Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver jeung Reich katilu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver ngalir dina impian kana alam semesta paralel. Di dinya anjeunna ningali komodo sareng kedah diajar yén aya Reich Katilu sareng Jerman Hitler, anu dibantuan ku gnome dongeng. Budak hobbit ngora dikirim pikeun ngabantosan USSR. Tapi anjeunna mendakan dirina di koloni buruh barudak anu teu tiasa ngabantosan Rusia Soviét. Jeung Germans direbut USSR!

  GULliver jeung Reich katilu
  ANNOTASI
  Gulliver ngalir dina impian kana alam semesta paralel. Di dinya anjeunna ningali komodo sareng kedah diajar yén aya Reich Katilu sareng Jerman Hitler, anu dibantuan ku gnome dongeng. Budak hobbit ngora dikirim pikeun ngabantosan USSR. Tapi anjeunna mendakan dirina di koloni buruh barudak anu teu tiasa ngabantosan Rusia Soviét. Jeung Germans direbut USSR!
  . BAB No.1.
  Bosen kuli budak, traveler gagah saré sarta miboga impian nu leuwih metot ti kanyataanana.
  Budak Gulliver ngalayang dina naga, sareng di gigireun anjeunna aya gadis anu kageulisan anu teu pernah aya. Geus rada sawawa, tapi masih ngora, sarta pohara muscular sarta curvy. Sarta dina bulu nya warna daun emas, aya makuta euyeub inten jeung sababaraha batu jadi caang, kawas béntang, nu aranjeunna outshone malah inten panggedéna jeung paling mahal.
  Budak musafir nanya:
  -Saha anjeun?
  Budak awéwé éta ngajawab kalayan seuri:
  - Abdi Putri Leia! Sareng ayeuna kuring paréntah pasukan naga!
  Gulliver melong deui. Sarta dina kanyataanana, aya sakabeh para komodo di langit, sarta sakabeh mahluk ieu geulis. Jeung aya katresna anca diuk dina eta.
  Tapi anu paling geulis sareng pikaresepeun nyaéta ratu. Jeung naga nu tilu di antarana flew, babarengan jeung kageulisan sejen, éta sabenerna fabulous. Di dieu éta tim. Sareng dina waktos anu sami, sadaya budak awéwé tataranjang suku, sanaos taranjangna ditutupan ku batu mulia sareng manik.
  Tapi aranjeunna henteu nyumputkeun boh coklat bar tina abs dina burih, atawa bal otot rolling handapeun kulit parunggu. Dina waktu nu sarua, dampal suku miboga hiji ngalipet elegan jeung unik tina heels.
  Budak prajurit nyarios:
  - Kumaha geulis anjeun. Anjeun katresna sabenerna hiji mujijat!
  Leia ngoyagkeun rambutna warna daun emas sareng nyanyi:
  Budak awéwé sadayana geulis, tataranjang suku,
  Aranjeunna kuat sareng prajurit ti kandang ...
  Kaéndahan éta katingalina pisan,
  Haté écés beuki bungah jeung maranéhna!
  Gulliver satuju sareng ieu. Anjeunna twirled pedang dina leungeun-Na, nyieun angka dalapan jeung eta sarta ngomong:
  - Tanpa ragu, éta langkung senang sareng anjeun!
  Hiji tim beauties flew on komodo. Aya sakabeh tentara di antarana, megah tur unik. Sareng komodo ngagaduhan jangjang anu dicét dina sagala warna katumbiri. Sarta eta seemed yén maranéhanana dihias ku batu mulia.
  Gulliver nyatet:
  - Unggal lalaki lustful mangrupakeun naga dina cara sorangan, tapi teu hiji tujuh-headed, tapi paling sering hiji headless!
  Putri Leia seuri sareng ngawaler:
  - Beda sareng naga, lalaki henteu kedah motong sirahna; anjeunna parantos kaleungitan aranjeunna nalika ningali awéwé!
  Budak soldadu ngalungkeun jari-jari kakina - anjeunna katingali umurna sakitar dua belas taun sareng ngan ukur nganggo calana pondok, janten anjeunna ngalungkeun jarum. Ku kituna eta flew ngaliwatan sarta nojos ngaliwatan reungit anu cukup badag, maehan eta.
  Gulliver nyatet ku seuri:
  - Jalma anu ambek kawas nyiruan jeung ku kecerdasan serangga nyieun molehill tina molehill a!
  Prajurit Putri Leia dikonfirmasi:
  - Pikeun jalma anu boga kecerdasan laleur, sagala serangga mangrupa gajah!
  Jeung maranéhna seuri. Katingalina lucu pisan. Sakumpulan geese ngalayang payuneun aranjeunna. Manuk-manukna lumayan ageung sareng gendut, sareng jangjangna ageung. Dina pamimpin pak diuk sababaraha: hiji budak jeung awéwé, sarta maranéhna nyekel bells pérak dina leungeun maranéhna, nu aranjeunna jingled merrily.
  Gulliver nyatet:
  - Dewasa mindeng ngabohong, barudak nyieun hal up, sarta jalma heubeul umumna ngabohong nepi ka titik orok ngobrol!
  Gadis putri unggeuk sarta nambahan:
  - Umur heubeul teu kabagjaan, tapi ragrag kana budak leutik mangrupa musibah malah leuwih gede!
  Barudak dina soang pamimpin ngadadak nyanyi:
  Kumaha asalna jahat di jagat raya?
  Leres yén pencipta sorangan henteu émut ...
  Ieu mungkin nu langgeng,
  Éta henteu pareum sapertos seuneu di dunya!
  
  Anjeun sanés anu mimiti terang yén Adam dosa,
  Hawa sanés anu munggaran dirusak ku daging...
  The mabok nu draws ti kotana "Agdam",
  Lalaki anu ngaroko "rencana" nalika istirahat ...
  
  Saha waé anu terang naon anu jahat
  Biasa ngalanggar hukum tanpa sieun...
  Sareng pikeun saha waé anu saé mangrupikeun beban,
  Saha waé anu hoyong sujud nyalira!
  
  Abdi masih hoyong ngarebut éta tina popok,
  Malah salaku orok kuring boga pangjurung pikeun nyieun kacau sapertos ...
  Naha hiji indung jahat kutukan anak?
  Dimana maranéhna indit dina perangna tentara tangguh?
  
  Ngan hiji céri maling ti taman usum panas,
  Hiji deui maéhan padagang ku pakarangan baja ...
  Anu sirahna dipotong ku kampak bengkok,
  Saha algojo nu throws on roda.
  
  Penggelapan maok, nyiduh kana hati nurani,
  Sareng saha anu maok koin pengemis ...
  Abdi malah bungah pikeun satengah sapotong,
  Batur mikaresep curls awéwé.
  
  Sumuhun, aya loba rupa, loba rupa jahat,
  Beungeutna ngajentul dina sahadé.
  Tapi napsu tetep saé dina jiwa,
  Sanajan dunya sabudeureun urang téh, sayang, pisan liar!
  
  Si randa ceurik, anak yatim nyikikik -
  Dunya urang nuju ka naraka...
  Naha leres-leres mungkin yén manah Allah monolitik,
  Naha jalma-jalma teu boga tempat di pirdaus Allah?
  
  Anjeun bakal mendakan jawaban ngan dina diri anjeun,
  Nalika anjeun tiasa ngaleungitkeun amarah dina pikiran anjeun ...
  Nalika anjeun ngabales kajahatan kalayan hadé,
  Jeung eureun ngeusian rahim anjeun!
  Barudak nyanyi pisan cheerfully tur beautifully, sanggeus éta maranéhna nyangkut kaluar létah maranéhanana di Gulliver. Navigator gagah nempel kaluar létah ka aranjeunna salaku respon.
  Sareng seuri sareng dosa ...
  Gulliver nyatet ku seuri:
  - Pikiran budak téh kawas mujijat. Sarta di dieu anjeun bakal satuju, anjeun moal boga objections!
  Putri Leia nyikikik sareng nyanyi:
  Kamari kuring ngan ukur budak leutik,
  Henteu aya anu tiasa dilakukeun di dieu ...
  Leuwih alus anak singa ti batan anak gajah bodo
  Jeung naga bakal kaput!
  Sareng aranjeunna nabrak: budak lalaki sareng awéwé kalayan suku bulistir. Leres, aranjeunna gaduh petualangan hébat di dieu. Jeung loba nuances béda. Ku kituna hirup bade ngan alus.
  Gulliver noticed nu katresna dina komodo mimiti maledog hal di midges kalawan toes bulistir maranéhanana. Naon gaya perusahaan ieu - nyandak laleur sareng naksir aranjeunna. Muhun? Lamun éta naon maranéhna rék, lajeng jadi eta. Hal utama teu leungit sirah anjeun.
  Tapi Gulliver sanes bajoang isinan. Sanajan ayeuna manéhna ngan budak.
  Sareng Putri Leia naros ka budak éta:
  - Naha anjeun resep madu?
  Prajurit ngora unggeuk:
  - Tangtu!
  Budak awéwé éta ngajawab kalayan lucu:
  - Madu lebah mawa kaséhatan, pidato madu politikus ngan ukur nyababkeun kuciwa diabetes!
  Gulliver kalayan lucu nambihan:
  - Madu lebah ngajadikeun leungeun maranéhna lengket, madu politikus ngabalukarkeun koin jalma gampang katipu nempel dina paws maranéhanana!
  Gadis bajoang sapuk sareng ieu:
  - Henteu masalah kumaha amis pidato politikus, sajaba ti diabetes, éta henteu nyababkeun kuciwa pikeun jalma anu henteu ngagaduhan intelegensi!
  Budak prajurit sacara logis nyarios:
  - Hiji jalma pernah bisa boga leuwih ti hiji bapa, tapi nagara boga récéh belasan calon pikeun peran bapa bangsa!
  Sanggeus éta duanana bajoang: budak jeung awéwé, kacapi, nempatkeun toes bulistir maranéhanana dina sungut maranéhanana. Naon anu nyababkeun oyagna atmosfir sareng ngaluarkeun listrik alam. Jeung midges stunned murag ka handap, ragrag sakaligus dina huluna shaggy of orcs, piercing sarta piercing aranjeunna.
  Putri Leia nyanyi fervently:
  - Ibu, tahan, bapa, tahan.
  Lamun éta unggal malem, ieu bakal hirup!
  The Orcs kapanggih sorangan handapeun komodo jeung katresna, awak tataranjang suku maranéhanana.
  Jeung sasaran jeung teu jadi sasaran bom dimimitian, ngalungkeun granat homemade dijieunna tina lebu batubara, atawa hal komo cooler jeung leuwih destructive.
  Khususna, jarum anu seukeut pisan sareng beracun dianggo, anu sacara harfiah nojos orc sareng goblins dugi ka maot. Ieu naon katresna bener nyandak tur dihurungkeun.
  Putri Leia ogé nembak akurat pisan kana orc buluan sareng nyanyi:
  - Nostradamus, Nostradamus,
  Raja sihir bodas ...
  Nostradamus, Nostradamus,
  Kanyeri dina haté kuring teu suda!
  Nostradamus, Nostradamus,
  Budak awéwé impian tina tataranjang suku,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Anjeun hiji-hijina kasalametan!
  Jeung soldadu némbongkeun dirina basa panjang tur deadly.
  Sanggeus éta anjeunna bakal nyandak eta jeung nyiduh kaluar ku bulu seuneu seuneu. Ieu leres-leres awéwé kalayan kakuatan kolosal sareng bakat anu luar biasa. Nu mampuh loba. Tur upami eta ngarecah up, lajeng nanaon bisa nangtung ngalawan eta.
  The budak traveler Gulliver ogé dipecat teuas tur agrésif seuneu di orcs ti naga-Na. Anjeunna acted pisan aktip tur éféktif. Jeung soldadu anak miboga bakat jelas pikeun meunangna jeung kahayang pikeun ngawasaan seni militér.
  Henteu, anjeunna ngalawan ieu, para orc teu tiasa nolak. Jeung katresna dipecat pisan éféktif, teu méré musuh kasempetan slightest. Ieu sabenerna hiji perang epik.
  Budak traveler Gulliver malah nyanyi:
  Girang, girang,
  Pikeun kakawasaan dinten pamawa ...
  Girang, girang,
  Naha kuring henteu naék kana kuda kuring?
  Ieu sabenerna lagu gelut jeung perky. Sareng dina waktos anu sami aya karusakan total para orc. Jeung katresna ti komodo mimiti némbak aranjeunna kalayan crossbows, spinning drum kalawan toes bulistir maranéhanana.
  Sareng éta sadayana katingali saé sareng pikasieuneun, sacara harfiah carita anyar sareng unik diciptakeun. Di mana teu aya tempat pikeun anu lemah sareng infirm.
  Ngan cobian sareng caket sareng budak awéwé sapertos ieu sareng aranjeunna bakal nabrak saha waé kana sapotong jajan.
  Sareng sakumaha anu dicarioskeun, panyakit sapi mad nular. Sareng para prajurit tiasa nunjukkeun ieu sacara alami. Jeung maranéhna ngéléhkeun musuh kalayan sumanget hébat. Jeung maranéhna spew kaluar panah jeung bolts crossbow. Leuwih ti éta, sagalana geus rengse kalayan inténsitas hébat.
  Janten anjeun moal tiasa ngalakukeun seueur ngalawan tentara sapertos kitu. Sareng para pejuang ngagaduhan kana orcs anu aranjeunna henteu tiasa kabur. Ieu éfék sabenerna destructive tina panah jeung bolts crossbow.
  Gulliver nyandak éta sareng nyanyi:
  Némbak boldly jeung ngancurkeun
  Bakal aya kahirupan ti jantung!
  Putri Leia nyatet:
  - Barudak leuwih hade tinimbang sawawa sabab umur maranéhanana justifies stupidity youthful maranéhanana!
  Budak prajurit nyarios:
  - Nonoman menerkeun kabodoan, tapi sanés kabeungharan; pikeun ngabédakeun hideung sareng bodas anjeun henteu peryogi seueur taun sareng pangaweruh!
  Jeung budak Terminator whistled, sarta awan gagak murag kawas hailstones dina huluna orcs shaggy.
  Putri Leia tweeted:
  - Taya kecerdasan, anggap lumpuh, pikiran teu gumantung abad! Sanaos anjeun gaduh kakuatan tanpa kecerdasan, anjeun sadayana lemah!
  Gulliver sacara logis nyatet:
  - Otot dijieunna tina baja moal ngimbangan hiji sirah ek!
  Budak awéwé anu sanés nyarios kalayan riang:
  - Henteu janten masalah pikeun awéwé - upami aya suku bulistir, maka éta langkung parah pikeun awéwé - handapeun keuneung boot!
  Putri Leia sacara logis nyatakeun:
  - Upami anjeun hoyong janten ace, gaduh joker dina sirah anjeun!
  Gulliver nyerengeh:
  - Ajag dipakan ku suku gancang, awéwé ku suku ramping, nalika embé nyedot!
  Lajeng seuri lumpat ngaliwatan barisan. Sareng Putri Leia nyarios:
  - Cara anu pangsaéna pikeun narik koin tina dompét lalaki nyaéta kalayan jempol suku awéwé!
  Gadis Countess nyatet:
  - keuneung bulistir budak awéwé bakal kéngingkeun baju anu paling modéren upami lalaki ngagaduhan boot bodo sareng boot pinuh!
  Gulliver tweeted humorously:
  - Katresna tataranjang suku cinta teu ukur sapatu jeung sapatu dirasakeun, tapi maranéhna nyorong diri handapeun heels bulistir hirup!
  Sanggeus éta maranéhna nyokot eta jeung nyanyi di chorus:
  Lajeng ti gunung panggedena,
  Eagles ngapung ka Gulliver...
  Diuk Gulliver kana kuda -
  Kami bakal nganteurkeun anjeun gancang!
  
  Sareng Gulliver calik dina garuda,
  Nunjukkeun conto anu paling hébat ...
  Sareng henteu gampang nyandak budak lalaki,
  Limpopo bakal enggal angkat!
  Sareng para prajurit bakal nyandak sareng ngalaan nipples beureum tina payudarana sareng nyerang orc ku kilat. Sareng ieu bakal ngaduruk seueur orcs.
  Ieu sabenerna tim maranéhanana.
  Putri Leia naros ka Gulliver:
  - Naha anjeun terang yén ka hareupna Perang Dunya Kadua bakal kajantenan sareng bakal aya jalma anu keren sapertos Hitler!
  Gulliver chuckled sarta ngawaler:
  - Kuring henteu terang ieu, tapi ayeuna kuring terang!
  Budak awéwé éta nyéépkeun huntu sareng neraskeun:
  Sareng Hitler ngagaduhan masalah: salah sahiji desainer tank anu keren, gnome, muncul. Sarta anjeunna ngadamel tank Mouse, beuratna ukur lima puluh lima ton jeung jangkungna hiji satengah méter jeung pakarang sarua, armor jeung mesin!
  Gulliver shrugged taktak na deui jeung ngajawab jujur:
  - Kuring henteu weruh naon tank hiji pisan! Jeung naon dahar eta kalawan?
  Putri Leia seuri sareng ngawaler:
  - Muhun, éta carita panjang. Dina sagala hal, di alam semesta ieu jalma geus encountered masalah considerable. Anu mimiti, Uni Soviét, anu perang jeung pasukan utama Reich Katilu sarta sekutu na. Iwal Italia. Naon ari Mouse lima puluh lima ton? Ieu armor frontal 240 milimeter, armor samping 210 milimeter, sarta dina lamping mariem 128-mm, sarta mariem 75-mm kalawan mesin sarébu dua ratus lima puluh horsepower. Ieu masihan laju ngeunaan tujuh puluh kilométer per jam, sahingga mobil praktis impenetrable ti sagala sudut. Ti mimiti 1944, mesin ieu jadi produksi masal. Hasilna, dina usum panas 1944, Nazi geus akumulasi fists Armored impressive.
  Sareng dina 20 Juni aranjeunna ngirimkeun dua serangan anu kuat, hiji ti Moldova, anu sanés ti Ukraina Kulon, dina arah konvergen. Hasilna, pertahanan pasukan Soviét ieu hacked, sarta ieu nojos saolah-olah ku battering ram. tank Maus-2 tétéla jadi impenetrable kana sagala jenis pakarang Soviét. Sajaba ti éta, éta rada mobile sarta boga ciri nyetir alus. mobil ieu mangrupa hukuman nyata.
  Sekutu ogé berperilaku pasif. Serangan di Italia réngsé eleh sareng badarat di Normandia ditunda deui.
  Sajaba ti éta, Jérman nempatkeun kana produksi formidable ME-262, nu hésé pisan némbak. Éta mangrupikeun jet tempur, kalayan opat meriam hawa kaliber 30 mm. Ku kituna anjeunna nyandak kaluar planes Soviét, shooting handap ratusan aranjeunna. Sareng koalisi Kulon ogé. Hitler ogé rada ngalambatkeun program V-2 sareng, tinimbang misil balistik sareng pesiar anu mahal sareng kirang mangpaat, ngandelkeun bom jet tipe Arado.
  Churchill sareng Roosevelt ngagaduhan buntut antara sukuna, sareng aranjeunna dipencet pisan ku armada kapal selam Jerman. Sareng Sekutu nawiskeun gencatan senjata Jerman sareng Jepang. Hitler sapuk dina syarat yén Sekutu ninggalkeun Sisilia jeung Sardinia. Naon anu dilaksanakeun.
  Salila gencatan senjata sareng Reich Katilu, hubungan dagang diteruskeun. Duanana AS sareng Inggris mimiti nyayogikeun minyak di dinya. Jeung Germans, ngalakonan hiji karasa di Ukraina, nyandak Kyiv jeung diasupkeun Odessa deui.
  The Mouse-2 tank jadi teu bisa dielehkeun. Model ngora Mouse ogé muncul - Tiger-3, anu torek sareng langkung mobile sareng hiji mariem 88-mm.
  Ku kituna pasukan Soviét dituang. Sareng ieu mangrupikeun gerakan kritis ...
  Gulliver ngaganggu Putri Leia:
  - Anjeun nyarios seueur kecap anu teu kaharti. Tong hilap kuring teh budak awal abad ka dalapan belas. Sareng tingkat pangembangan téknologi urang henteu saé pisan!
  Putri Leia unggeuk bari imut.
  - Abdi terang! Tapi kuring ngobrol ngeunaan pertengahan abad ka-20. Sareng ieu anu dilakukeun ku ngan hiji dwarf. Sareng anjeun kedah satuju yén ieu serius!
  Gulliver nyanyi kalayan bungah:
  - Ku pangwangunan dua dunya, dunya heubeul dijieun... Dina konteks perang, aya kuring jeung maranehna, sarta ieu serius!
  Putri Leia nyatet:
  - Dina awal abad ka dua puluh hiji, Vladimir demonic mucunghul, kalawan botak, anu nenjo anu nyita kakawasaan di Rusia, sarta anjeunna ogé ngabalukarkeun loba gangguan. Tapi perangna mangrupikeun masalah anu misah. Sarta di dieu gnome nu dijieun kaayaan dimana Germans recaptured katuhu-bank Ukraina, sarta dina gugur aranjeunna mimiti hiji karasa di pusat. Jeung tanghi maranéhanana seemed invulnerable na invincible. Sareng ngalawan gnome anjeun peryogi genius alternatif anjeun nyalira. Tapi saha anu kedah dikirim salaku réspon simetris atanapi asimétri? Aya ide - elf atanapi troll? Tapi aranjeunna bakal langkung lemah dina téknologi tibatan gnome.
  Jeung Germans maju, jadi Smolensk murag, sarta sanggeus éta Kalinin na Vyazma. Urang Jérman parantos ngadeukeutan Moskow. Stalin, tangtosna, ditinggalkeun. Anjeunna teu hoyong maot. Sarta Hitler ngomong yén USSR kudu jadi koloni Jerman. Sarta ngan capitulation bakal cocog anjeunna.
  Nya, aranjeunna tungtungna ngirim hobbit gnome salaku réspon. Sareng ieu ogé budak lalaki, jujur, saurang tiasa nyarios yén anjeunna jenius. Tapi aranjeunna henteu nyandak budak tataranjang suku, anu katingalina umurna kira-kira sapuluh taun, sacara serius. Sareng aranjeunna diracun ka Gulag pikeun budak leutik.
  Samentara éta, Jérman nyandak Moscow. Éta kumaha kajadian!
  Moscow murag jeung Leningrad teuing... Usum datang jeung Germans spent peuting di kota. Di dinya aranjeunna netep.
  Jeung katresna Komsomol mutuskeun desperately ngalawan fascists jeung nyanyi lagu, sanajan tiis tur kurangna pakean.
  Kami budak awéwé Soviét anu geulis,
  Urang resep tarung jeung geletik budak...
  Kadéngé sora leutik caang,
  Sarta kami boga panggero pikeun maéhan Krauts!
  
  Kami budak awéwé Komsomol anu gagah pisan,
  Urang wani buru-buru ngaliwatan ibun tataranjang suku ...
  Kami teu biasa nangtung modestly di sela,
  Sarta kami ganjaran fasis kalawan fist kami!
  
  Percanten ka abdi, budak awéwé gaduh rusiah anu ageung,
  Kumaha éféktif ngéléhkeun Nazi ...
  Sareng percanten ka kuring, kasuksésan budak awéwé henteu kahaja,
  Sabab bala tentara Rus mah gagah pisan!
  
  Sareng pikeun budak awéwé urang nganggo keuneung telanjang,
  Salju Taun Anyar amis pisan...
  Nya, si Fuhrer ngan saukur bajingan,
  Hayu urang teu ngantep fasis ngagungkeun kasuksésan!
  
  Kami budak awéwé maénkeun trik liar pisan,
  Urang telanjangkeun dada di hareupeun para prajurit...
  Sareng urang leres-leres ngaganggu Nazi,
  Kami anggota Komsomol perkasa teu bisa ditumbuk!
  
  Kami awéwé tiasa ngalakukeun seueur,
  Malah némbak Hitler tina tank...
  Musuh moal gaduh waktos tuang siang,
  Katresna bakal datang kawas maling!
  
  Kami leres-leres ngahargaan Rusia,
  Stalin kuat sapertos bapa anu gagah, percanten ka kuring ...
  Sareng kuring yakin kameunangan bakal sumping dina Méi anu haneut,
  Saha waé anu percaya kana ieu ngan ukur hébat!
  
  Pikeun awéwé teu aya ragu sareng henteu aya halangan,
  Sadayana daék ngan ukur ngabantah dina pananganna ...
  Muga-muga ganjaran anu saé datang ka anu éndah,
  Kakuatan Komsomol aya dina fists anu kuat!
  
  Kami prajurit gancang pisan dewasa,
  Sareng dina panangan bedil lincah tong kaduruk ...
  Sareng tugas naon waé anu tiasa dilaksanakeun ku budak awéwé,
  Silaturahim urang téh hiji monolith undoubted!
  
  Kami gadis sparkling sapertos
  Urang teu paduli ngeunaan snowdrifts atanapi frosts ...
  Tataranjang suku moal ngajaga paws urang tiis dina usum tiis,
  Jeung hate beauties anu berehan tur murni!
  
  Naon anu urang tiasa laksanakeun, urang luhurkeun,
  Hayu urang gallop sapertos kangguru virtuoso ...
  Sareng urang suksés niup sirah kaum fasis,
  Sareng cinta pikeun latihan isuk-isuk ogé!
  
  Sadaya awéwé nyaéta prajurit anu saé,
  Éta ngan saukur tiasa menumbuk Krauts kana adonan ...
  Nya, kumaha upami fasis ngan saukur goréng?
  Anggota Komsomol henteu terang nagara adidaya!
  
  Hitler ogé teu bisa ngalakukeun nanaon.
  Kami ngéléhkeun anjeunna pisan ku iteuk,
  Jeung maranéhna peupeus huntu maranéhanana, knocking kaluar kulit tina beungeut maranéhanana,
  Terus kuring lumpat ngaliwatan seuneu tataranjang suku!
  
  Ngan Stalin bakal maréntahkeun urang pikeun ngalakukeun naon,
  Paneuteupna anu tegas sareng ikhlas katingali ...
  Sareng percanten ka kuring, awéwé éta moal sono,
  Ngamuat bedil mesin badag!
  
  Upami diperlukeun, urang bakal ngahontal Mars,
  Sareng urang bakal nalukkeun Vénus gancang pisan ...
  Prajurit peryogi semir pikeun sapatuna,
  Kami budak awéwé ngajalankeun tataranjang suku!
  
  Sadayana indah sareng urang awéwé,
  Dada jeung hips, cangkéng katempo ...
  Anjeunna oge pelopor, kawas anak ajag,
  Panaratas sagemblengna Iblis!
  
  Nya, kami budak awéwé - anjeun terang kami keren,
  Urang bakal nyapu sakabeh fasis kawas sapu ...
  Sareng aya béntang biru di langit,
  Kami bakal ngarecah Macan ku baja!
  
  Naon anu henteu kedah dilakukeun, percanten yén éta henteu mungkin,
  Ngaku, komunis nyaéta demiurge ...
  Sarta kadang urang salah harti
  Sareng aranjeunna nyandak kaéndahan pikeun nyingsieunan aranjeunna!
  
  Tapi anjeun terang, urang gancang ngancurkeun Jerman,
  Sareng aranjeunna sanggup ngancurkeun Krauts ...
  Sanaos urang gaduh jiwa titanium,
  Urang bakal ngaliwat stépa sareng mupus rawa!
  
  Urang bakal ngawangun komunisme tanpa sagala paku,
  Sareng urang sacara decisively bakal ngelehkeun fasis ...
  Anggota Komsomol resep ngajalankeun formasi,
  Jeung cherub a flies leuwih aranjeunna!
  
  Musuh moal bisa Cope jeung gadis,
  Kusabab budak awéwé éta garuda ...
  Sareng teu kedah Krauts ngarusak teuing,
  Sareng Fuhrer anjeun ngagorowok sia-sia!
  
  anggota Komsomol kalayan suku telanjang,
  Pasihan Hitler endog...
  Ulah nungkulan Iblis
  Atawa éta ngan moal masalah!
  
  Idola Komunisme anu herang,
  Bandéra beureum bakal caang di luhur planét ...
  Jeung Herodes dialungkeun ka naraka naraka,
  Jeung katresna meunang lima!
  
  Lenin, Stalin - panonpoé luhureun planét,
  Nguriling di langit kawas dua garuda...
  Eksploitasi komunisme dinyanyikeun,
  The Fatherland boga kakuatan jangjang baja!
  
  Urang junun hirup ningali kameunangan,
  Sareng urang leumpang sapanjang Berlin ...
  Orok lahir dina ayunan,
  Sareng ayeuna nagara éta hébat!
  . BAB 2.
  Gulliver flew on komodo jeung uninga pisan. Dina hal ieu, urang ngobrol ngeunaan perang anu teu kaharti ku jalma ampir abad pertengahan. Sanaos sigana waktos énggal parantos sumping. Tapi Putri Leia terus babble ngeunaan Perang Dunya Kadua;
  Saatos Moscow jeung Leningrad murag, Jepang jeung Turki diasupkeun perang ngalawan USSR. Hal-hal parantos janten harepan pikeun Rusia Soviét. Komo hobbit cemerlang anu kapanggih dirina dina koloni kuli barudak teu bisa nulungan aranjeunna.
  Jeung aya budak anu umurna teu acan genep belas taun, tataranjang suku jeung di overalls, jeung plat nomer, digawé teuas di Siberia. Barudak di koloni juvenile dicukur sirahna. Maranehna nyokot sapatu kuring jeung maksa kuring neukteuk leuweung tataranjang suku. Dina usum panas éta masih nanaon, tapi dina usum kalawan heels bulistir ibun bites guys jeung bulu maranéhanana teukteukan buuk botak. Budak hobbit ditéwak. Aranjeunna difoto anjeunna dina profil, raray pinuh, nyandak sidik, sarta dicukur sirah na. Sanggeus ditéwak budak éta, anjeunna dipilarian sacara saksama; leungeun sarung penjaga asup kana sagala liang, sareng aranjeunna ngalakukeunana sacara kasar. Sanggeus éta budak éta tuntas dikumbah sarta dikirim ka sél overcrowded ku barudak.
  Kusabab budak hobbit umurna kira-kira sapuluh taun, para patani lokal hoyong nempatkeun anjeunna caket ember. Tapi pahlawan dongeng tétéla jadi leuwih kuat sarta gancang ti barudak biasa. Sarta anjeunna ngéléhkeun godfathers, nu satutasna anjeunna janten panitén sél jeung diposisikan dirina dina jandela. Éta langkung gampang pikeun murangkalih - aranjeunna gaduh kakuatan, aranjeunna terang kumaha tarung, sareng anjeun raja.
  Budak hobbit, kumaha oge, henteu nyiksa jabatanana. Anjeunna digawé harder ti saha wae di camp, komo lamun tahanan budak sejen dibere sapatu ngarasa di tiis, anjeunna tetep tataranjang suku. Éta sababna anjeunna hobbit. Najan suku budakna semu beureum siga soang. Tapi di sisi anu sanés, anjeun langkung lincah tanpa sapatu dirasakeun.
  Jadi budak tataranjang suku digawé di salju di Sibéria. Jeung Germans ngahontal Kazan dina usum tiis, tapi dieureunkeun di dinya. Kami ngantosan musim semi. Jeung aya leutak. Sarta ngan dina Méi 1945 aranjeunna dipindahkeun salajengna ka Urals.
  Dina waktos anu sami, Kaukasus sareng Asia Tengah direbut nalika usum tiis.
  Pasukan Soviét teu nolak teuing nekad. Abdi henteu hoyong maot pikeun Stalin. Sanajan kitu, di USSR mucunghul tank IS-3 anyar, nu anjog di hareup dina jumlah leutik. Kandaraan ieu ngagaduhan panyalindungan frontal anu saé sareng tahan serangan seueur bedil. Sanajan kuring teu bisa nolak pakarang Maus-2.
  Kota Pali: Chelyabinsk jeung Sverdlovsk. Janten éta saé pisan sareng aya serangan gancang.
  Geus usum panas. Tahanan budak dianggo tataranjang suku dina kolor jeung beuheung bulistir. Tur upami éta panas, lajeng kalawan torsos maranéhanana sagemblengna taranjang. Jeung budak anu ceking. Tapi budak hobbit kaciri pisan ripped jeung ngompa up. Sanajan katingalina siga budak leutik, umurna kira-kira sapuluh taun. Sarta tangtu teu tumuwuh atawa dewasa.
  Budak lalaki kurang digegel ku reungit tibatan dewasa, tapi hobbit henteu digigit pisan.
  Sareng pasukan Jérman beuki caket sareng aranjeunna; Nazi ampir teu aya deui perlawanan. Sumuhun, sarta Stalin ngiles wae. Jelas, Georgian licik moal maot. Paling dipikaresep anjeunna ngungsi ka Amérika. The Germans teu nempatan eta acan.
  The Hobbit Boy jeung tahanan séjén mimiti nyanyi, reueus tur patriotik. Sanajan di sisi séjén, patriotisme teu masihan damn a nalika aranjeunna ngéléhkeun anjeun ku pecut sarta maksa anjeun digawé kawas kalde di koloni kuli barudak. Sanajan aya hal alus dina ieu. Contona, anjeun nyieun babaturan - budak lianna. Budak hobbit saleresna umurna langkung ti saratus taun, tapi katingalina sapertos budak leutik, naha aya sikep ambivalen ka anjeunna.
  Jeung tahanan anak nyanyi jeung sumanget gede;
  Abdi mangrupikeun budak pionir anu ngora,
  Kuring datang pikeun ngalawan hiji fasis rabid ...
  Pikeun masihan conto kaagungan,
  Kuring mawa diary kalawan alus teuing di ransel kuring!
  
  Perang datang, kuring lumpat ka hareup,
  Sarta anjeunna wandered tataranjang suku sapanjang jalan ...
  Sareng anjeunna nembak bedil mesin ka Fritzes,
  Sahenteuna budak murni dina haténa saméméh Allah!
  
  Kuring nembak Fritz tina serangan hendap,
  Abdi nyandak bedil mesin sareng granat ti bangsat...
  Barina ogé, budak éta boga loba kakuatan,
  Urang kudu wani berjuang pikeun Motherland urang!
  
  Budak éta pejuang ti Iblis, percanten ka kuring,
  Anjeunna nembak pireu ka Fritz...
  Dina perang, anjeunna sapertos sato galak-toothed,
  Nu teu meunang wae cooler!
  
  Naon anu tiasa dilakukeun sareng Hitler?
  Budak lalaki bakal ngubur anjeunna ku ngagaur liar ...
  Sangkan nu maehan teu digebug ku kampak,
  Moal aya tempat pikeun anjeunna di surga murni!
  
  Naon waé anu anjeun tiasa kéngingkeun langsung
  The predator Fuhrer hayang hiji countryman kalawan maiden ...
  Tapi hunter ieu robah jadi kaulinan,
  Sumuhun, éta leres, abdi ngarasa punten pikeun pélor on Adolf!
  
  Éta parantos tiris, sareng kuring sapinuhna tataranjang suku,
  Budak angin puyuh anu lincah sareng ngamuk...
  Sareng awéwé éta ngagorowok ka kuring - antosan,
  Tapi anjeun tiasa ningali éta gancang teuing!
  
  Pukulan pulisi ku tinjuna,
  Ngajedog si bangsat, neunggeul kana tonggong sirahna...
  Abdi moal ngirim shot ieu sareng susu,
  Sarta kuring moal ngajual Fatherland kuring keur botol!
  
  Abdi pelopor sareng reueus pisan,
  Kusabab dasina ogé beureum pisan ...
  Kuring bakal tarung pikeun Rus Suci ',
  Sanaos Adolf mangrupikeun bandit anu dahsyat!
  
  Tapi kuring yakin yén urang bakal wani ngéléhkeun Wehrmacht,
  Budak leutik terang pisan ieu...
  Kami kerub jangjang emas,
  Jeung pamimpin berharga, sobat Stalin!
  
  Urang bakal wani ngéléhkeun Wehrmacht,
  Sanajan Nazi tarung di deukeut Moscow ...
  Tapi kuring bakal lulus ujian kalayan padet A,
  Sareng kuring bakal ngandelkeun pestol kuring ka pahlawan!
  
  Dupi abdi tiasa janten budak panaratas,
  Hiji hal anu teu pernah diimpikeun ku Nazi ...
  Aya milik urang pikeun amal soleh,
  Jeung Fuhrer malah moal nampi rahmat!
  
  Naon waé anu kuring tiasa laksanakeun, kuring salawasna tiasa laksanakeun,
  Hayu awan ngalayang deui ka Fatherland ...
  Tapi panaratas moal nyerah ka musuh,
  Prajurit Rusia gagah sareng kuat!
  
  Enya, kuring kungsi ditéwak,
  Sareng aranjeunna nungtun anjeunna tataranjang suku ngalangkungan salju ...
  Lobak polisi diterapkeun kana tatu,
  Jeung maranéhna ngéléhkeun budak ku kawat!
  
  Sareng keuneung kuring ogé kaduruk ku seuneu panas beureum,
  Jeung maranéhna ngaduruk suku maranéhanana jeung poker ...
  Tapi Krauts ngan ukur nampi nol,
  Sanajan seuneu dina suku budak!
  
  Maranehna peupeus ramo, kaduruk dahi maranéhanana,
  Sareng aranjeunna nyéépkeun sendi tina taktak budak éta ...
  Allah poho ngeunaan panaratas, sigana
  Nalika algojo naburkeun cabé kana tatu!
  
  Tapi anjeunna henteu nyarios nanaon ka pasis,
  Sareng jarum, panas handapeun kuku ...
  Barina ogé, pikeun kuring Stalin dirina idéal,
  Sareng Fuhrer anu jahat langkung saé maot dina kanyeri!
  
  Janten aranjeunna nungtun kuring pikeun dieksekusi dina salju,
  Budak lalaki digebugan sacara brutal, tataranjang suku...
  Tapi kuring henteu percanten yén kuring parantos bangkrut
  Anjeun teu bisa nyingkahan eleh ku Nazi!
  
  Fritz nempatkeun béntang dina dada kuring,
  Muhun, ieu ngajadikeun kuring reueus ...
  Abdi moal nyerah ka musuh galak,
  Jeung kuring moal Resort ka sieun jeung meanness jahat!
  
  Abdi tiasa nyandak léngkah ka kuburan,
  Sareng sareng lagu panaratas sapertos kieu ...
  Barina ogé, Fuhrer ngan kalde gélo,
  Sareng kuring bakal pendak sareng awéwé di Eden, anjeun terang!
  
  Tapi dina momen terakhir éta hurung,
  Trill jarum jam tina bedil mesin kami ...
  Regu tembak parantos netep,
  Nazi geus jadi kokotor gagak!
  
  Sareng ayeuna ka budak pahlawan kuring,
  Anjeunna sumping saatos ngalangkungan panyiksaan sareng sangsara...
  Tarung sareng gerombolan ageung,
  Sanggeus ngaliwatan percobaan jahat saperti!
  
  Budak éta maéhan Krauts deui,
  Budak tataranjang suku lumpat ngaliwatan salju...
  Sareng anjeunna ngadamel gerakan anu gagah pisan,
  Ngarasa Luncat ka kepang bulu sobat anjeun!
  
  Berlin tétéla ngantosan budak éta pas,
  Jérman bakal nyéépkeun sirahna pikeun Rusia ...
  Kerub anu kuat ngayunkeun pedang,
  Sareng anjeunna wani naroskeun sadayana kaluar ka alun-alun!
  
  Kuring yakin urang bakal enggal ngahudangkeun deui anu maot,
  Saha anu dikubur bakal janten sapertos malaikat ...
  Gusti urang cukup kuat, Hiji,
  Sahenteuna Iblis kadang teuing sombong!
  
  Mugia jagat salamina
  Dina panji komunisme suci ...
  Kawan Lenin mangrupikeun béntang anu terang,
  Sareng Stalin mangrupikeun juara: jahat, fasisme!
  Kabeneran di dieu rada sabalikna: Nazi nyandak éta sareng meunang. Tapi dina lagu, éta budak miharep pikeun pangalusna. Sanajan di sisi séjén pikiran flash, meureun di handapeun pamaréntah anyar bakal aya tempat pikeun aranjeunna?
  Budak hobbit tétéla teu perlu pikeun rezim Stalinis. Sareng ieu jelas mangaruhan haténa.
  Tapi barudak, dina raraga surak sorangan up, mimiti nyanyi deui, kalawan sumanget hébat, sarta stamping suku bulistir maranéhanana;
  Budak lalaki asalna ti jaman antariksa,
  Nalika sadayana sepi - damai ...
  Dina impianna budak téh elang tiis,
  Ieu teu menyakiti anjeunna pisan!
  
  Waktos perang, waktos hariwang,
  Budakna katindihan kawas tsunami...
  Gerombolan anu kuat nyerbu ka Rus',
  Sareng Fritz nyangkut tong baja tank!
  
  Abdi budak lalaki tataranjang suku dina tiis,
  Fasis jahat ngusir kuring ...
  Aranjeunna katangkep kawas gyrfalcons ku kakuatan,
  Abdi hoyong ningali komunisme di kajauhan!
  
  Aranjeunna nyorong kuring ngaliwatan salju pikeun lila,
  Kuring ampir beku sadayana ...
  Aranjeunna ngaduruk suku bulistir abdi ku beusi,
  Aranjeunna hoyong ngagantung anjeunna taranjang antara pines!
  
  Tapi datang hiji mojang geulis
  Sareng anjeunna otomatis ngaleungitkeun sadaya pasis ...
  Barina ogé, panonna kawas jarum seukeut,
  Urang ditegor jeung pulisi pisan sakaligus!
  
  Budakna ampir maot
  Getih budak éta beku dina urat na ...
  Tapi éta moal mungkas ayeuna
  Saolah-olah mojang hirup!
  
  Kuring pulih tina kaduruk anu dahsyat,
  Barina ogé, sanggeus salju aranjeunna kaduruk kuring lajeng ...
  Nyaho naon algojo tanpa jantung nyaéta kalde,
  Tapi anjeunna bakal mayar pinalti ogé!
  
  Budak awéwé éta pinter pisan, percanten ka kuring,
  Sareng panaratas éta gancang janten babaturan sareng anjeunna ...
  Ayeuna anjeun bakal janten budak sato galak nyata,
  Jeung beungeut cherubs bakal ngarojong kami!
  
  Aranjeunna mimiti gelut sareng anjeunna saé pisan,
  Kami ngancurkeun kaum fasis tanpa wates ...
  Urang lulus ujian, urang ngagaduhan A,
  Galloping kana komunisme pikeun mil!
  
  Budak awéwé sareng kuring tataranjang suku dina salju,
  Sababaraha kasieun, tanpa terang, urang buru-buru ...
  Kuring bakal pencét musuh ku tinju kuring,
  Jeung Panonpoé salawasna shines leuwih Fatherland!
  
  The Krauts moal bisa ngéléhkeun kuring,
  Sareng bareng sareng budak awéwé urang teu tiasa dielehkeun ...
  Kuring kuat kawas biruang ambek
  Nalika urang ngahiji jeung Komsomol!
  
  Sareng di dieu awéwé éta ngajalankeun tataranjang suku,
  Sarta anjeunna némbak jadi deftly ka fasis ...
  Kami bakal ngajalin tameng anu kuat pikeun Tanah Air,
  Hayu Kain jahat ancur!
  
  Rusia mangrupikeun nagara anu kuat,
  Sareng anjeunna gaduh laras bedil ...
  Sétan teu bisa ngéléhkeun urang,
  Retribusi getih bakal datang ka anjeunna!
  
  Jadi gadis geulis nyanyi,
  Nalika tataranjang suku rurusuhan ngaliwatan snowdrift ...
  Sareng bareng sareng panaratas anjeunna ngéléhkeun réptil,
  Urang bakal ngahontal éta, tapi urang bakal mungkas unggal urang!
  
  Abdi ogé sanés budak anu lemah,
  Kuring ngancurkeun kaum fasis kalayan amarah anu parah ...
  The Fuhrer bakal nampa nikel ti kuring,
  Sareng urang bakal ngawangun dunya énggal anu ageung!
  
  Urang gelut dina amukan anu tiis ieu,
  The Wehrmacht moal mawa urang kana tuur urang ...
  Hooray pikeun Nazi dina wani na,
  Saha waé anu janten Lenin bakal ngiringan kami!
  
  Anjeun bakal kaéndahan anu saé pisan,
  Budak lalaki bogoh ka anjeun...
  Kuring bakal némbak pikeun anjeun, nagara
  Jeung demi kota pisan radiant!
  
  Kuring yakin yén kuring bakal sumping dina waktosna pikeun Berlin,
  Perang brutal lajeng bakal suda ...
  Urang bakal nalukkeun luasna jagat raya,
  Hayu seuneu ngamuk caang!
  
  Sareng upami urang ditakdirkeun maot,
  Abdi langkung resep nyalira ...
  Hayu awéwé éta ngalakukeun naon anu kuring pikahoyong,
  putra abdi bakal masihan kuring kado, sanajan putri!
  
  Anjeun bakal gadis alus
  Anjeun bakal ngawangun dunya ieu dimana bakal aya surga ...
  Kami ngagaduhan kembang anu éndah di dieu,
  Sareng percanten ka abdi, terang sanés gudang!
  
  Kuring nembak Macan sareng budak awéwé,
  Sareng saatos anjeunna anjeunna réngsé Panther.
  Prajurit éta ngarobih lapangan janten galeri shooting,
  Sanajan kadang urang malah teu nyaho extent!
  
  Urang bakal ngalengkepan hal utama di nagara éta,
  Hayu urang ngawangun komunisme sareng dolar bakal ngaleungit ...
  Jeung urang bakal ngéléhkeun Iblis di dinya,
  Muga-muga loba urang jadi caang!
  
  Budak awéwé ngabajak sapanjang usum,
  Leumpang tataranjang suku ngaliwatan tiis ...
  Nya, naha urang perang - naha,
  Urang bakal tumuwuh acuk leuwih megah!
  
  Jalan anu saé pisan,
  Abdi sareng budak awéwé tataranjang suku ngantosan...
  Sareng mustahil pikeun ngelehkeun USSR,
  Urang bakal marching dina bulan Méi ngajangjikeun!
  
  Sareng upami Méi henteu sumping,
  Urang bakal tetep leumpang kalayan kameunangan ...
  Janten budak, janten wani sareng wani -
  Panonpoé bakal hérang di luhur urang di surga!
  
  Janten tong sieun, urang bakal ngahudangkeun anu maot,
  Élmu ngagaduhan nasihat anu kuat ...
  Gusti urang téh Hiji, teu Hiji,
  Sarta kami bakal nelepon Fuhrer kana rekening!
  Ieu kumaha budak tataranjang suku di pondok jeung dicukur buuk nyanyi. Sareng seueur di antarana ogé ngagaduhan tato dina awakna. Malah budak hobbit ngukir potret Stalin kana dadana.
  Tapi lajeng tanghi Jerman mucunghul, sarta tahanan budak anu sarua dipapag aranjeunna kalayan sumanget hébat sarta dicap bulistir, suku budak.
  Nepi ka tungtun taun 1945, pasukan Jérman jeung Jepang nempatan ampir sakabéh wewengkon populated utama USSR. Sarta ngan di sababaraha desa jeung dusun anu battles jeung serangan partisan masih lumangsung. Stalin sabenerna ngungsi, sarta henteu muncul, di Brazil, dimana anjeunna nyumput. Tapi Molotov tetep gantina. Sanajan kitu, dina bulan Méi sarébu salapan ratus opat puluh genep Molotov kawengku ku pasukan husus narajang SS. Sanggeus éta Beria, anu ngagantikeun Molotov, ditawarkeun nyerah dina istilah menak.
  Hitler satuju, sarta hirup Beria dibébaskeun sarta dibéré kabébasan kawates. Sarta di USSR, perang partisan ampir dieureunkeun. Aya jempé.
  Reich Katilu nyerna naon anu ditaklukkeun. Tapi pasea sareng AS sareng Inggris teu tiasa dihindari. Khususna, Hitler nungtut mulangkeun harta kolonial ka Italia sareng Perancis, Bélgia, sareng Walanda. Utamana di Afrika. Sareng masihan aranjeunna sacara sah ka Jerman. Ayeuna Reich Katilu ngagaduhan panangan gratis. Sareng upami aya nanaon ...
  Tapi Amérika Serikat ngagaduhan bom atom. Leres, Reich Katilu henteu ngan gaduh tanghi, tapi ogé ngembangkeun pesawat jet. Sareng éta moal ngijinkeun bom diturunkeun di daérah Éropa.
  Jadi aya jeda di dunya. Jérman ngawangun kapal induk, kapal perang, sareng kapal permukaan ageung dina laju anu gancangan. Tapi armada kapal selam maranéhanana geus kuat, sarta kapal selam maranéhanana ngajalankeun on hidrogén péroxida. Jadi...
  Budak hobbit mendakan tempat pikeun dirina di Reich Katilu. Anjeunna mimiti ningkatkeun piring ngalayang - piringan Belonce. Dina sajarah nyata, disk ieu bisa lepas landas sarta ngahontal laju dua halangan sora. Sanajan kitu, anjeunna teu nyandak bagian dina battles. Éta teuing rentan, sareng ageung sareng mahal. Dina sajarah nyata: boh USSR atanapi AS henteu nganggo piring ngalayang. Kusabab kaulinan éta teu patut lilin. Ruksakna hiji motor jeung geura Belonce disk leungit kontrol jeung ragrag tibalik ka handap.
  Tapi budak hobbit ngajantenkeun aliran laminar ngurilingan piring ngalayang sareng aranjeunna janten kebal kana panangan leutik. Sareng ayeuna bedil anti pesawat, meriam hawa sareng bedil mesin teu tiasa leres-leres némbak aranjeunna. Tapi budak anu langgeng tur tataranjang suku dijieun ku kituna, lo na behold, laser dipasang dina aranjeunna. Sareng laser ieu sacara harfiah ngaduruk sadayana kalayan sinar seuneu sareng panas. Sarta coba tarung ngalawan ieu.
  Janten urang Jerman leres-leres ngagaduhan kartu trump militér anu kuat. Dina waktu nu sarua dipasang armor aktif leuwih maju, sarta aranjeunna malah mimiti nyieun kandaraan tina plastik.
  Leres, éta katingalina lucu pisan sareng, dina cara sorangan, agrésif pisan.
  Di Amérika Serikat, tangtosna, aranjeunna hoyong ngabales ka Jérman, tapi ngalawan piring ngalayang, aranjeunna ngan ukur gaduh muatan atom anu sacara téoritis tiasa ngancurkeun aranjeunna. Tapi Nazi parantos ngagaduhan rébuan pesawat cakram. The Fuhrer mutuskeun pikeun indit perang dina April 20, 1949, dina ulang sixtieth na. Naon anu tiasa dicarioskeun sanés ide anu paling bodo.
  Leuwih ti éta, Nazi bisa meunang kejutan pikaresepeun lamun téhnologi misil dikembangkeun di Amérika Serikat.
  Sateuacan invasi, Hitler mutuskeun pikeun senang jeung gelut gladiator. Sarta ieu ogé lain gagasan gélo.
  Tapi éta carita sanés ...
  
  Spy kaulinan - ngancurkeun Rusia
  ANNOTASI
  Rupa-rupa operasi anu dilaksanakeun ku jasa intelijen, utamina CIA, NSA, MI, MOSAD, sareng anu sanésna, nyiptakeun kaayaan khusus di sakumna dunya, anu sering janten teu kaduga. Aya perjuangan ngalawan térorisme sareng pikeun spheres pangaruh. Aya novel pisan metot dedicated ka ieu, kitu ogé ka panghianatan Mikhail Gorbachev.
  
  BAB kahiji
  
  
  Hate dina haténa ngaduruk leuwih caang batan baja lebur.
  
  Matt Drake nangtung, naék kana témbok, sareng badarat dina tiiseun. Manéhna jongjon di antara rungkun nu ngahuleng, ngadéngékeun, tapi teu aya parobahan dina tiiseun sabudeureunana. Anjeunna ngareureuhkeun sakedap sareng pariksa deui subcompact Glock.
  
  Sagalana geus siap. Minions The Bloody King bakal susah wengi ayeuna.
  
  Imah hareupeunana geus surup. Dapur sareng ruang tamu di lantai kahiji kahuruan seuneu. Sésana tempat ieu plunged kana gelap. Anjeunna direureuhkeun sadetik deui, taliti marios diagram anu ditampi ti antek baheula, ayeuna maot, sateuacan cicingeun maju.
  
  Latihan heubeul na geus dilayanan anjeunna ogé sarta ieu sakali deui churning ngaliwatan urat na, ayeuna manehna boga alesan murni pribadi tur paménta pikeun eta. Tilu antek Raja Darah maot pisan dina tilu minggu.
  
  Henteu masalah naon anu anjeunna nyarioskeun ka anjeunna, Rodriguez bakal janten nomer opat.
  
  Drake ngahontal lawang tukang jeung pariksa konci. Sanggeus sababaraha menit manéhna ngahurungkeun gagang jeung slipped ka jero. Manéhna ngadéngé ngabeledug tina televisi jeung surak muffled. Rodriguez, Gusti ngaberkahan pembunuh massal anu lami, ningali pertandingan.
  
  Manéhna leumpang ngurilingan dapur, teu merlukeun lampu senter kompak na alatan cahayana datang ti kamar utama hareup. Anjeunna eureun di koridor pikeun ngadangukeun taliti.
  
  Naha aya leuwih ti hiji lalaki di dinya? Hésé katingalina kusabab sora ti TV sial. Henteu masalah. Anjeunna bakal maéhan aranjeunna sadayana.
  
  Putus asa anjeunna karasa salami tilu minggu ka pengker saatos pupusna Kennedy caket pisan ka anjeunna. Anjeunna ninggalkeun babaturanana balik kalawan ngan dua concessions. Anjeunna mimiti nelepon Torsten Dahl pikeun ngingetkeun urang Swedia ngeunaan pamales kanyeri Raja Darah sareng mamatahan anjeunna pikeun ngajantenkeun kulawargana aman. Jeung Bréh, anjeunna enlisted bantuan babaturan SAS heubeul na. Anjeunna percanten ka aranjeunna pikeun ngurus kulawarga Ben Blake sabab anjeunna henteu tiasa ngalakukeunana nyalira.
  
  Ayeuna Drake gelut nyalira.
  
  Anjeunna jarang nyarios. Anjeunna nginum. Kekerasan sareng gelap ngan ukur babaturanana. Teu aya harepan atawa karunya dina haténa
  
  Anjeunna pindah cicingeun handap lorong. Tempatna bau beueus, kesang sareng tuangeun goreng. Haseup bir méh katingali. Drake muka teuas.
  
  Leuwih gampang pikeun kuring.
  
  Kacerdasanna nyarios aya saurang lalaki anu cicing di dieu, saurang lalaki anu ngabantosan nyulik sahenteuna tilu tina 'tawanan' Raja Darah. Saatos kacilakaan kapal na sareng kabur anu direncanakeun ku lalaki éta, sahenteuna belasan inohong pangkat luhur sacara ati-ati sareng cicingeun maju pikeun ngajelaskeun yén anggota kulawargana dicekel ku tokoh dunya. The Bloody King ngamanipulasi kaputusan jeung lampah Amérika Serikat, profiting tina cinta jeung asih inohong maranéhanana.
  
  Rencanana saé pisan. Henteu aya hiji jalma anu terang yén jalma anu dipikacinta batur aya dina bahaya, sareng Raja Getih mangaruhan aranjeunna sadayana ku rod beusi sareng getih. Sagalana anu diperlukeun. Naon waé anu dianggo.
  
  Drake yakin maranéhna teu acan keuna hiji anu geus diculik acan. Aranjeunna teu tiasa ngartos sabaraha jauh kontrol jahat Raja Darah sabenerna indit.
  
  Di kénca, panto dibuka, kaluar hiji lalaki gendut unshaven. Drake acted instan sarta kalawan gaya deadly. Anjeunna bergegas di lalaki éta, ditarik kaluar péso sarta plunged eta jero kana beuteung, lajeng, ku inersia, kadorong anjeunna ngaliwatan panto muka kana ruang tamu.
  
  Panon si gendut mencrong teu percaya jeung kaget. Drake nyekel eta pageuh, lebar, screaming tameng, pencét teuas kana sabeulah saméméh letting indit sarta ngagambar Glock.
  
  Rodriguez meta gancang, sanajan shock tina penampilan Drake urang. Anjeunna parantos ngagulingkeun sofa anu squashed kana lantai sareng ngupingkeun sabukna. Tapi perhatian Drake ditarik ka lalaki katilu di kamar.
  
  Hiji lalaki gagah, buuk panjang, rebab di juru jeung headphone hideung badag dipencet kana ceulina. Tapi sanaos anjeunna tegang, sanaos anjeunna ngetok bar lagu kabangsaan ku ramo-ramo anu leutak, anjeunna ngahontal bedil anu diragaji.
  
  Drake nyieun dirina leutik. Tembakan fatal nyentak si gendut. Drake nyorong awak convulsing samping sarta nangtung, némbak. Tilu tembakan nyandak kaluar lolobana sirah musisi sarta threw awakna kana témbok. Headphone ngalayang ka sisi sorangan, ngajéntrékeun hiji busur dina hawa, sarta dieureunkeun dina TV badag, ngagantung beautifully ti tepi.
  
  Getih ngocor kana layar datar.
  
  Rodriguez masih ngarayap di lantai. Dipiceun chip jeung bir bounced na splashed sabudeureun anjeunna. Drake aya di sisina dina sakedapan sareng nyelapkeun Glock keras kana hateup sungutna.
  
  "Ngeunah?"
  
  Rodriguez choked, tapi masih ngahontal kana sabuk-Na pikeun péso leutik. Drake diawaskeun kalawan disdain, sarta salaku antek Raja Getih urang diurus aranjeunna niup pangperangan, urut prajurit SAS bray eta sarta drove eta teuas kana bicep lawan urang.
  
  "Ulah jadi jelema bodo".
  
  Rodriguez disada kawas babi keur dipeuncit. Drake ngahurungkeun anjeunna sabudeureun tur leaned anjeunna deui kana sofa. Anjeunna patepung panon lalaki urang, clouded ku nyeri.
  
  "Béjakeun sadayana anu anjeun terang," Drake harewos, "ngeunaan Raja Berdarah." Anjeunna narik kaluar hiji Glock tapi tetep dina tetempoan polos.
  
  "Dina naon?" Aksen Rodriguez kandel sareng sesah dijelaskeun kusabab ras sareng nyeri na.
  
  Drake ngabantingkeun Glock kana sungut Rodriguez. Sahenteuna hiji huntu nu knocked kaluar.
  
  "Tong ngolo-ngolo kuring." Racun dina sorana ngahianat langkung ti ngan ukur hatena sareng putus asa. Ieu ngajantenkeun lalaki Raja Darah sadar yén maot anu brutal memang teu tiasa dihindari.
  
  "Alus saé. Kuring nyaho ngeunaan Boudreau. Naha anjeun hoyong kuring nyarioskeun ka anjeun ngeunaan Boudreaux? Ieu abdi tiasa ngalakukeun. "
  
  Drake enteng ngetok moncong Glock dina dahi éta lalaki. "Urang tiasa ngamimitian di dinya upami anjeun hoyong."
  
  "Muhun. Tetep tenang". Rodriguez terus ngaliwatan nyeri atra. Getih ngamalir mapay gado tina huntuna patah. "Boudreaux téh bangsat, lalaki. Naha anjeun terang hiji-hijina alesan kunaon Raja Darah ngantepkeun anjeunna hirup?"
  
  Drake ngacungkeun bedil kana panon lalaki éta. "Naha kuring siga jalma anu ngajawab patarosan?" Sorana diparut kawas waja dina waja. "Naha atuh?"
  
  "Enya. alus alus. Masih seueur maotna di payun. Éta naon ceuk Raja Getih, lalaki. Aya seueur maot di payun, sareng Boudreau bakal bagja dina kandelna. "
  
  "Janten anjeunna nganggo Boudreau pikeun ngabersihan. Teu héran. Anjeunna meureun ngancurkeun sakabeh ranch ".
  
  Rodriguez kedip-kedip. "Naha anjeun terang ngeunaan ranch?"
  
  "Dimana anjeunna?" Drake ngarasa hatred nungkulan anjeunna. "Dimana?" - Abdi naroskeun. Detik saterusna anjeunna bade megatkeun leupas sarta mimiti ngéléhkeun Rodriguez ka bubur a.
  
  Henteu aya karugian. Sapotong telek teu nyaho nanaon atoh. Kawas dulur sejenna. Upami aya hiji hal anu tiasa dicarioskeun ngeunaan Raja Darah, nya éta kumaha anjeunna nyumputkeun jejakna.
  
  Dina momen éta, spark flashed dina panon Rodriguez urang. Drake ngaguling sakumaha hal beurat ngaliwat dimana sirahna tadi.
  
  Lalaki kaopat, sigana pingsan di kamar hareup sareng dihudangkeun ku sora, nyerang.
  
  Drake muter-muter, ngalungkeun sukuna sareng ampir nyabut sirah lawan anyarna. Salaku lalaki éta rubuh ka taneuh, Drake gancang ditaksir anjeunna - gaze teuas, rel trem dina duanana leungeun, kotor kaos oblong - sarta ditémbak anjeunna dua kali dina sirah.
  
  Panon Rodriguez mencrong. "Henteu!"
  
  Drake nembak anjeunna dina panangan. "Anjeun henteu aya gunana pikeun kuring."
  
  Lain témbalna. tuurna ngabeledag.
  
  "Anjeun terang nanaon".
  
  pélor katilu. Rodriguez dua kali, nahan beuteungna.
  
  "Sapertos sadayana anu sanés."
  
  Panungtungan némbak. Tepat diantara panon.
  
  Drake surveyed maot sabudeureun anjeunna, nginum eta di, sahingga jiwa na nginum nectar pamales kanyeri sakedapan.
  
  Anjeunna ninggalkeun imah, lolos ngaliwatan kebon, sahingga gelap jero pikeun meakeun anjeunna.
  
  
  BAB KADUA
  
  
  Drake hudang peuting, katutupan ku kesang. Panon dipeureumkeun sawaréh ngeclak cipanon. ngimpi éta salawasna sarua.
  
  Anjeunna mangrupikeun jalma anu salawasna nyalametkeun aranjeunna. Jalma anu sok mimiti ngucapkeun kecap "percanten ka abdi". Tapi lajeng nanaon digawé kaluar pikeun anjeunna.
  
  Hayu duanana turun.
  
  Geus dua kali. Alison heula. Ayeuna Kennedy.
  
  Anjeunna slid kaluar tina ranjang, ngahontal botol anjeunna diteundeun gigireun bedil dina nightstand nu. Anjeunna nyeuseup tina botol kalayan tutupna dibuka. Wiski murahna kaduruk kana tikoro sareng kana peujitna. Ubar pikeun anu lemah sareng anu dikutuk.
  
  Nalika kasalahan kaancam bakal ngadeukeutkeun deui, anjeunna ngadamel tilu telepon gancang. Kahiji di Islandia. Anjeunna nyarios sakedap sareng Thorsten Dahl sareng ngupingkeun simpati dina sora Swédia anu ageung, bahkan nalika anjeunna nyarios anjeunna ngeureunkeun nelepon unggal wengi, yén pamajikan sareng murangkalihna aman sareng teu aya cilaka anu bakal datang ka aranjeunna.
  
  Anu kadua nyaéta pikeun Joe Shepard, saurang lalaki anu anjeunna tarung sareng seueur perang dina waktosna sareng resimen lami. Shepard sacara sopan ngajelaskeun skenario anu sami sareng Dahl, tapi henteu masihan koméntar kana kecap-kecap anu teu jelas Drake atanapi sora anu kasar. Anjeunna assured Drake yén kulawarga Ben Blake urang ieu dijaga ogé sarta yén anjeunna jeung sababaraha babaturanana linggih di kalangkang, expertly guarding tempat.
  
  Drake nutup panon na nalika anjeunna nelepon ahir. Sirahna muter-muter jeung jerona ngaduruk kawas tingkat naraka panghandapna. Sadaya ieu wilujeng sumping. Nanaon nyandak perhatian na jauh ti Kennedy Moore.
  
  Anjeun malah sono pamakamanna ...
  
  "Halo?" Sora Alicia tenang jeung percaya diri. Anjeunna, ogé, nembe kaleungitan batur anu caket sareng anjeunna, sanaos anjeunna henteu nunjukkeun tanda-tanda luar.
  
  "Éta abdi. Kumaha damang?"
  
  "Sadayana damang. Hayden cageur. Ngan sababaraha minggu deui sareng anjeunna bakal uih deui ka gambar CIA anu suci. Blake henteu kunanaon, tapi anjeunna sono ka anjeun. Adina kakara muncul. Rapat kulawarga nyata. Méi téh AWOL, alhamdulillah. Abdi ningali aranjeunna, Drake. Dimana anjeun téh?"
  
  Drake batuk sarta ngusap panon na. "Hatur nuhun," anjeunna junun ngomong saméméh megatkeun sambungan. Lucuna manehna nyebut naraka.
  
  Manéhna ngarasa yén manéhna geus ngadegkeun camp di luar gerbang ieu pisan.
  
  
  BAB TILU
  
  
  Hayden Jay ningali panonpoe naék di Samudra Atlantik. Ieu mangrupikeun bagian anu paling dipikaresep ku anjeunna dina dinten éta, anu anjeunna resep nyéépkeun nyalira. Manehna taliti slipped kaluar tina ranjang, wincing dina nyeri dina hip nya, sarta taliti walked kana jandela.
  
  karapihan relatif turun ka dirina. Seuneu ngarayap nyabak ombak, sarta salila sababaraha menit sagala kanyeri jeung kahariwangna ngalebur. Waktos nangtung kénéh sarta manéhna abadi, lajeng panto tukangeun manehna dibuka.
  
  sora Ben. "Éndah view".
  
  Manehna unggeuk nuju sunrise lajeng ngahurungkeun ningali manehna nempo manehna. "Anjeun teu kedah seger, Ben Blake. Ngan kopi sareng bagel mentega."
  
  Kabogohna ngasongkeun kardus inuman sareng kantong kertas sapertos pakarang. "Papanggih kuring dina ranjang."
  
  Hayden nyandak hiji tampilan panungtungan di New Dawn lajeng lalaunan leumpang nuju ranjang. Ben nempatkeun kopi sareng bagel dina jarak anu gampang sareng masihan panon anjing anak anjing na.
  
  "Kumaha-"
  
  "Sarua jeung tadi peuting," ceuk Hayden gancang. "Dalapan jam moal ngaleungitkeun lameness." Lajeng manehna softened saeutik. "Aya naon ti Drake?"
  
  Bén nyarandé kana ranjang sareng ngoyagkeun sirah. "Henteu. Kuring ngobrol sareng bapak kuring sareng aranjeunna sadayana saé. Henteu aya tanda-" Anjeunna ngareureuhkeun. "Ti..."
  
  "Kulawarga urang aman." Hayden nempatkeun leungeun-Na dina tuur na. "Raja Berdarah gagal di dinya. Ayeuna anu kedah urang laksanakeun nyaéta milarian anjeunna sareng ngaleungitkeun dendam.
  
  "Gagal?" Ben ngadadak. "Kumaha anjeun tiasa nyarios kitu?"
  
  Hayden narik napas jero. "Anjeun terang naon anu kuring maksud."
  
  "Kennedy maot. Sareng Drake... anjeunna henteu kantos angkat ka pamakamanna.
  
  "Abdi terang".
  
  "Anjeunna parantos angkat, anjeun terang." Ben neuteup bagel na siga oray anu nyisit. "Anjeunna moal balik".
  
  "Pasihan anjeunna waktos."
  
  "Anjeunna ngagaduhan tilu minggu."
  
  "Lajeng masihan anjeunna tilu deui."
  
  "Saur anjeun naon anu anjeunna lakukeun?"
  
  Hayden seuri rada. "Ti naon anu kuring terang ngeunaan Drake... Tutup tonggong urang heula. Teras anjeunna bakal nyobian milarian Dmitry Kovalenko.
  
  "Raja Berdarah moal pernah muncul deui." Wanda Ben jadi depresi nu malah janji caang isuk anyar ngiles.
  
  "Anjeunna bakal." Hayden neuteup ka pamuda éta. "Anjeunna gaduh rencana, émut? Anjeunna moal ngagolér dina taneuh sapertos sateuacanna. Alat-alat perjalanan waktos ngan ukur awal. Kovalenko ngagaduhan rencana anu langkung ageung.
  
  "Gerbang Naraka?" Ben dipikir-pikir. "Naha anjeun percanten kana hal ieu?"
  
  "Teu nanaon. Anjeunna yakin eta. Sadaya anu kedah dilakukeun ku CIA nyaéta milarian.
  
  Ben nyeuseup panjang kopina. "Henteu kunanaon?"
  
  "Muhun..." Hayden seuri licik ka manéhna. "Ayeuna kakuatan geek kami dua kali."
  
  "Karin mangrupikeun otak," Ben ngaku. "Tapi Drake bakal megatkeun Boudreaux dina hiji menit."
  
  "Ulah yakin teuing. Kinimaka henteu ngalakukeun ieu. Sareng anjeunna sanés poodle. "
  
  Ben eureun basa aya nu ngetrok panto. Panonna ngahianat horor.
  
  Hayden nyandak sakedap pikeun nenangkeun anjeunna. "Kami di jero rumah sakit aman CIA, Ben. Tingkat kaamanan sabudeureun situs bakal nempatkeun hiji parade pelantikan présidén ka éra. Tenang."
  
  Dokter nempelkeun sirahna ngaliwatan panto. "Sadayana damang?" Anjeunna asup ka kamar sarta mimiti mariksa grafik Hayden sarta tanda vital.
  
  Nalika anjeunna nutup panto nalika kaluar, Ben nyarios deui. "Naha anjeun pikir Raja Darah bakal nyobian nyandak deui alat-alat éta?"
  
  Hayden nyentak. "Anjeun nunjukkeun yén anjeunna henteu nampi hal anu munggaran anu kuring leungit. Éta meureun naon anu lumangsung. Sedengkeun anu kadua urang kapanggih tina kapalna?" Manéhna seuri. "Dipaku."
  
  "Ulah sugema."
  
  "CIA teu istirahat dina laurels na, Ben," ceuk Hayden langsung. "Henteu aya deui. Kami siap pendak sareng anjeunna."
  
  "Kumaha upami korban penculikan?"
  
  "Kumaha aranjeunna?"
  
  "Éta pasti profil luhur. adina Harrison urang. Lain nu disebutkeun. Anjeunna bakal ngagunakeun aranjeunna ".
  
  "Tangtu anjeunna bakal ngalakukeun éta. Sareng kami siap pendak sareng anjeunna. "
  
  Ben réngsé bagel sarta licked ramo-Na. "Kuring masih teu percaya yén sakabéh band kudu indit ka jero taneuh," cenahna wistfully. "Tepat nalika urang mimiti janten kasohor."
  
  Hayden seuri diplomatis. "Enya. Tragis."
  
  "Muhun, meureun eta bakal nyieun urang leuwih kasohor."
  
  Aya deui sambel lemes, Karin jeung Kinimaka asup ka kamar. The Hawaiian katingal depresi.
  
  "Ieu bangsat téh moal nyedek. Henteu janten masalah naon anu urang laksanakeun, anjeunna bahkan moal nyium urang. "
  
  Ben nempatkeun gado dina tuur sarta nyieun beungeut surem. "Aduh, kuring ngarepkeun Matt aya di dieu."
  
  
  BAB OPAT
  
  
  The Hereford lalaki diawaskeun raket. Ti titik vantage na di luhureun hiji pasir grassy ka katuhu tina stand kandel tangkal, anjeunna bisa ngagunakeun tetempoan teleskopik dipasang dina bedil na pinpoint anggota kulawarga Ben Blake urang. Lingkup kelas militer kaasup hiji reticle bercahya, hiji pilihan nu diwenangkeun pikeun pamakéan éksténsif dina kondisi cahaya ngarugikeun tur kaasup BDC (Bullet Drop Compensation).
  
  Sabenerna, bedil ieu dilengkepan nepi ka hilt kalawan unggal gadget jelema nu nembak teu brukbrak berteknologi tinggi imaginable, tapi lalaki tukangeun wengkuan, tangtosna, teu butuh aranjeunna. Anjeunna dilatih ka tingkat pangluhurna. Ayeuna anjeunna ningali nalika bapa Ben Blake nuju kana televisi sareng dihurungkeun. Sanggeus saeutik adjustment, manéhna nempo indungna Ben Blake urang gesturing ka bapana jeung kadali jauh leutik. Crosshairs tina tetempoan na teu mindahkeun malah hiji milimeter.
  
  Kalayan gerakan latihan, anjeunna ngusap tetempoan sabudeureun wewengkon sabudeureun imah. Éta disetél deui ti jalan, disumputkeun ku tatangkalan sareng témbok anu luhur, sareng lalaki Hereford terus cicingeun ngitung penjaga anu nyumput di antara rungkun.
  
  Hiji dua tilu. Sagalana dicokot kana rekening. Anjeunna terang aya opat deui di bumi, sareng dua deui disumputkeun lengkep. Sanaos sagala dosana, CIA ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngajagaan Blakes.
  
  Si lalaki ngarérét. Anjeunna perhatikeun gerakan. Poek, leuwih hideung ti peuting, sumebar sapanjang dasar tembok luhur. Gede teuing jadi sato. Teuing rusiah mun polos.
  
  Naha jalma-jalma mendakan Raja Berdarah Blake? Tur upami kitu, kumaha alus éta maranéhna?
  
  Hiliwir angin ngahiliwir ti kénca, lempeng ti Selat Inggris, mawa rasa asin laut. Lalaki Hereford sacara mental ngimbangan lintasan anu dirobih pélor sareng ngagedekeun sakedik.
  
  lalaki éta diasah sagala di hideung, tapi parabot éta jelas homemade. Lalaki ieu sanés profésional, ngan ukur tentara bayaran.
  
  Dahareun pélor.
  
  Ramo lalaki dicepeng sakedapan tuluy dileupaskeun. Tangtosna, patarosan anu leres nyaéta sabaraha anjeunna bawa sareng anjeunna?
  
  Ngajaga udagan na dina crosshairs, anjeunna gancang meunteun imah jeung sabudeureunana. Sadetik saterusna manéhna yakin. Sakuliling éta beresih. lalaki hideung ieu acted nyalira, lalaki Hereford éta yakin kana dirina.
  
  A mercenary anu maéhan pikeun bayar.
  
  Boro-boro sia pélor.
  
  Anjeunna narik pemicu gently sarta nyerep recoil. Sora pélor nyéépkeun tong boro-boro. Anjeunna ningali tukang upahan ragrag tanpa riweuh, ambruk di antara rungkun anu ditumbuh.
  
  penjaga kulawarga Blake urang teu aya bewara nanaon. Dina sababaraha menit, anjeunna cicingeun bakal nelepon CIA, informing aranjeunna yen imah aman anyar maranéhanana geus pegat kana.
  
  Lalaki Hereford, sobat SAS heubeul Matt Drake urang, terus ngajaga penjaga.
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Matt Drake ngabuka tutup tina botol seger Morgan's Spiced sareng mencet nomerna dina telepon sélulérna.
  
  Sora Méi kadéngé bungah bari ngajawab. "Drake? Naon anu anjeun pikahoyong?"
  
  Drake nyerengeh jeung nyeuseup tina botol. Pikeun Méi, némbongkeun émosi éta ngeunaan sakumaha uncharacteristic sakumaha bakal jadi pikeun politikus ngahargaan vows pamilihan na. "Anjeun henteu kunananon?"
  
  "Tangtos abdi damang. Naha kuring henteu kedah? Naon ini?"
  
  Anjeunna nyandak sip panjang sejen tur nuluykeun. "Alat anu ku kuring dipasihkeun ka anjeun. Éta aman?"
  
  Sakedapan ngarénghap. "Abdi teu gaduh. Tapi éta aman, sobat." Intonasi Mai anu ngahuleng balik. "Ieu aman sakumaha anu tiasa." Drake nginum deui. Mai nanya, "Naha éta sadayana?"
  
  "Henteu. Kuring yakin kuring geus ampir béak kalungguhan kuring dina tungtung ieu. Tapi kuring boga gagasan sejen. Hiji leuwih deukeut ka ... imah."
  
  tiiseun diklik sarta crackled sakumaha manehna ngantosan. Ieu sanés Mei biasa. Meureun manéhna jeung batur.
  
  "Abdi peryogi anjeun nganggo kontak Jepang anjeun. Jeung Cina. Sarta hususna Rusia. Abdi hoyong terang upami Kovalenko gaduh kulawarga.
  
  Rénghap seukeut kadéngé. "Anjeun serius?"
  
  "Tangtu kuring serius." Anjeunna nyarios langkung kasar tibatan anu dihaja, tapi henteu menta hampura. "Sareng kuring ogé hoyong terang ngeunaan Boudreau. Sareng kulawargana."
  
  Butuh menit pinuh pikeun Mai pikeun ngabales. "Oke, Drake. Abdi bakal ngalakukeun anu pangsaéna."
  
  Drake narik napas jero nalika sambungan pareum. Sakedapan anjeunna neuteup botol rum dibumbuan. Kanggo sababaraha alesan éta satengah kosong. Anjeunna neuteup ka jandela sarta nyoba ningali kotana Rajana, tapi kaca éta jadi kotor nu anjeunna bieu bisa ningali kaca.
  
  Haté ngagerentes.
  
  Anjeunna ngetok deui botol. Tanpa pikir panjang, anjeunna nyandak tindakan sareng mencét nomer telepon gancang anu sanés. Dina aksi, anjeunna mendakan cara pikeun ngaleungitkeun duka. Dina aksi, anjeunna mendakan jalan pikeun maju.
  
  Hapé disada. Tungtungna sorana ngajawab. "Bangsat, Drake! Naon?"
  
  "Anjeun nyarios lancar, bangsat," anjeunna tarik, teras ngareureuhkeun. "Kumaha... kumaha timna?"
  
  "Tim? Kristus. Oke, hoyong analogi maén bal? Hiji-hijina jalma anu anjeun tiasa dianggo salaku striker dina waktos ieu nyaéta Kinimaka. Hayden, Blake jeung adina malah moal nyieun bangku". Manéhna ngareureuhkeun. "Henteu konsentrasi. Kasalahan anjeun."
  
  Anjeunna ngareureuhkeun. "ABDI? Naha anjeun nyarios yén upami aya usaha pikeun aranjeunna, éta bakal suksés?" Sirahna, rada halimun, mimiti degdegan. "Kusabab usaha bakal dilakukeun."
  
  "Rumah sakit dijaga saé. Penjaga cukup kompeten. Tapi alus anjeun nanya kuring cicing. Sareng saé kuring nyarios enya.
  
  "Jeung Boudreau? Kumaha upami bangsat ieu?"
  
  "Kinten-kinten senangna sapertos endog goreng. Moal peupeus. Tapi émut, Drake, sakumna pamaréntah AS nuju ngerjakeun ieu ayeuna. Henteu ngan urang."
  
  "Tong ngingetkeun kuring." Drake nyengir. "Pamaréntahan anu parah dikompromi. Émbaran ngumbara ka luhur jeung ka handap jalur komunikasi pamaréntah, Alicia. Éta ngan ukur peryogi hiji konci konci pikeun ngeusian éta sadayana. "
  
  Alicia tetep jempé.
  
  Drake diuk sarta mikir ngeunaan eta. Dugi ka Raja Darah kapanggih sacara fisik, inpormasi naon waé anu aranjeunna kedah dianggap teu tiasa dipercaya. Ieu kaasup informasi ngeunaan Gates of Naraka, sambungan ka Hawaii, sarta sagala tidbits anjeunna gleaned ti opat henchmen maot.
  
  Panginten hiji deui tiasa ngabantosan.
  
  "Kuring boga hiji kalungguhan deui. Jeung May pariksa sambungan kulawarga Kovalenko na Boudreaux. Panginten anjeun tiasa naroskeun ka Hayden pikeun ngalakukeun anu sami?"
  
  "Kuring di dieu pikeun ni'mat, Drake. Abdi sanés anjing domba anjeun."
  
  Kali ieu Drake tetep jempé.
  
  Alicia ngahuleng. "Tingali, abdi badé nyarios. Sareng pikeun Méi, tong percanten ka éta peri gélo sajauh anjeun tiasa ngalungkeun anjeunna.
  
  Drake mesem dina rujukan video game. "Kuring bakal satuju sareng ieu nalika anjeun nyarioskeun ka kuring anu mana diantara anjeun bangsat gélo anu maéhan Wells. Jeung naha."
  
  Anjeunna ngarepkeun jempé anu panjang sareng nampi. Anjeunna nyandak kasempetan pikeun nyandak sababaraha teguk deui ubar amber.
  
  "Kuring bakal ngobrol jeung Hayden," Alicia tungtungna whispered. "Upami Boudreaux atanapi Kovalenko gaduh kulawarga, urang bakal mendakanana."
  
  Panyambungna kaganggu. Dina tiiseun ngadadak, sirah Drake throbbed kawas jackhammer a. Hiji poé maranéhna bakal ngabejaan manehna bebeneran. Tapi pikeun ayeuna éta cukup yén anjeunna leungiteun Kennedy.
  
  Cukup anjeunna kantos percanten kana hiji hal anu ayeuna jauh sapertos bulan, masa depan anu cerah anu parantos janten lebu. Hateupna dina jero haté ngabengkokkeun haté. Botol murag tina ramo lemah, teu megatkeun, tapi spills eusi seuneu na di lantai kotor.
  
  Sakedapan Drake mikirkeun tuang kana gelas. Cairan anu tumpah ngingetkeun anjeunna kana jangji, sumpah sareng jaminan anu parantos ngejat dina sakedapan, nyésakeun kahirupan anu musnah sareng ancur sapertos seueur cai anu tumpah di lantai.
  
  Kumaha anjeunna tiasa ngalakukeun ieu deui? Jangji pikeun ngajaga babaturanana aman. Sadaya anu anjeunna tiasa laksanakeun ayeuna nyaéta maéhan saloba musuh anu anjeunna sanggup.
  
  Eleh dunya jahat, sarta ngantep alus terus hirup.
  
  Manéhna diuk dina ujung ranjang. Pegat. Euweuh nu nyésa. Sagalana tapi maot maot di jero anjeunna, sarta cangkang rusak nu tetep hayang nanaon deui ti dunya ieu.
  
  
  BAB genep
  
  
  Hayden ngantosan dugi Ben sareng Karin parantos pensiunan ka salah sahiji kamar jasa. Tim lanceukna sareng adina naliti Hawaii, Kepala Inten, Gerbang Naraka sareng legenda sanés anu aya hubunganana sareng Raja Berdarah, ngaharepkeun ngahijikeun téori.
  
  Kalawan kaayaan diberesihan up, Hayden make baju seger jeung walked kana kantor leutik dimana Mano Kinimaka geus nyetél workstation leutik. The Hawaii badag ieu ngetok jauh di kenop, kasampak saeutik kesel.
  
  "Masih nyekel dua konci sakaligus nganggo ramo sosis anjeun?" Hayden nanya acuh tak acuh sareng Kinimaka malik bari seuri.
  
  "Aloha nani awéwé," cenah, lajeng ampir blushed nalika manehna némbongkeun pangaweruh ngeunaan harti kecap.
  
  "Dupi kuring geulis? Naha kuring ditusuk ku jalma gélo?"
  
  "Sabab bungah. Abdi bagja pisan anjeun masih aya sareng kami."
  
  Hayden nempatkeun leungeun-Na dina taktak Kinimaki urang. "Hatur nuhun, Mano." Anjeunna ngantosan sababaraha waktos, teras nyarios, "Tapi ayeuna sareng Boudreau kami ngagaduhan kasempetan sareng dilema. Urang kedah terang naon anu anjeunna terang. Tapi kumaha urang bisa megatkeun manéhna?"
  
  "Naha anjeun pikir bangsat gélo ieu terang dimana Raja Berdarah nyumput?" Naha jalma anu ati-ati sapertos Kovalenko leres-leres nyarios ka anjeunna?"
  
  "Boudreau mangrupikeun jinis gélo anu paling awon. Lalaki pinter. Kuring nyangka anjeunna terang hiji hal. "
  
  Sora sardonic datang ti tukangeun Hayden. "Drakey nyangka urang kedah nyiksa kulawargana." Hayden baralik. Alicia masihan dirina seuri sinis. "Naha anjeun teu kunanaon, CIA?"
  
  "Naha anjeun ngobrol deui sareng Matt?" ceuk Hayden. "Kumaha damang?"
  
  "Sigana mah dirina heubeul," ceuk Alicia kalawan ironi manehna jelas teu maksudna. "Cara kuring kantos resep anjeunna."
  
  "Harepan? mabok? Hiji?" Hayden teu bisa nyumputkeun rasa hina dina sorana.
  
  Alicia nyentak. "Gugup. Teuas. Maot." Manehna patepung gaze agén CIA urang. "Percanten, sayang, kedah kumaha anjeunna. Ieu hiji-hijina cara anjeunna bakal kaluar tina kasus ieu hirup-hirup. Jeung..." Manéhna ngareureuhkeun, siga nu rék neraskeun. "Sareng ... ieu ngan ukur hiji-hijina jalan anjeun bakal kaluar tina ieu hirup sareng kulawarga anjeun gembleng."
  
  "Kuring bakal ningali upami Boudreaux gaduh kulawarga." Hayden baralik deui ka Kinimaka. "Tapi CIA yakin pisan moal nyiksa saha waé."
  
  "Naha pas anjeun valid pikeun asup ka fasilitas?" Kinimaka melong urut prajurit Tentara Inggris.
  
  "Pasihan atanapi nyandak, budak ageung." Alicia flashed seuri mischievous sarta ngahaja kadorong ngaliwatan Hayden kana kamar leutik nempatan lolobana awak Kinimaki urang. "Naon anu anjeun lakukeun?"
  
  "Pakasaban". Kinimaka mareuman layar tur nyumput di juru, sajauh mungkin ti Alicia.
  
  Hayden datang ka bantuan na. "Anjeun prajurit nalika anjeun manusa, Alicia. Naha anjeun ngagaduhan usulan anu tiasa ngabantosan urang ngarobih Boudreaux?"
  
  Alicia ngalieuk ka Hayden kalayan tangtangan dina panonna. "Naha urang henteu angkat sareng ngobrol sareng anjeunna?"
  
  Hayden seuri. "Kuring kakara nyiapkeun."
  
  
  ***
  
  
  Hayden ngajurung kami ka tempat panyekelan. Lima menit leumpang sareng naék lift henteu nyababkeun nyeri, sanaos anjeunna santai sareng suasanana ningkat. Anjeunna sadar yén ditusuk éta kawilang sami sareng panyakit sanés anu nyababkeun anjeun nyéépkeun waktos damel. Moal lami deui anjeun ngan bosen jadi naraka sarta hayang nyered naraka kana tarung deui.
  
  Wewengkon tahanan pra-sidang diwangun ku dua jajar sél. Aranjeunna walked sapanjang lanté taliti digosok nepi ka ngahontal hijina sél nu nahan tahanan, sél panungtungan on kénca. Hareupeun sél kabuka lega, sarta pangeusina ieu dikurilingan ku barisan palang nu manjang ti lantai ka siling.
  
  Hawa pinuh ku bau pemutih. Hayden unggeuk ka penjaga bersenjata ditempatkeun di luar sél Boudreau nalika manehna anjog adu lalaki anu geus nyoba maéhan dirina sababaraha kali tilu minggu saméméhna.
  
  Ed Boudreaux lounged on ranjang na. Anjeunna nyengir nalika anjeunna ningali anjeunna. "Kumaha pingping anjeun, pirang?"
  
  "Naon?" Hayden terang yén anjeunna henteu kedah ngaganggu anjeunna, tapi anjeunna henteu tiasa ngabantosan dirina. "Sora anjeun rada serak. Dupi anjeun dicekik nembe?" Tilu minggu limping sareng trauma tatu tusuk parantos nyababkeun anjeunna gagabah.
  
  Kinimaka leumpang ka tukang, nyengir. Boudreau patepung gaze-Na jeung lapar galak. "Sok," témbalna. "Hayu urang balikkeun méja."
  
  Kinimaka ngalempengkeun taktak badagna teu ngajawab. Alicia lajeng walked sabudeureun awak lalaki badag sarta walked lempeng ka bar. "Naha éta bangsat ceking ngarusak calana jero anjeun?" Manehna diarahkeun sneer ka Hayden, tapi teu nyandak panon nya kaluar Boudreaux. "Éta moal nyandak langkung ti hiji menit."
  
  Boudreau naék tina ranjang sareng leumpang ka bar. "Anu geulis," pokna. "Biwir kotor. Naha anjeun sanés anu ngajempolan éta lalaki gendut sareng janggot? Anu dipaehan ku umat Kami?"
  
  "Éta abdi".
  
  Boudreaux nyekel bar. "Kumaha perasaan anjeun ngeunaan ieu?"
  
  Hayden ngarasa yén penjaga mimiti gugup. Ieu jenis confrontational timbangan-di ngagaduhan aranjeunna nowhere.
  
  Kinimaka parantos nyobian ngajantenkeun tentara bayaran pikeun ngobrol dina belasan cara anu béda, janten Hayden naroskeun anu sederhana. "Naon anu anjeun pikahoyong, Boudreau? Naon anu bakal ngayakinkeun anjeun pikeun nyarioskeun naon anu anjeun terang ngeunaan Kovalenko?
  
  "WHO?" Boudreau henteu ngajauhan Alicia. Aranjeunna dipisahkeun ku lebar kisi antara aranjeunna.
  
  "Anjeun terang saha anu dimaksud. Raja Getih."
  
  "Oh, manéhna. Anjeunna ngan mitos. Panginten CIA kedah terang ieu. "
  
  "Sebutkeun harga anjeun."
  
  Boudreaux tungtungna megatkeun kontak panon jeung Alicia. "Putus asa cara Inggris." Dina kecap Pink Floyd.
  
  "Kami nuju teu ka mana-mana," éta ngingetkeun Hayden teu pikaresepeun pikeun kompetisi banter Dinoroc Drake sareng Ben, sareng anjeunna ngarepkeun Boudreaux ngan ukur nyarios anu teu aya gunana. "Urang-"
  
  "Kuring bakal nyandak anjeunna," Boudreau dumadakan hissed. Hayden ngancik ningali anjeunna nangtung nyanghareupan jeung Alicia deui. "Hiji-hiji. Upami anjeunna ngéléhkeun kuring, kuring bakal nyarios.
  
  "Dijieun". Alicia praktis squeezed ngaliwatan bar. Satpam muru ka hareup. Hayden ngarasa getihna ngagolak.
  
  "Eureun!" Manéhna ngahontal sarta narik Alicia deui. "Ari anjeun gélo? Bangsat ieu moal pernah nyarios. Ieu teu patut resiko ".
  
  "Teu aya résiko," Alicia haréwos. "Teu aya résiko pisan."
  
  "Urang angkat," saur Hayden. "Tapi-" Manehna mikir ngeunaan naon anu ditanyakeun Drake. "Urang balik geura".
  
  
  ***
  
  
  Ben Blake calik deui sareng ningali nalika adina ngoperasikeun komputer CIA anu dirobih kalayan gampang. Teu lami anjeunna ngabiasakeun sistem operasi khusus anu diperyogikeun ku lembaga pamaréntahan, tapi teras anjeunna janten otak kulawarga.
  
  Karin éta sassy, sabuk hideung, strip bar slacker anu hirup knocked dina yuswa genep dina telat rumaja, anjeunna dipak brains sarta gelar sarta rencanana pikeun ngalakukeun nanaon. Tujuanana nya éta menyakiti jeung hate hirup pikeun naon eta tuh ka dirina. Ngabuang hadiahna mangrupikeun salah sahiji cara pikeun nunjukkeun yén anjeunna henteu paduli deui.
  
  Manéhna ngalieuk ka manéhna ayeuna. "Lah sareng nyembah kakawasaan awéwé Blake. Sadayana anu anjeun hoyong terang ngeunaan Diamond Head dina hiji bacaan gancang.
  
  Ben ningali inpormasi. Aranjeunna parantos ngalakukeun ieu sababaraha dinten - ngajalajah Hawaii sareng Diamond Head - gunung seuneuan Oahu anu kasohor - sareng maca ngeunaan perjalanan Kaptén Cook, panemu legendaris Kapuloan Hawaii taun 1778. Penting yén aranjeunna duanana nyeken sareng ngahémat inpormasi sabisa-gancang sabab nalika terobosan éta lumangsung, otoritas ngarep-ngarep kajadian bakal gancang pisan.
  
  Sanajan kitu, rujukan Raja Darah pikeun Gates of Naraka tetep misteri hiji, utamana dina hubungan jeung Hawaii. Ieu seemed kawas paling Hawaiians malah teu percanten ka versi tradisional naraka.
  
  Inten Kepala sorangan éta bagian tina runtuyan kompléks congcot jeung vents katelah Honolulu Volcano Series, ranté kajadian anu ngawangun lolobana Landmark hina Oahu urang. Inten Kepala sorangan, meureun nu Landmark kawentar, bitu ngan sakali ngeunaan 150.000 taun ka tukang, tapi ku gaya ngabeledug hiji-waktos eta junun ngajaga congcot incredibly simetris na.
  
  Ben rada nyengir dina koméntar salajengna. Hal ieu dipercaya yén Diamond Head moal bitu deui. Hm...
  
  "Naha anjeun émut bagian ngeunaan Diamond Head anu mangrupikeun runtuyan congcot sareng liang?" aksen Karin urang éta Yorkshire ka lepat. Anjeunna parantos resep pisan sareng warga CIA lokal di Rajana ngeunaan ieu sareng teu aya ragu anu ngaganggu langkung ti hiji.
  
  Teu paduli Karin. "Naha anjeun pireu, sobat?"
  
  "Ulah nelepon kuring sobat," manéhna ngarenghik. "Éta anu disebut lalaki lalaki séjén. Budak awéwé teu kedah nyarios sapertos kitu. Utamana adina."
  
  "Muhun, kaldu. Gencatan senjata, pikeun ayeuna. Tapi naha anjeun terang naon hartosna vents? Sahenteuna di dunya anjeun?"
  
  Ben ngarasa kawas manéhna balik ka sakola. "Tabung lava?"
  
  "Ngarti. Héy, anjeun sanés bodo sapertos gagang panto sapertos anu diomongkeun ku bapa."
  
  "Papa pernah nyarios-"
  
  "Cik, bangsat. Kantun nempatkeun, tabung lava hartina torowongan. sakuliah Oahu ".
  
  Ben ngegeleng, melong dia. "Abdi terang. Naha anjeun nyarios yén Raja Darah nyumput di tukangeun salah sahijina?"
  
  "Saha anu terang? Tapi urang di dieu pikeun ngalakukeun panalungtikan, leres? " Manehna ngetok kenop dina komputer CIA Ben urang sorangan. "Asupkeun kana."
  
  Ben ngahuleng tur ngajauhan manehna. Sapertos kulawargana anu sanés, anjeunna sono ka aranjeunna nalika aranjeunna papisah, tapi saatos sajam nyéépkeun, panyawat lami balik deui. Tapi, manéhna indit jauh pikeun mantuan.
  
  Anjeunna muka pilarian on The Legenda Kaptén Cook sarta diuk deui dina korsi na ningali naon datang nepi, pikiran na pisan sarupa pamadegan Matt Drake jeung sahabat na. Kaayaan pikiran.
  
  
  BAB TUJUH
  
  
  The Blood King overlooked wewengkonna ngaliwatan jandela mirrored lanté-panjangna, dijieun pikeun hiji-hijina tujuan nyieun pintonan panorama nu overlooked subur, rolling lebak, a paradise dimana teu aya lalaki kungsi naek suku iwal sorangan.
  
  Pikiranna, biasana ajeg sareng fokus, balap ngalangkungan seueur topik ayeuna. Leungitna kapalna-imahna mangpuluh-puluh taun-sanaos disangka, ngajantenkeun langkung parah. Panginten éta sifat ngadadak tina pupusna kapal. Anjeunna teu gaduh waktos pamitan. Tapi teras pamitan henteu pernah penting atanapi sentimental pikeun anjeunna sateuacanna.
  
  Anjeunna tangguh, lalaki unfeeling anu tumuwuh nepi salila sababaraha kali toughest Rusia sarta di loba wewengkon toughest nagara. Sanajan ieu, anjeunna prospered kalawan relatif betah, ngawangun hiji kakaisaran getih, pati jeung vodka, sarta nyieun milyaran.
  
  Anjeunna terang pisan naha leungitna Stormcloak parantos ngaganggu anjeunna. Anjeunna dianggap dirina teu kacekel, raja diantara lalaki. Dihina sareng kuciwa ku cara ieu ku pamaréntah AS anu lemah henteu langkung ti hiji blip dina panonna. Tapi tetep nyeri.
  
  Tilas prajurit, Drake, kabuktian janten cucuk khusus di sisina. Kovalenko ngarasa yén Inggris sacara pribadi nyobian ngagagalkeun rencana-rencanana, anu parantos dilaksanakeun sababaraha taun, sareng nyandak partisipasi lalaki éta salaku hinaan pribadi.
  
  Mangkana Vendetta Getih. pendekatan pribadi nya éta nungkulan kabogoh Drake urang munggaran; Anjeunna bakal ngantunkeun sesa larva kana sambungan mercenary global na. Anjeunna parantos ngantosan telepon anu munggaran. Hiji deui bakal maot pas.
  
  Di sisi lebak, aya di tukangeun pasir héjo anu jauh, nangtung salah sahiji tina tilu ranch na. Anjeunna ukur bisa nempo rooftops camouflaged, katingali ku manehna ngan sabab anjeunna terang persis dimana kasampak. The ranch di pulo ieu panggedéna. Dua lianna aya di pulo misah, leuwih leutik sarta beurat dibela, dirancang solely pikeun pamisah serangan musuh kana tilu arah lamun eta kantos sumping.
  
  Nilai nempatkeun sandera di lokasi anu béda nyaéta yén musuh kedah ngabagi pasukanana pikeun nyalametkeun masing-masing hirup.
  
  Aya belasan cara béda pikeun Raja Berdarah ninggalkeun pulo ieu undetected, tapi lamun sagalana geus indit nurutkeun rencana, anjeunna moal indit ka mana-mana. Anjeunna bakal manggihan naon Cook kapanggih saluareun Gerbang Naraka, sarta wahyu pasti bakal ngarobah raja kana dewa.
  
  Gerbang waé cekap pikeun ngalakukeun ieu, saur anjeunna.
  
  Tapi sagala pikiran ngeunaan gerbang inevitably ngakibatkeun kenangan nu kaduruk deeply - leungitna duanana alat transportasi, insolence nu bakal dibales. Jaringanna gancang mendakan lokasi hiji alat-hiji anu aya dina tahanan CIA. Anjeunna parantos terang lokasi anu sanés.
  
  Geus waktuna pikeun mawa duanana balik.
  
  Anjeunna reveled dina pintonan dina menit panungtungan. Daun-daun kandel diayun-ayun dina wirahma angin tropis. Kalem anu katenangan jero narik perhatianna sakedap, tapi henteu ngagentos anjeunna. Naon anu anjeunna henteu kantos gaduh, anjeunna moal pernah sono.
  
  Sasatna, aya nu ngetrokan ati-ati kana panto kantorna. Raja Darah malik sarta ngadawuh, "Hayu." Sorana ngagema kawas sora tanki nu nyupiran kana liang kerikil.
  
  Panto dibuka. Dua satpam asup, ngarérét jeung budak awéwé katurunan Jepang nu sieun tapi sopan. "Chica Kitano," Raja Berdarah ngagerentes. "Mugi anjeun diurus?"
  
  Mojang nekad neuteup taneuh, teu wani ngacungkeun panon. Raja Getih disatujuan. "Naha anjeun ngantosan idin abdi?" Anjeunna henteu satuju. "Kuring bébéja yén adina anjeun mangrupikeun lawan anu paling bahaya, Chica," saurna. "Sareng ayeuna anjeunna mangrupikeun sumber sanés pikeun kuring, sapertos Ibu Bumi. Bejakeun... naha manéhna bogoh ka anjeun, Chika, adi anjeun, Mai?"
  
  Mojang malah teu ngarenghap. Salah sahiji penjaga melong questioningly ka Raja Darah, tapi anjeunna malire lalaki éta. "Teu kedah diomongkeun. Kuring ngarti ieu leuwih ti anjeun kantos tiasa ngabayangkeun. Ieu ngan bisnis keur kuring dagang anjeun. Sareng kuring terang pisan nilai tiiseun ati-ati salami transaksi bisnis.
  
  Anjeunna ngawayangkeun telepon satelit. "Adina anjeun - Mai - anjeunna ngahubungi kuring. Pisan palinter, sarta dina harti anceman unspoken. Anjeunna bahaya, adina anjeun." Cenah éta kadua kalina, ampir ngarasakeun prospek papanggih face to face.
  
  Tapi ieu ngan saukur teu bisa lumangsung. Henteu ayeuna, nalika anjeunna caket pisan kana tujuan hirupna.
  
  "Anjeunna nawiskeun dagang pikeun kahirupan anjeun. Anjeun ningali, manehna boga harta kuring. Alat anu khusus pisan anu bakal diganti pikeun anjeun. Ieu alus. Éta nunjukkeun nilai anjeun di dunya anu ngaganjar jalma anu kejam sapertos kuring. "
  
  Budak awéwé Jepang ngacungkeun panonna. Raja Getih ngagulung sungutna siga seuri. "Ayeuna urang ningali naon anu anjeunna rela berkorban pikeun anjeun."
  
  Anjeunna mencet nomer. Telepon disada sakali dijawab ku sora awéwé anu tenang.
  
  "Enya?"
  
  "Mai Kitano. Naha anjeun terang saha éta. Anjeun terang teu aya kasempetan pikeun ngalacak telepon ieu, leres? "
  
  "Kuring teu boga niat nyobian."
  
  "Saé pisan". Manéhna ngahuleng. "Oh, upami urang gaduh langkung waktos, anjeun sareng abdi. Tapi euweuh urusan. Adina geulis anjeun, Chica, aya di dieu. Raja Darah ngisyaratkeun para penjaga pikeun mawa anjeunna ka hareup. "Ucapkeun salam ka adina anjeun, Chica."
  
  Sora Ajengan ngagema dina telepon. "Cika? Kumaha damang?" Ditangtayungan. Tanpa ngahianat kasieun sareng amukan anu terang Raja Berdarah kedah simmering handapeun permukaan.
  
  Butuh waktu sakeudeung, tapi Chika tungtungna ngomong, "Konnichiwa, shimai."
  
  Raja Getih seuri. "Éta luar biasa pikeun kuring yén Jepang kantos nyiptakeun mesin tempur anu brutal sapertos anjeun, Mai Kitano. Ras anjeun terang teu aya kasusah sapertos kuring. Anjeun sadaya jadi damn ditangtayungan. "
  
  "Amukan sareng gairah urang asalna tina naon anu ngajadikeun urang karasa," saur Mai lirih. "Sareng tina naon anu dilakukeun ka urang."
  
  "Tong mikirkeun da'wah ka kuring. Atawa anjeun ngancam kuring?
  
  "Kuring henteu kedah ngalakukeun salah sahiji hal éta. Éta bakal sapertos anu bakal aya. "
  
  "Terus hayu atuh ngabejaan Anjeun kumaha eta. Dina jam dalapan peuting maranéhna bakal di jero réstoran, dina riungan. Anjeun nyerahkeun alat sareng angkat."
  
  "Kumaha aranjeunna bakal ngakuan kuring?"
  
  "Aranjeunna bakal terang anjeun, Mai Kitano, sapertos kuring. Sakitu nu peryogi kauninga. Dalapan peuting, éta bakal wijaksana anjeun teu telat.
  
  Sora Méi ngadadak aya kabingahan, nu matak Raja Darah seuri. "Akang. Kumaha nya?
  
  "Nalika aranjeunna gaduh alat éta, umat kuring bakal masihan pitunjuk ka anjeun." Raja Darah réngsé tantangan jeung ngarasakeun kameunangan na sakedapan. Kabéh rencana na cocog babarengan.
  
  "Nyiapkeun budak awéwé pikeun perjalanan," saur anjeunna ka anak buahna dina sora anu teu aya émosi. "Sareng ngadamel patok anu luhur pikeun Kitano. Abdi hoyong hiburan. Abdi hoyong ningali kumaha saéna pejuang legendaris ieu. "
  
  
  BAB DALAPAN
  
  
  Mai Kitano neuteup telepon anu maot dina pananganna sareng sadar yén tujuanana jauh tina kahontal. Dmitry Kovalenko sanés salah sahiji jalma anu gampang ngabagi barang-barang anu dipiboga.
  
  Adinana, Chika, diculik ti apartemen Tokyo sababaraha minggu sateuacan Matt Drake mimiti ngahubungi anjeunna kalayan téori liar ngeunaan Segitiga Bermuda sareng tokoh dunya mitis anu disebut Raja Darah. Saprak harita, Mai geus diajar cukup uninga yén lalaki ieu pisan nyata jeung pisan, pisan deadly.
  
  Tapi anjeunna kedah nyumputkeun niat anu leres sareng ngajaga rusiahna pikeun dirina. Saleresna, ieu sanés tugas anu sesah pikeun awéwé Jepang, tapi janten langkung hese ku kasatiaan anu atra Matt Drake sareng kapercayaan anu teu kuat pikeun ngajagaan babaturanana.
  
  Sababaraha kali manehna ampir ngabejaan manehna.
  
  Tapi Chica mangrupikeun prioritasna. Malah pamaréntahanana sorangan henteu terang dimana Méi.
  
  Manehna walked kaluar tina gang Rajana dimana manehna kungsi nelepon jeung dipingpin meuntas jalan sibuk ka Starbucks favorit dirina. Hiji tempat saeutik cozy dimana maranéhna nyokot waktos nulis ngaran anjeun dina cangkir jeung salawasna inget inuman favorit anjeun. Manéhna diuk sakedapan. Manehna terang CocoWalk ogé, tapi masih dimaksudkeun pikeun nyekel taksi aya pas.
  
  Naha leumpang dina satengah?
  
  Sajumlah ageung jalma, boh lokal sareng turis, bakal tiasa dianggo pikeun anjeunna sareng ngalawan anjeunna. Tapi beuki anjeunna mikir ngeunaan éta, anjeunna langkung percaya yén Raja Darah parantos nyandak kaputusan anu bijaksana. Tungtungna, éta sadayana gumantung kana saha anu bakal meunang.
  
  Kovalenko ngalakukeun sabab anjeunna nyepeng adina Méi.
  
  Janten, di antara balaréa, sigana teu pantes pikeun anjeunna masihan kantong ka sababaraha lalaki. Tapi lamun manehna lajeng nangtang eta guys tur maksa aranjeunna ngobrol ngeunaan adina maranéhanana, éta bakal meunang perhatian.
  
  Sareng hiji deui - anjeunna ngarasa yén anjeunna ayeuna terang Kovalenko langkung saé. Nyaho ka mana arah pikiranana jalan.
  
  Anjeunna bakal geus diawaskeun.
  
  
  ***
  
  
  Engké poé éta, Hayden Jay nelepon telepon pribadi ka boss nya, Jonathan Gates. Manehna langsung sadar yen anjeunna on verge.
  
  "Enya. Aya naon, Hayden?"
  
  "Pak?" Hubungan profésional maranéhanana éta jadi alus nu kadang manehna bisa ngahurungkeun kana hiji pribadi. "Sadayana damang?"
  
  Aya ragu-ragu dina tungtung jalur anu sanés, hal sanés anu teu khas tina Gates. "Ieu saé sapertos anu dipiharep," Sekretaris Pertahanan tungtungna muttered. "Kumaha damang?"
  
  "Enya pak. Penyembuhan berjalan lancar." Hayden ngeureunkeun dirina tina naroskeun patarosan anu anjeunna hoyong naroskeun. Ujug-ujug gugup, manéhna nyingkahan topik. "Kumaha Harrison, Pak? Kumaha statusna?"
  
  "Harrison bakal asup ka panjara, sapertos sadayana informan Kovalenko. Dimanipulasi atawa henteu. Éta sadayana, Bu Jay?"
  
  Disetrum ku nada tiis, Hayden ambruk kana korsi sareng nutup panonna pageuh. "Henteu, Pak. Kuring kudu nanya ka anjeun hiji hal. Éta meureun parantos ditutupan ku CIA atanapi lembaga sanés, tapi kuring peryogi pisan terang ... " Anjeunna ngareureuhkeun.
  
  "Mangga Hayden, tanyakeun."
  
  "Naha Boudreaux gaduh kulawarga, Pak?"
  
  "Naon maksudna?"
  
  Hayden ngahuleng. "Maksudna persis naon anu anjeun pikirkeun, Pak Sekretaris. Urang nuju nowhere dieu, sarta waktu geus béak. Boudreaux terang hiji hal.
  
  "Damn, Jay, kami pamaréntah Amérika, sareng anjeun CIA, sanés Mossad. Anjeun kedah terang langkung saé tibatan nyarios sacara terbuka."
  
  Hayden terang langkung saé. Tapi asa peupeus manéhna. "Matt Drake bisa ngalakukeun eta," ceuk manehna quietly.
  
  "Agén. Ieu moal jalan." Sékretaris jempé bari tuluy nyarita. "Agén Jay, anjeun parantos dibéré teguran lisan. Saran kuring nyaéta pikeun tetep sirah anjeun sakedap. "
  
  Panyambungna kaganggu.
  
  Hayden neuteup kana témbok, tapi éta kawas ningali kana kanvas kosong pikeun inspirasi. Saatos sababaraha waktos, anjeunna tos sareng ningali Panonpoé Tilelep di Rajana.
  
  
  ***
  
  
  Reureuh lila ngahakan jiwa Méi. Wanoja anu tékad sareng aktip, naon waé période henteu ngalakukeun ngaganggu anjeunna, tapi nalika kahirupan adina aya dina kasaimbangan, éta sacara praktis nyéépkeun sumangetna.
  
  Tapi ayeuna antosan parantos réngsé. Mai Kitano ngadeukeutan jalur kalapa di Coconut Grove sareng gancang ngalih ka pos observasi anu anjeunna parantos ditunjuk dinten sateuacanna. Kalawan bursa masih jam jauh, Mai netep kana bar Cheesecake Factory dimly cahayana jeung nempatkeun ransel nya ngeusi alat dina loket hareupeun manehna.
  
  Baris tina layar televisi blared langsung luhureun sirah nya, nyiarkeun rupa saluran olahraga. bar éta nyaring tur hectic, tapi euweuh dibandingkeun jeung riungan nu ngeusi lawang réstoran jeung aréa panarimaan. Anjeunna henteu kantos ningali réstoran anu populer pisan.
  
  palayan bar datang sarta nempatkeun napkin dina bar. "Halo deui," pokna bari ngiceupan panonna. "Balik deui?"
  
  Lalaki sarua jeung tadi peuting. Mai henteu peryogi gangguan. "Simpenkeun. Abdi badé nyandak cai botol sareng tèh. Anjeun teu tiasa salami tilu menit sareng abdi, sobat."
  
  Teu maliré paneuteup bartender, manéhna terus nalungtik lawang. Scrutinizing puluhan jalma sakaligus teu kungsi hésé pikeun manéhna. Jalma téh mahluk kabiasaan. Aranjeunna condong tetep dina bunderan maranéhanana. Ieu pendatang anyar anu anjeunna kedah teras-terasan marios.
  
  Mai sipped tea nya jeung lalajo. Aya atmosfir senang jeung bau nikmat dahareun nikmat. Unggal palayan leumpang mawa baki oval badag dieusi nepi ka penggir ku piring badag sarta inuman, manéhna kungsi waktu teuas tetep perhatian nya dina panto. Seuri minuhan rohangan.
  
  Sajam geus kaliwat. Di tungtung bar aya hiji lalaki kolot diuk sorangan, sirah ka handap, sipping a pint bir. Kasepian ngurilingan anjeunna sapertos lapisan tunggul, ngingetkeun sadayana bahaya. Anjeunna hiji-hijina hama di sakabeh tempat ieu. Ngan di tukangeunana, saolah-olah ngantebkeun kaistimewaanna, pasangan Inggris naroskeun ka palayan anu ngaliwat nyandak poto aranjeunna calik babarengan, silih rangkulan. Mai ngadéngé sora lalaki bungah, "Kami kakara nyaho yén kami hamil."
  
  Panonna teu eureun ngulampreng. Bartender ditilik nya sababaraha kali, tapi teu mawa nanaon sejenna. Sababaraha jenis pertandingan maén bal dimaénkeun dina layar TV.
  
  Mai nyekel ransel pageuh. Nalika indikator dina teleponna nunjukkeun jam dalapan, anjeunna ningali tilu lalaki nganggo jas poék asup ka réstoran. Aranjeunna nangtung kaluar kawas Marinir di garéja. Badag, lega taktak. Tato beuheung. Dicukur sirah. Beungeut heuras, teu seuri.
  
  Urang Kovalenko aya di dieu.
  
  Mai ningali aranjeunna gerak, ngahargaan kaahlian maranéhna. Sarerea kompeten, tapi sababaraha liga di tukangeunana. Manéhna nyokot hiji sip panungtungan tina tea nya, etched beungeut Chika pageuh dina pikiran nya, jeung slid off bar stool. Kalawan betah sampurna, manehna crept up balik aranjeunna, clutching ransel kana suku nya.
  
  Manéhna ngadagoan.
  
  Sadetik saterusna, salah sahijina merhatikeun dirina. Kereteg dina beungeutna ngagelenyu. Aranjeunna terang reputasi dirina.
  
  "Dimana adina?"
  
  Butuh waktu pikeun meunangkeun deui demeanor tangguh maranéhanana. Hiji naros: "Naha anjeun gaduh alat?"
  
  Aranjeunna kedah nyarios nyaring pikeun silih ngadangukeun sora jalma-jalma anu sumping sareng angkat, disauran nyandak méja.
  
  "Enya atuh. Témbongkeun adina."
  
  Ayeuna salah sahiji narapidana maksa seuri. "Ayeuna ieu," anjeunna nyengir, "Kuring tiasa ngalakukeun."
  
  Nyobaan tetep dina riungan, salah sahiji preman Kovalenko mancing kaluar iPhone anyar sareng mencet nomer. Mai ngarasa dua séjén neuteup ka dirina nalika anjeunna diawaskeun, paling dipikaresep gauging naon bentuk réaksi nya.
  
  Upami aranjeunna nganyenyeri Chika, anjeunna moal paduli ka balaréa.
  
  Momen-momen tegang geus réngsé. Mai nempo hiji mojang geulis ngora happily rushing nuju tampilan badag tina cheesecakes, dituturkeun gancang tur sagampil happily ku kolotna. Sabaraha deukeut aranjeunna maot jeung rusuh, aranjeunna saukur teu bisa nyaho, sarta Mai teu boga kahayang pikeun némbongkeun aranjeunna.
  
  IPhone datang ka hirup kalawan bang. Manéhna nyaring ningali layar leutik. Éta teu fokus. Sanggeus sababaraha detik, gambar blur datang babarengan pikeun nembongkeun close-up beungeut adina. Chica hirup sareng engapan, tapi anjeunna katingali sieun kaluar tina pikiranna.
  
  "Upami aya di antara anjeun bangsat menyakiti anjeunna ..."
  
  "Terus ningali."
  
  Gambar terus ngaleungit. Sakujur awak Chica ditingali, ditalian pageuh kana korsi ek anu ageung dugi ka anjeunna teu tiasa gerak. Mai geremet huntuna. Kaméra terus ngajauhan. Pangguna leumpang jauh ti Chica ngalangkungan gudang anu ageung sareng cahayana. Di sawatara titik aranjeunna dieureunkeun dina jandela sarta némbongkeun dirina pintonan luar. Anjeunna langsung ngakuan salah sahiji gedong anu paling iconic di Rajana, Menara Rajana, gedung pencakar langit tilu tingkat anu dikenal pikeun tampilan warna anu kantos robih. Sanggeus sababaraha detik deui, telepon balik deui ka adina, sarta juragan mimiti mundur deui nepi ka ahirna eureun.
  
  "Anjeunna aya di panto," Kovalenko, anu langkung seueur nyarios jalma-jalma, nyarios ka anjeunna. "Nalika anjeun masihan kami alat éta, éta bakal kaluar. Teras anjeun tiasa ningali persis dimana éta. "
  
  Mai nuju diajar iPhone na. Telepon kedah ayeuna. Anjeunna henteu nyangka éta rékaman. Sajaba ti éta, manéhna nempo manéhna mencet nomer. Sareng adina pasti aya di Rajana.
  
  Tangtosna, aranjeunna tiasa maéhan anjeunna sareng kabur sateuacan Mai junun kabur ti Kokoshnik.
  
  "Alat, Miss Kitano." Sora bandit, sanajan kasar, ngandung rasa hormat.
  
  Sakumaha sakuduna.
  
  Mai Kitano mangrupikeun operasi anu licik, salah sahiji intelijen Jepang pangsaéna anu ditawarkeun. Anjeunna kedah heran kumaha parah Kovalenko hoyong alat éta. Éta sakumaha goréng salaku manéhna hayang adina balik?
  
  Anjeun teu maén roulette kalawan kulawarga anjeun. Anjeun bakal meunangkeun eta deui jeung anjeun bakal meunangkeun eta komo saterusna.
  
  Mai nyokot ranselna. "Kuring bakal masihan anjeun nalika anjeunna kaluar panto."
  
  Upami éta saha waé, aranjeunna tiasa nyobian nyandak éta. Éta bisa geus bullied dirina saeutik leuwih. Tapi aranjeunna ngahargaan kahirupan maranéhanana, preman ieu, sarta aranjeunna sadayana unggeuk salaku hiji.
  
  Nu boga iPhone nyarita kana mikropon. "Lakukeun. Ka luar."
  
  Mai diawaskeun intently sakumaha gambar luncat sabudeureun dina bunderan, narik perhatian jauh ti adina nya nepi ka pigura panto logam rusak datang ka tempoan. Lajeng, luar gudang pilari kumuh wae merlukeun dire cet jeung worker lambar logam.
  
  Kaméra pindah deui langkung jauh. Tempat parkir jalan sareng tanda bodas ageung anu maca "Garage" katingali. Mobil kabur beureum ngaliwat. Mai ngarasa teu sabar nya mimiti ngagolak, lajeng kaméra ujug-ujug fokus deui kana wangunan jeung husus ka katuhu panto pikeun nembongkeun tanda heubeul tattered.
  
  Nomer wangunan lajeng kecap: Tenggara 1st Street. Manehna boga alamat nya.
  
  Mai ngalungkeun ranselna sareng kabur sapertos cheetah anu lapar. Riungan ngalembereh hareupeunana. Sakali di luar, manehna lumpat ka eskalator pangdeukeutna, luncat ngaliwatan pager, sarta landed kalawan suku yakin ngeunaan satengahna handap. Manéhna screamed jeung jalma luncat kumisan. Manéhna sprinted ka tingkat taneuh jeung indit ka mobil manéhna parkir rapih di Grand Avenue.
  
  Dihurungkeun konci kontakna. Kuring mindahkeun gear manual kana gear sareng mencét akselerator ka lantai. Ngaduruk sababaraha karét dina lalu lintas di Tigertail Avenue sareng henteu ragu nyandak résiko. Ngahurungkeun setir, manéhna ngalieuk tilu-suku perhatianna kana sat-nav, ngetikkeun alamatna, haté ngagebeg.
  
  Navigator mawa dirina ka 27 kidul. Di hareupeun manehna aya hiji jalan lempeng ngarah kalér, sarta manehna sacara harfiah mencet pedal kana karpét. Manéhna jadi fokus nepi ka teu mikir ngeunaan naon anu bakal manéhna pigawé lamun manéhna nepi ka gudang. Mobil di hareup teu resep kalakuanana. Anjeunna ditarik kaluar hareupeun manehna, taillights na kedip-kedip. Mai pencét spatbor pungkur, ngabalukarkeun supir leungit kontrol jeung ngirim mobil na kana deretan motor parkir. Sapédah, helm sareng beling logam ngalayang ka sadaya arah.
  
  Mai ngahususkeun fokusna. Storefronts jeung mobil flashed ku kawas tembok kabur visi torowongan. Nu ngaliwat ngagorowok ka manéhna. Biker éta reuwas pisan ku manuver-maneuver anu gancang pisan, anjeunna ngahuleng sareng murag dina lampu lalu lintas.
  
  Navigator nyandak nya wétan, nuju Flagler. Indikator nyarios yén anjeunna bakal aya dina lima menit. Pasar lauk éta dina halimun warna ka kénca. A tug gancang sarta manéhna nempo tanda nu nyebutkeun "SW1st Street".
  
  Lima puluh detik ti harita, aksen Irlandia navigator ngumumkeun: anjeun parantos ngahontal tujuan anjeun.
  
  
  ***
  
  
  Malah ayeuna, Mai henteu nyandak pancegahan anu serius. Manéhna inget kana konci mobil jeung ninggalkeun kenop tukangeun roda hareup dina sisi panumpang. Manéhna lumpat meuntas jalan jeung manggihan tanda manéhna geus katempo bari katukang dina kaméra oyag.
  
  Ayeuna anjeunna nyandak napas pikeun baja dirina pikeun naon anu anjeunna tiasa mendakan. Manéhna nutup panon, meunangkeun deui kasaimbangan, sarta calmed sieun jeung amarah nya.
  
  Gagangna ngancik bébas. Manehna walked ngaliwatan bangbarung jeung gancang slid ka kénca. Euweuh nu robah. Rohangan éta kira-kira lima puluh suku ti panto ka tembok tukang jeung lega kira-kira tilu puluh kaki. Teu aya jati di dinya. Taya gambar dina témbok. Henteu aya langsir dina jandéla. Luhureun dirina aya sababaraha caang, baris panas lampu.
  
  Chica masih ditalian kana korsi di tukangeun kamar, panonna mencrong jeung nyoba pindah. Sarta anjeunna bajoang, éta jelas, ngomong hiji hal ka Mai.
  
  Tapi agén intelijen Jepang terang naon anu kedah dipilarian. Anjeunna perhatikeun satengah belasan kaméra kaamanan anu aya di sapanjang tempat sareng langsung terang saha anu ningali.
  
  Kovalenko.
  
  Anu anjeunna henteu terang naha? Ieu anjeunna expecting sababaraha jenis acara? Naon waé éta, anjeunna terang reputasi Raja Darah. Teu bakal gancang atawa gampang, nu teu tumut kana akun bom disumputkeun atawa tabung gas.
  
  Suku anjing di tungtung kamar, pas hareupeun korsi adina, mamang nyumput dua reuwas.
  
  Mai lalaunan pindah ka hareup, lega yén Chika masih hirup, tapi dina euweuh illusions ngeunaan sabaraha lila Kovalenko dimaksudkeun ieu panungtungan.
  
  Saolah-olah ngabales, aya sora ngagedur tina speaker disumputkeun. "Mai Kitano! Reputasi anjeun teu aya bandinganana." Éta Kovalenko. "Hayu urang tingali naha éta pantes."
  
  Opat sosok kaluar ti tukangeun suku anjing buta. Mai neuteup sadetik, bieu teu percaya kana panonna, tapi tuluy maksakeun kana jurus bari nu pangheulana assassins muru ka manehna.
  
  Anjeunna gancang lumpat, nyiapkeun tajongan ngalayang, nepi ka Mai gampang slipped ka gigir jeung ngalakukeun tajongan spinning sampurna. Pejuang kahiji rubuh ka taneuh, reuwaseun. Seuri Raja Getih datang tina speaker.
  
  Ayeuna pejuang kadua nyerang anjeunna, henteu masihan anjeunna kasempetan pikeun ngabéréskeun anu munggaran. Lalaki éta twirled chakram - cingcin baja jeung agul-seukeut ujung luar - on fingertip sarta mesem nalika anjeunna ngadeukeutan.
  
  Mai ngareureuhkeun. Lalaki ieu mahér. Maehan. Kamampuhan pikeun ngagunakeun pakarang anu bahaya sapertos kitu kalayan gampang yakin nyarioskeun sababaraha taun prakték keras. Anjeunna bisa maledog chakram ku sintreuk basajan tina pigeulang-Na. Manehna gancang evened odds.
  
  Manehna lumpat ka arah manehna, nutup rentang na. Nalika anjeunna ningali kedutan pigeulangna, anjeunna japati kana geseran, ngageser handapeun busur pakarang, ngalungkeun sirahna sajauh-jauhna salaku bilah jahat nyiksikan hawa di luhurna.
  
  Buukna murag kana lantai.
  
  Mai ngabantingkeun suku heula kana adept, najong tuur na kalawan sakabeh kakuatan dirina. Ayeuna sanés waktosna pikeun nyandak tawanan. Ku rengkuh nu duaan kadéngé jeung karasana, tuur éta lalaki ngageter. Jeritna miheulaan ragrag kana taneuh.
  
  Mangtaun-taun latihan leungit dina sakedapan.
  
  Panon lalaki ieu nembongkeun leuwih ti nyeri pribadi. Mai wondered for jurus naon Kovalenko bisa jadi leuwih anjeunna, tapi lajeng hiji bajoang katilu diasupkeun tarung jeung manehna ngarasa hiji mimiti geus naek kana suku-Na.
  
  Nu katilu lalaki badag. Anjeunna stomped sakuliah lantai ka arah dirina kawas biruang badag stalking mangsa na, suku bulistir slapping ngalawan beton. Raja Getih nyorong anjeunna ku runtuyan grunts lajeng peupeus kana seuri, a maniac dina elemen na.
  
  Mai neuteup anjeunna lempeng dina panon. "Anjeun teu kedah ngalakukeun ieu. Urang deukeut ka néwak Kovalenko. Sareng ngabebaskeun para sandera."
  
  Si lalaki ngahuleng sakedapan. Kovalenko snorted luhur sirah na. "Anjeun ngajantenkeun kuring ngageter, Mai Kitano, ngageter ku kasieun. Dua puluh taun kuring ngan ukur mitos, sareng ayeuna kuring ngarobih tiiseun ku istilah kuring sorangan. Kumaha anjeun tiasa..." Anjeunna ngareureuhkeun. "Naha aya anu sapertos anjeun kantos nandingan kuring?"
  
  Mai terus neuteup kana panon bajoang badag. Manehna ngarasa yen tukangeun dirina ogé eureun, saolah-olah ngantosan hasil tina perjuangan mental.
  
  "Tarung!" Raja Getih ngadadak ngagorowok. "Tarung, atanapi kuring bakal nyéépkeun jalma anu anjeun dipikacinta dikulitan hirup-hirup sareng disuapkeun ka hiu!"
  
  Ancaman éta nyata. Malah Mai bisa ningali éta. Lalaki gedé éta luncat kana aksi, buru-buru ka arah anjeunna kalayan pananganna ngacung. May nimbang-nimbang deui strategina. Pencét jeung lumpat, pencét gancang sarta crushingly teuas, lajeng kaluar tina jalan. Mun mungkin, make ukuranana ngalawan anjeunna. Mai ngawenangkeun anjeunna ngadeukeutan, terang yén anjeunna bakal ngarep-ngarep sababaraha gerakan ngajauhan ti anjeunna. Nalika anjeunna ngahontal anjeunna sareng nyepeng awakna, anjeunna aya dina jangkauan sareng dibungkus dina sukuna.
  
  Sora anjeunna neunggeul lanté ngalelepkeun komo nyikikik gélo Raja Getih.
  
  Pejuang kahiji ayeuna struck dirina teuas, dimaksudkeun pikeun leutik deui nya, delivering hiji niup nyeri saméméh Mai twisted na ngagulung, datang nepi tukangeun lalaki downed tur masihan dirina sababaraha spasi.
  
  Ayeuna Raja Darah ceurik. "Potong sirah adina nya!"
  
  Ayeuna lalaki kaopat mucunghul, pakarang jeung pedang samurai. Manéhna leumpang lempeng ka arah Chika, genep léngkah ti tungtung hirupna.
  
  Sareng Mai Kitano terang yén ayeuna mangrupikeun waktosna pikeun ngalaksanakeun kaulinan anu pangsaéna dina kahirupanna. Kabéh latihan nya, sagala pangalaman nya sumping babarengan dina usaha nekat panungtungan pikeun nyalametkeun adina nya - masalah hirup jeung maot.
  
  Sapuluh detik rahmat sareng kageulisan anu maot atanapi kaduhungan hirup salami hirup.
  
  Mai luncat kana tonggong lalaki badag, ngagunakeun anjeunna salaku springboard pikeun ngirimkeun tendangan ngalayang ka bajoang munggaran. Anjeunna bieu ngarasa reuwas nalika suku dominan Méi narekahan sababaraha tulang dina beungeutna, tapi anjeunna ambruk kawas beurat maot. Mai langsung narik sirahna sareng ngagulung, badarat keras dina tulang tonggongna, tapi moméntum luncatna nyababkeun anjeunna jauh di lantai beton dina waktos anu minimal.
  
  Manehna landed leuwih jauh ti adina nya jeung lalaki pedang.
  
  Tapi pas gigireun chakran.
  
  Dina jeda millidetik, anjeunna fokus kana mahlukna, nenangkeun jiwana, sareng ngahurungkeun, ngaleupaskeun senjata anu maot. Anjeunna streaks ngaliwatan hawa, sabeulah deadly na glinding, geus corétan beureum tina getih Méi sorangan.
  
  Cakran nyegruk kana beuheung pendekar, ngageter. Lalaki ambruk tanpa sora, tanpa ngarasa nanaon. Anjeunna masih teu ngartos naon anu pencét anjeunna. Pedang ngagelebug kana lantai.
  
  Lalaki badag éta hiji-hijina bajoang anu bisa nahan sorangan ngalawan dirina ayeuna, tapi suku na tetep buckling sakumaha anjeunna nyobian nangtung. Manehna meureun tatu hiji atawa dua tendons. Cimata kanyenyerian jeung kateudayaan ngocor kana beungeutna, lain keur dirina, tapi keur nu dipikacinta. Mai molotot ka Chika jeung maksakeun diri lumpat ka adina.
  
  Manéhna ngagunakeun pedang pikeun motong tali, gritting huntu nya dina tetempoan pigeulang ungu jeung abrasions getih disababkeun ku perjuangan konstan. Ahirna, manéhna ngaluarkeun lelucon tina sungut adina.
  
  "Lemes. Kuring bakal mawa anjeun."
  
  Raja Getih eureun seuri. "Eureunkeun manéhna!" Anjeunna ngagorowok ka bajoang badag. "Lakukeun. Atawa kuring bakal maehan pamajikan maneh ku leungeun kuring sorangan!"
  
  Lalaki badag ngajerit, nyoba ngorondang ka dirina kalawan leungeun outstretched. Mai eureun gigireun. "Hayu sareng kami," saur anjeunna. "Ngahiji sareng Kami. Bantu kami ngancurkeun monster ieu."
  
  Sakedapan, beungeut éta lalaki caang ku harepan. Kedip-kedip jeung kasampak kawas beurat dunya geus diangkat tina taktak-Na.
  
  "Anjeun angkat sareng aranjeunna, sareng anjeunna bakal maot," saur Raja Berdarah.
  
  Mai ngegeleng. "Manehna masih maot, lalaki. Hiji-hijina dendam anu anjeun kéngingkeun nyaéta ku nuturkeun kuring. "
  
  Panon lalaki éta ngarayu. Sakedapan, Mai panginten anjeunna leres-leres bakal narik diri sareng anjeunna, tapi teras méga mamang deui sareng pandanganna turun.
  
  "Teu tiasa. Sedengkeun manéhna masih hirup. Abdi ngan teu tiasa".
  
  Mai ngalieuk, ninggalkeun manéhna ngagolér di dinya. Manehna kungsi perang sorangan tarung.
  
  The Bloody King dikirim dirina shot parting. "Kabur, Mai Kitano. Perang kuring rék dinyatakeun. Sareng gerbang ngantosan kuring. "
  
  
  BAB SAlapan
  
  
  Leungeun Raja Darah ngaléos ka péso. Senjata ditancapkeun heula kana méja hareupeunana. Dideukeutkeun kana panonna, mariksa sabeulahna nu kakeueum getih. Sabaraha nyawa anjeunna ditungtungan ku péso ieu?
  
  Hiji-hiji, unggal dinten, salami dua puluh lima taun. Sahenteuna.
  
  Lamun ngan tetep legenda, hormat jeung sieun seger.
  
  "Lawan anu pantes sapertos kitu," saur anjeunna sorangan. "Éra kuring henteu gaduh waktos nyobian deui." Manéhna naék kana sukuna, lalaunan ngulinkeun péso, sabeulahna mantulkeun cahaya bari leumpang.
  
  "Tapi waktos kuring pikeun ngalakukeun ampir sumping."
  
  Anjeunna eureun di tungtung sabalikna tina meja, dimana hiji awéwé kalayan buuk poék dihijikeun kana korsi. Manéhna geus leungit kasabaran. Anjeunna disgusted neuteup panon beureum nya, heaving awak jeung trembling biwir.
  
  Raja Getih ngarérét. "Entong hariwang. Ayeuna kuring gaduh alat munggaran kuring, sanaos kuring sono Kitano. Salaki anjeun kedah nganteurkeun alat anu kadua ayeuna. Upami lulus, anjeun bakal gratis. "
  
  "Kumaha-kumaha urang tiasa percanten ka anjeun?"
  
  "Abdi mah jalmi anu terhormat. Ieu kumaha kuring salamet nonoman kuring. Sareng upami kahormatan kedah ditaroskeun..." Anjeunna nunjukkeun ka anjeunna sabeulah anu patri. "Salawasna aya deui getih."
  
  Ping anu disada kaluar tina layar komputerna. Anjeunna leumpang sareng mencét sababaraha tombol. Beungeut komandanna ti Washington, DC némbongan.
  
  "Kami dina posisi, Pak. Target bakal siap dina sapuluh menit.
  
  "Alatna mangrupikeun prioritas. Luhureun sagalana sejenna. Inget ieu".
  
  "Pak". Beungeut pindah deui nembongkeun pintonan luhur. Maranéhna neuteup ka handap ka tempat parkir, ramé ku runtah jeung méh ditinggalkeun. Gambar grainy némbongkeun tramp gerak sabudeureun dina luhureun layar jeung Nissan biru nyetir ngaliwatan sapasang Gerbang otomatis.
  
  "Singkirkeun éta bosen. Anjeunna tiasa janten Polisi."
  
  "Kami parios anjeunna, Pak. Anjeunna ngan hiji tramp ".
  
  Raja Berdarah ngarasa amarah lalaunan ngawangun dina jero dirina. "Singkirkeun manéhna. Taroskeun deui sareng abdi bakal ngubur kulawarga anjeun hirup-hirup."
  
  Lalaki ieu ngan ukur damel pikeun anjeunna. Tapi lalaki ieu terang naon sanggup Dmitry Kovalenko. Tanpa kecap sejen, anjeunna nyokot Tujuan jeung némbak lalaki homeless dina sirah. Raja Darah seuri bari nempo hiji titik poék mimiti sumebar ka sakuliah wewengkon nu kasarna beton.
  
  "Lima menit deui dugi ka tanda."
  
  Raja Getih neuteup ka éta awéwé. Manehna geus sababaraha bulan jadi tamu na. Pamajikan ti Sekretaris Pertahanan henteu hadiah leutik. Jonathan Gates bade mayar mahal pikeun kaamanan dirina.
  
  "Pak, Gates parantos ngalangkungan wates waktuna."
  
  Dina kaayaan naon waé, Raja Berdarah bakal ngagunakeun péso na ayeuna. Taya reureuh. Tapi alat kadua penting pikeun rencana-Na, sanajan teu penting. Anjeunna ngangkat telepon satelit anu ngagolér gigireun komputer sareng mencet nomer.
  
  Kuring ngadangukeun éta hurung sareng hurung. "Salaki anjeun sigana henteu paduli kana kasalametan anjeun, Ny. Gates." Raja Getih ngaringkuk biwirna siga seuri. "Atawa meureun manéhna geus ngaganti anjeun, hmm? Ieu politikus Amérika ... "
  
  Aya klik, sarta sora sieun tungtungna ngajawab. "Enya?"
  
  "Kuring ngarepkeun anjeun caket sareng anjeun gaduh alat éta, sobat. Upami teu kitu..."
  
  Sora Mentri Pertahanan ngageter. "Amérika Serikat henteu sujud ka tiran," saurna, sareng kecap-kecap éta jelas-jelas ngarugikeun haté sareng jiwana. "Tuntutan anjeun moal dicumponan."
  
  Raja Getih mikir ngeunaan Gerbang Naraka sareng naon anu aya di luar aranjeunna. "Teras dangukeun pamajikan anjeun maot dina kanyeri, Gates. Abdi henteu peryogi alat kadua pikeun kamana abdi badé angkat.
  
  Mastikeun yén saluran tetep kabuka, Raja Berdarah ngangkat péso sarta mimiti minuhan unggal lamunan murderous na.
  
  
  BAB sapuluh
  
  
  Hayden Jay leumpang ngajauhan komputerna nalika telepon sélulérna disada. Ben sareng Karin sibuk ngahirupkeun deui perjalanan laut Kaptén Cook, sareng khususna anu aya hubunganana sareng Kapuloan Hawaii. Cook, sanajan dipikawanoh lega salaku penjelajah kawentar, éta hiji lalaki loba bakat, sigana. Anjeunna oge hiji navigator renowned sarta dilakonan cartographer. Lalaki anu dipetakeun sagalana, anjeunna dirékam lemahna ti Selandia Anyar ka Hawaii tur ieu leuwih dipikawanoh lega geus nyieun badarat kahijina di Hawaii, tempat anjeunna ngaranna Kapuloan Sandwich. Patung masih nangtung di kota Waimea, Kauai, salaku surat wasiat ka tempat anjeunna munggaran encountered dina 1778.
  
  Hayden mundur nalika ningali yén anu nelepon nyaéta bosna, Jonathan Gates.
  
  "Leres, Pak?"
  
  Ukur engapan sakedapan anu kadéngé ti tungtung séjén. Manéhna indit ka jandela. "Anjeun tiasa ngupingkeun abdi? Pak?"
  
  Aranjeunna teu acan nyarios saprak anjeunna ditegor sacara lisan. Hayden ngarasa rada teu yakin.
  
  Sora Gates tungtungna kadéngé. "Aranjeunna maéhan anjeunna. Éta bangsat maéhan anjeunna. "
  
  Hayden neuteup ka luar jandela, teu ningali nanaon. "Naon anu aranjeunna lakukeun?"
  
  Di tukangeunana, Ben jeung Karin baralik, ngageter ku sorana.
  
  "Éta nyandak pamajikan abdi, Hayden. Sababaraha bulan kapengker. Jeung tadi peuting maranehna maéhan manéhna. Kusabab kuring moal nampi pesenan aranjeunna. "
  
  "Henteu. Teu bisa-"
  
  "Enya". Sora Gates ngarecah nalika adrenalinna anu dibakar wiski jelas mimiti ngaleungit. "Éta sanés masalah anjeun, Jay, pamajikan kuring. Abdi-abdi kantos janten patriot, janten Présidén terang dina sababaraha jam saatos nyulik anjeunna. Abdi cicing..." Anjeunna ngareureuhkeun. "Patriot".
  
  Hayden bieu teu terang naon anu kudu dicarioskeun. "Naha ayeuna mah?"
  
  "Pikeun ngajelaskeun léngkah kuring salajengna."
  
  "Henteu!" Hayden ngajerit, ngagedor-gedor jandela nu ngadadak sieun. "Anjeun teu tiasa ngalakukeun ieu! Punten!"
  
  "Tenang. Kuring teu boga niat maehan sorangan. Mimitina kuring bakal mantuan males kanyeri Sarah. Ironis, sanés?
  
  "Naon?"
  
  "Ayeuna kuring terang kumaha perasaan Matt Drake."
  
  Hayden meureumkeun panonna, tapi cimata tetep ngucur kana beungeutna. Mémori Kennedy ieu geus ngiles ti dunya, jantung, sakali jadi pinuh ku seuneu, ayeuna robah jadi peuting abadi.
  
  "Naha ayeuna mah?" Hayden tungtungna ngulang.
  
  "Pikeun ngajelaskeun éta." Gates ngareureuhkeun, teras nyarios, "Ed Boudreau gaduh adina. Kuring ngirim anjeun rinci. Laksanakeun-"
  
  Hayden reuwas pisan yén anjeunna ngaganggu sekretaris sateuacan anjeunna tiasa neraskeun. "Anjeun yakin?"
  
  "Lakukeun sagala kakuatan anjeun pikeun ngabéréskeun bangsat ieu."
  
  Jalurna pareum. Hayden ngadéngé sora surelek dina teleponna. Teu eureun-eureun, manéhna ngadadak kaluar ti kamar, teu maliré kana rarasaan Ben Blake jeung adina nu hariwang. Manehna leumpang kana lomari leutik Kinimaki sarta manggihan manehna nyiapkeun hayam jeung saos chorizo .
  
  "Dimana Alicia?"
  
  "Kamari pas nya dicabut." Kecap Hawaii badag urang éta menyimpang.
  
  Hayden ngadeukeutan. "Tong jadi jelema bodo. Urang duaan terang yén anjeunna henteu peryogi pas. Janten, dimana Alicia?"
  
  Panon Kinimaki mencrong, neuteup piring. "Hm, sakedap. Abdi bakal mendakan anjeunna. Henteu, anjeunna teuing perséptif pikeun éta. Abdi badé-"
  
  "Telepon baé." Beuteung Hayden clenched pas manéhna nyebutkeun eta kecap, sarta blackness enveloped jiwa nya. "Béjakeun anjeunna ngahubungi Drake. Anjeunna ngagaduhan naon anu dipénta. Kami bakal nganyenyeri jalma anu teu salah pikeun kéngingkeun inpormasi. "
  
  "Adina Boudreau?" Kinimaka katingalina langkung seukeut ti biasana. "Naha anjeunna leres gaduh hiji? Sareng Gates ditandatanganan?"
  
  "Anjeun ogé," Hayden ngusap panonna garing, "upami aya anu nyiksa sareng maéhan pamajikan anjeun."
  
  Kinimaka jempé nyerna ieu. "Sareng ieu ngamungkinkeun CIA ngalakukeun hal anu sami ka warga Amérika?"
  
  "Éta kanggo ayeuna," saur Hayden. "Urang keur perang."
  
  
  BAB sabelas
  
  
  Matt Drake dimimitian ku hal mahal. Botol Johnnie Walker Hideung ngondang sareng henteu katingalina kumuh teuing.
  
  Panginten anu langkung saé bakal gancang ngagentos mémori tina rarayna? Waktos ieu, dina impianna, bakal anjeunna leres-leres nyalametkeun anjeunna sapertos anu dijanjikeun?
  
  Pilarian dituluykeun.
  
  Wiski dibeuleum. Anjeunna langsung nyéépkeun gelas. Anjeunna ngeusian deui. Anjeunna bajoang pikeun konsentrasi. Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngabantosan batur, anu nampi amanahna, anu nangtung pikeun diperhitungkeun sareng henteu pernah ngantepkeun saha waé.
  
  Tapi anjeunna gagal Kennedy Moore. Sareng sateuacan éta, anjeunna gagal Alison. Sarta anjeunna gagal anak unborn maranéhanana, orok anu maot saméméh anjeunna malah kungsi kasempetan pikeun hirup.
  
  Johnnie Walker, sapertos unggal botol anu kantos dicobian sateuacanna, ngajantenkeun asa na langkung jero. Anjeunna terang ieu bakal kajadian. Anjeunna miharep éta menyakiti. Anjeunna miharep éta motong sapotong kasangsaraan tina jiwa na.
  
  Nyeri éta tobatna.
  
  Anjeunna neuteup ka luar jandela. Ieu neuteup deui, kosong, unseeing na emotionless - patri hideung, kawas anjeunna. Pembaruan ti Méi sareng Alicia janten beuki jarang. Telepon ti réréncangan SAS na terus dugi kana waktosna.
  
  The Bloody King assassinated kolotna Ben urang sababaraha poé katukang. Aranjeunna aman. Aranjeunna henteu kantos terang bahaya, sareng Ben moal terang kumaha caketna aranjeunna janten korban pamalesan Raja Darah.
  
  Sareng agén CIA anu ngajaga Blakes ogé henteu terang. SAS henteu peryogi pangakuan atanapi tepuk kana tonggong. Aranjeunna ngan saukur réngsé tugas sareng ngalih ka anu salajengna.
  
  Hiji wirahma angker mimiti diputer. Lagu éta salaku obah sakumaha geulis - 'My Immortal' ku Evanescence - sarta eta ngingetkeun anjeunna sagalana anjeunna kantos leungit.
  
  Ieu ringtone na. Anjeunna fumbled sabudeureun cadar saeutik confusedly, tapi ahirna meunang liwat dina telepon.
  
  "Enya?"
  
  "Ieu Hayden, Matt."
  
  Anjeunna diuk nepi rada straighter. Hayden sadar kana eksploitasi panganyarna na tapi milih teu malire aranjeunna. Alicia mangrupikeun antara aranjeunna. "Aya naon? Ben-?" Anjeunna malah teu bisa mawa dirina pikeun nyebutkeun eta kecap.
  
  "Anjeunna henteu kunanaon. Kami henteu kunanaon. Tapi aya kajadian."
  
  "Naha anjeun mendakan Kovalenko?" Teu sabaran motong ngaliwatan halimun alkohol kawas sorotan caang.
  
  "Henteu, teu acan. Tapi Ed Boudreaux gaduh adina. Sareng kami ngagaduhan idin pikeun nyandak anjeunna ka dieu.
  
  Drake diuk, poho ngeunaan wiski. Hate jeung naraka ngaduruk dua tanda kana haténa. "Kuring terang naon anu kudu dilakukeun."
  
  
  BAB dua belas
  
  
  Hayden braced dirina pikeun naon anu bakal datang. Sakabéh karir CIA na henteu nyiapkeun anjeunna pikeun kaayaan ieu. Pamajikan Mentri Pertahanan tiwas. Teroris internasional nyepeng sandera sajumlah baraya anu teu dipikanyaho jalma anu kuat.
  
  Naha pamaréntah terang idéntitas sadayana anu kalibet? moal pernah. Tapi anjeun tiasa yakin yén aranjeunna terang langkung seueur tibatan anu aranjeunna kantos terangkeun.
  
  Éta sigana langkung gampang nalika anjeunna mimiti ngadaptar. Meureun hal éta basajan deui lajeng, saméméh September 11. Panginten dina poé bapana, James Jay, agén legendaris manehna aspited mun emulate, hal éta hideung bodas.
  
  Jeung kejam.
  
  Ieu ujung seukeut. Perang ngalawan Raja Darah parantos diperjuangkeun dina sababaraha tingkatan, tapi milikna tiasa ngabuktikeun janten anu paling dahsyat sareng suksés.
  
  Kapribadian anu rupa-rupa jalma anu aya di sisi anjeunna masihan anjeunna kauntungan. Gates noticed ieu munggaran. Éta sababna anjeunna ngijinkeun aranjeunna ngalaksanakeun panalungtikan sorangan kana misteri sabudeureun Segitiga Bermuda. Gates langkung pinter tibatan anu disangka anjeunna. Anjeunna langsung ningali kauntungan anu kontras kapribadian sapertos Matt Drake, Ben Blake, May Kitano sareng Alicia Miles anu disayogikeun. Anjeunna ningali poténsi timna. Sarta anjeunna dibawa aranjeunna sadayana babarengan.
  
  Cemerlang.
  
  Tim masa depan?
  
  Ayeuna lalaki nu geus leungit sagalana hayang kaadilan dipigawé pikeun lalaki nu geus jadi brutally ditelasan pamajikanana.
  
  Hayden ngadeukeutan sél Boudreaux. The laconic bayaran lazily melong dirina ngaliwatan leungeun na narilep.
  
  "Naha abdi tiasa ngabantosan anjeun, Agén Jay?"
  
  Hayden moal bakal ngahampura dirina upami anjeunna henteu nyobian deui. "Béjakeun ka kami lokasi Kovalenko, Boudreau. Serahkeun waé sareng éta sadayana bakal réngsé. " Manéhna ngabelesatkeun leungeunna. "Maksud kuring, éta henteu sapertos anjeunna nyéépkeun anjeun."
  
  "Mungkin anjeunna terang." Boudreau ngahurungkeun awakna sarta slid off cot. "Meureun manéhna teu nyaho. Panginten teuing dini kanggo nyarios, nya?"
  
  "Naon rencanana? Naon ieu Gerbang Naraka?
  
  "Mun kuring geus nyaho ..." Beungeut Boudreau némbongkeun seuri hiu feasting.
  
  "Anjeun leres pisan." Hayden tetep pisan masalah-of-kanyataan. "Kuring masihan anjeun kasempetan terakhir ieu."
  
  "Kasempetan panungtungan? Anjeun bade némbak kuring? Naha CIA tungtungna sadar naon dosa-dosa poék anu kedah dilakukeun pikeun tetep di buruan?
  
  Hayden nyentak. "Aya waktos sareng tempat pikeun ieu."
  
  "Tangtu. Abdi tiasa nyebatkeun sababaraha tempat. " Boudreau moyok manéhna, madness bersinar ngaliwatan semprot ciduh. "Teu aya nanaon anu anjeun tiasa laksanakeun ka kuring, Agen Jay, anu bakal ngajantenkeun kuring ngahianat ka jalma anu kuat sapertos Raja Darah."
  
  "Muhun..." Hayden maksakeun seuri. "Éta anu nyababkeun urang mikir, Ed." Manehna nambahan kaceriaan kana sorana. "Anjeun teu boga nanaon di dieu, man. Euweuh nanaon. Jeung can anjeun moal spill. Anjeun diuk di dinya, wasa jauh, bagja narima kacindekan. Kawas bangsat lengkep. Siga éléh. Kawas sapotong crap Kidul. Hayden masihan sadayana.
  
  sungut Boudreaux ngabentuk garis bodas tense.
  
  "Anjeun lalaki anu nyerah. Quirk. Pangorbanan. Impoten."
  
  Boudreau pindah ka arah anjeunna.
  
  Hayden mencét beungeutna kana palang, ngagoda manéhna. "Kontol lembek."
  
  Boudreau ngalungkeun pukulan, tapi Hayden mundur langkung gancang, tetep maksa dirina seuri. Sora tinjuna neunggeul waja siga nu baseuh kana beungeutna.
  
  "Jadi urang heran. Naon anu nyababkeun lalaki sapertos anjeun, prajurit, janten anggota anu teu kuat?"
  
  Ayeuna Boudreau melong anjeunna kalayan panon lalaunan ngartos.
  
  "Éta hungkul". Hayden meniru manéhna. "Anjeun ka ditu, nya? Ngaranna Maria, nya?"
  
  Boudreau ngabantingkeun bar ditutup ku amarah anu teu tiasa diucapkeun.
  
  Giliran Hayden nyengir. "Sakumaha kuring parantos nyarios. Impoten."
  
  Manéhna ngalieuk. Sikina ditaburkeun. Éta ngeunaan kagancangan sareng kakejaman. Ed Boudreau moal pernah retak dina kaayaan normal. Tapi ayeuna...
  
  Kinimaka ngagulingkeun TV, ditalian kana korsi, sangkan para mercenary bisa ningali. Kahariwang dina sora lalaki éta atra, sanajan anjeunna nyoba nyumputkeun eta.
  
  "Naon sih anu anjeun badé angkat?"
  
  "Terus lalajo, bangsat." Hayden ngajantenkeun sorana sapertos anjeunna henteu paduli deui. Kinimaka ngahurungkeun TV.
  
  Panon Boudreaux mencrong. "Henteu," pokna lirih ku biwirna. "Oh henteu".
  
  Hayden patepung gaze na kalawan nyengir lengkep dipercaya. "Kami nuju perang, Boudreaux. Anjeun masih teu hoyong ngobrol? Pilih panyambungna. "
  
  
  ***
  
  
  Matt Drake mastikeun kaméra éta aman dina posisi saméméh anjeunna diasupkeun pigura. Balaclava hideung ditarik ka handap dina beungeutna langkung seueur pangaruh tibatan kamuflase, tapi rompi anti peluru anu anjeunna anggo sareng senjata anu anjeunna bawa ngajantenkeun kaseriusan kaayaan budak awéwé éta jelas pisan.
  
  Panon mojang éta situ asa jeung sieun. Manehna teu boga pamanggih naon geus manéhna dipigawé. Kuring boga pamanggih naha maranéhna diperlukeun eta. Anjeunna henteu terang naon anu dilakukeun ku lanceukna.
  
  Maria Fedak éta polos, pikir Drake, lamun saha éta polos poé ieu. Bray ku kasempetan, bray ku musibah dina net sumebar ka sakuliah dunya nu hissed jeung crackled jeung pati, heartlessness jeung hatred.
  
  Drake dieureunkeun gigireun manehna, brandishing péso dina leungeun katuhu na, nu sejenna condong enteng dina gun. Ieu euweuh mattered pikeun manéhna yén manéhna polos. Ieu retribusi, teu kurang. Hiji kahirupan pikeun kahirupan.
  
  Anjeunna ngantosan sabar.
  
  
  ***
  
  
  "Maria Fedak," ceuk Hayden. "Anjeunna adina anjeun, nikah, Mr. Boudreau. Adina anjeun, hilap, Tuan Mercenary. Adina anjeun sieun, Tuan Killer. Anjeunna henteu terang saha lanceukna atanapi naon anu anjeunna laksanakeun rutin. Tapi manéhna bener nyaho anjeun. Manehna terang hiji lanceukna asih anu didatangan dirina sakali atawa dua kali sataun kalayan carita palsu sarta hadiah wijaksana pikeun barudak na. Béjakeun ka abdi, Ed, naha anjeun hoyong aranjeunna ageung tanpa indung?"
  
  Panon Boudreaux mencrong. Sieun taranjang na kuat pisan sahingga Hayden leres-leres ngarasa karunya pikeun anjeunna. Tapi ayeuna sanés waktosna. Kahirupan adina saleresna aya dina kasaimbangan. Éta sababna aranjeunna milih Matt Drake, hiji, janten host.
  
  "Maria". Kecap kaluar tina anjeunna, pathetic jeung nekat.
  
  
  ***
  
  
  Drake bieu teu bisa ningali mojang sieun. Anjeunna ningali Kennedy maot dina panangan na. Manéhna nempo leungeun Ben urang getihan. Manéhna nempo beungeut kaliru Harrison urang.
  
  Tapi paling sadaya manéhna nempo Kovalenko. Raja Darah, dalang, nyaéta jalma anu kosong sareng teu aya perasaan yén anjeunna tiasa janten mayit anu hirup deui. Zombie. Manéhna nempo beungeut lalaki jeung hayang nyekek kahirupan dina sagalana nu dikurilingan manéhna.
  
  Leungeunna ngahontal kaluar ka mojang jeung nutup sabudeureun tikoro nya.
  
  
  ***
  
  
  Hayden ngarérét kana monitor. Drake buru-buru hal. Boudreau boro boga waktu pikeun relent. Kinimaka stepped ka arah dirina, salawasna mediator jenis, tapi Alicia Miles ditarik anjeunna deui.
  
  "Henteu, lalaki gedé. Hayu bangsat ieu kesang. Maranehna teu boga nanaon iwal ti maot."
  
  Hayden maksa dirina pikeun ngejek Boudreaux cara manehna inget manehna taunting anjeunna nalika anjeunna maréntahkeun lalaki nya ditelasan.
  
  "Naha anjeun badé squeal, Ed, atanapi anjeun hoyong terang kumaha aranjeunna ngadamel sushi di Inggris?"
  
  Boudreaux melong manehna kalawan gaze murderous. Ciduh ipis ngamalir tina juru sungutna. Émosi anjeunna langkung saé, sapertos nalika anjeunna ngaraos rajapati caket. Hayden henteu hoyong anjeunna nutup diri ti anjeunna.
  
  Alicia parantos caket kana bar. "Anjeun maréntahkeun ngaéksekusi kabogoh kuring. Anjeun kedah bungah yén Drake ngalakukeun dadu sareng sanés kuring. Abdi bakal ngajantenkeun bangsat éta sangsara dua kali langkung lami. "
  
  Boudreau neuteup ti hiji ka nu sejen. "Anjeun duaan langkung saé pastikeun kuring moal kaluar ti dieu. Sumpah kuring bakal motong anjeun duaan."
  
  "Simpen éta." Hayden ngawas Drake squeezed beuheung Maria Fedak urang. "Anjeunna teu gaduh seueur waktos."
  
  Boudreau éta lalaki tangguh jeung beungeutna ditutup. "CIA moal ngarugikeun adi kuring. Anjeunna mangrupikeun warga Amérika Serikat."
  
  Ayeuna Hayden leres-leres percanten yén jalma gila éta leres-leres henteu nampi. "Dengekeun kuring, anjeun bangsat gélo," manéhna hissed. "Urang keur perang. The Bloody King maéhan Amerika dina taneuh Amérika. Anjeunna nyulik puluhan. Puluhan anjeunna hoyong nahan nagara ieu pikeun nebus. Anjeunna henteu paduli ngeunaan anjeun atanapi adina anjeun anu bau!"
  
  Alicia muttered hal kana earpiece nya. Hayden ngadéngé paréntah. Kinimaka ogé.
  
  Kitu ogé Drake.
  
  Anjeunna ngaleupaskeun beuheung awéwé sarta ditarik bedil kaluar tina holster na.
  
  Hayden clenched huntu nya jadi teuas nu saraf sabudeureun tangkorak nya screamed. Naluri peujit nya ampir ngajerit sareng nyarioskeun anjeunna eureun. Fokusna kabur sadetik, tapi teras latihanna ditajong, nyarioskeun yén ieu mangrupikeun kasempetan anu pangsaéna pikeun ngalacak Kovalenko.
  
  Hiji nyawa pikeun nyalametkeun ratusan atawa leuwih.
  
  Boudreau noticed muter tina émosi dina beungeutna sarta ujug-ujug kapanggih dirina di bar, yakin, dilegaan leungeun-Na jeung growling.
  
  "Ulah kitu. Ulah wani-wani ngalakukeun ieu ka adi kuring!"
  
  Beungeut Hayden mangrupikeun topéng batu. "Kasempetan terakhir, pembunuh."
  
  "Raja Getih téh hantu. Kanggo sadayana anu kuring terang, éta tiasa janten herring beureum. Anjeunna resep hal sapertos kieu. "
  
  "Ngarti. Uji kami."
  
  Tapi Boudreau parantos lami teuing janten tentara bayaran, pembunuh anu lami teuing. Jeung hatred na inohong otoritas buta judgment-Na. "Pindah ka naraka, bangsat."
  
  Haté Hayden remuk, tapi manéhna ngetok monitor mikropon dina pigeulangna. "Tembak manéhna."
  
  Drake ngangkat bedil sareng mencét kana sirahna. Ramo na mencet pemicu.
  
  Boudreaux ngagero horor. "Henteu! Raja Getih di-"
  
  Drake ngantepkeun sora tembakan anu dahsyat ngalelepkeun sadaya sora anu sanés. Anjeunna ningali nalika getih disemprot tina sisi sirah Maria Fedak.
  
  "Oahu Kalér!" Boudreaux réngsé. "Peternakan pangbadagna-Na aya di dinya ..." Kecap-kecapna nyusul nalika anjeunna sank ka lantai, ningali adina maotna slump dina korsi sareng ningali kana témbok anu cipratan getih di tukangeunana. Anjeunna ningali dina shock nalika sosok balaclava-clad ngadeukeutan layar nepi ka dieusian sagemblengna. Lajeng anjeunna nyabut masker na.
  
  Beungeut Matt Drake tiis, jauh, nyanghareupan algojo anu resep kana padamelanana.
  
  Hayden ngageter.
  
  
  BAB TILU BELAS
  
  
  Matt Drake stepped kaluar tina taksi jeung nutup panon-Na pikeun neuleuman wangunan jangkung nu loomed saméméh anjeunna. Gray sareng nondescript, éta mangrupikeun panutup anu sampurna pikeun operasi rahasia CIA. Agén lokal kedah nyusup ka garasi bawah tanah, ngalangkungan sababaraha lapisan kaamanan. Sarerea, boh agén atawa sipil, asup ngaliwatan panto hareup, ngahaja nampilkeun diri salaku target gampang.
  
  Anjeunna narik napas jero, ampir sober pikeun kahiji kalina salami anjeunna tiasa émut, sareng nyorong muka panto puteran hiji jalma. Sahenteuna instalasi ieu seemed nyandak kaamanan na serius. Hareupeunana aya hiji méja basajan, nu diukna satengah belasan lalaki nu katingali buritan. Mamang loba deui nu lalajo.
  
  Anjeunna leumpang meuntas lantai ubin digosok. "Hayden Jay ngantosan pendak sareng abdi."
  
  "Saha nami anjeun?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Penampilan stoic penjaga urang rada goyah.
  
  "Tangtu".
  
  Lalaki éta masihan anjeunna tampilan anu tiasa dianggo ku jalma nalika ningali selebriti atanapi tahanan. Lajeng anjeunna nelepon. Sadetik saterusna, anjeunna ngiringan Drake kana lift wijaksana. Anjeunna ngalebetkeun konci sareng mencét tombol.
  
  Drake ngarasa lift ngapung ka luhur, saolah-olah dina bantal hawa. Anjeunna mutuskeun teu mikir teuing ngeunaan naon anu bakal kajadian, anjeunna ngantep acara ngurus sorangan. Nalika panto dibuka, anjeunna nyanghareupan koridor.
  
  Di tungtung koridor nangtung panitia pikeun ngabagéakeun manéhna.
  
  Ben Blake jeung adina Karin. Hayden. Kinimaka. Alicia Miles nangtung wae tukangeun. Anjeunna henteu ningali Méi, tapi teras anjeunna ogé henteu nyangka.
  
  Adegan éta salah sanajan. Ieu kedah kalebet Kennedy. Éta sadayana katingali aneh tanpa anjeunna. Anjeunna stepped kaluar tina lift jeung nyoba nginget yén maranéhna meureun ngarasa cara sarua. Tapi naha maranéhna ngagolér dina ranjang unggal wengi, pilari ngaliwatan panon nya, wondering naha Drake teu aya pikeun nyalametkeun dirina?
  
  Ben teras nangtung di payuneun anjeunna sareng Drake, tanpa nyarios nanaon, narik budak ngora kana panangan na. Karin smiled sheepishly leuwih taktak lanceukna sarta Hayden walked leuwih pikeun nempatkeun leungeun dina taktak-Na.
  
  "Urang sono ka anjeun".
  
  Anjeunna tahan putus asa. "Hatur nuhun".
  
  "Anjeun teu kedah nyalira," ceuk Ben.
  
  Drake mundur saléngkah. "Tingali," cenah, "penting pikeun meunangkeun hiji hal lempeng. Abdi jalma anu robih. Anjeun moal tiasa ngandelkeun kuring deui, khususna anjeun, Ben. Upami anjeun ngartos ieu, anjeun sadayana, maka aya kasempetan urang tiasa damel babarengan.
  
  "Éta sanés anjeun-" Ben langsung kana masalahna, sakumaha anu terang Drake. Karin, heran, éta leungeun alesan. Manehna nyeepkeun anjeunna sarta ditarik anjeunna kumisan, ninggalkeun Drake jalur jelas ka kantor tukangeun aranjeunna.
  
  Anjeunna leumpang ngaliwatan aranjeunna, nodding ka Kinimaka sapanjang jalan. Alicia Miles melong anjeunna kalayan panon serius. Anjeunna ogé ngalaman kaleungitan batur anu dipikacinta anjeunna.
  
  Drake eureun. "Teu bérés, Alicia, teu acan. Bangsat ieu kedah dileungitkeun. Upami henteu, anjeunna tiasa ngaduruk dunya dugi ka taneuh."
  
  "Kovalenko bakal maot ngajerit."
  
  "Haleluya".
  
  Drake leumpang ngaliwat ka kamar. Dua komputer badag diuk di katuhu na, teuas drive whirring sarta ngaklik sakumaha aranjeunna searched tur dimuat data. Di hareupeunana aya sapasang jandéla anti peluru anu luhur-lanté anu nyanghareup ka Miami Beach. Ujug-ujug anjeunna struck ku gambar Wells pura-pura jadi pervert sarta menta sniper wengkuan sangkan anjeunna bisa ningali awak disamak handap aya.
  
  Pikiran ieu ngajantenkeun anjeunna mikir. Ieu kahiji kalina anjeunna pikir coherently ngeunaan Welles saprak Kennedy geus assassinated. Wells maot maot anu pikasieuneun di tangan Alicia atanapi Méi. Anjeunna henteu terang anu mana, sareng anjeunna henteu terang kunaon.
  
  Manéhna ngadéngé batur nuturkeun manéhna asup. "Jadi..." Manéhna fokus kana pintonan. "Iraha urang badé ka Hawaii?"
  
  "Enjing," saur Hayden. "Seueur aset urang ayeuna konsentrasi di Oahu. Urang ogé mariksa pulo séjén sabab dipikanyaho yén Kovalenko boga leuwih ti hiji ranch. Tangtosna, ayeuna ogé dipikanyaho yén anjeunna ahli tipu daya, janten kami teras-terasan ngalacak petunjuk anu sanés di daérah anu béda-béda dunya.
  
  "Muhun. Abdi émut rujukan ka Kaptén Cook, Diamond Head sareng Hell's Gate. Ieu naon anu anjeun tuju?"
  
  Ben nyandak. "Geulis, enya. Tapi Cook landed on Kauai, moal Oahu. Nya-" Monolog dipungkas ngadadak. "Hmm, singgetna. Kami henteu mendakan anu teu biasa. Aduh."
  
  "Teu aya hubungan langsung antara Cook sareng Diamond Head?"
  
  "Urang keur dipake dina eta". Karin nyarita saeutik pertahanan.
  
  "Tapi anjeunna lahir di Yorkshire," tambah Ben, nguji halangan anyar Drake. "Anjeun terang, Bumi Allah."
  
  Sigana Drake malah teu ngadéngé naon anu sobatna ngomong. "Sabaraha lami anjeunna nyéépkeun di Hawaii?"
  
  "Bulan," ceuk Karin. "Anjeunna balik deui ka dinya sahenteuna dua kali."
  
  "Mungkin anjeunna nganjang ka unggal pulo. Anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta pariksa log na, sanés sajarah atanapi prestasi na. Urang kedah terang ngeunaan hal-hal anu anjeunna henteu kasohor."
  
  "Ieu..." Karin reureuh. "Éta leres-leres masuk akal."
  
  Ben teu ngomong nanaon. Karin tacan réngsé. "Anu kami terang ieu: dewa seuneu, kilat sareng gunung seuneuan Hawaii nyaéta awéwé anu namina Pele. Anjeunna mangrupikeun tokoh populér dina seueur dongéng kuno Hawaii. Imahna disebut di luhur salah sahiji gunung seuneuan anu paling aktip di dunya, tapi di Big Island, sanés Oahu.
  
  "Ieu sadayana?" Drake nanya sakeudeung.
  
  "Henteu. Sanaos seueur carita ngeunaan sadulur-sadulurna, sababaraha legenda nyarioskeun ngeunaan Gerbang Pele. Gerbang nuju ka seuneu sareng jantung gunung seuneu - naha éta disada sapertos Naraka pikeun anjeun?"
  
  "Mungkin ieu métafora," ceuk Kinimaka tanpa pikir, tuluy blused. "Muhun, tiasa waé. Anjeun terang..."
  
  Alicia anu pangheulana seuri. "Alhamdulillah sahenteuna batur boga rasa humor." Manehna snorted, lajeng nambahkeun, "Teu nyinggung," dina sora nu nunjukkeun manehna teu bener paduli kumaha jalma diperlakukeun anjeunna.
  
  "Pele's Gate tiasa mangpaat," saur Drake. "Teruskeun pagawéan. Sampai jumpa enjing".
  
  "Naha anjeun teu cicing?" Ben blurted kaluar, écés hoping anjeunna bakal boga kasempetan ngobrol jeung sobatna.
  
  "Henteu". Drake neuteup ka luar jandela nalika panonpoe mimiti surup di sagara. "Kuring ngagaduhan tempat kanggo wengi ayeuna."
  
  
  BAB OPAT BELAS
  
  
  Drake ninggalkeun kamar tanpa ningali ka tukang. Saperti nu diharapkeun, Hayden nyampeurkeun manéhna pas rék asup ka lift.
  
  "Drake, lalaunan. Nya damang?"
  
  "Anjeun terang anjeunna henteu kunanaon. Anjeun ningali anjeunna dina aliran video.
  
  Hayden nyekel leungeunna. "Anjeun terang maksad abdi."
  
  "Manéhna gé damang. Éta kedah katingali saé, anjeun terang éta. Boudreaux pasti panginten éta nyata.
  
  "Enya".
  
  "Kuring miharep kuring bisa nempo manehna putus."
  
  "Nya, kuring anu ditusuk anjeunna, janten kuring ngagaduhan kasenangan éta, hatur nuhun ka anjeun."
  
  Drake mencet tombol pikeun lantai kahiji. "Adina kedahna sareng agén anjeun. Aranjeunna bakal nyandak anjeunna ka rumah sakit sareng ngabersihkeun anjeunna. Darah palsu nyaéta sétan anu ngurus urusan sorangan, anjeun terang.
  
  "Boudreau janten langkung gila, upami éta mungkin. Nalika adina nangtung, hirup-" Hayden ngoyagkeun sirahna. "Pamungkas runtuhna."
  
  "Rencana jalan. Éta mangrupikeun ide anu saé, "saur Drake ka anjeunna. "Kami nampi inpormasi. Éta patut ".
  
  Hayden unggeuk. "Abdi terang. Abdi bungah yén maniac aya di tukangeun bar."
  
  Drake asup ka lift jeung nungguan panto nutup. "Upami éta terserah kuring," saurna nalika Hayden ngiles tina tetempoan. "Kuring bakal némbak bangsat dina sél na."
  
  
  ***
  
  
  Drake nyandak taksi ka Biscayne Boulevard sareng nuju ka alun-alun balanja Bayside. Lalaki anu nelepon anjeunna, sounding hushed, unsure tur lengkep kaluar tina karakter, hayang papanggih di luar Bubba Gump urang. Drake kagungan momen humor sarta ngusulkeun Hooters, tempat anu meureun leuwih cocog pikeun aranjeunna, tapi May acted kawas manehna geus malah teu ngadéngé anjeunna.
  
  Drake ngagabung ka balaréa, ngupingkeun kasenangan ribut di sabudeureun anjeunna sareng ngarasa teu leres tempatna. Kumaha jalma-jalma ieu tiasa bagja pisan nalika anjeunna kaleungitan anu dipikacinta? Kumaha aranjeunna henteu paduli?
  
  Tikorona garing jeung biwirna dirérét. Bar di Bubba Gump beckoned. Meureun manéhna bisa tilelep sababaraha saméméh manéhna anjog. Sanajan kitu, anjeunna teu boga ilusi; ieu kapaksa eureun. Upami anjeunna badé ka Hawaii pikeun moro pembunuh awéwé anu dipikacinta, upami anjeunna badé males dendam tinimbang janten korban, ieu kedah terakhir kalina.
  
  Éta kedah janten.
  
  Anjeunna rék nyorong panto nalika Mai screamed di anjeunna. Anjeunna aya di dinya, nyender kana tihang anu jarakna kirang ti genep suku ti kuring. Upami anjeunna musuh, anjeunna bakal maot ayeuna.
  
  Tekadna pikeun kakejaman sareng retribusi henteu aya gunana tanpa fokus sareng pangalaman.
  
  Mai nuju ka réstoran, Drake nuturkeun anjeunna. Aranjeunna nyandak korsi di bar jeung maréntahkeun Lava Flows keur ngahargaan ka lalampahan upcoming maranéhna pikeun Hawaii.
  
  Drake tetep jempé. Anjeunna henteu kantos ningali Mai Kitano gugup sateuacanna. Anjeunna henteu kantos ningali anjeunna sieun sateuacanna. Anjeunna henteu tiasa ngabayangkeun skenario anu bakal nyababkeun anjeunna kaluar.
  
  Terus dunyana runtuh deui.
  
  "Kovalenko nyulik adi kuring, Chika, ti Tokyo. Mangtaun-taun geus kaliwat. Anjeunna parantos nahan anjeunna ti saprak éta." Mai narik napas jero.
  
  "Abdi ngartos. Abdi ngartos naon anu anjeun lakukeun, "saur Drake dina harewos. Ieu atra. Kulawarga sok datang heula.
  
  "Anjeunna gaduh alat."
  
  "Enya".
  
  "Kuring sumping ka AS pikeun milarian anjeunna. Pikeun manggihan Kovalenko. Tapi kuring gagal dugi ka anjeun sareng réréncangan anjeun ngahubungi kuring. Abdi gaduh sametan ka anjeun".
  
  "Kami henteu nyalametkeun anjeunna. Anjeun tumaros."
  
  "Anjeun masihan kuring harepan, anjeun ngajantenkeun kuring bagian tina tim."
  
  "Anjeun masih bagian tina tim. Sarta ulah poho yén pamaréntah boga ubar sejen. Aranjeunna moal nyerah. "
  
  "Kacuali salah sahijina ngagaduhan anu dipikacinta di kurungan."
  
  Drake terang naon anu lumangsung ka pamajikan Gates ', tapi ceuk nanaon. "Kami peryogi anjeun di Hawaii, Mai. Upami urang hoyong ngéléhkeun lalaki ieu, urang peryogi anu pangsaéna. Pamaréntah terang ieu. Éta sababna anjeun, Alicia sareng anu sanésna diidinan angkat."
  
  "Sareng anjeun?"
  
  "Jeung Abdi".
  
  "Kumaha jalma anu anjeun dipikacinta, Drake? Naha Raja Berdarah nyobian ngalaksanakeun pamales kanyeri?"
  
  Drake nyentak. "Anjeunna gagal."
  
  "Tapi anjeunna bakal tetep nyobian."
  
  "Naha adina anjeun aman?" Naha anjeunna peryogi panyalindungan tambahan? Kuring terang sababaraha urang-"
  
  "Éta diurus, hatur nuhun."
  
  Drake diajar inuman nu teu kacekel. "Lajeng ieu sadayana bakal mungkas di Hawaii," cenahna. "Sareng ayeuna urang ampir mendakan éta, éta bakal énggal."
  
  Mai nyeuseup lila tina inumanna. "Anjeunna bakal siap, Drake. Anjeunna parantos ngarencanakeun ieu salami dasawarsa."
  
  "Ieu tanah seuneu," cenah. "Tambahkeun Kovalenko sareng urang sadayana kana persamaan éta, sareng sadayana tempat ieu tiasa ngabeledug."
  
  
  ***
  
  
  Anjeunna ningali Méi leumpang jauh ka tempat parkir sareng nuju ka tempat anu disangka aya taksi. Miami nightlife éta dina ayunan pinuh. Alkohol éta teu hijina sarana kaayaan mabok sadia, jeung kombinasi sajajalan, peuting pikaresepeun, lalaki jeung awewe geulis, jeung mélodi dinamis digawé teuas pikeun ngangkat malah moral flagging na.
  
  Anjeunna péngkolan ka pojok sareng marina dibuka sateuacanna - yachts bristling nyandak kareueus tempatna, balaréa ngeusian jalan-jalan, réstoran terbuka anu pinuh ku jalma-jalma geulis anu henteu paduli naon waé di dunya.
  
  Hatur nuhun sabagian ageung ka jalma sapertos Matt Drake.
  
  Manéhna baralik deui. Hapéna disada ku wirahma nu merdu.
  
  Gancang pencét tombol. "Enya?"
  
  "Matt? Wilujeng sonten. Halo." Nada alus tina atikan Oxford kaget anjeunna.
  
  "Dal?" - cenah. "Torsten Dahl?"
  
  "Tangtu. Saha deui anu disada alus?"
  
  Drake panik. "Sadayana damang?"
  
  "Entong hariwang, sobat. Sadayana saé di sisi dunya ieu. Islandia hébat. Barudak hebat pisan. Pamajikan téh... pamajikan. Kumaha kaayaan Kovalenko?"
  
  "Kami mendakan éta," saur Drake bari seuri. "Meh. Urang terang dimana kasampak. Aya sababaraha mobilisasi ayeuna sareng urang kedah di Hawaii énjing.
  
  "Sampurna. Nya, alesan kuring nelepon bisa jadi aya gunana pikeun anjeun. Anjeun tiasa mutuskeun pikeun diri. Sakumaha anjeun terang, eksplorasi Makam Dewata diteruskeun sacara ati-ati. Naha anjeun émut kumaha di kastil Frey kuring nangtung di ujung makam Odin sareng basa kuring nongkrong? Naha anjeun émut naon anu urang mendakan?"
  
  Drake ngingetkeun rasa kagumna langsung. "Tangtu".
  
  "Percanten ka kuring nalika kuring nyarios yén urang mendakan harta anu sami atanapi langkung seueur ieu ampir unggal dinten. Tapi hal anu langkung biasa narik perhatian kuring isuk-isuk, utamina kusabab éta ngingetkeun kuring ka anjeun.
  
  Drake stepped kana gang sempit keur hadé ngadangu Swédia. "Nginget-nginget ka kuring? Dupi anjeun mendakan Hercules?
  
