاسو به هیڅکله ونه موندئ."
  
  هغې په چټکۍ سره د کمپیوټر ټرمینلونو څخه ډکې ډیری خونو ته وکتل، پرته له شکه چې روان دي، یو ډول پروګرام پرمخ وړي، او ټول د دوی ګاونډیانو ته ورته دي.
  
  مګر هغه ښه پوهیده. "هو، زه فکر کوم چې زه کولی شم."
  
  هغه دا هم پوهیده چې د ویب په څیر یو سړی به هیڅکله د سویچ نصبولو فکر ونه کړي. نه د ټولو سختو کارونو وروسته چې هغه د داسې موادو ترلاسه کولو لپاره په لاره اچولی و، نه کله چې هر هغه خوږ تعقیب چې هغه یې په لاره اچولی و، دلته واقع کیږي.
  
  هغې بیټ وتښتاوه، په چاقو یې ضربه ودروله او د بل مرمۍ سوري یې په سړي کې پریښوده. هغه پورته شوه او وو تعقیب کړه، بیا یې شاته وکتل ترڅو وګوري چې ډینو څنګه کوي. ټول ښه وو. یوازینۍ ستونزه چې دوی ورسره مخ دي اوس پولیس دي.
  
  وو هېښ شو؛ دهلیز خالي و. "تاسو چیرته روان یاست؟"
  
  کرین تېر شو، دا ځای د هغې په یاد کې ایښودل شوی و. هغې وویل: "د یو ترټولو بد شیطانانو ته چې تل ژوندی دی." "نو اجازه راکړئ چې یخ وي. په دې توګه، هلکان."
  
  
  دوولسم څپرکی
  
  
  خونه پخپله کرکه وه، د ټیلر ویب وروستی نښه، د بهرنیو عکسونو سره ډکه وه چې د داخلي بې رحمه جنون شاهدي ورکوي. دوی په څو ثانیو کې قلفونه غوره کړل، په دیوالونو کې چوکاټ شوي عکسونه ولیدل - د خوښې قربانیان او ځورونې، د ډزو څخه مخکې او وروسته - او د نړۍ له ګوټ ګوټ څخه د جاسوسۍ وسایلو یوه عجیبه ټولګه د خونې شاوخوا میزونو کې ترتیب شوي.
  
  کرین تر هغه چې هغه کولی شي له پامه غورځوي، مخکې له دې چې د شیشې کړکیو له لارې سایرن اوریدل شي. وو او ډینو ساتونکي ودریدل کله چې هغې د ترمینل په لور منډې کړې.
  
  د دوه ځله چک کولو وروسته، هغې تایید کړه چې دا هماغه یو دی چې د ځانګړي فارمیټ فلش ډرایو سره وصل شوي ډیټا لوی جریان ترلاسه کوي، او کوچنۍ شنه رڼا ته یې وکتل چې د ترمینل مینځپانګې اتوماتیک بار تاییدوي. کارین اټکل وکړ چې د معلوماتو لوی مقدار لیږدول کیدی شي او د هغې مطابق فلش ډرایو تنظیم کړي. دا هغومره ګړندۍ وه څومره چې هغې کولی شي.
  
  "موږ څنګه کوو؟" هغې پورته وکتل.
  
  وو سر وخوځاوه. "دلته هر څه ارام دي."
  
  ډینو وویل: "پرته له ژړا څخه." "دا ډیر څه دي."
  
  د دوی د پلان یوه برخه دا وه چې قربانیان شاته پریږدي. دا به پولیس ګډوډ او ځنډوي. کارین خوشحاله و چې دوی لږترلږه غله وو او په ژوند کې د دوی راتلونکي نوي مستحق دي. هغې شین څراغ ته وکتل، ویې لیدل چې دا په چټکۍ سره ټوخی کوي، او پوهیده چې کار تقریبا بشپړ شوی و.
  
  "تیار شه".
  
  له کړکۍ بهر سایرن چیغې وهلې.
  
  شاخص ړنګول ودرول، اشاره یې وکړه چې هرڅه بشپړ شوي. هغې یو کوچنی ډیسک راوویست او دننه یې په جیپ شوي جیب کې کېښود. "دا د تګ وخت دی".
  
  سمدلاسه، هلکان مخ په وړاندې لاړل، په احتیاط سره د غورځیدلو په شاوخوا کې حرکت وکړ، د سړي وینه بهیدله او هغه دوه چې د پورته کیدو هڅه یې کوله. کرین دوی ته د خپل ټوپک سره ګواښ وکړ، مګر هغه به یې ونه کاروي. ښایي لاهم یو څه ګډوډ وي چې ډزې له کوم ځای څخه راغلې. دوی به لا دمخه د څارنې کیمرې سره بوخت وو او ډیری پوښتنې به یې کولې. د تیښتې کلیدي دا نه وه چې په چټکۍ سره عمل وکړي، حتی محتاط نه وي.
  
  دا باید د حیرانتیا په توګه راشي.
  
  دوی خپل بکسونه خلاص کړل، د دوی محتويات یې واخیستل، او بیا یې خپلې خالي کڅوړې وغورځولې. دوی یو بل ته وکتل او سر یې وخوځاوه.
  
  "یو افسر". وو ډینو ته ښه راغلاست ووایه.
  
  "یو افسر". ډینو کرین ته په کلکه سر وخوځاوه.
  
  "سرجنټ،" هغې خپل برتانوي تلفظ ټینګ کړ او د خدماتو لفټونو په لور روانه شوه.
  
  هغه په خپل جیب کې د واک کلیدي لري، د حکومت او شاهي لاسوهنې، د کودتا وروسته کودتا، مالي ازادۍ او د قانون پلي کولو کنټرول.
  
  ټول هغه څه چې دوی ورته اړتیا درلوده د پیل کولو لپاره خوندي ځای و.
  
  
  دوه ویشتمه برخه
  
  
  بله ورځ، د الوتکې بل سواری، او میټ ډریک د یو څه جدي جټ ځنډ احساس کاوه. ټیک آف یوازې یو ساعت دمخه پیښ شوی و ، او دوی د اتلانتیک په لور د ورځې په تیریدو سره د متحده ایالاتو متحده ایالاتو ته روان وو.
  
  پرته له کوم روښانه نظر څخه چې چیرته لاړ شي.
  
  درېیم اسپرس هونګر دی. ډریک د دې تصور کولو څخه ویره درلوده چې امر د قحط لپاره څه ډول جنګ ایجاد کړی و. دوی لا تر اوسه د لومړۍ وسلې، فضایي ټوپک، او په ځانګړې توګه د دویمې وسلې، ماسټر کوډ په جوړولو کې ډیر بوخت وو. هیډن لاهم ټول معلومات له ځان سره ساتلي وو، مګر د شریکولو فشار خورا لوی و. یوازې ناڅاپه ګډوډي او ناڅرګند منزل د هغې بې کفایتي د منلو وړ کړه.
  
  ماسټر کوډ په نیمه اروپا او په نهایت کې امریکا کې پیښې رامینځته کړې ترڅو د نړۍ د هیوادونو مشران را وپرځوي ، د هیواد زیربنا له مینځه یوسي ، د دوی لښکرونه وتړي او هغه رواني خلک آزاد کړي چې غوښتل یې ځمکه بیرته تیاره زمانې ته واستوي. دا په ډارونکي ډول ریښتیا او په ویره کې اسانه ښکاري. یوه ورځ هغه لومړی ډومینو سقوط وکړ ...
  
  هیډن خاموشه وه کله چې هغې پای ته ولوستله. ډریک خپل ذهن ته اجازه راکړئ چې ټول وروستي انکشافات تکرار کړي: د سیل ټیم 7؛ د ځانګړو ځواکونو ټیمونه یو بل سره ښکیل دي؛ د فرانسې زیانونه، په عمده توګه د روسیې له امله؛ او اوس د اصلي امریکایانو سره اړیکه. البته، اصلي اوسیدونکي غوره آس سپاره وو - شاید ترټولو غوره څوک چې ژوند کوي. خو په دې ټولو کې لوږه له کومه شوه؟
  
  الیسیا د هغه څنګ ته په خاموشۍ سره ټوخې وکړې، یوه سترګې یې لږ څه خلاصې شوې. کینزي خپله هڅه وکړه چې پیښه په ویډیو کې ونیسي ، مګر ډهل په دې وتوانید چې هغه بیرته ونیسي. ډریک یادونه وکړه چې دا نرم فزیکي هڅونه نه وه، بلکې هغه کلمې وې چې د هغې ذهن یې بدل کړ. هغه ډاډه نه و چې ډیل او کینسی به نږدې شي. دا د هغه هیڅ کار نه دی، البته، او هغه، په حقیقت کې، د ورته ریل پټلۍ په اوږدو کې سفر کاوه، مګر ...
  
  ډریک غوښتل هغه څه چې د میډ سویډن لپاره غوره و او دا و.
  
  لارین په مخ کې ناست و، سمیټ سره څومره چې هغه کولی شي نږدې وي پرته له دې چې هغې ته ډیر عجیب احساس ورکړي. یورګي، کینیماکا او مای د الوتکې شاته په ټیټ غږ خبرې کولې؛ د کارګو هولډ چې دوی په کې وو له یوې مسودې څخه لږ څه ډیر وو، د لوړ چت سینک. لږ تر لږه یو ځل هغه غواړي چې د لومړي ټولګي الوتنه وکړي. حتی کوچ د سامان ټولګي څخه تیر شو.
  
  لارین په هغه لیکنو تمرکز وکړ چې دوی لاهم د خپل ځان او واشنګټن ترمینځ پرمخ وړي. همدا اوس خبرې سستې او غیر متمرکزې وې، د حقیقي بحث په پرتله ډیر مغز. که څه هم ډیری ګیکس شتون لري؟ډریک هیڅ شک نه درلود چې دوی به هغه څه ومومي چې دوی یې په لټه کې دي.
  
  ساعتونه تېر شول او ایالتونه نږدې شول. لارین د سیالیو هیوادونو څخه د مختلفو موادو سره علاقه درلوده. داسې ښکاري چې اسراییلو د SPIR سره نږدې په ورته وخت کې د امریکا اړیکې تنظیم کړې. انګرېزانو هم. چینایان غلی پاتې شول، او فرانسویان، احتمالاً، له هغې څخه راووتل. ډریک پوهیده چې دوی به د سیلونو څخه هیڅ ونه اوري. په حقیقت کې، البته، دوی هلته نه وو.
  
  ډهل وویل: "دا به په زړه پورې وي چې وګورو ایا دوی دا ټیمونه په خاموشۍ سره امریکا ته لیږي." "یا داخلي کمانډونه وکاروئ."
  
  "ایا خلک لا دمخه په ټولنه کې نفوذ لري؟" هیډن پورته وکتل. "باور مې پرې نه کیږي. د سلیپر ایجنټان جوړیدل کلونه وخت نیسي.
  
  سمیټ وویل: "او دا ستونزمنه نه ده چې په نامعلوم ډول الوتنه وکړي." "د نشه يي توکو قاچاق وړونکي له لسیزو راهیسې دا کار کوي."
  
  "د دې بدترین هند په اړه کوم لارښود چې تر اوسه ژوندی دی؟" مي وپوښتل.
  
  "نه د واشنګټن څخه، او که زموږ سیالان پوه شي، دوی دا پټ ساتي."
  
  "غلطي".
  
  ډریک وخت ته وکتل او پوه شو چې دوی ایالتونو ته نږدې دي. هغه په نرمۍ سره الیسیا ویښ کړه.
  
  "وا؟"
  
  "د ویښیدو وخت".
  
  کنزي نوره هم ورنږدې شو. "زه ستا بوتل چمتو کوم، ماشوم."
  
  الیسیا خپل لاسونه ورته وخوځول. "لعنت، لعنت! دا شی زما څخه لیرې کړه!"
  
  "دا یوازې زه یم!"
  
  الیسیا تر هغه ځایه بیرته لاړه چې بلک هیډ اجازه ورکړي. "د وینې سرکس مسخره فیزګ."
  
  "پاپ څه شی دی؟" کینیماکا په ریښتیا لیواله ښکاریده.
  
  "دا په انګلیسي کې د 'مخ' معنی لري ،" ډریک وویل. او د کینسي څرګند نا امیدۍ په ځواب کې ، هغه وویل ، "زه موافق نه یم. ته بوبي ډیزلر یې.
  
  "ریښتیا؟" الیسیا وخندل.
  
  "څه؟ "
  
  "دا پدې مانا ده چې تاسو په لیدلو کې بد نه یاست، مینه."
  
  کینسي د الیسیا په ژړا پیل وکړ ، او ډریک پوه شو چې هغه شاید د دواړو میرمنو سره کرښه تیره کړې وي. ښه، لږترلږه د کینزي سره. هغه په چټکۍ سره لورین ته سر وخوځاوه.
  
  "هیڅکله نه. تاسو ډاډه یاست؟ "
  
  پام نیویارک ته واوښت.
  
  "هو هو، زه ډاډه یم." لارین دومره چټکه وه چې خپل حیرانتیا پټه کړي او مستقیم د خبرونو راپور ورکولو ته لاړه. "ما ته یو څه راکړه."
  
  سمدستي، لکه څنګه چې د برخلیک لخوا، ښه خبر بیرته راستانه شو. لورین دا په سپیکر فون کې کیښود. "ای خلکو، ښه لیدل چې موږ لاهم ساتیري کوو." ښاغلی Obnoxious یو ځل بیا په لیکه کې دی. "ښه، ښه خبر دا دی چې په داسې حال کې چې تاسو هلکانو د زی څخه خپله برخه ترلاسه کوله، زه په یو سور ګرم کمپیوټر کې کار کوم. نو لومړی دوهم آس سوار او فتح. مېرمن جې؟ لوی سپي وخورئ."
  
  هیډن سر وخوځاوه. "امریکایي ووایه، کنه، یا زه به تا له دندې ګوښه کړم."
  
  ډریک د میز په اوږدو کې وکتل، پوهیدل چې هغه لاهم ولاړه ده. په هرصورت، کلیدي کوډ د دوی په قبضه کې و، او امریکایان پوهیدل. بیا یو فکر هغه ته راغی ، او هغې هغې ته اشاره وکړه چې د الوتکې شاته ورسره یوځای شي.
  
  دوی په خاموشۍ سره یو بل سره وتښتېدل.
  
  "ایا دا به ممکنه وي چې یوازې یوه پاڼه له لاسه ورکړو؟" هغه وپوښتل. "د دوی ترټولو مهم."
  
  هغې وکتل. "البته، که تاسو غواړئ چې موږ ته یو هدف وټاکئ. هغوی دومره احمقان نه دي."
  
  هغه سر وخوځاوه. "زه پوهیږم، مګر بدیل وګورئ."
  
  هیډن بیرته په خپله څوکۍ کېناست. "ښه، زه فکر کوم چې موږ لا دمخه خراب شوي یو. د سرغړونې بل عمل کوم زیان رسولی شي؟"
  
  "راځئ چې د سیل ټیم 7 څخه پوښتنه وکړو کله چې دوی دلته راشي."
  
  دواړو د یوې شیبې لپاره یو بل ته وکتل، دواړه حیران شول چې د بلې ډلې امرونه څه دي. د دې ټولو محرمیت دوی اندیښمن کړي. هیډن واورید چې ناخوښه سړي بیا خبرې پیل کړې او شاته وګرځید.
  
  "ایجنټ جې، واشنګټن غواړي د فتح د صندوق دقیق توضیحات وپیژني."
  
  "دوی ته ووایه چې زه به ورسره اړیکه ونیسم."
  
  "مم، واقعیا؟ ښه."
  
  "ایا تاسو څه نوي لرئ؟"
  
  "هو، هو، موږ غواړو. ماته یوه ثانیه راکړه".
  
  هیډن بیرته ډریک ته وګرځید. "دا د پریکړې کولو وخت دی، میټ. پای ته؟
  
  ډریک بیرته په خپلو پښو وخوځاوه او وخندل. "تل".
  
  هیډن د کاغذ یوه ټوټه له کڅوړې څخه راوویستله.
  
  "ایا تاسو هغه پاڼه موندلې چې تاسو ورته اړتیا لرئ؟"
  
  "ما دوه ساعته دمخه پدې اړه فکر کاوه."
  
  "اوه".
  
  په ګډه، او د یوې بلې ثانیې درد پرته، دوی په اصلي سلسله کې ترټولو مهم لیډ ویجاړ کړ. هایډن بیا ټولې پاڼې بیرته سره یوځای کړې او بیرته یې د ترتیب په بکس کې کیښود. پاتې ټیم دوی دواړو ته پرته له تبصرې ګوري.
  
  یوځای دوی د یو په څیر وو.
  
  "ښه". د واشنګټن سړی بیرته راغلی دی. "اوس موږ واقعیا د ګاز سره پخلی کوو. داسې بریښي چې د وروستي قضاوت حکم د دریم اس سواري - لوږې په اړه د توضیحاتو سره په سر کې کیل ولګاوه. تر ټولو بد هندي چې تل ژوندی دی او هغه د ټوپکونو سره محاصره دی.
  
  "اصلي امریکایی؟" - کینیماکا وپوښتل.
  
  "هو هو، په 1829 کې زیږیدلی؛ دا د چنګیز خان څخه اوه سوه کاله وروسته او د هینبل څخه یو زره څوارلس سوه کاله وروسته. نږدې دقیقا ..." هغه ودرېد.
  
  "عجیب،" کینیماکا خالي ځای ډک کړ.
  
  "شاید، شاید،" بوټان پوه وویل. "یوځل یو چا وویل چې هیڅ تصادف شتون نلري. ښه، راځئ چې وګورو. په هرصورت، ما الوتکه بیرته راګرځولې او تاسو اوس اوکلاهوما ته ځئ."
  
  "ایا موږ پوهیږو چې دا زوړ سواره څوک وي؟" ډریک پوښتنه وکړه.
  
  "زه به ووایم چې هغه د دوی ټولو څخه خورا مشهور اصلي امریکایی دی، تر ټولو بد نه، مګر زه څه پوهیږم؟"
  
  الیسیا وخندل، لا تر اوسه نیم ویده وه. "دومره نه، خندا."
  
  "ښه، مننه. ښه، ګویایل، چې معنی یې "هغه څوک چې یخ کوي،" د اپاچي قبیلې مشهور مشر و. دوی د خپل ژوند په اوږدو کې د متحده ایالاتو او مکسیکو په وړاندې مقاومت وکړ، د هغه حملې د امریکا په لوري کې یو ډارونکی اغز و."
  
  مای وویل: "ډیری اصلي امریکایانو وکړل."
  
  "البته، او دا سمه ده. مګر دا سړی د یو عالي رهبر او ستراتیژیک په توګه درناوی شوی و، د برید او انتقام جګړې لرغونی بڼه. ایا دا غږ پیژندل شوی؟
  
  ډریک په موافقه کې سر وخوځاوه. "د هینبل او چنګیز خان په څیر."
  
  "تاسو ترلاسه کړل، ماشوم. هغه درې ځله تسلیم شو او بیا درې ځله وتښتید. دوی د هغه د کارنامو په اړه څو فلمونه جوړ کړل. له هغه سره بیا د جنګی بندیانو په توګه چلند وشو او لومړی د ډیرو نورو سره فورټ بووی ته ولیږدول شو.
  
  "او هغه بیا وتښتید؟" الیسیا داسې ښکاري چې هغه غواړي داسې فکر وکړي.
  
  "نه. په خپل زوړ عمر کې، ګیرونیمو یو مشهور شخصیت شو.
  
  "هو، اوس زه پوهیږم،" ډریک وویل. "د سیټینګ بیل او کریزي هارس سره یوځای، هغه شاید ترټولو مشهور وي."
  
  "ښه، هو، او ایا تاسو پوهیږئ چې دا درې سره یوځای کیدل؟ واه، موږ د اور په خوا کې ناست یو. دا او هغه جوړ کړئ؟ د کافي څښلو لپاره د خپل غوره شهرت غوره کولو په اړه خبرې وکړئ - زه به له دې دریو سره لاړ شم."
  
  الیسیا سر وخوځاوه. هغې ومنله: "دا به یوه نه هیریدونکې تجربه وي." "فرض کول، البته، ډیپ او بوریناز آزاد نه وو."
  
  "په 1850 کې؟ احتمالا چې نه. مګر دا سړی ډیپ؟ هغه هیڅکله عمر نه ښکاري، نو څوک پوهیږي؟ د درملو سړي په اړه کیسه په یاد ولرئ څوک چې کولی شي خپل مینټو - خپل روحونه - د وخت په تیریدو سره حرکت وکړي؟ په هرصورت ... ګیرونیمو د 1904 نړیوال نندارتون او څو نورو لږو نندارتونونو کې راڅرګند شو. بې وزله ملګري ته هیڅکله اجازه نه وه ورکړل شوې چې بیرته کور ته راستون شي، او هغه په فورټ سیل کې مړ شو، چې لاهم د جګړې بندی دی، په 1909 کې. هغه د هند د فورټ سیل په هدیره کې ښخ شوی، چې د خپلوانو او نورو اپاچي جنګی بندیانو له قبرونو سره مخامخ دی."
  
  "وسله". دهل وويل. "زړور سړي."
  
  "او، او البته، پخپله د فورټ سل ډیری ټوپکونه، چې نن ورځ د متحده ایالاتو د اردو د توپخانې ښوونځي په توګه کار کوي. دا په سویلي میدانونو کې یوازینۍ فعاله کلا پاتې ده، چې د هند په نوم په جګړو کې یې رول لوبولی او له 1869 راهیسې په هره لویه جګړه کې فعاله وه. ګیک مخکې له دې چې اضافه کړي ودریږي، "آرډر دا ځای او دا سواری د یو دلیل لپاره غوره کړی."
  
  "د وسلو پرته؟" - داهل وپوښتل.
  
  "او شهرت هم،" ځواب راغی. "د هند په خاوره کې اصلي برید له دې ځایه د بفیلو بل او وائلډ بل هیکوک لخوا رهبري شوی و. په دې قلعه کې لسمه سپرلۍ شامله وه، چې د بفیلو سپاهیانو په نوم هم یادیږي.
  
  "نو، راځئ چې دا خلاص کړو." دهل ساه ورکړه. "د ګیرونیمو قبر د فورټ سیل دننه موقعیت لري. امر لږ تر لږه څلوېښت کاله مخکې په دې کې د ویجاړونکو وسلو د جوړولو پلانونه پټ کړل، او اوس په سیار کې د ځانګړو ځواکونو نیم درجن وژونکي ټیمونه د هغې په لور په چټکۍ سره روان دي.
  
  په ژوره چوپتیا کې، ګیک په خوښۍ سره وویل: "هو، سړی، ښه شیان، هو؟"
  
  
  څلرویشتم څپرکی
  
  
  لکه څنګه چې الوتکه اوکلاهوما ته د الوتنې په وروستي پړاو کې راغله، عملې د هغه څه په اړه بحث وکړ چې دوی یې تر اوسه پوهیدلي دي - د ځمکې د څلورو کونجونو، هارسمین، او د وژونکو وسلو په اړه ډیری انکشافونه چې نازي جنګي جنایتکارانو په کې ښخ کړي وو. د زړو جنګسالارانو قبرونه دسیسه پراخه، پیچلې وه، او دا ناگزیر و - ځکه چې امر غوښتل دا د سل کلونو لپاره د اعتبار وړ وي. او حتی اوس هم، د متن په وینا، څلورم هارس مین "ریښتینی وروستی قضاوت" و.
  
  تر اوسه د کشف شویو وسلو په رڼا کې، دا څه شی کیدی شي؟
  
  ډریک دا فکر وکړ. لومړی دوی باید فورټ سیل ته لاړ شي او هرڅوک یې د لوږې په وسلو کې د لاس اچولو مخه ونیسي. او د نورو په اړه اندیښنه وکړئ چې مستقیم د څلورم آس په لور روان دي - د خدای عذاب. زما مطلب دی ... دا څه ډول نوم دی؟
  
  "زه یوه پوښتنه کولی شم؟" - هغه وویل لکه څنګه چې الوتکې په ښکته کیدو پیل وکړ.
  
  ګیک وخندل ، "تاسو دمخه وکړل ،" د دې لامل شو چې هیډن ، الیسیا او می خپلې سترګې وتړي ، د دوی صبر پای ته ورسید.
  
  "جیرونیمو څنګه خپل لقب ترلاسه کړ؟"
  
  "ګیرونیمو یو ریښتینی جنګیالی و. حتی د هغه د مرګ په بستر کې، هغه ومنله چې هغه د پریښودلو په پریکړه پښیمانه دی. د هغه وروستۍ خبرې وې: 'زه باید هیڅکله تسلیم نه شم. ما باید تر هغه وخته پورې جګړه وکړه چې زه وروستی ولاړ وم.' هغه هم نهه میرمنې درلودې، ځینې یې په ورته وخت کې.
  
  "مګر تر ټولو بد هندی چې ژوندی دی؟"
  
  "د خپل نظامي مسلک په جریان کې، ګیرونیمو د هغه د زړورتیا او بې شمیره تېښتې لپاره مشهور و. هغه په غارونو کې ورک شو چې له هغې څخه د وتلو هیڅ لاره نه وه، یوازې وروسته بهر لیدل کیږي. هغه تل بریالی شو، که څه هم هغه تل په اقلیت کې و. په نیو میکسیکو کې یو ځای شتون لري چې لا تر اوسه د ګیرونیمو غار په نوم پیژندل کیږي. یوه لویه کیسه دا بیانوي چې څنګه هغه د دېرشو نارینه وو، ښځو او ماشومانو د یوې کوچنۍ ډلې مشري وکړه چې د یو کال څخه زیات د زرګونو امریکایي او مکسیکو سرتیرو لخوا په ډیر وحشت سره ښکار شوي. په دې توګه، هغه د هر وخت ترټولو مشهور اصلي امریکایی شو او ځان یې د هغه وخت د سپینو میشتو خلکو په مینځ کې د "تر ټولو بد هندي چې تل ژوند کاوه" لقب ترلاسه کړ. ګیرونیمو یو له هغو وروستي جنګیالیو څخه و چې د دوی د ځمکو اشغال یې ومنل. متحده ایالات."
  
  "زه یو وخت "تر ټولو بده کوڅه چې تر اوسه ژوندی یم" ویل کیده،" الیسیا په زړه پورې یادونه وکړه، "زه په یاد نه یم چې له چا څخه."
  
  "یوازې یو ځل؟" کنزي وپوښتل. "دا عجیب دی".
  
  "ډیری احتمال دا زه وم." مۍ لږ څه ورته وخندل.
  
  "یا زه،" ډریک وویل.
  
  داهل داسې ښکاریده چې دماغ یې مات شوی و. "ښه، زه فکر کوم چې ما په یاد دی ..."
  
  پیلوټ وویل: "فورټ سیل. "لس دقیقې پاتې دي. موږ د ځمکې لاندې کولو اجازه لرو او په سیمه کې ګرم دی."
  
  ډریک خندل، ځان یې چمتو کړ. "ګرمه؟ ایا هغه د ترمیم شوي سکریپټ څخه لوستل کیږي یا څه؟"
  
  "دلته باید شاوخوا اتیا کسان وي." کینیماکا له ډېرې وړې کړکۍ بهر وکتل.
  
  "زه فکر کوم چې هغه اندیښمن دی ،" یورګي وویل. "یا تر برید لاندې دي."
  
  "نه، هغه د هغه حیثیت معنی لري،" سمیټ دوی ته وویل. "په ښه توګه چمتو شوی."
  
  الوتکه ښکته شوه او په چټکۍ سره ودریده. نږدې سمدلاسه د شا کارګو دروازې خلاصیدل پیل کړل. ټیم، لا دمخه په خپلو پښو غزیدلی، په چټکۍ سره د لمر وړانګو ته لاړ، کوم چې د اسفالټ څخه روښانه منعکس شوی و. یوه چورلکه د دوی په تمه وه، چې دوی یې د فورټ سیل سیمې ته یوړل. کله چې دوی ورسیدل، د فورټ سیل یو ډګروال دوی ته د وضعیت په اړه معلومات ورکړل.
  
  "موږ دلته په بشپړ ډول جنګي چمتووالی لرو. ټولې وسلې چمتو دي، بار شوي او هدف لري. د ګیرونیمو قبر هم، او موږ فلم کولو ته چمتو یو.
  
  "زموږ پنځه تنه پاتې دي." هیډن وویل. "زه د تدفین په ځای کې په کلکه پرمختګ کوم. زه ډاډه یم چې تاسو د ټولو احتمالي مخالفینو څخه خبر یاست."
  
  "زه بشپړ چمتو وم، میرمن. دا د متحده ایالاتو اردو تاسیسات، د سمندري قول اردو نصب، او د هوایی دفاع او اور وژنې اډه ده. په ما باور وکړئ کله چې زه تاسو ته ووایم چې موږ خپلې ټولې زاویې پوښلې دي.
  
  هیډن زون شو او ولیدل چې د فورټ سیل لاندې ښکاري. ډریک سیمه سکین کړه او یو ځل یې خپله وسله چیک کړه.
  
  زه ډاډه یم چې د دوزخ په څیر هیله لرم.
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  فضا برق وه، هر عسکر په تنګ وو او د یو ډول جګړې په تمه وو. ټیم د خښتو د پراخو ستنو په منځ کې وګرځید او د ډیری قبرونو په مینځ کې حرکت وکړ، چې هر یو یې د سقوط شوي اتل د آرام ځای و. د ګیرونیمو قبر د وهل شوي لارې څخه لرې و او دوی ورته د رسیدو لپاره ډیری اضافي دقیقې ونیولې. هیډن لاره رهبري کړه، او کینیماکا شاته پورته کړه.
  
  ډریک غوږ شو ، د هغه شاوخوا سره عادت شو. د دومره زياتو توپچي کنډکونو ځای هيڅکله خاموش نه و، خو نن سبا يو کس په باد کې د پاڼی د ټوټو غږ اورېدلای شي. په ټول اډه کې خلک په انتظار وو. دوی چمتو شول. له پورته څخه امر نازل شو چې د هغه څه په مقابل کې چې واقع کیږي ټینګ ودریږي. امریکایان به له لاسه ورنکړي.
  
  دوی د یوې تنګ، سلیټ ډکې لارې په اوږدو کې روان وو، بوټان یې ټوخی کول. په داسې یوه اډه کې د لوړ خبرتیا په حال کې پاتې کیدل عجیب ښکاریده، مګر هغه هیوادونه او ټیمونه چې دوی یې په وړاندې ودریدل بې له شکه د هیڅ شی وړ و.
  
  ډریک د لارین تر څنګ ولاړ و، چا چې ټیم د هر ډول نوي معلوماتو سره تازه ساتلی و.
  
  فرانسويان لا هم فعال دي. له دوی څخه دوه دا مهال په لاره کې دي."
  
  "په اوکلاهوما ښار کې د ډزو راپورونه. دا کیدای شي برتانویان وي. په اوس وخت کې دا ناممکنه ده."
  
  او ځواب: "هو، موږ د فتح وسلې لرو. دا دلته سمه ده. که تاسو یو څوک په اډه کې واچوئ، زه ډاډه یم چې موږ به یې ترلاسه کړو.
  
  ډریک اټکل وکړ چې دوی شاید د SEAL ټیم 7 څخه خوندي وي ، لږترلږه دلته دننه. ساده حقیقت چې دوی ته متحده ایالاتو ته د ننوتلو اجازه ورکړل شوې وه او بیا د اردو سایټ ته یې وویل چې یو څه جدي غلط و.
  
  مهرونه چا رالیږلي؟
  
  ولې؟
  
  هیډن ورو شو ځکه چې د دوی لارښود دوی یو بل ، حتی تنګ لاره لاندې کړل. هغه ژر تر ژره د نیم درجن نښو مخې ته ودرېد.
  
  "دا،" هغه وویل، "د ګیرونیمو پورې اړه لري."
  
  البته، دا په لویه کچه ناڅرګنده وه. د قبر ډبره یو عادي ډبره نه وه، بلکې یو کیرن و. د ډبرو یو لوی، د انسان لخوا جوړ شوی د خام اهرام په شکل کې یو تخته چې په مرکز کې جوړه شوې ده په قصدي ډول غیر واضح نوم "جیرونیمو" لري. دا یو په زړه پورې لرغونی ځای و او باید په خپل وخت کې اغیزمن و. هغه د خپلې میرمن زی او د هغه لور ایوا ګیرونیمو ګوډلي د قبر سره څنګ په څنګ و.
  
  ډریک د لوی جنګیالي قبر په لیدو سره یو ډول روحاني ویر احساس کړ، او پوهیده چې نور هم ورته احساس کوي. دا سړی یو سرتیری و چې ډیری یې د مکسیکو په وړاندې جګړه کوله او د خپلې کورنۍ، ځمکې او د ژوند طریقې لپاره یې جګړه کوله. هو، هغه له لاسه ورکړ، لکه کوچیس، سیټینګ بیل او کریزی هارس له لاسه ورکړ، مګر د دوی نومونه د ډیرو کلونو لپاره ژوند کوي.
  
  یو کوچنی کیندونکی چمتو ولاړ و.
  
  هیډن د اډې قوماندان ته سر وخوځاوه، چا چې د کیندلو موټر چلوونکي ته سر وښوراوه. ډیر ژر یو لوی کیندونکي کار ته لاړ، د خاورې لویې ټوټې یې پورته کړې او نږدې ځمکې ته یې وغورځولې. ډریک د توهین او تورونو څخه هم خبر و چې د اردو په وړاندې کیدی شي، مګر نږدې د ډیرو سرتیرو شتون پدې معنی و چې دا امکان نلري چې څوک یې ومومي. دوی به شاید د یو څه مودې لپاره فورټ سیل د خلکو لپاره وتړي.
  
  امر دا څنګه وکړ؟
  
  زه حیران یم ... څو کاله دمخه؟ شاید هغه وخت لاسرسی اسانه و. هیډن د بیکهو چلوونکي ته وویل چې په اسانۍ سره کیندل شي، بې له شکه د هینیبل ټیټ قبر په یاد ولرئ چیرې چې تابوت نه و. ټیم ولیدل چې سوري ژوره شوه او د ځمکې ټیله لوړه شوه.
  
  په نهایت کې کیندونکی ودرېد او دوه سړي په سوري کې کودتا وکړه ترڅو د ځمکې وروستۍ ټوټې لرې کړي.
  
  ډریک ورو ورو د کندې څنډې ته لاړ. الیسیا له هغه سره غلا وکړه. لکه څنګه چې تمه کیده، کینیماکا بیرته پاتې شو، نه غوښتل چې په پای کې پای ته ورسیږي. دوو کسانو د خاورو د تابوت پټه پاکه کړه او د رسۍ پورته کولو لپاره یې چیغې وهلې چې د استخراج بالټ سره وصل شي. ډیر ژر تابوت ورو ورو پورته کیدل پیل کړل، او ډریک بیا شاوخوا وکتل.
  
  هغه پوهیده چې د کمپ په شاوخوا کې هر ځای خلک ولاړ دي او په خندا سره مخ دي. اوس د هغه په زړه پیل شو چې جګړه به نه وي. د ګیرونیمو تابوت په احتیاط سره ځمکې ته ښکته شوی و، د تیږو کوچنۍ ټوټې او خاورې ټوټې شوې. هیډن د اډې قوماندان ته وکتل، چې سر یې وخوځاوه.
  
  "ستاسو ګوند، اجنټ جې. ما ته امر شوی چې هر هغه څه چې تاسو ورته اړتیا لرئ چمتو کړم.
  
  هیډن مخ په وړاندې لاړ کله چې یو کیندونکي د تابوت پوښ خلاص کړ. ټیم مشري په غاړه واخیسته. پوښ په حیرانتیا سره په اسانۍ سره پورته شو. ډریک د چوکاټ په اوږدو کې د بکس ژورو ته وکتل.
  
  ستاسو د ژوند ترټولو لوی حیرانتیا وګورئ.
  
  
  ****
  
  
  هیډن لیرې شو، د یوې شیبې لپاره کنګل شو. ماموریت هیر شوی ، د هغې ژوند هیر شوی ، د هغې ملګري ناڅاپه لاړل ځکه چې د هغې دماغ په تیږو بدل شو.
  
  هیڅکله نه...
  
  دا ناممکنه وه. دا یقینا ریښتیا وه. خو هغې د لیدو جرات ونه کړ.
  
  د تابوت دننه ، د ټایټانیوم بریکٹ کې ایښودل شوی ، د عصري ډیجیټل سکرین ځړول شوی ، او لکه څنګه چې دوی ګوري ، دا ژوندی راغلی.
  
  له ویناوالو څخه خندا راوتله. هیډن او نور بیرته راښکته شول، بې خبرې. مصنوعي خندا د پرمختللې سکرین څخه وغږول شوه ځکه چې ډیری رنګونه یې ډک کړل، د ستورو د فلش وروسته چمکۍ بهر ته راوتلې. ټیم خپل حواس ته رسیدل پیل کړل، او ډریک دوی ته مخ شو.
  
  "ایا دا سمه ده ... زما مطلب دی ... څه ..."
  
  داهل د ښه لید د ترلاسه کولو لپاره نږدې شو. "ایا غریب زوړ ګیرونیمو لاهم دلته دی؟"
  
  هیډن هغه لیرې کړ. "په احتیاط سره! ته د دې ټولو مفهومونو نه پوهېږې؟"
  
  دهل سترګې پټې کړې. "دا پدې مانا ده چې یو چا موږ ته د بکس پرځای سکرین پریښود. ایا تاسو فکر کوئ چې دا یوه وسله ده؟"
  
  هیډن وویل: "حکم پدې اړه له لاسه نه دی ورکړی." "لږترلږه نه کله چې د نازي جنګي مجرمینو خبره راځي. دا پدې مانا ده چې حکم دا دی - "
  
  خو بیا خندا ودرېده.
  
  هیډن کنګل شو، ډاډه نه دی چې څه تمه لري. هغې ښکته وکتل، بت او پټولو ته چمتو وو. هغه د لارین مخې ته ودرېده. هغې کاش کینیماکا، ډریک او ډیل دومره نږدې نه وای. هغې...
  
  لوګو په پرده راښکاره شوه، په تور باندې روښانه سور، د هغې په ذهن کې د وینې د یوې کرښې پرته نور څه نه و.
  
  "دا د امر لوګو دی ،" الیسیا وویل.
  
  زه نه پوهیږم، "ما ومنله. "دوی څنګه کولی شي دا سکرین ځای په ځای کړي؟ او دا څنګه اوس هم فعالیت کولی شي؟"
  
  یورګي وویل: "هغوی دا ونه کړل."
  
  لوګو تیاره شوه او هیډن نور هرڅه د هغې له ذهن څخه لرې کړل. تور پرده بیا راښکاره شوه او د سپیکرونو له لارې په مصنوعي ډول ښکته غږ پیل شو.
  
  "هلکانو او انجونو ستاسو خوب ته ښه راغلاست" دا لوستل شوی و، او بیا د فشار د خندا لپاره وقفه وه. "لوږه تاسو ته ښه راغلاست وايي، او تاسو باید پوه شئ چې وروستي دوه آس سواران د دوی ټولو څخه بد دي. كه لوږه در نه درېږي، مرګ به دركېږي! ها، ها ها، ها، ها."
  
  هیډن یوه شیبه د حیرانتیا لپاره ونیوله چې څه ګډوډ ذهن او ګډوډ تخیل د دې خندا سره راغلی دی.
  
  "بیا راځئ چې مستقیم ټکي ته ورشو. دریم آس سوار به تاسو ټول له مینځه ویسي نه تاسو ته اجازه درکوي یو بل له مینځه یوسي. لوږه دا کوي، سمه ده؟ "- د خندا غږ ته دوام ورکړ. "او اوس چې تاسو بریښنایی عمر ته تللی یاست ، دا به ډیر ، ډیر ګړندی پیښ شي. ایا تاسو کله هم د سټراسک لابراتوارونو په اړه اوریدلي دي؟"
  
  هیډن سر وخوځاوه، شاوخوا یې یو ګړندی نظر واخیست او د اډې قوماندان ته یې مخ کړ. هغه سر وخوځاوه او د خبرو کولو په حال کې و کله چې غږ دوام وکړ.
  
  "دا یو له لویو شرکتونو څخه دی، چې د نړۍ په نیولو کې ښکیل دی. ځواک. نفوذ. لوی شتمني، دوی دا ټول غواړي او لوی لیګونو ته حرکت پیل کړي. د امریکا حکومت په دې وروستیو کې په سټراسک لابراتوارونو باور وکړ.
  
  دا څه معنی ورکوي؟ هیډن د دې په اړه فکر وکړ. او په دې وروستیو کې څنګه؟
  
  "په ډالاس، ټیکساس کې، له دې ځایه لرې نه، سټراسک د بیولوژیکي ازموینې لابراتوار لري. دوی درمل، ناروغۍ، درمل او وسلې تولیدوي. دوی ګیمټ چلوي. که چیرې هلته یو وژونکی انفیکشن شتون ولري، د نړۍ وژونکي ویروس، د اعصابو ګاز کنستر، یا نوې بیولوژیکي وسله، په دالاس کې سټراسک به ولري. په لفظي توګه، "هغه په ژړا شو،" دا یو عمومي پلورنځی دی.
  
  هیډن غوښتل چې دا هلته ودروي. کارونه په ډېر بد لوري روان وو.
  
  "بیولوژیکي لابراتوار یو هدف ګرځیدلی. قحطي به ختمه شي. ستاسو فصلونه او په ټوله نړۍ کې به وچ شي او مړه شي. دا د انسان لخوا جوړ شوی زهر دی چې په قصدي ډول د فصل یو ځانګړی ډول په نښه کوي او مخه یې نشي نیول کیدی. موږ د وروستي قضاوت حکم یو. او لکه څنګه چې ما وویل، دا ستاسو خوب دی.
  
  ثبتول بند شول. هیډن سترګې پټې کړې او سترګې یې پټې کړې، نړۍ او د هغې ستونزو ته په بشپړه توګه غافل و. که امر یو بایو لاب په نښه کړي چې د فصل ککړتیا یې په ګوته کړې وه او پلان یې درلود چې ټول اکمالات له مینځه یوسي ، نو ...
  
  دا ممکنه وه. او احتمالي. بې له شکه، دا ناروغي به په خاوره هم اغیزه وکړي، نو هیڅ ډول خوراکي محصولات به بیا وده ونه کړي.
  
  بیا، ناڅاپه، پرده بیا ژوند ته راغله.
  
  "هو، او اوس چې موږ په بریښنایی عمر کې ژوند کوو، اجازه راکړئ تاسو ته ووایم. د دې تابوت په خلاصولو سره، د دې ثبت کولو په پیل کولو سره، تاسو ټول شیان په حرکت کې تنظیم کړل - په بریښنایی توګه!
  
  
  شپږویشتم فصل
  
  
  فورټ سل میدان ته ننوتل. د اډې قوماندان یو تخنیکر ته چیغې وهلې چې راشي او ریکارډ، سکرین او نور هغه څه چې دوی یې په تابوت کې موندلی شي جلا کړي. هیډن په ښکته کې د زړو جامو او هډوکو بنډلونه ولیدل او داسې انګیرل چې امر په ساده ډول دننه یو پرده ایښودله او د یو چا موندلو لپاره یې پریښوده. ایا د بیس له وای فای سره وصل سیګنال د تابوت خلاصولو شیبه بهر وتلی وي؟
  
  زه باید داسې باور وکړم. چاپ د ثبت کولو پیل په نښه کړ. ډیری احتمال، سینسر ښکیل وو. چا چې دا ټول وکړل د ټیکنالوژۍ پوه و. چې بله پوښتنه یې راپورته کړه.
  
  "آیا موږ یوازې د پنځوس کاله دمخه د نازي جنګي جنایتکارانو څخه تر ننه مخکې تللي یو؟"
  
  "زه په دې نه پوهیږم،" سمیټ وویل.
  
  ټیم د ګیرونیمو قبر څخه لیرې تللی و ترڅو نورو ته د برخې اخیستو اجازه ورکړي ، او اوس د ونې لاندې په یوه ډله کې ولاړ و.
  
  هیډن وویل: "ما فکر کاوه چې دا خورا روښانه و." "سړی وویل چې موږ د وروستي قضاوت حکم یو. دوی اوس هم شتون لري."
  
  د اډې قوماندان نږدې شو. "نو خلک، موږ خپل محیط دوه چنده او درې چنده کړي دي. ستاسو د ځانګړو ځواکونو د دښمنانو هیڅ نښه نشته. داسې ښکاري چې دوی دا ځل په ښکاره ډول نښه له لاسه ورکړې او ما واقعیا دوی ملامت کړل. دلته د اور وژنې ځواک ډیر دی." هغه د کلا شاوخوا ولاړو عسکرو ته اشاره وکړه.
  
  لارین یادونه وکړه: "دا پدې معنی نه ده چې هغه سیګنال چې له دې قبر څخه راغلی په نورو ځایونو کې نه و خپور شوی." "هرڅومره خلکو کولی شي دا په یوه یا بل شکل کې لیدلی وي."
  
  "په داسې حال کې چې دا ریښتیا ده،" قوماندان سر وخوځاوه، "موږ په دې اړه لږ څه کولی شو. اوس هغه څه چې موږ یې کولی شو د سټراسک لابراتوار ته زنګ ووهئ او لکه څنګه چې دوی وايي ، دې هلکانو ته خبرداری ورکړئ.
  
  هغه نږدې یو سړي ته اشاره وکړه چې دمخه یې تلیفون د هغه غوږ ته نیولی و.
  
  هیډن پوهیده چې هغه باید سکرترې کرو ته زنګ ووهي ، مګر کله چې په لاوډ سپیکر کې د سرتیري زنګ راغی ، نه ختمیدونکې بیپ د دې لامل شو چې د SPEAR ټیم شاوخوا په اندیښنه کې وګوري.
  
  د اډې قوماندان وویل: "دا یو 24 ساعته کارمند لابراتوار دی." "پوځ او سپینې ماڼۍ ته په زنګ وهلو. زه نشم ویلای چې دا څومره بد دی." هغه د تلیفون زنګ وهلی و.
  
  "تاسو اړتیا نلرئ." هیډن وویل. "ایا تاسو کولی شئ د ځایی چارواکو سره اړیکه ونیسئ؟ دوی سټراسک ته ولېږئ او ورته ووایاست چې موږ په لاره یو.
  
  " سمدلاسه ، اجنټ جې."
  
  هیډن د چورلکې په لور منډه کړه. "موږ باید دالاس ته ورسیږو! اوس! "
  
  
  اووه ویشتمه څپرکی
  
  
  کارین د کمپیوټر ترمینل ته د فلش ډرایو ښودلو دمخه د هغې لپاره خورا مهم وخت تیر کړ. هغه ښه پوهیده چې د ټیلر ویب شتمني او نفوذ سره یو څوک کولی شي په خپل کمپیوټر کې هر ډول ټیکنالوژي نصب کړي - په ځانګړې توګه هغه چې ټول هغه ناپاک رازونه لري چې هغه یې په کلونو کې راټول کړي وو.
  
  او دلته هغه وه.
  
  ځوانه ښځه. کمپیوټر. فلش کارت.
  
  په تیرو وختونو کې دوی ما ته په څو نومونو غږ کړی؟ نجلۍ د معلوماتو سره. په یوه ویب کې سر. خاکز: ډیر پخوا، ډیر لیرې، مګر لاهم اړونده.
  
  ډینو او وو ودریدل او ویې کتل ، د کور څارنه لا دمخه دومره ښه وه لکه څنګه چې کیدی شي. دوی د هرې تګلارې لپاره سینسرونه درلودل او د سخت او نرم وتلو دواړو حالتونو لپاره د بیک اپ ستراتیژیو سره پالنونه. ټول درې سرتیري اوس مهال په جدي حالت کې وو - وهل شوي، ټپ شوي، په سان فرانسسکو کې د دوی د تګ څخه ورو ورو روغ شوي. دوی هم ګرم، وږی او د بسپنو کم وو. د کارین د تضمین لاندې، دوی په دې باندې هرڅه شرط کوي. له پیل څخه.
  
  هغې وویل: "دا وخت دی چې خپل ارزښت ثابت کړئ."
  
  د هغې لومړني کلونه هیڅکله له هغې څخه نه وو وتلي؛ د اوږدې مودې لپاره هغې نړۍ ته شا کړه. ځان تباه کول د کفارو یوه لاره وه.
  
  ډینو وویل: "موږ په تاسو باور لرو."
  
  هغې په خندا خندا وکړه کله چې هغې فلش ډرایو دننه کړ او لوی سکرین یې ولید. هغې هر څه د امکان تر حده د چلولو لپاره ډیزاین کړل، او اوس هیڅ ځنډ نه و کله چې پرامپټ په سکرین کې فلش شو:
  
  ادامه ورکوئ؟
  
  بیخی صحیح ده.
  
  هغه کښیناست او کار ته لاړ. کیبورډ راښکاره شو، د هغې ګوتې راښکاره شوې، پرده یې څرخېده. هغې تمه نه درلوده چې دا ټول په یوځل کې ومومي یا حتی پوه شي - هلته ډیری ګیګابایټ معلومات شتون درلود - او له همدې امله هغې د ډرایو له پورته کولو دمخه هرڅه د امکان تر حده خورا خوندي کړل. هغې په لاس انجلس کې یو څو غیرقانوني حسابونه او یو څو حسابونه هم خلاص کړل چې دوی ممکن وکولی شي په چټکۍ سره یو څه نغدي پیسې وسپاري. البته، هغې د خپل وخت څخه هرڅه په SPEAR کې یاد کړل. دا هغه څه دي چې د ویب له مړینې وروسته پیښ شوي چې ممکن په قضیه کې مرسته وکړي.
  
  د اوس لپاره د تورو خو بدو اسنادو له پامه غورځول او په خپلو مالياتو تمرکز کول، هغې خپلې ګوتې او سکرین د معلوماتو په څپو بدل کړ. ډینو په داسې حال کې ساه ورکړه چې د ساتلو لپاره یې مبارزه کوله.
  
  "دا لعنت، ما فکر کاوه چې زه په سونیک کې یو باصلاحیته یم. زه شرط درکوم چې تاسو په ټول ځای کې هغه کاڼی وړه ټوټه ډزې وکړئ، هو؟"
  
  "ایا تاسو سونیک پیژنئ؟ د ماسټر سیسټم یا میګا ډرایو څخه؟ ایا موږ ټول د دې لپاره ډیر ځوانان نه یو؟"
  
  ډینو حیران ښکاریده. "پلی سټیشن، سړی. او ریٹرو غوره ده.
  
  کرین خپل سر وخوځاوه، ځان یې مجبور کړ چې موسکا وکړي. "هو هو، دا په بشپړه توګه ریٹرو دی، سړی."
  
  په مالي فایل کې ژور کیندل، هغې ډیر ژر د حساب شمیرې، ترتیب کوډونه، او کلیدي حکمونه وموندل. هغې سرچینې بانکونه وموندل چې ډیری یې ساحلي دي. هغې له پنځوسو څخه ډیر مختلف حسابونه وموندل.
  
  "د نه منلو وړ."
  
  ډینو یوه څوکۍ پورته کړه. "هو، زه د دواړو په تعقیب سخت وخت لرم. او دوی دواړه خالي دي!
  
  کرین پوهیده چې هغه وخت نه لري چې هر حساب وګوري. هغې اړتیا درلوده چې دا پرې کړي او غوره غوره کړي. په هوښیارۍ سره ، هغې دمخه یو ساده برنامه لیکلې وه چې د فایل له لارې به ځي او د لوړې شمیرې حسابونه به روښانه کړي. هغې اوس خوشې کړه او پنځه ثانیې یې انتظار وکړ.
  
  درې ځلیدونکي نیلي پټې امید لرونکي ښکاري.
  
  "راځئ چې تاسو وګورو."
  
  لومړی حساب روښانه شو. دا په کیمن ټاپو کې میشته و، نه کارول شوی، او د دېرش زره ډالرو بیلانس ښودل شوی. کارن سترګې پټې کړې. تاسو باید ټوکې وکړئ! هغه پوهیده چې ویب په پای کې د سینټ ګرمین خزانې په بې پروا تعقیب کې اړیکې پرې کړې - هغه یوازې هغه ته تللی و او د پای په لور یې د اردو ګمارلو لپاره ډیرې پیسې مصرف کړې وې ، هغه د وروستي احسان غوښتنه کولو لپاره زرګونه پیسې ورکړې وې - مګر هغې تمه نه درلوده چې د هغه حسابونه به دومره ضایع شي.
  
  په هر حالت کې، هغې په چټکۍ سره د لاس انجلس محلي بانکي حساب ته دېرش زره واستول چې مخکې یې پرانیستل.
  
  دا خطرناک دی، مګر که موږ بیړه وکړو، موږ کولی شو پیسې وباسو او له ځانه سره یې یوسو. که یو څوک په حساب کې جاسوسي کوي، کوم چې د دې ټیټ توازن له امله ناشونی ښکاري، دوی باید د دې توان ولري چې مخکې له دې چې څوک معلومه کړي دا کار وکړي.
  
  هغې بل حساب ته لاړه، بیلانس یې اتیا زره ډالر ولید، او باید اعتراف وکړي چې دا ښه وه. مګر د ملیونونو په څیر هیڅ شی د هغې تمه نه وه. د هغې تر څنګ، ډینو غلی پاتې شو. هغې نغدې پیسې واخیستې او ساه یې ونیوله، وروستی بیل یې فشار ورکړ.
  
  په لعنت شه. پنځلس زره؟
  
  هغه اړ شوه چې پاتې بیلونه وګوري، د شاوخوا یو سل او دېرش زره ډالرو په پای کې نغدې پیسې وباسي. دا خراب نه و، مګر دا د ژوند تضمین ډول پیسې نه وې. دا به وخت ونیسي، او هغه د اوږدې مودې تړلې پاتې کیدو څخه ویره درلوده، مګر د اوس لپاره د اکمالاتو کمښت راتلونکی ګام اړین کړی.
  
  هغې وویل: "د تورونو لپاره خواړه."
  
  ډینو وویل: "زه له دې څخه خوښ نه یم."
  
  کارین یادونه وکړه: "په دې پورې اړه لري چې څوک دی." "او دوی څه وکړل. موږ کولی شو ریښتیني بد بدکاران افشا کړو - شاید د ځینې نوي متخصص ویب پا toې له لارې - او پدې اړه بحث وکړو چې موږ د هغه چا په اړه څه کولی شو چې ممکن یو څو پونډه له لاسه ورکړي."
  
  وو سر وخوځاوه. "څه؟" - ما وپوښتل.
  
  "یو څو ډالر. Tsentarinos. ونګا لعنت، موږ له کوم ځای څخه پیل کوو؟"
  
  په نوې فایل کې د نومونو ډیری پاڼې شاملې وې، هر یو یې په بولډ کې او د عکس او نیټې سره. کارین لیست لاندې کړ. "سمه ده، ښه، دوی د الفبا په ترتیب کې دي. لږترلږه دا یو څه دی. کوم غوره توبونه؟"
  
  ډینو وویل: "زه هیڅ شتمن سړی نه پیژنم." "د یو چا د بلیک میل کولو یادونه مه کوئ."
  
  "زه د دې نومونو څخه ځینې پیژنم ،" وو وویل لکه څنګه چې کارین په ډاډ سره د AC پاڼې له لارې سکرول کوي. "مشهور شخصیتونه. د سپورت ستوري. د تلویزیون وړاندیز کونکي. خدایه، دا ویب سړی څوک و؟"
  
  "هغه څوک وو؟" کرین احساس وکړ چې نفرت د نوي ځواک سره راپورته شو. "یو تر ټولو بد، ډارونکی او خورا پیاوړی مخلوق چې تل ژوندی دی. بد اوتار، د سیارې په هر ژوند باندې د تاثیر کولو وړ دی.
  
  ډینو وویل: "زه همدا اوس د دوی یو څو نومونه کولی شم."
  
  "هو، هرڅوک دا کولی شي. خو دا په ریښتیا هم هغه ډول ملایان دي چې موږ یې لاندې پاتې کیدل غواړو."
  
  کارین د خپل سیسټم فایر والونه چیک کړل، د لومړنیو خبرتیا نښو په لټه کې دي چې بل څوک شاوخوا ځړول کیږي. هیڅ شی د تصور وړ نه و، مګر هغه دومره بې باوره نه وه چې باور وکړي چې یو څوک د هغې څخه ډیر هوښیار نه و.
  
  "ټول ځای وګورئ،" هغې وویل، د فلش ډرایو لیرې کول. "موږ اړتیا لرو د B سایټ څخه د یوې ورځې لپاره هرڅه وڅیړو. بیا به موږ وګورو."
  
  
  ****
  
  
  دا ټول د هغې د محتاط چمتووالي برخه وه. که یو څه غلط شي او دوی لیدل کیږي، نیول شوي یا وژل شوي، دا به د چمتووالي نشتوالي له امله وي. کیرین په خپل پام وړ اسلحه کې او د هغې پراخه عقل هر اونس د دوی د ساتنې لپاره کارولې.
  
  او زما پلان. زما کوچنی غچ.
  
  ډینو، وو او هغې خپل کور په دښته کې پریښود او ځانونه یې په یوه کوچنۍ هټۍ کې ځای په ځای کړل چې دوی د هیڅ ځای په مینځ کې وموندل. دا څو اونۍ میتودیکي لټون واخیست ، مګر یوځل وموندل شو ، دا د بیک اپ سرپناه لپاره یو غوره ځای وګرځید. وو د CCTV له لارې د کور په لیدو کې څلورویشت ساعته تیر کړل. کارین او ډینو لاس انجلس ته لاړل، د پیسو ذخیره یې واخیستله او هغه څه چې پاتې وو په بل ځای کې یې ځای په ځای کړل، په وخت سره د هغې د شبکې فایر والونه، د دوی اعتبار او هغه حالت چې دوی یې په کې وو. وخت او وخت بیا هغې هیڅ نښه ونه لیده چې دا په هیڅ ډول ازمول شوی وي.
  
  په طریقه او احتیاط سره، په هرصورت؛ دا یوازینۍ لار وه چې دوی کولی شي آزاد پاتې شي.
  
  پوره دېرش ساعته تېر شوي وو چې کور ته راستانه شول. یو څو نور چکونه او کارین چمتو و چې د فلش ډرایو سره بیا کار وکړي.
  
  "ایا تاسو کیمرې چیک کړې؟" - هغې پوښتنه وکړه.
  
  "هو، بس دا وکړه."
  
  دا یوازې یو څو ثانیې ونیولې او بیا، یو ځل بیا، هغې د نومونو لیست ته لاړ. د C وروسته، البته، D راغی.
  
  میټ ډریک په لیست کې نه و.
  
  مګر د SPEAR لپاره جلا برخه وه. د ډریک نوم په لیست کې و. نو الیسیا میلز هم وو. هیډن جې او مانو کینیماکا هغه تمه درلوده. هغې برجټ مکینزي ولید - هیڅ حیرانتیا نشته. لانسلوټ سمیټ؟ هومم. Mai Kitano. لارین فاکس یورګي. په زړه پورې خبره دا ده چې د Thorsten Dahl ته هیڅ اشاره نه وه شوې.
  
  مګر د کارین بلیک ته اشاره وه.
  
  هغې د یوې شیبې لپاره هغه ته وکتل، بیا یې پریکړه وکړه چې هغه د اوس لپاره له پامه غورځوي. د SPEAR ټیم پورې اړوند نورې اړیکې او د لومړي مخ په پای کې اضافه شوي د دفاع وزیر کیمبرلي کرو څخه وې؛ نیکولاس بیل ته، زنداني؛ او د "کورنۍ/ملګري" په نوم یو بشپړ فرعي مینو.
  
  لعنت، دا سړی واقعیا د دوی په اړه ښار ته لاړ.
  
  ښه.
  
  لومړی کلیک باید په ساده ډول په نوم وي: میټ ډریک.
  
  د هغې سترګې ولړزیدلې، لیرې شوې، او بیا پراخې شوې. د هغې سترګې د ساسرونو اندازې ته پراخې شوې.
  
  "ما وخورئ،" هغې په ویره کې وخندل. "او. ټوکه. زه."
  
  
  اتلس څپرکی
  
  
  میټ ډریک د سټراسک لابراتوارونو نښه ولیده مخکې لدې چې دوی هلته راشي. د دالاس په څنډه کې، دا لا تر اوسه یوه اوږده ودانۍ وه، او د هغې نیلي او سپین سټایل شوي 'S' لوگو د جوړښت په سر کې ایښودل شوی و. په هرصورت، د دوی موټرونه په چټکۍ سره روان وو، او ډیر ژر یې ولیدل چې ټوله خاوره مخکې پرانستل شوه.
  
  د سټراسک لابراتوارونه بې اهمیته ښکاریدل، په څرخ کې یو لښتی، او دا، پرته له شکه، نظر و. کړکۍ یې د نه منلو وړ وې، مګر ډیری وې. د هغه د موټر پارک د CCTV کیمرې په ځاله کې پوښل شوی و، مګر دا نړۍ وه. هیڅوک نشي ویلای چې کیمرې څومره پرمختللې وې یا دوی څومره پراخې وې. پرته له وړوکي خنډ پرته بله دروازه نه وه. هیڅ امنیت نه لیدل کیږي.
  
  "تر اوسه کوم ځواب؟" - داهل وپوښتل.
  
  هیډن د هغې د پوزې پل په ګونډو کړ. "مړه چوپتیا،" یوازې هغې وویل.
  
  ډریک د منظرې مطالعه وکړه. د پارکینګ ساحه د ودانۍ شاوخوا، مخ او ختیځ اړخ ته د L شکله وه. لويديځ ته يو دروند، واښه لرونکی بند و. نه کټ. ټوله سیمه خلاص پلان وه. د سړکونو یوه شبکه د هغې په شاوخوا کې روانه وه، او په لسګونو کوچنۍ دفتري ودانۍ، ګودامونه او پټې مالونه سمدستي ویسټا جوړوي.
  
  "پولیس،" داهل وویل.
  
  د DPD افسران لا دمخه د پیښې په ځای کې وو، د سړک په څنګ کې د ساحې څخه بهر ولاړ وو. هیډن خپلو چلوونکو ته وویل چې نږدې پارک وکړي او کودتا وکړي.
  
  ډریک په چټکۍ سره ما تعقیب کړ.
  
  "تاسو څه لیدلي؟ هر څه؟" هیډن وپوښتل.
  
  لوړ افسر د غاړې سوځیدنې سره پورته وکتل. "هغه څه چې تاسو ګورئ هغه څه دي چې موږ یې لرو، میرمن. موږ ته امر شوی چې څارنه وکړو او هیڅ اقدام ونه کړو.
  
  هیډن لعنت وویل. "نو موږ نه پوهیږو چې موږ په څه کې یو. یوازې د یو لیوني سړي ژمنه چې شیان هغومره خراب دي څومره چې دوی کیدی شي."
  
  الیسیا سر وخوځاوه. "سلام، نوی څه دی؟"
  
  ډهل وویل: "که دوی هلته بیولوژیکي وسله یا بیولوژیکي وسیله ولري چې په ځانګړي ډول زموږ د فصلونو له مینځه وړو لپاره ډیزاین شوي وي ، نو موږ بله چاره نه لرو."
  
  "او تاسو څنګه وړاندیز کوئ چې موږ دننه شو؟"
  
  داهل په خندا سره وویل: "پر مخ لاړ شه." "ایا بله لاره شته؟"
  
  "زموږ لپاره نه،" ډریک وویل. "ایا تاسو چمتو یاست؟"
  
  "لعنت،" الیسیا وخندل. "زه واقعیا هیله لرم چې تاسو دواړه لاسونه مه نیسئ."
  
  هیډن د هغه شیانو غوښتنه وکړه چې دوی یې وغوښتل او دوی یې ورکړل. ډریک خپل د ګاز ماسک واخیست او واچاوه. په لابراتوار کې هیڅ خطر نه و.
  
  ډریک بیا د واښه لرونکی بند څخه ښکته شو او د پارکینګ ساحې ته یې لاندې د سیند څخه کودتا وکړه. شاوخوا څلوېښت موټرې په هر ځای کې پرتې وې، د مختلفو عمرونو او پاکوالي معمول کوریرونه. هیڅ غیر معمولي ندي. ډهل د هغه څنګ ته ځیر شو، الیسیا او می د هغه ښي خوا ته. دوی پوره چمتووالی نیولی و او وسلې یې هم تیارې وې. ډریک ترټولو بد تمه درلوده ، مګر د اوس لپاره ټول هغه څه چې دوی ته یې ښه راغلاست ویل یو عجیب چوپتیا وه.
  
  "ایا تاسو فکر کوئ چې معلومات نورو ټیمونو ته رسېدلي دي؟" کینیماکا د احاطې شاوخوا وکتل. "که چیرې د دغو هیوادونو څخه ځینې داسې باد ترلاسه کړي چې دا ډول بیولوژیکي وسلې دلته دي او په دې لابراتوار کې زیانمنونکي دي، موږ ممکن د برید سره مخ شو. او سټراسک د فورټ سیل په پرتله خورا لږ خوندي دی.
  
  "نور ټیمونه؟" لارین په مخابره کې ساه ورکړه. "زه اندیښمن یم چې د حکم ثبت کول پرته له کوم محدودیت څخه نشر شوي. او دا چې یو شیټ طوفان ممکن په بشپړ ډول وي.
  
  د کینیماکي خوله په لویه دایره بدله شوه. "اوه."
  
  ډریک او داهل حرکت وکړ، د موټرو تر منځ حرکت وکړ او د ټولو کړکیو سترګې یې پټې کړې. هیڅ شی نه دی تللی. دننه الارم غږ نه شو. دوی هغه لارې ته ورسیدل چې اصلي لابي ته یې لاره وهله او ولیدل چې حتی هغه کوچنۍ کړکۍ تیارې وې.
  
  داهل وویل: "که ما دلته سپارلی وای." "زه به سمدلاسه فکر وکړم چې دا کوم عادي لابراتوار نه و."
  
  "هو ملګریه. دا تل غوره ده چې یو ښه کوچنی استقبال ولرئ."
  
  دهل د دروازې لاسي هڅه وکړه او په حیرانتیا یې وکتل. "خلاص شوی."
  
  ډریک د هیډن امر او امر ته انتظار و. "لاړ شه."
  
  د ګاز ماسک سره د هغه لید محدود کړ، هغه ولیدل کله چې داهل پراخه دروازه خلاصه کړه او بیا دننه وتښتید. ډریک د دښمنانو په لټه کې خپل نوی HK پورته کړ. لومړی شی چې دوی ولیدل هغه جسدونه د استقبال میز ته نږدې او په دهلیز کې پراته وو.
  
  "چټک". داهل لومړی هغه ته ورغی، چې د الیسیا پوښل شوی و. مای دویمې ته ورغی، د ډریک لخوا پوښل شوی. سویډن په چټکۍ سره خپل نبض چیک کړ.
  
  هغه وویل: "د خدای شکر دی." "هغه ژوندۍ ده".
  
  "او دا هم،" مۍ تایید کړه او د قرباني سترګې یې پورته کړې. "زه فکر کوم چې هغه نشه شوی و. د خوب کولو ګاز، یا هر هغه غوره اصطلاح چې دوی ورته وایي."
  
  هیډن له ځان سره د ګازو، بخارۍ او بخارۍ کشف کوونکی له ځانه سره وړی و. "دا داسې یو څه دی. غیر زهرجن. وژونکي نه. ښایي یو څه رڼا چې دوی ویده کړي؟
  
  "ووډکا په وسلو بدله شوه ،" الیسیا وویل ، د هغې غږ د ماسک لخوا تحریف شوی. "دا به کافي وي."
  
  کینسي هغې ته وکتل، ورو یې سر وخوځاوه.
  
  "تاسو څه ګورئ، برجټ؟"
  
  "ښه، لږترلږه د دې ماسک سره زه کولی شم تاسو ته وګورم پرته له دې چې پورته شي."
  
  هیډن وویل: "ګاز باید یو ګړندی عمل کونکی ، بشپړ پوښښ ګاز وي." "دوی دا څنګه وکړل؟"
  
  "وینټس،" لارین وویل. "د تودوخې سیسټم، هوایی کنډک، داسې یو څه. که څه هم، شاید، چیرته چې ساینس پوهان په خپلو لابراتوارونو کې بند دي. د تاسیساتو ډول ته په پام سره، هر لابراتوار یا د ذخیره کولو تاسیسات به د اصلي نوډ سره وصل نه وي.
  
  "ښه،" هیډن وویل. "نو ولې ؟ دوی د ټول کارمندانو په ویده کولو سره څه ترلاسه کړل؟"
  
  د دوی په خبرو کې یو نوی غږ راغی، نه د مخابراتي سیسټم له لارې، بلکې د یو ډول لوډ سپیکر سیسټم له لارې چې شاید ټوله ودانۍ یې پوښلې وي.
  
  "تاسو دلته یاست؟ د پاتې په اړه څه؟ او ښه. بیا موږ په دولس ثانیو کې پیل کولی شو.
  
  ډریک په چټکۍ سره شا وګرځید، دروازې ته یې وکتل. د لارین غږ د مخابراتو له لارې د طوفان څپې په څیر تیر شو.
  
  "موږ نږدې کیږو! زه فکر کوم چې اسراییلیان. راځئ چې همدا اوس مات کړو. او سویډن!"
  
  "که چیرې داسې ځای شتون ولري چیرې چې د ټوپک جګړه نه وي ..." الیسیا اشاره وکړه.
  
  ډزې لا پیل شوې؛ د دالاس پولیس د نفوذي کسانو په تعقیب کې شک نه درلود. سره له دې، برید په ناقانونه توګه په چټکۍ سره ترسره شو. ډریک لا دمخه د تالار لاندې روان و او د خپل مخابراتو سره وصل و ، د بیړني بند کوډ غوښتنه یې وکړه چې ډیری داخلي دروازې به خلاصوي. په دې شیبه کې، د دروازې د لومړي قطار شاته د کړکیو لوی قطار وچاودید، لاسي بمونه په چټکۍ سره درې ګلیزینګ ویجاړ کړل. ډریک ولیدل چې د استرا تیز شارپیل په یوه وژونکي، نه ودریدونکې څپې کې چاودیدلې، په خونو کې خپریږي. شارډز په هره سطحه کې ځای پرځای شوي. داخلي برخې او د دفتر کړکۍ هم مات شوي یا غورځیدلي دي. ډریک د ټوپک دروازې ته اشاره وکړه.
  
  د لارین غږ: "دوه، درې، پنځه، اته، اوه."
  
  هغه په چټکۍ سره د اوریډ کوډ ته ننوتل، بیا یې د هغې له لارې منډه کړه، وروسته پاتې ټیم یې تعقیب کړ. هر خوا جسدونه پراته وو، د خوب د ګاز له امله بې هوښه شوي وو.
  
  "ایا دا زموږ لپاره خوندي دی چې خپل ماسکونه لرې کړو؟" هغه وپوښتل.
  
  هیډن د هوا کیفیت څارلی. "زه یې وړاندیز نه کوم. هو، دا اوس روښانه ده، مګر هغه څوک چې ګاز معرفي کړي بیا یې کولی شي.
  
  ډهل زیاته کړه: "له بدو سره."
  
  "په لعنت شه".
  
  ډریک هغه وخت ډزې پیل کړې کله چې هغه ولیدل چې نقاب لرونکي شخصیتونه ننوځي. په یو وخت کې پنځه، نو دوی شاید روسان وو، ځانونه یې د خپلو ګولیو څخه خلاصول او پروا یې نه کوله چې په لاره کې چا ته زیان رسوي. ډریک یو پر واسکټ وواهه، پاتې نور وتښتېدل.
  
  "زه فکر کوم چې موږ کولی شو په ډاډ سره ووایو چې د روسیې ټیم د حکومت تر بندیزونو لاندې نه دی. هیڅ حکومت به په سمه توګه دا کار ونه مني."
  
  کینیماکا وخندل. "موږ دلته د روسیې خبرې کوو، ملګري. ویل سخت دي."
  
  کینزي وویل: "او که دوی فکر کاوه چې دوی کولی شي له دې څخه لرې شي." "اسرائيليان هم."
  
  ډریک د میز تر شا پناه واخیسته. د دفترونو د دې داخلي لابراتوار د احاطې په شاوخوا کې برخې په غوره توګه کمزورې وې. دوی باید حرکت ته دوام ورکړي.
  
  هغه ایلیسیا او می ته په لاره واچاوه کله چې هغه تیر شو. "لارین،" هغه وویل. "ایا موږ پوهیږو چې بیولوژیکي وسلې چیرته دي؟"
  
  "تر اوسه نه. خو معلومات را روان دي."
  
  ډریک یو خندا وکړه. وژونکي بیوروکراټانو شاید د عاید په مقابل کې د ژوند قیمت وزن کړی وي. هیډن تېر شو. هغې وویل: "ژور لاړ شه." "نو دا به وي."
  
  روسانو د کورنیو چارو پر دفترونو ډزې وکړې. ګولۍ د فایبر ګلاس پوټکي له مینځه وړي ، د تختو د سقوط لامل کیږي او د المونیم سټډونه هرچیرې الوتي. ډریک خپل سر پورته نه کړ. هیډن مخ په وړاندې روان شو.
  
  ډریک د خاورو په منځ کې وکتل. "زه نشم کولی په دوی باندې خپل لید ترلاسه کړم."
  
  داهل له بل نظره ناست و. "زه کولی شم". هغه ډزې وکړې؛ سړی ښکته شو، خو دهل په خندا خپل سر وخوځاوه.
  
  "واسکټ. لا هم پنځه قوي دي."
  
  لورین زنګ وواهه. "د معلوماتو یوازې یوه ټوټه، خلک. هغه قومانده چې د خوب ایجنټ یې خوشې کړ، یقینا د ودانۍ له دننه څخه راغلی و."
  
  هیډن وویل: "دا یې ترلاسه کړه." "لارین، سویډن چیرته دي؟"
  
  چوپتیا، بیا: "له هغه لارې چې دوی راغلل، زه به د ودانۍ له بلې غاړې څخه ووایم، مستقیم ستاسو په لور روان دی."
  
  "لمر، نو موږ باید لومړی مرکزي نقطې ته ورسیږو. انګیرل چې دا د ټیټو کچو لاره ده، لارین؟
  
  "هو، مګر موږ نه پوهیږو چې بیولوژیکي وسلې چیرته دي."
  
  هیډن وویل: "دا هلته دی." "دوی باید احمق وي چې دا په بل ځای کې ذخیره کړي."
  
  ډریک ډال ته سر وخوځاوه. "ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  "یقینا. خو لکه څنګه چې مو مخکې وویل، هېڅ حکومت به د دې برید اجازه نه وي ورکړې."
  
  "اوس تاسو فکر کوئ چې سویډن په خپلواکه توګه عمل کوي؟"
  
  دهل وخندل، خو څه يې ونه ويل. په دې وخت کې، هر څه ممکنه وه، او نوی انکشاف چې امر ممکن لاهم په فعالیت کې وي، عصري زیربنا ته تازه شوی، په ټوله پاڼه کې د پوښتنې نښه هم ایښودله. دوی له موږ څخه څو قدمه مخکې دي؟
  
  او څلورم؟ كه لوږه در نه درېږي، مرګ به دركېږي!
  
  ډریک را وګرځید. کینیماکا د دفتر لیرې خوا ته وخوت او ځان یې د بهرنی دیوال په وړاندې فشار کړ، سمیټ تعقیب کړ کله چې دوی د داخلي مرکز سره یوځای شول. هیډن، مای او یورګي د مینځ څخه سم روان وو. ډریک د ډزو وروسته ډزې وکړې ترڅو روسان ځمکې ته وغورځوي. کینزي د دوی په مینځ کې کښیناست، یو تومانچه یې په لاس کې ونیوله، مګر بیا هم سخت ښکاري. بې وزله نجلۍ خپل کټانا ورکه کړه.
  
  ډریک د خلاص پلان دفتر ساحې پای ته ورسید. هیډن لا دمخه هلته و ، د خلاصې ځای شاوخوا ته یې وکتل چې د لفټ بانک او له هغې هاخوا د دفترونو بله لویه سیمه وه. هلته یو ځای سویډن وو.
  
  لارین د دوی په غوږونو کې وویل: "زه تاسو ته د بد خبر له ورکولو څخه کرکه لرم." "مګر اسراییلو هم یوازې یو پرمختګ وکړ. دا د جګړې ډګر دی. تاسو ډیر خوشحاله یاست چې هلته یاست. "
  
  اوس کینسی بیرته راغلی. "زه په جدي توګه شک لرم چې اسراییل د حکومت ملاتړ لري. خو زه باور لرم چې دا ځانګړي ځواکونه دي. ایا تاسو هیڅ ملاتړ نه لرئ؟"
  
  "په لاره. له هغې څخه ډکه کښتۍ. زه نه پوهیږم چې دا ټیمونه به وروسته له دې څخه د وتلو څه تمه ولري.
  
  کینسی وویل: "تاسو پدې باور نه کوئ." "تل یوه لاره ده. تاسو اړتیا لرئ دلته د قربانیانو خوندي ساتل پیل کړئ. دوی ته به هغه مرستې چې دوی ورته اړتیا لري ورکوي."
  
  هیډن بیرته راغلی. "بخښنه غواړم، زه تر اوسه له دې سره موافق نه یم. موږ نه پوهیږو چې موږ ورسره څه معامله کوو. موږ نه پوهیږو چې ایا دا حکم کولی شي نور وژونکي څه خوشې کړي."
  
  "ایا دا د دوی د وتلو دلیل نه دی؟"
  
  "آرډر ممکن موږ وغواړي چې دا کار وکړو. دروازې خلاصې کړئ."
  
  "مم، ملګری،" الیسیا وویل. "ځینې احمق لا دمخه کړکۍ خلاصې کړې."
  
  هیډن د دې په اړه فکر وکړ. "لمر، تاسو سم یاست، مګر دا یوازې دا خرابوي. څه که چیرې د امر پلمه په دالاس کې یو څه وژونکي خوشې کول وي؟
  
  ډریک لفټونو ته وکتل. "موږ اړتیا لرو پوه شو چې د بیولوژیکي وسلې چیرته دی."
  
  ګولۍ د روسیې پر ځواکونو ولګېدې، چې د مختلفو تختو څخه جوړ شوي "پاپیر ماچ" ته یې واړوله. سټیشنري په هوا کې الوتنه وکړه: د پنسلونو یوه سیټ، ټیلفون، د کاغذ ټوله کڅوړه.
  
  ټیم میدان ته راغی.
  
  د لارین غږ لږ تر لږه د اوریدلو وړ و. "څلور فرعي سطح، لابراتوار 7. دا هغه ځای دی. زر کوه!"
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  د سویډن په وړاندې د ډال په توګه د لفټونو د قطار په کارولو سره، د SPEAR ټیم د روسانو په وړاندې دوامداره اور ته دوام ورکړ کله چې دوی د فولادو دروازو ته ورغلل. هیډن او جورګي خوشې شول پداسې حال کې چې کینیماکا او سمیټ د سویډن او پاتې ټیم په روسیه تمرکز کاوه.
  
  هیډن د SL4 لیبل تڼۍ فشار کړه.
  
  که د لفټ زنګ وواهه، نو د درنو ډزو له امله غږ ورک شو. ډریک وتښتید، مګر دښمن بیا هم وکولی شو چې ډزې وکړي او مخ په وړاندې ځي، د میز وروسته د میز په شاوخوا کې حرکت کوي او د قوي شیانو څخه کار اخلي ترڅو د دوی تر شا پټ کړي. بیا هم یو سړی په سر کې د مرمۍ سره ولوېد. بل په درد کې چیغې وهلې لکه څنګه چې هغه وزر نیولی و، او بل په پښه کې ویشتل شوی و. په هرصورت، دوی راغلل.
  
  څراغونه د فلزي دروازو څخه پورته شول او بیا دوی خلاص شول. هیډن کودتا وکړه او پاتې ټیم یې تعقیب کړ. دا د دوی لپاره ستونزمن و، مګر دوی یې په لاره واچول.
  
  ډریک د دوی په مینځ کې د هانګ کانګر دال په مقابل کې فشار راوړل شو.
  
  الیسیا خپله زنه په شا کې واچوله. "دا زما شاته څوک دی؟ د ځپلو ګوتو سره؟
  
  "زه یم". کینزي په غوسه شو کله چې سخت ځای دوی ته ورننوتل، د حرکت لپاره هیڅ ځای نه پریښوده ځکه چې دا څلورمې درجې ته ورسیده. "مګر زما لاسونه زما په غاړه کې بند پاتې دي. په حیرانتیا سره، زما ګوتې هم هلته دي. هغې هغوی وښورول.
  
  الیسیا د حرکت احساس وکړ. "ښه، یو چا زما په غاړه کې یو څه ودرول. او دا کیله نه ده."
  
  "هو، دا باید زه وي،" یورګي وویل. "ښه، دا زما ټوپک دی."
  
  الیسیا سترګې پورته کړې. "ستاسو ټوپک، سمه ده؟"
  
  "زما ټوپک. زما ټوپک، زما مطلب دا دی."
  
  "ایا دا په بشپړ ډول چارج شوی؟"
  
  "ایلیسیا ..." ډریک خبرداری ورکړ.
  
  "مم، هو، دا باید همداسې وي."
  
  "نو زه به ښه نه شم چې حرکت وکړم. موږ نه غواړو چې دا اوس په داسې محدود ځای کې کار وکړي، ایا موږ؟"
  
  خوشبختانه ، لکه څنګه چې کینسي داسې ښکاریده چې هغه د پام وړ ځواب ورکولو په حال کې وه ، لفټ ودرېد او د رارسیدو غږ یې وکړ. دروازې خلاصې شوې او ټیم په عمل کې په دهلیز کې راښکته شو. ډریک د نښې لپاره دیوالونه سکین کړل. البته هلته هیڅ نه وو.
  
  "لابراتوار 7 چیرته دی؟"
  
  لارین وویل: "ښي ته وګرځئ، دریمه دروازه.
  
  "کامل".
  
  داهل مخ په وړاندې ولاړ، لا هم محتاط، خو ډاډمن ښکاري. ګواښ په پراخه کچه خورا لوی و ، مګر ډریک هیڅکله د یوې شیبې لپاره دا دلیل هیر نه کړ چې دوی دلته وو. د وروستي قضاوت حکم. دوی نور څه پلان لري؟
  
  یورګي خپل ماسک لیرې کړ، هوا ته یې ساه ورکړه. کینسي یوځای شوه، مقررات یې مات کړل، او بیا سمیټ ورته تعقیب کړ، هیډن ته یې یو خالي نظر ورکړ ځکه چې هغې په بې وسۍ سره خپل لاسونه پورته کړل.
  
  داهل وویل، " یاغیان، خپل تګ ته ادامه ورکوي.
  
  کینزي وویل: "زه به غله ووایم." "ښه ښکاري."
  
  هغه د هغه تر څنګ ودریده.
  
  "که زه دومره ښه ډسپلین نه وای، نو زه به ستاسو سره یوځای شوی وای."
  
  "اندیښنه مه کوه. موږ کولی شو په دې اړه کار وکړو."
  
  ډریک هغه له شا څخه وغورځاوه. "تاسو پوهیږئ چې هغه شخصي ښوونځي ته تللی، ایا تاسو نه، کینز؟ تاسو به هیڅکله هغه مات نه کړئ."
  
  "موساد خپلې طریقې لري."
  
  دهل خپل اوږه ته وکتل. "ایا تاسو دواړه چپ شئ؟ زه هڅه کوم چې تمرکز وکړم."
  
  "وګوره زما مطلب څه دی؟" ډریک وویل.
  
  "په څه تمرکز وکړئ؟" الیسیا وپوښتل. "له یو څخه تر څلورو پورې شمیرې؟"
  
  داهل وویل: "دلته موږ یو." "لابراتوار 7".
  
  "تاسو پخپله هرڅه محاسبه کوئ، تورستي؟ انتظار وکړئ، زه فکر کوم چې زه یو سټیکر لرم.
  
  هیډن مخ په وړاندې وخوځاوه. "تشکیل، خلک. شاته وګوره. په دواړو خواوو کې لفټونو ته پام وکړئ. زه په تلیفون کې لورین ته اړتیا لرم چې ما د بایو ویپن سره وصل کړم، او زه لابراتوار ته اړتیا لرم چې خوندي وي. ایا تاسو فکر کوئ چې تاسو یې کولی شئ؟"
  
  پرته له ځنډه، دوی منتشر شول او خپل ځایونه یې ونیول. ډریک او هیډن باید پخپله لابراتوار ته ننوځي. دوی لومړی بهرنۍ دفتر ته ننوتل، کوم چې په اکمالاتو ډک و، هره شته سطحه په هر ډول وسایلو پوښل شوې وه. ډریک نه پوهیدل چې دوی څه دي، مګر دوی حیاتي او ګران ښکاري.
  
  د شیشې دیوال شاته یو داخلي، خوندي کوټه وه.
  
  "لارین،" هغه وویل. "لابراتوار 7 د دوو خونو څخه جوړ دی. خارجي او داخلي. دننه احتمالا د کیمیاوي کنټرول خونه وي چې مهر او خوشې کیدی شي.
  
  هیڅ نه. اړیکه قطع شوه.
  
  ډریک هیډن ته وکتل. "څه -"
  
  "بخښنه غواړم، میټ. هیډن لابراتوارونه تل د فریکونسۍ ساتل کیږي، نو سیګنالونه نشي کولی دننه او بهر راشي. لابراتوار 7 د نورو تاسیساتو څخه په مختلف کچه کې دی، او دا موږ یو څه وخت نیولی ترڅو اضافي امنیت غیر فعال کړو.
  
  هیډن وویل: اندیښنه مه کوئ. "چيرته لاړ شه؟"
  
  "داخلي کوټه. هلته باید د شیشې کابینه وي. ایا تاسو دا ګورئ؟"
  
  ډریک د شیشې لوی دیوال ته لاړ. "هو. په لرې کونج کې."
  
  "بیولوژیکي وسلې په ښکاره ډول د وسلو په څیر ندي. دا باید د قهوه فلاسک د اندازې په اړه په یوه کنستر کې زیرمه شي. دا د PD777 کوډ لخوا پیژندل کیدی شي. دا ترلاسه کړه؟"
  
  "پوهېدل". هغه د دروازې کوډ پینل ته لاړ او د اوور ریډ کوډ کې یې ټک کړ. "هیڅ نه". هغه ساه ورکړه. "ایا دا کوټه یو بل کوډ لري؟"
  
  " اجازه راکړئ چې پوه شم. ستونزه دا ده چې ټول باداران، تخنیکران او د لابراتوار معاونین ستاسو سره ویده دي.
  
  "د روسانو، سویډن او اسراییلیانو یادونه نه کول. زر کوه".
  
  ډریک د هیډن سره د ټیم سره مشوره وکړه لکه څنګه چې غوږ شو. هر څه خاموش وو، په زړه پورې. سمیټ بیا د خپل کمیس له لارې وده وکړه.
  
  "په ختیځو پوړونو کې حرکت. دلته دوی راځي!"
  
  می راپور ورکړ: "ما په لویدیځ کې حرکت وموند." "زر کوه".
  
  هیډن وویل: "دا لفټونه ونیسئ." "موږ به ډیر ژر دوی ته اړتیا ولرو."
  
  ډریک د شیشې له لارې د ډزو په اړه فکر وکړ. بې له شکه دا به بلټ پروف او احتمالي خطرناک وي. په بهرنۍ کوټه کې د شیشې المارۍ هم شتون درلود چې د ټیسټ ټیوبونو او کنسترونو څخه ډکې وې چې ممکن هر ډول زهر ولري.
  
  لارین یو نوی کوډ واوراوه. ډریک هغه ته ټک ورکړ. دروازه خلاصه شوه. هغه د کوټې لرې پای ته ورغی، المارۍ یې پرانیستې او د کنستر په لټه کې شو. هیډن وروسته پاتې شو. په داسې حال کې چې خپل شاتړ پټوي، د ټیم هر غړی راتلونکی یو په نظر کې ساتي.
  
  ډریک د کنستر وروسته د کنستر څخه تیر شو. په هر یوه باندې د تور، تورو لیکو او شمیرو نښه وه، او دوی بې ترتیبه وو. یوه دقیقه تیره شوه. سمیټ په زینو ډزې وکړې، او می یو څو ثانیې وروسته ورته وکړل. په دوی برید وشو، دعا یې کوله چې هیڅوک دومره احمق نه وي چې په جګړه کې لاسي بم واستوي.
  
  "پوهېږې!"
  
  هغه کانټینر پورته کړ، نیمه ثانیه یې وکړه چې په یاد ولری چې په دې کې داسې بیولوژیکي وسلې شتون لري چې لږترلږه امریکا له منځه یوسي، او هغه یې د لاس لاندې ټیک کړ. "دا د تګ وخت دی".
  
  د یو په څیر، همغږي شوي، دوی په شاتګ پیل وکړ. می او سمیټ د زینو پوښلی تر هغه چې ډریک او هیډن دالان ته ورسیدل، او بیا یورګي او ډیل دوی پوښلي. می او سمیټ په چټکۍ سره شاته شول کله چې الیسیا د لفټ تڼۍ فشار کړه.
  
  دروازې سمدستي خلاصې شوې.
  
  "چټک!" - مۍ چیغې کړې، په چټکۍ سره د کونج شاوخوا ښکاري. "دوی زما څخه څو ثانیې شاته دي."
  
  هغې بیرته ډزې وکړې، دوی یې په ځمکه کې واچول.
  
  سمیټ بله لاره غوره کړه، اوس دال لخوا پوښل شوي، دواړه سړي د دروازو په لور شاته روان دي.
  
  او بیا د الارم غږ پیل شو، یو پیاوړی سینګ په څیر غږ چې غوږونه یې ډک کړل او حواس یې په چټکۍ سره واستول.
  
  "دا څه شی دی؟" ډریک چیغې کړې.
  
  "نه. او نه!" لورین بیرته چیغې کړې. "له دې ځایه لاړ شه. اوس له دې ځایه ووځه! دوی یوازې سیسټم ته یو څه خوشې کړل. هغې ودرېده. "اې خدایه... دا سارین دی."
  
  دا لا دمخه د دالان په چت او د لفټ اړخ ته د وینټونو له لارې تیریدل.
  
  
  دېرشم څپرکی
  
  
  ډریک د سرین نوم په یادولو سره د ویرې لومړنۍ څپې ودرولې. هغه پوهیده چې دا وژونکې وه. زه پوهیدم چې دا د ډله ایزو ویجاړولو وسله ګڼل کیږي. هغه پوهیده چې سمیټ، یورګي او کینزي خپل ماسکونه لیرې کړي دي.
  
  او هغه هغه څه ولیدل چې بې رنګه، بې بوی مایع د وینو له لارې تیریږي.
  
  "ما هیڅکله شک نه درلود چې دوی دلته سارین ذخیره کوي." هیډن په یورګي برید وکړ. "مګر دا ..." هغې د هغه ماسک واخیست.
  
  ډریک پوهیده چې نږدې هرڅه کولی شي لاسوهنه، انجنیري، یا حتی بیا تصور شي. یوازینی محدودیت تخیل و. د مایع عصبي اجنټ بې حده انعطاف وړ و. اوس هغه د خپل ټول ځواک سره کینزي ته ورغی، مګر هغه ولیدل چې الیسیا او می لا دمخه هلته وو. اسرایلي میرمن ماسک اغوستی و ، مګر د هغې سترګې لا دمخه تړل شوې وې او بدن یې لوټ شوی و.
  
  سارین کولی شي له یو څخه تر لسو دقیقو کې ووژني، د خوراک پورې اړه لري.
  
  "نه،" ډریک وویل. "نه نه نه".
  
  سمیټ د لفټ اړخ ته ښکته شو ، مخکې له دې چې داهل وکولی شي ماسک په بشپړ ډول په خپل مخ راښکته کړي ، دمخه بې هوښه و.
  
  لفټ پورته شو، بیرته لومړي پوړ ته.
  
  "موږ باید څه وکړو؟" هیډن په کمیسونو کې چیغې وهلې. "دوی څومره وخت لري؟"
  
  "WHO؟" لارین په طبیعي ډول ځواب ورکړ. "څوک ټپي شو؟"
  
  "یوازې د لابراتوار موږک یا ډاکټر ومومئ او موږ ته ووایاست چې څه وکړو!"
  
  کینیماکا سمیټ په خپل اوږه پورته کړ کله چې دروازې خلاصې شوې. ډریک هغه د تیښتې په حال کې ولید، بیا لومړی په منډه ورغی، پوه شو چې هاوایی شاید د انتظار سویډن، روسیانو او اسراییلیانو په اړه هیر کړی وي. هغه سمدلاسه هغه څه ولیدل چې د ټولو لوړ پوړو وینو له لارې بې هوښه بخار ښکاري. زړه یې ډوب شو. "دا دلته هم خپور شو."
  
  لارین وویل "ټول کمپلیکس. "زه دلته یو لابراتوار تخنیک لرم."
  
  "زه هغه ته اړتیا نه لرم،" کینیماکا ساه ورکړه. "موږ ایټروپین ته اړتیا لرو. دا اټروپین چیرته دی؟
  
  په لیکه کې یو نوی غږ راغی. "څومره خلک په ناروغۍ اخته شوي؟ او تر کومې کچې؟"
  
  ډریک سیمه سکین کړه او د پوښ لپاره یې منډه کړه، د هغه وسلې یې په نښه کړې. الیسیا د هغه ملاتړ وکړ. مخکې حرکت دوی ودرول.
  
  "په دې سره دوزخ ته!" هیډن ژړل. "موږ خپل درې او لسګونه کسان لا دمخه لابراتوار کې بې هوښه شوي یو. تاسو باید دلته د ضد درمل سره راشئ، او تاسو باید همدا اوس وکړئ!"
  
  سړي وویل: "سرین وژونکی دی." "مګر دا د وژلو لپاره یو ساعت وخت نیسي. موږ په سمه لار روان یو، باور وکړئ. موږ د دې لپاره چمتو وو. ماته ووایه، ایا قربانیان په تنفس کې مشکل لري؟"
  
  ډریک شاته وکتل. هیډن د چک کولو لپاره یوه شیبه ونیوله. "هو،" هغې په ستوني کې د ټوټو سره وویل. "بلې همداسې ده".
  
  ډریک په داسې حال کې ولیدل چې ډیل د کینزي په لور روان و، هغه یې په نرمۍ سره له الیسیا څخه لرې کړه او په غیږ کې یې ونیوه. هغه مستقیم کینیماکا ته وکتل. بل څوک نه. بل ځای نه. نړۍ ورکه شوه، او یوازې یو شی د سویډن په وجدان کې پاتې شو.
  
  "منو. څه باید وکړو؟"
  
  لوی هاوایی وخندل. "اتروپین او آٹو انجیکټر."
  
  غږ سمدستي ځواب ورکړ. "طبي خلیجونه په هر پوړ کې موقعیت لري. هره کڅوړه څو انټيډوټس لري، او اټروپین یو له دوی څخه دی. هلته به تاسو اتومات انجیکټرونه هم ومومئ. یوازې دا د ران په عضلاتو کې چپه کړئ."
  
  "زه پوهیږم څه وکړم!"
  
  ډریک تخنیکین ته انتظار وکړ چې کینیماکا ته ووایي چې چیرته لاړ شي، بیا هغه لومړی لاړ. نه شاوخوا پټېدل، نه په مېزونو کې ډوبېدل؛ دا ځل دوی د خپلو ماتو ملګرو ملاتړ کوي او د هر غلیم ملت ننګه کوي چې دومره احمق وي چې دوی ونیسي. فرش لا تر اوسه په جسدونو ډک و، اوس یوازې دا ویده شوي جسدونه په کټ کې راښکته شوي، په دردونو ځورول شوي، ځینې یې لا دمخه لړزیدلي دي.
  
  د ننوتلو دروازې ویجاړې شوې. په ماسکونو او جامو کې سړي دننه ننوتل.
  
  ډریک خپله څوکۍ څنګ ته کړه او بیا یې د خونې په یوه کونج کې طبي خلیج ولید. هغه منډه کړه. ښۍ خوا ته د روسیې جسد پروت و، چې په کیولار کې یې جامې اغوستي وې، هغه څوک چې دوی یې ډزې کړې وې. دوه نور د هغه څنګ ته پراته وو. دوی وخوځیدل او مړه شول. سرین دوی هم سخت ووهل. کیمیاوي خوشې کولو په مؤثره توګه جګړه بنده کړه او SPIR لاهم بیولوژیکي وسله درلوده.
  
  هیډن پرته له دې چې په لاسونو کې وسلې ولري مخکې لاړ او د طبي خلیج دروازه یې خلاصه کړه. دننه ، د دوی مخې ته یو درجن امپول ولاړ و چې له چمکۍ مایع څخه ډک و. دوی په ښکاره توګه په نښه شوي وو، او کینیماکا په ایټروپین چیغې وهلې؛ مای د اتومات انجیکټر راوایستل او ډک کړ. کینیماکا یوازې څو ثانیې مخکې له دې چې ډیل کینزي ته ورته کړي د سمیټ په مخ کې ستنه ودروله. الیسیا او مای د یورګي سره معامله وکړه، او بیا ټیم لوږه، ستړی، بې حسه، ویره درلوده چې هغه هیله چې د دوی په زړونو کې ډکه وه اوس خورا نا امیده ښکاري.
  
  دقیقې تېرې شوې. ډریک کینیماکا ته مخ شو. "اوس څه کیږي؟"
  
  "ښه، ایټروپین د سارین اغیزې بندوي. دوی باید مخ واړوي."
  
  تخنیکین وویل: "د اړخیزو اغیزو لپاره وګورئ." "په اصل کې هیلوسینیشنونه. خو چکر وهل، زړه بدوالی، ړنګ لید ..."
  
  الیسیا وویل: اندیښنه مه کوئ. "د ټیم سپیر لپاره د پب ډوډۍ څخه بدتر هیڅ شی نشته."
  
  "وچه خوله. د زړه ضربان زیاتیږي..."
  
  "هو."
  
  یو څو دقیقې نورې تېرې شوې، او ډریک په بې وسۍ سره د یوګا مخ ته وکتل، په ثانیه کې یې سل ځله هیله وکړه چې لږ تر لږه د ژوند یو څاڅکی بیرته هغه ته راشي. هیډن له تخنیکر څخه وغوښتل چې ایا دوی کولی شي له سیسټم څخه سارین لرې کړي او هرچا ته اجازه ورکړي چې خپل ماسک لرې کړي ، مګر وضعیت په سختۍ سره د کنټرول لاندې و. څوک چې سرین خوشې کړي ممکن نور پلانونه ولري.
  
  "موږ اوس هم په سیسټم کې یو،" لورین دوی ته ډاډ ورکړ. "FBI څو لوړ پوړي کمپیوټر ساینس پوهان توقیف کړي چې د څه مودې راهیسې پدې قضیه کې کیندل."
  
  "د ځانګړو ځواکونو د نورو ټیمونو په اړه کوم خبر؟" هیډن وپوښتل.
  
  "موږ داسې فکر کوو. زه یوازې تایید ترلاسه کوم. هلته دا ټول یو څه ګډوډ دي."
  
  ډریک د خپل ماسک ښي خوا ته د یارګي ګیله وهله. "د دې په اړه راته ووایه".
  
  روسی لږ وخندل، لاسونه یې پورته کړل. د هغه سترګې خلاصې شوې او هغه مستقیم ډریک ته سترګې په لار و. هغه ټوخی وکړه او هڅه یې وکړه چې خپل ماسک لیرې کړي، مګر ډریک دا په خپل ځای کې ساتلی و. د ایټروپین سره یا پرته، دا غوره ده چې هیڅ شی فرصت ته پریږدو. سمیټ هم مبارزه وکړه، او بیا کینزي؛ داهل د آرامۍ یوه اوږده او د اوریدو وړ ساه واخیسته. ټیم د لنډې، کمزورې مسکا د تبادلې فرصت ترلاسه کړ.
  
  هیډن وویل: "راځئ چې دوی په هوا کې واخلو." "موږ دلته د نن ورځې لپاره بشپړ شوي یو."
  
  لورین بیا اړیکه ونیوله. "د دوی سره هرڅه سم دي؟ دوی ټول؟" هغه لا هم نه پوهیده چې څوک په دې ناروغۍ اخته شوی و.
  
  "تر دې دمه خورا ښه ، مینه ،" ډریک وویل. "که څه هم دا به ښه وي چې یو ډاکټر یې معاینه کړي."
  
  "موږ دلته لسګونه یې لرو."
  
  هیډن وویل: "زه اوس تاسو ته راځم."
  
  ټیم بیا تنظیم شو او یو بل سره یې د دروازې څخه وتلو کې مرسته وکړه. هیډن بایو وسله د هغې سینه ته واچوله ، حتی اوس هم ډاډه نه وه چې هغه په چا باور کولی شي. هغې له لورین څخه په کمونټونو کې یوه پوښتنه وکړه.
  
  لارین وویل: "هغه باید په دالاس کې خوندي شي. "دلته زه توضیحات لرم. دوی ستا په انتظار دي".
  
  هیډن د خپل ماسک شاته په ستړیو سترګو ډریک ته وکتل.
  
  دا هیڅکله پای ته نه رسیږي.
  
  ډریک په ریښتیا پوهیده چې هغه څه فکر کوي. کله چې دوی اضطراري خونې ته ورسیدل ، خپل ماسکونه یې لرې کړل ، او لارین یې وموندل ، دوی یو څه نور آرام احساس کول پیل کړل. ډریک د ګرمې قهوې له راوړلو څخه خوند واخیست او ایلیسیا د اوبو بوتل ته وخوت. مۍ له هغې څخه ګيلاس واخست، يو څاڅکی يې واخيست، بيا يې بلنه ورکړه چې له استعمال شوي بوتل څخه يو څاڅکی واخلي.
  
  کینزي لاس پورته کړ او د می څخه یې واخیست او ساه یې ورکړه. "زه ولې تاسو څلور وینم؟"
  
  الیسیا خپلې اوبه بیرته راستانه کړې. "نو بیا هم ژوندی دی؟ اې، ایا دا د درېیم په توګه شمیرل کیږي؟"
  
  ډریک وکتل. "تاسو یو څه پوهیږئ؟ زه به پوه شم چې دا د دې دندې پریښودو وخت دی، کله چې تاسو دواړه د یو بل د خندا کولو هڅه بنده کړئ. دا هغه وخت دی چې زه تقاعد شم."
  
  لارین د سمیټ څخه د یوې شیبې لپاره لرې شو ځکه چې د معلوماتو بیرغ د هغې مرکزي مخابراتي سیسټم سره ټکر وکړ. پدې کې په واشنګتن کې د ناوړه سړي مخابرات، په دالاس کې سیمه ایز عملیات، او تر یوې اندازې پورې د دفاع وزیر شامل دي.
  
  هغې خپل لاس د ډلې لپاره وخوړ ترڅو غوږ ونیسي مخکې لدې چې یادونه وکړي چې هغه کولی شي اړیکه وکاروي. "هو، هو، ښه، سلام. زه به تاسو ته په دالاس کې یو پته درکړم او تاسو باید په لاره اوسئ. هر څومره چې دا بیولوژیکي وسلې په ځنګل کې پاتې شي هغومره یې خطر زیاتیږي. اوس موږ لږ وضاحت لرو. داسې ښکاري چې اصلي ټرانکویلیزر چې په لابراتوار کې کار کولو نږدې هرچا باندې تاثیر کولو لپاره اداره شوی و کله چې تاسو د ګیرونیمو تابوت خلاص کړ د بې ځایه کوډ له لارې رامینځته شوی. دوی داسې ښکاري چې دا کلتور اوس هم شتون نلري، مګر لږترلږه یو سړی ممکن د دوی لپاره کار وکړي. سارین هم د ورته کوډ لخوا فعال شوی و او بې له شکه د ورته کس لخوا. داخلي؟ امکان لری. مګر دا مه هیروئ چې موږ باید د لابراتوار محافظتي سکرینونه لیرې کړو ترڅو سیګنال دننه شي.
  
  هیډن وویل: "تاسو باید ډاډ ترلاسه کړئ چې خلک د خوب کولو اجنټ خپل کار کولو دمخه نه پریږدي."
  
  "په هغه باندې. مګر دا ټول نه دي. مړي شمېرل شوي دي." هغې ساه واخیسته. "زموږ د لابراتوار کارمندانو او بې ګناه ملکي وګړو ښه دنده ترسره کړه. دوی ټول داسې ښکاري چې ایټروپین ته ځواب ووایی. داسې انګیرل کیږي چې دوی په فرش کې ویده شوي، دوی یوازې ضعیف خوراکونه ترلاسه کړي او مرستې په چټکۍ سره راغلې. اوس د پېژندنې په برخه کې کومه ستونزه نشته، خو له هغه وخته چې موږ د روسانو او سویډن دریځونه پېژنو، نو موږ باید دا ومنو چې موږ سم یو. درې روسان ووژل شول، دوه لادرکه شول. دوه سویډني مړه شوي، یو ورک دی. او درې اسراییلیان مړه شول، دوه لادرکه دي.
  
  "دوی ایټروپین نه ترلاسه کړی؟" دهل په انديښنه وپوښتل.
  
  "البته دوی دا وکړل، مګر د ملکي خلکو وروسته. او دا واقعیا دوی ډیر په شدت سره ووهل.
  
  په دې وخت کې، سمیټ، یورګي او کینزي په خپلو پښو ولاړ وو، آرام او د عمل لپاره لیواله ښکاري. ډریک حیران شو که دا یو له پورته ذکر شوي اړخیزو اغیزو څخه وي.
  
  "یورګي،" هغه وویل. "الیسیا ته وګوره. ته څه ګورې؟"
  
  روسی وخندل. "آیس کریم او ګرم مرچ؟"
  
  ډریک وخندل. "هغه سم دی".
  
  الیسیا په ژوره توګه وخندل. "دا څه معنی لري. یوګي؟ یوګي؟ راځئ، ملګري. ته پوهېږې چې زه له تاسره مینه لرم، خو که لوبیا مې ونه تویوله، زه به تا ووژنم."
  
  ډریک هغه د انتظار موټرو په لور واړوله. "ښه زما مینه، تاسو یوازې د هغه خبره ثابته کړه."
  
  
  یودیرشم څپرکی
  
  
  سرعت د دوی انتخاب، د دوی ژغورونکی، د دوی خدای، او د دوی د ژوندي پاتې کیدو غوره لاره وه.
  
  دوی په دې اړه هیڅ فکر نه درلود چې دالاس ته د دوی په لاره کې څه شی انتظار کوي. دا مهمه نده چې څومره پولیس افسران ورسره مرسته کوي. مهمه نده چې څومره د FBI SUVs او SWAT وین په لاره کې ودریدل ، هغه خلک چې دوی ورسره مخ وو د نړۍ ترټولو غوره و ، او دوی به لاره ومومي.
  
  پدې پورې اړه لري چې دوی واقعیا د چا لپاره کار کړی.
  
  ډریک هغه وسایط ولیدل چې دوی ته د دالاس له لارې د لنډ سفر لپاره چمتو شوي وو - دوه د حکومت لخوا صادر شوي وسایط د څلور ویل ډرایو سره - او په بریکونو یې وویشتل.
  
  "دا واقعیا کار نه کوي."
  
  د پارکینګ ځای او د هغې مینځپانګې په یادولو سره ، هغه وتلو ته نږدې د پارکینګ څو ځایونو ته سر وخوځاوه.
  
  "هغوی به".
  
  لورین خپله موافقه څرګنده کړه. "زه به له FBI څخه وغواړم چې دا وڅیړي."
  
  "چټک". ډریک لا دمخه په دې لور روان و. "ټول؟ لوږه پورته کړئ. موږ به ډېر ژر ټولو وسلو ته اړتیا ولرو."
  
  د هیډن سره په مرکز کې ، دوی د موټرو په لور روان شول ، یو تور سټیلټ رنګ ډاج چلینجر او یو روښانه نیلي مستنګ چې د هوډ سره دوه سپینې پټې لري. ډهل مستنګ بدل کړ، کوم چې خورا ښه و ځکه چې ډریک چیلنجر غوښتل. د پولیسو موټرونه وتښتیدل، د دالاس ښار له لارې د لارې پاکولو لپاره چمتووالی نیسي. چورلکه نږدې ودرېده، خبرداری یې ورکړ چې د سوات ټیمونو لخوا د ویشتل کیدو احتمال ډیر دی. دواړه موټرونه دومره نوي وو چې هیک شوي وي - FBI کیلي ته اړتیا نه وه.
  
  ډریک د یورګي سره پورته شو، چا چې د مسافرینو څوکۍ، هیډن، الیسیا او می واخیست. انجن یې پیل کړ، په خوښۍ یې وخندل.
  
  "دا،" هغه وویل، "دا هغه غږ دی چې زه به د سهار له شپږو بجو څخه مخکې له بستر څخه راووتم."
  
  ایلیسیا یې سترګې پټې کړې. هغه د خپل ماشومتوب سره عادت شوه او هرڅوک یې خبر کړل.
  
  ډریک انجن پیل کړ. دهل د ده تر څنګ مستنګ پیل کړ او په پای کې دواړو کسانو د کړکیو له دوو کتارونو سره یو ځای خندل.
  
  هیډن د خپلې څوکۍ شاته کانستر ټیپ کړ. "بیولوژیکي وسلې".
  
  "مم، هو. ښه."
  
  هغه خپل ځان په فرش کې واچاوه، سټیرینګ یې وګرځاوه او موټر یې د پارکینګ په تنګ ځای کې وګرځاوه او د وتلو په لور یې منډه کړه. موټر په نا مساوی فرش باندې وخوت، مخکینۍ پورته کول او شاته سکریپ کول. څراغونه الوتل.
  
  د ډریک شاته ، ډهل د خپل وینډشیلډ په اوږدو کې څراغونه ولیدل چې د یوې ثانیې لپاره یې په اور کې ښکیل کړ. په ښکاره ډول هغه خوشحاله نه و.
  
  "کینیل، ډریک. ایا تاسو هڅه کوله چې دې ته ورسیږئ؟"
  
  هیډن ځواب ورکړ: "یوازې موټر چلوئ." "خوندي ودانۍ یوازې نهه دقیقې لرې ده."
  
  "هو، شاید د ریس په لاره کې،" سمیټ وویل. "مګر دا دالاس دی ، او دا دوه ریسان ندي."
  
  "ایا تاسو غواړئ ډزې وکړئ، لانسلوټ؟" ډریک ساه ورکړه. "په دې سویډن باندې پورته شه او هغه یې واخله."
  
  "پروا نه کوي".
  
  "تاسو غوسه یاست؟" ایلیسیا یوځای شوه. "البته نه، لانسلوټ."
  
  "ایا موږ کولی شو -" هیډن بیا هڅه وکړه.
  
  د لارین غږ خپل ځان ډوب کړ. هغې وویل: "دښمن نږدې دی،" بیا یې وویل: "لانسلوټ، ډزې مه کوئ."
  
  ډریک د خپل سټیرینګ په ښه کولو او د سړک دواړو لینونو په کارولو سره د پام وړ اوورسټیر مخه ونیوله. د پولیسو یو موټر مخې ته ولاړ و، د نورو موټر چلوونکو مخه یې ونیوله چې د دوی لاره تیر کړي. ننګونکي د څلورلارې څخه تېر شول، چې اوس د لوړو ودانیو لخوا محاصره شوي. مستنګ له نیمې ثانیې وروسته په چټکۍ سره وخوت، د ډاج شاته فینڈر یې په لنډ ډول ورک شو. ډریک د شا په شیشې کې وکتل او هغه ټول هغه څه لیدل چې د دهل کلک شوي غاښونه وو.
  
  "اوس زه پوهیږم چې د شارک لخوا تعقیبول څه ډول دي."
  
  په بل ځای کې د روسیې، سویډن او اسراییلو پاتې ډله وه، چې ټولو یې یوه دنده درلوده - د بیولوژیکي وسلې ترلاسه کول چې په ځانګړې توګه د امریکا د خوړو رسولو ویجاړولو لپاره ډیزاین شوي.
  
  "ولې موږ یوازې دا له منځه نه وړو؟" کینیماکا په داسې حال کې وویل چې هغه په پټلۍ کې نیولی و.
  
  "دا یوه عادلانه پوښتنه ده،" ډهل یادونه وکړه.
  
  "دا دی،" لارین وویل. "مګر ماته یوازې وویل شول چې دلته پروتوکولونه شتون لري. طرزالعملونه. دا غلط کړئ او تاسو کولی شئ خپل ځان او بې شمیره نور ووژنئ."
  
  ډریک ګاز نرم کړ کله چې یو ګړندی وار وړاندې څرګند شو. یو ځل بیا، پولیسو نورې ټولې لارې تړلې وې، او هغه په ښکلا ډول د کونج شاوخوا موټر وګرځاوه، ټایرونه یې وغورځول او د سرې څراغ له لارې ګړندی روان شو. دهل څو قدمه شاته ولاړ و. پیاده چلونکي په سړکونو کې ولاړ وو، ګاک کول او اشاره کول، مګر د میګافون سره د پولیسو لخوا ونیول شول. ډریک تل په لیوالتیا خبر و چې ځینې یې شاید غوږ ونه نیسي.
  
  هیډن وویل: "پولیس نشي کولی دا ټول اداره کړي." "ورو، هلکانو. موږ پنځه دقیقې پاتې یو."
  
  په دې وخت کې، یو پک اپ لارۍ د یوې غاړې کوڅې څخه الوتنه وکړه، نږدې یو غافل پولیس افسر وویشت. هغه د دوی لار ته وګرځید او بیا یې له دوی سره ونیول. یورګي لا له وړاندې خپله کړکۍ راښکته کړې وه او مۍ له شا څخه شیشه ماتوله.
  
  پک اپ ټرک، د سپینو زرو F-150، د نږدې کیدو سره سم حرکت وکړ. د څرخ تر شا خندل مخامخ دوی ته وکتل، دوی د سړک په پرتله دوه چنده ګوري. یورګي بیرته په خپله څوکۍ کېناست.
  
  "او نه، نه، نه. دا ښه نه ده. زه هغه پیژنم. زه هغه پیژنم. "
  
  ډریک په چټکۍ سره وکتل. "زما په نظر، هغه د روسیې د وزن پورته کوونکي په څیر ښکاري."
  
  یورګي وویل: "هغه په اولمپیک کې وه." "دا مخکې له دې چې هغه یو نظامي پټ وژونکی شو، د روسیې څخه د وتلو ترټولو غوره. هغه اولگا ده."
  
  ډریک ورو شو کله چې د پیاده چلونکو یوه ډله د ګړندي موټرو مخې ته ودرېده ، ډیری یې د دوی له سترګو څخه څو انچه ګرځنده تلیفونونه نیولي وو.
  
  "اولګا؟"
  
  "هو، اولگا. هغه یوه افسانه ده. ایا تاسو هیڅکله د هغې په اړه ندي اوریدلي؟
  
  "په دې شرایطو کې نه. نه".
  
  د سپینو زرو F-150 په چټکۍ سره وګرځید، د خپل چیلنجر اړخ ته وغورځید. د ځپلې رمې څخه خلاص شو، ډریک یو ځل بیا په ګاز کې ګام پورته کړ او مخ په وړاندې روان شو، چیلینجر په اطمینان سره ځواب ورکړ. اولګا یو بل وار جوړ کړ، د شا درې ربع وزر هدف و، مګر څو انچه له لاسه ورکړ. د هغې F-150 په مستقیم ډول د ډریک او داهل تر مینځ بلې خوا ته تیر شو. سویډن خپل مستنګ د هغې تر شا ودراوه.
  
  هغه وویل: "زه نشم کولی دا وخورم." "ډیر خطرناک."
  
  مای وویل: "زه پر هغې ډزې نشم کولی." "همدا ستونزه".
  
  "هغه څنګه د تیښتې تمه لري؟" کینیماکا په دې اړه فکر وکړ.
  
  یورګي دوی ته ډاډ ورکړ: "اولګا د نه منلو وړ ده." "او هغه هیڅکله ناکامه کیږي."
  
  "دا د هغې لپاره عالي دی ،" الیسیا وویل. "شاید تاسو دواړه د ورته توشک لاندې پټ شئ."
  
  درې موټرونه مخ په وړاندې روان وو، نور موټرې په لویه کچه بندې شوې وې، او پیاده چلونکو ته د پولیسو د سایرن په دوامداره غږ خبرداری ورکړل شوی و. ډریک د هیډن لارښوونې تعقیب کړې پداسې حال کې چې هیډن د پورټ ایبل سټ-نیو سکرین ته چپ ناست و.
  
  ډریک د هغه په وړاندې یو اوږد مستقیم ولید.
  
  هغه وويل: "له ما سره پاتې شه، دال." "کوچۍ په یوه کونج کې واچوئ."
  
  هغه ګړندی کړ، د سړک مرکز ته یې وسپاره. کوڅه ډب موټر په حقیقت کې له یوې غاړې کوڅې څخه په وتلو پیل وکړ، مګر کله چې چلوونکي ولیدل چې تعقیب ته نږدې شو ودرېد. ډریک هامر ښکته کېښود، اولګا او داهل یې شاته وکتل. انجنونه ودرېدل او ټایرونه په ژړا پیل شول. د شیشې پلورنځي او د دفتر ودانۍ داسې راوتلې لکه په دوره کې. لارویان د عکس اخیستلو لپاره سړک ته وتښتېدل. د پولیسو موټر په تعقیب کې شامل شو، د اولګا تر څنګ وګرځید، نو ځکه چې ډریک اوس د هغه په شا کې دوه موټرونه درلودل.
  
  "درې دقیقې،" هیډن وویل.
  
  الیسیا وویل: "خپلو ټوپکونه واخلئ، خلک."
  
  کینزي وویل: "راځئ هیله لرو چې روسی کوچی په خاموشۍ سره لاړ نشي."
  
  یورګي د ډریک تر څنګ سخت تیر کړ.
  
  بیا، مخکې، تر ټولو عجیب او خورا ډارونکی شی واقع شو. ارقام د سړک په مینځ کې وتښتیدل، یو زنګون ته ښکته شول او ډزې یې پیل کړې.
  
  ګولۍ د چیلینجر د مخکینۍ پای څخه راوتلې، د فلزي سره ټکر کوي او د بولټونو له لارې ضربه کوي. څراغونه په هوا کې الوتل. ډریک موټر په بشپړ ډول مستقیم چلاوه.
  
  "د خندا ډیک ووهئ!" - هغه چیغه کړه.
  
  نور شاټونه. پولیس د سړک له غاړې څخه راوتلي ترڅو د برید کونکو مخه ونیسي. ملکي وګړي د پوښښ لپاره ودرول شول. د سوات ټیم پوښ پریښود او د پولیسو سره وتښتید، وسلې یې هدف و خو د سړک بلې غاړې ته د خلکو د وهلو احتمال له امله ونه کارول شوې.
  
  د ډریک وینډشیلډ وچاودید، شاریپینل د هغه په جاکټ، اوږو او د هغه په زنګونونو کې راښکته شو. مرمۍ د هغه د غوږ په ښي اړخ کې د سر په څو انچو کې ولګېده. یارکشایرمن دوه ثانیې نور انتظار وکړ، شوټرانو ته یې اجازه ورکړه چې بیا قطار ته ولاړ شي، او بیا یې په ډیر ځواک سره چیلینجر ته مخه کړه.
  
  د اور په لیکه کې د اولګا F-150 پریښودل.
  
  هغې خپل سټیرینګ څرخ وخوځاوه، په ښي اړخ کې یې پولیس ووهل، خو ګولۍ یې لا هم لګېدلې. د هغې څنګ ته ناست سړی ناڅاپه ړنګ شو. سور سیلاب د موټر داخلي برخه وه. یو بل روسی مړ شوی، او یوازې یو پاتې دی.
  
  داهل ناڅاپه ځان د اور په مستقیم کرښه کې وموند.
  
  خو تر هغه وخته پورې د ډزو کوونکو تمرکز د پولیسو او سوات په لور روان و، یوازې دوه یې په شا شول او د تېښتې لپاره یې پرله پسې ډزې وکړې. ډریک د ګولیو ګولۍ ولیدلې چې په ګڼه ګوڼه کې وو، هغه سپکاوی یې ولید چې دا خلک - احتمالا اسراییلیان - د ملکي خلکو سره چلند کوي.
  
  هغه وویل: "له هرڅه سره دوزخ ته." "دا به ونه زغمل شي."
  
  "ډریک!" هیډن خبرداری ورکړ. "دوه دقیقې".
  
  مور يې اوږه ونيوله. "دا باید ترسره شي."
  
  ډریک د ګاز پیډل باندې ګام پورته کړ او د موټر او تښتیدلو اورپکو تر منځ یې ځمکه تیر کړه. یورګي له یوې کړکۍ څخه ښکته شو، او مای له بلې کړکۍ څخه ښکته شو. د خپلو وسلو په نښه کولو سره، دوی د مړو مستقیم سړک په اوږدو کې درې ډزې وکړې، پرته له دې چې د نورو تلفاتو امکان شتون ولري، او په تیښته خلک یې وغورځول.
  
  ډریک په چټکۍ سره حرکت وکړ، د دوی د راټیټ شوي جسدونو څخه ډډه وکړه.
  
  "بدمعاشان."
  
  د شا په عکس کې، پولیسو دوی ونیول. بیا اولګا او دال بیرته راستانه شول، څومره چې دوی کولی شي په سختۍ سره سیالي وکړي، د سړک په منځ کې یو بل سره سیالي وکړي. د اولګا موټر په وینو پوښل شوی و، د وینډشیلډ ورک شوی و، فینډرونه، اړخونه او سر څراغونه مات شوي، او ربړ د یو ټایر څخه راوتلی و. مګر هغه په هرصورت راغله، بې رحمه، د طوفان په څیر.
  
  "نهه ثانیې،" هیډن په لوړ غږ لوستل.
  
  "چیرته؟" - ما وپوښتل. ډریک پوښتنه وکړه.
  
  هغې ته پته ولګېده. "سخت ښي، بیا کیڼ لور ته وخورئ، او ودانۍ ستاسو په مخ کې ده، سړک بندوي."
  
  "په بل یادداشت کې ،" لارین مداخله وکړه. "دا اسراییل وو چې جګړه یې پریښوده. او نسل."
  
  "غیر مجاز،" کینسي وویل. "لکه څنګه چې ما فکر کاوه. که زموږ حکومت په کې ښکېل وای، دا به هېڅکله نه وای شوی."
  
  دهل سترګې له سړکه نه وې وړې. "هغه څه چې ستاسو څخه راځي ما حیرانوي."
  
  "دا باید نه وي. زه دا نه وایم چې دوی به په بهرنۍ خاوره کې عمل، وژنې او معلول نه کړي. دوستانه سیمه. زه وایم چې دوی به دا په ښکاره توګه ونه کړي.
  
  "هو، دا ډیر معنی لري."
  
  ډریک ورو شو، په بریکونو یې وویشتله، او په چټکۍ سره یې چیلنجر ښي خوا ته وګرځاوه. نږدې لرې بند ته رسیدو سره ، هغه انجن وګرځاوه او د ټایرونو غږ یې واورېد چې د کرشن په لټه کې و. په وروستي شیبه کې دوی د جغل ټوټی ونیول او د موټر په مخ کې یې مرسته وکړه. هیله دا وه چې داهل کولی شي د اولګا مدافع وګرځوي کله چې هغه وګرځېده، مګر روسی ډیر هوښیار و او په بې پروایۍ سره یې کونج پرې کړ او مشري یې وکړه. کثافات کولی شي د هغې شاته لوړ وخوځیږي ، مخ ته یې وغورځوي.
  
  "دیرش ثانیې،" هیډن وویل.
  
  بیا هرڅه دوزخ ته لاړل.
  
  
  دوه دیرش څپرکی
  
  
  اولګا هرڅه په خطر کې واچول، په چټکۍ سره د چیلنجر ډنډ ته نږدې شو.
  
  ډریک ولیدل چې کیڼ اړخ ته په چټکۍ سره نږدې کیږي او د موټر شاوخوا ګرځولو لپاره چمتو دی.
  
  د هغه د ذهن په شا کې دا ټول هغه اندیښنه وه چې وروستی پاتې سویډن په کوم ځای کې و. خو هغه هيڅکله ښکاره نه شو.
  
  بیا هم.
  
  سرتیری له پلورنځي څخه وتښتید، د ټوپک په ټکي کې یې یو ناوړه ښکاري فرعي ماشین ټوپک نیولی و، په وینه سره مخ یې د درد په څیر مسخ شوی و. هغه په درد کې و، مګر هغه په ماموریت کې پاتې شو. یو بل غیر مجاز برید. بله دریمه ډله د ځانګړو ځواکونو خلک کاروي.
  
  ډریک سمدستي غبرګون وښود. اختیارونه څه وو؟ داسې ښکاریده چې کیڼ اړخ ته په خطرناک ډول حرکت کولو سره، هڅه کوي چې چیلنجر په سمه توګه په نوي تنګه کوڅه کې فټ کړي، هغه ممکن شاته پای برید کونکي سویډن ته وغورځوي. دا یوازینۍ لوبه وه، او دا د وژونکي وسلې د سړي ملکیت په پام کې نه نیسي.
  
  هیډن او یورګي د موټر بلې غاړې ته ناست وو. سویډن داسې ښکاریده چې هغه به ټول موټر سپرې کړي ځکه چې دا په څنګ کې تیریږي. د هغه ګوته تنګه شوه. ډریک د سټیرینګ ویل سره مبارزه وکړه ، په کلکه یې ونیوله ، د هغه ښي پښه په سم سرعت سره په ګاز فشار کوي.
  
  سویډن تقریبا په نښه کولو سره ډزې وکړې - څو ثانیې مخکې له دې چې د موټر لکۍ یې په نښه کړي.
  
  او بیا ټوله نړۍ لیونۍ شوه، پورته شوه، کله چې اولګا د خپل ټول ځواک سره د چلونکي چلنجر سره ټکر وکړ. هغې یو څه سست نه کړ. هغې خپل موټر د ډاج اړخ ته وغورځاوه، د دې لامل شو چې سویډن یې وغورځاوه او د هغه بدن یې د سړک په نیمایي کې ولیږه. ډریک د سټیرینګ ویل په لاس کې نیولي و، نشي کولی مستقیم وګوري لکه څنګه چې موټر حرکت کوي. دوه وارې، بیا هغې یو لوړ بند وواهه او ړنګه شوه.
  
  هغه د چت سره ټکر شو، لا تر اوسه د کانکریټ په اوږدو کې سلیډ او سکریپ کوي تر هغه چې هغه د پلورنځي مخې ته راښکته شو. شیشې ماتې شوې او باران پیل شو. ډریک د توازن لپاره مبارزه وکړه. الیسیا حیرانه وه، یورګي حیران و.
  
  اولګا په بریکونو وویشتله او په یو ډول یې اداره کړه چې F-150 یو ناڅاپه ودروي.
  
  ډریک هغه د پاسه ښکته عکس کې ولیده. کړکۍ له ټولو خواوو ماتې شوې وې، خو درزونه دومره کوچني وو چې څوک یې په اسانۍ سره تیریدلای نه شي. هغه واورید چې مای د خپل سیټ بیلټ سره مبارزه کوي او غورځوي. هغه پوهیده چې هغه چالاکه ده، مګر هغه باور نه درلود چې هغه به د شا له کړکۍ سره سمون ولري. دوی نشو کولی له ځانه دفاع وکړي.
  
  اولګا د دوی په لور وخوځېده، د هغې لوی لاسونه او پښې کار کوي، د هغې مخ دومره له غوسه ډک و چې ټوله نړۍ یې وسوځوله. وینې د هغې ځانګړتیاوې پوښلې او د هغې له غاړې څخه د هغې ګوتو ته بهېدې، په فرش کې بهیږي. هغې په یوه لاس کې ماشین ټوپک او په بل لاس کې راکټ لانچر نیولی و. ډریک یوه اضافي مجله ولیده چې د هغې د غاښونو او د هغې په څنګ کې نظامي تیغ په مینځ کې تړل شوی و.
  
  د خلا بندولو سره، هغه بې رحمه وه. مرګ ته نږدې کېدل. د هغې سترګې هیڅکله نه پټې شوې. د هغې شاته د موټر څخه بخار او اوس اور راوتلی، د هغې څېره یې څټلې. ډریک بیا یو نیلي فلش ولید او پوه شو چې مستنګ راغلی دی. هغه ولید چې اولګا خندا کوي. هغه ولیدل چې ټیم د عمل په جریان کې له بل موټر څخه ښکته شو.
  
  اولګا یو زنګون ته راکښته شوه، راکټ لانچر یې په خپل لوی اوږه په نښه کړ، او هدف یې د پورته کیدونکي چیلنجر په لور وخوت.
  
  ایا هغه به بیا بیولوژیکي وسله له منځه یوسي؟
  
  هغې له لاسه ورکړ. د دې شیطاني مخ تر شا هیڅ منطقي فکر نشته.
  
  دوی بې وسه وو. په شاته څوکۍ کې میرمنې اوس پورته شوې، ځانونه یې آزاد کړل او هڅه یې وکړه چې د چلولو لپاره یو ځای ومومي. دوی نه لیدل چې څه راځي، او ډریک دوی ته نه ویل. هیڅ لاره نه وه چې دوی په دې اړه څه وکړي.
  
  اولګا محرک راواخیست او راکټ ولګېد.
  
  ملګري، کورنۍ، دا موږ څنګه ځو ...
  
  تورستین داهل د یو وحشتناک بیرغ په څیر لاره پیدا کړه. په بشپړ سرعت سره روان شو، د خپل ټول ځواک سره، هغه له شا څخه اولګا سره ټکر وکړ. د میزایل لانچر وغورځید، مهمات یې له منځه یوړل او په یو بل سرعت سره وتوغول شول. ډهل پخپله، د وضعیت ژغورل، باید د خپل ژوند ترټولو قوي شاک تجربه کړي، ځکه چې اولګا حرکت نه کوي.
  
  سویډن یوازې لومړی د نړۍ ترټولو قوي خښتو دیوال ته لاړ.
  
  داهل د ماتې پزې سره په شا ولوېد او بې هوښه شو.
  
  اولګا لیونی سویډن لیرې کړ، په سختۍ سره د لوی برید په پام کې نیولو سره. هغه د نوي غره په څیر پورته شوه، راکټ لانچر یې ځمکې ته وغورځاوه او ماشین ټوپک یې په یوه لاس کې پورته کړ، وینه یې لا تر اوسه لاندې څخه څاڅکي، فرش ټوټې ټوټې کوي.
  
  ډریک دا ټول ولیدل او مخ یې وګرځاوه چې یورګي بهر وباسي، بیا هیډن. د هغه سر لا هم څرخېده، مګر هغه وکولی شو چې د الیسیا سترګې ونیسي.
  
  "موږ ښه یو؟" هغه پوهیده چې یو څه غلط و.
  
  "ما یوازې ولیدل چې څنګه ډیل په خپل ټول ځواک سره اولګا ووهله، بیرته بې هوښه شو، او هغې په سختۍ سره ولیدل."
  
  الیسیا په سختۍ سره خپله ساه نیولی شي. "لکه. زه".
  
  "او اوس هغه ماشین ټوپک لري."
  
  هیډن آزاد شو. مۍ د هغې وروسته ټوپ کړ، د کوچنۍ تشې له لارې یې وغورځاوه. ډریک شاته وګرځید، شیشې ته یې وکتل حتی په داسې حال کې چې هغه هڅه وکړه چې د خپل کوچني کړکیو ځای ته ننوځي. اولګا ټوپک برابر کړ، بیا یې وخندل، خپل آزاد لاس یې پورته کړ او غاښ یې له خولې څخه راوایستل، ځمکې ته یې وغورځاوه. په دې وخت کې د دهل نور ملګري هم راورسېدل.
  
  او یو یې مانو کینیماکا و.
  
  هاوایی، په ریښتیني ډول، خپل ځان په بشپړ سرعت سره پیل کړ، د ځمکې څخه پښې، لاسونه پراخ شوي، د عضلاتو او هډوکو د ویجاړولو بال. هغه اولګا په اوږو ووهله، په سمه توګه، د دهل په پرتله ښه، او په کلکه یې وخندل. اولګا شپږ فوټه مخکې ولاړ، او دا پخپله یوه معجزه وه.
  
  کینیماکا مخ په شا وګرځید، روسی ته مخامخ شو.
  
  ماشین ټوپک فرش ته راښکته شو.
  
  ډریک خپلې شونډې ولوستلې.
  
  "تاسو باید په زنګونونو کې کښیناست، کوچنی سړی."
  
  کینیماکا د واښه جوړونکي په غیږ کې نیولی و، چې اولګا په ډیر مهارت سره د ډریک فکر کولو څخه ډیر چټک و. بیا د هغې خپله خوله د مانو په پښتورګو کې ژوره راښکته شوه چې له امله یې هاوایی په سمدستي توګه د هغه زنګونونو ته راښکته شو او ساه یې ورکړه.
  
  کینزي او سمیټ د جګړې ځای ته ورسیدل. ډریک نشي کولی دا احساس مات کړي چې دا به کافي نه وي.
  
  هغه تر هغه وخته پورې چیغې وهلې، تر څو چې غوښه یې له ګېډې څخه راښکته شوه، تر هغه چې د حوصلې هډوکي یې په ټپه ودرېدل. هغه د موټر څخه وغورځید او تازه وینې یې سترګې پټې کړې. د هیډن پرته ټولو ته اشاره کول ، هغه د جګړې په لور په لامبو پیل وکړ ځکه چې شاوخوا سایرن غږیدل ، د نیلي څراغونو د لید ساحه ډکه کړه ، او د سړي ، پولیسو او سرتیرو چیغې هوا ډکه کړه.
  
  هغه په کوڅه کې ودرېد، اولګا ته نږدې شو. روسی سمیټ ته سترګې پټې کړې کله چې هغه یې په معدې کې ډزې وکړې. هغې کینزي په ویښتو ونیوله او یوې خوا یې وغورځوله. نسواري توفې د روسانو په لاسونو کې بندې پاتې وې او کینزي حیرانه شوه، په کندې کې راښکته شوه او د هغې غوښه یې وغورځوله. اولګا بیا خپل لاس د سمیټ په مړوند باندې وغورځاوه ، ټوپک یې په ځمکه وغورځاوه او د سرتیري چیغې یې وهلې.
  
  "ایا تاسو په ما ډزې کوئ؟ زه به ستا لاسونه غوڅ کړم او تا به په وینو لړلی پای ته ورسوم."
  
  ډریک خپل ځواک راټول کړ او هغه یې له شا څخه ووهله، پښتورګو او سینه ته یې درې ګوزارونه ورکړل. هغه به خپل ټوپک کارولی و، مګر په حادثه کې یې له لاسه ورکړ. اولګا حتی د برید یادونه نه وه کړې. دا د ونې د تنې په څیر وه. هغه شاوخوا د یوې وسلې په لټه کې و، هغه څه چې هغه یې کارولی شي.
  
  هغه دا ولیدل.
  
  مۍ منډه کړه، ورپسې الیسیا او بیا یورګي، د چادرۍ په څیر سپینه شوه. ډریک راکټ لانچر پورته کړ، د خپل سر څخه یې پورته کړ او په خپل ټول ځواک سره یې د روسیې شا ته ښکته کړ.
  
  دا ځل هغې حرکت وکړ.
  
  کینیماکا څنګ ته کودتا وکړه کله چې لوی غر په یو زنګون راښکته شو. سپینه مجله د هغې له غاښونو څخه ووتله. یو RPG د هغې له کمربند څخه راوتلی. ډریک خپله وسله وغورځوله، سخت تنفس یې وکړ.
  
  اولګا ودریده، شاته وګرځید او وخندل. "زه به تاسو تر هغه پورې تر پښو لاندې کړم تر څو چې تاسو په کانکریټ کې کثافات نه یاست."
  
  ډریک په ځیر شو. د اولګا ضربې د هغه پښه وخوړله او د درد یوه چاودنه یې د بدن له یوې برخې څخه بلې ته ولیږله. الیسیا اوبو ته ننوتله مګر په هوا کې لوړه وغورځول شوه او په کینزي باندې وویشتل شوه. کینیماکا د یو سر بټ څخه مخکې پورته شو چې مستقیم یې خپل بټ ته ولیږه. سمېت بې شمېره مرمۍ په بدن او بیا درې په ستوني او پوزې ووهلې، چې له امله یې اولګا په خندا شوه.
  
  "او، مننه، ماشوم، زما سره د بلغم څخه د خلاصون لپاره مرسته وکړه. مهربانی یو بل هم."
  
  هغې خپل مخ د سمیټ ګوزار ته ښکاره کړ.
  
  الیسیا د کینزي سره مرسته وکړه. پولیس د دوی په لور روان وو. ډریک مرسته نشو کولی مګر کاش چې دوی لرې پاتې شي. دا کیدای شي د وینې لامبو شي. هغه هڅه وکړه چې پورته شي او په یوه پښه بریالی شو.
  
  اولګا سمیټ له غیږې نیولی او څنګ ته یې وغورځاوه. کینیماکا خپل لوی سر، اوس د اولګا په پښو کې وخوځاوه، او نیم درجن بې رحمه ګوزارونه یې د هغې په رانونو کې واچول.
  
  هغې کینیماکا په سر کې ګوزار کړ، هغه یې ښکته کړ. هغې د ډریک راتلونکی برید منحرف کړ او هغه یې شاته وغورځاوه ، حتی لکه څنګه چې د هغې له غوږونو ، ښي سترګې څخه وینې په آزاده توګه روانې وې او د هغې په تندي کې بې شمیره کټ او زخمونه وو. د هغې په معدې کې یو سوری پرانستل شو چیرې چې سمیټ هغې ډزې وکړې، او ډریک حیران شو چې ایا دا د هغې د مخنیوي لپاره یوه لاره کیدی شي.
  
  می د اولګا پام ځانته راواړوه. هغې وویل: "ما ته وګوره." "ما ته وګوره. ما هیڅکله ماتې نه ده خوړلې."
  
  د خوښې اظهار د خونړي ماین څخه تیر شو. "مګر تاسو زما د خولې غدود څخه نور نه یاست. ایا ته سوپر گرل یې؟ حیرانونکې ښځه؟ سکارلټ جوهانسن؟
  
  "زه مای کیتانو یم."
  
  اولګا په ناڅاپه توګه مخ په وړاندې لاړ، سمیټ او نږدې الیسیا یې څنګ ته کیښود. مۍ ښکته شوه. اولګا لنګ کړ. مای ډیر لرې نڅا وکړه او بیا یې د اولګا ښۍ اوږې ته اشاره وکړه.
  
  "او په داسې حال کې چې ما تاسو ته پام کړی، زما ملګری یورګي به تاسو له منځه یوسي."
  
  اولګا په چټکۍ سره په حیرانتیا سره مخ شو. "څه..."
  
  یورګي د راکټ لانچر په اوږو کېښود، ډاډ یې ورکړ چې وروستی لاسي بم په سمه توګه موقعیت لري، او بیا مستقیم د اولګا په بدن ډزې وکړې.
  
  ډریک ډوک شو.
  
  
  درې دېرشم فصل
  
  
  د SPEAR ټیم وروسته ورک شو. د بیولوژیکي وسلو له سپارلو وروسته ، دوی د جرم له صحنې څخه لیرې شوي او د غیر طبیعي خاموش ښار زړه له لارې په کلیوالي سیمو کې د FBI ترټولو خوندي کورونو ته وړل شوي. دا یو فارم و، چې د امنیتي دلایلو له مخې وړوکی و، خو سره له دې، د خپل کور، استبل او مرجان سره یو فارم و. آسونه يې ساتلي وو چې د بدمرغۍ د خرڅلاو لپاره او د فارم لاس يې وروزي، خو هغه هم د خوراک لپاره کار کاوه.
  
  ټیم په حیرانتیا سره خوشحاله و چې خوندي کور ته ورسید، او حتی د ویشلو او بیلابیلو خونو ته د دروازو تړلو خوشحاله وه. یو انسان ته دوی وهل شوي، ستړي شوي، وهل شوي، ټپی شوي، وینې بهیدل.
  
  وينې يې ټول لمبې کړې، زخمونه او ويښتان هم. هغه کسان چې هوش یې له لاسه نه دی ورکړی کاش چې داسې کړي وای. او چا چې دا کار کړی پښیمانه دي چې دوی مرسته نشي کولی. ډریک او ایلیسیا خپلې خونې ته لاړل، جامې یې واخیستې، او مستقیم شاور ته لاړ. د ګرمو اوبو جریان یوازې د وینې په مینځلو کې مرسته وکړه. ډریک د الیسیا سره مرسته وکړه او الیسیا د ډریک سره په هغه ځایونو کې مرسته وکړه چیرې چې د دوی لاسونه د مرستې لپاره ډیر زخم شوي وو.
  
  ټیم مات شوی نه و، مګر دوی یو څه ډیر شوي وو.
  
  "هلته یو څوک شتون لري،" ډریک په داسې حال کې چې اوبه یې په بشپړ ځواک سره وهلې، ساه ورکړه، "څوک کولی شي ستاسو پښې راښکته کړي."
  
  "زه پوهیږم". الیسیا یو څو مایع صابون په خپل لاس کې واچاوه. "ایا تاسو لیدلي چې داهل یې له مینځه وړي؟"
  
  ډریک ټوخی پیل کړ. "اوه، نه، مهرباني وکړئ. خندا مه کوه. مهرباني".
  
  ډریک دا عجيب نه و موندلی چې هغه د هغه څه وروسته چې هغه یې لیدلی و، دومره ژر طنز پیدا کولی شي. دا سړی یو سرتیری و چې د صدماتو او زړه درد، مرګ او تاوتریخوالي سره د مبارزې لپاره روزل شوی و. هغه د خپل ژوند ډیره برخه دا کار وکړ، مګر سرتیرو په بل ډول مقابله وکړه. د دې ډول یوه لاره د خپلو همکارانو سره د دوستۍ ساتل وو. نور باید تل د شیانو روښانه اړخ ته وګوري.
  
  کله چې دا ممکنه وي. داسې حالات وو چې حتی یو سرتیری یې په ګونډو کړ.
  
  اوس الیسیا، د ورته ټوکر څخه کټ شوی، د لوی اولګا سره د کینیماکي جګړه یاد کړه. "لمر، دا د ګوډزیلا په وړاندې د ګوډزیلا ماشوم په څیر و. وینه منو د ټپي کیدو په پرتله ډیر ټکان وخوړ.
  
  "هغه یقینا یو سر بټ کولی شي." ډریک وخندل.
  
  "نه!" الیسیا وخندل او دوی د یو څه مودې لپاره یوځای آرام کړل، غوښتل یې له درد څخه ځان خلاص کړي.
  
  وروسته، ډریک د شاور څخه بهر شو، د حمام پاڼه یې واچوله او د خوب خونې ته راستون شو. د غیر واقعیت احساس هغه وخوړ. یو ساعت دمخه دوی د دوزخ په مرکز کې وو، د خپل ژوند ترټولو سخت او خونړۍ جګړې کې ډوب شوي وو، او اوس دوی په ټیکساس کې د ساتونکو لخوا محاصره شوي فارم کې ځانونه مینځل.
  
  ورپسی څه دي؟
  
  ښه، مثبت اړخ دا و چې دوی د څلورو اصلي لارښوونو څخه درې یې ګټلي. او د څلورو آسونو څخه درې. امر څلور وسلې پټې کړې وې ، نو د ډریک لخوا منل شوي یو څه متضاد ، فزي ، او دقیق ناڅرګند شمیر ، یوازې یوه پاتې وه. په ځان یې وخندل.
  
  لعنت، زه امید لرم چې ما دا حق ترلاسه کړ.
  
  شاته یې د پښو غږونه واورېدل شول او شا وګرځېده.
  
  الیسیا هلته ولاړه وه، په بشپړه توګه بربنډ او د شاور د اوبو سره روښانه، د هغې ویښتان د هغې زخم شوي اوږو ته ودرول. ډریک وکتل او د دندې په اړه یې هیر کړ.
  
  "لعنت،" هغه وویل. "نو داسې وختونه شتون لري کله چې تاسو دواړه لیدل ښه وي."
  
  هغه لاړه او د هغه تولیه یې واخیسته. "ایا تاسو فکر کوئ چې موږ وخت لرو؟"
  
  هغه په خپل غږ په خندا سره وویل: اندیښنه مه کوئ. "دا ډیر وخت نه نیسي".
  
  
  ****
  
  
  وروسته، وروسته له هغه چې دوی وموندل او هڅه یې وکړه چې د دوی په بدن د زخمونو مخه ونیسي، ډریک او ایلیسیا تازه جامې واچولې او لوی پخلنځي ته لاړ. ډریک ډاډه نه و چې ولې دوی پخلنځی غوره کړی؛ دا د طبیعي ناستې ځای په څیر بریښي. د لمر د راختلو وړانګې د پینورامیک کړکیو له لارې ننوتې، د لرګیو فرش او د پخلنځي سامانونو ته طلایی رنګ ورکوي . کوټه ګرمه وه او د تازه پخې شوې ډوډۍ بوی یې درلود. ډریک د بار په سټول کې ناست و او آرام شو.
  
  "زه کولی شم دلته یوه میاشت تیر کړم."
  
  "بل سواره،" الیسیا وویل. "او بیا موږ یو وقفه اخلو؟"
  
  "ایا موږ دا کولی شو؟ زما مطلب دی، دا د کلمې پای په څیر نه ښکاري "یو وقفه واخلئ، مینه وکړئ."
  
  "ښه ، موږ لاهم باید قو ته ځواب ورکړو ،" هغې سر راپورته کړ ، "د پیرو په اړه. او سمیټ ممکن ستونزې ولري. کله چې زموږ د کورنۍ یو غړی په ستونزه کې وي موږ باید ماموریت ته لاړ نه شو."
  
  ډریک سر وخوځاوه. "هو، زه موافق یم. او بیا د سیل ټیم 7 شتون لري.
  
  "یوه ورځ ،" الیسیا د هغه څنګ ته ناست ، ساه ورکړه ، "زموږ رخصتي به راشي."
  
  "ای، وګورئ چې پیشو څه راوړي!" - ډریک چیغه کړه کله چې دهل ولید.
  
  سویډن په احتیاط سره د دروازې له لارې تیر شو. "غلطي، زه هڅه کوم چې ولاړ شم، مګر هرڅه زما د سترګو په وړاندې دوه چنده دي."
  
  "ایا تاسو فکر کوئ چې تګ سخت دی؟" ډریک وویل. "ایا تاسو غواړئ د ویښتو هڅه وکړئ؟"
  
  داهل د بار سټول ته لاره هواره کړه. "څوک ماته څښاک راوړي."
  
  الیسیا د اوبو بوتل د هغه په لور وخوځاوه. "زه به لاړ شم یو څه نور واخلم."
  
  ډریک خپل ملګري ته په اندیښنه کې وکتل. "ایا تاسو باید تر پای پورې انتظار وکړئ، ملګري؟"
  
  "ریښتیا ووایه، دا دقیقې سره ښه کیږي."
  
  "هو، ځکه چې زه په یاد لرم چې تاسو څنګه د اولګا سره د شخړې پرمهال ناست یاست."
  
  "بنده شه، ډریک. زه هیڅکله نه غواړم دا په یاد ولرم."
  
  ډریک وخندل. "لکه څنګه چې موږ به تاسو ته اجازه درکړو چې دا هیر کړي."
  
  پاتې ټیم لږ څه راورسیده، او شل دقیقې وروسته دوی ټول په بار کې ناست وو، کافي او اوبه، میوې او د بیکن پټې، او ډیر زخمونه چې دوی یې حساب کولی شي. کینیماکا هیچا ته نه کتل، او سمیټ په خپل ښي لاس کې هیڅ شی نشي نیولی. یورګي ډیر خپګان و. کینسی نشي کولی د شکایت کولو مخه ونیسي. یوازې می، لارین او هیډن خپل ځانونه ښکاري.
  
  "تاسو پوهیږئ،" هیډن وویل. "زه یوازې خوشحاله یم چې موږ ټول په ګډه له دې څخه تیر شو. دا کیدی شي ډیر خراب وي. Atropine خپله دنده ترسره کړه. ایا وروسته اغیزې شته، هلکانو؟"
  
  یورګي، سمیټ او کینزي سترګې پټې کړې. کینسی د دوی ټولو لپاره خبرې وکړې. "زه فکر کوم چې اولګا د اغیزو وروسته تیر شوی دی."
  
  هیډن وخندل. "ښه، ځکه چې موږ لا تر اوسه نه دي بشپړ شوي. هغه ټیمونه چې د فورټ سیل او دالاس څخه لیدنه نه کوي د یوې وروستۍ نښې په لټه کې دي. خوشبختانه، د واشنګټن فکري ټانک او NSA وتوانیدل چې په لویو لوبغاړو باندې نظر وساتي.
  
  "SAS؟" - ډریک وړاندیز وکړ.
  
  "ښه، برتانویان، هو. دوی به چین او ټول هغه څه چې د فرانسې پاتې دي تعقیب شي.
  
  "د سیل ټیم 7؟" - داهل وپوښتل.
  
  هیډن وویل: "نامعلوم، نا اعلان شوی او غیر مجاز دی." "د کرو په وینا."
  
  کینیماکا وویل: "د دفاع وزیر څخه لوړ جوړښتونه شتون لري."
  
  "ولسمشر کوبرن به موږ د وچولو لپاره نه ځړوي ،" ډریک احتجاج وکړ. "زه باید باور ولرم چې هغه د مهرونو په اړه هیڅ نه پوهیږي."
  
  هیډن وویل: "زه موافق یم." "او په داسې حال کې چې زه د مانو سره موافق یم چې د کرو څخه لوړ مخلوقات شتون لري، نور ډیر بدمرغه دي. هغه ډول چې تاسو ته د نیلي څخه بهر راځي، او تاسو ته لږ انتخاب پریږدي. زه باید باور ولرم چې تر هغه څه چې موږ پوهیږو ډیر څه روان دي.
  
  "دا زموږ ستونزې سره مرسته نه کوي." سمیټ وخندل او د شیدو ګیلاس پورته کولو لپاره یې مبارزه وکړه.
  
  "سمه ده". هیډن یو لاسي میوه واخیسته او ځان یې آرام کړ. "نو، راځئ چې د دې بد مور په پای ته رسولو تمرکز وکړو او کور ته لاړ شو. موږ لاهم ترټولو لوی او غوره ټیم یو. حتی اوس، انګریزانو یوازې یو ورځنی سر پیل کړی. چینایی هم. اوس، داسې بریښي، چې د نورو ټولو په پرتله، یوازې فرانسویان راوتلي دي. دوی یو بل درې کسیز ټیم لیږلی ترڅو یوازې پاتې اصلي سره اړیکه ونیسي."
  
  دهل وویل، "دا د ځانګړو عملیاتو د ځواکونو په جګړه کې هم همداسې ده. "موږ په سر کې یو."
  
  "هو، مګر دا امکان نلري چې اړونده وي. او دروغ. داسې نه ده چې موږ لاس په لاس یو یا په دښته کې سره یوو."
  
  داهل وویل: "دا یوه سخته او نه اټکل کیدونکې جګړه ده. "دا هغومره ریښتیا ده څومره چې ترلاسه کیږي."
  
  هیډن سر وخوځاوه او بیا یې په چټکۍ سره دوام ورکړ. "راځئ چې د حکم متن لنډیز کړو. "د ځمکې په څلورو کونجونو کې موږ څلور آسونه وموندل او دوی ته یې د وروستي قضاوت د حکم لپاره پلان وړاندې کړ. هغه څوک چې د قضاوت صلیبي جګړې او د هغې وروسته ژوندي پاتې کیږي په حقه سره به عالي حکومت وکړي. که تاسو دا لوستل، موږ له لاسه ورکړو، نو په احتیاط سره ولولئ او تعقیب کړئ. زموږ وروستي کلونه د نړۍ د انقلابونو د وروستیو څلورو وسلو په راټولولو کې تیر شوي: جګړه، فتح، قحط او مرګ. متحد، دوی به ټول حکومتونه له منځه یوسي او یو نوی راتلونکی به پرانیزي. چمتو اوسئ. دوی ومومئ. د ځمکې څلورو کونجونو ته سفر وکړئ. د ستراتیژۍ د پلار آرام ځایونه ومومئ او بیا خګان؛ ترټولو بد هندي چې تل ژوندی دی، او بیا د خدای عذاب. مګر هرڅه لکه څنګه چې ښکاري داسې ندي. موږ په 1960 کې د خغان څخه لیدنه وکړه، د بشپړیدو پنځه کاله وروسته، فتح د هغه په تابوت کې کېښوده. موږ هغه لعنت موندلی دی چې د ریښتیني وروستي قضاوت ساتي. او د وژنې یوازینی کوډ هغه وخت دی کله چې هارسمین څرګند شو. د پلار په هډوکو کې د پیژندلو نښه نشته. هند د وسلو سره محاصره دی. د وروستي قضاوت حکم اوس ستاسو له لارې ژوند کوي او د تل لپاره به عالي حکومت وکړي.
  
  هغې پای ته ورساوه او یوه شیبه یې واخیسته.
  
  "هر څه سم دي؟ زه فکر کوم چې دا اوس ډیر معنی لري. نظم مړ شوی، ډیر وخت تیر شوی، مګر لاهم پدې کې یو کوچنی عنصر شتون لري. شاید یو خټکی. واحد. شاید بل څه. مګر دا په دالاس کې د لابراتوار هیک کولو لپاره خورا ښه دی، او دومره ښه دی چې د ځانګړو ځواکونو ټوله ډله وباسي، نو موږ نشو کولی دا کمه کړو."
  
  هغه ودرېده لکه څنګه چې ډریک څپېړه. "هو؟"
  
  "ایا تاسو پوهیږئ چې د هغه لپاره دا غوره ده چې چیرته وي؟" - هغه وپوښتل. "په واشنګټن کې د فکري ټانک دننه. یا د NSA لپاره کار کوي.
  
  د هیډن سترګې پراخې شوې. "لمر، دا واقعیا ښه ټکی دی. اجازه راکړه په دې اړه سوچ وکړم." هغې د شیشې له کڅوړې څخه تور قهوه واچوله.
  
  مای وویل: "وخت تیریږي، زما ملګري."
  
  "هو زه درسره یم". هیډن خپله خوله ډکه کړه. "بیا راځئ چې متن تحلیل کړو: د ځمکې وروستی کونج اروپا ده. موږ باید د خدای د عذاب قبر ومومو ، څوک چې د مرګ اس سوار دی او د ریښتیني وروستي قضاوت ساتنه کوي. د دوی ټولو څخه بد. او ایا د وژلو کوډ شتون درلود کله چې هارسمین ښکاره شو؟ زه تر اوسه په دې نه پوهېږم، بخښنه غواړم."
  
  "زه فکر کوم چې فکري ټانک د یو څه مودې لپاره دا کار کوي؟" یورګي وویل.
  
  اوس لورین، چې د لوی یخچال په وړاندې تکیه وه، خبرې وکړې. "البته لري. لرغونی مشر ته یو وخت د رومیانو لخوا د "خدای پرچم" لقب ورکړل شوی و چې هغه یې جنګ کړی و او وژلی و، هغه شاید د وحشی واکمنانو تر ټولو بریالی و او د 406-453 په شاوخوا کې یې په ختیځ او لویدیځ روم امپراتورۍ برید وکړ. د روم تر ټولو سخت دښمن و او یو ځل ورته ویل شوي وو: "چیرته چې زه تېر شوی یم، واښه به هیڅکله وده ونه کړي."
  
  ډهل وویل: "یو بل ویاړلی پخوانی ډله ایز قاتل."
  
  لارین وویل، "اتیلا هن" خپل ورور په 434 کې وواژه ترڅو د هین یوازینۍ واکمن شي. د تاریخ لیکونکي اډوارډ ګیبون په وینا، اټیلا د خپلو سختو سترګو لپاره پیژندل کیده، "لکه څنګه چې د هغه ډار څخه خوند اخلي چې هغه یې الهام کړی و،" هغه د مریخ اصلي توره، د جګړې د رومي خدای په توګه پیژندل شوی. کولی شي هغه ویره تصور کړي چې دا به د روم د جګړې په ډګر کې رامینځته کړي.
  
  "موږ دا ترلاسه کړل ،" ډریک وویل. "اتیلا یو بد هلک یا ښه هلک و، پدې پورې اړه لري چې تاسو په کوم لوري یاست. او د تاریخ کتابونه چا لیکلي. څنګه او چیرته مړ شو؟
  
  "ډیری متضاد حسابونه تشریح کوي چې هغه څنګه مړ شو. د خپلې نوې میرمنې په لاس کې له پوزې څخه تر چاقو پورې. کله چې دوی د هغه جسد وموند، د هونانو د دود سره سم، سړي، د سر څخه ویښتان پرې کړل او په مخونو یې ژور، کرکه زخمونه کړل. داسې ویل کیږي چې اتیلا، د دې ډول سخت دښمن په توګه، د خدای لخوا د هغه د مړینې په اړه د حیرانتیا په توګه پیغام ترلاسه کړ. برکت. د هغه جسد د یوې پراخه میدان په مینځ کې د ورېښمو خیمې دننه ایښودل شوی و ، ترڅو ټول یې وګوري او ستاینه وکړي. د قبایلو غوره آس سپاره په شاوخوا کې سپاره وو او د کیمپ فائرونو په شاوخوا کې یې د هغه د لویو کارنامو کیسې ویلې. دا یو لوی مرګ و. ویل کیږي چې د هغه په قبر باندې جشن جوړ شوی و." لارین د اړوندو ټکو تکرار ته دوام ورکړ چې کانسټیبل د هغې په غوږ کې وویل. د لاوډ سپیکر په نصبولو کې هیڅ ګټه نه وه.
  
  "هغوی د هغه قبرونه د سرو زرو، سپینو زرو او اوسپنې سره مهر کړل، ځکه چې هغه درې درلودل. او دوی باور درلود چې دا درې توکي د ټولو پاچاهانو لپاره مناسب دي. البته، وسلې، بډایه او نادر جواهر اضافه شوي. او داسې ښکاري چې د دود سره سم، دوی ټول هغه کسان وژلي چې د هغه په قبر کې کار کاوه، ترڅو د هغه ځای پټ وساتي.
  
  الیسیا شاوخوا ناستو کسانو ته وکتل. هغې وویل: "له تاسو څخه به یو مړ شي." "له ما څخه مه وغواړئ چې ښخ کړم. بد چانس نه دی."
  
  "تاسو به دواړه خواشیني او خوښ شئ چې په اوریدلو سره چې د اټیلا قبر په تاریخ کې یو له ترټولو لوی ورک شوي قبرونو څخه دی. البته، د ځینو نورو څخه - د پاچا ریچارډ III اوږد ورک شوی جسد څو کاله دمخه د لیسټر موټر پارک لاندې وموندل شو - موږ باور لرو چې دوی لاهم موندل کیدی شي. شاید کلیوپاترا؟ سر فرانسیس ډریک؟ موزارټ؟ په هر حالت کې، تر هغه ځایه چې د اتیلا پورې اړه لري، داسې انګیرل کیږي چې د هنیک انجنیرانو د تیزا سیند په کافي اندازه وګرځاوه ترڅو د سیند اصلي څنډه وچه کړي. اتیلا هلته په خپل عالي او قیمتي درې تابوت کې ښخ شو. ټیزا بیا خوشې شوه، اتیلا د تل لپاره پټه کړه.
  
  په دې وخت کې دوی د یوې چورلکې د نږدې کیدو غږ واورېد. هیډن د کوټې شاوخوا ته وکتل.
  
  "زه هیله لرم چې تاسو د یوې بلې جګړې لپاره چمتو یاست، هلکان او نجونې، ځکه چې دا پای ته رسیدلی نه دی."
  
  ډریک خپل دردناک عضلات پراخ کړل. دهل هڅه وکړه چې خپل سر په اوږو کې وساتي. کینسي وخندل کله چې هغې په شا باندې یو سکریچ لمس کړ.
  
  "د عادلانه کیدو لپاره ،" ډریک وویل. "زه لاهم دلته ستړی وم."
  
  هیډن وخندل. داهل د امکان تر حده سر وخوځاوه. می لا دمخه په خپلو پښو وه. لورین د دروازې په لور روان شو.
  
  "راځه،" هغې وویل. "دوی به موږ ته د لارې په اوږدو کې نور معلومات راکړي."
  
  "اروپا؟" یورګي وپوښتل.
  
  "هو. او د مرګ د وروستي آس سپر لپاره."
  
  الیسیا د بار سټول څخه ټوپ کړ. هغې په طنزیه انداز کې وویل: "لوی پیپ خبرې". "ستاسو څخه راځي، دا دومره په زړه پوري ښکاري چې حتی زما د پښو ګوتې په درد پیل کوي."
  
  
  څلورم څپرکی
  
  
  بله الوتنه، په افق کې بله جګړه. ډریک په آرامۍ څوکۍ کې میشته شو او هغه ته یې غوږ نیولی و لکه څنګه چې لورین د کولمبیا ولسوالۍ قضاوتونو او پایلو ته د اټیلا هن قضیه کې غږ وکړ. ټیم په مختلفو پوستونو کې ناست و، هغه څه یې اخیستي چې دوی یې کولی شي او هڅه وکړي چې د وروستي ډوب شوي 'اولګا پیښې' درد څخه سترګې پټې کړي.
  
  "د اتیلا قبر تاریخ ته ورک شوی،" لارین پای ته ورسید. "هیڅکله نه دي موندل شوي، که څه هم ډیری جعلي کشفونه شتون لري. نو،" هغې ودریده، غوږ یې ونیو، "ایا تاسو د جاذبې بې نظمۍ په اړه اوریدلي یاست؟"
  
  دهل شاته وکتل. "دا اصطلاح څو معناوې لري."
  
  "ښه، دا زموږ ټکی دی. په دې وروستیو کې، ساینس پوهانو د قطبي یخ پاڼې لاندې ښخ شوي یو لوی او پراسرار انډول وموندل. ته په دې پوه وې؟ دا په اندازې کې خورا لوی دی - 151 مایل په اوږدو کې او نږدې زر متره ژور دی. د NASA د سپوږمکۍ لخوا کشف شوی، دا د جاذبې بې نظمۍ وه ځکه چې د هغې په شاوخوا کې بدلونونه په کرټر کې د لوی څیز شتون په ګوته کوي. اوس، د وحشي نظریو په څنګ کې، دا اعتراض د جاذبې انډول دی. دا په ناسمه توګه موقعیت لري، د هر څه په څیر حرکت نه کوي، او له همدې امله د ځواکمن رادار لخوا کشف کیدی شي.
  
  ډهل وویل: "تاسو د ځمکې د ننوتلو رادار په اړه خبرې کوئ." "زما پخوانی ځانګړتیا."
  
  د ډریک سترګې پراخې شوې. "تاسو ډاډه یاست؟ ما فکر کاوه چې دا د چرګانو په محفلونو کې د نارینه سټریټیز و. دوی تاسو ته د نڅا وائکینګ بللی."
  
  دهل هغه ستړی کړ. "دا بنده کړه".
  
  الیسیا زما خوا ته ختلې وه. هغې په تیاتر کې وویل: "هغه بدمرغه ښکاري."
  
  "د یوې ناڅرګندې بوډا میرمنې غورځول به تاسو سره همداسې وکړي."
  
  په حیرانتیا سره، سمیټ په سترګو کې اوښکې وې. "زه باید ووایم،" هغه په غم کې وویل، "ما هیڅکله نه دی لیدلی چې یو څوک د ټرامپولین پرته د یو چا څخه دومره سخت ټوپ کړي." هغه خپل مخ پټ کړ، د آرام کولو هڅه یې وکړه.
  
  کینیماکا د هغه په اوږه ټک وکړ. "ایا ته ښه یې، وروره؟ ما مخکې هیڅکله تاسو خندل نه دی لیدلی، سړی. دا عجیبه ده".
  
  لارین مداخله وکړه، سویډن یې د ډیر ځورونې څخه وژغوره. "GPR، مګر په پراخه پیمانه. زما مطلب دا دی چې په ګوګل نقشه کې دا عجیب شی دی چې د انټارکټیکا په نوم یادیږي. تاسو کولی شئ دا د خپل لپ ټاپ څخه وګورئ. مګر د اتیلا قبر په څیر کوچنی څه موندل؟ ښه، پدې کې د ماشینونو او سافټویر کارول شامل دي چې NASA حتی تر اوسه یې د ملکیت اعتراف نه دی کړی."
  
  "ایا دوی سپوږمکۍ کاروي؟" یورګي وپوښتل.
  
  "هو هو، ټول ښه هیوادونه دا لري."
  
  "د چین، انګلستان او فرانسې په شمول." ډریک د خپلو مخالفینو لیست ته اشاره وکړه.
  
  "یقینا. له فضا څخه، چینایان کولی شي په خپل موټر کې ناست یو کس وپیژني، د انټرنیټ سایټونه وګوري چې هغه یې لټوي، او د هغه سینڈوچ مینځپانګې طبقه بندي کړي چې هغه یې خوري. هر سړی. تقریبا هر ځای."
  
  "یوازې نارینه؟" کنزي وپوښتل. "یا ښځې هم؟"
  
  لارین وخندل او ویې ویل: "زما په غوږ کې یو سړی دی چې دا تیروي. یو کوچنی ځوان ښکاري، لکه هغه لا تر اوسه ښځه نه ده موندلې.
  
  ډریک د امریکا او اروپا تر مینځ د اسمان په اوږدو کې د ځمکې دریم او څلورم پای ته د چورلکو کټ ته غوږ شو.
  
  "ښه، ښه، په هرصورت ..." لارین وخندل. "که موږ د پیسکارا لږ پیژندل شوې جغرافیه سره یوځای کړو، یو متن وايي چې د اتیلا مشهوره ماڼۍ د ډینیوب او تیزا ترمنځ، د کارپاتیان په غرونو کې، د پورتنۍ هنګري او ګاونډي ززبیرین په میدانونو کې موقعیت لري. یو ډیر ناڅرګنده برخه وايي چې د اتیلا قبر د هغه د ماڼۍ مخې ته و.
  
  "مګر د سیند لاندې ښخ شوی،" مای وویل.
  
  "هو، تیزا د هنګري له شمال څخه سویل ته تیریږي، دا پخپله د ډینیوب یوه لویه برخه ده. د سیند لاره به زموږ د ساینس پوهانو سره مرسته وکړي. امید دی چې د جیو فزیک ټیکنالوژۍ په کارولو سره د دوی څیړنه به سپوږمکۍ، مقناطیس، MAG او د ځمکې د ننوتلو رادار سره یوځای کړي. مقناطیسي سروې د ټاکل شوي بې نظمیو لپاره د GPR پروفایلونو لخوا بشپړ شوي. دوی دا هم وايي چې دوی کولی شي وګوري چې آیا سیند کله هم اړول شوی دی." هغې سر وخوځاوه. "موږ د زرګونو او زرګونو عکسونو په اړه خبرې کوو چې کمپیوټر باید وګوري او بیا پریکړه وکړي."
  
  "ښه، سمه ده، نو موږ هنګري ته روان یو." الیسیا د سر درد څرګند کړ. "یوازې ووایه."
  
  ټیم بیرته جوړ شو، حیران شو چې د دوی تیریدونکي همکاران څنګه کوي.
  
  
  ****
  
  
  هنګري، دانیوب او تیزا سیندونه د اروپا د نورو برخو په څیر د شپې په څیر تور ښکاریده، مګر ډریک پوهیده چې اوس دلته ډیر ګډوډ دی. د څلورو آسونو ترټولو ځواکمن هلته پروت دی - مرګ - او هغه څوک چې هغه یې موندلی ممکن د نړۍ راتلونکی ښه وټاکي.
  
  ټیم کښته شو، یو ځل بیا پورته شو، یو ځل بیا ښکته شو، او بیا د خپل سفر وروستۍ پښه بشپړولو لپاره په یوه لوی، غیر انعکاس وان کې ودرېد. محاسبینو تر اوسه څه نه وو معلوم کړي، ساحې لاهم لوی او هدف کوچنی و، د زاړه او احتمالي تخریب یادونه نه کوي. دا به ښه وي چې معلومه کړي چې امر څنګه په خپلواکه توګه کار کوي، مګر څو لسیزې دمخه د دوی ناڅاپي وژنې هر ډول شاتګ ته د پای ټکی کېښود.
  
  دوی په میدانونو کې کیمپونه جوړ کړل، بهر یې ساتونکي ځای په ځای کړل او دننه یې میشت شول. یو قوي باد وخوت، خیمې یې ولړزولې. د هر هغه څه اصلي حقیقت چې دوی یې په تیرو څو ورځو کې ترسره کړي لاهم د ډوبیدو هڅه کوي.
  
  ایا موږ واقعیا اوس دلته یو ، د هنګري غونډۍ نیمه لار کې کیمپ شوي؟ ډریک د دې په اړه فکر وکړ. یا اولګا لا تر اوسه موږ وهي؟
  
  د خیمې د ګلونو کینوس ریښتیا خبرې کولې، لکه څنګه چې د هغه تر څنګ د ژړا څیره وه. الیسیا، د خوب په کڅوړه کې لپاسه یوازې د هغې سترګې ښیې.
  
  "ایا ساړه ده، مینه؟"
  
  "هو، دلته راشه او ما ګرم کړه."
  
  "مهرباني وکړئ ،" ډهل د ډریک د پښو له سویل څخه وویل ، "نن نه."
  
  "زه موافق یم،" د ختیځ څخه کینزي وویل. "کچی ته ووایاست چې تاسو سر درد یا بل څه لرئ. څوک پوهیږي چې هغه چیرته وه؟ د ناروغیو شمیر او داسې نور."
  
  "نو د څلورسومې پوښتنه نشته؟"
  
  مای زیاته کړه، "دا دی،" هغه د خیمې په دروازه کې ولاړه وه. "په ځانګړي توګه له هغه وخته چې موږ پنځه یو."
  
  "لیونی، ما هیر کړی چې ته دلته وې، سپریټ. زه لاهم باور نه لرم چې دوی موږ ټول په یوه خیمه کې بند کړي دي."
  
  داهل له پاڅیدو وویل: "زه، یو له بل سره، په میدانونو کې ویده کول غوره ګڼم." "بیا شاید زه ویده شم."
  
  ډریک د سویډن سر د وتلو لپاره ولید، داسې انګیرل چې هغه به د جوانا ته د زنګ وهلو چانس واخلي. د دوی اړیکې په هوا کې پاتې دي، مګر هغه ورځ به راشي، کله چې یو څوک تلپاتې پریکړه وکړي.
  
  ډان راغی، او د واشنګټن متخصصینو نیم درجن سایټونه وړاندیز کړل. ټیم وویشل شو او په کیندلو یې پیل وکړ ، د دوی له سرونو او زړونو څخه یې عالي منظرې لرې کړې: د تیزا روښانه نیلي مار ، کله ناکله پراخه ، ځینې وختونه په ځایونو کې په عجیب ډول تنګ ، د کارپاتیانو واښه غونډۍ ، بې پایه روښانه اسمان. په پراخه ځایونو کې سړه هوا ښه راغلاست وو، ستړیا او آرامۍ زخمونه یې راحته کړل. ډریک او نور په دوامداره توګه حیران وو چې د دوی دښمنان چیرته دي. برتانوي، چینایي او فرانسوي. چیرته؟ د نږدې غونډۍ په اوږدو کې؟ هیچا هیڅکله د څارنې لږه نښه نه ده لیدلې. دا لکه نورو ټیمونو ماته ورکړې وه.
  
  ډریک یوځل وویل: "ستاسو د اوسط اثارو ښکار نه دی." "زه په سختۍ نه پوهیږم چې زه به چیرته پای ته ورسیږم."
  
  ډال وویل: "زه موافق یم." "یوه شیبه موږ ټول جګړه کوو، او بله دا ټول اسانه دي. او بیا هم کیدی شي دا ډیر خراب وي.
  
  لومړۍ ورځ په چټکۍ سره الوتنه وکړه، بیا دویمه. دوی هیڅ ونه موندل. باران پیل شو، او بیا ړوند لمر. ټیم په وار وار استراحت وکړ او بیا یې څو ګمارل شوي کارمندانو ته اجازه ورکړه چې د یو څه مودې لپاره آرام کړي. هغه نارینه او ښځینه چې په انګلیسي خبرې نه کوي د نږدې کلي څخه ټاکل شوي. یوه ورځ، الیسیا په ځمکه کې یو سوری وموند، احتمالا یو زوړ تونل، مګر د هغې لیوالتیا په چټکۍ سره کمه شوه کله چې د هغې لټون پای ته ورسید.
  
  هغې وویل: "هیڅ ګټه نه لري." "موږ کولی شو له هغه څخه یو متره لرې واوسو او بیا هم هغه ونه موندل شو."
  
  "تاسو څنګه فکر کوئ چې دا ټول کلونه بې پامه شوي؟"
  
  دهل خپل سر ته دوام ورکړ، ډاډه شو چې دوی یو څه نه پوهیږي. "دا زما د ژبې په څنډه کې دی،" هغه یو ځل بیا تکرار کړ.
  
  ډریک نشي کولی د ځان سره مرسته وکړي. "تاسو مطلب اولگا، نه؟ دا یوه ډیره لنډه تجربه وه، ملګریه."
  
  داهل وخندل، اوس هم سکین کوي.
  
  بله شپه او څو نور ساعتونه په خیمه کې. د دې ماښامونو ترټولو سخته وه کله چې ډریک د ویب د بیان، د هغه میراث او د هغه د معلوماتو پټې په اړه خبرې پیل کړې.
  
  "موږ باید بل ځل په دې تمرکز وکړو. هغه رازونه چې هغه راټول کړي ممکن ویجاړونکي وي. په زړه پورې ".
  
  "د چا لپاره؟" دهل وويل. "هغه کسان چې زموږ پر ضد دي دومره بد نه وو."
  
  مای وویل: "پرته له هغه چې موږ لاهم نه پوهیږو."
  
  "لعنت، رښتیا؟ زما هېر شول. دا کوم یو دی؟"
  
  جاپانۍ ښځې خپل غږ ټیټ کړ او په ارامه یې خبرې وکړې. "ستاسو څخه یو مړ کیږي."
  
  د یوې اوږدې، دردناک شیبې لپاره چوپتیا وه.
  
  الیسیا هغه مات کړ. "باید د ډریک سره موافق وي. دا یوازې زموږ لپاره نه پلي کیږي. ویب د تعقیب متخصص او یو لوی بډایه ګنده وه. هغه باید په هرچا خندا کړې وي."
  
  یو غلط الارم د دې لامل شو چې دوی له خیمې څخه وتښتي ، په ځمکه او خټو کې راوتلي ، د لرغوني قبر د کثافاتو او شګو په مینځ کې. د دوی ژور خپګان ته، دا معلومه شوه چې دا د اټیلا پورې تړاو نلري. لږترلږه تر هغه ځایه چې دوی ویل کیدی نشي.
  
  وروسته، په خیمه کې، دوی بیرته خپلو فکرونو ته راستانه شول.
  
  هیډن وویل: "د معاملې لپاره ډیر څه شتون لري." "شاید د ویب د پټیدو ځای لپاره دا لټون او هغه څه چې موږ یې وروسته کشف کړو کولی شي موږ د هغه څه څخه خوندي کړي چې ممکن وي."
  
  "په پیرو کې د جوشوا مړینه؟ زموږ نافرماني؟ د پوښتنې وړ قضاوت او یو ناڅرګنده پښه؟ موږ باید یو چا ته ځواب ووایو. په یو نوم غږ کول تاسو کولی شئ له دې څخه لرې شئ. مګر درې؟ څلور؟ زموږ بیلونه په سره رنګ کې دي، خلک، او زما مطلب دا نه دی چې ډیر لګښت وکړي.
  
  "له دې امله، د سیل ټیم 7؟" - داهل وپوښتل.
  
  "شاید،" هیډن غږ وکړ. "څوک پوهیږي؟ مګر که دوی په تعصب سره په موږ برید وکړي، زه په خدای قسم لرم چې زه به په نسبي ځواک سره برید وکړم. نو دا به ستاسو ټولو سره وي. دا یو حکم دی."
  
  بله ورځ راغله او ښکار دوام وکړ. باران د دوی هڅې له خنډ سره مخ کړې. د واشنګټن فکري ټانک د اوو نورو سایټونو سره د ټولټال 23 لپاره بیرته راستون شو. ډیری یې د خالي ځایونو یا زړو بنسټونو پرته بل څه نه دي ترلاسه کړي، ودانۍ له اوږدې مودې راهیسې ورکې شوې، کنکالونه په ټوټو کې کم شوي. د بلې ورځې ډیره برخه تیره شوه او د SPEAR ټیم مورال په ټیټیدو پیل شو.
  
  "ایا موږ حتی په سم ځای کې یو؟" کنزي وپوښتل. "زما مطلب هنګري دی. د اتیلا ماڼۍ ته مخامخ. دا سړی څه موده مخکې زیږیدلی و؟ یو زره شپږ سوه کاله مخکې، سمه ده؟ دا څه دي؟ د ګیرونیمو څخه څوارلس پیړۍ دمخه. ښایي اتیلا غلط 'سار' وي. زما په اند کاتولیک کلیسا ډیری لیبل کړی دی.
  
  کینیماکا وویل: "موږ ډیری ډوله ګډوډي پیدا کوو." "د دوی ډیری شتون لري، او هیڅ یو یې سم ندي."
  
  دهل ورته وکتل. "موږ د خپلې پلټنې د کمولو لپاره یوې لارې ته اړتیا لرو."
  
  لارین، تل په فکري ټانک کې نښلول شوی، بل لوري ته یې کتل. "هو، دوی وايي. هو."
  
  باد په نرمۍ سره د سویډن ویښتان توی کړل، مګر د هغه مخ ناڅاپه پاتې شو. "زه هیڅ نه لرم".
  
  "شاید موږ باید اتیلا ته یو بل نظر وکړو؟" می وړاندیز وکړ. "د هغه په ژوندلیک کې کوم څه؟"
  
  لارین د واشنګټن ډلې ته وویل چې پاملرنه وکړي. ټیم استراحت وکړ، ویده شو، نیمګړتیاوې یې لټولې او هیڅ یې ونه موندل، او په دوو نورو غلطو الارمونو کې یې برخه واخیسته.
  
  په پای کې، ډریک یو ټیم راټول کړ. "زه فکر کوم چې موږ به دا ناکامي ووایو، خلک. امر وايي چې دوی دا موندلي، احتمال لري ¸ مګر که موږ نشو کولی، نو نور هیوادونه به هم ونه شي کولی. شاید څلورم اسپرس به غوره وي چیرې چې هغه ښخ شوی و. که هغه لا هم هلته وي."
  
  هیډن وویل: "شاید قبر لوټ شوی وي،" د ښخولو څخه لږ وروسته خپل لاسونه خپاره کړل. مګر بیا، البته، اثار به کشف شوي وي. ټوکر. توره. جواهرات نور جسدونه."
  
  کینزي د خپل مخ په خالي څرګندونو سره وویل: "دا سخته ده چې دومره قوي وسله هلته پریږدو." "زه پوهیږم چې زما حکومت به ونه کړي. دوی به هیڅکله د لټون مخه ونه نیسي."
  
  ډریک په موافقه کې سر وخوځاوه. "ریښتیا، مګر موږ بې له شکه نور بحرانونه لرو. موږ دلته د تل لپاره نه شو پاتې کېدای."
  
  "دوی ورته په پیرو کې وویل ،" سمیټ وویل.
  
  ډریک لارین ته سر وخوځاوه. "ایا دوی زموږ لپاره څه لري؟"
  
  "تر اوسه نه، د اتو نورو احتمالي سایټونو استثنا سره. نښې لاهم ورته دي. هیڅ سخت نه دی."
  
  "مګر ایا دا واقعیا هغه څه نشي کیدی چې موږ یې په لټه کې یو؟" دهل په ډیره خاموشۍ وویل.
  
  هیډن ساه ورکړه. "زه فکر کوم چې زه باید دې کس ته زنګ ووهم او له سکرتر سره اړیکه ونیسم. موږ ښه یو - "
  
  "محتاط اوسئ،" الیسیا خبرداری ورکړ. "شاید دا هغه سیګنال وي چې مهرونه یې په تمه دي."
  
  هیډن غلی شو، د هغه په سترګو کې ناڅرګندتیا ښکاره شوه.
  
  ډال په پای کې د دوی پام ځانته راواړوه. هغه وویل: "ځمکې ته ننوتی رادار. "عانضونه، جاذبه، مقناطیسي یا هر څه ګوري. په طبیعي توګه، هغه یو ډیر ویره پیدا کوي، ځکه چې دا ډیره پخوانۍ سیاره ده. مګر موږ کولی شو خپل لټون محدود کړو. مونږ کولاې شو. افسوس، موږ څنګه داسې احمقان شو؟"
  
  ډریک د الیسیا اندیښمن لید شریک کړ. "ایا تاسو ښه یاست، ملګري؟ تاسو لاهم د هغه اولګا اغیزې نه احساس کوئ چې تاسو یې د تښتولو هڅه کړې وه، ایا تاسو؟"
  
  "زه ښه یم، زه د تل په څیر بشپړ یم. واورئ - هغه احمقان په یاد ولرئ چې د خدای قبرونه یې موندلي؟
  
  د ډریک مخ اوس جدي شو. "دا موږ وو، تورسټن. ښه، زموږ څخه ډیری."
  
  "زه پوهیږم. موږ د اوډین هډوکي، همدارنګه د تور، زیوس او لوکي وموندل." هغه یو وقفه وکړه. "افروډایټ، مریخ او نور ډیر څه. ښه، د دوی وسلې او زغره له کومه جوړه شوې وه؟ د دوی ځینې جواهر؟"
  
  ډریک وویل: "یو نامعلوم ماده چې وروسته یې موږ سره په بل ماموریت کې مرسته وکړه."
  
  "هو." داهل د خندا مخه نشي نیولی. "د چا توره د اتیلا سره ښخ شوې؟"
  
  لورین په دې باندې ټوپ کړ. "مریخ!" - هغې چغې کړې. "د جګړې رومن خدای اتیلا د خپلې تورې سره د سیتیانو له لارې سور کړ. دا د مقدس جنګ توره بلل کیده. مګر که دا واقعیا د مریخ له خپل لاس څخه راغلی وي ... "
  
  ډهل وویل: "تاسو کولی شئ د ځمکې ننوتلو رادار بیا تنظیم کړئ ترڅو د دې ځانګړي عنصر په لټه کې شئ." "او یوازې دا په زړه پوري نادر عنصر."
  
  "او بوم!" ډریک ورته سر وخوځاوه. "دا دومره ساده ده. لیونی سویډن بیرته راغلی دی."
  
  الیسیا لا هم خپه ښکارېده. "تاسو دا فکر نه شو کولی، دا یو څو ورځې وړاندې؟"
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  نور اته ساعته او دوی چمتو وو. د DC ټیم د آیسلینډ لرغون پیژندنې واحد سره د تماس وروسته د ځمکې د ننوتلو رادار بیا پیل کړ چې لاهم د هغه څه په لټه کې و چې د خدایانو د لومړي قبر پاتې شو. دا تل بیرته اوډین ته راځي، ډریک فکر کاوه لکه څنګه چې هغه انتظار کاوه. دا روښانه ده چې آیسلینډیانو د موندلو ډیری توضیحات او ټولې نمونې خوندي کړې. واشنګټن ته د نادر عنصر په اړه د معلوماتو لیږل د دقیقو مسله وه.
  
  لږترلږه دا هغه څه دي چې دوی وویل، ډریک وروسته تصور وکړ. هغه به حیران شي که چیرې امریکایانو دا دمخه دوسیه نه درلوده.
  
  یوه ازموینه ترسره شوه او بیا یو ګرم سیګنال واستول شو. په هغه سیمه کې پینګ چې دوی دمخه شاوخوا ګرځیدلي و ، او د مریخ لرغونې توره په نقشه کې روښانه ټکی شو.
  
  "دا هغه دی،" مائی وویل. "د اتیلا د هن قبر."
  
  کیندنې په کلکه پیل شوې. کلیوالو د هغه سوري په پراخولو پیل وکړ چې مخکې یې کیندل. مخکې له دې چې دوی هغه خلا ته ورسي چې له تورې سره موازي وه، دوی کلیوالو ته پیسې ورکړې او د دوی د وتلو په وخت کې یې د خپګان ښکارندوی کاوه.
  
  مای وویل، "د دې بل اړخ، یو لوی کلتوري موندنه ده."
  
  هیډن وویل: "موږ اوس د دې په اړه اندیښنه نشو کولی." "دا د مرګ وسله ده. مخکې له دې چې موږ څه اعلان کړو دا باید بې طرفه شي."
  
  سمیټ، یورګي او کینیماکا کودتا وکړه، په ځمکه برید وکړ. ډهل بیا هم یو څه ناڅاپه وخندل او احساس یې وکړ، که څه هم الیسیا او کینزي دا فرصت په لاس کې واخیست چې هغه د "بې کاره آس" څخه تر "کریزي سلوت" پورې هر څه ووایی.
  
  دا ډیر وخت نه و نیولی چې خلا ته ورشي.
  
  ډریک ولیدل کله چې درېیو خلا پراخه کړه. مای او الیسیا ساحه سکین کړه ترڅو ډاډ ترلاسه کړي چې په اوږد واښه کې هیڅ حیرانتیا شتون نلري چې د چپه کیدو په حال کې وو. لارین به سوري ته نږدې پاتې شي؛ د دوو ښځو او لاندې کسانو ترمنځ د لید کرښه.
  
  "ځکه چې موږ نه پوهیږو چې موږ څومره ښکته ځو ،" ډریک وویل ، "مخابرات ممکن بې ګټې وي. مګر زه فکر کوم چې موږ به دا هغه ډول لوبه وکړو چې موږ یې پیدا کوو.
  
  هیډن تایید کړه: "موږ ټول یو بکس ته اړتیا لرو." "موږ د هیڅ شی یا بل چا په کتلو وخت نه ضایع کوو. تاسو موافق یاست؟"
  
  دوی سر وخوځاوه. یورګي لومړی لاړ، په ټیم کې ترټولو ځیرک و. کینیماکا ورپسې راغی، لا هم د سر زخم درملنه کوي، سمیټ ورپسې. ډریک په سوري کې کودتا وکړه، وروسته هیډن او ډهل. سویډن باید په دروازه کې پاتې شي. ډریک کبوتر د غیر مساوي ځمکې لاندې و او ځان یې په تیاره تونل کې وموندل. د دیوالونو په مینځ کې د یوې دقیقې ځړول او ځړول یو پراخ باطل ته لاره هواره کړه چیرې چې ټیم کیڼ اړخ ته وګرځید. یورګي توره د پورټ ایبل نیویګیټر سره وصل کړه او په هرو څو دقیقو کې یې د دوی او هغه تر مینځ واټن وواهه.
  
  ډریک خپل فلش لائټ ثابت ساتلی و، بیمونه یې د هغه سره وصل کړل چې په مخ کې وو. لاره هیڅکله انحراف نه کوي، مګر د تورې د استراحت ځای شاوخوا شاوخوا ګرځي تر هغه چې دوی ورو ورو له هغې څخه تیریدل.
  
  یورګي مخکې ودرېد. "موږ باید مات کړو."
  
  ډریک قسم وکړ. "دا کلک ډبره ده. موږ به هلته د ماتولو لپاره لوی تجهیزاتو ته اړتیا ولرو. ته ګورې چې هغه څومره غټه ده؟"
  
  یورګي ناخوښه غږ وکړ. "د دې پاسه دوه چنده پلنوالی."
  
  "او توره؟" - ما وپوښتل.
  
  "یوازې له بلې خوا."
  
  ډریک یو ځانګړی تاثیر درلود چې دوی ورسره لوبیدل. زاړه خدایان بیا تفریح کوي. ځینې وختونه داسې بریښي چې دوی په ټوله لار کې هغه تعقیبوي، هغه یې په یوه یا بل جرات کې راښکته کوي، کله ناکله بیرته د ځان پیژندلو لپاره بیرته راځي.
  
  لکه اوس.
  
  هغه خپله پریکړه وکړه. هغه وویل: "پرمخ لاړ شه." "موږ باید وګورو چې دا لاره چیرته ځي."
  
  "ښه، یو له ګډوډۍ څخه مخکې دی،" یورګي ځواب واستاوه. "لوی نامعلومه بڼه."
  
  د الیسیا غږ د مخابراتو له لارې کریک شو. "ایا دا حرکت کوي؟"
  
  ډریک د طنز په ناوړه سر پوهیده. "دا بنده کړه".
  
  "هغه څو پښې لري؟"
  
  "الیسیا!"
  
  د ځمکې لاندې هر چا خپلې تومانچې راوویستلې. ډریک هڅه وکړه چې خپله غاړه ودروي ترڅو مخکې وګوري، مګر کینیماکا د هغه لید بند کړ. یوازینی شی چې هغه یې ترسره کول د تونل په وړاندې د هغه د سر پورتنۍ برخه وه.
  
  دوړې د هوا له لارې پاکې شوې. ډریک خوله خوله وه، د هغه تازه زخمونه ټکان و. ټیم د امکان تر حده په چټکۍ سره تیریږي. یورګي دوی د یو سست څنډ په شاوخوا کې رهبري کړل. یوازې بیا ځوان روسی ودرېد.
  
  "اې! زه یو څه لرم."
  
  "څه؟" - ما وپوښتل. څو غږونه واورېدل شول.
  
  "انتظار وکړه. تاسو کولی شئ دلته زما سره راشئ."
  
  ژر تر ژره ډریک د کندې ګرد کړ او ویې لیدل چې د تیریدو اړخ پراخ شوی، د ډبرې په محراب بدل شوی چې اته فوټه لوړ او د سړي څلور چنده پلنوالی دی. دا په رنګ کې ټین، نرم، او د یوې تنګ سوري څخه پورته پورته شوی و چې پخپله ډبره کې پرې شوی و، د دروازې په څیر یو کوچنی دروازه.
  
  ډریک د دې سوري تورې ته وکتل. "نو شاید دوی یو څه ډبره راوباسي، ډاډ ترلاسه کړي چې اتیلا به د تل لپاره دلته پاتې شي؟"
  
  یورګي وویل: "مګر زموږ څخه پورته هیڅ سیند نشته." "دا زما په ذهن کې وه."
  
  هیډن وویل: "د سیند کورسونه د کلونو په اوږدو کې بدلیږي." "اوس مهال موږ نشو ویلای چې ایا ټیزا یوځل په دې لاره روان و. په هرصورت، دا یوازې څو متره سویل دی.
  
  ډریک د تیاره په لور روان شو. "زه په لوبه کې یم. ایا موږ به یو نظر وکړو؟
  
  یورګي پورته شو، خپل موقف یې په مخ کې ساتل. په لومړي سر کې نوې دروازه یوازې د بشپړ تورې بڼه وه، مګر کله چې دوی نږدې شول او خپل فلش څراغونه یې روښانه کړل، دوی بل لوري ته د یوې لویې خونې نښې ولیدلې. کوټه له یوې ښایسته خوړنځای څخه لویه نه وه، د دوړو له ذراتو ډکه وه او مطلقه چوپتیا، په مرکز کې د زنګونونو لوړ پیډال سره.
  
  په پیاده رو باندې د تیږو تابوت و.
  
  "بې باوره،" یورګي تنفس وکړ.
  
  "ایا تاسو فکر کوئ Attila هلته دی؟" کنزي وپوښتل.
  
  "توره ده، زه فکر کوم." یورګي خپل ځمکني رادار چیک کړ. "نو دا خبره وايي."
  
  "موږ په ماموریت کې پاتې یو." هیډن حتی تابوت ته نه کتل. هغه د جنسیت په زده کړه بوخته وه. "او دا هلته دی؟ بس نور څه نه".
  
  ډریک هغه ځای ته وکتل چیرې چې هغې اشاره کوله. ټیم د ننوتلو آرک څخه تیر شو او ځان یې په بشپړ ډول د خونې دننه وموند. د لرګیو یو پیژندل شوی بکس د تابوت په پښه کې پخپله د پیډسټال په سر کې د آرډر مهر سره و. هیډن د هغه په لور ګام پورته کړ.
  
  هغې لورین ته په کمیسونو کې وویل: "تیار شه." "موږ په لاره یو. واشنګټن ته ووایه چې موږ وروستی بکس وموند."
  
  "ایا تاسو دا خلاص کړی؟"
  
  "منفي. زه فکر نه کوم چې دا دلته یو ښه نظر دی. موږ به تر هغه وخته پورې انتظار وکړو چې سر ته ورسیږو."
  
  ډریک تابوت ته وکتل. یوګي نور هم نږدې شو. کینزي په پیاده رو پورته شو او ښکته یې وکتل.
  
  "ایا څوک به زما سره مرسته وکړي؟"
  
  هیډن وویل: "اوس نه." "موږ باید لاړ شو".
  
  "ولې؟" کینزی لوی پاتې شو. "دا دلته د نورو ټیمونو په څیر ندي. دا ښه ده چې خپل ځان ته یوه شیبه ولرئ، ایا تاسو فکر نه کوئ؟ دا یو ښه بدلون دی چې څوک زما د نیولو هڅه نه کوي.
  
  ډریک کمیسونه چالان کړل. "ډال؟ ته یو بدمعاش یې."
  
  "څه؟"
  
  کنزي ساه ورکړه. "دا یوازې د تیږو پوښ دی."
  
  ډریک هغه د خزانې لپاره د لیوالتیا سره د یو قاچاق وړونکي په توګه ولیده. البته، دا به هیڅکله کم شي. دا د هغې برخه وه. هغه هیډن ته سر وښوراوه.
  
  "موږ به تاسو سره وګورو. زه ژمنه کوم".
  
  هغه د پیاده رو بلې غاړې ته منډه کړه، ډبره یې ونیوله او راښکته یې کړه.
  
  هیډن په چټکۍ سره له قبر څخه ووت، یورګي او کینیماکا د هغه تر شا تعقیب کړل. سمیټ په دروازه کې ودرېد. ډریک د اټیلا هن د قبر څخه د خزانې په توګه ولیدل.
  
  د څراغ په رڼا کې یې سترګې ړندې شوې. روښانه شنه او سور، نیلم بلوز او روښانه ژیړ؛ د رینبو سیوري په نږدې زرو کلونو کې د لومړي ځل لپاره روښانه او وړیا. شتمني خوځېدلې وه، توره د دې حرکت په واسطه له صف څخه ووتله. نورې تیغونه راوتلي. غاړکۍ، پښې او زنګنونه په ټوټو کې پراته دي.
  
  د دې ټولو لاندې، لا تر اوسه د جامو په څو ټوټې پوښل شوي، د اتیلا جسد پروت و. ډریک په دې ډول باور درلود. دا سایټ هیڅکله د قبرونو غلو لخوا ندی موندل شوی. له همدې امله د شتمنۍ شتون. نازیانو یوازې د خپلو لویو پلانونو لپاره ورته اړتیا درلوده، او د یادګار موندنې ته پاملرنه به یوازې دوی ته پام واړوي. ساه یې ونیوله، هغه مخابراتي ته ټوپ کړ.
  
  "لارین،" هغه په ژړا شو. "تاسو باید یو څوک وګمارئ چې دا ټول وساتي. تاسو باید دا پیښ کړئ. دا ... د نه منلو وړ ده. یوازینی شی دی ..." هغه ودرېد، لټون یې وکړ.
  
  "دا څه شی دی؟" - ما وپوښتل.
  
  "دلته توره نشته. د مریخ توره ورکه ده."
  
  لورین ساه ورکړه. "او نه، دا ښه نه دی."
  
  د ډریک مخ په تنګ شو. هغه وویل: "له هرڅه وروسته موږ تیر شو." "زه دا ښه پوهیږم."
  
  کینسي وخندل. ډریک شاته وکتل. "د مریخ توره دلته ده."
  
  "لعنت، تاسو ښه یاست. د اثارو قاچاقبر او ماسټر غل. تا دا زما د پوزې لاندې غلا کړې ده. هغه وکتل. "په زړه پورې دی".
  
  "تاسو هیڅ نشئ اخیستلی." هغه ولید چې یو ګاڼې لرونکی څیز یې را ایستلی و. "مګر زه په تاسو باور لرم چې د خورا قیمتي توکو لپاره هلته لاړ شئ."
  
  "له اتیلا څخه ډیر؟"
  
  "هو، یقینا. تاسو کولی شئ دا پورته کړئ. خو هر څه چې کوئ، توره د ځان لپاره وساتئ."
  
  کینزي وخندل او خپل لاس یې لیرې کړ، د زیوراتو خزانه یې پریښوده مګر توره یې ساتله. هغې په یو څه احترام وویل: "اوس ما دا ټول ولیدل." "موږ کولی شو لاړ شو."
  
  ډریک خوشحاله و چې هغې یو داخلي هیله وښوده او هغه یې د هغې په پوره کولو کې مرسته وکړه. "بیا سمه ده. راځئ وګورو چې د مرګ آس څه شی دی."
  
  
  شپږ دېرشم څپرکی
  
  
  په مستقیم لمر کې په ګونډو کولو، د SPEAR ټیم د وروستي قضاوت د حکم وروستی بکس معاینه کړ.
  
  کینیماکا د تصویب لپاره انتظار باسي ځکه چې الیسیا او مای سرحدونو ته نږدې شوي، اوس چې دوستانه چورلکې په افق کې لیدل کیدی شي. هیډن کینیماکا ته اشاره وکړه.
  
  "ښه کار ته دوام ورکړئ، مانو. موږ باید وګورو چې دننه څه دي مخکې له دې چې شرکت راشي؛ ملګری یا دښمن."
  
  هاوايي سر وخوځاوه او تالا یې کلک کړ. ډریک د پوټکي د پورته کیدو سره سم مخ په وړاندې تکیه وکړه، د دهل سره سرونه وخوځول.
  
  "کرپ!" - چیغې یې کړې، ټوخی یې کړې.
  
  "ایا دا ستاسو د ښکلولو هڅه وه، یارکي؟"
  
  "زه به تاسو ښکل کړم که تاسو هغه شګو ټوپ وغورځوئ تاسو یو ځل زما په مخ سر غږ کړئ. خونړۍ یارکشیر بوس."
  
  البته، هیڅوک یې نه اوریدلی. دوی ټول په نوي وحی باندې متمرکز وو.
  
  هیډن دننه وکتل، کینسي ته یې تکیه وکړه. "شیټ،" هغې په آرامۍ وویل. "ما هیڅکله فکر نه کاوه چې دا به داسې وي."
  
  "او زه هم". می ودریده.
  
  لارین وویل، "ریښتینی وروستی قضاوت،" متن بیا تکرار کړ. "تر ټولو بد."
  
  "ښه، زه ستاسو په اړه نه پوهیږم،" الیسیا په غوسه کړه. "مګر ټول هغه څه چې زه دننه ګورم د کاغذ یوه ټوټه ټوټه ده. زما د پیرود لیست په څیر ښکاري.
  
  مای شاته وکتل. "په یو ډول زه نشم کولی تاسو په سوپر مارکیټ کې تصور کړم."
  
  الیسیا وخندل. "یوازې یو ځل. دا ټول ګاډي، د لارې خنډونه او انتخابونه ما په بشپړه توګه له لار څخه لرې کړل. هغې په لیوالتیا سره نږدې د برید چورلکې مطالعه کړې. "دا ډیر ښه دی".
  
  کینیماکا صندوق ته ورغی او د کاغذ یوه ټوټه یې راوویستله او د هر چا د لیدلو لپاره یې پورته کړه. "دا یوازې د شمیرو یوه ډله ده."
  
  "په اتفاق سره،" سمیټ وویل.
  
  ډریک په قهر شو. "نو، د وروستي قضاوت امر موږ ته د نړۍ نیمه لار رالېږلې چې په یوه قبر کې د کاغذ یوه ټوټه ومومئ چې د سلګونو کلونو لپاره پټه وه؟ هغه ځای چې موږ به هیڅکله ونه موندل شو که موږ د خدایانو د قبرونو تجربه نه درلوده؟ زه په دې نه پوهېږم".
  
  کینزي وویل: "نازيان د آثارو او خزانې ښکار وو." "ایا تاسو د دې نه منلو وړ ډله په اړه پوهیږئ چې دوی پدې وروستیو کې د قطبي یخ لاندې موندلي؟ ځینې وايي چې دا د نازیانو اډه ده. دوی له ګاڼو څخه تر طومارونو او نقاشیو پورې هرڅه لوټ کړل. دوی هڅه وکړه چې زومبی پیدا کړي، د ابدي ژوند لټون وکړي او په خطرناکه لټون کې یې زرګونه خلک له لاسه ورکړي. که دوی د شتمنۍ د غلا کولو پر ځای د اتیلا هن په مقبره کې پریښودل غوره کړي، نو د دې لپاره یو ناوړه دلیل شتون لري.
  
  لورین غوږونو ته اشاره وکړه. "د کولمبیا ولسوالۍ غواړي پوه شي چې دا څه دي."
  
  هیډن دا له کینیماکي څخه اخیستی. "نو، هلکانو، دا د نوټ پیپر یوه زوړ ټوټه ده، په دواړو خواو کې خورا غټ او مات شوی. دا ژیړ شوی او ډیر نازک ښکاري. نو، په منځ کې د لیکلو یوه کرښه شتون لري چې یوازې شمیرې لري. هغې دوی ولوستل: "483794311656..." هغې ساه واخیسته. "دا ټول نه دي ..."
  
  "د ګیک لوند خوب." الیسیا ساه ورکړه. "مګر موږ باید څه وکړو؟"
  
  "له دې ځایه لاړ شه،" ډریک وویل، د چورلکو د ښکته کیدو سره سم ولاړ. "مخکې له دې چې هوان موږ ومومي."
  
  پیلوټ پورته شو. "ایا تاسو تیار یاست؟ موږ باید دې ته پام وکړو."
  
  ټیم هغه بیرته چورلکو ته لیږدول. هیډن خپله وینا پای ته ورسوله او د کاغذ یوه ټوټه یې شاوخوا تیره کړه کله چې دوی خپلې څوکۍ کېښودل. "کوم نظرونه؟"
  
  "تاسو حتی د دوی سره لاټری نشئ لوبولی ،" الیسیا وویل. "بې ګټې".
  
  "او دوی له مرګ سره څه تړاو لري؟" ډریک وویل. "او څلور سپاره؟ څرنګه چې شمیرې مهمې ښکاري، ایا دا د زیږون نیټې سره یو څه لري؟ د مړینې نیټه؟
  
  "موږ دلته یو،" یو غږ د هغه په غوږ کې وویل، او هغه یو ځل بیا په یاد ول چې دوی د ټولې نړۍ سره تړلي وو پرته لدې چې دوی د ماموریت بشپړولو لپاره DC بند کړي، په دې حالت کې دوی یوازې د لارین سره تړلي وو.
  
  "نه یوازې په هغه،" بل غږ وویل. "موږ ترلاسه کړ."
  
  ډریک د چورلکو غږ واورېد چې ورو ورو هوا ته پورته کیږي.
  
  "دا د ماتیدو شمیرې همغږي دي. په اسانۍ سره. نازیانو تاسو ته یو بشپړ هدف پریښود، خلکو.
  
  ډریک د خپلو وسلو چک کول او چمتو کول پیل کړل. "هدف؟" - ما وپوښتل.
  
  "هو، د شمېرو لومړۍ مجموعه اوکراین ته اشاره کوي. ترتیب یوه اوږده دوامداره شمیره ده، نو موږ یې د پوهولو لپاره یو څه وخت واخیست.
  
  الیسیا خپل ساعت ته وکتل. "زه هره ورځ پنځه دقیقې تلیفون نه کوم."
  
  "تاسو یو سل او شپیته IQ نلرئ."
  
  "تاسو څنګه پوهیږئ، هوښیار سړی؟ ما هیڅکله دا ازموینه نه ده کړې."
  
  یوه دقیقه چوپتیا، او بیا: "په هرصورت. موږ ټول ترتیب ته ننوتلو او دا یې د سپوږمکۍ سره وصل کړ. هغه څه چې موږ یې اوس ګورو یوه لویه صنعتي سیمه ده، شاید په ټولیز ډول اته مربع میله. دا ډیری د ګودامونو څخه ډک دي، موږ له دېرشو څخه زیات شمیرل، او داسې ښکاري چې خالي وي. د جګړې د پریښودو دور څخه یو څه. دا کیدای شي د پخواني شوروي د پوځي ذخیره کولو تاسیسات وي، چې اوس پریښودل شوي دي.
  
  "او همغږي؟" هیډن وپوښتل. "ایا دوی کوم ځانګړي ته اشاره کوي؟"
  
  "لا هم چک کوي." په لیکه کې چوپتیا وه.
  
  هیډن اړتیا نه درلوده چې پیلوټانو ته خبر ورکړي. دوی لا دمخه اوکراین ته روان وو. ډریک ځان یو څه آرام احساس کړ؛ لږترلږه د دوی سیالي ټیمونه نشي کولی دوی ته ماتې ورکړي. هغه هیډن ته وکتل او خوله یې ورکړه.
  
  ایا موږ کولی شو دا بند کړو؟
  
  هغې مخ جوړ کړ. دا به شکمن ښکاري.
  
  مول؟ هغه په سختۍ سره سم کړ، مخ په وړاندې یې ودراوه.
  
  هیډن هم همداسې فکر کاوه. هیڅوک نشته چې موږ پرې باور وکړو.
  
  الیسیا وخندل. "دا لعنت دی، ډریک، که تاسو غواړئ هغه ښکل کړئ، بس دا وکړئ."
  
  د یارکشیر سړی شاته تکیه وکړه کله چې هلیکوپتر اسمان ته وخوت. په بشپړ ظرفیت کې کار کول تقریبا ناممکن وو کله چې تاسو ډاډه نه یاست چې حتی ستاسو خپل مالکین به ستاسو شا ولري. په زړه کې یې یو دروند بار راغی. که یو څوک د دوی په وړاندې یو څه پلان کړي، دوی به د موندلو په اړه وي.
  
  مخابراتي غږ وکړ.
  
  "وا".
  
  هیډن خپل سر پورته کړ. "څه؟" - ما وپوښتل.
  
  له واشنګټن څخه د سوپر جیک غږ ډارونکی غږ شو. "ایا تاسو ډاډه یاست، جیف؟ زما مطلب دی، زه نشم کولی دوی ته دا ووایم او بیا معلومه کړم چې دا یوازې اټکل دی."
  
  چوپتیا. بیا د دوی عاشق ژوره ساه واخیسته. "واه، زه باید ووایم. دا بد دی. دا واقعا بد دی. همغږي داسې بریښي چې مستقیم د مرګ هارس مین ته رهبري کوي.
  
  داهل په خپل تومانچه کې د مجلې د بارولو له لارې نیمه لاره ودروله. هغه وویل: "دا معنی لري." "مګر دا څه دي؟"
  
  "اټومي سرګلولې."
  
  هیډن خپل غاښونه پاک کړل. "ایا تاسو کولی شئ دا په ګوته کړئ؟ ایا دا ژوندی دی؟ شته -"
  
  "انتظار وکړئ،" ګیک تنفس وکړ، ساه یې ونیوله. "مهرباني وکړئ یوازې انتظار وکړئ. دا ټول نه دي. زما مطلب د اتومي وسلو نه وو."
  
  هیډن خندل. "بیا ستا مطلب څه دی؟"
  
  "په دریو ګودامونو کې شپږ اټومي وسلې شتون لري. موږ د دیوالونو له لارې نه شو لیدلی ځکه چې ودانۍ د لیډ سره کرښه لري، مګر موږ د خپلو سپوږمکیو په مرسته د بامونو له لارې لیدلی شو. عکسونه ښیې چې اټومي وسلې د اتیایمې دورې پورې اړه لري ، احتمال لري سم پیرودونکي ته د برخلیک ارزښت لري او په احتیاط سره ساتل کیږي. امنیت تر ډیره په دننه کې دی، ځینې وختونه دوی د خالي اډې شاوخوا ګرځي."
  
  "نو، د وروستي قضاوت امر شپږ اټومي وسلې په دریو ګودامونو کې د وروسته کارولو لپاره پټې کړې؟" مي وپوښتل. "دا واقعیا د نازي شی په څیر ښکاري."
  
  ګیک وویل: "وسله هم په کاري ترتیب کې ده."
  
  "ته دا څنګه پوه شوې؟"
  
  "د کمپیوټر سیسټم کار کوي. دوی کولی شي وسله وال، الرښوونه او خوشې شي."
  
  "ایا تاسو دقیق ځای لرئ؟" کنزي وپوښتل.
  
  "هو، موږ یې کوو. ټول شپږ د ګودامونو دننه د فلیټ بیډ ټرکونو شاته تړل شوي وو. په عجیب ډول ، دننه فعالیت پدې وروستیو کې دوه چنده شوی. البته، دوی هم لیږدول کیدی شي."
  
  ډریک هیډن ته وکتل، چا چې بیرته ورته وکتل.
  
  "مول،" کینسي په لوړ غږ وویل.
  
  "د سیالو ټیمونو په اړه څه؟" - داهل وپوښتل.
  
  "د NSA په وینا، د اوازو شمیر ډیر شوی دی. ښه نه ښکاري."
  
  مای وویل: "زه غواړم پوه شم چې دوی د څه موندلو هیله لري." "د شپږو پخوانیو اټومي وسلو په شمول نه."
  
  "د مریخ توره"
  
  ډریک په چټکۍ سره خپله غاړه وګرځوله. "څه؟" - ما وپوښتل.
  
  "هرڅوک همغږي ترلاسه کړل، داسې انګیرل چې دا تل دلته کار کوي. هرڅوک د سپوږمکۍ د جوړولو دنده پخپله جوړه کړه. زموږ د عکس اخیستنې سافټویر د هر ډول سینسرونو سره مجهز دی، او د اوډین کیسه او وروسته له لاسه ورکولو سره پیل کیږي، موږ کولی شو یو نادر عنصر کشف کړو چې د قبرونو او خدایانو سره تړاو لري. زموږ وسایل د څیز نږدې اندازه او شکل ښیې، او دا د ورک شوي تورې سره سمون لري. دوی ټول پوهیږي چې موږ توره موندلې او د اټومي تورونو په لور روان یو. موږ باید دا کار وکړو."
  
  "توره په چورلکه پریږده." سمیټ سر وخوځاوه.
  
  ډریک، ډیل او هیډن نظرونه تبادله کړل. "په دوزخ کې چانس نشته. توره له موږ سره پاتې ده."
  
  ډریک خپل سر ټیټ کړ. هغه وویل: "یوازینۍ خونړۍ شی چې د چنګیز خان، اتیلا، ګیرونیمو او هینبل له ګډو څخه ډیر ارزښت لري." "او موږ مجبور یو چې اټومي وسلو ته لاړ شو."
  
  مای وویل: "مخکینی فکر. "او دوی ورته د ډیری دلایلو لپاره اړتیا لري. شتمني."
  
  "انعام،" سمیټ وویل.
  
  "لالچ،" کینسي وویل.
  
  هیډن په ډاډ سره وویل: "له ستونزو څخه پاک. "د دې ټولو دلیلونو لپاره یوځای. شپږ اټومي وسلې چیرته دي؟"
  
  د کمپیوټر سړي وویل: "د 17 ګودام دننه دوه شتون لري." "نور اټومي تاسیسات په اتلسمه او نولسمه کې موقعیت لري، او زه تاسو ته همدا اوس د دوی دقیق ځای درکوم. دا یوه لویه اډه ده او موږ د لږترلږه دوه درجن بدنونو څخه د تودوخې اخراج شمیرو، نو محتاط اوسئ."
  
  ډریک شاته تکیه وکړه، چت ته یې وکتل. "بیا؟"
  
  هیډن پوهیده چې هغه څه فکر کوي. "ایا تاسو باور لرئ چې له دې وروسته به هرڅه بدل شي؟"
  
  هغه په خندا وخندل. "زما په باور".
  
  داهل وویل: "بیا راځه چې سخت ووځو." "د ټیم په توګه، د همکارانو په توګه. راځئ چې دا وروستی ځل وکړو."
  
  
  اوه دېرش څپرکی
  
  
  دا د SPEAR ټیم لپاره اسانه نه وه. زوړ، پریښودل شوی اډه په ساده ډول د لویو، اوږده ګودامونو یو ګډوډ ټولګه وه چې د دوی په منځ کې د پاکو سړکونو شبکه وه. سړکونه د لویو لاریو د ځای پرځای کولو لپاره خورا پراخه وو. ډریک نظریه وکړه چې دا یو وخت یو ډول ګودام و، یو داسې ځای چې د پوځي تجهیزاتو لوی مقدار ذخیره کیدی شي. چورلکې د یوې زنګ وهلې، خرابې کټار تر شا په بهر کې راښکته شوې، او نږدې سمدستي یې خپل انجنونه بند کړل.
  
  هیډن خپل مخابراتو ته وویل: "ټیم چمتو دی."
  
  "لاړ شه،" کانسټبل DC هغې ته وویل. "ډاډ ترلاسه کړئ چې سرې غیر فعال دي او نور توکي خوندي دي."
  
  ډال په ځمکه وخندل. "راځئ چې د آس له تیښتې وروسته د مستحکم دروازې د بندولو په اړه خبرې وکړو."
  
  ټیم لا دمخه په خپل ذهن کې د ټولو دریو ګودامونو موقعیتونه نقشه کړي او د بادي سړک شبکې ښه نظر درلود. په اصل کې، هرڅه د هر څه سره یوځای شوي. دلته هیڅ مړ پای نه و، هیڅ لاره نه وه، د تیښتې لارې نه وې، پرته له یوې. د احاطې ټول ګودامونه د ګردو ځنګلونو لخوا محاصره شوي وو، مګر داخلي یې - درې حیاتي - په تصادفي ترتیب کې د نورو په مینځ کې موقعیت درلود.
  
  دوی یوځای منډه کړه.
  
  هیډن وویل: "موږ باید وویشل شو، اټومي وسلې بې طرفه کړو، بیا به یوه لاره ولټوو چې له دې ځایه یو ښه ځای ته ورسوو." "رومانیا لرې نه ده."
  
  اوس لورین له دوی سره وه، په بشپړ ډول واشنګټن ته ننوتله، او دا یې ثابته کړه چې هغه کولی شي د فشار لاندې فکر وکړي، دوی ممکن هغې ته اړتیا ولري کله چې د اټومي وسلو سمبالولو خبره راځي. یو باثباته سر چې د چینلونو له لارې د معلوماتو لیږدولو توان لري کم اټکل کیدی نشي. دوی په چټکۍ سره ښکته او د ګودامونو په لور روان شول.
  
  د دوی په مخ کې یوه کثافه لاره خلاصه شوه، ویرانه. له دې هاخوا ټوله سیمه په خاورو او شګو پوښل شوې وه، یوازې د یو څو تورو نسواري واښو سره. ډریک صحنه وڅیړله او امر یې وکړ چې مخکې لاړ شي. دوی له خپلو وسلو سره په تیاره کې خلاص شول. د خټو او تیلو بوی د هغه په حواس برید وکړ، او یو سړه هوا د هغه په مخ ولګېده. د دوی ګیر ودریدل او بوټان یې په ځمکه سخت ووهل.
  
  دوی د ګودام لومړي دیوال ته نږدې شول او ودرېدل، د هغې په وړاندې یې خپل شا ته تکیه وکړه. ډریک د کرښې په اوږدو کې وکتل.
  
  "تیار یې؟" - ما وپوښتل.
  
  "لاړ شه."
  
  هغه د دوی د لارې بل پښه سکین کړه، پدې پوهیدل چې دوی د اندیښنې لپاره هیڅ CCTV کیمرې نلري ځکه چې وسایلو د ګرځنده تلیفونونو پرته د بیس څخه کوم سیګنالونه ندي اخیستي. اټومي چارجونه پخپله د ټیټ فریکونسۍ hum خارجوي. له دې هاخوا دا ځای شنډ وو.
  
  بله منډه کړه او دوی د بل ګودام سره مخ شول. د دوی هر یو په تور سکرال کې یو شمیر لیکل شوی و. هر یو یې خړ پړ، بې خونده ښکاریده، د زنګ وهلو سیندونه له چت څخه تر فرش پورې روان وو. ګترونه په آزاده توګه تیریدل، کندې شوې برخې ځمکې ته اشاره کوي، ناپاکې اوبه بهیږي.
  
  ډریک اوس کولی شي د ګودام 17 کیڼ کونج مخکې وګوري. "موږ له دې سړک څخه تیریږو،" هغه وویل. "موږ د دې ګودام په څنډه کې تر هغه پورې لاره ورکوو چې پای ته ورسیږو. نو موږ له اوولسو څخه یوازې شل فوټه لرې یو.
  
  هغه لاړ، بیا ودرېد. یو امنیتي موټر مخکې له سړک څخه ښکته شو، د هغې لارې په اوږدو کې حرکت وکړ چې له دوی څخه تیریږي. په هرصورت، هیڅ شی ندی شوی. ډریک د آرام ساه واخیسته.
  
  داهل دوی ته یادونه وکړه: "دلته هیڅ ملګري نشته." "د ټیم څخه بهر په هیچا باور مه کوئ." هغه اړتیا نه درلوده چې "حتی امریکایان" اضافه کړي.
  
  اوس ډریک له خپل ځای څخه حرکت وکړ، ځان یې د ګودام د دیوال سره ونیوه او مخ په وړاندې روان شو. ګودام 17 دوه وړې کړکۍ مخ ته مخامخ وې. ډریک په خاموشۍ لعنت وکړ، مګر پوه شو چې بله لاره نشته.
  
  "حرکت وکړئ،" هغه په عاجل ډول وویل. "اوس یې حرکت وکړئ."
  
  
  اته دیرش څپرکی
  
  
  دوی د ګودام دروازو ته ورغلل، په دریو ډلو ویشل. ډریک، الیسیا او می هر یو اوولس نمرې واخیستې. ډیل، کینزي او هیډن هر یو اتلس نمرې واخیستې، سمیټ، لارین، کینیماکا او یورګي هر یو نولس منډې وکړې. د یو په څیر دوی اصلي دروازې ته ننوتل.
  
  ډریک دروازه وټکوله، د هغې قندونه یې پرې کړل. سړی یوازې د دفتر دننه روان و. ډریک هغه د خپل لاس لاندې ونیوله، هغه یې په کلکه وخندل او د دفتر مقابل دیوال ته یې وغورځاوه. هغه تنګ لاره چې دوی په کې وو مستقیم ګودام ته پرانستل شو، نو ایلیسیا او می د هغې شاوخوا ګرځي.
  
  ډریک د سړي کار پای ته ورساوه، هغه یې بې هوښه پریښود، او د میرمنو سره د یوځای کیدو دمخه یې کوچني دفترونه چیک کړل. یو زړه راښکونکی لید یې د سترګو سره ولیدل. ګودام خورا لوی، اوږد او لوړ و. د هغې په مرکز کې، د رولر دروازو بانک ته مخامخ، یو اوږد، ټیټ فلیټ ټرک ولاړ و - یو ټیکسي چې په مخ کې یې لوی انجن درلود. دوه اټومي وسلې د لارۍ په شا کې پرتې دي، د ورځې په څیر روښانه، د دوی پوزې مخ په وړاندې دي، تور پټې یې په منظمه وقفو کې خوندي کوي. پټې به د ډیر حرکت پرته انعطاف چمتو کړي - د ترانسپورت لپاره یو ښه نظر دی ، ډریک وړاندیز وکړ ، ځکه چې هیڅوک نه غواړي وژونکي توغندی په یو سټیشني شی کې غورځول شي. د یوې لویې لارۍ په څنګ کې د پردې یوه لویه بنډل پروت و، کوم چې هغه فکر کاوه چې د وتلو دمخه تړل شوی و.
  
  مای وویل: "امنیت نشته."
  
  الیسیا د لارۍ ښي خوا ته بل دفتر ته اشاره وکړه. "زما وړاندیز".
  
  مای وویل: "تاسو فکر کوئ چې دوی به ډیر اندیښمن وي."
  
  ډریک نشي کولی مرسته وکړي مګر د امنیت کیمرې چیک کړي ، دا ستونزمنه وه چې په بشپړ ډول په هوایی حالت شوي دفتر کې ناست د مینه والو په یوې ډلې تکیه وکړئ. هغه وويل: "زموږ زوړ ملګری، خوشالي ښايي په کار وي." "دوی دا د اوږدې مودې لپاره پټ ساتلی و."
  
  د مخابراتي چینلونو له لارې دوی د جګړې غږونه واورېدل، نور ټیمونه بوخت وو.
  
  الیسیا لارۍ ته ورغله. "پر ما!"
  
  
  ****
  
  
  دهل تر ټولو نږدې سړی ونیول او په بیړۍ کې یې وغورځاوه، مخکې له دې چې په ناڅاپي ډول ځمکې ته راښکته شي، د هوا وخت ښه وخت ترلاسه کړي. هډوکي مات شول. وینې بهېدې. کینزي تیر شو، د خپل فرعي ماشین ټوپک یې وویشتله، په تېښتې سړي یې ووهل، چې بیا یې د دوی مخونه په ځمکه کې سخت ووهل. هیډن اړخونه بدل کړل، خپل ګلاک ته یې ترجیح ورکړه. هغه لویه لارۍ چې دوی وموندل د ګودام په مینځ کې ، د دریو دفترونو او څو قطارونو بکسونو څنګ ته ولاړ و. دوی نه پوهیدل چې دننه څه دي، مګر فکر کاوه چې دا به عاقل وي چې معلومه کړي.
  
  هیډن د لارۍ په لور روان شو، د هغې سترګې د اټومي چارجونو جوړه سکین کوي چې د هغې په سر کې ایښودل شوي. لعنت، دوی په دې فاصله کې لوی وو. راکشسونه چې د ویجاړولو پرته بل هدف نلري. بیا، بې له شکه، دوی مرګ وو او په ښکاره ډول د څلورم اسمان برخه وه. اتیلا په څلورو کې دوهم زوړ شخصیت و، چې د هینبل څخه اوه سوه کاله وروسته او په تصادفي توګه د چنګیز خان څخه اوه سوه کاله مخکې زیږیدلی و. Geronimo په 1829 کې زیږیدلی و. ټول سپاره په خپله طریقه سم دي. ټول پاچاهان، وژونکي، جنرالان، بې ساري ستراتیژیان. هر چا د خپل فکر غوره ننګونه وکړه.
  
  ایا همدا لامل و چې امر دوی غوره کړل؟
  
  هغه پوهیده چې د واشنګټن تېل دوی په مهارت سره ټکوي.
  
  اوس د هیڅ شی د بدلولو وخت نشته. هغه د پلیټ فارم شاته ولاړه، د بکسونو په لور روانه وه. ځینې پوښونه مات شوي وو، نور د لرګیو دیوالونو سره ټیک شوي وو. غله او نور بسته بندي مواد له پورته څخه راوتلي. هیډن یو سړی په ډزو وواژه ، بیا یې له بل سره مرمۍ تبادله کړې او اړ شو چې د پوښ کولو لپاره ځمکې ته ډوب کړي.
  
  هغې ځان د لارۍ په شا کې وموند، د اټومي وسلو د لکۍ سره د هغې په سر ځړول.
  
  "که د دې شیانو څخه یوه مرمۍ ولګېده نو څه به پیښ شي؟"
  
  "اندیښنه مه کوئ، دا باید یو ښه شاټ وي چې په کور یا چاودیدونکي توکي ولګول شي،" غږ هغې ته په کمیس کې وویل. "مګر زه فکر کوم چې تل د نېکمرغه وقفې لپاره فرصت شتون لري."
  
  هیډن خپل غاښونه پاک کړل. "هو، مننه، ملګري."
  
  "هیڅ ستونزه. اندیښنه مه کوئ، دا امکان نلري چې پیښ شي."
  
  هیډن نرم، بې رحمه تبصره له پامه غورځوله، په ښکاره توګه راوتله او ټوله مجله یې په خپل مخالف ډزې وکړې. سړی راښکته شو، وینه بهیدله. هیډن بله مجله دننه کړه کله چې هغه د دراز په لور روانه شوه.
  
  یو لوی ګودام د هغې شاوخوا محاصره و، د ډزو غږونه، دومره پراخه وه چې ناامنه وي، بیړۍ دومره لوړې وې چې یو غیر دوست دښمن په اسانۍ سره پټیدلی شي. هغې د بکسونو شاته وکتل.
  
  هغې وویل: "زه فکر کوم چې موږ ښه کار کوو." "داسې ښکاري چې دوی دلته له یو څخه ډیر عملیات کوي."
  
  کینزي منډه کړه، د مریخ توره یې نښه کړه. "دا څه شی دی؟" - ما وپوښتل.
  
  داهل د پلیټ فارم په لوی څرخ کې ښکته شو. "خپل شاته وګورئ. موږ دلته له یو څخه زیات دښمنان لرو."
  
  هایډن تنګه غوټه کړه. هغې وویل: "غلا شوي توکي." "دا باید یوه لاره وي. دلته یو لوی انتخاب شتون لري."
  
  کنزي د سرو زرو یوه مجسمه راوویستله. "دوی ټیمونه لري چې کور په کور چاپې ترسره کوي. غلا. دا یو لوی کاروبار دی. هر څه صادریږي، پلورل کیږي یا خړوب کیږي. د دې جرمونو تر شا د شعور کچه له صفر څخه ښکته ده.
  
  دهل په ژړا شو: "ستاسو کیڼ لور ته."
  
  هیډن د بکس شاته وخوت، خپل قرباني یې ولیده او ډزې یې پیل کړې.
  
  
  ****
  
  
  لارین فاکس د منو کینیماکا د زمري په غاړه کې تعقیب کړ. هغې ولیدل چې سمیټ څنګه د دښمن سره معامله وکړه او هغه یې د مرګ لپاره پریښود. هغې ولیدل چې یورګي د دفتر په دروازه کې تالاشي پورته کړه، دننه لاړه او له یوې دقیقې څخه په کمه موده کې یې ناکاره اعلان کړه. هره ورځ به یې هڅه کوله چې ځان وساتي. هره ورځ هغه اندیښمنه وه چې هغه به په ټیم کې خپل ځای له لاسه ورکړي. دا د دې برخه وه چې ولې هغې نیکولاس بیل سره اړیکه ونیوله، ولې هغه په تماس کې پاتې شوه او د مرستې لپاره نورې لارې لټوي.
  
  هغه د ټیم سره مینه درلوده او غوښتل یې چې د هغې برخه پاتې شي.
  
  اوس هغه شاته پاتې شوه، ګلوک په لاس کې و، په دې هیله چې هغه به یې ونه کاروي. تختو د هغې ډیری لید ، لوی او ویرونکی نیولی و. جنګي سرې یو خړ شین رنګ و چې رڼا یې نه منعکسوله، بې له شکه یو له خورا خطرناک شکلونو څخه چې د عصري انسان ذهن یې تصور کولی شي. سمیټ د یو لوی ساتونکي سره لاس او ګریوان شو، څو ګولۍ یې واخیستې، او بیا یې هغه سړی بهر واخیست لکه څنګه چې لارین د مرستې لپاره چپه خوله و. د هغې ښي خوا ته، کینیماکا دوه نور ډزې وکړې. د ګودام په شاوخوا کې ګولۍ پیل شوې کله چې نور پوه شول چې دوی تر برید لاندې دي.
  
  له شا څخه، هغې ولیدل چې څو ساتونکي د لارۍ کیب ته ننوتل.
  
  "محتاطه،" هغې پیوستون وګرځاوه، "زه ګورم چې خلک د مخ په لور روان دي. اوه زما خدایه، ایا دوی به هڅه وکړي چې دوی له دې ځایه وباسي؟"
  
  "او نه،" د DC ځواب د ټولو لپاره و. "تاسو باید دا اټومي وسلې بې طرفه کړئ. که دا هلکان د لانچ کوډونه ولري ، نو حتی یو له دې څخه چې خوشې کیږي به یو ناورین وي. وګورئ، ټول شپږ باید بې طرفه شي. اوس!"
  
  
  ****
  
  
  الیسیا په غوسه وویل: "تاسو ته ویل اسانه دي." "زما په جامو کې وتړل شو او زما د میوه لرونکي کاپوچینو څکول. انتظار وکړئ، زه ګورم چې دوی دلته هم د ټکسي په لور روان دي.
  
  ډریک سمت بدل کړ، په دې لیدل چې هغه کولی شي د پلیټ فارم دې اړخ ته پرته له کوم مقاومت سره مخ شي. هغه الیسیا ته وخوت او په چټکۍ سره روان شو.
  
  د مۍ غږ د هغه غلظت مات کړ. "خپل ګام وګورئ!"
  
  څه...؟
  
  یو سړی چې د تور چرم جاکټ یې اغوستی و، د پلیټ فارم لاندې راښکته شو، پښې یې پراخې شوې. د بخت یا هوښیار ډیزاین په واسطه ، دوی ډریک په شین کې ووهلو او هغه یې په ټپه واستاوه. د فرعي ماشین ټوپک مخ په وړاندې ولوېد. ډریک نوي زخمونه له پامه غورځولي او د لارۍ لاندې تیریږي لکه څنګه چې ساتونکي ډزې وکړې. ګولۍ د هغه شاته کانکریټ سوری کړ. ساتونکي یې تعقیب کړ، ټوپک یې راواخیست.
  
  ډریک د ټرک لاندې سم پورته شو، د خپل سر څخه پورته لویه وسله احساس کړه. ساتونکی وخندل، بیا یې وخندل. ډریک خپل ګلوک واخیست او د سړي تنده یې پرې کړه. شاته یې د قدمونو غږ واورېد او بیا یې پر سر د بل سړي وزن راښکته شو. د ډریک زنه په ځمکه ولګېده، چې د هغه د سترګو په وړاندې د ستورو او تور رنګونو لامل شو. د هغه غاښونه یو بل سره کلک شول، کوچنۍ ټوټې یې ماتولې. درد په هر ځای کې چاودیدلی. هغه راپرېوت او خپله څنډه یې د یو چا په مخ وویشتله. تومانچه راپورته شوه او ډزې یې وکړې؛ مرمۍ د ډریک د کوپړۍ یو انچ له لاسه ورکړې او مستقیم د اټومي چارج اډې ته لاړ.
  
  ډریک د اډرینالین چټکتیا احساس کړه. "دا ..." هغه د سړي سر ونیو او په ټول ځواک سره یې په کانکریټ کې واچاوه. اټومي. راکټ." هره کلمه یو ګوزار دی. بالاخره سر بیرته راښکته شو. ډریک د لارۍ لاندې څخه بیرته پورته شو او د الیسیا سره یې ولیدل چې نور روان وو.
  
  "د خوب کولو وخت نشته، ډریکس. دا یو جدي شی دی."
  
  یارکشایرمین خپل فرعي ماشین ټوپک واخیست او هڅه یې وکړه چې په غوږونو کې د غږ غږ ودروي. د الیسیا غږ مرسته وکړه.
  
  "می؟ ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  "نه! یو د بل په وړاندې فشار راوړل."
  
  د پلیټ فارم له انجن څخه یو غږ راغی.
  
  ډریک وویل: ګړندی منډه کړه. "یو څو ثانیې او دا جنګي سرې به له دې ځایه بهر شي!"
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  ډریک خپل سرعت زیات کړ. په دې ورځو کې دا د هغه لپاره غیر معمولي وه چې مستقیم وګوري، نو نن ورځ هرڅه د معمول په څیر و. په مخ کې د کیبن دروازه د سر لوړوالی ته وده ورکړه. ډریک لاس ته ورغی، لاسي یې ونیوله او راښکته یې کړه. الیسیا د خپل ګلوک سره هدف وټاکه.
  
  یو لاسي بم وچاودید.
  
  ډریک ورته وکتل، په خپلو سترګو یې باور نه کاوه. "تاسو څه یاست، یو کم عمره ماشوم"
  
  الیسیا هغه په سینه ووهله، هغه یې شاته او د لارۍ مخې ته د الوتنې لپاره واستاوه. لاسي بم په زوره سره وچاودید، چې ټولو لورو ته یې د الوتونکو څرخونه ولیږل. ډریک د الیسیا سره سواری وکړ، دواړه یوځای ولاړ وو. د لارۍ دروازه د موټر مخې ته په څرخېدلو پیل شوه. کله چې ډریک پورته وکتل، په کیبن کې یوازې یو سړی ناست و، پورته پورته، په بده توګه یې په خندا. هغه د ګاز پیډل فشار ورکړ.
  
  ډریک پوهیده چې په دوزخ کې هیڅ لاره نشته چې موټر کولی شي په کافي اندازه ګړندی حرکت وکړي ترڅو دوی ودروي. هغه خوا ته وکتل او ویې لیدل چې درې نور ساتونکي د دوی په لور روان دي. لارۍ ژوند ته وغځېده ځکه چې د هغې څرخونه یوځای بندیدل پیل کړل او په یو وخت کې یو انچ وړاندې یې حرکت وکړ. د ورېښمو دروازې نه خوځېدلې، خو دا به هغه ونه دروي.
  
  مخابراتي ژوند راغی.
  
  "دوی له دې ځایه لارۍ حرکت کوي! کیبینونه د ګولیو ضد دي. او ورته رسیدل ډیر سخت دي." دا د هیډن غږ و."
  
  "د ننوتلو لاره نشته؟" - کینیماکا وپوښتل.
  
  "نه. دا مهر شوی دی. او زه نه غواړم ډیر ځواک وکاروم، که تاسو پوهیږئ چې زما مطلب څه دی."
  
  او که څه هم ډریک پوهیده چې د دوی خپله لارۍ اوس د غاړې دروازه نه لري، لاهم د اندیښنې لپاره دوه نور شتون لري.
  
  هغه وویل: "په پلیټ فارم باندې ټوپ کړئ." "د دې اټومي تورونو منحل کول پیل کړئ. دوی به مجبور شي چې ودریږي."
  
  "خطرناک. ډیر خطرناک، ډریک. که چیرې یو له جنګي سرونو څخه ووځي نو څه به وشي؟"
  
  ډریک د کیبن شاته وتښتید او په برید کونکو یې ډزې وکړې. "په یو وخت کې یوه لویه ستونزه. موږ څوک یو - اتلان؟"
  
  الیسیا خپل تعقیبونکی ډزې وکړې. "زه ویره لرم چې دوی په دې ورځو کې د 'سیوري بدمرغیو' په څیر دي."
  
  دوی یوځای په پلیټ فارم کې کودتا وکړه او ځان یې د اټومي بم سره مخامخ وموند.
  
  
  ****
  
  
  "دا په دوه محاذونو کار کوي ،" ډریک اوس په کمیسونو کې وویل. "موږ کولی شو په ورته وخت کې بې طرفه او منحل کړو."
  
  هیډن وخندل. "کوښښ وکړئ چې د دې په اړه دومره سپک غږ مه کوئ."
  
  "د یارکشایر خلک بد چلند نه کوي، زما مینه. موږ هرڅه په حیرانتیا سره په لږ عاجزۍ سره کوو.
  
  "پلس یو څو زره سپک شیان." د دهل غږ داسې ښکاریده لکه چې منډې وهي. "د یارکشیر پوډینګونه. Terriers. بير. د سپورت ټیمونه. او هغه تلفظ؟
  
  ډریک احساس وکړ چې لارۍ د هغه لاندې حرکت کوي. "د کنټرول پینل چیرته دی، خلک؟"
  
  تخنیک سمدستي ځواب ورکړ. "وګورئ چې جنګي سرک څنګه له دېرشو منحل تختو څخه جوړ شوی دی؟ دا د اشاره شوي پای څخه اتم دی."
  
  "زما ځانګړې ژبه."
  
  نور ډزې وشوې. الیسیا لا دمخه په تعقیب تمرکز درلود. مای یوازې د پلیټ فارم شاته ټوپ کړ. اوس هغې د نیوکو شاته وکتل.
  
  "بد خبر. برتانویان دلته دي."
  
  "زه فکر کوم چې موږ چینایي لرو،" داهل وویل.
  
  "فرانسوی،" کینیماکا وویل. "نوی ټیم"
  
  ډریک د کنټرول پینل ته لاړ. ایا موږ پوهیږو چې د مریخ توره چیرې ده؟
  
  "هو، میټ. مګر زه دا اوس په لوړ غږ نه شم ویلای، ایا زه کولی شم؟" - غږ یې ځواب ورکړ.
  
  "هو،" داهل وویل.
  
  ډریک وخندل او یو کوچنی بریښنایی سکریو ډرایور یې د څو مقصدي بټ سره راوویست. هغه په چټکۍ سره اته بولټونه خلاص کړل او پریږدي چې ښکته شي. هغه خپل ځان د دوه کوچني کنټرول پینلونو مخې ته وموند چې د موټر سیټ-نیو سکرینونو اندازه، یو کیپډ او ډیری چمکونکي سپین سمبولونه.
  
  "سیریلیک،" هغه وویل. "البته دا دی."
  
  "آیا دا ورځ نوره هم خرابه کیدی شي؟" الیسیا په ټوله نړۍ کې چیغې وهلې.
  
  یارکشیر مین خپل سر ټیټ کړ. "دا به اوس پیښ شي."
  
  لارۍ سرعت خپل کړ، د دروازې په لور روان شو. انګریزانو د ګودام له شا څخه په نږدې جوړښت کې پرمختګ وکړ. ساتونکي د دوی په شاوخوا کې خپاره شوي وو.
  
  اټومي بم فلش شوی، په بشپړه توګه فعال شوی، د لانچ کوډ یا د وژنې کوډ ته انتظار کوي.
  
  ډریک پوهیده چې دوی باید حرکت وکړي. هغه پوهیده چې دوی نشي کولی حرکت وکړي. یوازینی شی چې هغه نه پوهیده چې څوک به لومړی مړ شي؟
  
  
  ****
  
  
  ساتونکو لومړی په چټکۍ سره ډزې وکړې. ډریک یو لوی هدف و، او سټیشني مرمۍ د الیسیا څخه تیرې شوې، د جنګي سر په نښه کول. د یوې ثانیې لپاره، د ډریک ژوند د هغه د سترګو په وړاندې راښکاره شو، بیا ایلیسیا یو ساتونکی له مینځه یوړل، او مای بل. هغه ولیدل چې یو څه نور راځي، که څه هم هغه پوهیده چې نور د دوی د ړندو اړخ څخه راځي. سپینې نښې راښکاره شوې، کرسر سترګې پټې کړې او انتظار یې کاوه.
  
  "ایا تاسو فکر کوئ چې امنیت به چاودنه وکړي؟" سمیټ ناڅاپه په خاموشۍ سره وویل. "شاید دا د دوی حکم وي؟"
  
  "ولې دوی باید مړه شي؟" کنزي وپوښتل.
  
  کینیماکا وویل: "موږ دا دمخه لیدلي دي." "هغه کورنۍ چې لوی تادیات ترلاسه کوي طبي مرستې یا نا امیده ځای پرځای کیدو ته اړتیا لري کله چې د دوی د کورنۍ مشر مړ شي. که دوی تړاو ولري، د بیلګې په توګه، مافیا یا درې اړخیزه. دا کېدای شي."
  
  ډریک پوهیده چې دوی نشي کولی د اوږدې مودې لپاره خوشحاله پاتې شي. الیسیا وکولای شول بیلټ خلاص کړي کله چې لارۍ روانه شوه. زه امید لرم چې چلونکی یې وګوري. مګر بیا به هغه پروا نه کوي؟ ډریک بله چاره ونه لیدله.
  
  هغه د پلاتفورم په اوږدو کې شاته منډه کړه، خپل لاسونه یې په لیونۍ توګه پورته کړل.
  
  "انتظار شه! ودریږئ، ودریږئ. ډزې مه کوئ. زه انګریز یم!"
  
  د دهل په ژړا دا ټول وویل، هیڅ الفاظو ته اړتیا نه وه.
  
  ډریک د لارۍ په شا کې خپل زنګون ته راښکته شو، د نیوک لکۍ یې چپ لور ته، لاسونه یې په هوا کې او د نږدې پنځه کسه SAS واحد سره مخ و، په بشپړه توګه بې وسلې.
  
  هغه وویل: "موږ ستاسو مرستې ته اړتیا لرو." "د جګړې لپاره زموږ لپاره ډیر څه په خطر کې دي."
  
  هغه ځوان ولید چې کمیس ته ځي، دوه زاړه سړي یې ولیدل چې د هغه مخ ته ګوري. شاید دوی به هغه پیژني. شاید دوی د مایکل کروچ په اړه پوهیدل. هغه بیا خبرې وکړې.
  
  "زه میټ ډریک یم. د SAS پخوانی سرتیری. پخوانی عسکر. زه د SPEAR په نوم د نړیوالو ځانګړو ځواکونو ټیم لپاره کار کوم. ما په هیرفورډ کې روزنه ترلاسه کړه. زه د کروچ لخوا روزل شوی وم.
  
  نوم مې یاد دی، دا ټول. له پنځو ټوپکونو څخه دوه یې ښکته کړل. ډریک په کمیسونو کې د الیسیا غږ واورېد.
  
  "تاسو زما نوم هم یادولی شئ."
  
  هغه لږ وخندل. "دا ممکن غوره نظر نه وي، مینه."
  
  مای او الیسیا ساتونکي په فاصله کې ساتل. ثانیې تېرې شوې. د برتانوي SAS سرتیرو په نورو نږدې ساتونکو باندې ډزې وکړې چې د تیلو ډرمونو شاته ودریدل چې فلیټ بستر یې ډک کړ. ډریک انتظار کاوه. د راډیو سړی په پای کې پای ته ورسید.
  
  "میټ ډریک؟ زه د کیمبرج څخه یم موږ مخکې ولیدل. څه د پکار دی؟"
  
  خوشحاله ورځ، هغه فکر وکړ. په بورډ کې SAS.
  
  هغه وويل: "له موږ سره مرسته وکړئ چې دا ګودام خوندي کړئ، دا لارۍ ودروئ او دا اټومي بم بې وسلې کړئ." "په دې ترتیب کې".
  
  انګریزانو په دې کار لاس پورې کړ.
  
  د پلیټ فارم دواړو خواو ته ویشل او چلول ، دوی نږدې ساتونکي ښکته کړل ، د ټیم په توګه ښه کار کوي. ډریک دا ولیدل او د پخوانیو وختونو یادونه یې وکړه. د ټیم په حرکتونو کې د سیال فضل، باثباته اغیزه او بې باوره باور شتون درلود. هغه فکر کاوه چې SPIR په نړۍ کې غوره ټیم و، مګر اوس ...
  
  "ډریک! مۍ ژړل. "اټومی بم!"
  
  او کنه . هغه بیرته د کنټرول پینل ته ورغی، سکرینونو، کیبورډ او شمیرو ته یې کتل.
  
  "ګیکس؟" هغه وپوښتل. "ایا موږ کوډ پیژنو؟"
  
  "دا په لفظي ډول هرڅه کیدی شي ،" یو چا ځواب ورکړ.
  
  "دا په حقیقت کې هیڅ مرسته نه ده، تاسو بدمعاشي."
  
  "اوبخښه. که موږ د امر د غړو نومونه پیژنو، ایا موږ کولی شو د دوی د زیږون نیټه معلومه کړو؟"
  
  ډریک پوهیده چې هغه د یو سړي سره خبرې کوي چې پروا نه لري. دا هغه سړی و چې دوی ورسره دمخه خبرې کولې، بدمرغه ګنډه.
  
  لارین چیغې کړې، "تا حکم ته اشاره وکړه. که دوی دلته وي، دوی شاید اټومي وسلې پروګرام کړي. زه باور نه لرم چې دوی د کوډونو سره یادداشت نه دی پریښی."
  
  هلک وویل: "شاید دلته هیڅ کوډ نه وي، ماشوم." "هغه سیګنال په یاد ولرئ کله چې تاسو د ګیرونیمو قبر خلاص کړی و؟ شاید دا دلته هم پیښ شي او د اټومي وسلو د پیل لامل شو.
  
  ډریک شاته ولاړ. "لعنت، ایا دوی وسله وال دي؟"
  
  "په بشپړه توګه. هغه سپینې نښې چې تاسو یې ګورئ د شمیرنې شمیرې دي.
  
  تیز، یخ اوبو د هغه په بدن کې سیلاب وکړ او هغه په سختۍ سره تنفس کولی شو. "څومره... څومره وخت؟"
  
  ټوخی. "څلور ثانيې. بیا به ته او ستا ناروا وروڼه تاریخ شي. امر به د تل لپاره عالي حاکم وي! دوی زما له لارې ژوند کوي! زه امر یم!"
  
  یوه شخړه او ډیر چیغې وهلې. ډریک په خپل لاسي ساعت کې ثانیې تعقیب کړې.
  
  "سلام؟ ایا هم دلته یې؟" - یو ځوان وپوښتل.
  
  "ای، ملګری،" ډریک په خوله وویل. "موږ دېرش ثانیې لرو."
  
  "ما د هغې په اړه فکر وکړ. ستاسو ملګری لورین امر ته اشاره وکړه. ښه، دوی باید د وژنې کوډ ولري. او له هغه ځایه چې نور هرڅه د متن برخه ده ، ما یوازې سکیم وکړ. په یاد دي؟ دا دلته وايي: 'د وژلو یوازینی کوډ هغه وخت دی چې سپرلۍ پورته شي.' ایا دا ستاسو لپاره څه معنی لري؟
  
  ډریک خپل مغزونه راټیټ کړل، مګر د ثانیو له کمیدو پرته د هیڅ شی فکر نشو کولی. "پاڅېدل؟" - هغه تکرار کړ. "بیداره شوې؟ راپورته شوې؟ فکر وکړئ چې امر څنګه فکر کوي؟ نازیان څه معنی لري؟ که چیرې اس سواره ښکاره شي، هغه - "
  
  یو ځوان غږ وویل: "زیږیدل. "شاید دا د دوی د زیږون نیټه وي؟ مګر دا نشي کیدی. دا د اتیایمې دورې اټومي بمونه معمولا د وژنې درې عددي کوډ لري. د هغه په غږ کې نا امیدي وه.
  
  نولس ثانیې تر تباهۍ پورې.
  
  کینسي خبرې وکړې. "درې عدد تاسو وایی؟ معمولا؟"
  
  "هو".
  
  شپاړس.
  
  ډریک بیرته الیسیا ته وکتل او ویې لیدل چې هغه په خپل کمربند باندې ځړیدلی و، هڅه یې کوله چې هغه خلاص کړي او په ورته وخت کې ساتونکي ډزې وکړي. ما د هغې ویښتان، د هغې بدن، د هغې حیرانتیا روح ولید. ایلیسیا...
  
  لس ثانیې.
  
  کنزي بیا چیغې کړې، د دهل باور یې په هغې تایید کړ. "زه یې لرم. اووه سوه هڅه وکړئ.
  
  اوه اوه اوه. ولې؟"
  
  "پوښتنه مه کوه. فقط دا وکړه!"
  
  ځوان تخنیکي ډریک ته د سیریلیک نمبر سمبولونه ورکړل او یارکشیر مین بټن فشار کړل.
  
  څلور - درې - دوه -
  
  هغه وويل: "دا کار ونه کړ."
  
  
  څلویښت څپرکی
  
  
  "هو،" کینسي ځواب ورکړ. "دا پیښ شو".
  
  البته، هغې خپل ځانونه بې وسلې کړل، او لارین یې بې وسلې کړل. ډریک د نیوک له بدن څخه مای ته وکتل ، چیرې چې هغه د بل کیبورډ مخې ته ولاړه وه. ټول شپږ اټومي تورونه بې طرفه شوي.
  
  خپل ساعت ته یې وکتل. هغه وویل: "موږ له یوې ثانیې څخه لږ پاتې وو."
  
  هرچیرې SAS د ساتونکو چټک کار وکړ. الیسیا دوهمه پټه خلاصه کړه او د وسلو سر یو څه حرکت وکړ. ډریک احساس وکړ چې هغه سرعت پورته کوي کله چې هغه د رولر دروازو ته نږدې شو.
  
  "ایا تر اوسه چا د دوی لارۍ بنده کړې؟"
  
  "زه به یې په پام کې ونیسم!" - کینزي وویل. "په لفظي توګه!"
  
  "هیڅ لاره نه،" کینیماکا وویل. "فرانسې په هر ځای کې دي چیرې چې امنیت شتون نلري. دلته یو ریښتینی فساد دی."
  
  ډریک د SAS ساتونکو ته د لیږلو په وخت کې ولیدل. الیسیا په بل کمربند کې ټګ کوي کله چې مای ساتونکی د لارۍ شاته ټایر ته وغورځوي.
  
  "هو، زه پوهیږم چې ستاسو مطلب څه دی." د SPEAR ټیم په حیرانتیا سره فشار درلود.
  
  "زه ګورم چې بل څه روان دي،" ځوان تخنیکین پیل وکړ. "زه-"
  
  له واشنګټن سره یې اړیکې پرې شوې.
  
  "ایا زه به بیا ووایم؟" ډریک هڅه وکړه.
  
  بدمرغه چوپتیا د هغه یوازینۍ ځواب و.
  
  "لور، دا ښه نشي کیدی." ډریک ټول ګودام ګډ کړ.
  
  د سیل ټیم 7 په دوی باندې راوتلی لکه څنګه چې ټول دوزخ چاودلی وي.
  
  
  ****
  
  
  داهل د لارۍ پسې منډه کړه کله چې د ګودام 18 سلیډنګ دروازې ته نږدې شوه. چینایي سړی د ټرک مخې ته منډه کړه او د لرې غاړې دروازې ته روانه شوه. دوی د منډه کولو په وخت کې ډزې وکړې. ساتونکو هڅه وکړه چې دوی ودروي. د چین ځانګړو ځواکونو دوی په ګولیو او لاس په لاس جګړه له منځه یوړل. هیډن بدبختي درلوده کله چې عمل پیل شو د پلیټ فارم په مخ کې و.
  
  هغې د ساتونکي غاړه مات کړه ، بیا یې د هغه بدن د ځان پټولو لپاره وکارول ځکه چې چینایی بې توپیره ډزې وکړې. ګولیو د هغې بدن په یوه خړ پړک سره سور کړ او بیرته یې وغورځاوه. د هغې ډال مات شو. د هغې په غورځولو سره، هغې د مخکښې څخه یو شاته ټوپ کړ، ټایرونه یې راټیټ کړل، د شا څخه تیریدل لکه څنګه چې دا مخ په وړاندې روان و. چینایي د لارۍ مخې ته تیر شو.
  
  داهل یو اور بل کړ، د بالینګ پنونو په څیر یې خپور کړ. د لیدو لپاره د نه منلو وړ ، دا د دوی نږدې غیر انساني عکس العملونو مظاهرې په توګه کار کاوه. حتی د کودتا وروسته، دوی بیرته ډزې وکړې.
  
  ډهل په چټکۍ سره پوښ ونیو، د لارۍ شاته ودرېد، بیا یې بهر وکتل او یو څو نورې ګولۍ یې وویشتلې. چینایان د یوې شیبې لپاره په ځمکه کې ودرول شول کله چې ساتونکي له شا څخه دوی ته نږدې شول. دهل کینسي ته وکتل.
  
  چیرته چې هغه باید وي.
  
  "کینز؟ ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  "هو هو، یوازې یو زوړ ملګری غوره کوي."
  
  ډهل په ناڅاپه توګه شاته وګرځید او ویې لیدل چې هغه د دراز له لارې ګړندۍ کوي، د هغې سر ژور دننه، د هغې معدې د پوټکي په څنډه کې ولاړه وه، د هغې آس لوړ لوړ و.
  
  "دا یو څه ځنډول دي."
  
  "څه؟ او ته خپله ښځه له لاسه ورکوې؟ هغه ممکن ستاسو څخه ګرمه وي، تورسټ، مګر په یاد ولرئ، دا یوازې تاسو د هغې څخه ګرم کوي.
  
  هغه لرې وکتل، د ماتیدو احساس یې وکړ. هغه په دې حالت کې د واده او طلاق تر منځ ژوند کاوه، او بیا هم هغه د دې ټولو په اړه د یو څه کولو فرصت درلود. هغه دلته څه کوې؟
  
  زما دنده.
  
  چینایان یوځل بیا ښکیل شو، د ماشین ټوپک په ډزو سره نږدې ساتونکي یې پرې کړل او داهل او هیډن یې ځمکې ته وغورځول. سویډن شاته وګرځید او ویې لیدل چې کینسی د لرګیو له بکس څخه راوتلی و.
  
  "او، هګۍ. رښتیا؟"
  
  هغې د سترګو په وړاندې یو نوی ځلیدونکی کټانا نیولی و، تیغ یې پورته کړ. "زه یوازې پوهیدم چې زه به یو پیدا کړم که چیرې ما په کافی اندازه ژور کیندل. غله د تورې پر وړاندې مقاومت نه شي کولای."
  
  "د مریخ خونړۍ توره چیرته ده؟"
  
  "هو، ما دا په دراز کې واچاوه."
  
  "په لعنت شه!"
  
  هغې په یوه لاس کې توره، په بل کې ماشین ټوپک، بیا د لارۍ شاته ټوپ کړ، د دهل د سترګو په وړاندې د تورې په څیر روښانه شوه. د کټانا په غورځولو سره، هغې په تیښته چینایانو باندې ډزې وکړې.
  
  "دوی چیرته ځي؟"
  
  "ګودام 17،" ډهل وویل. "او موږ باید دوی تعقیب کړو."
  
  
  ****
  
  
  لارین د ګودام 19 له ښي اړخ څخه د فرانسوي ځواکونو برید ولید. کینیماکا او سمیټ لا دمخه په هغه لوري کې وو او سمدلاسه یې بوخت وو. یورګي د بیرل شاته ودرېد او په ساتونکو یې ډزې وکړې. لارین د خپل زړه د ټکان احساس وکړ کله چې د دوه اټومي وسلو سره لارۍ مخ په وړاندې لاړه.
  
  د هغه څه په یادولو سره چې ویل شوي وو، هغې د ټرک چت ته ټوپ کړ، د څرخونو څخه یې د ملاتړ په توګه کار واخیست. بیا هغې د لومړۍ پټې په خلاصولو پیل وکړ. که دوی کولی شي بار ډیر بې ثباته کړي، لارۍ به مجبور شي چې ودریږي. هغې د اټومي بم شاته وکتل ، په یوه لوی لوګ کې یې ګام پورته کړ ، او سمیټ یې ولید چې د فرانسوي هلکانو څخه یو سره جګړه کوي.
  
  کانسټبل سره اړیکه ونیوله. "یوازې په پاریس کې د اجنټ لخوا تایید شوی. ارمند ارجنټو په یاد دی؟ هغه په تیرو کلونو کې څو ځله تاسو سره مرسته کړې. ښه، هغه وايي چې د فرانسوي ځواکونو شتون مجاز نه دی. په بشپړه توګه. کېدای شي دننه یو ډول وحشي جګړه روانه وي."
  
  لارین تیر کړ او ویې لیدل چې سمیټ شاته راښکته شو، یو زنګون ته ښکته شو. هغه فرانسوی چې ولاړ و، هغه یې له ویښتو ونیوه، له ریښو یې یوه ټوټه ټوټه کړه او یوې خوا یې وغورځوله. سمیټ چیغې کړې. پوزې ته یو زنګون هغه په حیرانتیا سره ولیږه. فرانسوي هلک په سر باندې ټوپ کړ. سمیټ مبارزه وکړه. لورین له هغه څخه کینیماکا ته، بیا یاورګي ته، د اتومي وسلو سرې، او د تلو راتلو دروازې ته وکتل.
  
  زه باید څه وکړم؟
  
  یو څه بد غږ وکړئ.
  
  هغې د خپل ګلوک مجله د خپلو دښمنانو د سرونو څخه پورته خالي کړه، د دوی د ټوخی او مرغۍ سبب شو، دې کار سمیټ او کینیماکا ته قیمتي ثانیې ورکړې، سمیټ ځای ولید او په هغه یې ډزې وکړې، بریدګر یې په ځمکه وغورځاوه، کینیماکا د یو سړي غاړه مات کړه. د یو بل مخ او په دریم ځای کې ډزې وشوې، چې له امله یې هغه ټکان وخوړ او له جګړې څخه ووت.
  
  یوازې یو فرانسوی پاتې دی.
  
  لارین هغه مهال راپرېوته چې ګولۍ د اتومي توغندي له بدن څخه ولګېده. دا څومره ویره وه چې هغې یې حتی زړه نه کړ؟ هغه څومره عادت شوې ده؟ مګر هغه د دې ټیم برخه وه او هوډ یې درلود چې تر هغه وخته پورې ورسره پاتې شي چې دوی یې لري. هغې دا کورنۍ وموندله او ملاتړ به یې وکړي.
  
  لوی لارۍ په چټکۍ سره سرعت غوره کړ، په کلکه یې ګړندی کړ، مستقیم د رولر شټر دروازې ته وخوت، په هغې کې وخوت، د دې لامل شو چې مخکینۍ ټیکسي لږ څه وخوري، او بیا مستقیم د هغې له لارې ټکر شو.
  
  لارین ځان د لارۍ شاته وغورځاوه.
  
  
  ****
  
  
  ډریک په داسې حال کې وخندل کله چې SEALs SAS او SPEAR د حرکت کونکي اټومي سرې په څنګ کې ښکیل کړل، حیران شو چې ایا کومه جګړه کیدای شي له دې څخه ډیر مغشوش یا ډیر وژونکي وي. د مخابراتو څو کلمې ورته وویل چې دا یقینا ممکنه وه.
  
  ټولې درې لارۍ چې شپږ اټومي وسلې لري، په ورته وخت کې د رولر شټر دروازو له لارې ټوټې شوې. فلزي ټوپونه هرچیرې الوتل کله چې ټوټه شوې دروازې ډوب شوې. لارۍ تېرېدې. سړیو په لاریو برید وکړ، دننه یې کودتا وکړه، داسې احساس کاوه چې دوی به یوازې سرعت ترلاسه کړي. اوس ډریک دوه چینایي سرتیري ولیدل چې نږدې روان وو. هغه په پلیټ فارم کې پاتې شو او ایلیسیا او می لږ لرې ولید چې د لرګیو د یوې برخې شاته پټ وو. اټومي بم په داسې حال کې وچاودید چې دوی د نړۍ ترټولو لوی کنډکونه ووهل.
  
  ډریک په ژړا شو. که لویه، درنه وسله له آرامۍ څخه راښکته شي او تسمې مات کړي، دوی به ټول په مصیبت کې وي.
  
  دوی د ورځې رڼا ته لاړل او په منډه روان شول. په یو ساعت کې شل میله، بیا دېرش، درې پلیټ فارمونه ژوند ته وخوت کله چې د دوی چلوونکو د ګاز پیډل ته قدم ورکړ. مخکې یو پراخ خلاص سړک و، نږدې مستقیم د اډې وتلو ته، نږدې دوه میله لرې. اوس، د یو بل تر څنګ، ډریک کولی شي د خپلې لارۍ څخه د دهل لارۍ ته وګوري، او بیا کینیماکا ته. د لویو، خوځنده اتومي توغندیو لید، خلک په څنګ کې جنګیږي، خلک د تومانچې ډزې کوي، چاقو او مرمۍ کارول کیږي، خلک غورځول کیږي، هیڅ څلورمه برخه نه ده ورکړل شوې، د سړک خړپړتیا، او درې واړه لارۍ په یوه بدل کې ښکته کیږي، هغه حیران کړ. اصلي.. دا د لالچ او تاوتریخوالي بستره وه، د دوزخ یوه نښه.
  
  خو اوس يې ټوله توجه په مهرونو متمرکزه وه.
  
  څلور پیاوړي، دوی لومړی په SAS برید وکړ، یو یې پرته له کومې ستونزې ووژل. انګریزانو راوغوښتل او په شا یې ووهل، سیلان یې اړ کړل چې پوښ واخلي. څلور سړي د لارۍ شاته منډه کړه، په دې هیله چې په کښتۍ کې کود شي. د SAS کمانډر، کیمبرج، د بحري سیل سره لاس په لاس جګړه وکړه او دواړه په نښه شول. مای او الیسیا د ساتونکو سره په جګړه بوخت وو او هڅه یې کوله چې په میله کې خلاصې ومومي.
  
  ډریک د سیل ټیم مشر سره مخامخ شو. "ولې؟" - هغه وپوښتل.
  
  "پوښتنه مه کوه،" سړی وخندل او ډریک ته لاړ. ګوزارونه دقیق او په یقیني ډول سخت وو، د هغه خپل سره ورته. هغه بند کړ، د دې بلاکونو درد یې احساس کړ او بیرته یې ووهله. هغه سخت ټوپ کړ. د بل سړي په لاس کې چاقو ښکاره شوه. ډریک د خپل ځان سره ضربه ودروله، دواړه وسلې یې یوې خوا ته وغورځولې او له لارۍ څخه یې الوتنه وکړه.
  
  "ولې؟" - هغه تکرار کړ.
  
  "تاسو خرابه کړه. تاسو او ستاسو ټیم."
  
  "هغه څنګه؟" - ما وپوښتل. ډریک د یو څه ځای ترلاسه کولو لپاره بیرته ګام پورته کړ.
  
  "او ولې دا بدمعاشان غواړي چې موږ ووژني؟" الیسیا وپوښتل لکه څنګه چې هغه د سړي تر شا ښکاره شوه.
  
  هغه سمدستي ضربه ورکړه، هغه یې په معبد کې ووهله. ډریک هغه په پښتورګو کې لټ کړ او هغه یې ولید. الیسیا خپله پښه د هغه په مخ کې حرکت وکړ. په ګډه دوی هغه وغورځاوه، څرخېدل، په تخته.
  
  سړک مخ په وړاندې پراخ شو.
  
  مۍ دوه ساتونکي ولېږل. یو بل SAS سړی ووژل شو، او اوس برتانوي او امریکایان په ځواک کې مساوي وو. درې د دریو په مقابل کې. ډریک هغه دوه چینایان ولیدل چې مخکې یې لیدلي و لکه د اتومي بم په سر د سپیو په څیر.
  
  "دا وګوره!"
  
  ډیر ناوخته. هغوی په هغه باندې ولوېدل.
  
  
  ****
  
  
  داهل په اصل کې پوهیده چې دوی رومانیا ته روان دي. دا ښه وو. دا یو نیم ساعت لاره وه چې مخکې له دې چې دوی هلته ورسیږي ووژني.
  
  هغه د چینایانو او ساتونکو سره جګړه وکړه، دوی یې شاته وغورځول او ولیدل چې دوی پورته کود، نور غواړي. چینایانو د هغه د دفاع مخه ونیوله، سخته یې وویشتله او نږدې دوه ځله یې په خپلو سختو تیغونو سره وویشتله. نور ساتونکي یې محاصره کړل. هیډن تر هغه وخته پورې دوی له لارۍ څخه وغورځول ترڅو د دوی شمیر کم شي.
  
  په شا کې، کینزي د خپلو وروستیو دښمنانو سره معامله وکړه. ماشین خالي و، د کټانا څخه سور څاڅکي و. هغه بیرته پلاتفورم ته وخوت، اوس یې سترګې تنګې کړې کله چې دوه چینایان د چاقو په نښه کولو سره هغې ته راغلل. هغې ځواب ورکړ، شاوخوا ګرځي. دوی وسلې واخیستې. هغې خپل ځان د دوی مخونو ته وغورځاوه، دوی حیران کړل. ډزې د هغې د لاس لاندې تیرې شوې، د اتومي بم څخه وغورځیده. هغې خپل ځان د یو هلک سره نږدې وموند چې د ټوپک سره یې مخ ته ګوته نیولې وه.
  
  "شټ".
  
  یوازینۍ لاره پورته وه. هغې د ټوپک په لاس کې لاس وواهه، الوتنه یې واستوله، او بیا یې د اتومي وسلو په خولۍ کې ملاتړ پورته کړ. هغې سر ته ورسیده، وموندله چې هلته دا یوازې یو نرم وکر و، مګر د توازن لپاره خطرناک و. پرځای یې، هغه په لاس کې د کټانا سره اټومي بم ته ناست و.
  
  "راشه او ما واخله!" - هغې چیغې کړې. "که تاسو جرئت لرئ."
  
  دوی په چټکۍ سره واخیستل، په بشپړه توګه متوازن. کینزي د جنګي سرې په سر ودرېد، خپله توره یې وګرځوله، لکه څنګه چې دوی په چاقو برید وکړ. اعتصاب او تیریدل. هغې مقابله وکړه، مګر دوی وینه توی کړه. هغې راکټ وواهه. لارۍ په یو ساعت کې په دېرش کیلومترۍ کې ولړزوله. چينايانو په لوړه کچه تطابق کړی دی. کینزي خپل توازن له لاسه ورکړ، ټوټه شوه او بیرته راکټ ته ولویده.
  
  "اوه".
  
  د باد یو څاڅکی د هغې د ویښتو له لارې راوتلی ، لکه د فریزر په څیر سړه. چاقو په هغې راپرېوته. هغې کټانا خپل بل لاس ته واړوله، خپل لاس یې په خپلو ګوتو ونیو او په ګړندۍ توګه یې څنګ ته کړ. لاس مات شو او چاقو راپرېوت. هغې هم په دې ډول د بدن ټوټه ټوټه کړه او ولیدل چې لومړی یې له لارۍ څخه سر راپورته کړ. دویم کس مخکې هم برید کړی و. کینزي کټانا بیرته خپل ښي لاس ته واړوله او اجازه یې ورکړه چې مستقیم ټکي ته ورشي. هغه د یوې شیبې لپاره ودرېد مخکې لدې چې کینزي هغه یوې خوا ته واړوي.
  
  هغې بیا د اتومي بم په سر کې د هغې پرچ څخه ښکته وکتل ، د هغې د کټانا تیغ لاندې جنګیدونکو ته وینې تویولې.
  
  "دوه چینایان ووژل شول. درې پاتې دي."
  
  الیسیا د خپلې ګټلې لارۍ څخه هغې ته وکتل ، د جنګ سرې ته یې وکتل. هغې وویل: "دا ډیر ښه ښکاریده." "زه واقعیا باور لرم چې ما جوړ کړی دی."
  
  دهل له خپلې لارۍ څخه هغې ته وکتل. "زه هم".
  
  خو بیا د توپ په حرکت پیل شو.
  
  
  یو څلویښت څپرکی
  
  
  ډهل سمدلاسه بدلون ته پام وکړ ، هغه دوه پټې یې ولیدلې چې دوی یې په باد کې د وهلو د خلاصولو لپاره اداره کړې وه ، او بیا یې دریمه برخه د نړۍ ترټولو لیونی ربړ بډ په څیر ټوټه ټوټه کړه ، د اټومي چارج او د پلیټ فارم لاندې په قهر سره ټوپ وهل. د لومړي ځواکمن لونګ سره، هغه ساتونکي په معده کې ووهل، چې هغه یې د الوتنې لامل شو، په وسلو اکیبو، مستقیم د لارۍ له غاړې څخه او د هغه موټر شاته ټایرونه یې ووهل چې د هغه څنګ ته روان و. داهل په پایله کې وخندل.
  
  اټومي بم بیا حرکت وکړ. ډیل په هغه باندې د سور دوړې راښکته کیدو احساس وکړ ځکه چې کینزي د هغه په سر باندې مبارزه کوله او هیډن د هغه تر سیوري لاندې مبارزه کوله ، نه پوهیدل چې څه پیښیږي. چیغې یې کړې او چیغې یې وهلې، خو ګټه یې ونه کړه. د ټایرونو غږ، چیغې، د جګړې لپاره اړین تمرکز؛ دا ټول د دوی په اوریدلو کې مداخله وکړه. هغه د مخابراتو په لور وخوځاوه.
  
  "حرکت وکړئ." اټومي بم د چاودنې په حال کې دی!
  
  کنزي ښکته وکتل. "چيرته لاړ شه؟ ایا تاسو د وتلو معنی لرئ؟"
  
  "نه!"
  
  د خپل ټیتر په پای کې، سویډن د لیونۍ په څیر هیډن ته نږدې ورغی او خپل اوږه یې د توغندي د نه منلو وړ ډله په وړاندې فشار واچاوه. "اټومی بم راغورځی!"
  
  هیډن په چټکۍ سره وګرځید او ساتونکي یې هم وکړل. د وسلو سر یو بل انچ حرکت وکړ. داهل د هر یو اونس ځواک سره هغه پورته کړ، هر عضله چیغې وهلې.
  
  تر څنګ یې یوه درنه ټکه شوه.
  
  شټ.
  
  خو دا کینزي وه، چې لا یې هم کټانا نیولې وه او پر مخ یې طنزیه مسکا وه. "لعنت دی، تاسو یوازې یو لیونی اتل یې یاست. ایا تاسو واقعیا فکر کوئ چې تاسو کولی شئ دا حتی د یوې ثانیې لپاره وساتئ؟"
  
  "ام، نه. واقعیآ نه."
  
  "بیا حرکت وکړئ."
  
  لیونی سویډن په دقیق ډول ډوب کړ.
  
  
  ****
  
  
  ډریک او الیسیا په تماشا کې د شریکولو لپاره یوه ثانیه ونیوله.
  
  "ډال څه کوي؟" الیسیا وپوښتل. "ایا هغه یو لوی اټومي بم په غیږ کې نیولی دی؟"
  
  "احمق مه کیږه،" ډریک ټوپ کړ، سر یې وخوځاوه. "په ښکاره ډول هغه ښکلوي."
  
  ډریک بیا د SAS هلکانو سره د مرستې لپاره څنګ ته کودتا وکړه، سیل یې له ځوان څخه واخیست او د اټومي بم لاندې یې وغورځاوه. د سړي ټول بدن لړزېده. دوی ګوزارونه تبادله کړل، او بیا سیل بې هوښه شو، مخامخ شو، مګر ژوندی. ډریک اراده وکړه چې دا ورته پریږدي.
  
  یو بل سیل مړ شو، وروسته د SAS سرتیری، دواړه په نږدې واټن کې په چاقو ووهل شول. کیمبرج او ځوان هغه څه دي چې پاتې دي. دوی د ډریک سره یوځای شوي ترڅو د وروستي سیل سره مبارزه وکړي. په ورته وخت کې، الیسیا او می له دوی سره یوځای شول. لارۍ د خړ سړک په اوږدو کې ودرېده، یو ځل یې ګاونډی ته ټک ورکړ او چپه شو. ټکر د دهل اټومي بم ته اجازه ورکړه چې د خپلو پراخو ملاتړونو په خوندي کولو سره ثبات ومومي. ټول درې موټر، د یو په څیر، د وتلو دروازې څخه ووتل او موټر چلولو ته یې دوام ورکړ، د رومانیا په لور روان شو. فولاد او کانکریټ په بشپړه توګه له منځه تللي، په شا او خوا ویشتل شوي. په دې وخت کې، چورلکې راوتلې وې او د لاریو تر څنګ یې الوتنې کولې، او سړي چې درنې توپخانې یې درلودې له دروازو راوتلې وې او په چلوونکو یې تمرکز کاوه.
  
  ډریک په سیل باندې برید ودراوه. "انتظار وکړه. تاسو د ځانګړو ځواکونو سرتیری یاست. امریکایی میرمنې. ته ولې زموږ د وژلو هڅه کوې؟"
  
  په حقیقت کې، هغه هیڅکله د ځواب تمه نه درلوده، مګر سړي په برید سره ځواب ورکړ. هغه کیمبرج واخیست او بیا یې ډریک پای ته ورساوه. ځوان SAS سړی د هغه په غاړه ولوېد. SEAL ظالمانه او بې رحمه وه، د ضربې وروسته یې کرغېړن ضربه وړاندې کړه. خو بيا مي ورته مخ واړوه.
  
  اته ثانیې تېرې شوې او جګړه پای ته ورسېده. یو ځل بیا دوی هغه ژوندی پریښود، په ډنډ کې ژړل، بې وسلې.
  
  ډریک کیمبرج ته لاړ. "زه نه شم ویلای چې موږ ستاسو د مرستې څومره ستاینه کوو، میجر. زه ستاسو د خلکو په ضایع کیدو ډیر خواشینی یم. مګر مهرباني وکړئ، که تاسو وغواړئ، دا خلک ژوندي پریږدئ، دوی یوازې امرونه تعقیبوي."
  
  دوه ژوندي سیلونه پورته وکتل، حیران او شاید حیران وو.
  
  کیمبرج سر وخوځاوه. "زه پوهیږم او له تاسو سره موافق یم، ډریک. د ورځې په پای کې، موږ ټول پیاده یو."
  
  ډریک یو خندا وکړه. "ښه، نور نه. د امریکا حکومت یوازې هڅه وکړه چې موږ ووژني. زه له دې څخه د وتلو کومه لاره نه وینم."
  
  کیمبرج سر وخوځاوه. "شاته حمله وکړه."
  
  ډریک په خندا وخندل. "زما د زړه وروسته یو سړی. دا ښه وه چې تاسو سره ولیدل، میجر کیمبرج.
  
  "او تاسو، میټ ډریک."
  
  هغه مای او الیسیا ته سر وخوځاوه، بیا په احتیاط سره د لارۍ شاته روان شو. ډریک هغه ته د وتلو په حال کې ولید، په ورته وخت کې د سرې ثبات معاینه کوي. هر څه ښه ښکارېدل.
  
  "ایا تاسو پوهیږئ چې دوی به بیرته راشي او توره واخلي؟" الیسیا ورته اشاره وکړه.
  
  "هو، مګر تاسو پوهیږئ څه؟ زه هیڅ شی نه ورکوم. د مریخ توره زموږ ترټولو لږه ستونزه ده. پیوستون یې پرانست. "هایډن؟ څومره لرې؟ تاسو هلته څنګه یاست؟"
  
  "ښه،" هیډن ځواب ورکړ. "وروستی چینایی یوازې کودتا وکړه. زه تلوار ته ځم."
  
  کنزي وخندل. "نه، دوی ما په عمل کې ولیدل."
  
  "ایا موږ ټول نه یو؟" ډریک وخندل. "زه به دا لید د یو څه وخت لپاره هیر نکړم."
  
  الیسیا هغه په اوږه په کلکه وخوړه. "هیڅ شه، عسکر. بل ځل ته غواړې چې زه د خپلو پښو په منځ کې اټومي بم واچوم."
  
  "نه، اندیښنه مه کوئ،" ډریک وویل، مخ واړوه. "زه به دا وروسته ستاسو لپاره وکړم."
  
  
  ****
  
  
  هلیکوپټرو چلوونکي وهلي، ګواښلي او وهڅول چې خپل موټر ورو کړي. البته، دا په لومړي سر کې کار نه و، مګر وروسته له دې چې یو چا د یو د وینډشیلډ له لارې د لوړ ظرفیت مرمۍ واچوله، هغه خلک چې فکر یې کاوه چې دوی ناڅاپه دي ناڅاپه شکونه پیل کړل. درې دقیقې وروسته، لارۍ ورو شوه، لاسونه د کړکیو څخه ودریدل، او ټول ترافیک ودرول شو.
  
  ډریک خپل توازن بیرته ترلاسه کړ، د دوامداره فشار او مخ په وړاندې حرکت سره عادت شوی. هغه ځمکې ته کودتا وکړه، پوه شو چې د مخابراتو سیسټم ناڅاپه ژوندی شوی، او اوس یې د خپلو پیلوټانو څارنه کوله.
  
  د مخابراتو څخه هیڅ غږ نه و. دا ځل واشنګټن چوپ پاتې شو.
  
  ټیم د خپلو هیډفونونو له ویجاړولو وروسته راټول شو. دوی په یوه واښه غونډۍ کې ناست وو چې د دریو توغندیو کښتیو ته سترګې په لار وو، حیران وو چې نړۍ او د هغې نور بد کرکټرونه به دوی ته څه وغورځوي.
  
  ډریک پیلوټ ته وکتل. "ایا تاسو کولی شئ موږ رومانیا ته پرواز وکړو؟"
  
  د دې سړي سترګې هيڅکله نه څنډې ته شوې. "البته،" هغه وویل. "زه نه پوهیږم چې ولې نه. په هر حالت کې، اټومي وسلې هلته لیږل کیږي ترڅو په اډه کې زیرمه شي. موږ به ګټه ولرو."
  
  دوی یوځای د جګړې بل ډګر پریښود.
  
  یوځای دوی پیاوړي پاتې شول.
  
  
  ****
  
  
  څو ساعته وروسته، ټیم د رومانیا خوندي کور پریښود او ټرانسلوانیا ته په بس کې سپاره شو، بران کیسل ته نږدې ښکته شو، د کاونټ ډریکولا اټکل شوی استوګنځی. دلته، د لوړو ونو او لوړو غرونو په منځ کې، دوی یو تیاره، خاموش میلمستون وموند او په هغې کې میشت شول. څراغونه تیاره وو. دا ډله اوس په ملکي جامو کې وه چې د خوندي کور څخه اخیستل شوې وه، او یوازې هغه وسلې او مهمات یې لیږدول چې دوی یې کولی شي، او همدارنګه د هغه خوندي ځای څخه پیسې چې یورګي اخیستې وې. دوی نه پاسپورت درلود، نه اسناد او نه د هویت کارتونه.
  
  دوی په یوه کوټه کې راټول شول. لس کسان، هیڅ اړیکه نشته. لس تنه د امریکا له حکومت څخه په تیښته دي او نه پوهیږي چې پر چا باور وکړي. د ګرځیدو لپاره هیڅ روښانه ځای نشته. نور نه SPEAR او نه نور پټ اډه. په پنټاګون کې دفتر نشته، په واشنګټن کې کور نشته. د دوی ډول ډول کورنۍ د هغه څه څخه بهر وې چې اجازه ورکړل شوې وه. هغه تماسونه چې دوی یې کارولی شي ممکن جوړجاړی شي.
  
  ټوله نړۍ د اجرایوي څانګې د نامعلوم او نه پوهیدو امر له امله بدله شوې.
  
  "ورپسی څه دي؟" سمیټ لومړی مسله راپورته کړه ، د هغه غږ په تیاره څراغ خونه کې ټیټ و.
  
  هیډن وویل: "لومړی موږ ماموریت بشپړوو." "د وروستي قضاوت امر د څلورو سختو وسلو په پټولو سره د نړۍ ویجاړولو هڅه وکړه. جګړه، د Hannibal څخه مننه، چې یوه لویه وسله وه. د چنګیز خان په مرسته فتح کول، هغه کلیدي کوډ وو چې موږ یې له منځه یوړل. قحط، د Geronimo له لارې، چې یوه بیولوژیکي وسله وه. او په نهایت کې ، مرګ ، د اټیلا له لارې ، چې شپږ اټومي سرې درلودې. دا وسلې به په ګډه زموږ ټولنه کمه کړي ځکه چې موږ پوهیږو چې دا په بربادۍ او ګډوډۍ کې ده. زه فکر کوم چې موږ کولی شو په ډاډ سره ووایو چې موږ دا ګواښ بې طرفه کړی دی.
  
  لارین وویل: "یوازې نرمه پای د مریخ توره ده." "اوس د چینایانو یا انګلیسانو په لاس کې دی."
  
  "زه واقعیا امید لرم چې دا موږ یو ،" ډریک وویل. "SAS موږ هلته وژغوره او ځینې ښه سړي یې له لاسه ورکړل. زه امید لرم چې کیمبرج به ونه ځورول شي."
  
  "مخ په وړاندې ځي ..." دهل وویل. "حتی موږ دا یوازې نشو کولی. لومړی دا چې موږ اوس څه کوو؟ او دوهم، موږ په چا باور کولی شو چې زموږ سره په دې کار کې مرسته وکړي؟"
  
  هیډن وویل: "ښه، لومړی به موږ معلومه کړو چې څه شی امریکایان موږ ته اړ کړل." "زه اټکل کوم چې په پیرو کې عملیات او نور شیان ... چې پیښ شوي. آیا دا یو څو زورواکي زموږ پر ضد دي؟ یوه ټوټه شوې ډله په نورو اغیزه کوي؟ زه د یوې ثانیې لپاره باور نشم کولی چې کوبرن به دا تصویب کړي وي."
  
  "ایا تاسو وایاست چې موږ باید له ولسمشر سره پټې خبرې وکړو؟" ډریک پوښتنه وکړه.
  
  هیډن سر وخوځاوه. "ولې نه؟"
  
  "او که دا یوه ټوټه ټوټه ډله وي،" ډهل وویل. "موږ دوی له منځه یوسو."
  
  "ژوندی،" مای وویل. "د دې ژوندي پاتې کیدو یوازینۍ لار دا ده چې زموږ دښمنان ژوندي ونیول شي."
  
  ټیم په مختلفو پوستونو کې په یوه لویه خونه کې ناست و، پردې په ټینګه سره راښکته شوي، د ناپاک شپې څخه یې ساتنه کوله. په رومانیا کې ژورې خبرې وکړې. پلان شوی. دا ژر څرګنده شوه چې دوی سرچینې لري، مګر دا سرچینې لږې وې. ډریک کولی شي دوی په یو لاس حساب کړي.
  
  "چيرته لاړ شه؟" کینزي وپوښتل، لا تر اوسه یې کټانا نیولې، تیغ یې په تیاره رڼا کې پریږدي.
  
  "پرمخ لاړ شه،" ډریک وویل. "موږ تل مخ پر وړاندې ځو."
  
  داهل وویل: "که موږ کله هم ودریږو." "موږ مړه کیږو."
  
  الیسیا د ډریک لاس ونیول. "او ما فکر کاوه چې زما د تیښتې ورځې پای ته رسیدلي."
  
  هغه وویل: "دا توپیر دی." بیا یې ساه ورکړه. "البته تاسو پدې پوهیږئ. اوبخښه."
  
  "هر څه سم دي. احمق خو ښکلی. په نهایت کې، ما پوهیده چې دا زما ډول دی.
  
  "ایا دا پدې معنی ده چې موږ په تیښته کې یو؟" کنزي وپوښتل. "ځکه چې ما واقعیا غوښتل له دې ټولو لیرې شم."
  
  "موږ به ورسره معامله وکړو". داهل هغې ته نږدې شو. "زه ستا سره ژمنه کوم. زه هم خپل ماشومان لرم، مه هېروئ. زه به د دوی لپاره هر څه بریالي کړم.
  
  "تاسو د خپلې میرمنې یادونه نه ده کړې."
  
  داهل وخندل او بیا په خپله څوکۍ کېناست، فکر یې وکړ. ډریک ولیدل چې کینسی لوی سویډن ته یو څه نږدې حرکت کوي. هغه یې له ذهنه لرې کړ او کوټې ته یې وکتل.
  
  هغه وویل: "سبا بله ورځ ده." "تاسو لومړی چیرته ځئ؟"
  
  
  پای
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ډیویډ لیډبیټر
  د آرماګډون په څنډه کې
  
  
  لومړی څپرکی
  
  
  جولین مارش تل د متضاد رنګونو سړی و. یو اړخ تور دی، بل یې خړ دی ... د انفینیتم اعلان. په عجیبه توګه، هغه هیڅکله په دې کې دلچسپي نه ده ښودلې چې ولې هغه د نورو په پرتله یو څه توپیر لري، یوازې یې ومنله، د هغې سره یې ژوند کول زده کړل، خوند یې واخیست. په هر لحاظ دې هغه ته د علاقې وړ توکي جوړ کړل. دې د سترګو او مالګې او مرچ ویښتو شاته د پټو چلونو پام ځانته واړوه. مارچ تل د پام وړ و - یو ډول یا بل.
  
  دننه هغه بیا بل بل سړی و. داخلي تمرکز خپل تمرکز په یوه اصلي تمرکز وکړ. پدې میاشت کې دا د پیتھیانو لامل و ، یا بلکه د دوی څخه څه پاتې وو. یوه عجیبه ډله د هغه پام ځانته راواړوه او بیا په ساده ډول د هغه شاوخوا منحل شو. ټیلر ویب د کیبالیست مشر په پرتله ډیر رواني میګا سټاکر و. مګر مارش د دې فرصت څخه خوند واخیست چې یوازې لاړ شي، شخصي، حساس ډیزاینونه رامینځته کړي. د زو شیرز او هر هغه چا سره دوزخ ته چې لاهم په فرقه کې فعال و ، او د نیکولاس بیل سره حتی ژور دوزخ ته. تړل شوي، لاسي تړل شوي او په واټربورډ شوي، په دې کې شک نشته چې د ساختمان پخواني کارګر به هر څه چارواکو ته وړاندې کړي وي ترڅو حتی د خپلې سزا څخه لږ څه معافیت ترلاسه کړي.
  
  د مارش لپاره، راتلونکی روښانه ښکاري، که څه هم یو څه رنګ سره. د هرې کیسې دوه اړخونه وو، او هغه ډیر دوه اړخیز سړی و. وروسته له هغه چې موږ په خواشینۍ سره د بد قسمت رمسیس بازار پریښودو - موږ واقعیا د دوی ټولو وړاندیزونو سره منبرونه خوښ کړل - د مارچ په میاشت کې د عصبي رنګه هلیکوپتر په مرسته اسمانونو ته ورسیدو. په چټکۍ سره، هغه ژر تر ژره په نوي سفر تمرکز وکړ.
  
  نیو یارک.
  
  مارش وسیله په خپل اړخ کې ازموینه وکړه ، نږدې یې حرکت وکړ ، ډاډه نه و چې هغه څه لیدلي مګر ډاډه و چې دا څه کولی شي. دا ماشوم د معاملې اصلي وسیله وه. د مطلق قناعت لوی پلار. څوک کولی شي د اټومي بم سره بحث وکړي؟ مارش وسیله یوازې پریښوده، بهرنۍ کڅوړه یې معاینه کړه او د اوږو پټې یې خلاصې کړې ترڅو د هغه لوی چوکاټ ځای په ځای کړي. البته، هغه باید توکي د ازموینې تابع کړي او د هغې صداقت تایید کړي. په هرصورت، ډیری بمونه د داسې یو څه په څیر پخلی کیدی شي چې دوی نه وي - که پخلی کافی ښه وي. یوازې بیا به سپینه ماڼۍ سجده وکړي.
  
  خطر، د هغه یو اړخ وویل. خطرناکه.
  
  مګر تفریح! بل ټینګار وکړ. او دا د دې مسلې لپاره د لږ وړانګو مسموم کولو ارزښت درلود.
  
  مارچ په ځان وخندل. داسې بدمعاش. مګر د منی ګیجر کاونټر چې هغه له ځانه سره راوړی و غلی پاتې شو او د هغه زړورتیا یې غوړوله.
  
  مګر، په بشپړ ډول ریښتیا وي، الوتنه د هغه شی نه وه. هو، لیوالتیا وه، مګر د ګرمې مرګ چانس هم و - او همدا اوس هغه واقعیا د هغه غوښتنه نه وه کړې. شاید بل وخت. مارش د دې ماموریت په پلان کولو کې ډیری دردونکي ساعتونه تیر کړل، ډاډ ترلاسه کړ چې د لارې ټولې نقطې په ځای او د امکان تر حده خوندي دي، که څه هم هغه ځایونو ته په پام سره چې هغه به ودروي، دا نظر تقریبا د خندا وړ و.
  
  راځئ چې همدا اوس د مثال په توګه واخلو. دوی کولمبیا ته د تګ پر مهال د امازون باراني ځنګل تر چت لاندې روان وو. هلته یو سړی د هغه په انتظار کې و - له یو څخه ډیر، په حقیقت کې، او مارش په دې ټینګار سره چې دوی سپینې جامې اغوندي په غونډه کې د هغه شخصیت ټاپه کړه. یوازې یو کوچنی رعایت، مګر د پیتیا لپاره یو مهم دی.
  
  ایا دا ټول زه اوس یم؟
  
  مارش په لوړ غږ وخندل، د دې لامل شو چې د چورلکې پیلوټ په الارم کې شاوخوا وګوري.
  
  "هر څه سم دي؟" - یو تنکی سړی چې داغونه یې درلودل پوښتنه وکړه.
  
  "ښه، دا ستاسو په نظر پورې اړه لري." مارچ وخندل. "او تاسو څومره نظر لرئ. زه له یو څخه ډیر تفریح ته ترجیح ورکوم. ته؟"
  
  پیلوټ مخ وګرځاوه، یو څه چې د پوهیدو وړ نه و. مارچ سر وخوځاوه. که یوازې نه وینځل شوي خلک په دې پوهیدلي چې کوم ځواکونه د دوی تر شا ودریدلي ، ټوټي کوي او د دوی تر مینځ لاندې شوي ، بې پروا یا بې پروایی د دوی له امله رامینځته شوي.
  
  مارش لاندې منظره ولیده، د ملیونیم ځل لپاره حیران شو چې ایا متحده ایالاتو ته د ننوتلو دا نقطه سمه لاره وه. کله چې دې ته راښکته شو ، یوازې دوه اصلي اختیارونه وو - د کاناډا له لارې یا د مکسیکو له لارې. وروستی هیواد ایمیزون ته نږدې و او په فساد کې ډوب و. د خلکو سره ډک شوي چې د مرستې لپاره پیسې ورکول کیدی شي او خپلې خولې بندې وساتي. کاناډا د مارش په څیر د خلکو لپاره یو څو خوندي ځایونه وړاندیز کړل، مګر دا کافي نه وو او حتی په سویلي امریکا کې د تنوع سره سمون ته نږدې نه و. لکه څنګه چې یو ناورین منظره لاندې راښکاره شوه، مارش خپل ذهن وګرځاوه.
  
  هلک په یوه امتیازي حالت کې لوی شو، د سپینو زرو د چمچ په پرتله یې په خوله کې ډیر څه درلودل. د یو قوي سرو زرو بار په څیر. غوره ښوونځي او غوره ښوونکي - "غوره" د "ډیر ګران" په توګه لوستل، مارش تل سمه کړه - هڅه یې وکړه چې هغه سمې لارې ته واړوي ، مګر ناکام شو. شاید په یو عادي ښوونځي کې پاتې کیدل به مرسته وکړي، مګر مور او پلار یې شتمن وو. د سویلي ټولنې ستنې او له حقیقت څخه لرې و. مارش د نوکرانو لخوا پورته شوی و او خپل مور او پلار یې په عمده ډول د خواړو او آرایشي میلمستونونو پرمهال لیدل ، چیرې چې هغه ته امر شوی و چې خبرې ونه کړي. او تل د هغه مجرم موسکا یوه مور وه چې پوهیدله چې زوی یې بې مینه او یوازې لوی شوی ، مګر په بشپړ ډول نشي کولی ځان ته په هیڅ ډول ننګونې وړاندې کړي. او په دې توګه جولین مارش وده وکړه ، وده وکړه او هغه څه شو چې پلار یې په ښکاره ډول ورته ویل کیږي. عجيب هلک."
  
  پیلوټ خبرې وکړې، او مارش په بشپړه توګه سترګې پټې کړې. "ایا زه به بیا ووایم؟"
  
  "موږ کالي ته نږدې یو، صاحب. کولمبیا."
  
  مارش ښکته شو او نوې صحنه یې لاندې ولیدله. کالی په امریکا کې یو له خورا تاوتریخوالیو ښارونو او د کالی کارټیل کور په توګه پیژندل کیده، چې د نړۍ ترټولو لوی کوکاین عرضه کوونکي دي. په هره عادي ورځ، د مارش په څیر یو سړی به خپل ژوند په خپل لاس کې واخلي، د ایل کالواریو شاته سړکونو څخه تیریږي، چیرې چې راګامفینس سړکونه د کثافاتو لپاره وغورځول او په فلاپ هاوسونو کې ویده، چیرې چې ځایی خلک د "زغم زون" په نښه کولو سره مخ شوي. د سوداګریز مصرف اجازه ورکولو سره مخدره توکي او جنسیت د پولیسو لږترلږه مداخلې سره وده کولی شي.
  
  مارش پوهیده چې دا د هغه او د هغه اټومي بم لپاره ځای و.
  
  کله چې هغه ناست و، پیلوټ مارش ته یو خړ پک اپ لارۍ وښوده چې په هغې کې درې ډیر وزن لرونکي سړي چې سړې، مړې سترګې او بې احساسه مخونه یې درلودل. په ښکاره ډول په وسلو سمبال، دوی مارش ته په لارۍ کې یوازې د یو لنډ سلام سره وتښتاوه. دوی بیا د لندبل، ککړو کوڅو، خړو ودانیو او زنګ وهلو څراغونو څخه تیریدل، د هغه روزل شوي سترګې د نړۍ بل بدیل لید وړاندې کوي، هغه ځای چې د خلکو یوه برخه له یوې کوڅې څخه بلې ته "تیریږي" پرته له دایمي کور. مارچ یو څه شاته وګرځید ، پدې پوهیدل چې هغه د راتلونکي څه په اړه د ویلو لپاره هیڅ نه لري. دا بندونه اړین وو، که څه هم، که هغه غوښتل چې په بریالیتوب سره امریکا ته اټومي وسلې قاچاق کړي، او د هر ډول خطر ارزښت درلود. او البته، مارش د هغه په رنګین آستین کې د یو څو چلونو سره د هغه په څیر بې طرفه ښکاري.
  
  موټر د ځیرکو غونډیو له لارې خپله لاره ودروله، چې بالاخره په یوه پاخه سړک بدله شوه چې په مخ کې یې یو لوی، ارام کور و. سفر په خاموشۍ کې تیر شوی و، مګر اوس یو ساتونکي د مارش په لور بې رحمه مخ وګرځاوه.
  
  "موږ دلته یو".
  
  "په ښکاره ډول. مګر "دلته" چیرته دی؟
  
  ډیر بې عزتي نه ده. ډیر خوندور ندی. دا ټول یوځای وساتئ.
  
  "خپل کڅوړه واخلئ." ساتونکی وتښتید او دروازه یې خلاصه کړه. "ښاغلی ناوارو ستاسو په تمه دی."
  
  مارچ سر وخوځاوه. دا سم نوم او سم ځای و. هغه به دلته ډیر وخت پاتې نه شي، یوازې دومره اوږده چې ډاډ ترلاسه کړي چې د هغه راتلونکی ټرانسپورټ او وروستی منزل اسانه او خوندي و. هغه ساتونکي د یوې ټیټې آرشیف لاندې د دوړې سره څاڅکي تعقیب کړل او بیا د زاړه کور تیاره دروازې ته ننوت. په دننه کې څراغونه نه وو، او د یو یا دوه زړو ماغزو ظاهري بڼه به د حیرانتیا یا اندیښنې وړ نه وه. مارش ډیری وختونه په تیاره کې زاړه سپیان لیدل او د هغوی سره یې خبرې کولې.
  
  ساتونکي په ښي خوا کې یوې دروازې ته اشاره وکړه. "تاسو د ځان لپاره د یوې شخصي خونې لپاره د اعظمي څلور ساعتونو لپاره پیسې ورکړې. مستقیم دننه راشه."
  
  مارچ په مننه کې خپل سر ټیټ کړ او درنه دروازه یې خلاصه کړه. "ما هم د ترانسپورت بل موډل ته د تلو اجازه وغوښتله. چورلکه؟"
  
  "هو. دا هم ښه ده. کله چې وخت راشي ما ته په انټرکام کې زنګ ووهئ او زه به تاسو ته د کور شاوخوا وښیم.
  
  مارچ په اطمینان سر وخوځاوه. هغه پیسې چې هغه په پرته او پورته کې ورکړې هغه څه ته اړتیا وه چې د غوره خدمت چمتو کول وو، او تر دې دمه یې لري. البته، د پوښتنې قیمت څخه ډیر تادیه کول هم شکونه راپورته کړي، مګر دا ډول خطرونه وو.
  
  دوه اړخونه بیا، هغه فکر وکړ. ین او یانګ. دلدل او دلدل. تور او ... تور د زرغون چمک سره په چټکۍ سره تیریدل ...
  
  د کوټې دننه په زړه پورې وه. لیرې خوا ته د تور څرمن او ژور عالیشان څخه جوړ شوي کونج سوفا نیولی و. د شیشې میز سره د څښاک، شرابو او روحونو لپاره کارفې سره نږدې ناست و، پداسې حال کې چې په بل کونج کې یو ماشین قهوه او چای وړاندې کوي. خواړه په شیشې میز کې ایښودل شوي. مارش په دې ټولو وخندل.
  
  آرام، مګر یوازې د لنډ وخت لپاره. ایډیال.
  
  هغه د قوي قهوې په یوه پوزه کې واچوله او یو څه انتظار یې وکړ چې شین شي. هغه بیا په صوفه کې میشت شو او خپل لپ ټاپ یې راوویست، په احتیاط سره یې خپل کڅوړه د هغه څنګ ته د څرمن اپولسټری کې کېښوده. تر دې مخکې هېڅکله اتومي بم نه و جوړ شوی، هغه فکر وکړ، په لنډه توګه یې فکر وکړ چې ایا باید د دې لپاره خپل ځان جوړ کړي. البته، د مارش په څیر د یو سړي لپاره، دا ستونزمن نه و، او په څو دقیقو کې په کڅوړه کې یو ګرم پیاله او یو کوچنی کپ کیک چې د یخ وهلو سره و.
  
  مارچ وخندل. ټول ښه وو.
  
  ما انټرنیټ سرف کړ؛ تاییدونکي بریښنالیکونو هغه ته خبر ورکړ چې فارورډ هلیکوپتر لا دمخه کولمبیا ته ننوځي. لا تر اوسه په کوم ځای کې بیرغ نه و پورته شوی، مګر یوازې څو ساعته تیر شوي وو چې هغه په بشپړ ډول له بازار څخه ووتل. مارش خپل څښاک پای ته ورساوه او د راتلونکي الوتنې لپاره یې د سینڈوچ یوه کوچنۍ کڅوړه بسته کړه، بیا یې د انټرکام تڼۍ کیښوده.
  
  "زه چمتو یم چې لاړ شم."
  
  شل دقیقې وروسته او هغه بیا په هوا کې و، د اټومي کڅوړې الوتنه ټوټه شوه مګر آرامه وه. دوی پاناما ته روان وو، چیرته چې هغه به خپلې چټکې الوتنې پای ته ورسوي او د ځمکې په اوږدو کې به د خپل سفر ستړي پښه پیل کړي. پیلوټ په هوا کې او د هرې ګزمې له لارې خپله لاره جوړه کړه، په هغه څه کې چې هغه یې ترسره کړ، او هغه ته د دې لپاره خورا ښه پیسې ورکړل شوې. لکه څنګه چې د پاناما خاکه په کیڼ کړکۍ کې څرګندیدل پیل شول ، مارش په دې پوهیدل پیل کړل چې هغه دمخه د متحده ایالاتو متحده ایالاتو ته څومره نږدې و.
  
  یو طوفان راځي، خلک، او دا به په اسانۍ سره لاړ نشي ...
  
  هغه د څو ساعتونو لپاره د پاناما په ښار کې میشت شو، دوه ځله یې جامې بدلې کړې او څلور ځله یې شاور کړل، هر ځل یې د مختلف خوشبو شیمپو سره. بوی په خوښۍ سره ګډ شو او د خولې بوی یې زور واخیست. هغه ناشته او د غرمې ډوډۍ وخوړله، سره له دې چې د ډوډۍ وخت و، او درې ګیلاسه شراب یې وڅښل، هر یو له یو مختلف بوتل او بل رنګ څخه. ژوند ښه و. د کړکۍ څخه بهر لید بدل شوی او نه هیریدونکی پاتې شو، نو مارش د لپسټیک بکس راوویست چې هغه یوازې د ورته فرصت لپاره خوندي کړی و او شیشه یې روښانه سور رنګ کړه. دا مرسته وکړه، لږترلږه د یو څه وخت لپاره. مارش بیا په دې فکر کولو پیل وکړ چې دا به څه ډول وي چې دا پینل پاک شي، مګر په دې وخت کې د راتلونکي پیغام پینګ د هغه خوبونه ګډوډ کړل.
  
  د رسیدلو اټکل شوی وخت 15 دقیقې دی.
  
  مارچ یو خوندور، خوشحاله مګر په ورته وخت کې اندیښمن کړی. یو څلویښت ساعته سفر په سیمه کې د ځینو خرابو سړکونو په اوږدو کې پروت دی. دا فکر امکان نلري چې الهام ورکړي. په هرصورت، یوځل چې بشپړ شي، راتلونکی مرحله به ډیر په زړه پوري وي. مارچ خپل شیان راټول کړل، د قهوې پوډر، د شرابو بوتلونه او لوښي یې د رنګ، شکل او اندازې له مخې تنظیم کړل، او بیا بهر ته لاړ.
  
  SUV د سړک په غاړه ولاړه وه، په حیرانتیا سره راحته ښکاریده. مارش اټومي بم ړنګ کړ، د خپل سیټ بیلټ یې په هغې باندې وتړل، او بیا یې ځان ته ودراوه. ډرایور یو څه خبرې وکړې مخکې له دې چې پوه شي چې مارش د خپل کوچني ژوند پروا نه لري، او بیا د څرخ شاته روان شو. سړک په نه ستړي کیدونکي ډول مخ په وړاندې وغځول شو.
  
  ساعتونه تېر شول. SUV سلیډ شو، بیا ولړزید، او بیا بیا سلیډ شو، د ګاز او ځای چیک کولو لپاره څو ځله ودرول. چلوونکی به د کوچني جرم لپاره د ایستلو خطر ونلري. په هرصورت، دا د ډیری خلکو په منځ کې یو بل موټر و، د ژوند یو بل څراغ چې د ابدي لویې لارې په اوږدو کې نامعلومو منزلونو ته سفر کوي، او که دا د پام وړ پاتې شي، دا به د پام وړ نه وي.
  
  او بیا مونټری مخکې پروت و. مارچ په پراخه توګه وخندل، ستړی شوی مګر خوشحاله، ځکه چې اوږد سفر نیمایي څخه ډیر شوی و.
  
  اټومي بریف کیس د هغه څنګ ته پروت و ، اوس د متحده ایالاتو له پولې څخه یوازې څو ساعته.
  
  
  دوهم څپرکی
  
  
  مارچ د بشپړې تیارې تر پوښښ لاندې د خپل سفر بله پښه جوړه کړه. دا یو داسې ځای و چې هر څه ګټل یا له لاسه ورکول کیدی شي. یو نامعلوم فاکتور، د ځایی کارټیل مالکینو لخوا د پام وړ مقدار ته لوړ شوی، په انځور کې راوړل شوی. څوک د داسې خلکو د فکر اټکل کولی شي؟ څوک پوهیدل چې دوی به بیا څه وکړي؟
  
  البته دوی نه ... یا جولین مارش. هغه په بې رحمۍ سره د لسګونو نورو خلکو سره د پولې په لور د لارۍ په شا کې لیږدول شوی و. د لارې په اوږدو کې، دا لارۍ د لویې لارې څخه وګرځید او په تیاره کې ورک شو. نه څراغونه، نه نښې، موټر چلوونکي په دې لاره پوهیدل چې سترګې پټې کړي - او دا ښه ده چې هغه پوهیږي.
  
  مارش د لارۍ شاته ودرېد، د کورنیو چیغې او ناخوښي یې واورېدې. د هغه پلان اندازه د هغه په وړاندې راپورته شوه. نیویارک ته د هغه د راتګ شیبه دومره ژر نه شي راتلای. کله چې لارۍ بریک وکړ او شاته دروازې په غوړ شوي کنډکونو خلاصې شوې ، نو هغه لومړی بهر راووت ، د وسله والو مشر په لټه کې و چې ساتونکی و.
  
  "ډیابلو،" هغه وویل، د کوډ کلمه په کارولو سره چې هغه یې د VIP مسافر په توګه پیژندلی او هغه یې د پیسو ورکولو موافقه کړې وه. سړي سر وښوراوه، خو بیا یې سترګې پټې کړې، هر څوک یې د یوې پراخې ونې د پراخو څانګو لاندې په یوه وړوکي ډنډ کې ودرول.
  
  هغه په هسپانوي کې وویل: "دا اوس حیاتي ده ، چې تاسو په خاموشۍ سره حرکت وکړئ ، هیڅ مه وایئ او هغه څه وکړئ چې تاسو ته ویل کیږي. که دا کار ونه کړي، زه به ستا ستوني پرې کړم. ته پوهیږی؟"
  
  مارش په داسې حال کې وکتل چې سړی د خپل ځان په ګډون د ټولو سترګو لیدلی و. لاریون یوه شیبه وروسته د یو خړ سړک او د ونو د ونو له لارې پیل شو. د سپوږمۍ رڼا په سر کې راښکاره شوه، او مخکښ مکسیکو اکثرا تر هغه وخته پورې انتظار کاوه چې ورېځو د دوام دمخه روښانه پټه کړې. ډیر لږ ټکي ویل شوي، او هغه یوازې د ټوپک لرونکي نارینه وو، مګر ناڅاپه مارش ځان وموند چې کاش هغه لږ هسپانوي خبرې وکړي - یا شاید ډیرې خبرې وکړي.
  
  هغه د کرښې په مینځ کې ودرېد، د هغه شاوخوا ډارونکو مخونو ته یې پام ونه کړ. یو ساعت وروسته دوی ورو شول، او مارش مخ په وړاندې د شګو یوه څنډه ولیده چې لږې ونې، کیکټي او یو څو نور بوټي لري. ټوله ډله ښکته شوه.
  
  مشر په خندا وویل: "تر اوسه ډیر ښه دی." "مګر اوس ترټولو سخته برخه ده. سرحدي ګزمه نشي کولی هر وخت ټوله پوله وڅاري، مګر دوی تصادفي چکونه ترسره کوي. هر وخت. او تاسو ،" هغه په مارچ کې سر وخوځاوه ، "د ډیابلو څخه د تیریدو غوښتنه وکړه. زه هیله لرم چې تاسو د دې لپاره چمتو یاست."
  
  مارچ وخندل. هغه نه پوهیده چې کوچنی د څه په اړه خبرې کوي. په هرصورت، خلک ډیر ژر ورکیدل پیل کړل، هر یو د مهاجرینو د یوې کوچنۍ ډلې سره، تر هغه چې یوازې مارش، مشر او یو ساتونکی پاتې شو.
  
  مشر وویل: "زه ګومز یم." "دا لوپیز دی. موږ به تاسو ته د تونل له لارې په خوندي توګه لارښوونه وکړو."
  
  "د دې هلکانو په اړه څه؟" مارش د وتلو مهاجرینو ته سر وخوځاوه، خپل غوره جعلي امریکایي تلفظ یې واچاوه.
  
  "دوی یوازې د سر پنځه زره ورکوي." ګومیز د ګوښه کولو اشاره وکړه. "دوی د ګولیو خطر لري. اندیښنه مه کوئ، تاسو کولی شئ په موږ باور وکړئ."
  
  مارش هغه وخت ټکان وخوړ کله چې يې وليدل چې د لارښود په مخ کې موسکا ټينګه ټينګه ده. البته، ټول سفر خورا په اسانۍ سره روان و چې تمه یې درلوده چې دوام ومومي. پوښتنه دا وه: دوی به کله پر هغه برید وکړي؟
  
  هغه وویل: "راځئ چې تونل ته لاړ شو." "زه دلته په زړه پورې نظرونه احساسوم."
  
  ګومز نشي کولی د اندیښنې فلش سره مرسته وکړي چې د هغه په مخ کې راوتلی ، او لوپیز د هغه شاوخوا تیاره سکین کړه. د یو په څیر، دوه سړي هغه په ختیځ لوري کې، په لږ زاویه کې، مګر د سرحد په لور. مارچ مخ په وړاندې ودرېد، په عمدي توګه له پامه غورځول او ناکافي ښکاري. په یو وخت کې، لوپیز حتی هغه ته د مرستې لاس ورکړ، کوم چې مارش د وروسته لپاره لیست کړ، دا د ضعف په توګه لیکل. هغه په هیڅ صورت کې یو متخصص نه و، مګر یو بې بنسټه بانکي حساب هغه ته د مادي جالونو، د نړۍ د مارشل آرټ اتلانو تجربه او د دوی په منځ کې د ځانګړو ځواکونو پخوانیو سرتیرو څخه ډیر اجازه ورکړې وه. مارش په یو څو چلونو پوهیده، پرته له دې چې دوی څومره ښایسته وي.
  
  دوی د یو څه وخت لپاره ولاړل، دښته د دوی شاوخوا غزیدلې، تقریبا خاموشه وه. لکه څنګه چې غونډۍ مخکې ښکاره شوه، مارش د ختلو پیل کولو لپاره بشپړ چمتووالی نیولی و، مګر ګومز ودرېد او یوه ځانګړتیا یې په ګوته کړه چې هغه به هیڅکله نه وي لیدلی. چیرې چې شګه خاوره په نرمه ځړیدلو پښو سره ولیدل ، یو څو کوچنۍ ونې د برش یو غونډۍ سره ولیدل. په هرصورت، ګومیز دې ځای ته لاړ نه شو، مګر په احتیاط سره ښي خوا ته دېرش ګامونه پورته کړل، او بیا لس نور لوړ پوړ ته لاړ. یوځل هلته، لوپز ساحه د لامحدود پاملرنې سره معاینه کړه.
  
  "پاک،" هغه په پای کې وویل.
  
  ګومز بیا د ښخ شوي رسۍ یوه ټوټه وموندله او په ایستلو یې پیل وکړ. مارش ولیدل چې د غونډۍ یوه کوچنۍ برخه پورته کیږي، د ډبرې او برش لیږدوي ترڅو د انسان په اندازه سوري ښکاره کړي چې په ژوندی تیږو کې نقشه شوې وه. ګومز دننه وخوځېد، او بیا لوپیز د خپل ټوپک بیرل مارش ته اشاره وکړه.
  
  "اوس ته. تاسو هم."
  
  مارچ هغه تعقیب کړ ، خپل سر یې په احتیاط سره ښکته کړ او د جال په لټه کې شو چې هغه پوهیده چې د راپورته کیدو څخه یوازې څو قدمه لرې و. بیا، د یو څه فکر کولو وروسته، هغه سړي چې دوه اړخونه یې چینلونه بدل کړل، پریکړه یې وکړه چې تیاره ته لاړ شي.
  
  لوپیز انتظار وکړ، ټوپک پورته شو. مارچ راښکته شو، بوټان یې د ډبرې په څنډه کې وغورځول. لوپیز لاس پورته کړ، وسله یې وغورځوله، او مارش شپږ انچه تیغ وخوځاوه، نوک یې د بل سړي د زړه شریان ته وغورځاوه. د لوپیز سترګې پراخې شوې او خپل لاس یې پورته کړ چې د جریان مخه ونیسي، مګر مارش د داسې کولو اراده نه درلوده. هغه لوپیز د سترګو په مینځ کې وواهه، ټوپک یې ترې واخیست، او بیا یې مړ شوی بدن د غونډۍ څخه ښکته کړ.
  
  په تاسو لعنت.
  
  مارش ټوپک وغورځاوه، په دې پوهیدل چې ګومز به د اړتیا په پرتله ډیر چټک احساس کړي که هغه د مارش په لاس کې ولیدل. هغه بیا تونل ته داخل شو او په چټکۍ سره د اصلي لارې څخه ښکته شو. دا ناڅاپه او چمتو و، د شنو بیمونو او د چت څخه د دوړو او هاوان د څاڅکو لخوا ملاتړ شوی. مارش په بشپړه توګه تمه لري چې په هر وخت کې ښخ شي. د ګومز غږ د هغه سخت غوږونو ته ورسید.
  
  "اندیښنه مه کوه. دا یوازې د هر چا د ویرولو لپاره یو غلط ننوتل دی چې ممکن دې تونل ته وغورځي. نور هم ښکته لاړ شه، زما ملګري.
  
  مارش په ریښتیا پوهیده چې د هغه لپاره به څه انتظار وي "نور ښکته" مګر اوس هغه د حیرانتیا یو کوچنی عنصر درلود. ستونزمنه برخه به د ګومز وسله غیر فعاله کړي پرته له دې چې هغه ته جدي زیان ورسوي. نیویارک لا هم زرګونه میله لرې و.
  
  او دا ډیر لیرې ښکاریده لکه څنګه چې هغه د مکسیکو د دښتې لاندې ودرېد ، د هغه شاته د کثافاتو احساس یې وکړ ، او د خولې او بوټو بوی یې محاصره کړی و ، سترګې یې له دوړو ډکې وې.
  
  مارچ مخ په وړاندې روان شو، په یو وخت کې د هغه شاته یوه کڅوړه راښکته شوه، چې پښه یې د پښې شاوخوا تړل شوې وه. دلته ډیرې جامې دي، هغه په یو وخت کې فکر وکړ. یوازې جامې او شاید د غاښونو برش. ښکلی کولون. د قهوې یوه کڅوړه ... هغه حیران شو چې امریکایانو به د وړانګو اندازه کولو لپاره خپل وسایل چیرته ځای پرځای کړي وي، بیا پخپله د وړانګو په اړه اندیښنه پیل کړه. بیا.
  
  دا شاید هغه څه وي چې تاسو باید د تګ دمخه چیک کړی وای.
  
  ښه، تاسو باید ژوند وکړئ او زده کړه وکړئ.
  
  مارچ ځان مجبور کړ چې خندا وکړي ځکه چې هغه د تنګ تونل څخه ډیر لوی ته راوتلی. ګومز په شا وخوت، خپل لاس یې د مرستې لپاره وغزاوه.
  
  "یو څه مسخره؟"
  
  "هو، ستاسو غاښونه."
  
  ګومز وکتل، حیران او په کفر کې. دا جمله وروستی شی و چې هغه یې د سفر په دې مرحله کې اوریدلو تمه درلوده. مارش محاسبه کړه چې دا به څه وي. لکه څنګه چې ګومز هڅه وکړه چې دا معلومه کړي، مارش ودرېد، د ګومیز په لاس کې ټوپک وګرځاوه او تڼۍ یې د بل سړي خولې ته واړوله.
  
  "اوس پوه شوې چې زما مطلب څه دی؟"
  
  ګومز په خپل ټول ځواک سره جګړه وکړه، مارش یې لرې کړ او بیرل یې ځان ته راستون کړ. د هغه د خولې څخه وینه توییدله کله چې هغه وژړل او غاښونه یې فرش ته ولویدل. مارش د اوږده بیرل لاندې کیناست او ژامې ته یې یو قوي ضربه ورکړه او بل یې د سر غاړې ته. ګومیز حیران شو، د هغه سترګې په ډاګه کوي چې هغه لاهم باور نه شي کولی چې دا عجیب مرغۍ له هغه څخه ښه شوې.
  
  مارش د مکسیکو په اړخ کې د میان څخه چاقو ایستله کله چې دوی لاسونه پورته کړل. ګومز منډه کړه، پوهیده چې څه به پیښ شي. هغه د تیږو دیوال سره ټکر وکړ، د هغه اوږه او سر یې د سختې ژړا سره مات کړ. مارش یو پنچ وغورځاوه چې د مکسیکو څخه وتښتید او بیا یې روکا ووهلو. وينه يې له خپلو ټوټو څخه بهيدله. ټوپک یو ځل بیا پورته شو، مګر مارش دومره مستقیم شو چې دا د هغه د پښو تر مینځ و، د سوداګرۍ برخه اوس بې ګټې شوه.
  
  ګومز د هغه سر وخوځاوه، د دوی وینه مخلوط شوه او په دیوالونو ویشل شوې. مارچ ټکان وخوړ، خو بل ګوزار یې پرې وکړ او بیا یې هغه چاقو را په یاد کړه چې لا یې هم په چپ لاس کې نیولی و.
  
  یو ځواکمن فشار، او چاقو د ګومز پسونه وخوړل، مګر مکسیکو ټوپک واخیست او دواړه لاسونه یې په چاقو سره د مارش لاس ته کیښودل، په دې توګه د ضربې ځواک ودراوه او تیغ یې ښخ کړ. درد د هغه ځانګړتیاوې تحریف کړې، مګر سړی وکولی شو د ناڅاپي مړینې مخه ونیسي.
  
  مارچ سمدلاسه په خپل آزاد لاس باندې متمرکز شو ، د دې څخه په کار اخیستلو سره بیا بیا برید وکړ ، د ضعیف ځایونو په لټه کې شو. په ګډه، نارینه د خپل توان سره سم مبارزه وکړه، د تونل څخه ورو ورو پورته او ښکته حرکت کول، د لرګیو بیمونو سره ټکر کول او د خټو د ټوټو څخه تیریدل. له شګو لاندې د خولو څاڅکي روان شول؛ د خنزیر د ټوټو په څیر، د مصنوعي ځای ډکول. هیڅ رحم نه و، مګر هیڅ ځمکه نه وه رسیدلې. ګومیز هر پنچ واخیستل لکه د کوڅو د تجربه لرونکي جنګیالیو په څیر، او مارش لومړی کمزوری پیل کړ.
  
  "په لیوالتیا ... زما په انتظار ... پرې کول ... تاسو پرې کړم ..." ګومیز په کلکه تنفس کاوه ، سترګې یې وحشي ، شونډې یې وینې او شاته وغورځول شوې.
  
  مارش په دې یوازیتوب، دوزخي ځای کې له مرګه انکار وکړ. هغه چاقو شاته وغورځاوه، د ګومز له بدن څخه یې وګرځاوه، او بیا یې شاته وګرځاوه، دوه سړي یې څو فوټه واټن ورکړ. تومانچه په فرش کې پرتې وه، وغورځول شوه.
  
  ګومز د شیطان په څیر برید وکړ، چیغې وهلې، تندر. مارش د برید مخه ونیوله لکه څنګه چې هغه ته ښوول شوی و، اوږه یې وګرځوله او د ګومز خپل حرکت ته یې اجازه ورکړه چې خپل سر مخالف دیوال ته وغورځوي. مارش بیا هغه په نخاع کې ګوزار کړ. هغه بیا چاقو ونه کاروله تر هغه چې پای یې مخکینۍ پایله وي. هغه دا هم زده کړل چې تر ټولو ښکاره وسله تل د کارولو لپاره غوره نه ده.
  
  ګومیز خپل بدن له دیوال څخه پورته کړ، سر یې ځوړند کړ او شاته وګرځید. مارچ د شیطان په وینه سور مخ ته وکتل. د یوې شیبې لپاره یې هغه په زړه پورې کړ، د سیوري مخ او سپینې غاړې برعکس، تور سوري چیرې چې ژېړ غاښونه یو وخت ځای پر ځای شوي وو، ژیړ غوږونه نږدې په مسخره توګه په دواړو خواو کې چپه شوي. ګومیز په ضربه کې ولویده. مارش د سر په څنګ کې ټپی شوی و.
  
  اوس ګومز پراخه خلاص و.
  
  مارش مخ په وړاندې لاړ، سر یې وګرځاوه، مګر هغه دومره پوه پاتې شو چې په حقیقت کې په چاقو سره وویشتل شي، تیغ یې د بل سړي زړه ته اشاره وکړه. ګومیز ټکان وخوړ، ساه یې له ماتې خولې څخه وهله، او بیا یې د مارچ سترګې ولیدلې.
  
  "ما تاسو ته په ښه نیت پیسې ورکړې ،" مارچ ساه ورکړه. "تاسو باید یوازې پیسې اخیستې وای."
  
  هغه پوهیده چې دا خلک د طبیعت له پلوه غداران وو او بې له شکه د تعلیم له پلوه هم. خیانت به د ورځې دوهم یا دریم فکر وي ، وروسته له دې چې "ولې زما په لاسونو وینه ده؟" او "تیره شپه ما څوک ووژل؟" شاید د کوکاین د دوز د پایلو په اړه هم فکر شتون ولري. مګر ګومز ... هغه باید یوازې پیسې اخیستې وي.
  
  مارش ولیدل چې سړی ځمکې ته راښکته شو، بیا یې ذخیره وکړه. هغه ټپی شوی او درد یې درلود، مګر نسبتا زیانمن شوی نه و. د هغه سر ټکان و. خوشبختانه، هغه فکر کاوه چې پاراسیټامول په یوه کوچنۍ کڅوړه کې د هغه په کڅوړه کې واچوي، کوم چې د اټومي بم تر څنګ موقعیت لري. دومره اسانه چې. هغه هلته د ماشوم مسح کولو کڅوړه هم درلوده.
  
  مارچ دا پاک کړ او ګولۍ یې وچې تیرې کړې. هغه له ځان سره د اوبو اخیستل هېر کړل. مګر تل یو څه شتون لري، نه شته؟
  
  پرته له دې چې مړي ته شا وګرځي، هغه خپل سر ټیټ کړ او د ځمکې لاندې تونل له لارې یې ټکساس ته اوږد سفر پیل کړ.
  
  
  ****
  
  
  ساعتونه تیر شول. جولیان مارش د امریکا تر پښو لاندې د اتومي وسلو سره په شا کې ودرېد. وسیله ممکن د هغه له تمې څخه کوچنۍ وي - که څه هم کڅوړه لاهم غوړ شوې وه - مګر داخلي برخې لږ درانه نه وې. مخلوق هغه ته د یو ناغوښتل ملګري یا ورور په څیر وتښتاوه، هغه یې بیرته وګرځاوه. هر ګام ستونزمن وو.
  
  تیاره یې شاوخوا محاصره کړه او نږدې یې تیر کړ، یوازې د ځړول شوي رڼا لخوا مات شوی. ډیری یې مات شوي، ډیری یې. دلته لمده وه، د ناڅرګندو حیواناتو یوه کڅوړه تل د هغه په ذهن کې د ناورین عکسونه رامینځته کوي چې کله ناکله خارښ د هغه اوږو او نخاعي خوا ته روان و. هوا په محدود مقدار کې وه، او هغه څه چې هلته شتون درلود د ټیټ کیفیت درلود.
  
  هغه د ډیر ستړیا احساس پیل کړ او په هوښیارۍ یې پیل وکړ. یوه ورځ هغه د ټیلر ویب لخوا تعقیب شو او بیا د بد ټرول لخوا. هغه دوه ځله راښکته شو، خپل زنګونونه او زنګونونه یې وغورځول، مګر خپلو پښو ته یې مبارزه وکړه. ټرول په غوسه شوي مکسیکو بدل شو او بیا د سور او شین مرچ او ګواکامول سره ډک شوي ټیکو ته لاړ.
  
  لکه څنګه چې مایلونه تیریدل، هغه احساس پیل کړ چې ممکن دا یې ونه کړي، که هغه یوازې د یو څه وخت لپاره ویده شي نو شیان به ښه شي. لږ خوب وکړئ. یوازینی شی چې د هغه مخه نیسي د هغه روښانه اړخ و - هغه برخه چې یوځل یې د هغه ماشومتوب په کلکه ژوندی کړی و کله چې هرڅوک غوښتل هغه لاړ شي.
  
  په نهایت کې روښانه څراغونه مخ په وړاندې راڅرګند شول او هغه یې د تونل په بل پای کې جوړ کړ او بیا یې څو دقیقې په دې ارزونه کې تیر کړل چې کوم ډول استقبال ترلاسه کولی شي. په حقیقت کې، هغه د داخلې کومې کمیټې تمه نه درلوده - هغه هیڅکله تمه نه درلوده چې وړیا ځمکې ته ورسیږي.
  
  د هغه د پلان سره سم، هغه په دې پای کې یو بشپړ جلا ټرانسپورټ تنظیم کړ. مارش محتاط و او نه احمق. چورلکه باید څو میله لیرې ولاړه وي، د هغه د تلیفون په انتظار کې. مارش د هغه د بدن شاوخوا او د هغه په کڅوړه کې تخصیص شوي له دریو سوځیدونکو حجرو څخه یوه لرې کړه او تلیفون یې وکړ.
  
  په غونډه کې، یوه کلمه هم ونه ویل شوه، د وینې او خاورې په اړه چې د مارش مخ او ویښتان یې پوښلي، هیڅ تبصره ونه شوه. پیلوټ مرغۍ په هوا کې پورته کړه او د کارپس کریسټي په لور روان شو، د مارش د لوی جرات بل او وروستی تمځای. یو شی د ډاډ لپاره و ، هغه به د ویلو لپاره یوه کیسه ولري ...
  
  او داسې څوک نشته چې ورته ووايي. یوازینی شی چې تاسو د ګوند میلمنو سره نه و شریک کړی دا و چې تاسو څنګه د برازیل څخه د متحده ایالاتو ختیځ ساحل ته د اټومي بریف کیس په قاچاق کولو بریالي شوي.
  
  کارپس کریسټي یو لنډ مهلت، اوږد شاور او لنډ خوب وړاندیز وکړ. بل به نیویارک ته څلورویشت ساعته سفر وي، او بیا ...
  
  Armageddon. یا لږترلږه د هغې څنډه.
  
  مارش وخندل کله چې هغه په بستر کې د سر په بالښت کې ښخ شوی و. هغه په سختۍ سره تنفس کولی شي، مګر هغه احساس ډیر خوښ کړ. چال به دا وي چې چارواکي قانع کړي چې هغه جدي و او دا چې بم ریښتینی و. سخته نه ده - کنسترونو ته یو نظر او د ټوټه کیدو وړ توکي به دوی پورته کېږدي او سوال وکړي. یوځل چې دا کار وشو ... مارش تصور وکړ چې ډالر به په لاس ویګاس کې د سلاټ ماشین په څیر د ګوتو په نرخ پیسې تویوي. مګر ټول د ښه دلیل لپاره. د ویب قضیه.
  
  شاید نه. مارش د ترسره کولو لپاره خپل پلانونه درلودل پداسې حال کې چې د پیتیانو عجیب مشر د بارانونو تعقیب کاوه.
  
  هغه له بستره راښکته شو، مخکې له دې چې ودرېږي په زنګنو کېناست. هغه یو څه لپسټیک تطبیق کړ. هغه د کوټې سامانونه بیا تنظیم کړل ترڅو دوی احساس وکړي. هغه بهر شو او لفټ یې تر حوزو ته ښکته کړ، چیرې چې د کرایې موټر ورته انتظار و.
  
  کریسلر 300. د بلیچ شوي ویل اندازه او رنګ.
  
  بل تمځای ... هغه ښار چې هیڅکله نه ویده شوی.
  
  
  ****
  
  
  مارش د نړۍ مشهور اسکائی لاین په نظر کې نیولو سره په اسانۍ سره موټر چلاوه. نیویارک ته د دې موټر چلول په زړه پورې ښکاري، مګر بیا څوک پوهیدل چې دا به توپیر ولري؟ ښه، یو څوک کیدی شي. د رامسس له بازار څخه د هغه د وتلو څخه درې ورځې زیاتې شوې وې. که خبر خپور شو څه به وي؟ لاریون هیڅ شی نه دی بدل کړی. هغه یوازې یو بل مسافر و، د ژوند له لارې د باد په لاره کې تیریدل. که لوبه ختمه شي، هغه به ډیر ژر پوه شي. که نه نو ... ویب ژمنه وکړه چې رامسیس به هغه خلک چمتو کړي چې په دې برخه کې مرسته وکړي. مارچ په دوی باندې حساب کېده.
  
  مارش په ړوند ډول موټر چلاوه، نه پوهیدل یا ډیر پروا نه کوي چې راتلونکی به څه وي. هغه دومره محتاط و چې لوی ښار ته د ننوتلو دمخه ودریږي ، د سیند بلې غاړې ته یې د شپې لپاره پناه واخیستله کله چې لمر رالویدل پیل شو ، د سفر ناڅاپي لاره یې پیچلې کړه. د L-شکل موټل کافي و، که څه هم بستره خړپړ او بې له شکه خندا وه، او د کړکۍ چوکاټونه او د پوړونو څنډې په څو انچو تور خټو پوښل شوې وې. په هرصورت، دا د پام وړ، غیر پلان شوي او په حقیقت کې د پام وړ نه و.
  
  له همدې امله، د نیمې شپې په شاوخوا کې، هغه مستقیم ناست و، زړه یې ټکان کړ، کله چې یو چا د هغه د کوټې دروازه وټکوله. دروازه د پارکینګ په لور پرانستل شوه، نو په ټول صداقت کې، دا کیدای شي د یو بې لارې میلمه څخه تر یوه ټوکر پورې وي. مګر دا ممکن پولیس هم وي.
  
  یا SEAL ټیم شپږ.
  
  مارش چاقو، چمچه او شیشې کیښودې او بیا یې پرده راښکته کړه چې بهر وګوري. هغه څه چې ولیدل هغه د یوې شیبې لپاره بې هوښه پاتې شو.
  
  څه...؟
  
  د ټکولو غږ یو ځل بیا روښانه او تازه شو. مارش د دروازې پرانستلو او سړي ته د ننوتلو اجازه ورنکړه.
  
  هغه وویل: "تاسو ما حیران کړل. "او دا پدې ورځو کې ډیری وختونه نه پیښیږي."
  
  لیدونکي وویل: "زه ښه احساس کوم لکه څنګه چې دا دی." "زما د ډیری ځانګړتیاو څخه یو."
  
  مارچ د نورو په اړه حیران شو، مګر هغه اړتیا نه درلوده چې لږترلږه یو درجن ته پام وکړي. "موږ مخکې یوازې یو ځل ولیدل."
  
  "هو. او ما سمدلاسه د خپلوۍ احساس وکړ.
  
  مارچ مستقیم شو، اوس کاش هغه څلورم شاور اخیستی وای. "ما فکر کاوه چې ټول پیتیا مړه شوي یا نیول شوي دي. د ویب او ما پرته.
  
  "لکه څنګه چې تاسو لیدلی شئ،" لیدونکي خپل لاسونه خپاره کړل، "تاسو غلط یاست."
  
  "زه خوښ یم." مارچ یوه ټوکه موسکا وکړه. "ډیر راضي.
  
  "او،" د هغه لیدونکي هم وخندل، "تاسو به یو شی."
  
  مارچ هڅه وکړه چې دا احساس له مینځه یوسي چې د هغه ټولې زیږون په یوځل کې راغلی. دا ښځه عجیبه وه، شاید د هغه په څیر عجیبه وه. هغې په سپیکی سټایل کې نسواري ویښتان پرې کړي وو؛ د هغې سترګې شنه نیلي وې، بالکل د هغه په څیر. څومره وحشتناکه وه؟ د هغې جامې د شنه وړیو پل اوور، روښانه سور جینس او بحري نیلي ډاکټر مارټینز درلود. په یوه لاس کې یې د شیدو ګیلاس نیولی و او په بل لاس کې یې د شرابو ګیلاس.
  
  هغه چیرته ترلاسه کړه ...؟
  
  مګر دا واقعیا مهمه نده. هغه مینه درلوده چې هغه ځانګړې وه، چې هغه یو څه پوهه شوه. هغه خوښ شو چې هغه له کوم ځای څخه راوتلی. هغه خوښ شو چې هغه په بشپړ ډول توپیر درلود. د تیارو ځواکونو دوی د یو بل په وړاندې ودرول. د وينې سور شراب او د سپينو شيدو د ګډولو په حال کې وو.
  
  مارچ له هغې څخه شیشې واخیستې. "ایا تاسو غواړئ په پورته یا ښکته کې اوسئ؟"
  
  "هو، زه فکر نه کوم. راځئ وګورو چې مزاج مو چیرته وړي."
  
  نو مارش اټومي بم د بستر په سر کې ځای په ځای کړ چیرې چې دوی دواړه کولی شي دا وګوري او د زو شیرز د سترګو له لارې یو اضافي څراغ ولید چې د کمېټ په څیر ښکاري. دا ښځه پیاوړې، وژونکې، او په بشپړه توګه بې رحمه وه. شاید لیونی وي. یو څه چې د هغه سره د پای لپاره مناسب و.
  
  لکه څنګه چې هغې خپلې جامې واخیستې، د هغه ویشل شوی ذهن د فکر کولو لپاره وګرځید چې څه پیښیږي. د سبا او بلې ورځې لپاره د ټولو هیلو په فکر کې چې دوی به امریکا په ګونډو کړي او په اټومي بم به خوشحاله وي، هغه د زوي لپاره په بشپړه توګه چمتو کړه کله چې هغې خپل پتلون راښکته کړ او په کښتۍ کې پورته شوه.
  
  "له وړاندې لوبه نشته؟" هغه وپوښتل.
  
  هغې وویل: "ښه، کله چې تاسو دا کڅوړه ورته ورته کېښوده،" هغې وویل، اټومي بم ته ګوري لکه څنګه چې هغه لیدلی شي. "زه پوه شوم چې زه ورته اړتیا نه لرم."
  
  مارچ په خوښۍ حیران شو. "زه هم".
  
  "ایا تاسو ګورئ، مینه؟" زوى ځان ورته ښکته کړ. "موږ د یو بل لپاره جوړ شوي یو."
  
  بیا مارش پوه شو چې هغه د شیشې په انعکاس کې هغه ورو ورو حرکت کوي ، خورا ژیړ خندا لیدلی شي چې په مستقیم ډول د دراز د زړې سینې په دیوال کې ځړول شوی ، او د هغې شاته کڅوړه پخپله د بستر د بالښتونو په مینځ کې پروت وه. د هغې ښه رنګ شوي مخ ته یې وکتل.
  
  "لعنت،" هغه په ژړا شو. "دا ډیر وخت نه نیسي".
  
  
  درېیم څپرکی
  
  
  میټ ډریک لاهم د ټیم ترټولو وحشي سواری لپاره چمتووالی نیسي. یو ناخوښ، ناروغه احساس زما د معدې په کنده کې ځای پر ځای شوی و، او دا د ډنډ الوتنې سره هیڅ تړاو نه درلود، یوازې په خلکو کې د فشار، اضطراب او کرکې پایله وه چې د داسې ناوړه جرمونو د ترسره کولو هڅه کوي. هغه د نړۍ له هغو خلکو سره خواخوږي درلوده چې په خپلو ورځنيو چارو کې ناپوه خو محتويات کوي. دا هغه خلک وو چې د هغه لپاره یې جګړه کوله.
  
  چورلکې د هغو سرتیرو څخه ډکې وې چې د خلکو پاملرنه یې کوله او ځانونه یې د زیان رسولو په لاره کې اچول چې نړۍ یې د اوسیدو لپاره ښه ځای جوړ کړ. د SPEAR ټوله ډله د کارین بلیک او بیورګارډ الین او برجټ مکینزي پرته چې د موساد پخوانی اجنټ دی، د کینزي په نوم، د کټانا، د هنري توکو قاچاقبر، شتون درلود. ټیم د رمسیس ویجاړ شوی 'وروستی بازار' په دومره چټکۍ کې پریښود چې دوی مجبور شول چې ټول له ځانه سره یوسي، د لاسه ورکولو لپاره یوه دقیقه هم نه وه، او ټوله ټیم چمتو، خبر او چمتو و چې د نیویارک په کوڅو کې ووځي. منډې
  
  د ریښتیني ځنګل څخه کانکریټ ځنګل ته ، ډریک فکر وکړ. موږ هیڅکله بند نه کوو.
  
  د هغه په شاوخوا کې د باور وړ متقابلې کرښې او د هغه د ژوند طوفاني څپې وې. الیسیا او بو، می او کینزی، او تورسټن داهل. په دویمه چورلکه کې سمیټ او لارین، هیډن، کینیماکا او یورګي وو. ټیم د نیویارک هوایی ډګر ته ورغی ، چې دمخه د ولسمشر کوبرن لخوا پاک شوی و ، او په ګړندۍ توګه بانک شوی و ، د اسمانونو تر مینځ د تشو څخه تیر شو او د مربع شکل چت ته ښکته شو. ناورین دوی وځپل. رادیو چیغې وهلې کله چې معلومات راورسیدل. ډریک یوازې د لاندې سړکونو ګډوډي تصور کولی شي ، د ګړندي اجنټانو او د سوات ویرونکي ټیمونه ، د نیویارک او ختیځ ساحل د ژغورلو لپاره د سرې بېړۍ فکر.
  
  هغه ژوره ساه واخیسته، احساس یې وکړ چې راتلونکی څو ساعته به ګډوډ وي.
  
  ډال سترګې پټې کړې. "له دې وروسته زه رخصتي اخلم."
  
  ډریک د سویډن باور ستاینه وکړه. "له دې وروسته، موږ ټول یو ته اړتیا لرو."
  
  "ښه، تاسو زما سره نه راځي، یارکي."
  
  "هیڅ ستونزه. زه ډاډه یم چې جوانا به په هر حال کې مسؤل وي.
  
  "دا څه مانا لري؟"
  
  چورلکه په چټکۍ سره ښکته شوه، د دوی معدې یې سټراټوسفیر ته ولیږل.
  
  الیسیا وخندل. "یوازې هغه موږ پوهیږو چې د ډیلي کور څوک چلوي، تورستي. موږ پوهيږو".
  
  سویډن په دې اړه نیوکه وکړه، مګر نور یې څه ونه ویل. ډریک د الیسیا سره موسکا تبادله کړه او بیا یې ولیدل چې مای دوی دواړه ګوري. لعنت، دا داسې ده چې موږ په هرصورت د اندیښنې لپاره هیڅ نه لرو.
  
  الیسیا مای ته ورغله. "ایا تاسو ډاډه یاست چې تاسو کولی شئ دا ډول عمل ترسره کړئ، سپرایټ، په دې وروستیو کې د ویښتو په وخت کې د ځان پرې کولو وروسته؟"
  
  د می څرګندونې بدلې نه شوې، مګر هغې په بې پروایۍ سره د هغې په مخ د نوي داغ د لمس کولو لپاره لاس پورته کړ. "وروستیو پیښو ما د هغو خلکو په اړه ډیر محتاط کړی چې زه یې باور لرم. او په هغو کسانو سترګې پټوئ چې خیانت کوي."
  
  ډریک په دننه کې راښکته شو.
  
  هیڅ شی ندی شوی. هغې ما پریښوده، هغه یې پای ته ورساوه! هیڅ ژمنه نه وه شوې. .
  
  احساسات او فکرونه ګډ شوي، په خړوب شوي خټکي بدل شوي، کوم چې د زرګونو نورو احساساتو سره مخلوط شوي. ډهل، هغه ولیدل، ورو ورو د کینزي څخه لیرې شو، او بو په سختۍ سره د الیسیا څخه سترګې پټې کړې. خدای، هغه هیله درلوده چې شیان په دویمه چورلکه کې یو څه آرام شوي وي.
  
  د وحشي باد نوي څپې هغه وخت ولګېدې کله چې د هلیکوپټر سکډ د ودانۍ چت ته وخوت. مرغۍ راښکته شوه، دروازې خلاصې شوې، مسافر ښکته شول او د خلاصې دروازې په لور منډه شول. سړي د ټوپک سره د ننوتلو ساتنه کوله، او څو نور خلک دننه ځای پرځای شوي وو. ډریک په لومړي سر کې ډوب شو، لومړی په پښو الوتنه وکړه او د وسلې پرته یو څه چمتووالی احساس کړ، مګر په بشپړ ډول پوهیدل چې دوی به ډیر ژر وسله وال شي. ټیم په یو وخت کې یو له تنګو زینو څخه ښکته شو تر دې چې دوی ځان په پراخه دهلیز کې وموند ، تیاره او حتی د نورو ساتونکو لخوا محاصره. دلته دوی د دوام لپاره لارښوونې ترلاسه کولو دمخه د یوې شیبې لپاره ودرول.
  
  ټول روښانه دي.
  
  ډریک جاګ شو، پوه شو چې دوی د بازار څخه د معلوماتو په استخراج کې مهمې ورځې له لاسه ورکړي او بیا د شکمنو اجنټانو لخوا په ځانګړې توګه د CIA لخوا تحقیق کیږي. په پای کې، کوبرن پخپله مداخله وکړه، د سیارې ترټولو ګرم ځای ته یې د SPEAR ټیم سمدستي لیږلو امر وکړ.
  
  نیویارک ښار.
  
  اوس، د یوې بلې سینې څخه ښکته، دوی په بالکوني کې راښکاره شول چې د هغه کور دننه یې لیدل کیده چې ورته ویل شوي وو د دریم او 51 کوڅو په کونج کې د محلي پولیسو سټیشن. خلکو ته ناڅرګنده، سایټ د ملي امنیت دفتر په توګه هم کار کاوه - په حقیقت کې، دا یو له دوو څخه و چې د ښار "ښار" په نوم یادیږي، د ټولو ادارو فعالیتونو اصلي مرکز. ډریک اوس محلي پولیس ولیدل چې د دوی ورځنۍ سوداګرۍ ته ځي، سټیشن په چټکۍ سره، په لوړ غږ او ګڼه ګوڼه کې، تر هغه چې یو سړی په تور جامو کې له لرې پای ته نږدې شو.
  
  هغه وویل: "راځئ چې حرکت وکړو." "دلته د ضایع کولو لپاره هیڅ وخت نشته."
  
  ډریک نور موافق نشو. هغه الیسیا مخ په وړاندې وخوځوله، د سرو زرو ناخوښۍ ته، د هغه د ستونزو لپاره یې روښانه کړه. نور خلک دننه راټول شوي وو، هیډن هڅه وکړه چې نوي راغلي ته نږدې شي، مګر هغه د وخت په تیریدو سره وتښتید ځکه چې هغه د لرې دروازې شاته ورک شو. لکه څنګه چې دوی روان وو، دوی یوې ګردي کوټې ته ننوتل چې سپینې ټایل شوي فرشونه او دیوالونه لري، او څوکۍ د یو کوچني پورته شوي پلیټ فارم مخې ته په قطارونو کې تنظیم شوي. سړي دوی ولیدل چې ژر تر ژره یې کولی شي.
  
  هغه په بې رحمۍ وویل: "د راتګ لپاره مننه." "یوازې دا چې تاسو پوهیږئ، هغه سړي چې تاسو نیولي دي - جعلکار رامسیس او رابرټ قیمت - زموږ لاندې حجرو ته وړل شوي ترڅو زموږ د لټون پایلو ته انتظار وباسي. موږ فکر کاوه چې دوی ممکن ارزښتناک معلومات ولري او باید شاوخوا وي.
  
  "په ځانګړې توګه که موږ ناکام شو،" الیسیا په خندا وویل.
  
  "ریښتیا. او د کورني امنیت په څانګه کې د اضافي امنیت سره د ځمکې لاندې زندان حجرې به د رامسیس شتون ناڅرګند وساتي ، ځکه چې زه ډاډه یم چې تاسو یې ستاینه کولی شئ."
  
  ډریک یادونه وکړه چې د رامسیس سیمه ایز واحدونه، وروسته له هغه چې دوی د مارش له لاسونو څخه اتومي بم غلا یا په زور اخیستی و، امر شوی و چې د چاودلو لپاره د رامسیس اجازې ته انتظار وکړي. دوی نه پوهیدل چې هغه نیول شوی و، یا دا چې هغه نږدې مړ شوی و. د رامسس سازمان د نیویارک حجرې هیڅ نه پوهیدل.
  
  لږترلږه دا یوازینی شی و چې د SPEAR ټیم په ګټه یې خبرې وکړې.
  
  هیډن وویل: "هغه به ګټور وي." "زه پوره ډاډه یم."
  
  "هو،" سمیټ زیاته کړه. "نو د اوس لپاره د څارویو وهل بند کړئ."
  
  د کور د دفتر اجنټ وخندل. "زما نوم مور دی. زه دلته د مخکښ ساحوي اجنټ یم. ټول استخبارات به زما له لارې تیریږي. موږ د فعالیتونو د جذب او ویشلو لپاره یو نوی کاري ځواک رامینځته کوو. موږ یو مرکز لرو او اوس موږ څانګې تنظیم کوو. هر اجنټ او پولیس افسر - موجود وي یا نه - د دې ګواښ په وړاندې کار کوي، او موږ د ناکامۍ په پایلو بشپړ پوهیږو. دا نشي کولی ..." هغه یو څه وغورځید ، فشار ښیې چې معمولا به یې اوریدل کیږي. "دا اجازه نه شي ورکول کیدی چې دلته پیښ شي."
  
  "په ځمکه کې مشر څوک دی؟" هیډن وپوښتل. "څوک دلته پریکړې کوي چیرې چې دا واقعیا اهمیت لري؟"
  
  مور په خندا شوه او خپله زنه یې وغورځوله. "ښه، موږ پوهیږو. وطن. د تروریزم ضد څانګې او د ګواښ مدیریت واحد سره په همکارۍ کې.
  
  "او د "موږ" په معنی تاسو او زه یاست؟" یا تاسو یوازې د مور وطن معنی لرئ؟
  
  مور ومنله: "زه فکر کوم چې دا د وضعیت د غوښتنې سره سم بدلون موندلی شي."
  
  هیډن مطمئن ښکاریده. "ډاډ ترلاسه کړئ چې ستاسو د ګرځنده تلیفون بیټرۍ چارج شوې ده."
  
  مور د ډلې شاوخوا ته داسې وکتل لکه څنګه چې هغې د دوی عاجل احساس کړی وي او خوښوي. "لکه څنګه چې تاسو پوهیږئ، موږ یوه لنډه کړکۍ لرو. دا به ډیر وخت ونه نیسي چې پدې پوه شي چې رامسیس به دا حکم نه ورکوي. نو، لومړی شیان لومړی. موږ څنګه د ترهګرو حجره کشف کړو؟"
  
  ډریک خپل ساعت ته وکتل. "او مارچ وکړئ. ایا مارچ باید لومړیتوب نه وي که هغه بم لري؟"
  
  "استخبارات راپور ورکوي چې مارچ به د ځایی حجرو سره متحد شي. موږ نه پوهیږو چې څومره به وي. نو البته موږ پر دواړو تمرکز کوو."
  
  ډریک د مارش او ویب تر مینځ د خبرو اترو بیو حساب یاد کړ. دا هغه وخت راڅرګند شو چې هغه تنکی فرانسوی چې دوی د لومړي ځل لپاره د وروستي مین سټینډینګ ټورنمنټ کې د جبري کیدو پرمهال ولیدل ، او له هغه وخت راهیسې یې ډیر ځله جګړه کړې وه ، کله چې مهمه وه د نیکمرغۍ رڼا روښانه کړه. د ستوري په څیر ځلیدلی. هغه باید هلک ته یو څه اضافي تنفس خونه ورکړي.
  
  د شین په څنګ کې چیرته ...
  
  مور بیا خبرې وکړې. "د ژورې حجرې یا حتی د خوب حجرې موندلو لپاره ډیری لارې شتون لري. موږ شکمن کسان کموو. موږ د نورو پیژندل شوي حجرو سره اړیکې لټوو چې دمخه تر څارنې لاندې دي. د عبادت ځایونو سوځول شوي ځایونه وګورئ چیرې چې مشهور جهادیان خپل زهر تویوي. موږ هغو خلکو ته ګورو چې په دې وروستیو کې یې ځان رسمونو ته وقف کړی دی - هغه څوک چې ناڅاپه له مذهب سره علاقه لري، له ټولنې څخه وتلي یا د ښځو د جامو په اړه خبرې کوي. NSA د ملیونونو ګرځنده تلیفونونو څخه راټول شوي میټاډاټا اوري او ارزونه کوي. خو ډیر اغیزمن هغه نارینه او ښځینه دي چې د اونۍ په هره ورځ یې خطر سره مخ کوي - هغه څوک چې موږ په خلکو کې نفوذ کړی چې نوي جهادیان په منظم ډول استخدام کیږي.
  
  "د پوښ لاندې". سمیټ سر وخوځاوه. "دا ښه دی".
  
  "دا رشتېا ده. په دې وخت کې، زموږ معلومات د Iggy Pop's Barbie په پرتله پتلی دی. موږ هڅه کوو چې په هر حجره کې د خلکو شمیر تایید کړو. د حجرو اندازه. ولسوالۍ. فرصتونه او چمتووالی. موږ د تلیفون ټول وروستي ریکارډونه بیاکتنه کوو. ایا تاسو فکر کوئ چې رامسیس به خبرې وکړي؟"
  
  هیډن نشي کولی کار ته د رسیدو انتظار وکړي. "موږ به دا یوه ښه هڅه وکړو."
  
  کینیماکا وویل: "ګواښ نږدې دی." "راځئ چې ټیمونه وټاکو او له دې ځایه وباسو."
  
  مور څرګنده کړه: "هو، هو، دا ښه دی." "مګر چیرته ځئ؟ نیویارک یو ډیر لوی ښار دی. تاسو به په تیښته سره هیڅ شی ترلاسه نکړئ که چیرې تاسو د تګ لپاره هیڅ ځای نه لرئ. موږ حتی نه پوهیږو چې ایا بم ریښتیا دی. ډیری خلک کولی شي بم جوړ کړي ... خپل ښي خوا ته وګورئ.
  
  الیسیا په خپله څوکۍ کېناست. "زه د دې لپاره تضمین کولی شم."
  
  مور وویل: "موټرونه په تیاره کې دي." "د ځانګړو ځواکونو موټرې. چورلکې. ګړندی موټرې پرته له نښه. باور وکړئ یا نه، موږ د دې لپاره پلانونه لرو، د سړکونو پاکولو لارې. چارواکي او د هغوی کورنۍ لا دمخه ایستل شوي دي. ټول هغه څه چې موږ اوس ورته اړتیا لرو د پیل ټکی دی.
  
  هیډن خپلې ډلې ته مخه کړه. "نو، راځئ چې ژر تر ژره ډلې وویشو او رامسیس ته ورسیږو. لکه څنګه چې هغه سړي وویل، زموږ کړکۍ کوچنۍ ده، او دا لا دمخه تړل شوې ده.
  
  
  څلورم څپرکی
  
  
  جولین مارش موټل ته د تازه کیدو احساس پریښود، حتی په زړه پوری، مګر یو څه غمجن هم. هغه ښه جامې اغوستې وې: نیلي جینس، یوه پښه یې د بلې په پرتله لږ تیاره وه، د کمیس څو پرتونه او یو خولۍ یې د سر یو اړخ ته ځړول. لید ښه و او هغه فکر کاوه چې هغه له زو څخه تیر شوی دی. ښځه له وړوکي تشناب څخه راووته، یو څه ګډوډ ښکاري، ویښتان یې یوازې نیم کنګل شوي او نیم یې لپسټیک لګول شوي. یوازې د څو دقیقو ارزونې وروسته مارش پوه شو چې هغې په عمدي توګه د هغه د تقلید هڅه کوله.
  
  یا هغه ته درناوۍ وکړئ؟
  
  شاید دا وروستی و، مګر دا واقعیا مارش په څنډه کې فشار راوړ. وروستی شی چې هغه غوښتل د ځان د ښځینه نسخې لپاره و چې خپل ځانګړی سټایل محدود کړي. تقریبا د یو فکر په توګه، هغه د بستر څخه کڅوړه پورته کړه، مواد یې وغورځول او دننه یې د ژوندي حیوان بڼه احساس کړه.
  
  زما .
  
  سهار ښه، تازه، روښانه او خوشحاله و. مارش تر هغه وخته پورې انتظار کاوه چې یو پنځه څوکۍ موټر پورته شو او دوه سړي یې پورته کړل. دواړه تور پوستکي وو او غټې ږیرې یې درلودې. مارچ د وروستي سفر لپاره وروستی پاسورډ وویل او دوی ته یې اجازه ورکړه چې شاته دروازه پرانیزي. زوي داسې ښکاري چې هغه دننه پورته شو.
  
  "انتظار". یوه سړي ټوپک راویست کله چې ښځه نږدې شوه. "یوازې باید یو وي."
  
  مارچ موافقه ته لیواله وه، مګر د هغه بل اړخ غوښتل چې دا ښځه لا ښه پیژني. "هغه ناوخته اضافه ده. هغه سمه ده".
  
  د ټوپک سره لاس لا تر اوسه هم هک پک شو.
  
  "واورئ، زه له دریو ورځو راهیسې اړیکه نه لرم، شاید څلور." مارش په سمه توګه په یاد نه و. "پلانونه بدلیږي. پاسورډ مې درکړ، اوس زما خبرې واورئ. هغه سمه ده. حتی ګټور."
  
  "ډیر ښه". هیڅ سړی قانع نه ښکاریده.
  
  موټر په چټکۍ سره وخوت، د شا ټایرونو لاندې یې د خځلو کالم پورته کړ او د ښار په لور وګرځید. مارچ بیرته وګرځید ځکه چې اسماني ودانۍ حتی لویې شوې او ترافیک ډیر شوی. روښانه، انعکاس کونکي سطحونه د موټر شاوخوا محاصره شوي، په ځینو ځایونو کې ړانده شوي ځکه چې دوی مصنوعي رڼا ته لیږدول. ګڼې ګوڼې ډکې شوې او ودانۍ د معلوماتو سره روښانه شوې. د پولیسو موټر په کوڅو کې تیریدل. مارش د پولیسو د زیاتې پاملرنې نښې ونه لیدلې، مګر په هغه وخت کې هغه د موټر د چت څخه پورته نشو لیدلی. هغه دا خبره موټر چلوونکي ته وکړه.
  
  سړي ځواب ورکړ: "هر څه نورمال ښکاري." "مګر سرعت لاهم مهم دی. هر څه به له منځه لاړ شي که موږ ډیر ورو حرکت وکړو.
  
  "رامسز؟" مارش وپوښتل.
  
  "موږ د هغه خبرو ته په تمه یو."
  
  مارچ خپه شو، په ځواب کې یې یو څه خپګان احساس کړ. دا پلان په بشپړه توګه د هغه و، او د رامسیس مینین باید د هغه په سنګ نڅا وکړي. یوځل چې دوی هغه ځای ته ورسیدل چې مارش ټاکلی و او میاشتې مخکې یې چمتو کړی و چې دوی یې پیل کړي.
  
  "د رادار لاندې پاتې شئ،" هغه وویل، د کنټرول لپاره. "او د سرعت حد لاندې، سمه ده؟ موږ نه غواړو چې ودرول شي."
  
  موټر چلوونکي وویل: "موږ په نیویارک کې یو،" او بیا دواړه سړي وخندل کله چې هغه سور څراغ چلاوه. مارش د دوی له پامه غورځول غوره کړل.
  
  "مګر،" موټر چلوونکي بیا زیاته کړه. "ستاسو کڅوړه؟ دا ... محتوا باید تایید شي.
  
  مارش په خندا وویل: زه پوهیږم. "تاسو فکر کوئ چې زه پدې نه پوهیږم؟"
  
  ویب څه ډول بندر په هغه باندې بار کړ؟
  
  شاید د مخ په زیاتیدونکي تشنج احساس کړي، زوی د هغه خواته وخوت. د دوی په منځ کې یوازې اټومي بم و. د هغې لاس ورو ورو د کڅوړې څخه ښکته شو، په یو وخت کې یوه ګوتې، او د هغه غیږ ته ښکته شوه، چې هغه یې د ټوخی کولو او بیا هغې ته کتل.
  
  "ایا دا واقعیا مناسبه ده؟"
  
  "زه نه پوهیږم، جولیان. همداسې ده؟"
  
  مارش په بشپړ ډول ډاډه نه و، مګر دا دومره ښه احساس وکړ چې هغه یوازې پریښود. د یوې شیبې لپاره هغه ته دا پیښ شو چې شیرز یو څه زړه راښکونکی ، د سیوري پوپ په څیر ځواکمن و ، او بې له شکه د دې وړتیا لري چې کوم نارینه نمونه ورته اړتیا ولري.
  
  ولې زه؟
  
  اټومي بم شاید مرسته کړې وي، هغه پوهیده. هرې نجلۍ د اټومي وسلو سره یو سړی خوښ کړ. د ځواک سره یو څه کول ... اوه ، ښه ، شاید هغې دا نظر خوښ کړ چې هغه د هغې په پرتله یو څه ډیر قوي و. د هغه ځیرکتیا؟ البته، ولې نه؟ د هغه د فکر ریل ګاډی هغه وخت له پټۍ راوتلی و چې دوی د سړک په څنګ کې ودرول، موټر چلوونکي په پټه توګه هغه ودانۍ ته اشاره وکړه چې مارش په خپل مخکیني سفر کې غوره کړې وه. بهر ورځ لاهم ګرمه او په بشپړ ډول غیر متوقع وه. مارش د دولت د غوړو خرو تصور وکړ، چې په خپل عالیشان څرمن څوکیو کې په ټینګه ناست وو، د دوی د ژوند چټکتیا ترلاسه کولو په اړه.
  
  دا اوس ژر راځي. نو ډیر ژر به زه په سختۍ سره وکولی شم خپل ځان وساتم.
  
  هغه زوى په لاس کې نيولى و او نږدې د سړک غاړې ته وخوځېد، د کڅوړې کڅوړه يې د هغه په ټيټ څنډه کې ځوړند کړه. د دروازې ساتونکي له تیریدو او کیڼ اړخ ته د لارښوونو ترلاسه کولو وروسته، د څلورو کسانو ګروپ څلورم پوړ ته لفټ واخیست او بیا یې د دوه کوټې پراخه اپارتمان چیک کړ. ټول ښه وو. مارچ د بالکوني دروازې خلاصې کړې او د ښار هوا یې بله ساه واخیسته.
  
  زه هم ممکن په داسې حال کې چې زه لاهم کولی شم.
  
  ستومانه یې په خپل ځان وخندل. دا به هیڅکله نه وي. ټول امریکایان باید باور وکړي، پیسې ورکړي او بیا یې د پلان سره سم په هډسن کې اټومي بم له منځه یوسي. بیا، نوی پلان. نوی ژوند. او یو په زړه پوری راتلونکی.
  
  د اوږې له شا څخه یې غږ راغی. "یو سړی موږ ته لیږل کیږي چې ستاسو د کڅوړې مینځپانګې چیک کړي. هغه باید په یو ساعت کې راشي."
  
  مارچ پرته له دې چې شا وګرځي سر وخوځاوه. "لکه څنګه چې تمه کیده. ډیر ښه. مګر یو څو نور نظرونه شتون لري. زه یو چا ته اړتیا لرم چې د سپینې ماڼۍ تادیه کولو سره سم د پیسو په لیږدولو کې مرسته وکړي. زه د ګډوډۍ رامینځته کولو لپاره د تعقیب تنظیم کولو کې مرستې ته اړتیا لرم. او موږ اړتیا لرو چې ټولې حجرې فعالې کړو او دا بم وچلوو.
  
  د هغه شاته سړی وخندل. هغه وویل: "دا ټول په پلان کې دي." "موږ چمتو یو. دا شیان به ډیر ژر یوځای شي."
  
  مارچ وګرځید او بیرته د هوټل خونې ته لاړ. زوی د شیمپین په څښلو ناست و، د هغې پتلې پښې یې پورته کړې او د چیز لاونج کې استراحت کوي. "نو اوس موږ یوازې انتظار کوو؟" - هغه له سړي وپوښتل.
  
  "د اوږدې مودې لپاره نه".
  
  مارش په زوى وخندل او لاس يې اوږد کړ. "موږ به په کوټه کې یو."
  
  جوړه د هرې کڅوړې څخه یو تسمه واخیستله او د دوی سره یې ترټولو لوی خوب خونه ته یوړل. د یوې دقیقې په اوږدو کې دوی دواړه بربنډ وو او د چادرونو په سر کې د یو بل په سر کې لامبو وهل. مارش هڅه وکړه چې دا ثابت کړي چې هغه دا ځل اړین ځواک لري، مګر زو یو څه ډیر چالاک و. د هغې پراخه، بې عیب مخ د هغه لیبیډو ته هر ډول شیان ترسره کړل. په پای کې، دا ښه خبره وه چې مارش ژر تر ژره پای ته ورساوه، ځکه چې ډیر ژر د خوب خونه دروازه ټک شوه.
  
  "دا سړی دلته دی."
  
  پخوا؟ مارش په چټکۍ سره د زو سره جامې واغوستې، او بیا دوی دواړه خونې ته راستانه شول، لا تر اوسه هم پړسیدلي او یو څه خوله شوي. مارش د نوي راتګ سره لاسونه وخوځول، د هغه پتلي ویښتان، ژیړ رنګ او ګنډل شوي جامې یې په ګوته کړې.
  
  "تاسو ډیری وختونه نه ځئ؟"
  
  "دوی ما بند ساتي."
  
  "هو، ښه، هیڅ فکر مه کوئ. ایا ته دلته زما د بم د کتلو لپاره راغلی یې؟
  
  "هو، صاحب، ما وکړل."
  
  مارش خپله کڅوړه په ټیټ شیشې میز کې کېښوده چې د لوی خونې مرکز یې نیولی و. زو په لاره روان شو، د هغه پام یې ځان ته را واړاوه ځکه چې هغه د څو دقیقو دمخه د هغې بربنډ څیره په یاد ول. هغه لیرې وکتل، نوي راغلي ته یې مخ واړوه.
  
  "ستا نوم څه دی، هلک؟"
  
  "آدم، صاحب."
  
  "ښه، آدم، تاسو پوهیږئ چې دا څه دي او څه کولی شي. ایا تاسو عصبي یاست؟"
  
  "نه، دا مهال نه."
  
  "کړاو؟"
  
  "زه فکر نه کوم چې داسې وي".
  
  "ایا تاسو عصبي یاست؟ رنځ؟ شاید هغه ستړی شوی وي؟"
  
  ادم خپل سر وخوځاوه، کڅوړې ته یې وکتل.
  
  "که دا قضیه وي، زه ډاډه یم چې زوی ستاسو سره مرسته کولی شي." هغه دا نیم په ټوکه وویل.
  
  پیټیان په سپکه موسکا سره مخ شو. "خوشحال اوسئ".
  
  مارش د ادم په څیر سترګې پټې کړې، مګر مخکې له دې چې ځوان خپل فکر بدل کړي، د دوی ږیره چلوونکي خبرې وکړې. هغه وویل: "له دې سره ګړندي شه." "موږ باید چمتو واوسو ..." هغه په شا شو.
  
  مارچ سر وخوځاوه. "ښه، اړتیا نشته چې په پښو ودرول پیل کړئ. راځه چې ښکته شو او کثافات وکړو." هغه آدم ته مخ کړ. "زما مطلب دی، د بم سره."
  
  ځوان په حيرانۍ سره کڅوړې ته وکتل او بيا يې داسې وګرځاوه چې بکسونه ورته مخامخ وو. هغه ورو ورو دوی خلاص کړل او پوښ یې خلاص کړ. دننه ریښتیني وسیله ایښودل ، د ډیر دوام لرونکي او په ټولیز ډول غوره کڅوړه پوښل شوې.
  
  "ښه،" آدم وویل. "نو موږ ټول د MASINT په اړه پوهیږو، د اندازه کولو او لاسلیک استخباراتي پروتوکول چې د تابکاری لاسلیکونو او د اټومي وسلو سره تړلې نورې فزیکي پیښې سکین کوي. دا وسیله، او لږترلږه یو بل ورته ورته چې زه یې پوهیږم، د دې ساحې لاندې ټوټې کولو لپاره ډیزاین شوی. اوس مهال په نړۍ کې د اټومي وسایلو د کشف او څارنې ډیری سیسټمونه شتون لري، مګر ټول یې پرمختللي ندي، او ټول یې بشپړ کارمندان ندي." هغه سر وخوځاوه. "په متمدن هیوادونو کې وروستیو ناکامیو ته وګورئ. ایا څوک واقعیا کولی شي د ټاکل شوي فرد یا نږدې اوبدل شوي حجرې یوازې عمل کولو مخه ونیسي؟ البته نه. دا یوازې یو خنډ یا داخلي کار اخلي. هغه وخندل. "یو ناخوښه کارمند یا حتی مړ ستړی. ډیری وختونه دا پیسې یا ګټه ته اړتیا لري. دا د نړیوال تروریزم تر ټولو غوره اسعارو دي."
  
  مارش د ځوان کیسه واورېده، حیران شو چې ایا یو یا دوه نور جدي احتیاطي تدابیر نیول شوي دي ځکه چې هغه رامسیس او ویب ته خپله لاره تشریح کړه. دا به د دوی په خپلو ګټو کې وي. هغه هیڅکله نه پوهیده، او صادقانه، هغه پروا نه درلوده. اوس هغه دلته و او د دوزخ دروازې پرانستې.
  
  ادم وویل: "دا په اصل کې هغه څه دي چې موږ ورته 'ناوړه بم' وایو." "دا اصطلاح تل شتون لري، مګر لاهم د تطبیق وړ دی. زه الفا سینټیلیټر، د ککړتیا کشف کونکی، او یو څو نور سامانونه لرم. خو په اصل کې، آدم له جیب څخه یو سکرو ډرایور واخیست، "زه دا لرم."
  
  هغه په چټکۍ سره قوي بسته بندۍ لرې کړه او د ویلکرو پټې یې خلاصې کړې چې کوچني نندارتون او مینی کیبورډ یې افشا کړ. پینل د څلورو پیچونو په واسطه ځای په ځای شوی و، کوم چې آدم ژر تر ژره لیرې کړ. کله چې فلزي تخته وړیا راغله ، د تارونو لړۍ یې شاته راښکاره شوه ، چې د نوي کشف شوي وسیلې زړه ته لاره هواروي.
  
  مارچ خپله ساه ورکړه.
  
  آدم د لومړي ځل لپاره وخندل. "اندیښنه مه کوه. دا شی څو فیوزونه لري او حتی وسله نده. دلته هیڅوک به دا کار پیل نکړي."
  
  مارچ یو څه خالي احساس کړ.
  
  ادم د دې دننه میکانیزم او توضیحاتو ته وکتل ، دا ټول یې دننه کړل. یوه شیبه وروسته، هغه د هغه څنګ ته د لپ ټاپ سکرین چیک کړ. هغه ومنله: "دا لیکیږي." "مګر دا دومره بد نه دی."
  
  مارچ بې هوښه شو. "څومره بد دی؟"
  
  ادم د احساساتو پرته وویل: "زه تاسو ته مشوره درکوم چې هیڅکله اولاد مه کوئ." "که تاسو اوس هم کولی شئ. او د خپل ژوند له راتلونکو څو کلونو څخه خوند واخلئ."
  
  مارش زوي ته وکتل لکه څنګه چې هغې خپل سرونه پورته کړل. په هرصورت، هغه هیڅکله دا تمه نه درلوده چې د خپل ځان پالونکي پلار یا د هغه متکبر وروڼو څخه ژوند وکړي.
  
  اډم وویل: "اوس زه کولی شم د دې ښه ساتنه وکړم." هغه کڅوړه چې هغه له ځانه سره راوړې وه د سوټ کیس څخه یې واخیسته. "لکه څنګه چې زه به د دې طبیعت هرې وسیلې سره وکړم."
  
  مارچ د یوې شیبې لپاره وکتل او بیا پوه شو چې دوی نږدې پای ته رسیدلي. هغه د موټر چلوونکي مړې سترګې ولیدلې. "دا کیمرې چې رامسیس یې خبرې کړې وې. ایا دوی چمتو دي؟ تعقیب پیل کیږي او زه هیڅ ځنډ نه غواړم."
  
  په ځواب کې یوه وچه موسکا راغله. "او موږ هم همداسې کوو. ټولې پنځه حجرې اوس فعالې دي، په شمول د دوه خوب حجرو په شمول چې امریکایان یې نه پوهیږي. سړي خپل ساعت ته وکتل. "د سهار 6:45 بجې دي هر څه به په اوو بجو چمتو شي."
  
  "په زړه پورې". مارش احساس وکړ چې د هغه لیبیو یو ځل بیا وده کوي او فکر یې کاوه چې هغه به هم د دې حقیقت څخه ګټه پورته کړي پداسې حال کې چې هغه لاهم کولی شي. د زوي په پوهیدو سره، لکه څنګه چې هغه پدې وروستیو کې ترسره کړی و، دوی به په هرصورت ژر تر ژره پای ته ورسیږي. "او د پیسو لیږد پروتوکولونه؟"
  
  "آدم به د یو پروګرام په بشپړولو تمرکز وکړي چې زموږ موقعیت به په ټوله نړۍ کې په نه ختمیدونکي لوپ کې خپور کړي. دوی به هیڅکله د راکړې ورکړې تعقیب ونه کړي.
  
  مارچ د آدم په مخ کې حیرانتیا نه وه لیدلې.
  
  هغه په زو او هغې باندې ډیر تمرکز درلود. هغه پنځه دقیقې نور وخت واخیست چې ادم بم وغورځاوه او لارښوونو ته یې غوږ ونیوه چې څنګه د زیان لرونکي شی بې وسلې کړي، بیا یې ډاډ ترلاسه کړ چې سړي په عمل کې د وسیلې مناسب عکسونه اخیستي. عکسونو د سپینې ماڼۍ د وسیلې د اعتبار په قانع کولو او د داسې تعقیب په رامینځته کولو کې مهم رول لوبولی چې ګډوډي رامینځته کړي او د هغه پروړاندې چمتو شوي ځواکونه وویشي. خوشحاله، هغه په پای کې آدم ته مخ کړ.
  
  "زېړ. ایا دا د بې وسلې کولو تار دی؟"
  
  "هو، ښاغلی، دا دی."
  
  مارش د موټر چلوونکي ته په اخلاص سره وخندل. "نو، ایا موږ چمتو یو؟"
  
  "موږ چمتو یو".
  
  "بیا پریږده."
  
  مارش لاس پورته کړ او زوی یې د خوب خونې ته ورساوه، د هغې جینس او پینټیز یې راښکته کړل کله چې هغه لاړ او هڅه یې وکړه چې یو ټوکه ټک کړي. د لیوالتیا او لیوالتیا سیلاب تقریبا هغه له لاسه ورکړ ځکه چې هغه پوهیده چې د هغه د ځواک او اهمیت ټول خوبونه په واقعیت کې دي. که یوازې د هغه کورنۍ اوس هغه لیدلی شي.
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  لکه څنګه چې ډریک مستقیم شو، د هغه څه بشپړ وزن چې پیښیږي هغه یې په نښه کړ. بیړني حالت د هغه د رګونو له لارې تیریږي، د هغه اعصاب پای ته رسیدلي، او د هغه ټیم ملګرو ته یې یو نظر ورته وویل چې دوی هم ورته احساس کوي - حتی کینزي. هغه واقعیا فکر کاوه چې د موساد پخواني اجنټ د هغې مخه نیولې وه، مګر بیا، په حقیقت کې، د سرتیرو ترمنځ د اړیکو له امله، هغه حتی اړتیا نه درلوده چې د هغې څخه پوښتنه وکړي چې ولې یې دا کار نه دی کړی. هماغه بې ګناه چې هغې یې لپاره جګړه کوله، هماغه ملکي وګړي په خطر کې وو. هر هغه څوک چې نیم زړه ولري اجازه ورنکړي چې دا پیښ شي، او ډریک شک درلود چې کینسي ته د نیم زړه په پرتله ډیر څه شتون لري، مهمه نده چې دا څومره ژور پټ وي.
  
  دیوال ساعت اوه څلویښت وښودل شو، او ټوله ډله د حرکت په حال کې وه. یو خطرناک، ګډوډ آرام د پولیسو په مرکز کې حاکم و؛ پولیس په غاړه کې وو، مګر په ښکاره توګه په څنډه کې. د ټلویزیون پر سکرینونو خبرونه خپرېدل، خو هیچا یې هم څه نه درلودل. مور ولاړه او روانه وه، د پټو اجنټانو، د څارنې ټیمونو یا د موټر چلولو خبرونو ته په تمه وه. هیډن د پاتې ټیم سره یوځای شو.
  
  "منو او زه به د رامسیس سره معامله وکړم. موږ دوه نورو ډلو ته اړتیا لرو، یو د اټومي چاودنې په اړه د معلوماتو ارزولو لپاره لکه څنګه چې پیښیږي، او بل د دې حجرو لټون کول. چپ شه خو بندیان مه کوه. نن ورځ، زما ملګري، د شاوخوا د احمق ورځ نه ده. هغه څه ترلاسه کړئ چې تاسو ورته اړتیا لرئ او ګړندي او سخت ترلاسه کړئ. دروغ موږ ته ګران تمامیږي."
  
  مور هغه څه ونیول چې هغې وویل او شاته یې وکتل. "نن،" هغه وویل، "هیڅ رحم به نه وي."
  
  داهل په خندا سره سر وښوراوه، خپلې ګوتې یې داسې ماتې کړې لکه د یوه سړي سر ماتوي. ډریک هڅه وکړه چې آرام کړي. حتی الیسیا د پنجرې په څیر شاوخوا ګرځي.
  
  بیا، د سهار په 8 بجو، جنون پیل شو.
  
  زنګونه راتلل پیل شول، وقف شوي تلیفونونه بیا بیا زنګونه وهل، د دوی شور کوچنۍ کوټه ډکوله. مور په اغیزمنه توګه د دوی سره یو په یو سره جګړه وکړه، او دوه معاونین د مرستې لپاره ورغلل. حتی کینیماکا ننګونه ومنله، که څه هم هغه میز چې هغه ناست و، په ځانګړې توګه خوشحاله نه ښکاري.
  
  مور معلومات د رڼا سرعت سره پرتله کړل. هغه وویل: "موږ په حد کې یو." "ټول ټیمونه چمتو دي. پټو اجنټانو د پټو غونډو او خبرو اترو په اړه وروستي خبرو اترو راپور ورکړ. د مشهورو جوماتونو شاوخوا حرکتونه ګړندي شوي. حتی که موږ نه پوهیږو چې څه پیښیږي، موږ به اندیښمن یو. نوي مخونه د دوی په عادي استوګنځایونو کې لیدل شوي، ټول هوډ شوي او په چټکۍ سره حرکت کوي. د هغو حجرو څخه چې موږ ته پیژندل شوي، دوه یې د رادار څخه ورک شوي." مور سر وخوځاوه. "دا داسې ښکاري چې موږ لا دمخه له دې سره معامله نه ده کړې. مګر موږ نښې لرو. یو ټیم باید ډاکونو ته لاړ شي - یو له پیژندل شوي حجرو څخه یو له هغه ځای څخه کار کوي.
  
  "دا موږ یو،" دهل په ژړا شو. "پاڅېږه، بدکارانو."
  
  "د ځان لپاره خبرې وکړئ." کینسي هغه ته ورغی. "هو، او زه ستاسو سره یم."
  
  "او، ایا تاسو باید دا کار وکړئ؟"
  
  "د ترلاسه کولو لپاره سخته لوبه وکړئ."
  
  ډریک د ټیمونو مطالعه وکړه، کوم چې په زړه پورې ډول په جوړه کې ویشل شوي. ډهل او کینزي ملګري درلودل - لارین، سمیټ او یورګي. هغه د الیسیا، می او بو سره پاتې شو. دا د یو څه لپاره یو ترکیب و؛ دا د ډاډ لپاره وه.
  
  "ښه بخت، ملګری،" ډریک وویل.
  
  داهل د څه ویلو لپاره مخ وګرځید لکه څنګه چې مور خپل لاس پورته کړ. "انتظار!" هغه د یوې ثانیې لپاره په خپل لاس رسیور پټ کړ. "دا زموږ په هټ لاین کې سم شوی دی."
  
  ټول سرونه وګرځېدل. مور یو بل زنګ قبول کړ او اوس یې لاس ته ورساوه، د سپیکر تلیفون تڼۍ احساس کوي.
  
  "تاسو دننه یاست،" مور وویل.
  
  یوه ټوټه ټوټه کوټه ډکه شوه، کلمې دومره ګړندۍ راووتلې لکه د ډریک پښې چې غواړي تعقیب کړي. "دا جولین مارش دی، او زه پوهیږم چې تاسو تقریبا هرڅه پوهیږئ. هو زه پوهیږم. پوښتنه دا ده چې تاسو څنګه دا لوبه کول غواړئ؟"
  
  هیډن واک واخیست کله چې مور خپل لاس د دوام لپاره وخوځاوه. "د احمق کیدو مخه ونیسئ، مارش. چېرته دی؟"
  
  "ښه، دا یوه چاودیدونکي پوښتنه ده، نه دا؟ زه به تاسو ته دا ووایم، زما ګرانه، دا دلته دی. په نیویارک کې."
  
  ډریک د ساه اخیستلو جرئت نه کاوه ځکه چې د دوی ترټولو خراب ویره بې له شکه تایید شوې.
  
  "نو بله پوښتنه دا ده چې زه نور څه غواړم؟" مارچ د اوږدې مودې لپاره ودرېد.
  
  "کار ته لاړ شه، خندا،" سمیټ ژړل.
  
  الیسیا وخندل. "راځئ چې د دې احمق سره مخالفت ونه کړو."
  
  مارچ وخندل. "راځئ چې نه، واقعیا. نو، اټومي بم بار شوی، ټول کوډونه په احتیاط سره داخل شوي. لکه څنګه چې دوی وايي، ساعت ټک کوي. اوس ټول هغه څه چې تاسو یې باید وکړئ ډاډ ترلاسه کړئ چې دا ریښتیا ده او تاسو ته د بانکي حساب شمیره چمتو کړئ. زه سم وايم؟"
  
  "هو،" هیډن په ساده ډول وویل.
  
  "ایا تاسو ثبوت ته اړتیا لرئ؟ تاسو باید د هغې لپاره کار وکړئ."
  
  ډریک مخ په وړاندې ودرېد. "ته څه وایی؟"
  
  "زما مطلب دا دی چې تعقیب روان دی."
  
  "ایا تاسو به هر وخت ژر دې ټکي ته ورسیږئ؟" هیډن وپوښتل.
  
  "هو، موږ به هلته ورسیږو. لومړی، تاسو کوچني کارګر میږیان اړتیا لرئ خپل کار ترسره کړئ. که زه تاسو وم، زه به لاړ شم. ایا تاسو ګورئ ... ایا تاسو ګورئ چې زه څنګه دا نظم راوړم؟ زه به دا ټول نظم جوړ کړم، تاسو پوهیږئ، مګر په پای کې ... ښه، ما پوهیده چې زه پروا نه لرم."
  
  ډریک په نا امیدۍ خپل سر وخوځاوه. "لعنت، ملګرې. سمه انګلیسي خبرې وکړئ."
  
  "لومړی نښه لا دمخه په لوبه کې ده. د تایید فورمه. تاسو شل دقیقې وخت لرئ چې د اډیسن هوټل، کوټې 201 ته ورشئ. بیا به څلور نور نښې شتون ولري چې ځینې یې د تایید او ځینې یې د اړتیاو په اړه دي. اوس په ما پوهېږې؟"
  
  می لومړی بیرته راستون شو. "جنون".
  
  "ښه، زه د دوه ذهنونو سړی یم. یو له اړتیا څخه، یو له بد څخه. شاید د جنون څرخونه د دوی په څلورلارې کې الوتنه وکړي.
  
  "شل دقیقې؟" ډریک خپل ساعت ته وکتل. "ایا موږ کولی شو دا هم وکړو؟"
  
  "د هرې دقیقې لپاره چې تاسو ناوخته وئ، ما د رامسیس حجرې ته امر وکړ چې دوه ملکي وګړي ووژني."
  
  یوځل بیا ، د ژامې غورځیدو شاک ، ویره ، مخ په ډیریدونکي فشار. ډریک د اډرینالین د ګل کیدو سره سم خپلې مټې کلکې کړې.
  
  "شل دقیقې،" مارش تکرار کړ. "له اوسه."
  
  ډریک له دروازې ووت.
  
  
  ****
  
  
  هیډن له زینو څخه ښکته شو او د ودانۍ حوزو ته لاړ، کینیماکا د هغې شاته. غضب هغه ونیوله او د شیطان د وزرونو په څیر یې وهل. غوسه یې د هغې پښې ګړندۍ کړې او نږدې یې د سفر لامل شو. د هغې هاوایی ملګری په ژړا شو، ټوټه ټوټه شو او تقریبا پرته له درېدو ودرېد. هغې د خپلو ملګرو په اړه فکر کاوه، په سخت خطر کې، د ښار مختلفو برخو ته د لږ څه فکر کولو پرته، پرته له دې چې څه تمه وکړي، ځان د پوښتنې پرته په لیکه کې واچاوه. هغې هلته د ټولو ملکي وګړو په اړه فکر وکړ او سپینه ماڼۍ به اوس څه فکر کوي. دا ښه وه چې پروتوکولونه، پلانونه او د کار وړ فورمولونه ولرو، مګر کله چې ریښتینې، کاري نړۍ د سخت ګواښ نښه شوه - ټول شرطونه بند شول. د زینو په پښو کې هغه دهلیز ته ورغله او په منډه یې پیل وکړ. دروازې دواړو خواو ته راښکاره شوې، ډیری یې غیر روښانه دي. په لیرې پای کې، د بارونو قطار په چټکۍ سره د هغې لپاره یو طرف ته کیښودل شو.
  
  هیډن خپل لاس اوږد کړ. "ټوپک".
  
  ساتونکی وخندل، مګر بیا یې اطاعت وکړ، د پورته څخه امر دمخه د هغه غوږونو ته رسیدلی.
  
  هیډن وسله واخیستله، چک یې وکړ چې بار شوی او خوندیتوب بند دی، او کوچنۍ کوټې ته ننوت.
  
  "رامسز!" - هغې چیغې کړې. "تاسو څه وکړل؟"
  
  
  شپږم څپرکی
  
  
  ډریک د الیسیا، می او بیو سره د هغه څنګ ته د ودانۍ څخه ووت. له دوی څخه څلور لا دمخه په خوله کې ډوب شوي وو. عزم له هرې قوې څخه راوتلی. بو د خپل جیب څخه د جی پی ایس یو عصري نیویګیټر راوویست او د اډیسن ځای یې په ګوته کړ.
  
  هغه وویل، "د ټایمز سکویر سیمه،" هغه د لارې مطالعه کوله. "راځئ چې دریم څخه تیر شو او د لیکسینګټن ایونیو څخه تیر شو. والډورف اسټوریا ته لاړ شه."
  
  ډریک د موټرو په یوه کثافاتو کې وغورځید. هیڅ شی د نیویارک د ټکسي چلونکي د ژوند ژغورلو هڅه کولو سره پرتله نه کوي کله چې هغه په زړه پوری هڅه کوله چې ستاسو پښې په زنګونونو مات کړي ، په خپل ټول ځواک سره مخ په وړاندې ځي. ډریک په وروستۍ ثانیه کې کودتا وکړه، د نږدې ژیړ ټکسي مخې ته ودرېد او په بشپړ خښتو کې ښکته شو. ښکرونه چغې وهلې. د ټیم هر غړي د وتلو په لاره کې د تومانچه کمانډر کولو توان درلود او اوس یې شاوخوا وګرځاوه، هیله یې درلوده چې دوی نور هم ولري. مګر وخت لا دمخه ضایع شوی و. ډریک خپل ساعت ته وکتل کله چې هغه د سړک غاړې ته ښکته شو.
  
  اوولس دقیقې.
  
  دوی له لیکسینګټن څخه تیر شول او بیا د والډورف په اوږدو کې ګړندي شول ، په سختۍ سره ودریدل ځکه چې موټرونه د پارک ایونیو لاندې تیریدل. ډریک په سټاپ لائټ کې د خلکو له لارې مبارزه وکړه ، په پای کې د قهرجن سور مخ سره مخ شو.
  
  "واورئ، ملګري، زه به لومړی دلته تیر کړم، حتی که دا ما ووژني. د باس بیګلونه به سړه شي، او په دوزخ کې هیڅ لاره نشته چې پیښ شي.
  
  ډریک د قهرجن سړي په شاوخوا کې ګام پورته کړ ځکه چې الیسیا او می بهر تیریدل. سیګنالونه بدل شول او سړک روښانه شو. اوس، د خپلو وسلو پټولو سره، دوی په کلکه د بل اصلي سړک - میډیسن ایونیو په لور روان شول. یو ځل بیا له ګڼې ګوڼې ډکه لاره. بو په 49 نمبر کې راښکته شو، د موټرو ترمنځ چلول او ګټه یې ترلاسه کړه. خوشبختانه، ټرافیک اوس ورو و، او د شا بمپرونو او مخکینۍ فینډر ترمنځ یو څه ځای شتون درلود. ښځې بیو تعقیب کړې او بیا ډریک په لیکه کې راغی.
  
  موټر چلوونکو ورته سپکاوی وکړ.
  
  دولس دقیقې پاتې دي.
  
  که دوی ډیر ناوخته وی، نو د ترهګرو حجرې به چیرته برید وکړي؟ ډریک فکر کاوه چې دا به د اډیسن سره نږدې وي. مارش غواړي عمله پوه شي چې د هغه امرونه لیک ته ترسره شوي. د موټر دروازه مخکې پرانستل شوه - یوازې د دې لپاره چې ډرایور کولی شي - او بیو په وخت سره د چت څخه ټوپ کړ. الیسیا د چوکاټ څنډه ونیوله او بیرته یې د سړي مخ ته وویشتله.
  
  اوس دوی کیڼ لور ته وګرځي، 5th ایونیو ته نږدې کیږي او حتی ډیر شمیر. بیو د پاپ کنسرت کې د پاک جیب په څیر خورا خراب شو، ورپسې الیسیا او می. ډریک یوازې په هرچا چیغې وهلې ، د هغه د یارکشیر مین صبر پای ته رسیدلی و. نارینه او ښځینه دواړو د هغه لاره بنده کړه، نارینه او ښځینه چې پروا یې نه درلوده چې آیا هغه د خپل ژوند، د خپل یو ماشوم ژوند، یا حتی د ځان د ژغورلو لپاره بیړه کوي. ډریک خپله لاره وهله، یو سړی یې وغځاوه. د ماشوم سره میرمنې هغه ته په کافي اندازه وکتل ترڅو هغه د ګناه احساس وکړي تر هغه چې هغه په یاد نه شو چې هغه د څه لپاره منډې وهلې.
  
  تاسو به وروسته له ما څخه مننه وکړئ.
  
  مګر البته هغه به هیڅکله نه پوهیږي. هیڅ شی نه پیښیږي.
  
  بو اوس ښي خوا ته ډزې وکړې، د امریکا د ایونیو څخه د 47th سړک په لور روانه شوه. د میګنولیا بیکري ښي خوا ته تیر شو ، ډریک د مانو په اړه فکر کولو ته اړ کړ ، او بیا د هغه څه په اړه چې هاوایی ممکن دمخه له رامسیس څخه زده کړي وي. دوه دقیقې وروسته، کله چې دوی په 47 کوڅه کې چاودنه کوله، د ټایمز سکویر ناڅاپه د دوی کیڼ اړخ ته ښکاره شو. د دوی ښي خوا ته یو منظم سټاربکس و، چیرې چې په دروازه کې یو کنډک او کرښې وې. ډریک مخونه سکین کړل کله چې هغه تیر شو ، مګر تمه یې نه درلوده چې د کوم شکمن سره مخ شي.
  
  څلور دقیقې.
  
  وخت په چټکۍ سره تېر شو او د یو مړ شوي بوډا سړي د وروستیو شیبو په پرتله خورا قیمتي و. کیڼ اړخ ته، د سړک غاړې ته مخامخ، د هوټل خړ مخ د هغې د طلایی ننوتلو سره ښکاره شو، او بیو لومړی و چې د دروازې دروازې ته ننوځي. ډریک د سامان وړونکي موټر او په خطرناک ډول ژېړ ټکسي بدل کړ چې مای دننه تعقیب کړي. دوی ته د یو پراخه فویر لخوا د نمونې شوي سور غالۍ سره ښه راغلاست ووایه.
  
  بیو او ایلیسیا لا دمخه د انفرادي لفټونو د زنګ وهلو لپاره تڼۍ فشارولې ، خپل لاسونه یې د پټو وسلو سره نږدې ساتل کله چې ساتونکي یې ولیدل. ډریک د خپل ټیم سپیر ID ښودلو په اړه فکر وکړ، مګر دا به یوازې د ډیرو پوښتنو لامل شي، او شمیرنه لا دمخه وروستیو دریو دقیقو ته روانه وه. زنګ اشاره وکړه چې د الیسیا لفټ را رسیدلی او ټیم سواره شوی. ډریک د ځوان سړي سره د یوځای کیدو مخه ونیوله، هغه یې د خلاص لاس سره لرې کړ. د خدای شکر دی چې دا کار وکړ ځکه چې راتلونکی اشاره به یو کلک مټ وي.
  
  څلور کسيزه ډله د موټر په پورته کېدو سره راغونډه شوه، خپل حرکت يې ودراوه او وسلې يې راواخيستې. کله چې دروازه پرانستل شوه، دوی راوتل، د 201 خونې په لټه کې شول. په سمدستي توګه، د دوی په منځ کې د پښو او پښو یو څپې راښکاره شوې، حتی بو حیرانه کړه.
  
  یو څوک انتظار وو.
  
  ډریک د هغه د سترګو ساکټ پورته تړلې مټې په توګه وخوځاوه، مګر د درد فلش ته یې سترګې پټې کړې. د یو چا پښه یې هڅه وکړه چې خپل ځان ونیسي، مګر هغه یو طرف ته لاړ. هماغه څېره لاړه او الیسیا یې محاصره کړه، د هغې بدن یې د پلستر دیوال ته وغورځاوه. مائی د لاسونو په پورته کولو سره ګوزارونه بند کړل، او بیا بو یو ګړندی یو دوه ګونچه ووهله چې ټول حرکت یې ودراوه او برید کوونکی یې په ګونډو کړ.
  
  ډریک ټوپ کړ او بیا یې په خپل ټول ځواک سره ښکته کړ. وخت تیر شو. دغه څېره، په یو موټی جاکټ کې یو سټاک سړی، د یارکشایرمین د ګوزار لاندې ټکان وخوړ، مګر یو څه یې وکولی شو چې د هغې قوي برخه وګرځوي. ډریک د هغه غاړې ته راښکته شو، خپل توازن یې له لاسه ورکړ.
  
  مای وویل: "پنچینګ کڅوړه." "هغه د پنچ کولو کڅوړه ده. موږ د سستولو لپاره ځای په ځای شوي.
  
  بو د پخوا په پرتله ډیر سخت وګرځید. "هغه زما دی. تاسو ځی."
  