  "Henteu. Tapi urang manggihan tanda dina tembok unggal Ecological di makam. Aranjeunna disumputkeun tukangeun harta karun, janten aranjeunna henteu katingali dina mimitina.
  
  Drake batuk. "Tanda?"
  
  "Éta cocog sareng poto anu anjeun kirimkeun ka kuring."
  
  Drake sakedapan, teras kilat nyeblak haténa. "Tunggu. Maksud anjeun sapertos gambar anu kuring kirimkeun? Gambar swirl anu kami mendakan dina alat perjalanan waktos? "
  
  "Kuring panginten ieu bakal ngajantenkeun anjeun ngegel, sobat. Leres, tanda ieu - atanapi curls, sakumaha anu anjeun nyarios.
  
  Drake teu bisa ngomong sakedapan. Upami tanda-tanda di Makam Dewata cocog sareng tanda-tanda anu dipendakan dina alat transportasi kuno, maka éta hartosna aranjeunna ti jaman anu sami.
  
  Drake nyarita ngaliwatan sungut garing. "Eta hartina-"
  
  Tapi Thorsten Dahl parantos panginten sadayana. "Éta dewa nyiptakeun alat pikeun tujuan perjalanan waktos. Lamun mikir ngeunaan eta, asup akal. Tina naon anu urang mendakan di makam Odin, urang terang yén aranjeunna aya. Ayeuna urang terang kumaha aranjeunna ngamanipulasi waktos. "
  
  
  BAB LIMA BELAS
  
  
  Raja Getih nangtung di ujung cagar leutikna, ningali sababaraha maung Benggala ngudag hiji kijang leutik anu dileupaskeun pikeun aranjeunna. Émosina dicabak. Di hiji sisi, éta senang gaduh sareng nonton dina luang salah sahiji mesin pembunuhan anu paling hébat anu kantos diciptakeun di pangeusina. Di sisi séjén, éta éra nangis yén maranéhna ditahan captive. Aranjeunna pantes hadé.
  
  Teu kawas tawanan manusa-Na. Aranjeunna pantes naon anu bakal aranjeunna kéngingkeun.
  
  Boudreau.
  
  Raja Darah ngalieuk kadéngé sababaraha jalma leumpang meuntas jukut. "Tuan Boudreau," gerentesna. "Kumaha ditahan CIA?"
  
  lalaki éta eureun sababaraha yard jauh, mere anjeunna hormat anjeunna diperlukeun, tapi nempo manehna tanpa sieun. "Leuwih hese tibatan anu kuring bayangkeun," anjeunna ngaku. "Hatur nuhun pikeun ékstraksi sepi."
  
  Raja Getih ngareureuhkeun. Manéhna ngararasakeun maung di tukangeunana, ngudag-ngudag kancil nu sieuneun. Si kancil ngajerit lumpat, katarajang kahéman, teu bisa nyanghareupan pati sorangan. Boudreau henteu sapertos kitu. The Bloody King némbongkeun anjeunna gelar tangtu hormat.
  
  "Naha Matt Drake ngaleuwihan anjeun?"
  
  "CIA tétéla langkung seueur akal tibatan anu disangka. Éta hungkul".
  
  "Anjeun terang yén upami kuring gaduh bedil, maot adina anjeun moal dipalsukan."
  
  Tiiseun Boudreaux nunjukkeun yén anjeunna ngartos.
  
  "Waktosna parantos sumping," saur Raja Getih. "Kuring butuh batur pikeun ngancurkeun ranch séjén. Anu aya di Kauai sareng Pulo Besar. Naha anjeun tiasa ngalakukeun ieu pikeun kuring?"
  
  Lalaki anjeunna maréntahkeun disimpen tina hukuman panjara hirup dumadakan kapanggih harepan. "Kuring tiasa ngalakukeun ieu."
  
  "Anjeun kedah maéhan unggal sandera. Unggal lalaki, awéwé jeung budak. Anjeun tiasa ngalakukeun eta?"
  
  "Sumuhun, Pak".
  
  Raja Getih nyarandé. "Anjeun yakin?"
  
  "Kuring bakal ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong."
  
  Raja Darah henteu nunjukkeun émosi luar, tapi gumbira. Boudreau mangrupikeun pejuang sareng komandan anu paling kompeten. Ieu alus anjeunna tetep jadi satia.
  
  "Lajeng angkat siap-siap. Abdi ngantosan parentah anjeun."
  
  Lalakina ngajurung Amérika, sareng Raja Darah ngintunkeun saurang lalaki ngantosan di tukangeunana. Éta Claude, manajer ranch na di Oahu.
  
  "Sakumaha ceuk kuring, Claude, waktosna parantos sumping. Dupi anjeun siap, leres?"
  
  "Sagala geus disiapkeun. Sabaraha lami urang kedah tahan?"
  
  "Anjeun bakal tahan dugi ka maot," Raja Berdarah croaked. "Maka hutang anjeun ka abdi bakal dibayar. Anjeun bagian tina selingan. Tangtu, ieu ngan sabagian leutik, tapi pangorbanan anjeun patut eta.
  
  Pengawas Oahu na tetep jempé.
  
  "Naha ngaganggu anjeun?"
  
  "Henteu. Henteu Pak."
  
  "Ieu alus. Sareng sakali urang museurkeun perhatian kana ranch, anjeun bakal muka sél pulo lokal. Ieu Kami anu bakal ngaliwatan Gerbang Naraka, tapi Hawaii bakal kaduruk.
  
  
  BAB genep belas
  
  
  Jet pribadi CIA ngalayang dina jangkungna tilu puluh salapan rébu suku. Matt Drake swirled és dina gelas kosong sarta retakan tutup pikeun wiski miniatur sejen. Anjeunna diuk nyalira di tukangeun pesawat, hoping yén maranéhna bakal hormat katiisan na. Tapi glances gigir konstan sarta whispers ngamuk ngawartoskeun anjeunna yén 'wilujeng sumping deui' van bakal geura-giru narik nepi gigireun anjeunna.
  
  Sareng wiski henteu acan mimiti ngaganggu kuring.
  
  Hayden diuk meuntas lorong ti anjeunna, Kinimaka gigireun dirina. Sanaos sifat misina, urang Hawaii sigana rada riang pikeun uih deui ka tanah air. Kulawargana dijaga sacara saksama, tapi raksasa anu kantos optimis sigana yakin yén anjeunna masih bakal ngagaduhan kasempetan ningali aranjeunna.
  
  Hayden nyarios ka Jonathan Gates dina telepon satelit. "Tilu deui? Jumlahna aya dua puluh hiji tahanan, Pak. Muhun, abdi yakin aya leuwih ti éta. Sareng teu acan aya lokasi. Hatur nuhun".
  
  Hayden megatkeun sambungan na lowered sirah nya. "Abdi teu tiasa ngobrol sareng anjeunna deui. Kumaha anjeun ngobrol jeung lalaki nu pamajikanana nembé ditelasan? Naon anu anjeun badé nyarios?"
  
  Drake ningali anjeunna. Butuh waktu sakeudeung, tapi lajeng manehna ngahurungkeun gaze haunted nya ka anjeunna. "Hapunten, Matt. Teu sangka. Aya seueur kajadian."
  
  Drake unggeuk jeung ngocorkeun gelasna. "Naha Gates kedah liburan?"
  
  "Kaayaan teuing teu stabil." Hayden mencét telepon kana tuur. "Dina perang, teu aya anu tiasa luntur ka latar tukang."
  
  Drake nyium ironi. "Kuring teu nyangka Hawaii éta badag."
  
  "Maksud anjeun, naha aranjeunna henteu acan mendakan sahenteuna salah sahiji peternakanna? Muhun, éta teu masalah badag. Tapi aya loba pisan leuweung impenetrable, pasir jeung lebak. The ranches meureun camouflaged teuing. Sareng Raja Getih parantos disiapkeun pikeun urang. Washington sigana mikir yén warga lokal bakal ngabantosan urang langkung seueur tibatan tenaga kerja biasa.
  
  Drake ngangkat halis. "Heran, aranjeunna sigana leres. Ieu tempat raksasa ramah kami asup. "
  
  Mano mikeun seuri lega, anteng. "Kuring bener-bener terang kalolobaan jalma di Honolulu."
  
  A blur mucunghul, sarta Ben Blake dumadakan mucunghul gigireun anjeunna. Drake neuteup ka pamuda. Ieu kahiji kalina maranéhanana bener katempo silih saprak Kennedy maot. Gelombang émosi naék dina jero anjeunna, anu gancang diteken sareng disumputkeun ku nyéépkeun deui.
  
  "Éta sadayana gancang pisan, sobat. Abdi henteu tiasa ngabantosan. Manéhna nyalametkeun kuring, tapi... tapi kuring teu bisa nyalametkeun manéhna."
  
  "Kuring henteu nyalahkeun anjeun. Éta sanés lepat anjeun."
  
  "Tapi anjeun ninggalkeun."
  
  Drake melong Karin, adina Ben, anu keur nempo lanceukna kalawan panon ambek. Aranjeunna tétéla ngabahas move gagabah Ben urang, sarta anjeunna indit ngalawan gandum. Drake muka wiski sejen tur leaned deui dina korsi na, gaze na unmoving. "Kira-kira sarébu taun ka tukang, kuring miluan SAS. Pasukan tempur anu pangsaéna di dunya. Aya alesan aranjeunna anu pangsaéna, Ben. Diantara hal séjén, ieu kusabab aranjeunna jalma kejem. Kejam. Nu maéhan. Aranjeunna henteu sapertos Matt Drake anjeun terang. Atanapi sapertos Matt Drake, anu milari tulang Odin. Matt Drake ieu henteu di SAS. Anjeunna sipil."
  
  "Sareng ayeuna?"
  
  "Salami Raja Darah masih hirup sareng Vendetta masih aya, kuring henteu tiasa janten sipil. Henteu masalah kumaha goréng kuring hayang jadi. "
  
  Ben ngajauhan. "Kuring ngarti eta".
  
  Drake reuwas. Anjeunna satengah ngahurungkeun sabudeureun nalika Ben nangtung sarta leumpang deui ka korsi na. Sugan lalaki ngora ieu dimimitian tumuwuh nepi.
  
  Upami tilu bulan terakhir henteu ngagancangkeun prosés ieu, moal aya anu bakal aya.
  
  Hayden ningali anjeunna. "Anjeunna sareng anjeunna, anjeun terang. Nalika manéhna maot. Éta hésé ogé pikeun anjeunna. "
  
  Drake swallowed sarta ngomong nanaon. Tikoro na tightened sarta éta sakabéh anjeunna bisa ngalakukeun teu burst kana cimata. Sababaraha lalaki ti SAS. Wiski ninggalkeun tapak panas dina liang burih kuring. Sakedapan anjeunna naros, "Kumaha suku anjeun?"
  
  "Nyeri. Kuring bisa leumpang komo lumpat. Henteu hoyong tarung Boudreau sababaraha minggu deui. "
  
  "Salami anjeunna di panjara, anjeun moal kedah."
  
  Gegeroan narik perhatianana. Mai jeung Alicia diuk sababaraha jajar payun jeung peuntas lorong ti silih. Hubungan antara dua awéwé éta pernah geus leuwih ti tiris pisan, tapi hal ieu irritating aranjeunna duanana.
  
  "Anjeun kompromi kami!" Alicia mimiti ngagorowok. "Pikeun nyalametkeun adi kuring sorangan. Kumaha deui aranjeunna tiasa mendakan hotél?"
  
  Drake geser kaluar tina korsi na nuju ka handap lorong. Hal panungtungan anjeunna diperlukeun dina hiber éta gelut antara dua awéwé deadliest anjeunna kungsi dipikawanoh.
  
  "Hudson maot di hotél éta," Alicia ngagerem. "Éta némbak anjeunna bari ... bari-" Manéhna ngoyagkeun sirah. "Naha ieu inpormasi anjeun, Kitano? Abdi tangtangan anjeun nyarios anu leres. "
  
  Alicia ngaléngkah ka lorong. Mai nangtung neuteup beungeutna. Dua awéwé éta ampir irung kana irung. Mai ngaléngkah deui nyéépkeun rohangan pikeun dirina. Pengamat anu teu berpengalaman panginten panginten yén éta mangrupikeun tanda kalemahan dina bagian tina awéwé Jepang.
  
  Drake terang ieu mangrupikeun tanda anu maot.
  
  Manéhna muru ka hareup. "Eureun!"
  
  "Adina mah hargana sapuluh Hudsons."
  
  Alicia ngagerem. "Ayeuna kuring badé nyandak waktos Méi!"
  
  Drake terang Méi moal mundur. Éta bakal langkung gampang pikeun nyarioskeun ka Alicia naon anu anjeunna terang - yén Hudson parantos nyerahkeun dirina - tapi kareueus Mai Kitano moal ngantep anjeunna nyerah. Alicia neunggeul. Mai nembalan. Alicia pindah ka sisi pikeun masihan dirina langkung seueur rohangan. Mai nyerang manéhna.
  
  Drake bergegas menuju mereka.
  
  Alicia mimed tajongan a, stepped ka hareup jeung threw nya siku dina beungeut May. Prajurit Jepang teu gerak, tapi rada ngahurungkeun sirah nya, sahingga niup pikeun whistle hiji milimeter jauh ti dirina.
  
  Mai pencét Alicia teuas dina iga. Aya hésékan napas anu luhur, sareng Alicia ngahuleng deui ngalawan sekat. Ajengan maju.
  
  Hayden luncat kana sukuna, ngajerit. Ben jeung Karin ogé dina suku maranéhanana, duanana panasaran saha nu bakal meunang tarung. Drake buru-buru asup, ngadorong Méi kana korsi gigireunana sarta motong leungeunna kana tikoro Alicia.
  
  "Eureun." Sorana hampang siga kuburan, tapi pinuh ku ancaman. "Kabogoh bangsat maot anjeun teu aya hubunganana sareng ieu. Sareng adina ogé." Anjeunna molotot ka Méi. "Kovalenko mangrupikeun musuh. Sakali bangsat éta janten FUBAR, anjeun tiasa ngalawan sagala anu anjeun pikahoyong, tapi simpen dugi ka ayeuna.
  
  Alicia mengibas-ngibaskan tangannya. "Jarit éta kedah maot pikeun naon anu anjeunna laksanakeun."
  
  Mai teu ngiceup-ngiceup. "Anjeun parantos langkung parah, Alicia."
  
  Drake ningali seuneu hurung deui dina panon Alicia. Anjeunna nyebatkeun hiji-hijina hal anu aya dina pikiranna. "Tinimbang ngabantah, panginten anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring saha anjeun anu leres-leres maéhan Wells. Jeung naha."
  
  tarung geus Isro saluareun aranjeunna.
  
  Hayden aya di tukangeunana."Hudson dilacak nganggo alat pelacak téknologi tinggi, Miles. Anjeun terang eta. Teu aya anu senang ku cara Mai masihan alat éta. " Aya baja dina sorana. "Teu disebatkeun kumaha anjeunna kéngingkeun. Tapi sanajan kuring ngarti naha manehna ngalakukeun eta. Sababaraha pajabat pamaréntahan senior ayeuna nuju ngalangkungan hal anu sami. Kovalenko parantos maén pertandingan pamungkas na, sareng kami parantos dugi ka base kadua. Sareng upami bocorna henteu disegel-"
  
  Alicia ngagerem jeung balik deui ka korsi. Drake mendakan tumpukan miniatur anu sanés sareng angkat ka handap lorong ka nyalira. Anjeunna neuteup lempeng ka hareup, teu hayang ngamimitian wae obrolan jeung sobat pangalusna na acan.
  
  Tapi di jalan, Ben condong ka arah anjeunna. "FUBAR?"
  
  "Bangsat dugi ka teu dikenal."
  
  
  BAB TUJUH BELAS
  
  
  Sateuacan aranjeunna badarat, Hayden nampi telepon yén Ed Boudreau kabur ti panjara CIA. The Blood King ngagunakeun hiji insider jeung, ngalawan kahayang sorangan, sasari Boudreau dina wijaksana, operasi bébas fuss.
  
  "Anjeun jalma pernah diajar nanaon," Drake ngawartoskeun dirina, sarta anjeunna teu reuwas lamun manehna teu boga nanaon ngomong di respon.
  
  Bandara Honolulu flashed ku di blur, sakumaha tuh nu naek mobil gancang ka kota. Panungtungan waktos aranjeunna di Hawaii, aranjeunna nyerang agam Davor Babic sarta nempatkeun dina daptar tersangka ku putrana Blanca. Éta sigana serius dina waktos éta.
  
  Lajeng mucunghul Dmitry Kovalenko.
  
  Honolulu éta kota bustling, teu béda jeung paling kota Amérika atawa Éropa. Tapi kumaha bae, pamikiran basajan yén Waikiki Beach teu leuwih ti dua puluh menit jauh softened malah pikiran surem Drake urang.
  
  Wanci sonten mimiti sareng aranjeunna sadayana capé. Tapi Ben sareng Karin keukeuh yén aranjeunna langsung ka gedong CIA sareng nyambung ka jaringan lokal. Aranjeunna duanana hayang pisan ngamimitian ngagali kana whereabouts jurnal Kaptén Cook urang. Drake ampir seuri nalika ngadéngé ieu. Ben geus salawasna dipikacinta riddles.
  
  Hayden nyepetkeun paperwork sareng aranjeunna enggal mendakan diri di kantor alit sanés, sami sareng anu aranjeunna tinggalkeun di Rajana. Hijina bédana éta tina jandela maranéhna bisa ningali hotél tinggi-naékna Waikiki urang, kawentar Top of Waikiki revolving réstoran jeung, di kajauhan, atraksi pangbadagna Oahu urang, gunung seuneuan lila-dormant katelah Inten Kepala.
  
  "Gusti, abdi hoyong cicing di dieu," ceuk Karin bari ngahuleng.
  
  "Kuring percaya," Kinimaka gumelar. "Sanajan kuring yakin lolobana vacationers méakkeun leuwih waktos di dieu ti kuring."
  
  "Héy, anjeun di Everglades teu lami teuing," Hayden nyolok nalika anjeunna nyambungkeun komputer Ben sareng Karin kana sistem anu istimewa. "Sareng pendak sareng salah sahiji warga lokal."
  
  Kinimaka katingali héran sakedapan, tuluy nyakakak. "Maksudna buaya? Senang pisan, yeuh."
  
  Hayden réngsé naon manéhna ngalakonan jeung kasampak sabudeureun. "Kumaha upami tuangeun gancang sareng ranjang awal? Urang mimitian digawé subuh."
  
  Aya unggeuk jeung murmur tanda satuju. Nalika Méi sapuk, Alicia angkat. Drake ngawas anjeunna sateuacan ngalieuk ka batur-baturna. "Anjeun sadayana kedah terang naon anu kuring diajar ayeuna. Kuring ngarasa yén ieu tiasa janten salah sahiji inpormasi anu paling penting anu bakal urang ungkapkeun. Anjeunna ngareureuhkeun. "Dahl ngahubungan kuring kamari."
  
  "Torsten?" Ben ngagerentes. "Kumaha kabarna urang Swédia gélo? Panungtungan kuring nempo manehna, anjeunna staring dina tulang Odin urang ".
  
  Drake pura-pura teu aya anu ngaganggu anjeunna. "Nalika ngajalajah Makam Dewata, aranjeunna mendakan tanda anu cocog sareng swirls anu kami mendakan dina alat transfer."
  
  "Konsisten?" - Hayden echoed. "Kumaha konsisten?"
  
  "Éta persis sarua."
  
  Otak Ben mimiti dianggo dina kapasitas pinuh. "Ieu hartosna yén jalma anu sami anu ngawangun Makam ogé nyiptakeun alat. Ieu gélo. Téori nyaéta yén dewa ngawangun makam sorangan sareng sacara harfiah ngagolér pikeun maot, bari manjangkeun umur ngalangkungan kapunahan masal. Ayeuna anjeun nyarios aranjeunna ogé nyiptakeun alat perjalanan waktos? " Ben ngareureuhkeun. "Sabenerna, éta masuk akal-"
  
  Karin ngegeleng, melong. "Bodo. Tangtu, ieu ngajadikeun rasa. Janten aranjeunna ngaliwat waktos, ngamanipulasi kajadian sareng nyiptakeun takdir jalma.
  
  Matt Drake ngahurungkeun jauh cicingeun. "Kuring bakal ningali anjeun isuk."
  
  
  ***
  
  
  Hawa peuting éta haneut, tropis haneut, sarta samar rasa jeung Samudra Pasifik. Drake ngumbara di jalan dugi ka mendakan bar anu kabuka. Kliénna pasti béda jeung bar séjén di nagara séjén, kan?, ceuk pikirna. Barina ogé, éta paradise. Lajeng naha éta lifers masih maén kolam renang, kasampak kawas aranjeunna milik tempat? Naha aya nu mabok diuk di tungtung bar jeung sirah na dialungkeun deui? Naha pasangan langgeng calik dipisahkeun, leungit di dunya leutik sorangan, babarengan tapi nyalira?
  
  Muhun, sababaraha hal éta béda. Alicia Miles éta di bar, rengse inuman ganda. Drake ieu pamikiran ngeunaan ninggalkeun. Aya bar séjén di mana anjeunna bisa nyumputkeun tina sorrows na, sarta lamun lolobana maranéhanana kasampak kawas kieu, anjeunna bakal ngarasa betah.
  
  Tapi meureun panggero pikeun aksi robah sudut pandang na saeutik. Manéhna walked leuwih nya jeung diuk turun. Manéhna teu neuteup ka luhur.
  
  "Sialan, Drake." Anjeunna nyorong gelas kosongna ka arah anjeunna. "Beuli atuh inuman."
  
  "Ninggalkeun botol," Drake maréntahkeun palayan bar jeung tuang sorangan satengah gelas Bacardi Oakheart. Anjeunna ngangkat gelasna dina roti bakar. "Alicia Miles. Hubungan sapuluh taun anu teu kamana, huh? Sareng ayeuna urang mendakan diri urang di surga, mabok di bar."
  
  "Kahirupan ngagaduhan cara pikeun ngaganggu anjeun."
  
  "Henteu. SRT ngalakukeunana.
  
  "Éta pasti henteu ngabantosan."
  
  Drake neuteup ka sisi. "Naha ieu proposisi kajujuran? Ti maneh? Sabaraha di antarana anjeun tilelep?"
  
  "Cukup pikeun ngaleungitkeun kategangan. Henteu sakumaha anu kuring peryogikeun. "
  
  "Tapi anjeun henteu ngalakukeun nanaon pikeun ngabantosan jalma-jalma éta. Di éta désa. Naha anjeun émut? Anjeun ngidinan prajurit urang sorangan pikeun interogasi aranjeunna.
  
  "Kuring éta prajurit, kawas aranjeunna. Abdi ngagaduhan pesenan. "
  
  "Teras anjeun nyerah ka anu mayar langkung seueur."
  
  "Abdi parantos ngalaksanakeun tugas abdi, Drake." Alicia ngeusian deui rum na sareng ngabantingkeun botolna dina méja. "Geus waktuna pikeun meunangkeun kauntungan."
  
  "Sareng tingali dimana anjeun kéngingkeun."
  
  "Maksud anjeun, tingali dimana ieu kami meunang, sanés?"
  
  Drake tetep jempé. Urang tiasa nyarios yén anjeunna nyandak jalan anu luhur. Anjeun oge bisa disebutkeun yen manehna nyokot jalan low. Henteu masalah. Aranjeunna réngsé dina tempat anu sami sareng karugian anu sami sareng masa depan anu sami.
  
  "Urang uruskeun heula Bloody Vendetta. Jeung Kovalenko. Teras urang bakal ningali dimana urang aya. " Alicia diuk ningali ka kajauhan. Drake wondered lamun Tim Hudson éta dina pikiran nya.
  
  "Urang masih kedah ngobrol ngeunaan Wells. Anjeunna sobat abdi."
  
  Alicia seuri, disada kawas tadi. "Éta cabul heubeul? Anjeunna sanés sobat anjeun, Drake, sareng anjeun terang éta. Urang bakal ngobrol ngeunaan sumur. Tapi tungtungna. Éta nalika éta kajadian."
  
  "Naha?"
  
  Sora halimpu ngapung dina taktakna. "Kusabab éta nalika éta kedah kajantenan, Matt." Ieu nada lemes Méi. Manehna sidled ka arah aranjeunna kalayan gampang jempé. "Kusabab urang kedah silih ngalangkungan ieu heula."
  
  Drake nyoba nyumputkeun kageulisan na ningali manehna. "Naha kabeneran ngeunaan Wells leres-leres pikasieuneun?"
  
  tiiseun maranéhna ngomong naon éta.
  
  Mai ngaléngkah diantarana. "Kuring di dieu kusabab kuring gaduh kalungguhan."
  
  "Hook? Ti saha? Panginten urang Jepang ngagentos anjeun."
  
  "Éta resmi, aranjeunna ngalakukeunana." Aya catetan riang dina sora Mai. "Sacara teu resmi, aranjeunna nuju badami sareng Amerika. Aranjeunna terang kumaha pentingna pikeun nangkep Kovalenko. Tong nganggap yén pamaréntah kuring henteu gaduh panon pikeun ningali. "
  
  "Kuring malah teu ngimpi ngeunaan eta." Alicia nyerengeh. "Kuring ngan ukur hoyong terang kumaha anjeun mendakan kami." Manéhna ngoyag-oyagkeun jaketna siga nu rék ngalungkeun lanté.
  
  "Kuring leuwih hade tinimbang anjeun," ceuk Mai sarta seuri ayeuna. "Sareng éta hiji-hijina bar pikeun tilu blok."
  
  "Ieu leres?" Drake kedip-kedip. "Kumaha ironis."
  
  "Kuring boga kalungguhan," ulang Mai. "Naha anjeun badé ngiringan sareng kuring ayeuna sareng pariksa atanapi anjeun duanana mabok teuing pikeun paduli?"
  
  Drake luncat tina korsi na sadetik saterusna sarta Alicia dipintal sabudeureun. "Témbongkeun jalan, elf saeutik."
  
  
  ***
  
  
  Naék taksi pondok engké, aranjeunna ngariung di juru jalan anu sibuk, ngadangukeun Mai ngapdet aranjeunna.
  
  "Ieu asalna langsung ti batur anu kuring percanten ka Badan Intelijen. Peternakan Kovalenko dijalankeun ku sababaraha jalma anu dipercaya. Éta salawasna sapertos kitu, sanaos éta ngabantosan anjeunna ayeuna langkung ti kantos nalika anjeunna peryogi waktos ... nya, ngalakukeun naon anu anjeunna rencanakeun. Atoh, ranch na di Oahu dijalankeun ku lalaki ngaranna Claude.
  
  Mai narik perhatian maranéhanana ka garis jalma ngora ngaliwatan lawang arched jeung cahayana caang ka klub upscale. "Claude gaduh klub ieu," saur anjeunna. Lampu kedip-kedip diémbarkeun 'Live DJs, Jumaah Botol Husus jeung Tamu Husus'. Drake neuteup sabudeureun balaréa kalayan parasaan breathless. Ieu diulas ngeunaan sarébu pamuda paling geulis Hawaii di sagala rupa nagara bagian tina undressing.
  
  "Urang bisa nangtung kaluar saeutik," cenahna.
  
  "Ayeuna kuring terang anjeun sadayana diberesihan." Alicia nyengir ka manéhna. "The Drake sataun katukang bakal nangtung gigireun dua awéwé panas anjeunna kalawan ayeuna, cupped pipi maranéhanana jeung duanana leungeun, sarta kadorong kami ka dinya."
  
  Drake ngucek-ngucek matanya, tahu kalau dia benar-benar luar biasa. "The pertengahan tilu puluhan ngarobah hiji jalma," manehna squeezed kaluar, dumadakan ngarasa beurat leungitna Alison, rajapati Kennedy, sarta mabok konstan. Anjeunna junun ngalereskeun gaze steely on duanana.
  
  "Pamilarian pikeun Claude dimimitian di dieu."
  
  Aranjeunna leumpang ngaliwatan doormen, mesem, sarta kapanggih sorangan dina torowongan sempit ngeusi lampu kedip-kedip jeung haseup palsu. Drake ieu momentarily disoriented sarta chalked eta nepi ka minggu inebriation. Prosés pamikiranna kabur, réaksina malah leuwih. Anjeunna kedah gancang-gancang.
  
  Saluareun torowongan aya balkon lega anu nawiskeun pandangan panon manuk tina lantai tari. Awak gerak dina unison kalawan wirahma bass jero. Tembok di beulah katuhuna nahan rébuan botol minuman keras sareng mantulkeun cahaya dina prisma hérang. A belasan staf bar digawé dina pamaén, maca biwir, méré jauh robah sarta porsi inuman salah mun clubgoers acuh.
  
  Sarua jeung dina bar séjén. Drake laughed kalawan sababaraha ironi. "Tukangeun". Manéhna nunjuk, teu kudu nyumput dina riungan. "Daérah anu dirobih. Jeung tukangeunana aya curtains.
  
  "Pista swasta," ceuk Alicia. "Kuring terang naon anu aya di tukangeunana."
  
  "Tangtu anjeun terang." Mai sibuk ngajajah saloba-lobana tempatna. "Naha aya kamar tukang di dieu anu teu acan kantos anjeun lebet, Miles?"
  
  "Entong ka ditu, bangsat. Kuring terang ngeunaan eksploitasi anjeun di Thailand. Malah kuring moal nyobian nanaon ieu.
  
  "Naon anu anjeun kadéngé éta pisan understated." Mai mimiti leumpang turun tangga lega tanpa ningali ka tukang. "Percanten ka abdi".
  
  Drake nyengir ka Alicia sareng unggeuk nuju lantai dansa. Alicia katingali reuwas, tapi teras sadar yén anjeunna badé nyandak potong kompas sareng angkat ka daérah pribadi. Awéwé Inggris nyentak. "Anjeun nuju jalan, Drake. Abdi badé ngiringan anjeun."
  
  Drake ngarasa ngadadak, rurusuhan getih irrasional. Ieu kasempetan pikeun ngadeukeutan ka jalma anu bisa nyaho whereabouts Dmitry Kovalenko. Getih anu anjeunna tuang dugi ka ayeuna ngan ukur serelek di sagara dibandingkeun sareng anu anjeunna daék tuang.
  
  Nalika aranjeunna ngalangkungan seuri, awak kesang di lantai tarian, salah sahiji budak éta tiasa ngagulung Alicia. "Héy," ngagorowok ka baturna, sorana boro-boro kadéngé dina wirahma nu ngagelebug. "Kuring ngan untung".
  
  Alicia neunggeul plexus solar-Na ku ramo-ramo nu heuras. "Anjeun henteu kantos ngagaduhan tuah, Nak. Ngan nempo beungeut anjeun."
  
  Aranjeunna gancang pindah, teu malire musik blaring, awak swaying, staf bar scurrying mudik dina riungan jeung trays saimbang precariously leuwih sirah maranéhanana. Pasangan ieu arguing loudly, lalaki éta dipencet kana kolom, sarta awéwé éta screaming dina ceuli na. Sakelompok awéwé tengah-yuswa kesang sareng puffing nalika aranjeunna calik dina bunderan kalayan jeli vodka sareng sendok biru sakedik dina pananganana. Aya tabel low sumebar di sakuliah lantai, lolobana aranjeunna ngeusi inuman hambar handapeun payung. Taya nu nyorangan. Seueur lalaki anu ngalakukeun dobel nalika Mai sareng Alicia maot, anu matak ngaganggu kabogohna. Mai bijaksana teu malire perhatian. Alicia ngahasut.
  
  Aranjeunna sumping ka wewengkon dipager tali, nu diwangun ku kepangan emas kandel stretched antara dua tihang tali kuningan kuat. Ngadegna sigana nganggap yén teu saurang ogé bakal nangtang dua preman dina dua sisi.
  
  Ayeuna salah sahijina ngaléngkah ka hareup kalayan lontarna kaluar sareng sopan naroskeun ka Mai mundur.
  
  Budak Jepang gancang seuri. "Claude ngintunkeun urang ningali..." Anjeunna ngareureuhkeun, siga anu mikir.
  
  "Pilipo?" Preman séjén gancang nyarita. "Kuring bisa ngarti naha, tapi saha ieu lalaki?"
  
  "Pengawal".
  
  Dua lalaki badag melong Drake kawas ucing cornering beurit. Drake seuri lebar ka aranjeunna. Anjeunna henteu nyarios nanaon bisi logat Inggrisna ngahudangkeun kacurigaan. Alicia teu boga kasalempang kitu.
  
  "Tah, Pilipo ieu. Kumaha anjeunna? Naha urang badé gaduh waktos anu saé atanapi kumaha?"
  
  "Oh, anjeunna anu pangsaéna," saur tukang bouncer munggaran kalayan seuri masam. "Anu Sampurna"
  
  Tukang bouncer kadua ningali bajuna. "Anjeun teu cukup - diasah - pikeun kasempetan éta. Naha anjeun yakin Claude ngirim anjeun?"
  
  Teu aya tanda ejekan dina sora Mai nalika anjeunna nyarios, "Kuring yakin."
  
  Drake dipaké bursa pikeun evaluate niches disumputkeun. A hiber pondok tina tangga ngarah ka platform diangkat dina nu diuk hiji méja badag. Aya ngeunaan belasan jalma linggih di sabudeureun méja, lolobana saha kasampak cukup antusias mun nyarankeun aranjeunna nembe snorted sababaraha bubuk serius. Anu sanésna katingali sieun sareng sedih, awéwé ngora sareng sababaraha lalaki, jelas sanés bagian tina grup pésta.
  
  "Héy Pilipo!" - ngagorowok nu bouncer kadua. "Daging seger pikeun anjeun!"
  
  Drake nuturkeun budak awéwé naék tangga pondok. Éta langkung sepi di dieu. Sajauh ieu anjeunna parantos ngitung dua belas jalma jahat anu teu jelas, anu sadayana sigana mawa bedil. Tapi nalika anjeunna ngabandingkeun dua belas penegak lokal ka Mei, Alicia, sareng dirina, anjeunna henteu hariwang.
  
  Anjeunna cicing di tukangeun aranjeunna, nyobian teu narik perhatian ka dirina saloba mungkin. Target éta Pilipo, sarta aranjeunna ayeuna sababaraha méter jauh. Klub wengi ieu badé leres-leres ngamimitian goyang.
  
  Pilipo neuteup budak awéwé. Sora kélék garing dina tikoro nunjukkeun karesepna. Drake samar-samar ningali leungeunna ngahontal inuman sarta ngetrokan deui.
  
  "Naha Claude ngirim anjeun?"
  
  Pilipo éta lalaki pondok, kurus. Panonna anu lega sareng ekspresif langsung nyarios ka Drake yén lalaki ieu sanés babaturan Claude. Urang malah teu kenal. Anjeunna langkung ti wayang, tokoh kleub. Consumables.
  
  "Henteu ogé". Mai sadar ieu ogé sarta dina sakedap panon manehna robah tina awéwé pasip kana killer stunning. Ramo heuras ngali kana tikoro dua lalaki pangdeukeutna, sarta niup jero ti hareup dikirim katilu kana oblivion, ragrag tina korsi-Na. Alicia luncat kana méja gigireun dirina, landed on imbit nya, suku luhur dina hawa, sarta ditajong lalaki nu tato beuheung ngalir teuas dina raray kalawan keuneung nya. Anjeunna nabrak brute gigireun anjeunna, knocking duanana kaluar suku maranéhanana. Alicia luncat ka katilu.
  
  Drake éta slow dibandingkeun, tapi leuwih destructive. Lalaki Asia jeung buuk panjang countered anjeunna munggaran tur pindah ka hareup ngagunakeun kombinasi jab na punch frontal. Drake stepped ka gigir, bray leg sarta dipintal kalawan hébat, kakuatan dadakan nepi ka lalaki screamed na murag, robah jadi bal sobbing.
  
  Lalaki hareup ngaluarkeun péso. Drake nyengir. Sabeulah ngaléos ka hareup. Drake nangkep pigeulangna, ngarecah, sareng nyelapkeun senjatana ka jero beuteung anu gaduhna.
  
  Drake ngaléngkah.
  
  Tukang gantungan malang kabur ti méja. Henteu masalah. Aranjeunna moal terang nanaon tentang Claude. Hiji-hijina jalma anu bisa, saperti nu diarepkeun, nyumput sajero-jero dina korsi kulit méwah-Na, panonna melebar sieun, biwirna obah jempé.
  
  "Pilipo." Mai sidled nepi ka manéhna sarta nempatkeun leungeun nya dina pingpingna. "Ke heula anjeun hoyong perusahaan kami. Ayeuna anjeun henteu ngalakukeun éta. Éta kasar. Naon anu diperlukeun pikeun jadi sobat kuring?
  
  "Abdi... abdi gaduh lalaki." Pilipo gesticulated wildly, ramo-ramo na ngageter kawas batur dina verge nu agul kacanduan alkohol. "Kamana-mana".
  
  Drake sapatemon dua bouncers anu geus ampir ngahontal luhureun tangga. Alicia keur nyapu nu stragglers ka katuhu na. musik tari beurat ieu blaring ti handap. Mayit-mayit dina rupa-rupa tahapan kaayaan mabok sumebar ka sakuliah lantai. The DJ campur jeung grunted pikeun panongton captive.
  
  "Claude teu ngirim anjeun," bouncer kadua engap-engapan, jelas kaget. Drake ngagunakeun tangga-tangga pikeun ngayunkeun ka hareup sareng nempatkeun dua suku dina dada lalaki éta, nyababkeun anjeunna tumbling mundur kana liang anu ribut.
  
  lalaki sejen luncat ngaliwatan hambalan panungtungan sarta bergegas di Drake, leungeun flailing. The Englishman narima niup kana tulang rusuk nu bakal knocked handap hiji lalaki lemah. Nyeri. Tarangna ngareureuhkeun, nungguan pangaruhna.
  
  Tapi Drake ngan ngahuleng jeung nganteurkeun uppercut nutup, ayun ti pisan dampal suku-Na. Bouncer diangkat tina taneuh sareng langsung kaleungitan eling. Sora nu nabrak taneuh ngabalukarkeun Pilipo luncat katempo.
  
  "Naha anjeun nyarios nanaon?" Mai ngajalankeun kuku ramo nya sampurna manicured sakuliah pipi Hawaii urang tunggul-katutupan. "Ngeunaan lalaki anjeun?"
  
  "Ari anjeun gélo? Naha anjeun terang saha anu gaduh klub ieu?"
  
  Mai imut. Alicia ngadeukeutan duanana, teu kaganggu sanggeus ngirimkeun opat pangawal. "Lucu anjeun kedah nyarios kitu." Manéhna nempatkeun sukuna dina haté Pilipo sarta pencét teuas. "Ieu lalaki, Claude. Dimana anjeunna?"
  
  Panon Pilipo mencrong ka sabudeureun siga kunang-kunang bray. "Abdi... teu terang. Anjeunna pernah datang ka dieu. Kuring ngajalankeun tempat ieu, tapi kuring ... Kuring henteu weruh Claude ".
  
  "Hanjakal." Alicia najong Pilipo dina haté. "Kanggo Anjeun".
  
  Drake nyandak momen pikeun nyeken perimeter maranéhanana. Sagalana seemed aman. Anjeunna leaned di dugi anjeunna irung ka irung jeung nu boga klub.
  
  "Urang meunang. Anjeun antek sia. Kuring malah satuju yén anjeun teu nyaho Claude. Tapi anjeun yakin yén anjeun terang saha waé anu terang anjeunna. Hiji jalma anu nganjang ti jaman ka jaman. Lalaki anu mastikeun yén anjeun ngajaga diri. Ayeuna-" Drake nanggeuy Pilipo kana tikoro, amarahna bieu disumputkeun. "Anjeun ngabejaan kuring ngaran jalma ieu. Atanapi kuring bakal ngabengkokkeun sirah sialan anjeun."
  
  Harewos Pilipo teu kadéngé malah nepi ka dieu, di mana ketukan guludug ditémbal ku tembok akustik nu beurat. Drake ngoyagkeun sirahna cara macan ngoyagkeun sirah gazelle maot.
  
  "Naon?"
  
  "Buchanan. Ngaran lalaki ieu téh Buchanan."
  
  Drake squeezed harder salaku amarah na mimiti nyokot alih. "Béjakeun ka kuring kumaha anjeun ngahubungi anjeunna." Gambar Kennedy ngeusi visi-Na. Anjeunna bieu ngarasa Mai jeung Alicia narik manehna jauh ti nu boga klub dying.
  
  
  BAB Dalapan Belas
  
  
  Peuting Hawaii masih di ayun pinuh. Ieu ngan kaliwat tengah wengi nalika Drake, May jeung Alicia snuck kaluar ti klub jeung hailed taksi diparkir. Alicia nutupan jalur kaburna ku jalan happily leumpang nepi ka DJ, grabbed mikropon na jeung ngalakukeun pangalusna nya kesan béntang rock. "Halo Honolulu! Kumaha daramang? Janten bungah ka dieu wengi ayeuna. Anjeun lalaki geulis pisan!" Tuluy manéhna lancar indit, ninggalkeun sarébu panyangka dina sarébu biwir.
  
  Ayeuna aranjeunna ngobrol bebas jeung supir taksi. "Sabaraha lami saur anjeun peryogi sateuacan Pilipo ngingetkeun Buchanan?" Alicia nanya.
  
  "Kalayan tuah, aranjeunna moal tiasa mendakan anjeunna sakedap. Anjeunna disambungkeun ogé. Tapi lamun maranehna ngalakukeun-"
  
  "Anjeunna moal ngobrol," ceuk Drake. "Anjeunna pengecut. Anjeunna moal ngagambar perhatian kanyataan yén anjeunna tos di lalaki Claude urang. Abdi badé nempatkeun hipotik kuring. "
  
  "Bouncers meureun ngabahekeun kacang." ceuk Mai lirih.
  
  "Seuseueurna aranjeunna teu sadar." Alicia seuri, tuluy ngomong leuwih serius. "Tapi sprite leres. Lamun bisa leumpang jeung ngomong deui, maranéhna bakal squeeze kawas babi ".
  
  Drake ngaklik létah. "Duh, anjeun duaan bener. Lajeng urang kudu ngalakukeun eta gancang. Peuting ieu. Henteu aya pilihan sanés. "
  
  "Jalan Kukui Kalér," ceuk Mai ka supir taksi. "Anjeun tiasa lungsur kami caket kamar mayat."
  
  Supir taksi neuteup manéhna gancang. "Aslina?"
  
  Alicia narik perhatian na ku seuri nakal. "Teundeun eta, lima-o." Ngan nyetir."
  
  Supir taksi muttered hal kawas "Fucking foreigner," tapi ngancik panon na ka jalan sarta jempé. Drake mikir ngeunaan kamana maranéhna bade. "Upami ieu leres-leres kantor Buchanan, anjeunna sigana moal aya dina waktos ayeuna."
  
  Alicia nyerengeh. "Drakey, Drakey, anjeun ngan teu ngadengekeun taliti. Nalika urang tungtungna sadar yén lalaki bodo, Pilipo, ngagaduhan tikorona caket pisan dina panangan anjeun dugi ka wungu, kami badé nyalametkeun kahirupan konyolna, sareng anjeunna nyarios yén Buchanan ngagaduhan bumi.
  
  "Imah?" Drake nyengir.
  
  "Ngeunaan bisnis. Anjeun terang dealers ieu. Aranjeunna hirup sareng tuang di dinya, maén di dinya, ngatur padamelan lokalna ti dinya. Ngajaga tatanan. Anjeunna malah bakal ngajaga umat-Na caket dieu. Ieu pésta teuas non-stop, lalaki ".
  
  "Anu bakal ngabantosan ngajaga acara di klub wengi rusiah, ayeuna." ceuk Mai bari taksi eureun di kamar mayat. "Émut nalika urang ngabobol kantor magnet pangiriman di Hong Kong? Urang asup gancang, urang kaluar gancang. Ieu kedah kumaha."
  
  "Sapertos nalika urang dugi ka tempat éta di Zurich." ceuk Alicia nyaring ka Drake. "Henteu sadayana ngeunaan anjeun, Kitano. Teu jauh."
  
  
  ***
  
  
  Hayden walked kana apartemen manehna geus dibikeun dina wangunan CIA di Honolulu sarta dieureunkeun maot dina lagu nya. Ben nungguan manéhna, diuk dina ranjang jeung dangling suku-Na.
  
  Si pamuda katingali capé. Panonna beureum getih tina neuteup layar komputer salila sababaraha poé, jeung dahina katingalina rada keriput tina konsentrasi anu kacida gedéna. Hayden bungah ningali anjeunna.
  
  Manehna nunjuk ka sabudeureun kamar. "Naha anjeun sareng Karin tungtungna motong tali pusar?"
  
  "Har, har. Anjeunna kulawarga." Cenah éta saolah-olah closeness maranéhanana éta hal paling atra. "Sareng anjeunna pasti terang jalanna dina komputer."
  
  "IQ tingkat jenius bakal ngabantosan anjeun dina ieu." Hayden nyabut sapatuna. Karpét anu kandel karasa sapertos bantal busa handapeun sukuna anu nyeri. "Kuring yakin pisan yén énjing anjeun bakal mendakan naon anu urang peryogikeun dina jurnal Cook."
  
  "Upami urang tiasa ngadeteksi aranjeunna sadayana."
  
  "Sagala aya dina Internét. Anjeun ngan kedah terang dimana milarian. "
  
  Ben nyerengeh ka manehna. "Naha... asa kaditu-kadieu urang dimanipulasi? Mimitina kuring manggihan Makam Dewata, lajeng alat mindahkeun. Urang ayeuna manggihan yén dua aya hubungan. Jeung-" Manéhna ngareureuhkeun.
  
  "Jeung naon?" Hayden diuk gigireun manéhna dina ranjang.
  
  "Alat-alatna tiasa waé nyambung ka Gerbang Naraka," saur anjeunna. "Upami Kovalenko hoyong aranjeunna, aranjeunna kedah aya."
  
  "Henteu leres". Hayden ngadeukeutan. "Kovalenko gélo. Kami henteu tiasa pura-pura ngartos pamikiran anjeunna. "
  
  Panon Ben némbongkeun yén anjeunna gancang leungiteun lagu pikiran sarta flirting jeung batur. Anjeunna dicium Hayden sakumaha manehna leaned sirah nya arah na. Manehna ditarik jauh sakumaha anjeunna mimiti fumble kalawan hal dina saku na.
  
  "Kuring ngarasa leuwih alus lamun kaluar ngaliwatan seleting, Ben."
  
  "Éh? No. Abdi hoyong ieu." Anjeunna nyandak telepon sélulérna, ngalihkeun layar kana pamuter MP3 sareng milih albeum.
  
  Fleetwood Mac mimiti nyanyi "Second Hand News" tina rumor klasik.
  
  Hayden kedip-kedip reuwas. "Dinorok? Leres?"
  
  Ben dialungkeun kana tonggongna. "Sababaraha ieu langkung saé tibatan anu anjeun pikirkeun."
  
  Hayden teu luput kasedih anu nyiksa dina nada kabogohna. Manehna teu luput tema lagu, atra dina judulna. Pikeun alesan anu sami sareng Ben, éta ngajantenkeun anjeunna mikir ngeunaan Kennedy Moore sareng Drake sareng sadayana anu kaleungitan. Henteu ngan ukur duanana kaleungitan réréncangan anu hébat di Kennedy, tapi maotna anu telenges ngirangan sadaya réréncangan Drake janten sora latar tukang.
  
  Tapi nalika Lindsey Buckingham mimiti nyanyi ngeunaan jukut jangkung tur ngalakukeun hal-Na, wanda geura-giru robah.
  
  
  ***
  
  
  Mai nanya ka supir taksi nungguan, tapi lalaki teu ngadangukeun. Pas aranjeunna kaluar tina mobil, anjeunna ngamimitian mesin sarta drove off, splashing gravel.
  
  Alicia ngajaga anjeunna. "Jeruk".
  
  Mai nunjuk ka parapatan hareupeunana. "Imah Buchanan aya di kénca."
  
  Aranjeunna leumpang dina tiiseun pikaresepeun. Sababaraha bulan kapengker, Drake terang ieu moal pernah kajadian. Dinten ieu aranjeunna gaduh musuh umum. Éta kabéh keuna ku kagila-gilaan Raja Getih. Sareng upami anjeunna diidinan tetep bébas, anjeunna masih tiasa nyababkeun cilaka parah.
  
  Kalawan babarengan aranjeunna salah sahiji tim pangalusna di dunya.
  
  Aranjeunna meuntas simpang jeung kalem nalika milik Buchanan urang datang ka tempoan. Tempat éta caah ku cahaya. Hordeng turun. Panto-panto dibuka ku kituna musik bisa ngalir ka sakuliah wewengkon. Sora musik rap kadéngé malah di seberang jalan.
  
  "Tatangga modél," Alicia mairan. "Aya anu sapertos kitu - kuring ngan ukur kedah caket sareng ngarecah sistem stereo sialna ka smithereens."
  
  "Tapi kalolobaan jalma henteu sapertos anjeun," saur Drake. "Ieu jalma-jalma ieu mekar. Aranjeunna bullies dina haté. Dina kahirupan nyata, aranjeunna mawa bedil sareng teu gaduh karep atanapi nurani.
  
  Alicia nyengir ka manéhna. "Lajeng aranjeunna moal nyangka serangan skala pinuh."
  
  Mai satuju. "Urang asup gancang, urang kaluar gancang."
  
  Drake mikir ngeunaan kumaha Raja Darah maréntahkeun pembunuhan seueur jalma anu teu bersalah. "Hayu urang bangsat aranjeunna."
  
  
  ***
  
  
  Hayden taranjang sareng kesang nalika telepon sélulérna disada. Upami éta sanés nada dering tandatangan bosna, Jonathan Gates, anjeunna bakal ngablokir éta.
  
  Gantina, manéhna groaned, kadorong Ben jauh, sarta pencét tombol jawaban. "Enya?"
  
  Gates malah teu merhatikeun yén manéhna sesak napas. "Hayden, hapunten telat. Anjeun tiasa nyarios?"
  
  Hayden langsung nyentak deui kana kanyataan. Gerbang pantes perhatian manéhna. Horror anu ditanggung ku anjeunna pikeun nagarana jauh saluareun rasa kawajibanana.
  
  "Tangtos, Pak."
  
  "Dmitry Kovalenko nahan anggota kulawarga dalapan Sénator Amérika Serikat, opat belas Perwakilan, sareng hiji Walikota. monster ieu bakal dibawa ka kaadilan, Jay, ku cara naon baé diperlukeun. Anjeun gaduh sadaya sumber daya. "
  
  Panyambungna kaganggu.
  
  Hayden diuk neuteup ka nu poek, sumangetna pareum. Pikiran nya éta sareng tahanan. Nu polos nandangan sangsara deui. Manehna wondered sabaraha deui jalma bakal sangsara saméméh Raja Getih dibawa ka kaadilan.
  
  Ben crawled sakuliah ranjang ka dirina jeung saukur hugged dirina kawas manehna hayang.
  
  
  ***
  
  
  Drake leumpang ka jero heula sareng mendakan dirina dina lorong panjang kalayan dua panto muka ka kénca sareng dapur kabuka di tungtung. Lalaki éta turun tangga, panonna ujug-ujug ngeusi kagét nalika ningali Drake asup ka bumi.
  
  "Naon anu-?"
  
  Leungeun Mai gerakna leuwih gancang batan nu katingali ku panon. Hiji detik lalaki éta ngagambar dina hawa pikeun ngagorowok peringatan, sareng salajengna anjeunna ngageser ka handap tangga kalayan keris leutik dina tikorona. Nalika anjeunna dugi ka handap, Mai réngsé padamelan sareng nyandak deui kerisna. Drake pindah ka koridor. Maranéhna mengkol ka kénca ka kamar kahiji. Opat pasang panon neuteup ka luhur tina kotak-kotak saderhana anu dipak ku bahan peledak.
  
  Bahan peledak?
  
  Drake langsung ngakuan C4, tapi anjeunna henteu gaduh waktos pikeun mikir nalika lalaki-lalaki nangkep senjata anu teu dialungkeun. Mai sareng Alicia nari ngurilingan Drake.
  
  "Tuh!" Drake nunjuk ka nu panggancangna. Alicia knocked anjeunna handap kalawan tajongan kasar kana palangkangan. Anjeunna murag, muttering hal. Lalaki di hareup Drake gancang leumpang ka arah anjeunna, jumping ngaliwatan méja pikeun ngaronjatkeun jangkungna sarta kakuatan serangan na. Drake dipintal awakna handapeun hiber lalaki urang, sarta nalika anjeunna landed, anjeunna knocked kaluar duanana tuur na ti tukangeun. Lalaki ngajerit ku amarah sareng ciduh ngalayang tina sungutna. Drake nganteurkeun niup kampak anu ngaremukkeun kana luhureun sirahna kalayan kakuatan sareng kakuatan anu kasar.
  
  Lalaki rubuh tanpa sora.
  
  Di kéncana, Mai ngaluncurkeun dua serangan gancang-gancang. Duanana dua kali lipat kalawan tatu dina beuteung maranéhanana, reuwas ditulis sakuliah beungeut maranéhanana. Drake gancang ngagunakeun cekelan maot pikeun ngalempengkeun hiji bari Mai knocked kaluar lianna.
  
  "Ninggalkeun". - Drake hissed. Bisa jadi maranéhna teu nyaho, tapi ieu masih lalaki Raja Darah urang. Aranjeunna untung yén Drake buru-buru.
  
  Aranjeunna balik deui ka koridor sarta turun ka kamar sejen. Nalika aranjeunna asup ka jero, Drake ningali dapur. Ieu pinuh ku lalaki, kabéh staring dina hiji méja low. Sora rap anu datang ti jero kacida nyaringna nepi ka Drake ampir-ampiran bakal kaluar nepungan manéhna. Mai buru-buru maju. Nalika Drake lebet ka kamar, anjeunna parantos nempatkeun hiji lalaki sareng ngalih ka anu sanés. Hiji lalaki jeung janggot kandel lumpat ka Drake, geus jeung revolver dina leungeun-Na.
  
  "Naon anu anjeun lakukeun-?"
  
  Latihan éta sagalana dina seni tempur, sarta Drake balik gancang ti politikus bisa Dodge patarosan konci. Sakedapan, anjeunna ngangkat sukuna, ngaluarkeun revolver tina panangan éta lalaki, teras ngaléngkah ka hareup sareng nangkepna dina hawa.
  
  Anjeunna malikkeun pakarang.
  
  "Hirup ku pedang." Anjeunna dipecat. Lalaki Buchanan murag ka tukang dina outburst artistik. Mai sareng Alicia langsung ngangkat senjata api anu sanés nalika aya anu ngagorowok ti dapur. "Héy, bodo! Naon anu anjeun lakukeun?"
  
  Drake nyengir. Tétéla tembakan bedil teu kadéngé di ieu imah. muhun. Manéhna leumpang ka panto.
  
  "Dua," Anjeunna ngaharéwos, nunjukkeun yén rohangan di panto ngan ukur masihan aranjeunna duaan pikeun maneuver. Mai diuk tukangeunana.
  
  "Hayu urang ngalilindeuk anjing ieu." Drake jeung Alicia kaluar, némbak, ngarah ka leuweung suku nu ngurilingan méja.
  
  Getih disemprot sareng awak murag kana lantai. Drake sareng Alicia maju, terang yén kagét sareng kagum bakal ngabingungkeun sareng nyingsieunan lawan-lawanna. Salah sahiji penjaga Buchanan ngaluncat kana méja anu handap sareng ngabantingkeun Alicia, ngalungkeun anjeunna ka sisi. Mai stepped kana sela, defending dirina, salaku hansip jabbed ramo ka dirina dua kali. Mai bray unggal niup kana leungeun nya saméméh pencét anjeunna teuas dina sasak irung nya ku pestol nya.
  
  Alicia tarung deui. "Kuring ngagaduhan éta."
  
  "Oh, kuring yakin anjeun leres, sayang."
  
  "Tiup kuring." Alicia ngacungkeun bedil ka lalaki anu ceurik. "Saha deui nu hayang nyobaan? Hm?"
  
  Drake neuteup kana méja handap jeung eusina. Tumpukan C4 ngotoran permukaan dina sababaraha tahapan persiapan.
  
  Naon sih rencana Raja Berdarah?
  
  "Nu mana ti anjeun Buchanan?"
  
  Taya nu ngajawab.
  
  "Kuring boga deal pikeun Buchanan." Drake nyentak. "Tapi upami anjeunna teu aya di dieu, maka sigana urang kedah némbak anjeun sadayana." Anjeunna nembak lalaki pangdeukeutna dina beuteung.
  
  Gerung minuhan rohangan. Malah Mai neuteup ka manéhna kaheranan. "Matt-"
  
  Anjeunna ngagerem ka dirina. "Euweuh ngaran."
  
  "Abdi Buchanan." Lalaki éta, nyerenkeun kana kulkas ageung, ngaharéwos nalika anjeunna ditekenan kuat kana tatu pélor. "Hayu, man. Kami henteu ngarugikeun anjeun."
  
  ramo Drake tightened on pemicu. Butuh jumlah badag kontrol diri teu némbak. "Anjeun henteu menyakiti kuring?" Manéhna luncat ka hareup jeung ngahaja nempatkeun tuur na kana tatu getihan. "Anjeun henteu menyakiti kuring?"
  
  Haus getih ngeusi visina. Kasedih nu teu kaampeuh nembus uteuk jeung haténa. "Béjakeun," pokna serak. "Béjakeun ka kuring dimana Claude atanapi, Gusti tulungan abdi, abdi bakal niup otak anjeun dina kulkas bangsat ieu."
  
  Panon Buchanan teu bohong. Sieun maot ngajadikeun kabodoan na transparan. "Kuring nyaho babaturan Claude urang," manéhna ngarenghik. "Tapi kuring henteu terang Claude. Abdi tiasa nyarioskeun ka anjeun babaturanana. Leres, abdi tiasa masihan aranjeunna ka anjeun.
  
  Drake ngadangukeun nalika anjeunna nyarios dua nami sareng lokasina. Scarberry jeung Peterson. Ngan lamun informasi ieu sagemblengna sasari anjeunna nunjuk ka méja pinuh ku C4.
  
  "Naon anu anjeun lakukeun di dieu? Naha anjeun siap-siap ngamimitian perang?"
  
  Waleranana ngaheureuyan. "Muhun, enya. Patempuran Hawaii badé ngamimitian, man.
  
  
  BAB salapan belas
  
  
  Ben Blake asup ka kantor leutik anu anjeunna bagikeun sareng adina pikeun mendakan Karin nangtung dina jandela. "Hai kakak".
  
  "Halo. Tingali ieu, Ben. Panonpoé Panonpoé di Hawaii."
  
  "Urang kedah di pantai. Sadayana nuju ka dinya pikeun surup sareng surup."
  
  "Ah maenya? Karin neuteup lanceukna bari rada nyindiran. "Anjeun milarian éta dina Internét, sanés?"
  
  "Muhun, ayeuna urang geus di dieu, abdi hoyong kaluar ti tempat stuffy ieu sarta papanggih sababaraha locals."
  
  "Kanggo naon?"
  
  "Kuring henteu acan kantos tepang sareng Hawaii."
  
  "Mano urang Hawaii sial, dumbo. Gusti, sakapeung kuring heran naha kuring ngagaduhan dua suplai sél otak urang. "
  
  Ben terang teu aya gunana pikeun ngamimitian perang sareng adina. Anjeunna admired tetempoan megah pikeun sababaraha menit saméméh pos nuju panto pikeun tuang aranjeunna duanana kopi. Nalika anjeunna balik, Karin parantos booting komputerna.
  
  Ben nempatkeun cangkir gigireun keyboard maranéhanana. "Anjeun terang kuring ngarepkeun éta." Manéhna ngusapan leungeun. "Maksudna, néangan log Kaptén Cook. Ieu mangrupikeun karya detektif nyata sabab urang milarian anu disumputkeun, sanés anu atra.
  
  "Kami terang pasti yén teu aya tautan dina Internét anu bakal nyambungkeun Cook sareng Diamond Head atanapi Leahy sareng Hawaiians. Kami terang yén Diamond Head mangrupikeun salah sahiji séri kerucut, liang hawa, torowongan sareng tabung lava anu ngalir di handapeun Oahu.
  
  Ben nyuruput kopi panasna. "Kami ogé terang yén Cook badarat di Kauai, di kota Waimea. Pariksa Waimea pikeun canyon cukup stunning nandingan Grand Canyon. Kauai locals diciptakeun frase tempat aslina nganjang ka Hawaii salaku jab cheeky di Oahu. Aya patung Cook di Waimea gigireun musium leutik pisan.
  
  "Lain hal urang terang," jawab Karin. "Intina nyaéta log Kaptén Cook aya di dieu." Manéhna ngetok komputerna. "Online".
  
  Ben ngahuleng sarta mimiti flipping ngaliwatan kahiji tina majalah éksténsif. "Hayu kasenangan dimimitian." Anjeunna nyolokkeun headphone na teras nyender dina korsi.
  
  Karin neuteup manéhna. "Pareuman. Ieu Tembok Saré? Jeung panutup sejen? Moal lami deui, lanceukna, anjeun kedah ngarékam lagu-lagu énggal ieu sareng ngeureunkeun miceunan lima menit popularitas anjeun."
  
  "Tong bébéja ka aing keur mubazir waktu, Kang. Urang sadayana terang yén anjeun ahli dina ieu. "
  
  "Naha anjeun badé ngungkabkeun ieu deui? Ayeuna?"
  
  "Lima taun geus kaliwat." Ben ngahurungkeun musik jeung fokus kana komputer na. "Lima taun uing. Ulah ngantep naon anu lumangsung lajeng ngaruksak sapuluh salajengna.
  
  
  ***
  
  
  Gawé tanpa bobo sareng istirahat minimal, Drake, May sareng Alicia mutuskeun pikeun istirahat sakedap. Drake narima telepon ti Hayden na Kinimaka ngeunaan sajam sanggeus sunrise. Tombol bisu pas ngarengsekeun masalah ieu.
  
  Aranjeunna nyéwa kamar di Waikiki. Ieu hotél badag dina roda, dipak kalawan wisatawan, mere aranjeunna tingkat luhur anonymity. Aranjeunna gancang tuang di Denny lokal, teras angkat ka hotél, dimana aranjeunna angkat angkat ka kamar di lantai kadalapan.
  
  Sakali di jero, Drake santai. Anjeunna terang mangpaat tina suluh dirina ku tuangeun sareng istirahat. Anjeunna curled up dina korsi gampang gigireun jandela, ngarasakeun cara panonpoé Hawaii jelas dikumbah leuwih anjeunna ngaliwatan jandéla Perancis.
  
  "Kalian duaan bisa gelut dina ranjang," anjeunna muttered tanpa ngahurungkeun sabudeureun. "Aya anu nyetél alarm pikeun jam dua."
  
  Kalayan éta, anjeunna ngantepkeun pikiranna jauh, yakin ku kanyaho yén aranjeunna ngagaduhan alamat dua lalaki anu caket pisan sareng Claude. Katengtreman tina terang yén Claude dipingpin langsung ka Raja Getih.
  
  Katenangan pikiran tina kanyaho yén ngan ukur sababaraha jam deui sateuacan dendam getih.
  
  
  ***
  
  
  Hayden sareng Kinimaka nyéépkeun énjing-énjing di Departemen Pulisi Honolulu lokal. Warta éta yén sababaraha 'associates' Claude parantos dileungitkeun salami wengi, tapi henteu aya beja anu nyata. Nu boga klub, ngaranna Pilipo, ceuk saeutik pisan. Sababaraha bouncers na réngsé nepi di rumah sakit. Éta ogé muncul yén feed video na sacara ajaib janten poék nalika saurang lalaki sareng dua awéwé nyerang anjeunna sateuacan tengah wengi.
  
  Tambahkeun ka ieu adu katurunan tempat di puseur kota, nu aub leuwih ti accomplices dipikawanoh Claude urang. Nalika patugas bersenjata dugi ka tempat éta, sadaya anu aranjeunna mendakan mangrupikeun bumi kosong. Taya lalaki. Taya nomer telepon. Ukur getih dina lantai sareng méja dapur, dimana ngambah C4 kapanggih nalika lebu.
  
  Hayden nyobian Drake. Manehna nyoba nelepon Alicia. Manehna ditarik Mano samping jeung whispered furiously dina ceulina. "Duh siah! Aranjeunna henteu terang yén urang gaduh dukungan pikeun ngalaksanakeun sakumaha anu urang pikahoyong. Aranjeunna kedah terang. "
  
  Kinimaka nyentak, taktak badag naék turun. "Meureun Drake teu hayang nyaho. Anjeunna bakal ngalakukeun cara-Na, nganggo atanapi tanpa dukungan pamaréntah.
  
  "Ayeuna anjeunna janten beban."
  
  "Atawa panah beracun ngalayang langsung kana jantung." Kinimaka seuri bari melong bosna.
  
  Hayden bingung sakedapan. "Naon? Naha lirik ieu tina lagu atanapi naon?"
  
  Kinimaka katingal gelo. "Teu sangka, juragan. Janten, "anjeunna ningali ka pulisi anu ngumpul, "naon anu terang pulisi ngeunaan Claude?"
  
  Hayden narik napas jero. "Teu heran yén aya sakedik pisan. Claude teh boga rindang tina sababaraha klub nu bisa atawa teu kalibet dina kagiatan ilegal. Aranjeunna henteu luhur dina daptar panjagaan pulisi. Akibatna, nu boga jempé maranéhanana tetep anonim.
  
  "Kalayan sadayana anu, tanpa ragu, dirancang ku Kovalenko."
  
  "Tanpa ragu. Sok aya mangpaatna pikeun penjahat dikaluarkeun tina dunya nyata sababaraha kali.
  
  "Panginten Drake nuju kamajuan. Upami éta sanés masalahna, kuring nyangka anjeunna bakal aya sareng urang."
  
  Hayden unggeuk. "Mudah-mudahan kitu. Samentara éta, urang kudu shock sababaraha locals. Sareng anjeun kedah ngahubungi saha waé anu anjeun terang anu tiasa ngabantosan kami. Kovalenko parantos nyiptakeun pertumpahan darah. Hate mikir kumaha ieu sadayana tiasa mungkas. "
  
  
  ***
  
  
  Ben diusahakeun pangalusna na tetep fokus na luhur. Émosi na aya dina kaributan. Geus sababaraha bulan hirupna geus normal. Sateuacan urusan Odin, ideu ngeunaan petualangan nyaéta ngajaga band rock modernna The Wall of Sleep rusiah ti indung sareng bapakna. Anjeunna hiji lalaki kulawarga, a nerd nanaon-hearted kalawan bakat pikeun sagala hal teknis.
  
  Ayeuna anjeunna ningali perangna. Anjeunna ningali jalma-jalma dipaéhan. Anjeunna berjuang pikeun hirupna. Kabogoh sahabatna maot dina pananganana.
  
  Transisi antara dunya ngancurkeun anjeunna.
  
  Tambihkeun kana tekanan nalika sareng kabogoh énggalna, agén CIA Amérika, sareng anjeunna henteu reuwas pisan pikeun mendakan dirina nyalira.
  
  Henteu yén anjeunna kantos nyarios ka babaturanana. Kulawargana, enya, anjeunna tiasa nyarios ka aranjeunna. Tapi Karin henteu acan siap pikeun ieu. Sareng anjeunna ngagaduhan masalah. Anjeunna nembé nyarios yén saatos lima taun anjeunna kedah ngalih, tapi anjeunna terang yén upami hal anu sami kantos kajantenan ka anjeunna, éta bakal ngarusak sesa hirupna.
  
  Jeung sesa anggota Tembok Saré terus sms anjeunna. Dimana anjeun, Blakey? Naha urang ngumpul wengi ayeuna? Sahenteuna nyerat kuring balik, anjeun bodo! Aranjeunna ngagaduhan lagu énggal anu siap dirékam. Ieu ngimpi damn na!
  
  Ayeuna hal anu masihan anjeunna istirahat ageung dina kaayaan ancaman.
  
  Anjeunna mikir ngeunaan Hayden. Lamun dunya ieu ragrag eta, anjeunna salawasna bisa ngahurungkeun pikiran ka dirina, sarta sagalana bakal jadi saeutik gampang. Pikiranana ngalalana. Anjeunna terus ngagulung halaman buku online anu ditranskripsi ku batur tina tulisan Cook sorangan.
  
  Anjeunna ampir sono.
  
  Pikeun ujug-ujug, di dinya, diantara laporan cuaca, bujur jeung lintang designations, sarta rinci ringkes saha dihukum pikeun henteu dahar jatah poean maranéhanana daging sapi jeung anu kapanggih maot dina rigging nu, aya mucunghul rujukan pondok pikeun Gerbang Pele urang.
  
  "Adi". - Ben ngambekan. "Kuring pikir kuring mendakan hiji hal." Anjeunna maca paragraf pondok. "Wah, ieu akun lalaki ngeunaan lalampahanana. Dupi anjeun siap pikeun ieu?"
  
  
  ***
  
  
  Drake indit ti sare lampu ka wakefulness dina waktu nu diperlukeun pikeun muka panon na. Mai mondar-mandir di tukangeunana. Kadéngé Alicia keur mandi.
  
  "Sabaraha lami urang di luar?"
  
  "Pasihan atanapi nyandak salapan puluh menit. Ieu, pariksa ieu." Mai ngalungkeun salah sahiji péstol anu dicandak ti Buchanan sareng anak buahna.
  
  "Kumaha skorna?"
  
  "Lima revolver. Sagalana geus rupa. Dua 38 sareng tilu 45 haliber. Sadayana gaduh majalah tilu-suku pinuh."
  
  "Leuwih ti cukup". Drake nangtung sarta manteng. Aranjeunna mutuskeun yén aranjeunna kamungkinan bakal nyanghareupan lawan anu langkung serius - jalma anu caket sareng Claude - janten wajib nyandak senjata.
  
  Alicia kaluar ti kamar mandi jeung buuk baseuh, nyabut jaketna. "Siap pindah kaluar?"
  
  Inpormasi anu aranjeunna tampi ti Buchanan nyaéta yén Scarberry sareng Peterson gaduh dealer mobil anu aheng di pinggiran Waikiki. Disebut Exoticars, éta mangrupikeun toko ritel sareng toko perbaikan. Anjeunna ogé nyéwa seueur jinis mobil high-end.
  
  Panutup anu lumayan pisan, saur Drake. Taya ragu dirancang pikeun mantuan nyumputkeun sagala jinis aktivitas kriminal. Scarberry na Peterson éta undoubtedly deukeut luhureun ranté dahareun. Claude bakal salajengna.
  
  Aranjeunna naek kana taksi sareng masihan supir alamat diler. Éta ngeunaan dua puluh menit jauh.
  
  
  ***
  
  
  Ben jeung Karin reuwas maca jurnal Kaptén Cook.
  
  Ningali ngaliwatan panon jalma sejen, kajadian anu lumangsung ka kaptén laut kawentar leuwih ti dua ratus taun ka tukang, éta rada luar biasa. Tapi maca akun Cook dirékam tapi tetep kacida rusiah lalampahan handapeun gunung seuneuan kawentar Hawaii éta ampir overwhelming.
  
  "Hade pisan". Karin ngotektak salinan na dina layar komputer. "Hiji hal anu anjeun henteu sadar nyaéta pandangan anu cemerlang Cook. Anjeunna nyandak sareng anjeunna jalma ti sakumna daérah pikeun ngarékam panemuanna. Élmuwan. Ahli botani. Artis. Tingali-" Manéhna ngetok layar.
  
  Ben condong ningali gambar pepelakan anu dieksekusi sacara halus. "Keren".
  
  Panon Karin hérang. "Ieu hébat. Tutuwuhan ieu henteu kapendak atanapi didokumentasikeun dugi ka Cook sareng timnya ngarékam aranjeunna sareng uih deui ka Inggris kalayan gambar sareng déskripsi anu hebat ieu. Aranjeunna ngapetakeun dunya urang, jalma-jalma ieu. Aranjeunna ngalukis bentang sareng garis pantai sapertos urang ngan ukur nyandak poto ayeuna. Pikirkeun deui".
  
  sora Ben ngahianat pikagumbiraeun na. "Abdi terang. Abdi terang. Tapi dengekeun ieu-"
  
  "Wow". Karin nyerep kana carita sorangan. "Naha anjeun terang yén salah sahiji kru Cook nyaéta William Bligh? Lalaki anu janten kaptén Bounty? Sareng yén Présidén Amérika dina waktos éta, Benjamin Franklin, ngintun pesen ka sadaya kaptén lautna pikeun ngantunkeun Cook nyalira, sanaos kanyataan yén Amérika Serikat perang sareng Inggris dina waktos éta. Franklin disebut anjeunna "babaturan umum umat manusa."
  
  "Adi". - Ben ngahuleng. "Kuring manggihan hiji hal. Dengekeun-landfall dijieun di Owhihi, Hawaii, deukeut titik pangluhurna pulo. 21 derajat 15 menit lintang kalér, 147 derajat bujur kalér, 48 menit kulon. Jangkungna 762 suku. Kami kapaksa leupaskeun jangkar deukeut Lihi jeung indit ka darat. Pribumi anu diupahan ku urang sigana bakal nyéépkeun lawon tina tonggong urang pikeun sabotol rum, tapi saleresna tiasa ditolerir sareng berpengetahuan.
  
  "Pasihan abdi versi pondokna," tembal Karin. "Dina Basa Inggris".
  
  Ben ngagerem ka manéhna. "Gusti, mojang, dimana Indiana Jones anjeun?" Lukas Skywalker Anjeun? Anjeun ngan teu boga rasa petualangan. Jadi narator kami, saurang lalaki ngaranna Hawksworth, indit kalawan Cook, genep pelaut sejen tur sakeupeul pribumi ngajajah naon pribumi disebut Gerbang Pele ". Hal ieu dilakukeun tanpa pangaweruh raja lokal sarta dina resiko gede. Mun aranjeunna geus kapanggih kaluar ngeunaan eta, raja bakal maéhan aranjeunna sadayana. The Hawaiians revered Gerbang Pele. Panungtun pribumi nungtut badag. ganjaran."
  
  "Gerbang Pelé pasti nyababkeun kahariwang anu serius pikeun Cook nyandak résiko sapertos kitu," saur Karin.
  
  "Muhun, Pele éta dewa seuneu, kilat, angin jeung gunung seuneuan. Panginten déwa Hawaii anu pang populerna. Manéhna warta badag. Loba legenda nya dipuseurkeun di sabudeureun anjeunna maréntah sagara. Cara Hawaiians pasti geus dikaitkeun nya meureun piqued minat Cook urang. Sarta presumably anjeunna hiji lalaki sombong dina perjalanan hébat pamanggihan. Anjeunna moal sieun ngaganggu raja lokal.
  
  "A lalaki sapertos Cook moal sieun pisan."
  
  "Leres. Numutkeun ka Hawksworth, warga satempat ngajurung aranjeunna ngalangkungan jalan anu poék di handapeun manah jero gunung. Sakali lampu hurung jeung, sakumaha Gollum bakal nyebutkeun, sababaraha péngkolan tricky geus dicokot, maranéhanana kabéh eureun jeung neuteup kaheranan di Gerbang Pele.
  
  "Aneh. Aya gambar?
  
  "Henteu. Artis ditinggalkeun kusabab perjalanan ieu. Tapi Hawksworth ngajelaskeun naon anu aranjeunna tingali. Lengkungan ageung anu ngalayang luhur pisan dugi ka puncak luhureun bunderan seuneu urang. Pigura handmade inlaid kalayan simbol leutik. Notches dina saban gigir, dua barang leutik leungit. Kaajaiban nyandak napas urang sareng urang leres-leres ningali dugi ka pusat poék mimiti narik panon urang.
  
  "Janten, dina sumanget sadaya jalma, naon anu dimaksud nyaéta yén aranjeunna mendakan naon anu dipilari, tapi teras sadar yén aranjeunna hoyong langkung." Karin ngegeleng.
  
  Ben ngucek-ngucek matanya. "Kuring pikir naon anu anjeun maksud nyaéta, dina sumanget sadaya petualang, aranjeunna hoyong langkung. Tapi anjeun leres. Gerbang Pele éta ngan éta. Gerbang. Éta kedah ngarah ka mana waé. "
  
  Karin narik korsi. "Ayeuna kuring heran. Dimana ieu ngarah?
  
  Waktu éta, hapé Ben disada. Anjeunna neuteup kana layar tur ngagugulung panon na. "Ema sareng Bapa".
  
  
  BAB DUA PULUH
  
  
  Mano Kinimaka dipikacinta jantung Waikiki. Dilahirkeun sareng digedékeun di Hawaii, anjeunna nyéépkeun budak leutik di Pantai Kuhio sateuacan kulawargana ngumpulkeun dana sareng ngalih ka basisir kalér anu langkung tenang. The surfing aya kelas dunya, dahareun éta otentik sanajan anjeun dining kaluar, hirup éta salaku bébas anjeun bisa ngabayangkeun.
  
  Tapi kenangan awal indelible nya éta tina Kuhio: pantai anca sarta luaus bébas, barbecues pantai Minggu, gampang surfing, locals alus-natured sarta splendor nokturnal panonpoé.
  
  Ayeuna, nalika anjeunna nyetir sapanjang Kuhio Avenue teras Kalakaua, anjeunna perhatikeun barang-barang anu lami. Teu seger-beungeut wisatawan. Teu warga lokal mawa fix isuk maranéhanana jus Jamba. Henteu aya anu ngajual és krim caket Royal Hawaiian. Éta obor hideung panjang anu aranjeunna hurung unggal wengi, komplek balanja anu ayeuna ampir kosong dimana anjeunna kantos ceurik, seuri dina tanda peringatan anu sederhana ngawangun A ngahalangan salah sahiji lorong anu maca: Upami anjeun sanés Spider-Man, sasak geus ditutup, éta basajan. Jadi Hawai.
  
  Anjeunna walked kaliwat toko heubeul Lassen urang, dimana anjeunna kungsi gazed dina lukisan megah maranéhanana jeung mobil hebat. Ayeuna geus leungit. budak leutik na geus réngsé. Anjeunna ngaliwat pusat balanja King's Village, anu pernah dicaritakeun ku indungna yén anjeunna mangrupikeun tempatna Raja Kalakaua. Anjeunna lulus kantor pulisi nicest di dunya, hiji katuhu dina Waikiki Beach dina kalangkang ratusan surfboards. Sarta anjeunna walked kaliwat patung indestructible of Adipati Kahanamoku, katutupan sakumaha salawasna kalawan leis seger, hiji sarua anjeunna ngalaman nempo nalika anjeunna budak leutik kalawan sajuta impian swirling dina sirah na.
  
  kulawargana ayeuna dijaga sabudeureun jam. Aranjeunna dijaga ku Marshals AS anu paling luhur sareng rengat Marinir. Imah kulawarga éta kosong, dipaké salaku bait pikeun assassins. Manéhna sorangan éta hiji lalaki ditandaan.
  
  Hayden Jay, sahabatna jeung bos na, diuk gigireun anjeunna dina korsi panumpang, meureun ningali hiji hal tina katingal dina beungeutna saprak manehna teu ngomong nanaon. Manéhna tatu ku péso, tapi ayeuna geus ampir cageur. Jalma-jalma di sabudeureunana tiwas. Babaturan. babaturan anyar.
  
  Sarta di dieu anjeunna, balik ka imahna, tempat budak leutik na. Kenangan ngeusi anjeunna sapertos réréncangan anu lami-lami sono hoyong nyambung deui sareng anjeunna. Kenangan dibombardir anjeunna ti unggal juru jalan.
  
  Kaéndahan Hawaii éta hirup di anjeun salawasna. Henteu janten masalah upami anjeun nyéépkeun saminggu atanapi dua puluh taun. Watakna teu aya waktuna.
  
  Hayden tungtungna ngarusak suasana. "Ieu, ieu Capua. Naha anjeunna leres-leres ngajual és tina van?"
  
  "Aya bisnis anu saé di dieu. Sadayana resep és ditumbuk."
  
  "Cukup adil".
  
  Mano imut. "Anjeun bakal ningali".
  
  Nalika aranjeunna ngalangkungan kaéndahan Kuhio sareng Waikiki, pantai muncul périodik di sisi katuhu. Laut hérang hérang jeung bubulak bodas ngagelebug ngondang. Mano nempo sababaraha outriggers keur disiapkeun dina pantai. Baheula, anjeunna bagian tina tim outrigger anu meunang piala.
  
  "Urang dieu". Anjeunna ditarik kana tempat parkir anu melengkung kalayan pager dina hiji tungtung anu teu katingali Samudra Pasifik. van Capua ieu lokasina di tungtung pisan, dina lokasi hébat. Mano langsung merhatikeun sobat heubeulna, tapi eureun sakedapan.
  
  Hayden nyium manéhna. "Kenangan baheula?"
  
  "Kenangan anu saé. Hal anu anjeun henteu hoyong ngaganggu ku ngabayangkeun deui anu énggal, anjeun terang?"
  
  "Abdi terang".
  
  Teu aya kapercayaan kana sorana. Mano neuteup lila ka bosna. Manéhna jalma alus - lugas, adil, tangguh. Naha anjeun terang saha anu aya di sisi Hayden Jay, sareng karyawan mana anu tiasa nungtut langkung seueur ti bos na? Kusabab aranjeunna mimiti tepang, anjeunna parantos kenal sareng anjeunna. Bapana, James Jay, éta hiji powerhouse, hiji legenda leres, sarta éta patut eta. Tujuanana Hayden salawasna geus minuhan jangji-Na, warisan na. Ieu kakuatan nyetir dirina.
  
  Janten Mano kaget nalika anjeunna ngumumkeun kumaha serius anjeunna ngeunaan nerd ngora Ben Blake. Anjeunna panginten bakal lami pisan sateuacan Hayden lirén nyorong dirina pikeun ngaléngkah pikeun hirup kana warisan anu dirasakeun Mano anjeunna parantos ngalangkungan. Mimitina anjeunna nyangka yén jarak bakal mareuman seuneu, tapi teras pasangan éta babarengan deui. Sareng ayeuna aranjeunna sigana langkung kuat tibatan kantos. Naha geek bakal masihan anjeunna tujuan anyar, arah anyar dina kahirupan? Ngan sababaraha bulan ka hareup bakal nyaritakeun.
  
  "Geus". Hayden unggeuk nuju van. Mano muka panto sarta narik napas jero tina hawa lokal bersih. Di kénca na ros Inten Kepala, sosok keuna nangtung kaluar ngalawan cakrawala, salawasna hadir.
  
  Pikeun Mano, éta salawasna aya. Anjeunna teu heran yén ieu bisa jadi di luhur sababaraha mujijat hébat.
  
  Babarengan leumpang kana van motong és. Capua jongjon, neuteup ka maranéhna. Beungeutna kusut reuwas, tuluy bungah nu tulus.
  
  "Mano? Lalaki! Héy!"
  
  Capua ngaleungit. Sadetik engké anjeunna lumpat kaluar ti tukangeun van. Anjeunna lalaki lega-taktak, pas jeung buuk poék jeung complexion poék. Malah dina glance kahiji, Hayden bisa ngabejaan yen anjeunna spent sahenteuna dua jam unggal poé dina surfboard nu.
  
  "Kapua." Mano nangkeup baturna. "Aya sababaraha, bro."
  
  Capua mundur. "Naon anu anjeun lakukeun? Béjakeun ka kuring, kumaha jalanna koleksi kaca shot Hard Rock?"
  
  Mano ngoyagkeun sirah na shrugged. "Ah, rada bla bla, komo deui. Anjeun terang. Anjeun?"
  
  "Leres. Saha Howli?"
  
  "Haole ..." Mano pindah deui ka Amérika kaharti, loba relief Hayden. "... ieu juragan abdi. Papanggih Hayden Jay."
  
  Warga satempat ngalempengkeun. "Senang pendak sareng anjeun," pokna. "Dupi anjeun Bos Mano? Wow. Lucky Mano, ceuk kuring.
  
  "Naha anjeun teu gaduh awéwé, Capua?" Mano ngalakukeun anu pangalusna pikeun nyumputkeun hinaan saeutik.
  
  "Kuring meuli sorangan poi-dog. Anjeunna, saurang bangsa Filipina anu panasaran Hawaii-Cina, ngajak kuring masang tenda sapeuting, man. Kalolobaan Hawaiians éta ras campuran.
  
  Mano narik napas. Poy Dog éta lalaki ras campuran. Haole éta sémah, sarta éta teu merta istilah derogatory.
  
  Sateuacan anjeunna tiasa nyarios nanaon, Hayden ngalieuk ka anjeunna sareng naroskeun kalayan manis, "Ngadamel tenda?"
  
  Mano nyengir. Hayden terang persis naon Capua, sareng éta teu aya hubunganana sareng kémping. "Ieu keren. Manehna disada nice. Dengekeun, Capua, abdi kedah naroskeun sababaraha patarosan.
  
  "Panémbak".
  
  "Naha anjeun kantos nguping tokoh dunya utama anu katelah Kovalenko? Atawa Raja Getih?
  
  "Kadangu waé aya beritana, Kang. Dupi anjeunna di Oahu?"
  
  "Tiasa waé. Kumaha upami Claude?
  
  "Henteu. Upami anjeun nyauran Howley nami éta, kuring bakal émut. Capua ragu-ragu.
  
  Hayden ningali ieu. "Tapi anjeun terang hiji hal."
  
  "Meureun bos. Meureun kuring nyaho. Tapi réréncangan anjeun di dinya," anjeunna nyentak sirahna ka kantor pulisi Pantai Waikiki, "aranjeunna henteu hoyong terang." Kuring geus bébéja aranjeunna. Aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon."
  
  "Uji kuring." Hayden nepungan paneuteup éta lalaki.
  
  "Abdi ngadangu hiji hal, bos. Éta naha Mano datang ka kuring, katuhu? Muhun, duit anyar geus méré kaluar sababaraha wads gajih lately, lalaki. Pamaén anyar di sakumna adegan, ngalungkeun pésta anu aranjeunna moal pernah ningali minggu payun.
  
  "Duit anyar?" - Mano echoed. "Dimana?" - Abdi naroskeun.
  
  "Teu aya," ceuk Capua serius. "Maksud kuring, di dieu, lalaki. Di dieu. Aranjeunna sok dipinggirkan, tapi ayeuna aranjeunna jalma beunghar. "
  
  Hayden mengibas-ngibaskan rambutnya. "Naon anu nyarioskeun ieu ka anjeun?"
  
  "Kuring henteu aub dina adegan ieu, tapi kuring terang éta. Aya anu kajantenan atanapi badé kajantenan. Seueur jalma dibayar seueur artos. Nalika éta kajantenan, anjeun diajar pikeun ngajaga sirah anjeun dugi ka hal-hal anu goréng ngaliwat. "
  
  Mano neuteup sagara hérang. "Naha anjeun yakin teu terang nanaon, Capua?"
  
  "Kuring sumpah dina anjing poit kuring."
  
  Capua nyandak poi na serius. Hayden nunjuk kana van. "Naha anjeun henteu ngadamel kami sababaraha, Capua."
  
  "Tangtu".
  
  Hayden muka ka Mano nalika Capua ngajauhan. "Kuring pikir éta patut dicobian. Naha anjeun terang naon anu diomongkeun anjeunna?"
  
  "Kuring henteu resep kana sora naon anu bakal kajadian di kampung halaman kuring," saur Mano sareng ngahontal sababaraha és cukur. "Kapua. Sebutkeun ngaran anjeun, lanceuk. Anu bisa nyaho nanaon?
  
  "Aya jalma lokal, Danny, anu cicing di luhur pasir." Paneuteupna mencrong ka Inten Kepala. "Beunghar. Kolot-kolotna, digedékeun siga anu ngaléos." Imut ka Hayden. "Sebutkeun sapertos urang Amérika. Abdi henteu nyangka aya anu lepat. Tapi anjeunna langkung serius sareng scumbags. Anjeunna meunang tajongan kaluar tina nyaho telek, anjeun ngartos kuring?
  
  Mano ngagunakeun sendok jeung ngali sapotong badag és warna katumbiri. "Naha lalaki éta resep pura-pura anjeunna shot gedé?"
  
  Capua unggeuk. "Tapi éta henteu leres. Anjeunna ngan ukur budak anu maén kaulinan lalaki."
  
  Hayden nyampeurkeun leungeun Mano. "Kami bakal nganjang ka Danny ieu. Upami aya ancaman anyar, urang kedah terang éta ogé.
  
  Capua unggeuk nuju és congcot. "Maranéhanana di biaya ngadegna. Tapi anjeun teu nyaho kuring. Anjeun henteu kantos sumping ka kuring. "
  
  Mano unggeuk ka baturna. "Éta henteu kedah nyarios, Kakang."
  
  
  ***
  
  
  Capua masihan aranjeunna alamat, anu aranjeunna diprogram kana GPS mobil. Lima belas menit saterusna maranéhanana anjog di hiji gerbang beusi tempa hideung. Lot sloped deui ka handap ka sagara, jadi maranéhanana ngan bisa nempo jandela di lantai luhur imah badag.
  
  Turun tina mobil, cinyusu nyegrek ti sisi Mano. Mano nempatkeun leungeun-Na dina gerbang badag sarta kadorong. Taman hareup ngajadikeun Hayden eureun jeung kasampak.
  
  Nangtung papan selancar. Truk ranjang kabuka énggal. A tempat tidur gantung manteng diantara dua tangkal korma.
  
  "Duh Gusti, Mano. Naha sadayana kebon Hawaii sapertos kieu?"
  
  Mano nyengir. "Henteu leres, henteu."
  
  Basa rék ngirining bel, kadéngé aya sora ti tukang. Aranjeunna leumpang sabudeureun imah, tetep leungeun maranéhna deukeut pakarang maranéhanana. Nalika aranjeunna ngabelokkeun pojok anu terakhir, aranjeunna ningali saurang pamuda nuju frolicking di kolam renang sareng hiji awéwé manula.
  
  "Hapunten!" Hayden ngagorowok. "Kami ti Departemen Pulisi Honolulu. Sababaraha kecap?" Manehna ngaharewos, boro-boro kadenge: "Kuring ngarepkeun éta sanés indungna."
  
  Mano nyedek. Anjeunna teu biasa boss na nyieun guyonan. Lajeng anjeunna ningali beungeutna. Manehna serius deadly. "Naha anjeun-?"
  
  "Maneh hayang naon?" Lalaki ngora leumpang ka aranjeunna, gesticulating wildly. Nalika anjeunna ngadeukeutan, Mano ningali panonna.
  
  "Kami gaduh masalah," saur Mano. "Anjeunna di tepi."
  
  Mano ngantep éta lalaki ngayun liar. Sababaraha hayrides badag sarta anjeunna kaluar tina napas, kolor na mimiti geser ka handap. Anjeunna henteu nunjukkeun kasadaran ngeunaan kaayaanana.
  
  Lajeng awéwé sepuh lumpat ka aranjeunna. Hayden kedip-kedip teu percaya. Awéwé éta luncat kana tonggong Kinimake sareng mimiti naék anjeunna sapertos kuda jantan.
  
  Naon sih geus aranjeunna gotten sorangan ka dieu?
  
  Hayden ngantep Kinimaka ngurus dirina. Manéhna nempo sabudeureun imah jeung grounds. Henteu aya tanda-tanda yén aya batur anu aya di bumi.
  
  Tungtungna, Mano junun ngocok kaluar monster. Manehna landed kalawan nyabok baseuh dina gravel nu dikurilingan kolam renang jeung mimiti howling kawas banshee a.
  
  Danny, lamun éta Danny, neuteup ka manehna kalawan sungut muka, kolor na ayeuna ragrag handap tuur-Na.
  
  Hayden parantos cekap. "Dani!" - manehna ngagorowok dina beungeutna. "Urang kedah ngobrol sareng anjeun!"
  
  
  Manehna ngadorong deui kana korsi santai. Gusti, upami ngan bapana bisa ningali manehna ayeuna. Manehna ngancik jeung solokan gelas cocktail, lajeng ngeusi duanana cai ti kolam renang.
  
  Manehna splashed cai kana beungeut Danny sarta smacked anjeunna enteng. Manéhna langsung nyengir. "Hei orok, anjeun terang kuring resep-"
  
  Hayden mundur. Upami diurus leres, ieu tiasa dianggo pikeun aranjeunna. "Dupi anjeun nyalira, Danny?" Manéhna rada seuri.
  
  "Tina aya di dieu. Di mana waé." Manéhna nyarita dina kalimah pondok, breathless, saolah-olah haténa digawé teuas pikeun ngarojong hiji lalaki lima kali ukuranana. "Awewe urang."
  
  Hayden ngahuleng batin kalayan lega. "Muhun. Ayeuna, kuring ngadangu anjeun mangrupikeun jalma anu tiasa terang upami kuring peryogi inpormasi. "
  
  "Éta abdi". Ego Danny némbongkeun ngaliwatan halimun sadetik. "Kuring jalma éta."
  
  "Béjakeun ka kuring ngeunaan Claude."
  
  Nu stupor nyekel deui anjeunna, nyieun panon na semu beurat. "Claude? Si hideung anu damel di Crazy Shirts?"
  
  "Henteu". Hayden ngacungkeun huntuna. "Claude, lalaki anu gaduh klub sareng ranch di sakuliah Oahu."
  
  "Kuring henteu terang ieu Claude." Kajujuran sigana sanés salah sahiji titik kuat Danny, tapi Hayden cangcaya yén anjeunna palsu ayeuna.
  
  "Kumaha Kovalenko? Dupi anjeun uninga anjeunna?
  
  Euweuh nu némbal dina panon Danny. Henteu aya tanda atanapi indikasi kasadaran.
  
  Di tukangeunana, Hayden kadéngé Mano nyoba nenangkeun kabogoh Danny, Tina. Anjeunna mutuskeun yén teu aya salahna pikeun nyobian pendekatan anu béda. "Muhun, hayu urang cobian anu sanés. Aya duit seger di Honolulu. Aya loba nu. Ti mana ieu asalna, Danny, sareng kunaon?"
  
  Panon budakna dibuka lega, ujug-ujug cahayana ku horor sapertos Hayden ampir ngahontal bedil.
  
  "Ieu tiasa kajantenan iraha waé!" - anjeunna exclaimed. "Anjeun ningali? Iraha waé! Ngan... cicing di imah. Cicing di imah, budak." Sorana haréwos, siga nu ngulang-ngulang deui nu geus diomongkeun ka manéhna.
  
  Hayden ngaraos hawa tiis anu nyerep kana tulang tonggongna, sanaos kahaneutan surgawi ngahaneutkeun tonggongna. "Naon anu bakal kajadian pas, Danny. Hayu, anjeun tiasa nyarios ka kuring. "
  
  "Serangan," ceuk Danny bodo. "Éta teu tiasa dibolaykeun sabab dibeli sareng dibayar." Danny nyepeng leungeunna, ujug-ujug katingali pikasieuneun sober.
  
  "Teroris nuju caket, Bu Pulisi. Laksanakeun padamelan anjeun sareng ulah ngantep éta bangsat ka dieu."
  
  
  BAB dua puluh hiji
  
  
  Ben Blake ngadugikeun éntri jurnal Kaptén Cook sareng pasanganna Hawksworth ngajéntrékeun perjalanan anu paling bahaya anu kantos dilakukeun ku manusa.
  
  "Maranéhanana leumpang ngaliwatan Gerbang Pele," ceuk Ben reuwas, "ka jero gelap. Dina waktos ayeuna, Cook masih nujul kana lawang arched salaku Gerbang Pele. Ngan sanggeus anjeunna ngalaman naon perenahna saluareun - nyebutkeun dieu - anjeunna engké ngarobah rujukan ka Gerbang Naraka ".
  
  Karin ngalieuk ka Ben ku panonna lega. "Naon anu tiasa nyababkeun lalaki sapertos Kaptén Cook nganyatakeun kasieun taranjang sapertos kitu?"
  
  "Ampir euweuh," ceuk Ben. "Masak mendakan kanibalisme. Pangorbanan manusa. Anjeunna angkat kana perjalanan ka cai anu teu dipikanyaho."
  
  Karin nunjuk kana layar. "Baca hal sial."
  
  "Saluareun Gerbang hideung aya jalan anu paling terkutuk anu dipikanyaho ku manusa ..."
  
  "Entong nyarios," tembal Karin. "Jumlah."
  
  "Abdi teu tiasa"
  
  "Naon? Naha?"
  
  "Kusabab éta nyarios di dieu-téks di handap ieu parantos dipiceun tina konvérsi ieu kusabab mamang ngeunaan kaaslianana."
  
  "Naon?"
  
  Ben nyerengeh mikir bari nempo komputer. "Kuring pikir upami éta kabuka pikeun tontonan umum, aya anu parantos nyobian nalungtik."
  
  "Atawa meureun aranjeunna ngalakukeun sareng maot. Panginten otoritas mutuskeun yén pangaweruh éta bahaya teuing pikeun dibagikeun ka masarakat.
  
  "Tapi kumaha urang ningali dokumen anu dihapus?" Ben ngacak-ngacak sababaraha kenop. Henteu aya tautan anu disumputkeun dina halaman éta. Euweuh nu hina. Anjeunna Googled ngaran panulis sarta manggihan sababaraha kaca nu disebutkeun Cook's Chronicle, tapi euweuh deui nyebut Hell's Gate, Pele, atawa malah Diamond Head.
  
  Karin malik neuteup haté Waikiki. "Jadi lalampahan Cook ngaliwatan gerbang naraka ditulis kaluar tina sajarah. Urang tiasa teras-terasan nyobian. " Manehna gestured nuju komputer.
  
  "Tapi éta moal aya gunana," saur Ben dina kesan Yoda anu pangsaéna. "Kami henteu kedah miceunan waktos."
  
  "Naon anu Hayden tingali dina anjeun, kuring moal pernah terang." Karin ngegeleng samemeh lalaunan ngalieuk. "Masalahna nyaéta urang henteu gaduh cara terang naon anu bakal urang mendakan di dinya. Urang bakal ka naraka buta."
  
  
  ***
  
  
  Hayden sareng Kinimaka junun squeeze sababaraha kalimat deui kaluar Danny saméméh maranéhna mutuskeun éta wijaksana pikeun ninggalkeun aranjeunna nyalira di pihak ubar maranéhanana. Kalayan tuah, aranjeunna duanana bakal nganggap kunjungan CIA mangrupikeun impian anu goréng.
  
  Kinimaka naék deui kana mobil, nempatkeun leungeunna kana setir kulit lemes. "Serangan teroris?" ceuk malikan deui. "Di Waikiki? Abdi henteu percanten kana ieu ".
  
  Hayden geus mencet nomer boss nya. Gerbang langsung ngabales. Anjeunna ngadugikeun dina sababaraha kalimat pondok inpormasi anu aranjeunna kéngingkeun tina Danny.
  
  Mano ngadangukeun tanggapan Gates dina spékerpon. "Hayden, kuring beuki deukeut. Sababaraha jam deui kuring bakal aya. Pulisi ngandelkeun pisan ka sadaya penjahat anu dipikanyaho pikeun milarian lokasi ranch. Urang bakal boga eta geura-giru. Kuring bakal waspada ka otoritas anu luyu ngeunaan dugaan serangan ieu, tapi tetep ngagali.
  
  Jalurna pareum. Hayden nyerengeh reuwas. "Naha manéhna datang ka dieu? Anjeunna gaduh waktos hésé coping sakumaha anu kasebut. Naon alusna bakal anjeunna ngalakukeun?
  
  "Panginten padamelan tiasa ngabantosan anjeunna ngatasi."
  
  "Hayu atuh. Aranjeunna pikir maranéhna bakal geura-giru meunang lokasi ranch. Kami ngalacak teroris. Anu urang peryogikeun ayeuna nyaéta jalma anu positip, lugas. Hei Mano, saur anjeun carita téroris ieu mangrupikeun bagian tina rencana Raja Darah?"
  
  Mano unggeuk. "Éta meuntas pikiran kuring." Panonna nginum dina tetempoan anu narik ati, saolah-olah nyimpen éta pikeun ngabantosan ngalawan gelap anu ngahalangan.
  
  "Ngomongkeun jalma anu lempeng, Drake sareng dua sobatna masih henteu ngaréspon kana pesen kuring. Sareng pulisi ogé henteu terang."
  
  Hapé disada, ngageter. Éta Gerbang. "Pak?"
  
  "Hal ieu nembe janten gélo," anjeunna ngagorowok, jelas pikahariwangeun. "Pulisi Honolulu nembé nampi tilu ancaman téroris anu sah. Sadayana di Waikiki. Sagalana bakal kajadian geura-giru. Kontak parantos didamel sareng Kovalenko.
  
  "Tilu!"
  
  Gerbang ngadadak pareum sakedapan. Hayden nyelek, karasa beuteungna ngagolak. Sieun dina panon Mano nyieun késang.
  
  Gates ngahubungi deui. "Hayu aya opat. Inpo nu leuwih anyar geus dioténtikasi. Ngahubungan Drake. Anjeun dina tarung hirup anjeun, Hayden. Kudu dimobilisasi."
  
  
  ***
  
  
  Raja Darah nangtung dina dek diangkat, seuri tiis dina beungeutna, sababaraha Létnan dipercaya na nangtung di hareup jeung handap anjeunna. "Wayahna," pokna simpé. "Ieu anu kami antosan, naon anu kami damel. Ieu mangrupikeun hasil tina sadaya usaha kuring sareng sadaya pangorbanan anjeun. "Éta dimana," anjeunna ngareureuhkeun épéktip, "éta sadayana réngsé."
  
  Anjeunna nyeken beungeut pikeun tanda sieun. Henteu aya. Mémang, Boudreau sigana ampir gumbira diidinan deui kana pasea getih.
  
  "Claude, ancurkeun kebon. Maéhan sakabéh tahanan. Jeung..." Nyengir. "Leupaskeun maung. Aranjeunna kedah nempatan kakawasaan sakedap. Boudreaux, lakukeun naon anu anjeun lakukeun, tapi langkung brutal. Kuring ngajak anjeun pikeun minuhan sagala kahayang anjeun. Kuring ngajak anjeun ngingetkeun kuring. Henteu, ngajempolan kuring. Laksanakeun, Boudreau. Pindah ka Kauai sareng tutup ranch di dinya."
  
  The Bloody King nyandak hiji tampilan panungtungan di sababaraha lalaki sésana na. "Ngeunaan anjeun ... buka naraka di Hawaii."
  
  Anjeunna ngajauhan, nyisir aranjeunna, sareng nyandak pandangan kritis anu terakhir dina angkutanna sareng lalaki anu dipilih sacara saksama anu bakal marengan anjeunna ka jero anu maot di handapeun Kepala Inten.
  
  "Teu aya lalaki anu ngalakukeun ieu ti saprak Cook sareng hirup pikeun nyarioskeun dongéng. Teu aya lalaki anu kantos ningali saluareun tingkat kalima naraka. Teu aya anu kantos mendakan naon sistem bubu anu diwangun pikeun nyumputkeun. Kami bakal ngalakukeun éta."
  
  Pupusna sareng karusakan aya di tukangeun sareng sateuacanna. Awal rusuh éta dilawan. Raja getih gumbira.
  
  
  ***
  
  
  Matt Drake leumpang ngaliwatan tempat parkir Exoticars, panangan jeung 'kabogoh' na, Alicia Miles. Aya mobil rental tunggal diparkir di dinya, rental Dodge Dasar nu meureun milik sababaraha wisatawan anu geus nyéwa salah sahiji Lamborghinis anyar salila sajam. Nalika Drake sareng Alicia lebet ka ruang paméran busana, lalaki anu gagah sareng awak dipotong parantos aya dina irungna.
  
  "Wilujeng sonten. Naon anu abdi tiasa bantosan?"
  
  "Mana anu panggancangna?" Drake muka teu sabar. "Kami ngagaduhan Nissan di bumi sareng kabogoh kuring hoyong ngalaman kacepetan nyata." Drake ngiceupan. "Bisa meunang kuring sababaraha titik bonus, upami anjeun terang naon maksud kuring."
  
  Alicia seuri manis.
  
  Drake ngaharepkeun yén Mai ayeuna ngurilingan tukangeun kamar paméran anu ageung, ngajauhan tina garasi pungkur sareng nuju ka kompleks sisi pager. Anjeunna bakal nyobian asup ti sisi séjén. Drake sareng Alicia ngagaduhan sakitar genep menit.
  
  Seuri lalaki éta lega tur, unsurprisingly, palsu. "Nya, kalolobaan jalma milih Ferrari 458 énggal atanapi Lamborghini Aventador, duanana mobil anu saé." Seuri sabenerna ngalegaan nalika salesman nunjuk kaluar kandaraan dimaksud, duanana anu diposisikan di hareup jandela showroom pinuh-panjang. "Tapi dina hal prestasi legendaris, upami éta anu anjeun milarian, kuring tiasa nyarankeun Ferrari Daytona atanapi McLaren F1." Dia mengibas-ngibaskan tangannya ke arah belakang showroom.
  
  Aya kantor di tukangeun sareng ka katuhu. Di kénca éta barisan stan swasta dimana informasi kartu kiridit bisa dikumpulkeun sarta konci dibikeun. Henteu aya jandéla di kantor, tapi Drake tiasa ngadéngé inohong anu gerak.
  
  Anjeunna ngitung detik. Mai kedah sumping dina opat menit.
  
  "Naha anjeun Mr. Scarberry atanapi Mr. Petersen?" pokna bari seuri. "Kuring nempo ngaran maranéhanana dina tanda di luar."
  
  "Abdi James. Bapak Scarberry jeung Bapak Petersen nu boga. Maranéhna aya di buruan tukang."
  
  "KIRA". Drake nempatkeun dina acara ningali Ferraris jeung Lamborghinis. AC showroom ambruk dina tonggongna. Teu aya sora nu datang ti kantor nu jauh. Alicia tetep sorangan, maén pamajikan alus-natured bari nyieun spasi.
  
  Hiji menit sateuacan Mai kedah kaluar ngaliwatan panto sisi.
  
  Drake siap.
  
  
  ***
  
  
  Waktos ngalir ngaliwatan aranjeunna dina laju alarming, tapi Ben miharep yén gagasan gélo Karin bakal ngahasilkeun buah. Léngkah munggaran nyaéta milarian dimana log asli Kaptén Cook disimpen. Ieu tétéla hiji tugas gampang. Dokumén éta disimpen di Arsip Nasional, caket London, di gedong pamaréntahan, tapi henteu aman sapertos di Bank Inggris.
  
  Dugi ayeuna mah saé.
  
  Lengkah saterusna nya éta mawa Hayden. Butuh waktu lila pikeun meunangkeun titik maranéhanana sakuliah. Mimitina, Hayden sigana pisan kacau tanpa kasar, tapi nalika Karin, dirojong ku Ben, dibere rencana maranéhanana, agén CIA indit deathly jempé.
  
  "Naon anu anjeun pikahoyong?" manehna ujug-ujug nanya.
  
  "Kami hoyong anjeun ngirim maling kelas dunya ka Arsip Nasional di Kew pikeun moto, sanés maok, teras ngirim email ka kuring salinan bagian jurnal Cook anu relevan. Bagian anu leungit. "
  
  "Naha anjeun mabok, Ben? Serius-"
  
  "Bagian paling hese," Ben negeskeun, "moal maling. Kuring yakin yén maling bakal mendakan sareng ngirim kuring bagian anu leres. "
  
  "Kumaha upami anjeunna katangkep?" Hayden ngaluarkeun patarosan tanpa mikir.
  
  "Éta sababna anjeunna kedah janten maling kelas dunya anu CIA tiasa gaduh berkat deal ieu. Jeung naha, ideally, manéhna kudu geus di kandangan. Oh, sareng Hayden, ieu sadayana kedah dilakukeun dina sababaraha jam ka hareup. Nyaan teu sabar."
  
  "Kuring sadar éta," Hayden snapped, tapi lajeng nada nya softened. "Tingali, Ben, kuring terang anjeun duaan parantos didorong ka kantor alit ieu, tapi anjeun panginten badé nempelkeun sirah anjeun ka luar panto sareng kéngingkeun inpormasi panganyarna. Anjeun kedah siap bisi-"
  
  Ben melong Karin hariwang. "Bisi naon? Anjeun nyarios saolah-olah dunya bakal kiamat."
  
  tiiseun Hayden urang ngawartoskeun anjeunna sadayana anjeunna peryogi kauninga.
  
  Saatos sababaraha waktos, kabogohna nyarios deui: "Kumaha parah anjeun peryogi catetan ieu, jurnal ieu? Naha pantes ngaganggu Inggris?"
  
  "Lamun Raja Darah nepi ka Gerbang Naraka jeung urang kudu indit sanggeus anjeunna," ceuk Ben, "éta meureun hiji-hijina sumber navigasi urang. Sareng urang sadayana terang kumaha saé Cook kalayan kartu na. Aranjeunna tiasa nyalametkeun kahirupan urang. "
  
  
  ***
  
  
  Hayden nempatkeun telepon na dina tiung mobil nya jeung nyoba nenangkeun pikiran troubled nya. Panonna nepungan panon Mano Kinimaki ngaliwatan kaca mobil, sarta manéhna jelas sensed teror bubbling ngaliwatan pikiran na. Aranjeunna nembé nampi béja anu paling pikasieuneun, deui ti Jonathan Gates.
  
  Henteu sapertos teroris badé pencét sababaraha lokasi di Oahu.
  
  Ayeuna aranjeunna terang éta langkung parah tibatan éta.
  
  Mano naék kaluar, katénjo oyag. "Saha éta?"
  
  "Bén. Anjeunna nyarios yén urang kedah ngiringan Arsip Nasional di Inggris pikeun nyandak salinan log Kaptén Cook.
  
  Mano nyerengeh. "Lakukeun. Laksanakeun. Kovalenko bangsat éta nyobian ngancurkeun sadayana anu urang cinta, Hayden. Anjeun ngalakukeun sagalana dina kakuatan anjeun pikeun ngajaga naon anjeun bogoh.
  
  "Inggris-"
  
  "Bangsat aranjeunna." Mano leungit dirina dina stress na. Hayden teu kapikiran. "Upami log bakal ngabantosan urang maéhan bangsat ieu, candak."
  
  Hayden ngabéréskeun pikiranana. Manéhna nyoba mupus pikiranana. Butuh sababaraha telepon ka kantor CIA di London sareng jerit nyaring ti bosna Gates, tapi panginten anjeunna sigana tiasa ngalaksanakeun padamelan éta. Utamana dina terang naon anu karék dicaritakeun ku Gates.
  
  Sareng anjeunna terang pisan yén aya agén CIA anu menawan di London anu tiasa ngalakukeun padamelan éta tanpa kesang.
  
  Mano masih melong manehna, masih reuwas. "Naha anjeun percanten kana telepon ieu? Naha anjeun yakin naon anu bakal dilakukeun Kovalenko ngan ukur ngaganggu perhatian jalma?
  
  Hayden teu tiasa, tapi tetep jempé, masih nyiapkeun pidatona pikeun Gates sareng kantor London. Dina sababaraha menit manehna geus siap.
  
  "Nya, hayu urang tuturkeun salah sahiji telepon anu paling awon dina kahirupan urang ku telepon anu bakal ngabantosan urang ngalihkeun peran," saur anjeunna sareng mencet nomer dina telepon gancang.
  
  Sanaos anjeunna ngobrol sareng bosna sareng negosiasi bantosan asing pikeun ngarékam Arsip Nasional Inggris, kecap-kecap Jonathan Gates sateuacana kaduruk dina pikiranna.
  
  Henteu ngan ukur Oahu. Teroris Raja Berdarah ngarencanakeun pikeun nyerang sababaraha pulo dina waktos anu sami.
  
  
  BAB DUA PULUH DUA
  
  
  Drake nahan napas nalika Mai ngaliwat panto sisi dina pandangan pinuh ku juru tulis.
  
  "Naon si-"
  
  Drake seuri. "Wayahna Méi," gerendengna, tuluy meupeuskeun rahang lalaki ku tukang jarami. Tanpa sora, nu ngajual balik sarta pencét taneuh. Alicia leumpang ngaliwatan Lamborghini, nyiapkeun pakarangna. Drake luncat ngaliwatan salesman teu gerak. Mai leumpang gancang sapanjang témbok tukang, ngaliwat tukangeun McLaren F1 anu teu kacekel.
  
  Aranjeunna dina témbok kantor dina hitungan detik. Kurangna jandéla damel duanana pikeun aranjeunna sareng ngalawan aranjeunna. Tapi bakal aya kaméra kaamanan. Éta ngan ukur patarosan-
  
  Aya nu lumpat asup ti panto tukang, overalls ku minyak, buuk hideung panjang ditalikeun ku bandana héjo. Drake mencet pipina langsung kana partisi triplek ipis, ngadengekeun sora nu datang ti jero kantor bari May latihan gerakan montir urang.
  
  Maranéhna masih teu aya sora.
  
  Tapi lajeng sababaraha jalma deui burst ngaliwatan panto, sarta batur di jero kantor hayu kaluar ngajerit. Drake terang pertandingan parantos réngsé.
  
  "Hayu aranjeunna gaduhna."
  
  Alicia ngagerem "Bangsat yeuh" sareng najong panto kantor pas dibuka, nyababkeun sirah éta nabrak. Lalaki séjén kaluar, panonna héran bari neuteup hiji awéwé geulis jeung bedil jeung dedegan bajoang nungguan manéhna. Manéhna ngangkat bedil. Alicia nembak anjeunna dina beuteung.
  
  Anjeunna ambruk dina lawang panto. Beuki ngagorowok ti kantor. Reuwas mimiti robah jadi pamahaman. Aranjeunna baris geura-giru nyadar yén éta bakal wijaksana pikeun nelepon sababaraha babaturan.
  
  Drake nembak salah sahiji mékanika, pencét anjeunna di tengah pingping sarta knocking anjeunna handap. lalaki éta slid handap McLaren, ninggalkeun jalan satapak getih tukangeun manehna. Malah Drake nyengir. Mai aktipitas lalaki kadua jeung Drake balik deui ka Alicia.
  
  "Urang kedah lebet ka jero."
  
  Alicia ngalih ngadeukeutan dugi ka gaduh pandangan anu saé kana interior. Drake crept sapanjang lantai dugi anjeunna ngahontal panto. Dina unggeuk-Na, Alicia nembak sababaraha tembakan. Drake ampir ducked kana doorway, tapi dina momen anu satengah belasan urang ucul kaluar kalawan pakarang digambar tur muka seuneu furiously.
  
  Alicia baralik, nyumput tukangeun Lamborghini. Pélor cingogo kana sisina. Kaca spion ngarecah. Drake gancang ngaléos. Anjeunna tiasa ningali nyeri dina panon lalaki nalika anjeunna nembak supercar.
  
  Nu saurang ogé nempo manéhna. Drake ngabuka seuneu sakedapan sateuacan anjeunna sareng ningali anjeunna murag beurat, nyandak salah sahiji kolega sareng anjeunna.
  
  Alicia luncat kaluar ti tukangeun Lamborghini jeung badarat sababaraha punches panutup. Drake lumpat ka arah Ferrari, nyiuk tukangeun ban badagna. Ayeuna unggal pélor diitung. Manéhna bisa nempo Méi, disumputkeun tina panempoan ku sudut tembok kantor, neuteup ka tukang tempat mékanika asalna.
  
  Tilu di antarana ngagolér dina sukuna.
  
  Drake maksa seuri leutik. Anjeunna masih mesin pembunuhan anu sampurna. Sakedapan anjeunna hariwang ngeunaan rapat anu teu tiasa dihindari antara Méi sareng Alicia sareng bayaran balik pikeun maotna Wells, tapi teras anjeunna ngonci hariwangna dina sudut anu jauh anu sami sareng cinta anu dirasakeun ka Ben, Hayden sareng sadaya réréncangan anu sanés.
  
  Ieu sanés tempat anjeun tiasa masihan kabebasan pikeun émosi sipil anjeun.
  
  Pelor nabrak Ferrari, ngaliwatan panto jeung kaluar sisi séjén. Kalawan tabrakan pireu, jandela hareup bitu, kaca ragrag kana mini curug. Drake ngamangpaatkeun selingan pikeun luncat kaluar sarta némbak lalaki sejen anu rame deukeut panto kantor.
  
  Amatir, tangtosna.
  
  Lajeng anjeunna ningali dua lalaki buritan-pilari ninggalkeun kantor jeung pakarang mesin di leungeun maranéhna. Jantung Drake degdegan. Anjeunna flashed hiji gambar dua lalaki deui tukangeun aranjeunna - ampir pasti Scarberry na Petersen, keur ditangtayungan ku mercenaries hired - saméméh manéhna nyieun awakna salaku leutik sabisa tukangeun ban masif.
  
  Sora pélor ngalayang ngabeledag ceuli. Lajeng éta bakal jadi strategi maranéhanana. Tetep Alicia sareng anjeunna ditahan di bumi dugi ka dua juragan kabur kaluar panto tukang.
  
  Tapi aranjeunna henteu ngarencanakeun pikeun Méi.
  
  Agén Jepang nyokot sapasang péstol dipiceun jeung datang sabudeureun juru, némbak di lalaki jeung bedil submachine. Anu saurang ngapung ka tukang saolah-olah anjeunna katabrak mobil, nembak bedilna liar sareng nyebarkeun confetti dina siling nalika anjeunna murag. Anu sanésna nyéépkeun bos-bosna di tukangeun bangkai sorangan sareng ngalihkeun pandangan ka Mai.
  
  Alicia lunged ka luhur sarta nembak hiji shot nu ngaliwatan pipi pangawal urang, instan knocking anjeunna handap.
  
  Ayeuna Scarberry sareng Petersen nyandak senjatana nyalira. Drake sumpah. Anjeunna peryogi aranjeunna hirup. Dina titik ieu, dua lalaki deui asup ngaliwatan panto tukang jeung samping, forcing Mai pikeun nutupan balik McLaren deui.
  
  Pélorna nembus awak mobil adi.
  
  Drake ngadéngé salah sahiji juragan squealing kawas babi kalua Hawaii.. Sababaraha lalaki sésana ngumpul sabudeureun bos maranéhanana sarta, shooting di mobil sahingga panyerang, lumpat di speed breakneck nuju garasi tukang.
  
  Drake sakedapan kaget. Mai ditelasan dua pangawal, tapi Scarberry na Petersen gancang ngiles kaluar panto tukang handapeun hujan es nutupan seuneu.
  
  Drake nangtung sarta dipecat, striding hareup. Sapanjang maju ka hareup, anjeunna tungkul nyokot dua pakarang deui. Salah sahiji penjaga panto tukang murag, nyekel taktakna. Nu séjén ngaléngkah deui dina aliran getih.
  
  Drake lumpat ka panto, Mai jeung Alicia di sisina. May dipecat bari Drake nyandak sababaraha glances gancang, nyoba assess lokasi kamar utiliti jeung garasi.
  
  "Ngan rohangan kabuka anu ageung," saurna. "Tapi aya hiji masalah badag."
  
  Alicia squat handap gigireun anjeunna. "Naon?"
  
  "Aranjeunna ngagaduhan Shelby Cobra di dinya."
  
  Mai ngucek-ngucek matanya. "Naha ieu masalah?"
  
  "Naon waé anu anjeun lakukeun, ulah némbak."
  
  "Dupi dieusian ku bahan peledak?"
  
  "Henteu".
  
  "Terus naha kuring henteu tiasa ngahapus?"
  
  "Kusabab éta Shelby Cobra!"
  
  "Kami nembé nembak kamar paméran anu pinuh ku supercar bodo." Alicia siku manéhna samping. "Mun anjeun teu boga nyali ngalakukeun eta, bangsat."
  
  "Karunya". Drake luncat ka dirina. Pélorna nembus dahi na nembus tembok plester, ngebul panonna ku asahan plester. Sakumaha anu diarep-arepna, jalma jahat nembak bari lumpat. Mun aranjeunna pencét nanaon, éta bakal buta tuah.
  
  Drake nyokot Tujuan, nyandak napas jero, sarta nyandak kaluar lalaki dina dua sisi dua bos. Salaku pangawal sésana panungtungan maranéhanana murag, duanana Scarberry na Petersen seemed sadar maranéhna keur gelut perangna kalah. Aranjeunna eureun, pakarang ngagantung di sisi maranéhanana. Drake lumpat ka aranjeunna, ramo na geus on pemicu.
  
  "Claude," cenah. "Kami butuh Claude, sanés anjeun. Dimana anjeunna?"
  
  Deukeut, dua bos katingalina sami. Aranjeunna duanana gaduh raray capé, furrowed kalawan garis teuas dilahirkeun ti taun kejam-pembuatan kaputusan. Panon maranéhanana tiis, panon piranha salametan. Leungeunna, masih nyekel péstol, ngabengkokkeun taliti.
  
  Mai nunjuk kana pakarang. "Buang aranjeunna."
  
  Alicia ngayunkeun kipasna lebar-lebar, janten langkung hese dituju. Drake ampir bisa ningali eleh dina panon bos '. Pestol nabrak kana lantai ampir sakaligus.
  
  "Naraka getih," Alicia mumet. "Aranjeunna katingali sami sareng kalakuan anu sami. Naha jalma jahat di surga ngajantenkeun anjeun janten klon? Sarta bari Abdi on subjek, naha saha di dieu bakal robah jadi bodo? Tempat ieu langkung saé tibatan liburan di langit katujuh."
  
  "Nu mana di antara anjeun Scarberry?" Mai nanya, gampang nepi ka titik.
  
  "Abdi," ceuk nu buukna pirang. "Naha anjeun parantos milarian Claude di sakumna kota?"
  
  "Ieu kami," Drake harewos. "Sareng ieu mangrupikeun tempat terakhir urang."
  
  Ketok samar ngagema dina tiiseun. Drake ngahurungkeun sabudeureun, nyaho yén Alicia bakal pencét udagan, sakumaha salawasna. Garasi katingal kosong, tiiseun ngadadak beurat siga gunung.
  
  Scarberry masihan aranjeunna seuri konéng. "Urang di bengkel. Kadang-kadang sagalana rubuh."
  
  Drake henteu neuteup ka Alicia, tapi ngisyaratkeun yén anjeunna tetep jaga. Aya nu lepat. Anjeunna stepped ka jero sarta nyekel Scarberry. Kalayan gerakan judo anu gancang, Drake ngangkat anjeunna sareng ngalungkeun kana taktakna, ngabantingkeun lalaki éta kana beton. Nalika nyeri dina panon Scarberry geus kaliwat, Drake kungsi gun diacungkeun gado na.
  
  "Dimana Claude?" - Abdi naroskeun.
  
  "Pernah ngadenge-"
  
  Drake peupeus irung lalaki urang. "Anjeun gaduh hiji deui kasempetan."
  
  Napas Scarberry gancang. Beungeutna kaku kawas granit, tapi otot beuheungna digawé teuas, betraying nervousness jeung sieun.
  
  "Hayu urang mimitian némbak potongan." Sora hampang Mai nepi ka maranehna. "Abdi bosen".
  
  "Cukup adil". Drake kadorong kaluar, stepped ka gigir jeung narik pemicu.
  
  "NOH!"
  
  Jero Scarberry ngeureunkeun anjeunna dina waktos anu terakhir. "Claude cicing di ranch! darat ti basisir kalér. Abdi tiasa masihan anjeun koordinat. "
  
  Drake seuri. "Lajeng teraskeun."
  
  klik sejen. Drake nempo gerakan slightest na haténa salt.
  
  Oh henteu.
  
  Alicia dipecat. Peluru nya maéhan jalma jahat anu terakhir sacara instan. Anjeunna nyumput dina kalapa hiji Shelby.
  
  Drake molotot ka manéhna. Manehna seuri deui kalawan saeutik mischief heubeul. Drake ningali yén anjeunna sahenteuna bakal mendakan dirina deui. Manéhna ngabogaan karakter kuat nu bisa Cope jeung leungitna.
  
  Anjeunna henteu yakin kana dirina. Anjeunna ngadorong Scarberry pikeun buru-buru. "Énggalan. Babaturan anjeun, Claude, aya dina kejutan anu ageung.
  
  
  BAB dua puluh tilu
  
  
  Hayden sareng Kinimaka bahkan teu gaduh waktos ngamimitian mobil nalika Drake nyauran. Manéhna nempo nomer na dina layar nya jeung breathed a Hhh lega.
  
  "Drake. Dimana anjeun-"
  
  "Teu aya waktos. Abdi gaduh lokasi Claude."
  
  "Enya, urang ogé mikir kitu, lalaki pinter. Ieu endah naon sababaraha penjahat nyerah pikeun hirup quieter ".
  
  "Sabaraha lami anjeun terang? Dimana anjeun?" Drake mecat patarosan kawas sersan bor mere paréntah.
  
  "Leres, macan. Simkuring nampi warta ngan hiji menit kaliwat. Dangukeun, urang nuju nyiapkeun dampak langsung. Jeung maksud kuring ayeuna. Dupi anjeun maén?"
  
  "Abdi leres. Urang sadayana sapertos kitu. Bangsat ieu mangrupikeun léngkah di tukangeun Kovalenko.
  
  Hayden nyarioskeun ka anjeunna ngeunaan peringatan téroris nalika anjeunna ngintunkeun Kinimaka pikeun nyetir. Nalika anjeunna réngsé, Drake jempé.
  
  Sakedapan anjeunna nyarios, "Kami bakal pendak sareng anjeun di markas."
  
  Hayden gancang mencet nomer Ben Blake. "Operasi anjeun suksés. Kami ngarepkeun agén kami di London bakal masihan anjeun naon anu anjeun peryogikeun dina sababaraha jam ka hareup, saatos anjeunna bakal ngirim salinan langsung ka anjeun. Abdi ngarepkeun ieu anu anjeun peryogikeun, Ben."
  
  "Kuring ngarepkeun éta leres-leres aya." Sora Ben kadéngé leuwih gugup ti nu kungsi kadéngé manéhna nyarita. "Ieu tebakan anu séhat, tapi éta masih tebakan."
  
  "Kuring ogé miharep".
  
  Hayden ngalungkeun teleponna dina dasbor sareng neuteup kosong ka jalan-jalan di Waikiki nalika Kinimaka nyetir deui ka markas. "Gates nyangka yén upami urang tiasa nungkulan Claude gancang, urang tiasa ngeureunkeun serangan. Aranjeunna ngarepkeun Kovalenko malah aya di dinya.
  
  Mano ngageremet huntuna. "Sadayana nuju ngalakukeun éta, bos. Pulisi lokal, pasukan khusus. Sagalana nyusut nepi ka peupeus. Masalahna nyaeta jalma jahat geus aya. Maranéhanana kudu. Pasti ampir teu mungkin pikeun ngeureunkeun serangan anu caket, sumawona satengah belasan serangan ka tilu pulo anu béda.
  
  Sarerea nu boga kakawasaan yakin yén Kovalenko sabenerna geus maréntahkeun sababaraha serangan pikeun ngajaga dulur sibuk bari manéhna indit dina pilarian ngimpi-Na - lalampahan ka nu anjeunna devoted bagian panungtungan hirupna.
  
  Turutan léngkah Kaptén Cook. Hadé pisan mun indit hiji-hiji. Ngajalajah saluareun gerbang naraka.
  
  Hayden ngurilingan nalika markas muncul di luar. Waktosna akting.
  
  
  ***
  
  
  Drake dibawa Méi jeung Alicia ka gedung CIA sarta maranéhanana langsung dikawal upstairs. Aranjeunna dipingpin ka kamar bustling kalawan aktivitas. Di tungtung tebih, Hayden sareng Kinimaka nangtung diantara riungan pulisi sareng personil militer. Drake tiasa ningali SWAT sareng Tim Burglar HPD. Anjeunna tiasa ningali baju seragam anu pasti milik tim Operasi Khusus CIA. Meureun malah sababaraha Delta caket dieu.
  
  Iblis geus undoubtedly on buntut Raja Getih sarta kaluar pikeun getih.
  
  "Naha anjeun émut nalika Raja Darah ngintunkeun anak buahna pikeun nyerang éta Penghancur pikeun maok alat éta?" Cenah. "Sareng aranjeunna nyobian nyulik Kinimaka dina waktos anu sami? Atuh bet ieu Panyandakan Alih kahaja. Éta ngan ukur hoyong terang basa Hawaii Kinimaki."
  
  Drake teras émut yén Mei atanapi Alicia henteu aya di sabudeureun nalika lalaki Kovalenko napelkeun penghancur. Anjeunna ngoyagkeun sirah. "Teu penting".
  
  Drake noticed Ben jeung Karin parkir deukeut jandela. Tiap di antarana boga gelas dina leungeun maranéhna, sarta maranéhanana kasampak kawas kertas rolling di disko sakola.
  
  Drake mikir ngeunaan leungit dina riungan. Ieu bakal gampang. Leungitna Kennedy masih ngagolak dina getih na, sahingga teu mungkin keur anjeunna ngabahas. Ben aya di dinya. Ben dicekel anjeunna nalika anjeunna maot.
  
  Éta kedah Drake. Henteu ngan ieu. Drake kedah nyegah maotna. Éta naon manéhna. Waktos kabur sareng sakedap anjeunna mendakan dirina di bumi di York sareng Kennedy, masak di dapur. Kennedy nyelapkeun rum poék kana panci sareng melong nalika sizzled. Drake marinated steak dina mentega bawang bodas. Ieu biasa. Ieu senang. Dunya janten normal deui.
  
  Béntang-béntang ngagenclang hareupeun panonna siga kembang api anu gagal. Peace dumadakan balik sarta voices mimiti disada sabudeureun anjeunna. Batur siku manéhna. Lalaki sejen spilled kopi panas kana salah sahiji bos na lumpat ka WC kawas bat kaluar naraka.
  
  Alicia melong anjeunna intently. "Aya naon, Drakes?"
  
  Anjeunna kadorong ngaliwatan balaréa dugi anjeunna nyanghareupan nyanghareupan Ben Blake. Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun koméntar gancang ti Dinorock. Drake terang ieu. Ben meureun terang ieu. Tapi duanana jempé. Cahaya ngalir ngaliwatan jandela tukangeun Ben; Honolulu nangtung dipiguraan ku cahaya panonpoe, langit biru caang jeung sababaraha awan ridged luar.
  
  Drake tungtungna mendakan sorana. "Naha komputer CIA ieu mangpaat?"
  
  "Kami arepkeun". Ben nyimpulkeun carita perjalanan Kaptén Cook ka Inten Kepala sareng ditungtungan ku wahyu yén CIA parantos nganggo agén Inggris pikeun ngarampog Arsip Nasional.
  
  Alicia lalaunan maju ka hareup sanggeus ngadéngé béja ti budak ngora. "Maling super Inggris? Saha namina?"
  
  Ben kedip-kedip dina perhatian ngadadak. "Hayden henteu kantos nyarios ka kuring."
  
  Alicia neuteup sakeudeung ka operator CIA, tuluy nyerengeh seuri. "Oh, kuring bet anjeunna henteu ngalakukeun éta."
  
  "Naon éta hartosna?" Karin nyarita.
  
  Seuri Alicia robah jadi galak. "Kuring henteu dikenal khusus pikeun diplomasi kuring. Tong dipencet."
  
  Drake batuk. "Ngan penjahat internasional sanés anu diculik Alicia. Trikna sok milarian naon anu henteu anjeunna gaduh."
  
  "Leres," ceuk Alicia bari nyengir. "Kuring geus salawasna geus populér."
  
  "Nya, upami ieu agén anu kuring pikirkeun," Mai campur dina obrolan maranéhna, "anjeunna dikenal ku intelijen Jepang. Anjeunna ... pamaén. Sareng operasi anu saé pisan. "
  
  "Janten anjeunna sigana bakal ngurus tungtungna." Drake neuleuman Bliss sahiji kota Pasifik nyebarkeun kaluar saméméh anjeunna sarta longed pikeun karapihan saeutik dirina.
  
  "Éta henteu janten masalah pikeun anjeunna," saur Alicia. "Sareng enya, anjeunna bakal nganteurkeun majalah anjeun."
  
  Ben masih pilari antara Alicia jeung Hayden, tapi anjeunna nahan létah na. Kawijaksanaan mangrupikeun bagian anu pangsaéna tina panyingkepan dina tahap ieu. "Ieu masih mangrupa guessed dididik," cenahna. "Tapi upami urang dugi ka Gerbang Naraka, kuring yakin rekaman ieu tiasa nyalametkeun kahirupan urang."
  
  "Mugi-mugi" - Drake ngalieuk sareng ningali kana huru-hara - "Éta moal dugi ka éta. Raja Getih bakal tetep aya di ranch. Tapi lamun jelema bodo ieu teu buru-buru, Kovalenko bakal kabur.
  
  "Kovalenko." Alicia ngaletak biwirna nalika anjeunna nyarios kieu, ngaraosan dendam na. "Kuring bakal maot pikeun naon anu lumangsung ka Hudson. Jeung Boudreau? Anjeunna hiji deui anu leres-leres ditandaan. " Manehna oge, neuteup sabudeureun riungan nu ribut. "Atuh, saha nu ngurus di dieu?"
  
  Saolah-olah ngabales, datang sora ti balaréa patugas sabudeureun Hayden Jay. Nalika noise maot handap sarta lalaki éta bisa ditempo, Drake bungah ningali Jonathan Gates. Anjeunna resep sénator. Sarta anjeunna mourned kalawan anjeunna.
  
  "Sakumaha anjeun terang, kami gaduh lokasi Kovalenko Ranch di Oahu," saur Gates. "Ku kituna, misi urang kudu diwangun ku opat bagian. Kahiji, ngamankeun sakabeh hostages. Kadua, ngumpulkeun informasi ngeunaan disangka serangan teroris. Katilu, manggihan lalaki ieu, Claude jeung Kovalenko. Jeung kaopat, manggihan lokasi dua ranches lianna.
  
  Gates ngareureuhkeun pikeun ngantepkeun ieu tilelep, teras kumaha waé tiasa ngajantenkeun unggal lalaki sareng awéwé di kamar mikir yén anjeunna ningali aranjeunna kalayan gerakan hiji panon. "Ieu kedah dilakukeun ku cara naon waé anu diperyogikeun. Kovalenko rela nempatkeun loba nyawa dina bahaya salila pilarian frantic na. Ieu réngsé dinten ieu.
  
  Gerbang dibuka. Ujug-ujug huru-hara di kamar eureun jeung sarerea mimiti gancang balik ka tempat maranéhanana. Sacara rinci geus dipikir taliti kaluar.
  
  Drake nyekel panon Hayden. Manéhna ngacungkeun leungeun, ngajak manéhna datang.
  
  "Cicing dilengkepan jeung pelana kuda anjeun, guys. Kami bakal dugi ka ranch Claude dina tilu puluh menit."
  
  
  BAB dua puluh opat
  
  
  Drake diuk jeung babaturanana di salah sahiji helikopter lampu Departemen Pulisi Hawaii sarta nyoba mupus sirah na sabab gancang flew nuju ranch Claude urang. Langit ditutupan ku helikopter anu sami sareng militér anu langkung beurat. Ratusan jalma dina hawa. Batur-batur nuju ka darat, ngaléngkah sagancangna. Seuseueurna pulisi sareng militér kapaksa tetep di Honolulu sareng daérah Waikiki upami serangan teroris leres-leres kajantenan.
  
  Raja Getih ngabagi pasukanana.
  
  Gambar satelit nunjukkeun seueur kagiatan di ranch, tapi seueur anu disamaran, sahingga teu mungkin pikeun nyarioskeun naon anu lumangsung.
  
  Drake nekad pikeun nahan parasaan-Na pikeun Kovalenko. Gates leres. Para hostages sarta kaamanan maranéhanana éta faktor mutuskeun di dieu. Sababaraha tetempoan paling endah anjeunna kungsi katempo unfolded handap sarta sabudeureun anjeunna nalika aranjeunna flew arah Basisir Kalér, tapi Drake dipaké unggal ons wasiat na fokus. Anjeunna mangrupikeun prajurit anu kantos.
  
  Anjeunna teu tiasa janten saha waé.
  
  Di kénca, Mai nyarios sakedap sareng adina, Chika, mariksa kasalametanana sareng silih tukeur sababaraha kecap sepi bari tiasa. Éta henteu rusiah yén aranjeunna tiasa ngamimitian perang skala pinuh atanapi angkat ka zona tempur anu disiapkeun.
  
  Di sisi katuhu Drake, Alicia nyéépkeun waktos mariksa sareng mariksa deui senjata sareng alatna. Anjeunna henteu kedah ngajelaskeun nanaon. Drake henteu ragu yén anjeunna bakal ngalaksanakeun dendam na.
  
  Hayden jeung Kinimaka diuk sabalikna, terus mencet mikropon maranéhanana sarta blurting kaluar atawa narima apdet sarta pesenan. Warta anu saé nyaéta teu aya anu kajantenan di Oahu atanapi pulo sanés. Warta anu goréng nyaéta yén Raja Darah ngagaduhan taun pikeun nyiapkeun ieu. Aranjeunna teu boga pamanggih naon maranéhna leumpang kana.
  
  Ben jeung Karin ditinggalkeun di markas. Aranjeunna diparéntahkeun pikeun ngadagoan email agén teras nyiapkeun kamungkinan anu rada pikasieuneun yén aranjeunna kedah di handapeun Kepala Intan sareng kamungkinan nembus Gerbang Naraka.
  
  Sora logam asalna tina sistem sora Choppers. "Lima menit ka gawang."
  
  Naha anjeun resep atanapi henteu, saur Drake. Urang di dinya ayeuna.
  
  Helikopter swooped low ngaliwatan lebak jero, hiji tetempoan luar biasa sabab flew dikurilingan ku puluhan helikopter séjén. Ieu gelombang munggaran diwangun ku prajurit pasukan husus. Unggal privateer militér AS kadua siap mantuan. Angkatan Udara. Angkatan Laut. Tentara.
  
  Sorana datang deui. "Sasaran".
  
  Aranjeunna naros salaku hiji.
  
  
  ***
  
  
  Sapatu Drake keuna kana jukut lemes sareng anjeunna langsung aya dina seuneu. Anjeunna mangrupikeun jalma kadua ka tukang anu kaluar panto. The Marinir musibah, masih tarung deui, nyandak blast pinuh kana dada sarta maot saméméh anjeunna pencét taneuh.
  
  Drake ngagolér dina taneuh. Pélor cingogo dina sirahna. Seblak-seblak ngajeblag léjék gigireunana. Anjeunna nembak voli. Lalaki di dua sisi anjeunna crawled ngaliwatan jukut, ngagunakeun pasir rolling alam pikeun panutup.
  
  Hareupeun manéhna nempo hiji imah, struktur bata dua-carita, euweuh husus, tapi teu ragu cocog pikeun kaperluan lokal Kovalenko. Beulah kénca manéhna merhatikeun wewengkon ranch. Naon...?
  
  Sieun, inohong teu pakarang lumpat ka anjeunna. Maranehna paburencay ka kenca jeung ka katuhu, ka sagala arah. Kadéngé nyisit dina earphonena
  
  "Pertandingan Friendly".
  
  Anjeunna geser ka hareup. May jeung Alicia pindah ka katuhu na. Tungtungna Marinir ditarik sorangan babarengan jeung mimiti nelepon kaluar pola seuneu ngagabung. Drake mimiti gerak gancang. Jalma-jalma anu aya di hareupeunana mimiti mundur, kaluar tina tempat nyumputna sareng buru-buru nuju ka bumi.
  
  Target gampang
  
  Drake ayeuna naék kalayan kakuatan serangan sareng maéhan jalma nalika anjeunna lumpat, ngangkat péstol na. Katémbong tawanan luncat dina jukut, nuju ka imah. Aranjeunna henteu terang yén jalma-jalma anu saé parantos sumping.
  
  Tahanan ngadak-ngadak pulas sarta murag. Lalaki Raja Getih némbak jukut ka maranéhna. Drake ngagerem, ngarah ka tukang bedil, sareng niup sirah si bangsat. Anjeunna dipecat périodik, boh pinning jalma ka taneuh atawa guiding jalma ambéh batur bisa rengse aranjeunna kaluar.
  
  Anjeunna pilari Claude. Saméméh ninggalkeun helikopter, kabéh ditembongkeun poto timbalan Raja Darah. Drake terang yén anjeunna bakal ngarahkeun acara ti balik layar, ngembangkeun rencana ngewa. Meureun ti imah.
  
  Drake lumpat, masih scanning wewengkon, shooting aya kalana. Salah sahiji jalma jahat naék ti tukangeun pasir sareng sumping ka anjeunna kalayan parang. Drake ngan saukur nurunkeun taktakna, ngamungkinkeun moméntum lawanna pikeun mawa anjeunna lempeng ka arah anjeunna, sareng anjeunna ambruk kana taneuh. Si lalaki ngagerendeng. Sapatu Drake ngaremukkeun rahangna. Sapatu Drake nu séjén nincak leungeun nu nyekel parang.
  
  Urut lalaki SAS aimed gun sarta dipecat. Terus urang ngaléngkah.
  
  Anjeunna teu neuteup ka tukang. Imahna hareupeun, kaciri badag, pantona rada muka, siga nu ngajak asup. Jelas ieu sanés jalanna. Drake najong kaluar jandéla bari lumpat, ngarah tinggi. Kaca ngabeledug di jero imah.
  
  Ayeuna beuki loba tawanan anu asup ti ranch. Sababaraha nangtung dina jukut panjang, ngan saukur ngagorowok atawa kasampak cangkang-ngajempolan. Nalika Drake melong aranjeunna, anjeunna perhatikeun yén kalolobaanana ngajalankeun laju, ngalayang ka hareup saolah-olah kabur tina hiji hal.
  
  Lajeng anjeunna nempo eta, sarta getih na robah jadi és.
  
  Sirah, sirah macan Benggala anu luar biasa ageung, nyimpang dina jukut dina ngungudag. Drake teu bisa ngantep maung nyekel mangsana. Anjeunna lumpat ka aranjeunna.
  
  Kuring mencet earphone. "Macan dina jukut."
  
  Aya gerendengna galecok ngabales. Batur ogé merhatikeun sato. Drake ningali nalika salah sahiji sato luncat kana tonggong lalaki anu lumpat. Makhluk éta badag, galak, sarta dina hiber gambar sampurna rusuh jeung rajapati. Drake maksakeun sukuna gancang.
  
  Sirah raksasa anu sanés nabrak jukut sababaraha méter payun. Maung luncat ka anjeunna, moncongna robah jadi ngagerem badag, huntuna bared sarta geus diwarnaan ku getih. Drake murag kana dek sareng ngagulung, unggal saraf dina awakna hirup sareng ngajerit. Kungsi kantos anjeunna skated sampurna. Kungsi kantos anjeunna naék gancang sareng akurat. Saolah-olah lawan anu langkung galak parantos ngaluarkeun prajurit anu langkung saé dina anjeunna.
  
  Anjeunna ngaluarkeun péstol, malik sareng nembakkeun pélor kosong kana sirah maung. Sato galak langsung murag, ditembak ngaliwatan uteuk.
  
  Drake teu nahan napas. Anjeunna gancang luncat meuntas jukut pikeun mantuan lalaki manéhna katempo downed detik saméméhna. Macan ngagelebug ka anjeunna, ngagerem, otot-otot badagna flexing jeung rippling bari lowered sirah na ngegel.
  
  Drake némbak anjeunna di pungkur, ngantosan dugi ka péngkolan, teras némbak anjeunna diantara panon. Ieu landed, sadayana lima ratus pon, on lalaki éta rék dahar.
  
  teu alus, pikir Drake. Tapi leuwih hade tinimbang dicabak-cabak jeung didahar hirup-hirup.
  
  Jeritan kadéngé dina earpiece na. "Bangsat kuring, bangsat ieu ageung!" "Lain, Jacko! Hiji deui pikeun genep anjeun!"
  
  Anjeunna nalungtik sabudeureunana. Taya tanda macan, ngan sieun tawanan jeung pasukan sieun. Drake bergegas deui meuntas jukut, siap nyandak panutup lamun manéhna nempo musuh wae, tapi dina hitungan detik manéhna balik ka imah.
  
  Jandéla hareupna peupeus. Marinir aya di jero. Drake nuturkeun, sinyal Bluetooth nirkabel na nandaan anjeunna ramah. Ngaléngkah dina sela-sela jandela anu rusak, anjeunna heran dimana Claude nyalira. Dimana anjeunna bakal ayeuna?
  
  Hiji sora ngaharewos dina ceulina. "Panginten anjeun kaluar pésta awal, Drakey." Nada sutra Alicia. "Kanggo anjeun duaan."
  
  Manéhna nempo manéhna. Sawaréh disumputkeun ku lomari anu ku manéhna keur ngagolér. Yesus, naha anjeunna ningali koleksi DVD na?
  
  Mai aya di tukangeunana kalayan bedil dina pananganana. Drake ningali nalika awéwé Jepang ngangkat senjatana sareng nunjuk kana sirah Alicia.
  
  "Mai!" Sorana asa ngajerit dina ceuli.
  
  Alicia luncat. Beungeut Méi melengkung rada seuri. "Éta sikep, Drake. Kuring nunjuk kana antarmuka alarem, sanés ka Alicia. Henteu acan ".
  
  "Kahariwang?" Drake nyerengeh. "Urang geus di jero."
  
  "The infanteri sigana pikir éta ogé disambungkeun ka gudang badag di buruan tukang."
  
  Alicia ngaléngkah ka tukang, ngasongkeun péstolna. "Cilaka upami kuring terang." Manéhna muru volley kana lomari. Sparks hiber.
  
  Alicia nyentak. "Éta kedah cekap."
  
  Hayden, kalawan Kinimaka panas dina heels na, balik ka kamar. "Kandangna ditutup pageuh. Tanda-tanda booby bubu. Para ahli téknologi ayeuna nuju damel ayeuna. "
  
  Drake ngarasa kasalahan éta sadayana. "Tapi urang asup ka dieu gampang pisan? Ieu-"
  
  Waktu éta, kadéngé aya nu ngariung jeung sora nu turun di luhureun tangga. Gancang. Drake nyokot bedil jeung melong.
  
  Jeung manéhna froze di shock.
  
  Salah sahiji lalaki Claude lalaunan turun tangga, hiji leungeun squeezing tikoro captive urang. Dina panangan anu sanés anjeunna gaduh Elang Gurun, ditujukeun ka sirahna.
  
  Tapi éta henteu sapinuhna kejutan Drake. Perasaan sickening timbul nalika anjeunna dipikawanoh éta awéwé. Ieu Kate Harrison, putri urut asisten Gates '. Lalaki anu sabagian disalahkeun pikeun pupusna Kennedy.
  
  Éta putrina. Hirup keneh.
  
  lalaki Claude urang mencet gun teuas kana kuil nya, ngabalukarkeun manehna nutup panon nya nyeri. Tapi manéhna teu ngagorowok. Drake, babarengan jeung belasan batur di kamar, nunjuk bedil maranéhanana ka lalaki.
  
  Sanajan kitu, Drake teu ngarasa bener. Naha sih lalaki ieu di luhur sareng hiji tahanan? Éta sigana saolah-
  
  "Uih deui!" - lalaki ngagorowok, wildly darting panon na ka sadaya arah. Késang ngeclak tina anjeunna dina tetes badag. Cara anjeunna satengah dibawa sarta satengah kadorong awéwé éta hartina sakabéh beurat na éta dina leg deui-Na. Wanoja, pikeun kiridit dirina, teu nyieun gampang pikeun anjeunna.
  
  Drake diitung yén tekanan dina pemicu geus satengahna kana udagan. "Pindahkeun! Hayu urang kaluar!" Lalaki lowered dirina handap hambalan sejen. Prajurit pasukan husus mundur normal, tapi ngan ka posisi rada leuwih nguntungkeun.
  
  "Kuring ngingetkeun anjeun, bangsat." Si lalaki késang ngarenghap beurat. "Kaluar tina jalan bangsat."
  
  Sareng waktos ieu, Drake tiasa ningali yén anjeunna leres-leres. Aya desperation dina panonna, hal Drake dipikawanoh. Lalaki ieu geus leungit sagalana. Naon anu anjeunna laksanakeun, naon waé anu anjeunna laksanakeun, éta dilakukeun dina paksaan anu dahsyat.
  
  "Balik!" lalaki screamed deui jeung kasarna kadorong awéwé ka handap hambalan sejen. Leungeun nu nangkeup beuheungna siga beusi. Anjeunna ngajaga unggal bagian awakna di tukangeunana supados henteu nampilkeun dirina salaku udagan. Anjeunna pernah jadi prajurit, paling dipikaresep hiji alus.
  
  Drake sareng kolega-Na ningali hikmah mundur. Aranjeunna masihan lalaki éta saeutik leuwih spasi. Anjeunna turun sababaraha léngkah deui. Drake nyekel panon Méi. Manéhna rada ngoyagkeun sirah. Manehna terang teuing. Ieu salah. Tadina...
  
  A herring beureum. Jenis paling dahsyat. Claude, henteu ragu kana paréntah Kovalenko, ngagunakeun lalaki ieu pikeun ngaganggu aranjeunna. Paripolah archetypal Raja Getih. Bisa jadi aya bom di imah. Ganjaran nyata, Claude, sigana suksés kabur ti lumbung.
  
  Drake ngantosan, sampurna poised. Unggal saraf dina awakna beku. Anjeunna leveled pukulan. Rénghapna eureun. Pikiranna kosong. Teu aya naon-naon ayeuna, teu kamar tegang pinuh ku prajurit, teu sandera pikasieuneun, komo imah jeung pagawé nu ngurilingan manéhna.
  
  Ngan hiji milimeter. Panempoan crosshair. Kirang ti hiji sénti ka udagan. Hiji gerakan. Éta sadayana anjeunna peryogi. Jeung tiiseun éta sakabéh anjeunna terang. Lalaki éta teras nyorong Kate Harrison ka handap léngkah anu sanés, sareng dina gerakan pamisah kadua, panon kéncana ngintip ti tukangeun tangkorak awéwé éta.
  
  Drake niup eta eta kalawan hiji shot.
  
  Lalaki luncat deui, collided jeung tembok jeung slipped ngaliwatan awewe screaming. Anjeunna landed kalawan kacilakaan, sirah mimiti, pakarang clanking tukangeun manehna, lajeng aranjeunna ningali rompi-Na, beuteung na.
  
  Kate Harrison ngajerit: "Anjeunna ngagaduhan bom dina anjeunna!"
  
  Drake luncat ka hareup, tapi Mai jeung Marinir badag geus jumping ngaliwatan ujung tangga. Marinir nyekel Kate Harrison. Mai luncat ngaliwatan mercenary maot. Sirahna ngalieuk kana rompi, kana indikator.
  
  "Dalapan detik!"
  
  Saréréa ngaléos kana jandéla. Dulur iwal Drake. Si Inggris buru-buru asup ka jero imah, muru koridor heureut ka dapur, ngadoa muga aya anu ninggalkeun panto tukang muka. Ku cara éta anjeunna bakal langkung caket sareng Claude nalika bomna pareum. Janten anjeunna ngagaduhan kasempetan.
  
  Ngaliwatan koridor. Tilu detik kaliwat. Ka dapur. A gancang katingal sabudeureun. Dua detik deui. Panto tukang ditutup.
  
  Wanci geus kaliwat.
  
  
  BAB DUA PULUH LIMA
  
  
  Drake muka seuneu pas ngadéngé ledakan awal. Butuh waktu sadetik atawa dua pikeun nepi ka dinya. Panto dapur reugreug ku pirang-pirang ketak. Drake lumpat langsung ka anjeunna, némbak sadaya waktos. Anjeunna henteu ngalambatkeun turun, ngan ukur neunggeul taktakna sareng murag kana hawa.
  
  Ledakan nyapu tukangeunana kawas oray narajang. Basa seuneu nyembur kaluar tina panto sareng jandéla, nyembur ka langit. Drake gulinggasahan. Ambekan seuneu nyampeurkeun sakedapan tuluy mundur.
  
  Tanpa lalaunan, manéhna luncat deui jeung lumpat. Remuk jeung butut, tapi kacida tékadna, manéhna buru-buru nuju ka gudang gedé. Hal kahiji manéhna nempo aya mayit. Aya opat di antarana. The teknisi Hayden ditinggalkeun balik pikeun meunangkeun aksés. Anjeunna lirén di gigireun aranjeunna sareng mariksa masing-masing pikeun tanda-tanda kahirupan.
  
  Henteu aya pulsa sareng henteu aya tatu pélor. Naha tembok-tembok sial ieu listrik?
  
  Dina waktos anu sanés éta henteu masalah deui. Hareupeun lumbung ngabeledug, serpihan kai jeung seuneu némbak kaluar dina detonation spektakuler. Drake murag kana dek. Anjeunna ngadéngé ngagaur tina mesin sarta melong pas dina waktu ningali blur konéng burst ngaliwatan panto rusak jeung ngapung powerfully handap driveway makeshift.
  
  Drake luncat. Anjeunna meureun nuju ka helikopter disumputkeun, pesawat, atawa sababaraha bubu booby damn lianna. Anjeunna teu tiasa ngantosan bala. Anjeunna lumpat ka hiji lumbung bobrok jeung kasampak sabudeureun. Manéhna ngoyagkeun sirahna teu percaya. Caang jero tina supercar digosok bersinar di unggal arah.
  
  Milih anu pangdeukeutna, Drake nyéépkeun sababaraha detik anu berharga pikeun milarian konci teras ningali sakumpulan aranjeunna ngagantung di luar kantor jero. Aston Martin Vanquish dimimitian ku kombinasi konci jeung kakuatan anu, sanajan teu wawuh ka Drake, meunang adrenaline na ngompa sakumaha mesin roared madly.
  
  Aston Martin flew kaluar tina gudang kalayan ban na squealing. Drake nunjuk anjeunna ka arah naon anjeunna miharep éta mobil ngebut Claude urang. Upami ieu ngan ukur disorientasi anu sanés, Drake ngaco. Kawas, meureun, sakabéh Hawaii. Aranjeunna peryogi pisan pikeun nangkep timbalan Raja Darah.
  
  Tina juru panonna, Drake ningali Alicia eureun ngadadak. Anjeunna henteu ngantosan. Dina kaca spion, manéhna nempo manehna purposefully lumpat ka gudang. Gusti, ieu tiasa janten masalah.
  
  Blur konéng hareup mimiti kasampak kawas supercar high-end, rada reminiscent tina coupes Porsche Le Mans heubeul nu meunang balapan. Deukeut kana taneuh, manéhna nangkeup tikungan jalan, mumbul-mumbul siga anu lumpat dina cinyusu. Teu cocog pikeun rupa bumi kasar, tapi lajeng jalan makeshift jadi lengkep diaspal sababaraha mil luhur.
  
  Drake némbak ka Vanquish, nempatkeun senjatana sacara saksama dina korsi tukangeunana sareng ngadangukeun sora Bluetooth anu mumbul dina uteukna. Operasi ranch masih dina ayunan pinuh. Para hostages dibébaskeun. Sababaraha maot. Sababaraha grup lalaki Claude masih holed up dina posisi strategis, pinning otoritas ka taneuh. Jeung masih aya satengah lusin macan prowling sabudeureun, ngabalukarkeun malapetaka.
  
  Celah antara Aston Martin jeung Porsche geus diréduksi jadi nol. Mobil Inggris éta leuwih hadé dina jalan kasar. Drake diposisikan dirina langsung di tukangeun manehna, intencing diuk gigireun anjeunna, nalika manéhna nempo dina kaca spion nu supercar sejen ieu approaching anjeunna.
  
  Alicia nyetir hiji Dodge Viper heubeul. Percanten ka anjeunna pikeun ngalakukeun hiji hal sareng otot.
  
  Tilu mobil balap meuntas rupa bumi kasar, péngkolan jeung ngahurungkeun straights panjang. Gravel jeung kokotor flew sabudeureun jeung tukangeun maranéhna. Drake nempo jalan diaspal approaching sarta nyieun kaputusan. Maranéhanana hayang meunangkeun Claude hirup, tapi maranéhanana kudu nyekel manéhna kahiji. Anjeunna ati-ati pisan pikeun neraskeun ngadangukeun obrolan dina headphone na bisi aya anu ngalaporkeun yén aranjeunna parantos nyekel Claude, tapi beuki lila ngudag ieu, Drake beuki pasti yén lalaki di hareup nyaéta kadua Raja Darah.
  
  Drake ngangkat bedil sareng ngaremukkeun kaca mobil Aston. Sanggeus momen skidding bahaya, manéhna meunangkeun deui kontrol jeung dipecat babak kadua di Porsche kabur. Pélor nyérangkeun tonggongna.
  
  Mobil boro-boro ngarérét. Anjeunna angkat ka jalan anyar. Drake muka seuneu nalika supir Le Mans ngagancangan, casings pélor sumebar dina korsi kulit gigireun anjeunna. Waktosna pikeun menargetkeun ban.
  
  Tapi pas dina waktos éta, salah sahiji helikopter ngagedekeun sadayana, dua sosok condong kaluar tina panto anu kabuka. Helikopter dibalikkeun ka hareup Porsche sareng ngalayang ka sisi. Tembakan peringatan nyéépkeun sakumpulan jalan di payuneunana. Drake ngoyagkeun sirah na di kaayaan teu percaya salaku leungeun nyangkut kaluar tina jandela supir sarta mimiti shooting di helikopter.
  
  Sakedapan, sakaligus, anjeunna nyandak sukuna tina akselerator sareng pananganana tina setir, tujuanana sareng ngaluarkeun ambisi, kaahlian sareng kagagabahan. Viper Alicia nabrak mobilna sorangan. Drake meunangkeun deui kadali, tapi nempo bedil ngalayang ngaliwatan kaca kaca.
  
  Tapi shot gélo na digawé. Anjeunna nembak supir kabur dina siku, sarta ayeuna mobil ieu slowing turun. Eureun. Drake abruptly dieureunkeun Aston, ucul kaluar sarta gancang lumpat ka panto panumpang tina Porsche, stopping pikeun ngangkat gun sarta tetep tetempoan na dina sirah inohong urang sapanjang waktu.
  
  "Leupaskeun pakarang anjeun! Laksanakeun!"
  
  "Teu bisa," jawabna. "Anjeun nembak kuring dina panangan pikeun bangsat kuring, anjeun babi babi."
  
  Helikopter ngalayang ka hareup, rotor-rotorna ngagelebug bari mesinna guludug ngoyagkeun taneuh.
  
  Alicia ngadeukeutan sarta némbak kaca spion samping Porsche. Salaku tim, aranjeunna tos kenca sareng ka katuhu, duanana nutupan lalaki tukangeun roda.
  
  Sanajan nyengir kanyeri dina beungeut lalaki éta, Drake ngakuan anjeunna tina poto. Éta Claude.
  
  Geus waktuna mayar.
  
  
  ***
  
  
  Ben Blake luncat kaget nalika hapé disada. Niru Drake, anjeunna ogé ngalih ka Evanescence. Vokal nyaring Amy Lee dina "Lost in Paradise" cocog pisan sareng suasana sadayana dina waktos éta.
  
  Prasasti Internasional némbongan dina layar, teleponna sanés ti anggota kulawargana. Tapi, tina hasil karya Arsip Nasional, bisa waé ti sajumlah instansi pamaréntah.
  
  "Enya?"
  
  "Bén Blake?"
  
  Sieun digaruk tulang tonggongna ku ramo seukeut. "Saha ieu?"
  
  "Wartosan abdi". sora ieu berbudaya, Inggris jeung lengkep percaya diri. "Ayeuna. Naha kuring kedah ngobrol sareng Ben Blake?"
  
  Karin ngadeukeutan manéhna, maca horor dina beungeutna. "Enya".
  
  "Muhun. Saé. Naha éta hésé? Nami abdi Daniel Belmonte.
  
  Ben ampir-ampiran ngaragragkeun teleponna. "Naon? Kumaha damang-"
  
  A aliran tawa exquisite ngeureunkeun anjeunna. "Tenang. Ngan santai sobat. Abdi reuwas, sahenteuna, yén Alicia Miles sareng kabogoh anjeun henteu nyarioskeun kaahlian kuring. "
  
  Beungeut bengong, teu bisa ngomong sakecap. Karin mouthed kecap, maling? Ti London? Éta anjeunna?
  
  Beungeut Ben nyarios sadayana.
  
  "Naha éta ucing ngegel létah, Pak Blake? Meureun anjeun kudu pakéan nepi adina geulis anjeun. Kumaha damang Karin?"
  
  Sebutan ngaran adina rada ngahuleng. "Ti mana anjeun meunang nomer kuring?"
  
  "Tong ngarendahkeun kuring. Naha anjeun leres-leres nganggap éta bakal nyandak dua jam pikeun ngalakukeun operasi saderhana anu anjeun pidamel? Atawa kuring geus spent opat puluh menit panungtungan diajar saeutik ngeunaan abdi ... benefactors? Hm? Candak waktos Anjeun sareng ieu, Blakey.
  
  "Kuring henteu weruh nanaon ngeunaan anjeun," ceuk Ben defensively. "Kuring mamatahan anjeun-" Anjeunna ngareureuhkeun. "Ngaliwatan-"
  
  "Kabogoh anjeun? Kuring yakin éta. Anjeunna terang pisan ka kuring. "
  
  "Kumaha Alicia?" Karin ngajerit, nyoba ngalungkeun lalaki éta kaluar kasaimbangan. Aranjeunna duanana jadi reuwas tur jadi inexperienced yén éta malah teu kapikiran aranjeunna ngingetkeun CIA.
  
  Aya jempé sakedapan. "Gadis ieu sabenerna sieun kuring, pikeun ngabejaan Anjeun kaleresan."
  
  Otak Ben sigana mimiti jalan. "Pak Belmonte, barang nu dipénta disalin téh kacida berhargana. Jadi berharga-"
  
  "Kuring ngarti. Ieu ditulis ku Kaptén Cook jeung salah sahiji anak buah na. Salila tilu perjalananna, Cook ngadamel langkung seueur pamanggihan tibatan jalma-jalma sanés dina sajarah."
  
  "Kuring lain hartosna nilai sajarah," Ben snapped. "Maksud kuring, éta tiasa nyalametkeun nyawa. Ayeuna. Dinten ayeuna."
  
  "Leres?" Belmonte seemed genuinely kabetot. "Punten wartosan abdi".
  
  "Kuring teu bisa". Ben mimiti ngarasa asa saeutik. "Punten. Tulungan kami".
  
  "Éta parantos aya dina email anjeun," saur Belmonte. "Tapi kuring moal jadi saha kuring lamun kuring henteu nunjukkeun ka anjeun naon harga kuring, nya? Ngarasakeun."
  
  Belmonte ngeureunkeun telepon. Ben ngalungkeun telepon sélulérna dina méja teras ngaklik komputerna pikeun sababaraha detik.
  
  Kaca-kaca anu leungit tina jurnal koki muncul dina warna anu mulya.
  
  "Levels of Hell," Ben maca nyaring. "Masak ngan ukur dugi ka tingkat lima teras baralik deui. Duh Gusti, anjeun tiasa ngadangu éta, Karin? Malah Kaptén Cook henteu dugi ka tingkat lima. Ieu... ieu..."
  
  "Sistem perangkap anu ageung." Karin maca gancang dina taktakna, mémori fotografik nya di lembur. "Sistem perangkap anu paling ageung sareng paling gila anu kantos dibayangkeun."
  
  "Sareng upami éta ageung sareng bahaya sareng rumit..." Ben ngalieuk ka anjeunna. "Bayangkeun gedéna sareng pentingna mujijat anu ditimbulkeun ku ieu."
  
  "Luar biasa," saur Karin sareng teras maca.
  
  
  ***
  
  
  Drake ditarik Claude kaluar tina mobil shot-handap sarta kasarna threw anjeunna onto jalan. Jero-jeritna nyeri nyéwa hawa, ngalelepkeun komo hélikopter nu ngagero.
  
  "Tong bodo! Anjeun moal pernah ngeureunkeunana. Anjeunna salawasna meunang. Sial, panangan kuring nyeri, bangsat!"
  
  Drake mawa bedil mesin-Na pikeun panjang panangan sarta knelt dina dada Claude urang. "Ngan sababaraha patarosan, sobat. Lajeng dokter bakal ngompa anjeun pinuh ku sababaraha telek bener ngeunah. Dimana Kovalenko? Anjeunna di dieu?"
  
  Claude masihan anjeunna beungeut stony, ampir bangor.
  
  "Oké, hayu urang cobaan nu leuwih basajan. Ed Boudreau. Dimana anjeunna?"
  
  "Anjeunna nyandak shuttle wiki-wiki deui ka Waikiki."
  
  Drake unggeuk. "Dimana dua peternakan anu sanés?"
  
  "Ngaleungit." Beungeut Claude nyengir. "Sagala leungit".
  
  "Cukup". Alicia ngupingkeun kana taktak Drake. Manehna walked sabudeureun, ngarah bedil ka beungeut Claude urang, sarta taliti nempatkeun boot nya dina siku beulah Claude urang. Jerit sakedapan meulah hawa.
  
  "Urang tiasa nyandak ieu sajauh anu anjeun pikahoyong," Drake harewos. "Teu aya anu di sisi anjeun di dieu, sobat. Kami sadar serangan teroris. Boh omong atawa gogorowokan. Henteu masalah pikeun kuring."
  
  "Eureun!" Kecap Claude ampir teu kaharti. "Puh...mangga."
  
  "Éta hadé". Alicia ngagampangkeun tekanan saeutik.
  
  "Kuring ... parantos sareng Raja Darah mangtaun-taun." Claude nyiduh. "Tapi ayeuna manéhna geus ninggalkeun kuring. Anjeunna ninggalkeun kuring pikeun maot. Rot di nagara babi. Pikeun nutupan burit anjeun. Meureun moal." Claude nyoba diuk. "Karunya".
  
  Sarerea jadi waspada, Drake ditarik kaluar péstol sarta aimed dina tangkorak Claude urang. "Tenang".
  
  "Anjeunna bakal kuciwa ieu." Claude éta praktis seething kalawan amarah. "Kuring henteu paduli deui kana retribusi anu dahsyat na." Sarkasme muncul tina nada na. "Kuring henteu paduli. Ayeuna teu aya deui kahirupan pikeun kuring. "
  
  "Urang ngarti." Alicia ngahuleng. "Anjeun hate kabogoh anjeun bangsat. Ngan ngajawab patarosan prajurit seksi urang ".
  
  Aya sora bip dina earpiece Drake. Sora logam nyarios: "Alat portal anu munggaran parantos kapanggih. Sigana Kovalenko parantos ngantunkeun éta.
  
  Drake blinked sarta glanced sakeudeung ka Alicia. Naha Raja Darah bakal ninggalkeun alat portal dina waktos sapertos kieu?
  
  jawaban basajan. Anjeunna henteu peryogi éta.
  
  "Kovalenko mingpin Kepala Inten, kan? Ka Gerbang Pele, atanapi Naraka, atanapi anu sanés. Éta tujuan pamungkas na, kan?"
  
  Claude nyieun beungeut. "Legend ieu anjeunna kapanggih janten obsesi. Hiji lalaki beunghar saluareun sagala impian. Lalaki anu tiasa kéngingkeun naon waé anu dipikahoyong. Naon anu anjeunna lakukeun?
  
  "Obsessed ku hal anu anjeunna moal kantos gaduh?" Alicia ngasongkeun.
  
  "Saurang lalaki anu pinter, janten akalna, janten jalma bodo neurotik sapeuting. Anjeunna terang aya anu aya di handapeun gunung seuneuan éta. Anjeunna sok muttered yén anjeunna teh masak pangalusna. Cook Ieu sabenerna balik deui dina sieun. Tapi sanes Dmitry Kovalenko, sanes Raja Getih; anjeunna bakal ngaléngkah."
  
  Malah Drake ngarasa surge of foreboding. "Naha Cook balik deui? Aya naon di handap?"
  
  Claude nyerengeh, tuluy nyerengeh nyeri. "Teu aya nu terang. Tapi kuring nyangka Kovalenko bakal anu pangheulana terang. Anjeunna nuju ka ditu ayeuna."
  
  Jantung Drake ngaluncat kana inpormasi ieu. Anjeunna nuju ka ditu ayeuna. Aya waktos.
  
  Dina waktos ieu, Mai sareng satengah belasan prajurit parantos ngadeukeutan aranjeunna. Sarerea ngadéngékeun kalayan ati-ati.
  
  Drake inget tugas nu bakal datang. "Kami peryogi lokasi ranch. Sareng urang hoyong Ed Boudreau.
  
  Claude ngirimkeun inpormasi. Dua deui ranch, hiji di Kauai, hiji deui di Big Island. Boudreau nuju jalan ka Kauai.
  
  "Naon upami serangan teroris?" Mai nanya lirih. "Naha ieu ngan ukur tipu daya sanés?"
  
  Jeung ayeuna beungeut Claude urang bener stretched kaluar jeung asa saperti jeung sangsara nu burih Drake urang murag ngaliwatan lantai.
  
  "Henteu". Claude ngagerendeng. "Éta nyata. Éta tiasa dibuka iraha waé. "
  
  
  BAB dua puluh genep
  
  
  Ben jeung Karin leumpang ka jandela, masing-masing nyekel salinan jurnal rusiah Kaptén Cook. Nalika aranjeunna maca sareng maca deui kagilaan anu dikandungna, Ben naroskeun ka adina ngeunaan kalakuan aneh Raja Darah.
  
  "Kovalenko pasti ngarencanakeun pikeun ngalaksanakeun perjalanan ieu nalika alat portabel kapanggih. Anjeunna siap-siap teuing pikeun ngatur sadayana dina sababaraha minggu kamari.
  
  "Taun-taun," gerendeng Karin. "Taun-taun ngarencanakeun, latihan sareng ngagentos roda anu leres. Tapi naha anjeunna résiko operasi ageung ieu pikeun jalan-jalan sakedik ka Bermuda?
  
  Ben ngegeleng dina salah sahiji petikan anu dibacana. "Hal-hal gélo. Ngan gélo. Ngan ukur aya hiji hal anu tiasa ngajantenkeun anjeunna ngalakukeun ieu, cik."
  
  Karin neuteup sagara nu jauh. "Anjeunna ningali hiji hal ngeunaan alat anu aya hubunganana sareng Diamond Head."
  
  "Enya, tapi naon?"
  
  "Nya, tungtungna, écés teu aya anu penting pisan." Aranjeunna ningali sirah oyag nalika gambar kaméra disiarkeun ti ranch Raja Darah. Aranjeunna terang yén megalomaniac parantos ngantunkeun alat portal. "Anjeunna henteu peryogi éta."
  
  "Atawa anjeunna percaya yén anjeunna tiasa nyandak deui upami hoyong."
  
  Di tukangeunana, dina uplink operasional, aranjeunna nguping Drake ngagorowok inpormasi anu anjeunna parantos nimba ti Claude salami lami.
  
  Ben ngalieuk ka Karin. "Ceuk Raja Berdarah geus aya di Kepala Inten. Eta hartina-"
  
  Tapi jeritan Karin anu teu disangka-sangka ngabekukeun kecap-kecap salajengna dina tikorona. Anjeunna nuturkeun paneuteupna, nyiwit panonna sareng ngarasa dunyana runtuh.
  
  Haseup hideung tina sababaraha ledakan ngabeledug tina jandéla hotél sapanjang Pantai Waikiki.
  
  Ignoring noise datang ti kantor sabudeureun anjeunna, Ben lumpat ka témbok jeung ngahurungkeun TV.
  
  Hapé disada. Kali ieu bapana. Éta ogé kedah nonton TV.
  
  
  ***
  
  
  Drake sareng prajurit, anu henteu sibuk nyandak sandera atanapi ngéléhkeun sababaraha saku résistansi anu sésana, ningali siaran dina iPhones na. Komandan unitna, saurang lalaki anu namina Johnson, hack kana alat Android militér sareng ngahubungi pos komando mobile di Honolulu langsung nalika kajadian éta lumangsung.
  
  "Bom ngabeledug di tilu hotél di Waikiki," komandan ngulang deui. "Kuring malikan deui. Tilu. Urang balayar ka kulon ti basisir. Kalakuau Waikiki. Lambai ka Ohana." Komandan ngadangukeun sakedap. "Éta sigana ngabeledug di kamar kosong, nyababkeun panik ... évakuasi ... lumayan ... rusuh. Ladenan darurat di Honolulu dugi ka watesna.
  
  "Ieu sadayana?" Drake sabenerna ngarasa lega. Éta tiasa langkung parah.
  
  "Tunggu-" Beungeut komandan murag. "Oh henteu".
  
  
  ***
  
  
  Ben jeung Karin ngalalajoan horor bari pamandangan hurung dina layar TV. hotél gancang diungsikeun. Lalaki jeung awewe lumpat, kadorong jeung murag. Maranehna ngajerit, ngabelaan nu dipikacinta jeung ceurik bari nangkeup pageuh anak-anakna. Staf hotél datang sanggeus, kasampak buritan jeung sieun, tapi ngajaga kontrol. Pulisi sareng patugas pemadam kebakaran asup sareng kaluar lobi sareng kamar hotél, sareng ayana aranjeunna karasa di payuneun unggal hotél. Gambar tivi luntur nalika helikopter asup, nembongkeun pintonan megah Waikiki jeung pasir rolling saluareun, kaagungan tina Diamond Head Volcano jeung dunya-kawentar Kuhio Beach, ayeuna dirusak ku tetempoan stunning of tinggi-naékna hotél ngaluarkeun haseup. jeung seuneu tina tembok jeung jandéla maranéhanana ruined.
  
  Layar TV diklik deui. Ben engap-engapan sarta haté Karin luncat. Aranjeunna malah teu bisa ngobrol silih.
  
  Hotél kaopat, dina pandangan pinuh ku sakumna dunya, direbut ku teroris masked. Saha waé anu ngahalangan ditémbak di trotoar. Lalaki panungtungan balik sarta ngoyagkeun fist na di hovering helikopter. Sateuacan lebet ka hotél sareng ngonci panto di tukangeunana, anjeunna nembak sareng maéhan saurang warga sipil anu jongkok di gigireun taksi anu diparkir.
  
  "Ya Allah". Sora Karin jempé. "Kumaha jalma miskin di jero?"
  
  
  ***
  
  
  "Ratu Ala Moana geus diserang ku lalaki pakarang," ceuk komandan aranjeunna. "Sacara mutuskeun. Maké topéng. Abdi henteu sieun maéhan." Anjeunna ngabalikkeun gaze murderous na ka arah Claude. "Sabaraha deui bakal aya serangan, bangsat jahat?"
  
  Claude katingali sieun. "Euweuh," cenah. "Di Oahu."
  
  Drake ngalieuk. Anjeunna kedah mikir. Anjeunna kapaksa reorient dirina. Ieu naon Kovalenko miharep, tetep aranjeunna sadayana kacau. Kanyataanana éta Kovalenko terang yen aya hal stunning disumputkeun jero handapeun Inten Kepala, sarta anjeunna dina jalan ka iklas ngaku eta.
  
  Hiji hal anu malah tiasa langkung ageung tina horor serangan ieu.
  
  Konsentrasi deui. Henteu aya anu robih di dieu. Serangan-serangan éta waktosna sampurna. Aranjeunna sakaligus mareuman prajurit, tentara sareng jasa darurat. Tapi teu aya anu robih, aranjeunna henteu mendakan Raja Darah, janten-
  
  Rencana B dilaksanakeun.
  
  Drake nunjuk ka Méi jeung Alicia. Hayden sareng Kinimaka parantos caket. The Hawaii badag kasampak cangkang-ngajempolan. Drake nyarios nunjuk ka anjeunna: "Naha anjeun siap pikeun ieu, Mano?"
  
  Kinimaka méh ngagerem. "Abdi leres."
  
  "Rencana B," ceuk Drake. "Kovalenko teu aya di dieu, janten kami tetep. Sesa prajurit bakal ngartos ieu dina hiji menit. Hayden jeung Méi, anjeun gabung dina serangan on Kauai. Mano sareng Alicia, anjeun ngiringan narajang di Big Island. Pindah ka éta ranch. Simpen saloba Anjeun tiasa. Jeung Alicia..." Beungeutna robah jadi és ukiran. "Kuring ngandelkeun anjeun ngalakukeun pembunuhan. Hayu bangsat éta Boudreaux maot maot anu brutal.
  
  Alicia unggeuk. Gagasan Drake pikeun ngajauhkeun Mai sareng Alicia nalika aranjeunna sadar yén aranjeunna kedah ngabagi timna. Anjeunna henteu hoyong pupusna Wells sareng rusiah sanésna janten antara nyalametkeun nyawa sareng ngeureunkeun musuh.
  
  Sora tinggi Claude narik perhatian Drake. "Kovalenko ngabiayaan serangan di Oahu, Kauai sareng Pulo Besar pikeun narik perhatian anjeun. Bagikeun jeung nalukkeun anjeun. Anjeun teu bisa ngéléhkeun lalaki ieu. Anjeunna parantos nyiapkeun mangtaun-taun."
  
  Matt Drake ngangkat pakarang na. "Éta sababna kuring bakal nuturkeun anjeunna ngalangkungan Gerbang Naraka sareng tuang anjeunna ka sétan bangsat." Anjeunna nuju ka helikopter kargo. "Hayu, jelema. Muatan."
  
  
  ***
  
  
  Ben gancang ngalieuk basa hapé disada. Éta Drake
  
  "Siap?"
  
  "Halo Matt. Anjeun yakin? Naha urang leres-leres angkat?"
  
  "Kami leres-leres angkat. Ayeuna. Naha anjeun kéngingkeun naon anu anjeun peryogikeun ti Daniel Belmonte?
  
  "Enya. Tapi anjeunna rada lemah-"
  
  "Muhun. Dupi anjeun nunjukkeun lawang anu pangdeukeutna kana tabung lava?"
  
  "Enya. Aya komunitas gated sakitar dua mil ti Diamond Head. Pamaréntah Hawaii ogé nutupan unggal lawang anu dipikanyaho. Dina kalolobaan kasus, ieu henteu ngeureunkeun bahkan murangkalih anu nekad pikeun asup.
  
  "Euweuh nu mantuan. Dengekeun, Ben. Grab Karin jeung meunang batur pikeun mawa anjeun ka eta tube lava. Kirimkeun kuring koordinat. Laksanakeun ayeuna".
  
  "Anjeun serius? Kami henteu terang naon anu aya di handap. Jeung sistem bubu ieu? Ieu saluareun kakejaman. "
  
  "Wani, Ben. Atawa, sakumaha ceuk Def Leppard - Hayu urang batu. "
  
  Ben nempatkeun teleponna dina méja sareng narik napas panjang. Karin nempatkeun leungeunna dina taktakna. Duanana neuteup TV. Sora presenter tegang.
  
  "...Ieu terorisme dina skala anu teu acan kantos katingal sateuacanna."
  
  "Drake leres," saur Ben. "Urang keur perang. Urang kedah ngagulingkeun panglima musuh urang."
  
  
  BAB DUA PULUH TUJUH
  
  
  Drake ngumpulkeun dalapan anggota Tim Delta, anu ditugaskeun ka anjeunna bisi éksplorasi guha jero diperlukeun. Aranjeunna veterans relatif departemen, paling ngalaman, sarta unggal jalma kungsi sakali, di sababaraha tempat godforsaken, dilumangsungkeun operasi sorangan.
  
  Sateuacan aranjeunna naek helikopter, Drake kaluar sareng babaturanana sakedap. Raja Darah parantos ngabagi pasukan Hawaii sareng pamaréntahan, sareng ayeuna anjeunna badé misahkeun aranjeunna.
  
  "Amankeun." Drake neuteup sarerea dina panon dina gilirannana. Hayden. Mai. Alicia. Kinimaka. "Urang kedah nyéépkeun sapeuting deui di naraka, tapi énjing urang sadayana gratis."
  
  Aya unggeuk jeung gerendeng ti Mano.
  
  "Percaya," ceuk Drake sarta ngacungkeun leungeunna. Opat leungeun deui nyampeurkeun. "Tetep hirup, guys."
  
  Kalayan éta, anjeunna malik sareng lumpat nuju helikopter anu ngantosan. Delta Squad nuju ngabéréskeun peralatanna sareng ayeuna nyandak tempatna nalika anjeunna naek kapal. "Hai barudak". Anjeunna ngagaduhan aksen Yorkshire anu kuat. "Siap ngancurkeun babi anu ngarendam vodka ieu?"
  
  "Booy!"
  
  "Kanjut." Drake waved ka pilot, anu ngangkat aranjeunna kana hawa. Anjeunna neuteup deui ka ranch hiji panungtungan waktu sarta nempo yén babaturanana masih nangtung dina bunderan sarua, ningali manehna indit.
  
  Naha anjeunna bakal ningali aranjeunna sadayana hirup deui?
  
  Upami anjeunna ngalakukeun ieu, bakal aya perhitungan anu serius. Anjeunna kedah ngadamel sababaraha hampura. Sababaraha realitas dahsyat anjeunna bakal kudu datang ka istilah jeung. Tapi kalayan pupusna Kovalenko, éta bakal langkung gampang. Kennedy bakal dibales, upami henteu disimpen. Sareng ayeuna anjeunna pageuh dina jalan satapak Raja Berdarah, sumangetna parantos ningkat sakedik.
  
  Tapi itungan ahir antara Méi sareng Alicia tiasa waé ngancik sadayana ieu. Aya hal badag antara aranjeunna, hal dahsyat. Sarta naon éta, Drake aub. Jeung sumur.
  
  Teu kungsi lila helikopter nepi ka koordinat Ben. Pilot éta mendarat aranjeunna dina salembar taneuh datar kira-kira saratus yard ti komplek leutik. Drake nempo yén Ben jeung Karin geus diuk kalawan bék maranéhanana ngalawan pager luhur. Beungeutna bodas pinuh ku tegang.
  
  Anjeunna kedah janten Drake lami sakedap. Misi ieu peryogi Ben Blake anu paling saé, anu paling keren, sareng nalika Ben nembak sadaya silinder, Karin nyéépkeun éta. Kasuksésan misi gumantung kana aranjeunna sadayana dina bentuk anu pangsaéna dina kahirupan maranéhanana.
  
  Drake méré sinyal ka prajurit Delta, kaluar tina helikopter, dikurilingan ku gusts telenges hawa, sarta lumpat ka Ben jeung Karin. "Sadayana damang?" ngagorowok. "Naha anjeun mawa log?"
  
  Ben unggeuk, masih rada cangcaya kumaha parasaan sobat heubeul na. Karin mimiti ngabeungkeut buukna dina tonggong sirahna. "Kami pinuh, Drake. Kuring miharep anjeun mawa hal damn alus deui. "
  
  Prajurit Delta rame di sabudeureun aranjeunna. Drake keprok pikeun hiji lalaki, hiji jalma janggot badag kalayan tato dina beuheung na leungeun-Na kawas bikers a. "Ieu sobat anyar kuring, tanda panggero Komodo, sarta ieu tim na. Tim, pendak sareng réréncangan lami, Ben sareng Karin Blake.
  
  Aya unggeuk jeung gerendengna di mana-mana. Dua prajurit sibuk nyokot gembok simbolis anu nyegah jalma turun salah sahiji tabung lava kawentar Hawaii urang. Sanggeus sababaraha menit maranéhna mundur sarta gerbang tetep muka.
  
  Drake asup ka kompleks. Platform beton ngarah ka panto logam anu dikonci aman. Di beulah katuhu aya tihang anu jangkung, di luhurna aya kaméra kaamanan anu puteran naliti daérah éta. Komodo ngagebeg dua serdadu nu sarua maju ngurus panto.
  
  "Naha anjeun gaduh petunjuk ngeunaan naon anu kuring sareng lalaki kuring badé angkat?" Sora Komodo nu serak nyerengeh Ben.
  
  "Dina kecap Robert Baden-Powell," ceuk Ben. "Siapkeun".
  
  Karin nambihan: "Kanggo naon waé."
  
  Ceuk Ben, "Éta motto Pramuka."
  
  Komodo ngoyagkeun sirah na muttered "Geeks" handapeun napas na.
  
  Ben nempatkeun dirina di tukangeun prajurit anu katingali kasar. "Lah, naha maranéhna nyebut Komodo? Naha gigitan anjeun beracun?"
  
  Drake interrupted saméméh kaptén Delta bisa ngabales. "Aranjeunna tiasa nyebat éta tabung lava, tapi éta masih torowongan kuno anu sederhana. Kuring moal ngahina anjeun ku netepkeun protokol biasa, tapi kuring bakal nyarioskeun ka anjeun. Awas pikeun sarap booby. Bloody King sadayana ngeunaan tampilan ageung sareng téknik pamisahan. Upami anjeunna tiasa ngasingkeun urang, urang maot."
  
  Drake maju ka hareup, ngisyaratkeun Ben ka hareup sareng Karin nuturkeun Komodo. The guardhouse leutik ngandung nanaon tapi sababaraha loker badag sarta telepon berdebu. Éta bau amis sareng beueus sareng resonated sareng jero, tiiseun primordial anu ngagantung dina hawa payun. Drake nuluykeun sarta geura-giru manggihan naha.
  
  Lawang kana tabung lava aya di suku maranéhna, liang badag ngarah ka handap kana gelap creeping.
  
  "Sabaraha jauhna?" Komodo ngaléngkah ka hareup ngalungkeun tongkat glow. Alatna kedip-kedip sareng digulung sababaraha detik sateuacan pencét batu anu keras. "Deukeut. Ngamankeun sababaraha tali, guys. Énggalan."
  
  Bari prajurit digawé, Drake listened sakumaha pangalusna anjeunna bisa. Teu aya sora nu datang ti gelap mangsi. Anjeunna nganggap yén maranéhna geus sababaraha jam balik Kovalenko, tapi anjeunna dimaksudkeun pikeun gancang nyekel up.
  
  Sakali maranéhna geus turun sarta dipelak suku maranéhanana pageuh dina lanté lemes tina tube lava, Drake ngagaduhan arah sarta dipingpin arah Inten Kepala. Pipa nyeredet, tilelep tur ngagulung. Malah tim Delta kadang leungit kasaimbangan maranéhanana atawa scraped sirah maranéhanana alatan unpredictability tina aci vulkanik. Dua kali péngkolan nyirorot, ngabalukarkeun Drake panik nepi ka manéhna sadar yén kurva hipu nu sok di arah Diamond Head.
  
  Anjeunna tetep panon na kana rangefinder. Poék jero taneuh ditutupan ku aranjeunna tina sagala sisi. "Caang payun," Drake ujug-ujug ngomong jeung eureun.
  
  Aya nu luncat kaluar tina gelap. Angin hawa tiis ti handap. Anjeunna lirén sareng ngulik liang raksasa di payun. Komodo ngaléngkah tuluy ngalungkeun tongkat glow séjén.
  
  waktos Ieu anjeunna murag ngeunaan lima belas suku.
  
  "Muhun. Komodo, anjeun sareng tim anjeun siap-siap. Ben, Karin, hayu urang tingali majalah ieu."
  
  Nalika tim Delta nyetél tripod anu kuat dina liang anu bergerigi, Drake gancang maca catetan kaki. Panonna mencrong samemeh réngsé maca kaca kahiji, bari narik napas jero.
  
  "Naraka getih. Jigana urang peryogi senjata anu langkung ageung."
  
  Ben ngangkat halis. "Henteu pélor anu urang peryogikeun ka handap. Ieu otak."
  
  "Muhun, untung abdi gaduh duanana." Drake ngangkat pistolna. "Kuring pikir upami urang kedah ngupingkeun musik anu pikasieuneun sapanjang jalan, kami bakal balik ka anjeun."
  
  "Endog. Kuring ayeuna gaduh Fleetwood Mac dina iPod kuring.
  
  "Abdi reuwas. Vérsi mana?
  
  "Aya leuwih ti hiji?"
  
  Drake ngegeleng. "Kuring pikir sadaya murangkalih kedah ngamimitian pendidikan di mana waé." Manéhna ngiceupan ka Karin. "Kumaha damang, Komodo?"
  
  "Rengse".
  
  Drake stepped ka hareup, nyekel tali napel tripod, sarta nyorong ka handap pipe ahéngna glowing. Pas sapatuna nyampeurkeun ka handapna, manehna ditarik jeung nu sejen ngageser ka handap hiji-hiji. Karin, atlit anu dilatih, ngatur turunna kalayan gampang. Ben rada bajoang, tapi anjeunna ngora sareng pas sareng tungtungna badarat tanpa kesang.
  
  "Maju". Drake leumpang gancang ka arah Diamond Head. "Awas tonggong anjeun. Urang beuki deukeut."
  
  Layang mimiti turun. Drake sakeudeung wondered kumaha pipah lava bisa dialihkeun ti aliran alam na, tapi lajeng sadar yén magma sorangan bakal maksakeun jalan ngaliwatan jalur sahenteuna lalawanan jeung gaya hellish di tukang. Lava tiasa nyandak sudut mana waé anu dipikahoyong.
  
  Sababaraha menit deui kaliwat sarta Drake eureun deui. Aya liang sejen di lantai payun, waktos ieu leuwih leutik tur sampurna rounded. Nalika Komodo ngalungkeun iteuk glow, aranjeunna nebak yén jerona kira-kira tilu puluh suku.
  
  "Malah leuwih bahaya," ceuk Drake. "Jaga diri anjeun duaan."
  
  Anjeunna teras perhatikeun yén cahaya tina iteuk glow henteu dipantulkeun ku témbok batu. Cahya jerukna kaserep ku gelap sakurilingna. Handapeun aranjeunna aya chamber badag.
  
  Manéhna méré isyarat pikeun jempé. Salaku hiji, aranjeunna listened taliti kana sagala sora datang ti handap. Saatos sakedap jempé, Drake nyepeng tali rappel sareng ngayunkeun dirina dina aci kosong. Anjeunna gancang slid handap panjangna dugi anjeunna handapeun siling.
  
  Masih teu aya sora. Anjeunna peupeus satengah lusin glow iteuk sejen tur ngalungkeun kana sél handap. Saeutik demi saeutik, cahaya anu teu wajar mimiti mekar.
  
  Sarta Matt Drake tungtungna nempo naon sababaraha urang kungsi katempo saméméh. Hiji kamar rectangular badag panjangna kira lima puluh méter. Lantai sampurna mulus. Tilu tembok melengkung, anu aya sababaraha tanda kuno anu terukir, teu tiasa dibédakeun dina jarak sapertos kitu.
  
  Sareng ngadominasi hiji témbok nyaéta gerbang melengkung anu matak pikasieuneun Kaptén Cook. Panto di jero anjeunna anu parantos ngarebut Raja Darah. Sareng horor sareng kaajaiban anu tiasa aya di saluareun Matt Drake sareng para sahabatna kalayan teror sapertos kitu.
  
  Aranjeunna mendakan Gerbang Naraka.
  
  
  BAB dua puluh dalapan
  
  
  Hayden dicekel pageuh bari helikopter banked di langit, gancang ngarobah kursus. Panempoan anu terakhir tina Kinimaki nyaéta Alicia Miles anu sok ulin ngadorong anjeunna kana helikopter anu sanés. Panempoan éta ngajantenkeun anjeunna nyengir, tapi sisi praktisna terang yén nalika perang, Mano ngagaduhan dukungan anu pangsaéna dina bisnis dina bentuk awéwé Inggris anu gélo.
  
  Kitu ogé Hayden. Mai diuk gigireun dirina, sepi tur tengtrem, saolah-olah nuju ka Basisir Napali ningali wisata-kelas dunya. Sesa korsi dicandak ku prajurit retakan. Kauai kira-kira dua puluh menit jauhna. Gates nembé ngahubungi anjeunna pikeun ngalaporkeun serangan teroris di mall terbuka Kukui Grove di Kauai. Hiji lalaki dipasung dirina ka pagar luar gabungan Jamba Jus / lokasi Starbucks di sisi kalér komplek. Batur jeung potongan jamtex strapped kana awakna jeung ramo na dina pemicu detonator primitif.
  
  Lalaki éta ogé ngagaduhan dua senjata otomatis sareng headset Bluetooth sareng nyegah palanggan réstoran kaluar.
  
  Dina kecap Gates sorangan. "Idiot ieu jelas bakal ngagantung di dinya salami anjeunna tiasa, teras nalika otoritas ngalih, anjeunna bakal ngabeledug. Kalolobaan pasukan pulisi Kauai ieu deployed ka TKP, jauh ti anjeun.
  
  "Urang bakal ngajaga ranch aman, Pak," Hayden assured anjeunna. "Kami ngarepkeun ieu."
  
  "Kami ngalakukeun ieu, Bu Jay. Kuring nyangka urang bakal ningali naon rencana Kovalenko pikeun Big Island salajengna.
  
  Hayden nutup panonna. Kovelenko parantos ngarencanakeun serangan ieu mangtaun-taun, tapi patarosan tetep. Naha nyerah alat portal? Kunaon ninggalkeun kalawan ngagaur kitu? Naha ieu rencana B na? Éta, sanajan kanyataan yén otoritas gancang kakeunaan sagala usaha sarta instigated a Vendetta katurunan ngalawan Drake, babaturan na kulawarga, anjeunna milih jalur ieu pikeun meunangkeun Kinérja greatest.
  
  Atanapi, saur anjeunna, panginten anjeunna nganggo strategi kuno anu lami pikeun nyiptakeun cukup aduk di dieu supados lampah anjeun tiasa ditingali di dinya.
  
  Henteu masalah, saur anjeunna. Pikiran nya éta ngeunaan Ben jeung tugas bahaya anjeunna on. Manehna pernah bakal nyebutkeun ieu kaluar tina tugas, tapi manehna mimiti cinta anjeunna dearly. Kawajiban manehna ngarasa ka bapana teu leungit, tapi janten kirang urgent sanggeus pupusna dahsyat of Kennedy Moore. Kahirupan nyata ngéléhkeun janji heubeul iraha wae poé.
  
  Nalika helikopter ngalangkung ka langit Hawaii biru caang, Hayden ngucapkeun doa pikeun Ben Blake.
  
  Tuluy hapé disada. Sabot neuteup kana layar, halisna némbongan reuwas.
  
  "Hai," jawabna langsung. "Kumaha kabar anjeun?"
  
  "Saé pisan, hatur nuhun, tapi usaha eksplorasi kuburan ieu ngagaduhan efek samping anu serius. Samak mah méh leungit."
  
  Hayden seuri. "Muhun, Torsten, aya salon pikeun hal ieu."
  
  "Antara pos komando jeung makam? Henteu ogé."
  
  "Tangtosna, kuring hoyong ngobrol, Torsten, tapi anjeun urang Swedia milih waktos anjeun nyalira."
  
  "Ngarti. Kuring nyoba nelepon Drake munggaran, tapi langsung ka suratsora. Anjeunna henteu kunanaon?"
  
  "Leuwih alus ti manéhna, enya." Hayden nempo skyline of Kauai looming ka katuhu. "Ngadangukeun-"
  
  "Kuring bakal gancang. Operasi di dieu suksés. Euweuh nu hina. Sadayana sapertos anu diharapkeun sareng dina waktosna. Tapi..." Torsten ngareureuhkeun, sarta Hayden ngadéngé manéhna nahan napas. "Aya kajadian dinten ieu. Abdi nyarios yén aya anu sigana 'pareum'. Anjeun urang Amerika tiasa nyauran éta hal anu sanés. "
  
  "Enya?"
  
  "Kuring nampi telepon ti pamaréntah kuring. Ti abdi perantara ka Menteri Nagara. tantangan tingkat luhur. Abdi-" Lain ngarérét, teu pisan-pisan siga Dahl.
  
  Basisir Kauai anu terjal di handapeun aranjeunna. Telepon datang ngaliwatan radio. "Dalapan menit deui."
  
  "Kuring dibéjakeun yén operasi kami - operasi Skandinavia kami - badé dialihkeun ka lembaga énggal. Pasukan tugas gabungan anu diwangun ku anggota pangkat tinggi tapi henteu namina CIA Amérika, DIA sareng NSA. Janten Hayden, kuring prajurit sareng kuring bakal ngalaksanakeun paréntah ti atasan kuring anu paling luhur, tapi naha éta leres pikeun anjeun?"
  
  Hayden kaget sanajan dirina. "Ka kuring ieu disada sapertos omong kosong lengkep. Saha ngaran jalma utama? Anu anjeun nyerahkeun diri anjeun kana panangan. "
  
  "Russell Cayman. Naha anjeun terang anjeunna?"
  
  Hayden milarian ingetanana. "Kuring terang nami, tapi kuring terang sakedik ngeunaan éta. Kuring yakin anjeunna ti DIA, Badan Intelijen Pertahanan, tapi aranjeunna lolobana dina bisnis acquiring sistem pakarang. Naon sih ieu Russell Cayman hoyong sareng anjeun sareng Makam?"
  
  "Anjeun maca pikiran kuring".
  
  Tina juru panonna, Hayden ningali sirah May ngajerit siga anu ditembak ngaliwatan tangkorak. Tapi nalika Hayden ngancik ka dirina questioningly, agén Jepang kasampak jauh.
  
  Hayden mikir sababaraha detik, tuluy nanya dina sora anu lirih, "Naha anjeun percanten ka sadaya jalma anjeun, Torsten?"
  
  Dahl jeda lila teuing ngajawab pananya.
  
  "Upami DIA diingetkeun ngeunaan hiji hal, maka aranjeunna gaduh cakupan anu ageung pisan. Prioritas maranéhna malah bisa ngaleuwihan CIA. Tapak taliti, sobat. Lalaki ieu, Cayman, anjeunna teu langkung ti hantu. Black ops troubleshooter, Gitmo, 11 Séptémber. Upami aya anu serius sareng sénsitip salah, anjeunna mangrupikeun jalma anu anjeun pikahoyong.
  
  "Bangsat kuring. Kahayang mah teu nanya."
  
  "Abdi kedah angkat ayeuna, Torsten. Tapi kuring janji anjeun bakal ngobrol sareng Jonathan ngeunaan telek ieu pas kuring tiasa. Tetep didinya."
  
  Torsten ditandatanganan kontrak jeung Hhh capé hiji prajurit profésional anu geus katempo eta sadayana tur éta disgusted di diangkat sababaraha lackey ka upstart Amérika. Hayden simpati sareng anjeunna. Manéhna ngalieuk ka Mai, rék nanya naon anu manéhna terang.
  
  Tapi telepon "Target" sumping ngaliwatan radio.
  
  Sawah hareup jeung handap kaduruk. Nalika helikopter turun, tokoh-tokoh leutik tiasa katingali ngajalankeun sacara acak ka sadaya arah. Tali dipanjangkeun ti kabin jeung jalma luncat sanggeus aranjeunna, gancang ngageser ka arah bentang scorched handap. Hayden sareng Méi ngantosan péngkolan, ekspresi Méi kosong nalika aranjeunna ngupingkeun lalakina nyalira.
  
  Hayden pariksa kesiapan Glock-Na pikeun katilu kalina sareng nyarios, "Budro di handap."
  
  "Tong hariwang," ceuk awéwé Jepang. "Anjeunna badé terang naon hartosna Mai-time."
  
  Dua awéwé turun tali babarengan, badarat dina waktos anu sareng, sarta walked jauh dina move Palasik hiji-dua-cover. Prakték ieu ngabutuhkeun kapercayaan mutlak dina unggal anu sanés, sabab nalika hiji jalma ngajalankeun, anu sanésna ningali periferalna. Hiji, dua, kawas luncat. Pangwangunan. Tapi éta cara anu gancang sareng cilaka pikeun maju.
  
  Hayden nyeken daérah nalika anjeunna lumpat. Sababaraha pasir lemah lembut ditungtungan ku sanyawa dipager anu aya imah ageung sareng sababaraha gedong ageung. Ieu bakal ranch kadua Kovalenko urang. Ditilik ku seuneu jeung rusuh, Boudreau geus anjog teu lila saméméh maranéhna.
  
  Atawa, leuwih gampang, anjeunna sadistically nyokot waktos na kalawan eta sadayana.
  
  Hayden lumpat, nembak bedil serbu Marinir M16 anu diinjeum dina muzzle flashes jeung lalaki manéhna nempo dina panutup. Dua menit ti harita giliran anjeunna, sareng anjeunna ngagorowok: "Muat deui!" sarta nyandak sababaraha detik deui nyelapkeun majalah anyar kana pakarang nya. Aranjeunna jarang balik seuneu, sarta nalika aranjeunna, éta jadi disorganized yén maranéhna lasut aranjeunna ku sababaraha suku.
  
  Dina dua sisi, rengat tim Marinir maju dina laju anu sarua. Ayeuna pager aya di payun, gerbang tetep dibuka, tapi tim pindah ka kénca. A granat well-ditempatkeun ngancurkeun ngarojong pager, ninggalkeun tim kalawan asupna unhindered kana ranch nu.
  
  Pélor éta ayeuna whistling bahaya nutup.
  
  Hayden nutupan tukangeun papiliun generator. Dampakna dikirim sparks kaluar brickwork sakumaha Mai japati keur panutup. Liat jeung fragmen logam sumebar di mana-mana.
  
  Mai ngusap cipanon getih tina pipina. "Prajurit Boudreau dilatih di TK anjeun."
  
  Hayden sakedapan pikeun narik napas, teras melong gancang ka bumi. "Dua belas suku. Anjeun siap?"
  
  "Enya".
  
  Hayden kabur. Mai stepped ka hareup jeung erected tembok timah, forcing musuh maranéhanana bebek keur panutup. Hayden nepi ka pojok imah jeung mencétan dirina kana témbok. Manehna threw flashbang a dina jandela lajeng nutupan Mai.
  
  Tapi dina momen éta, jumlah staggering chatter datang ngaliwatan earpiece nya. Pimpinan tim ngadesek jalma pikeun angkat ka gudang anu jauh. Aya kajadian dahsyat di dinya. Salaku Hayden listened, manéhna sadar yén lalaki Boudreaux urang geus satengah dikurilingan wangunan jeung éta rék muka seuneu dina naon bisa jadi di jero.
  
  Tawanan, teu ragu. Sandera.
  
  Hayden balap sanggeus Méi, ngajalankeun kana clearing jeung shooting babarengan. Prajurit séjén ngagabung sareng aranjeunna, nyorong dina dua sisi, ngabentuk témbok anu wani sareng maot anu maot.
  
  Pembantaian anu teu masuk akal anu badé lumangsung nyaéta kartu telepon Boudreau. Anjeunna bakal aya.
  
  Prajurit nu kabur teu eureun-eureun némbak. Pélor nyiksikan ngaliwatan hawa, mumbul kaluar tembok jeung mesin, sarta kapanggih sahenteuna satengah belasan target musuh. lalaki Boudreaux urang recoiled na recoiled dina shock jeung sieun. Nalika prajurit ngaliwat saung-saungna, aranjeunna nyobian nembak ti gigir, tapi Marinir parantos siap sareng ngalungkeun granat.
  
  Ledakan némbak luhur kana hawa dina dua sisi para pelari. The ngabeledug dikirim shrapnel ngalayang; basa seuneu nyebarkeun maot panas jadi gancang yén panon bieu bisa nuturkeun. Screaming jalma bohong dina jalur maranéhanana.
  
  Hayden ningali lumbung di payun. Haténa ngagebrét kahéman. Éta leres. Sahenteuna lima belas lalaki Boudreaux urang nangtung sabudeureun gudang dikonci, dimaksudkeun pakarang maranéhanana dina tembok kertas-ipis, sarta nalika Hayden nyandak Tujuan ka lalaki munggaran, aranjeunna sadayana dibuka seuneu.
  
  
  ***
  
  
  Alicia Miles lumpat jeung muka seuneu nalika pasukan Hawaii jeung sekutu maranéhanana meluncurkan serangan dina Kovalenko ranch di Big Island. rupa bumi éta henteu rata. Kabéh canyons jero, pasir luhur jeung dataran wooded. Sateuacan aranjeunna caket kana ranch, peluncur granat ditembakkeun ka salah sahiji helikopter serangan, nangkep tapi henteu ngancurkeun, maksa aranjeunna sadayana badarat awal.
  
  Ayeuna aranjeunna rurusuhan salaku tim, negotiating leuweung padet tur hillsides terjal. Aranjeunna parantos kaleungitan saurang lalaki ku perangkap booby. Serangan ieu disiapkeun ku lalaki Raja Getih. RPGs flew aimlessly ngaliwatan tangkal.
  
  The mercenaries keur senang.
  
  Tapi Marinir dipencet maju, ayeuna dipisahkeun tina pager ku ukur ngeunaan tilu puluh suku jeung hiji lebak lungkawing panungtungan. Alicia bisa nempo beungeutna nyengir musuh-musuhna. Getihna mimiti ngagolak. Di gigireun anjeunna, agén CIA ageung, Kinimaka, gancang-gancang ngaléngkah pikeun raksasa. Anjeunna tétéla pohara kapaké.
  
  Alat-alat komunikasi dina ceulina ngirimkeun béja ngeunaan kakejaman anu bakal datang. hotél Ala Moana Ratu on Oahu ieu disegel kaluar. Wisatawan ieu dialungkeun ka maotna tina jandela lanté kasapuluh. Granat dialungkeun ka jalan. Tim pasukan husus ieu Nyiapkeun pikeun hiji operasi anu dipikaresep bakal dibere lampu héjo pas alatan maot jeung karusuhan disababkeun ku mercenaries. Di Kauai, saurang tukang ngebom bunuh diri nembakkeun sababaraha pélor ka van tempat para wartawan ngumpul, nyababkeun wartawan. Sareng ayeuna, di Pulo Besar, beus anu pinuh ku turis diculik sareng bom parantos dipasang dina awakna. Aranjeunna dikonci di jero bari tawananna calik di luar dina korsi dek, nginum bir sareng maén kartu. Henteu dipikanyaho anu mana anu gaduh detonator, atanapi sabaraha jumlahna.
  
  Alicia luncat ka handap sisi lebak. RPG ngabeledug di payuneunana, ngirimkeun kokotor sareng batu luhur ka hawa. Manehna luncat leuwih aranjeunna, seuri, sarta balik sabudeureun nalika manehna sensed ragu Kinimaki urang.
  
  "Hayu, gendut," pokna, ngaringkuk biwirna. "Cicing sareng abdi. Ieu dimana hal-hal janten kacau pisan. "
  
  
  ***
  
  
  Hayden dipecat deui jeung deui, nyoba tetep tenang sahingga ngajaga akurasi dirina. Tilu sirah ngabeledug kana panonna. Mai masih lumpat gigireunana, teu ngomong nanaon. Prajurit séjén turun kana hiji tuur, dodging nembak jeung knocking kaluar mercenaries saméméh maranéhna bisa ngahurungkeun sabudeureun.
  
  Hayden éta diantara aranjeunna lajeng. Hiji lalaki ngancik jeung manehna pencét anjeunna dina sasak irung na kalawan bedil. Anjeunna murag screaming, tapi ditajong suku nya, ngabalukarkeun dirina ngapung sirah leuwih heels leuwih anjeunna.
  
  Manehna gancang naek, tapi awakna murag dina luhureun dirina, pinning dirina kana taneuh. Nalika anjeunna neuteup ka luhur, anjeunna langsung neuteup kana panonna anu pinuh ku kanyeri. Kalawan ngagerem bearish, anjeunna ditinju nya jeung dibungkus leungeun kandel na sabudeureun tikoro nya.
  
  Langsung manéhna nempo béntang, tapi teu usaha pikeun ngeureunkeun manéhna. Gantina, dua leungeun bébas nya kapanggih pakarang sorangan. Di beulah katuhu nyaéta Glock na. Di kénca aya péso nya. Manehna nyodorkeun laras bedil kana tulang rusukna, sangkan manehna karasaeun.
  
  Cekelanna leupas jeung panonna mencrong.
  
  Hayden nembak tilu tembakan. Lalaki éta gulung kaluar dirina. Nalika tetempoan di luhur anjeunna diberesihan, wajah tentara bayaran anu sanés katingali. Hayden némbak dina irung, ningali lalaki éta ngapung deui sareng ngaleungit.
  
  Manéhna diuk nepi sarta nempo Mai. The mercenary panungtungan sésana confronts dirina. Hayden kedip-kedip. lalaki ieu wreck a. Beungeutna siga nu dicét beureum. Aya teu cukup huntu. Rahangna katingali kendor. Hiji panangan dislokasi, hiji deui patah dina siku. Anjeunna nangtung dina suku oyag lajeng murag kana tuur-Na dina leutak katurunan.
  
  "Anjeun milih jalma anu salah pikeun tangtangan," saur Mai kalayan seuri manis nalika anjeunna narékahan nganggo Glock anu diinjeum sareng niup sirahna.
  
  Hayden nyelek teu kahaja. Ieu sababaraha awéwé serius.
  
  Marinir muka panto gudang, nelepon kaluar ayana maranéhanana. Haté Hayden santik dina jumlah liang dina témbok rigged. Mudah-mudahan para sandera kabur.
  
  Di antara pikiran-pikiran anu gancang-gancangna, aya anu atra di luhur sadayana. Boudreaux teu aya di dieu. Manéhna melong deui ka imah. Ieu mangrupikeun tempat terakhir anu anjeunna ngarepkeun anjeunna nyumput, tapi tetep-
  
  Gegeroan ngadadak narik perhatian manéhna. Marinir stumbled kaluar tina gudang, hiji nyekel taktak na saolah-olah geus ditusuk.
  
  Lajeng Boudreaux sarta horde of mercenaries dituang kaluar tina lumbung, firing pakarang sarta screaming kawas setan. Naha ieu hartosna yén mercenaries séjén masihan nyawana pikeun jadi decoys? Naha aranjeunna seuneu kosong atanapi tina posisi anu khusus?
  
  Kanyataanana pencét anjeunna sapertos ledakan nuklir. Lalaki Raja Getih urang éta kiwari diantara Marinir, tarung, sarta Boudreau bergegas arah Hayden, péso diangkat defiantly.
  
  
  ***
  
  
  Alicia ngadorong tim éta kalayan kréatipitas sareng sumangetna dina seuneu. Sababaraha menit ti harita aranjeunna dugi ka puncak naékna ahir sareng ngahujanan halo seuneu dina pembela anu digali. Alicia merhatikeun hiji imah gedé, lumbung gedé jeung garasi dua mobil. Situs éta teu ningali walungan anu lega, henteu ragu janten alat pikeun ngewa, sareng di gigireun lumbung aya helipad sareng hiji helikopter anu butut.
  
  Manéhna neuteup ka tukang. "Peluncur granat."
  
  Pimpinan tim nyerengeh. "Geus ngalakukeun ieu."
  
  Alicia nunjuk ka posisi musuh. "Aya témbok handap di dinya. Sisi tukangeun imah. Tukangeun Rolls-Royce. Di katuhueun cai mancur."
  
  Komandan tim ngaletak biwirna. "Tajong bangsat kaluar."
  
  Sababaraha ledakan nyababkeun bumi oyag. Para panyerang nembak tilu granat teras buru-buru maju dina formasi hiji-dua, masih némbak salaku unit tapi nyéépkeun dina busur anu maot.
  
  Kalayan kakejaman anu dahsyat aranjeunna nyerbu ranch Raja Darah.
  
  
  BAB dua puluh salapan
  
  
  Suku booted Drake keuna kana lantai sél. Saméméh nu séjén mimiti turun, manéhna masang suar pikeun nyaangan jalanna. Geuwat témbok jadi hirup, ukiran maranéhanana ayeuna jelas katempo ku panon ngajempolan Drake urang.
  
  Curls sarupa jeung dua alat portabel. Aranjeunna ayeuna parantos dikonfirmasi persis sami sareng Thorsten Dahl sareng timnya anu kapanggih di Makam Dewata di Islandia.
  
  Peradaban kuno naon anu aranjeunna kapendak ayeuna? Sareng kumaha sadayana ieu tungtungna?
  
  Ben, Karin, jeung sesa Tim Delta nyorong tali handap nepi ka dulur rame sabudeureun arch badag tina Gerbang Pele. Drake ngusahakeun anu paling saé pikeun henteu ningali jero teuing kana gelap tinta saluareun.
  
  Ben jeung Karin murag kana tuur maranéhanana. Arch sorangan diwangun ku sababaraha jenis logam brushed, sampurna lemes jeung simetris. Beungeut logam ieu etched kalawan tanda leutik sarua salaku sesa guha.
  
  "Tanda ieu," Karin noel aranjeunna taliti, "teu kahaja. Neuteup. Kuring ningali curl sarua ngulang deui jeung leuwih deui. Jeung sesa guha..." Manéhna nempo sabudeureun. "Éta sami".
  
  Ben ngodok teleponnya. "Ieu poto anu dikirim Dahl ka kami." Anjeunna nahan eta nepi ka lampu. Drake condong ka hareup, yakin yén Tim Delta bakal waspada pikeun intruders.
  
  "Janten, Makam Dewata aya hubunganana sareng Gerbang Naraka," saur Drake nyaring. "Tapi naon hartosna curls?"
  
  "Pola ulangan," ceuk Karin lirih. "Wartosan abdi. Naon jenis tanda, kuna atawa
  
  Modern, diwangun ku seueur pola anu diulang-ulang?"
  
  "Gampang." Komodo Ageung jongkok di gigireunana. "Basa".
  
  "Leres. Tah, mun kieu basana-" Manéhna nunjuk kana témbok sél. "Lajeng aranjeunna ngabejaan sakabeh carita."
  
  "Sapertos anu kapanggih Dahl." Drake unggeuk. "Tapi kami henteu gaduh waktos pikeun nganalisis ayeuna. Kovalenko ngaliwat gerbang ieu.
  
  "Antosan". Ben nyiwit sasak irungna. "Tanda-tanda ieu..." Anjeunna noel kana lengkungan. "Sarua persis sareng dina alat. Pikeun kuring ieu nunjukkeun yén gerbang ieu mangrupikeun versi anu dirévisi tina alat anu sami. Mesin perjalanan waktos. Kami parantos nyimpulkeun yén dewa-dewa tiasa nganggo alat genggam pikeun ngarambat kana waktos sareng mangaruhan nasib. Panginten hal ieu mangrupikeun sistem utama. "
  
  "Tingali," ceuk Drake lirih, "ieu hébat. Anjeun bakal ngartos ieu. Tapi di tukangeun gerbang ieu-" Anjeunna nunjuk ramo kana gelap gulita. "Raja Getih. Lalaki anu tanggung jawab maotna Kennedy, diantara ratusan anu sanés. Geus waktuna eureun ngobrol jeung mimiti leumpang. Indit".
  
  Ben unggeuk jeung nangtung, kasampak rada kaliru bari brushing sorangan off. Saréréa nu aya di rohangan ngarénghap. Aya anu sanés di tukangeun gerbang anu teu aya anu hoyong disebatkeun:
  
  Alesan naha Kaptén Cook ngaganti ngaran arch ti "Pele's Gate" jadi "Hell's Gate".
  
  
  BAB TILU PULUH
  
  
  Nagara Hawaii kejang dina kakawasaan madman a.
  
  Mun hiji helikopter bisa ngapung leuwih, sanggup nyadiakeun pintonan panorama lega tina gelap, acara amoral nu unfolding di kapuloan, éta mimitina ngapung ngaliwatan Oahu pikeun néwak Ala Moana Ratu Hotel dikepung, dimana anggota ngalaman sababaraha tim SWAT éta. nembé mimiti nyandak tindakan ngalawan tentara bayaran anu bersenjata, motivasi anu gaduh sadayana jangkung sareng sandera anu teu kaétung. Anjeunna bergegas kaliwat, Ngahindarkeun awan hellish haseup hideung nu dituang tina sahenteuna belasan jandéla rusak, taliti nunjuk kaluar bukaan dimana lalaki masked jeung bedil jeung launchers granat bisa katempo herding lalaki daya teu upaya, awéwé jeung barudak kana grup anu leuwih gampang ngancurkeun. .
  
  Lajeng éta bakal gulung jauh, ka luhur jeung ka katuhu dina busur hébat, mimitina nuju panonpoé, éta bal konéng gajih lalaunan nuju jalan na nuju ka mangsa nu pasti jeung kamungkinan catastrophic, lajeng diving handap sarta ka kénca dina lalampahan dahsyat na. tina kapanggihna arah Kauai. Anjeunna bakal ngaliwat di caket Diamond Head, teu hilap ka pahlawan sareng penjahat anu milarian rusiah sareng impian anu pikasieuneun dina guha jero taneuh anu paling poék sareng bahaya tina gunung seuneuan anu punah.
  
  Dina Kauai, anjeunna bakal nyieun beeline pikeun lalaki kesang-drenched anu geus dipasung dirina kana pager hiji warung kopi, trapping patrons jero tur jelas mintonkeun kutang ngeusi dinamit jeung leungeun trembling clutching alat detonating hiji lalaki maot urang. Lamun ngazum gede dina gambar, Anjeun bisa nempo asa dina panon lalaki urang. Ieu jelas bakal nunjukkeun kanyataan yén anjeunna moal tiasa tahan lami. Lajeng eta soared luhur, naek luhureun rooftops deui nuturkeun kurva anggun tina garis pantai aheng. Ka ranch ngaduruk, dimana Hayden Jay nembé ngalawan Ed Boudreau, bari Mai Kitano jeung sesa Marinir perang di deukeut leungeun-ka-leungeun ngempur jeung puluhan mercenaries Boudreaux urang. Ditengah sora pikasieuneun maot sareng perang, para sandera anu tatu ceurik.
  
  Jeung ka hareup. Baheula jeung mangsa nu bakal datang geus tabrakan. The baheula jeung avant-garde dikonci dina konflik.
  
  Dinten ieu dinten nalika dewa tiasa maot sareng pahlawan anyar tiasa mekar sareng naék.
  
  Helikopter bakal nyieun flyover final na, nyandak dina bentang kontras jeung ékosistem dinamis nu ngawangun Big Island. Balapan ngaliwatan ranch sejen, aya sababaraha moments fokus kana sakumaha Alicia Miles, Mano Kinimaka, sarta tim maranéhanana Marinir stormed sanyawa beurat dibela dimana hostages, mercenaries, jeung lalaki jeung necklaces dinamit bentrok dina hiji clash maha kawasa. Sapanjang edges perangna, mesin kuat mimiti jalan, siap pikeun ngévakuasi rahayat Raja Getih ku darat, hawa jeung cai. Kaméra mimiti ngagedekeun nalika Alicia sareng Kinimaka neuteup ka luhur, sadar kana buronan sareng parantos netepkeun jalan pikeun nyegat sareng ngancurkeun aranjeunna.
  
  Sarta pamustunganana helikopter swerved jauh, ngan mesin, tapi masih mesin, replete kalawan gambar tina kabodoan manusa, kawani maranéhna bisa muster sarta manggihan, sarta jahat awon aranjeunna tiasa ngalakukeun.
  
  
  BAB tilu puluh hiji
  
  
  Drake diasupkeun handapeun arch, nu Kaptén Cook dubbed Gates of Naraka, sarta kapanggih dirina dina petikan sempit kasarna hewn. Anjeunna ngahurungkeun senter bedil teras napel kana tong. Anjeunna ogé napelkeun lantera kana taktakna sareng disaluyukeun supados cahayana témbok. Sakedapan aya seueur cahaya sareng teu aya bahaya anu jelas.
  
  Nalika aranjeunna meuntas jalan anu berliku, Drake nyarios dina taktakna, "Béjakeun ka kuring, Ben, ngeunaan jurnal Cook."
  
  Ben ngambekan gancang. "Ieu sanés ngan ukur tinjauan sistem bubu anu ageung ieu. Cook disebut "The Gates of Hell" kusabab sipat bubu. Anjeunna malah henteu ningali naon anu bakal kajadian dina tungtungna. "
  
  "Jadi saha anu nyieun bubu?" Drake nanya. "Na kunaon?"
  
  "Teu aya nu terang. Tanda-tanda anu kami mendakan di luar sareng anu aya di Makam Dewata henteu aya dina témbok interior ieu. Anjeunna ngabersihan tikoro sareng nambihan, "Aduh."
  
  Sora Komodo ngagelebug di tukangeunana. "Naha Cook henteu ningali tungtungna?"
  
  "Anjeunna kabur," ceuk Karin lirih. "Dina sieun".
  
  "Oh, sial."
  
  Drake ngareureuhkeun sakedapan. "Janten, kumargi kuring ngan ukur prajurit bodo sareng anjeun duaan otak tina operasi ieu, hayu atuh urang jelaskeun. Intina, log mangrupikeun konci pikeun sistem bubu. Sareng anjeun duaan gaduh salinan sareng anjeun.
  
  "Kami ngagaduhan hiji," saur Ben. "Karin boga batur dina sirah na."
  
  "Teras urang gaduh hiji," Komodo ngagerem.
  
  "Henteu ..." Ben ngamimitian, tapi Drake ngeureunkeun anjeunna. "Naon anu dimaksud nyaéta yén upami anjeunna maot, urang bakal gaduh hiji salinan, orok. Mémori fotografi henteu kapaké nalika anjeun maot."
  
  "Kuring henteu ... Enya, oke, punten, kami henteu mikir sapertos prajurit."
  
  Drake noticed nu torowongan mimiti widen. Angin hiliwirna niup kana beungeutna. Anjeunna ngangkat leungeun-Na pikeun ngeureunkeun aranjeunna lajeng pokes sirah sabudeureun sudut.
  
  Behold hiji tontonan stunning.
  
  Anjeunna di lawang ka kamar badag, bentukna oblong, kalawan siling leungit dina gelap. Cahya samar datang ti tongkat glow anu pasti ditinggalkeun ku anak buah Raja Darah. Langsung di hareupeunana, ngajaga torowongan nu terus ka jero gunung, aya tetempoan nu nyieun haténa degdegan.
  
  Beungeut raksasa diukir kana batu luhureun torowongan sorangan. Kalawan panon sipit na, irung hooked, sarta naon ngan bisa digambarkeun salaku tanduk protruding tina sirah na, Drake langsung menyimpulkan yén éta téh nyanghareupan Iblis atawa sétan.
  
  Teu malire raray sakedapan, anjeunna nyeken wewengkon. Tembokna melengkung, dasarna kasaput gelap. Aranjeunna kedah nambihan sakedik lampu tambahan di dieu.
  
  Manéhna lalaunan ngajak nu séjén ka hareup.
  
  Lajeng, ujug-ujug, sora echoed ngaliwatan guha, kawas saratus flamethrowers némbak sakaligus, atawa, sakumaha ceuk Ben, "sora kawas Batmobile damn."
  
  Seuneu bitu ngaliwatan liang irung tina ukiran, nyieun tungku sabudeureun lanté batu. Dua jet seuneu misah bitu tina unggal liang irung, lajeng, sababaraha detik ti harita, hiji ti unggal panon.
  
  Drake ngulik éta kalayan prihatin. "Panginten urang netepkeun sababaraha mékanisme anu gerak. Saklar sénsitip tekanan atanapi naon waé. Manéhna ngalieuk ka Ben. "Mudah-mudahan anjeun parantos siap, sabab salaku salah sahiji band Dinorock karesep kuring, Poison, biasa nyarios, éta sanés waktos anu saé."
  
  Biwir Ben ngagulung jadi seuri sakedapan bari konsultasi catetan na. "Ieu mangrupikeun tingkat naraka anu munggaran. Numutkeun panulis naskah, saurang lalaki anu namina Hawksworth, aranjeunna nyebat tingkat ieu Wrath. Jigana alesanana écés. Engke ku maranehna dibandingkeun jeung Iblis, Amon, setan anu amarah."
  
  "Hatur nuhun pikeun palajaran, nak." Komodo ngagerem. "Naha éta ku kasempetan nyarios jalan ka jaman baheula?"
  
  Ben nempatkeun téks dina lantai sareng ngalempengkeunana. "Neuteup. Abdi kantos ningali ieu tapi henteu ngartos. Panginten ieu mangrupikeun petunjuk. "
  
  Drake squatted handap gigireun sobat ngora na. Majalah-majalah anu disalin sacara saksama dirancang sareng digambar, tapi ramo Ben narik perhatianna kana garis téks anu anéh.
  
  1 (||) - lebet ka 2 (||||) - lebet ka 3 (||) - lebet ka 4 (|||||/)
  
  Sareng hiji-hijina prasasti anu nuturkeun ieu nyaéta, "Kalayan amarah, sing sabar. Jalma anu ati-ati bakal ngarencanakeun rutena upami aya jalur navigasi di payuneunana.
  
  "Masak éta pelaut greatest sadaya waktos," ceuk Ben. "Garis ieu nyarioskeun ka urang dua hal. Tukang masak ieu parantos ngarencanakeun rute ngalangkungan sétan sareng yén jalur ngalangkungan éta peryogi perencanaan anu ati-ati.
  
  Karin neuteup hurung muru. "Kuring diitung opat," ceuk manehna thoughtfully. "Opat bitu seuneu. Jumlahna sami sareng-"
  
  Témbalna nyaring, ngagederkeun tiiseun. Pélorna ricocheted kaluar tembok gigireun sirah Drake, ngabalukarkeun beling seukeut tina batu neukteuk ngaliwatan hawa. A millidetik engké, Drake ngangkat péstol sarta dipecat, sarta millidetik engké anjeunna sadar yén lamun anjeunna ducked deui kana petikan nu, jelema nu nembak teu brukbrak bisa tetep aranjeunna pinned kana témbok salamina.
  
  Kalawan pamikiran ieu, anjeunna lumpat, shooting, kana sél. Komodo, tétéla datang ka kacindekan sarua, dituturkeun anjeunna. seuneu gabungan knocked sparks kaluar tina témbok sabudeureun. Si hider ngahuleng kaget, tapi masih tiasa nembakkeun pélor anu sanés, anu whistled antara Drake sareng Komodo.
  
  Drake turun kana hiji tuur, nyandak tujuan.
  
  Lalaki éta luncat tina panutupna, ngangkat pakarangna ka luhur, tapi Komodo némbak heula - gelombang ledakan ngalungkeun panarajang deui. Aya nu ngagorowok piercing jeung lalaki landed dina mess kusut, bedil clattering ka lantai. Komodo leumpang ngaliwat sarta mastikeun yén lalaki éta maot.
  
  Drake sumpah. "Sakumaha panginten, Kovalenko ngantunkeun sniper pikeun ngalambatkeun kami."
  
  "Sareng pikeun ngipis kami," tambah Komodo.
  
  Karin nyodorkeun sirahna di juru, rambut pirangna murag kana panonna. "Upami kuring leres, maka kalimat anu anéh mangrupikeun liang konci, sareng kecap 'sabar' mangrupikeun koncina. Éta dua jalur trem anu siga dua diri? Dina musik, puisi jeung sastra heubeul aranjeunna tiasa hartosna jeda. Ku alatan éta, kasabaran hartina 'ngareureuhkeun'.
  
  Drake neuteup kana usulan éta nalika tim Delta ngaléos ka guha, didesek ku Komodo sareng nekad henteu ngalakukeun deui kasalahan.
  
  Komodo ngagorowok: "Kumaha jelemana? Waspada tina bubu booby. Abdi moal ngantep éta jelema bodo Rusia ngagentos hiji hal dina juri.
  
  Drake ngusapan dampal leungeunna nu kesang na kana tembok nu kasar, karasa batu jagged handapeun leungeun-Na, tiis kawas jero kulkas. "Jadi kieu: 'Tungguan ledakan kahiji, teras ngareureuhkeun dua teras angkat ka dua. Saatos ledakan kadua, ngareureuhkeun kaopat sareng teraskeun ka katilu. Sanggeus ngabeledug katilu, reureuhan pikeun dua sarta ngaléngkah ka opat. Sareng saatos ledakan kaopat, ngareureuhkeun kagenep kalina, teras kaluar.
  
  "Gampang." Ben nyengir. "Tapi sabaraha lila jeda éta?"
  
  Karin unggeuk. "Mantra pondok."
  
  "Oh, éta mantuan, cik."
  
  "Sareng kumaha anjeun ngitung ledakan?"
  
  "Kuring nyangka anu ngahontal tempat anu pangjauhna nyaéta nomer hiji, sareng nomer opat anu paling pondok."
  
  "Muhun, éta masuk akal, sigana mah. Tapi tetep-"
  
  "Éta hungkul". Drake geus cukup. "Kasabaran kuring parantos diuji ngadangukeun debat ieu. Abdi angkat heula. Hayu urang ngalakukeun ieu sateuacan kafein tinggi abdi luntur."
  
  Anjeunna ngaliwat awak Komodo, eureun sababaraha méter ti seuneu pangpanjangna. Manéhna ngarasa unggal lalaki malik neuteup. Anjeunna ngarasa prihatin Ben. Anjeunna nutup panon na, karasaeun naékna suhu salaku sékrési superheated séjén goreng hawa di hareup anjeunna.
  
  Beungeut Kennedy urang swam saméméh panon pikiran na. Anjeunna ningali anjeunna sapertos sateuacanna. Bob anu ketat dina rambutna, calana panjang tanpa ekspresi - hiji pikeun unggal dinten dina saminggu. Usaha sadar pikeun ngaganggu sadayana tina kanyataan yén anjeunna awéwé.
  
  Teras Kennedy ngantepkeun rambutna, sareng anjeunna émut ka awéwé anu anjeunna nyéépkeun dua bulan anu pikaresepeun. Wanoja anu mimiti ngabantosan anjeunna ngaléngkah saatos pupusna pamajikanana Alison sareng nyeri anu disababkeun ku kacilakaan mobil anu fateful sababaraha taun ka pengker.
  
  Panonna nembrak langsung kana haté.
  
  Aya seuneu ngahuru hareupeunana.
  
  Anjeunna ngadagoan panas seuneu reda tur eureun salila dua detik. Bari ngadagoan, manéhna sadar yén kilat seuneu tina panon kadua geus flashed handap. Tapi sanggeus dua detik anjeunna dipindahkeun ka titik ieu, sanajan unggal serat mahluk na screamed yén anjeunna teu kedah.
  
  Seuneu ngancurkeun anjeunna -
  
  Tapi éta beku nalika anjeunna réngsé gerakanna. Hawa di sabudeureun anjeunna masih panas, tapi lumayan. Drake ngarenghap, késang ngeclak dina ombak. Teu bisa bersantai sadetik, manéhna mimitian ngitung deui.
  
  Opat detik.
  
  Seuneu ngagelebug di gigireunana, nyoba-nyoba ngaduruk ka tempat nu rék dicicingan.
  
  Drake ngaléngkah. Seuneu pareum. Sungutna karasa kuéh asin. Boh panonna kabeuleum siga nu kalindih ku amplas.
  
  Sanajan, Jigana kitu. Pikir, salawasna pikir. Dua detik deui urang bakal pindah. Hayu urang ngaléngkah ka manuver panungtungan. Ayeuna anjeunna ngagaduhan kapercayaan.
  
  Reureuh salila genep detik terus-
  
  Jam genep manéhna pindah, tapi seuneu teu reda! Halisna kaduruk. Anjeunna murag kana tuur sarta maledog awakna deui. Ben ngagorowok ngaranna. Hawa jadi panas, manéhna nyoba ngajerit. Tapi dina momen éta ujug-ujug ngiles. Manéhna lalaunan jadi sadar yén leungeun jeung tuur na scraping sapanjang lanté batu kasar. Ngangkat sirah, anjeunna gancang ngarayap sapanjang torowongan di tukangeun sél.
  
  Sakedapan, anjeunna malik sareng ngagorowok ka anu sanés: "Leuwih hadé anjeun istirahat tujuh detik terakhir, guys. 'Hal panungtungan rék terang naon Kentucky Fried téh kawas.'
  
  Seuri ngagerendeng kadéngé. Komodo langsung leumpang tuluy nanya ka Karin jeung Ben iraha rék giliran. Ben leuwih milih boga sababaraha prajurit leuwih maju ti anjeunna, tapi Karin daék nuturkeun Drake. Butuh Komodo sorangan nyandak nya kumisan jeung ngobrol quietly ngeunaan prudence mastikeun Drake teu ngan untung jeung timing na saméméh maranéhna risked kaleungitan salah sahiji brains operasi maranéhanana.
  
  Drake nempo Karin soften komo seuri rada. Ieu nice ningali batur gaduh pangaruh calming on anak liar kulawarga Blake. Anjeunna pariksa torowongan sabudeureun anjeunna sarta threw iteuk glow kana kalangkang. hue amber na ngembangna caang nanaon tapi hiji torowongan malah leuwih hewn, fading kana blackness.
  
  Prajurit Delta munggaran murag gigireun anjeunna, dituturkeun ku nu kadua. Drake wasted euweuh waktu dina ngirim aranjeunna kana torowongan pikeun nalungtik. Nalika anjeunna malik deui ka kamar murka, anjeunna ningali Ben Blake ngaléngkah.
  
  Ben ngarebut kantongna ampir kawas budak sakola, mastikeun buukna panjang diselapkeun handapeun luhureun kaos oblong, sarta stepped ka hareup. Drake ningali biwirna gerak nalika ngitung detik. Némbongkeun euweuh tanda kaluar émosi, haté Drake sacara harfiah ucul kaluar tina sungut sarta cicing di dinya dugi sobat na rubuh di suku-Na, puffing.
  
  Drake ngasongkeun leungeunna. Ben neuteup, "Naon anu anjeun badé nyarios, bangsat? Lamun teu tahan panas?"
  
  "Kuring teu quoting Bucks Fizz," ceuk Drake dina nada kesel. "Upami anjeun hoyong-henteu, antosan-"
  
  Drake perhatikeun Karin ngadeukeutan aliran seuneu anu munggaran. Sungut Ben langsung nutup sareng panonna nuturkeun unggal gerakan adina. Salaku manehna staggered, huntu Ben urang taneuh jadi teuas nu Drake sangka éta disada kawas lempeng tektonik grinding ngalawan silih. Jeung nalika manehna slipped antara hiji Haven aman jeung salajengna, Drake kapaksa grab Ben pageuh pikeun ngeureunkeun anjeunna ngajalankeun kaluar nyekel dirina.
  
  "Tunggu! Anjeun moal tiasa nyalametkeun anjeunna"
  
  Karin reureuh. ragrag nya ninggalkeun dirina sagemblengna disorientated. Anjeunna ningali ka arah anu salah sakitar dua detik sateuacan letusan anu sanés ngabakar anjeunna.
  
  Ben bajoang jeung Drake, anu kasarna nyeepkeun bodo ku tukang sirah sarta dipaké awakna pikeun tameng sobatna ti witnessing kajadian dahsyat salajengna.
  
  Karin nutup panonna.
  
  Lajeng Komodo, pamimpin tim Delta, ngangkat dirina ku hiji leungeun badag, deftly skipping antara jeda. Anjeunna henteu ngarecah wirahma na, anjeunna ngan saukur ngalungkeun Karin kana taktakna, sirah heula, sareng gently nurunkeun anjeunna kana taneuh gigireun lanceukna ambek.
  
  Ben sank handap gigireun dirina, muttering hal bari anjeunna nyekel dirina deukeut. Karin neuteup kana taktak Ben lempeng ka Komodo sarta mouthed dua kecap. "Hatur nuhun".
  
  Komodo unggeuk muru. Sababaraha menit ti harita, sesa lalakina sumping kalayan aman, sareng dua anu dikirim Drake kana torowongan balik.
  
  Salah sahijina nyauran Drake sareng Komodo dina waktos anu sami. "Lain bubu, Pak, kira-kira sakilometer payun. Henteu aya tanda-tanda anu jelas ngeunaan penembak jitu atanapi perangkap booby, tapi kami henteu lengket pikeun pariksa dua kali. Panginten urang kedah uih deui ka dieu."
  
  Karin ngaléos sorangan jeung nangtung. "Kumaha rupa bubu?"
  
  "Cik, éta sigana hiji bangsat badag."
  
  
  BAB tilu puluh dua
  
  
  Aranjeunna lumpat naék kana jalan anu sempit, didorong ku kalakuan kekerasan anu mungkin parantos kajantenan di dunya di luhur aranjeunna sareng ku niat jahat jalma anu nyusup ngalangkungan gelap bawah tanah sateuacan aranjeunna.
  
  A archway kasar ngarah aranjeunna kana guha salajengna. Sakali deui, glowsticks cahayana bagian tina spasi vast, duanana seger jeung lalaunan fading, tapi Drake gancang dipecat dua flashes Amber dina témbok jauh.
  
  Rohangan di hareupeunana matak endah. Jalur éta bentukna sapertos trisula. Aci utama éta petikan cukup lega pikeun nampung tilu urang abreast. Ieu réngsé dina témbok jauh dina arch kaluar sejen. Cabang kaluar tina aci utama jeung ngabentuk dua prongs séjén tina trisula, aya dua deui passages, ngan ieu leuwih heureut, rada leuwih badag batan ledges. proyéksi ieu réngsé dina kurva lega dina témbok guha.
  
  Rohang-rohang antara jalur trisula dipinuhan ku gelap anu jero, insidious. Nalika Komodo ngalungkeun batu kana henteuna cahaya anu caket, aranjeunna henteu kantos ngupingkeun batu éta nabrak handapeun.
  
  Taliti, maranéhna maju lalaunan. Taktak maranéhna tegang tina tegangan jeung saraf maranéhanana mimiti fray. Drake ngarasa késang ipis ngagulung sapanjang tulang tonggongna, gatal-gatal dugi ka handap. Unggal sapasang panon di grup neuteup sabudeureun tur searched unggal kalangkang, unggal nook na cranny dugi Ben tungtungna kapanggih sora na.
  
  "Tunggu," cenah, bieu kadéngé, tuluy ngabelesat jeung ngagorowok, "Tunggu."
  
  "Naon ini?" Drake beku, sukuna masih dina hawa.
  
  "Urang kedah parios log Cook heula, bisi."
  
  "Anjeun milih waktos sial anjeun."
  
  Karin nyarita. "Aranjeunna nyebat éta Greed, dosa maot kadua. Sétan anu pakait sareng karanjingan nyaéta Mammon, salah sahiji ti tujuh pangeran naraka. Anjeunna disebatkeun dina Milton's Paradise Lost sareng malah disebut duta naraka ka Inggris.
  
  Drake neuteup manéhna. "Éta henteu lucu".
  
  "Éta henteu dimaksudkeun. Ieu anu kuring kantos baca sareng disimpen. Hiji-hijina clue Hawksworth masihan didieu nyaeta kalimah ieu: Sabalikna karanjingan sits rahmat. Hayu lalaki hareup boga naon anjeun hayang. "
  
  Drake melong guha nu tiis, beueus. "Teu aya seueur di dieu anu kuring hoyong, kecuali Krispy Kremes."
  
  "Ieu mangrupikeun jalur langsung ka jalan kaluar." Komodo ngeureunkeun salah sahiji anak buahna bari squeezes kaliwat. "Teu aya anu saderhana pisan. Héy! Naon sih, dude-"
  
  Drake baralik ningali lalaki Delta ngadorong Komodo ka sisi sareng leumpang pas ngaliwat komandanna.
  
  "Wilis! Tetep burit anjeun dina garis, prajurit."
  
  Drake merhatikeun panon lalaki éta nalika anjeunna ngadeukeutan. Digelap. Dibereskeun dina titik di katuhu. Drake nuturkeun paneuteupna.
  
  Sareng kuring langsung ningali niches. Lucuna kumaha anjeunna henteu perhatikeun aranjeunna sateuacanna. Dina tungtung battlement katuhu, dimana eta abutted tembok guha, Drake ayeuna nempo tilu niches jero ukiran kana batu hideung. Aya hal sparkled di jero unggal ceruk. Hal mulia, dijieunna tina emas, sapphires jeung Emeralds. Obyék éta nangkep cahaya anu samar sareng sumebar anu nyebrang peuntas guha sareng ngabalikeun sapuluh kali. Ieu kawas ningali kana jantung bal disko glittering dijieunna tina sapuluh karat inten.
  
  Karin ngaharéwos, "Aya gerbang kosong di sisi séjén."
  
  Drake ngarasa narik tina kabeungharan jangji. Beuki deukeut manéhna neuteup, beuki jelas objék jadi jeung beuki manéhna hayang eta. Sakedapan koméntar Karin ngalelep, tapi nalika éta, anjeunna ningali ka alcove kosong kalayan sirik sareng kagum. Sugan sababaraha jiwa untung ventured onto lis jeung walked jauh jeung loot? Atanapi anjeunna nyekel éta nalika anjeunna terjun, ngajerit, ka jero anu teu kaétang di handap?
  
  Hiji cara pikeun manggihan.
  
  Drake nempatkeun hiji suku di hareup séjén lajeng eureun dirina. Karunya. Umpan ngaliwatan ledges éta kuat. Tapi ngungudag na Kovalenko leuwih pikaresepeun. Anjeunna snapped deui kanyataanana, wondering kumaha susunan lampu bisa jadi mesmerizing. Dina waktos éta, Komodo lumpat ngaliwat anjeunna, sareng Drake ngacungkeun leungeunna pikeun ngeureunkeun anjeunna.
  
  Tapi komandan Delta Force nembé murag dina luhureun batur sapagaweanna sareng nabrak anjeunna kana taneuh. Drake ngancik ningali sesa tim dina tuur maranéhanana, rubbing panon maranéhanana atawa Ngahindarkeun godaan sakabehna. Ben jeung Karin nangtung terpesona, tapi pikiran gancang Karin geura-giru megatkeun bébas.
  
  Manehna gancang ngalieuk ka lanceukna. "Anjeun henteu kunananon? Ben?
  
  Drake neuteup taliti kana panon lalaki ngora. "Urang tiasa gaduh masalah. Anjeunna ngagaduhan tampilan kaca anu sami nalika Taylor Momsen naék panggung.
  
  Karin ngegeleng. "Boys," manéhna muttered sarta spanked lanceukna teuas.
  
  Ben kedip-kedip jeung ngangkat leungeunna kana pipi. "Oh!"
  
  "Anjeun henteu kunananon?"
  
  "Heueuh, heueuh! Anjeun ngan ampir megatkeun rahang kuring. "
  
  "Eureun janten lemah. Béjakeun ka indung jeung bapa lamun rék nelepon."
  
  "Leres, abdi bakal ngalakukeun éta. Naha anjeun malah nabrak kuring?"
  
  Drake ngoyagkeun taktakna nalika Komodo ngangkat lalakina tina lantai sareng ngalungkeun anjeunna deui kana garis. "Newbie."
  
  Karin ningali kareueus.
  
  Drake nyarios, "Naha anjeun henteu émut? Lampu geulis? Aranjeunna ampir meunang anjeun, sobat."
  
  "Abdi émut..." Paneuteup Ben ngadadak malik deui kana témbok batu katut réng-réngna anu ruwet. "Wah, pikasebeleun. Emas, inten jeung kabeungharan. Abdi émut ieu."
  
  Drake nempo objék glittering mimiti meunangkeun deui gravitasi maranéhanana. "Hayu urang pindah," pokna. "Dua kali. Abdi tiasa ningali naon anu dilakukeun ku guha ieu, sareng langkung gancang urang ngalangkunganana, langkung saé. "
  
  Anjeunna walked jauh gancang, tetep leungeun-Na dina taktak Ben sarta nodding ka Karin. Komodo nuturkeun jempé, ningali anak buahna taliti ngaliwat deukeut lénsa nu ngajajar dua sisi.
  
  Nalika aranjeunna leumpang ngadeukeutan ka ceruk, Drake ngaraosan gancang. Dina unggal Ecological nangtung hiji obyék leutik ngawangun mangkuk, beungeutna ieu inlaid kalawan batu mulia. Tapi ieu waé henteu cekap pikeun nyiptakeun pertunjukan cahaya anu spektakuler anu pikaresepeun pisan. Di tukangeun masing-masing mangkok, tembok kasar tina relung sorangan dijejeran ku jajaran rubies, emeralds, sapphires, inten sareng seueur batu mulia sanés.
  
  Mangkuk tiasa hargana lumayan, tapi ceruk-cerukna nyalira nilaina anu teu kaétang.
  
  Drake eureun nalika anjeunna ngadeukeutan gerbang kaluar. Angin tiis ngahiliwir ti kénca jeung katuhu. Sakabeh tempat bau misteri kuna jeung Rahasia disumputkeun. Aya cai netes wae, ngan hiji trickle leutik, tapi cukup pikeun nambahkeun kana immensity tina sistem guha maranéhna ngajajah.
  
  Drake melong sarerea taliti. bubu ieu diungkulan. Manéhna ngahurungkeun ngaliwatan arch exit.
  
  Jeung sora batur ngagorowok: "Stop!"
  
  Anjeunna langsung beku. Imanna dina ceurik sareng naluri dilahirkeun tina latihan SAS lami nyalametkeun hirupna. Suku katuhuna boro-boro noel kana kawat ipis, tapi hiji dorongan deui bisa nyabut jebakan booby.
  
  waktos Ieu Kovalenko teu ninggalkeun jelema nu nembak teu brukbrak. Anjeunna leres-leres nangtoskeun yén rombongan di tukangeun anjeunna bakal ngangkut burit ngalangkungan Greed Hall. Tripwire ngarah ka tambang M18 Claymore disumputkeun, hiji jeung kecap "Front ka Musuh" dina eta.
  
  Ujung hareup ditujukeun ka Drake sareng bakal ngancurkeun anjeunna nganggo bantalan bal baja sareng Ben sareng Karin upami Komodo henteu ngagorowok.
  
  Drake turun sarta gancang mareuman alat. Anjeunna ngalihkeun ieu ka Komodo. "Hatur nuhun pisan, sobat. Simpen ieu sareng engké urang bakal nyorong burit Kovalenko.
  
  
  BAB tilu puluh tilu
  
  
  Leumpang salajengna pondok sareng gancang turun ka handap. Drake jeung nu lianna kudu leumpang dina heels, condong awakna deui tetep nangtung. Drake ngira yén iraha waé anjeunna tiasa nyéépkeun sareng turun teu daya teu upaya, Gusti ngan ukur terang naon anu bakal aya di handap.
  
  Tapi ngan sababaraha menit ti harita maranéhna nempo hiji arch akrab. Drake nyiapkeun tongkat glow-Na sarta nangtung di lawang. Émut kana penembak jitu, anjeunna gancang nyentak sirahna sareng kaluar.
  
  "Oh, bal," manéhna ngarenghap sorangan. "Éta beuki parah."
  
  "Tong bébéja," ceuk Ben. "Aya bola beton raksasa ngagantung dina sirah urang."
  
  Drake neuteup manéhna. "Hirup sanés pilem, Blakey. Maasyaa Allah, kamu orang aneh."
  
  Anjeunna nyandak napas jero sarta dipingpin aranjeunna kana guha buta katilu. Tempat stunning aranjeunna ningal eureun unggal sahijina dina lagu maranéhanana. Sungut dibuka. Lamun Raja Getih bisa milih titik wae dina lalampahan maranéhanana jadi jauh pikeun set bubu, ieu eta, Drake pikir sababaraha menit engké, kasempetan sampurna. Tapi, untungna pikeun guys alus, euweuh perenahna di antosan. Panginten aya alesan anu saé pikeun ieu ...
  
  Komodo komodo gaped dina angen jeung teu percaya, tapi manéhna junun squeeze kaluar sababaraha kecap. "Lajeng kuring nebak éta nafsu."
  
  Batuk jeung ngagerendeng ngan ukur résponna.
  
  Jalan di payuneun aranjeunna nuturkeun hiji garis lempeng ka lengkungan kaluar. Halanganna nya éta jalur éta diwatesan ku dua sisi ku pedestals pondok topped ku arca jeung pedestals jangkung topped ku lukisan. Unggal patung jeung unggal lukisan digambarkeun sababaraha bentuk erotis, mimitian ti héran ngeunah jeung downright jorang. Sajaba ti éta, lukisan guha ngeusi unggal inci sadia tina tembok guha, tapi teu gambar primitif biasana kapanggih dina guha kuna - ieu gambar stunning, gampang sarua jeung sagala Renaissance atawa artis modern.
  
  topik ieu ngareureuwas ku cara séjén. Gambar digambarkeun hiji orgy masif, kalawan unggal lalaki jeung awewe digambar di jéntré excruciating, committing unggal dosa lustful dipikawanoh pikeun lalaki ... tur leuwih.
  
  Gemblengna, éta niup stunning kana indra, hiji niup nu terus unbated sakumaha pamandangan beuki dramatis unfolded mun dazzle panon jeung pikiran manusa.
  
  Drake ampir héd cimata buaya pikeun sobat heubeul na Wells. pervert heubeul ieu bakal di elemen na di dieu. Utamana upami anjeunna mendakanana sareng Méi.
  
  Pikiran Méi, sobat hirup pangkolotna, mantuan ngaganggu pikiran na tina overload indrawi porno sabudeureun anjeunna. Anjeunna neuteup deui ka rombongan.
  
  "Akang. Guys, ieu teu bisa sagalana. Pasti aya sababaraha jenis sistem bubu di dieu. Buka ceuli." Manéhna batuk. "Sareng maksad abdi pikeun perangkap."
  
  Jalanna leuwih jauh. Drake ayeuna noticed nu malah staring dina taneuh moal mantuan anjeun. inohong exquisitely lengkep writhed aya teuing. Tapi kabeh ieu undoubtedly a Herring beureum.
  
  Drake narik napas jero sarta stepped ka hareup. Anjeunna noticed nu aya opat inci diangkat ujung on boh sisi jalur pikeun ngeunaan saratus yard.
  
  Dina waktu nu sarua Komodo nyarita. "Ningali ieu, Drake? Bisa jadi nanaon."
  
  "Atawa sagalana sejenna." Drake taliti nempatkeun hiji suku di hareup lianna. Ben nuturkeun salengkah ka tukang, tuluy duaan prajurit, terus Karin, anu diawaskeun ku Komodo. Drake ngadéngé Komodo badag, burly whispering sepi hampura ka Karin pikeun gambar insolent jeung rudeness jalma ogling na, sarta anjeunna diteken seuri.
  
  Momen suku kalungguhan na noel taneuh di awal sisi diangkat, sora rumbling jero ngeusi hawa. Langsung di hareupeunana, lantai mimiti obah.
  
  "Halo". Gaya Yorkshire anu lega muncul dina waktos setrés. "Tunggu guys."
  
  jalur ieu dibagi kana runtuyan lega rak batu horizontal. Lalaunan, unggal rak mimiti pindah ka gigir, jadi saha anu nangtung di dinya bisa murag lamun maranéhna teu nanjak kana nu salajengna. Sekuenna rada laun, tapi Drake nyarankeun yén aranjeunna ayeuna mendakan alesan pikeun gangguan tina Chambers.
  
  "Tapak taliti," cenahna. "Sapasang-pasangan. Sareng angkat pikiran anjeun tina kokotor sareng maju, 'kacuali anjeun hoyong nyobian olahraga anyar ieu 'nyelam ka jurang'.
  
  Ben ngagabung anjeunna dina rak pindah munggaran. "Hésé pisan konsentrasi," gerendengna.
  
  "Pikirkeun Hayden," Drake ngawartoskeun anjeunna. "Ieu bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan."
  
  "Kuring keur mikir ngeunaan Hayden." Ben kedip-kedip dina patung pangdeukeutna, trio writhing huluna intertwined, leungeun jeung suku. "Éta masalahna."
  
  "Sareng abdi". Drake taliti stepped kana rak pull-kaluar kadua, geus assessing gerakan katilu jeung kaopat. "Anjeun terang, kuring bungah pisan kuring parantos nyéépkeun sadayana jam-jam éta maén Tomb Raider."
  
  "Teu sangka kuring bakal jadi sprite di buruan," Ben muttered deui, lajeng mikir ngeunaan Méi. Seueur komunitas intelijen Jepang ngabandingkeun anjeunna sareng karakter kaulinan vidéo. "Eh Matt, anjeun teu nyangka urang sabenerna ngalamun, naha? Sareng ieu sadayana impian?"
  
  Drake ngawas baturna taliti stepped kana rak katilu. "Kuring henteu pernah ngagaduhan impian anu jelas." Anjeunna teu kedah unggeuk ka sakuliling na sangkan titik na.
  
  Ayeuna, di tukangeun aranjeunna, kelompok kadua sareng katilu jalma ngamimitian perjalanan anu susah. Drake ngitung dua puluh rak sateuacan anjeunna dugi ka tungtung sareng, untungna, luncat kana taneuh anu padet. Alhamdulilah degdegan jantungna tiasa istirahat. Anjeunna ningali lengkungan kaluar sakedap, teras, puas yén aranjeunna nyalira, anjeunna mariksa kamajuan anu sanés.
  
  Ngan dina waktuna ningali salah sahiji lalaki Delta neuteup jauh ti siling dicét gaudy-
  
  Jeung sono kana rak nu rék ditincak. Anjeunna ngaleungit dina sakedapan, hiji-hijina panginget yén anjeunna kantos aya di dinya nyaéta jeritan anu pikasieuneun anu ngiringan ragragna.
  
  Sakabeh pausahaan dieureunkeun, sarta hawa oyag ku shock jeung sieun. Komodo masihan aranjeunna sadayana menit lajeng ngadorong aranjeunna ka hareup. Aranjeunna sadayana terang kumaha carana ngaliwat éta. Prajurit nu murag éta fool ka dirina.
  
  Sakali deui, sareng waktos ieu langkung ati-ati, aranjeunna sadayana mimiti ngalih. Drake mikir sakedapan yén anjeunna masih tiasa ngupingkeun jeritan para prajurit anu murag salamina ka jurang anu teu aya tungtungna, tapi anjeunna nganggap éta halusinasi. Anjeunna fokus deui ka manusa pas dina waktu ningali Komodo badag nyandak ragrag sarupa.
  
  Aya hiji momen nekat flailing leungeun-Na, hiji ceurik ambek kaduhung dina leungitna dahsyat na konsentrasi, sarta pamimpin tim Big Delta slid kaluar ujung rak. Drake ngajerit, ampir siap buru-buru ngabantosan, tapi hanjakalna pasti yén anjeunna moal tiasa ngalakukeun dina waktosna. Ben ngajerit siga budak awéwé-
  
  Tapi éta alatan Karin saukur japati pikeun lalaki badag!
  
  Tanpa ragu, Karin Blake ninggalkeun sakabéh tim Delta anu dilatih pisan pikeun lalajo manéhna indit sarta bergegas headlong nuju Komodo. Anjeunna aya di payuneun anjeunna, janten moméntumna kedah ngabantosan anjeunna ngalungkeun deui kana slab beton. Tapi Komodo éta lalaki badag, sarta beurat, sarta Karin titik-kosong kabisat bieu dipindahkeun anjeunna.
  
  Tapi anjeunna rada nyabak anjeunna. Tur éta cukup pikeun mantuan. Komodo junun balik, sabab Karin geus masihan anjeunna tambahan dua detik tina airtime, sarta nyekel ujung beton ku vice-kawas ramo. Anjeunna nempel, putus asa, teu bisa narik diri.
  
  Jeung rak ngageser pindah painfully lalaunan ka arah perimeter kénca na, nu satutasna ngiles, nyandak jeung pamingpin tim Delta.
  
  Karin nyekel pageuh pigeulang kenca Komodo. Tungtungna, anggota timna anu sanés ngaréaksikeun sareng nyekel panangan anu sanés. Kalawan hébat usaha aranjeunna ditarik anjeunna nepi na ngaliwatan slab sagampil ngiles kana petikan disumputkeun.
  
  Komodo ngagebeg kana beton nu lebu. "Karin," cenah. "Kuring moal pernah ningali awéwé séjén deui."
  
  Si jenius pirang urut murid anu turun kaluar nyengir. "Aranjeun, ku panon ngumbara anjeun, anjeun moal pernah diajar."
  
  Sarta ngaliwatan reueus Drake urang sumping ka realisasi yén tingkat katilu ieu "naraka", kamar ieu disebut nafsu, teu leuwih ti hiji gambar tina sangsara langgeng hiji lalaki kalawan panon wandering. Klisé & # 233; ngeunaan kumaha lamun hiji lalaki linggih di cafe & # 233; jeung pamajikanana atawa kabogoh, sarta sapasang séjén suku geulis walked ku - anjeunna ampir pasti bakal kasampak.
  
  Iwal ti handap ieu, lamun manéhna nempo, manéhna bakal maot.
  
  Sababaraha awéwé teu bakal boga masalah jeung éta, Drake mused. Tur kalawan alesan alus, teuing. Tapi Karin nyalametkeun Komodo, sarta ayeuna pasangan éta malah. Butuh waktu lima menit deui pikeun nungguan hariwang, tapi ahirna tim sésana ngaliwat kana rak anu ngageser.
  
  Sadayana istirahat. Unggal lalaki di pausahaan ngarasa éta tugas maranéhna pikeun sasalaman Karin sarta nganyatakeun apresiasi maranéhna pikeun kawani dirina. Malah Ben.
  
  Tuluy tembalna disada. Salah sahiji prajurit Delta murag kana tuur-Na, clutching beuteung na. Ngadadak diserang. Satengah belasan prajurit Raja Darah kaluar tina lengkungan, nyepeng pakarangna siap-siap. Pélor ngagelebug ngaliwatan hawa.
  
  Geus dina tuur, Drake jeung awak na murag kana dek, grabbing pakarang maranéhanana. Lalaki anu katandangan tetep dina tuur sarta nampi opat pélor deui dina dada jeung sirah. Dina kirang ti dua detik anjeunna maot, korban sejen sabab Raja Darah urang.
  
  Drake nyokot bedil serbu M16 injeuman sarta dipecat. Di beulah katuhuna, salah sahiji arcana pinuh ku timah, beling alabaster sumebar di awang-awang. Drake ngahuleng.
  
  Pélor séjén cingogo ngaliwatan sirahna.
  
  Sakabéh tim éta kénéh, tenang, sarta bisa nyandak Tujuan ati kalawan rifles maranéhanana dina taneuh. Nalika aranjeunna dibuka seuneu, éta pembantaian, puluhan pélor riddled lalaki kabur Kovalenko sarta maksa aranjeunna nari kawas wayang getih. Hiji lalaki bulldozed jalan ngaliwatan, miraculously teu katatu, dugi anjeunna patepung Matt Drake.
  
  Urut lalaki SAS datang ka anjeunna sirah-on, delivering headbutt crushing jeung runtuyan gancang tina niup péso kana iga na. Panungtungan lalaki Kovalenko slipped kana tempat dimana sakabeh lalaki jahat réngsé.
  
  naraka.
  
  Drake motioned pikeun maranéhanana ngaliwatan, casting a glance regretful ka anggota tim Delta murag. Éta gé nyokot awakna dina jalan balik.
  
  "Urang kedah néwak bangsat."
  
  
  BAB tilu puluh opat
  
  
  Hayden datang nyanghareupan Ed Boudreaux jeung dunya dilebur jauh.
  
  "Kuring bungah maéhan anjeun," Boudreau ngulang deui kecap anu anjeunna nyarioskeun ka anjeunna sateuacana. "Deui".
  
  "Anjeun gagal panungtungan waktu, psycho. Anjeun bakal gagal deui. "
  
  Boudreau glanced handap dina suku nya. "Kumaha pingping anjeun?" - Abdi naroskeun.
  
  "Sagala hadé". Hayden nangtung dina tiptoes, ngantosan serangan kilat. Manehna diusahakeun pituduh Amérika supados burit na dipencet kana témbok gudang, tapi anjeunna teuing licik pikeun éta.
  
  "Anjeun getih." Boudreaux mimed ngaletak péso na. "Éta raos. Jigana orok abdi hoyong langkung. "
  
  "Teu kawas adina anjeun," Hayden ngagerem. "Anjeunna leres-leres henteu tahan deui."
  
  Boudreau bergegas ka arah anjeunna. Hayden ngarep-ngarep ieu sareng ati-ati ngahindar, ngalaan sabeulahna kana pukulan pipina. "Getih munggaran," saur anjeunna.
  
  "Prelude". Boudreau lunged sarta mundur, lajeng struck dirina kalawan sababaraha blows pondok. Hayden parried aranjeunna sadayana sarta réngsé kalawan neunggeul lontar kana irung. Boudreau ngahuleng, cimata ngucur dina panonna.
  
  Hayden langsung nyokot kauntungan, tusuk ku péso. Anjeunna nyematkeun Boudreaux kana témbok, teras mundur sakali-
  
  Boudreau lunged.
  
  Hayden nyentak sareng nyelapkeun péso kana pingpingna. Manéhna ngajauhan bari ngajerit, teu bisa ngeureunkeun nyengir licik nu nyampak dina panonna.
  
  "Naha anjeun tiasa ngaraosan éta, bangsat?"
  
  "Anjing!" Boudreaux jadi gélo. Tapi ieu téh madness of a bajoang, a thinker, a soldadu seasoned. Anjeunna ngetok tonggongna ku pukulan demi pukulan, nyandak résiko anu teu waras tapi ngajaga kakuatan sareng kagancangan anu cukup pikeun ngajantenkeun anjeunna mikir dua kali ngeunaan campur tangan. Sareng ayeuna, nalika aranjeunna mundur, aranjeunna mendakan grup pajoang anu sanés, sareng Hayden kaleungitan kasaimbangan.
  
  Manehna murag bari climbing leuwih tuur lalaki fallen urang, digulung sarta nangtung nepi, péso siap.
  
  Boudreau ngalembereh kana balaréa, nu nyengir dina beungeutna robah jadi smirk nalika anjeunna sakecap getih sorangan sarta ngayunkeun péso.
  
  "Nempo anjeun," anjeunna ngagorowok ngaliwatan noise. "Kuring terang dimana anjeun cicing, Miss Jay."
  
  Hayden ngalungkeun salah sahiji lalaki Raja Darah kaluar tina jalan, megatkeun suku lalaki kawas twig a sakumaha manehna diberesihan jalan pikeun Boudreau. Tina juru panon manéhna nempo Mai, anu undoubtedly nu changer kaulinan dina perangna ieu, pajoang teu pakarang ngalawan lalaki jeung pakarang seukeut, perangna deukeut teuing pikeun gunfire jeung manéhna ninggalkeun maranéhanana dina tumpukan di suku nya. Hayden neuteup anu maot sareng maot anu kedutan di sakurilingna.
  
  Manehna noticed nu malah Boudreau ieu rethinking kaayaan nalika anjeunna dituturkeun gaze Hayden sarta nempo agén Jepang legendaris dina aksi.
  
  May neuteup Hayden. "Tepat di tukangeun anjeun."
  
  Hayden lunged di Boudreau.
  
  Psiko utama Raja Berdarah angkat saolah-olah luwak Hawaii nincak keuneungna. Hayden jeung Méi éta dina ngungudag. Sabot ngaliwat, Mai neunggeul ka nu lian ti lalaki Kovalenko, sahingga nyalametkeun nyawa hiji prajurit séjén.
  
  Saluareun lumbung aya lapangan terbuka, helipad sareng helikopter, sareng darmaga sempit dimana sababaraha parahu dipasang. Boudreau lumpat ngaliwatan helikopter, nuju ka speedboat badag, malah teu megatkeun stride nalika anjeunna luncat kana kapal, tumbling ngaliwatan hawa. Sateuacan Hayden tiasa ngalangkungan helikopter, parahu ageung parantos angkat sareng mimiti maju ka hareup.
  
  Méi mimiti ngalambatkeun. "Ieu Baja. Gancang pisan, sareng tilu lalaki parantos ngantosan di jero. Dibandingkeun sareng aranjeunna, parahu sanés sigana tenang." Panonna molotot kana helikopter. "Ayeuna ieu anu urang peryogikeun."
  
  Hayden nyegrek bari pélor ngaliwat ka aranjeunna, bieu teu katénjo. "Naha anjeun tiasa ngontrol?"
  
  Mai naros ka anjeunna, 'Naha anjeun leres-leres naroskeun patarosan éta?' Tingali sateuacan anjeun ngaléngkah skid sareng ngaluncat. Sateuacan Hayden dugi ka dinya, Mai parantos ngamimitian rotor utama, sareng parahu Boudreaux bergegas ka handap walungan kalayan ngagaur anu kuat.
  
  "Kudu iman," ceuk Mai lirih, nunjukkeun kasabaran legendaris anjeunna katelah Hayden ngagiling huntuna ku frustasi. Hiji menit ti harita mobil geus siap ngapung. Bisa ningkatkeun tim. Kareta lesot ninggalkeun taneuh. Peluru nabrak kolom gigireun sirah Hayden.
  
  Manéhna mundur, tuluy ngalieuk ningali panungtung lalaki Raja Darah murag dina seuneu. Salah sahiji prajurit Pasukan Khusus Hawaii masihan aranjeunna jempol nalika helikopter mimiti turun sareng giliran, nyiapkeun pikeun ngudag parahu. Hayden ngagebeg deui.
  
  Ngan poé gélo sejen dina hirupna.
  
  Tapi manéhna masih di dieu. Masih salamet. Motto lawas Jay muncul deui dina sirahna. Salamet poé séjén. Ngan hirup, sanajan dina moments kawas kieu, manehna sono pisan ka bapana.
  
  Hiji menit ti harita, helikopter ngageter tur buru-buru ngudag. Beuteung Hayden tetep aya di tempat kemah, sareng anjeunna nyepeng pager dugi ka ros-rosanna nyeri. Mai teu katinggaleun.
  
  "Tetep calana anjeun."
  
  Hayden ngusahakeun nyingsieunan naékna anu pusing ku mariksa kaayaan pakarangna. Pésona dibalikkeun deui ka tempatna. Hijina péstol sésana nya éta Glock baku tinimbang Kaspia manehna geus favored lately. Tapi naon sih, gun téh gun, katuhu?
  
  Mai flew cukup low yén semprot nabrak kaca hareup. Parahu konéng gedé ngaléngkah sapanjang walungan lega payuneunana. Hayden ningali sosok anu nangtung di tukangeunana, ningali aranjeunna ngadeukeutan. Taya ragu aranjeunna pakarang.
  
  Mai lowered sirah nya lajeng glared ka Hayden. "Kawani sareng Kamulyaan."
  
  Hayden unggeuk. "Ka tungtung".
  
  Bisa pencét tim, ngirim helikopter kana beuleum ngamuk, dina kursus tabrakan ka Bayeux konéng. Sapertos anu diharepkeun, jalma-jalma anu nangtung di sisi mundur kaget. Hayden leaned kaluar tina jandela jeung dipecat. Pélor indit asa jauh.
  
  Mai masihan M9 satengah kosong. "Jieun aranjeunna cacah."
  
  Hayden muru deui. Salah sahiji lalaki Boudreau nembak deui, pélor mumbul tina kanopi helikopter. Mai nyieun bunderan zigzag sabudeureun tim, ngirim sirah Hayden smashing ngalawan pos rojongan. Mai lajeng japati deui, aggressively, teu masihan saparapat. Hayden ngosongkeun Glock na sareng ningali salah sahiji lalaki Boudreau naék ka laut dina semprot getih.
  
  Helikopter éta tuluy katabrak ku pélor séjén, dituturkeun ku réang batur. Mobil gedé ngagambarkeun udagan gedé. Hayden ningali Boudreau dina kabayang parahu, nyekel péso pageuh dina huntu-Na, némbak aranjeunna ku bedil submachine.
  
  "Oh," jerit May ngajerit bari haseup hideung ujug-ujug ngebul kaluar tina helikopter jeung sora mesinna ngadadak robah tina ngagaur jadi ngarenghik. Tanpa pituduh, helikopter mimiti goyang-goyang.
  
  May ngarérét ka Hayden.
  
  Hayden ngantosan dugi aranjeunna di luhur parahu Boudreau sareng muka panto nalika helikopter turun.
  
  Manehna nempo kana pisan bodas tina panon Boudreaux urang, ceuk, "Screw ieu,"Jeung luncat kaluar tina helikopter ragrag.
  
  
  BAB TILU PULUH LIMA
  
  
  gugur bébas Hayden éta pondok-cicing. Parahu Boudreaux teu jauh, tapi sapanjang jalan manehna masihan lalaki hiji niup glancing saméméh ambruk onto dek. Hawa kaluar tina awakna ribut. Tatu heubeul dina pingpingna nyeri. Manéhna nempo béntang.
  
  Helikopter naék ka handap ka walungan anu gancang-gancang kira-kira tilu puluh suku ka kénca, sora anu maot ngalelepkeun sadaya pikiran anu koheren sareng ngirim gelombang raksasa nyilangan ruku parahu.
  
  Gelombang anu cukup kuat pikeun ngarobah jalanna parahu.
  
  Kapal leungit laju, ngirim dulur ngalayang ka hareup, sarta mimiti daptar. Lajeng, dina tungtung gerak maju-Na, anjeunna flipped leuwih sarta landed beuteung nepi di cai bodas.
  
  Hayden ditahan bari parahu miring. Nalika anjeunna lebet kana cai, anjeunna najong keras, ngarah ka handap, teras najong ka arah basisir anu pangdeukeutna. Cai tiis nyéépkeun sirahna, tapi rada nyéépkeun anggota awakna anu nyeri. Rurusuhan arus ngajadikeun manéhna sadar kumaha capé manéhna.
  
  Nalika anjeunna muncul, anjeunna mendakan yén anjeunna henteu jauh ti basisir, tapi nyanghareupan Ed Boudreau. Anjeunna masih nyekel péso antara huntu na growled nalika manéhna nempo manehna.
  
  Di tukangeunana, rénghapan hélikopter udud mimiti tilelep ka walungan. Hayden nempo May ngudag dua lalaki sésana Boudreau urang nuju bank bécék. Nyaho yén anjeunna moal salamet tina gelut dina cai, anjeunna buru-buru ngalangkungan si gila sareng henteu lirén dugi ka pencét basisir. Leutak kandel sumebar di sabudeureun dirina.
  
  Aya sora cipruk di gigireunana. Boudreaux, sesak napas. "Eureun. Bangsat. Kabur." Anjeunna ngarenghap beurat.
  
  "Anjeun ngagaduhan," Hayden nyekel sareng ngalungkeun sakumpulan kokotor dina beungeutna sareng naek kana bank. Leutak nempel kana dirina jeung nyoba nyered ka handap. Anu kuduna gampang ngorondang kana taneuh garing ngan ukur sababaraha méter luhureun garis walungan.
  
  Manehna ngahurungkeun sabudeureun tur membanting keuneung kotor nya kana beungeut Boudreaux urang. Manéhna nempo péso manéhna dicekel antara huntu na motong jero kana pipi-Na, ngabalukarkeun manéhna seuri lega ti Joker urang. Kalayan ngajerit sareng nyemprot getih sareng mukus, beuteungna ngagulung kana sukuna, nganggo sabukna minangka sarana pikeun narik awakna. Hayden neunggeul kana sirahna anu teu dijagi, tapi pukulanna teu aya pangaruhna.
  
  Tuluy manéhna inget kana pésona.
  
  Manehna ngahontal handapeun dirina kalawan leungeun séjén nya, ngadorong, straining, ngangkat awakna hiji inci salaku kokotor squished sarta nyoba nahan dirina.
  
  Ramo-ramona nutup kana gagangna. Boudreaux praktis nyopot calana na kaluar salaku anjeunna jerked sakali deui, stopping katuhu dina tonggong manehna, sirah na biwir dumadakan katuhu gigireun ceulina.
  
  "Cobaan anu saé." Manéhna ngarasa getih ngeclak tina beungeutna kana pipina. "Anjeun bakal ngarasa. Éta kajadian saé sareng lambat. "
  
  Anjeunna nempatkeun beurat pinuh-Na dina sakabéh awakna, ngadorong dirina deeper kana leutak. Kalayan hiji leungeun anjeunna ngubur beungeutna dina lendir, ngeureunkeun napasna. Hayden bajoang nekad, najong jeung ngagugulung sabisa-bisa. Unggal waktos anjeunna neuteup ka luhur, beungeutna ditutupan ku leutak ketan, manéhna nempo May di hareupeun manehna, gelut nyalira kalayan dua antek Boudreau urang.
  
  Hiji murag dina tilu detik aranjeunna nyekel beungeut Hayden. Nu séjén mundur, manjangkeun kanyeri. Nalika beungeut Hayden datang nepi ka hawa pikeun kaopat kalina, May tungtungna cornered anjeunna sarta rék megatkeun tonggong dina tangkal tumbang.
  
  Sisa kakuatan Hayden ampir béak.
  
  péso Boudreau urang pierced kulit sabudeureun iga katilu nya. Kalawan dorong agonizingly slow sarta diukur, sabeulah mimiti geser deeper. Hayden digedékeun sareng ditajong, tapi henteu tiasa ngalungkeun panyerangna.
  
  "Teu ka mana waé." Harewos jahat Boudreaux nyerbu sirahna.
  
  Sareng anjeunna leres, Hayden ujug-ujug sadar. Anjeunna kedah ngeureunkeun tarung sareng ngantepkeunana. Ngagolér waé. Pasihan diri waktos-
  
  Sabeulah sank deeper, baja scraping ngalawan tulang. Cikikikan Boudreaux nyaéta panggero ti Grim Reaper, panggero sétan anu nyolok dirina.
  
  Péso handapeun awakna kaluar kalawan sora slurping beurat. Dina hiji gerakan, manéhna ngahurungkeun pedang dina leungeun nya jeung jabbed eta teuas balik deui kana tulang rusuk Boudreaux urang.
  
  Si Psiko jungkrang deui ngajerit, gagang péso nyempod tina dadana. Sanajan kitu, Hayden teu bisa gerak. Manehna dipencet jero teuing kana leutak, sakabeh awakna ditarik ka handap. Manehna malah teu bisa mindahkeun leungeun séjén nya.
  
  Boudreau wheezed na choked on dirina. Saterusna manéhna ngarasa péso badag kaluar. Kitu deui jaman harita. Anjeunna bakal maéhan anjeunna ayeuna. Hiji niup teuas kana tonggong beuheung atawa tulang tonggong nya. Boudreau ngéléhkeun manéhna.
  
  Hayden muka panonna lega, nekad ningali sinar panonpoé anu terakhir kalina. Pikiran nya éta ngeunaan Ben, sarta manéhna mikir: Hakim kuring ku cara kuring cicing, lain ku cara kuring maot.
  
  Deui.
  
  Teras, ageung sareng pikasieuneun sapertos singa anu ngecas, Mai Kitano buru-buru asup. Kira-kira tilu méter jauh ti Hayden, manéhna kadorong kaluar taneuh, nempatkeun unggal ons moméntum kana tendangan ngalayang. Sadetik saatosna, sadaya kakuatan éta ngancurkeun awak luhur Boudreaux, ngarecah tulang sareng organ, ngirimkeun huntu anu pecah sareng nyemprot getih dina busur anu lega.
  
  Beuratna diangkat tina tonggong Hayden.
  
  Aya anu ngangkat dirina tina leutak kalayan gampang katingali. Batur mawa dirina, taliti diteundeun dina bank grassy sarta ngagulung leuwih dirina.
  
  Éta batur éta Mai Kitano. "Tenang," ceuk manéhna gampang. "Anjeunna maot. Urang meunang".
  
  Hayden teu bisa gerak atawa nyarita. Manéhna ukur neuteup langit nu bulao, tatangkalan nu ayun-ayunan, jeung beungeut Méy nu imut.
  
  Sarta sanggeus sababaraha waktu, manéhna ngomong, "Ngingetkeun kuring ulah nyieun anjeun ambek. Leres, upami anjeun sanés anu pangsaéna, abdi ... " Pikiranna masih kénéh ka Ben, teras anjeunna nyarios naon anu bakal dicarioskeun. "Kuring bakal nunjukkeun burit kuring di Asda."
  
  
  BAB tilu puluh genep
  
  
  Raja Getih ngadorong rahayatna ka wates mutlakna.
  
  Kanyataan yén pursuers maranéhanana geus ampir nutup celah infuriated anjeunna. Éta seueur teuing jalma anu ngalambatkeun anjeunna. Ieu pituduh sempit maranéhanana, messing sabudeureun on trifles nalika maranéhna bisa nyieun kamajuan. Jumlah jalma anu maot pikeun milarian hadiah ieu henteu masalah. Raja Getih nungtut sareng ngarepkeun kurbanna. Anjeunna ngarepkeun aranjeunna sadayana ngagolér sareng maot pikeun anjeunna. Kulawarga maranéhna bakal diurus. Atanapi sahenteuna aranjeunna moal disiksa.
  
  Sagalana éta hadiah.
  
  Pituduh na, saurang lalaki ngaranna Thomas, muttered hal ngeunaan ieu tingkat nu sababaraha jelema bodo sejenna ngaranna Hawksworth disebut sirik. Ieu kamar kaopat, Raja Berdarah ieu seething kalawan amarah. Ukur anu kaopat. Legenda standar nyarioskeun tujuh tingkat naraka. Naha tiasa aya tilu deui saatos ieu?
  
  Sareng kumaha Hawksworth terang? The Scribe and the Cook péngkolan jeung kabur, bal maranéhanana nyusut ka ukuran kacang nalika aranjeunna ningal sistem bubu sanggeus tingkat kalima. Dmitry Kovalenko, ceuk pikir, tangtosna anjeunna moal.
  
  "Tungguan naon?" - anjeunna growled di Thomas. "Urang bakal pindah. Ayeuna."
  
  "Kuring henteu acan terang sistem bubu, Pak," Thomas mimiti nyarios.
  
  "Ka naraka sareng sistem bubu. Kirimkeun jalma ka jero. Aranjeunna bakal mendakanana langkung gancang. " Raja Berdarah ngucek-ngucek biwirna bari ngulik kamar.
  
  Teu kawas tilu saméméhna, chamber ieu sloped handap ka déprési deet sentral nu katingali saolah-olah eta geus ukiran kana batu sorangan. Sababaraha rojongan logam kandel protruded ti lantai teuas, ampir kawas hambalan. Nalika urang maju, tembok kamar narrowed dugi, sanggeus kolam renang, aranjeunna mimiti dilegakeun deui.
  
  Kolam renang sigana janten 'titik cuk'.
  
  Sirik?, pikir raja getihan. Kumaha carana dosa sapertos mindahkeun kana kahirupan nyata, kana dunya ieu dimana kalangkang teu ngan bisa ngajaga anjeun, tapi ogé maéhan anjeun? Anjeunna ningali nalika Thomas masihan paréntah pikeun maju. Mimitina sadayana lancar. Raja Darah ngalieuk deui ka tempat asalna nalika ngadéngé sora bedil ti kajauhan. Drake jeung tentara saeutik na jadi damned. Sakali anjeunna kaluar ti dieu, anjeunna pribadi bakal mastikeun yén vendetta katurunan ngahontal tujuan pangperangan na.
  
  Shooting ngahirupkeun anjeunna. "Pindah!" - anjeunna ngagorowok, ngan dina momen nalika pamimpin stepped on sababaraha titik tekanan disumputkeun. Aya tabrakan kawas batu ragrag, whoosh hawa, sarta dumadakan sirah pamingpin urang nabrak lanté batu saméméh rolling handap lamping lungkawing kawas bal maén bal. Awak tanpa sirah rubuh dina tumpukan getih.
  
  Malah Raja Getih neuteup. Tapi manéhna teu ngarasa sieun. Anjeunna ngan ukur hoyong ningali naon anu nyababkeun tatu sapertos kitu ka lalaki pamimpin na. Thomas ngajerit gigireunana. Raja Darah ngadorong anjeunna ka hareup, nuturkeun léngkah-léngkahna, resep pisan kana kasieunan éta lalaki. Tungtungna, gigireun awak kedutan, manéhna eureun.
  
  Dikurilingan ku jalma sieun, Raja Berdarah diajar mékanisme kuna. Kawat agul-ipis ieu stretched dina jangkungna sirah antara dua tihang logam nu kudu geus dilaksanakeun di tempat ku sababaraha jenis alat tensioning. Nalika lalakina narik pemicu, kutub dileupaskeun sareng kawatna dibalikkeun sareng aranjeunna, motong sirah lalakina dina beuheung.
  
  Cemerlang. Panghalang anu saé, saur anjeunna, sareng heran naha anjeunna tiasa nganggo alat sapertos kitu di tempat palayan di bumi énggalna.
  
  "Tungguan naon?" manéhna ngagorowok ka jalma-jalma sésa. "Pindah!"
  
  Tilu lalaki luncat ka hareup, jeung belasan deui nuturkeun. Sang Raja Darah nganggap éta wijaksana pikeun ninggalkeun satengah lusin deui di tukangeunana bisi Drake gancang nyusul anjeunna.
  
  "Ayeuna gancang," cenah. "Upami urang leumpang langkung gancang, urang bakal langkung gancang, leres?"
  
  Lalakina kabur, mutuskeun yén aranjeunna henteu leres-leres gaduh pilihan sareng aya kasempetan leutik yén bos anu gila éta leres. bubu sejen ieu dipicu, sarta sirah kadua digulung ka handap lamping. Awak murag jeung lalaki tukangeun anjeunna tripped leuwih eta, cacah dirina untung salaku kawat taut sejen motong hawa langsung luhureun sirah na.
  
  Nalika rombongan kadua mimiti turun, Raja Getih ngagabung sareng aranjeunna. bubu anyar dipasang. Langkung seueur sirah sareng kulit sirah mimiti murag. Teras aya sora anu nyaring anu nyaring sapanjang guha. Kaca spion muncul dina dua sisi tina petikan narrowing, diposisikan ku kituna jalma di hareup ieu reflected di aranjeunna.
  
  Dina waktu nu sarua kadéngé sora cai ngagolak, sarta kolam renang di suku lamping mimiti ngeusian.
  
  Ngan cai ieu lain ngan ukur cai. Henteu ditilik ku cara ngaroko.
  
  Thomas ngajerit nalika aranjeunna lumpat ka aranjeunna. "Éta dipasihan ku danau asam. Ieu nalika gas walirang dioksida leyur dina cai sarta ngabentuk asam sulfat. Anjeun pasti teu hoyong noél ieu!"
  
  "Ulah eureun," Raja Getih ngagorowok nalika ningali jalma-jalma mimiti ngalambatkeun. "Paké tihang logam, bodo."
  
  Sakabeh tim buru-buru turun lamping dina riungan. Ka kénca jeung ka katuhu, bubu acak dibuka kalayan sora nu sarupa jeung ruku keur dipecat. Awak tanpa sirah murag jeung huluna ngagulung kawas nanas dipiceun diantara lalaki, sababaraha di antarana keur tripped, batur ngahaja najong aranjeunna. Raja Getih noticed mimiti on yén aya loba teuing jalma pikeun jumlah kutub, sarta sadar yén méntalitas pak bakal ngabalukarkeun kirang savvy diantara aranjeunna luncat tanpa pamikiran kadua.
  
  Aranjeunna bakal pantes nasib maranéhanana. Éta salawasna hadé pikeun jelema bodo maot.
  
  Raja Getih ngalambatkeun sareng nahan Thomas deui. Sababaraha lalaki séjén ogé ngalambatkeun turun, negeskeun deui kapercayaan Raja Darah yén ngan anu terang sareng anu pangsaéna bakal salamet. Pamingpin pak luncat kana tihang logam kahiji lajeng mimiti luncat ti kutub ka kutub ngaliwatan cai rurusuhan. Awalna manehna nyieun sababaraha kamajuan, tapi lajeng gelombang bahya nabrak suku-Na. Dimana cai asam keuna, baju jeung kulitna kaduruk.
  
  Nalika sukuna nyabak kana tulisan anu salajengna, nyerina nyababkeun anjeunna dua kali deui sareng anjeunna murag, langsung nyemprot kana kolam renang anu rame. Jero-jerit ambek-ambekan ngagelebug ka sakuliah aula.
  
  lalaki sejen murag kaluar counter jeung murag di jero. Lalaki katilu dieureunkeun di tepi kolam renang nu, belatedly nyadar yén euweuh counter jelas keur manehna luncat onto, sarta kadorong dina salaku lalaki séjén membanting ambing kana tonggong na.
  
  Eunteung ngeunteung jalma di hareupeun. Naha anjeun sirik ka lalaki di payuneun anjeun?
  
  Raja getihan ningali tujuan tina kaca spion sareng karusakan tina bubu. "Tingali ka handap!" Thomas ngagorowok dina waktos anu sareng. "Tingali suku anjeun, sanés ka jalma anu aya di payun. Latihan saderhana ieu bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan tulisan kalayan aman.
  
  Raja Darah eureun di tepi danau nu karék kabentuk. Ditilik ku kanyataan yén caina masih rising, manéhna nempo yén tops tina ngarojong bakal geura-giru jadi handapeun beungeut seething. Anjeunna kadorong lalaki di hareupeun manehna jeung ditarik Thomas sapanjang kalawan anjeunna. Sarapna kaluar ngan di luar jangkauan, caket pisan anjeunna karasa angin nalika tihang logam ngalayang ngalangkungan taktakna.
  
  Leumpang kaluar onto kutub jeung tari gancang dina urutan acak. Aya jeda sakeudeung bari caina cipruk ka hareup. Tihang sejen, jeung lalaki hareupeunana titajong. Screaming, anjeunna ngalakukeun mujijat, ngatur pikeun ngeureunkeun ragrag na ku badarat dina pilar séjén. Cai asam-laced splashed sabudeureun anjeunna tapi teu noél anjeunna.
  
  aduh.
  
  Raja Getih ningali kasempetan na. Tanpa pikir atanapi lirén, anjeunna nincak awak lalaki anu rawan, ngagunakeun éta salaku sasak pikeun nyebrang sareng ngahontal kasalametan basisir anu jauh. Beuratna ngadorong lalaki éta langkung handap, ngalungkeun dadana kana asam.
  
  Detik saterusna manéhna leungit dina angin puyuh.
  
  Raja Getih neuteup ka tukang. "Bodo".
  
  Thomas landed gigireun anjeunna. Leuwih jalma deftly luncat antara tihang logam pikeun kaamanan. Raja Getih neuteup ka hareup ka jalan kaluar anu melengkung.
  
  "Saterusna nepi ka tingkat kalima," pokna smug. "Kamana atuh nu niru-niru ieu cacing, Kok. Jeung di mana, ahirna," gerendengna. "Kuring bakal ngancurkeun Matt Drake."
  
  
  BAB tilu puluh tujuh
  
  
  Pulo Besar Hawaii dingaranan ku cara ieu pikeun nyegah kabingungan. Ngaran aslina nyaéta Hawaii, atanapi Pulo Hawaii, sareng éta mangrupikeun pulo panggedéna di Amérika Serikat. Éta mangrupikeun salah sahiji gunung seuneu anu kasohor di dunya, Kilauea, gunung anu terus bitu saprak 1983.
  
  Kiwari, di lamping handap gunung seuneuan adina Mauna Loa, Mano Kinimaka sareng Alicia Miles, sareng tim Marinir AS, mimiti ngusir parasit anu parantos akar dina pikiran pangeusi pulo.
  
  Aranjeunna peupeus ngaliwatan perimeter luar, gunned handap puluhan lalaki Raja Darah, sarta peupeus kana annex badag sakumaha penjaga dibébaskeun sakabéh hostages. Dina waktu nu sarua kadéngé sora mobil ngagaur, gancangan tukangeun wangunan. Alicia jeung Kinimaka teu buru-buru lumpat.
  
  Alicia eureun bingung. "Aduh, bajingan kabur." Opat ATV balap jauh, mumbul dina ban badagna.
  
  Kinimaka ngacungkeun bedilna, mencrong. "Teu lila." Anjeunna dipecat. Alicia ningali jalma anu terakhir murag sareng ATV gancang eureun.
  
  "Wah, lalaki badag, teu goréng pikeun pulisi. Hayu."
  
  "Kuring ti CIA." Kinimaka sok nyandak umpan, matak pikabungaheun Alicia.
  
  "Hiji-hijina singketan tilu hurup anu penting nyaéta Inggris. Inget ieu".
  
  Kinimaka muttered hal nalika Alicia ngadeukeutan ka ATV. Anjeunna masih digawé. Dina waktu nu sarua, duanana nyoba nyokot korsi hareup. Alicia ngoyagkeun sirah na nunjuk ka tukang.
  
  "Kuring resep jalma kuring di tukangeun kuring, sobat, upami aranjeunna henteu turun."
  
  Alicia ngamimitian mesin sareng angkat. ATV éta sato galak awon badag, tapi dipindahkeun mulus tur bounceably comfortably leuwih nabrak. The Hawaii badag dibungkus leungeun-Na sabudeureun cangkéng nya nyekel dirina, teu yén anjeunna diperlukeun. Aya pulpén tempat manéhna diuk. Alicia nyengir teu ngomong nanaon.
  
  Jalma-jalma anu kabur ti payun sadar yén aranjeunna diudag. Pangeusina duaan baralik bari muru. Alicia nyengir, terang yén teu mungkin pikeun pencét nanaon ku cara ieu. Amatir, saur anjeunna. Sok karasa kuring gelut amatir. Pertempuran nyata terakhir anjeunna ngalawan Drake di benteng Abel Frey. Komo deui éta lalaki téh keyeng, dihalangan ku bubuhan tujuh taun kasopanan.
  
  Ayeuna anjeunna tiasa gaduh sudut pandang anu béda.
  
  Alicia nyetir pinter tinimbang gancang. Dina waktu anu singget, manéhna mawa ATV maranéhanana ka jarak shooting bisa ditarima. Kinimaka ngagorowok dina ceulina. "Abdi badé némbak!"
  
  Anjeunna squeezed kaluar pukulan. Nu mercenary séjén ngajerit jeung bounced telenges kana kokotor. "Éta dua ti dua," Alicia exclaimed. "Hiji deui sareng anjeun bakal meunang blo-"
  
  ATV maranéhanana nabrak kana pasir disumputkeun na swerved madly ka kénca. Sakedapan aranjeunna mendakan diri dina roda dua, ngabalikan, tapi kendaraan éta tiasa ngajaga kasaimbangan sareng murag deui ka taneuh. Alicia teu buang-buang waktu dina muka throttle pikeun take off.
  
  Kinimaka nempo lombang saméméh manéhna. "Geuleuh!" Anjeunna ngagorowok, "Tunggu!"
  
  Alicia ngan bisa ningkatkeun laju dirina salaku lombang lega, jero ieu approaching gancang. ATV ngapung ngaliwatan jurang, spinning roda na roaring mesin na, sarta landed di sisi séjén, nyoba tetep dina tempatna. Alicia neunggeul sirahna kana palang lemes. Kinimaka dicekel pageuh pisan, nepi ka teu ngidinan duanana balik, sarta dina waktu lebu netep maranéhna sadar yén maranéhna ujug-ujug aya diantara musuh.
  
  Di gigireun aranjeunna, hiji ATV hideung dipintal dina leutak, badarat kagok tur ayeuna berjuang pikeun katuhu sorangan. Kinimaka luncat tanpa ragu, lumpat langsung ka supirna, sareng anjeunna sareng panumpangna kaluar tina mobil kana leutak anu aduk.
  
  Alicia ngusap lebu tina panonna. ATV sareng hiji-hijina pangeusina ngebut di payuneunana tapi masih aya dina jangkauan. Manehna ngangkat bedil na, aimed sarta dipecat, lajeng, tanpa needing mariksa, dipindahkeun tetempoan nya dimana pasangan Hawaii nya berjuang dina leutak.
  
  Kinimaka ngarérét ka hiji jalma ngaliwatan leutak. "Ieu imah kuring!" Alicia ngadéngé manéhna ngagerem saméméh manéhna twisted jeung megatkeun panangan lawanna. Salaku lalaki kadua lunged ka manéhna, Alicia laughed jeung lowered bedil nya. Kinimaka henteu peryogi bantosanana. Lalaki kadua mumbul kaluar anjeunna cara parentah mumbul kaluar budak opat taun, teu boga pangaruh. Lalaki éta murag kana taneuh sareng Kinimaka ngabéréskeun anjeunna ku punch kana raray.
  
  Alicia unggeuk ka manéhna. "Hayu urang béréskeun ieu."
  
  ATV panungtungan dipindahkeun ka hareup kalawan kasusah. Supirna pasti cilaka salami éta luncat. Alicia gancang mimiti meunang taneuh, ayeuna rada kuciwa ku betah nu aranjeunna retain ranch. Tapi sahenteuna aranjeunna nyalametkeun sadaya hostages.
  
  Upami aya hiji hal anu anjeunna terang ngeunaan Raja Darah, nya éta kanyataan yén jalma-jalma di dieu, anu disebut mercenaries, mangrupikeun ampas timnya, dikirim ka dieu pikeun ngahalangan sareng ngaganggu otoritas. Bagikeun jeung nalukkeun.
  
  Manehna ngalambatkeun turun nalika manehna ngadeukeutan ATV panungtungan. Tanpa jeda, tanpa nahan kolom setir, anjeunna nembak dua tembakan sareng dua lalaki éta murag.
  
  Perang anu bieu dimimitian réngsé. Alicia neuteup ka kajauhan sakedapan. Upami sadayana saluyu sareng rencana, upami May sareng Hayden, Drake sareng anu sanésna salamet bagian-bagian perangna, maka perang salajengna tiasa janten anu paling hese sareng terakhir.
  
  Kusabab éta bakal ngalawan Mai Kitano. Sareng anjeunna kedah nyarios ka Drake yén Méi maéhan Wells.
  
  Tiis.
  
  Kinimaka nepuk-nepuk taktakna. "Geus waktuna pikeun urang balik."
  
  "Ah, pasihan budak awéwé éta," gerendengna. "Kami di Hawaii. Hayu atuh ningali sunset."
  
  
  BAB tilu puluh dalapan
  
  
  "Jadi ieu kumaha sirikna?"
  
  Drake sareng timnya asup ka kamar kaopat, nyandak unggal pancegahan. Sanaos kitu, peryogi sababaraha waktos kanggo ngartos lengkep pamandangan anu aya di payuneun aranjeunna. Awak tanpa sirah ngagolér di mana-mana. Getih ngeclak di lantai sareng masih ngocor di sababaraha tempat. Sirahna sorangan amburadul siga cocooan barudak anu dipiceun.
  
  Perangkap cinyusu nangtung dina dua sisi jalan sempit. Drake nyandak hiji katingal dina kawat agul-ipis jeung nebak naon anu lumangsung. Komodo cingogo, teu percaya kana ceulina.
  
  "Dina sababaraha waktos perangkap ieu tiasa pareum," saur Ben. "Urang kedah ngalih."
  
  Karin nyéréngéh.
  
  "Urang kudu mindahkeun gancang sarta tetep dina luhureun hal," ceuk Drake. "Henteu, antosan".
  
  Ayeuna saluareun sarap manéhna nempo hiji kolam renang lega pinuh ku cai, bubbling jeung foaming. Cai cipruk jeung ngagelebug sapanjang tepi kolam renang.
  
  "Ieu tiasa janten masalah. Naha anjeun ningali pilar logam?"
  
  "Kuring bet rahayat Raja Darah ngagunakeun aranjeunna salaku batu stepping," ceuk Ben misterius. "Kabéh anu urang kedah laksanakeun nyaéta ngantosan cai surut."
  
  "Naha henteu ngaliwat aranjeunna." Sanaos Komodo nyarioskeun kecap-kecap ieu, aya ragu dina rarayna.
  
  "Kolam renang ieu bisa geus fed ku sababaraha situ asam atawa sumur," Karin ngajelaskeun. "Gas-gas éta tiasa ngarobih cai janten asam sulfat dina atanapi caket gunung. Malah lila-lila ngaleungit."
  
  "Naha asam moal ngaruksak tihang logam?" Drake nunjuk.
  
  Ben unggeuk. "Pasti".
  
  Maranéhna ngawaskeun cai nu ngagolak salila sababaraha menit. Nalika aranjeunna ningali, kadéngé sora ngaklik anu pikaresepeun. Drake gancang ngangkat péstolna. Genep pejuang Delta anu salamet ngulang deui tindakanna sakedap.
  
  Euweuh obah.
  
  Lajeng sora datang deui. klik beurat. Sora kabel panto garasi ngajalankeun sapanjang lagu logam. Ngan éta sanés panto garasi.
  
  Lalaunan, nalika Drake ningali, salah sahiji bubu mimiti ngegel deui kana témbok. reureuh samentara? Tapi téknologi sapertos kitu henteu sayogi pikeun ras kuno. Atawa éta karéta pamikiran ieu sarupa ka madness hiji jalma nyatakeun yén teu aya kahirupan calakan séjén di jagat raya?
  
  Naon sombong.
  
  Saha anu terang peradaban naon anu aya sateuacan rékaman didamel? Drake teu kudu hesitated ayeuna. Waktosna akting.
  
  "Cai geus surut," pokna. "Bén. Aya kejutan?"
  
  Ben consulted catetan na jeung Karin mudahan replayed eta dina pikiran nya. "Hawksworth henteu nyarios seueur." Ben ngagerentes sababaraha kertas. "Panginten si miskin éta kaget. Émut, aranjeunna henteu tiasa ngarep-ngarep sapertos kieu deui. "
  
  "Lajeng tingkat lima kedah janten badai nyata," ceuk Komodo serak. "Kusabab saatos ieu Cook balik deui."
  
  Ben ngacungkeun biwir. "Hawksworth nyarios yén éta anu ku Cook saatos tingkat lima anu ngajantenkeun anjeunna mundur. Sanes kamar sorangan."
  
  "Enya, paling dipikaresep tingkat genep jeung tujuh," ceuk salah sahiji prajurit Delta quietly.
  
  "Tong poho ngeunaan kaca spion." Karin nunjuk ka aranjeunna. "Éta nunjuk ka hareup, écés ka jalma di hareup. Panginten ieu mangrupikeun peringatan. "
  
  "Éta sapertos tetep sareng Joneses." Drake unggeuk. "Ngarti. Janten, dina sumanget Dinorock sareng David Coverdale khususna, kuring bakal naroskeun patarosan pambuka anu kuring kantos nguping anjeunna naroskeun dina unggal konsér anu kuring kantos angkat. Anjeun siap?"
  
  Drake mingpin jalan. Sesa tim murag kana garis sakumaha aranjeunna ogé dipaké pikeun. Lebetkeun jalur tengah, Drake henteu nyangka kasusah dina perangkap sareng henteu nabrak saha waé, sanaos anjeunna nampi sababaraha titik tekanan. Nepi ka tepi kolam renang, cai geus gancang ngocor.
  
  "Kutub katingali saé," saurna. "Awas tonggong anjeun. Jeung ulah ningali ka handap. Aya barang-barang jahat ngambang di dieu."
  
  Drake indit heula, ati-ati jeung tepat. Sakabéh tim gampang nyebrang aranjeunna dina sababaraha menit sareng nuju ka gerbang kaluar.
  
  "Éta saé Raja Darah pikeun ngaleungitkeun sagala perangkap pikeun urang." Ben rada nyerengeh.
  
  "Ayeuna urang moal tiasa jauh di tukangeun bangsat." Drake ngarasa leungeun-Na clenching kana fists na sirah na balap dina prospek pikeun nyanghareupan jeung inohong kriminal paling takwa dina sajarah panganyarna.
  
  
  ***
  
  
  Arch salajengna dibuka kana guha badag. Jalur anu pangdeukeutna nuju ka handap lamping teras sapanjang jalan anu lega handapeun batu anu luhur.
  
  Tapi aya halangan serius anu ngahalangan jalanna.
  
  Panon Drake mencrong. "Naraka getih."
  
  Anjeunna malah pernah ngimpi nanaon kawas ieu. Sumbatan éta sabenerna mangrupa sosok badag diukir kaluar tina batu hirup. Anjeunna ngagolér dina istirahat, nyenderkeun tonggongna kana témbok kénca, beuteungna ageung nonjol di jalan. Patung-patung dahareun ngagolér dina tumpukan beuteungna, sareng ogé sumebar dina sukuna sareng ditumpuk dina jalan.
  
  Hiji sosok jahat ngagolér dina suku patung. Awak manusa maot. Awakna semu dipulas siga nu kanyeri kacida.
  
  "Ieu gluttony," ceuk Ben kagum. "The sétan pakait sareng gluttony nyaeta Beelzebub."
  
  Panon Drake mencrong. "Maksud anjeun sapertos dina Beelzebub tina Bohemian Rhapsody?"
  
  Ben ngahuleng. "Henteu sadayana ngeunaan rock 'n' roll, Matt. Maksad abdi sétan Beelzebub. Leungeun katuhu Iblis."
  
  "Kuring geus ngadéngé yén leungeun katuhu Iblis geus overworked." Drake neuteup kana halangan badag. "Sareng kuring hormat otak anjeun, Blakey, lirén nyarios omong kosong. Tangtosna, sadayana aya hubunganana sareng rock and roll.
  
  Karin ngantepkeun rambut pirang panjangna ka handap teras mimiti ngabeungkeut deui langkung ketat. Sababaraha prajurit Delta ningali anjeunna, kalebet Komodo. Anjeunna nyatakeun yén Hawksworth parantos nyayogikeun sababaraha rinci anu pikaresepeun ngeunaan guha khusus ieu dina catetan na. Nalika anjeunna nyarios, Drake ngantepkeun panonna ngumbara di kamar.
  
  Di tukangeun sosok anu ageung, anjeunna ayeuna ningali henteuna lengkungan kaluar. Gantina, lis lega lumpat sapanjang témbok tukang, curving nuju siling luhur nepi ka réngsé dina dataran taringgul luhur. Nalika Drake nempo kaluar ngaliwatan dataran, manéhna nempo naon kasampak kawas balkon di tungtung tebih, ampir kawas hiji dek observasi nu overlooked ... dua tingkat panungtungan?
  
  Pikiran Drake kaganggu nalika tembakan disada. Pélorna nyecep kana sirahna. Drake murag ka lantai, tapi lajeng Komodo cicingeun nunjuk ka arah dataran batu sarua anjeunna nembe dipariksa sarta nempo leuwih belasan inohong lumpat ka arah anjeunna tina lis pungkal.
  
  jalma Kovalenko.
  
  Naon maksudna...
  
  "Péangan cara pikeun ngaliwat éta bangsat," Drake ngahuleng ka Ben, ngagukguk ka arah patung beurat anu ngahalangan jalanna ka hareup, teras ngalihkeun perhatian sapinuhna ka batu batu.
  
  Hiji sora accented beurat boomed, sombong jeung sombong. "Matt Drake! Nemesis anyar kuring! Janten anjeun nyobian ngeureunkeun kuring deui, huh? Abdi! Naha anjeun henteu kantos diajar nanaon?"
  
  "Naon anu anjeun badé ngahontal, Kovalenko? Naon hartosna sadayana ieu?"
  
  "Naon hartosna sadayana ieu? Ieu ngeunaan quest sapanjang hirup. Ngeunaan kanyataan yén kuring ngéléhkeun Cook. Ngeunaan kumaha kuring diajar sareng dilatih ku maéhan lalaki unggal dinten salami dua puluh taun. Abdi henteu sapertos lalaki sanés. Kuring meunang leuwih eta saméméh kuring nyieun milyaran kahiji abdi.
  
  "Anjeun geus ngéléhkeun Cook," ceuk Drake kalem. "Naha teu uih deui ka dieu? Kami bakal ngobrol, anjeun sareng kuring."
  
  "Anjeun rék maéhan kuring? Abdi henteu bakal gaduh cara sanés. Malah bangsa Kami rek maehan Kami."
  
  "Éta meureun kusabab anjeun ahli hébat."
  
  Kovalenko frowned, tapi ieu jadi dibawa kabur ku smug tirade na yén hinaan teu malah dicokot leres. "Kuring bakal maéhan rébuan pikeun ngahontal cita-cita kuring. Meureun kuring geus rengse eta. Saha nu repot ngitung? Tapi émut ieu, Drake, sareng émut ogé. Anjeun sareng réréncangan anjeun bakal janten bagian tina statistik ieu. Abdi bakal mupus kenangan anjeun tina beungeut bumi."
  
  "Stop jadi melodramatis," Drake ngagorowok deui. "Turun ka dieu sareng buktikeun anjeun gaduh set éta, lalaki kolot." Manéhna nempo Karin jeung Ben caket dieu, conferring intently, duanana ayeuna mimiti unggeuk vigorously salaku hal dawned on aranjeunna.
  
  "Tong nyangka yén kuring bakal maot kalayan gampang, sanaos urang patepang. Kuring tumuwuh nepi di jalan toughest sahiji kota toughest di Ibu Rusia. Sarta kuring walked ngaliwatan aranjeunna kalawan bébas. Aranjeunna milik kuring. Urang Inggris sareng Amerika terang nanaon ngeunaan perjuangan nyata. Lalaki anu katingali buritan nyiduh kana taneuh.
  
  Panon Drake éta deadly. "Oh, abdi ngarep pisan anjeun moal maot gampang."
  
  "Kuring bakal ningali anjeun pas, Briton. Kuring bakal ningali anjeun ngaduruk bari ngaku harta kuring. Kuring bakal ningali anjeun ngajerit bari nyandak awéwé anjeun anu sanés. Abdi bakal ningali anjeun rot nalika kuring janten dewa. "
  
  "Demi sawarga". Komodo capé ngadéngékeun amukan tiran. Anjeunna nembak voli ka arah lis batu, ngalungkeun lalaki Raja Darah panik. Malah ayeuna, Drake nempo, salapan ti sapuluh lalaki masih lumpat ka bantuan na.
  
  Tembakan balik langsung kadéngé. Pélor-pélorna ngagelebug kana témbok batu nu deukeut.
  
  Ben ngagorowok, "Kabéh anu urang kedah laksanakeun nyaéta naék kana si gendut. Teu hese teuing..."
  
  Drake ngarasa tapi ngadeukeutan. Anjeunna ngangkat halis nalika sapotong batu murag kana taktakna.
  
  "Tapi," Karin interjected, kamiripan dirina jeung Ben janten beuki atra beuki lila Drake spent waktos sareng manehna. "Békan téh kadaharan. Sababaraha di antarana kosong. Sareng dieusian ku sababaraha jinis gas. "
  
  "Kuring nyangka éta sanés gas seuri." Drake neuteup layon nu taya wujudna.
  
  Komodo nembak voli konservatif pikeun ngajaga pasukan Raja Darah. "Upami éta masalahna, maka éta leres-leres barang anu saé."
  
  "Siap bubuk," ceuk Karin. "Dileupaskeun nalika pemicu ditarik. Panginten sami sareng anu ngabunuh seueur arkeolog anu mendakan makam Tutankhamun. Anjeun terang ngeunaan kutukan anu sakuduna, henteu? Seuseueurna jalma percaya yén ramuan atanapi gas anu dititipkeun ka urang di kuburan ku para imam Mesir kuno ngan ukur pikeun ngancurkeun begal kuburan."
  
  "Mana jalan anu paling aman?" Drake nanya.
  
  "Kami henteu terang, tapi upami urang lumpat gancang, hiji-hiji, upami aya anu ngaluarkeun bubuk sakedik di tukangeunana, éta pasti jumlahna sakedik anu bakal gancang ngejat. bubu di dieu utamana pikeun ngagagalkeun saha nanjak patung & # 184; , ulah nepi ka kaleuleuwihi."
  
  "Numutkeun Hawksworth," ceuk Karin seuri ketang.
  
  Drake ditaksir kaayaan. Ieu katingalina janten titik balik pikeun anjeunna. Upami aya balkon observasi di dinya, maka aranjeunna kedah caket kana tungtung. Anjeunna ngabayangkeun yén ti dinya bakal aya jalan langsung ka kamar kagenep sareng katujuh, teras ka "harta karun" legendaris.
  
  "Éta dimana urang badé sareng ieu," saurna. "Sadaya atanapi henteu. Nepi ka ditu," anjeunna ambek-ambekan ngacungkeun tinjuna ka Kovalenko, "lalaki buta nembak pélor ka dunya. Sareng, Ben, kanggo inpormasi anjeun, ieu Dinoroc nyata. Tapi éta dimana urang bade sareng ieu. Kabéh atawa nanaon. Dupi anjeun siap pikeun ieu?"
  
  Dipapag ku gerendengna pireu.
  
  Matt Drake nuluykeun kabur, ngarah lalaki-Na ka tingkat handap Naraka dina tahap ahir quest sorangan pikeun males kanyeri awéwé anjeunna dipikacinta tur nyingkirkeun dunya lalaki paling jahat anjeunna kungsi dipikawanoh.
  
  Waktosna ngagoncangkeun.
  
  
  BAB tilu puluh salapan
  
  
  Drake luncat kana patung raksasa, nyobian tetep dina suku-Na jeung grabbing dahareun ukiran pikeun narik dirina nepi. Patung karasa tiis, kasar jeung alien handapeun ramo-Na, kawas noel endog alien. Anjeunna nahan napas bari ditarik kalayan sagala kakuatan pikeun ngajaga kasaimbangan, tapi buah, crispbread, jeung butt babi nahan.
  
  Handapeun manéhna jeung ka katuhu ngagolér awak hiji lalaki anu teu jadi untung.
  
  Pélor cingogo sabudeureun manéhna. Komodo jeung anggota séjén Tim Delta disadiakeun panutup seuneu.
  
  Tanpa wasting kadua, Drake luncat ngaliwatan bagian utama inohong dijieun tur turun ka sisi séjén. Nalika sukuna nyabak kana lantai batu, anjeunna malik sareng ngacungkeun jempol ka jalma saterasna.
  
  Lajeng anjeunna ogé muka seuneu, maéhan salah sahiji lalaki Raja Darah urang ku shot munggaran. Lalaki éta gulung kaluar gawir, badarat gigireun awak sobat na ayeuna maot kalawan crunch dahsyat.
  
  Jalma kadua baris ngalakukeun eta.
  
  Ben éta salajengna.
  
  
  ***
  
  
  Lima menit saterusna, sakabéh tim ieu aman disumputkeun dina kalangkang Gluttony. Ngan hiji sapotong dahareun ditumbuk. Drake diawaskeun sakumaha awan bubuk naék kana hawa, spiraling kawas awak deadly, oray enchanted, tapi sanggeus sababaraha detik eta ngejat tanpa noel sapatu tina penjahat kabur.
  
  "Leungit."
  
  Drake dua kali nunjuk jalan ka lamping pondok anu ngawangun awal lis. Ti titik vantage ieu aranjeunna ningali eta gracefully melengkung nepi témbok saméméh munculna onto hiji dataran taringgul.
  
  Anak buah Raja Darah mundur. Ieu lomba ngalawan waktu.
  
  Aranjeunna peupeus ka luhur, file tunggal. The lis éta cukup lega pikeun ngahampura sababaraha kasalahan. Drake dipecat nalika anjeunna lumpat, maéhan hiji lalaki Kovalenko nalika aranjeunna ngiles dina lengkungan jalan kaluar salajengna. Nalika aranjeunna dugi ka luhureun lis sareng ningali bentang anu lega tina batuan batu, Drake ningali anu sanés ngagolér.
  
  "Grénat!"
  
  Dina laju pinuh, manéhna threw dirina headfirst kana lantai, ngagunakeun moméntum pikeun pulas awakna sakumaha slid sakuliah batu lemes, sarta tossed granat samping.
  
  Éta murag tina dataran, ngabeledug sababaraha detik ti harita. Ledakan ngagederkeun kamar.
  
  Komodo mantuan manéhna nepi. "Kami tiasa nganggo anjeun dina tim maén bal kami, man."
  
  "The Yankees henteu terang kumaha maén bal." Drake lumpat ka balkon, hayang pisan ningali naon saluareun eta jeung nyekel Kovalenko. "Teu ngalanggar".
  
  "Hm. Kuring henteu ningali tim Inggris mawa seueur piala."
  
  "Urang bakal mawa ka imah emas." Drake dibawa Amérika kana urutan. "Di Olimpiade. Beckham bakal ngarobah kaayaan.
  
  Ben nyanggap aranjeunna. "Anjeunna leres. Tim bakal maén pikeun anjeunna. Jalma-jalma bakal bangkit pikeun anjeunna."
  
  Karin ngagorowok kesel ti tukangeunana. "Naha aya tempat dimana lalaki moal ngobrol ngeunaan maén bal!"
  
  Drake ngahontal balkon jeung nempatkeun leungeun-Na dina low, tembok batu ruined. Panempoan sateuacan anjeunna ngajantenkeun sukuna, anjeunna ngahuleng, mopohokeun sagala kasedihna sareng deui heran makhluk naon anu leres-leres ngawangun tempat anu pikasieuneun ieu.
  
  Tetempoan anu aranjeunna ningal ngeusi haténa ku kasieun sareng kasieun.
  
  Balkon éta kira-kira saparapat jalan nepi ka guha anu sabenerna gigantic. Tanpa ragu anu pangbadagna salah sahiji aranjeunna kungsi katempo. Cahya éta asalna tina kedip-kedip amber poék anu teu kaétang anu dileupaskeun ku Raja Darah sateuacan asup ka tingkat kagenep. Sanaos kitu, seueur guha sareng bahaya na masih disumputkeun dina gelap sareng kalangkang.
  
  Di kénca jeung ngarah ti arch kaluar, hiji staircase zigzag katutupan ngarah ka handap ngeunaan saratus suku. Ti jero tangga ieu, Drake jeung timna ngadéngé sora beurat, booming, dituturkeun ku jeritan nu ngajadikeun haté maranéhna clenched kana fists teror.
  
  Ben ngarenghap. "Bu, abdi henteu resep kana sora éta."
  
  "Enya. Sigana mah intro salah sahiji lagu anjeun." Drake nyoba ngajaga arwah tina ragrag jauh teuing, tapi masih hese ngangkat rahang na kaluar taneuh.
  
  Tangga ditungtungan dina lis sempit. Saluareun lis ieu guha dibuka kana immensity. Anjeunna tiasa ningali jalan anu heureut, berliku nempel kana témbok katuhu, jalan pintas anu nuju ka guha di luhur jurang anu teu aya watesna, sareng jalan anu sami anu teras ka kénca, tapi teu aya sasak atanapi cara anu sanés pikeun nyambungkeun aranjeunna nyebrang. jurang hébat.
  
  Di tungtung guha anu pangjauhna aya batu anu badag, hideung, jangkung. Salaku Drake squinted, ceuk pikir manehna bisa nyieun kaluar bentuk ngeunaan satengahna up batu, hal badag, tapi jarak jeung gelap dicegah anjeunna.
  
  Kanggo ayeuna.
  
  "The push final," cenahna, miharep éta bener. "Tuturkeun abdi".
  
  Sakali prajurit salawasna tetep soldadu. Éta naon Alison ngawartoskeun anjeunna. Saméméh manéhna ninggalkeun manéhna. Saméméh manéhna...
  
  Anjeunna nyorong kenangan jauh. Anjeunna teu tiasa ngalawan aranjeunna ayeuna. Tapi manéhna bener. Frighteningly leres. Lamun manéhna geus hirup, sagalana bisa geus béda, tapi ayeuna getih prajurit, soldadu a, flowed dina manéhna; karakter sabenerna na pernah ninggalkeun anjeunna.
  
  Aranjeunna diasupkeun kana petikan sempit: dua sipil, genep prajurit Delta jeung Matt Drake. Mimitina torowongan katingali sakedik béda ti anu sateuacana, tapi teras, dina lampu kilat Amber aranjeunna teras-terasan némbak payun, Drake ningali jalanna ngadadak beulah sareng ngalegaan kana lebar dua mobil, sareng perhatikeun yén saluran parantos aya. ditinju kana lantai batu.
  
  Saluran pituduh?
  
  "Awas jalma anu megatkeun ankles." Drake noticed liang leutik ominous hareup, lokasina persis dimana hiji jalma bisa nempatkeun suku-Na. "Teu kedah hésé teuing kabur dina laju ieu."
  
  "Henteu!" - Ben exclaimed tanpa hint humor. "Anjeun téh prajurit sial. Anjeun kedah terang langkung saé tibatan nyarios hal sapertos kitu. "
  
  Saolah-olah pikeun mastikeun, aya booming kuat sarta taneuh handapeun aranjeunna oyag. Katingal siga aya anu ageung sareng beurat murag kana lorong anu misahkeun anu aranjeunna leumpang. Aranjeunna tiasa balik deui sareng diblokir atanapi-
  
  "Lumpat!" - Drake ngagorowok. "Ngan lumpat!"
  
  guludug jero mimiti ngeusian petikan, saolah-olah aya hal beurat nuju aranjeunna. Aranjeunna ngungsi, Drake firing flares sakumaha anjeunna lumpat na desperately hoping yén teu Ben atawa Karin geus stepped kana salah sahiji sarap vile.
  
  Dina laju ieu ...
  
  Gerungna beuki nyaring.
  
  Aranjeunna terus lumpat, teu wani neuteup ka tukang, tetep ka katuhu tina saluran lega tur miharep yén Drake teu béak flares. Hiji menit ti harita maranéhna ngadéngé gerendeng pikasieuneun kadua datang ti tempat payun.
  
  "Yesus!"
  
  Drake teu ngalambatkeun. Upami anjeunna ngalakukeun, aranjeunna bakal maot. Manéhna buru-buru ngaliwatan hiji lawang lega dina tembok katuhu maranéhanana. Sora nu datang ti luhur. Anjeunna risked glance gancang.
  
  heueuh!
  
  Blakey leres, geek saeutik gélo. The Rolling Stones éta thundering arah aranjeunna, sarta henteu dina gaya Dinoroc. Ieu bal batu buleud badag, dileupaskeun ku mékanisme kuna jeung dikawasa ku saluran atra tur disumputkeun. Anu ka katuhu nyampeurkeun Drake.
  
  Anjeunna ngangkat speed hébat. "Lumpat!" Manéhna baralik, ngagorowok. "Ya Allah".
  
  Ben ngagabung anjeunna. Dua prajurit Delta, Karin jeung Komodo, buru-buru ngaliwatan liang kalawan hiji inci luang. Dua serdadu deui ngadorong katukang, napak kana sukuna sorangan sareng nabrak Komodo sareng Karin, tungtungna kusut.
  
  Tapi lalaki panungtungan ti Delta éta teu jadi untung. Anjeunna ngiles tanpa sora salaku bal badag flew kaluar tina petikan cross, membanting kana anjeunna kalawan gaya treuk Mack na clattered kana témbok torowongan. Aya deui kacilakaan nalika bal anu ngudag aranjeunna nabrak kana anu ngahalangan jalur kaburna.
  
  Beungeut Komodo nyarios sadayana. "Upami urang buru-buru," anjeunna ngagerem, "urang tiasa ngalangkungan perangkap anu sanés sateuacan aranjeunna angkat."
  
  Aranjeunna angkat deui. Aranjeunna ngaliwat tilu persimpangan deui, dimana mékanisme mesin ageung ngageter, rengat sareng rattled. Pamimpin Delta éta leres. Drake listened intently, tapi kadéngé euweuh sora ti Kovalenko atawa anak buah na payun.
  
  Lajeng aranjeunna datang di sakuliah halangan anjeunna jadi sieun. Salah sahiji batu badag towered payun, blocking jalan ka hareup. Aranjeunna huddled babarengan, wondering naha éta mungkin yen hal ieu rék ngamimitian rebooting.
  
  "Meureun éta rusak," ceuk Ben. "Maksud kuring bubu."
  
  "Atawa meureun..." Karin murag kana tuur sarta crawled maju sababaraha suku. "Meureun éta kedah aya di dieu."
  
  Drake murag gigireun manehna. Di dinya, handapeun batu gedé, aya rohangan leutik pikeun nanjak. Aya cukup rohangan pikeun jalma pikeun squeeze handapeun eta.
  
  "Henteu saé". Komodo ogé jongkok. "Kuring parantos kaleungitan hiji jalma kana perangkap omong kosong ieu. Teangan jalan sejen, Drake."
  
  "Upami kuring leres," saur Drake, neuteup kana taktakna, "sakali perangkap ieu direset, aranjeunna bakal pareum deui. Éta kedah dijalankeun dina sistem tekanan anu sami sareng anu sanés. Urang bakal kajebak di dieu." Anjeunna nepungan panon Komodo kalawan neuteup teuas. "Urang teu boga pilihan."
  
  Tanpa ngadagoan jawaban, manéhna slid handapeun bal. Sesa tim rame tukangeun manehna, teu hayang jadi panungtungan dina garis, tapi lalaki Delta éta disiplin tur diposisikan diri dimana komandan maranéhanana geus dituduhkeun. Drake ngarasa kahayang dalit naek dina dada, kahayang ngomong: Tong salempang, percanten ka abdi. Kuring bakal ngaliwat anjeun, tapi anjeunna terang yén anjeunna moal pernah nyarios deui.
  
  Henteu saatos pupusna Kennedy.
  
  Sanggeus sakedapan squirming, anjeunna kapanggih dirina ngageser sirah mimiti handap lamping lungkawing, sarta langsung kadéngé batur nuturkeun manehna. Handap teu jauh, tapi ninggalkeun cukup kamar pikeun anjeunna nangtung langsung handapeun bal batu masif. Saréréa ramé di tukangeunana. Pamikiran intens, anjeunna teu wani mindahkeun otot tunggal. Lamun hal ieu ambruk, manéhna hayang dulur dina hiji footing sarua.
  
  Tapi saterusna sora groaning akrab tina mesin grinding ngoyagkeun tiiseun, jeung bal pindah. Drake nyandak kaluar kawas bat kaluar naraka, shouting for everyone nuturkeun manehna. Anjeunna kalem tur mantuan Ben leumpang, sensing yén sanajan hiji murid ngora boga watesan fisik sarta lacked stamina prajurit. Anjeunna terang yén Komodo bakal ngabantosan Karin, sanaos anjeunna ahli beladiri, kabugaran fisikna tiasa saimbang sareng lalaki.
  
  Salaku grup, aranjeunna lumpat ka handap petikan diukir handapeun bal rolling deadly, nyobian ngamangpaatkeun mimiti slow na sabab bisa sapatemon lamping lungkawing payun anu bakal maksakeun maranéhna pikeun nyanghareupan deui.
  
  Drake perhatikeun ankle anu rusak sareng ngagorowok peringatan. Anjeunna luncat ngaliwatan liang devilishly disimpen, ampir nyered Ben jeung manehna. Tuluy nabrak lamping.
  
  Éta kasar. Anjeunna ngali di, sirah ka handap, suku thumping, panangan katuhu dibungkus sabudeureun cangkéng Ben, ngangkat kalawan unggal hambalan. Anjeunna ahirna pencét bal rada jauh, tapi lajeng kapaksa masihan dulur tukangeun manehna kasempetan.
  
  Anjeunna henteu nyerah, anjeunna ngan ukur maju pikeun masihan rohangan anu sanés sareng nembakkeun sababaraha flare deui ka hareup.
  
  Aranjeunna mumbul kaluar témbok batu padet!
  
  Hiji batu badag digulung ka arah aranjeunna kalawan ngagaur. Sakabeh tim ngaliwat, tapi ayeuna mendakan diri dina jalan buntu. Sacara harfiah.
  
  Panon Drake ngabédakeun warna hideung anu langkung jero diantara kilatan cahaya "Aya liang. Liang dina taneuh."
  
  Gancang, sukuna kusut jeung sarafna raheut ku putus asa, buru-buru muru kana liang. Ieu leutik, ukuran manusa, tur lengkep hideung jero.
  
  "A kabisat iman," ceuk Karin. "Sarua sapertos percanten ka Gusti."
  
  Gegerungan beurat bal batu beuki nyaring. Ieu dina hiji menit crushing aranjeunna.
  
  "Glow stick," ceuk Komodo dina sora tegang.
  
  "Teu aya waktos". Drake megatkeun tongkat glow sarta luncat kana liang dina hiji gerakan gancang. Guguritan kaciri taya tungtung. Hideung ngagelenyu, semu ngarampa ramo-ramo. Dina sababaraha detik anjeunna ngahontal handap, diwenangkeun suku na masihan jalan sarta pencét sirah na teuas dina batu teuas. Béntang ngojay hareupeun panonna. Getih ngocor kana dahi. Émut ka jalma-jalma anu bakal nuturkeun anjeunna, anjeunna ngantepkeun iteuk glow di tempatna sareng ngarayap kaluar tina jangkauan.
  
  Batur badarat ku kacilakaan. Lajeng Ben aya gigireun anjeunna. "Mat. Matt! Anjeun henteu kunananon?"
  
  "Oh enya, kuring saé pisan." Manéhna diuk, nyepeng témpélna. "Naha anjeun ngagaduhan aspirin?"
  
  "Éta bakal rot jero anjeun."
  
  "Polinésia Mai Tai? aliran lava Hawaii?"
  
  "Gusti, ulah nyebatkeun kecap-L di dieu, sobat."
  
  "Kumaha upami guyonan bodo sanés?"
  
  "Teu pernah béak aranjeunna. Tetep tenang."
  
  Ben mariksa tatuna. Dina waktos ieu, sesa tim parantos badarat kalayan aman sareng ngariung. Drake waved guy ngora kumisan jeung bangkit kana suku-Na. Sagalana sigana dina urutan gawé. Komodo nembakkeun sapasang suar nu nabrak hateup jeung mumbul turun lamping nu lungkawing.
  
  Jeung maranéhna murag deui jeung deui dugi aranjeunna kaluar ngaliwatan Arch handap.
  
  "Éta éta," ceuk Drake. "Kuring pikir ieu tingkat terakhir."
  
  
  BAB OPAT PULUH
  
  
  Drake jeung Delta Tim mecenghul ti torowongan, némbak beurat. Teu aya pilihan. Upami aranjeunna badé ngeureunkeun Kovalenko, laju penting pisan. Drake geuwat melong ka katuhu, remembering tata perenah guha, sarta nempo yén lalaki Raja Getih urang geus luncat leuwih kana lis ngawangun S munggaran sarta ngumpul sabudeureun titik farthest eta. Awal lis kadua S ngawangun mimiti sababaraha léngkah di hareup aranjeunna, tapi di sisi séjén guha raksasa, a chasm gaping jero kanyahoan misahkeun aranjeunna. Ayeuna anjeunna langkung caket, sareng salaku lalaki Raja Darah sigana ngaleupaskeun sababaraha lampu amber langkung, anjeunna tungtungna tiasa ningali anu saé dina tungtung guha.
  
  A dataran badag batu protruded ti témbok tukang dina tingkat nu sarua salaku ledges ngawangun S. Diukir kana témbok pisan tukang éta hiji staircase lungkawing nu seemed jadi deukeut ka nangtung malah maverick a bakal lieur.
  
  Hiji sosok hideung badag jongjon kaluar luhureun tangga. Drake ngan ukur sadetik, sakedapan, tapi ... naha éta korsi kolosal anu didamel tina batu? Panginten tahta anu teu biasa, teu biasa?
  
  Hawa kabawa ku pélor. Drake murag kana hiji tuur, ngalungkeun lalaki éta kumisan sareng ngupingkeun jeritan anu dahsyat nalika anjeunna murag kana jurang. Aranjeunna lumpat nuju hiji-hijina panutup anu tiasa katingali, massa batu anu rusak anu sigana murag tina balkon di luhur. Nalika aranjeunna ningali, salah saurang lalaki Kovalenko nembakkeun senjata anu nyarios nyaring, anu ngaluncurkeun anu katingali sapertos panah baja anu ageung ngalangkungan pelanggaran. Anjeunna pencét témbok jauh kalayan retakan nyaring sareng nyangkut dina batu.
  
  Nalika anak panah ngalayang, tali kandel ngabongkar tukangeunana.
  
  Lajeng tungtung nu sejen garis ieu diselapkeun kana pakarang sarua jeung dibuka kana témbok pangcaketna, nempel sababaraha suku luhureun kahiji. Talina gancang ditarik pageuh.
  
  Aranjeunna nyiptakeun jalur pos.
  
  Drake mikir gancang. "Upami urang badé ngeureunkeun anjeunna, urang peryogi petunjuk éta," saurna. "Éta bakal lami teuing pikeun nyiptakeun urang sorangan. Ku kituna ulah némbak éta. Tapi urang ogé kedah ngeureunkeun aranjeunna nalika aranjeunna meuntas wates.
  
  "Mikir leuwih kawas Raja Getih," ceuk Karin kalawan geuleuh. "Pikirkeun anjeunna motong jalur sareng sababaraha budakna anu terakhir masih aya di dinya."
  
  "Kami henteu lirén," saur Drake. "Moal pernah".
  
  Anjeunna luncat kaluar ti tukangeun panutup sarta muka seuneu. Prajurit Delta Force lumpat ka kénca jeung ka katuhu, némbak taliti tapi akurat.
  
  Pasukan Kovalenko anu pangheulana buru-buru nyabrang jurang, ngalaju gancang nalika anjeunna angkat, sareng badarat di sisi anu sanés. Anjeunna gancang ngahurungkeun sabudeureun tur mimitian nyetel témbok nutupan seuneu on pinuh otomatis.
  
  Prajurit Delta dialungkeun ka gigir, dicabak. Awakna ambruk di hareupeun Drake, tapi si Inggris luncat tanpa megatkeun léngkah. Nalika anjeunna ngadeukeutan lis ngawangun S anu munggaran, jurang kekosongan anu lega dibuka sateuacanna. Aranjeunna kedah luncat ka anjeunna!
  
  Nuluykeun némbak, manéhna luncat ngaliwatan sela. Nu kadua lalaki Kovalenko ngalayang sapanjang garis. Batu-batu ageung dialungkeun tina témbok guha caket dieu nalika pélor nabrak kalayan kakuatan anu dahsyat.
  
  Tim Drake lumpat sarta luncat sanggeus anjeunna.
  
  Sosok katilu luncat kana garis manteng pageuh. Kovalenko. Otak Drake ngajerit ka manéhna rék nyokot tembakan. Candak kasempetan! Cabut bangsat ieu ayeuna.
  
  Tapi teuing bisa jadi salah. Anjeunna tiasa megatkeun garis tur Kovalenko mungkin masih aman. Anjeunna ngan ukur tiasa nyiksa bangsat. Sareng - anu paling penting - aranjeunna peryogi bajingan Rusia hirup pikeun ngeureunkeun dendam katurunan.
  
  Kovalenko badarat kalayan aman. Tilu deui anak buahna junun meuntas. Drake turun tilu deui nalika dua pasukan datang babarengan. Tilu tembakan dina jarak deukeut. Tilu rajapati.
  
  Lajeng bedil ngalayang dina sirah na. Anjeunna rengkuh, ngalungkeun panyerang kana taktakna sareng nyorong anjeunna tina lis kana gelap. Anjeunna péngkolan sarta dipecat tina hip. Lain lalaki murag. Komodo aya di sisina. Peso ditarik. Getih ngeclak kana témbok guha. Lalaki Kovalenko lalaunan mundur, disetir ka gawir di tukangeunana.
  
  Opat prajurit Delta sésana tuur di tepi jurang, taliti némbak ka salah sahiji lalaki Kovalenko nu lingered deukeut garis. Tapi, éta ngan ukur sababaraha waktos sateuacan salah sahijina panginten mundur sareng ngamimitian nyandak pot shot.
  
  Laju éta sadayana anu aranjeunna gaduh.
  
  Dua deui lalaki Raja Darah geus naek kana zipline jeung ayeuna ngadorong kaluar. Drake ningali anu sanésna mimiti naék kana pagunungan sareng dipecat, nyéépkeun anjeunna sapertos laleur. Lalaki éta rurusuhan ka anjeunna, sirah ka handap, screaming, mamang ningali yén anjeunna dipotong. Drake mundur kana témbok. Komodo narik éta lalaki tina jungkrang.
  
  "Ka luhur!"
  
  Drake nyéépkeun detik-detik anu berharga pikeun ningali. Naon sih anu aranjeunna dipaké pikeun nahan éta garis sial?Teras manéhna nempo. Tiap lalaki kudu geus dibere blok husus leutik, kayaning profésional ngagunakeun. Aya sababaraha bohong sabudeureun. Raja Getih sumping siap pikeun sagala kajadian.
  
  Kitu ogé Drake. Aranjeunna mawa parabot speleological profésional dina backpacks maranéhanana. Drake gancang ditarik kaluar blok jeung napel sabuk korsi kana tonggong.
  
  "Bén!"
  
  Nalika éta pamuda ngadeukeutan siluman, Drake ngalieuk ka Komodo. "Badé ngajak Karin?"
  
  "Tangtu". Kasar, kalawan beungeut teuas sarta tapak tatu perang, lalaki badag masih teu bisa nyumputkeun kanyataan yén anjeunna geus smitten.
  
  Tina sagala tempat...
  
  Percanten ka Delta lalaki pikeun ngajaga goons Kovalenko di bay, Drake ngaronjat tekanan ku gancang ngagantelkeun katrol na kana kabel stretched pageuh. Ben buckled kana seatbelt na Drake dibikeun anjeunna bedil.
  
  "Pémbak sapertos kahirupan urang gumantung kana éta, Blakey!"
  
  Screaming, aranjeunna kadorong kaluar sarta balap sapanjang zipline nu. Ti jangkungna ieu jeung di speed ieu jarak seemed leuwih gede, jeung lis jauh seemed recede. Ben ngabuka seuneu, tembakanna ngalayang luhur jeung lega, sarta sakumpulan batu hujan turun dina lalaki Raja Darah di handap.
  
  Tapi teu jadi masalah. Éta sora, tekanan sareng ancaman anu diperyogikeun. Ngangkat laju, Drake ngangkat sukuna nalika hawa ngaliwat, nembongkeun jurang anu teu aya dasarna di handap. Horor jeung pikagumbiraeun ngajadikeun haténa ratug. Sora katrol logam anu ditarik kana jaring kawat nyecep nyaring dina ceulina.
  
  Sababaraha pélor cingogo kaliwat, motong ngaliwatan hawa sabudeureun pasangan rurusuhan. Drake ngadéngé deui seuneu ti Delta Tim. Salah sahiji lalaki Kovalenko rubuh ribut. Ben roared sarta tetep ramo na dina pemicu.
  
  Beuki deukeut, beuki bahaya. Ieu berkah ti Allah yén lalaki Kovalenko urang teu boga panutup, sarta barrage konstan pélor datang ti Delta Tim éta teuing ka tahan. Malah dina laju éta, Drake bisa ngarasakeun tiis ngalir ngaliwatan sampéanna. Abad-abad hideung ngagaur handapeun anjeunna, ngageter, ngagolak, sareng sigana ngahontal ku ramo spéktral pikeun nyobian nyentak anjeunna kana rangkulan anu langgeng.
  
  Lembur muru ka manéhna. Dina menit panungtungan, Raja Darah maréntahkeun anak buahna mundur, sarta Drake ngaleupaskeun blok. Anjeunna badarat dina sukuna, tapi moméntumna henteu cekap pikeun ngajaga kasaimbangan antara dorong ka hareup sareng beurat anu diarahkeun ka tukang.
  
  Dina basa sejen, beurat Blakey urang knocked aranjeunna deui. Ka jurang.
  
  Drake ngahaja murag ka gigir, nempatkeun sakujur awakna kana maneuver kagok. Ben putus asa nyekel kana batu nekad, tapi masih wani nyekel bedil na. Drake ngadéngé sora ngadadak tina zipline tightening sarta sadar yén Komodo jeung Karin geus aya di dinya, approaching anjeunna dina speed breakneck.
  
  Lalaki Raja Darah jalan sapanjang lis ka tukangeun aula, ampir tiasa ngadamel kabisat ahir kana dataran batu anu lega tempat tangga anu misterius dimimitian. Warta anu hadé nyaéta ngan ukur aya belasan jalma anu tinggaleun.
  
  Drake crawled ngaliwatan lis saméméh unbuckling Ben, lajeng ngidinan dirina sababaraha detik engapan saméméh diuk turun. Sakedapan, Komodo jeung Karin ngapung hareupeun panonna, tara badarat anggun jeung teu weléh seuri licik.
  
  "Jalma éta ngagaduhan beurat sakedik." Drake nunjuk ka Ben. "Seueur teuing sarapan pinuh. Teu cukup tarian."
  
  "Band éta teu tari." Ben instan pencét deui salaku Drake ditaksir move maranéhna salajengna. Naha kuring kedah ngantosan sesa tim atanapi ngudag?
  
  "Hayden nyarios nalika anjeun nari anjeun siga Pixie Lott."
  
  "Bohong".
  
  Komodo ogé ngajaga jalma Kovalenko. Talina dicepeng deui jeung maranehna kabeh ngadesek kana tembok. Dua deui prajurit Delta datang dina suksesi gancang, sapatu maranéhanana scraping loudly on pasir bari kalem ka eureun gancang.
  
  "Terus gerak." Drake nyandak kaputusan na. "Éta langkung saé henteu masihan aranjeunna waktos pikeun mikir."
  
  Maranéhna buru-buru mapay-mapay jungkrang, nyepeng pakarang nu geus sayaga. Kamajuan Raja Getih ieu momentarily obscured tina tempoan ku kurva dina témbok taringgul, Tapi sakumaha Drake jeung awak na diberesihan kurva, aranjeunna ningali Kovalenko jeung sesa lalaki na geus on dataran taringgul.
  
  Anjeunna leungit dua jalma deui wae.
  
  Sareng ayeuna, sigana, aranjeunna maréntahkeun nyandak tindakan anu ekstrim. Sababaraha urang nyandak peluncur granat RPG portabel.
  
  "Duh, aranjeunna pinuh muzzle!" Drake ngajerit, tuluy eureun jeung malik, haténa ngadadak murag kana taneuh. "Ah henteu-"
  
  Kadéngé pop jeung suling munggaran granat nu dimuat tina muzzle. Dua prajurit Delta panungtungan anu ngebut sapanjang zipline nu, dimaksudkeun pikeun lis nalika misil pencét éta. Ieu nabrak kana témbok luhureun jangkar pos-garis tur ancur aranjeunna dina ledakan batu, lebu jeung shale.
  
  Baris ngarérét. Prajurit ngapung ka handap kana oblivion hideung tanpa malah nyieun sora. Barina ogé, ieu malah parah.
  
  Komodo dilaknat, amarah ngabengkokkeun ciri-cirina. Ieu mangrupikeun jalma-jalma anu saé anu anjeunna dilatih sareng dilawan salami mangtaun-taun. Ayeuna ngan aya tilu anu kuat dina tim Delta, ditambah Drake, Ben sareng Karin.
  
  Drake screamed sarta chased aranjeunna handap lis, maddened ku pangaweruh yén RPGs anyar bakal geura-giru diluncurkeun. Anu salamet lumpat sapanjang lis, dipandu ku tongkat glow sareng seueur kilat amber. Unggal léngkah ngadeukeutkeun aranjeunna ka dataran taringgul, tangga anu anéh sareng tetempoan anu misterius tapi luar biasa tina tahta raksasa anu nonjol tina témbok batu.
  
  Shot RPG kadua dipecat. Ieu exploded dina lis tukangeun runners, ngaruksak tapi teu ngancurkeun jalur. Sanaos anjeunna lumpat, ngadorong otot-ototna anu kaleuleuwihi dugi ka watesna, Drake tiasa ngadangu Kovalenko ngagorowok ka anak buahna pikeun ati-ati - lis éta mangrupikeun hiji-hijina jalan kaluar ti dinya.
  
  Ayeuna Drake sumping ka suku lis jeung nempo hiji chasm yén manéhna kudu luncat leuwih pikeun ngahontal dataran taringgul jeung adu lalaki Raja Getih sacara.
  
  Éta badag.
  
  Jadi badag, kanyataanna, anjeunna ampir staggered. Méh eureun. Henteu keur kuring sorangan, tapi keur Ben jeung Karin. Dina glance kahiji, anjeunna teu nyangka maranéhna bakal nyieun luncat. Tapi saterusna manéhna hardened haténa. Aranjeunna kapaksa. Sareng moal aya slowdown, moal balik deui. Aranjeunna hiji-hijina jalma anu sanggup ngeureunkeun Raja Berdarah sareng ngeureunkeun rencana gila na. Hiji-hijina jalma anu sanggup ngancurkeun pamimpin terorisme internasional sareng mastikeun anjeunna henteu kantos ngagaduhan kasempetan pikeun ngarugikeun saha waé deui.
  
  Tapi anjeunna masih satengah balik bari anjeunna lumpat. "Entong eureun," anjeunna ngagorowok ka Ben. "Percanten. Anjeun tiasa ngalakukeun eta ".
  
  Ben unggeuk, adrenalin nyokot alih suku jeung otot sarta ngeusian eta kalawan willpower, hébat sarta kakuatan. Drake pencét celah kahiji, jumping jeung leungeun outstretched jeung suku masih ngompa, arcing ngaliwatan celah kawas atlit Olimpiade.
  
  Ben datang salajengna, panangan outstretched, sirah dialungkeun ka sagala arah, saraf shooting ngaliwatan rasa kasaimbangan na. Tapi anjeunna landed di sisi séjén kalawan sababaraha inci luang.
  
  "Enya!" Anjeunna exclaimed sarta Drake grinned di anjeunna. "Jessica Ennis teu tiasa ngalakukeun nanaon ngeunaan anjeun, sobat."
  
  Komodo tuluy daratang beurat, méh-méhan malikkeun awakna ka jero bari langsung ngalieuk ka Karin. Luncatna geulis. Suku diangkat luhur, deui arched, gerakan massa maju.
  
  Sareng badarat anu sampurna. Sésa Tim Delta dituturkeun.
  
  Drake malik ningali tetempoan anu paling ngareureuwas anu kantos anjeunna tingali.
  
  Raja Getih jeung anak buahna, ngajerit jeung ceurik, paling katutupan ku getih jeung tatu gaping, kabéh langsung buru-buru ka maranehna jeung ngacungkeun pakarang maranéhanana kawas setan ti naraka.
  
  Geus waktuna pikeun perang pamungkas.
  
  
  BAB opat puluh hiji
  
  
  Matt Drake salamet sareng nyanghareupan Raja Berdarah.
  
  Anak buahna anjog pangheulana, jeritan rang kaluar salaku rifles clanged jeung knives snapped na flashed kawas pedang, reflecting lampu Amber jeung casting seuneu maranéhanana di loba arah. Sababaraha tembakan ditembak, tapi dina jarak ieu sareng dina maelstrom téstostéron sareng kasieun ieu, teu aya anu ditujukeun leres. Jeung can aya ceurik seukeut ti tukangeun Drake, soldadu Delta fallen séjén.
  
  Otot-otot Drake nyeri siga nu keur ngalawan gorila tilu ratus pon. Getih jeung kokotor nutupan beungeutna. Salapan jalma nyerang anjeunna, aranjeunna, tapi anjeunna ngéléhkeun sadayana, sabab Raja Getih nangtung di tukangeun aranjeunna, sareng teu aya anu ngahalangan anjeunna pikeun nyatakeun pamalesana.
  
  Prajurit heubeul geus balik, beungeut sipil ayeuna ngurangan, sarta anjeunna balik deui ka dinya, dina jajaran luhur, jeung prajurit bangsat baddest hirup.
  
  Anjeunna nembak tilu lalaki titik-kosong, katuhu dina jantung. Anjeunna asup ka kaopat, péngkolan bedil, sagemblengna shattering irung lalaki sarta dina waktos anu sareng megatkeun bagian tina cheekbone na. Tilu detik kaliwat. Anjeunna ngarasa awak Delta mundur ti anjeunna ampir sieun, masihan anjeunna spasi pikeun digawé. Anjeunna ninggalkeun aranjeunna pikeun ngalawan tilu mercenaries bari anjeunna dipindahkeun ka arah hiji lalaki sarta Kovalenko dirina.
  
  Komodo headbuted lalaki jeung nusuk nu séjén nepi ka maot dina hiji gerakan. Karin aya di gigireunana teu mundur. Henteu sadetik. Manéhna ngagunakeun dampal beungeutna pikeun nyorong lalaki nu ditusuk deui jeung kombinasi punches dituturkeun. Nalika tentara bayaran ngagerem sareng nyobian nyegerkeun dirina, anjeunna campur tangan sareng ngagunakeun téknik taekwondo pikeun ngalungkeun anjeunna dina taktakna.
  
  Nuju tepi ka beulah kidul.
  
  Lalaki lésot, ngagorowok, kabawa ku jurang. Karin neuteup Komodo, ujug-ujug sadar kana naon nu dilakonan. Pimpinan tim ageung gancang mikir sareng masihan anjeunna tanda syukur, langsung ngahargaan lampahna sareng masihan relevansi.
  
  Karin narik napas jero.
  
  Drake nyanghareupan Raja Getih.
  
  Tungtungna.
  
  Lalaki anu terakhir salamet tina perjuangan anu sakedap sareng ayeuna ngagolér dina sukuna kalayan tabung napasna ditumbuk sareng kadua pigeulangna rusak. Kovalenko masihan lalaki éta katingal hina.
  
  "Bodo. Jeung lemah."
  
  "Sadaya jalma anu lemah nyumput di tukangeun kabeungharanna sareng penampilan kakuatan anu didamelna."
  
  "Kasamaan?" Kovalenko narik kaluar péstol sarta némbak lalaki writhing dina raray. "Sanes ieu kakuatan? Naha anjeun pikir éta sarupa? Kuring maéhan hiji lalaki dina getih tiis unggal poé sabab kuring bisa. Naha éta téh sarupaning kakuatan? "
  
  "Cara anu sami anjeun maréntahkeun Kennedy Moore dibunuh? Kumaha upami kulawarga babaturan kuring? Sababaraha bagian dunya panginten ngalahirkeun anjeun, Kovalenko, tapi éta sanés bagian anu waras.
  
  Aranjeunna pindah gancang sarta sakaligus. Dua pakarang, péstol jeung bedil, klik sakaligus.
  
  Duanana kosong. Klik dua kali.
  
  "Henteu!" Jerit Kovalenko pinuh ku amarah budak leutik. Anjeunna ditolak.
  
  Drake ditusuk ku péso. The Bloody King némbongkeun kaluar jalan smarts na dodging ka sisi. Drake ngalungkeun bedil ka anjeunna. Kovalenko nyandak niup kana dahi tanpa flinching, sarta dina waktos anu sareng anjeunna ditarik kaluar péso.
  
  "Mun kuring kudu maéhan anjeun sorangan, Drake ..."
  
  "Oh enya, anjeun bakal," ceuk urang Inggris. "Kuring henteu ningali saha waé di sabudeureun. Anjeun teu gaduh artos sakedik, sobat."
  
  Kovalenko lunged. Drake nempo eta lumangsung dina gerak slow. Kovalenko mungkin geus ngira yén anjeunna geus dipelak nepi teuas, malah mungkin geus ngira yén anjeunna ngalaman dilatih teuas, tapi latihan na teu nanaon dibandingkeun tungtutan kasar jeung tés yén Sas Britania anu subjected ka.
  
  Drake asup ti gigir jeung neunggeul dengkul gancang nu samentara lumpuh Kovalenko sarta megatkeun sababaraha tulang rusuk. Hawar-hawar nu ngébréhkeun sungut si Rusia sakedapan ditekan. Manéhna mundur.
  
  Drake pura-pura serangan gancang, ngantosan réaksi Raja Darah, sareng langsung nyekel leungeun katuhu lalaki éta ku leungeun-Na. A péngkolan gancang ka handap sarta pigeulang Kovalenko peupeus. Jeung deui Rusia ngan hissed.
  
  Aranjeunna diawaskeun ku Komodo, Karin, Ben jeung prajurit Delta sésana.
  
  Raja Darah neuteup ka maranehna. "Anjeun teu tiasa maéhan abdi. Anjeun sadaya. Anjeun teu bisa maéhan kuring. Abdi Gusti!"
  
  Komodo ngagerem. "Urang teu bisa maéhan manéh, bodo. Anjeun bakal kedah ngajerit pisan. Tapi kuring yakin kuring ngarep-ngarep ngabantosan anjeun milih liang naraka mana anjeun bakal nyéépkeun sesa hirup anjeun.
  
  "Penjara." Raja nu getihan nyiduh. "Teu aya panjara anu tiasa nahan kuring. Abdi badé saminggu."
  
  sungut Komodo peupeus seuri. "Sababaraha panjara," saurna lirih. "Éta malah teu aya."
  
  Kovalenko katingali reuwas sakedapan, tapi teras kaangkuhan nutupan rarayna deui sareng anjeunna balik deui ka Drake. "Sareng anjeun?" - manéhna nanya. "Anjeun tiasa ogé maot upami kuring henteu kedah ngudag anjeun satengahna dunya."
  
  "Maot?" - Drake echoed. "Aya sababaraha jinis maot. Anjeun kedah terang ieu. "
  
  Drake ditajong anjeunna dina tiis, haté maot na. Kovalenko ngahuleng. Getih ngocor tina sungutna. Kalayan ceurik anu pikasediheun, anjeunna murag kana tuur. A tungtung éra pikeun Raja Getih.
  
  Drake seuri ka manéhna. "Anjeunna parantos réngsé. Dasikeun leungeunna, hayu urang indit."
  
  Ben nyarita. "Kuring ngarékam pola pidatona." Cenah lirih, nyokot teleponna. "Kami tiasa nganggo parangkat lunak khusus pikeun ngahasilkeun deui sorana. Matt, urang saleresna henteu peryogi anjeunna hirup.
  
  Momen éta sakumaha tense sakumaha detik panungtungan saméméh ledakan. Ekspresi Drake robah tina pasrah kana hatred murni. Komodo ragu-ragu pikeun campur, lain kusabab sieun, tapi kusabab hormat anu susah-dihasilkeun - hiji-hijina hormat anu bakal diakui ku prajurit. Panon Karin mencrong horror.
  
  Drake ngangkat bedilna sarta ngetok baja teuas dina dahi Kovalenko.
  
  "Anjeun yakin?"
  
  "Positip. Kuring nempo manehna maot. Abdi kantos di dinya. Anjeunna masihan pesenan pikeun serangan teroris di Hawaii, Ben melong sabudeureun kamar. "Malah Naraka bakal nyiduh anjeunna kaluar."
  
  "Ieu tempat anjeun milik." Seuri Drake tiis sareng poék, sapertos jiwa Raja Berdarah. "Saluareun gerbang naraka. Di dieu anjeun kedah cicing, sareng di dieu anjeun kedah maot. "
  
  Rahang Kovalenko clenched pageuh; di balik ieu aya opat puluh taun maot, deprivation jeung turunna getih. "Anjeun moal pernah nyingsieunan kuring."
  
  Drake diajar lalaki fallen. Anjeunna leres. Maot moal ngarugikeun anjeunna. Henteu aya nanaon di bumi anu tiasa nyingsieunan lalaki ieu.
  
  Tapi aya hiji hal anu bakal megatkeun anjeunna.
  
  "Jadi kami mengikat anjeun di dieu." Manéhna nurunkeun bedilna, komodo kacida lega. "Jeung kami terus ngaku harta karun. Éta mangrupikeun usaha pikeun kahirupan anjeun sareng anjeun moal pernah terang naon éta. Tapi cirian kecap kuring, Kovalenko, kuring bakal ngalakukeunana. "
  
  "Henteu!" squeal urang Rusia éta saharita. "Naon keluhan anjeun? Henteu! moal pernah. Éta milik kuring. Ieu kantos janten milik kuring. "
  
  Kalayan ngagaur nekat, Raja Darah ngadamel dorong putus asa terakhir. Beungeutna kabeurangan ku kanyeri. Getih ngocor tina beungeut jeung leungeunna. Anjeunna ngadeg sarta nempatkeun unggal ons wasiat sarta hirup pinuh ku hatred sarta rajapati kana luncat na.
  
  Panon Drake bersinar, beungeutna jadi teuas saperti granit. Anjeunna ngidinan Raja Getih pikeun pencét anjeunna, nangtung teguh salaku crazed Rusia expended unggal ons panungtungan énergi dina belasan blows, kuat dina mimitina tapi gancang weakening.
  
  Lajeng Drake laughed, sora saluareun poék, sora devoid cinta jeung leungit, nyangkut satengahna antara purgatory jeung naraka. Nalika énergi Raja Darah anu terakhir dikaluarkeun, Drake nyorong anjeunna ku palem sareng nangtung dina dadana.
  
  "Éta sadayana sia-sia, Kovalenko. Anjeun leungit".
  
  Komodo bergegas ka Rusia jeung dihijikeun anjeunna nepi saméméh Drake bisa robah pikiran na. Karin mantuan ngaganggu anjeunna ku nunjuk kaluar tangga ampir nangtung sarta tetempoan stunning tina tahta hideung jutting kaluar. Ieu malah leuwih stunning ti dieu. Makhluk éta badag tur sampurna sculpted, ngagantung saratus suku luhureun sirah maranéhanana.
  
  "Saatos anjeun".
  
  Drake ditaksir halangan salajengna. Tangga naék dina sudut anu sakedik sakitar saratus suku. The underside tahta éta hideung jero, sanajan loba highlights Amber sumebar di sabudeureun eta.
  
  "Abdi kedah angkat heula," saur Komodo. "Kuring boga sababaraha pangalaman climbing. Urang kedah nanjak sababaraha léngkah dina hiji waktos, nyelapkeun carabiner nalika urang angkat, teras manjangkeun garis kaamanan ka tim kami.
  
  Drake ngantep anjeunna mingpin. Ambek-ambekan masih kuat dina pikiranna, méh-méhan kabeurangan. Ramo na masih karasaeun alus dina pemicu M16. Tapi pikeun maéhan Kovalenko ayeuna hartosna ngaracun jiwana salamina, nimbulkeun gelap anu moal pernah dileungitkeun.
  
  Salaku bisa disebutkeun Ben Blake, éta bakal ngahurungkeun anjeunna ka sisi poék.
  
  Anjeunna mimiti naék témbok saatos Komodo, peryogi gangguan nalika kabutuhan dendam anu teu aya tungtungna ningkat sareng nyobian ngawasa anjeunna. Bangkit ngadadak langsung museur pikiranna. Tangisan sareng tangisan Raja Berdarah maot nalika tahta janten caket sareng tangga janten langkung hese.
  
  Aranjeunna naek, Komodo ngarah jalan, taliti ngamankeun unggal carabiner saméméh mariksa beuratna lajeng threading tali kaamanan tur ngaragragkeun ka tim na handap. Nu leuwih luhur maranéhanana nanjak, nu darker eta jadi. Tiap undak tangga diukir kana batu hirup. Drake mimiti ngarasa kagum nalika anjeunna naék. Sababaraha harta anu luar biasa ngantosan aranjeunna; manéhna ngarasa eta dina peujit na.
  
  Tapi tahta?
  
  Ngarasa kosong di tukangeunana, anjeunna lirén, ngumpulkeun kawani sareng ningali ka handap. Ben bajoang, panonna mencrong jeung sieun. Drake ngarasa simpati sareng cinta ka sobat ngora na anu teu acan dirasakeun ti saprak Kennedy maot. Anjeunna ningali prajurit Delta sésana nyobian ngabantosan Karin sareng seuri nalika anjeunna nyéépkeun anjeunna. Anjeunna ngalegaan leungeun nulungan ka Ben.
  
  "Eureun nyieun kaluar tina diri anjeun, Blakey. Hayu."
  
  Ben melong anjeunna sareng éta sapertos kembang api pareum dina uteukna. Hal dina panon Drake urang atawa nada sora na bungah anjeunna, sarta katingal harepan muncul dina beungeutna.
  
  "Alhamdulillah geus balik deui."
  
  Kalayan pitulung Drake, Ben naek langkung gancang. Kekosongan anu maot di tukangeunana dipopohokeun, sareng unggal léngkah janten léngkah pikeun mendakan, sanés nuju bahaya. Sisi handap tahta beuki ngadeukeut-deukeut-deukeut-deukeut-deukeut-deukeut-deukeut-deukeut.
  