  ډریک د کوټې شمیرې چیک کړې ، په زنګون شوي شکل باندې ټوپ کړ. د دوی منزل ته یوازې درې کوټې پاتې وې، او دوی یوه دقیقه پاتې وه. دوی په وروستیو ثانیو کې پاتې شول. ډریک د کوټې بهر ودرېد او دروازه یې ټکوله. هیڅ شی ندی شوی.
  
  مور يې څنګ ته کړه. "حرکت وکړئ."
  
  یوه لویه ضربه او ونې ټوټه شوه، دوهم او چوکاټ ړنګ شو. ډریک ټوخی وکړ. "دا باید ستاسو لپاره دا ضعیف کړي."
  
  دننه، دوی خپاره کړل، وسلې یې راښکته کړې او په چټکۍ سره یې لټون کوي، مګر هغه شی چې دوی یې په لټه کې وو خورا څرګند و. دا د بستر په مینځ کې پروت و - یو روښانه A4 عکس. الیسیا بستر ته ولاړه، شاوخوا یې وکتل.
  
  مای وویل: "کوټه بې رنګه ده." "زه شرط لرم چې هیڅ لیډ نشته."
  
  الیسیا د بستر په څنډه کې ودرېده، ښکته یې وکتل او په نرمۍ سره تنفس کول. هغې خپل سر وخوځاوه او ژړل یې کله چې ډریک ورسره یوځای شو.
  
  "آه زما خدایه. دا څه دي-"
  
  هغه د تلیفون له لارې مداخله وکړه. ډریک د بستر شاوخوا وګرځید، د شپې سټینډ ته لاړ او تلیفون یې له لیور څخه واخیست.
  
  "هو!"
  
  "هو، زه ګورم چې تاسو دا وکړل. دا اسانه نه وه."
  
  "مارچ! ته لیونۍ بزدله. ایا تاسو موږ ته د بم عکس پریښود؟ د خندا عکس؟"
  
  "هو. ستاسو لومړی نښه. تاسو ولې فکر کاوه چې زه به تاسو ته اصلي شی درکړم؟ دومره احمق. دا خپلو مشرانو او هګیو هیډونو ته ولیږئ. دوی به سیریل نمبرونه او دا ټول نور غلا وګوري. د پلوتونیم ای کانسترونه. فاسائل مواد. دا یو ستړي شی دی، واقعیا. راتلونکی نښه به نوره هم روښانه وي."
  
  په دې وخت کې بو کوټې ته ننوت. ډریک هیله درلوده چې هغه به پنچ مین له ځان سره راوباسي، مګر بیو د خپل زړه شریان له لارې یو خیالي کرښه رسم کړه. فرانسوي په حیرانونکي غږ وویل: "هغه ځان وژنه وکړه." "ځانمرګی ګولۍ."
  
  کریپ.
  
  "ته ګوری؟" مارش وویل. "موږ ډیر جدي یو."
  
  "مهرباني وکړئ، مارش،" ډریک هڅه وکړه. "یوازې موږ ته ووایه چې تاسو څه غواړئ. موږ به همدا اوس دا کار وکړو، لعنت دې وي."
  
  "هو، زه ډاډه یم چې تاسو به یې وکړئ. مګر موږ به دا وروسته پریږدو، سمه ده؟ دا څنګه دی؟ د دوهم نمبر نښه لپاره منډه وکړئ. دا تعقیب ښه او ډیر ستونزمن کیږي. تاسو د ماریا رستورانت ته د رسیدو لپاره شل دقیقې لرئ. په لاره کې، دا یو ایټالوی ډوډۍ ده او دوی خورا خوندور Nduyu کالزون جوړوي، په ما باور وکړئ. مګر اجازه راکړئ چې دلته ودرېږئ، زما ملګري، ځکه چې تاسو به دا نښه د تشناب لاندې ومومئ. خوند واخلئ."
  
  "دلدل"-
  
  "شل دقیقې".
  
  کرښه مړه شوه.
  
  ډریک لعنت ووایه، شاته وګرځید او په چټکۍ سره یې منډه کړه.
  
  
  اووم څپرکی
  
  
  بل انتخاب نه درلود، تورسټن ډهل او د هغه ټیم پریکړه وکړه چې موټر پریږدي او پریږدي. هغه نور څه نه غوښتل پرته له دې چې ټینګ ودریږي لکه څنګه چې سمیټ شاوخوا یو نیم درجن بدلیدونکي ځواکمن SUV وغورځاوه، ټایرونه یې چیغې وهلې، شیان حرکت کول، مګر نیویارک د ژیړ کیبونو، بسونو او کرایه شویو موټرو په غوسه کولو پرته بل څه نه و. د دهل په ذهن کې د "تړون" کلمه راغله، مګر دا هره ورځ، د ورځې ډیره برخه وه، او ښکرونه لا هم په ژړا وه او خلک د کړکیو له کړکیو څخه چیغې وهلې. دوی د لارښوونو په تعقیب ، څومره چې دوی کولی شي ګړندي منډې وکړي. لارین او یورګي خپل د مرمۍ ضد واسکټونه راښکته کړل. کینسي د دهل تر څنګ ودریده، شونډې یې تویولې.
  
  هغې ډال ته وویل: "زه به ستاسو لپاره ډیر ګټور وي."
  
  "نه".
  
  "او بیا، دا څنګه درد کولی شي؟"
  
  "هیڅکله نه".
  
  "او، تورستي -"
  
  "کینزي، تاسو خپل کټانا بیرته نه ترلاسه کوئ. او ما ته دا غږ مه کوئ. د یوې لیوني ښځې درلودل چې ما ته مستعار نومونه راکړي خورا بد دي.
  
  "او کنه؟ لکه څنګه چې تاسو او الیسیا تل ... تاسو پوهیږئ؟"
  
  سمېت په داسې حال کې وخندل کله چې دوی د بل څلور لارې څخه تیریدل، پیاده چلونکي او بایسکل چلونکي یې ولیدل چې د سړک په شنه څراغ کې راټول شوي وو، دوی ټولو خپل ژوند په لاسونو کې نیولی و، مګر دوی ډاډه وو چې دوی به هغه څوک نه وي چې نن به یې ځوروي. دوی بلې کوڅې ته ګړندي شول ، سرتیري په سختۍ سره د سپرینټ تودوخې احساس کوي کله چې دوی دوه ورو حرکت کونکي پریوس تیریدل ، د دوی د غاړې عکسونه یې مات کړل. د جي پي ایس غږ شو.
  
  "ډاک ته څلور دقیقې،" یورګي اټکل وکړ. "موږ باید ورو شو."
  
  "زه به په دریو کې سست شم،" سمیټ وویل. "ما ته زما کار مه په ګوته کوئ."
  
  ډهل کینزي ته یو ګلوک او د هانګ کانګ تومانچه ورکړه - هیڅ اسانه کار نه دی ، په نیویارک کې په پټه توګه ترسره کول اسانه ندي. هغه وخندل لکه څنګه چې هغه دا کار وکړ. د هغه د غوره قضاوت په مقابل کې، دوی په عملي توګه مجبور شول چې د غلو اجنټ مرسته ومني. دا یوه غیر معمولي ورځ وه، او ټول اقدامات، حتی مایوسه، اړین وو. او، په حقیقت کې، هغه لاهم احساس کاوه چې دوی ممکن یو خپلوان ولري، د موازي نظامي روحونو په څیر یو څه، چې د هغه د باور کچه لوړه کړې.
  
  هغه باور درلود چې دوی کولی شي برجټ مکینزي وژغوري، پرته له دې چې هغه څومره سخته جګړه وکړه.
  
  سمیټ اوس د ټرافیک دوه لینونه تیر کړل، خپل اوږه یې د بند شوي F150 په وړاندې برش کړل، مګر پرته له دې چې شاته وګوري موټر چلولو ته دوام ورکوي. د وخت په تیریدو سره، دوی هیڅ خوند نه شي اخیستی، او په دوی باندې د ویرونکي ورېځې ځړول پدې معنی دي چې دوی مجبور شوي چې هر وخت دننه لاړ شي.
  
  داهل د خپلې وسلې هستوګنځی راښکاره کړ. هغه وویل: "ګودام له یوې دقیقې څخه لږ لرې دی." "ولې دوی دا ټول کثافات نه حلوي؟"
  
  سمیټ ورسره خواخوږي وکړه. سړکونه یو نه ختمیدونکی، خړپړ، غداره لاره وه چیرې چې موټرونه ورو ورو د نا مساوي کثافاتو شاوخوا ګرځیدل او د سړک کارونه په هره شیبه کې راپورته کیدل ، داسې بریښي چې د ورځې وخت یا ترافیک کثافت ته بې پامه وي. دا واقعیا سپی پر سپی و، او یو سړی نه غوښتل چې د بل چا سره مرسته وکړي.
  
  دوی په چټکۍ سره د GPS حرکت وکړ او د تیر سر هدف یې وټاکه. د سهار تازه توب د دوی د پوټکي له مینځه وړو ټوټو ته واستول، دوی ټولو ته یې یادونه وکړه چې دا لا وختي دی. د لمر وړانګې په ورېځو کې د وقفې له لارې فلټر شوې ، د ډاکونو او نږدې سیند په ژیړ سرو زرو بدلوي. هغه خلک چې داهل لیدلی شي خپل عادي کاروبار کوي. هغه تصور کړی و چې د ګودام ساحه تیاره او کنده وي، مګر د ګودامونو پرته، دا پاکه وه او په ځانګړې توګه ګڼه ګوڼه نه وه. او دا بوخت نه و ، ځکه چې د بار وړلو اصلي ساحې په نیو جرسي کې د خلیج په اوږدو کې وې. په هرصورت، ډهل لوی، مات شوي کانټینرونه او یوه اوږده، پراخه کښتۍ په اوبو کې بې حرکته ناسته وه، او لوی کانټینر کرینونه ولیدل چې په نیلي رنګ شوي، چې کولی شي د ریل پټلۍ په اوږدو کې تیریږي او د سپریډر په کارولو سره خپل کانټینرونه راټول کړي.
  
  ښي خوا ته ګودامونه وو، او همدارنګه د روښانه کانټینرونو څخه ډک انګړ و. دهل یو سل او پنځوس فوټه لرې یوې ودانۍ ته اشاره وکړه.
  
  "دا زموږ هلک دی. سمیټ، کینزي، مخکې راشه. زه لورین او یورګي زموږ تر شا غواړم.
  
  هغه لاړ، اوس یې تمرکز وکړ، مخکې له دې چې دوی بل ته لاړ شي، د دوی تر شا د یو برید په وړاندې په جګړه تمرکز وکړ ... او بیا بل، تر هغه چې دا ناورین پای ته ورسیږي او هغه بیرته خپلې کورنۍ ته راستون شي. نوې رنګ شوې دروازې د ودانۍ څنګ ته کیښودل شوې وې، او دهل د لومړۍ کړکۍ په لیدو سره پورته وکتل.
  
  " خالي دفتر. راځئ چې بله هڅه وکړو."
  
  څو دقیقې تیرې شوې کله چې ډله د ودانۍ څنګ ته روانه شوه، وسلې یې را ایستلې، د کړکۍ وروسته کړکۍ چیک کول، د دروازې وروسته دروازه. ډهل په نا امیدۍ سره یادونه وکړه چې دوی د ځایی کارګرانو پام ځان ته اړول پیل کړی دی. هغه نه غوښتل چې د دوی ښکار له منځه یوسي.
  
  "راځئ".
  
  دوی په چټکۍ سره مخ په وړاندې لاړل، په پای کې پنځمې کړکۍ ته ورسیدل او په چټکۍ سره یې وکتل. ډهل یو پراخه ځای ولید چې د کارت بورډ بکسونو او د لرګیو کڅوړو سره ډک شوی و، مګر د کړکۍ تر څنګ یې یو مستطیل میز هم ولید. څلور سړي د میز شاوخوا ناست وو، سرونه یې ښکته کړل، لکه دوی چې خبرې کوي، پلان او فکر کوي. داهل په ځمکه ټوپ کړ او ناست و، خپل شاته یې دیوال ته ټیکاوه.
  
  "موږ ښه یو؟" سمیټ وپوښتل.
  
  "شاید،" داهل وویل. "دا هیڅ شی نه و ... مګر -"
  
  "زه په تا باور لرم،" کینزي د طنز په اشاره وویل. "تاسو رهبري کوئ، زه به تعقیب کړم،" بیا هغې خپل سر وښوراوه. "ایا تاسو واقعیا دومره لیونی یاست؟ یوازې هلته ورننوځئ او لومړی ډزې پیل کړئ؟
  
  یو سړی ور نږدې شو، دوی ته یې وکتل. دهل خپل HK پورته کړ او سړی کنګل شو، خپل لاسونه یې په هوا کې پورته کړل. پریکړه په عمده توګه ترسره شوه ځکه چې سړی په ګودام کې د هرچا د لید مستقیم کرښه کې و. له یوې ثانیې څخه لږ وخت تېر شو، چې ډال پاڅېد، شاوخوا یې وګرځاوه او بهرنۍ دروازې ته یې اوږه ور وټکوله. سمیټ او کینسی د هغه سره وو، د هغه فکرونه لوستل.
  
  کله چې داهل پراخه ګودام ته ننوت، څلور سړي له میز څخه پورته شول. وسلې یې په څنګ کې پرتې وې، اوس یې لیرې کوي، په نږدې پردیو خلکو بې توپیره ډزې کوي. ګولۍ هرې خوا ته الوتلې، کړکۍ یې ماتې کړې او د څرخېدونکي دروازې څخه تیریدل. داهل کبوتر په سر ولاړ، رولینګ، راڅرګندېدل، ډزې کول. په میز کې ناست سړي شاته شول، بیرته ډزې وکړې، د دوی په اوږو او حتی د پښو تر مینځ ډزې وکړې کله چې دوی منډې وهلې. هیڅ ځای خوندي نه و. تصادفي ډزو د غار ځای ډک کړ. دهل په دواړو لورو تکیه وکړه تر هغه چې میز ته ورسیده او د ډال په توګه یې وکاروه. یوه پایه ټوټه ټوټه شوه کله چې یو لوی کیلیبر مرمۍ په سمه توګه تیریږي.
  
  "کرپ".
  
  "ایا تاسو زما د وژلو هڅه کوئ؟" کینزي غلی شو.
  
  لوی سویډن تاکتیکونه بدل کړل، یو لوی میز یې پورته کړ، او بیا یې په هوا کې پیل کړ. د غورځېدلو څنډو د یو سړي پښه ونیوله، هغه یې الوتنه واستوله او خپل ټوپک یې په الوتنه ولیږه. لکه څنګه چې ډیل په چټکۍ سره نږدې شو، د کینسي غږ د هغه د سست کیدو لامل شو.
  
  "د دې کوچنیو غلو سره محتاط اوسئ. ما په ټول منځني ختیځ کې کار کړی او په زرګونو یې ولیدل چې واسکټونه یې اغوستي وي."
  
  داهل خفه شو. "زه فکر نه کوم چې تاسو یوازې کولی شئ -"
  
  چاودنې د ګودام دیوالونه ولړزول. سویډن له پښو وغورځید، هوا ته ولوید او د پخوانۍ مات شوي کړکۍ سره ټکر شو. سپین غږ یې سر ډک کړ، په غوږونو کې یې یو ډیر غږ، او د یوې ثانیې لپاره یې هیڅ شی نه لیدل. کله چې د هغه لید په روښانه کیدو پیل شو، هغه پوهیده چې کینسی د هغه په وړاندې ناست و، د هغه ګالونه یې وهل.
  
  "بیدار شه، سړی. دا ټول بدن نه و، یوازې یو لاسي بم و."
  
  "او. ښه، دا ما ښه احساس کوي."
  
  هغې وویل: "دا زموږ چانس دی." "زخم د هغه ملګري احمقان هم له پښو وغورځول."
  
  دهل په خپلو پښو ودرېد. سمېت په خپلو پښو ولاړ و، خو لورین او یورګي په زنګنو ناست وو، ګوتې یې خپلو معبدونو ته ځغلولې. دهل وليدل چې تروريستان په هوش کې راغلي دي. بېړنۍ هغه داسې وخندل لکه یو پنبه چې د غوښې یوه ټوټه ټوټه کوي. خپل تومانچه پورته کړه، هغه یو ځل بیا تر ډزو لاندې راغی، مګر په دې وتوانید چې یو له راپورته شوي ترهګرو څخه یو ټپي کړي او ګوري چې سړی دوه چنده شو او ښکته شو.
  
  سمیټ تېر شو. "هغه یې ونیول."
  
  دهل مشري وکړه. کینسي د هغه څنګ ته شاټونه وغورځول. دوه پاتې ترهګرو کونج ته مخه کړه، او داهل پوه شو چې دوی د وتلو په لور روان دي. هغه د یوې شیبې لپاره ورو شو، بیا هماغه کونج ته وګرځید، په احتیاط سره یې ډزې وکړې، خو ګولۍ یې یوازې په خالي هوا او کانکریټو ولګېدې. دروازه پراخه خلاصه وه.
  
  لاسي بم بیرته دننه وخوت.
  
  اوس چې چاودنه ورکړل شوې وه، د SPIR ټیم پوښ و او انتظار یې کاوه چې د دوی له خوا تیریږي. دیوالونه د قوي تاثیر لاندې ولړزیدل او ټوټه ټوټه شوه. بیا دوی په خپلو پښو ودریدل ، د دروازې له لارې سرپناه او روښانه ورځ ته ننوتل.
  
  "دا د سهار یوه بجه ده،" سمیټ وویل.
  
  ډهل په اشاره شوي لوري ته وکتل، دوه چلونکي څېرې یې ولیدلې، او د دوی تر شا هډسن، د پورتنۍ خلیج په لور روان و. "غلطه، دوی ممکن سرعت کښتۍ ولري."
  
  کینسی یو زنګون ته راښکته شو، په احتیاط سره هدف یې واخیست. "بیا به یې واخلو-"
  
  "نه،" دهل د خپلې وسلې بیرل ښکته کړ. "تاسو هلته ملکیان نه وینئ؟"
  
  "زوبي،" هغې په عبراني کې لعنت وویل، هغه ژبه چې داهل نه پوهیږي. په ګډه، سمیټ، کینزي او سویډن تعقیب پیل کړ. ترهګرو په چټکۍ سره عمل وکړ؛ دوی تقریبا په بندر کې وو. کینزي د خپل هانکانګ په هوا کې د ډزو کولو سره موافقه وکړه، د ملکي خلکو په تمه چې یا به وتښتي یا پټ شي.
  
  هغې وویل: "تاسو کولی شئ له ما څخه مننه وکړئ کله چې موږ ورځ وژغورو."
  
  داهل وليدل چې د هغه په وړاندې د فرصت لاره پرانيستل شوه. دواړه ترهګر د اوبو د شالید، غوره هدفونو په وړاندې لوړ ودریدل، او د کینزي فرصت پرست ډزو د دوی لپاره لاره پاکه کړه. هغه ورو شو او بټ یې خپل اوږو ته واچاوه، په احتیاط سره هدف یې واخیست. سمیټ د هغه څنګ ته سوټ تعقیب کړ.
  
  ترهګر داسې بدل شول چې د ټیلی پیټی تمرین کوي، مخکې له دې چې ډزې وکړي. داهل متمرکز پاتې شو لکه څنګه چې د سپین ږیرو په منځ کې د سیټي غږول. د هغه دویمه مرمۍ په سینه کې په نښه شوه، دریمه - په تندی کې، دقیقا په مرکز کې. سړی ولوېد، مخکې مړ شو.
  
  "یو ژوندی پریږده،" د لارین غږ د هغه د غوږ له لارې راغی.
  
  سمیټ ګوښه کړ. وروستی ترهګر لا دمخه څنګ ته کودتا کړې وه، مرمۍ د هغه جاکټ وخوړله پداسې حال کې چې سمیټ ځان تنظیم کړ. د چټک حرکت سره، ترهګر یو بل لاسي بم وغورځاوه - دا ځل پخپله د بیړۍ په اوږدو کې.
  
  "نه!" ډال هیڅ ګټه ونه کړه، زړه یې ستونی ته ولوید.
  
  کوچني بم په یو لوړ غږ سره وچاودید، د چاودنې څپې د ډنډونو په اوږدو کې وغږول. ډهل د یوې شیبې لپاره د کانټینر شاته پټ شو، او بیا بیرته کودتا وکړه - مګر د هغه حرکت هغه وخت په ټپه ودرېد کله چې هغه ولیدل چې اوس یوازې هغه ترهګر نه دی چې هغه یې په اړه اندیښنه لري.
  
  د کانټینر یو کرین د چاودنې له امله په اډه کې زیانمن شوی او په خطرناک ډول سیند ته ولوید. د فلزاتو د ماتولو، اوښکېلو غږونو د نږدې سقوط خبر ورکړ. خلکو پورته وکتل او د لوړ چوکاټ څخه په تیښته پیل وکړ.
  
  ترهګر یو بل لاسي بم وغورځاوه.
  
  "دا ځل نه، احمق." سمیټ لا دمخه په یو زنګون ولاړ و ، د لید په اوږدو کې یې شیندل. هغه محرک راکش کړ، مخکې له دې چې په لاسي بم باندې پنې راکاږي، د وروستي تروریستي سقوط لیدل.
  
  خو کرین ودرېدای نه شو. د چوکاټ د ټول اوږدوالي په اوږدو کې راښکته کول او سقوط کول، د اوسپنې درنه څنډه په بیړۍ کې راښکته شوه، چوکاټ یې ویجاړ کړ او کوچنۍ کوټه یې بدله کړه چې په دوړو کې ولویده. کانټینرونه زیانمن شوي او څو فوټه شاته وغورځول شول. راډونه او د فلزاتو کراس بارونه ښکته شول، د وژونکي میچ په څیر د ځمکې څخه راوتلي. یو روښانه نیلي قطب د سړک د څراغ په اندازه چې د سمیټ او داهل تر مینځ لیکه وه - یو څه چې دوی یې په نیمایي کې مات کړي و که چیرې یې ټکر کړی وی - او یوازې یو څو فوټه ودرېد له هغه ځای څخه چې لورین او یورګي ګودام ته د شا سره ولاړ وو.
  
  "هیڅ حرکت نشته." کینسی د تروریزم هدف وګرځاوه، دوه ځله چک کول. "هغه ډیر مړ دی."
  
  داهل خپل فکرونه راټول کړل او د ګوتو شاوخوا ته یې وکتل. یو چټک چک وښودله چې خوشبختانه، د کانټینر کرین لخوا هیڅوک ژوبل شوي ندي. هغه خپله ګوته د خپل مرم مایکروفون ته واچوله.
  
  هغه وویل: "کیمره بنده ده." "مګر دوی ټول مړه شوي دي."
  
  لارین بیرته راغلی. "ښه، زه به یې وسپارم."
  
  د کنزي لاس د دهل په اوږه کېناست. "تاسو باید اجازه راکړئ چې ډزې وکړم. زه به د دې بدمرغه زنګونونه مات کړم؛ بیا به موږ هغه په یوه یا بله لاره خبرې کوو.
  
  "ډیر خطرناک." داهل پوه شو چې ولې په دې نه پوهیږي. "او دا شکمن دی چې موږ کولی شو هغه په لنډ وخت کې خبرو ته چمتو کړو."
  
  کینسی په غوسه شو. "تاسو د اروپا او امریکا په استازیتوب خبرې کوئ. زه اسراییلی یم."
  
  لارین بیرته په کمیسونو کې راغله. "موږ باید لاړ شو. هلته یوه کامره لیدل کیده. ښه نه دی."
  
  ډهل، سمیټ او کینزي یو نږدې موټر غلا کړ، داسې انګیرل چې که دوی د تګ په پرتله یوازې پنځه دقیقې وخت ونیسي، د وخت سپمول ممکن د پام وړ وي.
  
  
  اتم څپرکی
  
  
  ډریک د 47th سړک کانکریټ ته ولوید، ستړی شوی، په ساعت کې یوازې اتلس دقیقې پاتې دي. دوی سمدلاسه له ستونزو سره مخ شول.
  
  "اووم، اتم یا براډوی؟" مور چیغې کړې.
  
  بو هغې ته جی پی ایس وخوت. "ماریا مرکزي پارک ته نږدې ده."
  
  "هو، مګر کومه کوڅه چې موږ له هغې څخه تیریږي؟"
  
  دوی د سړک غاړې ته ولاړل لکه څنګه چې ثانیې لیرې شوې، په دې پوهیدل چې مارچ نه یوازې اټومي بم چمتو کوي، بلکې هغه ټیمونه چې د هرې دقیقې لپاره به د دوه ملکي وګړو ژوند اخلي د راتلونکي ناستې لپاره ناوخته وي.
  
  "براډوی تل بوخت وي ،" ډریک وویل. "راځئ چې اتمه ترسره کړو."
  
  الیسیا ورته وکتل. "تاسو به څنګه پوه شئ؟"
  
  "ما د براډوی په اړه اوریدلي. د اتمې په اړه مو هیڅکله ندي اوریدلي."
  
  "هو، کافي عادلانه. چیرته-"
  
  "نه! دا براډوی دی!" بیو ناڅاپه په خپل نږدې میوزیک تلفظ کې چیغې کړې. "رسټورانټ په سر کې دی ... نږدې."
  
  "تقریبا؟"
  
  "ما سره!"
  
  بو د سل مترو سپرنټر په څیر وخوځاوه، په یوه پارک شوي موټر باندې داسې ټوپ کړ لکه چې هلته نه وي. ډریک، الیسیا، او می په خپلو پښو کې تعقیب کړل، ختیځ د براډوی او څلورلارې په لور وخوځاوه چیرې چې د ټایمز سکویر روښانه او چمکیده او د هغې د ګړندۍ نندارې څخه یې نفرت کاوه.
  
  یو ځل بیا د خلکو منتشر کول ستونزمن وو، او بیا بیو دوی د سړک په څنګ کې رهبري کړل. حتی دلته سیلانیان هم وو، شاته ځوړند وو، لوړو ودانیو او بلبورډونو ته یې کتل، یا هڅه کوله چې پریکړه وکړي چې خپل ژوند په خطر کې واچوي او د یو مصروف سړک څخه تیر شي. خلکو ته د بارکرانو لخوا چمتو شوی و چې د براډوی مختلف نندارتونونو ته ارزانه ټیکټونه وړاندیز کوي. د ټولو رنګونو ژبو هوا ډکه کړه، تقریبا ډیر پیچلي مخلوط. لږ شمیر بې کوره خلک وو، خو هغو کسانو چې د هغوی لپاره یې خبرې کولې، د بسپنې لپاره یې په خورا لوړ او ځواکمن ډول کمپاین کاوه.
  
  مخکې براډوی وه، د نیویارک له خلکو او لیدونکو څخه ډکه وه، د کراس واکونو سره نقشه وه، او د رنګارنګ دوکانونو او رستورانتونو سره د دوی ځړول شوي، روښانه نښانو او A- فریم نندارتونونو سره. د سپرلۍ د ډریک او د هغه د غاړې د سپییر ټیم په لاره اچولو سره مسافرین یو تیاره وو.
  
  پنځلس دقیقې.
  
  بو بېرته ورته وکتل. "GPS وايي چې دا د 22 دقیقو لاره ده، مګر په سړکونو کې دومره ګڼه ګوڼه ده چې هرڅوک په ورته سرعت سره ځي."
  
  "بیا منډه کړه،" الیسیا هغه ته وغوښتل. "خپل لوی لکۍ وخورئ. شاید دا به تاسو ګړندی حرکت وکړي.
  
  مخکې لدې چې بیو څه ووایی ، ډریک احساس وکړ چې د هغه دمخه ډوب شوی زړه نور هم ډوب شوی. مخکی سړک په بشپړه توګه په دواړو خواوو تړل شوی و، ډیری د ژیړ ټکسيانو لخوا. د فینڈر تخریب رامینځته شوی ، او هغه څوک چې د دې څخه د مخنیوي هڅه نه کوي ورو ورو خپل موټرونه د ښه لید ترلاسه کولو لپاره حرکت کوي. دواړو غاړو ته سړک له خلکو ډک و.
  
  "وینه دوزخ."
  
  مګر بو حتی سست نه شو. یو سپک کود هغه د نږدې ټکسي په ډنډ کې پورته کړ، او بیا یې د هغې د چت سره منډه کړه، په هډ کې یې ټوپ کړ او په لیکه کې بل بل ته ورغی. می په چټکۍ سره تعقیب کړه، د الیسیا په تعقیب، ډریک د موټر د مالکینو لخوا د چیغې او برید لپاره پریښودل شو.
  
  ډریک اړ شو چې د نورمال څخه بهر تمرکز وکړي. دا ټول ماشینونه یو شان نه وو، او د دوی فلزات بدل شوي، ځینې حتی ورو ورو مخ په وړاندې ځي. سیالي سخته وه، مګر دوی د موټر څخه موټر ته ټوپ کړل، د اوږدې کرښې په کارولو سره مخکې لاړ. ګڼې ګوڼې دواړو خواوو ته کتل. دا ښه ده چې هیڅوک دوی دلته نه ځوروي او دوی کولی شي د براډوی او 54th ، بیا 57th سړکونو ته نږدې تقاطع وګوري. کله چې د موټرو کرکه کمه شوه، بو له وروستي موټر څخه راښکته شو او د سړک په اوږدو کې یې خپله منډې بیا پیل کړې، مای د هغه څنګ ته. الیسیا بیرته ډریک ته وکتل.
  
  "یوازې د دې لپاره چک کول چې ایا تاسو په شا کې د خلاصې خولۍ څخه تیر شوي یاست."
  
  "هو، دا یو خطرناک انتخاب دی. زه یوازې منندوی یم چې هغه وخت د تبادلې وړ نه و.
  
  د نورو تقاطع او 57th سړک هاخوا ، د سیمنټو مکسرونه ، د تحویلي وینونه او سره او سپین خنډونه په قطار کې و. که ټیم فکر کاوه چې دوی بریالي شوي، یا دا چې دا منډې به د تیر په څیر مستقیم وي، د دوی بدمرغۍ ناڅاپه له منځه تللې.
  
  دوه سړي د بار وړلو لارۍ له شا څخه راوتلي ، ټوپک مستقیم په منډه کونکو ته اشاره وکړه. ډریک یوه ماتې هم له لاسه ورنکړه. پرله پسې جګړه، د کلونو جګړو د هغه حواس اعظمي حد ته ګړندي کړل او هلته یې ساتل - په ورځ کې څلورویشت ساعته. په سمدستي توګه ډارونکي بڼې ښکاره شوې، او پرته له کوم ځنډ څخه، هغه د سمنټو لارۍ ته نږدې د دوی په لور په منډه منډه کړه. یوه تومانچه په ژړا سره څنګ ته ولوېده او بله یې د یوه سړي تر جسد لاندې ودرېده. ډریک شاته وخوځېد ځکه چې ضربه د هغه د کوپړۍ اړخ ولګېده. د دوی شاته، هغه د سمنټو د لارۍ د څرخونو د پیسیدلو غږ واورېد کله چې هغه په چټکۍ سره بریک وکړ، او د موټر چلوونکي قسم ...
  
  هغه ولیدل چې یو لوی خړ بدن یې د هغه په لور روان دی ...
  
  او ما د الیسیا ویره لرونکې چیغې واورېدې.
  
  "میټ!"
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  ډریک یوازې لیدلی شي کله چې د کنټرول څخه بهر لارۍ د هغه په لور وګرځي. برید کوونکي د یوې ثانیې لپاره هم شاته نه شول، په هغه باندې یې د چړو ګوزارونه وکړل، ځکه دوی د خپل ځان د خوندیتوب په اړه اندیښنه نه درلوده. هغه په ستوني، سينه او سولر پلکسس کې ټک شوی و. هغه د بدن تیریدل ولید او په داسې حال کې چې دا مستقیم د هغه په سر الوتی وهل.
  
  لومړی ترهګر شاته وغورځید، په ټپه ودرېد، او د یوه څرخ په واسطه وویشتل شو، اغیز یې شاته مات کړ او ګواښ یې پای ته ورساوه. دوهم ړنګ شو، لکه څنګه چې د ډریک په زړورتیا حیران شو، بیا یې خپل سر د لارۍ شاته خوا ته وګرځاوه.
  
  د لوند ټوپ غږ کافي و. ډریک پوه شو چې هغه د هغه له ژوروالي څخه بهر دی، او بیا یې د لومړي ترهګر کوپړۍ ولیدله چې د سلیډنګ ویلونو لاندې ټوټه شوې وه ځکه چې د لارۍ بدن د هغه شاوخوا شاوخوا تیریږي. چوکاټ چپه شوی و، هغه یوازې امید کولی شي. د یوې ثانیې لپاره، تیاره هرڅه تیر کړل، حتی غږ. د لارۍ لاندې برخه د هغه پورته پورته شوه، ورو، ورو، او بیا ناڅاپه ودرېد.
  
  د الیسیا لاس لاندې ته ورسید. "ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  ډریک هغې ته ورغی. "له دې هلکانو څخه ښه."
  
  بیو انتظار وکړ، تقریبا خپلې پښې بدلې کړې کله چې هغه خپل ساعت ته وکتل. "څلور دقیقې پاتې دي!"
  
  ستړی شوی، ټپی شوی، سکریچ شوی او ټپی شوی، ډریک خپل بدن اړ کړ چې عمل وکړي. دا ځل الیسیا د هغه سره پاتې شوه، لکه څنګه چې احساس کوي چې هغه کولی شي د نږدې له لاسه ورکولو وروسته یو څه وخت ونیسي. دوی د سیلانیانو ګڼه ګوڼه وهلې، د ډیری نورو رستورانتونو په مینځ کې د مرکزي پارک سویل او ماریا موندل.
  
  می هغه نښه ته اشاره وکړه، کوم چې د نیویارک لپاره نسبتا محتاط و.
  
  بو مخکې منډه کړه. ډریک او نورو هغه په دروازه کې ونیول. ویټریس دوی ته وکتل، د دوی په ګډوډ شکل، د دوی درنو جاکټونو ته، او شاته شوه. د هغې له سترګو څخه څرګنده شوه چې هغې پخوا تباهي او کړاوونه لیدلي وو.
  
  " اندیښنه مه کوئ ،" ډریک وویل. "موږ انګلیسي یو."
  
  مای د هغه لوري ته یو څرک واستاوه. "جاپاني".
  
  او بو په پورته شوې ابرو سره د نارینه کوټې لټون ودراوه. "په یقیني توګه انګلیسي نه ده."
  
  ډریک د تړل شوي رستورانت له لارې په زړه پورې توګه منډه کړه، د لارې په اوږدو کې یې یوه څوکۍ او میز ووهل. د سړو تشناب کوچنۍ وه، چې یوازې دوه د پیشابونو او یو تشناب څخه جوړ وو. د کڅوړې لاندې یې وکتل.
  
  هغه وویل: "دلته هیڅ شی نشته."
  
  د بیورګارډ مخ خپګان څرګند کړ. هغه په خپل ساعت کې تڼۍ ولګولې. "وخت تېر شو".
  
  نږدې ولاړ ویټرس ټوپ کړ کله چې تلیفون زنګ شو. ډریک خپل لاس هغې ته وغزاوه. "بېړه مه کوئ. مهرباني وکړئ خپل وخت واخلئ. "
  
  هغه فکر کاوه چې هغه به وتښتي، مګر د هغې داخلي هوډ هغه ټیوب ته لارښوونه وکړه. په دې وخت کې الیسیا د میرمنې د تشناب څخه د هغې په مخ کې د اندیښنې څرګندونه راوتله. "هغه هلته نه دی. موږ دا نه لرو!"
  
  ډریک داسې وخندل لکه څنګه چې هغه وهل شوی وي. شاوخوا یې وکتل. ایا په دې کوچني رستورانت کې بل تشناب شتون لري؟ شاید د کارمندانو لپاره کیوبیکل؟ دوی باید بیا وګوري، مګر ویټریس لا دمخه په تلیفون کې و. د هغې سترګې د ډریک په لور راوتلې او هغې له زنګ وهونکي څخه وغوښتل چې انتظار وکړي.
  
  "دا یو سړی دی چې مارش نومیږي. ستاسو لپاره."
  
  ډریک خندل. "ایا هغه ما په نوم بللی؟"
  
  هغه انګریز وویل. ویټرې سر وخوځاوه. "دا ټول هغه وویل."
  
  بو د هغه تر څنګ ولاړ و. "او ځکه چې تاسو په اسانۍ سره مغشوش یاست، زما ملګري، دا تاسو یاست."
  
  "ستاسو روغتیا ته".
  
  ډریک خپل تلیفون ته ورساوه، یو لاس یې د ستړیا او تشنج څپې په څیر د هغه ګال مسح کړ. دوی اوس څنګه ناکام شي؟ دوی ټول خنډونه لرې کړي، او بیا هم مارش ممکن لاهم د دوی سره په یو ډول لوبه وکړي.
  
  "هو؟"
  
  "دلته مارچ وکړئ. اوس راته ووایه چې تا څه پیدا کړل؟"
  
  ډریک خپله خوله خلاصه کړه، بیا یې ژر وتړله. سم ځواب څه وو؟ شاید مارش د "هیڅ شی" کلمې تمه درلوده. امکان لری...
  
  هغه ودرېد، له ځواب څخه په ځواب کې ډډه وکړه.
  
  "ما ته ووایاست چې تاسو څه موندلي، یا زه به په راتلونکو دقیقو کې د دوو نیویارکیانو د وژلو امر وکړم."
  
  ډریک خپله خوله خلاصه کړه. په لعنت شه! "موږ وموندل -"
  
  مۍ بیا د ښځو له تشناب څخه منډه کړه، په لوند ټایلونو وتښتېده او د هغې غاړې ته ولوېده. د هغې په لاس کې یو کوچنی سپین لفافه وه. بیو په یوه ثانیه کې د هغې څنګ ته وه، لفافه یې پورته کړه او ډریک ته یې ورکړه. مای په فرش کې پروت و، سخته تنفس کول.
  
  الیسیا په خلاص خوله هغې ته وکتل. "تا دا چیرته موندلی، سپریټ؟"
  
  "تاز هغه څه وکړل چې دوی ورته د هلک لید وايي، تاز. او دا باید هیڅوک حیران نه کړي، ځکه چې تاسو په هرصورت درې پر څلورمه برخه سړی یاست.
  
  الیسیا په غوسه خاموشه شوه.
  
  ډریک ټوخی وکړ کله چې هغه لفافه خلاصه کړه. "موږ ... وموندل ... دا ... فلش ډرایو، مارش. لعنت، یاره، دا څه شی دی؟"
  
  "ښه کار. ښه کار. زه یو څه مایوسه یم، مګر هو، شاید بل ځل. اوس یوازې USB ته نږدې کتنه وکړئ. دا ستاسو وروستۍ ازموینه ده، او د پخوا په څیر، تاسو ممکن دا یو چا ته وسپارئ چې ستاسو یا NYPD څخه ډیر استخبارات لري."
  
  "ایا دا د کیک دننه دی ...؟" ډریک پوه شو چې ویټریس لاهم نږدې ولاړ دی.
  
  مارش په لوړ غږ وخندل. "هو ښه، او ډیر ښه. اجازه راکړئ چې پیشو له کڅوړې څخه وباسو، ایا موږ؟ بلې همداسې ده. اوس واورئ، زه به تاسو ته لس دقیقې وخت درکړم چې د فلش ډرایو مینځپانګې ستاسو څخه غوره خلکو ته واستوو، او بیا به موږ ټول بیا پیل کړو.
  
  "نه، نه، موږ نه پوهیږو." ډریک د می په لور اشاره وکړه، چا چې یو کوچنی کڅوړه په لاره اچولې وه په کوم کې چې دوی یو کوچنی لپ ټاپ پټ کړی و. جاپانۍ ښځې ځان له ځمکې پورته کړ او نږدې شوه.
  
  "موږ به په دې ټول ښار کې خپلې لکۍ تعقیب نه کړو، مارش."
  
  "ام، هو، تاسو به یې وکړئ. ځکه زه وایم. نو، وخت تیریږي. راځئ چې لپ ټاپ بوټ کړو او خوند ترې واخلو چې راتلونکی څه دی، ایا موږ؟ پنځه، څلور..."
  
  ډریک خپله خوله په میز باندې وویشتله کله چې دفن مړ شو. غوسه یې په وینو کې ډوب شوه. "واورئ، مارش -"
  
  د رستورانت کړکۍ هغه مهال وچاودېد کله چې د وین مخکینۍ برخه د خواړو خونې ته ولوېده. شیشه ټوټه ټوټه شوه او ټوټې په هوا کې الوتلې. لرګي، پلاستيک او هاوان محصولات په خونه کې وسوځېدل. وین ودرېد، په ټایرونو کې ودرېد او د مرګ د زده کونکي په څیر چیغې وهلې کله چې د کوچنۍ کوټې څخه تیریږي.
  
  
  لسم څپرکی
  
  
  جولین مارش په خپل معدې کې د سخت درد احساس وکړ کله چې هغه ښي خوا ته وګرځید. د پیزا ټوټې فرش ته ولویدې او د سلاد کڅوړه په صوفه کې ولویده. هغه په چټکۍ سره خپل اړخونه ونیول، په بشپړه توګه د خندا مخه نشي نیولی.
  
  ټيټ مېز چې د هغه مخې ته ودرېد او زوى يې ولړزاوه کله چې د چا وحشي پښه په ناڅاپه توګه هغه وغورځوله. زوي د هغه د ملاتړ لپاره لاس ته ورغی، هغه ته یې په اوږه یو ګړندی ټک ورکړ کله چې بله په زړه پوري پیښه راڅرګنده شوه. تر دې دمه دوی د اډیسن څخه ډریک او د هغه عمله لیدلې وه - په اسانۍ سره لیدل کیده چې یو سړی لکه د ګرځندوی په څیر جامې اغوستې وي د سړک له غاړې څخه پیښه فلم کوي - بیا یې په براډوی کې لیونۍ ډش ولید - دا هیسټریک صحنه خورا پراخه وه ، ځکه چې دلته ډیرې امنیتي کیمرې نه وې چې یو سیمه ایز ترهګر یې هیک کړي - او بیا یې په تنفس سره ولیدل کله چې برید په یو ډول د سیمنټو مکسر شاوخوا رامینځته شو.
  
  دا ټول یو خوندور ګډوډي ده. مارش په یوه لاس کې د توزیع وړ ګرځنده تلیفون او په بل کې د زوی پښه نیولې وه کله چې هغې د هام او مشروم څو ټوټې خوړلې او په فیسبوک کې یې خبرې کولې.
  
  د دوی په مخ کې درې پردې وې، هر یو اتلس انچه. جوړه اوس نږدې پاملرنه ښیې ځکه چې ډریک او شرکت کوچني ایټالوي رستورانت ته ننوتل. مارش وخت وڅیړ او رنګارنګ اور وژونکو ته یې وکتل.
  
  "لمر، دا نږدې دی."
  
  "ایا تاسو لیواله یاست؟"
  
  "هو، دا نه ده؟"
  
  "دا یو ښه فلم دی." زوي وخندل. "مګر زه د لا زیاتو وینو په تمه وم."
  
  "یوازې یوه دقیقه انتظار وکړه، زما مینه. ښه کیږي".
  
  جوړه په یوه کرایه شوي اپارتمان کې ناست وه او لوبې یې کولې چې د تروریستي حجرو څخه یوه وه. اصلي یو، فکر مارش. هلته څلور ترهګر وو، چې یوه یې په پخوانۍ غوښتنه مارش ته د سینما په څېر د ننداره کولو سیمه جوړه کړې وه. پداسې حال کې چې پیتیان جوړه د لیدو څخه خوند اخیستې ، سړي څنګ ته ناست وو ، د کوچني تلویزیون شاوخوا یې ځړول ، د لسګونو نورو چینلونو له لارې لټون کول ، د خبرونو په لټه کې وو یا یو څه تلیفون ته انتظار و. مارش نه پوهیده او پروا یې نه درلوده. هغه په عجیب ډول پټو سترګو هم سترګې پټې کړې، په دې ښه پوهیده چې هغه یو ښکلی سړی و چې یو غیر معمولي شخصیت و، او ځینې خلک - حتی نور سړي - د داسې شخصیت ستاینه کوله.
  
  زوي د خپلو بکسرانو مخې ته د لاسونو په ښکته کولو سره هغه ته یو څه نوره ستاینه وښودله. لعنت، هغې تیز نوکان درلودل.
  
  مساله لرونکی او بیا هم یو څه ... خوندور.
  
  هغه د یوې شیبې لپاره اتومي بریف کیس ته وکتل - داسې اصطلاح چې هغه نشي کولی د خپل سر څخه بهر راووځي ، حتی که کوچنی بم په لوی کڅوړه کې و - او بیا یې په خوله کې یو څه کاویار وغورځاوه. د دوی په وړاندې میز، البته، په زړه پورې، د قیمتي او بې خوند محصولاتو څخه جوړ شوی و، مګر دوی ټول خوندور وو.
  
  ایا دا یو اټومي بم و چې د هغه نوم یې چیغې وهلې؟
  
  مارش پوه شو چې دا د عمل کولو وخت دی او غږ یې وکړ، د زړه راښکونکي ویټریس سره خبرې وکړې او بیا یې په ډیر تلفظ لرونکي انګلیسي سره خبرې وکړې. دغه سړي د خپل غږ یو له هغو عجیبو ټبرونو څخه درلود - یو څه چې د بزګرانو څخه یې خوند اخیستی و - او مارش مات شوي مخونه جوړ کړل، هڅه یې کوله چې له وییل څخه واویل جوړ کړي. یو اسانه کار نه دی، او دا یو څه نور ستونزمن کیږي کله چې د میرمنو لاسونه ستاسو د نټ کریکر سیټ کلک کوي.
  
  "ما ته ووایاست چې تاسو څه موندلي، یا زه به په راتلونکو دقیقو کې د دوو نیویارکیانو د وژلو امر وکړم." مارش د دې خبرې په ویلو سره وخندل، د خپګان په څیر یې سترګې پټې کړې چې زده کونکي یې د خونې په اوږدو کې لیږدول.
  
  انګریز یو څه نور هم وخندل. مارش د ککریو یوه ټوټه وموندله چې د سلاد کڅوړې څخه راوتلې وه او د زو په ویښتو کې یې ژوره ځړولې وه. داسې نه چې هغې هیڅکله پام نه دی کړی. څو دقیقې تیرې شوې او مارش د احتراق د خونې له لارې خبرې وکړې، نور هم په قهر شو. نږدې د یخ بولینجر یو بوتل پروت و، نیم دقیقه یې ونیوله چې یو لوی ګیلاس واچوي. زو د کار کولو په وخت کې هغه ته ورنږدې شو، او دوی د عین شیشې څخه، البته مخالف اړخونو څخه یې وڅښل.
  
  "پنځه،" مارش په تلیفون کې وویل. "څلور، درې..."
  
  د زوی لاسونه په خاصه توګه اصرار شول.
  
  "دوه".
  
  انګریزي هڅه وکړه چې له هغه سره معامله وکړي، په ښکاره ډول حیران شو چې دوزخ څه روان دی. مارش د هغه موټر تصور وکړ چې هغه په ټاکل شوي وخت کې د مخکینۍ کړکۍ له لارې د ټکر کولو اراده کړې وه، هدف یې اوس ګړندی کوي، ناڅرګند رستورانت ته نږدې کیږي.
  
  "یو".
  
  او بیا هرڅه وچاودیدل.
  
  
  یوولسم څپرکی
  
  
  ډریک د رستورانت دیوال ته منډه کړه، ویټریس یې له کمر څخه ونیوله او هغه یې له ځانه سره بوتله. د شیشې او خښتې ټوټې د هغه له بدن څخه راوتلې. ورنږدې شوی وان د ټایرونو د ترلاسه کولو لپاره چیغې وهلې ځکه چې ټایرونه یې د رستورانت په پوړ کې ولګېدل او د موټر مینځنۍ برخه د کړکۍ له پاسه روانه شوه، شاته پای اوس پورته کیږي او د شیشې پورته لینټیل ته ختلی. فلزي ټوټې شوې. میزونه ړنګ شول. د هغه مخې ته د کثافاتو په څیر چوکۍ پرتې وې.
  
  الیسیا هم سمدستي غبرګون وښود، د میز شاوخوا ګرځي او لیرې شوه، د هغې یوازینی زخم د لرګیو د ګړندۍ الوتنې ټوټې څخه د هغې په پښه کې یو کوچنی ټپ و. مائی په یو ډول وتوانید چې پرته له کوم زیان څخه د خوځنده میز سر ته ورسېږي، او بو یو ګام نور هم لاړ، د هغې په سر یې ټوپ وکړ او له سطحې څخه بل سطح ته یې ټوپ کړ، په پای کې یې د ټوپ کولو وخت وټاکه چې پښې او لاسونه یې د غاړې دیوال سره ووهل او مرسته یې وکړه. هغه په خوندي توګه ځمکه.
  
  ډریک پورته وکتل، ویټریس د هغه څنګ ته چیغې وهلې. الیسیا په توره وکتل.
  
  "نو تاسو هغه ونیوله، ایا تاسو نه؟"
  
  "پام کوه!"
  
  وین لا هم مخ په وړاندې روان و، په ثانیه کې ورو روان و، خو اوس د ټوپک بیرل د مسافرو له کړکۍ څخه راوتلی و. الیسیا ښکته شوه او پټه شوه. کیدای شي یو څه نور بیرته وګرځول شي. ډریک خپله تومانچه راوویستله او شپږ مرمۍ یې په مات شوي لاس کې وویشتلې، په محدوده فضا کې لوړ غږونه، د وین د کاڼه غږ سره سیالي کوي. بو لا دمخه د موټر شاته حرکت کاوه. بالاخره څرخونه ودرېدل او ودرېدل. مات شوي میزونه او څوکۍ د هوډ او حتی له چت څخه راوتلي. ډریک ډاډ ترلاسه کړ چې ویټریس مخکې له دې چې حرکت وکړي ټپي شوی نه و ، مګر تر هغه وخته بو او می دمخه په موټر کې وو.
  
  بیو د موټر چلوونکي کړکۍ مات کړ او د شکل سره یې مبارزه وکړه. مای د مات شوی وینډشیلډ له لارې موقعیت چیک کړ او بیا یې د لرګیو ټوټه ټوټه پورته کړه.
  
  "نه،" ډریک پیل وکړ، د هغه غږ یو څه خندا. "موږ اړتیا لرو -"
  
  خو مۍ د اورېدو په حال کې نه وه. پرځای یې، هغې لنډمهاله وسله د وینډشیلډ له لارې په داسې ځواک سره وغورځوله چې ځان یې د موټر چلوونکي په تندي کې ټینګ کړ، ځای یې ولړزاوه. د سړي سترګې بیرته وګرځېدې او هغه د بیو سره مبارزه ودروله، فرانسوی حیران ښکاریده.
  
  "ما واقعیا درلوده."
  
  مۍ سر وخوځاوه. "ما فکر کاوه چې زه باید مرسته وکړم."
  
  "مرسته؟" ډریک تکرار شو. "موږ لږ تر لږه یو له دغو بدمرغیو ژوندي ته اړتیا لرو."
  
  "او په دې یادداشت کې ،" الیسیا په خوله راغله. "زه ښه یم، تا. که څه هم دا خوښ دی چې تاسو د وینډي ویټریس آس خوندي کوئ.
  
  ډریک خپله ژبه وویشتله، په یو څه ژوره کچه پوهیدل چې الیسیا یوازې د هغه ملنډې وهي. بیورګارډ لا دمخه موټر چلونکی له موټر څخه را ایستلی و او د هغه جیبونو ته یې ځغلولې. الیسیا په معجزه توګه ناڅاپه لپ ټاپ ته لاړ. د USB ډرایو پورته کول پای ته ورسیدل او د عکسونو یوه ډله یې راوړه - د سپینو زرو کنسترونو ګډوډونکي عکسونه چې د ډریک وینه یې سړه کړې.
  
  هغه د تارونو او ریلونو معاینه کولو سره وویل: "دا د بم دننه ښکاري." "دا مور ته ولیږه مخکې له دې چې نور څه پیښ شي."
  
  الیسیا ماشین ته تکیه وکړه، لیرې یې کړه.
  
  ډریک د ویټریس سره د هغې په پښو کې مرسته وکړه. "ایا ته ښه یې، مینه؟"
  
  "زه ... زه داسې فکر کوم."
  
  "منټ. اوس به تاسو موږ ته یو څه لاسګنا جوړوئ؟"
  
  "شیف ... شیف لا نه دی راغلی." د هغې سترګې په ویره کې ویجاړې شوې.
  
  "لمر، ما فکر کاوه چې تاسو یې په مایکروویو کې اچولي."
  
  "اندیښنه مه کوه". مۍ ورغله او د ویټریس په اوږه یې لاس کېښود. "دوی به بیا جوړ شي. د بیمې شرکت باید دې ته پام وکړي."
  
  "همداسې هيله لرم".
  
  ډریک خپله ژبه یو ځل بیا غوټه کړه، دا ځل د قسم خوړلو څخه ځان وساتي. هو، دا یو نعمت و چې هرڅوک لاهم تنفس کوي، مګر مارش او د هغه ملګري لاهم د خلکو ژوند خرابوي. بې له وجدان څخه. نه اخلاق او نه تشویش.
  
  دا داسې و چې تلیفون د رواني اړیکې له لارې زنګ وواهه. دا ځل ډریک تلیفون ته ځواب ورکړ.
  
  "ایا تاسو لا تر اوسه ټکان ورکوئ؟"
  
  د مارش غږ دې ته اړ کړ چې یو څه ووهي، مګر هغه دا په خورا مسلکي ډول ترسره کړ. "موږ ستاسو عکسونه لیږلي دي."
  
  "هو، عالي. نو ، موږ دا یو څه تنظیم کړل. زه امید لرم چې تاسو د انتظار په وخت کې د ناشونې لپاره یو څه ترلاسه کړي، ځکه چې دا بله برخه - ښه، دا ممکن تاسو ووژني."
  
  ډریک ټوخی وکړ. "تاسو پوهیږئ چې موږ تر اوسه ستاسو بم نه دی ازمویلی."
  
  "او د دې اوریدلو سره، زه وینم چې تاسو غواړئ شیان ورو کړئ پداسې حال کې چې تاسو د نیولو هڅه کوئ. دا به نه کیږي، زما نوی ملګری. دا بالکل نه کیږي. ستاسو پولیس او اجنټان، اردو او اور وژونکي ممکن د تیلو د ماشین برخه وي، مګر دوی لاهم یو ماشین دی، او دا دوی یو څه وخت نیسي ترڅو سرعت ته ورسیږي. نو زه دا وخت ستاسو د جلا کولو لپاره کاروم. دا ډیر په زړه پوری دی، په ما باور وکړئ.
  
  "پیتیا له دې ټولو څخه څه ترلاسه کوي؟"
  
  مارش وخندل. "هو، زه فکر کوم چې تاسو پوهیږئ چې د راګامفینونو دا بې کاره ډله پدې وروستیو کې چاودنه شوې. ایا تر دې دمه نور کوم څه شتون لري؟ دوی د سیریل وژونکي ، یو رواني سټاکر ، میګالومانیک او د حسد څښتن لخوا رهبري شوي. دوی ټول یو شان وګڼل شول."
  
  په دې وخت کې، الیسیا ډریک ته نږدې شو. "نو موږ ته ووایه - دا بدمرغه چیرته دی؟"
  
  "او، نوې نجلۍ. ایا تاسو سپینه یا آسیایی یاست؟ شاید د هغه ډول څخه چې دا غږ کوي سرو زرو. ګرانې، که زه پوهیدم چې هغه چیرته دی، زه به یې تا ژوندی پوستکی پریږدم. ټیلر ویب تل یو شی غوښتل. هغه پیتیان هغه وخت پریښودل کله چې هغه پوه شو چې دوی چیرته پیدا کوي.
  
  "کوم په بازار کې وو؟" - ډریک وپوښتل، اوس وخت او معلومات دواړه ترلاسه کوي.
  
  "دا ځای د کرکې ډک دی، سمه ده؟ تصور وکړئ چې هلته شوي ټول معاملې به د راتلونکو لسیزو لپاره نړۍ اغیزه وکړي.
  
  "رامسیس هغه یو څه وپلورل ،" ډریک وویل ، هڅه یې وکړه.
  
  "هو. او زه ډاډه یم چې ستونزمن فرانسوي ساسیج پیټ لا دمخه تاسو ته ویلي چې دا څه دي. یا تاسو کولی شئ تل له هغه څخه همدا اوس پوښتنه وکړئ.
  
  نو دا یې تایید کړه. مارش دوی ته کتل، که څه هم په رستورانت کې یې سترګې نه وې. ډریک مور ته یو لنډ پیغام واستاوه. "تاسو موږ ته څنګه ووایاست چې ویب چیرته لاړ؟"
  
  "ښه، جدي، زه څوک یم، فاکس نیوز؟ بیا به تاسو زما څخه د نغدو پیسو غوښتنه وکړئ."
  
  "زه به د دې تروریستي ډنډ لپاره بسنه وکړم."
  
  "او بیرته په لاس کې کار ته." مارش دا ټکي وویل او بیا داسې بریښي چې ځان ساتي، ناڅاپه وخندل. "بخښنه، شخصي ټوکه. مګر اوس موږ د تعقیب کنټرول برخې سره ترسره شوي. اوس زه غواړم خپلې غوښتنې تاسو ته وړاندې کړم."
  
  "نو یوازې موږ ته ووایه." د الیسیا غږ ستړی و.
  
  "په دې کې څه مسخره ده؟ دا بم به چاودنه وکړي که زه په بشپړ ډول مطمئن نه شم. څوک پوهیږي، ګرانه، زه حتی پریکړه کولی شم چې ستاسو مالکیت وکړم.
  
  په یوه سمدستي کې، الیسیا د تګ لپاره چمتو ښکاري، د هغې سترګې او څرګندونې دومره سوځیدلي چې یو سوړ ځنګل ته اور واچوي.
  
  هغې په خندا وویل: "زه غواړم له تاسو سره یوازې پاتې شم."
  
  مارچ ودرېد، بیا په چټکۍ سره دوام وکړ. "د طبیعي تاریخ میوزیم، شل دقیقې."
  
  ډریک خپل ساعت ترتیب کړ. "او بیا؟"
  
  "هو، څه؟"
  
  "دا د معمارۍ یوه لویه برخه ده."
  
  "هو، ښه، که تاسو دا تر اوسه پورې کړی وي، زه وړاندیز کوم چې د جوز ګونزالیز په نوم یو نارینه امنیتي ساتونکی لرې کړئ. زموږ یو ملګري تیره شپه زما غوښتنې د خپل جاکټ په استر کې ګنډلې. د اسنادو د لیږدولو اصلي لاره، هو، او پرته له دې چې لیږونکي ته بیرته راستانه شي.
  
  ډریک ځواب ورنکړ، اکثره حیران و.
  
  مارش وویل: "زه پوهیږم چې تاسو څه فکر کوئ،" مارش بیا د حیرانتیا هوښیارتیا ښودلې. "ولې نه یوازې تاسو ته عکسونه راولیږئ او ما ته خبر راکړئ چې تاسو څه غواړئ؟ ښه، زه یو عجیب سړی یم. دوی راته وویل چې زه دوه اړخونه، دوه ذهنونه او دوه مخونه لرم، مګر زه دوی ته د دوه جلا ځانګړتیاوو په توګه ګورم. یوه برخه یې منحل ده، بله ټوټه ده. ته پوهیږې چې څه وایم؟"
  
  ډریک ټوخی وکړ. "البته زه پوهیږم چې تاسو څوک یاست."
  
  "ډیر ښه، نو زه پوهیږم چې تاسو به پوه شئ چې کله چې زه ستاسو څلور ټوټې شوي جسدونه په شاوخوا اوولس دقیقو کې وینم، زه به د حیرانتیا سره خوشحاله او په حیرانتیا سره ناراض احساس کړم. تا سره، تاسو سره. او اوس، الوداع."
  
  کرښه مړه شوه. ډریک په خپل ساعت کلیک وکړ.
  
  شل دقیقې.
  
  
  دوولسم څپرکی
  
  
  هیډن او کینیماکا د رامسیس سره وخت تیر کړ. ترهګر شهزاده په خپل شپږ فوټ مربع حجره کې له ځای څخه لرې ښکاریده: ناپاک، ګډوډ او که څه هم په ښکاره ډول ستړی شوی و، د پنجرې د زمري په څیر شاته روان و. هیډن د خپل بدن زغره واچوله، خپل ګلاک او اضافي مرمۍ یې وڅیړلې او له مانو څخه یې وغوښتل چې همداسې وکړي. له دې وروسته به هیڅ چانس شتون ونلري. رمسیس او مارچ دواړه ډیر هوښیار وګرځیدل چې کم اټکل یې شي.
  
  شاید د تروریزم افسانه په ریښتیا هغه ځای و چې هغه غوښتل وي.
  
  هیډن په دې شک وکړ، ډیر شک یې وکړ. د کلا دننه جګړه او د هغه د ساتونکي بې رحمه مرګ وښودله چې هغه څومره وتښتي. همدارنګه، ایا د هغه شهرت خراب شوی؟ ایا هغه باید د زیانونو د ترمیم لپاره لیواله نه وي؟ شاید، مګر انسان تر هغه ځایه ویجاړ شوی نه و چې بیا جوړ نشي. هیډن هغه ته په چټکۍ سره وکتل کله چې کینیماکا دوی ته د پلاستيکي څوکیو یوه جوړه راوړه.
  
  هیډن وویل: "په دې ښار کې اټومي وسلې شتون لري." "کوم چې زه ډاډه یم چې تاسو پوهیږئ ځکه چې تاسو د ټیلر ویب او جولین مارش سره معامله کړې. تاسو په دې ښار کې یاست، او که وخت راشي، موږ به ډاډ ترلاسه کړو چې تاسو د ځمکې لاندې نه یاست. البته ستاسو پیروان نه پوهیږي چې موږ تاسو لرو ..." هغې دا ورته پریښوده.
  
  رامسس ودرېد، په ستړيو سترګو یې هغې ته وکتل. "ستا مطلب، البته، یو فریب دی چیرې چې زما خلک به ډیر ژر مارش ووژني، د بم مسؤلیت په غاړه واخلي او چاودنه وکړي. تاسو باید دا د ویب او د هغه د ساتونکي څخه وپیژنئ، ځکه چې دوی یوازې هغه څوک دي چې پوهیدل. او تاسو دا هم پوهیږئ چې دوی یوازې زما امر ته انتظار باسي. هغه سر وخوځاوه، لکه ځان ته.
  
  هیډن انتظار وکړ. رمسیس هوښیار و، مګر د دې معنی دا نه وه چې هغه به ټپی شوی نه وي.
  
  رامسیس وویل: "دوی به چاودنه وکړي." "دوی به خپله پریکړه وکړي."
  
  کینیماکا وویل: "موږ کولی شو ستاسو وروستي څو ساعته نږدې د زغم وړ نه کړو."
  
  "تاسو نشئ کولی چې زه دا لغوه کړم ،" رامسیس وویل. "حتی د شکنجې له لارې. زه به د دې چاودنې مخه ونه نیسم."
  
  "تاسو څه غواړئ؟" هیډن وپوښتل.
  
  "مذاکرات به وشي."
  
  هغې هغه مطالعه کړه، د نوي نړۍ دښمن سره په کلکه یې وکتل. دې خلکو په بدل کې هیڅ نه غوښتل، دوی نه غوښتل چې خبرې اترې وکړي، او دوی په دې باور وو چې مرګ یوازې د جنت د سمبول په لور یو ګام دی. دا موږ چیرته پریږدي؟
  
  رښتیا، چیرته؟ هغه د خپلې وسلې لپاره وخندل. هغې وويل: "هغه څوک چې د ډله ييزې وژنې پرته نور څه نه غواړي ورسره معامله کول اسانه دي." "په سر کې د مرمۍ سره."
  
  رامسس خپل مخ د بارونو په لور فشار کړ. "بیا لاړ شه، لویدیځ کتیا."
  
  هیډن اړتیا نه درلوده چې د دې بې روحه سترګو کې د لیونتوب او لیوالتیا د لوستلو لپاره متخصص وي. پرته له کومې خبرې، هغې موضوع بدله کړه او د کوټې څخه ووتله، په احتیاط سره یې بهرنۍ دروازه د هغې شاته وتړله.
  
  تاسو هیڅکله ډیر محتاط نه شئ.
  
  په بله خونه کې د رابرټ قیمت حجره وه. هغې د احتمالي ګواښ او په دې کې د هغه د احتمالي رول له امله د منشي د ساتلو اجازه ترلاسه کړې وه. کله چې هغه او کینیماکا کوټې ته ننوتل، قیمت هغې ته په خندا ورته وکتل.
  
  "تاسو د بم په اړه څه پوهیږئ؟" - هغې پوښتنه وکړه. "او تاسو ولې په ایمیزون کې وئ، د ترهګرو بازار څخه لیدنه کوئ؟"
  
  قیمت د هغه په ټوټه کې ناست و. "زه یو وکیل ته اړتیا لرم. او ستا مطلب څه دی؟ بم؟"
  
  هیډن وویل "اټومی بم." "دلته په نیویارک کې. د خپل ځان سره مرسته وکړئ، د خندا ټوټه. همدا اوس د خپل ځان سره مرسته وکړئ چې موږ ته هغه څه ووایاست چې تاسو پوهیږئ."
  
  "په جدي توګه". د قیمت سترګې پراخې شوې. "زه هیڅ نه پوهیږم".
  
  "تاسو خیانت وکړ،" کینیماکا وویل، خپل بدن کیمرې ته نږدې حرکت کوي. "ایا تاسو غواړئ په یاد ولرئ؟ ستاسو د لمسیانو لپاره Epitaph. یا ایا تاسو د هغه توبه کونکي په توګه پیژندل کیږئ چې د نیویارک په ژغورلو کې یې مرسته کړې؟
  
  "هیڅکله چې تاسو دا په څومره خوږ ډول وایئ،" د قیمت غږ د یو کنډ مار مار په څیر وخوت. "ما د "بم" په اړه په هیڅ ډول خبرو اترو کې برخه نده اخیستې او زه هیڅ نه پوهیږم. اوس مهرباني وکړئ، زما وکیل.
  
  هیډن وویل: "زه به تاسو ته یو څه وخت درکړم." "بیا به زه رمسیس او تاسو یوځای په یوه حجره کې واچوم. تاسو کولی شئ دا مبارزه وکړئ. راځئ وګورو چې څوک لومړی خبرې کوي. هغه به د ژوند په پرتله مړ شي، او هغه غواړي چې هر ژوندی روح له ځانه سره بوځي. ته؟ بس ډاډه اوسئ چې ځان وژنه مه کوئ."
  
  قیمت لږ تر لږه د هغې د ځینو ټکو لخوا په قهر ښکاري. "بې له وکیل؟"
  
  هیډن مخ واړوه. "تاسو لعنت کړئ."
  
  منشي هغې ته وکتل. هیډن هغه دننه بند کړ او بیا مانو ته وګرځید. "کوم نظرونه؟"
  
  "زه حیران یم چې ایا ویب پدې کې ښکیل دی. هغه د تل لپاره یو شخصیت و."
  
  "دا ځل نه، مانو. ویب حتی نور زموږ تعقیب نه کوي. زه ډاډه یم چې دا ټول رامسیس او مارچ دي."
  
  "نو بیا څه شی دی؟"
  
  هیډن وویل: "زه نه پوهیږم چې موږ څنګه د ډریک او هلکانو سره مرسته کولی شو." "ټیم لا دمخه د دې ټولو په مینځ کې دی. وطن د نورو هر څه په پام کې نیولو سره، د پولیسو لخوا د دروازې ټکول، جاسوسانو ته چې د دوی د پیسو تر شا پټ پټ شوي، د اردو جوړونې او د NEST، د اټومي بیړني ملاتړ ټیم ته رسیدو پورې. پولیس په هر ځای کې دي، د هرڅه سره چې دوی لري. سیپران په لوړ خبرتیا کې دي. موږ باید د رامسیس د ماتولو لپاره یوه لاره پیدا کړو."
  
  "تاسو هغه ولیدل؟ تاسو څنګه یو سړی مات کړئ چې پروا نه کوي چې هغه ژوند کوي یا مړ کیږي؟"
  
  هیډن په غوسه ودرېد. "موږ باید هڅه وکړو. یا تاسو به یوازې پریږدئ؟ هرڅوک یو محرک لري. دا کیم یو څه ته پاملرنه کوي. د هغه بخت، د هغه ژوند، د هغه پټه کورنۍ؟ دلته باید یو څه وي چې موږ یې د مرستې لپاره کولی شو.
  
  کینیماکا هیله درلوده چې دوی کولی شي د کارین بلیک د کمپیوټر متخصص سره اړیکه ونیسي، مګر ښځه لاهم د هغې د فورټ بریګ رژیم کې نیول شوې وه. "راځه چې د کار په لټه کې شو."
  
  "او دعا وکړئ چې موږ وخت ولرو."
  
  "دوی د رامسیس په تمه دي چې مخکې لاړ شي. موږ یو څه وخت لرو."
  
  "تاسو هم دا واورئ لکه څنګه چې ما وکړل، منو. ډیر ژر یا وروسته به دوی مارش ووژني او هغه به غورځوي.
  
  
  دیارلس څپرکی
  
  
  ډهل د متضاد مخابراتو پیغامونو ته غوږ نیولی کله چې سمیټ خپل موټر د مینهټن د ګڼې ګوڼې په لارو کوڅو کې تیراوه. خوشبختانه، دوی باید لرې لاړ نه شي، او نه ټول کانکریټ شریانونه په بشپړه توګه بند شوي. داسې برېښېده چې د خبر ورکوونکو ټوله ډله په کې ښکېله وه، په کوټه کې له ټيټ کس څخه تر بډایه، کرغېړن میلیاردر او په منځ کې هر څوک. دا د متضاد راپورونو د ډیریدو لامل شو، مګر په کور کې دوی هر ممکنه هڅه وکړه چې باوري له تحریف شوي څخه جلا کړي.
  
  "دوه پیژندل شوي حجرې د نږدې جومات سره نږدې اړیکې لري ،" مور د خپل غوږ پیس له لارې دهل ته وویل. پته یې ورته لیکلې وه. "موږ هلته یو پټ اجنټ لرو، که څه هم هغه خورا نوی دی. وايي دا ځای ټوله ورځ جلا شوی دی."
  
  داهل هیڅکله داسې شخص نه و چې د هیڅ شی د منلو وړ وي. "دا په حقیقت کې د جومات په اصطلاح کې څه معنی لري؟"
  
  "دا څه معنی ورکوي؟ دا پدې مانا ده چې لعنت شه، هلته لاړ شه او لږترلږه د رامسیس حجرې پاکې کړه."
  
  "مدني ښکیلتیا؟"
  
  "د خبرو کولو لپاره ډیر څه نشته. مګر څوک چې هلته وي د لمونځ کولو امکان نلري. ټولې د کارونې خونې او د ځمکې لاندې خونې وپلټئ. او تیار شه. زما ملګری اکثرا اشتباهات نه کوي، او زه په دې اړه د هغه په هوښیارتیا باور لرم.
  
  ډیل معلومات خپاره کړل او همغږي یې GPS ته داخل کړل. خوشبختانه، دوی تقریبا د جومات په سر کې وو، او سمیټ سټیرینګ ویل د بند په لور واړول.
  
  "پروویډنس ،" لارین وویل.
  
  "هغه نوم چې ما خپل زوړ کټانا ته ورکړ." کینسي ساه ورکړه، په یاد.
  
  دهل د خپل واسکټ بکسونه کلک کړل. "موږ چمتو یو؟ ورته سیسټم. موږ سخت او ګړندي برید کوو ، خلکو. هیڅ رحم به نه وي".
  
  سمیټ انجن بند کړ. "زما سره کومه ستونزه نشته."
  
  سهار بیا هم دوی ته ښه راغلاست ووایه کله چې دوی له موټر څخه ښکته شول او د سړک په اوږدو کې جومات لټوي. نږدې یو سور او سپین ویښته وه چې بخار پکې راوتلی و. ودانۍ، په یوه څلورلارې کې موقعیت لري، دواړه کوڅې، د هغې رنګارنګ کړکۍ او د ټولنې اوږده برخه. د ودانۍ په چت کې یو کوچنی منار و، چې د شاوخوا کانکریټي مخونو د شالید په وړاندې عجیب او تقریبا ښکلی و. د کوڅې څخه ننوتنه د شیشې د یوې جوړې دروازې له لارې وه.
  
  داهل وویل: "موږ دننه ځو." "اوس حرکت وکړئ."
  
  دوی په قصدي توګه د سړک څخه تیریدل، د پراخو وسلو سره ترافیک ودرول. یو وقفه اوس کولی شي دوی هرڅه مصرف کړي.
  
  "غوره ځای،" سمیټ تبصره وکړه. "دا سخته ده چې هلته یوه ټاکل شوې ډله پیدا شي."
  
  دهل له مور سره اړیکه ونیوله. "موږ په خپل ځای یو. ایا تاسو زموږ لپاره نور څه لرئ؟"
  
  "هو. زما سړی ماته ډاډ راکوي چې کیمرې د ځمکې لاندې دي. هغه د منلو لپاره نږدې دی، مګر دومره نږدې نه دی چې نن ورځ زموږ سره مرسته وکړي.
  
  دهل دا خبر خپور کړ کله چې دوی له یوې بلې غاړې څخه تیریدل او د جومات مخکینۍ دروازې یې پرانیستې. د دوی د حواس لوړیدو سره، دوی ورو ورو دننه حرکت کوي، د دوی سترګې د یو څه تیاره رڼا سره سمون لري. د سپینو دیوالونو او چت رڼا منعکس کړه، د سرو زرو د رڼا فکسچر او د سره او سرو زرو نمونه غالۍ. دا ټول د نوم لیکنې ساحې شاته موقعیت درلود، چیرې چې سړي دوی ته د ناڅرګند شک سره وکتل.
  
  "ایا زه درسره مینه کولی شم؟"
  
  داهل خپل سپییر شناخته وښودله. "هو، ملګري، تاسو کولی شئ. تاسو کولی شئ موږ د ځمکې لاندې پټې دروازې ته بوځو."
  
  استقبال کوونکی ګډوډ ښکاریده. "دا څه شی دی، ټوکه ده؟"
  
  داهل خپل لاس ور اوږد کړ: "پرېږده."
  
  "ای، زه نشم کولی تاسو پریږدم -"
  
  داهل سړی له کميسه پورته کړ او په کاونټر کې يې کېښود. "زه فکر کوم چې ما یو طرف ته وویل."
  
  ډله په چټکۍ سره تیره شوه او د جومات اصلي ودانۍ ته ننوتل. سیمه خالي وه او شاته دروازې تړل شوې وې. ډهل د سمیټ او کینزي پوښ ته انتظار باسي او بیا یې دوه ځله ووهل. لرګي وويشل شول او تختې فرش ته ولوېدې. په دې وخت کې د شا له خوا د شور او شور غږونه واورېدل شول. ټیم پوستونه نیولي، سیمه یې پوښلې. درې ثانيې تېرې شوې او بيا د ځانګړو ځواکونو د قوماندان مخ او خولۍ د څنګ له دېواله راښکته شوه.
  
  "ایا تاسو ډیل یاست؟"
  
  سویډني وخندل. "هو؟"
  
  "مور موږ ته لیږلی دی. HIT. موږ دلته ستاسو د لوبې د ملاتړ لپاره راغلي یو."
  
  "زموږ لوبه؟"
  
  "هو. نوي معلومات. تاسو په غلط جومات کې یاست، او دوی په ژوره توګه کیندل شوي دي. دا به د دوی د ماتولو لپاره مخامخ برید وکړي. او موږ د پښو لپاره هدف یو."
  
  داهل دا خوښ نه کړ، مګر هغه دلته د کار کولو طرزالعمل، آداب پوهیده. دا زیان نه لري چې ځانګړي ځواکونه لا دمخه ښه ځای لري.
  
  داهل وویل: لاره وښایاست.
  
  "مونږه. صحیح جومات د سړک په اوږدو کې دی."
  
  "له بلې خوا ..." دهل قسم وکړ. "GPS ګونګ."
  
  "دوی یو بل ته ډیر نږدې دي." افسر سر وخوځاوه. "او دا د انګلیسي قسم کلمه زړه راښکونکې ده، مګر دا هغه وخت نه دی چې موږ خپل خنداګانې حرکت وکړو؟"
  
  دقیقې تیرې شوې کله چې ټیمونه ګډ شول او یو بریدګر ګوند یې رامینځته کړ کله چې دوی بیا له سړک څخه تیریدل. یو ځل راټول شو، بله شیبه یې ضایع نه کړه. په پراخه کچه برید پیل شو. سړي د ودانۍ مخې ته برید وکړ، دروازې یې ماتې کړې او لابی ته ننوتل. دویمه څپې د دوی له لارې تیرې شوې، د هغه ځایونو په لټه کې چې دوی ته ویل شوي وو. یوځل چې نیلي دروازه وموندل شوه، سړي په هغې باندې د چاودیدونکو توکو چارج واچاوه او چاودنه یې وکړه. یوه چاودنه وه، د دهل له توقع څخه ډیره پراخه وه، مګر د یوې وړانګې سره چې ځانګړي ځواکونه په ښکاره توګه شمیرل کیږي.
  
  مشر ورته وویل: "بوبي جال." "د دوی څخه به نور هم وي."
  
  سویډن یو څه اسانه ساه ورکړه، مخکې له دې چې د پټو اجنټانو په ارزښت پوه شي او اوس دوی ته د دوی حق ورکول هیر نکړي. پټه کار د پولیسو یو له تر ټولو ناوړه او ناوړه طریقې څخه و. دا یو نادر او ارزښتناکه اجنټ و چې کولی شي دښمن ته نفوذ وکړي او په دې توګه یې ژوند وژغوري.
  
  ځانګړي ځواکونه نږدې ویجاړې کوټې ته ننوتل، بیا یې لرې دروازې ته مخه کړه. دا خلاص و او پوښل شوی و چې په روښانه توګه د خونې ته د ننوتلو دروازه وه. لکه څنګه چې لومړی سړی نږدې شو، له لاندې څخه ډزې وشوې او یوه مرمۍ د کوټې په اوږدو کې ولګېده.
  
  دهل کینسي ته وکتل. "کوم نظرونه؟"
  
  "تاسو له ما وپوښتئ؟ ولې؟"
  
  "شاید ځکه چې زه تصور کولی شم تاسو پخپله داسې خونه لرئ."
  
  "د بوش په شاوخوا کې مه وهئ، لعنت دی، ډیل، سمه ده؟ زه ستاسو د څارویو قاچاق وړونکی نه یم. زه یوازې دلته یم ځکه چې ... "
  
  "هو، تاسو ولې دلته یاست؟"
  
  "زه واقعیا غواړم پوه شم. شاید زه پریږدم ..." هغې خپګان وکړ، بیا یې ساه ورکړه. "واورئ، شاید بله لاره وي. یو هوښیار مجرم به د تېښتې د ډاډمنې لارې پرته هلته ښکته نشي. مګر د اصلي ترهګرو حجرو سره؟ له داسې ځان وژونکو غلو سره څوک پېژني؟"
  
  د هغه تر څنګ ناست د ځانګړو ځواکونو قومندان وویل: "موږ د فکر کولو وخت نه لرو. "دا د دې هلکانو لپاره رولربال دی."
  
  ډهل په داسې حال کې ولیدل چې ټیم خپل فلش بینګ لاسي بمونه د کینزي د خبرو په اړه فکر کولو. په عمدي توګه سخت، هغه باور درلود چې د دوی تر شا د پاملرنې زړه، یا لږ تر لږه د یو مات شوي پاتې شونې پاتې دي. کینسي د دې ټوټو سره یوځای کولو کې د مرستې لپاره یو څه ته اړتیا درلوده - مګر هغه څومره وخت کولی شي پرته له دې چې ټولې هیلې له لاسه ورکړي لټون وکړي؟ شاید دا کښتۍ لا دمخه ویجاړه شوې وي.
  
  د SWAT ټیم اشاره وکړه چې دوی چمتو دي او بیا یې د لرګیو زینې په کارولو سره د اور په څیر لیونۍ بڼه خپره کړه. کله چې لاسي بمونه راښکته شول او بیا چاودنه وشوه، ټیمونو مشري په غاړه واخیسته، داهل د قطب د پوستې لپاره قوماندان فشار راوړ.
  
  سمیټ تېر شو. "خپلې پښې حرکت وکړئ."
  
  په تیښته، دوی سمدلاسه د ماشین ټوپک له ډزو سره مخامخ شول. داهل مخکې له دې چې په عمدي توګه په پرله پسې توګه څلور پوړونه ښکته کړي، خپل تومانچه راوباسي او بیرته ډزې وکړي، د خځلو فرش، د میز پښو او د وسلو بکسونه ولیدل. سمیټ د هغه په وړاندې وخوځاوه، لاندې ته وغورځید او څنګ ته یې وخوځاوه. د سوات ټیم له شا څخه پرمختگ وکړ، د اور په لیکه کې یې نه ودرېد. ګولۍ د ډزو وروسته بیرته راګرځیدلې، وژونکي وژونکي د حوزو د پاسه سوري کړي او د ګنډو دیوالونو ټوټې ټوټې کړي. کله چې داهل په ځمکه کې په ډیره ښکته کې ووهله، هغه سمدستي د سکریپټ ستاینه وکړه.
  
  دلته د حجرو څلور غړي وو، کوم چې د هغه څه سره سمون لري چې دوی په تیرو حجرو کې لیدلي وو. درې یې په زنګنونو ولاړ وو، له غوږونو یې وینې روانې وې، لاسونه یې تر تندې نیولي وو، په داسې حال کې چې څلورم بې زیانه ښکارېده او پر خپلو بریدګرو یې سختې ډزې کولې. شاید درې نورو هغه پوښلی وي، مګر داهل سمدلاسه د ژوندي بندیانو د ترلاسه کولو لپاره لاره وموندله او ډزې یې وکړې.
  
  "اې نه!" د ځانګړو ځواکونو مشر په ناڅرګنده توګه د هغه څخه تېر شو.
  
  "هې!" دهل غږ کړ. "څه-"
  
  د بدترین دوزخ په مینځ کې ، یوازې هغه څوک چې دمخه یې تجربه کړې وي پرته له ځنډه عمل کولی شي. د ځانګړو ځواکونو مشر په څرګند ډول د هغه نښه، یو څه پیژندل، او یوازې د خپلو همکارانو د ژوند په اړه فکر کاوه. لکه څنګه چې دهل خپل محرک راښکاره کړ، هغه ولیدل چې ترهګر له یوه لاس څخه یو بار وړونکی لاسي بم وغورځاوه او خپله وسله یې له بل سره وغورځوله.
  
  "د رامسیس لپاره!" - هغه چیغه کړه.
  
  حوزه د مرګ جال وه، یوه وړه کوټه وه چیرې چې دا مخلوق خپل ښکار راپاراوه. د کوټې په شاوخوا کې نور جالونه هم پراته دي، هغه جالونه چې د شاریپینل د چاودلو په وخت کې رامینځته کیږي. داهل ترهګر د سترګو په مینځ کې وویشتل، که څه هم هغه پوهیده چې اشاره خالصه علمي وه - دا به دوی ونه ژغورل شي.
  
  په دې کوچنۍ کوټه کې نه چې د خښتو دیوالونه لري، په سختو شرایطو کې، لکه څنګه چې د لاسي بم له چاودلو دمخه وروستۍ ثانیې شمیرل کیږي.
  
  
  څوارلسم څپرکی
  
  
  دهل وليدل چې نړۍ په تياره کې ډوب شوه. هغه ولیدل چې څنګه وخت په چټکۍ سره ګړندی شوی، څنګه د هر ژوندي زړه ضربان په نه ختمیدونکي شیبو کې اندازه کیږي. لکه څنګه چې لاسي بم وغورځید، د ځمکې څخه دوړو او کثافاتو په یوه کوچني ورېځ کې د هغه مرمۍ د ترهګرو سر ته ننوته، مخکې له دې چې د هغه له شا څخه ووځي او د وینو د پراخې څاڅکي په مینځ کې دیوال ته وخوت. بدن کمزوری شوی، ژوند لا دمخه تللی دی. لاسي بم د دوهم ریکوچټ لپاره وغورځید، او دهل د خپل مخ څخه د ټوپک په لرې کولو پیل وکړ.
  
  قیمتي ثانیې پاتې شوې.
  
  درې واړه تروریستان لا هم په زنګنو ولاړ وو، ژړل او ماتې یې خوړلې او نه یې لیدل چې څه را روان دي. د ځانګړو ځواکونو هلکانو هڅه کوله چې خپل حوصلې محدودې کړي یا بیرته قدمونه پورته کړي.
  
  سمېت خپله سترګه داهل ته واړوله، د هغه د ژوند وروستی لید.
  
  ډهل پوهیده چې کینسي، لارین او یورګي د زینو په سر کې دي، او د یوې شیبې لپاره یې هیله درلوده چې دوی د زلزلې له مرکز څخه ډیر لرې وي.
  
  او بیا هم، دا ټول زما د ماشومانو لپاره دي ...
  
  لاسي بم د دوهم ریکوشیټ په چوکۍ کې وچاودید، هغه غږ چې د سویډن تر ټولو لوړ غږ یې اوریدلی و. بیا ټول غږونه ناڅاپه مړه شول ځکه چې فکر ورک شو ...
  
  د هغه سترګې مخ په وړاندې ولاړې وې او هغه باور نه شو کولی چې دوی څه ویني.
  
  د سوات مشر په چټکۍ سره د هغه په وړاندې منډه کړه، پوهیده چې څه راځي او د امکان تر حده د ډیرو خلکو د ژغورلو هوډ یې درلود، سمدستي پوه شو چې هغه یوازینی کس دی چې دا یې کولی شي. د هغه منډې وهلو هغه د لاسي بم څخه پورته پورته کړ، او هغه ته یې اجازه ورکړه چې د چاودیدو څخه یوه ثانیه مخکې په مستقیم ډول په هغې باندې راښکته شي. د کیولر، غوښې او هډوکي له لارې، دا چاودنه وکړه، مګر هغه څوک چې ولاړ وو، په خونه کې خپل ځای ته ځنځير نه و. چاودنه وچاودیده او وروسته مړ شو.
  
  دهل خپله ستوني پاکه کړه، په خپلو سترګو یې باور نه کاوه. د هغه د همکارانو وقف تل هغه ته عاجز و، مګر دا په بل کچه وه.
  
  زه نه وم ... زه د هغه نوم هم نه پوهیږم.
  
  او بیا هم تروریستان د هغه په وړاندې ودریدل.
  
  داهل وروستې څو قدمه لاندې منډه کړه، اوښکې یې د سترګو په رپیدو روانې وې حتی په داسې حال کې چې هغه درې سړي په شا وخوړل. سمیټ خپل جاکټونه وغورځول. په لیدو کې هیڅ چاودیدونکي واسکټونه نه وو، مګر یو سړی په خوله کې غوړ شوی و حتی په داسې حال کې چې سمیټ د هغه څنګ ته وخوځاوه. بل په غم کې په ژړا شو. دریم په ځمکه کې ایښودل شوی و، بې حرکته. داهل د خپل نفرت سره د یو قطبي خولۍ په څیر د سړي ویرونکي سترګې ولیدل. کینزي ورغی او د سویډن پام یې ځان ته را واړاوه، ډهل ته یې وکتل، د هغې یخې نیلي سترګې دومره روښانه، سړې او له احساساتو ډکې وې چې دوی د یوې پراخې، تیاره منظرې په څیر ښکاري، او یوازې هغه خبرې یې خولې کولې چې هغه یې ویلې.
  
  "هغه موږ د خپل ځان په قربانولو وژغوره. زه ... زه د هغه په پرتله ډیر نیمګړی احساس کوم.
  
  داهل، په خپلو ټولو ورځو کې، هیڅکله ځان د نظر ورکولو توان نه درلود. هغه همدا اوس وکړ.
  
  سمیټ ټول درې سړي وپلټل، نور لاسي بمونه، مرمۍ او کوچنۍ وسلې یې وموندلې. په جیبونو کې کاغذونه او نوټونه ټوټه ټوټه شوي وو، نو راټول شوي سړي د دوی په مینځ کې ګنډل پیل کړل.
  
  نور د خپل سقوط شوي مشر سره نږدې شول، سرونه یې ټیټ کړل. یو سړی ښکته شو او د افسر شا ته یې لاس واچاوه.
  
  دریم تروریست مړ شو، که څه هم زهر یې وخوړل، د هغه د همکارانو په پرتله د زهر اغیز کولو لپاره ډیر وخت واخیست. دهل په بې حسۍ وکتل. کله چې د هغه د غوږ ټوټې غږېدې او د مور غږ د هغه سر ډک کړ، هغه غوږ نیولی مګر د ځواب په اړه یې فکر نه کاوه.
  
  "پنځه کیمرې،" مور ورته وویل. "زموږ سرچینې موندلې چې رامسیس یوازې پنځه کیمرې لري. تاسو دوه سره مخامخ شوي یاست، کوم چې درې پاتې دي. ایا تاسو زما لپاره کوم نوي معلومات لرئ، ډیل؟ سلام؟ ایا هم دلته یې؟ دا څه بدبختی روانه ده؟"
  
  لیونی سویډن یوه کوچنۍ تڼۍ فشار کړه چې مور یې خاموشه کړه. هغه غوښتل لږ تر لږه د څو ثانیو لپاره په چوپتیا کې خپل درناوی څرګند کړي. د ټولو نارینه او ښځو په څیر، هغه یوازې د یو سړي د لویې قربانۍ له امله ژوندی پاتې شو. دا سړی به بیا هیڅکله د ورځې رڼا یا د لمر لوېدو ته ونه ګوري او یا به د خپل مخ په اوږدو کې د ګرمې هوا احساس وکړي. Dahl به دا د هغه لپاره تجربه کړي.
  
  تر څو چې ژوندی وو.
  
  
  پنځلسم څپرکی
  
  
  اوولس دقیقې.
  
  ډریک د بو مشري تعقیب کړه، په 59 کې کیڼ اړخ ته کیناست او مستقیم ګډوډي ته لاړ چې د کولمبس حلقه وه. بیرغونه د ودانیو څخه د هغه کیڼ لور ته پورته کیدل، او د هغه ښي خوا ته د ونو سره یو شنه پټه وه. د دوی په مخ کې د اپارتمان ودانۍ ولاړه وه، چې ډیری یې د شیشې څخه جوړه شوې وه، کړکۍ یې د لمر په وړانګو کې د ښه راغلاست سره روښانه کوي. ژېړ ټکسي د سړک غاړې ته راښکته شوه، چلوونکی یې تمه درلوده چې څلور ښه جامې اغوستونکي د هغه شاته د سړک غاړې ته راننوځي، خو بیو هغه سړي ته بل نظر هم ورنه کړ. دایره د آبشارونو، مجسمو او څوکیو سره یو پراخه کانکریټ ځای و. سیلانیان دلته او هلته ګرځیدل، خپل بکسونه یې بیا ډکول او اوبه یې څښلې. ډریک د خولو ورزشکارانو د ډلې له مینځ څخه تیر شو، بیا د ونو لاندې منډه کړه چې لږترلږه یو څه سیوري یې چمتو کړې.
  
  د تورو سترګو د لید څخه بهر.
  
  د سختو، سختو کوڅو تر منځ توپیر د دوی ډیری انتها سره - عالي ، بې ترتیبه اسماني ودانۍ چې د ګریډ په اوږدو کې د دودیزو کلیساګانو په مینځ کې د ځای په لټه کې دي - او مطلق سوله او ارامي چې د هغه ښي خوا ته په شنه شنو کې واکمنه وه ډریک د حقیقت له احساس سره ډک کړ. دا ځای څومره لیونی وو؟ دا څومره خوب دی؟ توپیرونه د تصور وړ خورا خورا وو.
  
  هغه حیران و چې مارش څومره نږدې دوی ګوري، مګر ډیر پام یې نه کاوه. دا کولی شي د یو کس د مړینې لامل شي. بیرته کور ته، دوی حتی اوس هڅه کوله چې چینل ومومي نو دوی کولی شي دا بیرته د هغې سرچینې ته ومومي.
  
  روښانه اورب ورو ورو کیڼ اړخ ته وګرځید لکه څنګه چې ګروپ ګړندی شو. الیسیا او می نږدې شاته روان وو، لیدل خو یې نشو کولی خپل ټول وړتیاوې په دې سرعت کې وکاروي. دښمن هرچیرې، هر څوک کیدی شي. د رنګ شوي کړکیو سره یو تیریدونکي سیډان نږدې معاینې ته اړتیا درلوده، مګر په لرې واټن کې ورک شو.
  
  ډریک وخت چیک کړ. یوولس دقیقې پاتې دي.
  
  او بیا هم هغه شیبې چې په دوهمه ثانیه کې ټیک شوي. بو د یوې سپکې خړ ودانۍ په څیر ورو شو چې ډریک سمدلاسه پیژندل شوی د سړک په اوږدو کې څرګند شو. لا تر اوسه روان دی، هغه الیسیا او می ته وګرځید. "په ورته ودانۍ کې چیرې چې موږ د اوډین سره د کیسې پرمهال جګړه وکړه. لعنت، داسې احساس کوي چې د ژوند وخت تیر شوی دی.
  
  "آیا هلیکوپتر لوري ته نه وه غورځېدلې؟" الیسیا وپوښتل.
  
  "هو هو، او موږ د ټیرانوسورس ریکس لخوا برید وکړ."
  
  د طبیعي تاریخ میوزیم د دې زاویې څخه نسبتا کوچنی ښکاري، یو غلط فهم که چیرې شتون ولري. د سړک له غاړې څخه مخکینۍ دروازې ته مرحلې وې، چې دا مهال د سیلانیانو له یوې ډلې ډکې وې. د ډیزلو او پټرول مخلوط بوی په دوی برید وکړ کله چې دوی د سړک غاړې ته ودرول. د انجنونو شور، د هارنونو غږ او کله ناکله چیغې لاهم د دوی حواس ځوروي، مګر لږترلږه دلته شاوخوا ډیر ترافیک و.
  
  "اوس مه ودریږه،" الیسیا وویل. "موږ نه پوهیږو چې امنیت به چیرته وي."
  
  ډریک هڅه وکړه چې ترافیک ودروي او دوی ته د تیریدو اجازه ورکړي. "راځئ هیله لرو چې هغه ونه ویل چې هغه ناروغ دی."
  
  خوشبختانه، لږ ترافیک شتون درلود او ډله وتوانیدله چې په اسانۍ سره د سړک څخه تیر شي. یوځل د میوزیم د پښو لاندې ، دوی په پورته کیدو پیل وکړ ، مګر ناڅاپه ودریدل کله چې دوی د دوی شاته د ټایرونو یو لوړ غږ واورېد.
  
  ډریک فکر وکړ: اوه دقیقې.
  
  دوی د نه چیک شوي جنون یوه صحنه شوه. څلور سړي له موټر څخه راښکته شول، ټوپکونه په تیاره کې وو. ډریک هڅه وکړه چې تیښته وکړي، د میوزیم له دروازو څخه یې ټوپ کړ او لیدونکي یې خپاره کړل. بو په چټکۍ سره خپله وسله راواخیستله او د دښمن هدف یې ونیو. ډزې وشوې. چیغې د سهار ټوټې ټوټې کړې.
  
  ډریک لوړ کودتا وکړه او یو ټیټ ګونډه یې وغورځوله، کله چې هغه د فرش په لور وخوځاوه او درد یې له پامه غورځاوه چیرې چې د هغه اوږه د هغه د بدن بشپړ ځواک اخیستی و. برید کوونکی د سیډان په هډ باندې کودتا وکړه او لا دمخه یې مائی د ټوپک په ډزو نیولې وه. ډریک د موټر په لور وخوت او بیا ودرېد، خوشبختانه د ټوپک لاس ته د رسیدو په حال کې و. هغه خپل لاس اوږد کړ، یو ډیر ګواښ شو او د پاملرنې غوښتنه یې وکړه.
  
  الیسیا بله لاره وخوړه، ګامونه یې پاک کړل او د تیوډور روزویلټ د استراتی مجسمې د هغې او د هغې برید کونکو ترمنځ یې ځای په ځای کړ. سره له دې، دوی ډزې وکړې، ګولۍ د برونزو کاسټینګ سره ټکر شوې. الیسیا خپله وسله راواخیستله او بل اړخ ته یې وخوت. دوه سړي اوس د موټرو په سر کې وو، بشپړ هدفونه یې جوړول. ملکي خلک ټولو لورو ته ورغلل، سیمه یې پاکه کړه. هغې تروریست په نښه کړ، چې په ګونډو شو، خو د اور د پرله پسې جریان د هغې په لور روان شو، چې هغه یې اړ کړ، چې پټې کړي.
  
  می او بو د میوزیم اصلي دروازې ته نږدې په یوه کوچنۍ نښه شوي آرشیف کې کښینول، په ټینګه سره ودریدل ترڅو د ګولیو له جریان څخه مخنیوی وکړي چې د تیږو د کار له لارې د دوی لاره وهلې. بیو دیوال ته مخامخ ودریده، د حرکت کولو توان یې نه درلود، مګر می بهر ته کتل، هغې بیرته فرانسوي ته وګرځاوه.
  
  "دا ... عجیب دی،" بیورګارډ شکایت وکړ.
  
  مای ځواب ورکړ: "او دا ډیر بختور دی چې تاسو د سرې په څیر پتلی یاست." هغې خپل سر ودراوه او یو والی یې وویشته. "تاسو پوهیږئ، کله چې موږ په لومړي ځل تاسو سره مخامخ شو، تاسو ډیری وختونه د دیوالونو درزونو تر منځ تیریدل."
  
  "دا به همدا اوس ګټور وي."
  
  "لکه لوګي." مۍ بیا په شا وخوت، بیرته یې اور واخیست. ګولۍ د هغې د سر څخه پورته لاره تعقیب کړه.
  
  "ایا موږ کولی شو حرکت وکړو؟"
  
  "نه پرته لدې چې تاسو غواړې چې ګوزار شي."
  
  ډریک پوه شو چې هغه د خپلې وسلې کارولو وخت نه لري، نو هغه هڅه وکړه چې د خپل مخالف وسله ودروي. هغه ډیر ناوخته پوه شو چې هغه نشي کولی هغه ته ورسیږي - هغه سړی ډیر لوړ و - او بیا یې ولیدل چې بیرل د هغه په لور وګرځید.
  
  هیڅ ځای نه ځم.
  
  جبلت هغه د توغندي په څیر سور کړ. شاته تګ، هغه د موټر کړکۍ ته ټک ورکړ، شیشې یې ماتې کړې، او بیا د کوتر دننه دننه شو لکه څنګه چې ترهګر ډزې پیل کړې. د هغه تر شا، د فرش څاڅکي وهل. ډریک د موټر چلوونکي څوکۍ ته د تشې له لارې راښکته شو، څرمن ټوخی کول، د څوکیو شکل د هغه لپاره تیریدل ستونزمن کوي. هغه پوهیده چې څه راځي. مرمۍ د موټر چت، څوکۍ او فرش ته ننوتلې ده. ډریک په چټکۍ سره بدل شو. په مرکز کې د دستکشې کڅوړه او دوه لوی کپ لرونکي درلودل چې هغه ته یې د نیولو لپاره یو څه ورکړل کله چې هغه خپل بدن د مسافرینو څوکۍ ته پورته کړ. نورې ګولۍ په بې رحمۍ سره د چت له لارې ولګېدې. ډریک چیغې کړې، د وخت اخیستلو هڅه کوي. جریان د یوې شیبې لپاره ودرول شو ، مګر بیا ، لکه څنګه چې ډریک شاته تکیه وکړه او کړکۍ یې بار کړه ، دا بیا په خورا سرعت سره پیل شو.
  
  ډریک شاته سیټ ته پورته شو، یوه مرمۍ یې د شا په منځ کې د ګازرې سوځولې. هغه خپل ځان په یوه ناپاکه ډنډ کې وموند، د تنفس څخه بهر او د نظرونو څخه بهر. یوه شیبه به د شوټر د بندیدو لامل شوی وي، او بیا سړی د الیسیا تر اور لاندې راغی. ډریک له دننه څخه شاته دروازه خلاصه کړه او بهر وغورځید ، مخ په کانکریټ کې ښخ شوی و او نشي کولی چې وګوري چیرې لاړ شي.
  
  پرته له...
  
  د موټر لاندې. هغه وګرځېد، په سختۍ سره د موټر لاندې مناسب و. اوس هغه تور چیسیس، پایپونه او د وتلو سیسټم ولید. یوه بله مرمۍ له پورته څخه توغول شوې، د هغه د پښو د وی شکل شوي عضلاتو تر منځ یو واټن وهلی. ډریک ساه واخیسته، په نرمۍ سره سیستی وهل.
  
  دوه کسان کولی شي دا لوبه وکړي.
  
  د خپلو پښو په بدلولو سره، هغه خپل بدن دې ته اړ کړ چې د ځمکې سره د موټر مخې ته حرکت وکړي، د هغه د تګ په وخت کې خپل ګلوک انځوروي. بیا، د پخوانۍ مرمۍ سوري په نښه کولو سره، هغه اټکل وکړ چې سړی چیرته و. هغه په پرله پسې ډول شپږ ډزې وکړې، هر ځل خپل موقف لږ څه بدل کړ، او بیا په چټکۍ سره د موټر لاندې څخه ووت.
  
  تروریست د هغه څنګ ته ولوید، د هغه معده یې ونیوله. ټوپک د هغه څنګ ته د ټکر سره ولوېد. لکه څنګه چې هغه په زړه پورې دې ته رسیدلی، او همدارنګه د هغه کمربند، ډریک هغه په خالي ځای کې ډزې وکړې. خطرونه د خطرونو اخیستلو لپاره خورا لوی وو، نفوس ډیر زیان منونکی و. د هغه په عضلاتو کې درد هغه ځوروي ځکه چې هغه بیا د مستقیم ودریدو لپاره مبارزه کوله، د موټر په هډ کې یې کتل.
  
  الیسیا د روزویلټ مجسمې شاته کودتا وکړه، څو ګولۍ یې وویشتلې مخکې له دې چې بیا ورک شي. د هغې هدف د بل موټر مخې ته و. دوو نورو ترهګرو هڅه وکړه چې په می او بو کې هدف وګرځوي، داسې بریښي چې یو څه په دیوال کې راښکته شوي وي، مګر د می دقیقې ډزې د ترهګرو مخه ونیوله.
  
  ډریک خپل ساعت ته وکتل.
  
  دوه دقیقې.
  
  دوی ښه او ریښتیني وو.
  
  
  شپاړسم څپرکی
  
  
  ډریک د ترهګرو سره مخ شو. د خپل HK خوشې کولو سره، هغه په دوو تمرکز وکړ چې بو او می ځوروي. یو ناڅاپه راښکته شو، د هغه ژوند په ټول کانکریټ کې خپور شو، د سخت زړه لپاره یو ستونزمن مرګ. بل په وروستي شیبه کې شاته وګرځید، یوه ګولۍ یې واخیسته، مګر بیا هم وتوانید چې بیرته ډزې وکړي. ډریک د ګولیو سره د سړي تور تعقیب کړ، او د هغه په پایله کې مړ شو. په نهایت کې ، سړی د تګ لپاره هیڅ ځای نه درلود او ودرېد ، بیا ناست شو او د می په لور یې یو وروستی ډزې وکړې ځکه چې د ډریک ټوپک د هغه ګواښ پای ته ورساوه.
  
  می دا ولیدل او بو یې فرش ته ونیوه. فرانسوي مظاهره وکړه، په یوه ناڅاپه ډنډ کې ښکته شوه، مګر می هغه په خپل کوڼۍ سره په سر کې ښکته کړ او د حرکت کولو مخه یې ونیوله. ټوټې له دیوال څخه په سمه توګه راوتلې چیرې چې د دوی سرونه وو.
  
  بو پورته وکتل. "مرسي، مای."
  
  "کی نی سیناید."
  
  ډریک تر دې دمه د وروستي پاتې ترهګر پام ځانته اړولی و، مګر هیڅ شی یې مهم نه و. یوازې د هغه په روح کې سخت ویره مهمه وه. یوازې د هغه د زړه نا امیده وهل مهم وو.
  
  دوی د وخت نیټه له لاسه ورکړه.
  
  د هغه روح یو څه لوړ شو کله چې هغه ولیدل چې می او بو میوزیم ته تښتیدلي، او بیا ایلیسیا له پټیدو څخه راووتله ترڅو وروستی ترهګر هغه سخت دوزخ ته واستوي چې هغه یې مستحق و. یو بل سړی په سړک کې وینه توییږي. یو بل روح له لاسه ورکړ او قرباني شو.
  
  دوی بې پایه وو، دا خلک. دوی یو طوفان سمندر وو.
  
  ډریک بیا وروستی ، احتمالا مړ ، ترهګر ولید او ودرېد. ډریک فکر کاوه چې هغه باید واسکټ اغوستی وي. په اوږو يې هدف وګرځاوه او ډزې يې وکړې، خو مرمۍ يې يوازې په ملي مترۍ کې په نښه کړه. ورو تنفس کول، هغه د دویم شاټ هدف وټاکه. اوس سړی په زنګنونو کېناست او بیا ودرېد، او بله شیبه د خلکو، لیدونکو، ځایی خلکو او کیمرې لرونکو ماشومانو په ډله کې راښکته شو چې هڅه یې کوله په فیسبوک یا انسټاګرام کې د خپل شهرت شیبې ونیسي.
  
  ډریک د الیسیا په لور وخوځېد. "نو دا د رامسیس حجرو څخه یو و؟"
  
  "څلور سړي. بالکل لکه څنګه چې داهل تشریح کړی. دا به دریم سیل وي چې موږ د ټیم په توګه ورسره مخ شوي یو.
  
  "او موږ لاهم د مارچ شرایط نه پوهیږو."
  
  الیسیا شاوخوا کوڅې ، سړک او ولاړ ، پریښودل شوي موټرو ته وکتل. هغه بیا شاته شوه کله چې د می چیغې د دوی پام ځانته راواړوه.
  
  "موږ یو ساتونکی لرو!"
  
  ډریک په چټکۍ سره ګامونه پورته کړل، سر یې ښکته کړ، حتی هڅه یې نه کوله چې خپله وسله لرې کړي. دا هر څه وو، دا د دوی ټوله نړۍ وه. که مارش غږ کړی وای، دوی ممکن
  
  جوس ګونزالیز هغه ته ګرځنده تلیفون ورکړ. "ایا تاسو هماغه انګریزان یاست؟"
  
  ډریک خپلې سترګې وتړلې او وسیله یې غوږ ته واچوله. "دلدل. تاسو s تلفظ کوئ -"
  
  د پیتیا خندا هغه مداخله وکړه. "اوس، اوس، د عامو لعنتي کلمو څخه کار مه اخلئ. لعنت د نا لوستو لپاره دی، یا ورته وویل شو. یا دا بل ډول دی؟ خو مبارک شه، زما نوی ملګری، تاسو ژوندی یاست!
  
  "دا به موږ ته د ماتې ورکولو لپاره له څو ګوتو څخه ډیر وخت ونیسي."
  
  "هو، زه ډاډه یم. ایا اټومي بم دا کولی شي؟
  
  ډریک داسې احساس کاوه چې هغه کولی شي خپل قهرجن څرګندونو ته د تل لپاره دوام ورکړي، مګر هغه د خولې د بندولو لپاره شعوري هڅه وکړه. الیسیا، می او بیو د تلیفون شاوخوا ځړول ځکه چې جوس ګونزالیز د وړاندوینې احساس سره ولیدل.
  
  " پیشو ستا ژبه تیره کړه؟ اوه، او ولې، تاسو ولې د ګونزالیز زنګونو ته ځواب نه ورکوئ؟"
  
  ډریک خپل پورتنۍ شونډه وویشتله تر هغه چې وینې بهیدل پیل کړي. "زه دلته یم."
  
  "هو، هو، زه یې ګورم. خو ته څلور دقیقې مخکې چیرته وې؟
  
  ډریک غلی پاتې شو.
  
  "بیوزله زوړ جوس باید پخپله تلیفون ته ځواب ووایی. زه نه پوهیدم چې زه د څه په اړه خبرې کوم."
  
  ډریک هڅه وکړه چې مارش ته پام وکړي. "موږ یو جاکټ لرو. چیرته-"
  
  "تاسو زما خبره نه اورئ، انګلیسي. تاسو ناوخته یاست. ایا تاسو د ناوخته کیدو سزا په یاد لرئ؟"
  
  "دلدل. شاوخوا غلا کول بند کړئ. ته غواړې چې ستا غوښتنې پوره شي او که نه؟
  
  "زما غوښتنې؟ ښه، البته دوی به ترسره شي کله چې زه پریکړه وکړم چې زه ښه او چمتو یم. اوس ، تاسو درې واړه ، ښه سرتیري اوسئ او هلته انتظار وکړئ. زه به یوازې د یو څو لیدو امر وکړم.
  
  ډریک قسم وکړ. "داسې مه کوه. ته د داسې کولو جرات مه کوه!"
  
  "په چټکۍ سره خبرې وکړئ."
  
  کرښه مړه شوه. ډریک درې جوړه ویده سترګو ته وکتل او پوه شو چې دا یوازې د هغه خپل عکسونه دي. دوی ناکام شول.
  
  د یوې لویې هڅې سره، هغه په دې وتوانید چې د تلیفون له مینځلو څخه ځان وساتي. الیسیا دا پخپله واخیسته چې وطن ته د نږدې ګواښ راپور ورکړي. مای ګونزالس ته اړ کړ چې خپل جاکټ لرې کړي.
  
  هغې وویل: "راځئ چې دا پای ته ورسوو." "موږ د هغه څه سره معامله کوو چې زموږ په مخ کې دي او د راتلونکي لپاره چمتووالی نیسو."
  
  ډریک افقونه سکین کړل ، کانکریټ او د ونې په لیکه کې ، په ذهن او زړه کې لرې ، د مارچ د ارادې خورا مفکورې سره ټوټه ټوټه. بې ګناه به په راتلونکو څو دقیقو کې مړه شي، او که هغه بیا ناکام شي، نور به ډیر شي.
  
  هغه وويل: "په مارچ کې به دا بم وچاوديد شي." "هر څه چې هغه وايي. که موږ یې ونه موندل، ټوله نړۍ به زیانمنه شي. موږ په یوه څنډه کې ولاړ یو ... "
  
  
  اوولسم څپرکی
  
  
  مارچ وخندل او په ژړا سره یې تلیفون ودراوه. زوي ځان نور هم هغه ته نږدې کړ. هغې وویل: "تاسو یقینا هغه وښوده."
  
  "هو هو، او اوس زه به هغه نور هم وښیم."
  
  مارش یو بل سوځونکی ګرځنده تلیفون واخیست او هغه شمیره یې چیک کړه چې دمخه یې په خپل حافظه کې زیرمه کړې وه. ډاډه شو چې دا هغه څه دي چې ورته اړتیا وه، هغه په چټکۍ سره شمیره ډایل کړه او انتظار یې وکړ. هغه غږ چې ځواب ورکړ، سخت او مسلط، د هغه هیلې تایید کړې.
  
  هغه وویل: "تاسو پوهیږئ چې څه وکړئ."
  
  "یو؟ یا دوه؟
  
  "دوه، لکه څنګه چې موږ موافقه وکړه. بیا که زه تاسو ته اړتیا لرم نو لاړ شه."
  
  "البته، مشر. زه د خپل ګرځنده تلیفون ایپ له لارې تازه ساتل شوی وم. زه به خامخا د دې عمل څخه یو څه خوند واخلم.
  
  مارچ غوسه شو. "ایا تاسو ترهګر یاست، سټیفن؟"
  
  "ښه، نه، زه به ځان په دې ټولګي کې نه واچوم. واقعیآ نه."
  
  "هغه کار وکړئ چې تاسو یې د ترسره کولو لپاره پیسې درکړې وې. همدا اوس."
  
  مارش یوه سکرین د ښار کیمرې ته واړوله، په ساده ډول د څارنې یوه کوچنۍ وسیله چې ګاونډیو سوداګرو د دې لپاره کارولې چې څوک په سړک کې راځي او ځي. سټیفن به پدې ځانګړي کوڅه کې ګډوډي رامینځته کړي ، او مارش غوښتل چې وګوري.
  
  زو په شا وخوت، هڅه یې وکړه چې ښه نظر ترلاسه کړي. "نو، نن ورځ موږ نور څه کوو؟"
  
  د مارچ سترګې پراخې شوې. "ایا دا ستاسو لپاره کافي ندي؟ او تاسو ناڅاپه یو څه نرم ښکاري ، د یوې میرمنې لپاره یو څه نرم ښکاري چې د لوی خراب پیتیاس ، مس زو شیرز سره یوځای کیدو ته بلنه ورکړل شوې. دا ولې؟ ایا دا ځکه چې ته په ما کې جنون خوښوي؟"
  
  "زه همداسې فکر کوم. او د لږ څه څخه ډیر. شاید شیمپین زما سر ته لاړ شي.
  
  "ښه. اوس چپ شه او وګوره."
  
  راتلونکې څو شیبې لکه څنګه چې مارش غوښتل دوی یې ښکاره کړي. عادي نارینه او ښځینه به هغه څه ته چې دوی یې لیدلي وخندل، حتی سخت کسان، مګر مارش او شیرز په سړه لیوالتیا سره ورته کتل. بیا مارش یوازې پنځه دقیقې وخت واخیست چې فوٹیج خوندي کړي او انګلیسي ته یې د ویډیو پیغام له لارې د یادښت سره واستول: دا وطن ته واستوئ. زه به ژر له تاسو سره اړیکه ونیسم.
  
  هغه د زوی په شاوخوا کې یو لاس وتړل. دوی په ګډه د تعقیب لاندې سناریو مطالعه کړه، په کوم کې چې انګریزان او د هغه درې مرغان په حقیقت کې پوهیدل چې دوی به ډیر ناوخته راشي مخکې له دې چې دوی پیل کړي. کامل. او په پای کې ګډوډي ... بې ارزښته ده.
  
  مارش یادونه وکړه چې په خونه کې نور خلک هم وو. اصلي رمسیس حجره او د هغې غړي. دوی د اپارتمان په لیرې کونج کې دومره خاموش ناست وو چې هغه به په سختۍ سره د دوی مخونه په یاد وساتي.
  
  "هو،" هغه غږ وکړ. "ښځه د شیمپین څخه بهر ده. آیا ستاسو څخه یو څوک کولی شي دا پاک کړي؟"
  
  یو سړی ودرېد، سترګې یې دومره له کرکې ډکې شوې چې مارش یې لړزېده. مګر بیان په چټکۍ سره پوښل شوی و او د سر په چټک حرکت بدل شو. "یقینا کولی شي".
  
  "کامل. یو بل بوتل باید کافي وي."
  
  
  اتلس څپرکی
  
  
  ډریک ولیدل چې مای د ساتونکي جاکټ خلاص کړ کله چې هغې د غوښتنو لیست لټول. الیسیا او بیو د راټولو خلکو سکین کړی، نږدې ډاډه دی چې د دریمې حجرې وروستی پاتې غړی به یو ډول حرکت وکړي. وطن په لاره روان و چې یوازې دوه دقیقې پاتې وې. نږدې، سایرن غږول شوي کله چې پولیس راټول شول. ډریک پوهیده چې تر دې دمه اقلیمي پیښې به ټول نیویارکیان په څنډه کې او سیلانیان په ویره کې ولري. دا ممکن ښه نظر وي که خلک له سړکونو څخه پاتې شي ، مګر سپینه ما Houseۍ واقعیا نور څه کولی شي؟
  
  بې پیلوټه الوتکې د وړانګو کشف کونکو سره اسمان ته چکر وهي. فلزي کشف کونکي هر هغه څوک ودرول چې د پاملرنې وړ و ، او ډیری یې نه و. اردو او NEST دلته وو. په کوڅو کې دومره ډیری اجنټان ګرځیدل چې دا د تجربه کونکي غونډې په څیر و. که د کورنیو چارو وزارت، FBI، CIA او NSA خپلې دندې په سمه توګه ترسره کړې وای، مارش به احتمال موندلی وای.
  
  ډریک خپل ساعت ته وکتل. د دې ناورین له پیل څخه لږ ساعت تیر شو.
  
  دا ټول دي؟
  
  الیسیا هغه وخندل. "هغې یو څه وموندل."
  
  ډریک په داسې حال کې ولیدل چې مای د ګونزالیز له ویجاړ شوي جاکټ څخه د کاغذ یوه ټوټه ټوټه ترلاسه کړه.
  
  نیویارکر د هغې په لیدو سر وخوځاوه او په هر لاس کې یې ټوټه شوې آستین واخیست. "ایا ښار به ماته تاوان راکړي ... جبران -"
  
  "ښار کولی شي تاسو ته یو څه مشوره درکړي ،" الیسیا په قاطع ډول وویل. "بل ځل لږ ګرم غوړ وکاروئ. د بد شرکت لپاره پیسې مه ورکوئ."
  
  ګونزالز چپ شو او لاړ.
  
  ډریک تر می پورې ولاړ. د مارش غوښتنې په سپینه A4 پاڼه کې په لوی فونټ کې چاپ شوي. په ټولیز ډول دوی خورا مستقیم وو.
  
  "پنځه سوه ملیون ډالر،" مای لوستل. "او نور څه نه".
  
  د غوښتنې لاندې یوه جمله په متضاد کوچني لاسي لیک کې لیکل شوې وه.
  
  "تفصیلات به ډیر ژر تعقیب شي."
  
  ډریک په ریښتیا پوهیده چې دا څه معنی لري. "دوی به موږ د ناشوني یوې بلې تعقیب لپاره واستوي."
  
  بیورګارډ خلکو ته وکتل. "او موږ پرته له شکه تر څارنې لاندې یو. دا ځل به خامخا یو ځل بیا ناکامه شو."
  
  ډریک د راټول شوي خلکو لخوا پورته شوي د ګرځنده تلیفونونو شمیر له لاسه ورکړ ، بیا یې په خپل ګرځنده تلیفون کې د پیغام سست غږ واورېد او سکرین یې چیک کړ. حتی مخکې لدې چې هغه د ویډیو لینک باندې کلیک وکړي ، د هغه سر د وړاندوینې احساس سره خارش پیل کړ. هغه وویل، "هلکانو،" او وسیله یې د لاس په اوږدو کې ونیوله کله چې دوی شاوخوا راټول شول.
  
  عکس دانه او تور او سپین و ، مګر کیمره ثابته وه او په څرګنده توګه د ډریک ترټولو بد خوبونه وښودل. هغه وویل: "دا هیڅ معنی نلري." "د هغو خلکو وژل چې نه پوهیږي څه روان دي. دا د ډارولو لپاره ندي، دا د ګټې لپاره ندي. دا د دې لپاره دی ..." هغه دوام ونشو کړای.
  
  "دا ښه ده،" مای تنفس وکړ. "موږ هره ورځ د دې لاندې فیډرونو څخه ډیر څه کیندل کوو. او تر ټولو بده خبره دا ده چې دوی زموږ د ټولنې په زړه کې ژوند کوي."
  
  ډریک یوه دقیقه ضایع نه کړه او وطن ته یې یو لینک واستاوه. دا حقیقت چې مارش داسې بریښي چې د خپل ګرځنده تلیفون شمیره له پتلی هوا څخه راوباسي په ځانګړي ډول حیرانتیا نه وه چې هغه تر دې دمه لاسته راوړنې درلودې. هغه ترهګر چې د هغه سره مرسته کوي په ښکاره ډول د لګښت وړ پیاده عسکرو څخه ډیر وو.
  
  ډریک ولیدل چې پولیس خپل کار کوي. الیسیا هغه ته نږدې شوه، بیا یې په ناڅاپي توګه د هغې د پتلون پښه پورته کړه. "ایا تاسو دا ګورئ؟" - هغې په یوه سندره غږ وویل. "دا هغه وخت ترلاسه شو کله چې تاسو په صحرا کې زما د ګولۍ د وهلو هڅه وکړه. او دا لاهم تازه دی. دا چې دا کار څومره ګړندی روان دی."
  
  د هغې خبرو په ډریک باندې له یو څخه ډیر تاثیرات وکړل. د دوی د اړیکو یادونه وه، د دوی نوی جذب؛ د می او بو لپاره پایله چې د دوی ترمنځ یو څه پیښ شوي؛ او تر دې دمه د هغې خپل ژوند ته خورا روښانه حواله - دا څومره ګړندي حرکت وکړ او څنګه یې هڅه وکړه شیان ورو کړي.
  
  د اور په مستقیم کرښه کې.
  
  هغه وویل: "که موږ له دې څخه ژوندي پاتې شو." "ټیم SPEAR یوه اونۍ رخصتي اخلي."
  
  الیسیا وویل: "تورستي لا دمخه بارباډوس ته ټکټونه بک کړي دي."
  
  "په صحرا کې څه شوي؟" ما په دې اړه فکر وکړ.
  
  ډریک خپل ساعت ته وکتل ، بیا خپل تلیفون ته ، په عجیب ، واقعی شیبه کې راښکته شو. د نه ختمیدونکي تعقیب او وحشیانه جګړې سره د غیر ضروري مرګ او مخ په زیاتیدونکي ګواښ سره مخ شوي، دوی اوس په پښو ودریدل او د څو دقیقو مهلت ته اړ شول. البته، دوی د فشار څخه د خلاصون لپاره وخت ته اړتیا درلوده، مخ په زیاتیدونکي اضطراب چې په نهایت کې د دوی د مرګ لامل کیدی شي ... مګر د الیسیا د دې کولو لاره تل یو څه غیر دودیز وه.
  
  "بيکيني. ساحل. نیلي څپې ، "ایلیسیا وویل. "زه یم".
  
  "ایا تاسو خپل نوی غوره ملګری له ځان سره لیږئ؟" مۍ وخندل. "کینزي؟"
  
  "تاسو پوهیږئ، الیسیا، زه فکر نه کوم چې ډال د ټیم رخصتۍ بک کړې وي،" ډریک وویل، یوازې نیمه ټوکه. "د کورنۍ د رخصتۍ په څیر."
  
  الیسیا وخندل. "څه بدمرغه. موږ کورنۍ یو".
  
  "هو، مګر هغه لاره نه ده چې هغه یې غواړي. تاسو پوهیږئ، جوانا او داهل یو څه وخت ته اړتیا لري.
  
  خو الیسیا اوس د می په څیر و. "او د دې لومړني طعنې په ځواب کې ، سپرایټ ، نه ، ما د ډریکي اخیستو په اړه فکر کاوه. ایا دا تاسو ته مناسب دی؟"
  
  ډریک ژر تر ژره لیرې وکتل، خپلې شونډې یې په خاموش سیټ کې تعقیب کړې. د هغه تر شا، هغه د بو تبصره واورېده.
  
  "ایا دا پدې معنی ده چې تاسو او زه اوس بشپړ شوي یاست؟"
  
  د می غږ ارام پاتې شو. "زه فکر کوم چې دا د میټ پورې اړه لري چې پریکړه وکړي."
  
  او مننه. ډیره مننه، لعنت دې وي.
  
  هغه تقریبا راحته غږ شو کله چې د هغه خپل تلیفون زنګ وو. "هو؟"
  
  "دلته مارچ وکړئ. ایا زما کوچني سرتیري د چټکې منډې لپاره چمتو دي؟
  
  "تاسو هغه بې ګناه خلک ووژل. کله چې موږ سره وینم، زه به وګورم چې تاسو به د دې لپاره ځواب ووایاست.
  
  "نه، ملګري، تاسو به ځواب ورکړئ. تاسو زما اړتیاوې ولولئ، سمه ده؟ پنځه سوه ملیونه. دا د هغه ښار لپاره مناسبه اندازه ده چې د نارینه وو، میرمنو او کوچنيانو څخه ډک وي."
  
  ډریک خپلې سترګې وتړلې، خپل غاښونه یې وخوړل. "ورپسی څه دي؟"
  
  "البته د تادیاتو توضیحات. مرکزي سټیشن ته لاړ شئ. دوی په یوه مرکزي کافې کې دننه انتظار باسي." هغه یو نوم یاد کړ. "په پاکه توګه وتړل شو او په یوه لفافه کې واچول شو چې یو ډول روح د کاونټر په لرې پای کې د وروستي میز لاندې ټیپ کړی و. په ما باور وکړه، تاسو به پوه شئ کله چې تاسو هلته ورسیږئ."
  
  "که موږ دا کار ونه کړو نو څه به وکړو؟" ډریک د تیښتې حجرې غړي او نه هم لږترلږه د دوه نورو حجرو شتون هیر نه کړ.
  
  "بیا به زه بل خر ته غږ وکړم چې خپل بار بار کړي او د ډونټ پلورنځی الوځوي. ایا دا تاسو ته مناسب دی؟"
  
  ډریک په لنډه توګه د دې په اړه تصور وکړ چې هغه د مارش سره څه کولی شي کله چې دوی هغه ونیول. "څونه وخت؟"
  
  "هو، لس دقیقې باید کافي وي."
  
  "لس دقیقې؟ دا بیکاره ده، مارچ، او تاسو پوهیږئ. مرکزي سټیشن له دې ځایه شل دقیقې لرې دی. شاید دوه برابره وي."
  
  "ما هیڅکله نه دي ویلي چې تاسو باید لاړ شئ."
  
  ډریک خپل لاسونه کلک کړل. دوی د ناکامۍ لپاره تنظیم شوي و، او دوی ټول پوهیدل.
  
  مارش وویل: "زه به تاسو ته څه ووایم." "د دې لپاره چې ثابته کړم چې زه کولی شم ځای په ځای کړم، زه به دا دولس دقیقو ته بدل کړم. او شمیرل کیږي ..."
  
  ډریک په منډه پیل وکړ.
  
  
  نولسم څپرکی
  
  
  ډریک د سړک په لور منډه کړه کله چې بیو په خپل GPS کې د لوی مرکزي سټیشن همغږي ټایپ کوي. الیسیا او می یو ګام شاته ولاړل. دا ځل، په هرصورت، ډریک پلان نه درلود چې سفر په خټو کې وکړي. سره له دې چې د مارش لخوا ټاکل شوي خورا سخت مهال ویش سره سره، هڅه باید ترسره شي. درې موټرې موزیم ته نږدې پرېښودل شوې، دوه کرولا او یو ملکي. یارکشیر مین دوی ته دوهم نظر هم نه دی ورکړی. هغه څه چې غوښتل یې یو څه وو ...
  
  "نور شه!" الیسیا د سیوک په خلاص دروازه کې ولاړه وه.
  
  هغه وویل: "دا کافي نه ده."
  
  "موږ نشو کولی دلته په انتظار کې وخت ضایع کړو"
  
  "دا بس دی،" ډریک د یو ورو حرکت کونکي آس او بار وړونکي موټر شاته ولید چې یوازې د مرکزي پارک څخه راوتلی و چیرې چې د سړک په څنګ کې یو ځواکمن F150 پک اپ ټرک ولاړ و.
  
  هغه په منډه ورغی.
  
  الیسیا او می وروسته ګړندي شول. "ایا هغه له ما سره ټوکې کوي؟" الیسیا د می په میاشت کې ټیریډ پیل کړ. "هیڅ لاره نشته چې زه پر آس سپاره شم. هیڅکله نه!"
  
  دوی د څارویو څخه تیر شول او په چټکۍ سره یې له چلوونکي څخه وغوښتل چې خپل موټر ورته په پور ورکړي. ډریک د ګاز پیډل باندې وخوت، ربړ یې وسوځاوه کله چې هغه د بند څخه لیرې شو. بیو ښي خوا ته اشاره وکړه.
  
  "دا د مرکزي پارک له لارې وګرځئ. دا د 79th سړک ټرانسورس دی او د میډیسن ایونیو ته ځي.
  
  "له دې سندرې سره مینه وکړئ،" الیسیا وخندل. "ټیفني چیرته دی؟ زه وږی یم."
  
  بیو هغې ته یو عجیب نظر ورکړ. "دا رستورانت نه دی، مایل."
  
  "او میډیسن ایونیو د پاپ ډله وه ،" ډریک وویل. "د چیني کوټس تر مشرۍ لاندې. لکه څنګه چې هر څوک کولی شي هغه هیر کړي." هغه تیر کړ، ناڅاپه یې یادونه وکړه.
  
  الیسیا وخندل. "بې عقله. زه یوازې د مزاج د روښانه کولو هڅه بندوم. د دې لپاره کوم دلیل، ډریکس؟ ایا هغه کسبي وه؟"
  
  "ای، ودریږه!" هغه ګړندی موټر د 79th کوڅې ته واستاوه ، کوم چې یو واحد پراخه لین و چې د لوړ دیوال لخوا پوښل شوی د ونو ونو سره. "شاید پین اپ. او په زړه پورې وړاندې کوونکی.
  
  "پام کوه!"
  
  د می خبرتیا د دوی موټر وژغوره ځکه چې سلویراډو د انچ لوړ مرکز ریزرو ته وخوت او هڅه یې وکړه چې دوی ودروي. ډریک د څرخ شاته مخ ولید - د دریمې حجرې وروستی غړی. هغه د ګاز پیډل باندې ګام پورته کړ، هرڅوک یې بیرته خپلو څوکیو ته اړ ایستل لکه څنګه چې بل موټر شاته وګرځید او تعقیب یې وکړ. ناڅاپه د مرکزي پارک له لارې د دوی ریس خورا ډیر وژونکی طبیعت واخیست.
  
  د سلوراډو موټر چلوونکي په بې پروایۍ سره موټر چلاوه. ډریک د څو ټکسيونو د تیریدو لپاره ورو شو، مګر د دوی تعقیبونکي فرصت ترلاسه کړ چې دوی له شا څخه ووهي. F150 ټکان وخوړ او بدل شو، مګر بیا پرته له کومې ستونزې ځان سم کړ. سلویراډو ټکسي ته وخوت او بل سړک ته یې واستاوه چیرې چې دا د استنادي دیوال سره ټکر شو. ډریک په چټکۍ سره کیڼ اړخ ته وګرځید، بیا ښي خوا ته د ټکسي لیکې تیرولو لپاره، او بیا د سړک یوې خلاصې برخې ته ګړندی شو.
  
  د دوی تر شا ترهګر د هغه له کړکۍ څخه په لاس کې د ټوپک سره ټیک شو.
  
  "ښکته شه!" ډریک چیغې کړې.
  
  ګولۍ هرې سطحې ته ننوتل - موټر، سړک، دیوالونه او ونې. سړی د خپل ځان تر څنګ په غوسه، جوش او شاید نفرت هم درلود، د زیانونو پروا یې نه درلوده. بیو، چې د F150 په شا څوکۍ کې ناست و، یو ګلوک راوویست او د شا کړکۍ څخه یې ډزې وکړې. سړه هوا په کیبن کې روانه شوه.
  
  کیڼ اړخ ته د ودانیو یو قطار ښکاره شو، او بیا څو پیاده کسان د سړک په اوږدو کې په لاره روان وو. ډریک اوس یوازې د شیطان انتخاب ولید - د مسافرینو ناڅاپي مړینه یا لوی مرکزي سټیشن ته ناوخته کیدل او د پایلو سره مخ کیدل.
  
  اته دقیقې پاتې دي.
  
  د 79th کوڅې په لور وګرځیدل، ډریک یو لنډ تونل ولید چې د شنو ښاخونو سره یې مخ په وړاندې ځړول. لکه څنګه چې دوی لنډمهاله تیاره ته ننوتل، هغه د بریک پیډل باندې وویشتله، په دې هیله چې د دوی تعقیبونکی به دیوال سره ټکر وکړي یا لږترلږه خپل ټوپک په ګډوډۍ کې له لاسه ورکړي. پرځای یې، هغه د دوی شاوخوا وګرځاوه، سخت موټر چلاوه، د غاړې کړکۍ څخه یې ډزې کولې کله چې هغه تیریږي.
  
  دوی ټول د خپلې کړکۍ له کړکۍ راښکته شول، د مرمۍ څپې له اورېدو مخکې مړې شوې. اوس الیسیا پخپله خپل سر ودراوه، ټوپک یې په نښه کړ او په سلوریډو یې ډزې وکړې. مخکې یې ګړندی کړ او بیا ورو شو. ډریک په چټکۍ سره تشه وتړله. یو بل پل هم ښکاره شوی و او د دوه ژیړ لیکو دواړو خواو ته ترافیک اوس ثابت و. ډریک دا تشه وتړله تر هغه چې د دوی خپل وزر نږدې د بل موټر شاته لمس کړ.
  
  ترهګر خپل بدن وګرځاوه او تومانچه یې په اوږه کېښوده.
  
  الیسیا لومړی ډزې وکړې، مرمۍ د سلوریډو شاته کړکۍ ټوټه کړه. موټر چلوونکی باید وارخطا شوی وي ځکه چې د هغه موټر تیر شوی و، نږدې په راتلونکي ترافیک کې موټر چلولی و او د هارن د غږیدو لامل کیږي. الیسیا نوره هم په شا شوه.
  
  می وویل: "د شین ویښتو دا ټوټه شاوخوا الوتنه کوي." "یوازې ما یو څه یادوي. اوس دوی ته څه وايي؟ ایا دا ... کولی دی؟"
  
  نور شاټونه. ترهګر ځوابي ډزې وکړې. ډریک د موټر چلولو تخنیکونه په خوندي ډول کارولي څومره چې هغه کولی شي. مخکې ترافیک یو ځل بیا کم شوی و، او هغه د سلویراډو څخه د تیریدو فرصت واخیست، د سړک په راتلونکی لین کې بدل شو. د هغه تر شا ، می له کړکۍ ښکته کړ او کلپ یې په بل موټر کې پورته کړ. ډریک شاته تکیه وکړه او له شا څخه یې لید مطالعه کړ.
  
  "دا لاهم راځي."
  
  ناڅاپه مرکزي پارک پای ته ورسید او د پنځم ایونیو مصروفه څلورلارې داسې بریښي چې دوی ته کودیږي. موټرونه ورو شول، ودرېدل، او پیاده خلک په څلورلارو کې ودرېدل او د سړک غاړې ته ولاړ. ډریک د ژیړ رنګ شوي بریک څراغونو ته یو ګړندی نظر واخیست ، کوم چې دا مهال شنه وو.
  
  اضافي اوږد سپین بسونه د پنځم ایونیو دواړو خواو ته ولاړ وو. ډریک په بریکونو ووهله، مګر ترهګر یو ځل بیا د دوی په څراغونو کې راښکته شو. د هینډل بارونو له لارې، هغه د شا پای ټکان احساس کړ، د ناورین احتمال یې ولید او د کنټرول بیرته ترلاسه کولو لپاره یې د سپن څخه ایستل. موټر د تقاطع له لارې مستقیم شو، سلویراډو یوازې یو انچ شاته.
  
  بس هڅه وکړه چې د دوی په مخ کې وګرځي، ډریک پرته له دې چې ټوله لاره خپل چپ اړخ ته او د سړک منځ ته وګرځوي بله لاره نه پریږدي. فلزي ټوټه ټوټه شوه او شیشې یې د هغه په ګوښه کې ټوټه ټوټه کړه. سلویراډو بیا په هغه سره ټکر وکړ.
  
  "پنځه دقیقې،" بو په خاموشۍ وویل.
  
  پرته له دې چې وخت ضایع کړي، خپل سرعت یې زیات کړ. د میډیسن ایونیو ډیر ژر لید ته راغی ، د چیس بانک خړ مخ او تور J.Crew د لید ساحه ډکوي.
  
  "دوه نور،" بو وویل.
  
  په ګډه ، د ریس موټرونه له کوچني تشې څخه کوچني تشې ته راوتلي ، موټرې په څنګ کې او شاوخوا ورو خنډونو ته ماتې ورکوي. ډریک په دوامداره توګه سینګ فشاراوه، هیله یې درلوده چې یو ډول سایرن ولري، او الیسیا په هوا کې ډزې وکړې ترڅو پیاده چلونکي او چلوونکي مجبور کړي چې ژر تر ژره لیرې شي. د NYPD موټرې لا دمخه په ژړا وې، د دوی په پایله کې د ویجاړۍ لاره پریږدي. هغه لا دمخه یادونه کړې وه چې یوازینۍ موټرې چې داسې ښکاري چې د درناوي سره چلند کیږي د اور وژنې لوی انجنونه وو.
  
  "مخکې،" بو وویل.
  
  "دا ترلاسه کړه،" ډریک هغه لاره ولیده چې د لیکسینګټن ایونیو ته ځي او د هغې په لور روان شو. انجن یې پیل کړ، هغه په چټکۍ سره د کونج شاوخوا موټر وګرځاوه. له ټايرونو څخه لوګي پورته کېدل، چې له امله يې خلک په ټول سړک کې چيغې وهي. دلته په نوي سړک دواړو غاړو ته موټرونه نږدې ولاړ وو او د پلیټ فارمونو، وینونو او یو طرفه سړکونو ګډوډي حتی د غوره چلوونکو اټکل هم کاوه.
  
  "دا لرې نه ده،" بو وویل.
  
  ډریک خپل چانس مخ په وړاندې ولید لکه څنګه چې ترافیک کم شو. "می،" هغه وویل. "تاسو بنکاک یادوئ؟"
  
  په سوپر موټر کې د ګیرونو بدلولو په څیر نرمه، مای په خپل ګلوک کې یوه نوې مجله واچوله او د سیټ بیلټ یې خلاص کړ، په خپل څوکۍ کې حرکت وکړ. الیسیا ډریک ته وکتل او ډریک د شا عکس ته وکتل. سلویراډو په خپل ټول ځواک سره وتړل شو، هڅه یې کوله چې دوی د لوی مرکزي سټیشن او د ګڼې ګوڼې خلکو ته نږدې کړي.
  
  مۍ په خپله څوکۍ کېناسته، د شا له ماتې شوې کړکۍ څخه یې ټیکه وکړه او په زور یې زور واخیست.
  
  الیسیا ډریک ته ټک ورکړ. "بنکاک؟"
  
  "دا هغه څه ندي چې تاسو فکر کوئ."
  
  "هو، دا هیڅکله نه کیږي. تاسو به ما ته ووایاست چې په تایلینډ کې څه پیښ شوي په تایلینډ کې به دوام ومومي.
  
  مۍ د کوچنۍ تشې له لارې وخوځېده، خپلې جامې یې وغورځولې خو بدن یې مجبور کړ چې حرکت وکړي. ډریک هغه شیبه ولیدله چې باد هغې سره ټکر وکړ، شګه یې سترګې پټې کړې. هغه هغه شیبه ولیدله چې تعقیبونکی ترهګر په حیرانتیا سره سترګې پټې کړې.
  
  سلوراډو نږدې راغی، په حیرانتیا سره نږدې.
  
  مای د لارۍ شاته ټوپ کړ، پښې یې خپرې کړې او خپله وسله یې پورته کړه. هغې هدف ونیو او بیا یې د لارۍ له شا څخه ډزې پیل کړې، ګولۍ یې د بل موټر کړکۍ ماتې کړې. ودانۍ، بسونه او څراغونه په آرامۍ سره تېر شول. مای یو ځل بیا محرک راښکاره کړ، د باد او د موټر حرکت ته یې پام شو، یوازې په هغه سړي تمرکز وکړ چې بل یې ووژني.
  
  ډریک د سټیرینګ ویل د امکان تر حده ثابت ساتلی، سرعت ثابت ساتل. دا ځل، یو موټر د دوی په مخ کې نه و تېر شوی، لکه څنګه چې هغه ورته دعا کړې وه. می په ټینګه په خپلو پښو ودرېد، د هغې تمرکز په یو وخت کې په یو شی تمرکز کاوه. ډریک د هغې لارښود و.
  
  "اوس!" - هغه په لوړ غږ چیغې کړې.
  
  الیسیا د هغه ماشوم په څیر وګرځید چې د خپلې څوکۍ له شا څخه یې کینډي غورځولې وي. "هغه به څه وکړي؟"
  
  ډریک بریکونه په ډیر نرمۍ سره پلي کړل، په یو وخت کې یو ملی متره. مای دوهم کلیپ دننه کړ او بیا د لارۍ بستر ته ورغله، مستقیم د شا دروازې ته. د سلوراډو د موټر چلوونکي سترګې نورې هم پراخې شوې کله چې هغه ولیدل چې یو وحشي نینجا مستقیم له بل څخه د خپل ګړندي موټر په لور روان دی!
  
  مۍ شاته دروازې ته ورسېده او په هوا کې یې ټوپ کړ، پښې یې وویشتلې او لاسونه یې وخوځول. یوه شیبه مخکې وه چې جاذبه هغې لاندې راښکته کړه ، لکه څنګه چې هغه د پټې هوا له لارې په زړه پورې توګه راوتلې وه ، د غلا ، مهارت او ښکلا نښه ، مګر بیا هغه د بل سړي موټر ته په کلکه ډوبه شوه. هغې په سمدستي توګه سر وخوځاوه، خپلو پښو او زنګونونو ته یې اجازه ورکړه چې ضربه واخلي او خپل توازن وساتي. په بې ثباته فلزاتو باندې کښته کول اسانه کار نه و ، او مای په چټکۍ سره د ژېړ شوي وینډشیلډ په لور الوتنه وکړه.
  
  د سلوراډو موټر چلوونکي په بریکونو کې وویشتله، مګر بیا هم د هغې په مخ کې د ټوپک په نښه کولو توان درلود.
  
  مۍ خپل زنګونونه خپاره کړل کله چې ناڅاپه اغیزه د هغې له لارې روانه شوه، د هغې نخاع او اوږه یې پیاوړي کړل. د هغې وسله د هغې په لاسونو کې پاتې شوه، مخکې له دې چې ترهګر په نښه کړي. دوه ډزې وشوې او ساه یې واخیسته، پښه یې لا هم د بریک پیډل کې وه، وینه یې د کمیس مخې ته ولویدله او هغه مخ په وړاندې وغورځید.
  
  مای د موټر په هډ کې کښته شوه، د وینډشیلډ ته دننه شوه او موټر چلوونکی یې راوویست. هیڅ لاره نه وه چې هغې ته اجازه ورکړي چې د هغه ځواک بیرته راولي. د هغه درد ډکې سترګې د هغې سره ولیدل او د سمولو هڅه یې وکړه.
  
  "څنګه... ته څنګه یې..."
  
  مور يې په مخ ووهله. هغه بیا هغه وخت ونیوله کله چې موټر د ډریک شاته ټکر شو. انګریزانو په قصدي توګه د ځان چلولو موټر د "نیولو" لپاره ورو کړ مخکې له دې چې یو خطرناک، تصادفي لوري ته وګرځي.
  
  "نو دا هغه څه دي چې تاسو په بنکاک کې وکړل؟" الیسیا وپوښتل.
  
  "داسې یو څه".
  
  "او بیا څه وشول؟"
  
  ډریک لیرې وکتل. "زه نه پوهیږم، مینه."
  
  دوی دروازې خلاصې کړې، د ټکسي څنګ ته دوه پارکینګ، د لوی مرکزي سټیشن سره نږدې چې دوی ترلاسه کولی شي. ولسي خلک شاته ولاړل، هغوی ته یې سپکاوی وکړ. هوښیارانو په منډه منډه کړه. په لسګونو نورو خپل ګرځنده تلیفونونه واخیستل او عکسونه یې اخیستل پیل کړل. ډریک د سړک غاړې ته وخوت او سمدلاسه یې په منډه پیل وکړ.
  
  "وخت پای ته رسیدلی،" بیورګارډ د هغه څنګ ته وویل.
  
  
  شلم څپرکی
  
  
  ډریک د مرکزي سټیشن اصلي تالار ته ننوتل. یو لوی ځای کیڼ او ښي خوا ته او پورته پورته پورته کېده. ځلانده سطحو او پالش شوي فرشونو سیسټم ټکان ورکړ، د تګ او راتګ بورډونه په هر ځای کې راښکاره شول، او د خلکو راتګ دوامداره ښکاري. بیو دوی ته د Cafe é نوم یاد کړ او د ترمینل فرش پلان یې وښود.
  
  "اصلي لابي،" مای وویل. "ښي ته وګرځئ، د ایسکلیټرونو څخه تیر شئ."
  
  د ټکر څخه مخنیوي لپاره ریسینګ ، ټیسټینګ او په زړه پوري اکروباټیک کارنامې ترسره کول ، ټیم د سټیشن له لارې وخوځاوه. دقیقې تېرې شوې. د کافي شاپونه، د بلجیم چاکلیټ پلورنځي، او د بیګل سټینډونه چې د دوی ګډ شوي بوی د ډریک سر ته ورګرځوي. دوی د لیکسینګټن په نامه د پاسه ته ننوتل او ورو یې پیل وکړ.
  
  "لکه دغه!"
  
  الیسیا منډه کړه، د تنګ دروازې له لارې یو ترټولو کوچني کافې ته چې ډریک کله هم لیدلی و. تقریبا په ناپوهۍ سره، د هغه ذهن د میزونو محاسبه کوله. ستونزمن نه دی، یوازې درې یې وو.
  
  ایلیسیا په خړ کوټ کې سړی یوې خوا ته وغورځاوه، بیا یې د تور سطح سره څنګ په زنګونونو کې راښکته کړه. د میز ټاپ په غیر ضروري کثافاتو ډک و، څوکۍ په بې پروایی سره تنظیم شوې وې. الیسیا لاندې شاوخوا وخوځېده او ژر راڅرګنده شوه، په لاسونو کې یې یو سپین لفافه نیولې وه، سترګې یې له امیدونو ډکې وې.
  
  ډریک یو څو قدمه لیرې وکتل، مګر انګلیسي ښځه نه وه. پرځای یې، هغه کارمندان او پیرودونکي، هغه کسان چې له بهر څخه تیریږي، او په ځانګړې توګه یوه بله ساحه لیدل.
  
  د کارونې خونې ته دروازه.
  
  اوس دا خلاص شو، یوې زړه راښکونکې ښځینه څېرې خپل سر پورته کړ. نږدې سمدلاسه ، هغې د یوازیني سړي سره د سترګو اړیکه جوړه کړه چې مستقیم ورته ګوري: میټ ډریک.
  
  نه...
  
  هغې پورټ ایبل تلیفون پورته کړ. هغې یوازې د خپلو شونډو سره وویل: "زه فکر کوم چې دا ستاسو لپاره دی."
  
  ډریک سر وخوځاوه ځکه چې هغه د ټولې سیمې لیدو ته دوام ورکړ. الیسیا لفافه خلاصه کړه او بیا یې خندل.
  
  "دا ریښتیا نشي کیدی."
  
  مور یې سترګې پراخې کړې. "څه؟ ولې نه؟"
  
  "دا بوم وايي!"
  
  
  یوولسم فصل
  
  
  ډریک تلیفون ته ورغی او له ښځې څخه یې واخیست. "تاسو څه لوبه کوئ؟"
  
  مارش د کرښې په پای کې وخندل. "ایا تاسو د نورو دوو میزونو لاندې کتلی؟"
  
  بیا کرښه مړه شوه. ډریک احساس وکړ چې د هغه دننه هرڅه سقوط کوي ځکه چې د هغه روح او زړه کنګل شوی و، مګر هغه حرکت نه ودراوه. "میزونو ته!" هغه چیغې کړې او په منډه یې پیل وکړ، راښکته شو او په زنګونونو یې د نږدې کس لاندې وغورځاوه.
  
  الیسیا په کارمندانو او لیدونکو باندې چیغې وهلې ترڅو بهر شي او ویستل شي. بو د بل میز لاندې راښکته شو. ډریک بې له شکه د هغه څه دقیق نقل ولید چې فرانسوي یې لیدلی و - یو کوچنی چاودیدونکي وسیله د میز لاندې ټیپ شوې. د اوبو د بوتل اندازه او شکل، دا تقریبا په زاړه کرسمس ریپینګ کاغذ کې پوښل شوی و. پیغام هو-هو-هو! ډریک د پام وړ نه و.
  
  الیسیا د هغه څنګ ته کېناست. "څنګه موږ سوزونکی بې طرفه کړو؟ او، تر ټولو مهم، ایا موږ کولی شو چې بی وسلې کړو؟"
  
  "تاسو هغه څه پوهیږئ چې زه پوهیږم، میلس. په اردو کې به مو یو په بل پسې بمونه وچول. په اصل کې، دا تر ټولو خوندي لاره ده. مګر دا سړی پوهیده چې هغه څه کوي. په بې ضرر بسته بندۍ کې ښه بسته شوی. تاسو تارونه ګورئ؟ دوی ټول یو رنګ دي. د ډیټونیټر کیپ ریموټ فیوز. ستونزمن نه دی، خو ډېر خطرناک دی."
  
  "نو کټ جوړ کړئ او اجازه مه ورکوئ چې دا د سپکاوي کیپ پریږدي."
  
  "یو سیټ وده کړئ؟ لعنت، موږ دلته په بشپړ ډول په رول کې یو. ډریک پورته وکتل او د کافرو سترګو سره یې ولیدل چې د خلکو یوه ډله د کیفې کړکیو ته خپل مخونه فشاروي. ځینو حتی هڅه وکړه چې د خلاصې دروازې له لارې تیر شي. بنسټیز Android تلیفونونه هغه څه ثبتوي چې یوازې په څو دقیقو کې د دوی د مالکینو مړینه کیدی شي.
  
  "وځه!" - هغه چیغې کړې، او ایلیسیا ورسره یوځای شوه. "دا ودانۍ سمدستي خالي کړئ!"
  
  په نهایت کې، ویره لرونکي مخونه وګرځیدل او پیغام دوی ته ورسید. ډریک د اصلي تالار اندازه او دننه د خلکو ډله یاد کړه او خپل غاښونه یې کلک کړل تر هغه چې ریښې زیانمنې نشي.
  
  "تاسو څومره وخت فکر کوئ؟" الیسیا بیا د هغه څنګ ته کښیناست.
  
  "دقیقې، که دا."
  
  ډریک وسیلې ته وکتل. په حقیقت کې، دا پیچلي نه ښکاري، یوازې یو ساده بم چې د ویرې لپاره ډیزاین شوی نه د خپګان. هغه د دې اندازې د اور وژنې بمونه لیدلي وو او شاید د ورته لومړني چاودیدونکي وسیلې سره. د هغه د اردو تجربه ممکن یو څه کمه شوې وي، مګر کله چې د سور تار - نیلي تار حالت سره مخ شو، هغه ژر بیرته راستون شو.
  
  پرته له دې چې ټول تارونه ورته رنګ لري.
  
  ګډوډي د هغه په خپله خوښه جوړ شوي کوکون شاوخوا هرڅه پوښلي. د یو خیانت غږ په څیر، د بم خبر په لویو تالارونو کې خپور شو، او د آزادۍ لپاره د یو سړي هیله بل او بل اخته کړه، تر هغه چې ټول سخت یا احمق مسافر د وتلو په لور روان شول. شور کاڼه کوونکی و، دا لوړ پوړونو ته ورسیده او بیرته دیوالونو ته روان شو. نارينه او ښځې په بيړه راپرېوتل، او لارويانو ورسره مرسته وکړه. ځینې ډاریدل، پداسې حال کې چې نور آرام پاتې وو. بادارانو هڅه وکړه چې خپل کارمندان په خپل ځای کې وساتي مګر په عادلانه توګه د بایللو جګړه روانه وه. ګڼې ګوڼې د وتلو څخه راووتلې او د 42مې کوڅې په ډکولو یې پیل وکړ.
  
  ډریک په خندا شو، په تندی یې د خولې څپې وهلې. دلته یو غلط حرکت کولی شي د غړو د لاسه ورکولو لامل شي، یا ډیر. او بدتر، دا به هغه د مارش له منځه وړلو لپاره له جګړې څخه وباسي. که پیتیان کولی شي دوی له مینځه یوسي، نو هغه به خپل وروستي هدف ته د رسیدو ډیر ښه چانس ولري - پرته له دې چې دا دوزخ څومره خراب وي.
  
  بیا بیورګارډ د هغه څنګ ته کښیناست. "ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  د ډریک سترګې پراخې شوې. "څه خبره... زما مطلب دا دی چې ته له بل چا سره مینه نه کوې-"
  
  بو یو بل وسیله ونیوله، کوم چې هغه لا دمخه بند کړی و. "دا یو ساده میکانیزم دی او یوازې څو ثانیې وخت نیسي. ایا تاسو مرستې ته اړتیا لرئ؟"
  
  ډریک د هغه په مخ کې ځړول شوي داخلي میکانیزمونو ته وکتل ، د فرانسوي په مخ کې لږ بدمرغۍ ته یې وویل: "لعنت. هیڅوک به غوره نه وي چې سویډن ته ووایي چې دا پیښ شوي.
  
  هغه بیا د چاودیدونکي خولۍ راوویستله.
  
  هر څه همداسې پاتې دي. د راحت احساس په هغه باندې مینځل شو او هغه یوه شیبه ودریده او ساه یې ونیوله. بل بحران حل شو، د ښو هلکانو لپاره بله کوچنۍ بریا. بیا الیسیا، پرته له دې چې د کیف کاونټر څخه سترګې واړوي، پنځه خورا جلا کلمې وویل.
  
  "د بدمرغه تلیفون بیا زنګ وهي."
  
  او د لوی مرکزي سټیشن شاوخوا شاوخوا ، د نیویارک ښار په اوږدو کې ، د کثافاتو په کڅوړو کې او د ونو لاندې - حتی د ریلنګونو سره تړل شوي او په پای کې د موټرسایکل سپرو لخوا غورځول شوي - بمونه چاودیدل پیل کړل.
  
  
  دوولسم څپرکی
  
  
  هیډن د ټلویزیون د څارونکو قطار مخې ته ولاړ و، کینیماکا د هغې تر څنګ. د رمسیس ماتولو فکرونه د مرکزي پارک له لارې تعقیب او بیا په لوی مرکزي سټیشن کې د جنون لخوا په موقتي توګه ودرول شول. لکه څنګه چې دوی لیدلي، مور دوی ته ورغی او په هر مانیټر باندې یې تبصره پیل کړه، د کیمرې عکسونه لیبل شوي او د زوم کولو توان لري ترڅو د انسان ویښتان روښانه کړي. پوښښ دومره پراخه نه و لکه څنګه چې باید و، مګر ښه شوی لکه څنګه چې ډریک او د هغه ټیم د اورګاډي مشهور سټیشن ته نږدې شو. یو بل څارونکي په خپلو حجرو کې رامسیس او قیمت وښود، پخوانی په بې صبرۍ سره لکه څنګه چې هغه باید په کوم ځای کې وي، وروستنی ناست و، لکه څنګه چې هغه په حقیقت کې د فنګس وړاندیز کوي.
  
  د مور ټیم د دوی په شاوخوا کې په دقت سره کار وکړ، د لیدونو راپور ورکولو، اټکلونو او په سړک کې د پولیسو افسرانو او اجنټانو څخه یې وغوښتل چې ځینې سیمو څخه لیدنه وکړي. بریدونه د هیډن مخې ته شنډ شوي ، حتی پداسې حال کې چې ډریک او بیو په لوی مرکزي کې بمونه شنډ کړل. یوازینۍ لار چې مور په بشپړ ډول ډاډه کیدی شي چې د میډټاون پاملرنه به په لازمي ډول د ټول سایټ خالي کول وي.
  
  هغه وویل: "زه پروا نلرم چې دا یو زوړ کاڼه نانی وي چې یوازې خپله پیشو له لاسه ورکړه." "لږترلږه دوی قانع کړئ."
  
  "څنګه کیمرې کولی شي په لوی مرکزي سټیشن کې د فلزي کشف کونکو له لارې بمونه ترلاسه کړي؟" کینیماکا وپوښتل.
  
  "پلاستیکي چاودیدونکي توکي؟" مور یې حرکت وکړ.
  
  "ایا تاسو د دې لپاره نور اقدامات نه لرئ؟" هیډن وپوښتل.
  
  "البته، مګر شاوخوا وګورئ. زموږ په سلو کې نوي خلک د اټومي بم په لټه کې دي. ما هیڅکله دا سیمه دومره خالي نه وه لیدلې.
  
  هیډن حیران شو چې مارش څومره وخت دا پلان جوړ کړی و. او رامسیس؟ د تروریستي شهزاده په نیویارک کې شاوخوا پنځه حجرې درلودې، احتمالا ډیر، او ځینې یې د خوب حجرې وې. هر ډول چاودیدونکي توکي په هر وخت کې قاچاق کیدی شي او په ساده ډول د اړتیا په صورت کې د کلونو لپاره په لرګیو کې یا په یوه حوزه کې پټول کیدی شي. د روسانو او د دوی د ورک شوي اټومي سوټ کیسونو په اړه ثابته کیسه وګورئ - دا یو امریکایی و چې وړاندیز یې وکړ چې ورک شوی شمیر دقیق شمیر دی چې د متحده ایالاتو د ویجاړولو لپاره اړین دی. دا یو روسی مدافع و چې تایید یې کړ چې دوی دمخه په امریکا کې وو.
  
  هغې یو ګام شاته کړ، هڅه یې وکړه چې ټول عکس واخلي. هیډن د خپل بالغ ژوند په ډیری برخه کې د قانون پلي کولو افسر و. هغې داسې احساس کاوه چې هغې د تصور وړ هر حالت شاهد کړی و. مګر اوس ... دا بې ساري وه. ډریک لا دمخه د ټایمز سکویر څخه ګرانډ سنټرل ته ورغلی و ، په هره دقیقه کې یې ژوند ژغورلی او بیا یې دوه له لاسه ورکول. دهل په هر وار د رامسیس کیمرې له منځه یوړلې. مګر هغه د دې پدیدې د سراسر ، ویرونکي ساحې لخوا ځپل شوې وه.
  
  او نړۍ خرابه شوه. هغه هغه خلک پیژني چې نور یې د خبرونو لیدو ته زړه نه ښه کوي، هغه خلک چې د خپلو تلیفونونو څخه یې ایپسونه حذف کړي وو ځکه چې هرڅه چې دوی ولیدل د کرکې وړ و او داسې احساس کاوه چې دوی هیڅ نشي کولی. هغه پریکړې چې له پیل څخه څرګندې او څرګندې وې، په تېره بیا د داعش له راڅرګندېدو سره، هېڅکله د سیاست، ګټې او حرص او د انسان د کړاوونو د ژوروالي په باره کې نه وې شوې. هغه څه چې اوس خلک غواړي صداقت و، یو داسې شخصیت چې دوی یې باور کولی شي، یو څوک چې د حکومت کولو لپاره خوندي وي په هغه ډول شفافیت سره راشي.
  
  هیډن دا ټول ومنل. د هغې د بې وسۍ احساس هغه احساساتو ته ورته و چې ټیلر ویب په دې وروستیو کې د هغې له لارې تیر کړی و. دا احساس چې تاسو په خورا هوښیارۍ سره ځورول کیږئ او تاسو د دې په اړه د هیڅ کولو توان نلري. اوس هغې ورته احساسات احساس کړل، د ډریک او ډهل لیدل چې هڅه کوي نیویارک او پاتې نړۍ بیرته له کندې څخه راولي.
  
  هغې وویل: "زه به د دې لپاره رامسیس ووژنم."
  
  کینیماکا یوه لویه پښه په اوږه کېښوده. "ماته اجازه راکړه. زه ستاسو په پرتله ډیر ښکلی یم، او زه به په زندان کې ښه وم."
  
  مور یو ځانګړي سکرین ته اشاره وکړه. "هلته وګورئ، هلکان. دوی دغه بم شنډ کړ."
  
  خوښۍ د هیډن له لارې ډزې وکړې کله چې هغې ولیدل چې میټ ډریک د کیفې څخه وځي é د هغه په مخ کې د راحت او بریا څرګندونه. راټول شوی ټیم خوشحاله شو او بیا ناڅاپه ودرول شو کله چې پیښې له کنټرول څخه بهر پیل شوې.
  
  په ډیری څارونکو کې، هیډن د کثافاتو ډنډونه لیدلي چې چاودیدونکي دي، موټرې د مین هول پوښونو له مینځه وړلو څخه مخنیوی کوي. هغې ولیدل چې موټرسایکل سپاره د سړک پر غاړه ګرځي او د خښتو په شکل شیان د ودانیو او کړکیو په لور غورځوي. یوه ثانیه وروسته بله چاودنه وشوه. هغې وليدل چې موټر له پوړ څخه څو فوټه پورته شو کله چې د هغې لاندې بم وچاودید، لوګي او اورونه له غاړو څخه راوتلي وو. د لوی مرکزي سټیشن شاوخوا شاوخوا ، د کثافاتو کڅوړو د تښتیدلو مسافرینو په مینځ کې اور واخیست. هدف ترهګري وه نه مرګ ژوبله. په دوو پلونو کې اور ولګېد، چې له امله يې دومره سخت ټرافيکي جام رامنځته شو، چې موټرسايکل هم ترې تېر نه شو.
  
  مور سترګې پټې کړې، مخ یې یوازې د یوې ثانیې لپاره آرام دی مخکې له دې چې هغه د امرونو په ویلو پیل وکړي. هیډن هڅه وکړه چې خپل قوي نقطه وساتي او د مانو اوږه یې د خپل ځان سره احساس کړه.
  
  موږ به پرمخ لاړ شو.
  
  د عملیاتو په مرکز کې عملیات دوام لري، بیړني خدمتونه لیږل شوي، او د قانون پلي کونکي سخت ځپلو سیمو ته لیږدول شوي. د اور وژنې ډلې او سیپران د ټولو حدودو څخه هاخوا ښکیل وو. مور په سړکونو کې د ګزمې لپاره د چورلکو کارولو امر وکړ. کله چې یوه بله کوچنۍ وسیله په میسي کې راښکته شوه، هیډن نور د دې توان نه درلود چې ورته وګوري.
  
  هغې مخ واړوه، د خپلې ټولې تجربې په لټه کې وه چې نور څه وکړي، په دې وروستیو کلونو کې د هاوايي او واشنګټن ډي سي په یادولو سره، تمرکز یې وکړ ... مګر بیا یو ډارونکي غږ، یو ویرونکي اوږد غږ، د هغې پام بیرته راستانه کړ. سکرینونه
  
  "نه!"
  
  
  دوه ویشتمه برخه
  
  
  هیډن د هغې شاوخوا خلک مات کړل او له کوټې څخه ووت. تقریبا په غوسه کې، هغه د زینو څخه ښکته شوه، د غوښې او هډوکو په سختو ټوټو کې یې لاسونه کلک کړل. کینیماکا خبرداری ورکړ، مګر هیډن یې له پامه غورځولی. هغه به دا وکړي، او نړۍ به یو ښه، خوندي ځای وي.
  
  د هغه دهلیز په اوږدو کې چې د سایټ لاندې روانه وه، هغه په پای کې د رامسیس حجرې ته ورسیده. بدمعاش لا هم وخندل، غږ یې د یوه شیطاني ژړا پرته بل څه نه و. یو څه هغه پوهیده چې څه پیښیږي. مخکې پلان کول ښکاره وو، مګر د انسان هوساینې لپاره په بشپړه توګه کرکه هغه څه نه و چې هغه یې په اسانۍ سره اداره کولی شي.
  
  هیډن د خپلې کوټې دروازه خلاصه کړه. ساتونکي ټوپ کړ او بیا یې د هغې د امر په ځواب کې بهر ډزې وکړې. هیډن په مستقیم ډول د اوسپنې ډنډ ته لاړ.
  
  "ما ته ووایه چې څه تیریږي. اوس راته ووایه او زه به له تا سره نرمي وکړم."
  
  رامس وخندل. "څه خبرې دي؟" هغه یو امریکایی تلفظ جعل کړ. "موخه دا ده چې تاسو خلک خپلو زنګونونو ته راوړل کیږي. او تاسو به هلته پاتې شئ، "لوی سړی د څو ملی مترو په فاصله کې مستقیم د هیډن سترګو ته د کتلو لپاره ښکته شو. "د هغه ژبه د ځړولو سره. تاسو هر هغه څه کوئ چې زه یې درته وایم."
  
  هیډن د حجرې دروازه خلاصه کړه. رمسیس، پرته له دې چې یوه ثانیه ضایع کړي، هغې ته ورغی او هڅه یې وکړه چې هغه فرش ته وغورځوي. د سړي لاسونه په لاسونو تړل شوي وو، مګر دا هغه د خپل لوی ډله کارولو مخه نه نیسي. هایډن په ډیر هوښیارۍ سره مخه ونیوله او لومړی یې هغه د عمودی اوسپنې سیندونو څخه یو ته وغورځاوه او غاړه یې له اغیزې څخه راښکته شوه. هغې بیا د هغه پښتورګي او نخاع سخت ووهل چې له امله یې هغه د ژړا او ژړا لامل شو.
  
  نور لیونی خندا نشته.
  
  هیډن هغه د ګونچ کولو کڅوړې په څیر کارولی و، د هغه د بدن شاوخوا حرکت کول او په مختلفو برخو کې یې وهل. کله چې رمسیس وخندل او شاوخوا یې وګرځاوه، هغې لومړنۍ درې ګوزارونه وګڼل - یوه وینه بهیدله پوزه، یو زخم شوی ژامه او ستوني. رمز په ژړا پیل وکړ. هیډن تسلیم نه شو، حتی کله چې کینیماکا هغې ته نږدې شو او له هغې یې وغوښتل چې لږ احتیاط وکړي.
  
  هېډن په غېږ کې ونيوه، "مانو، خپل خندا بنده کړه. "خلک هلته مړه کیږي."
  
  رمزس هڅه وکړه چې وخندل، خو د رګونو درد هغه بند کړ. هیډن دا په چټکۍ سره د بني کیک سره تعقیب کړ. "اوس وخندل."
  
  کینیماکا هغه لیرې کړه. هیډن د هغه په لور مخ وګرځاوه، مګر بیا یو داسې ښکاري چې زیانمن شوی رامسس دوی دواړو ته وخوځاوه. هغه یو لوی سړی و، حتی د کینیماکي په پرتله لوړ و، د دوی د عضلاتو ډله یو شان وه، مګر هاوایی په یوه مهمه سیمه کې د ترهګرو څخه غوره و.
  
  د جګړې تجربه.
  
  رامسیس له کینیماکا سره ټکر وکړ او بیا یې په زوره وغورځاوه، بیرته خپل حجرې ته ولاړ. "تاسو د څه شي څخه جوړ شوي یاست؟" هغه چغې وهلې.
  
  کینیماکا وویل: "مادي له تاسو څخه قوي ده."
  
  "موږ غواړو پوه شو چې وروسته څه پیښیږي ،" هیډن ټینګار وکړ ، رامسیس بیرته خپل حجرې ته تعقیب کړ. "موږ غواړو د اټومي بم په اړه پوه شو. چېرته دی؟ څوک په کنټرول کې دي؟ د دوی حکمونه څه دي؟ او، د خدای لپاره، ستاسو اصلي اراده څه ده؟"
  
  رمسیس هڅه وکړه چې مستقیم پاتې شي، په ښکاره ډول نه غواړي چې په ګونډو شي. تاو تریخوالی په هر تن کې احساس شوی. په هرصورت، کله چې هغه په پای کې ودرېد، سر یې ټیټ شو. هیډن دومره محتاط پاتې شو لکه هغه به د ټپي مار سره وي.
  
  "دلته هیڅ شی نشته چې تاسو یې کولی شئ. د خپل سړي څخه پوښتنه وکړئ، قیمت. هغه لا دمخه پدې پوهیږي. هغه په هر څه پوهیږي. نیویارک به سوزوي، میرمن او زما خلک به د سوځیدونکو ایرو په مینځ کې زموږ د بریا جیګ نڅا وکړي."
  
  قیمت؟ هیډن په هر وار کې خیانت ولید. یو څوک درواغ وو، او دې کار د هغې غوسه نوره هم زیاته کړه. هغه زهر ته چې د سړي له شونډو څخه راوتلی و، خپل لاس یې منو ته وغزاوه.
  
  "لاړ شه ما ته یو ټوپۍ راکړه."
  
  "هایډن -"
  
  "فقط دا وکړه!" هغې شا وګرځوله، له هرې خولې څخه غوسه راوتله. "ما ته یو ستومانه ټوپک راکړئ او له مینځه یوسئ."
  
  د هغې په تیرو وختونو کې، هیډن هغه اړیکې له منځه یوړلې چې هغې خپل ملګری ډیر کمزوری ګڼل. په ځانګړي توګه هغه څوک چې هغې د بین بلیک سره شریک کړ ، څوک چې یوازې څو میاشتې وروسته د وینې پاچا د سړو په لاس مړ شو. بین، هغې فکر کاوه، ډیر ځوان، بې تجربه، یو څه نابالغ و، مګر حتی د کینیماکا سره یې اوس د خپل نظر سره سمون پیل کړی و. هغې هغه د ضعیف ، نشتوالي او یقینا د بیارغونې اړتیا ته ولیدل.
  
  "ما سره جنګ مه کوه، مانو. فقط دا وکړه".
  
  یو غږ، مګر دا په بشپړ ډول د هاوایی غوږونو ته ورسید. لوی سړی وتښتید، خپل مخ او احساسات یې له هغې څخه پټ کړل. هیډن خپل نظر بیرته رامسیس ته وګرځاوه.
  
  هغه وویل: "اوس تاسو زما په څیر یاست." "ما یو بل زده کونکی ترلاسه کړ."
  
  "ته فکر وکړه؟" هیډن خپل زنګون د بل په خیټه کې ووهله ، بیا یې د هغې کندې په بې رحمۍ سره د هغه د غاړې شاته وویشتلې. "ایا یو زده کوونکی به له تاسو څخه دا ټوکه ووهي؟"
  
  "که زما لاسونه خلاص وای ..."
  
  "ریښتیا؟" هیډن په غوسه ړوند و. "راځئ وګورو چې تاسو څه کولی شئ، ایا موږ کولی شو؟"
  
  لکه څنګه چې هغه د رمسیس لاسونو ته ورسیده، کینیماکا بیرته راستانه شوه، د سګرټ په شکل یو سټین ټوپک د هغه په کلکې مټې کې نیولی و. هغه د هغې په نیت پوه شو او شاته شو.
  
  "څه؟" - هغې چیغې کړې.
  
  "تاسو هغه څه کوئ چې تاسو یې کوئ."
  
  هیډن په سړي لعنت ووایه او بیا یې د رمسیس په مخ کې حتی په لوړ غږ لعنت وویل، ډیر مایوسه احساس وکړ چې هغه نشي کولی هغه مات کړي.
  
  یو ټیټ، ارام غږ د هغې په غوسه کې راوتلی و: په هرصورت، شاید هغه تاسو ته اشاره کړې وي.
  
  امکان لری.
  
  هیډن رمسیس ته فشار ورکړ تر هغه چې هغه په خپل ټوټی کې راښکته شو، یو نوی نظر د هغه په سر کې راڅرګند شو. هو، شاید یوه لاره وي. کینیماکا ته په کتلو سره، هغه د حجرې څخه بهر راووتله، تالا یې کړه، او بیا د بهرنۍ دروازې په لور روانه شوه.
  
  "په پورته پوړ کې کوم نوی پیښیږي؟"
  
  "ډیر د کثافاتو بمونه، مګر اوس یې لږ دي. يو بل موټرسايکل سپور و، خو هغوى يې ونيول."
  
  د هیډن فکر پروسه روښانه شوه. هغه بهر دالان ته لاړه او بیا بلې دروازې ته روانه شوه. پرته لدې چې ودریږي ، هغې د خلکو له لارې وګرځاوه ، ډاډه اوسئ چې رابرټ پرائس به د رامسیس له حجرې څخه غږ اوریدلی وي. په سترګو کې یې ورته وویل چې همداسې ده.
  
  "زه هیڅ نه پوهیږم،" هغه په غوسه شو. "مهرباني وکړئ په ما باور وکړئ. که هغه تاسو ته وویل چې زه د اټومي بم په اړه یو څه پوهیږم، نو هغه دروغ دی."
  
  هیډن د خپل سټن ټوپک ته ورسید. "په چا باور وکړو؟ لیونی ترهګر یا غدار سیاستوال. په حقیقت کې، راځئ وګورو چې ټیزر موږ ته څه وايي.
  
  "نه!" قیمت دواړه لاسونه پورته کړل.
  
  هیډن هدف وټاکه. "تاسو شاید نه پوهیږئ چې په نیویارک کې څه پیښیږي، رابرټ، نو زه به تاسو ته هرڅه ووایم. یوازې یو ځل. د ترهګرو حجرې اټومي وسلې کنټرولوي، کوم چې موږ باور لرو چې دوی په هر وخت کې د چاودنې توان لري. اوس لیونی پیتیان فکر کوي چې هغه واقعیا د وضعیت کنټرول کې دی. وړې چاودنې په منهاټن کې رامنځته کیږي. بمونه په مرکزي سټیشن کې ځای پرځای شوي وو. او، رابرټ، دا پای نه دی.
  
  د بهرنیو چارو پخوانی سکرتر غلی شو، په بشپړه توګه د یوې خبرې کولو توان نه درلود. د هغې په نوي موندل شوي وضاحت کې، هیډن تقریبا قانع شو چې هغه ریښتیا وایی. مګر د شک دا یوازینی ټوټه پاتې وه، په دوامداره توګه هغه د کوچني ماشوم په څیر ځورول.
  
  دا سړی یو بریالی سیاستوال و.
  
  هغې د ټوپک ډزې وکړې. دا یو اړخ ته وویشتل شو، سړی یو انچ ورک شو. قیمت یې په بوټونو کې لړزیدل پیل کړل.
  
  هیډن ژمنه وکړه: "راتلونکی ضربه به د کمربند لاندې وي."
  
  بیا، کله چې قیمت اوښکې روانې وې، کله چې مانو ژړل، او هغې ته د رامسیس شیطاني خندا را په یاد شوه، کله چې هغې د ټول وحشت په اړه فکر کاوه چې اوس په منهاټن کې دی، او د هغه په زړه کې د خپلو همکارانو په اړه، دا د خطر په زړه کې وه. هیډن جې چې مات شو.
  
  نور نشته. زه به دا د بلې دقیقې لپاره ونه زغمم.
  
  د قیمت په نیولو سره ، هغې هغه دیوال ته وغورځاوه ، د ضربې ځواک یې د دې لامل شو چې هغه په زنګونونو کې راښکته شي. کینیماکا هغه پورته کړه، هغې ته یې د پوښتنې وړ نظر ورکړ.
  
  "یوازې زما له لارې لرې شه."
  
  هغې دا ځل بیا قیمت بهرنۍ دروازې ته وغورځاوه. هغه بیرته ټوپ کړ، په ژړا شو، راښکته شو، او بیا یې هغه بیرته ونیوله، هغه یې د دهلیز او د رامسیس حجرې ته ورساوه. کله چې پرائس وليدل چې ترهګر په خپل حجره کې بند دی، هغه په ژړا او ژړا پيل وکړ. هیډن هغه مخ په وړاندې وخوځاوه.
  
  "مهرباني وکړئ، مهرباني وکړئ، تاسو دا نشئ کولی."
  
  "په حقیقت کې،" کینیماکا وویل. "دا هغه څه دي چې موږ یې کولی شو."
  
  "نه!"
  
  هیډن قیمت په بارونو کې وغورځاوه او حجره یې خلاصه کړه. رمسیس حرکت نه کاوه، لاهم په خپل بستر کې ناست و او د هغه د تړلو سترګو لاندې څه پیښیږي. کینیماکا خپل ګلوک راوایستل او دواړه سړي یې په نښه کړل ځکه چې هیډن د دوی اړیکې له مینځه وړي.
  
  "یو چانس،" هغې وویل. "یوه زندان. دوه سړي. لومړی کس چې ما ته د چیټ لپاره زنګ وهي ښه احساس کوي. ته پوهیږی؟"
  
  قیمت د نیم خوړل شوي خوسکي په څیر وخوت. رامسس لا هم حرکت نه دی کړی. د هیډن لپاره ، د هغه لید ناخوښه و. په هغه کې ناڅاپي بدلون ناڅاپه و. هغه لاړه او حجره یې بنده کړه، دواړه سړي یوځای پریښودل کله چې د هغې تلیفون زنګ پیل شو او د اجنټ مور غږ په لیکه کې راغی.
  
  "دلته راشه، جې. تاسو باید دا وګورئ. "
  
  "دا څه شی دی؟" هغه د کینیماکا سره منډه کړه، د دوی سیوري یې د حجرو بلاکونو څخه تعقیب کړې او د زینو بیرته پورته کول.
  
  هغه په خواشینۍ سره وویل: "نور بمونه." "ما ټول رالیږلي وو چې خندا پاکه کړي. او دا وروستی اړتیا هغه څه ندي چې موږ یې تمه درلوده. اوه، او ستاسو سړی داهل په څلورم سیل کې مخکښ دی. هغه همدا اوس تعقیبوي."
  
  "راځئ چې سړک ته ورشو!" هیډن د سټیشن ودانۍ ته ورغی.
  
  
  څلرویشتم څپرکی
  
  
  ډهل ځان د مسافرۍ څوکۍ ته وغورځاوه او سمیټ ته یې اجازه ورکړه چې موټر چلوي. کینزي، لارین او یورګي بیرته په سیټ کې دي. حتی لکه څنګه چې دوی سټیشن ته بیرته راستانه شول ، د ډریک په لوی مرکزي سټیشن باندې د برید راپورونه ورکړل شوي ، مګر هغه نور څه ندي اوریدلي. مور یوازې د یوه مخبر څخه بل خبر ترلاسه کړی و - څلورم تروریستي حجره مرکزي پارک ته نږدې د یو لوکس اپارتمان ودانۍ څخه بهر فعالیت کاوه، او اوس چې ډهل په دې اړه فکر کاوه، دا د دې دلیل دی چې د دې حجرو څخه ځینې یې د نورو په پرتله په بل ډول تمویل شوي - دا له دوی سره یې مرسته وکړه چې د خلکو سره یو ځای شي - مګر داهل حیران شو چې څنګه د خلکو یوه ډله په یوه ټاکلې ټولنه کې په اسانۍ سره شتون لري پرته لدې چې د دوی د مغز مینځلو انډول په یاد وساتي. د مغز مینځلو یو ځانګړی هنر و، او هغه شک درلود چې عادي ترهګر لا تر اوسه په دې کې مهارت لري.
  
  دومره بې رحمه مه کیږه.
  
  د مور اجنټانو د دې نښو ترلاسه کولو لپاره یوازې د افشا کولو څخه ډیر خطر درلود. د دې ورځې عواقب به په نه ختمیدونکي ډول تکرار شي ، او هغه هیله درلوده چې وطن پوه شي چې دا به څنګه له مینځه ویسي. که نن ورځ یو پټ اجنټ سوځیدلی وي، د هغه ستونزې یوازې پیل وې.
  
  د ترافیک پولیس، چې تل یې په چوکونو تسلط درلود، د ټرافیک د فلټر کولو لپاره یې خپله هڅه وکړه، د لویو او شاید د نه منلو وړ ستونزو سره مخ وو، مګر هوښیار بیړني موټرو ته باید لومړیتوب ورکړل شوی وای. ډهل د لیدو څو کوچني پلیټ فارمونه ولیدل - نږدې د مینی چیری غوره کونکو په څیر - چیرې چې د پولیسو افسران خپلو همکارانو ته د لوړ ځای څخه لارښوونه کوي، او هغه د هغه څخه مننه وکړه کله چې دوی ته اجازه ورکړل شوه.
  
  داهل د موټر GPS چک کړ. "اته دقیقې،" هغه وویل. "موږ چمتو یو؟"
  
  " چمتو دی،" ټول ټیم بیرته راستانه شو.
  
  "لارین، یورګي، دا ځل د موټر سره پاتې شه. موږ نور تاسو ته خطر نه شو کولی."
  
  "زه راځم،" لارین وویل. "تاسو مرستې ته اړتیا لرئ."
  
  دهل د حوزو انځورونه او د ځانګړو ځواکونو د مشر د مړینې انځورونه منع کړل. "موږ نشو کولی غیر ضروري ژوند له خطر سره مخ کړو. لارین، یورګي، تاسو په مختلفو برخو کې خپل ارزښت لرئ. یوازې بڼه وګورئ. موږ هلته هم سترګو ته اړتیا لرو."
  
  یورګي وویل: "تاسو ممکن زما مهارتونو ته اړتیا ولرئ."
  
  "زه شک لرم چې موږ به په بالکوني کې ټوپ وکړو، یورګي. یا د اوبو لګولو پایپونو کارول. بس ..." هغه ساه ورکړه. "مهرباني وکړئ لکه څنګه چې زه غوښتنه کوم او خونړۍ بڼه وګورئ. ما مه اړوه چې دا په امر بدل کړم."
  
  یوه عجیبه چوپتیا وه. د ټیم هر غړي د تیر برید پیښې په بشپړ ډول توپیر درلود، مګر دا چې دا ټول یوازې نیم ساعت مخکې پیښ شوي، ډیری یې لاهم په شاک کې وو. مشاهدې بې پایه وې - دوی چاودنې ته څومره نږدې وو. څنګه یو سړي دومره بې غرضه خپل ځان د دوی د ژوند ژغورلو لپاره قرباني کړ. دا ترهګرو د ژوند هر ډول چلند څومره ارزانه کړی.
  
  ډهل خپل فکرونه بیرته هغه زاړه آری ته را وګرځول - څنګه یو بالغ کولی شي په کوچني ماشوم کې دا ډول کرکه لرونکي ځانګړتیاوې رامینځته کړي؟ تر ټولو معصوم ذهن؟ یو بالغ، مسؤل کس څنګه باور کولی شي چې دا سمه وه چې دا ډول نازک ذهنونه مات کړي، د تل لپاره د ژمن ژوند لاره بدل کړي؟ د دې په بدل کې ... څه؟ ... نفرت، انعطاف، جنون.
  
  مهمه نده چې موږ دې ته څنګه وګورو ، مهمه نده چې د مذهب په اړه زموږ نظر څه وي ، داهل فکر کاوه ، شیطان واقعیا زموږ په مینځ کې ګرځي.
  
  سمیټ په بریکونو کې وویشتله کله چې دوی یوې لوړې ودانۍ ته نږدې شول. د تیاریدو او له موټر څخه د وتلو لپاره یې څو ثانیې ونیولې، دوی ټول بې دفاع پریښودل. داهل په دې پوهیدل چې څلورم حجره تقریبا په یقین سره دننه وه او دوی څومره وړ ښکاري. د هغه سترګې لارین او یورګي ته راوتلې.
  
  "تاسو څه کوئ؟ بېرته په موټر کې راځه."
  
  دوی د دروازې ساتونکي ته نږدې شول، خپل شناخت یې وښود او په څلورم پوړ کې د دوو اپارتمانونو په اړه یې وپوښتل. دواړه د یوې ځوانې جوړې سره تړاو لري چې ځان یې ساتلی و او تل یې نرمښت درلود. د دروازې ساتونکي حتی کله هم دواړه جوړه یوځای نه وه لیدلي، مګر هو، یو اپارتمان منظم لیدونکي ترلاسه کړل. هغه فکر کاوه چې دا یو ډول ټولنیز ماښام دی، مګر بیا هغه ته د ډیر لیوالتیا له امله پیسې نه ورکول کیږي.
  
  دهل په نرمۍ سره هغه څنګ ته کړ او د زینو په لور روان شو. د دروازې ساتونکي وپوښتل چې ایا دوی کیلي ته اړتیا لري؟
  
  دهل په نرمه وخندل. "دا به اړین نه وي."
  
  څلور پوړونه په اسانۍ سره کابو شول، او بیا درې پوځیان په احتیاط سره د دهلیز په لور روان شول. کله چې ډیل د اپارتمان سمه شمیره ولیدله ، د هغه ګرځنده تلیفون په حرکت پیل وکړ.
  
  "څه؟" سمیټ او کینزي انتظار وکړ، د دوی شاوخوا پوښلي.
  
  د مور ستړي غږ د دهل سر ډک کړ. "معلومات غلط دي. ځینې مخبران د لږ غچ اخیستلو لپاره غلط خلک فریم کوي. بخښنه غواړم، ما یوازې وموندله. "
  
  "دروغ،" ډال ساه ورکړه. "تاسو زما سره ټوکې کوی؟ موږ د هانګ کانګ سره د دوی د دروازې بهر ولاړ یو.
  
  "بیا پریږده. خبر ورکوونکي له یوې ښځې سره مینه لري. هیڅ خبره نه ده، بس بیرته سړک ته راشئ، دال. لاندې معلومات سور ګرم دي.
  
  سویډن لعنت ووایه او خپله ډله یې بیرته راوغوښته، خپلې وسلې یې پټې کړې، او بیا یې د حیرانتیا بندر څخه تیر شو. داهل په حقیقت کې په پام کې نیولی و چې د دروازې له ساتونکي څخه وغواړي چې دوی څلورم پوړ ته لاړ شي د آرامه ایستلو لپاره کار وکړي - پدې پوهیدل چې هلته څه پیښ کیدی شي - او اوس حیران و چې اوسیدونکو به د هغه د ټکي له زده کولو وروسته څنګه عکس العمل ښودلی وي.
  
  یوه جالبه ټولنیزه پوښتنه. په داسې حال کې چې پولیس د ترهګرو په لټه کې وو، کوم ډول کس به له خپل کور څخه د ایستلو په اړه شکایت وکړي ... که چیرې دا لټون د درواغو پر بنسټ پای ته ورسیږي؟
  
  دهل سر وخوځاوه. مور لا تر اوسه د هغه د خندا په لیست کې نه و، مګر سړی په ډبرې ځمکه کې ځړول. "دا راتلونکی نښه به کار وکړي، سمه ده؟" هغه په خلاص کرښه کې خبرې وکړې.
  
  "دا باید څنګه وي. هماغه سړی چې دریمې کیمرې ته یې لاس کړ. یوازې د ټایمز سکویر ته ورشئ او په چټکۍ سره.
  
  "ایا ټایمز سکویر تر ګواښ لاندې دی؟ کوم امنیتي ځواکونه لا دمخه ځای پر ځای دي؟"
  
  "ټول یې".
  
  "ښه، موږ لس دقیقې پاتې یو."
  
  "راځئ چې پنځه وي."
  
  سمیټ د شیطان په څیر موټر چلاوه، کونجونه یې پرې کول او چپه کول، حتی برش کول، د خراب پارک شوي موټرو ترمنځ. دوی موټر په 50th کوڅه کې پریښود او منډه کړه، اوس د هغه خلکو په وړاندې چې د ټایمز سکویر څخه ګړندی روان و ، د M&M's ورلډ خوشحاله پلورنځي ، د هرشي چاکلیټ ورلډ او حتی د سټاربکس د سړک په کونج کې ، چې اوس د خطر سره مخ شوي. لوی، د انساني اندازې بلبورډونو سړک د زرګونو رنګارنګ عکسونو سره روښانه کړ، هر یو یې د پاملرنې په لټه کې و او په ژوندۍ، خوځنده جګړه کې ښکیل وو. عملې د مچیو ځنګل را ایستلی و ځکه چې نږدې هر بل پلورنځي داسې بریښي چې یو ډول ترمیم کیږي. ډیل هڅه وکړه چې لارین او یورګي خوندي وساتي، مګر سفر او تیښته دا تقریبا ناممکن کړي. دا خوښوي یا نه، دوی اوس ټول سرتیري وو، ټیم د دوی په شتون سره پیاوړی شوی.
  
  مخکې، پولیسو د چوک په شاوخوا کې محاصره ټینګه کړې وه. د نیویارک خلکو په کفر کې کتل، او لیدونکو ته ویل شوي وو چې خپلو هوټلونو ته راستانه شي.
  
  "دا یوازې یو احتیاط دی، میرمن،" داهل د یونیفورم لرونکي پولیسو څخه یو غږ واورېد.
  
  او بیا نړۍ بیا دوزخ ته واړوله. څلور سیلانیان، د لیویس او بوبا ګمپ په شاوخوا کې د کړکۍ پیرود کول، خپل بکسونه یې راټیټ کړل، دننه یې شاوخوا وګرځیدل او اتوماتیک وسلې یې راوویستلې. داهل د کوڅې د کوڅې تر شا وخوځېد، خپله وسله یې خلاصه کړه.
  
  د ټايمز سکوائر په اوږدو کې ډزې وشوې. مات شوي کړکۍ او بلبورډونه په شګو پوښل شوي، ویجاړ شوي، ځکه چې ډیری یې اوس پردې وې، په نړۍ کې ترټولو لوی، او د پانګوالۍ مجسمه. د هاوان باران د سړک پر غاړه وغورځید. هغه چې پاتې شول او امنیتي ځواکونه د پوښښ لپاره ورغلل. دهل خپل سر وخوځاوه او بیرته یې ډزې وکړې؛ ډزې یې په نښه نه کړې، مګر تروریستان یې په لوړ غږ لعنت ویل او د خپل پوښ په لټه کې وو.
  
  دا ځل مستقیم تاسو ته، داهل په خپګان اطمینان سره فکر وکړ. ستا لپاره هیڅ امید نشته.
  
  ډهل د پارک شوي ټکسي شاته د پنجرې ډوب ولید او نږدې یې یو بس ولید. هغه مخکې هیڅکله د ټایمز سکویر ته نه و تللی او یوازې یې په تلویزیون کې لیدلی و، مګر د داسې ښکاره پیاده دوستانه سیمه لیدل چې دومره خالي وو، د اندیښنې وړ و. ډیر ډزې وشوې ځکه چې د سیل غړو بې له شکه خلک ولیدل چې د پلورنځیو او دفتر ودانیو دننه حرکت کوي. داهل په خاموشۍ سره کوڅې ته لاړ.
  
  د بس شاته او د لیرې لارې په اوږدو کې نور امنیتي ځواکونه خپل ځایونه نیسي. د سوات نور سرتیري، تور مناسب اجنټان، او د NYPD پولیس شاوخوا یو خاموش، کوریوګراف شوي تال ته حرکت کوي. داهل دوی ته اشاره وکړه چې قطار وکړي. هغه څه چې دلته د نښې په توګه لیږدول شوي په څرګنده توګه ژباړل شوي ندي ، ځکه چې هیچا لیوني سویډن ته لږه پاملرنه نه ده کړې.
  
  "ایا موږ د دې درې یا څلور لیکو بلیو ته انتظار کوو، یا موږ به دا ماډران وسوځو؟" کینسي د هغه په غاړه ودروله.
  
  داهل دامريكايي اجنټانو څخه مخ واړوه. هغه وویل: "زه ستاسو رنګین اصطلاحات خوښوم،" هغه وویل، د بس سیوري ته لاړ. "مګر له اقتصادي پلوه."
  
  "نو تاسو اوس دلته غواړم. زه پوهیږم."
  
  "ما دا نه دي ویلي".
  
  سمیټ په ځمکه ولوید، د موټرو لاندې یې وکتل. "زه پښې ګورم."
  
  "ایا تاسو ډاډه یاست چې دا د ترهګرو پښې دي؟" دهل وپوښتل.
  
  "زه داسې فکر کوم، مګر دا ډاډه ده چې دوزخ داسې نه دی لکه څنګه چې دوی په نښه شوي وي."
  
  "دوی به ډیر ژر دلته وي،" کینزي خپل ټوپک پورته کړ لکه هغه توره چې هغې ته لیواله وه، او د بس د لوی څرخ تر شا ودرېده. ټیم یو ډله ایز ساه واخیسته.
  
  ډال بهر ته وکتل. "زه واقعیا باور لرم چې دا یو ځل بیا دی."
  
  کینزي لومړی لاړ، د بس شاته یې وګرځاوه او په ژیړ ټکسي یې برید وکړ. د ماشینګڼې د ډزو غږونه اورېدل کېدل، خو په کړکیو، بس تمځایونو او نورو ټولو هغو ځایونو کې چې د ترهګرو په نظر بې دفاع خلک پټېدلای شي، لارښوونه وشوه. ډهل د خپلو بختورو ستورو څخه مننه وکړه چې هیڅ لید یې نه و ځړول شوی، پدې پوهیدل چې سرعت د حجرې په ویجاړولو کې د دوی متحد و، کوم چې باید مخکې له دې چې دوی لاسي بمونو ته لاړ شي یا بدتر شي. هغې او کینسي د ټکسي په لور وخوځېد، څلورو کسانو ته یې وکتل، چا چې په حیرانتیا سره چټک غبرګون وښود. د دې پر ځای چې خپلې وسلې وغورځوي، دوی په ساده ډول برید وکړ، په داهل او کینزي کې یې وویشتل او ځمکې ته یې وغورځول. جسدونه د سړک په اوږدو کې پراته وو. داهل د ښکته کیدو مټې ونیولې او هغه یې منحرف کړ، د هغه ګوتې یې واورېدې چې اسفالټ ته یې سخت ټک ورکړ. په هرصورت، دویم لاس لاندې راغی، دا ځل د ټوپک د بټ سره پورته شو. داهل نه شوای کولای چې هغه وځپي او نه یې هم لرې وګوري، نو هغه یوازینی عمل ته راستون شو چې ورته موجود و.
  
  تندی یې راښکته کړ او پر سر یې ګوزار وکړ.
  
  د هغه د سترګو په وړاندې تور توری، درد له اعصابو څخه اعصابو ته راوتلی و، مګر سویډن هیڅ شی ته اجازه نه ورکوله چې د هغه په کار کې مداخله وکړي. وسله وویشتله او بیا یې بیرته واخیسته، زیانمنونکي. داهل هغه ونیوه او د هغه سړي په لور یې ودراوه چې هغه یې نیولی و. وينې يې د مخ دواړو خواوو ته روانې وې. سړي دا ځل یو څه نور هم په ویره کې خپله مټه پورته کړه او دهل په خپله خوله ونیوه او په چپه کولو یې پیل وکړ.
  
  د وجود هر ریشې، د هر بند هر رګ، تنګ.
  
  هډوکي داسې مات شول لکه د څانګو ماتول. ترهګر چیغې کړې او هڅه یې وکړه چې خپل لاس لیرې کړي، خو دهل نه غوښتل چې په اړه یې واوري. دوی اړتیا درلوده چې دا کیمره غیر فعاله کړي. چټک. هغه نور هم کلک وخوځاوه، هغه ډاډ ترلاسه کړ چې د سړي پام په بشپړه توګه د هغه په خوله کې د شدید درد له امله جذب شوی، او خپل ګلوک یې را ایستل.
  
  یو تن ووژل شو.
  
  مخکې له دې چې د ترهګرو سترګې پټې شي، ټوپک درې ګولۍ وویشتلې. دهل هغه خواته وغورځاوه او بیا د غچ اخیستونکي فرښتې په څیر راپورته شو، د هغه له کوپړۍ څخه وینه توییدل او د عزم یوه څیره یې د هغه ځانګړتیاو ته اشاره کوله.
  