  Komodo ati-ati turun tangga jeung naek kana tahta sorangan.
  
  Sanggeus menit, perhatian maranéhanana katarik ku aksen Amérika na drawling. "Duh Gusti, anjeun moal percanten kana ieu."
  
  
  BAB opat puluh dua
  
  
  Drake luncat ngaliwatan celah leutik sarta landed langsung dina blok batu lega nu ngawangun suku tahta. Anjeunna ngadagoan Ben, Karin, sareng prajurit Delta anu terakhir dugi sateuacan ningali Komodo.
  
  "Aya naon di luhur?"
  
  Pamingpin Tim Delta naek kana korsi tahta. Ayeuna anjeunna leumpang ka sisi sareng neuteup ka aranjeunna
  
  "Saha waé anu ngawangun tahta ieu nyayogikeun jalan anu henteu rahasia. Di dieu, di tukangeun tahta, aya panto tukang. Sareng aranjeunna kabuka."
  
  "Tong deukeut-deukeut," ceuk Drake gancang, mikiran sistem bubu anu geus kaliwat. "Kanggo sadayana anu urang terang, ieu ngagentos saklar anu ngirimkeun tahta ieu langsung ka handap."
  
  Komodo katémbong dosa. "Telepon alus. Masalahna nyaeta kuring geus boga hiji. Warta alusna téh..." Nyengir. "Teu aya bubu."
  
  Drake ngacungkeun leungeunna. "Bantuan kuring nepi."
  
  Hiji-hiji naék kana korsi singgasana obsidian. Drake nyandak sakedap pikeun ngahurungkeun sabudeureun tur admire view tina jurang.
  
  Langsung sabalikna, meuntas chasm badag, manéhna nempo balkon batu sarua nu maranéhanana geus nempatan saméméhna. Balkon ti mana Kaptén Cook ditinggalkeun. Balkon tempat Raja Berdarah paling dipikaresep leungit shreds panungtungan of sanity anjeunna dipiboga. Ieu seemed kawas aranjeunna ngan hiji lémparan batu jauh, tapi éta mil nipu.
  
  Drake nyengir. "Ieu tahta," cenah lirih. "Ieu diwangun pikeun-"
  
  Jerit Ben nyampeurkeun. "Matt! Naraka getih. Anjeun moal percanten ieu."
  
  Ieu lain shock dina sora sobatna nu dikirim sieun ngaliwatan tungtung saraf Drake, tapi rasa foreboding. Firasat.
  
  "Naon ini?"
  
  Manéhna baralik. Anjeunna ningali naon anu ditingali ku Ben.
  
  "Bangsat kuring."
  
  Karin ngadorong aranjeunna kaluar. "Naon ini?" Saterusna manéhna nempo eta oge. "Moal pernah".
  
  Maranehna neuteup ka tukangeun tahta, tihang luhur keur disanghareupan ku batur, jeung bagian anu ngawangun panto tukang.
  
  Ieu katutupan dina swirls ayeuna-akrab - lambang incredibly kuna nu mucunghul janten sababaraha wangun tulisan - jeung simbol anu sarua anu inscribed dina duanana alat perjalanan waktu, kitu ogé dina archway badag underneath Inten Kepala, nu Cook. disebut Gerbang Naraka.
  
  Lambang sarua yen Thorsten Dahl nembe kapanggih dina makam dewa, jauh di Islandia.
  
  Drake nutup panonna. "Kumaha ieu bisa lumangsung? Ti saprak mimiti ngadéngé ngeunaan salapan beling getih Odin, kuring ngarasa kawas kuring geus hirup dina impian. Atawa ngimpina."
  
  "Kuring bet urang teu acan rengse kalayan salapan bagian acan," ceuk Ben. "Ieu kedah janten manipulasi. Tina urutan pangluhurna. Éta sapertos urang dipilih atanapi naon waé. "
  
  "Leuwih kawas dikutuk." Drake ngagerem. "Jeung eureun jeung crap Star Wars."
  
  "Kuring ieu pamikiran saeutik kirang Skywalker, saeutik leuwih Chuck Bartowski," ceuk Ben kalawan seuri slight. "Kusabab kami geeks sareng sadayana."
  
  Komodo neuteup panto rusiah kalayan anteb. "Naha urang teruskeun? Umat abdi masihan nyawana pikeun ngabantosan urang dugi ka ieu. Sadaya anu urang tiasa laksanakeun nyaéta milarian tungtung naraka ieu. "
  
  "Komodo," ceuk Drake. "Ieu tungtungna. Kudu aya."
  
  Anjeunna nyorong kaliwat pamingpin grup badag tur kana petikan raksasa. Ruangna parantos langkung ageung tibatan panto anu nuju ka dinya, sareng upami éta mungkin, Drake ngaraos jalanna ngalegaan, témbok sareng siling bakal langkung jauh, dugi ka-
  
  Angin tiis ngahiliwir nyisir beungeutna.
  
  Anjeunna eureun sarta ngaragragkeun iteuk glow. Dina cahaya samar, anjeunna nembak rokét amber. Anjeunna ngalayang ka luhur, ka luhur, ka luhur, teras ka handap sareng ka handap, henteu mendakan dukungan. Henteu mendakan siling, lis atanapi bahkan lantai.
  
  Anjeunna nembak suar kadua, waktos ieu ka katuhu. Jeung deui infus amber ngiles tanpa jejak. Anjeunna meupeuskeun sababaraha tongkat glow sareng ngalungkeun aranjeunna ka hareup pikeun terang jalanna.
  
  Ujung-ujung gawir turun genep suku di hareupeunana.
  
  Drake ngarasa pusing pisan, tapi kapaksa dirina neruskeun. Sababaraha léngkah deui anjeunna mendakan diri nyanghareupan kakosongan.
  
  "Kuring henteu ningali nanaon. Bajingan".
  
  "Kami moal tiasa dugi ka jalan ieu tanpa gelap anu ngahalangan kami." Karin nyoarakeun pikiran sarerea. "Coba deui, Drake."
  
  Anjeunna ngirimkeun kilat katilu kana kakosongan. Aya sababaraha sorotan samar dina nembak ieu nalika anjeunna ngapung. Aya hiji hal di sisi séjén jurang. Gedong gedé.
  
  "Aya naon?" Ben ngahuleng kahéman.
  
  Lampu kilat gancang luntur, sakedapan kahirupan leungit salamina dina gelap.
  
  "Antosan di dinya," ceuk prajurit Delta panungtungan sésana, saurang lalaki kalawan tanda panggero Merlin. "Sabaraha kedip-kedip amber anu urang tinggalkeun?"
  
  Drake mariksa sabuk sareng ranselna. Komodo oge kitu. Jumlah maranéhanana datang nepi ka kira tilu puluh.
  
  "Kuring terang naon anu anjeun pikirkeun," saur Komodo. "Petasan, kan?"
  
  "Hiji waktos," ceuk Merlin, ahli pakarang tim urang, grimly. "Panggihan naon anu urang uruskeun teras bawa deui ka lokasi dimana urang tiasa nyauran cadangan."
  
  Drake unggeuk. "Satuju". Anjeunna sisihkan belasan flare pikeun perjalanan mulang, teras siap-siap. Komodo jeung Merlin datang sarta nangtung gigireun anjeunna di tepi.
  
  "Siap?"
  
  Hiji-hiji, dina suksesi gancang, aranjeunna nembakkeun misil saatos misil luhur ka hawa. Cahya amber hurung caang dina titik pangluhurna sarta ngaluarkeun radiance dazzling nu dispelled gelap.
  
  Pikeun kahiji kalina dina sajarah, terangan datang ka gelap abadi.
  
  Pintonan pyrotechnic mimiti gaduh pangaruh. Salaku flare demi flare terus ngapung ka luhur jeung ngabeledug saméméh lalaunan turun, struktur badag di tungtung séjén guha buta cahayana up.
  
  Ben ngaharéwos. Karin seuri. "Brilliantly".
  
  Nalika aranjeunna ningali kaheranan, gelap gulita dihurungkeun sareng struktur anu endah mimiti muncul. Mimiti barisan arches diukir kana témbok tukang, lajeng baris kadua handap aranjeunna. Lajeng janten atra yén arches sabenerna kamar leutik - niches.
  
  Handapeun baris kadua maranéhanana nempo hiji katilu, lajeng hiji kaopat, lajeng baris kana barisan sakumaha lampu blinding slid handap témbok hébat. Sarta dina unggal Ecological harta glittering hébat reflected kamulyaan fleeting tina naraka Amber drifting.
  
  Ben reuwas. "Ieu... ieu..."
  
  Drake jeung Delta Tim terus seuneu misil sanggeus misil. Éta sigana ngabalukarkeun kamar masif ngabeledug kana seuneu. A seuneu megah peupeus kaluar jeung raged saméméh panon maranéhanana.
  
  Tungtungna, Drake dipecat flare panungtungan na. Anjeunna lajeng nyandak momen pikeun ngahargaan wahyu stunning.
  
  Ben ngagagap. "Éta ageung ... éta-"
  
  "Lain makam dewa." Drake réngsé kalawan leuwih perhatian dina sora na ti reuwas. "Sahenteuna tilu kali langkung seueur tibatan di Islandia. Yesus Kristus, Ben, aya naon sih?"
  
  
  ***
  
  
  Perjalanan mulang, sanajan masih pinuh ku bahaya, nyandak satengah waktos sareng satengah usaha. Hiji-hijina halangan utama nyaéta jurang anu ageung dimana aranjeunna kedah nyetél garis pos anu sanés pikeun uih deui, sanaos ruangan Nafsu sok janten masalah pikeun budak lalaki, sakumaha anu ditunjuk ku Karin kalayan pandangan sisi ka Komodo.
  
  Balik ngaliwatan Arch Cook urang Naraka Gate, aranjeunna stomped ngaliwatan tube lava balik ka beungeut cai.
  
  Drake meupeuskeun jempé nu panjang. "Wah, ieu mangrupikeun bau anu pangsaéna di dunya ayeuna. Ahirna hawa seger."
  
  Sora Mano Kinimaki datang ti gelap sabudeureun. "Nyandak éta hawa hawa seger, lalaki, sareng anjeun bakal langkung caket kana tujuan anjeun."
  
  Jalma jeung beungeut mecenghul ti semi-poek. Generatorna dimimitian, nyaangan sakumpulan lampu senar anu gancang-gancang dipasang. Méja sawah keur diadegkeun. Komodo ngalaporkeun lokasi maranéhanana nalika aranjeunna mimiti naek tabung lava. Sinyal Ben balik deui, telepon sélulérna dibip opat kali nganggo mesin pangjawab. Karin ogé kitu. Kolot beunang nelepon.
  
  "Ngan opat kali?" Drake nanya bari nyengir. "Éta kedah hilap anjeun."
  
  Hayden walked nepi ka aranjeunna ayeuna, a kumuh, capé néangan Hayden. Tapi manehna seuri jeung timidly nangkeup Ben. Alicia nuturkeun, molotot ka Drake kalayan panon rajapati. Sarta dina kalangkang Drake nempo Méi, hiji tegangan dahsyat ieu reflected dina beungeutna.
  
  Ieu ampir waktuna pikeun itungan maranéhanana. Awéwé Jepang, sanés awéwé Inggris, sigana paling éra ku ieu.
  
  Drake ngoyagkeun awan poék depresi tina taktakna. Anjeunna topped eta kabeh kaluar ku ngalungkeun sosok kabeungkeut tur gagged Raja Getih kana taneuh henteu rata di suku maranéhanana.
  
  "Dmitry Kovalenko." Manéhna ngagerem. "Raja tungtung bel. Anu paling bejat tina jinisna. Aya nu hoyong tajongan?"
  
  Dina waktos éta, sosok Jonathan Gates materialized tina noise tumuwuh sabudeureun camp samentara. Drake menyipitkan mata. Anjeunna terang yén Kovalenko sacara pribadi maéhan pamajikan Gates. Gates ngagaduhan langkung seueur alesan pikeun menyakiti Rusia tibatan Drake sareng Alicia.
  
  "Coba". - Drake hissed. "Kumaha waé, bangsat éta moal peryogi sadayana panangan sareng sukuna di penjara."
  
  Manéhna nempo Ben jeung Karin flinch jeung ngahurungkeun jauh. Dina momen éta, anjeunna bray glimpse tina lalaki anjeunna geus jadi. Manéhna nempo kapaitan, ambek-ambekan dendam, spiral hatred jeung ambek-ambekan anu bakal ngakibatkeun anjeunna jadi jalma kawas Kovalenko dirina, sarta anjeunna terang yén sakabéh émosi ieu bakal ngahakan anjeunna sarta ahirna ngarobah anjeunna, ngahurungkeun anjeunna kana jalma béda. Éta mangrupikeun tungtung anu teu aya anu dipikahoyong ...
  
  ... Nyaéta, Alison atanapi Kennedy.
  
  Anjeunna ngajauhan ogé sareng nempatkeun panangan kana unggal taktak Blake. Maranéhna neuteup ka wétan, ngaliwat barisan tangkal korma nu ngahuleng, ka arah lampu hérang nu jauh jeung sagara nu ngaguruh.
  
  "Ningali hal kawas ieu bisa ngarobah hiji jalma," ceuk Drake. "Bisa masihan anjeunna harepan énggal. Waktu dipasihkeun."
  
  Ben nyarita teu nolih. "Kuring terang anjeun hoyong kutipan Dinoroc ayeuna, tapi kuring henteu bakal masihan anjeun. Sabalikna, kuring tiasa ngadugikeun sababaraha garis anu relevan tina "Haunted". Kumaha upami ieu?"
  
  "Naha anjeun ngutip Taylor Swift ayeuna? Naon anu salah di dinya?"
  
  "Lagu ieu saé sapertos Dinorocks anjeun. Sareng anjeun terang éta".
  
  Tapi Drake moal pernah ngaku. Gantina, anjeunna ngadangukeun obrolan anu bulak-balik di tukangeunana. Rencana teroris digagalkeun sacara cerdas sareng gancang, tapi masih aya sababaraha korban jiwa. Konsékuansi anu teu bisa dihindari nalika nungkulan fanatik sareng madmen. Nagara ieu tunggara. Présidén nuju jalan sareng parantos ngajanjikeun perombakan lengkep Amérika Serikat. sistem kecerdasan, sanajan ieu masih can écés kumaha saha bisa ngeureunkeun Kovalenko ti mawa kaluar rencana anu geus di karya pikeun dua puluh taun, nalika sadaya waktu anjeunna dianggap saukur inohong mitis.
  
  Sarupa pisan jeung dewa jeung sésa-sésa maranéhanana maranéhanana manggihan ayeuna.
  
  Nanging, palajaran parantos diajar, sareng AS sareng nagara-nagara sanés nekad nyandak éta sadayana.
  
  Isu tuduhan anu diajukeun ngalawan jalma-jalma anu kakawasaan anu ngalaksanakeun paksaan sareng sieun pikeun karaharjaan jalma anu dipikacinta bakal ngabeungkeut sistem peradilan mangtaun-taun.
  
  Tapi tawanan Raja Darah dibébaskeun sarta dihijikeun deui jeung nu dipikacinta. Gates jangji yén Kovalenko bakal kapaksa nyerah vendetta katurunan na, hiji atawa cara séjén. Harrison ieu reunited kalawan putri-Na, sanajan sakeudeung, sarta warta ngan ngajadikeun Drake sedih.
  
  Upami putrina nyalira dilahirkeun sareng dipikacinta teras diculik, naha anjeunna bakal ngalakukeun hal anu sami sareng Harrison?
  
  Tangtu manéhna bakal. Bapa mana wae bakal mindahkeun langit jeung bumi jeung sagalana di antara pikeun nyalametkeun anakna.
  
  Hayden, Gates, jeung Kinimaka leumpang ngajauhan sora nepi ka deukeut Drake jeung rombonganana. Anjeunna bungah ningali Komodo sareng prajurit Delta anu salamet, Merlin, sareng aranjeunna ogé. Beungkeut ngajalin dina camaraderie sarta aksi éta langgeng.
  
  Hayden naroskeun ka Gates ngeunaan sababaraha lalaki anu namina Russell Cayman. Ieu seemed saolah-olah lalaki ieu geus diganti Torsten Dahl salaku kapala operasi Islandia, pesenan na datang ti pisan luhur ... komo meureun ti tempat halimun tur jauh luhureun eta. Ieu seemed yén Cayman éta lalaki tangguh tur kejam. Anjeunna rutin ngarahkeun operasi rahasia sareng dikabarkan langkung rahasia sareng milih operasi di bumi sareng di luar negeri.
  
  "Cayman mangrupikeun troubleshooter," saur Gates. "Tapi henteu ngan éta. Anjeun tingali, teu aya anu terang saha anu ngabéréskeun masalah anjeunna. Aksésna langsung sareng saratna. Tapi nalika kadorong, teu aya anu terang saha anjeunna leres-leres damel."
  
  Hp Drake disada, anjeunna nutup telepon. Anjeunna dipariksa layar tur éta pleased ningali yén panelepon éta Thorsten Dahl.
  
  "Eh, urang Swédia gélo! Aya naon, sobat? Masih ngomong kawas jelema bodo?"
  
  "Éta sigana kitu. Kuring parantos nyobian ngahubungi batur sababaraha jam sareng kuring ngartos. Nasib teu bageur ka abdi."
  
  "Anjeun untung anjeun ngagaduhan salah sahiji urang," saur Drake. "Éta parantos sababaraha dinten anu sesah."
  
  "Muhun, éta bakal janten langkung kasar." Dahl deui.
  
  "Kuring ragu yén-"
  
  "Ngadangukeun. Kami mendakan gambar. Peta janten langkung tepat. Urang junun decipher lolobana eta saméméh éta idiot Cayman digolongkeun salaku masalah kaamanan tingkat luhur. Ku jalan kitu, naha Hayden atanapi Gates mendakan naon waé ngeunaan anjeunna?
  
  Drake kedip-kedip bingung. "Caiman? Saha sih ieu lalaki Cayman? Sareng naon anu Hayden sareng Gates terang?"
  
  "Teu nanaon. Abdi teu gaduh seueur waktos." Pikeun kahiji kalina, Drake sadar yen sobatna ngomong dina harewos jeung rusuh. "Neuteup. Peta anu kami mendakan sahenteuna nunjukkeun lokasi tilu makam. Naha anjeun ngartos ieu? Aya tilu makam déwa."
  
  "Kami nembé mendakan anu kadua." Drake ngarasa angin ngahiliwir ti anjeunna. "Éta ageung."
  
  "Abdi pikir kitu. Lajeng peta sigana akurat. Tapi, Drake, anjeun kedah ngupingkeun ieu, makam katilu mangrupikeun panggedena di antarana, sareng éta anu paling awon.
  
  "Leuwih parah?"
  
  "Dipinuhan ku dewa anu paling dahsyat. Nyaan disgusting. mahluk jahat. Makam katilu mangrupikeun panjara, dimana maotna dipaksa tibatan ditampi. Jeung Drake..."
  
  "Naon?"
  
  "Upami urang leres, panginten éta gaduh konci pikeun sababaraha jinis pakarang kiamat."
  
  
  BAB opat puluh tilu
  
  
  Nalika gelap anu sanés turun di Hawaii sareng tahap salajengna tina sababaraha megaplan kuno parantos dimimitian, Drake, Alicia sareng Méi parantos ngantunkeun sadayana pikeun ngeureunkeun krisis sorangan sakali-kali.
  
  Ku kasempetan, aranjeunna milih setting paling dramatis sadaya. Waikiki Beach jeung haneut Samudra Pasifik, brightly cahayana ku setting bulan purnama dina hiji sisi jeung jajar flaming hotél wisata di sisi séjén.
  
  Tapi wengi ayeuna éta tempat pikeun jalma anu bahaya sareng wahyu anu parah. Tilu kakuatan alam sumping babarengan dina pasamoan anu bakal ngarobah jalan hirup maranéhanana salawasna.
  
  Drake mimiti nyarita. "Anjeun duaan kedah nyarios ka kuring. Anu ditelasan Wells jeung naha. Éta sababna urang aya di dieu, janten teu aya gunana pikeun ngegel rungkun deui.
  
  "Éta sanés ngan ukur alesan urang ka dieu." Alicia molotot ka Mai. "Elf Ieu mantuan maéhan Hudson ku tetep jempé ngeunaan adi saeutik nya. Geus waktuna pikeun kuring jeung lalaki kuring meunang sababaraha dendam baheula."
  
  Mai lalaunan ngegeleng. "Henteu leres. Kabogoh gendut anjeun, idiot-"
  
  "Lajeng dina sumanget Wells." Alicia ngagerendeng. "Kuring miharep kuring gaduh waktos luang!"
  
  Alicia stepped ka hareup jeung ditinju May teuas dina beungeutna. Budak leutik Jepang ngahuleng, tuluy neuteup jeung mesem.
  
  "Anjeun émut".
  
  "Naon anu anjeun nyarioskeun ka kuring yén waktos kuring pencét anjeun, kuring kedah nabrak anjeun sapertos lalaki? Hehehehe, anjeun teu condong poho hal kawas éta.
  
  Alicia ngalepaskeun pukulan anu ngagebur. Mai ngaléngkah ka tukang, nyekelan unggal pigeulangna. Keusik di sabudeureun éta churned up, sumebar kana pola acak ku suku gancang maranéhanana. Drake nyobaan campur sakali, tapi niup kana ceuli katuhuna nyieun manéhna mikir dua kali.
  
  "Ngan ulah bangsat silih bunuh."
  
  "Kuring teu bisa janji nanaon," Alicia muttered. Manehna murag jeung tripped suku katuhu Méi. Mai badarat bari ngagerendeng, keusik ngaremuk sirahna. Nalika Alicia ngadeukeutan, Mai ngalungkeun sakeupeul keusik kana beungeutna.
  
  "Jeung".
  
  "Sagala adil-" Mai lungsér. Dua wanoja pahareup-hareup. Alicia dipaké pikeun nutup ngempur sarta threw blows kuat kalawan elbows nya, fists jeung palem, tapi Mai bray atawa dodged unggal sahijina sarta ngabales nanaon. Alicia nyepeng sabuk May sareng nyobian ngalungkeun kasaimbanganna, tapi sadayana anu anjeunna hasilkeun nyaéta sawaréh nyéépkeun luhureun calana Méi.
  
  Sareng ngantepkeun pertahanan Alicia kabuka.
  
  Drake kedip-kedip bari ningali kajadian anu lumangsung. "Ayeuna ieu langkung mirip kaleresan." Anjeunna mundur. "Teruskeun".
  
  May ngamangpaatkeun pinuh ku kasalahan Alicia, sarta ngan aya hiji ngalawan hiji prajurit kelas Méi. Alicia dihujanan ku hujan, sareng anjeunna mundur, panangan katuhuna ngagantung dina kanyeri, sareng sternumna kaduruk tina sababaraha pukulan. Kalolobaan prajurit bakal nyerah sanggeus dua atawa tilu hits, tapi Alicia dijieunna tina barang sterner, komo dina tungtungna manehna ampir ditarik sorangan babarengan.
  
  Manehna threw dirina deui ngaliwatan hawa, ditajong sarta ngajempolan Mai ku tajongan dua laga ka burih. Alicia badarat dina tonggongna dina pasir sareng malikkeun sadayana awakna tibalik.
  
  Ngan pikeun minuhan raray tutuwuhan tina urutan paling kompléks. Pukulan kana burih tiasa nyababkeun Hulk, tapi éta henteu ngeureunkeun Mai. Otot-ototna neunggeul kalayan gampang.
  
  Alicia murag, lampu ampir pareum. Béntang-béntang ngojay hareupeun panonna, teu sarua jeung nu ngagelenyu di langit peuting. Manéhna ngahuleng. "Sialan tembakan untung."
  
  Tapi May parantos tos ka Drake.
  
  "Kuring maehan Wells, Drake. Kuring nu migawe".
  
  "Kuring sadar éta mimiti," cenah. "Anjeun pasti gaduh alesan. Naon éta?"
  
  "Anjeun moal nyarios yén upami kuring maéhan bangsat kolot." Alicia moaned handapeun aranjeunna. "Anjeun bakal nyauran kuring bangsat psiko."
  
  Drake teu maliré manéhna. Mai ngoyagkeun pasir kaluar tina buukna. Sanggeus sababaraha menit, manéhna nyokot napas jero sarta nempo deeply kana panon na.
  
  "Naon ini?"
  
  "Dua alesan. Hal kahiji sareng pangbasajanna nyaéta anjeunna terang ngeunaan nyulik Chika sareng ngancam bakal nyarios ka anjeun.
  
  "Tapi urang tiasa ngobrol ngeunaan-"
  
  "Abdi terang. Ieu ngan sabagian leutik. "
  
  Ngan sabagian leutik, ceuk pikirna. Naha adina May diculik sabagian leutik?
  
  Ayeuna Alicia berjuang pikeun nangtung. Manehna oge ngahurungkeun nyanghareupan Drake, panonna ngeusi sieun uncharacteristic.
  
  "Kuring terang," May ngamimitian, teras nunjuk ka Alicia. "Kami terang anu langkung parah. Aya anu dahsyat..."
  
  "Yesus, upami anjeun henteu nyéépkeun ieu di dinya, kuring bakal némbak sirah anjeun duaan."
  
  "Muhun, anjeun kedah terang yén Welles moal pernah nyarioskeun ka anjeun anu leres. Anjeunna hiji SAS. Anjeunna perwira. Sareng anjeunna damel pikeun organisasi alit anu luhur pisan dina ranté dahareun anu ngajalankeun pamaréntahan.
  
  "Leres? Tentang naon?" Getih Drake ngadadak beku.
  
  "Éta pamajikan anjeun-Alison-dibunuh."
  
  sungutna obah, tapi euweuh sora.
  
  "Anjeun deukeut teuing ka batur. Aranjeunna peryogi anjeun ninggalkeun resimen ieu. Sareng maotna ngajantenkeun anjeun mundur. "
  
  "Tapi kuring badé angkat. Abdi badé ngantunkeun SAS kanggo anjeunna! "
  
  "Teu aya anu terang," saur Mai lirih. "Sanaos anjeunna henteu terang."
  
  Drake kedip-kedip, karasa beueus ngadadak dina juru panonna. "Anjeunna ngagaduhan anak urang."
  
  Mai neuteup manéhna kalayan beungeut kulawu. Alicia ngalieuk.
  
  "Kuring henteu kantos nyarios ka saha waé," saurna. "Moal pernah".
  
  Peuting Hawaii moaned sabudeureun éta, salancar kuat whispered lagu lila-poho ti baheula, béntang jeung bulan kasampak handap sakumaha dispassionately sakumaha kantos, ngajaga rusiah sarta ngadengekeun jangji yén manusa mindeng bisa nyieun.
  
  "Sareng aya anu sanés," saur Mai kana gelap. "Kuring nyéépkeun waktos sareng Wells nalika urang mumbul di Rajana. Nalika kami di hotél éta, anjeun terang, hiji anu ditiup kana potongan, kuring nguping anjeunna nyarios dina telepon sahenteuna satengah belasan kali ka hiji lalaki ...
  
  "Jalma naon?" ceuk Drake gancang.
  
  "Ngaran lalaki éta Cayman. Russell Cayman."
  
  
  TUNGTUNG
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Di opat penjuru Bumi
  
  
  BAB kahiji
  
  
  Sekretaris Pertahanan Kimberly Crow diuk handap kalawan rasa kahariwang tumuwuh dina haté nya geus balap. Diaku, anjeunna henteu acan lami dina padamelan, tapi anjeunna nyangka yén henteu unggal dinten jenderal Angkatan Darat bintang opat sareng pejabat CIA pangkat luhur nungtut panongton sareng jalma anu jangkungna.
  
  Ieu kamar leutik, taram tapi ornate dina hotél di kota Washington; tempat manehna geus dipaké pikeun nalika hal disebut kawijaksanaan saeutik leuwih ti biasana. Cahaya taram reflected faintly tina ratusan emas jeung objék ek padet, mere kamar ngarasakeun leuwih kasual sarta emphasizing fitur sarta ekspresi kantos-ngarobah jalma anu patepung di dieu. Qrow ngadagoan nu mimiti nyarita.
  
  Mark Digby, lalaki CIA, langsung ka titik. "Tim anjeun gélo, Kimberly," cenah, nada na motong ngaliwatan atmosfir kawas asam ngaliwatan logam. "Tulis tikét sorangan."
  
  Qrow, anu geus expecting serangan caustic ieu, hated mun balik dina pertahanan, tapi anjeunna bener teu boga pilihan. Sanaos anjeunna nyarios, anjeunna terang éta anu dipikahoyong ku Digby. "Aranjeunna nelepon pikeun sidang. Di sawah. Abdi henteu resep, Mark, tapi kuring tetep waé."
  
  "Sareng ayeuna urang tinggaleun," Jendral George Gleason ngagerem teu sugema. A Dursasana anyar éta sakabéh anjeunna cared ngeunaan.
  
  "Dina balapan anu disebut 'tempat liburan'? Pengendara? Punten. Pikiran pangsaéna urang henteu acan ngarobih kodeu. "
  
  "Tetep, nya?" Digby nuluykeun saolah-olah Gleeson teu interrupted. "Kumaha ngeunaan kaputusan maranéhanana pikeun maéhan sipil?"
  
  Qrow muka sungutna tapi teu ngomong nanaon. Éta langkung saé henteu ngalakukeun ieu. Digby jelas terang langkung seueur tibatan anjeunna sareng badé nganggo unggal bagian anu terakhir.
  
  Anjeunna neuteup lempeng ka dirina. "Kumaha, Kimberly?"
  
  Manehna neuteup deui ka manehna, teu ngomong nanaon, hawa ayeuna cracking diantara aranjeunna. Jelas Digby bade ngarecah heula. Lalaki éta praktis squirming kalawan kabutuhan na babagi, tuang kaluar jiwa sarta kapang eta nurutkeun cara pikir.
  
  "A lalaki ngaranna Joshua Vidal mantuan aranjeunna dina panalungtikan maranéhanana. Tim kuring di darat henteu terang naha aranjeunna milarian anjeunna, atanapi naha aranjeunna mareuman sadaya kaméra di rohangan panjagaan, "anjeunna ngareureuhkeun, "dugi ka aranjeunna dipariksa engké sareng mendakan..." Anjeunna ngoyagkeun sirah, pura-pura. chagrin leuwih goreng ti lolobana béntang sinetron.
  
  Qrow maca antara garis, ngarasa loba lapisan crap. "Naha anjeun gaduh laporan lengkep?"
  
  "Abdi percanten". Digby unggeuk decisively. "Éta bakal aya dina méja anjeun wengi."
  
  Qrow tetep jempé ngeunaan sagalana manehna terang ngeunaan misi panganyarna. Tim SPEAR tetep nyambung - bieu - tapi aranjeunna terang sakedik ngeunaan naon anu kajantenan. Nanging, pembunuhan Joshua Vidal ieu, upami leres-leres jarak jauh, bakal gaduh akibat anu jero sareng jauh pikeun tim. Tambihkeun kana ieu Mark Digby, anu mangrupikeun jinis lalaki anu bagja pikeun ngabenerkeun kasalahan naon waé anu ngamajukeun tujuanana sorangan, sareng tim Hayden tiasa disebat aib pikeun Amérika Serikat. Éta bisa dibubarkeun, digolongkeun salaku buronan tunduk ditewak, atawa ... parah.
  
  Sagalana gumantung kana rencana Digby.
  
  Crowe kedah taliti pisan, ngingetkeun karirna anu rada hese. Kajauhan ieu, dugi ka luhur ieu, sanés tanpa bahaya-sareng sababaraha anu masih nyumput di tukangeunana.
  
  Jenderal Gleason nyerengeh. "Éta henteu maju nanaon. Utamana jalma-jalma anu damel di sawah."
  
  Qrow unggeuk ka jenderal. "Kuring satuju, George. Tapi SPEAR kagungan sareng terus gaduh salah sahiji tim anu paling efektif, sareng SEAL Teams 6 sareng 7. Aranjeunna ... unik dina sababaraha cara. Maksad abdi, sacara harfiah, teu aya tim sanés di dunya sapertos aranjeunna.
  
  Paneuteup Digby teuas. "Kuring nempo ieu salaku posisi kacida precarious tinimbang hiji unggul. Tim SWAT ieu peryogi tali anu langkung pondok, sanés ranté anu langkung longgar.
  
  Qrow ngarasa atmosfir deteriorate sarta terang yén bakal aya malah leuwih goreng payun. "Tim anjeun parantos kaluar tina rel. Aranjeunna gaduh masalah internal. Misteri luar nu can datang ka ngegel urang sadaya dina burit..." Manéhna ngareureuhkeun.
  
  Jendral Gleason ngagerem deui. "Hal anu terakhir anu urang peryogikeun nyaéta tim perusahaan multinasional anu diséwa ku Amérika Serikat anu gélo di luar negeri, nyiptakeun badai anu sanés. Langkung sae pikeun motong hubungan bari urang tiasa. "
  
  Qrow teu bisa nyumputkeun kareuwasna. "Nyarios naon anjeun?"
  
  "Kami henteu nyarios nanaon." Digby neuteup tembok siga nu ngarep-ngarep ningali ceuli Dumbo.
  
  "Naha anjeun nyarios aranjeunna kedah ditahan?" manehna mencet.
  
  Digby ngoyagkeun sirah na ampir imperceptibly; bieu noticeable, tapi gerakan nu rang warning bells jero dina jiwa Qrow urang. Manehna teu resep, teu saeutik, tapi hiji-hijina cara pikeun ngagentos tegangan dahsyat di kamar jeung ninggalkeun éta pikeun ngaléngkah.
  
  "Pasang pin di dinya," ceuk manehna dina sora hampang sakumaha manehna bisa muster. "Sareng hayu urang bahas alesan sanés urang ka dieu. Di opat penjuru bumi."
  
  "Hayu urang nyarios langsung," saur jenderal. "Sareng tingali fakta, sanés dongéng. Fakta nyebutkeun yén sababaraha kebat psychos stumbled kana naskah heubeul tilu puluh taun nu ditulis ku penjahat perang nyumput di Kuba. Fakta nyebutkeun yén kebat psychos ieu nuluykeun sarta bangsat bocor aranjeunna onto Network damn, nu cukup lumrah pikeun kebat ieu. Ieu mangrupikeun kanyataan. "
  
  Gagak terang ngeunaan henteuna jenderal kana folklore arkéologis sareng kakurangan imajinasi na. "Kuring pikir kitu, George."
  
  "Naha anjeun hoyong deui?"
  
  "Nya, kuring yakin yén urang badé ngupingkeun aranjeunna."
  
  "Unggal élmuwan gélo, unggal Indiana fucking Jones wannabe sareng penjahat oportunistik di dunya ayeuna gaduh aksés kana inpormasi anu sami anu urang lakukeun. Unggal pamaréntah, unggal tim pasukan husus, unggal unit ops hideung geus katempo eta. Malah anu teu aya. Sareng ayeuna ... aranjeunna sadayana museurkeun perhatian anu paling kotor ka hiji tempat.
  
  Qrow henteu yakin yén anjeunna resep analogi na, tapi naros, "Nu mana?"
  
  "Rencana pikeun tatanan Kiamat Terakhir. Rencanana pikeun tungtung dunya."
  
  "Ayeuna sigana rada dramatis ti anjeun, Jenderal."
  
  "Kuring maca éta verbatim, éta sadayana."
  
  "Urang kabéh geus maca. Sadayana ieu, "ceuk Digby. "Tangtosna, ieu kedah diperhatoskeun sacara serius sareng henteu tiasa didiskon ayeuna. Dokumén utama, anu aranjeunna nyebat "Orde Penghakiman Terakhir," nujul kana Horsemen sareng, kami yakin, urutan anu kedah dipilarian.
  
  "Tapi-" Gleason jelas teu bisa nulungan dirina. "Opat juru. Ieu sagemblengna teu logis ".
  
  Qrow mantuan manéhna maju. "Kuring nyangka ieu disandi ngahaja, George. Pikeun ngahesekeun kaputusan. Atanapi supados éta ngan ukur sayogi pikeun anu dipilih ku Orde.
  
  "Abdi henteu resep éta". Gleason katingalina nuju gélo.
  
  "Abdi yakin". Qrow ngetok méja hareupeunana. "Tapi tingali - naskah naékkeun seueur patarosan, sadayana henteu acan aya jawaban. Dasarna, di mana maranéhna ayeuna... Paréntah?"
  
  "Ieu sanés mangrupikeun misteri pangbadagna anu urang hadapi," Digby teu satuju. "Rencana ieu mangrupikeun anu kedah urang laksanakeun kalayan gancang-gancang."
  
  Qrow ngarasakeun meunangna manipulasi husus ieu. "SPEARS parantos aya di Mesir," anjeunna negeskeun. "Nyandak naskah dina nilai pameunteu sareng nganggap interpretasi awal urang leres dimana urang kedahna."
  
  Digby ngegel biwir handap. "Ieu sadayana saé," saurna, "tapi éta ogé ngajantenkeun urang sadayana ka tempat anu dipikahoyong. Kaputusan ayeuna kedah dilakukeun, Kimberly.
  
  "Ayeuna?" Manéhna bener-bener reuwas. "Éta moal kamana-mana sareng éta bakal janten kasalahan pikeun nyandak aranjeunna kaluar lapangan. Kuring anggap anjeun geus ngarti naskah? Opat tukang kuda? Opat pakarang panungtungan? Perang, penaklukan, kalaparan, maot. Upami ieu mangrupikeun klaim anu sah, urang peryogi aranjeunna pikeun ngalakukeun anu paling hadé.
  
  "Kimberly." Digby ngucek-ngucek mata. "Anjeun sareng kuring gaduh pandangan anu béda-béda ngeunaan naon éta."
  
  "Pasti anjeun moal tiasa tangtangan kasuksésan maranéhna saméméhna?"
  
  "Kumaha anjeun nangtukeun kasuksésan?" Digby nyebarkeun leungeun-Na dina cara outrageously sombong. "Leres, aranjeunna netralkeun sababaraha ancaman, tapi kitu ogé SEAL, Rangers, Divisi Kagiatan Khusus CIA, SOG, Marine Raiders ..." Anjeunna ngareureuhkeun. "Tingali abdi bade kamana?"
  
  "Anjeun nyarios urang henteu peryogi SPIR."
  
  Digby ngahaja ngulisik panonna. "Éta pernah kajadian".
  
  Qrow nyandak leuwih ti sadetik mertimbangkeun hinaan dimaksudkeun. Anjeunna neuteup ti Digby ka Gleason, tapi jenderalna ngan ukur ngabales ku tampilan anu teu tenang, teu ragu, teu aya ragu éksprési luar tina streak kreatif na. Éta jelas pikeun anjeunna dimana SPIR suksés. Gleeson tulus teu ngartos ieu, sarta Digby ngudag tujuan béda.
  
  "Pikeun ayeuna," saur anjeunna, "urang ngan ukur gaduh kecap sareng laporan, kalolobaan gosip. Tim ieu geus risked nyawa maranéhanana, leungit lalaki maranéhanana sarta berkurban waktu jeung waktu deui pikeun nagara ieu. Aranjeunna gaduh hak pikeun nyarios. "
  
  Digby nyieun raray, tapi ceuk nanaon. Qrow nyarandé kana korsina, ngararasakeun atmosfir anteng nu masih kénéh ngalenyepan opat juru kamar dina usaha pikeun tetep museur. Hiji merlukeun konsentrasi sarta tenang nalika kaayaan oray venomous.
  
  "Kuring ngajukeun ngirim jalma ka TerraLeaks dina usaha pikeun ngeureunkeun aliran inpormasi ieu," saur anjeunna. "Nepi ka kaaslian ieu Tarekat ditetepkeun. Naon anu bakal kajadian pas, "tambahna. "Kami nalungtik bunker Kuba dimana ieu kapanggih. Sareng kami ngantepkeun Tim SPEAR ngalaksanakeun tugasna. Teu aya anu bakal ngalakukeunana langkung gancang. "
  
  Jenderal Gleason unggeuk satuju. "Aranjeunna aya," gerendengna.
  
  Digby teras seuri lebar ka anjeunna, nunjukkeun ka ucing anu ngagaduhan krim. "Kuring narima sagala saran anjeun," cenahna. "Kuring hoyong ngarékam yén kuring henteu satuju sareng aranjeunna, tapi kuring bakal satuju. Sareng salaku imbalan, abdi hoyong anjeun nampi usulan sakedik abdi.
  
  Dear Gusti, henteu. "Nu mana?"
  
  "Kami ngirim tim kadua. Pikeun nutupan aranjeunna sareng tiasa ngabantosan aranjeunna. "
  
  Qrow terang naon anu anjeunna nyarios. "Pikeun nutupan" dimaksudkan pikeun niténan, sarta "pikeun nulungan" rada kamungkinan dimaksudkan pikeun ngalaksanakeun.
  
  "Tim mana?"
  
  "Tim SEAL 7. Aranjeunna nuju caket."
  
  "Luar biasa." Qrow ngegeleng. "Kami ngagaduhan dua tim pangsaéna di daérah anu sami dina waktos anu sami. Kumaha ieu kajadian?
  
  Digby junun tetep impassive. "Kabeneran murni. Tapi anjeun kedah satuju yén dua langkung saé tibatan hiji."
  
  "Muhun". Qrow terang manehna teu boga pilihan tapi satuju. "Tapi dina kaayaan naon waé dua tim moal pendak. Henteu pikeun alesan naon. Jelas sadayana?"
  
  "Ngan upami dunya gumantung kana éta." Digby imut, ngahindar patarosan sareng nyababkeun Gleeson ngagerendeng.
  
  "Tetep profésional," saur Gleason. "Kuring tiasa gaduh tujuh di daérah anu leres dina sababaraha jam. Upami urang gancang-gancang réngsé ieu. "
  
  "Pertimbangkeun deui." Qrow refrained tina ngabejaan pasangan ulah ngantep panto pencét aranjeunna dina butut dina jalan kaluar. Pikeun SPEAR, éta henteu tiasa janten langkung serius. Pikeun lalaki anu maéhan Joshua Vidal, éta pangperangan. Pikeun anjeunna, éta tiasa waé di luhur sareng langkung parah. Tapi ke heula, hayu urang nyalametkeun dunya, pikir manehna.
  
  Deui.
  
  
  BAB KADUA
  
  
  Alexandria perenahna dina sakabéh kamulyaan modern na balik jandela piring-kaca; a metropolis beton thriving fringed ku laut sparkling, ditandaan ku tangkal korma jeung hotél, a curving basisir jeung incredibly impressive Perpustakaan Iskandariah.
  
  Aman imah CIA overlooked genep lajur lalulintas-choked nu lalaunan melengkung sabudeureun busur basisir. Sadaya aksés ka balkon rickety ti luar diwatesan ku kaca beurat sareng bar. Ngan kamar gambar utama ditawarkeun sagala tanda kanyamanan; dapur éta leutik tur makeshift, dua bedrooms geus lila jadi cages baja. Ngan hiji jalma staffed imah aman dina dasar full-waktu, sarta anjeunna jelas kaluar zona kanyamanan na.
  
  Alicia mesen sacangkir kopi. "Eh lalaki, ieu opat hideung, dua kalayan susu, tilu kalayan krim sareng hiji kalayan rasa kayu manis. Ngarti?"
  
  "Abdi mah ..." Hiji lalaki tilu puluh-hiji, kacamata-rimmed ipis jeung halis bushy blinked furiously. "Abdi mah... ngadamel kopi. Anjeun ngartos ieu?
  
  "Anjeun teu ngarti? Muhun, nuju naon di dieu?"
  
  "Sambungan. Kontak lokal. Pangurus imah. ABDI-"
  
  Alicia menyipitkan matanya tegang. "Pangurus rumah tangga?"
  
  "Enya. Tapi henteu sapertos kieu. Abdi-"
  
  Alicia ngalieuk. "Kurang ajar. Anjeun teu nyieun ranjang. Anjeun teu nyieun kopi. Keur naon urang mayar anjeun?"
  
  Drake diusahakeun pangalusna na malire awéwé Inggris, tinimbang fokus dina pasamoan antara Smith jeung Lauren. The New Yorker ieu disiapkeun sarta flew ka Mesir dina momen nalika ancaman anyar robah tina rada alarming kana prioritas. Nangtung di tengah kamar jeung bulu nya handap sarta ekspresi playful dina beungeutna, manéhna siap pikeun ngapdet tim, tapi lamun Smith ditilik Lauren, sakabeh rentang emosi datang nabrak handap dina dirina.
  
  "Henteu ayeuna," jawabna langsung.
  
  "Kuring hirup," Smith ngagerem. "Panginten anjeun tiasa resep."
  
  Gantina némbal deui, Lauren narik napas jero. "Kuring hariwang ngeunaan anjeun unggal dinten, unggal menit. Abdi percanten. Naha anjeun resep éta, Smith?"
  
  Prajurit éta ngabuka sungut pikeun ngabantah, tapi Alicia gancang-gancang ngahalangan. "Duh, teu ngadéngé? Ngaranna Lancelot. Anjeunna prefers ka Smith. Ayeuna urang sadayana nyauran anjeunna kitu. "
  
  Lauren ieu bray off hansip pikeun kadua kalina dina menit. "Lance-a-naon? Sanes éta nami ksatria heubeul?"
  
  "Tangtu," ceuk Alicia senang. "Sarua lalaki anu ngalakukeun henteu satia sareng garwa raja."
  
  "Naha anjeun nyarios yén kuring kedah hariwang? Atawa anjeun paduli?"
  
  Alicia neuteup Smith. "Henteu. Upami anjeunna kaleungitan anjeun, anu pangsaéna pikeun anjeunna nyaéta babon, sareng di Mesir moal aya monyét beureum." Manehna neuteup ka sabudeureun kamar kalawan katingal questioning. "Sahenteuna henteu di luar kamar ieu."
  
  Mai ayeuna nangtung di gigireun Lauren, saatos nyimpang saatos mariksa dua kali sistem kaamanan imah aman. "Naha urang kedah ngiringan operasi? Jigana éta sababna Lauren aya di dieu?"
  
  "Enya enya". The New Yorker gancang meunangkeun deui kasabaran na. "Naha anjeun sadayana hoyong linggih? Éta tiasa nyandak sababaraha waktos ".
  
  Yorgi manggihan korsi kosong. Drake diuk turun dina armrest tina korsi, taliti ningali sabudeureun kamar. Jelas manéhna, ningali ti sela, kumaha Dal jeung Kenzi geus tumuwuh ngadeukeutan, kumaha Hayden geus slipped jauh ti Kinimaki, jeung, alhamdulillah, kumaha Alicia jeung May ayeuna sigana leuwih narima ayana silih. Drake ieu greatly lega ku hasil ieu, tapi hal badag salajengna éta rék lumangsung. Yorgi geus tetep ampir sagemblengna jempé saprak wahyu na ngan tilu poé ka tukang.
  
  Kuring nu maéhan kolot kuring dina getih tiis.
  
  Leres, ieu ngarusak perayaan éta, tapi teu aya anu masihan tekanan ka Rusia. Anjeunna bener indit ka tebih hébat pikeun ngaku naon anu anjeunna dipigawé; Ayeuna anjeunna peryogi waktos pikeun narjamahkeun mémori kana kecap anu sabenerna.
  
  Lauren kokotéténgan saeutik uncomfortable nangtung di sirah kamar, tapi lamun Smith stepped deui, manéhna mimitian nyarita. "Kahiji, urang tiasa gaduh petunjuk ngeunaan lokasi stash Tyler Webb. Émut - anjeunna jangji yén langkung seueur rahasia bakal diungkabkeun?"
  
  Drake émut ieu ogé. Aranjeunna parantos hariwang ngeunaan konsékuansi poténsial ti saprak éta. Atawa sahanteuna dua atawa tilu éta.
  
  "Tapi ayeuna urang henteu gaduh waktos pikeun éta. Engke, mugia urang sadayana tiasa ngumbara. Tapi ieu ... ancaman anyar ieu dimimitian nalika organisasi TerraLeaks masangkeun sakumpulan dokumén dina Internét. Manéhna ngagerendeng. "Langkung sapertos bom fisik anu murag dina yayasan digital. Kabéh dokumén éta tulisan leungeun, jelas fanatik tur murni timer ngagedekeun. Biasa runtah heubeul. Karyawan TerraLeaks mendakan aranjeunna dina bunker kuno di Kuba, anu tinggaleun puluhan taun ka pengker. Katingalina bunker éta mangrupikeun markas sakelompok jalma gila anu nyebat dirina salaku Orde Penghakiman Terakhir.
  
  "Sora kawas loba laughs," ceuk Drake.
  
  "Tangtos éta. Tapi dina kanyataanana, kaayaan janten langkung parah. Sadaya jalma ieu mangrupikeun penjahat perang anu ngungsi Jérman Nazi sareng nyumput di Kuba. Ayeuna, sakumaha anu anjeun terang, langkung gampang ngadamel daptar sial anu anéh anu henteu dipikaresep ku Nazi tibatan daptar naon éta. Tarekat ieu diciptakeun pikeun neraskeun hal-hal ka generasi anu bakal datang. Upami aranjeunna katéwak atanapi dipaéhan, aranjeunna hoyong gaduh résonansi anu mulya di tempat anu bakal datang.
  
  "Sareng anjeun nyarios aranjeunna gaduhna?" tanya Hayden.
  
  "Tah, teu acan. Henteu aya anu kabuktosan. Paréntah diwangun ku dua jenderal, dua inohong pamaréntah boga pangaruh jeung dua pangusaha jegud. Babarengan aranjeunna bakal gaduh kakuatan sareng sumber daya anu signifikan.
  
  "Kumaha urang terang ieu?" Mai nanya.
  
  "Oh, aranjeunna henteu nyumputkeun nanaon. Ngaran, kajadian, tempat. Sadaya ieu aya dina dokumén. Sareng TerraLeaks ngiringan," Lauren ngoyagkeun sirahna, "sapertos aranjeunna."
  
  "Naha anjeun nyarios yén sadayana terang?" ceuk Drake lirih. "Unggal organisasi getih di dunya? Kagok." Anjeunna malikkeun sirahna ka arah jandela, saolah-olah mikirkeun sakumna dunya di luar, ngahiji.
  
  "Dokumén anu ditaroskeun teu acan réngsé," Lauren ngamimitian.
  
  Alicia nyerengeh. "Kacuali, tangtosna, éta masalahna."
  
  "Janten urang henteu gaduh sadayana inpormasi. Urang ngan bisa nganggap yén penjahat perang ieu, anu ngiles ti beungeut bumi kira-kira dua puluh tujuh taun ka tukang, teu dibere kasempetan pikeun ngalengkepan karya maranéhanana.
  
  "Ngaleungit?" Dahl ngagerendeng, rada ngalieuk ti suku ka suku. "Biasana ieu hartosna pulisi rahasia. Atawa Pasukan Khusus. Masuk akal saprak aranjeunna penjahat perang.
  
  Lauren unggeuk. "Ieu konsensus. Tapi anu "ngiles" teu mikir pikeun milarian bunker rusiah.
  
  "Lajeng meureun SAS." Dahl melong Drake. "Bajingan gendut."
  
  "Sahenteuna pasukan khusus urang henteu disebut ABBA."
  
  Kinimaka indit ka jandela pikeun nempo. "Sora kawas indung tina sagala kasalahan," anjeunna rumbling kana gelas na. "Kuring ngantepkeun inpormasi ieu nyebarkeun sacara bébas. Sakumaha seueur pamaréntahan anu badé moro ieu dina waktos anu sami? "
  
  "Sahenteuna genep," saur Lauren. "Nu urang terang ngeunaan. Ku ayeuna bisa aya leuwih ti ieu. Balapan dimimitian nalika anjeun réngsé di Peru.
  
  "Dupi anjeun réngsé?" Smith ngulang. "Kami nyalametkeun nyawa."
  
  Lauren nyentak. "Teu aya anu nyalahkeun anjeun pikeun ieu."
  
  Drake émut émut kana panyuwunan ulang-ulang Smith pikeun buru-buru naraka salami misi terakhir. Tapi ayeuna sanés waktosna pikeun ngangkat masalah ieu. Gantina, anjeunna quietly bray perhatian New Yorker.
  
  "Jadi," cenah. "Naha anjeun henteu nyarioskeun ka kami naon anu direncanakeun pikeun Kiamat ieu sareng kumaha ngarencanakeun ngancurkeun dunya?"
  
  Lauren narik napas jero. "Teras teu kunanaon. Abdi ngarepkeun anjeun siap pikeun ieu."
  
  
  BAB TILU
  
  
  "Ngaliwatan satelit spionase, agén disumputkeun jeung kaméra, drones, nu NSA ... Anjeun ngaranna éta, urang nyaho yén sahenteuna genep nagara séjén anu balap jadi kahiji pikeun manggihan opat penjuru bumi. Urang Amerika..." manehna ngareureuhkeun, mikir, "muhun... janten urang Amerika... anjeun hoyong ka ditu sateuacan batur. Henteu ngan demi gengsi, tapi ogé kusabab urang ngan saukur teu bisa ngomong naon batur bakal ngalakukeun jeung naon maranéhna manggihan. Rarasaan teh... kumaha lamun Israel manggihan pembunuh rahasia ti jero nagara? Kumaha upami Cina mendakan sadayana opat?"
  
  "Jadi ieu nagara-nagara anu dikonfirmasi milu dina proyék éta?" Kénsi nanya lirih. "Israél?"
  
  "Enya. Ditambah Cina, Perancis, Swédia, Rusia sareng Britania Raya.
  
  Drake panginten meureun anjeunna terang sababaraha urang aub. Éta salah yén anjeunna kedah damel ngalawan aranjeunna.
  
  "Tricky," cenah. "Naon pesenan anu pasti?"
  
  Lauren pariksa laptopna pikeun mastikeun. "Éta ngandung seueur pisan 'henteu gagal' sareng 'dina biaya naon waé'."
  
  "Aranjeunna ningali éta salaku ancaman global," saur Hayden. "Naha henteu? Sok aya sababaraha dinten deui dugi ka kiamat salajengna. "
  
  "Tapi," saur Drake, "urang sadayana dina dasarna sami."
  
  Hayden ngegeleng. "Wow. Heueuh nginum obat, Kang."
  
  "Henteu, maksud kuring-"
  
  "Seueur teuing pukulan tungtungna nyababkeun anjeunna gélo." Dahl seuri.
  
  Panon Drake mencrong. "Jempé." Anjeunna ngareureuhkeun. "Naha anjeun parantos naroskeun ngeunaan Yorkshire anjeun? Atoh, anu dimaksud ku kuring nyaéta urang sadayana pasukan khusus. Potong tina lawon anu sami. Kami yakin henteu kedah saling ngudag di sakumna dunya."
  
  "Kuring satuju," ceuk Hayden tanpa émosi. "Janten sareng saha anjeun badé ngabahas ieu?"
  
  Drake mengibas-ngibaskan tangannya. "Présidén Coburn?"
  
  "Mimiti anjeun kedah ngaliwat Menteri Pertahanan. Jeung batur. Cole dikurilingan ku langkung ti ngan ukur témbok fisik, sareng sababaraha di antarana henteu tanpa crenellations.
  
  "Teu sadayana tim bakal maén pertandingan ramah," tambah Kenzie yakin.
  
  "Tangtu". Drake nyerah sarta diuk handap. "Hapunten, Lauren. Teruskeun."
  
  "Leres. Janten, sadayana parantos maca dokumén anu bocor. Kalolobaan éta omong kosong Nazi, jujur. Sareng kuring maca verbatim ieu. Kaca nu dingaranan grup malang ieu, judulna "Order of the Last Judgment", jelas nunjukkeun nu disebut "tempat peristirahatan" tina Opat Horsemen: Perang, Nalukkeun, Kalaparan jeung Pati.
  
  "Ti Kitab Wahyu?" tanya Hayden. "Éta opat urang kuda?"
  
  "Enya." Lauren unggeuk, masih pilari ngaliwatan loba catetan dikonfirmasi ku sababaraha geeks pangalusna di Amérika. "Anak Domba Allah muka opat mimiti tina tujuh anjing laut, anu ngalahirkeun opat mahluk nunggang kuda bodas, beureum, hideung jeung bulak-beungeut. Tangtosna, aranjeunna parantos napel kana sagala hal salami mangtaun-taun sareng parantos diinterpretasi deui waktos sareng waktos deui dina budaya populér. Aranjeunna malah parantos didadarkeun salaku simbol Kakaisaran Romawi sareng sajarah anu salajengna. Tapi hey, Nazi bisa maénkeun kalayan sagala cara maranéhna hayang, katuhu? Ayeuna panginten langkung saé upami kuring masihan ieu. Anjeunna ngaluarkeun tumpukan kertas tina koperna, katingalina langkung bisnis tibatan Drake anu kantos ningali anjeunna. Parobahan anu pikaresepeun pikeun Lauren, sareng hiji anu sigana anjeunna resep kana manah. Anjeunna gancang melong kertas.
  
  "Naha ieu anu nyababkeun sadayana disamak? pesenan?
  
  "Enya, baca ieu."
  
  Dahl macana tarik bari nu lian ngaléos.
  
  "Di opat penjuru Bumi kami mendakan Opat Penunggang Kuda sareng ngagariskeun ka aranjeunna rencana pikeun Tatanan Pangadilan Terakhir. Jalma anu salamet tina Perang Salib Penghakiman sareng akibatna bakal leres-leres maréntah. Upami anjeun maca ieu, urang leungit, janten baca sareng turutan kalayan ati-ati. Taun-taun terakhir urang parantos nyéépkeun ngumpul opat senjata pamungkas tina révolusi dunya: Perang, Nalukkeun, Kalaparan sareng Maot. Bersatu, aranjeunna bakal ngancurkeun sadaya pamaréntahan sareng muka masa depan anu énggal. Siap. Panggihan aranjeunna. Ngumbara ka opat penjuru Bumi. Manggihan tempat peristirahatan Rama Stratégi lajeng Khagan; India awon anu kantos hirup, lajeng Scourge Allah. Tapi sagalana teu sakumaha sigana. Urang ngadatangan Khagan di 1960, lima taun sanggeus parantosan, nempatkeun Nalukkeun dina Coffin na. Kami parantos mendakan Scourge anu ngajaga Pangadilan Terakhir anu leres. Sareng hiji-hijina kode maéhan nyaéta nalika Horsemen muncul. Teu aya tanda-tanda pangidéntifikasi dina tulang Bapa. Urang India dikepung ku pakarang. Tatanan Pangadilan Pamungkas ayeuna hirup ku anjeun sareng bakal marentah pang luhur salamina."
  
  Drake ngahudangkeun sadayana. Loba pitunjuk, loba bebeneran. Loba gawé. Sanajan kitu, Dahl ngéléhkeun anjeunna ka punch kalawan comment kahijina. "Acuk? Moal aranjeunna barontak?
  
  "Enya, sigana aya anu salah." Lauren satuju. "Tapi éta sanés typo."
  
  Mai koméntar, "Éta nunjukkeun urutan pikeun lalajo, sanaos sacara halus."
  
  Lauren unggeuk satuju. "Ieu leres. Tapi naha anjeun ogé ngartos naha aranjeunna nyebat ieu 'tempat peristirahatan'? sanes kuburan atanapi kuburan atanapi naon waé?"
  
  "Sagala henteu sakumaha sigana," Dahl maca nyaring.
  
  "Enya. Jelas ton langkung seueur panalungtikan anu diperyogikeun. "
  
  "India dikepung ku pakarang," Alicia maca nyaring. "Naon maksudna?"
  
  "Hayu urang ulah jauh teuing di payuneun urang," saur Hayden.
  
  "Hal ieu dipercaya yén pangaweruh sadaya tempat peristirahatan ahir ieu maot ku tatanan Nazi." ceuk Lauren. "Panginten aranjeunna badé ngarékam hiji hal. Meureun éta coding. Atawa nepikeun pangaweruh ka generasi séjén. Kami henteu terang pasti, tapi kami terang yén éta waé anu urang kedah teraskeun, "saur anjeunna ngagentos, "sareng sadayana dina parahu anu sami. Manéhna neuteup Drake. "Parahu. Rakit salamet. Anjeun meunang ide. "
  
  The Yorkshireman unggeuk reueus. "Tangtos abdi hoyong. SAS tiasa ngadamel batu ngambang.
  
  "Nya, saha waé anu urang jalankeun, aranjeunna gaduh petunjuk anu sami anu urang lakukeun," saur Hayden. "Kumaha upami urang ngamimitian?"
  
  Kinimaka ngajauhan tina jandéla. "Di opat penjuru bumi?" nanya. "Dimana aranjeunna lokasina?"
  
  Kamar katingal kosong. "Hésé nyariosna," saur Dahl. "Nalika bumi buleud."
  
  "Oke, kumaha upami Horseman munggaran anu aranjeunna rujuk. Bapa Strategi ieu. " Kinimaka asup ka kamar, ngahalangan sagala cahaya tina jandela tukangeunana. "Referensi naon anu urang gaduh pikeun éta?"
  
  "Sakumaha anu anjeun ngarepkeun," Lauren ngetok layar, "pamikiran di bumi ogé ngalakukeun ieu ..." Anjeunna nyandak waktos kanggo maca.
  
  Drake nyandak momen anu sami pikeun ngeunteung. Sebutan Lauren ngeunaan "think tank balik ka bumi" ngan ukur ngajelaskeun naon anu henteu aya.
  
  Karin Blake.
  
  Tangtosna, waktos ngaliwat nalika anjeun janten bagian tina tim SPEAR, tapi parantos lami dinten atanapi bahkan minggu nalika Karin kedah ditelepon. Unggal waktos anjeunna mutuskeun pikeun ngahubungi anjeunna, aya anu ngeureunkeun anjeunna - janten kebat musuh, krisis dunya, atanapi pamenta nyalira henteu ngaganggu. Karin butuh tempatna, tapi-
  
  Dimana sih manehna?
  
  Lauren mimiti nyarios, sareng sakali deui pikiran Karin kedah disingkirkeun.
  
  "Sigana mah tokoh sajarah teh katelah Bapa Strategi. Hannibal."
  
  Smith katingali teu yakin. "Nu mana?"
  
  Alicia ngacungkeun biwir. "Upami ieu mangrupikeun dude Anthony Hopkins, kuring moal ngantunkeun kamar ieu."
  
  "Hannibal Barca mangrupikeun pamimpin militér legendaris ti Carthage. Dilahirkeun taun 247 SM, anjeunna mangrupikeun jalma anu mingpin sadaya tentara, kalebet gajah perang, nyebrang Pyrenees sareng Alps ka Itali. Anjeunna gaduh kamampuan pikeun ngaidentipikasi kaunggulan sareng kalemahan musuh-musuhna sareng ngéléhkeun seueur sekutu Roma. Hiji-hijina jalan anjeunna pamustunganana gagal nyaéta nalika sababaraha lalaki diajar taktik cemerlang sorangan sareng ngembangkeun cara pikeun ngagunakeunana ngalawan anjeunna. Éta di Carthage."
  
  "Janten lalaki ieu mangrupikeun Bapa Strategi?" - Tanya Smith. "Ieu Hannibal?"
  
  "Dianggap salah sahiji strategist militér greatest dina sajarah jeung salah sahiji jenderal beredar jaman baheula babarengan jeung Alexander Agung sarta Caesar. Anjeunna disebat Bapa Strategi sabab musuh pangageungna, Roma, ahirna ngadopsi taktik militérna kana rencana sorangan.
  
  "Ieu kameunangan," saur Dahl, "upami kantos aya."
  
  Lauren unggeuk. "Hadé. Hannibal dianggap ngimpina sapertos pikeun Roma yén maranéhna ngagunakeun paribasa iraha wae musibah kajadian. Ditarjamahkeun, ieu hartina Hannibal aya di gerbang! Frasa Latin jadi ditarima sacara umum sarta masih dipaké kiwari.
  
  "Balik kana pesenan," Hayden ngajurung aranjeunna. "Kumaha cocokna?"
  
  "Nya, urang tiasa nyarios kalayan yakin yén Hannibal mangrupikeun salah sahiji Opat Horsemen. Di sagigireun kanyataan yén anjeunna tétéla tunggang kuda, anjeunna parantos disebat Bapa Strategi sapanjang sajarah. Ieu ngandung harti yén Anjeunna Perang, nu Horseman munggaran. Anjeunna pasti mawa perang ka Kakaisaran Romawi.
  
  Drake nyeken téks. "Tah disebutkeun di dieu yén rencana pikeun Tarekat Kiamat ieu diteundeun handap ku Horsemen. Naha urang nganggap yén Orde ngubur senjata anu ngancurkeun di kuburan Hannibal? Ninggalkeun ieu pikeun generasi saterusna?"
  
  Lauren unggeuk. "Éta rarasaan umum. Pakarang di unggal kuburan. Aya kuburan di unggal penjuru bumi."
  
  Kinimaka ngacungkeun halis. "Anu, deui, langkung seueur akal sapertos rok jukut."
  
  Hayden mengibas-ngibaskan tangannya agar berhenti. "Hilap deui," pokna. "Kanggo ayeuna. Pasti lalaki sapertos Hannibal kedah gaduh makam atanapi mausoleum?"
  
  Lauren nyarandé kana korsi. "Leres, ieu mangrupikeun hal anu rumit. Hannibal heubeul goréng ieu diasingkeun sarta maot maot resep, meureun ti racun. Anjeunna dikurebkeun dina kuburan anu teu ditandaan."
  
  Panon Drake mencrong. "Bohong".
  
  "Éta ngajantenkeun anjeun mikir, sanés?"
  
  "Naha urang gaduh lokasi?" Mai nanya.
  
  "Oh muhun". Lauren imut. "Afrika".
  
  
  BAB OPAT
  
  
  Alicia leumpang ka lemari samping sareng ngaluarkeun sabotol cai tina kulkas mini di luhur. Ngamimitian operasi anyar sok stres. Forte nya éta ngempur; kumaha oge, waktos ieu aranjeunna jelas diperlukeun rencana a. Hayden parantos ngagabung sareng Lauren dina laptop, sareng Smith nyobian katingali kabetot, henteu ragu sabab New Yorker nyandak peran anu béda. Oh hehehehe, sarta alatan manéhna teu di panjara ngadatangan hiji téroris gélo.
  
  Alicia ngagaduhan pendapat sorangan, tapi anjeunna sesah ngartos logika Lauren. Tapi, éta sanés tempatna pikeun nangtoskeun, sanés saatos kahirupan anu parantos dijalankeun. Lauren Fox wijaksana sareng cukup wawasan pikeun ningali naon anu bakal datang.
  
  Asa kitu. Alicia nginum satengah botol, tuluy ngalieuk ka Drake. Yorkshireman ayeuna nangtung gigireun Dahl sareng Kensi. Manéhna rék asup nalika aya gerakan deukeut manéhna.
  
  "Aduh, Yogi. Kumaha kaayaan di dinya?
  
  "Muhun". Maling Rusia geus depresi saprak anjeunna ujug-ujug kakeunaan. "Naha anjeun pikir aranjeunna hate kuring ayeuna?"
  
  "WHO? aranjeunna? Ari anjeun heureuy? Teu aya anu ngahukum anjeun, khususna kuring. Manéhna chuckled jeung kasampak sabudeureun. "Atawa Méi. Atawa Drake. Sarta hususna teu Kenzi. Jalang sigana ngagaduhan dungeon anu pinuh ku rahasia-rahasia sakedik."
  
  "KIRA".
  
  "Teu persis rusiah saeutik jahat anjeun." Sial! "Héy, kuring masih nyobaan robah di dieu. Abdi henteu terang naon-naon ngeunaan surak."
  
  "Kuring ningali éta".
  
  Manéhna ngacungkeun leungeunna: "Ka dieu!" - sarta bergegas kana sirah na nalika anjeunna slipped jauh, nyoba grab sirah na. Yorgi ngaléos ka tungtung kamar, sukuna hérang. Alicia ningali kasia-siaan ngudag.
  
  "Lain kali, budak."
  
  Drake ningali ngadeukeutan. "Anjeun terang, anjeunna sieun anjeun."
  
  "Kuring teu nyangka anak éta sieun nanaon. Henteu saatos nyéépkeun waktos di panjara Rusia sareng témbok wangunan. Teras anjeun terang yén anjeunna sieun éta." Manéhna ngetok sorangan dina sirah.
  
  "Senjata anu paling kuat sadaya," saur Dahl. "Tanyakeun ka Hannibal."
  
  "Ih, Torsti ngalawak. Hayu urang sadayana balik kana kalénder. Tapi serius," tambah Alicia. "Barudak kedah nyarios. Abdi henteu langkung mumpuni. "
  
  Kensi ngagorowok. "Leres? Abdi reuwas".
  
  "Naha anjeun disebatkeun dina pernyataan Webb? Enya, jigana mah."
  
  Si Israél nyentak. "Abdi sesah bobo wengi. Émang kunaon?"
  
  "Éta sababna," saur Alicia. "Teu nanaon."
  
  "Kuring nyangka alesan anu sami sareng anjeun."
  
  Aya tiiseun jero. Dahl nepungan pandangan Drake kana sirah awéwé sareng rada sujud. Drake gancang neuteup ka jauh, teu ngarendahkeun awéwé, tapi teu hayang aranjeunna diseret ka handap sumur kasangsaraan. Alicia melong bari Hayden mimiti nyarita.
  
  "Oke," ceuk bos maranéhanana. "Éta langkung saé tibatan anu disangka ku Lauren. Saha anu badé angkat ka Hellespont?
  
  Alicia ngahuleng. "Sora sampurna pikeun tim sial ieu. Asupkeun kuring."
  
  
  ***
  
  
  Mimitina ku helikopter lajeng ku speedboat, tim SPEAR ngadeukeutan ka Dardanelles. Panonpoé geus tilelep ka cakrawala, cahayana robah tina bola caang jadi garis panoramik di latar tukang sarta slash horizontal. Drake kapanggih dirina bieu pindah antara modus angkutan salila numpak bumpy, sarta manggihan waktu pikeun marvel di kumaha pilots meunang ngaliwatan poé aman. Alicia, anu aya di gigireun anjeunna dina helikopter, ngajelaskeun sakedik perasaanana.
  
  "Hey guys, naha anjeun pikir lalaki ieu nyobian maéhan urang?"
  
  Kinimaka, ditalikeun pageuh sarta nempel kana saloba tali cadang nu bisa dicekel, ngomong ngaliwatan huntu clenched, "Kuring yakin yén manéhna nyangka aranjeunna mumbul."
  
  Komunikasi parantos pinuh operasional sareng kabuka. Tiiseun ngeusi hawa nalika tim maranéhanana mariksa pakarang anu disayogikeun ku CIA. Drake mendakan tersangka anu biasa, kalebet Glocks, HKS, péso tempur sareng rupa-rupa granat. Alat visi wengi ogé disayogikeun. Ngan sababaraha menit ti harita, Hayden mimiti ngobrol ngeunaan komunikator.
  
  "Janten, jalma, waktosna pikeun nganggap aspék anu sanés, langkung pribadi tina misi ieu. Tim bersaing. CIA masih nyebutkeun aya genep, jadi hayu urang bersyukur éta teu leuwih. Sél Alexandria terus-terusan nampi inpormasi anu asup ti sél CIA di sakumna dunya, ti NSA sareng agén anu nyamar. Aranjeunna nepikeun ka kuring sagala fakta relevan-"
  
  "Lamun keur kapentingan maranéhna," Kensi interjected.
  
  Hayden batuk. "Kuring ngarti yén anjeun ngagaduhan pangalaman anu goréng sareng lembaga pamaréntahan, sareng CIA nampi pers anu goréng, tapi kuring damel pikeun aranjeunna. Sareng sahenteuna kuring ngalakukeun padamelan kuring leres. Aranjeunna gaduh sakumna bangsa anu kedah dijagi. Yakin yén kuring bakal masihan anjeun kanyataan. "
  
  "Kuring heran naon anu ngangkat rok na," Alicia harewos dina komunikator. "Kuring yakin éta henteu saé."
  
  Kénsi neuteup manéhna. "Naon anu saé anu ngajantenkeun rok anjeun naék?"
  
  "Abdi henteu terang". Alicia ngegeleng gancang. "Suung Johnny Depp?"
  
  Hayden ngabersihan tikoro nya terus. "Genep tim pasukan khusus. Hésé pikeun ngabéjaan saha anu simpatik sareng saha anu langsung ngamusuhan. Tong nganggap. Urang kedah ngarawat sadayana salaku musuh. Henteu aya nagara anu urang terang anu kalibet dina ieu bakal ngaku ieu. Kuring ngarti yén anjeun tiasa terang sababaraha jalma ieu, tapi laguna tetep sami.
  
  Nalika Hayden direureuhkeun, Drake mikir ngeunaan kontingen Britania. SAS ngagaduhan sababaraha resimen sareng anjeunna parantos ngajauhan mangtaun-taun, tapi tetep dunya prajurit ultra-elit henteu persis ageung. Hayden leres-leres nyarioskeun ngeunaan konfrontasi sareng reservations poténsial ayeuna, tinimbang kacekel ku aranjeunna di medan perang. Dahl tiasa resep kana kontingen Swedia, sareng Kenzie dina kontingen Israél. Alus padamelan, teu aya ayana Amérika tradisional di dinya.
  
  "Kuring teu bisa ngabayangkeun Cina keur ramah," cenahna. "Sanes Rusia."
  
  "Dina laju kieu," ceuk Mai, nempo kaluar jandela. "Éta bakal wujud dina poék."
  
  "Naha urang gaduh ide ngeunaan kaayaan ayeuna unggal nagara?" - tanya Dahl.
  
  "Leres, kuring ngan ukur nuju ka ieu. Sakumaha anu urang terangkeun, urang Swédia sababaraha jam jauhna. Perancis masih di imah. Mossad pangdeukeutna, caket pisan.
  
  "Tentu," ceuk Dahl. "Teu aya anu terang ka mana aranjeunna nuju angkat."
  
  Drake rada batuk. "Naha anjeun nyobian menerkeun usaha Swedia anu gagal?"
  
  "Ayeuna anjeun siga anu nuju di Eurovision. Sareng teu aya anu nyarios Inggris. Dimana aranjeunna lokasina? Masih nyieun teh?" Dahl ngangkat cangkir imajinér, ramo alitna ngacung dina hiji sudut.
  
  Ieu titik adil. "Nya, Swédia sigana mimiti mundur."
  
  "Sahenteuna aranjeunna ngamimitian."
  
  "Guys," Hayden campur. "Tong hilap yén kami ogé bagian tina ieu. Sareng Washington ngarepkeun urang meunang.
  
  Drake nyerengeh. Dahl nyengir. Smith melong nalika Lauren mimiti nyarios.
  
  "Tambahan anu pikaresepeun pikeun sadayana ieu nyaéta sababaraha nagara-nagara ieu protés pisan kana campur tangan naon waé. Tangtosna, tingkat crap sok luhur, tapi urang tiasa ngatasi sababaraha unsur anu teu jujur.
  
  "Teu resmi? Grup sempalan?" - Kinimaka nanya.
  
  "Éta mungkin."
  
  "Éta ngan mawa urang deui kana inpormasi dasar," saur Hayden. "Sadayana musuhan."
  
  Drake wondered naon Smith bisa geus mikir ngeunaan pernyataan nya. Deui di Cusco, Joshua éta mumusuhan, tapi saprak pupusna teu acan dititah ku pamaréntah sarta maranéhanana tetep di nagara ieu terus ngarobah sarta dilombakeun, teu saurang ogé terang naon anu bakal kajadian. Pupusna lalaki ieu kacilakaan, tapi disababkeun ku inattention na overzealousness. Leres, anjeunna mangrupikeun parasit sareng pembunuh, tapi kaayaanana béda.
  
  Saatos helikopter aranjeunna ngeusian parahu. Dibaju hideung, beungeutna dikamuflase, mumbul mulus meuntas cai Hellespont, peuting ahirna pinuh ku poek. Jalan anu ditempuhna kosong, lampu-lampu kerlap-kerlip ngaliwat ka tebih. Hellespont mangrupikeun kanal penting anu janten bagian tina wates antara Éropa sareng Asia. Selat anu heureut, Gallipoli ayana di basisir kalér, sedengkeun sabagéan ageung watesna anu sanés pendudukna rélatif jarang. Nalika aranjeunna ngaluncurkeun cai, Hayden sareng Lauren nganggo komunikatorna.
  
  "Hannibal henteu kantos gaduh kuburan, bahkan spidol kuburan. Saatos karir cemerlang, jenderal legendaris ieu maot ampir nyalira, diracun dina umur heubeul. Janten kumaha anjeun mendakan kuburan anu teu aya tanda?"
  
  Drake melong ka luhur nalika Lauren ngareureuhkeun. Naha manehna nanya ka aranjeunna?
  
  Smith wani-wani angkat milarian solusi. "Sonar?"
  
  "Ieu mungkin, tapi anjeun kedah gaduh ide anu saé ngeunaan dimana milarian," jawab Dahl.
  
  "Aranjeunna mendakan dokumen anu teu jelas, dokumen anu tiasa dirékam, leres, tapi leungit ku waktos," saur Hayden. "Nasib Hannibal sok ngaganggu jalma anu dipikacinta pahlawan anu nentang imperialisme Romawi. Hiji jalma sapertos éta Présidén Tunisia, anu ngadatangan Istanbul dina sixties. Salila kunjungan ieu, hiji-hijina hal anu anjeunna hoyongkeun nyaéta tiasa nyandak sésa-sésa Hannibal sareng anjeunna ka Tunisia. Henteu aya anu penting. Urang Turki ahirna rada ngarérét sareng nyandak anjeunna sareng aranjeunna dina perjalanan anu pondok.
  
  "Sawidak?" ceuk Dahl. "Sanes éta nalika penjahat perang mimiti ngarencanakeun rencana anu jahat?"
  
  "Leuwih dipikaresep". ceuk Hayden. "Saatos aranjeunna netep di Kuba sareng ngamimitian kahirupan anyar. Lajeng tatanan anyar maranéhanana lumangsung ampir dua puluh taun.
  
  "Seueur waktos pikeun kreatif," saur Alicia.
  
  "Sareng pilih Opat Horsemen pikeun aranjeunna," tambah Mai. "Hannibal - Horseman of War? Éta asup akal. Tapi saha sih Nalukkeun, Kalaparan jeung Maot? Sareng naha Dardanelles di Afrika mangrupikeun salah sahiji tina opat arah kardinal?
  
  "Poin alus," Alicia echoed May, ngabalukarkeun Drake pikeun ngagandakeun usaha na. "Anjeun kedah nempatkeun deui topi pamikiran sakedik éta, Foxy."
  
  Lauren imut. Drake tiasa terang ku nada sorana. "Jadi urang Turki, utamana isin ku teu hormat sorangan pikeun Hannibal, nyandak présidén Tunisia ka hiji tempat di Hellespont. Disebutkeun 'di bukit tempat aya gedong bobrok'. Ieu mangrupikeun tempat peristirahatan anu kasohor Hannibal Barca.
  
  Drake ngantosan, tapi teu langkung seueur inpormasi anu sumping. "Tapi," saur anjeunna, "éta tilu puluh taun ka pengker."
  
  "Éta nangtung di dinya salami lami," saur Lauren, "sareng urang Turki pasti aya anu ngajaga kahormatan."
  
  Drake katingali cangcaya. "Saleresna, éta tiasa janten kuburan kahormatan."
  
  "Aranjeunna nyandak presiden Tunisia di dinya, Matt. Anjeunna malah nyandak bokor keusik anu disertipikasi ku pangawalna, nyebat aranjeunna 'pasir ti kuburan Hannibal' nalika uih deui ka bumi. Dina kaayaan éta, dina taun éta, bakal Turki leres-leres nipu Présidén Tunisia?
  
  Drake unggeuk maju ka arah kurva poék ngadeukeutan di basisir. "Kami badé milarian."
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Drake mantuan narik speedboat warna sable kaluar tina caina, mooring kana patch caket dieu akar heubeul tur masang motor outboard. Méi, Alicia jeung Smith bergegas nyetél hiji outpost. Kinimaka ngangkat ransel beurat ku bantuan Dahl. Drake ngarasa keusik handapeun sapatu-Na. Hawa bau bumi. Ombak ngagelebug ka basisir ka kencana, dipasihan momentum ku parahu. Taya sora séjén meupeuskeun tiiseun salaku spearmen nyandak stock.
  
  Hayden nyekel GPS navigator portabel. "Muhun. Kuring boga koordinat diprogram. Naha urang siap indit?"
  
  "Siap," sababaraha sora ngarenghap nanggapan.
  
  Hayden maju, sareng Drake netep di tukangeunana, nyebrang pasir hipu handapeun sukuna. Aranjeunna terus-terusan nyeken daérah éta, tapi henteu aya sumber cahaya sanés anu katingali. Meureun maranéhna anjog ka dieu munggaran sanggeus kabeh. Panginten tim sanés nahan deui, ngantepkeun batur ngalakukeun sadaya angkat beurat. Sugan ayeuna maranéhna keur diawaskeun.
  
  Kamungkinan éta sajajalan. Drake unggeuk ka Alicia nalika aranjeunna ngaliwat sareng awéwé Inggris ngagabung kana jalur. "Meureun fluctuates ti sisi ka sisi."
  
  "Naon upami Smith?" - Abdi naroskeun.
  
  "Abdi di dieu. Jalanna jelas".
  
  Oh enya, tapi urang nuju ka darat, pikir Drake, tapi teu ngomong nanaon. Keusik anu leuleus ngaleos ka bumi anu dipak, teras naék kana tanggul. Jangkungna ngan ukur sababaraha suku sareng luhurna miring, aranjeunna pas meuntas wates gurun sareng mendakan diri dina salembar taneuh anu datar. Hayden nunjuk jalan sarta aranjeunna meuntas wasteland mandul. Ayeuna teu perlu masangkeun sentries. Aranjeunna tiasa ningali mil, tapi Méi sareng Smith tetep langkung jauh, ningkatkeun jangkauan panempoan.
  
  Layar GPS kedip-kedip cicingeun, nungtun aranjeunna langkung caket kana udaganana, sareng lengkungan poékna wengi manjang di luhur aranjeunna. Kalawan jadi loba spasi, langit éta badag; béntang nu bieu katingali, jeung bulan téh belang leutik. Sapuluh menit robah jadi dua puluh, lajeng tilu puluh, sarta aranjeunna masih leumpang sorangan. Hayden tetep ngahubungi via komunikator sareng tim sareng Alexandria. Drake ngantepkeun lingkungan nyandak anjeunna, ngambekan dina wirahma jagged alam. Sora sato, angin ngahiliwir, rustling bumi - éta kabéh aya, tapi euweuh pantes. Anjeunna sadar yén tim anu dilawan aranjeunna tiasa langkung saé sapertos aranjeunna, tapi anjeunna percanten kana kamampuan sorangan sareng babaturanana.
  
  "Di hareup," Hayden haréwos. "GPS nunjukkeun rupa bumi naék sakitar opat puluh suku. Ieu tiasa janten pasir anu urang milarian. Ningali ka luhur."
  
  Pagunungan lalaunan kaluar tina gelap, gundukan bumi anu terus-terusan naék kalayan akar kusut sareng batu-batu ageung ngotoran taneuh garing nalika aranjeunna ngukir jalan anu ajeg ngalangkungan halangan. Drake jeung Alicia sakedapan eureun sarta neuteup ka tukang, nyatet hideung mulus nu stretched sapanjang jalan ka laut ombak. Jeung jauh saluareun éta, lampu twinkling tina palabuhan, ayana sagemblengna béda.
  
  "Hiji dinten?" Alicia nanya reuwas.
  
  Drake miharep kitu. "Urang bakal ka ditu," cenah.
  
  "Ieu kedah gampang."
  
  "Jeung cinta. Kawas naék sapédah. Tapi anjeun murag sareng tatu, ancur sareng goresan lami sateuacan anjeun kasaimbangan deui."
  
  "Jadi, satengah jalan geus kaliwat." Manehna noel anjeunna sakeudeung lajeng nuluykeun naek pasir.
  
  Drake nuturkeun manehna cicingeun. Kahareupna memang ngagaduhan kabeungharan kamungkinan anyar ayeuna Alicia Miles parantos ngabebaskeun tina siklus karusakan diri. Sadaya anu aranjeunna kedah laksanakeun nyaéta ngelehkeun sakelompok jalma gila sareng megalomaniacs anu hoyong ngajantenkeun jalma-jalma di dunya sangsara.
  
  Sareng éta sababna prajurit sapertos anjeunna nempatkeun sadayana dina garis. Pikeun Adrian hareup panto na Graham peuntas jalan. Pikeun Chloe, anu berjuang pikeun nyandak dua budakna ka sakola dina waktosna unggal dinten. Pikeun pasangan anu whined na moaned on jalan ka supermarket. Pikeun kapentingan jalma anu diuk alus-naturedly di jams lalulintas di jalan lingkar, sarta jalma anu ucul antrian. Henteu pikeun scum talang anu naek kana van anjeun atanapi garasi sanggeus poék, nyieun kaluar kalawan naon maranéhna bisa. Henteu pikeun bullies, seekers kakuatan sarta backstabbers. Muga-muga jalma-jalma anu berjuang pikeun hormat, cinta sareng perawatan diurus. Hayu jalma anu berjuang pikeun masa depan anak-anakna yakin kana kasalametanana. Hayu jalma anu nulungan batur ditulungan.
  
  Hayden narik perhatianna kalayan ngagerendeng. "Ieu tiasa janten tempat. GPS nyebatkeun éta, sareng kuring ningali gedong anu ditinggalkeun di payun. "
  
  Anjeunna ningali titik-titik warna anu tumpang tindih. Éta pusatna kajadian harita. Teu aya waktos pikeun subtleties ayeuna. Éta ogé bisa geus disetel kaluar kembang api dina pilarian maranéhna pikeun kuburan Hannibal urang lamun maranéhna bisa manggihan eta leuwih gancang kiwari yén maranéhna aya di dieu. Kusabab Drake yakin yén upami aranjeunna tiasa mendakan éta, maka sadaya tim sanés ogé tiasa.
  
  Hayden nyatet perkiraan aréa. Kinimaka jeung Dahl nurunkeun ransel beurat ka taneuh. Méi jeung Smith nyokot posisi observasi pangalusna. Drake jeung Alicia pindah ngadeukeutan ka Hayden pikeun mantuan. Ukur Yorgi ngagantung deui, nunjukkeun kateupastian bari ngantosan diwartosan naon anu kedah dilakukeun.
  
  Kinimaka sareng Dahl nyiptakeun sababaraha senter anu saé ku masang trio dina lapak serat karbon sareng masihan langkung seueur. Ieu mah sakadar bohlam caang, aranjeunna dijieun pikeun simulate cahya panonpoé sacaket mungkin. Diaku, sanajan kamampuan éksténsif CIA diwatesan di Mesir, tapi Drake nganggap aparatur éta henteu katingali goréng teuing. Kinimaka nganggo lampu anu dipasang dina stand pikeun nyaangan daérah anu lega, teras Hayden sareng Dahl angkat pikeun survey taneuh.
  
  "Ayeuna perhatikeun," Hayden ngawartoskeun aranjeunna. "The Order of the Last Judgment nyatakeun yén senjata-senjata éta dikubur di dieu lami saatos pupusna Hannibal. Ieu kuburan anu teu ditandaan, sanés nisan. Janten urang milarian taneuh anu kaganggu, sanés tulang, blok atanapi kolom. Kami milarian barang anu nembe dikubur, sanés paninggalan kuno. Teu kudu hese teuing-"
  
  "Tong ngomong kitu!" Dahl ngagorowok. "Anjeun bakal jinx sadayana, sial."
  
  "Kuring ngan ukur nyarios yén urang henteu kedah milarian Hannibal. Ngan pakarang."
  
  "Poin alus." Kinimaka nyaluyukeun cahaya sabudeureun perimeter bit.
  
  Hayden nandaan tilu tempat dina taneuh. Éta sadayana katingalina sapertos parantos dirobih ku sababaraha cara, sareng teu aya anu nembe. Yorgi ngadeukeutan taliti, sekop dina leungeun. Drake jeung Alicia ngagabung, dituturkeun ku Kinimaka.
  
  "Cukup gali," saur Hayden. "Énggalan".
  
  "Kumaha upami aya jebakan?" Alicia nanya.
  
  Drake neuteup ka gedong nu ancur. Tembok ngagantung hanjelu, lungsur-langsar, siga nahan beurat dunya. Hiji sisi geus nyiksikan dina satengah saolah-olah ku kujang raksasa, blok ayeuna nonjol ti dua sisi kawas huntu jagged. Hateupna geus lila rubuh, euweuh panto atawa jandéla. "Muhun, sigana urang moal bisa manggihan panyumputan di dinya."
  
  "Hatur nuhun".
  
  "Entong hariwang, sayang. Tetep sirah anjeun. "
  
  Drake teu malire sorotan ambek sarta meunang gawe. "Jadi naon pentingna Opat Horsemen teh?" manéhna nanya Hayden leuwih communicator nu.
  
  "Pamikiran pangsaéna tina think tank? Aranjeunna pakait jeung inohong sajarah urang pilari jeung pakarang urang miharep pikeun manggihan. Janten, Hannibal, digedékeun kana hate bangsa Romawi, ngamimitian perang anu ampir teu aya tungtungna di Roma, sanés? Ieu dimana urang bakal mendakan senjata perang. "
  
  "Bisa jadi ogé éta tukang kuda," témbal Kinimaka. "Maksud kuring, Hannibal."
  
  "Enya, rada samar, Mano."
  
  "Jadi teu aya hubunganana sareng Kitab Suci?" Drake ngali gundukan bumi anu sanés. "Kusabab urang henteu peryogi salah sahiji kodeu bodo ieu."
  
  "Nya, aranjeunna muncul dina Wahyu sareng-"
  
  "Wow!" Alicia ngadadak ngagorowok. "Jigana kuring pencét hiji hal!"
  
  "Jeung perhatian," sora May whispered ngaliwatan komunikator. "Lampu anyar parantos muncul dina cai, aranjeunna nuju gancang."
  
  
  BAB genep
  
  
  Drake turun sekop di lantai jeung walked leuwih pikeun nempo Alicia. Yorgi parantos aya, ngabantosan anjeunna ngagali. Kinimaka ogé gancang maju.
  
  "Sabaraha waktos urang gaduh?" Hayden nanya urgently.
  
  "Ditilik ku speed maranéhna, tilu puluh menit tops," Waler Smith.
  
  Dahl ngintip anteb. "Aya pitunjuk?"
  
  "Meureun Mossad," jawab Kensi. "Éta anu pangdeukeutna."
  
  Drake sumpah. "Hiji-hijina waktos kuring ngarepkeun Swédia sial bakal sumping heula."
  
  Alicia nangtung dengkul-jero dina liang, ngali ujung sekop nya kana bumi lemes, nyoba ngosongkeun objék. Manéhna bajoang, guligah nyentak-nyentak tepi samar. Kinimaka ngabersihkeun taneuh ti luhur nalika Yorgi ngagabung sareng Alicia dina tatu anu terus-terusan ngembang dina taneuh.
  
  "Naon ini?" - Abdi naroskeun. Drake nanya.
  
  Hayden squatted handap kalawan leungeun nya dina tuur nya. "Kuring henteu acan tiasa nyarios pasti."
  
  "Tarik diri anjeun babarengan, Alicia." Drake nyengir.
  
  A sorotan jeung ramo diangkat éta hijina respon na. Obyék anu dimaksud katutupan ku kokotor sareng katutupan kokotor dina sadaya sisi, tapi éta ngagaduhan bentuk. Oblong, ukuranana kurang leuwih dua méter kali hiji méter, éta bentukna kotak pasti tur gampang dipindahkeun, némbongkeun yén éta teu beurat pisan. Masalahna nya éta dikurilingan sareng dipadatkan ku bumi sareng akar anu keras. Drake melong ti kotak ka laut, ningali lampu beuki ngadeukeutan sarta wondering kumaha naraka leutik, wadah lightweight misalna bisa nahan pakarang militér dahsyat.
  
  "Lima belas menit," Smith ngalaporkeun. "Teu aya tanda-tanda pendekatan anu sanés."
  
  Alicia bajoang jeung taneuh, cursing jeung meunang nowhere dina mimitina, tapi ahirna manéhna unsheathed item jeung ngidinan Yorgi pikeun narik eta kaluar. Sanajan kitu, tangkal anggur jeung akar kusut nempel kana anjeunna semu bagja, kebat teuas, pulas nu nampik dileupaskeun. Ayeuna aranjeunna dina cangkéng-jero leutak, oyag off baju maranéhanana sarta condong kana shovels. Drake refrained tina atra "Lalaki di tempat gawe" garis tur leaned leuwih pikeun mantuan angkat. Dahl ogé ngagulung ka handap, sarta babarengan maranéhna junun manggihan rojongan di sisi objék jeung tarik kaluar. Akar protés, megatkeun jeung unraveling. Sababaraha dilaksanakeun pikeun hirup dear. Drake mencet jeung ngarasa eta ngarayap nepi ka liang jeung leuwih tepi. Walungan tina taneuh lunta ngalir ti luhur. Saterusna manéhna jeung Dahl nangtung babarengan jeung neuteup ka handap dina Alicia jeung Yorgi. Duanana geus flushed beungeut jeung engapan beurat.
  
  "Naon?" - Abdi naroskeun. Drake nanya. "Ari anjeun duaan ngarencanakeun istirahat tea? Kaluar ti dieu."
  
  Alicia jeung Yorgi mariksa dua kali handapeun liang, néangan deui kotak atawa meureun tulang heubeul. Euweuh nu kapanggih. Sakedapan, saurang nonoman Rusia lumpat sapanjang ujung liang, mendakan dukungan dimana sigana teu aya, ku kituna anjeunna tiasa mumbul naék lamping sareng ngalangkungan liang. Alicia ngawas naon anu lumangsung kalawan chagrin, lajeng luncat saeutik awkwardly kana samping. Drake nyekel leungeun nya jeung ditarik nya nepi.
  
  Anjeunna cackled. "Anjeun hilap sekop anjeun."
  
  "Naha anjeun badé angkat? Abdi nawiskeun sirah heula. "
  
  "Kasep, kasep."
  
  Hayden terus ningali ka handap kana liang. "Kuring panginten éta waktos anu saé pikeun nyéépkeun waktos sareng Hannibal Barca anu goréng. Kami henteu hoyong teu hormat ka sasama prajurit."
  
  Drake unggeuk satuju. "Legénda".
  
  "Upami anjeunna aya di handap."
  
  "Nazi ngalaksanakeun panalungtikanana," saur Hayden. "Jeung, abdi begrudgingly ngaku, maranéhna ngalakukeun éta ogé. Hannibal ngahontal Kinérja langgeng saukur kusabab anjeunna alus dina pakasaban na. Perjalanan na meuntas Alps tetep salah sahiji prestasi militér anu paling luar biasa tina perang awal. Anjeunna ngenalkeun strategi militer anu masih diagungkeun ayeuna.
  
  Sanggeus sakedapan maranéhna melong. Dahl sareng aranjeunna. Kinimaka ngusapan barangna nepi ka nembongkeun kotak kokoh tina kai poék. Aya jaket leutik leungeun di luhur, sarta Hawaiian nyoba pamer.
  
  Hayden condong ka kuring. "Éta hungkul. logo homemade maranéhanana. Urutan Kiamat Panungtungan.
  
  Drake nalungtik eta, memorizing simbol. Ieu nyarupaan hiji bunderan sentral leutik kalawan opat braids twisted disimpen sabudeureun eta dina titik béda dina kompas. Bunderan éta simbol takterhingga.
  
  "Scythes mangrupakeun pakarang," ceuk Hayden. "Ngajagi dunya batin anjeun?" Manéhna ngarérét. "Urang bakal nungkulan ieu engké lamun perlu. Hayu."
  
  Lampu-lampu teu aya di laut, anu hartosna Mossad, upami éta saha waé anu pangdeukeutna, parantos ngahontal taneuh padet sareng kirang ti lima belas menit jauhna kalayan gancang. Drake sakali deui wondered kumaha konfrontasi bakal mungkas. SPEAR diparéntahkeun pikeun ngamankeun opat pakarang dina sagala biaya, tapi pesenan jarang dilaksanakeun sacara sampurna di medan perang. Anjeunna ningali ekspresi gugup dina raray batur sareng terang aranjeunna ngarasa cara anu sami, bahkan Hayden, anu paling caket kana struktur komando.
  
  Aranjeunna nyiapkeun pikeun angkat.
  
  "Coba ulah konfrontasi," ceuk Hayden. "Jelas".
  
  "Kumaha upami urang henteu tiasa?" - tanya Dahl.
  
  "Muhun, upami éta Mossad, meureun urang tiasa ngobrol."
  
  "Kuring cangcaya aranjeunna bakal gaduh rompi ID," Alicia muttered. "Ieu sanés acara pulisi."
  
  Hayden momentarily switched communicator nya ka posisi off. "Upami urang ditembak, urang gelut," saur anjeunna. "Naon deui anu bisa urang pigawé?"
  
  Drake nempo ieu salaku kompromi pangalusna. Dina dunya idéal, maranéhna bakal geus slipped kaliwat prajurit approaching sarta balik deui ka angkutan maranéhna teu katatu sarta undetected. Tangtosna, SPEAR moal aya dina dunya idéal. Anjeunna pariksa deui pakarangna nalika timna siap-siap pikeun kaluar.
  
  "Candak jalan panjang," Hayden nyarankeun. "Éta moal".
  
  Sadaya pancegahan. Sadaya trik pikeun nyegah konflik.
  
  Sora Lauren jadi cucuk ceuli. "Urang ngan meunang warta, jalma. Swédia ogé ngadeukeutan. "
  
  
  BAB TUJUH
  
  
  Drake mingpin jalan, mimiti leumpang sabudeureun wangunan bobrok lajeng pos handap lamping. Poék masih nyertakeun bumi, tapi subuh parantos caket. Drake ngajelaskeun jalan na dina loop henteu rata dugi anjeunna kapanggih dirina dina arah nu lalawanan ka laut.
  
  Rasa waspada, sirah diangkat, tim nuturkeun kami.
  
  Dahl ngilikan kotak, taliti nahan tutupna handapeun pananganna. Kenzi lumpat ka sisi, ngabantosan anjeunna milarian jalan. Tim éta ngagem gear visi wengi, sadayana kecuali Smith, anu langkung resep sadar kana lingkunganana. Ieu kombinasi alus. Sisi-sisi sareng dina file tunggal aranjeunna lumpat dugi ka ngahontal suku pasir sareng dataran datar dimana teu aya panyumputan. Drake nyangkut kana loop na, ngarah aranjeunna dina arah umum tina parahu. Henteu aya kecap anu diucapkeun - sadayana nganggo panca indra pikeun mariksa lingkunganana.
  
  Aranjeunna terang kumaha maotna musuh-musuhna. Taya mercenaries satengah kabetot waktos ieu. Kiwari, jeung saterusna, jeung saterusna, maranéhanana confronted ku prajurit nu teu inferior jeung maranehna.
  
  méh-méhan.
  
  Drake ngalambatkeun, ngarasa yén maranéhna pindah saeutik teuing gancang. rupa bumi éta henteu dina kahadean maranéhna. Cahya palid ngarayap ka arah ufuk wétan. Moal lami deui moal aya panutup. Smith nangtung di katuhu na Mai di kénca. Tim tetep handap. Pagunungan anu aya di luhur gedongna nyusut, nembongan di tukangeunana. Jajaran rungkun anu dihias ku sababaraha tangkal muncul di payun, sareng Drake ngarasa lega. Aranjeunna jauh ka kalér-wétaneun tempat anu diperyogikeun, tapi hasil ahirna patut.
  
  Skenario kasus pangalusna? Taya gelut.
  
  Anjeunna ngaléngkah, milarian bahaya sareng ngajaga basa awakna nétral. Panyambungna tetep tenang. Ngadeukeutan ka panyumputan, ngaleos, bisi geus aya nu ngadagoan. Salaku komando, aranjeunna tiasa ngarepkeun peringatan, tapi teu aya anu tiasa dipasihkeun dina misi ieu.
  
  Drake nempo wewengkon badag wawatesan jeung sababaraha tangkal jeung rungkun sparse sarta eureun, signalling nu séjén pikeun istirahat. Pamariksaan bentang henteu mendakan nanaon. Puncak gunung éta sepi sajauh anjeunna ningali. Di kénca maranéhna, panutup ipis ngarah sagala jalan ka dataran datar lajeng ka shores laut. Anjeunna nebak parahu maranéhanana bisa jadi lima belas menit leumpang jauh. Anjeunna quietly ngahurungkeun sambungan.
  
  "Lauren, aya warta ngeunaan Swédia?"
  
  "Henteu. Tapi aranjeunna kedah caket. "
  
  "Tim séjén?"
  
  "Rusia aya dina hawa." Manehna semu isin. "Kuring teu tiasa masihan anjeun posisi."
  
  "Tempat ieu badé janten zona panas," saur Smith. "Urang kedah ngalih."
  
  Drake satuju. "Hayu urang kaluar."
  
  Manéhna nangtung sarta ngadéngé jeritan sakumaha ngareureuwas sakumaha pélor sagala.
  
  "Eureun didinya! Urang peryogi kotak. Tong ngaléngkah."
  
  Drake teu ragu, tapi gancang turun, duanana nganuhunkeun pikeun peringatan sarta kaget yén maranéhna geus lasut musuh. Dahl neuteup ka anjeunna sareng Alicia katingali bingung. Malah Mai némbongkeun reuwas.
  
  Kénsi ngagerentes basana. "Éta pasti Mossad."
  
  "Naha anjeun nyandak aranjeunna dina todongan bedil?" tanya Hayden.
  
  "Iya," ceuk Drake. "Spéker éta lempeng ka payun sareng sigana ngagaduhan asisten di dua sisi. Persis dimana urang hoyong. "
  
  "Kami henteu tiasa maju," saur Mai. "Urang balik. Ka arah éta." Manéhna nunjuk ka wétan. "Aya saung sareng jalan, sababaraha kebon. Kotana teu pati jauh. Urang tiasa ngumumkeun évakuasi. "
  
  Drake neuteup Hayden. Bosna sigana nimbang-nimbang pilihan antara angkat ka kalér sapanjang basisir, wétan nuju peradaban, atanapi nyanghareupan perang.
  
  "Henteu aya anu saé upami urang cicing di dieu," saur Dahl. "Ngalawan hiji musuh elit bakal janten tangtangan, tapi urang terang langkung seueur di jalan."
  
  Drake parantos terang yén Méi leres. Kalér henteu nawiskeun jalan pikeun kasalametan. Aranjeunna bakal ngajalankeun sapanjang Hellespont tanpa panutup sarta ngandelkeun tuah murni yén maranéhna bisa titajong kana sababaraha bentuk angkutan. Iinditan wétan dijamin kasempetan.
  
  Sajaba ti éta, tim séjén boro bakal datangna ti kota mana wae.
  
  Hayden nyauran éta teras ngancik ka wétan, ngira-ngira rupa bumi sareng kamungkinan kabur gancang. Dina waktu ieu, sora datang deui.
  
  "Tetep didinya!"
  
  "Shit," Alicia nyerengeh. "Budak ieu psikis."
  
  "Kuring ngan boga eyesight alus," ceuk Smith, ngarujuk kana téhnologi visual. "Sumputkeun di tukangeun barang padet. Kami badé nyandak seuneu."
  
  Tim indit, nuju ka wétan. Urang Israél muru, pélor-pélor dina sirah para panyawat tumbak nabrak tangkal tangkal jeung antara dahan-dahan. Daun hujan turun. Drake naek gancang, nyaho yén nembak ieu ngahaja aimed tinggi, sarta wondering naon sih perang anyar maranéhna venturing ka dieu.
  
  "Ieu sapertos latihan tentara bangsat," saur Alicia.
  
  "Kuring ngarep pisan aranjeunna nganggo pélor karét," jawab Dahl.
  
  Aranjeunna naek sareng improvisasi, pindah ka wétan, ngahontal tangkal anu langkung kuat sareng narik panon. Drake muru deui, ngahaja luhur. Anjeunna henteu ningali tanda-tanda gerakan.
  
  "Bajingan licik."
  
  "Tim leutik," ceuk Kenzie. "Hati-hati. mesin otomatis. Aranjeunna bakal ngantosan kaputusan. "
  
  Drake éta hayang pisan ngamangpaatkeun pinuh. Tim kasebut taliti indit ka wétan, lempeng ka subuh bulak nu masih ngancam cakrawala jauh. Sanggeus ngahontal clearing salajengna, Drake ngadéngé tur praktis ngarasa kacapi pélor.
  
  "Karunya". Anjeunna japati pikeun panutup. "Éta caket."
  
  Langkung seueur shooting, langkung seueur timbal di antara saung. Hayden neuteup jero kana panon Drake. "Cara aranjeunna parantos robih."
  
  Drake narik napas jero, boro percaya. Urang Israél némbak sengit sareng teu ragu maju sacara ati-ati tapi dina laju anu nguntungkeun. Pélor séjén nyéépkeun sapotong babakan tina tangkal anu aya di tukangeun sirah Yorga, nyababkeun si Rusia ngageter pisan.
  
  "Henteu saé," Kensi ngagerendeng. "Henteu saé pisan".
  
  Panon Drake siga batu api. "Hayden, hubungi Lauren. Pasihan anjeunna mastikeun ka Qrow yén kami badé ngabales seuneu!"
  
  "Urang kudu balik seuneu," Kensi ngagorowok. "Aranjeun henteu kantos mariksa sateuacanna."
  
  "Henteu! Aranjeunna prajurit upahan, pasukan elit anu dilatih sareng nuturkeun paréntah. Aranjeunna sekutu bangsat, babaturan poténsial. Pariksa éta, Hayden. Pariksa ayeuna! "
  
  Pélor anyar neunggeul rungkun. Musuh tetep teu katingali, teu kadéngé; SPIR terang ngeunaan kamajuanna ngan ukur tina pangalaman sorangan. Drake ningali nalika Hayden ngaklik tombol kom sareng nyarios ka Lauren, teras ngadoakeun réspon anu gancang.
  
  Prajurit Mossad ngadeukeutan.
  
  "Konfirmasi status kami." Malah sora Dahl kadéngé tegang. "Lauren! Anjeun nyieun kaputusan? Dupi urang bade ngalawan? "
  
  
  ***
  
  
  Tim SPEAR, anu parantos diusir tina parahuna, kapaksa ngalih ka wétan. Aranjeunna kagungan waktos teuas dina seuneu. Teu daék ngalawan sekutu dipikawanoh, maranéhanana manggihan diri nepi ka necks maranéhanana dina bahaya.
  
  Scrambling, scratched na bloodied, aranjeunna ngagunakeun unggal trik dina arsenal maranéhna, unggal trik nempatkeun leuwih jarak antara diri jeung Mossad. Balikna Lauren ngan ukur nyandak sababaraha menit, tapi menit-menit éta langkung lami tibatan CD Justin Bieber.
  
  "Qrow teu bagja. Anjeunna nyarios anjeun nampi pesenan. Tetep pakarang anjeun dina sagala waragad. Opatanana."
  
  "Sareng éta sadayana?" Drake nanya. "Naha anjeun nyarioskeun ka anjeunna saha anu kami urus?"
  
  "Tangtu. Manehna semu ngamuk. Jigana urang ngaganggu anjeunna."
  
  Drake ngegeleng. Teu asup akal. Urang kedah dianggo babarengan.
  
  Dahl ngungkabkeun pamadeganana. "Kami leres-leres ngalawan paréntahna di Peru. Meureun ieu payback. "
  
  Drake teu percaya. "Henteu. Éta bakal leutik. Anjeunna sanés politisi sapertos kitu. Urang dilawan ku sekutu. Crap. "
  
  "Kami ngagaduhan pesenan," saur Hayden. "Hayu urang salamet dinten ayeuna sareng gelut énjing."
  
  Drake terang yén anjeunna leres, tapi anjeunna henteu tiasa nganggap yén urang Israil sigana nyarioskeun hal anu sami. Kituna mimiti grievances abad-lami. Ayeuna, salaku tim, aranjeunna jalan ka wétan, tetep dina tameng leuweung maranéhanana, sarta diatur rearguard a, teu teuing agrésif, tapi cukup pikeun ngalambatkeun Israel. Smith, Kinimaka sareng Mai luar biasa dina nunjukkeun yén aranjeunna ayeuna nuju bisnis, ngahalangan lawan-lawanna dina unggal waktos.
  
  Éta datang ti tukangeun aranjeunna nalika Drake ngalayang ngaliwatan tatangkalan. Helikopter rumbled overhead, teras tilted sarta landed di sababaraha clearing inconspicuous. Hayden teu kedah nyarios sakecap.
  
  "Swédia? Rusia? Gusti, ieu ngan omong kosong, guys!"
  
  Drake langsung ngadéngé tembakan datang ti arah éta. Anu nembé kaluar tina helikopter ditembak, sanés ku Mossad.
  
  Ieu ngandung harti yén opat tim pasukan husus ayeuna dina tarung.
  
  Hareupeun leuweung réngsé, nembongkeun hiji imah patani heubeul saluareun sawah lega diwatesan ku tembok batu.
  
  "Candak sababaraha waktos," anjeunna ngagorowok. "Lampah gancang sareng gancang. Urang tiasa kumpul deui di dinya. "
  
  Tim lumpat saolah-olah hounds naraka panas dina heels maranéhanana.
  
  
  ***
  
  
  Pindah dina laju anu pinuh tapi dikendali, timna kaluar tina panutup sacara acak sareng bergegas nuju bumi patani. Tembok jeung bukaan jandela ampir jadi kumuh saperti imah di pasir, nunjukkeun henteuna ayana manusa. Tilu grup pasukan husus iklas balik aranjeunna, tapi kumaha deukeut?
  
  Drake henteu terang. Anjeunna jogging beurat meuntas taneuh rutted, nyandak off visi wengi sarta ngagunakeun langit brighten pikeun nandaan jalan na. Satengah tim ningali ka hareup, satengah ningali ka tukang. Mai whispered yén manéhna nempo tim Mossad ngahontal ujung leuweung, tapi lajeng Drake ngahontal témbok low munggaran tur Mai sarta Smith dibuka nepi jumlah leutik suppressing seuneu.
  
  Babarengan ngariung tukangeun témbok batu.
  
  Imah patani masih dua puluh paces payun. Drake terang yén éta moal aya gunana pikeun ngantepkeun urang Israil sareng anu sanés pikeun netep sareng netepkeun garis tetempoan anu idéal. Salaku tambahan, tim sanés ayeuna bakal waspada. Anjeunna nyarios kana komunikator.
  
  "Leuwih alus anjeun angkut burit anjeun, budak."
  
  Alicia ngalieuk ka manéhna. "Naha éta aksen Amérika pangalusna anjeun?"
  
  Drake katingali hariwang. "Sial. Tungtungna mah balik deui." Lajeng anjeunna ningali Dahl. "Tapi hey, éta tiasa langkung parah, sigana."
  
  Salaku hiji aranjeunna peupeus ngaliwatan panutup. Méi jeung Smith deui dibuka nyekel seuneu jeung narima ukur dua nembak di respon. Teu kadéngé sora séjén. Drake kapanggih témbok padet sarta dieureunkeun. Hayden geuwat ditugaskeun May, Smith, sarta Kinimaka ngajaga perimeter, lajeng buru-buru gabung jeung batur.
  
  "Kami henteu kunanaon pikeun sababaraha menit. Naon anu urang gaduh?"
  
  Dahl parantos muka peta nalika sora Lauren ngeusi ceulina.
  
  "Rencana B masih mungkin. Sirah ka jero. Upami anjeun gancang, anjeun moal peryogi angkot."
  
  "Rencana sialan B." Drake ngegeleng. "Salawasna rencana B."
  
  Patroli perimeter ngalaporkeun yén sadayana jelas.
  
  Hayden nunjuk kana kotak anu dibawa Dahl. "Urang kudu tanggung jawab di dieu. Lamun leungit eta, urang teu boga pamanggih naon di jero. Sareng upami anjeun éléh ieu ku musuh..." Manéhna teu kudu nuluykeun. Si Swédia nempatkeun kotak éta dina taneuh sareng tuur di gigireunana.
  
  Hayden ngarampa lambang anu terukir dina tutupna. Wilah spinning ngirim kaluar peringatan ominous. Dahl taliti muka tutupna.
  
  Drake nahan napas. Euweuh kajadian. Éta salawasna janten picilakaeun, tapi aranjeunna henteu tiasa ningali konci atanapi mékanisme anu disumputkeun. Ayeuna Dahl ngangkat tutup lengkep sareng ningali kana rohangan di jero.
  
  Kensi nyerengeh. "Naon ieu? Pakarang perang? Dihubungkeun sareng Hannibal sareng disumputkeun ku pesenan? Anu kuring tingali ngan ukur tumpukan kertas. "
  
  Dahl diuk deui dina tonggongna. "Perang ogé tiasa dilawan ku kecap."
  
  Hayden taliti kaluar sababaraha lambar kertas jeung nyeken téks. "Kuring henteu weruh," manehna ngaku. "Sigana mah file panalungtikan jeung... rékaman..." Manéhna ngareureuhkeun. "Tés? sidang?" Manéhna ngolétak sababaraha kaca deui. "Spésifikasi Majelis."
  
  Drake nyerengeh. "Ayeuna éta sora goréng. Aranjeunna nyauran éta Project Babylon, Lauren. Hayu urang tingali naon anu anjeun tiasa gali ngeunaan ieu."
  
  "Geus," ceuk New Yorker. "Anu sanésna deui?"
  
  "Kuring kakara mimiti ngarti ciri ieu," Dahl ngamimitian. "Éta raksasa-"
  
  "Turun!" Smith ngagorowok. "Ngadeukeutan."
  
  Tim ngalambatkeun sareng nyiapkeun. Tukangeun tembok batu, volley bedil mesin guludug, seukeut tur deafening. Smith balik seuneu ti katuhu, dimaksudkeun ti Ecological di témbok. Hayden ngegeleng.
  
  "Urang kedah mungkas ieu. Kaluar tidieu".
  
  "Nguping burit?" Drake nanya.
  
  "Cukup burit anjeun."
  
  "Rencana B," ceuk Alicia.
  
  Tetep aman, aranjeunna ngalih ti témbok ka témbok ka tukangeun bumi patani. Lantaina pinuh ku lebu, sareng potongan-potongan batu sareng kai ditandaan dimana hateupna aya. Mai, Smith sareng Kinimaka nutupan pungkur. Drake lirén nalika aranjeunna dugi ka jandéla pungkur sareng ningali jalan anu payun.
  
  "Éta ngan ukur tiasa langkung hese," saurna.
  
  Panonpoé slid ngaliwatan cakrawala dina burst warna.
  
  
  BAB DALAPAN
  
  
  Perlombaan terus, tapi ayeuna odds anu dwindling. Nalika Drake sareng Alicia, anu nuju jalan, ninggalkeun panutup sareng nuju ka darat, ngajaga bumi patani antara aranjeunna sareng anu ngudag, tim Mossad tungtungna kaluar ti leuweung. Diasah sadayana hideung sareng masker dina raray, aranjeunna ngadeukeutan lemah sareng ati-ati, ngangkat senjata sareng némbak. Mai sareng Smith gancang nyandak panutup tukangeun bumi patani. Hayden buru-buru maju.
  
  "Pindah!"
  
  Drake ngalawan naluri pikeun nangtung jeung ngalawan; Dahl ka kénca jelas ogé berjuang sareng ieu. Aranjeunna biasana tarung sareng ngagedekeun lawanna - kadang-kadang turun kana kakuatan sareng angka. Tapi mindeng eta kabeh turun ka stupidity of lawan maranéhanana. Seuseueurna tentara upahan anu dibayar lambat sareng kusam, ngandelkeun ukuranana, galak sareng kurangna moral pikeun ngalaksanakeun padamelan.
  
  Teu kiwari.
  
  Drake sadar pisan kana kabutuhan pikeun ngajaga hadiah. Dahl mawa kotakna sareng ngajagana saaman-amanna. Yorgi ayeuna nuju maju, nguji taneuh sareng nyobian milarian jalan anu paling ditutupan. Maranéhna meuntas sawah anu pagunungan, tuluy turun ngaliwatan rungkun anu leutik. Urang Israél lirén seuneu pikeun sakedap, sigana ngaraosan paréntah sanés sareng henteu hoyong terangkeun jabatanna.
  
  Rupa-rupa taktik ayeuna nunjukkeun.
  
  Tapi pikeun Drake, Alicia nyimpulkeun éta pangsaéna. "Demi Gusti, Yogi. Turunkeun sirah Rusia anjeun sareng lumpat!"
  
  Lauren dilacak kamajuan maranéhanana dina GPS sarta ngumumkeun yén titik pasamoan Plan B éta ngaliwatan cakrawala salajengna.
  
  Drake ngahuleng rada gampang. The rungkun réngsé, sarta Yorgi éta kahiji nanjak pasir leutik, Kinimaka nuturkeun dina heels na. calana panjang Hawaii urang ditutupan ku leutak dimana anjeunna murag - tilu kali. Alicia neuteup ka Méi, anu lincah ngaléngkah diantara lipatan bumi.
  
  "Sialan Sprite. Sigana mah domba cinyusu keur ulin di alam liar."
  
  "Sagala anu anjeunna laksanakeun, anjeunna ngalaksanakeunana saé," Drake satuju.
  
  Alicia skidded on sabak, tapi junun tetep dina suku nya. "Urang sadayana ngalakukeun éta saé."
  
  "Hehehehe, tapi sababaraha urang leuwih kawas assholes."
  
  Alicia ngangkat pakarangna. "Kuring ngarepkeun anjeun henteu hartosna kuring, Drakes." Aya catetan peringatan dina sorana.
  
  "Oh, tangtos henteu, Kang. Jelas kuring hartosna urang Swédia. "
  
  "Mahal?"
  
  Tembakan disada ti tukangeun, mungkas koméntar Dahl sateuacan dimimitian. Pangalaman ngawartoskeun Drake yén nembak teu dimaksudkeun pikeun aranjeunna sarta diwangun ku dua catetan béda. Mossad gawé bareng boh Rusia atawa Swédia.
  
  The Swédia, meureun ceuk pikir, lumpat headlong ka Mossad.
  
  Manéhna teu bisa nyengir.
  
  Dahl melong ka sabudeureun, siga nu ngararasakeun amarah. Drake neuteup polos. Aranjeunna naek ka hiji pasir leutik tur slid handap sisi séjén.
  
  "Angkutan parantos sumping," saur Lauren.
  
  "Resep ieu!" Hayden nunjuk ka langit, jauh, jauh, tempat aya bintik hideung anu obah. Drake nyeken wewengkon sarta ditarik Yorgi handap sakumaha pélor whistled leuwih luhureun pasir. Batur dumadakan jadi leuwih museurkeun aranjeunna.
  
  "Ka lebak," ceuk Kinimaka. "Lamun urang bisa nepi ka eta tangkal ..."
  
  Tim ieu nyiapkeun sprint final. Drake neuteup deui kana bintik nu ngadeukeutan. Sakedapan panginten anjeunna tiasa ningali kalangkang, tapi teras anjeunna ningali kaleresan.
  
  "Jalma, ieu helikopter sanés."
  
  Kinimaka ngintip. "Séh".
  
  "Sareng aya". Mai nunjuk ka kénca, luhur ka arah bank awan. "Katilu".
  
  "Lauren," ceuk Hayden urgently. "Lauren, ngobrol sareng kami!"
  
  "Ngan meunang konfirmasi." Sora anteng mulang. "Anjeun gaduh Cina sareng Inggris dina hawa. Rusia, Swédia sareng Israél di bumi. Dengekeun, kuring bakal nyambungkeun anjeun ka obrolan ayeuna supados anjeun tiasa nampi inpormasi anu munggaran. Sababaraha éta omong kosong, tapi sadayana tiasa berharga. "
  
  "Urang Perancis?" Kinimaka jadi mikir pikeun sababaraha alesan.
  
  "Teu nanaon," jawab Lauren.
  
  "Karya anu saé, aranjeunna henteu sadayana sapertos Bo," saur Alicia kalayan rada pait sareng melankolis. "Maksud kuring Perancis. Lalaki éta penghianat, tapi anjeunna saé pisan dina padamelan na.
  
  Dahl nyieun beungeut. "Lamun maranéhna geus kawas Bo," cenahna quietly. "Éta meureun geus aya di dieu."
  
  Alicia kedip-kedip dina kecap, nalungtik tumpukan kokotor caket dieu. Euweuh obah.
  
  "Kami dikepung," saur Hayden.
  
  "Tim pasukan khusus dina sadaya sisi," Drake satuju. "Beurit dina bubu."
  
  "Ngomong sorangan." Mai gancang ngahargaan sagalana. "Candak dua menit. Émut naon anu aya di jero kotak ieu sabisa-bisa anjeun." Manéhna ngangkat leungeun. "Lakukeun".
  
  Drake ngagaduhan inti na. kotak éta teu patut kahirupan maranéhanana sanggeus kabeh. Upami kaayaan janten tegang sareng tim anu langkung ramah tiasa ngalangkungan éta, sanés tinju ngan ukur nyalametkeun kahirupan. Dahl muka tutupna sareng tim langsung nuju ka helikopter anu caket.
  
  Manéhna méré réam kertas ka saréréa.
  
  "Wah, éta aneh," ceuk Alicia.
  
  Kenzi ngacak sababaraha lambar kertas. "Ngalawan gelut nalika maca dokumen ti tilu puluh dugi ka lima puluh taun ka pengker, ditulis ku Nazi sareng disumputkeun di kuburan Hannibal Barca? Naon anu aneh ngeunaan ieu?
  
  Drake diusahakeun bunuh passages kana memori. "Kata-katana asup akal. Ieu sami sareng kursus SPEAR.
  
  Proyék panalungtikan anu luhur, anjeunna maca. Asalna didamel pikeun tujuan diajar balistik éntri deui kalayan biaya anu langkung handap. Gantina rokét mahal ...
  
  "Kuring henteu terang naon sih ieu."
  
  Luncat ka luar angkasa tanpa nganggo rokét. Proyék nunjukkeun yén bedil anu ageung pisan tiasa dianggo pikeun némbak objék dina kecepatan anu luhur dina tempat anu luhur ...
  
  "Ah waduk".
  
  Beungeut Dahl sareng Alicia sami-sami ashen. "Ieu teu tiasa saé."
  
  Hayden nunjuk kana helikopter anu ngadeukeutan, anu ayeuna katingali ku sadayana. Aranjeunna tiasa ningali bedil individu ngagantung tina helikopter.
  
  "Sareng éta ogé henteu leres!"
  
  Drake nyerahkeun kertas sareng nyiapkeun senjatana. Waktos pikeun naon anu anjeunna biasa sareng naon anu anjeunna saé. Anjeunna dibombardir ku obrolan ti Hayden, May, sareng Smith, ogé tina sistem komunikasi anu parantos dibenerkeun ku Lauren.
  
  "Urang Israil asup kana perang jeung Swédia. Rusia kanyahoan ... "Lajeng sumping bursts gangguan sarta transmisi gancang tina siaran langsung nu NSA jeung organisasi lianna junun ngadangukeun.
  
  Perancis: "Kami nuju ngadeukeutan daérah ..."
  
  Inggris: "Leres, Pak, targét katingali. Urang gaduh seueur musuh di medan perang..."
  
  Cina: "Naha anjeun yakin aranjeunna gaduh kotakna?"
  
  Hayden mingpin jalan. Lumpat ti lapangan. Aranjeunna lumpat tanpa rencana. Seuneu anu ati-ati maksa helikopter pikeun ngalakukeun tindakan anu nyingsieunan sareng maksa ngudag taneuhna pikeun mindahkeun kalayan ati-ati pisan.
  
  Teras, nalika Drake badé kaluar sareng fokus kana rute kabur énggalna, sora anu sanés ngalangkungan statik.
  
  Ngan sakeudeung.
  
  Sawaréh disumputkeun di tukangeun sora, sora anu bieu karungu, jero, ditarik kaluar dina ceulina.
  
  Amérika: "Tim SEAL 7 aya di dieu. Urang ayeuna caket pisan..."
  
  Geuning ngageterkeun manéhna nepi ka jero. Tapi teu aya waktos. Teu aya cara pikeun ngobrol. Teu aya sadetik pikeun nyerepna.
  
  Sanajan kitu, panon na patepung jeung Thorsten Dahl.
  
  Naon...?
  
  
  BAB SAlapan
  
  
  "Béjakeun ka helikopter pikeun ngajauhan!" Hayden ngaklik komunikator na. "Kami badé milarian jalan sanés."
  
  "Naha anjeun hoyong ieu nongkrong?" Lauren nanya, nyieun Alicia seuri sanajan manehna lumpat pikeun hirupna.
  
  "Tangtu. Bebek handap sarta nutupan diri. Tong nelepon kami, kami bakal nelepon anjeun!"
  
  Drake wondered lamun poé ieu bakal kantos mungkas, lajeng ningali piringan pinuh panonpoé nongkrong leuwih cakrawala jeung sadar ironi. Wewengkon éta runtuyan pasir, unggal steeper ti panungtungan. TOMBOL nutupan burit maranéhna nalika aranjeunna ngahontal luhureun pasir, stepping taliti, lajeng lumpat di speed pinuh handap sisi séjén.
  
  Tembakan périodik kadéngé ti tukang, tapi teu ditujukeun; urang Israél jeung Swédia meureun silih tempas. Sawatara deui gedong-gedong ancur nembongan ka kenca katuhu, lolobana diwangun di lebak deet, kabeh ditinggalkeun. Drake henteu yakin naon anu nyababkeun jalma-jalma angkat, tapi éta parantos lami pisan.
  
  Beuki bukit terus sakumpulan tatangkalan ka kénca. Nawiskeun panyumputan, greenery jeung dahan tumuwuh thickly. Hayden ngarahkeun tim ka arah éta, sareng Drake ngahuleng sakedik. Sagala jinis panutupanana langkung saé tibatan teu aya panutupanana. Mimiti Hayden lajeng Alicia flashed ngaliwatan tangkal, ayeuna dituturkeun ku Dal, Kenzi na Kinimaka. Drake asup ka leuweung, ninggalkeun Méi, Yorgi jeung Smith di pungkur. Tembakan hurung kaluar, ngadeukeutan ayeuna, nyieun Drake waspada pikeun babaturanana.
  
  Ngalieuk, manéhna nempo yén Mai geus tripped.
  
  Diteuteup beungeutna mumbul tina taneuh.
  
  "Nuhun!"
  
  
  ***
  
  
  Hayden ngerem ngadadak ngalieuk. Dina waktos ayeuna, Mai ngagolér dina taneuh, Drake ngadeukeutan anjeunna, Smith parantos ngagulung. Pélor neunggeul tangkal-tangkal nu aya di pinggiran. Aya nu deukeut.
  
  Lajeng underbrush dimimitian. Inohong luncat kaluar, hiji ngahalangan Hayden dina awak handap. Manehna staggered, tapi tetep dina suku nya. Batang tangkal neunggeul kana tonggongna. Manehna teu malire kilat nyeri jeung ngangkat bedil. Lajeng sosok hideung narajang manehna deui, ngahalangan manehna ku siku, tuur, péso ...
  
  Hayden lunged sarta ngarasa sabeulah datang dina breadth hiji bulu tina beuteung nya. Manehna perang deui kalawan siku kana beungeut jeung tuur kana burih pikeun nempatkeun leuwih jarak antara aranjeunna. Manehna nempo Kinimaka jeung Alicia gelut di katuhu, sarta Dal najong potongan anjeunna knocked handap.
  
  Drake nyokot Mai leuleus.
  
  Pélor ngalayang di antara tatangkalan, ngarérét daun jeung tatangkalan. Hiji ngéléhkeun musuh, tapi teu lila. Lalaki éta geura-giru nangtung, jelas maké sababaraha bentuk Kevlar. Teras visi Hayden dipinuhan ku musuhna sorangan - saurang lalaki Mossad anu ciri-cirina diimbuhan ku tekad anu brutal sareng jahat.
  
  "Eureun," ceuk manehna. "Kami dina halaman anu sami-"
  
  Pukulan kana rahang ngeureunkeun dirina. Hayden ngaraosan getih.
  
  "Pesen," jawaban samar.
  
  Manehna diblokir blows anyar, ngadorong lalaki kumisan, nyobian teu ngangkat gun, sanajan anjeunna wielded péso. Sabeulah karasa babakan, tuluy kokotor. Hayden najong suku lalaki éta nalika Drake buru-buru ngaliwat, balap turun jalan sareng kana tangkal. Smith nutupan tonggongna, ditinju raray urang Israél sareng ngirim anjeunna deui kana underbrush. Kenzi di hareup, waktos ieu sareng ekspresi hesitant dina beungeutna jeung panon lega, saolah-olah manehna keur pilari batur akrab.
  
  Hayden ngadorong jalan ka Drake.
  
  "Mai?"
  
  "Anjeunna henteu kunanaon. Ngan pélor dina tulang tonggong jeung éta. Henteu aya anu spektakuler. "
  
  Hayden pucat. "Naon?" - Abdi naroskeun.
  
  "Jakétna eureun. Manehna murag sarta pencét tangkorak nya. Henteu aya anu khusus".
  
  "KIRA".
  
  Alicia ngahindar serangan siku anu brutal sareng nganggo lémparan judo pikeun ngirim lawanna ngalayang kana tangkal. Kinimaka bulldozed jalan ngaliwatan prajurit Mossad sejen. Pikeun sababaraha moments jalan jelas, sarta tim SPEAR ngamangpaatkeun pinuh.
  
  Unggal ons pangalaman datang kana antrian sakumaha aranjeunna lumpat di Pace pinuh, tanpa pamikiran slowing handap, ngaliwatan twisting, diving, clumps tangkal bahaya. Jurang parantos dibuka antara aranjeunna sareng tim Mossad, sareng dedaunan kandel nyayogikeun panutup anu idéal.
  
  "Kumaha sih aranjeunna tiasa ngalangkungan urang?" Drake ngagorowok.
  
  "Éta kedahna nalika urang lirén pikeun pariksa kotakna," saur Hayden.
  
  Smith ngagerendeng tarik. "Urang lalajo."
  
  "Entong ngéléhkeun diri anjeun ..." Hayden ngamimitian.
  
  "Henteu, sobat," saur Kénsi. "Éta anu pangsaéna dina naon anu aranjeunna lakukeun."
  
  Smith chuckled, saolah-olah ngomong yén urang ogé, tapi disebutkeun tetep jempé. Hayden nempo Kinimaka titajong, suku badagna badarat dina tumpukan loam elastis, sarta pindah pikeun mantuan, tapi Dal geus ngarojong lalaki badag. Si Swédia ngalihkeun kotak ka panangan anu sanés, nyorong Hawaiian ku katuhuna.
  
  Sareng ayeuna bahaya sanés parantos ditambah kana campuran - sora anu teu jelas tina helikopter ngalayang di luhur.
  
  Bakal aranjeunna muka seuneu?
  
  Naha aranjeunna bakal nyisiran leuweung ku pélor?
  
  Hayden teu nyangka. Rébuan hal tiasa salah kusabab tindakan anu teu tanggung jawab sapertos kitu. Tangtosna, jalma-jalma ieu nuturkeun paréntah pamaréntahanana, sareng sababaraha badut anu linggih di bumi di kantor-kantor anu haneut sareng hawa-hawa teu paduli naon anu lumangsung di luar menara gadingna.
  
  The flapping of propellers datang ti luhur. Hayden terus lumpat. Anjeunna parantos terang yén Mossad bakal ningali timna, sareng kamungkinan Swedia sareng Rusia di tukangeunana. Aya sora beulah kénca , sareng anjeunna nyangka yén anjeunna ningali langkung seueur tokoh-éta pasti urang Rusia, saur anjeunna.
  
  Atawa meureun Britania?
  
  Sial!
  
  Éta teuing kabuka. Teuing teu siap. Kanyataanna, kitu ogé sakabéh tim aya. Teu aya anu ngarepkeun sadayana sumping sakaligus - sareng éta mangrupikeun kasalahan. Tapi wartosan kuring rencana anu bakal tumut kana akun ieu?
  
  The Drake Trail iklas payun, teu pisan slowed turun ku beurat Méi. Alicia nuturkeun dina heels na, pilari sabudeureun. jalur meandered aimlessly, tapi umumna indit ka arah katuhu, sarta Hayden éta bersyukur pikeun éta. Manehna ngadéngé pelor Smith seuneu di pungkur maranéhanana, discouraging pursuers maranéhanana. Manéhna ngadéngé sababaraha jeritan ti kénca, saolah-olah dua pasukan keur pasamoan.
  
  Damn, ieu sababaraha shit gélo.
  
  Drake luncat kana tangkal anu tumbang. Kinimaka nyegruk bari ngagerendeng. Sempalan sumebar ka sagala arah. Rupa bumi mimiti turun teras aranjeunna ningali sisi leuweung. Hayden barked kana comm yén maranéhna kudu ngalambatkeun turun-teu aya nu terang naon dina taneuh bisa jadi ngantosan saluareun garis tangkal.
  
  Drake ngalambatkeun turun ngan saeutik. Alicia ngaliwat anjeunna ka katuhu, sareng Dahl pencét anjeunna di kénca; babarengan tilu di antarana overcame panutup sarta asup ka lebak sempit, ditangtayungan dina dua sisi ku lamping coklat lungkawing. Kinimaka na Kenzi ngaklik keuneung maranéhna babarengan dina usaha nyadiakeun rojongan, lajeng Hayden kaluar tina nyumputkeun ogé, ayeuna nyoba malire sensasi ngaduruk tumuwuh dina dada nya.
  
  Aranjeunna lumpat leuwih lila ti manehna resep pikir.
  
  Jeung kota pangdeukeutna éta mil jauh.
  
  
  BAB sapuluh
  
  
  Drake ngarasa Mai mimiti bajoang saeutik. Anjeunna masihan anjeunna menit, terang yén anjeunna bakal gancang sadar. Dina momen anu sakedapan éta, anjeunna ningali hiji hal anu datar, kulawu sareng licik anu nyababkeun jantungna anu deg-degan.
  
  "Kénca!"
  
  Sakabeh grup peupeus ka kénca, taliti tapi unnecessarily nutupan flanks maranéhanana salaku lawan maranéhanana éta masih siluman. Drake ngantep May bajoang bit, tapi ditahan. Teu lila manehna neunggeulan iga ku tinjuna.
  
  "Hayu atuh".
  
  "Sadetik, sayang..."
  
  Alicia menatapnya galak. "Naha anjeun resep pisan?"
  
  Drake ragu-ragu, tuluy nyengir. "Teu aya jawaban anu pasti pikeun patarosan ieu, sayang."
  
  "Leres?"
  
  "Muhun, pikir ngeunaan éta tina sudut pandang abdi."
  
  Mai ngarengsekeun dilema na ku ngagunakeun tulang tonggongna pikeun nyorong sareng ngagulung kana lantai. Manéhna mendarat junun, tapi swayed di tempat, nyekel sirah nya.
  
  "Tingali," ceuk Drake. "Dina pertahanan kuring, anjeunna sigana teu aman."
  
  "Sirah anjeun bakal oyag upami urang henteu buru-buru." Alicia ngadorong katukang sareng Drake ngiringan, ningali Méi sakedik deui dugi ka anjeunna lempeng sareng janten wirahma. Rombongan lumpat naék tanggul nepi ka aspal.
  
  "Kabingungan munggaran sareng Mossad." Dahl manjang. "Teu aya anu spektakuler."
  
  "Éta nahan," saur Kenzie. "Cara anjeun."
  
  "Kabingungan kadua," ceuk Drake. "Emut ka kampung di Inggris? Mangtaun-taun katukang."
  
  "Yonks?" - Abdi naroskeun.
  
  "Abad-abad".
  
  "KIRA". Dahl ngareureuhkeun sakedap, teras nyarios: "SM atanapi AD?"
  
  "Kuring pikir aranjeunna nyauran éta SM ayeuna."
  
  "Bohong".
  
  Jalan manjang di dua arah, sepi, potholed sarta merlukeun perbaikan. Drake ngadéngé pop gun anti pesawat ngadeukeutan ka helikopter, lajeng nembak leuwih. Anjeunna baralik ningali yén anjeunna ditémbak ti leuweung, panginten anjeunna ngan ukur ngotoran daérah ku pélor, teras ningali anjeunna nyimpang seukeut ka gigir.
  
  "Kuring teu bisa risiko eta," ceuk Dahl. "Kuring nyangka aranjeunna kedah urang Cina sareng aranjeunna henteu tiasa ngadangu obrolan sapertos urang."
  
  Drake unggeuk jempé. Henteu aya anu anyar anu diungkabkeun dina paguneman akhir-akhir ieu. Kusabab...
  
  Hayden ngucapkeun salam sepi. "Kuring ningali kendaraan."
  
  Drake crouched handap sarta discan wewengkon. "Jadi naon anu aya di tukangeun urang? Mossad jeung Rusia dina tangkal, meunang di jalan silih urang. Naha Swédia aya di gigireun Rusia? SAS? Anjeunna ngoyagkeun sirah. "Saha anu terang? Dugaan pangsaéna anjeun nyaéta ngurilingan leuweung. Éta sadayana terang yén upami aranjeunna masihan diri, aranjeunna maot. Éta sababna urang masih hirup."
  
  "Cina dina helikopter," ceuk Smith. "Labuh ka ditu." Anjeunna nunjuk ka runtuyan depressions deet.
  
  "Basa Perancis?" Tanya Yorgi.
  
  Drake ngegeleng. Lelucon kumisan, urang Perancis malah mungkin geus nahan deui pikeun nguji cai sarta ngidinan lawan maranéhanana pikeun ipis aranjeunna kaluar. A meunangna licik di momen panungtungan. Anjeunna neuteup van nu ngadeukeutan.
  
  "Leungen."
  
  Smith sareng Kenzie nyandak arah, nangtung di sisi jalan sareng nunjuk bedilna ka van anu caket. Dahl sareng Drake nempatkeun sababaraha batu ageung di jalan. Nalika van ngalambatkeun, sesa tim sumping ti tukangeun, taliti nutupan kendaraan sareng nitah pangeusina kaluar.
  
  Alicia muka panto tukang.
  
  "Wah, bau di dieu!"
  
  Tapi éta kosong. Sareng Drake ngadangu Kensi naroskeun patarosan dina basa Turki. Anjeunna ngoyagkeun sirah na nalika Dahl seuri triumphantly. Budak awéwé ieu pinuh ku kejutan. "Naha aya basa anu anjeunna henteu tiasa nyarios?"
  
  Si Swédia seuri. "Hayu, man. Tong ngantunkeun diri anjeun kabuka."
  
  "Oh," Drake unggeuk. "Enya. Basa dewa."
  
  "Geura gugah, asih. Naha anjeun hoyong séks? Sumuhun, abdi ngan bisa ngadéngé logat manis Anjeun rolling kaluar létah Odin urang ".
  
  Drake teu malire ieu, fokus kana dua lalaki Turki anu sigana genuinely sieun.
  
  Jeung sabenerna Turki.
  
  Hayden ngadorong aranjeunna deui kana treuk, nuturkeun caket tukangeunana. Dahl nyengir deui sarta nuturkeun manéhna, gesturing pikeun batur luncat kana korsi tukang. Drake sadar alesan keur hiburan na sakedapan, lajeng neuteup ka Alicia deui.
  
  "Kumaha parah di dinya?"
  
  
  ***
  
  
  Treukna mumbul-mumbul, nyentak, nyoba ngancurkeun diri dina jalan anu rusak.
  
  Alicia nahan kalayan sagala kakuatanana. "Naha anjeunna nyobian pencét ketukan goréng getih?"
  
  "Meureun," ceuk Smith miserably, nyekel irung sarta sabuk kotor dihijikeun kana rak di jero van. "Kuring bau embe."
  
  Alicia ngucek-ngucek mata. "Oh enya? Babaturan anjeun?"
  
  Kinimaka diuk di tukangeun treuk, asa nyeuseup hawa seger ngaliwatan celah-celah tempat patepung panto tukang. "Pasti ... ieu ... patani, sigana mah."
  
  "Atawa penyelundup embe," tambah Alicia. "Kuring henteu kantos tiasa nyarios."
  
  Smith ngagerem amarah. "Nalika kuring nyarios 'embe,' hartosna sacara umum."
  
  "Sumuhun Sumuhun".
  
  Drake tetep kaluar tina eta, nyandak breaths deet sarta nyoba difokuskeun hal séjén. Aranjeunna kedah percanten ka Hayden sareng Dahl, anu ngurus kasalametan sateuacanna sareng mendakan tempat anu pangsaéna pikeun perjalanan. Komunikasi tetep jempé, ngan saukur ngabeledug statis. Malah Lauren tetep jempé, nu mantuan ku cara sorangan. Ieu ngawartoskeun aranjeunna yen aranjeunna relatif aman.
  
  Awak ngawadul nyaring di sabudeureun anjeunna, cara maranéhanana nungkulan sarta distracting diri tina bau sato. Babandingan jeung mandi Swedia, réstoran Amérika sarta hotél London ditawarkeun dina jest.
  
  Drake ngantepkeun pikiranna ngumbara tina serangan anyar Yorga sareng kabutuhan ngabagi rusiah anu pikasieuneun, kana pamahaman anyar antara Alicia sareng Méi, pikeun masalah-masalah sanés anu ngaganggu tim SPEAR. Hayden na Kinimaka tetep di odds, sakumaha tuh Lauren sarta Smith, sanajan dimungkinkeun ieu dipisahkeun ku leuwih ti ngan béda. Dahl digawé sabisa-bisa ku Joanna, tapi deui gawéna ngahalangan.
  
  Hal nu leuwih urgent jeung inexorable pierced otakna. iritasi Sekretaris Gagak yén maranéhna teu nuturkeun pesenan di Peru, jeung pangaweruh yakin yén hiji rusiah, top-rusiah tim kadua Amérika aya di dieu. Kamana wae.
  
  Tim SEAL 7.
  
  Aya seueur patarosan sareng aranjeunna teu tiasa dijelaskeun. Naon jawabanana? Qrow henteu percanten deui ka tim SPEAR? Éta cadanganna?
  
  Anjeunna teu poho tanda tanya badag masih nongkrong leuwih sirah Smith urang, tapi anjeunna teu bisa ngabayangkeun sagala skenario sejenna. Qrow ngirim tujuh urang pikeun ngawas aranjeunna.
  
  Drake nahan amarahna. Anjeunna ngagaduhan padamelan nyalira. Hideung bodas éta visi hirup dibagikeun ngan ku fools na madmen. Pikiran jerona diganggu ku Hayden.
  
  "Sadayana jelas di tukang sareng payun. Sigana urang nuju ngadeukeutan hiji tempat disebut & # 199; Anakkale, di basisir. Abdi ngantosan dugi ka mendakan lokasi sateuacan ngahubungi helikopter. Oh, sareng Dahl ngagaduhan kasempetan pikeun ngabongkar kotak éta.
  
  Urang Swédia ngaganggu aranjeunna tina kaayaan sakedap ku ngajelaskeun naon rupa-rupa kertas. Ieu leuwih ti perang, éta pisan pengumuman na. Hannibal seemed dipilih saukur salaku simbol a.
  
  
  ***
  
  
  "Naha aya petunjuk kumaha Afrika janten salah sahiji opat penjuru bumi?" Mai nanya.
  
  "Teu aya sial kitu. Ku alatan éta, urang teu bisa ngaduga dimana Horseman salajengna bakal ".
  
  "Tingali masa lalu," Kenzi nyarios. "Dina padamelan abdi, dina padamelan abdi anu lami, jawaban-jawaban éta sok disumputkeun dina jaman baheula. Anjeun ngan kedah terang dimana milarian. "
  
  Lajeng Lauren campur. "Kuring bakal nyobian ieu."
  
  Drake bajoang ngalawan Dengdekkeun treuk. "Sabaraha jauhna ka Çanakkale?"
  
  "Urang ayeuna asup ka pinggiran. Teu kasampak badag teuing. Abdi ningali laut."
  
  "Oh, anjeun meunang." Drake émut kana kaulinan anu dicoo nalika murangkalih.
  
  "Kuring nempo heula," ceuk Dahl kalawan seuri dina sora na.
  
  "Leres, kami ogé maénkeun éta."
  
  Treuk eureun sarta teu lila panto tukang muka kaluar. Tim luncat kaluar sarta nyandak dina lungfuls tina hawa seger. Alicia ngawadul yén anjeunna teu damang, sareng Kenzi pura-pura pingsan dina cara Inggris. Ieu langsung cheered up Alicia. Drake manggih dirina neuteup jeung neuteup kaheranan.
  
  "Dasar," témbalna ngahaja. "Muhun, abdi janten paman monyét."
  
  Dahl teuing ngajempolan pikeun mairan.
  
  Di hareupeun aranjeunna nangtung hiji kuda kai badag, pikeun sababaraha alesan akrab, brooding dina alun leutik dikurilingan ku wangunan. Talina semu meungkeut sukuna sarta dialungkeun kana sirahna. Drake panginten eta kasampak Armored tur megah, sato reueus dijieun ku manusa.
  
  "Naon sétan?"
  
  Riungan ngariung di sabudeureun anjeunna, neuteup, posing jeung nyokot gambar.
  
  Lauren spoke on communicator nu. "Kuring pikir anjeun nembé mendakan Kuda Trojan."
  
  Smith seuri. "Ieu tebih ti kaulinan."
  
  "Henteu Troy. Anjeun terang? Brad Pitt?"
  
  Alicia ampir peupeus beuheung na pilari sabudeureun ka sadaya arah. "Naon? Dimana?"
  
  "Wow". Kénsi seuri. "Kuring geus katempo vipers narajang leuwih laun."
  
  Alicia masih diajar di daérah éta kalayan ati-ati. "Dimana Lauren? Dupi anjeunna naek kuda?"
  
  Si New Yorker nyerengeh. "Muhun, anjeunna sakali. Inget pilem modern "Troy"? Nya, saatos syuting, aranjeunna ngantunkeun kuda di tempat anjeun nangtung, di Çanakkale.
  
  "Bohong". Alicia ngébréhkeun parasaanana. "Kuring panginten sadayana Natal kuring sumping sakaligus." Manéhna ngegeleng.
  
  Drake nyerengeh. "Kuring masih di dieu, sayang."
  
  "Oh muhun. Hebat".
  
  "Sareng tong hariwang, upami Brad Pitt luncat tina burit kuda éta sareng nyobian nyulik anjeun, kuring bakal nyalametkeun anjeun."
  
  "Ulah wani-wani."
  
  Sora Lauren neunggeul obrolan maranéhna siga serangan pedang samurai. "Asupkeun, guys! Loba musuh. Urang nuju ngadeukeutan Canakkale ayeuna. Éta kedah dihubungkeun sareng sistem komunikasi, sapertos urang. Pindahkeun! "
  
  "Ningali ieu?" Drake nunjuk ka bénténg. "Telepon helikopter. Upami urang tiasa naek ka puri sareng ngabela diri, anjeunna tiasa nyandak urang ti dinya.
  
  Hayden melong deui ka pinggiran Canakkale. "Upami urang tiasa ngabela kastil di kota wisata tina genep tim SWAT."
  
  Dahl nyokot kotak. "Aya ngan hiji cara pikeun manggihan."
  
  
  BAB sabelas
  
  
  Instinctively, aranjeunna dipindahkeun ka arah jalur basisir, nyaho yén éta bakal angin ka arah benteng kota impressive. Lauren sempet gleaned pisan saeutik informasi tina snippét tina paguneman comm, sarta Drake sempet uninga malah kirang ti sagala rupa pamimpin tim, tapi konsensus umum éta maranéhanana kabéh nutup gancang.
  
  Jalanna ngaliwat seueur gedong payuneun bodas: imah, toko sareng réstoran anu nyanghareup ka cai biru Hellespont. Di kénca aya mobil diparkir, sarta di tukangeun éta sababaraha parahu leutik, luhureun nu towered tembok luhur benteng keusik-warna. Beus turis ngaliwat, lalaunan ngagelebug ngaliwatan jalan-jalan nu heureut. Klakson disada. Warga satempat ngariung deukeut kafé anu populér, ngaroko sareng ngobrol. Tim buru-buru gancang-gancang tanpa ngahudangkeun kacurigaan.
  
  Teu gampang pikeun ngagem alat tempur, tapi khususna pikeun misi ieu, aranjeunna diasah sadayana hideung sareng tiasa nyabut sareng nyumputkeun barang-barang anu tiasa narik perhatian. Tapi, rombongan jalma anu gerak nalika aranjeunna dihurungkeun, sareng Drake ningali yén langkung ti hiji telepon parantos dibuka.
  
  "Gancang nelepon helikopter sial," cenahna. "Kami di luar bumi sareng waktosna di dieu."
  
  "Di jalan. Dina sapuluh nepi ka lima belas menit."
  
  Anjeunna terang yén ieu mangrupikeun jaman perang. Sababaraha tim SWAT anu sanés moal ragu pikeun ngabebaskeun naraka ka kota, yakin kana pesenan sareng kamampuan kabur, terang yén otoritas biasana bakal nempatkeun téroris dina kaayaan anu ngancam.
  
  Tembok warna keusik naék seukeut hareupeunana. Bénténg Ç Anakkale miboga dua témbok bénténg anu buleud, nyanghareup ka laut jeung benteng tengah, sarta di tukangeunana aya panangan lega tina benteng anu ngalir ka handap lamping ka arah laut. Drake nuturkeun garis témbok melengkung kahiji, wondering naon di simpang ieu jeung adina na. Hayden lirén payun sareng ningali ka tukang.
  
  "Urang naek."
  
  Hiji kaputusan wani, tapi hiji hal Drake sapuk. Naek hartina maranéhna bakal nyangkut dina benteng, dibéla ti luhur tapi defenseless, trapped. Nuluykeun hartosna aranjeunna gaduh pilihan sanés salian kabur ka laut: aranjeunna tiasa nyumput di kota, mendakan mobil, berpotensi ngagolér, atanapi pisah sakedap.
  
  Tapi pilihan Hayden ngamungkinkeun aranjeunna pikeun mingpin. Aya ogé Riders séjén di dinya. Éta bakal langkung gampang pikeun helikopter pikeun mendakanana. Kaahlian maranéhanana éta hadé dipaké dina perang taktis.
  
  Tembok kasar masihan jalan ka lawang arched lajeng tangga spiral. Hayden indit tiheula, dituturkeun ku Dal jeung Kensi, tuluy nu séjénna. Smith dibawa ka tukang. Poek nyieun cloak pikeun panon maranéhanana, nongkrong kandel jeung impenetrable nepi ka maranehna meunang dipaké pikeun eta. Leungit, aranjeunna leumpang ka luhur, naék tangga sareng balik deui ka cahaya. Drake nyobian nyaring sadaya inpormasi anu aya dina uteukna sareng ngartos éta.
  
  Hannibal. Tukang kuda perang. Tatanan Kiamat sareng rencanana pikeun nyiptakeun dunya anu langkung saé pikeun anu salamet. Pamaréntah di sakumna dunya kedah damel babarengan dina ieu, tapi jalma-jalma anu kejam, rakus hoyong rampog sareng pangaweruh pikeun dirina.
  
  Di opat penjuru bumi? Kumaha éta jalan? Jeung naon sih kajadian salajengna?
  
  "Menarik ..." Dina momen éta, sora Lauren datang ngaliwatan komunikator. "Ç Anakkale perenahna di dua buana sareng mangrupikeun salah sahiji titik awal pikeun Gallipoli. Ayeuna urang Rusia asup ka kota, kitu ogé urang Israél. Abdi henteu terang dimana. Masih, obrolan pulisi lokal biasa. Salah sahiji warga kedah ngalaporkeun anjeun sareng ayeuna nelepon pikeun pendatang anyar. Moal lami deui urang Turki nyauran pasukan elitna sorangan."
  
  Drake ngegeleng. Omong kosong.
  
  "Tadi urang bakal jauh ti dieu." Hayden ngalih cautiously nuju lampu di luhur. "Sapuluh menit, guys. Hayu."
  
  Panonpoé isuk-isuk nyaangan wewengkon nu kabuka lega, jarang ampir di luhureun munara. Ujung luhur buleud tina munara acuk sejen dalapan suku luhureun huluna maranéhanana, tapi éta saluhur maranéhna bisa balik tanpa lebet ka jero. Benteng-benteng ancur ngagolér di mana-mana, nempel kaluar kawas ramo jagged, sarta jalur berdebu wawatesan runtuyan pasir low ka katuhu. Drake ningali seueur posisi anu dibela sareng ngambekan langkung gampang.
  
  "Kami di dieu," saur Hayden ka Lauren. "Bejakeun ka helikopter pikeun nyiapkeun badarat panas."
  
  "Hotter ti anjeun pikir," ceuk Smith.
  
  Sakabeh tim neuteup ka handap.
  
  "Henteu turun," saur Smith. "Ka luhur. Ka luhur."
  
  Luhureun benteng kota masih perenahna di pasir. Imah-imah naék luhureun benteng-benteng, sarta témbok-témbokna jangkung tur kandel manjang ka arah éta. Ngaliwatan tembok-tembok ieu tim anu opat lumpat, beungeutna ditutupan sareng pakarangna ditarik pinuh.
  
  Drake dipikawanoh gaya ieu. "Duh, ieu masalah. SAS."
  
  Dahl anu kahiji kalibet, tapi tinimbang ngaleupaskeun pakarangna, anjeunna nyumputkeun eta, nyekel kotak, sarta luncat kana battlements sorangan. "Inggris gaduh ide anu leres pikeun karagaman. Neuteup..."
  
  Drake nuturkeun paneuteupna. The battlements stretched dina busur lega sapanjang jalan ka pantai jeung laut ombak. Upami waktosna leres, chopper tiasa nyéépkeun aranjeunna langsung ti luhur atanapi ka katuhu dina tungtung. Drake nyandak kana dirina pikeun nembakkeun sababaraha tembakan kana beton kasar handapeun suku Inggris, ngalambatkeun aranjeunna sareng masihan waktos tim pikeun naek ka puncak benteng anu rada reyot.
  
  Alicia ngahuleng. "Kuring henteu kana jangkung!"
  
  "Naha anjeun bakal eureun ngarenghik?" Kensi ngahaja nyorong ka tukangeunana, rada nyingcet sapanjang jalan.
  
  "Aduh bangsat, anjeun badé mayar ieu." Alicia disada teu yakin.
  
  "Naha abdi tiasa? Ngan pastikeun anjeun cicing di tukangeun kuring. Ku cara éta, nalika anjeun ditembak sareng kuring nguping anjeun ngajerit, kuring bakal terang pikeun nyandak laju."
  
  Alicia ngageter ku amarah. Drake ngadukung anjeunna. "Ngan olok Mossad." Anjeunna nyebarkeun leungeun-Na.
  
  "Leres. Muhun, nalika urang turun ti dieu, abdi bade bangsat burit nya leres ".
  
  Drake nungtun anjeunna ngaliwatan sababaraha léngkah munggaran. "Naha ieu sakuduna disada seru?"
  
  "Leres, Drake."
  
  Anjeunna panginten langkung saé henteu disebatkeun yén benteng anu jauh di handap parantos janten benteng anu jarakna dimana aranjeunna kedah luncat ti hiji ka anu sanés. Dahl anu pangheulana jog sapanjang témbok lega tilu suku, mingpin tim. Kinimaka waktos ieu nyandak alih ti Smith di tukang, ningali Britania. Drake sareng anu sanésna tetep muka ceuli pikeun tanda-tanda musuh anu sanés.
  
  Perlombaan handap battlements geus dimimitian. Prajurit SAS mertahankeun formasi sarta masihan ngudag, pakarang diangkat, tapi tanpa nyieun sora. Tangtu, leniency profésional bisa jadi ngan hiji alesan; Salian wisatawan, warga lokal resep rasiah jeung pesenan kacida aman.
  
  Drake mendakan yén anjeunna peryogi konsentrasi pinuh pikeun sukuna. Gawir dina saban gigir jeung turunan bertahap ka laut teu aya bédana, ngan zona aman handapeun suku-Na. Ieu melengkung laun, gracefully merata, dina kurva ajeg. Euweuh nu ngaléos, taya nu nyelesot. Aranjeunna nuju satengahna ka tujuan nalika sora baling-baling muter ngeusi ceuli.
  
  Drake ngalambatkeun turun sarta nempo langit. "Sanés milik urang," gorowokna. "Perancis sialan!"
  
  Ieu sanés kacindekan anu pasti, tapi bakal ngajelaskeun henteuna dugi ka ayeuna. Urang rurusuhan di menit panungtungan. Tim SPEAR kapaksa ngalambatkeun. Drake nempo beungeut dua prajurit ningali kaluar angrily tina jandéla, bari dua deui anu nongkrong ti panto satengah muka, ngarobah pakarang maranéhna pikeun leres klik konci.
  
  "Saleresna," ceuk Dahl ngarenghap. "Éta panginten sanés mangrupikeun ide anu pangsaéna. Lonceng Inggris anu getihan parantos réngsé. "
  
  Salaku hiji, Drake, Smith, Hayden jeung May ngangkat pakarang maranéhanana sarta dibuka seuneu. Pélor-pélor némbalan kana helikopter anu ngadeukeutan. Kaca peupeus jeung hiji lalaki murag tina tali na, pencét taneuh teuas handap. Helikopter ngalieuk, diudag ku pélor Hayden.
  
  "Perancis sanés fans," saur anjeunna muram.
  
  "Béjakeun hal anu urang henteu terang," Alicia muttered.
  
  Yorgi gancang ngaliwat Dahl, nyusul anjeunna dina lis luar témbok, sareng ngahontal deui kotak. "Ieu, pasihan ieu ka abdi," pokna. "Kuring ngarasa langkung saé dina témbok, sanés?"
  
  Dahl katingalina hoyong ngabantah tapi ngalangkungan kotak di tengah inning. Swédia sanés énggal pikeun parkour, tapi Yorgi mangrupikeun profésional. The Rusia nyandak off di speed luhur, balap handap témbok jeung geus approaching battlements.
  
  Alicia perhatikeun aranjeunna. "Aduh, tembak kuring ayeuna."
  
  "Éta masih tiasa kajantenan." Drake nempo helikopter Perancis Dengdekkeun sarta datang pikeun badarat a. Masalahna nyaéta yén upami aranjeunna lirén pikeun tujuan, Inggris bakal nyekel aranjeunna. Lamun lumpat némbak, maranéhna bisa murag atawa gampang ditembak.
  
  Dahl ngacungkeun senjatana. Duanana anjeunna jeung Hayden dibuka seuneu dina helikopter sakumaha eta balik maén. Waktos ieu prajurit di kapal balik tembakan. Cangkang pierced tembok puri kalawan pola deadly, pencét handap tepi. Seuneu Hayden sorangan pencét kabina helikopter, clanging off struts logam. Drake nempo pilot grit huntu-Na dina campuran amarah jeung sieun. Titingalian anu gancang pisan ngungkabkeun yén tim SAS ogé ningali helikopter - tanda anu saé? Meureun moal. Aranjeunna hayang meunang leungeun maranéhna dina pakarang perang keur diri.
  
  Atawa keur batur luhur di pamaréntah maranéhanana.
  
  Hiji voli nembak hujan turun ka manuk, ngabalukarkeun eta teuleum jeung yaw. Dahl ngamangpaatkeun saratus méter ahir témbok pikeun ragrag sareng ngageser nalika némbak, tapi anjeunna henteu jauh. Beungeutna kasar teuing. Sanajan kitu, lampah na dikirim salvo sejen kana helikopter, nu tungtungna ngabalukarkeun pilot leungit haté jeung ngapung manuk jauh ti adegan.
  
  Alicia junun exclaim lemah.
  
  "Teu acan kaluar." Drake luncat ngaliwatan battlements hiji-hiji, badarat aman tur taliti.
  
  Sora Lauren meupeuskeun kajempéan nu nutupan sambungan. "Helikopter nuju ngadeukeutan. Tilu puluh detik."
  
  "Kami dina témbok," Alicia ngajerit.
  
  "Enya, kuring ngarti anjeun. Kacamatan Columbia ngirim satelit pikeun operasi ieu.
  
  Butuh waktu sejen Drake ngarasa shock. "Pikeun nulungan?" nanya gancang.
  
  "Naha lain?" Hayden langsung ngaréspon.
  
  Drake ampir nyentak dirina sateuacan sadar yén ieu sigana mangrupikeun ide anu goréng tinangtu kaayaan ayeuna. Nyatana, anjeunna henteu terang saha waé anu kantos ngupingkeun intonasi Amérika anu tenang sareng kecap-kecap tina SEAL Team 7.
  
  Jelas sanés Hayden.
  
  Helikopter datang ka tempoan payun, irung handap, ngalayang gancang ngaliwatan laut. Yorgi parantos ngantosan di tungtung benteng, dimana aya turret buleud alit ningali pantai anu sempit. Dahl geura-giru ngahontal anjeunna, lajeng Hayden. Helikopter ngadeukeutan.
  
  Drake ngantunkeun Alicia teras ngabantosan Kinimaka ngaliwat. Masih lalaunan, anjeunna nunjuk pananganna, nandaan SAS. Tilu puluh suku ti munara anjeunna eureun.
  
  SAS ogé eureun, tilu puluh méter leuwih luhur.
  
  "Kami henteu hoyong korban," anjeunna ngagorowok. "Henteu antara urang. Urang di sisi sial anu sarua!"
  
  Pestol diacungkeun kana awakna. Ti handap kadéngé Dahl ngagorowok: "Eureun ..."
  
  Drake ngabéréskeun anjeunna. "Mangga," pokna. "Éta henteu leres. Kami sadayana prajurit di dieu, bahkan urang Perancis sialan."
  
  Ieu ngabalukarkeun hiji chuckle anonim. Tungtungna, sora jero nyarios, "Pesen."
  
  "Bu, abdi terang," ceuk Drake. "Geus dimana anjeun. Kami nampi pesenan anu sami, tapi kami henteu badé nembak pasukan khusus anu ramah ... kecuali aranjeunna ngabuka seuneu heula.
  
  Salah sahiji lima inohong naros rada. "Cambridge," cenah.
  
  "Drake," jawabna. "Matt Drake."
  
  Tiiseun nu nuturkeun carita. Drake terang standoff ieu leuwih ... pikeun ayeuna. Sahenteuna, anjeunna pantes reprieve sejen tina konfrontasi salajengna jeung meureun malah paguneman tenang. Langkung seueur prajurit elit ieu aranjeunna tiasa ngumpul, langkung aman.
  
  Pikeun sakabéh.
  
  Anjeunna unggeuk, malik sarta leumpang jauh, ngahontal leungeun nu mantuan narik anjeunna ka jero helikopter.
  
  "Éta keren?" Alicia nanya.
  
  Drake nyieun dirina nyaman salaku helikopter tilted, pindah jauh. "Urang bakal manggihan," jawabna. "Lain kali urang datang kana konflik."
  
  Ahéng, Lauren diuk sabalikna anjeunna. "Kuring datang mawa helikopter," ceuk manehna ku cara katerangan.
  
  "Naon? Kumaha anjeun resep pilihan?"
  
  Manéhna imut ngagelenyu. "Henteu. Abdi sumping sabab padamelan urang parantos réngsé. " Helikopter naék luhur luhureun ombak cahaya panonpoe. "Kami nuju ti Afrika ka pojok dunya salajengna."
  
  "Anu mana?" Drake masang sabuk pengamanna.
  
  "Cina. Sareng budak, naha urang ngagaduhan seueur padamelan. "
  
  "Lain pengendara? Waktos sabaraha ieu?"
  
  "Sugan nu pang awonna. Geuwat, réréncangan. Kami bakal nuturkeun jejak Genghis Khan."
  
  
  BAB dua belas
  
  
  Lauren ngawartoskeun tim pikeun meunang sakumaha nyaman sabisa dina tonggong helikopter kargo badag tur shuffled tumpukan kertas. "Kahiji, hayu urang meunang pakarang perang jeung Hannibal kaluar tina jalan. Anu anjeun mendakan dina kotak nyaéta ngarencanakeun pikeun nyiptakeun Project Babylon, supercannon dua ton, saratus meter panjangna. Ditugaskeun ku Saddam Hussein, éta dumasar kana panalungtikan ti taun 60an sareng dirancang dina taun 80an. Roh Hollywood dirasakeun dina sakabeh urusan ieu. Superweapons nu bisa ngirim payloads ka luar angkasa. Dibunuh jenderal. Dibunuh sipil. Rupa-rupa beuli ti belasan nagara pikeun tetep rusiah. Diagram engké nunjukkeun yén gun ruang angkasa ieu tiasa disaluyukeun supados tiasa nabrak target mana waé, dimana waé, ngan sakali."
  
  Dahl condong ka hareup kalayan minat. "Hiji dinten? Naha?"
  
  "Éta henteu pernah dimaksudkeun pikeun janten pakarang portabel. Peluncuranna bakal nyésakeun sidik anu bakal langsung katingali ku rupa-rupa kakuatan teras ancur. Tapi... karuksakan meureun geus rengse. "
  
  "Gumantung kana tujuan." Kénsi unggeuk. "Leres, seueur modél anu diwangun dina ideu perang dunya hiji-jurus. Hiji cara pikeun maksa kakuatan nuklir pikeun meta inexorably. Nanging, ku téknologi modéren, ideu janten langkung kontroversial.
  
  "Oke, oke," Smith croaked, masih manjang otot sarta mariksa ancur-Na tina lila, teuas ngajalankeun. "Jadi, di makam nu horseman munggaran anu diteundeun rencana pikeun mariem spasi masif. Urang meunang eta. Nagara-nagara sanés henteu ngalakukeun ieu. Naon salajengna?"
  
  Lauren ngucek-ngucek matanya. "Kahiji, designation husus nyebutkeun 'tempat peristirahatan.' Abdi ngarepkeun anjeun émut yén Hannibal dikubur dina kuburan anu teu ditandaan sareng moal aya deui. Pikeun lalajo bakal jadi teu hormat ka loba. Ninggalkeun éta henteu robih mangrupikeun nunjukkeun teu hormat ka batur. "
  
  Hayden ngahuleng. "Sareng kitu terus. Carita anu sami, agenda anu béda di sakumna dunya. "
  
  "Bayangkeun upami inpormasi éta murag kana tangan teroris. Abdi nyarios yén sadaya nagara anu ayeuna ngudag Horsemen tiasa gampang nyiptakeun mariem super sorangan. Tapi..."
  
  "Ieu saha faksi-faksi pamaréntahan ieu anu ngajual rencanana," saur Drake. "Kusabab kami masih henteu yakin yén unggal tim sacara resmi dihukum." Anjeunna henteu kedah nambihan sanaos aranjeunna panginten anjeunna.
  
  Helikopter ngapung di langit biru jelas, euweuh turbulence jeung kahaneutan nyaman. Drake kapanggih dirina bisa bersantai pikeun kahiji kalina dina ngeunaan sapoé. Éta hésé yakin yén ngan peuting saméméhna anjeunna knelt di tempat peristirahatan tina Hannibal hébat.
  
  Lauren ngalih ka file salajengna. "Emut kana tatanan Kiamat? Hayu atuh refresh anjeun. "Di opat penjuru Bumi kami mendakan Opat Horsemen sareng masihan aranjeunna rencana pikeun Tatanan Pangadilan Terakhir. Jalma anu salamet tina Perang Salib Penghakiman sareng akibatna bakal leres-leres maréntah. Upami anjeun maca ieu, urang leungit, janten baca sareng turutan kalayan ati-ati. Taun-taun terakhir urang dihabiskeun pikeun ngarakit opat senjata pamungkas tina révolusi dunya - Perang, Nalukkeun, Kalaparan sareng Maot. Bersatu, aranjeunna bakal ngancurkeun sadaya pamaréntahan sareng muka masa depan anu énggal. Siap. Panggihan aranjeunna. Ngumbara ka opat penjuru Bumi. Manggihan tempat peristirahatan Rama Stratégi lajeng Khagan; India awon anu kantos hirup, lajeng Scourge Allah. Tapi sagalana teu sakumaha sigana. Urang ngadatangan Khagan di 1960, lima taun sanggeus parantosan, nempatkeun Nalukkeun dina Coffin na. Kami parantos mendakan Scourge anu ngajaga Pangadilan Terakhir anu leres. Sareng hiji-hijina kode maéhan nyaéta nalika Horsemen muncul. Teu aya tanda-tanda pangidéntifikasi dina tulang Bapa. Urang India dikepung ku pakarang. Tatanan Pangadilan Pamungkas ayeuna hirup ku anjeun sareng bakal marentah pang luhur salamina."
  
  Drake diusahakeun sapotong babarengan titik relevan. "Kode karuksakan? Abdi henteu resep kana sora ieu. Jeung 'Thakiman Panungtungan leres'. Janten sanaos urang netralisasi tilu anu munggaran, anu terakhir bakal janten humdinger nyata.
  
  "Pikeun ayeuna," saur Lauren, ngarujuk kana pangajaran di payuneunana. "The Washington think tank parantos ngajukeun sababaraha ide."
  
  Drake pingsan ngan sadetik. Unggal kali manéhna ngadéngé nyebut panalungtikan, unggal waktu think tank disebutkeun, ngan dua kecap flashed ngaliwatan otak na kawas lampu neon beureum ukuran billboard.
  
  Karin Blake.
  
  Henteuna anu berkepanjangan henteu janten pertanda ogé. Karin tiasa janten misi salajengna. Anjeunna gently nyorong salempang kumisan keur waktu keur.
  
  "... tukang kuda nu kadua nyaéta Parebut. Katerangan kadua nyebutkeun hiji kagan. Tina ieu urang nyimpulkeun yén Genghis Khan mangrupikeun Penakluk. Genghis Khan lahir di 1162. Anjeunna, sacara harfiah, penaklukan. Anjeunna nalukkeun loba Asia jeung Cina, kitu ogé lahan saluareun, sarta Kakaisaran Mongol éta kakaisaran contiguous pangbadagna dina sajarah. Kahn éta reaper a; anjeunna ngaliwat seueur dunya kuno, sareng, sapertos anu dicaritakeun sateuacana, hiji tina unggal dua ratus lalaki anu hirup ayeuna aya hubunganana sareng Genghis Khan.
  
  Mai nyentak. "Wah, Alicia, anjeunna sapertos versi lalaki anjeun."
  
  Drake unggeuk. "Jalma ieu pasti terang kumaha baranahan."
  
  "Nama asli lalaki ieu nyaéta Temujin. Genghis Khan mangrupikeun gelar kahormatan. Bapana diracun nalika budak éta ngan salapan, ninggalkeun indungna pikeun ngangkat tujuh putra nyalira. Anjeunna jeung pamajikan ngora-Na ogé diculik, sarta duanana spent sababaraha waktos salaku budak. Sanaos sadayana ieu, bahkan dina awal dua puluhan, anjeunna parantos ngadegkeun dirina salaku pamimpin anu galak. Anjeunna nunjukkeun frasa 'jaga musuh anjeun caket' sabab kalolobaan jenderalna anu paling hébat nyaéta tilas musuh. Anjeunna henteu kantos ngantunkeun hiji akun anu teu stabil sareng disangka tanggung jawab maotna 40 juta jalma, ngirangan populasi dunya ku 11 persen. Anjeunna nganut rupa-rupa agama sareng nyiptakeun sistem pos internasional anu munggaran, ngagunakeun kantor pos sareng stasion jalan anu aya di sapanjang kakaisaranna."
  
  Drake pindah kana korsi. "Aya seueur inpormasi anu kedah dicandak."
  
  "Anjeunna mangrupikeun Khagan munggaran ti Kakaisaran Mongol."
  
  Dahl ngalieuk ngalieuk ka jandela. "Jeung tempat peristirahatan na?"
  
  "Muhun, anjeunna dimakamkeun di Cina. Dina kuburan anu teu ditandaan."
  
  Alicia nyerengeh. "Enya, sial, tangtu manéhna!"
  
  "Janten, mimitina Afrika sareng ayeuna Cina ngagambarkeun dua tina opat penjuru bumi," saur Mai nyaring. "Kacuali éta Asia sareng urang ngobrolkeun ngeunaan buana."
  
  "Aya tujuh," Smith ngingetkeun dirina.
  
  "Teu salawasna," jawab Lauren misterius. "Tapi urang bakal datang ka ieu engké. Patarosan na: naon pakarang penaklukan jeung dimana tempat peristirahatan Jenghis?
  
  "Kuring nyangka salah sahiji jawaban nyaéta Cina," Kenzi muttered.
  
  "Genghis Khan maot dina kaayaan misterius sakitar 1227. Marco Polo ngaku yén éta alatan inféksi, batur alatan karacunan, sarta masih batur kusabab putri dicokot salaku rampasan perang. Saparantos maot, layonna dipulangkeun ka tanah airna, ka Khenti aimag, numutkeun adat. Hal ieu dipercaya yén anjeunna dimakamkeun di Gunung Burkhan Khaldun deukeut Walungan Onon. Nanging, legenda nyarios yén saha waé anu ngahubungi prosesi pamakaman maot. Sanggeus éta, walungan ieu dialihkeun ka makam Caen, sarta sakabeh prajurit anu ngabentuk prosesi ogé tiwas." Lauren ngegeleng. "Hirup sareng hirup ngagaduhan sakedik hartosna waktos harita."
  
  "Sapertos kasus ayeuna di sababaraha tempat di dunya," saur Dahl.
  
  "Jadi urang nyelam deui?" Alicia nyerengeh. "Teu aya anu nyarios nanaon ngeunaan nyelam deui. Ieu sanés bakat kuring anu pangsaéna. "
  
  Mai kumaha bae junun ngelek handap qur'an nu sigana siap kabur biwir nya, tinimbang manehna batuk. "Kuring henteu nyilem," saurna tungtungna. "Bisa waé di gunung. Naha pamaréntah Mongol henteu ngasingkeun daérah anu tangtu salami ratusan taun?"
  
  "Leres, sareng éta sababna urang ningalikeun ka China," saur Lauren. "Jeung makam Genghis Khan. Ayeuna, pikeun ngawartosan anjeun, NSA sareng CIA masih ngagunakeun puluhan metode pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan pesaing urang. Perancis bener leungit hiji lalaki. Inggris ditinggalkeun dina waktos anu sareng urang. Urang Rusia sareng Swédia engké janten kalibet dina beberesih Turki anu langkung gancang ti anu disangka-sangka. Kami henteu yakin ngeunaan Mossad atanapi Cina. Paréntah tetep sami. Tapi, aya hiji hal ... Kuring sabenerna boga Sekretaris Qrow on line ayeuna ".
  
  Drake nyerengeh. Anjeunna henteu kantos nyangka yén Qrow tiasa ngupingkeun obrolanana sareng Lauren, tapi éta kedah sumping. Timna, kulawargana, ngagaduhan rahasia sapertos anu sanés. Nalika anjeunna neuteup ka sabudeureun, janten jelas yén batur ngarasa cara anu sami sareng yén ieu mangrupikeun cara Lauren pikeun ngawartosan aranjeunna.
  
  Washington sok ngagaduhan agenda sorangan.
  
  Sora Qrow ngayakinkeun. "Kuring moal pura-pura terang langkung ti anjeun ngeunaan misi khusus ieu. Henteu di bumi. Tapi kuring terang ieu mangrupikeun ranjau politik, kalayan intricacies sareng intrik dina tingkat pangluhurna sababaraha nagara saingan urang.
  
  Teu nyebut AS, pikir Drake. Naon pernah!
  
  "Terus terang, kuring kaget ku sababaraha administrasi anu terlibat," saur Crowe sacara terbuka. "Kuring panginten aranjeunna tiasa damel sareng kami, tapi sapertos anu kuring nyarios, hal-hal panginten henteu sapertos anu sigana."
  
  Sakali deui, Drake nyandak kecapna béda. Naha anjeunna nyarioskeun ngeunaan misi Horseman? Atawa hal anu leuwih pribadi?
  
  "Naha aya alesan pikeun éta, Nyonya Sekretaris?" tanya Hayden. "Aya anu urang henteu terang?"
  
  "Muhun, teu kitu kuring sadar. Tapi sanajan kuring henteu merta terang sadayana ieu. "Henteu aya larangan" mangrupikeun kecap anu jarang dina politik.
  
  "Lajeng éta pakarang sorangan," ceuk Hayden. "Ieu supergun munggaran. Upami éta diwangun, upami éta dijual ka teroris, sakumna dunya tiasa nungtut tebusan pikeun éta."
  
  "Abdi terang. Ieu... The Order of the Last Judgment, "ceuk manehna ngaranna kalawan jijik," geus jelas ngembangkeun rencana induk, ninggalkeun eta pikeun generasi nu bakal datang. Untungna, Israél nutup aranjeunna lami pisan. Hanjakalna, aranjeunna henteu mendakan rencana khusus éta. Skéma ieu. "
  
  Sajauh ieu, Drake henteu ningali titik dina telepon ieu. Cengkat deui, nutup panon, ngadéngékeun obrolan.
  
  "Anjeun nyieun kabisat ka sababaraha batur. Ngan Israel sareng Cina anu MIA. Aturan normal diterapkeun, tapi kéngingkeun senjata éta sareng kéngingkeun heula. Amérika teu tiasa mampuh ieu digolongkeun kana panangan anu salah, naon waé. Sareng ati-ati, SPEAR. Aya langkung seueur perkawis ieu tibatan anu katingali."
  
  Drake diuk. Dahl ngaléos. "Naha ieu mangrupikeun peringatan anu béda?" ceuk harewos.
  
  Drake diajar Hayden, tapi boss maranéhanana némbongkeun euweuh tanda perhatian. Nutupan tonggong anjeun? Upami anjeunna henteu kantos ngupingkeun dialék Amérika ieu sateuacanna, anjeunna ogé moal napelkeun harti kana frasa ieu. Pikiranna tos ka maotna Smith sareng Joshua di Peru. Ieu ngukur jerona panolakan maranéhanana. Salaku prajurit biasa, kalawan outlook prajurit urang, anjeunna bakal pisan hariwang. Tapi aranjeunna henteu deui prajurit - aranjeunna kapaksa ngadamel pilihan anu sesah unggal dinten, di lapangan, dina tekenan. Aranjeunna mawa beurat rébuan nyawa, sakapeung jutaan, dina taktak maranéhanana. Ieu tim anu teu biasa. Henteu aya deui.
  
  Anjeun ngan ukur saé sapertos kasalahan terakhir anjeun. Anjeun ngan inget keur kasalahan panungtungan anjeun. Etika di tempat gawé di dunya. Anjeunna leuwih milih tetep digawé, terus gelut. Tetep sirah anjeun di luhur cai - sabab aya jutaan hiu ngurilingan dunya terus-terusan, sareng upami anjeun nangtung, anjeun bakal ngalelepkeun atanapi dirobek.
  
  Qrow réngsé ku omongan pep tegang lajeng Hayden malik ka aranjeunna. Manehna noel komunikator nya jeung nyieun beungeut.
  
  "Entong hilap".
  
  Drake unggeuk. Buka saluran.
  
  "Kuring pikir éta bakal béda pisan sareng barang Makam Raider biasa." Yorgi nyarita. "Kami nyanghareupan prajurit pamaréntah, ahli. Faksi anu teu dipikanyaho, meureun pengkhianat. Kami milarian jalma anu leungit dina waktosna, dilahirkeun taun-taun. Kami nuturkeun sababaraha ramalan penjahat perang kuno, sapertos anu dipikahoyong ku urang." Manéhna ngaréndéng. "Kami henteu gaduh kontrol kana kaayaan."
  
  "Abdi caket sareng Tomb Raider sakumaha anu anjeun pikahoyong," saur Kensi bari nyengir. "Ieu ... béda pisan."
  
  Alicia jeung Mai neuteup si Israél. "Leres, urang condong mopohokeun masa lalu kriminal jahat anjeun, sanés ... Twisty?"
  
  Si Swédia ngarérét. "Abdi... em... abdi... naon?"
  
  Kensi nyampeurkeun. "Sareng kuring nyangka kaayaan henteu kantos maksa anjeun kana posisi kompromi, hah, Alicia?"
  
  Awéwé Inggris nyentak. "Gumantung kana naha urang masih ngobrol ngeunaan kajahatan. Sababaraha posisi kompromi langkung saé tibatan anu sanés. "
  
  "Upami urang masih jagjag sareng waspada," saur Hayden, "naha urang tiasa ngamimitian maca ngeunaan Genghis Khan sareng lokasi makamna?" A think tank di Washington sadayana saé sareng saé, tapi kami aya di dinya sareng urang bakal ningali naon anu henteu aranjeunna tingali. Langkung seueur inpormasi anu anjeun tiasa nyerep, langkung saé kasempetan urang mendakan senjata anu kadua.
  
  "Sareng kaluar tina ieu hirup," Dahl satuju.
  
  Tablét-létél dialung-alungkeun, boro-boro cukup pikeun dibagikeun. Alicia anu munggaran ngagorowok ngeunaan mariksa email sareng halaman Facebook na. Drake terang yén anjeunna henteu ngagaduhan alamat email, sumawona petunjuk média sosial anu munggaran, sareng ningali anjeunna.
  
  Manéhna pouted. "Serius waktos?"
  
  "Éta, atanapi istirahat, cinta. Cina pasti moal ngabagéakeun kami kalayan leungeun kabuka.
  
  "Poin alus." Hayden ngahuleng. "Kuring bakal ngahubungi tim lokal sareng naroskeun aranjeunna pikeun ngagampangkeun asupna kami. Naha sadayana aya dina rencana ayeuna?"
  
  "Muhun," ceuk Dahl santai. "Kuring henteu pernah nyangka kuring bakal ngudag Genghis Khan ka China bari nyobian henteu gelut sareng satengah belasan nagara saingan. Tapi, hey, "anjeunna ngangkat bahu," anjeun terang aranjeunna nyarioskeun nyobian hal anu béda.
  
  Alicia neuteup ka sabudeureun, tuluy ngegeleng. "Henteu aya koméntar. Gampang teuing."
  
  "Ayeuna," saur Drake, "Abdi langkung resep gaduh inpormasi langkung seueur."
  
  "Anjeun sareng abdi duanana, Yorkies." Dahl unggeuk. "Anjeun sareng abdi, duanana."
  
  
  BAB TILU BELAS
  
  
  Jam-jam ngalayang teu katara. Helikopter kapaksa ngeusian bengsin. Kurangna warta ngeunaan tim sanés janten frustasi. Hayden manggihan yén pilihan pangalusna nya éta neuleumkeun dirina dina kabeungharan informasi anu patali jeung Makam Genghis, tapi hese manggihan hal anyar. Anu sanésna jelas-jelas nyobian ngalakukeun hal anu sami, tapi sawaréh parantos bosen sareng mutuskeun nyandak sababaraha waktos, sedengkeun anu sanés mendakan langkung gampang pikeun ngatasi masalah pribadina.
  
  Teu mungkin pikeun malire eta dina spasi cramped maranéhanana, sarta dina kanyataanana, ku ayeuna tim éta deukeut jeung cukup akrab pikeun nyandak eta sadayana di stride.
  
  Dahl nelepon ka imah. Barudak bungah ngadéngé manéhna, nu nyieun Dahl seuri lebar. Joanna nanya iraha anjeunna bakal ka imah. Tegangan éta atra, hasilna teu jadi hébat. Hayden sakedapan pikeun lalajo Kinimaka nalika si Hawaiian ageung ngusap ramo na kana layar tablet. Manéhna seuri. Alat éta siga kartu pos dina panangan anu ageung, sareng anjeunna émut kumaha panangan éta ngarampa awakna. Lembut. Kagumbiraan. Anjeunna terang pisan sareng anjeunna ningkatkeun kaakrabanana. Ayeuna anjeunna ningali ujung ramo anu ruksak, anu anjeunna kapaksa ngelek salami misi terakhirna. Reuwas tina kaayaan muka panonna. Kahirupan éta pondok teuing pikeun ngalawan kahayang anu anjeun dipikacinta.
  
  Anjeunna rada narik napas, teu yakin naha anjeunna leres-leres percanten. Damn, anjeun teu pantes ieu. Teu sanggeus sagalana anjeun nyarios. Anjeunna henteu leres-leres uih deui sareng henteu terang dimana ngamimitian. Panginten éta perang, kaayaan, padamelan. Panginten ieu kasus dina unggal waktos dina sajarah hirupna.
  
  Jalma-jalma geus nyieun kasalahan. Aranjeunna tiasa nebus.
  
  Alicia ngalakukeun éta.
  
  Pikiran ieu ngajantenkeun anjeunna neuteup ka awéwé Inggris nalika helikopter na ngalangkungan langit. Turbulensi ngadadak ngajadikeun manéhna clutch sabuk nya tighter. Sadetik tina ragrag bébas, sarta haténa salt kana suku nya. Tapi sagalana éta rupa. Ieu ditiru hirup.
  
  Naluri Hayden sok mingpin, pikeun ngarengsekeun hal-hal. Ayeuna manéhna nempo yén naluri ieu interfering jeung aspék penting séjén hirupna. Manéhna nempo hiji mangsa nu bakal datang suram.
  
  Drake jeung Alicia gumbira, mesem, ngetok dina tablet biasa. Mai nginjeumkeun Kenzi milikna, sareng dua awéwé éta giliran nyandak éta. Ieu metot kumaha uniquely béda jalma diurus kaayaan sarupa.
  
  Smith pindah ngadeukeutan ka Lauren. "Kumaha kabar anjeun?"
  
  "Sakumaha alusna, anjeun bangsat lemes. Ayeuna sanés waktosna, Smith. "
  
  "Anjeun pikir kuring henteu terang ieu? Tapi wartosan kuring. Iraha waktosna?"
  
  "Henteu ayeuna".
  
  "Moal pernah," ceuk Smith murung.
  
  Lauren ngagerem. "Serius? Kami di jalan buntu, lalaki. Anjeun nabrak témbok bata sareng anjeun moal tiasa ngalangkunganana."
  
  "Tembok?"
  
  Lauren nyengir. "Enya, éta boga ngaran."
  
  "Oh. Tembok ieu."
  
  Hayden ningal aranjeunna duanana ngurilingan masalah. Éta sanés tempatna pikeun nangtoskeun atanapi campur tangan, tapi éta jelas nunjukkeun kumaha halangan naon waé tiasa ngarusak hubungan naon waé. Smith jeung Lauren éta, mun nempatkeun eta mildly, hiji pasangan unorthodox, jadi mahiwal yén maranéhna bisa geus digawé ogé babarengan.
  
  Acan halangan anu paling teu konvensional ayeuna nangtung di jalanna.
  
  Smith nyobian pendekatan anu béda. "Oke, oke, jadi naon anu anjeunna masihan anjeun akhir-akhir ieu?"
  
  "ABDI? Euweuh nanaon. Abdi henteu ka ditu pikeun inpormasi. Éta padamelan CIA atanapi FBI atanapi saha waé éta."
  
  "Lajeng naon anu anjeun nyarioskeun?"
  
  Pikeun Smith, ieu mangrupikeun léngkah ka hareup. Hiji patarosan kabuka, non-confrontational. Hayden ngarasa reueus ka prajurit éta.
  
  Lauren rada ragu. "Shit," ceuk manehna. "Urang ngomong omong kosong. Hiji televisi. Pilem. Buku. Selebritis. Warta. Anjeunna mangrupikeun pembina, janten anjeunna naroskeun ngeunaan proyék.
  
  "Proyék naon?"
  
  "Sadaya ieu ngajadikeun anjeun naroskeun patarosan ati-ati. Naha henteu selebritis atanapi film mana? Naha anjeun resep kana wangunan, Lance?"
  
  Hayden hoyong mareuman, tapi mendakan yén anjeunna henteu tiasa. kabin teuing cramped; patarosan teuing serius; nyebut ngaran Smith teuing pikaresepeun.
  
  "Ngan upami aya anu hoyong ngarugikeun aranjeunna."
  
  Lauren waved anjeunna kaluar jeung paguneman réngsé. Hayden wondered lamun Lauren ieu megatkeun sababaraha jenis hukum ku sneaking kaluar ngobrol jeung téroris dipikawanoh, tapi teu bisa rada mutuskeun kumaha frase patarosan Lauren urang. Sahenteuna henteu acan.
  
  "Kirang ti sajam deui." Sora pilot datang ngaliwatan sistem komunikasi.
  
  Drake melong. Hayden ningali tekad dina beungeutna. Hal anu sami sareng Dahl. Tim ieu pinuh kalibet, terus ngaronjatkeun kaahlian maranéhna. Tingali di operasi panungtungan contona. Éta kabéh indit ngaliwatan misi lengkep beda, Nyanghareupan perwujudan tina jahat jeung teu narima scratch tunggal.
  
  Sahenteuna dina aspék fisik. Parut émosional - khususna dirina - moal pernah cageur.
  
  Anjeunna nyéépkeun sakedap ningali koran di payuneunana sareng nyobian ngalenyepan deui sajarah Genghis Khan. Manéhna nempo ngaliwatan téks Orde, nyorot garis: Pindah ka opat penjuru dunya. Manggihan tempat peristirahatan Rama Stratégi lajeng Khagan; India awon anu kantos hirup, lajeng Scourge Allah. Tapi sagalana teu sakumaha sigana. Urang ngadatangan Khagan di 1960, lima taun sanggeus parantosan, nempatkeun Nalukkeun dina Coffin na.
  
  Opat penjuru bumi? Masih tetep misteri. Kabeneran, petunjuk pikeun identitas Horsemen parantos jelas dugi ka ayeuna. Tapi naha Orde mendakan makam Genghis Khan? Kitu sigana.
  
  Salaku helikopter terus motong ngaliwatan hawa ipis, Yorgi nangtung lajeng stepped ka hareup. Beungeut maling katémbong tarik, panonna dipeureumkeun, siga nu teu saré sakeclak-kècék ti mimiti ngaléos di Peru. "Kuring bébéja yén kuring mangrupikeun bagian tina pernyataan Webb, warisan na," saur Rusia, nadana nunjukkeun yén anjeunna horrified ku naon anu badé diomongkeun. "Kuring nyarioskeun ka anjeun yén kuring anu paling awon tina anu disebatkeun."
  
  Kalayan kesel, Alicia nyobian nyabut dampener atmosfir anu ngadadak. "Kuring masih ngantosan uninga saha éta lesbian sial," ceuk manehna riang. "Saleresna, Yogi, kuring ngarepkeun éta anjeun."
  
  "Kumaha..." Yorgi eureun di tengah kalimah. "Kuring lalaki".
  
  "Kuring teu yakin. Éta leungeun leutik. Beungeut ieu. Cara anjeun leumpang."
  
  "Biar anjeunna nyarios," saur Dahl.
  
  "Sareng anjeun sadayana kedah terang yén kuring lesbian," saur Lauren. "Anjeun terang, teu aya anu goréng atanapi éra ngeunaan éta."
  
  "Kuring nyaho," ceuk Alicia. "Anjeun kedah janten anu anjeun pikahoyong sareng nampi éta. Abdi terang abdi terang. Abdi ngarepkeun éta Yogi, éta waé.
  
  Smith melong Lauren ku ekspresi bingung tapi disebutkeun kosong. Drake panginten réaksi éta endah tempo reuwas.
  
  "Éta tinggal hiji," ceuk Kinimaka.
  
  "Aya anu maot," saur Drake, neuteup ka lantai.
  
  "Sugan urang kudu ngantep sobat urang nyarita?" Dahl keukeuh.
  
  Yorgi nyoba seuri. Manéhna tuluy ngacungkeun leungeun hareupeunana, neuteup hateup gubug.
  
  "Teu carita panjang," pokna dina logatna kandel. "Tapi ieu mangrupikeun patarosan anu sesah. Abdi ... abdi maéhan kolot abdi dina getih tiis. Sareng kuring nganuhunkeun unggal dinten. Syukur atuh."
  
  Drake ngangkat leungeunna pikeun narik perhatian sobatna. "Anjeun teu kedah ngajelaskeun nanaon, anjeun terang. Di dieu kami hiji kulawarga. Éta moal ngabalukarkeun masalah. "
  
  "Abdi ngartos. Tapi ieu kanggo kuring ogé. Anjeun ngartos?"
  
  Tim, masing-masing, unggeuk. Aranjeunna ngartos.
  
  "Urang cicing di kampung leutik. Désa tiis. Usum tiis? Éta sanés waktos taun, éta mangrupikeun rampog, neunggeul, ngagorowok ti Gusti. Ieu depresi kulawarga urang, komo barudak urang. Kuring éta salah sahiji genep, sarta kolot mah, aranjeunna teu bisa Cope. Aranjeunna teu tiasa nginum cukup gancang pikeun ngajantenkeun dinten langkung gampang. Aranjeunna teu bisa mawa deui cukup sangkan peuting survivable. Aranjeunna teu tiasa mendakan cara pikeun nganyahokeun kami sareng ngurus kami, janten aranjeunna mendakan cara pikeun ngarobih gambarna.
  
  Alicia teu bisa nahan parasaanana. "Kuring ngarepkeun éta sanés sapertos anu disada."
  
  "Hiji soré urang kabéh numpuk kana mobil. Cenah maranéhna ngajangjikeun lalampahan ka kota. Geus mangtaun-taun teu nganjang ka dayeuh kudu nanya, tapi..." Nyerengeh. "Urang éta barudak. Maranéhanana kolot urang. Aranjeunna ngantunkeun désa alit sareng kami henteu kantos ningali deui.
  
  Hayden ningali kasedih anu jauh dina raray Méi. Kahirupan ngora nya meureun béda ti Yoga urang, tapi aya kamiripan hanjelu.
  
  "Poé di luar mobil beuki tiis, beuki poék. Aranjeunna drove jeung drove jeung teu nyarita. Tapi urang geus biasa. Aranjeunna teu boga cinta keur hirup, keur urang, atawa pikeun silih. Kuring nyangka urang henteu pernah terang cinta, sanés cara anu sakuduna. Dina poek aranjeunna eureun, nyebutkeun yen mobil geus direcah. Urang ngariung, aya nu ceurik. Adina mah kakara tilu taun. Abdi yuswa salapan, pangkolotna. Abdi kedah ... kedah ... "
  
  Yorgi nahan cimata, nempo hateupna, siga nu boga kakuatan pikeun ngarobah mangsa katukang. Anjeunna ngayakeun panangan anu kuat sateuacan aya anu naék pikeun ngadeukeutan anjeunna, tapi sahenteuna Hayden terang yén ieu mangrupikeun hal anu kedah dilalui nyalira.
  
  "Aranjeunna ngagoda kami. Aranjeunna leumpang sababaraha waktos. És éta teuas tur tiis nu kuat, ombak deadly emanated ti dinya. Abdi teu tiasa terang naon anu aranjeunna lakukeun, teras kuring ngarasa tiis teuing pikeun mikir lempeng. Kuring nempo aranjeunna ngahurungkeun kami sabudeureun deui jeung deui. Urang leungit jeung lemah, geus dying. Kami barudak. Urang... dipercanten."
  
  Hayden nutup panonna. Teu aya kecap.
  
  "Tétéla maranéhna manggihan mobil. Aranjeunna angkat. Urang... muhun, urang maot... hiji-hiji." Yorgi masih henteu tiasa ngarumuskeun detil anu jelas. Ukur kasedih dina rarayna anu ngungkabkeun kabeneran ieu.
  
  "Kuring ngan ukur salamet. Kuring éta pangkuatna. Kuring geus diusahakeun. Kuring mawa, sareng nyeret, sareng nangkeup, tapi teu aya anu sumping. Kuring gagal aranjeunna sadayana. Kuring nempo solokan hirup ti unggal dulur kuring jeung sadulur kuring vowed pikeun salamet. Pupusna aranjeunna masihan kakuatan ka abdi, saolah-olah jiwa maranéhanana undur geus gabung milik abdi. Kuring miharep maranéhna ngalakukeun. Kuring masih percaya. Kuring yakin aranjeunna tetep sareng abdi. Kuring salamet tina panjara Rusia. Abdi langkung lami Matt Drake, "anjeunna seuri lemah," sareng ngaluarkeun anjeunna ti dinya.
  
  "Kumaha anjeun tiasa uih deui ka kampung?" Kinimaka hayang nyaho. Hayden sareng Dahl neuteup anjeunna kalayan waspada, tapi ogé jelas yén Yorgi kedah ngobrol.
  
  "Kuring maké baju maranéhna," manéhna hissed dina sora painfully low. "Baju. Jaket. Kaos kaki. Abdi haneut sareng ngantepkeun aranjeunna nyalira dina salju sareng és sareng kuring dugi ka jalan.
  
  Hayden teu bisa ngabayangkeun nyeri haté, rasa kasalahan nu teu kudu jadi milikna.
  
  "Mobil ngaliwat ka kuring. Kuring bébéja ka aranjeunna, uih deui ka kampung sababaraha dinten saatosna," anjeunna narik napas jero, "sareng ngantepkeun aranjeunna ningali hantu tina kasedih anu aranjeunna disababkeun. Hayu aranjeunna ningali jeung ngarasa kumaha jero amarah-Na. Jadi enya, kuring maéhan kolot kuring dina getih tiis.
  
  Aya tiiseun anu teu matak pegat. Hayden terang yén mayit duduluran Yoga ngagolér dimana aranjeunna murag ayeuna, beku salamina, henteu kantos istirahat.
  
  "Kuring jadi maling." Yorgi ngaleuleuskeun résonansi haté. "Jeung engke dicepeng. Tapi anjeunna henteu pernah dihukum rajapati. Sareng di dieu urang."
  
  Sora pilot ngawangkong. "Tilu puluh menit ka ruang udara Cina, guys, teras éta dugaan saha waé."
  
  Hayden gumbira nalika Lauren nyauran Washington think tank dina waktos ieu. Hiji-hijina jalan pikeun maju nyaéta ngaliwatan gangguan.
  
  "Kami caket kana gawang," saurna ka Way nalika urang patepang. "Aya nu anyar?"
  
  "Kami nuju damel di opat juru, rujukan ka tanggal kalahiran para horsemen, Mongolia, Khagan sareng Orde sorangan, naon anu anjeun pikahoyong heula?"
  
  
  BAB OPAT BELAS
  
  
  "Oooh," ceuk Alicia bungah, maén peran. "Cobi dangukeun nomer tanggal lahirna sabaraha. Abdi ngan ukur resep angka-angka. "
  
  "Keren. Senang ngadéngé éta ti prajurit infantri lapangan. Sorana terus gumbira, ngacungkeun sababaraha alis di salon, tapi teu sadar: "Jadi, Hannibal lahir taun 247 SM, maot sakitar 183 SM. Genghis Khan 1162, maot 1227-"
  
  "Éta seueur teuing angka," saur Alicia.
  
  "Masalahna," ceuk Dahl. "Anjeun kaluar tina ramo jeung toes."
  
  "Henteu yakin naon hartosna," saur ilmuwan komputer. "Tapi kultus gélo ieu leres-leres resep kaulinan sareng kodeu angka na. Émut éta."
  
  "Jadi Hannibal lahir 1.400 taun sateuacan Genghis," saur Kensi. "Kami ngartos éta."
  
  "Anjeun bakal reuwas dina jumlah shitheads anu teu ngalakukeun ieu," ceuk kutu buku casually. "Anu-"
  
  "Hey sobat?" Drake gancang nyampeurkeun: "Naha anjeun kantos ditinju?"
  
  "Tah, sabenerna mah. Sumuhun, abdi gaduh."
  
  Drake nyarandé kana korsi. "Oké," pokna. "Ayeuna anjeun tiasa tetep bangsat."
  
  "Kami, tangtosna, henteu acan tiasa damel sareng inohong ieu, sabab kami henteu terang pengendara anu sanés. Sanaos kuring nyangka malah anjeun tiasa terang anu kaopat? Henteu? Taya takers? Muhun. Janten, ayeuna, guys, aya seueur senjata api anu dikirim ka Républik Mongol. Tujuh, atanapi masih genep? Leres, genep tim prajurit elit ngawakilan genep nagara nuju ngudag Horseman of Conquest. Abdi leres? Horeeee!"
  
  Drake neuteup Hayden. "Naha jalma ieu mangrupikeun wakil anu pangsaéna di Washington?"
  
  Hayden nyentak. "Muhun, sahenteuna anjeunna teu nyumputkeun emosi na. Henteu disumputkeun handapeun seueur lipatan jubah anu nipu sapertos kalolobaan Washington.
  
  "Maju ka tukang kuda panaklukan. Jelas Orde boga agenda sorangan, jadi penaklukan bisa nanaon tina kaulinan barudak nepi ka video game ... ha ha. Dominasi dunya tiasa aya dina sababaraha bentuk, leres?
  
  "Teruskeun paréntahna," saur Hayden.
  
  "Tangtosna. Janten hayu urang langsung ka titik, nya? Sanaos urang Israél anéh horéam masihan inpormasi ngeunaan kultus kajahatan perang Nazi anu aranjeunna ancur di Kuba, urang diajar naon anu urang kedah terang. Sakali lebu netep, Nazi jelas mutuskeun yén maranéhna geus messed up na datang nepi ka gagasan elaborate ieu ngadalikeun dunya. Aranjeunna nyiptakeun Orde, sareng jaket leungeun, kode rahasia, simbol sareng seueur deui. Aranjeunna ngembangkeun rencana - sigana pisan anu aranjeunna parantos digarap mangtaun-taun dina kaayaan Reich. Aranjeunna dikubur opat jenis pakarang sarta datang nepi ka teka ieu. Panginten aranjeunna hoyong ngajantenkeun langkung jelas, saha anu terang? Tapi Mossad ngancurkeun aranjeunna tanpa jejak sareng, sigana kuring, gancang teuing. Bunker disumputkeun tetep teu kapendak salami tilu puluh taun.
  
  "Lima belas menit," jawab pilot laconically.
  
  "Naha ieu senjata?" tanya Hayden. "Dimana aranjeunna meunang aranjeunna?"
  
  "Nya, Nazi ngagaduhan seueur hubungan sapertos saha waé. Big Pistol mangrupikeun desain kuno anu diropéa pikeun rohangan sareng akurasi. Aranjeunna leres-leres tiasa nanggung naon waé ti taun opat puluhan dugi ka dalapan puluhan. Duit henteu kantos janten halangan, tapi gerakan éta. Jeung amanah. Aranjeunna moal percanten ka hiji jiwa anu hirup pikeun ngalakukeun ieu pikeun aranjeunna. Ieu meureun nyandak sneaks saeutik taun pikeun nyumputkeun sakabeh opat pakarang sarta sababaraha belasan jasa. Faktor kapercayaan oge salah sahiji alesan maranéhna nyumputkeun pakarang di tempat munggaran. Aranjeunna teu tiasa nyimpen aranjeunna di Kuba ayeuna, tiasa?
  
  Alicia ngucek-ngucek panonna tuluy ngaraketkeun dua leungeunna siga nu bisa ngabungkus beuheung cekeng batur.
  
  "Atuh, naha anjeun masih kénéh jeung kuring? Kuring ngarti waktu anu pondok tur anjeun itching mun kaluar dina kokotor jeung némbak hal, tapi kuring boga informasi saeutik leuwih. Karek asup..."
  
  Reureuh sakeudeung.
  
  "Ayeuna ieu metot."
  
  Beuki tiiseun.
  
  "Naha anjeun hoyong bagikeun?" Hayden nudged lalaki éta, nempo sisi padet tina helikopter saolah-olah manehna bisa ningali titik badarat maranéhanana approaching.
  
  "Muhun, abdi bade ngobrol ngeunaan opat sisi bumi-atanapi sahenteuna kumaha urang ningali éta-tapi kuring ningali urang nuju kaluar waktu. Tingali, pasihan abdi tinggi lima, tapi naon waé anu anjeun lakukeun, "anjeunna ngareureuhkeun, "ulah darat!"
  
  Panyambungna ngadadak putus. Hayden neuteup heula ka lantai teras ka jero helikopter.
  
  Drake ngacungkeun dua leungeunna. "Ulah nempo kuring. Abdi henteu dosa!"
  
  Alicia seuri. "Enya, kuring ogé."
  
  "Teu darat?" Dahl malikan deui. "Naon maksudna?"
  
  Alicia ngabeubeutkeun tikorona saolah-olah ngajelaskeun, tapi teras sora pilot ngagorowok tina spéker. "Dua menit, guys."
  
  Hayden tos ka hiji pangagem heubeul pikeun pitulung. "Mano?" - Abdi naroskeun.
  
  "Anjeunna hiji burit, tapi tetep di pihak urang," rumbled Hawaii badag. "Kuring bakal nyebutkeun nyandak kecap-Na pikeun eta."
  
  "Éta hadé mutuskeun gancang," Smith interjected. "Urang turun."
  
  Sistem komunikasi langsung hirup. "Naon ceuk kuring? Ulah darat! "
  
  Drake nangtung sarta ngahurungkeun interkom helikopter urang. "Bangsat, sobat," pokna. "Intelijen anyar dina jalan."
  
  "Tapi kami di jero ruang udara Cina. Teu aya anu tiasa dijelaskeun sabaraha lilana sateuacan aranjeunna merhatikeun urang. "
  
  "Lakukeun naon anu anjeun tiasa, tapi ulah darat."
  
  "Héy sobat, kuring bébéja yén ieu bakal janten misi kadatangan sareng keberangkatan gancang. Taya omong kosong. Anjeun tiasa yakin yén lamun urang cicing di dieu leuwih lila ti sababaraha menit, urang bakal boga sababaraha J-20s up burit urang.
  
  Alicia condong ka Drake sareng ngaharéwos, "Ieu goréng-"
  
  The Yorkshireman interrupted dirina, ningali urgency kaayaan. "Nya, écés Knobend ti Washington tiasa ngupingkeun urang sanaos sambunganna turun," saurna, neuteup ka Dahl. "Naha anjeun ngadangu éta, Nobend? Urang gaduh sakitar genep puluh detik. "
  
  "Bakal langkung lami," jawab lalaki éta. "Kudu wani, jelema. Kami dina kasus ieu. "
  
  Drake merasakan tinjunya mengepal. kabiasaan condescending ieu ngan provoked konfrontasi. Meureun éta niat? Kantos saprak aranjeunna mendakan kuburan Hannibal, Drake parantos ngarasa yén aya anu salah dina misi ieu. Hal unrevealed. Naha aranjeunna diuji? Naha aranjeunna dina panjagaan? Naha pamaréntah AS ngévaluasi tindakanna? Upami kitu, maka éta sadayana turun kana naon anu kajantenan di Peru. Sareng upami éta masalahna, Drake henteu paduli teuing kana pagelaranana.
  
  Anjeunna hariwang ngeunaan konspirasi, intrigues sareng intrigues anu pamirsa tiasa masak saatos ulasan. Nagara naon waé anu diparéntah ku politikus henteu kantos katingalina, sareng ngan ukur jalma-jalma anu aya di tukangeun kakawasaan anu terang naon anu lumangsung.
  
  "Lima puluh detik," cenah nyaring. "Lajeng urang kaluar ti dieu."
  
  "Kami nyobian ngalakukeun stunt," saur pilot ka aranjeunna. "Kami parantos handap pisan dugi ka anjeun tiasa kaluar tina panto kana tangkal, tapi kuring nyumputkeun manuk di lebak gunung. Upami anjeun nguping aya anu kerok sapanjang handap, éta bakal janten batu atanapi yeti.
  
  Alicia nyelek tarik. "Kuring panginten aranjeunna nongkrong di sakuliah Tibet?"
  
  Dahl nyentak. "Liburan. Lalampahan jalan. Saha anu terang?"
  
  Tungtungna, sambungan hirup deui. "Oké, jalma. Naha urang masih hirup? alus alus. Sae pisan. Ayeuna... inget kana sagala kontroversi ngeunaan tempat peristirahatan Genghis Khan? Anjeunna pribadi hoyong kuburan anu teu ditandaan. Sakur anu ngawangun makamna dipaehan. Tempat pamakamanna ditincak ku kuda sarta dipelakan tangkal. Sacara harfiah, éta henteu tiasa dicapai kecuali ku kasempetan. Hiji carita anu kuring karasaeun pisan sabab ngan saukur ngancurkeun sadaya rencana anu gila ieu nyaéta Kahn dikubur sareng onta ngora - sareng lokasina ditunjuk nalika indung onta kapendak nangis di kuburan anak sapina.
  
  Pilot ngadadak pareum komunikasi. "Urang ampir teu balik deui, sobat. Tilu puluh detik sareng urang bakal kaluar ti dieu gancang-gancang urang resep seuneu, atanapi urang ngirim murangkalih ka ditu.
  
  "Oh," ceuk lalaki ti Washington. "Hilap ka anjeun. Hehehehe, kaluar ti dinya. Kuring bakal ngirim anjeun lokasi anyar. "
  
  Drake nyengir, ngabagéakeun kanyeri pilot, tapi ngawaler: "Yesus, sobat. Naha anjeun badé nangkep kami atanapi dipaéhan?"
  
  Anjeunna ukur sabagean banyol.
  
  "Héy Héy. Tenang. Tingali - Nazi ieu - Orde Penghakiman Terakhir - milarian Horsemen - tempat peristirahatan - antara taun lima puluhan sareng dalapan puluhan, leres? Tétéla aranjeunna kapanggih kabeh. Aya anu nyarioskeun ka kuring yén aranjeunna henteu mendakan makam Genghis Khan. Kuring leres-leres yakin yén langkung seueur anu tiasa nyarios ngeunaan mendakan sapertos kitu. Lajeng kieu Orde sorangan jeung kecap: 'Tapi sagalana teu sakumaha sigana. Urang nganjang ka Khagan di 1960, lima taun sanggeus parantosan, nempatkeun Nalukkeun dina Coffin na.' Pasti Kahn henteu ngagaduhan makam anu diwangun dina 1955. Tapi, sabagéan ageung kusabab kurangna kuburan, sareng ogé pikeun ngabantosan umat percaya sareng ningkatkeun aliran wisata, Cina ngawangun mausoleum pikeun anjeunna.
  
  "Naha ieu di Cina?" tanya Hayden.
  
  "Tangtosna, ieu di Cina. Anjeun nuju mikir ngeunaan sakabeh opat sudut ieu, teu anjeun? Oké, tetep zat abu Anjeun aktip. Panginten hiji dinten bakal aya padamelan kanggo anjeun di dieu. "
  
  Hayden ngelek sora anu dicekek. "Ngan jelaskeun téori anjeun."
  
  "Leres, saé. Mausoleum of Genghis Khan diwangun dina 1954. Ieu kuil badag diwangun sapanjang walungan di Ejin Horo, di kidul-kulon Inner Mongolia. Ayeuna mausoleum saleresna mangrupikeun cenotaph - teu aya awak di jerona. Tapi aranjeunna nyarios yén éta ngandung headdress sareng barang-barang sanés anu kagungan Jenghis. Chinggis, anu sok dikaitkeun sareng ide mausoleum tinimbang makam sareng nisan anu kasohor, asalna disembah di dalapan yurts bodas, karaton tenda tempat anjeunna mimiti cicing. Mausoleums portabel ieu ditangtayungan ku Darkhad raja Jin jeung saterusna jadi simbol bangsa Mongol. Tungtungna, éta diputuskeun pikeun mupuskeun mausoleums portabel sareng mindahkeun titilar kuno ka anu énggal, permanén. Jadwalna pas sareng rencana Orde. Naon waé senjata anu aranjeunna pilih pikeun ditaklukkeun aya di jero peti Jenghis, di mausoleum éta.
  
  Hayden nimbang-nimbang kecap-kecapna. "Damn dumbass," ceuk manehna. "Mun anjeun salah..."
  
  "Cur?"
  
  "Ieu anu pangsaéna anjeun tiasa kéngingkeun."
  
  "Orde ngagaduhan aksés," saur Dahl. "Ieu ngajelaskeun garis dina téks."
  
  Hayden unggeuk lalaunan. "Sabaraha jauh urang ti darat?"
  
  "Dua puluh tujuh menit."
  
  "Kumaha tim séjén?"
  
  "Kuring sieun teu aya cara pikeun ngabéjaan yén aranjeunna pinter sapertos anjeun leres-leres. Éta sigana gaduh spesialis téknologi tinggi anu naséhat aranjeunna. " Ngareureuhkeun rasa sukur.
  
  "Sialan," Alicia ngagerem.
  
  "Henteu". Hayden ngontrol amarahna. "Maksud kuring-naon anu panganyarna ngeunaan obrolan internal?"
  
  "Oh, leres pisan. Nu galecok téh nyaring jeung reueus. Sababaraha tim ngagaduhan buritna ditajong ku manajemén. Sababaraha ditugaskeun pikeun ngagali deui situs Hannibal. Kuring terang yén Rusia sareng Swédia nuju ka Burkhan Khaldun, sapertos anjeun mimitina. Mossad sareng Cina lumayan sepi. Urang Perancis? Muhun, saha nu terang, kan?"
  
  "Hadé pisan anjeun leres ngeunaan ieu," saur Hayden, sorana dibarengan ku racun. "Sabab lamun henteu ... dunya bakal sangsara."
  
  "Kantun dugi ka makam ieu, Bu Jay. Tapi gancang-gancang. Tim anu sanés tiasa waé parantos aya. "
  
  
  BAB LIMA BELAS
  
  
  "Ejin Horo Banner," ceuk pilot, masih gugup. "Tinggal dalapan menit."
  
  Pangaturan dilakukeun pikeun tim pikeun turun ka luar kota sareng ngamimitian perjalanan. A arkeolog lokal ieu hired pikeun mantuan aranjeunna, anu sakuduna dibawa ka mausoleum nu. Drake ngaduga yén anjeunna henteu terang naon anu bakal kajadian harita.
  
  Pikeun tujuan ieu, helikopter bakal tetep panas tur siap, sanajan kahariwang lumangsung pilot ngeunaan jet tempur siluman Cina.
  
  A niup jeung kutukan, lajeng helikopter dieureunkeun, mere waktu tim pikeun luncat. Aranjeunna kapanggih diri diantara thickets of bushes, thickets leuweung dying, tapi maranéhna bisa kalayan gampang ningali jalan ka hareup.
  
  Kira-kira hiji mil ka handap pasir perenahna di pinggiran kota gedé. Hayden diprogram dirina diuk nav kana koordinat bener jeung tim nu lajeng nyieun sorangan sakumaha rapih sabisa. Urang Cina peryogi turis, janten dinten ayeuna aranjeunna ngagaduhan salapan deui. Lauren éta yakin pikeun cicing jeung helikopter jeung nyortir kaluar chatter lumangsung.
  
  "Lain kali," saur anjeunna nalika tim buru-buru angkat, "Alicia tiasa ngalakukeun sababaraha jaringan."
  
  Awéwé Inggris nyerengeh. "Naha kuring siga sekretaris sial?"
  
  "Mmm, leres?"
  
  Drake nyentak Alicia sareng ngaharewos, "Muhun, anjeun ngalakukeun éta minggu kamari, émut? Pikeun maén peran?"
  
  "Oh enya," manéhna seuri caang, "éta senang. Kuring ragu peran Lauren bakal sarua ".
  
  "Hayu urang henteu."
  
  Duanana silih seuri haneut nalika kaluar tina tempat panyumputan sakedapan sareng turun ka pasir anu ngarayap lalaunan. Vegetasi jarang sarta gurun pas masihan jalan ka jalan jeung wangunan, sarta sababaraha luhur-naékna hotél sarta wangunan kantor mimiti loom di kajauhan. Beureum, héjo sareng pastel perang ngalawan langit biru sareng méga bulak. Drake langsung kaget ku kumaha bersihna jalan sareng kotana sorangan, kumaha lega sababaraha jalan raya. Buktina keur mangsa nu bakal datang, ceuk maranehna.
  
  Mimitina katingali anéh, tapi henteu tiasa ngabantosan diri, para wisatawan nuju ka tempat patemon, mastikeun pananganana henteu kantos ngantunkeun ransel anu ageung. Arkeolog nu dipapag aranjeunna dina kalangkang patung hideung badag hiji lalaki tunggang kuda.
  
  "Ngepas". Dahl ngagukguk ka nu tumpakna.
  
  Hareupeunana nangtung hiji wanoja ipis, jangkung, buukna disisir jeung panonna langsung. "Naha anjeun bagian tina grup wisata?" Manéhna ngomong taliti, milih kecap nya. "Hapunten basa Inggris abdi. Ieu henteu saé". Manéhna seuri, beungeut leutikna nyengir.
  
  "Teu masalah," ceuk Dahl gancang. "Éta langkung jelas tibatan versi Drake."
  
  "Lucu fu-"
  
  "Anjeun henteu siga turis," saur awéwé éta, ngeureunkeun anjeunna. "Naha anjeun gaduh pangalaman?"
  
  "Oh, enya," ceuk Dahl, nyokot leungeun nya jeung ngarah dirina kalawan gesture magnanimous. "Kami ngarambat dunya pikeun milarian atraksi sareng kota anyar."
  
  "Salah jalan," ceuk awéwé rada marahmay. "Masoleum aya di sisi séjén."
  
  "Oh".
  
  Drake seuri. "Hampura manéhna," pokna. "Biasana anjeunna ngan ukur mawa koper."
  
  Awéwé éta leumpang ka hareup, ngalempengkeun tonggongna, kalayan rambut lempeng dikumpulkeun kana headband ketat. Tim nyebarkeun kaluar salaku pangalusna maranéhna bisa, deui teu hayang ngabalukarkeun aduk atawa ninggalkeun balik sagala kenangan langgeng. Dahl mendakan yén awéwé éta namina Altan sareng anjeunna lahir caket dieu, ngantunkeun Cina nalika nonoman na, teras uih deui dua taun ka pengker. Anjeunna mingpin aranjeunna langsung sareng sopan sareng enggal-enggal nunjukkeun yén aranjeunna nuju ka tujuanana.
  
  Drake nempo luhureun mausoleum towering payun, arca, léngkah jeung elemen iconic séjén sabudeureun. Maot bisa cicing di mana waé. Gawe bareng, tim ngalambatkeun awéwé turun nalika aranjeunna dipariksa pikeun tim sejen tur prajurit sejen, bari pura-pura admire pintonan. Smith ngintip tukangeun tong sampah sareng bangku panginten tiasa hariwang Altan, tapi katerangan Drake ngeunaan 'édisi terbatas pisan' ngan ukur nambahan kapanasaran anjeunna.
  
  "Naha anjeunna istimewa?"
  
  "Oh enya, anjeunna salah sahiji."
  
  "Kuring bisa ngadéngé anjeun ngaliwatan sambungan bangsat," Smith growled.
  
  "Kumaha?"
  
  "Dina hal mobil, ieu édisi Pagani Huayra Hermes, dirancang pikeun Manny Koshbin ku Pagani sareng Hermes."
  
  "Abdi nyungkeun hapunten. Abdi henteu terang naon hartosna sadayana ieu."
  
  "Éta jelas". Drake ngahuleng. "Smith mangrupikeun salah sahiji jenis. Tapi wartosan kuring ngeunaan hobi karesep anjeun. "
  
  "Kuring resep pisan hiking. Aya sababaraha tempat anu éndah di gurun."
  
  "Dina istilah kémping, pikir Smith salaku kutub tenda wobbly. Hiji anu terus-terusan nyababkeun anjeun kasulitan, tapi tetep tiasa dianggo saatos anjeun ngawangun éta, sareng salawasna, tapi salawasna, tiasa ngaganggu anjeun.
  
  Smith muttered hal ngaliwatan comms, sanggeus réngsé pangintipan na. Lauren indit kana fit uncontrolled of giggles.
  
  Altan melong ka Yorkshireman curiga, teras ngalihkeun pandanganna ka tim anu sanés. Mai, khususna, ngahindarkeun awéwé ieu, saolah-olah anjeunna nyobian nyumputkeun asal-usulna. Drake ngartos naon anu teu tiasa dilakukeun ku batur. Hiji hal ngarah ka anu sanés, sareng Mai henteu hoyong ngabahas ti mana asalna atanapi kumaha dugi ka dieu. Altan nunjuk sababaraha léngkah.
  
  "Di arah éta. Mausoleum aya di luhur."
  
  Drake nempo hiji jalan beton incredibly lega tur incredibly panjang langsung ngarah langsung ka léngkah beton panjang tur lungkawing. Saméméh léngkah dimimitian, jalan ngalegaan kana bunderan badag, di tengahna nangtung arca unmistakable.
  
  "Muhun, dude ieu pasti rider," ceuk Kinimaka.
  
  Genghis Khan, nunggang kuda galloping, nangtung dina slab batu badag.
  
  "The horseman kadua," ceuk Yorgi. "Nalukkeun".
  
  Altan pasti ngadéngé kalimah panungtung sabab manéhna ngahurungkeun sarta ngomong, "Leres. The Khagan nalukkeun lolobana dunya dipikawanoh saméméh pupusna. Bisa jadi raja genocidal, anjeunna ogé sacara politis ngahijikeun Jalan Sutra salami hirupna, ningkatkeun perdagangan sareng komunikasi sapanjang belahan bumi barat. Anjeunna mangrupikeun pamimpin anu katurunan, pikasieuneun, tapi anjeunna ngarawat prajurit-prajuritna anu satia sareng kalebet kana sagala rencanana."
  
  "Naha anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan naon anu aya di mausoleum?" Drake hayang disiapkeun. Dina misi ieu, speed éta sagalana.
  
  "Nya, éta sanés sanés kuburan sagi opat, dihias ku hiasan luar." Ayeuna Altan nyarita saolah-olah ngadugikeun hiji pituduh wisata. "Istana utama nyaéta octagonal sareng ngandung patung Genghis lima meter anu didamel tina giok bodas. Aya opat kamar sareng dua aula, anu siga tilu yurts. Aya tujuh peti di Istana Repose. Kang, tilu permaisuri, putra kaopatna sareng garwa eta putra."
  
  "Istana liburan," saur Smith. "Ogé disada sapertos tempat istirahat."
  
  "Yeeee". Altan ditarik kaluar, ningali sabar dina Smith jeung nyaho nanaon ngeunaan téks maranéhna nuturkeun.
  
  "Masoleum dijaga ku darkhads, anu istimewa. Ieu pisan sakral pikeun seueur urang Mongol.
  
  Drake ngahelas jero, bungah. Lamun éta salah, sarta ieu teu lokasi pakarang kadua ... Anjeunna sieun malah ngabayangkeun konsékuansi.
  
  Kahirupan di panjara Cina bakal jadi pangsaeutikna tina masalah maranéhanana.
  
  Leumpangna panjang diteruskeun, mimiti jarah sapanjang jalan anu lega, teras ngabedah sphere, neuteup gancang nyanghareupan jenderal kuno, teras naék tangga batu anu teu aya tungtungna. Tim tetep dina posisi, jarang megatkeun stride, sarta tetep terus waspada. Drake éta bungah ningali rélatif sababaraha datang ka mausoleum kiwari, nu éta pohara mantuan.
  
  Struktur impressive tungtungna datang ka tempoan. Tim lirén nalika aranjeunna ngahontal léngkah anu paling luhur pikeun nyandak sadayana. Altan ngadagoan, meureun biasa wisatawan bray dina moments tina angen. Drake nempo wangunan badag kalayan domes relatif leutik di unggal tungtung sarta hiji leuwih badag di tengah. hateup maranéhanana éta parunggu, jeung pola. Hareupeun wangunan miboga loba jandéla beureum jeung sahanteuna tilu lawang badag. Aya témbok batu handap di hareup wangunan.
  
  Altan maju ka hareup. Dahl ningali deui tim.
  
  "Leres kana kuburan," ceuk Hayden. "Buka ieu, panggihan kotakna sareng kaluar. Kabeneran teu aya awak nu keur gelut. Sakumaha ceuk pilot urang, teu aya omong kosong."
  
  Drake listened sakumaha Lauren babagi panganyarna dina chatter nu.
  
  "Kuring boga enol badag, gajih dieu ayeuna, guys. Kuring yakin pisan yén Israél sareng Rusia kaluar tina pikiranna, téksna nunjukkeun jalan anu salah. DC nyangka Perancis nuju ngadeukeutan, meureun satengah jam di tukangeun anjeun. Ngadengekeun ayeuna beuki hese. Kami gaduh sumber daya sanés sareng ngan ukur sababaraha trik anu NSA moal pernah diungkabkeun. Swédia, Cina sareng Inggris teu dipikanyaho. Sakumaha ceuk kuring, éta perjuangan.
  
  "Saha deui?" Drake nyentak.
  
  "Lucu anjeun kedah nyarios éta. Abdi nampi gangguan hantu ti sumber anu teu dipikanyaho. Teu aya sora, teu aya cara pikeun ngonfirmasi, tapi sakapeung sigana aya batur dina sistem.
  
  "Tong nyebut hantu," ceuk Alicia. "Kami ngagaduhan carita horor anu cekap dina operasi anu terakhir."
  
  Altan eureun jeung baralik. "Anjeun siap? Abdi badé nyandak anjeun ka jero."
  
  Rombongan unggeuk tuluy maju. Terus Drake nempo soldadu Cina kaluar ti mausoleum, salah sahijina nyekel kotak badag handapeun leungeun-Na, diantarana aya arkeolog.
  
  Urang Cina nyandak senjata sareng aranjeunna, sareng ayeuna henteuna wisatawan jelas pikeun kauntungan.
  
  Butuh waktu sakeudeung saméméh pamingpin maranéhanana ngancik perhatian na ka aranjeunna.
  
  
  BAB genep belas
  
  
  Drake nempo Dal nyekel Altan sarta narik manehna balik, nyandak kabisat lila handap léngkah nepi ka aranjeunna ditangtayungan ku prajurit Cina. Anjeunna ngalungkeun ranselna kana taneuh sareng gancang ngabongkar saku luar. Gawéna gancang sareng henteu kantos ningali Cina, anjeunna tetep ngarasa aman. Hayden, Smith jeung Méi éta angkatan jeung pistols.
  
  Di alun-alun hareupeun mausoleum Genghis Khan, pakarang diangkat jeung saingan bentrok. Lalaki nu mawa kotak katingal hariwang. Tim Cina diwangun ku lima urang jeung geus ngadorong arkeolog wijaksana kumisan. Drake ngangkat bedil mesin leutik na sareng ngantosan. Sésa tim ieu sumebar di sisi-Na.
  
  "Kabéh anu urang butuhkeun nyaéta kotak," Hayden ngagorowok. "Teundeun kana taneuh sareng angkat."
  
  Pamingpin tim Cina miboga panon warna sabak abu. "Anjeunna anu kedah angkat jalan anjeun nyalira nalika anjeun masih gaduh kasempetan."
  
  "Kami hoyong kotak," ulang Hayden. "Sareng kami bakal nyandak."
  
  "Lajeng cobian." Presenter narjamahkeun, sareng sadaya lima basa Cina maju sacara sinkron.
  
  "Wow. Kami di sisi damn sarua ".
  
  "Ih, ngan saukur lulucon. Lucuna. Amérika sareng Cina moal pernah aya di sisi anu sami. "
  
  "Mungkin henteu," Drake nyarios. "Tapi kami prajurit berjuang pikeun rahayat. "
  
  Anjeunna ningali kateupastian dina kiprah pamimpin, sakedik kateupastian dina beungeutna. Éta pasti mangaruhan aranjeunna sadayana sabab tim Cina lirén lengkep. Hayden nurunkeun pakarangna sareng nutup celahna langkung jauh.
  
  "Naha urang tiasa mendakan dasar umum?"
  
  unggeuk. "Enya, urang bisa. Tapi pamaréntah sareng pamimpin politik, teroris sareng tiran bakal ngahalangan jalan urang.
  
  Drake ningali kasedihan dina raray lalaki sareng iman mutlak dina kecap-kecapna sorangan. Henteu aya bedil atanapi laras anu diangkat nalika tim saingan bentrok sengit. Éta sadayana demi hormat.
  
  Drake nangtung, ngantunkeun bedil submachine na dina ranselna, sareng nyerang serangan. Fists disambungkeun kana dada jeung leungeun diangkat. Tungkul neukteuk cangkeng kana iga. Drake ngarasa hawa rurusuhan kaluar tina awakna sarta murag kana hiji tuur. Serangan éta teu merciless, tuur jeung fists ngahalangan teuas tur hujan turun, ferocity diitung méré anjeunna euweuh kasempetan retribusi atawa relief. Anjeunna endured nyeri jeung bided waktu-Na. Adegan-adegan anu sanés kabur nalika anjeunna ngagulung sareng malik. Alicia bajoang jeung lalaki jangkung; Hayden jeung Kinimaka ngalawan pamimpin. Mai ngirimkeun lawanna dina taktakna teras pencét anjeunna nyeri dina sternum.
  
  Drake ningali kasempetan sareng nyandak éta. Di tukangeunana manéhna ngadéngé Thorsten Dahl némbongan saperti biasa, jumping leuwih luhureun tangga; ayana noticeable nu teu bisa dipaliré. Panyerang Drake ngareureuhkeun sakedap.
  
  urut prajurit SAS scrambled sapanjang taneuh, ayun suku na nyekel lawan na balik tuur. Anjeunna murag ka hareup, ragrag kana tuur. Nalika anjeunna murag ka tingkat Drake, Yorkshireman ngaluarkeun tandukan anu kuat. Jerit sareng panonna ngagedean nunjukkeun kumaha kuatna anjeunna pencét. Komando Cina ngahuleng sareng nyender dina hiji leungeun. Drake bangun sarta balik ni'mat dina pinuh ku tuur jeung sirah pokes. Aya sababaraha ancur sareng sababaraha getih, tapi teu aya anu ngancam kahirupan.
  
  Dahl buru-buru ngaliwat, ngarah ka lawan Alicia. Urang Swédia nyerang sapertos banteng sapertos Alicia neunggeul. Panyerang nya éta knocked off suku-Na jeung struck teuas dina tonggong beuheung, shuddering jeung stunned. Aranjeunna ngancik dina waktosna ningali Mai ngetok lawanna pingsan teras mendakan lalaki anu gaduh kotak.
  
  "Halo!" Alicia ceurik nalika ningali aranjeunna sareng mimiti lumpat.
  
  Aranjeunna mimiti ngajalankeun, tapi Smith jeung Yorgi geus ninggalkeun perangna. "Ningali?" ceuk Alicia. "Kakuatan urang aya dina jumlah. Kuring terang aya alesan anu urang sangsara pisan dina tim sialan ieu.
  
  Hareupeunana, Kenzi ngahalangan hiji-hijina jalur lalaki éta - balik deui ka mausoleum. Ayeuna ku katingal surem jeung sikep matuh, manéhna ngaluarkeun pakarang nu saméméhna geus diteundeun.
  
  Drake dipariksa wewengkon sarta nempo yén Hayden tungtungna subdued pamingpin grup.
  
  "Ulah kitu!" - anjeunna ngagorowok ka lalaki. "Anjeun kalah jumlah, sobat."
  
  Hayden melong, ngevaluasi kaayaan, teras ngusap getih tina pipina. Drake ayeuna ningali Altan nyolongkrong naék deui léngkah-léngkah pikeun ningali sareng ngahuleng sorangan. Panasaran...
  
  Bedilna tetep teu obah, kotakna masih dicekel pageuh, ampir-ampiran dina cekelan maot. Hayden nangtung sarta ngangkat leungeun-Na, palem nyanghareup kaluar. A burner menyan jangkung nangtung antara manéhna jeung lalaki, tapi manéhna pindah nepi ka manéhna di tetempoan.
  
  Kenzi maju ti tukang. Smith jeung Kinimaka ti gigir. Teu aya tanda panik dina panon prajurit, ngan ukur pasrah.
  
  "Teu aya anu maot." Hayden nunjuk ka prajurit Cina pingsan tur groaning. "Teu aya nu wajib. Tinggalkeun kotakna."
  
  Alicia narik perhatian na. "Sareng upami anjeun peryogi nyabok, ngan ukur katingali saé," saur anjeunna. "Abdi di dieu".
  
  Mental prajurit teu kaasup pasrah. Sareng lalaki ieu teu kamana waé, teu aya jalur kabur.
  
  "Bedil," saur Drake, "mangrupikeun harepan palsu. Anjeun terang éta.
  
  Koméntar nyampeurkeun, leungeun nu maké péstol ngadégdég heula. Tiiseun beurat manjang, sareng Drake merhatikeun yén sababaraha lalaki anu éléh mimiti ngagaur. "Anjeun kedah mutuskeun, sobat," saurna. "Jam geus hurung."
  
  Méh langsung lalaki éta ngaluarkeun péstol sareng mimiti lumpat. Anjeunna ngarah ka Hayden, lajeng, sakali gigireun burner menyan, anjeunna slammed leungeun-Na dina tutup, hoping kana sambel eta leuwih kana dirina. A thud na groan éta hijina ganjaran na salaku obyék ieu aman fastened, tapi anjeunna terus lumpat.
  
  Hayden ngantosan, tetep perhatian na.
  
  Alicia ngecas tina sisi buta-Na, japati, sarta nyekel anjeunna sabudeureun cangkeng dina cekelan rugbi. Lalaki éta ngabengkokkeun, ampir beulah satengah, sirahna nabrak taktak Alicia, sareng kotakna ngalayang ka sisi. Hayden diusahakeun grab anjeunna, catching anjeunna saméméh teuing karuksakan ieu dipigawé. Hiji glance gancang dikonfirmasi ayana lambang Orde tina leungeun.
  
  Alicia patted lalaki pingsan. "Kuring nyarios ka anjeun yén kuring bakal aya pikeun anjeun."
  
  Tim ditaksir. Cina geus obah. Perancis pasti geus deukeut. Hiji kecap ti Hayden dibawa Lauren balik ka paguneman.
  
  "Warta goréng, guys. Urang Perancis henteu ngajauhan anjeun, sareng urang Rusia henteu ngajauhan aranjeunna. Pindah!"
  
  Omong kosong!
  
  Drake diawaskeun kabeh jalan deui turun léngkah jeung sapanjang jalur lempeng nu ngarah ka mausoleum. Anjeunna ningali jalma-jalma lumpat, tim opat anu ampir pasti kedah janten Perancis. "Éta damn alus," cenahna. "Saleresna, parantos dua kali ayeuna aranjeunna parantos sumping ka kami heula."
  
  "Urang kedah angkat," saur Smith. "Éta bakal sareng urang dina sababaraha menit."
  
  "Ka mana?" Alicia nanya. "Aranjeunna meungpeuk hiji-hijina jalan kaluar."
  
  Drake merhatikeun tatangkalan di sisi sareng padang rumput hejo di payun. Kanyataanna, pilihan éta kawates.
  
  "Hayu," pokna. "Sareng Lauren, kirimkeun helikopter."
  
  "Di jalan".
  
  "Jieun gancang," ceuk Smith. "Perancis ieu aya dina sukuna."
  
  Drake rurusuhan ka hareup, figuring Rusia teu bisa jauh teuing di tukang. Hanjakal, teu kungsi lila aya nu ngamimitian shooting. Sajauh ieu, sadayana parantos saé pikeun aranjeunna, aranjeunna ningali anu pangsaéna dina hubungan prajurit ka prajurit sareng lalaki ka manusa, tapi kamungkinan gencatan senjata rapuh sapertos kitu minimal.
  
  Hayu urang nyanghareupan kanyataan: Upami nagara-nagara ieu hoyong gawé bareng sareng ngabagi hadiah, lalaki sareng awéwé anu kakawasaan terang pisan yén éta bakal janten jalan anu langkung gampang - tapi aranjeunna tetep tarung.
  
  Manéhna slid antara tangkal. Tim bergegas nyusul anjeunna, Hayden nyepeng kotak hiasan anu ngandung rusiah anu teu acan kaungkabkeun. Dahl nongkrong di tukangeun, nyukcruk kamajuan Perancis.
  
  "Lima menit di tukangeun urang. Taya tanda Rusia. Jeung Cina hudang. Oké, éta bisa nahan aranjeunna sadayana saeutik. "
  
  "Helikopter aya dina sapuluh menit," saur Lauren ka aranjeunna.
  
  "Béjakeun anjeunna gancang," saur Alicia. "Jalma ieu pasti panas."
  
  "Kuring bakal ngaliwat ieu."
  
  Drake nyandak jalur anu paling langsung, ngarep-ngarep garis panutup anu saé. Tangkal-tangkalna manjang ka sagala arah, taneuhna lemes sareng lempung sareng seungit taneuh. Kensi nyokot dahan kandel, shrugging bari lumpat siga ngomong, 'Urang kudu ngalakukeun ieu.' Mimiti turunan anu panjang, teras nanjak anu seukeut, sareng jalur anu aya di tukangeunana ngiles. Langit bieu katingali sareng sadaya sora ngaredam.
  
  "Kuring ngan ngarepkeun teu aya anu payuneun urang," saur Dahl.
  
  Kinimaka ngagerendeng, mencétan. "Percanten ka anu ngadangukeun," saurna, écés ngémutan deui ka jaman CIA na. "Éta langkung saé tibatan anu anjeun pikirkeun."
  
  Drake ogé nempo yén maranéhna teu di dieu di bumi, sarta anjeunna boga rasa widang lemah. Anjeunna nyeken unggal cakrawala, yakin yén Dahl bakal ngalakukeun hal anu sami ti tukangeunana. Sanggeus opat menit maranéhna eureun sakeudeung pikeun ngadéngékeun.
  
  "Papanggihan arah dina helikopter ieu?" Hayden ngaharéwos ka Lauren.
  
  New Yorker tiasa ningali posisina salaku titik-titik biru kedip-kedip dina scanner. "Lempeng ka payun. Lajengkeun."
  
  Sagalana éta sepi; aranjeunna bisa jadi hijina jalma di dunya. Drake nuluykeun sanggeus bari, milih léngkah na taliti. Alicia crept gigireun anjeunna, Hayden hiji hambalan tukangeun. Sésana tim ayeuna nyebarkeun pikeun ningkatkeun jangkauan. Pakarang ditarik terus dicekel.
  
  Tatangkalan ngaririncik hareupeun. Drake eureun deukeut perimeter luar, mariksa rupa bumi.
  
  "Ieu turunan pondok ka sawah datar," cenahna. "Idéal pikeun shredder. Naraka, bahkan urang Swedia tiasa ngahontal target anu ageung. "
  
  "Tilu menit dugi ka rapat," saur Lauren.
  
  Hayden ngadeukeutan ka Drake. "Kumaha rupana?"
  
  "Teu aya tanda-tanda musuh." Manéhna ngaréndéng. "Tapi dibere saha anu urang urus, naha aranjeunna kedah kitu?"
  
  Dahl ngadeukeutan. "Sarua di dieu. Aranjeunna, tangtosna, aya di luar tempat, tapi disumputkeun.
  
  "Sareng anjeun tiasa yakin yén aranjeunna nuju jalan ieu," saur Mai. "Naha urang ngantosan?"
  
  Dahl melong Drake. "Pudding Yorkshire peryogi istirahat."
  
  "Hiji poé," ceuk Drake, nyandak hiji tampilan panungtungan di wewengkon. "Anjeun badé nyarioskeun hal anu lucu pisan, tapi dugi ka waktos éta, mangga ngan ukur nyarios nalika diomongkeun."
  
  Aranjeunna mecenghul tina garis tangkal, pindah ka handap seukeut, lamping jukut. Angin ngahiliwir ngahiliwir ngahiliwir ka Drake, rarasaan nikmat sanggeus rungkun tatangkalan nu ngahuleng. Sakabeh wewengkon éta kosong tur dipager kaluar teu jauh ti tempat éta réngsé dina strip of aspal jauh payun.
  
  "Pindah ayeuna," ceuk Drake. "Urang tiasa nyetél perimeter dina taneuh datar."
  
  Tapi lajeng karapihan sarta emptiness di sakabéh wewengkon ieu ancur. Tim SPEAR lumpat ka handap lamping bari ka kénca maranéhna Rusia tuang kaluar ti tempat maranéhna geus disumputkeun. Hareupeun duanana, sheltered ku rungkun jauh tina tangkal, Perancis ogé datang ka tempoan.
  
  Sahenteuna éta pandangan Drake ngeunaan hal. Aranjeunna pasti henteu nganggo tag nami, tapi fitur raray sareng sikapna béda-béda.
  
  Dina waktos anu sami, helikopterna muncul di langit di luhur aranjeunna.
  
  "Ah waduk".
  
  Di kénca na, Rusia turun kana hiji tuur jeung strapped gun flare kana taktak-Na.
  
  
  BAB TUJUH BELAS
  
  
  Drake ngancik pertengahan léngkah sareng ngabuka seuneu. Pélor-Na tore up jukut sabudeureun prajurit elit, tapi teu ngaruksak persiapan-Na. The launcher rokét pernah wavered; tuas nyekel dirina tetep pageuh. Babaturan-babaturanna ngariung ngurilingan anjeunna, ngabales seuneu. Drake ujug-ujug mendakan dirina di dunya anu pinuh ku bahaya.
  
  Perancis bergegas kalayan sagala kakuatan maranéhanana langsung ka helikopter badarat. Drake, babarengan jeung Dahl jeung Smith, diteundeun Rusia dina bay jeung dina hansip. Beungeut pilot katémbong, museur kana tempat badarat. Alicia jeung May teu weléh ngaléos waé bari ngagebeg-gebég néangan perhatian.
  
  Pélor neunggar hawa.
  
  Drake pencét salah sahiji Rusia jeung jangjang-Na, ngirim anjeunna ka hiji tuur. Sora Hayden ngagedur ngaliwatan komunikator.
  
  "Pilot, laksanakeun tindakan ngahindar! Lauren, wartosan anjeunna gaduh misil!"
  
  Drake, Dahl jeung Smith butut kontingen Rusia, tapi aranjeunna tetep jauh teuing pikeun ngabentuk bener, utamana bari pindah. Pilot neuteup, beungeutna reuwas.
  
  RPG dipecat, misil ngalayang kaluar kalayan hawa anu nyaring sareng nyaring. Drake jeung nu lianna ngan bisa lalajo helplessly sakumaha anjeunna ninggalkeun jalan satapak di hawa sarta flew unerringly lempeng ka arah helikopter. Parah panik, pilot nyieun maneuver evasive seukeut, Dengdekkeun helikopter, tapi misil lulus teuing gancang, pencét underside sarta exploded dina awan haseup jeung seuneu. Helikopter éta miring sareng murag, potongan-potongan murag sareng dibawa ka luar jalur hiberna.
  
  Ngan nalika anjeunna katingali ku teu percaya, asa-asa sareng amarah poék yén anjeunna ningali dimana lintasan anu dahsyat bakal diterangkeun.
  
  Urang Perancis ningali éta datang sareng nyobian bubar, tapi helikopter anu nabrak nabrak taneuh di antawisna.
  
  Drake murag kana taneuh, burying sirah di turf nu. Seuneu beureum jeung oranyeu némbak ka luar, haseup hideung ngagelebug ka langit. The bulk tina helikopter landed on hiji jalma; anjeunna jeung pilot maot instan. Sabeulah rotor utama sumping dipareuman jeung indit katuhu ngaliwatan pecundang katilu, jadi gancang sarta dumadakan yén anjeunna terang nanaon ngeunaan eta. Drake melong ka luhur jeung nempo sapotong badag tina lebu kaduruk ragrag dina sejenna. Gaya niupna ngalungkeun sukuna sareng ngalungkeun deui belasan léngkah, saatos anjeunna ngeureunkeun sadaya gerakan.
  
  Ngan dua urang Perancis anu salamet; nu bulk sahiji tim ieu dielehkeun dina hiji kajadian musibah. Drake nempo salah sahijina Crawling jauh ti seuneu raging jeung leungeun kaduruk, sarta séjén, staggering, approaching. Kumaha bae anu kadua junun nyekel pakarang sarta dina waktos anu sareng mantuan sobat na kabur.
  
  Drake ngelek amarah sarta terus nahan konsentrasi na pageuh. Hiji-hijina alat produksi maranéhanana ancur. Hayden masih ngayakeun sépakan bébas, tapi ayeuna Rusia buru-buru ka arah éta kalayan niat anu jelas pisan. Lalaki RPG éta masih narékahan ka uing, saolah-olah nuju mikiran mogok kadua.
  
  Drake nangtung, sareng tim naék sareng anjeunna. Pindah jauh ti Rusia nuju seuneu, aranjeunna ngadegkeun jaringan saung nu maksa musuh maranéhna pikeun bohong low. Drake jeung Dahl duanana ditinju lalaki kutang, ngirim aranjeunna sprawling ka taneuh. Seuneu seuneu ngabeledug nalika aranjeunna ngadeukeutan, pops seukeut sareng creaks beurat kadéngé ti jero. Drake ngarasa éta ngumbah beungeutna lajeng ducked tukangeun sisi buta na. Sésana Perancis parantos jauh, berjuang sareng tatu sareng karugian, sareng jelas kaluar tina konflik pikeun ayeuna.
  
  Drake ngancik kana hiji tuur, mencét tombol kom.
  
  "Helikopter éta badarat," saurna pikeun ngonfirmasi ieu ka Lauren, teras, "Kami peryogi cara évakuasi anu sanés ayeuna."
  
  Réspon dirérét. "Dina anjeunna".
  
  Tim terus mundur, ningkatkeun jarak antara halangan seuneu sareng musuh anu ngadeukeutan. Luar biasa sareng teu jelas, RPG Rusia nembak rokét sanés ka helikopter anu parantos ancur, ngirimkeun langkung seueur kolom seuneu sareng serpihan ka udara.
  
  Drake ngarasa sapotong logam kaluar tina taktak sarta dipintal sabudeureun tina dampak. Dahl neuteup ka tukang, tapi Yorkshireman unggeuk, "Kuring teu kunanaon."
  
  Alicia nunjuk aranjeunna ka arah pager anu jauh. "Jalan ieu mangrupikeun hiji-hijina pilihan. Pindah, jalma!"
  
  Hayden leveled kotak sarta lumpat. Smith jeung Kinimaka tetep balik, ngajaga seuneu antara diri jeung Rusia. Drake nyeken wewengkon payun, salawasna siap pikeun kejutan anyar jeung expecting nu awon. Urang Cina aya di mana waé, sareng urang Israél, Swédia sareng Inggris waspada.
  
  Laju aranjeunna misahkeun aranjeunna tina Rusia anu ngudag, sareng aranjeunna dugi ka pager kalayan waktos luang. Alicia sareng May nyandak potong kompas teras mendakan diri di sisi sanés, gigireun jalur aspal dua jalur anu ngaleungit dina dua arah janten gurun anu sigana. Lauren henteu acan uih deui ka aranjeunna, tapi aranjeunna ngantepkeun anjeunna ka alatna nyalira, terang yén DC bakal ngabantosan.
  
  Drake teu pinuh ku kapercayaan hébat. Anjeunna henteu nyalahkeun Lauren-The New Yorker éta dina cai bersih, tapi euweuh dina misi ieu jadi jauh ngawartoskeun anjeunna yén lalaki jeung awewe diuk aman tur haneut di Capitol geus bék maranéhanana lengkep katutupan.
  
  Alicia lumpat. Ieu hiji skenario beuki aneh. Drake terang yén Rusia kedah ngagaduhan sababaraha jinis panutup. Sugan éta dina jalan.
  
  "Tingali ka ditu," Kenzi nyarios.
  
  Kira satengah mil payun, hiji SUV hideung dieureunkeun pikeun nyokot Perancis berjuang. Nalika aranjeunna ningali, mobilna gancang ngagancangan dugi ka saratus dalapan puluh mil per jam, ngeusian dua operatives sareng nyéépkeun kajauhan.
  
  "Dasar bangsat," ceuk Dahl.
  
  "Urang kedah hariwang ngeunaan diri urang sorangan," saur Smith. "Atawa urang bakal jadi 'bajingan goréng' teuing."
  
  "Grumpy aya maksudna," saur Alicia, ningali ka sadaya arah. "Serius, urang teu boga tempat pikeun indit."
  
  "Kubur kotakna." Kinimaka nunjuk kana rungkun tatangkalan di sisi jalan. "Balik deui ieu engké. Atawa ménta Lauren ngirim tim séjén.
  
  Drake melong Dahl. "Teu kedah hese teuing, nya?"
  
  "Teuing picilakaeun," ceuk Hayden. "Aranjeunna tiasa mendakanana. Nyegat pesen. Salaku tambahan, urang peryogi inpormasi ieu. Tim anu sanés parantos nuju nuju ka pembalap katilu.
  
  Drake kedip-kedip. Anjeunna teu mikir ngeunaan eta. A cangreud tegangan mimiti pulsate katuhu di tengah dahi na.
  
  "Kuring henteu pernah nyangka kuring bakal bangkrut dina bangsat Cina," Alicia humandeuar.
  
  "Ieu salah sahiji opat penjuru bumi," ceuk Dahl ka dirina. "Janten janten kanyamanan dina ieu."
  
  "Oh, nuhun, man. Hatur nuhun pikeun ieu. Sugan atuh meuli kondominium."
  
  Urang Rusia parantos aya di jalan. Drake bisa ningali salah sahijina ngagorowok kana radio. Lajeng gaze na dipindahkeun ngaliwatan Rusia jeung nyoba difokuskeun hal gerak dina kajauhan.
  
  "Panginten ieu kendaraan aranjeunna," saur Dahl, lumpat sareng ningali deui dina waktos anu sami.
  
  Yorgi seuri, panonna siga garuda. "Mudah-mudahan. Sareng sapuluh taun ka pengker anjeun panginten leres. "
  
  Drake menyipitkan mata. "Euh, éta beus."
  
  "Terus ngajalankeun," ceuk Hayden. "Coba ulah katingali kabetot."
  
  Alicia seuri. "Ayeuna anjeun parantos ngalaksanakeunana. Abdi teu tiasa eureun ningali. Dupi anjeun kantos ngalakukeun ieu? Anjeun terang anjeun teu kedah neuteup ka batur sareng mendakan yén anjeun moal tiasa ngajauhan?"
  
  "Kuring meunang sagala waktos," ceuk Dahl. "Alami".
  
  "Muhun, hiji Muppet diasah dina kulit téh tetempoan langka," Drake interjected.
  
  Beus éta konéng caang jeung modern sarta bergegas kaliwat Rusia tanpa slowing handap. Drake ngahargaan speed na, supir jeung panumpang, tapi terang maranéhna teu boga pilihan. Maranéhanana alus sababaraha mil ti sagala kota utama. Nalika beus ngadeukeutan sareng Rusia neuteup éta, tim SPEAR ngahalangan jalan.
  
  "Lambat," Alicia mouthed.
  
  Smith seuri ngadadak. "Ieu sanés Kansas. Anjeunna moal ngartos anjeun."
  
  "Lajeng basa universal." Alicia ngangkat senjatana sanaos sorotan Hayden.
  
  "Leuwih gancang," ceuk Dahl. "Sateuacan anjeunna luncat kana radio."
  
  Beus ngaléos rada mencrong, tungtung hareup nu lega ngageser offside. Urang Rusia parantos kabur. Drake nyorong panto muka, ngintunkeun supir pikeun mukakeunana. Beungeut lalaki éta sieun, panonna beunta jeung darling antara prajurit jeung panumpangna. Drake antosan dugi panto dibuka lajeng stepped ka hareup, nyekel kaluar leungeun-Na.
  
  "Urang ngan hayang balik pikeun numpak," cenahna sakumaha calmingly sakumaha anjeunna bisa.
  
  Tim nyokot tengah beus. Dahl anu panungtungan luncat na patted supir dina leungeun.
  
  "Maju!" Anjeunna nunjuk ka handap jalan.
  
  Urang Rusia henteu langkung ti saratus yard ka tukang, bedil diangkat nalika supirna ngadorong sukuna ka lantai. Tétéla anjeunna tetep panon dina kaca spion samping na. Beus mimiti oyag, panumpang luncat deui. Drake tahan. Alicia leumpang ka tukangeun beus pikeun meunteun nu ngudag.
  
  "Maranéhanana meunang kakuatan"
  
  Drake ngagebeg ka Dahl. "Béjakeun Keanu buru-buru!"
  
  Swédia katingali rada éra, tapi ngobrol sareng supir beus. Mobil lalaunan laju. Drake nempo Alicia flinch lajeng gancang balik sabudeureun, ngagorowok ka panumpang beus.
  
  "Bebek turun! Ayeuna!"
  
  Sieun RPG, Drake ogé murag. Untungna, pélorna ngan ukur nabrak tukangeun mobil, sadayana napel dina chassis. Manéhna ngahuleng. Jelas, Rusia anu warned ngeunaan korban sipil. Sahenteuna éta hal.
  
  Sakali deui, machinations pulitik balik rencana unggal tim elit urang datang ka pikiran. Henteu sakabéh tim anu disponsoran ku nagara; sareng sababaraha pamimpin henteu terang naon anu kajantenan. Sakali deui pikiran na balik ka Perancis - sarta prajurit maot.
  
  Aranjeunna ngalakukeun pakasaban maranéhanana.
  
  Beus ngajauhan ti Rusia, nyepetkeun jalanna, sakabéh pigurana ngageter. Drake rileks saeutik, nyaho yén maranéhanana pos deui ka arah Ejin Horo di arah aranjeunna pos. Supirna nego lega, sweeping péngkolan. Drake baralik nalika Alicia ngagorowok lemah tina korsi tukang.
  
  Jeung maranéhna nempo hiji helikopter hideung milik Rusia, swooping handap pikeun nyokot aranjeunna.
  
  sora Hayden ngeusi sambungan. "Éta moal nyerang."
  
  Drake ngacungkeun biwir. "Cairan op. Pesenan robah."
  
  "Sareng aranjeunna masih tiasa nyorong beus kaluar jalan," jawab Dahl. "Sakumaha tebih ka kota?"
  
  "Dalapan menit," jawab Lauren.
  
  "Panjang teuing". Dahl leumpang ka tukangeun mobil anu ngebut sareng mimiti ngajelaskeun ka panumpang yén aranjeunna kedah maju. Sababaraha moments kaliwat lajeng anjeunna gabung Alicia.
  
  "Hai Torsti. Sareng kuring sok nyangka korsi tukang ngan ukur pikeun cium. "
  
  Swédia nyieun sora dicekek. "Naha anjeun badé ngajantenkeun kuring gering? Abdi terang dimana biwir éta. "
  
  Alicia niup manéhna ciuman. "Anjeun henteu terang dimana aranjeunna nuju."
  
  Dahl nahan seuri sareng ngadamel tanda salib. Helikopter Rusia badarat sakeudeung nalika prajurit naék, ngalayang dina landasan. Beus nutupan sababaraha jarak sareng ngancik antara aranjeunna, sareng Alicia sareng Dahl mariksa hawa.
  
  Drake kasampak kaluar pikeun Perancis ngungsi payun, tapi doubted naha maranéhna bakal nyoba narajang. Jumlahna sakedik sareng berjuang sareng karugian. Aranjeunna overestimated. Éta bakal langkung raos upami aranjeunna langsung ka clue katilu.
  
  Masih, anjeunna ningali.
  
  Sora Lauren datang ngaliwatan komunikator. "Genep menit. Dupi anjeun gaduh waktos ngobrol?"
  
  "Tentang naon?" Smith growled, tapi refrained tina nyebutkeun nanaon radang.
  
  "Penunggang Kuda Katilu mangrupikeun misteri, aya anu dicemplungkeun ku Ordo di dinya pikeun ngotoran cai. Urang India anu kasohor kalebet Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, tapi kumaha anjeun mendakan jalma anu paling awon anu kantos hirup? Sareng anjeunna kasohor." Manéhna ngahuleng. "Kami masih mariksa. Sanajan kitu, think tank di Washington masih dina jalan buntu. Kuring bébéja ka aranjeunna sigana moal parah pisan. "
  
  Drake ngarenghap lega. "Sumuhun, abdi. Henteu hal awon anu tiasa kajantenan, "saurna. "Ieu kedah ngalambatkeun bangsa-bangsa sanés."
  
  "Pasti bakal kajadian. Dina warta sejen, urang pikir urang geus retak opat penjuru bumi ".
  
  "Naha anjeun ngagaduhan?" ceuk Mai. "Ieu warta alus."
  
  Drake resep understatement has nya. "Tunggu didinya, Mai."
  
  "Sumuhun, abdi teu hoyong luncat kaluar tina korsi abdi kalawan pikagumbiraeun," Alicia ditambahkeun garing.
  
  Mai teu daék ngajawab. Lauren nuluykeun saolah-olah teu aya anu diomongkeun, "Antosan sakedap, guys. Kuring ngan dibéjakeun yén Cina balik deui. Sahenteuna dua helikopter nuju ka arah anjeun.
  
  "Kami dina beus Cina," saur Yorgi. "Naha urang moal aman tina aranjeunna sahenteuna?"
  
  "Éta rada naif," saur Kenzie. "Pamaréntah henteu paduli."
  
  "Sanaos over-generalisasi," tambah Hayden. "Kenzie leres. Kami henteu tiasa nganggap aranjeunna moal naék beus. "
  
  Kecap nubuat, pikir Drake, sakumaha speck hideung tumuwuh di langit biru hareupeun beus.
  
  Alicia nyarios, "Rusia di dieu."
  
  Geus jadi leuwih hese.
  
  
  BAB Dalapan Belas
  
  
  Helikopter ngapung hareup jeung tukang. Drake ngawas manuk Cina swooped handap ampir ka aspal saméméh leveling off jeung pos lempeng ka beus.
  
  "Aranjeunna nuju maksa urang nabrak," saurna, teras nunjuk ka supir anu sieun. "Henteu henteu. teruskeun!"
  
  Mesin beus ngagerendeng jeung ban guludug dina taneuh. Sababaraha urang rame di hareup geus mimiti ngagorowok. Drake terang yén Cina moal ngahaja nabrak helikopter, tapi hésé pikeun nepikeun pangaweruh na ka panumpang.
  
  Supir nutup panonna pageuh. Beus malik.
  
  Drake kutuk jeung ditarik lalaki jauh ti perch-Na, grabbing setir. Smith mantuan lalaki jeung kasarna dipingpin anjeunna kaluar kana petikan. Drake luncat balik kabayang beus, nempatkeun suku-Na dina pedal gas sarta ngajaga leungeun-Na pageuh dina setir, tetep dina garis sampurna lempeng.
  
  Irung helikopter diacungkeun langsung ka aranjeunna, celahna gancang nutup.
  
  Kadéngé ngagorowok ti tukang jeung ka sisi. Ayeuna Smith kedah nahan supir. Drake tahan.
  
  Komunikator mimiti ngarérét. "Hayu, Keanu anu bajingan," Alicia ngarenghap. "Rusia praktis di urang-"
  
  "Cicing," Kenzi némbal deui. "Tetep tenang. Naha anjeun ningali fasad?"
  
  Sora Alicia ngagema sapanjang beus.
  
  "Pikiran?" Drake nanya di detik panungtungan.
  
  "Ieu sanés rapat dewan!"
  
  Drake nyekel pageuh kana iman-Na, pangalaman sarta setir na. Protés nyaring minuhan ceulina. Layon ragrag kana lanté beus. Malah Smith ngejat. Dina momen panungtungan, helikopter Cina condong ka katuhu, sarta helikopter Rusia ngerem, skid ampir nabrak bagian tukang beus. Alicia whistled sarta Dal cleared tikoro na.
  
  "Kuring leres-leres yakin urang meunang babak hayam ieu."
  
  Drake nuluykeun nyetir, ningali hiji péngkolan lega sweeping sejen ka hareup. "Sareng bonusna nyaéta urang henteu goreng atanapi renyah."
  
  "Stop," ceuk Kinimaka. "Kuring geus lapar."
  
  Alicia batuk. "Éta ngan hiji helikopter Cina gélo."
  
  "Éta badé uih deui," saur Hayden.
  
  "Anjeun lalaki nuju ngadeukeutan pinggiran kota ayeuna," saur Lauren. "Tapi éta kénéh tilu menit drive ti mana wae puseur populasi santun."
  
  Drake buru-buru ka komunikator. "Hayu, jelema! Anjeun kedah ngajantenkeun aranjeunna sieun!"
  
  Kenzi leumpang ka panto tukang, ngagorowok, "Naha di dieu aya anu gaduh katana?"
  
  Kecap-kecapna dipapag kalayan panon kosong, sareng dua atanapi tilu jalma nawiskeun korsi. Si kokolot panonna ngacungkeun leungeun nu ngageter nyekelan kantong manisan.
  
  Kenzi ngahuleng. Drake nyintreuk saklar pikeun muka panto. Dina sakedapan, awéwé Israél nyangkut awakna kaluar, nyekel ujung jandela, teras hateup jeung narik dirina kana hateup beus. Drake nyupiran mobilna lancar sabisa-bisa, ngahindar tina liang gede, ngarenghap jero bari ngarti kana tanggung jawabna anu timbul tina kalakuan Kensi.
  
  Lajeng, dina spion spion, manéhna nempo Dal luncat jeung manehna.
  
  Ah waduk.
  
  Kalayan konsentrasi anu kuat, anjeunna tetep ajeg.
  
  
  ***
  
  
  Dahl naék kana hateup beus. Kensi ngacungkeun leungeunna, tapi manéhna unggeuk ngaliwatan manéhna.
  
  "Langkung gancang!"
  
  Helikopter Rusia naék kaluhuran sareng ayeuna nyilem deui, waktos ieu dina sudut tilu-saparapat sapanjang payun. Anjeunna bisa ningali hiji lalaki ngagantung ti unggal sisi, dimaksudkeun pakarang, meureun dimaksudkeun kana roda atawa malah supir.
  
  Anjeunna langsung baralik, milarian helikopter Cina. Teu jauh. Teuleum ka kenca, aya ogé jalma-jalma anu narékahan pakarangna tina panto. Kanyataan yén Cina teu némbak beurat dina beus sorangan mimitina encouraging, tapi ieu tempered ku realisasi yén maranéhna butuh kotak Hayden nyekel, sarta aranjeunna diperlukeun eta gembleng.
  
  Kénsi diuk dina hateup beus, ngupingkeun angin jeung gerakan, sarta ngabelesatkeun tuur. Manehna tuluy ngangkat pakarangna, fokus kana helikopter. Dahl ngarepkeun yén anjeunna henteu bakal nyobian pilem éta, anjeunna ngan saukur nyingsieunan anu nembak. Urang Rusia teu némbongkeun restraint misalna, tapi Kenzi desperately hayang ngarobah.
  
  Dahl meunteun helikopter anu ngadeukeutan. Dibungkus nepi ka pangeusina, éta lain ngan lincah, tapi deadly. Hal panungtungan anjeunna miharep éta ngabalukarkeun sagala jenis kacilakaan, sumawona hiji nu bisa ngalibatkeun nganiaya beus.
  
  Ban hareup bounced ngaliwatan pothole a, eliciting hiji "punten" ti Drake. Dahl teu kadéngé deui iwal ti sora hawa nu ngagelebug jeung sora helikopter. Tembakanna mantul tina logam gigireun suku katuhuna. The Swédia teu dipaliré ieu, nyokot Tujuan jeung dipecat.
  
  Pélorna pasti nabrak targétna sabab lalaki éta ngalungkeun bedil sareng mundur. Dahl henteu ngantep ieu ngarecah konsentrasina sareng ngan saukur nembak tembakan deui ngalangkungan panto anu kabuka. Helikopter langsung ka arah anjeunna, gancang ngadeukeutan, sareng waktos ieu Dahl sadar yén maén pengecut mangrupikeun ide anu goréng.
  
  Anjeunna ngalungkeun diri kana hateup beus.
  
  Helikopter ngagorowok di luhur, motong rohangan anu karék ditinggalkeun. Anjeunna teu gaduh maneuverability pikeun ngahurungkeun arah Kensi, tapi anjeunna meunang cukup deukeut ka buang nya kumisan.
  
  Ka tepi hateup beus!
  
  Dahl lésot sareng ngarayap ka payun, nyobian ngahontal waktosna. Kenzi ngeureunkeun ragrag dirina, tapi leungit kontrol pakarang nya; kumaha oge, moméntum dikirim dirina ngalayang kaluar tina beus ngebut tur onto jalan merciless tebih handap.
  
  Manuk cina nyegrek seukeut, asup kana bunderan. Rusia némbak overhead, pélor nyasar piercing logam deukeut pingping katuhu Dahl. Awak Kenzi slid kaluar sisi beus, sarta anjeunna nempatkeun sakabéh awakna kana hiji kabisat putus asa panungtungan, panangan outstretched.
  
  Anjeunna junun mungkus leungeun katuhu na sabudeureun pigeulang twitching nya; squeezed pageuh tur ngantosan jerk dilawan.
  
  Ieu sumping, tapi anjeunna tahan, stretched ka wates. Logam anu ngagurilap sareng mulus didamel ngalawan anjeunna, ngamungkinkeun awakna ngageser ka tepi, beurat Kenzi narik aranjeunna ka handap.
  
  Jeritan datang ngaliwatan kom. Tim éta bisa ningali suku Kenzi darting sabudeureun luar salah sahiji jandéla samping. Dahl nahan sakuat-kuatna, tapi saban momen awakna ngageleser ngadeukeutan tepi ka nu teuas.
  
  Teu aya cekelan dina hateup beus sareng teu aya anu tiasa dicekel. Anjeunna tiasa nahan, anjeunna moal pernah ngantepkeun, tapi anjeunna ogé henteu mendakan dukungan pikeun ngangkat anjeunna. Sora Drake datang ngaliwatan komunikator.
  
  "Dupi anjeun hoyong abdi lirén?" Nyaring, teu yakin, rada hariwang.
  
  Dahl maca émosi ogé. Upami aranjeunna lirén, aranjeunna bakal ditarajang pisan ku Rusia sareng Cina. Teu aya anu terang kumaha hasilna.
  
  Sora Lauren peupeus. "Hampura, kuring nembé nampi pesen yén Swédia badé sumping ka anjeun. Ayeuna geus sumebar opat arah, jalma-jalma."
  
  Dahl ngarasa beurat ngalegaan otot-ototna. Saban beus mumbul, sénti deui awakna ngageser ka tepi, sareng Kenzi bakal murag langkung jauh. Kadéngé sora urang Israil ti mana di handap.
  
  "Leupaskeun! Abdi tiasa ngalakukeun éta!"
  
  moal pernah. Aranjeunna iinditan dina genep puluh mil sajam. Kensi terang anjeunna moal ngantep anjeunna angkat sareng anjeunna henteu hoyong aranjeunna duaan murag. Dahl ngarasa langkung hormat ka dirina. Haté anu dikurebkeun jerona kakara naék saeutik ngadeukeutan beungeut cai.
  
  Sora sapatu sapatuna nu neunggeul kana jandéla nyieun haté sorangan beuki gancang.
  
  Aranjeunna slid babarengan, Kenzi handap samping jeung Dahl sapanjang hateup beus. Anjeunna nyoba grab ujung kasar nu ngalir sapanjang ujung, tapi éta leutik teuing sarta motong daging na. Ningali euweuh harepan, anjeunna clung kana eta salami anjeunna bisa, risking sagalana.
  
  Dadana ngaléos ka gawir, ngalésér teu kaampeuh. Panonna neuteup Kenzi, neuteup ka luhur. bursa maranéhanana éta wordless, expressionless, tapi profound.
  
  Anjeun kudu ngantep kuring indit.
  
  moal pernah.
  
  Anjeunna ditarik deui, ngan ukur ngalésot kana titik anu henteu balik deui.
  
  Leungeun nu kuat nanggeuy dua betisna, leungeun nu ukur bisa milik Mano Kinimaka.
  
  "Gotcha," ceuk urang Hawaii. "Anjeun lalaki moal kamana-mana."
  
  The Hawaiian ngarojong Dahl lajeng lalaunan ditarik anjeunna jauh ti ragrag na. Dahl nyekel Kensi pageuh. Babarengan aranjeunna lalaunan jalan ka kaamanan.
  
  Luhureun, helikopter plunged pikeun panungtungan waktu.
  
  
  ***
  
  
  Drake terang yén Kinimaka nuju ngagandong réréncangan na, tapi anjeunna masih ragu pikeun ngabelokkeun beus anu seukeut teuing. Rusia sareng Cina maju ti arah anu sabalikna, henteu ragu terang yén ieu bakal janten pendekatan anu terakhir.
  
  Sora jandéla nu peupeus ngabéjaan yén batur-baturna teu nangtung dianggurkeun. Aranjeunna ngagaduhan rencana.
  
  Ti tukangeun, Alicia, Smith, May, Hayden sareng Yorgi masing-masing nyandak jandela tina sisi beus anu béda-béda sareng ngarobih. Nyandak tujuan dina helikopter approaching, aranjeunna ngabuka seuneu beurat, nu kapaksa gancang mindahkeun ka sisi. Garis tangkal réngsé sarta Drake nempo wangunan payun.
  
  Jaringan jalan, bundaran. Patémbalan-témbakan di tukangeunana, minuhan beus; helikopter hideung nyandak ka langit.
  
  Manéhna ngahuleng.
  
  "Kami salamet," cenah. "Pikeun gelut lain waktos."
  
  Lauren nyampeurkeun. "Swédia ogé mundur," saur anjeunna. "Tapi kuring masih nampi sakedik halo dina sinyal. Hiji hal antara Washington, sawah jeung kuring. Ieu aneh. Ampir saolah-olah... saolah-olah..."
  
  "Naon?" - Abdi naroskeun. Drake nanya.
  
  "Sapertos aya set komunikasi anu béda. Aya hal sejenna dina maén. Hiji deui..." gerentesna.
  
  "Tim?" Drake réngsé.
  
  Hayden ngagerendeng. "Ieu disada konyol."
  
  "Kuring terang," jawab Lauren. "Abdi leres pisan, sareng kuring sanés ahli. Upami Karin aya di dieu, kuring yakin urang bakal ngagaduhan anu langkung saé.
  
  "Naha anjeun tiasa nyandak dialog?" tanya Hayden. "Malah ngan saeutik?"
  
  Drake nginget-nginget anu disebatkeun sateuacana ngeunaan SEAL Team 7, ngan kadéngé ku Dahl sareng dirina. Éta kajadian deui ka anjeunna yén sadaya komunikasi diawaskeun.
  
  "Naha urang tiasa ngantunkeun ieu sakedap?" - manéhna nanya. "Sareng anjeun tiasa mendakan jalan anu langkung saé pikeun urang kaluar ti dieu?"
  
  Lauren kadéngé lega. "Tangtos, tangtos," saur anjeunna. "Pasihan abdi sakedap."
  
  
  BAB salapan belas
  
  
  Hayden Jay ngadagoan sababaraha jam nepi ka tim éta aman dina panyumputan satelit leutik di Taiwan saméméh ninggalkeun suku cramp pikeun nelepon.
  
  Tujuanana: ngahubungan Kimberly Crowe.
  
  Butuh waktu, tapi Hayden persevered. Manehna manggihan sudut sepi tukangeun imah, squatted handap sarta waited, nyoba ngajaga sirah nya ti spinning. Hésé milarian naon waé anu permanén dina hirupna pikeun nempel di luar tim. SPIR janten hirupna, hartos hirupna, sareng, salaku konsekuensi ieu, anjeunna ngan saukur teu gaduh hubungan pribadi, sanés padamelan. Manehna mikir deui ka angin puyuh petualangan anu aranjeunna bagikeun babarengan - ti Odin sareng Gerbang Naraka, dugi ka Babul sareng Pandora, ledakan nuklir anu ampir ngancurkeun New York, putus lami sareng Ben Blake, sareng putusna panganyarna sareng Mano Kinimaka. . Manéhna kuat, kuat teuing. Manehna teu kudu jadi kuat. Kajadian panganyarna sareng harta Inca di Peru parantos mangaruhan dirina sacara mental sareng fisik. Saacanna kantos anjeunna kaget pisan kana inti.
  
  Ayeuna manéhna anteng mikiran deui. Sasak meureun geus dibeuleum sarta sakuduna geus hébat. Tapi lamun manéhna bener hayang ngarobah, lamun manéhna hayang leuwih dina hirupna, manéhna kudu jadi damn yakin saméméh manéhna nyokot terjun jeung risked hurting saha deui. Naha ieu Mano atanapi batur.
  
  Abdi paduli. Abdi hoyong pisan. Sareng waktos salajengna kuring kedah mastikeun yén kuring tetep leres kana anu dipikahoyong.
  
  Tina kahirupan. Henteu tanpa gawé. Tim SPEAR ngumpul sareng ngalakukeun padamelan anu saé, tapi teu aya anu salamina. Waktuna bakal datang-
  
  "Cik Jay?" - ceuk sora robot urang. "Abdi ngabantosan anjeun ayeuna."
  
  Hayden ngahiji. Sora salajengna dina jalur éta milik Menteri Pertahanan.
  
  "Naon masalahna, Agén Jay?" Laconic, sepi, detached. Crowe sigana di tepi.
  
  Hayden nyéépkeun waktos pikeun ngémutan kumaha ngémutan patarosan utama na. Anjeunna mutuskeun pikeun ngubur éta sareng ningali naon anu dijemput ku Qrow.
  
  "Kami kaluar ti China sareng nampi kotak kadua. Tim ayeuna nguji ieu. Laporan datang pas, teu ragu. Teu aya korban jiwa, sanaos seueur tatu sareng ancur. Henteu sakabéh tim saingan téh mumusuhan..." Manehna sakeudeung heran lamun Qrow bakal nyandak umpan, lajeng nuluykeun, "Sababaraha nagara leuwih agrésif ti batur. Perancis kaleungitan sahenteuna tilu. Hiji Rusia tatu. Naha tiasa aya tim anu langkung rahasia? Kami geus ngadéngé snippét rusiah chatter Amérika, nu, tangtosna, ngabuktikeun nanaon. Inggris aya di sisi urang, atanapi sigana, sareng Drake ngagaduhan pangaruh kana aranjeunna. Ayeuna urang aya di imah aman, ngantosan think tank pikeun manggihan dimana nu katilu Horseman ".
  
  Ayeuna manehna eureun sarta ngantosan.
  
  Qrow ngajaga cadangan dirina. "Anu sanésna deui?"
  
  "Kuring henteu percanten kana ieu". Hayden ngarasa kuciwa nalika usahana henteu hasil. Anjeunna heran naha anjeunna kedah langkung langsung.
  
  "Kuring tetep kontak sareng jalma di Washington," saur Crowe. "Teu kedah tetep kuring dipasang."
  
  "Oh, muhun. Hatur nuhun".
  
  Hayden mimiti asup. Ngan harita Qrow ngirimkeun pamundut anu katingalina polos.
  
  "Tunggu. Anjeun nyarios anjeun panginten aya anu nyamar urang Amerika? Di mana waé di sawah?
  
  Hayden henteu nyarios nanaon sapertos kitu. Tapi sadaya inpormasi anu relevan ieu, Qrow ngan ukur nyekel hiji hal. Manéhna maksa kaluar seuri. "Sigana kitu. Urang nguping di bumi." Manehna teu mawa Lauren kana ieu. "Tangtosna, urang terang teu aya tim kadua, janten panginten ieu mangrupikeun salah sahiji nagara sanés anu nganggo tilas pasukan khusus Amérika atanapi bahkan mercenaries."
  
  "Unsur minor pamaréntah asing anu nganggo personel Amérika Serikat?" Qrow nyerengeh. "Bisa jadi, Agén Jay. Meureun anjeun bener. Tangtosna," anjeunna seuri, "moal aya tim kadua."
  
  Hayden ngadangukeun langkung ti kecap. "Sareng iraha urang uih deui? Urang balik ka naon?
  
  Qrow tetep jempé, anu nyarios ka Hayden yén anjeunna terang naon anu ditaroskeun. "Hiji hal dina hiji waktu," ceuk manehna tungtungna. "Kahiji, nu disebut Riders of the Order kudu kapanggih jeung neutralized."
  
  "Tangtu". Hayden ogé terang yén ieu mangrupikeun kasempetan terakhirna pikeun ngobrol langsung sareng Qrow, janten anjeunna mutuskeun pikeun langkung jauh. "Kumaha upami urang ngadangu deui obrolan Amérika?"
  
  "Saha atuh agén sawah? Satuju jeung ieu."
  
  Qrow mungkas teleponna, ninggalkeun Hayden neuteup kana layar telepon sélulérna salila sababaraha menit, ayeuna nge-evaluasi deui henteu ngan dirina, tapi niat nagarana.
  
  
  ***
  
  
  Drake nyandak kasempetan pikeun beristirahat bari Yorgi, Mai jeung Kinimaka diurus kotak anyar. Kanyataan yén éta asalna tina mausoleum Genghis Khan sareng iklas diantara barang-barang pribadi tokoh legendaris ngan ukur ningkatkeun rasa hormat anu aranjeunna dirawat. The jelas, sickening simbol di luhur ngabuktikeun yén éta kungsi jadi milik Orde tina kiamat.
  
  Kinimaka diajar puri. "Kuring yakin Orde sakali ngagaduhan rencana pikeun masihan konci," saurna. "Tapi hirup ngahalangan." Manéhna seuri.
  
  "Maot," ceuk Mai lirih. "Maot ngahalangan."
  
  "Naha anjeun hoyong abdi buka kalayan anggun?" Tanya Yorgi.
  
  "Nya, hayu urang tingali sababaraha kaahlian maling éta, Yogi." Alicia nyarios, calik sareng tonggongna kana témbok gigireun Drake, sabotol cai dina hiji leungeun, bedil di sisi sanésna.
  
  "Éta henteu masuk akal". Kinimaka nyintreuk konci ku cakar dagingna. "Éta sanés seni."
  
  Kenzi ngarayap ka anjeunna nalika Mai ngangkat tutupna. Éta skénario anu anéh, saur Drake, para prajurit dikonci di kamar alit anu teu aya tempat linggih, henteu aya tempat pikeun sosialisasi, henteu aya tempat pikeun masak. Ngan kulkas mini ngeusi cai sareng sababaraha kotak cookies. Jandélana ditutupan, pantona diamankeun ku baud gedé. Karpét éta benang sareng bau kapang, tapi para prajurit ngalaman langkung parah. Ieu cukup pikeun beristirahat.
  
  Smith, anu ngajaga panto, hayu Hayden asup deui, asup sagampil May ngahontal kotak. Drake panginten bos katingali capé sareng hariwang, di tepi. Abdi ngarepkeun anjeunna bakal ngajentrekeun obrolanana engké.
  
  Mai ngacak-ngacak tina suku ka suku pikeun sababaraha detik sateuacan narik leungeunna kaluar. Manéhna nyekel tumpukan kandel kertas, dibungkus dina folder kandel sarta dihijikeun ku sapotong knotted of Twine, ngabalukarkeun sababaraha anggota tim pikeun ngangkat halis maranéhanana.
  
  "Leres?" Kinimaka diuk deui dina cangkéngna. "Naha ieu senjata anu tiasa ngabahayakeun dunya?"
  
  "Kecap anu ditulis," saur Kenzie, "tiasa cukup kuat."
  
  "Naon ini?" - Abdi naroskeun. Tanya Lauren. "Sadaya lalaki ti Washington ngantosan kami."
  
  Waktos terus dianggo ngalawan aranjeunna. Sakumaha biasa, ieu mangrupikeun konci pikeun tetep payuneun pertandingan sareng-khususna, balapan. Drake ningali dua arah ka hareup. "May, Hayden sareng Dal, naha anjeun henteu terang naon éta? Lauren - naon anu anjeun gaduh pikeun penunggang kuda katilu, sabab urang peryogi arah anu badé angkat?"
  
  Lauren parantos nyarios ka aranjeunna yén anjeunna bakal pendak sareng aranjeunna di lokasi katilu. Ayeuna manéhna ngahuleng tarik. "Muhun, teu aya anu 100 persen yakin, guys. Pikeun ngenalkeun anjeun kana gambar, kuring badé ngenalkeun anjeun kana interpretasi aranjeunna ngeunaan opat arah kardinal.
  
  Drake ningali Méi sareng anu sanésna nyengir nalika aranjeunna nuju ka pakarang penaklukan. "Urang boga waktu".
  
  "Muhun, ieu téh bener metot. Sateuacan kapanggihna nu disebut Dunya Anyar dina abad sixteenth, ieu dipercaya yén bumi ieu dibagi kana tilu bagian - Éropa, Asia jeung Afrika. Divisi antara buana ieu éta Hellespont, nu fits sampurna kana rencana Orde nu geus dituturkeun nepi ka ayeuna. Jadi Asia mimiti saluareun Hellespont, hiji tanah kanyahoan of riches aheng, nu maranéhanana disebut Wétan. Tangtosna, engké aranjeunna mendakan Amérika, teras janten Dunya Anyar, anu dipikahoyong, teu dipikanyaho sareng pinuh ku harepan. Buku lambang anu ngagambarkeun opat arah kardinal anyar ieu diterbitkeun. Asia, Eropa, Afrika sareng Amérika. Sigana Orde mutuskeun pikeun nerapkeun pamikiran kuno ieu kana petana kusabab alesan anu teu dipikanyaho - sanaos sigana kusabab aranjeunna masih percaya diri janten patriarchs anu paling kuat pikeun moro titilar. Lauren narik napas.
  
  "Janten ieu pendidikan ulang dunya anu kajantenan deui nalika aranjeunna mendakan Australia teras Antartika?" ceuk Kenzi.
  
  "Leres, pendidikan ulang bertahap salami mangabad-abad, anu disangka ku sababaraha urang masih kajantenan. Tapi éta carita lengkep béda. Éta henteu sadayana kabagjaan sareng mawar. Frase "opat penjuru bumi" bisa jadi ekspresi paling kontroversial dina sajarah. Dina basa Ibrani ditarjamahkeun salaku "ekstrim". Dina Nomer 15:38 ieu wates; dina Ezekiel - sudut; jeung Ayub boga tungtung. Ieu ogé bisa ditarjamahkeun salaku division. Jelas Alkitab parantos ngantepkeun diri pikeun dihina di dieu. "...
  
  Drake ngartos ieu. "Kusabab éta nganggap dunya datar?"
  
  "Enya. Tapi Kitab Suci ngajelaskeun eta dina kitab Yesaya, nelepon hiji sphere a. Ku kituna, rujukan ngahaja. Intina nyaéta aranjeunna tiasa nganggo sababaraha kecap-kira-kira belasan-pikeun ngajelaskeun sudut. Hal ieu dipercaya yén kecap "ekstrim" ieu ngahaja dipaké pikeun nepikeun, tah, ngan éta. Jeung teu aya urang Yahudi anu bisa salah ngartikeun harti sabenerna, sabab salila 2.000 taun maranéhna nyanghareupan kota Yerusalem tilu kali sapoé sarta chants, 'Tiup tarompet gede pikeun kamerdikaan urang.' Angkat panji pikeun ngumpulkeun urang buangan, sareng kumpulkeun urang ti opat penjuru bumi di tanah urang sorangan."
  
  "Janten aranjeunna henteu ngan ukur milih frasa sacara acak?" - Tanya Smith.
  
  "Henteu. Kitab Nabi Yesaya ngajelaskeun kumaha Mésias ngumpulkeun umat-Na ti opat penjuru bumi. Ti sakuliah dunya bakal kumpul di Israil."
  
  Kensi henteu ngagerakkeun otot atanapi nyarios sakecap. Drake teu boga pamanggih naon aqidah agama nya éta, lamun manehna malah boga nanaon, tapi anjeunna terang yen eta inevitably bakal jadi bagian badag tina kahirupan dirina mangkaning. Dina titik ieu anjeunna diajar nya saeutik deui sabab waited Lauren neruskeun. kapercayaan Dahl yén manéhna inherently alus sarta bakal salawasna balik deui ka haté moral nya ieu diyakinkeun kana extent sababaraha. Anjeunna masih ningali an tepi ka dirina - an tepi tina lawlessness - tapi éta teu merta hal goréng.
  
  Ti jaman ka jaman.
  
  Tapi anjeun teu tiasa gaduh dua cara. Sareng éta anu anjeunna tingali dina Kensi - pembunuh anu kejam nalika anjeunna diperyogikeun, sareng jiwa tarung nalika anjeunna henteu. Demi dirina, aranjeunna kapaksa ngantep manehna robah.
  
  "Tangtu masuk akal," saur Kinimaka. "Mimiti Afrika, teras Cina. Janten naon salajengna?
  
  Lauren langsung ngabales. "Leres, kami nyangka yén hartos Alkitab dina watesna, sapertos Orde. Aranjeunna nyieun hésé pikeun saha datang salajengna. Numutkeun téks ... ogé ... Kuring baris maca petikan relevan: 'Teangan tempat peristirahatan Bapa Stratégi, lajeng Kagan; India awon anu kantos hirup, lajeng Scourge Allah. Tapi sagalana teu sakumaha sigana. Urang ngadatangan Khagan di 1960, lima taun sanggeus parantosan, nempatkeun Nalukkeun dina Coffin na. Kami parantos mendakan Scourge anu ngajaga Pangadilan Terakhir anu leres. Sareng hiji-hijina kode maéhan nyaéta nalika Horsemen muncul. Teu aya tanda-tanda pangidéntifikasi dina tulang Bapa. Urang India dikepung ku pakarang..."
  
  Drake nyerepna. "India awon anu kantos hirup? Sarta anjeunna dikurilingan ku pakarang? Tangtosna, éta tiasa dimana waé di India. Ieu nagara dikurilingan ku pakarang.
  
  "Balik nalika Orde nyumputkeun Penunggang?"
  
  Drake mikir ngeunaan eta. "Muhun, enya, jigana mah. Atoh, naon tukang kuda katilu?"
  
  "Lapar".
  
  Anjeunna narik napas jero sareng ningali ka Alicia. "Teu tiasa janten Putri Berbulu, nya?"
  
  Alicia mengibas-ngibaskan tangannya ke belakang. "Tiasa waé. Abdi badé perhatikeun ieu."
  
  Panon Drake mencrong. "Anjeun bangsat mustahil."
  
  "Aya karesep?"
  
  "Kanggo naon?"
  
  "Putri mana? Budak awéwé éta kedah terang, anjeun terang. "
  
  Anjeunna diajar sapatu na. "Muhun. Kuring geus salawasna geus parsial ka Cleopatra. Abdi terang anjeunna sanés putri, tapi..."
  
  "Ratu? Janten langkung saé".
  
  Lauren masih nyarios. "Sakumaha anu kuring nyarios tadi, lalaki sareng awéwé masih ngira-ngira mana anu dimaksud ku Ordo India. Sabenerna, ieu teuing ambigu. Maksad abdi, malah nempatkeun diri dina sapatu maranéhanana dina jangka waktu maranéhanana, éta bisa jadi salah sahiji belasan.
  
  "Sareng aranjeunna sadayana dikepung ku senjata?" - Tanya Smith.
  
  "Kuring cicing di India, enya. Lolobana."
  
  "Muhun, sahenteuna urang boga tujuan," ceuk Alicia.
  
  Drake melong Méi, Hayden jeung Dahl, nu keur nyortir ngaliwatan eusi kotak kadua, Conquest.
  
  "Aya kamajuan?"
  
  Hayden ngagerakkeun leungeunna pikeun nunjukkeun yén aranjeunna ampir aya. Manéhna melong. "Ieu sigana blueprint pikeun skenario kiamat. Anjeun apal pangaruh rod? Hiji kajadian leutik ngabalukarkeun sejen tur sejen, unggal leuwih badag?"
  
  "Teori Chaos," ceuk Dahl. "Ieu mangrupikeun senjata penaklukan, sareng Genghis Khan mangrupikeun pamikir anu jero. Kalayan ieu anjeun tiasa nalukkeun saalam dunya."
  
  Drake ngetok botol cai na.
  
  Ceuk Alicia, "Senjata pangaruh domino?"
  
  "Leres pisan. Kumaha rajapati Franz Ferdinand ngarah ka béntang Perang Dunya I. Berpotensi, rencana ngaronjatna rusuh ieu bisa ngamimitian Perang Dunya III ".
  
  "Jeung," Drake mareuman komunikator na sakedapan sarta spoke quietly, "Éta rada pajeulit. Ka saha urang badé masihan?"
  
  Sarerea neuteup. Éta patarosan anu sah. Hayden negeskeun yén anjeunna henteu kedah nyarios nanaon deui. Anjeunna terang yén Washington sareng Menteri Pertahanan parantos henteu resep aranjeunna, sareng anjeunna uih deui kana pamikiran ngeunaan SEAL Team 7.
  
  Kabeneran?
  
  moal pernah.
  
  Hayden ngulik lambar-lambar kertas sababaraha menit deui, tuluy diasupkeun kana jaketna. Nyarios ka sadayana tim, anjeunna ngangkat taktakna, nunjukkeun yén kaputusan éta henteu acan dilakukeun sareng leres-leres naon waé tiasa kajantenan kalayan dokumén anu teu aman.
  
  Nyaring anjeunna nyarios, "Kami bakal ngungkulan ieu pas kami tiasa. Ayeuna urang peryogi éta lokasi katilu. Lauren?"
  
  "Kuring ngadangu anjeun. Kami masih ngantosan".
  
  "Ayeuna antosan sakedap," saur Kensi, kerutan dina beungeutna ti sapuluh menit terakhir masih jelas. "Anjeun jalma nyarios yén aya opat penjuru bumi, leres?"
  
  "Nya, Alkitab nyarioskeun éta," saur Lauren. "Sareng ieu mangrupikeun tatanan Pengadilan Terakhir."
  
  "Muhun, aya nu lepat. Anjeun teu ningali eta?
  
  Drake kedip-kedip, ayeuna beuki bingung ti baheula. Dahl diajar Kenzi taliti.
  
  "Panginten sababaraha katerangan tiasa ngabantosan?"
  
  "Opat juru? Afrika, Asia, Eropa sareng Amérika."
  
  "Tangtu. Éta anu aranjeunna nyarioskeun ka kuring."
  
  Kénsi ngabelesatkeun kadua leungeunna. "Dimana India?"
  
  Hayden naék kana sukuna. "Damn, India mangrupikeun bagian tina benua Asia."
  
  "Anu kami parantos diurus."
  
  pikir Lauren bari nangtung dina suku nya. "Anu ngan ukur ngantunkeun Éropa sareng Amérika," saur anjeunna. "Hey guys, naha anjeun mikiran hal anu sami anu kuring pikirkeun?"
  
  "Mungkin," Alicia ngagerendeng. "Naha pantat anjeun kaku tina linggih di lantai anu goréng, ogé?"
  
  "Hayam," ceuk Kinimaka. "Tapi teras kuring sok mikir 'hayam'."
  
  "Orde nyaéta penjahat perang taun opat puluhan. Dina waktos aranjeunna nyumputkeun bedil, istilah 'Amérika Asli' parantos populer, tapi aranjeunna henteu bakal mikirkeun éta. Aranjeunna lahir dina dua puluhan atanapi langkung awal, demi Allah.
  
  "India Beureum?" ceuk Drake. "Ti Wild West? Képrét".
  
  "Ieu mungkin," ceuk Lauren. "Naon anu ditingali ku think tank di tempat anu salah."
  
  "Janten, saha jalma anu paling awon anu kantos hirup?" - tanya Dahl.
  
  "Hayu atuh uih deui ka anjeun ngeunaan ieu. Pikeun ayeuna mah, kantun angkat ka pesawat."
  
  Drake teu ngan hiji glaring ka Hayden.
  
  Balik deui ka Amérika?
  
  Crap.
  
  Hayden, khususna, ningali Smith. Aranjeunna henteu terang naon anu bakal kajantenan saatos kajadian di Peru, atanapi naon anu dipikirkeun ku otoritas. Prajurit éta, pikeun kiridit na, geuwat mimiti bangun sarta pariksa ransel na.
  
  Tukang kuda katilu? Lapar? Jeung Amérika? Naha saingan urang terang?
  
  Naha anjeunna bakal kéngingkeun katengtreman pikeun nyortir hirupna?
  
  Henteu dinten ayeuna, Hayden, sanés dinten ayeuna. Sinyal ka batur pikeun ngaleungitkeun komunikator sareng mareuman aranjeunna, anjeunna nangtung di tengah-tengahna.
  
  "Urang ngalakukeun eta," ceuk manehna. "Sareng urang ngalakukeun éta leres. Sakumaha urang kedahna, sakumaha anu biasa urang lakukeun. Tapi guys, abdi gaduh reservations. Kuring yakin, "manehna direureuhkeun," yén Gagak jeung pamaréntah Amérika boga tim kadua di buruan. SEAL Tim 7, sarta tétéla maranéhna geus damn alus. Tim ieu panginten henteu aya dina pertandingan ngan ukur pikeun mastikeun yén urang nampi sadaya pembalap. "
  
  Drake ngegeleng mendengar itu. "Hampura?"
  
  "Muhun, anjeun pikir meureun aya skenario kadua? Kumaha upami aranjeunna di dieu pikeun ngancurkeun urang?"
  
  
  BAB DUA PULUH
  
  
  Karin Blake diuk jeung sapatu hideung nya dina méja, ponsel nya clutched antara beuheung jeung gado nya, ngetok jauh di keyboard jeung leungeun bébas nya. Manéhna maké kaos oblong jeung calana jins, buukna dibeungkeut deui ku ikat buuk kandel. Sora nu nyarita kana ceuli kéncana ampir kalelep ku seuri Palladino.
  
  "Cicing, Dino!" manehna malik jeung ngagorowok.
  
  "Enya enya". Prajurit ngalieuk bari nyengir tuluy nempo beungeutna. "Alus saé. Duh Gusti, saha nu ngajurung anjeun?"
  
  Karin ménta hampura ka nu nyarita. "Barudak téh mischievous," ceuk manehna. "Saeutik deui sareng aranjeunna bakal mendakan diri di luar dina léngkah anu teu teratur."
  
  Awéwé seuri lirih. "Oh enya, kuring meuli dua ieu."
  
  Karin melong Dinosaurus jangkung, otot sareng réncangna dina panangan, Wu anu leutik, ceking. Kadua prajurit ngantunkeun uap, bosen dikurung di bumi di gurun saminggu katukang, nyetél sababaraha sistem. Anu diperyogikeun nyaéta sababaraha tindakan nyata.
  
  Karin naros: "Sareng aranjeunna kabur?"
  
  "Tangtu. Abdi mangrupikeun bagian tina unit komunikasi. Aranjeunna ditugaskeun kami pikeun shifts. Tim SPEAR nyandak kotak ti Cina sareng junun kabur ka Taiwan. Sabagéan untung, sabagéan cadangan di sisi tim séjén, kuring nyangka.
  
  Karin terang ieu langkung ti ngan ukur untung. Teu aya tim anu langkung saé di dunya ayeuna tibatan SPEAR. Anjeunna sakali reueus janten bagian tina éta.
  
  "Telek kuda ieu henteu hartosna pisan pikeun kuring," anjeunna ngaku. "Kuring museurkeun kana hal anu sanés. Tapi wartosan kuring, kamana aranjeunna salajengna?"
  
  "Muhun, abdi teu acan terang. Sigana mah India. Tapi sigana aya sababaraha kaayaan teu satuju. Tingali, kuring satuju ngabantosan sakedik kusabab naon anu kajantenan ka kolot Palladino anu miskin sareng kusabab urang sami, tapi aya watesna pikeun naon anu kuring tiasa nyarios.
  
  Karin beuki curiga. "Kami henteu peryogi seueur deui. Ngan ieu - nalika kuring nelepon, abdi peryogi kauninga posisi tim Drake urang. Naha isukan atawa sabulan. Anjeun tiasa ngalakukeun eta?"
  
  Responna ajeg. "Sumuhun, salami abdi tetep dina hiji unit. Abdi percanten."
  
  "Hatur nuhun". Karin gancang mungkas obrolan sateuacan aya patarosan deui. Manehna nyandak momen ka assess kamar tur tingal dimana aranjeunna. Kusabab aranjeunna nyandak tempat deui ti sayang dealers ubar ', aranjeunna geus cleaned kaluar tina sagalana goréng, manggihan paraphernalia di sagala sorts tempat, ti floorboards ka handapeun imah, kitu ogé dina nooks na crannies sakuliah spasi loteng. Ngaduruk unggal sapotong panungtungan éta timer indulgent. Nalika masih offline, Karin, Dino, sareng Wu nyetél komputer, komunikasi, alat panjagaan, sareng seueur deui. Upami bumi gurun janten markasna, éta kedah dikuatkeun, dipertahankeun, janten kastil sorangan.
  
  Karin panginten aranjeunna ampir aya.
  
  Pikiran anyar anu nyeri ayeuna kajantenan ka dirina.
  
  Anjeunna ningali nalika Dino sareng Wu damel dina komputer, nyambungkeun kabel dumasar kana paréntahna nyalira sareng masang parangkat lunak, firewall, sareng seueur deui. Anjeunna dinamit dina hal sapertos ieu sateuacan anjeunna ngamimitian latihan. Ayeuna anjeunna langkung seueur. Leres, aranjeunna masih leungit sababaraha hal, tapi dana ayeuna ngan ukur cekap pikeun nutupan éta. Aranjeunna peryogi sababaraha sumber panghasilan stabil.
  
  Tong dipaliré. Anjeun teu tiasa nyorong, ngubur jero.
  
  Karin terang sadayana ngeunaan SEAL Tim 7. Anjeunna terang naha aranjeunna aya, naon tujuanana; kaunggulan jeung kalemahan maranéhanana; agenda maranéhanana jeung pesenan rusiah final. Teras, saatos nyayogikeun dukungan sacara efektif, anjeunna ayeuna tiasa ngingetkeun Matt Drake.
  
  Ieu pikagumbiraeun, éta twisting, éta ngabalukarkeun asam dina Gut nya.
  
  Unggal kajadian anu aranjeunna lalui, momen-momen anu cerah sareng waktos susah, dinten-dinten kagilaan lengkep, nyentuh émosina sapertos manuk anu nyentak cacing nekad. Karin kungsi tatu parah sakali saméméh sarta geus nyerah dina kahirupan, ngan pikeun manggihan deui di tempat paling teu kaduga. Manéhna dibéré tujuan anyar.
  
  Deui, kaluar tina biru, manéhna ngalaman karuksakan nalika lanceukna jeung kulawargana maot, lajeng cinta nalika Komodo murag asih jeung manehna. Panginten éta kajadian awal nalika anjeunna masih ngora ngancurkeun anjeunna sareng nyetél anjeunna dina jalan kahirupan.
  
  karuksakan.
  
  Ayeuna sadaya anu anjeunna hoyong laksanakeun nyaéta ngancurkeun sagala hal anu saé anu anjeunna gaduh. Upami aya anu leres, anjeunna hoyong éta gagal. Lamun hal hébat datang ka dirina, manehna bakal mastikeun eta murag eta kalawan prasangka.
  
  Lamun tim anyar mimiti mekar, tumuwuh ngadeukeutan, éta bakal cimata eta.
  
  Ngancurkeun diri sanés cara hirup énggal pikeun Karin Blake. Ieu mangrupikeun gaya hirup anu kuring pilih. simbut cozy kuring. Manehna salawasna wondered lamun eta bakal datangna bunderan pinuh, katuhu sabudeureun tur balik deui ka ieu.
  
  Janten anjeunna calik, santai, kalayan inpormasi anu bahkan tim SPEAR kakurangan nalika aranjeunna nyebrang opat poin kardinal dina usaha pikeun kéngingkeun opat senjata ngimpina. Parapatan nangtung muka lega di panto dirina.
  
  Hiji jalan ngarah ka panebusan ahirna, ka babaturan, camaraderie jeung nyeri hirup urang.
  
  Jalan anu sanés bakal ngancurkeun sadaya sajarah ieu, sadaya masa depan anu teu pasti ieu, sareng masihan anjeunna sadayana anu diperyogikeun: huru-hara.
  
  Karin ngumpulkeun barang-barangna sareng kaluar ka teras. Hawa gurun garing, pacampur jeung lebu. Hiji bal caang flashed luhur di langit. Di tempat anu jauh, unit pasukan khusus AS anu super-elit anu disebut SEAL Team 7 ngudag batur-batur lami - Matt Drake sareng Alicia Miles, Torsten Dahl sareng May Kitano sareng anu sanésna - kalayan niat pikeun maéhan.
  
  Karin mikir ngeunaan ngingetkeun aranjeunna.
  
  Lajeng anjeunna nyangkut sirah deui ngaliwatan panto. "Hei anu éléh, lepaskeun burit anjeun. Urang boga tempat pikeun indit jeung jalma pikeun nempo. Rahasia Tyler Webb moal tetep disumputkeun salamina."
  
  
  BAB dua puluh hiji
  
  
  Karin rode shotgun, ningali Dino sakumaha anjeunna taliti steered maranéhna Dodge Ram ngaliwatan oray twisting nu ngawangun jalan tol jeung jalan balik Los Angeles.
  
  "Teruskeun jalan anjeun," saur anjeunna nalika prajurit ngora ngaliwat roadster beureum. "Naha anjeun émut yén urang nuju diudag?"
  
  Dino nyengir ka manéhna kalayan bungah teu dewasa. "Karék bagja kaluar ti imah, ma. Barina ogé, anjeun kedah terang yén kuring langkung saé tibatan anjeun. Langkung saé dina sagala hal."
  
  "Jadi maneh terus ngomong."
  
  "Tentara moal ngantep urang angkat," saur Wu. "Unggal waktos urang angkat ka permukaan, urang rentan."
  
  "Turunkeun nada anjeun, Pa Misery. Gusti, anjeun duaan tiasa ngalakukeun tugas ganda.
  
  "Hayu urang tingali kumaha bagja anjeun nalika aranjeunna nyambungkeun kacang anjeun ka batré mobil."
  
  "Ulah jadi burit, Wu. Ieu tentara, sanes CIA."
  
  Karin ngarasakeun pintonan panorama konstan dina dua sisi mobil; Los Angeles dina sagala kamulyaan na. Sakedapan pikeun bersantai sareng henteu mikiran nanaon. Tangkal kandel sareng raksasa beton bersaing pikeun kaunggulan, sareng di tukangeunana aya gedung pencakar langit logam anu berkilauan handapeun panonpoé anu panas. A smog lampu ngagantung dina tingkat awan, darkening poé, tapi éta bieu noticeable. Jalma datang jeung indit, bieu noticeable di trotoar jeung di puseur balanja, zipping mudik dina mobil maranéhanana. Hollywood Hills ngaliwat lalaunan ka katuhu, teu katenjo, sabab dina waktos éta Dino merhatikeun mobil patroli hideung sareng bodas asup ka jalur gancang sareng anjeunna ngalambatkeun sapertos budak anu saé, tetep panonna dina jalan, fokus lempeng ka payun.
  
  Upami anjeun henteu ningali aranjeunna, aranjeunna moal perhatikeun anjeun.
  
  Tungtungna jalan basisir dibuka sareng aranjeunna nuju ka San Fransisco.
  
  "Leuwih alus ti gurun." Wu ngulik hérang, ombak ngagulung.
  
  Karin nganalisis tugas di hareup. Aranjeunna henteu miceunan waktos di markas. Kahiji, aranjeunna dipasang komputer, dua luhur-of-nu-garis Macs kalawan saloba Toys husus sakumaha aranjeunna mampuh. Kabel serat optik mangrupikeun bagian anu paling rumit, tapi nalika aranjeunna terang yén sareng Karin masang sakumpulan firewall, aranjeunna siap angkat. Sanaos kitu, sanaos Karin dina kibor sareng ngagunakeun akal jeniusna, aranjeunna henteu gaduh poténsi pikeun hacking gélo. Maranéhna diwatesanan, kapaksa ngagunakeun kapinteran.
  
  Karin terang ngeunaan rekening bank rahasia Tyler Webb anu teu kaétang. Anjeunna ningali aranjeunna nalika anjeunna damel pikeun SPIR. Manéhna sadar naon sababaraha disebut warisan na; ngeunaan sababaraha Rahasia manéhna dina tim heubeul nya. Jeung manéhna sadar hiji tempat nyumputkeun badag; hiji hal anu paling beunghar di dunya, stalker paling prolific kungsi amassed ngalawan ratusan jalma, deui kaasup anggota tim heubeul nya.
  
  Seuseueurna percaya yén saprak Webb maot, aranjeunna tiasa mendakan anjeunna dina waktos luang.
  
  Masalahna nyaéta Karin teu gaduh pamikiran sapertos kitu. Aksés ka tempat panyumputan bakal masihan anjeunna kakuatan anu teu kaétang-sareng dina tungtung sagala hal, kakawasaan aya dimana waé. Tiluanana bisa ngaléngkah ti dinya; gaining duit, anonymity, kaamanan jeung pangaruh. Tangtosna, upami aya ratusan jalma milarian stash Webb, éta bakal sesah maok.
  
  Ayeuna teu aya anu terang dimana éta.
  
  Iwal Karin Blake.
  
  Sahenteuna éta naon pikirna. Sababaraha jam ka hareup bakal nyaritakeun. Inpo insider éta pohara mantuan. Anjeunna terang sadayana ngeunaan Nicholas Bell sareng kumaha whistleblower, linggih di panjara na, nyarioskeun sadayana - nami, tempat, kapribadian, sadayana cesspool busuk. Anjeunna terang sabaraha Lauren Fox resep nganjang. Anjeunna terang jalma anu ngadangukeun sareng ngobrol sareng Lauren Fox.
  
  Nya, anjeunna terang aranjeunna, aranjeunna henteu kedah terang anjeunna.
  
  Anjeunna panginten rada telat ka pésta-latihan tentara Karin sareng angkat saterasna nyandak waktos-tapi anjeunna nyéépkeun éta kalayan bakat hacking anu paling luhur. Obrolan Bell diganggu. Smith sigana gaduh nyali pikeun rutin nampi salinan paguneman ieu - budak bangor - sareng ngubaranana sakumaha anu dipikahoyong. Saha anu terang naon anu dilakukeun ku prajurit anu panas-panas, gampang ambek-ambekan ka aranjeunna? Dibela kaamanan nasional, écés.
  
  Intina nyaéta yén Karin tiasa hack kana jalur anu langsung ka jaringan Smith. Éta mangrupikeun padamelan anu kawilang gampang pikeun anjeunna. Manehna nyokot waktos pikeun ngumpulkeun loot euyeub. Tyler Webb kantos gaduh seueur kantor, bumi, penthouse bahkan pulo di sakumna dunya. Ngaran tempat anu resonated kalawan dirina kaasup Washington, D.C., Niagara jeung Monte Carlo. Bell nyarios ka Lauren, tapi anjeunna ogé nyarios ka satpam sareng pengacara, sareng catetan Smith kalebet snippét ti sadayana.
  
  Smith teu gaduh masa depan anu cerah, saur anjeunna.
  
  Henteu masalah kumaha anjeun nyiksikan éta, kajadian Peruvian - atanapi insiden - terjun tim SPEAR kana dunya kasangsaraan.
  
  Karin robah posisi dirina salaku tanda flashed kaliwat nyebutkeun aranjeunna 130 mil ti San Fransisco. Bell janten rada eloquent kalawan Lauren - sababaraha kali nyarios fakta nu meureun bener, ngaran ngaran, tempat, rekening bank. Pikeun ayeuna, Karin teu wani ngagunakeun salah sahiji rekening, sieun yén otoritas bisa quietly nénjo ka maranéhna pikeun nempo saha anu muncul. Mimitina aranjeunna peryogi rencana aksi anu dipercaya sareng kabur.
  
  Kituna lalampahan ka San Fransisco.
  
  Nalika dipencet, Bell ngajelaskeun kumaha Webb sakapeung ngagungkeun naon anu anjeunna terang. Lalaki ieu mangrupikeun stalker ritual, kalangkang anu beunghar kalayan sumber daya pikeun ngalaan, nganyenyeri, sareng gaduh ampir sadayana jalma di dunya upami anjeunna hoyong. Webb salawasna ditawarkeun Bell tidbits, netepkeun anjeunna nepi, tapi ogé hinted naon anjeunna disebut "indung lode".
  
  Ieu 'urat indung' tétéla janten kantor husus dimana megalomaniac nahan sagala kokotor anjeunna kantos dikumpulkeun dina saha. Tangtosna, anjeunna henteu kantos nyarios ka Bell dimana éta.
  
  Karin mikir ngeunaan éta sadayana. Anjeunna ngagaduhan kauntungan anu luar biasa tina tiasa ningali sadayana ti jero. Sareng anjeunna émut momen nalika Webb nyolong inpormasi ti sabagéan ageung tim sareng ngadatangan aranjeunna cicingeun. memori eidetic nya nyokot alih katuhu dinya. Tangtosna, éta henteu gampang, tapi Karin terang yén Webb teras damel di kantor anu terkenal di Washington sareng parantos tiasa ngalacak korespondensi, anu ayeuna kacatet.
  
  File ageung dikirim ka alamat khusus San Fransisco satengah belasan kali. Panyelidikan salajengna ngungkabkeun yén file ageung sanésna dicandak ti kantor anu sanés dikenal. Ku kituna, bari otoritas ngali ngaliwatan data kandel, Karin bisa nangtukeun kahayang manehna diperlukeun.
  
  Dino dipingpin aranjeunna ngaliwatan lalulintas, ngaliwatan Golden Gate jeung ngaliwatan Fisherman urang Wharf. Wisatawan ngagimbung di daérah éta kalayan kaméra siap-siap, venturing ka jalan-jalan tanpa seueur perawatan. Dino nyampur kana lalu lintas, masihan pulisi henteu aya alesan pikeun perhatikeun aranjeunna. Bukit anu lungkawing ngajurung aranjeunna langkung jauh ka kota, sareng teu lami aranjeunna ngurilingan Union Square, ngalangkungan bank sareng apoték, kapal sareng réstoran, dina usaha anu paling hese dugi ka ayeuna: milarian tempat parkir anu saé.
  
  "Tinggalkeun di dieu." Wu nunjuk ka hiji spasi leutik deukeut Walgreens. "Alamatna lima menit leumpang ti dieu."
  
  "Lima menit?" ceuk Karin. "Éta tiasa salamina upami Webb parantos ngantunkeun kontingensi."
  
  "Tambihkeun," ceuk Dino bari lalaunan ngadeukeutan tujuanana, "éta Dodge Ram." Abdi bakal sesah parkir burit di tempat éta.
  
  "Naha anjeun hoyong abdi ngalakukeun ieu? Abdi tiasa nyetir. "
  
  "Ah maenya? Tangtu, Toretto. Hayu urang tingali kumaha anjeun ngadamel-"
  
  "Barudak," Karin ngarenghap. "Jempé. Tingali ka ditu?"
  
  "Kami peryogi aksés anu saé pikeun kabur gancang. Urang peryogi aksés gancang. Urang kudu..." Dino reureuh. "Duh, urang badé peryogi garasi kanggo lami, sanés?"
  
  Karin unggeuk. "Di dieu. Upami diperlukeun, urang bakal ngagolér sakedap; urang salawasna tiasa angkat ka dieu sadinten sawaktos lebuna lebu."
  
  "Astagfirulloh, mudah-mudahan henteu," gerendeng Wu. "Nyéépkeun waktos anu cekap sareng anjeun dua dinten ieu."
  
  "Ieu masalahna?" Pikir Karin bari Dino ngagiringkeun si Ram ka tempat parkir bawah tanah.
  
  "Muhun, téstostéron rada luhur. Anjeun dua bersaing kawas duduluran sadaya waktu. Kadang rada capé."
  
  "Urang? Bersaing?" Karin melong Dino ambek. "Leres urang?"
  
  Prajurit ngora seuri nyaring. "Ngan kusabab anjeun henteu hoyong ngaku yén kuring langkung saé tibatan anjeun."
  
  "Kuring henteu ningali éta." Karin neuteup anjeunna kritis, teras ngalieuk ka Wu. "Naha anjeun ningali ieu?"
  
  "Hayu atuh kumaha ieu. Upami anjeun duaan mabok lengkep sareng mutuskeun kawin, anjeun kedah ngalakukeun éta nangtung sabab anjeun duanana hoyong janten di luhur."
  
  Karin seuri serak nalika Dino tungtungna mendakan tempat anu dipikahoyong. "Mabok kitu? Sial, teu aya cukup alkohol di dunya pikeun kajadian éta, Woo."
  
  Dino ngaluarkeun konci jeung muka panto. "Wayahna pikeun fokus. Sadaya omong kosong kawin ieu henteu ngabantosan. "
  
  "Anjeun teu resep awéwé, Dino?" Karin miluan dua lalaki nu nangtung hareupeun. "Aya kebon binatang di San Fransisco. Kami salawasna tiasa nyandak anjeun ka ditu saatos kami réngsé. "
  
  Dino teu dipaliré, ngaluarkeun telepon sélulérna jeung ngadagoan alamat nu kudu dimuat. "Tilu menit," cenah. "Urang siap?"
  
  Karin nyelapkeun taktak kana ranselna. "Siga naraka."
  
  
  ***
  
  
  Éta gedong kantor anu luhur, sareng kantor Webb aya di lantai tilu puluh lima. Karin ngira yén ieu teu biasa pikeun anjeunna - jalma gélo biasana resep hirup dina tingkat anu paling luhur pikeun ningali ka handap pikeun sadayana - tapi anjeunna mikir yén anjeunna tiasa ngajaga alamat ieu salaku konci sareng rusiah sabisa-bisa - éta anu anjeunna hargana. jeung gudang elit karya hirupna.
  
  Sadaya pancegahan, saur anjeunna.
  
  Anu ngajantenkeun naon anu badé laksanakeun langkung seueur ...
  
  Konyol? Naif? Pinter? Pinter?
  
  Manehna seuri darkly ka dirina nalika manehna sadar yen jawaban gumantung kana hasilna.
  
  Trio asup ngaliwatan panto revolving di lantai dasar, nempo sababaraha elevators, sarta nuju ka dinya. Lalaki jeung awewe di jas poék ngumbara deui mudik. Di juru tebih aya meja inpormasi anu diurus ku dua sekretaris rambut hideung. Tingkat noise ieu low, dulur diusahakeun teu nyieun noise. Karin nempo hiji satpam kaleuwihan beurat di juru, nu keur nempo lalulintas ngaliwatan sarta tilu kaméra kaamanan. Manehna ngarah Dino ka papan informasi.
  
  "Tilupuluh lima". Manéhna unggeuk. "Hiji perusahaan gaduh sadayana lantai."
  
  "Mibanda hartina".
  
  Wu neuteup judulna. "Sistem Minmak?" Anjeunna maca. "Sadayana sami, sadayana sami."
  
  Korporasi faceless anu maréntah dunya.
  
  Karin ngaléngkah, ngahontal lift sareng mariksa dua kali. Éta moal kaget anjeunna upami anjeunna mendakan nomer kosong 35 - atanapi nomer anu leungit sadayana - tapi aya, bodas sareng ngagurilap sapertos anu sanés. Warga mencét tombol di lantai anu béda, sareng Karin ngantosan dugi ka menit terakhir, tapi ngan ukur anjeunna pencét 35.
  
  Aranjeunna teu kedah ngantosan panjang. Manéhna nyabut ranselna, pura-pura ngagogog-gogog ka jero pikeun barang. Dino sareng Wu ogé siap-siap. Nalika lift berbunyi sareng panto dibuka dina tanda 35, trio ngan ngantosan sababaraha detik kanggo ningali naon anu dilawan.
  
  A lorong digosok stretched kana kajauhan, kalawan panto jeung jandéla dina dua sisi. Di tungtung jauh aya méja kai. Tembok dihias ku lukisan, hambar sareng pikaboseneun. Karin ngaduga yén aya anu ngantosan ti mimiti mencet tombol, tapi ayeuna aya di dieu. Aranjeunna siap, hayang pisan, ngora jeung sanggup.
  
  Manéhna nunjuk jalan, asup ka dunya aneh nu kumaha bae masih belonged ka lalaki maot. Upami aya, éta warisan Webb. Urat indungna.
  
  Henteu aya kaméra CCTV. Taya kaamanan. Panto kahiji anu dicobaan anjeunna ngageter pisan dina pigurana dugi ka jauh. Ieu kabeh keur pintonan, ngan panutup. Manéhna ngaluarkeun péstol jeung ngeusian sakuna ku majalah. Rompi anu anjeunna anggo handapeun jasna parantos karasa ageung di dieu, tapi ayeuna éta ngajagi anjeunna. Tim sumebar nalika aranjeunna sacara ati-ati ngadeukeutan méja.
  
  Karin lirén sareng ningali dua arah ka handap dua koridor énggal. Manéhna reuwas waktu sora robot nyarita.
  
  "Naon anu abdi tiasa bantosan?"
  
  Manehna noticed sensor napel na ujung hareup méja. Nanging, anjeunna henteu ningali kaméra.
  
  "Halo? Aya saha? Kuring maén bodo.
  
  Sadaya waktos ieu anjeunna contemplating rencana dina sirah nya. Aliran data Webb anu ageung henteu ngan ukur nyababkeun anjeunna ka alamat ieu, anjeunna tiasa nunjukkeun lokasi terminal anu nganggo desain pigura digital wangunan. Anjeunna terang aranjeunna kedah belok ka kénca teras ka katuhu, tapi anjeunna heran naon anu tiasa dilakukeun ku robot ...
  
  "Kuring pikir urang leungit." Manéhna ngarérét, nempo Dino jeung Wu. "Antosan, Pak Robot, bari urang nyobian milarian batur."
  
  Ieu patut hiji try. Karin nuju ka kénca, lalaki di tukangeunana. Lalaki gunung munggaran mucunghul di kénca, exiting kantor, nyekel bat baseball pageuh dina hiji leungeun jeung slapping sirah na di séjén. Anu kadua muncul di hareup, dituturkeun ku anu katilu, teras anu kaopat muncul ka kénca, waktos ieu nganggo palu.
  
  Wu nyerengeh. "Tilu tukangeun."
  
  Karin ngasongkeun péstolna. "Hayu guys, naon anu kuring leungit?"
  
  Gunung nu kahiji, lalaki hulu botak, nyengir. "Aya radar di dinya, mojang, sareng urang tetep di handapeunna."
  
  "Oh kitu. Janten, terang Tyler Webb sapertos kuring - saurang lalaki anu resep ribut dina waktos anu pas sareng di tempat anu leres - naha ieu taman katenangan na? Semedi? Nya, urang sigana moal ngaganggu anjeunna ayeuna, budak, nya?"
  
  "Gun shot jeung pulisi bakal ka dieu dina sapuluh menit," ceuk lalaki éta. "BLOW dina dua puluh."
  
  "Kumaha upami ngawangun kaamanan?"
  
  Si lalaki seuri. "Teu penting".
  
  "Hatur nuhun infona".
  
  Karin nembak anjeunna dina panangan tanpa peringatan sareng ningali anjeunna ngahuleng. Anjeunna nembak waktos salajengna, dina beuteung, sareng ngantosan dugi ka lantai sateuacan luncat kana tonggongna sareng nganggo tulang tonggongna pikeun nyorong.
  
  A bat baseball flew deukeut sirah nya, sono nya, sarta ngaliwatan panto, shattering kaca jeung pigura. Manéhna teu maliré. Wu aya di tukangeunana sareng Dino nuju ka arah anu sanés. Obesitas katilu ngahalangan jalanna. Manehna dipecat dua nembak dina massa, dodged a ayun kuat, lajeng teu boga pilihan tapi pencét massa teu gerak sirah-on.
  
  Manéhna luncat deui, reuwaseun.
  
  Anjeunna nyekel bedil nalika anjeunna murag kana tonggongna. Neuteup ka luhur, manéhna nempo hiji beungeut buleud badag neuteup ka handap dina dirina - buta, kejem kejam jeung liang bullet manéhna teu bisa ngarasa, aliran getih manéhna teu bisa nempo, jeung stik kai panggedena, patri ku agul, yén manéhna kungsi -Kuring geus katempo eta.
  
  "Gua bangsat."
  
  Karin némbak nalika klubna turun. Dua pélor nembus beuteung anu ngagantung, nabrak siling, tapi tongkatna terus turun. Karin ngalieuk ka jauh. Klubna daratang gigireunana, ngabeulah lantai, ngirimkeun ciciren tina bilah nu ngabebela. Anjeunna ngagolér di dinya pikeun sadetik, lajeng leungeun nyekel anjeunna tightened sarta anjeunna mimiti ngangkat dirina tina lantai.
  
  Karin mundur, ningal wajah anu pikasieuneun sareng langsung ditémbak. Kali ieu nu bogana ngarasa eta sarta langsung staggered, untung ragrag ka katuhu jeung lempeng ngaliwatan batur sapagawean, trapping lalaki leutik handap.
  
  Wu luncat leuwih eta, shooting di dua hulks leuwih badag. jalma ieu murag kana tuur maranéhanana. Tongkat éta nabrak bicep Wu, nyababkeun manéhna ngagorowok. Karin ngahurungkeun sabudeureun tur nempo lalaki munggaran - bodo manehna ditémbak di suku - labuh gigireun manehna, ninggalkeun jalan satapak getih tukangeun manehna.
  
  "Anjeun ngan ukur ngarusak sadayana, nona. Kanggo sadayana."
  
  "Oh, janten ayeuna kuring nembak anjeun, kuring awéwé, huh? Kuring yakin anjeun terang naon kami di dieu?"
  
  Anjeunna ngahontal klub na jeung péso nu ngagantung tina sabuk na.
  
  "Ari anjeun heureuy? Aya ngan hiji hal di dieu, anjeun terang eta.
  
  Karin unggeuk. "Tangtu".
  
  "Tapi anjeun moal pernah mendakanana."
  
  Manehna gancang glanced sabudeureun loba kamar ngeusi terminal komputer, kabeh mamang jalan, ngajalankeun sababaraha jenis program, sarta sakabeh idéntik jeung tatanggana maranéhanana.
  
  Tapi anjeunna terang langkung saé. "Oh, sigana abdi tiasa."
  
  Anjeunna ogé terang yén lalaki sapertos Webb moal pernah panginten masang saklar. Henteu saatos sagala kerja keras anu anjeunna laksanakeun pikeun kéngingkeun bahan sapertos kitu, sanés nalika unggal ngungudag manis anu anjeunna kantos dilaksanakeun lumangsung di dieu.
  
  Manehna dodged bat, ngeureunkeun niup jeung péso sarta ninggalkeun liang bullet kadua di lalaki éta. Manehna luncat sarta nuturkeun Wu, lajeng melong deui ningali kumaha kaayaan Dino. Kabéh éta alus. Hiji-hijina masalah anu aranjeunna nyanghareupan ayeuna nyaéta pulisi.
  
  Wu hesitated; koridor éta kosong. "Badé angkat kamana?"
  
  Karin lumpat kaliwat, tempat ieu etched dina memori dirina. "Ka tempatna salah sahiji monster awon anu kantos hirup," saur anjeunna. "Tah ari tiris mah. Ku cara kieu, budak."
  
  
  BAB DUA PULUH DUA
  
  
  Kamar sorangan éta disgusting, renik panungtungan of Tyler Webb, teeming kalawan gambar éksternal anu kasaksian ka madness batin malevolent. Aranjeunna nyokot konci dina hitungan detik, nempo poto dipiguraan dina tembok-korban favorit tur persecutions, saméméh jeung sanggeus gunshots-sarta kumpulan aneh tina gear nenjo ti sakuliah dunya disusun dina tabel sabudeureun kamar.
  
  Karin teu maliré sabisa-bisa, geus kadéngé sora sirineu ngaliwatan jandéla kaca. Wu jeung Dino nangtung hansip bari balap ka arah terminal.
  
  Saatos mariksa ganda, anjeunna negeskeun yén éta sami anu nampi aliran data anu ageung dihubungkeun ka flash drive tina format khusus, sareng ningali lampu héjo leutik anu bakal ngonfirmasi muatan otomatis tina eusi terminal. Karin ngarepkeun yén seueur inpormasi anu tiasa ditransfer sareng ngonpigurasi flash drive sasuai. Éta gancang-gancang anjeunna tiasa ngalakukeun éta.
  
  "Kumaha damang?" Manéhna melong.
  
  Wu unggeuk. "Sadayana tenang di dieu."
  
  "Kacuali nu ngaheruk," ceuk Dino. "Aya seueur éta."
  
  Bagian tina rencana maranéhanana nyaéta ninggalkeun korban. Ieu bakal ngabingungkeun sareng ngalambatkeun pulisi. Karin éta senang yén maranéhanana éta sahenteuna preman sarta deserved loba anyar maranéhna upcoming dina kahirupan. Manehna melong lampu héjo nu kedip-kedip, nempo yén éta blinking gancang, sarta terang yen pakasaban geus ampir rengse.
  
  "Siapkeun".
  
  Sirineu ngahuleng di luar jandela.
  
  Indikator dieureunkeun kedip-kedip, sinyal yén sagalana geus réngsé. Anjeunna ngaluarkeun piringan leutik sareng disimpen dina saku seleting di jero. "Wayahna angkat".
  
  Sakedapan, éta budak maju, ati-ati ngurilingan lalaki anu murag, getihan sareng najong dua anu nyobian bangun. Karin ngancam aranjeunna nganggo bedilna, tapi anjeunna henteu bakal ngagunakeunana. Meureun masih aya sababaraha kabingungan ti mana shooting asalna. Aranjeunna parantos sibuk ku kaméra panjagaan sareng naroskeun seueur patarosan. Konci pikeun kabur henteu gancang-gancang, bahkan henteu ati-ati.
  
  Ieu kedah janten kejutan.
  
  Maranehna muka sleting ranselna, ngaluarkeun eusina, tuluy miceun kantong-kantong kosongna. Silih teuteup jeung unggeuk.
  
  "Hiji perwira". Wu salam ka Dino.
  
  "Hiji perwira". Dino unggeuk kuat ka Karin.
  
  "Sersan," manehna thickened aksen Inggris nya jeung dipingpin nuju elevators jasa.
  
  Anjeunna nyepeng dina saku konci kakawasaan, pikeun pamaréntahan sareng manipulasi karajaan, kudéta saatos kudeta, kabébasan kauangan sareng kontrol penegak hukum.
  
  Sadaya anu diperyogikeun nyaéta tempat anu aman pikeun diluncurkeun.
  
  
  BAB dua puluh tilu
  
  
  Dinten sejen, numpak pesawat sejen, sarta Matt Drake ngarasa sababaraha jet lag serius. Takeoff ngan kajantenan sajam ka tukang, sareng aranjeunna nuju ka Atlantik, nuju ka Amérika Serikat.
  
  Tanpa ide anu jelas dimana badé angkat.
  
  Tukang kuda anu katilu nyaéta Lapar. Drake sieun ngabayangkeun jenis perang Orde geus nimukeun pikeun kalaparan. Aranjeunna masih pisan engrossed dina ngamekarkeun pakarang kahiji, gun spasi, sarta hususna pakarang kadua, kode master. Hayden masih nyimpen sagala informasi ka dirina, tapi tekanan pikeun babagi éta pisan. Ngan kabingungan ngadadak sareng tujuan anu teu jelas ngajantenkeun anjeunna henteu tiasa ditampi.
  
  Kodeu master direkayasa acara sakuliah satengah Éropa sarta ahirna Amérika pikeun ngaragragkeun kapala nagara dunya, ngancurkeun infrastruktur nagara urang, shackle tentara maranéhanana sarta ngabebaskeun psychos anu hayang ngirim Bumi deui ka jaman poék. Ieu seemed frighteningly nyata jeung frighteningly gampang. Hiji poé éta domino munggaran murag ...
  
  Hayden jempé bari maca nepi ka ahir. Drake hayu pikiran na replay sagala wahyu panganyarna: SEAL Tim 7; tim pasukan husus silih kalibet; karugian Perancis, utamana alatan Rusia; sareng ayeuna hubungan sareng pribumi Amérika. Tangtu, pribumi éta horsemen alus teuing - sugan pangalusna anu kantos hirup. Tapi ti mana datang kalaparan dina sagala ieu?
  
  Alicia snored quietly gigireun anjeunna, hiji panon muka rada. Kenzie diusahakeun pangalusna nya pikeun moto acara dina video, tapi Dahl junun nahan dirina deui. Drake nyatakeun yén éta sanés persuasi fisik anu lemah lembut, tapi kecap anu ngajantenkeun anjeunna ngarobih pikiran. Anjeunna henteu yakin Dal sareng Kensi bakal caket. Éta sanés urusanna, tangtosna, sareng anjeunna, saleresna, ngarambat sapanjang jalur karéta api anu sami, tapi ...
  
  Drake hoyong naon anu pangsaéna pikeun Mad Swede sareng éta.
  
  Lauren diuk di hareup, kalawan Smith sacaket mungkin tanpa nyieun dirina ngarasa kagok teuing. Yorgi, Kinimaka jeung Mai keur ngawangkong dina sora lemah di tukangeun pesawat; kargo nahan aranjeunna dina éta saeutik leuwih ti drafty, rattling, tilelep tinggi-ceilinged. Sahenteuna sakali anjeunna hoyong ngapung kelas munggaran. Malah palatih ngaleuwihan kelas bagasi.
  
  Lauren museurkeun kana korespondensi anu masih dilaksanakeun antara aranjeunna sareng Washington. Ayeuna obrolan éta sluggish jeung unfocused, leuwih brainstorming ti diskusi sabenerna. Sanajan aya kitu loba geeks? Drake teu boga ragu yén maranéhna bakal manggihan kahayang maranéhna pilari.
  
  Jam-jam kaliwat sareng Amérika Serikat beuki caket. Lauren jadi kabetot dina rupa-rupa bahan datang ti nagara competing. Urang Israil sigana parantos nyortir hubungan Amérika ampir sakaligus sareng SPIR. Urang Inggris oge. Urang Cina tetep jempé, sareng urang Perancis, sigana mah, kaluar ti dinya. Drake terang aranjeunna moal ngadangu nanaon ti SEAL. Dina kanyataanana, tangtosna, aranjeunna henteu aya.
  
  "Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali upami aranjeunna ngirim tim ieu ka Amérika kalayan tenang," saur Dahl. "Atawa nganggo paréntah internal."
  
  "Naha jalma-jalma parantos nyusup ka masarakat?" Hayden melong. "Abdi cangcaya. Agén sleeper butuh taun pikeun nyieun.
  
  "Sareng éta henteu sesah ngapung dina henteu katembong," saur Smith. "Pedagang narkoba parantos ngalakukeun ieu mangpuluh-puluh taun."
  
  "Naha petunjuk ngeunaan India anu paling awon ieu anu kantos hirup?" Mai nanya.
  
  "Henteu ti Washington, sareng upami pesaing urang terang, aranjeunna tetep rusiah."
  
  "Bohong".
  
  Drake melong waktos sareng sadar yén aranjeunna nuju ka Amérika Serikat. Anjeunna gently ngoyagkeun Alicia hudang.
  
  "Wow?"
  
  "Waktosna hudang".
  
  Kenzi ngadeukeutan. "Kuring geus siap botol anjeun, orok."
  
  Alicia mengibas-ngibaskan tangannya. "Duh, bangsat! Jauhkeun hal ieu ti kuring!"
  
  "Éta ngan kuring!"
  
  Alicia ngaléngkah deui sajauh anu diijinkeun ku sekat. "Badut sirkus getihan."
  
  "Naon pop?" Kinimaka katingalina resep pisan.
  
  "Éta hartosna 'beungeut' dina basa Inggris," saur Drake. Sareng pikeun ngaréspon kana kasedih Kensi, anjeunna nyarios, "Kuring henteu satuju. Anjeun rit Bobby Dazzler."
  
  "Leres?" Alicia ngagerem.
  
  "Naon? "
  
  "Éta hartosna anjeun henteu goréng ditingali, sayang."
  
  Kensi frowned sakumaha Alicia mimiti ngagerem, sarta Drake sadar anjeunna meureun geus meuntas garis kalawan duanana awéwé. Nya, sahenteuna sareng Kenzi. Anjeunna unggeuk gancang ka Lauren.
  
  "Moal pernah. Anjeun yakin? "
  
  Perhatian ngancik ka New Yorker.
  
  "Oh enya, kuring yakin." Lauren cukup gancang pikeun nyumputkeun kareuwasna sareng langsung ngalaporkeun warta. "Pasihan abdi hiji hal."
  
  Geuwat, saolah-olah ku nasib, warta alus balik. Lauren nempatkeun éta dina spékerpon. "Héy jalma-jalma, saé ningali urang masih senang-senang." Ceu Obnoxious geus asup deui. "Nya, wartos anu saé nyaéta nalika anjeun nampi bagian tina zi, kuring nuju damel di komputer anu panas-panas. Jadi kahiji nu horseman kadua jeung penaklukan. Cik Jay? Anjing-anjing gedé ngagogog."
  
  Hayden ngegeleng. "Nyarios Amérika, bajingan, atanapi kuring bakal mecat anjeun."
  
  Drake glanced sakuliah meja, nyaho manehna masih stalling. Barina ogé, kodeu konci éta diilikan, sareng Amérika terang éta. Lajeng hiji pamikiran struck anjeunna, sarta anjeunna sinyal pikeun manehna gabung anjeunna di tukangeun pesawat.
  
  Anteng silih cékéng.
  
  "Naha tiasa waé kaleungitan salah sahiji lambar?" nanya. "Paling penting di antarana."
  
  Manéhna neuteup. "Tangtos, upami anjeun hoyong ngagambar udagan ka kami. Maranéhna mah teu bodo."
  
  Manéhna ngaréndéng. "Kuring terang, tapi tingali alternatifna."
  
  Hayden nyarandé kana korsi. "Tah, jigana urang geus ngaco. Naon cilaka anu tiasa ditimbulkeun ku kalakuan insubordinasi sanés?"
  
  "Hayu urang naroskeun ka Tim SEAL 7 nalika aranjeunna dugi ka dieu."
  
  Duanana pateuteup sakedapan, duanana nanya naon kahayang tim séjén. Rahasia éta sadayana hariwang aranjeunna. Hayden ngadéngé lalaki obnoxious ngamimitian ngobrol deui jeung ngahurungkeun sabudeureun.
  
  "Agen Jay, Washington hoyong terang detil pasti tina Conquest Box."
  
  "Béjakeun ka aranjeunna yén kuring bakal ngahubungi aranjeunna."
  
  "Mmm, bener? Muhun."
  
  "Naha anjeun ngagaduhan anu énggal?"
  
  "Enya, enya, urang hayang. Pasihan abdi sakedap".
  
  Hayden balik deui ka Drake. "Wayahna nyandak kaputusan, Matt. Ka tungtung?"
  
  Drake goyang deui on heels na seuri. "Salawasna".
  
  Hayden narik salembar kertas tina tumpukan.
  
  "Dupi anjeun parantos mendakan lambaran anu anjeun peryogikeun?"
  
  "Kuring mikir ngeunaan ieu dua jam ka tukang."
  
  "Oh".
  
  Kalawan babarengan, sarta tanpa kadua sangsara, aranjeunna ancur kalungguhan pangpentingna dina ranté utama. Hayden teras narilepkeun sadaya lambar sareng nempatkeun deui dina kotak pesenan. Sesa tim melong aranjeunna duanana tanpa komentar.
  
  Babarengan maranéhanana éta kawas hiji.
  
  "Muhun". Lalaki ti Washington deui. "Ayeuna urang leres-leres masak nganggo gas. Sigana mah Order of the Last Judgment pencét paku dina sirah jeung déskripsi ngeunaan Horseman katilu - lapar. India anu paling awon anu kantos hirup sareng anjeunna dikepung ku bedil.
  
  "Amérika asli?" - Kinimaka nanya.
  
  "Oh enya, lahir taun 1829; ieu tujuh ratus taun sanggeus Genghis Khan jeung sarébu opat belas ratus sanggeus Hannibal. Méh persis..." Ngareureuhkeun.
  
  "Aneh," Kinimaka ngeusian tempat kosong.
  
  "Meureun, meureun," ceuk ahli botani. "Aya anu kantos nyarios yén teu aya kabeneran. Nya, hayu urang tingali. Atoh, kuring parantos ngalihkeun pesawat sareng anjeun ayeuna nuju ka Oklahoma."
  
  "Naha urang terang saha jalma kuda kolot ieu?" Drake nanya.
  
  "Kuring bakal nyebatkeun anjeunna pribumi Amérika anu paling kasohor di antara aranjeunna, sanés anu paling awon, tapi naon anu kuring terang?"
  
  Alicia ngalieuk, masih satengah saré. "Henteu seueur, sial."
  
  "Muhun, hatur nuhun. Nya, Goyaale, anu hartosna "anu nguap," mangrupikeun kapala suku Apache anu kasohor. Aranjeunna nolak AS sareng Méksiko sapanjang hirupna, seranganna janten duri anu dahsyat di sisi Amérika."
  
  "Seueur pribumi Amérika anu ngalakukeun," saur Mai.
  
  "Tangtos, sareng éta leres. Tapi lalaki éta dipuji salaku pamimpin sareng strategis anu luar biasa, archetype of raiding sareng perang dendam. Ieu disada akrab?
  
  Drake unggeuk satuju. "Sarua sareng Hannibal sareng Genghis Khan."
  
  "Anjeun meunang éta, orok. Anjeunna nyerah tilu kali lajeng lolos tilu kali. Aranjeunna nyieun sababaraha film ngeunaan exploitasi na. Anjeunna teras dirawat salaku tawanan perang sareng mimiti diangkut ka Benteng Bowie sareng seueur anu sanés.
  
  "Sareng anjeunna kabur deui?" Alicia siga anu hoyong mikir kitu.
  
  "Henteu. Dina yuswa sepuhna, Geronimo janten selebritis.
  
  "Ah, ayeuna kuring ngartos," saur Drake. "Sarengan Sitting Bull sareng Crazy Horse, anjeunna sigana anu paling kasohor."
  
  "Muhun, enya, sareng anjeun terang yén tilu éta biasa ngumpul? Wah-wah, urang keur diuk di gigireun seuneu. Ngawangun ieu sareng éta? Ngobrol ngeunaan milih selebritis karesep anjeun pikeun ngopi sareng - Abdi badé angkat sareng tilu ieu."
  
  Alicia unggeuk. "Éta bakal janten pangalaman anu teu hilap," saur anjeunna. "Anggap waé, yén Depp sareng Boreanaz henteu gratis."
  
  "Taun 1850? Meureun moal. Tapi lalaki ieu Depp? Anjeunna pernah sigana umur, jadi anu weruh? Inget carita ngeunaan lalaki ubar anu bisa mindahkeun manitou maranéhanana - sumanget maranéhanana - ngaliwatan waktu? Atoh ... Geronimo muncul dina 1904 World's Fair jeung sababaraha paméran leutik lianna. Sasama miskin ieu pernah diwenangkeun balik ka imah, sarta anjeunna maot di Fort Sill, masih tawanan perang, dina 1909. Anjeunna dikurebkeun di Fort Sill India Kuburan, dikurilingan ku kuburan baraya jeung tawanan perang Apache lianna.
  
  "Senjata". ceuk Dahl. "Lalaki gagah."
  
  "Oh, sareng, tangtosna, seueur bedil Fort Sill sorangan, anu ayeuna janten sakola artileri Angkatan Darat Amérika Serikat. Éta tetep hiji-hijina bénténg anu aktip di dataran kidul, parantos maénkeun peran dina anu disebut Perang India sareng parantos aktip dina unggal konflik utama saprak 1869. The Geek ngareureuhkeun sateuacan nambihan, "Ordean milih tempat ieu sareng pengendara ieu kusabab hiji alesan."
  
  "Kacuali senjata?" - tanya Dahl.
  
  "Sareng kasohor ogé," wangsulna. "Serangan asli ka Wilayah India dipimpin ti dieu ku Buffalo Bill sareng Wild Bill Hickok. Bénténg éta kalebet Pasukan Kuda ka-10, ogé katelah Prajurit Munding.
  
  "Jadi, hayu urang nyimpulkeun." Dahl ngahuleng. "Kuburan Geronimo aya di jero Benteng Sill. Orde junun ngarencanakeun pikeun ngawangun senjata anu dahsyat di jerona sahenteuna opat puluh taun ka pengker, sareng ayeuna satengah belasan tim pasukan khusus anu paling maot di pangeusina nuju buru-buru ka arah éta.
  
  Dina tiiseun jero, geek ngomong riang: "Leres, lalaki, barang keren, huh?"
  
  
  BAB dua puluh opat
  
  
  Nalika pesawat sumping dina leg ahir hiber ka Oklahoma, awak ngabahas naon anu aranjeunna terang dugi ka ayeuna-seueurna wahyu ngeunaan opat penjuru bumi, Horsemen, sareng senjata anu maot anu dikubur ku penjahat perang Nazi. kuburan panglima perang heubeul. Konspirasi éta lega, rumit, sareng éta teu tiasa dihindari - sabab Ordo hoyong éta tiasa giat salami saratus taun. Komo ayeuna, nurutkeun téks, nu Horseman kaopat éta "The judgment Tukang leres".
  
  Dina lampu pakarang kapanggih jadi jauh, naon sih bisa?
  
  Drake nganggap ieu. Mimitina aranjeunna kedah angkat ka Benteng Sill sareng ngeureunkeun sadayana pikeun nyandak pakarang lapar. Jeung salempang ngeunaan batur pos lempeng pikeun Horseman kaopat - Scourge Allah. Maksudna...nami naon ieu?
  
  "Naha abdi tiasa naroskeun patarosan?" - cenah salaku pesawat mimiti turun.
  
  "Anjeun geus ngalakukeun," Geek laughed, ngabalukarkeun Hayden, Alicia jeung May nutup panon maranéhanana, kasabaran maranéhanana béak.
  
  "Kumaha Geronimo meunang gelarna?"
  
  "Geronimo éta pejuang nyata. Malah dina ranjang maotna, anjeunna ngaku yén anjeunna kaduhung kana kaputusan nyerah. Kecap-kecap terakhirna nyaéta: 'Kuring henteu kedah nyerah. Abdi kedah ngalawan dugi ka abdi anu terakhir nangtung.' Anjeunna ogé ngagaduhan salapan istri, sababaraha dina waktos anu sami.
  
  "Tapi India anu paling awon anu kantos hirup?"
  
  "Salila karir militerna, Geronimo kasohor ku kalakuan anu wani sareng seueur kabur. Anjeunna ngiles ka guha anu teu aya jalan kaluarna, ngan katingali di luar engké. Anjeunna invariably meunang, sanajan anjeunna salawasna minoritas. Aya hiji tempat di New Mexico nu masih dipikawanoh nepi ka poé ieu salaku Geronimo Gua. Salah sahiji carita greatest ngabejaan kumaha anjeunna mingpin grup leutik tina tilu puluh dalapan lalaki, awéwé jeung barudak anu horribly diburu ku rébuan pasukan Amérika sarta Méksiko pikeun leuwih sataun. Ku kituna, anjeunna jadi pribumi Amérika kawentar sadaya waktos tur earned dirina gelar "India awon anu kantos hirup" diantara padumuk bodas waktu éta. Amérika Serikat."
  
  "Kuring kungsi disebut 'jalang awon anu kantos hirup,'" Alicia ngelingan hastfully. "Kuring teu apal ti saha."
  
  "Ngan sakali?" Kenzi nanya. "Ieu aneh".
  
  "Paling dipikaresep éta kuring." Mai rada seuri ka manéhna.
  
  "Atawa kuring," ceuk Drake.
  
  Dahl katingali otakna rupina. "Muhun, sigana abdi émut ..."
  
  "Fort Sill," ceuk pilot. "Sapuluh menit deui. Kami ngagaduhan idin pikeun darat sareng panas di daérah éta. "
  
  Drake nyerengeh, nyiapkeun diri. "Panas? Naha anjeunna maca tina naskah anu diédit atanapi naon?"
  
  "Pasti aya kira-kira dalapan puluh urang di handap." Kinimaka neuteup ka luar jandela nu leutik pisan.
  
  "Kuring pikir anjeunna prihatin," Yorgi nyarios. "Atawa diserang."
  
  "Henteu, anjeunna hartosna statusna," saur Smith ka aranjeunna. "Disiapkeun pisan."
  
  Pesawat némpél jeung gancang eureun. Ampir langsung panto kargo pungkur mimiti muka. Tim, geus stretched na on suku maranéhanana, rurusuhan kaluar kana cahaya panonpoe, nu ieu brightly reflected ti aspal. Helikopter ngantosan aranjeunna, anu nyandak aranjeunna ka wewengkon Fort Sill. Nalika aranjeunna sumping, Kolonél ti Fort Sill masihan terang kana kaayaan éta.
  
  "Kami di dieu dina kesiapan tempur pinuh. Sadaya senjata parantos siap, dimuat sareng dituju. Kuburan Geronimo ogé, sareng kami siap syuting."
  
  "Aya lima urang sésana." ceuk Hayden. "Kuring agrésif maju dina situs kuburan. Kuring yakin anjeun sadar sadaya lawan poténsial."
  
  "Abdi parantos siap, Bu. Éta mangrupikeun pamasangan Angkatan Darat Amérika Serikat, pamasangan Korps Marinir, sareng pertahanan udara sareng pangkalan brigade seuneu. Percanten ka kuring nalika kuring nyarioskeun yén kami parantos nutupan sadaya sudut kami.
  
  Hayden zoned kaluar sarta diawaskeun salaku Fort Sill mucunghul di handap. Drake nyeken wewengkon sarta dipariksa pakarang na panungtungan waktu.
  
  Kuring yakin sakumaha naraka miharep kitu.
  
  
  BAB DUA PULUH LIMA
  
  
  Atmosfir éta listrik, unggal prajurit éta tense sarta expecting sababaraha jenis perang. Tim leumpang antara kolom bata lega tur dipindahkeun diantara loba tombstones, nu masing-masing éta tempat peristirahatan pahlawan fallen. Kuburan Geronimo kaluar tina jalur anu keok sareng peryogi sababaraha menit tambahan pikeun dugi ka éta. Hayden mingpin jalan, sarta Kinimaka dibawa nepi pungkur.
  
  Drake ngupingkeun, ngabiasakeun lingkunganana. Situs anu seueur batalyon artileri henteu kantos sepi, tapi ayeuna jalma ampir tiasa ngupingkeun rustling daun dina angin. Di sakuliah pangkalan jalma-jalma ngadagoan. Aranjeunna disiapkeun. Paréntah diturunkeun ti luhur pikeun nangtung teguh dina nyanghareupan naon anu bakal kajadian. Urang Amerika moal kaleungitan raray.
  
  Maranéhna leumpang sapanjang jalan nu heureut, jalan sabak-bakal, sapatu-sapatuna rengkuh. Sigana aneh tetep waspada tinggi di jero pangkalan sapertos kitu, tapi nagara sareng tim anu dilawan aranjeunna henteu ragu tiasa nanaon.
  
  Drake walked gigireun Lauren, anu terus tim diropéa kalayan sagala informasi anyar.
  
  "Perancis masih aktip. Dua di antarana ayeuna, sareng seueur deui di jalan.
  
  "Laporan shooting di Kota Oklahoma. Bisa jadi urang Inggris. Teu mungkin pikeun nyarios dina waktos ieu. "
  
  Jeung jawaban: "Leres, kami boga pakarang penaklukan. Ieu di dieu. Upami anjeun nempatkeun batur dina pangkalan, kuring yakin urang tiasa ngalangkunganana. "
  
  Drake ditebak yén maranéhanana éta meureun aman ti SEAL Tim 7, sahenteuna dieu asup ka jero. Kanyataan saderhana yén aranjeunna diidinan asup ka Amérika Serikat teras kana situs Angkatan Darat nyarioskeun yén anjeunna aya anu salah.
  
  Saha anu ngirim anjing laut?
  
  Naha?
  
  Hayden ngalambatkeun turun nalika pituduhna ngajurung aranjeunna ka jalan anu sanés, bahkan langkung heureut. Anjeunna teu lila eureun di hareup satengah belasan tanda.
  
  "Ieu," cenah, "milik Geronimo."
  
  Tangtu, éta sakitu legana unmistakable. Nisan éta lain nisan biasa, tapi cairn a; a badag, jieunan manusa tumpukan batu dina bentuk piramida atah jeung piagam diatur dina puseur bearing ngaran ngahaja unambiguous 'Geronimo'. Ieu hiji tempat incredibly kuna jeung kudu geus impressive dina jangka waktu na. Anjeunna diapit ku kuburan pamajikanana Zi-ye jeung putri-Na Eva Geronimo Godley.
  
  Drake ngarasa kagum spiritual nalika ningali kuburan prajurit anu hébat, sareng terang yén batur ngarasa sami. Lalaki ieu prajurit anu perang lolobana ngalawan Mexicans sarta perang pikeun kulawargana, lahan sarta cara hirup na. Leres, anjeunna éléh, sapertos Cochise, Sitting Bull sareng Crazy Horse éléh, tapi namina hirup salami mangtaun-taun.
  
  A excavator leutik nangtung siap.
  
  Hayden unggeuk ka komandan pangkalan, nu ngagukguk ka supir excavator. Moal lami deui hiji excavator badag indit ka pagawean, ngangkat sakumpulan badag taneuh sarta scattering kana taneuh caket dieu. Drake ogé sadar tina desecration jeung tuduhan nu bisa dijieun ngalawan militér, tapi ayana jadi loba prajurit caket dieu hartina éta saperti teu mirip nu saha bakal manggihan. Éta meureun bakal nutup Fort Sill ka publik bari.
  
  Kumaha Orde ngalakukeun ieu?
  
  Kuring heran ... sababaraha taun ka pengker? Panginten aksés éta langkung gampang. Hayden ngawartoskeun supir backhoe pikeun ngagali gampang, mamang remembering kuburan deet Hannibal urang dimana aya euweuh Coffin. Tim éta ningali nalika liang janten langkung jero sareng gundukan bumi janten langkung luhur.
  
  Tungtungna excavator dieureunkeun sarta dua lalaki luncat kana liang ngaleupaskeun potongan panungtungan bumi.
  
  Drake lalaunan pindah ka tepi liang kubur. Alicia maling sareng anjeunna. Saperti nu diarep-arep, Kinimaka cicing deui, teu hayang nepi ka handap. Dua lalaki éta mupus tutup peti peti tina taneuh sarta ngagorowok pikeun ngangkat tali pikeun napel na ember excavator. Moal lami deui Coffin mimiti lalaunan naek, sarta Drake kasampak sabudeureun deui.
  
  Anjeunna terang yén aya jalma-jalma anu nangtung di mana waé kalayan wajah anu stoic sareng ngurilingan kemah. Ayeuna anjeunna mimiti terang yén moal aya perang. Peti Geronimo sacara ati-ati diturunkeun kana taneuh, batu-batu leutik sareng taneuh runtuh. Hayden neuteup ka komandan pangkalan, anu nyentak.
  
  "Pesta anjeun, Agén Jay. Kuring diparéntahkeun pikeun nyayogikeun sadayana anu anjeun peryogikeun. "
  
  Hayden maju nalika salah sahiji tukang gali muka tutup peti peti. Tim nu mingpin. Udungna diangkat héraneun gampang. Drake ngintip dina pigura kana jero kotak.
  
  Tempo salah sahiji kejutan greatest hirup anjeun.
  
  
  ***
  
  
  Hayden ditarik jauh, beku sakedapan; misi poho, hirupna poho, babaturanana ujug-ujug indit salaku otak nya robah jadi batu.
  
  moal pernah...
  
  Teu mungkin. Ieu pasti leres. Tapi manéhna teu wani ngajauhan.
  
  Jero peti, dipasang dina bracket titanium, ngagantung kaayaan-of-nu-seni layar digital, jeung sabab diawaskeun, eta datang ka hirup.
  
  Seuri ngagerendeng kaluar tina spéker. Hayden jeung nu séjénna murag deui, teu bisa ngomong. Seuri jieunan echoed kaluar layar ditingkatkeun sakumaha multitude kelir ngeusi eta, flash sanggeus flash béntang suung kaluar. Tim mimiti sadar, sareng Drake tos ka aranjeunna.
  
  "Leres kitu... Maksad abdi... naon anu-"
  
  Dahl ngadeukeutan pikeun ningali anu langkung saé. "Naha Geronimo sepuh malang kénéh di dieu?"
  
  Hayden narik manéhna. "Hati-hati! Naha anjeun henteu ngartos kana sadaya konotasi ieu?"
  
  Dahl ngarérét. "Ieu hartosna aya anu ngantunkeun kami layar tinimbang kotak. Naha anjeun pikir ieu pakarang?"
  
  "Order henteu nyerah kana ieu," saur Hayden. "Sahenteuna henteu lamun datang ka penjahat perang Nazi. Ieu ngandung harti yén Ordo nyaéta-"
  
  Tapi tuluy seuri eureun.
  
  Hayden froze, teu yakin naon nyangka. Manéhna melong ka handap, siap bebek jeung nyumput. Manéhna nangtung hareupeun Lauren. Manehna miharep Kinimaka, Drake jeung Dal teu jadi damn deukeut. Manéhna...
  
  Logona flashed dina layar, beureum caang dina hideung, euweuh leuwih ti strecth getih dina pikiran nya.
  
  "Ieu logo pesenan," saur Alicia.
  
  Abdi henteu ngartos," May ngaku. "Kumaha aranjeunna tiasa kéngingkeun layar éta? Sareng kumaha éta masih tiasa dianggo?"
  
  "Aranjeunna henteu ngalakukeun éta," saur Yorgi.
  
  logo luntur sarta Hayden nempatkeun sagalana sejenna kaluar tina pikiran nya. Layar hideung muncul deui sareng sora anu diturunkeun sacara artifisial mimiti nyentak dina spéker.
  
  "Wilujeng sumping di ngimpina anjeun, budak lalaki sareng awéwé," éta maca, teras aya jeda pikeun seuri anu diteken. "Lapar ngabagéakeun anjeun, sareng anjeun kedah terang yén dua Penunggang Kuda anu terakhir mangrupikeun anu paling parah. Lamun lapar teu nyusul anjeun, maot bakal! Ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Hayden nyandak momen pikeun heran naon pikiran twisted jeung imajinasi twisted geus datang nepi ka crap ieu.
  
  "Teras hayu urang langsung ka titik. The Horseman Katilu leuwih hade ngancurkeun anjeun sadayana ti ngidinan Anjeun pikeun ngancurkeun silih. Lapar ngalakukeun éta, naha kuring leres? "- sambung sora guttural. "Sareng ayeuna anjeun parantos pindah kana jaman éléktronik, éta bakal kajantenan langkung gancang, langkung gancang. Naha anjeun kantos nguping Strask Labs?"
  
  Hayden frowned, nyandak katingal gancang sabudeureun tur ngahurungkeun komandan base. Anjeunna unggeuk sarta rék nyarita nalika sora nuluykeun.
  
  "Ieu mangrupikeun salah sahiji konglomerat panglegana, naraka pikeun ngawasa dunya. Kakuatan. Pangaruh. Kakayaan anu ageung, aranjeunna hoyong éta sadayana sareng ngawitan ngalih ka liga ageung. Pamaréntah Amérika nembé nempatkeun kapercayaan ka Strask Labs.
  
  Naon éta hartosna? Hayden mikir ngeunaan éta. Sareng kumaha nembe?
  