  کینزي د یو لوی سړي سره جګړه کوله، د دوی ټوپکونه د دوی د بدنونو او مخونو تر مینځ شنډ شوي وو. سمیټ په دریمه برخه کې راښکته شو، هلک یې په زنګونونو ته اړ کړ ځکه چې هغه د نږدې کامل، دقیق قهر سره وواهه. وروستی ترهګر لورین ته ښه راغلاست، هغه یې په ځمکه وغورځاوه، او هڅه یې کوله چې هدف ونیسي کله چې یورګي ځان د بیرل مخې ته وغورځاوه.
  
  دهل ساه ورکړه.
  
  د ټوپک ډزې وشوې. یورګي سقوط وکړ، د هغه د بدن زغره یې وویشتله. داهل بیا ولیدل چې وضعیت د لومړي ځل له لوستلو څخه لږ توپیر درلود. یورګي په ورزشي ډول د مرمۍ په وړاندې ټوپ نه وهلی، هغه د ترهګر د ډزو لاس له خپل ټول بدن سره وجنګاوه.
  
  مختلف، مګر لاهم اغیزمن.
  
  دهل د روسیې مرستې ته ورغی، وسله وال یې د چپ لاس لاندې ووهلو او پښې یې له ځمکې پورته کړې. سویډن سرعت او سرعت رامینځته کړ ، خپل عضلات یې انعطاف کړل ، خپل بار یې د ناخوښۍ له امله رامینځته کړ. درې فوټ، بیا شپږ، او ترهګر په چټکۍ سره بیرته وغورځول شو ځکه چې هغه په پای کې خپل سر د هارډ راک کافې مینو بورډ ته وواهه. پلاستیک مات شو، په وینو کې ډوب شو، لکه څنګه چې د دهل لیونۍ حوصلې د هغه د مخالف کوپړۍ ټوټه کړه او غوښه یې ټوټه کړه. کینیماکا ممکن دا خوښ نه کړي، مګر سویډن د تروریزم د بې طرفه کولو لپاره د امریکا نښه کارولې.
  
  کرما.
  
  داهل يو ځل بيا شاوخوا وخوځېد، اوس يې له غوږونو او زنې څخه وينه بهېږي. کینزي او د هغې مخالف لاهم په مرګوني جګړه کې بند پاتې وو، مګر سمیټ وکولی شو د خپل ځان او سرتیري ترمنځ واټن د څو ګوتو سره وتړي. په وروستي وار کې هغه د خپلې وسلې په شاوخوا کې د حرکت کولو لپاره مبارزه وکړه، خوشحاله شو او د تېز پای په مستقیم ډول سمیټ ته په نښه شو.
  
  داهل وخندل، مخ په وړاندې روان شو، خو د ډزو په اړه یې څه ونه شو کړای. د سترګو په رپولو کې، ترهګر ډزې وکړې، او بریدګر، سمیټ، یوه مرمۍ ترلاسه کړه چې هغه یې د هغه په لاره کې ودراوه، هغه یې په زنګونونو کې ولیږه.
  
  زه د هغه تندی د راتلونکي شاټ کرښې ته نږدې کړم.
  
  تروریست محرک راښکاره کړ، خو په دې وخت کې داهل راښکاره شو - یو لړزونکی، خوځنده غره - او ترهګر یې د هغه او دیوال تر منځ ونیو. هډوکي مات شول او یو د بل په مقابل کې پیس شول، وینه توییدله، او ټوپک په یوه غږ سره څنګ ته وخوت. کله چې ډال د سمیټ په لور روان شو، هغه په غوسه شوی سرتیری ولید او په لوړ غږ یې قسم وکړ.
  
  بیا هغه سمه ده.
  
  د کیولر واسکټ لخوا ژغورل شوی، سمیټ لاهم په نږدې واټن کې ویشتل شوی و او نږدې به د کنډک له امله مړ شوی وي، مګر د دوی نوي وینګارډ د بدن زغره دا ضربه نرمه کړه. دهل خپل مخ پاک کړ، اوس د ځانګړو ځواکونو د ډلې تګ راتګ یادوي.
  
  کینسي د خپل مخالف سره په دې ډول جګړه وکړه او هغه لوی سړی چې د هغې د چټکتیا او ریښتینې عضلاتو سره د سمون لپاره مبارزه کوي. داهل په خپل مخ د خندا موسکا سره بیرته راستون شو.
  
  د ځانګړو ځواکونو یو سړی ورغی. "ایا هغه مرستې ته اړتیا لري؟"
  
  "نه، هغه یوازې شاوخوا غلا کوي. هغه یوازې پریږده".
  
  کینسي د هغې د سترګو له کونج څخه تبادله ونیوله او خپل دمخه یې کلک شوي غاښونه په ځمکه کېښودل. دا څرګنده وه چې دواړه مساوي وو، مګر سویډن د هغې ازموینه کوله، ټیم او حتی ځان ته یې د هغې وقف اندازه کول. ایا هغه وړه وه؟
  
  هغې ټوپک واخیست او بیا یې پریږده لکه څنګه چې د هغې مخالف شاته ټکان وخوړ، د دې لامل شو چې هغه خپل توازن له لاسه ورکړي چې د زنګون سره د غاړې او پوزې ته یو کس وو. د هغې بل اعتصاب په لاس کې سلیش و، وروسته د بریښنا ګړندی غصب. لکه څنګه چې سړي مبارزه کوله او ژړل، هغې خپل لاس بیرته ټینګ کړ، یو کلک یې واورید، او ټوپک یې فرش ته راښکته کړ. هغه لا هم مبارزه کوله، چاقو یې راوویستله او د هغې په سینه یې ووهله. کینسي دا ټول په خوله کې واچول، د تیغ ټوټه یې د هغې د پسونو څخه پورته د غوښې له لارې احساس کړه، او شاوخوا یې وګرځاوه، له ځان سره یې راښکته کړه. چاقو د دویم ګوزار لپاره بیرته حرکت وکړ، مګر دا ځل هغه چمتو وه. هغې لیرې شوې لاس ونیوه، د هغې لاندې یې شاوخوا وګرځاوه، او د سړي شاته یې وګرځاوه. هغې په بې رحمۍ سره فشار ورکړ تر څو هغه هم مات او ترهګر بې وسه پریږدي. هغې په چټکۍ سره د هغه له کمربند څخه دوه لاسي بمونه را وایستل او بیا یې یو یې د هغه د پتلون مخې ته او د هغه د باکسر شارټس کې ډک کړ.
  
  داهل، وکتل، ويې ليدل چې چيغې يې د ستوني غوټه وه. "نه!"
  
  د کینزي ګوتې اعتصاب کوونکی خوشې کړ.
  
  "موږ دا نه کوو، تاسو -"
  
  "اوس به څه کوئ،" کینزي په نژدی غږ وکړ، "د ماتو وسلو او ټولو سره؟" ته به اوس هیچا ته زیان ونه رسوي، ته احمق یې؟"
  
  داهل نه پوهیده چې ودرېږه یا ډز وکړي، منډه وکړي یا ډوب کړي، کینزي ونیسي یا د پوښ لپاره ټوپ وکړي. په پای کې، ثانیې ټیک شوې او د سمیټ په ځانګړي ډول لنډ فیوز پرته بل څه ونه چاودیدل.
  
  "تاسو زما سره ټوکې کوی؟" هغه وخندل. "څه بد-"
  
  "جعلي،" کینزي اعتصاب کوونکی د دهل په وینه بهیدونکی سر وغورځاوه. "ما فکر کاوه چې دا کامل عقاب سترګې به ستونزه درک کړي وي."
  
  "ما دا ونه کړل." سویډن د آرامۍ ژوره ساه واخیسته. "لعنت، کینز، تاسو د نړۍ په کچه یوه لیونی ښځه یاست."
  
  "بس ماته زما کټانا بیرته راکړه. دا تل ما آراموي. "
  
  "او کنه. زه شرط لرم "
  
  "او تاسو دا وایئ، لیونی سویډن."
  
  دهل سر ټيټ کړ. لمس. مګر افسوس، زه فکر کوم چې ما خپله لوبه ولیدله.
  
  په دې وخت کې، د سوات ټیمونه او راټول شوي اجنټان د دوی په منځ کې وو، چې د ټایمز سکویر شاوخوا سیمې یې خوندي کړې. ټیم بیا تنظیم شو او یو څو دقیقې یې د ساه اخیستو لپاره ونیولې.
  
  لارین وویل: "څلور حجرې ښکته شوې." "یوازې یو پاتې دی."
  
  داهل وویل: "موږ فکر کوو." "دا غوره ده چې د خپل ځان څخه مخکې لاړ نشي. او په یاد ولرئ، دا وروستۍ خونه مارش خوندي ساتي او شاید کنټرول یې کړي ..." هغه د "اټومي بم" کلمه په لوړ غږ ونه ویل. دلته نه. دا د منهټن زړه و. څوک پوهیده چې کوم ډول پارابولیک مایکروفون ممکن شاوخوا وخوري؟
  
  "ښه کار، هلکانو،" هغه په ساده ډول وویل. "دا دوزخي ورځ نږدې پای ته رسیدلې ده."
  
  مګر په حقیقت کې، دا یوازې پیل شوی.
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  جولیان مارش باور درلود، پرته له شکه، هغه د نړۍ تر ټولو خوشحاله سړی و. د هغه په وړاندې یوه بار شوې ، تړلې اټومي وسلې پرتې وې چې د لمس کولو لپاره کافي نږدې وي ، ترڅو په یوه غږ سره لوبې وکړي. د هغه کیڼ اړخ ته یوه الهی، ښکلې ښځه وه چې هغه هم کولی شي په زړه پورې لوبې وکړي. او هغه، البته، د هغه سره لوبه وکړه، که څه هم یوه ځانګړې ساحه د ټولو پاملرنو څخه یو څه زیان رسولی و. شاید د دې ویپ شوي کریم څخه یو څه ...
  
  خو خپل پخواني او تر ټولو مهم فکر ته دوام ورکاوه - د کړکۍ په خوا کې یو غیر فعال ترهګر حجره ناست و، او یو ځل بیا یې د هغه سره لوبې کولې. او بیا هلته د امریکا حکومت و، چې په ټول ښار کې یې خپلې لکۍ تعقیبولې، وېرې او ړانده یې لوبې کولې.
  
  "جولیان؟" زو د خپل کیڼ غوږ څخه یوازې د ویښتو په اندازه تنفس کاوه. "ایا ته غواړې چې زه بیا جنوب ته لاړ شم؟"
  
  "یقیناً، خو د تېر ځل په څېر بدرنګه ساه مه اخله. هغه ته یو څه وقفه ورکړئ، ایا ته؟
  
  "او، یقینا".
  
  مارچ هغې ته اجازه ورکړه چې خپله ساتیري وکړي او بیا یې فکر وکړ چې څه به پیښ شي. دا لا دمخه د سهار نیمایي وه او د وخت نیټې نږدې کیدو. هغه وخت نږدې راغی چې هغه باید یو بل بې ځایه کیدونکي ګرځنده تلیفون راوباسي او خپل وطن ته د بیړنیو غوښتنو سره تلیفون وکړي. البته، هغه پوهیده چې هیڅ ریښتینی "پټ" به نه وي، لږترلږه د پنځه سوه ملیون تبادلې سره، مګر اصول یو شان و او په ورته ډول ترسره کیدی شي. مارچ د ګناه او ګناه خدایانو ته مننه وکړه. ستاسو په څنګ کې د دې هلکانو سره ، څه نشي ترلاسه کیدی؟
  
  د ټولو ښه خوبونو په څیر، دا به په پای کې پای ته ورسیږي، مګر مارش پریکړه وکړه چې هغه به د هغې څخه خوند واخلي پداسې حال کې چې دا دوام لري.
  
  د زوى سر يې ودراوه او بيا يې ودرېد، د خپلې بوټۍ يوه ټوټه يې خلاصه کړه او کړکۍ ته ولاړ. د دوو ذهنونو سره اکثرا دوه مختلف نظرونه وو، مګر د مارش دواړه شخصیتونه د سناریو سره سم وو. څنګه کولای شو چی د هغوی یو له لاسه ورکړي؟ هغه د زو کنډوم څخه یو یې اخیستی و او اوس یې هڅه کوله چې په لاس کې یې وغورځوي. هغه په پای کې تسلیم شو او د دوو ګوتو سره یې وکړ. دوزخ، دا لا تر اوسه د هغه داخلي بې رحمۍ پوره کوي.
  
  پداسې حال کې چې مارش په دې فکر کې و چې د اضافي لین سره څه وکړي، د حجرې مشر ودرېد او هغه ته یې وکتل، یوه خالي موسکا یې ورکړه. دا یو ایلیګیټر و ، یا لکه څنګه چې مارش په شخصي ډول ورته ویل کیږي - ایلیګیټر - او که څه هم دا خاموش او په څرګند ډول ورو و ، د دې په اړه د خطر ریښتیني احساس شتون درلود. مارش وړاندیز وکړ چې هغه شاید یو له واسکټ اغوستلو څخه وي. پیاده د اوږدې مودې ادرار په څیر ورته مصرف وړ توکي. مارش په لوړ غږ وخندل، په سم وخت کې یې د ایلیګیټر سره د سترګو اړیکه ماتوله.
  
  زوى په خپلو پښو پسې شو، کړکۍ ته يې وکتل.
  
  مارش وویل: "د لیدلو لپاره هیڅ نشته." "تر څو تاسو د انسانیت د شونډو مطالعه نه خوښوئ."
  
  "هو، دوی ځینې وختونه مسخره کیدی شي."
  
  مارچ د خپلې خولۍ لپاره شاوخوا وکتل، هغه هغه چې هغه یې په زاویه کې اغوستل خوښول. البته، دا تللی و، شاید حتی مخکې له دې چې هغه نیویارک ته ورسیږي. تیره اونۍ د هغه لپاره په تیاره کې تیره شوه. الیګیټر نږدې شو او په نرمۍ یې وپوښتل چې ایا هغه څه ته اړتیا لري.
  
  "اوس مهال نه. خو زه به ژر هغوی ته زنګ ووهم او د پیسو د انتقال لپاره به جزئیات ورکړم."
  
  "تاسو به دا کار وکړو؟"
  
  "هو. ایا ما تاسو خلکو ته لاره نه ده درکړې؟" پوښتنه بیانیه وه.
  
  "او دا د خندا ټوټه. ما دا د مچۍ د سویټر په توګه کارولې.
  
  مارش ښایي لیونۍ، لیونی او د وینو د لیونتوب په واسطه پرمخ وړل شوی وي، مګر د هغه کوچنۍ برخه هم هوښیار، حساب ورکوونکی او په بشپړه توګه بوخت و. له همدې امله هغه ژوندی پاتې شو لکه څنګه چې هغه د مکسیکو تونلونو له لارې ترسره کړ. یوه شیبه وروسته، هغه پوه شو چې هغه د الیګیټر او وضعیت په اړه غلط فکر کړی دی. هغه دلته اصلي نه و - دوی وو.
  
  او دا یوه شیبه ډیره ناوخته وه.
  
  مارش په الیګیټر برید وکړ، په سمه توګه پوهیده چې هغه ټوپک، چاقو او نه کارول شوي سټین ټوپک چیرته پریښود. د بریالیتوب په تمه، هغه حیران شو کله چې ګیټر ګوزارونه بند کړل او خپل یو یې بیرته راستانه کړ. مارچ دا په آرامۍ سره واخیست، درد یې له پامه غورځاوه، او بیا یې هڅه وکړه. هغه پوهیده چې زوی ورته ګوري، او هغه حیران شو چې ولې سست کوچی د هغه مرستې ته نه راځي.
  
  مرغۍ یو ځل بیا په اسانۍ سره خپله ضربه ودروله. بیا مارش د هغه تر شا یو غږ واورېد - د اپارتمان د دروازې د خلاصیدو غږ. هغه بیرته کودتا وکړه، حیران شو کله چې الیګیټر هغه ته اجازه ورکړه، او شاته وګرځید.
  
  یوه ټکان یې له ستوني وتلی و.
  
  اته سړي اپارتمان ته ننوتل، ټولو تورې جامې اغوستې وې، کڅوړې یې وړې وې او د چرګانو په کور کې د ګیدړانو په څیر په غوسه ښکاري. مارش وخندل او بیا ګیټر ته مخ شو، د هغه سترګې حتی اوس هم باور نه کوي چې دوی څه ویني.
  
  "څه خبرې دي؟"
  
  "څه؟ ایا تاسو فکر کاوه چې موږ ټول په خاموشۍ سره ناست یو پداسې حال کې چې بډایه سړي په ګنډلو جامو کې د دوی جنګونه تمویلوي؟ ښه، زه ستاسو لپاره خبر لرم، لوی سړی. موږ نور ستاسو په تمه نه یو. موږ خپل ځان تمویل کړو."
  
  مارچ د دوه ګوني ګوزار څخه مخ ته ټکان ورکاوه. کله چې هغه شاته ولوېد، زوى يې ونيوه، په دې تمه چې هغه يې ونيسي، او کله چې يې ونه کړ، دواړه په ځمکه ولوېدل. د دې ټولو ټکان د هغه بدن ډیر په ټپه ودراوه، د خولې غدې او اعصاب پای ته ورسیدل، او د سترګو په یوه کونج کې یو ځورونکی ټیک پیل شو. هغه بیرته هغه خرابو پخوانیو ورځو ته ورساوه کله چې هغه هلک و او هیچا یې پروا نه درلوده.
  
  الیګیټر د اپارتمان شاوخوا وګرځید ، د دولسو خلکو حجره یې تنظیم کړه. زوي د امکان تر حده کوچنی شو، په عملي توګه د فرنیچر یوه ټوټه، کله چې تومانچې او نورې نظامي وسلې کشف شوې - لاسي بمونه، له یو څخه زیات RPG، تل د باور وړ کلاشینکوف، اوښکې بهونکی ګاز، فلش بینګونه او یو شمیر فولادو په لاس کې نیول شوي راکټونه. . دا یو څه نا آرامه وه.
  
  مارچ خپله ستوني پاکه کړه، لا تر اوسه د وقار او خودخواهۍ وروستي نښو ته نښتي دي چې دا یقیني کوي چې هغه په دې خونه کې د شیطان ترټولو لوی سینګ لرونکی وزه و.
  
  "وګوره،" هغه وویل. "خپل خندا لاسونه زما د اټومي بم څخه لرې کړئ. ایا تاسو حتی پوهیږئ چې دا څه دي، هلک؟ الیگیټر الیگیټر! موږ باید د ټاکل شوي مهال ویش پوره کړو."
  
  د پنځمې حجرې مشر په پای کې لپ ټاپ یوې خوا ته وغورځاوه او مارش ته نږدې شو. اوس ، د ملاتړ پرته او واقعیا د دستکشو پرته ، الیګیټر یو بل سړی و. "تاسو فکر کوئ چې زه تاسو ته یو څه پوروړی یم؟" وروستنۍ کلمه یوه چیغه وه. "زما لاسونه پاک دي! زما بوټان ښه دي! خو دوی به ډېر ژر په وینو او خښتو پوښل شي!"
  
  مارچ په چټکۍ سره سترګې پټې کړې. "تاسو د څه شي په اړه خبرې کوئ؟"
  
  "هیڅ تادیه به نه وي. پیسې پاتې نه دي! زه د لوی، درناوی او یوازې رامسیس لپاره کار کوم، او دوی ما ته د بم جوړونکی وایی. مګر نن به زه ابتکار شم. زه به هغه ته ژوند ورکړم!"
  
  مارچ په پای کې د ناگزیر غږ لپاره انتظار کاوه، مګر دا ځل هیڅ نه و. ایلیګیټر په ښکاره ډول اجازه ورکړې وه چې د ځواک برید خپل سر ته ورسوي، او مارش لا هم نه پوهیده چې دا خلک ولې د هغه بم سمبالوي. "هلکانو، دا زما اټومي بم دی. ما دا اخیستی او تاسو ته یې راوړم. موږ د ښه تادیې په تمه یو. اوس ښه هلکان اوسئ او اټومي بم په میز کېږدئ.
  
  دا تر هغه وخته پورې نه و چې ایلیګیټر هغه دومره سخت ووهلو چې وینه یې راښکته کړه چې مارش په ریښتیا پوهیدل پیل کړل چې دلته یو څه خورا غلط شوی و. د ده په ذهن کې د تېرو ټولو کړنو له امله هغه په خپل ژوند کې دې مقام ته رسېدلی و، هر حق او باطل، هره ښه او بد خبره او تبصره. د هغه د ټولو تجربو مجموعه هغه په دې وخت کې مستقیم دې کوټې ته راوړه.
  
  "تاسو د دې بم سره څه کوئ؟" وحشت خپل غږ ټيټ او ګړندی کړ، لکه څنګه چې هغه د پنیر په څیر د خړوبولو له لارې فشار راوړي.
  
  "کله چې موږ د لوی رامسیس څخه واورو نو موږ به ستاسو اټومي بم وغورځوو."
  
  مارچ پرته له دې چې ساه یې واخیستله ساه یې واخیسته. "مګر دا به ملیونونه ووژني."
  
  "او په دې توګه به زموږ جګړه پیل شي."
  
  مارش وویل: "دا د پیسو په اړه وه." "تادیه. لږ تفریح. د متحده ایالاتو د خره ساتل د دوی لکۍ تعقیبوي. دا د تمویل په اړه وه، نه د ډله ایز وژنې.
  
  "تاسو... ته... وژل شوې!" د الیګیټر جنونی ټیریډ یو درجې لوړ شو.
  
  "ښه، هو، مګر دومره نه."
  
  الیګیټر هغه په ګونډو کړ تر هغه چې هغه په یوه بې حرکته توپ کې وګرځید. زما پښې، سږي، نخاع او پښې درد کوي. "موږ یوازې د رامسیس څخه خبرونو ته انتظار یو. اوس یو څوک ماته تلیفون راکړي.
  
  
  شپږویشتم فصل
  
  
  د لوی مرکزي ټرمینل دننه، د مارش پزل وروستۍ ټوټې په قطار کې پیل شوې. ډریک مخکې دا نه و درک کړی، مګر دا د یو چا د ماسټر پلان برخه وه، یو څوک چې دوی فکر کاوه چې دوی لا دمخه بې طرفه کړي دي. هغه دښمن چې دوی یې حساب نه کاوه وخت و - او څومره ژر چې تیر شو د دوی فکر یې ګډوډ کړ.
  
  د هغه ځای سره چې ډیری یې د پولیسو افسرانو لخوا خوندي او نفوس اعلان شوی و ، ډریک او د هغه ټیم ته فرصت ورکړل شو چې څلورم ادعا وڅیړي ، کوم چې دوی په پای کې د کیفې میز لاندې ټیپ وموندل. د شمیرو لړۍ چې په لوی فونټ کې لیکل شوي، دا ناشونې وه چې معلومه کړئ چې دا څه کیدی شي پرته لدې چې تاسو د سرلیک په لیدو کې بریالي نه شئ، کوم چې معمولا په ترټولو کوچني فونټ کې لیکل کیږي.
  
  د اټومي فعالیت کوډونه.
  
  ډریک په کفر کې سترګې پټې کړې، بیا یې خپل توازن له لاسه ورکړ، او بیا یې په الیسیا سترګې پټې کړې. "ریښتیا؟ ولې هغه به موږ ته دا واستوي؟"
  
  "زه اټکل کوم چې دا د لوبې کولو وړتیا ده. هغه له دې څخه خوند اخلي، ډریک. له بلې خوا، دوی ممکن جعلي وي.
  
  "یا د سرعت کوډونه،" می زیاته کړه.
  
  "یا حتی،" بیو موضوع نوره هم پټه کړه، "کوډونه چې د بل ډول پټې وسلې په لاره اچولو لپاره کارول کیدی شي."
  
  ډریک د یوې شیبې لپاره فرانسوي ته وکتل او حیران شو چې مور ته زنګ وهلو دمخه هغه دا ډول غلط فکرونه چیرې لري. هغه وویل: "موږ یوه نوې اړتیا لرو. "پرته له دې چې داسې ښکاري چې د اټومي وسلو لپاره د غیر فعال کولو کوډونو مجموعه وي."
  
  "ولې؟" مور حیرانه شوه. "څه؟ دا هیڅ معنی نه لري. ایا دا هغه څه دي چې تاسو ته یې ویلي؟"
  
  ډریک پوه شو چې دا ټول څومره مسخره ښکاري. "اوس لیږل کیږي." پریږدئ چې سپیس سوټ دا ټول تنظیم کړي.
  
  "ښه. موږ به هغوی ته پوره دقت ورکوو."
  
  وروسته له هغه چې ډریک تلیفون په خپل جیب کې واچاوه، الیسیا ځان پاک کړ او د اوږدې مودې لپاره یې شاوخوا وکتل. هغې وویل: "موږ دلته بختور یو." "هیڅ مرګ ژوبله نشته. او زموږ د ځنډ سره سره د مارچ څخه هیڅ خبر نه دی. نو ایا تاسو فکر کوئ چې دا وروستۍ اړتیا وه؟"
  
  می وویل: "زه ډاډه نه یم چې دا څنګه کیدی شي." "هغه موږ ته وویل چې هغه پیسې غواړي، مګر هغه موږ ته نه دي ویلي چې کله یا چیرته."
  
  "نو لږترلږه یو بل ،" ډریک وویل. "شاید دوه. موږ اړتیا لرو چې وسلې وګورو او بیا یې بار کړو. په هرصورت، د دې ټولو کوچنیو بمونو سره چې په ټول ښار کې چاودیږي، زه فکر کوم چې موږ د دې کار کولو څخه ډیر لرې یو."
  
  هغه د وړو بمونو د هدف په اړه حیران شو. مه وژنئ او مه مړوئ. هو، دوی د ټولنې په روح کې ترهګري وهلې وه، مګر د اټومي بم، جولیان مارش، او هغه کیمرې په رڼا کې چې دوی یې له منځه وړي، هغه مرسته نشو کولی، مګر فکر کوم چې شاید بله اجنډا وي. ثانوي بمونه ګډوډ او ځورونکي وو. لویه ستونزه د یو څو موټرسایکل سپرو خلکو له امله رامینځته شوه چې د وال سټریټ لاندې د کور د اور وژنې بمونه غورځوي.
  
  الیسیا په لرې کونج کې پټ کیوسک ولید. هغې وویل: "د بورې مخلوط". "ایا څوک د کینډي بار غواړي؟"
  
  "ما ته دوه سنیکرونه راکړئ ،" ډریک ساه ورکړه. "ځکه چې شپیته ګرامه یوازې د نوي لسیزې لپاره و."
  
  الیسیا سر وخوځاوه. "تاسو او ستاسو د کینډي بارونه."
  
  "ورپسی څه دي؟" بیو نږدې شو، او فرانسوی د خپل بدن درد په یو څو اوږدولو سره آرام کړ.
  
  "مور باید خپله لوبه ګړندۍ کړي ،" ډریک وویل. "فعال اوسئ. زه، د یوې لپاره، ټوله ورځ د مارش په سندرو کې نڅا نه کوم.
  
  "دا اوږده شوې ده،" مای هغه ته یادونه وکړه. "د هغه ډیری اجنټان او پولیس په کوڅو کې پولیس کوي."
  
  "زه پوهیږم،" ډریک تنفس وکړ. "زه ښه پوهیږم."
  
  هغه دا هم پوهیده چې د هیډن او کینیماکا په پرتله د مور لپاره هیڅ ښه ملاتړ شتون نلري ، دواړه ولسمشر ته په خطاب سره ، دواړه هغه څه تجربه کړي چې نړۍ یې په دوی باندې اچوي. د نسبي آرامۍ په دې شیبه کې، هغه ذخیره وکړه، د دوی د ستونزې په اړه یې فکر وکړ، او بیا یې ځان د بل ټیم - دال ټیم په اړه اندیښمن وموند.
  
  دا لیونی سویډنی کمیس شاید د مارابو بار کې جګړه کوله پداسې حال کې چې د الکساندر سکارسګا خورا لوڅې شیبې لیدل.
  
  ډریک د الیسیا څخه مننه وکړه کله چې هغه بیرته راغله او هغه ته یې د چاکلیټ دوه ټوټې ورکړې. د یوې شیبې لپاره ټیم یوازې هلته ودرېد، فکر، بې حسه. زه هڅه کوم چې پدې اړه فکر ونه کړم چې راتلونکی څه پیښ کیدی شي. د دوی شاته یو کیف دی é د یوه ورک شوي زاړه سوداګرۍ په څیر ولاړ و، کړکۍ یې ماتې شوې، میزونه یې ړنګ شوي، دروازې یې ټوټې شوې او د دوی له زنګونو څخه ځړول. حتی اوس هم، ټیمونه په دقت سره د نویو وسیلو لپاره ساحه راټولوي.
  
  ډریک بو ته مخ شو. "تاسو مارش سره ولیدل، نه؟ ایا تاسو باور لرئ چې هغه به دا تر پایه وګوري؟"
  
  فرانسوی یو پیچلی اشاره وکړه. "هو، څوک پوهیږي؟ مارچ عجیب دی، یوه شیبه باثباته ښکاري او بله لیونۍ. شاید دا ټول یو فریب وو. ویب په هغه باور نه درلود، مګر دا د حیرانتیا خبره نه ده. زه احساس کوم چې که ویب لاهم د پیتیا قضیه کې لیوالتیا درلوده، نو مارش ته به اجازه ورنکړل شي چې حتی په قضیه کې دخیل وي.
  
  "دا مارشا نه ده چې موږ یې په اړه اندیښنه ته اړتیا لرو ،" مای په خوښۍ سره مداخله وکړه. "دا..."
  
  او ناڅاپه دا ټول احساس شو.
  
  ډریک په ورته وخت کې دا درک کړه، د هغه چا نوم یې احساس کړ چې هغه یې غږوي. د هغه سترګې د هغې سره د تودوخې په لټه کې د توغندیو په څیر ولیدل، مګر د یوې شیبې لپاره دوی هیڅ شی نشو ویلای.
  
  زه د هغې په اړه فکر کوم. ارزوونکی. یو وحشتناک پای ته.
  
  "لعنت،" ډریک وویل. "موږ له پیل څخه لوبه کوله."
  
  الیسیا دوی ته وکتل. "معمولا زه به ووایم چې 'کوټه واخلئ'، مګر ..."
  
  مای په ژړا وویل: "هغه هیڅکله دې هیواد ته نشي راتلی. "زموږ پرته نه."
  
  "اوس،" ډریک وویل. "هغه دقیقا هغه ځای دی چیرې چې هغه غواړي وي."
  
  او بیا د تلیفون زنګ راغی.
  
  
  ****
  
  
  ډریک تقریبا خپل د چاکلیټ بار په شاک کې پریښود ، هغه د فکر په بدیل ریل کې دومره بوخت و. کله چې هغه سکرین ته وکتل او یو نامعلوم شمیر یې ولید، د متضاد فکرونو یوه پیروټیکنیک چاودنه د هغه د سر شاوخوا راټوک شوه.
  
  څه ووايم؟
  
  دا باید مارش د خپل نوي ډیسپوز ایبل ګرځنده تلیفون څخه زنګ وهلی وي. ایا هغه باید د دې غوښتنې په وړاندې مقاومت وکړي چې هغه ته تشریح کړي چې هغه لوبیدلی دی ، چې هغه په ساده ډول په لوی سکیم کې احمق شوی و؟ دوی غوښتل چې حجرې او اټومي وسلې د امکان تر حده بې طرفه پاتې شي. ټولو ته لږ تر لږه یو ساعت فرصت ورکړئ چې دا ټول تعقیب کړي. اوس که څه هم ... اوس لوبه بدله شوې ده.
  
  چې څه کول پکار دي؟
  
  "مارچ؟" هغه د څلورم حلقې وروسته ځواب ورکړ.
  
  یو نا اشنا غږ ورته مخاطب شو. "نه! دا ګیټوررر دی!"
  
  ډریک د خپل غوږ څخه تلیفون لرې کړ ، چیغې وهلې ، د هرې کلمې په پای کې د هغه د غوږونو سپکاوی کوي.
  
  "دا څوک ده؟ مارش چیرته دی؟
  
  ما وویل - ګیټوررر! بدمرغي لا دمخه راپورته کیږي. چیرته چې هغه باید وي. مګر زه له تاسو څخه یوه بله غوښتنه لرم، هو. یو بل، او بیا به بم چاودنه وکړي یا نه. دا په تاسو پورې اړه لري!"
  
  "ما وخورئ." ډریک د تصادفي چیغې له امله په کلمو تمرکز کولو کې سخت وخت درلود. "تاسو باید یو څه آرام کړئ، ملګري."
  
  "منډه، خر، منډه، منډه، منډه. د دریمې او 51 په کونج کې د پولیسو سټیشن ته لاړ شئ او وګورئ چې موږ ستاسو لپاره د غوښې کومې ټوټې پریښودې. تاسو به د وروستي اړتیا په اړه پوه شئ کله چې تاسو هلته ورسیږئ."
  
  ډریک خندل، د هغه حافظه لټوي. د دې پتې په اړه یو څه ډیر پیژندل شوي ...
  
  خو غږ بیا د هغه د فکرونو د روزنې مخه ونیوله. "اوس منډه کړه! منډه کړه! خر، منډه کړه او شاته مه ګوره! دا به په یوه دقیقه یا یو ساعت کې چاودنه وکړي، Rrr! بیا به زموږ جګړه پیل شي!"
  
  "مارش یوازې تاوان غوښتل. د بم پيسې ستا دي."
  
  "موږ ستاسو پیسو ته اړتیا نلرو، yyyy! ایا تاسو فکر کوئ چې هیڅ سازمان شتون نلري - حتی ستاسو خپل سازمانونه - چې زموږ سره مرسته کوي؟ ایا تاسو فکر کوئ چې هیڅ شتمن خلک زموږ سره مرسته نه کوي؟ ایا تاسو فکر کوئ چې دلته هیڅ سازش کونکي شتون نلري چې په پټه توګه زموږ لامل تمویل کړي؟ ها ها ها ها ها!
  
  ډریک غوښتل لاس ته ورشي او د لیونۍ غاړه یې راکش کړي، مګر ځکه چې هغه نشي کولی دا کار وکړي - تر اوسه - هغه راتلونکی غوره کار وکړ.
  
  زنګ یې ودراوه.
  
  او په نهایت کې ، د هغه دماغ هر څه معلومات پروسس کړل. نور لا دمخه پوهیدل. مخونه يې له وېرې سپين شوي وو، بدنونه يې له خپګانه ډک وو.
  
  "دا زموږ سایټ دی، نه دا؟" ډریک وویل. "هیډن، کینیماکا او مور اوس چیرته دي."
  
  "او رامسیس،" مائی وویل.
  
  که بم په هماغه شېبه کې وچاودید، نو ټیم به په چټکۍ سره نه و توانیدلی.
  
  
  اووه ویشتمه څپرکی
  
  
  هیډن د څارونکو مطالعه وکړه. سره له دې چې د سټیشن ډیری برخه خالي شوې، او حتی هغه اجنټان چې په شخصي توګه مور ته ګمارل شوي وو د مرستې لپاره سړکونو ته واستول شول، د کورني امنیت سیمه ایز مرکز د ماتیدو نقطې ته د خپګان احساس وکړ. په ټول ښار کې راڅرګندېدونکي پیښې د اوس لپاره د رامسیس او قیمت بیا یوځای کیدو ته لومړیتوب ورکړ ، مګر هیډن د دوی ترمینځ د اړیکو نشتوالی ولیدل ، او حیران شو چې ایا دوی واقعیا د ویلو لپاره هیڅ نه لري. رامسیس یو پوه سړی و چې ټول ځوابونه یې درلودل. قیمت یوازې یو بل سکیمر و چې ډالر تعقیبوي.
  
  کینیماکا د څارونکو په چلولو کې مرسته وکړه. هیډن هغه څه ته لاړ چې دمخه د دوی ترمینځ پیښ شوي و ، کله چې هاوایی د دواړو سړو څخه د معلوماتو راټولولو په اړه مشوره ورکړې وه ، او اوس د هغې د عکس العمل په اړه حیران دی.
  
  هغه سمه وه؟ هغه بې رحمه وه؟
  
  وروسته د فکر کولو لپاره یو څه.
  
  د هغې په وړاندې عکسونه راښکاره شول ، ټول په لسګونو مربع سکرینونو کې زوم شوي ، په تور او سپین او رنګ کې ، د فینڈر بینډرز او اورونو صحنې ، روښانه امبولانسونه او ویره لرونکي خلک. د نیویارک د خلکو تر منځ ویره په بشپړه توګه لږ تر لږه ساتل شوې وه. که څه هم د 9-11 پیښې لاهم د دوی په ذهنونو کې یو تازه وحشت و او هره پریکړه یې اغیزه کوله. د ډیری خلکو لپاره چې د 9-11 کلونو ژوندي پاتې کیدو کیسه لري، له هغو کسانو څخه چې په هغه ورځ کار ته نه و تللي او هغه کسان چې ناوخته یا په کارونو بوخت وو، ویره هیڅکله د دوی فکرونه نه پریږدي. سیلانیان په ویره کې وتښتیدل، ډیری وختونه د راتلونکي ناڅاپي ضربې سره مخ کیږي. پولیسو په زړورتیا سره د سړکونو پاکول پیل کړل، د تل د ناراض ځایی خلکو له لږ مخالفت سره.
  
  هیډن وخت چیک کړ ... دا د سهار 11 بجې و. دا وروسته احساس شو. د ټیم پاتې برخه د هغې په ذهن کې وه، د هغې معدې په ویره کې وه چې دوی به نن خپل ژوند له لاسه ورکړي. ولې موږ دا کار ته دوام ورکوو؟ ورځ په ورځ، اونۍ وروسته اونۍ؟ هرکله چې موږ جګړه کوو، توپیرونه لږ ښه کیږي.
  
  او په ځانګړې توګه داهل؛ دا سړی څنګه په دې ځای کې پاتې شو؟ د یوې میرمنې او دوه ماشومانو سره، یو سړی باید د ماونټ ایوریسټ په اندازه کاري اخلاق ولري. د سرتيري لپاره د هغې درناوی هيڅکله لوړ نه و.
  
  کینیماکا یو له څارونکو څخه ټایپ کړ. "دا کیدای شي بد وي."
  
  هیډن ورته وکتل. "دا څه شی دی ... او خندا."
  
  حیرانه شوه، هغې ولیدل چې رمسیس ګام پورته کوي، د قیمت په لور منډه کړه او خپل سر یې په ځمکه وغورځاوه. تروریست شهزاده بیا د مبارزې په بدن کې ودرېد او په بې رحمۍ یې په ټوپ وهلو پیل وکړ، هر ګوزار یې د درد ژړا کوله. هیډن یو ځل بیا ځیرک شو، او بیا یې ولیدل چې د وینې یو حوض په فرش کې خپور شو.
  
  "زه ښکته ځم."
  
  "زه هم ځم". کینیماکا په پورته کیدو پیل وکړ، مګر هیډن هغه د اشارې سره ودراوه.
  
  "نه. تاسو دلته اړتیا لرئ."
  
  د سترګو په نظر کې نیولو سره، هغه بیرته د خونې ته ولاړه، په دالان کې ولاړو دوو ساتونکو ته یې اشاره وکړه، او د رمسیس حجرې بهرنۍ دروازه یې خلاصه کړه. دوی په ګډه سره راوتلي، ټوپکونه یې ایستل.
  
  د رمسیس چپه پښه د پریس په ګال ولګیده، هډوکی یې مات کړ.
  
  "درېدل!" هیډن په غوسه چیغې وهلې. "تاسو هغه وژنئ."
  
  "تاسو پروا نه کوئ،" رامسیس بیا خپله وسله وکاروله، د قیمت ژامه یې ټوټه کړه. "زه ولې باید؟ ته مجبور یې چې زه له دې غلا سره یو حجره شریک کړم. ایا تاسو غواړئ چې موږ خبرې وکړو؟ ښه، دا زما د اوسپنې اراده څنګه ترسره کیږي. شاید اوس به پوه شې."
  
  هیډن بارونو ته منډه کړه، کیلي یې قلف ته واچوله. رامسز د خپل ځان ملاتړ وکړ، او بیا یې د قیمت په کوپړۍ او اوږو قدم وهل پیل کړل، لکه د کمزورو ځایونو په لټه کې او د پروسې څخه خوند اخلي. قیمت چیغې وهل بند کړي او یوازې ټیټ چیغې کولی شي.
  
  هیډن دروازه خلاصه کړه، د دوو ساتونکو لخوا یې ملاتړ شوی. هغې پرته له مراسمو برید وکړ، رامسیس یې د غوږ شاته د تومانچې سره وویشتله او هغه یې له رابرټ قیمت څخه لرې کړ. هغه بیا د ژړا سړي تر څنګ په زنګونونو کې ولویده.
  
  "تاسو ژوندی یاست؟" هغه یقینا نه غوښتل چې ډیر اندیښمن ښکاري. د هغه په څیر خلک اندیښنه د یوې ضعف په توګه ګوري چې ګټه اخیستل کیدی شي.
  
  "درد کوي؟" هغې ځان د قیمت د پسونو په وړاندې فشار کړ.
  
  چیغې ورته وویل چې "هو، دا پیښ شوي."
  
  "ښه، سمه ده، ژړل پریږده. شاته وګرځئ او اجازه راکړئ چې تاسو وګورم."
  
  قیمت د تیرولو لپاره مبارزه وکړه، مګر کله چې هغه وکړل، هیډن د وینې ماسک، مات شوي غاښونو او مات شوي شونډو په لیدلو سره وخندل. هغې ولیدل چې غوږ یې سور و او سترګې یې دومره پړسیدلې وې چې بیا به هیڅکله کار ونکړي. د هغې د غوره هیلو سره سره، هغې وخندل.
  
  "کرپ".
  
  هغې د رامسس په لور روان شو. "یار، زه حتی دا پوښتنه هم نه لرم چې ته لیونی یې، ایا زه؟ یوازې یو لیونی به هغه څه وکړي چې تاسو یې کوئ. لامل؟ انګېزه؟ هدف؟ زه شک لرم چې دا حتی ستاسو په ذهن کې تیر شوی دی.
  
  هغې ګلوک پورته کړ، په بشپړ ډول د ډزو لپاره چمتو نه و. د هغې څنګ ته ساتونکو رمسیس پوښلی که چیرې هغه په هغه برید وکړي.
  
  رامسیس وویل: ډزې وکړئ. "له درده ډکې نړۍ څخه ځان وژغورئ."
  
  "که دا ستاسو هیواد، ستاسو کور وي، تاسو به ما همدا اوس وژلی وای، نه؟ تاسو به دا ټول ختم کړئ. "
  
  "نه. په دومره ژر وژلو کې څه مزه ده؟ لومړی به زه ستا عزت له منځه یوسم او ستا د پښو په تړلو سره. بیا به زه ستاسو اراده د تصادفي میتود په کارولو سره مات کړم ، پرته لدې چې پدې شیبه کې څه سم ښکاري. بیا به مې یوه لاره پیدا کړې وای چې تا ووژنم او بیرته راشم، په پای کې چې تا له ما څخه د سل ځلي غوښتنه وکړه چې خپل ژوند پای ته ورسوي."
  
  هیډن وکتل، د رمسیس په سترګو کې ریښتیا ویني او نشي کولی ځان له لړزیدو څخه منع کړي. دلته یو سړی و چې د دویم فکر پرته به په نیویارک کې اټومي بم چاودنه وکړي. د هغې پام د رمسیس او د هغې د ساتونکو لخوا دومره جذب شوی و چې دوی د شا څخه راوتلی پښې او سخت تنفس ته عکس العمل نه و ښودلی.
  
  د رمیز سترګې رڼې شوې. هیډن پوهیده چې دوی دوکه شوي دي. هغې شا وګرځوله، مګر دومره چټکه نه وه. قیمت ښايي د دفاع وزیر و، خو هغه هم یو ځانګړی پوځي دنده درلوده او اوس د هغه څه په اړه ژوند کوي چې هغه یې په یاد لري. هغه دواړه لاسونه د ساتونکي په پراخ شوي لاس کې ووهل، د هغه تومانچه یې په فرش باندې وویشتله، او بیا یې خپله مڼه د سړي په معدې کې وویشتله، هغه یې په نیمایي کې وخوځاوه. د دې کولو په وخت کې، هغه راټیټ شو، شرط یې وکړ چې هیډن او بل ساتونکي به یې ډزې نه کوي، په څو لارو یې د خپل موقف شرط وټاکه، او په ټوپک باندې ولوید.
  
  او د هغه د بغل لاندې یې ډزې وکړې، مرمۍ یې د ساتونکي په سترګو کې ولګېده. هیډن خپل احساسات یوې خواته کړل او خپل ګلاک یې په قیمت کې په نښه کړ، مګر رامسیس په ټراکټور کې د غول په څیر په هغې باندې تور لګولی و، د هغه د بدن بشپړ ځواک یې فلج کړی و او هغه یې له پښو وغورځوله. رمسیس او هیډن د سیل له لارې ودرېدل، قیمت ته یې فرصت ورکړ چې په دویم ساتونکي کې یو پاک هټ ځمکه وکړي.
  
  هغه له دې څخه ګټه پورته کړه، د ګډوډۍ په کارولو سره یې په خپله ګټه پورته کړه. دوهم ساتونکی د مرمۍ د غږ له اوریدو مخکې مړ شو چې هغه یې وواژه. د هغه جسد د قیمت په پښو کې پر ځمکه ولګېد، د سکرتر د یوې فعالې سترګې لخوا لیدل کیده. هیډن د رمسیس د لوی بدن لاندې څخه راوتلی و، لاهم د هغې ګلاک، وحشي سترګې، او قیمت یې په ټوپک نیولی و.
  
  "ولې؟"
  
  "زه په مړینه خوشحاله یم،" قیمت په خواشینۍ سره وویل. "زه غواړم مړ شم".
  
  "د دې ټوکرۍ په خوندي کولو کې مرسته وکړي؟" هغه د فرش په اوږدو کې ودرېده، په مبارزه کې.
  
  "زه یوه بله لوبه پاتې ده،" رمسیس وویل.
  
  هیډن د هغې لاندې ځمکه لړزیدله احساس کړه ، د خونې دیوالونه لړزیدل او د هاوان ورېځې راوتلې. د پنجرې ډیر بارونه په لړزیدلو پیل شول. خپل لاسونه او زنګونونه یې تنظیم کړل، هغه آرامه شوه او پورته او ښکته، کیڼ او ښي خوا ته یې وکتل. هیډن څراغونو ته وکتل لکه څنګه چې دوی په وار وار ځلیدل.
  
  اوس څه؟ دا څه شی دی...
  
  مګر هغه لا دمخه پوهیده.
  
  سایټ د ځمکني برید تابع و.
  
  
  اتلس څپرکی
  
  
  هیډن په داسې حال کې ساه ورکړه چې دیوالونه یې لړزېدل. رامسس هڅه وکړه چې پورته شي، مګر کوټه د هغه شاوخوا ولړزوله. ترهګر په ګونډو شو. قیمت په حیرانتیا سره ولید لکه څنګه چې د خونې کونج بدل شو، مفصلونه حرکت او تنظیم شوي، د هرې ثانیې سره ټوټه ټوټه ټوټه شوه. هیډن د هاوان د راغورځیدو څخه ډډه وکړه کله چې د چت یوه برخه ړنګه شوه. تارونه او د هوا نلونه د چت څخه ځړول شوي، د څو رنګه پینډولمونو په څیر تیریږي.
  
  هیډن د حجرې دروازې ته لاړ، مګر رامسیس دومره هوښیار و چې د هغې لاره بنده کړي. دا یوه شیبه مخکې له دې چې هغې پوهه شوه چې هغې لاهم ګلوک نیولی و ، او په دې وخت کې د چت ډیری برخه ړنګه شوه او بارونه پخپله دننه خوا ته راوتلي و ، نږدې سقوط کوي.
  
  "زه فکر کوم ... تاسو دا ډیر کړی ،" قیمت په تنفس سره وویل.
  
  هیډن د رامسیس په مخ کې چیغې کړې: "دا ټول زیانمن ځای له مینځه تللی دی."
  
  "تر اوسه نه".
  
  ترهګر ودرېد او د لرې دیوال په لور یې منډه کړه، د هاوان بادونه او د کانکریټ او پلستر ټوټې الوتلې او د هغه شاوخوا راوتلی. بهرنۍ دروازه ټوټه ټوټه شوه او بیا پرانستل شوه. هیډن بار ونیوه او ځان یې پورته کړ، د لیونۍ سره یې ونیوله، قیمت شاته ودرېد. دوی په سر کې خلک درلودل. رامسیس یوازې دومره لرې تللی و.
  
  د دې فکر سره، هیډن د خپل تلیفون په لټه کې شو، مګر په سختۍ سره یې د رامسیس سره ساتلی شو. دا سړی چټک، سخت او بې رحمه و. هغه له زینو ودرېد، د یوه پولیس ننګه یې یو طرفه کړه او سر یې لومړی په هیډن کې وغورځاوه. هغې هغه سړی ونیول، هغه یې ونیول، او په دې وخت کې رامسیس لا دمخه د پورتنۍ دروازې له لارې راوتلی و.
  
  هیډن په ګرم تعقیب کې ګړندی شو. پورتنۍ دروازه خلاصه ولاړه وه، شیشه یې ټوټه ټوټه شوې، چوکاټونه یې ټوټې شوي. په لومړي سر کې، هغه ټول هغه څه چې د څارونکي خونې څخه یې لیدلي وو مور وه، چې له پوړ څخه راوتلې وه او د څو جنګیالیو سکرینونو سیده کولو ته رسیدلې وه. نور له خپلو خښتو څخه ټوټه ټوټه شوي، له دیوال څخه جلا شوي، او په ځمکه کېناستل شوي. کینیماکا اوس د پردې سره ودرېد چې له اوږو څخه راوتلی و، شیشې او پلاستیک یې په ویښتو کې نیولی و. په کوټه کې نورو دوو اجنټانو هڅه کوله چې ځانونه سره یوځای کړي.
  
  "په موږ څه شو؟" مور د هیډن په لیدلو سره له کوټې څخه ووت.
  
  "رمسیس چیرته دی؟" هغې چیغې کړې. "تا هغه نه دی لیدلی؟"
  
  د مور خوله خلاصه شوه. "هغه باید د حجرې په بلاک کې وي."
  
  کینیماکا له اوږو څخه شیشه او نور کثافات برش کړل. "ما ولیدل ... بیا ټول دوزخ خلاص شو."
  
  هیډن په لوړ غږ لعنت وویل کله چې هغې د هغې کیڼ لور ته زینې ولیدلې، او بیا هغه بالکوني چې د ساحې اصلي دفتر یې لیدلی و. له ودانۍ څخه د تیریدو پرته بله لاره نه وه. هغه ریلنګ ته ورغله، هغه یې ونیوله او لاندې یې کوټه معاینه کړه. کارمندان کم شول، لکه څنګه چې ترهګرو پلان درلود، مګر په ځمکه کې ځینې دندې اشغال شوې. نارینه او ښځینه دواړو خپل سامانونه راټولول، مګر ډیری یې د خپلو وسلو سره د اصلي دروازې په لور روان وو، لکه څنګه چې د برید په تمه وو. رامسیس ممکن د دوی په مینځ کې نه وي.
  
  بیا چیرته؟
  
  تمه. زه ګورم. دا نه وه...
  
  "دا پای نه دی!" - هغې چیغې کړې. "له کړکۍ لرې شه!"
  
  ډیر ناوخته. بلیټزکریګ د یوې لویې چاودنې سره پیل شو. مخکینۍ کړکۍ چاودلې او د دیوال یوه برخه ونړېده. د هیډن ټوله نقطه بدله شوه، د چت کرښه راښکته شوه. ملبے په ټول سټیشن کې وچاودید کله چې پولیس ښکته شول. ځینې یې زنګونونو ته پورته شول او یا یې په پښو ودرېدل. نور ژوبل شول او یا یې ځانونه بند وموندل. RPG د مات شوي مخ له لارې وخوت او د حاضرین کنسول سره ټکر شو، نږدې سیمې ته یې د اور لمبې، لوګي او کثافات لیږل. هایډن بیا په منډه پښې ولیدې چې ډیری نقاب پوش سړي را څرګند شول ، ټول د ټوپک سره په اوږو تړل شوي وو. هرې خوا ته خپریدل، دوی هر هغه څه چې حرکت کاوه هدف یې وټاکه، او بیا، د احتیاط څخه وروسته، ډزې پیل کړې. هیډن، کینیماکا او مور سمدلاسه ډزې وکړې.
  
  ګولۍ ویجاړ شوي سټیشن ته ننوتل. هیډن د لرګیو بالکوني څخه مخکې یوولس کسان شمیرل چې د هغې ساتنه یې کوله ټوټې ټوټې شوې. ګولۍ په سمه توګه تیرې شوې. ټوټې ټوټې شوې، په خطرناکو ټوټې بدلې شوې. هیډن د شا څخه د هغې په لور راښکته شو او بیا په شا شو. د هغې واسکټ دوه کوچني ډزې کړې وې، نه د ګولیو څخه، او د هغې په ښکته خوسکي کې شدید درد هغې ته وویل چې د لرګیو سپکه غوښه ښکاره شوې وه. کینیماکا هم ساه ورکړه، او مور د خپل جاکټ د ایستلو او د اوږو څخه د ږیرې د پاکولو لپاره ودرېد.
  
  هیډن بیرته بالکوني ته راښکته شو. د تشو په اوږدو کې، هغې د برید ډلې پرمختګ لیدلی او د خپل مشر د غږولو په وخت کې یې د سخت ژړا غږ اوریدلی. رمسیس د ښکار د زمري په څیر منډه کړه، د هیډن له نظره د یوې ثانیې څخه لږ وخت کې. هغې د ډزو چانس له لاسه ورکړ، مګر دمخه پوهیده چې ګولۍ به نږدې الوتنه ونه کړي.
  
  "کرپ!"
  
  هیډن ودرید، کینیماکا ته یې وکتل او د زینو په لور منډه کړه. دوی نشو کولی ترهګر شهزاده وتښتي. دده په خبره بم به وچاودید. هیډن داسې احساس درلود چې هغه به ډیر انتظار ونه کړي.
  
  "لاړ شه، لاړ شه!" - هغې په مانو غږ وکړ. "موږ باید سمدستي رامسیس بیرته راوړو!"
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  د سایټ څخه بهر څلور لاره معمولا د خلکو څخه ډکه وه، کراس د پیاده روونو سره تړل شوی و، او سړکونه د موټرو د تیریدو دوامداره تال ته ګونګ وهل. لوړې ودانۍ چې ډیری کړکۍ لري معمولا د دوی په مینځ کې د سینګونو د خندا او خندا غږ منعکس کوي، د انسان په تعامل کې د چټکتیا څرګندونه کوي، مګر نن ورځ صحنه خورا توپیر لري.
  
  لوګی د سړک په اوږدو کې تیر شو او اسمان ته پورته شو. ړنګې شوې کړکۍ د سړک غاړې ته کثافات کړل. ګډوډ غږونه د مرکز په شاوخوا کې غږیدل لکه څنګه چې د مرمۍ ټکان شوي او ټپیان خپل هوش ته راغلل یا د پټیدو څخه راوتل. سایرن په نږدې واټن کې چیغې وهلې. د دوی د ودانۍ دریم ایونیو اړخ داسې ښکاریده لکه یو لوی موږک دا د خړ پنیر یوه ټوټه په غلطۍ سره اخیستې او له هغې څخه یې لوی کاسونه واخیستل.
  
  هیډن دې ته لږ پام وکړ ، له سټیشن څخه وتښتید او بیا ورو ورو شو کله چې هغې د تېښتې شاوخوا ته وکتل. نېغ په نېغه، په ۵۱ کوڅه کې، دوی یوازې منډې وهلې - یوولس کسان چې تورې جامې یې اغوستې وې، بې له شکه رامسیس د پاتې نورو څخه پورته و. هیډن د کثافاتو څخه ډک څلور لارې ته ورغی ، د هغې شاوخوا چوپتیا ، د چوپتیا چیغې او د دوړو وریځو څخه حیرانه وه چې د هغې د ړندې کولو هڅه یې کوله. پورته پورته، د دفتر د ودانیو د بامونو تر منځ په تشو کې - مستقیم کانکریټ کالمونه چې یو عمق لاره په نښه کوي لکه په ګریډ کې لیکې - د سهار لمر د سیالۍ لپاره مبارزه کوله. لمر په ندرت سره د ماسپښین څخه دمخه په سړکونو کې راڅرګند شو، دا یو څه وخت دمخه د کړکیو څخه منعکس شو او یوازې چوکونه یې روښانه کړل تر هغه چې پورته پورته شي او د ودانیو تر منځ یې لاره ونه موندله.
  
  کینیماکا، وفادار زوړ سپی، د هغې تر څنګ ګړندی شو. هغه وويل: "د دوی يوازې دولس تنه دي." "مور زموږ دریځ څاري. موږ به دوی تعقیب کړو تر هغه چې موږ ځواک ترلاسه کړو، سمه ده؟"
  
  "رامسز،" هغې وویل. "دا زموږ لومړیتوب دی. موږ به هغه په هر قیمت بیرته ترلاسه کړو."
  
  "هایډن،" کینیماکا نږدې له یوه پارک شوي وین سره ټکر وکړ. "تاسو دا فکر نه کوئ. رامسس هر څه پلان کړل. او حتی که هغه نه وي - حتی که د هغه موقعیت په یو ډول پنځم خونې ته لیک شوی وي - دا اوس مهمه نده. دا هغه بم دی چې موږ یې باید پیدا کړو."
  
  "د رامسیس د نیولو بل دلیل."
  
  کینیماکا وویل: "هغه به هیڅکله موږ ته ونه وایی." "مګر شاید د هغه یو زده کونکي به دا وکړي."
  
  هیډن وویل: "هرڅومره چې موږ کولی شو رمسیس توازن وساتو." "د دې ښار د دې ټولو ژوندي پاتې کیدو ښه چانس دی."
  
  دوی د سړک په اوږدو کې منډې وهلې، د لوړ پوړو ودانیو لخوا ایښودل شوي یو څو سیوري کې ساتل او هڅه یې کوله چې شور ونه کړي. رامسیس د هغه د بسته بندۍ په مرکز کې و، امرونه یې کول، او اوس هیډن په یاد ول چې بیرته په بازار کې هغه دا سړي خپل "لیجنیر" بللي وو. د دوی هر یو وژونکی او خپل هدف ته وفادار و، د عادي اجیرانو څخه ډیری ګامونه پورته. په لومړي سر کې، دولس کسان پرته له دې چې ډیر فکر وکړي، د خپل ځان او سایټ تر مینځ لږ واټن کېښود، مګر یوه دقیقه وروسته یې ورو ورو پیل وکړ، او دوه یې شاته وکتل، ګوري چې کوم تعقیبونکی شتون لري.
  
  هیډن ډزې پیل کړې، په غوسه یې د خپل ګلاک څخه وخندل. یو سړی راښکته شو، او پاتې یې شاته وګرځید، بیرته ډزې وکړي. د سي آی اې دوه پخواني اجنټان د کانکریټي ګلخانې شاته وتښتېدل. هیډن د هغې ګردي څنډې شاوخوا ته وکتل ، نه غوښتل د خپل دښمن لید له لاسه ورکړي. رامسیس د ماتیدو په څنډه کې و، د هغه د خلکو لخوا پوښل شوی و. اوس هغې ولیدل چې رابرټ قیمت د هغه برخلیک ته پاتې شوی و ، په سختۍ سره د ودریدو توان درلود ، مګر لاهم د وهل شوي ، زوړ سړي لپاره ښه کار کوي. د هغې پام رامسس ته وګرځید.
  
  "هغه هلته دی، مانو. راځئ چې دا له منځه یوسو. ایا تاسو فکر کوئ چې دوی به بیا هم چاودنه وکړي که هغه مړ شي؟"
  
  "لعنت، زه نه پوهیږم. د هغه ژوندي نیول به ښه کار وکړي. ښايي موږ هغه د تاوان په بدل کې وساتو."
  
  "هو، ښه، موږ باید لومړی کافي نږدې شو."
  
  کیمره بیا زوم شوه، دا ځل د دوی تیښته پوښله. هیډن د ګلونو بستر څخه د ګل بستر ته منډه کړه، دوی یې په سړک کې تعقیب کړل. د دواړو ډلو تر منځ ډزې وشوې، کړکۍ یې ماتې کړې او ولاړو موټرو ته یې اور ورته کړ. د ژېړو ټکسيونو یوه کرښه هیډن ته ښه پوښ او د نږدې کیدو چانس وړاندیز وکړ ، او هغې د اخیستلو څخه ډډه وکړه.
  
  "راځئ!"
  
  هغه په لومړي ټکسي کې راښکته شوه، بلې خوا ته وخوځېده او د سړک په غاړه کې پاتې یو بل یې د ځان پټولو لپاره وکاراوه کله چې هغې بلې ته ورغله. وینډوز د هغې په شاوخوا کې وچاودید کله چې د هغې جیلرانو د دوی د لرې کولو هڅه وکړه ، مګر پوښ پدې معنی و چې د رامسیس نوي لیجنیر هیڅکله واقعیا نه پوهیدل چې دوی چیرې دي. څلور ټیکسي وروسته او دوی منډې وهونکي دې ته اړ کړل چې پټ شي، دوی ورو کړي.
  
  د کینیماکي غوږ ټوټه په ټوټو پیل شوه. "مرسته پنځه دقیقې لرې ده."
  
  مګر حتی دا هم ناڅرګنده وه.
  
  یوځل بیا، حجره د کمپیکٹ ګروپ په توګه کار کوي. هیډن تعقیب ورکړ، ونشو کولی په خوندي ډول تشه بنده کړي او هم د مهماتو ساتلو ته اړ شو. دا څرګنده شوه چې حجره هم د ځواکمن کیدو احتمال په اړه اندیښنه پیل کړې ځکه چې د دوی حرکتونه ډیر ویرونکي او لږ محتاط شوي. هیډن یو شاته ساتونکي هدف وګرځاوه او یوازې له لاسه ورکړ ځکه چې هغه د مجسمې ونې څخه تیر شو کله چې هغې ډزې وکړې.
  
  خالص بد بخت.
  
  "منو،" هغې ناڅاپه وویل. "ایا موږ له دوی څخه یو له لاسه ورکړی دی؟"
  
  "بیا حساب کړئ."
  
  هغې یوازې لس شمیرې کولې!
  
  هغه له کوم ځای څخه راڅرګند شو، په سټایل کې د پارک شوي موټر لاندې راوتلی و. د هغه لومړی ګوزار د کینیماکي د زنګون له شا سره وصل شو، چې لوی سړی یې په پښو ودراوه. لکه څنګه چې هغه ټوپ کړ، د هغه ښي لاس یو کوچنی PPK راوړی، د هغې اندازې دا لږ وژونکی نه دی. هیډن کینیماکا یوې خواته وغورځوله، د هغې نسبتا کوچنی بدن د نړۍ د هر ورزشکار په څیر پیاوړی او ځواکمن و، مګر حتی دا یوازې لوی سړی یو څه حرکت کولی شي.
  
  مرمۍ د دوی په مینځ کې الوتنه وکړه، په زړه پورې، زړه راښکونکې، د خالص دوزخ ترټولو لنډه شیبه، او بیا لیجنیر بیا حرکت وکړ. بله ضربه د هیډن په زنګون پورې تړلې وه، او مانو خپل سقوط ته دوام ورکړ، لومړی په سینه کې په هماغه پارک شوي موټر کې ټکر وکړ چې د دوی دښمن یې د پوښ لپاره کارولی و. یو ژړا له هغه څخه وتښتید کله چې هغه په زړه پوری هڅه وکړه چې په زنګونونو کې وګرځي.
  
  هیډن په خپل زنګون کې د درد درد احساس کړ او تر ټولو مهم، ناڅاپي توازن له لاسه ورکړ. هغه د رمسیس د تېښتې او د هغه وحشتناک بوفې په اړه چې د جنګیالیو په پرتله یې تعقیبوي ډیر پوهیده، او د هغې هر فایبر غوښتل چې دا په چټکۍ سره پای ته ورسوي. مګر دا سړی یو جنګیالی، یو ریښتینی جنګیالی و، او په ښکاره توګه غوښتل چې ژوندي پاتې شي.
  
  هغه بیا تومانچې ډزې وکړې. اوس هیډن خوښ و چې هغې خپل توازن له لاسه ورکړ ځکه چې هغه هغه ځای نه و چې هغه یې تمه درلوده. ګولۍ خو د هغې په اوږه ولګېده. کینیماکا خپل ځان د تومانچې په لاس کې وغورځاوه او د عضلاتو د غره لاندې یې ښخ کړ.
  
  لیجنیر سمدلاسه هغه پریښود ، د هاوایی سره د جګړې بې ګټې لیده. هغه بیا یو ډارونکی اته انچ تیغ را ایستلی او هیډن ته یې لمس کړ. هغې په ناڅاپه توګه وګرځید، د وژونکي ضربې څخه د مخنیوي لپاره یو څه ځای ترلاسه کړ. کینیماکا خپله تومانچه ولویده ، خو لښکری د دې اټکل کړی و او ډیر ګړندی یې تیر کړ، چاقو د هاوایی په سینه سخته ټوټه کړه، چې د سړي د واسکټ له امله بې ارزښته شوه، مګر بیا یې هم هغه په خنجر کې وغورځاوه.
  
  تبادلې هیډن ته هغه فرصت ورکړ چې ورته اړتیا وه. لکه څنګه چې هغې خپله تومانچه راوویستله، هغې اټکل وکړ چې لیجنیر به څه وکړي - شاته وګرځي او چاقو په سپی باندې وغورځوي - نو هغې خوا ته لاړه، محرک یې راښکته کړ.
  
  درې ګولۍ د سړي په سینه ولګیدلې کله چې چاقو د موټر له دروازې څخه راښکته شو او فرش ته ولوید، کوم زیان یې ندی اړولی.
  
  هیډن کینیماک ته وویل: "هغه والټر واخله." "موږ هرې مرمۍ ته اړتیا لرو."
  
  کله چې هغه ودرېده، هغې د وسله والو کسانو یوه ناڅرګنده ډله ولیدله چې په کوڅه کې څو سوه متره لرې په چټکۍ سره راوتلې وه. دا اوس نوره هم پیچلې شوې - د خلکو ډلې ښکاري او په کوڅو کې ګرځیدل ، کور ته ځي یا زیانونه ګوري ، یا حتی په ساده لید کې ودریږي او په خپلو Android وسیلو کې کلیک کوي - مګر د رامسیس د سر لید لید په هر څو فوټو سمدستي د پیژندلو وړ و. .
  
  هغې وویل، "اوس حرکت وکړئ،" هغې خپل دردناک، زخم شوي پښې مجبوروي چې د دوی له ظرفیت څخه کار وکړي.
  
  کیمره ورکه شوه.
  
  "څه -"
  
  کینیماکا د موټر شاوخوا وګرځید، د هود په سر یې ټوپ کړ.
  
  "لوی سپورت پلورنځي ،" هاوایی په تنفس سره وویل. "دوی داخل شول."
  
  "د سړک پای، شهزاده رمسیس،" هیډن وروستي دوه ټکي په سپکاوي سره وویشل. "بیړه وکړه، مانو. لکه څنګه چې ما وویل، موږ باید بزدل مصروف وساتو او د هغه پام له دې اټومي بم څخه واړوو. هره دقیقه، هره ثانیه حسابیږي."
  
  
  دېرشم څپرکی
  
  
  دوی په ګډه د سپورت پلورنځي مخکینۍ دروازې او د هغې پراخه ، خاموش داخلي ته لاړل. د نندارې قضیې، ریکونه او د جامو ځړونکي هر ځای، د هرې لارې په اوږدو کې وو. په خلاص چوکاټ چت کې ایښودل شوی، رڼا د روښانه ټایلونو لخوا چمتو شوې وه. هیډن د انعکاس سپینې پوړ ته وکتل او د دوړو پښې یې ولیدلې چې د پلورنځي زړه ته ځي. په چټکۍ سره، هغې خپل پلورنځی چیک کړ او خپل واسکټ یې تنظیم کړ. د جامو له ښيښې لاندې راښکته کېدونکې څېرې د هغې په څېره کې راښکته کېده، خو وېره يې په ځانګړتياوو کې راښکاره شوه.
  
  هغې وویل: اندیښنه مه کوئ. " ښکته شه او چپ شه."
  
  هغې اړتیا نه درلوده چې د لارښوونې غوښتنه وکړي. که څه هم دوی ممکن د خټکي لارو تعقیب کړي، خو مخکې شور د دوی د اهدافو موقعیتونه له منځه یوړل. د نرخ دوامداره ژړا یوه اضافي ګټه وه. هیډن د فلزي بازو لاندې د پښو څخه ډک شو او د سپورت تجهیزاتو لپاره ځانګړې شوې ساحې ته یې د Nike ورزش یونیفورم کې د ګنج مینیکین تیر کړ . د باربل ریکونه ، د وزن ټریونه ، ټرامپولین او ټریډملونه په حتی قطارونو کې قطار شوي. بس بلې برخې ته تللو، هلته یوه ترهګره ډله وه.
  
  یو سړي هغه ولیده، الارم یې پورته کړ او ډزې یې پیل کړې. هیډن سخت منډه کړه او په زاویه کې، د مرمۍ غږ یې واورېد چې د هغې چپ اړخ ته یوازې انچه د راور له فلزي بازو څخه راوتلی و. کینیماکا څنګ ته کودتا وکړه، د ټریډمیل د لیږدونکي برخې په برخه کې په ډیره اندازه ښکته شو او د تشې څخه تیر شو. هیډن د خپل سر څخه پورته د بوټانو په المارۍ کې د سوري په جوړولو سره لیجنیر ته ستاینلیک بیرته ورکړ.
  
  سړی ورو ورو شاته شو ځکه چې همکاران یې منتشر شول. هیډن د ګلابي ډفیل کڅوړه هوا ته وغورځوله ترڅو د دوی شمیر وګوري او په زړه پوري شو ځکه چې څلور جلا شاټونه یې سخت ووهل.
  
  "شاید د رامسیس د تیښتې پوښښ،" کینیماکا ساه ورکړه.
  
  "که موږ کله هم تورسټن ډهل ته اړتیا درلوده ،" هیډن ساه ورکړه.
  
  "تاسو غواړئ چې زه د لیوني حالت هڅه وکړم؟"
  
  هیډن نشو کولی خپله خندا پټه کړي. هغې وویل: "زه فکر کوم چې دا د ګیر بدلون په پرتله د ژوند طرز انتخاب ډیر دی."
  
  "هر څه چې وي،" کینیماکا وویل. "راځئ چې بیړه وکړو."
  
  هیډن هغه په پنچ ووهلو، له پوښ څخه یې کودتا وکړه او په چټکۍ سره یې ډزې پیل کړې. یوه څېره یې ساه ورکړه او څنګ ته یې ولوېده، پاتې نور یې ښکته شول. هیډن په دوی برید وکړ ، د دوی په لاره کې یې خنډونه پریښودل ، مګر څومره ژر چې ممکنه وي فاصله وتړله. لښکریان شاته شول، لوړ ډزې وکړې، او د هر ډول برانډ او رنګ شتون لرونکي بوټانو د چت لوړ ریک شاته ورک شول. هیډن او کینیماکا په بل اړخ کې ناست وو، د یوې ثانیې لپاره ودرېدل.
  
  "تیار یې؟" - ما وپوښتل. هیډن په داسې حال کې ساه ورکړه کله چې هغه د زوال شوي حجرې غړی د خپلې وسلې څخه آزاد کړ.
  
  "لاړ شه،" کینیماکا وویل.
  
  لکه څنګه چې دوی پورته شول، د ماشین ټوپک ډزې لږ څه د دوی د سر څخه د روزنې ریک ټوټه ټوټه کړه. د فلزاتو او کارتنونو ټوټې، کینوس او پلاستیک په دوی باندې باران وشو. هیډن څنډې ته پورته شو حتی لکه څنګه چې ټول جوړښت تیر شو.
  
  "هو ..." کینیماکا پیل کړه.
  
  "کرپ!" هیډن پای ته ورساوه او کودتا وکړه.
  
  د پراخ کاونټر ټوله پورتنۍ نیمه ټوټه ټوټه شوه، ټوټه ټوټه شوه او د دوی په سر کې راښکته شوه. د الماریو یو لوی، ډیر ځړیدلی دیوال، دا د فلزي سټرټس، د کارت بورډ بکسونه، او د نوي کینوس بوټانو انبارونو ته ورسیدل کله چې دوی ورسیدل. کینیماکا خپل لاس داسې پورته کړ لکه د ودانۍ څخه د ځان دفاع وکړي او په ډاډه توګه حرکت ته دوام ورکړي، مګر د هغه د ډله ایزو له امله هغه د تیښتې هیډن شاته ولوید. لکه څنګه چې هغه د رالویدلو ډله څخه لیرې شوه، د هغې راښکونکې پښه یې په فلزي ملاتړ کې ونیوله، کینیماکا خپل سر د خپلو لاسونو لاندې ښخ کړ او ځان یې د هغه په سر ښکته کړ.
  
  هیډن په لاس کې د ټوپک سره غورځول پای ته ورساوه او شاته یې وکتل. "منو!"
  
  مګر د هغې ستونزې یوازې پیل شوې وې.
  
  څلورو لښکرو په هغې باندې برید وکړ، تومانچه یې واخیسته او د هغې بدن یې د خپلو ټوپکونو په ګولیو ووهلو. هیډن خپل ځان پټ کړ او بیا یو څه نور وګرځید. د باسکیټبالونو یوه ریک راپرېوتله، نارنجي توپونه یې ټولو لورو ته الوتل. هیډن د هغې اوږې ته وکتل ، سیوري یې حرکت وکړ او د هغې ګلاک شاوخوا یې وکتل.
  
  د ډزو غږ وشو. هغې واورېدل چې د هغې سر ته نږدې یو څه مرمۍ وهلې.
  
  "دلته ودرېږه،" غږ وویل.
  
  هیډن یخ شو او پورته یې وکتل لکه څنګه چې د رامسیس سړي سیوري په هغې راښکته شوې.
  
  "اوس تاسو زموږ سره یاست."
  
  
  یودیرشم څپرکی
  
  
  ډریک ویجاړې شوې سیمې ته ننوت، الیسیا د هغه څنګ ته. لومړی حرکت چې دوی ولیدل د مور څخه و کله چې هغه د پورتنۍ پوړ بالکوني ته وګرځید او دوی ته یې د ټوپک اشاره وکړه. د نیمې دقیقې وروسته، د هغه په مخ کې راحت څرګند شو.
  
  "په نهایت کې ،" هغه تنفس وکړ. "زه فکر کوم چې تاسو لومړی دلته راغلی یاست."
  
  "موږ یو څه دمخه خبرداری ترلاسه کړ ،" ډریک وویل. "د ایلیګیټر په نوم کوم مسخره؟"
  
  مور حیرانه وکتل او پورته یې پورته کړ. "ما هیڅکله د هغه په اړه نه دي اوریدلي. ایا هغه د پنځمې حجرې مشر دی؟"
  
  "موږ داسې فکر کوو، هو. هغه د خندا نه ډکه وازکوک دی، خو اوس د دې اټومي بم مسوول دی."
  
  مور یې خوله خلاصه کړه.
  
  الیسیا ژباړه. "ملیګر د لسو ګیلن کافي وروسته د جولین مارش په پرتله لیونۍ ښکاري ، او ما به وویل چې دا ناممکنه وه تر هغه چې ما اوریدلي چې هغه څه وایی. نو، هیډن چیرته دی او دلته څه پیښ شوي؟"
  
  مور دا ټول د دوی لپاره په ګوته کړل، د رمسیس او قیمت ترمنځ د جګړې او بیا د تیښتې په اړه تبصره وکړه. ډریک د سټیشن حالت او د اجنټانو ناکافي ویش خپل سر وخوځاوه.
  
  "ایا هغه کولی شي دا پلان کړي وي؟ په پیرو کې د دې ناوړه کلا څخه ټولې لارې راځي؟ حتی کله چې موږ بازار لټوو؟"
  
  مۍ شکمن ښکارېده. "حتی ستاسو د یوې تیورۍ لپاره یو څه لرې ښکاري."
  
  "او دا مهمه نده ،" الیسیا وویل. "ریښتیا؟ زما مطلب دی، څوک پروا لري؟ موږ باید خپل ځان ته ګاز ودروو او لټون پیل کړو."
  
  "دا ځل،" می وویل. "زه د تاز سره موافق یم. شاید د هغې وروستي عاشق په هغې کې یو څه احساس کړی وي. هغې بو ته په زړه پورې نظر واچاوه.
  
  ډریک په ژړا شو کله چې مور ورته وکتل، د هغه سترګې اوس لا پراخې شوې. د کور دفتر اجنټ دوی څلورو ته وکتل.
  
  "د یو لوی ګوند په څیر ښکاري، هلکان."
  
  ډریک دا سر وخوځاوه. "دوی چیرته لاړل؟ هیډن او کینیماکا؟"
  
  مور اشاره وکړه. "۵۱مه. رامسس، د هغه یوولس پیروان او هغه احمق قیمت په لوګی کې تعقیب کړ. د څو دقیقو وروسته ما د هغوی سترګې له لاسه ورکړې.
  
  الیسیا د سکرین یو قطار ته اشاره وکړه. "ایا تاسو کولی شئ دوی ومومئ؟"
  
  "ډیری چینلونه غیر فعال دي. پردې له منځه ځي. موږ به سخت فشار راوړو چې همدا اوس د بیټرۍ پارک ومومئ.
  
  ډریک د بالکوني مات شوي ریلنګ ته لاړ او د سټیشن شاوخوا او بهر سړک ته یې وکتل. دا یوه عجیبه نړۍ وه چې د هغه په وړاندې پرته وه، د هغه ښار سره په ټکر کې چې هغه یې تصور کړی و، لږ تر لږه د نن ورځې لپاره. هغه د دې خلکو د ښه کیدو کې د مرستې لپاره یوازې یوه لاره پیژني.
  
  دوی خوندي وساتئ.
  
  "ایا تاسو بل خبر لرئ؟" مور وپوښتل. "زه باور لرم چې تاسو د مارش او دې ایلیګیټر سړي سره خبرې کولې."
  
  "یوازې هغه څه چې موږ تاسو ته وویل،" الیسیا وویل. "ایا تاسو د غیر فعال کولو کوډونه چیک کړي؟"
  
  مور یو ځلیدونکی عکس ته اشاره وکړه چې یوازې د ژوندي پاتې سکرینونو څخه یې فلش پیل کړی و. "راځئ چې وګورو".
  
  ډریک بیرته راستون شو کله چې بیو د څښاک ترلاسه کولو لپاره د اوبو کولر ته لاړ. مور په لوړ غږ بریښنالیک ولولی، ژر تر ژره دې ټکي ته ورسیږئ او د غیر فعال کولو کوډونو اعتبار تایید کړئ.
  
  "نو،" مور په دقت سره لوستل. "کوډونه واقعیا کوشیر دي. زه باید ووایم چې دا حیرانتیا ده. ایا تاسو فکر کوئ چې مارش پوهیده چې هغه به غصب شي؟"
  
  "ډیری دلیلونه کیدی شي ،" ډریک وویل. "د ځان لپاره خوندیتوب. په څنډه کې توازن کول. ساده حقیقت دا دی چې سړی د بشپړ کلپ څخه شپږ پړاوه لنډ دی. که دا الیګیټر دومره مغرور نه وای، نو زه به په حقیقت کې همدا اوس ځان خوندي احساس کړم."
  
  "واهپي؟"
  
  "مغز؟" ډریک هڅه وکړه. "زه نه پوهیږم. هیډن ستاسو ژبه زما په پرتله ښه بولی.
  
  "انګلیسي". مور سر وخوځاوه. "زموږ ژبه انګلیسي ده."
  
  "که داسې ووایې. مګر دا یو ښه شی دی، هلکان. د غیر فعال کولو اصلي کوډونه یو ښه شی دی.
  
  "ایا تاسو پوهیږئ چې کله چې ساینس پوهانو د اټومي چارج اصلیت مشخص کړی وي موږ کولی شو له دوی سره اړیکه ونیسو؟" بیو وویل لکه څنګه چې هغه بیرته راغی او د پلاستيکي پیال څخه یې یو څاڅکی واخیست.
  
  "ام، هو، مګر دا لا تر اوسه ندي پیښ شوي. او تر هغه ځایه چې موږ پوهیږو، دوی کوډونه بدل کړي یا یو نوی محرک اضافه کړي.
  
  بیو په لږ سر دا خبره ومنله.
  
  ډریک خپل ساعت ته وکتل. دوی شاوخوا لس دقیقې په سټیشن کې و ، او د هیډن یا ډهل لخوا هیڅ خبره نه وه. نن لس دقیقې د ابدیت په څیر احساس شوې.
  
  "زه هیډن ته زنګ وهم." موبايل يې راواخيست.
  
  مای وویل: اندیښنه مه کوئ. "ایا دا کینیماکا نه ده؟"
  
  ډریک په چټکۍ سره هغه ځای ته وګرځید چې هغې ورته اشاره وکړه. د مانو کینیماکي بې باوره څیره په دوامداره توګه د سړک په غاړه ودریدله، په ښکاره توګه په درد کې، خو په کلکه د سټیشن په لور روانه شوه. ډریک یو درجن پوښتنې تیرې کړې او پرځای یې مستقیم هغه کس ته لاړ چې ځواب یې ورکړي. یوځل بهر ، ټیم منو په یوه له کثافاتو ډک څلورلارې کې ونیول.
  
  "څه حال دی، ملګری؟"
  
  د دوی په لیدو کې د هاوایی راحت د سطحې لاندې د یو څه سخت ذهني درد لخوا سیوري شوی و. "دوی هیډن لري ،" هغه په چپ غږ وکړ. "موږ درې واړه له منځه یوړل، خو رامسیس یا قیمت ته نږدې نه شو. او بیا دوی په پای کې پر موږ برید وکړ. ما د لوبې څخه لرې کړه، او کله چې زه د یو ټن کثافاتو څخه بهر وم، هیډن ورک شوی و.
  
  "تاسو څنګه پوهیږئ چې دوی یې ترلاسه کړي؟" بیو وپوښتل. "شاید هغه لا تر اوسه تعقیبوي؟"
  
  کینیماکا وویل: "شاید زما لاسونه او پښې ټپي شوي وي." "مګر زما غوږونه ښه اوریدلي. دوی هغه بې وسلې کړه او هغه یې لیرې کړه. وروستی شی چې دوی وویل ..." کینیماکا په دروند زړه تیر کړ، نشو کولی دوام ومومي.
  
  ډریک د سړي سترګې ونیولې. "موږ به هغه وژغورو. موږ تل دا کار کوو."
  
  کینیماکا وخندل. "تل نه".
  
  "هغوی ورته څه وویل؟" الیسیا ټینګار وکړ.
  
  کینیماکا آسمان ته داسې وکتل لکه د لمر له رڼا څخه الهام اخلي. "دوی وویل چې دوی به هغې ته دا اټومي بم له نږدې وګوري. دوی وویل چې دوی به دا د هغې شا ته وتړي.
  
  
  دوه دیرش څپرکی
  
  
  تورسټن ډهل د ټایمز سکویر شاوخوا سیمه پاکولو لپاره څو عمله پریښوده او خپله ډله یې د یوې تنګ کولي لخوا رامینځته شوي سیوري ته ژوره کړه. دا خاموش او بې پروا و، د مهم تلیفون کولو لپاره مناسب ځای. هغه لومړی هیډن ته زنګ وواهه، مګر کله چې هغې ځواب ورنکړ، هغه هڅه وکړه چې د ډریک سره اړیکه ونیسي.
  
  "فاصله دلته ده. تازه خبرونه څه دي؟
  
  "موږ په خندا کې یو، ملګري -"
  
  "بیا خپل بالونو ته؟" دهل مداخله وکړه. "څه خبری دي؟"
  
  "دا ځل زما غاړې ته نه و. هغه لیوني غله د خپلو حجرو څخه مات شوي، یا مات شوي دي. رمز او قیمت نور نشته. پنځمه حجره د دولسو کسانو څخه جوړه ده - یا وه. مانو وايي چې دوی درې لري.
  
  داهل په غېږ کې ونیول. "منو خبرې کوي؟"
  
  "هو ملګریه. دوی هیډن ونیول. هغوی له ځانه سره بوتلل."
  
  دهل سترګې پټې کړې.
  
  "مګر موږ لاهم یو څه وخت لرو." ډریک مثبت اړخ هڅه وکړه. "که دوی غوښتل سمدلاسه یې چاودنه ورکړي نو دوی به یې هیڅکله نه وای اخیستي."
  
  یارکیز سم وو، داهل باید اعتراف وکړي. هغه واورید لکه څنګه چې ډریک د توضیحاتو په دوام وویل چې مارش اوس د تیاره شهزاده په توګه د هغه له رول څخه لیرې شوی او په لنډمهاله توګه د الیګیټر په نوم یو لخوا ځای په ځای شوی. وطن یوازې په دې وتوانید چې دا سړی د امریکایی ملاتړی په توګه وپیژني.
  
  "ریښتیا؟" دهل وويل. "د څه لپاره؟"
  
  "ډیر څه چې کولی شي د ګډوډۍ لامل شي ،" ډریک وویل. "هغه یو اجیر دی، یوازې دا ځل هغه خپل حوصله له لاسه ورکړه."
  
  "ما فکر کاوه چې رامسیس تل خپل کاروبار په کور کې پرمخ وړي."
  
  "ملیګر د نیویارک اصلي اوسیدونکی دی. هغه کولی شي عملیاتو ته ارزښتناکه لوژستیکي پوهه چمتو کړي.
  
  "هو، دا معنی لري." داهل ساه ورکړه او سترګې یې په اوښکې تویولې. "نو بیا څه شی دی؟ ایا موږ د هیډن همغږي لرو؟"
  
  "دوی د هغې کیمره ونیوله. دوی باید لږترلږه د هغې ځینې جامې اخیستې وي ځکه چې د هغې په کمیس کې ګنډل شوی ټاګ وايي چې هغه د چیپوټل میکسیکن ګرل کې د میز لاندې ده ، کوم چې موږ یوازې تایید کړه چې دا بدمرغه ده. امنیتي کیمرې کار کوي، خو زموږ د غاړې ریسیورونه د برید په پایله کې ډیری ټوټې شوي. دوی هر څه چې دوی کولی شي سره یوځای کوي. او دوی په ساده ډول کافي ځواک نلري. له دې ځایه شیان واقعیا خراب کیدی شي ، ملګری.
  
  "کیدای شي؟" داهل تکرار کړه. "زه به ووایم چې موږ له بد څخه تیر یو او د بد کوڅې په لور روان یو، ایا موږ نه؟"
  
  ډریک د یوې شیبې لپاره ودرېد ، بیا یې وویل ، "موږ هیله لرو چې دوی غوښتنې ته دوام ورکړي ،" هغه وویل. "هره نوې اړتیا موږ ته ډیر وخت راکوي."
  
  داهل دې ته اړتیا نه درلوده چې ووایی دوی تراوسه کوم پرمختګ نه دی کړی. حقیقت پخپله څرګند شو. دلته دوی د اټومي بم موقعیت موندلو لپاره په هوملینډ پورې اړه درلوده ، د کرسمس مرغانو په څیر شاوخوا ګرځیدل ، یوازې مور ته د موقعیت په ګوته کولو لپاره ، مګر ټوله تصدۍ ناکامه شوه.
  
  هغه وویل: "موږ ټول هغه څه وکړل چې یو څو مصرفي توکي یې بې طرفه کړل." "موږ حتی د رامسیس ریښتیني پلان ته نږدې نه یو ، او په ځانګړي توګه د هغه پای لوبې."
  
  "تاسو ولې سټیشن ته نه ځئ؟ موږ ممکن هم یوځای شو کله چې راتلونکی لیډ راشي.
  
  "هو، موږ به یې وکړو." ډهل خپل پاتې ټیم ته وخوت او سم لوري یې وټاکه ترڅو دوی دریم ایونیو ته ورسوي. "سلام، مانو څنګه په لاس کې دی؟"
  
  "سړی د الماریو سره د دیوال سره سخت وویشتل شو. پوښتنه مه کوه. خو هغه د جګړې لپاره لیواله دی، یوازې د دې په تمه دی چې څوک ورته هدف ورکړي."
  
  کله چې دوی خبرې پای ته ورسولې، ډال په منډه پیل وکړ. کینسي د هغه څنګ ته ودرېده او سر یې وخوځاوه. "خراب حرکت؟"
  
  "زموږ وضعیت ته په پام سره، زه فکر کوم چې دا به ډیر خراب وي، مګر، هو، دا یو بد انتخاب و. دوی هیډن وتښتاوه. هغه هغه ځای ته بوتله چې بم دی."
  
  "ښه، دا ډیر ښه دی! زما مطلب دی، ایا تاسو ټول هلکان پټ بیکون نه لرئ؟"
  
  "موږ یې کوو. او د هغې له جامو سره يې وغورځوله."
  
  "موساد ستاسو د پوستکي لاندې راغلی،" کینسي په خاموشۍ سره وویل. "د دوی لپاره ښه، مګر زما لپاره نه. ما ته داسې احساس راکړ چې زه ورسره تړاو لرم."
  
  "دا به وي". دهل سر وښوراوه. "موږ ټول باید احساس وکړو چې موږ د خپل برخلیک په کنټرول کې یو، او دا چې هره پریکړه په اصل کې وړیا ده. دا لاسوهنه نه ده."
  
  "په دې ورځو کې،" د کینسي ګوتې راښکته شوې او بیا یې په خوله کې اچولې، "تاسو ما په خپل خطر کې لاسوهنه کوئ،" هغې بیا هغه ته یوه کوچنۍ موسکا ورکړه. "له تا پرته، زما ملګري، تاسو کولی شئ ما سره هر وخت او هرچیرې چې وغواړئ."
  
  ډال لرې وکتل. برجټ مکینزي د نه ودریدو وړ و. ښځه پوهیده چې هغه یو واده شوی سړی دی، یو پلار دی، او بیا هم هغې لالچ ته تسلیم شو. البته، یوه لاره یا بله، هغه به دلته اوږده پاتې نشي.
  
  ستونزه حل شوه.
  
  سمیټ او لارین هم یوځای ځړول ، خاموش نظرونه تبادله کول. یورګي شاته پورته کړ، ستړی شوی او په کثافاتو کې ډوب شوی و، مګر په هوښیار هوډ سره لوټ شو. ډهل پوهیده چې دا د هغه د ویرونکي، ناڅاپي جګړې لومړۍ ریښتینې تجربه وه، او هغه فکر کاوه چې هغه دا په ښه توګه اداره کړې. کوڅې په خوا کې راښکاره شوې او بیا دوی 3rd Avenue ته کیڼ اړخ ته وګرځیدل، د 51st سره د تقاطع په لور روان شول.
  
  دا د دهل لپاره عجیب څو دقیقې وې. د ښار ځینې سیمې ناامنه وې، او په داسې حال کې چې ډیری دوکانونه پرانستي وو او خلک د ویرې په احساس سره دننه ګرځي، نور بیا ویره وه، نږدې ژوند یې بې برخې و. ډیری سړکونه د بلوا د پولیسو موټرو او د اردو د څلور څرخي موټرو موټرو سره کلابند شوي وو. ځینې سیمې د غلو په شتون کې له شرمه ډکې وې. د ډیری برخې لپاره، هغه خلک چې هغه لیدلي نه پوهیدل چې څه وکړي، نو هغه خپل غږ په هغه څه کې اضافه کړ چې هغه یې د چارواکو په توګه باور درلود او دوی ته یې بلنه ورکړه چې چیرته چې دوی کولی شي پناه واخلي.
  
  او بیا دوی هغه ځای ته ورسیدل چیرې چې ډریک او نور یې د هیډن جې د ژغورلو لپاره انتظار، امید او پلان درلود.
  
  د دې ورځې له پیل څخه یوازې څو ساعته تېر شوي دي. او اوس دوی په شدت سره د اټومي بم موندلو لپاره د یوې لارې په لټه کې وو. داهل پوهیده چې شاته به شا نشي؛ هغه نشي کولی وتښتي یا په بنکرونو کې پټ شي. د SPEAR ټیم تر پایه پورې په دې کې و. که نن ورځ ښار مړ شي، نو دا به د اتلانو نشتوالی نه وي چې د ژغورلو هڅه کوي.
  
  
  درې دېرشم فصل
  
  
  هیډن غلی پاتې شو ځکه چې رمسیس د عمل او عکس العمل لارښوونه وکړه، د هغه سړي یادونه یې وکړه چې مسؤل وو، د دوی مطلق وفادارۍ ازموینه وکړه. وروسته له هغه چې هغه د سپورت پلورنځي څخه لرې کړه، دوی هغه مجبوره کړه چې په دریم ایونیو کې د دوی په مینځ کې وتښتي، بیا یې د خپل ګرځنده تلیفون موندلو او غورځولو لپاره وخت واخیست او د بلټ پروف واسکټ یې پرې کړ. رامسیس داسې بریښي چې د تعقیب وسیلو او د دوی موقعیتونو په اړه یو څه پوهه ولري او خپلو سړيو ته یې امر وکړ چې د هغې کمیس لرې کړي. کوچنۍ وسیله په چټکۍ سره وموندل شوه او له مینځه یوړل شوه، وروسته له دې چې دې ډلې خپل تګ ته دوام ورکړ چې په بشپړ ډول تصادفي لاره وه.
  
  هیډن دا تاثر ترلاسه کړ چې دا هیڅ قضیه نه وه.
  
  دا یو څه وخت ونیول. دې ډلې خپلې لویې وسلې او تور بیروني جامې وغورځولې ، چې د دوی نورمال سیاحتي یونیفورم یې لاندې څرګند کړ. ناڅاپه دوی روښانه، بې ضرره، د سلګونو اندیښمنو خلکو یوه برخه وه چې د ښار په سړکونو ګرځي. د پولیسو او اردو ګزمې ځینې لارې په قطار کې وې، مګر کیمرې په ساده ډول یوه تیاره کوڅه او بیا بل تر هغه وخته پورې وګرځوله چې روښانه نه وي. هیډن ته د اغوستلو لپاره اضافي جاکټ ورکړل شو. په ځینو وختونو کې، دوی مخکې چمتو شوي موټرسایکلونو ته پورته شول او ورو ورو د مینهټن ښار څخه بهر روان شول.
  
  مګر ډیر لرې نه. هیډن په خپل ټول توان سره هیله وکړه چې هغه یو چا ته پیغام ورسوي - هرچا ته - اوس چې هغه د بم ځای پیژني. دا مهمه نده چې دوی هغه ووژني - ټول هغه څه چې مهم دي دا وو چې دا جنون مخه ونیول شوه.
  
  بایسکلونه د کولي په لور روان شول، او بیا لس کسان - اته پاتې شوي لیژونیر، رمسیس او قیمت - د یوې زنګ لرونکي فلزي دروازې له لارې یو بل تعقیب کړل. هیډن خپل ځان د دوی په مینځ کې وموند ، د جګړې جایزه ، او که څه هم هغه دمخه خپل برخلیک پیژني ، هغې هڅه وکړه چې هر نظر ، د سمت هر بدلون او هره سپکه کلمه ونیسي.
  
  د مات شوي بهرنۍ دروازې هاخوا، یو بد بوی لرونکی داخلي دالان د کانکریټ زینې ته لاره هواره کړه. دلته یو سړی هیډن ته مخ شو او خپله چاقو یې د هغې ستوني ته ونیوله.
  
  "چوپتیا،" رامسیس وویل، پرته له دې چې شا وګرځي. "زه غواړم چې د اوس لپاره تا ونه وژنم."
  
  دوی څلور پوړونه پورته کړل او بیا د اپارتمان دروازې مخې ته د یوې شیبې لپاره ودریدل. کله چې دا پرانیستل شو، ډله دننه شوه، څومره چې دوی کولی شي د تالار څخه بهر وځي. رامسیس د خونې په منځ کې ودرېد، وسلې یې پراخې کړې.
  
  "او موږ دلته یو،" هغه وویل. "د یو ملیون پایونو او لږترلږه یو پیل سره. د دې ښار اوسیدونکي به پرته له دې چې پوه شي چې دا زموږ د نوې لارې پیل دی، زموږ مقدس جنګ. دا-"
  
  "ریښتیا؟" یو وچ غږ د ټریډ مخه ونیوله. "زما یوه برخه غواړي په تا باور وکړي، رامسیس، مګر بله برخه، بده برخه، فکر کوي چې تاسو له دې څخه ډک یاست."
  
  هیډن خپل لومړی ښه لید په جولین مارش کې ترلاسه کړ. پیتیان عجیب، تحریف شوی ښکاریده، لکه څنګه چې د هغه یوه برخه په بل کې ټوټه شوې وي. هغه جامې اغوستې چې هیڅکله به مناسب نه وي، پرته له دې چې کال یا اوسني رجحان وي. یوه سترګه توره شوې وه، بله یې پراخه خلاصه وه او نه ړنګه وه، په داسې حال کې چې یوه بوټان غورځیدلي وو. د هغه ښي خوا ته یو په زړه پوری برنټ ناست و چې هیډن یې نه پیژني، مګر له هغه لارې چې دوی د یو بل په وړاندې فشار راوړي، دا روښانه وه چې دوی له یو څخه په ډیرو لارو تړلي وو.
  
  نو، یو متحد نه.
  
  هیډن د نفرت سره ولیدل ځکه چې رمسیس د مارچ د طعنې په اړه غبرګون وښود. "تاسو خبر یاست؟" - د ترهګر شهزاده وپوښتل. "دا چې موږ حتی مخکې له دې چې تاسو سره ووینو تاسو ته دوکه ورکړه. مخکې له دې چې موږ د هغه احمق په نوم پوه شو چې زموږ ابدي شعله به د امریکا زړه ته ورسوي. حتی ستاسو خپل، ټیلر ویب، تاسو سره خیانت کړی.
  
  مارش وویل: "فک ویب،" مارش وویل. "او لاړ شه."
  
  رمیز په خندا شو. "راځئ بیرته هغه څه ته لاړ شو چې ما ویل. حتی هغه خلک چې دلته کار کوي د دې ښار څخه نفرت کوي. دا ډیر ګران دی، ډیر سیلانیان. عادي نارینه او ښځې نشي کولی دلته ژوند وکړي او کار ته د رسیدو لپاره مبارزه وکړي. ایا تاسو تصور کولی شئ چې د نظام او هغه خلکو په وړاندې چې د هغې ملاتړ ته دوام ورکوي ترخې درز وده کوي؟ ټال په پلونو او تونلونو کې اخیستل کیږي. تاسو هیڅ نه یاست که تاسو پیسې نلرئ. حرص، حرص، حرص هر ځای دی. او دا زه ناروغه کوي."
  
  هیډن غلی و، لاهم د خپل راتلونکي حرکت حساب کوي، لاهم د مارش عکس العمل ګوري.
  
  رمیز یو ګام څنګ ته کړ. "او ایلیګیټر، زما پخوانی ملګری. له تاسو سره بیا لیدو خوښ شو. "...
  
  هیډن ولیدل چې د ایلیګیټر په نوم سړي خپل مالک غیږ کې نیولی و. د کوچني، چپ او شاید پام نه کولو هڅه کول، هغې محاسبه کړه چې دروازې ته د رسیدو لپاره به څومره ګامونه واخلي. د اوس لپاره ډیر. انتظار وکړئ، یوازې انتظار وکړئ.
  
  مګر هغه څومره وخت کولی شي دا برداشت کړي؟ د رمسیس د خبرو سره سره، هغې حیران شو چې ایا هغه حتی غواړي د اټومي چاودنې مخه ونیسي. ښه خبر دا و چې چارواکو هوایی ډګر تړلی و، نو سړی په بیړه کې نه و.
  
  رابرټ پرائس په ژړا سره ځان یوې څوکۍ ته وغورځاوه. هغه له نږدې لیجنیر څخه د اسپرین یو بوتل وغوښتل، مګر په کلکه یې سترګې پټې کړې. مارش د دفاع وزیر ته سترګې پټې کړې.
  
  "ایا زه تاپیژنم؟"
  
  قیمت د هغه بالښت ته ژوره ورننوت.
  
  هیډن د خونې پاتې برخې ته وکتل، یوازې اوس یې د خواړو میز ته وکتل چې د لرې پردې کړکۍ سره ولاړ و.
  
  لعنت، دا څه شی دی ...؟
  
  دا د هغې له تصور څخه کوچنۍ وه. کڅوړه د معیاري ماډل څخه لویه وه، د الوتکې په سر کې د ځای کولو لپاره خورا لوی و، مګر د لوی سړي شاته به ډیر عجیب نه ښکاري.
  
  "ما دا په تاسو پلورلی، مارچ،" رامسیس وویل. "د امید سره چې تاسو به دا نیویارک ته راوړئ. د دې لپاره زه به د تل لپاره مننه کوم. دا یو ډالۍ په پام کې ونیسئ کله چې زه تاسو ته ووایم چې تاسو او ستاسو ملګري ته به اجازه درکړل شي چې ټول مصرف کونکي اور احساس کړي. دا ترټولو غوره دی چې زه یې تاسو ته وړاندیز کولی شم، او ستاسو په ستوني کې د چاقو څخه ډیر ښه دی.
  
  هیډن اټومي بم - د هغې اندازه، شکل او د کڅوړې بڼه - په هغه صورت کې چې هغه ورته اړتیا لري یاد کړ. هیڅ لاره نه وه چې هغه باید نن دلته مړه شوې وای.
  
  رامسیس بیا خپلو سړیو ته مخ کړ. هغه وویل: "هغې چمتو کړه." "او امریکایی کوچی یو اونس درد مه پریږدئ."
  
  هیډن پوهیده چې دا راځي. دوی دلته په لاره کې د هغې د لاسونو په تړلو کې پاتې راغلل او اوس یې له دې څخه پوره ګټه پورته کړه. نو ډیری شیان د هغې په حق پورې اړه لري - د ښار برخلیک، ملت، ډیری متمدن نړۍ. د هغې ښي خوا ته ګلدان په لاس کې راغلی، غاړه یې د هغې د لاس لپاره مناسب پلنوالی او د یو څه زیان رسولو لپاره سم وزن دی. دا د نږدې سړي په معبد کې ټوټه ټوټه شوه، ټوټې ټوټې ټوټې ټوټې شوې. کله چې هغه خپل لاس پورته کړ، هیډن ټوپک په لاس کې واخیست، مګر کله چې هغه د اوږو په شاوخوا کې په خوندي ډول پوښل شوی و، نو سمدستي یې تسلیم کړه، پرځای یې په بیرل کې د خپل گرفت په کارولو سره هغه نور هم د توازن څخه لرې وغورځاوه. د وسلو هدف و، مګر هیډن دا ټول له پامه غورځول. دا اوس په بشپړ ډول د وروستي چانس سالون و ... نور د هغې د ژوند لپاره مبارزه نه کوي - د ښار د بقا لپاره د مبارزې په څیر. او ايا هغوی يې دلته په پټه قاچاق نه کړل؟ دې هغې ته وویل چې اور وژونکي به ودرول شي.
  
  مرغۍ له غاړې څخه هغې ته نږدې شوه، خو رامسز هغه بېرته ونیوله. یو بل په زړه پورې کشف. الیګیټر رامسیس ته مهم و. بله شیبه، هغه وخوړل شوه، نشو کولی د لاسونو او پښو هاخوا تمرکز وکړي چې هغه یې په نښه کوي. ما د یو یا دوه ګوزارونو مخه ونیوله، مګر تل یو بل وو. دا د ټلویزیون کلیوال نه دي - په شایسته توګه انتظار باسي چې یو یې ووهل شي نو بل یې مداخله کولی شي. نه، دغو ټولو هغه محاصره کړه او په یوځل یې برید وکړ، نو دا مهمه نده چې څومره یې ودرول او ووهل، دوه نور یې ووهل. درد د هغې د شمیرلو په پرتله په ډیرو ځایونو کې راوتلی و، مګر هغې د خپل ګوزار څخه ګټه پورته کړه ترڅو د ګلدان یوه ټوټه ټوټه پورته کړي او دوه سړي یې په مخ او لاسونو وویشلي. دوی شاتګ وکړ، وینه بهیدل. هغې په یوه جوړه پښه وګرځوله، د دوی مالک یې وغورځاوه. هغې هڅه وکړه چې یوه درنه پیاله کړکۍ ته وغورځوي، فکر کوي چې دا به پام ځانته راجلب کړي، مګر زیانمن شی د کړکۍ څخه نیم متره الوتنه وکړه.
  
  ډریک به څه وکړي؟
  
  هغې په دې پوهیده. په سمه توګه دا. هغه به تر وروستۍ ساه پورې مبارزه کوي. د پښو د ځنګل له لارې هغې د وسلو لټون وکړ. د هغې سترګې د مارچ او میرمنې سترګې سره ولیدل، مګر دوی یوازې یو بل سره ټینګ ودریدل، په عجیب اړیکو کې آرامۍ موندلې. هیډن ټک وکړ او وخوځاوه، د هرې سختې چیغې لپاره خوشحاله شو، بیا یې د هغې شاته تخته وموندله. د دې په کارولو سره، هغې ځان اړ کړ چې خپلو پښو ته لاړ شي.
  
  یوه خوله د هغې په مخ ولګېده او ستوري یې وچاودېدل. هیډن خپل سر وخوځاوه، وینه یې پاکه کړه، او بیرته یې ووهله، چې د هغې مخالف یې سقوط وکړ. یوه بله مړۍ یې د سر په څنډه ووهله، بیا یې سړي هغه د کمر په شاوخوا کې ونیوله، پښه یې وټکوله او بیرته یې په تخته کېښوده. هیډن د خپل حرکت په کارولو سره هغه په شا باندې وغورځاوه. په یوه ثانیه کې هغه بیرته خپلو پښو ته راښکته شوه، سر یې ښکته کړ، د غاړې، غاړې، غاړې او زنګونونو ته یې ټکانونه ووهل، وروسته یې ضربه وهله، وروسته یې ټک وهل.
  
  هغې ولید چې رامسیس د دوی په لور ګام پورته کوي. "اته کسان!" - هغه چیغه کړه. "اته سړي او یوه کوچنۍ نجلۍ. ستا غرور چیرته دی؟
  
  هایډن په تنفس سره وویل: "د دوی هګیو په څیر ځای کې،" دوی ته زیان رسوي، د ستړیا احساس، د ډیری ګوزارونو درد، د غصې سره مبارزه. دا به د تل لپاره پاتې نشي، او هغې د تیښتې هیڅ هیله نه درلوده.
  
  مګر هغې هیڅکله هڅه نه کوله. هیڅکله یې تسلیم نه کړ. ژوند یوه ورځنۍ جګړه وه، آیا دا لفظي وه یا نه. لکه څنګه چې د هغې د ډزو څخه بریښنا وچه شوه او انرژي د هغې له غړو څخه وچه شوه، هیډن لاهم ډزې وکړې، که څه هم د هغې حملې نور بس نه وې.
  
  سړي هغه د هغې پښو ته پورته کړه او د کوټې په اوږدو کې یې کش کړه. هغې احساس وکړ چې یو څه ځواک بیرته هغې ته راستون شو او خپل بوټ یې د هغې د پنډۍ په اوږدو کې وګرځاوه، چې د هغې د ژړا لامل شو. لاسونه یې د عضلاتو شاوخوا ټینګ کړل، هغه یې د لرې کړکۍ په لور وخوځاوه.
  
  رامسیس د میز په سر کې ولاړ و چې اټومي بریف کیس یې پروت و.
  
  "څومره کوچنی،" هغه په فکر سره وویل. "دومره نامناسب. او بیا هم د یادولو وړ. تاسو موافق یاست؟"
  
  هیډن د هغې له خولې څخه وینه توی کړه. "زه منم چې تاسو د پیړۍ لیوني کار یاست."
  
  رمزس هغې ته په حیرانتیا سره وکتل. "تاسو کار کوئ؟ تاسو پوهیږئ چې دا د پیتیانو څخه جولیان مارش او زو شیرز هلته په غیږ کې دي، ایا تاسو نه یاست؟ او د دوی مشر - ویب - چیرته دی؟ زما په اند د یوې لرغونې لرغونې خزانې لپاره نړۍ وپلټئ. زه د یوه اوږده مړ شوي ارسطو اوږده لاره تعقیبوم. د خپل لیوني پښې تعقیبوي پداسې حال کې چې نړۍ سوځي. زه د پیړۍ لیوني دندې ته نږدې نه یم ، میرمن جې.
  
  او که څه هم هیډن په داخلي توګه اعتراف وکړ چې هغه د یو څه په اړه سم دی، هغه غلی پاتې شو. د ورځې په پای کې، د احساس سره یوه خونه باید د دوی ټولو ته انتظار وي.
  
  "نو بیا څه شی دی، تاسو لیوالتیا لرئ چې پوه شئ؟" رمیز په خندا له هغې وپوښتل. "ښه، دومره نه، د ریښتینې خبره. موږ ټول هغه ځای یو چې موږ یې غواړو. تاسو د اټومي بم سره یاست. زه د الیګیټر سره یم، زما د بم ماهر. زما خلک زما خواته دي. اټومي بم؟ دا تقریبا چمتو دی ... - هغه ودرول - د نړۍ سره یو ځای شي. ایا موږ باید ووایو ... له نن څخه یو ساعت؟
  
  د هیډن سترګو د هغې سره خیانت وکړ.
  
  "اوه هاها. اوس تاسو حیران یاست. ایا دا ستاسو لپاره ډیر وخت دی؟ نو لس دقیقې؟"
  
  "نه،" هیډن تنفس وکړ. "تاسو نشی کولی. مهرباني. دلته باید یو څه وي چې تاسو یې غواړئ. هغه څه چې موږ پرې موافقه کولای شو."
  
  رامسس هغې ته داسې وکتل لکه د هغه د خوښې خلاف، هغه ناڅاپه په هغې رحم وکړ. "د هر څه مجموعه چې زه یې غواړم په دې خونه کې ده. د تش په نامه لومړۍ نړۍ ویجاړول."
  
  "تاسو څنګه د هغو خلکو سره معامله کوئ چې یوازې غواړي تاسو ووژني یا په هڅه کې مړ شي؟" هیډن په لوړ غږ وویل. "یا پرته له دې چې ځان وینه تویولو ته مخه کړئ. د نوې نړۍ لپاره وروستۍ ستونزه.
  
  رامس وخندل. "تاسو خلک ډیر احمق یاست." هغه وخندل. ځواب دا دی: 'تاسو باید ونه وایئ. موږ ووژنئ یا زموږ عبادت وکړئ. موږ ودریږئ یا موږ له خپلو پولو تیریدو وګورئ. دا ستاسو یوازینۍ ستونزه ده."
  
  هیډن یو ځل بیا مبارزه وکړه کله چې سړي د هغې نوې کمیس راښکته کړ او بیا یې بم ځای په ځای کړ نو دا د هغې مخې ته وتړل شو. دا ایلیګیټر و چې مخ ته راغی او د کڅوړې بکس یې خلاص کړ او ځینې تارونه یې له دننه څخه قطع کړل. دوی باید د ټیمر میکانیزم سره وصل شي، هیډن ډاډه و. حتی دا ډول لیوني ترهګر به د اصلي چاودیدونکو توکو د قطع کولو خطر ونلري.
  
  هغې هیله وکړه.
  
  الیګیټر تارونه راکش کړل او بیا یې رامسیس ته وکتل، د دوام لپاره د اجازې په تمه و. لوی سر وخوځاوه. سړو د هیډن لاسونه ونیول او هغه یې د میز په اوږدو کې وغورځوله، د هغې بدن یې تر هغه پورې وخوراوه چې اټومي بم د هغې په معدې فشار راوړي. دوی بیا هغه په ځای کې ونیوله پداسې حال کې چې الیګیټر لومړی د هغې شا او سینې شاوخوا تارونه لپه کړل ، بیا د هغې د پښو تر مینځ ښکته او په نهایت کې تر هغه پورې چې دوی د هغې شاته سره ولیدل. هیډن د تارونو هر کشش احساس کړ، د کڅوړې هر حرکت. په نهایت کې ، دوی د متوسط قوت لرونکي کمربندونه او د ډیک ټیپ څخه کار واخیست ترڅو ډاډ ترلاسه کړي چې اټومي بم په کلکه د هغې په بدن پورې تړلی و او دا د هغې شاوخوا پوښل شوی و. هیډن خپل بانډونه ازموینه وکړه او وموندله چې هغه په سختۍ سره حرکت کولی شي.
  
  رامسیس بیرته ودرېد ترڅو د ایلیګیټر د لاسي کارونو ستاینه وکړي. "کامل،" هغه وویل. "امریکایي شیطان د خپل هیواد د ویجاړولو لپاره یو مثالی دریځ نیولی دی. دا د دوی د نورو لپاره مناسب ځای دی، لکه څنګه چې دا ګناه ښار دی. اوس، الیګیټر، ټایمر ترتیب کړئ او موږ ته کافي وخت راکړئ چې ژوبڼ ته لاړ شو.
  
  هیډن په میز کې ساه ورکړه، لومړی ټکان وخوړ او بیا د تروریستانو په خبرو مغشوش شو. "مهرباني. تاسو دا نشي کولی. تاسو نشی کولی. موږ پوهیږو چې تاسو چیرته یاست او تاسو څه پلان لرئ. موږ تل کولی شو تاسو ومومئ، رامسیس.
  
  "تاسو مطلب ستاسو ملګري!" الیګیټر د هغې په غوږ کې چیغې وهلې، چې د هغې د ټوپ وهلو او نیوک وهلو لامل شو. انګریزي... خمینه! اندیښنه مه کوه. تاسو به هغه بیا وګورئ. مارش د هغه سره یو څه ساتیري وکړه، ام، مګر موږ به هم وکړو!"
  
  رمسیس خپل بل غوږ ته نږدې وخوت. "زه تاسو ټول د بازار څخه یادوم. زه باور لرم چې تاسو یې ویجاړ کړی، لږترلږه دوه کاله یې زما شهرت خراب کړ. زه پوهیږم چې تاسو ټولو زما په کلا برید وکړ، زما ساتونکی اکتاش یې وواژه، زما لښکریان یې ووژل او زه یې په زنځیرونو کې ونیوه. د امریکا لپاره. د احمقانو هیواد. ښاغلی قیمت هلته ماته وايي چې تاسو ټول د ټیم برخه یاست، مګر یوازې دا نه. تاسو خپل ځان ته کورنۍ وایی. ښه، ایا دا مناسبه نه ده چې تاسو ټول په پای کې یوځای یاست؟"
  
  "لعنت،" هیډن د خپل بکس په پورتنۍ برخه کې ساه ورکړه. "تاسو. خندا."
  
  "اې نه. دا تاسو او ستاسو کورنۍ یاست چې واقعیا خراب شوي. یوازې په یاد ولرئ - رامسیس دا وکړل. او دا حتی دا زما پای لوبه نه ده. زما اعتبار حتی ډیر اغیزمن دی. خو پوه شه چې زه به په داسې حال کې چې امریکا او د هغې نور غربي ملگري به د خندا په حال کې یو خوندي ځای وي."
  
  هغه دومره ودرېد چې بدن یې د هغې او د کڅوړو مینځپانګې دواړه ټوټې کړي. "اوس ژوبڼ ته ستاسو د وروستي لیدنې وخت دی. زه به میټ ډریک ته ستاسو د موندلو ویاړ درکړم ، "هغه په چپ غږ وکړ. "کله چې بم وچاودید."
  
  هیډن دا خبرې واورېدې، اغیزې یې د دوی په مینځ کې پټې وې، مګر ځان یې حیران کړ چې کوم ډاډمن عمل به د هغه څه په پرتله ډیر اغیزمن وي چې مخکې یې پلان کړی و.
  
  
  څلورم څپرکی
  
  
  هیډن وغورځید او د یوې کوچنۍ لارۍ شاته وخوت. لښکریانو هغه کېښوده، لا هم په بم پورې تړلې وه، د دوی تر شا د دوی په پښو کې وه، ځکه چې دوی دواړو خواوو ته بنچونه نیولي وو. د ټول سفر ترټولو سخته برخه د اپارتمان ودانۍ څخه د هغې ایستل و. لښکریانو د هغې د پټولو په هڅه کې هیڅ وخت ضایع نه کړ؛ دوی هغه چیرته چې دوی غوښتل هغه یې فشار راوړي او د خپلو وسلو سره په تیاره کې لاړل. هرڅوک چې دوی وویني هغه به ووژل شي. خوشبختانه د دوی لپاره ، ډیری خلک داسې بریښي چې اخطارونو ته پام وکړي او د خپلو تلویزیونونو یا لپټاپونو مخې ته په کور کې پاتې شي. رمسیس ډاډ ترلاسه کړ چې هیډن لیدلی چې لارۍ د سړک غاړې ته د تیاره کوڅې څنګ ته راښکته کیږي ، ټول وخت یې خندل.
  
  تور د ځانګړو ځواکونو نښه سره.
  
  څوک به يې مخه ونيسي؟ له دوی څخه پوښتنه وکړئ؟ شاید د وخت په تیریدو سره. مګر دا د هغه څه ټول ټکی و چې تر دې دمه پیښ شوي. د پلان د هرې برخې سرعت او اجرا د امریکا غبرګون په خپلو حدودو کې ازمویلی. د عکس العمل تمه کیده، او اصلي ستونزه دا وه چې ترهګرو یوازې پروا نه درلوده. د دوی یوازینی هدف د ملت وژنه وه.
  
  دوی د ختیځ لور ته د 57 سړک څخه کار اخیستی، د ګزمو او محاصرو څخه ډډه کوي چیرې چې دوی کولی شي. هلته کثافات، عجیب پریښودل شوی موټر او د لیدونکو ګروپونه وو، مګر ایلیګیټر پخپله د نیویارک اصلي اوسیدونکی و او په ټولو خاموشه او باراني لارو پیژني. د ښار د بریښنا رسولو سیسټم مرسته وکړه، موټر چلوونکي ته اجازه ورکړه چې په اسانۍ سره مخکې پلان شوي لارې ته راستانه شي. دوی په تدریجي، محتاطانه توګه عمل وکړ، په دې پوهیدل چې امریکایان لاهم غبرګون کوي، لاهم انتظار کوي، او یوازې څو ساعته وروسته دوی پوهیدلي چې بم ممکن مخکې وي.
  
  هیډن پوهیده چې حتی اوس د سپینې ماڼۍ چارواکي به د احتیاط سپارښتنه وکړي، په بشپړه توګه د منلو وړ نه و چې د دوی سرحدونه سرغړونه شوې وي. داسې نور به وي چې هڅه کوي له وضعیت څخه ګټه پورته کړي. راځی چی نور هم دجګړی څخه لاس واخلو او مالیه ورکونکو ته ورسوو. په هرصورت، هغه کوبرن پیژني او هیله یې درلوده چې د هغه نږدې مشاورین د هغه په څیر د باور وړ او پوهه وي.
  
  سفر هغه د زخمونو سره پریښود. لښکریانو په خپلو پښو د هغې ملاتړ وکړ. ناڅاپه ودریدو او لویو کثافاتو هغه د زړه بدوالی احساس کړ. کڅوړه د هغې لاندې حرکت کوي، د هغې سخت دننه تل بې رحمه وي. هیډن پوهیده چې دا هغه څه دي چې رمسیس غواړي - د هغې وروستۍ شیبې له ترور څخه ډکې وي لکه څنګه چې ټایمر ټیټ شو.
  
  له نیم ساعت څخه لږ تېر شو. سړکونه خاموش وو، که خالي نه وو. هیډن په ډاډ سره نشي ویلای. د هغه پلان ته په یو بل نوي بدلون کې، رامسیس ګیټر ته امر وکړ چې مارش او شیرز د هیډن سره په بم کې وتړي. دواړو شکایت وکړ، جنګ یې وکړ او حتی چیغې یې پیل کړې، نو ایلیګیټر د دوی خولې او پوزې وتړلې، هلته ناست وو تر هغه چې دوی آرام نه وي، او بیا یې د دوی پوزې په هوا کې وڅښلې. مارش او شیرز بیا په یووالي کې په ژړا پیل وکړ. شاید دوی د آزادۍ خوبونه ساتلي وي. مارش د نوي زیږیدلي ماشوم په څیر چیغې وهلې، او شیرز د هلک په څیر د نارینه فلو سره مخ شو. د دوی دواړو لپاره د سزا په توګه - او له بده مرغه، د هیډن لپاره هم - رامسیس دوی په اتومي بم پورې تړلي و، چې د هر ډول ستونزو، ګډوډۍ او نور ډیر سوځیدنې لامل شوي. هیډن دا په ښه توګه اخیستی ، د لیوکرافټین وحشت تصور کول چې دوی ممکن اوس ورته وي او حیران وي چې دوی څنګه د ژوبڼ له لارې تیریږي.
  
  "موږ به دننه پای ته ورسوو ،" الیګیټر ډله ایز ته په انتقادي نظر وکتل. "پنځه دقیقې اعظمي."
  
  هیډن ولیدل چې د بم جوړونکي د خپل مالک سره د معاملو په وخت کې ښه خبرې وکړې. شاید اضطراب د دې لامل شو چې د هغه غږ ناڅاپه لوړ شي. شاید جوش. هغې خپل پام واړوه کله چې لارۍ ودرېده او چلوونکي د څو دقیقو لپاره انجن بند کړ. رمسیس له ټکسي څخه راووت، او هیډن وړاندیز وکړ چې دوی ممکن د ژوبڼ په دروازه کې وي.
  
  وروستی چانس.
  
  هغې په سختۍ سره مبارزه وکړه، هڅه یې وکړه چې له یوې خوا بلې خوا ته وګرځي او د ډیک ټیپ د هغې له خولې څخه وغورځوي. مارش او شیرز چیغې وهلې، او لیژونیرانو د خپلو بوټانو سره د هغې په لور حرکت وکړ، چې حرکت یې ستونزمن کړ، مګر هیډن مقاومت وکړ. دا ټول یو عجیب ګنګوسې وه، یو نامناسب ډوب وو، او بیرغونه به پورته کیدل.
  
  یو لیجنیر په هغې باندې لعنت ووایه او ټوپ یې کړ، هغه یې حتی د اټومي چارج او د موټر شاته په وړاندې ودروله. هغې د نل لیکې ټیپ ته ژړل. د هغه لاسونه د هغې د بدن شاوخوا پوښل شوي، د هغې د حرکت مخه نیسي، او کله چې رامسیس بیرته راستانه شو، هغه تنفس نشو کولی.
  
  د انجن څخه د لږ شور سره، لارۍ یو ځل بیا مخکې لاړ. موټر ورو ورو روان شو، او لښکر روان شو. هیډن یوه ژوره ساه واخیسته، د هغې په قسمت او د هغې په شاوخوا کې د ټولو مخونو لعنت ووایه. موټر ژر ودرېد او چلوونکي انجن بند کړ. هلته چوپتیا وه، رمسیس، چې اوس یې د ځانګړو ځواکونو یونیفورم اغوستی و، خپل سر یې د شا په څوکۍ کېښود.
  
  هغه په بې رحمۍ وویل: "هدف ترلاسه شو." "زما سیګنال ته انتظار وکړئ او چمتو اوسئ چې دوی ستاسو تر مینځ لیږدئ."
  
  بې وسه ، هیډن یوازې تنفس کولی شو ځکه چې پنځه لیژونیرونه د عجیب بنډل شاوخوا کې ځای په ځای شوي او د پورته کولو لپاره یې چمتو کړي. رامسس دروازه وټکوله، هر څه روښانه وو، او یو سړی یې خلاص کړ. لښکریانو بیا بنډل په هوا کې پورته کړ، له وین څخه یې پورته کړ او د ونې په اوږدو کې یې د لارې په اوږدو کې رهبري کړ. هیډن د ورځې د رڼا په څیر سترګې پټې کړې، بیا یې یو نظر واخیست چې هغه چیرته وه.
  
  د لرګیو یو کنډوکی چې د خښتو د ستنو لخوا ملاتړ شوی د سر په سر غځول شوی، د شنو ونو پوښل شوی. یو ښه ټاکل شوی او پاخه شوی سورټرپ ، دا اوس ویره وه ، لکه څنګه چې هیډن تمه درلوده چې د ژوبڼ پاتې برخه به وي. یو څو زړور سیلانیان ممکن د لږ نفوس لرونکي ځایونو څخه ګټه پورته کړي ، مګر هیډن شک درلود چې ژوبڼ ته به اجازه ورکړل شي چې د راتلونکو څو ساعتونو لپاره هرچا ته داخل شي. ډیری احتمال، رامسیس د ژوبڼ امنیت ته قناعت ورکړی چې ځانګړي ځواکونه شتون لري ترڅو د سیمې بشپړ امنیت ډاډمن کړي. دوی د یوې لارې په اوږدو کې تیریدل چې د آرشیفونو او شنه شنو ځړولو سره ودرول شول تر هغه چې دوی د یوې غاړې دروازې لخوا ودرول شول. الیګیټر په زور سره ننوتل، او بیا دوی ځانونه د لوړ چت په خونه کې وموندل چې د لرګیو لارو، پلونو او ډیری ونو څخه جوړه وه چې د لندبل فضا سره مقابله کې مرسته کوله.
  
  "استوایی زون" رامسیس سر وخوځاوه. "اوس، الیګیټر، کڅوړه واخلئ او نور یې په برش کې واچوئ. موږ د چانس لومړني کتنو ته اړتیا نه لرو."
  
  هیډن او د هغې پاتې ناڅرګند شرکت د لرګیو په فرش کې پای ته ورسید. الیګیټر یو څو تسمې تنظیم کړې ، د ثبات لپاره یې نور ډکټ ټیپ اضافه کړ ، او بیا یې د اضافي تار سره وخوځاوه تر هغه چې هغه اعلان وکړ چې ډیټونټر په خوندي ډول د بندیانو شاوخوا پوښل شوی.
  
  "او روټري سویچ؟" رامس وپوښتل.
  
  "ایا تاسو ډاډه یاست چې تاسو غواړئ دا اضافه کړئ؟" الیګیټر وپوښتل. "مارش او شیرز ممکن دا له وخته مخکې پیل کړي."
  
  رمزس په سوچ سره سړي ته سر وښوراوه. "تاسو په حق یاست". هغه د کڅوړې تر څنګ کېناست، کڅوړه یې په فرش کې ایښې وه، هیډن مستقیم په سر تړلی و، او بیا مارش او زوی د هغې په سر کې. د رمسیس سترګې د جولین مارش سر سره برابرې وې.
  
  هغه په خاموشۍ سره وویل: "موږ به د حساسیت سویچ اضافه کړو." "یو څرخیدونکی وسیله چې که تاسو پورته شئ یا کوم لوی حرکت وکړئ، د بم د انفجار لامل کیږي. زه تاسو ته مشوره درکوم چې پاتې شئ او د مس J ټیم ملګرو ته انتظار وکړئ. اندیښنه مه کوئ، دا به ډیر دوام ونه کړي.
  
  د هغه خبرو د هیډن په بدن کې ټکانونه راوپارول. "څونه وخت؟" هغې د تنفس کولو توان درلود.
  
  "ټایمر به د یو ساعت لپاره تنظیم شي ،" رامسیس وویل. "یوازې کافي وخت چې ایلیګیټر او ما ته اجازه راکړئ چې خوندیتوب ته ورسیږو. زما سړي به د بم سره پاتې شي، ستاسو د ملګرو لپاره یو وروستی حیرانتیا که دوی تاسو ومومي."
  
  که؟
  
  رامسیس ودرېد، هغه کڅوړې ته چې هغه یې چمتو کړی و، د انسان غوښې او د اور لاندې د اور توفان ته، د دوی په مخونو کې د ویرې څرګندونه او هغه ځواک ته یې چې هغه په ټولو باندې ښودلی و.
  
  هیډن خپلې سترګې وتړلې، اوس د حرکت کولو توان نه لري، سخت فشار د هغې سینه په یوه نه منلو وړ بم کې فشاروي او ساه اخیستل یې ستونزمن کوي. دا ممکن د هغې وروستۍ شیبې وي او د حساسیت سویچ تنظیم کولو په اړه د ایلیګیټر ګلوټ اوریدلو وروسته هغه څه نشي کولی ، مګر هغه به ملامت شي که چیرې هغه د نیویارک د مرکزي پارک ژوبڼ کې په تودوخې زون کې مصرف کړي. پرځای یې، هغه به بیرته د خپل ژوند غوره وختونو ته لیږدول کیږي، مانوس او په هاوایي کې د دوی وخت، د ډیمنډ سر لارو ته، د شمالي ساحل سرف او د ماوی د آتش فشان غرونو ته. په فعال آتش فشان کې رستورانت. د ورېځو پورته ځای. د سړکونو شاته سور کثافات. د کپیولاني په اوږدو کې څراغونه او بیا د ټولو ساحلونو په پای کې ساحل ، د ماښام او بې پروایی د خپریدونکي سور څراغونو لاندې فومونه ، په نړۍ کې یوازینی ریښتینی ځای دی چیرې چې هغه د ژوند له ټولو فشارونو او اندیښنو څخه خلاصیدلی شي.
  
  هیډن اوس هلته لاړ، د ساعت په ټکولو سره.
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  ډریک د پولیسو په سټیشن کې انتظار کاوه ، په بشپړ ډول د بې وسۍ احساس کاوه ځکه چې دوی د رمسیس ، هیډن ، یا اټومي بم په اړه هرې اشارې ، هرې لید ، هرې کوچنۍ اشارې ته ځړول. حقیقت دا و چې نیویارک خورا لوی و چې په څو ساعتونو کې یې پوښلی و، او تلیفونونه د هک څخه راښکته شول. اوسیدونکي یې ډیر وو او لیدونکي یې هم ډیر وو. ښايي سپینې ماڼۍ ته د اردو د رسېدو لس دقیقې وخت ونیسي، خو له ټولو ساتونکو او امنیتي تدابیرو سره سره به د دغه نسبتا کوچني ځای تلاشي څومره وخت ونیسي؟ اوس، ډریک فکر وکړ، دا سناریو نیویارک ته ورسوئ او تاسو څه ترلاسه کوئ؟ دا یوه نادره پیښه وه چیرې چې امنیتي ځواکونو هغه ترهګر ونیول چې واقعیا یې خپل وحشت ترسره کړ. په ریښتینې نړۍ کې، تروریستان د فسادونو وروسته تعقیب او تعقیب شول.
  
  داهل بالاخره راورسېد، چې په نړۍ کې ستړی او ستړی ښکاریده، د اسپیر پاتې ټیم د هغه تر شا ولاړ و. کینزي په ناڅرګند ډول شاوخوا شاوخوا کتل پیل کړل او پوښتنه یې وکړه چې د شواهدو ذخیره کولو ځای چیرته دی. داهل په ساده ډول خپلې سترګې هغې ته واړولې او ویې ویل: "هغه پریږده، که نه نو هغه به هیڅکله راضي نشي." د ټیم پاتې برخه شاوخوا راټول شوي او هغه څه ته یې غوږ نیولی چې ډریک یې ویلي و، کوم چې د هیډن په اړه اندیښمن کیدو پرته، ډیر څه نه و.
  
  مور خبره ساده کړه. "خلک ښار ته د تروریستي ګواښ په اړه پوهیږي. موږ نشو ایستلای، که څه هم موږ هغه کسان نه پریږدو چې د وتلو هڅه کوي. که بم وچاودید نو څه به پیښ شي؟ زه نه پوهیږم، مګر دا زموږ لپاره نه دی چې اوس د دوه اړخیزو تورونو په اړه فکر وکړو. زموږ سیسټمونه ښکته دي، مګر نورې ادارې او سایټونه نورو چینلونو ته لاسرسی لري. موږ دوی پرتله کوو لکه څنګه چې موږ خبرې کوو. ډیری سیسټمونه روان دي. د نیویارک سړکونه خاموش دي مګر لاهم د ډیری ښارونو په پرتله بوخت دي. سړکونه هم."
  
  "مګر تر اوسه څه نه دي؟" سمیټ په حیرانتیا وپوښتل.
  
  مور ساه ورکړه. "زما ملګري، موږ په یوه دقیقه کې سلګونو تلیفونونو ته ځواب ورکوو. موږ په ښار کې د هر رواني ، هر ټوکه کونکي ، او هر مستقیم ویره لرونکي ښه اتباع سره معامله کوو. فضا له موږ پرته د هرچا لپاره تړل شوې ده. موږ وای فای، انټرنیټ او حتی د تلیفون لاینونه وتړو، مګر پوهیږو چې موږ د دې لارې څخه د وقفې اخیستلو امکان لرو لکه څنګه چې موږ د کوڅې پولیس، د FBI اجنټ یا ډیر احتمال لرو، د خلکو غړی."
  
  "د پوښ لاندې؟" دهل وپوښتل.
  
  "تر هغه ځایه چې موږ پوهیږو، یو حجره نه ده پاتې. موږ یوازې دا فرض کولی شو چې هغه حجره چې اوس د رمسیس ساتنه کوي په ملي او محلي توګه استخدام شوي. موږ باور نه لرو چې زموږ پټ اجنټان به مرسته وکړي، مګر دوی ټول ممکنه انتخابونه لټوي."
  
  "نو دا موږ چیرته پریږدي؟" لورین وپوښتل. "موږ کیمره، رمسیس، قیمت یا هیډن نشو موندلی. موږ اتومي بم نه دی موندلی،" هغې هر مخ مطالعه کړ، بیا هم په زړه کې یو ملکي وګړی په سنډیکټ شو کې پورته شوی و چیرې چې ټولې معما ټوټې په وروستي عمل کې په قطار کې وې.
  
  مور وویل: "ټیپ ورکول هغه څه دي چې معمولا دا کوي." "یو څوک یو څه ویني او لامل یې کوي. ایا تاسو پوهیږئ چې دوی دلته د ګرم ټیپ لړۍ څه ته وایی؟ جنت ته دوه ټکټونه، د زړې ایډي پیسو سندرې وروسته.
  
  "نو، ایا موږ زنګ ته انتظار کیږو؟"
  
  ډریک لارین د بالکوني په لور بوځي. لاندې صحنه ویرونکې وه، یو څو پولیس او اجنټان لا هم ژوندي د مرمۍ له شاک سره مبارزه کوي ځکه چې دوی د خځلو او مات شوي شیشې له لارې خپله لاره غوره کړه، د زنګ وهلو او ټکولو چایو ته ځواب ووایه، ځینې یې د لاسونو او سرونو په شاوخوا کې په وینو سره تړل شوي، نور یې په پښو کې. پورته، په درد کې ژړل.
  
  لارین وویل: "موږ باید هلته ښکته شو." "د هغوی سره مرسته وکړئ."
  
  ډریک سر وخوځاوه. "دوی د بایللو جنګ سره مبارزه کوي او دا نور یو مرکز نه دی. دغو هلکانو په ساده ډول د وتلو څخه انکار وکړ. دا د دوی لپاره روغتون ته د سفر څخه ډیر معنی لري. دا هغه څه دي چې ښه پولیس یې کوي او خلک یې په ندرت سره ګوري. مطبوعات یوازې بد خبرونه بیا بیا راوړي، د عمومي نظر رنګ ورکوي. زه وایم چې موږ به هم ورسره مرسته وکړو."
  
  دوی د لفټ په لور روان شول او بیا ډریک شاته وګرځید، د هغه شاته ټول ټیم په لیدو حیران شو. "څه؟" - هغه وپوښتل. "زه پیسی نه لرم".
  
  الیسیا په خندا وخندل. حتی بیو مسکا اداره کړه. د SPEAR ټیم نن ورځ ځان ډیر تیر کړی و، مګر لاهم پیاوړی و، د نورو لپاره چمتو و. ډریک ډیری زخمونه او نور ټپونه ولیدل چې ښه پټ وو.
  
  "تاسو ولې ریچارج نه کوئ؟ او اضافي مهمات له ځانه سره وړي. کله چې موږ په پای کې دا پای ته ورسوو، موږ به یو سخت وخت ولرو.
  
  کینیماکا وویل: "زه به یې معلومه کړم." "دا به یو ګډوډي چمتو کړي."
  
  یورګي وویل: "او زه به مرسته وکړم." "زه حتی د ډریک په تلفظ پوهیدو سخت وخت لرم ، نو دا به د امریکایی تلفظ سره ورک شي."
  
  دهل وخندل کله چې هغه په لفټ کې له ډریک سره یوځای شو. "زما روسی ملګری، تاسو دا په بشپړ ډول شاته لرئ."
  
  ډریک سویډن ته ټک ورکړ، د ډیرو زخمونو سبب شو، او لفټ یې لومړی پوړ ته ښکته کړ. د SPEAR ټیم بیا مداخله وکړه چیرې چې دوی کولی شي نوي تلیفونونو ته ځواب ووایی او معلومات ثبت کړي، د اوسیدونکو سره مرکې وکړي او پوښتنې وکړي، او هغه تلیفونونه چې د بیړني حالت سره هیڅ تړاو نلري نورو ټاکل شوي سټیشنونو ته واړوي. او که څه هم دوی پوهیدل چې دوی ورته اړتیا لري او مرسته یې کړې، هیڅ یو له دې څخه خوښ نه و ځکه چې هیډن لا تر اوسه ورک و او رمسیس په لوی لاس پاتې و. تر اوسه یې دوی ته ماتې ورکړې ده.
  
  هغه نور کوم چلونه په خپل آستین کې درلودل؟
  
  ډریک د ورک شوي خپلوان په اړه زنګ وواهه او بل یې د غیر مساوي فرش په اړه واستاوه. سویچبورډ فعال پاتې شو، او مور لا تر اوسه په ټیپ کې شمیرل کیده، جنت ته د هغه ټکټ. مګر دا ډیر ژر ډریک ته څرګنده شوه چې وخت د مات شوي کانټینر څخه د شیدو توییدو په پرتله ګړندی تیریږي. یوازینی شی چې هغه یې ساتلی و هغه دا و چې هغه تمه درلوده چې رامسیس لږترلږه یو ځل تلیفون وکړي. دا سړی لاهم خپل ځان ښکاره کوي. ډریک شک درلود چې هغه به پرته له دې چې لږ تر لږه یو څه ډیر تیاتر وي هڅه وکړي تڼۍ فشار کړي.
  
  پولیس سټیشن ته ورغی، مګر ټیم په میزونو کې ناست او د پیغامونو په لیږدولو کې مرسته وکړه. داهل د قهوه جوړولو لپاره لاړ. ډریک د کیتلی مخې ته د هغه سره یوځای شو ، د خورا بې وسه او ځای څخه بهر احساس وکړ کله چې دوی د معلوماتو په تمه و.
  
  "راځئ د لومړي په اړه وغږیږو ،" ډریک وویل. "ایا تاسو سره مخکې هم داسې پیښ شوي؟"
  
  "نه. زه پوهیږم چې رامسیس څنګه دا ټول کلونه پټ کړي. او زه اټکل کوم چې وسیله د وړانګو لاسلیک نه تولیدوي ځکه چې دوی لاهم ندي موندلي. هغه سړی چې دا بم یې بیا ځای په ځای کړی و یقینا پوهیده چې هغه څه کوي. زما اټکل د امریکا پخوانی پوځي دی."
  
  "اخر ولې؟ ډیری خلک شتون لري چې کولی شي د وړانګو ساتنه وکړي.
  
  "دا په نورو شیانو هم پلي کیږي. محلي پوهه. هغه پټ ټیم چې هغه یې راغونډ کړ. زما ټکي په نښه کړئ، زوړ ډریک، دوی پخواني سیلونه دي. ځانګړي عملیات."
  
  ډریک اوبه تویولې پداسې حال کې چې داهل په دانو کې توی شوی. "دا قوي کړئ. په حقیقت کې، تاسو حتی پوهیږئ چې دا څه دي؟ ایا "فوري" تر اوسه شمالي قطب ته رسیدلی؟
  
  دهل ساه ورکړه. "فوري کافي د شیطان کار دی. او زه هیڅکله شمالي قطب ته نه یم تللی."
  
  الیسیا د خونې د خلاصې دروازې له لارې وخوځېده. "دا څه وه؟ د قطب په اړه مې یو څه واورید او یوازې پوه شوم چې زما نوم په هغې کې دی.
  
  ډریک نشي کولی خپله موسکا پټه کړي. "تاسو څنګه یاست، الیسیا؟"
  
  "پښې درد کوي. زما سر درد کوي. د زړه درد. له دې پرته زه ښه یم."
  
  "زما مطلب-"
  
  د ایکس سفیر زنګ د هغه راتلونکي ټکي ډوب کړل چې د هغه د ګرځنده تلیفون له سپیکر څخه راغلي. بیا یې کیتلی نیولی و، وسیله یې زنې ته راوړه.
  
  "سلام؟"
  
  "ایا تاسو ما په یاد لرئ؟"
  
  ډریک په دومره قوت سره کیتلی کېښوده چې په دې وروستیو کې جوش شوې اوبه د هغه په لاس کې ولویدې. هغه هیڅکله پام نه دی کړی.
  
  "تاسو چیرته یاست، بدمرغه؟"
  
  "اوس. ایا ستاسو لومړۍ پوښتنه باید دا نه وي چې "اټومي وسلې چیرته دي" یا "څومره ژر به زه چاودنه وکړم"؟ یوه ژوره حیرانتیا د کرښې له لارې روانه شوه.
  
  "رامسز،" ډریک وویل، د سپیکرفون د چالانولو په یاد کې. "ولې مستقیم ټکي ته نه راځی؟"
  
  "آه، په دې کې څه مسخره ده؟ او تاسو ما ته نه وایئ چې څه وکړم. زه یو شهزاده یم، د سلطنتونو مالک یم. ما ډیر کلونه حکومت کړی دی او ډیر نور به هم حکومت وکړم. ډیر وخت وروسته چې تاسو خړپړ شئ. د دې په اړه فکر وکړه".
  
  "نو ایا تاسو نور هپونه لرئ چې موږ ترې کود شو؟"
  
  "دا زه نه وم. دا جولین مارش وو. دا سړی د لږ تر لږه ویلو لپاره لیونی دی، نو ما هغه ستاسو د اجنټ جې سره اړیکه ونیوله.
  
  ډریک ټکان وخوړ، دهل ته یې وکتل. "هغه سمه ده؟"
  
  "اوس لپاره. که څه هم هغه یو څه سخت او دردناک ښکاري. هغه خپله هڅه کوي چې په بشپړه توګه پاتې شي."
  
  د وړاندوینې احساس د ډریک په معده کې ګډوډ شو. "او دا ولې؟"
  
  "نو دا، البته، دا د حرکت سینسر ته زیان نه رسوي."
  
  زما خدایه، ډریک فکر وکړ. "تا بدکاره. تا هغه په بم پورې تړلې وه؟"
  
  "هغه بم دی، زما ملګری."
  
  "چېرته دی؟"
  
  "موږ به هلته ورسیږو. مګر څنګه چې تاسو او ستاسو ملګري د ښه منډې څخه خوند اخلئ، او دا چې تاسو لا دمخه ګرم یاست، ما فکر وکړ چې ولې تاسو ته فرصت نه ورکوئ؟ امید لرم چې تاسو معماونه خوښ کړئ.
  
  "دا لیونتوب دی. ته لېونی یې، له ډېرو ژوندونو سره لوبې کوې. پزلونه؟ زما لپاره یې حل کړه، خندا. څوک به ستا په بدن پیشاب وکړي کله چې زه یې اور واچوم؟"
  
  رامسیس د یوې شیبې لپاره غلی و، داسې ښکاري چې فکر کوي. "نو دستکشې واقعیا بندې دي. دا ښه دی. زه واقعیا داسې ځایونه لرم چې لاړ شم، په غونډو کې ګډون وکړم، په قومونو اغیزه وکړم. نو واورئ-"
  
  "زه واقعیا امید لرم چې تاسو به هلته انتظار وکړئ ،" ډریک مداخله وکړه ، په چټکۍ سره کب نیولو وویل "کله چې موږ هلته ورسیږو."
  
  "له بده مرغه نه. دلته موږ الوداع وایو. لکه څنګه چې تاسو شاید پوهیږئ، زه ستاسو څخه د تیښتې لپاره کاروم. نو، لکه څنګه چې تاسو خلک وایئ - د دې لپاره مننه."
  
  "اوه-"
  
  "او او. په ما، زما مور او پلار او زما ټولو وروڼو لعنت شه. مګر دا تاسو او دا ښار یاست چې په پای کې به خراب شي. او زه، څوک به دوام ومومي. نو اوس وخت مسله کیږي. ایا تاسو چمتو یاست چې د خپل فرصت غوښتنه وکړئ ، کوچني انګلیسي؟
  
  ډریک خپل مسلکیتوب وموند پدې پوهیدل چې دا د دوی یوازینۍ اختیار و. "ماته ووایاست".
  
  "زما انټي سیپټیک به په لویدیځ کې د انفیکشن نړۍ پاکه کړي. د باراني ځنګل څخه تر باراني ځنګل پورې ، دا د کنډو پوړ برخه ده. بس نور څه نه ".
  
  ډریک یو خندا وکړه. "او دا ټول دي؟"
  
  "هو، او څنګه چې تاسو په تش په نامه متمدن نړۍ کې هرڅه کوئ په دقیقو، ساعتونو کې اندازه کیږي، زه به د شپېتو دقیقو لپاره ټایمر تنظیم کړم. ستاسو لپاره ښه، مشهور پړاو نمبر.
  
  "موږ دا څنګه بې وسلې کړو؟" ډریک امید درلود چې مارش د غیر فعال کولو کوډونه ندي ذکر کړي.
  
  "اې لعنت، ته نه پوهېږې؟ بیا یوازې دا په یاد ولرئ - اټومي بم ، په ځانګړي توګه د سوټ کیس اټومي بم ، دقیق او بشپړ متوازن میکانیزم دی. هرڅه کوچني او ډیر دقیق دي ، لکه څنګه چې زه ډاډه یم چې تاسو به یې ستاینه وکړئ. دا به ... پیچلتیا ته اړتیا ولري.
  
  "سفسیکیشن؟"
  
  "سفسیکیشن. دا وګورئ".
  
  د دې کلمو سره، رمسیس تلیفون قطع کړ، کرښه یې مړه کړه. ډریک بیرته دفتر ته لاړ او په ټول سټیشن کې یې چیغې وهلې چې ودریږي. د هغه خبرې، د هغه غږ، سرونه، سترګې او بدنونه یې د هغه په لور واړول. تلیفونونه په سټینډونو کې ایښودل شوي ، تلیفونونه له پامه غورځول شوي ، او خبرې اترې بندې شوې.
  
  مور د ډریکس مخ ته وکتل، بیا یې وویل، "خپل تلیفونونه بند کړئ."
  
  "زه دا لرم،" ډریک چیغه کړه. "مګر موږ باید یو څه معنی ولرو ..." هغه د کلمې لپاره د معما کلمه تکرار کړه. هغه وویل: "بیړه وکړئ." "رامسز موږ ته شپېته دقیقې راکړې."
  
  مور د کینیماکا او یورګي سره یو ځای د ریکټي بالکوني ته تکیه وکړه. نورو ټولو ورته مخ واړوه. کله چې د هغه خبرې خلکو ته ورسیدې، دوی چیغې پیل کړې.
  
  "ښه، انټي سیپټیک یو بم دی. دا څرګنده ده ".
  
  "او هغه د غورځولو اراده لري،" یو چا په ژړا وویل. "دا یو بلف نه دی."
  
  "له باراني ځنګل څخه باراني ځنګل ته؟" مي وويل. "زه نه پوهیږم".
  
  ډریک دا د خپل سر شاوخوا وتړله. هغه وویل: "دا زموږ لپاره یو پیغام دی." "دا ټول د ایمیزون باران ځنګل کې پیل شوي. موږ هغه لومړی په بازار کې ولید. مګر زه نه پوهیږم چې دا د نیویارک لپاره څنګه کار کوي.
  
  "مګر نور؟" سمیټ وویل. "د چت لاندې د فرش یوه برخه؟ زه نه-"
  
  "دا د باران د ځنګل یو بل حواله ده،" مور په ژړا شو. "آیا کینوپی هغه څه نه دي چې دوی یې د ونې پوښ پوښ بولي؟ فرش د برش سره پوښل شوی دی."
  
  ډریک لا دمخه هلته و. "دا رشتېا ده. خو که دا خبره ومنئ، نو هغه موږ ته وايي چې بم په باراني ځنګل کې پټ دی. په نیویارک کې، "هغه وخندل. "معنی نه لري."
  
  چوپتیا په سټیشن کې واکمنه وه، هغه ډول چوپتیا چې کولی شي یو څوک د بې وسۍ مرحلې ته ودروي یا هغه د برښنا ټکي ته ورسوي.
  
  ډریک هیڅکله د وخت په تیریدو ډیر دقیق نه و ، هره ثانیه د قیامت د زنګ له برخلیک څخه ډکه وه.
  
  "مګر نیویارک د باران ځنګل لري ،" مور په پای کې وویل. "په مرکزي پارک ژوبڼ کې. دا کوچنی دی، د "استوایی زون" په نوم یادیږي، مګر دا د اصلي شی یوه کوچنۍ نسخه ده.
  
  "د کندې لاندې؟" دهل فشار راوړ.
  
  "هو، هلته ونې شته."
  
  ډریک د بلې ثانیې لپاره هک پک شو، په درد سره پوه شو چې حتی دا د دوی ډیری ژوند لګښت کولی شي. "نور څه؟ کوم بل وړاندیز؟
  
  یوازې چوپتیا او خالي لید د هغه پوښتنې ته ښه راغلاست وویل.
  
  هغه وویل: "بیا موږ ټول دننه یو." "هیڅ جوړجاړی نشته. ټوکې نشته. دا وخت دی چې دې افسانوي بدمرغۍ ته د پای ټکی کېښودل شي. لکه څنګه چې تېر ځل مو کړی و."
  
  کینیماکا او یورګي په منډه د زینو په لور روان شول.
  
  ډریک ټول ټیم د نیویارک له ویره ډک سړکونو ته رهبري کړ.
  
  
  شپږ دېرشم څپرکی
  
  
  د مور د لارښوونو په تعقیب، لس کسیز ټیم د څو پولیسو موټرونو قوماندان ته په یوه کوڅه بدلولو سره حتی ډیر قیمتي دقیقې ضایع کړې. زنګ وهل شوی و کله چې دوی هلته ورسیدل، او پولیس انتظار باسي، د سړکونو پاکولو لپاره د دوی هڅې نتیجه ورکوي. سمیټ په یوه څرخ کې ناست و، داهل په بل کې، موټرو خپل سایرن او چمکۍ څراغونه وګرځول او د دریم ایونیو په شاوخوا کې د ربړ سوځول، مستقیم ژوبڼ ته لاړ. ودانۍ او ویره لرونکي مخونه په یو ساعت کې په څلویښت، بیا پنځوس کیلومتره راوتلي. سمیټ پریښودل شوی ټکسي یوې خوا ته وغورځاوه، د هغې مخې ته یې ووهله، مستقیم یې ولیږه. د دوی په لاره کې یوازې یو پولیس محاصره و، او دوی دمخه امر ترلاسه کړی و چې دوی ته اجازه ورکړي. دوی په چټکۍ سره پاک شوي څلورلارې ته ورغلل، شپیتو ته نږدې شول.
  
  ډریک تقریبا په خپل ګرځنده تلیفون کې نوې زنګ له پامه غورځولی و، فکر یې کاوه چې دا ممکن رامسیس بیرته ګلوټ ته زنګ ووهي. مګر بیا یې فکر وکړ: حتی دا ممکن موږ ته ځینې نښې راکړي.
  
  "څه؟" - هغه په لنډه توګه وخندل.
  
  "ډریک؟ دا ولسمشر کوبرن دی. ایا تاسو یوه دقیقه لرئ؟"
  
  یارکشیرمین په حیرانتیا سره ټوپ کړ، بیا یې خپل GPS چیک کړ. "څلور دقیقې، صاحب."
  
  "بیا واورئ. زه پوهیږم چې زه اړتیا نلرم چې تاسو ته ووایم که چیرې دا بم د چاودیدو اجازه ورکړل شي نو شیان به څومره بد وي. انتقام ناگزیر دی. او موږ حتی د دې کرکټر رامسیس ریښتیني ملیت یا سیاسي تمایل هم نه پوهیږو. یو له لویو ستونزو څخه چې راپورته کیږي دا دی چې بل کرکټر - ایلیګیټر - پدې کال کې څلور ځله روسیې ته تللی دی.
  
  د ډریک خوله شګه ته واړوله. "روسیه؟"
  
  "هو. دا پریکړه کونکی نه دی، مګر ... "
  
  ډریک په ریښتیا پوهیده چې د دې وقفې معنی څه ده. په داسې نړۍ کې چې د خبري چینلونو او ټولنیزو رسنیو لخوا اداره کیږي هیڅ شی باید پریکړه کونکی نه وي. "که دا معلومات بهر شي -"
  
  "هو. موږ د لوړې کچې پیښې په لټه کې یو."
  
  ډریک، البته، نه غوښتل پوه شي چې دا څه معنی لري. هغه پوهیده چې اوس مهال په پراخه نړۍ کې داسې خلک شتون لري، خورا ځواکمن خلک، چې د اټومي جګړې د ژوندي پاتې کیدو وسیله لري، او دوی ډیری وختونه فکر کاوه چې دا به څنګه وي که دوی په بشپړه توګه په یوه نوې، لږ میشته نړۍ کې ژوند وکړي. له دغو کسانو څخه ځینې یې پخوا مشران وو.
  
  "د اړتیا په صورت کې بم شنډ کړئ، ډریک. ما ته وویل شول چې NEST په لاره کې دی، مګر تاسو به وروسته راشي. د نورو په څیر. ټول. دا زموږ نوی تیاره ساعت دی."
  
  "موږ به دا ودروو، صاحب. دا ښار به سبا د لیدلو لپاره ژوندی وي."
  
  کله چې ډریک زنګ پای ته ورساوه، الیسیا خپل لاس د هغه په اوږه کېښود. "نو،" هغې وویل. "کله چې مور وویل چې دا د باران ځنګل او یو کوچنی باران ځنګل دی ، ایا د هغه معنی دا وه چې هلته به ماران هم وي؟"
  
  ډریک خپل لاس د هغه سره پوښلی. "دلته ماران دي، الیسیا."
  
  مور ټوخی وکړه. "ځینې د نورو په پرتله لوی دي."
  
  سمیټ خپل موټر د ترافیک جام شاوخوا وګرځاوه ، د دروازې خلاصیدو سره یو روښانه امبولانس تیر شو او پیرامیډیک په پیښه کې دخیل خلکو باندې کار کاوه ، او یوځل بیا یې د ګاز پیډل کې خپله پښه کېښوده.
  
  "ایا تاسو هغه څه موندلي چې تاسو یې په لټه کې یاست، مای؟" الیسیا په مساوي او نرمۍ وویل. "تاسو کله ټیم پریښود؟"
  
  دا ټول ډیر وخت دمخه پیښ شوي ، مګر ډریک په روښانه ډول د مای کیتانو پریښوده په یاد لري ، د هغې سر د هغه مرګونو لپاره له ګناه ډک و چې هغه په غیر ارادي ډول رامینځته شوی و. د هغې د مور او پلار د لټون په جریان کې د یوې پیښې راهیسې - د یاکوزا پیسو مینځونکي وژنه - ډیر بدل شوی.
  
  مای وویل: "زما مور او پلار اوس خوندي دي." "لکه ګریس. ما کلا ته ماتې ورکړه. چیکا ورکړي. ما ډیر څه وموندل چې زه یې په لټه کې وم."
  
  "نو ولې بیرته راغلی؟"
  
  ډریک وموندله چې سترګې یې په کلکه د سړک سره تړلې وې او غوږونه یې شاته څوکۍ ته فشار راوړي. دا د پایلو او ننګونو پریکړو په اړه بحث کولو لپاره یو غیر معمولي وخت و، مګر دا د الیسیا لپاره خورا عادي و، او دا ممکن د شیانو سم کولو لپاره د دوی وروستی فرصت وي.
  
  "ولې بیرته راغلم؟" - څه؟ - کیدای شي په زړه پورې تکرار شي. "ځکه چې زه پاملرنه کوم. زه دې ټیم ته پام کوم."
  
  الیسیا چیغې وهلې. "ښه ځواب. دا یوازینی دلیل دی؟"
  
  "تاسو پوښتنه کوئ چې ایا زه د ډریک لپاره بیرته راغلی یم. که یوازې ما تمه درلوده چې تاسو دواړه به یو څه نوي تفاهم رامینځته کړي. که ما د یوې ثانیې لپاره هم فکر کړی وای چې هغه به حرکت کړی وای. حتی که هغه ماته دوهم چانس راکړي. ښه، ځواب ساده دی - زه نه پوهیږم.
  
  "دریم چانس،" الیسیا اشاره وکړه. "که هغه دومره احمق وي چې تاسو بیرته راوړي، دا به ستاسو دریم چانس وي."
  
  ډریک ژوبڼ ته د ننوتلو دروازه ولیدله او د شا په سیټ کې د مخ په زیاتیدونکي فشار احساس وکړ، تیز او د باور وړ احساسات د هغه دننه راوتلي. د دې ټولو لپاره دوی یوې کوټې ته اړتیا درلوده، په غوره توګه د نرم اپولسټری سره.
  
  هغه وویل: "دا سم کړئ، هلکانو." "موږ دلته یو".
  
  "دا تر اوسه نه دی شوی، سپریټ. دا الیسیا یو نوی ماډل دی. هغې پریکړه وکړه چې نور به لمر ته نه ځي. اوس موږ ودریږو، موږ زده کړه کوو او موږ له دې څخه تیریږي.
  
  مای وویل: "زه یې ګورم او ستاینه یې کوم." "زه واقعیا نوی تاسو خوښوم ، الیسیا ، سره له دې چې تاسو فکر کوئ."
  
  ډریک مخ وګرځید ، له متقابل احترام څخه ډک او په بشپړ ډول مغشوش شو چې دا سناریو به په نهایت کې څنګه پلی شي. مګر اوس د دې وخت رارسیدلی چې دا ټول پریږدئ ، په المارۍ کې یې واچوئ ، ځکه چې دوی په ګړندۍ توګه بل آرماګیډون ته نږدې شوي ، سرتیري ، ژغورونکي او اتلان تر پایه پورې.
  
  او که دوی ننداره کوله، شاید د شطرنج لوبه وکړي، حتی خدای او شیطان به خپل ساه له لاسه ورکړي.
  
  
  اوه دېرش څپرکی
  
  
  سمیټ په وروستي وار کې خپل ټایرونه وخوځول او بیا یې په درنه پښه د بریک پیډل باندې وخوځاوه. ډریک مخکې له دې چې موټر ودریږي دروازه پرانستله او خپلې پښې یې وغورځولې. مای لا دمخه د شا له دروازې بهر و ، ایلیسیا یو ګام شاته. سمیټ د انتظار پولیسو ته سر وخوځاوه.
  
  "دوی وویل چې تاسو اړتیا لرئ د تودوخې زون ته ترټولو ګړندۍ لاره وپیژنئ؟" یو پولیس پوښتنه وکړه. "ښه، دا لاره په مستقیم ډول تعقیب کړئ." هغه اشاره وکړه. "دا به په کیڼ اړخ کې وي."
  
  "له تاسو مننه". سمیټ د لارښود نقشه واخیسته او نورو ته یې وښوده. دهل په منډه منډه کړه.
  
  "موږ چمتو یو؟"
  
  "هغه لاره چې موږ یې کولی شو ،" الیسیا وویل. "او وګوره،" هغې نقشې ته اشاره وکړه. "دوی په سایټ کې د ډالۍ پلورنځي ته ژوبڼ وايي."
  
  "بیا راځه ځو."
  
  ډریک د خپل حواس په لوړیدو سره ژوبڼ ته ننوت، د بدترین په تمه او پوهیده چې رامسیس په خپل آستین کې له یو څخه ډیر ناوړه چلونه درلودل چې د هغه سره هیڅ تړاو نلري. ډله خپره شوې او کمه شوې، مخکې له مخکې د دوی په پرتله ګړندی حرکت کوي او پرته له کوم احتیاط څخه ، مګر پدې پوهیدل چې هره ثانیه چې تیریږي د مرګ نوې زنګ وهي. ډریک د نښو نښانو ته پاملرنه وکړه او ډیر ژر یې د تودوخې زون مخکې ولیدل. لکه څنګه چې دوی نږدې شول، د دوی شاوخوا منظره حرکت پیل کړ.
  
  اته کسان د چاقو په واسطه د پټیدو څخه راوتلي وو ځکه چې دوی ته امر شوی و چې د ژغورنې وروستۍ جګړه دردونکې او خورا خونړۍ کړي. ډریک کبوتر د تلو لاندې وخوت او خپل مالک یې په شا وغورځاوه ، بیا یې د راتلونکي برید سره مخ شو. بو او می مخ ته راغلي دي، نن ورځ د دوی جنګي مهارتونو ته اړتیا ده.
  
  ټولو اتو برید کونکو د بدن زغره او ماسکونه اغوستي وو، او دوی په وړتیا سره جګړه وکړه لکه څنګه چې ډریک تمه درلوده. رمسیس هیڅکله د پایې له لاندې څخه نه دی غوره کړی. مۍ په چټکۍ سره وتښته، هڅه یې وکړه چې د هغې لاس مات کړي، مګر دا یې ټوټه ټوټه وموندله، د هغې خپل توازن له لاسه ورکړ. بله ضربه د هغې اوږه ورکه شوه، د هغې خپل واسکټ جذب شو، مګر هغې ته د یوې شیبې وقفه ورکړه. بیو د دوی ټولو په مینځ کې ګرځېده ، د مرګ ریښتیني سیوري. د رمسیس لښکریان شاته شول یا د فرانسوي څخه د مخنیوي لپاره څنګ ته کودتا وکړه.
  
  ډریک د خنډ په وړاندې تکیه وکړه، لاسونه یې پورته کړل. د هغه شاته کټ ټوټه ټوټه شوه کله چې د هغه مخالف دواړه پښې له ځمکې څخه ووتل. دواړه سړي په بل لاره روان شول، د دوی د تګ په وخت کې مبارزه کوله. انګلیسي د لیجنیر په سر کې د لاس وروسته مټې ووهلې، مګر یوازې په دفاع کې پورته شوی لاس په وهلو بریالی شو. هغه خپل بدن هغه ځای ته پورته کړ چې غوښتل یې، خپل زنګون ته پورته شو، او خپله خوله یې ټیټه کړه. چاقو پورته شو او د هغه پښې یې سورې کړې، د هغه د دفاع سره سره لاهم درد کوي. ډریک خپل برید دوه چنده کړ.
  
  د توپان زون ته د ننوتلو په لاره کې نږدې جګړه ګړندۍ شوې ده. می او بو د خپلو مخالفینو مخونه وموندل. په ټول ګروپ کې وینې توی شوې. Legionnaires د مات شوي غړو او ټپونو سره راوتلی، او اصلي مجرم منو کینیماکا وه. لوی هاوایی خپل بریدګر په بلډوزر سره وغورځول ، لکه څنګه چې هغه هڅه کوي د څپو مخه ونیسي ، ټوټې ټوټې کړي. که چیرې یو لښکر د هغه په لاره کې ودریږي، کینیماکا په بې رحمۍ سره ووهله، یو فوق العاده مینډفیلر، یو نه ویجاړیدونکی کوره. د هغه لاره په بشپړه توګه غلطه وه، نو ځکه چې ایلیسیا او سمیټ دواړه د هغه له لارې د ډوبیدو په لاره کې وو. لښکریان د دوی تر څنګ کېناست، په ژړا شول، مګر دوی په اسانۍ سره پای ته ورسیدل.
  
  داهل په یو څه مهارت سره له یو لاس څخه بل ته ګوزارونه تبادله کړل. د چاقو ډزې سختې او چټکې شوې، لومړی ټیټ، بیا لوړ، بیا سینه او مخ ته؛ سویډن دا ټول د بریښنا ګړندي انعکاسونو او په سختۍ ترلاسه شوي مهارت سره بند کړل. د هغه مخالف له لاسه نه ورکوي، په خپل فعالیت کې کلینیکي، په چټکۍ سره احساس کوي چې هغه خپل مساوي پوره کړی او توپیر ته اړتیا لري.
  
  ډهل په داسې حال کې یو طرف شو کله چې لښکر د چاقو د بریدونو د دوام په توګه خپلې پښې او کوڼۍ کارولې. لومړی خنجر یې په معبد کې وواهه، د هغه پوهاوی یې لوړ کړ او د بې شمیره بریدونو اټکل یې ورسره مرسته وکړه. هغه یو زنګون ته راښکته شو، د هغه د بغل لاندې یې په مستقیمه توګه کندې او عصبي کلستر ته وخوت، چې له امله یې لیژونیر خپل تیغ په درد کې پریږدي. په هرصورت، په پای کې، دا ناپاکه کینیماکا وه چې جنګیالي یې وغورځول، په پاکه توګه یې عضلات چارج کړل، هډوکي یې مات کړل او تنفس یې مات کړ. منو د ژامې او د مخ په هډوکو تورې زخمې کړې وې او په لنګوټه روان و، خو هیڅ شی یې مخه نه شي نیولی. داهل تصور وکړ چې هغه به د ودانۍ له څنګ څخه د هاوایی هولک په څیر ټکر وکړي که چیرې دروازه بنده وي.
  
  کینزي د جګړې د څنډو په شاوخوا کې الوتنه اسانه وموندله، هر هغه چا ته یې زیان ورساوه چې هغه یې کولی شي او په دې حقیقت یې خواشیني کړي چې هغه لا تر اوسه خپله کټانا نه لري. ډهل پوهیده چې هغې یو ځانګړی مهارت زده کړی و او کولی شي یو وروسته د لیجنیر برید وکړي، هر یو یې په یوه ضربه سره وژلی، د ټیم قیمتي وخت خوندي کوي. خو ورځ تقریبا پای ته رسیدلې وه.
  
  په هر صورت.
  
  ډریک وموندله چې د هغه فلري مټ د ضربې مخه نیسي. هغه د هغه څنګ ته راښکته شو لکه یو لښکر چې د هغه لاس نیولی و او ټوټه یې کړه. درد د هغه ځانګړتیاوې خرابې کړې. هغه د غیر معمولي خښتو سره وګرځید، فشار یې خپور کړ او ځان یې د خپل مخالف سره مخامخ وموند.
  
  "ولې؟" هغه وپوښتل.
  
  "یوازې دلته د دې لپاره چې تاسو ورو کړي،" لیجنیر په خندا وویل. "ټیک ټک. ټک ټک."
  
  ډریک په سختۍ سره وخوځاوه، اوس په خپلو پښو. "تاسو به هم مړ شئ."
  
  "موږ ټول به مړه کیږو، احمق."
  
  د دې ډول جنون سره مخ شوي، ډریک پرته له رحمه ووهله، د سړي پوزه او ژامه یې مات کړه، او همدارنګه د هغه پسونه. دا خلک په ریښتیا پوهیدل چې دوی څه کوي، او بیا یې هم جګړې ته دوام ورکړ. د دوی په مینځ کې یو سړی د بلې ساه اخیستو مستحق نه و.
  
  په ژړا شو، لښکر خپل چاقو ډریک ته اشاره وکړه. د یارکشیر مین هغه ونیول، ټوټه یې کړه او داسې یې واړوله چې تیغ د بل سړي سر ته ننوځي. مخکې لدې چې بدن واښه ته ووځي ، ډریک په اصلي جګړه کې برخه واخیسته.
  
  دا یوه عجیبه او لیونۍ جګړه وه. له ضربې وروسته ګوزار او دفاع وروسته دفاع ، په موقعیت کې نه ختمیدونکی گردش. له سترګو څخه وینه پاکه شوې وه، زنګونونه او ګوتې یې د سیالۍ په مینځ کې له مینځه وړل شوې وې، او حتی د سمیټ د خپل وزن له امله یو مات شوی اوږه بیرته خپل ځای ته راستون شو. دا خام و، لکه څنګه چې دا ترلاسه کیږي.
  
  او بیا کینیماکا دا ټول شاوخوا وګرځیدل، په چټکۍ سره، هرچیرې چې هغه کولی شي ویجاړ کړي. لږترلږه درې مات شوي، مات شوي لیجنیرونه د هغه کار و. بیو دوه نور واخیستل، او بیا می او الیسیا په ګډه کار وکړ ترڅو وروستی پای ته ورسوي. لکه څنګه چې هغه راټیټ شو، دوی مخامخ شول، لاسونه پورته شول، د جګړې غصه او د دوی تر منځ د وینو تویول، د دوی په سترګو کې د لیزرونو په څیر چمک، مګر دا بیو و چې دوی یې جلا کړل.
  
  "بم،" هغه وویل.
  
  او بیا، ناڅاپه، ټول مخونه ډریک ته واړول.
  
  "موږ څومره وخت پاتې یو؟" دهل وپوښتل.
  
  ډریک حتی نه پوهیده. جګړې زما پاتې ټول تمرکز له لاسه ورکړ. اوس يې ښکته وکتل، له وېرې چې څه به ويني، خپل آستین يې شاته وغورځاوه او خپل ساعت ته يې وکتل.
  
  کینسی وویل: "موږ تر اوسه بم هم نه دی لیدلی.
  
  "پنځلس دقیقې ،" ډریک وویل.
  
  او بیا ډزې وشوې.
  
  
  اته دیرش څپرکی
  
  
  کینسي د توغندي برید په څیر اغیزه احساس کړه. هغې د هغې پښې وغورځولې، په سږو کې یې ووهله، او په دقیقه توګه یې د ذهن څخه ټول شعور واخیست. ډریک ولید چې مرمۍ ولګېده او په زنګونونو کې راښکته شو، د هغه د ناڅاپي سقوط مخه یې ونیوله. هغې هیڅکله دا نه وه لیدلې، مګر نه بل څوک. سمیټ هم یو ګول وواهه. له نېکه مرغه دواړه مرمۍ په واسکټونو ولګېدې.
  
  تورسټن داهل تر ټولو ګړندی عکس العمل و، بیا هم د "پنځلس دقیقو" کلمو سره د هغه په مغز بمباري کوي. لکه څنګه چې دوه لښکرې له ځمکې څخه راپورته شوې، ګولۍ په چټکۍ سره وویشتل شوې، او اوس، د غوره هدف سره، هغه په دوی باندې تور لګولی، وسلې یې پراخې کړې، د اورګاډي په څیر چیغې وهي چې ورک شوي روحونه د دوزخ له وینو ډک شوي ژورو څخه لیږدوي . دوی په حیرانتیا سره هیر کړل، او بیا سویډن دوی په هر لاس سره ووهل، او دواړه یې بیرته د لرګیو د کوټې دیوال ته وغورځول.
  
  جوړښت د خلکو په شاوخوا کې ټوټې ټوټې شو، د لرګیو تختې ماتې شوې، ټوټې شوې او د هوا له لارې ټومبلې. سړي د هغې د مینځپانګې په مینځ کې په شا ودریدل ، کوم چې د لیوني سویډن لپاره خورا ګټور ثابت شو.
  
  دا د کار ځای و، د وسایلو څخه ډک ځای. په داسې حال کې چې لښکریانو د خپلو وسلو د پورته کولو لپاره مبارزه کوله، یو یې ژړل او بل یې غاښونه توی کول، داهل یو ښه تمرین شوی سلیج هامر پورته کړ. سقوط شویو خلکو هغه ولید چې د دوی د سترګو له کونج څخه راوتلی و او کنګل شو، کفر دوی له جرات څخه محروم کړل.
  
  بو هغه ته ورغی او د دوی عکس العمل یې ولید. "دوی ختم کړئ. په یاد ولرئ چې دوی څوک دي."
  
  کینیماکا هم ودرېده، په پلاټ یې وخندل، لکه غوښتل یې چې په خاورو کې وغورځوي. "دوی کینسی ډزې وکړې. او سمیټ."
  
  دهل وويل: "زه پوهيږم،" دهل وويل، د سلج هامر يې وغورځاوه او په لاس يې تکيه وکړه. "زه پوهیږم".
  
  دواړو سړیو د ضعف د نښې په توګه وقفه واخیسته او خپلې وسلې ته ورسیدل. داهل په ورته وخت کې د سلج هامر پورته کولو پرمهال هوا ته الوتنه وکړه او د بدن د ښکته کیدو سره یې ښکته کړ. یوه ضربه د هغه د تندې په مینځ کې د لیجنیر په مینځ کې ولګېده، او هغه لاهم دومره ځواک او مهارت پاتې و چې وګرځي، شاف پورته کړي او د بل سړي معبد مات کړي. کله چې یې پای ته ورساوه، هغه خپل زنګون ته پورته شو، خپل غاښونه یې وخندل، او په اوږه یې د خټکي لاس وغورځاوه.
  
  بیا بل لښکر ناست و، چیغې یې وهلې، سر یې یوې خوا ته کیناوه لکه په درد کې، او هغه تومانچه یې پورته کړه چې هغه یې په خپلو لرزیدو لاسونو کې نیولی و. په دې ویشل دویمه کې، کینسي د هر چا په پرتله ګړندی غبرګون وښود او ځان یې په لوی شخصي خطر کې واچاوه. پرته له ځنډه، هغې خپل پخواني زخمونه راښکته کړل، د سړي هدف یې بند کړ، او هغه ته یې لمس کړ. هغه تومانچه چې هغې یې په لاس کې نیولې وه د خښتې په څیر پیل شوې وه، په پای کې پای ته ورسیده، تر هغه چې هغه د هغه د مخ په مینځ کې وویشتله. هغه ډزې وکړې، شاته ولویده، مرمۍ یې د سر څخه تیریږي. کله چې هغه هغه ته ورسیده، کینزي خپله وسله بیرته ترلاسه کړه، مګر مخکې له دې چې په سینه کې یې خالي نه کړي.
  
  "څونه وخت؟" ډهل سخته تنفس کاوه، د دروازې په لور په چټکۍ سره چې د توپان زون ته لیږدول کیږي.
  
  ډریک په بیړه تیر شو.
  
  "اوه دقیقې."
  
  دا د ناپیژندل شوي اټومي وسلو بې وسلې کولو لپاره کافي ندي.
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  شپږ دقیقې.
  
  ډریک استوایی زون ته ورغی، چیغې یې وهلې تر هغه چې ستونی یې درد نه وي، په شدت سره د بم موندلو هڅه کوي. هغه ټیټ ژړا چې ځواب یې د هیډن لخوا نه و راغلی، مګر هغه یې د هغه تر ټولو غوره تعقیب کړ. رګونه یې په ټول تندي راوتلي وو. د هغه لاسونه د فشار له امله په مڼو کې تړل شوي. لکه څنګه چې ټوله ډله ودانۍ ته ننوتله، د باد لرګيو لارو او د ونو په قطار کې استوګنځایونو سره مخ شول، دوی د خپلو شمیرو څخه د ګټې اخیستنې لپاره خپاره شول.
  
  "کرپ!" کینیماکا ژړل، فشار یې اوس تقریبا له منځه وړی و. "هایډن!"
  
  یوه بله ګډوډي چیغې. ډریک خپل لاسونه په ډیر خپګان کې وغورځول، د دقیق ځای په ټاکلو کې پاتې راغلل. ثانیې تېرې شوې. یو روښانه رنګه طوطي په دوی باندې تور ولګاوه، چې ایلیسیا یو ګام شاته اړوي. ډریک مرسته نشو کولی مګر خپل ساعت بیا وګورئ.
  
  پنځه دقیقې.
  
  سپینه ما Houseۍ به اوس داسې اندیښنه خپره کړي چې دا به د کیپیټل هیل څخه سم ومینځل شي. نږدې د NEST ټیم، د بم سکواډ، پولیس، اجنټان او اور وژونکي چې خبر وو یا به تر هغه وخته پورې وتښتي تر څو چې د دوی پښې خلاصې شي یا خپلو ګونډو ته راښکته شي، اسمان سکین کوي او د خپل ژوند لپاره دعا کوي. که د نړۍ کوم مشران خبر شوي وای، هغوی به هم په خپلو پښو ولاړ وو، خپل ساعت ته به یې کتل او یو څو وړاندیزونه به یې چمتو کول.
  
  نړۍ واک په لاس کې درلود.
  
  ډریک د مای چیغې په اوریدو سره په آرامۍ سره وخندل، بیا یې د سرچینې موندلو لپاره څو ثانیې وخت واخیست. ټیم د یو په توګه سره یوځای شو، مګر هغه څه چې دوی وموندل د دوی د تمې څخه بهر وو. یورګي د لارین تر څنګ د هغه تر شا ولاړ و. بو او کینزي هڅه وکړه چې دا له لرې څخه وپیژني، پداسې حال کې چې د ټیم پاتې برخه یا په زنګونونو کې راښکته شوي یا د ډله ایزو تر څنګ تیریدل.
  
  د ډریک سترګې پراخې شوې. لومړی شی چې هغه ولید د یوې لوڅې ښځې بدن و چې د نل لیکې په ټیپ او نیلي تار کې پوښل شوی و، د ځمکې څخه شاوخوا دوه متره لیرې پروت و. لا هم مغشوش و، هغه ولیدل چې د هغې د پښو د تلوونو لاندې یوه بله جوړه پښه وه چې د یو سړي پورې اړه لري، د ویښتو پښو په اړه قضاوت کوي چې دوی ورسره تړلي دي.
  
  هیډن بم دی، رامسیس ورته وویل.
  
  مګر ... څه شی ...
  
  د لوڅ سړي لاندې هغه اوس هغه بوټان ولیدل چې هغه یې پیژندل. هیډن داسې بریښي چې د پایې په ښکته کې وي.
  
  نو اتومي بم چیرته دی؟
  
  الیسیا له خپلې څوکۍ څخه د نامعلومې ښځې څنګ ته وکتل. "په غور سره واورئ. زوي وايي چې بم د هیډن لاندې خوندي دی، د دې ځانګړتیا په ښکته کې. هغه وسله وال دی، په کافي اندازه د باور وړ حرکت سینسر لري او د کڅوړې لخوا ساتل کیږي. د دوی د بدن شاوخوا تړل شوي تارونه د وینې محرک سره نښلول شوي." هغې خپل سر وخوځاوه. "زه د وتلو لاره نه وینم. دا د یو څه روښانه نظرونو لپاره وخت دی، هلکانو."
  
  ډریک جسدونو ته وکتل، د تارونو نه ختمیدونکې پښه، لا هم ورته نیلي رنګ. د هغه لومړی غبرګون موافقه وه.
  
  "ایا دا د سقوط بڼه لري؟" کینیماکا وپوښتل.
  
  داهل وویل: "زما غوره اټکل 'نه' دی." دا به خورا خطرناک وي ځکه چې د دې سره تړلي خلک بدلیدلی شي. د سقوط سرکټ - د وسلو مخنیوي وسیله - به د هیډن حرکت کشف کړي، ګومان وکړي چې یو څوک - بیا بم ته لاس اچوي. او بوم."
  
  "دا مه وایه". الیسیا په ژړا شوه.
  
  ډریک خپل زنګون ته نږدې شو چیرې چې هغه فکر کاوه چې د هیډن سر و. "بیا ، د ورته اصولو سره ، د حرکت کشف کونکی به خورا نرم وي. یوځل بیا، بندیانو ته اجازه ورکول چې لږ حرکت وکړي.
  
  "هو".
  
  د هغه سر د فشار ډیر بار څخه درد کوي. هغه وویل: "موږ د غیر فعالولو کوډونه لرو."
  
  "کوم چې لاهم جعلي کیدی شي. او د دې لپاره چې مسله نوره هم خرابه کړي، موږ باید دوی د هیډن لاندې محرک سره تړل شوي کیپډ کې دننه کړو.
  
  "تاسو هلکان ښه بیړه وکړئ ،" کینسي په خاموشۍ وویل. "موږ درې دقیقې پاتې یو."
  
  ډریک په غوسه خپل سر وخوځاوه. اوس د شک کولو وخت نه و. دهل سره یو نظر تبادله کړ.
  
  بیا څه شی دی، زما ملګری؟ ایا موږ په پای کې د سړک پای ته رسیدلي یو؟
  
  جولین مارش خبرې وکړې. هغه وویل: "ما ولیدل چې دوی یې په لاس کې نیولي دي." "زه کولی شم هغه شنډ کړم. دا باید هیڅکله نه وی شوی. پیسې یوازینی هدف و ... دا د ملیونونو د مړینې په اړه نه ، د نړۍ پای.
  
  لارین وویل: "ویب پوهیده." "ستاسو مشر. هغه په هر حال پوهیده."
  
  مارش یوازې ټوخی وکړ. "یوازې ما له دې ځایه وباسه."
  
  ډریک حرکت ونه کړ. د بم د موندلو لپاره، دوی باید د انسان ډنډ ته واړوي. دوی وخت نه درلود چې ټول ټیپ پرې کړي. مګر تل د بم شنډولو لپاره ګړندۍ لاره شتون درلود. دوی دا په تلویزیون کې نه و ښودلی ځکه چې دا په سختۍ سره د لید لید لید لپاره مناسب و.
  
  تاسو تار نه دی پرې کړی. تاسو یوازې دوی ټول ایستل.
  
  مګر دا د غلط تار پرې کولو په څیر خطرناک و. هغه تر هغه وخته پورې ټيټ شو چې سترګې يې د مارش سره برابرې شوې.
  
  "جولیان. ته غواړې چې مړ شې؟"
  
  "نه!"
  
  "زه بله لاره نه وینم،" هغه تنفس وکړ. "هلکانو، راځئ چې دوی حرکت وکړو."
  
  د ټیم مشري کول، هغه ورو، په عمدي توګه، د جسدونو انبار ته وګرځاوه تر هغه چې د هیډن معده له فرش څخه پورته شوه او یو کڅوړه وموندل شوه. موانز زوي، مارش او حتی هیډن وتښتیدل کله چې دوی ټول په خپلو اړخونو کې وګرځیدل، او کینیماکا له دوی ټولو وغوښتل چې پاتې شي. د زو د ادعاوو سره سره، هیڅوک نه پوهیدل چې د حرکت کشف کونکی په حقیقت کې څومره حساس و، که څه هم دا څرګنده بریښي چې که دا دومره اوږده روانه وي، دا د محرک سره نږدې هیڅ شی ته نه و ټاکل شوی. په حقیقت کې ، دا باید برنامه شوی وي چې نږدې د نه منلو وړ وي ترڅو د چاودیدو دمخه د ډریک راتګ ډاډمن کړي.
  
  تارونو ته اړتیا وه چې د مارش له بدن څخه جلا شي او د زو له غړو څخه لرې شي، یو ګډوډ کار چې ټیم یې په سختۍ سره لیدلی و. هغه څه چې د هیډن د بدن شاوخوا پوښل شوي په اسانۍ سره د هغې د جامو په لاره کې راوتلي وو. اوس د لارښوونو اطاعت کول او لاهم د ډیک ټیپ په واسطه نیول شوي ، مارش خپل لاسونه پورته کړل ترڅو دوی د هیډن ښي اړخ ته وتړل شي او په کڅوړه کې ځړول شي. پیتین خپلې ګوتې راښکته کړې.
  
  "پنونه او ستنې."
  
  مۍ خپل لاسونه په خپل کڅوړه کې د اټومي بم په سر کېښودل. هغې په وړه ګوتو سره بکسونه خلاص کړل او پورتنۍ فلیپ یې بیرته راکش کړ. بیا یې د لوی او هوښیار ځواک په کارولو سره د کڅوړې څنډې ونیولې او بم یې د فلزي کڅوړې سره په مستقیم ډول راوباسه.
  
  یوه توره مرمۍ یې را چاپېره کړه. مۍ خپل کڅوړه یو طرف ته وغورځوله او په ډیر ورو ورو یې بم وګرځاوه، د ثانیو په څیر یې په ډیره خوله خوله کول. د هیډن سترګې په داسې حال کې روښانه شوې چې هغې بم ته وکتل، او کینیماکا مخکې له دې چې د هغې څنګ ته په ګونډو و، لاس یې وخوراوه.
  
  د شمیرنې پینل لیدل شوی، د بم بهر ته د څلورو پیچونو سره نښلول شوی. نیلي تارونه د هغه لاندې د مطلق ناورین په زړه کې ځړول. مارش تارونو ته وکتل، څلور یې یو بل سره نښلول شوي او ټپیان شوي دي.
  
  "پاڼه لرې کړه. زه باید وګورم چې څوک دی."
  
  ډریک خپله ژبه وویشتله کله چې هغه خپل ساعت ته وکتل.
  
  ثانیې پاتې دي.
  
  نهه پنځوس، اته پنځوس...
  
  سمیټ د دوی څنګ ته په زنګونونو کېناست، سرتیری لا دمخه د هغه د کارولو تیغ رسم کړی. د هر چا د ژوند چارې یې په خپل لاس کې نیولې او د نیمګړتیاوو د له منځه وړلو مسوولیت یې په غاړه اخیستی. یو سکریچ، یو ضد تار، یو د تمرکز نشتوالی، او دوی به یا وخت ضایع کړي یا د یوې وحشتناکې چاودنې لامل شي. ډریک د یوې شیبې لپاره سترګې وتړلې لکه څنګه چې سړي کار کاوه. د هغه شاته، دال سخته تنفس کاوه، او حتی کینسي هم ویره درلوده.
  
  لکه څنګه چې سمیټ په وروستي سکرو کې کار کاوه، الیسیا ناڅاپه چیغې وهلې. ټوله ډله ولړزېده، زړونه یې خولې ته شول.
  
  ډریک په چټکۍ سره مخ شو. "دا څه شی دی؟"
  
  " مار! ما یو مار ولید! دا یو لوی ژیړ بیرغ وو."
  
  سمیټ په غوسه وخوت کله چې هغه ریکارډ پورته کړ او په احتیاط سره یې د شمیرنې پینل د خپل چمکونکي سور ډیل سره لرې کړ. "کوم تار؟"
  
  دوی اوه دېرش ثانیې پاتې وې.
  
  مارچ نږدې شو، د هغه سترګې د نیلي تارونو تنګ شوي ټنګ سکین کوي، د هغه ځای په لټه کې دی چیرې چې هغه د الیګیټر وسیلې بدلولو یادونه وکړه.
  
  "زه یې نه وینم! زه یې نه ګورم!"
  
  "دا ټول دي،" ډریک هغه یوې خوا ته وغورځاوه. "زه ټول تارونه وباسم!"
  
  "نه،" داهل د هغه تر څنګ کېناست. "که تاسو دا کار وکړئ، دا بم به چاودنه وکړي."
  
  "نو بیا باید څه وکړو، تورسټن؟ څه باید وکړو؟"
  
  نهه ویشت... اتلس... اوه ویشت...
  
  
  څلویښت څپرکی
  
  
  د ډریک حافظه مخکښې ته ورسیده. رامسس په قصدي توګه هغه ته وویل چې هیډن بم و. مګر دا واقعیا څه معنی لري؟
  
  اوس یې وکتل، هغه درې تارونه ولیدل چې شاوخوا یې ځړول. کوم یو یې هڅولی؟ دهل له جیب څخه دکاغذ یوه ټوټه راوایستله.
  
  "کوډز،" هغه وویل. "اوس بله لاره نشته."
  
  "راځئ چې مارش بیا هڅه وکړي. رامسیس د هیډن په اړه ځانګړې یادونه وکړه.
  
  "موږ کوډونه کاروو."
  
  "دوی کولی شي ډیر جعلي وي! د دوی خپل محرک!"
  
  مارچ دمخه د هیډن بدن ته کتل. ډریک په هغې باندې پورته شو او د کینیماکي پام یې ځانته راواړوه. "هغې واړوه."
  
  هیډن د هغه په وړاندې تر ټولو ښه مرسته وکړه، عضلات او تنې بې له شکه په درد کې چیغې وهلې، مګر دوی هیڅ آرام نه ترلاسه کوي. ساعت ټک ټک شو. بم بشپړیدو ته نږدې شوی و. او نړۍ انتظار وکړ.
  
  مارش د هغې د بدن شاوخوا تارونه تعقیب کړل لکه څنګه چې ډریک یو لاس پورته کړ، بیا یې یوه پښه پورته کړه، او په پای کې یې خپل کمربند خلاص کړ چیرې چې دوه تارونه تیریدل. کله چې يې وليدل چې غوټه شوې جوړه بيا د هغې په غېږ کې تېرېږي، نو هغه کنيماکا ته اشاره وکړه. "لکه دغه".
  
  د ټویسټر د شپې خوب لوبې څخه رنځیدل ، هیډن ولیدل چې مارش د هر تار لاره بیرته ټایمر ته تعقیب کړه.
  
  هغه وویل، "یقین،" هغه په سخته توګه وخندل، یوه سترګه پرانیستې، بله تړل شوې. "دا په ښي خوا کې دی."
  
  ډریک د اټومي بریف کیس ته وکتل. کینسي له هغه سره یوځای شو او داهل د هغه څنګ ته په فرش کې و. "د دې شی د مینځلو لپاره د برخو او میکانیزمونو ځانګړي ترتیب ته اړتیا لري. دا ... ډیر نازک دی. ایا موږ واقعیا په هغه چا باور لرو چې پدې مرحله کې یې هیواد ته راوړی؟"
  
  ډریک د خپل ژوند ترټولو ژوره ساه واخیسته.
  
  "بل انتخاب نشته".
  
  تار یې راکش کړ.
  
  
  یو څلویښت څپرکی
  
  
  ډریک په چټکۍ سره راښکته کړ، او د هغه د لاس څخه تار مات شو، د مسو پای یې ښکاره کړ. د چاقو په څنډه کې ، هرڅوک حاضر و چې د شمیرنې چک کولو لپاره مخ په وړاندې ولاړ.
  
  دولس... یوولس... لس...
  
  "هغه لاهم وسله وال دی!" الیسیا ژړل.
  
  ډریک په شا ولوید، حیران پاتې شو، تار یې په داسې حال کې نیولی و، لکه اوس یې چې کولای شي یو څراغ ولګوي او بم له منځه یوسي. "دا... دا..."
  
  "لا هم ټک کوي!" الیسیا ژړل.
  
  داهل کبوتر، د یارکشیر مین له تندې سره د یوې لاس په واسطه لرې کړ. "زه فکر کوم،" هغه وویل. "که موږ اوس وخت ولرو موږ به بختور یو."
  
  اته...
  
  زوي په ژړا پیل وکړ. مارش ژړل، د هرې تېروتنې لپاره یې بښنه وغوښته. هیډن او کینیماکا د ټیم کار په احساساتي ډول ولید ، خپل سپین لاسونه یې ومینځل ، اعتراف یې وکړ چې هیڅ شی شتون نلري. سمیټ چاقو خوشې کړه او لورین ته یې وکتل، د لمس کولو ګوتې یې په لاس کې ونیولې. یورګي ځمکې ته ولوید. ډریک الیسیا ته وکتل، او الیسیا می ته وکتل، د هغې سترګې نه شي خلاصولی. بو د دوی په منځ کې ودرېد، د هغه څرګندونه روښانه شوه کله چې هغه د دهل کار ولید.
  
  سویډن پینل ته د غیر فعال کولو کوډونه داخل کړل. د دوی هر یو د آډیو سیګنال سره راجستر شوی. د هغه وروستي شمیر ته د ننوتلو دمخه یوازې څو ثانیې پاتې وې.
  
  پنځه...
  
  ډهل د "انټر" تڼۍ فشار ورکړ او تنفس یې ودراوه.
  
  خو ساعت لا هم ټکنی و.
  
  درې دوه یو...
  
  
  ****
  
  
  په وروستۍ ثانیه کې، تورسټن داهل نا امید نه شو. هغه نه تسلیمیده او نه یې د مرګ لپاره مخه کړه. هغه یوه کورنۍ درلوده چې بیرته راستانه شي - یوه میرمن او دوه ماشومان - او هیڅ شی به هغه د نن شپه د دوی خوندیتوب ډاډمن کولو مخه ونه نیسي.
  
  دلته تل یو پلان B و. ډریک هغه ته دا درس ورکړ.
  
  هغه چمتو و.
  
  د جنون حالت پیل شو، محاسبه شوي جنون هغه ونیوله، هغه ته یې د نورمال څخه ډیر ځواک ورکړ. د وروستي ساعت لپاره هغه د یو سړي یا بل په توګه اوریدلي و چې په کامل ، دقیق او له خطا پاک تجهیزاتو باندې تیریدل چې اټومي بریف کیس یې جوړ کړ. هغه واورېدل چې دا ټول څومره دقیق وو.
  
  ښه، څه که دا لږ Dahl لیونی و. دا به څنګه کار وکړي؟
  
  کله چې نندارې یو وښوده، سویډن لا دمخه په خپل لاس کې یو سلیج هامر نیولی و. هغه دا په خپل وروستي ساه، د هغه وروستي حرکت، په خپل ټول ځواک سره ښکته کړ. سلج هامر د اټومي بم په زړه کې راښکته شو، او حتی په هغه نه ختمیدونکې ثانیه کې هغه د ډریک وحشت ولید، د الیسیا تړون. او بیا هغه نور هیڅ ونه لید.
  
  ساعت ټک ټک شو
  
  صفر.
  
  
  دوه څلویښت څپرکی
  
  
  وخت د هیچا لپاره نه دی دریدلی، او په ځانګړې توګه په دې پریکړه کونکي ساعت کې نه.
  
  ډریک ولید چې داهل د بم په شاوخوا کې غزیدلی و، لکه څنګه چې کولی شي خپل ملګري او ټوله نړۍ د اور وژنې څخه وژغوري. هغه د سلج هامر په شاوخوا کې تړل شوي فلزي چوکاټونه ولیدل. او بیا هغه د شمیرنې ټایمر ولید.
  
  په صفر کې ودرېدل.
  
  "او، لعنت،" هغه په تر ټولو په زړه پورې ډول وویل. "او زما خدایه."
  
  یو په بل پسې، ټیم پوه شو. ډریک د تازه هوا په تنفس کې ساه ورکړه چې هیڅکله یې د بیا خوند اخیستو تمه نه درلوده. هغه ډال ته پورته شو او سویډن یې په خپل پراخ شا باندې ووهلو. "ښه سړی،" هغه وویل. "دا په یو لوی لاسي سره ووهئ. ما ولې دا فکر نه کاوه؟"
  
  "د یارکشیر مین په توګه،" ډهل د بم په زړه کې خبرې وکړې. "ما هم دا حیرانه کړه."
  
  ډریک هغه بیرته وګرځاوه. "واورئ،" هغه وویل. "دا شی بند دی، سمه ده؟ احتمالا دننه مات شوی. مګر څه به د بیا پیل کولو مخه ونیسي؟"
  
  "موږ،" له شا څخه یو غږ وویل.
  