  "Di Dallas, Texas, teu jauh ti dieu, Strask gaduh laboratorium uji biologis. Aranjeunna ngahasilkeun ubar, panyakit, ubar sareng senjata. Aranjeunna ngajalankeun tangga nada. Upami aya inféksi anu maot, virus anu ngabunuh dunya, tabung gas saraf, atanapi senjata biologis énggal, Strask di Dallas bakal gaduh éta. Sacara harfiah," anjeunna grumbled, "éta toko umum."
  
  Hayden hayang eureun di dinya. Hal anu bade di arah pisan goréng.
  
  "Laboratorium biologi geus jadi sasaran. Paceklik bakal dileupaskeun. Pepelakan anjeun sareng anu aya di sakumna dunya bakal layu sareng paéh. Éta racun jieunan manusa anu ngahaja nargétkeun rupa-rupa pamotongan anu khusus sareng henteu tiasa dieureunkeun. Kami Orde Pangadilan Panungtungan. Sareng sapertos anu kuring nyarios, ieu mangrupikeun ngimpina anjeun. "
  
  Rékaman eureun. Hayden blinked na neuteup, sagemblengna oblivious kana dunya jeung masalah dirina. Upami Paréntah nargétkeun biolab anu parantos nunjukkeun kontaminasi pamotongan sareng ngarencanakeun ngancurkeun sadaya pasokan, maka ...
  
  Ieu mungkin. Jeung kamungkinan. Tanpa ragu, panyakit éta ogé bakal mangaruhan taneuh, ku kituna henteu aya pepelakan anu tiasa didahar anu bakal tumbuh deui.
  
  Lajeng, ujug-ujug, layar hirup deui.
  
  "Oh, sareng ayeuna urang hirup dina jaman éléktronik, hayu atuh nyarioskeun ka anjeun. Ku muka peti mati ieu, ku ngamimitian ngarékam ieu, anjeun nyetél sadayana dina gerak-éléktronik!
  
  
  BAB dua puluh genep
  
  
  Fort Sill diasupkeun fray nu. Komandan pangkalan ngagorowok pikeun teknisi sumping sareng ngabongkar rekaman, layar, sareng naon waé anu tiasa dipendakan di jero peti. Hayden nempo bundles baju heubeul jeung tulang di handap sarta kapaksa nganggap yén Orde geus saukur nempatkeun layar di jero sarta ninggalkeun eta pikeun batur pikeun manggihan. Naha sinyal anu nyambung ka Wi-Fi dasarna parantos kaluar nalika aranjeunna muka peti?
  
  Kuring kudu percaya kitu. Cetakan nandaan awal ngarékam. Paling dipikaresep, sensor aub. Saha waé anu ngalakukeun ieu nyaéta savvy téknologi. Anu ngangkat patarosan anu sanés.
  
  "Naha urang nembé luncat payun ti penjahat perang Nazi lima puluh taun ka pengker dugi ka ayeuna?"
  
  "Kuring henteu ngartos éta," saur Smith.
  
  Tim geus dipindahkeun jauh ti kuburan Geronimo pikeun ngidinan batur pikeun ilubiung, sarta ayeuna nangtung dina grup handapeun tangkal.
  
  "Kuring panginten éta écés," saur Hayden. "Ceuk lalaki éta kami mangrupikeun Tarekat Penghakiman Terakhir. Aranjeunna masih aya."
  
  Komandan pangkalan ngadeukeutan. "Janten jalma, kami parantos dua kali sareng tilu kali mariksa perimeter kami. Taya tanda musuh pasukan husus Anjeun. Sigana aranjeunna jelas sono tanda waktos ieu sareng kuring leres-leres nyalahkeun aranjeunna. Aya seueur senjata api di dieu." Anjeunna nunjuk ka prajurit nu nangtung sabudeureun benteng.
  
  "Ieu sanés hartosna yén sinyal anu asalna tina kuburan éta henteu disiarkeun di tempat sanés," saur Lauren. "Sakur sajumlah jalma tiasa ningali éta dina hiji bentuk atanapi anu sanés."
  
  "Sanaos ieu leres," komandan unggeuk, "aya sakedik anu tiasa urang pigawé ngeunaan éta. Ayeuna anu tiasa urang laksanakeun nyaéta nyauran Strask Labs sareng, sakumaha anu aranjeunna nyarios, ngingetkeun jalma-jalma ieu.
  
  Anjeunna nunjuk ka lalaki caket dieu anu geus telepon na dipencet kana ceulina.
  
  Hayden terang yén anjeunna kedah nyauran Sekretaris Crowe, tapi nahan nalika telepon prajurit ngalangkungan spiker, sora bip anu teu aya tungtungna nyababkeun tim SPEAR katingali hariwang.
  
  "Ieu laboratorium staf 24 jam," saur komandan pangkalan. "Dina nelepon ka tentara sareng White House. Abdi henteu tiasa ngécéskeun kumaha parahna. Anjeunna nyalahkeun telepon nu hurung.
  
  "Anjeun teu kedah." ceuk Hayden. "Naha anjeun tiasa ngahubungi otoritas lokal? Kirimkeun aranjeunna ka Strask sareng wartosan aranjeunna nuju jalan.
  
  "Geuwat, Agén Jay."
  
  Hayden lumpat ka arah helikopter. "Urang kedah angkat ka Dallas! Ayeuna! "
  
  
  BAB DUA PULUH TUJUH
  
  
  Karin nyéépkeun naon anu penting pikeun anjeunna waktos anu teu kaukur sateuacan nunjukkeun flash drive ka terminal komputer. Anjeunna sadar pisan yén jalma anu kabeungharan sareng pangaruh Tyler Webb tiasa masang téknologi naon waé dina komputerna - khususna anu ngandung sadaya rusiah kotor anu anjeunna kumpulkeun salami sababaraha taun.
  
  Jeung di dieu manéhna.
  
  Awéwé ngora. Komputer. Flash-kartu.
  
  Sabaraha nami anu aranjeunna nyauran kuring baheula? Gadis jeung data. Sirah dina wéb. Khakaz Baheula, jauh, tapi masih relevan.
  
  Dino jeung Wu nangtung jeung diawaskeun, panjagaan imah geus jadi alus sakumaha eta bisa kungsi jadi. Aranjeunna ngagaduhan sensor pikeun unggal pendekatan sareng rencana kalayan strategi cadangan pikeun kaayaan évakuasi anu keras sareng lemes. Katiluna prajurit ayeuna dina kaayaan serius - keok, bruised, lalaunan cageur tina leumpang maranéhanana di San Fransisco. Éta ogé panas, lapar jeung pondok dina dana. Dina jaminan Karin, aranjeunna bet sagalana dina eta. Ti mimiti pisan.
  
  "Wayahna pikeun ngabuktikeun harga anjeun," saur anjeunna.
  
  Taun-taun awalna henteu kantos ngantunkeun anjeunna; pikeun waktos anu lami anjeunna balik deui ka dunya. Ngancurkeun diri mangrupikeun salah sahiji cara panebusan.
  
  "Kami percanten ka anjeun," saur Dino.
  
  Manehna seuri geregeteun bari nyelapkeun flashdisk jeung ningali layar gede. Anjeunna ngararancang sadayana pikeun ngajalankeun gancang-gancang, sareng ayeuna leres-leres henteu aya reureuh nalika ajakan muncul dina layar:
  
  Teraskeun?
  
  sial.
  
  Manehna diuk handap sarta meunang gawe. Kibor ngagelebug, ramo-ramona ngagebeg, layar ngagebeg. Anjeunna henteu nyangka mendakan atanapi malah ngartos sadayana sakaligus - aya seueur inpormasi gigabyte di dinya - sareng éta sababna anjeunna ngajantenkeun sadayana aman-gancang sateuacan ngamuat drive. Anjeunna ogé muka sababaraha akun lepas pantai sareng sababaraha akun di Los Angeles yén aranjeunna tiasa gancang nyéépkeun artos. Tangtu, manéhna inget sagalana ti waktu nya di SPEAR; Éta anu kajantenan saatosna Webb anu tiasa nyumbang kana kasus éta.
  
  Teu malire dokumén anu tawdry tapi ominous pikeun ayeuna sareng fokus kana kauanganna, anjeunna ngancik ramo sareng layarna janten angin puyuh inpormasi. Dino ngaharéwos bari ngaléos.
  
  "Aduh, panginten kuring jenius di Sonic. Atuh bet anjeun nyieun éta biang saeutik némbak di sakuliah tempat, huh?"
  
  "Naha anjeun terang Sonic? Ti Master System atanapi Mega Drive? Naha urang sadayana ngora teuing pikeun ieu?"
  
  Dino katingali bingung. "Playstation, lalaki. Sareng retro langkung saé. "
  
  Karin ngegeleng, maksakeun seuri. "Oh enya, éta sadayana retro, lalaki."
  
  Digging deeper kana file finansial, manehna geura-giru manggihan nomer rekening, kode sortir, sarta paréntah konci. Anjeunna mendakan bank sumber, kalolobaanana lepas pantai. Anjeunna mendakan langkung ti tujuh puluh lima akun anu béda.
  
  "Luar biasa."
  
  Dino narik korsi. "Ih, abdi sesah ngalacak duaan. Sareng duanana kosong!"
  
  Karin terang yén anjeunna henteu gaduh waktos mariksa unggal akun. Anjeunna kedah ngirangan sareng milih anu pangsaéna. Intelijenna, anjeunna parantos nyerat program saderhana anu bakal ngaliwat file sareng nyorot akun anu paling seueur. Anjeunna ngaleupaskeun ayeuna sareng ngantosan lima detik.
  
  Tilu belang biru kedip-kedip katingali ngajangjikeun.
  
  "Hayu urang tingali anjeun."
  
  Rekening kahiji flashed. Ieu dumasar kana Kapuloan Cayman, henteu kapake, sarta nembongkeun kasaimbangan tilu puluh rébu dollar. Karin ngarérét. Anjeun pasti bercanda! Anjeunna terang yén Webb antukna megatkeun hubungan dina ngudag harta karun Saint Germain - anjeunna parantos nyalira nyalira sareng nyéépkeun sajumlah ageung pikeun tetep teu kadeteksi sareng ngarekrut tentara nuju tungtungna, anjeunna parantos mayar rébuan pikeun nungtut hiji kahadean terakhir, - tapi manehna teu nyangka rekening na jadi depleted.
  
  Dina naon waé, anjeunna gancang ngirimkeun tilu puluh rébu kana rekening bank lokal Los Angeles anu parantos dibuka.
  
  Éta picilakaeun, tapi upami urang buru-buru, urang tiasa narik artos sareng nyandak éta. Lamun batur ieu spionase dina akun, nu seemed saperti teu mirip dibikeun kasaimbangan low na, maranéhanana kudu bisa ngalakukeun kitu saméméh saha manggihan.
  
  Manehna dipindahkeun ka rekening salajengna, nempo kasaimbangan éta dalapan puluh rébu pérak, sarta kudu ngaku yén éta hadé ku cara kieu. Tapi teu aya anu sapertos jutaan anu anjeunna ngarepkeun. Di gigireunana, Dino tetep jempé. Anjeunna nyandak artos sareng, nahan napas, mencét tagihan terakhir.
  
  Képrét. Lima belas rébu?
  
  Manehna kapaksa néangan ngaliwatan tagihan sésana, cashing kaluar ku tungtung jumlah ngeunaan saratus tilu puluh rebu dollar. Éta henteu goréng, tapi éta sanés artos jinis garansi seumur hirup. Ieu peryogi waktos, sareng anjeunna waspada pikeun tetep nyambung langkung lami, tapi pikeun ayeuna kakurangan pasokan ngajantenkeun léngkah salajengna.
  
  "Kadaharan pikeun meres," saur anjeunna.
  
  "Kuring teu senang jeung ieu," ceuk Dino.
  
  "Gumantung saha éta," catetan Karin. "Sareng naon anu aranjeunna lakukeun. Urang tiasa ngalaan bangsat anu leres-leres jahat - panginten ngalangkungan sababaraha situs wéb spesialis énggal - sareng ngabahas naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun jalma anu kaleungitan sababaraha pon.
  
  Wu ngegeleng. "Naon?" - Abdi naroskeun.
  
  "Sababaraha dollar. Tsentarinos. Wonga. Duh, urang mimitian ti mana?"
  
  Berkas anyar ngandung seueur halaman nami, masing-masing dihurungkeun sareng dibarengan ku poto sareng tanggal. Karin ngagulung ka handap daptar. "Leres, muhun, aranjeunna dina urutan abjad. Sahenteuna éta hal. Aya karesep?"
  
  "Kuring henteu terang lalaki anu beunghar," saur Dino. "Teu nyebut meres batur."
  
  "Kuring ngakuan sababaraha ngaran ieu," ceuk Wu salaku Karin confidently scrolled ngaliwatan kaca AC. "Selebritas. béntang olahraga. presenter TV. Gusti, saha ieu Webb?"
  
  "Saha anjeunna?" Karin ngarasa hatena ngagedur kalayan sumanget deui. "Salah sahiji mahluk awon, creepiest sarta pangkuatna anu kantos hirup. Jahat incarnate, sanggup mangaruhan unggal kahirupan pangeusina.
  
  "Kuring bisa ngaranan sababaraha aranjeunna ayeuna," ceuk Dino.
  
  "Leres, saha waé tiasa ngalakukeun éta. Tapi ieu mangrupikeun jinis bajingan anu urang hoyong tetep di handapeun. "
  
  Karin mariksa firewall sistem na, milarian tanda-tanda peringatan dini yén aya jalma anu snooping. Henteu aya anu tiasa dibayangkeun, tapi anjeunna henteu sia-sia pikeun percanten yén batur di luar sana henteu langkung pinter tibatan anjeunna.
  
  "Parios sadayana tempat," saur anjeunna, nyabut flash drive. "Urang kudu ngawas sagalana pikeun sapoé atawa leuwih ti Loka B. Lajeng urang gé ningali".
  
  
  ***
  
  
  Ieu kabeh bagian tina persiapan ati nya. Upami aya anu salah sareng aranjeunna katingali, direbut atanapi dipaéhan, éta sanés kusabab kurang persiapan. Karin ngagunakeun unggal trik dina arsenal anu ageung sareng unggal ounce akalna anu ageung pikeun ngajagaan aranjeunna.
  
  Jeung rencana kuring. retribusi leutik kuring.
  
  Dino, Wu jeung manehna ninggalkeun imah maranéhanana di gurun sarta secluded diri dina shack leutik aranjeunna kapanggih di antah berantah. Butuh sababaraha minggu milarian metodis, tapi sakali kapendak, tétéla janten tempat anu idéal pikeun panyumputan cadangan. Wu nyéépkeun dua puluh opat jam ningali bumi ngalangkungan CCTV. Karin sareng Dino angkat ka Los Angeles, ngaluarkeun artos sareng nempatkeun naon anu tinggaleun di tempat sanés, périodik mariksa firewall jaringanna, réliabilitas sareng kaayaan aranjeunna. Sabaraha waktos anjeunna ningali henteu aya tanda yén ieu parantos diuji ku cara naon waé.
  
  Methodically jeung taliti, kumaha oge; éta hiji-hijina cara maranéhna bisa tetep bébas.
  
  A pinuh tilu puluh jam geus kaliwat nalika maranéhna balik ka imah. Sababaraha cék deui sareng Karin parantos siap damel sareng flash drive deui.
  
  "Geus mariksa kaméra?" - manehna nanya.
  
  "Nya, laksanakeun waé."
  
  Ngan ukur sababaraha detik, teras, sakali deui, anjeunna ngagulung daptar nami. Saatos C, tangtosna, sumping D.
  
  Matt Drake teu aya dina daptar.
  
  Tapi aya bagian anu misah pikeun SPEAR. Ngaran Drake aya dina daptar. Kitu ogé Alicia Miles. Hayden Jay jeung Mano Kinimaka manéhna expecting. Manéhna nempo Bridget Mackenzie - teu heran. Lancelot Smith? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Yorgi. Narikna, teu aya rujukan pikeun Thorsten Dahl.
  
  Tapi aya rujukan pikeun Karin Blake.
  
  Anjeunna neuteup ka anjeunna sakedapan, teras mutuskeun pikeun malire anjeunna ayeuna. Tumbu lianna nu patali jeung tim SPEAR sarta ditambahkeun kana handap kaca kahiji éta ti Kimberly Gagak, Sekretaris Pertahanan; Pikeun Nicholas Bell, tahanan; sareng submenu sadayana anu judulna "Kulawarga / Babaturan".
  
  Damn, lalaki ieu bener indit ka kota on aranjeunna.
  
  muhun.
  
  The klik kahiji kudu geus saukur dina ngaran: Matt Drake.
  
  Paneuteupna mencrong, ngalieuk, tuluy ngalebar; panonna wided kana ukuran saucers.
  
  "Bangsat kuring," manéhna ngaharéwos sieun. "Oh. Kanjut. abdi."
  
  
  BAB dua puluh dalapan
  
  
  Matt Drake nempo tanda Laboratorium Strask lila saméméh maranéhna nepi ka dinya. Di pinggiran Dallas, éta masih mangrupa wangunan jangkung, sarta bulao bodas stylized logo 'S' na dipasang dina pisan luhureun wangunan. Sanajan kitu, mobil maranéhanana éta gerak gancang, sarta geura-giru manéhna nempo yén sakabéh rupa bumi dibuka nepi payun.
  
  Strask Labs katingali teu penting, hambar, iteuk dina roda, sareng éta, tanpa ragu, mangrupikeun ideu. Jandélana teu tiasa ditembus, tapi seueur pisan. Parkir mobilna ditutupan ku sarang kaméra CCTV, tapi éta dunya. Teu aya anu tiasa nyarios kumaha canggihna kaméra éta atanapi sabaraha jarakna. Teu aya gapura lian iwal ti halangan anu rame. Teu aya kaamanan anu katingali pisan.
  
  "Aya jawaban acan?" - tanya Dahl.
  
  Hayden nyiwit sasak irungna. "Mati tiiseun," ngan ukur anjeunna nyarios.
  
  Drake diajar bentang. Wewengkon parkir éta L ngawangun sabudeureun wangunan, di hareup jeung di sisi wétan. Di beulah kulon aya tanggul anu lungkawing. Taya pager. Sakabéh wewengkon éta rencana kabuka. A jaringan jalan lumpat sabudeureun eta, sarta puluhan wangunan kantor leutik, gudang jeung mall strip diwangun dina vista saharita.
  
  "Pulisi," ceuk Dahl.
  
  Patugas DPD geus aya di TKP, parkir di luar wewengkon sapanjang sisi jalan. Hayden nyarios ka supirna pikeun parkir caket dieu sareng luncat kaluar.
  
  Drake gancang nuturkeun kuring.
  
  "Naha anjeun ningali nanaon? Aya naon?" tanya Hayden.
  
  Patugas jangkung jambang melong. "Naon nu katingali ku urang, Bu. Kami maréntahkeun pikeun niténan sareng henteu ngalakukeun tindakan. "
  
  Hayden kutuk. "Janten kami henteu terang naon anu kami pikahoyong. Ngan janji jalma gélo yén hal-hal anu parah sapertos aranjeunna tiasa."
  
  Alicia nyentak. "Hai, naon nu anyar?"
  
  "Upami aranjeunna gaduh senjata biologis atanapi alat biologis di luar sana anu dirarancang khusus pikeun ngancurkeun pepelakan urang, maka urang henteu gaduh pilihan," saur Dahl.
  
  "Sareng kumaha anjeun usul urang lebet ka jero?"
  
  "Maju," ceuk Dahl bari seuri. "Naha aya jalan séjén?"
  
  "Henteu kanggo urang," saur Drake. "Anjeun siap?"
  
  "Sialan," Alicia ngagerendeng. "Kuring ngarep pisan anjeun duaan moal patepang."
  
  Hayden naroskeun barang anu dipénta sareng masihan aranjeunna. Drake nyandak masker gas-Na sarta nempatkeun eta. Henteu aya résiko di laboratorium.
  
  Drake lajeng slid ka handap embankment jukut jeung luncat ngaliwatan jurang handap kana wewengkon parkir. Kira-kira opat puluh mobil paburencay di mana-mana, kurir biasa tina rupa-rupa umur sareng kabersihan. Euweuh nu mahiwal. Dahl jogging gigireunana, Alicia jeung May di katuhuna. Aranjeunna pinuh disiapkeun jeung pakarang maranéhanana geus siap. Drake ngarepkeun anu paling awon, tapi pikeun ayeuna sadaya anu ngabagéakeun aranjeunna mangrupikeun tiiseun anu pikasieuneun.
  
  "Naha anjeun pikir inpormasi parantos dugi ka tim sanés?" Kinimaka neuteup sabudeureun perimeter. "Upami sababaraha nagara ieu ngagaduhan angin yén senjata biologis sapertos kitu aya di dieu sareng rentan di laboratorium ieu, urang tiasa nyanghareupan serangan. Sareng Strask langkung aman tibatan Fort Sill.
  
  "Tim séjén?" Lauren ngahuleng kana komunikator. "Kuring prihatin yén rekaman Orde disiarkeun tanpa larangan. Sareng yén badai najis tiasa aya dina ayunan pinuh. "
  
  sungut Kinimaki robah jadi bunderan badag. "Ooh."
  
  Drake sareng Dahl ngaléngkah, maneuver antara mobil sareng tetep panonna dina sadaya jandéla. Euweuh obah. Taya alarm disada di jero. Aranjeunna dugi ka jalur anu nuju ka lobi utama sareng ningali yén jandela-jandela alit ogé poék.
  
  "Mun kuring dikirimkeun ka dieu," ceuk Dahl. "Kuring bakal langsung nganggap yén ieu sanés laboratorium biasa."
  
  "Enya, sobat. Éta salawasna hadé gaduh resepsi sakedik anu saé. "
  
  Dahl nyobian gagang panto sareng katingali reuwas. "Buka konci."
  
  Drake ngantosan paréntah sareng pesenan Hayden. "Geus."
  
  Kalayan masker gas anu ngawatesan visina, anjeunna ningali nalika Dahl muka panto lega teras lebet ka jero. Drake leveled up HK anyar na bari pilari musuh. Hal kahiji anu aranjeunna ningal nyaéta mayat anu ngagolér caket meja resepsi sareng di koridor tukangeunana.
  
  "Gancang". Dahl lumpat ka nu pangheulana, ditutupan ku Alicia. Mai lumpat ka nu kadua, ditutupan ku Drake. Si Swédia gancang mariksa pulsana.
  
  "Alhamdulillah," pokna. "Anjeunna hirup".
  
  "Sareng ieu ogé," Mai negeskeun sareng ngangkat kongkolak panon korban. "Kuring nyangka anjeunna dibius. Gas bobo, atanapi naon waé istilah anu disebutna. "
  
  Hayden mawa detektor gas, uap sareng haseup sareng anjeunna. "Geus kitu. Non-toksik. Teu fatal. Panginten aya anu hampang pikeun bobo aranjeunna?"
  
  "Vodka robah jadi pakarang," ceuk Alicia, sorana menyimpang ku topéng. "Éta bakal cekap."
  
  Kensi neuteup ka manehna, lalaunan ngegeleng.
  
  "Naon anu anjeun tingali, Bridget?"
  
  "Nya, sahenteuna nganggo topéng ieu kuring tiasa ningali anjeun tanpa mulung."
  
  "Gas kedah janten gas gancang-akting, cakupan pinuh," saur Hayden. "Kumaha sih aranjeunna ngalakukeun éta?"
  
  "Vents," ceuk Lauren. "Sistem pemanasan, AC, sapertos kitu. Sanajan, meureun, dimana wae aya élmuwan dikonci di laboratorium maranéhanana. Dibikeun jinis fasilitas, henteu unggal laboratorium atanapi fasilitas panyimpen bakal nyambung ka titik utama.
  
  "Oke," ceuk Hayden. "Jadi kunaon? Naon anu aranjeunna capai ku nempatkeun sadayana staf saré? "
  
  Hiji sora anyar peupeus kana paguneman maranéhanana, teu ngaliwatan sistem komunikasi, tapi ngaliwatan sababaraha jenis sistem loudspeaker nu sigana nutupan sakabéh wangunan.
  
  "Anjeun didieu? Kumaha upami sésana? Duh alus. Teras urang tiasa ngamimitian sakitar dua belas detik. "
  
  Drake gancang balik, ningali panto. Sora Lauren nyéépkeun komunikator sapertos gelombang pasang.
  
  "Urang beuki deukeut! Jigana urang Israil. Hayu urang ngaliwat ayeuna. Jeung Swédia!"
  
  "Mun aya tempat dimana teu aya adu bedil..." Alicia nunjuk kaluar.
  
  shooting geus dimimitian; Pulisi Dallas éta henteu ragu dina jalan satapak tina infiltrators. Sanajan ieu, serangan lumangsung incredibly gancang. Drake parantos leumpang ka lorong sareng nyambung ka komunikatorna, nyuhunkeun kodeu pareum darurat anu bakal muka seueur panto interior. Dina waktos éta, jajaran ageung tina jandéla tukangeun jajaran kahiji panto ngabeledug, granat gancang ngancurkeun glazing triple. Drake nempo serpihan agul-seukeut bitu dina gelombang deadly, unstoppable, spills sakuliah kamar. Beling napel dina unggal beungeut. Partisi interior sareng jandéla kantor ogé pegat atanapi drooping. Drake ngacungkeun bedil ka panto.
  
  Sora Lauren: "Dua, tilu, lima, dalapan, tujuh."
  
  Anjeunna gancang ngasupkeun kode override, lajeng lumpat ngaliwatan eta, dituturkeun ku sesa tim. Aya awak dimana-mana, pingsan ku gas saré.
  
  "Naha aman pikeun urang nyabut masker?" nanya.
  
  Hayden ngawas kualitas hawa. "Kuring henteu nyarankeun éta. Leres, ayeuna jelas, tapi saha waé anu ngenalkeun gas tiasa ngalakukeun deui. "
  
  "Kalayan anu awon," tambah Dahl.
  
  "Képrét".
  
  Drake dibuka seuneu nalika manéhna nempo inohong masked asup. Lima sakaligus, janten aranjeunna sigana urang Rusia, ngabebaskeun diri tina pélorna sareng henteu paduli saha anu aranjeunna cilaka sapanjang jalan. Drake pencét hiji dina rompi, sésana kabur.
  
  "Kuring pikir urang tiasa nyarios kalayan yakin yén tim Rusia henteu aya dina sanksi pamaréntah. Teu aya pamaréntahan anu leres-leres bakal satuju kana ieu. "
  
  Kinimaka nyerengeh. "Kami nuju nyarios Rusia di dieu, sobat. Susah nyariosna."
  
  "Sareng upami aranjeunna panginten tiasa kabur," saur Kenzie. "Urang Israil ogé."
  
  Drake ngungsi di tukangeun méja. Partisi sabudeureun perimeter labyrinth internal ieu kantor éta flimsy di pangalusna. Aranjeunna kedah tetep gerak.
  
  Anjeunna ngalambai ka Alicia sareng Méi nalika anjeunna ngaliwat. "Lauren," cenah. "Naha urang terang dimana senjata biologis?"
  
  "Henteu acan. Tapi inpormasi bakal datang. "
  
  Drake nyengir. Birokrat pembunuh sigana beuratna biaya kahirupan ngalawan pendapatan. Hayden nyorong ka tukang. "Lebetkeun langkung jero," saur anjeunna. "Jadi bakal jadi."
  
  Rusia dipecat di kantor interior. Pélor éta nyéépkeun kulit orat, nyababkeun panél ambruk sareng stud aluminium ngalayang ka mana-mana. Drake henteu ngangkat sirahna. Hayden ngorondang ka hareup.
  
  Drake melong diantara uing. "Kuring henteu tiasa ningali aranjeunna."
  
  Dahl diuk tina sudut pandang anu béda. "Kuring bisa". Anjeunna dipecat; lalaki éta murag, tapi Dahl ngoyagkeun sirah na grimly.
  
  "Rompi. Masih lima kuat. "
  
  Lauren ngeureunkeun telepon. "Ngan sempalan inpormasi, jalma. Paréntah anu ngaluarkeun agén saré pasti asalna ti jero gedong."
  
  "Geus," ceuk Hayden. "Lauren, dimana urang Swedia?"
  
  Tiiseun, teras: "Ti jalan aranjeunna asup, kuring nyarios ti sisi séjén gedong, langsung nuju ka anjeun."
  
  "Aduh, teras urang kedah angkat ka titik sentral heula. Anggap ieu jalan ka tingkat handap, Lauren?
  
  "Leres, tapi urang henteu terang dimana senjata biologisna."
  
  "Di handap aya," ceuk Hayden. "Aranjeunna kedah bodo pikeun nyimpen éta dimana waé."
  
  Drake unggeuk ka Dahl. "Anjeun henteu kunananon?"
  
  "Tangtu. Tapi sakumaha anu anjeun nyarios tadi, teu aya pamaréntahan anu bakal otorisasi serangan ieu.
  
  "Ayeuna anjeun pikir Swédia meta mandiri?"
  
  Dahl nyerengeh, tapi teu ngomong nanaon. Dina titik éta, sagala hal éta mungkin, sarta wahyu anyar nu Orde masih bisa beroperasi, diropéa ka infrastruktur modern, ogé nempatkeun tanda tanya sakuliah kaca. Sabaraha léngkah aranjeunna payuneun urang?
  
  Jeung kaopat? Lamun lapar teu nyusul anjeun, maot bakal!
  
  Drake gulinggasahan. Kinimaka crept ka sisi tebih kantor jeung dipencet dirina kana tembok luar, dituturkeun ku Smith sakumaha aranjeunna converged on puseur batin. Hayden, Mai sareng Yorgi leumpang langsung ka tengah. Drake nembak tembakan demi tembakan pikeun nempelkeun Rusia kana taneuh. Kenzi crabbed diantara aranjeunna, clutching péstol, tapi tetep katingal surem. Budak awéwé miskin éta leungiteun katana.
  
  Drake ngahontal tungtung wewengkon kantor rencana kabuka. Hayden parantos aya di dinya, ningali ka rohangan kabuka anu nuju ka bank lift sareng kantor-kantor anu ageung di saluareun éta. Aya urang Swedia di mana waé.
  
  "Kuring henteu resep masihan anjeun warta goréng," saur Lauren kana ceulina. "Tapi urang Israil ogé ngan ukur ngadamel terobosan. Ieu zona perang. Anjeun damn untung mun aya. "
  
  Ayeuna Kensi deui. "Kuring serius ragu yén Israél ngagaduhan dukungan pamaréntah. Tapi kuring yakin yén ieu mangrupikeun Pasukan Khusus. Naha anjeun henteu ngagaduhan dukungan?"
  
  "Di jalan. Parahu pinuh ku eta. Abdi henteu terang kumaha tim-tim ieu ngarep-arep kaluar tina éta engké.
  
  "Anjeun teu percanten ieu," ceuk Kensi. "Salawasna aya jalan. Anjeun kedah ngamimitian ngajaga korban di dieu. Pasihan aranjeunna bantosan anu diperyogikeun. "
  
  Hayden balik. "Hapunten, abdi teu acan tiasa satuju sareng ieu. Kami henteu terang naon anu kami hadapi. Kami henteu terang upami Orde tiasa ngaleupaskeun naon waé anu langkung maot."
  
  "Naha éta sanés alesan pikeun ngaluarkeun aranjeunna?"
  
  "Perintah panginten hoyong urang ngalakukeun éta. Buka pantona."
  
  "Mmm, sobat," ceuk Alicia. "Sababaraha jelema bodo parantos muka jandela."
  
  Hayden mikir ngeunaan éta. "Damn, anjeun leres, tapi ieu ngan ukur ngajantenkeun langkung parah. Kumaha upami ploy Orde nyaéta ngaleupaskeun hal anu maot di sapanjang Dallas?
  
  Drake molotot kana lift. "Urang kedah terang dimana bioweapon bangsat."
  
  Pélor ngabeledug dina kontingén Rusia, ngarobahna kana "papier-mâché" dijieunna tina sagala rupa panels. Alat tulis ngalayang ka awang-awang: sakumpulan pensil, telepon, sakumpulan kertas.
  
  Tim geus badarat.
  
  Sora Lauren boro-boro kadéngé. "Sub tingkat opat, laboratorium 7. Éta tempatna. Énggalan!"
  
  
  BAB dua puluh salapan
  
  
  Ngagunakeun deretan elevators salaku tameng ngalawan Swedes, tim SPEAR nahan seuneu ajeg dina Rusia nalika aranjeunna balap ka arah panto baja. Hayden sareng Jorgi dileupaskeun nalika Kinimaka sareng Smith ngawaskeun Swédia sareng sésana tim fokus kana Rusia.
  
  Hayden mencét tombol anu aya label SL4.
  
  Lamun lift hurung, sora leungit alatan bedil beurat. Drake ducked, tapi musuh masih junun balik seuneu jeung ngorondang ka hareup, pindah sabudeureun méja sanggeus méja tur ngagunakeun objék kuat pikeun nutupan tukangeun aranjeunna. Malah harita, saurang lalaki murag kalayan pélor dina sirahna. Lain ngajerit nyeri bari jangjangna, nu saurang deui ditémbak dina sukuna. Sanajan kitu, aranjeunna datang.
  
  Lampu-lampu hurung di luhur panto logam teras dibuka. Hayden luncat sarta sésana tim dituturkeun. Éta hésé pikeun aranjeunna, tapi aranjeunna ngaliwat.
  
  Drake dipencet ngalawan Dahl, Hongkong antara aranjeunna.
  
  Alicia mengistirahatkan gadonya di belakangnya. "Saha ari tukangeun kuring? Kalayan ramo ngumbara?
  
  "Éta abdi". Kenzi huffed salaku spasi ketat squeezed aranjeunna dina, ninggalkeun euweuh rohangan pikeun gerak sabab speeds nepi ka tingkat opat. "Tapi panangan kuring dijebak dina beuheung kuring. Heran, ramo kuring ogé aya. Manehna waved aranjeunna.
  
  Alicia ngarasa gerakan. "Muhun, aya anu nyangkut kana burit kuring. Sareng éta sanés cau."
  
  "Oh, éta pasti kuring," saur Yorgi. "Muhun, ieu pistol abdi."
  
  Alicia ngangkat halis. "Bedil anjeun, leres?"
  
  "Bedil abdi. Senjata kuring, éta maksud kuring."
  
  "Dupi dicas pinuh?"
  
  "Alicia..." Drake ngingetkeun.
  
  "Mmm, enya, éta kedah kumaha."
  
  "Lajeng abdi langkung saé henteu ngalih. Kami henteu hoyong éta damel di rohangan anu dipasrahkeun ayeuna, naha? "
  
  Kabeneran, pas Kensi kasampak kawas manéhna rék masihan jawaban pithy, lift eureun sarta nyieun sora datangna. Panto dibuka sarta tim praktis tumbled kaluar kana koridor. Drake nyeken témbok pikeun tanda. Tangtu aya nanaon di dinya.
  
  "Dimana Lab 7?"
  
  "Belok ka katuhu, panto katilu sapanjang," ceuk Lauren.
  
  "Sampurna".
  
  Dahl leumpang ka hareup, tetep ati-ati, tapi katingali percaya diri. Anceman éta sakitu legana gede, tapi Drake pernah momen poho alesan maranéhna aya di dieu. Urutan Kiamat Panungtungan. Naon deui anu aranjeunna rencanana?
  
  Yorgi nyabut topéngna, ngaharéwos. Kensi ngagabung, ngalanggar aturan, lajeng Smith nuturkeun jas, mere Hayden katingal kosong bari threw up leungeun nya helplessly.
  
  "Pemberontak," ceuk Dahl, terus leumpang.
  
  "Kuring bakal nyebutkeun crooks," ceuk Kenzi. "Sora hadé."
  
  Manéhna nangtung gigireun manéhna.
  
  "Upami kuring henteu disiplin pisan, kuring bakal miluan anjeun."
  
  "Entong hariwang. Urang tiasa ngerjakeun ieu. "
  
  Drake nyorong anjeunna ka tukang. "Anjeun terang anjeunna angkat ka sakola swasta, sanés, Kenz? Anjeun moal pernah megatkeun anjeunna.
  
  "The Mossad gaduh padika sorangan."
  
  Dahl neuteup kana taktakna. "Naha anjeun duaan cicing? Abdi nyobian konsentrasi."
  
  "Ningali naon maksud kuring?" ceuk Drake.
  
  "Fokus kana naon?" Alicia nanya. "Nomer hiji nepi ka opat?"
  
  "Di dieu urang," ceuk Dahl. "Laboratorium 7".
  
  "Naha anjeun ngitung sorangan, Torsti? Antosan, jigana abdi gaduh stiker wae. "
  
  Hayden ngadorong ka hareup. "Formasi, jalma. Neuteup ka tukang. Awas pikeun elevators dina dua sisi. Abdi peryogi Lauren dina telepon pikeun nyambungkeun kuring ka bioweapon, sareng kuring peryogi lab supados aman. Naha anjeun tiasa ngalakukeun éta?"
  
  Tanpa jeda, aranjeunna bubar sareng nyandak posisina. Drake sareng Hayden kedah asup ka laboratorium nyalira. Aranjeunna mimiti asup ka kantor luar, anu pinuh ku suplai, unggal permukaan anu sayogi ditutupan ku sagala jinis alat. Drake henteu terang naon éta, tapi aranjeunna katingali penting sareng mahal.
  
  Tukangeun témbok kaca éta hiji jero, kamar aman.
  
  "Lauren," cenah. "Laboratorium 7 diwangun ku dua rohangan. Éksternal jeung internal. Pedalaman sigana kamar kontrol kimiawi anu tiasa disegel sareng dileupaskeun.
  
  Euweuh nanaon. Komunikasi dipegatkeun.
  
  Drake neuteup Hayden. "Naon si-"
  
  "Hapunten, Matt. Hayden. Laboratorium sok ditangtayungan frekuensi, ku kituna sinyal teu tiasa asup sareng kaluar. Lab 7 aya dina tingkat anu béda ti sesa fasilitas, sareng kami peryogi sababaraha waktos pikeun nganonaktipkeun kaamanan tambahan.
  
  "Entong hariwang," saur Hayden. "Ka mana?"
  
  "Kamar jero. Kudu aya lomari kaca di dinya. Naha anjeun ningali ieu?"
  
  Drake leumpang naék kana témbok kaca gedé. "Enya. Tepatna di pojok tebih."
  
  "Senjata biologis écés sanés sapertos pakarang. Eta kudu disimpen dina teromol ngeunaan ukuran hiji flask kopi. Ieu bisa dicirikeun ku kode PD777. Ngarti kitu?"
  
  "Ngarti". Manéhna indit ka panel kode panto jeung ditinju dina kode override. "Euweuh". Manéhna ngahuleng. "Naha kamar ieu ngagaduhan kode anu béda?"
  
  "Hayu atuh kuring manggihan. Masalahna nyaéta yén sadaya bos, teknisi sareng asistén laboratorium saré di dinya sareng anjeun.
  
  "Teu nyabit Rusia, Swédia sareng Israél. Énggalan".
  
  Drake ngadangukeun nalika Hayden konsultasi sareng tim. Sagalana éta sepi, eerily jadi. Smith lajeng ngagerem ngaliwatan comm na.
  
  "Gerakan dina tangga wétan. Di dieu maranéhna datang!"
  
  "Kuring ngadeteksi gerakan di kulon," May ngalaporkeun. "Énggalan".
  
  "Tahan éta elevators," ceuk Hayden. "Kami bakal peryogi aranjeunna pas pisan."
  
  Drake pamikiran ngeunaan shooting ngaliwatan kaca. Taya ragu eta bakal bulletproof sarta berpotensi bahaya. Ruang luar ogé ngandung lomari kaca anu dieusi tabung uji sareng tabung anu tiasa ngandung sagala rupa racun.
  
  Lauren ngagorowok kode anyar. Drake ditinju anjeunna. Panto dibuka. Anjeunna lumpat ka tungtung kamar, muka lomari sarta mimiti néangan tabung. Hayden ditinggalkeun. Bari nutupan bék maranéhanana, unggal anggota tim ngajaga hiji hareup dina tetempoan.
  
  Drake ngaliwat kaléng demi kaléng. Tiap hiji boga hiji sidik hideung, hurup kandel jeung angka dina eta, sarta maranéhanana éta kaluar tina urutan. Hiji menit kaliwat. Smith muka seuneu nepi tangga, sarta Méi lakukeun sami sababaraha detik engké. Aranjeunna diserang, ngadoakeun yén teu aya anu cukup bodo pikeun ngirim granat kana tarung.
  
  "Ngarti!"
  
  Anjeunna ngangkat wadahna, nyandak satengah detik pikeun inget yen eta ngandung pakarang biologis nu bisa ngancurkeun sahenteuna Amérika, sarta tucked eta handapeun panangan na. "Wayahna angkat".
  
  Salaku hiji, ngagabung, aranjeunna mimiti mundur. May sareng Smith nutupan tangga dugi ka Drake sareng Hayden dugi ka lorong, teras Yorgi sareng Dal nutupan aranjeunna. Méi jeung Smith gancang mundur nalika Alicia mencét tombol lift.
  
  Panto-panto ngadadak muka.
  
  "Langkung gancang!" - Mai ngagorowok, gancang muncul sabudeureun juru. "Éta sababaraha detik di tukangeun kuring."
  
  Manehna balik seuneu, pinning aranjeunna kana taneuh.
  
  Smith nyandak jalan anu béda, ayeuna ditutupan ku Dahl, duanana lalaki mundur ka arah panto.
  
  Lajeng alarm mimiti disada, ngagaur kawas tanduk kuat nu ngeusi Ceuli jeung dikirim indra kana overdrive.
  
  "Aya naon ieu téh?" Drake ngagorowok.
  
  "Henteu. Ah henteu!" Lauren ngagorowok deui. "Kaluar ti dinya. Kaluar ti dinya ayeuna! Aranjeunna nembé ngaluarkeun hiji hal kana sistem. " Manéhna ngareureuhkeun. "Duh Gusti... sarin."
  
  Ieu geus ngalir ngaliwatan vents dina hateup lorong jeung vents samping lift.
  
  
  BAB TILU PULUH
  
  
  Drake diteken gelombang awal sieun di nyebut ngaran Sarin. Anjeunna terang ieu deadly. Kuring terang yén éta dianggap senjata pemusnah massal. Anjeunna terang yén Smith, Yorgi sareng Kenzi parantos nyandak maskerna.
  
  Sareng anjeunna ningali naon anu disebatkeun mangrupikeun cairan anu teu warnaan, teu aya bauan bocor ngalangkungan liang.
  
  "Kuring henteu kantos ragu yén aranjeunna nyimpen sarin di dieu." Hayden nyerang Yorgi. "Tapi ieu..." Manéhna ngarebut topéng.
  
  Drake terang yén ampir sadayana tiasa dimanipulasi, direkayasa, atanapi bahkan dibayangkeun deui. Hijina watesan éta imajinasi. Agén saraf cair éta infinitely fléksibel. Ayeuna anjeunna rurusuhan kalayan sagala kakuatan pikeun dugi ka Kenzi, tapi anjeunna ningali yén Alicia sareng Méi parantos aya. Awéwé Israél éta nganggo topéng, tapi panonna parantos ditutup sareng awakna leuleus.
  
  Sarin bisa maéhan dina hiji nepi ka sapuluh menit, gumantung kana dosis.
  
  "Henteu," ceuk Drake. "Henteu henteu".
  
  Smith slid ka handap sisi lift, geus pingsan, saméméh Dahl junun narik topéng sagemblengna kana beungeutna.
  
  Lift buru-buru naék, balik deui ka lantai kahiji.
  
  "Kumaha urang kedah ngalakukeun?" Hayden ngagorowok ngaliwatan kom. "Sabaraha waktos aranjeunna gaduh?"
  
  "WHO?" Lauren ngajawab sacara alami. "Saha anu cilaka?"
  
  "Cukup milarian beurit lab atanapi dokter sareng wartosan kami naon anu kedah dilakukeun!"
  
  Kinimaka ngangkat Smith kana taktakna nalika pantona dibuka. Drake nempo manehna rék ngajalankeun kaluar, lajeng bergegas asup, nyaho yén Hawaii geus meureun poho ngeunaan ngantosan Swedes, Rusia jeung Israél. Anjeunna langsung ningali naon anu katingalina janten uap samar anu nembus kana sadaya liang anu luhur. Haté ngagerentes. "Éta dileupaskeun di dieu ogé."
  
  "Sakabeh kompléks," ceuk Lauren. "Kuring boga teknisi lab di dieu."
  
  "Kuring henteu peryogi anjeunna," Kinimaka ngarenghap. "Kami peryogi atropin. Dimana atropin sialan ieu?
  
  Sora anyar datang dina jalur. "Sabaraha jalma anu katépaan? Sareng tingkat naon?"
  
  Drake nyeken wewengkon sarta lumpat pikeun panutup, dimaksudkeun pakarang na. Alicia ngadukung anjeunna. Gerakan ka hareup ngajadikeun aranjeunna eureun.
  
  "Ka naraka sareng ieu!" Hayden nangis. "Kami ngagaduhan tilu urang sorangan sareng puluhan jalma anu parantos teu sadar di laboratorium. Anjeun kedah sumping ka dieu nganggo obat penawar, sareng anjeun kedah ngalakukeun ayeuna!"
  
  "Sarin maot," ceuk lalaki. "Tapi tiasa sajam kanggo maéhan. Kami dina jalur anu leres, percanten ka kuring. Kami siap pikeun ieu. Bejakeun, naha korban sesah engapan?"
  
  Drake neuteup ka tukang. Hayden sakedapan mariksa. "Enya," pokna bari ngagerentes dina tikoro. "Leres éta".
  
  Drake ngawaskeun Dal leumpang ka Kenzi, gently ditarik nya jauh ti Alicia, sarta cradled dirina dina leungeun-Na. Anjeunna neuteup lempeng ka Kinimaka. Taya batur. Teu kamana deui. Dunya ngiles, sareng ngan ukur hiji hal anu tetep dina hati nurani urang Swédia.
  
  "Mano. Urang kudu kumaha?"
  
  The Hawaii badag snorted. "Atropine sareng Auto-Injector."
  
  Sorana langsung ngajawab. "Teluk médis ayana di unggal lantai. Unggal kompartemen ngandung sababaraha antidotes, sareng atropine mangrupikeun salah sahijina. Aya ogé bakal manggihan injectors otomatis. Tempelkeun waé kana otot pingpingna."
  
  "Kuring nyaho naon anu kudu dipigawé!"
  
  Drake ngadagoan teknisi ngabejaan Kinimaka ka mana, tuluy manéhna indit tiheula. Taya sneaking sabudeureun, euweuh dodging dina tabel; waktos ieu aranjeunna huluna kaluar, ngarojong babaturan maranéhanana fallen, nangtang sagala bangsa rogue cukup foolish nyandak aranjeunna on. Sajongjongan masih ramé ku awak, ngan ayeuna ieu awak saré ngaringkuk, disiksa ku nyeri, sababaraha geus oyag.
  
  Panto lawang ancur. Lalaki di masker jeung jas rurusuhan ka jero.
  
  Drake najong korsina ka gigireun teras ningali teluk médis di salah sahiji juru kamar. Anjeunna lumpat. Di sisi katuhu ngagolér awak Rusia, diasah di Kevlar, anu aranjeunna ditembak. Dua deui ngagolér gigireunana; aranjeunna sawan tur maot. Sarin ogé neunggeul maranéhna. Pelepasan kimiawi sacara efektif ngeureunkeun perang sareng SPIR masih gaduh senjata biologis.
  
  Hayden bergegas maju tanpa pakarang dina leungeun-Na sarta threw muka panto ka bay médis. Di jero, di hareupeun aranjeunna nangtung belasan ampul anu dieusi cairan ngagurilap. Aranjeunna jelas ditandaan, sarta Kinimaka yelled di atropine nu; Mai ditarik kaluar auto-injector jeung ngeusian eta. Kinimaka nempelkeun jarum dina raray Smith ngan sababaraha detik sateuacan Dal ngalakukeun hal anu sami ka Kenzie. Alicia jeung Mai diurus Yorgi, lajeng tim hunkered handap, exhausted, heuras, sieun yén harepan nu geus ngeusi haté maranéhanana ayeuna seemed jadi nekat.
  
  Menit kaliwat. Drake ngalieuk ka Kinimaka. "Aya naon ayeuna?"
  
  "Muhun, atropin meungpeuk épék sarin. Aranjeunna kedah balik."
  
  "Awas efek samping," saur teknisi. "Dasar halusinasi. Tapi pusing, seueul, visi kabur..."
  
  "Tong hariwang," ceuk Alicia. "Teu aya anu langkung parah tibatan tuang siang pub pikeun Team SPEAR."
  
  "Biwir garing. Denyut jantung ningkat..."
  
  "Enya."
  
  Sababaraha menit deui kaliwat, sarta Drake helplessly neuteup kana beungeut Yoga urang, wishing saratus kali sadetik pikeun sahenteuna serelek hirup balik deui ka anjeunna. Hayden naroskeun ka teknisi upami aranjeunna tiasa nyabut sarin tina sistem sareng ngantepkeun sadayana ngahapus maskerna, tapi kaayaan éta boro dikontrol. Saha anu ngaluarkeun sarin meureun masih gaduh rencana anu sanés.
  
  "Kami ogé dina sistem ayeuna," Lauren ngajamin aranjeunna. "FBI parantos nahan sababaraha élmuwan komputer tingkat luhur anu parantos ngagali kasus ieu pikeun sababaraha waktos."
  
  "Aya warta ngeunaan tim pasukan husus sejenna?" tanya Hayden.
  
  "Kami pikir kitu. Kuring kakara meunang konfirmasi. Di dinya mah rada lieur."
  
  Drake nepuk-nepuk pipi Yorgi, di katuhueun maskerna. "Béjakeun ka kuring ngeunaan éta".
  
  Si Rusia rada ngalieuk, ngacungkeun leungeun. Panonna kabuka sareng anjeunna neuteup kosong ka Drake. Anjeunna batuk sareng nyobian nyabut topéngna, tapi Drake nahan éta. Kalayan atanapi henteu nganggo atropine, langkung saé henteu ngantepkeun nanaon. Smith ogé bajoang, lajeng Kenzie; Dahl ngarénghap panjang, kadéngéna. Tim nyandak kasempetan pikeun tukeur singket, seuri lemah.
  
  "Hayu urang angkat aranjeunna dina hawa," saur Hayden. "Kami parantos réngsé di dieu dinten ayeuna."
  
  Lauren ngahubungi deui. "Sadayana henteu kunanaon sareng aranjeunna? Sadayana?" Anjeunna masih teu terang saha anu katépaan.
  
  "Sajauh ieu saé, cinta," saur Drake. "Sanaos langkung saé upami dokter mariksa aranjeunna."
  
  "Kami ngagaduhan belasan di dieu."
  
  "Kuring datang ka anjeun ayeuna," ceuk Hayden.
  
  Tim regrouped sarta mantuan silih kaluar tina panto. Hayden clutched bio-pakarang kana dada nya, malah teu yakin ayeuna manehna bisa dipercaya. Anjeunna naroskeun patarosan ka Lauren dina kom.
  
  "Anjeunna kedah dibawa ka kaamanan di Dallas," saur Lauren. "Di dieu kuring gaduh rinci. Aranjeunna ngantosan anjeun".
  
  Hayden neuteup Drake kalawan panon capé balik masker na.
  
  Teu tamat.
  
  Drake terang persis naon anu anjeunna pikirkeun. Nalika aranjeunna dugi ka kamar darurat, nyabut maskerna, sareng mendakan Lauren, aranjeunna mimiti ngarasa langkung istirahat. Drake ngarasakeun ngabogaan kopi panas dibawa ka anjeunna jeung Alicia bleated pikeun botol cai. Mai nyandak gelas ti anjeunna, nyeuseup, teras ngajak nyeuseup tina botol bekas.
  
  Kenzi ngahontal kaluar sarta nyandak eta ti Méi sarta sighed. "Naha kuring ningali anjeun opat?"
  
  Alicia ngabalikeun cai. "Jadi, hirup kénéh? Hei, naha ieu diitung salaku tiluan?"
  
  Drake ningali. "Anjeun terang hiji hal? Kuring bakal terang iraha waktuna pikeun kaluar tina padamelan ieu, nalika anjeun duaan lirén nyobian silih piss. Éta nalika kuring bakal pangsiun."
  
  Lauren ngajauhan Smith sakedap nalika seueur inpormasi pencét sistem komunikasi pusatna. Ieu ngawengku komunikasi ti bodo obnoxious di Washington, operasi lokal di Dallas, sarta, ka extent Lesser, Sekretaris Pertahanan.
  
  Manehna waved leungeun nya pikeun grup ngadangukeun saméméh remembering yén Aisyah bisa ngagunakeun sambungan nu. "Hey, enya, hi. Abdi bakal masihan anjeun alamat di Dallas sareng anjeun kedah angkat. Beuki lila pakarang biologis ieu tetep di alam liar, beuki bahaya. Ayeuna urang gaduh klarifikasi sakedik. Katingalina yén obat penenang asli anu dikaluarkeun pikeun mangaruhan ampir sadayana anu damel di laboratorium dipicu ku kode kaleuleuwihan pas anjeun muka peti mati Geronimo. Aranjeunna sigana nganggap yén kultus éta henteu acan aya ayeuna, tapi sahenteuna hiji jalma masih tiasa damel pikeun aranjeunna. Sarin ogé diaktipkeun ku kode anu sami sareng, henteu ragu, ku jalma anu sami. Jero? Tiasa waé. Tapi tong hilap yén kami kedah ngahapus layar pelindung laboratorium supados sinyalna tiasa asup ka jero.
  
  "Anjeun kedah mastikeun yén jalma henteu angkat sateuacan agén bobo ngalaksanakeun tugasna," saur Hayden.
  
  "Dina anjeunna. Tapi éta henteu sadayana. Mayitna geus diitung." Manéhna ngarénghap. "Staf laboratorium kami sareng warga sipil anu polos ngalakukeun padamelan anu saé. Éta sadayana sigana ngabales atropine. Hal ieu dianggap yén kusabab aranjeunna bobo di lantai, aranjeunna ngan ukur nampi dosis anu lemah sareng bantosan sumping gancang. Ayeuna teu aya masalah sareng idéntifikasi, tapi saprak urang terang posisi Rusia sareng Swédia, urang kedah nganggap yén urang leres. Tilu Rusia tiwas, dua leungit. Dua urang Swedia maot, hiji leungit. Sareng tilu urang Israil maot, dua leungit."
  
  "Aranjeunna henteu nampi atropin?" Tanya Dahl hariwang.
  
  "Tangtosna aranjeunna ngalakukeun éta, tapi saatos sipil. Sareng éta leres-leres pencét aranjeunna langkung agrésif. "
  
  Ku titik ieu, Smith, Yorgi jeung Kenzi éta dina suku maranéhanana, pilari rested tur hayang pisan pikeun aksi. Drake heran naha ieu tiasa janten salah sahiji efek samping anu kasebat.
  
  "Yorgi," cenah. "Tingali Alicia. Naon anu anjeun tingali?"
  
  Si Rusia nyengir. "És krim sareng cabe panas?"
  
  Drake nyengir. "Anjeunna OK".
  
  Alicia nyengir jero. "Naon sih maksudna. Yogi? Yogi? Hayu, sobat. Anjeun terang kuring bogoh ka anjeun, tapi upami anjeun henteu tuang kacang, kuring kedah maéhan anjeun."
  
  Drake ditarik ka mobil anu nungguan. "Muhun leres abdi, anjeun ngan ngabuktikeun maksud na."
  
  
  BAB tilu puluh hiji
  
  
  Kagancangan mangrupikeun pilihanna, Jurusalametna, Gusti, sareng cara anu pangsaéna pikeun tetep hirup ayeuna.
  
  Aranjeunna teu gaduh ilusi ngeunaan naon anu bakal ngantosan aranjeunna dina jalan ka Dallas. Henteu masalah sabaraha perwira pulisi ditulungan; euweuh urusan sabaraha FBI SUVs na SWAT vans dijejeran jalur, jalma maranéhna Nyanghareupan sababaraha pangalusna di dunya, sarta aranjeunna bakal manggihan jalan kaluar.
  
  Gumantung kana saha maranéhna sabenerna digawé pikeun.
  
  Drake nempo kandaraan aranjeunna kukituna geus disadiakeun pikeun lalampahan pondok ngaliwatan Dallas-dua kandaraan-dikaluarkeun pamaréntah kalawan opat-roda drive-jeung membanting on rem.
  
  "Ieu leres-leres moal jalan."
  
  Nginget-nginget tempat parkir jeung eusina, manéhna unggeuk nuju sababaraha tempat parkir deukeut jalan kaluar.
  
  "Éta bakal".
  
  Lauren nyatakeun kasapukanna. "Kuring bakal naroskeun ka FBI pikeun ningali ieu."
  
  "Gancang". Drake parantos nuju ka arah éta. "Sadayana? Muatan bangsat. Kami bakal peryogi sadayana amunisi anu kami gaduh."
  
  Kalayan Hayden di tengah, aranjeunna bergegas nuju mobil, Dodge Challenger warna siluman hideung sareng Mustang biru lampu sareng dua belang bodas sapanjang tiung. Dahl dirobah Mustang, nu éta hébat sabab Drake hayang nangtang. Mobil pulisi ngagorowok, nyiapkeun pikeun mupus jalur ngalangkungan kota Dallas. Helikopter ngalayang caket dieu, ngingetkeun yén éta kamungkinan pisan ditembak ku tim SWAT. Kadua mobil éta cukup énggal pikeun diretas - FBI henteu peryogi koncina.
  
  Drake naek sareng Yorgi, anu nyandak korsi panumpang, Hayden, Alicia, sareng May. Anjeunna ngamimitian mesin, seuri gumbira.
  
  "Ieu," saurna, "nyaéta sora anu kuring badé angkat tina ranjang sateuacan jam genep énjing."
  
  Alicia teu maliré. Manehna meunang dipaké pikeun childishness na hayu dulur nyaho eta.
  
  Drake ngamimitian mesin. Dahl ngamimitian Mustang gigireun anjeunna jeung dua lalaki grinned ngaliwatan dua jajar jandéla, babarengan tungtungna.
  
  Hayden ngetok kantong dina tonggong korsina. "Senjata biologis".
  
  "Mmm, enya. Muhun."
  
  Anjeunna pencét dirina ka lantai, ngahurungkeun setir jeung steered mobil kana spasi sempit di tempat parkir jeung bergegas ka kaluar. Mobil mantul dina trotoar anu henteu rata, ngangkat hareup sareng tukang ngagosok. Sparks hiber.
  
  Di tukangeun Drake, Dahl ningali percikan nyelap dina kaca kaca mobilna, ngaleut seuneu sadetik. Jelas anjeunna henteu gumbira.
  
  "Keenell, Drake. Naha anjeun nyobian asup kana ieu?"
  
  "Ngan nyetir," jawab Hayden. "Gedong anu aman ngan ukur salapan menit."
  
  "Hehehehe, meureun di trek balap," ceuk Smith. "Tapi ieu Dallas, sareng dua ieu sanés pembalap."
  
  "Naha anjeun badé némbak, Lancelot?" Drake ngahuleng. "Naek ka Swédia ieu sareng bawa anjeunna."
  
  "Teu penting".
  
  "Anjeun ambek?" Alicia ngagabung. "Tangtos henteu, Lancelot."
  
  "Naha urang-" Hayden nyobaan deui.
  
  Sora Lauren ngalelepkeun sorangan. "Musuh nuju ngadeukeutan," saur anjeunna, teras: "Tong ditembak, Lancelot."
  
  Drake nahan oversteer signifikan ku fine-tuning setir na ngagunakeun duanana lajur jalan. Hiji mobil pulisi nangtung di hareup, nyegah supir séjén tina meuntas jalur maranéhanana. The Challengers ngebut ngaliwatan parapatan, ayeuna dikurilingan ku wangunan luhur. The Mustang bergegas kaliwat satengah detik engké, heureut leungit Fender pungkur Dodge urang. Drake neuteup dina kaca spion sareng anu tiasa katingali nyaéta huntu Dahl anu clenched.
  
  "Ayeuna kuring terang kumaha rasana diudag ku hiu."
  
  Di payuneun aya kontingén Rusia, Swédia sareng Israél, anu sadayana ngagaduhan hiji tugas - kéngingkeun senjata biologis anu dirarancang khusus pikeun ngancurkeun pasokan tuangeun Amérika.
  
  "Naha urang henteu ngancurkeun éta?" Ceuk Kinimaka bari nyepengan rel.
  
  "Éta patarosan anu adil," saur Dahl.
  
  "Ieu," ceuk Lauren. "Tapi kuring nembé kabéjakeun yén aya protokol di tempat. Prosedur. Laksanakeun éta salah sareng anjeun tiasa maéhan diri anjeun sareng anu sanés kaétang."
  
  Drake ngagampangkeun gas nalika péngkolan seukeut muncul di hareup. Sakali deui, pulisi parantos nutup sadaya rute anu sanés, sareng anjeunna anggun ngamanénkeun mobil di juru, ngalungkeun ban sareng ngebut ngaliwatan lampu beureum. Dahl aya sababaraha méter di tukangeunana. Pejalan kaki ngajejeran jalan, gawking sareng gesticulating, tapi ditahan ku pulisi nganggo megaphone. Drake sok sadar pisan yén sababaraha panginten henteu ngadangukeun.
  
  "Pulisi teu tiasa ngadamel sadayana ieu," saur Hayden. "Lambat, guys. Urang tinggal lima menit deui."
  
  Dina waktos éta, treuk pickup sumping ngalayang kaluar ti sisi jalan, ampir nabrak hiji perwira pulisi oblivious. Anjeunna ngancik kana jalan maranéhna lajeng bray nepi ka aranjeunna. Yorgi parantos ngagulung jandelana, sareng Mai meupeuskeun kaca ti tukang.
  
  Truk pikap, F-150 pérak, tetep laju nalika ngadeukeutan. Beungeut nyengir tukangeun roda neuteup aranjeunna, ningali aranjeunna dua kali leuwih jalan. Yorgi nyarandé kana korsi.
  
  "Oh henteu, henteu, henteu. Ieu teu alus. Abdi terang anjeunna. Abdi terang anjeunna. "
  
  Drake melong gancang. "Dina pamanggih kuring, anjeunna katingalina sapertos angkat beurat Rusia."
  
  "Anjeunna nuju Olimpiade," saur Yorgi. "Ieu sateuacan anjeunna janten pembunuh rusiah militér, salah sahiji anu pangsaéna anu kantos kaluar ti Rusia. Anjeunna Olga."
  
  Drake ngalambatkeun nalika gugusan pejalan kaki ngaléngkah ka payuneun mobil anu ngebut, kalolobaanana nyekel telepon sélulér séntiméter tina panonna.
  
  "Olga?"
  
  "Enya, Olga. Manehna teh legenda. Dupi anjeun pernah ngadéngé dirina?
  
  "Henteu dina kontéks ieu. Henteu".
  
  F-150 pérak mencrong seukeut, nabrak samping Challenger na. Dibébaskeun tina gerombolan anu ngumbara, Drake naékkeun deui gas sareng ngaluncur ka hareup, si Challenger ngaréspon kalayan ngagaur anu nyugemakeun. Olga nyieun péngkolan sejen, dimaksudkeun pikeun jangjang tilu-saparapat pungkur, tapi lasut ku sababaraha inci. F-150 nya meuntas ka sisi séjén, langsung antara Drake jeung Dahl. The Swédia maneuvered Mustang na balik nya.
  
  "Kuring teu bisa ram eta," cenahna. "Teuing picilakaeun."
  
  "Kuring teu bisa némbak manéhna," ceuk Mai. "Masalah anu sami".
  
  "Kumaha anjeunna ngarepkeun kabur?" Kinimaka dipikir-pikir.
  
  "Olga teu bisa dielehkeun," Yorgi ngajamin aranjeunna. "Sareng anjeunna henteu pernah gagal."
  
  "Ieu saé pikeun anjeunna," saur Alicia. "Panginten anjeun tiasa nyumput dina kasur anu sami."
  
  Tilu mobil ngalaju ka hareup, kandaraan anu sanés diblokir, sareng para pejalan kaki diingetkeun ku sora sirine pulisi. Drake nuturkeun parentah Hayden bari Hayden diuk glued kana layar nu portabel sat-nav.
  
  Drake ningal jauh lempeng payuneun anjeunna.
  
  "Tetep sareng abdi, Dal," pokna. "Nyorong bangsat ka pojok."
  
  Anjeunna ngagancangan, tetep ka tengah jalan. Kendaraan anu nyimpang saleresna mimiti kaluar tina sisi jalan, tapi macet nalika supir ningali ngungudag ngadeukeutan. Drake nyimpen palu, ningali Olga sareng Dahl di tukangeunana. Mesin ngagelebug jeung ban mimiti ngagaur. Etalase kaca jeung gedong-gedong perkantoran kerlap-kerlip siga halimun. Pejalan kaki luncat kana jalan pikeun moto. Mobil pulisi ngiringan ngudag, narik sareng Olga, supados Drake ayeuna gaduh dua mobil dina tonggongna.
  
  "Tilu menit," ceuk Hayden.
  
  "Kéngingkeun bedil anjeun, jalma-jalma," saur Alicia.
  
  "Hayu urang bangsat Rusia henteu kabur kalayan tenang," saur Kenzie.
  
  Yorgi ngelek kuat gigireun Drake.
  
  Saterusna, di hareup, hal aneh jeung paling pikasieuneun kajadian. Inohong lumpat ka tengah jalan, turun kana hiji tuur jeung dibuka seuneu.
  
  Pélor nyéépkeun tungtung payuneun Challenger, nyéépkeun logam sareng nyéépkeun baut. Sparks hiber ka awang-awang. Drake nyetir mobil leres pisan.
  
  "Ketok dek sialan!" - anjeunna ngagorowok.
  
  Langkung nembak. Pulisi ngagorowok ti trotoar pikeun nyobaan pikeun ngeureunkeun penembak. Warga sipil nyusup pikeun panutup. Tim SWAT ninggalkeun panutup sarta lumpat jeung pulisi, pakarang aimed tapi teu dipaké alatan likelihood tina pencét jalma di sisi séjén jalan.
  
  Kaca kaca Drake ngabeledug, pecahan peluru murag kana jaket, taktak, sareng kana tuur. Pélor éta nabrak kana sandaran sirah ngan sénti ka katuhu ceulina. The Yorkshireman ngadagoan dua detik sejen, diwenangkeun shooters baris deui, lajeng deflected Challenger kalawan kakuatan hébat.
  
  Ninggalkeun F-150 Olga dina garis seuneu.
  
  Manehna ngabengkokkeun setir sorangan, pencét pulisi di beulah katuhu, tapi pélor tetep nabrak. Lalaki nu diuk gigireun manehna ngadadak leuleus; beureum caah ka jero mobil. Rusia sejen maot, sarta ngan aya hiji deui.
  
  Dahl ujug-ujug mendakan dirina dina garis seuneu langsung.
  
  Tapi ku lajeng shooters anu fokus kana approaching pulisi jeung SWAT, ngan dua di antarana ngancik tur dibuka nutupan seuneu, Nyiapkeun kabur. Drake nempo pélor piercing balaréa, nempo hinaan jeung jalma ieu - presumably Israél - diperlakukeun sipil.
  
  "Ka naraka jeung sagalana," cenahna. "Ieu moal ditolerir."
  
  "Drake!" Hayden ngingetkeun. "Dua menit".
  
  Mai nyekel taktakna. "Ieu kedah dilakukeun."
  
  Drake stepped on pedal gas sarta swallowed taneuh antara mobil jeung militan kabur. Yorgi ngaléos tina hiji jandéla, sareng Mai ngaléos tina jandela anu sanés. Tujuan pakarang maranéhanana, aranjeunna dipecat tilu nembak unggal sapanjang jalan lempeng maot, kalawan euweuh kasempetan korban lianna, sarta threw kaluar jalma kabur.
  
  Drake swerved sharply, Ngahindarkeun awak maranéhanana ragrag.
  
  "Bajingan."
  
  Dina kaca spion, pulisi nangkep aranjeunna. Lajeng Olga jeung Dal balik, balap sakumaha teuas maranéhna bisa, balap silih handap tengah jalan. Mobil Olga katutupan ku getih, kaca spion leungit, fenders, samping jeung headlights pegat, sarta karét murag tina salah sahiji ban. Tapi manéhna datang atoh, inexorable, kawas angin topan.
  
  "Salapan puluh detik," Hayden maca nyaring.
  
  "Dimana?" - Abdi naroskeun. Drake nanya.
  
  Manehna ngagorowok kaluar alamat. "Belok ka katuhu, teras ka kénca, sareng gedongna aya di payuneun anjeun, ngahalangan jalan."
  
  "Dina catetan béda," Lauren interjected. "Ieu urang Israil anu ninggalkeun perang. Sareng balapan."
  
  "Dilarang," saur Kensi. "Sakumaha panginten. Ieu moal kantos kajantenan upami pamaréntahan urang aub.
  
  Dahl henteu ngalihkeun panonna tina jalan. "Naon anu asalna ti anjeun kaget kuring."
  
  "Teu kedah kitu. Kuring teu nyebutkeun aranjeunna moal meta, maéhan sarta cacad dina taneuh asing. Téritori ramah. Abdi nyarios aranjeunna moal ngalakukeunana sacara terbuka. "
  
  "Ah, éta langkung masuk akal."
  
  Drake ngalambatkeun turun, slamming on rem, sarta ngahurungkeun Challenger roaring sharply ka katuhu. Ampir nepi ka curb jauh, manéhna ngahurungkeun mesin jeung ngadéngé ban screech néangan traksi. Dina momen panungtungan maranéhna bray na spat kaluar gravel tur mantuan nyorong mobil ka hareup. Harepan éta Dahl tiasa nyorong bek Olga nalika anjeunna péngkolan, tapi Rusia éta pinter teuing sareng gagabah motong sudut sareng mingpin. Tong sampah mumbul di tukangeunana, neunggeul hareupeunana.
  
  "Tilu puluh detik," ceuk Hayden.
  
  Lajeng sagalana indit ka naraka.
  
  
  BAB tilu puluh dua
  
  
  Olga risked sagalana, gancang approaching kalapa tina nangtang.
  
  Drake nempo belokan kénca approaching gancang sarta siap ngahurungkeun mobil sabudeureun.
  
  Dina tonggong pikiran na sapanjang jalan ieu anjeunna haunted ku salempang yén Swédia panungtungan sésana aya wae kaluar dinya. Tapi anjeunna henteu pernah muncul.
  
  Leungit.
  
  Prajurit éta luncat kaluar tina toko, nyepengan bedil submachine anu katingalina pikasieuneun dina todongan bedil, sareng raray katurunan distorsi ku nyengir nyeri. Anjeunna nyeri, tapi anjeunna tetep dina misi. Serangan lain anu teu diidinan. Lain pihak katilu ngagunakeun jalma pasukan husus.
  
  Drake langsung ngaréspon. Naon éta pilihan? Éta katingalina saolah-olah ku ngaléngkah bahaya ka sisi kénca, nyobian nyocogkeun Challenger sacara sampurna kana jalan sempit anyar, anjeunna tiasa ngalungkeun tungtung tukang ka Swédia anu nyerang. Ieu hiji-hijina kaulinan, sarta eta teu tumut kana akun diilikan lalaki pakarang deadly.
  
  Hayden jeung Yorgi diuk di sisi séjén mobil. Si Swédia siga anu badé menyemprot sadayana mobil nalika ngaluncur ka gigir. Ramo na tegang. Drake bajoang jeung setir, nyekel pageuh, suku katuhu na mencet on gas dina laju katuhu.
  
  Swédia ngabuka seuneu ampir kosong - sababaraha detik sateuacan buntut mobil kedah nabrak anjeunna.
  
  Lajeng sakabeh dunya jadi gélo, ngancik tibalik ka handap, nalika Olga nabrak kana drifting Challenger kalawan sakabeh kakuatan dirina. Anjeunna henteu ngalambatkeun sakedik. Anjeunna ngabantingkeun mobilna ka sisi Dodge, nyababkeun éta berputar, ngaremukkeun Swédia sareng ngirim awakna satengah jalan. Drake nyekel setir, teu bisa ningali lempeng sakumaha mobil dipintal; dua péngkolan, tuluy manéhna pencét curb luhur jeung overturned.
  
  Anjeunna nabrak kana hateupna, masih ngageser sareng ngesek beton dugi ka nabrak payuneun toko. Kaca peupeus jeung hujan mimiti turun. Drake berjuang pikeun kasaimbangan. Alicia reuwas, Yorgi reuwas.
  
  Olga ngabanting dina rem na kumaha bae junun mawa F-150 ka eureun ngadadak.
  
  Drake nempo dirina dina kaca spion tibalik-handap. Jandélana rusak dina sagala sisi, tapi retakan éta leutik teuing pikeun saha waé anu gampang ngorondang. Kadéngé Mai keur bajoang jeung sabuk pengamanna, ngalungkeunana. Anjeunna terang anjeunna lincah, tapi anjeunna henteu percanten yén anjeunna bakal pas dina jandela tukang. Aranjeunna teu tiasa ngabela diri.
  
  Olga ngaléngkah ka aranjeunna, panangan sareng sukuna anu ageung damel, rarayna pinuh ku amarah anu tiasa nyababkeun seuneu dunya. Getih nutupan pipina sareng ngalir tina beuheungna kana ramo-ramo, ngeclak kana lantai. Anjeunna nyekel bedil mesin dina hiji leungeun sareng peluncur rokét di sisi sanésna. Drake nempo majalah cadang clamped antara huntu nya jeung sabeulah militér di sisi nya.
  
  Nutup sela, manéhna teu weleh. Ngadeukeutan ajal. Panonna teu kedip-kedip. Uap jeung ayeuna seuneu kaluar tina mobil tukangeun manéhna, licking inohong nya. Drake lajeng nempo flash biru sarta sadar yén Mustang geus anjog. Anjeunna ningali Olga nyengir. Manéhna nempo tim luncat kaluar tina mobil séjén dina burst of Peta.
  
  Olga turun kana hiji tuur, nunjuk peluncuran rokét dina taktak badag nya, sarta aimed ka Challenger tibalik-handap.
  
  Bakal manehna lajeng ngancurkeun pakarang biologis?
  
  Manehna leungit eta. Teu aya pamikiran rasional di tukangeun rupa setan ieu.
  
  Aranjeunna teu daya teu upaya. Awéwé dina korsi tukang ayeuna perked up, freeing diri jeung nyoba neangan sababaraha kamar pikeun maneuver. Aranjeunna teu ningali naon datang, sarta Drake teu ngabejaan aranjeunna. Aya no way aranjeunna bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan eta.
  
  Olga narik pemicu na rokét hurung.
  
  Babaturan, kulawarga, ieu kumaha urang ...
  
  Torsten Dahl nyieun jalan kawas ram battering dahsyat; lumpat dina speed pinuh, kalawan sakabeh kakuatan na, anjeunna nabrak Olga ti tukang. Peluncuran misil lésot, amunisina ngaléngkah sareng ditembak sapanjang lintasan anu béda. Dahl dirina, nyalametkeun kaayaan, pasti ngalaman shock neneng hirupna, saprak Olga teu pindah.
  
  Urang Swédia nembé lumpat tiheula kana témbok bata pangkuatna di dunya.
  
  Dahl murag kana tonggongna sareng irung rusak sareng teu sadar.
  
  Olga ngalambai Swédia Gélo, boro-boro ningali serangan anu megah. Manéhna naék kawas gunung anyar, ngalungkeun peluncuran rokét ka taneuh jeung ngangkat bedil mesin ku hiji leungeun, getih masih dripping ti handap, splattering lantai.
  
  Drake ningal sadayana ieu sareng nyorong Yorgi kaluar, teras Hayden. Sirahna masih kénéh muter-muter, tapi manéhna bisa neuteup panon Alicia.
  
  "Urang damang?" Manehna terang aya nu salah.
  
  "Kuring nembé ningali kumaha Dal nabrak Olga kalayan kakuatanana, pingsan deui, sareng anjeunna bieu waé."
  
  Alicia boro-boro nahan napas. "Kanjut. abdi".
  
  "Sareng ayeuna anjeunna gaduh bedil mesin."
  
  Hayden bébas. Mai luncat sanggeus manéhna, squeezing ngaliwatan sela leutik. Drake ngalieuk ka tukang, ningali eunteung sanaos anjeunna nyobian squeeze ngaliwatan jandéla leutik sorangan spasi. Olga leveled gun, nyengir deui, ngangkat leungeun bébas nya jeung narik huntu kaluar tina sungut nya, ngalungkeun ka taneuh. Dina waktos éta, sésa-sésa réncang Dahl sumping.
  
  Sareng salah sahijina nyaéta Mano Kinimaka.
  
  The Hawaii, dina fashion leres, dibuka dirina dina speed pinuh, suku kaluar taneuh, leungeun outstretched, projectile manusa wrecking bal otot jeung tulang. Anjeunna pencét Olga dina taktak, akurat, leuwih hade tinimbang Dahl, sarta squeezed pageuh. Olga staggered maju genep suku, sarta yén dina diri éta mujijat.
  
  Kinimaka ngalieuk ka hareup, nyanghareupan Rusia.
  
  Bedil mesin murag kana lantai.
  
  Drake maca biwirna.
  
  "Anjeun kedah angkat tuur, lalaki saeutik."
  
  Kinimaka ngayunkeun tukang jarami, anu dihindari ku Olga, langkung gancang tibatan anu dikira Drake. Lajeng fist dirina sorangan membanting jero kana ginjal Mano urang, ngabalukarkeun Hawaii pikeun instan murag kana tuur sarta engap-engapan.
  
  Kenzi jeung Smith ngahontal situs perang. Drake teu bisa ngoyagkeun rasa yén éta moal cukup.
  
  Manéhna ngarérét nepi ka dagingna dicabut tina beuteungna, nepi ka tulang panggulna ngarérét. Anjeunna peupeus kaluar tina mobil jeung teu malire getih seger. Sinyal ka sadayana iwal Hayden, anjeunna mimiti leuleus nuju perang nalika sirineu disada di sabudeureun aranjeunna, lampu biru kedip-kedip ngeusi lapang visi, sareng ngagaur lalaki, pulisi, sareng prajurit ngeusi hawa.
  
  Anjeunna hobbled up jalan, approaching Olga. The Rusia dipaliré Smith sakumaha anjeunna ditémbak nya burih; manéhna nyekel Kenzi ku buuk jeung threw dirina samping. Tufts coklat tetep clutched dina leungeun Rusia urang, sarta Kenzi, ngajempolan, digulung leuwih sarta digulung ka handap solokan, stripping daging nya. Olga teras ngabantingkeun leungeunna kana pigeulang Smith, ngalungkeun bedil kana taneuh sareng nyababkeun prajuritna ngajerit.
  
  "Anjeun némbak ka abdi? Kuring bakal nyéépkeun panangan anjeun sareng nyekek anjeun ku tungtung getih."
  
  Drake ngumpulkeun kakuatan sarta pencét dirina ti tukangeun, delivering tilu blows kana ginjal sarta dada. Anjeunna bakal dipaké gun na, tapi leungit eta dina kacilakaan éta. Olga malah teu merhatikeun serangan. Ibarat nabrak tangkal. Manéhna néangan pakarang, hiji hal anu bisa dipaké.
  
  Anjeunna ningali éta.
  
  Mai lumpat, dituturkeun ku Alicia, lajeng Yorgi, bodas salaku lambar. Drake ngangkat peluncur rokét, ngangkat luhureun sirahna sareng dibawa ka handap kalayan kakuatanana kana tonggong si Rusia.
  
  Kali ieu manéhna pindah.
  
  Kinimaka luncat ka sisi gunung badag rubuh kana hiji tuur. Majalah cadangan murag tina huntuna. RPG murag tina sabukna. Drake ngalungkeun pakarangna, ngarenghap beurat.
  
  Olga nangtung, baralik, bari imut. "Kuring bakal nyitak anjeun dugi ka anjeun sampah dina beton."
  
  Drake ngajauhan. Pukulan Olga ngaragut pingpingna sareng ngabeledugna nyeri ti hiji tungtung awak ka tungtung anu sanés. Alicia diasupkeun kana cai tapi dialungkeun luhur ka hawa sarta dibanting onto Kenzi. Kinimaka bangkit nepi saméméh headbutt nu dikirim anjeunna langsung kana imbit na. Smith landed punches countless kana awak lajeng tilu kana tikoro jeung irung, ngabalukarkeun Olga burst kaluar seuri.
  
  "Oh, hatur nuhun, orok, parantos ngabantosan abdi ngaleungitkeun dahak. Hiji deui, punten."
  
  Manehna kakeunaan beungeutna mun niup Smith urang.
  
  Alicia mantuan Kenzi nepi. Pulisi buru-buru nuju aranjeunna. Drake teu bisa nulungan tapi miharep maranéhna bakal tetep jauh. Ieu tiasa janten pertumpahan darah. Manéhna nyoba bangun jeung hasil dina hiji leg.
  
  Olga nyekel Smith ku tikoro jeung threw anjeunna kumisan. Kinimaka ngoyagkeun sirah badag na, ayeuna di suku Olga, sarta dikirimkeun satengah belasan blows luar biasa kana thighs kandel nya.
  
  Anjeunna ditinju kana sirah Kinimaka, nyandak anjeunna ka handap. Manehna deflected serangan salajengna Drake sarta knocked anjeunna deui, sanajan getih ngalir kalawan bébas tina Ceuli nya, panon katuhu, sarta motong countless sarta ancur dina dahi nya. Hiji liang dibuka dina beuteung nya dimana Smith ditémbak dirina, sarta Drake wondered lamun ieu bisa jadi cara pikeun ngeureunkeun dirina.
  
  May narik perhatian Olga. "Tingali kuring," ceuk manehna. "Tingali abdi. Abdi henteu kantos eleh."
  
  Ekspresi minat meuntas tambang getih. "Tapi anjeun henteu langkung ti salah sahiji kelenjar kesang kuring. Anjeun Supergirl? Wonder Woman? Scarlett Johanssen?
  
  "Kuring Mai Kitano."
  
  Olga maju kagok, ngadorong Smith sareng Alicia anu ngadeukeutan. Mai jongkok. Olga ngaléos. Mai joged jauh-jauh, tuluy nunjuk kana taktak katuhu Olga.
  
  "Sareng nalika kuring ngaganggu anjeun, sobat Yorgi bakal ngancurkeun anjeun."
  
  Olga ngahurungkeun sabudeureun amazingly gancang. "Naon..."
  
  Yorgi ngagantungkeun peluncur rokét kana taktakna, mastikeun yén granat terakhir diposisikan leres, teras ditembak langsung ka awak Olga.
  
  Drake ngahuleng.
  
  
  BAB tilu puluh tilu
  
  
  Tim SPEAR saterasna ngaleungit. Saatos nyerahkeun senjata biologis, aranjeunna diusir jauh ti TKP sareng dibawa ngaliwatan jantung kota anu teu biasa sepi ka salah sahiji imah FBI anu paling aman di padesaan. Ieu ranch, merta leutik alesan kaamanan, tapi ranch mangkaning, kalawan imah sorangan, istal jeung karang. Aranjeunna diteundeun kuda pikeun ngajual ilusi jeung leungeun ranch pikeun ngalatih aranjeunna, tapi anjeunna ogé digawé pikeun feds.
  
  Tim éta incredibly senang mun anjog di imah aman, komo happier mun dibeulah nepi na nutup panto ka kamar béda. Pikeun manusa aranjeunna digebugan, kacapean, butut, bruised, getihan.
  
  Getih soaked kabeh, bruises jeung hairiness teuing. Jalma anu teu leungit eling miharep maranéhna geus ngalakukeun kitu; jeung jalma anu ngalakukeun eta regretted yén maranéhna teu bisa nulungan. Drake sareng Alicia asup ka kamarna, teu baju, teras langsung ka kamar mandi. Aliran cai panas mantuan nyeuseuh leuwih ti ngan getih. Drake mantuan Alicia jeung Alicia mantuan Drake di tempat dimana leungeun maranéhna teuing bruised pikeun mantuan.
  
  Tim teu pegat, tapi maranéhna rada overwhelmed.
  
  "Salawasna aya batur," Drake engap-engapan nalika cai neunggeul anjeunna dina kakuatan pinuh, "anu tiasa ngageterkeun anjeun."
  
  "Abdi terang". Alicia tuang sakeupeul sabun cair kana dampal leungeunna. "Naha anjeun ningali Dahl mumbul ti anjeunna?"
  
  Drake mimiti batuk. "Oh, henteu, mangga. Ulah nyieun kuring seuri. Punten".
  
  Drake henteu anéh yén anjeunna tiasa mendakan humor anu gancang saatos naon anu nembé disaksian. Lalaki ieu prajurit dilatih pikeun nungkulan trauma jeung heartache, maot jeung kekerasan; anjeunna ngalakukeun ieu lolobana hirupna, tapi prajurit coped béda. Salah sahiji cara nyaéta pikeun ngajaga camaraderie sareng kolega Anjeun; batur éta salawasna kasampak di sisi caang hal.
  
  Nalika éta mungkin. Aya sababaraha kaayaan anu nyababkeun hiji prajurit kana tuur.
  
  Ayeuna Alicia, motong tina lawon sarua, inget gelut Kinimaki urang jeung Olga badag. "Aduh, éta sapertos orok Godzilla ngalawan Godzilla. Mano Getih langkung reuwas tibatan tatu."
  
  "Anjeunna pasti tiasa nyandak headbutt." Drake nyengir.
  
  "Henteu!" Alicia laughed sarta aranjeunna luxuriated babarengan pikeun bari, wanting meunang leupas tina nyeri.
  
  Engké Drake kaluar tina pancuran, threw on sprei mandi jeung balik ka pangkeng. Hiji rasa unreality struck anjeunna. Sajam ka tukang aranjeunna di tengah-tengah Naraka, nyilem dina salah sahiji perang anu paling hese sareng paling berdarah dina kahirupanna, sareng ayeuna aranjeunna nuju ngumbah diri dina ranch di Texas, dikurilingan ku penjaga.
  
  Naon salajengna?
  
  Nya, sisi positip nyaéta aranjeunna meunang tilu tina opat arah kardinal. Jeung tilu tina opat Horsemen. Orde parantos nyumputkeun opat senjata, janten ku Drake anu diakui rada teu konsisten, kabur, sareng henteu pasti, ngan ukur aya anu tinggaleun. Seuri sorangan.
  
  Damn, kuring ngarepkeun kuring leres.
  
  Kadéngé tatapakan di tukangeunana, tuluy malik.
  
  Alicia nangtung di dinya, lengkep taranjang tur glistening kalawan cai pancuran, buuk nya nyangkut kana taktak nya bruised. Drake neuteup sarta poho ngeunaan tugas.
  
  "Damn," cenah. "Janten aya waktos ningali anjeun duaan saé."
  
  Manéhna walked leuwih jeung nyokot off anduk-Na. "Naha anjeun pikir urang gaduh waktos?"
  
  "Tong hariwang," pokna bari imut dina sorana. "Éta henteu peryogi seueur waktos".
  
  
  ***
  
  
  Engké, sanggeus maranéhna manggihan tur nyoba nyingkahan ancur dina awakna, Drake jeung Alicia maké baju seger jeung indit ka dapur badag. Drake teu yakin naha maranéhna milih dapur; eta seemed kawas tempat pasamoan alam. Sinar miring panonpoe surup nembus kana jandela panorama, masihan warna emas kana lanté kai sareng parabot dapur. Kamar éta haneut sareng bau roti anu dipanggang. Drake diuk handap dina stool bar jeung santai.
  
  "Kuring tiasa nyéépkeun sabulan di dieu."
  
  "Lain rider," ceuk Alicia. "Terus urang istirahat?"
  
  "Naha urang tiasa ngalakukeun ieu? Maksad abdi, teu disada kawas tungtung kecap "sakelar istirahat, cinta."
  
  "Muhun, urang masih kedah ngajawab ka Qrow," manehna shrugged, "ngeunaan Peru. Sareng Smith tiasa gaduh masalah. Urang henteu kedah angkat misi nalika anggota kulawarga urang aya dina kasulitan."
  
  Drake unggeuk. "Enya satuju. Lajeng aya SEAL Tim 7.
  
  "Someday," Alicia ngahuleng, diuk dina tempat perch gigireun anjeunna, "liburan urang bakal datang."
  
  "Eh, tingali naon anu dibawa ucing!" - Drake ngagorowok nalika manéhna nempo Dahl.
  
  The Swédia walked taliti ngaliwatan panto. "Omong kosong, kuring nyobian leumpang, tapi sadayana dua kali sateuacan panon kuring."
  
  "Naha anjeun pikir leumpang téh hésé?" ceuk Drake. "Naha anjeun badé nyobian bobogohan?"
  
  Dahl ngaraba-raba kana bangku bar. "Aya anu masihan abdi inuman."
  
  Alicia ngadorong botol cai ka arah anjeunna. "Kuring badé nyandak deui."
  
  Drake neuteup sobatna kalawan prihatin. "Naha anjeun kedah ngantosan dugi ka tungtungna, sobat?"
  
  "Kaleresan nyarios, éta janten langkung saé dina menit."
  
  "Oh, sabab kuring émut kumaha anjeun calik nalika pasea sareng Olga."
  
  "Leres, Drake. Abdi henteu kantos hoyong ngingetkeun ieu."
  
  Drake nyerengeh. "Saolah-olah urang bakal ngantep anjeun hilap ngeunaan ieu."
  
  Sesa tim anjog saeutik-saeutik, sarta dua puluh menit engké maranéhanana kabéh diuk di bar, downing kopi jeung cai, buah jeung strips of Bacon, sarta tatu leuwih ti maranéhna bisa cacah. Kinimaka henteu ningali saha waé, sareng Smith henteu tiasa nahan nanaon dina panangan katuhuna. Yorgi éta immensely depresi. Kénsi teu bisa eureun humandeuar. Ngan May, Lauren jeung Hayden seemed jadi sorangan.
  
  "Anjeun terang," ceuk Hayden. "Kuring ngan senang yén urang sadayana ngaliwat ieu babarengan. Éta tiasa langkung parah. Atropine ngalaksanakeun tugasna. Dupi aya efek saatosna, guys?"
  
  Yorgi, Smith jeung Kenzi kedip-kedip. Kensi nyarita keur maranehna kabeh. "Kuring pikir Olga parantos ngalegaan saatos épék."
  
  Hayden seuri. "Muhun, sabab urang teu acan rengse. Tim anu henteu nganjang ka Fort Sill sareng Dallas milarian hiji petunjuk anu terakhir. Untungna, think tank Washington sareng NSA tiasa ngawaskeun pamaén utama.
  
  "SAS?" - Drake nyarankeun.
  
  "Muhun, Inggris, enya. Aranjeunna bakal dituturkeun ku Cina sareng sadaya anu tetep di Perancis-"
  
  "Tim SEAL 7?" - tanya Dahl.
  
  "Teu kanyahoan, teu didéklarasikeun sareng teu sah," saur Hayden. "Numutkeun Crowe."
  
  "Aya struktur anu langkung luhur tibatan Menteri Pertahanan," saur Kinimaka.
  
  "Présidén Coburn moal ngagantung kami ka garing," protés Drake. "Kuring kudu yakin anjeunna henteu terang nanaon ngeunaan anjing laut."
  
  "Kuring satuju," ceuk Hayden. "Samentara kuring satuju sareng Mano yén aya mahluk anu langkung luhur tibatan Gagak, aya seueur deui anu insidious. Jenis anu datang ka anjeun gigir, kaluar tina biru, sarta ninggalkeun anjeun kalawan saeutik pilihan. Kuring kedah yakin yén aya anu langkung seueur tibatan anu urang terang.
  
  "Ieu henteu ngabantosan masalah urang." Smith chuckled sarta bajoang pikeun ngangkat gelas susu.
  
  "Leres". Hayden nyokot sakeupeul buah jeung nyieun dirina nyaman. "Jadi, hayu urang difokuskeun mungkas indung goréng ieu sarta balik ka imah. Kami masih tim pangbadagna tur pangalusna. Malah ayeuna, Inggris ngan meunang hiji poé sirah mimiti. Cina oge. Ayeuna, sigana, sadaya anu sanés, ngan ukur urang Perancis anu parantos ningkat. Aranjeunna ngintunkeun tim anu sanés tilu pikeun ngahubungi hiji-hijina anu asli.
  
  "Éta sami dina perang pasukan operasi khusus," saur Dahl. "Kami di luhur."
  
  "Leres, tapi ieu sigana teu relevan. Jeung bohong. Henteu siga urang patepang atanapi babarengan di gurun."
  
  "Ieu a kasar, perang unpredictable," ceuk Dahl. "Ieu sakumaha nyata sakumaha nya meunang."
  
  Hayden unggeuk lajeng gancang nuluykeun. "Hayu urang nyimpulkeun naskah Tarekat. "Di opat penjuru Bumi kami mendakan Opat Horsemen sareng masihan aranjeunna rencana pikeun Tatanan Pangadilan Terakhir. Jalma anu salamet tina Perang Salib Penghakiman sareng akibatna bakal leres-leres maréntah. Upami anjeun maca ieu, urang leungit, janten baca sareng turutan kalayan ati-ati. Taun-taun terakhir urang parantos nyéépkeun ngumpul opat senjata pamungkas tina révolusi dunya: Perang, Nalukkeun, Kalaparan sareng Maot. Bersatu, aranjeunna bakal ngancurkeun sadaya pamaréntahan sareng muka masa depan anu énggal. Siap. Panggihan aranjeunna. Ngumbara ka opat penjuru Bumi. Manggihan tempat peristirahatan Rama Stratégi lajeng Khagan; India awon anu kantos hirup, lajeng Scourge Allah. Tapi sagalana teu sakumaha sigana. Urang ngadatangan Khagan di 1960, lima taun sanggeus parantosan, nempatkeun Nalukkeun dina Coffin na. Kami parantos mendakan Scourge anu ngajaga Pangadilan Terakhir anu leres. Sareng hiji-hijina kode maéhan nyaéta nalika Horsemen muncul. Teu aya tanda-tanda pangidéntifikasi dina tulang Bapa. Urang India dikepung ku pakarang. Tatanan Pangadilan Pamungkas ayeuna hirup ku anjeun sareng bakal marentah pang luhur salamina."
  
  Manehna réngsé sarta nyandak sip a.
  
  "Sadayana damang? Jigana ngajadikeun leuwih akal ayeuna. Orde geus maot, lila musna, tapi masih aya unsur leutik di antarana. Meureun mol. Bujang. Meureun hal sejenna. Tapi éta cukup saé pikeun ngarékam lab di Dallas, sareng cekap pikeun nyandak sakumpulan pasukan khusus, janten urang henteu tiasa nganggap enteng.
  
  Manehna ngareureuhkeun bari Drake waved. "Enya?"
  
  "Naha anjeun terang dimana anu pangsaéna pikeun anjeunna?" - manéhna nanya. "Di jero think tank di Washington. Atanapi damel pikeun NSA. "
  
  Panon Hayden mencrong. "Damn, éta titik anu saé pisan. Hayu atuh mikir ngeunaan eta. " Manéhna niiskeun kopi hideung tina kendi kaca.
  
  "Waktos gancang, réréncangan," saur Mai.
  
  "Enya abdi sareng anjeun". Hayden nyeuseup sungutna. "Teras hayu urang analisa téks: pojok bumi anu terakhir nyaéta Éropa. Urang kedah mendakan kuburan Scourge Allah, anu mangrupikeun Horseman of Death sareng ngajaga Pangadilan Terakhir anu leres. Nu awon di antarana. Sareng aya kode maéhan nalika Horsemen muncul? Abdi henteu acan ngartos ieu, hapunten."
  
  "Kuring nganggap think tank parantos ngalakukeun ieu sababaraha waktos?" ceuk Yorgi.
  
  Ayeuna Lauren, anu keur condong kana kulkas badag, spoke up. "Tangtos gaduh. Pamingpin kuna sakali dibéré gelar dubious tina 'Flagellum of God' ku Romawi anjeunna perang jeung maéhan.Anjeunna meureun nu pangsuksesna pangawasa barbar sarta narajang Kakaisaran Romawi wétan jeung kulon nalika anjeunna hirup di sabudeureun 406-453. Anjeunna nyaéta musuh Roma anu paling pikasieuneun sareng pernah dicutat: "Dimana kuring parantos ngaliwat, jukut moal aya deui."
  
  "Sejen murderer massa kuna Maha Agung," ceuk Dahl.
  
  "Attila nu Hun," ceuk Lauren, "maéhan lanceukna di 434 pikeun jadi hiji-hijina pangawasa Hun. Dipikawanoh pikeun gaze galak-Na, Attila ieu dipikawanoh mindeng roll panon na, "saolah-olah ngarasakeun teror anjeunna diideuan," nurutkeun sejarawan Edward Gibbon. Anjeunna ogé reputedly ngaku wield pedang nyata Mars, dewa perang Romawi. Anjeun. bisa ngabayangkeun sieun ieu bakal instilled dina medan perang Romawi ".
  
  "Kami ngagaduhan éta," saur Drake. "Attila mangrupikeun budak anu goréng atanapi budak anu saé, gumantung kana sisi mana anjeun. Jeung saha nu nulis buku sajarah. Kumaha jeung dimana manéhna maot?
  
  "Sababaraha akun anu bertentangan ngajelaskeun kumaha anjeunna maot. Tina mimisan nepi ka péso di leungeun pamajikan anyarna. Nalika aranjeunna mendakan awakna, éta lalaki, numutkeun adat Hun, nyéépkeun rambut tina sirahna sareng nyéépkeun tatu anu jero, disgusting dina rarayna. Disebutkeun yén Attila, salaku musuh anu dahsyat, nampi pesen ti dewa ngeunaan pupusna salaku kejutan anu hebat. Berkah. Awakna disimpen di tengah-tengah dataran anu lega, di jero tenda sutra, pikeun sadayana ningali sareng mikaresep. The horsemen pangalusna tina suku rode sabudeureun tur ngawartoskeun carita exploits hébat na sabudeureun campfires. Ieu maot hébat. Teras nyarios yén hajatan dilaksanakeun di kuburanna. " Lauren terus ngulang titik-titik relevan anu dibisikkeun ku pulisi dina ceulina. Teu aya gunana masang spiker.
  
  "Maranéhanana disegel ku emas, pérak jeung beusi, sabab anjeunna boga tilu. Jeung maranéhna percaya yén tilu bahan ieu befitting of greatest sadaya raja. Tangtu, pakarang, riches jeung gems langka ditambahkeun. Sareng, sigana, ogé nurutkeun adat, aranjeunna maéhan sadayana anu damel di kuburanna, supados tetep rusiah lokasina.
  
  Alicia melong ka jalma-jalma anu calik dina méja. "Salah sahiji anjeun bakal maot," saur anjeunna. "Tong ménta kuring ngubur manéh. Teu kasempetan damn. "
  
  "Anjeun bakal sedih sareng gumbira ngadangu yén makam Attila mangrupikeun salah sahiji situs panguburan anu paling leungit dina sajarah. Tangtosna, ti sababaraha anu sanés - awak Raja Richard III anu lami-lami kapendak di handapeun tempat parkir mobil Leicester sababaraha taun ka pengker - kami yakin aranjeunna masih tiasa dipendakan. Meureun Cleopatra? Sir Francis Drake? Mozart? Dina sagala hal, sajauh Attila prihatin, éta dipercaya yén insinyur Hunnic dialihkeun Walungan Tisza cukup lila nepi ka garing nepi walungan utama. Attila dikurebkeun di dinya dina peti mati triple anu megah sareng teu dihargaan. Tisza teras dileupaskeun, nyumputkeun Attila salamina.
  
  Waktu éta maranéhna ngadéngé sora helikopter ngadeukeutan. Hayden melong ka sabudeureun kamar.
  
  "Kuring ngarepkeun anjeun siap pikeun perang anu sanés, budak lalaki sareng awéwé, sabab ieu tebih ti réngsé."
  
  Drake meregangkeun otot-ototna anu nyeri. Dahl nyoba-nyoba nahan sirahna dina taktakna. Kensi nyengir basa nyabak goresan dina tonggongna.
  
  "Supaya adil," ceuk Drake. "Kuring masih bosen di dieu."
  
  Hayden seuri. Dahl unggeuk sabisa-bisa. Méi geus dina suku nya. Lauren nuju ka panto.
  
  "Hayu," ceuk manehna. "Éta bakal masihan ringkes kami langkung seueur sapanjang jalan."
  
  "Eropa?" Tanya Yorgi.
  
  "Enya. Jeung Horseman panungtungan of Death ".
  
  Alicia luncat tina bangku bar. "Great pep talk," ceuk manehna sarkastik. "Datang ti anjeun, disada jadi seru malah toes abdi mimiti tingle".
  
  
  BAB tilu puluh opat
  
  
  Lain hiber, lain gelut dina cakrawala. Drake netep kana korsi anu nyaman sareng ngadangukeun nalika Lauren nyarioskeun kaputusan sareng kasimpulan Kacamatan Columbia dina kasus Attila the Hun. Tim éta linggih dina sagala rupa posisi, nyandak naon anu aranjeunna tiasa sareng nyobian teu malire nyeri tina kajadian anu nembe disebat 'Insiden Olga'.
  
  "Kuburan Attila leungit tina sajarah," pungkas Lauren. "Teu kungsi kapanggih, sanajan aya sababaraha pamanggihan palsu. Janten, "manehna ngareureuhkeun, ngadangukeun, "naha anjeun kantos nguping ngeunaan anomali gravitasi?"
  
  Dahl neuteup ka tukang. "Istilah ieu ngagaduhan sababaraha harti."
  
  "Muhun, éta titik kami. Nembé nembé, para ilmuwan mendakan anomali anu ageung sareng misterius anu dikubur di handapeun lambaran és kutub. Anjeun terang éta? Ukuranna ageung pisan - 151 mil sareng jerona ampir sarébu méter. Dideteksi ku satelit NASA, éta anomali gravitasi sabab parobahan sabudeureunana nunjukkeun ayana objék badag ayana di kawah. Ayeuna, téori liar kumisan, obyék ieu anomali gravitasi. Posisina henteu leres, henteu gerak sapertos sadayana di sakurilingna, sareng ku kituna tiasa dideteksi ku radar anu kuat.
  
  "Anjeun nuju ngawangkong ngeunaan radar penetrating taneuh," ceuk Dahl. "Spésialisasi baheula kuring."
  
  Panon Drake mencrong. "Anjeun yakin? Teu sangka éta striptis jalu di pihak hen. Aranjeunna nyauran anjeun Viking Menari."
  
  Dahl capé manéhna. "Eureun éta".
  
  Alicia condong ka kuring. "Anjeunna sigana ambek," manéhna harewos téa.
  
  "Ngusir awéwé kolot anu teu curiga bakal ngalakukeun éta ka anjeun."
  
  Ahéng, Smith ngagaduhan cimata dina panonna. "Kuring kedah nyarios," anjeunna ngaharéwos, "Kuring henteu pernah ningali aya jalma anu mumbul pisan tina batur tanpa aya trampolin." Manéhna nyumputkeun beungeutna, nyoba-nyoba.
  
  Kinimaka nepuk-nepuk taktakna. "Dupi anjeun teu kunanaon? Abdi henteu kantos ningali anjeun seuri sateuacanna, lalaki. Ieu aneh".
  
  Lauren campur, nyalametkeun urang Swédia ti beuki ngagoda. "GPR, tapi dina skala intensif. Maksad abdi, aya hal aneh ieu dina Google Maps disebut Antartika. Anjeun tiasa ningali ieu tina laptop anjeun. Tapi mendakan anu alit sapertos makam Attila? Nya, éta kalebet ngagunakeun mesin sareng parangkat lunak anu NASA henteu acan ngaku gaduhna.
  
  "Naha aranjeunna nganggo satelit?" Tanya Yorgi.
  
  "Oh enya, sadaya bangsa anu keren gaduh ieu."
  
  "Kaasup Cina, Inggris sareng Perancis." Drake nunjuk ka daptar lawan maranéhanana.
  
  "Tangtu. Ti luar angkasa, urang Tionghoa bisa ngaidentipikasi jalma anu linggih dina mobilna, mariksa situs Internét anu dikotektakna, sareng ngagolongkeun eusi sandwich anu didahar. Sakur lalaki. Méh di mana waé."
  
  "Ukur lalaki?" Kenzi nanya. "Atawa awéwé ogé?"
  
  Lauren nyengir sarta haréwos, "Kuring boga lalaki dina ceuli kuring ngaliwat. Sigana ngora saeutik, kawas anjeunna teu manggihan awéwé acan.
  
  Drake ngadangukeun helikopter anu motong di langit antara Amérika sareng Éropa, tungtung katilu sareng kaopat bumi.
  
  "Oke, muhun, atoh..." Lauren ngiceupan. "Upami urang ngahijikeun géografi Piscara anu sakedik dipikanyaho, hiji téks nyarios yén karaton Attila anu kasohor aya di antara Danube sareng Tisza, di pagunungan Carpathian, di dataran luhur Hungaria sareng Zazberin tatangga. Petikan anu langkung teu jelas nyarios yén makam Attila aya di seberang karatonna.
  
  "Tapi dikubur di handapeun walungan," saur Mai.
  
  "Leres, Tisza meuntas Hungaria ti kaler ka kidul, janten anak sungai ageung tina Danube sorangan. Jalur walungan bakal ngabantosan para ilmuwan urang. Muga panalungtikan maranéhanana ngagunakeun téhnologi géofisika bakal ngagabungkeun satelit, magnét, MAG jeung taneuh penetrating radar. Survey magnét dilengkepan ku profil GPR pikeun anomali anu dipilih. Éta ogé nyarios yén aranjeunna tiasa ningali upami walungan éta kantos dialihkeun. Manéhna ngarérét. "Kami nyarioskeun ngeunaan rébuan sareng rébuan gambar anu kedah ditingali ku komputer teras nyandak kaputusan."
  
  "Oke, oke, janten urang nuju ka Hungaria." Alicia pura-pura nyeri sirah. "Ucapkeun waé."
  
  Tim nu netep deui, wondering kumaha kolega agrésif maranéhanana ngalakonan.
  
  
  ***
  
  
  Hungaria, Danube sareng Tisza katingali hideung wengi sapertos di Éropa sanés, tapi Drake terang yén ayeuna éta langkung ngagalura di dieu. Anu pangkuatna tina Opat Horsemen aya di dinya - Pupusna - sareng jalma anu mendakan anjeunna tiasa nangtoskeun masa depan dunya.
  
  Tim badarat, angkat deui, badarat deui, teras naék kana van anu henteu réfléktif pikeun ngarengsekeun leg ahir perjalananna. Kalkulator teu acan aya anu terang, daérahna masih ageung sareng targetna alit, teu acan lami sareng berpotensi rusak. Éta bakal langkung saé pikeun terang kumaha Orde ngajalankeun sacara mandiri, tapi pembunuhan ngadadakna sababaraha dekade ka pengker ngeureunkeun mundur naon waé.
  
  Maranehna masanggrahan di dataran, masang penjaga di luar jeung mapan di jero. Angin nu ngagelebug, ngagelebug ka tenda; realitas surealis tina sagala anu aranjeunna lakukeun dina sababaraha dinten kapengker masih nyobian tilelep.
  
  Naha urang leres-leres didieu ayeuna, kémping satengahna gunung Hungaria? Drake mikir ngeunaan eta. Atawa Olga masih ngéléhkeun urang?
  
  Kanvas kembang tenda nyarita kabeneran, kitu ogé inohong wrining gigireun anjeunna. Alicia, dibungkus dina kantong saré-Na ngan ukur ningali panonna.
  
  "Dupi tiis, cinta?"
  
  "Sumuhun, kadieu sareng haneutkeun abdi."
  
  "Mangga," ceuk Dahl ti tempat kiduleun suku Drake, "henteu ayeuna."
  
  "Kuring satuju," ceuk Kenzi ti wétan. "Bejakeun ka bangsat anjeun nyeri sirah atanapi naon. Saha anu terang dimana anjeunna? Jumlah panyakit jeung saterusna jeung saterusna.
  
  "Jadi teu aya patarosan ngeunaan opat?"
  
  "Éta," tambah Mai, anu nangtung di lawang tenda. "Utamana sabab aya lima urang."
  
  "Gélo, kuring poho anjeun aya di dieu, Sprite. Kuring masih teu percaya aranjeunna ngonci urang sadayana dina hiji tenda sial."
  
  "Kuring, pikeun hiji, resep bobo di dataran," ceuk Dahl, bangun. "Lajeng meureun kuring bakal bobo."
  
  Drake ningali sirah Swédia pikeun kaluar, asumsina anjeunna bakal nyandak kasempetan pikeun nelepon Joanna. Hubungan maranéhanana tetep nepi di hawa, tapi poé bakal datang, pas, nalika batur bakal nyieun kaputusan permanén.
  
  Subuh sumping, sareng para ahli ti Washington nyarankeun satengah belasan situs. Tim beulah sarta mimiti ngagali, miceun bentang megah tina sirah jeung haté maranéhanana: oray biru sparkling tina Tisza, sakapeung lega, kadang anéhna sempit di tempat-tempat, pasir grassy tina Carpathians, langit endlessly jelas. Angin ngahiliwir ngahiliwir ngahiliwir mapay-mapay rohangan anu lega ngabagéakeun, ngaleungitkeun kacapean jeung bisul anu nenangkeun. Drake jeung nu lianna terus wondered dimana musuh maranéhanana. Inggris, Cina jeung Perancis. Dimana? Leuwih bukit pangdeukeutna? Teu aya anu kantos ningali sakedik panjagaan. Saolah-olah tim séjén geus nyerah.
  
  "Henteu moro relic rata-rata anjeun," saur Drake sakali. "Kuring boro terang dimana kuring bakal mungkas salajengna."
  
  "Kuring satuju," ceuk Dahl. "Hiji waktos urang sadayana tarung, sareng salajengna éta sadayana gampang. Tapi éta tiasa langkung parah. "
  
  Poé kahiji ngapung gancang, teras kadua. Aranjeunna teu manggihan nanaon. Ieu mimiti hujan, lajeng panonpoé blinding. Tim éta giliran istirahat teras ngijinkeun sababaraha pagawé anu nyéwa pikeun ngagentos aranjeunna sakedap. Lalaki jeung awewe anu teu nyarita basa Inggris diangkat ti desa caket dieu. Hiji poé, Alicia manggihan hiji liang dina taneuh, jigana torowongan heubeul, tapi pikagumbiraeun nya gancang luntur nalika pilarian nya sumping ka jalan buntu.
  
  "Henteu aya gunana," saur anjeunna. "Kami tiasa jarak saméter ti anjeunna sareng tetep henteu mendakan anjeunna."
  
  "Kumaha saur anjeun yén ieu teu kapendak salami sababaraha taun ieu?"
  
  Dahl terus ngeruk sirah, yakin yén maranéhna teu ngarti hiji hal. "Éta dina tungtung létah kuring," anjeunna ngulang langkung ti sakali.
  
  Drake teu bisa nulungan dirina. "Maksud Olga, sanés? Pangalaman anu sakedap pisan, sobat."
  
  Dahl ngagerem, masih nyeken.
  
  Lain peuting jeung sababaraha jam deui di tenda. Anu paling tegang dina soré ieu nyaéta nalika Drake mimiti ngobrol ngeunaan pernyataan Webb, warisan sareng inpormasi rahasia na.
  
  "Urang kedah difokuskeun éta waktos salajengna. Rahasia anu anjeunna kumpulkeun tiasa ngancurkeun. Éstuning".
  
  "Pikeun saha?" ceuk Dahl. "Anu ngalawan kami henteu goréng."
  
  "Kacuali hiji anu urang henteu acan terang," saur Mai.
  
  "Duh, bener? Abdi hilap. Nu mana?"
  
  Awéwé Jepang nurunkeun sorana teras nyarios lirih. "Salah sahiji anjeun maot."
  
  Pikeun lila, momen nyeri aya tiiseun.
  
  Alicia megatkeun eta. "Kudu satuju sareng Drake. Ieu henteu ngan ukur kanggo urang. Webb éta spesialis stalking sarta asshole-euyeub mega. Anjeunna pasti ngagaduhan kokotor dina sadayana."
  
  Alarm palsu nyababkeun aranjeunna buru-buru kaluar tina tenda, murag kana taneuh sareng leutak, diantara puing sareng keusik tina situs kuburan kuno. Pikeun iritasi jero maranéhanana, tétéla yén éta teu milik Attila. Sahenteuna teu sajauh aranjeunna bisa ngabejaan.
  
  Engké, di tenda, maranéhna balik ka pikiran maranéhanana.
  
  "Aya seueur anu kedah diurus," saur Hayden. "Panginten ieu milarian tempat nyumputkeun Webb sareng naon anu urang mendakan tiasa ngajagi urang tina naon anu bakal datang."
  
  "Pupusna Yosua di Peru? Maksiat urang? judgment questionable jeung hiji leash teu pasti? Urang kudu ngajawab ka batur. Hiji ngaran-panggero anjeun bisa meunang jauh jeung. Tapi tilu? Opat? Tagihan kami beureum, jalma, sareng kuring henteu hartosna overspending.
  
  "Ku kituna, SEAL Tim 7?" - tanya Dahl.
  
  "Mungkin," Hayden ngagerendeng. "Saha anu terang? Tapi lamun maranehna nyerang urang kalawan prasangka, abdi sumpah ka Allah yén kuring bakal nyerang deui kalawan kakuatan komparatif. Jeung kitu eta bakal jeung anjeun sadayana. Éta pesenan."
  
  Lain poé datang jeung moro dituluykeun. Hujan ngahalangan usaha maranéhna. The Washington think tank balik kalawan tujuh situs deui jumlahna aya dua puluh tilu. Seuseueurna aranjeunna henteu ngahasilkeun tapi rohangan kosong atanapi pondasi kuno, gedong-gedong lami, rorongkong janten rags. Seuseueurna dinten sanés liwat sareng moral tim SPEAR mimiti ngirangan.
  
  "Naha urang di tempat anu leres?" Kenzi nanya. "Maksud kuring Hungaria. Sabalikna karaton Attila. Sabaraha lami ieu jalma dilahirkeun? Sarébu genep ratus taun ka tukang, bener? Naon ieu? Opat belas abad saméméh Geronimo. Meureun Attila teh salah 'scourge'. Kuring nyangka Garéja Katolik parantos dilabélan seueur. "
  
  "Kami mendakan rupa-rupa anomali," saur Kinimaka. "Aya seueur pisan, sareng teu aya anu leres."
  
  Dahl neuteup manéhna. "Kami peryogi cara pikeun ngahususkeun milarian kami."
  
  Lauren, sok dicolokkeun kana think tank, neuteup ka arah séjén. "Enya, ceuk maranehna. Enya."
  
  Angin gently niup bulu urang Swédia, tapi beungeutna tetep impassive. "Abdi henteu gaduh nanaon".
  
  "Panginten urang kedah ningali deui Attila?" May ngasongkeun. "Naha dina biografina?"
  
  Lauren ngawartoskeun geng Washington pikeun ngurus éta. Tim istirahat, saré, milarian kasalahan sareng henteu mendakan, sareng nyandak bagian dina dua alarm palsu deui.
  
  Tungtungna, Drake ngumpul tim. "Kuring pikir urang kedah nyauran ieu gagal, jalma. Orde nyebutkeun aranjeunna geus kapanggih eta, meureun & # 184; tapi lamun urang teu bisa, nagara sejen oge moal bisa. Panginten Horseman kaopat bakal langkung saé ditinggalkeun dimana anjeunna dikubur. Upami anjeunna masih aya."
  
  "Sugan kuburan dirampok," saur Hayden, nyebarkeun leungeunna, "teu lami saatos dikubur. Tapi lajeng, tangtosna, titilar bakal geus kapanggih. Kaén. Pedang. Permata. Jasad séjén."
  
  "Hésé nyéépkeun senjata anu kuat di dinya," saur Kenzi kalayan ekspresi kosong dina rarayna. "Kuring terang pamaréntahan kuring henteu. Aranjeunna moal pernah eureun milarian. "
  
  Drake unggeuk satuju. "Leres, tapi urang pasti aya krisis anu sanés. Urang moal bisa cicing di dieu salilana."
  
  "Éta nyarios hal anu sami di Peru," saur Smith.
  
  Drake unggeuk ka Lauren. "Naha aranjeunna gaduh nanaon pikeun urang?"
  
  "Teu acan, iwal dalapan situs poténsial séjén. Indikasina masih sami. Henteu aya anu susah."
  
  "Tapi teu tiasa ieu persis naon anu urang pilari?" ceuk Dahl lirih pisan.
  
  Hayden ngahuleng. "Kuring pikir kuring kedah nyauran jalma ieu sareng ngahubungi sekretaris. Kami langkung saé-"
  
  "Hati-hati," Alicia ngingetkeun. "Panginten ieu mangrupikeun sinyal anu diantosan ku anjing laut."
  
  Hayden jempé, kateupastian muncul dina panonna.
  
  Dahl tungtungna meunang perhatian maranéhanana. "Radar penetrasi taneuh," cenah. "Néangan anomali, gravitasi, magnét atanapi naon waé. Alami, anjeunna manggihan loba pisan, saprak ieu planét pisan heubeul. Tapi urang tiasa ngahususkeun pilarian urang. Urang tiasa. Ah sial, kumaha urang bisa jadi bodo kitu?"
  
  Drake babagi katingal rusuh Alicia urang. "Dupi anjeun teu kunanaon, sobat? Anjeun masih henteu ngaraosan épék Olga anu anjeun nyobian nyulik, naha anjeun?"
  
  "Abdi henteu kunanaon. Abdi sampurna sapertos biasa. Dengekeun - inget jelema bodo anu manggihan makam dewa?
  
  Beungeut Drake janten serius ayeuna. "Éta kami, Torsten. Nya, kalolobaan urang."
  
  "Abdi terang. Kami mendakan tulang Odin, ogé Thor, Zeus sareng Loki. Anjeunna ngareureuhkeun. "Aphrodite, Mars sareng seueur deui. Muhun, naon pakarang jeung armor maranéhanana dijieunna tina? Sababaraha permata maranéhanana?"
  
  "Hiji zat kanyahoan nu engké mantuan kami dina misi séjén," ceuk Drake.
  
  "Enya." Dahl teu eureun-eureun nyengir. "Pedang saha anu dikubur sareng Attila?"
  
  Lauren luncat kana eta. "Mars!" - manehna exclaimed. "Dewa perang Romawi nojos Attila ku pedang-Na ngaliwatan Scythians. Éta disebut Pedang Perang Suci. Tapi lamun bener datang ti leungeun Mars sorangan ... "
  
  "Anjeun tiasa ngonpigurasikeun radar penetrasi taneuh pikeun milarian unsur anu khusus," saur Dahl. "Sareng ngan ukur unsur anu luar biasa ieu."
  
  "Jeung boom!" Drake unggeuk ka manéhna. "Éta basajan. Swédia gélo geus balik deui."
  
  Alicia masih katingali kesel. "Anjeun teu tiasa panginten ieu, sial, sababaraha dinten ka pengker?"
  
  
  BAB TILU PULUH LIMA
  
  
  Delapan jam deui sareng aranjeunna parantos siap. Tim DC rebooted taneuh penetrating radar sanggeus ngahubungan hiji unit arkéologis Islandia anu masih Ngalanglang naon tetep tina makam mimiti dewa. Sok balik deui ka Odin, saur Drake bari ngadagoan. Ieu jelas yén Icelanders dilestarikan lolobana wincik manggihan tur sagala sampel. Ngirim data ngeunaan unsur langka ka Washington éta hitungan menit.
  
  Sahenteuna éta naon ceuk maranehna, Drake engké imagined. Anjeunna bakal kaget upami urang Amerika henteu acan gaduh ieu dina file.
  
  Hiji tés dilaksanakeun lajeng sinyal panas dikirim. Ping di wewengkon aranjeunna geus walked sabudeureun, sarta Pedang Mars kuna janten titik jelas dina peta.
  
  "Éta éta," saur Mai. "Makam Attila the Hun."
  
  The excavations dimimitian dina earnest. Warga mimiti ngalegaan liang anu parantos digali. Sateuacan aranjeunna ngahontal kakosongan anu sajajar sampurna sareng pedang, aranjeunna mayar warga desa sareng pura-pura depresi nalika ningali aranjeunna angkat.
  
  "Sisi séjén ieu," saur Mai, "mangrupikeun panemuan budaya anu ageung."
  
  "Kami henteu tiasa hariwang ngeunaan éta ayeuna," saur Hayden. "Ieu pakarang Maot. Ieu kedah nétralisasi sateuacan urang ngumumkeun nanaon. "
  
  Smith, Yorgi sareng Kinimaka luncat, narajang taneuh. Dahl masih katingali sareng ngarasa rada woozy, sanaos Alicia sareng Kenzi nyandak kasempetan pikeun nyauran anjeunna sadayana tina 'burit dianggurkeun' dugi ka 'Crazy Sloth'.
  
  Teu kungsi lila ngaléos kana kakosongan.
  
  Drake ningali nalika tiluan ngalegaan jurang. Mai jeung Alicia nyeken wewengkon pikeun mastikeun euweuh kejutan dina jukut panjang nu rék sneak up. Lauren bade cicing deukeut liang; garis tetempoan antara dua awéwé jeung nu handap.
  
  "Kusabab urang henteu terang sabaraha jauh urang bakal ka handap," saur Drake, "komunikasi tiasa henteu aya gunana. Tapi kuring pikir urang bakal maénkeun éta cara urang mendakanana.
  
  "Kabéh anu urang peryogikeun nyaéta kotak," Hayden dikonfirmasi. "Kami henteu miceunan waktos neuteup naon waé atanapi saha waé. Anjeun satuju?"
  
  Aranjeunna unggeuk. Yorgi indit heula, jadi nu paling lincah di tim. Kinimaka datang salajengna, masih ngarawat tatu sirah, dituturkeun ku Smith. Drake luncat kana liang, dituturkeun ku Hayden jeung Dahl. Swédia kedah tetep di lawang. Drake japati handapeun taneuh henteu rata sarta kapanggih dirina dina torowongan poék. Hiji menit ngarayap sareng ngarambat antara témbok nyababkeun kakosongan anu langkung lega dimana tim belok ka kénca. Yorgi nyambungkeun pedang ka navigator portabel sareng nyauran jarak antara aranjeunna sareng anjeunna unggal sababaraha menit.
  
  Drake nyekel senter na ajeg, nyambungkeun balok jeung nu di hareup. Jalurna henteu pernah nyimpang, tapi ngurilingan tempat peristirahatan pedang dugi aranjeunna lalaunan ngajauhan éta.
  
  Yorgi eureun di hareup. "Urang meureun kudu nembus."
  
  Drake sumpah. "Ieu batu padet. Urang bakal butuh parabot badag pikeun nembus dinya. Naha anjeun ningali kumaha gajihna?"
  
  Yorgi sora sugema. "Dua kali lebar petikan ieu."
  
  "Jeung pedang?" - Abdi naroskeun.
  
  "Ngan di sisi séjén."
  
  Drake ngagaduhan kesan anu béda anu aranjeunna dimaénkeun. Déwa-déwa baheula keur ngarariung deui. Kadang-kadang sigana aranjeunna nuturkeun anjeunna sapanjang jalan, nyered anjeunna kana hiji petualangan atanapi anu sanés, sakapeung uih deui pikeun ngajantenkeun diri.
  
  Jiga ayeuna.
  
  Anjeunna nyandak kaputusan na. "Pindahkeun," pokna. "Urang kedah ningali dimana jalanna ieu."
  
  "Muhun, aya salah sahiji anomali payun," Yorgi ngirim jawaban. "Bentuk anu teu dipikanyaho ageung."
  
  Sora Alicia ngagerentes ngaliwatan komunikator. "Aya pindah?"
  
  Drake terang nada humor anu jahat. "Eureun éta".
  
  "Sabaraha suku anjeunna gaduh?"
  
  "Alicia!"
  
  Sarerea di jero taneuh ngaluarkeun péstolna. Drake nyoba bango beuheung na kasampak hareup, tapi Kinimaka diblokir panempoan na. Hiji-hijina hal anu anjeunna tiasa laksanakeun nyaéta pencét luhureun sirahna kana torowongan.
  
  Lebu diayak dina hawa. Drake kesang, bruises seger na throbbing. Tim crawled on sagancang maranéhanana bisa. Yorgi dipingpin aranjeunna sabudeureun hiji ngalipet slow. Ngan lajeng eureun ngora Rusia.
  
  "Duh! Abdi gaduh naon."
  
  "Naon?" - Abdi naroskeun. Sababaraha sora kadéngé.
  
  "Tunggu. Anjeun tiasa sumping ka dieu sareng abdi."
  
  Moal lami deui Drake rounded ngalipet sarta nempo yén sisi petikan widened, robah jadi arch batu jangkungna dalapan suku jeung opat kali rubak lalaki. Warnana samak, mulus, sarta acuk luhureun liang heureut nu geus dipotong kana batu sorangan, lawang leutik kawas panto.
  
  Drake ngintip kana hideung tina liang ieu. "Jadi meureun aranjeunna gouged kaluar batu saeutik saeutik, mastikeun yén Attila bakal tetep di dieu salawasna?"
  
  "Tapi teu aya walungan di luhur urang," saur Yorgi. "Éta dina pikiran kuring."
  
  "Kursus walungan robah leuwih taun," ceuk Hayden. "Ayeuna urang teu tiasa nyarios naha Tisza sakali ngalir ka dieu. Atoh, ngan sababaraha méter ka kidul."
  
  Drake leumpang nuju gelap. "Kuring di buruan. Naha urang tingali?
  
  Yorgi luncat, ngajaga posisi di hareup. Awalna panto anyar ngan hiji outline of blackness lengkep, tapi sakumaha aranjeunna meunang ngadeukeutan sarta caang senter maranéhna, maranéhna nempo petunjuk ngeunaan kamar badag di sisi séjén. Kamar éta henteu langkung ageung tibatan kamar makan anu santun, pinuh ku partikel lebu sareng tiiseun mutlak, kalayan titincakan setinggi dengkul di tengahna.
  
  Aya peti batu dina titincakan.
  
  "Luar biasa," Yorgi ngarenghap.
  
  "Naha anjeun pikir Attila aya di dinya?" Kenzi nanya.
  
  "Pedang téh, jigana." Yorgi pariksa radar penetrating taneuh na. "Jadi nyebutkeun hal ieu."
  
  "Kami tetep dina misi." Hayden malah teu ningali kana peti. Manehna sibuk diajar ngeunaan gender. "Sareng éta di dinya? Éta hungkul".
  
  Drake melong dimana manehna nunjuk. Tim nu walked ngaliwatan Arch lawang jeung kapanggih sorangan lengkep di jero kamar. Hiji kotak kai akrab jeung segel Orde dina tutup nangtung dina titincakan sorangan, dina suku Coffin nu. Hayden ngaléngkah ka arahna.
  
  "Siap," saurna ka Lauren dina koméntar. "Kami nuju di jalan. Béjakeun ka Washington yén kami mendakan kotak anu terakhir."
  
  "Naha anjeun buka ieu?"
  
  "Négatip. Ku teu sangka éta ide nu sae di handap ieu. Urang antosan dugi ka puncak."
  
  Drake neuteup peti. Yogi ngaléngkah ngadeukeutan. Kenzi naék kana alas sareng ningali ka handap.
  
  "Naha aya anu badé ngabantosan abdi?"
  
  "Henteu ayeuna," saur Hayden. "Urang kudu indit".
  
  "Naha?" Kenzi tetep gedé. "Éta henteu sapertos tim sanés di dieu. Éta saé gaduh momen pikeun diri anjeun, sanés? Ieu mangrupikeun parobihan anu saé pikeun henteu aya anu nahan kuring.
  
  Drake ngahurungkeun kom. "Dal? Anjeun bangsat."
  
  "Naon?"
  
  Kenzi ngahuleng. "Éta ngan ukur tutup batu."
  
  Drake nempo dirina salaku smuggler titilar jeung gairah pikeun harta. Tangtu, ieu moal subside. Ieu bagian tina dirina. Manéhna unggeuk ka Hayden.
  
  "Kami bakal nyusul anjeun. Abdi janji".
  
  Anjeunna lumpat ka sisi séjén tina titincakan, nyekel batu jeung ditarik.
  
  Hayden buru-buru kaluar tina makam, Yorgi sareng Kinimaka nuturkeun di tukangeunana. Smith reureuh di panto. Drake ningali harta karun tina makam Attila the Hun kapanggih.
  
  Dina cahaya senter panonna buta; greens sparkling sarta beureum, blues inten biru jeung yellows caang; nuansa katumbiri, shimmering tur haratis pikeun kahiji kalina dina ampir sarébu taun. Kakayaan ieu dipindahkeun, pedang ieu knocked kaluar tina alignment ku gerakan ieu. Sabeulah séjén hérang. Kalung, ankles jeung pinggel ngagolér dina tumpukan.
  
  Handapeun éta kabéh, masih dibungkus ku sababaraha potongan pakéan, ngagolér awak Attila. Drake percaya kitu. situs ieu pernah kapanggih ku garong kuburan; ku kituna ayana kabeungharan. Nazi ngan diperlukeun pikeun rencana maranéhanana leuwih badag, sarta ngagambar perhatian ka manggihan monumental ngan bakal narik perhatian ka aranjeunna. Nahan napas, luncat kana komunikator.
  
  "Lauren," gerentesna. "Anjeun kedah nyewa batur pikeun ngajaga sadayana. Anjeun ngan kudu nyieun kajadian. Ieu ... luar biasa. Ngan ukur..." Ngareureuhkeun, néangan.
  
  "Naon ini?" - Abdi naroskeun.
  
  "Teu aya pedang di dieu. Pedang Mars leungit."
  
  Lauren ambekan. "Oh henteu, ieu henteu saé."
  
  Beungeut Drake jadi tegang. "Saatos sadayana anu kami lalui," saur anjeunna. "Kuring terang pisan."
  
  Kensi nyerengeh. Drake neuteup ka tukang. "Pedang Mars aya di dieu."
  
  "Aduh, anjeun saé. Penyelundup paninggalan sareng maling master. Anjeun nyolong éta langsung tina handapeun irung kuring. " Anjeunna neuteup. "Hade pisan".
  
  "Anjeun teu tiasa nyandak nanaon." Anjeunna ningali anjeunna ngaluarkeun barang permata. "Tapi kuring percanten ka anjeun angkat ka dinya pikeun barang anu paling berharga."
  
  "Leuwih ti Attila?"
  
  "Enya, mang. Anjeun tiasa nyokot eta up. Tapi naon waé anu anjeun lakukeun, jaga pedang pikeun diri anjeun."
  
  Kenzi seuri jeung nyabut leungeunna, ninggalkeun balik harta karun bejeweled tapi tetep pedang. "Ayeuna kuring parantos ningali sadayana," saur anjeunna kalayan hormat. "Urang tiasa angkat."
  
  Drake bungah yén anjeunna nunjukkeun kahayang batin sareng anjeunna ngabantosan anjeunna ngalaksanakeunana. "Teras teu kunanaon. Hayu urang tingali naon Horseman of Death.
  
  
  BAB tilu puluh genep
  
  
  Séréd dina sinar panonpoé langsung, tim SPEAR nalungtik kotak ahir Orde Penghakiman Terakhir.
  
  Kinimaka ngantosan persetujuan nalika Alicia sareng Mai ngadeukeutan wates, ayeuna yén helikopter anu ramah tiasa katingali di cakrawala. Hayden nunjuk ka Kinimaka.
  
  "Teruskeun gawéna, Mano. Urang kedah ningali naon anu aya di jero sateuacan perusahaan sumping; babaturan atawa musuh."
  
  The Hawaiian unggeuk jeung klik konci. Drake condong ka hareup bari tutupna diangkat, butting sirah jeung Dahl.
  
  "Geuleuh!" - anjeunna ngagorowok, blinking.
  
  "Naha éta usaha anjeun pikeun nyium, Yorkie?"
  
  "Kuring bakal nyium anjeun upami anjeun nyorong pel shaggy anu anjeun nyauran sirah dina raray kuring sakali deui. Kiss Yorkshire getihan."
  
  Tangtu, taya nu ngadéngé manéhna. Éta kabéh museurkeun kana wahyu anyar.
  
  Hayden ngintip ka jero, nyarandé kana Kénsi. "Sheeeit," sapanya santai. "Kuring henteu pernah ngabayangkeun bakal sapertos kieu."
  
  "Sareng kuring ogé". Méi nangtung.
  
  "Penghakiman Terakhir Sejati," saur Lauren, maca téks deui. "Paling awon ti sadayana."
  
  "Muhun, abdi henteu terang ngeunaan anjeun guys," Alicia muttered. "Tapi anu kuring tingali di jero nyaéta salembar kertas. Sigana mah daptar balanjaan abdi."
  
  Mai neuteup ka tukang. "Kumaha waé kuring henteu tiasa ngabayangkeun anjeun di jero supermarkét."
  
  Alicia nyengir. "Ngan sakali. Sadaya gerbong ieu, halangan lorong sareng pilihan lengkep ngaleungitkeun kuring. " Manehna diajar helikopter serangan approaching kalawan longing. "Éta langkung saé".
  
  Kinimaka ngahontal kana kotak sarta narik kaluar sapotong kertas jeung nahan eta nepi ka dulur ningali. "Éta ngan sakumpulan angka."
  
  "Ku kasempetan," ceuk Smith.
  
  Drake ngarasa ambek. "Jadi, Tarekat Penghakiman Terakhir ngirimkeun urang satengahing dunya pikeun milarian salembar kertas dina makam anu disumputkeun salami ratusan taun? Tempat anu urang moal kantos mendakan upami urang henteu gaduh pangalaman sareng makam dewa? Abdi henteu ngartos ieu ".
  
  "Nazi éta peninggalan sareng pamburu harta," saur Kenzie. "Naha anjeun terang ngeunaan jisim luar biasa ieu anu nembé kapanggih dina és kutub? Aya anu nyebatkeun éta pangkalan Nazi. Aranjeunna rampog sagalana ti perhiasan nepi ka gulungan sarta lukisan. Aranjeunna diusahakeun nyieun zombies, searched pikeun hirup langgeng tur leungit rébuan jalma dina pilarian bahaya. Upami aranjeunna milih ninggalkeun éta di makam Attila the Hun tinimbang maok kabeungharan, aya alesan anu pikasieuneun pikeun éta.
  
  Lauren nunjuk kana ceulina. "Kacamatan Columbia hoyong terang naon éta."
  
  Hayden nyandak tina Kinimaki. "Jadi, guys, ieu sapotong kertas heubeul, rada kandel tur sobek dina dua sisi. Eta geus yellowed sarta mucunghul rada rapuh. Janten, di tengahna aya tulisan anu ngan ukur diwangun ku angka." Manehna maca aranjeunna kaluar: "483794311656 ..." Manéhna nyokot napas. "Henteu ngan éta..."
  
  "Impian baseuh hiji geek." Alicia ngahuleng. "Tapi naon sih urang kudu ngalakukeun?"
  
  "Kaluar ti dieu," ceuk Drake, nangtung bari helikopter némpél ka handap. "Sateuacan urang Hun manggihan urang."
  
  Pilot naék. "Dupi anjeun siap? Urang kedah ngawaskeun éta."
  
  Tim ngiringan anjeunna deui ka helikopter. Hayden réngsé pidatona sareng ngaliwat salembar kertas nalika aranjeunna nyandak korsi. "Aya ideu?"
  
  "Anjeun malah teu bisa maénkeun lotre sareng maranehna," ceuk Alicia. "Geus gunana".
  
  "Sareng naon hubunganana sareng maot?" ceuk Drake. "Jeung nu opat kuda? Kusabab nomer sigana penting, naha éta aya hubunganana sareng tanggal lahir? Tanggal maot?
  
  "Kami di dieu," ceuk hiji sora dina ceulina, sarta anjeunna inget deui yén maranéhna disambungkeun ka sakuliah dunya iwal maranéhna kudu mareuman DC pikeun ngarengsekeun hiji misi, nu hal maranéhanana ngan disambungkeun ka Lauren.
  
  "Henteu ngan ukur anjeunna," saur sora anu sanés. "Urang meunang."
  
  Drake ngadangukeun helikopter lalaunan naék kana hawa.
  
  "Angka ngarecahna ieu mangrupikeun koordinat. Gampang. Nazi ninggalkeun anjeun udagan anu sampurna, jalma-jalma.
  
  Drake mimiti mariksa jeung nyiapkeun pakarang-Na. "Sasaran?" - Abdi naroskeun.
  
  "Leres, set nomer munggaran nunjuk ka Ukraina. Runtuyanna nyaéta hiji angka kontinyu anu panjang, ku kituna urang butuh sakedap pikeun decipher éta.
  
  Alicia ningali jam tanganna. "Kuring henteu nelepon lima menit sadinten."
  
  "Anjeun henteu gaduh IQ saratus genep puluh."
  
  "Kumaha anjeun terang, lalaki pinter? Abdi henteu kantos nguji éta."
  
  Sakedapan jempé, teras: "Atuh. Urang diasupkeun sakabéh runtuyan jeung disambungkeun ka satelit. Anu urang tingali ayeuna nyaéta daérah industri anu ageung, sigana dalapan mil pasagi jumlahna. Ieu lolobana pinuh ku gudang, urang diitung leuwih tilu puluh, sarta aranjeunna sigana kosong. Hiji hal ti jaman perang anu ditinggalkeun. Ieu tiasa janten fasilitas panyimpen militér Soviét kuno, ayeuna ditinggalkeun.
  
  "Jeung koordinat?" tanya Hayden. "Naha aranjeunna nunjukkeun naon waé anu khusus?"
  
  "Masih mariksa." Aya jempé dina jalur.
  
  Hayden henteu kedah nginpokeun ka pilot; aranjeunna parantos angkat ka Ukraina. Drake ngarasa dirina bersantai saeutik; sahenteuna tim rival maranéhanana teu bisa ngéléhkeun maranéhna pikeun eta. Anjeunna melong Hayden na mouthed.
  
  Dupi urang mareuman ieu?
  
  Manehna nyieun beungeut. Ieu bakal kasampak curiga.
  
  Tah? Anjeunna mimed eta lalaunan, condong ka hareup.
  
  Hayden ogé panginten. Teu aya anu tiasa dipercanten.
  
  Alicia seuri. "Drake, upami anjeun hoyong nyium anjeunna, lakukeun."
  
  The Yorkshire lalaki condong deui sakumaha helikopter motong sakuliah langit. Ampir teu mungkin pikeun damel dina kapasitas pinuh nalika anjeun henteu yakin upami bos anjeun nyalira bakal mundur. Karasa kabeuratan dina haténa. Upami aya anu ngarencanakeun hal ngalawan aranjeunna, aranjeunna badé terang.
  
  Komunikator sora bip.
  
  "Wow".
  
  Hayden ngangkat sirahna. "Naon?" - Abdi naroskeun.
  
  Sora super geek ti Washington kadéngé sieun. "Anjeun yakin, Jeff? Maksad abdi, abdi teu tiasa ngabejaan aranjeunna ieu lajeng manggihan éta ngan guesswork ".
  
  tiiseun. Lajeng lover maranéhanana nyandak napas jero. "Wah, abdi kedah nyarios. Ieu goréng. Ieu bener goréng. Koordinat sigana nuju langsung ka Horseman of Death.
  
  Dahl ngareureuhkeun di tengah jalan ngamuat majalah kana péstolna. "Éta asup akal," cenah. "Tapi aya naon?"
  
  "Hulu ledak nuklir."
  
  Hayden ngacungkeun huntuna. "Naha anjeun tiasa nunjukkeun ieu? Ieu hirup? Didinya-"
  
  "Tungguan," si gék ngarénghap, nahan napas. "Mangga antosan. Henteu ngan éta. Abdi henteu hartosna 'hulu ledak nuklir'.
  
  Hayden nyengir. "Terus naon maksud anjeun?"
  
  "Aya genep hulu ledak nuklir dina tilu gudang. Urang teu bisa ningali ngaliwatan tembok sabab wangunan dijejeran ku timah, tapi urang bisa ningali ngaliwatan hateupna kalayan bantuan satelit urang. Gambar nunjukkeun yén pakarang nuklir balik deui ka jaman eighties, kamungkinan patut pakaya ka nu meuli katuhu jeung taliti dijaga. Kaamanan kalolobaanana aya di jero, sakapeung aranjeunna ngurilingan pangkalan kosong.
  
  "Jadi, Orde Penghakiman Terakhir nyumputkeun genep senjata nuklir dina tilu gudang pikeun dianggo engké?" Mai nanya. "Éta sigana sapertos hal Nazi."
  
  "Senjata ogé dina urutan gawé," ceuk nu geek.
  
  "Kumaha anjeun terang éta?"
  
  "Sistem komputer jalan. Aranjeunna tiasa bersenjata, diarahkeun, dileupaskeun.
  
  "Naha anjeun gaduh lokasi anu tepat?" Kenzi nanya.
  
  "Enya, urang mah. Genepna diikat kana tonggong treuk datar anu aya di jero gudang. Oddly cukup, aktivitas di jero geus anyar dua kali. Tangtosna, aranjeunna ogé tiasa dipindahkeun. "
  
  Drake melong Hayden, anu neuteup deui ka anjeunna.
  
  "Mole," ceuk Kensi nyaring.
  
  "Kumaha upami tim rival?" - tanya Dahl.
  
  "Numutkeun NSA, jumlah rumor parantos ningkat. Teu katingali saé."
  
  "Kuring hoyong terang naon anu aranjeunna ngarepkeun," saur Mai. "Henteu kalebet genep hulu ledak nuklir kuno."
  
  "Pedang Mars"
  
  Drake gancang malikkeun beuheungna. "Naon?" - Abdi naroskeun.
  
  "Sarerea ngagaduhan koordinat, nganggap yén mol ieu damel di dieu. Sarerea nangtukeun sorangan tugas nyieun satelit. Parangkat lunak pencitraan kami dilengkepan ku sagala jinis sensor, sareng dimimitian ku carita Odin sareng kantun salajengna, urang tiasa ngadeteksi unsur langka anu aya hubunganana sareng makam sareng dewa. Instrumén urang nunjukkeun perkiraan ukuran sareng bentuk objék, sareng éta cocog sareng pedang anu leungit. Aranjeunna sadayana terang yén kami parantos mendakan pedang sareng nuju nuju biaya nuklir. Urang kedah ngalakukeun ieu."
  
  "Tinggalkeun pedang dina chopper." Smith nyentak.
  
  Drake, Dal jeung Hayden silih teuteup. "Teu kasempetan di naraka. Pedang tetep aya di urang."
  
  Drake nurunkeun sirahna. "Hiji-hijina hal katurunan anu langkung berharga tibatan Genghis Khan, Attila, Geronimo sareng Hannibal digabungkeun," saurna. "Sareng kami kapaksa ngalih kana senjata nuklir."
  
  "Pikiran," saur Mai. "Sareng aranjeunna peryogi éta kusabab seueur alesan. Kakayaan."
  
  "Ganjaran," ceuk Smith.
  
  "Rakus," ceuk Kensi.
  
  "Bebas masalah," saur Hayden kalayan yakin. "Kanggo sadaya alesan ieu digabungkeun. Dimana genep pakarang nuklir?"
  
  "Aya dua di jero gudang 17," ceuk si komputer. "Pamasangan nuklir anu sanés aya di Dalapan Belas sareng Kasalapan Belas, sareng kuring nyarioskeun ka anjeun lokasi pastina ayeuna. Éta dasar anu ageung sareng urang ngitung émisi panas tina sahenteuna dua belasan awak, janten ati-ati."
  
  Drake nyarandé, nempo hateupna. "Deui?"
  
  Hayden terang naon anu anjeunna pikirkeun. "Naha anjeun yakin yén sadayana bakal robih saatos ieu?"
  
  Manéhna seuri hanjelu. "Abdi percanten".
  
  "Teras hayu urang pencét éta teuas," ceuk Dahl. "Salaku tim, salaku kolega. Hayu urang ngalakukeun ieu panungtungan waktu".
  
  
  BAB tilu puluh tujuh
  
  
  Éta henteu gampang pikeun tim SPEAR. The heubeul, base ditinggalkeun éta saukur kumpulan jumbled tina badag, gudang elongated kalawan jaringan jalan kokotor lemes ngajalankeun antara aranjeunna. Jalanna lega pisan pikeun nampung treuk gedé. Drake téori yén éta kantos janten sababaraha jinis gudang, tempat dimana seueur peralatan militér tiasa disimpen. Helikopter darat di pinggiran, di tukangeun pager anu karat, bobrok, sareng ampir langsung mareuman mesinna.
  
  "Tim parantos siap," saur Hayden kana komunikator na.
  
  "Go," ceuk Constable DC ka dirina. "Pastikeun hulu ledak ditumpurkeun sareng barang sanésna aman."
  
  Dahl ngagerendeng kana taneuh. "Hayu urang ngobrol ngeunaan ngonci panto kandang saatos kuda kabur."
  
  Tim éta parantos ngapetakeun lokasi sadaya tilu gudang dina pikiranna sareng gaduh ide anu saé ngeunaan jaringan jalan anu berliku. Intina, sagalana tumpang tindih jeung sagalana sejenna. Henteu aya jalan buntu, henteu aya jalan nyimpang, henteu aya jalan kabur, iwal hiji. Sadaya gudang perimeter dikurilingan ku leuweung padet, tapi anu jero - tilu anu penting - aya diantara anu sanés dina urutan acak.
  
  Lumpat babarengan.
  
  "Urang bakal kudu dibeulah nepi, neutralize pakarang nuklir, lajeng neangan cara pikeun meunangkeun aranjeunna kaluar ti dieu ka tempat hadé," ceuk Hayden. "Rumania teu jauh."
  
  Ayeuna Lauren aya sareng maranehna, pinuh plugged kana Washington, sarta sanggeus kabuktian yén manéhna bisa mikir dina tekenan, maranéhna bisa jadi butuh nya lamun datang ka nanganan pakarang nuklir. A sirah stabil sanggup ngirimkeun informasi ngaliwatan saluran teu bisa underestimated. Aranjeunna leumpang handap, gancang sareng nuju ka gudang.
  
  Jalan kokotor dibuka sateuacan aranjeunna, sepi. Saluareun ieu sakabéh wewengkon katutupan di bumi bulistir jeung shale, kalawan ngan sababaraha jukut jukut coklat sparse. Drake nalungtik pamandangan sarta masihan pesenan pikeun pindah ka hareup. Maranéhna lumpat ka lapang kalayan pakarangna siap-siap. Bau kokotor jeung minyak narajang indra, jeung angin tiis neunggeul beungeutna. Alatna clanged jeung sapatu maranéhanana pencét taneuh teuas.
  
  Aranjeunna ngadeukeutan témbok mimiti gudang sareng lirén, nyenderkeun tonggongna. Drake neuteup sapanjang garis.
  
  "Siap?" - Abdi naroskeun.
  
  "Geus."
  
  Anjeunna nyeken leg salajengna tina rutena, terang yén aranjeunna henteu ngagaduhan kaméra CCTV anu kedah hariwang kumargi alat-alat éta henteu acan nyandak sinyal anu asalna ti pangkalan sanés telepon sélulér. Muatan nuklir sorangan ngaluarkeun hum frekuensi rendah. Saluareun ieu tempat éta mandul.
  
  Lain amprok jeung maranéhna datang ka gudang séjén. Masing-masing gaduh nomer anu ditulis dina tulisan hideung. Tiap di antarana kasampak bobrok, hambar, jeung rivulets keyeng ngalir turun ti hateup ka lanté. Talang-talang diayun-ayun, ruas-ruas rungsing nunjuk kana taneuh, ngeclak cai kotor.
  
  Drake ayeuna tiasa ningali pojok kénca Gudang 17 payuneun. "Kami nyebrang jalan ieu," saurna. "Kami jalan sapanjang sisi gudang ieu dugi ka tungtungna. Janten kami ngan ukur dua puluh kaki jarak tujuh belas."
  
  Manéhna ngaléngkah, tuluy eureun. Hiji kandaraan kaamanan drove handap jalan payun, pindah sapanjang jalur nu meuntas aranjeunna. Sanajan kitu, euweuh kajadian. Drake ngarenghap lega.
  
  "Teu aya babaturan di dieu," Dahl ngingetkeun aranjeunna. "Entong percanten ka saha waé di luar tim." Anjeunna henteu kedah nambihan "Malah urang Amerika."
  
  Ayeuna Drake pindah ti tempatna, pencét dirina kana témbok gudang sareng maju. Gudang 17 kagungan dua jandéla leutik nyanghareup ka hareup. Drake cursed quietly, tapi sadar yen teu aya jalan kaluar séjén.
  
  "Pindah," cenah urgently. "Pindahkeun ayeuna."
  
  
  BAB tilu puluh dalapan
  
  
  Maranéhna lumpat ka panto gudang, ngabagi tilu golongan. Drake, Alicia jeung Méi unggal ngoleksi tujuh belas titik; Dal, Kenzie, sareng Hayden masing-masing ngoleksi dalapan belas, nyésakeun Smith, Lauren, Kinimaka, sareng Yorgi kalayan masing-masing salapan belas. Salaku hiji aranjeunna nabrak kana panto utama.
  
  Drake najong panto, nyolok engselna. Lalaki éta kakara kaluar ti kantor di jero. Drake nyandak anjeunna handapeun leungeun-Na, yanked anjeunna teuas sarta threw anjeunna ngalawan tembok sabalikna ti kantor. Petikan sempit anu aranjeunna buka langsung kana gudang, janten Alicia sareng May leumpang ngurilingan éta.
  
  Drake ngabéréskeun lalaki éta, ngantunkeun anjeunna koma, sareng mariksa kantor-kantor alit sateuacan ngiringan awéwé. Panempoan anu matak narik ati. Gudang éta badag, panjang tur jangkung. Di tengahna, nyanghareup ka bank tina panto roller, nangtung hiji panjang, low flatbed treuk - a taksi jeung mesin badag di hareup. Dua hulu ledak nuklir ngagolér di tukangeun treuk, jelas sapertos beurang, irungna ngadep ka hareup, tali hideung ngamankeunana dina interval anu teratur. Straps bakal nyadiakeun kalenturan tanpa loba gerakan-ide nu sae pikeun transportasi, Drake ngusulkeun, saprak teu saurang ogé hayang misil deadly nabrak kana objék cicing. Hiji kebat badag tina curtains samping ngagolér di sisi treuk badag, nu anjeunna dianggap geus napel saméméh miang.
  
  "Teu aya kaamanan," saur Mai.
  
  Alicia nunjuk ka kantor séjén di sisi katuhu treuk. "Saran abdi".
  
  "Anjeun panginten aranjeunna bakal langkung prihatin," saur Mai.
  
  Drake teu bisa mantuan tapi pariksa kaméra kaamanan, manggihan hésé ngandelkeun sagemblengna ka grup fans linggih di kantor AC. "Babaturan baheula urang, sugema meureun di gawe," cenahna. "Aranjeunna nyimpen éta rusiah pikeun lila."
  
  Ngaliwatan saluran komunikasi aranjeunna ngadéngé sora perang, tim séjén sibuk.
  
  Alicia muru kana treuk. "Di kuring!"
  
  
  ***
  
  
  Dahl nyeepkeun lalaki anu pangdeukeutna sareng ngalungkeun anjeunna kana rafters, nampi jumlah airtime anu lumayan sateuacan ningali anjeunna ambruk kagok kana taneuh. Tulang-tulangna peupeus. Getih ngamalir. Kenzi slid katukang, nembak bedil submachine nya, pencét éta lalaki kabur, anu lajeng membanting beungeut maranéhanana teuas kana taneuh. Hayden pindah sisi, leuwih milih Glock na. Treuk ageung anu aranjeunna mendakan diparkir di tengah gudang, gigireun tilu kantor sareng sababaraha jajar kotak. Aranjeunna teu terang naon anu aya di jero, tapi panginten bakal langkung bijaksana pikeun mendakanana.
  
  Hayden walked nuju treuk, panon nya scanning pasangan muatan nuklir dipasang luhureun sirah nya. Damn, aranjeunna ageung dina jarak éta. Raksasa nu teu boga tujuan lian ti ngancurkeun. Lajeng, undoubtedly, maranéhanana éta Pupusna sarta jelas bagian tina Horseman kaopat. Attila éta inohong pangkolotna kadua opat, lahir tujuh ratus taun sanggeus Hannibal na, coincidentally, tujuh ratus taun saméméh Genghis Khan. Geronimo lahir taun 1829. Kabéh pengendara anu katuhu dina cara sorangan. Kabéh raja, assassins, jenderal, strategists unrivaled. Sarerea nangtang pangalusna maranéhanana sakuduna dituju.
  
  Naha ieu alesan Orde milih aranjeunna?
  
  Manehna terang yén mol Washington ieu taunting aranjeunna kalayan skill.
  
  Teu aya waktos kanggo ngarobih nanaon ayeuna. Anjeunna leumpang di tukangeun platform, nuju ka kotak-kotak. Sawaréh tutupna diléngsér, anu sanésna nyandéng kana témbok kai. Jarami sareng bahan bungkusan sanésna bocor ti luhur. Hayden némbak saurang lalaki, teras silih tukeur pélor sareng anu sanés sareng kapaksa teuleum ka taneuh pikeun nutupan.
  
  Anjeunna mendakan dirina dina tonggong treuk, kalayan buntut hulu ledak nuklir ngagantung dina dirina.
  
  "Naon anu bakal kajadian upami pélor nabrak salah sahiji hal ieu?"
  
  "Tong hariwang, éta kedah janten shot anu saé pikeun pencét inti atanapi ngabeledug," sora éta nyarios ka anjeunna dina kom. "Tapi kuring pikir sok aya kasempetan pikeun istirahat untung."
  
  Hayden ngacungkeun huntuna. "Oh, hatur nuhun, sobat."
  
  "Henteu masalah. Tong hariwang, éta moal mungkin kajadian.
  
  Hayden teu dipalire komentar lemes, dispassionate, digulung kaluar kana kabuka sarta dipecat sakabéh majalah di lawan nya. Lalaki murag, getihan. Hayden nyelapkeun majalah sejen bari buru-buru nuju laci.
  
  Hiji gudang badag dikurilingan dirina, echoing kalawan gunfire, cukup lega jadi unsettling, rafters jadi luhur yén musuh teu marahmay gampang nyumputkeun aranjeunna. Manéhna nempo kaluar ti tukangeun kotak.
  
  "Kuring pikir urang nuju saé," saur anjeunna. "Sigana mah aranjeunna gaduh langkung ti hiji operasi di dieu."
  
  Kenzi lumpat, ngacungkeun Pedang Mars. "Naon ini?" - Abdi naroskeun.
  
  Dahl squatted handap dina roda badag tina platform. "Awas tonggong anjeun. Urang gaduh langkung ti hiji musuh di dieu."
  
  Hayden nyaring jarami. "Barang dipaling," ceuk manehna. "Ieu kedah janten titik jalan. Aya seueur pilihan di dieu. "
  
  Kenzi ngaluarkeun patung emas. "Aranjeunna gaduh tim anu ngalaksanakeun razia ti imah-imah. maling. Ieu bisnis badag. Sadayana diékspor, dijual atanapi dilebur. Tingkat kasadaran balik kajahatan ieu sahandapeun nol.
  
  Dahl ngaharéwos: "Ka kénca anjeun."
  
  Hayden ngaléos ka tukangeun kotak, ningali korbanna sareng ngabuka seuneu.
  
  
  ***
  
  
  Lauren Fox nuturkeun Mano Kinimaka kana liang singa. Manéhna nempo kumaha Smith diurus musuh jeung ninggalkeun manéhna pikeun maot. Manéhna nempo Yorgi nyokot konci dina panto kantor, asup jeung ngadéklarasikeun éta leungit dina waktu kurang ti hiji menit. Saban poé, manéhna nyoba-nyoba pikeun ngajaga. Unggal dinten anjeunna hariwang yén anjeunna tiasa kaleungitan tempatna dina tim. Ieu bagian tina naha manéhna courted Nicholas Bell, naha manéhna terus di kabaran jeung néangan cara séjén pikeun mantuan.
  
  Anjeunna dipikacinta tim sareng hoyong tetep janten bagian tina éta.
  
  Ayeuna manehna cicing deui, Glock dina leungeun, miharep manehna teu kudu make eta. dataran nempatan lolobana visi nya, badag tur dahsyat. Warheads éta warna greenish kusam nu teu ngagambarkeun cahaya, undoubtedly salah sahiji bentuk paling menacing pikiran manusa modern bisa ngabayangkeun. Smith grappled kalawan hansip badag, nyandak sababaraha hits, lajeng nyandak lalaki kaluar sagampil Lauren ieu sneaking up pikeun mantuan. Di katuhuna, Kinimaka nembak dua deui. Pélor mimiti ngapung di sabudeureun gudang nalika anu sanés sadar yén aranjeunna diserang.
  
  Ti tukangeun, manéhna nempo sababaraha penjaga nembus kana taksi treuk.
  
  "Ati-ati," manehna ngahurungkeun sambungan, "Kuring ningali jalma nuju ka hareup. Duh Gusti, naha aranjeunna badé nyobian ngaluarkeun aranjeunna ti dieu?"
  
  "Oh henteu," éta jawaban ti DC pikeun sakabéh ningali. "Anjeun kedah nétralisasi pakarang nuklir ieu. Upami jalma-jalma ieu ngagaduhan kode peluncuran, maka salah sahiji anu dileupaskeun bakal janten musibah. Tingali, sadayana genep kedah nétralisasi. Ayeuna!"
  
  
  ***
  
  
  "Gampang pisan pikeun anjeun nyarios," Alicia muttered. "Dibungkus dina jubah kuring sareng nyeuseup cappuccino buih kuring. Antosan, abdi ningali aranjeunna nuju nuju taksi ka dieu ogé.
  
  Drake robah arah, ningali yén anjeunna bisa balap sapanjang sisi ieu platform tanpa encountering lalawanan nanaon. Anjeunna waved ka Alicia jeung gancang indit.
  
  Sora Mai peupeus konsentrasina. "Awas léngkah anjeun!"
  
  Naon...?
  
  Hiji lalaki dina jaket kulit hideung kandel slid handapeun platform, suku stretched kaluar. Ku tuah atanapi desain pinter, aranjeunna pencét Drake dina tulang tonggong jeung dikirim anjeunna tumbling. Bedil mesin lésot ka hareup. Drake teu dipaliré nu ancur anyar jeung crawled handapeun treuk sagampil hansip dibuka seuneu. Pélor nembus beton tukangeunana. Satpam ngudag manéhna, nyabut bedilna.
  
  Drake naek katuhu handapeun treuk, ngarasa pakarang badag luhureun sirah na. Satpam ngaléos, tuluy jongjon. Drake dipecat Glock sarta motong dahi lalaki urang. Kadéngé sora léngkah di tukangeunana, tuluy kabeuratan lalaki séjén turun di luhurna. Gado Drake pencét taneuh, ngabalukarkeun béntang sarta blackness spin saméméh panon na. Waosna ngaraket, meupeuskeun potongan-potongan leutik. Nyeri ngabeledug kamana-mana. Manéhna ngaguling-guling jeung ngabantingkeun sikuna kana beungeut batur. Pestol naék terus dipecat; pélor lasut tangkorak Drake ku hiji inci sarta indit lempeng nepi kana dasar muatan nuklir.
  
  Drake ngarasa rurusuhan adrenalin. "Ieu..." Anjeunna nyepeng sirah lalaki éta sareng dibantingkeun kana beton kalayan kakuatanana. "... bangsat." Nuklir. Rokét." Unggal kecap téh ngageter. Antukna sirah murag deui. Drake naek deui kaluar tina handapeun treuk jeung patepung Alicia ngajalankeun salajengna.
  
  "Teu aya waktos sare, Drakes. Ieu mangrupikeun hal anu serius. "
  
  The Yorkshireman nyekel bedil submachine sarta nyoba ngeureunkeun ringing dina ceuli na. Sora Alicia mantuan.
  
  "Mai? Anjeun henteu kunananon?"
  
  "Henteu! Dipencet silih témpas."
  
  Gerung datang tina mesin platform.
  
  "Lumpat langkung gancang," saur Drake. "Sababaraha detik deui sareng hulu ledak ieu bakal kaluar ti dieu!"
  
  
  BAB tilu puluh salapan
  
  
  Drake ningkatkeun laju na. Poé ieu teu biasa anjeunna ningali lempeng, janten dinten ayeuna sadayana sapertos biasa. Panto kabin hareup naék kana jangkungna sirah. Drake ngahontal kaluar, nyekel gagang jeung ditarik. Alicia membidik Glock na.
  
  Hiji granat leungeun mumbul.
  
  Drake neuteup manéhna, teu percaya panonna. "Naon anjeun, anak bangsat-"
  
  Alicia pencét anjeunna dina dada, ngirim anjeunna ngalayang mundur tur sabudeureun hareup treuk nu. granat ngabeledug pisan, ngirimkeun pecahan peluru ka sagala arah. Drake rode kalawan Alicia, dua nempel babarengan. Panto treuk mimiti muter jeung ngagelebug hareupeun kandaraan. Nalika Drake neuteup ka luhur, ngan aya hiji jalma linggih di kabin, luhur luhur, grinning evilly handap ka anjeunna. Anjeunna mencet pedal gas.
  
  Drake terang teu aya deui jalan di naraka kendaraan tiasa gerak cukup gancang pikeun ngajalankeunana. Anjeunna neuteup ka gigir sarta ningali tilu deui penjaga rurusuhan ka aranjeunna. Treuk ngagorowok hirup nalika rodana mimiti ngonci babarengan sareng ngadorongna ka hareup, hiji inci dina hiji waktos. Panto-panto sliding teu ngagabrug, tapi teu eureun-eureun.
  
  Komunikator hirup.
  
  "Aranjeunna nuju ngalihkeun treuk ti dieu! Kabina-bina téh anti pélor. Jeung damn hésé ngahontal. " Éta sora Hayden."
  
  "Teu jalan asup?" - Kinimaka nanya.
  
  "Henteu. Éta disegel. Sareng kuring henteu hoyong nganggo kakuatan teuing, upami anjeun terang naon anu kuring maksudkeun.
  
  Sareng sanajan Drake terang yén treuk sorangan ayeuna henteu ngagaduhan panto sisi, masih aya dua deui anu hariwang.
  
  "Luncat kana platform," cenah. "Mimitian megatkeun sambungan muatan nuklir ieu. Aranjeunna bakal dipaksa pikeun ngeureunkeun.
  
  "Cilaka. Sialan picilakaeun, Drake. Kumaha upami salah sahiji hulu ledak kaluar?"
  
  Drake lumpat kaluar ti tukangeun kabin, némbak ka panyerang. "Salah sahiji masalah damn dina hiji waktu. Saha urang - prodigies?"
  
  Alicia némbak tukang udagna. "Kuring sieun aranjeunna langkung sapertos 'bajingan rindang' ayeuna."
  
  Babarengan aranjeunna luncat kana platform sareng mendakan diri nyanghareupan bom nuklir.
  
  
  ***
  
  
  "Gawéna dina dua fronts," ceuk Drake ayeuna ngaliwatan comms. "Urang tiasa nétralisasi sareng pegatkeun dina waktos anu sami."
  
  Hayden nyerengeh. "Coba ulah sorana sombong ngeunaan éta."
  
  "Jalma Yorkshire henteu kalakuan sombong, sayang. Kami ngalakukeun sagala hal anu luar biasa kalayan ngan saeutik humility.
  
  "Tambihkeun sababaraha rébu hal anu goréng." Sora Dahl siga nu keur lumpat. "Pudding Yorkshire. Terrier. Bir. Tim olahraga. Sareng aksen éta?"
  
  Drake ngarasa treuk mimiti mindahkeun handapeun anjeunna. "Dimana panel kontrol, jalma?"
  
  Teknisi langsung ngabales. "Tingali kumaha hulu ledak diwangun ku kira-kira tilu puluh panel melengkung? Ieu mangrupikeun kadalapan tina tungtung anu runcing. "
  
  "Basa abdi anu aneh."
  
  Beuki tembakan disada. Alicia geus fokus kana ngudag. Mai ngan luncat kana tonggong platform. Ayeuna anjeunna ningali kana tonggong nuklir.
  
  "Warta goréng. Urang Inggris aya di dieu."
  
  "Kuring pikir urang gaduh Cina," Dahl nyarios.
  
  "Perancis," ceuk Kinimaka. "Tim anyar"
  
  Drake luncat kana panel kontrol. Naha urang terang dimana Pedang Mars?"
  
  "Enya, Matt. Tapi ayeuna kuring henteu tiasa nyarios pisan, nya?" - ngajawab sora.
  
  "Iya," ceuk Dahl.
  
  Drake winced sarta ditarik kaluar obeng listrik leutik kalawan bit multi-tujuan. Anjeunna gancang unscrewed dalapan bolts sarta ngantep éta ragrag kaluar. Anjeunna kapanggih dirina di hareup dua panels kontrol leutik ukuran layar sat-nav mobil, keypad sarta loba kedip-kedip lambang bodas.
  
  "Sirilik," cenah. "Tangtos éta."
  
  "Naha dinten ieu tiasa langkung parah?" Alicia ngajerit ka sakuliah dunya.
  
  The Yorkshireman lowered sirah na. "Éta bangsat bakal kajadian ayeuna."
  
  Treuk ngalaju, ngaléos ka panto geser. Inggris maju dina formasi deukeut ti tukangeun gudang. Para pangawalna sumebar di sabudeureunana.
  
  Bom nuklir flashed, pinuh diaktipkeun, awaiting kode peluncuran atawa kode maéhan.
  
  Drake terang aranjeunna kedah ngalih. Anjeunna terang aranjeunna henteu tiasa gerak. Hiji-hijina hal anu anjeunna henteu terang nyaéta saha anu bakal maot pangheulana?
  
  
  ***
  
  
  Satpam buru-buru asup heula, némbak. Drake mangrupikeun udagan anu ageung, sareng pélor stasioner ngaluncurkeun Alicia, nabrak hulu ledak. Pikeun sadetik, kahirupan Drake flashed saméméh panon na, lajeng Alicia nyandak handap hiji hansip, sarta Mai nu séjén. Anjeunna ningali anu langkung seueur anu datang, sanaos anjeunna terang langkung seueur anu datang ti sisi buta maranéhanana. simbol bodas flashed, kursor blinked na ngantosan.
  
  "Naha anjeun pikir kaamanan tiasa ngabeledug?" Smith ujug-ujug ngomong quietly. "Sugan ieu pesenan maranéhna?"
  
  "Naha aranjeunna kedah maot?" Kenzi nanya.
  
  "Kami parantos ningali ieu sateuacanna," saur Kinimaka. "Kulawarga anu nampi bayaran anu ageung peryogi bantosan médis atanapi nekat relokasi nalika kapala kulawargana maot. Upami aranjeunna milik, contona, ka mafia atanapi triad. Éta mungkin."
  
  Drake terang yén aranjeunna moal tiasa tetep bagja kanggo lami. Alicia junun melonggarkan sabuk nalika treuk ngagulung. Kuring miharep supir ningali. Tapi lajeng anjeunna moal paduli? Drake nempo euweuh pilihan séjén.
  
  Anjeunna balap sapanjang platform nuju ka tukang, ngawayangkeun pananganna.
  
  "Tunggu! Eureun, eureun. Ulah némbak. Abdi urang Inggris!"
  
  Gorowok Dahl nyarios sadayana, teu aya kecap anu diperyogikeun.
  
  Drake murag kana tuur-Na dina tonggong treuk, buntut tina nuklir ka kénca-Na, leungeun-Na dina hawa jeung nyanghareup unit SAS lima lalaki approaching, lengkep teu pakarang.
  
  "Kami peryogi bantosan anjeun," saurna. "Aya teuing anu dipertaruhkeun pikeun urang ngalawan perang."
  
  Anjeunna ningali éta pamuda ngalih ka kom, ningali dua lalaki sepuh neuteup kana beungeutna. Sugan maranéhna bakal ngakuan anjeunna. Panginten aranjeunna terang ngeunaan Michael Crouch. Manéhna nyarita deui.
  
  "Abdi Matt Drake. Tilas prajurit SAS. urut prajurit. Abdi damel pikeun tim pasukan khusus internasional anu disebut SPEAR. Kuring dilatih di Hereford. Kuring dilatih ku Crouch.
  
  Abdi émut nami, sadayana. Dua tina lima pakarang diturunkeun. Drake ngadéngé sora Alicia ngaliwatan kom.
  
  "Anjeun tiasa ogé nyebut ngaran kuring."
  
  Anjeunna rada nyengir. "Ieu panginten sanés ide anu pangsaéna, cinta."
  
  Mai jeung Alicia ngajaga penjaga di kajauhan. Detik kaliwat. Prajurit SAS Inggris nembak langkung seueur penjaga anu ngadeukeutkeun tukangeun kendang minyak anu ngeusian ranjang datar. Drake ngantosan. The radio man tungtungna réngsé.
  
  "Matt Drake? Abdi ti Cambridge. Urang pendak sateuacanna. Kunaon anjeun peryogi?"
  
  Wilujeng dinten, saur anjeunna. SAS dina dewan.
  
  "Bantu kami ngamankeun gudang ieu, ngeureunkeun treuk ieu sareng ngarampas pakarang bom nuklir ieu," saurna. "Dina urutan ieu".
  
  Britania nyita dina ieu.
  
  Beulah nepi jeung ngajalankeun sapanjang dua sisi platform, maranéhanana nyokot handap penjaga approaching, digawé ogé salaku hiji tim. Drake nempo ieu sarta reveled dina kenangan jaman baheula. Aya rahmat cairan, bearing regal jeung kapercayaan unyielding dina gerakan tim urang. Anjeunna ngira yén SPIR mangrupikeun tim pangsaéna di dunya, tapi ayeuna ...
  
  "Drake! Mai ceurik. "Bom nuklir!"
  
  Oh muhun . Anjeunna buru-buru deui ka panel kontrol, neuteup layar, keyboard sareng nomer.
  
  "Geeks?" nanya. "Naha urang terang kodeu?"
  
  "Bisa jadi nanaon," jawab batur.
  
  "Ieu sanés leres-leres ngabantosan, anjeun bangsat."
  
  "Hampura. Upami urang terang nami-nami anggota Ordo, naha urang tiasa terang ulang taunna?"
  
  Drake terang anjeunna ngobrol sareng lalaki anu teu paduli. Éta lalaki anu diajak ngobrol tadi, bajingan keuheul.
  
  Lauren ngagorowok, "Anjeun nyebut Orde. Upami aranjeunna aya di dieu, sigana aranjeunna ngaprogram senjata nuklir. Abdi henteu percanten yén aranjeunna henteu ngantunkeun catetan sareng kodeu."
  
  "Meureun euweuh kode di dieu, orok," ceuk nu bajingan. "Inget sinyal anu anjeun bikeun nalika anjeun muka kuburan Geronimo? Panginten ieu ogé kajantenan di dieu sareng nyababkeun peluncuran hulu ledak nuklir.
  
  Drake mundur. "Aduh, aranjeunna bersenjata?"
  
  "Pinuh. Lambang bodas anu kedip-kedip anu anjeun tingali nyaéta nomer mundur. "
  
  Cai tiris nyecep kana awakna boro-boro ngarenghap. "Kumaha... sabaraha lila?"
  
  batuk. "Genep puluh opat detik. Teras anjeun sareng dulur-dulur anjeun anu teu sah bakal janten sajarah. Orde bakal marentah pang luhur salamina! Aranjeunna hirup ngaliwatan kuring! Abdi Order!"
  
  A scuffle jeung loba shouting lumangsung. Drake ngalacak detik dina jam tanganna.
  
  "Halo? Ari anjeun aya didinya?" - tanya sora ngora.
  
  "Hey, sobat," Drake ngagerendeng. "Kami gaduh tilu puluh hiji detik."
  
  "Kuring pikir ngeunaan éta. Babaturan anjeun Lauren nyebatkeun Orde. Nya, aranjeunna kedah gaduh kode pembunuhan. Sarta saprak sagalana sejenna mangrupa bagian tina téks, Kuring ngan skimmed. Anjeun émut? Di dieu nyebutkeun: 'Hiji-hijina kode pikeun maéhan nyaéta nalika pengendara geus nepi.' Dupi ieu hartosna nanaon ka anjeun?
  
  Drake racked brains na, tapi teu bisa mikir nanaon iwal count diminishing detik. "Tingkat?" - anjeunna ngulang. "Hudang? Bangun? Pikirkeun kumaha saur Orde? Naon anu dimaksud Nazi? Upami Penunggang Kuda muncul, anjeunna-"
  
  "Lahir," ceuk hiji sora ngora. "Meureun ieu tanggal lahir maranéhanana? Tapi ieu teu bisa. Bom nuklir era dalapan puluhan ieu biasana ngagaduhan kode pembunuhan tilu digit. Aya putus asa dina sorana.
  
  Salapan belas detik nepi ka karuksakan.
  
  Kénsi nyarita. "Tilu angka anjeun nyarios? Biasana?"
  
  "Enya".
  
  genep belas.
  
  Drake melong deui ka Alicia jeung nempo yén manéhna bending leuwih sabuk nya, nyoba unfasten eta jeung némbak hansip dina waktos anu sareng. Kuring ningali rambutna, awakna, sumangetna anu luar biasa. Alicia...
  
  Sapuluh detik.
  
  Kenzi teras ngajerit, mastikeun kapercayaan Dahl ka dirina. "Abdi gaduh. Coba tujuh ratus."
  
  "Tujuh-o-o-o. Naha?"
  
  "Tong nanya. Laksanakeun!"
  
  The techie ngora masihan Drake lambang angka Sirilik jeung Yorkshireman mencet tombol.
  
  Opat - tilu - dua -
  
  "Éta henteu hasil," cenah.
  
  
  BAB OPAT PULUH
  
  
  "Iya," jawab Kensi. "Éta kajadian".
  
  Tangtosna, anjeunna ngarampas pakarang sorangan, sareng Lauren ngarampas pakarang aranjeunna. Drake melong tina awak nuke ka Mai, dimana manehna nangtung di hareup keyboard sejen. Kabéh genep muatan nuklir anu neutralized.
  
  Manéhna nempo arlojina. "Kami ngagaduhan kirang ti sadetik deui," saurna.
  
  Dimana-mana SAS damel gancang para penjaga. Alicia ngabongkar tali kadua sareng hulu ledakna rada pindah. Drake ngarasa anjeunna ngangkat laju nalika anjeunna ngadeukeutan panto roller.
  
  "Aya anu parantos ngeureunkeun treukna?"
  
  "Abdi gé jaga!" - Kenzi exclaimed. "Sacara harfiah!"
  
  "Teu jalan," ceuk Kinimaka. "Perancis aya dimana-mana dimana teu aya kaamanan. Aya karusuhan nyata di dieu."
  
  Drake lalajo salaku SAS dispatched penjaga; Alicia tug dina sabuk séjén salaku Mai throws penjaga kana ban tukang treuk nu.
  
  "Leres, abdi terang naon anu anjeun maksud." Tim SPEAR ieu incredibly stressed.
  
  "Kuring nempo hal sejenna lumangsung," éta teknisi ngora dimimitian. "ABDI-"
  
  Hubunganna sareng Washington diputus.
  
  "Naha abdi badé nyarios deui?" Drake nyobian.
  
  tiiseun Ominous éta hijina jawaban na.
  
  "Aduh, ieu moal saé." Drake nyisiran sakabéh gudang.
  
  Tim SEAL 7 turun ka aranjeunna saolah-olah naraka parantos ngabeledug.
  
  
  ***
  
  
  Dahl lumpat nyusul treuk bari ngadeukeutan panto geser Gudang 18. Si Cina lumpat ngaliwat ka hareupeun treuk nu ngagebeg, muru panto sisi tebih. Aranjeunna nembak peuntas bari lumpat. Satpam nyoba ngahalangan. Pasukan husus Cina ngancurkeun aranjeunna ku pélor jeung leungeun-ka-leungeun ngempur. Hayden ngagaduhan musibah anu aya di payuneun platform nalika aksi dimimitian.
  
  Manéhna megatkeun beuheung penjaga, tuluy ngagunakeun awakna pikeun nutupan dirina salaku urang Cina ngabuka seuneu tanpa pandang bulu. Pélorna nembus awakna ku degdegan kusam sarta dialungkeun deui. Tamengna rubuh. Ngalungkeun eta, manehna luncat ka tukangeun salah sahiji hareup, rumbling ban, ngaliwat ti tukang bari digulung ka hareup. Cina ngaliwat hareupeun treuk.
  
  Dahl hurung seuneu, paburencay kawas pin boling. Luar biasa pikeun lalajo, éta dilayanan salaku démo réaksi ampir teu manusiawi maranéhanana. Malah sanggeus luncat deui, aranjeunna dibuka seuneu deui.
  
  Dahl gancang nyalindungan, nangkub tukangeun treuk, tuluy neuteup ka luar jeung nembakkeun sababaraha pélor deui. Urang Tionghoa dijepit ka taneuh sakedapan bari para penjaga ngadeukeutan aranjeunna ti tukang. Dahl melong ka Kensi.
  
  Teu dimana manehna sakuduna dituju.
  
  "Kenz? Anjeun henteu kunananon?"
  
  "Oh enya, ngan nyokot babaturan heubeul."
  