  ډریک شاته وګرځید او د NEST او بم سکواډ یې ولید چې دوی په لاسونو کې د کڅوړو او خلاص لپټاپونو سره نږدې کیږي. "تاسو هلکان ناوخته یاست،" هغه ساه ورکړه.
  
  "هو یاره. معمولاً همداسې وي."
  
  کینیماکا، یورګي او لارین له عجیب ویب څخه هیډن خلاصول پیل کړل چې هغې د زو شیرز او جولین مارش سره شریک کړل. دوه پیتیاز د امکان تر حده پوښلي وو، مګر د دوی د بربنډتوب په اړه ډیر اندیښمن نه ښکاري.
  
  "ما مرسته وکړه،" مارش په وار وار وویل. "هغوی ته ویل مه هیروئ چې ما مرسته کړې."
  
  هیډن خپل ځان په زنګونونو کې وموندل، د دوران د بیرته راګرځولو لپاره یې هر اندام وګرځاوه او هغه سیمې یې مسح کړې چیرې چې د ګډ درد راټول شوی و. کینیماکا هغې ته خپل جاکټ ورکړ، چې هغې په مننې سره ومنله.
  
  الیسیا ډریک د اوږو څخه ونیوله، د هغې په سترګو کې اوښکې. "موږ ژوندي یو!" - هغې چیغې کړې.
  
  او بیا یې هغه ورنژدې کړ، شونډې یې د خپلو شونډو سره وموندلې، څومره چې یې کولی شي هغه یې ښکل کړه. ډریک په لومړي سر کې وتښتید، مګر بیا پوه شو چې هغه واقعیا هغه ځای دی چې غوښتل یې وي. هغه یې شاته ښکل کړه. د هغې ژبه بهر شوه او هغه یې وموندله، او د دوی فشار کم شو.
  
  "دا هغه ځای دی چې موږ د اوږدې مودې لپاره ځو ،" سمیټ وویل. بخښنه غواړم، می."
  
  داهل وویل: "اې سړیه، زه خپله ښځه یادوم."
  
  بو ورته وکتل، مخ یې د ګرانایټ په څیر ډبرې خو بل ډول د لوستلو وړ نه و.
  
  مۍ یوه کمزورې موسکا راواخیسته. "که چیرې رولونه بدل شوي وي، الیسیا به اوس د یوځای کیدو په اړه یو څه ګډوډ کړي."
  
  "مه شرمیږه". الیسیا په خندا سره له ډریک څخه لیرې شوه. "ما مخکې هیڅکله د فلم ستوري ښکل نه کړل."
  
  سمیټ د پخوانیو وختونو په یادولو سره خندل. "آه، اوس زه د دې حقیقت سره موافق یم چې می واقعیا لوی میګی Q نه دی. په دې اړه بښنه غواړم".
  
  مای وخندل: "زه د میګی کیو څخه ښه یم."
  
  سمیټ ډوب شو، پښې یې لاره ورکړه. لارین د هغه د ملاتړ لپاره خپل لاس اوږد کړ.
  
  الیسیا خپل سر څنګ ته وخوځاوه. "او انتظار وکړئ، ما د فلم ستوري ښکل کړل. یو ډول جیک. یا دا د هغه سکرین نوم و؟ او په حقیقت کې دوه. یا شاید درې ..."
  
  کینسی د دوی په منځ کې حرکت وکړ. هغې وویل: "ښه ښکلول." "تاسو هیڅکله ما داسې ښکل نه کړل."
  
  "دا یوازې د دې لپاره چې تاسو یو کوچی یاست."
  
  "او مننه".
  
  "انتظار وکړئ ،" ډریک وویل. "ایا تاسو کینسي ښکل کړه؟ كله؟"
  
  "دا یوه پخوانۍ کیسه ده،" الیسیا وویل. "زما لږ په یاد دي."
  
  هغه په خپلو سترګو سره د هغې ټول پام ځان ته راجلب کړ. "نو دا یو 'خوښ دی چې موږ ژوندي یو' بوس؟ یا نور څه؟
  
  "ته څه فکر کوی؟" الیسیا هوښیار ښکاریده.
  
  "زه فکر کوم چې زه غواړم تاسو بیا دا کار وکړئ."
  
  "سمه ده..."
  
  "وروسته".
  
  "یقینا. ځکه چې موږ باید کار وکړو."
  
  ډریک اوس د دوی د ټیم مشر هیډن ته وکتل. هغه وویل: "رامسیس او ایلیګیټر لاهم بهر دي." "موږ نشو کولی دوی وتښتي."
  
  "ام، بخښنه غواړم؟" - د سیپر ټیم څخه یو تن وویل.
  
  هیډن مارش او شیرز ته وکتل. "تاسو دواړه کولی شئ اضافي ټکي ترلاسه کړئ که تاسو معلومات لرئ."
  
  شیرز وویل: "رامس په سختۍ سره ما سره خبرې وکړې." "او ایلیګیټر ترټولو لوی لیونی سړی و چې ما کله هم لیدلی دی. کاش زه پوهیدای چې دوی چیرته دي.
  
  ډریک ورته وکتل. "مچھر تر ټولو لوی لیونی و"
  
  "زه بخښنه غواړم. هلکانو؟" د NEST مشر وویل.
  
  د مارچ سترګې اوښکې روانې وې. هغه وویل: "رامسیس یو بګ دی." "کله چې ما فرصت درلود باید په دې اړه ګام پورته کړی وای. دا ټولې پیسې ورکې شوې. ځواک، وقار - ورک شو. زه باید څه وکړم؟"
  
  "زه هیله لرم چې زه په زندان کې مړ شم،" سمیټ وویل. "د یو قاتل په شرکت کې."
  
  "واورئ!" - خلکو له NEST څخه چیغې وهلې.
  
  هیډن دوی ته وکتل، بیا دال ته. ډریک د الیسیا اوږې ته وکتل. د ټیم NEST مشر په پښو و او مخ یې ژیړ و ، د مطلق ویره رنګ.
  
  "دا بم بې ګټې دی."
  
  "څه؟"
  
  "هیڅ بریښنایی توکی نشته. لینزونه مات شوي، زه فکر کوم چې ممکن د هامر سره په نښه شي. مګر یورانیم؟ که څه هم موږ ممکن داسې نښې ومومئ چې موږ ته ووایی چې دا یو وخت دلته و، دا ورک دی.
  
  "نه". ډریک احساس وکړ چې عضلات یې لړزیږي. "نه، تاسو نشئ کولی ما ته ووایاست. ایا تاسو وایاست چې دا بم جعلي وو؟
  
  "نه،" مشر په خپل لپ ټاپ کې ټایپ کولو وویل. "زه تاسو ته وایم چې دا هغه بم نه دی. دا د ټولو برخو په لرې کولو سره غیر فعال شو چې دا کار کوي. نو، دا یو جعلي دی. دا سړی - رمسیس - شاید ریښتینی وي.
  
  ټیم د یوې ثانیې لپاره هم ډډه ونه کړه.
  
  هیډن تلیفون ته ورسید او د مور شمیره یې ډایل کړه. ډریک چیغې کړې چې هغه باید چورلکې ته زنګ ووهي.
  
  "موږ څومره اړتیا لرو؟"
  
  هغه وویل: "د خندا اسمانونه ډک کړئ."
  
  پرته له شکايت، دوی خپل دردناک بدنونه پورته کړل او په چټکۍ سره د دروازې په لور روان شول. هیډن په چټکۍ سره خبرې وکړې کله چې هغه منډې وهلې، د هغې د درملنې هیڅ فزیکي اغیز نه ښیې. دا هغه رواني اغیزې وې چې د تل لپاره یې د هغې د دردولو ځواک درلود.
  
  "مور، په مرکزي پارک کې بم جعلي دی. پاک شوی، تړل شوی. موږ فکر کوو چې دننه او چاودیدونکي توکي لرې شوي او بیا په بل وسیله کې دننه شوي."
  
  ډریک د مور ساه له درې فوټو لرې واوریده.
  
  "او موږ فکر کاوه چې د خوب خوب پای ته رسیدلی."
  
  "دا له پیل څخه د رامسیس پلان و." هیډن بهرنۍ دروازه پرته له دې چې مات شي د هغې له زنګونو څخه وتړله. "اوس هغه په خپل وخت چاودنه کوي او تښتي. ایا د نیویارک څخه بهر کومه چورلکه الوتنه کوي؟"
  
  "پوځي. پولیس. زه فکر کوم ځانګړي عملیات."
  
  "له دې سره پیل کړئ. هغه یو پلان لري، مور، او موږ باور لرو چې ایلیګیټر یو پخوانی کمانډو دی. CCTV کیمرې څه ډول ښکاري؟"
  
  "موږ هر مخ، هره څېره راټولوو. موږ د ساعتونو لپاره په څنډه کې یو. که رامسیس د ښار په اوږدو کې تیریږي، موږ به یې ونیسو."
  
  ډریک د کثافاتو په کڅوړه کې کودتا وکړه، داهل د هغه تر څنګ و. هلیکوپټرې په سر کې راښکته شوې، دوه یې د ژوبڼ ته د ننوتلو په لاره کې په سړک کې ښکته شوې. پورته کتل، ډریک د دفتر د ودانیو څرخيدونکي روټرونو شاته ولیدل، چیرې چې د سپینو ړندو په منځ کې ډیری مخونه د کړکیو په وړاندې فشار شوي. ټولنیز رسنۍ به نن چاودنه وکړي، او که دا دوام ومومي، پایلې به یې صفر وي. په حقیقت کې، دا شاید د دوی هڅې خنډ کړي.
  
  هیډن نږدې چورلکې ته ورغی، یوازې د روټر واش څخه بهر ودرېد. "دا ځل،" هغې مور ته وویل. "رامس به ښکاره نه شي. دا ټول یو ګډوډي وه چې د هغه د ژوندي پاتې کیدو سره مرسته وکړي. دا د هغه د شهرت په اړه دی - د تروریزم ولیعهد خپل حیثیت بیرته ترلاسه کوي او تاریخ جوړوي. هغه نیویارک ته اټومي وسلې راوړي، دوی یې چاودنه کوي، او د معافیت سره وتښتي. که تاسو هغه اوس پریږدئ، مور، تاسو به هیڅکله هغه بیا ونه ګورئ. او لوبه به ختمه شي."
  
  "زه پوهیږم، اجنټ جې. زه پوهیږم".
  
  ډریک د هیډن په اوږه ځړیدلی و، غوږ یې نیولی و، پداسې حال کې چې د ټیم پاتې برخه نږدې په غوسه وه. داهل شاوخوا سیمه مطالعه کړه، د برید غوره ځایونه یې غوره کړل، او بیا یې هر یو د خپلو شیشو سره معاینه کړ. عجیب، مګر لږترلږه دا هغه بوخت ساتلی و. ډریک هغه ته زنګ وواهه.
  
  "سلیګ چیرته دی؟"
  
  "دا یې شاته پریښوده." داهل په حقیقت کې یو څه ناخوښه ښکاریده. "دا ډیره ښه وسله ده."
  
  کینسی مداخله وکړه. "ما ورته یادونه وکړه چې زه لا تر اوسه زما د خوښې وسله نه لرم. که هغه سلج هامر ترلاسه کړي، زه باید کټانا ترلاسه کړم.
  
  ډریک سویډن ته وکتل. "د یوې معاملې په څیر ښکاري."
  
  "او راشئ، هغې ته د دلیل ورکولو مخه ونیسئ. زه به دلته کټانا چیرته ترلاسه کړم؟"
  
  یو غږ وویل، "دوی د سټین ټاپو، هیډن څخه لرې نه دي."
  
  د ډریک سر دومره ګړندی وګرځید چې هغه وخوځاوه. "دا څه وه؟"
  
  هیډن له مور څخه وغوښتل چې خپل ځان تکرار کړي او بیا ټیم ته لاړ. "موږ یو هدف لرو، هلکان. یو ملکي وګړی بللی، لکه څنګه چې مور وړاندوینه کړې، او د کمرې سره یې تایید کړه. خپلې پښې خوځوئ!"
  
  خپل سرونه ښکته ساتل، ټیم د سړک په اوږدو کې یو روښانه، خنډ شوي سړک ته منډه کړه، د چورلکې د پرانیستې دروازو له لارې ټوپ کړ او ځانونه یې په څوکیو کې پټ کړل. دوه مرغان هوا ته ځي، روټرونه د نږدې ونو پاڼې پرې کوي او د سړک په اوږدو کې کثافات خپروي. ډریک یو تومانچه او یو ټوپک، یو نظامي تیغ او یو سټن ټوپک راوباسه، وګورئ چې هرڅه په کاري ترتیب کې دي او بشپړ چمتو شوي. داهل اعلامیه چیک کړه.
  
  پیلوټ چت پاک کړ او بیا په چټکۍ سره سویل ته وګرځید، خپل سرعت یې زیات کړ. الیسیا خپلې وسلې چیک کړې، یوه یې له لیجنیر څخه اخیستې وه او بله یې د ځان لپاره ساتلې وه. کینیماکا هیډن ته سترګې پټې کړې، کوم چې هغې هڅه وکړه چې سترګې پټې کړي، بیا هم د مور او د هغه د اجنټانو څخه معلومات ترلاسه کوي. بیو غلی شو، په کونج کې پټ شو لکه څنګه چې هغه د ډریک او ایلیسیا ښکلولو راهیسې و. د هغې برخې لپاره، مای په آرامۍ سره ناست و، د هغې جاپاني ځانګړتیاوې ناپاک دي، په ټینګه سره په خپل هدف تمرکز کوي. پاتې ټیم هر څه دوه ځله چک کړل، پرته له کینزي، هر چا چې د چورلکې د سپرلۍ، د تیز باد، د خولې بوی، او حقیقت په اړه شکایت کاوه چې هغه د سپیر ټیم لیدلی و.
  
  الیسیا په خاموشۍ وویل: "هیچا له تاسو نه وغوښتل چې زموږ سره پاتې شئ."
  
  "زه نور څه کولی شم؟ د ویریدلې کلیسا موږک په څیر وتښتئ؟"
  
  "نو دا دا ثابتوي چې تاسو زړور یاست؟"
  
  د کنزي سترګې اوښکې روانې شوې. "زه نه غواړم آرماجیډون وګورم. او ته؟"
  
  "ما دمخه دا لیدلی دی. بین افلیک په حیرانتیا سره همجنسباز دی ، او بروس ویلیس د لوی ستوری په پرتله ډیر ټکان ورکوونکی دی. مګر افسوس، ایا تاسو هڅه کوئ چې موږ ته ووایاست چې تاسو واقعیا زړه لرئ؟"
  
  کینسي کړکۍ ته وکتل.
  
  "د لرغون پېژندنې اثار غل زړه لري. چا به پیژندلي وي؟
  
  "زه یوازې هڅه کوم چې په مینځني ختیځ کې خپل سوداګرۍ ته بیرته راشم. یو. ستاسو سره د احمقانو سره مرسته کول به د دې لاسته راوړلو په لور اوږده لاره لاړ شي. ستا په زړه لعنت شه."
  
  هلیکوپټر د منهاټن په بامونو الوتنه وکړه ځکه چې هیډن روښانه کړه چې رامسیس او ګیټور لا تر اوسه له ټاپو څخه نه دي وتلي، ځکه چې دوی د سټین ټاپو بیړۍ ته نږدې لیدل شوي.
  
  "هغه ټوټې چې په ژباړه کې له لاسه ورکول کیدی شي موږ ټول ووژني ،" هیډن ساه ورکړه ، او ډریک ومنله چې دا ریښتیا وه. د ښوونځي په انګړ کې له کوچنۍ شخړې څخه د ولسمشرانو او لومړي وزیرانو تر مینځ جګړې پورې ، هرڅه خورا مهم و.
  
  د دوی منزل نږدې شو لکه څنګه چې ودانۍ تیرې شوې. پیلوټ د خپلو هدفونو په لور د سرعت د ساتلو لپاره د دوو اسمانونو تر منځ وخوځاوه. ډریک ځان د سخت هدف سره پورته کړ. د خلیج خړ اوبه په مخ کې پرتې وې. لاندې دوی کولی شي د لینډینګ چورلکو یوه ډله وګوري، ټول د موقف لپاره جګړه کوي.
  
  "لکه دغه!" هیډن ژړل.
  
  مګر پیلوټ لا دمخه په ګړندۍ توګه ښکته شوی و ، د دې لامل شو چې چورلکه د ګلانو د ګلانو قطار او د بس تمځای مخې ته د لومړي موقعیت ترلاسه کولو لپاره د ځمکې لپاره مبارزه وکړي. ډریک د هغه د خولې له لارې د هغه معدې راټیټ شو. هیډن خپلې حجرې ته چیغې وهلې.
  
  هغې وویل: "البته ټرمینل بند دی." "که رامسیس دلته وي، هغه د څه ترلاسه کولو هیله لري؟"
  
  "ستاسو تر شا باید کټ وي او د ونو لاندې د موټرو قطار ولاړ وي. پولیس هلته یوه ښځه لري چې وروستی سړی و چې هغه یې لیدلی و.
  
  "غوره. نو اوس موږ-"
  
  "انتظار!" د الیسیا غوږونو د بل چا په مخکې غږ پورته کړ. "زه ډزې اورم."
  
  "لاړ شه."
  
  د موټر څخه د وتلو، ټیم ترمینل ته لاړ، د ودانۍ تر څنګ روانه وه. ډریک ولیدل چې د اصلي دروازې د پراخ منحل شاوخوا شاوخوا، یو اوږد کانکریټ ریمپ د ډاکینګ ساحې ته لاره هواره کړه. ډزې له هغه ځایه راوتلې، په خلاص ځای کې ډزې شوې، نه مات شوي، لکه د دیوالونو په څیر.
  
  هغه وویل: "بیا هلته." "دا د سلیپ وے څخه راځي."
  
  هلیکوپټرې د دوی شاته اسمان ډک کړ. د دوی په لاره کې د یو پولیس مړی پروت و، مګر هغه خپل لاس د دوی لپاره وګرځاوه چې مخکې لاړ شي، د ټپي کیدو نښې یې نه ښودلې. په هوا کې نور ډزې وشوې. ټیم خپلې وسلې راواخیستلې، په منډه منډه کړه او مخکې سیمه یې وپلټله. یو بل پولیس د دوی په مخ کې ودرېد، سر یې ښکته کړ، لاس یې ونیول.
  
  "دا سمه ده،" هغه وویل. "لاړ شه. یوازې په بدن کې زخم دی. موږ تاسو ته اړتیا لرو. دوی ... دوی ځي."
  
  "نن نه،" هیډن وویل او تیر شو.
  
  ډریک د سلیپ ویز پای او د هغې کیڼ اړخ ته اټکلونه ولیدل - ټول کانکریټ سلیپ ویز د بېړۍ لپاره کارول کیږي. څپې د دوی په اډه کې ویشتل شوې. "ایا تاسو دا اوریدلی شئ؟" هغه وویل کله چې ډزې بیا پیل شوې. "رامس یو اتوماتیک پلاټون ترلاسه کړ."
  
  لارین یوازینۍ وه چې سر یې وخوځاوه. "له دوی څخه کوم یو؟"
  
  "په یوه دقیقه کې د AK په پرتله ډیر گولونه. له شپږ سوه څخه تر اتو سوو پورې کلپ. د بدلولو وړ بیرل په هغه صورت کې چې ډیر ګرم شي. دقیق نه دی، مګر ډیر ډارونکی.
  
  الیسیا وویل: "زه امید لرم چې دا بدمرغه په لاسونو کې خوري."
  
  د پولیسو یوه ډله مخې ته کیناستل، په پرله پسې توګه د SAW په ګولیو د پوښ کولو لپاره ودرېدل. د ګولیو یوه کرښه د سر په سر راپورته شوه. دوه پولیس ځوابي ډزې وکړې، هدف یې د سلیپ ویې په لرې پای کې و چیرې چې بیړۍ ډوبه شوې وه.
  
  "ما ته مه وایه ..." دهل وویل.
  
  یو پولیس وویل: "موږ فکر کوو چې هغه هلته د ساتنې ټکټ سره په بیړۍ کې سپاره دی." "دوه هلکان. یوه موږ ته هدف و، بل یې کښتۍ پیل کړه.
  
  هیډن اعتراض وکړ: "هغه نشي کولی داسې وتښتي." "دا ده... لوبه پای ته ورسېده." د هغې سترګې د وحشت څخه ډکې شوې.
  
  "د هغه لپاره ،" الیسیا په مسخره وویل.
  
  "نه، نه،" هیډن په ژړا شو. "زموږ لپاره. موږ دا ټول غلط ترلاسه کړل. Ramses په لفظي توګه د بنګ سره بهر ځي. زه د هغه میراث مهر کړم. هلکانو، هغه به دا اټومي بم وچوي."
  
  "كله؟"
  
  "زه نه پوهیږم. غوره اټکل؟ هغه د لیبرټي ټاپو او مجسمې ته روان دی، او هغه به یې په ټولنیزو رسنیو کې پوسټ کړي. اوه خدایه ، اوه خدایه ، تصور وکړئ -" هغې ساه ورکړه. "زه نشم کولی ... زه نشم کولی ..."
  
  کینیماکا هغه په پښو ودروله، لوی سړی په هدف سره وده وکړه. "موږ به اجازه ورنکړو چې دا پیښ شي. موږ باید یو څه وکړو. اوس."
  
  او ډریک شاوخوا پنځوس فوټه لیرې د SAW فلش ولید ، د هغې د ډزو وژونکي ، یوازینی شی چې د دوی او رامسیس ترمینځ ولاړ و ، او اټومي بم.
  
  "څوک غواړي چې د تل لپاره ژوند وکړي، سمه ده؟"
  
  "نه،" الیسیا په خاموشۍ وویل. "دا به تل د دوزخ په څیر ستړي وي."
  
  او داهل ټیم ته یو وروستی نظر واخیست. "زه به مشري وکړم."
  
  په دې وروستي ویش کې، د نیویارک اتلانو چمتو کړل؛ د سپیرانو یوه ډله، او بیا هر پولیس او اجنټ په غوږ کې. هرڅوک خپلو پښو ته پورته شو، د توپک وسلو سره مخ شو، او د خپل ژوند وروستی انتخاب یې وکړ.
  
  دهل پیل کړ. "برید!"
  
  
  دری څلویښت څپرکی
  
  
  ډریک د خپلو ملګرو په مینځ کې منډه کړه، په سمه توګه چیرې چې هغه غوښتل وي، خپل ټوپک پورته کړ او سخت ډزې یې وکړې. ګولۍ د هر چلونکي ټوپک څخه په هر ثانیه کې د دوه زره پنځه سوه فوټ سرعت سره توغول کیږي، ډیری چاودنې د سټاک له لارې غږیږي. په ټوله بیړۍ کې کړکۍ ماتې شوې.
  
  په څو ثانیو کې، دوی تشه په نیمایي کې پرې کړه، په شدت سره اور ته دوام ورکوي. د SAW کارونکي سمدلاسه خپل ترتیبات بدل کړل، د برید له وحشت څخه حیران شو. داسې نه ده چې هغه ډزې بندې کړې؛ د هغه ګولۍ په سټاک کې یوه پښه وموندله او بحر ته لاړه ځکه چې هغه په ممکنه توګه بیرته راګرځیدلی و. ډریک د دوربین لید خپلو سترګو ته راوړی ، خپله ګوته یې په محرک کې واچوله او د هغه سړي ځانګړتیاوې یې رامینځته کړې چې SAW یې نیولی و.
  
  هیډن د مخابراتو په اړه وویل: "دا الیګیټر دی." "له لاسه مه ورکوئ."
  
  SAW شاته وګرځید، بیرته د دوی په لور روان شو، لا تر اوسه یې مشري توی کړه. ډریک فکر وکړ چې کیګ باید اوس دومره ګرم وي چې دا به وچ شي، مګر دومره چټک نه وي. یوه مرمۍ په بلټ پروف واسکټ کې پر پولیس ولګېده، او بیا یوه بل د بل لاس مات کړ. په دې وخت کې د دوی زړونه د خپلو سینو څخه کودتا ته چمتو وو، مګر دوی د برید مخه ونیوله او ډزې یې کمې کړې. د بېړۍ ښکته شاته غورځیدلې وه، ټوټه ټوټه شوې وه، خلاص شاته دومره سوراخ شوی و چې د پنیر ګرټر سره ورته و. الیګیټر SAW په کلکه وخوځاوه، هڅه یې وکړه چې تاوان ورکړي. ګولۍ د دوی د سر پورته ځای سوری کړی.
  
  د بېړۍ د انجن خړ غږ په یوه ورو غږ بدل شو، او دې هر څه بدل کړل. الیګیټر په تخته کودتا وکړه، په وحشي توګه یې اور ته دوام ورکړ. اوبه له شا څخه په منډه پیل شوې، او کښتۍ مخ په لور وخوځېده. ډریک ولیدل چې دوی لاهم له شا څخه شل فوټ دي، د هغې شا او خوا ته وګرځیدل، او پوهیدل چې دوی به هیڅکله دا په وخت کې ونه کړي.
  
  چیغې وهلې چې هغه ښکته شو، هغه د هغه غاړې ته ولوید، ناڅاپه ودرېد. داهل نږدې ولوېد. هیډن رول ولوست، دې ټولو د ایلیګیټر هدف نور هم ستونزمن کړی و، مګر سړی ورته پام نه کاوه. د هغه څېره د شاتګ په حال کې لیدل کیده، په بیړۍ کې ژوره روانه وه.
  
  ډریک هیډن ته اشاره وکړه، او هیډن د چورلکو غوښتنه وکړه.
  
  تور مرغۍ د سلیپ لارې په لور منډه کړه، په چټکۍ سره راښکته شول او د ځمکې څخه درې فوټه پورته ودریدل کله چې د سپیر عمله په کښتۍ کې پورته شوه. لکه څنګه چې پولیس او اجنټانو سلام وکړ، یو نوی بانډ جوړ شو چې هیڅکله به مات نشي، دوی د دوی تر ټولو غوره سلامونه بیرته واخیستل، بیا چورلکې په عملي توګه هوا ته پورته شوې. پیلوټانو موټرونه حد ته وغورځول، د بېړۍ تعقیب یې وکړ او ډیر ژر یې سر ته ورسید. دا یو داسې لید و چې ډریک هیڅکله تصور نه کاوه: مرغۍ د نیویارک په اسمان کې د وژونکي تور ښکار په څیر ځړول ، د شالید په توګه مشهور اسمان کرښه ، د سټین ټاپو بېړۍ ته د الوتلو لپاره تیاری نیسي.
  
  هیډن د چورلکې راډیو ته وویل: "دوی سخت ووهئ." "او چټک".
  
  په ښکته کیدو سره، دوه چورلکې د بیړۍ د غاړې په لور روانې شوې. نږدې سمدلاسه ، نارامه الیګیټر خپل سر د غاړې کړکۍ څخه وخوځاوه او په قهرجن ګولۍ یې ډزې وکړې. د هغې دریمه ټوټه د هلیکوپټرو په بهرنۍ پوستکي کې راښکته شوه، ځینې برخې یې ننوتې او نورې یې وغورځولې. هلیکوپټرې له اسمان څخه د تیږو په څیر راوتلې. دهل دروازه ماته کړه او بیرته ډزې وکړې، ګولۍ په نا امیدۍ سره ورکې شوې.
  
  ډریک په ژړا شو، "داسې ډزې کوي چې هغه په ټوکه کوي." "هیڅکله سم هدف ته نه رسیږی."
  
  "بیرته وتل". ډهل د الیګیټر د وهلو هڅه پریښوده او د راتلونکي ضربې لپاره یې ځان چمتو کړ.
  
  درې ثانیې وروسته دا پیښه شوه، یوازې دا یو ګوزار نه و، مګر یوازې یو ناڅاپي ودرول. لومړۍ چورلکه د بېړۍ په پورتنۍ ډیک کې ودرېده، پداسې حال کې چې دویمه د بندر غاړې ته نږدې ودرېده، د SPIR عملې پاتې غړي په کې سپاره وو. دوی په چټکۍ سره لاړل، بوټان په ډیک کې راوتلي او په ډلو کې راټول شوي. بیا چورلکې د بېړۍ تعقیبولو لپاره په هوا کې د خپلو همکارانو سره یوځای کیدو لپاره راپورته شوې.
  
  هیډن ځان د څو ثانیو لپاره د ټیم سره مخامخ وموند. "موږ پوهیږو چې هغه چیرته دی. د انجن خونه. راځئ چې همدا اوس پای ته ورسوو."
  
  دوی منډه کړه، اډرینالین پمپ کول د هر اندازې څخه هاخوا، او بیا ایلیګیټر په واضح ډول په لاندې ډیک کې تاکتیکونه بدل کړل.
  
  RPG د هوا له لارې ووهله، د چورلکې سره ټکر شو او چاودنه وشوه. مرغۍ خپل کنټرول له لاسه ورکړ، فلزات په ټولو خواوو کې خپاره شول، اور د تور کنډک په غاړه واخیست، او د بېړۍ په پورتنۍ ډیک کې ستړی شو.
  
  د "سپیر چلولو" قوماندې ته.
  
  
  څلویښت څپرکی
  
  
  ډریک د چورلکې د انجن په غږ کې بدلون واورېد او پرته له دې چې وګوري چې موټر د دوی په لور ګړندی دی پوه شو. که دا کافي نه و، د ډیک په اوږدو کې خپریدونکی اوږده، ښکار سیوري په نښه کې و.
  
  وتښتئ یا مړ شئ.
  
  هغه خپل اوږه بهرنۍ دروازې ته وغورځول، ټول چوکاټ یې له زنګونو څخه وغورځاوه او هاخوا فضا ته ښکته شو. جسدونه د هغه پسې راوتلي، لوڅېدل، غځول، پورته کېدل او زورول. چورلکه په زوره ښکته شوه، روټرونه راوتلي، او فلزي بدن ټوټه ټوټه شوه. هر څه له ټوټو څخه د بازو په اوږدوالي نیزۍ پورې د هوا له لارې پرې کیږي او ټوټې ټوټې کوي. بېړۍ چغې وهلې او ژړل یې، اوبه ښي او کیڼ خواته ځیر شوې.
  
  د اور وژونکي د نورو چورلکو په لور ډزې وکړې، چې سمدلاسه یې غافلانه اقدام وکړ، خوشبختانه د دوی د ټکر مخه ونیوله. د اور سیندونه د پورتنۍ ډیک چاټ کړي، چې د نوي اور لامل کیږي، د رنګ کولو کار او فلزي ستنې سوځوي، او رنګ یې ماتوي. روټر په داسې حال کې چې د ډریک ښي خوا ته یې پوسته وویشتله، د فرش په لور یې د خپل ټول حرکت سره ناڅاپه ودرول. نورو الوتونکو مرمۍ کړکۍ ماتې کړې او چوکاټ یې سور کړ، او یو ډارونکی سپک د کښتۍ له غاړې څخه تیر شو او سمندر ته لاړ. ډریک د اور لمس احساس کړ کله چې تودوخه د هغه له لارې تیریږي ، د هغه اوږو لاندې یې وکتل او ټوله ټیم یې په خطر کې ولید ، حتی سمیټ د لارین په سر پروت و. چاودنه تیره شوه او دوی پاڅون ولید او بیا ایلیګیټر شیان د بشپړ لیونتوب کچې ته ورسول.
  
  جنون.
  
  راتلونکی RPG پخپله د کښتۍ له لارې تیر شو، د توغندیو لانچر یې پریښود او د الوتنې په وخت کې یې ډیکونه مات کړل. یوه چاودنه په داسې حال کې راپورته شوه چې یوه مرمۍ د ډیک په اوږدو کې وغورځیده، د اور لمبې او اور وژونکي کثافات یې په لاره واچول. ډریک په داسې حال کې چیغې وهلې چې سر او اوږه یې سوري کړي، درد یې کم کړ چې هغه یې وښوده چې هغه لاهم ژوندی دی. د ساه اخیستلو لپاره یې یوه شیبه ونیوله، هغه په وړاندې نوي چاپیریال معاینه کړ.
  
  په ډیک کې یو خړ سوری و. هر ځای د لرګیو ډنډونه وو. لوګی او اور د یو وخت تړل شوي منځني پورتنۍ ډیک څخه تیریدل.
  
  هغه وويل: "لاره روښانه ده."
  
  "یوازې ستاسو لپاره!" لورین تقریبا چیغې وهلې.
  
  "بیا پاتې شه،" کینزي د دهل په اوږه ټوپ کړ. "تاسو ښه یاست، تورسټ؟"
  
  "هو، هو، زه ښه یم. اجازه راکړئ چې لاړ شم".
  
  ډریک په نیم زړه سرعت سره روان و، د هغه په ټول ژوند کې د یادولو په پرتله ډیر محتاط و. د هغه تر شا ډله یوځای شوه، په سمه توګه پوهیدل چې هغه چیرته ځي. په وروستۍ شیبه کې، لکه څنګه چې هغه تمه درلوده، دال په اوږه کې ښکاره شو.
  
  "ایا موږ دا کوو، ملګري؟"
  
  "موږ په سمه توګه یو."
  
  او دوی د نوي سوري له لارې ښکته شول، لومړی پښې او سترګې د دښمنانو په لټه کې دي. دوی په ټیټ ډیک کې سخت وجنګیدل، لوټ شوي، بې ځایه شوي، او د خپلو روزل شویو ټوپکونو سره ګلاب شوي.
  
  "خالصه!" ډریک ژړل.
  
  د دوی بوټان د دوی شاته سخت ډیک ووهل.
  
  کینسي وروستی راغی، او ډریک ولیدل، لومړی، هغې خپل دروند داخلي جاکټ ایستلی و او دوهم، هغه یې د چورلکې د روټر د درې فوټو ویشل شوې برخې د اډې شاوخوا پوښلی و. سویډن ته د هغې مخ په بده مرغه.
  
  "اوس،" هغې وویل، "زه خپله وسله لرم."
  
  "خدای دې زموږ سره مرسته وکړي."
  
  دوی د یوې په توګه کښتۍ ته ورغلل، په جګړه کې د رامسیس او ګیټور سره یوځای شول. بېړۍ د هرې شیبې په تیریدو سره سرعت پورته کړ. د لیبرټي ټاپو هم وده وکړه ، په افق کې لوی او لوی شو.
  
  "ایا لیونی نه پوهیږي چې هغه به مجسمې ته ونه رسیږي؟" کینیماکا سخته تنفس کاوه.
  
  "داسې مه وایه،" هیډن شاته وخوت. "داسې مه وایه."
  
  "هو، زه پوهیږم."
  
  داهل دوی ته ډاډ ورکړ: "دوی به دا بیړۍ نه ډوبوي." خلیج دومره ژور نه دی چې جذب کړي ... ښه، تاسو پوهیږئ چې څه شی دی.
  
  په راتلونکی ډیک کې دوی بالاخره خپل ښکار وموند. الیګیټر د دروازې ساتنه کوله پداسې حال کې چې رامسیس بیړۍ چلوله. د لیونتوب لپاره د هغه دمخه رامینځته شوي پام سره په پام کې نیولو سره ، د بم جوړونکي یو RPG خپور کړ چې هغه یوازې د ورته شیبې لپاره چمتو کړی. ډریک د هرچا د پوښ کولو لپاره د ساه اخیستلو او چیغې وهلو پرته مرسته نه کوله، او بیا توغندی د بیړۍ د مرکز څخه د سر په لوړوالي کې تیر شو، چې په پایله کې یې د لوګي یوه لاره پریښوده، د ایلیګیټر د مینه ناک خندا لخوا پرمخ وړل کیږي.
  
  "ایا تاسو دا ډیر خوښوی؟ ایا تاسو هغه نیولی؟ موږ لا دمخه مړه یو!"
  
  ډریک پورته وکتل چې ایلیګیټر یې له ځانه پورته وموند، راکټ پسې منډه کړه، خپل راکټ لانچر یې له ځانه سره بوتلو. راکټ پخپله د بېړۍ له لارې الوتنه وکړه او له شا څخه ووتل، په هوا کې چاودنه وکړه. الیګیټر د ډریک په سر کې د راکټ لانچر تیر کړ.
  
  یارکشایرمن په داسې حال کې چې رمیسس په پای کې وګرځید، ډوبه شوه، د هغه لاس په ناڅاپي ډول د سټیرینګ ویل ته پاتې شو.
  
  هغه وویل: "تاسو دمخه ناوخته یاست."
  
  ډریک الیګیټر په معده کې ووهله ، مګر هغه بیرته کودتا وکړه ، لاهم خپله لویه وسله وهله. د عادلانه کیدو لپاره ، دا ټیم یوه اضافي شیبه وځنډوله. هېچا نه غوښتل چې د داسې غوښې لرونکې لښتي سره مخامخ شي، مګر د بېړۍ دننه ډیر ځای شتون درلود، چې داهل او نورو ته یې خورا ډیر حرکت ورکړ. الیګیټر وخندل او شاته وګرځید، بیا نېغ په نېغه د تروریستي شهزاده رمسیس په لور منډه کړه، چې اوس یې نیمه اتومات تومانچه نیولې وه. ډریک د الیګیټر شاته تړل شوی بکس ولید.
  
  "تاسو یوازې ناگزیر ځنډ کوئ ،" رمسیس وویل.
  
  په یوه لاس کې له دننه څخه د بخارۍ سپری کول، هغه د بل سره لږ څه بدل کړ، د لیبرټي ټاپو په هدف.
  
  "ایا تاسو کله هم د دې په اړه اندیښنه لرئ چې څنګه ژوند وکړئ؟" ډریک د کاونټر شاته وویل. "بازار؟ قلف؟ د تیښتې پراخه پلان؟ دا ټول څه وو؟"
  
  "آه، بازار یوازې و - زه باید دا څنګه واچوم - د اخیستلو پلور؟ زما د دنیا ټول مالونه لرې کول. قلعه الوداع ده او د پای معنی لري. په هرصورت، تاسو ما مستقیم نیویارک ته بوتلم. او د تیښتې پلان دی، هو، یو څه پیچلی، زه دا منم. خو اوس ګورئ؟ تاسو لا دمخه ناوخته یاست. ساعت ټک کوي."
  
  ډریک په ریښتیا نه پوهیده چې رامسیس څه معنی لري، مګر پایله یې روښانه وه. د پوښ څخه راوتلی، هغه د څرخې ماڼۍ په ګولیو وویشتله او د هغه ټیم ته نږدې ورغی. نور خبرې مه کوئ؛ دا د هغه پای لوبه وه. رمسیس شاته ودرېد، وینه یې له اوږې څخه لکه د اوبو څاڅکي وبهېدل. الیګیټر چیغې کړې کله چې ګولۍ یې بدن ته ننوتې. شیشې دواړه ترهګر په ټوټو ټوټو پوښلي وو.
  
  ډریک دروازه وټکوله او بیا وتښتید، چوکاټ یې وخوځاوه او یو ودریدو ته یې منډه کړه، په خپل بخت یې لعنت وکړ. دهل په هغه باندې ټوپ کړ، کنزی د هغه تر څنګ و. دواړه د ویلو کور ته ننوتل او د وژلو لپاره یې خپلې وسلې پورته کړې. رمسیس د اوه فوټو په ټول قوت سره د یو وحشي سپي په څیر خندل. هغه په منډه ورغی او هڅه یې وکړه چې دوی شاوخوا وویشي.
  
  دهل له دې څخه هیڅ هم ونه زغمل، د وحشي ځواک په وړاندې یې مقاومت وکړ او ټول ګوزارونه یې وکړل. کینسي د دواړو په شاوخوا کې نڅا کوله، د خطرناک لیوه په څیر یې د رامسیس په څنډو باندې ډزې کولې. افراطي شهزاده سویډن ته ماتې ورکړه. د اوږو بار د دهل ټکان ورکړ. په ناڅاپه توګه قوي لاسونو سویډن له ستوني څخه نیولی و او په چیچلو یې پیل وکړ. دهل لاسونه اوچت کړل، خپل گرفت یې نیمه لار خلاص کړ او بیا یې له ځانه سره یوړل. دواړو سړیو یو بل ټکان وخوړ تر څو چې یو تن تنفس نه کړای شو. رامسیس داهل شاته وګرځاوه او هغه یې بیرته دیوال ته وغورځاوه ، مګر د سویډن یوازینی عکس العمل پراخه مسکا وه.
  
  کینسي په هوا کې کودتا وکړه، خپل کنډک یې پورته کړ، کوم چې هغې د رمسیس په خونریزي زخم کې په مستقیمه توګه په زور سره ښکته کړ. هیڅکله یې تمه نه درلوده چې یوه ګولۍ به دا ډول جګړه پای ته ورسوي، هغې بیا د سړي په غیږ کې په چړې ووهله حتی چې هغه یې چیغې وهلې، چې سترګې یې له اوښکو ډکې شوې.
  
  بیا رمسیس په وینه کې پوښل شوی، کانګې ته لاړ. داهل هغه پریږده، د پای احساس یې وکړ. د ترهګرو سترګې د سویډن په لور وتړل شوې، او په دوی کې د ماتې نښه نه وه.
  
  "زه به دا شیبه د بریا د یوې شیبې په توګه واخلم،" هغه کرکه وکړه. "او د سرمایه دارۍ زړه مات کړئ."
  
  هغه خپل لاس داسې وغزاوه لکه څنګه چې غوښتل یې د الیګیټر سره لاس واخلي.
  
  دهل په شا شو. مرمۍ د رمسیس په معده ولګېده، بېرته یې وغورځوله.
  
  الیګیټر ټوپ کړ او په رامسیس باندې ولوید.
  
  ترهګر شهزاده په دې وتوانید چې د غورځیدلي ایلیګیټر شاته تړل شوی کڅوړه ونیسي ، د هغه پراخه لاس یې روښانه شوي نیلي تار سره نیولی و ځکه چې دوی دواړه ړنګ شول.
  
  کینزي مخ په وړاندې روان شو، موخه یې دا وه چې د هغه لاس په لاس کې چې یوازینۍ وسله یې په لاس کې وه، د هغې تر ټولو غوره وسله، یو خام کټانا وه. د هغې تیغ په چټکۍ سره راټیټ شو، د رمسیس لاس یې په اوږه پرې کړ، چې ترهګر د دې لامل شو چې د خورا حیرانتیا څرګندونه وکړي.
  
  لاس په عین وخت کې د ایلیګیټر په څیر په فرش کې وخوت، مګر ګوتې لاهم د نیلي تار خلاصې پای ته رسیدلې وې.
  
  "له ستونزو څخه پاک،" رامسیس ټوخی وکړ. "تاسو سمه وه چې په ما داسې برید وکړئ. ساعت ټک نه و. خو..." یو نخاع هغه ګډوډ کړ، وینه یې په چټکۍ سره د هغه له معدې، لاس او چپ اوږو څخه روانه شوه.
  
  "دا ... اوس پیښیږي ...."
  
  
  پنځم څپرکی
  
  
  ډریک د فرش په اوږدو کې راښکته شو، ایلیګیټر یې په خپل معدې باندې وګرځاوه کله چې لیونۍ په خونړۍ ډیک کې وخندل. دهل څنګ ته ولوېد، په مخ يې درد، وحشت او وېره ليکل شوې وه. پټه ګړندۍ شوې وه، مګر ډریک سمدلاسه یې له مینځه یوړه، او بیا یې د فلزي قضیه د خراب موادو څخه آزاده کړه.
  
  د شمېرنې ټایمر د دوی په مخ کې ودرېد، د هغې چمکۍ سور شمیرې د ویرې په څیر ډارونکي او ویرونکي وې چې د زنګونونو لاندې په فرش کې خپریږي.
  
  "څلویښت دقیقې،" هیډن لومړی خبرې وکړې، د هغې غږ ګډوډ شو. "له دې سره لوبې مه کوئ، ډریک. همدا اوس بې وسلې کول دي."
  
  ډریک لا دمخه د تیر ځل په څیر بم بدل کړی و. کینیماکا هغه ته یو خلاص چاقو په لاس کې ورکړ، چې هغه یې ټوټه ټوټه ټوټه ټوټه کړه، په احتیاط سره حرکت وکړ، د ډیری بوبي جالونو څخه په احتیاط سره چې د ګیټر په څیر بم جوړونکی یې خلاصوي. لکه څنګه چې هغه وسیله د لیوني ترهګر څخه لیرې کړه، هغه الیسیا ته وکتل.
  
  "نور مه وایه،" هغې وویل، سړی یې د لاس لاندې ونیول او هغه یې لیرې کړ. د داسې قاتل لپاره به هیڅ رحم نه وي.
  
  په یو ثابت لاس سره، هغه د بم مخکینۍ تخته لیرې کړه. د هغې سره وصل شوي نیلي تارونه و چې په خطرناک ډول غځول شوي.
  
  دهل په ژړغوني غږ وويل: "دا کورنی بم نه دی. "پام ولرئ".
  
  ډریک خپل ملګري ته د لیدو لپاره ودرېد. "ایا تاسو غواړئ دا کار وکړئ؟"
  
  "او د دې په لاره اچولو کې مسؤل یاست؟ واقعیآ نه. نه."
  
  ډریک خپله لاندنۍ شونډه ټوټه کړه، په بشپړ ډول د ټولو عواملو څخه خبر دی. د چمکۍ شمیرنه یو دوامداره یادونه وه چې دوی څومره لږ وخت پریښود.
  
  هیډن مور ته زنګ وواهه. کینیماکا سیپران وبلل. بل څوک د NEST په نوم یادیږي. کله چې ډریک وسیلې ته یو نظر واچاوه ، هر اړخ یې په پام کې نیول شوی و او معلومات په چټکۍ سره راوتلي.
  
  ډهل وړاندیز وکړ: "تارونه بیا راوباسئ."
  
  "ډیر خطرناک."
  
  "زه اټکل کوم چې دا ځل هیڅ حرکت سینسر شتون نلري، د الیګیټر چلولو طریقې سره قضاوت کول."
  
  "سمه ده. او موږ نشو کولی ستاسو د سلج هامر مفکوره بیا وکاروو."
  
  "مات شوی سرکټ؟"
  
  "دا ستونزه ده. دوی لا دمخه یو څه نوي کاروي - ناکام خوندي تار. او دا بدمرغه ریښتیا ده. که زه په دې کار کې دخیل شم، ممکن دا کار وکړي."
  
  الیګیټر د بلې خونې څخه ناڅاپي غږونه وکړل پداسې حال کې چې الیسیا کار کاوه. ډیر وخت یې نه و اخیستی چې هغې د مات شوي دروازې له لارې خپل سر وخوځاوه. هغه وايي چې بم په حقیقت کې د لاسوهنې ضد سویچ لري. هغې سر وخوځاوه. "مګر بیا زه فکر کوم چې هغه به دا کار کړی وي."
  
  داهل وویل: "هیڅ وخت نشته." "د دې لپاره هیڅ وخت نشته."
  
  ډریک ټایمر ته وکتل. دوی لا دمخه پنځه دېرش دقیقې پاتې وې. هغه بیرته په خپلو ټوټو ناست و. "لمر، موږ نشو کولی دا خطر واخلو. څومره ژر به د بمونو ډله دلته راشي؟"
  
  "پنځه دقیقې اعظمي،" کینیماکا وویل کله چې چورلکې د بېړۍ ډیکونو ته په هر ځای کې چې دوی کولی شي وویشتل. نور یو څه لوړ ودریدل کله چې ژغورونکو کودتا وکړه. "مګر که دوی نشي کولی هغه بې وسلې کړي؟"
  
  "څنګه به یې په خلیج کې وغورځوو؟" لارین وړاندیز وکړ.
  
  "دا یو ښه نظر دی، مګر دا خورا کوچنی دی،" هیډن دمخه له مور څخه پوښتنه کړې وه. "ککړه شوې اوبه به ښار ډک کړي."
  
  ډریک شا او خوا وخوځېد، د لیونتوب په اړه یې فکر وکړ، او بیا یې د دهل سترګې ونیولې. سویډن ورته نظر درلود، هغه پوهیده. د دوی د لیدو څخه مننه، دوی مستقیم او په اسانۍ سره اړیکه ونیوله.
  
  موږ یې کولی شو. دا یوازینۍ لار ده.
  
  موږ به ړوند وو. پایله نامعلومه ده. یوځل چې پیل شو، بیرته نه ځي. موږ به یو طرفه سفر ته لاړ شو.
  
  نو تاسو د څه لپاره انتظار کوئ؟ پاڅېږه، مورکۍ
  
  ډریک د دهل په سترګو کې ننګونې ته ځواب ورکړ او مستقیم شو. یوه ژوره ساه یې واخیسته، هغه یې په ټوپک کې پټ کړ، خپل تومانچه یې ونیوله، او اټومي بم یې له خپل بکس څخه راوویست. هیډن هغه ته د پراخو سترګو سره وکتل، یو ګړندی خندا.
  
  "تاسو څه کوئ؟"
  
  "تاسو په ریښتیا پوهیږئ چې موږ څه کوو."
  
  "خوندي واټنونه ممکن یو شان نه وي. ستاسو لپاره، زما مطلب دی."
  
  "بیا دوی به دا ونه کړي." ډریک سر وخوځاوه. "مګر موږ ټول پوهیږو چې د دې ښار د ژغورلو لپاره یوازې یوه لاره شتون لري."
  
  ډریک اټومي بم پورته کړ او داهل مخکې لاړ. الیسیا هغه د بلې قیمتي شیبې لپاره ودراوه.
  
  "تاسو یوازې د یوې ښکلولو وروسته پریږدئ؟ مه پرېږده چې دا زما د ژوند تر ټولو لنډه اړیکه وي."
  
  "زه حیران یم چې تاسو لنډ نه لرئ."
  
  "زه په قصدي ډول یو هلک ته تخفیف ورکوم چې ما پریکړه وکړه چې زه یې خوښوم، هغه څوک چې ما وخوړل او بیا د اتو دقیقو وروسته ستړی شوم."
  
  "هو ښه. بیا به په څو ورځو کې وګورو."
  
  الیسیا هغه یوازې د خپلو سترګو سره نیولی و، د بدن پاتې برخه یې په بشپړه توګه ساتلې وه. "بیرته ژر راشه".
  
  هیډن د ډریک او ډهل تر مینځ وخوځاوه، په چټکۍ سره خبرې کول، د مور څخه معلومات خپرول او د هغو کسانو نظر ساتل چې لومړنۍ مرستې چمتو کولی شي.
  
  دوی وايي چې د بم وزن له پنځو څخه تر اتو کیلوټنو پورې دی. د هغې حجم، وزن او سرعت ته په پام سره چې دا به ډوب شي ..." هغې ودریده. "خوندي ژوروالی یو زره اته سوه فوټ دی ..."
  
  ډریک اطاعت وکړ، مګر پورتنۍ ډیک ته نږدې زینو ته لاړ. هغه نږدې پیلوټ ته وویل: "موږ ستاسو ترټولو ګړندۍ چورلکې ته اړتیا لرو." "هیڅ شی نه. نه ژړل. یوازې موږ ته د لعنت کیلي راکړئ.
  
  "موږ نه یو-"
  
  هیډن مداخله وکړه. "هو، اتلس سوه فوټ، د دې ټولو وړانګو بې طرفه کولو لپاره، د NEST امر سره سم. لعنت، تاسو اړتیا لرئ چې اتیا میله لرې ساحل اوسئ."
  
  ډریک د بم فلزي بدن د هغه د ګوتو د خولې پوښلو له لارې لږ څه احساس کړ. "په دېرشو دقیقو کې؟ دا به نه کیږي. نور څه لرې؟"
  
  هیډن ژیړ شو. "هیڅ نه، ډریک. دوی هیڅ نه لري."
  
  دال تبصره وکړه: "اوس دا سلج هامر ښه ښکاري.
  
  ډریک ولید چې الیسیا تیریږي ، د پورتنۍ ډیک په لور روانه وه او سمندر ته ګوري. هغه هلته، بهر د څه په لټه کې وه؟
  
  پیلوټ نږدې شو، د بلوتوت وسیله د هغه د هیلمټ په پای کې راښکاره شوه. "موږ په اردو کې تر ټولو ګړندۍ چورلکه لرو." "بیل سوپر کوبرا. که تاسو هغې ته فشار ورکړئ په ساعت کې دوه سوه میله.
  
  ډریک هیډن ته مخ شو. "ایا دا به کار وکړي؟"
  
  "زه فکر کوم هو". هغې په خپل سر کې ځینې ذهني ریاضي حسابونه وکړل. "انتظار وکړئ، دا ریښتیا نشي کیدی."
  
  ډریک اتومي بم ته لاس کړ، سور شمیرې لا هم ځلیږي، داهل د هغه څنګ ته. "راځئ!"
  
  هغې وویل: "اتیا میله،" هغې په منډه وویل. "هو، تاسو دا کولی شئ. مګر دا به تاسو یوازې پریږدي ... درې دقیقې له دې ځایه وباسئ. تاسو به د چاودنې له سیمې نه وتښتئ!"
  
  ډریک پرته له دې چې ورو ورو سوپر کوبرا ته نږدې شو ، د خړ خړ شکلونو ، برجونو ، درې بیرل توپونو ، توغندیو خلیجونو او دوزخي لانچرونو په لټه کې شو.
  
  "کافي،" هغه وویل.
  
  "ډریک،" هیډن هغه ودراوه. "حتی که تاسو په خوندي توګه اټومي بم وغورځوئ، چاودنه به تاسو له منځه یوسي."
  
  یارکشایرمن وویل: "بیا زموږ د وخت ضایع کول بند کړئ." "تر هغه چې تاسو یا مور یا بل څوک چې ستاسو په سر کې وي بله لاره نه پیژني؟"
  
  هیډن هغه معلوماتو، مشورې او استخباراتو ته غوږ نیولی چې مور په دوامداره توګه خپریږي. ډریک د بیړۍ په چپو څپو کې د ډوبیدو احساس وکړ، د منهاټن د اسمان کرښه یې په نږدې واټن کې ولیده، حتی د هغو خلکو د میږیانو په څیر چې بیرته خپل ژوند ته راستون شوی و. پوځي کښتۍ، سرعت کشتۍ او چورلکې په هر ځای کې وې، د ډیرو لخوا پیلوټان وو چې د دې ورځې د ژغورلو لپاره به خپل ژوند قرباني کړي.
  
  مګر دا ټول یوازې دوه ته راټیټ شول.
  
  ډریک او داهل په سوپر کوبرا کې سپاره شول، د وتلو پیلوټ څخه په کنټرول کې د حادثې کورس ترلاسه کړ.
  
  "ښه سفر ولرئ،" هغه وویل کله چې هغه لاړ. "او ښه بخت".
  
  
  شپږ څلویښت څپرکی
  
  
  ډریک په یوه کوچنۍ مسکا سره دال ته اټومي بم ورکړ. "فکر وکړ چې تاسو شاید ویاړونه ترسره کړئ، ملګري."
  
  سویډن بم پورته کړ او د چورلکې شاته پورته شو. "زه ډاډه نه یم چې زه په تاسو باور کولی شم چې په مستقیم کرښه کې موټر چلوم."
  
  "دا موټر نه دی. او زه په ریښتیا باور لرم چې موږ لا دمخه دا ثابته کړې چې زه ستاسو څخه ښه موټر چلولی شم.
  
  "دا ولې؟ زما په یاد دې نه وي."
  
  "زه انګلیسي یم. ته داسې نه یې."
  
  "او په حقیقت کې ملیت له دې سره څه تړاو لري؟" دهل په څوکۍ کېناست.
  
  "نسل،" ډریک وویل. "سټوارټ. هامیلټن ښکار. تڼۍ. غونډۍ. او نور زیات. سویډن د فورمول 1 ګټلو ته نږدې شو کله چې فنلینډ لومړی ځای خپل کړ.
  
  داهل وخندل، پورته شو او د تور فلزي کیسه یې په زنګنو کې کېښوده، دروازه یې وتړله. "په لوړ غږ خبرې مه کوئ، ډریک. ښايي دغه بم په یوه 'بلشټ' سینسر سمبال وي."
  
  "بیا موږ لا دمخه خراب شوي یو."
  
  د ګیر لرګی په ایستلو سره، هغه چورلکه له بېړۍ څخه لرې کړه، وروسته له دې چې ډاډ ترلاسه کړي چې پورته آسمان روښانه و. د لمر وړانګې له شا څخه راوتلې او د ښار په ملیونونو انعکاس سطحه یې راښکته کړه ، هغه ته یې یو کوچنی یادونه وکړه چې ولې دوی دا کار کوي. مخونه یې له لاندې ډیک څخه ورته کتل، ډیری یې د هغه ملګري او کورنۍ، د هغه ټیم ملګري. کینزي او مای اوږه په اوږه ودرېدل، د دوی مخونه بې معنی وو، مګر دا اسراییل و چې په پای کې یې موسکا وکړه.
  
  هغې خپل ساعت ټیک کړ او یوازې په خپلو شونډو یې وویل: ټوخی نور هم حرکت وکړئ.
  
  الیسیا هیڅ ځای نه لیدل کیده، او نه هم بیو وه. ډریک د اتلانتیک په اوږدو کې په مستقیم کورس کې د څپو په اوږدو کې یو نظامي چورلکه واستوله. بادونه په خپله لاره تیریدل، او د لمر وړانګې په هر ګړندۍ پړسوب باندې راوتلې. افقونه په ټولو لورو کې غځول شوي، د روښانه نیلي اسمانونو آرشیفونه د سمندرونو د حیرانتیا الهام بخښونکي پراخو سره سیالي کوي. د دوی شاته عمودي افق ورک شو ځکه چې دقیقې او ثانیې ورو ورو صفر ته نږدې شوې.
  
  دهل وویل: پنځلس دقیقې.
  
  ډریک اوډومیټر ته وکتل. "د مهال ویش سره سم."
  
  "څومره وخت به پاتې وي؟"
  
  "درې دقیقې،" ډریک خپل لاس پورته کړ. "جمع یا منفي."
  
  "دا په میلونو کې څومره ده؟"
  
  "په یو ساعت کې دوه سوه میله؟ شاوخوا اوه."
  
  دهل په مخ کې امید څرګند کړ. "بد نه دی".
  
  "په مثالي نړۍ کې ،" ډریک سر راپورته کړ. "په دې کې د بدلولو تمرینونه، سرعت، د شارک برید شامل نه دی. که څه هم دوی هلته موږ ته ګوزار کړل."
  
  "ایا دا شی د انفلاسیون وړ دی؟" داهل شاوخوا وکتل، ګوتې یې په ټینګه د اتومي بم په لاس کې نیولې وې.
  
  "که دا پیښ شي، زه نه پوهیږم چیرته." ډریک خپل ساعت ته وکتل.
  
  دولس دقیقې تر چاودنې پورې.
  
  "تیار شه".
  
  "تل همداسې وي."
  
  "زه شرط لرم چې تاسو تمه نه درلوده چې دا کار وکړئ کله چې تاسو نن له خوبه پاڅیدئ."
  
  "څه؟ د نیویارک د ژغورلو لپاره په اتلانتیک بحر کې اټومي بم وغورځوئ؟ یا د سمندري چورلکې په وخت کې له تاسو سره مخامخ خبرې وکړئ؟"
  
  "ښه، دواړه."
  
  "لومړۍ برخه زما ذهن ته راغله."
  
  ډریک خپل سر وخوځاوه، نشو کولی خپله موسکا پټه کړي. "البته دا پیښ شوي. تاسو تورسټن ډهل یاست، لوی اتل.
  
  سویډن یوازې د یوې ثانیې لپاره په اټومي بم باندې خپل گرفت نرم کړ ترڅو خپل لاس د ډریک په اوږه کېږدي. "او تاسو ډریک یاست، میټ ډریک، تر ټولو د پاملرنې وړ کس چې ما تر اوسه پیژندلی دی. دا مهمه نده چې تاسو څومره هڅه کوئ چې پټ کړئ."
  
  "ایا تاسو چمتو یاست چې دا اټومي بم وغورځوئ؟"
  
  "البته دا دی، تاسو د شمال څخه احمق یاست."
  
  ډریک چورلکه مجبوره کړه چې ډوب کړي، پوزه لومړی په خړ پړسوب کې. داهل شاته دروازه خلاصه کړه، د ښه موقف ترلاسه کولو لپاره شاته وګرځید. د هوا یو جریان د سوپر کوبرا له لارې تیر شو. ډریک د کنټرول لیور باندې خپل گرفت ټینګ کړ او په پیډلونو یې فشار ورکړ، په چټکۍ سره ښکته کیدو ته دوام ورکړ. دهل د وروستي ځل لپاره اټومي بم حرکت وکړ. څپې پورته شوې، ټکر شوې او د دوی په لور یې ګډوډې ټوټې واستولې، د سپینو فوم سره چمکۍ، د لمر د رڼا په رڼا کې د الماس چمکۍ. د هرې عضلې په تنګولو سره ، ډریک په پای کې ځان په کلکه پورته کړ ، خپله هاله یې سیده کړه او خپل سر یې وګرځاوه ترڅو وګوري چې ډیل د وروستي ویجاړولو فلزي کڅوړه وسله له دروازې بهر وغورځوي.
  
  دا په څپو کې راښکته شو، یو څرخیدونکی بم چې په اسانۍ سره اوبو ته د ټیټ لوړوالي له امله ننوځي چې دا خوشې شوی و، بله ډاډمنه لار چې ډاډ ترلاسه کړي چې د ټمپر پروف سینسر بې طرفه پاتې دی. ډریک سمدلاسه دوی له ټکر څخه لرې کړل ، څپې یې دومره ټیټې کړې چې د هغه سکډ یې له لاسه ورکړ ، د لوړوالي په ترلاسه کولو کې یې هیڅ وخت ضایع نه کړ او چورلکې ته یې د ناورین په صورت کې د ښکته کیدو لپاره لږ ځای ورکړ.
  
  دهل خپل ساعت چک کړ.
  
  دوه دقیقې.
  
  "خپله پښه ښکته کړه."
  
  ډریک تقریبا تکرار کړه چې هغه واقعیا موټر نه چلوي ، مګر د دې پرځای یې د الوتونکو په نیولو تمرکز وکړ څومره چې ممکن وي ، پدې پوهیدل چې سویډن یوازې فشار لرې کوي. اوس دا ټول څو ثانیو ته راښکته شوي - د اټومي چاودنې دمخه وخت ، هغه میلونه چې دوی د چاودنې له شعاع څخه لرې شوي ، د دوی د ژوند اوږدوالی.
  
  دهل وویل: اتلس ثانیې.
  
  ډریک د دوزخ لپاره چمتو دی. "دا ښه وه، ملګري."
  
  لس... نهه...
  
  "ډیر ژر به ګورو، یارکي."
  
  شپږ... پنځه... څلور...
  
  "نه که زه ستاسو احمق وګورم -"
  
  صفر.
  
  
  اوه څلویښت څپرکی
  
  
  ډریک او داهل د اوبو لاندې لومړنۍ چاودنې هیڅ ونه لیدل ، مګر د اوبو لوی دیوال چې د دوی شاته د بحر څخه راوتلی و د دوی د زړونو د وهلو لپاره کافي و. د مایع مشروم ورېځ په زرهاو فوټه هوا ته پورته کیږي، نور هر څه خپګان کوي، د فضا په لور په چټکۍ سره لکه څنګه چې هڅه کوي پخپله لمر ډوب کړي. د سپری ګلاب یو گنبد، د شاک څپې مخکینۍ، یو کروی بادل، د سطحې لوړې څپې او د بنسټ څپې چې تر پنځه سوه مترو لوړوالی به لوړ شي.
  
  د چاودنې څپې نشي ودرول کیدی ، دا د طبیعت ، انرژي لرونکي تخریب د انسان لخوا رامینځته شوی ځواک و. دا د هلیکوپټر شاته د هاموي ضربې په څیر ووهله ، ډریک ته یې دا تاثیر ورکړ چې هغه د یو شیطاني لوی لاس لخوا وهل کیږي. نږدې سمدلاسه، چورلکه ډوبه شوه، پورته شوه، او بیا یې غاړې ته واړوله. د ډریک سر په فلز ووهل. داهل داسې چپه خوله چپه شوه لکه د یو ځناور سپي له خوا غورځول کیږي.
  
  هلیکوپتر ولړزاوه او وغورځید ، دا د نه ختمیدونکي چاودنې ، متحرک څپې لخوا ولړزاوه. دا یو ځل بیا وګرځید، پروپیلر یې ورو شو، بدن یې حرکت وکړ. د هغه تر شا، د اوبو یوه لویه پرده پورته شوه، چې د تیتانیک ځواک لخوا پرمخ وړل کیږي. ډریک د هوښیار پاتې کیدو لپاره مبارزه وکړه ، د خپل برخلیک ټول کنټرول یې پریښود او په ساده ډول یې د ساتلو هڅه وکړه ، ترڅو هوښیار او بشپړ پاتې شي.
  
  وخت نور د جوهر نه و، او دوی کولی شي د چاودنې څپې کې د ساعتونو لپاره ودریږي او لټ کړي، مګر دا یوازې هغه وخت و چې دا تیر شو او دوی ځانونه د دې څپې په واسطه ولیدل چې د دې ویجاړونکي ځواک ریښتینې پایلې روښانه شوې.
  
  چورلکه، تقریبا پورته شوه، د اتلانتیک په لور روانه شوه.
  
  د کنټرول له لاسه ورکولو سره، ډریک د اغیزو لپاره چمتو کړ، پدې پوهیدل چې حتی که دوی د ناورین څخه ژوندي پاتې شي، دوی د ژوند بیړۍ، د ژوند جاکټونه او د ژغورنې هیڅ امید نلري. په یو څه ډول د ګران ژوند لپاره د ځړولو لپاره کافي پوهاوی ساتل ، هغه ولیدل کله چې دوی په سمندر کې ډوب شول.
  
  
  اته څلویښت څپرکی
  
  
  الیسیا ولیدل چې ډریک د هغې شاوخوا درې ثانیې وروسته په خپل سر کې اړیکه ټینګه کړه. دا هم. هلکان ورو وو، خو هغې به هیڅکله ونه ویل. دا خورا ښه وه چې ځینې شیان په زیرمه کې وساتئ. لکه څنګه چې نور پوهیدل ، او هیډن د مشورې لپاره مور او د هغه د حکومت ملګري ته مخه کړه ، ایلیسیا په دې برخلیک پوهه اخته شوه چې د خوندي فاصلو قانون به دوی ټول په راتلونکي نیم ساعت کې ډیر زیانمن کړي. پداسې حال کې چې ډریک د چورلکې د قوماندان لپاره کار کاوه، الیسیا خپل نظر او د هغې پاملرنه بل ځای ته واړوله.
  
  هلیکوپتر به غورځیدلی وي، هغه پوهیده، نو د بل مرغۍ سره د تعقیب واضح انتخاب هیڅ معنی نلري. مګر که د هغه چورلکه په ساعت کې دوه سوه میله الوتنه وکړي ...
  
  الیسیا بیو یوې خوا ته بوتله، خپل پلان یې تشریح کړ، او بیا یې یو سرتیری وموند چې دوی یې د متحده ایالاتو د ساحل ساتونکي استازي ته معرفي کړل.
  
  "ستاسو تر ټولو چټکه بېړۍ کومه ده؟"
  
  په هغه وخت کې چې ډریک لرې شو، الیسیا د ډیک لاندې وه او په چټکۍ سره بدل شوي مدافع ټولګي کټر کې کودتا وه، په ساعت کې له اتیا میلونو څخه ډیر سرعت ته ورسید. لکه څنګه چې د پسونو یو عمله شاهدي ورکوي، دوی ځینې بدلونونه کړي چې ممکن د کښتۍ سرعت له سلو څخه زیات کړي یا نه وي. کله چې ایلیسیا دوی ته په لنډو ټکو کې وویل چې هغه څه کول غواړي، هر حاضر سړي په پاتې کیدو او مرستې ټینګار وکړ.
  
  یو څو دقیقې وروسته، مدافع وخندل، د خپل سخت خولۍ سره د څپو له مینځه وړل، هڅه یې کوله چې د ناڅاپي چاودنې او د دوی د رسیدلو وخت ترمنځ واټن وتړي.
  
  لکه څنګه چې الیسیا دوی ته وویل، "موږ د اټومي چاودنې په لور روان یو، هلکان. خپل بیر ته ودرېږه."
  
  او که دوی دا درک کړي یا نه، عمله د کښتۍ څخه په اعظمي سرعت فشار راوړي. په څپو سپاره کول او دوی ته ننګونه کول، د مدافع ټولګي کښتۍ هرڅه چې هغې ته ورکړل شوي وو. الیسیا، سپینه ټوټه او سپین مخ، په سالون کې دننه ریلنګ تړلی و، د کړکیو له لارې یې کتل. GPS د هلیکوپتر کورس د خپل ټرانسپونڈر سیګنال ثبتولو سره پلان کړ. د کښتۍ عملې په دوامداره توګه د وخت توپیر په پام کې نیولی و، ویل یې چې دوی شل دقیقو پورې فاصله بنده کړې وه، بیا اتلس.
  
  اولس.
  
  بیا هم ډیر اوږد. الیسیا د ریل پټلۍ ونیوله او وخندل کله چې بیو د هغې اوږه ونیوله.
  
  هغه وویل: "دا به کار وکړي." "موږ به دا ورځ خوندي کړو."
  
  کښتۍ هر څومره ګړندۍ وه چې کولی شي ، د ګړندي چورلکې تعقیب کړي ، دوی دواړه په عجیب ډول هغه نږدې چاودنه تعقیبوي چې لا نه وه شوې. افق تل بدلیدونکی کرښه وه، هیڅکله مستقیمه نه وه. ټیم خوله ورکړه، مبارزه وکړه، او د دوی د پوهې ژورو ته یې ورساوه. کښتۍ ناڅرګندې سیمې ته ننوتې وه، انجنونه دومره پیاوړي وو چې ژوندي ښکاري.
  
  کله چې کپتان الیسیا ته مخ شو، هغې کولی شي په افق کې یو سرپل ورېځ لیدلی وي، نه ډیر لیرې، مګر د ډریک او داهل هلیکوپتر څخه ډیر لرې. ګړندی مدافع د اوبو پر یوې لویې څپې باندې تیر کړ، د چاودنې څپې ته یې نږدې وکتل، هغه یې ووهله او مات شو، هر بولټ یې ولړزاوه چې جوړښت یې درلود. په لرې واټن کې د سپینو اوبو یوه لویه حلقه لیدل کیده، دې لید حتی د یوې ثانیې لپاره د الیسیا ساه واخیسته.
  
  مګر یوازې د یوې ثانیې لپاره.
  
  هغې تنفس وکړ، "خوځېدل،" پوهیدل چې ډریک او ډیل اوس تقریبا یقینا په دښمنو اوبو کې ټکر کوي. "حرکت، حرکت، حرکت!"
  
  
  ****
  
  
  د حادثې ځای ته رسیدو لپاره نور دیارلس دقیقې وخت ونیو. الیسیا چمتو وه، د ژوند جاکټ یې په بدن کې تړلی و او بل یې په لاس کې و. بو له نیم درجن څخه د عملې غړو سره د هغې تر څنګ و ، اوبه یې د سترګو سره سکین کولې. لومړی ملبه چې دوی وموندل د پروپیلر تیغ یوه ټوټه ټوټه وه، دویمه د بشپړ اوږدوالی سکډ وه. له دې وروسته، هغه برخې چې ډوب شوي ندي ډیری وختونه ښکاره شوي، په کلستر کې تیریږي.
  
  مګر نه ډریک او نه ډهل.
  
  الیسیا څپو ته وکتل، په روښانه لمر کې ولاړ خو په تیاره دوزخ کې ژوند کوي. که قسمت پریکړه وکړه چې دا دوه اتلان کولی شي نیویارک وژغوري او د چاودنې څخه ژوندي پاتې شي، یوازې په اتلانتیک کې ورک شي، هغه ډاډه نه وه چې هغه به یې اداره کړي. دقیقې تېرې شوې. کنډوالې تیرې شوې. هیچا یوه کلمه ونه ویل یا یو انچ هم حرکت ونه کړ. که اړتیا وي دوی به د شپې تر ماښامه پاتې شي.
  
  راډیو په پرله پسې ډول غږېده. د هیډن د پوښتنې غږ. بیا مور او سمیټ په بل لیکه کې دي. حتی کینسی خبرې وکړې. شېبې د ګډوډۍ او مخ پر ودې وحشت په ورو ورو تېرېدې. هر څومره چې دا کار روان و...
  
  بیو په خپلو ټوټو ولاړ و، د څپې غاړې ته یو څه پورته کیدل یې ولیدل. هغه ورته اشاره وکړه او پوښتنه یې وکړه. بیا الیسیا هم ولیدل، یو عجیب تور ډله ورو ورو حرکت کوي.
  
  "که دا کریکن وي،" هغې اساسا په غوسه وکړه، پرته له دې چې پوه شي چې هغې څه ویلي. "زه دلته پریږدم."
  
  کپتان کشتۍ هغه لوري ته وګرځوله، د فورمې تمرکز کې مرسته وکړه. دا څو دقیقې وخت ونیو او یو څه وخوځاوه، مګر کله چې الیسیا سترګې پټې کړې، هغې ولیدل چې دا دوه جسدونه دي، یو بل سره تړل شوي ترڅو د تیاره کیدو مخه ونیسي، او د پیلوټ پیلوټ څوکۍ سره تړل شوي. په اوبو کې د قدم وهلو او غوطه کولو تر مینځ جګړه داسې بریښي چې وروستي لوري ته تکیه کوي ، نو ایلیسیا له محافظ څخه وغوښتل چې ګړندي شي.
  
  او هغه په بورډ ټوپ کړ.
  
  په ثابته توګه لامبو وهل، هغې د ټوپ وهلو ډله ونیوله او هغه یې ډبره کړه، هڅه یې وکړه چې دا احساس کړي. د یو چا مخ وګرځید.
  
  "ډال. ته سمه ده؟ ډریک چیرته دی؟
  
  "زما کوټټیلونو ته غاړه کیږدم. د تل په څیر."
  
  لکه څنګه چې داهل په اوبو کې روان شو، دویم مخ ښکاره شو، د بل جاکټ شاته تکیه وه.
  
  "ښه، تاسو دواړه یوځای ډیر آرام یاست،" الیسیا جعلي اعتراض وکړ. "د حیرانتیا خبره نده چې تاسو د مرستې لپاره غږ نه دی کړی. ایا موږ تاسو ته لس دقیقې یا نور وخت درکړو؟
  
  د ډریک لړزونکی لاس له اوبو څخه راپورته شو. "حتی یوازې نه. داسې ښکاري چې ما د وینې نیمایي سمندر تیر کړی دی.
  
  "او زه فکر کوم چې موږ به ښکته ځو،" داهل ساه واخیستله، څو شیبې مخکې د پیلوټ څوکۍ بیرته راښکته شوه او سر یې د اوبو لاندې ورک شو.
  
  د ساحل ساتونکي کټر دومره نږدې شو لکه څنګه چې یې جرئت وکړ. "د دوی سره هرڅه سم دي؟" غږونه شول
  
  الیسیا وخندل. "د دوی سره هرڅه سم دي. بدمعاشان یواځي احمقان دي."
  
  بیا ډریک هم د اوبو لاندې وغورځید.
  
  "مم،" الیسیا هغه ته وکتل. "په حقیقت کی..."
  
  
  نهم څپرکی
  
  
  وروسته بیا، نړۍ تنظیم شوه، د هغه څه له وحشت څخه حیرانه شوه، مګر، له بده مرغه، هم ورسره عادت شو. لکه څنګه چې متحده ایالاتو په 1960 لسیزه کې توضیحات ورکړل، دا یوازې د وخت خبره وه چې ځینو ترهګرو د نړۍ په یو لوی ښار کې اټومي بم وچاودید. دوی حتی یو سند او ورته ځواب چمتو کړی - د ملي غبرګون سناریو شمیره.
  
  که د نیویارک د ناکامیو په اړه د پایلو او روښانه کولو لپاره د خلکو یو ډیر ټپي، ټپی، دردناک او شکایت کونکي ډله راټول شوي وای، دا به هیڅکله ونه منل شي. په هرصورت، دا ټیم، SPIR او څو نورو، د ولسمشر، د کورني امنیت رییس او د نیویارک ښاروال سره اړیکه ونیوله.
  
  الیسیا تل د دې په اړه شکایت کوي. "او ټول هغه څه چې ما واقعیا غوښتل د لارنس څخه تلیفون و."
  
  "فش برن؟" ډریک پوښتنه وکړه.
  
  "احمق مه کیږه. البته، جینیفر.
  
  "ایا هغه کولی شي له ما څخه غلا کړي؟"
  
  الیسیا وخندل. "د سترګو په رپ کې."
  
  "ښه، دا تل ښه ده چې پوه شئ چې تاسو د چا خوا یاست."
  
  "که تاسو وغواړئ، زه کولی شم تاسو ته د غوره کاندیدانو لیست ولیکم."
  
  ډریک خپل لاس وغځاوه، بیا هم هڅه کوي چې د هغې ښکلولو څخه روغ شي چې دوی یې شریک کړي. دا د لوی فشار یوه شیبه وروسته پیښ شو، د ژوند جشن، مګر دا په هغه کې احساسات راپارول، زاړه احساسات چې هغه فکر کاوه چې ډیر وخت مړ شوی. لکه څنګه چې شیان اوس ولاړ دي، د فکر کولو لپاره ډیری نور شیان شتون لري - د دوی په منځ کې مای او بو مشر.
  
  مګر ژوند یوازې ستاسو لپاره سست نه و، هغه فکر کاوه. که څه هم ډیری دا تمه درلوده، او غوره چانسونه اکثرا یوازې یو ځل راغلل. د دوی له لاسه ورکول معمولا د ژوند د افسوس معنی لري ، هیڅکله نه پوهیږي. له لاسه ورکړل شوی چانس هیڅکله له لاسه نه ورکول کیږي.
  
  دا غوره ده چې هڅه وکړئ او ناکام شئ تر دې چې هیڅکله هڅه مه کوئ.
  
  الیسیا د لمریز سیسټم په څیر پیچلې وه، مګر حتی هغه د تګ وړ وه. هغه د یوې شیبې لپاره خپل فکرونه بند کړل، لاهم د دې ورځې او بالاخره د تیرو څو اونیو له ټول فشار څخه په فزیکي او ذهني توګه کمزوری دی. د هغه ملګري د هغه په شاوخوا کې ناست وو، په نیویارک کې په یو غوره ایټالوي رستورانت کې د ډوډۍ څخه خوند اخلي. اجنټ مور ټوله ودانۍ د وطن په لګښت کرایه کړه، د ټیم څخه د مننې په توګه، او دننه یې بند کړل.
  
  هغه وویل: "هر څه چې پیښیږي." "زه نه غواړم چې تاسو خلک د دې مخنیوي لپاره بیړه وکړئ."
  
  ډریک د دې ستاینه وکړه.
  
  او ټیم په زړه پورې خواړه، آرامۍ فضا او د ډیر فشار وروسته اوږده وقفه ستاینه وکړه. څوکۍ ښایسته وې، کوټه ګرمه وه، او کارمندان یې د پام وړ نه وو. داهل په سپین کمیس او تور پتلون کې و، د ډریک لپاره تقریبا ناپیژندل شوی و، چې هغه یې په جنګي جامو کې لیدل کیده. مګر بیا هغه ورته جامې اغوستې وې، پتلون یې د باور وړ لیوی جینس سره بدل کړ.
  
  داهل یادونه وکړه: "دا د بانډ په څیر نه ښکاري."
  
  "زه جیمز بانډ نه یم."
  
  "بیا ډیر فکر کول پریږدئ او هڅه وکړئ هرکله چې ایلیسیا تیریږي ډیر پیچلي ښکاري. هغه لا دمخه پوهیږي چې تاسو یوازې د یارکشیر dv یاست -"
  
  "زه فکر کوم چې دا وخت دی چې تاسو رخصتۍ ته لاړ شئ، ملګري. که تاسو پریکړه نشئ کولی چې چیرته لاړ شئ، زه به خوشحاله یم چې راتلونکې اونۍ تاسو ته بلنه درکړم." خوله یې پورته کړه.
  
  "او دلته ستاسو د ژوند ژغورلو لپاره زما مننه ده."
  
  "زه دا په یاد نه لرم. او که زه دا په یاد نه لرم، نو دا هیڅکله نه و."
  
  "ډیر ورته ورته دی کله چې تاسو لوی شوي یاست."
  
  بو او می د یو بل تر څنګ ناست وو، فرانسوی له ډوډۍ څخه خوند اخلی او د خبرو پر مهال یې خبرې کولې؛ جاپانۍ ښځه د ځای څخه بهر وکتل، د دوو نړۍ تر منځ ونیول شوه. ډریک حیران شو چې هغه واقعیا څه غواړي او د هغې اصلي ځای چیرته دی. په ځینو شیبو کې هغه په هغې کې یو اور ولید چې هغه یې د هغه لپاره مبارزه کولو ته وهڅوله، په نورو کې - شک چې هغه یې مجبوره کړه چې چپ پاتې شي، په ځان کې ډوب شي. البته، دوی څلور په یوه ورځ کې هیڅ شی نه شي حل کولی، مګر هغه یو څه ولیدل چې نږدې افق ته ورېځ راوتلی و.
  
  د اټومي چاودنې سره ورته ورته چې هغه پرون شاهد و.
  
  سمیټ او لارین اوس یو وو. شاید دوی د ډریک او ایلیسیا ښکلولو لخوا هڅول شوي وي، یا شاید د دوی برش له منځه یوسي. په هرصورت، دوی د دې په اړه فکر کولو بله ورځ ضایع نه کړه. هیډن او کینیماکا سره ناست و، او ډریک حیران شو چې ایا هغه د دوی تر مینځ د واټن څخه ډیر څه لیدلي، یو څه ډیر معنی لري. دا د بل هر څه په پرتله د بدن ژبې سره ډیر څه لري، مګر هغه په هغه وخت کې په ذهني توګه ستړی شوی و او ستړیا ته یې مخه کړه.
  
  "سبا ته،" هغه خپل شیش پورته کړ، "او راتلونکې جګړې ته."
  
  څښاک وچ شوي او خواړه دوام لري. دا وروسته له هغه چې اصلي کورس وخوړل شو او ډیری یې بیرته په خپلو څوکیو کې راښکته شوي و ، په ژور خوب کې ، کینزي پریکړه وکړه چې ټولې ډلې سره خبرې وکړي.
  
  "ما سره څه ستونزه ده؟" - هغې پوښتنه وکړه. "ایا زما برخلیک واقعیا دومره ناڅرګند دی؟"
  
  هیډن بدل شو، د مشرتابه چادر یې بیا پوښلی. "ښه، زه به تاسو سره صادق یم، کوم چې زه ډاډه یم چې تاسو به یې ستاینه وکړئ. نور هیڅ شی نشته چې زه تاسو د زندان له کوټې څخه لرې وساتم ، کینسی ، مګر زه باید ووایم - زه د دې پیښیدو تصور نشم کولی.
  
  "زه کولی شم پریږدم."
  
  هیډن اعتراف وکړ: "زه نشم کولی تاسو ودروم." "او زه نه غواړم. خو هغه جنایتونه چې تاسو په منځني ختیځ کې ترسره کړي دي، "هغې په خندا وکړه، "لږترلږه ووایاست، ډیری ځواکمن خلک خپه کړي." ځینې یې امریکایان دي."
  
  "ډیری احتمال ورته نارینه او ښځینه چې ما نور توکي اخیستي."
  
  "ښه ټکی. خو مرسته یې ونه کړه".
  
  "بیا به زه ستاسو په ټیم کې شامل شم. د پاک سلیټ سره پیل کړئ. د سرو زرو ګزیل تر څنګ منډه کړه، چې نوم یې تورسټن ډهل دی. زه اوس ستا یم، هیډن، که تاسو ماته فرصت راکړئ چې خپل پور ورک کړم.
  
  د SPEAR ټیم مشر په چټکۍ سره سترګې پټې کړې کله چې د کینزي صادقانه بیان د هغې په اړه راڅرګند شو. ډریک په دوه ورځو کې د دوهم ځل لپاره په اوبو کې وخوت. "ما هیڅکله دال په اړه د غزال په توګه فکر نه کاوه. حتی نور هم -"
  
  "داسې مه وایه،" سویډن خبرداری ورکړ، یو څه شرمنده ښکاري.
  
  الیسیا اسراییلو ته په دقت سره وکتل. "زه ډاډه نه یم چې زه غواړم د دې کتیا سره کار وکړم."
  
  "هو، زه به تاسو سره ښه یم، میلس. خپل ځان په پښو کې وساتئ. زه کولی شم تاسو ته دا در زده کړم چې څنګه داسې ګولۍ وغورځوئ چې واقعیا درد کوي.
  
  "زه هم باید د اوس لپاره ستاسو سره پاتې شم ،" بو وویل. "په باد کې د ټیلر ویب او ټمب رایډر سره، بل هیڅ ځای نشته چې زه یې وموم."
  
  "مننه،" ډریک په ژړا شو. "موږ به په دې اړه فکر وکړو او تاسو ته به یو لنډ ځواب لیک واستوو."
  
  هیډن ورته وویل: "ښه خلک تل په دې ټیم کې ښه راغلاست دي." "تر هغه چې دوی زموږ د پاتې نورو سره ښه لوبه کوي. زه ډاډه یم چې بیو به یو لوی اضافه وي.
  
  "ښه، زه د یو چا لپاره پوهیږم چې هغه لویه ګټه لري،" الیسیا په فکر سره وویل. "که څه هم زه ډاډه نه یم چې دا به د ټیم سره ښه لوبه وکړي."
  
  ځینې وخندل، ځینې یې ونه کړل. شپه تیره شوه او ورکه شوه ، او بیا هم هغه سرتیري چې نیویارک یې وژغوره په ښه ملګري او د ښو کیسو په مینځ کې خپګان و. ښار پخپله د دوی سره ولمانځل، که څه هم د هغې ډیری اوسیدونکي هیڅکله نه پوهیدل چې ولې. د کارنیوال احساس په هوا کې تیر شو. په تیاره کې او بیا د لمر لویدو سره، ژوند دوام درلود.
  
  لکه څنګه چې نوې ورځ راڅرګنده شوه، ټیم خپلې جلا لارې ته لاړ، بیرته خپلو هوټل خونو ته راستانه شول او په ماسپښین کې د لیدلو موافقه وکړه.
  
  "بل ځل جنګ ته چمتو یاست؟" ډال ډریک ته ژامه ورکړه کله چې دوی تازه، نوي سهار ته ولاړل.
  
  "ستاسو تر څنګ؟" ډریک د سویډن د مسخره کولو په اړه فکر وکړ او بیا یې هغه څه یاد کړل چې دوی یې تیر کړي وو. نه یوازې نن، بلکې له هغې ورځې راهیسې چې دوی سره ولیدل.
  
  "تل،" هغه وویل.
  
  
  پای
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ډیویډ لیډبیټر
  د اوډین هډوکي
  
  
  وقف
  
  
  زه غواړم دا کتاب خپلې لور ته وقف کړم،
  
  کیرا
  
  د ساتلو ژمنه کوي
  
  او نور ډیر میلونه مخکې ...
  
  او هر هغه چا ته چې زما په لیکنه کې یې زما ملاتړ کړی وي.
  
  
  برخه 1
  ما هیڅکله نه غوښتل چې جګړه پیل کړم ...
  
  
  یو
  
  
  
  یارک، انګلستان
  
  
  تیاره وچه شوه.
  
  "دا دی". میټ ډریک د لید لیدونکي ته وکتل او هڅه یې وکړه چې ننداره له پامه غورځوي او عکس یې ترلاسه کړي ځکه چې د بهرنۍ جامې اغوستې ماډل د هغه په لور د کیټ واک ته ځي.
  
  آسانه نده. مګر هغه یو مسلکي و، یا لږترلږه هغه هڅه وکړه چې وي. هیچا هیڅکله نه دي ویلي چې د SAS سرتیري څخه ملکي ته لیږد به اسانه وي، او هغه د تیرو اوو کلونو لپاره مبارزه کړې وه، مګر عکس داسې بریښي چې د هغه په مینځ کې سم کار کوي.
  
  په ځانګړې توګه نن شپه. لومړی ماډل یو څه په غرور سره وخندل او وخندل، او بیا په اسانۍ سره د موسیقۍ او خوشالۍ غږ ته لاړ. ډریک د کیمرې کلیک کولو ته دوام ورکړ کله چې بین ، د هغه شل کلن اوسیدونکی په غوږ کې چیغې پیل کړې.
  
  "برنامه وايي چې دا ملا یانکوویچ وه. زه فکر کوم چې ما د هغې په اړه اوریدلی دی! زه حواله کوم: 'چیک ډیزاینر ماډل فرییا'. واه، دا د برجټ هال دی؟ دا ستونزمنه ده چې د دې ټولو وائکینګ ګیر لاندې ووایاست.
  
  ډریک دا تبصره له پامه غورځوله او خپلې لوبې ته یې دوام ورکړ، یو څه ځکه چې هغه ډاډه نه و چې د هغه ځوان ملګری د هغه تار راښکته کوي، نو د خبرو کولو لپاره. هغه د پیشو د تګ او په ګڼه ګوڼه کې د رڼا خپریدونکي لوبې روښانه انځورونه اخیستي. موډلونه د وائکینګ جامو کې اغوستل شوي و، د تورو او ډالونو، هیلمټونو او سینګونو سره بشپړ شوي - د نړۍ د نامتو ډیزاینر ابیل فری لخوا ډیزاین شوي ریٹرو جامې، چې د ماښام په ویاړ یې د سکینډینیوینیا جنګ سوټ سره د نوي فصل فیشن بشپړ کړ.
  
  ډریک خپل پام د پیشو واک سر او د نن ورځې لمانځنې هدف ته واړوه - په دې وروستیو کې کشف شوي اثار چې په زړه پورې ډول د "اوډین شیلډ" نومول شوی. نوی کشف شوی ډال، چې په ټوله نړۍ کې یې پراخه ستاینه ترلاسه کړې، لا دمخه د نورس په افسانه کې د ترټولو لوی موندنې په توګه ستایل شوی او په حقیقت کې د وایکینګ تاریخ له پیل څخه ډیر وخت نیسي.
  
  عجیبه، کارپوهانو وویل.
  
  هغه اسرار چې تعقیب شو خورا لوی او زړه راښکونکی و او د ټولې نړۍ پام یې ځانته راجلب کړ. د شیلډ ارزښت یوازې هغه وخت لوړ شو کله چې ساینس پوهان د عامه سرکس سره یوځای شول وروسته له دې چې د هغې په جوړښت کې غیر محرم عنصر کشف شو.
  
  نرډز د خپل پنځلس دقیقو شهرت لپاره وږی و، د هغه د شخصیت سپیڅلی اړخ یې څرګند کړ. هغه یې وغورځاوه. مهمه نده چې هغه څومره جګړه وکړه، هغه غرور چې د هغه د کونډې کیدو په وخت کې د هغه برخه وه، د زهرجن ګلاب په څیر غوړیدل کله چې هغه خپل ساتونکي پریږدي.
  
  بین د ډریک لاس ته کش کړ، په ناڅاپي ډول یې خپل هنري جوړښت د بشپړې سپوږمۍ په شاټ بدل کړ.
  
  "اواز". هغه وخندل. "بخښنه غواړم، میټ. دا ډیر خوندور دی. د میوزیک سربیره ... دا خندا ده. دوی کولی شي زما بانډ د څو سوه پونډو لپاره وګماري. ایا تاسو باور لرئ چې یارک وکولی شو خپل لاسونه د دې په څیر په زړه پوري شی ترلاسه کړي؟"
  
  ډریک خپله کیمره په هوا کې وغورځوله. "په رښتیا؟ نه." هغه د یارک ښار شورا د دوی د فاسدو نظریاتو سره پیژني. راتلونکی په تیرو کې دی، نو دوی وايي. "مګر وګورئ، یارک ستاسو د کور مالک ته د سپتمبر په شپه د اسمان نه د ماډلونو عکس اخیستلو لپاره یو څو پیسې ورکوي. او ستاسو ډله خندا ده. نو سړه شه."
  
  بین سترګې پټې کړې. "خندا؟ د خوب دیوال حتی اوس هم په ډیری وړاندیزونو غور کوي، زما ملګري.
  
  "یوازې هڅه کول په ښه ماډلونو تمرکز وکړئ." ډریک په حقیقت کې په شیلډ متمرکز و، د پیشو د تګ د څراغونو لخوا روښانه شوی. دا د دوو حلقو څخه جوړه وه، دننه یې د هغه څه سره پوښل شوې وه چې د پخوانیو حیواناتو انځورونو په څیر ښکاري، او بهرنۍ یې د څارویو سمبولونو مخلوط وه.
  
  ډیر صوفیانه، هغه فکر کاوه. د درملنې میوو او مغز لرونکو لپاره عالي.
  
  "ښکلی،" هغه په څنګه چیغه کړه لکه څنګه چې یو ماډل تیریږي ، او هغه په ډیجیټل فلم کې د ځوانۍ او عمر توپیر په ګوته کړ.
  
  د بلی چلول په چټکۍ سره د یارک د مشهور جورویک مرکز - د وائکینګ تاریخي میوزیم - سره نږدې نصب شو وروسته له هغه چې د سویډن ملي لرغونو آثارو میوزیم د سپټمبر په پیل کې لنډ پور ورکړ. د پیښې اهمیت په چټکۍ سره وده وکړه کله چې سوپر سټار ډیزاینر ابیل فری د نندارتون د پرانیستلو لمانځلو لپاره د پیشو چلولو پیښې سپانسر کولو وړاندیز وکړ.
  
  بل ماډل د یوې پیشو په څرګندولو سره لنډمهاله ټایلونه ګړندي کړل چې د شپې کریم کریم په لټه کې و. ای احمقه، خپګان بیا راپورته شوی دی. دا د هغه ستوري عجیب تمثیل و چې ټاکل شوې وه په راتلونکي ریالیټ تلویزیون "مشهور" برنامه کې راښکاره شي او په ټویټر او فیسبوک کې د یو ملیون بیر څښلو ، لس ورځې سګرټ څښونکي احمقانو لخوا ټویټ شي.
  
  ډریک سترګې پټې کړې. هغه لا تر اوسه د چا لور وه ...
  
  د سپوږمکۍ څراغونه د شپې په آسمان کې راوتلي او څرخیدل. روښانه ر lightا له پلورنځي څخه تر پلورنځي پورې منعکس کوي ، هغه څه چې کوچني هنري اورا ډریک یې رامینځته کولو لپاره رامینځته کړی ویجاړوي. د کاسکاډا ګډوډي نڅا میوزیک د هغه په غوږونو برید وکړ. رب، هغه فکر وکړ. په بوسنیا کې احساسات د دې په پرتله اسانه وو.
  
  ګڼه ګوڼه زیاته شوه. د هغه د کار سره سره، هغه یوه شیبه ونیوله چې د هغه شاوخوا مخونو ته وګوري. جوړې او کورنۍ. مستقیم او همجنسي ډیزاینران هیله لري چې د دوی د بت یو نظر وګوري. خلک په زړه پورې جامو کې، د کارنیوال فضا ته اضافه کوي. هغه وخندل. په اقرار سره، په دې ورځو کې د ساتیرۍ غوښتنه کمه شوې وه - د اردو جنګي چمتووالی تیر شوی و - مګر هغه لاهم ځینې زاړه احساسات احساس کړل. په ګډوډ احساس کې ، دوی ځواک ترلاسه کړی و ځکه چې د هغه میرمن الیسن دوه کاله دمخه د هغه له پریښودو وروسته مړ شوی و ، په غوسه ، زړه مات شوی و او اعلان یې وکړ چې ممکن هغه SAS پریږدي ، مګر SAS به هیڅکله هغه پریږدي. دا هم څه معنی لري؟
  
  وخت په سختۍ سره درد ته لاس اچولی.
  
  هغې ولې ټکر وکړ؟ ایا دا په سړک کې خراب انعکاس و؟ ناسم قضاوت؟ د هغې په سترګو کې اوښکې؟ قصداً؟ یو ځواب چې د تل لپاره به یې له لاسه ورکړي؛ یو وحشتناک حقیقت هغه به هیڅکله نه پوهیږي.
  
  یو لرغونی اړتیا ډریک بیرته اوسني ته راوړی. د هغه د اردو د ورځو څخه یو څه په یاد ول - یو لرې ټک ټک، ډیر هیر شوی ... اوس زاړه یادونه ... ټکه ....
  
  ډریک فوګ لرې کړ او د پیشو واک شو باندې یې تمرکز وکړ. دوه ماډلونو د اوډین د پوښ لاندې جعلي جګړه ترسره کړه: هیڅ په زړه پوري نه ، یوازې تبلیغاتي توکي. خلکو خوښي وکړه، د تلویزیون کیمرې ودریدلې، او ډریک د درویش په څیر کلیک وکړ.
  
  او بیا یې خندل. کمره یې ښکته کړه. د هغه د سرتيري ذهن، سست خو خراب شوی نه و، هغه لرې ټټک يې نيولی، يو ځل بيا ټک وکړ، او حيران شو چې ولې د پوځ دوه چورلکې د پېښې ځای ته نږدې شوې دي.
  
  "بین،" هغه په احتیاط سره وویل، یوازینۍ پوښتنه یې وکړه چې ذهن ته راغله، "ستاسو د څیړنې په جریان کې، تاسو نن شپه د کوم ناڅاپي میلمنو په اړه اوریدلي؟"
  
  "وا. ما فکر نه کاوه چې تاسو پام کوئ. ښه ، دوی ټویټ کاوه چې کیټ ماس ممکن څرګند شي.
  
  "کیټ ماس؟"
  
  دوه چورلکې، یو غږ چې روزل شوی غوږ کولی شي په سمه توګه وپیژني. او نه یوازې چورلکې. دا د اپاچي برید چورلکې وې.
  
  بیا ټول دوزخ مات شو.
  
  چورلکې د سر په سر الوتلې، یوه دایره یې جوړه کړه او په یووالي کې یې حرکت پیل کړ. خلکو په لیوالتیا سره خوشحاله کړه، د یو څه ځانګړي په تمه. ټولې سترګې او کمرې د شپې اسمان ته واړولې.
  
  بین چیغې کړې، "واه ..." مګر بیا د هغه د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. د هغه مور او پلار په دوامداره توګه زنګ وواهه، او هغه، د کورنۍ سړی چې د سرو زرو زړه لري، تل ځواب ورکړ.
  
  ډریک د کورنۍ لنډې وقفې لپاره کارول کیږي. هغه په دقت سره د هلیکوپتر موقعیتونه، په بشپړه توګه بار شوي میزایل خلیجونه، د 30mm زنځیر ټوپک چې په ښکاره ډول د الوتکې د مخکینۍ فوسیل لاندې موقعیت لري معاینه کړه، او وضعیت یې و ارزاوه. خندا...
  
  د بشپړ ګډوډۍ احتمال. د لیواله خلکو ډله په یوه کوچني مربع کې ډکه شوې وه چې د دوکانونو شاوخوا شاوخوا درې تنګ لارې لري. بین او هغه یوازې یو انتخاب درلود که چیرې ... کله چې ... ټکان پیل شو.
  
  د پیشو تګ لپاره مستقیم سر.
  
  د خبرتیا پرته، په لسګونو رسۍ د دویمې چورلکې څخه تیرې شوې، کوم چې ډریک اوس پوهیدلي چې باید د اپاچي هایبرډ وي: یو ماشین چې د ډیری عملې غړو ځای په ځای کولو لپاره بدل شوی.
  
  نقاب پوش سړي له لړزېدلو قطارونو راښکته شول، د پیشو د چال شاته ورک شول. ډریک ولیدل چې ټوپکونه د دوی په سینه تړل شوي وو ځکه چې د خلکو په منځ کې یوه محتاطه چوپتیا خپره شوه. وروستي غږونه د ماشومانو غږونه وو چې پوښتنه یې وکړه چې ولې، مګر ډیر ژر دوی هم مړه شول.
  
  مخکښ اپاچي بیا په یوه خالي مجلې کې د دوزخ توغندي وتوغول. د ټوخی غږ و، لکه د یو ملیون ګیلن بخار څخه د تیښتې په څیر، بیا د دوو ډیناسورونو د ناستې په څیر چیغې. اور، شیشې او د خښتو ټوټې په ټوله سیمه کې پراخې خپرې شوې.
  
  بین په حیرانتیا سره خپل ګرځنده تلیفون وغورځاوه او وروسته یې منډه کړه. ډریک دا چیغې واورېدې لکه د سمندري څپې په څیر راپورته کیږي او احساس یې وکړ چې د خلکو جبلت د خلکو په لاس کې دی. پرته له دې چې د یوې ثانیې لپاره فکر وکړي، هغه بین ونیوه او هغه یې په ریلنګ کې وغورځاوه، بیا یې په ځان باندې ټوپ کړ. دوی د پیشو د لارې څنګ ته ښکته شول.
  
  د اپاچي زنځیر ټوپک غږ راپورته شو ، ژور او وژونکی ، ډزې یې په خلکو الوتلې مګر لاهم د خالص ویره لامل کیږي.
  
  "بین! زما سره نږدې اوسه." ډریک د پیشو ټریک لاندې شاوخوا منډې وهلې. ډیری ماډلونه د مرستې لپاره تکیه کوي. ډریک خپلو پښو ته پورته شو او بیرته یې د خلکو په ویره کې د وتلو په لور روان خلکو ته وکتل. په لسګونو خلک د کیټ واک ته ورسیدل، د ماډلونو او کارمندانو لخوا یې مرسته وکړه. ډارونکي چیغې هوا سوري کړه، د ویره خپریدو لامل شو. اور تیاره روښانه کړه، او د چورلکو روټرونو سخت غږ ډیری شور ډوب کړ.
  
  د زنځير ټوپک یو ځل بیا غږ شو، په هوا کې یې درنې لیډونه د یو ناڅاپه غږ سره ولیږل چې هیڅ ملکي وګړي یې هیڅکله هم نه اوري.
  
  ډریک مخ شو. ماډلونه د هغه تر شا ودرېدل. د اوډین ډال د هغه په وړاندې و. د یو حوصلې اطاعت، هغه په هغه وخت کې د یو څو عکسونو اخیستل په خطر کې واچول کله چې په بلټ پروف جاکټونو کې سرتیري د پردې تر شا څرګند شول. د ډریک لومړۍ اندیښنه دا وه چې ځان د بین ، ماډلونو او سرتیرو تر مینځ ځای په ځای کړي ، مګر هغه کلک پاتې شو ، خپل لید لید محدود کړ ....
  
  په بل لاس یې خپل ځوان کرایه کوونکی نور هم لرې کړ.
  
  "هې!"
  
  یو عسکر هغه ته وکتل او خپل ماشیني ټوپک یې په ګواښ سره وخوځاوه. ډریک د کفر احساس مات کړ. دا ډول شی په یارک کې، پدې نړۍ کې ندی پیښ شوی. یارک د سیلانیانو، د آیس کریم مینه والو او امریکایی ورځی سفر کونکو کور و. دا یو زمری و چې هیڅکله یې د ژړا اجازه نه درلوده، حتی کله چې روم واکمن و. مګر دا خوندي و، او دا هوښیار و. دا هغه ځای و چې ډریک په لومړي ځای کې د زیان SAS څخه تیښته غوره کړه.
  
  زما د میرمنې سره وي. د مخنیوي لپاره ... خندا!
  
  عسکر ناڅاپه د هغه په مخ کې ښکاره شو. "دا ماته راکړه!" هغه په جرمني ژبه غږ وکړ. "دا ماته راکړه!"
  
  عسکر کمرې ته ورغی. ډریک په خپل لاس ووهله او خپل ماشین ټوپک یې وخوځاوه. د سرتیري مخ په حیرانتیا سره روښانه شو. ډریک په خاموشۍ سره کیمره بین ته په داسې حرکت کې وسپارله چې د نیویارک مشر ویټر به یې ویاړ کړي. ما واورېدل چې هغه په تېز سرعت وتښتېده.
  
  ډریک د ماشین ټوپک په فرش کې په نښه کړ کله چې درې نور سرتیري د هغه په لور روان وو.
  
  "تاسو!" یو عسکر خپله وسله پورته کړه. ډریک خپلې سترګې نیمې وتړلې، مګر بیا یې د ژړا ژړا واورېده.
  
  "انتظار شه! لږ تاوان، احمق. ایا تاسو واقعیا غواړئ په ملي تلویزیون کې یو څوک په سړه وینه ډزې وکړئ؟
  
  نوي عسکر ډریک ته سر وخوځاوه. "ما ته کیمره راکړه." د هغه په آلماني تلفظ کې د سست پوزې کیفیت و.
  
  ډریک د B پلان په اړه فکر وکړ او اجازه راکړئ چې ټوپک په فرش کې ودریږي. "زه دوی نه لرم".
  
  قوماندان خپلو ماتحتانو ته سر وښوراوه. "هغه وګورئ."
  
  "هلته بل څوک وو ..." لومړي سرتېری خپل ټوپک پورته کړ، په مغشوش ښکاري. "هغه ... هغه لاړ."
  
  قوماندان د ډریک مخ ته سم ګام پورته کړ. "بد اقدام."
  
  بیرل یې د تندی په وړاندې کیښود. د هغه لید له قهرجنو المانیانو او د الوتونکو توپکو څخه ډک و. "هغه وګورئ!"
  
  په داسې حال کې چې دوی هغه لټوي، هغه د اوډین شیلډ منظم غلا ولیدله چې د یو نوي راغلی ماسک لرونکي سړي په مشرۍ چې سپینې جامې یې اغوستي وې. هغه په یو څه څرګند ډول خپل لاس وګرځاوه او خپل سر یې وخوړ، مګر هیڅ یې ونه ویل. یوځل چې شیلډ په خوندي ډول پټ شو ، سړي د ډریک په لور کې راډیو وڅنډله ، په څرګنده توګه د قوماندان پام ځانته راجلبوي.
  
  قوماندان خپله رادیو غوږ ته واچوله، خو ډریک له هغه سپین ږیري سترګې نه پټې کړې.
  
  "پاریس ته،" سړي یوازې د خپلو شونډو سره وویل. "سبا شپږ بجې."
  
  د SAS روزنه، ډریک منعکس، لاهم ګټور و.
  
  قومندان وویل: هو. یوځل بیا هغه ځان د ډریک په مخ کې وموند ، د هغه کریډیټ کارتونه او د عکس اخیستونکي پیژندنه یې وهله. "خوشبخته نټ کریکر،" هغه په سستۍ سره وخندل. "مالدار وايي چې زیانونه لږ دي، له همدې امله تاسو ژوندي یاست. "مګر،" هغه د ډریک بټوه وڅنډله، "موږ ستاسو پته لرو، او که تاسو لوبیا توی کړئ،" هغه زیاته کړه، د قطبي ریچھ د سکروټوم په پرتله سړه موسکا روښانه کړه، "ستونزه به تاسو ومومي."
  
  
  دوه
  
  
  
  یارک، انګلستان
  
  
  وروسته، په کور کې، ډریک د بین سره د ډیکاف فلټر کافي درملنه وکړه او د شپې د پیښو پوښښ لیدلو لپاره یې ورسره یوځای شو.
  
  د اوډین شیلډ غلا شوی و ځکه چې د یارک ښار په ساده ډول د داسې وحشي برید لپاره چمتو نه و. اصلي معجزه دا وه چې هیڅوک مړ نه شو. سوځیدلې چورلکې میلونه لرې وموندل شوې، پریښودل شوې چیرې چې درې لویې لارې سره یو ځای شوي، د دوی اشغالګر ډیر وخت تیر شوي.
  
  "د فری ننداره خرابه کړه،" بین نیم په جدي توګه وویل. "موډلونه لا دمخه بسته شوي او تللي دي."
  
  "لمر، ما هم بستر بدل کړ. ښه، زه ډاډه یم چې فری، پراډا او ګوچي به ژوندي پاتې شي."
  
  "د خوب دیوال به د دې ټولو له لارې لوبې وکړي."
  
  "تایتانیک په کورنۍ فلم کې بیا پیل شو؟"
  
  "دا ماته یادونه کوي - دوی زما پلار په مینځ کې پرې کړ."
  
  ډریک خپله پیاله ډکه کړه. "اندیښنه مه کوه. هغه به په شاوخوا درې دقیقو کې بیرته زنګ ووهي.
  
  "ایا تاسو زما سره ټوکې کوئ، کریسټی؟"
  
  ډریک خپل سر وخوځاوه او وخندل. "نه. تاسو د پوهیدو لپاره ډیر ځوان یاست."
  
  بین شاوخوا نهه میاشتې د ډریک سره ژوند کاوه. یوازې په څو میاشتو کې، دوی د اجنبیانو څخه ښه ملګري ته لاړل. ډریک د عکس اخیستنې په اړه د خپلې پوهې په بدل کې د بین کرایه سبسایډ کړه - ځوان د فراغت په لاره کې و - او بین د هرڅه په شریکولو کې مرسته وکړه. هغه یو ډول سړی و چې خپل احساسات یې پټ نه کړل، شاید د بې ګناهۍ نښه وي، مګر هم د ستاینې وړ.
  
  بین خپله پیاله ښکته کړه. "ښه شپه، ملګري. زه فکر کوم چې زه به خپلې خور ته زنګ ووهم."
  
  "شپه".
  
  دروازه وتړل شوه او ډریک د یوې شیبې لپاره اسکای نیوز ته په خالي سترګو وکتل. کله چې د اوډین ډال عکس څرګند شو، هغه بیرته اوسنی حالت ته راستون شو.
  
  هغه کمره چې روزي یې ورته ورکړې وه، میموري کارډ یې په جیب کې واچاوه، اراده یې وکړه چې سبا عکسونه وګورو، بیا یې د ځیګر کمپیوټر ته مخه کړه. خپل فکر بدل کړ، هغه ودرېد چې دروازې او کړکۍ دوه ځله وګوري. دا کور ډیر کلونه دمخه خوندي شوی و کله چې هغه لاهم په اردو کې دنده ترسره کوله. هغه دا خوښول چې د هر انسان په بنسټیزو نیکونو باور وکړي، مګر جګړې تاسو ته یو شی زده کړ - هیڅکله په هیڅ شی ړوند باور مه کوئ. تل یو پلان او د بیک اپ اختیار ولرئ - پلان B.
  
  اوه کاله تېر شول، اوس پوه شو چې د سرتېري ذهنیت به یې هېڅکله نه پرېږدي.
  
  هغه د اوډین او شیلډ آف اوډین ګوګل ګوګل ولګاوه، له کوره بهر، باد راپورته شو، په غوږونو کې ګړندی روان شو او د پانګونې بانکدار په څیر چیغې وهلې، هغه ژر پوه شو چې شیلډ یو لوی خبر دی. د لرغون پېژندنې یوه لویه موندنه، چې د آیسلنډ په تاریخ کې تر ټولو لویه ده، د انډیانا جونز ځینې ډولونه د یخ د لرغونې سیند د سپړلو لپاره له ماتې سره مخ شول، څو ورځې وروسته، دوی شیلډ کیندل، مګر بیا د آیسلینډ ترټولو لوی آتش فشانونو څخه یو یې په اوریدو پیل وکړ. اکتشاف باید ودرول شي.
  
  ورته آتش فشان، ډریک میوز، چې په دې وروستیو کې یې په ټوله اروپا کې د خښتو ورېځ لیږلی و، د هوا ترافیک او د خلکو رخصتۍ یې ګډوډې کړې.
  
  ډریک خپل قهوه وڅښله او د باد غږ یې واورېد. د منټل ساعت نیمه شپه ولګېده. د انټرنیټ لخوا چمتو شوي پراخه معلوماتو ته یو نظر ورته وویل چې بین به د هغه په پرتله ډیر احساس وکړي. بین د هر زده کونکي په څیر و - د ټیکنالوژۍ سره سم په چټکۍ سره د هغه ګډوډۍ د پوهیدو وړ و. هغه ولوستل چې د اوډین ډال د ډیرو پیچلو ډیزاینونو سره سینګار شوی و، چې ټول یې د حجرو متخصصینو لخوا مطالعه شوي، او دا چې J.R.R. تولکین د خپل ځنځير جادوګر ګندالف پر اوډین ولاړ.
  
  تصادفي توکي. سمبولونه یا هیروګلیفونه چې د ډال څخه بهر محاصره شوي د Odin's لعنت لرغونی بڼه ګڼل کیږي:
  
  
  جنت او دوزخ موقتي جهالت دي،
  
  دا ابدي روح دی چې د حق یا غلط په لور تکیه کوي.
  
  
  د لعنت تشریح کولو لپاره هیڅ سکریپټ نه و، مګر هرڅوک بیا هم د هغې په صداقت باور درلود. لږترلږه دا وائکینګز ته منسوب شوی، او نه اوډین.
  
  ډریک بیرته په خپله څوکۍ ناست و او د شپې پیښو ته یې وتښتاوه.
  
  یو شی ورته غږ کړ، خو په عین وخت کې یې فکر وکړ. په سپینه خوله سړی وویل: "پاریس ته، سبا په شپږو بجو." که ډریک دې لارې ته لاړ شي، هغه کولی شي د بین ژوند له خطر سره مخامخ کړي، نه د خپل ځان یادونه.
  
  یو ملکي وګړی به په دې اړه سترګې پټې کړي. سرتېری به د دې دلیل وو چې دوی لا دمخه ګواښل شوي وو، دا چې د دوی ژوند لا دمخه په خطر کې و، او دا چې کوم معلومات ښه معلومات وو.
  
  هغه ګوګل وکړ: یو + پاریس.
  
  یو زړور ننوتل د هغه سترګې ونیولې.
  
  د اوډین آس، سلیپینیر، په لوور کې نندارې ته وړاندې شو.
  
  د اوډین اسونه؟ ډریک د خپل سر شاته څنډه وهله. د خدای لپاره، دا سړی د ځینو مادي شیانو ادعا کوله. ډریک د لوور کور پاڼه پرانیستله. داسې بریښي چې د افسانوي آس اوډین مجسمه څو کاله دمخه د ناروې په غرونو کې وموندل شوه. نورې کیسې تعقیب شوې. ډریک ژر تر ژره د اوډین په اړه د ډیری کیسو لخوا دومره لرې شو چې هغه تقریبا هیر کړی و چې هغه واقعیا د وایکنګ خدای و ، یوازې یو افسانه.
  
  لوور؟ ډریک دا وژړل. هغه خپل قهوه پای ته ورسوله، د ستړیا احساس یې وکړ، او د کمپیوټر څخه لیرې شو.
  
  بله شیبه هغه لا دمخه ویده وه.
  
  
  ****
  
  
  هغه د چونګښې د چنګک په غږ له خوبه پاڅېد. د هغه کوچنۍ مرستیا. دښمن ممکن د الارم یا د سپي د ظاهري په تمه و، مګر هغه به هیڅکله شک ونه کړي چې کوچني شین زیور د ویلي بن تر څنګ ولاړ دی، او ډریک د سپک خوب کولو لپاره روزل شوی و.
  
  هغه د کمپیوټر په میز کې د سر په لاسونو کې ویده شو. اوس هغه سمدستي له خوبه راویښ شو او تیاره دهلیز ته ولوید. شاته دروازه ټک شوه. شیشه مات شوه. یوازې څو ثانیې تېرې شوې وې چې د چونګښې چغې وهلې.
  
  دوی دننه وو.
  
  ډریک د سترګو له سطحې څخه ښکته وخوځاوه او دوه سړي یې ولیدل چې د ماشین ټوپکونه یې په مهارت سره نیولي وو، مګر یو څه ټیټ. د دوی حرکتونه پاک وو، مګر ښایسته نه وو.
  
  هیڅ ستونزه.
  
  ډریک په سیوري کې انتظار کاوه، په دې هیله چې هغه پخوانی سرتیری به هغه نه پریږدي.
  
  دوه کسان ننوتل، پرمختللې ډله. دا وښودله چې یو څوک پوهیږي چې دوی څه کوي. د دې وضعیت لپاره د ډریک بشپړ ستراتیژي کلونه مخکې پلان شوې وه، کله چې د سرتیري ذهنیت لاهم پیاوړی او تجربه لرونکی و، او هغه هیڅکله د بدلون لپاره نه و. اوس د هغه په ذهن کې بیا ځای په ځای شوی و. کله چې د لومړي سرتيري خوله د پخلنځي څخه راووتله، ډریک هغه ونیوله، هغه یې د هغه په لور وخوځاوه، بیا یې بیرته وګرځاوه. په ورته وخت کې، هغه د خپل مخالف لوري ته حرکت وکړ او شاوخوا یې وګرځاوه، په اغیزمنه توګه یې ټوپک واخیست او د سړي شاته یې پای ته ورساوه.
  
  دوهم سرتیری حیران شو. دا ټول هغه و چې واخیستل. ډریک پرته له دې چې د یو ملیس ثانیې وقفې څخه ډزې وکړي، بیا مخ شو او لومړی سرتیری یې مخکې له دې چې دویم یې په ګونډو شي ډزې وکړې.
  
  منډه کړه! هغه فکر وکړ. سرعت اوس هر څه وو.
  
  هغه د زینو په لور منډه کړه، د بین نوم یې چیغه کړه، بیا یې په اوږه د ماشین ټوپک ډزې وکړې. هغه ځمکې ته ورسید، بیا یې چیغې وکړې، بیا د بن دروازې ته ورغی. دا ټوټه ټوټه شوه. بین په خپل باکسر شارټس کې ولاړ و ، ګرځنده تلیفون یې په لاس کې و ، ریښتینی وحشت یې په مخ لیکل شوی و.
  
  "اندیښنه مه کوئ،" ډریک وخندل. "په ما باور و کړه. دا زما بل کار دی."
  
  د هغه کریډیټ ته ، بین پوښتنې ونه کړې. ډریک په خپل ټول ځواک سره متمرکز شو. هغه د کور اصلي اټیک هچ غیر فعال کړ او بیا یې په هغه خونه کې دوهم نصب کړ. وروسته يې د خوب کوټې دروازه ټينګه کړه. دا به د یو ټاکل شوي دښمن مخه ونه نیسي، مګر دا به یقینا هغه ورو کړي.
  
  دا ټول د پلان برخه ده.
  
  هغه دروازه وتړله، ډاډ ترلاسه کړ چې جوړ شوي لرګي د تقویه شوي چوکاټ سره خوندي شوي، بیا یې زینه په اتاق کې ښکته کړه. بین لومړی ډزې وکړې ، دوهم وروسته ډریک. د لوحې ځای لوی او غالۍ وه. بین یوازې هلته ولاړ و، د هغه خوله چپه شوه. لوی دودیز کتابچه د ختیځ - لویدیز دیوال ځای ډک کړ، د CDs او پخوانیو کیسټونو څخه ډک.
  
  "ایا دا ټول ستاسو دي، میټ؟"
  
  ډریک ځواب ورنکړ. هغه د بکسونو یوې ډډې ته لاړ چې یوه دروازه یې دومره لوړه پټه کړې وه چې له لارې یې تیریږي. یوه دروازه چې د چت په لور روانه وه.
  
  ډریک بکس په غالۍ بدل کړ. په بشپړ ډول بسته شوی کڅوړه، چې هغه په اوږو کې خوندي کړې وه، ښکته شوه.
  
  "جامه؟" بین په ژړا شو.
  
  کڅوړه یې راښکته کړه. "ما دوی ترلاسه کړل."
  
  کله چې بین خالي وکتل ، ډریک پوه شو چې هغه څومره ویره لري. هغه پوه شو چې هغه په اسانۍ سره د SAS سړي ته راستون شو. "جامه. ګرځنده تلیفونونه. پیسې. پاسپورټونه. I-pad. پیژندنه ".
  
  د ټوپک یادونه یې ونه کړه. ګولۍ. چاقو...
  
  "دا څوک کوي، میټ؟"
  
  له لاندې څخه یوه حادثه وه. د دوی نامعلوم دښمن د بین د خوب خونه دروازه ټکوي ، شاید اوس پوه شي چې دوی ډریک کم ارزوي.
  
  "دا د تګ وخت دی".
  
  بین پرته له کوم بیان څخه مخ شو او د بادونو په شپه کې تیر شو. ډریک کبوتر د هغه په وروسته او د سی ډی او ټیپونو سره تړل شوي دیوالونو ته یو وروستی نظر وخوت، دروازه یې وویشتله.
  
  هغه د خلکو پام ځانته اړولو پرته چت په ښه توګه تنظیم کړ. د نوي ګټر د نصبولو په پلمه، هغه د درې فوټ پراخې لارې نصب کړ چې د هغه د چت ټول اوږدوالی یې درلود. ستونزه به د هغه د ګاونډي لوري ته وي.
  
  باد دوی ته په بې صبره ګوتو سره ځړول کله چې دوی له ناڅرګند چت څخه تیریدل. بین په دقت سره روان شو، پښې یې په کانکریټي ټایلونو کې غورځیدلې او لړزیدلې. ډریک خپل لاس په ټینګه نیولی و، هیله یې درلوده چې د هغه د بوټانو موندلو وخت ولري.
  
  بیا د باد یوه قوي څاڅکي په چمني کې چیغې وهلې، د بین مربع په مخ یې ووهله او هغه یې په څنډه کې واستاوه. ډریک په زور سره لیرې شو، د درد چیغې یې واورېدې، مګر د هغه لاس یې خلاص نه کړ. یوه ثانیه وروسته هغه په خپل ملګري باندې تکیه وکړه.
  
  "لرې نه،" هغه په ژړا شو. "نږدې هلته، ملګري."
  
  ډریک کولی شي ولیدل چې بین ویره لري. د هغه سترګې د اطاق د دروازې او د چت د څنډې تر منځ، بیا باغ ته او شاته. ویره د هغه ځانګړتیاو ته زیان رسوي. تنفس یې چټک شو؛ دوی به هیڅکله دا په دې کچه نه وي کړي.
  
  ډریک د دروازې په لور یو نظر غلا کړ، خپل جرئت یې راټول کړ او بیرته یې شاته وګرځاوه. که به څوک تېر شوی وای، لومړی به یې لیدلی وای. هغه بین د اوږو په واسطه ونیول او د هغه سترګې یې ولیدې.
  
  "بین، تاسو باید په ما باور وکړئ. په ما باور و کړه. زه ژمنه کوم چې زه به له تاسو سره پدې لاره کې مرسته وکړم.
  
  د بین سترګې متمرکزې کړې او سر یې وخوځاوه ، لاهم ویره لري مګر خپل ژوند د ډریک په لاسونو کې اچوي. هغه وګرځید او په احتیاط سره مخ په وړاندې لاړ. ډریک ولیدل چې وینه یې د پښو څخه څاڅکي وه، کندې ته بهیږي. دوی د ګاونډي له چت څخه تیر شول، د هغه زرغون کور ته لاړل او ځمکې ته وغورځیدل. بین ټوټه ټوټه شو او په نیمه لار کې راښکته شو، مګر ډریک لومړی هلته و او د هغه ډیری برخه یې تکیه کړه.
  
  دوی هغه وخت په قوي ځمکه کې وو. په بله کوټه کې رڼا روانه وه، خو شاوخوا څوک نه وو. دوی شاید د ماشین ټوپک ډزې واورېدې. زه هیله لرم چې پولیس په لاره کې وي.
  
  ډریک بین په ټینګه غیږ کې ونیول او ویې ویل: "په زړه پوري توکي. ښه کار ته دوام ورکړئ او زه به تاسو ته د ختلو یو نوی چوکاټ درکړم. اوس راځئ چې ځو."
  
  دا یوه روانه ټوکه وه. هرکله چې دوی د ما پورته کولو ته اړتیا درلوده، بین به ډریک ته د هغه د عمر په اړه وینا وکړي، او ډریک به د بین ځوانۍ مسخره کوله. دوستانه سیالي.
  
  بین وخندل. "هلته څوک دی؟"
  
  ډریک د اتاق او د هغې پټې دروازې ته وکتل. تر اوسه چا له دې ځایه څه نه دي ایستلي.
  
  "جرمني".
  
  "هو؟ لکه څنګه چې د دوهم نړیوال جنګ الماني پل د کوای سیند پر سر؟"
  
  "زه فکر کوم چې دا جاپاني و. او نه، زه فکر نه کوم چې دا د WWII آلمانانو په څیر څه دي.
  
  دوی لا دمخه د ګاونډي د باغ شاته وو. دوی د هج له لارې وتښتېدل او د کټارو د ډمي برخې له لارې یې وغورځول چې ډریک د سویفټ کلنۍ جشنونو څخه یو په جریان کې جوړ کړی و.
  
  موږ نېغ په نېغه یوې مصروفې کوڅې ته ځو.
  
  په مستقیم ډول د ټکسي رتبې ته مخامخ.
  
  ډریک په خپل ذهن کې د وژنې سره د انتظار موټرو په لور روان شو. د هغه عسکري بصیرت یو ځل بیا څرګند شو. د مکی رورک په څیر، د کایلي په څیر، د Hawaii Five-O په څیر ... دا یوازې بې کاره و، د خپل عالي بیرته راستنیدو لپاره سم وخت ته په تمه و.
  
  هغه ډاډه و چې د دوی دواړو د ساتنې یوازینۍ لار دا وه چې لومړی بد سړی ته ورسیږو.
  
  
  درې
  
  
  
  پاريس، فرانسه
  
  
  چارلس ډی ګول ته الوتنه په هغه ورځ د سهار له 9 بجو وروسته ښکته شوه. ډریک او بین د هغې له اصلي مینځپانګو څخه پرته له یو کڅوړې او یو څو توکو سره ځمکې ته راوتلي. نوي کالي يې اغوستي وو، نوي موبايلونه تيار وو. آی پیډ چارج شوی و. ډیری نغدې پیسې ورکې وې - دا په ټرانسپورټ کې مصرف شوې. وسله له منځه یوړل شوه کله چې ډریک خپل هدف وټاکه.
  
  د الوتنې په جریان کې، ډریک بین د آلمان او ویکینګز ټولو شیانو په اړه تازه کړ او له هغه یې وغوښتل چې د څیړنې سره مرسته وکړي. د بین طنزیه تبصره وه، "بینګ بینګ، دا زما درجه ده."
  
  ډریک دا چلند تصویب کړ. ګریفنس مات نه شو، د خدای څخه مننه.
  
  دوی د هوایی ډګر څخه بهر د پاریس سړه اورښت ته لاړل. بین یو ټکسي وموندله او هغه لارښود کتاب یې وخوځاوه چې هغه یې په هغه کې اخیستی و. کله چې دوی دننه شول، هغه وویل، "ام ... ریو ... کروکس؟ هوټل د لوور په مقابل کې؟"
  
  ټکسي په حرکت پیل وکړ، د یو سړي لخوا چلول شو چې مخ یې داسې ښکاریده چې هیڅ شی یې حرکت نه کوي. هوټل، کله چې هغه څلویښت دقیقې وروسته راورسید، د پاریس لپاره په زړه پورې ډول غیر معمولي و. دلته یو لوی لابی، لفټونه چې له یو څخه زیات کسان ځای په ځای کولی شي، او څو دهلیزونه د خونو سره وو.
  
  مخکې لدې چې دوی چیک ان کړي ، ډریک د پاتې پیسو ایستلو لپاره په لابي کې ATM کارولی - شاوخوا پنځه سوه یورو. بین خندل، خو ډریک په یوه خوله هغه ته ډاډ ورکړ. هغه پوهیده چې د هغه هوښیار ملګری څه فکر کوي.
  
  بریښنایی نظارت او د پیسو لارې.
  
  هغه د یوې کوټې لپاره د کریډیټ کارت سره تادیه وکړه او بیا یې د سړک په اوږدو کې کوټه په نغدو پیسو وپلورله. یوځل پورته پورته ، دوی دواړه د "نغدو" خونې ته ننوتل او ډریک نظارت تنظیم کړ.
  
  "دا زموږ چانس دی چې په یوه تیږه څو مرغۍ ووژنو." هغه وویل، بین د کوټې شاوخوا ته په انتقادي سترګو ګوري.
  
  "اې؟" - ما وپوښتل.
  
  "موږ ګورو چې دوی څومره ښه دي. که دوی ژر راشي، دا ښه دی، او شاید ستونزه وي. که دوی نه وي، ښه، دا هم مهمه ده چې پوه شي. او تاسو فرصت لرئ چې خپل نوی لوبی وباسئ.
  
  بین آی پیډ چالان کړ. "ایا دا واقعا نن په شپږ بجو پیښیږي؟"
  
  "دا یو لوستی اټکل دی." ډریک ساه ورکړه. "مګر دا د یو څو حقایقو سره سمون لري چې موږ پوهیږو."
  
  "هو، بیا یو طرف کیږه، کریسټی ..." بین په ښکاره ډول خپلې ګوتې ماتې کړې. د هغه باور اوس روښانه شو چې هغه د ژغورلو پر ځای مرسته کوي، مګر هغه هغه وخت هیڅکله 'عمل' سړی نه و. بلکه، د شخصیت ډول چې د هغه د نوم یا مستعار نوم لخوا پیژندل شوی - اکثرا بلکی - هیڅکله دومره متحرک نه دی چې د دې تخلص مستحق وي.
  
  ډریک د پیفول له لارې وکتل. هغه په غوسه وویل: "دا به ډیر وخت ونیسي." "څومره ډیر چانسونه لرو."
  
  دا ډیر وخت ونه نیول. په داسې حال کې چې بین په خپل آی پیډ کې ټپی و، ډریک ولیدل چې نیم درجن لوی هلکان د سړک په اوږدو کې په دروازه کې راټول شوي. قفل مات شو او کوټه مات شوه. دېرش ثانیې وروسته ټیم بیا راڅرګند شو، شاوخوا یې په غوسه وکتل، او منتشر شو.
  
  ډریک خپل ژامه پاکه کړه.
  
  بین وویل. "دا واقعیا په زړه پوري ده ، میټ. داسې انګیرل کیږي چې په حقیقت کې د اوډین د پاتې شونو نهه ټوټې په ټوله نړۍ کې ویشل شوي دي. ډال یو شی دی، آس بل شی دی. زه هېڅکله په دې نه پوهېدم."
  
  ډریک په سختۍ سره هغه اوریدلی و. هغه خپل دماغ خراب کړ. دا هغه ځای دی چې دوی ستونزې درلودې.
  
  پرته له دې چې څه ووایي، هغه د دروازې څخه لیرې شو او په خپل ګرځنده تلیفون کې یې یو شمیره ډایل کړه. نږدې سمدلاسه تلیفون ځواب شو.
  
  "هو؟"
  
  "دا ډریک دی."
  
  "زه حیران شوم. ډېر وخت مو نه دی لیدلی، یاره."
  
  "زه پوهیږم".
  
  "زه تل پوهیدم چې تاسو به تلیفون وکړئ."
  
  "نه هغه څه چې تاسو فکر کوئ، ویلز. زه یو څه ته اړتیا لرم."
  
  "البته تاسو پوهیږئ. د مای په اړه راته ووایه."
  
  لعنت، ویلز هغه د هغه څه سره ازموینه کوله چې یوازې هغه پوهیږي. ستونزه دا وه چې مای په تایلینډ کې د دوی د وخت راهیسې د دوی پخوانی شعله وه ، مخکې لدې چې هغه له الیسن سره واده وکړي - او حتی بین اړتیا نه درلوده چې دا ناپاک توضیحات واوري.
  
  "منځنی نوم شیران دی. ځای - فوکیټ. ډول - هوم ... خارجي ... "
  
  د بین غوږونه ورخ شول. ډریک دا د هغه د بدن په ژبه کې په واضح ډول لوستل لکه څنګه چې هغه د یو سیاستوال دروغ لوستلی شي. خلاص خوله یوه نښه وه ...
  
  ډریک تقریبا د ویلز په غږ کې خندا اوریدلې. "بهرنی؟ ایا دا ترټولو غوره دی چې تاسو یې کولی شئ؟"
  
  "په اوس وخت کې، هو."
  
  "ایا هلته څوک شته؟"
  
  "ریښتیا خوښ دی".
  
  "تر لاسه کړه. ښه، ملګري، ته څه غواړې؟"
  
  "زه حقیقت ته اړتیا لرم، ویلز. زه خامو معلوماتو ته اړتیا لرم چې په خبرونو یا انټرنیټ کې د خپرولو اجازه نلري. دا د اوډین ډال غلا شوی و. د آلمانانو په اړه چې دا یې غلا کړې. په ځانګړې توګه آلمانان. اصلي SAS معلومات. زه باید پوه شم چې واقعیا څه پیښیږي ، ملګري ، عامه لیک نه.
  
  "ایا تاسو په ستونزه کې یاست؟"
  
  "لوی." تاسو خپل قوماندان ته دروغ مه وایاست، پخوانی یا نه.
  
  "مرسته پکار ده؟"
  
  "تر اوسه نه".
  
  "تاسو خپل لاس ترلاسه کړ، ډریک. یوازې کلمه ووایاست او SAS ستاسو دی.
  
  "زه به وکړم".
  
  "ښه. ماته یو څه راکړه. او په لاره کې، ایا تاسو لاهم خپل ځان ته وایاست چې تاسو یوازې ساده زاړه SAS یاست؟"
  
  ډریک شکمن شو. د "ښه زوړ SAS" اصطلاح باید حتی شتون ونلري. "دا د وضاحت لپاره د منلو وړ اصطلاح ده، دا ټول دي."
  
  ډریک تېر شو. د خپل پخواني قوماندان څخه د مرستې غوښتنه کول اسانه کار نه و، مګر د بین خوندیتوب د ویاړ احساس له لاسه ورکړ. هغه بیا پیفول چیک کړ، یو خالي دالان یې ولید، او بیا لاړ او د بین تر څنګ کېناست.
  
  "تاسو د اوډین نهه برخې وایاست؟ دا څه معنی لري؟
  
  بین په چټکۍ سره د خپل ګروپ فیسبوک پاڼه پریښوده، په ګونګۍ سره چې دوی دوه نوي ملګري غوښتنې لري، د دوی ټولټال شمیر اوولس تنه جوړوي.
  
  هغه د یوې شیبې لپاره ډریک مطالعه کړه. "نو تاسو د SAS پخوانی کپتان او ټیپ جنون یاست. دا عجيبه ده، ملګرې، که ته زما په خبره بد نه ګڼې."
  
  "توجه، بین. ته څه لرې؟"
  
  "ښه... زه د اوډین د دغو نهو برخو لار تعقیبوم، داسې ښکاري چې نهه د نورس په افسانه کې یو ځانګړی شمیر دی. یو کس د نړۍ د ونې په نوم په یو څه باندې ځان په دار وځړاوه، نهه ورځې او نهه شپې یې روژه نیوله، په څنګ کې یې نیزه وه، لکه د عیسی مسیح په څیر، او د عیسی څخه څو کاله مخکې. دا یو ریښتینی شی دی، Matt. اصلي ساینس پوهانو دا لیست کړی دی. دا ممکن حتی هغه کیسه وي چې د عیسی مسیح کیسه یې هڅولې. د اوډین نهه برخې لري. نیزه دریمه ټوټه ده او د نړۍ له ونې سره تړلې ده، که څه هم زه د هغې د موقعیت یادونه نشم موندلی. د ونې افسانوي موقعیت په سویډن کې دی. د اپسلا په نوم یو ځای."
  
  "ورو، ورو. ایا دا د اوډین ډال یا د هغه د آس په اړه څه وايي؟"
  
  بین سر راپورته کړ. "یوازې دا چې شیلډ د هر وخت ترټولو لوی لرغون پېژندنې موندنه وه. او دا چې د هغې په څنډه کې داسې ټکي شتون لري: جنت او دوزخ یوازې لنډمهاله جهل دي. دا ابدي روح دی چې د حق یا غلط په لور تکیه کوي. دا څرګنده ده چې دا د اوډین لعنت دی، مګر هیڅوک په ژوندۍ حافظه کې هیڅکله نه پوهیږي چې د دې هدف څه دی.
  
  "شاید دا یو له هغو لعنتونو څخه وي چیرې چې تاسو باید هلته اوسئ ،" ډریک وخندل.
  
  بین ورته سترګې پټې کړې. "دلته وايي چې آس یوه مجسمه ده. بله مجسمه، "د اوډین لیوه" اوس مهال په نیویارک کې نندارې ته وړاندې کیږي.
  
  "د هغه لیوه؟ اوس؟" د ډریک دماغ په غوړیدو پیل وکړ.
  
  "هغه دوه لیوه په جګړه کې سپاره کړل. ښکاره ده."
  
  ډریک خندل. "ایا ټولې نهه برخې حساب شوي؟"
  
  بین خپل سر وخوځاوه. "یو څو ورک دي، مګر ..."
  
  ډریک ودرېد. "څه؟" - ما وپوښتل.
  
  "ښه، دا احمقانه ښکاري، مګر دلته د افسانې ټوټې شتون لري چې شکل اخلي. د اوډین د ټولو ټوټو په اړه یو څه چې سره یوځای کیږي او یو سلسله عکس العمل پیل کوي چې د نړۍ پای ته رسیدو لامل کیږي.
  
  "معیاري توکي،" ډریک وویل. "دا ټول لرغوني خدایان یو ډول د 'د نړۍ پای' افسانه لري چې ورسره تړاو لري."
  
  بین سر ټیټ کړ او خپل ساعت ته یې وکتل. "سمه ده. وګوره. موږ د انټرنیټ جادوګر خواړه ته اړتیا لرو، "هغه د یوې ثانیې لپاره فکر وکړ. "او زه فکر کوم ، زه داسې احساس کوم چې د بډ نوي سندرې ژر راځي. Croissants او Brie د ډوډۍ لپاره؟"
  
  "کله چې په پاریس کې ..."
  
  ډریک دروازه خلاصه کړه، شاوخوا یې وکتل، بیا یې بین ته اشاره وکړه چې بهر راشي. د خپل ملګري پر مخ یې موسکا ولیده، خو په سترګو کې یې سخت خپګان هم ولید. بین دا ښه پټ کړ، مګر هغه په بری ډول وغورځید.
  
  ډریک کوټې ته راستون شو او خپل ټول شیان یې په کڅوړه کې واچول. لکه څنګه چې هغه دروند کمربند خوندي کړ، هغه بین واورید چې یو ناڅاپه هیلو وویل او د هغه زړه یې په ژوند کې یوازې د دویم ځل لپاره په ویره کې ودرېد.
  
  لومړی هغه وخت و کله چې الیسن هغه پریښود ، د دې نه منلو وړ توپیر په ګوته کولو - تاسو د بوټانو کمپ څخه ډیر سرتیري یاست.
  
  هغه شپه. لکه بې پایه باران د هغه سترګې له اوښکو ډکې کړې لکه مخکې چې هیڅکله نه وي.
  
  هغه د دروازې په لور منډه کړه، د بدن هره عضله یې تیاره او تیاره وه، بیا یې ولیدل چې یوه بوډا جوړه د دالان لاندې جنګیږي.
  
  او بین هغه مطلق وحشت ولید چې د ډریک سترګې یې ډکې کړې مخکې لدې چې پخواني سرتیري د هغه د پټولو فرصت ولري. احمقانه تېروتنه.
  
  "اندیښنه مه کوه". بین په خندا سره وویل. "زه ښه یم".
  
  ډریک یو لړزنده ساه واخیسته او دوی یې له زینو ښکته کړل، تل په ساتنه کې. هغه لابی چیک کړ، هیڅ ګواښ یې ونه لید، او بهر لاړ.
  
  تر ټولو نږدې رستورانت چیرته وو؟ هغه یو اټکل وکړ او د لوور په لور روان شو.
  
  
  ****
  
  
  د میونخ څخه یو چاغ سړی د نیورو سرجن مهارتونو سره سمدلاسه دوی ولیدل. هغه خپل عکس العمل چک کړ او د زړه په دوه ټکونو کې یې ښه جوړ شوی ، وړ یارکشیر مین او د هغه اوږد ویښتان ، احمق ملګري وپیژندل او په کراسشیر کې یې بند کړل.
  
  هغه خپل دریځ بدل کړ، د لوړ ځای ځای یا سپینې ټوټې چې د هغه په غوښې غړو کې کیندل خوښ نه و.
  
  هغه د اوږې مایکروفون ته په غوسه وویل: "زه دوی د تار په واسطه نیولی یم."
  
  ځواب په حیرانتیا سره سمدستي و. "اوس یې ووژنئ."
  
  
  څلور
  
  
  
  پاريس، فرانسه
  
  
  درې ګولۍ په پرله پسې توګه وویشتل شوې.
  
  لومړۍ مرمۍ د ډریک د سر په څنګ کې د فلزي دروازې چوکاټ څخه وتښتیده، بیا د کوڅې په لور وخوځېده، یوه بوډا ښځه یې په لاس کې ولګېده. هغه وغورځیده او راښکته شوه، په هوا کې د پوښتنې نښه په توګه وینه توییدله.
  
  دوهم ګوزار د بین د سر ویښتان په پای کې ودرول.
  
  دریم کانکریټ ووهلو چیرې چې هغه یو نانو ثانیه وروسته له هغه ودرېد کله چې ډریک د هغه له کمر څخه په کلکه ونیوله. مرمۍ له سړکه راښکته شوه او تر شا يې د هوټل کړکۍ ماتې کړې.
  
  ډریک د پارک شوي موټرو د قطار شاته بین وګرځید او په عمدي ډول روان شو. "زه تاسو نیولی یم". هغه په غوسه غږ کړ. "یوازې دوام ورکړئ." هغه د موټر کړکۍ ته په خطر کې واچاوه او په چت کې یې حرکت ولید لکه څنګه چې کړکۍ ټوټه شوه.
  
  "چټک ډزې!" د هغه د یارکشیر تلفظ او د اردو سلیګ د هغه غږ ډیر خوندور کړ لکه څنګه چې اډرینالین جوړ شو. هغه ساحه سکین کړه. ولسي خلکو منډې وهلې، چیغې یې وهلې، هر ډول ګډوډي یې رامنځ ته کړې، خو ستونزه دا وه چې ډزې کوونکی په دقیق ډول پوهیده چې دوی چیرته دي.
  
  او هغه به یوازې نه وي.
  
  حتی اوس هم ، ډریک هغه درې هلکان پیژني چې دمخه یې د تالاشۍ پرمهال لیدلي و ، څوک چې له تیاره مونډیو څخه راووت او په قصدي ډول د دوی په لور روان و.
  
  "د حرکت کولو وخت."
  
  ډریک دوی په دوه موټرو کې رهبري کړل چیرې چې هغه دمخه لیدلې وه چې یوه ځوانه ښځه په خپل موټر کې په زړه پورې ژاړي. د هغې د حیرانتیا لپاره، هغه د هغې دروازه یو درز پرانیسته او د هغې د ویره لرونکي بیان په لیدو کې یې د ګناه چټک احساس احساس کړ.
  
  هغه په خپل مخ کې یو ناڅاپه څرګندونه ساتلې وه. " بهر."
  
  تراوسه ډزې نه دي شوي. ښځه راووتله، وېرې چې د هغې عضلې یخ شي او په مړو سلبونو بدل شي. بین دننه شو، د هغه د بدن وزن د امکان تر حده ټیټ ساتل. ډریک په چټکۍ سره هغه تعقیب کړ او بیا یې کیلي وګرځوله.
  
  یو ساه یې واخیسته، موټر یې په شا کېښود او بیا یې د پارکینګ ځای څخه بهر راوویست. د دوی وروسته د سړک په اوږدو کې ربړ لوګی و.
  
  بین چیغه کړه: "ریو ریچلیو!"
  
  ډریک د ګولۍ په انتظار کې وګرځید، فلزي غږ یې واورېد کله چې دا د انجن څخه راوتلی و، بیا یې سرعت کوونکی وواهه. دوی حیران شوي غله د سړک پر غاړه تېر کړل او ولیدل چې دوی بیرته خپل موټر ته راوتلي دي.
  
  ډریک څرخ ښي خوا ته وخوځاوه، بیا کیڼ لور ته، او بیا کیڼ لور ته.
  
  "Rue Saint-Honoré." بین چیغه کړه، د سړک د نوم د لیدلو لپاره یې غاړه کین کړه.
  
  دوی د ترافیک جریان سره یوځای شول. ډریک هرڅومره ګړندی شو څومره چې هغه کولی شي ، موټر اوبدل - کوم چې د هغه په خوښۍ سره د مینی کوپر په څیر وګرځید - په کوڅو کې دننه او بهر او د شا لید ته نږدې نظر ساتل.
  
  د چت شوټر له ډیرې مودې راهیسې ورک شوی و ، مګر مونډیو بیرته هلته و ، لرې نه و.
  
  هغه ښي او بیا ښي خوا ته وګرځید، د ټرافیک څراغونو کې خوشحاله شو. د لوور میوزیم، له چپ څخه اخیستل شوی. دا هیڅ ګټه نه درلوده: سړکونه ډیر ګڼه ګوڼه وه، ټرافيکي څراغونه ډیر ځله وو. دوی اړ شول چې د پاریس له مرکز څخه وتښتي.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  ډریک په سختۍ سره بین ته وخندل. "تاسو ولې د سړکونو په نومونو چیغې وهئ؟"
  
  بین ورته وکتل. "زه نه پوهیږم! دوی ... دوی دا په تلویزیون کې ښیې! دا مرسته کوي؟"
  
  
  ****
  
  
  "نه!" - هغه بیرته چیغې کړې، د انجن په ژړا کې کله چې هغه د ریو دي ریوولي څخه لیرې د تیښتې سړک په اوږدو کې ګړندی کړ.
  
  مرمۍ له بوټ څخه راوتلې وه. ډریک په درد کې د مسافرو سقوط ولید. بده وه؛ دا جدي وه. دا خلک دومره تکبر او ځواکمن وو چې پروا یې نه کوله چې څوک یې زیانمن کړي، او په ښکاره ډول د پایلو سره ژوند کولی شي.
  
  ولې د اوډین نهه برخې دوی ته دومره مهمې وې؟
  
  ګولۍ کانکریټ او فلزي ته ننوتي او د مینی شاوخوا نمونې یې پریښودې.
  
  په دې وخت کې د بن د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. هغه د جیب څخه د وتلو لپاره یو پیچلي اوږه په حرکت کولو تمرین ترسره کړ. "مور؟"
  
  "اوه زما خدایه!" ډریک په خاموشۍ لعنت وویل.
  
  "زه ښه یم، تا. ته؟ د پلار په څیر؟"
  
  مونډیو د مینی بوټ ته لاره موندلې ده. ړانده سرې څراغونو له شا څخه لید ډک کړ ، د دریو ټوکو جرمنیانو مخونو سره. بدمعاشانو دا خوښ کړه.
  
  بین سر وخوځاوه. "او وړه خور؟"
  
  ډریک په داسې حال کې ولیدل چې آلمانانو په لیوالتیا کې د خپلو ټوپکونو سره ډشبورډ ګوزار کړ.
  
  "نه. هیڅ ځانګړی نه دی. اما ... دا څه شور دی؟" هغه یو وقفه وکړه. "او... ایکس بکس."
  
  ډریک سرعت کوونکی فرش ته فشار ورکړ. انجن په چټکۍ سره ځواب ورکړ. ټایرونه حتی په یو ساعت کې شپیته کیلومتره سرعت کاوه.
  
  بل ډزې د شا کړکۍ ټوټه ټوټه کړه. بین د بلنې انتظار کولو پرته د مخکینۍ ختلو ساحې ته ښکته شو. ډریک ځان ته د ارزونې یوه شیبه اجازه ورکړه ، بیا یې مینی د پارک شوي موټرو د اوږدې کرښې مخې ته خالي سړک ته واستاوه.
  
  په مونډیو کې مسافرینو په بې پروایی سره ډزې وکړې، ګولۍ یې د پارک شویو موټرو کړکیو ته ولویدې، مینی یې وویشتله او هغه یې وغورځاوه. په څو ثانیو کې، هغه په بریکونو کې وویشتله، په چیغې سره یې شاوخوا وګرځاوه، کوچنی موټر یې 180 درجې وغورځاوه، بیا یې په هغه لاره چې دوی راغلي وو بیرته ګړندی کړ.
  
  د مونډیو مسافرینو لپاره قیمتي ثانیې وخت نیولی ترڅو پوه شي چې څه پیښ شوي. د 180 درجې بدله بې پروايي او خطرناکه وه، او دوه پارک شوي موټرونه یې په ډیر سخت کرنچ سره واخیستل. د دې ټولو په نوم پولیس چیرته وو؟
  
  اوس هیڅ انتخاب نشته. ډریک د امکان تر حده ډیری کونجونو ته لاړ. " چمتو اوسئ، بین. موږ منډې وهو."
  
  که بین هلته نه وای، هغه به ولاړ او جنګیدلی وای، مګر د هغه د ملګري خوندیتوب لومړیتوب و. او له لاسه ورکول اوس یو هوښیار اقدام و.
  
  "ښه ده مورې، وروسته به ګورو." بین خپل ګرځنده تلیفون بند کړ او سر یې وخوځاوه. "مور او پلار".
  
  ډریک مینی بیرته د کرب ته پورته کړ او د مینیکیور لان په نیمه لار کې ناڅاپه بریک وکړ. مخکې له دې چې موټر ودریږي، دوی په پراخه کچه دروازه خلاصه کړه او د نږدې کوڅو په لور روان شول. دوی مخکې له دې چې مونډیو نظر ته راشي د کور جوړ شوي پاریسیانو سره یوځای شوي.
  
  بین وکولای شول یو څه کریک کړي او په ډریک یې سترګې پټې کړې. "زما اتل".
  
  
  ****
  
  
  دوی د هیري نیویارک بار په نوم یو ځای ته څیرمه په یوه کوچني انټرنیټ کیف کې پټ شوي. دا د ډریک لپاره ترټولو هوښیار اقدام و. نامناسب او ارزانه، دا یو ځای و چیرې چې دوی کولی شي خپلې څیړنې ته دوام ورکړي او پریکړه وکړي چې د لوور د احتمالي برید په اړه پرته له اندیښنې یا مداخلې څخه څه وکړي.
  
  ډریک مفین او کافي چمتو کړل پداسې حال کې چې بین ننوتل. ډریک تر اوسه کوم زیان نه دی رسیدلی، مګر هغه اټکل وکړ چې بین باید یو څه اندیښمن وي. په هغه کې عسکر نه پوهیدل چې څنګه یې اداره کړي. ملګري پوهیدل چې دوی باید خبرې وکړي. نو خوراک او څښاک یې د ځوان په لور وخوځاوه، په یوه آرامه کوټه کې کښېناست او سترګې یې پټې کړې.
  
  "تاسو د دې ټولو خندا سره څنګه یاست؟"
  
  "زه نه پوهیږم". بین ریښتیا وویل. "ما تر اوسه د دې درک کولو وخت نه درلود."
  
  ډریک سر وخوځاوه. "دا ښه ده. ښه، کله چې تاسو دا کار کوئ ..." هغه کمپیوټر ته اشاره وکړه. "تاسو څه لرئ؟"
  
  "زه د پخوا په څیر بیرته ورته ویب پاڼې ته لاړم. په زړه پورې لرغون پېژندنه ... نهه ټوټې ... یادا، یادا، یادا ... اوه هو - ما د اوډین په زړه پورې 'د نړۍ پای' د سازش تیوري لوستل.
  
  "او ما وویل ..."
  
  "دا یو ټوکه وه. مګر ضروري نه ده، Matt. دا واورئ. لکه څنګه چې ما وویل، یو افسانه ده او دا په ډیرو ژبو ژباړل شوې ده. نه یوازې سکینډینیویان. دا خورا نړیوال ښکاري، کوم چې د بزګرانو لپاره خورا غیر معمولي دی چې دا ډول شیان مطالعه کوي. دلته ویل کیږي که چیرې د اوډین نهه ټوټې د راګناروک په جریان کې راټولې شي ، نو دوی به د خدای قبر ته لاره پرانیزي. او که چیرې دا قبر کله هم سپکاوی شي ... ښه ، ګندک او ټول دوزخ خلاصول زموږ د ستونزو پیل دی. پام وکړئ ما وویل خدای؟
  
  ډریک خندل. "نه. دلته د خدای قبر څنګه کیدی شي؟ دوی هیڅکله شتون نه درلود، راګناروک هیڅکله شتون نه درلود. دا د آرماګیډون لپاره یوازې د ناروې ځای و.
  
  "په سمه توګه. او که دا واقعیا شتون درلود څه به وي؟"
  
  "نو د دې په څیر د موندلو ارزښت تصور کړئ."
  
  "د خدای قبر؟ دا به د هر څه څخه بهر وي. اتلانتیس. کیملوټ. عدن. دوی به د دې په پرتله هیڅ نه وي. نو تاسو وایاست چې د اوډین شیلډ یوازې پیل دی؟
  
  بین د خپل مفین له سر څخه ټوټه کړه. "زه فکر کوم چې موږ به وګورو. اوس هم اته ټوټې پاتې دي چې لاړ شي، نو که دوی ورک شي، "هغه ودرېد. "تاسو پوهیږئ، کارین د کورنۍ مغز دی، او خور به دا ټول انټرنیټي غلا معلومه کړي. دا ټول په ټوټو کې دي."
  
  "بین، زه ستاسو په ګډون ډیر ګناه احساس کوم. او زه وعده کوم چې تاسو ته به هیڅ شی نه وي، مګر زه نشم کولی په دې کې بل څوک شامل کړم. ډریک خندل. "زه حیران یم چې ولې جرمنانو اوس دا کار پیل کړ. شک نشته چې نورې اته برخې د څه مودې لپاره شتون لري.
  
  "د فوټبال سره لږ ورته والی. او دوی یې لري. شاید د شیلډ په اړه یو څه ځانګړی و؟ د دې په اړه یو څه نور هرڅه ګټور کړل.
  
  ډریک د شیلډ نږدې عکسونو اخیستل یاد کړل ، مګر دوی کولی شي دا تحقیقات د وروسته لپاره وځنډوي. هغه پرده ټوپ کړه. "دا دلته وايي چې د اوډین هارس مجسمه د وائکینګ اوږد کښتۍ کې وموندل شوه ، کوم چې په حقیقت کې د لوور اصلي نندارتون دی. ډیری خلک حتی د لوور په اوږدو کې د تګ پرمهال د آس مجسمې ته پام نه کوي.
  
  "لونګ بوټ،" بین په لوړ غږ ولوستل. "دا پخپله یو راز دی - دا د لرګیو څخه جوړ شوی چې د وائکینګ پیژندل شوی تاریخ وړاندې کوي."
  
  "لکه د شیلډ په څیر ،" ډریک وویل.
  
  "په ډنمارک کې موندل شوی،" بین نور ولولئ. "او دلته وګورئ،" هغه سکرین ته اشاره وکړه، "دا د اوډین په نورو برخو تمرکز کوي چې ما مخکې یادونه وکړه؟ لیوه په نیویارک کې دي، او غوره اټکل دا دی چې سپیر د سویډن په اپسالا کې دی، کله چې هغه د نړۍ له ونې څخه راښکته شوی د اوډین له بدن څخه راوتلی دی.
  
  "نو دا پنځه دي." ډریک بیرته په خپل آرامه څوکۍ کې تکیه وکړه او د هغه قهوه یې واخیستله. د دوی په شاوخوا کې ، د انټرنیټ کافي د ټیټ کلیدي فعالیت سره غږیدلی. بهر سړکونه د خلکو څخه ډک وو چې د ژوند په اوږدو کې یې ځیګزګ کول.
  
  بین د فولاد د خولې سره زیږیدلی و او د هغه نیمه ګرمه قهوه یې په یوه ګولۍ کې وڅښله. "دلته بل څه شته،" هغه راپرېوت. "خدای، زه نه پوهیږم. دا پیچلې ښکاري. د Volva په نوم د یو څه په اړه. سیر څه معنی لري؟ "
  
  "شاید دوی موټر د هغې په نوم نومولی وي."
  
  "مسخره. نه، داسې ښکاري چې اوډین ځانګړی ویلوا درلوده، انتظار وکړئ - دا ممکن یو څه وخت ونیسي.
  
  ډریک د بین، کمپیوټر، د معلوماتو جریان، او بهر د مصروف سړک تر مینځ خپل پام بدلولو کې دومره بوخت و چې هغه ښځه یې نه لیدله تر هغه چې هغه د میز تر څنګ ولاړه وي.
  
  مخکې له دې چې هغه حرکت وکړي، هغې خپل لاس پورته کړ.
  
  هغې په امریکایي تلفظ کې وویل: "پاڅېږه مه هلکانو." "موږ باید خبرې وکړو".
  
  
  پنځه
  
  
  
  پاريس، فرانسه
  
  
  کینیډي مور د جوړه په ارزونه کې یو څه وخت تیر کړ.
  
  په لومړي سر کې هغې فکر کاوه چې دا بې ضرر دی. د یو څه وخت وروسته، د ځوان د ډارونکي خو هوډ لرونکي بدن ژبه او د زاړه ملګري د څارنې چلند تحلیل کولو وروسته، هغه دې پایلې ته ورسیده چې مصیبت، وضعیت او شیطان دواړه د خطر یو ناپاک تثلیث ته اړولي دي.
  
  هغه دلته د پولیسو افسره نه وه. مګر هغه په نیویارک کې یوه پولیس وه، او په دې نسبتا کوچني ټاپو کې د لوی کانکریټ برجونو سره وده کول اسانه کار نه و. مخکې لدې چې تاسو پوه شئ دا ستاسو برخلیک دی چې په NYPD کې شامل شئ تاسو د پولیسو سترګې درلودې. وروسته تاسو عزت وکړ او بیا حساب یې وکړ، مګر تاسو تل دا سترګې درلودې. دا سخت، محاسبه ښکاري.
  
  حتی په رخصتۍ کې، هغې په خندا فکر کاوه.
  
  د یو ساعت د کافي څښلو او بې هدفه سرفینګ وروسته ، هغې نشو کولی له ځان سره مرسته وکړي. هغه ممکن په رخصتۍ کې وي - کوم چې هغې ته د اجباري رخصتۍ څخه غوره ښکاري - مګر دا پدې معنی ندي چې په هغې کې پولیس په ویګاس کې په لومړۍ شپه د برتانیې په پرتله خورا ګړندی تسلیم شوی و.
  
  هغه د دوی میز ته کیناست. اجباري رخصتي، هغې بیا فکر وکړ. دې د هغې عالي NYPD کیریر لید ته اړولی.
  
  زاړه سړي په چټکۍ سره د هغې ارزونه وکړه، خپل انتن یې پورته کړ. هغه د هغې په پرتله ګړندی ارزونه وکړه چې د متحده ایالاتو سمندري به د بنکاک فاحشه ارزونه وکړي.
  
  "پاڅېږه مه، هلکان،" هغې بې وسلې وویل. "موږ باید خبرې وکړو".
  
  "امریکایي؟" زاړه سړي په حیرانتیا سره وویل. "تاسو څه غواړئ؟"
  
  هغې ورته سترګې پټې کړې. "ایا تاسو ښه یاست، ماشوم؟" هغې خپل ډال ولړزاوه. "زه یو پولیس یم. اوس به تاسو زما سره صادق اوسئ."
  
  زوړ سړی سمدلاسه کلیک وکړ او په راحت سره یې مسکا وکړه ، کوم چې عجیب و. بل په ګډوډۍ سترګې پټې کړې.
  
  "اې؟" - ما وپوښتل.
  
  په کینیډي کې د پولیسو افسر دا مسله راپورته کړه. "ایا تاسو دلته په خپله خوښه یاست؟" دا ټول هغه څه وو چې هغې د دوی نږدې کیدو په اړه فکر کولی شو.
  
  ځوان خپه ښکارېده. "ښه، لید لید ښه دی، مګر ناڅاپه جنسیت ډیر ساتیري نه دی."
  
  بوډا په حیرانتیا سره منندوی ښکاریده. "په ما باور و کړه. دلته کومه ستونزه نشته. دا ښه ده چې وګورئ د قانون پلي کونکي ټولنې کې ځینې لاهم د دې کار درناوی کوي. زه میټ ډریک یم."
  
  لاس یې ور اوږد کړ.
  
  کینیډي دا سترګې پټې کړې، بیا هم قانع نه و. د هغې ذهن دې جملې ته راوتلی و ، لاهم کار ته درناوی لري ، او تیره میاشت یې سکرول کړی. دوی هغه ځای ودرول چې تل یې ودرول. په کالیب کې. د خپلو ظالمو قربانیانو په اړه. د هغه غیر مشروط خوشې کولو لپاره.
  
  که یوازې.
  
  "ښه ... مننه، زه فکر کوم."
  
  "نو، تاسو د نیویارک پولیس یاست؟ "ځوان د پورته شوي ابرو سره نزاکت بشپړ کړ، کوم چې هغه زاړه سړي ته لارښوونه وکړه.
  
  "لعنت په چالاکه." میټ ډریک په نرمۍ سره وخندل. هغه ډاډمن ښکاري، او که څه هم هغه په آرامۍ کې ناست و، کینیډي کولی شي ووایي چې هغه په یوه ثانیه کې د غبرګون کولو وړتیا لري. او هغه لاره چې هغه په دوامداره توګه خپل شاوخوا سکین کوي هغه د یو پولیس په اړه فکر کوي. یا پوځ.
  
  هغې سر وخوځاوه، په حیرانتیا سره چې هغه باید ځان ته د ناستې لپاره بلنه ورکړي.
  
  ډریک یو خالي څوکۍ ته اشاره وکړه پداسې حال کې چې هغه یې روښانه وتل پریږدي. "او شایسته هم. ما اوریدلي چې د نیویارک خلک په نړۍ کې ترټولو باوري خلک وو."
  
  "میټ!" هلک خندا وکړه.
  
  "که د ډیر باور له مخې تاسو د ځان غوښتونکي او مغرور یاست ، ما دا هم اوریدلي دي." کینیډي بوت ته راښکته شو، یو څه ناڅاپه احساس کوي. "بیا پاریس ته راغلم او له فرانسويانو سره مې ولیدل."
  
  "په رخصتۍ کې؟"
  
  "دا هغه څه دي چې دوی ماته وویل."
  
  هلک ټینګار ونه کړ، په ساده ډول یې خپل لاس بیا اوږد کړ. "زه لاهم میټ ډریک یم. او دا زما اوسیدونکی دی، بین.
  
  "سلام، زه کینیډي یم. ما هغه څه واورېدل چې تاسو یې ویل، لږترلږه سرلیکونه، زه ډاریږم. دا هغه څه دي چې زه یې حیران کړم. او په نیویارک کې د لیوانو په اړه څه؟" هغې خپل ابرو پورته کړل، د بین نقل کول.
  
  "یو". ډریک د هغې په احتیاط سره مطالعه کړه، د عکس العمل په تمه. "ایا تاسو د هغه په اړه څه پوهیږئ؟"
  
  "هغه د ثور پلار و، هغه نه و؟ تاسو پوهیږئ، د مارول کامیکونو کې.
  
  "هغه په ټولو خبرونو کې دی." بن کمپيوټر ته سر وخوځاوه.
  
  "زه په دې وروستیو کې هڅه کوم چې د سرلیکونو څخه لرې پاتې شم." د کینیډي ټکي په چټکۍ سره راغلل، د درد او نا امیدۍ سره. یوه شیبه تیره شوه مخکې لدې چې هغې دوام وکړي. "نو، ډیر نه. بس بس."
  
  "داسې ښکاري چې تاسو یو څه جوړ کړي."
  
  "زما د مسلک لپاره د ښه څخه ډیر." هغه بیرته راستانه شوه او بیا یې د کیفې له خندا کړکیو څخه کوڅې ته وکتل.
  
  
  ****
  
  
  ډریک د هغې سترګې تعقیب کړې، په حیرانتیا سره چې هغه باید هغې ته زور ورکړي، او سترګې یې د هغه پخوانیو غلو سره ولیدل چې د شیشې له لارې ګوري.
  
  "شټ. دا هلکان د هندي تلیفون مرکز څخه ډیر دوامدار دي.
  
  د هلک مخ د پیژندلو سره روښانه شو کله چې ډریک حرکت وکړ، مګر اوس ډریک پریکړه وکړه چې هغه نور د کود کولو اړتیا نلري. دستکشې واقعیا لرې شوې او د SAS کپتان بیرته راستون شو. هغه په چټکۍ سره حرکت وکړ، یوه څوکۍ یې ونیوله او د کړکۍ څخه یې د یوې سختې حادثې سره وغورځوله. جرمني بیرته الوتنه وکړه، د مړو غوښې په څیر په فرش باندې راښکته شو.
  
  ډریک بین څنګ ته وخوځاوه. "زموږ سره راشئ یا نه،" هغه کینیډي ته چیغې وهلې کله چې هغه ورغی. "مګر زما له لارې لرې پاتې شه."
  
  هغه په چټکۍ سره دروازې ته ورغی، خلاص یې کړ او د ډزو په صورت کې ودرېد. حیران پاریسیان شاوخوا ودرېدل. سيلانيان په ټولو لورو وتښتېدل. ډریک د سړک په اوږدو کې د لټون نظر واچاوه.
  
  "ځان وژنه". هغه بېرته کبوتر شو.
  
  "د شا دروازه". هغه د بین په اوږه تکیه وکړه او دوی د کاونټر په لور روان شول. کینیډي لا هم حرکت کړی و، مګر دا د پولیسو افسر تحلیلي ذهن نه و اخیستی ترڅو پوه شي چې دا خلک په ریښتینې ستونزه کې دي.
  
  "زه به تا پوښ کړم."
  
  ډریک د ویره لرونکي پلورونکي څخه تیر شو یو تیاره دالان ته چې د کافي ، بورې او سټیس لرګیو بکسونو سره ولاړ و. په پای کې د اور تېښته وه. ډریک بار ته ووت، بیا یې په محتاط ډول بهر ته وکتل. د ماسپښین لمر زما سترګې سوځولې، مګر ساحل روښانه و. د هغه معنی دا وه چې هلته یوازې یو دښمن شتون لري.
  
  ډریک نورو ته د انتظار لپاره اشاره وکړه، بیا په قصدي توګه د انتظار جرمني په لور روان شو. هغه د سړي له ګوزاره ډډه ونه کړه، مګر پرته له دې چې د لمریز پلکسس ته لاړ شي په سختۍ سره یې واخیست. د هغه د مخالف په مخ ټکان هغه سمدستي خوښي راوړه.
  
  "پیسي د پلیکسس هدف لري." هغه چغې وهلې. تجربې هغه ته ښوونه کړې وه چې یو روزل شوی سړی به په بدن کې د فشار یو څرګند ټکي ودروي او د تاثیر لپاره ودروي، نو ډریک درد شریک کړ - لکه څنګه چې هغه په پایله کې درس ورکړل شوی و - او د هغې له لارې فشار راوړل. هغه د هلک پوزه مات کړه، ژامه یې مات کړه او نږدې یې په دوه ګوزارونو سره د هغه غاړه غوټه کړه او بیا یې پرته له دې چې د پښو په څنډه کې پریږدي. نور يې مخ ته ودرول.
  
  دوی کیف پریښود او شاوخوا یې وکتل.
  
  کینیډي وویل، "زما هوټل له دې ځایه درې بلاکونه دی."
  
  ډریک سر وخوځاوه. "ډېر ښه. لاړ شه."
  
  
  شپږ
  
  
  
  پاريس، فرانسه
  
  
  یوه دقیقه وروسته بین وویل، "انتظار وکړئ."
  
  "دا مه وایئ چې تاسو تشناب ته اړتیا لرئ، ملګري، یا موږ به تاسو ته ډایپرونه واخلو."
  
  کینیډي خپله خندا پټه کړه لکه څنګه چې بین خندل.
  
  "زه پوهیږم چې دا وخت دی چې تاسو ویده شئ، بوډا، مګر دا نږدې وخت دی ... او ... لوور ته لاړ شئ."
  
  لعنت، ډریک د وخت تعقیب له لاسه ورکړ. "غلطي".
  
  "په لوور کې؟"
  
  "د باری په اړه." ډریک یو تیریدونکي ټکسي ته وخوت. "کینیډي، زه به تشریح کړم."
  
  "تاسو ښه احساس کوئ. زه لا دمخه نن لوور ته تللی وم."
  
  "د دې لپاره نه ..." بین په ټکسي کې د ننوتلو په وخت کې غږ وکړ. ډریک د جادو کلمه وویل او موټر ګړندی شو. سفر په خاموشۍ کې ترسره شو او د ټرافیک په تړلو سړکونو کې لس دقیقې دوام وکړ. د سړک غاړې هغه وخت ښه نه و کله چې دوی درې واړه هڅه وکړه چې په ګرم تعقیب کې میوزیم ته لاره پیدا کړي.
  
  لکه څنګه چې دوی روان وو، بین کینیډي تر نیټې پورې راوست. "یو چا په آیسلینډ کې د اوډین ډال وموندل. یو چا دا د یارک له نندارتون څخه غلا کړل ، د فری د حیرانتیا بلی واک شو په بشپړ ډول ویجاړ کړ.
  
  "فری؟"
  
  "فیشن ډیزاینر. ته د نیویارک نه یې؟"
  
  "زه د نیویارک یم، مګر زه د فیشن لوی سړی نه یم. او زه یو لوی پرستار نه یم چې په ړندو ډول یو ډول شخړو ته متوجه شم. زه واقعیا اوس نور ستونزو ته اړتیا نلرم.
  
  ډریک تقریبا وویل "دلته یوه دروازه ده" مګر په وروستۍ ثانیه کې یې ځان ودراوه. یو پولیس نن شپه د ډیری دلایلو لپاره ګټور کیدی شي ، په ځانګړي توګه د ایالتونو څخه. لکه څنګه چې دوی د شیشې اهرام ته نږدې شول چې لوور ته د ننوتلو نښه یې کوله، هغه وویل، "کینیډي، دې خلکو لږترلږه درې ځله هڅه وکړه چې موږ ووژني. زه مسؤلیت لرم چې ډاډ ترلاسه کړم چې دا پیښ نشي. اوس موږ د دې په اړه نورو معلوماتو ته اړتیا لرو چې دلته څه روان دي، او د ځینو دلیلونو لپاره دوی لیوالتیا لري چې بین څه وموندل چې د اوډین نهه ټوټې بلل کیږي. موږ واقعیا نه پوهیږو چې ولې ، مګر دلته ،" هغه د شیشې اهرام شاته اشاره وکړه ، "دوهمه برخه ده."
  
  "دوی به نن شپه دا غلا کړي،" بین وویل، بیا یې زیاته کړه، "شاید."
  
  "او دا د نیویارک زاویه څه ده؟"
  
  "دلته د اوډین بله ټوټه نندارې ته ده. لیوه. د طبیعي تاریخ په موزیم کې.
  
  ډریک نقشه مطالعه کړه. "داسې بریښي چې لوور معمولا د وایکینګ ټولګه نه ښیې. دا هم په کرایه کې دی، لکه په یارک کې. دا دلته وايي چې تر ټولو په زړه پورې شی د وائکینګ اوږده کښتۍ ده، یو له ترټولو غوره کشف شوی، او د هغې بدنام شوی.
  
  "دا څه معنی ورکوي؟" کینیډي د زینو په سر کې د طوفان په وړاندې د سرې په څیر ودریده ځکه چې ډیری جوړې پښې د هغې شاوخوا ودریدلې.
  
  "یوه بې نظمي چې د هغې د عمر لخوا نمایش کیږي. دا د وائکینګ تاریخ څخه مخکې دی.
  
  "ښه، دا په زړه پورې ده."
  
  "زه پوهیږم. دوی د ډینون وزر په لاندې پوړ کې نندارې ته وړاندې شوي، د ځینو مصري ... آپټیک ... پولیمیک ... بلشټ. .هیڅکله... هیڅ فکر مه کوه. دلته خبره ده."
  
  پراخه، پالش شوي دهلیزونه د دوی په شاوخوا کې چمکیدل کله چې دوی په خلکو کې ګډ شوي. ځایی خلکو او د هر عمر سیلانیانو لوی زوړ ځای ډک کړ او د ورځې په اوږدو کې یې ژوند ته راوړل. یو څوک یوازې د شپې په اوږدو کې د هغې د قبر په څیر ، عجیب طبیعت اټکل کولی شي.
  
  په دې شېبه کې داسې ژاړي، لکه د کانکریټي دېوال د ړنګېدو. دوی ټول ودرېدل. ډریک بین ته مخ شو.
  
  "دلته انتظار وکړه، بین. موږ ته نیم ساعت راکړه. موږ به تاسو پیدا کړو." هغه ودرېد، بیا یې زیاته کړه، "که دوی ویستل شي، نو د امکان تر حده د شیشې اهرام ته نږدې انتظار وکړئ."
  
  هغه د ځواب انتظار ونه کړ. بین په بشپړ ډول د خطر څخه خبر و. ډریک ولیدل کله چې هغه خپل ګرځنده تلیفون راوویست او په سرعت ډیل کې یې شمیره ډایل کړه. دا به مور، یا پلار، یا خور وي. هغه کینیډي ته اشاره وکړه او دوی په احتیاط سره د سرپل زینې ښکته پوړ ته ښکته شول. کله چې دوی د تالار په لور روان شول چې د ویکنګ نندارتون پکې ځای په ځای شوی و، خلکو په تیښته پیل وکړ. د دوی تر شا یوه غټه ورېځ راښکاره شوه.
  
  "منډه کړه!" هغه سړی چې د هالیسټر ماډل په څیر ښکاریده چیغې یې کړې. "دلته د ټوپک دننه هلکان دي!"
  
  ډریک په دروازه کې ودرېد او دننه یې په خطر کې واچاوه. هغه د بشپړ ګډوډۍ سره مخ شو. د مایکل بی ایکشن فلم یوه صحنه ، یوازې عجیب. هغه اته تنه په کیموفلاج یونیفورم کې شمیرل ، د مخ ماسکونو او ماشین ټوپکونو سره ، د وائکینګ ترټولو لوی کښتۍ ته چې هغه هیڅکله لیدلی و. د دوی تر شا، د نه منلو وړ بې احتیاطۍ په عمل کې، د سګرټ څکولو سوري د میوزیم دیوال ته چاودنه ورکړې وه.
  
  دا هلکان لیونی وو. هغه څه چې دوی ته د دوی څنډه ورکړه دا وه چې دوی د توکمپالنې ټکان ورکوونکی مستقیم شتون درلود. د ودانیو د ننوتو او په ګڼه ګوڼه د راکټونو ویشتل د دوی معمول ښکاریده. دا د حیرانتیا خبره نده چې دوی دمخه په پاریس کې بین او هغه تعقیب کړل. د موټر تعقیب شاید د دوی د خوب څخه دمخه تفریح و.
  
  کینیډي خپل لاس په اوږه کېښود او شاوخوا یې وکتل. "خدای".
  
  "دا ثابتوي چې موږ په سمه لار یو. اوس موږ اړتیا لرو چې د دوی قوماندان ته نږدې شو.
  
  "زه د دې احمقانو څخه هیڅ ځای ته نه ځم. " هغې په حیرانتیا سره په ښه انګلیسي تلفظ کې قسم وکړ.
  
  "ښکلی. خو زه باید یوه لاره ومومم چې موږ د دوی له لیست څخه لیرې کړم.
  
  ډریک ولیدل چې نور ملکي خلک د وتلو په لور روان دي. آلمانانو حتی دوی نه لیدل، دوی په ساده ډول خپل پلان ترسره کړ.
  
  "راځئ". ډریک د دروازې له چوکاټه کوټې ته ولوید. دوی د احاطې نندارتونونه د پوښ لپاره کارولي او اوریدلو ته یې نږدې لاره هومره خوندي وه.
  
  "ډیخ ووهه!" یو چا په زور چیغې کړې.
  
  "د 'رش' په اړه یو څه. ډریک وویل. "خونړي بدمعاشان باید ژر تر ژره عمل وکړي. لوور باید د فرانسوي ځوابونو په لیست کې لوړ وي.
  
  یو آلمانی بل څه چیغې کړې او د ډوډۍ د کڅوړې په اندازه یې د تیږو سلیب پورته کړ. دوی درانه ښکارېدل. سرتيري دوه نور کسان راوغوښتل تر څو له لونګۍ کښتۍ څخه په راوتلو کې مرسته وکړي.
  
  "په ښکاره ډول SAS نه ،" ډریک تبصره وکړه.
  
  "یا امریکایی،" کینیډي یادونه وکړه. "ما یو سمندري سړی درلود چې کولی شي دا ټرنکیټ د خپل پوټکي لاندې پټ کړي."
  
  ډریک یو څه وخندل. "ښه انځور. ستاسو د معلوماتو لپاره مننه. وګوره." هغه په دیوال کې د خلاصیدو په لور سر وخوځاوه چیرې چې یو نقاب پوش سړی چې ټول سپینې جامې یې اغوستي وې څرګند شوی و.
  
  "هغه سړی چې په یارک کې شیلډ لوټ کړ. شاید."
  
  سړي په لنډه توګه مجسمه وڅیړله، بیا یې په تایید سر وخوځاوه او خپل قوماندان ته یې مخ کړ. "دا وخت دی چې ..."
  
  بهر ډزې وشوې. آلمانان د یوې ثانیې لپاره کنګل شول، ظاهرا یو بل ته په ګډوډۍ کې ګوري. بیا کوټه په ګولیو ډکه شوه او هرڅوک د پوښ لپاره کوترې وهلې.
  
  ډیر نقاب پوش سړي په دې وروستیو کې ویجاړ شوي دروازې کې راڅرګند شول. یو نوی ځواک، د آلمانانو په پرتله مختلف جامې یې اغوستي.
  
  ډریک فکر وکړ: فرانسوي پولیس؟
  
  "کاناډایان!" یو آلمانی په سپکه غږ وکړ. "وژه! وژنه!"
  
  ډریک خپل غوږونه پټ کړل ځکه چې په ورته وخت کې د لسګونو ماشین ټوپکونو ډزې پیل شوې. ګولۍ د انسان له بدن څخه، د لرګیو د نندارتون څخه، د پلستر دیوال څخه راوتلې. شیشه ټوټه ټوټه شوه، او قیمتي نندارتونونه ټوټې ټوټې شول او د ټکر سره فرش ته ولویدل. کینیډي په لوړ غږ قسم وکړ، کوم چې ډریک پوهیدل پیل کړل چې د هغې لپاره "تازه ځمکه" نه وه. "چیرته فرانسویان دي، لعنت دی!"
  
  ډریک د چکر احساس وکړ. کاناډایان، دوی دلته په کوم ډول مرموز دوزخ کې دي؟
  
  د دوی څنګ ته نندارتون په زرو ټوټو ټوټه ټوټه شو. شیشې او د لرګیو ټوټې د دوی په شا باندې باران شوې. ډریک بیرته ځړول پیل کړل، کینیډي یې له ځانه سره کش کړ. اوږده کښتۍ د سرې سره ډکه وه. په دې وخت کې کاناډایان کوټې ته ورغلي وو او څو المانيان مړه یا ټوخی پراته وو. لکه څنګه چې ډریک لیدل کیده، یو کاناډایي الماني په سر کې په یوه خالي رینج کې ډزې وکړې او د 3,000 کلن مصري ټیراکوټا ګلدان په اوږدو کې یې د هغه مغز مات کړ.
  
  "هیڅ مینه د لیوني اثارو د ښکار تر منځ له لاسه نه ورکوي." ډریک وخندل. "او ټول وخت چې ما د ټامب رایډر په لوبولو کې تیر کړ، دا هیڅکله نه و."
  
  "هو،" کینیډي له ویښتانو څخه د شیشې ټوټې وخوځولې. "مګر که تاسو واقعیا لوبه وکړئ ، د دې پرځای چې د اوولس ساعتونو لپاره هغې ته ګورئ ، تاسو واقعیا پوهیږئ چې څه پیښیږي."
  
  "د بین ځواک. زما نه. یوه لوبه کول، دا دی." هغه په خطر کې یو نظر پورته کړ.
  
  یو آلمانی د تیښتې هڅه وکړه. هغه پرته له دې چې هغه ته پام وکړي مستقیم ډریک ته ورغی، بیا په حیرانتیا سره ټوپ کړ کله چې د هغه لاره بنده شوه. "بیوګین!" هغه خپله تومانچه پورته کړه.
  
  "هو، ستاسو هم." ډریک خپل لاسونه پورته کړل.
  
  د سړي ګوتې په محرک باندې تاو شوې.
  
  کینیډي یو ناڅاپه حرکت وکړ، چې د آلمان پام یې وغورځاوه. ډریک نږدې شو او په مخ کې یې زنګون وکړ. مټ د ډریک په سر کې ولویده، مګر هغه یو طرف ته لاړ، په ورته وخت کې یې سرتیری په زنګون وواهه. چیغې په سختۍ سره د هډوکي ماتولو غږ پوښلی. ډریک په یوه ثانیه کې په هغه باندې و ، زنګونونه یې د هغه په سینه سخت فشارول. په تېز حرکت سره يې د سرتيري ماسک وغورځاوه.
  
  او په ژړا شو. "هو. زه نه پوهیږم چې ما واقعیا څه تمه درلوده.
  
  شین ویښتان. نیلي سترګې. د مخ کلکې ځانګړتیاوې. مغشوش شوي مخ څرګندونه.
  
  "وروسته". ډریک هغه د چاک هولډ سره بې هوښه کړ، په کینیډي باور لري چې په خپلو ملګرو باندې سترګې پټوي. کله چې ډریک پورته وکتل، جګړه روانه وه. په دې شیبه کې، یو بل آلماني د غورځیدلي نندارتون شاوخوا ګرځي. ډریک هغه څنګ ته کړ او کینیډي هغه په سولر پلیکسس کې وخوځاوه. دې سړي په X فاکتور کې د نوي هلک بینډ څخه ګړندی پریښود.
  
  اوس یو کاناډایی د خپل دښمن د مړو او وینې ګوتو څخه د اوډین مجسمه لیرې کوله. یو بل الماني د هغه څنګ ته ورغی او له اړخه یې پرې برید وکړ، خو کاناډایي ښه و، درې واړه ګوزارونه یې ورته وکړل، بیا یې په اوږه لمده جسد وغورځاوه او په ځمکه یې وغورځاوه. کاناډایی د ډیر قناعت لپاره له نږدې واټن څخه درې ځله ډزې وکړې ، او بیا یې د وتلو په لور د مجسمې کشولو ته دوام ورکړ. حتی ډریک متاثره شوی و. کله چې کاناډایان خپلو ملګرو ته ورسیدل، دوی چیغې وکړې او مخکې له دې چې د سګرټ څکولو کنډک ته لاړ شي په دوی ډزې وکړې.
  
  "اوپسلا!" د کاناډا لومړۍ درجې په ژړا پیل وکړ او په ژوندي پاتې آلمانانو یې خپله خوله پورته کړه. ډریک په دې یوه کلمه کې غرور، سرغړونې او لیوالتیا ونیوله. په حیرانتیا سره، غږ د ښځینه دی.
  
  ښځې بیا د مطلق توهین په اشاره خپل ماسک ودراوه او لیرې کړ. "اپساله!" هغې بیا په آلمانانو غږ وکړ. "هلته اوسئ!"
  
  ډریک به ټکان خوړلی وای که هغه لا دمخه په زنګونونو کې نه وی. هغه فکر کاوه چې په مرمۍ لګېدلی دی، دا ډول ټکان و. هغه دا تش په نامه کاناډایی پیژندل. هغه ښه پیژانده. دا الیسیا میلز و، د لندن یو کس چې په SRT کې د هغه مساوي کار کاوه.
  
  په SAS کې یو پټ شرکت.
  
  د ویلز پخوانۍ تبصرې زاړه یادونه راپورته کړل چې باید د سیاستوال د لګښتونو تاریخ په پرتله ژور پاتې شي. تاسو د SAS څخه ډیر وو. ولې غواړې چې هېر یې کړې؟
  
  ځکه چې موږ څه وکړل.
  
  الیسیا میلس یو له غوره سرتیرو څخه و چې هغه یې لیدلی و. په ځانګړو ځواکونو کې ښځې باید د نارینه وو په پرتله غوره وي چې نیمایي یې ترلاسه کړي. او الیسیا مستقیم پورته پورته پورته شوه.
  
  هغې په دې ټولو کې دخیل کیدو لپاره څه کول ، او د یو متعصب په څیر غږیدل ، کوم چې هغه پوهیده چې هغه یقینا نه وه؟ یوازې یو شی و چې الیسیا یې هڅوله: پیسې.
  
  شاید له همدې امله هغې د کاناډایانو لپاره کار کاوه؟
  
  ډریک د خونې د اصلي وتلو په لور په حرکت پیل وکړ. "نو د دې پرځای چې موږ د وژنو له لیست څخه حذف کړو او زموږ دښمنان افشا کړو ،" هغه وویل: "اوس موږ ډیر دښمنان لرو ، او موږ پرته له دې چې ځان نور هم مغشوش کړو هیڅ لاسته راوړنه نه لرو."
  
  کینیډي، د هغه تر شا ولاړ، زیاته کړه: "زما ژوند ... په دوو ټکو کې."
  
  
  اووه
  
  
  
  پاريس، فرانسه
  
  
  د کینیډي د هوټل خونه د هغه څخه یو څه ښه وه چې ډریک او بین څو ساعته تیر کړل.
  
  "فکر کوم چې تاسو ټول پولیس مات شوي یاست ،" ډریک په غوسه شو ، د ننوتلو او وتلو نقطو چیک کول.
  
  "مونږه. مګر کله چې ستاسو د رخصتۍ وخت په حقیقت کې د لسو کلونو لپاره شتون نلري، نو زه فکر کوم چې ستاسو د چک حساب ډکول پیل کیږي.
  
  "ایا دا یو لپ ټاپ دی؟" بین هغه ته ورسید مخکې له دې چې د بیان پوښتنې ځواب شي. دوی هغه د میوزیم څخه د وتلو وروسته د شیشې اهرام ته نږدې وموندل ، د دوه نورو ویره لرونکي سیلانیانو په څیر عمل کوي ، ډیر ویره لري چې نور توضیحات په یاد وساتي.
  
  "ولې موږ فرانسویانو ته هغه څه نه وایو چې موږ پوهیږو؟" کینیډي وپوښتل کله چې بین لپ ټاپ خلاص کړ.
  
  "ځکه چې دوی فرانسوي دي،" ډریک په خندا سره وویل، بیا جدي شو کله چې هیڅوک یوځای نه شو. هغه د کینیډي د بستر په څنډه کې ناست و، د خپل ملګري کار یې کتل. "اوبخښه. فرانسویان هیڅ نه پوهیږي. د دوی سره اوس د دې لارې تګ به موږ ورو کړي. او زه فکر کوم چې وخت یوه مسله ده. موږ باید له سویډن سره اړیکه ونیسو."
  
  "ایا تاسو د سویډن په پټ خدمت کې څوک پیژنئ؟" کینیډي ورته سترګې پورته کړې.
  
  "نه. په هرصورت، زه باید خپل زاړه قوماندان ته زنګ ووهم.
  
  "تاسو کله SAS پریښود؟"
  
  "تاسو هیڅکله SAS نه پریښی." کله چې بین پورته وکتل، هغه زیاته کړه، "په استعاري توګه."
  
  "درې سرونه باید له دوو څخه غوره وي." بین د یوې ثانیې لپاره کینیډي ته وکتل. "که تاسو لاهم په سوداګرۍ کې یاست؟"
  
  یو لږ سر ټک. د کینیډي ویښتان د هغې په سترګو کې راښکته شول او هغې یوه دقیقه ونیوله چې بیرته یې وګرځوي. "زه پوهیږم چې د اوډین نهه برخې لري، نو زما لومړۍ پوښتنه دا ده چې ولې؟ دویمه پوښتنه دا ده چې دا څه دي؟"
  
  "موږ یوازې دا په کافه کې موندلی و." بین په غوسه سره کیبورډ ټایپ کړ. "یوه افسانه شتون لري، کوم چې ښاغلی کرسټي دلته ردوي، کوم چې ادعا کوي چې د خدایانو ریښتینې قبر شتون لري - په حقیقت کې، هغه ځای چې ټول پخواني خدایان ښخ شوي دي. او دا یوازې یو پخوانی افسانه نه ده؛ یو شمیر ساینس پوهانو په دې اړه بحث کړی، او ډیری مقالې په کلونو کې خپرې شوې. ستونزه دا ده، "بین وویل، سترګې یې مسح کړې،" لوستل یې ګران دي. ساینس پوهان د دوی د پراسیک ژبې لپاره مشهور ندي.
  
  "پراسیک؟ کینیډي په خندا سره تکرار کړه. "ایا تاسو کالج ته ځئ؟"
  
  "هغه په بنډ کې مخکښ غږونکی دی ،" ډریک ډیډپینډ وکړ.
  
  کینیډي سترګې پورته کړې. "نو تاسو د خدای قبر لرئ چې هیڅکله شتون نلري. سمه ده. نو څه؟"
  
  "که دا هرکله بې حرمتي وشي، نړۍ به په اور کې ډوب شي ... او همداسی پسی."
  
  "زه پوهیږم. د نهو برخو په اړه څه؟
  
  "ښه ، د راګناروک په وخت کې راټول شوي ، دوی قبر ته لاره ښیې."
  
  "راګناروک چیرته دی؟"
  
  ډریک غالۍ وویشتله. "یو بل سور هیرینګ. دا ځای نه دی. په حقیقت کې دا د پیښو لړۍ ده، یوه لویه جګړه، یوه نړۍ چې د اور له لارې پاکه شوې ده. طبیعي آفتونه. د آرماګډون ډیر څه.
  
  کینیډي خندل. "نو حتی سخت وائیکینګز د اپوکالیپس څخه ویره درلوده."
  
  ښکته په لټه کې ، ډریک په فرش کې د USA Today یوه تازه مګر په خرابه توګه ځړول شوې کاپي ولیده. دا د سرلیک په شاوخوا کې پوښل شوی و - 'ریلیز شوی سریال قاتل دوه نورې غوښتنې'.
  
  ناخوښه، مګر د ورځپاڼې د لومړي مخ لپاره غیر معمولي ندي. هغه څه چې هغه یې بل لید ته اړ کړ، لکه څنګه چې د هغه سترګې سوځیدلي، په متن کې د پولیسو یونیفورم کې د کینیډي عکس و. او د هغې د عکس تر څنګ یو کوچنی سرلیک - پولیس ماتیږي - AWOL ځي.
  
  هغه سرلیکونه د جامو په میز کې د وودکا نږدې خالي بوتلونو ، د بستر په میز کې د درد وژونکو درملو ، د سامان نشتوالي ، د سیاحتي نقشو ، سوغاتونو او سفرنامې سره وصل کړل.
  
  کریپ.
  
  کینیډي وویل: "نو دا آلمانان او کاناډایان غواړي دا غیر موجود قبر ومومي، شاید د ویاړ لپاره؟ د شتمنۍ لپاره دا کیدی شي راوړي؟ او د دې کولو لپاره دوی باید د اوډین نهه ټوټې په داسې ځای کې راټول کړي چې ځای نه وي. سمه ده؟"
  
  بن په خندا شو. لکه څنګه چې زما پلار به ویل: "ښه، سندره تر هغه وخته سندره نه ده چې په وینیل باندې فشار راوړل شي." په انګلیسي کې، موږ لاهم ډیر کار لرو.
  
  "دا یو اوږد دی. "
  
  "دا د دې په څیر ډیر دی." بین د لپ ټاپ سکرین شاوخوا وګرځاوه. "د اوډین نهه شخصیتونه سترګې، لیوه، والکیریز، آس، ډال او سپین دي."
  
  ډریک شمیرل کیږي. "د دوی یوازې شپږ دي، ماشوم."
  
  "دوه سترګې. دوه لیوه. دوه والکیریز. هو."
  
  "کوم په اپسلا کې دی؟" ډریک کینیډي ته سترګې وغړولې.
  
  بین د یوې شیبې لپاره سکرول کړ، بیا یې وویل، "دلته ویل کیږي چې سپیر د اوډین غاړې ته سوری کړی کله چې هغه د نړۍ په ونې کې ځړول شوی و، د هغه ډیری رازونه یې خپل وولوا ته ښکاره کړل. یو بل اقتباس واورئ: "په اپساله کې د معبد تر څنګ یوه لویه ونه ده چې پراخه څانګې لري، چې په ژمي او دوبي کې همیشه شنه وي، دا کومه ونه ده، هیڅوک نه پوهیږي، ځکه چې د دې په څیر بل څوک نه پوهیږي. کله هم موندل شوی دی. دا په سلګونو کاله زوړ دی.. د نړۍ ونې په اپسالا کې - یا وه - او د نورس افسانه کې مرکزي ده. دا وايي چې د نړۍ د ونې شاوخوا نهه نړۍ شتون لري. یادا ... یادا. یو بل حواله - په اپسالا کې سپیڅلې ونې. یو څو ځله هلته لیدل کیده ، د یګدراسیل په نوم د یوې لویې ایش سره نږدې ، چې ځایی خلک یې مقدس ګڼي. مګر اوس ورک شوی دی.
  
  هغه زیاته کړه: 'د سکینډینویا تاریخ لیکونکو له اوږدې مودې راهیسې ګملا اپسلا د شمالي اروپا په تاریخ کې یو له پخوانیو او خورا مهم ځایونو څخه ګڼلی دی.'
  
  "او دا ټول شته،" کینیډي وویل. "چیرته چې څوک یې موندلی شي."
  
  "ښه،" بین وویل، "دا ټول باید یوځای تړل شي. زما وړتیا له لاسه مه ورکوئ، زه په هغه څه کې ښه یم چې زه یې کوم.
  
  ډریک په اعتراف سر وخوځاوه. "دا رښتیا ده، باور وکړئ. هغه له تیرو شپږو میاشتو راهیسې زما د عکس اخیستنې مسلک له لارې زما سره مرسته کوي."
  
  "تاسو اړتیا لرئ ډیری بیلابیل شعرونه او تاریخي ساګونه سره یوځای کړئ. ساګا د لوړ جرات ویکینګ شعر دی. دلته یو څه هم شتون لري چې د شاعرانه ایډا په نوم یادیږي، د خلکو د اولادونو لخوا لیکل شوي چې هغه خلک پیژني چې د وخت تاریخ لیکونکي پیژني. هلته ډېر معلومات شته."
  
  "او موږ د آلمانانو په اړه هیڅ نه پوهیږو. د کاناډایانو یادونه مه کوئ. یا ولې الیسیا میلز - "د ډریک ګرځنده تلیفون زنګ وواهه. "بخښنه ... هو؟"
  
  "زه".
  
  "سلام، ویلز."
  
  "دې ته ورشئ، ډریک." ویلز ساه واخیسته. "SGG د سویډن ځانګړي ځواکونه دي او د سویډن اردو عناصر له ټولې نړۍ څخه ایستل شوي دي."
  
  ډریک د یوې شیبې لپاره بې غږه و. "ایا ته ټوکې کوې؟"
  
  "زه د کار په اړه ټوکې نه کوم، ډریک. یوازې ښځې."
  
  "ایا دا مخکې کله هم پیښ شوي؟"
  
  "تر هغه ځایه چې زما په یاد دي، نه."
  
  "ایا دوی دلیل په ګوته کوي؟"
  
  "معمولي احمقانه، زه ډاریږم. هیڅ شی سم نه دی."
  
  "نور څه؟"
  
  یوه ساه وه. "ډریک، تاسو واقعیا ما د می د ځینې کیسې پوروړي یاست، ملګري. ایا بین لا هم شته؟"
  
  "هو، او تاسو الیسیا میلس په یاد لرئ؟"
  
  "عیسی. څوک به نه وي؟ ایا هغه له تاسو سره ده؟
  
  "واقعیآ نه. زه یوازې یو ساعت دمخه په لوور کې د هغې سره مخ شوم.
  
  لس ثانیې چوپتیا، بیا: "ایا هغه د دې برخه وه؟ ناممکنه ده." هغه به هیڅکله له خپلو خلکو سره خیانت ونه کړي."
  
  "موږ هیڅکله د هغې خپل نه وو، یا داسې ښکاري."
  
  "وګوره، ډریک، ایا تاسو وایئ چې هغې د میوزیم په لوټولو کې مرسته کړې؟"
  
  "دا زه یم، صاحب. زه یم. ډریک کړکۍ ته لاړ او د موټر څراغونو ته یې وکتل چې لاندې چمکۍ. "د هضم کول سخت دي، نه دا؟ ښایي هغې په خپل نوي زنګ وهلو سره پیسې ګټلې وي."
  
  د هغه تر شا، هغه اوریدلی و چې بین او کینیډي د اوډین د نهو ټوټو په پیژندلو او نامعلومو ځایونو کې یادداشتونه اخلي.
  
  ویلز سخت تنفس کاوه. "ایلیسیا مایلونه! د دښمن سره سواری؟ هیڅکله نه. هیڅ لاره نشته، ډریک."
  
  "ما د هغې مخ ولید، صاحب. دا هغه وه."
  
  "عیسی په یو سیر کې. ستا پلان څه دی؟"
  
  ډریک خپلې سترګې وتړلې او سر یې وخوځاوه. "زه نور د ټیم برخه نه یم، ویلز، زه هیڅ پلان نه لرم. ما باید کوم پلان ته اړتیا نه درلوده."
  
  "زه پوهیږم. زه به یو ټیم سره یوځای کړم، ملګري، او له دې پای څخه به یې سپړنه پیل کړم. څنګه چې شیان روان دي، موږ ممکن ځینې لوی ستراتیژۍ رامینځته کړو. په تماس کې اوسئ".
  
  کرښه مړه شوه. ډریک مخ شو. بین او کینیډي دواړه ورته کتل. هغه وویل: اندیښنه مه کوئ. "زه لیونی نه یم. ته څه لرې؟"
  
  کینیډي د کاغذ د څو شیانو د ماتولو لپاره چمچ کارولی و، کوم چې هغې د پولیسو په لنډیز کې پوښلی و. نیزه - پورته. لیوه - نیویارک. له هغې وروسته، لږ څه اشاره نه ده."
  
  "موږ ټول داسې خبرې نه کوو لکه څنګه چې موږ د سپینو زرو په چمچونو کې زموږ د آسونو سره زیږیدلي یو ،" ډریک مخکې لدې چې هغه ځان ودروي ، چپ شو. "سمه ده، سمه ده. موږ یوازې هغه څه سره معامله کولی شو چې موږ پوهیږو.
  
  کینیډي ورته عجیبه موسکا ورکړه. "زه ستا سټایل خوښوم".
  
  بین تکرار کړه، "هغه څه چې موږ پوهیږو، دا دی چې اپسلا به راتلونکی وي."
  
  "پوښتنه دا ده،" ډریک وویل، "ایا زما د سرو زرو کارت دا اداره کولی شي؟"
  
  
  اته
  
  
  
  UPSALLA, سویډن
  
  
  سټاکهولم ته د الوتنې په جریان کې، ډریک پریکړه وکړه چې د کینیډي څخه ګټه پورته کړي.
  
  د ډریک او بین ترمینځ د یو لړ قهرجنو لاسونو وروسته ، د نیویارک پولیس د کړکۍ سره د هغې څنګ ته د ډریک سره ناست پای ته ورسید. په دې توګه د تیښتې چانس کم دی.
  
  "نو،" هغه وویل کله چې الوتکه په پای کې ښکته شوه او بین د کینیډي لپ ټاپ خلاص کړ. "زه یو ځانګړی فضا احساسوم. زه خپل کار ته پام نه کوم، کینیډي، زه یوازې یو قانون لرم. زه باید د هغو خلکو په اړه پوه شم چې زه ورسره کار کوم."
  
  "زه باید پوهیدم ... تاسو باید تل د کړکۍ څوکۍ لپاره پیسې ورکړئ، سمه ده؟ لومړی ماته ووایه چې دا وایب د الیسیا میلز سره څنګه کار کاوه؟
  
  "ډیر ښه ،" ډریک اعتراف وکړ.
  
  "دا کولی شي. ته څه غواړې چې پوه شې؟"
  
  "که دا شخصي ستونزه وي، هیڅ شی نه. که دا یو کار وي، یوه چټکه کتنه."
  
  "که دا دواړه وي؟"
  
  "کرپ. زه نه غواړم د نورو خلکو سوداګرۍ ته مخه کړم ، زه واقعیا نه غواړم ، مګر زه باید بین لومړی ځای په ځای کړم. ما ورسره وعده وکړه چې موږ به له دې لارې تېر شو، او زه به هم ورته ووایم. موږ ته د وژلو امر راغی. یوازینی شی چې تاسو یې په اړه احمق نه یاست کینیډي دي، نو تاسو پوهیږئ چې زه باید په تاسو باور وکړم چې په دې اړه زما سره کار وکړئ.
  
  د الوتنې خدمت کونکي د کاغذ پیاله وړاندې کړه چې "موږ په ویاړ سره د سټاربکس کافي تولیدوو."
  
  "کافین". کینیډي دا په ښکاره خوښۍ سره ومنله. هغې د پروسې په جریان کې د ډریک ګال ته لاس ورکړ. هغه ولیدل چې هغې د هغې سره د لیدلو راهیسې د هغې دریم غیر رسمی پتلون اغوستی و. دې ورته وویل چې هغه یوه ښځه ده چې د غلطو دلایلو له امله ورته پام کیږي. یوه ښځه چې په نرمۍ سره جامې اغوستې ترڅو په هغه ځای کې فټ شي چیرې چې هغې په جدي ډول تړاو درلود.
  
  ډریک یو د ځان لپاره واخیست. کینیډي د یوې دقیقې لپاره وڅښله ، بیا یې د غوږ شاته د ویښتو یوه برخه په نرمه اشاره کې وخوړه چې د ډریک پام یې ځانته راواړوه. بیا هغې هغه ته مخ کړه.
  
  "ستا هیڅ یو ناوړه کار نه دی، په حقیقت کې، مګر ما ... ما یو ناپاک پولیس پای ته ورساوه. د عدلي طب متخصص. دوی هغه د جرم په صحنه کې یو څو ډالر جیب کې ونیول او I.A ته یې وویل. د پایلې په توګه، هغه د اوږدې نښې ترلاسه کړې. څو کاله."
  
  "هیڅ شی نشته. ایا د هغه همکارانو په تا باندې لعنت ویلی؟"
  
  "یار، لعنت، زه دا اداره کولی شم. زه له پنځه کلنۍ راهیسې دا اخلم. څه شی دی، هغه څه چې زما په دماغ کې د بې خوبۍ تمرین کوي، هغه واقعیت دی چې تاسو یې په اړه فکر نه کوئ - دا چې د دې غلو بدمرغه پخوانیو کړنو هر یو بیا تر پوښتنې لاندې راځي. هر. لیونی. یو."
  
  "په رسمي ډول؟ د چا لخوا؟"
  
  "خوراک وکیلان. خوار سیاستوال. راتلونکي ښاروالان. د شهرت په لټه کې اعلان کونکي هم د خپل ناپوهۍ له امله ړانده شوي ترڅو سم او غلط پیژني. بیوروکراټان."
  
  "دا ستاسو ګناه نه ده".
  
  "او کنه! د نیویارک ایالت د ترټولو بد سیریل وژونکي کورنیو ته ووایاست. دا ديارلس ميندو او ديارلسو پلرونو ته ووايه، ټول په هر سخت تفصيل پوهيږي چې څنګه توماس کالب خپلې وړې لوڼې ووژلې، ځکه چې دوی په محکمه کې د هغه په ټوله محاکمه کې حاضر وو.
  
  ډریک په غوسه کې خپل لاسونه کلک کړل. "ایا دوی به دا سړی خوشې کړي؟"
  
  د کینیډي سترګې خالي کندې وې. "دوی دوه میاشتې مخکې خوشې کړ. له هغه وروسته یې بیا وژلی او اوس ورک شوی دی."
  
  "نه".
  
  "دا ټول په ما دی."
  
  "نه، دا ریښتیا نه ده. دا په سیسټم کې دی."
  
  "زه سیسټم یم. زه د سیسټم لپاره کار کوم. دا زما ژوند دی".
  
  "نو دوی تاسو په رخصتۍ لیږلي؟"
  
  کینیډي خپلې سترګې پاکې کړې. "جبري رخصتي. زما ذهن نور نه دی ... هغه څه وو. دنده د هرې ورځې په هره دقیقه کې وضاحت ته اړتیا لري. یو وضاحت چې زه نور نه شم ترلاسه کولی.
  
  هغې خپل بې رحمه چلند په بشپړ ډول څرګند کړ. "او څه؟ اوس خوشاله یاست؟ ایا تاسو اوس زما سره کار کولی شئ؟"
  
  خو ډریک ځواب ور نه کړ. هغه د هغې په درد پوهیده.
  
  دوی د کپتان غږ واورېد چې تشریح کوي دوی له خپل منزل څخه دېرش دقیقې دي.
  
  بین وویل: لیونی. ما یوازې ولوستل چې د اوډین والکیریز د شخصي ټولګې برخه ده، ځای نامعلوم دی. هغه یو نوټ پیډ واخیست. "زه به د دې شیانو لیکل پیل کړم."
  
  ډریک په سختۍ سره د هغې هیڅ اوریدلي. د کینیډي کیسه غمجنه وه، او هغه نه چې هغه یې اوریدلو ته اړتیا درلوده. هغه خپل شکونه ښخ کړل او پرته له کوم ځنډ څخه یې د هغې لړزونکی لاس په خپل سر پوښ کړ.
  
  "موږ په دې کې ستاسو مرستې ته اړتیا لرو،" هغه په چپ غږ وکړ، نو بین به وروسته له هغه څخه پوښتنه ونه کړي. "زما په باور. ښه ملاتړ په هر عملیات کې اړین دی.
  
  کینیډي خبرې نه کولې، مګر د هغې لنډې موسکا د حجم خبرې کولې.
  
  
  ****
  
  
  وروسته یوه الوتکه او ګړندی اورګاډی او دوی اپسلا ته نږدې شول. ډریک هڅه وکړه چې د سفر ستړیا له مینځه یوسي چې د هغه مغز یې بادوي.
  
  بهر، د ماسپښین یخنۍ هغه په هوش کې راوست. دوی یو ټکسي ودراوه او دننه پورته شول. بین د ستړیا توره پاکه کړه:
  
  ګملا اپسلا دا زوړ Upsalla دی. دا ځای، "هغه په ټولیزه توګه اپسالا ته اشاره وکړه،" وروسته له هغه جوړ شو چې په ګملا اپسالا کې کاتډرل ډیر وخت دمخه وسوځول شو. دا په اصل کې نوی اپسالا دی، که څه هم دا په سلګونو کلن دی.
  
  "واو،" کینیډي وویل. "دا څو کلن زوړ اپسالا جوړوي؟"
  
  "په دقیق ډول."
  
  ټکسي حرکت نه کاوه. چلوونکی اوس نیم په شا شوی دی. "تل؟"
  
  "ایا ته ما بخښې؟" د کینیډي غږ په غوسه شو.
  
  "تاسو ټوپونه ګورئ؟ شاهي قبرونه؟" انګریزي ستړیا مرسته نه کوله.
  
  "هو". بین سر وخوځاوه. "د شاهي قبرونو قبرونه. دا په سم ځای کې دی."
  
  دوی د اپسالا کوچني سفر ته لاړل. د سیاح لوبې کول، ډریک نشي کولی د سرک لاره ومني. له بلې خوا، صاب آرام و او ښار اغیزمن و. په هغه ورځو کې اپسلا د پوهنتون ښار و او سړکونه په بایسکلونو تړل شوي وو. په یو وخت کې، د دوی خبرې کوونکی مګر په سختۍ سره د پوهیدو وړ چلونکي څرګنده کړه چې موټرسایکل به ستاسو لپاره په سړک کې نه ودریږي. دا به تاسو د دوهم فکر پرته ښکته کړي.
  
  "حادثې". هغه خپل لاسونه ګلانو ته اشاره وکړه چې د سړکونو د غاړې سینګار کوي. "ډیری حادثې."
  
  په دواړو غاړو کې زړې ودانۍ ولاړې وې. په نهایت کې ښار له پامه غورځول شو او کلیوالي سیمې منظرې ته راوتلې.
  
  "ښه، نو ګملا اپسلا اوس یو کوچنی کلی دی، مګر په لومړیو اعلاناتو کې دا یو لوی کلی و،" بین د یاد څخه وویل. "هلته مهم پاچاهان ښخ شوي وو. او اوډین د یو څه مودې لپاره هلته ژوند کاوه.
  
  "دا هغه ځای دی چې هغه ځان ځړول ،" ډریک د افسانې یادونه وکړه.
  
  "هو. هغه خپل ځان د نړۍ په ونې کې قربان کړ پداسې حال کې چې د هغه سیر هر راز لیدلی او اوریدلی چې هغه یې ساتلی و. هغه باید هغه ته ډیر څه معنی ولري. هغه وخندل، فکر یې وکړ: دوی باید په یقین سره نږدې شوي وي.
  
  "دا ټول د عیسوي اعتراف په څیر ښکاري ،" ډریک وویل.
  
  "مګر اوډین دلته مړ نه شو؟" کینیډي وپوښتل.
  
  "نه. هغه د خپلو زامنو تور او فری سره په راګناروک کې مړ شو.
  
  ټکسي د ودریدو دمخه د پارکینګ پراخه ساحه وګرځوله. ښي خوا ته، د کثافاتو یوه ښه اغوستل شوې لاره د لږو ونو څخه تیریدله. د دوی موټر چلوونکي وویل: "ټیلو ته."
  
  دوی مننه وکړه او له صاب څخه د روښانه لمر او تازه هوا په لور حرکت وکړ. د ډریک نظر دا و چې شاوخوا سیمه او کلي پخپله وڅیړي ترڅو وګوري چې ایا د لرګیو له کار څخه کوم شی راوتلی دی. په هرصورت، کله چې ډیری نړیوال ګوډاګیان د دوی په زړه پورې انګیزه د هغه څه تر شا اچوي چې یوازې د ټولو لپاره د نړیوالې ازادۍ په توګه تشریح کیدی شي، یو څه باید ودریږي.
  
  د ونو هاخوا، منظره یو خلاص میدان شو، یوازې د لسګونو کوچنیو ټوټو او دریو لویو ټوټو لخوا مات شو چې مستقیم پراته وو. له دې هاخوا، په فاصله کې، دوی یو روښانه چت او د هغې ښي خوا ته یوه بله ودانۍ ولیدله، چې د کلي پیل یې نښه کوله.
  
  کینیډي ودرېد. "هیڅ ځای ونې نشته، هلکان."
  
  بین په خپل نوټ بوک کې ښکیل وو. "دوی اوس یوه نښه نه کوي، ایا دوی؟"
  
  "ایا تاسو یو نظر لرئ؟" ډریک د فعالیت هرې نښې لپاره پراخه خلاصې ساحې ولیدلې.
  
  "زما په یاد دي چې دلته یو وخت تر دریو زرو مترونو پورې و. نن ورځ د دوی څو سوه شتون لري. ته پوهېږې چې دا څه مانا؟"
  
  "دوی دوی ډیر ښه ندي جوړ کړي؟" کینیډي وخندل. ډریک راحته شو چې داسې بریښي چې هغه په لاس کې په دنده باندې بشپړ تمرکز کوي.
  
  "په پخوانیو وختونو کې د ځمکې لاندې فعالیت ډیر و. او بیا دا درې 'شاهي' غونډۍ. په نولسمه پیړۍ کې دوی د ینګلینګ د ماڼۍ د دریو افسانوي پاچاهانو په نوم نومول شوي - عون، عادل او ایګل - د سکینډینیویا ترټولو مشهور شاهي کورنۍ. خو ..." هغه ودرېد، له ځانه یې خوند واخیست، "دا دا هم وایي چې په لومړنیو افسانو او فولکلورونو کې، د قبرونو غونډۍ لا دمخه شتون درلود - او دا چې دا د لومړنیو - اصلي - درې پاچاهانو - یا خدایانو ته یوه لرغونې خراج وه لکه څنګه چې موږ پوهیږو. دوی اوس. دا فرییر، تور او اوډین دي.
  
  کینیډي وویل: "دلته تصادفي معلومات شتون لري." "مګر ایا تاسو لیدلي چې د انجیل کیسې ته څومره حوالې موږ له دې ټولو پخوانیو کیسو څخه ترلاسه کوو."
  
  "دا ساګی دی. "بین هغه سمه کړه. "شاعري. اکاډمیک ډوډلونه. یو څه چې کیدی شي مهم وي - د سویډني کلمې فالا او منګا فالور ته د تیږو سره په لسګونو حوالې تړلي دي - ډاډه نه یم چې دا څه معنی لري. او، کینیډي، ایا ما په کوم ځای کې نه دی لوستلی چې د مسیح کیسه د زیوس کیسه سره ورته وه؟"
  
  ډریک سر وخوځاوه. "او د مصر خدای هورس یو بل مخکښ و. دواړه خدایان وو چې ګمان کیږي هیڅکله شتون نلري. ډریک د دریو شاهي غونډیو په لور سر وخوځاوه چې د فلیټ منظرې په وړاندې ولاړ و. "فری، تور او اوډین، سمه ده؟ نو بیا څوک څوک دی، بلکی؟ الف؟"
  
  "زه نه پوهیږم، ملګري."
  
  "اندیښنه مه کوئ، منچکن. موږ کولی شو د اړتیا په صورت کې له دغو کلیوالو څخه معلومات شکنجه کړو."
  
  دوی د تیږو څخه تیریدل، د یو انحراف په توګه د درې ستړي سیلانیانو رول لوبولی. لمر د دوی په سرونو وهل و، او ډریک کینیډي ولید چې د هغې د لمر عینکې ماتوي.
  
  هغه خپل سر وخوځاوه. امریکایان.
  
  بیا د بین تلیفون زنګ راغی. کینیډي خپل سر وخوځاوه، مخکې له دې چې د کورنۍ د اړیکو فریکونسۍ له مینځه ویسي. ډریک یوازې وخندل.
  
  "کارین،" بین په خوښۍ وویل. "زما مشره خور څنګه ده؟"
  
  کینیډي د ډریک په اوږه ټک وکړ. "په ډله کې مخکښ سندرغاړی؟" - هغې پوښتنه وکړه.
  
  ډریک سر وخوځاوه. "د سرو زرو زړه، بس. هغه به ستاسو لپاره پرته له شکایت څخه هرڅه وکړي. تاسو دا ډول څو ملګري یا همکاران لرئ؟"
  
  د ګملا اپسالا کلي په زړه پورې او پاک و، ډیری کوڅې په ځمکه کې تړل شوي، لوړ چت لرونکي ودانیو سره چې په سلګونو کاله زاړه، ښه ساتل شوي او لږ نفوس درلود. یو ناڅاپه کلیوال دوی ته په تجسس سره وکتل.
  
  ډریک د کلیسا په لور روان شو. "سیمه ایز ویکاران تل ګټور وي."
  
  کله چې دوی پورچ ته نږدې شول ، د کلیسا په جامو کې یو زوړ سړی نږدې دوی له پښو وغورځول. هغه په حیرانتیا سره ودرېد.
  
  "سلام. کنه جاګ هجالپا دیګ؟"
  
  "په دې اړه ډاډه نه یم، ملګري." ډریک خپله غوره موسکا وکړه. "مګر د دې غونډیو څخه کوم یو د اوډین پورې اړه لري؟"
  
  "په انګلیسی کي؟" پادری د نړۍ په اړه ښه خبرې وکړې، مګر د پوهیدو لپاره یې مبارزه وکړه. "واد؟ څه؟ یو؟"
  
  بین مخ په وړاندې لاړ او د ویکر پام یې شاهي غونډیو ته راوغوښت. "یو؟"
  
  "ته ګوری." بوډا سر وخوځاوه. "هو. هوم ستورستا ..." هغه د کلمې موندلو لپاره مبارزه وکړه. "لوی."
  
  "تر ټولو لوی؟" بین خپل لاسونه پراخ کړل.
  
  ډریک ورته وخندل، متاثره شو.
  
  "شمیرې." کینیډي په شا کیدو پیل وکړ ، مګر بین یوه وروستۍ پوښتنه درلوده.
  
  "فلا؟" هغه یوازې په خپلو شونډو په حیرانتیا سره وویل ، ویکار ته یې وکتل او په مبالغه یې خپله اوږه وښووله. "یا منګا فالر؟"
  
  دا یو څه وخت واخیست، مګر ځواب، کله چې دا راغی، ډریک هډوکي ته یخ کړ.
  
  "جالونه ... ډیری جالونه."
  
  
  نهه
  
  
  
  ګملا اپسلا، سویډن
  
  
  ډریک بین او کینیډي تر ټولو لوی شاهي غونډۍ ته تعقیب کړل، د هغه په کڅوړه کې د تسکرو سره ډک و، ترڅو هغه په امن کې ساحه وپلټي. یوازینی پوښ د کوچنۍ غونډۍ شاته شاوخوا یو میل و ، او د یوې ثانیې لپاره یې فکر کاوه چې هغه هلته حرکت لیدلی. چټک حرکت. مګر نورې څیړنې نور څه ندي ښکاره کړي.
  
  دوی د اوډین غونډۍ په پښو کې ودرول. بین یوه ساه واخیسته. "وروستي څوک چې سر ته ورسيږئ زما په فیسبوک پاڼه کې به څه شی ترلاسه کړي!" - هغه چیغې کړې، په بیړه روان شو. ډریک په ډیر آرام سره تعقیب کړ او کینیډي ته یې وخندل، څوک چې د هغه په پرتله لږ ګړندی روان و.
  
  په ژوره توګه، هغه نور هم په قهر شو. هغه دا خوښ نه کړ. دوی په نا امیده توګه لوڅ وو. هر ډول ځواکمن ټوپک کولی شي دوی تعقیب کړي، دوی د ټوپک په ځای کې ساتل، په ساده ډول امرونو ته انتظار کول. باد په لوړ غږ چیغې وهلې او په غوږونو یې وهلې، د ناامنۍ احساس یې زیات کړ.
  
  د واښو غونډۍ سر ته پورته کیدو شاوخوا شل دقیقې وخت نیولی و. کله چې ډریک هلته ورسید، بین لا دمخه په واښه ناست و.
  
  "کرستی، د پکنیک ټوکر چیرته دی؟"
  
  "دا په خپل سټولر کې پریږده." شاوخوا یې وکتل. له دې ځایه، دا منظر زړه راښکونکی و: نه ختمیدونکي شنه رولینګ ساحې، هر ځای غونډۍ او سیندونه، او په فاصله کې ارغواني غرونه. دوی کولی شي د ګملا اپسالا کلي وګوري ، کوم چې د نوي اپسالا ښار سرحدونو ته غزیدلی.
  
  کینیډي څرګنده کړه. "نو زه به یوازې یو څه ووایم چې د یو څه مودې لپاره ما ځوروي. که دا د اوډین غونډۍ وي، او د نړۍ ونې په کې پټې وي - کوم چې به یو زیانمن کشف وي - ولې مخکې چا نه دی موندلی؟ ولې باید اوس یې ولټوو؟"
  
  "دا ساده ده". بین خپل بې نظمه curls پاکول. "هیچا فکر نه کاوه چې مخکې وګوري. تر هغه چې شیلډ یوه میاشت دمخه کشف شو، دا ټول د دوړو افسانه وه. افسانه. او دا اسانه نه وه چې سپیر د نړۍ له ونې سره وصل کړي ، کوم چې اوس نږدې په نړیواله کچه د Yggdrasil په نوم یادیږي ، او بیا د اوډین د نهه ورځو لنډ پاتې کیدو سره.
  
  او-" ډریک چیمډ ان"، "هغه ونه به اسانه نه وي چې پیدا کړي که شتون ولري. دوی نه غواړي چې یو زوړ بوډا په دې لاره کې ودریږي.
  
  اوس د ډریک ګرځنده تلیفون زنګ راغی. هغه بین ته په ټوکو جديتوب سره وکتل کله چې هغه یې له خپل بکس څخه راوویست. "عیسی. زه ستاسو په څیر احساس پیل کوم."
  
  "څاه؟"
  
  "د لسو کسانو یوه ډله ستاسو په اختیار کې ده. یوازې کلمه ووایه. "
  
  ډریک خپل حیرانتیا تیر کړه. "لس کسان. دا یو لوی ټیم دی." د SAS لس کسيزه ډله کولی شي ولسمشر د هغه د اوول دفتر کې واستوي او لاهم وخت ومومي چې د چای لپاره کور ته د تګ دمخه د لیډي ګاګا نوې ویډیو کې څرګند شي.
  
  "لوی داغونه، زه اورم. وضعیت هر ساعت خرابیږي."
  
  "دا رشتېا ده؟"
  
  "دولتونه هیڅکله نه بدلیږي، ډریک. دوی ورو ورو پیل وکړ او بیا یې هڅه وکړه چې خپله لاره بلډوز کړي، مګر د پای ته رسیدو څخه ویره درلوده. که دا کوم تسلی وي، دا په اوس وخت کې په نړۍ کې ترټولو لوی شی نه دی."
  
  د ویلز بیان د دې لپاره ډیزاین شوی و لکه څنګه چې زمری د زیبرا سره چلند کوي، او ډریک مایوس نه کړ. "لکه څنګه؟"
  
  "د ناسا ساینس پوهانو یوازې د نوي سوپر اورولکوانو شتون تایید کړی دی. او ..." ویلز واقعیا اندیښمن ښکاري: "دا فعال دی."
  
  "څه؟"
  
  "یو څه فعال. لږ. خو د هغې په اړه فکر وکړئ، لومړی شی چې تاسو یې تصور کوئ کله چې تاسو د سوپر اورولکوانو یادونه کوئ ...
  
  "... د سیارې پای،" ډریک پای ته ورسید، د هغه ستونی ناڅاپه وچ شو. دا یو تصادف و چې ډریک اوس دا جمله په څو ورځو کې دوه ځله اوریدلې وه. هغه بین او کینیډي ولید چې د بند په حلقه کې وو، واښه یې وهل، او د ژورې ریښې ویره یې احساس کړه چې هیڅکله یې احساس نه کاوه.
  
  "چېرته دی؟" هغه وپوښتل.
  
  ویلز وخندل. "لرې نه، ډریک. له هغه ځایه لرې نه ده چې دوی ستاسو شیلډ وموندل. دا په آیسلنډ کې دی."
  
  ډریک د دوهم ځل لپاره چیغې وهلې کله چې بین چیغه کړه ، "یو څه وموندل!" په لوړ غږ کې چې د هغه بې پرواهۍ په ټوله نړۍ کې خپره شوه.
  
  "زه باید ولاړشم". ډریک د بین په لور منډه کړه، څومره چې هغه کولی شي جادو واچوي. کینیډي هم شاوخوا وکتل، مګر یوازینی شی چې دوی یې لیدلی و په کلي کې و.
  
  "دا لاندې وساتئ، ملګري. ته څه لرې؟"
  
  "دا". بین ټيټ شو او پیچلي واښه یې لرې کړل ترڅو د A4 کاغذ د یوې ټوټې په اړه د ډبرې سلیب ښکاره کړي. "دوی د غونډۍ ټوله احاطه، هر څو فوټ، په قطارونو کې له پورتنۍ برخې څخه تر نیمایي پورې لاندې کوي. دلته باید سلګونه وي."
  
  ډریک نږدې نږدې وکتل. د ډبرې سطحه د هوا له امله خرابه شوې وه، مګر تر یوې اندازې پورې د ډیر کرل شوي واښو لخوا ساتل شوې وه. د دوی په سطحه ځینې نښې وې.
  
  بین وویل: "رونک لیکنې، زه فکر کوم چې دوی ورته ویل کیږي." "د ویکینګ سمبولونه"
  
  "تاسو څنګه پوه شوئ؟"
  
  هغه وخندل. "په الوتکه کې، ما د ډال نښې معاینه کړې. دوی یو شان دي. یوازې د ګوګل څخه پوښتنه وکړئ.
  
  "ماشوم وايي چې په سلهاو دي،" کینیډي راښکاره شو، پورته او ښکته د واښو ټوټو ته وکتل. "نو څه؟ مرسته نه کوي."
  
  "ماشوم وايي چې دا کار کولی شي،" بین وویل. "موږ اړتیا لرو د هغه څه پورې اړوند رنونه ومومئ چې موږ یې په لټه کې یو. رون د نېزې استازیتوب کوي. Rune د ونې استازیتوب کوي. او رن د دې لپاره -"
  
  "یو،" کینیډي پای ته ورساوه.
  
  ډریک یو نظر درلود. "زه شرط لرم چې موږ کولی شو د لید کرښه وکاروو. موږ ټول باید یو بل وګورو ترڅو پوه شو چې دا کار کوي، سمه ده؟"
  
  "د عسکر منطق،" کینیډي وخندل. "مګر زه فکر کوم چې دا د یوې هڅې ارزښت لري."
  
  ډریک لیواله و چې د هغې څخه د پولیس د منطق په اړه پوښتنه وکړي، مګر وخت تیریږي. نورې ډلې پرمختللې او په حیرانتیا سره غیر حاضرې وې، حتی اوس هم. دوی ټولو د هرې ډبرې څخه د واښو پاکول پیل کړل، د شنو غونډۍ په شاوخوا کې وګرځیدل. په لومړي سر کې دا یو بې شکره کار و. ډریک داسې سمبولونه جوړ کړل چې د ډالونو، کراسبوز، خره، اوږده کښتۍ، بیا نیزۍ په څیر ښکاري!
  
  "یوه شته". د هغه ژور غږ نورو دوو ته ورسید، مګر نور نه. هغه د خپل کڅوړې سره ناست و او هغه توکي یې کېښودل چې دوی د اپسلا له لارې د ټکسي سفر پرمهال اخیستي وو. مشعل، یو لوی فلش لائټ، میچونه، اوبه، یو څو چاقو چې هغه بین ته وویل چې د کثافاتو پاکولو لپاره دي. هغه بیرته یو نظر واخیست، زه دومره سپک نه یم، مګر د دوی اړتیا همدا اوس د بین اندیښنو څخه ډیره وه.
  
  "ونې". کینیډي خپل زنګون ته راښکته شو، په ډبره یې خندا کړه.
  
  بین د یو څه موندلو لپاره لس نور دقیقې وخت واخیست. هغه ودرید، بیا یې خپل وروستي ګامونه تکرار کړل. "په یاد ولرئ چې ما د تولکین په اړه څه وویل چې ګندالف په اوډین کې میشته دی؟" ډبره یې په پښه وویشتله. "ښه، دا ګندالف دی. هغه حتی یو کارمند لري. اې!
  
  
  ****
  
  
  ډریک هغه ته په دقت سره وکتل. هغه د چټلۍ غږ واورېد، لکه د درندو بندونو د چټلو غږ سره خلاصیږي.
  
  "ایا تاسو دا په یوه تیږه کې د قدم وهلو لامل کړی؟" - په احتیاط یې وپوښتل.
  
  "زه فکر کوم هو".
  
  دوی ټولو یو بل ته وکتل، د دوی څرګندونې له جوش څخه په ویره بدلې شوې، او بیا، د یو بل په توګه، دوی مخکې لاړل.
  
  د ډریک ډبرې لږ څه لاره ورکړه. هغه ورته د ژړا غږ واورېد. د ډبرې مخې ته ځمکه ډوبه شوه، او بیا خپګان د توربو چارج شوي مار په څیر د بند شاوخوا وګرځید.
  
  بین چیغې کړې، "دلته یو څه دی."
  
  ډریک او کینیډي د ډوب شوې ځمکې په اوږدو کې لاړل چیرې چې هغه ولاړ و. هغه ښکته شو، په ځمکه کې درز ته یې وکتل. "یو ډول تونل."
  
  ډریک یو مشعل وڅنډله. هغه وویل: "دا وخت دی چې جوړه جوړه شي، خلک." "ما تعقیب کړئ".
  
  
  ****
  
  
  هغه شیبه چې دوی له نظره وتلي وو، دوه بنسټیز ډول ډول ځواک په حرکت پیل وکړ. المانيان چې تر دې دمه د ګملا اپسلا په ویده ښارګوټي کې په ټيټو ناست وو، ځانونه یې چمتو کړل او د ډریک په قدمونو یې پیل وکړ.
  
  یوه بله ډله، د سویډن د اردو د اشرافو سرتیرو یوه ډله - د سرسکیلډا سکایډسګرپین، یا SSG - د آلمانانو څارنې ته دوام ورکړ او د هغه عجیب پیچلتیا په اړه یې بحث وکړ چې د دریو ملکي وګړو لخوا وړاندیز شوی و چې یوازې کندې ته راوتلي وو.
  
  دوی باید په بشپړه توګه پوښتنه وشي. په هره طریقه چې اړین وي.
  
  دا دی، که دوی ژوندي پاتې شي څه به پیښ شي.
  
  
  لس
  
  
  
  د نړۍ د ونې کندې، سویډن
  
  
  ډریک په شا شو. تیاره لاره د کرال ځای په توګه پیل شوې وه او اوس له شپږ فوټو څخه کمه وه. چت د ډبرو او کثافاتو څخه جوړ شوی و او د لویو لویو واښو د ځړولو لوګو سره پوښل شوی و چې دوی باید د لارې څخه پرې کړي.
  
  دا د ځنګله ته د تګ په څیر دی، ډریک فکر وکړ. یوازې د ځمکې لاندې.
  
  هغه ولیدل چې ځینې قوي تاکونه لا دمخه پرې شوي وو. د اضطراب څپې د هغه له لارې تیرې شوې.
  
  دوی داسې سیمې ته ورسېدل چې ریښې یې دومره ډنډې وې چې بیا یې ځړول غوښتل. جګړه سخته او ناپاکه وه، مګر ډریک د زنګون څخه مخکې زنګون کېښود، او نور یې وغوښتل چې هغه تعقیب کړي. کله چې په ځینو وختونو کې حتی هڅونې د بین سره مرسته ونه کړه، ډریک ځورونې ته مخه کړه.
  
  "لږترلږه د تودوخې درجه راټیټه شوې،" کینیډي وویل. "موږ باید ښکته شو."
  
  ډریک د معیاري سرتیري له ځواب څخه ډډه وکړه، د هغه سترګې ناڅاپه د هغه څه په واسطه ونیول شوې چې د هغه د مشعل په رڼا کې ښکاره شوي.
  
  "وګوره".
  
  په دیوال کې رنن نقش شوي دي. عجیب سمبولونه چې ډریک د هغه چا یادونه کوي چې د اوډین ډال یې سینګار کړی و. د بن غلی شوی غږ د تالار لاندې وغږېدل.
  
  "د سکینډینیوینیا منډې. یو ښه نښه."
  
  ډریک د افسوس سره خپله رڼا له دوی څخه واړوله. که یوازې دوی یې لوستلی شي. SAS، هغه په لنډه توګه فکر کاوه، ډیرې سرچینې به ولري. شاید دا وخت و چې دوی دلته راوړو.
  
  بل پنځوس فوټه او هغه له خولې څخه څاڅکي. هغه اوریدلي چې کینیډي په کلکه تنفس کوي او لعنت یې ویل چې هغې د هغې غوره پتلون اغوستی و. هغه د بین څخه هیڅ ندي اوریدلي.
  
  "ایا تاسو ښه یاست، بین؟ آیا ستا ویښتان په ریښه کې ځړیدلي دي؟"
  
  "ها، لعنت دی، ها. پرمخ لاړ شه، خندا."
  
  ډریک د خټو له لارې تیرولو ته دوام ورکړ. هغه د تنفس په منځ کې وویل: "یو شی چې ما ځوروي، هغه دا دی چې "ډیری جالونه شتون لري." مصریانو د خپلو خزانو د ساتنې لپاره پراخه جالونه جوړ کړل، ولې ناروې نه؟
  
  کینیډي په ځواب کې وویل: "زه تصور نشم کولی چې وایکینګ د جال په اړه ډیر سخت فکر وکړي."
  
  "زه نه پوهیږم،" بین په کرښه غږ وکړ. "مګر وایکینګز هم لوی مفکران درلودل ، تاسو پوهیږئ. لکه د یونانیانو او رومیانو په څیر. دوی ټول وحشيان نه وو."
  
  یو څو وګرځیده او لاره پراخه شوه. نور لس فوټه او د دوی پورته چت ورک شو. په دې وخت کې دوی وغځول او وقفه یې وکړه. د ډریک مشعل مخکې لاره روښانه کړه. کله چې هغه کینیډي او بین ته اشاره وکړه، هغه وخندل.
  
  "لعنت، تاسو دواړه داسې ښکاري چې تاسو د قبر څخه بیرته راغلي یاست!"
  
  "او زه ګومان کوم چې تاسو دې خندا سره عادت شوي یاست؟" کینیډي خپل لاس وغځاوه. "د SAS او دا ټول؟"
  
  SAS نه، ډریک نشي کولی زهرجن ټکي مات کړي. "هغوی به وو." هغه وویل او اوس ګړندی روان شو.
  
  یو بل ګړندی وګرځید ، او ډریک په خپل مخ د هوا احساس وکړ. د چکر وهلو احساس یې د ناڅاپه تندر په څیر وځړاوه، او یوه ثانیه مخکې له دې چې هغه پوه شي چې هغه د هغه لاندې د غارونو په یوه څنډه کې ولاړ دی.
  
  یو نه هیریدونکی لید یې د سترګو سره ولیدل.
  
  هغه دومره ناڅاپه ودرېد چې کینیډي او بین په هغه سره ټکر وکړ. بیا دوی هم دا منظر ولید.
  
  "OMFG." بین د لاسلیک سرلیک د خوب دیوال تعقیب کړ.
  
  د نړۍ ونه په خپل ټول جلال کې د دوی په وړاندې ودرېده. دا هیڅکله د ځمکې څخه پورته نه و. ونې پورته وه، د هغې قوي ریښې د ځمکې غره ته غځول شوې، د عمر او شاوخوا شاوخوا ډبرو جوړښتونو له مخې یې ټینګ ساتلی و، څانګې یې زرغون نسواري وې، پاڼې یې څو کلن شنه، د هغې تنه سل فوټه ژوره وه. د یوې لوی کندې څخه.
  
  د دوی لاره په یوه تنګه زینه بدله شوه چې د ډبرې په دیوالونو کې نقشه شوې وه.
  
  "جالونه،" بین تنفس وکړ. "د جالونو په اړه مه هېروئ."
  
  "د جالونو سره دوزخ ته،" کینیډي د ډریک ډیر فکر ته غږ وکړ. "د دوزخ رڼا له کومه راځي؟"
  
  بین شاوخوا وکتل. "دا نارنجي دی."
  
  "ګلو سټیکونه ،" ډریک وویل. "مسیح. دا ځای چمتو شوی دی."
  
  د هغه د SAS په ورځو کې دوی خلک واستول ترڅو داسې سیمه چمتو کړي. ټیم د ګواښ ارزونه وکړي او بیس ته بیرته ستنیدو دمخه یې بې طرفه یا لیست کړي.
  
  هغه وویل: "موږ ډیر وخت نه لرو." په کینیډي د هغه باور لا زیات شوی و. "راځئ".
  
  دوی په زنګون او ماتو ګامونو روان وو، ناڅاپه راښکته تل د دوی ښي خوا ته. لس فوټه ښکته او زینې په ګړندۍ توګه ښکته کیدل پیل کړل. ډریک ودرېد کله چې درې فوټ واټن خلاص شو. هیڅ په زړه پوری ندی ، مګر د هغه د وقفې ورکولو لپاره کافي - لکه څنګه چې لاندې تشه سوري نوره هم څرګنده شوه.
  
  "کرپ".
  
  هغه ټوپ کړ. د تیږو زینه شاوخوا درې فوټه پراخه وه، د تګ راتګ اسانه، ویره وه کله چې کوم غلط ګام د مرګ معنی لري.
  
  هغه په ریښتیا راښکته شو او سمدلاسه یې شا وګرځید ، داسې احساس کاوه چې بین به د اوښکو په څنډه کې وي. "اندیښنه مه کوئ،" هغه کینیډي سترګې پټې کړې او په خپل ملګري یې تمرکز وکړ. "پر ما باور وکړه، بین. بن. زه به تا ونیسم.
  
  هغه د بین په سترګو کې باور ولید. مطلق، د ماشومانو په څیر باور. دا د دې بیا ترلاسه کولو وخت و ، او کله چې بین ټوپ کړ او بیا ودرېد ، ډریک د هغه په څنډه کې د لاس سره د هغه ملاتړ وکړ.
  
  ډریک سترګې پټې کړې. "آسانه، هو؟"
  
  کینیډي کودتا وکړه. ډریک په دقت سره وکتل، د پام نه کولو بهانه یې وکړه. هغه پرته له کومې ستونزې ځمکې ته راښکته شوه، د هغه اندیښنه یې ولیدله او خپه شوه.
  
  "دا درې پښې دي، ډریک. نه لوی کنیون."
  
  ډریک بین ته سترګې وغړولې. "تیاری، ملګری؟"
  
  بل شل فوټه، او په زینو کې راتلونکی پرانیسته دا ځل دېرش فوټه پراخه وه، او د لرګیو یو غټ تختې لخوا بند شوی و چې د ډریک په اوږدو کې یې حرکت کاوه. کینیډي تعقیب کړ، او بیا غریب بین، د ډریک لخوا اړ شو چې پورته وګوري، د ښکته پر ځای مخکې وګوري، د پښو پر ځای د منزل مطالعه وکړي. ځوان هغه وخت ټکان وخوړ کله چې هغه قوي ځمکې ته ورسید ، او ډریک د لنډې وقفې غوښتنه وکړه.
  
  کله چې دوی ودرېدل، ډریک ولیدل چې د نړۍ ونې دلته په پراخه کچه خپره شوې چې د هغې ژورې څانګې نږدې د زینو سره نږدې شوي. بین په درنښت سره د پښې د وهلو لپاره لاس ونیو، کوم چې د هغه د لمس لاندې لړزېده.
  
  هغه تنفس وکړ: "دا ... دا خورا ډیر دی."
  
  کینیډي دا وخت د خپل ویښتو سټایل کولو او د هغې پورته د ننوتلو معاینه کولو لپاره وکارول. هغې وویل: "تر دې دمه هرڅه روښانه دي." "زه باید ووایم لکه څنګه چې دا ولاړ دی، دا یقیني ده چې دوزخ جرمني نه و چې دا ځای یې چمتو کړی و. دوی به یې لوټ کړي وای او په اورونو به یې ځمکې ته اور اچولی وای."
  
  یو څو نور وقفې او دوی پنځوس فوټ راښکته شول، نږدې نیمایي. ډریک په نهایت کې ځان ته اجازه ورکړه چې فکر وکړي چې لرغوني وایکینګز د مصریانو سره مساوي ندي ، او تشې تر ټولو غوره وه چې دوی یې کولی شي د تیږو زینې ته د قدم وهلو په وخت کې ترسره کړي ، کوم چې په حقیقت کې د بنګ ، نسج او رنګ یوه پراخه برخه وه. هغه ښکته شو، نه ختمیدونکې زوال یې ولید او د ګوتو په لار کې یې ځان ونیوه.
  
  کینیډي هغه پورته کړ. "په باد کې ډوبیږي، SAS سړی؟"
  
  هغه بیرته په ټینګه ځمکه کې راښکته شو او خپلې ټپې شوې ګوتې یې پراخې کړې. "له تاسو مننه".
  
  دوی په ډیر احتیاط سره حرکت وکړ، اوس له نیمایي څخه ډیر. د دوی ښي خوا ته د خالي ځای څخه هاخوا، یوه لویه ونه د تل لپاره ولاړه وه، د باد او لمر وړانګو څخه بې پامه، د تیر وخت هیر شوی حیرانتیا.
  
  دوی ډیر او ډیر د وائکینګ سمبولونه تیر کړل. بین عجیب اټکل وکړ. هغه وویل: "دا د اصلي ګرافیتي دیوال په څیر دی." "خلکو به یوازې خپل نومونه پرې کول او پیغامونه به یې پریښودل - د 'جان دلته و!' لومړنۍ نسخې.
  
  "شاید د غار جوړونکي،" کینیډي وویل.
  
  ډریک هڅه وکړه چې یو بل ګام پورته کړي، د یخ ډبرې دیوال ته وتښتي، او د غار له لارې یو ژور، خړوبونکی اواز پورته شو. د خټو یو سیند له پورته څخه راوتلی.
  
  "منډه کړه!" - ډریک چیغې کړې. "اوس!"
  
  دوی د نورو جالونو په پام کې نیولو سره له زینو څخه ښکته شول. یو لوی ډبره له پورته څخه د یوې زورورې حادثې سره راښکته شوه، زاړه ډبرې یې ماتولې لکه څنګه چې دا غورځیدلې. ډریک د بین بدن د خپل ځان سره پوښلی و لکه څنګه چې یو تیږه په هغه زینو کې راښکته شوه چې دوی ولاړ وو او شاوخوا شل فوټه قیمتي ګامونه یې پورته کول.
  
  کینیډي د تیږو چپسونه له اوږو څخه پاک کړل او ډریک ته یې په وچه موسکا وکتل. "له تاسو مننه".
  
  "ای، زه پوهیدم هغه ښځه چې د SAS هلک آس یې وژغوره کولی شي یو ساده ډبره پریږدي. "
  
  "دا مسخره ده، سړی. دومره خندونکی."
  
  مګر دا لا پای ته نه وه رسیدلې. د تېز زنګ غږ و، او پتلی خو قوي تار په ګام کې مات شو چې بین او کینیډي جلا کوي.
  
  "فووک!" کینیډي چیغې کړې. د تار ټوټه په داسې ځواک سره راوتله چې کولی شي په اسانۍ سره د هغې پښه د هغې له پاتې بدن څخه جلا کړي.
  
  یو بل کلیک دوه ګامونه ښکته. ډریک په ځای کې نڅا وکړه. "شټ!"
  
  له پورته څخه بل غږ د تیږو راتلونکی سقوط معنی لري.
  
  بین دوی ته وویل: "دا یو تکراري جال دی." "همدغه شی په مکرر ډول پیښیږي. موږ باید دې برخې ته ورسیږو."
  
  ډریک نشي ویلای چې کوم ګامونه ګډوډ دي او کوم ندي، نو هغه په قسمت او سرعت باور درلود. دوی شاوخوا دېرش قدمه په سر کې منډه کړه، هڅه یې کوله چې تر ممکنه پورې په هوا کې پاتې شي. د زینو دیوالونه مات شول کله چې دوی د لرغونې لارې څخه تیریدل، د ډبرې غار ژورو ته ځي.
  
  لاندې ته د خټو د غورځیدو غږ په لوړیدو پیل شو.
  
  د دوی الوتنه د سخت تار د درز سره تعقیب شوه.
  
  ډریک یو بل غلط زینه ته قدم کیښود، مګر د هغه حرکت هغه د لنډې خلا څخه تیر کړ. کینیډي په بشپړ پرواز کې د غزیل په څیر په زړه پوری ، په هغه باندې ټوپ کړ ، مګر بین د هغې شاته ولوید ، اوس په غره کې تیریږي.
  
  "پښې!" ډریک چیغې کړې، بیا بیرته په خلا کې راښکته شوه، ځمکه شوه. راحت د هغه دماغ څخه فشار لرې کړ ځکه چې کینیډي خپلې پښې بیرته ځای ته راکش کړې. هغه احساس وکړ چې بین د هغه په بدن کې وهلی او بیا یې په سینه کې راښکته کوي. ډریک د خپلو لاسونو سره د هلک حرکت ته لارښوونه وکړه، بیا یې هغه په ټینګه ځمکه کې واچاوه.
  
  هغه په چټکۍ سره کښیناست، د خندا سره.
  
  "ځه!"
  
  هوا له کاڼو ډکه وه. یو یې د کینیډي سر وخوځاوه، یوه ټوټه او د وینې جریان یې پریښود. بل ډریک په پښه کې ووهله. رنځ هغه ته غاښونه وخوځول او ګړندي منډې یې وهڅولې.
  
  ګولۍ د دوی د سر څخه پورته دیوال سوری کړی. ډریک ښکته شو او د ننوتلو دروازې ته یې په لنډه توګه وکتل.
  
  ما هلته یو پیژندل شوی ځواک ولید. جرمنيان.
  
  اوس دوی په بشپړ سرعت سره روان وو، د بې احتیاطۍ څخه هاخوا. شاته کودتا لپاره یې ډریک قیمتي ثانیې ونیولې. لکه څنګه چې د ګولیو یوه بله دره د هغه د سر په څنګ کې ډبره سوري کړه، هغه مخ په وړاندې وګرځید، قدمونه یې راښکته کړل، یوه بشپړه دایره یې جوړه کړه، لاسونه یې کلک کړل، او پرته له دې چې یو اونس حرکت له لاسه ورکړي، خپل بشپړ لوړوالی ته ودرېد.
  
  آه، ښه پخوانۍ ورځې بیرته راغلې.
  
  نور ګولۍ. بیا نور د هغه په وړاندې سقوط وکړ. ډار د هغه په زړه کې یو سوری وغورځاوه تر هغه چې هغه پوه شو چې دوی په ساده ډول د تیښتې په وخت کې د غار پای ته رسیدلي او چمتو نه و، مستقیم په ځمکه ولوید.
  
  ډریک ورو شو. د غار لاندینۍ برخه د ډبرو، دوړو او لرګیو ملنډو ډکه وه. کله چې دوی راپورته شول ، کینیډي او بین د لیدو وړ لید و. نه یوازې دا چې په خټو پوښل شوي، مګر دوی اوس په دوړو او د پاڼو په پوټکي پوښل شوي.
  
  "آه، زما د باور وړ کیمرې لپاره،" هغه په غوږ وکړ. "د کلونو تورونه زما سره مخ دي."
  
  ډریک د چمکۍ لښته واخیسته او د غار منحني منحل یې په غیږ کې ونیول چې د وسله والو څخه تښتیدلی و. دا پنځه دقیقې وخت نیولی و چې د ونې بیروني حدودو ته ورسیږي. دوی په دوامداره توګه د هغه د مسلط شوي خاموشۍ په سیوري کې وو.
  
  ډریک د بین په اوږه ټک وکړ. "د هرې جمعې د شپې له سیش څخه غوره، هو ملګری؟"
  
  کینیډي ځوان ته په نویو سترګو وکتل. "ایا تاسو کوم مینه وال لرئ؟ ایا ستاسو ډله مینه وال لري؟ موږ به ډیر ژر دا خبرې وکړو، وروره. په هغه باور وکړئ".
  
  "یوازې دوه -" بین په ټوخی پیل وکړ کله چې دوی د وروستي کنډک برخه ګرده کړه، او بیا په حیرانتیا سره خاموش شو.
  
  دوی ټول ودرېدل.
  
  د حیرانتیا پخوانی خوبونه د دوی په وړاندې راښکاره شول، دوی بې غږه پریښودل، په عملي توګه د نیمې دقیقې لپاره د دوی دماغونه بند کړل.
  
  "اوس دا ... دا ..."
  
  "په زړه پورې،" ډریک تنفس وکړ.
  
  د لویو ویکینګ اوږده کښتیو قطار چې دوی یې تصور کړی و په یوه فایل کې له دوی څخه لرې غزیدلی ، تر پایه پورې ولاړ و لکه د لرغوني ترافیک جام په مینځ کې ودرول. د هغوئ اړخونه د سپينو زرو او سرو زرو سره سينګار شوى وُو، د هغوئ سيلۍ د ورېښمو او قيمتي ډبرو سره سينګار شوې وې.
  
  "اوږدې کښتۍ،" کینیډي په احمقانه توګه وویل.
  
  "د لرې واټن کښتۍ." بین لاهم د هغې د سمولو لپاره کافي احساس درلود. "لمر، دا شیان د دوی د وخت ترټولو لویه خزانه ګڼل کیده. دا باید وي ... څه؟ دلته شل شته؟"
  
  "ډیر ښه ،" ډریک وویل. "مګر دا هغه سپیر دی چې موږ یې لپاره راغلي یو. کوم نظر؟
  
  بین اوس د نړۍ ونې ته کتل. "اې زما خدایه، هلکان. تاسو تصور کولی شئ؟ یو په هغه ونې ځړول شوی و. لعنت یو."
  
  "نو اوس تاسو په خدای باور لرئ، هوم؟ فین؟" کینیډي خپل اړخ د بین په لور یو څه په نرمۍ سره حرکت وکړ چې له امله یې هغه خپه شو.
  
  ډریک په یوه تنګ څنډه کې پورته شو چې د اوږدې کښتۍ د لکۍ ټوله اوږدوالی یې تیر کړ. ډبره قوي ښکاریده. هغه د لرګیو څنډه ونیوله او تکیه یې وکړه. "دا شیان د لوټ څخه ډک دي. دا خوندي ده چې ووایو چې تر نن ورځې مخکې هیڅوک دلته نه و.
  
  هغه بیا د کښتیو کرښه مطالعه کړه. د نه تصور وړ شتمنۍ ښکاره کول، مګر اصلي خزانه چیرته وه؟ په پای کې؟ د باران پای؟ د غار دیوالونه د پخوانیو نقاشیو سره سینګار شوي. هغه د اوډین عکس ولید چې د نړۍ په ونې ځړول شوی او یوه ښځه د هغه په وړاندې زنګون وهي.
  
  "دا د څه په اړه خبرې کوي؟" بین ورته اشاره وکړه. "راځه، ژر شه. دا سپکې سپورې هلته تر ستوني لاندې ساسیج نه غورځوي. راځئ چې حرکت وکړو."
  
  هغه د یوې غوښتونکې ښځې د څېرې لاندې د متن یو ناڅاپه څرخ ته اشاره وکړه. بین خپل سر وخوځاوه. "مګر ټیکنالوژي به یوه لاره ومومي. "هغه په خپل باوري آی فون باندې کلیک وکړ ، کوم چې له نېکه مرغه دلته هیڅ سیګنال نه و.
  
  ډریک یوه شیبه ونیوله چې کینیډي راوباسي. هغه وویل: "زما یوازینۍ نظر دا دی چې دا اوږد کښتۍ تعقیب کړم." "ایا دا تاسو ته مناسب دی؟"
  
  "لکه څنګه چې د فوټبال ټیم یو مینه وال وویل، زه په لوبه کې یم، هلکان. لاره وښایاست."
  
  هغه مخ په وړاندې لاړ، په دې پوهیدل چې که چیرې دا سپر تونل مړ پای ته ورسیږي، دوی به ګیر شي. آلمانانو به د دوی په ویاړونو کې د آرام کولو پرځای د لکۍ په واسطه ټینګ نیولی و. ډریک فکر په برخو ویشلی و، په یوه څنډه تمرکز کوي چې په ډبره کې نقشه شوې وه. وخت په وخت دوی د بل چمکۍ لرګي سره مخ شول. ډریک دوی پټ کړل یا یې حرکت وکړ ترڅو د جګړې لپاره چمتو کولو لپاره تیاره چاپیریال رامینځته کړي. هغه په دوامداره توګه د اوږده کښتیو په مینځ کې لټون کاوه او په پای کې یې د دوی تر مینځ یوه تنګ لاره ولیده.
  
  پلان ب.
  
  دوه، څلور او بیا لس اوږدې کښتۍ تېرېدې. د ډریک پښې د هغې هڅې څخه درد پیل کړ چې ورسره یې د تنګ لارې خبرې وکړې.
  
  د لوی غار په اوږدو کې د یوې لوڅې ډبرې د رالویدو ړوند غږ او بیا یو لوړ چیغې، چې معنی یې څرګنده وه. پرته له دې چې غږ پورته کړي، دوی حتی د خپلې دندې په لور تکیه وکړه.
  
  ډریک په پای کې د قطار پای ته ورسید. هغه درې ويشت بېړۍ شمېرلې، چې هر يو يې له مالونو ډکې وې. لکه څنګه چې دوی د تونل شاته نږدې شول، تیاره ژوره پیل شوه.
  
  "زه فکر نه کوم چې دوی هیڅکله دومره لرې تللي دي،" کینیډي یادونه وکړه.
  
  ډریک د لوی لالټین لپاره شاوخوا ګرځي. "خطرناکه،" هغه وویل. "مګر موږ باید پوه شو."
  
  هغه یې وګرځاوه او بیم یې له یوې خوا بلې خوا ته واړوه. لاره په چټکۍ سره تنګ شوه تر هغه چې دا په ساده آرشیف بدل شو.
  
  او د محراب شاته یو واحد زینه وه.
  
  بین ناڅاپه یوه چیغې ودرولې، بیا یې په تیاتر کې وویل، "دوی په څنډه کې دي!"
  
  همدا وه، ډریک اقدام وکړ. هغه وویل: "موږ سره ویشل شوي یو." "زه به زینو ته لاړ شم. تاسو دواړه هلته کښتیو ته ښکته شئ او په هغه لاره بیرته لاړ شئ چې موږ راغلي یو.
  
  کینیډي په لاریون پیل وکړ، مګر ډریک خپل سر وخوځاوه. "نه. ويې کړه. بین محافظت ته اړتیا لري، زه نه. او موږ سپیر ته اړتیا لرو.
  
  "او کله به موږ د کښتیو پای ته ورسیږو؟"
  
  "زه به هغه وخت بیرته راشم."
  
  ډریک پرته له کومې بلې کلمې بیرته ټوپ کړ، له څنډې څخه یې ټوپ کړ او د ړندو زینې په لور روان شو. هغه یو ځل شاته وکتل او سیوري یې ولیدلې چې د څنډې سره نږدې کیږي. بین کینیډي د کنډوالو څخه ښکته د وروستي وایکینګ کښتۍ اډې ته تعقیب کړ. ډریک د امید دعا وویله او هرڅومره چې کولی شي په چټکۍ سره له زینو څخه منډه کړه، په یو وخت کې دوه قدمه ټوپونه وهل.
  
  راځه، هغه پورته شو تر دې چې خوسکي يې درد او سږي يې وسوځېدل. مګر بیا هغه پراخه شو. د دوی شاته یو پراخه جریان د قهرجن جریان سره روان و ، او لاهم د لرغوني باربیکیو په څیر د کثافاتو ډبرو یوه قربانګاه راپورته شوه.
  
  مګر هغه څه چې د ډریک پام ځانته اړولی یو لوی سمبول و چې د قربانګاه شاته دیوال کې نقش شوی و. درې مثلثونه یو بل سره تړي. د نقاشۍ دننه ځینې منرالونه مصنوعي رڼا ونیوله او په تور جامو کې د سیکوین په څیر روښانه شوه.
  
  د ضایع کولو لپاره هیڅ وخت نشته. هغه سیند ته غاړه کیښوده، د هوا لپاره یې ساه ورکړه لکه څنګه چې یخ اوبه د هغه رانونو ته پورته کیږي. کله چې هغه قربانګاه ته نږدې شو، هغه یو څیز ولید چې د هغې په سطحه پروت و. یو لنډ، ټکي هنري اثار، نه حیرانوونکی یا اغیزمن. په حقیقت کې د نړۍ...
  
  ... د اوډین سپینه.
  
  هغه څیز چې د خدای اړخ یې سور کړ.
  
  د جوش او وړاندوینې څپې د هغه له لارې تیرې شوې. دا هغه پیښه وه چې دا ټول یې ریښتیا کړل. تر دې دمه دا ډیر اټکل شوی دی ، یوازې هوښیار اټکل. مګر د دې شیبې هاخوا ، دا په ویره کې ریښتینی و.
  
  په زړه پورې ریښتیا. دوی د نړۍ تر پایه پورې د شمیرنې دمخه ودریدل.
  
  
  یولس
  
  
  
  د نړۍ د ونې کندې، سویډن
  
  
  ډریک په مراسمو کې ولاړ نه و. سپین ږیری یې ونیولو او بیرته په لاره روان شو. د یخنۍ له لارې، د خړپړ پوړونو څخه ښکته. هغه په نیمه لار کې د فلش څراغ بند کړ او ورو شو لکه تیاره چې هغه یې پوښلې وه.
  
  د رڼا لږې وړانګو لاندې دروازه روښانه کړه.
  
  هغه روان شو. دا لا پای ته نه وه رسیدلې. هغه ډیر وخت دمخه پوهیدلی و چې ډیر ځله هغه سړی چې په جګړه کې ډیر وخت فکر کوي هیڅکله یې کور نه دی جوړ کړی.
  
  هغه په وروستي ګام کې مړ شو، بیا د تیرې ژورې تیارې ته لاړ. آلمانان لا دمخه نږدې وو، نږدې د څنډې په پای کې، مګر په دومره فاصله کې د دوی فلش څراغونه به هغه یوازې د بل سیوري په توګه وټاکي. هغه له پاسه ټوپ کړ، ځان یې د دیوال په مقابل کې ونیوه او د هغه ځالې په لور روان شو چې د وائکینګ بېړیو اډې ته تللې وه.
  
  یو نارینه غږ وکړ: "دا ته وګوره! سترګې پټې وساتئ، سټیو ونڈر! غږ هغه حیران کړ؛ دا د امریکا سویل ژور تلفظ درلود.
  
  لعنت دې وي، د عقاب په سترګو کمرې هغه ولید - یا لږ تر لږه یو خوځنده سیوري - هغه څه چې هغه فکر نه کاوه چې په دې تیاره کې ممکنه ده. هغه ګړندی منډه کړه. د ډزو غږ وشو، د تیږو څنګ ته یې ووهله چیرې چې هغه اوس تللی و.
  
  یوه تیاره څېره د څنډې پر سر ولاړه وه - شاید یو امریکایی. "دلته د کښتیو په مینځ کې یوه لاره ده. مخکې لدې چې زه یې ستاسو سست ستوني ته وغورځوم خپل لښتې حرکت وکړئ.
  
  کریپ. یانکیانو پټه لاره ولیده.
  
  تکبر، مغرور، مغرور. یو آلمانی وویل، "تاسو، میلو" او بیا یې چیغه وکړه کله چې هغه په ټیټ کې ښکته راښکته شوی و.
  
  ډریک د خپلو بختورو ستورو څخه مننه وکړه. په یوه ثانیه کې دا په سړي باندې و، د هغه د غږ تارونه یې مات کړل او د اوریدلو وړ کړکۍ سره یې د بل چا پیروي کوله.
  
  ډریک د جرمني تومانچه - یو هیکلر او کوچ MG4 - پورته کړ او څو ډزې یې وکړې. د یو سړي سر وچاودید.
  
  هو، هغه فکر وکړ. بیا هم د کمرې په پرتله د تومانچې سره ښه ډزې کوي.
  
  "کاناډایان!" وروسته د هسکونو یوځل لړۍ.
  
  ډریک په قهرجن غږ وخندل. پرېږدئ چې دوی داسې فکر وکړي.
  
  هغه نوره مزه نه درلوده، هغه په چټکۍ سره د لارې په لور منډه کړه لکه څنګه چې یې جرئت وکړ. بین او کینیډي مخکې وو او د هغه محافظت ته اړتیا درلوده. هغه ژمنه وکړه چې دوی به له دې ځایه ژوندي وباسي، او هغه به یې نه پریږدي.
  
  د هغه تر شا، آلمانان په ډیر احتیاط سره له غره راښکته شول. هغه یو څو ډزې وکړې ترڅو دوی اشغال وساتي او د کښتیو شمیرل یې پیل کړل.
  
  څلور، شپږ، یوولس.
  
  لاره ناامنه شوه، مګر په پای کې سره برابره شوه. په یو وخت کې دا دومره کمه شوه چې هر څوک به د پنځلسو ډبرو په مینځ کې یو پست مات کړي وي، مګر کله چې هغه د شپاړسمې کښتۍ شمیره بیا پراخه شوه.
  
  هغه لوښي چې د هغه په سر پورته و، لرغوني، ډارونکي، د زړو پوټکي او مولډ بوی. یو ګړندی حرکت د هغه پام ځانته راواړوه او هغه خپل کیڼ اړخ ته وکتل ترڅو یو داسې څیره وګوري چې ممکن یوازې هغه نوی میلو وي چې د تنګ څنډې په اوږدو کې شاته روانه وي چې ډیری خلک په سختۍ سره تګ کولی شي. ډریک حتی د ډزو کولو وخت نه درلود - امریکایی ډیر ګړندی روان و.
  
  په لعنت شه! ولې هغه باید دومره ښه وي؟ یوازینی کس ډریک پوهیده - د ځان سربیره - څوک چې کولی شي دا ډول کار ترسره کړي الیسیا میلس و.
  
  ما خپل ځان دلته د راتلونکي ګلیډیټوریل سیالۍ په مینځ کې وموند ...
  
  هغه په وړاندې کودتا وکړه، اوس د کښتیو څخه تیریږي، د خپل سرعت څخه کار اخیستی ترڅو یو ګام څخه بل ګام پورته کړي، تقریبا په آزاده توګه له تصادفي غونډیو څخه ژورو غونډیو ته ځي او د شګو دیوالونو څخه په زاویو کې کود کوي. حتی د کښتیو د انعطاف وړ لرګیو کارول ترڅو د کودونو ترمینځ سرعت ترلاسه کړي.
  
  "انتظار!"
  
  له وړاندې له کوم ځای څخه یو مات شوی غږ راغی. هغه ودرېد کله چې یې د کینیډي ړنګه څېره ولیدله، د دې امریکایی تونګ په اوریدلو یې هوسا شو. "ما تعقیب کړئ،" هغه چیغې کړې، پوهیده چې هغه نشي کولی چې میلو ته اجازه ورکړي چې هغه د لارې پای ته ورسوي. دوی کولی شي د ساعتونو لپاره فشار راوړي.
  
  هغه د وروستي کښتۍ څخه په ناڅاپي سرعت سره تیر کړ، بین او کینیډي د هغه شاته راښکته شول، لکه څنګه چې میلو د یوې کښتۍ څخه کودتا وکړه او د ورته کښتۍ مخ یې پرې کړه. ډریک هغه د کمر شاوخوا نیولی و، ډاډ ترلاسه کړ چې هغه په زړه پورې د هغه په ستروم کې ښکته شوی.
  
  هغه په کینیډي باندې د ټوپک په غورځولو دویمه برخه تیره کړه.
  
  په داسې حال کې چې ټوپک لا تر اوسه د الوتنې په حال کې و، میلو په قینچه ووهله او ځان یې آزاد کړ، په لاسونو یې وغورځاوه او ناڅاپه د هغه سره مخ شو.
  
  هغه وخندل، "میټ ډریک، یو. دې ته سترګې په لار وم، ملګرې."
  
  هغه ټکانونه او ګونځې وغورځولې. ډریک په خپلو لاسو څو ګوزارونه وکړل، د شا په شا کیدو سره یې وځپل. دا سړی هغه پیژني، مګر هغه څوک و؟ یو زوړ بې مخینه دښمن؟ د SAS له تیاره تیر څخه سیوري - روح؟ میلو نږدې و او خوشحاله و چې هلته پاتې شو. د هغه د لید لید څخه بهر ، ډریک د امریکایی کمربند چاقو ولیدل ، یوازې د پام اړولو په تمه و.
  
  هغه په خپل ځان یو ظالمانه ګوزار ترلاسه کړ.
  
  د هغه تر شا، هغه د پرمختللو آلماني سرتیرو لومړی ناڅاپه حرکتونه اوریدلي. دوی یوازې یو څو کښتۍ لرې وې.
  
  بین او کینیډي په حیرانتیا سره ولیدل. کینیډي خپل ټوپک پورته کړ.
  
  ډریک په یوه لار کې غلی شو، بیا یې بلې خوا ته واړوله، پښې ته د میلو د وحشیانه چت څخه ډډه وکړه. کینیډي ډزې وکړې، د میلو له پښې څخه څو انچه کثافات پورته کړل.
  
  ډریک په خندا شو او لاړ، د سپي پاللو بهانه یې وکړه. "پاتې شه،" هغه په خندا وویل. "دا یو ښه هلک دی."
  
  کینیډي یو بل خبرداری ډزې وکړې. ډریک مخ شو او د دوی شاته منډه کړه، د بین لاس یې ونیو او ټیګ یې کړ کله چې ځوان په اوتومات ډول د نسکوریدو زینو ته مخه کړه.
  
  "نه!" - ډریک چیغې کړې. "دوی به موږ یو یو له ځانه وباسي."
  
  بین حیران ښکاریده. "بل چيرته؟"
  
  ډریک په بې وسلې توګه سرونه پورته کړل. "تاسو څه فکر کاوه؟"
  
  هغه په مستقیم ډول د نړۍ د ونې په لور روان شو.
  
  
  دولس
  
  
  
  د نړۍ ونې، سویډن
  
  
  او دوی راپورته شول. ډریک شرط وکړ چې د نړۍ ونې دومره زوړ او قوي وه چې څانګې یې باید ډیری او قوي وي. یوځل چې تاسو ومنله چې تاسو یوې ونې ته ختل یاست چې واقعیا پورته و ، فزیک په سختۍ سره هیڅ اهمیت نلري.
  
  "لکه څنګه چې یو ځل بیا هلک وي،" ډریک بین وهڅول، پرته له دې چې د ویره کولو لامل شي ګړندی یې وغوښتل. "باید ستاسو لپاره ستونزه نه وي، بلکي. ته ښه یې، کینیډي؟
  
  نیویارکر وروستی و چې پورته شو، ټوپک یې نیولی و چې لاندې یې اشاره وکړه. خوشبختانه، د نړۍ د ونې د څانګو او پاڼو پراخه همغږي د دوی پرمختګ پټ کړ.
  
  هغې په نرمۍ سره وویل: "ما په خپل وخت کې یو څو ډډونه پورته کړي دي."
  
  بین وخندل. ښه نښه. ډریک په خاموشۍ سره د کینیډي څخه مننه وکړه، او حتی ښه احساس یې پیل کړ چې هغه هلته وه.
  
  لعنت دی، هغه فکر وکړ. هغه تقریبا زیاته کړه: په دې ماموریت کې، موږ به له یوې اونۍ څخه په کمه موده کې پخوانۍ ژبې ته راستون شو.
  
  ډریک له یوې څانګې څخه بلې څانګې ته پورته شو، لوړ او لوړ، ناست یا ولاړ یو څانګې ته ولاړ او په ورته وخت کې بلې څانګې ته ورسید. پرمختګ ګړندی و ، پدې معنی چې د دوی د بدن پورتنۍ ځواک د تمې څخه ډیر اوږد و. په هرصورت، د نیمې لارې په اړه، ډریک ولیدل چې بین کمزوری کیږي.
  
  "ایا ټویني ستړي کیږي؟" - هغه وپوښتل او د هڅو سمدستي دوه چنده کول یې ولیدل. وخت په وخت کینیډي د څانګو له لارې ګولۍ وویشتلې. دوه ځله دوی وکولی شول چې د دوی څنګ ته د تیږو زینه وګوري، مګر دوی د خپلو تعقیبونکو هیڅ نښه ونه لیدله.
  
  غږونه دوی ته اوریدل کیږي. "انګلیسي میټ ډریک دی." د SAS پخواني سرتیري یوځل یو غږ واورېد چې د قوي الماني تلفظ سره تحریف شوی و ، کوم چې د هغه شپږم حس ورته وویل ، باید د سپینې سړي سره تړاو ولري. هغه سړی چې هغه دوه ځله مخکې لیدلی دی غلا شوي اثار مني.
  
  بل ځل یې واورید، "SRT له منځه وړل کیږي." د انځور اخیستونکي غږ د میلو و، د هغه پخوانۍ ښکاره کول، یو واحد یې په ډاګه کړ چې دوی حتی په SAS کې پټ ساتلی و. د ټولو په نوم دا سپیڅلی سړی څوک و؟
  
  ډزې درنې څانګې ویشلې. ډریک د دې لپاره ودرېد چې د کڅوړې کڅوړه دننه د حرکت خزانې سره تنظیم کړي، بیا یې هغه پراخه څانګه ولیدله چې هغه یې هدف و. یو هغه چې په زینو کې نږدې هغه ځای ته رسیدلی چیرې چې دوی دمخه آرام کړی و.
  
  "هلته،" هغه بین ته اشاره وکړه. "څانګه کښیناستئ او حرکت وکړئ ... ګړندی!"
  
  دوی به د دوو دقیقو لپاره لوڅ وي. دقیق حیرانتیا او عکس العمل وخت، کوم چې لاهم د خورا خطر څخه یوه دقیقه پاتې دی.
  
  بین لومړی کس و چې له سرپناه څخه ووت، ډریک او کینیډي یوه ثانیه وروسته، ټول په خپلو لاسونو ټوپونه وهل او د زینو په لور د څانګې په څنګ کې ناست وو. کله چې دوی ولیدل شول، کینیډي دوی د لیډ د ټوټې په ډزو سره قیمتي ثانیې وپلورلې، لږ تر لږه یو بې رحمه قبر برید کونکي ته یې سوري وهل.
  
  او اوس دوی ولیدل چې میلو واقعیا امر لیږلی و چې له زینو پورته شي. پنځه سړي. او ټیم تیز و. دوی به د بین څخه دمخه د څانګې پای ته ورسیږي!
  
  خندا! دوی چانس نه درلود.
  
  بین هم دا ولیدل او وخندل. ډریک په غوږ کې چیغې کړې: "هیڅکله مه پریږده! هیڅکله نه!"
  
  کینیډي بیا محرک راواخیست. دوه سړي راښکته شول: یو سوري ته ولویده، بل یې غاړه ونیوله او چیغې یې کړې. هغې دا بیا وخوړله، او بیا ډریک د مجلې د وتلو غږ واورېد.
  
  دوه المانيان پاتې شول، خو اوس د دوی په مخ ولاړ و، خپلې وسلې یې په تیاره کې نیولې وې. ډریک یو سخت مخ جوړ کړ. دوی سیالي له لاسه ورکړه.
  
  "هغوی ډزې وکړئ!" د میلو غږ پورته شو. "موږ به دلته لاندې سکریپونه وګورو."
  
  "نین!" قوي آلماني تلفظ بیا پیل شو. "ډیر سپیر! "ډیر سپیر!"
  
  د تومانچې بیرلونه نه ودرېدل. یو آلمانی په ټوکو وویل: "راځئ، کوچني کبوتر. دلته راشه."
  
  بین ورو ورو حرکت وکړ. ډریک کولی شي د هغه اوږو لړزیدل وګوري. "پر ما باور وکړه،" هغه د خپل ملګري په غوږ کې چغې کړې او هر عضله یې تنګه کړه. هغه به ژر تر ژره کودتا وکړي کله چې بین د څانګې پای ته ورسید، د هغه یوازینۍ لوبه د هغه د مهارت سیټ برید او کارول و.
  
  "زه لا هم چاقو لرم،" کینیډي وویل.
  
  ډریک سر وخوځاوه.
  
  بین د څانګې پای ته ورسید. آلمانانو په آرامۍ سره انتظار کاوه.
  
  ډریک په پورته کیدو پیل وکړ.
  
  بیا، لکه څنګه چې په تیاره کې، آلمانان څنګ ته الوتل، لکه څنګه چې دوی د تورپیډو سره ټکر شوي. د دوی جسدونه، ټوټې شوي او وینې، له دیوال څخه راښکته شوي او لوند شوي، د موټر په څیر کندې ته ښکته شوي.
  
  د ښاخ څخه څو متره پورته، چیرته چې زینې منحل شوې، د درنو وسلو سره د سړي یوه لویه ډله ولاړه وه. د دوی څخه یو د سګرټ څکولو AK-5 برید ټوپک په لاس کې و.
  
  "سویډن،" ډریک هغه وسله پیژني چې معمولا د سویډن اردو لخوا کارول کیږي.
  
  په لوړ غږ، هغه وویل، "لعنت وخت."
  
  
  دیارلس
  
  
  
  پوځي اډه، سویډن
  
  
  هغه کوټه چې دوی په کې وموندله - د سپارتان د دولسو په شاوخوا کې یوه کوټه چې میز او د یخ لرونکې کړکۍ سره - ډریک څو کاله شاته وګرځید.
  
  "آرام شه،" هغه د بین سپینې ګوتې ټیپ کړې. "دا ځای یو معیاري نظامي بنکر دی. ما د هوټل خرابې خونې لیدلې، ملګري، په ما باور وکړه.
  
  "زه په بدو اپارتمانونو کې وم." کینیډي په آرامه ښکاري، په دنده کې د پولیسو افسر روزل.
  
  "د بل سړي هډوکي؟" ډریک یوه ابرو پورته کړه.
  
  "یقینا. ولې؟"
  
  "او هیڅ نه." ډریک په خپلو ګوتو کې تر لسو پورې حساب وکړ، بیا یې ښکته وکتل لکه د خپلو ګوتو سره کار پیل کوي.
  
  بین کمزوری موسکا مجبوره کړه.
  
  "وګوره، بین، زه اعتراف کوم چې دا په لومړي سر کې اسانه نه و، مګر تاسو ولیدل چې هغه سویډني سړي څنګه تلیفونونه وکړل. موږ ښه یو. په هرصورت، موږ باید لږ خبرې وکړو. موږ ستړي شوي یو."
  
  دروازه خلاصه شوه او د دوی مالک، یو ښه جوړ سویډن چې شین ویښتان او د نوکانو په څیر سخت سترګې لري چې حتی شریک به سپین کړي، د کانکریټ پوړ کې ځړول شوي. یوځل چې دوی ونیول شول او ډریک په احتیاط سره تشریح کړه چې دوی څوک دي او دوی څه کوي، سړي ځان د تورسټن ډهل په توګه معرفي کړ او بیا د خپلې چورلکې لرې خوا ته لاړ ترڅو یو څه تلیفون وکړي.
  
  "میټ ډریک،" هغه وویل. "کینیډي مور. او بین بلیک. د سویډن حکومت ستاسو په وړاندې هیڅ ادعا نه لري ..."
  
  ډریک د تلفظ له امله ویریدلی و، کوم چې سویډني نه و. "تاسو یو له دې روښانه آس ښوونځي ته ځئ ، ډیل؟ ایتون یا داسې څه؟"
  
  "ښکلی خر؟"
  
  هغه ښوونځي چې خپل افسران د نسل، پیسو او پالنې له لارې وده کوي. په ورته وخت کې، تاسو مهارتونو، مهارت او لیوالتیا ته لاړ شئ."
  
  "زه داسې فکر کوم." د دهل غږ همغسې و.
  
  "غوره. ښه ... که دا ټول وي ... "
  
  ډهل خپل لاس پورته کړ پداسې حال کې چې بین ډریک ته یو ناراض نظر ورکړ. "د قربانۍ بکری کیدل پریږده، میټ. یوازې د دې لپاره چې تاسو د یارکشیر کروندګر یاست دا پدې معنی ندي چې نور هرڅوک د شاهي اولاد دی ، ایا دا؟
  
  ډریک په حیرانتیا سره خپل کرایه کونکي ته وکتل. کینیډي د "پریږدو" حرکت وکړ. بیا هغه ته دا پیښ شو چې بین په دې ماموریت کې یو څه موندلی و چې واقعیا یې هغه وخوړ، او هغه نور غواړي.
  
  ډهل وویل: "زه به د پوهې شریکولو ستاینه وکړم، ملګرو. زه واقعیا غواړم."
  
  ډریک ټول د شریکولو لپاره و، مګر لکه څنګه چې دوی وايي، پوهه ځواک دی، او هغه هڅه کوله چې دلته د سویډن حکومت څخه د ملاتړ ترلاسه کولو لپاره یوه لاره پیدا کړي.
  
  بین لا دمخه د اوډین نهه ټوټو او د خدای قبر په اړه د خپلې کیسې لپاره چمتووالی نیولی و کله چې ډریک هغه مداخله وکړه.
  
  "وګوره،" هغه وویل. "زه او دا سړی، او اوس شاید ګرونک، د وژنو په لیست کې اته انچه سرلیکونه دي ..."
  
  "زه ګنګس نه یم، تاسو انګلیسي ګنډه." کینیډي نیمه خپلو پښو ته پورته شوه.
  
  "زه متاثره یم چې تاسو دا کلمه پیژنئ." ډریک خپلې سترګې ښکته کړې. "اوبخښه. دا جرګون دی. دا هیڅکله تاسو نه پریږدي." هغه د الیسن جلا کیدو ټکي یاد کړل: تاسو به تل SAS یاست.
  
  هغه خپل لاسونه مطالعه کړل، لا هم د میلو سره د هغه د جګړې او د نړۍ ونې ته د ختلو له امله په زخمونو پوښل شوي، او په تیرو څو ورځو کې د هغه د چټک او سم غبرګون په اړه فکر کاوه.
  
  هغه څومره سمه وه.
  
  "ګرنک څه شی دی؟" - بین حیران شو.
  
  داهل په یوه سخته فلزي څوکۍ کېناست او خپل درنې بوټان یې په میز کې ودرول. "یوه ښځه چې ... اوه ... د نظامي پرسونل له شرکت څخه خوند اخلي." - هغه په دیپلوماتیک ډول ځواب ورکړ.
  
  "زما خپل توضیحات به یو څه سخت وي ،" ډریک بین ته وکتل ، بیا یې وویل ، "د وژنې لیست. آلمانان غواړي موږ د هغو جرمونو له امله مړ کړو چې نه دي ترسره شوي. تاسو څنګه مرسته کولی شئ، دال؟
  
  سویډن د یو څه وخت لپاره ځواب ورنه کړ، هغه په ساده ډول د یخنۍ کړکۍ څخه په واورو پوښلي منظره او هاخوا هغه ټوټې ټوټې ډبرو ته وکتل چې د سمندر د بحر په شا کې یوازې راپورته کیږي.
  
  کینیډي وویل، "ډال، زه یو پولیس یم. زه دا دوه ورځې مخکې نه پیژنم، مګر دوی ښه زړونه لري. پر هغوی باور وکړئ."
  
  دهل سر وښوراوه. "ستاسو شهرت ستاسو څخه مخکې دی، ډریک. د هغې په اړه ښه او بد. موږ به ستاسو سره مرسته وکړو، مګر لومړی - هغه بین ته سر وخوځاوه. "دوامداره".
  
  بین دوام ورکړ لکه څنګه چې هغه هیڅکله مداخله نه وه کړې. ډریک کینیډي ته یو نظر غلا کړ او د هغې موسکا یې ولیده. هغه لرې وکتل، د دوو دلیلونو لپاره حیران شو. لومړی، د دهل د شهرت حواله، او دویم، د کینیډي صادقانه تایید.
  
  بین پای ته ورسید. ډهل وویل: "جرمنان په دې ټولو کې یو نوی سازمان دی، چې د یارک تر پیښې پورې زموږ پام ته نه و راغلی."
  
  "نوی؟" ډریک وویل. "دوی ښه دي. او ډیر ښه تنظیم شوی؛ د ویرې او اوسپنې دسپلین لخوا کنټرول کیږي. او دوی په ښکاره ډول د میلو په نوم یو سړي کې د ټرمپ لوی کارت لري - امریکایی ځانګړي ځواکونه. سرلیک وګورئ."
  
  "موږ به وکړو. ښه خبر دا دی چې موږ د کاناډایانو په اړه معلومات لرو.
  
  "ایا تاسو دې ته سترګې په لار یاست؟"
  
  "هو، مګر متعصب، بې تجربه او یوازیتوب،" ډهل کینیډي ته په پټه سترګه وکتل. "ستاسو د اوباما له نوي رژیم سره د سویډن د حکومت اړیکې هغه څه ندي چې زه یې لومړی درجه بولم. "
  
  "په دې اړه بښنه غواړم،" کینیډي موسکا وکړه، بیا یې په اشاره سره شاوخوا وکتل. "واورئ، یاره، که موږ دلته د یو څه وخت لپاره پاتې شو، ایا تاسو فکر کوئ چې موږ د خوړلو لپاره یو څه ترلاسه کولی شو؟"
  
  "زموږ د سوس شیف لخوا دمخه چمتو شوی و ،" ډهل په ځواب کې جعلي موسکا وکړه. "مګر په جدي توګه، ډیر ژر به برګر او چپس وي."
  
  د ډریک خولې ته اوبه راوتلې. هغه په یاد نه و چې وروستی ځل یې خوړلی و.
  
  "زه به تاسو ته ووایم چې زه څه کولی شم. کاناډایانو د یو پټ کلتور په توګه ژوند پیل کړ چې وائکینګ ته وقف شوی - ایریک ریډ. خندا مه کوئ، دا شیان واقعا شتون لري. دا خلک په منظم ډول د پیښو، جګړو او حتی د سمندري سفرونو د بیا کولو لپاره cosplay کاروي.
  
  "په دې کې هیڅ ریښتینی زیان نشته ،" بین یو څه دفاعي غږ وکړ. ډریک دا په زړه پورې نوګټ د وروسته لپاره خوندي کړ.
  
  "هیڅکله نه، ښاغلی بلیک. Cosplay عام دی، د نړۍ په کچه په کنوانسیونونو کې د ډیری خلکو لخوا خوند اخیستل کیږي، او د کلونو په اوږدو کې ډیر عام شوی. مګر اصلي زیان هغه وخت پیل کیږي کله چې یو ملیارد سوداګر د دې کلتور عصري مشر شي او بیا ملیونونه ډالر په حلقه کې واچوي.
  
  "دا دومره بې پروا ساتیري کیږي -"
  
  "جنون". کله چې دروازه خلاصه شوه دال پای ته ورسید. ډریک په داسې حال کې ژړل چې معیاري برګر او چپس ډش د هغه مخې ته کیښودل شو. د پیاز بوی د هغه وږې معدې ته الهی و.
  
  ډهل د دوی خوړلو ته دوام ورکړ: "د کولبي ټیلر په نوم یو کاناډایی سوداګر خپل ژوند مشهور ویکنګ ایریک ریډ ته وقف کړ، چې زه ډاډه یم چې تاسو پوهیږئ، د ګرینلینډ له موندلو لږ وروسته کاناډا ته ورسید. له دې څیړنې څخه د نورس افسانې سره مینه پیدا شوه. څیړنې، کیندنې، کشفونه. نه ختمیدونکی لټون. دې سړي خپل کتابتون ترلاسه کړ او هڅه یې وکړه چې د سکینډینیوینیا ټول موجود متنونه واخلي.
  
  کینیډي وویل: "دا یو لیونی کار دی."
  
  "موافق. مګر یو "مغز" چې خپل "امنیتي ځواکونه" تمویلوي - دا د اردو په توګه ولولئ. او هغه دومره شخصي پاتې کیږي چې د ډیری خلکو رادار لاندې پاتې شي. د هغه نوم د کلونو په اوږدو کې د اوډین د نهو ټوټو په تړاو یو ځل بیا راپورته شوی، نو په طبیعي توګه د سویډن استخباراتو تل هغه د "د ګټو شخص" په توګه بیرغ کړی دی.
  
  "هغه آس غلا کړ ،" ډریک وویل. "تاسو دا پوهیږئ، نه؟"
  
  د دهل پراخو سترګو اشاره وکړه چې هغه دا کار نه دی کړی. "اوس موږ پوهیږو."
  
  "تاسو نشئ کولی هغه ونیول شي؟" کینیډي وپوښتل. "د غلا یا داسې څه په شک کې؟"
  
  "هغه ستاسو د یو له بدماشانو څخه تصور کړئ. ستاسو د مافیا یا تیوری مشران. هغه د اوس لپاره ناپاک دی - هغه سړی چې په سر کې دی.
  
  ډریک ضمیمه احساس خوښ کړ. هغه داهل ته د الیسیا میلس د ښکیلتیا په اړه وویل او داهل ته یې د هغه د ښکاره کولو اجازه ورکړل شوې وه.
  
  "نو،" هغه وویل کله چې هغه پای ته ورسید. "ایا موږ ګټور یو یا څه؟"
  
  "بد نه دی،" داهل ومنله کله چې دروازه بیا پرانیستل شوه او یو بوډا سړی چې د حیرانتیا ډک اوږد ویښتان او د ږیرې ږیرې درلود، دننه شو. ډریک ته هغه د عصري ، زوړ وائکینګ په څیر بریښي.
  
  دهل سر وښوراوه. "هو، زه ستاسو په تمه وم، پروفیسور. اجازه راکړئ چې پروفیسور رولان پارنیویک معرفي کړم، "هغه وخندل. "زموږ د نورس افسانې ماهر."
  
  ډریک سر وخوځاوه، بیا یې ولیدل چې بین د نوي سړي اندازه داسې کوي لکه هغه د مینې سیال وي. اوس هغه پوه شو چې ولې بین په پټه توګه د دې ماموریت سره مینه درلوده. د خپل ځوان ملګري په اوږه یې ټک وکړ.
  
  "ښه، دلته زموږ د کورنۍ سړی ممکن پروفیسور نه وي، مګر هغه ډاډه دی چې د انټرنیټ په شاوخوا کې خپله لاره پیژني - د پخوانیو توکو په مقابل کې د عصري درملو ډول، هو؟"
  
  "یا د دواړو نړۍ غوره،" کینیډي د پوښتنې په دواړو خواوو کې د خپل فورک سره اشاره وکړه.
  
  د ډریک متعصب اړخ محاسبه کړه چې کینیډي مور کولی شي دا ماموریت په داسې طریقه لارښود کړي چې د هغه مسلک خوندي کړي. په حیرانتیا سره، نرم اړخ د هغې د خولې کونجونو لیدلو سره مینه درلوده کله چې هغې موسکا کوله.
  
  هلک کوټې ته ورننوت، د طومارونو یوه زغره یې په لاس کې ونیوله او څو نوټ بوکونه یې د انبار په سر کې توازن کړل. شاوخوا یې وکتل، دهل ته یې داسې وکتل لکه د عسکر نوم یې یاد نه وي، بیا یې خپل دروند بار پر میز کېښود.
  
  هغه وویل: "دا هلته دی،" هغه یو کتاب ته اشاره وکړه. "همغه یو. افسانه ریښتیا ده ... لکه څنګه چې ما تاسو ته میاشتې دمخه وویل.
  
  داهل په اوړه سره اشاره شوې کتابچه راوویستله. "تاسو د یوې اونۍ لپاره زموږ سره یاست، پروفیسر. یوازې یوه اونۍ."
  
  "ایا تاسو ... ایا تاسو ډاډه یاست؟"
  
  "هو، زه ډاډه یم." د دهل غږ د نه منلو وړ صبر څرګند کړ.
  
  بل سرتېری دروازې ته ننوت. "صاحب. "دا،" هغه د بین په لور وخوځاوه، "پرله پسې زنګ وهلی و. هیلې ټېډن...مم...نه ودریدې. یوه خندا ورپسې شوه. "دا د هغه مور ده."
  
  بین یوه ثانیه وروسته پورته شو او د سرعت ډایل تڼۍ یې کیښوده. ډریک په مینه وخندل، پداسې حال کې چې کینیډي بدمرغه ښکاري. "خدای، زه د دې هلک د فاسد کولو لپاره د ډیرو لارو فکر کولی شم."
  
  دهل له کتابچه په لوستلو پیل وکړ:
  
  "ما اوریدلي چې هغه په راګناروک کې مړ شوی ، د هغه برخلیک په بشپړ ډول مصرف شوی. د لیوه سړي فینیر لخوا - یوځل د سپوږمۍ لخوا بدل شو.
  
  او وروسته ثور او لوکي د هغه څنګ ته سړه پروت وو. د بې شمیره خدایانو په مینځ کې لوی خدایان، زموږ ډبرې د جوار په وړاندې.
  
  نهه ټوټې د یو ریښتیني والوا د لارو په اوږدو کې باد ته ویشل شوي. دا برخې راګناروک ته مه راوړئ یا د نړۍ پای له خطر سره مخ کړئ.
  
  تاسو به د تل لپاره له دې څخه ویره ولرئ، زما غوږ ونیسئ، د انسانانو زامنو، ځکه چې د خدای د قبر سپکاوی د حساب ورځ پیل کول دي.
  
  دهل سر وخوځاوه. "او همداسی پسی. او همداسی پسی. او همداسی پسی. ما لا دمخه د خپلې مور له هلک څخه د هغې لنډیز ترلاسه کړی ، پروفیسور. داسې ښکاري چې ویب په حقیقت کې د سکرول څخه ډیر پیاوړی دی. او ګړندی."
  
  "ایا تاسو لرئ؟ ښه، لکه څنګه چې ما وویل ... میاشتې، تورسټن، میاشتې. او زه د کلونو لپاره له پامه غورځول شوی وم. حتی اداری شوی. قبر تل هلته و، تاسو پوهیږئ، دا یوازې تیره میاشت نه و جوړ شوی. اګنیتا دېرش کاله مخکې ماته دا کتابچه راکړه او اوس چیرته یو؟ هوم؟ ایا موږ چیرته یو؟
  
  دهل هڅه وکړه چې ارام پاتې شي. ډریک مداخله وکړه. "تاسو د راګناروک په اړه خبرې کوئ، پروفیسور پارنیویک. داسې ځای چې شتون نلري."
  
  "نور نه، صاحب. مګر یوه ورځ - هو. دا یقینا په یو وخت کې شتون درلود. که نه، اوډین، ثور او نور ټول خدایان چیرته مړه شول؟"
  
  "ایا تاسو باور لرئ چې دوی هغه وخت شتون درلود؟"
  
  "البته!" هلک په عملي توګه چیغې کړې.
  
  د دهل غږ نور هم غلی شو. هغه وویل: "د اوس لپاره، موږ کفر معطل کوو."
  
  بین میز ته راستون شو، خپل ګرځنده تلیفون یې په جیب کې کېښود. "نو تاسو د والکیریز په اړه پوهیږئ؟" هغه په مرموز ډول وپوښتل، ډریک او کینیډي ته یې په سپکه کتل. "ایا تاسو پوهیږئ چې دوی ولې د اوډین په تاج کې زیور دي؟"
  
  داهل یوازې په غوسه ښکاریده. سړي سترګې پټې کړې او په خندا شو. "دا... دا... جواهر په کې... دا... څه؟"
  
  
  څورلس
  
  
  
  پوځي اډه، سویډن
  
  
  بین موسکا وکړه کله چې کوټه خاموشه شوه. هغه وويل: "دا زموږ د ننوتلو ټکټ دی." "او زما د درناوي تضمین. په نورس افسانه کې دا په وار وار ویل کیږي چې والکیریز "د خدایانو سیمو ته ځي." وګورئ - دا هلته دی."
  
  کینیډي خپل فورک په خپل پلیټ کې ټپ کړ. "دا څه معنی ورکوي؟"
  
  بین وویل: "دوی لاره ښیې. "تاسو کولی شئ د یوې میاشتې لپاره د راګناروک په جریان کې د اوډین نهه ټوټې راټول کړئ ، مګر دا والکیریز دی چې د خدای قبر ته لاره ښیې."
  
  ډریک خندل. "او تاسو دا خپل ځان ته ساتلی، سمه ده؟"
  
  "هیڅوک نه پوهیږي چې والکیریز چیرته دي، میټ. دوی په شخصي ټولګه کې دي، یوازې خدای پوهیږي چیرته. په نیویارک کې لیوه وروستۍ ټوټې دي چې موږ یې ځای لرو.
  
  ډهل وخندل کله چې پارنیویک په عملي توګه د هغه په کتابونو برید وکړ. سپینې ټیوبونه د ګډوډي طوفان په مینځ کې هرچیرې الوتلې. "والکیریز. والکیریز. نشته. هلته - شاید. آه، دلته موږ ځو. هوم."
  
  ډریک د دهل پام ځانته راواړوه. "او د Apocalypse تیوري؟ په ځمکه کې د دوزخ اور او ټول ژوندي شیان ویجاړ شوي، او نور. او همداسی پسی."
  
  "زه کولی شم تاسو ته په پینتیون کې د نږدې هر خدای لپاره ورته افسانه ووایم. شیوا. زیوس ټاکل. مګر، ډریک، که کاناډایان دا قبر ومومي، دوی به د نورو پایلو په پام کې نیولو پرته دا بې حرمتي وکړي."
  
  ډریک لیوني آلمانانو ته راستون شو. "زموږ د نویو ملګرو په څیر،" هغه سر وخوځاوه او دال ته یې لږ موسکا وکړه. "زه هیڅ انتخاب نه لرم ..."
  
  "د دیوال په وړاندې توپونه." دهل لږ پوځي منتر پای ته ورساوه او یو بل ته یې وکتل.
  
  بین د میز په لور تکیه وکړه ترڅو دال پام ځانته واړوي. بخښنه غواړم، ملګري، مګر موږ دلته خپل وخت ضایع کوو. ما ته لپ ټاپ راکړه. اجازه راکړئ چې سرفینګ ته لاړ شم. یا تر دې هم ښه، موږ لوی ایپل ته زموږ په لاره واستوئ او موږ به په هوا کې تیر کړو."
  
  کینیډي سر وخوځاوه. "هغه سمه ده. زه مرسته کولی شم. راتلونکی منطقي هدف د ملي تاریخ موزیم دی، او راځئ چې ورسره مخ شو، امریکا چمتو نه ده.
  
  داهل وویل: "دا یوه پیژندل شوې کیسه ده." "تحریک لا دمخه پیل شوی دی." هغه بین ته په غور سره وکتل. "ایا تاسو د مرستې وړاندیز کوئ، ځوان؟"
  
  بین خپله خوله خلاصه کړه، مګر بیا ودریده، لکه څنګه چې د هغه د ځواب اهمیت احساس کوي. "ښه، موږ لاهم د وژنو په لیست کې یو، سمه ده؟ او د خوب دیوال پدې میاشت کې په وقفه کې دی.
  
  "مور زموږ د ځوان زده کونکي لپاره کرفیو لري؟" ډریک زور واخیست.
  
  "دیوال -؟" داهل خندل. "ایا دا د خوب د محرومیت روزنیز ټولګی دی؟"
  
  "پروا نه کوي. وګوره چې ما تر اوسه پورې څه موندلي دي. او Matt's SAS. کینیډي د نیویارک پولیس دی. موږ په عملي توګه یو بشپړ ټیم یو!
  
  د دهل سترګې داسې تنګې شوې لکه خپله پریکړه یې وزن کړې وي. هغه په خاموشۍ سره د ډریک ګرځنده تلیفون د میز په اوږدو کې وغورځاوه او سکرین ته یې اشاره وکړه. "تاسو په دې انځور کې د منډو عکسونه چیرته اخیستي؟"
  
  "په کنده کې. د اوږدې کښتۍ څنګ ته یو دیوال و چې په سلګونو نقاشي یې درلوده. دا ښځه، "هغه پرده ټایپ کړه،" د اوډین تر څنګ وخندل کله چې هغه د نړۍ په ونې کې رنځ و. ایا تاسو لیکنه ژباړلی شئ؟"
  
  "د هو په اړه. دا دلته وايي - اوډین او ویلوا - هیدي ته د خدای رازونه سپارل شوي ، پروفیسور اوس په دې اړه تحقیق کوي ...." ډهل پارنیویک ته وکتل کله چې هغه هڅه کوله خپل ټول کتابونه په یوځل راټول کړي.
  
  "د خدای رازونه" سړی شاته داسې وګرځید لکه یو جهنم یې شاته راښکته کړی وي. "یا د خدایانو رازونه. ایا تاسو نزاکت اوریدلی شئ؟ پوهېږې؟ اجازه راکړئ چې تیر شي." هغه خالي دروازې ته وګرځید او ورک شو.
  
  دهل ورته وویل: "موږ به تاسو ونیسو." "مګر پدې پوه شه. ستاسو له حکومت سره مذاکرات لا نه دي پیل شوي. امید دی چې دا به زموږ د الوتنې پرمهال په پام کې ونیول شي. خو اوس موږ نیویارک ته له لسګونو سپیشل فورس عسکرو سره روان یو او هیڅ امنیتي تصفیه نشته. موږ وسلې د تاریخ ملي موزیم ته یوو." هغه یو وقفه وکړه. "لا هم غواړئ چې راشي؟"
  
  "SAS به مرسته وکړي ،" ډریک وویل. "دوی یو ټیم لري چې ولاړ دي."
  
  "زه فکر کوم چې زه به هڅه وکړم چې د سایټ له کپتان سره اړیکه ونیسم، وګورم چې موږ کولی شو ځینې څرخونه غوړ کړو." کور ته د راستنیدو په فکر کې د کینیډي په چلند کې سخت بدلون څرګند و. ډریک سمدلاسه له ځان سره ژمنه وکړه چې هغه به د هغې سره مرسته وکړي که هغه کولی شي.
  
  په ما باور وکړه، هغه غوښتل چې ووایی. زه به تاسو سره مرسته وکړم چې په دې لاره کې لاړ شم، مګر خبرې یې په ستوني کې مړه شوې.
  
  بین خپلې ګوتې راښکته کړې. "یوازې ماته یو آی پیډ یا بل څه راکړئ. ګړندی."
  
  
  پنځلس
  
  
  
  د هوا فضا
  
  
  د دوی الوتکه د picocell په نوم یوه وسیله سمبال وه، د ګرځنده تلیفون برج چې ټول ګرځنده تلیفونونه په الوتکو کې کارول کیدی شي. د حکومت د اردو لپاره اړین، مګر د بین بلیک لپاره دوه چنده اړین دی.
  
  "ای خور، زه ستاسو لپاره کار لرم. پوښتنه مه کوه. واورئ، کارین، واورئ! زه د ملي تاریخ میوزیم په اړه معلوماتو ته اړتیا لرم. نندارې، وائکینګ شیان. بلوپرنټ. کارکوونکي. په ځانګړې توګه باداران. او ..." د هغه غږ یو څو اوکتو ته ښکته شو، "... د تلیفون شمیرې."
  
  ډریک د څو شیبو چوپتیا واورېده، بیا یې وویل: "هو، په نیویارک کې! په دوی کې څو دي؟... اوه... رښتیا؟ ښه، ښه، کوچنۍ خور. زه به تاسو ته د دې پوښ کولو لپاره یو څه پیسې درکړم. ستا سره مینه لرم".
  
  کله چې د هغه ملګري ودرول شو، ډریک وپوښتل، "ایا هغه لا تر اوسه کار نه لري؟"
  
  "ټوله ورځ په کور کې ناست وي، ملګري. په شکمن بار کې د 'وروستي سړي' په توګه کار کوي. د زاړه کارګر سیاست معجزه.
  
  کارین د کمپیوټر پروګرامینګ کې د درجې ترلاسه کولو لپاره اوه کاله مبارزه وکړه. کله چې د بلیر د واکمنۍ په پای کې د کارګر حکومت سقوط وکړ، هغې د ناټینګم پوهنتون پریښود - یو باوري، خورا ماهر کارکونکی - یوازې دا معلومه کړه چې هیڅوک یې نه غواړي. یو کسب رامنځته شو.
  
  د پوهنتون قطار څخه وتل - کیڼ اړخ ته د ځمکې ډکولو ته وګرځئ، ښیې په امیندوارۍ او دولتي مرستې کې وګرځئ. مستقیم د مات شوي خوبونو سړک ته دوام ورکړئ.
  
  کرین د ناټینګهم مرکز ته نږدې په یوه فلیټ کې ژوند کاوه. په نشه يي توکو روږدو کسانو او الکولي مشروباتو د هغې په شاوخوا کې جایدادونه په کرایه نیولي دي. هغه په ندرت سره د ورځې په جریان کې له کوره وتلې او بار ته یې یو باوري ټیکسي نیولې چیرې چې هغې د شپې له اتو څخه تر نیمې شپې پورې کار کاوه. د هغې د ژوند تر ټولو ویرونکې شېبې وې کله چې هغه خپل اپارتمان ته راستون شو، تیاره، زاړه خوله او نور ناخوښه بوی د هغې په شاوخوا کې و، یو روان جرم یوازې د پیښیدو په تمه و.
  
  د سپکاوي او له پامه غورځول شوې ځمکې کې ، هغه سړی چې په سیوري کې ژوند کوي پاچا دی.
  
  "ایا تاسو واقعیا د دې لپاره هغې ته اړتیا لرئ؟" دهل نه وپوښتل چې د الوتکې بلې غاړې ته ناست دی. "یا..."
  
  "وګوره، دا خیرات نه دی، ملګری. زه باید د اوډین په اړه شیانو تمرکز وکړم. کارین کولی شي د میوزیم کار په غاړه واخلي. دا په بشپړ ډول معنی لري."
  
  ډریک خپل د سرعت ډایل کال وکړ. اجازه راکړئ چې کار وکړي، ډیل. په ما باور و کړه. موږ دلته د مرستې لپاره راغلي یو."
  
  ویلز سمدستي ځواب ورکړ. "زډونه نیول، ډریک؟ دا څه بدبختی روانه ده؟"
  
  ډریک هغه تازه کړ.
  
  "ښه، دلته د خالص سرو زرو یوه کڅوړه ده. موږ د الیسیا میلس سره چیک ان کړی. تاسو پوهیږئ چې دا څه دي، میټ. تاسو به هیڅکله واقعیا SAS پریږدئ ، "هغه ودرید. "وروستی پیژندل شوی پته: میونخ، هیلډیګارډسټراس 111."
  
  "جرمني؟ خو هغه له کاناډایانو سره وه."
  
  "هو. دا ټول نه دي. هغه په میونخ کې د خپل هلک ملګري سره ژوند کاوه - یو مشخص میلو نیکسن - د متحده ایالاتو د لاس ویګاس یو نه خوښونکی تبعه. او هغه د سمندري استخباراتو پخوانی افسر دی. ترټولو غوره چې یانکیز یې وړاندیز کوي.
  
  ډریک د یوې شیبې لپاره فکر وکړ. "په دې توګه هغه ما بیرته د مایلونو له لارې پیژني. پوښتنه دا ده چې ایا هغې د هغه د ناراضولو یا د هغه سره د مرستې لپاره اړخونه بدل کړل؟
  
  "ځواب نامعلوم دی. ښایي له هغې څخه پوښتنه وکړئ.
  
  "زه به کوښښ وکړم. وګوره، موږ دلته د بالونو په واسطه ساتل کیږو، ویلز. فکر کوئ چې تاسو کولی شئ په ایالتونو کې له خپلو پخوانیو ملګرو سره اړیکه ونیسئ؟ دهل لا دمخه له FBI سره اړیکه نیولې ، مګر دوی د وخت لپاره لوبې کوي. موږ اوه ساعته په الوتنه کې یو ... او په ړوند ډول نږدې یو.
  
  "ایا تاسو په دوی باور لرئ؟ دا شلجم؟ ایا تاسو غواړئ چې زموږ هلکان د ناگزیر کلستر فاکینګ پاک کړي؟"
  
  "دوی سویډني دي. او هو، زه په دوی باور لرم. او هو، زه غواړم چې زموږ هلکان برخه واخلي.
  
  "دا صفا ده". ویلز د اړیکو مداخله وکړه.
  
  ډریک شاوخوا وکتل. الوتکه وړه خو کوټه وه. یوولس ځانګړي ځواکونه سمندري سرتیري په شا کې ناست وو، په سویډني کې یو بل ته په کټ کې ناست، ویده کیدل او په عموم ډول یو بل ته یې سپکاوی کاوه. ډهل په دوامداره توګه د لارې په اوږدو کې په تلیفون خبرې کولې ځکه چې پروفیسور د هغه په وړاندې د سکرول وروسته سکرول راښکاره کړ ، هر یو یې د خپلې څوکۍ شاته په احتیاط سره کیښود ، د حقیقت او افسانې ترمینځ لرغوني توپیر ته لاړ.
  
  د هغه کیڼ اړخ ته، کینیډي، یو ځل بیا د هغې بې شکله نمبر یو پتلون اغوستی، لومړی یې تلیفون وکړ. "ایا کیپټن لیپکنډ هلته دی؟ ... هو، هغه ته ووایه چې دا کینیډي مور دی."
  
  لس ثانیې تېرې شوې، بیا یې وویل: نه. ورته ووایه چې هغه نشي کولی ما بیرته تلیفون وکړي. دا مهمه ده، هغه ته ووایاست چې دا د ملي امنیت په اړه دی، که تاسو غواړئ، یوازې هغه ته ټیلیفون وکړئ.
  
  نور لس ثانیې ، بیا: "مور!" ډریک حتی له هغه ځای څخه چې هغه ناست و ، غږ یې واورېد. "ایا دا انتظار نشي کولی؟"
  
  "زما خبره واورئ، کپتان، یو حالت رامنځته شوی دی. لومړی، د FBI څخه د افسر سوین سره مشوره وکړئ. زه دلته د سویډني SGG څخه تورسټن داهل او د SAS افسر سره یم. د ملي تاریخ موزیم تر مستقیم ګواښ لاندې دی. توضیحات چیک کړئ او سمدلاسه ما ته زنګ ووهئ. زه ستا مرستي ته اړتیا لرم."
  
  کینیډي تلیفون بند کړ او ژوره ساه یې واخیسته. "بنګ - او زما تقاعد له منځه ځي."
  
  ډریک خپل ساعت ته وکتل. شپږ ساعته تر ځمکې لاندې.
  
  د بن ګرځنده تلیفون چیغې وهلې او هغه یې واخیست. "خور؟"
  
  پروفیسور پارنیویک د لارې په اوږدو کې تکیه وکړه، د غورځیدلي کتابچه یې په خپل لاسي لاس کې ونیوله. "ماشوم خپل والکیریز پیژني." هغه وویل، په ځانګړې توګه هیچا ته خطاب نه کوي. "مګر دوی چیرته دي؟ او سترګې - هو، زه به سترګې پیدا کړم.
  
  بین خبرې وکړې. "لوی ټکی، کارین. د موزیم انځورونه ماته بریښنالیک راکړئ او دا خونه زما لپاره ځانګړې کړئ. بیا د سرپرست معلومات په جلا لیک کې ولیږئ. اې کوچنۍ خور، مور او پلار ته سلام ووایه. ستا سره مینه لرم".
  
  بین خپل کلیک کول پیل کړل، بیا یې یو څه نور نوټونه پیل کړل. هغه چیغې کړې: "د موزیم د مدیر شمیره ترلاسه کړه." "ډال؟ ایا ته غواړې چې زه له هغه څخه خندا وباسم؟
  
  ډریک په بې باوره موسکا مات شو کله چې د سویډن د استخباراتو افسر په لیوالتیا سره خپل لاسونه وګرځول، پرته له دې چې یو غږ له لاسه ورکړي. دا ښه وه چې وګورئ بین داسې باور څرګندوي. ګیک یو څه شاته وګرځید ترڅو په یوه خونه کې کس ته د ساه اخیستلو فرصت ورکړي.
  
  د کینیډي ټلیفون په سندرو کې وچاودید. هغې په چټکۍ سره خلاص کړ، مګر مخکې له دې چې ټوله الوتکه د ګوین ڈاون د یوې بې پروا لوبې یوه ټوټه درملنه وکړي.
  
  بن په وخت سر وخوځاوه. "ښکلی. د ډاډ لپاره زموږ راتلونکی پوښ نسخه.
  
  "مور." کینیډي خپل تلیفون په سپیکر کې کېښود.
  
  "دا څه بدبختی روانه ده؟ نیم درجن ګوډاګیانو زما لاره بنده کړه او بیا یې راته وویل چې نه په ډیر ادب سره چې زما پوزه د هغه کندې څخه لرې وساته چیرې چې دا دی. یو څه ټول لوی سپي وخورئ، مور، او زه شرط لرم چې دا تاسو یاست. هغه ودرید، بیا یې په سوچ سره وویل، "زه فکر کوم لومړی ځل نه دی."
  
  کینیډي هغه ته یوه لنډه نسخه ورکړه، کوم چې د سویډني سمندري ځواکونو څخه ډکې الوتکې او په لاره کې د نامعلوم SAS عملې سره پای ته ورسیده، اوس د متحده ایالاتو له خاورې څخه پنځه ساعته الوتنه ده.
  
  ډریک د ویرې احساس وکړ. پنځه ساعته.
  
  په دې وخت کې دهل چیغې کړې: "نوي معلومات! ما یوازې اوریدلي چې کاناډایان حتی په سویډن کې نه وو. داسې ښکاري چې دوی په والکیریز تمرکز کولو لپاره د نړۍ ونې او سپین قرباني کړي. هغه د بن په لور د مننې سر وخوځاوه، په اشاره یې د ځورونکي پروفیسور پرته. "مګر ... دوی خالي لاس راستانه شول. دا شخصي راټولونکی باید یو ریښتیني لیونتوب وي ... یا ..." ډریک سر راپورته کړ ، "هغه ممکن مجرم وي.
  
  "ښه وړاندیز. نارینه هغه ځای دی چیرې چې دا په هرصورت بدمرغه کیږي. کاناډایان د نیویارک په وخت سهار وختي د میوزیم برید ته تیاری نیسي.
  
  د کینیډي مخ یو وژونکي څرګندونه واخیستله کله چې هغې په ورته وخت کې خپل مالک او ډهل ته غوږ نیولی و. "دوی د نیټې څخه کار اخلي،" هغې ناڅاپه دواړو خواوو ته چیغې وهلې کله چې د هغې راڅرګند شو. "دا مطلق بدمعاشان - او آلمانان، بې له شکه - خپل اصلي ارادې د دې تاریخ تر شا پټوي."
  
  بین پورته وکتل. "ما لار له لاسه ورکړه."
  
  ډریک ورته غږ وکړ. "څه نېټه؟"
  
  ډهل څرګنده کړه: "کله چې موږ په نیویارک کې ښکته شو، نو د سپټمبر د 11 د سهار شاوخوا اته بجې به وي."
  
  
  شپاړس
  
  
  
  د هوا فضا
  
  
  څلور ساعته پاتې دي. الوتکې په وریځې اسمان کې غږولو ته دوام ورکړ.
  
  ډهل وویل، "زه به بیا FBI هڅه وکړم. خو عجيبه خبره ده. زه نشم کولی د دې تایید کچه تیر کړم. دا د ډبرو دیوال دی. بین - څارونکي ته زنګ ووهئ. ډریک ستاسو پخوانی مالک دی. ساعت ټک کوي، سړي، او موږ هیڅ ځای نه یو. دا ساعت پرمختګ غواړي. لاړ شه."
  
  کینیډي د خپل مالک څخه غوښتنه وکړه: "شیټ په توماس کالیب ، لیپکینډ ،" هغې وویل. "دا د هغه یا زما د ناوړه مسلک سره هیڅ تړاو نلري. زه تاسو ته وایم چې FBI، CIA او نور ټول درې خطي احمقان نه پوهیږي. زه پوښتنه کوم ..." هغې ودریده، "زه فکر کوم چې زه له تاسو څخه غوښتنه کوم چې په ما باور وکړئ."
  
  بین په ژړا شو: "درې خطي ګنډونکي." "په زړه پورې".
  
  ډریک غوښتل د کینیډي مور سره اړیکه ونیسي او د هڅونې ځینې کلمې وړاندې کړي. په هغه کې ملکي سړي غوښتل چې هغه غیږ وکړي، مګر سرتیري هغه مجبور کړ چې لرې پاتې شي.
  
  خو ولسي خلکو د دې جګړې ګټل پیل کړل. پخوا، هغه د هغې د "کولو" لپاره د "ګرنک" کلمه کارولې وه، ترڅو د هغه احساس د مخ پر ودې چنګک سره مبارزه وکړي چې هغه یې پیژندلی و، مګر دا کار ونه کړ.
  
  ویلز د هغه زنګ ته ځواب ورکړ. "اوس خبرې وکړئ".
  
  "بیا ټیلر اوریدل؟ وګوره موږ چیرته یو، ملګري؟ ایا تاسو تر اوسه موږ قانع کړی یاست چې د متحده ایالاتو هوایی حریم ته ننوځو؟"
  
  "ښه... هو... او نه. زه د بیوروکراټیک سور ټیپ ، ډریک سره معامله کوم ، او دا زما په غیږ کې نه ځاییږي - هغه یوه شیبه انتظار وکړ ، بیا یې په مایوسۍ وخندل. "دا د می حواله وه، ملګري. هڅه وکړئ چې دوام ورکړئ."
  
  ډریک په ناڅاپي ډول وخندل. "لعنت په تاسو، ویلز. واورئ، د دې ماموریت لپاره خپل عمل سره یوځای کړئ - له موږ سره مرسته وکړئ - او زه به تاسو ته په هانګ کانګ کې د ترټولو ناپاک کلب په اړه ووایم چې مای کله هم په پټه کې کار کړی، چې د سپینګ ټاپ په نوم یادیږي.
  
  "ما وخورئ، دا په زړه پوري ښکاري. تاسو په دې کې یاست، ملګري. وګوره، موږ په لاره روان یو، هر څه د ټولو مقرراتو سره سم چمتو دي، او د حوض په اوږدو کې زما خلک پدې کې کومه ستونزه نلري.
  
  ډریک یو 'مګر' احساس کړ. "هو؟"
  
  "یو څوک چې په واک کې دی د ځمکې لاندې کولو امتیازات ردوي او هیچا هیڅکله ستاسو د الوتکې په اړه ندي اوریدلي، او دا، زما ملګري، داخلي فساد ته لمن وهي."
  
  ډریک هغه واورید. "ښه، ما پوست وساتئ." د تڼۍ یو نرم فشار زنګ ختم کړ.
  
  هغه کینیډي اوریدلي چې ویل یې، "ټیټ مثالی دی، کپتان. زه دلته هغه خبرې اورم چې د سازش په اړه خبرې کوي. محتاط اوسئ، لیپکند.
  
  هغې خپل تلیفون بند کړ. "ښه، هغه کاڼی دی، مګر هغه زما په خبرو کې نیسي. هغه د امکان تر حده ډیری تور او سپین کرکټرونه سټیج ته لیږي ، په زغم سره. او هغه د کورني امنیت په سیمه ایز دفتر کې یو څوک پیژني . "لوبیا توییږي."
  
  خدای، ډریک فکر وکړ. دې میوزیم ته د اور غورځولو ځواک شتون لري ، د یوې لویې جګړې پیل کولو لپاره بس دی. هغه په لوړ غږ څه ونه ویل، مګر خپل ساعت ته یې وکتل.
  
  درې ساعته پاتې دي.
  
  بین لا هم د کیورټر سره ښکیل و: "وګورئ، موږ دلته د لوی ترمیم په اړه خبرې نه کوو، یوازې د نندارتون حرکت کول. زه اړتیا نلرم چې تاسو ته ووایم چې میوزیم څومره لوی دی. یوازې دا حرکت وکړئ او هرڅه به سم شي. هو... SGG... د سویډن ځانګړي ځواکونه. FBI ته خبر ورکول کیږي ځکه چې موږ خبرې کوو ... نه! انتظار مه کوئ چې دوی تلیفون وکړي. تاسو نشئ کولی چې ډډه وکړئ."
  
  پنځلس ثانیې چوپتیا، بیا: "ایا تاسو هیڅکله د SGG په اړه ندي اوریدلي؟ ښه، ګوګل یې کړه!" بین په نا امیدۍ خپل تلیفون ته اشاره وکړه. "هغه ودریږي،" بین وویل. "زه یوازې دا پوهیږم. هغه په پټه خوله خبرې کولې، لکه چې کافي عذرونه یې نه وي وړاندې کړي."
  
  "یو بل سور ټیپ." ډریک ډال ته اشاره وکړه. "دا په چټکۍ سره په خپریدو کیږي."
  
  سخته چوپتیا وه، بیا د دهل د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. هغه په ځواب کې وویل: "ای خدایه." "د احصایې وزیر."
  
  ډریک په کینیډي او بین کې مخامخ شو. "لومړی وزير".
  
  ډیری درناوي، مګر روښانه، خبرې وشوې چې د Thorsten Dahl لپاره د ډریک درناوی ژور کړ. د ځانګړو ځواکونو افسر خپل مشر ته وویل چې څه پیښ شوي. ډریک په کلکه باوري و چې هغه به دا سړی خوښ کړي.
  
  دهل زنګ وواهه او بیا یې د فکرونو د راټولولو لپاره یوه شیبه ونیوله. بالاخره یې پورته وکتل او الوتکې ته یې مخه کړه.
  
  دهل دوی ته وویل: "مستقیم د ولسمشر د کابینې له یوه غړي څخه، د هغه نږدې سلاکارانو څخه." "دا الوتنې ته به اجازه ورنکړل شي چې ښکته شي."
  
  
  ****
  
  
  درې ساعته پاتې دي.
  
  دهل وویل: "دوی به ولسمشر ته خبر ورنکړي. "واشنګټن ډي سي او کیپیټل هیل په دې کې ژور دي، زما ملګري. د دولت وزیر وايي، چې اوس دا په نړیواله کچه یوه دسیسه ګرځېدلې او څوک نه پوهیږي، چې څوک یې ملاتړ کوي. دا یوازې،" هغه وویل، "زموږ د ماموریت جديت خبرې کوي."
  
  "کلسټر پیچ کړئ ،" ډریک وویل. "دا هغه څه دي چې موږ یې لویه ناکامي وایو."
  
  بین، په عین حال کې، بیا هڅه وکړه چې د ملي تاریخ موزیم له سرپرست سره اړیکه ونیسي. ټول هغه یو غږیز میل ترلاسه کړ. "غلط،" هغه وویل. "هغه باید تر اوسه یو څه چک کړي وي." د بین سپیڅلي ګوتو سمدلاسه په مجازی کیبورډ الوتنه پیل کړه.
  
  هغه په لوړ غږ وویل: "زه یو نظر لرم." "زه خدای ته دعا کوم چې زه غلط یم."
  
  ویلز بیا بیرته زنګ وواهه، تشریح یې کړه چې د هغه SAS ټیم په نیو جرسي کې په یوه پریښودل شوي هوایی ډګر کې پټه ناسته کړې. ټیم د نیویارک ښار ته روان شو ، د هرې اړینې لارې سفر کوي.
  
  ډریک وخت چیک کړ. د ځمکې لاندې کولو څخه دوه ساعته مخکې.
  
  او بیا بین چیغه کړه: "نښه ووهه!" هرڅوک ټوپ کړل. حتی د سویډن سمندري ځواکونو هغه ته پوره پاملرنه وکړه.
  
  "دا دلته دی!" - هغه چیغه کړه. "که تاسو د لیدو لپاره وخت لرئ په ټول انټرنیټ کې خپور شوی." په غوسه یې سکرین ته اشاره وکړه.
  
  "کولبي ټیلر،" هغه وویل. "د کاناډا ملیارد د ملي تاریخ میوزیم ترټولو لوی مرسته کونکی او د نیویارک ترټولو لوی تمویل کونکي دي. زه شرط لرم چې هغه یو څو تلیفونونه کړي؟"
  
  دهل وخندل. هغه په ژړا شو: "دا زموږ خنډ دی." "هغه سړی چې دوی یې په اړه خبرې کوي د مافیا څخه ډیر خلک لري." د لومړي ځل لپاره، سویډني افسر داسې بریښي چې په خپله څوکۍ کې ناست و.
  
  کینیډي نشي کولی خپل نفرت پټ کړي. هغې په خندا وویل: "د پیسو کڅوړې جامې بیا وګټي." "زه شرط لرم چې بدکار هم یو بانکر دی."
  
  "شاید، شاید نه،" ډریک وویل. "زه تل د B پلان لرم."
  
  یو ساعت پاتې دی.
  
  
  اولس
  
  
  
  نیویارک، امریکا
  
  
  د نیویارک د پولیسو ډیپارټمنټ د بندر اداره شاید د 9/11 پیښو په جریان کې د هغې د سپکاوي زړورتیا او تلفاتو لپاره غوره پیژندل کیږي. هغه څه چې دا لږ پیژندل کیږي د اروپا څخه د ډیری SAS الوتنو پټ اداره کول دي. که څه هم د دوی د کار د دې عنصر نظارت لپاره هیڅ وقف ټیم شتون نلري، د انټرکانټینینټل کارمندان ښکیل دي دومره کوچني اقلیت دي چې ډیری یې د کلونو په اوږدو کې نږدې ملګري شوي.
  
  ډریک یو بل تلیفون وکړ. هغه د CAPD انسپکټر جیک شوارټز ته وویل: "نن شپه به ګرمه وي." "ایا تاسو ما له لاسه ورکړ، ملګري؟"
  
  "خدای، ډریک وو ... څه؟ دوه کاله؟"
  
  "درې. د نوي کال ماښام، '07.
  
  "ایا ستا ښځه سمه ده؟"
  
  "الیسن او ما جلا کړل، ملګري. ایا دا زما د هویت تعریف کولو لپاره کافي دي؟"
  
  "ما فکر کاوه چې تاسو خدمت پریښود."
  
  "زه. ویلز ما د وروستي کار لپاره بیرته وغوښتل. هغه تا ته زنګ وواهه؟"
  
  "هغه وکړل. هغه وویل چې تاسو ورسره ژمنه کړې چې لږ انتظار وکړئ.
  
  "ایا هغه اوس دا وکړل؟ شوارټز، ماته غوږ شه. دا ستاسو زنګ دی. تاسو باید پوه شئ چې دا شیټ به مینه والو ته الوتنه وکړي او دا چې زموږ ننوتل به بالاخره تاسو ته رهبري کړي. زه ډاډه یم چې تر هغه وخته به موږ ټول اتلان شو او دا به یو نیک عمل وګڼل شي، مګر ... "
  
  شوارټز وویل: "څاګانې ما ګړندۍ ته راوړه ،" خو ډریک د اندیښنې نښه واورېده. " اندیښنه مه کوه، ملګري. زه لا هم دومره ځواک لرم چې د ځمکې لاندې کولو اجازه ترلاسه کړم.
  
  د دوی الوتکې د امریکا پر هوايي حریم برید وکړ.
  
  
  ****
  
  
  الوتکه د ورځې په کمزوري رڼا کې راښکته شوه او په مستقیم ډول د کوچني ترمینل ودانۍ ته ټیکسي وکړه. هغه دقیقه چې دروازه لږ څه خلاصه شوه، د سویډني SGG دولس بشپړ بار شوي غړي د فلزي زینو څخه ښکته شول او په دریو انتظار موټرو کې بار شوي. ډریک، بین، کینیډي او پروفیسور هغه تعقیب کړ، بین د دوی ټرانسپورټ لیدلو سره نږدې ځان وچ کړ.
  
  "دوی د هومیو په څیر ښکاري!"
  
  یوه دقیقه وروسته ، موټرونه د خالي ځغاستې څخه ښکته شول ، د ناډیسکریپټ هوایی ډګر شاته د پټ ریمپ په لور یې سرعت پورته کړ چې د یو څو ګړیو وروسته ، د هیواد په نامناسب سړک کې راڅرګند شو چې د مینهټن له یوې اصلي معاون سره وصل و.
  
  نیویارک په خپل ټول ښایست کې د دوی په وړاندې خپور شو. عصري اسکائی سکریپرونه، زاړه پلونه، کلاسیک معمارۍ. د دوی کاروان مستقیم د ښار مرکز ته یو شارټ کټ واخیست ، د هر پیچلي شارټ کټ په کارولو سره یې خطرونه واخیستل چې د دوی ځایی چلوونکي پیژني. ښکرونه روښانه شول، لعنتونه هوا ډکه شوه، بندونه او د کثافاتو کڅوړې پرې شوې. په یو وخت کې، یو طرفه کوڅه ښکیل وه، د دوی سفر اوه دقیقې کموي او د درې فینڈر ناکامۍ لامل کیږي.
  
  د موټرونو دننه عمل تقریبا په زړه پوری و. ډهل په نهایت کې د سویډن لومړي وزیر څخه تلیفون ترلاسه کړ ، چې په پای کې یې د FBI ښه اراده او اجازه ترلاسه کړې وه چې میوزیم ته ننوځي که چیرې دوی لومړی هلته راشي.
  
  دهل خپل موټر چلوونکي ته مخ کړ. "چټک!"
  
  بین داهل ته د میوزیم نقشه ورکړه چې د لیوانو موقعیت ښیې.
  
  نور معلومات خپاره شوي دي. تور او سپین خلک راغلي دي. د چټک غبرګون ټیمونه خبر شوي دي.
  
  ډریک ویلز ته ورسید. "سیچ؟"
  
  "موږ بهر یو. د پولیسو موټر دوه دقیقې مخکې راورسید. ته؟"
  
  " شل قدمه لرې. که څه پیښیږي موږ ته چیغې ووهئ." یو څه د هغه پام ځانته راواړوه او هغه د یوې شیبې لپاره د کړکۍ څخه بهر په یو څه تمرکز وکړ. د déj à vu قوي احساس د هغه په پسونو کې ټکانونه راوتلي کله چې هغه یو لوی بلبورډ ولید چې په نیویارک کې د فیشن ډیزاینر ابیل فری د راتګ په اړه د هغه په زړه پورې پیشو چلولو نندارې سره اعلان کوي.
  
  دا لیونی دی، ډریک فکر وکړ. ریښتیا لیونی دی.
  
  بین خپله خور په انګلستان کې راویښ کړه او لاهم د دوی د ټرانسپورټ له لید څخه بې ساه وه ، وکولی شو هغه په پروژه والکیري کې شامله کړي - لکه څنګه چې هغه ورته ویلې. هغه داهل ته وویل: "وخت خوندي کوي." "هغه کولی شي خپلې څیړنې ته دوام ورکړي پداسې حال کې چې موږ د دې لیوانو د ژغورلو لپاره بهر یو. اندیښنه مه کوئ، هغه فکر کوي دا ځکه چې زه غواړم د خپلې درجې لپاره د دوی عکس واخلم.
  
  "ایا ته خپلې خور ته دروغ وایې؟" ډریک خندل.
  
  "هغه وده کوي." کینیډي د بلیک لاس ونیو. "ماشوم ته یو څه ځای ورکړئ."
  
  د ډریک ګرځنده تلیفون غږ وکړ. هغه اړتیا نه درلوده چې د زنګ وهونکي ID چیک کړي ترڅو پوه شي چې دا ویلز و. "ما ته مه وایه، ملګري. کاناډایان؟
  
  ویلز په خاموشۍ سره وخندل. "تاسو غواړئ."
  
  "اې؟" - ما وپوښتل.
  
  "دواړه کاناډایان او آلمانان مختلفې لارې کاروي. دا جګړه به ستاسو پرته پیل شي.
  
  دهل وویل: "د سوات ټیم درې دقیقې لرې دی. فریکونسي 68 ده.
  
  ډریک له پراخې کړکۍ بهر وکتل. "موږ دلته یو".
  
  
  ****
  
  
  "د مرکزي پارک لویدیز داخله،" بین وویل کله چې دوی له خپلو موټرو څخه راووتل. "یوازې دوه زینو ته لار پیدا کوي چې د ټیټ پوړ څخه څلورم پوړ ته پورته کیږي."
  
  کینیډي د سهار تودوخې ته لاړ. "لیوه په کوم پوړ کې اوسیږي؟"
  
  "څلورم".
  
  "شمیرې." کینیډي سر وخوځاوه او خپله ګیډه یې وهله. "پوهیدم چې زه به د دې رخصتي کیکونو پښیمانه شم."
  
  ډریک شاته پاتې شو ځکه چې سویډني سرتیري د میوزیم د پښو لاندې په چټکۍ سره منډه کړه. یوځل هلته ، دوی د خپلو وسلو لرې کول پیل کړل. داهل دوی د یوې لوړې دروازې په سیوري کې ودرول، ټیم په ګردي کالمونو کې و.
  
  "ټویټرونه روان دي. "
  
  یو درجن "چیک!" غږ شو. "موږ لومړی ځو ،" هغه ډریک ته وکتل. "تاسو تعقیب کړئ. ويې نيسه."
  
  هغه ډریک ته دوه سلنډر توکي د لایټرونو اندازه او دوه هیډفونونه ورکړل. ډریک د سلنډر ډنډونه 68 بدل کړل او انتظار یې وکړ تر هغه چې دواړه د خپلو اډو څخه شنه رڼا پیل کړي. هغه یو کینیډي ته ورکړ او بل یې د ځان لپاره ساتل.
  
  "ټویټرونه،" هغه خالي سترګو ته وویل. "دا د اور وژنې نوې دوستانه مرسته ده. ټولې دوستانه لوبې په ورته فریکونسۍ سره سمون لري. یو همکار ته وګوره ستا په غوږ کې یو ځورونکی چیغې وهي، یو بد سړی ته وګوره او ته هیڅ نه اورې..." هغه خپل غوږ کېښود. "زه پوهیږم چې دا د اعتبار وړ ندي، مګر دا په داسې شرایطو کې مرسته کوي چیرې چې تاسو ډیر څه لرئ. لکه دغه."
  
  بین وویل، "که چیرې فریکونسۍ له بل سره ټکر شي؟"
  
  "دا به نه وي. دا د بلوتوټ وروستۍ ټیکنالوژي ده - فریکونسۍ اډاپټیو سپریډ سپیکٹرم. وسیلې له مخکې ټاکل شوي بانډونو کې په تصادفي ډول د نهه ویشت غوره شوي فریکونسۍ له لارې 'هاپ' کوي - یوځای. نږدې دوه سوه فوټ رینج لري.
  
  "ښه،" بین وویل. "زما چیرته دی؟"
  
  "تاسو او پروفیسور به یو څه وخت په مرکزي پارک کې تیر کړئ ،" ډریک ورته وویل. "سیاحتي توکي. ښه ملګري، دا به ناخوښه وي.
  
  د بلې کلمې پرته ، ډریک د وروستي سویډني سرتیري تعقیب ته د لوړې آرشیف له لارې او د میوزیم تیاره داخلي ته مخه کړه. کینیډي له نږدې وکتل.
  
  هغې په ژړا وویل: "یو ټوپک به ښه وي."
  
  "امریکایان،" ډریک په غوسه شو، مګر بیا په چټکۍ سره وخندل. "ارام اوسه. سویډن باید کاناډایان له منځه یوسي، او دوه چنده ګړندي.
  
  دوی یو لوی Y شکل لرونکې زینې ته ورسیدل، چې د کړکیو او د خړوب شوي چت لخوا تسلط درلود، او بې له ځنډه پورته پورته لاړل. معمولا دا زینه د پراخو سترګو سیلانیانو څخه ډکه وه، مګر نن ورځ ټول ځای خورا خاموش و.
  
  ډریک ځان ګړندی کړ او هوښیار پاتې شو. په لسګونو خطرناک خلک همدا اوس د دې لوی زوړ ځای څخه تیریدل. دا یوازې د وخت خبره وه مخکې لدې چې دوی یوځای شي.
  
  دوی منډه کړه، بوټان یې له لوړو دیوالونو څخه په لوړ غږ غږیدل، د دوی له ستوني مایکروفون څخه جامد راوتلی، د ودانۍ د طبیعي صوتي صوتياتو سره ګونګ وهل. ډریک سخت تمرکز وکړ، د هغه روزنه یې یاد کړه، مګر هڅه یې وکړه چې کینیډي ته نږدې نظر وساتي پرته له دې چې دا ښکاره کړي. د هغه په منځ کې د ملکي او سرتيري جګړې ته دوام ورکړ.
  
  دریم پوړ ته په رسیدو سره، داهل یو 'مخکې - ورو" اشاره وکړه. کینیډي ډریک ته نږدې شو. "ستاسو د SAS ملګري چیرته دي؟"
  
  "لرې پاتې کیدل ،" ډریک وویل. "په هرصورت، موږ اوس نه غواړو چې غیر ضروري وژنې ترسره کړو، ایا موږ؟"
  
  کینیډي په خندا شو. "تاسو یو کامیډین یاست، ډریک. یو ریښتینی مسخره سړی."
  
  "تاسو باید ما سره په نیټه وګورئ."
  
  کینیډي شاټ له لاسه ورکړ، بیا یې وویل، "فکر نه کوم چې زه موافق یم." د هغې ښي لاس په عادي ډول د هغې د بلوز مخې ته د نرمولو لپاره راوتلی و.
  
  "فکر مه کوئ چې ما وپوښتل."
  
  دوی د وروستیو زینو په پورته کولو پیل وکړ. کله چې مخکښ سرتېری وروستي کنډک ته نږدې شو، د ډزو غږ شو او د پلستر یوه ټوټه د هغه له سر څخه څو انچه وچه شوه.
  
  "ښکته شه!"
  
  د ډزو یو څاڅکی دیوالونه سوری کړل. داهل په خپل معدې پسې وګرځید، د خپلو لاسونو سره یې یو لړ حرکتونه وکړل.
  
  ډریک وویل، "د ډاریکرو طریقه."
  
  یو عسکر د خپل دښمن د بوخت ساتلو لپاره په چټکۍ سره ډزې وکړې. یو بل خپله خولۍ واخیستله، خپل ټوپک یې په کمربند کې ونیو او ورو یې د اور په لیکه کې وړاندې کړ. دوی د حرکت یو کمزوری غږ واورېد. دریم سرتیری د سیند لاندې له پوښ څخه راوتلی او د سترګو په مینځ کې یې په سینټري ووهله. سړی مخکې له دې چې ډزې وکړي مړ شو.
  
  "ښکلی،" ډریک ښه پلان شوي حرکتونه خوښ کړل.
  
  دوی له زینو پورته شول، وسلې یې راښکته کړې، او څلورم پوړ ته یې د محرابي دروازې شاوخوا وویشتل، بیا یې په احتیاط سره کوټې ته وکتل.
  
  ډریک نښې ولولئ. دا د لیزرډ ډیناسور تالار و. رب، هغه فکر وکړ. ایا دا هغه ځای نه و چیرې چې توریناسوروس ساتل شوی و؟
  
  کوټې ته يې په بېړه وکتل. په ملکي جامو کې څو مسلکي کسان په کار بوخت ښکارېدل، چې ټول یې په یو ډول درنو ماشینګڼو سمبال وو، چې غالباً د Mac-10 سپرې او دعا یې کوله. په هرصورت، ټیراننوسورس د هغه په وړاندې ودرېد، د ناورین په عظمت کې لوړ و، د یو ناورین پایښت لرونکی مجسم حتی د میلیونونو کلونو له ورکیدو وروسته.
  
  او د هغه په شاخوا کې - د هغه ژامې څخه په ډیر لیوالتیا سره تیریدل - یو بل وژونکی ښکار ، الیسیا میلس روان شو. هغې په خپل لاسلیک کې چیغې کړې: "وخت وګورئ، هلکانو! دلته یو سلیپ او زه به په شخصي توګه تاسو ټول بګران له لوبې څخه وباسم! زر کوه!"
  
  "اوس هلته یوه ښځه ده ،" کینیډي له یو ملی متر لرې څخه په ټوکه وویل. ډریک د هغې د عطرو بوی او سپک تنفس احساس کړ. "زوړ ملګری، ډریک؟"
  
  هغه وویل: "هغې ته یې هرڅه زده کړل چې هغه پوهیږي." "په لفظي توګه، په لومړي سر کې. بیا هغه زما څخه تیره شوه. عجیب نینجا - شاولین شیټ. او هغه هیڅکله ښځه نه وه، دا ډاډه ده."
  
  سرتيري وويل: "په کيڼ اړخ کې څلور تنه دي. "پنځه ښي خوا ته. پلس یوه ښځه. د اوډین نندارتون باید د خونې په شا کې وي، شاید په جلا الکو کې، زه نه پوهیږم.
  
  دهل ساه واخیسته. "د حرکت کولو وخت."
  
  
  اتلس
  
  
  
  د نیویارک د ملي تاریخ میوزیم
  
  
  سویډن له پوښ څخه راوتلی، په دقیق ډول ډزې کوي. څلور کاناډایان ښکته شول، بیا یو بل، درې یې د شیشې نندارتون ته وغورځول، چې په پایله کې یې د چاودنې په څیر غږ سره فرش ته ولوید.
  
  پاتې کاناډایان په شا شول او په ځای یې ډزې وکړې. دوو سویډنیانو چیغې کړې. یو کس را ولوید او د سر له زخم څخه یې وینه روانه شوه. بل په سخته ډنډه کې راښکته شو، د هغه پښه یې ونیوله.
  
  ډریک د پالش شوي پوړ په اوږدو کې خونې ته راښکته شو او د لوی شیشې نندارې شاته وګرځید چې لوی آرماډیلو ښیې. کله چې هغه ډاډه شو چې کینیډي خوندي دی، هغه خپل سر پورته کړ ترڅو د شیشې له لارې وګوري.
  
  ما ولیدل چې الیسیا دوه تښتیدلي سویډني په دوه کامل شاټونو سره ووژل.
  
  څلور نور کاناډایان د Tyrannosaurus شاته راڅرګند شول. دوی باید په هغه ځای کې وي چیرې چې لیوه ښودل شوي. دوی په بدنونو کې د څرمن عجیب کمربندونه او په شا کې د درنې دندې کڅوړې درلودې.
  
  او همدارنګه Mac-10. دوی کوټه له ګولیو ډکه کړه.
  
  سویډن د پوښ کولو لپاره ډوب شول. ډریک فرش ته راښکته شو، ډاډ ترلاسه کړ چې خپل لاس د کینیډي سر شاوخوا وتړئ ترڅو د امکان تر حده ټیټ وساتي. د هغه پورته شیشې ټوټې ټوټې شوې، د شیشې ټوټې په شاوخوا کې خورې شوې او باران یې پرې وشو. د ارماډیلو فوسیلونه او نقلونه د دوی شاوخوا ټوټې او ویجاړ شوي.
  
  "چټک پاک کړئ، سمه ده؟" کینیډي غلی شو. "هو دا صحیح دی."
  
  ډریک ځان وخوځاوه، هر ځای یې د شیشې ټوټې وغورځولې، او د میوزیم بهر دیوال یې چیک کړ. یو کاناډایی هلته راښکته شو او ډریک سمدلاسه هغه په نښه کړ.
  
  "دا دمخه دا کار کوي."
  
  د پوښ په توګه د مات شوي نندارتون په کارولو سره، هغه دروغجن سړي ته نږدې شو. هغه ماشین ټوپک ته ورغی، خو د سړي سترګې ناڅاپه پراخې شوې!
  
  "عیسی!" د ډریک زړه د نوح د لاسونو په پرتله ګړندی وهل کله چې هغه د کشتۍ جوړولو.
  
  سړي چیغې کړې، سترګې یې په درد کې پراخې شوې. ډریک په چټکۍ سره خپل حواس ته راغی، وسله یې واخیسته او هغه یې په پټه کې پټ کړ. "خونی زومبی."
  
  هغه په یو زنګون شاوخوا ګرځیده، برید کولو ته چمتو و، مګر کاناډایان د ټي. ریکس د خیټې شاته شاته شول. په لعنت شه! که یوازې دوی په دې وروستیو کې د هغه دریځ بدل کړی نه و، چې هغه د پخوا په پرتله لږ سیده ګرځي. ټول هغه لیدلی شو چې یو څو ټوټې شوې پښې وې.
  
  کینیډي د هغه په لور روان شو، د هغه تر څنګ ودرېد.
  
  "ښه سلایډ،" هغه وویل، چپ او ښي خوا ته تلل، هڅه یې کوله چې وګوري کاناډایان څه دي.
  
  په نهایت کې ، هغه د دریو ماتو پسونو ترمینځ حرکت ولید او په کفر کې یې ساه ورکړه. "دوی لیوه لري،" هغه ساه ورکړه. "او دوی یې ټوټې ټوټې کړي!"
  
  کینیډي سر وخوځاوه. "نه. دوی یې ټوټې ټوټې کړي، "هغې اشاره وکړه. "وګوره. شاته کڅوړو ته وګورئ. هیچا ونه ویل چې د اوډین ټولې برخې باید بشپړې وي، ایا دوی؟
  
  "او دا اسانه ده چې دا په برخو کې وباسو ،" ډریک سر وخوځاوه.
  
  هغه د راتلونکي نندارتون پوښ ته روان و کله چې ټول دوزخ مات شو. د کوټې له لرې کونج څخه، د یوې دروازې له لارې چې د 'ورټیبریټ اوریګینز' په نښه شوي، یو درجن چیغې وهلې بندیزونه دننه شول. دوی وهل ټکول، دوی په وحشي توګه ډزې وکړې، دوی داسې وخندل لکه مینه وال چې د پسرلي په رخصتۍ کې د څو ډبل یګر په اړه ډیر خوراک کوي.
  
  "جرمنیان دلته دي." ډریک په وچه خوله وویل مخکې له دې چې فرش ته راښکته شي.
  
  Tyrannosaurus په وحشیانه توګه ولړزاوه لکه څنګه چې مخکښ پروجیکل د هغې له لارې سور شو. سر یې ځوړند و، غاښونه یې ځم، لکه د هغه شاوخوا تاوتریخوالی هغه دومره په غوسه کړی و چې هغه بیرته ژوندی کړي. کاناډایی بیرته د ګور په ورېځ کې الوتنه وکړه. د ډیناسور په ژامه کې وینه توییدله. د سویډني سرتیري خپل لاس تر زنګون پورې له لاسه ورکړ او په چیغې یې شاوخوا منډه کړه.
  
  المانيان په ورننوتل، لېوني شول.
  
  ډریک ته نږدې د کړکۍ شاته د هلیکوپټر روټر بلیډونو پیژندل شوی بوم بوم بوم راغی.
  
  بیا نه!
  
  د هغه د لید لید څخه ، ډریک د ځانګړو ځواکونو یوه ډله ولیدله چې تیاره جامې یې اغوستې وې د هغه په لور چپه کیدل. کله چې ډریک دې لوري ته وکتل ، د هغه په غوږونو کې ټویټرونه لیونۍ شول.
  
  ښه هلکان.
  
  کاناډایان د دې لپاره لاړل، د ګډوډۍ لامل شو. دوی د ټي ریکس د لوی معدې لاندې څخه راوتلي او په قهر سره ډزې کوي. ډریک کینیډي د اوږو څخه ونیول.
  
  "حرکت!" دوی د الوتنې په کرښه کې وو. هغه کینیډي له هغه ځایه لرې کړ لکه څنګه چې الیسیا میلز لیدل کیږي. ډریک خپله وسله پورته کړه، بیا یې ولیدل چې لوی الماني میلو له کیڼ اړخ څخه راوتلی.
  
  د وقفې په یوه شریکه ثانیه کې، درې واړو خپلې وسلې ښکته کړې.
  
  الیسیا په حیرانتیا سره وکتل. "زه پوهیدم چې تاسو به دې ته ورشئ ، ډریک ، ای زوړ بدکاره!"
  
  میلو په خپلو لارو کې مړ شو. ډریک له یو څخه بل ته وکتل. "زه باید په سویډن کې پاتې شوی وای، د سپي ساه." ډریک هڅه وکړه چې لوی سړی هګۍ وکړي. "خپله کوتره له لاسه ورکړه، هو؟"
  
  ګولۍ پرته له دې چې د دوی سخت کوکون ته ننوځي د دوی شاوخوا هوا سوري کړي.
  
  میلو په ژړغوني غږ وویل: "ستا وخت به راشي." "لکه ستاسو کوچنی هلک او د هغه خور. او د پارنیویک هډوکي.
  
  او بیا نړۍ بیرته راستانه شوه ، او ډریک په ناڅاپي ډول یو ملیس ثانیه وروسته له دې چې د الیسیا په ناڅاپي ډول ځمکې ته راښکته شوه ولیدل.
  
  یو RPG راکټ د T-Rex ګیډه سوري کړه، د هډوکي چاقو لیږل چې ټولو لورو ته الوتل. هغه د تالار په اوږدو کې د یوې غاړې کړکۍ له لارې ګړندی شو. له یوې درنې وقفې وروسته، یوه لویه چاودنه وشوه چې کوټه یې ولړزوله، ورپسې د فلزاتو د نړېدو دردناک اواز او د بندونو د چیچلو غږ راغی.
  
  د فلزي مرګ د ملي تاریخ میوزیم دیوال سره ټکر شو.
  
  ډریک د کینیډي په سر کې ځړول شوی و ځکه چې د چورلکې حرکت د دې لامل شو چې د میوزیم دیوال سره ټکر شي او د درنو ملنډو د سقوط لامل شو. پوزه په سمه توګه مات شوه، ملنډې یې په ناڅاپه ټوټو کې غورځولې. کاکپیټ بیا تقریبا په عمودی توګه د نړیدلي دیوال سره ټکر شو، او پیلوټ لیدل کیده چې د ګیر سټیک په ویره کې ودریږي مخکې لدې چې د خپل وینډشیلډ په اوږدو کې د مچ په څیر بوی شي.
  
  بیا پروپیلر بلیډونه ووهل شول ... او راوتلی!
  
  د الوتنې فلزي نیزونه د خونې دننه د وژنې زون رامینځته کړ. شپږ فوټ سپیک یو ګونګ غږ وکړ کله چې دا د ډریک او کینیډي په لور الوتنه وکړه. د SAS پخوانی سرتیری د امکان تر حده چپ پاتې شو او بیا یې احساس وکړ چې د هغه د غوږ پورتنۍ برخه پرې شوې مخکې لدې چې د کینیډي د سر یوه ټوټه ټوټه شي او درې فوټه لرې دیوال ته ولویږي.
  
  هغه د یوې شیبې لپاره غلی پاتې شو، بیا یې ناڅاپه سر وګرځاوه. چورلکه ودرېده او سرعت یې له لاسه ورکړ. بله شیبه هغه د میوزیم اړخ ته ښکته شو، لکه وایل ای کویوټ د غره له غاړې څخه ښکته شو چې هغه ورسره ټکر کړی و.
  
  ډریک څلور ثانیې مخکې له دې چې د درنو فلزاتو د کاڼه کولو کړکۍ وشمېرل شي. هغه یوه شیبه د کوټې شاوخوا ته وکتل. کاناډایان په پښو ودریدل، حتی د دوی یو یې د روټر تیغ په واسطه ټوټه ټوټه کړ. دوی د کوټې څنګ ته ورسیدل، څلور هلکان چې درنې کڅوړې یې درلودې، همدارنګه ایلیسیا او یو پوښ جنګیالی. دوی شاوخوا وګرځیدل چې د ښکته کیدو واحدونو په څیر ښکاري.
  
  د آلمانانو په مخونو باندې وحشت لیکل شوی و، په ماسکونو پوښل شوی نه و. ډریک په سپینه کې سړی ونه لید او حیران شو چې ایا دا ماموریت د هغه لپاره خورا خطرناک دی. هغه ولیدل چې ځانګړي ځواکونه په چټکۍ سره دوی ته نږدې کیږي؛ سویډن کله چې امریکایان راغلل واک تسلیم کړ.
  
  کاناډایانو ځانونه د لیوانو سره وژغورل! ډریک هڅه وکړه چې پورته شي، مګر د هغه د بدن پورته کول ستونزمن وموندل، د نږدې یاد او حیرانتیا صحنې لخوا خورا ډیر ټکان شو.
  
  کینیډي د هغه په سختۍ سره د هغه سره مرسته وکړه مخکې له دې چې د هغه لاندې څخه وګرځي، پورته شي او د سر څخه وینه پاکه کړي.
  
  "خراب". - هغې په غوسه غږ وکړ.
  
  ډریک خپل لاس خپل غوږ ته فشار ورکړ ترڅو د وینې جریان ودروي. لکه څنګه چې هغه لیدلی، د پاتې پنځو سویډن ځانګړو ځواکونو څخه درې یې هڅه کوله چې کاناډایانو سره جګړه وکړي ځکه چې لومړی یې خپل لانچر د ویجاړ شوي کړکۍ څخه د ټوپ کولو لپاره کارولی و.
  
  مګر الیسیا شاته وګرځیده، د هغې په مخ یوه خوندوره موسکا، او ډریک په دننه کې کرکه وکړه. هغې د وحشیانه اعدام یوه توره کونډه د دوی په لور روانه شوه، د لوړ مهارت لرونکي سرتیري په داسې ډول یې ودرول چې د دوی هډوکي یې په بې ساري اسانۍ سره مات کړل، او د ټیم له منځه وړلو لپاره یې له دولسو ثانیو څخه لږ وخت واخیست.
  
  په دې وخت کې، درې کاناډایان په خاموشۍ او مهارت سره د ودانۍ څخه ووتل.
  
  پاتې کاناډایی سرتیري د پوښ څخه ډزې وکړې.
  
  د نیویارک سوات ټیم په آلمانانو تور ولګاوه، دوی یې د خونې شاته وغورځول او له دریو څخه پرته نور ټول یې پریښودل چیرې چې دوی ولاړ وو. پاتې درې، د میلو په ګډون، خپلې وسلې پرې کړې او وتښتېدل.
  
  ډریک په داسې حال کې وخندل چې په پای کې د ټیرانوسوروس روح پریښود او د زړو هډوکو او خاورو په ډنډ کې راښکته شو.
  
  کینیډي لعنت ووایه کله چې څلورم کاناډایی ټوپ کړ، په چټکۍ سره الیسیا تعقیب شو. وروستی سرتیری په کوپړۍ کې په داسې حال کې وویشتل شو چې کودتا ته یې تیاری نیولی و. هغه بیرته کوټې ته راښکته شو او د سوځیدونکي کثافاتو په مینځ کې پروت و، یوازې د لیونۍ جګړې یو بل تلفات او د هغه د نسل وژنې ته.
  
  
  نولس
  
  
  
  نیو یارک
  
  
  نږدې سمدلاسه، د ډریک ذهن د ارزونې او تحلیل پیل وکړ. میلو د بین او پروفیسور پارنیویک په اړه ځینې پایلې وکړې.
  
  هغه خپل ګرځنده تلیفون راوویست او د سرعت ډایل فشارولو دمخه یې د زیان لپاره چیک کړ.
  
  تلیفون زنګ راغی او زنګ وواهه. بین به دا دومره اوږده نه پریږدي، نه بین ...
  
  زړه یې ډوب شو. هغه هڅه وکړه چې د بین ساتنه وکړي، هلک سره ژمنه وکړه چې هغه به ښه وي. که هر څه...
  
  غږ یې ځواب ورکړ: هو؟ څاڅکی.
  
  "بین؟ ایا تاسو روغ یاست؟ ته ولې چیغې وهې؟"
  
  "میټ، د خدای څخه مننه. پلار مې راته زنګ وواهه، زه د خبرو لپاره لاړم، بیا مې شاته وکتل او ویې لیدل چې دا دوه غله پروفیسور وهي. زه د دوی په لور منډه شوم او دوی له څو نورو سره په موټرسایکلونو روان شول."
  
  "ایا دوی پروفیسر نیولی؟"
  
  "بخښنه غواړم، ملګري. زه به د هغه سره مرسته وکړم که زه کولی شم. لعنت مې په پلار!"
  
  "نه! د ډریک زړه لاهم روغ و. "دا ستاسو ګناه نه ده، بلکي. په بشپړ ډول نه. ایا دې بایسکل ځغلونکو په شا کې لوی کڅوړې تړلې وې؟"
  
  "ځینې یې وکړل."
  
  "سمه ده. هلته پاتې شه."
  
  ډریک ژوره ساه واخیسته او هڅه یې وکړه چې خپل اعصاب آرام کړي. کاناډایان به ګړندی شي. بین د خپل پلار څخه مننه وکړه، د ناوړه ګوزار څخه ډډه وکړه، مګر پروفیسور په ژور خپګان کې و. هغه کینیډي ته وویل: "د دوی پلان دا و چې له دې ځایه په بایسکلونو وتښتي." هغه کینیډي ته وویل ، بیا یې د کثافاتو کوټې شاوخوا وکتل. "موږ باید دال پیدا کړو. موږ ستونزه لرو."
  
  "یوازې یو؟"
  
  ډریک هغه ویجاړۍ سروې کړې چې دوی یې په میوزیم کې رامینځته کړي. "دا شی یوازې لوی وخت وچاودید."
  
  
  ****
  
  
  ډریک موزیم پریښود چې د حکومتي پرسونل لخوا محاصره شوی. دوی د مرکزي پارک په لویدیز دروازه کې د سټینګ پوسته جوړه کړې وه، کوم چې هغه په عمده توګه سترګې پټې کړې کله چې هغه ولیدل چې بین د هغه په شاوخوا بنچ کې ناست و. ماشوم بې کنټروله چیغې کړې. اوس څه؟ کینیډي د هغه څنګ ته د واښو پټې سره منډه کړه.
  
  "دا کارین دی،" د بین سترګې د نیاګرا فالس په څیر ډکې وې. "ما هغې ته بریښنالیک وکړ چې وپوښتل شي چې هغه د والکیریز سره څنګه چلند کوي او ... په ځواب کې یې دا MPEG ترلاسه کړ."
  
  هغه خپل لپ ټاپ شاوخوا وګرځاوه ترڅو دوی وګوري. یو کوچنی ویډیو فایل په سکرین کې ښکاره شو، په تکرار سره لوبې کول. کلپ شاوخوا دېرش ثانیې دوام وکړ.
  
  د تور او سپین فریز چوکاټ د بین د خور ، کارین خړ عکسونه ښیې ، چې د دوه پوښل شوي ، نقاب لرونکي سړي په غیږ کې ځړول شوي. تور داغونه چې یوازې وینه کیدی شي د هغې د تندې او خولې شاوخوا بوی شوي. دریم سړي خپل مخ کیمرې ته پورته کړ، په ګرم الماني تلفظ کې یې چیغې وهلې.
  
  "هغې مقاومت وکړ، کوچنۍ منکس، مګر ډاډه اوسئ چې موږ به هغې ته درس ورکړو چې دا په راتلونکو څو اونیو کې څومره احمقانه دی!" سړي خپله ګوته وخوځوله، لعاب یې له خولې راووت. "د دوی سره مرسته کول بند کړئ، کوچني هلک. پر هغوی برید مه کوه.... که ته دا کار وکړې، هغه به په خوندي او سالم ډول بیرته ترلاسه کړي." - یوه ناخوښه خندا. "ډېر یا لږ".
  
  ټوټه پخپله تکرار پیل کړه.
  
  "هغه دوهم ډان دی ،" بین بخل وکړ. "غواړي خپل د مارشل آرټ ښوونځی پرانیزي. ما فکر نه کاوه چې څوک به هغې ته ماته ورکړي، زما - زما مشره خور."
  
  ډریک بین په غیږ کې ونیول کله چې د هغه ځوان ملګری مات شو. د هغه سترګې، د کینیډي لخوا لیدل شوي مګر د هغه لپاره نه و، د جګړې په ډګر کې د نفرت څخه ډک وو.
  
  
  شل
  
  
  
  نیو یارک
  
  
  Abel Frey، د نړۍ مشهور فیشن ډیزاینر، څو ملیونر او د بدنام 24 ساعته ګوند Chateau-La Verein مالک، د میډیسن سکویر ګارډن کې د سټیج شاته ناست و او خپل مینان یې د وړیا بارولو پرازیتونو په څیر لیدل کیده چې دوی واقعیا وو.
  
  د سولټیس یا ښکته دورې په جریان کې ، هغه دوی ته د خپل پراخه الپین کور په حدودو کې چمتو کړل - د نړۍ له مشهور ماډلونو څخه هرڅوک ، د ر lightingا کولو عملې او امنیتي پرسونل پورې - ګوندونه د اونیو لپاره نه ودریدلي. مګر لکه څنګه چې سفر روان و او د فری نوم د پام وړ و، دوی ګډوډ او خپه شول او د هغه هر ارمان یې پوره کړ.
  
  صحنه یې بڼه خپله کړه. د پیشو منډې نیمایي بشپړې شوې. د هغه د ر lightingا ډیزاینر د باغ ټیم سره کار وکړ ترڅو د متقابل درناوي جادو پلان سره راشي: د دوه ساعته نندارې لپاره همغږي شوي ر lightingا او غږ مهالویش.
  
  فری اراده وکړه چې له دې څخه کرکه وکړي او بدمرغه خوله کړي او بیا یې پیل کړي.
  
  سوپر ماډلونه د جامو په مختلفو مرحلو کې شا او خوا روان شول. په فیشن شو کې د سټیج شاته د سټیج شو مخالف و - تاسو لږ موادو ته اړتیا لرئ ، نه ډیر - او دا ماډلونه - لږترلږه هغه څوک چې د هغه سره په لا ویرینا کې اوسیدل - پوهیدل چې هغه به دا هرڅه دمخه لیدلي وي.
  
  هغه نندارچیان وهڅول. په حقیقت کې، هغه دا غوښتنه وکړه. وېره يې پرې کړه، دا وحشيان. وېره، حرص او لالچ او نور ټول هغه عجيبه ګناهونه چې عادي سړي او ښځې يې د قدرت او شتمنۍ په زنځيرونو تړلي دي - د ويکټوريا د پټو کانډي پلورونکو څخه نيولې د ختيځې اروپا د يخنۍ مجسمې او د هغه د نورو بختورو نوکرانو - هر يو يې چيغې وهي. وینه تویونکي
  
  فریی ولیدل چې میلو د واده شوي بدن ته ننوځي. ما ولیدل چې څنګه ماډلونه د ظالمانه بې رحمه سړي څخه لیرې شوي. ما د دوی په ښکاره کیسه کې دننه خندا وکړه.
  
  میلو خوشحاله نه ښکاریده. "بیا هلته!" هغه د فری د لنډمهاله ګرځنده دفتر په لور سر وخوځاوه.
  
  د فریی مخ سخت شو کله چې دوی یوازې وو. "څه شوي دي؟"
  
  "څه ونه شول؟ موږ چورلکه له لاسه ورکړه. زه له دوه هلکانو سره له هغه ځایه ووتم. دوی سوات، SGG، هغه بدمرغه ډریک او یو څه نور کتیا درلوده. دا هلته دوزخ و، سړی." د میلو امریکایی حرکتونو په حقیقت کې د فری ډیر کلتوري غوږونه زیانمن کړل. حیوان یوازې هغه ته "انسان" بللی و.
  
  "سپلینټر؟"
  
  "د هغه بې کوره کسبي له لاسه ورک شوی، میلونه." میلو وخندل.
  
  "ایا کاناډایانو دا ترلاسه کړل؟" فری په غوسه د خپلې څوکۍ لاسونه ونیول، چې د دوی د تحریف لامل شو.
  
  میلو داسې ښکارېده چې پام نه کوي، خپل داخلي اضطراب ته یې خیانت وکړ. د فریی خود غرضۍ د هغه سینه پړسوله. "بې کاره بدمعاشان!" هغه دومره په لوړ غږ چیغې کړې چې میلو ولویده. "تاسو بې کاره بدمعاشانو د یو شمیر سپکو سپیانو په وړاندې له لاسه ورکړ!"
  
  لعاب د فری له شونډو څخه وخوت، میز یې ټوټې ټوټې کړ او دوی یې جلا کړل. "ایا تاسو پوهیږئ چې زه د دې شیبې لپاره څومره انتظار کوم؟ همدا اوس؟ او ته؟"
  
  خپل ځان کنټرول نه کړای شو، د امریکايي کمانډو په مخ یې ووهل. میلو خپل سر په چټکۍ سره وګرځاوه او ګولۍ یې سورې شوې، مګر هغه په بل ډول غبرګون ونه کړ.
  
  فری د آرامۍ یو عالي کوکون دې ته اړ کړ چې هغه پوښ کړي. "زما ژوند،" هغه په ډیره هڅه کې وویل چې هغه پوهیده چې یوازې د لوړ زیږون لرونکي سړي کولی شي، "د دې قبر لټون ته وقف شوی - نه، وقف شوی دی ... د خدای قبر. زه به دوی - ټوټه ټوټه - زما کلا ته انتقال کړم. هغه د دروازې په لور خپل لاس وغځاوه او ویې ویل: زه حاکم یم او زما مطلب د دې احمقانو حاکم نه دی. زه کولی شم پنځه سوپر ماډلونه ترلاسه کړم چې زما ترټولو لنډ امنیتي ساتونکی وخورئ ځکه چې ما یو نظر درلود. زه کولی شم یو ښه سړی د خپل جنګ په ډګر کې تر مرګ پورې وجنګیم، مګر دا زه حاکم نه کړم. ته پوهیږی؟"
  
  د فریی غږ د فکري برترۍ سره مخ شو. میلو سر وخوځاوه، خو سترګې یې تشې وې. فري دا د حماقت په توګه واخيسته. هغه ساه ورکړه.
  
  "ښه، تاسو زما لپاره نور څه لرئ؟"
  
  "دا". میلو ودرېد او د څو ثانیو لپاره یې د فری د لپ ټاپ کیبورډ باندې ټپ وکړ. یو ژوندۍ خپرونه ښکاره شوه، د ملي تاریخ موزیم ته نږدې سیمې تمرکز کوي.
  
  "موږ داسې خلک لرو چې د ټلویزیون کارکونکي په توګه کار کوي. دوی په ډریک، یوه ښځه او یو هلک سترګې درلودې - بین بلیک. دا ځانګړي او د SGG ټول پاتې برخه هم پریږدي ، او وګورئ ، زه پدې باور لرم ،" هغه په لږ ډول سکرین ټایپ کړ ، د خولې ناغوښتل شوي داغونه یې پریښي او خدای پوهیږي نور څه دي ، "دا د SAS ټیم دی."
  
  "تاسو باور لرئ ..." فری وویل. "ایا تاسو هڅه کوئ چې ما ته ووایاست چې موږ اوس په لاسونو کې څو نژادي نسل لرو؟ او موږ نور سترې سرچینې نه لرو." هغه ساه ورکړه. "نه دا چې تر دې دمه یې زموږ سره مرسته کړې ده."
  
  میلو د خپل مالک سره پټه موسکا شریکه کړه. "تاسو پوهیږئ چې دا دی."
  
  "هو. ستاسو ملګرې. هغه زموږ غوره شتمني ده او د هغې وخت نږدې دی. ښه، راځئ هیله مند یو چې هغه په یاد ولري چې هغه چا ته راپور ورکوي."
  
  میلو په ډیر بصیرت سره وویل: "دا د پیسو په اړه ډیر څه دي چې هغه به په یاد ولري."
  
  د فری سترګې رڼې شوې او په سترګو کې یې یو خوندور ځلا ښکاره شوه. "هم. زه به دا هېر نه کړم."
  
  "موږ د بین بلیک خور هم لرو. ظاهراً یوه وحشي پیشو ده."
  
  "ښه. محل ته يې ولېږه. موږ به ژر هلته ځو." هغه یو وقفه وکړه. "انتظار ... انتظار ... هغه ښځه د ډریک سره ده. هغه انجلی څوک ده؟"
  
  میلو خپل مخ وڅیړل او سر یې وخوځاوه. "زه هیڅ مفکوره نلرم".
  
  "ښه، معلومه کړه!"
  
  میلو د ټلویزیون کارکوونکی ته غږ وکړ: "د ډریک په ښځه کې د مخ پیژندنې سافټویر وکاروئ،" هغه وخندل.
  
  څلور دقیقې چوپتیا وروسته، هغه ځواب ترلاسه کړ. "کینیډي مور،" هغه فری ته وویل. "د نیویارک پولیس"
  
  "هو. هو، زه هیڅکله خیانت نه هیروم. څنګ ته کیږده، میلو. اجازه راکړئ چې کار وکړم.
  
  فریي سرلیک ګوګل کړ او ډیری لینکونه یې تعقیب کړل. په لسو دقیقو کې هغه په هر څه پوه شو، او د هغه مسکا پراخه او حتی نوره هم خرابه شوه. د بلوغ څخه وروسته د هغه په ذهن کې د لوی فکر جراثیم وده وکړه.
  
  "کینیډي مور،" هغه نشو کولی د پیاده ځواکونو په تشریح کولو کې مقاومت وکړي، "په نیویارک کې یو له غوره څخه و. هغه اوس په اجباري رخصتۍ کې ده. هغې خندا پولیس ونیول او زندان ته یې واستاوه. د هغه محکومیت د ځینو خلکو خوشې کولو لامل شو چې هغه یې په محکوم کولو کې مرسته کړې، د شواهدو مات شوي سلسله سره یو څه. فري ودرېد. "میلیو، کوم ډول وروسته پاتې هیواد به دا ډول سیسټم پلي کړي؟"
  
  "متحده ایالات،" د هغه غل پوهیده چې د هغه څخه څه تمه کیږي.
  
  "ښه، یو په زړه پورې وکیل د توماس کالیب په نوم د یو سړي خوشې کول خوندي کړل، "د شمالي متحده ایالاتو په تاریخ کې ترټولو بد سریال وژونکی،" لکه څنګه چې دلته وايي. زما، زما. دا په زړه پورې بدمرغه ده. واورئ!
  
  کالیب د خپل قرباني سترګې خلاصوي، د سټیپلر په کارولو سره د سترګو او تندې له لارې کلپونه ډزې کوي، بیا یې ژوندي حشرات د دوی تر ستوني لاندې کوي، دوی مجبوروي چې ژاړي او تیر کړي تر هغه چې دوی مړ شي. فری په پراخو سترګو میلو ته وکتل. "زه به یو څه ووایم لکه په مکډونالډ کې خواړه."
  
  میلو وخندل. هغه وويل: "هغه د بې ګناه خلکو قاتل دى." "کامیډي د وژنې سره ښه نه کیږي."
  
  فري ورته وخندل. "تاسو بې ګناه وژلي، نه؟"
  
  "یوازې د خپل کار په وخت کې. زه یو عسکر یم."
  
  "هو، ښه، دا یو ښه کرښه ده، سمه ده؟ پروا نه کوي. راځئ چې اوسني کار ته راستون شو. دغه کالیب له خوشې کیدو راهیسې دوه نور بې ګناه کسان وژلي دي. زه به د اخلاقي عقیدې روښانه پایله او د اخلاقي ارزښتونو یوه ټولګه ووایم، هو، میلو؟ په هرصورت، دا کالیب اوس ورک شوی دی.
  
  د میلو سر د کینیډي مور په لور د لپ ټاپ سکرین په لور وخوځاوه. "دوه نور؟"
  
  اوس فري وخندل. "ها، ها. ته دومره احمق نه یې چې په دې نه پوهېږې، ایا ته؟ د هغې غم تصور کړئ. د هغې درد تصور کړئ!"
  
  میلو ونیوله او د ځان سره سره، خپل غاښونه یې لکه د قطبي ریچھ په څیر وویشتل چې د ورځې لومړۍ کیچ یې ټوټه ټوټه کړه.
  
  "زه یو پلان لرم". فري په خوښۍ وخندل. "او خندا ... زه یو پلان لرم."
  
  
  یوویشت
  
  
  
  نیو یارک
  
  
  د ګرځنده مرکزي دفتر ګډوډي وه. ډریک، کینیډي او بین د تورسټن داهل او د ځانګړو ځواکونو قهرجن قوماندان تعقیب کړل او د ګډوډۍ څخه تیر شول. دوی د فلزي شیډ په پای کې د الکو لخوا چمتو شوي نسبي چوپتیا کې ودریدو دمخه د دوه برخو څخه تیریدل.
  
  "موږ ته زنګ راغی،" د ځانګړو ځواکونو قوماندان په غوسه خپله وسله وغورځوله. "موږ ته زنګ وواهه او پنځلس دقیقې وروسته زما درې سړي مړه شول! څه...؟"
  
  "یوازې درې؟" دهل وپوښتل. "موږ شپږ له لاسه ورکړل. احترام ته اړتیا ده چې موږ وخت واخلو ... "
  
  د سوات سړی په غوسه شو. "تاسو زما په خاوره تیری کوئ، ای انګلیسي ګنډه. تاسو د تروریستانو په څیر بد یاست!
  
  ډریک خپل لاس پورته کړ. "په حقیقت کې، زه یو انګلیسي ګنډونکی یم. دا احمق سویډنی دی."
  
  امریکایی حیران ښکاریده. ډریک د بین په اوږو خپل گرفت ټینګ کړ. هغه احساس وکړ چې سړی لړزیږي. هغه د ځانګړو ځواکونو سړي ته وویل: "موږ مرسته وکړه." "دوی مرسته وکړه. دا کیدای شي ډیر خراب وي."
  
  او بیا لکه څنګه چې تقدیر خپل اوسپنیز هډوکي راښکته کړل، په مرکزي دفتر کې د ګولیو باران ټکان ورکوونکی غږ شو. هرڅوک فرش ته راښکته شول. د ختیځ دیوال څخه یو فلزي غږ پورته شو. مخکې له دې چې ډزې پای ته ورسیږي، د ځانګړو ځواکونو قوماندان ودرېد. هغه په لږ شرم سره وویل: "دا بلټ پروف دی."
  
  "موږ باید لاړ شو،" ډریک کینیډي ته وکتل، مګر هغه یې ونه موند.
  
  "د اور په لیکه کې؟" د ځانګړو ځواکونو سړي وویل. "تاسو څوک یاست؟"
  
  "دا شرکت یا ګولۍ ندي چې ما اندیښمن کړي ،" ډریک وویل. "دا د راکټ په واسطه یو لاسي بم دی چې ممکن ډیر ژر تعقیب شي."
  
  هوښیارتیا د وتلو امر وکړ. ډریک د وخت په تیریدو سره بهر راووت چې تور او سپین یې په هغه لور روان وو چې ګولۍ یې راوتلې وې.
  
  هغه یو ځل بیا کینیډي ته وکتل، مګر داسې بریښي چې هغه ورکه شوې وي.
  
  بیا ناڅاپه د دوی په منځ کې یو نوی مخ ښکاره شو. د بیورو مشر، د هغه د درې ستوري نښان په واسطه قضاوت کوي او لکه څنګه چې دا کافي نه و، د هغه څخه تېر شو، یو سړی و چې د پولیسو کمیشنر نادر پنځه ستوري یې اغوستي وو. ډریک سمدلاسه پوه شو چې دا هغه سړی و چې دوی باید ورسره خبرې وکړي. دپوليسو کميشنرانو دترهه گرۍ په ضد جگړه کې برخه اخستې وه.
  
  د ځانګړو ځواکونو د قوماندان رادیو چیغه کړه: "هر څه روښانه دي. دلته په چت کې د ریموټ کنټرول وسلې شتون لري. دا یو سور هیرینګ دی."
  
  "بدمعاشان!" ډریک فکر کاوه چې کاناډایان او آلمانان د خپلو بندیانو سره نور او نور حرکت کوي.
  
  تورسټن داهل نوي راغلي کس ته خطاب وکړ. "تاسو باید زما د بهرنیو چارو له وزیر سره خبرې وکړئ."
  
  کمیشنر وویل: "کار بشپړ شو." "تاسو له دې ځایه ځو."
  
  "نه، انتظار وکړئ،" ډریک پیل وکړ، په فزیکي توګه بین د ګړندي کیدو مخه نیسي. "ته نه پوهېږې...."
  
  "نه، نه،" کمیشنر په کلکو غاښونو وویل. "زه نه پوهیږم. او زما مطلب دا دی چې تاسو دلته پریږدئ، واشنګټن ډي سي ته روان یاست. کیپیټل هیل ستاسو څخه یوه ټوټه غواړي، او زه هیله لرم چې دوی یې په لویو برخو کې واخلي. "
  
  
  ****
  
  
  الوتنې نهه دقیقې دوام وکړ. ډریک د کینیډي د پراسرار ورکیدو په اړه اندیښمن و تر هغه چې هغه بیرته راڅرګند شو لکه څنګه چې الوتکه د الوتنې په حال کې وه.
  
  هغه د تنفس څخه په منډه د لارې څخه ښکته راغله.
  
  "ما فکر کاوه چې موږ تاسو له لاسه ورکړ،" ډریک وویل. هغه ډیر آرام احساس کړ، مګر هڅه یې وکړه چې دا روښانه وساتي.
  
  کینیډي ځواب ورنکړ. پرځای یې، هغه د کړکۍ په څوکۍ کېناسته، د خبرو اترو څخه لیرې. ډریک د پلټنو لپاره ودرېد، مګر کله چې هغه له هغه څخه لیرې ودرېده، د هغې مخ د الابستر په څیر سپینه وه.
  
  هغه چیرته وه او هلته څه پیښ شوي؟
  
  د الوتنې پرمهال هیڅ تلیفون یا بریښنالیک اجازه نه درلوده. ټلویزیون نشته. دوی په چوپتیا کې الوتل؛ څو ساتونکو پرته له مداخلې دوی ولیدل.
  
  ډریک کولی شي دا په هغه باندې تیر کړي. د SAS روزنې ساعتونو، ورځو او میاشتو انتظار ته اړتیا لري. د چمتو کولو لپاره. د څارنې لپاره. د هغه لپاره، یو ساعت کولی شي په ملی ثانیه کې الوتنه وکړي. په یو وخت کې دوی ته په دې کوچني پلاستيکي بوتلونو کې د الکول وړاندیز شوی و او ډریک د یوې شیبې څخه ډیر په زړه پورې و.
  
  ویسکي روښانه شوه، د ناورین یو امبر تعویذ، د هغه د انتخاب وسله په وروستي ځل چې شیان ستونزمن شول - کله چې الیسن لاړ. هغه درد، نا امیدي په یاد ول، او بیا هم د هغه سترګې په هغه باندې ولاړې وې.
  
  "دلته نه، مننه." بین دومره هوښیار و چې خپله میرمن لیرې کړي. "موږ د غره اوسیدونکي یو. رایې وړه."
  
  بین حتی هڅه وکړه چې د جیک په توګه د دې ایالت څخه ډریک وباسي. هغه په لارې کې ټیک شو، د وړاندیز کونکي په توګه یې ولیدل، لامبو وهل، بیرته خپل ځای ته راستون شو. "زموږ د امریکایی وروڼو په جمله کې، زه به دې ته رسیدلی وم!"
  
  د هغه مخ سور شو ځکه چې د هغه کوربه بیرته هغه ته په حیرانتیا سره وکتل. د یوې ثانیې وروسته هغې وویل: "دا د هوټر هوا نه ده، ماشوم."
  
  بین بیرته په خپله څوکۍ کېناست. "کرپ".
  
  ډریک سر وخوځاوه. "ستا روغتیا، ملګري. ستاسو دوامداره سپکاوی د خوښۍ یادونه کوي چې زه هیڅکله ستاسو عمر نه وم.
  
  "غلطي".
  
  "په جدي توګه - مننه."
  
  "اندیښنه مه کوه".
  
  "او کیرین - هغه به ښه وي. زه ژمنه کوم."
  
  "تاسو څنګه دا ژمنه کولی شئ، میټ؟"
  
  ډریک ودرېد. هغه څه چې څرګند شوي و د اړو خلکو سره د مرستې لپاره د هغه طبیعي ژمنتیا وه ، نه د یو سرتیري روښانه قضاوت.
  
  هغه وويل: "دوی به تر اوسه هغې ته زيان ونه رسوي." "او ډیر ژر به موږ د هغه څه څخه ډیرې مرستې ولرو چې تاسو یې تصور کولی شئ."
  
  "تاسو څنګه پوهیږئ چې دوی به هغې ته زیان ونه رسوي؟"
  
  ډریک ساه ورکړه. "ښه، سمه ده، دا یو تعلیمي اټکل دی. که دوی غوښتل هغه مړ کړي، دوی به یې سمدستي وژلې وای، سمه ده؟ نه لاډنګ. مګر دوی ونه کړل. نو..."
  
  "هو؟"
  
  "جرمنیان هغې ته د یو څه لپاره اړتیا لري. دوی به هغه ژوندی وساتي." ډریک پوهیده چې دوی کولی شي هغه یوې جلا پوښتنې یا حتی یو څه نور دودیز - د دیکتاتور په څیر باس ته واخلي چې په هره پیښه کې تسلط خوښوي. د کلونو په اوږدو کې، ډریک د دې ډول ظالم سره مینه درلوده. د دوی حاکمیت تل ښه هلکانو ته دوهم چانس ورکړی.
  
  بین جبري موسکا وکړه. ډریک احساس وکړ چې الوتکه ښکته کیږي او په خپل سر کې یې حقایق بیاکتنه پیل کړه. د هغه د کوچني ټیم له مینځه وړلو سره، هغه باید ګام پورته کړي او د دوی نور هم ساتنه وکړي.
  
  
  ****
  
  
  د الوتکې د وتلو په دوو دقیقو کې، ډریک، بین، کینیډي او ډهل د څو دروازو له لارې، د یو خاموش ایسکلیټر څخه پورته شول، د یو ښیرازه دالان لاندې چې د تورو نیلي تختو سره قطار شوی و، او په پای کې د یوې درنې دروازې له لارې چې ډریک یې ولیدل په فکري توګه تړل شوی و. دوی.
  
  دوی ځانونه د لومړۍ درجې، د لومړۍ درجې په خونه کې وموندل، پرته له ځانه او اتو نورو: پنځه وسله وال ساتونکي او درې جامې - دوه ښځې او یو زوړ سړی.
  
  سړی مخ په وړاندې لاړ. "جوناتن ګیټس،" هغه په خندا وویل. "د دفاع وزیر."
  
  ډریک یو ناڅاپه ویره احساس کړه. خدایه، دا سړی لوی ځواکمن و، شاید د ولسمشرۍ لپاره په لیکه کې پنځم یا شپږم وي. هغه ساه ورکړه او مخ په وړاندې لاړ، د ساتونکو پرمختللی حرکتونه یې په پام کې ونیول، بیا یې خپل لاسونه خپاره کړل.
  
  هغه وويل: "ټول ملګري دلته دي." "لږترلږه ... زه داسې فکر کوم."
  
  "زه باور لرم چې تاسو سم یاست." د دفاع وزیر مخته ولاړ او لاس یې ور اوږد کړ. "د وخت خوندي کولو لپاره، زه لا دمخه تازه وم. متحده ایالات چمتو دي چې مرسته وکړي. زه دلته یم د دې مرستې لپاره... اسانتیا...
  
  یوې ښځې ټولو ته د څښاک وړاندیز وکړ. هغې تور ویښتان درلودل، یو سوري سترګې یې درلودې او د پنځوسو کلونو په مینځ کې وه، د اندیښنې کرښې دومره پراخې وې چې د دولت رازونه پټ کړي او د ساتونکو له پامه غورځول چې له دوی سره یې د ناخوښۍ خبره کوله.
  
  څښاک یو څه یخ وچ کړ. ډریک او بین ګیټس ته نږدې پاتې شول ، د رژیم څښاک څښل. کینیډي کړکۍ ته لاړ، خپل شراب یې تیر کړل او د ټکسي الوتکو ته یې وکتل، داسې ښکاري چې په فکر کې ورک و. تورسټن ډهل د ایوین سره په آرامۍ څوکۍ کې ډوب شو، د هغه د بدن ژبه غیر ګواښونکي وي.
  
  "زما خور،" بین خبرې وکړې. "ایا تاسو د هغې سره مرسته کولی شئ؟"
  
  "سي آی اې له انټرپول سره اړیکه نیولې، مګر موږ تر اوسه د آلمانانو په اړه هیڅ لیډ نه لرو." یوه شیبه وروسته، د بین مصیبت او هغه هڅې ته په پام سره چې هغه یې د کانګرس غړي ته د رسیدو لپاره واخیست، منشي زیاته کړه: "زوی، موږ هڅه کوو. موږ به یې پیدا کړو."
  
  "زما مور او پلار تر اوسه نه پوهیږي." بین په غیر ارادي ډول خپل ګرځنده تلیفون ته وکتل. "مګر دا به ډیر وخت ونه نیسي -"
  
  اوس یوه بله ښځه مخ په وړاندې ولاړه - یو خوشحاله، ډاډمن، ډیر ځوان شخص، په هره طریقه کې د راتلونکې میرمنې د بهرنیو چارو وزیرې په توګه یادونه کوي، یو ریښتینی ښکار یا لکه څنګه چې ډریک ځان ته وویل، د الیسیا میلز سیاسي نسخه.
  
  "زما هیواد له غیر واقعیت څخه کم نه دی، ښاغلی ډال، ښاغلی ډریک. موږ پوهیږو چې موږ په دې اړه شاته یو، او موږ پوهیږو چې داغونه څه دي. ستاسو د SAS ټیم د عملیاتو لپاره پاک شوی دی. SGG هم. موږ د ډیلټا ټیم لرو چې مرستې ته چمتو یو. یوازې شمیرې اضافه کړئ ..." هغې خپلې ګوتې وخوځولې. "همغږي".
  
  "او پروفیسور پارنیویک؟" دهل د لومړي ځل لپاره خبرې وکړې. "د کاناډایانو په اړه څه خبر؟"
  
  منشي یو څه په کلکه وویل: "وارنټونه صادر شوي دي." "دا یو دیپلوماتیک وضعیت دی"
  
  "نه!" ډریک چیغې کړې، بیا یې ساه ورکړه ترڅو ځان آرام کړي. "نه، صاحب. دا ناسم چلند دی. دا کار... څه شی؟... درې ورځې وړاندې پیل شو؟ وخت دلته هرڅه دي، په ځانګړې توګه اوس. هغه وویل، "راتلونکې څو ورځې هغه ځای دي چې موږ یې ګټلو یا بایللو."
  
  سيکرټري ګيټس ورته په حيرانتيا ور وکتل. "ما اوریدلي چې تاسو لاهم په تاسو کې یو څه سرتیري لرئ، ډریک. خو د دې غبرګون له امله نه."
  
  "زه د عسکر او ملکي تر مینځ بدلوم کله چې مناسب وي ،" ډریک سر راپورته کړ. "د پخواني سرتيري ګټې."
  
  "هو. ښه، که دا تاسو ته ښه احساس درکړي، تضمین به مرسته ونه کړي. کولبي ټیلر د خپلو ډیری کارمندانو سره د کاناډا له حویلی څخه ورک شو. زما اټکل دا دی چې هغه دا د اوږدې مودې لپاره پلان کړی و او ځینې دمخه ترتیب شوي احتمالي حالتونو ته یې بدل کړی و. په لازمي ډول - هغه له گرډ څخه بهر دی.
  
  ډریک سترګې پټې کړې. "کوم ښه خبر؟"
  
  یوې ځوانې ښځې خبرې وکړې. "ښه، موږ تاسو ته د کانګرس د کتابتون ټولې سرچینې وړاندیز کوو ترڅو ستاسو په څیړنه کې مرسته وکړي." د هغې سترګې روښانه شوې. "په نړۍ کې ترټولو لوی کتابتون. دوه دېرش میلیونه کتابونه. نادر چاپونه. او د نړۍ ډیجیټل کتابتون.
  
  بین هغې ته داسې وکتل لکه څنګه چې هغې د شهزادګۍ لییا کاسپلې سیالۍ ته د ننوتلو موافقه کړې وه. "ټولې سرچینې؟ نو - په تیوریکي توګه - تاسو کولی شئ معلومه کړئ چې کوم آلمان د نورس افسانې سره مینه لري؟ تاسو ممکن د اوډین او د خدای دې قبر په اړه متنونه ومومئ. هغه شیان چې په انټرنیټ کې ندي؟
  
  ښځې وویل: "تاسو یوازې د یوې تڼۍ په لمس سره کولی شئ." "او په دې کې پاتې راتلل، موږ یو څو زاړه کتابتونونه لرو."
  
  د بین سترګې د امید سره روښانه شوې کله چې هغه میټ ته وکتل. "موږ هلته یوسه."
  
  
  ****
  
  
  د کانګرس کتابتون د یکشنبې د سهار په لومړیو ساعتونو کې د دوی لپاره خلاص و. څراغونه، د کارمندانو پاملرنه، د نړۍ ترټولو لوی کتابتون یقینا متاثره شوی. په لومړي سر کې، د ځای معمارۍ او احساس ډریک ته د میوزیم یادونه وکړه، مګر لکه څنګه چې هغه د کتابونو قطارونو او سرکلر لوستلو بالکونيونو ته وکتل، هغه ژر تر ژره د لرغونې پوهې د درناوي فضا احساس کړه، او د هغه مزاج د هغه د شاوخوا شاوخوا سره سمون خوري.
  
  پداسې حال کې چې ډریک یو څه وخت په دهلیزونو کې تیر کړ ، بین په تحقیق کې ډوبولو کې هیڅ وخت ضایع نه کړ. هغه بالکوني ته ننوت، لپ ټاپ یې پورته کړ او د دوی د سویډني ځانګړو ځواکونو قوماندان یې د کافي او کوکیز موندلو په لټه کې واستاوه.
  
  "ښه ځای،" ډریک وویل کله چې هغه شاوخوا ګرځي. "زه داسې احساس کوم چې نیکولاس کیج کولی شي هره دقیقه راوباسي."
  
  بین د خپلې پوزې پله کیښوده. هغه ومنله: "زه نه پوهیږم چې چیرته پیل وکړم." "زما سر یو ګودام دی، ملګری."
  
  تورسټن داهل په ریلنګونو باندې ټپ وکړ چې بالکوني یې محاصره کړې وه. هغه د اکسفورډ په مطالعه کې وویل: "د هغه څه سره پیل کړئ چې تاسو پوهیږئ." "له یوې افسانې سره پیل کړئ."
  
  "سمه ده. ښه، موږ دا شعر پیژنو. دا ډیر څه وايي چې څوک چې د خدای قبر ته سپکاوی کوي هغه به په ځمکه کې د دوزخ اور راولي. او دا اور دی، په لفظي توګه. زموږ سیاره به وسوځوي. موږ دا هم پوهیږو چې دا افسانه د نورو خدایانو په اړه لیکل شوي نورو اړوندو افسانو سره ځانګړي تاریخي موازي لري.
  
  داهل وویل: "هغه څه چې موږ نه پوهیږو، ولې؟ یا څنګه؟"
  
  "اور،" ډریک په چټکۍ سره وویل. "هغه سړي یوازې دا وویل."
  
  بین سترګې پټې کړې. ډال په یوه سخته مسکا سره ډریک ته مخ شو. هغه وويل: "دې ته مغزونه ويل کيږي." "د حقایقو تحلیل اکثرا د حقیقت په څرګندولو کې مرسته کوي. زما مطلب دا و چې څنګه ناورین پیښیږي. مهرباني وکړئ یا مرسته وکړئ یا پریږدئ."
  
  ډریک خپل کافي وڅښله او غلی پاتې شو. دې دواړو کسانو خلک له لاسه ورکړي او د ځای مستحق دي. هغه ریلنګ ته پورته شو او شاته یې وکتل، سترګې یې د ګردي کوټې شاوخوا ګرځیدلې، د کارمندانو او امریکایی اجنټانو موقعیتونه یې یادول. کینیډي په دوه پوړونو کې ناست و، په غوسه یې د خپل لپ ټاپ څخه ټیپ کړ، له خپل ځان څخه جلا ... څه؟ ګناه؟ ډار؟ خپګان؟ هغه د دې په اړه ټول پوهیده، او هغه به تبلیغ پیل نه کړي.
  
  بین وویل، "دا افسانه په ګوته کوي چې د اوډین قبر یوه سپکاوی به د اور د سیندونو جریان پیل کړي. زه به ووایم چې دلته د بل هر څه په څیر پوهیدل خورا مهم دي.
  
  ډریک د هغه وروستي یادونه راپورته کیدو سره مخ شو. د اور سیندونه؟
  
  خو چیرته؟
  
  "ولې دې داسې وویل؟" هغه وپوښتل. "د اور سیندونه؟"
  
  "نه پوهیږم. شاید ځکه چې زه له دې ویلو ستړی شوی یم چې 'د دوزخ اور لګیږي' او 'پای ته نږدې دی'. زه د هالیوډ د فلم ټریلر په څیر احساس کوم.
  
  "نو ته د اور په سیندونو پسې تللې؟" دهل یوه ابره پورته کړه، "لکه لاوا؟"
  
  "نه، انتظار وکړئ،" ډریک خپلې ګوتې وویشتلې. "هو! سوپراورولکانو! په آیسلینډ کې، سمه ده؟" هغه د تایید لپاره سویډن ته وکتل.
  
  "وګورئ، یوازې د دې لپاره چې زه سکینډینیویان یم دا پدې معنی نه ده چې زه یم"
  
  "هو". په دې وخت کې د دفاع د وزیر مرستیال د نږدې کتابخانې له شا څخه مواد راواخیستل. "د آیسلینډ په سویل ختیځ کې. ټوله نړۍ په دې پوهیږي. د نوي حکومت مطالعې له لوستلو وروسته، زه فکر کوم چې دا اووم موجود سوپر اورولکون دی."
  
  بین وویل: "تر ټولو مشهور یې په یلوسټون پارک کې دی."
  
  "مګر آیا سوپر اورولکوانو داسې ګواښ دی؟" ډریک پوښتنه وکړه. "یا دا د هالیوډ بله افسانه ده؟"
  
  بین او معاون منشي دواړه سر وخوځاوه. همکار وویل: "په دې شرایطو کې د 'ډولونو له منځه وړل' اصطلاح ډیره نه ده." "څیړنې موږ ته وایی چې دوه پخوانۍ سوپر اورولکانیک چاودنې د دوه لوی ډله ایز ورکیدو پیښو سره سمون لري چې زموږ په سیارټ کې پیښ شوي. دوهم، البته، ډیناسور دي.
  
  "څومره تصادف دی؟" ډریک پوښتنه وکړه.
  
  "دومره نږدې چې که دا یو ځل پیښ شي ، تاسو به یې حیران شئ. مګر دوه ځله؟ راځه..."
  
  "کرپ".
  
  بین خپل لاسونه په هوا کې پورته کړل. "وګورئ، موږ دلته په لاره روان یو. هغه څه چې موږ ورته اړتیا لرو د اوډین په خندا سره بار کول دي. هغه په پرده کې څو سرلیکونه روښانه کړل. "دا، دا او واه ¸ یقینا دا. Voluspa - چیرې چې اوډین د سیر سره د خپلو غونډو په اړه خبرې کوي.
  
  "لیدنې؟" ډریک یو خندا وکړه. "ویکینګ پورن، هو؟"
  
  معاون بین ته تکیه وکړه او یو څو تڼۍ یې کیښودې، پاسورډ یې دننه کړ او یوه کرښه یې ټایپ کړه. د هغې پنټ سوټ د کینیډي سوټ مخالف و ، په خوندور ډول ډیزاین شوی ترڅو د پټولو پرځای د هغې شخصیت روښانه کړي. د بین سترګې پراخې شوې، د هغه ستونزې د یوې شیبې لپاره هېرې شوې.
  
  ډریک په خوله وویل، "ضعیف استعداد."
  