  Dahl instinctively ngahurungkeun sabudeureun tur nempo dirina rummaging ngaliwatan drawers, sirah nya jero jero, beuteung nya bertengger di tepi tutup, burit nya diangkat luhur.
  
  "Éta rada nyéépkeun."
  
  "Naon? Oh, anjeun sono ka pamajikan anjeun? Anjeunna tiasa langkung panas tibatan anjeun, Torst, tapi émut, éta ngan ukur ngajadikeun anjeun langkung panas tibatan anjeunna.
  
  Manéhna neuteup ka jauhna, asa kabeurangan. Anjeunna cicing dina kaayaan ieu antara nikah jeung cerai, sarta acan anjeunna boga kasempetan pikeun ngalakukeun hal ngeunaan eta sadayana. Naon sih anu anjeunna lakukeun di dieu?
  
  Pakasaban abdi.
  
  Cina aktipitas deui, motong handap penjaga approaching jeung mesin gun seuneu jeung pinning Dahl jeung Hayden kana taneuh. Si Swédia baralik sareng ningali Kensi lésot tina kotak kai.
  
  "Oh, endog. Leres?"
  
  Manehna nyekel katana anyar herang hareupeun panonna, sabeulah nepi. "Kuring ngan terang kuring bakal mendakan hiji upami kuring ngali cukup jero. Garong teu tiasa nolak pedang."
  
  "Dimana Pedang Mars anu berdarah?"
  
  "Oh, abdi dialungkeun kana laci."
  
  "Képrét!"
  
  Anjeunna lumpat kalayan pedang dina hiji leungeun, bedil mesin di sisi sanésna, teras luncat deui kana tonggong treuk, kedip-kedip sateuacan panon Dahl janten kabur. Ngalungkeun katana, manéhna muru ka Cina nu kabur.
  
  "Badé ka mana?"
  
  "Gudang 17," ceuk Dahl. "Sareng urang kedah nuturkeun aranjeunna."
  
  
  ***
  
  
  Lauren nempo serangan kontingen Perancis ti sisi katuhu Gudang 19. Kinimaka jeung Smith geus di arah nu jeung geura kalibet. Yorgi jongjon tukangeun tong, némbal ka nu jaga. Lauren ngarasa jantungna ngageter nalika treuk sareng dua hulu ledak nuklir maju.
  
  Émut kana sagala anu dicarioskeun, anjeunna luncat kana hateup treuk, nganggo roda salaku dukungan. Saterusna manéhna mimitian loosen tali kahiji. Lamun maranéhna bisa nyieun beban pisan labil, treuk bakal kapaksa eureun. Manehna melong ti tukangeun bom nuklir, stepping on salah sahiji log badag, sarta nempo Smith fist-tarung jeung salah sahiji guys Perancis.
  
  Konstabel éta ngahubungi. "Nembé dikonfirmasi ku agén di Paris. Inget Armand Argento? Anjeunna parantos ngabantosan anjeun sababaraha kali salami sababaraha taun. Nya, cenah ayana kontingén Perancis henteu sah. Pinuh. Bisa waé aya perang anu brutal di jero. "
  
  Lauren swallowed sarta diawaskeun salaku Smith murag ka tukang, muterna kana hiji tuur. The Frenchman nangtung leuwih anjeunna nyekel anjeunna ku bulu, tore a strip tina akar na threw eta kumisan. Smith ngagorowok. A tuur kana irung dikirim anjeunna staggering. Lalaki Perancis luncat ka luhur. Smith bajoang. Lauren neuteup ti anjeunna ka Kinimaka, teras ka Yorgi, hulu ledak nuklir, sareng panto ayun anu ngadeukeutan.
  
  Naon anu kedah abdi lakukeun?
  
  Jieun sababaraha damn noise.
  
  Anjeunna ngosongkeun majalah tina Glock na luhur luhureun sirah musuh-musuhna, nyababkeun aranjeunna flinch sareng bebek. Ieu masihan Smith sareng Kinimaka detik anu berharga. Smith ningali rohangan sareng nembak anjeunna, nabrak panyerang kana taneuh. Kinimaka megat beuheung saurang lalaki. , Beungeut sejen tur némbak dina jarak titik-kosong, dina katilu, ngabalukarkeun anjeunna stagger sarta leupaskeun kaluar tina tarung.
  
  Aya ngan hiji urang Perancis.
  
  Lauren murag nalika pélor clanged kaluar awak projectile nuklir. Kumaha pikasieuneun éta yén éta henteu ngaganggu anjeunna? Kumaha biasa nya? Tapi anjeunna bagian tina tim ieu sareng nekad pikeun tetep sareng éta salami aranjeunna gaduh éta. Anjeunna mendakan kulawarga ieu sareng bakal ngadukung éta.
  
  Treuk badagna gancang ngalaju, ngagancangan pisan, langsung asup kana panto roller shutter, dibantingkeun ka jerona, ngabalukarkeun kabin hareup rada mumbul, tuluy nabrak langsung.
  
  Lauren ngalungkeun dirina kana tonggong treuk.
  
  
  ***
  
  
  Drake winced salaku anjing laut kalibet SAS jeung SPEAR gigireun warhead nuklir pindah, wondering lamun perangna wae bisa jadi leuwih ngabingungkeun atawa leuwih deadly ti ieu. Sababaraha kecap ti communicator ngawartoskeun anjeunna yén ieu pasti mungkin.
  
  Katiluna treuk, mawa genep pakarang nuklir, peupeus ngaliwatan panto roller shutter dina waktos anu sareng. Pecahan logam ngalayang kamana-mana bari panto robek. Treuk ngaliwat. Lalaki narajang treuk, luncat ka jero, ngarasa yén maranéhna ngan bakal meunang speed. Ayeuna Drake nempo dua prajurit Cina ngajalankeun caket dieu. Anjeunna cicing dina platform sareng ningali Alicia sareng Méi rada jauh, nyumput di tukangeun salah sahiji panyangga kai. Bom nuklir dislodged nalika aranjeunna pencét salah sahiji liang panggedena di dunya.
  
  Drake ngagerendeng. Lamun pakarang badag, beurat kaluar tina rests na megatkeun tali, aranjeunna sadayana bakal dina masalah.
  
  Aranjeunna leumpang kaluar kana terangan sareng bergegas. Dua puluh mil sajam, lajeng tilu puluh, tilu platform roared hirup salaku supir maranéhanana stepped dina pedal gas. Aya jalan anu lega di payun, ampir langsung ka jalan kaluar pangkalan, sakitar dua mil. Ayeuna, di gigireun masing-masing, Drake tiasa ningali tina treukna ka treuk Dahl, teras ka Kinimaka. Tetempoan misil nuklir anu ageung, obah, jalma-jalma tarung sisi-demi, jalma-jalma némbak péstol, péso sareng tinju anu dianggo, jalma-jalma dibuang, henteu aya saparapat anu dipasihkeun, jalanna melengkung, sareng sadaya tilu treuk turun dina péngkolan, anjeunna kaget. intina.. Ieu bedlam tina karanjingan jeung kekerasan, a glimpse kana Naraka.
  
  Tapi ayeuna sadaya perhatian na fokus kana anjing laut.
  
  Opat kuat, aranjeunna nyerang SAS kahiji, maéhan hiji tanpa masalah. Britania rallied sarta struck deui, forcing nu SEAL pikeun nutupan. Opat lalaki lumpat tukangeun treuk, asa luncat kana kapal. Komandan SAS, Cambridge, tarung panangan sareng SEAL Angkatan Laut sareng duanana katabrak. Mai jeung Alicia sibuk tarung kaluar penjaga sarta nyobian pikeun manggihan hiji lawang dina melee nu.
  
  Drake nyanghareupan pamimpin tim SEAL. "Naha?" - manéhna nanya.
  
  "Tong naroskeun patarosan," lalaki éta ngagerem sareng leumpang ka Drake. The blows éta tepat jeung incredibly teuas, pisan sarupa sorangan. Anjeunna meungpeuk, ngarasa nyeri eta blok jeung struck deui. Manéhna nyentak teuas. Péso muncul dina leungeun lalaki séjén. Drake parried niup jeung sorangan, ngalungkeun duanana pakarang samping jeung ngalayang jauh ti treuk.
  
  "Naha?" - anjeunna ngulang.
  
  "Anjeun ngaco. Anjeun sareng tim anjeun."
  
  "Kumaha?" - Abdi naroskeun. Drake stepped deui pikeun meunangkeun sababaraha spasi.
  
  "Na naha bangsat ieu hoyong maéhan urang?" Alicia nanya bari némbongan tukangeun lalaki.
  
  Anjeunna nganteurkeun hiji pukulan instan, pencét dirina di kuil. Drake ditajong anjeunna dina ginjal sarta diawaskeun anjeunna ragrag. Alicia ngagerakkeun sukuna kana beungeutna. Kalawan babarengan aranjeunna threw anjeunna, spinning, overboard.
  
  Jalan ngalegaan ka hareup.
  
  Mai ngirim dua penjaga. Hiji lalaki SAS tiwas, sarta ayeuna Britania jeung Amerika éta sarua dina kakuatan. Tilu ngalawan tilu. Drake nempo dua Cina manéhna geus katempo saméméhna ngorondang kawas lancah leuwih bom nuklir.
  
  "Tingali ieu!"
  
  Telat. Aranjeunna murag kana anjeunna.
  
  
  ***
  
  
  Dahl terang, dasarna, yén aranjeunna nuju ka Romania. Ieu alus. Ieu satengah jam drive nu bisa maéhan aranjeunna saméméh maranéhna nepi ka dinya.
  
  Anjeunna ngalawan Cina sareng penjaga, nyorong aranjeunna deui sareng mendakan aranjeunna luncat, hoyong langkung. Urang Cina ngaliwat pertahananna, neunggeul kuat sarta ampir nabrak dua kali ku pedangna anu dahsyat. Langkung seueur penjaga ngurilingan anjeunna. Hayden kedah ngalungkeun aranjeunna tina treuk dugi ka jumlahna ngirangan.
  
  Di pungkur, Kenzi nungkulan musuh-musuhna anu terakhir. Mesin kosong, beureum ngeclak tina katana. Manehna stalked deui turun platform, ayeuna narrowing panon nya salaku dua Cina datang ka dirina babarengan, brandishing knives. Manéhna ngalawan, leumpang sabudeureun. Aranjeunna ngaluarkeun pakarang. Manehna threw sorangan dina beungeut maranéhanana, héran aranjeunna. Tembakanna ngaliwat handapeun pananganna, mantulkeun bom nuklir. Manehna kapanggih sorangan gigireun salah sahiji guys jeung gun adzab kana beungeutna.
  
  "Séh".
  
  Hiji-hijina jalan éta nepi. Manéhna najong leungeun nu nyekel bedil, ngalayang, tuluy naék sajongjongan kana cangkang pakarang nuklir. Manehna ngahontal luhur, manggihan yén di dinya éta ngan kurva hipu, tapi bahaya pikeun kasaimbangan. Gantina, manéhna diuk astride bom nuklir jeung katana dina leungeun nya.
  
  "Kadieu sareng jemput kuring!" - manehna ngajerit. "Lamun anjeun wani."
  
  Aranjeunna angkat gancang, saimbang sampurna. Kenzi nangtung dina luhureun hulu ledak, twirling pedang nya, sabab narajang dirina jeung knives. Neunggeul jeung ayun. Manehna countered, tapi maranéhna Drew getih. Manehna pencét rokét. Treuk éta oyag dina tilu puluh mil sajam. Cina geus diadaptasi kana gelar pangluhurna. Kenzi leungit kasaimbangan, slipped sarta murag deui kana rokét.
  
  "Oh".
  
  Hiliwir angin ngahiliwir ngahiliwir buukna, tiris siga freezer. péso murag kana dirina. Anjeunna ngalihkeun katana kana panangan anu sanés, nyekel pigeulangna ku ramo-ramo sareng nyentakna seukeut ka gigir. Pigeulang peupeus sarta péso murag kaluar. Manehna oge twisted awak dina cara ieu sarta nempo eta ngapung sirah munggaran kaluar tina treuk nu. Jalma kadua geus narajang. Kenzi mindahkeun katana deui ka leungeun katuhu nya jeung ngantep eta pencét titik langsung. Anjeunna hovered sakedapan saméméh Kenzi tossed anjeunna samping.
  
  Anjeunna teras ningali ka handap tina tempatna di luhureun bom nuklir, sabeulah katanana ngeclak getih ka jalma-jalma anu perang di handap.
  
  "Dua urang Cina tiwas. Tilu tinggaleun."
  
  Alicia melong ka dirina tina treuk anu meunangna, ningali perang di luhur hulu ledak. "Éta katingali saé pisan," saur anjeunna. "Kuring bener-bener yakin kuring ngagaduhan degdegan."
  
  Dahl melong manehna tina treuk sorangan. "Abdi ogé".
  
  Tapi saterusna hulu ledak mimiti gerak.
  
  
  BAB opat puluh hiji
  
  
  Dahl langsung perhatikeun pergeseran éta, ningal dua tali anu aranjeunna junun ngabéréskeun kedip-kedip dina angin, teras anu katilu pamisah sapertos karét gelang anu paling gila di dunya, nyabak ngamuk ngalawan muatan nuklir sareng handapeun platform. Jeung lunge kuat kahiji, manéhna pencét penjaga dina burih, ngabalukarkeun manéhna ngapung, leungeun akimbo, lempeng ti sisi treuk jeung pencét ban pungkur ti hiji nyetir gigireun manéhna titik-kosong. Dahl nyengir dina hasilna.
  
  Bom nuklir pindah deui. Dal ngarasa halimun beureum turun leuwih anjeunna nalika Kenzi bajoang di luhur sarta Hayden bajoang langsung handapeun kalangkang na, teu boga pamanggih naon datang salajengna. Anjeunna ngajerit sareng ngagorowok, tapi henteu hasil. Gegerungan ban, jeritan, konsentrasi anu diperlukeun pikeun ngalawan; kabéh ieu ngaganggu dédéngéan maranéhanana. Anjeunna luncat kana komunikator.
  
  "Pindahkeun." Bom nuklir rék ngabeledug!"
  
  Kenzi neuteup ka handap. "Ka mana? Maksud anjeun angkat?"
  
  "Nuhun!"
  
  Dina ahir tether na, Swédia lumpat kawas gélo deukeut Hayden sarta mencét taktak na ngalawan massa luar biasa tina projectile nu. "Bom nuklir murag!"
  
  Hayden gulung gancang, kitu ogé penjaga. hulu ledak pindah inci sejen. Dahl ngangkat anjeunna kalayan unggal ons kakuatan anu kantos anjeunna kumpulkeun, unggal otot ngajerit.
  
  Sora sambel anu beurat disada gigireunana.
  
  sial.
  
  Tapi éta Kenzi, masih nyekel katana jeung kalawan seuri sarkastik dina beungeutna. "Aduh, anjeun ngan ukur pahlawan bangsat. Naha anjeun leres-leres nyangka anjeun tiasa nahan ieu sadetik?"
  
  "Emh, henteu. Henteu ogé."
  
  "Teras pindah."
  
  The Swédia gélo teuleum akurat.
  
  
  ***
  
  
  Drake jeung Alicia junun nyokot kadua pikeun babagi dina tontonan.
  
  "Naon sih Dal?" Alicia nanya. "Naha anjeunna nangkeup bom nuklir sial?"
  
  "Ulah bodo," tembal Drake, ngoyagkeun sirah. "Jelas anjeunna cium anjeunna."
  
  Drake lajeng luncat ka sisi pikeun mantuan guys SAS, snatched SEAL ti nonoman sarta threw anjeunna handapeun bom nuklir. Sakujur awak lalaki oyag. Aranjeunna disilihtukeurkeun blows, lajeng SEAL iklas pingsan, nyanghareupan handap, tapi hirup. Drake niatna ninggalkeun eta jalan.
  
  SEAL sejen maot, dituturkeun ku hiji prajurit SAS, duanana ditusuk dina jarak deukeut. Cambridge sareng pamuda éta sadayana tetep. Aranjeunna teamed up kalawan Drake tarung SEAL final. Dina waktos anu sami, Alicia sareng Méi ngiringan aranjeunna. Treukna ngagelebug sapanjang jalan kokotor, neunggeul tatanggana sakali-kali indit. Tabrakan éta ngamungkinkeun bom nuklir Dahl distabilkeun ku ngamankeunana kana dukungan anu ageung. Katiluna mobil, salaku hiji, peupeus ngaliwatan gerbang kaluar sarta nuluykeun nyetir, pos nuju Romania. Waja jeung beton ancur-ancuran, ancur-ancuran. Dina waktos ieu, helikopter parantos angkat sareng ngalayang sareng treuk, sareng lalaki anu nganggo artileri beurat condong kaluar tina panto sareng fokus kana supir.
  
  Drake ngeureunkeun serangan dina SEAL. "Tunggu. Anjeun prajurit pasukan husus. awéwé Amérika. Naha anjeun badé maéhan kami?"
  
  Nyatana, anjeunna henteu kantos ngarep-ngarep jawaban, tapi lalaki éta ngabales ku nyerang. Anjeunna nyandak kaluar Cambridge lajeng rengse kaluar Drake. Lalaki ngora SAS murag di sisi-Na. SEAL éta kejem jeung merciless, delivering crushing niup sanggeus niup. Tapi saterusna Mai ngahurungkeun nyanghareupan manéhna.
  
  Dalapan detik kaliwat tur tarung réngsé. Sakali deui aranjeunna ninggalkeun anjeunna hirup, groaning di numpuk, disarmed.
  
  Drake ngalieuk ka Cambridge. "Kuring teu bisa ngécéskeun sabaraha urang ngahargaan pitulung anjeun, Mayor. Hapunten pisan kanggo kaleungitan umat anjeun. Tapi punten, upami anjeun hoyong, tinggalkeun jalma-jalma ieu hirup, aranjeunna ngan ukur nuturkeun paréntah.
  
  Dua anjing laut anu salamet katingali ka luhur, reuwas sareng sigana heran.
  
  Cambridge unggeuk. "Kuring ngarti sareng satuju sareng anjeun, Drake. Dina ahir poé, urang sadayana pawns ".
  
  Drake nyengir. "Tah, henteu deui. Pamaréntah Amérika ngan ukur nyobian maéhan urang. Abdi henteu ningali jalan balik ti ieu."
  
  Cambridge nyentak. "Serang deui."
  
  Drake seuri nyengir. "A lalaki sanggeus haté kuring. Senang pendak sareng anjeun, Mayor Cambridge.
  
  "Sareng anjeun, Matt Drake."
  
  Manéhna unggeuk ka Mai jeung Alicia, tuluy taliti leumpang ka tukangeun treuk. Drake ningali anjeunna angkat, mariksa stabilitas hulu ledak dina waktos anu sami. Sagalana katingali alus.
  
  "Naha anjeun terang yén aranjeunna badé uih deui sareng nyandak pedang?" Alicia ngajurung manéhna.
  
  "Enya, tapi anjeun terang naon? Abdi teu masihan bangsat a. Pedang Mars mangrupikeun pangsaeutikna tina masalah urang. Anjeunna ngahurungkeun sambungan. "Haydén? Sabaraha jauh? Kumaha damang didinya?"
  
  "Oke," jawab Hayden. "Panungtungan urang Cina nembé luncat. Abdi badé angkat pedang."
  
  Kenzi nyikikik. "Henteu, aranjeunna ningal kuring beraksi."
  
  "Sanes urang sadayana?" Drake seuri. "Kuring moal poho tetempoan ieu sakedap."
  
  Alicia menepuk pundaknya. "Tenang, prajurit. Waktos salajengna anjeun hoyong kuring nempatkeun bom nuklir diantara suku kuring.
  
  "Henteu, tong hariwang," saur Drake, ngalieuk. "Kuring bakal ngalakukeun eta pikeun anjeun engké."
  
  
  ***
  
  
  Helikopter ejekan, ngancam sareng ngabujuk supir pikeun ngalambatkeun kendaraanna. Tangtosna, mimitina henteu hasil, tapi saatos aya anu nempatkeun pélor kaliber tinggi dina salah sahiji kaca kaca, jalma-jalma anu nganggap yén aranjeunna henteu kacekel ujug-ujug ragu. Tilu menit ti harita, treuk ngalambatkeun, leungeunna kaluar tina jandéla, sareng sadaya lalu lintas eureun.
  
  Drake meunangkeun deui kasaimbangan na, biasa kana gerakan thrusting konstanta sarta maju. Anjeunna luncat kana taneuh, nyadar yén sistem komunikasi ujug-ujug hirup, sarta ayeuna pisan raket mantau pilot-Na.
  
  Teu aya sora ti komunikator. Washington, waktos ieu, tetep jempé.
  
  Tim ngumpul sanggeus ngancurkeun headphone maranéhanana. Aranjeunna calik di pasir jukut anu nyanghareup ka tilu kapal misil, heran naon dunya sareng karakter anu langkung jahat anu bakal dialungkeun ka aranjeunna salajengna.
  
  Drake melong pilot. "Naha anjeun tiasa ngapung kami ka Romania?"
  
  Panon lalaki ieu teu pernah goyah. "Tangtu," pokna. "Kuring henteu ngartos naha henteu. Dina sagala hal, pakarang nuklir dikirim ka ditu pikeun disimpen di pangkalan. Urang bakal boga kaunggulan ".
  
  Babarengan ninggalkeun medan perang séjén.
  
  Babarengan tetep kuat.
  
  
  ***
  
  
  Sababaraha jam ti harita, tim ninggalkeun imah aman Romania jeung naek beus ka Transilvania, disembarking deukeut Bran Castle, nu sakuduna dituju padumukan Count Dracula. Di dieu, diantara tangkal jangkung tur pagunungan luhur, maranéhna manggihan imah tamu poék, sepi tur netep di dinya. Lampu pareum. Tim ieu ayeuna diasah di baju sipil dicokot ti imah aman, sarta mawa ngan naon pakarang jeung amunisi maranéhna bisa mawa, kitu ogé stash alus duit ti brankas nu Yorgi geus dicokot. Aranjeunna teu boga paspor, euweuh dokumén, euweuh kartu idéntifikasi.
  
  Maranehna kumpul di hiji rohangan. Sapuluh urang, euweuh sambungan. Sapuluh jalma nuju kabur ti pamaréntah Amérika tanpa terang saha anu tiasa dipercanten. Henteu aya tempat anu jelas pikeun péngkolan. Teu aya deui TUMBOK sareng teu aya deui pangkalan rahasia. Teu aya kantor di Pentagon, teu aya bumi di Washington. Jenis kulawarga anu aranjeunna gaduh saluareun anu diidinan. Kontak anu aranjeunna tiasa dianggo tiasa dikompromi.
  
  Sakabeh dunya geus robah alatan sababaraha kanyahoan, urutan kaharti tina cabang eksekutif.
  
  "Naon salajengna?" Smith ngangkat masalah éta heula, sorana lemah di kamar anu remen cahayana.
  
  "Kahiji urang ngalengkepan misi," ceuk Hayden. "The Order of The Last Judgment narékahan pikeun ngancurkeun dunya ku nyumputkeun opat pakarang dahsyat. Perang, hatur nuhun kana Hannibal, anu éta pakarang hébat. Nalukkeun kalayan bantosan Genghis Khan, anu mangrupikeun kode konci anu kami ancurkeun. Kalaparan, ngaliwatan Geronimo, nu éta pakarang biologis. Sarta pamustunganana, Pupusna, ngaliwatan Attila, anu miboga genep warheads nuklir. Babarengan pakarang ieu bakal ngurangan masarakat urang salaku urang terang ka uing jeung rusuh. Jigana urang tiasa nyarios kalayan yakin yén urang parantos nétralisasi ancaman.
  
  "Kalayan hijina tungtung leupas nyaéta Pedang Mars," ceuk Lauren. "Ayeuna di tangan Cina atanapi Inggris."
  
  "Kuring ngarep pisan éta kami," saur Drake. "SAS nyalametkeun urang di dinya sareng kaleungitan sababaraha lalaki anu saé. Kuring miharep Cambridge moal ditegor."
  
  "Maju..." ceuk Dahl. "Malah urang teu tiasa ngalakukeun ieu nyalira. Anu mimiti, naon sih urang bade ngalakukeun ayeuna? Sareng kadua, saha anu tiasa urang percanten pikeun ngabantosan urang ngalakukeun ieu? "
  
  "Nya, mimitina urang bakal terang naon anu nyababkeun urang Amérika ngaganggu urang," saur Hayden. "Kuring nyangka operasi di Peru sareng ... hal-hal sanés ... éta kajantenan. Naha éta ngan ukur sababaraha jalma anu kuat ngalawan kami? Grup sempalan anu mangaruhan batur? Abdi henteu percanten sadetik yén Coburn bakal ngahukum ieu."
  
  "Naha anjeun nyarios urang kedah ngobrol rusiah sareng Présidén?" Drake nanya.
  
  Hayden nyentak. "Naha henteu?"
  
  "Sareng upami éta grup sempalan," saur Dahl. "Urang ngancurkeun aranjeunna."
  
  "Hidup," ceuk Mai. "Hiji-hijina jalan pikeun salamet ieu nyaéta nyekel musuh urang hirup-hirup."
  
  Tim diuk di kamar badag dina posisi béda, curtains anu digambar pageuh, ngajaga aranjeunna tina wengi impenetrable. Jero di Romania aranjeunna ngobrol. Direncanakeun. Enggal janten jelas yén aranjeunna gaduh sumber daya, tapi sumber daya éta sakedik. Drake tiasa ngitung aranjeunna dina hiji leungeun.
  
  "Ka mana?" Kenzi nanya, masih nyepeng katana, ngantepkeun sabeulahna ku cahaya remang-remang.
  
  "Terus," ceuk Drake. "Kami salawasna maju."
  
  "Upami urang kantos eureun," saur Dahl. "Urang maot."
  
  Alicia nyekel leungeun Drake. "Sareng panginten dinten-dinten kuring kabur parantos réngsé."
  
  "Ieu béda," cenah, tuluy ngahuleng. "Tangtu anjeun terang éta. Hapunten."
  
  "Sadayana damang. Konyol tapi imut. Tungtungna, kuring sadar yén ieu mangrupikeun jinis kuring. "
  
  "Naha ieu hartosna urang nuju kabur?" Kenzi nanya. "Kusabab kuring leres-leres hoyong ngajauhan éta sadayana."
  
  "Urang bakal nungkulan éta". Dahl ngadeukeutan manéhna. "Abdi janji ka anjeun. Abdi oge gaduh murangkalih, tong hilap. Kuring bakal ngatasi naon waé pikeun aranjeunna. "
  
  "Anjeun teu nyebut pamajikan anjeun."
  
  Dahl neuteup tuluy diuk deui dina korsi, mikir. Drake nempo Kensi pindah saeutik ngadeukeutan ka Swédia badag. Anjeunna nempatkeun kaluar tina pikiran sarta kasampak sabudeureun kamar.
  
  "Isukan lain poé," cenah. "Rék ka mana heula?"
  
  
  TUNGTUNG
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Dina brink of Armageddon
  
  
  BAB kahiji
  
  
  Julian Marsh sok janten lalaki anu kontras warna. Hiji sisi hideung, nu séjén abu ... ad infinitum. Cukup Oddly, anjeunna pernah némbongkeun minat naon naha anjeunna mekar saeutik béda ti sésana, ngan narima eta, diajar hirup kalawan eta, ngarasakeun eta. Dina unggal rasa ieu ngajadikeun anjeunna hiji objek dipikaresep; eta nyandak perhatian jauh ti machinations lurking tukangeun panon ekspresif jeung bulu uyah-jeung-lada. Maret salawasna bakal luar biasa - hiji cara atanapi anu sanés.
  
  Di jero anjeunna aya deui jalma anu béda. Fokus batin museurkeun perhatianna kana hiji inti. Bulan ieu mangrupikeun panyababna Pythians, atanapi langkung seueur anu tinggaleun aranjeunna. Hiji grup aneh bray perhatian na lajeng saukur leyur sabudeureun anjeunna. Tyler Webb éta leuwih ti hiji mega-stalker psychopathic ti pamimpin cabalist. Tapi Marsh relished kasempetan pikeun indit sorangan, nyieun pribadi, desain saendeng. Ka naraka sareng Zoe Shears sareng saha waé anu masih aktip dina sekte, sareng ka naraka anu langkung jero sareng Nicholas Bell. Dibeungkeut, diborgol sareng diborgol, teu aya ragu yén tilas pagawé konstruksi bakal naroskeun sadayana ka otoritas pikeun nampi hukuman sakedik tina hukumanana.
  
  Pikeun Marsh, masa depan katingali cerah, sanaos ku warna sakedik. Aya dua sisi pikeun unggal carita, sareng anjeunna mangrupikeun jalma dua sisi. Saatos urang hanjelu ngantunkeun Ramses Bazaar anu malang - urang resep pisan ka paviliun kalayan sagala kurbanna - Maret angkat ka langit kalayan bantosan helikopter warna-warni. Rushing jauh, anjeunna gancang difokuskeun petualangan anyar hareup.
  
  YORK ÉNGGAL.
  
  Marsh nguji alatna di sisina, ngadeukeutkeunana, teu yakin kana naon anu anjeunna tingali tapi yakin kana naon anu tiasa dilakukeun. Budak ieu mangrupikeun alat tawar utama. Daddy badag tina dmana mutlak. Saha anu tiasa ngabantah bom nuklir? Marsh ninggalkeun alat nyalira, mariksa ransel luar jeung loosening tali taktak pikeun nampung pigura hefty na. Tangtosna, anjeunna kedah nguji barang éta sareng mastikeun kaaslianana. Barina ogé, paling bom bisa masak kasampak kawas hal aranjeunna henteu-lamun masak éta cukup alus. Ngan lajeng Gedong Bodas bakal sujud.
  
  Risky, ceuk hiji sisi manéhna. picilakaeun.
  
  Tapi senang! nu séjén keukeuh. Sareng éta patut karacunan radiasi sakedik, pikeun masalah éta.
  
  March seuri sorangan. Bajingan kitu. Tapi konter Geiger mini anu dibawana tetep jempé, ngagedékeun bravado na.
  
  Tapi, mun jujur, ngalayang éta lain hal na. Leres, aya pikagumbiraeun, tapi aya ogé kamungkinan maot anu panas - sareng ayeuna éta leres-leres henteu pikaresepeun pikeun anjeunna. Sugan lain waktu. Marsh parantos nyéépkeun sababaraha jam anu nyéépkeun pikeun ngarencanakeun misi ieu, mastikeun yén sadaya titik jalan aya di tempatna sareng saaman-aman mungkin, sanaos dipasihan tempat anu anjeunna bakal lirén, ideu ampir pikaseurieun.
  
  Hayu urang nyandak ayeuna contona. Aranjeunna nuju di handapeun kanopi hutan hujan Amazon dina jalan ka Kolombia. Aya saurang lalaki ngantosan anjeunna - leuwih ti hiji, kanyataanna, sarta Marsh dicap kapribadian na dina rapat ku insisting yén maranéhna maké bodas. Ngan konsési leutik, tapi penting pikeun Pythia.
  
  Ieu ngan kuring ayeuna?
  
  Marsh seuri nyaring, ngabalukarkeun pilot helikopter kasampak sabudeureun dina alarm.
  
  "Sadayana damang?" - nanya ka hiji lalaki ceking jeung scars.
  
  "Muhun, éta gumantung kana sudut pandang anjeun." March seuri. "Sareng sabaraha sudut pandang anjeun gaduh. Kuring leuwih resep ngahibur leuwih ti hiji. Anjeun?"
  
  Pilotna ngalieuk, ngagerem nu teu kaharti. March ngoyagkeun sirah. Lamun ngan massa unwashed terang naon gaya stalked, ducked na squirmed handapeun aranjeunna, uncaring atanapi unheading tina malapetaka aranjeunna disababkeun.
  
  Marsh ningali tetempoan di handap, wondering pikeun millionth kalina lamun titik asupna kana Amérika Serikat ieu jalur katuhu. Nalika éta turun, ngan ukur aya dua pilihan nyata - ngalangkungan Kanada atanapi ngalangkungan Mexico. Nagara dimungkinkeun éta ngadeukeutan ka Amazon sarta riddled ku korupsi; macét ku jalma-jalma anu tiasa dibayar pikeun ngabantosan sareng nutup sungutna. Kanada nawiskeun sababaraha tempat anu aman pikeun jalma-jalma sapertos Marsh, tapi éta henteu cekap sareng henteu dugi ka cocog sareng karagaman anu aya di Amérika Kidul. Salaku bentang monoton terus bentang handap, Marsh manggihan pikiran na wandering.
  
  Budak lalaki digedékeun dina posisi anu istimewa, kalayan langkung seueur dina sungutna tibatan sendok pérak; langkung siga emas batangan padet. Sakola pangalusna jeung guru pangalusna-baca "pangalusna" salaku "paling dear," Marsh salawasna dilereskeun-nyoba pikeun nyetél anjeunna dina jalur katuhu, tapi gagal. Sugan a tetep di sababaraha sakola normal bakal mantuan, tapi kolotna éta euyeub. pilar masarakat Southern tur éta tebih kaluar tina touch jeung kanyataanana Marsh digedékeun ku pagawé sarta nempo kolotna utamana salila hidangan sarta receptions méwah, dimana anjeunna maréntahkeun teu ngobrol. Salawasna dina gaze kritis bapana, anu ensured kabiasaan impeccable. Sarta salawasna seuri kaliru na indung anu terang yen putrana geus tumuwuh nepi loveless tur nyalira, tapi éta sagemblengna teu bisa mawa dirina tangtangan dirina dina formulir nanaon.Jeung kitu Julian Marsh tumuwuh, dimekarkeun, sarta jadi naon bapana kabuka disebut "a. budak aneh."
  
  Pilot nyarita, sarta Marsh teu dipaliré sagemblengna. "Naha abdi badé nyarios deui?"
  
  "Kami nuju ngadeukeutan Cali, Pak. Kolombia."
  
  Marsh leaned handap sarta diawaskeun pamandangan anyar bentang handap. Cali dikenal salaku salah sahiji kota anu paling telenges di Amérika sareng bumi Cali Cartel, salah sahiji panyadia kokain panggedéna di dunya. Dina sagala dinten biasa, lalaki kawas Marsh bakal nyandak hirupna kana leungeun-Na sorangan, leumpang ngaliwatan jalan tukang El Calvario, dimana ragamuffins scoured jalan pikeun sampah jeung angon dina flophouses, dimana locals ngalaman ti keur dilabélan "zona toleransi" ku ngamungkinkeun ubar konsumsi komérsial sarta kelamin bisa mekar kalawan campur pulisi minimal.
  
  Marsh terang ieu tempat pikeun anjeunna sareng bom nuklir na.
  
  Nalika anjeunna calik, pilot nunjukkeun Marsh treuk pikap abu-abu dimana tilu lalaki kaleuwihan beurat sareng tiis, panon paéh sareng raray tanpa ekspresi. Sacara kabuka nganggo senjata api, aranjeunna ngiringan Marsh kana treuk kalayan ngan ukur salam sakedap. Aranjeunna lajeng drove ngaliwatan beueus, jalan cluttered, wangunan kotor jeung awnings Rusty, nawarkeun panon dilatih na view alternatif sejen tina dunya, hiji tempat dimana bagian tina populasi "ngambang" ti hiji shack ka sejen, tanpa imah permanén. March ditarik deui saeutik, nyaho manehna teu boga nanaon ngomong ngeunaan naon anu lumangsung salajengna. Ieu eureun ieu diperlukeun, sanajan, lamun manéhna hayang hasil nyusupkeun pakarang nuklir ka AS, sarta éta patut resiko nanaon. Sareng tangtosna, Marsh katingali nétral sakumaha anjeunna tiasa, kalayan sababaraha trik dina leungeun baju anu warni.
  
  Mobilna ngaliwat sababaraha pasir anu katutupan ku halimun, antukna ngajanggélék jadi jalan tol anu diaspal sareng bumi anu ageung di payuneunana. Perjalanan parantos dilakukeun dina tiiseun, tapi ayeuna salah sahiji penjaga malikkeun wajah anu teu kaampeuh ka Marsh.
  
  "Urang dieu".
  
  "Jelas. Tapi dimana "di dieu"?
  
  Teu hormat teuing. Teu linglung teuing. Tetep sadayana babarengan.
  
  "Bawa ransel anjeun." Satpam luncat kaluar jeung muka panto. "Tuan Navarro ngantosan anjeun."
  
  March unggeuk. Éta nami anu leres sareng tempat anu leres. Anjeunna moal cicing di dieu, ngan cukup lila pikeun mastikeun modeu angkutan salajengna sareng tujuan akhirna lancar sareng aman. Anjeunna nuturkeun penjaga handapeun hiji archway low dripping kalawan halimun lajeng kana lawang poék hiji imah heubeul. Teu aya lampu di jero, sareng penampilan hiji atanapi dua hantu heubeul moal janten kejutan atanapi pikahariwangeun. Marsh mindeng nempo hantu heubeul di nu poek tur dikaitkeun kalayan aranjeunna.
  
  Satpam nunjuk ka hiji lolongkrang beulah katuhu. "Anjeun mayar kamar pribadi pikeun diri maksimal opat jam. Langsung ka jero."
  
  March sujud sukur na kadorong muka panto beurat. "Kuring ogé ménta idin pikeun darat moda angkutan salajengna. Helikopter?"
  
  "Enya. Éta ogé alus. Telepon kuring dina interkom nalika waktuna sumping sareng kuring bakal nunjukkeun ka anjeun di sekitar bumi.
  
  March unggeuk sugema. Duit anu dibayar anjeunna langkung seueur anu diperyogikeun nyaéta pikeun mastikeun jasa anu langkung saé, sareng dugi ka ayeuna. Tangtosna, mayar langkung seueur tina harga anu naroskeun ogé nyababkeun kacurigaan, tapi éta résiko.
  
  Dua sisi deui, ceuk pikirna. Yin jeung yang. Rawa jeung rawa. Hideung jeung ... hideung ku layung kerlap-kerlip buru-buru ngaliwatan ...
  
  Di jero kamar éta méwah. Sisi tebih ditempatan ku sofa sudut anu didamel tina kulit hideung sareng plush jero. Méja kaca sareng teko pikeun inuman, anggur sareng arwah diuk caket dieu, sedengkeun di juru sanés aya mesin nawiskeun kopi sareng tèh. Snacks disimpen dina meja kaca. Marsh mesem dina sakabéh ieu.
  
  Nyaman, tapi ngan sakedap. Idéal.
  
  Anjeunna tuang kana pod tina kopi pangkuatna sarta ngantosan saeutik pikeun brew. Manéhna tuluy diuk dina dipan jeung ngaluarkeun laptopna, taliti nempatkeun ranselna dina upholsteri kulit gigireunana. Saacanna kantos aya bom nuklir anu dimanjakan pisan, saur anjeunna, sakedap panginten naha anjeunna kedah ngadamel brew nyalira. Tangtu, pikeun lalaki kawas Marsh, ieu teu hese, sarta dina sababaraha menit aya cangkir steaming dina ransel sarta cupcake leutik kalawan frosting di sisi.
  
  March imut. Kabéh éta alus.
  
  Kuring surfed Internét; surelek confirmatory informed anjeunna yén Helikopter Maju ieu geus asup Kolombia. Henteu aya umbul-umbul anu naék di mana waé, tapi ngan ukur sababaraha jam ti saprak anjeunna angkat ka pasar. Marsh réngsé inuman sarta dibungkus kantong leutik sandwiches pikeun hiber salajengna, lajeng mencet tombol interkom.
  
  "Kuring siap angkat."
  
  Dua puluh menit sanggeusna sarta anjeunna dina hawa deui, hiber ransel nuklir urang twisted tapi nyaman. Aranjeunna nuju ka Panama, dimana anjeunna bakal ngabéréskeun penerbangan gancangna sareng ngawitan leg tedious perjalanan na darat. Pilot éta jalan dina hawa sareng ngalangkungan patroli naon waé, anu pangsaéna dina naon anu anjeunna laksanakeun, sareng anjeunna dibayar lumayan pikeun éta. Nalika outline Panama mimiti muncul dina jandela kénca, Marsh mimiti nyadar yén anjeunna parantos caket ka Amérika Serikat.
  
  Aya angin topan anu bakal datang, dulur, sareng éta moal gampang dileungitkeun ...
  
  Anjeunna netep di Panama City pikeun sababaraha jam, ganti baju dua kali sareng mandi opat kali, unggal waktos nganggo sampo seungit anu béda. Seungitna pacampur pikaresepeun sareng ngawasa seungit kesang. Anjeunna sarapan sareng tuang siang, sanaos waktos tuangeun, sareng nginum tilu gelas anggur, masing-masing tina botol anu béda sareng warna anu béda. Kahirupan éta alus. Panempoan di luar jandela tetep teu robih sareng teu pikaresepeun, janten Marsh ngaluarkeun kotak lipstik anu disimpen pikeun kasempetan sapertos kitu sareng ngalukis gelas beureum caang. Ieu ngabantuan, sahenteuna sakedap. Marsh teras mimiti ngabayangkeun kumaha upami ngaletak panel éta bersih, tapi dina waktos éta ping pesen anu datang ngaganggu impianna.
  
  Perkiraan waktos kadatangan nyaéta 15 menit.
  
  March nyengir, bungah tapi hariwang dina waktos anu sami. Hiji perjalanan opat puluh-jam aya payun sapanjang sababaraha jalan awon di wewengkon. Pikiran ieu sigana moal mere ilham. Sanajan kitu, sanggeus réngsé, tahap salajengna bakal infinitely leuwih metot. March dikumpulkeun barang-Na, disusun pods kopi, botol anggur jeung masakan dina urutan warna, bentuk jeung ukuran, lajeng dipingpin kaluar.
  
  SUV nu keur nungguan, purring sisi jalan, jeung kasampak heran nyaman. Marsh ngabongkar bom nuklir, strapped sabuk korsi na di dinya, lajeng condong sorangan. Supir ngobrol sakedap sateuacan sadar yén Marsh henteu paduli kana kahirupan alitna, teras angkat ka tukang. Jalan manteng endlessly payun.
  
  Jam kaliwat. SUV ngageser, teras ngageter, teras ngaluncur deui, lirén sababaraha kali kanggo cek gas sareng titik. Supir moal résiko ditarik pikeun ngalanggar minor. Barina ogé, éta ngan ukur kendaraan anu sanés diantara seueur, narik kahirupan anu sanés ngumbara sapanjang jalan raya anu abadi ka tujuan anu teu dipikanyaho, sareng upami éta tetep teu biasa, éta bakal teu katingali.
  
  Lajeng Monterrey ngagolér payun. March seuri lebar, capé tapi bungah, sabab lalampahan panjang geus leuwih satengah jalan.
  
  Koper nuklir ngagolér gigireun anjeunna, ayeuna ngan sababaraha jam ti wates AS.
  
  
  BAB KADUA
  
  
  March nyieun leg salajengna tina lalampahan na handapeun panutup tina gelap lengkep. Ieu tempat dimana nanaon bisa meunang atawa leungit; faktor kanyahoan, diangkat kana jumlah inestimable ku bos cartel lokal, dibawa kana gambar. Saha anu tiasa nebak pikiran jalma sapertos kitu? Saha anu terang naon anu bakal dilakukeun salajengna?
  
  Tangtu moal aranjeunna ... atanapi Julian Marsh. Anjeunna ignominiously diangkut babarengan jeung belasan jalma séjén di tukangeun hiji treuk pos ka wates. Sapanjang jalan, treuk ieu mareuman jalan raya sareng ngiles ka gelap. Teu aya lampu, teu aya tanda, supir terang jalur ieu ditutupan panon - sareng éta saé anjeunna terang.
  
  Marsh nangtung deui di tukangeun treuk, ngadengekeun chatter jeung discontent kulawarga. Skala rencana na muncul sateuacan anjeunna. Momen kadatanganana di New York teu tiasa sumping pas. Nalika treuk ngerem sareng panto tukang dibuka dina engsel anu dilemeskeun, anjeunna kaluar tiheula, milarian pamimpin pasukan bersenjata anu jaga.
  
  "Diablo," cenah, ngagunakeun kecap kode anu ngaidentifikasi anjeunna salaku traveler VIP tur yén anjeunna geus sapuk mayar. Lalaki éta unggeuk, tapi lajeng teu malire anjeunna, herring everyone kana ngariung leutik handapeun dahan lega nyebar tina tangkal overhanging.
  
  "Penting ayeuna," saurna dina basa Spanyol, "anjeun ngaléngkah sepi, entong nyarios naon-naon sareng laksanakeun sakumaha anu disarioskeun. Upami anjeun henteu ngalakukeun ieu, kuring bakal motong tikoro anjeun. Anjeun ngartos?"
  
  Marsh ningali lalaki éta nepungan paneuteup sadayana, kalebet dirina. Pawai dimimitian sakedapan, sapanjang jalan anu rutted sareng ngalangkungan tatangkalan. Cahya bulan nyelap di luhur, sareng Méksiko anu unggul sering ngantosan dugi ka méga nyumputkeun kacaangan sateuacan neraskeun. Saeutik pisan kecap anu diucapkeun, sareng éta ngan ukur ku lalaki anu nganggo bedil, tapi ujug-ujug Marsh mendakan dirina hoyong nyarios basa Spanyol sakedik-atanapi panginten seueur.
  
  Anjeunna trudged sapanjang di tengah garis, teu merhatikeun beungeut sieun sabudeureun anjeunna. Saatos sajam aranjeunna ngalambatkeun turun, sareng Marsh ningali payuneun dataran keusik anu ngagulung kalayan tangkal anu jarang, kaktus sareng sababaraha pepelakan anu sanés. Sakabeh rombongan jongkok.
  
  "Sajauh ieu saé," saur pamimpin. "Tapi ayeuna mangrupikeun bagian anu paling hese. Patroli Border teu tiasa ngawas sadayana wates wates, tapi aranjeunna ngalaksanakeun pamariksaan acak. Sapanjang waktos. Sareng anjeun, "anjeunna unggeuk dina bulan Maret, "dipénta nyebrang Diablo. Abdi ngarepkeun anjeun siap pikeun ieu."
  
  March nyerengeh. Anjeunna henteu terang naon anu diomongkeun ku budak leutik éta. Sanajan kitu, jalma geura-giru mimiti ngaleungit, unggal kalawan sakelompok leutik imigran, nepi ka ngan Marsh, pamingpin, jeung hiji hansip tetep.
  
  "Kuring Gomez," saur pamimpin. "Ieu Lopez. Kami bakal nungtun anjeun aman ngalangkungan torowongan. "
  
  "Kumaha eta budak?" Marsh unggeuk ka imigran departing, nempatkeun dina aksen Amérika palsu pangalusna na.
  
  "Aranjeunna ngan mayar lima rébu hiji sirah." Gomez nyieun gesture dismissive. "Éta résiko pélor. Tong hariwang, anjeun tiasa percanten ka kami.
  
  Marsh ngageter nalika ningali seuri licik na pageuh dina beungeut pituduhna. Tangtosna, sadayana perjalanan lancar teuing dugi ka diteruskeun. Patarosan na: iraha aranjeunna bakal nyerang anjeunna?
  
  "Hayu urang ka torowongan," cenah. "Kuring ngarasa glances panasaran dieu."
  
  Gomez teu bisa nulungan kilat salempang nu flashed sakuliah beungeutna, sarta Lopez scanning gelap sabudeureun anjeunna. Salaku hiji, dua lalaki dipingpin anjeunna ka arah wétan, dina sudut slight, tapi ka arah wates. March lumbered maju, ngahaja salah lengkah jeung kasampak inadequate. Dina hiji waktos, Lopez malah masihan anjeunna pitulung, anu Marsh katalog pikeun engké, nyeratna salaku kalemahan. Anjeunna sanés ahli, tapi rekening bank anu teu aya dasarna kantos ngijinkeun anjeunna langkung seueur tibatan bahan, pangalaman juara bela diri dunya sareng tilas prajurit pasukan khusus di antarana. Marsh terang sababaraha trik, euweuh urusan kumaha fancy maranéhanana.
  
  Aranjeunna leumpang pikeun sababaraha waktu, gurun stretched sabudeureun maranéhna, ampir jempé. Nalika pasir muncul di payun, Marsh parantos siap-siap pikeun ngamimitian nanjak, tapi Gomez lirén sareng nunjukkeun fitur anu anjeunna henteu kantos ningali. Dimana taneuh keusik patepung jeung suku pasir gently sloping, sababaraha tangkal leutik papanggih hiji rumpun semak. Sanajan kitu, Gomez teu indit ka tempat ieu, tapi nyandak taliti tilu puluh léngkah ka katuhu, lajeng sapuluh deui nepi lamping steepest. Sakali aya, Lopez nalungtik wewengkon kalayan perawatan taya wates.
  
  "Beresih," pokna tungtungna.
  
  Gomez teras mendakan sapotong tali anu dikubur sareng mimiti narik. Marsh nempo bagian leutik tina hillside naék, shifting batu jeung sikat pikeun nembongkeun liang ukuran lalaki nu geus diukir kana batu hirup. Gomez asup ka jero, teras Lopez nunjuk laras bedilna ka Marsh.
  
  "Ayeuna anjeun. Anjeun ogé."
  
  March nuturkeun anjeunna, ngajaga sirah na handap taliti tur ningali keur bubu nu anjeunna terang ngan sababaraha léngkah jauh ti keur sprung. Lajeng, sanggeus sababaraha pamikiran, lalaki jeung dua sisi switched saluran, mutuskeun pikeun mundur kana gelap.
  
  Lopez ngantosan, gun diangkat. March lésot, sapatuna ngerik sapanjang lamping batu. Lopez ngahontal kaluar, muterna pakarang, sarta Marsh ngayunkeun sabeulah genep inci, plunging tip kana arteri karotid lalaki séjén urang. Panon Lopez ngagedean sarta anjeunna ngangkat leungeun-Na pikeun ngeureunkeun aliran, tapi Marsh teu boga niat ngalakukeun kitu. Anjeunna pencét Lopez diantara panon, snatched gun ti anjeunna, lajeng ditajong awakna dying handap pasir.
  
  Bangsat anjeun.
  
  Marsh turun bedil, nyaho yén Gomez bakal sadar eta leuwih gancang ti diperlukeun lamun manéhna nempo dina leungeun Marsh urang. Anjeunna teras asup deui kana torowongan sareng gancang-gancang leumpang ka jalan anu asli. Ieu kasar jeung siap, didukung ku oyag balok jeung lebu jeung mortir dripping tina hateupna. Marsh pinuh diperkirakeun dikubur iraha wae. Sora Gomez nepikeun ka ceulina nu tegang.
  
  "Entong hariwang. Éta ngan ukur lawang palsu pikeun nyingsieunan saha waé anu bakal titajong kana torowongan ieu. Turunkeun deui, sobat."
  
  Marsh terang persis naon anu bakal ngantosan anjeunna "leuwih handap," tapi ayeuna anjeunna ngagaduhan unsur reuwas anu leutik. Bagian anu sesah nyaéta nganonaktipkeun pakarang Gomez tanpa nyababkeun anjeunna parah. New York masih rébuan mil jauhna.
  
  Sareng sigana langkung jauh nalika anjeunna nangtung nalika anjeunna aya di handapeun gurun Méksiko, karasa kokotor nyéépkeun tonggongna, sareng dikurilingan ku bau kesang sareng pepelakan, panonna nyeureud ku lebu.
  
  March ventured ka hareup, dina hiji titik Crawling sarta nyered tukangeun manehna hiji ransel, tali nu dibungkus sabudeureun ankle na. Aya seueur baju di dieu, saur anjeunna dina hiji waktos. Ngan baju jeung meureun sikat huntu. Cologne anu saé. Kantong kopi ... anjeunna wondered dimana Amerika bisa nempatkeun alat maranéhna pikeun ngukur radiasi, lajeng mimiti salempang ngeunaan radiasi sorangan. Deui.
  
  Ieu sigana hal anu anjeun kedah pariksa sateuacan angkat.
  
  Nya, anjeun kedah hirup sareng diajar.
  
  March kapaksa dirina seuri nalika anjeunna mecenghul ti torowongan sempit kana hiji leuwih badag. Gomez jongjon, ngacungkeun leungeunna rék nulungan.
  
  "Aya anu lucu?"
  
  "Enya, huntu anjeun bangsat."
  
  Gomez ningali, kaget sareng teu percaya. Kalimah ieu sigana mangrupikeun hal anu terakhir anu anjeunna ngarep-ngarep nguping dina tahap perjalanan ieu. Marsh ngitung naon meureun nya. Nalika Gomez nyobian terang éta, Marsh nangtung, nyéépkeun bedil dina panangan Gomez sareng nyéépkeun butut kana sungut lalaki sanés.
  
  "Ayeuna anjeun ngartos naon anu kuring maksud?"
  
  Gomez perang kalayan sagala kakuatan-Na, ngadorong Marsh jauh jeung balik tong ka dirina. Getih disemprot tina sungutna nalika anjeunna ngagorowok sareng huntuna murag kana lantai. Marsh japati handapeun laras panjang sarta dikirimkeun hiji niup kuat kana rahang sarta séjén ka sisi sirah. Gomez staggered, panon na nembongkeun yen anjeunna masih teu percaya yén bebek aneh ieu geus meunang hadé ti anjeunna.
  
  Marsh narik péso tina sarung di sisi Méksiko nalika aranjeunna ngarambat. Gomez bergegas, terang naon anu bakal kajadian salajengna. Anjeunna nabrak témbok batu, ngarecah taktak sareng tangkorakna ku kerung beurat. Marsh ngalungkeun punch anu mantul ti Méksiko teras pencét roca. Getih ngocor tina ros-rosan sorangan. Gun naék deui, tapi Marsh straightened up jadi éta antara suku-Na, bagian bisnis ayeuna rendered gunana.
  
  Gomez headbutted anjeunna, getih maranéhanana campur jeung splattered dina tembok. March staggered, tapi dodged nu niup salajengna, lajeng inget péso anjeunna masih nyekel dina leungeun kénca na.
  
  A push kuat, sarta péso grazed iga Gomez urang, tapi Méksiko turun gun jeung nempatkeun duanana leungeun dina leungeun Marsh kalawan péso, sahingga stopping gaya niup jeung burying sabeulah. Nyeri menyimpang fitur na, tapi lalaki éta junun nyegah maot dilawan.
  
  March langsung konsentrasi dina leungeun bébas-Na, ngagunakeun eta pikeun nyerang deui jeung deui, pilari titik lemah. Babarengan, éta lalaki bajoang sabisa-bisa, gerak lalaunan naek ka handap torowongan, nabrak balok kai sareng ngaléngkah ngaliwatan gundukan leutak. Aliran kesang mapay pasir; grunting beurat, sarupa rutting babi, ngeusi spasi jieunan. Teu aya karunya, tapi teu aya daratan. Gomez nyandak unggal pukulan sapertos pejuang jalanan anu berpengalaman anjeunna, sareng Marsh mimiti ngaleuleuskeun.
  
  "Eagerly...antosan kuring pikeun...cut...cut Anjeun..." Gomez ieu engapan beurat, panon na liar, biwir na getih sarta dialungkeun deui.
  
  Marsh nampik maot di tempat anu sepi ieu. Anjeunna nyabut péso deui, dipulas tina awak Gomez, teras mundur, masihan dua jalma jarakna sababaraha suku. Pestol ngagolér dina lantai, dialungkeun.
  
  Gomez nyerang anjeunna kawas Iblis, screaming, thundering. Marsh deflected serangan sakumaha anjeunna geus diajarkeun, péngkolan taktak sarta ngidinan moméntum Gomez sorangan mun Slam sirah na kana témbok sabalikna. Marsh lajeng ditajong anjeunna dina tulang tonggong. Anjeunna henteu nganggo péso deui dugi ka tungtungna mangrupikeun kacindekan. Anjeunna ogé diajar yén pakarang paling atra teu salawasna pangalusna ngagunakeun.
  
  Gomez ngangkat awakna tina témbok, ngagantungkeun sirahna, teras malik. March neuteup beungeut sétan nu beureum getih. Sakedapan katarik anjeunna, kontrasna raray layung sareng beuheung bodas, liang hideung dimana huntu konéng kantos nestled, ceuli bulak nempel kaluar ampir comically dina dua sisi. Gomez ngahuleng. Marsh diteunggeul kana sisi sirah.
  
  Ayeuna Gomez dibuka lega.
  
  Marsh ngaléngkah ka hareup, sirahna muter-muter, tapi anjeunna tetep sadar pikeun leres-leres tusuk ku péso, ngarahkeun sabeulah kana haté lalaki sanés. Gomez nyentak, napasna cingogo tina sungutna anu rusak, teras nepungan panon March.
  
  "Kuring mayar anjeun kalayan iman anu saé," saur March. "Anjeun kedah nyandak artos."
  
  Anjeunna terang yén jalma-jalma ieu mangrupikeun penghianat ku alam sareng, tangtosna, ku pendidikan ogé. Panghianatan bakal jadi pamikiran kadua atawa katilu maranéhanana poé, sanggeus "naha aya getih dina leungeun kuring?" sareng "saha sih anu ku kuring dibunuh tadi wengi?" Panginten aya ogé pamikiran ngeunaan akibat tina dosis kokain. Tapi Gomez... anjeunna kedah nyandak artos.
  
  Marsh ningali lalaki éta slid kana taneuh, teras nyandak saham. Anjeunna bruised sarta nyeri, tapi relatif teu katatu. Sirahna ngagebeg. Untungna, anjeunna panginten nempatkeun paracetamol dina salah sahiji kantong leutik dina ranselna, anu perenahna gigireun bom nuklir. Sangkan merenah éta. Anjeunna ogé ngagaduhan bungkusan tisu orok di dinya.
  
  March ngusap eta dipareuman jeung swallowed Pél garing. Anjeunna poho nyandak cai jeung manehna. Tapi sok aya waé, sanés?
  
  Tanpa ningali deui mayit, anjeunna nurunkeun sirahna sareng ngamimitian perjalanan panjang ngalangkungan torowongan bawah tanah ka Texas.
  
  
  ***
  
  
  Jam ngarérét. Julian Marsh trudged handapeun Amérika jeung pakarang nuklir strapped kana tonggongna. Alatna sigana langkung alit tibatan anu disangka - sanaos ranselna masih kembung - tapi kompartemen internal henteu langkung beurat. Makhluk éta nempel ka anjeunna sapertos réréncangan atanapi lanceuk anu teu dihoyongkeun, nyeret anjeunna deui. Unggal léngkah éta hésé.
  
  Poék ngurilingan sarta ampir ngelek anjeunna, pegat ukur ku lampu gantung kalana. Loba nu pegat, loba teuing. Ieu beueus handap dieu, pak sato siluman salawasna conjuring up gambar nightmarish dina pikiran na nu maén dina harmoni eerie jeung ateul occasional ngajalankeun nepi taktak sarta handap tulang tonggong na. Hawa dina jumlah kawates, sareng naon anu aya kualitasna goréng.
  
  Anjeunna mimiti ngarasa immensely capé sarta mimiti halusinasi. Hiji poé anjeunna diudag ku Tyler Webb lajeng ku troll jahat. Anjeunna murag dua kali, scraping tuur na elbows na, tapi berjuang pikeun suku-Na. Troll robah jadi Mexicans ambek lajeng kana taco leumpang boneka jeung peppers beureum sarta héjo sarta guacamole.
  
  Nalika mil ngaliwat, anjeunna mimiti ngarasa yén anjeunna moal dugi, yén hal-hal bakal langkung saé upami anjeunna ngan ukur sakedap. Saré saeutik. Hiji-hijina hal anu ngeureunkeun anjeunna nyaéta sisi anu langkung terang - bagian anu kantos nekad salamet budak leutik nalika sadayana hoyong anjeunna angkat.
  
  Pamustunganana lampu anu langkung terang muncul di payun sareng anjeunna ngalangkungan tungtung torowongan teras nyéépkeun sababaraha menit pikeun ngira-ngira resepsi naon anu anjeunna tiasa kéngingkeun. Saleresna, anjeunna henteu ngarep-ngarep panitia pangakuan-manehna henteu kantos disangka dugi ka tanah gratis.
  
  Numutkeun rencanana, anjeunna ngatur angkutan lengkep misah di tungtung ieu. Marsh ati-ati sareng henteu bodo. Helikopter kudu ditempatkeun sababaraha mil jauh, awaiting panggero-Na. Marsh ngaluarkeun salah sahiji tina tilu sél kaduruk anu aya di sabudeureun awakna sareng dina ranselna sareng nelepon.
  
  Dina rapat, teu aya kecap anu nyarios, henteu aya koméntar ngeunaan getih sareng kokotor anu nutupan raray sareng rambut Marsh. Pilotna ngangkat manuk kana hawa sareng nuju ka Corpus Christi, lirén salajengna sareng penultimate dina petualangan hébat Marsh. Hiji hal anu pasti, anjeunna bakal gaduh carita pikeun dicaritakeun ...
  
  Sareng teu aya anu nyarioskeun ka aranjeunna. Hiji-hijina hal anu anjeun henteu bagikeun ka tamu pésta nyaéta kumaha anjeun tiasa nyalurkeun kantong nuklir ti Brazil ka Basisir Wétan Amérika.
  
  Corpus Christi nawiskeun reureuh pondok, mandi panjang sareng sare pondok. Salajengna bakal janten dua puluh opat jam perjalanan ka New York, teras ...
  
  Armagédon. Atawa sahenteuna ujung eta.
  
  Marsh seuri bari ngagolér dina ranjang kalayan sirahna dikubur dina bantal. Anjeunna boro bisa ngambekan, tapi anjeunna rada resep rarasaan. Trikna nyaéta ngayakinkeun otoritas yén anjeunna serius sareng yén bom éta asli. Teu hese - hiji katingal di canisters jeung bahan fissionable bakal nyieun aranjeunna diuk nepi na beg. Sakali éta dipigawé ... Marsh ngabayangkeun dollar nu tuang di, kawas sababaraha mesin slot di Las Vegas nyiduh kaluar duit dina laju knots. Tapi sadayana pikeun tujuan anu saé. Kasus Webb urang.
  
  Meureun moal. Marsh boga rencana sorangan pikeun ngalaksanakeun bari pamimpin aneh Pythians ngudag rainbows.
  
  Anjeunna slid tina ranjang, badarat dina tuur saméméh nangtung nepi. Anjeunna nerapkeun sababaraha lipstik. Anjeunna nyusun ulang parabotan kamar supados aranjeunna asup akal. Anjeunna kaluar sarta nyandak lift turun ka basement, dimana mobil rental geus ngantosan anjeunna.
  
  Chrysler 300. Ukuran jeung warna lauk paus bleached.
  
  Leumpang salajengna... kota nu teu kungsi saré.
  
  
  ***
  
  
  Marsh drove mobil effortlessly salaku dunya-kawentar Skyline datang ka tempoan. Ieu seemed ridiculously gampang ngajalankeun mobil ieu ka New York, tapi lajeng anu terang eta bakal béda? Muhun, batur meureun. Leuwih ti tilu poé geus kaliwat saprak anjeunna ninggalkeun pasar Ramses '. Kumaha lamun warta bocor kaluar? Maret teu ngarobah nanaon. Anjeunna ngan hiji musafir sejen, wandering ngaliwatan kahirupan dina jalur pungkal. Lamun kaulinan atos, anjeunna bakal terang eta pisan geura-giru. Upami teu kitu ... Webb jangji yén Ramses bakal nyadiakeun jalma daék mantuan kalawan ieu. Maret ngandelkeun aranjeunna.
  
  Marsh nyetir ambing, teu terang atanapi paduli ngeunaan naon anu bakal kajadian salajengna. Anjeunna cukup ati-ati pikeun ngeureunkeun sateuacan asup ka kota gedé, ngungsi sapeuting di sisi séjén walungan nalika panonpoe mimiti surup, nyusahkeun jalur perjalananna. motel L ngawangun éta cukup, najan parabot keur sare éta scratchy na undeniably kotor, sarta pigura jandéla jeung edges of floors anu coated kalawan sababaraha inci leutak hideung. Sanajan kitu, éta unremarkable, unplanned sarta ampir unnoticeable.
  
  Éta sababna, kira-kira tengah peuting, manéhna diuk nangtung, jantungna deg-degan, basa aya nu ngetrok panto kamarna. Panto dibuka kana tempat parkir, jadi dina sagala kajujuran, éta bisa jadi saha wae ti sémah mabok stray ka prankster a. Tapi éta ogé tiasa janten pulisi.
  
  Atawa SEAL Tim Genep.
  
  Marsh neundeun péso, sendok sareng gelas teras narik deui hordeng pikeun ningali ka luar. Anu katingali ku anjeunna ngaraos teu tiasa nyarios sakedap.
  
  Naon...?
  
  Ketok disada deui, hampang tur seger. Marsh teu ragu muka panto sarta ngidinan lalaki asup.
  
  "Anjeun kaget kuring," cenah. "Sareng éta henteu sering kajantenan dinten ayeuna."
  
  "Kuring ngarasa alus sakumaha anu kasebut," ceuk nu datang. "Salah sahiji tina seueur kualitas kuring."
  
  March wondered ngeunaan batur, tapi anjeunna teu kudu kasampak jauh teuing mun aya bewara sahenteuna belasan. "Kami ngan ukur pendak sakali sateuacanna."
  
  "Enya. Sareng kuring langsung ngarasa kekerabatan."
  
  March straightened up, ayeuna wishing anjeunna geus mandi kaopat nu. "Kuring ngira yén sadaya Pythia maot atanapi direbut. Kacuali kuring sareng Webb."
  
  "Sakumaha anjeun tiasa ningali," sémah nyebarkeun leungeunna, "anjeun salah."
  
  "Abdi gumbira." March pura-pura seuri. "Puas pisan.
  
  "Oh," sémah na seuri ogé, "Anjeun rék jadi hiji."
  
  March nyoba nyorong rarasaan yen sakabeh ulang na geus anjog sakaligus. Ieu awéwé téh aneh, meureun sakumaha aneh sakumaha anjeunna. Manehna geus teukteukan buuk coklat dina gaya spiky; panonna héjo-biru, persis kawas panonna. Kumaha creepy éta? outfit nya diwangun ku pullover wol héjo, jeans beureum caang jeung biru laut Doc Martins. Dina hiji leungeun manehna nyekel sagelas susu, di séjén sagelas anggur.
  
  Dimana anjeunna meunang ...?
  
  Tapi teu pati penting. Anjeunna resep yén anjeunna unik, yén anjeunna kumaha waé ngartos anjeunna. Anjeunna resep yén anjeunna kaluar tina nowhere. Anjeunna resep yén anjeunna lengkep béda. Pasukan gelap silih adukeun. Getih anggur beureum jeung pemutihan susu bodas éta rék nyampur.
  
  March nyandak gelas ti manehna. "Naha anjeun hoyong di luhur atanapi di handap?"
  
  "Duh, teu kapikiran. Hayu urang tingali dimana mood nyandak urang. "
  
  Janten Marsh nempatkeun bom nuklir dina sirah ranjang dimana aranjeunna tiasa ningali sareng ningali panon Zoe Shears narik tambahan anu katingali sapertos komet. awéwé ieu kuat, deadly, sarta downright freaky. Meureun gélo. Hal anu cocog pikeun anjeunna henteu aya tungtungna.
  
  Nalika anjeunna nyéépkeun bajuna, pikiranna anu beulah ngumbara pikeun ngémutan naon anu bakal kajadian. Pikiran sagala pikagumbiraeun jangji pikeun isukan jeung poé sanggeus isukan, nalika maranéhna bakal mawa America kana tuur sarta senang jeung bom nuklir, dijieun anjeunna sagemblengna siap pikeun Zoey sakumaha manehna ditarik calana handap sarta naek kana kapal.
  
  "Teu foreplay?" nanya.
  
  "Nya, nalika anjeun nempatkeun ransel éta sapertos kitu," saur anjeunna, ningali bom nuklir saolah-olah anjeunna tiasa ningali éta. "Kuring sadar yén kuring henteu peryogi éta."
  
  March seuri reuwas bungah. "Abdi ogé".
  
  "Naha anjeun ningali, cinta?" Zoe nurunkeun dirina kana anjeunna. "Urang dijieun pikeun silih."
  
  Lajeng Marsh sadar yén anjeunna bisa ningali manehna lalaunan gerak, burit pisan bulak dina pantulan eunteung nu ngagantung dina témbok langsung luhureun dada heubeul tina drawers, sarta di tukangeun eta ransel sorangan, nestled diantara bantal ranjang. Anjeunna neuteup kana beungeutna well-samak.
  
  "Damn," témbalna. "Éta henteu peryogi seueur waktos".
  
  
  BAB TILU
  
  
  Matt Drake nuju siap-siap pikeun perjalanan anu paling liar di tim. Perasaan anu teu pikaresepeun, ngarareunah netep dina liang burih kuring, sareng éta henteu aya hubunganana sareng penerbangan bumpy, ngan hasil tina tegangan, kahariwang sareng geuleuh ka jalma-jalma anu tiasa nyobian ngalakukeun kajahatan anu dahsyat sapertos kitu. Anjeunna karunya ka jalma-jalma saalam dunya anu ngalaksanakeun urusan sapopoéna, bodo tapi eusi. Éta jalma-jalma anu anjeunna perjuangkeun.
  
  Helikopter dipak ku prajurit anu paduli sareng ngabahayakeun pikeun jalma-jalma anu ngajantenkeun dunya janten tempat anu saé. Sakabéh tim SPEAR hadir, iwal Karin Blake jeung Beauregard Alain jeung Bridget McKenzie - alias Kenzie, nu katana-wielding, artefak-penyelundupan, urut agén Mossad. Tim éta ninggalkeun Ramses 'bazaar panungtungan' musnah dina rusuh sapertos nu aranjeunna kapaksa nyandak dulur jeung aranjeunna. Teu aya hiji menit leungit, sarta sakabeh tim geus disiapkeun, informed tur siap pencét jalan di New York di a ngajalankeun.
  
  Ti leuweung nyata jadi leuweung beton, pikir Drake. Urang pernah nutup.
  
  Di sabudeureun anjeunna aya garis intersecting dipercaya jeung gelombang badai hirupna. Alicia jeung Bo, Méi jeung Kenzi, sarta Torsten Dahl. Dina helikopter kadua éta Smith jeung Lauren, Hayden, Kinimaka jeung Yorgi. Tim éta balap kana ruang udara New York, parantos dibersihkeun ku Présidén Coburn, sareng nyegrek pisan, nyebrang sela antara gedung pencakar langit sareng turun ka arah hateup anu ngawangun pasagi. Turbulensi ngagebruskeun maranéhna. Radio hurung nalika inpormasi datang. Drake ukur bisa ngabayangkeun bustle jalan di handap, agén rushing jeung tim SWAT frantic, pamikiran hellish tina rurusuhan headlong pikeun nyalametkeun New York jeung Basisir Wétan.
  
  Anjeunna narik napas jero, ngarasa yén sababaraha jam ka hareup bakal ngagalura.
  
  Dal neuteup panonna. "Sanggeus ieu abdi nuju liburan."
  
  Drake muji kapercayaan urang Swédia. "Sanggeus ieu, urang sadayana peryogi hiji."
  
  "Muhun, anjeun moal sumping sareng abdi, Yorkie."
  
  "Henteu masalah. Kuring yakin Joanna bakal tanggung jawab."
  
  "Naon sih maksudna?"
  
  Helikopter turun gancang, ngirimkeun burihna kana stratosfir.
  
  Alicia nyikikik. "Ngan urang terang saha anu ngajalankeun imah Daley, Torsti. Urang terang".
  
  Urang Swedia nyengir, tapi henteu masihan koméntar deui. Drake disilihtukeurkeun seuri jeung Alicia lajeng noticed nu Mai ieu ningali aranjeunna duanana. sial, éta kawas urang teu boga nanaon salempang ngeunaan atoh.
  
  Alicia ngagebeg ka Mai. "Naha anjeun yakin tiasa ngadamel tindakan sapertos kieu, Sprite, saatos motong diri bari nyukur nembé?"
  
  Ekspresi Méi teu robah, tapi manéhna hesitantly ngahontal noél tapak tatu anyar dina beungeutna. "Kajadian anyar parantos ngajantenkeun kuring langkung ati-ati ngeunaan jalma anu kuring percanten. Jeung awas ka jalma-jalma anu ngahianat."
  
  Drake jero haté.
  
  Euweuh kajadian. Anjeunna ninggalkeun kuring, ngeureunkeunana! Euweuh nu dijangjikeun. .
  
  Émosi jeung pikiran pacampur, robah jadi haseum bili, nu pacampur jeung sarébu rasa séjén. Dahl, anjeunna perhatikeun, lalaunan ngajauhan Kenzi, sareng Bo boro-boro ngajauhan Alicia. Gusti, anjeunna miharep hal geus calmed handap bit dina helikopter kadua.
  
  Tiupan angin anyar ngahiliwir ngahiliwir aranjeunna nalika helikopter nabrak hateup gedong. Manuk daratang, terus pantona diayun-ayun, panumpangna luncat ka handap tuluy lumpat ka arah panto nu muka. Lalaki jeung pakarang ngajaga lawang, sarta sababaraha urang deui anu ditempatkeun di jero. Drake dived dina munggaran, ngalayang suku munggaran tur ngarasa saeutik unprepared tanpa pakarang, tapi nyaho pinuh ogé yén maranéhna bakal geura-giru jadi pakarang. Tim buru-buru turun tangga heureut hiji-hiji nepi ka manggihan diri dina koridor lega, darkened tur dikurilingan ku malah leuwih penjaga. Di dieu aranjeunna ngareureuhkeun sakedap sateuacan nampi paréntah pikeun neraskeun.
  
  Sadayana jelas.
  
  Drake jogging, nyadar yén maranéhna geus leungit poé vital extracting informasi ti bazaar lajeng keur interogasi ku agén curiga, utamana ti CIA. Tungtungna, Coburn nyalira campur tangan, maréntahkeun kiriman langsung tim SPEAR ka tempat anu paling panas di dunya.
  
  Kota New York.
  
  Ayeuna, turun tangga anu sanés, aranjeunna muncul kana balkon anu nyanghareup ka pedalaman anu dicarioskeun anjeunna nyaéta kantor pulisi lokal di pojok jalan ka-3 sareng ka-51. Kanyahoan ku masarakat, situs éta ogé janten kantor kaamanan nasional - kanyataanna, éta mangrupikeun salah sahiji dua anu disebut "kota" kota, inti sadaya kagiatan agénsi. Drake ayeuna ningali pulisi lokal ngalaksanakeun bisnis sapopoéna, stasion rame, nyaring sareng rame, dugi ka saurang lalaki nganggo jas hideung ngadeukeutan ti tungtung jauh.
  
  "Hayu urang pindah," pokna. "Teu aya waktos kanggo runtah di dieu."
  
  Drake teu bisa satuju deui. Anjeunna nyorong Alicia ka hareup, teuing ka displeasure pirang urang, earning sorotan pikeun troubles na. Nu séjén rame di jero, Hayden nyoba ngadeukeutan nu anyar datang, tapi anjeunna béak waktu sakumaha anjeunna ngiles tukangeun panto jauh. Nalika aranjeunna leumpang, aranjeunna asup ka kamar sirkular kalayan lantai sareng témbok bodas, sareng korsi disusun dina jajar payuneun platform anu digedékeun leutik. Lalaki éta ningali aranjeunna gancang-gancang.
  
  "Hatur nuhun tos sumping," cenah dispassionated. "Ngan anjeun terang, lalaki-lalaki anu anjeun téwak-penipu Ramses sareng Robert Price-geus dibawa ka sél di handap kami pikeun ngantosan hasil ... Kami panginten aranjeunna tiasa ngandung inpormasi anu berharga sareng kedah aya.
  
  "Utamana lamun urang gagal," ceuk Alicia grimly.
  
  "Nyaan. Sareng sél panjara bawah tanah ieu kalayan kaamanan tambahan di jero divisi Kaamanan Dalam Negeri bakal ngajaga ayana Ramses teu kadeteksi, sabab kuring yakin anjeun tiasa ngahargaan.
  
  Drake recalled yén unit lokal Ramses urang, sanggeus aranjeunna geus dipaling atawa forcibly nyandak bom nuklir ti leungeun Marsh urang, anu maréntahkeun ngadagoan idin Ramses 'pikeun ngabeledug. Aranjeunna henteu terang yén anjeunna parantos ditéwak, atanapi anjeunna ampir maot. Sél New York organisasi Ramses teu terang nanaon.
  
  Sahenteuna éta hijina hal anu spoke dina kahadean tim SPEAR.
  
  "Anjeunna bakal mangpaat," saur Hayden. "Kuring yakin pisan."
  
  "Enya," tambah Smith. "Jadi tunda ngadorong sapi pikeun ayeuna."
  
  Agén Kantor Imah nyengir. "Nami abdi Moore. Abdi agén lapangan utama di dieu. Kabéh kecerdasan bakal ngaliwatan kuring. Kami nyiptakeun gugus tugas anyar pikeun asimilasi sareng ngadistribusikaeun kagiatan. Kami ngagaduhan pusat sareng ayeuna urang ngatur cabang. Unggal agén sareng perwira pulisi - sayogi atanapi henteu - damel ngalawan ancaman ieu, sareng urang ngartos sapinuhna akibat tina kagagalan. Teu tiasa..." anjeunna rada goyah, nunjukkeun setrés anu biasana teu kadéngé. "Ieu teu tiasa diidinan kajantenan di dieu."
  
  "Saha bos di bumi?" tanya Hayden. "Saha anu ngadamel kaputusan di dieu dimana éta penting pisan?"
  
  Moore hesitated sarta scratched gado na. "Muhun, urang terang. NKRI. Kolaborasi sareng Unit Counter-Terrorism sareng Unit Manajemén Ancaman.
  
  "Sareng ku "urang," naha anjeun hartosna anjeun sareng kuring?
  
  "Kuring pikir éta tiasa robih sakumaha anu diperyogikeun kaayaan," saur Moore.
  
  Hayden katingali sugema. "Pastikeun batré ponsel anjeun dicas."
  
  Moore neuteup sabudeureun grup saolah-olah manehna sensed urgency maranéhanana sarta resep eta. "Sakumaha anjeun terang, kami ngagaduhan jandela pondok. Henteu lami-lami bangsat ieu sadar yén Ramses henteu badé masihan paréntah éta. Ku kituna, hal kahiji kahiji. Kumaha urang ngadeteksi sél téroris?"
  
  Drake ningali jam tanganna. "Jeung Maret. Naha Maret kedah janten prioritas upami anjeunna mawa bom?"
  
  "Intelijen ngalaporkeun yén Maret bakal ngahiji sareng sél lokal. Kami henteu terang sabaraha bakal aya. Janten urang tangtosna fokus kana duanana. "
  
  Drake recalled akun Beau ngeunaan paguneman antara Marsh na Webb. Ieu lumangsung ka anjeunna lajeng yén slimy Frenchman maranéhna sempet munggaran patepung bari keur kapaksa kana pasanggiri Last Man Standing, sarta geus perang rada mindeng saprak lajeng, shone lampu tina kahadean lamun eta mattered. Caang kawas béntang. Anjeunna leres-leres kedah masihan ka lalaki éta kamar engapan tambahan.
  
  Di hiji tempat sapanjang tulang tonggong ...
  
  Moore nyarita deui. "Aya sababaraha cara pikeun ngadeteksi sél jero atanapi sél sleeper. Urang ngahususkeun para tersangka. Kami ngajalajah sambungan sareng sél-sél anu dikenal sanés anu parantos diawaskeun. Pariksa tempat-tempat ibadah anu ngaduruk dimana para jihadist anu kasohor ngaluarkeun racunna. Urang neuteup ka jalma-jalma nu nembé bakti kana ritual-jalma nu ujug-ujug resep kana agama, undur ti masarakat, atawa nyarita ngeunaan papakéan awéwé. NSA ngadangukeun metadata anu dikumpulkeun tina jutaan telepon sélulér sareng meunteun éta. Tapi jauh langkung efektif nyaéta lalaki sareng awéwé anu ngabahayakeun unggal dinten dina saminggu-anu kami parantos nyusup kana populasi dimana jihadis énggal direkrut rutin.
  
  "Di handapeun panutup". Smith unggeuk. "Ieu alus".
  
  "Ieu leres. Dina titik ieu, inpormasi urang langkung ipis tibatan Barbie Iggy Pop. Kami nyobian mastikeun jumlah jalma dina unggal sél. Ukuran sél. Kacamatan. Kasempetan sareng kesiapan. Kami marios sadaya rékaman telepon panganyarna. Naha anjeun pikir Ramses bakal nyarios?"
  
  Hayden teu sabar-sabar pikeun digawé. "Kami badé nyobian éta."
  
  "Ancaman caket," saur Kinimaka. "Hayu urang tugaskeun tim sareng angkat ti dieu."
  
  "Leres, nuhun, éta saé," Moore ngajelaskeun. "Tapi anjeun badé angkat ka mana? New York mangrupikeun kota anu ageung pisan. Anjeun moal ngahontal naon-naon ku kabur upami anjeun teu ngagaduhan tempat. Kami henteu terang upami bom éta nyata. Loba jalma bisa nyieun bom... tingali ka katuhu anjeun.
  
  Alicia ngageser kana korsi. "Kuring tiasa ngajamin éta."
  
  "Kandaraan siaga," saur Moore. "Kandaraan pasukan khusus. Helikopter. Mobil gancang tanpa tanda. Percanten atanapi henteu, urang gaduh rencana pikeun ieu, cara pikeun ngabersihan jalan. Patugas sareng kulawargana parantos diungsikeun. Sadaya anu urang peryogikeun ayeuna mangrupikeun titik awal. "
  
  Hayden ngalieuk ka timna. "Janten, hayu urang gancang ngabagi grup sareng angkat ka Ramses. Sakumaha ceuk lalaki éta, jandela urang leutik, sareng parantos ditutup.
  
  
  BAB OPAT
  
  
  Julian Marsh ninggalkeun motel rarasaan refreshed, malah bungah, tapi ogé rada hanjelu. Anjeunna diasah saé: jeans biru, hiji sukuna rada poék tibatan anu sanés, sababaraha lapis kaos sareng topi didorong ka hiji sisi sirahna. Panempoan éta saé sareng anjeunna panginten anjeunna parantos ngaleuwihan Zoe. Wanoja kaluar ti kamar mandi leutik, katingalina rada awut-awutan, buukna ngan satengah disisir jeung lipstik satengah diaplikasikeun. Ngan saatos sababaraha menit penilaian Marsh sadar yén anjeunna ngahaja nyobian niru anjeunna.
  
  Atawa méré upeti ka manéhna?
  
  Panginten éta anu terakhir, tapi éta leres-leres nyorong Marsh di tepi. Hal anu terakhir anu dipikahoyong nyaéta pikeun versi awéwé dirina pikeun ngawatesan gaya unik na. Ampir salaku hiji afterthought, manéhna nyokot ransel tina ranjang, stroking bahan jeung ngarasa outline tina sato galak hirup di jero.
  
  Abdi.
  
  Isuk éta alus, seger, caang jeung senang. Marsh ngadagoan nepi ka mobil lima seater ditarik nepi na dua lalaki luncat kaluar. Duanana kulitna poék jeung janggot kandel. Maret nyarios kecap konci anu terakhir pikeun perjalanan akhir sareng ngantepkeun aranjeunna muka panto tukang. Zoey muncul nalika anjeunna naek ka jero.
  
  "Antosan". Salah saurang lalaki ngaluarkeun bedil nalika awéwé éta ngadeukeutan. "Kudu aya ngan hiji."
  
  March éta condong satuju, tapi sisi séjén anjeunna hayang dibere nyaho awéwé ieu malah hadé. "Anjeunna mangrupikeun tambihan anu telat. Anjeunna henteu kunanaon".
  
  Leungeun nu boga bedil masih ngarérét.
  
  "Dengekeun, abdi tos tilu dinten teu kontak, meureun opat." Marsh teu apal persis. "Rencana robah. Kuring masihan anjeun sandi, ayeuna ngadangukeun kecap kuring. Anjeunna henteu kunanaon. Malah mangpaat."
  
  "Saé pisan". Henteu aya lalaki anu katingali yakin.
  
  Mobil gancang angkat, ngangkat kolom kokotor tina handapeun ban pungkur, teras ngalih ka kota. Pawai ditarik deui nalika gedung pencakar langit langkung ageung sareng lalu lintas beuki ningkat. Ngagurilap, surfaces reflective ngurilingan mobil, blinding di sababaraha tempat sabab dialihkeun lampu jieunan. Riungan ngeusi trotoar jeung wangunan sparkled ku informasi. Mobil pulisi ngaliwat di jalan. Marsh teu aya bewara sagala tanda ngaronjat perhatian pulisi, tapi dina waktos anu sareng anjeunna teu bisa ningali luhureun hateup mobil. Anjeunna nyarioskeun ieu ka supir.
  
  "Sadayana sigana normal," jawab lalaki éta. "Tapi speed tetep penting. Sagalana bakal ancur lamun urang gerak teuing lalaunan.
  
  "Ramses?" Marsh nanya.
  
  "Kami ngantosan kecap-Na."
  
  March frowned, sensing sababaraha condescension dina jawaban. Rencana ieu sapinuhna milikna, sareng minions Ramses kedah nari kana nada na. Sakali aranjeunna anjog di lokasi Marsh geus dipilih jeung disiapkeun bulan saméméh maranéhna bisa dimimitian.
  
  "Tetep dina radar," cenah, pikeun negeskeun kontrol. "Sareng dina wates laju, leres? Kami henteu hoyong dieureunkeun."
  
  "Urang di New York," ceuk supir, lajeng duanana lalaki seuri bari ngajalankeun lampu beureum. Marsh milih teu malire aranjeunna.
  
  "Tapi," supirna tuluy nambahan. "Ransel anjeun? Ieu... eusi perlu diverifikasi. "
  
  "Kuring nyaho éta," Marsh hissed. "Anjeun pikir kuring henteu terang ieu?"
  
  Jenis monyét naon Webb beban on anjeunna?
  
  Sugan sensing tegangan tumuwuh, Zoey sidled nepi ka manéhna. Di antara aranjeunna ngan aya bom nuklir. Leungeunna lalaunan ngalésot kana ransel, hiji-hiji ujung ramo, terus ka handap kana pangkonan, ngabalukarkeun manéhna flinch lajeng neuteup ka manehna.
  
  "Naha ieu leres-leres pantes?"
  
  "Teu terang, Julian. Enya kitu?"
  
  Marsh teu sagemblengna yakin, tapi ngarasa cukup alus yén anjeunna ditinggalkeun sorangan. Sakedapan kapikiran yén Shears rada pikaresepeun, kuat sapertos Shadow Pope, sareng henteu ragu tiasa ngagero spesimen lalaki anu diperyogikeun.
  
  Naha kuring?
  
  Bom nuklir meureun mantuan, anjeunna terang. Unggal mojang resep lalaki nu boga pakarang nuklir. Aya hubunganana sareng kakuatan ... Oh, sumur, meureun manehna resep pamanggih yén anjeunna saeutik leuwih formidable ti dirina. Keunikan nya? Yakin, naha henteu? Karéta pikirna kaganggu nalika aranjeunna eureun di sisi jalan, supirna curtly nunjuk ka gedong anu dipilih Marsh dina kunjunganana sateuacana. Poé di luar masih haneut jeung teu disangka-sangka. Marsh ngabayangkeun burit gajih pamaréntah, pageuh linggih dina korsi kulit plush maranéhanana, rék nampa spanking hirup maranéhanana.
  
  Ayeuna geura-giru datang. Jadi geura-giru kuring bakal boro bisa nahan diri.
  
  Anjeunna nyandak Zoe ku leungeun jeung ampir skipped sapanjang trotoar, letting ransel nu ngagantung dina siku ngagulung na. Sanggeus ngaliwatan doorman jeung narima parentah ka kénca, rombongan opat naek lift ka lanté kaopat lajeng dipariksa kaluar apartemen dua-pangkeng lega. Kabéh éta alus. March muka panto balkon sarta nyandak napas sejen tina hawa kota.
  
  Abdi tiasa ogé bari kuring masih tiasa.
  
  ironi nyieun manéhna seuri sorangan. Ieu pernah bakal kajadian. Sadaya anu kedah dilakukeun ku Amérika nyaéta percanten, mayar, teras anjeunna tiasa ngancurkeun bom nuklir di Hudson sakumaha anu direncanakeun. Lajeng, rencana anyar. Kahirupan anyar. Jeung kahareup seru.
  
  Aya sora ti tukangeun taktakna. "Saurang jalma dikirim ka kami anu tiasa pariksa eusi ransel anjeun. Anjeunna kedah sumping dina sajam. "
  
  March unggeuk teu nolih. "Sakumaha nu dipiharep. Saé pisan. Tapi aya sababaraha pertimbangan deui. Abdi peryogi batur pikeun ngabantosan abdi mindahkeun artos pas White House mayar. Abdi peryogi bantosan nyetél ngudag pikeun nyiptakeun gangguan. Sareng urang kedah ngaktifkeun sadaya sél sareng ngabeledugkeun bom ieu.
  
  Lalaki tukangeunana ngalieuk. "Éta sadayana dina rarancang," saurna. "Kami siap. Hal-hal ieu bakal ngumpul pas pisan. "
  
  March balik sarta leumpang deui ka kamar hotél. Zoe diuk sipping sampanye, suku ramping nya diangkat tur beristirahat dina chaise lounge. "Jadi ayeuna urang antosan?" - anjeunna nanya ka lalaki.
  
  "Teu lila".
  
  Marsh mesem ka Zoe sarta ngacungkeun leungeunna. "Urang bakal di kamar tidur."
  
  Pasangan éta nyandak tali tina unggal ransel sareng dibawa ka kamar panggedena. Dina hiji menit maranéhna duanana taranjang tur squirming on luhureun silih on luhureun cadar. Marsh nyobian ngabuktikeun yén anjeunna gaduh stamina anu diperyogikeun waktos ieu, tapi Zoe sakedik licik teuing. lebar, beungeut flawless nya ngalakukeun sagala sorts hal pikeun libido na. Tungtungna, éta hal alus Marsh réngsé gancang, sabab teu lila aya nu ngetok dina panto pangkeng.
  
  "Ieu lalaki di dieu."
  
  Geus? Marsh gancang diasah sareng Zoe, teras aranjeunna duaan balik ka kamar, masih keneh sareng rada kesang. Marsh sasalaman jeung nu anyar datang, noting bulu ipis, complexion bulak jeung baju kusut.
  
  "Anjeun henteu sering kaluar?"
  
  "Aranjeunna tetep kuring dikonci."
  
  "Aduh, teu nanaon. Naha anjeun ka dieu pikeun mariksa bom kuring?"
  
  "Leres, Pak, abdi tumaros."
  
  Marsh neundeun ranselna dina méja kaca handap nu nempatan tengah rohangan gedé. Zoe walked by, catching perhatian na salaku momentarily inget sosok taranjang nya ngan sababaraha menit ka tukang. Ngalieuk ka jauh, ngalieuk ka nu anyar datang.
  
  "Saha ngaran anjeun, lalaki?"
  
  "Adam, tuan."
  
  "Nya, Adam, anjeun terang naon éta sareng naon anu tiasa dilakukeun. Naha anjeun gugup?"
  
  "Henteu, henteu ayeuna."
  
  "Tegang?"
  
  "Kuring henteu nyangka".
  
  "Anjeun gugup? Tegang? Mungkinkah dia kelelahan?"
  
  Adam ngegeleng, neuteup ransel.
  
  "Upami éta masalahna, kuring yakin Zoey tiasa ngabantosan anjeun." Ceuk ieu satengah guyonan.
  
  Si Pythian malik bari seuri licik. "Sing bagja".
  
  Marsh kedip-kedip, kitu ogé Adam, tapi saméméh éta nonoman bisa robah pikiran na, supir janggot maranéhanana nyarita. "Cepat atuh," cenah. "Urang kudu siap..." témbalna.
  
  March nyerengeh. "Oke, teu kedah ngamimitian nginjak-injak suku anjeun. Hayu urang turun sareng kotor." Manéhna ngalieuk ka Adam. "Maksud kuring, nganggo bom."
  
  Si jajaka neuteup ranselna, héran, tuluy dibalikkeun sangkan gesperna nyanghareup ka manéhna. Anjeunna lalaunan unfastened aranjeunna sarta muka tutup. Jero iklas alat sabenerna, dikurilingan ku ransel leuwih awét sarta sakabéh punjul.
  
  "Oke," ceuk Adam. "Jadi urang sadayana terang ngeunaan MASINT, pangukuran sareng protokol intelijen tanda tangan anu nyeken tanda tangan radiasi sareng fenomena fisik sanés anu aya hubunganana sareng senjata nuklir. Alat ieu, sareng sahenteuna hiji anu sami anu kuring terang, dirancang pikeun ngageser dina widang ieu. Ayeuna aya seueur sistem deteksi sareng ngawaskeun alat nuklir di dunya, tapi henteu sadayana maju, sareng henteu sadayana gaduh staf pinuh. Manéhna ngaréndéng. "Tingali kagagalan anyar di nagara-nagara beradab. Bisa saha bener ngeureunkeun hiji individu ditangtukeun atawa sél nutup-knit akting nyalira? Nya kantenan henteu. Ieu ngan butuh hiji glitch atanapi karya internal. Manéhna seuri. "Hiji pagawe bagja atawa malah maot capé. Lolobana merlukeun duit atawa ngungkit. Ieu mangrupikeun mata uang anu pangsaéna pikeun terorisme internasional.
  
  Marsh ngadangukeun carita pamuda éta, heran naha hiji atanapi dua pancegahan anu langkung serius parantos dilaksanakeun nalika anjeunna ngajelaskeun rute ka Ramses sareng Webb. Eta bakal di kapentingan sorangan. Anjeunna henteu kantos terang, sareng jujur, anjeunna henteu paduli. Ayeuna anjeunna di dieu sareng badé muka panto naraka.
  
  "Ieu dasarna naon anu urang sebut 'bom kotor,'" ceuk Adam. "Istilah ieu parantos aya, tapi masih tiasa dianggo. Kuring boga scintillator alfa, detektor polutan, sarta sababaraha goodies séjén. Tapi dasarna," Adam nyandak obeng tina saku na, "Kuring boga ieu."
  
  Anjeunna gancang nyabut bungkusan anu kuat sareng ngabuka pita Velcro anu ngalaan tampilan leutik sareng mini keyboard. panel ieu dilaksanakeun di tempat ku opat screws, nu Adam gancang dihapus. Nalika panel logam sumping bébas, runtuyan kawat unraveled tukangeun eta, ngarah ka jantung alat anyar kapanggih.
  
  March nahan napas.
  
  Adam seuri pikeun kahiji kalina. "Entong hariwang. Hal ieu gaduh sababaraha sekering sareng henteu acan gaduh pakarang. Teu aya anu bakal ngamimitian ieu. "
  
  March ngarasa saeutik kosong.
  
  Adam ngintip mékanisme sareng detil di jerona, nyandak sadayana. Sakedapan, mariksa layar léptop gigireunana. "Éta bocor," anjeunna ngaku. "Tapi éta henteu goréng."
  
  March guligah gelisah. "Kumaha parah?"
  
  "Kuring bakal mamatahan anjeun moal gaduh budak," saur Adam tanpa émosi. "Lamun masih bisa. Sareng nikmati sababaraha taun ka hareup dina kahirupan anjeun. "
  
  Marsh neuteup Zoey bari nyerengeh. Barina ogé, anjeunna henteu kantos nyangka bakal hirup langkung lami ti bapana egois atanapi dulur-dulurna anu sombong.
  
  "Ayeuna kuring tiasa ngajaga éta langkung saé," saur Adam, nyandak bungkusan tina koper anu dibawana. "Sakumaha anu bakal kuring laksanakeun sareng alat naon waé alam ieu."
  
  March diawaskeun sakedap lajeng sadar yén maranéhna geus ampir réngsé. Anjeunna patepung panon maot supir maranéhanana. "Kaméra ieu anu diomongkeun ku Ramses. Naha aranjeunna siap? Pangudag badé ngamimitian sareng kuring henteu hoyong telat.
  
  Seuri garing ngabales. "Sareng kitu we. Kalima sél ayeuna aktip, kalebet dua sél saré anu teu dipikanyaho ku urang Amerika. Si lalaki nempo arlojina. "Tabuh 6:45 énjing. Sadayana bakal siap jam tujuh."
  
  "Hebat". Marsh ngarasa libido na naek deui sareng panginten anjeunna ogé tiasa ngamangpaatkeun kanyataan ieu nalika anjeunna masih tiasa. Nyaho Zoey, sakumaha anu nembe anjeunna lakukeun, aranjeunna bakal réngsé gancang waé. "Jeung protokol pikeun mindahkeun duit?"
  
  "Adam bakal difokuskeun ngalengkepan program anu bakal nyiarkeun lokasi urang ka sakuliah dunya dina loop anu teu aya tungtungna. Aranjeunna moal pernah ngalacak transaksi. "
  
  March teu merhatikeun reuwas dina beungeut Adam.
  
  Anjeunna teuing difokuskeun kana Zoe, sarta manehna dina anjeunna. Anjeunna nyandak deui lima menit pikeun lalajo Adam set off bom jeung ngadéngékeun parentah tentang kumaha carana ngarampas pakarang hal damn, lajeng mastikeun lalaki nu nyandak poto luyu alat dina aksi. Foto-foto éta maénkeun peran anu penting dina ngayakinkeun ka White House ngeunaan kaaslian alat éta sareng dina nyetél ngungudag anu bakal nyiptakeun gangguan sareng ngabagi kakuatan anu dipasang ngalawan anjeunna. Bagja, ahirna ngalieuk ka Adam.
  
  "Anu konéng. Naha ieu kabel anu ngalucutan pakarang?"
  
  "Emh, leres Pak, éta."
  
  Marsh seuri tulus ka supir. "Jadi, urang siap?"
  
  "Urang siap".
  
  "Teras angkat."
  
  Marsh ngahontal kaluar sarta dipingpin Zoe kana pangkeng, narik jeans nya jeung panties on sakumaha manéhna indit sarta nyoba ngurangan chuckle a. Banjir tina gairah sareng pikagumbiraeun ampir nyéépkeun anjeunna nalika anjeunna sadar yén sadaya impian kakawasaan sareng pentingna badé janten kanyataan. Upami kulawargana tiasa ningali anjeunna ayeuna.
  
  
  BAB LIMA
  
  
  Salaku Drake straightened up, beurat pinuh ku naon anu lumangsung pencét anjeunna. Urgency ngalir ngaliwatan urat na, fraying tungtung saraf na, sarta hiji glance di teammates na ngawartoskeun anjeunna aranjeunna ngarasa cara nu sami-malah Kenzi. Anjeunna leres-leres ngira yén mantan agén Mossad parantos ngalih, tapi saleresna, kusabab hubungan antara prajurit, anjeunna henteu kedah naroskeun ka anjeunna naha anjeunna henteu ngalakukeun éta. Anu polos anu anjeunna perjuangkeun, warga sipil anu sami, dipertaruhkeun. Saha waé anu ngagaduhan satengah haté moal ngijinkeun ieu kajantenan, sareng Drake nyangka yén Kensi tiasa langkung seueur tibatan satengah haté, henteu paduli kumaha jerona disumputkeun.
  
  Jam dinding nunjukeun tujuh opat puluh lima, sarta sakabeh tim éta on move. Katengtreman anu pikareueuseun sareng kacau ngarajaan di kantor pulisi; pulisi anu tanggung jawab, tapi jelas-jelas. Laporan warta hurung dina layar televisi, tapi henteu aya hubunganana sareng aranjeunna. Moore leumpang sareng leumpang, ngantosan warta ti agén anu nyamar, tim panjagaan atanapi nyetir mobil. Hayden nyeepkeun sesa tim.
  
  "Kuring sareng Mano bakal nungkulan Ramses. Urang peryogi dua kelompok deui, hiji pikeun ngévaluasi inpormasi ngeunaan ledakan nuklir nalika éta lumangsung, sareng hiji pikeun milarian sél-sél ieu. Tetep jempé, tapi ulah nyandak tawanan. Kiwari, réréncangan, sanés dinten pikeun ngabobodo. Kéngingkeun naon anu anjeun peryogikeun sareng kéngingkeun gancang sareng susah. Bohong bisa ngarugikeun urang mahal ".
  
  Moore nyekel naon anu diomongkeun anjeunna sareng ningali deui. "Dinten ieu," saurna, "moal aya rahmat."
  
  Dahl unggeuk grimly, cracking ros-rosan na kawas anjeunna bisa rengat tangkorak lalaki. Drake nyoba bersantai. Malah Alicia leumpang ngurilingan sapertos panther anu dikurung.
  
  Lajeng, dina 8am, madness dimimitian.
  
  Telepon mimiti asup, telepon anu didedikasikeun disada deui-deui, sorana ngeusian rohangan leutik. Moore éféktif ngalawan aranjeunna kaluar hiji-hiji, sarta dua asisten datang ngajalankeun pikeun mantuan. Malah Kinimaka nampi tangtangan éta, sanaos méja anu diduduki anjeunna henteu katingalina gumbira.
  
  Moore ngabandingkeun inpormasi sareng laju cahaya. "Kami di ambang," saurna. "Sadaya tim parantos siap. Agen Undercover ngalaporkeun paguneman panganyarna ngeunaan rapat rahasia sareng obrolan. Gerakan sabudeureun masjid kawentar inténsif. Sanaos urang henteu terang naon anu kajantenan, urang bakal hariwang. Beungeut anyar katingal dina habitat anu biasa, sadayana ditangtukeun sareng gerak gancang, kalayan tujuan. Tina sél anu dipikanyaho ku urang, dua leungit tina radar. Moore ngegeleng. "Ieu sapertos urang henteu acan ngurus ieu. Tapi urang boga clues. Hiji tim kedah angkat ka darmaga - salah sahiji sél anu dipikanyaho beroperasi ti dinya.
  
  "Ieu kami," Dahl ngagorowok. "Bangun, bangsat."
  
  "Ngomong sorangan." Kensi ngagabrug ka manéhna. "Oh, sareng abdi sareng anjeun."
  
  "Oh, anjeun kedah ngalakukeun ieu?"
  
  "Eureun maén teuas pikeun meunangkeun."
  
  Drake diajarkeun tim, anu dibagi kana pasangan dina cara metot. Dahl jeung Kenzie kungsi comrades - Lauren, Smith jeung Yorgi. Anjeunna tungtungna tetep sareng Alicia, Méi sareng Bo. Ieu resep pikeun hal; éta pasti.
  
  "Good luck, sobat," ceuk Drake.
  
  Dahl tos nyarios hiji hal pas Moore ngangkat leungeunna. "Tunggu!" Anjeunna nutupan panarima ku leungeun-Na pikeun kadua. "Ieu parantos dilereskeun dina hotline kami."
  
  Kabéh huluna baralik. Moore narima telepon sejen tur ayeuna ngahontal kaluar, ngarasa tombol speakerphone.
  
  "Anjeun asup," ceuk Moore.
  
  A retakan disembodied ngeusi kamar, kecap kaluar jadi gancang éta saolah-olah suku Drake urang hayang masihan ngudag. "Ieu Julian Marsh, sareng kuring terang anjeun terang ampir sadayana. Leres abdi terang. Patarosanna, kumaha anjeun hoyong maénkeun éta?"
  
  Hayden nyokot alih nalika Moore waved leungeun-Na neruskeun. "Entong janten bodo, Marsh. Dimana?"
  
  "Tah, éta patarosan anu ngabeledug, sanés? Abdi badé nyarioskeun ka anjeun, sayang, éta di dieu. Di NYC."
  
  Drake henteu wani ngambekan sabab kasieunan anu paling parah pasti dikonfirmasi.
  
  "Janten patarosan sanésna nyaéta naon anu kuring pikahoyong salajengna?" Maret direureuhkeun lila.
  
  "Kerja, bangsat," Smith ngagerem.
  
  Alicia nyerengeh. "Ulah urang ngamusuhan jelema bodo ieu."
  
  March seuri. "Hayu atuh, nya. Janten, bom nuklir dimuat, sadaya kode parantos dilebetkeun sacara saksama. Sakumaha anu diomongkeunana, jam geus ticking. Ayeuna anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta mastikeun éta nyata sareng masihan anjeun nomer rekening bank. Abdi leres?"
  
  "Enya," ceuk Hayden basajan.
  
  "Peryogi bukti? Anjeun kedah dianggo pikeun éta."
  
  Drake condong ka hareup. "Naon maksad anjeun?"
  
  "Maksud kuring ngudag éta."
  
  "Naha anjeun badé angkat ka titik iraha waé?" tanya Hayden.
  
  "Ah, urang ka ditu. Kahiji, anjeun sireum worker saeutik kudu ngalakukeun pakasaban anjeun. Mun kuring jadi anjeun, abdi bakal indit. Naha anjeun ningali ... naha anjeun ningali kumaha kuring nyiptakeun sajak ieu? Abdi badé ngajantenkeun sadayana sajak, anjeun terang, tapi tungtungna ... ogé, kuring sadar yén kuring henteu paduli."
  
  Drake ngegelengin kepalanya putus asa. "Duh, sobat. Nyarios basa Inggris anu leres. "
  
  "Clue munggaran parantos aya di buruan. Bentuk konfirmasi. Anjeun gaduh dua puluh menit pikeun meunang ka Edison Hotel, kamar 201. Lajeng bakal aya opat clues deui, sababaraha nu ngeunaan konfirmasi sarta sababaraha ngeunaan sarat. Ayeuna anjeun ngartos abdi?"
  
  Ajengan mulang heula. "Madness".
  
  "Muhun, abdi mah jalmi duaan. Hiji ti pangabutuh, hiji ti naib. Panginten ciciren kagilaan ngapung di parapatanana."
  
  "Dua puluh menit?" Drake ningali jam tanganna. "Naha urang tiasa ngalakukeun ieu?"
  
  "Pikeun unggal menit anjeun telat, kuring maréntahkeun salah sahiji sél Ramses pikeun maéhan dua sipil."
  
  Deui, rahang-muterna shock, horor, tumuwuh tegangan. Drake clenched na fists salaku adrenaline naek.
  
  "Dua puluh menit," Marsh malikan deui. "Ti ayeuna."
  
  Drake lumpat kaluar panto.
  
  
  ***
  
  
  Hayden lumpat turun tangga jeung kana basement wangunan, Kinimaka di tukangeunana. Amarah nyepeng anjeunna sareng ngéléhkeun anjeunna sapertos jangjang sétan. Amarah ngajantenkeun sukuna langkung gancang sareng ampir nyababkeun anjeunna nabrak. pasangan Hawaii nya grunted, slipped sarta nangtung nepi ampir tanpa stopping. Manehna mikir ngeunaan babaturanana, dina bahaya dahsyat, paburencay ka bagian nu sejen kota tanpa gagasan slightest tina naon nyangka, nempatkeun diri dina jalur tanpa sual. Anjeunna mikirkeun sadaya warga sipil di dinya sareng naon anu panginten Gedong Bodas ayeuna. Éta saé gaduh protokol, rencana sareng rumus anu tiasa dianggo, tapi nalika dunya kerja nyata janten target ancaman ekstrim - sadaya taruhan pareum. Di suku tangga manehna lumpat kana koridor sarta mimiti lumpat. Panto flashed ku dina dua sisi, lolobana teu cahayana. Di tungtung tebih, barisan bar gancang ditarik kumisan pikeun anjeunna.
  
  Hayden ngacungkeun leungeunna. "Bedil".
  
  Satpam ngagebeg, tapi tuluy nurut, parentah ti luhur geus nepi ka ceuli.
  
  Hayden nyandak pakarang, dipariksa éta dimuat jeung kaamanan pareum, sarta burst kana kamar leutik.
  
  "Ramses!" - manehna ngajerit. "Naon sih anu anjeun lakukeun?"
  
  
  BAB genep
  
  
  Drake lumpat kaluar tina wangunan jeung Alicia, Méi jeung Beau di sisi-Na. Opat-opatna tos kesang. Tekadna kaluar tina unggal pori. Bo fished kaluar navigator GPS kaayaan-of-nu-seni tina saku na pinpointed lokasi Edison urang.
  
  "Daérah Times Square," cenah, diajar jalur. "Hayu urang meuntas katilu sareng meuntas Lexington Avenue. Pindah ka Waldorf Astoria."
  
  Drake nyegruk kana aliran mobil anu padet. Henteu aya anu dibandingkeun sareng nyobian ngahemat kahirupan supir taksi New York nalika anjeunna nekad ngusahakeun megatkeun suku anjeun dina tuur, ngadorong maju kalayan sagala kakuatanana. Drake luncat dina detik panungtungan, skidding sakuliah hareup taksi konéng caket dieu sarta badarat di Dengdekkeun pinuh. Tandukna ngagerendeng. Unggal anggota tim geus junun commandeer pestol dina jalan kaluar na ayeuna waving eta sabudeureun, wishing aranjeunna gaduh leuwih. Tapi waktos ieu geus wasted. Drake nempo arlojina bari murag kana trotoar.
  
  Tujuh belas menit.
  
  Aranjeunna meuntas Lexington lajeng nyepetkeun sapanjang Waldorf, bieu eureun sakumaha mobil crawled handap Park Avenue. Drake tarung jalan ngaliwatan riungan di stoplight, tungtungna datang pahareup-hareup jeung beungeut beureum ambek.
  
  "Déngékeun, sobat, abdi badé meuntas heula ka dieu, sanaos maéhan abdi. Bos bagel bakal tiis, sareng moal aya jalan di naraka anu bakal kajadian.
  
  Drake stepped sabudeureun lalaki ambek sakumaha Alicia jeung May bergegas kaliwat luar. Sinyalna robih sareng jalanna jelas. Ayeuna, sanggeus nyumputkeun pakarang maranéhanana, aranjeunna resolutely dipingpin ka arah jalan utama hareup - Madison Avenue. Sakali deui balaréa minuhan trotoar. Bo slipped kana 49th, maneuvering antara mobil jeung gaining hiji kaunggulan. Untungna, lalulintas éta ayeuna slow, tur aya sababaraha spasi antara bemper pungkur jeung fenders hareup. Wanoja dituturkeun Beau lajeng Drake ngagaduhan di garis.
  
  Supir ngagorowok ngahina.
  
  Dua belas menit deui.
  
  Mun aranjeunna telat, dimana sél téroris bakal nyerang? Drake ngabayangkeun éta bakal caket sareng Edison. Marsh hoyong awak terang yén paréntahna dilaksanakeun kana suratna. Panto mobil muka payun-ngan kusabab supirna tiasa-sareng Beau ngaluncat kana hateup pas dina waktosna. Alicia nyekel ujung pigura jeung dibantingkeun deui kana beungeut lalaki urang.
  
  Ayeuna aranjeunna belok kénca, ngadeukeutan 5th Avenue sareng langkung seueur jalma. Beau slipped ngaliwatan awon kawas copet dina konsér pop, dituturkeun ku Alicia jeung May. Drake karék ngagorowok ka saréréa, kasabaran Yorkshireman na tungtungna béak. Boh lalaki boh awewe ngahalangan jalanna, lalaki jeung awewe anu teu paduli naha manéhna buru-buru nyalametkeun nyawana sorangan, nyawa salah saurang anakna, komo diri sorangan. Drake nyorong jalan ngaliwatan, ninggalkeun hiji lalaki stretched kaluar. Awéwé anu boga budak éta neuteup ka manéhna cukup intently sangkan manéhna ngarasa kaliru nepi ka manéhna inget naon manéhna ngajalankeun pikeun.
  
  Anjeun bakal hatur kuring engké.
  
  Tapi tangtu manéhna gé teu nyaho. Euweuh urusan naon kajadian.
  
  Bo ayeuna ditémbak ka kénca, ngajalankeun ka handap Avenue of the Americas nuju 47th Street. The Magnolia Bakery diliwatan ka katuhu, nyieun Drake mikir Mano, lajeng naon Hawaii bisa geus diajar ti Ramses. Dua menit ti harita, nalika aranjeunna ngabeledug di 47th Street, Times Square dumadakan muncul di kénca. Di sisi katuhu aranjeunna aya Starbucks biasa, dimana aya bustle sareng garis dina panto. Drake nyeken beungeutna nalika anjeunna lumpat katukang, tapi henteu nyangka bakal padeukeut sareng salah sahiji tersangka.
  
  Opat menit.
  
  Waktos langkung gancang sareng langkung berharga tibatan momen-momen terakhir tina sepuh anu maot. Di kénca, nyanghareup trotoar, adul abu tina hotél kalawan lawang gilded na mucunghul, sarta Beau éta kahiji pikeun asupkeun panto hareup. Drake sidestepped gerbong koper jeung taksi konéng picilakaeun pikeun nuturkeun Mai ka jero. Aranjeunna disambut ku foyer lega kalayan karpét beureum bermotif.
  
  Beau sareng Alicia parantos mencét tombol pikeun nelepon lift individu, ngajaga leungeunna caket kana senjata anu disumputkeun nalika penjaga ningali aranjeunna. Drake nganggap nunjukkeun ID SPEAR Tim na, tapi éta ngan ukur bakal nyababkeun seueur patarosan, sareng undur-unduran parantos dugi ka tilu menit terakhir. Bel tanda yén lift Alicia geus anjog sarta tim boarded. Drake nyegah pamuda éta pikeun ngagabung sareng aranjeunna, nyorong anjeunna kalayan lontar anu kabuka. Alhamdulilah tiasa dianggo sabab gesture salajengna bakal janten fist clenched.
  
  Tim opat urang ngumpul nalika kendaraan naék, ngeureunkeun gerakanna sareng ngagambar senjatana. Pas panto dibuka, aranjeunna kaluar, neangan kamar 201. Sakedapan, fists fists jeung suku nembongan diantara aranjeunna, malah ngareureuwas Bo.
  
  Aya nu ngadagoan.
  
  Drake flinched salaku fist disambungkeun luhureun liang panon na, tapi teu dipaliré flash nyeri. Suku batur nyoba nyekel sorangan, tapi anjeunna stepped kumisan. Sosok nu sarua pindah jauh jeung ngurilingan Alicia, slamming awakna kana témbok plester. Mai ngeureunkeun pukulan ku leungeun-Na diangkat, lajeng Bo unleased gancang hiji-dua punch nu ngeureunkeun sakabéh moméntum sarta mawa panyerang kana tuur-Na.
  
  Drake luncat lajeng ditinju handap kalawan sakabeh kakuatan na. Waktosna lirén. Sosok, lalaki kandel dina jaket kandel, shuddered handapeun niup nu Yorkshireman urang, tapi kumaha bae junun deflect bagian neneng tina eta. Drake murag kana sisina, kaleungitan kasaimbangan.
  
  "Kantong punching," ceuk Mai. "Anjeunna kantong punching. Diposisikan pikeun ngalambatkeun kami. "
  
  Bo drove di harder ti saméméhna. "Anjeunna milik abdi. Naha anjeun badé angkat."
  
  Drake luncat ngaliwatan inohong kneeling, mariksa nomer kamar. Aya ngan tilu kamar ditinggalkeun ka tujuan maranéhanana, sarta maranéhanana geus hiji menit ditinggalkeun. Aranjeunna tetep dina detik panungtungan. Drake eureun di luar kamar jeung najong panto. Euweuh kajadian.
  
  Mai nyorong ka sisi. "Pindahkeun."
  
  Hiji niup luhur jeung tangkal beulah, kadua jeung pigura ambruk. Drake batuk. "Éta pasti ngaleuleuskeun éta pikeun anjeun."
  
  Di jero, aranjeunna nyebarkeun kaluar, pakarang ditarik sarta néangan gancang, tapi objék maranéhanana néangan éta sangar atra. Éta ngagolér di tengah ranjang - poto A4 herang. Alicia leumpang kana ranjang, ningali sabudeureun.
  
  "Kamarna beresih," saur Mai. "Kuring bet teu aya petunjuk."
  
  Alicia nangtung di ujung ranjang, ningali ka handap sareng ngarenghap deet. Manéhna ngoyagkeun sirah nya jeung groaned salaku Drake ngagabung nya.
  
  "Ya Allah. Naon ieu-"
  
  Anjeunna diganggu ku telepon. Drake walked sabudeureun ranjang, indit ka nightstand jeung nyekel telepon tina uas nu.
  
  "Enya!"
  
  "Ah, kuring ningali anjeun ngalakukeun éta. Éta henteu gampang. "
  
  "Maret! Bangsat gélo. Dupi anjeun ninggalkeun kami poto bom? Potret bangsat?"
  
  "Enya. clue munggaran anjeun. Naha anjeun pikir kuring bakal ngantep anjeun gaduh hal anu nyata? Jadi bodo. Kirimkeun ieu ka pamimpin sareng eggheads anjeun. Éta gé pariksa nomer serial na sagala crap séjén ieu. Canisters tina plutonium E. bahan fisil. Ieu hal boring, bener. Petunjuk salajengna bakal langkung eloquent ".
  
  Waktu éta, Bo asup ka kamar. Drake ngaharepkeun anjeunna bakal nyered Punch Man sareng anjeunna, tapi Beau ngagambar garis imajinér ngaliwatan arteri karotid na. "Anjeunna bunuh diri," saur urang Perancis dina sora anu ngajempolan. "Pil bunuh diri."
  
  Crap.
  
  "Anjeun ningali?" ceuk Marsh. "Kami serius pisan."
  
  "Mangga, Marsh," Drake nyobian. "Ngan wartosan kami naon anu anjeun pikahoyong. Urang bakal ngalakukeun éta ayeuna, sial."
  
  "Oh, abdi yakin anjeun bakal. Tapi urang bakal ninggalkeun éta pikeun engké, oke? Kumaha upami ieu? Ngajalankeun pikeun clue nomer dua. ngudag ieu terus meunang hadé tur leuwih hese. Anjeun gaduh dua puluh menit pikeun meunang ka réstoran Marea. Ngomong-ngomong, ieu mangrupikeun piring Italia sareng aranjeunna ngadamel calzone Nduyu anu ngeunah pisan, percanten ka kuring. Tapi hayu urang teu eureun di dinya, babaturan kuring, sabab anjeun bakal manggihan clue ieu handapeun jamban. Ngarasakeun."
  
  "Raya"-
  
  "Dua puluh menit".
  
  Jalurna pareum.
  
  Drake kutuk, ngahurungkeun sabudeureun tur lumpat sagancangna anjeunna bisa.
  
  
  BAB TUJUH
  
  
  Henteu aya pilihan sanés, Torsten Dahl sareng timnya mutuskeun pikeun ngantunkeun mobil sareng angkat. Anjeunna miharep nanaon leuwih ti nyekel kedap sakumaha Smith tossed SUV kuat sabudeureun satengah belasan péngkolan, ban squealing, pindah hal, tapi New York éta euweuh tapi hiji ngagerem ambek tina cabs konéng sarta beus jeung mobil rental. Kecap "Deadlock" datang ka pikiran Dahl, tapi eta kajadian unggal poe, lolobana poé, sarta tanduk masih blaring jeung jalma anu screaming tina jandéla digulung handap. Maranéhna lumpat sagancangna, nuturkeun pituduh. Lauren sareng Yorgi ngagemkeun rompi anti peluruna. Kénsi jongjon gigireun Dahl, biwirna nyengir.
  
  "Kuring bakal langkung mangpaat pikeun anjeun," saurna ka Dahl.
  
  "Henteu".
  
  "Aduh, kumaha tiasa nyeri?"
  
  "Moal pernah".
  
  "Oh, Torsti-"
  
  "Kenzi, anjeun teu meunang katana sial anjeun balik. Sarta ulah nelepon kuring éta. Gaduh hiji awéwé gélo masihan kuring nicknames cukup goréng.
  
  "Oh muhun? Sapertos anjeun sareng Alicia kantos ... anjeun terang?"
  
  Smith ngagerem nalika nyebrang parapatan anu sanés, ningali para pejalan kaki sareng bikers ngariung di jalan dina lampu héjo, sadayana nahan kahirupan, tapi aranjeunna yakin yén aranjeunna sanés jalma anu bakal sangsara ayeuna. Maranéhna ngaléos ka jalan sabeulah, para prajurit bieu karasa panasna ngutruk bari ngaliwat dua Priuses anu gerakna laun-laun, ngajeblag kaca spion samping. GPS berbunyi bip.
  
  "Opat menit ka darmaga," perkiraan Yorgi. "Urang kedah ngalambatkeun."
  
  "Kuring gé ngalambatkeun turun dina tilu," snap Smith. "Tong nuduhkeun karya kuring ka kuring."
  
  Dahl nyerahkeun Kenzie Glock sareng péstol Hongkong, henteu aya tugas anu gampang anu henteu gampang dilaksanakeun sacara rahasia di New York. Anjeunna winced nalika anjeunna ngalakukeun ieu. Ngalawan kaputusan na hadé, aranjeunna praktis kapaksa nampa pitulung agén rogue urang. Éta mangrupikeun dinten anu teu biasa, sareng sadaya ukuran, bahkan anu nekat, diperyogikeun. Sarta, dina bebeneran, anjeunna masih ngarasa yen aranjeunna bisa boga kakulawargaan, hiji hal kawas jiwa militér paralel, nu ngaronjat tingkat kapercayaan.
  
  Anjeunna yakin maranéhna bisa nyalametkeun Bridget Mackenzie, euweuh urusan sabaraha teuas manehna perang.
  
  Smith ayeuna meuntas dua lajur lalulintas, brushed taktak na ngalawan F150 stalled, tapi nuluykeun nyetir tanpa pilari deui. Kaluar waktu, maranéhna teu bisa mampuh sagala pleasantries, sarta awan dahsyat nongkrong di luhur aranjeunna hartina maranéhna kapaksa balik kabeh dina, sadaya waktu.
  
  Dahl ngasongkeun palu pakarangna. "Gudang téh kirang ti menit jauh," cenahna. "Naha aranjeunna henteu ngalereskeun sadaya liang ieu?"
  
  Smith simpati sareng anjeunna. Jalan-jalan anu teu aya watesna, rutted, khianat manteng dimana mobil lalaunan navigated sabudeureun potholes henteu rata jeung roadworks popped up iraha wae, katingalina acuh ka waktu beurang atawa dénsitas lalulintas. Éta leres-leres anjing dina anjing, sareng teu aya hiji jalma anu hoyong ngabantosan saha waé.
  
  Aranjeunna gancang nganapigasi GPS sareng ditujukeun ka panah. Kasegaran isuk-isuk ngageterkeun kulit bulistir, ngingetkeun sadayana yén éta masih awal. Cahya panonpoé disaring ngaliwatan ngarecah dina awan, ngarobah darmaga jeung walungan caket dieu emas bulak. Jalma-jalma anu katingali ku Dahl nuju ngalaksanakeun usaha anu biasa. Anjeunna ngabayangkeun daérah darmaga janten poék sareng poék, tapi sanés gudang, éta beresih sareng henteu rame. Tur éta teu sibuk, saprak wewengkon pengiriman barang utama éta peuntas bay di New Jersey. Sanajan kitu, Dahl nempo badag, peti butut sarta panjang, kapal lega linggih dina caina, sarta cranes wadahna badag, dicét biru, nu bisa ngajalankeun sapanjang darmaga dina jalur kareta jeung ngumpulkeun peti maranéhanana ngagunakeun spreaders.
  
  Di kénca aya gudang, kitu ogé palataran pinuh ku peti caang. Dahl nunjuk ka hiji wangunan saratus lima puluh suku jauhna.
  
  "Ieu budak urang. Smith, Kenzi, ka hareup. Abdi hoyong Lauren sareng Yorgi di tukangeun kami.
  
  Anjeunna walked jauh, ayeuna fokus, fokus kana pajoang kaluar hiji serangan balik aranjeunna saméméh maranéhna dipindahkeun kana ka hareup ... lajeng salajengna, dugi ngimpina ieu réngsé sarta anjeunna bisa balik deui ka kulawargana. Panto anu nembe dicét disimpen di sapanjang sisi gedong, sareng Dahl ningali nalika ningali jandela anu munggaran.
  
  "Kantor kosong. Hayu urang cobian anu salajengna."
  
  Sababaraha menit kaliwat nalika grup crept sapanjang sisi wangunan, pakarang ditarik, mariksa jandela sanggeus jandela, panto sanggeus panto. Dahl nyatakeun kuciwa yén aranjeunna mimiti narik perhatian para pagawé lokal. Anjeunna henteu hoyong nyingsieunan mangsana.
  
  "Hayu".
  
  Maranéhna buru-buru maju, ahirna nepi ka jandéla kalima jeung nempo gancang. Dahl ningali rohangan lega anu pinuh ku kotak kardus sareng peti kayu, tapi di gigireun jandela anjeunna ogé ningali méja sagi opat. Opat lalaki diuk sabudeureun méja, huluna handap, saolah-olah keur ngobrol, perencanaan jeung pamikiran. Dahl luncat kana taneuh sareng diuk, nyenderkeun tonggongna kana témbok.
  
  "Urang damang?" Smith nanya.
  
  "Mungkin," ceuk Dahl. "Bisa jadi nanaon... tapi-"
  
  "Abdi percanten ka anjeun," ceuk Kenzi kalayan sarkasme. "Anjeun mingpin, abdi bakal nuturkeun," Lajeng manehna ngoyagkeun sirah nya. "Naha anjeun jalma bener-bener gélo? Ngan buru-buru ka dinya sareng ngamimitian shooting heula?"
  
  Hiji lalaki ngadeukeutan, neuteup ka gigir. Dahl ngangkat HK na sareng lalaki éta beku, ngangkat leungeunna dina hawa. Kaputusan ieu dilakukeun utamina kusabab lalaki éta aya dina pandangan langsung ti sadayana di gudang. Teu leuwih ti sadetik, Dal nangtung, muter-muter, jeung ngabantingkeun taktakna kana panto luar. Smith sareng Kensi sareng anjeunna, maca pikiranana.
  
  Nalika Dahl asup ka gudang anu lega, opat lalaki luncat tina méja. Senjata-senjata ngagolér di sisi-sisina, sareng ayeuna aranjeunna ngajauhan, némbak tanpa pandang bulu ka urang asing anu ngadeukeutan. Pélor ngalayang kamana-mana, ngarecah jandéla jeung ngaliwatan panto puteran. Dahl japati headlong, rolling, munculna, shooting. Lalaki di méja mundur, némbak deui, némbak dina taktakna bahkan antara suku nalika lumpat. Nowhere éta aman. Gunfire acak ngeusi rohangan cavernous. Dahl nyender dina dua siku dugi ka ngahontal méja sareng dibalikkeun, dianggo salaku tameng. Hiji tungtung beulah jadi pélor kaliber badag pas ngaliwatan.
  
  "Karunya".
  
  "Naha anjeun badé maéhan kuring?" Kenzi ngagerendeng.
  
  Swédia badag robah taktik, nyokot méja badag, lajeng dibuka kana hawa. Ujung ragrag nyekel ankles hiji lalaki urang, ngirim anjeunna ngalayang jeung ngirim bedil na ngalayang. Nalika Dal gancang ngadeukeutan, sora Kensi nyababkeun anjeunna ngalambatkeun.
  
  "Kade ati-ati ku éta bangsat leutik. Kuring parantos damel di sakumna Wétan Tengah sareng ningali rébuan aranjeunna nganggo rompi."
  
  Dahl ragu-ragu. "Kuring teu nyangka anjeun ngan bisa-"
  
  Ledakan ngagederkeun tembok gudang. The Swédia flew off suku-Na, flew kana hawa sarta nabrak kana jandela nu geus rusak. Sora bodas ngeusi sirahna, sorana ngagelebug dina ceulina, sakedapan anjeunna teu tiasa ningali nanaon. Waktu paneuteupna mimiti jelas, manéhna sadar yén Kénsi keur jongkok hareupeunana, nepak pipi.
  
  "Hudang, man. Éta sanés sakujur awak, ngan ukur granat."
  
  "Oh. Nya, éta ngajantenkeun kuring langkung saé. "
  
  "Ieu kasempetan kami," saur anjeunna. "Gegar otak éta nyababkeun batur-baturna anu bodo ogé."
  
  Dahl bajoang nangtung. Smith dina sukuna, tapi Lauren sareng Yorgi linggih dina tuur, ramo-ramo dipencet kana kuilna. Dahl ningali yén teroris mimiti sadar. Urgency tusuk anjeunna kawas pin piercing sapotong daging tenderized. Ngangkat péstol na, anjeunna sumping dina seuneu deui, tapi junun tatu salah sahiji téroris rising sarta diawaskeun salaku lalaki dua kali leuwih sarta murag.
  
  Smith buru-buru ngaliwat. "Dicekel anjeunna."
  
  Dahl ngarahuh. Kénsi nyéépkeun témbakan di gigireunana. Dua teroris sésana ngancik sudut, sarta Dahl sadar yen aranjeunna nuju ka jalan kaluar. Anjeunna lalaunan sakedapan, teras malik ka pojok anu sami, nembak taliti, tapi pélorna ngan ukur nabrak hawa kosong sareng beton. Panto dibuka lega.
  
  Grénat mantul deui ka jero.
  
  Ayeuna ngabeledugna dipasihkeun, tim SPIR nutupan sareng ngantosan serpihan ngaliwat aranjeunna. Tembok ngoyagkeun sarta retakan handapeun dampak kuat. Saterusna maranéhanana dina suku maranéhanana, squeezing ngaliwatan panto kana panyumputan jeung kana poé caang.
  
  "Jam hiji isuk-isuk," ceuk Smith.
  
  Dahl melong ka arah anu dituduhkeun, ningali dua sosok anu ngajalankeun, sareng di tukangeunana Hudson, nuju ka Upper Bay. "Omong kosong, aranjeunna tiasa gaduh speedboat."
  
  Kensi turun kana hiji tuur, nyandak tujuan ati. "Lajeng urang nyandak-"
  
  "Henteu," Dahl nurunkeun laras pakarangna. "Naha anjeun teu ningali warga sipil di dinya?"
  
  "Zubi," manehna kutuk dina Ibrani, basa Dahl teu ngarti. Babarengan, Smith, Kenzie sareng Swédia mimiti ngudag. The teroris meta gancang; aranjeunna ampir di darmaga. Kenzi kompromi ku némbak HK na kana hawa, ngarepkeun warga sipil bakal kabur atanapi nyumput.
  
  "Anjeun tiasa hatur nuhun saatos urang ngahémat dinten," saur anjeunna.
  
  Dahl ningali yén jalan kasempetan parantos dibuka sateuacanna. Duanana teroris nangtung jangkung ngalawan latar tukang cai, target alus teuing, jeung seuneu opportunistic Kenzi diberesihan jalan pikeun aranjeunna. Anjeunna ngalambatkeun turun sarta nempatkeun imbit kana taktak-Na, nyandak tujuan ati. Smith nuturkeun jas gigireun anjeunna.
  
  Para téroris ngancik saolah-olah ngalaksanakeun telepati, geus némbak. Dahl tetep fokus nalika timbalna cingogo antara tukang tombak. Peluru kadua na nabrak udagan dina dada, anu katilu - dina dahi, persis di tengah. Lalaki murag, geus maot.
  
  "Tinggalkeun hiji hirup," sora Lauren datang ngaliwatan earpiece na.
  
  Smith dipecat. Teroris panungtungan geus luncat ka sisi, pélor grazing jaket na bari Smith nyaluyukeun dirina. Kalayan gerakan gancang, téroris ngalungkeun granat sanés - waktos ieu sapanjang darmaga sorangan.
  
  "Henteu!" témbal Dahl teu hasil, haténa luncat kana tikoro.
  
  Bom leutik ngabeledug ku sora nyaring, gelombang blast echoing sakuliah darmaga. Dahl nyumput di tukangeun wadahna sakedap, teras luncat deui kaluar - tapi moméntumna ngageter nalika ningali yén ayeuna sanés ngan ukur téroris sésana anu anjeunna kedah hariwang.
  
  Salah sahiji crane wadahna ruksak dina dasarna ku ledakan sareng condong bahaya dina walungan. Sora-sora nu ngagiling, ngaregot logam ngageuingkeun ambruk. Jalma neuteup sarta mimiti kabur ti pigura jangkung.
  
  Teroris nyandak granat sejen.
  
  "Henteu waktos ieu, bodo." Smith geus dina hiji tuur, squinting sapanjang tetempoan. Anjeunna narik pemicu, ningali téroris panungtungan ragrag saméméh anjeunna bisa narik pin on granat nu.
  
  Tapi bango teu bisa dieureunkeun. Dengdekkeun sarta ambruk sapanjang sakabéh panjang pigura, Parancah beusi beurat murag kana darmaga teh, ngaruksak pigura jeung ngahurungkeun gubuk leutik dimana eta murag kana lebu. Wadahna ruksak sareng kadorong deui sababaraha suku. Batang sareng palang tina logam ngalayang ka handap, ngaluncat tina taneuh sapertos pertandingan anu maot. Hiji kutub biru caang ukuran lampu jalan streaked antara Smith jeung Dahl-hal nu bisa torn aranjeunna dina satengah lamun geus pencét éta-jeung eureun ngan sababaraha suku ti mana Lauren jeung Yorgi nangtung kalawan bék maranéhanana ka gudang.
  
  "Teu aya gerakan." Kensi ngarah ka teroris, mariksa ganda. "Anjeunna maot pisan."
  
  Dahl ngumpulkeun pikiranana sareng ningali ka darmaga. Pamariksaan gancang nunjukkeun yén, untungna, teu aya anu luka ku bango wadahna. Anjeunna nempatkeun ramo na kana mikropon tikoro.
  
  "Kaméra pareum," pokna. "Tapi aranjeunna sadayana maot."
  
  Lauren geus balik. "Oke, kuring bakal ngaliwat."
  
  Leungeun Kenzi nahan kana taktak Dahl. "Anjeun kedah ngantep kuring nyandak shot. Abdi naksir tuur bangsat urang; teras kami bakal ngajantenkeun anjeunna nyarios, hiji cara atanapi anu sanés. "
  
  "Teuing picilakaeun." Dahl ngartos naha anjeunna henteu ngartos ieu. "Sareng cangcaya urang tiasa nyarios anjeunna dina waktos anu pondok."
  
  Kensi nyerengeh kesel. "Anjeun nyarios atas nama Éropa sareng Amérika. Abdi urang Israil."
  
  Lauren datang deui ngaliwatan comms. "Urang kudu indit. Katémbong kaméra di dinya. Henteu saé."
  
  Dahl, Smith jeung Kenzie maok mobil caket dieu, figuring yén lamun ngan nyandak aranjeunna lima menit leuwih panjang batan leumpang, tabungan waktu bisa jadi leuwih ti signifikan.
  
  
  BAB DALAPAN
  
  
  Drake membanting kana beton 47th Street, exhausted, kalawan ngan dalapan belas menit ditinggalkeun dina jam. Aranjeunna langsung ngalaman masalah.
  
  "Katujuh, Kadalapan atanapi Broadway?" Mai ngajerit.
  
  Bo waved GPS ka dirina. "Marea caket sareng Central Park."
  
  "Leres, tapi jalan naon anu nuju urang ka payun?"
  
  Aranjeunna hovered dina trotoar sakumaha detik ticked jauh, nyaho yén Maret ieu Nyiapkeun teu ukur bom nuklir, tapi ogé tim anu bakal nyandak nyawa dua sipil keur unggal menit aranjeunna telat pikeun rendezvous salajengna.
  
  "Broadway sok sibuk," ceuk Drake. "Hayu urang ngalakukeun kadalapan."
  
  Alicia neuteup manéhna. "Kumaha anjeun terang?"
  
  "Kuring ngadéngé ngeunaan Broadway. Teu kantos nguping ngeunaan Kadalapan."
  
  "Oh, lumayan. Dimana-"
  
  "Henteu! Ieu Broadway!" Beau ujug-ujug ngajerit dina aksen musik na. "Restoran aya di luhur pisan ... ampir."
  
  "Meh?"
  
  "Sareng abdi!"
  
  Bo angkat sapertos sprinter saratus meter, ngaluncat kana mobil anu diparkir saolah-olah teu aya. Drake, Alicia, sareng May ngiringan dina keuneungna, péngkolan ka wétan ka arah Broadway sareng parapatan tempat Times Square ngagurilap sareng ngagurilap sareng ngahinakeun tampilan anu kedip-kedip.
  
  Sakali deui balaréa hese bubarkeun, sareng deui Beau ngajurung aranjeunna sapanjang sisi jalan. Malah di dieu aya wisatawan, condong ka tukang, neuteup ka gedong jangkung jeung baliho, atawa nyoba mutuskeun pikeun resiko kahirupan maranéhanana sarta buru meuntas jalan sibuk. Riungan dilayanan ku barkers nawiskeun tiket murah pikeun sagala rupa acara Broadway. Basa-basa tina sagala warna ngeusi hawa, campuran kompleks anu ampir overwhelming. Aya sababaraha jalma anu teu boga bumi, tapi jalma-jalma anu nyarios pikeun aranjeunna ngampanyekeun pisan sareng energetically pikeun sumbangan.
  
  Nepi ka payun nyaéta Broadway, ngeusi New Yorkers sareng sémah, dotted sareng crosswalks, sareng dijejeran ku toko-toko warni sareng réstoran kalayan gantungna, tanda-tanda bercahya sareng tampilan A-frame. Passersby éta kabur salaku Drake jeung tim SPEAR tim na balap on.
  
  Lima belas menit.
  
  Bo neuteup deui ka anjeunna. "GPS nyebatkeun éta jalan dua puluh dua menit, tapi trotoar rame pisan sareng sadayana leumpang dina laju anu sami."
  
  "Lajeng ngajalankeun," Alicia ngadesek anjeunna. "Goyangkeun buntut badag anjeun. Panginten éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung gancang. "
  
  Méméh Beau bisa ngomong nanaon, Drake ngarasa jantung na geus plummeting tilelep leuwih jauh. Jalan payunna diblokir dina dua arah, lolobana ku taksi konéng. A narekahan Fender lumangsung, sarta jalma anu teu nyoba nyingkahan eta lalaunan dipindahkeun mobil maranéhanana pikeun meunangkeun katingal hadé. Trotoar di dua sisi pinuh ku jalma.
  
  "Naraka getih."
  
  Tapi Bo malah teu ngalambatkeun. A luncat lampu mawa anjeunna kana kalapa tina taksi caket dieu, lajeng anjeunna lumpat sapanjang hateupna, luncat kana tiung jeung lumpat ka hareup dina antrian. May gancang dituturkeun, dituturkeun ku Alicia, ninggalkeun Drake balik jadi yelled di sarta diserang ku nu boga kandaraan.
  
  Drake kapaksa konsentrasi saluareun normal. Henteu sakabéh mesin ieu sarua, sarta logam maranéhna robah, sababaraha malah lalaunan rolling ka hareup. Balapan éta ketat, tapi aranjeunna luncat tina mobil ka mobil, nganggo garis panjang pikeun maju. Ramé neuteup dua sisi. Éta saé yén teu aya anu ngaganggu aranjeunna di dieu sareng aranjeunna tiasa ningali simpang Broadway sareng 54th, teras 57th jalan. Nalika naksir mobil ngagampangkeun, Bo digulung kaluar tina mobil panungtungan sarta neruskeun ngajalankeun na sapanjang jalan sorangan, Mai gigireun anjeunna. Alicia ningali deui ka Drake.
  
  "Ngan mariksa pikeun ningali naha anjeun murag kana liang anu kabuka di tukang."
  
  "Leres, éta pilihan picilakaeun. Kuring ngan nganuhunkeun teu aya convertibles deui.
  
  Saluareun simpang sejen tur 57th Street, mixers semén, van pangiriman jeung halangan beureum-bodas dijejeran up. Lamun tim pikir maranéhna geus hasil, atawa yén ngajalankeun ieu bakal jadi lugas sakumaha saméméhna, ilusi maranéhanana anu ujug-ujug beulah.
  
  Dua lalaki mecenghul ti tukangeun treuk pangiriman, bedil diacungkeun langsung ka runners. Drake teu sono. perang konstan, taun battles diasah indra na ka maksimum sarta diteundeun di dinya - dua puluh opat jam sapoé. Bentuk-bentuk anu ngabahayakeun langsung muncul, sareng tanpa ragu, anjeunna buru-buru ka arah aranjeunna, pas di payuneun treuk semén anu caket. Salah sahiji péstol ngalayang ka gigir bari ngagorowok, sedengkeun anu sanésna nyangkut dina awak salah saurang lalaki. Drake ngahuleng deui bari neunggeul kana sisi tangkorakna. Di tukangeunana, kadéngé roda treuk semén ngagerem nyegrek, jeung sopirna ngagorowok...
  
  Anjeunna ningali hiji awak abu badag nuju ka arah anjeunna ...
  
  Jeung kuring ngadéngé ngagorowok sieun Alicia.
  
  "Matt!"
  
  
  BAB SAlapan
  
  
  Drake ngan ukur tiasa ningali nalika treuk anu teu dikontrol ngalih ka anjeunna. Para panyerang henteu mundur sadetik, ngahujanan anjeunna ku hujan es, sabab henteu paduli kana kaamanan sorangan. Anjeunna ditinju dina tikoro, dada jeung solar plexus. Anjeunna ningali awak ngayun sareng najong nalika ngalayang langsung kana sirahna.
  
  Teroris kahiji murag ka tukang, stumbling, sarta katandangan salah sahiji roda, dampak megatkeun balik sarta mungkas ancaman na. Nu kadua ngalieuk, siga nu estuning ku kagagahan Drake, tuluy ngalieuk ka tukangeun treuk nu ngadeukeutan.
  
  Sora sambel baseuh geus cukup. Drake sadar anjeunna kaluar tina jero na, lajeng ningali tangkorak téroris munggaran ditumbuk handapeun roda ngageser sakumaha awak treuk urang swung sabudeureun luhureun anjeunna. Pigura diratas, ukur bisa ngaharep. Sakedapan, gelap ngelek sadayana, bahkan sora. The underside tina treuk pindah luhureun anjeunna, slowing, slowing, lajeng sumping ka eureun ngadadak.
  
  Leungeun Alicia ngahontal handapeun éta. "Anjeun henteu kunananon?"
  
  Drake ngagulung ka dirina. "Leuwih alus ti éta guys."
  
  Beau ngadagoan, ampir ngacak-ngacak sukuna bari nempo arlojina. "Opat menit deui!"
  
  Béak, bruised, scratched jeung butut, Drake maksa awakna kana aksi. Waktos ieu Alicia tetep sareng anjeunna, saolah-olah ngaraos yén anjeunna tiasa nyandak sababaraha waktos saatos kantun caket. Aranjeunna ngéléhkeun panongton wisatawan, manggihan Central Park Selatan sarta Marea diantara loba réstoran séjén.
  
  May nunjuk kana tanda, anu kawilang wijaksana pikeun New York.
  
  Bo lumpat ka hareup. Drake jeung nu lianna bray anjeunna di panto. Pelayan neuteup aranjeunna, dina penampilan ancur, dina jaket beurat maranéhanana, sarta mundur. Éta jelas tina panonna yén anjeunna kantos ningali karusakan sareng sangsara sateuacanna.
  
  "Entong hariwang," saur Drake. "Urang Inggris."
  
  Mai ngirim sorotan ka arahna. "Jepang".
  
  Jeung Bo ngareureuhkeun pilarian-Na pikeun kamar lalaki kalawan halis diangkat. "Pasti sanés Inggris."
  
  Drake lumpat sabisa-bisa ngaliwatan réstoran anu masih ditutup, nganiaya korsi sareng méja sapanjang jalan. Toilet lalaki éta leutik, diwangun ku ukur dua urinals jeung jamban. Manéhna nempo handapeun mangkok.
  
  "Teu aya nanaon di dieu," cenah.
  
  beungeut Beauregard urang némbongkeun tegangan. Anjeunna ngetok kancing dina arlojina. "Waktosna parantos".
  
  Pelayan anu nangtung di deukeutna luncat nalika telepon disada. Drake ngacungkeun leungeunna. "Ulah buru-buru. Mangga nyandak waktos Anjeun. "
  
  Anjeunna nyangka yén anjeunna tiasa kabur, tapi tekad batinna ngarahkeun anjeunna ka tabung. Dina waktos éta, Alicia kaluar tina toilet awéwé kalayan ekspresi hariwang dina beungeutna. "Anjeunna teu aya. Urang teu boga éta!"
  
  Drake flinched kawas anjeunna geus ditabrak. Anjeunna neuteup sabudeureun. Naha aya toilét sanés di réstoran alit ieu? Sugan hiji cubicle pikeun pagawé? Aranjeunna kedah parios deui, tapi palayan parantos aya dina telepon. Panonna mencrong ka Drake jeung manehna nanya ka nu nelepon pikeun antosan.
  
  "Ieu jelema ngaranna Marsh. Kanggo Anjeun."
  
  Drake nyerengeh. "Naha anjeunna nelepon kuring ku ngaran?"
  
  "Ceuk urang Inggris." Pelayan ngagerendeng. "Éta sadayana anjeunna nyarios."
  
  Bo lingered gigireun anjeunna. "Sareng kusabab anjeun gampang bingung, sobat, éta anjeun."
  
  "Ka kaséhatan anjeun".
  
  Drake ngahontal telepon-Na, hiji leungeun ngusap pipi na salaku gelombang kacapean sarta tegangan dicuci leuwih anjeunna. Kumaha aranjeunna tiasa gagal ayeuna? Aranjeunna parantos ngatasi sadaya halangan, tapi Marsh masih tiasa maén sareng aranjeunna dina sababaraha cara.
  
  "Enya?"
  
  "Maret ka dieu. Ayeuna terangkeun naon anu anjeun mendakan?"
  
  Drake muka sungutna, tuluy gancang nutup. Naon jawaban nu bener? Panginten Marsh ngarep-ngarep kecap "euweuh". Tiasa waé...
  
  Anjeunna ngareureuhkeun, ragu tina jawaban pikeun ngajawab.
  
  "Béjakeun naon anu anjeun mendakan, atanapi kuring bakal masihan paréntah pikeun maéhan dua urang New York dina menit salajengna."
  
  Drake muka sungutna. Képrét! "Urang kapanggih-"
  
  Mai teras lumpat kaluar ti kamar mandi awéwé, nyelip dina ubin baseuh sareng murag di sisina. Dicekel leungeunna aya amplop bodas leutik. Beau aya di sisina dina sakedapan, ngangkat amplop sareng nyerahkeun ka Drake. Mai ngagolér dina lantai, ngarenghap beurat.
  
  Alicia neuteup manéhna kalayan sungutna muka. "Dimana anjeun mendakan ieu, Sprite?"
  
  "Anjeun ngalakukeun naon anu disebut 'budak lalaki', Taz. Sareng ieu henteu matak kaget saha waé, sabab anjeun ogé tilu-suku lalaki."
  
  Alicia seethed kalawan amarah di tiiseun.
  
  Drake batuk bari muka amplop. "Urang ... kapanggih ... ieu ... sial flash drive, Marsh. Duh, aya naon ieu?"
  
  "Sae pisan. Sae pisan. Abdi rada kuciwa, tapi hey, meureun waktos salajengna. Ayeuna ngan ukur katingal caket kana USB. Ieu mangrupikeun tés ahir anjeun, sareng sapertos sateuacana, anjeun panginten badé nyerahkeun ka batur anu langkung intelijen tibatan anjeun atanapi NYPD.
  
  "Ieu teh jerona... kueh?" Drake sadar yén pelayan masih nangtung caket dieu.
  
  Marsh seuri nyaring. "Oh saé, oh saé pisan. Hayu urang teu ngantep ucing kaluar tina kantong, nya? Leres éta. Ayeuna dengekeun, kuring bakal masihan anjeun sapuluh menit pikeun ngirim eusi flash drive ka anu langkung saé tibatan anjeun, teras urang mimitian deui."
  
  "Henteu, henteu, kami henteu terang." Drake nunjuk ka Méi, anu mawa ransel leutik dimana aranjeunna nyumputkeun laptop leutik. Wanoja Jepang ngangkat dirina tina taneuh sareng ngadeukeutan.
  
  "Kami moal ngudag buntut urang ka sakuliah kota ieu, Marsh."
  
  "Emh, enya gé. Kusabab kuring ngomong kitu. Ku kituna, waktu ngaliwatan. Hayu urang boot laptop sareng nikmati naon anu bakal datang, naha? Lima, opat..."
  
  Drake ngabantingkeun tinju na kana méja nalika ledakanana maot. Amarah ngagolak dina getihna. "Dengekeun, Marsh-"
  
  Jandéla réstoran ngabeledug nalika fender hareup van nabrak kamar makan. Kaca pecah sareng potongan-potongan ngalayang ka hawa. Kayu, plastik sareng produk mortir ngabeledug ka kamar. Van teu eureun-eureun, ngagebruskeun ban na ngagelebug siga magang maot bari ngebut ngaliwatan kamar leutik.
  
  
  BAB sapuluh
  
  
  Julian Marsh ngarasa nyeri seukeut dina beuteung nalika anjeunna ngagulung ka katuhu. Potongan pizza murag ka lantai sareng mangkok salad murag kana sofa. Anjeunna gancang nyeepkeun sisi-sisina, teu tiasa ngeureunkeun seuri.
  
  Meja handap nu nangtung hareupeun manehna jeung Zoe oyag nalika suku liar batur ngahaja najong eta. Zoey ngahontal kaluar pikeun ngarojong anjeunna, masihan anjeunna pat gancang dina taktak salaku acara seru sejen mimiti bentang. Sajauh ieu aranjeunna parantos ningali Drake sareng kru na kaluar tina Edison - diawaskeun lumayan gampang nalika saurang lalaki anu ngagem sapertos turis nuju syuting acara ti seberang jalan - teras ningali dasbor gila di Broadway - pamandangan histeris ieu langkung sporadis, saprak teu aya loba kaméra kaamanan nu téroris lokal bisa hack kana - lajeng diawaskeun kalawan napas bated salaku serangan kumaha bae ngembang sabudeureun hiji mixer semén.
  
  Sadaya ieu mangrupikeun gangguan anu pikaresepeun. Marsh nyekel telepon sélulér disposable dina hiji leungeun jeung pingping Zoe di séjén salaku manéhna dahar sababaraha keureut ham jeung suung jeung chatting on Facebook.
  
  Di hareupeunana aya tilu layar, masing-masing dalapan belas inci. Pasangan éta ayeuna nunjukkeun perhatian nalika Drake sareng Company nyembur kana réstoran Italia leutik. Marsh mariksa waktos sareng ningali kembang api warna-warni.
  
  "Aduh, ieu caket."
  
  "Naha anjeun bungah?"
  
  "Enya, teu?"
  
  "Ieu pilem oke." Zoey cengkat. "Tapi kuring ngarepkeun langkung seueur getih."
  
  "Antosan sakedap, abdi. Langkung saé".
  
  pasangan diuk jeung dicoo dina susun kontrakan nu belonged ka salah sahiji sél téroris; nu utama, pikir Marsh. Aya opat teroris di dinya, salah sahijina, dina pamundut saméméhna, geus nyetél wewengkon nempoan bioskop-kawas pikeun Marsh. Nalika pasangan Pythian resep ningali, lalaki éta calik di sisi, ngariung ngurilingan televisi leutik, ngotéktak ngaliwatan puluhan saluran anu sanés, milarian warta atanapi ngantosan telepon. Marsh henteu terang sareng henteu paduli. Anjeunna oge teu malire glances furtive aneh, nyaho pinuh ogé yén manéhna téh lalaki ganteng jeung kapribadian mahiwal, sarta sababaraha urang - malah lalaki séjén - resep ngahargaan kapribadian misalna.
  
  Zoey némbongkeun anjeunna saeutik leuwih apresiasi ku ngageser leungeun nya handap hareup boxers na. Sial, manéhna boga kuku seukeut.
  
  Lada na acan kumaha bae ... nikmat.
  
  Anjeunna neuteup tas nuklir sakedap - istilah anu anjeunna henteu tiasa kaluar tina sirahna, sanaos bom anu langkung alit aya dina ransel ageung - teras nyelapkeun sababaraha kaviar kana sungutna. Méja sateuacan aranjeunna, tangtosna, megah, diwangun ku produk anu teu dihargaan sareng hambar, tapi aranjeunna sadayana lezat.
  
  Naha éta bom nuklir ngajerit ngaranna?
  
  Marsh sadar éta waktuna pikeun meta jeung nelepon, diomongkeun ka palayan menawan lajeng ka Englishman beurat beraksen. Lalaki éta ngagaduhan salah sahiji timbres aneh tina sorana - hiji hal anu nyentak para patani - sareng Marsh ngadamel raray anu kentel, nyobian ngadamel vokal tina vokal. Henteu mangrupikeun tugas anu gampang, sareng janten sakedik langkung hese nalika panangan awéwé nyekel set Nutcracker anjeun.
  
  "Béjakeun naon anu anjeun mendakan, atanapi kuring bakal masihan paréntah pikeun maéhan dua urang New York dina menit salajengna." Marsh nyerengeh bari ngomong kieu, teu malire kana rupa-rupa nu keuheul murid-muridna nu dikirim ka kamar.
  
  The Englishman hesitated saeutik deui. Marsh mendakan sapotong bonténg anu murag tina mangkok salad sareng nempel kana rambut Zoe. Teu yén manéhna kungsi noticed. Menit kaliwat sarta Marsh chatting ngaliwatan chamber durukan, jadi beuki agitated. Aya botol Bollinger tiis caket dieu, sarta anjeunna nyandak satengah menit pikeun tuang sagelas badag. Zoe snuggled nepi ka anjeunna salaku anjeunna digawé, sarta aranjeunna sipped tina kaca sarua, sisi sabalikna tangtu.
  
  "Lima," ceuk Marsh dina telepon. "Opat, tilu..."
  
  Leungeun Zoya janten utamana keukeuh.
  
  "Dua".
  
  The Englishman nyoba nawar jeung manehna, jelas wondering naon sih lumangsung. Marsh ngabayangkeun mobil anu dirarancangna nabrak jandela hareup dina waktos anu parantos ditangtukeun, ayeuna nuju, ngagancangan, ngadeukeutan réstoran anu teu curiga.
  
  "Hiji".
  
  Lajeng sagalana exploded.
  
  
  BAB sabelas
  
  
  Drake buru-buru ka arah témbok réstoran, nyekel palayan ku cangkéng sareng nyéred sareng anjeunna. Beling kaca jeung bata murag tina awakna nu ngagugulung. Van anu ngadeukeutan ngagorowok pikeun narik traction nalika ban na nabrak lantai réstoran sareng tengah mobil ngalangkungan jandela, tungtung pungkur ayeuna angkat sareng pencét lintel luhureun kaca. Logam dikerok. Méja rubuh. Korsi numpuk siga runtah hareupeunana.
  
  Alicia ogé langsung ngaréaksikeun, leumpang ngurilingan méja sareng nyéépkeun, ngan ukur tatuna nyaéta potongan leutik dina tulang tonggongna tina sapotong kai anu ngalayang gancang. Mai kumaha bae junun ngagulung luhureun méja pindah tanpa nyokot karuksakan nanaon, sarta Bo indit salengkah salajengna, jumping leuwih nya jeung jumping ti beungeut cai ka permukaan, tungtungna timing luncat na ku kituna suku jeung leungeun-Na pencét témbok samping jeung mantuan. anjeunna darat aman.
  
  Drake melong, pelayan ngagorowok gigireun. Alicia neuteup tuduh.
  
  "Jadi anjeun nyekel anjeunna, henteu?"
  
  "Awas!"
  
  Van masih maju, laun ku detik, tapi ayeuna tong bedil nempel kaluar tina jandela panumpang anu digulung. Alicia lungsur ka handap jeung nutupan. Méi gulung deui saeutik deui. Drake narik péstolna sareng nembakkeun genep pélor kana panangan anu teu aya awakna, sorana nyaring dina rohangan anu dipasrahkeun, nandingan sora van anu pireu. Bo geus obah, ngurilingan tukangeun mobil. Tungtungna roda dieureunkeun balik sarta eureun. Méja sareng korsi anu rusak ngalungsar tina tiung sareng hateupna. Drake mastikeun palayan teu menyakiti saméméh pindah ka hareup, tapi ku lajeng Bo jeung May geus aya di mobil.
  
  Beau smashed jandela supir sarta berjuang jeung inohong. Mai mariksa lokasi ngaliwatan kaca kaca nu rusak lajeng nyokot sapotong splintered tina kai.
  
  "Henteu," Drake ngamimitian, sorana rada serak. "Urang butuh-"
  
  Tapi Mai teu wanda ngadéngékeun. Gantina, manehna maledog pakarang makeshift ngaliwatan kipas kaca kalawan kakuatan saperti eta lodges sorangan pageuh dina dahi supir urang, oyag di tempat. Panon lalaki éta digulung deui sarta anjeunna dieureunkeun berjuang jeung Beau, urang Perancis kasampak stunned.
  
  "Kuring leres-leres ngagaduhan éta."
  
  Mai unggeuk. "Kuring panginten kuring kedah ngabantosan."
  
  "Tulung?" Drake ngulang. "Urang peryogi sahenteuna salah sahiji bangsat ieu hirup."
  
  "Jeung dina catetan éta," Alicia chit in. "Abdi damang, ta. Sanaos éta saé ningali anjeun nyalametkeun burit pelayan Wendy."
  
  Drake ngegel létahna, terang dina sababaraha tingkat anu jero yén Alicia ngan ukur ngagoda anjeunna. Beauregard parantos narik supir kaluar tina mobil sareng ngotektak saku. Alicia indit ka laptop miraculously kacekel. USB drive réngsé ngamuat sarta mawa up kebat gambar-gambar disturbing tina canisters pérak nu ngajadikeun getih Drake ngalir tiis.
  
  "Ieu Sigana mah jero bom," cenahna, examining kawat jeung relays. "Kirimkeun ieu ka Moore sateuacan aya kajadian anu sanés."
  
  Alicia nyarandé kana mesin, ngetok.
  
  Drake mantuan pelayan pikeun nangtung. "Dupi anjeun teu kunanaon, cinta?"
  
  "Abdi... sigana mah."
  
  "Mint. Ayeuna kumaha upami anjeun ngadamel lasagna pikeun kami?"
  
  "Koki... koki teu acan sumping." Paneuteupna neuteup karuksakan ku sieun.
  
  "Damn, panginten anjeun ngan ukur ngalungkeun aranjeunna dina gelombang mikro."
  
  "Tong hariwang". Mai walked leuwih sarta nempatkeun leungeun-Na dina taktak pelayan urang. "Éta bakal direkonstruksi. Perusahaan asuransi kedah ngurus ieu. "
  
  "Mudah-mudahan".
  
  Drake ngegel deui basana, waktos ieu pikeun nyegah sumpah. Sumuhun, éta berkah anu sadayana masih hirup, tapi Marsh sareng kroni-kroni na masih ngarusak kahirupan jalma. Tanpa rasa nurani. Taya étika jeung euweuh worries.
  
  Saolah-olah telepon hurung ngaliwatan sambungan psikis. Kali ieu Drake ngawalon telepon.
  
  "Naha anjeun masih najong?"
  
  Sora Marsh ngajantenkeun anjeunna hoyong pencét, tapi anjeunna ngalakukeunana sacara profésional. "Kami parantos neraskeun poto anjeun."
  
  "Oh, alus teuing. Janten, urang nyortir ieu sakedik. Abdi ngarepkeun anjeun nyandak tuangeun nalika anjeun ngantosan, sabab bagian salajengna ieu - ogé, éta tiasa maéhan anjeun.
  
  Drake batuk. "Anjeun terang kami henteu acan nguji bom anjeun."
  
  "Sareng ngupingkeun éta, kuring tiasa ningali yén anjeun badé ngalambatkeun hal-hal nalika anjeun nyobian nyekel. Ieu moal kajadian, sobat anyar kuring. Ieu teu kajadian pisan. Pulisi anjeun sarta agén, militér sarta patugas pemadam kebakaran bisa jadi bagian tina mesin well-oiled, Tapi aranjeunna masih mesin a, sarta waktu nu diperlukeun pikeun meunang nepi ka speed. Janten kuring nganggo waktos ieu pikeun nyéépkeun anjeun. Ieu rada senang, percanten ka abdi.
  
  "Naon anu Pythia kéngingkeun tina sadayana ieu?"
  
  Marsh nyerengeh. "Oh, sigana anjeun terang yén grup ragamuffin anu sia-sia ieu nembé ngabeledug. Naha kantos aya anu langkung pasti? Aranjeunna dipingpin ku pembunuh séri, stalker psiko, megalomaniac sareng raja timburu. Aranjeunna sadayana janten jalma anu sami. "
  
  Dina titik ieu, Alicia condong ngadeukeutan ka Drake. "Jadi wartosan kami - dimana bangsat ieu?"
  
  "Oh, awéwé anyar. Anjeun pirang atawa Asia? Meureun pirang tina cara sorana. Darling, upami abdi terang dimana anjeunna, abdi bakal ngantep anjeun kulit anjeunna hirup. Tyler Webb sok hoyong hiji hal. Anjeunna ngantunkeun Pythians nalika anjeunna sadar dimana mendakan aranjeunna.
  
  "Nu mana di pasar?" - Drake nanya, ayeuna gaining duanana waktu jeung informasi.
  
  "Tempat ieu mangrupikeun sarang anu pikasieuneun, leres? Bayangkeun sagala deal anu dilakukeun di dinya anu bakal mangaruhan dunya pikeun sababaraha dekade ka hareup.
  
  "Ramses ngajual anjeunna hiji hal," ceuk Drake, nyobian kaluar.
  
  "Enya. Sareng kuring yakin yén paté sosis Perancis anu rumit parantos nyarioskeun ka anjeun naon éta. Atanapi anjeun tiasa naroskeun anjeunna ayeuna. "
  
  Janten ieu dikonfirmasi. Marsh diawaskeun aranjeunna, sanajan anjeunna teu boga panon di réstoran éta. Drake ngirim pesen pondok ka Moore. "Kumaha upami anjeun nyarios ka kami dimana Webb angkat?"
  
  "Muhun, serius, saha abdi, Fox News? Teras anjeun badé naroskeun artos ka abdi."
  
  "Kuring bakal netep pikeun bajingan teroris ieu."
  
  "Sareng uih deui kana padamelan anu aya." Marsh ngucapkeun kecap-kecap ieu teras sigana ngahibur dirina, ngadadak seuri. "Hampura, guyonan pribadi. Tapi ayeuna urang geus rengse kalayan bagian kontrol ngudag. Ayeuna abdi hoyong nampilkeun tungtutan abdi ka anjeun.
  
  "Jadi ngan ngabejaan urang." Sora Alicia kadéngé capé.
  
  "Naon anu lucu pisan ieu? Bom ieu bakal ngabeledug upami kuring henteu puas. Saha anu terang, sayang, kuring malah bakal mutuskeun pikeun gaduh anjeun. "
  
  Sakedapan, Alicia sigana siap angkat, panon sareng ekspresina cukup kaduruk pikeun ngaduruk leuweung anu garing.
  
  "Abdi hoyong nyalira sareng anjeun," gerentesna.
  
  March direureuhkeun, lajeng gancang nuluykeun. "Museum Sejarah Alam, dua puluh menit."
  
  Drake nyetél arlojina. "Teras salajengna?"
  
  "Hmmm, naon?"
  
  "Ieu sapotong grand arsitektur."
  
  "Oh, muhun, upami anjeun parantos dugi ka ieu, kuring nyarankeun ngabubarkeun satpam lalaki anu namina Jose Gonzalez. Salah sahiji mitra kami ngaput tungtutan kuring kana lapisan jaket na tadi peuting. Cara asli pikeun ngangkut dokumén, leres, sareng henteu uih deui ka anu ngirim.
  
  Drake teu ngajawab, lolobana héran.
  
  "Kuring terang naon anu anjeun pikirkeun," saur Marsh, deui nunjukkeun kacerdasan anu luar biasa. "Naha henteu ngan ukur ngirimkeun poto sareng masihan terang naon anu anjeun pikahoyong? Muhun, abdi jalma aneh. Aranjeunna nyarios yén kuring gaduh dua sisi, dua pikiran sareng dua wajah, tapi kuring langkung resep ningali aranjeunna salaku dua kualitas anu misah. Hiji bagian melengkung, hiji deui bengkok. Anjeun terang maksad abdi?"
  
  Drake batuk. "Tangtu kuring terang saha anjeun."
  
  "Hebat, teras kuring terang anjeun bakal ngartos yén nalika kuring ningali opat mayit anjeun dirobek dina sakitar tujuh belas menit, kuring bakal ngaraos bagja luar biasa sareng kesel pisan. Sareng anjeun. Sareng ayeuna, pamitan. "
  
  Jalurna pareum. Drake ngaklik arlojina.
  
  Dua puluh menit.
  
  
  BAB dua belas
  
  
  Hayden sareng Kinimaka nyéépkeun waktos sareng Ramses. Pangéran Teroris sigana teu tempatna dina sél genep suku pasagi-Na: kotor, kusut sareng, sanaos écés béak, mudik-mudik siga singa anu dikurung. Hayden ngagem armor awakna, pariksa Glock sareng pélor cadangna, sareng naroskeun ka Mano pikeun ngalakukeun hal anu sami. Ti ayeuna moal aya kasempetan. Duanana Ramses sareng Maret tétéla pinter teuing pikeun diremehkeun.
  
  Panginten mitos téroris éta persis dimana anjeunna hoyong.
  
  Hayden cangcaya, cangcaya pisan. Patempuran di jero kastil sareng pupusna pangawalna anu nekat nunjukkeun sabaraha anjeunna hoyong kabur. Ogé, ieu reputasi na ruksak? Naha anjeunna henteu kedah nekat ngalereskeun karusakan? Sugan, tapi manusa teu ancur nepi ka titik di mana manéhna teu bisa ngawangun deui. Hayden ngawas manéhna laju bari Kinimaka mawa aranjeunna sapasang korsi plastik.
  
  "Aya pakarang nuklir di kota ieu," ceuk Hayden. "Anu kuring yakin anjeun terang saprak anjeun ngadamel perjanjian sareng Tyler Webb sareng Julian Marsh. Anjeun di kota ieu, sarta lamun waktuna datang, kami bakal mastikeun yén anjeun teu jero taneuh. Tangtos pengikut anjeun henteu terang yén kami gaduh anjeun..." Manéhna ngantep éta ngagantung di dinya.
  
  Ramses eureun, neuteup manehna ku panon cape. "Maksud anjeun, tangtosna, tipu daya dimana jalma-jalma kuring bakal maéhan Marsh, tanggung jawab bom sareng ngabeledugkeunana. Anjeun kedah terang ieu ti Webb sareng pangawalna, sabab ngan ukur aranjeunna anu terang. Sareng anjeun ogé terang yén aranjeunna ngan ukur ngantosan paréntah kuring. " Manéhna unggeuk, siga sorangan.
  
  Hayden ngantosan. Ramses éta licik, tapi éta henteu hartosna anjeunna moal stumbled.
  
  "Éta bakal ngabeledug," saur Ramses. "Éta bakal nyandak kaputusan sorangan."
  
  "Kami tiasa ngadamel sababaraha jam terakhir anjeun ampir teu kaampeuh," saur Kinimaka.
  
  "Anjeun teu tiasa ngajantenkeun kuring ngabatalkeun ieu," saur Ramses. "Malah ngaliwatan panyiksaan. Abdi moal ngeureunkeun ledakan ieu."
  
  "Naon anu anjeun pikahoyong?" tanya Hayden.
  
  "Bakal aya rundingan."
  
  Manehna diajar anjeunna, peering intently kana nyanghareupan musuh dunya anyar. Jalma-jalma ieu henteu hoyong uih deui, aranjeunna henteu hoyong negosiasi, sareng aranjeunna percaya yén maot ngan ukur léngkah nuju sababaraha semblance Surga. Dimana ieu ninggalkeun urang?
  
  Leres, dimana? Manehna fumbled pakarang nya. "Jalma anu henteu hoyong langkung ti ngalakukeun pembunuhan massal gampang diurus," saur anjeunna. "Kalayan pélor dina sirah."
  
  Ramses neuteup beungeutna kana palang. "Lajeng teraskeun, bangsat Kulon."
  
  Hayden henteu kedah janten ahli pikeun maca kagilaan sareng kahayang anu bersinar dina panon anu teu aya jiwa. Tanpa kecap sejen, manehna ngarobah topik jeung ninggalkeun kamar, taliti ngonci panto luar tukangeun manehna.
  
  Anjeun pernah bisa ati teuing.
  
  Di kamar hareup éta sél Robert Price. Anjeunna nampi idin pikeun ngajaga sekretaris di dieu kusabab ancaman anu caket sareng peran poténsialna di dinya. Sabot manéhna jeung Kinimaka asup ka kamar, Price neuteup angkuh.
  
  "Naon anu anjeun terang ngeunaan bom?" - manehna nanya. "Sareng naha anjeun aya di Amazon, nganjang ka pasar teroris?"
  
  Price diuk dina ranjang na. "Abdi peryogi pangacara. Jeung naon maksud anjeun? Bom?"
  
  "Bom nuklir," ceuk Hayden. "Di dieu di New York. Tulungan diri, anjeun sapotong telek. Tulungan diri anjeun ayeuna ku nyarioskeun naon anu anjeun terang. "
  
  "Serius". Panon Rega mencrong. "Kuring teu nyaho nanaon".
  
  "Anjeun ngalakukeun panghianatan," ceuk Kinimaka, ngadeukeutkeun awakna kana kaméra. "Naha ieu kumaha rék diémutan? Epitaph pikeun incu anjeun. Atanapi anjeun langkung resep dikenal salaku penitent anu ngabantosan nyalametkeun New York? "
  
  "Sanaos kumaha manisna anjeun nyarios éta," sora Price ngageter siga oray anu ngagulung. "Kuring henteu ilubiung dina rundingan ngeunaan "bom" sareng kuring henteu terang nanaon. Ayeuna punten, pangacara abdi."
  
  "Kuring bakal masihan anjeun sababaraha waktos," saur Hayden. "Lajeng abdi bade nempatkeun Ramses jeung anjeun babarengan, dina sél sarua. Anjeun tiasa ngalawan ieu. Hayu urang tingali saha anu nyarios heula. Anjeunna langkung milih maot tibatan hirup, sareng anjeunna hoyong nyandak unggal jiwa anu hirup sareng anjeunna. Anjeun? Pastikeun anjeun teu bunuh diri."
  
  Price seemed agitated ku sahenteuna sababaraha kecap nya. "Tanpa pengacara?"
  
  Hayden baralik. "Bangsat anjeun."
  
  sekretaris ngurus dirina. Hayden ngonci anjeunna di jero teras ngalieuk ka Mano. "Aya ideu?"
  
  "Kuring heran naha Webb kalibet dina ieu. Anjeunna kantos janten tokoh utama."
  
  "Moal wayah kieu, Mano. Webb henteu deui saatos urang. Kuring yakin éta sadayana Ramses sareng Maret."
  
  "Janten kumaha salajengna?"
  
  "Kuring henteu weruh kumaha sejenna urang bisa mantuan Drake jeung guys," ceuk Hayden. "Tim parantos aya di tengah-tengah sadayana. NKRI ngurus sagalana sejenna, ti pulisi najong handap panto, nepi ka mata-mata nyumput tukangeun duit susah earned maranéhanana, nepi ka tentara ngawangun-up jeung datangna NEST, Tim Dukungan Darurat Nuklir. Pulisi aya dimana-mana, kalayan sagala anu dipiboga. Sappers aya dina waspada tinggi. Urang kedah milarian cara pikeun ngarecah Ramses."
  
  "Naha anjeun ningali anjeunna. Kumaha anjeun megatkeun lalaki anu teu paduli naha anjeunna hirup atanapi maot?"
  
  Hayden eureun ambek. "Urang kudu usaha. Atanapi anjeun langkung resep nyerah? Sarerea boga pemicu. Cacing ieu paduli ngeunaan hiji hal. Rejeki na, gaya hirupna, kulawarga disumputkeun na? Pasti aya anu tiasa urang laksanakeun pikeun ngabantosan. "
  
  Kinimaka miharep maranéhna bisa nelepon kana kaahlian komputer Karin Blake, tapi awéwé éta masih bray up dina rezim Fort Bragg dirina. "Hayu urang milarian padamelan."
  
  "Sareng doakeun urang gaduh waktos."
  
  "Aranjeunna ngantosan Ramses masihan payuneun. Simkuring gaduh sababaraha waktos."
  
  "Anjeun ngadéngé kitu ogé kuring, Mano. Moal lami deui aranjeunna bakal maéhan Marsh sareng ngabeledug anjeunna."
  
  
  BAB TILU BELAS
  
  
  Dahl ngadangukeun pesen komunikasi anu bertentangan nalika Smith nyetir mobilna ngalangkungan jalan-jalan Manhattan anu rame. Untungna, aranjeunna henteu kedah jauh, sareng henteu sadayana arteri beton diblokir. Sigana mah sakabeh tim informan aub, ti snitch panghandapna di kumuh ka richest, billionaire bengkung jeung dulur di antara. Ieu ngakibatkeun tumpukan laporan conflicting, tapi di imah maranéhna ngalakukeun sagalana mungkin pikeun misahkeun dipercaya tina menyimpang.
  
  "Dua sél anu dipikanyaho gaduh hubungan anu caket sareng masjid caket dieu," Moore nyarios ka Dahl ngalangkungan earpiece na. Anjeunna didikte alamatna. "Kami ngagaduhan agén anu nyamar di dinya, sanaos anjeunna énggal. Nyebutkeun tempat ieu geus diasingkeun sapopoe.
  
  Dahl henteu kantos janten jalma anu tiasa nganggap nanaon. "Naon hartosna ieu dina terminologi masjid?"
  
  "Naon éta hartosna? Éta hartosna, sial, angkat ka dinya sareng ngabersihan sahenteuna salah sahiji sél Ramses."
  
  "Pasalametan sipil?"
  
  "Teu seueur anu kedah diomongkeun. Tapi sing saha waé anu aya didinya mah moal bisa solat. Milarian sadaya kamar utiliti sareng kamar bawah tanah. Sareng siap-siap. Kabogoh kuring henteu sering ngalakukeun kasalahan, sareng kuring percanten kana intuisina ngeunaan ieu.
  
  Dal ngirimkeun inpormasi sareng ngalebetkeun koordinat kana GPS. Untungna, aranjeunna ampir di luhureun masjid, sarta Smith ngahurungkeun setir ka arah curb.
  
  "Providence," ceuk Lauren.
  
  "Ngaran kuring masihan ka katana heubeul kuring." Kénsi ngahuleng, inget.
  
  Dahl ngeceskeun gesper rompina. "Urang siap? Sistim sarua. Urang mogok teuas tur gancang, jalma. Moal aya ampun".
  
  Smith mareuman mesin. "Teu aya masalah sareng abdi."
  
  Isuk-isuk masih kénéh ngabagéakeun maranéhna turun tina mobil jeung ngajajah masjid peuntas jalan. Di deukeutna aya curhat beureum bodas kalayan uap anu kaluar. Wangunan, ayana di hiji simpang, dijejeran duanana jalan, jandéla warni sarta bagian adul elongated masarakat. Dina hateup wangunan ngadeg hiji minaret leutik, aneh jeung ampir garish ngalawan latar tukang facades beton sabudeureun. Lawang ti jalan éta ngaliwatan sapasang panto kaca.
  
  "Urang lebet," ceuk Dahl. "Ayeuna pindah."
  
  Aranjeunna ngahaja nyebrang jalan, ngeureunkeun lalu lintas kalayan panangan anu ngacung. Jeda ayeuna tiasa ngarugikeun aranjeunna sadayana.
  
  "Tempat anu saé," koméntar Smith. "Hésé milarian grup anu ditangtukeun di dinya."
  
  Dahl ngahubungi Moore. "Kami di tempatna. Naha anjeun gaduh naon deui pikeun kami?"
  
  "Enya. Lalaki kuring ngajamin yén kamérana aya di jero taneuh. Anjeunna caket ditampi, tapi henteu caket pisan pikeun ngabantosan urang ayeuna.
  
  Dahl ngirimkeun warta nalika aranjeunna meuntas trotoar anu sanés sareng ngadorong muka panto hareup masjid. Kalawan indra maranéhanana heightened, aranjeunna lalaunan pindah ka jero, panon maranéhna nyaluyukeun kana cahaya rada redup. Tembok bodas sareng siling mantulkeun cahaya, sareng lampu lampu emas sareng karpét corak beureum sareng emas. Sadaya ieu lokasina di tukangeun wewengkon pendaptaran, dimana lalaki nu melong aranjeunna kalayan kacurigaan undisguised.
  
  "Naon anu abdi tiasa bantosan?"
  
  Dahl nunjukkeun ID SPEAR na. "Enya, sobat, anjeun tiasa. Anjeun tiasa nyandak kami ka lawang jero taneuh rahasia anjeun.
  
  Resepsionis semu bingung. "Aya naon ieu teh, banyol?"
  
  "Minggir," Dahl ngacungkeun leungeunna.
  
  "Héy, abdi teu tiasa ngantep anjeun-"
  
  Dahl ngangkat lalaki éta ku kaosna sareng nempatkeun anjeunna dina lokét. "Kuring pikir kuring nyarios nyimpang."
  
  Tim buru-buru ngaliwat jeung asup ka gedong utama masjid. Daérah éta kosong sareng panto di tukang dikonci. Dahl ngantosan panutup ti Smith sareng Kenzie teras ditajong dua kali. Kai beulah jeung panels murag kana lantai. Dina waktu éta, kadéngé sora jeung kaributan ti foyer tukangeun. Tim nyandak posisi, ngawengku wewengkon. Tilu detik kaliwat, lajeng beungeut jeung helm komandan pasukan husus poked kaluar ti tukangeun tembok samping.
  