  بین هغه ته منځنۍ ګوتې ورکړې لکه څنګه چې معاون ودرېد. خوشبختانه، هغې هغه ونه لیده. هغې وویل: "دوی به په پنځو دقیقو کې تاسو ته راوړل شي."
  
  "مننه، آغلې." ډریک شکمن شو. "بخښنه غواړم، زه ستاسو نوم نه پیژنم."
  
  هغې وویل: "ما ته هیډن ووایه."
  
  څو دقیقې وروسته کتابونه د بین تر څنګ کېښودل شول او سمدلاسه یې د Voluspa په نوم کتاب غوره کړ، هغه د یو سړي په څیر پاڼې وګرځولې. لکه یو څاروی چې وینه بوی. Dahl یو بل حجم غوره کړ، ډریک - دریم. هیډن د بین تر څنګ ناست و، متن یې ورسره مطالعه کړ.
  
  او بیا بین چیغه کړه "یوریکا! زه یې لرم!" ورک شوی لینک دا هیدي ده! لعنت هیدي! دا کتاب تعقیبوي، او زه یې حواله کوم، "د اوډین د غوره لیدونکي، هیدي سفرونه."
  
  "لکه د ماشومانو په کتاب کې؟" داهل په ښکاره ډول د خپل ښوونځي ورځې په یاد لري.
  
  ډریک یوازې مغشوش ښکاریده. "اې؟ زه د هیدي کلم ډوله سړی یم."
  
  "هو، د ماشومانو کتاب! زه باور لرم چې د هیدي افسانه او د هغې د سفرونو کیسه باید د کلونو په اوږدو کې د نورس داستان څخه د نورس افسانې ته وده کړې وي، او بیا د سویس یوه لیکوال پریکړه وکړه چې دا کیسه د ماشومانو د کتاب د اساس په توګه وکاروي.
  
  "ښه، دا څه وايي؟" ډریک د زړه د چټک ټکان احساس وکړ.
  
  بین د یوې ثانیې لپاره لوستل. "هو، دا ډیر څه وايي،" هغه په چټکۍ سره دوام ورکړ. "دا خورا ښه دا ټول وايي."
  
  
  دوه ویشت
  
  
  
  واشنګټن ډي سي
  
  
  کینیډي مور د خپل کمپیوټر سکرین ته ناست و، هیڅ یې نه لیدل، او د دې په اړه فکر کول چې څنګه تاسو د خپل ګوتو لاندې ژوند پیس کړئ، دا په اصل کې یوازې د ټینس بال دی چې د ماسټر لخوا اداره کیږي. یو کوچنی شاتګ ستاسو برخلیک بدل کړ، یو څه ناڅاپي بدلون تاسو د ځان تباهۍ په سرپل کې واستول، بیا د څو ورځو چټک عمل تاسو بیرته لوبې ته راوست.
  
  هغې نیویارک ته په لاره کې د ځواک احساس وکړ، حتی د میوزیم جنون وروسته هم ښه. هغه له ځانه خوښ وه او شاید حتی د میټ ډریک سره یو څه خوښ وي.
  
  څومره بدمرغه، هغې ځان ته وویل. خو بیا به یو ځل هم چا ونه ویل چې له سترو مشکلاتو څخه لوی پرمختګ راځي؟ داسې یو څه.
  
  پروفیسور بیا وتښتول شو. د بین بلیک خور وتښتول شوه. او کینیډي په کلکه د دې ګرځنده مرکزي دفتر په لور روان شو ، مستقیم سر او یوځل بیا په بشپړ ډول په لوبو کې ډوب شو ، د هغې فکرونه د ګډوډۍ احساس کولو تمرکز کوي.
  
  بیا ، لکه څنګه چې هغې د ګامونو پورته کولو پیل وکړ ، لیپکند د خلکو څخه مینځ ته راغله او په ناڅاپي ډول یې ودروله.
  
  "کپتان؟"
  
  "سلام مور. موږ باید خبرې وکړو".
  
  کینیډي د مرکزي دفتر په لور وخوځاوه، "ننور راشئ، موږ کولی شو ستاسو مرسته وکاروو."
  
  "هو، هو. نه. دا د موزیم له امله نه دی، مور. کروزر په همدې لور روان دی."
  
  هغه د خلکو په منځ کې حرکت وکړ، د هغه خپګان شاته اوس هغې ته د یو خاموش تور په څیر ګوري. کینیډي باید ژر تر ژره ونیول شي.
  
  "څه ... څه شوي، کپتان؟"
  
  "نور شه."
  
  کروزر د دوی دوه پرته خالي و. د کوڅو شور کم شوی، بهر د نړۍ ټکان ورکوونکي پیښې اوس د ګوندي ټولنې د فضیلت په پرتله ډیر تړل شوي دي.
  
  کینیډي نیم په خپله څوکۍ کې وګرځید ترڅو د لیپکند سره مخ شي. "ما ته مه وایه ... مهرباني وکړئ ما ته مه ووایاست ..." د هغه په غیږ کې یو ټوټی لپکانډ خپل سخت بیان له لاسه ورکړ، مخکې له دې چې کلمې یې د شونډو څخه ووځي هغې ته یې هرڅه وویل.
  
  مګر دوی راوتلي، او هره کلمه د هغې په تور روح کې د زهر څاڅکي وه.
  
  "کالیب بیا ووهله. موږ یوه میاشت ځنډ درلود - بیا پرون ماسپښین موږ ته زنګ راغی. نجلۍ ... آه ... د نیواډا نجلۍ، "د هغه غږ اوچت شو. "په ښار کې نوی. زده کوونکی."
  
  "نه. مهرباني..."
  
  "ما غوښتل چې تاسو اوس پوه شئ، مخکې له دې چې تاسو د موږک کوم شی واورئ."
  
  "نه".
  
  "زه بخښنه غواړم، مور."
  
  "زه غواړم بیرته راشم. اجازه راکړئ بیرته لاړ شم، لیپکنډ. اجازه راکړئ چې دننه شم. "
  
  "زه بخښنه غواړم".
  
  "زه ستاسو سره مرسته کولای شم. دا زما کار دی. زما ژوند."
  
  لیپکند خپله ښکته شونډه وهلې وه، د فشار یوه ډاډمن نښه. "تر اوسه نه. حتی که ما غوښتل، چارواکي به یې ونه مني. ته یې پېژنې."
  
  "زه باید؟ زه له کله څخه د سیاستوالو په افکارو پوهیدم؟ په سیاست کې هر څوک بدمعاش، لیپکینډ دی او له کوم وخت راهیسې یې سم کار پیل کړی؟ "
  
  "تا ما ونیوله،" د لیپکند ژړا د هغه زړه ته خیانت وکړ. "مګر امرونه، لکه څنګه چې دوی وايي، امرونه دي. او زما بدلون نه دی راغلی."
  
  "لیپکنډ، دا ... ما خرابوي."
  
  هغه په وچه خوله تیر کړ. " وخت ورکړئ. بیرته به راشې".
  
  "دا زه نه یم چې زه یې پروا لرم، لعنت! دا د هغه لعنت قربانيان دي! د هغوی کورنۍ!"
  
  "زه هم داسې فکر کوم، مور. په ما باور و کړه."
  
  شېبه وروسته يې وپوښتل: چيرته؟ دا ټول هغه څه وو چې هغې یې کولی شو، ټول هغه څه چې هغې یې غوښتل، ټول هغه څه چې هغه یې فکر کولی شي.
  
  "مور. دلته تاسو اړتیا نلرئ چې هیڅ تاوان ورکړئ. دا ستاسو ګناه نه ده چې دا رواني یو زړه بوږنونکی رواني دی."
  
  "چیرته؟" - ما وپوښتل.
  
  لیپکند پوهیده چې هغه څه ته اړتیا لري او ځای یې ورته وویل.
  
  
  ****
  
  
  د ساختماني سایټ خلاص کړئ. د ګراونډ زیرو سویل درې بلاکونه. پراختیا کونکی د Silke Holdings په نوم یادیږي.
  
  کینیډي په شل دقیقو کې د جرم صحنه وموندله، د پرانیستې ودانۍ په څلورم پوړ کې د فلټر کولو ټیپ ولید او ټیکسي یې ولیږه. هغه د ودانۍ مخې ته ودرېده، په بې روحه سترګو یې وکتل. ځای ویرانه و - لاهم د جرم یوه فعاله صحنه ده - مګر دا د شنبې ناوخته وه او پیښه له 24 ساعتونو څخه ډیر وخت دمخه رامینځته شوه.
  
  کینیډي کثافات وغورځول، بیا د ساختمان ځای ته لاړ. هغه د ودانۍ له څنګ څخه څلورم پوړ ته د خلاص کانکریټ زینې پورته او په کانکریټي سلیب کې ولاړه.
  
  یو قوي باد د هغې خلاص بلوز ته ځړول. که د هغې ویښتان بیرته په قوي ربن سره نه وی تړل شوي، نو دا به د یو څه په څیر الوتلې وای. د هغې په وړاندې د نیویارک درې نظرونه خلاص شول، د هغې د سر درد احساس کړ - یو داسې حالت چې هغې ټول ژوند درلود، مګر، په عجیب ډول، یوازې اوس په یاد دی.
  
  او بیا هم هغې د نړۍ ونې Yggdrasil ته پورته شوه.
  
  بیا هیڅ چکر نه راځي.
  
  دې هغې ته په ځانګړي توګه د اوډین قضیه او میټ ډریک یادونه وکړه. هغې غوښتل بیرته دې ته لاړ شي، هغه ته، مګر هغه ډاډه نه وه چې هغه جرئت لري.
  
  هغې د دوړو سلب په اوږدو کې حرکت وکړ، د کثافاتو او قراردادیانو د وسیلو څخه ډډه وکړه. باد د هغې په آستین او پتلون کې ځړول چې د اضافي موادو له امله یې پړسوب وکړ. هغه له هغه ځایه لرې نه ودریده چیرې چې لیپکنډ د بدن موقعیت بیان کړی و. د مشهور تلویزیون برعکس، جسدونه د چاک سره نه نښه شوي - دوی عکس اخیستل کیږي، بیا د دوی دقیق ځای د مختلفو ثابتو ټکو څخه اندازه کیږي.
  
  په هرصورت، هغه باید هلته وي. راښکته کیږئ، په زنګونونو کینئ، سترګې وتړئ او دعا وکړئ.
  
  او دا ټول بیرته راګرځیدل. لکه شیطان چې له اسمانه راکوزیږي. د آرشیف د جوړولو په څیر، هرڅه د هغې په ذهن کې راوتلي. هغه شیبه چې هغې چک واکر ولید چې یو ټن ناپاکې پیسې په جیب کې اچوي. د قاضي د خولې غږ د خپل جرم اعلان وکړ. مړی د خپلو همکارانو څخه ګوري، هغه فحش انځورونه چې د هغې په لاکر کې څرګندیدل پیل شوي، د هغې د موټر د خولۍ سره نښلول شوي، د هغې د اپارتمان دروازې سره نښلول شوي.
  
  هغه لیک چې هغې د سیریل قاتل څخه ترلاسه کړ، په کوم کې چې هغه د هغې د ټولو مرستو لپاره مننه وکړه.
  
  هغه د بل وژنې لپاره توبه ته اړتیا درلوده چې هغې د توماس کالیب سره مرسته وکړه.
  
  هغې ته اړتیا وه چې د مړو او ماتم څخه بخښنه وغواړي.
  
  
  دوه ویشت
  
  
  
  واشنګټن ډي سي
  
  
  "دا شی د بریټني په پرتله ډیر څرګند دی ،" بین خپلې خبرې ګړندي کړې او خپله لیوالتیا یې په شا کړه. "دا دلته وايي - په داسې حال کې چې هغه د نړۍ په ونې کې دی، وولوا اوډین ته څرګندوي چې هغه د هغه ډیری رازونه پیژني. دا چې هغه د علم په لټه کې ځان په یګدراسیل کې قربان کړ. د همدې مقصد لپاره یې نهه ورځې او نهه شپې روژه نیولې. هغې ورته وویل چې هغه پوهیږي چې د هغه سترګې چیرې پټې دي او څنګه یې د لا ډیرې پوهې په بدل کې دوی ته ورکړل.
  
  "یو هوښیار،" داهل مداخله وکړه. "پارنیویک وویل چې هغه تل د ټولو خدایانو څخه هوښیار ګڼل کیده."
  
  ډریک په غوسه شو، "دا هیڅکله عقلمند نه دی چې خپل رازونه یوې ښځې ته ووایی."
  
  بین ورته سترګې پټې کړې. "اوډین د نړۍ په ونې کې نهه ورځې او نهه شپې روژه نیولې وه چې په نیزۍ یې د هغه غاړې سوري کړې ، لکه مسیح په صلیب کې. هیدي وايي چې د هغه په ډیلیریم کې، اوډین هغې ته وویل چې د هغه ملګري چیرته پټ دي. او د هغه ډال چیرته پټ وو؟ او دا چې د هغه سپین باید هلته پاتې شي. او دا چې هغه غوښتل هغه د هغه ملګري - د هغه برخې - وویشي او د هغه جسد په قبر کې واچوي.
  
  بین ډریک ته خندل، سترګې یې پراخې وې. "شاید ما د افسانوي کلیټوریس لپاره خپله لټون پای ته نه وي رسولی، زما ملګري، مګر زما کار دلته بشپړ شوی دی."
  
  بین بیا په یاد شو چې هغه چیرته و او هغه ښځه چې د هغه څنګ ته ولاړه وه. د پوزې پل یې را ونیو. "لعنت او بدمرغه."
  
  دهل سترګې پټې نه کړې. "تر هغه ځایه چې زه پوهیږم - او دا یوازې هغه څه باندې پلي کیږي چې ما د پارنیویک لیکچر په جریان کې اوریدلو ته زړه ښه کاوه - وولوا، لکه د مصري فرعونانو په څیر، تل په خورا بډایه قبرونو کې ښخ شوي، چې په څنګ کې یې ډیر ارزښتناک شیان وو. اسونه، ګاډۍ، د لرې پرتو سیمو ډالۍ.
  
  هیډن داسې بریښي چې خندا پټه کړي. "که موږ ستاسو ټوله کیسه په منطقي توګه تعقیب کړو، ښاغلی بلیک، نو زه باور لرم چې د هیدي په نوم یاد شوي سفرونه په حقیقت کې د دې وضاحت دی چې د اوډین ټولې ټوټې چیرته ویشل شوي ... یا پټ شوي."
  
  "ما ته زنګ ووهئ ... بین. هو، بین. او هو، تاسو سم یاست. یقینا."
  
  ډریک د خپل ملګري په وتلو کې مرسته وکړه. "نه دا اوس مهمه ده. ټولې ټوټې وموندل شوې، پرته له والکیریز او ..." هغه ودریده.
  
  "سترګې." بین په سخت موسکا سره وویل. "که موږ سترګې پیدا کړو، موږ کولی شو دا ودروو او د کارین لپاره د معاملې چپس ترلاسه کړو."
  
  ډریک، داهل او هیډن چوپ پاتې شول. ډریک په پای کې وویل، "والکیریز باید په بل ځای کې هم وي، بلکي. ایا تاسو کولی شئ ومومئ چې دوی چیرته موندل شوي؟ باید یو زوړ ورځپاڼي راپور یا بل څه وي.
  
  "هیدي د راګناروک افسانې سره راغی ،" بین لاهم فکر کاوه ، په خپله څیړنه کې ډوب و. "اوډین باید مخکې له دې چې په راګناروک کې مړ شي هغې ته روزنه ورکړې وي."
  
  ډریک خپل سر وخوځاوه او داهل او هیډن یې څنګ ته ولېږل. "والکیریز،" هغه ورته وویل. "ایا تاسو د معلوماتو بشپړ نشتوالی او له همدې امله احتمالي جرمي اړخ په یاد لرئ؟ ایا داسې چانس شته چې انټرپول له سي آی اې سره یو ځای شي او چانس ورکړي؟
  
  هیډن وویل: "زه به همدا اوس اجازه ورکړم." "او زه به هغه تحقیقاتو ته دوام ورکړم چې زموږ د معلوماتي ټکنالوجۍ متخصصینو د آلمانانو په وړاندې ترسره کړي. لکه څنګه چې ستاسو خوږ کوچنی ملګری تقریبا وايي - بریښنایی نښې باید موږ دوی ته ورسوي.
  
  "ښکلی؟" ډریک ورته وخندل. "هغه له دې څخه ډیر دی. ځان په عکاسي کې ډوب کړئ. په ډله کې سندرغاړی. د کورنۍ سړی، او ..." هغه سر وخوځاوه، "هو ... زما ملګري."
  
  هغې ورنږدې شو، ویې ویل: "هغه هر وخت زما عکس اخیستلی شي،" بیا یې لږ وخندل او لاړه. ډریک د هغې تعقیب کړ، دواړه حیران او په خوښۍ سره حیران شول. هغه د هغې په اړه غلط و. خدای، هغه د کینیډي په پرتله لوستل سخت وو.
  
  ډریک د خلکو د لوستلو وړتیا باندې ځان ویاړي. ایا هغه چپه شو؟ ایا د هغه کلونو ملکي خدمت هغه نرم کړی و؟
  
  یو غږ یې په غوږ کې واوریدل، زړه یې ټوپ کړ. "دا څه شی دی؟" - ما وپوښتل.
  
  کینیډي!
  
  "شټ!" هغه ټوپ کړ او هڅه یې وکړه چې په هوا کې خپل کوچنی کود د معمول په څیر د خپلو غړو د غځولو په څیر بدل کړي.
  
  د نیویارک پولیس دا د کتاب په څیر لوستل. "ما اوریدلي دي چې SAS هیڅکله د دښمن په خاوره کې نه و برید شوی. زه فکر کوم چې تاسو هیڅکله د دې ټیم برخه نه یاست، هو؟"
  
  "څه شی دی؟" بین د هغې پوښتنې په ځواب کې په ناڅرګنده توګه وپوښتل.
  
  "دا؟" کینیډي مخ په وړاندې ودرېد او د مانیټر اړخ ته یې ټایپ کړ ، په نسخه کې د سمبولونو د ګډوډۍ په مینځ کې پټ یو کوچني عکس ته یې اشاره وکړه.
  
  بین خندل. "نه پوهیږم. په عکس کې د عکس په څیر ښکاري."
  
  کله چې کینیډي مستقیم شو، د هغې ویښتان د خپلو اړیکو څخه آزاد شول او د هغې په اوږو راوتلي. ډریک ولیدل کله چې دوی د هغه شاته کوچني ته راوتلي.
  
  "وا. دا ډیر ویښتان دي."
  
  "تاسو دا کولی شئ، بیوقوف."
  
  بین د عکس عکس دوه ځله کلیک کړ. سکرین متن ته وګرځید، د هغې زړور سرلیک ستاسو سترګې نیسي. اوډین او سییر، د راګناروک په جریان کې قطار شوي. او د دې لاندې د توضیحي متن څو زاړه کرښې دي.
  
  دا نقاشي چې په 1795 کې د لورینزو باچ لخوا انځور شوې او په 1934 کې د جان ډیلینجر له شخصي ټولګې څخه ضبط شوې ، داسې انګیرل کیږي چې د زاړه عکس پراساس دی او ښیې چې د نورس خدای اوډین ملګري په هغه ځای کې په ځانګړي ترتیب کې تنظیم شوي چیرې چې اوډین مړ شوی. - د راګناروک افسانوي جګړې ډګر. د هغه محبوب لیدونکی دا ګوري او ژاړي.
  
  پرته له دې چې یوه کلمه ووایې، بین یو ځل بیا فشار ورکړ او انځور د دوی په مخ کې ښکاره شو.
  
  "زما خدايه!" بن غلی شو. "ښه کار."
  
  کینیډي وویل، "دا یو پلان دی ... د ټوټې تنظیم کولو څرنګوالی."
  
  
  څلوروېشت
  
  
  
  واشنګټن ډي سي
  
  
  "راځئ چې یو څه کاپي جوړ کړو." تل محتاط ډریک د خپل تلیفون سره یو څو ګړندي عکسونه واخیستل. بین هغه ته ښوونه وکړه چې تل یوه ښه ، کاري کیمره په لاس کې وساتي ، او دا د پیسو غیر متوقع زیان و. "ټول هغه څه چې موږ اوس ورته اړتیا لرو ویلکیریز، سترګې او د راګناروک نقشه دي." هغه ناڅاپه ودرېد، د حافظې د یوې ټوټې په واسطه ودرېد.
  
  بین وپوښتل: "څه؟"
  
  "ډاډمن نه یم. کریپ. حافظه. شاید یو څه چې موږ په تیرو څو ورځو کې لیدلي وي، مګر موږ دومره ډیر لیدلي چې زه یې نه شم کولی.
  
  ډال وویل، "ښه، ډریک. شاید تاسو سم وو. شاید عصري ډیلینجر خپله په زړه پوري شخصي ټولګه ولري.
  
  "دلته وګوره،" بین لوستلو ته دوام ورکړ. "دا دلته وايي چې دا نقاشي بې ساري ده، یو حقیقت چې د 1960 لسیزې په لومړیو کې نه و پیژندل شوی، وروسته له هغې چې دا د نورس افسانې په نندارتون کې شامل شو او د نړۍ لنډ سفر ته واستول شو. له دې وروسته ، او د لیوالتیا د کمیدو له امله ، نقاشي د میوزیم په والټ کې بنده شوه او ... ښه ، هیر شوی. تر نن ورځې پورې".
  
  "ښه کار دی موږ یو پولیس له ځانه سره راوړو." ډریک هڅه وکړه چې د کینیډي ځان ته درناوي ته وده ورکړي، لاهم ډاډه نه ده چې د نیویارک وروسته د هغې سر چیرته و.
  
  کینیډي خپل ویښتان بیرته تړل پیل کړل، بیا یې ډډه وکړه. یوه شیبه وروسته هغې خپل لاسونه په جیبونو کې واچول، لکه څنګه چې د دوی د نیولو هڅه کوي. ډریک د هغې په اوږه ټک وکړ. "نو، تاسو څنګه یاست چې دا نقاشي واخلئ او دلته یې راوړئ. ممکن هلته یو څه وي چې موږ په عکس کې نه وینو. زما زوړ ملګری داهل او زه به د هنر راټولولو سیوري اړخ وګورو. ځینې ونې وخوځوئ." هغه وخندل، وخندل. "نورې ونې."
  
  کینیډي مخکې له دې چې لاړ شي ژړل.
  
  دهل په تنګ سترګو ورته وکتل. "نو. موږ باید چیرته پیل وکړو؟
  
  "موږ به د والکیریز سره پیل وکړو ،" ډریک وویل. "یوځل چې زموږ دوستانه منچکین موږ ته ووایی چې چیرته او کله وموندل شول، موږ کولی شو د دوی د تعقیب هڅه وکړو."
  
  "د جاسوسۍ کار؟" دهل وپوښتل. "مګر تاسو یوازې زموږ غوره جاسوس لیږلی دی."
  
  "اوس مهال هغه له فزیکي پلوه نه ، نه ذهني ګډوډي ته اړتیا لري. هغه ډیره خرابه ده."
  
  بین خبرې وکړې. "ښه اټکل، میټ. والکیریز په سویډن کې په 1945 کې د وایکینګ لیدونکي ولوا په قبر کې د نورو لویو خزانو په مینځ کې کشف شوي.
  
  "د هیدي قبر؟" ډریک یو چانس واخیست.
  
  "دا باید وي. د یوې ټوټې پټولو لپاره ښه لاره. له خپلو ملګرو څخه وغواړئ چې له مرګ وروسته یې له ځان سره ښخ کړي."
  
  "دا مقاله بل کمپیوټر ته انتقال کړئ." ډریک او داهل د یو بل تر څنګ ناست وو، عجیب ښکاري.
  
  ډریک پوهیده چې ساعت لا هم ټک کوي. د کارین لپاره. د پارنیویک لپاره. د دوی د دښمنانو او د ټولې نړۍ لپاره. هغه ماشین په غوسه کړ ، د میوزیم آرشیف ته لاړ او هڅه یې وکړه چې معلومه کړي کله چې والکیریز له موجوداتو څخه ورک شو.
  
  "ایا تاسو شک لرئ چې یو څوک له دننه څخه کار کوي؟" داهل سمدلاسه پوه شو چې چیرته ځي.
  
  "غوره اټکل د میوزیم امنیت ساتونکی یا په بند کې نیول شوی ساتونکی دی ... داسې یو څه. دوی به تر هغه وخته پورې انتظار کاوه چې والکیریز په احتمالي توګه والټ ته راکښته شوي او بیا یې په خاموشۍ سره لیږلي. هیڅوک دا د کلونو لپاره نه پوهیږي، که په حقیقت کې."
  
  "یا غلا،" دهل سر راپورته کړ. "عیسی، سړی، موږ د دې معلومولو لپاره شپېته کاله وخت لرو." هغه د واده هغه حلقه لمس کړه چې کتابتون ته د ننوتلو راهیسې یې بیا اغوستې وه. ډریک د یوې ثانیې لپاره ودرېد. "ښځه؟"
  
  "او ماشومان".
  
  "ایا تاسو دوی له لاسه ورکوئ؟"
  
  "هره ثانیه".
  
  "ښه. ښایي ته هغه ځیرک نه وي چې ما فکر کاوه چې ته یې."
  
  "تاسو لعنت وکړئ، ډریک."
  
  "د دې په څیر نور. زه هیڅ غلا نه وینم. مګر دلته وګورئ - والکیریز په 1991 کې د سویډن میراث بنسټ لپاره د عامه اړیکو کمپاین برخې په توګه سفر ته لاړ. په 1992 کې دوی د میوزیم له کتلاګ څخه ورک شوي وو، دا تاسو ته څه وایی؟"
  
  دهل خپلې شونډې وتړلې. "هغه څوک چې د سفر سره تړاو لري پریکړه وکړه چې دوی غلا کړي؟"
  
  "یا ... یو څوک چې دوی یې په سفر کې لیدلي پریکړه وکړه!"
  
  "ښه، دا ډیر احتمال لري." د دهل سر وخوځاوه. "نو دا سفر چیرته لاړ؟" د هغه ګوتو څلور ځله پرده ټایپ کړه. "انګلستان. نیو یارک. هاوایی آسټرالیا."
  
  "دا واقعیا دا کموي ،" ډریک په طنز وویل. "کرپ".
  
  "نه، انتظار وکړئ،" داهل وویل. "دا رشتېا ده. د والکیري تښتونه باید په اسانۍ سره روانه وي، سمه ده؟ ښه پلان شوی، ښه اجرا شوی. ایډیال. دا لا تر اوسه په جرم کې د ښکیلتیا څخه خوند اخلي."
  
  "که تاسو لږ هوښیار وای، نو تاسو به ..."
  
  "واورئ! د 90 لسیزې په لومړیو کې، د سربیانو مافیا د سویډن لاندې د پښو په کیندلو پیل وکړ. په زوره پورې اړوند جرمونه له یوې لسیزې څخه په کمه موده کې دوه چنده شوي، او اوس په ټول هیواد کې لسګونه منظمې ډلې فعالیت لري. ځینې یې ځان ته بانډیدوس وايي. نور، لکه د دوزخ فرښتې، یوازې د بایسکل ځغلونکي ډلې دي.
  
  "ایا تاسو وایاست چې د سربیا مافیا والکیریز لري؟"
  
  "نه. زه وایم چې دوی پلان درلود چې دوی غلا کړي او بیا یې د پیسو لپاره وپلوري. دوی یوازینی څوک دي چې د دې د ایستلو لپاره اړیکې لري. دا خلک هر څه کوي، نه یوازې غصب. نړیوال قاچاق به له دوی څخه بهر نه وي."
  
  "سمه ده. نو موږ څنګه پوهیږو چې دوی په چا پلورلي دي؟"
  
  ډال خپل تلیفون پورته کړ. "موږ دا نه کوو. مګر لږترلږه درې لوړ پوړي مشران اوس اوسلو ته نږدې د زندانونو شاته دي." هغه د زنګ وهلو لپاره لاړ.
  
  ډریک خپلې سترګې وغړولې او شاته یې وخوت. ساعت ته یې وکتل حیران شو چې د سهار شپږ بجې وې، اخر کله ویده شول؟ هغه شاوخوا وکتل کله چې هیډن بیرته راستون شو.
  
  د دفاع د وزیر ښکلی معاون خپګان ښکاریده. "بښنه غواړم هلکانو. له آلمانانو سره بخت نه لري."
  
  د بین سر شاوخوا ځړول شوی، فشار ښیې. "یو هم نه؟"
  
  "تر اوسه نه. زه ډیره زیاته بخښنه غواړم."
  
  "مګر څنګه؟ دا سړی باید چیرته وي." سترګې یې له اوښکو ډکې شوې او هغه یې په ډریک باندې ټینګې کړې. "همداسي نه ده؟"
  
  "هو، ملګري، دا سمه ده. باور وکړه، موږ به یې پیدا کړو." هغه خپل ملګری په غیږ کې نیولی و، سترګې یې هیډن ته د بریالیتوب غوښتنه کوي. هغه وویل: "موږ باید یو وقفه واخلو او ښه ناشته وکړو،" هغه وویل، د هغه د یارکشیر تلفظ روښانه شو.
  
  هیډن خپل سر وښوراوه، هغه ته یې داسې وکتل لکه هغه یوازې جاپاني خبرې کړې وي.
  
  
  پنځه ویشت
  
  
  
  لاس ویګاس
  
  
  الیسیا میلس څو ملیارده کولبي ټیلر ولید کله چې هغه د ډیری اپارتمانونو څخه یو په پراخه پوړ کې ناست و چې هغه یې ملکیت درلود ، دا د لاس ویګاس بولیوارډ څخه دوه ویشت پوړونه موقعیت لري. یو دیوال په بشپړ ډول شیشې و، د بیلجیو چشمو او د ایفل برج طلایی څراغونو په زړه پوری لید وړاندې کوي.
  
  کولبي ټیلر دا دوهم فکر ونه کړ. هغه په خپل وروستي استملاک کې ډوب شوی و، د اوډین لیوه، کوم چې هغه دوه ساعته په احتیاط سره یوځای تیر کړي. الیسیا هغه ته ورغله، خپلې جامې یې یو په بل پسې خلاصې کړې، تر څو چې هغه بربنډه شوه، او بیا په ټولو څلورو خواوو ښکته شوه، تر هغه چې سترګې یې له ځمکې یوه پښه پورته شوې وې.
  
  ځواک او خطر دوه شیان وو چې هغه یې بدل کړ. د کولبي ټیلر ځواک - megalomaniac extraordinaire - او هغه خطر چې د خوندور احساس لخوا رامینځته شوی چې د هغې هلک ملګری میلو ، د ویګاس څخه هغه لوی ، ځواکمن بریزر واقعیا له هغې سره مینه درلوده.
  
  "ایا تاسو به یو وقفه واخلئ، مالک؟" هغې په بې ساه پوښتنه وکړه. "زه بې پروا یم. اضافي لګښت نشته."
  
  ټیلر هغې ته پورته او ښکته وکتل. هغه وویل: "الیشیا،" له خپل بټوه یې لس ډالر واخیستل. "موږ دواړه پوهیږو که ما تادیه کړي نو دا به تاسو ډیر کړي." هغه د هغې تر شا د دریځ نیولو دمخه د هغې د غاښونو تر مینځ بل فشار ورکړ.
  
  الیسیا خپل سر لوړ کړ، تقریبا ژاړي، د هغې په مخ کې د پټو څراغونو روښانه څراغونو ستاینه وکړه. "بېړه مه کوئ. که چیری کولاي شی."
  
  "د پارنیویک سره شیان څنګه پرمخ ځي؟" ټیلر خپله پوښتنه د خندا په توګه بیان کړه.
  
  "هرڅومره ژر چې تاسو سرته ورسوئ ،" الیسیا په مات شوي انګلیسي کې ځواب ورکړ. "زه به دا په دوه برخو مات کړم."
  
  "معلومات ځواک دی، میلونه. موږ باید پوه شو چې دوی څه پوهیږي. ... یو سپین. پاتې ټول. دا مهال موږ مخکې یو. مګر والکیریز او سترګې اصلي انعامونه دي.
  
  الیسیا دا په ګوته کړه. بزرګوار. ګرنټ. جنون. هغه د دوو شیانو لپاره ژوند کاوه - خطر او پیسې. هغې دا مهارتونه او جاذبه درلوده چې هر هغه څه چې وغواړي واخلي، کوم چې هغې هره ورځ د دویم فکر یا افسوس پرته ترسره کول. په SAS کې د هغې ورځې یوازې روزنه وه. په افغانستان او لبنان کې د هغې ماموریت ساده کورنی کار و.
  
  دا د هغې لوبه وه، د هغې د ځان بسیا کولو وسیله. دا ځل د کولبي ټیلر او د هغه د اردو سره مینه وه، مګر آلمانان ډیر ژر د لوی معاش وړاندیز کوي - ابیل فری د اصلي ځواک استازیتوب کاوه، نه کولبي ټیلر. هغه د تلپاتې مینې میلو سره نږدې د سر خطر سره ګډ کړئ، او هغې په خپل افق کې د زړه پورې اور وژنې پرته بل څه ونه لیدل.
  
  هغې د پټې شاوخوا ته وکتل ، په دې روښانه څراغونو او لوی کیسینو کې مطلق ځواک وپیژندل ، او د هغه کوچني تفریح څخه یې ګټه پورته کړه چې کولبي ټیلر یې وړاندیز کړی و ، پداسې حال کې چې د میټ ډریک او هغه میرمنې په اړه فکر کوي چې هغه ورسره لیدلی و.
  
  
  ****
  
  
  هغه د اپارتمان د مېلمستون کوټې ته لاړه او وموندله چې پروفیسور رولانډ پارنیویک په بستر پورې تړلی، پراخ شوی، په هماغه ډول چې هغه یې پریښوده. د ټیلر تودوخه لا هم د هغې د رانونو تر مینځ سوځیدلې او د هغې په ګالونو کې خندل، هغې ګیرونیمو ته چیغې کړې! او پر توشکه ټوپ کړ، د بوډا تر څنګ کېناست.
  
  هغې په زنګنونو پورته شوه او د سپینو زرو نل لیکه یې د هغه له شونډو څخه واخیسته. "تاسو موږ اوریدلي، ایا تاسو نه، پروفیسور؟ البته تاسو وکړل." د هغې سترګې د هغه په غیږ کې پاتې شوې. "ایا اوس هم هلته ژوند شته، بوډا؟ مرستې ته اړتیا ده؟"
  
  هغې په مینه وخندل او له بستره یې ټوپ کړ. د پروفیسور ډارونکي سترګې د هغې هر ځواک وږې حرکت تعقیبوي، د هغې انا یې سوځولې، هغه یې حتی نور وحشي څرګندونو ته هڅوله. هغې نڅا وکړه، هغه وګرځېده، هغه شرمنده شوه.
  
  مګر په پای کې، هغه د زاړه سړي په سینه کېناسته، هغه یې سخت تنفس کاوه، او د ګلابو کینچیانو یوه جوړه یې وهله.
  
  هغې په خوښۍ وویل: "د خپلو ګوتو د پرې کولو وخت دی." "زه د خپل شکنجې څخه دومره خوند اخلم څومره چې زه له خپل جنسیت څخه خوند اخلم، په انچ انچ کې. او څومره چې دا دوام کوي، ښه. په جدي توګه ملګري، زه دلته یوازې د وینې او تباهۍ لپاره یم."
  
  "څه... ته څه غواړې... پوه شې؟" د پارنیویک سویډني تلفظ له ویرې ډک و.
  
  "ما ته د میټ ډریک او هغه کسب په اړه ووایاست چې د هغه سره مرسته کوي."
  
  "ډریک؟ زه ... زه نه پوهیږم ... تاسو نه غواړئ - اوډین؟
  
  "زه د دې ټولو نارویژیکي خندا په اړه هیڅ شی نه ورکوم. زه د دې ټولو د خالص جنجالي لیوالتیا له امله په دې کې یم." هغې په چټکۍ سره د هغه د پوزې غاړې ته نږدې د ګلاب قینچه واخیستله.
  
  "ام ... ډریک و - SAS، ما اوریدلي. هغه په تصادفي ډول په دې کار کې ښکېل شو."
  
  الیسیا د یخنۍ څپې د هغې د مینځلو احساس وکړ. هغې په احتیاط سره د پارنیویک بدن پورته کړ، دواړه تیغونه یې د پوزې په شاوخوا کې واچول او تر هغه پورې یې وغورځول چې د وینې یوه څاڅکي ښکاره شوه.
  
  "زه داسې احساس کوم چې تاسو ودریږئ، زوړ سړی."
  
  "نه! نه! مهرباني وکړئ!" اوس د هغه تلفظ د هغې د پوزې د فشار له امله دومره ګړندی او تحریف شوی و چې هغې په سختۍ سره خبرې کولی. هغې وخندل. "تاسو د مپیټس څخه د هغه شیف په څیر غږ کوئ." بله بله بله بله بله بله بله بله
  
  "د هغه میرمن - هغې هغه پریښوده. SAS ملامت کړئ! - پارنیویک په ویره کې سترګې پټې کړې. "د هغه ملګري یوه خور لري چې زموږ سره مرسته کوي! دا ښځه کینیډي مور ده چې د نیویارک د پولیسو افسره ده. هغې یو سریال وژونکی خوشې کړ!
  
  الیسیا په غوسه خپل تیغ حرکت وکړ. "ښه. ډیر ښه، پروفیسور. نور څه؟"
  
  "هغه... هغه په... رخصتۍ ده. اجباري رخصتي نشته. تاسو وګورئ، سیریل قاتل - هغه بیا ووژل.
  
  "خدای، پروفیسور، تاسو ما پیل کړئ."
  
  "مهرباني. زه کولی شم ووایم چې ډریک یو ښه سړی دی!
  
  الیسیا خپل د ګلاب کټرونه راوویستل. "ښه، هغه یقینا له دې څخه تیریږي. مګر زه په SRT کې هغه ته ورغلم، نه تاسو. زه پوهیږم چې دا بدمرغه څه ځوروي."
  
  چیغې او ټکر وشو، او بیا کولبي ټیلر د دروازې له لارې خپل سر وخوځاوه. "میلونه! ما یوازې د سویډن په حکومت کې زموږ د متحد څخه تلیفون ترلاسه کړ. دوی وموندل چې والکیریز چیرته وو. موږ باید بیړه وکړو. اوس!"
  
  الیسیا د ګلاب کټرونه واخیستل او د زاړه سړي د ګوتې څنډه یې پرې کړه.
  
  یوازې د دې لپاره چې هغه کولی شي.
  
  او په داسې حال کې چې هغه چیغې وهلې او ژړل، هغې د هغه شا ودروله او هغه یې د جیټ انجیکټر سره ودراوه، یو سرینج پرته له ستنې، د هغه د پوستکي لاندې یو کوچنی سینسر دننه کړ.
  
  پلان B، الیسیا فکر کاوه، د هغې د سرتیرو روزنه لا تر اوسه پورې وه.
  
  
  شپږویشت
  
  
  
  واشنګټن ډي سي
  
  
  کله چې د تورسټن داهل ګرځنده تلیفون زنګ شو، د ډریک خوله د بلوبیري مفین څخه ډکه وه. هغه د تازه قهوه سره مینځل، په تمه یې اوریدل.
  
  "هو، د بهرنیو چارو وزیر." له دې حیرانتیا وروسته، د دهل د خبرو پاتې برخه سسته وه، د "زه ګورم" لړۍ، ویناوې او د درناوي چوپتیا. دا په "زه به تاسو نه پریږدم ، صاحب" سره پای ته ورسید ، کوم چې ډریک ته یو څه بد ښکاري.
  
  "ښه؟" - ما وپوښتل.
  
  "زما حکومت باید د مرستې په بدل کې له دغو سربیانو څخه یو ته د بند سزا کمه کړي، مګر موږ تایید لرو." ډریک کولی شي ووایی چې د دهل محافظه کاره بهر لاندې یو سړی و چې غوښتل یې خوشحاله وي.
  
  "او څه؟"
  
  "تر اوسه نه. راځئ چې ټول سره یو ځای شو." څو شیبې وروسته، بین د لپ ټاپ له سکرین څخه لیرې شو، هیډن د خپل کنډک څخه یو انچ لیرې شو، او کینیډي د ډریک تر څنګ په تمه ولاړ و، د هغه اوږد ویښتان لاهم ښکته دي.
  
  دهل ساه واخیسته. "لنډه نسخه دا ده چې په نوي لسیزه کې د سویډني سربیا مافیا مشر - یو سړی چې دا مهال زموږ په توقیف کې دی - د نیکمرغۍ د اشارې په توګه خپل امریکایی سیال ته والکیریز ورکړ. نو، ډیور بابیک په 1994 کې والکیریز ترلاسه کړ. په 1999 کې، ډیوور د مافیا د مشر په توګه استعفا ورکړه او واک یې خپل زوی بلانکا ته وسپارل، هغه ځای ته یې تقاعد وکړ چې هغه په نړۍ کې خورا مینه درلوده - حتی د هغه وطن.
  
  ډال د یوې شیبې لپاره ودرېد. "هوايي".
  
  
  اووه ویشت
  
  
  
  نیویارک، امریکا
  
  
  ابیل فری د خپل پورتني پوړ اپارتمان له کړکۍ څخه لاندې په ملیونونو کوچني میږیانو ته وکتل چې لاندې د سړکونو په اوږدو کې ګرځي. په هرصورت، د میږیانو په څیر، دا خلک بې فکره، بې هدفه، او د دوی د بدبختانه ژوند څخه بهر د لیدلو تصور نه درلود. هغه وړاندیز وکړ چې د "بې سر مرغۍ" اصطلاح د یو سړي لخوا په دې لوړوالي کې ودرول شوه پداسې حال کې چې هغه د ناخوښ شوي کنډک پول سروې کوله چې انسانیت دی.
  
  فری له اوږدې مودې راهیسې خپلو تصوراتو ته وړیا لاس ورکړی دی. د هغه خورا ځوان نسخه پوهیدله چې د هر څه کولو توان هر څه ستړي کوي. تاسو باید د نوي، ډیر متنوع او ساتیرۍ فعالیتونو سره راشي.
  
  له همدې امله د جګړې ډګر. له همدې امله د فیشن سوداګرۍ - په پیل کې د ښکلو میرمنو د ملکیت لاره ، بیا د نړیوال قاچاق حلقې لپاره مخ ، او اوس د خدای په قبر کې د هغه د ګټو پټولو لاره.
  
  د هغه د ژوند کار.
  
  ډال بې عیب و، د هنر ریښتینی کار و، او د کوډ شوي نقشې سربیره چې د هغې په محدق سطح کې نقشه شوې وه، هغه پدې وروستیو کې د هغې په پورتنۍ څنډه کې لیکل شوي یوه پټه جمله کشف کړې وه. د هغه د خوښې لرغونپوه په دې اړه سخت کار کاوه. او د هغه د خوښې ساینس پوه هڅه وکړه چې یو بل وروستي حیرانتیا رابرسیره کړي - ډال د عجیب موادو څخه جوړ شوی و، نه عادي فلز، مګر یو څه ډیر مهم، مګر په ورته وخت کې په حیرانتیا سره رڼا. فری دواړه خوشحاله او مایوسه و چې وموندله چې د اوډین راز ته حتی ډیر څه و چې هغه یې لومړی تصور کړی و.
  
  د هغه مایوسي د دوی د مطالعې لپاره د وخت نشتوالي له امله وه. په ځانګړې توګه اوس چې هغه د دې نړیوالې سیالۍ برخه وه. هغه څنګه غوښتل چې هر څوک بیرته لا ویرین ته واستوي، او په داسې حال کې چې نامناسب سوسیالیټونه یې ساتي، هغه او یو څو نور به د خدای رازونه تحلیل کړي.
  
  بیا یې په خالي خونه کې خندل. تحلیل باید تل د یو څو قیمتي شیبو سره د لږ ځنډ سره وي. کیدای شي یو څو نارینه ماډلونه په یوه ډګر کې د یو بل په وړاندې ودروي، دوی ته د وتلو لاره وړاندې کړي. لا ښه، د هغه څو بندیان د یو بل په وړاندې ودرول. د دوی ناپوهۍ او نا امیدۍ تل غوره تماشا وړاندې کړه.
  
  د هغه بریښنالیک پینګ دی. یوه ویډیو په سکرین کې ښکاره شوه، نوې نجلۍ، کارین بلیک، په زنځيرونو کې په خپل بستر کې ناست و.
  
  "په پای کې". فري د لومړي ځل لپاره هغې ته وکتل. د بلیک میرمنې هر یو له دریو اجیرانو څخه په نښه کړی و چې هغه یې د هغې د تښتولو لپاره لیږلی و، یو یې په ناوړه توګه. هغه ډیره هوښیاره وه، یوه ریښتینې شتمني وه، او هغه یوازې د لا ویرینا په خپل کوچني زندان کې بنده وه، د فری د راتګ په تمه.
  
  د خوند لپاره تازه غوښه. د بې ګناه د وینې څخه د هغه ابدي نعمت دی. اوس هغه د هغه ملکیت و. هغې زرغون ویښتان، ښایسته بنګونه، او یو جوړه پراخه سترګې کرلې وې - که څه هم فری د عکس کیفیت ته په پام سره د رنګ په اړه ډاډه نه وه. یو ښکلی بدن - د ماډل په څیر پتلی نه؛ ډیر زړه راښکونکی، کوم چې، بې له شکه، د عادلانه جنسیت غوښتنه کوي.
  
  هغه د هغې ډیجیټل شوی مخ لمس کړ. "تاسو به ژر کور ته ورشئ، زما کوچنی ..."
  
  په دې وخت کې دروازه خلاصه شوه او یو بې رحمه میلو په یوه لاس کې خپل ګرځنده تلیفون ودراوه. "دا هغه ده،" هغه چیغې کړې. "الیسیا!" په بې وقوفه مخ یې یوه احمقانه خندا وه.
  
  فری خپل احساسات پټ کړل. "جي؟ هو، ماته ووایه. په نیویارک کې دا وروستۍ ټوټه، دا باید زما وي. هغه په انګلیسي کتیا یو څه هم باور نه درلود.
  
  هغه د هغې خبرې واوریدې، په خندا یې وویل چې دوی باید چیرته لاړ شي، کله چې هغه واورېدل چې سویډن او د دوی ملګري یې په لاره دي، خندا یې وکړه، او بیا یې د بیم سره مرسته ونه کړه کله چې هغې ژمنه وکړه چې ډیر ژر به دواړه کاناډایان ونیسي. ارقام
  
  بیا هغه کولی شي د شیلډ په څنډو کې دا عجیب لیکنه تشریح کړي او وګوري چې ایا نورې برخې د ورته نادر موادو څخه جوړې شوي. بیا به هغه درې ټوټې او ګټه ولري.
  
  هغه په تلیفون کې وویل: "لږترلږه تاسو وسائل لرئ،" میلو ته یې په کلکه وکتل. "زه د دې سرچینې کارولو ته سترګې په لار یم کله چې موږ یوځل بیا سره ګورو." دا څه موده وشوه چې هغه د انګلیسي ګلاب سوری کړی و.
  
  فری په دننه کې وخندل ځکه چې د میلو سترګې د خپلې ملګرې سره د بیا یوځای کیدو په فکر کې روښانه شوې. د الیسیا ځواب لاهم د هغه په ذهن کې و.
  
  لکه څنګه چې تاسو غواړئ، ښاغلی.
  
  
  اته ویشت
  
  
  
  OAHU، HAWAII
  
  
  د سپتمبر په 12، د ماسپښین لمر په هاوایی کې د جیلیفش پاراشوټ تور باران لخوا تیاره شوی و، د متحده ایالاتو د اردو لاسلیک پاراشوټ. په یو ځانګړي عملیاتو کې ، د ډیلټا کمانډو د سویډن SGG او برتانوي SAS - او د نیویارک یو پولیس - د ټاپو په شمال کې په لرې پرتو ساحل کې محاصره شوي.
  
  ډریک ساحل ته په منډه پیل وکړ، شګه یې د ځمکې لاندې کول نرم کړل، خپل پاراشوټ یې خوشې کړ او په چټکۍ سره د کینیډي پرمختګ معاینه کولو لپاره شاته وګرځید. هغه د ډیلټا د څو هلکانو په مینځ کې راښکته شوه ، یو زنګون ته راښکته شوه ، مګر ډیر ژر خپلو پښو ته راپورته شوه.
  
  بین باید د الوتکې سره پاتې شي پداسې حال کې چې د هیډن په مرسته خپلو څیړنو ته دوام ورکوي، کوم چې د ماموریت لپاره متحده ایالاتو ته د "مشورې" په توګه لیږل شوی و.
  
  د ډریک په تجربه کې، مشاورین معمولا د خپلو بادارانو غوره روزل شوي نسخې وې - د پسونو په جامو کې جاسوسان، نو خبرې کول.
  
  دوی د هوا په ګرم لمر کې د ساحل په اوږدو کې منډې وهلې، د ځانګړو ځواکونو دېرش روزل شوي سرتیري، مخکې له دې چې د ونو د کنډک لخوا پناه شوي یو نرم غره ته ورسیږي.
  
  دلته Thorsten Dahl دوی ودرول. "تاسو قوانین پوهیږئ. ارام او کلک. هدف د ذخیره کولو خونه ده. مخکی!"
  
  پریکړه وشوه چې په اعظمي ځواک سره د سربیا د مافیا د پخواني مشر حویلی برید وکړي. وخت د دوی په وړاندې خورا سخت و - د دوی سیالان ممکن اوس هم د والکیریز موقعیت وپیژني، او په دې سیالۍ کې د لوړ لاس ترلاسه کول حیاتي وو.
  
  او د هغه د واکمنۍ په جریان کې، داور بابیک یو مهربان سړی نه و.
  
  دوی له غره پورته شول او د سړک په اوږدو کې مستقیم د بابیچ شخصي دروازې ته ورغلل. حتی باد هم دوی ته لاس نه دی ورکړی. برید ترسره شو، او له یوې دقیقې څخه په کمه موده کې د اوسپنې اوږدې دروازې د فلزاتو ټوټو ته راټیټ شوې. دوی د دروازې له لارې ووتل او په ټوله سیمه کې خپاره شول. ډریک د پام وړ د ونې تر شا پوښ و ، د خلاص لان مطالعه یې وکړه چې د مرمر ډبرو لویو ګامونو ته یې لاره. د دوی په سر کې د بابیچ ماڼۍ ته د ننوتلو دروازه وه. په دواړو خواوو کې د هاوایی کلتور په زړه پورې مجسمې او خزانې ولاړې وې، حتی د ایسټر ټاپو څخه د موای مجسمه.
  
  تراوسه هیڅ فعالیت نشته.
  
  د سربیا مافیا متقاعد وژونکی په ځان باور درلود.
  
  د SAS سړی، د هغه مخ نیم پټ دی، د ډریک تر څنګ وخوځاوه.
  
  "سلامونه، زوړ ملګري. ښه ورځ، سمه ده؟ زه دا خوښوم کله چې د لمر مستقیم رڼا لینز ته ورسیږي. ویلز خپلې نیکې هیلې واستوي."
  
  "هغه زوړ احمق چیرته دی؟" ډریک خپلې سترګې د باغ څخه لیرې نه کړې.
  
  "هغه وايي چې هغه به وروسته له تاسو سره اړیکه ونیسي. د هغه په اړه ستاسو په اړه یو څه وخت پاتې دی."
  
  "ناپاکه زوړ بدمرغه."
  
  "می څوک دی؟" - کینیډي وپوښتل. هغې خپل ویښتان یو ځل بیا کنده کړل او د پنسوټ په سر یې بې شکله اردو یونیفورم اغوستی و. هغې یو څو ګولونه درلودل.
  
  ډریک، د معمول په څیر، د هغه د ځانګړي هدف چاقو پرته، د هغه سره هیڅ ډول وسلې نه درلودې.
  
  د SAS نوي هلک وویل، "زاړه ډریک فلیم دلته دی. تر ټولو مهمه، تاسو څوک یاست؟"
  
  "راځه، هلکان. په دې تمرکز وکړئ. موږ په تاریخ کې پر ملکي وګړو یو له سترو بریدونو سره مخ یو."
  
  "مدني؟" کینیډي خندل. "که دا سړی ملکي وي، نو زه د کلاډیا شیفر آس یم."
  
  د ډیلټا ټیم لا دمخه په ګامونو کې و. ډریک هغه شیبه له پټیدو څخه راووتله چې دوی یې پیل کړل، او د خلاصې ځمکې په اوږدو کې منډه کړه. کله چې هغه هلته نیمه لاره وه، چیغې یې پیل کړې.
  
  د زینو په پورتنۍ برخه کې ارقام ښکاره شول، په مختلفو جامو کې جامې، د باکسر شارټس، او کټ آف ټي شرټ.
  
  شپږ لنډې ډزې وشوې. شپږ جسدونه په بې رحمه توګه د پښو لاندې ولویدل. ډیلټا ټیم نیمه لاره وه. عاجل چیغې اوس له کوم ځای څخه راپورته شوې کله چې ډریک د ګامونو لاندې ته ورسید او ښي خوا ته وخوت ، چیرې چې منحل شوي ډبرې ریلنګ یو څه نور پوښ چمتو کړ.
  
  یو ډزو غږ شو، په لوړ غږ، پدې معنی چې دا د سربیانو څخه راغلی. ډریک بیا کینیډي ته د کتلو لپاره مخ شو، بیا دوه ځله پورته پورته شو.
  
  د دوی هاخوا، د جغل یوه کوچنۍ پټه د حویلی ته د ننوتلو لامل شوه، چې د H شکل ودانۍ د دوو برخو ترمنځ موقعیت درلود. وسله وال کسان د خلاصو دروازو څخه راوتلي وو او د ننوتلو دواړو خواو ته د فرانسوي دروازو ټکول.
  
  په دوی کې لسګونه شتون لري.
  
  دوی په حیرانتیا سره اخیستل کیږي - مګر په چټکۍ سره تنظیم کیږي. شاید په ټوله کې دومره سپک نه وي. ډریک ولیدل چې څه راځي او د مجسمو عجیب ټولګه کې یې پناه واخیسته. هغه د ایسټر ټاپو څخه د ټوټې په واسطه کینیډي راښکته کړه.
  
  دوهم وروسته د ماشین ټوپک ډزې اوریدل شوې. حیران شوي ساتونکو په ټولو لارښوونو کې مخکښې پردې جوړې کړې. ډریک د هغه په معده کې راښکته شو ځکه چې څو ګولۍ په مجسمې سره ولګېدې.
  
  ساتونکي مخ ته ورغلل. دوی عضلات استخدام شوي، د دوی د فکري وړتیا په پرتله د دوی د حماقت لپاره ډیر غوره شوي. دوی مستقیم د ډیلټا هلکانو څخه د اور په احتیاطي لیکو کې وتښتیدل او د وینو د جریانونو په مینځ کې ښکته شول.
  
  د دوی شاته شیشې ټوټې شوې.
  
  د ماڼۍ له کړکیو څخه نور ډزې اوریدل شوې. د ډیلټا بدبخته سرتیري په غاړه کې مرمۍ ترلاسه کړه او سمدستي مړ شو.
  
  دوه ساتونکي د مجسمو په سر ودریدل، یو یې لږ ټپي شو. ډریک په خاموشۍ سره خپله تیغ راښکته کړ او انتظار یې وکړ چې یو یې د مجسمې شاوخوا ګرځي.
  
  وروستی شی چې ټپي سرب ولید هغه د هغه خپله وینه وه کله چې ډریک د هغه ستونی پرې کړ. کینیډي په دوهم سرب باندې ډزې وکړې، ورک شو، بیا د پوښ لپاره کبوتر په داسې حال کې چې هغه خپله وسله پورته کړه.
  
  هامر خالي کلیک کړ.
  
  کینیډي ولاړ. که وسلې راښکته شوې وي یا نه وي، هغه بیا هم د یوه قهرجن مخالف سره مخامخ وه. ساتونکي د کټارو غوټه وهله، د هغه عضلات یې نرم کړل.
  
  کینیډي د حد څخه بهر شو، بیا مخکې لاړ ځکه چې د هغه حرکت هغه ښکاره شو. یو ګړندی ټک او د غاړې شاته یوه څنډه هغه په ځمکه ولویده. هغه وګرځید، تیغ یې ناڅاپه په لاس کې و، او په پراخه آرک کې یې ټوټه کړه. کینیډي د وژونکي ټیپ لپاره کافي شاته وخوت چې د هغې د ګنډلو ګوتې د باد پایپ ته د تګ دمخه د هغې ګال تیر کړي.
  
  هغې د نرم غضروف ماتیدل واورید، هغه یې واوریدل چې په خوله کولو پیل کوي.
  
  هغې مخ واړوه. هغه ختم شو. هغه هیڅ لیوالتیا نه درلوده چې هغه مړ شي.
  
  ډریک ولاړ و او کتل. "بد نه دی".
  
  "شاید تاسو اوس زما ماشوم کول پریږدئ."
  
  "زه نه غواړم ..." هغه ناڅاپه ودرېد. هغه وه؟هغه خپل شرم په زړورتیا پوښلی و. "د ټوپک سره د یوې ښځې لیدلو څخه هیڅ ښه نه دی."
  
  "پروا نه کوي". کینیډي د ټوټیم قطب شاته وخوت، د حویلی بل ځای څخه بهر ځانګړتیا، او د صحنې سروې یې وکړه.
  
  هغې ورته وویل: "موږ خپلې جلا لارې ځو." "تاسو به د ذخیره کولو خونه ومومئ. زه بیرته ځم."
  
  هغه د خپل شک پټولو لپاره مناسب کار وکړ. "تاسو ډاډه یاست؟"
  
  "ای سړی، زه دلته یو پولیس یم، په یاد ولرئ؟ تاسو یو ملکي یاست. لکه څنګه چې تاسو ته ویل کیږي هغه وکړئ."
  
  
  ****
  
  
  ډریک ولیدل کله چې کینیډي ښي خوا ته ځړول ، د حویلی شاته خوا ته روان و ، چیرې چې د سپوږمکۍ نظارت یو هیلی پیډ او څو ټیټې ودانۍ ښودلې. د SAS ټیم لا دمخه هلته ځای په ځای شوی و او په هماغه شیبه کې د نفوذ له امله و.
  
  هغه وموندله چې خپله سترګې د هغې په څیره کې پاتې دي، د هغه دماغ ناڅاپه غوښتل چې هغه جامې چې هغې اغوستې وې د هغې په څیر ښکاره شي.
  
  ټکان یې وخوځاوه. عاجزي او ناڅرګندتیا د هغه په سر کې ګډ قوتونه، د ځان د شک د څپو لامل کیږي. دوه کاله وروسته چې الیسن پریښوده، له اوه سوه ورځو څخه ډیر بې ثباتۍ. د دوامداره شرابو غیر معمولي ژوروالی، وروسته افلاس، او بیا عادي ژوند ته ورو، خورا ورو وده.
  
  دوی لاهم هلته نه دي. نږدې هیڅ ځای نشته.
  
  ایا دا د هغه زیان منونکي خبرې وې؟
  
  پلان ب.
  
  په لاس کې کار وکړئ. هڅه وکړئ خپل نظامي تمرکز بیرته ترلاسه کړئ او د یو څه مودې لپاره ملکي توکي پریږدئ. هغه د دواړو ساتونکو څخه ټوپکونه واخیستل او د مجسمو په مینځ کې یې تر هغه وخته پورې وخوځاوه چې هغه د جغل لارې په څنډه کې ودرېد. هغه په دریو مختلفو کړکیو کې درې هدفونه ولیدل او په چټکۍ سره یې درې ډزې وکړې.
  
  دوه چیغې او یوه چیغې. بد نه دی. کله چې پاتې سر بیرته راوتلی و، د خپل ځای په لټه کې شو، ډریک دا په سور توره بدل کړ.
  
  هغه بیا منډه کړه، یوازې په زنګونونو کېناست، ترڅو د حویلی مخې ته ودریږي، سر یې د ډبرې ډبرې سره ټکر کوي. هغه بیرته د ډیلټا ټیم ته وکتل، څوک چې د هغه سره د نیولو لپاره ورغلی و. هغه د دوی مشر ته سر وښوراوه.
  
  "له لارې". ډریک د دروازې په لور سر وخوځاوه، بیا ښي خوا ته. "د ذخیره کولو خونه."
  
  دوی دننه لاړل، ډریک وروستی، د دیوال د منحني په مقابل کې فشار ورکړ. د دوی په مخ کې یوه پراخه اوسپنه جوړه شوې زینه د حویلی دوهمې درجې ته پورته شوه.
  
  لکه څنګه چې دوی د دیوال په اوږدو کې تیریدل، نور سربیان د دوی په پورتنۍ پوړ بالکوني کې ښکاره شول. په یوه دقیقه کې، د ډیلټا ټیم اسانه ښکار شو.
  
  د هیڅ ځای نه کیدو سره ، ډریک خپل زنګون ته راښکته شو او ډزې یې پیل کړې.
  
  
  ****
  
  
  کینیډي د ونې کرښې ته ورغی چې د حویلی بهرنی دیوال سره پوله لري او په چټکۍ سره حرکت پیل کړ. د سترګو په رپ کې، هغه د کور شا ته ورسیده مخکې لدې چې د SAS بې مخینه سرتیری د هغې په مخ کې د هغې په معدې کې راښکته شي.
  
  د خرگوش په څیر، هغه بې حرکته ولاړه وه، د ټوپک د بیرل لخوا هیپنوټ شوی. په میاشتو کې د لومړي ځل لپاره، د توماس کالیب ټول فکرونه هغې پریښودل.
  
  "کرپ!"
  
  "ښه ده،" د هغې ښي غوږ ته نږدې غږ وویل. هغې د هغې څخه یوازې ملی متره لرې ساړه تیغ احساس کړ. "دا د ډریک مرغۍ ده."
  
  تبصرې د هغې ویره لرې کړه. "د ډریک مرغۍ؟ زه ولاړم!"
  
  سړی د هغې مخې ته روان شو، خندا یې وکړه. "ښه، نو ستاسو د ولسمشر په وینا، د میرمن مور مهمه نه ده، زه غوره ګڼم چې خپل ځان په سمه توګه معرفي کړم، مګر اوس وخت یا ځای نه دی. ما ته ویلز ووایه."
  
  کینیډي نوم وپیژندل، مګر نور یې څه ونه ویل ځکه چې د برتانوي سرتیرو یوه لویه ډله د هغې په شاوخوا کې مینځ ته راغله او د نښو پریښودل یې پیل کړل. د بابیچ د ملکیت شاته یوه لویه انګړ وه چې د هند په ډبرو پوښل شوې وه، د المپیک د اندازې د لامبو حوض چې شاوخوا یې د خونې څوکیو او سپینو کبانو پوښلی و، او څو چوکۍ، بدې ودانۍ چې د نورو سینګارونو سره سمون نه خوري. د لویې ودانۍ تر څنګ یو سرکلر هیلیپډ و چې په ملکي چورلکو سمبال و.
  
  د نیویارک په کوڅو کې د کلونو چلولو وروسته ، کینیډي باید حیران شي چې ایا جرم واقعیا تادیه کوي. دې هلکانو او کالیب د دې لپاره پیسې ورکړې. چک واکر به د دې لپاره پیسې ورکړي که کینیډي هغه د جیب کڅوړه نه وه لیدلې.
  
  د لمر لونګۍ ډکې وې. څو نیم بربنډ نارینه او ښځې اوس په حیرانتیا کې شاوخوا ودریدل، جامې یې په لاس کې نیولې وې او هڅه یې کوله چې اضافي غوښه پټه کړي. کینیډي یادونه وکړه چې ځینې زاړه سړي به د هیپوپوټاموس پوټکي اداره کولو توان ونلري ، پداسې حال کې چې ډیری ځوانې میرمنې کولی شي دا یوازې په دوه لاسونو او کیڼ اړخ سره ترسره کړي.
  
  "دا خلک ... راځئ چې دوی ته میلمانه ووایو ... دوی شاید د سربیا د ډلې برخه نه وي ،" ویلز په خاموشۍ سره د مرکې مایکروفون ته وویل. هغه درېو مخکښو کسانو ته سر وښوراوه. "تاسو پاتې نور د دې ودانیو د سمندر غاړې ته روان یاست."
  
  لکه څنګه چې ډله په جلا کیدو پیل شوه، ډیری شیان په یو وخت کې پیښ شول. د هلیکوپتر تیغ په حرکت پیل وکړ؛ د هغې د انجنونو غږ سمدلاسه د نږدې خلکو چیغې ډوب کړې. بیا یو ژور غږ، لکه د رولر شټر دروازې د پرانیستلو غږ، د یو ځواکمن موټر ناڅاپه غږ څخه مخکې. د بدو ودانیو د سمندر غاړې شا څخه، د فلزي سپینه پټه ښکاره شوه - Audi R8 په لوړ سرعت ګړندی.
  
  کله چې هغه انګړ ته ورسیده، دا یو وژونکي ټن ګولۍ وه. دا په حیرانوونکي SAS سرتیرو سره وجنګیدله، دوی یې د هوا له لارې پراخه او ډوبیدل لیږل. یو بل موټر د هغه شاته وخوت، دا ځل تور او لوی.
  
  د هلیکوپټر تیغونه په چټکۍ سره په حرکت پیل شول او انجنونو په ژړا پیل وکړ. ټول ماشین ولړزاوه، د الوتنې لپاره چمتووالی.
  
  کینیډي، حیران پاتې شو، یوازې یې اوریدلی شو کله چې ویلز امر وکړ. هغه وخندل کله چې د SAS پاتې سرتیرو ډزې وکړې.
  
  ټول دوزخ په باغ کې مات شو.
  
  عسکرو په ګړندۍ Audi R8 ډزې وکړې ، ګولۍ یې د فلزي بدن سوري کړې ، د فینڈر پوستکي او دروازې یې سوري کړې. موټر د کور کونج ته ګړندی شو، په وروستۍ دقیقه کې ګړندی وګرځید.
  
  جغل د هغه د ټایرونو لاندې د وړو راکټونو په څیر ډزې وکړې.
  
  مرمۍ د وینډشیلډ ټوټه ټوټه کړه، هغه یې ویجاړ کړ. موټر په حقیقت کې د الوتنې په مینځ کې مړ شو، د هغې انجن ودرېد کله چې چلوونکی د څرخ تر شا وغورځید.
  
  کینیډي مخ په وړاندې منډه کړه، خپل تومانچه یې پورته کړه. "حرکت مه کوئ!"
  
  مخکې له دې چې هغه موټر ته ورسیږي، څرګنده وه چې چلوونکی د هغې یوازینی مسافر و.
  
  بیت.
  
  چورلکه له ځمکې دوه فوټه پورته وه، ورو حرکت کوي. د SAS عسکر چیغې کړې، مګر پرته له دې چې په خپل غږ کې ریښتینې غوسه وي. دوهم موټر، یو تور څلور دروازې کیډیلیک، اوس د لوی حوض په اوږدو کې په چټکۍ سره روان و، د هغې ټایرونه د اوبو څپې ټولو لورو ته غورځول. کړکۍ تیارې وې. دا ناشونې ده چې معلومه شي چې څوک دننه وو.
  
  دریم انجن پیل شو، اوس مهال د لید څخه بهر دی.
  
  عسکرو په کاډیلیک باندې ډزې وکړې، ټایرونه او ډرایور یې په دریو ډزو سره زیانمن کړل. موټر چپه شو او شاته یې حوض ته ولوید. ویلز او درې نور سرتیري د هغه په لور منډه شول، چیغې یې کړې. کینیډي په چورلکه کې سترګې پټې کړې، مګر د کیډي په څیر، کړکۍ یې ناپاکه وې.
  
  کینیډي نظریه وکړه چې دا ټول د تېښتې د یو پراخ پلان برخه وه. خو اصلي داور بابیک چیرته وو؟
  
  هلیکوپتر په لوړیدو پیل وکړ. SAS په پای کې د اخطارونو څخه ستړی شوی او په شا روټر یې ډزې کړې. شیطاني ماشین په حرکت پیل وکړ، او بیا یو سړی د لاسي بم لانچر سره په تیاره کې ښکته شو.
  
  ویلز کیډی ته ورسید. دوه ډزې وشوې. کینیډي د مایکروفون له لارې واورېدل چې بابیچ لاهم په لوی لاس دی. اوس دریم موټر شاوخوا کونج ته راغی ، انجن د فارمول 1 ریسر په څیر وخوت ، مګر دا یو بینټلي و ، لوی او زړور و ، د شتون چیغې یې زما له لارې لرې کړه!
  
  کینیډي په ونو کې کودتا وکړه. څو پوځیان یې تعقیب کړل. ویلز وګرځید او درې ګړندي ډزې یې وکړې چې د غاړې کړکۍ څخه په سمه توګه راوتلې.
  
  بلټ پروف شیشه!
  
  "دا یو ګونګ دی!"
  
  دا ټکي د چورلکې د ژغورلو لپاره د یوې ثانیې یوه برخه ډیر ناوخته وویل شول - لاسي بم خپور شو - د دې چاودیدونکي چارج د چورلکې په ښکته کې چاودنه وکړه. چورلکه ټوټه ټوټه شوه، په هر ځای کې د فلزاتو ټوټې ټوټې شوې. د مات شوي فولادو یوه ټوټه شوې ټوټه مستقیم حوض ته ولویده، په زرګونو ګیلن اوبه یې په ډیر ځواک سره بې ځایه کړې.
  
  کینیډي تر هغه وخته پورې انتظار وکړ چې شیطاني بینټلي د هغې څخه تیر شو، بیا یې تعقیب کړ. ګړندي کسر هغې ته وویل چې د تښتیدلي صرب د نیولو یوازې یو چانس شتون لري.
  
  ویلز په عین وخت کې دا ولیدل او په عمل کې راښکته شو. R8 په بشپړه توګه له مینځه تللی و، مګر کیډي لا هم پاتې و، د حوض په مرمر ګامونو کې د هغې څرخ یوازې یو انچ د اوبو لاندې و.
  
  ویلز او د هغه دوه سرتیري د کیډي په لور منډه شول. کینیډي په ګرم تعقیب کې روان شو، هوډ یې وکړ چې واک واخلي. په دې وخت کې د هوا یوه عجیبه ټوخۍ واورېدل شوه، لکه یو طوفان تېر شو، او ناڅاپه د بابیچ د کور کونج وچاودید.
  
  "اې خدایه!" ویلز په خټو کې راښکته شو او حتی د هغه آرام هم مات شو. کثافات په ټولو لورو کې الوتل، په حوض او انګړ کې باران وشو. کینیډي راویښ شو. هغې خپل سر د کلا په لور وګرځاوه.
  
  هلته یوه توره چورلکه ودرېده، یوه څېره یې د خلاصې دروازې څخه څنډې وهلې.
  
  "ایا تاسو دا خوښوی؟"
  
  ویلز خپل سر پورته کړ. "الیسیا میلس؟ تاسو د دې ټولو مقدساتو په نوم څه کوئ؟"
  
  "په دې شاټ سره کولی شي خپل کوچني بالونه هم له مینځه یوسي، ای زوړ هلک. تاسو زما قرضدار یاست. الیسیا وخندل کله چې چورلکه د بینټلي تعقیبولو لپاره شاته کیدو دمخه دقیقه راپورته شوه.
  
  کاناډایان دلته وو.
  
  
  ****
  
  
  ډریک مخکې له دې چې د هغه شاته دیوال په سویس پنیر بدل شي مخکې لاړ. لږ تر لږه یوه مرمۍ دومره نږدې شوه چې د هغې د غږ غږ یې واورېد. هغه د بالکوني لاندې پلیټ فارم ته د رسیدو لپاره په ورته وخت کې د ډیلټا ډیری ټیم په څیر مخکینۍ فلیپ وکړ. کله چې هلته و، هغه پورته شو او ډزې یې پیل کړې.
  
  لکه څنګه چې تمه کیده، د بالکوني پوړ نسبتا کمزوری و. پورته ډزې بندې شوې او چیغې یې پیل کړې.
  
  د ډیلټا قوماندان خپل لاس خپل کیڼ لور ته د ذخیره کولو ځای په لور وخوځاوه. دوی په چټکۍ سره د دوو ښکلیو سمبال خو تشو خونو څخه تیر شول. قوماندان دوی ته اشاره وکړه چې هغه ته نږدې ودریږي چې د دوی د سپوږمکۍ څارنې خبرداری ورکړی و چې یو څه ځانګړی دی - د ځمکې لاندې پټه کوټه.
  
  سټن لاسي بمونه دننه وغورځول شول، ورپسې امریکايي پوځیانو په بې رحمۍ چیغې وهلې ترڅو د ګډوډۍ اغیزې زیاتې کړي. په هرصورت، دوی سمدلاسه د نیم درجن سربی ساتونکو لخوا په لاس په لاس په جګړه کې ښکیل شول. ډریک ساه ورکړه او دننه لاړ. ګډوډي او ګډوډي له پای څخه تر پایه خونه ډکه کړه. هغه سترګې پټې کړې او ځان یې د یو لوی ساتونکي سره مخ شو، څوک چې د ږیرو غیږ کې نیولو دمخه خندل او خندل.
  
  ډریک په چټکۍ سره وتښتید، پښتورګي یې ووهله او د سولر پلیکسس په سخت لاس یې په خنجر ووهله. انسان حیوان هم نه ودرېد.
  
  بیا یې د بار جنګونو په اړه هغه پخوانۍ وینا را په یاد کړه - که ستاسو مخالف پرته له ماتیدو څخه پلیکسس ته یو منچ واخلي ، نو تاسو غوره منډه پیل کړئ ، یار ، ځکه چې تاسو په خندا کې خپلې غاړې ته یاست ...
  
  ډریک شاته شو، په احتیاط سره د خپل بې حرکت دښمن شاوخوا حرکت کوي. صربیان خورا لوی و، په کلکو عضلاتو کې سست غوړ درلود، او تندی یې دومره لوی و چې شپږ انچ کانکریټ بلاکونه مات کړي. سړی په ناڅاپه توګه مخ په وړاندې لاړ، وسلې پراخې شوې. یو سلیپ او ډریک به د انګورو په څیر ټوټه ټوټه، ټوټه ټوټه او ټوټه ټوټه کړي. هغه په چټکۍ سره شاته شو، ښي خوا ته یې وخندل، او د دریو ګړندي جبونو سره مخ شو.
  
  سترګې. غوږ. ستونی.
  
  ټول درې سره تړلي دي. لکه څنګه چې سربیان په درد کې خپلې سترګې وتړلې، ډریک یو خطرناک ډمي په فلاینګ کک کې اعدام کړ چې دومره حرکت یې رامینځته کړ چې حتی دا برونټوسورس د خپلو پراخو پښو څخه وغورځوي.
  
  سړی د غره د ړنګېدو په څېر په اواز سره فرش ته ولوېد. نقاشي له دیواله راښکته شوه. هغه ځواک چې هغه د خپل شاته ځړولو څخه رامینځته کړی و هغه یې بې هوښه کړ کله چې د هغه سر د ډیک سره ټکر شو.
  
  ډریک نور هم کوټې ته لاړ. دوه ډیلټا هلکان ووژل شول، مګر ټول سربیان بې طرفه شول. د ختیځ دیوال یوه برخه پرانستل شوه، او ډیری امریکایان د پرانستلو په شاوخوا کې ودریدل، مګر اوس ورو ورو شاتګ کوي، د ویره لعنت کوي.
  
  ډریک ژر تر ژره له دوی سره یوځای شو، د تصور کولو توان یې نه درلود چې د ډیلټا سرتیري د ویره لامل شي. لومړی شی چې هغه ولید هغه د تیږو قدمونه وو چې د ځمکې لاندې یوې ښې څراغ کوټې ته ښکته کیدل.
  
  دوهم تور پینتھر و، په تدریجي ډول ګامونو ته پورته کېده، د هغې پراخه خوله د استرې تیزو فنګسونو قطار ښکاره کوي.
  
  "فوووک ..." یو له امریکایانو څخه راووت. ډریک نور موافق نشو.
  
  پینتر چیغې وهلې، مرغۍ یې وهله. ډریک په داسې حال کې شاته شو کله چې حیوان په غوسه کې 100 پونډه وژونکي عضلې هوا ته وغورځولې. هغه په پورتنۍ مرحله کې راښکته شو او هڅه یې وکړه چې ودریږي، په داسې حال کې چې په شاتګ سرتیرو ته یې د هیپنوټیک شنه سترګې ساتلې.
  
  د ډیلټا قوماندان وویل: "زه د دې کولو څخه کرکه لرم."
  
  "انتظار!" ډریک د څراغونو په رڼا کې یو څه روښانه ولیدل. "لږ صبر وکړه. حرکت مه کوئ."
  
  پینتر مخ په وړاندې ودرېد. د ډیلټا ټیم هغه د ټوپک په نقطه کې ونیول کله چې هغه د دوی په مینځ کې تیر شو، او د کوټې څخه د وتلو په وخت کې د سربیا د بې کفایته ساتونکو څخه په بې رحمۍ سره وخوت.
  
  "څه -؟" یو له امریکایانو څخه په ډریک کې خندل.
  
  "تاسو نه دي لیدلي؟ هغه په غېږ کې د الماسو جغل اغوستی و. زه فکر کوم چې دا ډول پیشو چې په دې ډول کور کې ژوند کوي یوازې هغه مهال د برید کولو لپاره روزل کیږي چې د خپل مالک غږ واوري.
  
  "ښه کال. زه نه غواړم داسې حیوان ووژنم." د ډیلټا قوماندان سربانو ته وخوت. "زه به ټوله ورځ د دې بدکارانو سره په تفریح کې تیره کړم."
  
  دوی د قدمونو ښکته کول پیل کړل، دوه سړي یې په ساتونکي پریښودل. ډریک دریم و چې د والټ پوړ ته ورسید، او هغه څه چې هغه ولیدل هغه یې په حیرانتیا سره خپل سر وخوځاوه.
  
  "دا لیوني بدمعاشان څومره بې لارې دي؟"
  
  کوټه له هغه څه ډکه وه چې هغه یوازې د "ټرافی" په توګه تشریح کولی شي. هغه شیان چې داور بابیک ارزښتناکه ګڼله ځکه چې د هغه په بدکارۍ کې - هغه د نورو خلکو لپاره ارزښتناکه وه، هر ځای کې کابینې وې، لوی او کوچني، په منظم ډول ترتیب شوي.
  
  Tyrannosaurus rex جبڑے. د هغې په څنګ کې لیکل شوی "د اډګر فیلون ټولګه - د ژوندانه جایزه" سربیره ، د مشهورې اداکارې یو څرګند عکس چې لیکل شوي "هغې ژوند کول غواړي" سره. لاس د 'ولسوالۍ څارنوالۍ نمبر 3' په توګه پیژندل شوی.
  
  او نور زیات. لکه څنګه چې ډریک د ښودلو قضیو شاوخوا ګرځیدل ، هڅه یې کوله د خپل ناروغ جذب او تمرکز سره مقابله وکړي ، هغه په پای کې هغه په زړه پوري شیان ولیدل چې دوی یې په لټه کې دي.
  
  والکیریز: د واورو سپینې مجسمې یوه جوړه چې په یو ګردي ګردي بلاک کې ایښودل شوې. دواړه مجسمې شاوخوا پنځه فوټ لوړې وې ، مګر دا په دوی کې حیرانتیا توضیحات و چې د ډریک ساه یې واخیسته. دوه لوڅې ښځې، لوڅې او د لرغونې زمانې د ځواکمنو امازون په څیر ښکاري، دواړه پښې یې داسې خپریږي، لکه څنګه چې یو څه ته ناست وي. شاید یو وزر لرونکی آس، ډریک فکر وکړ. بین هیله وکړه چې نور پوه شي، مګر هغه په یاد ول چې والکیریز دوی د جګړې څخه جګړې ته د الوتلو لپاره کارولي. هغه د عضلاتو پښې، د مخ کلاسیک ځانګړتیاوې او ناکراره سینګ شوي هیلمټونه ولیدل.
  
  "وا!" - سړي له ډیلټا څخه وویل. "کاش زه د دې شپږ کڅوړه وای."
  
  حتی په روښانه توګه، دواړه والکیریز د خپلو چپ لاسونو سره یو نامعلوم شی ته اشاره کوله. اشاره کول، لکه څنګه چې ډریک اوس فکر کاوه، مستقیم د خدای قبر ته.
  
  که یوازې دوی کولی شي راګناروک ومومي.
  
  په دې وخت کې، یو سرتیری هڅه وکړه چې د نندارې له کیسې څخه یو شی ترلاسه کړي. یو لوړ زنګ غږ شو او د فولادو دروازه د ګامونو په پای کې سقوط شوه، د دوی د وتلو مخه یې ونیوله.
  
  امریکایان سمدلاسه د ګاز ماسکونو ته ورسیدل. ډریک سر وخوځاوه. "اندیښنه مه کوه. یو څه راته وایی چې بابیچ هغه بدمرغه دی چې غوره به یې وي چې غل ژوندی ونیول شي او په چړې ووهل شي."
  
  د ډېلټا قوماندان لا تر اوسه تېز بارونو ته وکتل. "دا لرګي ټوټې ټوټې کړئ."
  
  
  ****
  
  
  کینیډي د هلیکوپتر او شاته کیدو بینټلي وروسته په حیرانتیا سره وکتل. ویلز هم ګډوډ ښکاریده ځکه چې هغه اسمان ته کتل.
  
  "کچه،" کینیډي د هغه تنفس واورید. "ما هغې ته ښه روزنه ورکړه. هغه څنګه جرات وکړ چې په غدار بدل شي؟"
  
  "ښه خبره دا ده چې هغه لاړه،" کینیډي ډاډ ترلاسه کړ چې د هغې ویښتان لاهم د دې ټولو ټوپونو څخه تړل شوي او لرې یې وکتل کله چې هغې د SAS یو څو سړي ولیدل چې د هغې اندازه یې پورته کړه. "هغې لوړه ځمکه درلوده. اوس ، که د ډریک او ډیلټا ټیم والکیریز نیولي وي ، نو موږ کولی شو غلی شو پداسې حال کې چې الیسیا د بابیچ سره بوخته ده.
  
  ویلز داسې ښکاریده چې هغه د دوه پام وړ انتخابونو تر مینځ راوتلی و ، مګر هیڅ یې ونه ویل ځکه چې دوی د کور شاوخوا د اصلي دروازې په لور منډې وهلې. دوی ولیدل چې چورلکه د بینټلي سره د سر په ټکر کې وه. ډزې وشوې او د تېښتې موټر ته وخوت. بیا موټر ناڅاپه ګړندی بریک وکړ او د جغل په ورېځ کې ودرېد.
  
  یو څیز له کړکۍ بهر ودرېد.
  
  چورلکه له اسمانه رالوېدلې، چلوونکی یې تقریبا مافوق الفطرت احساس لري، لکه څنګه چې د RPG په سر کې ولویده. هرڅومره ژر چې د هغه سلیج ځمکې ته وخوت ، کاناډایی اجیرانو له دروازو راووتل. ډزې وشوې.
  
  کینیډي فکر کاوه چې هغې الیسیا میلس ولید، یو لیټ شکل چې د بدن په شکل کې د بدن زغره یې اغوستي وه، د متل د زمري په څیر میدان ته ځي. یو حیوان چې د جګړې لپاره جوړ شوی، د دې ټولو په تاوتریخوالي او قهر کې ورک شوی. د ځان سره سره، کینیډي د هغې وینه سړه احساس کړه.
  
  ایا دا هغه ویره وه چې هغې احساس کړې؟
  
  مخکې له دې چې هغې په دې اړه فکر وکړي، د چورلکې د مخالف لوري څخه یو پتلی شخصیت راښکته شو. یوه څېره چې هغې په یوه دقیقه کې وپېژندله.
  
  پروفیسور پارنیویک!
  
  هغه په لومړی کې په ندرت سره مخ شو، مګر بیا د نوي هوډ سره، او په پای کې په داسې حال کې راښکته شو چې ګولۍ یې د سر څخه د هوا څخه تیریږي، یو یې د هغه د کوپړۍ د لاس په اوږدو کې تیریږي.
  
  پارنیویک په نهایت کې د SAS او کینیډي لپاره دومره نږدې شو چې هغه خوندي کړي ، کاناډایان ناخبره ، په بشپړ ډول په جګړه کې بوخت وو.
  
  "دا سمه ده،" ویلز کور ته اشاره وکړه. "راځئ چې دا کار پای ته ورسوو."
  
  
  ****
  
  
  ډریک د والکیریز مخ په وړاندې کولو کې مرسته وکړه پداسې حال کې چې یو څو هلکانو لږ مقدار چاودیدونکي توکي په ګریټ کې وصل کړل. دوی د ویرونکي نندارتونونو تر مینځ د تنګ لارې په اوږدو کې خپله لاره جوړه کړه ، هڅه یې وکړه چې ډیر نږدې وګوري. د ډیلټا یو هلک څو دقیقې دمخه د ویرونکي چیک څخه بیرته راستون شو او د کوټې شاته ناست یو تور تابوت یې راپور کړ.
  
  د وړاندوینې فضا پوره لس ثانیې دوام وکړ. د دې د مخنیوي لپاره د سرتیري منطق واخیست. څومره چې تاسو لږ پوهیږئ ...
  
  دا نور د ډریک منطق نه دی. خو هغه په جدي توګه نه غوښتل چې پوه شي. هغه حتی د یو عادي ملکي وګړي په څیر وخندل، کله چې بارونه جلا شول.
  
  له پورته کوټې څخه د ډزو غږونه اورېدل کېدل. د ډیلټا ساتونکي په پښو وغورځیدل ، په وینو سوري کې مړه شول. په بله ثانیه کې، یو درجن سړي په ماشیني ټوپکونو سره د زینو په سر کې راڅرګند شول.
  
  په نښه شوي او له مینځه وړل شوي، د لوړ موقعیت څخه پوښل شوي، د ډیلټا ټیم ناکام شوی او اوس زیان منونکی و. ډریک ورو ورو د المارۍ او د هغې نسبي خوندیتوب ته لاره هواره کړه ، هڅه یې وکړه چې د ورته نیول کیدو حماقت په اړه فکر ونه کړي ، او دا به څنګه SAS سره نه وي پیښ شوي ، او په بخت باور لري چې دا نوي دښمنان به نه وي. دومره احمق چې د والکیریز ډزې وکړي.
  
  د بې ثباته فشار څو شیبې وې، د خاموشۍ په پټولو کې تجربه شوې، تر هغه چې یو شخصیت د ګامونو څخه ښکته شو. یوه څېره چې سپینې جامې یې اغوستي او سپین ماسک یې اغوستی دی.
  
  ډریک سمدستي هغه وپیژندل. هماغه سړی چې د یارک بلی واک کې شیلډ وګټله. هغه سړی چې هغه په اپسال کې ولیدل.
  
  "زه تاسو پیژنم،" هغه ځان ته تنفس وکړ، بیا په لوړ غږ. "دلته جرمنيان دلته دي."
  
  سړي یو ۴۵ کیلیبر تومانچه راوویستله او شاوخوا یې وخوځوله. "خپله وسله پریږده. تاسو ټول. اوس!"
  
  مغرور غږ. یو غږ چې په نرمو لاسونو پورې اړه لري، مالک یې ریښتینې ځواک لري، هغه ډول چې په کاغذ لیکل شوی او یوازې د غړو په کلبونو کې ورکول کیږي. هغه سړی چې نه پوهیده چې د دنیا اصلي کار او ستړیا څه ده. شاید یو بانکدار، د بانکدارۍ صنعت کې زیږیدلی، یا یو سیاستوال، د سیاستوالو زوی.
  
  د ډیلټا سړي خپلې وسلې په کلکه ساتلې وې. هیچا یوه خبره هم ونه کړه. مقابله ګواښونکې وه.
  
  سړي بیا چیغې کړې، د هغه پالنه اجازه نه ورکوي چې د خطر څخه خبر شي.
  
  "ایا تاسو کاڼه یاست؟ ما وویل اوس!"
  
  د ټکسان غږ په ژړغوني غږ وویل: "دا به نه کیږي، بدمرغه."
  
  "مګر ... مګر ..." سړی په حیرانتیا سره ودرېد، بیا یې ناڅاپه خپل ماسک وغورځاوه. "تاسو به دا کار وکړو!"
  
  ډریک تقریبا سقوط وکړ. زه تاسو پیژنم! ابیل فری، د آلمان فیشن ډیزاینر. شاک د زهرجن څپې په څیر په ډریک باندې مینځل شوی. دا ناممکنه وه. دا داسې وه لکه ټیلر او مایلي چې هلته یې لیدل، د نړۍ د نیولو په اړه یې خندل.
  
  فری د ډریک له سترګو سره ولیدل. "او تاسو، میټ ډریک!" د هغه لاس د تومانچې سره لړزېده. "تا ما ته تقریبا هر څه ګران دي، زه به یې له تا څخه واخلم. زه به یې وکړم! او هغه به ادا کړي. اوه، هغه به څنګه پیسې ورکړي!
  
  
  مخکې لدې چې هغه پوه شي ، فری د ډریک د سترګو ترمینځ ټوپک په ګوته کړ او ډزې یې وکړې.
  
  
  ****
  
  
  کینیډي کوټې ته ورغی او د SAS سړي یې ولیدل چې په زنګونونو کې راښکته شوي او د چوپتیا غږ کوي. هغې د هغې په وړاندې د نقاب پوش سړي یوه ډله ولیدله چې د بدن زغره یې اغوستي وه او خپلې وسلې یې هغه څه ته په ګوته کولې چې یوازې فکر کولی شي د داور بابیک پټ والټ دی.
  
  خوشبختانه، سړي دوی ته پام نه دی کړی.
  
  ویلز بیرته هغې ته وکتل او په خوله یې وویل: "څوک؟"
  
  کینیډي یو ګډوډ مخ جوړ کړ. هغې د یو چا چیغې اوریدلې، هغې د هغه د غاړې پروفایل لیدلی و، .45 هغه په ناڅاپه توګه خپلو لاسونو ته دوام ورکړ. کله چې هغې د میټ ډریک په نوم چیغې واورېدې ، هغه پوهیده ، او ویلز پوهیدل ، او څو ثانیې وروسته دوی ډزې پیل کړې.
  
  د راتلونکی اور وژنې په شپیته ثانیو کې، کینیډي دا ټول په ورو حرکت کې ولیدل. په سپینه کې سړی په خپله .45 ډزې کوي، د هغې ډزې یوه ثانیه وروسته ویشل کیږي او د هغه د کوټ په څنډه کې د ځړول شوي موادو څخه تیریږي. د هغه ټکان شوی مخ کله چې هغه وګرځید. د دوی نرموالی، نرموالی.
  
  خراب شوی سړی.
  
  بیا د نقاب پوش سړي څټ او ډزې کوي. د SAS سرتیري په دقت او ترکیب سره ښه ځای پر ځای شوي ګوزارونه بیرته راګرځوي. ډیر اور د والټ څخه راځي. د امریکا غږ. د آلمان غږونه. غږونه په انګلیسي ژبه.
  
  سست ګډوډي، د ټیلر سویفټ شاعرانه انتونونو ته ورته، د Metallica د لرغوني ډبرې سره مخلوط. هغې لږ تر لږه دوه آلمانان ووهل - پاتې نور راټیټ شول. سپین ږیری چیغې وهلې او لاسونه یې پورته کړل، او خپله ډله یې په بیړه شاتګ ته اړ کړه. کینیډي ولیدل چې هغه یې پټ کړ او په پروسه کې مړ شو، د زخم څخه د سړې په څیر راوتلی، مګر زخم ژوندی پاتې شو. هغه بالاخره یوې شاته خونې ته وتښتید او یوازې څلور تنه یې ژوندي پاتې شول.
  
  کینیډي په نا امیدۍ سره تالار ته وتښتید چې په ستوني کې یې یو عجیب ټوخی او په زړه کې د یخ ډک و ، حتی نه پوهیده چې هغه څومره اندیښمنه وه تر هغه چې هغې ډریک ژوندی ولید او د خوښۍ یو یخ جریان یې احساس کړ.
  
  
  ****
  
  
  ډریک له فرش څخه راپورته شو ، مننه چې د ابیل فری هدف د حقیقت د هغه درک په څیر تیاره و. لومړی شی چې هغه ولید هغه کینیډي و چې په پښو روان و ، دوهم د هغې مخ و کله چې هغه هغه ته ورغی.
  
  "د خدای شکر دی چې تاسو ښه یاست!" - هغې چیغې کړې او هغه یې په غیږ کې نیولې مخکې لدې چې د هغې د زغم یادونه وکړي.
  
  ډریک مخکې له دې چې خپل ځان وتړي د ویلز پیژندلو سترګو ته وکتل. هغه د یوې شیبې لپاره په غیږ کې نیولی و، د هغې پتلی بدن، د هغې ځواکمن شخصیت، د هغې نازک زړه د خپل ځان په څنګ کې درز احساس کاوه. د هغې سر د هغه د غاړې په مقابل کې فشار شوی و، دا احساس دومره په زړه پورې و چې د هغه سینیپسونه ټکان کړي.
  
  "ای، زه ښه یم. ته؟"
  
  هغه لیرې شوه، خندا یې وکړه.
  
  ویلز دوی ته ورغی او د یوې دقیقې لپاره یې خپله موسکا پټه کړه. "ډریک. د بیا لیدو لپاره یو عجیب ځای ، زوړ چپ ، نه د ارل په محکمه کې د کونج پب چې ما په ذهن کې درلود. زه باید تاسو ته یو څه ووایم، میټ. د می په اړه یو څه.
  
  ډریک سمدلاسه بیرته وغورځول شو. ویلز هغه وروستی شی چې تمه یې درلوده وویل. یوه ثانیه وروسته هغه د کینیډي موسکا ولیده او ځان یې سره یوځای کړ. "والکیریز،" هغه اشاره وکړه. "راځئ کله چې موږ فرصت لرو."
  
  مګر د ډیلټا قوماندان لا دمخه دا تنظیم کړی و او دوی یې غږول. "دا انګلستان نه دی، هلکان. راځئ چې حرکت وکړو. ما په دې رخصتۍ کې نږدې ټول هاوايي وخوړل.
  
  
  نهه ویشت
  
  
  
  د هوا فضا
  
  
  ډریک، کینیډي او د برید پاتې ټیم څو ساعته وروسته د هونولولو ته نږدې په یوه نظامي اډه کې د بین او هیډن سره ولیدل.
  
  لکه څنګه چې وخت تیر شو. بیوروکراټیک سور ټیپ پرې شوی و. کثافات سړکونه پاک شوي دي. حکومتونه ونښتل، بیا غوسه شول او په پای کې یې خبرې پیل کړې. د پاڅون بیوروکراټان د شیدو او شاتو په مساوي سیاسي سره خوشحاله شول.
  
  او د نړۍ پای ته نږدې کېده.
  
  اصلي لوبغاړو خبرې وکړې، اندیښمن او اټکل یې وکړ، او پرل هاربر ته نږدې په خرابه هوا ککړو ودانیو کې ویده شول. ډریک سمدلاسه داسې انګیرل چې د بین فکري ښه راغلاست پدې معنی دی چې دوی د اوډین راتلونکي ټوټې - د هغه سترګو لپاره د دوی په لټون کې راپور ورکولو لپاره لږ پرمختګ درلود. ډریک خپل حیرانتیا پټه کړه؛ هغه په ریښتیا باور درلود چې د بین تجربې او هڅونې به تر دې دمه ټولې نښې حل کړې وي.
  
  هیډن، د دفاع د وزیر عاقل مرستیال، د هغه سره مرسته وکړه، مګر دوی لږ پرمختګ وکړ.
  
  د دوی یوازینۍ هیله دا وه چې نور اپوکلپټیک ګډون کونکي - کاناډایان او آلمانان - یو څه ښه کار کوي.
  
  د بین پام په پیل کې د ډریک د وحی لخوا اړول شوی و.
  
  "ابیل فری؟ د جرمني ماسټر مائنډ؟ ورک شه، خندا."
  
  "په جدي توګه، ملګري. ایا زه به تاسو ته دروغ ووایم؟"
  
  "زما په وړاندې د وایټسنیک حواله مه کوئ، میټ. تاسو پوهیږئ، زموږ بینډ د دوی د موسیقۍ په ترسره کولو کې ستونزې لري، او دا مسخره نه ده. زه په دې باور نه شم کولی ... ابیل فری؟
  
  ډریک ساه ورکړه. "ښه، زه بیا پیل کوم. هو. ابیل فری.
  
  کینیډي د هغه ملاتړ وکړ. "ما دا ولیدل او زه لاهم غواړم ډریک ته ووایم چې بې ځایه خبرې بندې کړي. دا سړی یو لیونی دی. د آلمان په الپس کې جوړه شوې - "د ګوند کلا." سوپر ماډلونه. پیسې. د سوپر سټار ژوند.
  
  "شراب، ښځې او سندره،" ډریک وویل.
  
  "دا ودروئ!" بین وویل. "په یوه طریقه،" هغه فکر وکړ، "دا یو مناسب پوښ دی."
  
  ډریک موافقه وکړه: "کله چې تاسو مشهور یاست د ناپوهانو احمق کول اسانه دي." "تاسو کولی شئ خپل منزل وټاکئ - هر چیرې چې غواړئ لاړ شئ. د دې خلکو لپاره قاچاق باید اسانه وي. په ساده ډول خپل لرغوني اثار ومومئ، خپل ډیپلوماتیک بریف کیس وټاکئ او ..."
  
  "... دا دننه کړئ." کینیډي په اسانۍ سره پای ته ورساوه او خپلې خندا سترګې یې بین ته واړولې.
  
  "تاسو دواړه باید ..." هغه وخندل. "...تاسو دواړه باید یوه کوټه ترلاسه کړئ."
  
  په دې وخت کې ویلز نږدې شو. "دا شی د ابیل فری سره ... پریکړه شوې چې دا د اوس لپاره پټ وساتي. وګورئ او انتظار وکړئ. موږ د هغه د کلا شاوخوا پوځ ځای پر ځای کوو، خو که هغه څه زده کړي چې موږ یې نه کوو، هغه ته وړیا واک ورکوو."
  
  "په لومړي نظر کې، دا معقول ښکاري،" ډریک پیل وکړ، "مګر ..."
  
  "مګر هغه زما خور لري،" بین په خندا وویل. هیډن خپل لاس پورته کړ ترڅو هغه آرام کړي. "دوی سم دي، بین. کارین د اوس لپاره خوندي دی. نړۍ داسې نه ده."
  
  ډریک سترګې پټې کړې خو ژبه یې ونیوله. تاسو په احتجاج کولو سره هیڅ شی ترلاسه نکړئ. دا به یوازې د هغه ملګري نور هم مغشوش کړي. یوځل بیا هغه د هیډن په پوهیدو کې ستونزه درلوده. ایا دا د هغه نوی موندل شوی جنون هغه وخوړ؟ ایا هغې د بین لپاره په چټکۍ سره فکر وکړ، یا هغې د خپل حکومت لپاره په هوښیارۍ سره فکر وکړ؟
  
  په هرصورت، ځواب ورته وو. انتظار وکړئ.
  
  ډریک موضوع بدله کړه. هغه د بین زړه ته نږدې یو بل سوری کړ. "ستاسو مور او پلار څنګه دي؟" - هغه په احتیاط سره وپوښتل. "ایا دوی تر اوسه پورې ځای پر ځای شوي دي؟"
  
  بین په دردناکه ساه واخیسته. "نه، ملګري. په وروستي تلیفون کې دوی د هغې یادونه وکړه، مګر ما ورته وویل چې هغې دویمه دنده موندلې ده. دا به مرسته وکړي، میټ، مګر د اوږدې مودې لپاره نه.
  
  "زه پوهیږم". ډریک ویلز او هیډن ته وکتل. "دلته د مشرانو په توګه، تاسو باید مرسته وکړئ." بیا، پرته له دې چې ځواب ته انتظار وکړي، هغه وویل: "د هیدي او د اوډین د سترګو په اړه څه خبر دی؟"
  
  بین په خپګان سر وخوځاوه. "ډېر،" هغه شکایت وکړ. "هرچیرې ټوټې شتون لري. دلته - دا واورئ: د ممیر له څاه څخه د څښلو لپاره - په والهاله کې د حکمت چینه - هرڅوک باید یوه مهمه قرباني وکړي. یو چا خپلې سترګې قربانې کړې، د اوسني او راتلونکي پیښو په اړه د پوهې ترلاسه کولو لپاره د هغه لیوالتیا سمبول. د شرابو په څښلو سره، هغه د ټولو ازموینو وړاندوینه وکړه چې د تل لپاره به د خلکو او خدایانو په اړه اندیښنه ولري. ممیر د اوډین سترګې ومنلې، او دوی له هغه وخت راهیسې هلته پراته دي، دا یو سمبول دی چې حتی خدای باید د لوړ حکمت د لید لپاره پیسې ورکړي.
  
  "ښه،" ډریک سر وخوځاوه. "معیاري تاریخي توکي، هو؟"
  
  "سمه ده. مګر په حقیقت کې دا څنګه ده. د فلینریچ ساګا شاعرانه اډا یو بل دی چې ما د "هیدي ډیری لارې" په توګه ژباړلی دی. دوی تشریح کوي چې څه پیښ شوي، مګر موږ ته نه وايي چې سترګې اوس چیرته دي.
  
  "په والهاله کې،" کینیډي یو خندا وکړه.
  
  "دا د جنت لپاره ناروېژي کلمه ده."
  
  "بیا به زه د دوی د موندلو چانس ونه لرم."
  
  ډریک په دې اړه فکر وکړ. "او نور څه نشته؟ عیسی، ملګري، دا وروستۍ ټوټه ده!
  
  "ما د هیدي سفر تعقیب کړ - د هغې سفرونه. هغه د هغه ځایونو څخه لیدنه کوي چې موږ یې په اړه پوهیږو او بیا بیرته خپل کور ته ځي. دا د پلی سټیشن نه دی، ملګری. هیڅ اړخیزې اغیزې، هیڅ پټې لاسته راوړنې، هیڅ بدیل لاره، زیلچ.
  
  کینیډي د بین تر څنګ کېناست او ویښتان یې وغورځول. "ایا هغه کولی شي دوه ټوټې په یو ځای کې واچوي؟"
  
  "دا ممکنه ده، مګر دا به د هغه څه سره سم نه وي چې موږ یې اوس پوهیږو. نورې نښې چې د کلونو په اوږدو کې تعقیب شوي ټول په هر ځای کې یوې برخې ته اشاره کوي.
  
  "نو تاسو وایئ چې دا زموږ نښه ده؟"
  
  "کیلي باید والهاله وي ،" ډریک ژر وویل. "دا یوازینۍ جمله ده چې یو ځای ته اشاره کوي. او زما په یاد دي چې تاسو دمخه د هیډي په اړه یو څه ویلي وو چې اوډین ته یې ویلي و چې هغه پوهیده چې د هغه سترګې چیرې پټې دي ځکه چې هغه خپل ټول رازونه د هغه وخت په صليب باندې ځړول.
  
  "ونې" - په دې شیبه کې تورسټن ډهل خونې ته ننوت. سویډن ستړی ښکاریده، د فزیکي کار په پرتله د خپلې دندې له اداري اړخ څخه ډیر ستړی شوی و. "یو څوک د نړۍ په ونې ځړول شوی."
  
  "اف،" ډریک په غوسه شو. "همدا کیسه. دا قهوه ده؟"
  
  "مکادامیا،" ډهل مسخره ښکارېده. "غوره هاوایی باید وړاندیز وکړي."
  
  "ما فکر کاوه چې دا سپیم دی،" کینیډي وویل، د نیویارک په وړاندې خپله خواخوږي ښکاره کړه.
  
  "سپیم په هاوایی کې په پراخه کچه خوښیږي ،" ډهل موافقه وکړه. "مګر کافي هر څه تنظیموي. او د کونا ماکادامیا مغز پاچا دی.
  
  "نو تاسو وایئ چې هیدي پوهیده چې والهلا چیرته دی؟" هیډن خپله هڅه وکړه چې د شک په پرتله ډیر مغشوش ښکاري کله چې ډریک یو چا ته اشاره وکړه چې دوی ته نور کافي راوړي.
  
  "هو، مګر هیدي انسان و. خدای نه. نو هغه به څه تجربه کړي چې د دنیا جنت وي؟"
  
  "بخښنه غواړم، سړی،" کینیډي په ټوکه وویل. "ویګاس تر 1905 پورې تاسیس شوی نه و."
  
  "ناروې ته." ډریک زیاته کړه، هڅه کوي چې خندا ونه کړي.
  
  چوپتیا ورپسې شوه. ډریک ولیدل چې بین په ذهني توګه هر هغه څه بیاکتنه کوي چې تر دې دمه یې زده کړي. کینیډي خپلې شونډې تعقیب کړې. هیډن د کافي مګ ټری ومنله. ویلز له ډیرې مودې راهیسې یو کونج ته تقاعد شوی و، د خوب ویده کیدل. ډریک خپل زړه راښکونکي ټکي یاد کړل - زه اړتیا لرم چې تاسو ته یو څه ووایم. د می په اړه یو څه.
  
  د دې لپاره به وروسته وخت وي، که هر څه.
  
  بین وخندل او سر یې وخوځاوه. "دا ساده ده. خدای، دا خورا ساده دی. د انسان لپاره جنت د هغوی کور دی."
  
  "په سمه توګه. هغه ځای چې هغې ژوند کاوه. د هغې کلي. د هغې کیبن، "ډریک تایید کړه. "زما فکرونه هم."
  
  "د میمیر څاه د هیدي په کلي کې موقعیت لري!" کینیډي شاوخوا وکتل، د هغې په سترګو کې جوش روښانه شو، بیا یې په ډریک سره په لوبه کې د هغې مټې راوباسلې. "د یوه پیاده سرتیري لپاره بد ندی."
  
  "له هغه وخت راهیسې چې ما پریښوده ما یو ریښتینی مغز وده کړې." ډریک ولید چې ویلز یو څه فلینچ دی. "زما د ژوند غوره حرکت."
  
  تورسټن داهل خپلو پښو ته پورته شو. "بیا د وروستۍ برخې لپاره سویډن ته لاړ شه." هغه خوشحاله ښکاریده چې بیرته خپل هیواد ته راستون شو. "ام ... د هیدي کور چیرته و؟"
  
  "اوسټرګوټلینډ ،" بین پرته له چک کولو وویل. "همدارنګه د بیولف او ګرینډل کور هغه ځای دی چیرې چې دوی لاهم د شپې په ځمکه کې د راکشسانو په اړه خبرې کوي."
  
  
  دیرش
  
  
  
  لا ویرین، جرمني
  
  
  لا ویرین، د ګوند قلعه، د میونخ سویل، د باویریا سرحد ته نږدې موقعیت درلود.
  
  د یوې کلا په څیر، دا د یو نرم غره په نیمایي کې ولاړ و، دیوالونه یې ځړیدلي او حتی په مختلفو ځایونو کې د تیرونو سره ټک شوي. د محرابي دروازو په دواړو خواو کې ګردي برجونه او پراخې لارۍ د ګرانو موټرو اجازه ورکړه چې په سټایل کې پورته شي او خپلې وروستۍ لاسته راوړنې وښیې پداسې حال کې چې لاسي پاپرازي د عکس اخیستلو لپاره ښکته شوي.
  
  ابیل فری د ګوند مشري یو په بل کې وکړه، ډیری خورا مهم میلمنو ته یې مبارکي ورکړه او ډاډ یې ورکړ چې د هغه ماډلونه د دوی په تمه چلند کوي. دلته یو چټک، هلته یو ګونګوالی، حتی کله ناکله ټوکې دا ټول د هغه د هیلو سره سم ژوند کوي.
  
  په شخصي کوڅو کې، هغه داسې ښکارېده چې د زنګونونو په لوړ شیشې میزونو کې ایښودل شوي سپینې منډې یې نه وې لیدلې، اجرایوي رییسان د دوی په پوزه کې د تنګو سره راوتلي وو. موډلونه او مشهور ځوان اداکاران د ساټین، ورېښمو او لیس څخه جوړ شوي د ماشوم ګولۍ په توګه جامې لري. ګلابي غوښه، ژړا او د هوس بوی. د پنځوس انچ پلازما پینلونه د MTV او هارډ کور پورن ښیې.
  
  Chateau له ژوندۍ میوزیک څخه ډکه وه، د سلیش او فرګي سره د "ښکلي خطرناک" ترسره کولو سره په یوه سټیج کې د زوال ځایونو څخه لیرې - د زړه راکټ میوزیک د فري دمخه متحرک ګوند کې لا نور ژوند تنفس کوي.
  
  د فیشن ډیزاینر لاړ، د چا لخوا ورته پام نه و، او د اصلي زینې څخه د کلا خاموش وزر ته لاړ. یو بل الوتنه او د هغه ساتونکو د هغه شاته یوه خوندي دروازه تړلې وه، یوازې د کلیدي ترکیب او غږ پیژندنې له لارې د لاسرسي وړ وه. هغه یوې کوټې ته ننوت چې د مخابراتي وسایلو او د لوړ تعریف ټلویزیون سکرینونو څخه ډکه وه.
  
  د هغه یو ډیر باوري مینه وال وویل: "په سم وخت کې، صاحب. الیسیا میلز په سټلایټ تلیفون خبرې کوي.
  
  "غوره، هډسن. ایا دا کوډ شوی دی؟"
  
  "البته، صاحب."
  
  فرې وړاندیز شوی وسیله ومنله، خپلې شونډې یې په دې مجبوره کړې چې خپله خوله هغه ځای ته نږدې کړي چیرې چې د هغه لیوه لا دمخه د لعاب سپری کوله.
  
  "میلونه، دا به ښه وي چې خوندور وي. زه له میلمنو ډک کور لرم چې ساتنه یې وکړم. د اسانتیا په اړه دروغ هغه ته د اختراع په څیر نه بریښي. دا یوازې هغه څه و چې دې هیچا اوریدلو ته اړتیا درلوده.
  
  "یو وړ بونس، زه به ووایم،" ښه ځای په ځای شوی انګلیسي ټون په زړه پورې و. "زه د پارنیویک لټون کولو لپاره ویب پته او پټنوم لرم."
  
  "دا د معاملې ټوله برخه ده، مایل. او تاسو دمخه پوهیږئ چې د بونس ترلاسه کولو لپاره یوازې یوه لاره شتون لري.
  
  "ایا میلو شاوخوا دی؟" اوس ټون بدل شوی دی. د ستوني پرې کوونکی. خندا وړ...
  
  "یوازې زه او زما غوره پرستار."
  
  "مم ... که تاسو غواړئ هغه هم بلنه ورکړئ،" د هغې غږ بدل شو. "مګر له بده مرغه زه باید چټک شم. www.locatethepro.co.uk ته ننوتل او پاسورډ په ټیټ حالت کې دننه کړئ: bonusmyles007,"lol. "فکر وکړ چې تاسو به یې ستاینه وکړئ، فری. د معیاري ټریکر بڼه باید ښکاره شي. پارنیویک د څلورم په توګه برنامه شوی. تاسو باید وکولی شئ هغه هرچیرې تعقیب کړئ.
  
  ابیل فری په خاموشۍ سره سلام وکړ. الیسیا میلز ترټولو غوره عملیات و چې هغه یې کارولی و. "کافي ښه، میلونه. یوځل چې ستاسو سترګې تر کنټرول لاندې وي، تاسو به د پښو څخه لرې شئ. بیا موږ ته راشئ او د کاناډایانو ټوټې راوړئ. بیا به خبرې وکړو..."
  
  کرښه مړه شوه. فري خپل موبايل ټيليفون کېښود، د اوس لپاره خوشحاله. "ښه، هډسن،" هغه وویل. "موټر پیل کړه. هرڅوک سمدلاسه اوسټرګوټلینډ ته واستوئ. وروستۍ ټوټه د هغه په رسۍ کې وه، لکه څنګه چې نورې ټولې ټوټې وې که دوی وروستۍ لوبې په سمه توګه ترسره کړي. "میلو پوهیږي چې څه وکړي."
  
  هغه د ټلویزیون څارونکو قطار مطالعه کړ.
  
  "له دوی څخه کوم یو بندي 6 دی - کارین بلیک؟"
  
  هډسن مخکې له دې چې ویښ شي خپله ناپاکه ږیره یې غوڅه کړه. فرې د خپلې بسترې په منځ کې د سرو زرو نجلۍ د مطالعې لپاره مخ ته ولاړه، د هغې پښې یې زنې ته پورته کړې،
  
  یا، په دقیقه توګه، په بستر کې ناست چې د فری پورې تړاو لري. او د فریی خواړه په هغه بند او ساتل شوی کوټی کې وخوړل چې فریی ورته امر کړی و. د بریښنا کارول چې فریي یې تادیه کوي.
  
  په پښه کې یو زنځیر دی چې هغه ډیزاین کړی.
  
  اوس هغه د هغه سره تړاو لري.
  
  "سمدلاسه ویډیو زما خونې ته په لوی سکرین کې واستوئ. بیا شیف ته ووایه چې هلته د ماښام ډوډۍ چمتو کړي. له دې لس دقیقې وروسته، زه خپل د مارشل آرټ ماهر ته اړتیا لرم. هغه ودرید، فکر یې وکړ.
  
  "کین؟"
  
  "هو، هماغه یو. زه غواړم هغه هلته لاړ شم او بوټان یې واخلم. د اوس لپاره نور څه نشته. زه غواړم چې رواني شکنجه په خوندوره توګه اوږده شي تر څو چې دا ټوټه ټوټه نشي. زه به یوه ورځ انتظار وکړم او بیا به هغه ته یو ډیر مهم شی واخلم.
  
  "او زنداني 7؟"
  
  "ګرانه خدای، هډسن، د هغه سره ښه چلند وکړئ، لکه څنګه چې تاسو د ځان سره چلند کوئ. د هر څه غوره. زموږ د متاثره کولو لپاره د هغه وخت نږدې دی ... "
  
  
  یو دېرش
  
  
  
  د سویډن هوایی ډګر
  
  
  الوتکه راښکته شوه. د کینیډي مور د پیل سره پاڅید ، د ناورین له امله راحته شوی و ، نوې ورځ یې خپل تیاره چیزر لرې کړ.
  
  کالیب د هغې په خوبونو کې لکه څنګه چې هغه په ریښتینې نړۍ کې شتون درلود، مګر د شپې په اوږدو کې هغه څو ځله د ژوندیو کاکروچونو په وهلو سره د هغې تر ستوني پورې وژړل، تر هغه چې هغه ساه ورکړه او ژاولو او تیرولو ته مجبوره شوه، د هغې یوازینی خیانت د هغې په سترګو کې د وحشت لخوا ځورول شوی. ، تر هغه وخته پورې چې وروستی څراغ بهر شو.
  
  ناڅاپه له خوبه راویښ شوه او د دوزخ له خېټې څخه راښکته شوه، هغې د کیبن شاوخوا ته په وحشي سترګو وکتل. خاموشه وه؛ ملکي وګړو او سرتیرو په ارامه خوب یا خبرې کولې. حتی بین بلیک د خپل لپ ټاپ په لاس کې ویده شو، د اندیښنې غاړکۍ د خوب له امله لیرې نه شوې او په غمجن ډول د هغه د هلک په مخ کې له ځای څخه وتلې.
  
  بیا هغې ډریک ولید او هغه ورته کتل. اوس د هغه د اندیښنو کرښې په ساده ډول د هغه مخکینی په زړه پوری مخ ته وده ورکړه. د هغه صداقت او بې غرضي ښکاره وه، چې پټول یې ناشوني وو، خو د هغه د تسکین تر شا پټ درد د هغې زړه ته راحته کول ... ټوله شپه.
  
  هغې له ځان سره وخندل. نور ډیناسور راک حوالې. د ډریک وخت خورا ساتیري وه. یوه شیبه مخکې له دې چې هغه پوه شي چې د هغې داخلي موسکا ممکن د هغې سترګو ته رسیدلې وي، ځکه چې هغه بیرته هغې ته وخندل.
  
  او بیا، په ټولو کلونو کې د لومړي ځل لپاره کله چې هغې اکاډمۍ ته داخله شوه، هغه پښیمانه شوه چې د هغې زنګ وهلو هغه ته اړتیا درلوده چې خپل شخصیت غیر جنسی کړي. هغې کاش هغه پوهه شي چې څنګه خپل ویښتان داسې سټایل کړي. هغه هیله لري چې هغه یو څه ډیر سلما بلیر او یو څه لږ سانډرا بلک وي.
  
  د دې ټولو ویلو سره ، دا خورا څرګند و چې ډریک هغه خوښوي.
  
  هغې بیرته ورته وخندل، مګر په دې شیبه کې الوتکه یو ځل بیا راښکته شوه او هرڅوک له خوبه راویښ شول. پیلوټ اعلان وکړ چې دوی د خپل منزل څخه یو ساعت الوتنه وه. بین له خوبه پاڅید او د زومبي په څیر روان شو ترڅو یو څه پاتې کونا کافي ترلاسه کړي. تورسټن داهل ودرېد او شاوخوا یې وکتل.
  
  هغه په نیمه موسکا سره وویل: "د ځمکې د ننوتلو رادار فعالولو وخت دی."
  
  دوی د Östergotland څخه الوتنې ته لیږل شوي و، هغه سیمې په نښه کوي چیرې چې پروفیسور پارنیویک او بین باور درلود چې د هیدي کلي به واقع وي. بې وزله پروفیسور د خپلې ګوتې د ټوټې شوې برخې څخه په ښکاره ډول درد درلود او په ژوره توګه حیران و چې د هغه ځورونکي څومره بې زړه و، مګر د یو ګوډاګی په څیر خوشحاله و لکه څنګه چې هغه د اوډین په شیلډ کې د نقشې په اړه دوی ته وویل.
  
  راګناروک ته لاره.
  
  احتمالا.
  
  تر دې دمه چا ژباړلی نه دی. ایا دا د الیسیا میلز او د هغې مغشوش ټیم په برخه کې یو بل غلط لارښود و؟
  
  یوځل چې الوتکه د دهل له ناڅاپه احاطې څخه ووتله ، هغه هغه عکس ته اشاره وکړه چې د الوتکې په تلویزیون کې څرګند شو. ځمکې ته د ننوتو رادار ځمکې ته د راډیو څپې لنډې ټوټې واستولې. کله چې دا یو ښخ شوي څیز، حد، یا باطل سره ټکر کوي، دا د بیرته راستنیدو په سیګنال کې یو انځور منعکس کوي. په لومړي سر کې د دوی پیژندل ستونزمن دي، مګر د تجربې سره دا اسانه کیږي.
  
  کینیډي په داهل کې سر وخوځاوه. "ایا د سویډن پوځ هر څه لري؟"
  
  دهل په جدي توګه ورته وویل: "دا ډول شی اړین دی." "موږ د دې ماشین یوه هایبرډ نسخه لرو چې ماینونه او پټ پایپونه کشف کوي. ډیر لوړ ټیکنالوژي."
  
  سهار په افق مات شو، او بیا د خړ وریځو په واسطه لرې شو لکه څنګه چې پارنیویک چیغې کړې. "دلته! دا عکس د زاړه وایکینګ میشته کیدو په څیر ښکاري. ایا تاسو ګورئ چې بهرنۍ څنډې - دا محافظوي دیوالونه دي - او دننه مستطیل شیان؟ دا کوچني کورونه دي."
  
  "نو، راځئ چې ترټولو لوی کور وټاکو ..." بین په چټکۍ سره پیل وکړ.
  
  "نه،" پارنیویک وویل. "دا باید د ټولنې اوږد کور وي - د ناستې ځای یا میلمستیا. هایډي، که چیرې هغه واقعیا دلته وي، نو دویم لوی کور به ولري.
  
  لکه څنګه چې الوتکه ورو ورو ښکته شوه، روښانه انځورونه ښکاره شول. تصفیه ډیر ژر په روښانه توګه څو فوټه تر ځمکې لاندې نښه شوه، او دویم لوی کور ډیر ژر څرګند شو.
  
  "تاسو دا ګورئ،" ډهل یو ژور رنګ ته اشاره وکړه، دومره بې هوښه چې دا به د پام وړ نه وي پرته له دې چې څوک یې په لټه کې وي. "دا پدې مانا ده چې یو باطل شتون لري، او دا مستقیم د هیدي کور لاندې موقعیت لري. "لعنت،" هغه په شاوخوا کې وویل. "هغې خپل کور د ممیر د څاه په سر جوړ کړ!"
  
  
  دوه دیرش
  
  
  
  اوسټرګوټلینډ، سویډن
  
  
  کله چې دوی په ځمکه کې وو او د لندبل په اوږدو کې څو میله مزل کړی و، دهل د درېدو امر وکړ. ډریک شاوخوا هغه څه ته وکتل چې هغه یې یوازې تشریح کولی شي لکه څنګه چې په نوي ډینو-راک روح کې هغه او کینیډي شریک شوي ، یو متل عمله. د سویډن او SGG استازیتوب د Thorsten Dahl او د هغه د دریو کسانو لخوا شوی و، SAS د ویلز لخوا او لس سرتیري. یو په هاوایی کې پاتې شوی، ټپي شوی. د ډیلټا ټیم شپږ کسانو ته راټیټ شو. بیا هلته بین، پارنیویک، کینیډي او پخپله وو. هیډن د الوتکې سره پاتې شو.
  
  د دوی په منځ کې داسې څوک هم نه وو، چې د خپلې دندې له ستونزو سره مخ نه وي. حقیقت دا دی چې الوتکه په انتظار کې وه، په بشپړه توګه تېل او په وسلو سمبال، په تخته کې د ارقامو سره، د نړۍ په هر ځای کې د دوی د لیږد لپاره چمتو دي، یوازې د وضعیت په جدي کولو ټینګار وکړ.
  
  "که دا مرسته وکړي،" ډهل وویل لکه څنګه چې هرڅوک ورته په تمه ګوري، "زه نه ګورم چې دوی دا ځل موږ څنګه موندلی شي." هغه اشاره وکړه. "د یو څو فوټو لاندې پاکولو لپاره د سپکو چاودیدونکو توکو په کارولو سره پیل کړئ، بیا د ریکیک کولو وخت دی."
  
  "احتیاط کوه،" پارنیویک خپل لاسونه مات کړل. "موږ سقوط نه غواړو."
  
  "اندیښنه مه کوئ،" دهل په خوښۍ وویل. "دلته د مختلفو ځواکونو تر منځ، زه فکر کوم چې موږ یو تجربه لرونکی ټیم لرو، پروفیسور."
  
  یوه خندا خندا وه. ډریک د دوی شاوخوا سروې وکړه. دوی یو پراخ احاطه جوړه کړه، سړي د څو غونډیو په سر کې پریښودل چې هغه ځای یې محاصره کړ چیرې چې د ځمکې د ننوتلو رادار په ګوته کوي چې یو وخت یو پخوانی ساتونکی و. که یوازې دا د وایکینګز او ټولو لپاره کافي ښه و ...
  
  میدانونه واښه او ارامه وو، سپکه هوا په سختۍ سره هغه ونې هڅولې چې د دوی موقعیت ختیځ ته وده کړې. دا په سپکه توګه اورښت پیل کړ او بیا د بیا هڅه کولو دمخه ودرېد.
  
  د بن د ګرځنده تلیفون زنګ راغی. سترګې یې په یوه غیږ کې نیولې وې. "پلار؟ یوازې بوخت. زه به تاسو ته بیرته په سټین کې تلیفون وکړم. هغه وسیله بنده کړه، ډریک ته یې وکتل. "زه وخت نه لرم،" هغه وخندل. "دوی دمخه پوهیږي چې یو څه پیښیږي ، دوی یوازې نه پوهیږي چې دا څه دي."
  
  ډریک سر وخوځاوه او پرته لدې چې لومړی چاودنه وڅیړل شوه. واښه، غره او کثافات په هوا کې تیریدل. دا سمدلاسه د بل ، لږ ژور اعتصاب لخوا تعقیب شو ، او دوهم ورېځ د ځمکې څخه راپورته شو.
  
  څو سړي په تندي سره مخې ته راغلل، بیلچه یې نیولې وه او وسلې یې نیولې وې. واقعي منظره.
  
  "احتیاط کوه،" پارنیویک غږ وکړ. "موږ نه غواړو چې څوک خپلې پښې لوند کړي." هغه داسې وخندل لکه دا په تاریخ کې ترټولو لویه ټوکه وه.
  
  یو روښانه لید انځور د هیدي د اوږده کور لاندې یو سوری وښود چې یو پراخ غار ته لاره هواره کړه. په ښکاره ډول هلته یوازې د یوې څاه څخه ډیر څه شتون درلود، او ټیم د احتیاط په لور روان شو. دا یو بل ساعت په احتیاط سره کیندنې او څو وقفې ونیولې پداسې حال کې چې پارنیویک په هوا کې له ورکیدو دمخه کشف شوي اثار وګرځول او مطالعه یې کړه.
  
  ډریک دا وخت د خپلو افکارو تنظیم کولو لپاره کارولی. تر نن نیټې پورې، هغه داسې احساس کاوه چې هغه په رولر کوستر کې پرته له کوم بریک څخه تیر شوی دی. حتی د دې ټولو کلونو وروسته ، هغه لاهم د عمل پلان پلي کولو په پرتله د امرونو تعقیب کولو سره ډیر عادت و ، نو هغه د بین بلیک په پرتله فکر کولو لپاره ډیر وخت ته اړتیا درلوده. هغه په یقین سره دوه شیان پوهیدل - دوی تل شاته وو، او د دوی دښمنان یې مجبور کړل چې د حالاتو په وړاندې غبرګون وښيي نه دا چې دوی رامینځته کړي. بې له شکه دا د دې حقیقت پایله ده چې دوی د خپلو مخالفینو شاته دې سیالۍ ته ننوتل.
  
  اوس دا وخت دی چې د دې سیالۍ ګټل پیل کړئ. سربیره پردې ، دوی داسې بریښي چې یوازینۍ ډله وي چې د خطر کولو پرځای د نړۍ ژغورلو لپاره وقف شوې وي.
  
  ايا ته د شيطان په کيسو باور لري؟
  
  نه، هغه د هغه وخت په څیر ورته ځواب ورکړ. مګر زه په وحشتناکو کیسو باور لرم ...
  
  د پټ SRT د غړي په توګه د خپل وروستي ماموریت په جریان کې، د SAS ځانګړې واحد، هغه او د هغه د ټیم درې نور غړي، د الیسیا میلس په ګډون، په شمالي عراق کې یو لیرې پرتو کلي ته مخه کړه، چې اوسیدونکي یې شکنجه شوي او وژل شوي. په ښکاره ډول فرض کړئ، هغه څه چې دوی یې تحقیق کوي ... دا و چې برتانوي او فرانسوي سرتیري لا تر اوسه د دوی د تحقیقاتو په حال کې دي.
  
  هغه څه چې په ځمکه کې د میټ ډریک پاتې ورځې تیارې کړې. په غوسه ړوند شوی، هغه او د ټیم نورو دوو غړو شکنجه بنده کړه.
  
  د ډیری په منځ کې بله 'دوستانه اور' پیښه.
  
  الیسیا میلز ولاړه وه او کتل یې، چې له یوې یا بلې لارې د هر ډول قیاس څخه بې پامه وه. هغه د شکنجې مخه نه شي نیولی او د شکنجو د مرګ مخه نشي نیولی. مګر هغې د خپل قوماندان امر تعقیب کړ.
  
  میټ ډریک.
  
  له دې وروسته، د هغه لپاره د سرتیري ژوند پای ته ورسید، ټول رومانتيکي اړیکې چې هغې یې ملاتړ کاوه ټوټې ټوټې شوې. مګر د خدمت پریښودل پدې معنی ندي چې یادونه یې له مینځه ځي. مېرمنې يې شپه او ورځ له خوبه راويښ كړه او بيا يې له خپلې خولې لټولې بسترې څخه راښكته كړه، كله چې يې له اعتراف كولو ډډه وكړه، لاندې يې ژړل.
  
  اوس هغه ولیدل چې کینیډي د هغه په وړاندې ولاړ و، داسې موسکا کوي لکه څنګه چې هغه په هوایی الوتکه کې وي. د هغې ویښتان په نرمۍ سره ځړیدلي او مخ یې په موسکا سره ژوندی او بدمرغه شو. مرکزي سترګې او د ویکتوریا پټ بدن د ښوونځي د ښوونکي سجاوٹ او د سوداګرۍ محدودیت سره یوځای شوی. کافي مخلوط.
  
  هغه بیرته وخندل. تورسټن ډهل چیغې کړې: "لوستلو ته ژور لاړ شه! موږ د اولادونو لپاره لارښود ته اړتیا لرو."
  
  کله چې بین له هغه وپوښتل چې نزول څه شی دی، هغه یوازې وخندل. "مستقیم د هالیوډ افسانې څخه بهر، زما ملګري. په یاد ولرئ چې څنګه یو غل له یوې ودانۍ څخه کودتا وکړه او د هغه کود د ملی متر سره تنظیم شو مخکې لدې چې د هغه د سقوط مخه ونیول شي؟ ښه، د نیلي ډیمنډ لینډر هغه وسیله ده چې دوی یې کاروي.
  
  "ارام".
  
  ډریک ولیدل چې خپل پخوانی قوماندان ورو ورو شاوخوا ګرځي او د کافي وړاندیز شوی فلاسک یې واخیست. دا چیٹ د جوړیدو په حال کې دی. ډریک غوښتل دا پای ته ورسوي.
  
  "می؟" هغه وپوښتل، خپلې شونډې یې ځمکې ته ټیټې کړې، ترڅو څوک د هغه په پوښتنه پوه نشي.
  
  "هم؟" - ما وپوښتل.
  
  "یوازې راته ووایه".
  
  "خدای مهربانه، یاره، د خپل زاړه شوق په اړه د معلوماتو له څرګند نشتوالي وروسته، زه اوس په وړیا توګه د وړیا ورکولو حساب کولی شم، ایا زه کولی شم؟"
  
  ډریک نشي کولی مرسته وکړي مګر موسکا فشاروي. "تاسو یو ناپاک زوړ سړی یاست، تاسو پوهیږئ؟"
  
  "دا هغه څه دي چې ما د لوبې په سر کې ساتي. اوس ماته د هغې د پټو ماموریتونو څخه یوه کیسه ووایاست - کوم یو یې.
  
  "ښه ... زه ممکن دلته ستاسو چانس وخورم او تاسو ته یو څه درکړم ،" ډریک وویل. "یا تاسو انتظار کولی شئ تر هغه چې دا ټول پای ته ورسیږي او زه به تاسو ته سره زر درکړم ... تاسو یوازینی پیژنئ."
  
  "توکیو کاس-کون؟"
  
  "توکیو Cos-con. کله چې مای د جاپان ترټولو لوی cosplay کنوانسیون کې پټه شوه ترڅو د فوچو ټریډز نفوذ وکړي او ونیسي چې په هغه وخت کې د فحش صنعت چلوي.
  
  ویلز داسې ښکاریده چې هغه د نیولو په حال کې و. "عیسی، ډریک. تاسو یو احمق یاست. ښه نو، مګر په ما باور وکړئ، تاسو اوس زما پوروړی یاست، "هغه یو ساه واخیسته. "جاپاني هغه یوازې له هانګ کانګ څخه ایستلې ، د غلط هویت لاندې ، پرته له خبرتیا ، په بشپړ ډول هغه پوښ له مینځه وړی چې هغه له دوه کلونو راهیسې جوړ کړی و."
  
  ډریک هغه ته خلاص خوله ، بې باوره لید ورکړ. "هیڅکله نه".
  
  "زما خبرې هم."
  
  "ولې؟"
  
  "زما بله پوښتنه هم. مګر، ډریک، دا څرګنده نه ده؟"
  
  ډریک د دې په اړه فکر وکړ. "یوازې دا چې هغه د دوی ترټولو غوره ده. ترټولو غوره چې دوی یې درلودل. او دوی باید د دې لپاره نا امید وي."
  
  "موږ د یانکیانو په څیر اوس شاوخوا پنځلس ساعته د دوی د عدلیې وزارت او لومړي وزیرانو څخه تلیفونونه اخلو. دوی به موږ ته هرڅه ومني - دوی هغه د لا ویراین کشف کولو لپاره لیږلې ځکه چې دا یوازینۍ اړیکه ده چې دوی دې ګډوډۍ ته موندلي چې دمخه یې په سیار کې ترټولو لوی پیښې ته وده کړې. دا یوازې څو ساعته وخت دی چې موږ مجبور یو چې دوی ته اعتراف وکړو.
  
  ډریک خندل. "ایا اوس د اعتراف کولو لپاره کوم دلیل شتون لري؟ کیدای شي یو په زړه پوری استملاک وي.
  
  "زه موافق یم، ملګري، مګر حکومتونه حکومتونه دي، او ایا نړۍ په خطر کې ده یا نه، دوی خوښوي چې خپلې وړې لوبې وکړي، نه؟"
  
  ډریک په ځمکه کې یو سوري ته اشاره وکړه. "داسې ښکاري چې دوی چمتو دي."
  
  
  ****
  
  
  د ډریک د نزول کچه په 126 فوټو کې ټاکل شوې وه. د چټک خوشې کولو موز په نوم یوه وسیله د هغه په لاس کې کیښودل شوه او هغه ته یو کڅوړه ورکړل شوه. هغه د اور وژونکي هیلمټ د هغه په سر کې د فلش لائټ سره راښکته کړ او د خپل کڅوړې له لارې یې وخوت. یو لوی فلش لائټ، د اکسیجن ټانک، وسلې، خواړه، اوبه، راډیو، د لومړنیو مرستو تجهیزات - هرڅه چې هغه د غار لپاره اړتیا لري. هغه یوه جوړه درنې دستکشې په لاس کې واخیستې او د کندې څنډې ته ولاړ.
  
  "ګیرونیمو؟" هغه کینیډي څخه چې د بین او پروفیسور سره پورته پاتې و، وغوښتل چې د دوی د احاطې په څارنه کې مرسته وکړي.
  
  هغې وویل: "یا خپلې پښې راوباسئ ، خپله تڼۍ لرې کړئ او امید ولرئ."
  
  ډریک په بده توګه په هغې وخندل، "موږ به وروسته بیرته راشو،" هغه وویل او تیاره ته لاړ.
  
  هغه سمدلاسه د سور الماس خوشې کولو محرک احساس کړ. د هغه د ښکته کیدو سرعت کم شو، او د هغه کوچنی څرخ په ثانیه کې سل ځله ټک شو. د څاه دېوالونه - خوشبختانه اوس وچ شوي - د کالیډوسکوپي فلشونو کې تیر شوي ، لکه د زاړه تور او سپین فلم په څیر. په نهایت کې نزول سست شو ، او ډریک احساس وکړ چې بوټان یې په نرمه توګه له سخت ډبرې څخه راوتلي دي. هغه مغز وخندل او د خپل سیټ بیلټ څخه د محرک خوشې کیدو احساس وکړ. ډریک مخکې له دې چې دال او نیم درجن سړي په تمه ودریږي هغه ته د رسیدو دمخه د هغه د بدلولو پروسه بیاکتنه وکړه.
  
  فرش په خطرناکه توګه ټوټه ټوټه شو، مګر هغه دا د خړوب شوي کثافاتو ته منسوب کړ.
  
  داهل وویل: "دا غار د هغه څه په پرتله چې موږ د ځمکې د ننوتلو په رادار کې ولیدل په عجیب ډول کوچنی دی." "هغه کولی شي غلطه محاسبه کړې وي. خپور کړئ او د یو تونل په لټه کې شئ ... یا داسې څه.
  
  سویډن په خپله ناپوهۍ خوشحاله شو، سر یې وخوځاوه. ډریک دا خوښ کړ. هغه ورو ورو د غار په شاوخوا کې ګرځېده، نا برابر دیوالونه یې مطالعه کول او لړزېدل، سره له دې چې هغه ته ورکړل شوې غټې جامې. په زرګونو ټنه ډبرې او ځمکې په هغه باندې فشار راوړی و، او هغه دلته و، هڅه یې کوله چې ژورو ته ننوځي. هغه ته دا د یو سرتیري ژوند په څیر ښکاري.
  
  ډهل د پارنیویک سره د دوه طرفه ویډیوفون له لارې اړیکه ونیوله. پروفیسور دومره زیاتې سپارښتنې وکړې چې دوه دقیقې وروسته دهل غږ بند کړ. سرتیرو د غار شاوخوا ودرول تر دې چې د ډیلټا یو هلک چیغې کړې: "زه دلته نقاشي لرم. که څه هم دا یو کوچنی شی دی."
  
  داهل ویډیوفون بند کړ. د پارنیویک غږ لوړ او روښانه و، او بیا هغه وخت ودرېد کله چې دهل ګرځنده تلیفون دیوال ته راوړو.
  
  "ایا تاسو دا ګورئ؟"
  
  "جا! دا په زړه پوری! برا!" پارنیویک خپله انګلیسي د جوش له لاسه ورکړه. "واکناټ ... مم ... د وژل شوي جنګیالیو غوټۍ. دا د اوډین سمبول دی، درې اړخیز مثلث، یا د بوررومین مثلث، چې په جګړه کې د عالي مرګ مفکورې سره تړاو لري.
  
  ډریک سر وخوځاوه. "خونی وایکینګز."
  
  "دا سمبول اکثرا د "تصویر ډبرو" کې موندل کیږي چې د اتل جنګیالیو مړینې انځوروي چې په کښتۍ کې یا په آس باندې د والهاله - اوډین ماڼۍ ته سفر کوي. دا دا نظر نور هم پیاوړی کوي چې موږ یو غیر معمولي والهاله موندلی دی."
  
  د SAS ساده سړي وویل: "د خپل پریډ خرابولو لپاره بخښنه غواړم، ملګري،" مګر دا دیوال زما د خواښې په څیر ډک دی.
  
  دوی ټولو یو ګام شاته کړ، د هیلمټ څراغونه یې په ناڅاپه سطحه ولګول.
  
  "دا باید یو غلط دیوال وي." هلک تقریبا په جوش سره چیغې کړې. "دا باید وي!"
  
  "انتظار وکړئ ،" ډریک د بین ځوان غږ واورید. "دا دا هم وايي چې ویلکنوت ته د مرګ غوټۍ هم ویل کیږي، د اوډین د پیروانو سمبول چې د تاوتریخوالی مرګ لپاره لیوالتیا درلوده. زه واقعیا باور لرم چې دا یو خبرداری کیدی شي.
  
  "غلطي". د ډریک ساه مخلصه وه.
  
  "دلته یو فکر دی، هلکانو،" د کینیډي غږ راغی. "څنګه د ټولو دیوالونو ډیر بشپړ تفتیش. که تاسو ډیر واکنوټ ترلاسه کړئ، مګر بیا یو خالي دیوال ومومئ، زه به دا غوره کړم.
  
  "تاسو ته ویل اسانه دي،" ډریک په غوسه شو. "هلته پورته کیدل او هرڅه."
  
  دوی ویشل شوي، د ډبرې دیوالونه په انچ انچ کې ګډوي. دوی د پیړیو دوړې له مینځه یوړلې، د کبانو جالونه یې یو طرف ته کړل او مولډ یې له منځه یوړل. په نهایت کې ، دوی درې نور ویلکنټ وموندل.
  
  "ډیر ښه ،" ډریک وویل. "دا څلور دیوالونه دي، څلور ټوکه شیان. اوس به څه وکړو؟"
  
  "ایا دوی ټول یو شان دي؟" - پروفیسور په حیرانتیا وپوښتل.
  
  یو عسکر د ویډیوفون په سکرین کې د پارنیویک عکس ښکاره کړ. "ښه، زه ستاسو په اړه نه پوهیږم، مګر زه ډاډه یم چې زه د هغه په اوریدلو ستړی شوی یم. د لوی سویډن به ډیر وخت دمخه موږ ختم کړی وای."
  
  "انتظار شه،" د بین غږ وویل. "سترګې د ممیر په څاه کې دي، نه ..." د هغه غږ د جامد ټیک تر شا ورک شو او بیا پرده تیاره شوه. داهل یې ولړزاوه، بند یې کړ، خو ګټه یې ونه کړه.
  
  "کرپ. هغه د څه ویلو هڅه کوله؟
  
  ډریک د اټکل کولو په اړه و کله چې ویډیوفون بیرته ژوند ته راغی او د بین مخ سکرین ډک کړ. "زه نه پوهیږم څه پیښ شوي. خو واورئ - سترګې د ممیر په څاه کې دي، نه د هغې لاندې غار کې. پوهېږې؟"
  
  "هو. نو موږ دوی په لاره کې تیر کړل؟"
  
  "زه فکر کوم هو".
  
  "اخر ولې؟" دهل په بې باورۍ وپوښتل. "نو بیا ولې دا غار په بشپړ ډول جوړ شو؟ او د ځمکې د ننوتلو رادار په ښکاره ډول وښوده چې لاندې یو لوی ځای شتون لري. البته، ټوټه باید هلته ښکته وي.
  
  "غیر لدې -" ډریک یو سخت یخ احساس کړ. "مګر دا ځای یو جال نه وي."
  
  داهل ناڅاپه ناڅرګنده ښکاریده. "هغه څنګه؟"
  
  "ایا دا ځای زموږ لاندې دی؟ څه که دا بې پایه کنده وي؟"
  
  "دا پدې مانا ده چې تاسو د خټو په بالښت ولاړ یاست!" هلک په ویره چیغه کړه. "جال! دا په هر وخت کې سقوط کولی شي. همدا اوس له دې ځایه ووځه!"
  
  دوی یو بل ته د یوې نه ختمیدونکي مړینې د نه ختمیدونکي شیبې لپاره کتل. دوی ټولو غوښتل چې ډیر بد ژوند وکړي. او بیا هرڅه بدل شول. هغه څه چې یو وخت د کانکریټ په پوړ کې درز وو اوس یو درز شوی سخت پینل دی. دا عجیب اوښکېدونکی غږ د ډبرې د بې ځایه کیدو څخه نه و، بلکې د دې حقیقت څخه و چې فرش ورو ورو له پای څخه پای ته ویشل شوی و.
  
  د دوی لاندې د نه ختمیدونکي کندې سره ....
  
  دغو شپږو کسانو په دوو اسیرانو باندې په غصه توګه تور ولګاوه. کله چې دوی هلته ورسیدل، لا تر اوسه ژوندي دي، دهل چیغې وهلې چې نظم بیرته راولي.
  
  "تاسو دواړه لومړی لاړ شئ. د خدای لپاره، سخت اوسئ."
  
  "او ستاسو په لاره کې،" پارنیویک تبصره وکړه، "په ځانګړې توګه د خپل چاپیریال څخه خبر اوسئ. موږ نه غواړو چې اثار له لاسه ورکړو."
  
  "احمق مه کیږه، پارنیویک." داهل له ځانه سره د مخنوي سره ولاړ و. ډریک هغه مخکې هیڅکله داسې نه و لیدلی. "زموږ وروستي دوه به د تلو په وخت کې وګوري ،" هغه ډریک ته په کتلو وویل. "دا ته او زه یو".
  
  ویدیو فون بیا بیل شو او بند شو. داهل داسې وخندل لکه چې هڅه یې کوله هغه ووژني. "د یانکیانو لخوا لعنت شوی، بې له شکه."
  
  د ځمکې سطحې ته رسیدو لومړۍ دوه درې دقیقې وخت واخیست. بیا د دویمې جوړې لپاره درې نور. ډریک د ټولو شیانو په اړه فکر کاوه چې په شپږو دقیقو کې پیښ کیدی شي - د ژوند د تجربې ارزښت، یا هیڅ شی نه. د هغه لپاره دا وروستی و. بل څه نه دي مګر د خټو ټوخی کول، د تیږو د لیږدولو ژړا، د چانس غورځیدل، پریکړه کول چې هغه ته د ژوند یا مرګ سره انعام ورکړي.
  
  د لومړي سمبول لاندې پوړ چې دوی موندلي سقوط شوی و. هیڅ خبرداری نه وو؛ لکه څنګه چې فرش په ساده ډول روح پریښوده او په هیر کې راوتلی. ډریک د څاه تر حده پورې پورته شو څومره چې یې کولی شو. دا د غار په نازک پوړ کې د هغې په اړخونو کې متوازن و . ډهل د څاه بلې غاړې ته غېږ کېښوده، په دواړو لاسونو یې د شنو تورو یوه ټوټه په لاس کې ونیوله، د واده په ګوتې کې یې حلقه د ډریک په هیلمټ کې د لالټین انعکاس کوي.
  
  ډریک پورته وکتل، د تارونو کومې قوي ټوټې په لټه کې دي چې دوی کولی شي د دوی په لاسونو سره وصل کړي. بیا یې د دهل چیغې واوریدې: "خندا!" او د وخت په تیریدو سره یې ښکته وکتل ترڅو وګورو چې ویډیوفون د غار پوړ ته د کښته کیدو دمخه په ناوړه سست حرکت کې له پای څخه تر پای پورې سپن کیږي.
  
  کمزوری شوی، هارډ ډرایو لاره ورکړه، په تور سوري کې راښکته شو لکه د ډریک زوړ خوبونه چې د کورنۍ پیل کول. د دوی په لور یو طوفان راغی، له هغه ځای څخه چې ړانده مخلوقات پټ او چپه شوي وو، د ناڅرګندو تیارو څخه ډکه هوا خپره کړه.
  
  او، د بې نومه سیوري لاندې په لټه کې، ډریک په راکشسانو کې د هغه د ماشومتوب باور بیا وموندل.
  
  یو بې هوښه سلید غږ و، او له پورته څخه یو رسی راښکته شو. ډریک په مننه سره دا ونیوله او د هغه په زړه کې یې وصل کړه. داهل هم همداسې وکړل، په ورته ډول سپین ښکارېدل، او دواړو په خپلو اړوندو تڼیو کې فشار واچاوه.
  
  ډریک د الټیمیټر کتل. هغه خپله نیمه څاه مطالعه کړه په داسې حال کې چې دهل له بلې خوا کاپي کړه. څو ځله دوی ودریدل او د نږدې لیدو لپاره یې مخ ته ولاړل، مګر هر ځل یې هیڅ ونه موندل. سل فوټه لاړ، او بیا نهه. ډریک خپل لاسونه په وینو لړلي، مګر هیڅ یې ونه موندل. دوی روان شول، اوس پنځوس فوټه، او بیا ډریک د رڼا نشتوالی ولید، یو تیاره چې په ساده ډول هغه رڼا جذبوي چې هغه یې په هغې باندې اچولې.
  
  د لرګیو یو پراخه تخته چې د څنډو په اوږدو کې ځړول شوی، د لندبل یا مولډ لخوا ناڅاپه. ډریک کولی شي د هغې په سطحه نقاشي وګوري او هغه یو څه وخت نیولی ترڅو هیلمټ په سمه توګه ځای په ځای کړي.
  
  مګر کله چې هغه دا وکړل ...
  
  سترګې. د اوډین د سترګو سمبولیک عکس، د لرګیو څخه جوړ شوی او دلته پریښودل شوی ... د چا لخوا؟
  
  پخپله د اوډین لخوا؟ زرګونه کاله مخکې؟ لیکوال: هیدي؟ ایا دا ډیر یا لږ د منلو وړ و؟
  
  داهل په اندېښمنه توګه ښکته وکتل. "زموږ د ټولو لپاره، ډریک، دا مه پریږدئ."
  
  
  درې دېرش
  
  
  
  اوسټرګوټلینډ، سویډن
  
  
  ډریک د میمیر له څاه څخه راوتلی و، د لرګیو ټابلیټ یې د ټرافي په څیر لوړ نیولی و. مخکې له دې چې هغه یوه کلمه ووایي، هغه په زړه پورې له خپل لاس څخه راښکته شو او ځمکې ته وغورځول شو.
  
  "هو، آرام شه ..." هغه د هانګ کانګ څخه د خوب ماشین ډنډ ته وکتل، یو له نویو څخه. هغه یو څه وګرځید او مړه او مړه شوي سرتیري یې ولیدل چې په واښه کې پراته وو - ډیلټا، ایس جی جی، ایس اے ایس - او د دوی تر شا کینیډي، د ټوپک سره د هغې سر ته ګوته نیولې وه.
  
  ولید چې بین مجبور شو چې په چپه خوله ولاړ ودریږي، د الیسیا میلس بې رحمه لاسونه د هغه غاړه په کلکه نیسي. د ډریک زړه نږدې مات شو کله چې هغه ولیدل چې بین لاهم خپل ګرځنده تلیفون په لاس کې نیولی و. زما تر وروستۍ ساه پورې تړلی یم...
  
  "پرېږده چې برتانیا ودریږي،" کاناډایي کولبي ټیلر د ډریک لید ته راغی. "هغه پریږدئ چې خپل ملګري مړ شي - دا ثبوت چې زه د هغه د ژوند اخیستو دمخه د هغه هره برخه اخیستلی شم."
  
  ډریک اجازه ورکړه چې د جګړې اورونه د هغه په غړو کې ننوځي. "تاسو ټول هغه څه ثابتوئ چې دا ځای د هغه څه سره سم ژوند کوي چې دا د لعنت لارښود کتاب کې وايي - دا د شیطانانو ځمکه ده."
  
  "څومره شاعرانه،" میلیاردر وخندل. "او دا ریښتیا ده. سترګې ماته راکړه." هغه خپل لاسونه لکه د ماشوم په څیر پورته کړل چې نور وغواړي. اجیر د اوډین د سترګو عکس لیږدول. "ښه. بس دی. نو ستاسو الوتکه چیرته ده، ډریک؟ زه ستا ټوټې غواړم او بیا له دې کثافاتو څخه راووځم.
  
  "تاسو به د شیلډ پرته هیڅ شی ترلاسه نکړئ ،" ډریک وویل ... لومړی شی چې د هغه ذهن ته راغی. "او بیا معلومه کړئ چې دا څنګه د راګناروک لپاره نقشه کیږي."
  
  "احمق" ټیلر په خندا سره وخندل. "یوازینی دلیل چې موږ نن دلته یو او شل کاله وړاندې نه یو دا دی چې شیلډ یوازې په دې وروستیو کې وموندل شو. زه ډاډه یم چې تاسو دمخه پدې پوهیږئ. ایا تاسو هڅه کوئ چې ما سست کړئ؟ ایا تاسو فکر کوئ چې زه به ودریږم او تاسو ته یو بل فرصت درکړم؟ ښه، ښاغلی ډریک، اجازه راکړئ تاسو ته ووایم. هغه ..." هغه الیسیا ته اشاره وکړه، "هغه نه تیریږي. هغې. . سخت طلایی آس، دا هغه څه دي!
  
  ډریک لیدلی چې د هغه پخوانی همکار بین د مرګ په حال کې و. "هغه به تاسو په لوړ داوطلبۍ وپلوري."
  
  "زه تر ټولو لوړ داوطلب یم، تاسو د خندا یوه برخه بشپړه کړه."
  
  او د پروویډنس په اراده، یو چا د دې شیبې څخه ګټه پورته کړه ترڅو د ګولۍ ډزې وکړي. ډزې د ځنګل له لارې په لوړ غږ غږیدلې. د ټیلر اجیرانو څخه یو د نوي دریمې سترګې سره سقوط وکړ ، سمدستي مړ شو.
  
  کولبي ټیلر د یوې ثانیې لپاره بې باوره ښکاري. هغه داسې ښکاریده چې براین اډمز یوازې له ځنګل څخه کودتا کړې او د "69 د دوبي" لوبه یې پیل کړې. سترګې یې په ټوټو بدلې شوې. بیا د هغه یو اجیر په هغه سره ټکر وکړ ، هغه یې په ځمکه وغورځاوه ، اجیر خونریزي ، چیغې او مبارزه وکړه ، مړ شو. ډریک په یوه سمدستي کې د دوی په څنګ کې و لکه څنګه چې لیډ د دوی پورته هوا وغورځوله.
  
  هر څه په ورته وخت کې پیښ شول. کینیډي خپل بدن پورته وغورځاوه. د هغې د کوپړۍ پورتنۍ برخه د ساتونکي له زنې سره دومره ټینګه اړیکه وه چې هغه یې پوښلی و چې هغه حتی نه پوهیده چې څه پیښ شوي. سمدستي ځړول.
  
  د ګولیو یو بیرغ شا او خوا روان شو. اجیر عسکر، په خلاص کې نیول شوي، ویجاړ شوي.
  
  تورسټن داهل هغه وخت خوشې شو کله چې اجیر د هغه درې پر څلورمه برخه سر له لاسه ورکړ چې په دریمه ډزو کې چې د توپک څخه راپورته شو. د SGG قوماندان پروفیسور پارنیویک ته د کرک په څیر نږدې شو او بوډا یې د بوټو یوې ډډې ته کشول پیل کړل.
  
  د ډریک لومړی فکر د بین په اړه و. لکه څنګه چې هغه د نا امیده شرط کولو لپاره چمتو کړ، کفر هغه د زرګونو واټ برقی مقناطیسي نبض په څیر وخوځاوه. الیسیا هلک یوې خوا ته وغورځاوه او پخپله ډریک ته یې وده ورکړه. ناڅاپه د هغې په لاس کې ټوپک راښکاره شو. دا مهمه نده چې کوم یو. هغه د دواړو سره مساوي وژونکې وه.
  
  هغې یې پورته کړه، تمرکز یې وکړ.
  
  ډریک په شرمنده اشاره کې خپل لاسونه غاړو ته خپاره کړل. ولې؟
  
  د هغې موسکا په زړه پورې وه، لکه د هغه شیطان په څیر چې په یوه کوټه کې یې ناپاکه غوښه کشف کړې چې فکر یې کاوه له ډیرې مودې راهیسې کارول شوې وه.
  
  هغې محرک راکش کړ. ډریک د تودوخې او بیا بې خوبۍ او بیا درد په تمه وخندل، مګر د هغه د ذهن سترګې د هغه دماغ سره ونیولې او هغه یې ولیدل چې هغې په وروستۍ شیبه کې خپل هدف بدل کړی و ... او په کرایه کې یې درې ګولۍ واچولې چې د کولبي غوسه شوې څیره یې پوښله. ټیلر. راځئ چې خطرونه ونه اخلو.
  
  دوه SAS سرتیري او دوه ډیلټا میرین ژوندي پاتې شول. SAS بین ونیول او هغه یې لرې کړ. د ډیلټا ټیم څه پاتې و چې د ونو نږدې ځنګل کې د اور وژنې لپاره چمتووالی و.
  
  نور ډزې وشوې. د ډیلټا سړی وګرځید او ښکته شو. بل په خپل معدې کې د ممیر د څاه بلې غاړې ته چې ویلز غورځیدلی و، کښته کېده. د ویلز په بدن کې ټکان وخوړ کله چې امریکایی هغه له ځانه لرې کړ، دا ثبوت چې هغه ژوندی و.
  
  راتلونکې څو دقیقې په تیاره کې تیرې شوې. الیسیا په غوسه وخندل او د امریکایی سرتیري وروسته یې ټوپ کړ. کله چې هغه وګرځید او د هغې سره یې د خپلو مټو سره مخ شو، هغه د یوې ثانیې لپاره ودریده.
  
  "مخ واړوه،" ډریک د هغې خبرې واورېدې. "له مخې مې ليری شه."
  
  "زه به دا سړی شاته نه پریږدم."
  
  هغې وویل: "تاسو امریکایان، یو څه آرام کړئ،" هغې د ټول دوزخ د خلاصولو دمخه وویل. د امریکا غوره لوبغاړی شاته شو، د ګردو واښو په مینځ کې ودرېد، لومړی یې په یوه لاس کې ونیول او بیا یې په داسې حال کې چې په یوه سترګه کې د لید له لاسه ورکولو دمخه مات شوی و او په پای کې پرته له دې چې له غورځیدو سره سقوط وکړ.
  
  ډریک چیغې کړې، د الیسیا په لور روانه شوه کله چې هغې ویلز د کالر په واسطه پورته کړ.
  
  "آیا ته لیوني یی؟" - هغه چیغه کړه. "ایا تاسو په بشپړه توګه لیونی یاست؟"
  
  "هغه کوهي ته ځي،" د الیسیا سترګې وژونکې وې. "تاسو کولی شئ له هغه سره یوځای شئ یا نه، ډریک. ستاسو پریکړه."
  
  "ولې د خدای په نوم؟ ولې؟"
  
  "یوه ورځ، ډریک. یوه ورځ، که تاسو له دې څخه ژوندي پاتې شئ، تاسو به پوه شئ."
  
  ډریک د ساه اخیستلو لپاره ودرېد. هغې څه مطلب درلود؟ خو اوس د توجه له لاسه ورکول به مرګ ته بلنه ورکول وي لکه ځان وژنه یې کړې وي. هغه د هغه د روزنې یادونه، د هغه ذهن، د هغه ټول SAS مهارتونه وغوښتل. هغه یې د مستقیم باکسینګ پنچ، جاب، کراس سره ووهله. هغې ځواب ورکړ، ډاډ ترلاسه کړ چې هر ځل به د هغه لاس په زور سره ووهي، مګر اوس هغه خورا نږدې و.
  
  چیرته چې هغه غوښتل وي.
  
  هغه خپله ګوته د هغې غاړې ته اشاره وکړه. هغې یو اړخ ګام پورته کړ، مستقیم د هغه پورته زنګون ته، موخه یې د څو پستونو ماتول او د هغې د راټیټیدو ورو کول دي.
  
  مګر هغې د هغه د زنګونونو تر مینځ وګرځید تر هغه چې دوی په حیرانتیا سره نږدې شوي، انچونه لرې، د سترګو تر سترګو.
  
  غټې سترګې. په زړه پورې سترګې.
  
  دوی د نړۍ له سترو ښکاریانو څخه وو.
  
  "تاسو د ویکر ماشوم په څیر ضعیف یاست، میټ."
  
  د هغې چیغې د هغه هډوکي سړه کړل کله چې هغه مخ په وړاندې لاړه، خپل لاس یې وغزاوه او په هوا کې یې وغورځاوه. هغه په شا کې پروت و، ساه یې واخیسته. حتی یوه ثانیه وروسته هم هغه د هغه په سر باندې وه، زنګونونه یې د هغه په سولر پلیکسس کې راښکته کړل، تندی یې د هغه په وړاندې وخوراوه، هغه یې ستوري لیدل.
  
  بیا یې د یو بل سترګو ته وکتل، هغې په ژړا وویل: "پرېږده."
  
  مګر دا هغه نه و چې انتخاب یې کړی و. دا ټول هغه څه وو چې لاس یې پورته کړ، د لیدو لپاره یې څنګ ته وګرځید کله چې هغې نیمه هوښیار څاه د بې پایه کندې یوې څنډې ته راښکته کړه چې د میمیر څاه په نوم پیژندل کیږي.
  
  ډریک چیغې کړې، په زنګونونو کې یې مبارزه کوله. د ماتې له امله شرمیدلی، د انسان نسل سره د یوځای کیدو راهیسې یې څومره ګټې له لاسه ورکړې دي، هغه یوازې لیدلی شي.
  
  الیسیا د څاه په څنډه کې څاه وغورځوله. د SAS قوماندان حتی چیغې ونه کړې.
  
  ډریک په داسې حال کې چې هغه خپلو پښو ته پورته شو، سر او بدن یې چیغې وهلې. الیسیا کولبي ټیلر ته نږدې شوه، لا تر اوسه د پسرلي د پسرلي په څیر تازه او چټکه. ډریک، د المانیانو سره په شا کې، د یو ناپاک په څیر بې دفاع احساس کاوه لکه د تاریخي کریکن سره مخامخ و، مګر هغه ونه سوځید.
  
  الیسیا د وژل شوي اجیر جسد له ټیلر څخه لرې کړ. میلیاردر ودرېد، سترګې یې پراخې وې، له مایل څخه تر ډریک پورې ونې ته یې کتل.
  
  د تیږو له شا څخه چې په دوړه کې پوښل شوي، ارقام څرګندیدل پیل شوي، د سپیو په څیر، په دې افسانوي هیواد کې د کور احساس کوي. هغه برم مات شو کله چې دوی دومره نږدې شول چې خپلې وسلې وګوري.
  
  ډریک لا دمخه شاوخوا ګرځي. هغه خلک ولیدل چې نږدې وو، پوهیده چې دوی د لیزانو په څیر آلمانان دي چې د ټولو غنیمتونو اخیستلو لپاره راغلي وو.
  
  ډریک د دوی د بریا وسلې ته په حیرانتیا سره وکتل. الیسیا په ساده ډول د کاناډا ملیارد د کروچ په واسطه ونیوله او تر هغه پورې یې وخندل چې سترګې یې د سر څخه وتلې وې. هغې د هغه په ګډوډۍ وخندل مخکې له دې چې هغه د ممیر څاه ته بوځي او سر یې په څنډه کې راښکته کړي.
  
  ډریک پوه شو چې هغه نور لومړیتوبونه لري. هغه د عمل څخه ډډه وکړه، د الیسیا او ټیلر په توګه د ډال په توګه کارول. هغه بوټي ته ورسیده او خپل تګ ته یې دوام ورکړ، ورو ورو د واښو یوې کوچنۍ غونډۍ ته پورته شو.
  
  الیسیا سوري ته اشاره وکړه او ټیلر یې وخوځاوه تر هغه چې هغه د رحم غوښتنه ونه کړه. "شاید تاسو هلته د راټولولو لپاره یو څه ومومئ، ای میګالومانیک احمق،" هغې چیغې کړې او د هغه بدن یې نه ختمیدونکي خلا ته وغورځاوه. د هغه چیغې د یو څه وخت لپاره وغږیدلې، بیا ودریدلې. ډریک حیران شو چې ایا یو سړی چې په بې پایه کندې کې لویدلی د تل لپاره چیغې وهي ، او که چیرې هیڅ څوک د هغه اوریدلو ته نه وي ، ایا دا واقعیا شمیرل کیږي؟
  
  په دې وخت کې میلو خپلې ملګرې ته رسېدلی و. ډریک د هغه په واوریدلو سره وویل، "تاسو ولې داسې وکړل؟ بادار به دا ګنده ژوندي خوښوي.
  
  او د الیسیا ځواب: "چپ شه، میلو. زه د ابیل فری سره لیدو ته سترګې په لار وم. ایا ته چمتو دي چې لاړ شي؟"
  
  میلو په بده توګه د غونډۍ سر ته وخندل. "موږ به دوی ختم نه کړو؟"
  
  "خندا مه کیږه. دوی لاهم وسله وال دي او لوړه ځمکه لري. ایا تاسو هغه څه لرئ چې موږ یې راغلي یو؟
  
  "د اوډین ټولې نهه برخې موجودې او فعالې دي. ستاسو الوتکه پخه شوې ده!" - هغه چیغه کړه. "په دې مړه ځمکه کې د شپې تفریح وکړئ!"
  
  ډریک ولیدل چې آلمانان په احتیاط سره شاته کیږي. نړۍ یوازې په څنډه کې وه. دوی په دې لاره کې راغلل او ډیرې قربانۍ یې ورکړې. دوی خپل ځانونه په ځمکه کې وغورځول.
  
  یوازې په وروستۍ کرښه کې آلمانانو ته د هرڅه له لاسه ورکولو لپاره.
  
  "هو،" بین په بې رحمه خندا سره سترګې ونیولې، لکه څنګه چې د هغه فکرونه لوستل. "لکه څنګه چې ژوند د فوټبال تقلید کوي، هو؟"
  
  
  څلور دېرش
  
  
  
  اوسټرګوټلینډ، سویډن
  
  
  لمر د روښانه افق لاندې راښکته کېده ځکه چې اروپایان او د دوی یوازینی پاتې امریکایی متحد لوړې ځمکې ته راښکته شول. یو کمزوری، سړه هوا روانه وه. یوې چټکې ارزونې څرګنده کړه چې د SAS یو سرتیری ټپي شوی او پروفیسور پارنیویک د صدمې سره مخ دی. دا د حیرانتیا خبره نده چې په پام کې نیولو سره هغه څه تیر شوي.
  
  Dahl د سپوږمکۍ تلیفون له لارې د دوی ځای سره اړیکه ونیوله. مرسته شاوخوا دوه ساعته لرې وه.
  
  ډریک د بین څنګ ته ښکته شو کله چې دوی د وړې ونو په یوه کوچني باغ کې ودرول چې شاوخوا یې خلاص میدان درلود.
  
  د بین لومړنۍ خبرې: "زه پوهیږم چې نور خلک مړه شوي، میټ، مګر زه یوازې هیله لرم چې کارین او هیډن سم وي. زه ډیره زیاته بخښنه غواړم."
  
  ډریک شرمنده و چې اعتراف یې وکړ چې هغه هیر کړی و چې هیډن لاهم د الوتکې سره و. "اندیښنه مه کوه. دا طبیعي ده. مشکلات د کارین لپاره خورا ښه دي، د هیډن لپاره هم مناسب دي، "هغه ومنله، د ماموریت په اوږدو کې یې د بل ځای د ښکلا کولو وړتیا له لاسه ورکړې. "تاسو څنګه ودرېږئ، ملګري؟"
  
  بین خپل ګرځنده تلیفون پورته کړ. "لا هم ژوندی دی".
  
  "موږ د فیشن شو راهیسې اوږده لاره راغلي یو."
  
  بین په جدي توګه وویل: "زه دا په سختۍ سره یادوم." "میټ، زه په سختۍ سره په یاد لرم چې زما ژوند د دې پیل کولو دمخه څنګه و. او دا لا دمخه ... ورځې تیرې شوې؟"
  
  "که تاسو وغواړئ زه تاسو ته یادونه کولی شم. د خوب د دیوال فرنټ مین . په ټیلر مومسن باندې ژړل. ګرځنده تلیفون ډیر بار شوی دی. د کرایې بقایا. زه په ټیلر باندې ژړا کوم.
  
  "موږ هرڅه له لاسه ورکړل."
  
  "دلته دروغ مه وایه، بین - موږ له تاسو پرته دومره لرې نه شو رسیدلی."
  
  "تاسو ما پیژنئ، ملګري. زه به له هر چا سره مرسته وکړم." دا یو معیاري ځواب و ، مګر ډریک کولی شي ووایی چې هغه د ستاینې څخه خوښ و. هغه دا هیر نه کړ کله چې بین سوټ او حتی د سکینډینیویان پروفیسور ته ماتې ورکړه.
  
  بې له شکه دا هغه څه و چې هیډن په هغه کې ولیدل. هغې دننه سړی ولید چې له لارې ځلیږي. ډریک د هغې د خوندیتوب لپاره دعا وکړه ، مګر داسې څه نه و چې هغه اوس د هغې لپاره کولی شي.
  
  کینیډي د دوی څنګ ته ولوید. "زه هیله لرم چې ما تاسو هلکان ګډوډ نه کړي. تاسو ډیر مناسب ښکاري. "
  
  "تاسو نه،" ډریک وویل او بین سر وخوځاوه. "اوس تاسو زموږ څخه یو یاست."
  
  "هو، مننه، زه فکر کوم. دا ستاینه ده؟"
  
  ډریک مزاج پورته کړ. "هرڅوک چې زما سره یو څو ډینو راک لوبې کولی شي زما د ژوند لپاره ورور دی."
  
  "ټوله شپه، سړی، ټوله شپه."
  
  بن ژړل. "نو،" هغه شاوخوا وکتل. "دا یوازې تیاره شوه."
  
  ډریک بې پایه مرغیو ته وکتل. د تیاره سور وروستۍ سلسله یوازې د لرې افق څخه څاڅکي وه. "لعنت، زه شرط لرم چې دلته د شپې سړه کیږي."
  
  دهل دوی ته نږدې شو. "نو دا پای دی، نارینه؟ ایا موږ بشپړ شوي؟ نړۍ موږ ته اړتیا لري."
  
  سوري باد د هغه ټکي ټوټې ټوټې کړل او په میدانونو کې یې خپاره کړل.
  
  پارنیویک له هغه ځای څخه خبرې وکړې چې هغه استراحت کاوه، د یوې ونې په شا یې تکیه وکړه. "واورئ، ام، تاسو ما ته وویل چې تاسو د دوی په ریښتینې ترتیب کې د برخو یوازینی پیژندل شوی انځور لیدلی. یو نقاشي چې یو وخت د جان ډیلینجر پورې اړه درلوده.
  
  "هو، مګر دا خبره په 60s کې د سفر لپاره روانه وه،" ډهل څرګنده کړه. "موږ ډاډه نه یو چې دا کاپي نه وه شوې، په ځانګړي توګه د تاریخ له پلوه د ویکنګز لخوا."
  
  پروفیسور دومره ښه و چې په خوله یې وویل: "هو. له تاسو مننه."
  
  بشپړ تیاره، او یو ملیون ستوري په سر کې ځلیږي. ښاخونه يې لړزېدل او پاڼي يې زنګولې. بین په ناڅاپي ډول د ډریک یو اړخ ته نږدې شو. کینیډي د بل سره ورته کار وکړ.
  
  چیرې چې د کینیډي ران خپل ځان ته لمس کړ، ډریک د اور احساس وکړ. دا ټول هغه څه وو چې د دهل په وینا تمرکز یې کولی شو.
  
  سویډن وویل: "ډال زموږ وروستی امید دی."
  
  ایا هغه د هدف لپاره دومره نږدې ناست دی؟ ډریک د دې په اړه فکر وکړ. لمس...
  
  خدای، دا ډیره موده وه چې هغه داسې احساس کاوه. دا هغه ورځو ته راګرځي کله چې نجونې نجونې او هلکان عصبي وو، په واوره کې به ټي شرټونه اغوستل او د شنبې په ماسپښین به د ښار شاوخوا خپلې ملګرې ته د خپلې خوښې سي ډي اخیستلو او په سینما کې د پاپ کارن او تنې سره د ځان درملنه کول. .
  
  بې ګناه ورځې، اوږدې تیرې شوې. اوږد یاد شوی او له بده مرغه، ورک شوی.
  
  "ډال؟" هغه په خبرو کې مداخله وکړه. "څه؟"
  
  ډال ورته وخندل. "پاتې شه، د یارکشایر بدمرغه. موږ وویل چې شیلډ دلته اصلي توضیحات دي. پرته له دې هیڅ شی نشي ترلاسه کیدی ځکه چې دا د Ragnarok موقعیت ټاکي. دا د نورو برخو په پرتله د مختلف موادو څخه هم جوړ شوی - لکه څنګه چې دا د لوبولو لپاره مختلف رول لري. هدف. "
  
  "لکه څنګه؟"
  
  "فووک،" دهل په خپل غوره اکسفورډ تلفظ کې وویل. "له ما څخه د سپورت په اړه یو څه وپوښتئ."
  
  "سمه ده. ولې لیډز یونایټډ په هرصورت توماس برولین لاسلیک کړ؟
  
  د دهل مخ اوږد شو او بیا سخت شو. هغه د احتجاج کولو په حال کې و چې یو عجیب غږ چوپتیا مات کړه.
  
  چیغه. له تیاره څخه یوه ژړا.
  
  یو غږ چې اصلي ویره یې راپارولې. "مسیح ژوندی دی،" ډریک په خوله وویل. "څه- ؟"
  
  دا بیا پیښ شو. چیغې، د حیوان په څیر، مګر د غوټۍ، لکه د لوی شی څخه. دا د شپې تیریدل جوړ کړل.
  
  "تاسو په یاد یاست؟" په غیر طبیعي ډول په ویره کې ، بین وویل: "دا د ګرینډیل هیواد دی. د بیوولف څخه راکشس. اوس هم داسې افسانې شته چې په دغو برخو کې راکشسان ژوند کوي."
  
  ډریک په مینه وویل: "یوازینی شی چې ما د بیولف څخه په یاد دی د انجلینا جولي غوښه وه." "مګر بیا، زه فکر کوم چې د هغې د ډیری فلمونو په اړه ورته ویل کیدی شي."
  
  "SHH!" - کینیډي چیغې کړې. "دا د څه شي شور دی؟"
  
  چیغې بیا راورسیدې، اوس نږدې. ډریک په تیاره کې د هر څه د موندلو هڅه وکړه، د هغه په لور د وریښمو ټوټو د ګړندي کیدو تصور کول، د لعاب څاڅکي، د خرابو غوښې ټوټې د دوی د غاښونو په مینځ کې بندې وې.
  
  هغه ټوپک پورته کړ، نه غوښتل چې نور ډار کړي، مګر ډیر ډاډه نه و چې دا خطر وکړي.
  
  تورسټن داهل خپل ټوپک په نښه کړ. مناسب SAS سرتیری یو چاقو را ایستلی. د ګورډن براون په پرتله خاموشي شپه ډیره وتړله او د انګلستان اقتصاد یې وچ کړ.
  
  کمزوری غږ. کلینک. یو څه چې د سپکو پښو په څیر غږیدل ...
  
  خو دا څه ډول پښې وې؟ ډریک د دې په اړه فکر وکړ. سړی یا...؟
  
  که هغه د پنجو کلک غږ اوریدلی وای، نو ښايي خپله ټوله مجله یې په ترور کې خپره کړې وای.
  
  لعنت په دې پخوانیو افسانو.
  
  د هغه په زړه کې خورا وینټریکونه نږدې هغه وخت وچاودید کله چې د بین ګرځنده تلیفون ناڅاپه ژوندی شو. بین دا په حیرانتیا سره هوا ته وغورځاوه، مګر بیا یې په لاره کې د ستاینې وړ ونیول.
  
  "غلطه!" هغه مخکې له دې چې پوه شي چې هغه څه ځواب ورکړی و، په چغې وهلې. "هو، سلام، مور."
  
  ډریک هڅه وکړه چې په خپل دماغ کې د وینې جریان ودروي. "هغه پرې کړه. پرې کړه!"
  
  بین وویل: "په تشناب کې. زه به تاسو ته وروسته تلیفون وکړم!"
  
  "ښکلی". د کینیډي غږ په حیرانتیا سره آرام و.
  
  ډریک غوږ شو. ژړا بیا راغله، نازک او دردناک. له دې وروسته یو لرې ټک ټک شو، لکه شور جوړونکي یوه ډبره غورځولې وي. بله ژړا ژړا او بیا چیغې....
  
  دا ځل یقینا انسان! او ډریک په جګړه کې راښکته شو. "دا ویلز دی!" هغه په تیاره کې ګړندی شو، جبلت یې مستقیم د ممیر څاه ته ورساوه او په څنډه کې یې ودراوه.
  
  "له ما سره مرسته وکړئ،" ویلز په ژړا شو، د ټوټې ټوټې او وینې ګوتو سره د خټکي څنډې ته ورسید. "زه په یوه رسۍ کې ونیول شوم ... په لاره کې. تقریبا زما لاس مات شو. دا کوچی زما د وژلو لپاره نور څه لري ...
  
  ډریک خپل وزن واخیست ، هغه یې د بې پایه شپې ته د بیرته راګرځیدو څخه وژغوره.
  
  
  ****
  
  
  لکه څنګه چې ویلز په تودوخه لپاسه او آرام شو ، ډریک په ساده ډول خپل سر په هغه وخوځاوه.
  
  ویلز کرکه وکړه: "ما هیڅکله نه غوښتل چې د SAS دننه جګړه پیل کړم."
  
  "بیا دا سمه ده، ځکه چې الیسیا او زه نور د SAS برخه نه یو."
  
  د هغه تر څنګ، بین له پارنیویک څخه داسې پوښتنه وکړه لکه هیڅ شی نه و. "ایا تاسو فکر کوئ چې شیلډ یو ډول کلی دی؟"
  
  "ډال هرڅه دي. دا کیدی شي کلیدي وي، مګر دا یقینا هغه څه دي چې موږ یې پریښي دي."
  
  "تلل؟" ډریک تکرار کړ، سترګې یې پورته کړې. هغه د بین آی فون باندې تمرکز وکړ. "البته موږ پوهیږو!"
  
  بین یو ګام مخکې و، د ګیک سرعت سره د 'شیلډ آف اوډین' ګوګل کول. هغه عکس چې څرګند شوی کوچنی و ، مګر بین د ډریک په پرتله ګړندی زوم شوی حتی فکر کولی شي. هغه هڅه وکړه چې یاد شیلډ څه ډول ښکاري. ګردي، د پورته ګردي مرکز سره، بهرنۍ څنډه په څلورو مساوي برخو ویشل شوې ده.
  
  بین آی فون د لاس په اوږدو کې نیولی و ، هرڅوک ته یې اجازه ورکړه چې شاوخوا راټول شي.
  
  "دا ساده ده،" کینیډي وویل. "راګناروک په ویګاس کې. هرڅوک په ویګاس کې دي."
  
  سړي خپله زنه مسح کړه. "د شیلډ ځای په ځای کول څلور جلا برخې په ګوته کوي چې په مرکز کې د ځواب شاوخوا شاوخوا دي. ته ګوری؟ راځئ چې دوی شمال، ختیځ، سویل او لویدیز لیبل کړو نو موږ پوهیږو چې موږ د څه په اړه خبرې کوو.
  
  "ښه،" بین وویل. "ښه، لویدیځ ښکاره دی. زه یو سپین او دوه سترګې وینم.
  
  "جنوب یو آس دی او دوه، ام، لیوه، زما په اند." ډریک خپلې سترګې لکه څنګه چې کولی شي لنډې کړي.
  
  "یقینا!" سړی ژړل. "تاسو په حق یاست. ځکه چې په ختیځ کې باید دوه والکیریز وي. هو؟ ته ګوری؟"
  
  ډریک د تمرکز کولو لپاره سخت سترګې پټې کړې، او هغه ولیدل چې څه شی اخیستل کیدی شي د ښځینه جنګیالیو په جوړه وزر لرونکي آسونو کې سپاره وي. "د سټاربکس لعنت!" هغه قسم وکړ. "د نړۍ په هر ځای کې د وړیا وای فای سره یو کیف پرته له دې څخه!"
  
  "نو ..." کینیډي وخندل، "هو، شیلډ په دې کې شیلډ نلري؟"
  
  "هو...!" پروفیسور سخته مطالعه وکړه، د بین د لید لید ته ورسید او یو دوستانه سپک ترلاسه کړ. "ایا تاسو یو څه نور زوم کولی شئ؟"
  
  "نه. دا د هغه حد دی."
  
  دهل له خپلې څوکۍ څخه وویل: "زه په ختیځه برخه کې بله نښه نه وینم. "مګر شمال خورا په زړه پوری دی."
  
  ډریک خپل پام واړوه او د شاک احساس یې وکړ. "رب، دا د اوډین نښه ده. درې تړل شوي مثلثونه. هماغه شی چې موږ په څاه کې ولیدل."
  
  "مګر دا څه دي؟ داهل یو کوچني سمبول ته اشاره وکړه چې د یو مثلث په ښکته ښي کونج کې موقعیت لري. لکه څنګه چې بین نږدې شو، دوی ټولو وویل، "دا ډال دی!"
  
  یوه شرمنده چوپتیا حاکمه شوه. ډریک خپل دماغ ویجاړ کړ. ولې د شیلډ سمبول د مثلث دننه کیښودل شو؟ په ښکاره ډول دا یوه نښه ده، یوازې یو مبهم دی.
  
  "دا به په لوی سکرین کې خورا اسانه وي!" پروفیسور وخندل.
  
  بین وویل: "چیغې کول بند کړئ." "دا اجازه مه ورکوئ چې تاسو ته ماتې ورکړي."
  
  "دلته یو فکر دی،" کینیډي وویل. "آیا مثلث د دې 'اوډین غوټۍ' یا بل کوم بل څه استازیتوب کولی شي؟"
  
  "د خدای سره تړلې د صوفیانه سمبول پټ هدف، کوم چې مخکې یوازې یو افسانه ګڼل کیده؟" سړي وخندل. "البته نه".
  
  ډریک په هغه ځای کې خپلې پښې مسحې کړې چیرې چې الیسیا میلز هغه ته ښوونه کړې وه چې اوه کاله پرته له روزنې څخه ستاسو د جګړې کچې ته زیان رسوي. هغې هغه ته سپکاوی کړی و، مګر هغه په حقیقت کې آرام وموند چې هغه ژوندی و او دوی لاهم په لوبه کې وو.
  
  "هلیکوپتر به یو جوړ انټرنیټ ولري،" ډهل هڅه وکړه چې ټولو ته ډاډ ورکړي. "شاوخوا ... اوه، دېرش دقیقې."
  
  "ښه، ښه، د مرکز په اړه څه؟" ډریک خپله برخه ترسره کړه. "دوه بڼې چې د ماشوم د نقاشۍ په څیر ښکاري د درې لمس او جیلیفش سره."
  
  "او شیلډ بیا،" بین د جیلیفش په سترګو کې زوم وکړ. "د شمالي برخې په څیر ورته انځور. نو موږ پخپله په شیلډ کې د شیلډ دوه عکسونه لرو. مرکزي برخه، دوه آزاد شکلونه، او درې واحد مثلث لري، "هغه وویل، کینیډي ته سر ټیټ کړ. "شاید دا په هیڅ ډول مثلث نه وي."
  
  "ښه، لږترلږه دا زما تیوري تاییدوي چې شیلډ اصلي برخه ده،" پارنیویک یادونه وکړه.
  
  داهل منعکس کړه: "دا بڼې ماته یو څه یادوي." "زه یوازې نه شم ویلای چې څه شی."
  
  ډریک کولی شي د ځینې ناوړه شخصي بریدونو سره راشي، مګر هغه ځان په چک کې ساتلی و. پرمختګ، هغه فکر کاوه. د پام وړ سویډن د دوی سره اوږده لاره وهلې او اوس یې لږ درناوی ترلاسه کړی.
  
  "وګوره!" بین چیغې کړې، د دې لامل شو چې ټول ټوپ کړي. "د شیلډ دواړه عکسونو سره وصل کولو لپاره یو پتلی ، نږدې غیر اړونده کرښه شتون لري!"
  
  "کوم چې واقعیا موږ ته هیڅ نه وايي ،" پارنیویک په ژړا شو.
  
  "یا ..." ډریک حیران شو، هغه ورځې په یاد ول چې هغه د اردو نقشې لوستلې، "یا ... که تاسو ورته بل ډول راشئ، موږ پوهیږو چې شیلډ د راګناروک کارت دی. دا دوه عکسونه کیدای شي په دوه مختلف عکسونو کې ورته مرکزي نقطه وي ... یوازې یو لید لوړوالی دی او بل ... "
  
  "دا پلان دی!" بین وویل.
  
  په دې وخت کې د یوې هلیکوپټرې د راتلو غږ واورېدل شو. ډهل د GPRS په بندولو سره د خپل زوړ ښوونځي روږديتوب په ښودلو سره پدې اړه خبرې وکړې. هغه د نورو ټولو سره په تیاره کې سترګې پټې کړې لکه څنګه چې یوه لویه توره څیره نږدې شوه.
  
  هغه په نیمه مسکا سره وویل: "ښه، موږ ډیر انتخاب نه لرو." "موږ باید دا قضیه ونیسو."
  
  
  ****
  
  
  یوځل چې په تخته کې او میشته شو ، ډهل د 20 انچ سوني وایو لپ ټاپ بوټ کړ ، کوم چې خپل پورټ ایبل موډیم کاروي ، د آی فون په څیر. د ګرځنده شبکې پوښښ پورې اړه لري، دوی به انټرنیټ ته لاسرسی ولري.
  
  "دا یوه نقشه ده،" ډریک خپل فکر ته ادامه ورکړه. "نو راځئ چې دا ډول چلند وکړو. په ښکاره ډول، منځنی، مرکزي توضیحات، د پلان لید دی. نو، ډیاګرام کاپي کړئ، د جغرافیایي پیژندنې سافټویر وکاروئ، او وګورئ چې څه پیښیږي.
  
  "هو،" پارنیویک په شک سره پراخ شوی لید معاینه کړ. "ولې یو بل عکس شامل کړئ چې د ونې په څیر ښکاري کله چې د شیلډ سمبول روان وي ، اوه ، میډوسا. "
  
  "د پیل ټکی؟" کینیډي یو چانس واخیست.
  
  چورلکه رالوېدلې وه، د قوي باد په واسطه چلېده. پیلوټ ته امر شوی و چې اوسلو ته الوتنه وکړي تر هغه چې هغه نور لارښوونې ترلاسه کړي. د SGG دوهم ټیم هلته د دوی انتظار کاوه.
  
  "برنامه هڅه وکړئ، تورسټن."
  
  دهل په ناڅاپه حیرانتیا ځواب ورکړ: "زه دا دمخه لرم، مګر زه ورته اړتیا نه لرم." "زه پوهیدم چې دا شکلونه پیژندل شوي ښکاري. دا په نقشه کې سکینډینیویا ده! دا د ناروې، سویډن او فنلنډ دی. میډوسا آیسلینډ دی. د نه منلو وړ."
  
  یوه ثانیه وروسته ، لپ ټاپ د دریو احتمالي میچونو سره پینګ شو. د پیژندنې سافټویر الګوریتم نږدې نهه اتيا سلنه وزن درلود - دا سکینډینیویا وه.
  
  ډریک په درنښت دال ته سر وخوځاوه.
  
  "راګناروک په آیسلینډ کې؟" هلک په دې اړه فکر وکړ. "اخر ولې؟"
  
  "دا همغږي پیلوټ ته ورکړئ ،" ډریک خپله ګوته د آیسلینډ ساحل او د شیلډ سمبول موقعیت ته په ګوته کړه. "نو. موږ لا دمخه څو ساعته وروسته یو.
  
  "مګر موږ د لعنت ټوټې نلرو ،" بین په کلکه وویل. "جرمنیان دوی لري. او یوازې دوی کولی شي د شارډونو په کارولو سره د خدای قبر ومومي.
  
  او اوس تورسټن ډهل واقعیا وخندل ، د ډریک فکر کولو ته اړ کړ. سویډن وویل: "هو، نه،" او د هغه خندا تقریبا بدمرغه وه. "زه د دې ناوړه ټوټو سره د ګډوډۍ په پرتله خورا ښه نظر لرم. تل وو. اجازه راکړئ چې په سیورکراټ کې پاتې شي!
  
  "تاسو کار کوئ؟ اجازه راکړئ فکر وکړم - ایا شیلډ په آیسلینډ کې نه و موندل شوی؟" بین وپوښتل ، یوځل بیا یې د فشار لاندې د خپل روښانه فکر سره ډریک متاثر کړ.
  
  "هو، او که دا د راګناروک پخوانی ځای وي،" پارنیویک وویل، "دا معنی لري. د اوډین ډال به هغه ځای غورځیدلی وي چیرې چې هغه مړ شوی و."
  
  "او، دا اوس معنی لري، پروفیسور،" کینیډي وخندل. "اوس دې هلکانو ستاسو لپاره هرڅه پریکړه کړې ده."
  
  "ښه ، که دا مرسته وکړي ، موږ لاهم د حل کولو لپاره ترټولو لوی اسرار لرو ،" بین په لږ موسکا سره وویل. "د اوډین د لرغوني سمبول معنی - درې مثلث."
  
  
  پنځه دیرش
  
  
  
  آیلینډ
  
  
  د آیسلینډ ساحل یخ، سخت او رنګارنګ دی، په ځینو ځایونو کې د لویو ګلیشیرونو لخوا نقاشي شوی، او په نورو کې د سختو څپو او سوري بادونو لخوا نرم شوی. د لاوا ساحلونه او تور کلاګانې ، عالي یخ برګونه او په ټولیز ډول یو ډول زین سکون شتون لري. خطر او ښکلا په ګډه سره ځي، چمتو دی چې ناخبره مسافر راوباسي او هغه ناڅاپي پای ته ورسوي.
  
  ریکجاویک په څو دقیقو کې له دوی څخه تیر شو ، د هغې روښانه سور چتونه ، سپینې ودانۍ او شاوخوا په واورو پوښل شوي غرونه حتی د خورا ستړیو زړونو د حیرانتیا تضمین کوي.
  
  دوی د لنډې مودې لپاره په یوه کم نفوسه نظامي اډه کې ودریدل ترڅو د ژمي جامو ، مهماتو او راشنونو ته د تیلو بار او بار کړي او نور هغه څه چې داهل په لسو دقیقو کې فکر کولی شي دوی ګیر پاتې شوي.
  
  خو په تور پوځي هلیکوپتر کې سپاره کسانو دا هیڅ ونه لیدل. دوی یو ځای شوي وو - د ورته هدف په اړه بحث کول - مګر د دوی داخلي فکرونه د دوی د مړینې او د نړۍ د مړینې په اړه وو - دوی څومره ویره او ویره وه، او د نورو لپاره څومره ویره وه.
  
  ډریک وارخطا شو. هغه نه پوهیده چې څنګه هرڅوک خوندي وساتي. که دا راګناروک و چې دوی وموندل ، نو بیا د خدای جعل شوي قبر ورپسې و ، او د دوی ژوند یوازې د رولیټ لوبې بدل شوی و - هغه ډول چې تاسو د کینیډي په زړه پورې انځور ، ویګاس کې لوبولی و - چیرې چې میز درغلي و.
  
  پدې ځانګړي اشاره کې د هر پټ لوبغاړي پټ پلانونو او د دوی ډیری دښمنانو نامعلوم پلانونو لخوا رامینځته شوی.
  
  او اوس، د بین او کینیډي سربیره - دوه کسان چې هغه به د خپل ژوند ساتنه وکړي - ډریک باید د هیډن او کارین دواړو په اړه فکر وکړي.
  
  ایا دا ټول ویره به د نړۍ د ژغورلو په لاره کې راشي؟ یوازې وخت به ووایي.
  
  پای لوبې په هر کونج کې ترسره شوې. ابیل فری لا دمخه خپل پیل کړی دی. الیسیا او میلو ممکن خپل ځان ولري، مګر ډریک شک لري چې د هغه پخوانی SRT همکار په پلورنځي کې یو وژونکی حیرانتیا لري چې حتی د هغې هلک ملګري یې تمه نه درلوده.
  
  تورسټن ډهل او ویلز په ندرت سره په تلیفون خبرې کولې ځکه چې دوی د آیسلینډ ساحل څخه تیریدل ، د خپلو اړوندو حکومتونو څخه یې امرونه ، اشارې او سپکې مشورې ترلاسه کړې. په نهایت کې ، کینیډي زنګ ته ځواب ورکړ ، کوم چې هغه د څو دقیقو لپاره مستقیمه ناسته وکړه او سر یې په ټکان کې وخوځاوه.
  
  هغې یوازې ډریک ته خطاب وکړ. "هایډن په یاد دی؟ سکرتره؟ هو، هغه خپله دنده په ښه توګه ترسره کوي.
  
  "دا څه معنی ورکوي؟"
  
  "هغه د سي آی اې څخه ده، لعنت دی. او دقیقا چیرې چې هغه غواړي وي. د دې ټولو ناخوالو په منځ کې."
  
  "غلطي". ډریک بین یو اندیښمن نظر ورکړ، مګر بیا هم باور درلود چې هغه د خپل ملګري لپاره نرم ځای لري. ایا دا یوازې د ډریک زړه وه چې هغه ته رومانتيک فکرونه تغذیه کوي چې هغه ته یې ویل چې د هیډن احساسات ریښتیني دي ، یا هغه واقعیا وه؟
  
  "دا د دفاع وزیر و،" کینیډي داسې دوام ورکړ لکه هیڅ شی نه و. "غواړم چې په پوهه کې اوسم."
  
  "ریښتیا". ډریک داهل او ویلز ته سر وخوځاوه. "او هلته، دا یوازې تاریخ دی چې خپل ځان تکراروي." هغه په ستړیا سره نږدې کړکۍ ته وکتل. "ایا تاسو باور کولی شئ ، کینیډي ، د تیرې اونۍ وروسته یا دومره چې موږ لاهم په لوبه کې یو؟"
  
  "ایا تاسو باور کولی شئ،" کینیډي وویل، "چې هرڅوک په دې باور دي چې 'اور به موږ له منځه یوسي' د قیامت ورځې نظریه؟"
  
  ډریک د ستړي ستومانه ځواب ورکولو په حال کې و کله چې لاندې د هغه له نړۍ څخه ووتل. د هغه په رګونو کې وینه یخ شوه کله چې د کړکۍ څخه بهر یو لوی شی راڅرګند شو.
  
  یو څه دومره لوی ...
  
  "اوس زه پوهیږم،" هغه د یو سړي له ډار څخه ډک غږ کې وخندل چې ناڅاپه پوه شو چې هغه څه چې مینه یې درلوده نن مړ کیدی شي. "لعنت ... کینیډي ... اوس زه پوهیږم."
  
  
  ****
  
  
  لکه څنګه چې هغه خپل وحی ته اشاره وکړه او کینیډي د لیدو لپاره تکیه وکړه، هغه د هغې ټول بدن فشار احساس کړ.
  
  "آه زما خدایه!" - هغې وویل. "دا..."
  
  "زه پوهیږم،" ډریک مداخله وکړه. "ډال! دا وګوره. وګوره!"
  
  سویډن د ویره غیر مشخص نمایش ونیول او ژر تر ژره یې خبرې پای ته ورسولې. له کړکۍ څخه یوه لنډه کتنه هغه په ګډوډۍ کې راښکاره کړه. "دا یوازې ایجافجلجوکول دی. او هو، هو، ډریک، زه پوهیږم، دا زما لپاره اسانه ده چې ووایم، او هو، هو، دا هغه څوک دی چې په 2010 کې یې ټول خبرونه جوړ کړل ..." هغه ودرېد، بدل شو، تمه یې وکړه.
  
  د پارنیویک سترګې پراخې شوې. د سویډني لعنتونه د هغه څخه د زهرجن ډارونو په څیر ووتل.
  
  اوس بین کړکۍ ته نږدې شو. "وا. دا د آیسلینډ ترټولو مشهور آتش فشان دی او داسې بریښي چې لاهم په نرمۍ سره راپورته کیږي.
  
  "هو!" ډریک ژړل. "اور به موږ وسوزوي. لعنت سوپر آتش فشان "
  
  "مګر تر ټولو مهم،" کینیډي اوس ادامه ورکړه، "د شیلډ، میټ د مرغیو سترګو لید ته وګورئ. وګوره!
  
  اوس پارنیویک وکولی شو خپل نظر ومومي: "درې غرونه درې مثلث ندي، لکه څنګه چې تل باور کیږي. پخوانی ساینس پوهان غلط وو. د اوډین ترټولو مشهور سمبول په غلط ډول تشریح شوی. آه زما خدایه!"
  
  ډریک د اور لګیدونکي اور وژنې هاخوا ته وکتل او د هغې په دواړو خواو کې یې دوه حتی لوړ غرونه ولیدل ، کوم چې کله له پورته څخه لیدل کیږي ، د اوډین سمبول سره ورته و.
  
  "او زما خدایه،" پارنیویک وویل. "دا هغه ځای دی چې زموږ سترګې واقعیا زموږ په اړه چلونه لوبوي، ځکه چې که څه هم دا غرونه ایجافجلاجکول ته نږدې ښکاري، دوی په حقیقت کې سلګونه میله لرې دي. مګر دوی د آیسلینډي آتش فشانونو سلسله برخه ده. هرڅه یو له بل سره تړلي دي".
  
  "نو که یو د کافي ځواک سره راپورته شي او مستقیم له نورو دوه سره وصل شي ..." کینیډي دوام ورکړ.
  
  "تاسو د سوپر وولکینو پیل لرئ،" ډریک پای ته ورسید.
  
  "د خدایانو قبر،" ډهل ساه ورکړه، "د اور لګیدونکي آتش فشان دننه موقعیت لري."
  
  "او د اوډین هډوکي لرې کول دا وده کوي!" کینیډي خپل سر وخوځاوه، ویښتان یې روان وو. "ایا تاسو لږ څه تمه لرئ؟"
  
  "انتظار!" ډهل اوس د سپوږمکۍ عکس لیدلی و ، کوم چې دوی ته وویل کله چې دوی به د میډوسا سترګو ته ورسیږي. "موږ لا هم د لارښوونو په برخه کې لږې مرستې ته اړتیا لرو، او دا تل زما پلان B و. هلته یو لوی غر دی، او ابیل فری به موږ ته د دروازې له لارې ښیې."
  
  "هغه څنګه؟" لږترلږه دوه غږونه وپوښتل.
  
  دهل سترګې وغړولې او له پیلوټ سره یې خبرې وکړې. "موږ لوړ کړئ."
  
  
  ****
  
  
  اوس دوی دومره لوړ شوي چې ډریک حتی د ورېځو له لارې غرونه هم نشي لیدلی. د SGG قوماندان ته د هغه نوی درناوی ملاتړ ته سخته اړتیا وه.
  
  "ښه، تورویل، بزګران د دوی له بدبختۍ څخه لرې کړه، ایا ته؟"
  
  "تورسټن،" داهل سم کړ، مخکې له دې چې پوه شي چې هغه ته هګۍ اچول کیږي. "هو زه پوهیږم. ښه، بیا هڅه وکړئ که تاسو کولی شئ دوام ورکړئ. دا زما د اردو ځانګړتیا ده، یا لږترلږه دا د SGG سره یوځای کیدو دمخه وه. هوايي عکاسي، په ځانګړې توګه د اورتوفوټوس. "
  
  "دا په زړه پوری دی ،" ډریک وویل. "زه مستقیم ولاړ یم کله چې موږ خبرې کوو. دا څه شی دی؟"
  
  "دا هغه عکسونه دي چې د 'لامحدود' فاصلې څخه اخیستل شوي، مستقیم ښکته لیدل کیږي، چې بیا په جیومیټریک ډول بدل شوي ترڅو د منل شوي نقشې معیار سره سمون ولري. یوځل چې عکس اپلوډ شي ، ټول هغه څه چې موږ یې باید ترسره کړو هغه د 'ریښتینې نړۍ' همغږي سره تنظیم کړو ، بیا ..." هغه سر راپورته کړ.
  
  "بوم!" کینیډي وخندل. "تاسو د ګوګل ارت په څیر یو څه معنی لرئ، سمه ده؟ یوازې د 3D پرته؟
  
  "ریښتیا". ډریک یو خندا وکړه. "زه هیله لرم چې دا کار وکړي، ډیل. دا زموږ یوازینی چانس دی چې د لوبې پای ته ورسیږو."
  
  "نو دا به وي. نه یوازې دا، مګر کله چې کمپیوټر همغږي محاسبه کړي، موږ به په سمه توګه پوه شو چې د خدای قبر ته د ننوتلو دروازه چیرته ده. حتی المانیان، چې په بشپړه توګه د ټولو نهو برخو مالکیت لري، باید د هغې ستاینه وکړي.
  
  "په دې شرط چې آلمانان ټولې ټوټې په سمه توګه ځای په ځای کړي،" بین په خندا سره وویل.
  
  "ښه، دا ریښتیا ده. موږ یوازې امید کولی شو ابیل فری پوهیږي چې هغه څه کوي. هغه یقینا د تمرین لپاره ډیر وخت درلود.
  
  ډریک د خپلې څوکۍ څخه ښکته شو او ویلز ته یې وکتل. ما هغه ولید چې خپل ګرځنده تلیفون په کړکۍ کې په نا امیدۍ کې ټکوي.
  
  "د فری د کلا په اړه کوم خبر، ملګری؟"
  
  د SAS قوماندان وخندل. " محاصره شوی. مګر په پټه - کیسل د خپل نوي موندل شوي پاملرنې څخه ناخبره ده. هلته آلماني پولیس شتون لري. انټرپول په نړۍ کې د ډیرو دولتونو استازي. مګر مائی نه، د ځینو دلیلونو لپاره. زه به تاسو ته دروغ ونه وایم، دا به یوه سخته ډبره وي چې د یو ټن زیان پرته مات شي."
  
  ډریک سر وخوځاوه، د کارین په اړه فکر وکړ. هغه په مشکلاتو پوهیده، ډیری وختونه یې لوبې کړي. "نو، موږ به لومړی قبر وکړو ... او بیا به وګورو چې موږ چیرته پای ته ورسیږو."
  
  په دې وخت کې د چورلکې په مخکینۍ برخه کې یو څه لیوالتیا وه. داهل له خوشالۍ ډکې موسکا سره مخ شو. "فری اوس هلته دی! موږ یې په ټوټو کې واچوو. که موږ دا ماشوم په بشپړه توګه وګرځوو او په یوه ثانیه کې په یوه فریم کې ډزې وکړو، موږ به په یو ساعت کې په دې قبر کې دننه شو! "
  
  "لږ درناوی وکړئ،" پارنیویک په احترام تنفس وکړ. "دا هلته راګناروک دی. په پیژندل شوي تاریخ کې د جګړې ترټولو لوی ډګر او لږترلږه یو آرماګیډن سایټ. خدایان په دې یخ کې چیغې وهي. خدایان. "
  
  "او ابیل فری هم،" بین بلیک په خاموشۍ سره وویل. "که هغه زما خور ته زیان ورسوي."
  
  
  
  2 برخه
  خپله زغره واچوئ...
  
  
  شپږ دیرش
  
  
  
  د خدایانو قبر
  
  
  لوبه پای ته ورسېده.
  
  لکه څنګه چې ډریک او د هغه ملګري د راګناروک او ابیل فری د عملې څخه الوتل، د سګرټ غره په لور روان وو، دوی پوهیدل چې آلمانان به په ګرم تعقیب کې وي. چورلکه په چټکۍ سره د واورې د یوې نرمې حوزې په لور راښکته شوه، چې کله ناکله د باد د تودوخې او مخ په زیاتیدونکي مسودې له امله په زوره ولړزول شوه. پیلوټ ډله تر کنټرول لاندې ونیوله تر څو چې چورلکه له ځمکې څخه شپږ فوټه لرې ودریدله، بیا یې په ټولو خلکو غږ وکړ چې دوزخ ته لاړ شي.
  
  "ساعت ټک کوي!" - داهل چیغه کړه کله چې بوټان یې واوره لمس کړل. "راځئ چې حرکت وکړو!"
  
  
  ****
  
  
  ډریک د دوی شاوخوا شاوخوا لیدو دمخه د بین ملاتړ لپاره خپل لاس اوږد کړ. کوچنی خپګان د ځمکې لاندې کولو ترټولو غوره ځای په څیر بریښي ، د هغه کوچني ننوتلو څخه یوازې یو مایل و چې دوی یې سپړنه کوي ، او یوازینۍ ځمکه په مناسب واټن کې وه چې خورا ډبرې یا احتمالي مګما پایپ نه و. یو اضافه بونس دا و چې دا کولی شي د قبر دقیق موقعیت په اړه د فری سره مغشوش کولو کې مرسته وکړي.
  
  دا یو تیاره منظره وه، نه برعکس د نړۍ پای څه ډول ښکاري، ډریک فکر کاوه. د خړ ایرو پرتونو، خړ غرونو او تورې لاوا زیرمو هغه ته لږ باور ورکړ ځکه چې هغه دال ته انتظار باسي ترڅو په خپل GPRS وسیلې کې د ننوتلو نښه وښيي. هغه نیمایي تمه درلوده چې د تیاره ککرۍ څخه به یو سپک شوق راڅرګند شي، ادعا یې وکړه چې مورډور ته رسیدلی. باد زورور نه و، خو تېز بادونه يې په مخ کې لکه د غويي په څېر وخوځول.
  
  "دلته". داهل د ایرو د څاڅکو له لارې منډه کړه. د دوی څخه پورته، د مرمیو ورېځ په اسمان کې د آرامۍ آرامۍ سره پورته شو. دهل هدف په غره کې د تورې تورې دړې په لور و.
  
  "ولې به څوک دومره مهم او سپېڅلی ځای په آتش فشان کې ځای په ځای کړي؟" کینیډي وپوښتل کله چې هغه د ډریک تر څنګ ولاړه.
  
  "شاید دا د تل لپاره نه و ،" هغه سر راپورته کړ. "آیسلینډ د پیړیو راهیسې چاودلی دی. چا به فکر کاوه چې دا آتش فشان به خپل بشپړ ظرفیت ته له رسیدو پرته دومره ځله راوتلی وي؟"
  
  "پرته لدې چې ... پرته لدې چې دا د اوډین له هډوکو څخه په سمه توګه راوتلی وي. ایا دوی کولی شي دا تر کنټرول لاندې وساتي؟"
  
  "راځئ هیله وکړو چې نه."
  
  د اسمان سر په واورو پوښل شوی و او د وخت څخه دمخه د لمر وړانګې یې اضافه کړې. دلته لمر نه ځلېدل؛ دا داسې وه لکه دوزخ چې د لومړي ځل لپاره د ځمکې ځمکه نیولې وه او په کلکه یې نیولې وه.
  
  ډال د نا مساوي ځمکې په اوږدو کې لاره وهله، کله ناکله په ناڅاپي توګه د خړ پوډرو ژورو څاڅکو ته ځي. کله چې داهل ناپاک ډبرو ته ورسید، د دې ټوټو ګروپ ټولې خبرې اترې بندې شوې - دوی د تیاره دښتې څخه ډک وو.
  
  "دلته پورته،" سویډن د خپل تومانچې سره اشاره وکړه. "شاوخوا شل فوټه." سترګې یې ټیټې کړې. "زه هیڅ ښکاره نه وینم."
  
  "اوس ، که کوک دا د هاوایی له ساحل څخه ویلي وای ، نو موږ به هیڅکله د اناناس دلیا نه درلوده ،" ډریک په نرمۍ سره وخندل ، هیله یې وخندل.
  
  "یا کونا قهوه،" کینیډي خپلې شونډې چاټ کړې کله چې هغې ورته وکتل، بیا یې په چټکۍ سره خندل کله چې هغه بیرته سترګې پټې کړې.
  
  هغه وویل: "تاسو وروسته،" هغه د دېرش درجې ټوټو ته د اوړي سره اشاره وکړه.
  
  "هیڅ لاره نه، خرابول." یوازې اوس هغې په مسکا کولو اداره کوله.
  
  "ښه، که تاسو ژمنه وکړه چې زما آس ته به نه ګورئ." ډریک د ډبرې ټوټی په جوش سره چارج کړ، د وزن له ویشلو دمخه یې هر گرفت ازموینه وکړه، داهل او یوازینی SAS سرتیری یې له هغه څخه پورته کړ. ورپسې کینیډي و، بیا بین او په پای کې پروفیسور او ویلز.
  
  هیڅوک نه غوښتل چې د دې ځانګړي ماموریت څخه پاتې شي.
  
  د یو څه وخت لپاره داهل په ژړا سره مخ په وړاندې لاړ. ډریک د هغه شاته وکتل ، مګر د افق هاخوا د تعقیب هیڅ نښه یې ونه لیده ، د لومړي وزیر له وینا څخه ډیر بې ګناه. یوه شیبه وروسته د دهل غږ د چوپتیا پرده راښکته شوه.
  
  "واه، دلته یو څه شته، هلکان. دلته یوه ډبره راوتلې ده، بیا یې شاته کیڼ لور ته ځي ..." د هغه غږ ودرېد. "یو عمودی شافټ ... هو، په ډبره کې نقش شوي ګامونو سره. ډیر سخت. هیلویټ! هغه زاړه خدایان باید پتلی وو!
  
  ډریک د کرپټ سر ته ورسید او د هغې شاته وغورځید. "ایا تا یوازې لعنت ویلی، داهل، او ټوکه یې وکړه؟ یا هڅه وکړئ، په هرصورت. نو شاید تاسو ټول انسان یاست. لعنت، څومره سخت سوری. زه امید لرم چې موږ د وتلو لپاره بیړه نه کوو.
  
  د دې ناکراره فکر سره، هغه د ډهل سره مرسته وکړه مخکې له دې چې سویډن تور سوري ته واړوي د خوندیتوب کرښه خوندي کړي. څو غچ اخیستونکي بریدونه ذهن ته راغلل، مګر اوس یې وخت یا ځای نه و. د مشعل د ښکته کولو توان نه درلود، غریب تورسټن داهل په ړوند ډول، ګام په ګام ښکته شو.
  
  "که تاسو د سلفر بوی کوئ،" ډریک نشي کولی د ځان سره مرسته وکړي. "درېدل."
  
  دهل خپل وخت واخیست، په احتیاط سره هره پښه کیښودله. د څو دقیقو وروسته هغه ورک شو او ټول ډریک لیدل کیده چې د هغه د اور اخیستونکي هیلمټ څخه تیاره څراغونه بې هوښه او ضعیف کیږي.
  
  "ایا تاسو روغ یاست؟"
  
  "ما د ډبرې لاندې ټک کړی دی!" د دهل غږ پورته شو.
  
  کینیډي شاوخوا وکتل. "ایا دا بله ټوکه ده؟"
  
  "ښه، راځئ چې له دې سړې هوا څخه راووځو،" ډریک د تور ډبرې څنډه ونیوله او په احتیاط سره یې ځان د غاړې څخه ښکته کړ. د خپلو پښو په کارولو سره لومړی د هغه د پښو موندلو لپاره، هغه په احتیاط سره خپل ځان د خطرناکه انچ په واسطه ښکته کړ. پرانستل دومره تنګ وو چې په هر حرکت سره به یې خپله پزه او ګونځې غوڅې کړې. "خندا! یوازې خپل وخت واخلئ، "هغه نورو ته وویل. "کوښښ وکړئ خپل پورتنۍ بدن څومره چې امکان ولري حرکت وکړئ."
  
  څو دقیقې وروسته یې د دهل غږ واورېد، "شپږ فوټه" او احساس یې وکړ چې شاته ډبره په خالي ځای بدله شوې.
  
  "محتاط اوسئ،" ډال خبرداری ورکړ. "اوس موږ د غره په څنډه کې یو. شاوخوا دوه فوټ پراخه. زموږ ښي خوا ته د ډبرې دیوال، زموږ کیڼ اړخ ته یو منظم بې پایه کنده. یوازې یوه لاره پاتې ده."
  
  ډریک د سویډن موندنو ازموینې لپاره خپله رڼا وکاروله پداسې حال کې چې نورو خپل اوږد نزول جوړ کړ. یوځل چې هرڅوک هوښیار او چمتو شو ، دهل ورو ورو د غاړې په لور پرمختګ پیل کړ. دوی په تیاره تیاره کې پوښل شوي وو، یوازې د دوی په هیلمټونو کې د مشعلونو لخوا روښانه شوي، کوم چې په سیند کې د اور مچیو په څیر نڅا کوي. بشپړ تشوالی یې د دوی کیڼ اړخ ته د سایرن غږ په څیر راښکاره کړ، د دوی ښي خوا ته درنه ډبره نوره هم ښه راغلاست.
  
  پروفیسور پارنیویک وویل: "دا ماته د ډیناسور پخوانیو فلمونو څخه یو یادونه کوي." "تاسو په یاد یاست؟ هغه ځمکه چې وخت یې هیر کړی، زما په اند؟ دوی د غارونو له لارې حرکت کوي، د وژونکو مخلوقاتو لخوا محاصره شوي. یو عالي فلم ".
  
  "هغه څوک چې راکیل ویلچ سره دی؟" - ویلز وپوښتل. "نه؟ ښه، زما د دورې خلک، دوی یو ډیناسور فکر کوي - دوی راقیل ویلچ فکر کوي. پروا نه کوي."
  
  ډریک خپل شا د ډبرې په وړاندې فشار کړ او د خپلو لاسونو په اوږدولو سره مخ په وړاندې لاړ، ډاډ ترلاسه کړ چې بین او کینیډي مخکې له دې چې په سمه توګه لاړ شي، تعقیب کړي. د دوی په مخ کې یوه تیاره خلا راڅرګنده شوه، او اوس د دوی غوږونو ته یو ګړندی او ژور او لیرې راوتلی.
  
  پروفیسور پارنیویک د کرښې په اوږدو کې په ژړا وویل: "دا باید ایجافجلاجوکول وي، غر په نرمۍ سره راوتلی دی." "زما غوره اټکل دا دی چې موږ په یوه اړخ خونه کې یو، د مګما چیمبر او د هغه نالی څخه چې د چاودونو تغذیه کوي په ښه توګه جلا شوي یو. ممکن زموږ او د راپورته کیدونکي مګما تر مینځ د ایش او لاوا لسګونه پرتونه وي ، زموږ او قبر ساتنه کوي. موږ ممکن حتی د یوې ډبرې انډولۍ دننه هم یو چیرې چې دا د غره د اړخونو په پرتله په لوړ زاویه کې راپورته کیږي.
  
  دهل په تیاره کې چیغې وهلې. "جیلویټ! دوزخ او لعنت! یو ټیټ دیوال موږ ته نږدې کیږي، زموږ لاره د نوي درجو په زاویه کې تیریږي. دا لوړ نه دی، نو اندیښنه مه کوئ، یوازې محتاط اوسئ."
  
  "یو ډول جال؟" سړي خطر واخیست.
  
  ډریک خنډ ولید او ورته فکر یې وکړ. په ډیر احتیاط سره، هغه د زنګونونو لوړ خنډ له لارې د SGG قوماندان تعقیب کړ. دوی دواړو په عین وخت کې لومړی قبر ولید.
  
  "هو،" داهل د دوی د پوهیدو لپاره کافي الفاظ نه درلودل.
  
  ډریک یوازې په سینه ووهل، په تماشا کې حیران شو.
  
  د غره په غاړه کې یو لوی ځای کښل شوی و، چې شاید سل فوټه د اورګاډي مرکز ته غزیدلی و - د مګما چیمبر په لور. دا د آرچ په شکل کې جوړ شوی و، شاید سل فوټ لوړ وي. لکه څنګه چې هرڅوک شاوخوا راټول شول او خپل درانه فلش څراغونه یې راوویستل، د لومړي قبر په زړه پورې لید څرګند شو.
  
  "وا!" - کینیډي وویل. د هغې رڼا یو له بل وروسته یو شیلف روښانه کړ، په ډبرین چوکاټ کې نقشه شوې، هر شیلف سینګار شوی او له خزانو ډک دی: هارونه او نیزونه، د سینې تختې او هیلمټ. تورې....
  
  "دا سړی څوک دی؟"
  
  پارنیویک، لکه څنګه چې تمه کیده، د لیرې دیوال مطالعه وکړه، هغه څوک چې دوی ورسره مخامخ وو، په حقیقت کې د خدای د مقبرې ډبره. په روښانه راحت کې په زړه پوري نقاشي شتون درلود ، د عصري رینیسانس سړي ، حتی مایکل انجلو سره په مهارت کې مساوي.
  
  "دا مریخ دی،" پروفیسور وویل. "د جګړې رومن خدای"
  
  ډریک په سینه او سکرټ کې یو عضلاتي څیره ولیده، په یوه لوی اوږه یې یو لوی نیزه نیولې وه، بل ته یې کتل. په شالید کې یو عالي آس او یوه ګردي ودانۍ ولاړه وه چې په روم کې د کلوسیم یادونه کوي.
  
  "دا زه حیران کړم چې دوی څنګه پریکړه وکړه چې څوک به دلته ښخ شي ،" کینیډي وویل. "رومن خدایان. د سکینډینیوینیا خدایان ..."
  
  "زه هم،" پارنیویک وویل. "شاید دا یوازې د زیوس یو ارمان و."
  
  ناڅاپه د ټولو سترګې هغه لوی سرکوفګس ته راښکته شوې چې د نقاشي فریسکو لاندې ولاړ و. د ډریک تصور په لاس کې واخیست. که دوی دننه وګوري، ایا دوی به د خدای هډوکي ومومي؟
  
  "لعنت دی، مګر موږ وخت نه لرو!" داهل ستړی، ستړی او ستړی ښکارېده. "ځه چې ځو. موږ نه پوهیږو چې دلته به څومره خدای دفن وي.
  
  کینیډي ډریک ته وخندل او د څنډې سره یې وکتل کله چې هغه په تیاره کې ورک شو. "دا د ډبرې نازکه لار ده چې موږ یې تعقیب کوو، میټ. او زه چمتو یم چې زما 401 زره شرط ووایم چې د خدای شمیر یوازې یو یا دوه ندي.
  
  هغه وویل: "موږ اوس په هیڅ شی باور نه شو کولی." "یوازې یو بل. راځئ. آلمانان به ډیر ژر راشي.
  
  دوی د مریخ د ښخولو خونې څخه راوتلي، هر سړی د خپل نسبي خوندیتوب او بې حسابه اهمیت په اړه په زړه پورې نظر غلا کوي. خلا یو ځل بیا اشاره وکړه، او اوس ډریک په خپلو پښو او زنګونونو کې د درد احساس پیل کړ، چې د غاړې په اوږدو کې د دوی د ورو حرکت پایله ده. ضعیف پروفیسور پارنیویک او ځوان بین باید په ریښتیني درد کې وي.
  
  یو بل چیغې پراخه غار ولړزاوه او په ټوله کې یې خپل غږ پورته کړ. ډریک پورته وکتل او فکر یې وکړ چې هغه د هغه څخه پورته ورته ورته څنډه لیدلې. احمقانه _ دا بده خبره ټوله شپه تيريږي !
  
  له بلې خوا، دوی تر اوسه د ځورونې نښې نه دي اوریدلي. ډریک فکر کاوه چې دوی د آلمانانو په وړاندې ښه ساعت وو، مګر پوهیده چې مقابله تقریبا ناگزیر وه. هغه یوازې هیله درلوده چې دوی کولی شي نړیوال ګواښ بې طرفه کړي مخکې لدې چې پیښ شي.
  
  یوه دوهمه څنډه مخکې ښکاره شوه ، او د هغې شاته دوهم عالي ځای ، د غره په ژورو کې موقعیت درلود. دا د ډیری طلایی شیانو سره سینګار شوی و ، د غاړې دیوالونه په حقیقت کې د سرو زرو سره روښانه شوي.
  
  "اې خدایه!" کینیډي ساه ورکړه. "ما هیڅکله داسې څه نه دي لیدلي. دا څوک ده؟ د خدای خزانه؟
  
  پارنیویک د تیږو نقاشیو ته وکتل چې په لوی سرکوفګس باندې واکمن وو. هغه د یوې شیبې لپاره سر وخوځاوه، خندا یې وکړه. "انتظار وکړه، ایا دا بڼکې دي؟" ایا دا خدای په بڼو کې جامې لري؟
  
  "شاید، پروفیسور،" بین لا دمخه د تورې شپې پراخوالي ته د طاق څخه تیریدل چې د دوی په تمه و. "ايا دا څه خبره ده؟ دا یو نه دی."
  
  سړي ورته سترګې پټې کړې. "دا Quetzalcoatl دی! د ازتیکانو خدایه! دا ټول د څه په اړه دي..." هغه روښانه دېوالونو ته اشاره وکړه.
  
  "ازټیک سرو زرو." ویلز د ځان سره سره په حیرانتیا سره ساه ورکړه. "وا".
  
  "دا ځای ..." کینیډي تقریبا په بشپړه توګه کوټه هوا ته کړه، "د هر وخت ترټولو لوی لرغون پیژندنه ده. ایا تاسو پوهیږئ؟ دلته معبود یوازې د یو تمدن نه دی، بلکې د ډیرو. او ټول هغه روایات او خزانې چې ورسره راځي. دا... په زړه پورې ده."
  
  ډریک د Quetzalcoatl انځور څخه لیرې وکتل، په بڼو سره سینګار شوی او د تبر په نښه کول. پارنیویک وویل چې د ایزټیک خدای پیژندل شوی و - د کلیسا د عامو سرچینو په وینا - د حاکم خدای په توګه، یو داسې بیان چې اشاره کوي هغه واقعیا واقعیا وه.
  
  "Quetzalcoatl" معنی لري "پروازې سريښ" يا "پښکو مار" کوم چې ..." پارنيوک په ډراماتيکه توګه ودرېد، بيا داسې ښکاري چې نور هر څوک د غاړې، "ډریگن" ته شاته شوي، هغه په خوښۍ سره له ځان سره وويل.
  
  "ایا دا د مریخ سره کوم ورته والی لري؟" د جیم مارسټرز په نوم د SAS یوازینی سرتیري وپوښتل.
  
  ډریک په داسې حال کې ولیدل چې پارنیویک د خپلې شونډې په تعقیب سره څنډې ته کیناست. "هو،" د هغه تنفسي انګیرنه په څنډه کې ټولو ته ورسیده. "یوازې دا چې دوی کولی شي د مرګ معنی ولري او یو ځل یې وکړ."
  
  
  ****
  
  
  دریم ځای، او دا د تیر په څیر په زړه پوری دی. ډریک خپل ځان د لرګیو څخه جوړ شوي حیرانونکې بربنډې میرمنې ته کتل.
  
  دیوالونه یې د یوې شتمنۍ په ارزښت مجسمو پوښلي وو. دالفین، عکسونه، سوان. د مجسمې د کبوتر یوه غاړکۍ دومره لویه ده چې د آزادۍ د مجسمې غاړې ته ورننوځي.
  
  "ښه،" ډریک وویل. "حتی زه پوهیږم چې دا څوک دی."
  
  کینیډي یو خندا وکړه. "هو، ته به یې."
  
  "یو ریښتینی کسبي،" پارنیویک په چټکۍ سره وویل. "Aphrodite".
  
  "سلام،" ویلز وویل. "ایا تاسو خدای افروډیټ یو کسبي بولئ؟ دلته لاندې؟ د هغې قبر ته دومره نږدې؟
  
  پارنیویک د ابتدايي ښوونځي د عادي غلچکي چلند سره دوام ورکړ: "هغه د اډونیس په ګډون د خدایانو او سړو سره خوب کولو پیژندل شوی. هغه د ټرای هیلین پاریس ته وړاندیز وکړ، بیا یې د پاریس د حوصلې په اورولو سره دا تړون لاسلیک کړ کله چې هغه په هغې نظر واچاوه. پافوس ته نږدې د یورانس د وروستي کاسټر شوي خصیو څخه زیږیدلی. زه باید ووایم چې هغه ... "
  
  "موږ پیغام ترلاسه کړ ،" ډریک په وچه وویل ، لاهم نقاشي ته ګوري. هغه وخندل کله چې هغه ولیدل چې کینیډي ورته خپل سر وخوځاوه.
  
  "ایا ته حسد کوې، ګرانې؟"
  
  "په جنسي توګه ډیر مایوسه شوی؟" هغې له هغه څخه تېر شو تر څو له دهل وروسته په دوهمه لیکه کې شي.
  
  د هغې پسې یې وکتل. "ښه، اوس چې تاسو یې یادونه وکړه ..."
  
  "راځه ، میټ ،" بین هغه هم تیر کړ. "وا!"
  
  د هغه اوچتولو دوی ټول ټوپ کړل. دوی شاته وګرځېدل او ویې لیدل چې هغه په څلورو شا وګرځېده، په ټول مخ یې وحشت لیکل شوی و. ډریک حیران شو چې ایا هغه یوازې پخپله شیطان لیدلی و ، چې د دوزخ له پخلنځي څخه د شیطان په وزرونو راپورته کیږي.
  
  "دا ځای -" هغه ساه ورکړه. "دا په یوه پلیټ فارم کې دی ... په هوا کې تیریږي ... په بل اړخ کې هیڅ نشته! "
  
  ډریک احساس وکړ چې زړه یې ټکان پریږدي. هغه د ممیر څاه او د هغه دروغ فرش یاد کړ.
  
  دهل څو ځله ټوپ کړ. "لعنت شوی ډبره کافي قوي ښکاري. دا د کرښې پای نه شي کیدی."
  
  "دا کار مه کوئ!" بین چیغې کړې. "که دا مات شي نو څه به وي؟"
  
  چوپتیا حاکمه شوه. ټولو یو بل ته په پراخو سترګو وکتل. ځینو بیا هغه لار ته کتل چې دوی نیولي وو، هغه خوندي لاره چې څاګانې او مارسټرونه پکې شامل وو.
  
  په دې شیبه کې، د اوریدلو په لرې واټن کې، یو بې خوبه اواز واوریدل شو. په څاه کې د یوې ډبرې د غورځیدو غږ.
  
  داهل په ډاډ سره وويل: "دا آلمانان دي. "د شافټ ژوروالی معاینه کول. اوس به موږ د دې پلیټ فارم پریښودو لپاره لاره پیدا کړو یا به په هرصورت مړه شو.
  
  ډریک کینیډي ته ګوته ونیوله. "هلته وګورئ،" هغه د دوی پورته اشاره وکړه. "ما خپل غوږونه خلاص کړل. زه فکر کوم چې زموږ څخه پورته باید د طاق یا غارونو بله سیټ وي. خو وګوره... وګوره چې د غونډۍ څنډه څنګه غوټه ښکاري.
  
  "سمه ده". کینیډي په چټکۍ سره د افروډایټ ځای څنډې ته لاړ. بیا یې ځان د کندې لرونکې ډبرې په مقابل کې ټینګ کړ، هغې شاوخوا کونج ته وکتل. دلته یو ډول جوړښت دی ... خدایه! آه زما خدایه."
  
  ډریک هغه په اوږو ونیوله او تیاره ته یې وکتل. "زه فکر کوم چې تاسو ما ته ښکل کړئ!"
  
  هلته ، د دوی د څراغونو له حد څخه لرې غزیدلي ، یو پتلی څنډه وه چې حتی پتلی سرپل زینه بدله شوه. زینې د دوی څخه پورته پورته غزیدلې، بلې کچې ته ځي.
  
  "د چکر په اړه خبرې وکړئ ،" ډریک وویل. "دا یوازې یو کوکی او یو جار واخیست."
  
  
  اووه دېرش
  
  
  
  د خدایانو قبر
  
  
  سرپل زینه په کافي اندازه قوي ښکاري ، مګر ساده حقیقت چې دا د نه ختمیدونکي کندې څخه پورته د خلا له لارې ټپی شوی ، د دې حقیقت یادونه نه کوي چې د دې معماران د ریلنګونو په نصبولو کې پاتې راغلي ، حتی د ډریک ښه روزل شوي اعصاب یې د پسه په پرتله ګړندي لړزیدلي. یو وایبریټر
  
  یوه بشپړه دایره دوی د افروډایټ الکو ته د لارې څلورمه برخه راوړي، نو ډریک اټکل وکړ چې دوی باید څلور یا پنځه حلقې جوړې کړي. هغه ګام په ګام مخ په وړاندې روان شو، بین تعقیب کړ، هڅه یې وکړه چې خپله ویره له مینځه یوسي، ژوره ساه واخلي او تل خپل هدف ته سترګې په لار وي.
  
  شپیته فوټه پورته. پنځوس. څلویښت.
  
  لکه څنګه چې هغه دېرش فوټو ته نږدې شو، هغه ولیدل چې بین ودریږي او د یوې شیبې لپاره ناست و. د هلک سترګې له وېرې اوښکې روانې وې. ډریک په احتیاط سره د هغه لاندې ګام کې ناست و او خپل زنګون یې وخوړ.
  
  "یار، د نوي ټریک لیکلو لپاره هیڅ وخت نشته، د خوب دیوال. یا د ټیلر موسون خوب کول.
  
  بیا د SAS سرتیري غږ دوی ته غوږ شو. "هلته څه روان دي؟ موږ دلته له ځانه سره ټوکې کوو. حرکت وکړئ."
  
  د SAS سرتیرو، ډریک فکر وکړ. ما دوی د پخوا څخه مختلف کړل.
  
  "یو وقفه واخلئ،" هغه بیرته چیغه کړه. "یوازې مو شه."
  
  "ماته! اوه ..." ډریک د ویلز ژور غږ واورید ، بیا چوپ شو. هغه احساس کړه چې کینیډي په خپلو پښو ناست دی، د هغې سخت موسکا ولیدله او د هغې د پښو د ګوتو سره د هغې لړزونکی بدن احساس کړ.
  
  "ماشوم څنګه روان دی؟"
  
  "د کالج پریښودل،" ډریک ځان مجبور کړ چې خندا وکړي. "بنډ ملګري. د یارک پبونه. وړیا فلم شپه. KFC د دندې غږ. تاسو پوهیږئ، د زده کونکي توکي.
  
  کینیډي نږدې وکتل. "زما په تجربه کې، دا هغه څه ندي چې د کالج هلکان او نجونې یې کوي."
  
  اوس بین خپلې سترګې خلاصې کړې او هڅه یې وکړه چې په کلکه مسکا وکړي. هغه په خپلو لاسونو او زنګونونو ورو ورو روان شو. یو ځل بیا مخ شو، په لاسونو او زنګونونو کې، هغه یو په بل پسې سخت قدمونه پورته کړل.
  
  په انچ انچ، خطرناک ګام په ګام، دوی پورته شول. ډریک د فشار څخه د خپل سر او زړه درد احساس کړ. که بین راوتلی و، نو هغه به په خپله خوښه د هلک د سقوط مخه نیولې وای، که یوازې د هغه د ژغورلو لپاره.
  
  هیڅ پوښتنه یا شک نشته.
  
  یوه بله بشپړه دایره او دوی له خپل هدف څخه شاوخوا شل فوټه لرې وو، یوه څنډه چې د هغه سیند عکس العمل و چې دوی یې یوازې تیر کړي وو. ډریک هغه د مشعل په رڼا کې مطالعه کړه. دا بیرته د ننوتلو شافټ ته لیږدول شوی، مګر په ښکاره ډول یو سطح لوړ دی.
  
  هغه فکر وکړ. خدایه ، هغه دا د سونیک د لعنت هیج هاګ سره خورا ډیر عصري کړی.
  
  د هغه څخه پورته، هغه دال په زړه کې ولیدل. سویډن ډیر ګړندی ودرید ، خپل توازن یې له لاسه ورکړ او اوس یې په شا پښه ډیر وزن اچولی. هیڅ غږ نه وو، یوازې یوه خاموشه مبارزه وه. هغه یوازې د هغه شکنجې تصور کولی شو چې د دهل په ذهن کې راوتلی و. شاته ځای، مخکې خوندیتوب، د اوږد، دردناک زوال فکر.
  
  سویډن بیا په چټکۍ سره مخ شو، ګامونه یې ووهل او د ګران ژوند لپاره یې ونیول. ډریک د لسو فوټو پورته څخه د هغه دروند تنفس واورید.
  
  څو دقیقې تیرې شوې او سخته پورته کیدل دوام لري. په نهایت کې، داهل له زینې څخه په څنډه کې ښکته شو، بیا د کوټې د جوړولو لپاره په خپلو لاسونو او زنګونونو پسې وګرځید. ډریک ډیر ژر تعقیب شو ، کینیډي یې له ځانه سره راکش کړ ، د ډیر راحت احساس یې وکړ چې دوی بیرته په تنګ څنډه کې دي چې لاهم د مرګ له چیغې څخه یوازې یو ګام لرې و.
  
  کله چې دوی ټول حساب شول، دهل ساه ورکړه. هغه وویل: "راځئ چې راتلونکي ځای ته لاړ شو او یو وقفه وغواړو." "زه، د یو لپاره، په بشپړه توګه ویجاړ شوی یم."
  
  د نورو پنځو دقیقو وروسته د دوی ستړي شوي بدنونه بدلول او د عضلاتو د ډیریدو سره مبارزه کې ، دوی څلورم ځای ته وخوت ، کوم چې مستقیم د Aphrodite قبر ته موقعیت لري.
  
  په لومړي سر کې هیڅوک تل پاتې خدای ونه لیدل. دوی ټول په زنګونونو کې وو، استراحت کوي او سخت تنفس کوي. ډریک په خندا سره فکر وکړ چې دا په حقیقت کې هغه څه و چې د هغه ملکي ژوند هغه ته لاره هواره کړې وه، او یوازې هغه وخت یې پورته وکتل کله چې پارنیویک یوه داسې توجیه وکړه چې د هغه پرته د بل چا څخه به عجیب ښکاري.
  
  "ووف!"
  
  "څه؟" - ما وپوښتل.
  
  "ووف! د سپي سر. دا انوبیس دی.
  
  "همغه ژړا؟" ویلز بیرته په خپله څوکۍ کېناست او خپل زنګون یې خپلې سینې ته راکش کړ. "ښه. زه به....."
  
  "مصري خدای،" پارنیویک وویل. "او دا یقینا د مرګ سره یو څه تړاو لري."
  
  ډریک د مومیانو قطارونو او د چارکول ژیړ مجسمو ته وکتل. په سرو زرو پوښل شوي تابوتونه او د زمرد کښل شوي انخونه، بې غمه، هغه د خدای د تدفین خونه ته شا کړه او په KitKat کې یې وسوځاوه. یوه شیبه وروسته کینیډي د هغه څنګ ته ناست و.
  
  "نو،" هغې وویل، خپل خواړه او څښاک خلاص کړل.
  
  "لعنت، تاسو په خبرو کې ښه یاست،" ډریک وخندل. "زه لا دمخه د لیوالتیا احساس کوم."
  
  "واورئ، ملګري، که زه وغواړم چې تاسو ته واړوم، تاسو به زما په لاسونو کې پوستکي یاست." کینیډي هغه ته یوه خندا ورکړه چې دواړه خپه او خپه وو. "لعنت، تاسو نشئ کولی د یوې دقیقې لپاره ودریږئ، ایا تاسو کولی شئ؟"
  
  "ښه، سمه ده، بخښنه غواړم. یوازې لوبه کوي. څه شوي دي؟"
  
  هغه کینیډي فضا ته کتل. ما ولیدل چې د هغې سترګې پراخې شوې کله چې هغې د فریي سرتیرو بې هوښه غږ واخیست چې دوی یې نیسي. "دا ... شی ... موږ د یو څه مودې لپاره د بوټو شاوخوا وهلو. ایا تاسو فکر کوئ، هو، موږ واقعیا یو څه لرو، ډریک؟
  
  "زه حتما فکر کوم اوډین دلته دی."
  
  کینیډي د وتلو لپاره ودرېد، مګر ډریک خپل لاس د هغې په زنګون کېښود ترڅو هغه ودروي. لمس تقریبا د څراغونو لامل شو.
  
  "دلته،" هغه وویل. "ته څه فکر کوی؟"
  
  "زه فکر نه کوم چې زه به ډیر کار ولرم کله چې موږ بیرته راستون شو ،" هغې په سرخط وویل. "د سیریل وژونکي توماس کالیب او نورو هرڅه په اړه. هغه کمین یو ځل بیا ووژل، تاسو پوهیږئ، یوه ورځ مخکې چې موږ منهاټن ته ورسیدو.
  
  "څه؟ نه."
  
  "هو. دا هغه ځای دی چې زه د قتل صحنې شاوخوا ګرځم. او خپل درناوی وکړئ."
  
  "زه ډیره بښنه غواړم". ډریک د غیږ نیولو څخه ډډه وکړه، پدې پوهیدل چې دا هغه وروستی شی و چې اوس ورته اړتیا لري.
  
  "مننه، زه پوهیږم. تاسو یو له خورا صادقو خلکو څخه یاست چې زه یې پیژنم، ډریک. او تر ټولو بې نفسه. شاید له همدې امله زه تاسو ډیر خوښوم."
  
  "زما د ځورونکي نظرونو سره سره؟"
  
  "له دې سره سره په کلکه."
  
  ډریک خپل پاتې چاکلیټ پای ته ورساوه او پریکړه یې وکړه چې د کیټ کټ ریپر باطل ته ونه غورځوي. د خپل قسمت په پوهیدو سره، هغه ممکن د کثافاتو یو پخوانی جال یا داسې یو څه جوړ کړي وي.
  
  کینیډي دوام ورکړ: "مګر هیڅ کار د هیڅ ارتباط معنی نلري." "زه په نیویارک کې ریښتیني ملګري نه لرم. کورنۍ نشته. زه فکر کوم چې زه باید په هرصورت د خلکو له سترګو څخه ورک شم.
  
  "ښه،" ډریک په فکر سره وویل، "زه ګورم چې تاسو یو زړه راښکونکي احتمال یاست." هغې هغې ته په پټه سترګه ورکړه. "شاید تاسو کولی شئ زوړ پاریس ته بولوکس ووایاست او راشئ جولي زاړه یارک ته لاړ شئ."
  
  "مګر زه به چیرته پاتې شم؟"
  
  ډریک دال د خپلو سرتیرو د راټولولو غږ واورېد. "ښه، موږ باید دا معلومه کړو چې تاسو څنګه کولی شئ خپل ساتل ترلاسه کړئ." هغه تر هغه وخته پورې انتظار وکړ چې هغه خپلو پښو ته پورته شوه، بیا یې د هغې اوږه ونیوله او د هغې روښانه سترګو ته یې وکتل.
  
  "په جدي توګه، کینیډي، ستاسو د ټولو پوښتنو ځواب هو دی. مګر زه اوس دا ټول نه شم معلومولی. زه خپل سامان لرم چې موږ باید بحث وکړو او زه اړتیا لرم چې تمرکز وکړم. هغه د خلا په لور وخوځاوه. "دلته الیسیا میلس دی. تاسو شاید فکر وکړئ چې زموږ سفر دومره خطرناک و، دا قبر خطرناک و، مګر زما باور وکړئ، دوی د دې کتیا په پرتله هیڅ نه دي.
  
  "هغه سمه ده،" ویلز لاړ او وروستی نظر یې واخیست. "او زه له دې ځایه بله لاره نه وینم، ډریک. له دې څخه د مخنیوي کومه لاره نشته."
  
  "او موږ نشو کولی لاره بنده کړو ځکه چې موږ یوې لارې ته اړتیا لرو ،" ډریک سر راپورته کړ. "هو، ما ټول سکریپټونه هم ولیدل."
  
  "پوهیده چې تاسو به دا کار وکړئ." ویلز داسې وخندل لکه څنګه چې هغه ټول پوهیږي چې ډریک لاهم د هغه یو هلک و. "راځه، شلغمونه ژاړي."
  
  ډریک خپل زوړ مالک تعقیب کړ، بیا یې د بین او دهل تر شا خپل ځای ونیول. یو ارزانه نظر ولید چې هرڅوک آرام و، مګر د هغه څه په اړه اندیښمن وو چې مخکې پاتې دي.
  
  دهل وويل: "څلور تنه وژل شوي،" د هغه تر شا د غره په څنډه کې وتښتېدل.
  
  راتلونکی ځای یو حیرانتیا وه او دوی ټولو ته یې وده ورکړه. دا د اودین د زوی ثور قبر و.
  
  هلک داسې وژړل لکه د مرګ په دره کې یې د یتي کمپ موندلی وي. او، د هغه لپاره، هغه درلوده. د نورس افسانې پروفیسور د ثور قبر کشف کړی، شاید د هر وخت ترټولو مشهور نورس شخصیت، د مارول کامیکونو څخه مننه.
  
  خالص خوښي.
  
  او د ډریک لپاره، د تور شتون ناڅاپه دا نور هم ریښتینی کړ.
  
  د احترام وړ چوپتیا وه. هرڅوک د ثور په اړه پوهیدل، یا لږترلږه د تندر او بریښنا د ویکینګ خدای ځینې اوتار. پارنیویک د تیرې ورځې په اړه لیکچر ورکړ، یا لکه څنګه چې موږ اوس هغه پیژنو، پنجشنبه. دا د چهارشنبه یا د اوبو ورځ، یا د اوډین ورځ سره تړاو لري. ثور تر ټولو لوی جنګیالی خدای و چې انسان ته پیژندل شوی و، یو هتر یې چلاوه، خپل دښمنان یې د ټور ډی ځواک سره ماتول. د وائکینګ مردانیت خالص مجسمه.
  
  دا ټول هغه څه وو چې دوی یې کولی شول پارنیویک لرې کړي او هغه د ثور هډوکي سمدلاسه معاینه کولو مخه ونیسي. بل ځای، شپږم، لوکي، د ثور ورور او د اوډین یو بل زوی درلود.
  
  ډهل وویل، "پښه ګرمه ده،" ډال وویل، په سختۍ سره د الکوف دننه د هغه څنډې ته دوام ورکولو دمخه چې د غره په څنګ کې پای ته رسیدلی و، یو تور تور ډله.
  
  ډریک د سویډن ، بین او کینیډي سره یوځای شو کله چې دوی د ډبرې په اوږدو کې مشعلونه تیر کړل.
  
  "پښه،" بین وویل. "او لاس آرام دی. داسې ښکاري چې موږ پورته ځو."
  
  ډریک خپل غاړه د پورته کولو لپاره راښکته کړه. د تیږو زینه په نه ختمیدونکي تیاره کې پورته شوه ، او د دوی شاته به له هوا پرته بل څه نه وي.
  
  لومړی د اعصابو ازموینه، اوس څه؟ زور؟ وړتیا؟
  
  او بیا داهل لومړی لاړ. په چټکۍ سره شل فوټه پورته پورته کیدل مخکې له دې چې داسې ښکاري چې ورو ورو ورو شي ځکه چې توری یې پوښلی. بین پریکړه وکړه چې بل ته لاړ شي، بیا کینیډي.
  
  هغې په نیمه موسکا سره وویل: "زه فکر کوم چې تاسو اوس زما په خره سترګې پټولی شئ." "ډاډه کړئ چې دا ستاسو څخه تیر نشي."
  
  هغه وخندل. "زه نشم کولی له دې څخه سترګې پټې کړم."
  
  ډریک وروسته لاړ، د خپل څلورم ضمیمه حرکت کولو دمخه درې کامل هولډونه ترلاسه کړل. په دې ډول پورته شو، هغه ورو ورو د اورګاډي هوا ته د بشپړې کلا څخه پورته شو.
  
  د دوی په شاوخوا کې چغې وهلې: د غره لرې ژړا. ډریک د نږدې میګما چیمبر سیټینګ تصور وکړ ، د دیوالونو له لارې د دوزخ اور تویوي ، لیرې نیلي آیسلینډي اسمان ته راوتلی.
  
  یوه پښه د هغه په سر کې راښکته شوه، د هغې کوچنۍ څنډه یې وغورځوله. هغه چپه خوله ناست و، په دې پوهیدل چې هغه ډیر څه کولی شي که چیرې یو څوک د هغې څخه تیر شي، مګر هغه چمتو و، یوازې په قضیه کې.
  
  د کینیډي پښه په فضا کې د هغه د سر څخه شاوخوا یو متره پورته وه.
  
  هغه لاس ته ورغی، یو څه ناڅاپه یې وخوځاوه، مګر په دې وتوانید چې د هغې د بوټانو یوازینی ونیسي او بیرته یې په څنډه کې راښکته کړي. د مننې یو لنډ غږ موږ ته ورسید.
  
  هغه روان شو، بایسپس یې سوځیده، ګوتې یې په هر ګډ کې درد کوي. د هغه د ګوتو نښو د هر کوچني پورته کیدو سره د هغه د بدن وزن واخیست. خوله یې له هرې خولې لاندې شوې.
  
  هغه دوه سوه فوټه خوندي مګر ډارونکي لاسونه او پښې اټکل کړې مخکې له دې چې دوی د یوې بلې څنډې نسبتا خوندیتوب ته ورسیږي.
  
  ستړی کوونکی کار. د نړۍ پای، Apocalypse وروسته کار دی. د هر مجازي ګام سره د انسانیت ژغورل.
  
  "اوس څه؟" ویلز په شا کېناسته، ژړل. "د څنډې په اوږدو کې یو بل خونړی تګ؟"
  
  "نه،" دهل حتی د ټوکې کولو ځواک هم نه درلود. "تونل".
  
  "هګۍ".
  
  په زنګونونو دوی مخ په ځوړ روان شول. تونل د تورې تیارې لامل شو چې د دې لامل شو چې ډریک په دې باور پیل کړي چې هغه خوب لیدلی مخکې لدې چې هغه ناڅاپه له شا څخه بې حرکته کینیډي سره ټکر وکړي.
  
  مخ مخ واړوه.
  
  "اې! تاسو کولی شئ ما ته خبرداری ورکړی وای."
  
  "دا ستونزمنه ده کله چې ورته برخلیک زما سره راشي،" په ځواب کې وچ غږ راغی. "زه فکر کوم چې یوازې داهل د مات شوي پوزې پرته له دې کندې څخه وتلی دی."
  
  دهل په خندا ځواب ورکړ: "زه د خپل زړه په اړه اندیښمن یم." "تونل په مستقیم ډول د بلې زینې د لومړي ګام په مقابل کې پای ته رسیږي، ام، زه به د پنځه څلویښت درجې زاویه اټکل کړم. هیڅ شی کیڼ یا ښي نه، لږترلږه هیڅ شی چې زه یې لیدلی شم. چمتو اوسه."
  
  "دا شیان باید یو ځای سره وصل شي ،" ډریک په غوسه شو ، په خپلو ټپونو زنګونونو کې ځړول. "د خدای لپاره، دوی نشي کولی په هوا کې وځنډول شي."
  
  پارنیویک وویل: "شاید دوی کولی شي." "د خدای په خاطر. ها ها ما ټوکې کولې، خو په جدي توګه، زما تر ټولو ښه اټکل د الوتونکو تڼیو لړۍ ده.
  
  "زموږ لاندې پټ شوی،" ډریک وویل. "یقینا. دا باید د ډیری ځواک دوزخ اخیستی وي. یا یو څو واقعیا ځواکمن خدایان.
  
  "شاید دوی د هرکولس او اتلس څخه د مرستې غوښتنه وکړه."
  
  ډریک په احتیاط سره په لومړي ګام کې ګام پورته کړ، د حیرانتیا وړ ویرې احساس د هغه په مغز برید وکړ، او د تیږو ډبرې ته پورته شو. دوی د یو څه وخت لپاره پورته شول، په پای کې یو بل الکو ته راڅرګند شول چې د تعلیق شوي پلیټ فارم شاوخوا موقعیت لري.
  
  داهل په ستړي ستومانه سر ورته ښه راغلاست ووایه. "Poseidon".
  
  "اغیزمن."
  
  ډریک یو ځل بیا زنګ وواهه. رب، هغه فکر وکړ. زه امید لرم چې آلمانان به ورته سخت وي. په نهایت کې، شاید د جګړې پرځای دوی کولی شي دا د ډبرې، کاغذ، کینچی سره ترتیب کړي.
  
  د سمندر یوناني خدای خپل معمول تریډیټ او د عالي شتمنیو څخه ډکه کوټه واخیسته. دا اووم خدای و چې دوی ترې تېر شول. نهه شمیره د هغه په ذهن کې په چټلو پیل وکړ.
  
  ایا د وائکینګ افسانې کې نهه شمیره ترټولو سپیڅلې نه وه؟
  
  هغه دا خبره پارنیویک ته په داسې حال کې وکړه چې دوی آرام وو.
  
  "هو، مګر دا ځای په ښکاره ډول یوازې نورډیک نه دی." پروفیسور خپله ګوته د هغه سړي په لور اشاره وکړه چې تر شا یې تریډټ درلود. "د دوی سل تنه کیدی شي."
  
  کینیډي له هغه سره استدلال وکړ: "ښه، موږ په څرګنده توګه د دوی سل ژوندي پاتې نشو." "غیر لدې چې یو څوک د هو-جو مخې ته جوړ کړي."
  
  "یا، تر دې هم ښه، د بیکن سینڈوچ پلورنځي،" ډریک خپلې شونډې وخوړې. "زه حتما همدا اوس یو له دې بد هلکانو وژلی شم."
  
  بین وخندل او پښه یې وویشتله. "تاسو د هغه څه په اړه خبرې کوئ چې لس کاله پخوانۍ ده. مګر اندیښنه مه کوئ - تاسو لاهم د ساتیرۍ ارزښت لرئ."
  
  نور پنځه دقیقې تیرې شوې مخکې لدې چې دوی د دوام لپاره کافي آرام احساس کړي. ډهل، ویلز او مارسټر څو دقیقې د خپلو پلویانو په اوریدلو تیرې کړې، مګر یو غږ یې همیشه شپه ګډوډ نه کړه.
  
  "شاید دوی ټول راوتلي وي،" کینیډي سر وخوځاوه. "دا کیدی شي. که دا د مایکل بې فلم و، نو یو څوک به لا دمخه راوتلی و."
  
  "ریښتیا". داهل موږ یو بل ځنډول شوی زینه رهبري کړه. لکه څنګه چې برخلیک به دا وي، دلته و چې ویلز خپل گرفت له لاسه ورکړ او دوه ځوړند ګامونه یې ښکته کړل، هر ځل یې د خپلې زنې سره ډبره وویشتله.
  
  وينه يې له شونډو څخه د خولې له خولې راوتلې.
  
  ډریک هغه د خپل لوی کوټ له اوږو څخه ونیول. د هغه لاندې سړي - مارسټرز - په فوق العاده ځواک سره د هغه پښې ونیوه.
  
  "د تیښتې لاره نشته، بوډا. تر اوسه نه."
  
  پینځه پنځوس کلن سړی تقریبا بیرته له زینو څخه راښکته شوی و، کینیډي د ډریک شاته نیولی و او مارسټرز ډاډ ترلاسه کړ چې هغه په بل ګام کې نه وځي. کله چې دوی اتم الکو ته ورسیدل، ویلز بیا په ښه روح کې و.
  
  "هو، دوی دا په قصدي توګه وکړل، هلکان. ما یوازې پاتې غوښتل.
  
  مګر هغه د مارسټر لاس وخوځاوه او د ډریک څخه یې د زړه له کومې مننه وکړه کله چې هیڅوک نه ګوري.
  
  " اندیښنه مه کوه، بوډا. یوازې هلته ځړول. تاسو تر اوسه د می میاشت نه ده اخیستې."
  
  اتمه نخښه یو ډول مظاهره وه.
  
  "آه زما خدایه". د پارنیویک معجزه دوی ټول اخته کړل. "دا زیوس دی. د انسان پلار. حتی خدایان هغه ته د خدای په توګه اشاره کوي - د پلار شخصیت. دا د اوډین څخه هاخوا دی ... ډیر لیرې دی، او دا د نورس څخه راځي."
  
  "ایا اوډین د لومړنیو آلماني قبیلو په منځ کې د زیوس په توګه نه و پیژندل شوی؟" بین وپوښتل، د هغه تحقیق په یاد دی.
  
  "هغه سړی و، مګر زما مطلب دی، راځه. دا زیوس دی. "
  
  دا سړی سمه وه. د خدای پاچا لوړ او نه ویشل شوی و، په خپل لوی لاس کې یې د برښنا بټۍ نیولې وه. د هغه په ځای کې ډیری ځلیدونکي خزانې وې، چې د هغه څه څخه بهر د خراج سره ډکې وې چې نن ورځ یو سړی راټولولی شي.
  
  او بیا ډریک په جرمني کې په لوړ غږ یو لعنت واورید. له لاندې څخه یې غږ وکړ.
  
  "هغوی یوازې د تونل له لارې مات کړل،" دهل په خپګان خپلې سترګې وتړلې. "دا زموږ څخه یوازې پنځلس دقیقې وروسته دی. لعنت دې وي، موږ له بخته وتلي یو! ما تعقیب کړئ!"
  
  یو بل زینه اشاره وکړه، دا ځل د زیوس قبر څخه بهر او په وروستیو لسو ګامونو کې عمودی کیدو دمخه. دوی د دوی په وس کې تر ټولو ښه مبارزه وکړه، د دوی زړورتیا د تیاره تیاره په ایرو بدله شوه. داسې ښکاریده لکه د رڼا نشتوالی چې د ستړیا روح یې کمزوری کړ. ډار زنګ ته راغی او پریکړه یې وکړه چې کښیني.
  
  د چکر په اړه خبرې وکړئ، ډریک فکر وکړ. په دې اړه وغږیږئ چې څنګه ستاسو بالونه د مونګ اندازې اندازې ته راټیټیږي. هغه وروستي لس مرحلې، چې د تورې تیارې څخه پورته ودرول شوې، د شپې په تیاره کې پورته کیدل، تقریبا هغه یې له پامه غورځول. هغه نه پوهیده چې نورو دا څنګه اداره کړې ده - هغه یوازې کولی شي د خپل تیرې تیروتنې راژوندي کړي او په کلکه یې ودروي - الیسن، هغه ماشوم چې دوی هیڅکله نه درلود او هیڅکله به یې نه وي؛ په عراق کې د SRT کمپاین چې هرڅه یې ګډوډ کړل - هغه هره تېروتنه د خپل ذهن په سر کې واچوله ترڅو د سقوط شدید ویره له مینځه یوسي.
  
  او یو لاس یې په بل سر کېښود. یوه پښه له بلې څخه لوړه ده. هغه عمودی پاڅیده، د هغه شاته لامحدود، د بې نومه بادونو څپې د هغه جامې راوتلې. د لیرې تندر غږ کیدای شي د اور وژنې سندره وي، مګر دا نور شیان کیدی شي. د نه ویلو وړ وحشتونه، دومره ډارونکي چې دوی به هیڅکله د ورځې رڼا ونه ویني. ډارونکي مخلوقات چې په تیږو، خټو او ګودرونو باندې تیریږي، په زړه پورې سندرې خپروي چې د لیونتوب وینې سره سور لیدونه رامینځته کوي.
  
  ډریک، نږدې ژړل، په وروستي ډبرې ګام کې د سطحې سطحې ته راښکته شو. خړ ډبرې خپل لاسونه خړوب کړل. د یوې وروستۍ دردونکې هڅې سره، هغه خپل سر پورته کړ او ویې لیدل چې نور ټول د هغه په شاوخوا کې سجده دي، مګر د دوی تر شا یې تورسټن ډهل ولید - یو لیونی سویډن - چې په حقیقت کې د خپل معدې په وړاندې د هغه څه څخه لوی ځای ته چې دوی یې لیدلي و. لرې .
  
  لیونی سویډن. مګر خدای، سړی ښه و.
  
  طاق له یوې خوا تړل شوی و، خو له بلې خوا د غره زړه پورې تړلی و.
  
  "د خدای شکر دی،" دهل په کمزوري وویل. "دا یو دی. موږ د اوډین قبر موندلی دی."
  
  بیا هغه په ستړیا کې راښکته شو.
  
  
  اته دېرش
  
  
  
  د خدایانو قبر
  
  
  د هغه له ستړیا څخه یوه چیغه راپورته شوه.
  
  نه، چیغې. د وینې څاڅکي چیغې چې د خالص وحشت خبره کوي. ډریک خپلې سترګې خلاصې کړې، مګر د ډبرې سطحه د تمرکز لپاره خورا نږدې وه. هغه په ځمکه توی کړه او ژړل.
  
  او ما خپل ځان په دې فکر کې وموند: یو سړی تر مرګ دمخه څومره فاصلې ته راوتلی شي؟
  
  جرمنيان دلته وو. د دوی یو ورور یوازې له زینو ښکته شوی و.
  
  ډریک د مستقیم ودریدو لپاره مبارزه وکړه، هر عضلات درد کوي، مګر اډرینالین د هغه وینه تویول پیل کړل او خپل فکرونه یې پاک کړل. هغه ورو ورو د بن په لور روان شو. د هغه ملګری د پلیټ فارم په یوه څنډه کې مخامخ پروت و. ډریک هغه د اوډین ځای ته کش کړ. د هغه شاته یو ګړندی نظر ورته وویل چې المانیان لاهم ندي رسیدلي ، مګر غوږونو ورته وویل چې دوی دقیقې لرې دي.
  
  هغه د ابیل فری د لعنت غږ واورېد. د محافظتي وسیلو غږ. میلو د یوه سرتیری د خونړۍ وژنې چیغې وهلې.
  
  د هغه د وړتیا ښودلو لپاره یو فرصت، هغه فکر وکړ، د ویلز یوه وینا په یاد لري چې هغه د دوی د SAS روزنې پرمهال غوره کړې وه.
  
  هغه بین شاوخوا ته کش کړ، د اوډین د لوی سرکوفګس په وړاندې یې شا ته تکیه وکړه. د هلک سترګې رڼې شوې. کینیډي وخندل: "تاسو د دوی لپاره چمتو اوسئ. زه به ورسره معامله وکړم." هغې په نرمۍ سره د هغه غالۍ وویشتله.
  
  ډریک ودرید، د یوې ثانیې لپاره یې سترګې پټې کړې. "وروسته".
  
  د آلمانانو لومړی څوک چې څوکۍ ته ورسید. یو سرتیری چې په چټکۍ سره په ستړیا کې راښکته شو، سمدلاسه د دوهم لخوا تعقیب شو. ډریک د هغه څه په کولو کې زړه نازړه و چې هغه پوهیده چې هغه باید وکړي، مګر تورسټن ډهل هغه تیر کړ او هیڅ ډول پښیمانه نه و. ویلز او مارسټر هم مخ په وړاندې روان شول.
  
  د دښمن دریم جنګیالی په سر باندې تیر شو، دا ځل یو لوی، لرونکی نارینه مړی. ښکلی. وینه، خولې او ریښتینې اوښکې د هغه دمخه ګډوډ مخ باندې یو ناوړه ماسک بدل کړ. مګر هغه دومره سخت او ګړندی و چې په پورتنۍ برخه کې کودتا وکړه ، وړوکی تومانچه یې پورته کړه.
  
  یوه ډزې د بیرل څخه بهر وغورځیده. ډریک او د هغه همکاران په ناڅاپي ډول ووتل، مګر شاټ خپل هدف له لاسه ورکړ.
  
  د ابیل فری ګړندی غږ هغه چوپتیا ماته کړه چې د ډزو په تعقیب کې وه. "هیڅ وسله نشته، ډمبس. ناره! ناره! ما ته غوږ ونیسه!"
  
  میلو مخ راواړاوه او ډریک ته یې یوه بده موسکا ورکړه. "د کروت کمانډو لعنت. ای ملګریه؟
  
  ټوپک د یوې غټې مټې په واسطه تیر شوی و او ځای په ځای شوي تیغ سره. ډریک دا د ځانګړو ځواکونو چاقو په توګه پیژني. هغه یو طرف ته د دیو په لور وخوځېد، دهل ته یې دا فرصت ورکړ چې یو له سقوط شوي سرتیري څخه فضا ته وخوځوي.
  
  دوهم سرتېری په زنګونونو ودرېد. مارسټر ورته یوه بله موسکا ورکړه، بیا یې لونګ بدن یوې خوا ته وغورځاوه. په دې وخت کې درې نور سرتیري د ځمکې سطحې ته رسیدلي وو، او بیا الیسیا له لاندې څخه کودتا وکړه او د پیشو په څیر ځمکه کېده، په هر لاس کې یې چاقو نیولی و. ډریک هیڅکله هغه دومره ستړی نه وه لیدلې او هغه لاهم داسې ښکاري چې هغه کولی شي د ننجا اشراف سره مخ شي.
  
  "نه... وسلې؟" دهل د سختو تنفسونو په منځ کې وویل. "ایا تاسو په پای کې ... د آرماګیډون په تیوري باور لرئ، فری؟"
  
  د آلمان یو لوی ډیزاینر اوس د څنډې څخه تیر شوی دی. هغه په تنفس سره وویل: "احمق مه کیږه، عسکر هلک." "زه نه غواړم دا تابوت په نښه کړم. زما په ټولګه کې د بشپړتیا لپاره یوازې ځای شتون لري.
  
  "کوم چې تاسو د خپل ځان د انعکاس په توګه ګورئ ، زه فکر کوم ،" ډهل وویل ، د هغه ټیم د ساه اخیستو په وخت کې ودرېد.
  
  یو وقفه وه، د سخت فشار یوه شیبه ځکه چې هر مخالف خپل سمدستي هدف ارزوي. ډریک له میلو څخه شاته شو، په ناپوهۍ سره د اوډین قبر ته روان شو، چیرې چې بین او پروفیسور لاهم څنګ په څنګ ناست وو، یوازې د کینیډي لخوا ساتل کیده. هغه یو بل ته په تمه و ...
  
  ...امید...
  
  او بیا د زینو څخه یو ګډوډ ژړا راغله ، د مرستې لپاره ضعیف غوښتنه. فرې لاندې وکتل. "تاسو ضعیف یاست!" هغه په یو چا ووهله. "که دا د شیلډ لپاره نه وای، زه به ..."
  
  فریی الیسیا ته اشاره وکړه. "د هغې سره مرسته وکړئ". ښځينه جنګیالي په غرور سره وخندل، بیا یې خپل لاس څنګ ته وغزاوه. هغې په یوه ټکان سره هیډن پورته کړ. د امریکا د سي آی اې ایجنټ له اوږده خښتو څخه ستړی شوی و، مګر تر دې هم د هغه دروند بار له وړلو څخه چې جرمنيانو د هغې شا ته تړلی و.
  
  د اوډین شیلډ په کینوس کې پوښل شوی.
  
  د پارنیویک غږ واورېدل شو. "هغه ډال راوړی! اصلي برخه! اخر ولې؟"
  
  "ځکه چې دا اصلي برخه ده، تاسو احمق یاست." فري هغه وويشته. "دا اصلي شی به شتون ونلري که چیرې دا کوم بل هدف نه وي." د فیشن ډیزاینر خپل سر په سپکاوی سره وخوځاوه او الیسیا ته یې مخه کړه. "دا بې رحمه کریټین پای ته ورسوئ. زه اړتیا لرم چې اوډین راضي کړم او بیرته ګوند ته لاړ شم.
  
  الیسیا په مینه وخندل. "زما وار!" هغې چیغې کړې ، د تام سیند څخه ډیر وژونکي ، او خپل محافظتي ګیر یې د ډبرې پلیټ فارم مینځ ته وغورځاوه. په ګډوډۍ کې، هغه ویلز ته ورغله، د هغه په شتون کې هیڅ حیرانتیا نه ښیې. ډریک په خپله مبارزه تمرکز وکړ، د حیرانتیا لپاره د میلو په لور وخوځېدل، د خپل تیغ په یوه تکړه سوینګ سره څنګ ته کیناست، بیا یې د میلو ژامې ته یو سخت کنډک ورکړ.
  
  هډوکي مات شوي دي. ډریک نڅا وکړه، لامبو وهله او په خپلو پښو یې رڼا پاتې شوه. بیا به دا د هغه ستراتیژي وي - وهل او منډه کول، د هغه د بدن په سختو ټکو باندې برید کول، موخه یې د هډوکو او غضروف ماتول دي. هغه د میلو په پرتله ګړندی و ، مګر دومره قوي نه و ، نو که چیرې لوی د هغه سره ونیول شي ...
  
  تندر د غره په اوږدو کې وغږېدل، د لوړیدونکي مګما او د راکښلو ډبرو درزونه او درزونه.
  
  میلو په ژړا شو. ډریک د دوه اړخیزه کک سره مشري وکړه ، دوه نلونه - هغه څه چې تاسو یې لیدلی شئ وان ډیمم په ټلویزیون کې په زړه پورې کوي په ریښتیني ژوند کې د سړکونو جګړو لپاره په بشپړ ډول بې ګټې دی. میلو په دې پوه شو او برید یې په ژړا شو. خو ډریک په دې هم پوهیده، او لکه څنګه چې میلو خپل ټول بدن مخ ته وغورځاوه، ډریک د خپل مخالف په مخ کې یو بل پیاوړی خندونکی برید وکړ، د هغه پوزه او د سترګو ساکټ یې مات کړ، هغه یې په فرش کې سخت ټک کړ.
  
  میلو د کټ شوي ګینډ په څیر ځمکې ته راښکته شو. یوځل چې د ډریک کیلیبر مخالف ته له لاسه ورکړ ، هیڅ بیرته تګ نه و. ډریک په خپل لاس او زنګون ټوپ کړ، دواړه لوی هډوکي یې مات کړل، بیا یې د ښه اندازې لپاره د هغه توپونه، او بیا یې پریښودل شوی پوځي چاقو پورته کړ.
  
  د پېښې ځای ته یې وکتل.
  
  مارسټرس، د SAS سرتیری، د دوو آلمانانو لنډ کار کړی و او اوس د دریم سره جګړه کوي. په څو دقیقو کې د دریو کسانو وژل د هیچا لپاره اسانه کار نه و، حتی د SAS سرتیري، او مارسټر یوازې یو څه ټپي شوی و. ویلز د پلیټ فارم په څنډه کې د الیسیا سره نڅا وکړه ، د واقعی نڅا په پرتله ډیر ځغلي ، مګر د هغې پام یې اړولی. د هغه تګلاره هوښیاره وه. په نږدې واټن کې، هغې به هغه په یوه ثانیه کې مړ کړ.
  
  کینیډي د هیډن ستړی شوی بدن د جګړې له مرکز څخه لرې کړ. بین د هغې سره د مرستې لپاره ورغی. پارنیویک خوب نه کاوه، د اوډین قبر یې مطالعه کړ - یو احمق.
  
  ابیل فری د تورسټن ډهل سره مخامخ شو. سویډن په هر اړخ کې له آلمان څخه غوره و، د هغه حرکتونه د دویمې درجې په واسطه نور هم اصالح شوي ځکه چې ځواک د هغه دردناک غړو ته راستون شو.
  
  ربه! ډریک فکر وکړ. موږ دلته ګولۍ وهو! یا د ډینو راک په ښه زوړ روح کې ... اجازه راکړئ تاسو ساتیر کړم!
  
  د الیسیا سره د شخړې څخه خوند نه اخلئ، هغه بیا هم ویلز ته لاړ، په دې باور وو چې پنځوس کلنه ښځه ترټولو مرستې ته اړتیا لري. کله چې د هغه پخواني ملګري هغه ولید، هغه له جګړې څخه شاته شوه.
  
  "ما دمخه پدې اونۍ کې یو ځل ستاسو بالونه ووهل ، ډریک. ایا ته دومره خفه یې چې دا بیا غواړې؟
  
  "تاسو بختور یاست، الیسیا. په لاره کې، ایا تاسو خپل ملګري ته روزنه ورکوئ؟" هغه په ځواب کې سر وخوځاوه چې د امریکا په سخته حرکت کې و.
  
  "یوازې په اطاعت کې،" هغې دواړه چاقو پورته کړل او په یو حرکت کې یې ونیول. "راځه! زه یوازې درې سره مینه لرم!"
  
  د هغې طبیعت ممکن وحشي و، مګر د هغې کړنې کنټرول او حساب شوي. هغې ډریک ته ټک ورکړ، پداسې حال کې چې په لیوالتیا سره هڅه کوي ویلز د هغه شاته نه ختمیدونکي خلا ته واړوي. قوماندان په وروستۍ ثانیه کې د هغې اراده درک کړه او له هغې څخه په منډه روان شو.
  
  ډریک خپل دواړه چاقو ته مخه کړه ، هر تیغ یې څنګ ته حرکت وکړ پداسې حال کې چې محتاط و چې د هغه لاسونه مات نه کړي. دا یوازې دا نه وه چې هغه ښه وه ... دا دا وه چې هغه په دوامداره توګه ښه وه.
  
  ابیل فری ناڅاپه له دوی څخه تیر شو. داسې برېښېده چې د دهل څخه د تېرېدو په برخه کې پاتې راغلی، هغه د اوډین د قبر په لټه کې د سویډن څخه تېر شو.
  
  او په دې ویشل دویمه کې، ډریک مارسټرز او وروستی الماني سرتیري ولیدل چې د پلیټ فارم په دوړو څنډه کې په وژونکي جګړه کې بند پاتې وو. بیا، د حیرانتیا ناڅاپه سره، دواړه سړي وتښتېدل او په ساده ډول راښکته شول.
  
  د مرګ چیغې په خلا کې اوریدل شوې.
  
  ډریک دا ټوټه ټوټه کړه، د ویلز لپاره یې دعا وکړه، او بیا یې خپل بدن وګرځاوه او د فری په تعقیب یې منډه کړه. هغه نشو کولی بین هلته بې دفاع پریږدي. کینیډي د ډیزاینر لاره بنده کړه، خپل زړورتیا یې راټوله کړه، مګر کله چې هغه مخ په وړاندې روان شو، ډریک د فری په لاس کې یو کوچنی تور څیز ولید.
  
  راډیو او موبایل. یو ډول لیږدونکی.
  
  څه بد؟
  
  بیا څه وشول د پوهیدو څخه بهر وو. د بې احتیاطۍ په زړه پورې عمل کې، غره ناڅاپه چاودنه وکړه! یو دروند ټکان و، بیا د غرونو لویې ډبرې او د غره ټوټې ټوټې ټوټې شوې. د ټولو شکلونو او اندازو ډبرې د ګولیو په څیر د باطل له لارې راوتلې او ویستلې.
  
  د آتش فشان په څنډه کې یو لوی سوری څرګند شو، لکه څنګه چې یو هامر د پتلی وچ دیوال څخه ګوزار کړی وي. د ورځې تیاره رڼا د کریک له لارې فلټر شوې. یو بل ګوزار، او سوری نور هم پراخ شو. د کثافاتو یو غر په یوه عجیبه ، ژوره خاموشۍ کې بې پایه کندې ته راوتلی.
  
  ډریک په لاسونو کې د خپل سر سره فرش ته ښکته شو. د دې چاودونکي ډبرې ځینې باید نور قیمتي قبرونه زیانمن کړي. دا څه روان وو؟
  
  
  نهه دیرش
  
  
  
  د خدایانو قبر
  
  
  یوه چورلکه په نوي جوړ شوي سوري کې راښکاره شوه، مخکې له دې چې الوتنه وکړي د یوې ثانیې لپاره ودریږي!
  
  د ماشین له بنسټ څخه څلور ګنده کیبلونه او څو رسۍ ځړول شوي وو.
  
  باور کول ناممکن وو. ابیل فری یوازې د غره د خلاصیدو امر کړی. د غره یوه برخه چې د فعال آتش فشان یوه برخه وه او دا کولی شي په یو ډول د ډله ایز تخریب لامل شي چې د سوپر اورولکوانو په نوم پیژندل کیږي.
  
  د هغه ټولګه بشپړولو لپاره.
  
  دا سړی د ډریک په څیر هر څه لیونی و او د انسان پاتې نسل هغه ته اعتبار ورکړ. هغه اوس هم په لیونتوب سره وخندل، او کله چې ډریک پورته وکتل، نو ویې لیدل چې فری یو انچ هم حرکت نه دی کړی، مګر په کلکه مستقیم ولاړ و لکه څنګه چې چاودیدونکي غر د هغه شاوخوا وخوځاوه.
  
  الیسیا ویلز پریښود او د فری په لور وخوت، حتی د هغې لیونی ځان کنټرول یو څه مات شو. د دوی تر شا، پروفیسور پارنیویک، بین او کینیډي د اوډین الکو دیوالونو لخوا خوندي شوي. هیډن بې حرکته و. ایا هغه واقعیا په دې لاره راغلې وه چې په اور لیونۍ کې مړه شي؟ ویلز د هغه په غاړه کېناست، د هغه معده یې ونیوله.
  
  هلیکوپتر نږدې تیر شو، انجن یې په ژړا شو. فری خپل فرعي ماشین ټوپک پورته کړ او ټولو ته یې اشاره وکړه چې د اوډین لوی سرکوفګس څخه لیرې شي. د اور لنډې چاودنې د هغه غوښتنه پیاوړې کړه، ګولۍ په ټپه ودریدې کله چې دوی د ډالونو، تورو، سینې تختو او سینګ شوي هیلمټونو په بڼه د سرو زرو قیمتي ویکینګ اثار وویشتل. د سرو زرو سکې، د پیښو د سلسلې لخوا لیږدول شوي، په ټایمز سکویر کې د کنفټي په څیر له الماریو څخه راوتلی.
  
  فرې چورلکه وښوروله.
  
  ډریک ښکته شو. "تاسو دا تابوت حرکت کوئ، تاسو ټوله نړۍ په خطر کې اچوي!" - هغه چیغې کړې، غږ یې د پروپیلر بلیډونو د درنو غږونو په پرتله لږ اوریدل کیږي.
  
  "ټوپک مه کوئ!" فرې بیرته چیغې کړې، مخ یې د یو بد مسخره په څیر په هیروینو روږدي شوی. "دا ومنله، ډریک. ما تاسو ته ماتې ورکړه!"
  
  "دا د ګټلو په اړه ندي!" ډریک بیرته چیغې کړې، مګر اوس چورلکه مستقیمه وه او هغه حتی خپل غږ نه اوریدلی. هغه ولیدل کله چې فری هغه ته لارښوونه کوله، په هغه باندې د ګولیو ګولۍ ویشتل کله چې هغه خپل لاسونه پورته کړل. ډریک دعا وکړه چې د هغه ملګري به د بې لارې شوي توغندي لخوا ونه نیول شي.
  
  جرمني هغه له لاسه ورکړ. د هغه د ټول عمر جنون ته دومره نږدې کیدو سره ، هغه په ساده ډول مات شو.
  
  اوس داهل د هغه تر څنګ و. دوی ولیدل چې فری او ایلیسیا درنې زنځیرونه ښکته او ښکته کړي تر هغه چې دوی په پای کې د سرکوفګس دواړو سرونو ته نږدې شوي. فریي ډاډ ترلاسه کړ چې دوی خوندي دي.
  
  چورلکې وزن پورته کړ. هیڅ شی ندی شوی.
  
  فریي د خپل تلیفون ریسیور ته چیغې وهلې. هلیکوپتر بیا هڅه وکړه، دا ځل یې انجنونه د غوسه شوي ډیناسور په څیر وګرځیدل. زنځیرونو خپل وزن واخیست، او یو جلا درز شو، د تیږو د ماتولو غږ.
  
  د اوډین تابوت حرکت وکړ.
  
  "دا زموږ وروستی چانس دی!" - داهل د ډریک په غوږ کې چیغې کړې. "موږ ګنډونکي ته ځو! د میلو د ټوپک څخه!"
  
  ډریک سکریپټ چلاوه. دوی کولی شي چورلکه ویجاړه کړي او قبر یې وژغوري. مګر بین او کینیډي، د هیډن او پارنیویک سره، شاید مړ شي.
  
  "هیڅ وخت نشته!" دهل چیغه کړه. "یا دا یا Apocalypse!"
  
  سویډن د میلو د وسلو لپاره کودتا وکړه. ډریک خپلې سترګې وتړلې لکه څنګه چې درد یې زړه سور کړ. د هغه سترګې په بین او کینیډي باندې راوتلې، او د پریکړې درد هغه د پوزې په څیر دننه کړ. که تاسو په یوه لاس له لاسه ورکوئ، نو تاسو به په بل لاس کې له لاسه ورکړئ. او بیا هغه پریکړه وکړه چې هغه په ساده ډول دا نه شي کولی چې دا کار وکړي. ایا هغه کولی شي د نړۍ د ژغورلو لپاره دوه ملګري قرباني کړي؟
  
  نه.
  
  هغه د چونګښې په څیر مخ په وړاندې وخوځاوه لکه څنګه چې دهل د میلو په جامو کې ګنډل پیل کړل. سویډن په حیرانتیا سره شاته شو کله چې میلو خپل بدن سیده کړ، امریکایی په درد کې وخندل، مګر ګرځنده وه او د پلیټ فارم یوې څنډې ته ولاړ. د نزول یوې کرښې ته.
  
  ډریک په ټکان ودرېد. د چورلکې انجنونه یو ځل بیا وژړل او یو ناپاک حادثې غار ډک کړ. بله شیبه ، د اوډین خورا لوی سرکوفګس حرکت وکړ او له خپلو خړوبونو څخه خلاص شو ، د ډریک او پلیټ فارم څنډې ته په ډارونکي ډول تیر شو ، یو ټن مړینه.
  
  "نو!" د دهل ژړا د پارنیویک ژړا تکرار کړه.
  
  یوه چیغې وه، یوه ویرونکې چیغې وه لکه یوه وینه چې ډیره ګرمه شوې وي، داسې غږ لکه په دوزخ کې ټول شیطانان ژوندي سوځول کیږي. د اوډین د مقبرې لاندې د نوي پرانیستل شوي سوري څخه د سلفري هوا جریان تیر شو.
  
  فری او الیسیا په منډه وتښتیدل، نږدې ژوندي وسوځول شول کله چې دوی د تابوت پر سر پورته شول. فری چیغې کړې: "زموږ تعقیب مه کوئ، ډریک!" زه بیمه لرم!" بیا داسې ښکاري چې ما ته یو نظر راغلی، د خوندیتوب تضمین. هغه د ډریک ملګرو ته چیغه کړه: "اوس! تابوت تعقیب کړئ که تاسو مړ شئ!" فري دوی وهڅول، خپل فرعي ماشین ټوپک یې وخوځاوه، او دوی پرته له دې چې د بخار کالم شاوخوا ګرځي بله چاره نه درلوده.
  
  داهل خپله ستړې سترګې ډریک ته واړولې. هغه په خواشینۍ سره وویل: "موږ باید دا ودروو." "زما د ماشومانو لپاره ..."
  
  ډریک له سر پورته کولو پرته بل ځواب نه درلود. یقینا. هغه د SGG قوماندان تعقیب کړ، په احتیاط سره د سرکوفګوس په لور روان شو لکه څنګه چې دا د دوی څخه پورته الوتنه کوله، د دوی خندا دښمنان په خوندي ډول پورته وو، پداسې حال کې چې ملګري یې د بل لوري تعقیبوي.
  
  په وسلو پوښل شوی او د یو جنون په څیر.
  
  ډریک د تیږو په فرش کې یو سوري ته ورسید. دا بخارۍ یو لړزیدونکې، غورځیدونکی برج و. د نه منلو وړ. ډریک د خپلو دښمنانو د پرمختګ لیدلو لپاره مخکی له دې چې کولی شي نږدې لاړ شي.
  
  هیډن په ځمکه کې پاتې شو، د بې هوښۍ ښکارندوی کوي. هغه اوس پاڅیده او هغه تسمې یې لیرې کړې چې د اوډین ډال یې شا ته خوندي کړی و. "زه څه کولای شم؟"
  
  ډریک په لنډه توګه هغې ته وکتل. "آیا سي آی اې د سوپر وولکینو د بندولو لپاره کوم بیړني پلان لري؟"
  
  ښايسته سکرترې مخکې له دې چې سر يې وښوراوه د يوې شېبې لپاره مغشوش ښکارېده. "یوازې څرګند. الماني د وینټیلیشن پایپ کې واچوئ. هغې د راحت په ژړا سره ډال لرې وغورځاوه. درې واړه هغه د سکې په څیر د سینې په څنګ کې وګرځید.
  
  ایا دوی واقعیا ناکام شوي؟
  
  د پایپ څخه راوتلی فشار ډیر شو ځکه چې د اور وژنې ځواک ترلاسه کړ. "یوځل چې سلسله عکس العمل پیل شي ،" ډهل وویل. "موږ نشو کولی دا بند کړو. موږ باید همدا اوس وکړو!"
  
  د ډریک سترګې په دقیقه توګه شیلډ ته راښکته شوې ځکه چې دا د هغې د څنډې په شاوخوا کې په شور سره ګرځیدله. د هغه څنډې، کلمې د هغه څخه راوتلې لکه په اور کې لیکل شوي.
  
  
  جنت او دوزخ موقتي جهالت دي،
  
  دا ابدي روح دی چې د حق یا غلط په لور تکیه کوي.
  
  
  "پلان B،" هغه وویل. "د اوډین لعنت په یاد دی؟ مناسب نه ښکاریده، سمه ده؟ د دې د ایښودلو لپاره هیڅ ځای نشته، سمه ده؟ ښه، شاید همدا وي."
  
  "ایا د اوډین لعنت د نړۍ ژغورلو لاره ده؟" دهل په دې شک وکړ.
  
  "یا دوزخ،" ډریک وویل. "په دې پورې اړه لري چې څوک پریکړه کوي. دا ځواب دی. هغه څوک چې ډال پورته کوي باید پاک روح ولري. دا د جالونو جال دی. موږ نور هیڅ نه پوهیږو ځکه چې موږ قبر لرې کړ. که موږ ناکام شو، نړۍ به تباه شي."
  
  "لعنت څنګه لاړ؟" هیډن، د دښمن په لاسونو کې د هغې له آزموینې وروسته د هغې په پرتله بدتر نه ښکاریده، وینټ ته یې داسې وکتل لکه ژوندۍ یې خوړلې وي.
  
  ډریک لعنت وویل کله چې هغه شیلډ پورته کړ او د هغه په وړاندې یې ونیول. داهل ولاړ و او هغه ته یې کتل کله چې هغه د ژاړونکي ځای په لور روان و. "کله چې تاسو د دې شیلډ سره هغه بخار ته لاس ورکړئ، دا به ستاسو له لاسونو څخه وشړل شي."
  
  بیا، په سوځیدلي ځنګل کې د حیواناتو د رمې د ژړا په څیر غږ سره، له لاندې څخه ډیر بخار راپورته شو، د هغې د اوریدو لوړ غږ چیغې تقریبا کاڼه کول. د سلفر بوی اوس د هوا په خړوبولو پیل وکړ او دا یې په زهرجن میاسما بدل کړ. د غره خړ پړسوب چې د اوږدې مودې لپاره د دوی دوامداره ملګری و اوس د تندر په څیر شو. ډریک داسې احساس کاوه لکه دیوالونه چې پخپله ولړزیږي.
  
  "نوي خبر، دال. پلان B په عمل کې. د راتلونکي حوالې لپاره، دا پدې مانا ده چې زه نه پوهیږم چې نور څه باید وکړي.
  
  داهل د ډال بلې خوا ته ولاړ و. "یا زه."
  
  دوی په ګډه د ویالې په لور روان شول. شیل د دوی څنګ ته د ډبرې په ښکته کیدو پیل وکړ. یو چیغې او چیغې، هغه ډولونه چې ډریک هیڅکله نه و اوریدلي، د خندق له نه ختمیدونکي ژورو څخه راغلي.
  
  "سوپر اورولکانو نږدې دی!" هیډن چیغې کړې. "بنده یې کړه!"
  
  
  ****
  
  
  د ډریک، داهل یا حتی ابیل فری لخوا نه لیدل شوی، د ایجافجالاجوکول په نامه د آیسلینډ مشهور غر چې تر اوسه پورې د نرم خړ سیندونو په خپریدو او د هوایی ترافیک د ترور کولو لپاره چمتو دی، ناڅاپه د هغې په څنډه کې چاودنه وشوه. دا به ډیر ژر په اسکای نیوز او بی بی سی او وروسته په یو ټیوب کې د حیرانتیا ملیونونو لخوا ولیدل شي - د زرګونو ډریگنونو اوریدونکي ژبې په اسمان کې د اور توفان خپروي. په ورته وخت کې، دوه نور آیسلینډي آتش فشانونه چاودلي، د دوی سرونه د فشار لاندې د شیمپین کارک په څیر الوتل. دا راپور شوی، یو څه په ژبه تړل شوی، چې آرماګیډون راغلی دی.
  
  یوازې یو څو غوره شوي پوهیدل چې دا واقعیا څومره نږدې و.
  
  
  ****
  
  
  هغه اتلان چې نه لیدل شوي او هیڅکله نه پیژندل شوي د غره په تیاره ژورو کې جنګیدل. ډریک او داهل د شیلډ سره د بخار په ځای برید وکړ ، د ګرد څیز په کارولو سره بخار نږدې باطل ته واړوه ځکه چې دوی د اوډین د مقبرې له مینځه وړلو سره پاتې شوي سوري ته مستقیم ځای په ځای کړ.
  
  "زر کوه!" ډال د شیلډ د ساتلو لپاره مبارزه وکړه. ډریک د هغه هڅې له امله چې د غره لومړني ځواک یې مات کړ د هغه لاسونه لړزیدلي احساس کړل. "زه یوازې غواړم پوه شم چې دا د څه شی څخه جوړ شوی دی!"
  
  "څوک پروا لري!" هیډن هڅه وکړه چې دوی بیرته ونیسي، پښې یې ونیولې او څومره چې هغه کولی شي سخت فشار ورکړي. "یوازې بدمرغه دننه کېږدئ!"
  
  داهل لنګ کړ، په سوري کې کودتا وکړه. که چیرې شیلډ ورک شوی یا حتی لږ څه حرکت وکړي، نو سمدستي به تبخیر شوی و، مګر د دوی هدف سم و، او اصلي برخه په احتیاط سره د اوډین قبر لاندې مصنوعي درز ته ننوتله.
  
  یو پراخه جال، په سلګونو او زرګونو پیړیو دمخه اختراع شوی. په خدایانو قسم خورم.
  
  د جالونو جال!
  
  "تر ټولو لوی لرغونی جال چې عصري نړۍ یې پیژندلې ده." داهل په زنګنو کېناست. "هغه څوک چې کولی شي دا پای ته ورسوي."
  
  ډریک داسې ولیدل چې شیلډ پتلی ښکاري، د لاندې څخه پورته لوی فشار جذبوي. دا د درز په څنډو کې چپه شوی او جوړ شوی، د اوبسیډین رنګ اخلي. د تل لپاره. هیڅکله به حذف نشي.
  
  "خدای مو مل شه".
  
  کار شو، هغه د یوې شیبې لپاره ودرېد مخکې له دې چې خپل پام بیرته فری ته واړوي. ډار د هغه زړه له هغه څخه ډیر ډک کړ چې هغه یې تصور کولی شي، حتی اوس.
  
  چورلکه پورته شوه، د اوډین د تابوت د وزن مالتړ کولو لپاره فشار راوړ، کوم چې په نرمۍ سره د هغې لاندې راوتلی و. فری او الیسیا دواړه د تابوت په پوښ کې ناست وو، د دوی لاسونه په کلکه د پټو شاوخوا تړل شوي وو چې دا د چورلکې سره نښلول شوي.
  
  مګر بین، کینیډي او پروفیسور پارنیویک د چورلکې لاندې د دریو نورو رسیو څخه ځړول شوي وو، پرته له شکه چې هلته د ټوپک په نښه کې ونیول شول پداسې حال کې چې ډریک د سیارې د ژغورلو لپاره جګړه کوله.
  
  دوی د خلا څخه پورته ځړول، د چورلکې د پورته کیدو سره سم، د ډریک د پوزې لاندې وتښتول شول.
  
  "نه!"
  
  او، په حیرانتیا سره، هغه منډه کړه - یوازینی سړی، د قهر، ضایع او مینې څخه زیږیدلی انرژی سره - یو سړی چې ځان یې د بې پایه کندې څخه تور فضا ته وغورځاوه، د هغه څه غوښتنه یې وکړه چې له هغه څخه اخیستل شوي وو، او په سختۍ سره یې د ځړولو څخه یو په لاس کې نیولی و. کیبلونه، کله چې هغه راټیټ شو.
  
  
  څلویښت
  
  
  
  د خدایانو قبر
  
  
  د ډریک نړۍ په تیاره کې د هغه د کودتا سره ودرېده - پورته یو نه ختمیدونکی خلا ، لاندې بې پایه کنده - درې انچه غزیدلی رسی ، د هغه یوازینۍ نجات. ذهن یې ارام و؛ هغه دا د خپلو ملګرو لپاره وکړل. د دوی د ژغورلو پرته د بل دلیل لپاره.
  
  بې ځانه.
  
  د هغه ګوتې رسۍ ته لمس کړې او نشي تړلی!
  
  د هغه بدن، په پای کې د جاذبې سره مخ شو، په چټکۍ سره راټیټ شو. په وروستۍ ثانیه کې، د هغه ځړول کیڼ لاس په یوه رسۍ تړلی و چې د نورو په پرتله اوږد و او د انعکاس بدمرغۍ سره تړل شوی و.
  
  د هغه زوال ودرېد کله چې هغه یې په دواړو لاسونو ونیوه او سترګې یې وتړلې ترڅو د هغه ګړندۍ وهل زړه آرام کړي. له پورته کوم ځای څخه سختې تالندې راغلې. الیسیا خپل طنز بیانوي.
  
  "ایا د ویلز معنی دا ده چې د خپل وړتیا وښایاست"؟ تل به فکر کاوه چې دا لیوني فوسیل څه معنی لري!
  
  ډریک پورته وکتل، په ژوره توګه د لاندې خړوب څخه خبر و، د سر درد احساس کوي لکه مخکې هیڅکله نه. مګر د هغه عضلات د نوي موندل شوي ځواک او اډرینالین سره سوځیدلي وو، او د هغه پخوانۍ اور ډیره برخه بیرته د هغه دننه وه، د وتلو لپاره مړه شوه.
  
  رسۍ یې راښکته کړه، لاس یې په لاس کې ونیو، په زنګون یې ونیوه، په چټکۍ سره حرکت وکړ. فري خپل فرعي ماشین ټوپک په نښه کړ او وخندل، محتاط هدف یې واخیست، مګر بیا هیډن د اوډین له قبر څخه چیغې وهلې. ډریک هغه هلته ولاړه ولیده چې د ویلز تومانچه یې په فریی باندې په نښه کړه - پخوانی قوماندان د هغې څنګ ته راوتلی و، مګر د خدای شکر دی چې لاهم تنفس کوي.
  
  هیډن د ټوپک نیمه لار فری ته اشاره وکړه. "هغه پریږده چې پورته شي!"
  
  چورلکه لا هم په هوا کې وه، پیلوټ یې د امر په اړه ډاډه نه و. فری په خندا شو، لکه د ماشوم په څیر وده وکړه چې د خپل غوره لوبو څخه جلا شوی وي. "سمه ده. هینډین! کوچی! ما باید تا له دې بې رحمه الوتکې څخه ایستلی وای!"
  
  ډریک د هیډن ځواب واورید کله چې هغه وخندل. "هو، زه ډیری وختونه پدې پوهیږم."
  
  کینیډي، بین او پارنیویک د پراخو سترګو سره ولیدل، په سختۍ سره د تنفس کولو جرات.
  
  "لاړ شه او ترلاسه کړه!" - فرې بیا په الیسیا غږ وکړ. "له لاس څخه لاس ته. هغه واخله او لاړ شه. دا کوچی به تا ډزې نه کوي. هغه د حکومت ستونزه ده. "
  
  ډریک په داسې حال کې چې ایلیسیا له سرکوفګس څخه کودتا وکړه او د ډریک موازي رسۍ یې ونیوله، مګر حتی هغه وخت واخیست چې بین ته وګوري، دا معلومه کړي چې هلک څنګه د هیډن د وضعیت په اړه غبرګون ښودلی.
  
  بین، که څه هم، هغې ته په ډیر نرمۍ سره وکتل.
  
  الیسیا د بندر په څیر د رسی څخه ښکته شوه او ډیر ژر د ډریک سره سطحه شوه. هغې ورته وکتل، له غوسې ډکه څېره.
  
  "زه کولی شم دواړه لارې تیر کړم." هغې هوا ته ټوپ کړ، لومړی پښې، په تیاره کې په زړه پورې آرک کې، د یوې شیبې لپاره په بشپړه توګه په هوا کې ځړول. بیا د هغې پښې په کلکه د ډریک سټرنم سره وصل شوې او هغې خپل بدن مخ په وړاندې وخوځاوه ، په لنډه توګه یې په خپل رسۍ کې ونیوه مخکې لدې چې بل ته یې تیر کړي.
  
  "ښکلی بابون،" ډریک په خوله وویل، د هغه سینه سوځیدلې، د هغه گرفت نرمیږي.
  
  الیسیا خپل حرکت د رسی شاوخوا تیرولو لپاره کارولی و، پښې یې د سینې په سطحه خپرولې، او د هغه په معده کې یې وهلې. ډریک وکولای شول چې د ضربې نرمولو لپاره ښي خوا ته تیر کړي، مګر بیا یې هم د هغه د پښو زخمونه احساس کړل.
  
  هغه ورته وخندل، درد یې شریک کړ او لوړ شو. د هغې په سترګو کې د نوي درناوی سره یو چمک څرګند شو.
  
  "په نهایت کې ،" هغې تنفس وکړ. "تاسو بیرته راشئ. اوس به وګورو چې تر ټولو ښه څوک دی."
  
  هغې رسۍ بدله کړه، اعتماد د هر حرکت سره خپریږي. په یوه څپېړه کې هغې د ډریک خپل رسی تیر کړ او بیا یې خپل حرکت د شا په نښه کولو لپاره وکاراوه ، دا ځل یې د هغې پښې د هغه سر ته په نښه کړې.
  
  مګر ډریک بیرته راغی او هغه چمتو و. په ډیر مهارت سره یې خپله رسۍ پریږده، شدیده چکره یې پرې کړه او د دوو فوټو په ژوروالي یې ونیوله. الیسیا په بې ضرر ډول د هغه په سر کې تیریدله، د هغه د حرکت څخه حیرانه شوه، د هغې لاسونه لا تر اوسه هم لمبې دي.
  
  ډریک په یو وخت کې رسۍ یو پښه پورته کړه. کله چې د هغه مخالف پوه شو چې هغه څه کړي دي، هغه د هغې څخه تیر شو. هغه د هغې په سر سخت ټک وکړ.
  
  ما ولیدل چې د هغې ګوتې یې له رسۍ څخه پریږدي. هغه ښکته شوه، مګر یوازې یو څو انچه. د هغې دننه سخت مغز کار وکړ او هغې خپل گرفت بیرته ترلاسه کړ.
  
  فری له پورته څخه چیغې وهلې. "هیڅ شی ښه نه دی! مړ شه ای کافر انګریز!
  
  بیا، د سترګو له رپولو څخه لږ وخت کې، آلمان یو چاقو راوویست او د ډریک رسۍ یې پرې کړه!
  
  
  ****
  
  
  ډریک دا ټول په ورو حرکت کې ولیدل. د تیغ چمک، د قطع کولو سطح بد چمک. د هغه د ژوند لیک ناڅاپه رابرسیره کول - هغه لاره چې دا د هغه په اوچت او ټوټو پیل شوه.
  
  د بدن بې وزنه سمدستي. د وحشت او کفر یوه منجمد شیبه. په دې پوهیدل چې هرڅه چې هغه کله هم احساس کړي وو او هرڅه چې هغه په راتلونکي کې کولی شي یوازې ویجاړ شوي وي.
  
  او بیا زوال ... د خپل نیمیسس په لیدلو سره، الیسیا، د سرکوفګس سر ته د بیرته راستنیدو لپاره د هغې مټې ته وخوت ... د بین خوله په چیغې کې ولیده ... د کینیډي مخ د مرګ په ماسک بدل شو ... او د هغه د لید لید له لارې ... فاصله .... څه. ؟
  
  تورسټن داهل، لیونی سویډن، د پلیټ فارم په اوږدو کې د سیټ بیلټ سره په خپل بدن کې منډه کړه، نه، منډه کړه، په حقیقت کې ځان په تور کندې کې غورځوي، لکه څنګه چې پخپله ډریک څو شیبې مخکې کړی و.
  
  د هغه تر شا د خوندیتوب یوه وسیله راښکاره شوه، د اوډین په الکو کې د یوې ستنې په شاوخوا کې خوندي، د هیډن او ویلز لخوا ټینګ نیول شوی و، چې د ډیرو هڅو لپاره چمتو شوي و.
  
  د دهل لیونۍ کودتا ... هغه دومره نږدې کړه چې د ډریک لاسونه ونیسي او په کلکه یې ونیسي.
  
  د ډریک امید له لاسه ورکړ کله چې هغه او داهل سره یوځای شول، د خوندیتوب کرښه سخته شوه ... بیا یو ناڅاپه، دردناک ټګ لکه هیډن او ویلز فشار ومنل.
  
  بیا امید. په نجات کې ورو، دردناک هڅې. ډریک د داهل سترګو ته وکتل، یوه کلمه یې ونه ویل، د یو اونس احساسات یې نه خپرول لکه څنګه چې دوی د خوندیتوب لپاره په انچ کې یو انچ راښکته شوي.
  
  د هلیکوپټر پیلوټ باید امر ترلاسه کړی وي، ځکه چې هغه تر هغه وخته پورې په ختلو پیل وکړ چې هغه د دریم توغندي توغول ته چمتو و، دا ځل له غره څخه، د دې لپاره ډیزاین شوی چې د سرکوفګوس لپاره دومره تشه پراخه کړي چې د زیان له خطر څخه پرته له لارې تیریږي.
  
  په دریو دقیقو کې د اوډین تابوت ورک شو. د هلیکوپتر بلیډونه یو لیرې یادونه ده. بین، کینیډي او پارنیویک د اوس په څیر وو.
  
  په نهایت کې ، داهل او ډریک د غره په ډبرین څنډو کې راښکته شول. ډریک غوښتل تعقیب کړي، مګر د هغه بدن غبرګون ونه کړ. دا ټول هغه څه وو چې هغه یې کولی شي هلته پریوځي، صدمه یې ډوب کړي، درد یې د دماغ یوې جلا برخې ته لیږدول.
  
  او کله چې هغه هلته پروت و، د چورلکې غږ بیرته راغی. یوازې دا ځل دا د Dahl چورلکه وه. او دا په ورته وخت کې د دوی د نجات او ځورونې وسیله وه.
  
  ډریک کولی شي یوازې د تورسټن داهل ځورونکي سترګو ته وګوري. "تاسو خدای یاست، ملګري،" او د هغه ځای اهمیت چې دوی په کې وو، د هغه له لاسه نه و. "ریښتیا خدای"
  
  
  یوڅلويښت
  
  
  
  جرمني
  
  
  هرکله چې د کینیډي مور دومره په سخته څوکۍ کې خپله آس وګرځاوه، د الیسیا میلز سترګې په پام کې نیولې. انګلیسي کوچی یو اوبر جنګیالی و، چې د پولیس شپږم حس درلود - دوامداره تمه.
  
  له آیسلنډ څخه جرمني ته د درې ساعته الوتنې په جریان کې، دوی یوازې یو ځل ودرول. لومړی، یوازې لس دقیقې وروسته له دې چې دوی د اورګاډي څخه ووتل، دوی تابوت وخوړ او خوندي یې کړ او ټول یې په تخته کې راوستل.
  
  ابیل فری سمدلاسه شاته خونې ته لاړ. هغې له هغه وخت راهیسې هغه نه دی لیدلی. شاید د غلا او صنعت څرخ غوړوي. الیسیا په عملي توګه کینیډي، بین او پارنیویک په خپلو څوکیو کې وغورځاوه، بیا د خپل ملګري، ټپي میلو تر څنګ ناست و. داسې ښکاریده چې امریکایی د بدن هره برخه یې نیولې وه، مګر ډیری یې د هغه توپونه، یو حقیقت چې الیسیا په بدیل ډول په زړه پورې او خطرناکه ښکاري.
  
  درې نور ساتونکي په چورلکه کې وو، د بندیانو څخه یې د الیسیا او میلو ترمنځ عجیب ارتباط ته محتاط نظرونه واړول - په بدیل سره غمجن، بیا معنی، او بیا له قهر څخه ډک.
  
  کینیډي نه پوهیده چې دوی چیرته وو کله چې چورلکه ښکته شوه. د هغې ذهن د وروستي ساعت لپاره په پاریس ، سویډن او آتش فشان کې د ډریک او د دوی سفرونو څخه ، د NYPD سره خپل زاړه ژوند ته ، او له هغه ځایه ، په لازمي ډول توماس کالیب ته.
  
  کالیب یو سریال وژونکی دی چې هغه یې د بیا وژلو لپاره خوشې کړ. د هغه د قربانیانو یادونه په هغې برید وکړ. د جرم هغه صحنه چې هغې څو ورځې وړاندې تیره کړې وه - د هغه د جرم صحنه - د هغې په ذهن کې تازه پاتې شوه لکه تازه وینه. هغې پوهیده چې له هغه وخت راهیسې یې یو خبر هم نه دی لیدلی.
  
  شاید دوی هغه ونیول.
  
  په خوبونو کې....
  
  نه. زما په خوبونو کې دوی هیڅکله هغه نه نیسي، هیڅکله هغه ته نږدې نشي. هغه ما وژني او ناوړه ګټه پورته کوي، او زما ګناه ما د یو لوی شیطان په څیر ځوروي تر هغه چې زه دا ټول پریږدم.
  
  چورلکه په چټکۍ سره راښکته شوه، هغه یې له هغه لید څخه لرې کړه چې هغه ورسره مخ نه وه. د هلیکوپټر شاته شخصي کمپارټ پرانستل شو او ابیل فری د خندل امر وکړ.
  
  "ایلیسیا، میلو، تاسو به زما سره یاست. بندیان راوړئ. ساتونکو، تاسو به تابوت زما د لیدو کوټې ته ورسوئ. هلته ساتونکي لارښوونې لري چې ژر تر ژره ما سره اړیکه ونیسي کله چې هرڅه د لیدو لپاره چمتو وي. او زه غواړم چې دا ژر تر ژره ترسره شي، ساتونکي، نو مه هیروئ. اوډین ممکن د زرګونو کلونو لپاره فری ته انتظار باسي، مګر فری اوډین ته انتظار نه کوي.
  
  "ټوله نړۍ پوهیږي چې تا څه وکړل، فری، ته لیونی یې،" کینیډي وویل. "فیشن ډیزاینر، لعنت دی. تاسو څه فکر کوئ چې تاسو به د زندان څخه بهر پاتې شئ؟"
  
  "د امریکا د ځان اهمیت احساس،" فري وویل. "او احمقانه تاسو باور درکوي چې تاسو په لوړ غږ خبرې کولی شئ، هوم؟ لوړ ذهن تل بریالی وي. ایا تاسو واقعیا فکر کوئ چې ستاسو ملګري بهر شوي؟ موږ هلته جالونه جوړ کړل، ای احمقه کوڅه. دوی به د پوسایډون له لارې نه تیریږي.
  
  کینیډي د احتجاج لپاره خپله خوله خلاصه کړه، مګر بین ولیدل چې په لنډ ډول یې خپل سر وخوځاوه او ژر یې خوله وتړله. پرېږده یې. لومړی ژوندي اوسئ، وروسته جګړه وکړئ. هغې په ذهني توګه د وینا بونټا په حواله وویل: "زه به د غوره والي پیچلتیا په پرتله د کمترۍ پیچلتیا ولرم او په خوښۍ سره حیران شم."
  
  فری د پوهیدو هیڅ لاره نه درلوده چې د دوی چورلکه په لوړه ارتفاع کې پټه پاتې شوه. او غرور يې په دې قانع کړ چې عقل يې تر دوی لوړ دی.
  
  اجازه راکړئ چې داسې فکر وکړي. حیرانتیا به نوره هم خوږه وه.
  
  
  ****
  
  
  چورلکه په یوه ټکان سره لوېدلې ده. فرې مخ په وړاندې لاړ او لومړی یې ښکته شو، په ځمکه کې یې نارینه وو ته امر وکړ. الیسیا خپلو پښو ته پورته شوه او د خپلې نښې ګوتې سره یې حرکت وکړ. "لومړی تاسو درې. سرونه ښکته دي. حرکت ته دوام ورکړئ تر څو چې زه بل ډول نه وایم.
  
  کینیډي د بین تر شا د چورلکې څخه کودتا وکړه، په هر عضلاتو کې د ستړیا درد احساس کړ. کله چې هغې شاوخوا ته وکتل، حیرانونکې لید یې د یوې دقیقې لپاره د هغې ستړیا هیره کړه، په حقیقت کې، ساه یې واخیسته.
  
  یو ځل یې وکتل او پوه شو چې دا په جرمني کې د فری کلا ده؛ د ظلم یو ډیزاینر ډنډ چیرې چې تفریح هیڅکله نه ودریږي. د دوی د ځمکې لاندې کولو ساحه د اصلي دروازې سره مخامخ وه، د بلوط دوه دروازې د سرو زرو په پوښونو پوښل شوي او د ایټالیا د مرمر ډبرو لخوا چوکاټ شوي چې د ننوتلو لوی تالار ته لیږدول کیږي. لکه څنګه چې کینیډي ولیدل، دوه قیمتي موټرونه، یو لامبورګیني او یو مسیراتي، پورته شول، چې څلور په زړه پوري شل کسان راوتلي وو او د کلا په لور ګامونه پورته کړل. د دروازې له شا څخه د نڅا موسیقۍ سخت تالونه راغلل.
  
  د دروازې په سر کې د ډبرو پوښل شوی مخ و چې د مثلث برجونو قطار او په دواړو سرونو کې دوه لوړ برجونه وو، چې لوی جوړښت ته د ګوتیک بیا ژوندي بڼه ورکوي. اغېزمن، کینیډي فکر، او یو څه په زړه پورې. هغې تصور وکړ چې په دې ځای کې یو ګوند ته بلنه ورکول به د راتلونکي ماډل خوب وي.
  
  او له همدې امله ابیل فری د دوی له خوبونو څخه ګټه پورته کړه.
  
  هغه د دروازو په لور وخوځول شوه، ایلیسیا دوی ته په دقت سره ګوري کله چې دوی د سوپر موټرونو او د مرمرو ګامونو څخه تیریدل. د دروازو له لارې او د غږولو لابی ته. کیڼ اړخ ته، یوه پرانیستې، څرمن پوښل شوې دروازه د نایټ کلب ته لاړه چې په زړه پورې موسیقۍ، رنګارنګ څراغونو او بوټانو څخه ډک وو چې د خلکو څخه پورته وه، چیرې چې هرڅوک کولی شي ثابت کړي چې دوی څومره ښه نڅا کولی شي. کینیډي سمدلاسه ودرېد او چیغې یې کړې.
  
  "مرسته!" هغې ژړل، مستقیم لیدونکو ته کتل. "موږ سره مرسته وکړئ!"
  
  څو کسانو دا شیبه ونیوله چې خپل نیم ډک شیشې ښکته کړي او ما ته یې وګوري. یوه ثانیه وروسته دوی په خندا پیل وکړ. کلاسیک سویډني سرو زرو خپل بوتل په ښه راغلاست کې پورته کړ، او تور پوستکي ایټالوی سړي هغې ته په کتلو پیل وکړ. نور بیرته خپل ډیسکو دوزخ ته راستانه شول.
  
  کینیډي په ژړا شو کله چې الیسیا هغه د ویښتو څخه ونیوله او د مرمر فرش ته یې کش کړه. بین په اعتراض کې چیغې وهلې، مګر ټوپ نږدې هغه وویشتله. د غونډې د میلمنو تر منځ نوره خندا وه، وروسته یو څو غیر اخلاقي تبصرې. الیسیا کینیډي په لوی زینه کې وغورځاوه او په ریښو کې یې سخت ووهله.
  
  "احمقه ښځه،" هغې وخندل. "ایا تاسو نه ګورئ چې دوی د خپل مالک سره مینه لري؟ دوی به هیڅکله د هغه په اړه بد فکر ونه کړي. اوس... لاړ شه."
  
  هغې د یوې کوچنۍ تومانچې سره چې د هغې په لاس کې ښکاریده پورته ته اشاره وکړه. کینیډي غوښتل مقاومت وکړي، مګر د هغه څه په اړه قضاوت چې یوازې پیښ شوي، هغې پریکړه وکړه چې یوازې ورسره لاړ شي. دوی د زینو او چپ اړخ ته د کلا بلې وزر ته رهبري شوي. هرڅومره ژر چې دوی له زینې څخه ووتل او اوږده ، نامناسب دهلیز ته ننوتل - د وزرونو ترمینځ پل - د نڅا میوزیک ودرېد ، او ممکن په هغه وخت کې دوی یوازې ژوندي خلک وي.
  
  د یوه دهلیز څخه ښکته، دوی ځانونه په یوه خونه کې وموندل چې ممکن یو وخت پراخه بال خونه وه. خو اوس دا سیمه په نیم درجن جلا خونو ویشل شوې وه - د دیوالونو پرځای بهر ته د بارونو سره خونې.
  
  حجرې.
  
  کینیډي، د بین او پارنیویک سره، نږدې حجرې ته لیږدول شوي. یو لوړ غږ پدې معنی دی چې دروازه تړل شوې وه. الیسیا وخندل. "تاسو څارل کیږي. خوند واخلئ."
  
  په کاڼه خاموشۍ کې چې تعقیب شو، کینیډي خپلې ګوتې د خپلو اوږدو تور ویښتو له لارې تیرې کړې، د هغې پینټیوټ یې تر ټولو ښه نرم کړ، او ژوره ساه یې واخیسته.
  
  "ښه ..." هغې ویل پیل کړل.
  
  "ای ، کوچیان!" ابیل فری د دوی کیمرې مخې ته راڅرګند شو ، د دوزخ د اور خدای په څیر خندل. "زما د ګوند کلا ته ښه راغلاست. یو څه زه شک لرم چې تاسو به یې زما ، هو ، بډایه میلمنو په څیر خوند واخلئ.
  
  مخکې له دې چې دوی ځواب ورکړي وړاندیز یې له مینځه یوړ. "پروا نه کوي. تاسو اړتیا نلرئ خبرې وکړئ. ستاسو خبرې زما په زړه کې لږې دي. نو،" هغه د فکر کولو لپاره وویل، "موږ څوک لرو ... ښه، هو، البته، دا بین بلیک دی. زه ډاډه یم چې دا به تاسو ته ډیر خوند درکړي."
  
  بین بارونو ته منډه کړه او څومره چې یې کولی شي په سختۍ سره وخوځوي. "زما خور چیرته ده، ته بدکاره؟"
  
  "هم؟ ستا مطلب د سوسیالی شین سره دی ..." هغه خپله پښه په وحشي ډول وغورځوله. "د ډریگن جنګ سټایل معرفي کړئ؟ ایا تاسو توضیحات غواړئ؟ ښه، ښه، ځکه چې دا تاسو یاست، بین. په لومړۍ شپه ما خپل غوره سړی هلته ولېږه چې د هغې بوټونه واخلي، تاسو پوهیږئ، هغه یو څه نرم کړئ. هغې هغه په نښه کړ، یو څو پسونه یې ژوبل کړل، مګر هغه هغه څه ترلاسه کړل چې ما غوښتل."
  
  فری یوه شیبه ونیوله چې ریموټ کنټرول د هغه عجیب ورېښمو جامو له جیب څخه وباسي چې هغه یې اغوستی و. هغه دا یو پورټ ایبل تلویزیون ته بدل کړ، کوم چې کینیډي حتی پام نه و کړی. یو عکس په هوا کې څرګند شو - SKY News - د انګلستان د مخ پر ودې ملي پور په اړه خبرې.
  
  "دوهمه شپه؟" فري ودرېد. "ایا د هغې ورور واقعیا غواړي پوه شي؟"
  
  بین چیغې کړې، د معدې څخه د ژورو اوازونو څخه وتل. "هغه سمه ده؟ هغه سمه ده؟"
  
  فریي بیا ریموټ کنټرول کلیک کړ. سکرین بل، دانه انځور ته واړول شو. کینیډي پوه شو چې هغه یوې کوچنۍ کوټې ته ګوري چې یوه نجلۍ په بستر پورې تړلې وه.
  
  "ته څه فکر کوی؟" فریی هڅول. "لږترلږه هغه ژوندی ده. اوس لپاره."
  
  "کارين!" بین تلویزیون ته منډه کړه مګر بیا ودرېده، ناڅاپه غالب شو. سوبس خپل ټول بدن ولړزاوه.
  
  فري وخندل. "ته نور څه غواړې؟" هغه بیا د فکر کولو ادعا وکړه او بیا یې چینل یو ځل بیا CNN ته بدل کړ. سمدستي په خبرونو کې د نیویارک څخه د سیریل وژونکي په اړه یو پیغام و - توماس کالیب.
  
  لیونی کینیډي په خوښۍ سره وویل: "دا ستاسو لپاره دمخه لیکل شوی و." "فکر وکړ چې تاسو شاید یو نظر وګورئ."
  
  هغې په خپله خوښه غوږ نیولی و. هغه ډارونکی خبر واورید چې کالیب د نیویارک په کوڅو کې ګرځیدو ته دوام ورکړ ، خوشې شو ، یو شیطان.
  
  فری د کینیډي شاته په معنی سره وویل: "زه باور لرم چې تاسو هغه آزاد کړی دی." "ښه کار. ښکار بیرته په هغه ځای کې دی چې هغه دی، نور د ښار په ژوبڼ کې پنجرې تړلی حیوان نه دی.
  
  راپور د قضیې د آرشیف فوٹیج له لارې پلی شوی - معیاري توکي - د هغې مخ، د پولیس خندا مخ، د قربانیانو مخونه. تل د قربانیانو مخونه.
  
  هماغه کسان چې هره ورځ یې د خوب خوبونه ځورول.
  
  "زه شرط لرم چې تاسو د دوی ټول نومونه پیژنئ، نه؟" فرې وخندل. "د دوی د کورنیو پته. لاره ... دوی مړه شول.
  
  "چپ شه!" کینیډي خپل سر په لاسونو کې کېښود. دا بنده کړه! مهرباني!
  
  "او تاسو،" هغې د فریي چیغې واورېدې. "پروفیسر پارنیویک،" هغه دا ټکي داسې توی کړل لکه هغه سړې غوښې وي چې د هغه په خوله کې راوتلې وي. "تاسو باید پاتې شوی وای او زما لپاره کار کړی وای."
  
  د ډزو غږ وشو. کینیډي په حیرانتیا چیغې کړې. بله ثانیه، هغې د بدن د غورځیدو غږ واورېد، او شا وګرځیدل، ولیدل چې بوډا په ځمکه راوتلی و، په سینه کې یو سوری وه، وینه بهیدله او د حجرو په دیوالونو ویشل شوي.
  
  د هغې ژامه راښکته شوه، کفر یې دماغ بند کړ. هغې یوازې لیدلی شي کله چې فری یو ځل بیا هغې ته مخ شو.
  
  "او تاسو، کینیډي مور. ستاسو وخت راځي. موږ به ډیر ژر هغه ژورې وپلټئ چې تاسو یې د ښکته کیدو وړتیا لرئ.
  
  په پښه یې وګرځوله او خندا یې وکړه، هغه لاړ.
  
  
  دوه څلویښت
  
  
  
  لا ویرین، جرمني
  
  
  ابیل فری د ځان سره وخندل کله چې هغه خپلې امنیتي څانګې ته لاړ. یو څو اختراعي شیبې او هغه دا احمقان په ځمکه وغورځول. دوی دواړه مات شوي دي. او په نهایت کې ، هغه هغه زوړ احمق پارنیویک سټون په مرګ وواژه.
  
  حیرانتیا. اوس د لا نورو په زړه پورې فعالیتونو ته.
  
  هغه د خپل شخصي کوټې دروازه پرانستله ترڅو میلو ومومي او الیسیا په خپله تخته کې پروت و، لکه څنګه چې هغه دوی پریښودل. لوی امریکایی لا تر اوسه د ټپي کیدو سره مخ و، د هر حرکت سره یې وخندل، د هغه سویډن تورسټن داهل څخه مننه.
  
  "له بلې دروازې څخه کوم خبر؟" - فری سمدستي وپوښتل. "ایا هډسن تلیفون وکړ؟"
  
  بله دروازه د CCTV کنټرول مرکز و ، چې دا مهال د فریي ترټولو سخت ملاتړي ټیم هډسن تر نظارت لاندې و. د کلا په شاوخوا کې د هغه د پراخه کمپیوټر پوهې له امله د "یاد لرونکی سړی" په توګه پیژندل شوی، هډسن د فری یو له لومړنیو زده کونکو څخه و، یو سړی چې د خپل جنونی مالک لپاره هر ډول انتها ته ځي. اکثره دوی د اوډین د مقبرې د نصبولو پرمختګ څارلی و، او هډسن په غاړه کې و - لعنت، خولې او په عصبي توګه د یګرانو په څیر د شیدو په څیر ژاړي. فری لیواله وه چې قبر په خپل مناسب ځای کې نصب کړي، او هغه د خپل لومړي پام وړ لیدنې لپاره بشپړ چمتووالی نیولی و. د هغه بندیان، د کارین کوټې، او د هغه د نوي بندیانو حجرې هم معاینه شوې.
  
  او یو ګوند، البته. هډسن یو سیسټم رامینځته کړی چې د کلب هر انچ یو څه کنټرول لاندې راولي، دا انفراریډ یا معیاري پیچ وي، او د فریي د اشرافي میلمنو هر حرکت ثبت شوی او د وزن وزن لپاره یې چک شوی.
  
  هغه په دې پوه شو، چې قدرت علم نه دی. ځواک قوي ثبوت و. هوښیار عکاسي. د لوړ تعریف ویډیو. کیدای شي نیول غیرقانوني وي، مګر دا زیان نه رسوي که چیرې قرباني په کافي اندازه ویره ولري.
  
  ابیل فری کولی شي په هر وخت کې چې د هغه لپاره مناسب وي د ستوري یا ډبرې چرګ سره "نیټه شپه" ترتیب کړي، هغه کولی شي انځور یا مجسمه واخلي، په خورا روښانه ښار کې په خورا مشهور نندارتون کې د لومړي قطار څوکۍ ترلاسه کړي، هرکله چې ناشونی وي. هغه غوښتل.
  
  "تر اوسه هیڅ نه. هډسن باید یو ځل بیا په تخته کې تیر شوی وي، "ایلیسیا وویل کله چې هغې خپل سر په خپلو لاسونو کې نیولی و او پښې یې د هغه د تخت په څنډه کې ځړول. کله چې فری هغې ته وکتل، هغې خپل زنګونونه یو څه خپاره کړل.
  
  یقینا. په طبیعي توګه، فری خپل ځان ته ساه ورکړه. هغه ولیدل چې میلو چیغې وهلې او خپلې پښې یې نیولې وې. هغه د بریښنا یو ټکان احساس کړ چې د هغه د زړه ټکان ګړندی کوي ځکه چې د جنسیت فکر له خطر سره ګډ شوی. هغه د الیسیا په لور یوه ابرو پورته کړه، هغې ته یې د نړیوال "پیسو" نښه ورکړه.
  
  الیسیا خپلې پښې ښکته کړې. "په دوهم فکر کې، میلو، ته ولې نه ځئ او بیا وګورئ. او د هغه احمق هډسن څخه بشپړ راپور ترلاسه کړئ، هوم؟ مالک،" هغې د اشتها د سپینو زرو تختې ته سر وخوځاوه. "څه غیر معمولي؟"
  
  فری د پلیټ مطالعه کوله پداسې حال کې چې میلو، د څه پیښیدو څخه ناخبره و، لکه د یو سیاستوال په څیر یې د هغه حماقت ته، د خپلې ملګرې په لور یو جعلي نظر ولیږه، بیا یې ژړل او له کوټې څخه ووت.
  
  فری وویل، "بیسکوټی خوندور ښکاري."
  
  هرڅومره ژر چې دروازه ځای په ځای شوه ، الیسیا فریي ته د بسکټو یو پلیټ ورکړ او د هغه میز ته وخوت. په ټولو څلوریزو ولاړه، هغې خپل سر د هغه په لور وګرځاوه.
  
  "ایا تاسو د دې بسکټ سره یو څه ښه انګلیسي غوښه غواړئ؟"
  
  فری د خپل میز لاندې پټه تڼۍ کیښوده. سمدلاسه ، جعلي نقاشي اړخ ته لاړه ، د ویډیو سکرینونو قطار څرګند کړ. هغه وویل، "شپږ" او یو پرده ژوند ته راغله.
  
  هغه د کوکیز خوند وڅکی لکه څنګه چې یې لیدلی و، په غیر حاضرۍ سره یې د الیسیا ګردي تڼۍ وهلې.
  
  "زما د جګړې ډګر،" هغه تنفس وکړ. "دا دمخه پخه شوې ده. هو؟"
  
  الیسیا په زړه پورې وخندل. "هو".
  
  فري د خپلو پښو تر منځ د خپګان په وهلو پيل وکړ. "بیا زه شاوخوا لس دقیقې لرم. تاسو باید د اوس لپاره یو چټک کار وکړئ.
  
  "زما د ژوند کیسه".
  
  فري خپل پام هغې ته واړوه، تل د میلو په اړه د خلاصې دروازې شاته شل فوټه لرې په پام کې وه، مګر حتی د دې سره، او د الیسیا میلس احساساتي شتون سره، هغه لا هم نشو کولی د خپل نوي نوي د آرایشي حجرې څخه سترګې پټې کړي. نیول شوي بندیان
  
  سیریل وژونکی - توماس کالیب.
  
  وروستۍ مقابله حتمي وه.
  
  
  
  دریمه برخه
  د جګړې ډګر...
  
  
  درې څلویښت
  
  
  
  لا ویرین، جرمني
  
  
  کینیډي بارونو ته منډه کړه کله چې ابیل فری او د هغه ساتونکي د دوی د حجرې څخه بهر راڅرګند شول. هغې په دوی چیغې کړې چې د پروفیسور جسد لیرې کړي یا یې خوشې کړي، بیا یې د ویره احساس وکړ کله چې دوی دا کار وکړ.
  
  هغه د حجرې په دروازه کې ودرېده، ډاډه نه وه چې څه وکړي. یو ساتونکي خپل تومانچه په نښه کړه. دوی د زندان کمپلیکس ته ژور ولاړل، د څو نورو حجرو څخه تیر شول، ټول بې ځایه شوي. مګر د دې ټولو پیمانه هغه هډوکي ته یخ کړ. هغه حیرانه شوه چې دا سړی د کوم ډول ناوړه ګناهونو وړتیا لري.
  
  دا هغه وخت دی چې هغه پوهیده چې هغه د کالیب څخه بدتر کیدی شي. د دوی ټولو څخه بدتر دی. هغې هیله درلوده چې ډریک، داهل او ملاتړي پوځ نږدې شي، مګر هغې باید له دې کړکیچ سره مخ شي او په دې باور وي چې دوی پخپله دي. هغه څنګه کولی شي د بین ساتنه وکړي لکه څنګه چې ډریک یې کړی؟ یو ځوان د هغې تر څنګ ولاړ و. هغه د پارنیویک له مړینې راهیسې ډیرې خبرې نه دي کړي. په حقیقت کې، کینیډي فکر کاوه، هلک یوازې یو څو خبرې کولې کله چې دوی په قبر کې نیول شوي وو.
  
  ایا هغه د کارین د ژغورلو فرصت لیدلی و؟ هغه پوهیده چې د هغه ګرځنده تلیفون لاهم د هغه په جیب کې په خوندي ډول و ، د وایبریټ لپاره ټاکل شوی و ، او دا چې هغه د خپل مور او پلار څخه نیم درجن تلیفونونه ترلاسه کړي چې ځواب یې نه دی ورکړی.
  
  "موږ په سم ځای کې یو،" کینیډي د هغې د خولې له کونج څخه وویستل. "خپل ذهن خپل ځان ته وساتئ."
  
  "چپ شه، امریکایی!" فریي وروستۍ کلمه داسې وغځوله لکه دا چې لعنت وي. د هغه لپاره، هغې فکر کاوه، دا ډیری احتمال و. "تاسو باید د خپل برخلیک په اړه اندیښنه ولرئ."
  
  کینیډي شاته وکتل. "دا څه معنی لري؟ ایا ته به ما له خپلو کوچنیو جامو څخه یوه جوړه کړه؟ هغې د پرې کولو او ګنډلو تقلید کاوه.
  
  جرمن سترګې پورته کړې. "ښکلی. وبه ګورو چې څومره وخت به ستړي اوسئ."
  
  د حجرو له پیچلتیا هاخوا دوی د کور یوه بله تیاره برخه ته ننوتل. اوس دوی په ګړندۍ ښکته زاویه کې روان وو ، د هغې شاوخوا کوټې او دهلیزونه په خرابیدو وو. که څه هم، د فری په پوهیدلو سره، دا ټول یو سور هیرینګ و چې د وینې هانډونه ګډوډ کړي.
  
  دوی د وروستي دالان څخه ښکته شول، کوم چې د لرګیو د لرګیو دروازې ته ورغی چې لوی فلزي تختې یې په قبضو کې وې. یو ساتونکي د بې سیم عددي کیپډ باندې اته عددي شمیره ټک کړه ، او درنې دروازې په خلاصیدو پیل شوې.
  
  سمدستي هغې د سینې لوړ فلزي ریلنګونه ولیدل چې نوې کوټه یې محاصره کړې وه. شاوخوا له دېرشو تر څلوېښتو پورې کسان په لاسونو کې څښاک ورسره و، خندل. لوبڅاران او د نشه يي توکو باداران، د لوړ پوړو نارینه او ښځینه فاحشو، د پاچاهۍ او د خوشبختۍ ۵۰۰ رئیسان، کونډې چې لوی میراث لري، د تېلو بډایه شیخان او د میلیونرانو لوڼې.
  
  هرڅوک د خنډ په شاوخوا کې ودریدل، بولینجر او روماني کونټي یې وخوړل، خوندور خواړه یې وخورل او خپل کلتور او طبقه یې وښووله.
  
  کله چې کینیډي دننه شو، دوی ټول ودریدل او د یوې شیبې لپاره یې هغې ته وکتل. د هغې په زړه پورې فکر د هغې ارزونه کوله، چیغې یې د دوړو دیوالونو سره منډه کړې او غوږونه یې پورته کړل.
  
  دا هغه ده؟ د پولیسو مشر؟
  
  هغه به هغه په څلورو دقیقو کې له منځه یوسي.
  
  زه به یې واخلم. زه به تاسو ته نور لس درکړم، پیری. ته څه وایې؟
  
  اووه. زه شرط لرم چې هغه د هغې په پرتله قوي ده. او، ښه، هغه به یو څه خپه شي، ایا تاسو فکر نه کوئ؟
  
  دوی د څه په اړه خبرې کولې؟
  
  کینیډي د هغې تڼۍ ته یو سخت ټک احساس کړ او کوټې ته ورننوت. مجلس وخندل. فري په چټکۍ سره د هغې پسې منډه کړه.
  
  "خلک!" هغه وخندل. "زما ملګرو! دا یو ښه وړاندیز دی، تاسو داسې فکر نه کوئ؟ او هغه به موږ ته یوه په زړه پورې شپه راکړي!
  
  کینیډي شاوخوا وکتل، بې کنټروله ویره. دوی د څه په اړه خبرې کولې؟ په زړه پورې پاتې شه، هغې د کپتان لیپکند غوره وینا په یاد کړه. خپلې لوبې ته دوام ورکړئ. هغې هڅه وکړه چې تمرکز وکړي، مګر شاک او حقیقتي چاپیریال د هغې لیونۍ تهدید کړ.
  
  "زه به ستاسو په مخ کې فعالیت ونه کړم ،" هغې د فری شاته غږ وکړ. "په هر ډول چې تاسو تمه لرئ."
  
  فری هغې ته مخ کړ، او د هغه پوهه موسکا حیرانونکې وه. "همداسي نه ده؟ زه فکر کوم چې تاسو خپل ځان او خپل ډول ډیر ارزوئ. مګر دا نورمال دی. تاسو ممکن بل ډول فکر وکړئ، مګر زه فکر کوم چې تاسو به یې وکړئ، ګران کینیډي. زه واقعیا فکر کوم چې تاسو کولی شئ. راځه." هغه ورته اشاره وکړه چې هغه ته راشي.
  
  کینیډي د رینګ ریل په لور ګام پورته کړ. له هغې څخه شاوخوا دولس فوټه لاندې په ځمکه کې په نا مساوي ډول یو ګردي سوری و، فرش یې په ډبرو پوښل شوی او دیوالونه یې په خاورو او ډبرو پوښل شوي.
  
  د زوړ فیشن ګلیډیټر میدان. د جګړې کندې.
  
  فلزي زینې د هغې څنګ ته راښکته شوې او کندې ته د ریلنګونو څخه پورته شوې. فریي اشاره وکړه چې هغه باید ښکته شي.
  
  "هیڅ لاره نه،" کینیډي په ژړا شو. درې ټوپکونه هغې او بین ته په نښه شول.
  
  فریي سر وخوځاوه. "زه تاسو ته اړتیا لرم، مګر زه په جدي توګه هلک ته اړتیا نلرم. موږ کولی شو د ګولۍ سره زنګون ته پیل کړو، بیا تر زنګون پورې. کار وکړئ او وګورئ چې زما غوښتنې پوره کولو کې څومره وخت نیسي. د هغه دوزخي موسکا هغې ته قناعت ورکړ چې هغه به د هغه د خبرو تصدیق کولو لپاره خوښ وي.
  
  هغې خپل غاښونه وخوړل او یوه ثانیه یې د خپل پتلون په نرمولو مصرف کړه. شتمنو خلکو هغې ته په لیوالتیا سره وکتل، لکه په پنجره کې یو څاروی. شیشې خالي وې او اشتها یې خوړلي وو. ویټران او ویټریسان د دوی په مینځ کې وهل، د دوی لخوا ناڅرګند، ډک او تازه کول.
  
  "څه ډول کنده؟" هغه د وخت لپاره معامله کوله، د هغې څخه د وتلو کومه لاره یې نه لیدله، هڅه یې کوله چې ډریک ته هره قیمتي اضافي ثانیه ورکړي.
  
  فری په مهربانۍ سره وویل: "دا زما د جګړې ډګر دی." "تاسو په عالي حافظه کې ژوند کوئ یا په ذلت کې مړ شئ. انتخاب، زما ګران کینیډي، ستاسو په لاس کې دی. "
  
  په خندا کې پاتې شئ.
  
  یو ساتونکي یې د خپلې تومانچې په تومانچه وهلې وه. په یو څه ډول هغې وکولی شو چې بین ته مثبت نظر وړاندې کړي او زینو ته ورسیده.
  
  "انتظار شه،" د فری سترګې په غوسه راوتلې. "د هغې بوټان لرې کړه. دا به د هغه وینه نوره هم زیاته کړي."
  
  کینیډي هلته ودرېد، سپکاوی او غوسه شو، او یو څه حیران شو کله چې یو ساتونکي د هغې مخې ته وخوځاوه او بوټان یې واخیستل. هغه له زینو پورته شوه، داسې احساس یې وکړ، چې د نړۍ په یوه لرې کونج کې له بل کینیډي سره داسې عجیبه ناسته ولاړه ده. هغې حیران شو چې دا هغه څوک دی چې هرڅوک ورته اشاره کوي واقعیا دی.
  
  دا ډیر ښه غږ نه و. داسې ښکاري چې هغه به د خپل ژوند لپاره مبارزه وکړي.
  
  کله چې هغه د زینو لاندې روانه وه، د خلکو څخه یو څاڅکی راغی، او د وینو قوي څپې هوا ډکه کړه.
  
  دوی هر ډول فحشا نارې وهلې. شرطونه ایښودل شوي وو، ځینې دا چې هغه به له یوې دقیقې څخه لږ وخت کې مړه شي، نور دا چې هغه به له دېرشو ثانیو څخه په کم وخت کې خپله پښه له لاسه ورکړي. یو یا دوه حتی د هغې ملاتړ وړاندیز وکړ. مګر لوی خطر دا و چې هغه به د هغې مړی په پوډر بدلولو وروسته د هغې سپکاوی وکړي.
  
  د شتمنو څخه ترټولو بډایه، په ځمکه کې ترټولو پیاوړی غلا. که دا هغه څه وو چې شتمني او ځواک یې درکړی و، نو نړۍ واقعیا تباه شوې وه.
  
  په چټکۍ سره د هغې وړې پښې سختې ځمکې ته لمس کړې. هغه ښکته شوه، د یخنۍ او افشا کیدو احساس وکړ، او شاوخوا یې وکتل. د هغې په مقابل کې، په دیوال کې یو سوری پرې شوی و. دا اوس مهال د ګنډو بارونو سیټ پوښلی و.
  
  هغه څېره چې د دې بارونو په بل اړخ کې بنده وه ناڅاپه مخ په وړاندې روانه شوه، د غضب د وینې چیغې سره یې په دوی باندې وویشتله. هغه دوی دومره سخت وښورول چې دوی یې وغورځول، د هغه مخ د یو مسخ شوي ژړا څخه ډیر لږ و.
  
  مګر د دې سره سره، او د هغې د عجیب چاپیریال سره سره، کینیډي هغه په چټکۍ سره وپیژندل چې د هغه نوم یې یاد کړ.
  
  توماس کالیب، سیریل وژونکی. دلته په آلمان کې د هغې سره. دوه وژونکي دښمنان د جګړې ډګر ته ننوتل.
  
  د ابیل فری پلان، په نیویارک کې بیرته جوړ شوی، پلي کیږي.
  
  د کینیډي زړه ټکان وخوړ، او د نفرت یوه پاکه چټکه د هغه د ګوتو څخه دماغ او شا ته د تیر په څیر ډزې وکړې.
  
  "تا کمین!" هغې په غوسه ژړل. "تاسو یو مطلق بدمرغه یاست!"
  
  بیا بارونه پورته شول او کالیب د هغې په لور ټوپ کړ.
  
  
  ****
  
  
  ډریک مخکې له دې چې ځمکې ته ولویږي له چورلکې څخه ووت، لا تر اوسه د تورسټن داهل څخه یو ګام وروسته، او د بوخت هوټل په لور منډه کړه، چې د نړیوالو ځواکونو ګډ ایتلاف لخوا نیول شوی و. پوځ خامخا مخلوط دی، مګر پریکړه کونکی او د جګړې لپاره چمتو دی.
  
  دوی د لا ویرینا شمال ته 1.2 میله کې موقعیت درلود.
  
  د اردو او ملکي موټرو قطارونه ولاړ وو، انجنونه یې ګونګېدل، تیار ولاړ وو.
  
  فوير د فعاليتونو ډک و: کومانډو او ځانګړي ځواکونه، د استخباراتو اجنټان او عسکر ټول راټول شوي وو، پاکول او چمتو کول.
  
  داهل د هوټل استقبال ته په کودتا سره خپل شتون اعلان کړ او په لوړ غږ یې چیغې ووهلې چې هرڅوک شاته شول. د احترام وړ چوپتیا وه.
  
  دوی لا دمخه هغه ، ډریک او نور پیژني ، او په آیسلینډ کې د هغه څه په اړه ښه پوهیدل. دلته هر سړی د هوټل او چورلکې تر منځ د ویډیو لینک له لارې خبر شوی و.
  
  "موږ چمتو یو؟" دهل چیغې کړې. "د دې بدماش د له منځه وړلو لپاره؟"
  
  قوماندان چیغې کړې: "سامان چمتو دی." دوی ټولو داهل د دې عملیاتو مسوول وباله. "سپنرونه په ځای دي. موږ ډیر ګرم یو موږ ممکن دا آتش فشان بیا پیل کړو، صاحب!"
  
  دهل سر وښوراوه. "بیا موږ څه ته انتظار یو؟"
  
  د شور کچه سل درجې پورته شوه. پوځیانو دروازې ودرولې، یو بل یې په شا ووهل او د جګړې وروسته یې د بیر لپاره د لیدو لپاره چمتووالی ونیول ترڅو زړورتیا وساتي. انجنونه په چغو وهل پیل کړل کله چې راټول شوي وسایط لیرې شول.
  
  ډریک په دریم خوځنده موټر کې، یو نظامي هموي کې دال سره یوځای شو. د تیرو څو ساعتونو لنډیزونو په جریان کې هغه پوهیده چې دوی شاوخوا 500 سړي لري چې د فری د 200 کسانو کوچنۍ اردو ډوبولو لپاره کافي دي، مګر آلمان په لوړ موقف کې و او تمه کیده چې ډیر چالونه ولري.
  
  مګر یو شی چې هغه نه درلود د حیرانتیا عنصر و.
  
  ډریک په مخکینۍ څوکۍ کې کښیناست، خپل ټوپک یې په لاس کې واخیست، د هغه فکرونه په بین او کینیډي متمرکز وو. هیډن د دوی تر شا په څوکۍ کې و، چې د جګړې لپاره سمبال شوی و. ویلز په هوټل کې د معدې د سخت زخم سره پاتې شو.
  
  کاروان یو ګړندی څنډه وګرځوله ، او بیا لا ویرین راڅرګند شو ، د تیارې په وړاندې د کرسمس ونې په څیر روښانه شو چې شاوخوا یې تیاره وه ، او د غره د تور غونډۍ په وړاندې چې پورته یې پورته و. د هغې دروازې پراخې خلاصې وې، د هغه سړي زړورتیا څرګندوي چې دوی یې د راپرځولو لپاره راغلي وو.
  
  دهل مایکروفون چالان کړ. "وروستی تلیفون. موږ ګرم پیل کوو. سرعت به دلته د خلکو ژوند وژغوري. تاسو اهداف پوهیږئ، او تاسو زموږ غوره اټکل پوهیږئ چې د اوډین تابوت به چیرته وي. راځئ چې د دې سور، سرتیرو سره معامله وکړو."
  
  لینک د هوښیار هوښیار سړی لپاره ولاړ و. ډیر ستړیا. ډریک سپین ټوټی شوی و ځکه چې همر د فری د ساتونکي هاؤس له لارې بیرل شوی و چې دواړه خواو ته لږ تر لږه یو انچ پاتې و. آلماني ساتونکو له خپلو لوړو برجونو څخه د الارم په پورته کولو پیل وکړ.
  
  لومړی ډزې وشوې، د مخکښو موټرو څخه وتښتېدل. کله چې کاروان ناڅاپه ودرېد، ډریک خپله دروازه خلاصه کړه او لاړ. دوی هوایی ملاتړ نه دی کارولی ځکه چې فری ممکن RGPS ولري. دوی اړتیا درلوده چې ژر تر ژره د ورته دلیل لپاره له موټرو څخه لیرې شي.
  
  ګام پورته کړئ او د PIGS ځمکه د بیکن فابریکې ته واړوئ.
  
  ډریک د لومړي پوړ کړکۍ لاندې ژورو بوټو ته ورغی. د SAS ټیم چې دوی دېرش دقیقې دمخه لیږلی باید دمخه د نایټ کلب ساحه او د هغې "ملکي" میلمانه محاصره کړي. ګولۍ د کلا له کړکیو څخه راوتلې، د دروازې په دیوالونو ورېښیدلې لکه څنګه چې موټرونه دننه کیدل. ایتلافي ځواکونو د غچ اخیستنې په ځواب کې ډزې وکړې، شیشې یې ماتې کړې، غوښې او هډوکي یې وویشتل، او د تیږو مخ یې ټوټه ټوټه کړه. چیغې، چیغې او د پیاوړتیا غږونه وو.
  
  په کلا کې دننه ګډوډي وه. د RPG چاودنه د پورتنۍ پوړ کړکۍ څخه راغله ، د فری ساتونکي کور ته ولویده او د دیوال یوه برخه یې ویجاړه کړه. کثافات د اشغالګرو عسکرو پر سر راښکته شول. د ماشین ټوپک ډزې بیرته راګرځیدې او یو جرمن اجیر له پورتنۍ پوړ څخه راښکته شو ، چیغې یې کړې او ټوپ یې کړ تر هغه چې هغه د یوې ویرونکي پیښې سره ځمکې ته راښکته شو.
  
  داهل او یو بل سرتیری په مخامخ دروازو ډزې وکړې. د دوی ګولیو یا ریکوچټ دوه کسان ووژل. داهل مخ په وړاندې منډه کړه. هیډن د هغه شاته په میدان کې و.
  
  "موږ باید د دوزخ کندې ته ورسیږو! اوس!"
  
  د شپې نوې چاودنې وشوې. دوهم RPG د ډریک هممر ختیځ ته څو فوټ لوی لوی خټکی ټک کړ. په اسمان کې د خاورو او تیږو باران راوتلی
  
  ډریک منډه کړه، چپه شو، د ګولیو د کراس کراس کولو نمونې لاندې پاتې شو چې د سر څخه یې هوا سوري کړې.
  
  جګړه واقعیا پیل شوې ده.
  
  
  ****
  
  
  خلکو حتی مخکې لدې چې کینیډي او کالیب لمس کړي خپله وینه یې څرګنده کړه. کینیډي په احتیاط سره چکر واهه، د هغې ګوتې یې کثافات نیولي، د هغې پښې ډبرې او ځمکه معاینه کوي، په غلط ډول حرکت کوي ترڅو د وړاندوینې وړ نه وي. د هغې مغز د دې ټولو د احساس کولو لپاره مبارزه کوله، مګر هغې دمخه په خپل مخالف کې یو ضعف لیدلی و - هغه طریقه چې د هغه سترګو په شکل کې اخیستې وه چې د هغې بې شکله پتلون په محافظه کار ډول پوښلی.
  
  نو دا د قاتل د وژلو یوه لاره وه. هغې د بل چا په موندلو تمرکز وکړ.
  
  کالیب لومړی حرکت وکړ. لعاب د هغه له شونډو څخه وخوت کله چې هغه هغې ته وخندل، لاسونه یې وغورځول. کینیډي د هغه سره جګړه وکړه او یو طرف ته لاړ. ګڼه ګوڼه د وینې لپاره وتلې وه. یو چا په ځمکه سور شراب توی کړل، د وینې سمبولیک اشاره چې دوی یې غوښتل توی کړي. هغې اوریدلي چې فری، ناروغه بدمرغه، کالیب، بې زړه رواني ناروغ، دا کار کوي.
  
  اوس کالیب بیا ساه ورکړه. کینیډي هغه د دیوال په وړاندې تکیه وموندله. هغې غلظت له لاسه ورکړ ، د خلکو لخوا مغشوش شو.
  
  بیا کالیب د هغې په سر کې و، د هغې وړې لاسونه د هغې په غاړه کې پوښل شوي - د هغه له خولې، کرکه ... لاسونه، د قاتل لاسونه ...
  
  ... ظلم او مرګ ...
  
  ... د هغې په ټول پوټکي کې د هغه د کثافاتو ککړتیا بوی کول. د هغې په سر کې د خبرداري زنګ وهل. تاسو باید داسې فکر پریږدئ! تاسو باید تمرکز وکړئ او مبارزه وکړئ! د ریښتیني جنګیالي سره مبارزه وکړئ ، نه هغه افسانه چې تاسو رامینځته کړی.
  
  بې صبره ډله بیا چیغې وهلې. دوی د کټ په مقابل کې بوتلونه او شیشې ماتولې، د حیواناتو په څیر یې ژړل چې وژلو ته لیواله وي.
  
  او کالیب ، د هرڅه وروسته چې پیښ شوي ډیر نږدې. د هغې د تمرکز مرکز وویشتل شو، دوزخ ته ولوید. شیطان هغې ته په څنګ کې ټک ورکړ، پداسې حال کې چې په ورته وخت کې د هغې سر د هغه سینې ته فشار ورکوي. د هغه خندا، له خولې ډکه سینه. بیا یې هغه بیا ووهله. درد د هغې په سینه کې چاودیدلی. هغې ټکان ورکړ. سور شراب په هغې باندې توییدل، له پورته څخه توییدل.
  
  "دا دی،" کالیب هغې ته وخندل. "لاندې لاړ شه چیرې چې تاسو یاست."
  
  خلکو چیغې وهلې. کالیب خپل کرغیړن لاسونه د هغې په اوږدو ویښتو مسح کړل او په خاموش او وژونکي خندا سره وخندل.
  
  "ستا په مړی به تیږه وخورم، کتیا."
  
  کینیډي خپل زنګون ته راښکته شو، په لنډ وخت کې د کالیب له منګولو وتښتید. هغې هڅه وکړه چې له هغه څخه ډډه وکړي، مګر هغه د هغې په پتلون کې ټینګه ونیوله. هغه یې بیرته ځان ته راکش کړه، لکه د مرګ په سر یې د وحشی په څیر خندا وکړه. هغې هیڅ انتخاب نه درلود. هغې خپل پتلون، د هغې بې شکل، د شکل پټولو پتلون خلاص کړ، او اجازه یې ورکړه چې خپلې پښې ښکته کړي. هغې د هغه لنډمهاله حیرانتیا څخه ګټه پورته کړه ترڅو د هغې په بټ باندې تیر شي. تیږو د هغې پوستکی وخوراوه. خلکو چیغې وهلې. کالیب مخ په وړاندې وخوځاوه، د هغې د زیر جامو کمربند ته ورسیده، مګر هغې هغه په ښکاره توګه په مخ کې وویشتله، د هغه زیرمه د هغه پوزه، وینه او ټوټه شوې، څنګ ته ځوړند وه. هغه د یوې شیبې لپاره هلته ناست و، خپل نیمګړتیا ته یې کتل او ځان یې د دې توان نه درلود چې د هغه د وینې، غوښې خوړلو سترګو څخه لیرې وي.
  
  
  ****
  
  
  ډریک د زړه پورې دروازې له لارې لوی لابي ته ورغی. SAS په حقیقت کې د شپې کلب ساحه محاصره کړې او اصلي زینه یې پوښلې. د کلا پاتې برخه به دومره دوستانه نه وي.
  
  داهل خپل سینې جیب ته واچاوه. "راښکاره زموږ ښي خوا ته او په لرې ختیځ وزر کې د ذخیره کولو خونه ښیې. اوس په هیڅ شی شک مه کوئ، ډریک. هیډن موږ موافقه وکړه چې دا د فری، زموږ د ملګرو او قبر لپاره خورا منطقي ځای و."
  
  هیډن په قاطعیت سره وویل: "ما حتی په دې اړه خوب هم نه دی لیدلی."
  
  د سړي یوې ډلې سره چې د هغه تر شا یې منډې وهلې ، ډریک د ختیځ وزر ته د دروازې له لارې داهل تعقیب کړ. کله چې دروازه پرانستل شوه، نور ګولۍ په هوا کې ولګېدې. ډریک راښکته شو او ولاړ شو، ډزې یې وکړې.
  
  او ناڅاپه د فریی خلک د دوی په مینځ کې وو!
  
  چاقو وهل. لاسي تومانچې ډزې وکړې. سرتيري له کيڼ او ښي خوا څخه ښکته کېدل. ډریک د خپلې تومانچې تومانچه د فری د یوه ساتونکي معبد ته واچوله، بیا یې وسله د ډزو ځای ته واړوله تر څو د بریدګر په مخ کې مرمۍ ولګوي. ساتونکي يې له کيڼ اړخه بريد وکړ. ډریک له لونګ څخه ډډه وکړه او د سړي مخ ته یې زنګ وواهه. هغه بې هوښه سړي ته وخندل، چاقو یې پورته کړ او د بل په سر کې یې د ډیلټا کمانډو د غاړې غوټه پرې کړه.
  
  د هغه د غوږ تر څنګ د تومانچې ډزې وشوې. د SGG غوره وسله. هیډن یو ګلوک او د اردو چاقو کارولی. د څو ملي پیښو لپاره څو ملي ځواک، ډریک فکر وکړ. د کوټې په لرې پای کې نور ډزې وشوې. ایټالویان پکې ښکیل کړئ.
  
  ډریک د دښمن د ضربې لاندې فلیټ راوتلی. لومړی یې خپل ټول بدن، پښې وګرځولې، سړی یې له پښو وغورځاوه. کله چې سړی په خپل نخاع کې سخت راښکته شو، ډریک ځان وژنه وکړه.
  
  د SAS پخوانی افسر ودرېد او داهل یې یو درجن مخکې ولید. د دوی دښمنان ورځ تر بلې کمېدل - شاید یوازې څو درجن شهیدان پاتې وي، د اشغالګرو د ماتولو لپاره لیږل شوي. اصلي اردو به بل ځای وي.
  
  سویډن په خوله کې وخندل، "د ګرمولو لپاره بد نه دی." "اوس لاړ شه!"
  
  دوی د یوې بلې دروازې له لارې لاړل، د بوبي جالونو یوه کوټه یې پاکه کړه، بیا بله کوټه چیرې چې سپنرانو شپږ ښه هلکان مخکې له دې چې دوی له مینځه یوړل شي له منځه یوړل. په نهایت کې دوی ځانونه د تیږو د لوړ دیوال مخې ته ولیدل چې نیمګړتیاوې یې له لارې ماشین ټوپکونه ډزې کولې. د ډبرې دیوال په مینځ کې یو حتی ډیر اغیزمن فولاد دروازه وه، چې د بانک والټ یادونه کوي.
  
  "دا هغه دی،" دهل په شا وخوځاوه وویل. "د فری د کتنې خونه."
  
  ډریک وویل: "د یو سخت مور فکر په څیر ښکاري،" د هغه څنګ ته پوښ و، لاس یې پورته کړ کله چې لسګونه سرتیري هغه ته ورغلل. هغه شاوخوا هیډن ته وکتل، مګر د نارینه وو په منځ کې یې د هغې پتلی څیره نه وه معلومه. هغه چرته لاړه؟ اوه مهرباني وکړئ، اجازه مه ورکوئ چې هغه بیا هلته پروت وي ... خونریزي ...
  
  د ډیلټا کمانډو وویل: "فورټ ناکس د ماتولو لپاره سخت مغز دی."
  
  ډریک او ډیل یو بل ته وکتل. "غلامانو!" - دوی دواړو په ورته وخت کې وویل، د "سرعت او په شاوخوا کې احمق مه کوئ" په خپله پالیسي کې پاتې کیدل.
  
  دوه لوی ټوپکونه په احتیاط سره د لیکې په اوږدو کې تیریدل، سرتیري لکه څنګه چې دوی ګوري. پیاوړې اوسپنې د انګورو کنډکونه د راکټ لانچرونو په څیر د ځواکمنو توپونو بیرلونو سره وصل شوي وو.
  
  دوه سرتیري بیرته په لاره ورغلل چې دوی راغلل، اضافي فولادو کیبلونه یې په لاسونو کې ونیول. د سټیل کیبلونه د لانچر په شا کې د خالي خونې سره وصل دي.
  
  داهل د خپل بلوتوټ اتصال دوه ځله کلیک وکړ. "ما ته ووایاست کله چې موږ پیل کولی شو."
  
  څو ثانیې تېرې شوې، بیا ځواب راغی. "مخکې!"
  
  یو بند جوړ شو. ډریک او داهل د لاسي بمونو لانچرونو سره چې په اوږو یې ځړول شوي وو ، هدف یې وټاکه او محرکونه یې راکش کړل.
  
  دوه د فولادو ځنځير هکونه د راکټ په سرعت سره الوتل، مخکې له دې چې بل اړخ مات شي د فری د والټ ډبرې دیوال ته ژور کیندل. هرڅومره ژر چې دوی د ځای سره مخ شول ، سینسر یو داسې وسیله فعاله کړه چې هکونه یې پخپله وهل ، په کلکه یې د دیوال په بل اړخ کې په کلکه اړ کړل.
  
  دهل ځان په غوږ کې ونیو. "ويې کړه".
  
  او حتی له لاندې څخه ، ډریک کولی شي د دوه همرانو غږ واوري چې په شا کې بدلیږي ، کیبلونه د دوی قوي بمپرونو سره وصل شوي.
  
  د فری د نه منلو وړ دیوال چاودنه وکړه.
  
  
  ****
  
  
  کینیډي په اخطار کې له کوره ووت کله چې کالیب د هغې په لور وخوت، خپل زنګون یې ونیو او په حیرانتیا یې واستاوه. هغې د شیبې د مهلت څخه ګټه پورته کړه ترڅو خپلو پښو ته ولاړه شي. کالیب بیا راغی او د خپل لاس په شا یې د هغه په غوږ کې ټوپ کړ.
  
  د هغې پورته خلکو په خوښۍ سره ژړل. د زرګونو ډالرو په ارزښت نادر شراب او ښه ویسکي د میدان په کثافاتو کې توی شوي. د ښځو د لاسي جامو یوه جوړه ښکته پورته شوه. د نارینه ټای. د Gucci cufflinks یوه جوړه، چې یو یې د کالیب ویښتان شاته اچوي.
  
  "هغه ووژنه!" فری چیغې کړې.
  
  کالیب د بار وړونکي اورګاډي په څیر د هغې په لور وخوځاوه، لاسونه یې پراخ کړل، د معدې له ژورو څخه د ژاولې غږونه راتلل. کینیډي هڅه وکړه چې ټوپ کړي، مګر هغه یې ونیوله او هغه یې له ځمکې څخه پورته کړه، هغه یې له فرش څخه پورته کړه.
  
  پداسې حال کې چې په هوا کې، کینیډي کولی شي یوازې هغه وخت وخوري کله چې هغه د ځمکې لاندې کولو ته انتظار کاوه. او دا سخته وه، ډبرې او ځمکه یې د هغې په نخاع کې راښکته کړه، هوا یې د سږو څخه ووتله. د هغې پښې لوڅې شوې، خو کالیب دوی ته ور دننه شو او د هغې په سر کېناست، خپل کنډکونه یې په وړاندې آرام کړل.
  
  وژونکي په غوسه وویل: "د دې په څیر نور." "اوس تاسو چیغې وهئ. ای ای ای!" د هغه غږ په غوږونو کې د قصاب په خونه کې د خنزیر چیغې په څیر مینه ناک و. "ایهای!"
  
  د سوځیدنې درد د کینیډي د بدن د درد لامل شو. بدمرغه اوس له هغې څخه یو انچ لیرې وه، د هغه جسد د هغې په سر پروت و، د هغې له شونډو څخه د هغه په ګالونو کې اوښکې روانې وې، د هغه سترګې د دوزخ په اور کې سوځیدلې، هغه د خپل ځان په وړاندې خپل کرښه ټینګه کړه.
  
  هغه د یوې شیبې لپاره بې وسه وه، لاهم هڅه کوي چې ساه واخلي. د هغه لاس د هغې په معدې کې راښکته شو. د هغه کیڼ لاس د ورته کولو په حال کې و کله چې ودرېده. یو زړه ټکان ورکوونکی فکر، او بیا د هغې ستوني ته لاړ او په خوله یې پیل وکړ.
  
  کینیډي ساه ورکړه، د هوا لپاره یې ساه ورکړه. کالیب د لیونی په څیر وخندل. هغه نور هم زور واخیست. هغه د هغې سترګې مطالعه کړې. هغه د هغې په بدن تکیه وکړه، هغه یې د خپل وزن سره ټوټه کړه.
  
  هغې هرڅومره چې کولی شي سخت ټوپ وواهه، هغه یې یو طرف وټکول. هغه ښه پوهیده چې هغې یوازې یو پاس ترلاسه کړی. د بې وزلۍ ګډوډ اړتیا د هغې ژوند وژغوره.
  
  هغه بیا وتښتید. خلکو د هغې په کارکردګۍ، د هغې په ناپاکو جامو، د هغې په غوڅول شوې خره، د هغې په وینو بهېدلو پښو، هغې ته ټوکې کولې. کالیب د راکی په څیر، د ماتې له څنډې څخه راپورته شو او لاسونه یې خپاره کړل، خندل.
  
  او بیا هغې یو غږ واورید، کمزوری مګر د خندا کوکوفوني څخه تیریږي.
  
  د بین غږ: "ډریک نږدې دی، کینیډي. هغه نږدې کیږي. ما یو پیغام ترلاسه کړ!"
  
  لعنت دی ... هغه به دوی دلته ونه موندل شي. هغې تصور نه شو کولی چې د کلا په ټولو ځایونو کې، هغه به دا لټون وکړي. د دې ترټولو احتمالي هدف به ذخیره یا حجرې وي. دا کولی شي ساعتونه ونیسي ....
  
  بین لا هم هغې ته اړتیا درلوده. د کالیب قربانیان لاهم هغې ته اړتیا لري.
  
  ودریږئ او چیغې وکړئ کله چې دوی نشي کولی.
  
  کالب د هغې خوا ته ورغی، په خپل ځان کې بې پرواه. کینیډي ویره جوړه کړه، بیا یې خپله پښه راښکته کړه او خپله کوڼۍ یې په مستقیم ډول د هغه په نږدې مخ کې وویشتله.
  
  په ټول لاس يې وينې روانې وې. کالب داسې ودرېده لکه د خښتو دېوال ته ورغلی وي. کینیډي د هغې په ګټه فشار ورکړ، هغه یې په سینه ووهله، د هغه پخوانۍ مات شوې پوزه یې وهله، هغه یې په زنګونونو کې وویشتله. هغې د اعدام د بې کفایتۍ لپاره هره ممکنه طریقه وکاروله.
  
  د خلکو غږ زیات شو، مګر هغې په سختۍ سره اوریدلی. توپونو ته یو ګړندی ضربه یې زنګون ته ولیږه ، بل زنې ته یې شا ته واړوله. کینیډي د هغه تر څنګ په خټو کې راښکته شو، د ستړیا له امله یې ساه ورکړه، او خپلو بې باوره سترګو ته یې وکتل.
  
  د هغې ښي زنګون ته نږدې یو غږ و. کینیډي شاته وکتل او ویې لیدل چې د شرابو مات شوی بوتل په خځلو کې پروت و. یو مرلوټ چې لاهم د مایع سور ژمنې غوړوي.
  
  کالیب د هغې خواته ورغی. هغې پرته له دې چې مخ ته ټکان ورکړ. "تاسو باید مړ شئ،" هغې وخندل. "د اولیویا ډن لپاره،" هغې مات شوی بوتل له ځمکې څخه راوویست. "د سیلینا ټیلر لپاره،" هغې دا د هغه سر پورته کړ. هغې زیاته کړه، "میرانډا ډروري،" هغې زیاته کړه، "د هغې لومړۍ ضربه غاښونه، کارټیلج او هډوکي مات کړل. "او د ایما سلک لپاره ،" د هغې دوهم ټکان د هغه سترګې لرې کړې. "د ایملي جین وینټرز لپاره ،" د هغې وروستۍ ضربه د هغه غاړه په مینیس میټ بدله کړه.
  
  او هغه هلته په خونړۍ ځمکه کې زنګون ووهله ، بریالۍ ، اډرینالین د هغې د رګونو له لارې پمپ کوي او د خپل دماغ له لارې حرکت کوي ، هڅه کوي هغه انسانیت بیرته ونیسي چې په لنډه توګه یې ورک کړی و.
  
  
  څلور څلوېښت
  
  
  
  لا ویرین، جرمني
  
  
  کینیډي ته امر شوی و چې د ټوپک په زور له زینو پورته شي. د توماس کالب جسد په هغه ځای کې پاتې شو چې باید مړ شوی وای.
  
  فریی ناخوښه ښکاریده، په خپل ګرځنده تلیفون کې خبرې کولې. "والټ،" هغه کرکه وکړه. "والټ په هر قیمت کې وساتئ، هډسن. زه د بل څه پروا نه لرم، ته احمقه. له دې ناوړه صوفې څخه لرې شه او هغه څه وکړه چې زه یې تاته درکوم!
  
  هغه اړیکه بنده کړه او کینیډي ته یې وکتل. "داسې ښکاري چې ستاسو ملګري زما کور ته ننوتل."
  
  کینیډي هغه ته یو سپک نظر ورکړ مخکې له دې چې راټول شوي اشراف ته یې واړوي. "داسې ښکاري چې تاسو احمقان به یو څه ترلاسه کړي چې تاسو یې مستحق یاست."
  
  خاموشه خندا وه او د شیشې ټکان وه. فری د یوې شیبې لپاره یوځای شو مخکې له دې چې وویل شي، "وڅکئ، زما ملګري. بیا په معمول ډول پریږده."
  
  کینیډي یو څه زړورتیا وښوده، د بین د سترګو لپاره کافي. لعنت که د هغې بدن د کوڅې په څیر درد ونه کړي. د هغې آس سوځیدلی او پښې یې ټکان شوي؛ سر یې درد کاوه او لاسونه یې په وینو پوښل شوي وو.
  
  هغې هغوی فری ته وسپارل. "ایا زه کولی شم دا پاک کړم؟"
  
  "خپل کميس وکاروه،" هغه وخندل. "په هر حالت کې، دا د یو چت څخه بل څه ندي. بې له شکه، دا ستاسو د المارۍ پاتې برخه منعکس کوي.
  
  لاس يې په شاهي بڼه وخوځاوه. "هغه راوړه. او یو هلک."
  
  دوی میدان پریښود، کینیډي د ستړیا احساس وکړ او هڅه یې کوله چې د هغې څرخیدونکی سر آرام کړي. د هغه څه پایلې به د هغې سره د لسیزو لپاره ژوند وکړي، مګر اوس د پاتې کیدو وخت نه و. بین د هغې تر څنګ و او د هغه د مخ څرګندونې په پام کې نیولو سره، په ښکاره ډول هڅه کوله چې په ټیلیفونیک ډول هغې ته ډاډ ورکړي.
  
  "مننه، هلک،" هغې وویل، ساتونکي یې سترګې پټې کړې. "دا یو کیک واک و."
  
  د کیڼ فورک په تعقیب ، دوی یو بل دهلیز ته لاړ چې د دوی د حجرې بلاک څخه شاخ شوی و. کینیډي خپل فکرونه راټول کړل.
  
  یوازې ژوندي پاتې شه، هغې فکر وکړ. بس ژوندی اوسی.
  
  فریي یو بل تلیفون ترلاسه کړ. "څه؟ ایا دوی په ذخیره کې دي؟ احمقه! ته... ته..." هغه په غوسه شو. "هډسن، تاسو ... دلته ټول پوځ ولیږئ!"
  
  یو بریښنایی سکریچ په ناڅاپي ډول اړیکه پرې کړه ، لکه ګیلوټین د فرانسې د ملکې سر پرې کوي.
  
  "هغوی واخله!" فري خپلو ساتونکو ته مخ کړ. "دوی د اوسیدو کوټو ته بوځه. داسې ښکاري چې ستاسو ډیر ملګري شتون لري تر هغه چې موږ لومړی فکر کاوه، ګران کینیډي. زه به وروسته بیرته ستا د زخمونو د درملنې لپاره راشم."
  
  په دې الفاظو سره، خپه شوی جرمن په چټکۍ سره لاړ. کینیډي په کلکه خبر و چې هغه او بین اوس یوازې د څلورو ساتونکو سره وو. "لاړ شه،" یو له دوی څخه یې هغه د دهلیز په پای کې د دروازې په لور وخوځاوه.
  
  لکه څنګه چې دوی له دې لارې تیریدل، کینیډي په حیرانتیا سره سترګې پټې کړې.
  
  د کلا دا برخه په بشپړه توګه ړنګه شوې وه، په سر کې یو نوی آرشیف چت جوړ شوی و او د ځای دواړو خواو ته د خښتو کوچني کورونه ولاړ وو. د لویو ګودامونو څخه ډیر لوی نه و، شاوخوا اته یې وو. کینیډي سمدلاسه پوه شو چې په یو وخت کې له دې ځای څخه ډیر بندیان تیر شوي.
  
  د توماس کالیب څخه بد سړی؟
  
  د ابیل فری سره لیدنه وکړئ.
  
  د هغې وضعیت هره ثانیه خرابیږي. ساتونکو هغه او بین د یوه کور په لور وهل. یوځل دننه ، دا لوبه پای ته ورسیده. تاسو له لاسه ورکوی.
  
  هغه کولی شي یو بهر کړي، شاید حتی دوه. خو څلور؟ هغې چانس نه درلود.
  
  که یوازې ....
  
  هغې شاته نږدې ساتونکي ته وکتل او ویې لیدل چې هغه هغې ته په ښه توګه ګوري. "ای، ایا دا دی؟ ایا تاسو به موږ هلته واچوئ؟"
  
  "دا زما امرونه دي."
  
  "وګوره. دا سړی دلته دی - هغه دا ټول د خپلې خور د ژغورلو لپاره راغلی. تاسو فکر کوئ، ام، شاید هغه هغه لیدلی شي. یوازې یو ځل."
  
  "د فری څخه امرونه. موږ اجازه نه لرو."
  
  کینیډي له یوه ساتونکي څخه بل ته وکتل. "او څه؟ څوک باید پوه شي؟ بې غوري د ژوند مساله ده، سمه ده؟"
  
  ساتونکي یې ورته وخندل. "ایا تاسو ړوند یاست؟ تاسو په دې بدرنګه ځای کې کیمرې نه دي لیدلي؟"
  
  "فري د اردو سره په جګړه بوخت دی،" کینیډي وخندل. "تاسو ولې فکر کوئ چې هغه دومره ژر وتښتید؟" هلکانو ، اجازه راکړئ چې بین خپله خور وویني ، بیا به کله چې نوي مالکین راشي نو زه به تاسو لږ سست کړم.
  
  ساتونکو یو بل ته په پټو سترګو وکتل. کینیډي په خپل غږ کې ډیر قناعت او د هغې د بدن په ژبه کې یو څه نور لامبو واچوله، او ډیر ژر دوی دواړه د کارین دروازه خلاصه کړه.
  
  دوه دقیقې وروسته هغه بهر واخیستل شو. هغه د دوی په مینځ کې ودرېده، ستړی ښکاریده، د هغې شین ویښتان ټوټې شوي او مخ یې رسم شوی و.
  
  مګر بیا هغې بین ولید او د هغې سترګې په طوفان کې د بریښنا په څیر روښانه شوې. داسې ښکاریده چې د هغې په بدن کې ځواک بیرته راغلی.
  
  کینیډي د هغې سترګې ونیولې کله چې دوه ډلې سره ولیدل، هڅه یې کوله چې ژر تر ژره عاجل، خطر، د هغې د لیونۍ مفکورې وروستی چانس سناریو، ټول په یو نا امید نظر سره.
  
  کارین ساتونکي ودرول او ژړل یې. "مخکې لاړ شه او یو څه ترلاسه کړه، تاسو کمرو. "
  
  
  ****
  
  
  تورسټن داهل د تور مشري کوله، خپله تومانچه یې لکه د پورته شوې تورې په څیر نیولې وه، د سږو په سر کې یې چیغې وهلې. ډریک د هغه څنګ ته و ، حتی مخکې له دې چې د والټ ټول دیوال ړنګ شي په بشپړ سرعت سره روان و. لوګی او کثافات په کوچنۍ سیمه کې خپاره شوي. لکه څنګه چې ډریک منډه کړه، هغه احساس وکړ چې نور ایتلافي سرتیري په دواړو خواوو کې تیریږي. دوی د مرګ یو ګړندی فلانکس و ، د وژونکي ارادې سره د دوی دښمنانو ته وده ورکول.
  
  د ډریک جبلتونه په داسې حال کې راښکاره شول چې لوګی راوتلی او کم شوی. ښي خوا ته د ساتونکو یوه ډله ولاړه، په ویره کې کنګل شوي، د غبرګون لپاره ورو. هغه د دوی په مینځ کې ډزې وکړې، لږترلږه درې جسدونه یې ویجاړ کړل. بیرته د ډزو غږ اوریدل کیده. سرتیري د هغه کیڼ او ښي خوا ته راښکته شول، په خپل ګړندیتوب سره ړنګ شوی دیوال په کلکه ووهلو.
  
  د هغه د سترګو په وړاندې وینه توییدله کله چې د ایټالوی سر په بخارۍ بدل شو، سړی دومره ګړندی نه و چې د مرمۍ مخه ونیسي.
  
  د پوښ لپاره ډریک کبوتر. تیزو ډبرو او کانکریټو د هغه په لاسونو غوښه ټوټه کړه کله چې هغه فرش ته راښکته شو. په راوتلو سره، هغه په کونجونو کې څو ډزې وکړې. خلکو چیغې کړې. نندارتون د سخت اور لاندې چاودنه وشوه. زاړه هډوکي د هوا له لارې په ورو حرکت کې د دوړو دوړو په څیر تیریدل.
  
  شاټونه بیا مخکې راپورته شول ، او ډریک د خلکو ډله ایز حرکت ولید. عیسی! د فری پوځ هلته ولاړ و، د دوی په وژونکي جوړښت کې راښکته شوی و، په چټکۍ سره مخ په وړاندې روان و لکه څنګه چې دوی احساس کاوه چې دوی ګټه لري.
  
  
  ****
  
  
  کارین د مارشل آرټ روزنه کارولې ترڅو خپل ساتونکي په څو ثانیو کې بې کاره کړي. کینیډي د خپل ساتونکي زنې ته یو تیز شاته لاس ورکړ، بیا مخکې لاړ او خپل سر یې دومره ټینګ کړ چې د هغې د سترګو په وړاندې ستوري روښانه شول. یوه ثانیه وروسته، هغې خپل دویم مخالف ولید، څلورم ساتونکی، د دوی تر منځ یو څه ځای پیدا کولو لپاره څنګ ته کود.
  
  زړه یې ډوب شو. نو څلورم ساتونکی یو پل ډیر لرې و. حتی د دوی دوه لپاره.
  
  ساتونکی په قهر ښکاریده کله چې هغه خپل ټوپک پورته کړ. د لړزېدونکو ګوتو سره، هغه د مرستې لپاره ساحه سکین کړه. کینیډي خپل لاسونه پراخ کړل، لاسونه یې پورته کړل.
  
  "آرام شه، یاره. یوازې آرام اوسئ."
  
  د هغه محرک ګوته په ویره کې راښکته شوه. ډزې وشوې او له چت څخه وغورځیده.
  
  کینیډي وخندل. فشار هوا ګرمه کړه، دا یې په عصبي بوش بدل کړ.
  
  بین نږدې چیغې کړې کله چې د هغه ګرځنده تلیفون د خپلې اضطراب له لارې د راسپي رینګټون غږول پیل کړل. د سیزر عکس تر اعظمي حد پورې کرینک شوی و.
  
  ساتونکي هم ټوپ کړ، یو بل غیر ارادي ډزې یې رد کړې. کینیډي احساس کړه چې د مرمۍ باد د هغې له سر څخه تیریږي. خالص ویره هغه ځای ته کنګل کړه.
  
  مهرباني وکړئ، هغې فکر وکړ. احمق مه کیږه ستاسو د روزنې په اړه فکر وکړئ.
  
  بین بیا خپل تلیفون ساتونکي ته وغورځاوه. کینیډي هغه ولید او په چټکۍ سره فرش ته ښکته شو ترڅو نور ګډوډي رامینځته کړي. کله چې ساتونکي تلیفون واخیست او پام یې واړوه، کینیډي د دریم ساتونکي وسله په اوږه کړې وه.
  
  کرین که څه هم، هغه دلته د یو څه مودې لپاره ژوند کاوه. هغې سختې لیدلې او تجربه کړې. هغې سمدستي ډزې وکړې. ساتونکی په شا شو لکه سور ورېځې د هغه له جاکټ څخه راوتلې. بیا د هغه په اوږه یو تیاره ځای خپور شو او هغه ګډوډ او بیا په غوسه ښکاریده.
  
  هغه په بین کې د خالي ځای ډزې وکړې.
  
  مګر شاټ ناکام و، بې له شکه یو یاد د دې حقیقت سره مرسته وکړه چې د هغه سر یو ملیس ثانیه مخکې له دې چې هغه محرک راوباسي.
  
  د هغه شاته ، د هغه د وینې توییدو لخوا فریب شوی ، هیډن په لاس کې د ګلاک سره ولاړ و.
  
  کینیډي بین او کارین ته وکتل. ما ولیدل چې څنګه دوی یو بل ته په خوښۍ، مینه او خپګان سره ګوري. دا مناسب بریښي چې دوی ته یوه دقیقه ورکړئ. بیا هیډن د هغې تر څنګ و ، بین ته یې په راحت کې سر وخوځاوه.
  
  "هغه څنګه کوي؟"
  
  کینیډي وخندل. "هغه به اوس ډیر خوشحاله وي چې تاسو رارسیدلی."
  
  بیا هغه په ژړا شوه. "موږ باید دلته نور بندیان وژغورو، هیډن. راځئ چې دوی ونیسو او دا دوزخ پریږدو."
  
  
  ****
  
  
  د دواړو لښکرو تر منځ نښته وشوه، ائتلافي ځواکونو پر خپلو مخالفانو ډزې وکړې، جرمنيانو په چاقو ګوزارونه وکړل او هڅه یې وکړه چې ژر نږدې شي.
  
  د یوې شیبې لپاره ډریک فکر وکړ چې دا د چاقو لوبه بې ځایه وه ، په بشپړ ډول لیونۍ ، مګر بیا یې په یاد ول چې د دوی مشر څوک و. ابیل فری. لیونی به نه غواړي چې خپل ګوند د هغه قیمتي اثارو ته د زیان رسولو په صورت کې ګولۍ وکاروي.
  
  د دوی په منځ کې، ډریک د دښمن وروسته دښمن مات کړ. سرتیرو د هغه په شاوخوا کې یو بل ته چیغې وهلې او ډزې یې کولې، د ځواک په کارولو سره چې هډوکي یې مات کړل. خلکو چیغې کړې. جګړه د لاس په لاس جګړه وه. بقا د کوم مهارت پر ځای په خالص قسمت او جبلت پورې اړه لري.
  
  په داسې حال کې چې هغه ډزې کولې، ټک وهل او خپله لاره یې جوړوله، هغه مخکې یو شخصیت ولید. د مرګ څپېړه دروېش.
  
  الیسیا میلس د نړیوالو سوپر سرتیرو په لیکو کې خپله لاره مبارزه کوي.
  
  ډریک هغې ته مخ کړ. د جګړې غږ مړ شو. دوی د والټ په شا کې وو، د دوی تر څنګ د Odin sarcophagus، اوس خلاص دی، د سپټ څراغونو ریک سره چې پورته پورته ایښودل شوي.
  
  "ښه، ښه،" هغې وخندل. "ډریکسټر. ته څنګه یې، ملګرې؟"
  
  "د تل په څیر."
  
  "مم، زما په یاد دي. که څه هم زه نشم ویلای چې دا د ډیر وخت لپاره ځړول شوی، هو؟ په لاره کې، په رسۍ کې د پیشو لویه جګړه. بده نه ده چې یو پخوانی سرتېری په ملکي وګړی بدل شي."
  
  "تاسو هم. ستاسو BBF چیرته دی؟"
  
  "WWF؟"
  
  دوه جنګیالي سرتیري په ډریک کې ټکر شول. هغه د ایلیسیا په مرسته دوی لیرې کړل، دوی دواړه د هغه څه څخه خوند اخلي چې څه پیښیږي.
  
  "د تل لپاره غوره ملګری؟ هغه په یاد دی؟ خوږه؟"
  
  "او کنه. زه باید هغه ووژنم. بدمعاش فرې ونیوله او زه یې په انګړ کې په شا او خوا کې حرکت کاوه. هغې وخندل. "زه په غوسه شوم. هغوی مړه شول." هغې مخ جوړ کړ. "یوازې یو بل مړ احمق."
  
  "څوک فکر کاوه چې هغه کولی شي تاسو کنټرول کړي ،" ډریک سر وخوځاوه. "زما یاد دی".
  
  "ولې تاسو باید دلته اوسئ، ډریک؟ زه واقعا نه غواړم تا ووژنم."
  
  ډریک خپل سر وخوځاوه، حیران شو. "د ښکلي درواغ په نوم یوه اصطلاح شتون لري. دا دوه کلمې ستاسو په اړه هرڅه راټولوي، میلس، د شکسپیر څخه ښه دی."
  
  "او څه؟" الیسیا په خندا سره خپل آستین پورته کړ او خپل بوټونه یې وغورځول. "ایا تاسو چمتو یاست چې خپل بالونه تاسو ته درکړي؟"
  
  د هغه د سترګو له کونج څخه ، ډریک ولیدل چې ابیل فری له دوی څخه تیریږي او د هډسن په نوم یو چا ته چیغې وهي. په ښکاره ډول ، مایلز د دوی ساتنه کوله کله چې هغې خپل واکونه چینل کړل ، مګر اوس هغې نور لومړیتوبونه درلودل. تورستین داهل، تل د باور وړ، د لیوني آلمان په وړاندې ودرېد او برید یې پیل کړ.
  
  ډریک خپل لاسونه کلک کړل. "دا به نه کیږي، مایل."
  
  
  پنځه څلویښت
  
  
  
  لا ویرین
  
  
  الیسیا د خپل ټي کمیس په راښکته کولو سره هغه ټکان وخوړ، د ځان شاوخوا یې وتړله تر هغه چې دا د رسۍ په څیر ټینګه شوه، بیا یې د دواړو لاسونو په کارولو سره په غاړه کې وتړله. هغه مبارزه وکړه، مګر د هغې موقتي لاس هغه دننه راښکته کړ.
  
  سم د هغې پورته زنګونونو ته - د موی تای سټایل. یو. دوه. درې.
  
  هغه لومړی شا وګرځاوه. موږ بیا مخ واړوو. دوهم د خپلو پسونو لاندې ټوټه ټوټه شوه. دریمه ضربه یې په بالینګ کې ووهله. درد د هغه د معدې له لارې ډزې وشوې، هغه د مغز احساس وکړ او هغه په شا باندې ولوید.
  
  الیسیا د هغه په لور ودرېده، خندا یې وکړه. "ما څه وویل؟ ماته ووایه ، ډریکي ، دقیقا هغه څه چې ما وویل. هغې یو حرکت وکړ چې هغه ته یو څه ورکړي.
  
  "ستاسو توپونه."
  
  هغې خپله پښه ښکته کړه او د هغه پوزې ته یې د غاړې کیک د ورکولو لپاره وګرځاوه. ډریک دواړه لاسونه پورته کړل او ضربه یې بنده کړه. ما احساس کړه چې یوه ګوته بې ځایه شوې ده. هغه داسې وګرځېده چې له هغه سره مخامخ شوه، یوه پښه یې په یوه آرک کې پورته کړه، بیا یې د هغه په تندي کې خپله پښه ښکته کړه.
  
  د خټو ګوزار.
  
  ډریک بیرته وګرځید، مګر ضربه لاهم د هغه په سینه کې وه. او د هر څومره ځواک سره چې مایل کولی شي راټول شي، دا د نه منلو وړ درد لامل شوی.
  
  هغې د هغه پښه په پښو کړه.
  
  ډریک چیغې کړې. د هغه بدن په سیستماتیک ډول مات شوی، ټپی شوی او مات شوی و. هغې ټوټه ټوټه کړه، ټوټه ټوټه کړه. ملکي کاله دې لعنت وي. مګر بیا، ایا هغه حتی د ګوښه کولو تور هم کولی شي؟ هغه تل ښه وه. ایا هغه تل دا ښه وه؟
  
  مات شوی ملکي یا نه، هغه لاهم SAS و، او هغې د هغه په وینو سره فرش رنګ کړ.
  
  هغه شاته شو. درې جنګیالي په هغه باندې راوتلي، د هغه شاوخوا هرڅه یې ویجاړ کړي. ډریک په ستوني کې د الماني د تکیه کولو له مهلت څخه خوند اخیست. هغه د غضروفي کرکې غږ واورېد او یو څه ښه احساس یې وکړ.
  
  هغه ولاړ شو، پوه شو چې هغې ورته اجازه ورکړې وه. هغې نڅا کوله، له پښو څخه پښې ته لیږدول، د هغې سترګې له دننه څخه د شیطان او خړ سره روښانه شوې. د هغې شاته، ډهل، فری او هډسن یوځای تړل شوي، د اوډین د تابوت په څنډه کې مبارزه کوله، د دوی مخونه په درد کې ککړ شوي.
  
  الیسیا خپل ټي شرټ ورته وغورځاوه. دا د څپې په څیر ووهله، د هغه د مخ کیڼ اړخ سوځیدلی. هغې بیا ووهله او هغه یې ونیوله. هغه د نه منلو وړ ځواک سره کش کړ. هغې ټکان وخوړ او ځان یې په غیږ کې ونیوه.
  
  "سلام".
  
  هغه دواړه ګوتې د هغې د غوږونو لاندې کېښودل، سخت فشار یې ورکړ. سمدلاسه هغې په ژړا پیل وکړ ، د سرغړونې ټولې نښې ورکې شوې. دا د عصبي نوډ باندې دومره سخت فشار راوړي چې د کوم عادي کس د وتلو لامل شي.
  
  مایلونه لکه د رودیو بیل په څیر وخوځیدل.
  
  هغه نور هم فشار راوړ. په نهایت کې ، هغې بیرته د هغه په سخت غیږ کې راښکته شوه ، هغه ته یې اجازه ورکړه چې خپل وزن واخلي ، لنګیږي ، د درد شریکولو هڅه کوي. بیا هغه مستقیمه ودریده او دواړه ګوتې یې د بغل لاندې ودرولې.
  
  مستقیم د خپل اعصاب بنډل ته. غم یې په بدن کې تیر شو.
  
  او له همدې امله دوی تالاشي شول. دوه پیاوړي دښمنان، د درد د څپو سره جنګیږي، په سختۍ سره حرکت کوي، یو بل ته د اوږدې ورک شوي مینه والو په څیر ګوري تر هغه چې مرګ دوی جلا کړي.
  
  ډریک په ژړا شو، د خپل بدبختۍ پټولو توان نلري. "لیونی... کوچی. ولې ... ولې د دې لپاره کار کوي ... دا سړی؟"
  
  "مطلب ... ته ... رسیدل ... پای ته رسیدل."
  
  نه ډریک او نه مایل به شاته شي. د دوی په شاوخوا کې، جګړه پای ته ورسیده. د آلمانانو په پرتله ډیر ایتلافي سرتیري په خپلو پښو ولاړ دي. خو دوی جګړې ته دوام ورکړ. او ډریک کولی شي په تیاره توګه وګوري چې ډیل او فری په ورته وژونکي غیږ کې بند شوي ، تر پایه جګړه کوي.
  
  هیڅ یو سرتیری د دوی مداخله ونه کړه. درناوى يې ډېر و. په محرمیت او بې طرفه توګه، دا جنګونه به پریکړه کیږي.
  
  ډریک خپل زنګون ته راښکته شو، ایلیسیا یې له ځانه سره یوړه. تورې داغونه یې د سترګو په وړاندې رقص شول. هغه پوه شو چې که هغې د خپل گرفت ماتولو لپاره لاره وموندله ، نو هغه به واقعیا پای ته ورسیږي. انرژي د هرې ثانیې سره هغه پریږدي.
  
  هغه لوڅ شو. هغې ډیر فشار ورکړ، دا مطلق وژونکي جبلت په هغې کې په چړو وهل. د هغه ګوتې پرې شوې. الیسیا مخ په وړاندې راښکته شوه، هغه یې په زنه کې د خپل کندې سره ووهله. ډریک دا ولیدل چې راشي، مګر هغه ځواک نه درلود چې مخه یې ونیسي.
  
  د هغه د سترګو په وړاندې څرخونه چاودلي. هغه په شا باندې ښکته شو، د فری د ګوتیک چت ته یې کتل. الیسیا پورته شوه او خپل نظر یې د خپل مخ سره بند کړ، د درد له امله تحریف شوی.
  
  د دوی په شاوخوا کې هیڅ یو سرتیري د هغې د مخنیوي هڅه نه کوله. دا به ترهغې پای ته ونه رسیږي چې یو جنګیالي اوربند اعلان کړي یا مړ نشي.
  
  "بد نه دی،" هغې ټوخی وکړه. "تاسو لاهم ترلاسه کړل، ډریک. خو زه بیا هم له تا څخه ښه یم."
  
  هغه سترګې پټې کړې. "زه پوهیږم".
  
  "څه؟" - ما وپوښتل.
  
  "تاسو ... هغه څنډه لرئ. هغه وژونکی جبلت. د جګړې غضب. پروا نه کوي. دا مهمه ده. دا ... له همدې امله ما پریښوده. "
  
  "ولې دا باید تاسو ودروي؟"
  
  هغه وویل: "زه د کار څخه بهر د یو څه په اړه اندیښمن وم." "دا هرڅه بدلوي".
  
  د هغې لاس پورته شو، د هغه د ستوني ماتولو لپاره چمتو و. یوه شیبه تیره شوه. بیا هغې وویل: "د ژوند لپاره ژوند؟"
  
  ډریک د انرژي احساس پیل کړ چې ورو ورو خپلو غړو ته راستنیږي. "له هرڅه وروسته چې ما نن وکړل، زه فکر کوم چې دوی زما ډیر پوروړي دي."
  
  الیسیا شاته ولاړه او خپل لاس یې د هغه پښو ته د مرستې لپاره وغزاوه. "ما څاه د میمیر په څاه کې د رسی په لور وغورځوله. ما هغه د اوډین په قبر کې نه دی وژلی. ما د فری پام د بین بلیک څخه لرې کړ. زه دلته د نړۍ د ویجاړولو لپاره نه یم، ډریک، زه دلته یوازې د تفریح لپاره راغلی یم."
  
  "زه تاییدوم." ډریک خپل توازن بیرته ترلاسه کړ لکه څنګه چې تورسټن داهل د اوډین د تابوت له پراخې څنډې څخه د ابیل فریي لمده بدن پورته کړ. هغه د لوند ټوټو سره فرش ته راښکته شو، په بې رحمه توګه د ایټالوي مرمر ډبرو پر سر راښکته شو.
  
  په ټولو ایتلافي عسکرو کې د خوشالۍ غږونه پورته شول.
  
  داهل خپله مڼه وتړله، د تابوت دننه یې وکتل.
  
  هغه وخندل: "هغه بدمرغه هیڅکله دا جایزه نه وه لیدلې." "د هغه د ژوند کار. عیسی مسیح، تاسو هلکان باید دا وګورئ.
  
  
  شپږ څلویښت
  
  
  
  سټاکهولم
  
  
  یوه ورځ وروسته ، ډریک وکولی شو د تحقیقونو له نه ختمیدونکي دورې څخه وتښتي ترڅو په نږدې هوټل کې د څو ساعتونو لپاره خوب وکړي ، چې په سټاکهولم کې یو له ترټولو زوړ او غوره دی.
  
  په لابي کې، هغه لفټ ته انتظار وکړ او حیران شو چې ولې د هغه ټول فکر پروسې فلم شوي. دوی د خوب د نشتوالي، پرله پسې وهلو او سخت فشار له امله لیونی شول. د هغه د بیا رغیدو لپاره څو ورځې وخت ونیو.
  
  لفټ غږ شو. د هغه څنګ ته یوه څېره ښکاره شوه.
  
  کینیډي، د شنبې په ورځ په آرامۍ پینټوټ کې جامې اغوستي، ویښتان یې په کلکه تړل شوي، د ستړیو سترګو سره یې مطالعه کوي.
  
  "سلام".
  
  کلمې کافي نه وې. له هغې څخه وپوښتل چې ایا هغه سمه ده نه یوازې لیونۍ وه، دا په بشپړه توګه احمق وه.
  
  "تاسو ته هم سلام."
  
  "په همدې پوړ کې؟"
  
  "یقینا. دوی موږ ټول جلا ساتي، مګر یوځای."
  
  دوی دننه شول. په عکس کې د دوی مات شوي انعکاس ته ګوري. د اړین ویډیو کیمرې سره د تماس څخه ډډه وکړئ. ډریک د نولس تڼۍ فشار ورکړ.
  
  "ایا تاسو په دې کې دومره ښه یاست لکه څنګه چې زه یم، کینیډي؟"
  
  هغې په زړه پورې وخندل. "لیونی اونۍ، یا اونۍ. ډاډمن نه یم. دا زه لیونی کړم چې ما د خپل نیمسیس سره مبارزه پای ته ورسوله او د دې ټولو په پای کې خپل نوم پاک کړم.
  
  ډریک سر وخوځاوه. "لکه څنګه چې زه. ستومانه، سمه ده؟"
  
  "هغه چیرته لاړه؟ الیسیا.
  
  "په هغه شپه کې چیرې چې ټول غوره رازونه ځي، د هغې او هغه ګیک هډسن،" ډریک سرونه پورته کړل. "د هغه چا په وړاندې لاړ چې واقعیا یې ورته پام کاوه. ښایي د خبرو پر مهال د یو بل مغز له منځه یوسو."
  
  "تاسو سم کار وکړ. دوی دلته اصلي الهام بخښونکي نه وو. الیسیا خطرناکه ده، مګر لیونۍ نه ده. اوه، او ستاسو مطلب دا نه دی چې "د شپې په تیاره کې".
  
  هغه د هغې د ډیناسور راک حوالې پروسس کولو لپاره یوه شیبه ونیوله. هغه وخندل. د هغه مزاج د لمر په ورځ د پارا په پرتله ګړندی راپورته شو.
  
  "د هیډن په اړه څه؟" کینیډي وویل لکه څنګه چې د لفټ دروازې بندې شوې او زاړه موټر ورو ورو پورته کیدل پیل کړل. "ایا تاسو فکر کوئ چې هغه به د بین سره پاتې شي؟"
  
  "زه واقعیا هیله لرم. که نه، نو لږترلږه زه فکر کوم چې هغه اوس جنسي اړیکه لري.
  
  کینیډي هغه په اوږه ووهله. "دا مرغان مه حسابوه، ملګري. شاید هغه به د هغې لپاره سندره ولیکي."
  
  "تاسو یې نوم کړئ - درې نیم دقیقې له تاسو سره!"
  
  دوی ورو ورو د اووم پوړ څخه تیریدل. "ما ته یادونه کوي. هلته، د اوډین په قبر کې، تاسو هلته څه وویل؟ زما په اړه یو څه چې په یارک کې پاتې کیږم او خپل ژوند ترلاسه کړم.
  
  ډریک ورته وکتل. هغې ورته یوه زړه راښکونکې موسکا ورکړه.
  
  "ښه ... زه ... زه ..." هغه ساه واخیسته او نرمه شوه. "زه په دې اړه نا امیده یم."
  
  "څه؟" د کینیډي سترګې د بدبختۍ سره روښانه شوې.
  
  "زړنی ډینو راک بانډ هارټ دا حتمي لالهانده بولي. په یارکشیر کې موږ یوازې وایو 'مرغۍ ته خبرې وکړئ'. موږ ساده خلک یو."
  
  لکه څنګه چې لفټ له څوارلسم پوړ څخه تیر شو، کینیډي د خپل کمیس بټن خلاص کړ او اجازه یې ورکړه چې فرش ته ښکته شي. لاندې هغې یو سور شفاف چولی اغوستی و.
  
  "تاسو څه کوئ؟" ډریک د خپل زړه ټوپ داسې احساس کړ لکه څنګه چې هغه بریښنایی کړ.
  
  "زه خپل ژوند ګټي."
  
  کینیډي خپل پتلون خلاص کړ او اجازه یې ورکړه چې فرش ته ولویږي. هغې د سور پینټي سره ورته جوړه جوړه اغوستې وه. لفټ د دوی پوړ ته د رسیدو په وخت کې ودرېد. ډریک د هغه روحیه احساس کړه او نور هرڅه پورته شول. دروازه د غاړې خوا ته راښکته شوه، پرانیستل شوه.
  
  ځوان جوړه په تمه وه. ښځې وخندل. سړي ډریک ته خندل. کینیډي ډریک له لفټ څخه راوایستل او دالان ته یې بوتلو، د هغې پینټیوټ یې شاته پریښود.
  
  ډریک شاته وکتل. "ایا تاسو دا نه غواړئ؟"
  
  "زه نور دې ته اړتیا نه لرم."
  
  ډریک هغه پورته کړه. "ښه کار، دا زما خونې ته چټک تګ دی."
  
  کینیډي خپل ویښتان پریږدي.
  
  
  پای
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"