  "Anjeun Dal?"
  
  Si Swédia nyerengeh. "Enya?"
  
  "Moore ngirim kami. HIT. Kami di dieu pikeun ngadukung kaulinan anjeun. "
  
  "Lakon urang?"
  
  "Enya. Inpo anyar. Anjeun di masjid damn salah, sarta aranjeunna nuju ngali di geulis jero. Bakal butuh serangan frontal pikeun sambel aranjeunna kaluar. Sareng kami narékahan pikeun suku."
  
  Dahl henteu resep, tapi anjeunna ngartos prosedur, tata krama damel di dieu. Henteu kéngingkeun yén pasukan khusus parantos ngagaduhan tempat anu langkung saé.
  
  "Témbongkeun jalan," ceuk Dahl.
  
  "Kami. Masjid anu leres aya di seberang jalan."
  
  "Di sisi séjén..." Dahl sumpah. "GPS omong kosong."
  
  "Éta caket pisan." Patugas ngagerendeng. "Sareng kecap sumpah basa Inggris éta nyéépkeun haté, tapi sanés waktosna urang mindahkeun burit sialan urang?"
  
  Menit-menit ngaliwat nalika tim campur sareng ngawangun pésta raiding nalika aranjeunna nyebrang jalan deui. Sakali dirakit, teu sejen moments wasted. A serangan skala pinuh dimimitian. Lalaki-lalaki narajang hareupeun gedong, ngetrokan panto-panto jeung nyebruk kana lobi. Gelombang kadua ngaliwat aranjeunna, ngipaskeun milarian tempat-tempat anu dicaritakeun ku aranjeunna. Sakali panto biru kapanggih, lalaki éta nempatkeun hiji muatan ngabeledug dina eta sarta blew eta up. Aya ledakan, langkung lega tibatan anu disangka Dahl, tapi kalayan radius anu jelas diandelkeun ku pasukan khusus.
  
  "Booby bubu," ceuk pamimpin anjeunna. "Bakal aya deui di antarana."
  
  The Swédia ngahuleng rada gampang, geus nyaho nilai agén Undercover sarta ayeuna teu forgetting masihan aranjeunna alatan maranéhanana. Karya Undercover éta salah sahiji metodeu paling insidious na fateful pulisi. Ieu mangrupikeun agén anu langka sareng berharga anu tiasa nyusup ka musuh sahingga nyalametkeun nyawa.
  
  Pasukan husus asup ka kamar nu ampir ancur, tuluy ngalieuk ka panto jauh. Ieu kabuka sarta nutupan naon jelas lawang ka basement. Nalika lalaki anu mimiti ngadeukeutan, tembakanna kaluar ti handap sareng pélor naék ka kamar.
  
  Dahl melong ka Kensi. "Aya ideu?"
  
  "Anjeun nanya ka kuring? Naha?"
  
  "Meureun kusabab kuring tiasa ngabayangkeun anjeun gaduh kamar sapertos kieu nyalira."
  
  "Ulah ulin ka rungkun, sial, Dal, nya? Abdi sanés penyeludup piaraan anjeun. Abdi ngan di dieu kusabab... sabab-"
  
  "Enya, naha anjeun ka dieu?"
  
  "Abdi hoyong terang. Meureun kuring kudu indit..." Manéhna ngahuleng, tuluy ngahuleng. "Dengekeun, meureun aya jalan séjén. A penjahat pinter moal turun ka dinya tanpa jalur kabur dipercaya. Tapi kalayan sél téroris nyata? Saha anu terang sareng bangsat bunuh diri sapertos kitu?"
  
  "Kami henteu gaduh waktos mikir," saur komandan pasukan khusus, linggih di gigireun anjeunna. "Éta rollerball pikeun jalma-jalma ieu."
  
  Dahl ningali timna ngaluarkeun granat flashbang bari mikirkeun kecap Kenzi. Ngahaja karasa, anjeunna percaya yén di tukangeun éta aya haté anu paduli, atanapi sahenteuna sésa-sésa anu rusak. Kensi peryogi hal pikeun ngabantosan potongan-potongan ieu - tapi sabaraha lami anjeunna tiasa milarian tanpa kaleungitan harepan? Sugan ieu kapal geus ancur.
  
  Tim SWAT nandaan aranjeunna siap lajeng unleased bentuk gélo inferno maké tangga kai. Nalika granat mantul ka handap lajeng ngabeledug, tim nyandak kalungguhan, Dahl ngadorong komandan pikeun posisi pole.
  
  Smith kadorong katukang. "Pindahkeun butut anjeun."
  
  Lumpat ka handap, aranjeunna langsung ditepungan ku seuneu bedil mesin. Dahl neuteup glimpses tina lantai kokotor, suku méja, jeung kotak pakarang saméméh ngahaja ngageser ka handap opat lanté sakaligus, ngagambar pestol sarta balik seuneu. Smith twisted di hareup anjeunna, ngageser ka handap sarta Crawling ka gigir. Tim SWAT maju ti tukang, jongjon teu linglung dina garis seuneu. Pélor balik deui ditémbak-tembakan, voli-voli maut nembus ruangan bawah tanah sareng nyéépkeun potongan-potongan tina témbok kandel. Nalika Dahl pencét taneuh di bagian handap, anjeunna langsung ngahargaan naskah.
  
  Aya opat anggota sél di dieu, anu cocog sareng naon anu aranjeunna tingali dina sél saméméhna. Tilu aya dina tuur maranéhanana, getih ngalir tina ceuli maranéhanana, jeung leungeun maranéhanana dipencet kana dahi maranéhanana, sedengkeun nu kaopat mucunghul teu tatu sarta némbak beurat ka lawan-Na. Panginten tilu anu sanésna nutupan anjeunna, tapi Dahl langsung mendakan cara pikeun kéngingkeun tahanan anu hirup sareng narékahan pikeun anu nembak.
  
  "Oh henteu!" Pamingpin pasukan husus inexplicably bergegas kaliwat anjeunna.
  
  "Héy!" Dahl nelepon. "Naon-"
  
  Di tengah-tengah naraka anu paling awon, ngan ukur jalma-jalma anu kantos ngalaman éta tiasa ngalakukeun tanpa jeda. Pamingpin pasukan husus jelas noticed tanda, hal wawuh ka anjeunna, sarta pamikiran ukur ngeunaan kahirupan kolega-Na. Nalika Dahl narik pemicu sorangan, anjeunna ningali téroris ngalungkeun granat anu dimuat tina hiji leungeun sareng ngalungkeun senjatana sareng anu sanés.
  
  "Kanggo Ramses!" - anjeunna ngagorowok.
  
  Ruang bawah tanah mangrupikeun jebakan maot, kamar leutik dimana mahluk-mahluk ieu mamingan mangsana. Aya bubu séjén sumebar di sabudeureun rohangan, bubu anu bakal dipicu nalika shrapnel explodes. Dahl némbak téroris antara panon, sanaos anjeunna terang yén sikep éta murni akademik - éta moal nyalametkeun aranjeunna.
  
  Teu di kamar leutik ieu kalawan tembok bata, dina kaayaan cramped, sakumaha detik panungtungan diitung handap saméméh granat explodes.
  
  
  BAB OPAT BELAS
  
  
  Dahl ningali dunya terjun kana gelap. Anjeunna ningali kumaha waktos ngalambatkeun kana laju ngorondang, kumaha ketukan unggal jantung anu hirup diukur dina waktos anu teu aya tungtungna. Nalika granat mantul, ngangkat lebu sareng kokotor tina lantai dina méga supa leutik, pélorna asup kana tangkorak téroris, ngagelebug di sabudeureun sateuacan nyembur tina tonggongna sareng nabrak témbok di tengah cai mancur getih. Raga leuleus, hirup geus taya. granat murag pikeun ricochet kadua, sarta Dahl mimiti mindahkeun gun ti beungeutna.
  
  Detik berharga tetep.
  
  Tilu teroris éta masih dina tuur maranéhanana, groaning sarta éléh, sarta aranjeunna henteu ningali naon datang. Pasukan khusus narékahan pikeun nahan doronganna atanapi naek deui kana léngkah.
  
  Smith ngancik gaze na ka Dahl, visi panungtungan hirupna.
  
  Dahl terang yén Kensi, Lauren sareng Yorgi aya di luhur tangga, sareng sakedap anjeunna ngarep-ngarep yén aranjeunna cukup jauh tina pusat gempa.
  
  Tapi, ieu sadayana kanggo murangkalih kuring ...
  
  granat exploded di Puncak ricochet kadua, sora momentarily loudest Swédia kungsi kadéngé. Teras sadaya sora ngadadak pareum nalika pikiran ngaleungit ...
  
  Panonna mencrong ka hareup jeung teu percaya kana naon nu katempo.
  
  Pamimpin SWAT lumpat gancang-gancang, terang naon anu bakal datang sareng nekad pikeun nyalametkeun saloba-lobana jalma, langsung sadar yén anjeunna hiji-hijina jalma anu tiasa ngalakukeun éta. Lumpat-up na ngangkat anjeunna luhureun granat, sahingga anjeunna murag langsung kana eta sakedapan samemeh eta exploded. Ngaliwatan Kevlar, daging jeung tulang, eta detonated, tapi teu pencét jalma anu nangtung, dipasung ka tempat maranéhanana di kamar. Ngabeledugna ngabeledug tuluy pareum.
  
  Dahl nyerengeh, teu percaya kana panonna sorangan. The kumawula kolega na salawasna humbled anjeunna, tapi ieu dina tingkat séjén.
  
  Heueuh... malah teu nyaho ngaranna.
  
  Jeung can teroris knelt saméméh manéhna.
  
  Dahl lumpat ka handap sababaraha léngkah anu terakhir, cimata ngabur panonna sanaos anjeunna nepak tilu lalaki kana tonggongna. Smith nyéépkeun jaketna. Henteu aya rompi ngabeledug anu katingali, tapi saurang lalaki ngabuih dina sungutna sanaos Smith ngadekul gigireun anjeunna. Nu séjénna ngagebeg kanyeri. Nu katilu dijepit kana taneuh, teu obah. Dahl patepung gaze dahsyat lalaki urang, kawas cap polar, kalawan hatred sorangan. Kenzi leumpang sareng narik perhatian urang Swédia, ningal Dahl, panonna biru tiris jelas, tiis sareng pinuh ku émosi anu sigana sapertos bentang anu lega, ngalebur, sareng ngan ukur kecap anu tiasa diucapkeun.
  
  "Anjeunna nyalametkeun urang ku ngorbankeun dirina. Kuring... kuring ngarasa jadi cacad, jadi hanjakal dibandingkeun jeung manéhna."
  
  Dahl, dina sadaya dintenna, henteu kantos mendakan dirina henteu tiasa mairan. Anjeunna ngalakukeun ayeuna.
  
  Smith milarian sadaya tilu lalaki, mendakan langkung seueur granat, pélor sareng senjata leutik. Kertas-kertas jeung catetan-catetan dina saku-sakuna remuk-remuk, ku kituna jalma-jalma nu ngumpul mimiti ngodok-ngorek.
  
  Batur nyampeurkeun ka pamimpinna anu murag, bari tungkul. Hiji lalaki tuur handap sarta ngahontal kaluar noél deui patugas urang.
  
  Teroris katilu maot, euweuh urusan naon racun anjeunna nyandak, ngan butuh waktu leuwih lila pikeun racun mawa pangaruh ti keur kolega-Na. Dahl ngalalajoan teu puguh. Nalika earpiece na bip sarta sora Moore ngeusi sirah na, anjeunna listened tapi teu bisa mikir jawaban.
  
  "Lima kaméra," Moore ngawartoskeun anjeunna. "Sumber kami mendakan yén Ramses ngan ukur gaduh lima kaméra. Anjeun geus nyanghareupan dua, nu ninggalkeun tilu sésana. Dupi anjeun gaduh inpormasi anyar pikeun kuring, Dal? Halo? Ari anjeun aya didinya? Aya naon ieu?"
  
  Swédia gélo mencét hiji tombol leutik nu muted Moore. Anjeunna hoyong nganyatakeun rasa hormatna dina tiiseun sahenteuna sababaraha detik. Kawas sakabeh lalaki jeung awewe di handap aya, anjeunna salamet ngan kusabab kurban gede pisan hiji lalaki. Lalaki ieu moal deui ningali panonpoe atanapi panonpoe surup, atanapi ngaraosan angin ngahiliwir ngahiliwir dina beungeutna. Dahl bakal ngalaman éta pikeun anjeunna.
  
  Salami anjeunna hirup.
  
  
  BAB LIMA BELAS
  
  
  Tujuh belas menit.
  
  Drake nuturkeun kalungguhan Bo, motong kénca dina 59th sareng langsung kana huru-hara anu Columbus Circle. Bandéra ngagelebug ti gedong-gedong ka kencana, di katuhuna ngagolér warna héjo nu dihias ku tatangkalan. Di hareupeunana aya wangunan apartemen, lolobana dijieun tina kaca, jandélana gleaming welcoming dina sinar panonpoé masih rising. Taksi konéng nyimpang ka sisi jalan, supirna ngarep-ngarep ningali opat sprinter anu dangdanan saé balapan di trotoar di tukangeunana, tapi Beau henteu masihan pandangan anu kadua. Bunderan éta rohangan beton anu lega kalayan curug, arca sareng tempat duduk. Turis ngalalana kaditu-kadieu, ngepak deui ransel jeung cai nginum. Drake motong ngaliwatan tengah grup atlit sweaty, tuluy lumpat handapeun tangkal nu nyadiakeun sahenteuna ngiuhan saeutik.
  
  Kaluar tina panon prying.
  
  Kontras antara jalan-jalan anu parah, hectic sareng seueur ekstremna - pencakar langit anu megah, cluttered vying pikeun spasi diantara gereja tradisional sapanjang grid nu - jeung karapihan mutlak tur serenity nu marentah di greenery ka katuhu na ngeusi Drake kalawan rasa unreality. Kumaha gélo éta tempat ieu? Sabaraha impian ieu? Bedana éta unimaginably ekstrim.
  
  Anjeunna heran kumaha caket Marsh ningali aranjeunna, tapi henteu kapikiran teuing. Ieu bisa ngakibatkeun pupusna hiji jalma. Balik ka bumi, aranjeunna malah ayeuna nyobian milarian saluran supados tiasa ngalacak deui ka sumberna.
  
  Orb nu caang lalaunan ngalieuk ka kénca nalika rombongan ngagancangan. Alicia sareng Méi lumpat caket di tukang, ningali tapi teu tiasa nganggo sadayana kamampuanna dina laju ieu. Musuh tiasa dimana waé, saha waé. A sedan ngalirkeun kalawan jandéla tinted diperlukeun hiji inspeksi ngadeukeutan, tapi ngiles ka kajauhan.
  
  Drake mariksa waktu. Sabelas menit deui.
  
  Jeung can moments ticked ku, detik ka detik. Bo kalem handap salaku wangunan abu lampu nu Drake langsung dipikawanoh mucunghul ngaliwatan jalan. Masih lumpat, manéhna ngalieuk ka Alicia jeung Méi. "Di gedong anu sami dimana urang gelut nalika carita sareng Odin. Duh, asa hirupna geus kaliwat."
  
  "Naha helikopter nabrak samping?" Alicia nanya.
  
  "Oh enya, sareng urang diserang ku Tyrannosaurus Rex."
  
  The Natural History Museum seemed comparatively leutik ti sudut ieu, a misconception lamun kantos aya hiji. Aya léngkah-léngkah ti trotoar ka panto hareup, ayeuna dipinuhan ku rombongan turis. Bau campuran solar sareng béngsin nyerang aranjeunna nalika eureun di sisi jalan. Sora mesin, klakson, jeung sora ngagorowok kadang masih nyiksa rasa maranéhanana, tapi sahenteuna aya loba lalulintas sabudeureun dieu.
  
  "Tong eureun ayeuna," ceuk Alicia. "Kami henteu terang dimana kaamanan bakal aya."
  
  Drake diusahakeun ngeureunkeun lalulintas sarta ngidinan aranjeunna meuntas. "Mudah-mudahan anjeunna henteu nyarios anjeunna gering."
  
  Kabeneran, aya sakedik lalu lintas sareng rombongan tiasa meuntas jalan kalayan gampang. Saparantos aya di handap léngkah musium, aranjeunna mimiti nanjak, tapi ujug-ujug eureun nalika aranjeunna ngadéngé sora squeet nyaring tina ban tukangeun maranéhna.
  
  Drake pamikiran: Tujuh menit.
  
  Aranjeunna janten adegan madness unchecked. Opat lalaki luncat tina mobil, bedil siap-siap. Drake nyoba ngahindar, jumping jauh ti panto museum jeung scattering datang. Bo gancang-gancang narik pakarangna sareng membidik musuh. Tembakan disada. Jerit ngajerit isuk-isuk.
  
  Drake luncat luhur sarta threw a punch low, rolling sakumaha anjeunna pencét trotoar sarta malire nyeri dimana taktak na geus nyokot kakuatan pinuh awakna. Panyerang luncat kana tiung sedan sareng parantos nahan Mai dina todongan bedil. Drake ngagulung ka arah mobil lajeng nangtung, untungna aya dina jangkauan leungeun tina bedil. Anjeunna ngalegaan leungeun-Na, janten langkung ancaman sareng nungtut perhatian.
  
  Alicia japati ku cara anu sanés, ngabersihkeun léngkah sareng nempatkeun patung kuda Theodore Roosevelt antara anjeunna sareng panyerangna. Sanajan kitu, aranjeunna nembak, pélor nabrak kana tuang perunggu. Alicia ngaluarkeun senjatana sareng nyimpang di sisi anu sanés. Dua lalaki éta ayeuna dina luhureun mobil, nyieun target sampurna. Warga sipil lumpat ka sagala arah, ngabersihkeun daérah. Manehna nyokot Tujuan di téroris, anu murag kana tuur-Na, tapi aliran kontinyu seuneu na dipindahkeun ka arah dirina, forcing dirina pikeun nutupan.
  
  Méi jeung Bo squeezed kana arch indented leutik deukeut lawang utama museum urang, huddling pageuh pikeun nyegah aliran pélor nu ripped jalan ngaliwatan stonework. Beau nangtung nyanghareup témbok, teu bisa gerak, tapi May keur pilari kaluar, balik nya balik ka Perancis.
  
  "Ieu ... kagok," Beauregard humandeuar.
  
  "Sareng éta untung pisan yén anjeun ipis sapertos reed," jawab Mai. Manehna nyangkut sirah kaluar sarta dipecat volley a. "Anjeun terang, nalika urang mimiti mendakan anjeun, anjeun sigana sering ngorondang diantara retakan dina témbok."
  
  "Éta bakal mantuan ayeuna."
  
  "Siga haseup." Mai lean kaluar deui, balik seuneu. Pélor ngalacak jalur luhureun sirahna.
  
  "Naha urang tiasa ngalih?"
  
  "Henteu upami anjeun hoyong ditinju."
  
  Drake sadar yén manéhna teu boga waktu pikeun ngagunakeun pakarang sorangan, jadi manéhna nyoba intercept pakarang lawanna. Anjeunna telat sadar yén anjeunna henteu tiasa ngahontal anjeunna - lalaki éta luhur teuing - teras anjeunna ningali tong ngalieuk ka arah anjeunna.
  
  Teu kamana-mana.
  
  Naluri nembus manéhna kawas misil. Mundur, anjeunna najong kaca mobil, meupeuskeun kaca, teras japati ka jero pas téroris ngabuka seuneu. Tukangeunana, trotoar buih. Drake squeezed ngaliwatan sela kana jok supir, kulit creaking, bentuk korsi nyieun hésé pikeun manéhna ngaliwat. Anjeunna terang naon anu bakal datang. Pelor nembus hateup, korsi jeung lanté mobil. Drake ngacak langkung gancang. Kompartemen tengah diwangun ku kompartemen sarung tangan sareng dua wadah cangkir ageung anu masihan anjeunna barang pikeun dicekel nalika anjeunna ngangkat awakna kana korsi panumpang. Beuki pélor teu karunya nyéak hateup. Drake ngagorowok, nyoba meuli waktu. Aliranna eureun sakedapan, tapi teras, nalika Drake nyelapkeun deui sareng muka jandela, éta mimiti deui kalayan laju anu langkung ageung.
  
  Drake naék kana jok tukang, pélor ngaduruk tatu di tengah tonggongna. Anjeunna kapanggih dirina dina tumpukan unkempt, kaluar napas jeung kaluar tina gagasan. Hiji jurus ragu pasti ngabalukarkeun penembak ogé eureun, lajeng lalaki éta datang dina seuneu Alicia urang. Drake muka konci panto tukang ti jero tur slipped kaluar, beungeutna dikubur dina beton jeung teu bisa ningali dimana balik.
  
  Iwal...
  
  Handapeun mobil. Anjeunna ngagugulung, boro-boro pas handapeun kendaraan. Ayeuna manéhna nempo chassis hideung, pipa jeung sistem knalpot. Pélor séjén ditémbak ti luhur, nimbulkeun celah antara sumebarna otot-otot sukuna ngawangun V. Drake ambekan, cingogo lirih.
  
  Dua jalma bisa maénkeun kaulinan ieu.
  
  Ngageser sukuna, anjeunna maksakeun awakna ngaléngkah sapanjang taneuh nuju payuneun mobil, ngagambar Glock na nalika anjeunna angkat. Lajeng, dimaksudkeun ngaliwatan liang bullet saméméhna, anjeunna perkiraan dimana lalaki éta pasti geus. Anjeunna dipecat genep nembak dina urutan, ngarobah posisi rada unggal waktu, lajeng gancang kaluar tina handapeun mobil.
  
  Téroris murag gigireunana, nangkeup beuteungna. Bedilna murag nabrak gigireunana. Nalika anjeunna nekad ngahontal éta, ogé sabukna, Drake nembak anjeunna dina jarak anu kosong. Résiko teuing ageung pikeun nyandak résiko, populasi teuing rentan. Nyeri dina otot-ototna nyiksa anjeunna nalika anjeunna teras-terasan nangtung nangtung, ngintip kana tiung mobil.
  
  Alicia luncat kaluar ti tukangeun patung Roosevelt, nembak sababaraha pélor saméméh ngiles deui. Targetna aya di tungtung hareup mobil séjén. Dua téroris deui nyoba menargetkeun Méi sareng Bo, anu sigana kumaha waé dipencet kana témbok, tapi témbakan anu akurat Méi ngajaga teroris éta.
  
  Drake ningali jam tanganna.
  
  Dua menit.
  
  Aranjeunna bangsat saé sareng leres-leres.
  
  
  BAB genep belas
  
  
  Drake nyandak teroris. Ngaleupaskeun HK-Na, anjeunna fokus kana dua anu ngaganggu Bo jeung Méi. Hiji ragrag instan, hirupna nyebarkeun sakuliah beton, maot hésé pikeun haté hardened. Nu séjén baralik dina momen panungtungan, nyokot pélor, tapi masih bisa balik seuneu. Drake dituturkeun muatan lalaki urang kalawan pélor, ninggalkeun maot di hudang-Na. Antukna, lalaki éta nowhere indit sarta dieureunkeun, lajeng diuk handap sarta dipecat hiji burst panungtungan arah Méi salaku gun Drake urang réngsé ancaman na.
  
  May ningali ieu datang sarta tackle Bo ka lantai. The Frenchman protes, badarat dina tumpukan kagok, tapi May pinned anjeunna handap kalawan elbows nya di luhur, nyegah anjeunna ti gerak. Potongan-potongan kaluar tina témbok tempat sirahna.
  
  Bo neuteup. "Hapunten, Mai."
  
  "Ki ni sinayde."
  
  Drake ayeuna parantos narik perhatian téroris anu terakhir, tapi teu aya anu penting. Ngan sieun dahsyat dina jiwa na mattered. Ukur deg-degan deg-degan haténa nu penting.
  
  Aranjeunna lasut deadline.
  
  arwah na diangkat saeutik nalika manéhna nempo Méi jeung Bo lumpat ka musium, lajeng Alicia kaluar tina nyumputkeun pikeun ngirim teroris panungtungan ka naraka raging anjeunna deserved. Lalaki séjén ngaluarkeun getih dina trotoar. Jiwa sejen leungit jeung kurban.
  
  Maranéhanana sajajalan, jalma ieu. Aranjeunna laut ribut.
  
  Drake teras ningali anu terakhir, sigana maot, téroris nangtung sareng ngajauhan. Drake panginten anjeunna pasti nganggo rompi. Anjeunna aimed dina taktak swaying sarta némbak, tapi bullet lasut target ukur milimeter. Ngambekan lalaunan, manéhna narékahan pikeun nembak kadua. Ayeuna lalaki éta murag kana tuur-Na lajeng nangtung deui, sarta momen salajengna anjeunna peupeus kana riungan jalma, onlookers, locals jeung barudak kalawan kaméra anu nyoba néwak moment maranéhanana Kinérja dina Facebook atanapi Instagram.
  
  Drake ngahuleng ka arah Alicia. "Jadi ieu salah sahiji sél Ramses urang?"
  
  "Opat lalaki. Persis sakumaha anu dijelaskeun Dahl. Ieu bakal janten sél katilu anu kami hadapi salaku tim.
  
  "Sareng kami masih henteu terang istilah Maret."
  
  Alicia melong ka sabudeureun jalan, jalan jeung stalked, ditinggalkeun mobil. Manéhna tuluy ngalieuk bari jerit Méi narik perhatian maranéhna.
  
  "Urang boga penjaga!"
  
  Drake buru-buru naek tangga, sirahna ka handap, malah teu nyobaan nyimpen pakarangna. Ieu sagalana, ieu sakabeh dunya maranéhanana. Upami Marsh nelepon, aranjeunna panginten-
  
  Jose Gonzalez nyerahkeun telepon sélulér. "Naha anjeun sami urang Inggris?"
  
  Drake nutup panon sarta nempatkeun alat dina ceuli. "Raya. Anjeun ngucapkeun s-"
  
  Seuri si Pythia nyampeurkeun. "Ayeuna, ayeuna, ulah nganggo kecap kutukan anu biasa. Kutukan kanggo anu teu berpendidikan, atanapi anu ku kuring dicarioskeun. Atawa éta sabalikna? Tapi salamet, sobat anyar kuring, anjeun hirup!"
  
  "Peryogi langkung ti sababaraha pukulan pikeun ngéléhkeun urang."
  
  "Oh, abdi yakin. Naha bom nuklir tiasa ngalakukeun ieu?
  
  Drake ngarasa kawas manehna bisa neruskeun ucapan ambek-Na salamina, tapi manehna nyieun usaha sadar nutup sungut-Na. Alicia, May, sareng Beau ngariung ngurilingan telepon nalika Jose Gonzalez ngawaskeun kalayan rasa anu ngarep-ngarep.
  
  "Ucing ngelek létah? Oh, sareng hey, naha anjeun henteu ngawalon telepon Gonzalez?"
  
  Drake ngegel biwir luhur nepi ka getih mimiti ngalir. "Kuring di dieu."
  
  "Enya, enya, kuring ningali éta. Tapi dimana anjeun ... em ... opat menit ka tukang?"
  
  Drake tetep jempé.
  
  "Jose kolot anu miskin kedah ngajawab telepon nyalira. Abdi henteu terang naon anu kuring nyarioskeun."
  
  Drake nyoba ngaganggu Marsh. "Urang boga jaket. Dimana-"
  
  "Anjeun teu ngadangukeun kuring, Inggris. Anjeun telat. Naha anjeun émut kana hukuman anu telat?"
  
  "Raya. Eureun fooling sabudeureun. Naha anjeun hoyong pamenta anjeun dicumponan atanapi henteu?"
  
  "Tuntutan kuring? Nya, tangtos aranjeunna bakal dilakukeun nalika kuring mutuskeun kuring saé sareng siap. Ayeuna, anjeun tilu, janten prajurit anu saé sareng antosan di dinya. Kuring ngan bakal mesen sababaraha takeaways. "
  
  Drake sumpah. "Ulah kitu. Ulah wani-wani kitu!"
  
  "Nyarios gancang."
  
  Jalurna pareum. Drake neuteup kana tilu pasang panon haunted sarta sadar yen aranjeunna ngan reflections sorangan. Aranjeunna gagal.
  
  Kalawan usaha gigantic, anjeunna junun ngajaga dirina tina crushing telepon. Alicia nyandak kana dirina ngalaporkeun ancaman anu caket ka NKRI. Mai nyieun Gonzales nyabut jaket na.
  
  "Hayu urang rengse ieu," ceuk manehna. "Kami nungkulan naon anu aya di payuneun urang sareng nyiapkeun naon anu bakal datang."
  
  Drake nyeken cakrawala, beton sareng dijejeran tangkal, jauh dina pikiran sareng haté, ditumbuk ku ideu tina niat Maret. Innocents bakal maot dina sababaraha menit ka hareup, sarta lamun manehna gagal deui, bakal aya deui.
  
  "Maret badé ngabeledugkeun bom ieu," saurna. "Naon waé manéhna nyebutkeun. Lamun urang teu manggihan eta, sakabeh dunya bakal sangsara. Kami nangtung di tepi pisan... "
  
  
  BAB TUJUH BELAS
  
  
  March laughed sarta nutup telepon kalayan mekar a. Zoey dipencet dirina malah ngadeukeutan ka anjeunna. "Anjeun pasti nunjukkeun anjeunna," saur anjeunna.
  
  "Oh enya, sareng ayeuna kuring bakal nunjukkeun anjeunna langkung seueur."
  
  Marsh ngaluarkeun telepon sélulér anu sanés sareng pariksa nomer anu parantos disimpen dina mémorina. Yakin yén ieu anu diperlukeun, anjeunna gancang mencet nomer tur ngantosan. Sora nu ngajawab, kasar jeung maksakeun, negeskeun harepanana.
  
  "Anjeun terang naon anu kudu dilakukeun," cenah.
  
  "Hiji? Atawa dua?
  
  "Dua, sakumaha urang sapuk. Teras teraskeun upami kuring peryogi anjeun deui."
  
  "Tangtos, bos. Kuring tetep diropéa nganggo aplikasi telepon sélulér kuring. Kuring pasti bakal ngarasakeun sababaraha aksi éta.
  
  March nyerengeh. "Naha anjeun teroris, Stephen?"
  
  "Muhun, henteu, abdi moal nempatkeun diri di kelas éta. Henteu ogé."
  
  "Lakukeun padamelan anu anjeun dibayar. Ayeuna."
  
  Marsh ngalihkeun salah sahiji layar kana kaméra kota, ngan ukur alat panjagaan mini anu dianggo ku usaha tatangga pikeun ngawas saha anu datang sareng jalan di trotoar. Stephen bakal ngabalukarkeun rusuh di jalan husus ieu, sarta Marsh hayang lalajo.
  
  Zoe ngedeng, nyoba-nyoba ningalian. "Jadi, naon deui anu urang badé laksanakeun dinten ayeuna?"
  
  Panon Maret mencrong. "Naha ieu teu cukup keur anjeun? Jeung anjeun ujug-ujug sigana saeutik lemes, saeutik pliable pikeun awéwé diondang kana gabung badag goréng Pythias, Miss Zoe Shears. Naha ieu? Naha anjeun resep kana kagilaan kuring?"
  
  "Abdi pikir kitu. Sarta leuwih ti ngan saeutik. Panginten sampanye naék kana sirah kuring. "
  
  "Muhun. Ayeuna tutup sareng tingali. "
  
  Sababaraha moments salajengna unfolded sagampil Marsh hayang aranjeunna. Lalaki jeung awewe normal bakal flinched dina naon maranéhna nempo, sanajan leuwih tangguh, tapi Marsh na Shears nempo eta kalawan detachment tiis. Lajeng nyandak Marsh ngan lima menit pikeun nyimpen footage sarta ngirimkeunana ka Englishman via pesen video kalawan catetan napel: Kirim ieu ka NKRI. Abdi bakal ngahubungan anjeun pas.
  
  Anjeunna mungkus hiji panangan sabudeureun Zoey. Babarengan diajar skenario ngudag di handap ieu, nu Englishman jeung tilu henchmen na sabenerna terang yén maranéhna bakal datangna telat saméméh maranéhna malah geus dimimitian. Sampurna. Jeung huru-hara di ahir ... nyaeta hargana.
  
  Marsh émut yén aya jalma sanés di rohangan. Sél Ramses utama sareng anggotana. Aranjeunna diuk jadi quietly di pojok jauh tina apartemen nu anjeunna bieu bisa apal beungeut maranéhanana.
  
  "Hai," sapanya. "Awéwé éta kaluar tina sampanye. Bisa salah sahiji anjeun tramps ngabersihan eta?
  
  Hiji lalaki nangtung, panonna ngeusi pisan hina anu Marsh shuddered. Tapi ekspresi ieu gancang masked tur robah jadi ngocok gancang tina sirah. "Pasti tiasa".
  
  "Sampurna. Hiji botol deui kedah cekap."
  
  
  BAB Dalapan Belas
  
  
  Drake ningali nalika Mai ngabongkar sleting jaket penjaga nalika milarian daptar paménta. Alicia jeung Beau nyeken riungan gathering, ampir pasti yén anggota sésana panungtungan sél katilu bakal nyieun sababaraha jenis move. Tanah air nuju jalanna ngan ukur dua menit deui. Caket, sirineu hurung nalika pulisi ngumpul. Drake terang yén ayeuna kajadian klimaks bakal ngajantenkeun sadaya warga New York kagum sareng para wisatawan kagum. Bisa jadi mangrupakeun ide nu sae lamun jalma cicing kaluar jalan, tapi naon sejenna bisa White House bener ngalakukeun?
  
  Drones kalawan detéktor radiasi ngurilingan langit. Detéktor logam ngeureunkeun sadayana anu pantes perhatian, sareng seueur anu henteu. Tentara sareng NEST aya di dieu. Seueur pisan agén-agén anu ngarayap di jalan-jalan anu sapertos rapat para veteran. Upami Departemen Dalam Negeri, FBI, CIA sareng NSA parantos ngalaksanakeun tugasna leres, Marsh sigana bakal kapendak.
  
  Drake ningali jam tanganna. Saeutik leuwih sajam geus kaliwat saprak ngimpina ieu dimimitian.
  
  Ieu sadayana?
  
  Alicia nyampeurkeun manéhna. "Anjeunna mendakan hiji hal."
  
  Drake ningali nalika Mai nyandak salembar kertas anu narilep tina jaket uing Gonzalez.
  
  The New Yorker winced dina tetempoan nya jeung nyokot leungeun baju tattered dina unggal leungeun. "Naha kota masihan kompensasi... kompensasi-"
  
  "Kota tiasa masihan anjeun sababaraha naséhat," ceuk Alicia decisively. "Lain kali make minyak haneut saeutik. Tong mayar perusahaan anu goréng."
  
  Gonzales cicing jeung slipped jauh.
  
  Drake leumpang nepi ka Méi. Tungtutan Marsh dicitak dina lambar A4 bodas dina font panggedéna. Gemblengna maranéhanana éta geulis lugas.
  
  "Lima ratus juta dolar," Mai maca. "Sareng nanaon deui".
  
  Handapeun paménta éta kalimah ditulis dina kontras tulisan leungeun leutik.
  
  "Rincian bakal nuturkeun geura-giru."
  
  Drake terang persis naon anu dimaksud. "Aranjeunna bakal ngintunkeun kami pikeun ngudag anu teu mungkin."
  
  Beauregard ningali balaréa. "Sareng kami, tanpa ragu, tetep dina pangawasan. Pasti urang bakal gagal deui kali ieu.
  
  Drake leungit ngitung jumlah telepon sélulér anu diangkat ku balaréa ngumpul, teras ngadéngé buzz kusam tina pesen dina ponsel sarta dipariksa layar. Malah saméméh anjeunna diklik dina link video, kulit sirah na mimiti ateul ku rasa foreboding. "Guys," cenah jeung nyekel alat dina panjang leungeun nalika aranjeunna rame sabudeureun.
  
  Poto éta grainy sarta hideung bodas, tapi kaméra éta ajeg tur jelas némbongkeun salah sahiji nightmares awon Drake urang. "Éta henteu masuk akal," saurna. "Maéhan jalma anu teu terang naon anu kajantenan. Ieu sanés pikeun nyingsieunan, ieu sanés pikeun kauntungan. Ieu keur..." Teu bisa neruskeun.
  
  "Éta saé," Mai ngarenghap. "Kami ngagali beuki seueur feeder handap ieu unggal dinten. Sareng bagian anu paling parah nyaéta aranjeunna cicing di tengah-tengah komunitas urang.
  
  Drake henteu miceunan menit sareng ngirim tautan ka NKRI. Kanyataan yén Marsh sigana tiasa narik nomer telepon sélulérna tina hawa anu ipis henteu héran pisan kumargi sadaya anu parantos dihontal dugi ka ayeuna. Teroris anu ngabantosan anjeunna jelas langkung seueur tibatan prajurit suku anu tiasa dianggo.
  
  Drake ningali pulisi ngalaksanakeun tugasna. Alicia pindah ngadeukeutan ka anjeunna, teras sacara acak narik suku calana na. "Naha anjeun ningali ieu?" - ceuk manehna dina sora nyanyi-lagu. "Ngaraos nalika anjeun nyobian najong burit kuring di gurun. Sareng éta masih seger. Éta kumaha gancangna hal ieu maju. "
  
  Kecap-kecapna ngajantenkeun langkung ti hiji kesan dina Drake. Aya memori sambungan maranéhanana, atraksi anyar maranéhna; kacindekan pikeun Méi jeung Bo yén hal lumangsung antara aranjeunna; sareng rujukan anu langkung atra pikeun hirupna nyalira - kumaha gancangna ngalih sareng kumaha anjeunna nyobian ngalambatkeun hal-hal.
  
  Dina garis langsung seuneu.
  
  "Upami urang salamet ieu," saurna. "Tim SPEAR nuju istirahat saminggu."
  
  "Torsty parantos mesen tikét ka Barbados," saur Alicia.
  
  "Naon anu lumangsung di gurun?" Mai dipikir-pikir.
  
  Drake melong arlojina, teras dina teleponna, kajebak dina momen anu anéh. Nyanghareupan maot anu teu dipikabutuh sareng ancaman anu ningkat, kalayan ngungudag anu teu aya tungtungna sareng perang anu brutal, aranjeunna ayeuna najong keuneung sareng kapaksa nyandak sababaraha menit istirahat. Tangtosna, aranjeunna peryogi waktos pikeun ngaleungitkeun tegangan, kahariwang anu tumbuh anu pamustunganana tiasa nyababkeun maotna ... Tapi cara Alicia ngalakukeun ieu sok rada teu konvensional.
  
  "Bikini. Basisir. Gelombang biru," ceuk Alicia. "Éta abdi".
  
  "Naha anjeun nyandak sobat énggal anjeun sareng anjeun?" Mai imut. "Kenzie?"
  
  "Anjeun terang, Alicia, kuring henteu nyangka Dahl mesen liburan tim," saur Drake, ngan ukur satengah guyonan. "Leuwih kawas liburan kulawarga."
  
  Alicia ngagerem. "Dasar bangsat. Kami Kulawarga".
  
  "Enya, tapi teu cara manéhna hayang. Anjeun terang, Joanna sareng Dahl peryogi waktos. "
  
  Tapi Alicia ayeuna neuteup ka Méi. "Sareng tanggepan kana éjekan awal éta, Sprite, henteu, kuring mikir ngeunaan nyandak Drakey. Éta cocog sareng anjeun?"
  
  Drake gancang ngalieuk ka jauh, ngenyot biwirna dina kacapi jempé. Di tukangeunana, manéhna ngadéngé komentar Bo.
  
  "Naha ieu hartosna kuring sareng anjeun parantos réngsé ayeuna?"
  
  Sora Méi tetep tenang. "Kuring pikir éta nepi ka Matt mutuskeun."
  
  Duh nuhun. Hatur nuhun pisan, sial.
  
  Sorana méh lega basa hapé sorangan disada. "Enya?"
  
  "Maret ka dieu. Naha prajurit-prajurit leutik kuring siap pikeun lumpat gancang?"
  
  "Anjeun maéhan jalma-jalma nu teu boga dosa. Nalika urang pendak, kuring bakal ningali yén anjeun bakal ngajawab ieu. "
  
  "Henteu, sobat, anjeun badé ngajawab. Anjeun maca sarat kuring, henteu? Lima ratus juta. Éta jumlah anu lumayan pikeun kota anu pinuh ku lalaki, awéwé sareng kutu buku saeutik."
  
  Drake nutup panonna, gritting huntu na. "Naon salajengna?"
  
  "Rincian pamayaran, tangtosna. Pindah ka stasion sentral. Aranjeunna ngantosan di jero salah sahiji kafe sentral. " Anjeunna nyebut ngaran. "Narilep rapih sareng diselapkeun kana amplop anu ditémpelkeun ku sababaraha jiwa ka handapeun méja terakhir di tungtung lokét. Percanten ka abdi, anjeun bakal ngartos nalika anjeun dugi ka dinya. "
  
  "Kumaha upami urang henteu ngalakukeun ieu?" Drake teu poho ngeunaan anggota sél lolos, atawa ayana sahenteuna dua sél lianna.
  
  "Teras kuring bakal nelepon kalde hareup pikeun mawa beban kuring jeung niup ka toko donat. Éta cocog sareng anjeun?"
  
  Drake sakeudeung lamunan ngeunaan naon anu bisa anjeunna laksanakeun ka Marsh sakali aranjeunna direbut anjeunna. "Sakumaha lami?"
  
  "Oh, sapuluh menit kedah cekap."
  
  "Sapuluh menit? Ieu omong kosong, Maret, sareng anjeun terang éta. Stasion Central langkung ti dua puluh menit ti dieu. Panginten dua kali langkung seueur. "
  
  "Kuring henteu kantos nyarios anjeun kedah angkat."
  
  Drake ngacungkeun tinju. Aranjeunna keur diatur gagal, sarta aranjeunna sadayana terang eta.
  
  "Kuring gé ngabejaan Anjeun naon," ceuk Marsh. "Pikeun ngabuktikeun yén kuring tiasa nampung, kuring bakal ngarobih ieu kana dua belas menit. Jeung ngitung..."
  
  Drake mimiti lumpat.
  
  
  BAB salapan belas
  
  
  Drake lumpat ka jalan nalika Beau ngetik koordinat Grand Central Station kana GPS na. Alicia jeung Méi lumpat saléngkah. Waktos ieu, kumaha oge, Drake henteu ngarencanakeun pikeun ngalakukeun perjalanan dina hooves. Sanajan jadwal incredibly ketat diatur ku Marsh, usaha kudu dilakukeun. Tilu mobil anu ditinggalkeun deukeut musium, dua Corolla sarta Civic. The Yorkshireman teu masihan aranjeunna glance kadua. Anu dipikahoyong nyaéta hiji hal ...
  
  "Lebet!" Alicia nangtung di panto muka Civic.
  
  "Ieu teu cukup tiis," cenahna.
  
  "Urang teu bisa runtah waktu nangtung di dieu ngantosan-"
  
  "Cukup," Drake ningal di tukangeun kuda sareng gerbong anu laun-laun anu karék kaluar ti Central Park ka tempat treuk pikap F150 anu kuat nganggur di sisi jalan.
  
  Anjeunna buru-buru nuju anjeunna.
  
  Alicia jeung Méi bergegas sanggeus. "Naha anjeunna ngabodor kuring?" Alicia ngaluncurkeun tirade dina Méi. "Teu aya cara kuring bakal naék kuda. Moal pernah!"
  
  Aranjeunna slipped kaliwat sato jeung gancang ménta supir nginjeumkeun mobil na. Drake stomped on pedal gas, ngaduruk karét bari ditarik jauh ti curb. Beau nunjuk ka katuhu.
  
  "Naik ngaliwatan Central Park. Ieu mangrupikeun 79th Street transverse sareng nuju ka Madison Avenue.
  
  "Karesep lagu ieu," Alicia ngagorowok. "Dimana Tiffany? Abdi lapar."
  
  Beau masihan anjeunna katingal aneh. "Ieu sanés réstoran, Miles."
  
  "Jeung Madison Avenue éta grup pop," ceuk Drake. "Dina kapamimpinan Cheney Coates. Saolah-olah aya anu tiasa mopohokeun anjeunna." Manéhna ngeluk, ngadadak inget.
  
  Alicia nyerengeh. "Bacot. Kuring ngan saukur bakal eureun nyoba lighten mood. Aya alesan pikeun ieu, Drakes? Naha anjeunna palacur?"
  
  "Héy, tahan!" Anjeunna ngarahkeun mobil ngebut ka 79th Street, nu éta hiji jalur lega tunggal dikurilingan ku témbok luhur kalawan tangkal overhanging. "Pinup meureun. Sareng presenter anu saé. "
  
  "Awas!"
  
  Peringatan Méi ngahémat mobilna nalika Silverado ngaluncurkeun cagar tengah setinggi inci sareng nyobian nabrak aranjeunna. Drake noticed beungeut balik kabayang - anggota panungtungan sél katilu. Anjeunna stepped on pedal gas, forcing dulur balik ka korsi maranéhanana salaku mobil séjén balik sabudeureun tur ngudag. Ujug-ujug balapan maranéhanana ngaliwatan Central Park nyandak alam leuwih deadly.
  
  Supir tina Silverado drove kalawan gagabah abandon. Drake ngalambatkeun turun pikeun ngaliwatan sababaraha taksi, tapi pursuer maranéhanana nyokot kasempetan pikeun pencét aranjeunna ti tukang. F150 jerked sarta swerved, tapi lajeng righted sorangan tanpa masalah nanaon. The Silverado pencét taksi, ngirim eta spinning kana roadway sejen dimana eta nabrak kana témbok panahan. Drake ngancik seukeut ka kénca, teras ka katuhu pikeun ngaliwat garis taksi, teras ngagancangan kana jalan anu kabuka.
  
  Teroris di tukangeunana nyarandé kaluar tina jandélana kalayan bedil dina pananganna.
  
  "Turun!" Drake ngagorowok.
  
  Pélor nembus unggal beungeut - mobil, jalan, témbok jeung tatangkalan. Lalaki éta gigireun dirina kalawan amarah, pikagumbiraeun sarta meureun hatred teuing, teu paduli ngeunaan karuksakan anjeunna disababkeun. Beau, anu linggih di jok tukang F150, ditarik kaluar Glock sarta ditémbak kaluar jandela pungkur. Hawa tiis asup ka jero kabin.
  
  Baris wangunan nembongan ka kénca, lajeng sababaraha pejalan kaki strolling sapanjang trotoar payun. Drake ayeuna ngan ukur ningali pilihan Iblis - maotna anu teu kahaja tina passerby atanapi telat ka Grand Central Station sareng nyanghareupan akibatna.
  
  Dalapan menit deui.
  
  Ngaktipkeun ka 79th Street, Drake perhatikeun torowongan pondok di payun sareng dahan héjo ngagantung. Nalika aranjeunna asup ka gelap sakedapan, anjeunna ngabantingkeun pedal rem, ngarep-ngarep anu ngudag bakal nabrak témbok atanapi sahenteuna kaleungitan bedilna dina huru-hara. Gantina, anjeunna drove sabudeureun éta, nyetir teuas, shooting kaluar jandela samping sakumaha anjeunna ngaliwat.
  
  Sadayana nyegrek bari jandelana sorangan ditiup, sulingna pélor méh paéh saméméh kadéngé. Ayeuna Alicia sorangan nyangkut sirah kaluar, aimed gun jeung dipecat di Silverado. Hareupeunana ngalaju tuluy ngalaunan. Drake gancang nutup sela. Sasak sejen geus mucunghul tur lalulintas ayeuna ajeg dina dua sisi tina garis konéng ganda. Drake nutup celah nepi ka jangjang sorangan ampir keuna tukangeun mobil séjén.
  
  Teroris éta malikkeun awakna sareng ngacungkeun péstol kana taktakna.
  
  Alicia némbak tiheula, pélorna meupeuskeun jandéla tukang Silverado. Supirna pasti kaget sabab mobilna ngalieuk, ampir-ampiran nyupiran lalu lintas sareng nyababkeun klaksonna ngabeledug. Alicia beuki ngaléos.
  
  "Sapotong rambut pirang ieu ngalayang," saur May. "Ngingetkeun kuring kana hiji hal. Naon anu aranjeunna nelepon aranjeunna ayeuna? Ieu ... collie?"
  
  Langkung nembak. Teroris ngabales seuneu. Drake ngagunakeun téknik nyetir anu nyéépkeun sakumaha amanna. Lalulintas di hareup geus thinned kaluar deui, sarta anjeunna nyandak kasempetan pikeun nyusul Silverado, péngkolan kana jalur oncoming jalan. Di tukangeunana, May ngagulung jandela sareng ngabongkar klip kana mobil sanés. Drake leaned deui sarta diajar pintonan ti tukang.
  
  "Masih sumping."
  
  Ujug-ujug Central Park réngsé sarta simpang Fifth Avenue sibuk seemed luncat kaluar di aranjeunna. Mobil ngalambatkeun, eureun, sareng jalma-jalma jalan-jalan di parapatan sareng ngajajar trotoar. Drake neuteup gancang kana lampu rem anu dicét konéng, anu ayeuna héjo.
  
  Beus bodas anu langkung panjang ngajajar dua sisi Fifth Avenue. Drake ngabantingkeun rem, tapi téroris nabrak lampu tukangna deui. Ngaliwatan setang, manéhna ngarasa jerk tungtung pungkur, nempo potensi musibah sarta ditarik kaluar tina spin pikeun meunangkeun deui kontrol. Mobil straightened kaluar ngaliwatan parapatan, nu Silverado ngan hiji inci balik.
  
  Beus nyoba tarik kaluar di hareup aranjeunna, ninggalkeun Drake euweuh pilihan tapi ngajalankeun sagala jalan ka handap sisi kénca sarta ka tengah jalan. Metal kerok jeung kaca peupeus sakuliah pangkonan na. The Silverado nabrak anjeunna salajengna.
  
  "Lima menit," ceuk Bo lirih.
  
  Tanpa buang-buang waktu, anjeunna ningkatkeun laju na. Madison Avenue geura-giru datang ka tempoan, nu fasad abu tina Chase Bank jeung J.Crew hideung ngeusian widang visi payun.
  
  "Dua deui," ceuk Bo.
  
  Kalawan babarengan, mobil balap lumpat ti gap leutik ka sela leutik, smashing mobil gigir jeung sabudeureun halangan laun. Drake terus mencet klakson, wishing manéhna sababaraha jenis sirineu, sarta Alicia ditémbak kana hawa pikeun maksa pedestrian jeung supir gancang pindah jauh. Mobil-mobil NYPD parantos ngagaur, nyésakeun jalan satapak karusakan. Anjeunna parantos ningali yén hiji-hijina kendaraan anu sigana dirawat kalayan hormat nyaéta mesin pemadam kebakaran beureum.
  
  "Di hareup," ceuk Bo.
  
  "Gole it," Drake ningali jalan anu nuju ka Lexington Avenue sareng bergegas ka arah éta. Ngahirupkeun mesin, manéhna gancang ngajalankeun mobil sabudeureun juru. Haseup ngebul tina ban, ngabalukarkeun jalma-jalma ngagorowok sapanjang trotoar. Di dieu di jalan anyar, mobil anu diparkir raket dina dua sisi, sarta rusuh tina platform, vans na jalan hiji arah diteundeun malah supir pangalusna guessing.
  
  "Éta henteu jauh," saur Bo.
  
  Drake nempo kasempetan na payun salaku lalulintas thinned. "Mei," pokna. "Naha anjeun émut Bangkok?"
  
  Samulus ngagentos gear dina supercar, Mai nyelapkeun majalah énggal kana Glock-na sareng ngabuka sabuk korsina, ngagentos dina korsi. Alicia neuteup Drake jeung Drake neuteup spion. The Silverado nutup kalayan sagala kakuatan na, nyoba ram aranjeunna nalika aranjeunna ngadeukeutan Grand Central Station jeung riungan swarming.
  
  Mai diuk na korsi, condong kaluar tina jandela pungkur ayeuna rusak tur mimitian nyorong.
  
  Alicia nyentak Drake. "Bangkok?"
  
  "Éta sanés anu anjeun pikirkeun."
  
  "Oh, éta moal pernah kajadian. Anjeun bakal nyarios ka kuring yén anu kajantenan di Thailand bakal terus kajantenan di Thailand.
  
  Mai lésot ngaliwatan celah leutik, nyéépkeun bajuna tapi maksakeun awakna ngaléngkah. Drake nempo waktu angin ngahiliwir dirina, pasir stinging panon nya. Manéhna nempo momen téroris pursuing blinked dina shock.
  
  The Silverado ngadeukeutan, shockingly deukeut.
  
  Mai luncat kana tonggong treuk, sukuna lébar, jeung ngangkat pakarangna. Manehna nyokot Tujuan lajeng mimiti némbak ti tukangeun treuk, pélor shattering jandéla mobil sejen. Gedong-gedong, beus jeung tihang-tihang lampu ngaliwat. Mai narik pemicu deui jeung deui, oblivious kana angin jeung gerakan mobil, fokus ukur dina lalaki nu disebutkeun bakal maéhan aranjeunna.
  
  Drake ngajaga setir sakumaha ajeg mungkin, ngajaga laju konstan. Waktos ieu, teu aya hiji mobil anu ngaliwat di payuneun aranjeunna, sapertos anjeunna ngadoa. May nangtung pageuh dina sampéanna, konséntrasina pasti museur kana hiji hal dina hiji waktu. Drake éta pituduh nya.
  
  "Ayeuna!" - anjeunna ngagorowok dina luhureun sora na.
  
  Alicia ngalieuk siga budak leutik anu ngalungkeun permén tina tonggong korsina. "Naon anu anjeunna badé laksanakeun?"
  
  Drake nerapkeun rem pisan gently, hiji milimeter dina hiji waktu. Mai nyelapkeun klip kadua teras lumpat kana ranjang treuk, langsung ka panto tukang. Panon supir Silverado beuki ngabuntang-banting bari ningali ninja liar lumpat langsung ka mobilna nu ngebut ti nu sejen!
  
  Mai ngahontal panto tukang sarta luncat kana hawa, ayun suku nya jeung flailing leungeun nya. Aya sakedapan sateuacan gravitasi narik anjeunna ka handap, nalika anjeunna ngusir anggun ngalangkungan hawa ipis, lambang siluman, kaahlian sareng kageulisan, tapi teras anjeunna ngalelep beurat kana tiung mobil lalaki sanés. Anjeunna langsung ngabengkokkeun, ngantepkeun suku sareng tuur na nyandak jotosan sareng ngajaga kasaimbanganna. Badarat dina logam unyielding teu gampang, sarta Mai gancang flew maju ka arah kipas kaca jagged.
  
  Supir Silverado ngabantingkeun rem, tapi masih tiasa nunjuk bedil dina rarayna.
  
  Mai nyebarkeun tuur na nalika tabrakan ngadadak ngalangkungan anjeunna, nguatkeun tulang tonggong sareng taktakna. Pakarangna tetep dina leungeunna, parantos nunjuk ka teroris. Dua tembakan jeung manéhna wheezed, sukuna masih dina pedal marake, getih soaking hareup baju na slumped ka hareup.
  
  Mai crawled kana tiung mobil, ngahontal jero kaca jeung narik supir kaluar. Teu aya deui jalan anjeunna bakal ngijinkeun anjeunna pikeun malikkeun kakuatanana. Panonna anu pinuh ku nyeri nepungan anjeunna sareng nyobian ngalereskeun.
  
  "Kumaha... kumaha damang-"
  
  Mai meninju beungeutna. Anjeunna teras nahan nalika mobil nabrak tonggong Drake. Si Inggris ngahaja ngalambatkeun turun pikeun 'nyekel' mobil anu nyetir sorangan sateuacan ngalih ka arah anu bahaya, acak.
  
  "Jadi ieu anu anjeun lakukeun di Bangkok?" Alicia nanya.
  
  "Sapertos kitu".
  
  "Sareng naon anu lumangsung salajengna?"
  
  Drake melong. "Kuring teu boga pamanggih, cinta."
  
  Aranjeunna ngayunkeun panto muka, parkir ganda gigireun taksi, sacaket ka Grand Central Station sakumaha maranéhna bisa meunang. Warga sipil mundur, ngageuleuyeung. Nu pinter malik lumpat. Puluhan deui nyandak telepon sélulérna sareng mimiti nyandak poto. Drake luncat kaluar onto trotoar sarta instan mimiti ngajalankeun.
  
  "Waktos na," Beauregard muttered gigireun anjeunna.
  
  
  BAB DUA PULUH
  
  
  Drake nyegruk kana aula utama stasion sentral. A spasi badag yawned ka kénca jeung katuhu jeung luhur luhur. Permukaan ngagurilap sareng lantai anu digosok ngajempolan sistem, papan miang sareng kadatangan nyicingan dimana-mana, sareng panyaluran jalma-jalma sigana teu lirén. Beau ngingetkeun aranjeunna kana nami Cafe é sareng nunjukkeun rencana lantai terminal.
  
  "Lobi utama," ceuk Mai. "Belok kanan, lewat eskalator."
  
  Balapan, twisting, sareng ngalaksanakeun prestasi akrobat anu luar biasa pikeun nyegah tabrakan, tim nyéépkeun stasion. Menit kaliwat. Warung-warung kopi, toko coklat Belgia, sareng lapak bagel dihias ku, seungitna pacampur ngajadikeun sirah Drake pusing. Aranjeunna diasupkeun kana disebut Lexington Passage sarta mimiti ngalambatkeun turun.
  
  "Resep ieu!"
  
  Alicia lumpat terus, squeezing ngaliwatan lawang sempit ka salah sahiji kafe pangleutikna Drake kungsi katempo. Méh teu sadar, pikiranna keur ngitung tabel. Teu hese, ngan aya tiluan.
  
  Alicia nyorong lalaki nu jas kulawu samping, tuluy murag kana tuur nya gigireun beungeut hideung. Méja ditataan ku runtah nu teu perlu, korsi-korsi ditataan. Alicia rummaged sabudeureun handap sarta geura-giru surfaced, nyekel amplop bodas dina leungeun, panonna pinuh harepan.
  
  Drake diawaskeun ti sababaraha léngkah jauh, tapi teu Englishwoman. Sabalikna, anjeunna nitenan staf sareng palanggan, anu ngaliwat di luar, sareng khususna hiji daérah sanés.
  
  Panto ka kamar utiliti.
  
  Ayeuna dibuka, sosok awéwé panasaran nyodorkeun sirahna. Ampir langsung, anjeunna ngadamel kontak panon sareng hiji-hijina lalaki anu ningali langsung ka anjeunna: Matt Drake.
  
  NO...
  
  Manéhna ngangkat telepon portabel. "Kuring pikir ieu keur anjeun," ceuk manehna ngan biwir.
  
  Drake unggeuk bari terus niténan sakabéh wewengkon. Alicia nyoék-nyobek amplop tuluy nyerengeh.
  
  "Ieu teu tiasa leres."
  
  Mai mencrong panonna. "Naon? Naha henteu?"
  
  "Éta nyarios boom!"
  
  
  BAB dua puluh hiji
  
  
  Drake bergegas kana telepon sareng ngarebut tina awéwé éta. "Maén naon?"
  
  Marsh nyerengeh di tungtung antrian. "Naha anjeun pariksa handapeun dua méja sanés?"
  
  Lajeng garis pareum. Drake ngarasa sagalana di jero manehna ambruk sakumaha jiwa sarta haténa beku, tapi anjeunna teu eureun gerak. "Ka méja!" anjeunna ngajerit sarta mimiti lumpat, ragrag na ngageser dina tuur na handapeun hiji pangcaketna.
  
  Alicia ngajerit ka staf sareng sémah pikeun kaluar sareng ngévakuasi. Bo rubuh handapeun méja séjén. Drake henteu ragu ningali réplika anu pasti tina anu diperhatikeun ku urang Perancis - alat ngabeledug leutik anu ditempelkeun ka handapeun méja. Ukuran jeung wangun botol cai, ieu kasarna dibungkus dina kertas wrapping Natal heubeul. Pesen Ho-ho-ho! Drake teu luput.
  
  Alicia diuk gigireunana. "Kumaha urang netralkeun mamat? Sareng, anu langkung penting, naha urang tiasa ngarampas pakarang mamat?"
  
  "Anjeun terang naon anu kuring terang, Miles. Dina tentara urang biasa ngabeledugkeun hiji-hiji bom. Dasarna, ieu mangrupikeun cara anu paling aman. Tapi lalaki ieu terang naon anu anjeunna lakukeun. Dibungkus saé dina bungkusan anu teu bahaya. Naha anjeun ningali kawat? Éta kabéh warna anu sarua. Cap detonator. sekering jauh. Henteu hese, tapi bahaya pisan."
  
  "Janten ngawangun kit sareng entong ngantepkeun topi peledakan éta."
  
  "Tumbuhkeun sakumpulan? Leres, urang leres-leres gulung ka dieu." Drake neuteup ka luhur jeung ku panon teu percaya nempo hiji riungan jalma mencét beungeut maranéhanana ka jandela cafe. Sababaraha malah diusahakeun meunang ngaliwatan panto muka. Telepon Android dasar ngarékam naon waé anu tiasa maotna juraganna dina ngan sababaraha menit.
  
  "Kaluar!" - anjeunna ngagorowok, sarta Alicia ngagabung anjeunna. "Evakuasi gedong ieu geura!"
  
  Ahirna, raray-raray anu sieun ngajauhan sareng pesen mimiti dugi ka aranjeunna. Drake inget ukuran aula utama jeung massa jalma di jero sarta clenched huntu na nepi ka akar nyeri.
  
  "Sabaraha lami saur anjeun?" Alicia squat down gigireun anjeunna deui.
  
  "Menit, upami éta."
  
  Drake neuteup paranti. Sabenerna, éta teu kasampak canggih, ngan bom basajan dirancang nyingsieunan tinimbang maim. Anjeunna kantos ningali bom kembang api saukuran ieu sareng sigana nganggo alat detonasi anu sami. Pangalaman tentarana tiasa rada luntur, tapi nalika nyanghareupan kaayaan kawat biru-biru beureum, anjeunna énggal-énggal deui.
  
  Iwal yén sakabéh kawat warna anu sarua.
  
  Rusuh enveloped sagalana sabudeureun kepompong na sukarela dijieun. Kawas bisi khianat, warta ngeunaan bom nyapu ka aula hébat, sarta kahayang hiji lalaki pikeun kabebasan kainféksi salajengna jeung saterusna, nepi ka sadaya tapi hardiest-atawa stupidest-panumpang nuju ka jalan kaluar. Noise ieu deafening, éta ngahontal rafters tinggi na flowed deui handap tembok. Lalaki jeung awewe murag rurusuhan, jeung nu liwat-ku mantuan maranéhanana nepi. Sababaraha panik, sedengkeun nu sejenna tetep tenang. Bos nyobian ngajaga stafna dina tempatna tapi leres-leres ngalawan perang anu kaleungitan. Panongton tuang kaluar tina jalan kaluar sareng mimiti ngeusian 42nd Street.
  
  Drake ragu-ragu, kesang ngucur dina dahi. Hiji gerakan anu salah di dieu tiasa nyababkeun leungitna anggota awak, atanapi langkung. Sareng parah, éta bakal nyandak anjeunna kaluar tina tarung pikeun ngancurkeun Marsh. Upami Pythian tiasa ngipis aranjeunna, maka anjeunna bakal ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun ngahontal tujuan pamungkasna - henteu paduli kumaha jahatna naraka ieu.
  
  Beauregard lajeng squatted handap gigireun anjeunna. "Anjeun henteu kunananon?"
  
  Panon Drake mencrong. "Naon sih... Maksudna, naha anjeun teu bobogohan jeung batur-"
  
  Bo ngayakeun alat anu sanés, anu anjeunna parantos dipareuman. "Éta mékanisme anu saderhana sareng ngan ukur sababaraha detik. Naha anjeun peryogi bantosan?"
  
  Drake neuteup kana mékanisme internal anu ngagantung di payuneunana, dina sakedik kasedih dina raray urang Perancis sareng nyarios, "Damn. Henteu aya anu langkung saé nyarioskeun ka Swédia yén ieu kajantenan.
  
  Anjeunna lajeng ditarik kaluar cap blasting.
  
  Sagalana tetep sarua. Perasaan lega dikumbah anjeunna sareng anjeunna sakedap kanggo ngeureunkeun sareng narik napas. krisis sejen ngumbar, meunangna leutik sejen pikeun guys alus. Lajeng Alicia, tanpa nyandak panon nya kaluar counter warnet, nyebutkeun lima kecap pisan béda.
  
  "Telepon sialan hurung deui."
  
  Sarta di sabudeureun Grand Central Station, sakuliah New York City, dina tong sampah jeung handapeun tangkal - malah dihijikeun ka railings sarta tungtungna dialungkeun ku motorcyclists - bom mimiti ngabeledug.
  
  
  BAB DUA PULUH DUA
  
  
  Hayden nangtung hareupeun jajaran monitor televisi, Kinimaka gigireunana. Pikiran maranéhanana megatkeun Ramses samentara ditunda ku ngudag ngaliwatan Central Park lajeng madness di Grand Central Station. Nalika aranjeunna ningali, Moore leumpang ka aranjeunna sareng mimiti ngoméntaran unggal monitor, gambar kaméra anu dilabélan sareng tiasa ngagedekeun pikeun nyorot rambut manusa dina panangan anu bintik. Sinyalna teu jadi komprehensif sakumaha sakuduna, tapi ningkat sakumaha Drake sarta timnya ngadeukeutan ka stasiun karéta kawentar. monitor sejen némbongkeun Ramses sarta Harga dina sél maranéhna, urut pacing impatiently saolah-olah anjeunna diperlukeun pikeun jadi di tempat, dimungkinkeun diuk depresi saolah-olah sagala anjeunna bener hayang éta tawaran noose a.
  
  Tim Moore digawé rajin di sabudeureun éta, ngalaporkeun sightings, guesses sarta nanyakeun aparat kapulisian sarta agén di jalan nganjang ka wewengkon nu tangtu. Serangan éta digagalkeun di payuneun Hayden, bahkan nalika Drake sareng Beau ngaleungitkeun bom di Grand Central. Hiji-hijina jalan Moore tiasa leres-leres yakin yén Midtown diurus bakal dasarna kosongkeun sadayana situs.
  
  "Kuring henteu paduli upami éta nini pireu anu nembé kaleungitan ucingna," saurna. "Sahenteuna ngayakinkeun aranjeunna."
  
  "Kumaha kaméra tiasa ngabom ngaliwatan detéktor logam di Stasion Pusat Grand?" Kinimaka nanya.
  
  "Plastik bahan peledak?" Moore usaha.
  
  "Naha anjeun henteu gaduh ukuran sanés pikeun ieu?" tanya Hayden.
  
  "Tangtos, tapi tingali sabudeureun. Salapan puluh persén urang urang néangan bom nuklir damn. Abdi henteu kantos ningali daérah ieu kosong pisan. "
  
  Hayden heran sabaraha lila Marsh ngarencanakeun ieu. Jeung Ramses? Pangéran téroris ngagaduhan sakitar lima sél di New York, sigana langkung seueur, sareng sababaraha di antarana nyaéta sél saré. Bahan peledak naon waé tiasa diselundupkeun iraha waé sareng ngan saukur dikubur, disumputkeun di leuweung atanapi di basement salami mangtaun-taun upami diperyogikeun. Tingali di Rusia jeung carita kabuktian ngeunaan koper nuklir maranéhanana leungit - éta hiji Amérika anu ngusulkeun yén jumlah leungit éta jumlah pasti diperlukeun pikeun ngancurkeun Amérika Serikat. Éta pembelot Rusia anu mastikeun yén aranjeunna parantos aya di Amérika.
  
  Anjeunna mundur saléngkah, nyobian nyandak gambar sadayana. Pikeun sabagéan ageung kahirupan sawawa nya, Hayden éta hiji perwira penegak hukum; manéhna ngarasa kawas geus nyaksian unggal kaayaan bisa dibayangkeun. Tapi ayeuna ... ieu unprecedented. Drake parantos balap ti Times Square ka Grand Central, nyalametkeun kahirupan unggal menit teras kaleungitan dua. Dahl ngabongkar kaméra Ramses unggal péngkolan. Tapi anjeunna katarajang ku wengkuan anu pikasieuneun tina fenomena ieu.
  
  Sareng dunya janten parah. Anjeunna terang jalma-jalma anu henteu deui ganggu ningali warta, jalma anu ngahapus aplikasi tina teleponna sabab sadayana anu aranjeunna tingali pikasieuneun sareng aranjeunna ngarasa teu tiasa ngalakukeun nanaon. Kaputusan anu jelas sareng écés ti mimiti, khususna ku mecenghulna ISIS, henteu pernah dilakukeun, kabur ku politik, kauntungan sareng karanjingan, sareng ngaremehkeun jerona sangsara manusa. Anu dipikahoyong ku masarakat ayeuna nyaéta kajujuran, sosok anu tiasa dipercaya, jalma anu ngagaduhan transparansi anu aman pikeun ngatur.
  
  Hayden nampi éta sadayana. Perasaan teu daya teu upaya sami sareng émosi Tyler Webb anu parantos dijalankeun akhir-akhir ieu. Perasaan yén anjeun dianiaya kalayan pinter sareng anjeun teu aya kakuatan pikeun ngalakukeun nanaon. Ayeuna anjeunna ngarasa émosi anu sami, ningali Drake sareng Dahl nyobian mawa New York sareng saalam dunya deui tina brink.
  
  "Kuring bakal maéhan Ramses pikeun ieu," saur anjeunna.
  
  Kinimaka nempatkeun paw badag dina taktak nya. "Wios abdi. Abdi langkung saé tibatan anjeun, sareng langkung saé di panjara."
  
  Moore nunjuk ka layar husus. "Tingali ka ditu, guys. Aranjeunna defused bom ".
  
  Delight ditémbak ngaliwatan Hayden nalika manéhna nempo Matt Drake ninggalkeun cafe & # 233; kalawan ekspresi lega tur victorious dina beungeutna. Tim ngumpul surak lajeng ujug-ujug direureuhkeun salaku acara mimiti spiral kaluar kontrol.
  
  Dina seueur monitor, Hayden ningali tong sampah ngabeledug, mobil-mobil ngagiling pikeun ngahindarkeun panutup liang anu bitu. Manéhna nempo motorcyclists tunggang onto roadway jeung ngalungkeun objék ngawangun bata ka wangunan jeung jandela. Sadetik saterusna aya ledakan sejen. Anjeunna ningali mobilna angkat sababaraha méter ti lantai nalika bom ngabeledug di handapeunna, haseup sareng seuneu kaluar tina sisi. Di sabudeureun Grand Central Station, tong sampah kahuruan diantara panumpang anu kabur. Tujuanana nyaéta teror, sanés korban jiwa. Aya kahuruan dina dua sasak, ngabalukarkeun macét beurat kitu malah motor teu bisa meuntas aranjeunna.
  
  Moore neuteup, beungeutna sayah sakedapan samemeh ngagorowok. Hayden nyoba ngajaga sudut pandang anu kuat sarta ngarasa taktak Mano nyabak dirina.
  
  Urang bakal ngaléngkah.
  
  Operasi dituluykeun di puseur operasi, layanan darurat anu dispatched, sarta penegak hukum ieu dialihkeun ka wewengkon hardest-hit. The brigade seuneu jeung sappers aub saluareun sagala wates. Moore maréntahkeun ngagunakeun helikopter pikeun patroli jalan. Nalika alat leutik sejen landed di Macy urang, Hayden teu tega neuteup deui.
  
  Anjeunna ngajauhan, milarian sadayana pangalamanna pikeun petunjuk naon anu kedah dilakukeun salajengna, nginget Hawaii sareng Washington, D.C. dina taun-taun ayeuna, konsentrasi ... layar.
  
  "Henteu!"
  
  
  BAB dua puluh tilu
  
  
  Hayden peupeus ngaliwatan jalma sabudeureun dirina sarta lumpat kaluar ti kamar. Ampir-ampiran ambek-ambekan, manehna turun tangga, ngacungkeun fists kana gumpalan daging jeung tulang. Kinimaka ngagorowok peringatan, tapi Hayden teu dipaliré. Anjeunna bakal ngalakukeun ieu, sareng dunya bakal janten tempat anu langkung saé, langkung aman.
  
  Ngaliwatan koridor anu aya di handapeun situs, anjeunna tungtungna dugi ka sél Ramses. Bangsat masih seuri, sorana teu langkung ngan ukur ngagerem anu dahsyat ti monster. Kumaha bae anjeunna terang naon anu lumangsung. Pra-perencanaan éta atra, tapi disdain utter pikeun well-mahluk manusa teu hal manehna bisa kalayan gampang nanganan.
  
  Hayden mukakeun panto kamarna. Satpam luncat tuluy ditémbak di luar pikeun ngabales pesenanana. Hayden langsung leumpang ka palang beusi.
  
  "Béjakeun naon anu lumangsung. Béjakeun ayeuna sareng kuring bakal lembut sareng anjeun. "
  
  Ramses seuri. "Aya naon?" Anjeunna palsu aksen Amérika. "Intina nyaéta yén anjeun jalma-jalma anu dibawa ka tuur anjeun. Sareng anjeun bakal cicing di dinya, "lalaki ageung condong neuteup langsung kana panon Hayden tina jarak sababaraha milimeter. "Kalayan létahna létah. Anjeun laksanakeun sagala anu kuring pigawé."
  
  Hayden muka konci panto sél. Ramses, tanpa buang sadetik, bergegas ka anjeunna sareng nyobian ngalungkeun anjeunna ka lantai. Leungeun éta lalaki diborgol, tapi éta henteu nyegah anjeunna ngagunakeun jisimna anu ageung pisan. Hayden deftly dodged sarta ngagulung anjeunna headfirst kana salah sahiji bar beusi nangtung, beuheung na jepret deui ti tabrakan. Manehna lajeng pencét ginjal sarta tulang tonggong na teuas, ngabalukarkeun anjeunna wince sarta groan.
  
  Taya deui seuri gélo.
  
  Hayden dipaké anjeunna kawas kantong punching, gerak sabudeureun awak sarta pencét wewengkon béda. Nalika Ramses ngagorowok sareng malik, anjeunna ngitung tilu pukulan anu munggaran - irung ngaluarkeun getih, rahang sareng tikoro. Ramses mimiti nyedek. Hayden henteu nyerah, sanajan Kinimaka ngadeukeutan anjeunna sareng ngadesek anjeunna supados langkung ati-ati.
  
  "Eureun bleating bangsat anjeun, Mano," snap Hayden di anjeunna. "Jalma-jalma maot di luar sana."
  
  Ramses nyoba seuri, tapi nyeri dina laring na ngeureunkeun anjeunna. Hayden ngiringan ieu ku tajongan kelinci gancang. "Seuri ayeuna."
  
  Kinimaka ngarérét. Hayden ngancik ka arah anjeunna, tapi lajeng hiji Ramses sahingga bisa hirup kalawan ruksak lunged di aranjeunna duanana. Anjeunna hiji lalaki badag, malah taller ti Kinimaki, massa otot maranéhanana éta ngeunaan sarua, tapi Hawaii éta punjul ti téroris dina hiji wewengkon penting.
  
  Pangalaman ngempur.
  
  Ramses tabrakan jeung Kinimaka lajeng mumbul telenges, staggering deui kana sél na. "Naon sih anjeun dijieun tina?" anjeunna muttered.
  
  "Bahanna langkung kuat tibatan anjeun," saur Kinimaka, ngagosok daérah anu tabrakan.
  
  "Kami hoyong terang naon anu kajantenan salajengna," Hayden keukeuh, nuturkeun Ramses deui ka sél. "Kami hoyong terang ngeunaan bom nuklir. Dimana? Saha anu ngatur? Naon pesenan maranéhanana? Sareng, demi Allah, naon niat anjeun anu leres?"
  
  Ramses bajoang pikeun tetep nangtung, jelas teu hayang murag kana tuur-Na. Tegangan karasa dina unggal urat. Sanajan kitu, nalika anjeunna tungtungna nangtung, sirah drooped. Hayden tetep ati-ati sakumaha manehna bakal jeung oray tatu.
  
  "Henteu aya anu tiasa dilakukeun. Tanya lalaki anjeun, Harga. Anjeunna geus nyaho ieu. Anjeunna terang sadayana. New York bakal kaduruk, nona, sarta jalma kuring bakal nari jig kameunangan kami diantara lebu smoldering ".
  
  Hargana? Hayden ningali panghianatan di unggal péngkolan. Aya anu ngabohong, sareng éta nyababkeun amarahna beuki ngagolak. Teu éléh ku racun nu ngeclak tina biwir éta lalaki, manéhna ngacungkeun leungeunna ka Mano.
  
  "Pindahkeun kuring pistol setrum."
  
  "Hayden-"
  
  "Laksanakeun!" Manéhna unggeuk, amarah nu mancar tina unggal pori. "Kéngingkeun kuring bedil setrum sareng angkat bangsat."
  
  Baheula, Hayden ngancurkeun hubungan anu anjeunna nganggap pasanganna lemah teuing. Utamana anu anjeunna bagikeun sareng Ben Blake, anu maot di tangan lalaki Raja Darah ngan ukur sababaraha bulan saatosna. Ben, ceuk pikir, ngora teuing, inexperienced, rada immature, tapi sanajan kalawan Kinimaka manehna ayeuna mimiti nyaluyukeun sudut pandang na. Manéhna nempo manéhna salaku lemah, kurang, jeung pasti merlukeun rebuilding.
  
  "Tong ngalawan atuh, Mano. Laksanakeun".
  
  A harewos, tapi ngahontal Ceuli Hawaii sampurna. Lalaki badag lumpat jauh, nyumputkeun beungeut jeung émosi na ti dirina. Hayden ngalieuk deui ka Ramses.
  
  "Ayeuna anjeun sapertos kuring," saurna. "Kuring geus meunang murid sejen."
  
  "Émangna?" Hayden ngabantingkeun tuurna kana beuteung batur, tuluy sikuna dibantingkeun kana tonggong beuheungna. "Naha saurang murid bakal ngéléhkeun orok anjeun?"
  
  "Mun leungeun kuring bébas ..."
  
  "Leres?" Hayden buta ku amarah. "Hayu urang tingali naon anu anjeun tiasa laksanakeun, nya?"
  
  Nalika anjeunna ngahontal kétang Ramses, Kinimaka balik, péstol setrum anu bentukna rokok dicekel dina dampal leungeunna. Anjeunna ngartos niatna sareng mundur.
  
  "Naon?" - manehna ngajerit.
  
  "Anjeun ngalakukeun naon anu anjeun kedah laksanakeun."
  
  Hayden kutuk lalaki éta lajeng kutuk malah louder dina beungeut Ramses ', ngarasa greatly kuciwa yén anjeunna teu bisa megatkeun anjeunna.
  
  Sora anu lemah sareng tenang ngalangkungan amarahna: Nanging, panginten anjeunna masihan anjeun petunjuk.
  
  Tiasa waé.
  
  Hayden ngadorong Ramses dugi ka murag kana ranjang na, ideu énggal muncul dina sirahna. Sumuhun, sugan aya jalan. Molotot ka Kinimaka, manéhna kaluar ti sél, ngonci, terus nuju ka panto luar.
  
  "Naha aya kajadian anyar di luhur?"
  
  "Seueur bom sampah, tapi ayeuna langkung seueur. Lain nu numpakan motor, tapi dicekel."
  
  Prosés pamikiran Hayden beuki jelas. Manehna walked kaluar kana lorong lajeng walked ka panto sejen. Tanpa eureun, manehna kadorong ngaliwatan riungan, yakin yén Robert Price bakal ngadéngé noise datang ti sél Ramses '. Sorot panonna nyarioskeun yén éta leres.
  
  "Kuring henteu terang nanaon," saur anjeunna. "Punten percanten ka abdi. Upami anjeunna nyarioskeun ka anjeun yén kuring terang naon waé, ngeunaan bom nuklir, maka anjeunna bohong."
  
  Hayden ngahontal bedil setrum na. "Saha nu percaya? Teroris gélo atanapi politikus pengkhianat. Malah, hayu urang tingali naon taser ngabejaan urang.
  
  "Henteu!" Harga ngacungkeun dua leungeun.
  
  Hayden ngarahuh. "Anjeun panginten henteu terang naon anu aya di New York, Robert, janten kuring bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana. Ngan sakali. Sél téroris ngadalikeun pakarang nuklir, anu kami yakin aranjeunna sanggup ngabeledug iraha waé. Ayeuna Pythian gélo nyangka yén anjeunna leres-leres ngontrol kaayaan éta. Ledakan leutik lumangsung sapanjang Manhattan. Bom dipasang di Stasion Sentral. Sareng, Robert, ieu sanés tungtungna. "
  
  Mantan Menteri Luar Negeri ngagap, sama sakali teu bisa ngucapkeun sakecap. Dina kajelasan anyarna, Hayden ampir yakin yén anjeunna nyarioskeun anu leres. Tapi sliver tunggal mamang ieu tetep, terus tormenting dirina kawas budak leutik.
  
  Lalaki ieu politikus suksés.
  
  Manehna nembak bedil setrum. Ieu némbak ka gigir, leungit lalaki hiji inci. Harga mimiti ngageter dina sapatuna.
  
  "The niup salajengna bakal handap sabuk," Hayden jangji.
  
  Lajeng, nalika Price teased up, nalika Mano grunted, sarta manehna inget seuri demonic Ramses ', nalika manehna mikir ngeunaan sagala horor anu ayeuna aya di Manhattan, sarta ngeunaan kolega nya di kandel eta, di jantung Jeopardy, éta. Hayden Jay anu ngarecah.
  
  Henteu aya deui. Abdi moal nahan ieu kanggo menit sanés.
  
  Grabbing Price, manehna threw anjeunna kana témbok, gaya niup ngabalukarkeun anjeunna murag kana tuur-Na. Kinimaka ngangkat éta, masihan anjeunna katingal nanya.
  
  "Kantun kaluar tina jalan abdi."
  
  Manehna threw Price deui, waktos ieu kana panto luar. Anjeunna luncat deui, whimpering, ragrag, lajeng manehna nyeepkeun anjeunna deui, ngarah manehna kana koridor jeung ka arah sél Ramses '. Nalika Price ningali teroris dikonci dina sél na, anjeunna mimiti ngarenghik sareng grovel. Hayden ngadorong anjeunna ka hareup.
  
  "Punten, punten, anjeun moal tiasa ngalakukeun ieu."
  
  "Sabenerna," ceuk Kinimaka. "Ieu mangrupikeun hal anu tiasa urang laksanakeun."
  
  "Nuhun!"
  
  Hayden ngalungkeun Harga kana bar sareng muka konci sél. Ramses henteu obah, masih calik dina ranjangna sareng ningali naon anu lumangsung tina handapeun kelopak panonna. Kinimaka narik kaluar Glock-Na jeung ngarah ka duanana lalaki salaku Hayden ngabéréskeun beungkeut maranéhanana.
  
  "Hiji kasempetan," ceuk manehna. "Hiji sél panjara. Dua lalaki. Jalma kahiji anu nelepon kuring ngobrol karasaeun hadé. Anjeun ngartos?"
  
  Harga bleated kawas anak sapi satengah didahar. Ramses tetep teu obah. Pikeun Hayden, tetempoan anjeunna unnerving. Parobahan ngadadak dina anjeunna éta absurd. Manéhna walked jauh jeung dikonci sél, ninggalkeun duanana lalaki babarengan salaku telepon nya mimiti hurung jeung sora Agen Moore urang datang dina garis.
  
  "Ka dieu, Jay. Anjeun kedah ningali ieu. "
  
  "Naon ini?" Anjeunna lumpat sareng Kinimaka, ngudag kalangkangna kaluar tina blok sél sareng nyadangkeun tangga.
  
  "Leuwih bom," cenah hanjelu. "Kuring ngintunkeun sadayana pikeun ngabersihkeun pabalatak. Sareng sarat anu terakhir ieu sanés anu kami ngarepkeun. Oh, sareng lalaki anjeun Dahl gaduh kalungguhan dina sél opat. Anjeunna nuju ngudag ayeuna."
  
  "Hayu urang jalan-jalan!" Hayden buru-buru ka gedong stasion.
  
  
  BAB dua puluh opat
  
  
  Dahl threw dirina kana korsi panumpang jeung diwenangkeun Smith ngajalankeun; Kenzie, Lauren jeung Yorgi deui di jok tukang. Sanajan aranjeunna nuju jalan deui ka stasion, aya laporan Drake narajang Stasion Tengah Grand, tapi anjeunna ngadéngé nanaon deui. Moore nembé nampi tip sanés ti hiji informan - sél téroris kaopat operasi kaluar tina gedong apartemen méwah caket Central Park, sareng ayeuna Dahl mikirkeun éta, janten alesan yén sababaraha sél ieu dibiayaan béda ti anu sanés - éta ngabantosan aranjeunna pikeun nyampur sareng balaréa-tapi Dahl heran kumaha sakumpulan jalma tiasa gampang aya dina masarakat anu tangtu tanpa émut indoktrinasi cuci otakna. Brainwashing éta seni husus, sarta anjeunna doubted yén téroris has geus mastered eta acan.
  
  Ulah jadi naif.
  
  Agén Moore nyandak résiko langkung ti ngan ukur paparan pikeun kéngingkeun petunjuk ieu. Repercussions dinten ieu bakal reverberate endlessly, sarta anjeunna miharep NKRI terang kumaha eta sadayana bakal niup. Upami agén anu nyamar dibakar dinten ayeuna, masalahna nembé mimiti.
  
  Pulisi lalu lintas, anu sok ngadominasi parapatan, ngusahakeun anu pangsaéna pikeun nyaring lalu lintas, nyanghareupan masalah anu ageung sareng sigana teu tiasa diatasi, tapi kendaraan darurat sadar kedah diutamakeun. Dahl nempo sababaraha platform nempoan leutik-ampir kawas pickers céri mini-dimana aparat kapulisian ngarahkeun kolega maranéhanana ti titik vantage luhur, sarta anjeunna unggeuk nuhun na nalika aranjeunna ngantep ngaliwatan.
  
  Dahl mariksa GPS mobil. "Dalapan menit," cenah. "Urang siap?"
  
  "Siap," sakabeh tim balik.
  
  "Lauren, Yorgi, cicing sareng mobil ayeuna. Kami henteu tiasa ngabahayakeun anjeun deui."
  
  "Kuring datang," ceuk Lauren. "Anjeun peryogi bantosan."
  
  Dahl ngabuang gambar ruangan bawah tanah sareng pupusna pamimpin pasukan khusus. "Kami henteu tiasa ngabahayakeun kahirupan anu teu perlu. Lauren, Yorgi, anjeun boga nilai sorangan di wewengkon béda. Ngan ningali penampilan. Urang ogé butuh panon di dinya. "
  
  "Anjeun panginten peryogi kaahlian abdi," saur Yorgi.
  
  "Kuring ragu urang bakal luncat dina balkon, Yorgi. Atawa ngagunakeun drainpipes. Ngan..." Ngahuleng. "Punten laksanakeun sakumaha anu kuring naroskeun sareng tingali penampilan getih. Entong ngajantenkeun kuring ngarobih ieu kana pesenan. "
  
  Aya tiiseun kagok. Tiap anggota tim ditanggap kajadian tina serangan saméméhna sagemblengna béda, tapi saprak kabeh ieu lumangsung ngan satengah jam ka tukang, paling masih shock. Pengamatan henteu aya watesna - sabaraha caket kana ngabeledug. Kumaha hiji lalaki jadi selflessly kurban dirina pikeun nyalametkeun kahirupan maranéhanana. Kumaha murahna teroris ieu ngarawat sagala rupa kahirupan.
  
  Dahl mendakan pikiranna uih deui ka ragaji anu lami - kumaha sawawa tiasa nimbulkeun sipat-sipat anu hatena ka budak leutik? Pikiran anu paling polos? Kumaha sawawa, jalma tanggung jawab bisa yakin yén éta katuhu pikeun Lungsi pikiran rapuh misalna, ngarobah kursus hirup ngajangjikeun salawasna? Pikeun ngaganti eta ku ... naon?... hatred, inflexibility, fanatisme.
  
  Henteu paduli kumaha urang ningali éta, henteu paduli naon pandangan urang ngeunaan agama, saur Dahl, Iblis leres-leres leumpang di antara urang.
  
  Smith ngabantingkeun rem nalika aranjeunna ngadeukeutan hiji gedong anu luhur. Butuh sababaraha detik pikeun siap-siap sareng kaluar tina mobil, ngantunkeun sadayana teu aya pertahanan di trotoar. Dahl ngarasa hariwang terang yén sél kaopat ampir pasti aya di jero sareng kumaha kompeten aranjeunna sigana. Paneuteupna murag ka Lauren sareng Yorgi.
  
  "Naon anu anjeun lakukeun? Balik kana mobil."
  
  Aranjeunna ngadeukeutan doorman, nunjukkeun KTP sareng naroskeun ngeunaan dua apartemen di lantai kaopat. Duanana milik pasangan ngora anu tetep ka dirina sarta salawasna sopan. Doorman malah teu kungsi katempo duanana pasangan babarengan, tapi enya, salah sahiji apartemen narima datang biasa. Anjeunna panginten éta mangrupikeun jinis malem sosial, tapi teras anjeunna henteu dibayar kusabab panasaran teuing.
  
  Dahl lalaunan nyorong anjeunna ka sisi sareng nuju ka tangga. Doorman nanya lamun maranéhna butuh konci.
  
  Dahl imut lirih. "Éta moal diperlukeun."
  
  Opat lanté gampang diatasi, teras tilu prajurit éta taliti leumpang sapanjang koridor. Nalika Dal ningali nomer apartemen anu leres muncul, telepon sélulérna mimiti ngageter.
  
  "Naon?" Smith jeung Kenzi antosan, nutupan periphery maranéhanana.
  
  Sora capé Moore ngeusi sirah Dahl. "Inpormasi éta palsu. Sababaraha informan pigura jalma salah mun meunang dendam saeutik. Hapunten, abdi nembe terang."
  
  "Bohong," Dahl ngarenghap. "Dupi anjeun ngaheureuyan abdi? Kami nangtung di luar panto bangsatna sareng HK. "
  
  "Teras angkat. Informan mikanyaah ka salah sahiji awéwé. Henteu masalah, balik ka jalan, Dal. Inpormasi di handap ieu panas beureum. "
  
  Si Swédia kutuk jeung nyalukan timna balik, nyumputkeun pakarangna, tuluy buru-buru ngaliwatan portir nu reuwas. Dahl leres-leres nimbang-nimbang naroskeun ka doorman pikeun ngalaksanakeun évakuasi sepi sateuacan naék ka lantai kaopat - terang naon anu bakal kajantenan di dinya - sareng ayeuna heran kumaha réaksi warga saatos diajar tip na curang.
  
  Hiji patarosan sosial metot. Jenis jalma nu bakal ngawadul ngeunaan keur dialungkeun kaluar ti imahna bari pulisi keur néangan teroris ... lamun pilarian éta réngsé nepi keur dumasar kana bohong?
  
  Dahl nyentak. Moore teu acan aya dina daptar sial na, tapi lalaki éta teetering dina taneuh taringgul. "Clue salajengna ieu bakal dianggo, leres?" Anjeunna nyarios kana jalur anu masih kabuka.
  
  "Kuduna kitu. Lalaki anu sarua anu keuna kaméra katilu. Ngan angkat ka Times Square sareng gancang. "
  
  "Naha Times Square diancam? Pasukan kaamanan naon anu tos aya?"
  
  "Sadayana".
  
  "Oke, urang gaduh sapuluh menit deui."
  
  "Hayu aya lima."
  
  Smith drove kawas sétan, motong juru jeung squeezing, sanajan brushing, antara mobil kirang diparkir. Aranjeunna ngantunkeun mobil di 50th Street sareng lumpat, ayeuna ngalawan balaréa anu ngebut jauh ti Times Square, toko-toko riang di M&M's World, Hershey's Chocolate World komo Starbucks di juru jalan, ayeuna dirusak ku ancaman anu muncul. Papan reklame anu ageung sareng ukuran manusa nyaangan jalan kalayan rébuan gambar anu warna-warni, masing-masing bersaing pikeun nengetan sareng terlibat dina perang anu hirup, ngageter. Awak ditarik nepi ka leuweung Parancah sakumaha ampir unggal toko séjén sigana ngalaman sababaraha jenis renovasi. Dal nyobian mikiran cara pikeun ngajaga Lauren sareng Yorgi aman, tapi perjalanan sareng kabur janten ampir teu mungkin. Suka atanapi henteu, aranjeunna sadayana prajurit ayeuna, tim dikuatkeun ku ayana.
  
  Hareupeunana, pulisi geus tightening cordon sabudeureun alun. Warga New York teu percaya, sareng sémah dititah uih deui ka hotélna.
  
  "Éta ngan ukur pancegahan, Bu," Dahl ngadangu salah saurang pulisi berseragam nyarios.
  
  Lajeng dunya balik deui ka naraka. Opat wisatawan, balanja jandela sabudeureun Levis jeung Bubba Gump, lungsur ransel maranéhanana, rummaging sabudeureun jero tur ditarik kaluar pakarang otomatis. Dahl ngaléos ka tukangeun kios jalan, ngabongkar pakarangna sorangan.
  
  Tembakan bedil nyaring ka sakuliah Times Square. Jandéla rusak sareng papan reklame ditutupan ku keusik, ancur, sabab kalolobaanana ayeuna layar, anu panggedéna di dunya, sareng perwujudan kapitalisme. Mortir hujan turun kana trotoar. Jalma anu tetep sarta pasukan kaamanan lumpat pikeun panutup. Dahl nempelkeun sirahna teras nembak deui; tembakanna henteu disasarkeun, tapi ngajantenkeun teroris kutukan nyaring sareng milarian panutupanana sorangan.
  
  Waktos ieu langsung ka anjeun, pikir Dahl kalayan sugema. Teu aya harepan pikeun anjeun.
  
  Dahl ningali kandang teuleum di tukangeun taksi anu diparkir sareng ningali beus anu ditinggalkeun caket dieu. Anjeunna henteu kantos ka Times Square sateuacanna sareng ngan ukur ningali dina TV, tapi ningali daérah anu katingalina ramah pikeun pejalan kaki anu kosong pisan matak pikasieuneun. Langkung seueur tembakan hurung nalika anggota sél teu ragu ningali jalma-jalma pindah ka jero toko sareng gedong kantor. Dahl anteng kaluar ka jalan.
  
  Tukangeun beus jeung sapanjang trotoar jauh, pasukan kaamanan séjén nyokot posisi maranéhanana. Langkung pasukan SWAT, agén hideung-cocog, jeung pulisi NYPD maneuvered sabudeureun pikeun tenang, choreographed wirahma. Dahl ngisyaratkeun aranjeunna baris antri. Naon anu diliwatan kaluar salaku tanda dieu jelas teu ditarjamahkeun, sabab teu saurang ogé dibayar perhatian slightest ka Swédia gélo.
  
  "Naha urang ngantosan pussies tilu atanapi opat hurup ieu, atanapi urang badé ngajantenkeun bangsat ieu?" Kénsi ngusapan samping.
  
  Dahl ngajauhan agén Amérika. "Kuring resep pisan terminologi warna-warni anjeun," saurna, ngarayap kana kalangkang beus. "Tapi sacara ékonomis."
  
  "Jadi rék ka dieu ayeuna. Abdi ngartos."
  
  "Kuring henteu nyarios éta".
  
  Smith ngagolér dina taneuh, ngintip handapeun mobil. "Kuring ningali suku."
  
  "Naha anjeun yakin yén ieu suku teroris?" Dahl nanya.
  
  "Kuring pikir kitu, tapi éta leres-leres henteu saolah-olah ditandaan."
  
  "Éta gé geura-giru ka dieu," Kenzi ngangkat bedil na saolah-olah éta pedang manehna craved, sarta nangtung tukangeun salah sahiji roda beus raksasa. Tim nyandak hiji napas koléktif.
  
  Dahl melong ka luar. "Kuring leres-leres yakin éta waktosna deui."
  
  Kenzi indit tiheula, ngurilingan tukangeun beus jeung nyerang taksi konéng. Seuneu mesin gun kadéngé, tapi diarahkeun kana jandéla, eureun beus jeung sakabeh tempat sejenna dimana, dina pamadegan teroris, jalma defenses bisa nyumputkeun. Dahl hatur nuhun béntang untung na nu euweuh lookout geus dipasang, nyaho yén speed éta sekutu maranéhanana dina ngancurkeun sél, nu kudu dipigawé saméméh maranéhna pindah ka granat atawa goréng. Manehna jeung Kensi ngurilingan taksi, ningali ka opat lalaki, anu réaksi reuwas gancang. Gantina ngayun pakarang maranéhanana, aranjeunna saukur narajang, slamming kana Dahl jeung Kenzi sarta knocking aranjeunna ka taneuh. Layon manjang di jalan. Dahl nyekel fist nu turun sarta deflected eta, ngadéngé ros-rosan na pencét aspal teuas. Sanajan kitu, leungeun kadua turun, kali ieu kalawan butut bedil diangkat. Dahl henteu tiasa ngajebak atanapi ngajauhan, janten anjeunna uih deui ka hiji-hijina tindakan anu sayogi pikeun anjeunna.
  
  Anjeunna nurunkeun dahi sarta nyandak pukulan kana tangkorak na.
  
  Blackness writhed saméméh panon-Na, nyeri ricocheted ti saraf ka saraf, tapi Swédia teu ngidinan sagala ieu ngaganggu karyana. Senjata neunggeul tuluy mundur, rentan. Dahl nyepeng anjeunna sareng nyentak anjeunna ka lalaki anu nyepeng anjeunna. Getih ngalir dina dua sisi beungeutna. Lalaki éta ngangkat fist na deui, waktos ieu saeutik leuwih timidly, sarta Dahl nyekel eta ku fist sorangan sarta mimiti squeeze eta.
  
  Unggal serabut mahlukna, unggal urat unggal sendi, tegang.
  
  Tulang peupeus kawas dahan patah. Teroris ngajerit sareng nyobian narik leungeunna, tapi Dahl henteu hoyong ngadangu ngeunaan éta. Aranjeunna kedah nganonaktipkeun kaméra ieu. Gancang. Squeezing malah tighter, anjeunna mastikeun perhatian lalaki urang sagemblengna kaserep ku nyeri overwhelming dina fist-Na, sarta ditarik kaluar Glock-Na.
  
  Hiji tiwas.
  
  Pistol nembak tilu pélor saméméh panon téroris molotot. Dahl ngalungkeun anjeunna teras naék sapertos malaikat anu ngabales dendam, getih ngocor tina tangkorakna sareng tampilan tekad ngarusak ciri-cirina.
  
  Kenzi ngalawan hiji lalaki badag, pakarang maranéhanana diapit antara awak jeung beungeut maranéhanana ampir mashed babarengan. Smith turun dina katilu, maksa budak éta tuur nalika anjeunna nyerang kalayan amarah anu ampir sampurna. Teroris pamungkas meunang leuwih hadé ti Lauren, knocking dirina ka taneuh, sarta nyoba nyokot Tujuan nalika Yorgi threw dirina di hareup tong.
  
  Dahl ngarenghap.
  
  Pistol ditembak. Yorgi rubuh, katarajang ku waja awakna. Dahl teras ningali yén kaayaan éta rada béda ti nalika anjeunna mimiti maca. Yorgi henteu luncat sacara atlit di payuneun pélor, anjeunna nabrak panangan téroris ku sakujur awakna.
  
  Beda, tapi tetep efektif.
  
  Dahl buru-buru ngabantosan Rusia, pencét militan dina panangan kénca sareng angkat sukuna tina taneuh. The Swédia ngawangun moméntum jeung speed, flexing otot na, mawa beban na kalawan ferocity lahir tina displeasure. Tilu suku, lajeng genep, sarta téroris éta gancang dialungkeun deui sakumaha anjeunna tungtungna membanting sirah kana dewan ménu Hard Rock Cafe é. Plastikna retak-retak, nyeuseup getih, sabab dorongan gila Dahl ngarecah tangkorak tarangna sareng nyéépkeun dagingna. Kinimaka panginten henteu resep, tapi urang Swédia nganggo ikon Amérika pikeun netralisasi teroris.
  
  Karma.
  
  Dahl nguriling deui, ayeuna getih ngeclak tina ceuli sareng gadona. Kenzi jeung lawan nya masih dikonci dina ngempur fana, tapi Smith junun nutup celah antara dirina jeung prajurit ku sababaraha throws. Dina péngkolan ahir anjeunna bajoang pikeun ngayun pakarang na sabudeureun, meunang untung na réngsé nepi kalawan tungtung seukeut nunjuk lempeng ka Smith.
  
  Dahl ngagorowok, buru-buru maju, tapi anjeunna teu tiasa ngalakukeun nanaon. Dina sakotéap panon, téroris dipecat, sarta panyerang, Smith, narima pélor nu eureun anjeunna dina lagu-Na, ngirim anjeunna kana tuur-Na.
  
  Kuring ngadeukeutkeun dahina kana garis tembakan salajengna.
  
  Teroris éta narik pemicu, tapi dina waktos éta Dahl muncul - gunung anu ngagenclang - sareng ngajempolan téroris antara anjeunna sareng témbok. Tulang peupeus jeung silih grinded, getih ngocor kaluar, jeung bedil hiber ka gigir jeung ngagaur. Nalika Dahl anu kaget leumpang ka Smith, anjeunna ningali sareng nguping prajurit anu ambek-ambekan sumpah nyaring.
  
  Lajeng anjeunna oke.
  
  Disimpen ku kutang Kevlar, Smith masih ditémbak dina jarak deukeut jeung bakal ampir maot tina contusion nu, tapi armor awak vanguard anyar maranéhanana softened niup nu. Dahl ngusap beungeutna, ayeuna merhatikeun pendekatan tim pasukan khusus.
  
  Kensi ngalawan lawanna ku cara kieu sareng éta, lalaki anu langkung ageung berjuang pikeun cocog sareng kelincahan sareng otot anu leres. Dahl mundur kalayan seuri samar dina beungeutna.
  
  Salah sahiji pasukan husus lumpat. "Naha anjeunna peryogi bantosan?"
  
  "Henteu, manéhna ngan saukur ngabobodo. Ninggalkeun anjeunna nyalira ".
  
  Kensi nyekel bursa kaluar tina juru panon nya jeung taneuh nya geus clenched huntu. Éta jelas yén dua éta sami, tapi urang Swédia nguji anjeunna, ngukur dedikasina ka tim bahkan dirina. Naha anjeunna pantes?
  
  Manehna nyeepkeun bedil lajeng ngantep balik salaku lawan nya jerked deui, ngabalukarkeun anjeunna leungit kasaimbangan na ku tuur kana iga jeung hiji siku kana irung. Mogok salajengna nya éta slash kana pigeulang, dituturkeun ku cengkraman gancang kilat. Salaku lalaki éta berjuang jeung groaned, manehna ngabengkokkeun pigeulang nya deui teuas, ngadéngé klik, sarta nempo bedil ragrag ka lantai. Anjeunna masih berjuang, narik kaluar péso sarta stabbing kana dada nya. Kensi squeezed eta sadayana di, ngarasa sabeulah nyiksikan ngaliwatan daging luhureun tulang rusuk nya, sarta dipintal sabudeureun, narik eta jeung manehna. péso dipindahkeun deui pikeun niup kadua, tapi kali ieu manehna geus siap. Manéhna nyeepkeun panangan nu dicabut, dipintal sabudeureun underneath eta, sarta twisted eta balik deui lalaki urang. Ruthlessly manehna dipencet dugi anjeunna teuing peupeus sarta ninggalkeun téroris daya teu upaya. Manehna gancang nyabut dua granat tina sabuk-Na lajeng boneka salah sahijina handap hareup calana panjang sarta kana kolor boxer-Na.
  
  Dahl, ningali, mendakan yén jeritan éta nyéépkeun tikoro. "Nuhun!"
  
  Ramo Kenzi ngaleupaskeun striker.
  
  "Kami henteu ngalakukeun éta, anjeun-"
  
  "Naon anu anjeun badé laksanakeun ayeuna," Kenzi harewos caket pisan, "kalayan panangan rusak sareng sadayana?" Anjeun moal menyakiti saha waé ayeuna, bodo?"
  
  Dahl henteu terang naha kedah nahan atanapi ngahindar, lumpat atanapi teuleum sirah, nyekel Kenzi atanapi luncat pikeun panutup. Tungtungna, detik-detik teu aya anu ngabeledug kecuali sekering pondok Smith.
  
  "Dupi anjeun ngaheureuyan abdi?" manéhna ngagerendeng. "Naon sétan-"
  
  "Palsu," Kenzi ngalungkeun striker kana sirah Dahl anu ngaluarkeun getih. "Kuring panginten éta panon elang anu sampurna bakal ningali masalahna."
  
  "Kuring henteu ngalakukeun éta." Si Swédia ngarenghap lega. "Duh, Kenz, anjeun hiji awéwé gélo kelas dunya bangsat."
  
  "Pulihkeun katana abdi. Éta salawasna tenang kuring.
  
  "Oh muhun. Abdi bet,"
  
  "Sareng anjeun nyarios kieu, urang Swedia Mad."
  
  Dahl ngegeleng. Toél. Tapi sial, jigana kuring geus papanggih jodoh kuring.
  
  Ku waktos ieu, tim SWAT sareng agén anu dirakit mangrupikeun diantarana, ngamankeun daérah di sekitar Times Square. Tim regrouped sarta nyandak sababaraha menit pikeun narik napas maranéhanana.
  
  "Opat sél handap," ceuk Lauren. "Ngan hiji tetep."
  
  "Kami pikir," ceuk Dahl. "Leuwih alus teu meunang dihareupeun diri. Jeung inget, chamber panungtungan ieu ngajaga Marsh aman tur meureun ngadalikeun..." Anjeunna teu nyebutkeun kecap "bom nuklir" kaluar nyaring. Henteu di dieu. Ieu jantung Manhattan. Saha anu terang naon jinis mikropon parabolik anu tiasa sumebar?
  
  "Great job, guys," pokna simpé. "Poé naraka ieu ampir réngsé."
  
  Tapi dina kanyataanana, eta geus ngan dimimitian.
  
  
  BAB DUA PULUH LIMA
  
  
  Julian Marsh percaya yén, tanpa ragu, anjeunna teh lalaki happiest di dunya. Katuhu di hareupeunana ngagolér pakarang nuklir anu sarat, dibeungkeut, caket pisan pikeun dirampa, pikeun dicoo dina karep. Curled ka kénca nya éta ketuhanan, awéwé geulis jeung saha anjeunna ogé bisa maénkeun dina whim a. Jeung manehna, tangtosna, dicoo kalayan anjeunna, sanajan wewengkon nu tangtu mimiti menyakiti saeutik ti sakabeh perhatian. Meureun saeutik tina krim kocok éta ...
  
  Tapi neraskeun kareta pamikiran anu sateuacana sareng anu paling penting - sél téroris pasip linggih di sisi jandela, sareng deui anjeunna maén sareng éta dina kahayangna. Lajeng aya pamaréntah Amérika, ngudag buntut na sakuliah kota, ngajalankeun sieun jeung buta maén-
  
  "Julian?" Zoe ngambekan ngan salebar bulu tina ceuli kénca. "Rék kuring ka kidul deui?"
  
  "Mang, tapi tong nyeuseup bangsat siga tadi. Pasihan anjeunna istirahat sakedik, tiasa?"
  
  "Oh, pasti".
  
  March hayu manehna boga fun nya lajeng mikir ngeunaan naon anu bakal kajadian salajengna. Ieu geus tengah isuk jeung deadlines ngadeukeutan. Waktosna ampir sumping nalika anjeunna kedah ngabuka telepon sélulér anu sanés sareng nelepon ka tanah airna kalayan tungtutan anu mendesak. Tangtosna, anjeunna terang yén moal aya anu nyata "nyumputkeun", sahenteuna henteu nganggo bursa lima ratus juta, tapi prinsipna sami sareng tiasa dilaksanakeun ku cara anu sami. March masihan nuhun ka dewa dosa jeung iniquity. Kalayan jalma-jalma ieu di sisi anjeun, naon anu teu tiasa dihontal?
  
  Kawas sakabeh impian alus, hiji ieu bakal mungkas ahirna, tapi Marsh mutuskeun anjeunna bakal ngarasakeun eta bari lumangsung.
  
  Patting sirah Zoey urang lajeng nangtung nepi, anjeunna unlocked salah sahiji tali sapatu sarta walked leuwih kana jandela. Kalayan dua pikiran sering aya dua sudut pandang anu béda, tapi duanana kapribadian Marsh leres kana skenario éta. Kumaha salah sahijina bisa leungit? Anjeunna geus snatched salah sahiji kondom Zoe sarta ayeuna nyoba dieunakeun kana leungeun-Na. Anjeunna tungtungna nyerah sareng ngadamel dua ramo. Naraka, éta masih nyugemakeun quirkiness batin na.
  
  Bari Marsh keur wondering naon anu kudu dipigawé kalayan lanyard cadang, pamingpin sél nangtung sarta neuteup ka manehna, mere anjeunna seuri kosong. Éta mangrupikeun Alligator, atanapi sakumaha Marsh sacara pribadi nyebatna - Alligator - sareng sanaos sepi sareng écés lambat, aya rasa bahaya anu nyata ngeunaan éta. Marsh ngusulkeun yén anjeunna sigana salah sahiji anu nganggo rompi. pion. Item consumable sarua jeung urination berkepanjangan. Marsh seuri nyaring, megatkeun kontak panon jeung Alligator pas dina momen katuhu.
  
  Zoé nuturkeun léngkah-léngkahna, ningali ka luar jandela.
  
  "Euweuh nu katingali," ceuk Marsh. "Supaya anjeun henteu resep diajar kutu kamanusaan."
  
  "Oh, aranjeunna tiasa lucu dina waktosna."
  
  March kasampak sabudeureun pikeun hat na, hiji anjeunna resep maké di hiji sudut. Tangtosna, éta musna, bahkan sateuacan anjeunna dugi ka New York. Minggu kamari diliwatan dina kabur pikeun anjeunna. Buaya ngadeukeutan sareng sopan naroskeun upami anjeunna peryogi nanaon.
  
  "Henteu ayeuna. Tapi kuring bakal nelepon aranjeunna pas sareng masihan aranjeunna detil pikeun nransper artos.
  
  "Anjeun bakal ngalakukeun ieu?"
  
  "Enya. Naha kuring henteu masihan jalan ka jalma-jalma?" Patarosan éta rhetorical.
  
  "Oh, ieu sapotong orok. Kuring dipaké salaku swatter laleur. "
  
  Marsh mungkin geus saendeng, gélo, sarta disetir ku bloodlust, tapi bagian leutik anjeunna oge pinter, ngitung, sarta pinuh kalibet. Éta sababna anjeunna salamet ogé sapertos anjeunna ngalangkungan torowongan Méksiko. Saatos sakedap, anjeunna sadar yén anjeunna salah nganggap Alligator sareng kaayaan éta. Anjeunna sanes anu utama di dieu - aranjeunna.
  
  Jeung éta momen telat.
  
  Marsh nyerang Alligator, terang dimana anjeunna ngantunkeun bedil, péso sareng bedil setrum anu henteu kapake. Ngaharepkeun kasuksésan, anjeunna kaget nalika Gator meungpeuk pukulan sareng ngabalikeun salah sahiji na. March nyandak eta kalem, ignoring nyeri, sarta diusahakeun deui. Anjeunna terang Zoey neuteup ka anjeunna, sareng anjeunna heran naha bangsat anu puguh henteu buru-buru ngabantosan anjeunna.
  
  Si buaya deui ngébréhkeun pukulanna kalayan gampang. Lajeng Marsh ngadéngé sora tukangeun manehna - sora panto apartemen muka. Anjeunna luncat deui, reuwas nalika Alligator ngantepkeun anjeunna, teras malik.
  
  Engap-engapan héran kaluar tikoro.
  
  Dalapan lalaki asup ka apartemen, kabéh dibaju hideung, kabéh mawa tas, jeung kasampak salaku ambek foxes dina henhouse a. Marsh neuteup tuluy ngalieuk ka Gator, panonna malah ayeuna geus teu percaya kana naon anu ditingali.
  
  "Aya naon?"
  
  "Naon? Naha anjeun pikir urang sadayana calik sepi bari lalaki beunghar dina jas tailored ngabiayaan perangna? Muhun, abdi gaduh warta pikeun anjeun, lalaki badag. Kami henteu ngantosan anjeun deui. Urang dana sorangan."
  
  March staggered ti niup ganda kana raray. Nalika anjeunna murag ka tukang, anjeunna nyekel Zoe, ngarep-ngarep anjeunna bakal nahan anjeunna, sareng nalika anjeunna henteu, aranjeunna duaan murag kana lantai. Kagetna tina éta sadayana nyababkeun awakna kaleuleuwihi, kelenjar kesang sareng tungtung saraf janten overdrive, sareng tic ngaganggu mimiti dina sudut hiji panon. Nyandak anjeunna langsung deui ka jaman baheula anu goréng nalika anjeunna budak lalaki sareng teu aya anu paduli ka anjeunna.
  
  Buaya leumpang ngurilingan apartemen, ngatur sél dua belas urang. Zoey jadi leutik-gancang, praktis sapotong jati, nalika pistols jeung pakarang militér séjén kapanggih - granat, leuwih ti hiji RPG, Kalashnikov kantos-dipercaya, gas cimata, flashbangs sarta rupa-rupa rokét leungeun-dipped baja. . Ieu rada unnerving.
  
  March cleared tikoro-Na, masih clinging ka vestiges panungtungan harkat jeung selfishness nu ensured yén manéhna téh embé pangbadagna-tandukan Iblis di rohangan ieu.
  
  "Tingali," cenah. "Cabut leungeun kotor anjeun tina bom nuklir kuring. Naha anjeun terang naon ieu, budak lalaki? buaya. Buaya! Urang kudu minuhan deadline. "
  
  Pamingpin sél kalima tungtungna ngalungkeun léptop bari ngadeukeutan Marsh. Ayeuna, tanpa dukungan sareng leres-leres tanpa sarung tangan, Alligator mangrupikeun jalma anu béda. "Anjeun pikir kuring ngahutang hiji hal ooo?" Kecap panungtungan nyaéta squeal a. "Leungeun kuring beresih! Sapatu kuring keren! Tapi maranéhna bakal katutupan ku getih jeung lebu geura-giru!"
  
  March blinked gancang. "Naon anu anjeun omongkeun?"
  
  "Moal aya bayaran. Euweuh duit nyésa! Kuring digawé pikeun hébat, hormat sarta ngan Ramses, sarta aranjeunna nelepon kuring Bomb ker. Tapi ayeuna kuring bakal jadi inisiator. Abdi bakal masihan anjeunna hirup!"
  
  Maret ngadagoan squeal dilawan di ahir, tapi kali ieu euweuh. Alligator jelas-jelas ngantepkeun serangan kakuatan kana sirahna, sareng Marsh masih henteu ngartos naha jalma-jalma ieu nanganan bom na. "Guys, ieu bom nuklir abdi. Kuring meuli ieu jeung dibawa ka anjeun. Kami ngantosan pamayaran anu saé. Ayeuna, janten budak anu saé sareng nempatkeun bom nuklir dina méja.
  
  Teu dugi ka Alligator pencét anjeunna cukup keras pikeun nyandak getih, Marsh mimiti ngartos yén aya anu salah pisan di dieu. Ieu lumangsung ka anjeunna yén sakabéh lampah kaliwat nya geus ngarah ka titik ieu hirupna, unggal bener jeung salah, unggal alus jeung goréng kecap jeung komentar. Jumlah sakabéh pangalaman na dibawa anjeunna langsung ka kamar ieu dina waktu ieu.
  
  "Naon anu anjeun badé lakukeun ku bom ieu?" Horor lowered na thickened sora na, saolah-olah anjeunna keur dipencet ngaliwatan grater kawas kéju.
  
  "Kami badé ngabeledugkeun bom nuklir anjeun pas urang ngadangu ti Ramses anu hébat."
  
  March nyeuseup napasna tanpa engapan. "Tapi éta bakal maéhan jutaan."
  
  "Sareng kitu perang urang bakal ngamimitian."
  
  "Éta ngeunaan artos," saur Marsh. "Mayar. A fun saeutik. Ngajaga United Donkeys of America ngudag buntutna. Éta ngeunaan dana, sanés pembunuhan massal.
  
  "Youuuu... u... tiwas!" Sirah fanatik Alligator ningkat naék.
  
  "Muhun, enya, tapi henteu seueur."
  
  Buaya najong manéhna nepi ka ngagulung jadi bal nu teu gerak; iga kuring, bayah, tulang tonggong jeung suku nyeri. "Kami ngan ukur ngantosan warta ti Ramses. Ayeuna, aya anu masihan telepon ka kuring. "
  
  
  BAB dua puluh genep
  
  
  Di jero Terminal Grand Central, potongan ahir teka-teki Marsh mimiti ngajajar. Drake henteu acan sadar sateuacanna, tapi ieu sadayana bagian tina rencana induk batur, anu disangka aranjeunna parantos nétralisasi. Musuh anu aranjeunna henteu diandelkeun nyaéta waktos-sareng kumaha gancangna waktosna ngalungkeun pamikiran aranjeunna janten kacau.
  
  Kalawan precinct dinyatakeun aman tur Asezare populata lolobana ku aparat kapulisian, Drake sarta timnya dibéré kasempetan pikeun scrutinize klaim kaopat, nu tungtungna kapanggih tape kana underside tina méja kafé. Runtuyan angka ditulis dina font badag, ieu teu mungkin keur angka kaluar naon bisa iwal mun junun squint dina judul, nu ieu biasana ditulis dina font pangleutikna sadia.
  
  Kode aktivasina nuklir.
  
  Drake menyipitkeun panonna teu percaya, kaleungitan kasaimbangan deui, tuluy ngalieuk ka Alicia. "Leres? Naha anjeunna ngirim ieu ka urang?"
  
  "Kuring bakal nyangka éta kamampuan pikeun maénkeun kaulinan. Anjeunna ngarasakeun eta, Drake. Di sisi anu sanésna, aranjeunna tiasa palsu. "
  
  "Atawa kodeu akselerasi," tambah May.
  
  "Atawa malah," Beau salajengna obscured topik, "kode nu bisa dipaké pikeun ngajalankeun tipe séjén pakarang disumputkeun."
  
  Drake melong ka Perancis sakedapan, wondering dimana manehna boga pikiran perverted misalna, saméméh nelepon Moore. "Kami ngagaduhan sarat énggal," saurna. "Kacuali sigana mangrupikeun sakumpulan kode deaktivasi pikeun senjata nuklir."
  
  "Naha?" Moore reuwas. "Naon? Ieu teu make akal pikiran. Ieu naon anu anjeunna nyarioskeun ka anjeun?"
  
  Drake sadar kumaha ridiculous eta sadayana disada. "Kirim ayeuna." Hayu nu spacesuits nyortir eta sadayana kaluar.
  
  "Muhun. Kami bakal masihan aranjeunna karajinan anu leres. "
  
  Saatos Drake nyimpen telepon dina saku na, Alicia brushed dirina kaluar jeung kasampak sabudeureun pikeun lila. "Kami untung di dieu," saur anjeunna. "Teu aya korban jiwa. Jeung euweuh warta ti Maret, sanajan lateness urang. Janten saur anjeun ieu mangrupikeun syarat anu terakhir?"
  
  "Kuring henteu yakin kumaha éta tiasa," saur May. "Anjeunna nyarios ka kami yén anjeunna hoyong artos, tapi anjeunna henteu acan nyarios ka kami iraha atanapi dimana."
  
  "Jadi sahenteuna hiji deui," ceuk Drake. "Dua meureun. Urang kudu mariksa pakarang jeung muka deui. Barina ogé, kalayan sagala bom mini ieu ngabeledug di sakuliah kota, kuring pikir urang geus jauh ti dipigawé ku ieu.
  
  Anjeunna wondered ngeunaan tujuan bom leutik. Ulah maéhan atawa maim. Sumuhun, aranjeunna geus struck teror kana pisan jiwa masarakat, tapi dina lampu tina bom nuklir, Julian Marsh, sarta kaméra maranéhna ngancurkeun, anjeunna teu bisa mantuan tapi pikir nu sugan aya agenda sejen. Bom sekundér éta ngaganggu sareng ngaganggu. Masalah pangbadagna disababkeun ku sababaraha urang dina motor ngalungkeun bom petasan homemade handap Wall Street.
  
  Alicia merhatikeun hiji kios disumputkeun di juru jauh. "Gula campuran," ceuk manehna. "Naha aya anu hoyong permen?"
  
  "Bawa kuring dua Snickers," Drake ngahuleng. "Kusabab genep puluh lima gram ngan ukur pikeun taun nineties."
  
  Alicia ngegeleng. "Anjeun sareng bonbon sial anjeun."
  
  "Naon salajengna?" Beau ngadeukeutan, sareng urang Perancis ngaleungitkeun nyeri awakna ku sababaraha manjang.
  
  "Moore kedah ningkatkeun kaulinan na," saur Drake. "Kudu proaktif. Kuring, pikeun hiji, kuring moal nari kana lagu Marsh sadinten."
  
  "Éta manjang," Mai ngingetkeun anjeunna. "Seuseueurna agén sareng pulisi na ngawas jalan-jalan."
  
  "Kuring terang," Drake ngarenghap. "Kuring terang pisan."
  
  Anjeunna ogé terang yén moal aya dukungan anu langkung saé pikeun Moore tibatan Hayden sareng Kinimaka, duanana kalayan alamat ka Présidén, duanana parantos ngalaman seueur anu tiasa dialungkeun ku dunya. Dina momen relatif tenang ieu, manéhna nyokot stock, mikir ngeunaan masalah maranéhanana, jeung saterusna manggihan dirina hariwang ngeunaan tim séjén-tim Dahl.
  
  Bangsat Swedia gélo ieu meureun gelut kaluar bar Marabou bari ningali moments paling taranjang Alexander Skarsga urang.
  
  Drake unggeuk nuhun na ka Alicia nalika manehna balik sarta dibikeun anjeunna dua potongan coklat. Sakedapan tim ngan nangtung di dinya, mikir, heuras. Kuring nyoba teu mikir ngeunaan naon bisa lumangsung salajengna. Tukangeun aranjeunna aya cafe & # 233; ngadeg kawas bisnis heubeul ditinggalkeun, jandéla na rusak, tabel overturned, panto splintered sarta ngagantung tina hinges maranéhna. Malah ayeuna, tim anu taliti combing wewengkon pikeun alat anyar.
  
  Drake ngalieuk ka Bo. "Anjeun pendak sareng Marsh, sanés? Naha anjeun yakin yén anjeunna bakal ningali ieu dugi ka tungtungna?"
  
  The Frenchman nyieun hiji gesture intricate. "Hmm, saha nu terang? March nu aneh, sigana stabil hiji moment jeung gélo salajengna. Sugan éta sakabéh sham. Webb teu percanten ka anjeunna, tapi éta teu heran. Kuring ngarasa yén upami Webb masih resep kana kasus Pythia, maka Marsh moal diidinan malah pura-pura kalibet dina kasus éta."
  
  "Henteu Marsha urang kedah hariwang," Mai interjected bungah. "Ieu..."
  
  Sarta ujug-ujug eta kabeh asup akal.
  
  Drake sadar ieu dina waktos anu sareng, sadar nami jalma anu anjeunna badé nelepon. Panonna neuteup panonna siga misil nyiar panas, tapi sakedapan teu bisa ngomong nanaon.
  
  Kuring keur mikir ngeunaan eta. Evaluator. Ka tungtung dahsyat.
  
  "Dasar," ceuk Drake. "Kami dimaénkeun ti mimiti."
  
  Alicia ningali aranjeunna. "Biasana kuring bakal nyebutkeun 'meunang kamar', tapi..."
  
  "Anjeunna moal tiasa lebet ka nagara ieu," Mai moaned. "Henteu tanpa kami."
  
  "Ayeuna," saur Drake. "Anjeunna persis dimana anjeunna hoyong."
  
  Terus telepon disada.
  
  
  ***
  
  
  Drake ampir ngalungkeun batang coklat na kusabab kaget, anjeunna teras-terasan dina karéta alternatif pamikiran. Nalika anjeunna ningal layar sareng ningali nomer anu teu dipikanyaho, ledakan pyrotechnic tina pikiran anu saling bertentangan ricocheted di sabudeureun sirahna.
  
  ngomong naon?
  
  Pasti Marsh nelepon tina telepon sélulér énggal na. Naha anjeunna kedah nolak pangjurung pikeun ngajelaskeun ka anjeunna yén anjeunna dimaénkeun, yén anjeunna ngan saukur dibobodo dina skéma anu hébat? Aranjeunna hoyong sél sareng senjata nuklir tetep nétral salami mungkin. Masihan dulur sahenteuna sejen jam kasempetan pikeun lagu eta kabeh ka handap. Ayeuna sanajan ... ayeuna kaulinan geus robah.
  
  Naon anu kedah dilakukeun?
  
  "Maret?" anjeunna ngajawab sanggeus ring kaopat.
  
  Sora nu teu wawuh nyampeurkeun manéhna. "Nooo! Ieu Gatorrrrr!"
  
  Drake ngajauhkeun telepon tina ceulina, sorana ngajerit, nada naék dina tungtung unggal kecap anu ngahina gendang ceulina.
  
  "Saha ieu? Dimana Marsh?
  
  "Ceuk kuring - Gatorrrr! Omong kosong geus ngarayap. Dimana anjeunna kedah. Tapi kuring boga hiji deui paménta pikeun anjeun, uhhh. Hiji deui, teras bom bakal ngabeledug atanapi henteu. Éta gumantung ka anjeun!"
  
  "Bangsat kuring." Drake sempet hese konsentrasi dina kecap alatan shouting acak. "Anjeun kedah tenang sakedik, sobat."
  
  "Lumpat, kelenci, lumpat, lumpat, lumpat. Pilari kantor pulisi di pojok 3 sareng 51 sareng tingali potongan daging naon anu kami tinggalkeun pikeun anjeun ooooo. Anjeun bakal ngartos sarat ahir nalika anjeun dugi ka dinya.
  
  Drake nyengir, nyiar ingetanana. Aya anu terang pisan ngeunaan alamat ieu ...
  
  Tapi sorana deui ngahalangan kereteg pikiranana. "Ayeuna lumpat! Lumpat! Kelenci, lumpat jeung ulah nempo ka tukang! Bakal ngabeledug dina hiji menit atawa sajam, rrr! Lajeng perang urang bakal dimimitian!"
  
  "Marsh ngan ukur hoyong tebusan. Duit pikeun bom éta milik anjeun."
  
  "Urang teu butuh duit maneh, yyyy! Naha anjeun pikir teu aya organisasi - bahkan organisasi anjeun sorangan - anu ngabantosan kami? Naha anjeun pikir teu aya jalma beunghar anu ngabantosan urang? Saur anjeun teu aya konspirator kaluar aya cicingeun ngabiayaan sabab urang? Ha ha, ha ha ha!"
  
  Drake hoyong ngahontal sareng nyentak beuheung si gelo, tapi kumargi anjeunna henteu tiasa ngalakukeun éta-acan-manehna ngalakukeun hal anu pangsaéna.
  
  Telepon diganggu.
  
  Sarta pamustunganana, uteukna ngolah unggal bit informasi. Nu séjén geus nyaho. Beungeutna bodas ku sieun, awakna tegang ku tegang.
  
  "Ieu situs urang, sanés?" ceuk Drake. "Dimana Hayden, Kinimaka sareng Moore ayeuna."
  
  "Jeung Ramses," ceuk Mai.
  
  Upami bom éta ngabeledug dina waktos éta, tim éta moal tiasa lumpat langkung gancang.
  
  
  BAB DUA PULUH TUJUH
  
  
  Hayden ngulik monitor. Kalayan seueur stasion dikosongkeun, bahkan agén-agén anu ditugaskeun ka Moore sacara pribadi dikirim ka jalan-jalan pikeun ngabantosan, pusat Kaamanan Dalam Negeri lokal ngarasa kabeuratan dugi ka ancur. Kajadian unfolding sakuliah kota nyokot precedence leuwih reuni Ramses jeung Harga pikeun momen, tapi Hayden noticed kurangna kontak antara aranjeunna, sarta wondered lamun duanana bener teu ngomong nanaon. Ramses mangrupikeun jalma anu terang anu ngagaduhan sadaya jawaban. Harga éta ngan scammer séjén ngudag dollar.
  
  Kinimaka mantuan ngoperasikeun monitor. Hayden indit leuwih naon anu lumangsung antara aranjeunna saméméhna, nalika Hawaii geus disarankan ngalawan extracting informasi ti duanana lalaki, tur ayeuna wondered ngeunaan réaksi dirina.
  
  Naha anjeunna leres? Naha anjeunna pathetic?
  
  Aya anu dipikirkeun engké.
  
  Gambar flashed saméméh manéhna, kabéh zum kaluar dina puluhan layar pasagi, hideung bodas jeung warna, pamandangan fender benders jeung seuneu, gleaming ambulan jeung panongton terrified. Panik diantara New Yorkers ieu diteundeun ka minimum mutlak; sanajan kajadian 9-11 éta kénéh horor seger dina pikiran maranéhanana sarta influencing unggal kaputusan. Pikeun seueur jalma anu ngagaduhan carita salamet 9-11, ti anu henteu angkat damel dinten éta dugi ka anu telat atanapi ngajalankeun tugas, kasieunan henteu pernah ninggalkeun pikiranana. Wisatawan kabur dina horor, sering nyanghareupan jotosan anu teu disangka-sangka salajengna. Pulisi mimiti ngabersihkeun jalan-jalan kalayan sungguh-sungguh, kalayan sakedik oposisi ti warga lokal anu jengkel.
  
  Hayden mariksa jamna...dadak jam 11. Dirasakeun engké. Sesa tim éta dina pikiran nya, beuteung nya churning ku sieun yén maranéhna bisa leungit kahirupan maranéhanana kiwari. Naha sih urang terus ngalakukeun ieu? Poé ka poé, minggu ka minggu? The odds meunang kirang nguntungkeun unggal waktos urang tarung.
  
  Sarta Dahl hususna; Kumaha lalaki ieu tetep dina ieu? Ku pamajikan jeung dua budak, lalaki kudu boga etos gawé saukuran Gunung Everest. Hormatna ka prajurit éta henteu kantos langkung luhur.
  
  Kinimaka ngetok salah sahiji monitor. "Bisa jadi goréng."
  
  Hayden neuteup manéhna. "Aya naon ieu... ah sial."
  
  Stunned, manéhna diawaskeun salaku Ramses nyokot tindakan, lumpat ka arah Price jeung slamming sirah na kana taneuh. Pangéran téroris teras nangtung di luhur awak anu berjuang sareng mimiti nyepak éta tanpa karunya, masing-masing niupkeun ceurik kanyeri. Hayden hesitated deui, lajeng ningali kolam renang getih mimiti nyebarkeun sakuliah lantai.
  
  "Abdi badé turun."
  
  "Abdi oge bade". Kinimaka mimiti naék, tapi Hayden ngeureunkeun anjeunna ku sapuan.
  
  "Henteu. Anjeun diperlukeun di dieu. "
  
  Teu maliré neuteup, manéhna buru-buru balik deui ka basement, ngageuing ka dua penjaga nu nangtung di lorong, jeung muka panto luar ka sél Ramses. Aranjeunna rurusuhan babarengan, bedil ditarik.
  
  Suku kenca Ramses nyampeurkeun kana pipi Price, megat tulang.
  
  "Eureun!" Hayden ngajerit amarah. "Anjeun maéhan anjeunna."
  
  "Anjeun teu paduli," Ramses ngagunakeun pakarangna deui, ngarecah rahang Price. "Naha atuh? Anjeun maksa kuring ngabagi sél sareng sampah ieu. Rék urang ngobrol? Nya, ieu kumaha wasiat beusi kuring dilaksanakeun. Panginten ayeuna anjeun bakal terang."
  
  Hayden lumpat ka bar, ngasupkeun konci kana konci. Ramses ngadukung dirina, teras mimiti ngaléngkah kana tangkorak sareng taktak Price, saolah-olah milarian tempat anu lemah sareng nikmati prosésna. Price geus dieureunkeun screaming sarta ngan bisa nyieun moans low.
  
  Hayden muka panto lebar, dirojong ku dua penjaga. Manehna narajang tanpa upacara, pencét Ramses tukangeun ceuli jeung pestol jeung ngadorong anjeunna jauh ti Robert Price. Manehna tuluy murag kana tuur gigireun lalaki whining.
  
  "Anjeun hirup?" Manehna pasti teu hayang muncul teuing hariwang. Jalma kawas manéhna nempo salempang salaku kalemahan nu bisa dieksploitasi.
  
  "Éta nyeri?" Manehna mencet dirina ngalawan iga Price.
  
  The squeal ngawartoskeun anjeunna yén "enya, éta kajadian."
  
  "Oké, oké, eureun ngarenghik. Hurungkeun sareng hayu atuh ningali anjeun. "
  
  Price bajoang pikeun ngagulung, tapi nalika anjeunna ngalakukeun, Hayden nyengir ningali topéng getih, huntu rusak, sareng biwir robek. Anjeunna ningali yén ceulina beureum sareng panonna bareuh pisan sareng moal tiasa dianggo deui. Sanajan kahayang pangalusna nya, manéhna winced.
  
  "Karunya".
  
  Anjeunna nuju ka Ramses. "Kang, abdi mah teu kedah naros upami anjeun gélo, nya? Ngan hiji gélo bakal ngalakukeun naon anjeun ngalakukeun. Cukang lantaranana? Motif? Sasaran? Kuring ragu eta malah meuntas pikiran anjeun ".
  
  Manehna ngangkat Glock, teu bener pinuh siap seuneu. Penjaga gigireun anjeunna nutupan Ramses bisi anjeunna nyerang anjeunna.
  
  "Tembak," ceuk Ramses. "Salametkeun diri anjeun tina dunya anu pinuh ku nyeri."
  
  "Upami ieu nagara anjeun, bumi anjeun, anjeun bakal maéhan kuring ayeuna, sanés? Anjeun bakal mungkas sadayana."
  
  "Henteu. Naon senangna maehan gancang pisan? Mimitina kuring bakal ngancurkeun martabat anjeun ku cara nyabut anjeun sareng ngabeungkeut anggota awak anjeun. Lajeng abdi bakal megatkeun wasiat anjeun ngagunakeun métode acak, euweuh urusan naon seemed katuhu dina momen éta. Teras kuring bakal mendakan cara pikeun maéhan anjeun sareng ngajantenkeun anjeun deui, deui-deui, akhirna relenting nalika anjeun menta kuring pikeun saratus kalina pikeun ngeureunkeun kahirupan anjeun.
  
  Hayden diawaskeun, ningali bebeneran dina panon Ramses sarta teu bisa ngeureunkeun dirina tina trembling. Di dieu aya saurang lalaki anu, tanpa pamikiran kadua, bakal ngabeledugkeun bom nuklir di New York. Perhatianna kaserep ku Ramses, kitu ogé para pangawalna, dugi ka aranjeunna henteu ngaréspon kana léngkah-léngkah anu ngacak sareng napas ragged anu datang ti tukangeunana.
  
  Panon Ramses hérang. Hayden terang aranjeunna parantos ditipu. Manehna ngahurungkeun sabudeureun, tapi teu cukup gancang. Harga tiasa janten Sekretaris Pertahanan, tapi anjeunna ogé ngagaduhan karir militer anu dibédakeun sareng ayeuna hirup naon anu anjeunna émut. Dua leungeunna namplokkeun kana panangan satpamna nu ngajanggélék, péstolna ngagelebug kana lantai, tuluy nyempodkeun tinjuna kana beuteung si lalaki, ngabengkokkeun satengahna. Bari ngalakukeun ieu, anjeunna murag, bet yén Hayden jeung hansip séjén moal némbak anjeunna, tohan posisina dina sababaraha cara, sarta murag kana gun teh.
  
  Sarta anjeunna némbak handapeun kelek na, pélor na pencét hansip stunned dina panon. Hayden nyingkirkeun émosina sareng nunjuk Glock na dina Harga, tapi Ramses narajang dirina sapertos banteng dina traktor, kakuatan pinuh ku awakna lumpuh, ngaleungitkeun sukuna. Ramses jeung Hayden staggered ngaliwatan sél, méré Harga kasempetan ka darat hit bersih dina penjaga kadua.
  
  Anjeunna ngamangpaatkeun ieu, ngagunakeun kabingungan pikeun kaunggulan na. Pangawal kadua maot saméméh kamandang tina pélor nu maéhan anjeunna. Awakna nabrak taneuh dina suku Price, diawaskeun ku panon sekretaris anu fungsina tunggal. Hayden naek kaluar tina handapeun awak badag Ramses ', masih nyekel Glock nya, liar-eyed, jeung nahan Harga di gunpoint.
  
  "Naha?"
  
  "Kuring bagja maot," ceuk Price hanjelu. "Abdi hoyong maot".
  
  "Pikeun mantuan nyalametkeun sapotong crap ieu?" Manehna stumbled sakuliah lantai, berjuang.
  
  "Kuring boga hiji deui maén deui," Ramses muttered.
  
  Hayden ngarasa taneuh ngageter handapeun dirina, tembok basement ngageter tur ngalungkeun kaluar awan mortir. Balang-balang kandang mimiti ngageter. Nyusun deui leungeun jeung tuurna, manéhna anteng neuteup ka luhur jeung ka handap, ka kénca jeung ka katuhu. Hayden neuteup lampu-lampu nu hurung deui-deui.
  
  Ayeuna kumaha? Naon sih ieu...
  
  Tapi manéhna geus nyaho.
  
  Situs éta tunduk kana serangan darat.
  
  
  BAB dua puluh dalapan
  
  
  Hayden engap-engapan bari tembok terus oyag. Ramses nyoba bangun, tapi kamar oyag sabudeureun anjeunna. Téroris murag kana tuur. Harga ningali kagum nalika pojok kamar robih, sendi-sendi ngalih sareng disusun deui, lampingna distorsi unggal detik. Hayden ngahindarkeun potongan mortir anu ragrag nalika bagian tina siling runtuh. Kawat jeung saluran hawa ngagantung tina hateupna, ayun-ayun kawas pendulums multi-warna.
  
  Hayden nuju ka panto sél, tapi Ramses cukup pinter pikeun ngahalangan jalanna. Butuh waktu sakeudeung saméméh manéhna sadar manéhna masih nyekel Glock, sarta ku lajeng lolobana siling ambruk jeung bar sorangan sujud ka jero, ampir ambruk.
  
  "Kuring pikir ... anjeun overdid eta," ceuk Price breathlessly.
  
  "Sakabeh tempat damn ieu ragrag eta," Hayden ngagorowok dina beungeut Ramses '.
  
  "Henteu acan".
  
  Teroris éta nangtung sareng bergegas ka témbok anu jauh, méga mortir sareng sakumpulan beton sareng moyok ngalayang sareng ragrag di sakurilingna. Panto luar ngageuleuyeung tuluy dibuka. Hayden nyekel bar jeung ditarik dirina nepi, catching up kalawan madman nu, Harga hobbling balik. Aranjeunna ngagaduhan jalma di luhur. Ramses ukur bisa indit jauh.
  
  Kalayan pamikiran éta, Hayden milarian teleponna, tapi boro-boro tiasa ngiringan Ramses. Lalaki ieu gancang, tangguh sareng kejam. Anjeunna stomped up tangga, brushing kumisan tangtangan hiji pulisi sarta maledog manehna sirah munggaran di Hayden. Manehna bray bodo, nyekel anjeunna, sarta ku waktu éta Ramses geus squeezing ngaliwatan panto luhur.
  
  Hayden buru-buru ngudag. Panto luhur nangtung muka, kacana retak, pigurana beulah. Mimitina, sadaya anu anjeunna tiasa tingali tina ruangan monitor nyaéta Moore, anu naék tina lantai sareng ngahontal ngalempengkeun sababaraha layar anu melengkung. Batur anu torn tina moorings maranéhanana, detached tina témbok, sarta nabrak kana badarat. Kinimaka ayeuna nangtung bari layar ragrag tina taktakna, kaca jeung plastik bray dina buukna. Dua agén séjén di kamar éta nyoba narik diri babarengan.
  
  "Naon anu narajang urang?" Moore lumpat kaluar ti kamar kana noticing Hayden.
  
  "Dimana Ramses?" manehna ngagorowok. "Naha anjeun henteu ningali anjeunna?"
  
  sungut Moore ngangap. "Anjeunna kedah aya di blok sél."
  
  Kinimaka ngusapan kaca jeung lebu-lébu séjén tina pundukna. "Kuring lalajo ... Lajeng sadayana naraka peupeus leupas."
  
  Hayden kutuk nyaring nalika anjeunna ningali tangga ka kénca, teras balkon payun anu teu ningali kantor utama precinct. Teu aya deui jalan kaluar ti gedong iwal ti meuntas. Manehna lumpat kana pager, nyekel eta sarta nalungtik kamar handap. Staf diréduksi, sakumaha anu direncanakeun ku teroris, tapi sababaraha padamelan di lantai dasar dijajah. Lalaki jeung awewe keur ngumpulkeun barang-barangna, tapi seuseueurna nuju ka lawang utama kalayan pakarangna ditarik, saolah-olah ngarepkeun serangan. Ramses teu mungkin diantara aranjeunna.
  
  Dimana lajeng?
  
  Harepan. Abdi ningali. Éta henteu...
  
  "Ieu sanés tungtungna!" - manehna ngajerit. "Kaluar tina jandéla!"
  
  Telat. Blitzkrieg dimimitian ku ledakan kolosal; jandéla hareup exploded sarta bagian tina témbok rubuh. Sakabeh sudut pandang Hayden bergeser, garis hateupna ragrag. Uing ngabeledug di sakuliah stasion nalika pulisi murag. Sababaraha acuk kana tuur maranéhanana atawa crawled jauh. Batur anu luka atawa kapanggih sorangan trapped. RPG nyisit kana adul anu rusak sareng nabrak konsol petugas, ngirimkeun seuneu, haseup sareng lebu di daérah anu caket. Hayden teras ningali suku lumpat sabab seueur lalaki masked muncul, sadayana nganggo bedil diikat kana taktakna. Nyebarkeun ka unggal sisi, aranjeunna narékahan kana naon waé anu gerak, teras, saatos dipikiran ati-ati, dibuka seuneu. Hayden, Kinimaka jeung Moore geuwat balik seuneu.
  
  Pélor nembus stasion ancur. Hayden ngitung sabelas jalma di handap sateuacan balkon kai anu ngajagi dirina mimiti ancur-ancuran. Cangkang langsung ngaliwat. Sempalan peupeus, robah jadi sempalan bahaya. Hayden murag mundur kana dirina ti tukangeun teras ngagulung. Rompina parantos nyandak dua serangan leutik, sanés tina pélor, sareng nyeri anu parah dina anak sapi handapna nyarioskeun yén spike kai parantos nyerang daging anu kakeunaan. Kinimaka ogé ngaharéwos, Moore nangtung pikeun nyabut jaketna sareng mupus asahan tina taktakna.
  
  Hayden ngorondang deui kana balkon. Ngaliwatan sela, anjeunna ningali sateuacanna kelompok narajang sareng nguping guttural grumbling nalika aranjeunna nyauran pamimpinna. Ramses lumpat kawas singa moro, kaluar tina tetempoan Hayden dina waktu kurang ti detik. Manehna squeezed kaluar kasempetan pikeun némbak, tapi geus terang yén bullet moal ngapung deukeut.
  
  "Geuleuh!"
  
  Hayden nangtung, molotot ka Kinimaka sarta lumpat ka arah tangga. Aranjeunna teu tiasa ngantep pangeran teroris kabur. Dina kecap-Na bom bakal geus detonated. Hayden boga rarasaan anjeunna moal ngantosan lila.
  
  "Nyingkah, nyingkah!" - manehna howled di Mano. "Urang kudu mawa Ramses deui geura!"
  
  
  BAB dua puluh salapan
  
  
  Parapatan ngan di luar situs ieu biasana dipak ku jalma, pameuntasan ieu mampet ku pejalan kaki, sarta jalan rumbled kana wirahma konstan mobil ngaliwatan. Gedong-gedong jangkung kalayan seueur jandéla biasana ngagambarkeun sora klakson sareng seuri di antara aranjeunna, nunjukkeun paningkatan dina interaksi manusa, tapi ayeuna adeganana béda pisan.
  
  Haseup swired peuntas jalan jeung naék ka langit. Jandéla-jandéla ngarecah ngabarak trotoar. Sora-sora anu ngarénghap-rénghap di sabudeureun hub nalika cangkang anu kaget sareng tatu sadar atanapi kaluar tina nyumput. Sirineu ngahuleng di kajauhan. Sisi 3rd Avenue wangunan maranéhanana kasampak kawas mouse buta mistook eta sapotong kéju abu sarta nyokot bites badag kaluar ti dinya.
  
  Hayden perhatikeun saeutik ieu, ngajalankeun kaluar ti stasion lajeng slowing handap sakumaha manehna pilari sabudeureun pikeun escapees. Lempeng ka hareup, dina 51st Street, aranjeunna hiji-hijina ngajalankeun-sabelas lalaki diasah hideung, jeung Ramses unmistakable towering luhureun sésana. Hayden lumpat ngaliwatan parapatan uing, reuwas ku tiiseun anu ngurilingan dirina, jerit tiiseun sareng méga lebu anu ngagulung anu nyobian buta. Di luhur, dina sela-sela hateup gedong-gedong kantor-tihang-tihang beton lempeng nyirian jalan anu jejeg kawas garis-garis dina kisi-kisi-caang panonpoé isuk-isuk berjuang pikeun bersaing. Panonpoé jarang muncul di jalan saméméh lohor, éta reflected tina jandéla sababaraha waktu saméméhna jeung cahayana ngan parapatan nepi ka naek overhead jeung teu bisa manggihan jalan ka handap antara wangunan.
  
  Kinimaka, anjing kolot anu satia, buru-buru di gigireunana. "Aya ngan dua belas urang," cenahna. "Moore ngawaskeun posisi urang. Urang bakal nuturkeun aranjeunna dugi ka nampi bala, oke?"
  
  "Ramses," pokna. "Ieu mangrupikeun prioritas kami. Kami bakal kéngingkeun anjeunna deui dina biaya naon waé. "
  
  "Hayden," Kinimaka méh nabrak van nu diparkir. "Anjeun teu mikir ieu ngaliwatan. Ramses ngarencanakeun sadayana. Sareng upami anjeunna henteu - sanaos lokasina kumaha waé bocor kana kamar kalima - henteu janten masalah ayeuna. Ieu bom anu urang kedah mendakan."
  
  "Alesan sanés pikeun néwak Ramses."
  
  "Anjeunna moal pernah nyarios ka kami," saur Kinimaka. "Tapi meureun salah sahiji muridna bakal ngalakukeun éta."
  
  "Beuki lila urang bisa ngajaga Ramses kaluar kasaimbangan," ceuk Hayden. "Kasempetan anu langkung saé kota ieu pikeun salamet sadayana ieu."
  
  Aranjeunna balap sapanjang trotoar, tetep dina sababaraha kalangkang anu diturunkeun ku gedong-gedong luhur sareng nyobian teu aya sora. Ramses aya di tengah bungkusna, masihan pesenan, sareng ayeuna Hayden émut yén di pasar anjeunna nyebat jalma-jalma ieu "legionnaire". Tiap di antarana éta deadly tur satia kana sabab maranéhanana, loba hambalan luhur mercenaries biasa. Mimitina, dua belas urang buru-buru tanpa seueur pamikiran, nempatkeun jarak sakedik antara diri sareng situs, tapi saatos menit aranjeunna mimiti ngalambatkeun, sareng dua ningali deui, mariksa upami aya anu ngudag.
  
  Hayden muka seuneu, barking angrily tina Glock-Na. Hiji lalaki murag, sarta sésana balik sabudeureun, némbak deui. Dua tilas agén CIA ngaléos di tukangeun kembang beton. Hayden ngintip ka sabudeureun sisina buleud, teu hayang leungiteun tetempoan musuhna. Ramses éta dina verge tina ngarecahna, ditutupan ku rahayatna. Ayeuna manéhna nempo yén Robert Price geus ditinggalkeun ka nasib-Na, bieu bisa nangtung, tapi masih ngalakonan ogé pikeun keok, lalaki sepuh. Perhatianna balik deui ka Ramses.
  
  "Nya didinya, Mano. Hayu urang meunang ieu leuwih kalawan. Naha anjeun pikir aranjeunna bakal ngabeledug upami anjeunna maot?"
  
  "Duh, abdi teu terang. Nyandak anjeunna hirup bakal tiasa dianggo langkung saé. Panginten urang tiasa nahan anjeunna tebusan. "
  
  "Hehehehe, oke, urang kedah caket heula."
  
  Kaméra digedekeun deui, waktos ieu nutupan kaburna. Hayden lumpat ti ranjang kembang ka ranjang kembang, ngudag aranjeunna di jalan. Pélor ngahiliwir di antara dua kelompok, ngaburak-barik jandéla jeung nabrak mobil anu diparkir. Garis taksi konéng sumebar nawiskeun Hayden panutup anu langkung saé sareng kasempetan pikeun ngadeukeutan, sareng anjeunna henteu ragu nyandak éta.
  
  "Hayu!"
  
  Manehna naek kana taksi kahiji, slid ka sisi jeung dipaké hiji deui ditinggalkeun di sisi jalan nutupan dirina salaku manehna lumpat ka hareup. Windows exploded sabudeureun dirina salaku jailers nya nyoba miceun aranjeunna, tapi panutup dimaksudkan yén legionnaires anyar Ramses 'teu pernah bener terang dimana aranjeunna. Opat taksi engké sareng aranjeunna maksa para pelari nyumput, ngalambatkeun aranjeunna.
  
  Earpiece Kinimaki mimiti ngarérét. "Bantuan aya lima menit deui."
  
  Tapi sanajan ieu teu pasti.
  
  Sakali deui, sél dioperasikeun salaku grup kompak. Hayden ngudag, teu tiasa nutup celah sareng ogé kapaksa ngahémat amunisi. Éta janten semu yén sél ogé mimiti hariwang ngeunaan kamungkinan bala datang nalika gerakanna janten langkung frantic, kirang ati-ati. Hayden membidik salah sahiji penjaga pungkur sareng ngan ukur sono sabab anjeunna leumpang ngalangkungan tangkal anu dipahat nalika anjeunna nembak.
  
  Murni sial.
  
  "Mano," pokna ujug-ujug. "Naha urang leungit salah sahijina di mana waé?"
  
  "Itung deui."
  
  Manehna ngan bisa ngitung sapuluh angka!
  
  Anjeunna mucunghul kaluar tina nowhere, rolling kaluar tina handapeun mobil diparkir dina gaya. Pukulan mimitina disambungkeun jeung tonggong tuur Kinimaki, ngabalukarkeun lalaki badag ngagulung. Bari nyentak, leungeun katuhuna ngangkat PPK leutik nu ukuranana teu kalah maéhan. Hayden ngalungsurkeun Kinimaka, awakna anu kawilang leutik sakuat-kuatna sareng energetik sapertos atlit kelas dunya, tapi éta ngan ukur tiasa ngagerakkeun lalaki ageung sakedik.
  
  Peluru ngalayang diantara aranjeunna, stunning, breathtaking, moment shortest naraka murni, lajeng legionnaire pindah deui. Pukulan sejen disambungkeun jeung tuur Hayden, sarta Mano terus ragrag na, nabrak dada-mimiti kana mobil diparkir sarua musuh maranéhanana dipaké pikeun panutup. A grunt lolos anjeunna salaku anjeunna kapanggih dirina desperately nyoba spin sabudeureun on tuur-Na.
  
  Hayden ngarasa nyeri dina tuur na, anu langkung penting, kaleungitan kasaimbangan ngadadak. Anjeunna terang langkung seueur ngeunaan kabur Ramses sareng parasmanan anu dahsyat anu dituturkeun tibatan ngeunaan legionnaire tarung, sareng unggal serat dirina hoyong gancang-gancang. Tapi lalaki ieu bajoang, bajoang nyata, jeung jelas hayang salamet.
  
  Manéhna muru péstol deui. Ayeuna Hayden bungah yén anjeunna kaleungitan kasaimbangan sabab anjeunna henteu aya di tempat anu disangka. Pélor kitu, nyarumput pundukna. Kinimaka threw sorangan dina leungeun jeung pestol, burying eta handapeun gunung otot.
  
  Legionnaire langsung ngantunkeun anjeunna, ningali kasia-siaan ngalawan Hawaii. Anjeunna lajeng ditarik kaluar sabeulah dalapan inci pikasieuneun sarta lunged di Hayden. Manehna twisted awkwardly, gaining sababaraha spasi pikeun nyingkahan pukulan fatal. Kinimaka ngayunkeun péstol na, tapi legionnaire geus diantisipasi ieu sarta ngayun eta leuwih gancang, péso parah slashed Hawaiian dina dada, nu jadi teu penting alatan kutang lalaki urang, tapi tetep threw anjeunna kana haunches na.
  
  Bursa masihan Hayden kasempetan anu diperyogikeun. Nalika anjeunna ngaluarkeun péstolna, anjeunna nebak naon anu bakal dilakukeun ku legionnaire - balikkeun sareng ngalungkeun péso anu licik - janten anjeunna ngaléngkah ka gigir, narik pemicu.
  
  Tilu pélor nyéépkeun dada lalaki éta nalika péso mantul tina panto mobil sareng ngajeblag kana lantai, henteu ngabalukarkeun cilaka.
  
  "Bawa anjeunna Walter," Hayden ngawartoskeun Kinimake. "Urang bakal butuh unggal bullet."
  
  Nalika anjeunna nangtung, anjeunna ningali rombongan lalaki bersenjata anu teu jelas, rurusuhan di jalan, sababaraha ratus meter jauhna. Éta janten langkung rumit ayeuna - sakelompok jalma muncul sareng ngumbara di jalan-jalan, nuju ka bumi atanapi mariksa karusakan, atanapi bahkan nangtung dina tetempoan biasa sareng ngaklik dina alat Androidna - tapi pandangan sirah Ramses muncul unggal sababaraha suku langsung tiasa dikenal. .
  
  "Ayeuna pindahkeun," saur anjeunna, maksakeun nyeri, anggota awakna anu kabeuratan damel di luar kapasitasna.
  
  Kaméra ngaleungit.
  
  "Naon si-"
  
  Kinimaka ngurilingan mobil, luncat kana tiung.
  
  "Toko olahraga badag," ceuk Hawaii breathlessly. "Aranjeunna sumping."
  
  "Tungtung jalan, Pangeran Ramses," Hayden nyiduh kaluar dua kecap panungtungan kalawan hina. "Cepat, Mano. Siga anu kuring nyarios, urang kedah tetep si bangsat sibuk sareng ngajauhan perhatianana tina bom nuklir ieu. Unggal menit, unggal detik diitung."
  
  
  BAB TILU PULUH
  
  
  Babarengan maranéhna leumpang ngaliwatan panto hareup masih ayun tina toko olahraga jeung kana vast, interior jempé na. Pameran, rak sareng gantungan baju aya dimana-mana, sapanjang unggal lorong. Dipasang dina siling kabuka-pigura, cahaya disayogikeun ku ubin glowing. Hayden neuteup di lantai bodas reflective sarta nempo tapak suku berdebu ngarah kana jantung toko. Buru-buru, anjeunna mariksa toko sareng nyaluyukeun rompina. Beungeut ngintip tina handapeun rak baju ngajadikeun dirina flinch, tapi sieun etched kana fitur na ngajadikeun dirina soften.
  
  "Tong hariwang," pokna. "Turun sareng tenang."
  
  Anjeunna henteu kedah naroskeun petunjuk. Sanajan maranéhna bisa geus nuturkeun lagu bécék, noise hareup masihan jauh posisi target maranéhanana. Moaning konstan Harga urang éta hiji kauntungan tambahan. Hayden slid handapeun armrest logam pinuh ku leggings sarta kadorong ngaliwatan mannequin botak dina seragam workout Nike kana wewengkon ditangtayungan pikeun alat olahraga. Rak barbel, baki beurat, trampolin sareng treadmill dijejeran dina barisan. Ngan pindah ka bagian sejen, aya grup teroris.
  
  Hiji lalaki ningal anjeunna, ngangkat alarm sareng ngabuka seuneu. Hayden lumpat teuas sarta dina hiji sudut, ngadéngé pélor mumbul tina panangan logam dayung urang ngan sababaraha inci ka kénca nya. Kinimaka luncat ka sisi, badarat beurat dina bagian conveyor tina treadmill jeung rolling ngaliwatan sela. Hayden balik compliment ka legionnaire ku nyieun liang dina rak sneakers luhureun sirah na.
  
  Si lalaki lalaunan mundur bari batur-baturna bubar. Hayden ngalungkeun kantong ransel pink kana hawa pikeun mariksa nomerna sareng nyengir nalika opat tembakan anu misah pencét éta teuas.
  
  "Sugan nutupan kabur Ramses," Kinimaka ngarenghap.
  
  "Upami urang peryogi Torsten Dahl," saur Hayden.
  
  "Anjeun hoyong kuring nyobian mode gila?"
  
  Hayden tak kuasa menahan tawanya. "Kuring pikir éta langkung seueur pilihan gaya hirup tibatan ganti gear," saur anjeunna.
  
  "Naon waé," ceuk Kinimaka. "Hayu urang buru-buru."
  
  Hayden ngéléhkeun manéhna nepi ka punch, jumping kaluar tina panutup jeung gancang muka seuneu. Salah sahiji inohong wheezed sarta murag ka gigir, sésana ducked handap. Hayden nyerang aranjeunna, ngantunkeun halangan dina jalanna, tapi nutup celahna gancang-gancang. The legionnaires mundur, némbak tinggi, sarta ngiles tukangeun rak siling-luhur tina sneakers tina unggal merek na warna sadia. Hayden jeung Kinimaka diuk di sisi séjén, eureun sakedapan.
  
  "Siap?" - Abdi naroskeun. Hayden ngahuleng bari ngabébaskeun anggota sélér nu murag tina pakarangna.
  
  "Go," ceuk Kinimaka.
  
  Nalika aranjeunna acuk, ledakan seuneu mesin gun rada ditumbuk rak latihan di luhur sirahna. Potongan logam sareng kardus, kanvas sareng plastik dihujanan ka aranjeunna. Hayden naek ka tepi sanajan sakabéh struktur swayed.
  
  "Oh..." Kinimaka ngamimitian.
  
  "Geuleuh!" Hayden réngsé sarta luncat.
  
  Sakabeh bagian luhur loket lega runtuh, robek-robek, sareng murag di luhur. Tembok rak anu ageung, ngagantung, ngalungkeun struts logam, kotak kardus, sareng tumpukan sapatu kanvas énggal nalika sumping. Kinimaka ngangkat leungeunna saolah-olah pikeun membela diri tina wangunan sarta terus mindahkeun confidently, tapi alatan massa na anjeunna murag tukangeun Hayden kabur. Nalika anjeunna gulung jauh tina jisim anu murag, sukuna anu nyéréd nangkep kana panyangga logam, Kinimaka nguburkeun sirahna dina panangan sareng nahan diri nalika anjeunna murag di luhur anjeunna.
  
  Hayden réngsé lémparan jeung gun dina leungeun nya jeung kasampak deui. "Mano!"
  
  Tapi masalah nya ngan dimimitian.
  
  Opat legionnaires nyerang anjeunna, nyéépkeun péstol sareng neunggeul awakna ku butut bedilna. Hayden nutupan dirina teras ngagulung deui. Rak baskét digulingkeun, ngirim bal jeruk ngalayang ka sagala arah. Hayden neuteup kana taktakna, ningal kalangkang nu obah, sareng milarian Glock na.
  
  Hiji tembakan disada. Manéhna ngadéngé pélor nabrak hiji hal di deukeut sirahna.
  
  "Eureun di dieu," ceuk éta sora.
  
  Hayden froze sarta melong ka luhur nalika bayangan lalaki Ramses 'diturunkeun kana dirina.
  
  "Ayeuna anjeun sareng kami."
  
  
  BAB tilu puluh hiji
  
  
  Drake burst kana wewengkon ruined, Alicia di sisi na. Gerakan kahiji anu aranjeunna ningal nyaéta ti Moore nalika anjeunna ngancik di balkon luhur sareng nunjuk bedil ka aranjeunna. Sanggeus satengah menit, relief muncul dina beungeutna.
  
  "Ahirna," ngarenghap. "Kuring pikir anjeun sumping ka dieu heula."
  
  "Kami ngagaduhan peringatan sateuacanna," saur Drake. "Sababaraha badut ngaranna Alligator?"
  
  Moore katingali bingung sareng ngajak aranjeunna ka luhur. "Kuring henteu kantos nguping anjeunna. Naha anjeunna pamingpin sél kalima?"
  
  "Kami pikir kitu, enya. Anjeunna wazzok bangsat sareng burit pinuh ku omong kosong, tapi ayeuna anjeunna tanggung jawab pikeun bom nuklir ieu."
  
  Moore ngawas kalawan sungut muka.
  
  Alicia narjamahkeun. "Alligator disada langkung gila tibatan Julian Marsh saatos sapuluh galon kopi, sareng kuring bakal nyarios yén éta teu mungkin dugi ka kuring ngupingkeun naon anu anjeunna nyarioskeun. Janten, dimana Hayden sareng naon anu kajantenan di dieu?"
  
  Moore nempatkeun eta kabeh kaluar pikeun aranjeunna, commenting on gelut antara Ramses jeung Harga lajeng ngewa. Drake ngoyagkeun sirah na dina kaayaan stasiun jeung distribusi inadequate agén.
  
  "Naha anjeunna tiasa ngarencanakeun ieu? Datang jauh ti kastil damn di Peru? Komo nalika urang ngajalajah pasar?"
  
  Mai katingali skeptis. "Sora rada jauh pikeun salah sahiji téori anjeun."
  
  "Sareng éta henteu masalah," saur Alicia. "Leres? Maksad abdi, saha paduli? Urang kedah ngeureunkeun gasing diri sareng ngamimitian milarian. "
  
  "Kali ieu," ceuk May. "Abdi satuju sareng Taz. Panginten kekasih terakhirna leres-leres ngaganggu anjeunna." Anjeunna neuteup anggun ka Bo.
  
  Drake cringed nalika Moore melong anjeunna, panon na ayeuna malah beuki lega. Agén KDN neuteup opatanana.
  
  "Kadéngéna kawas pésta hébat, guys."
  
  Drake nyentak. "Kamana maranéhna indit? Hayden sareng Kinimaka?"
  
  Moore nunjuk. "51 ka. Nuturkeun Ramses, sabelas pengikut-Na jeung nu bodo Price kana haseup. Kuring leungit paningali aranjeunna saatos sababaraha menit.
  
  Alicia nunjuk ka jajaran layar. "Naha anjeun tiasa mendakan aranjeunna?"
  
  "Kaseueuran saluran ditumpurkeun. Layar ancur. Kami bakal sesah milarian Taman Batré ayeuna. "
  
  Drake leumpang kana pager balkon anu rusak sareng ningali sabudeureun stasion sareng jalan di luar. Éta dunya anéh anu aya di payuneun anjeunna, bertentangan sareng kota anu anjeunna bayangkeun, balik deui, sahenteuna pikeun ayeuna. Anjeunna terang ngan hiji cara pikeun ngabantosan jalma-jalma ieu janten langkung saé.
  
  Tetep aranjeunna aman.
  
  "Naha anjeun gaduh warta sanés?" Moore nanya. "Kuring yakin anjeun ngobrol sareng Marsh sareng lalaki Alligator ieu."
  
  "Ngan naon anu kami nyarioskeun ka anjeun," saur Alicia. "Naha anjeun parantos pariksa kodeu panonaktipkeun?"
  
  Moore nunjuk ka ikon kedip-kedip anu nembé mimiti kedip-kedip dina salah sahiji layar anu salamet. "Hayu urang lalajo".
  
  Drake balik sakumaha Beau nuju ka cooler cai pikeun meunangkeun inuman. Moore maca emailna, gancang dugi ka titik sareng mastikeun kaaslian kode panonaktipkeun.
  
  "Jadi," Moore maca taliti. "Kode-kode éta leres-leres halal. Kuring kudu nyebutkeun ieu endah pisan. Naha Marsh terang yén anjeunna badé direbut?"
  
  "Bisa waé aya sababaraha alesan," saur Drake. "Kaamanan pikeun diri anjeun. Balancing on brink. Kanyataan basajan nyaéta yén lalaki genep rounds pondok tina klip pinuh. Upami Alligator éta henteu disada kitu pretentious, abdi sabenerna bakal ngarasa leuwih aman ayeuna ".
  
  "Kumaha?"
  
  "Kacang?" Drake nyobian. "Abdi henteu terang. Hayden nyarios basa anjeun langkung saé tibatan kuring. "
  
  "Inggris". Moore unggeuk. "Basa urang Inggris."
  
  "Lamun kitu. Tapi ieu hiji hal anu alus, guys. Kode panonaktipkeun asli mangrupikeun hal anu saé. "
  
  "Naha anjeun ngartos yén urang tiasa waé ngahubungi aranjeunna nalika para ilmuwan nangtukeun asal-usul muatan nuklir?" ceuk Beau bari datang deui jeung nyokot sip tina cangkir plastik.
  
  "Emh, enya, tapi tacan kajadian. Sareng sajauh anu urang terang, aranjeunna ngarobih kodeu atanapi nambihan pemicu énggal.
  
  Beau nampi ieu kalayan unggeuk saeutik.
  
  Drake ningali jam tanganna. Aranjeunna parantos aya di stasion ampir sapuluh menit, sareng teu aya kecap ti Hayden atanapi Dahl. Dinten sapuluh menit karasaeun kawas kalanggengan.
  
  "Kuring nelepon Hayden." Manéhna ngaluarkeun hapé.
  
  "Entong hariwang," saur Mai. "Sanes ieu Kinimaka?"
  
  Drake ngalieuk seukeut ka tempat manehna nunjuk. Sosok unmistakable of Mano Kinimaki hobbled steadily handap jalan, ngagulung leuwih, jelas nyeri, tapi stubbornly trotted nuju stasion. Drake ngelek belasan patarosan sareng langsung buru-buru ka jalma anu tiasa ngajawabna. Sakali di luar, tim nangkep Mano di parapatan anu pinuh ku puing.
  
  "Aya naon, sobat?"
  
  Kalegaan urang Hawaii nalika pendak sareng aranjeunna dibayangkeun ku sababaraha nyeri méntal anu pikasieuneun anu aya di handapeun permukaan. "Aranjeunna gaduh Hayden," haréwosna. "Kami nyandak tilu di antarana, tapi henteu caket sareng Ramses atanapi Harga. Lajeng aranjeunna ambushed kami di tungtungna. Nyandak kuring kaluar tina kaulinan, sareng nalika kuring kaluar tina handapeun ton puing, Hayden teu aya.
  
  "Kumaha anjeun terang aranjeunna ngagaduhan anjeunna?" Beau nanya. "Sugan anjeunna masih stalking?"
  
  "Leungeun jeung suku kuring meureun geus tatu," ceuk Kinimaka. "Tapi ceuli kuring kadéngé waé. Aranjeunna ngarampas pakarang anjeunna sareng nyeret anjeunna. Panungtungan ceuk maranehna..." Kinimaka nyelek hate, teu bisa neruskeun.
  
  Drake nangkep panon lalaki éta. "Kami bakal nyalametkeun anjeunna. Kami salawasna ngalakukeun ieu.
  
  Kinimaka nyengir. "Teu salawasna".
  
  "Naon anu aranjeunna nyarioskeun ka anjeunna?" Alicia keukeuh.
  
  Kinimaka neuteup ka langit, siga nu nyiar ilham cahaya panonpoe. "Aranjeunna nyarios bakal masihan anjeunna langkung caket kana bom nuklir ieu. Aranjeunna nyarios yén aranjeunna badé diikat kana tonggongna."
  
  
  BAB tilu puluh dua
  
  
  Thorsten Dahl ninggalkeun sababaraha awak pikeun ngabersihan wewengkon sabudeureun Times Square sarta nyandak timnya jero kana kalangkang dijieun ku gang sempit. Éta sepi sareng teu paduli, tempat anu sampurna pikeun nelepon telepon anu penting. Anjeunna nelepon Hayden munggaran, tapi lamun manehna teu ngajawab, anjeunna diusahakeun ngahubungan Drake.
  
  "Jarakna di dieu. Naon beja panganyarna?
  
  "Urang siah, sobat-"
  
  "Nepi ka bal anjeun deui?" Dahl nyampeurkeun. "Aya naon anu énggal?"
  
  "Teu dugi ka beuheung abdi waktos ieu. Éta bangsat gélo peupeus, atawa pegat, kaluar tina sél maranéhanana. Ramses jeung Harga geus euweuh. Sél kalima diwangun - atanapi éta - dua belas urang. Mano nyebutkeun aranjeunna gaduh tilu.
  
  Dahl nyekel intonasi. "Mano ngomong?"
  
  "Enya, sobat. Aranjeunna nyekel Hayden. Aranjeunna nyandak anjeunna sareng aranjeunna.
  
  Dahl nutup panonna.
  
  "Tapi urang masih gaduh sababaraha waktos." Drake diusahakeun sisi positif. "Éta moal bakal nyandak éta upami aranjeunna hoyong langsung ngabeledug."
  
  The Yorkies leres, Dahl kedah ngaku. Anjeunna ngadangukeun nalika Drake terus ngajelaskeun yén Marsh ayeuna dikaluarkeun tina peranna salaku Pangeran Gelap sareng samentawis diganti ku anu disebut Alligator. Tanah air ngan ukur tiasa ngaidentipikasi lalaki ieu salaku pendukung Amérika.
  
  "Leres?" ceuk Dahl. "Kanggo naon?"
  
  "Lumayan naon waé anu tiasa nyababkeun anarki," saur Drake. "Anjeunna tentara bayaran, ngan ayeuna anjeunna kaleungitan watekna."
  
  "Kuring panginten Ramses sok ngajalankeun bisnisna 'di bumi'."
  
  "Buaya éta asli New York. Anjeunna tiasa nyayogikeun pangaweruh logistik anu berharga pikeun operasi éta.
  
  "Leres, éta masuk akal." Dahl ngucek-ngucek mata kesel. "Terus kumaha deui? Naha urang gaduh koordinat Hayden?"
  
  "Aranjeunna nyandak kamérana. Aranjeunna kedah nyandak sahenteuna sababaraha bajuna sabab tag anu dijahit kana kaosna nyarios yén anjeunna aya di handapeun méja di Chipotle Mexican Grill, anu kami negeskeun ngan ukur omong kosong. Kaméra kaamanan berpungsi, tapi panampi di sisi kami kalolobaanana dicabut salaku hasil tina serangan dina situs éta. Aranjeunna piecing babarengan sagalana aranjeunna tiasa. Sareng aranjeunna ngan saukur teu gaduh tenaga kerja anu cekap. Hal-hal tiasa parah pisan ti dieu, sobat."
  
  "Bisa?" Dahl malikan deui. "Kuring bakal nyebutkeun urang geus kaliwat goréng jeung nuju ka handap jalan tina goréng, urang moal?"
  
  Drake ngareureuhkeun sakedap, teras nyarios, "Kami ngarepkeun aranjeunna teras-terasan nungtut," saurna. "Unggal sarat anyar masihan urang langkung waktos."
  
  Dahl henteu kedah nyarios yén aranjeunna henteu acan aya kamajuan. Kanyataan éta dibuktikeun ku sorangan. Di dieu aranjeunna gumantung kana NKRI pikeun manggihan lokasi bom nuklir, ngajalankeun sabudeureun kawas turkeys Christmas forewarned, ngan pikeun Moore pinpoint lokasi, tapi sakabeh perusahaan gagal.
  
  "Kabéh anu urang laksanakeun nyaéta nétralisasi sababaraha bahan bakar," saurna. "Kami bahkan henteu caket kana rencana Ramses anu saleresna, sareng khususna tungtung pertandingan na."
  
  "Naha anjeun henteu turun ka stasion? Urang ogé bisa babarengan nalika kalungguhan salajengna datang. "
  
  "Sumuhun, urang bakal ngalakukeun eta." Dahl waved ka sésana timnya sarta nangtukeun arah katuhu pikeun mingpin aranjeunna ka 3rd Avenue. "Hai, kumaha Mano tahan?"
  
  "Jalma éta dipencet kuat kana témbok kalayan rak. Tong nanya. Tapi anjeunna hayang pisan tarung, ngan ngantosan batur masihan anjeunna udagan.
  
  Dahl mimiti lumpat nalika aranjeunna réngsé paguneman. Kénsi eureun di gigireunana bari unggeuk. "Lengkah goréng?"
  
  "Nunjukkeun kaayaan urang, kuring nyangka éta tiasa langkung parah, tapi, leres, éta mangrupikeun pilihan anu goréng. Aranjeunna diculik Hayden. Dibawa ka tempat bomna."
  
  "Muhun, éta saé! Maksudna, naha anjeun sadayana gaduh lantera disumputkeun?"
  
  "Urang ngalakukeun. Sareng aranjeunna dialungkeun sareng bajuna."
  
  "Mossad aya dina kulit anjeun," saur Kensi lirih. "Alus pikeun aranjeunna, tapi henteu pikeun kuring. Ngajadikeun kuring ngarasa kawas kuring milik ".
  
  "Éta bakal janten". Dahl unggeuk. "Urang sadayana kedah ngaraos yén urang ngadalikeun takdir urang sorangan, sareng yén unggal kaputusan dasarna gratis. Ieu sanés manipulasi."
  
  "Poé-poé ieu," ramo-ramo Kensi ngagulung teras ngacung, "anjeun ngamanipulasi kuring dina bahaya anjeun," anjeunna teras seuri leutik. "Kacuali anjeun, sobat, anjeun tiasa ngamanipulasi kuring iraha waé sareng dimana waé anjeun hoyong."
  
  Dahl melong. Bridget McKenzie éta unstoppable. Awéwé éta terang yén anjeunna mangrupikeun lalaki anu kawin, bapa, tapi anjeunna tetep nyerah kana godaan. Tangtu, hiji cara atawa sejen, manehna moal cicing di dieu lila.
  
  Masalah direngsekeun.
  
  Smith jeung Lauren ogé jogging babarengan, exchanging komentar sepi. Yorgi dibawa nepi pungkur, capé sarta strewn kalawan lebu, tapi loping kalawan tekad playful. Dahl terang yén ieu mangrupikeun pangalaman nyata kahijina dina perang anu ngaganggu, haphazard, sareng panginten anjeunna tiasa ngatur éta kalayan saé. Jalan-jalan ngaliwat teras belok kénca ka 3rd Avenue, nuju ka parapatan sareng 51st.
  
  Ieu sababaraha menit aneh keur Dahl. Sawatara daérah kota henteu kaganggu, sareng nalika seueur toko tetep kabuka sareng jalma-jalma leumpang ka jero kalayan rasa trepidation, anu sanés sepi, ampir teu aya kahirupan. Sababaraha jalan ditutupan ku kendaraan pulisi huru-hara sareng kendaraan tentara roda opat sumebar di sapanjang. Sababaraha wewengkon cowered dina éra ku ayana looters. Sabagéan ageung jalma anu anjeunna tingali henteu ngartos naon anu kedah dilakukeun, ku kituna anjeunna nambihan sorana kana naon anu anjeunna percaya salaku otoritas sareng ngajak aranjeunna pikeun ngungsi dimana waé aranjeunna tiasa.
  
  Teras aranjeunna dugi ka situs dimana Drake sareng anu sanésna ngantosan, ngaharepkeun, sareng ngarencanakeun nyalametkeun Hayden Jay.
  
  Ngan sababaraha jam geus kaliwat ti mimiti poé ieu. Jeung ayeuna maranéhanana desperately néangan cara pikeun manggihan bom nuklir. Dahl terang yén moal aya anu balik deui; anjeunna henteu tiasa kabur atanapi nyumput di bunker. Tim SPEAR aya di dinya dugi ka ahir. Upami kota maot ayeuna, éta sanés kusabab kakurangan pahlawan anu nyobian nyalametkeun éta.
  
  
  BAB tilu puluh tilu
  
  
  Hayden tetep jempé nalika Ramses ngarahkeun aksi sareng réaksi, ngingetkeun anak buahna anu tanggung jawab, nguji kasatiaan mutlakna. Saatos nyered anjeunna jauh ti toko barang olahraga, aranjeunna maksa anjeunna ngajalankeun diantara aranjeunna dina 3rd Avenue, teras nyandak waktos pikeun milarian sareng ngalungkeun telepon sélulérna sareng nyopot rompi anti peluru na. Ramses sigana gaduh sababaraha pangaweruh ngeunaan alat nyukcruk sareng lokasina sareng maréntahkeun lalakina nyabut kaosna. Alat leutik ieu gancang kapanggih jeung dipiceun, nu satutasna grup nuluykeun ngajalankeun maranéhanana sapanjang naon mucunghul hiji jalur lengkep acak.
  
  Hayden ngagaduhan kesan yén ieu sanés masalahna.
  
  Butuh waktu. Grup éta nyéépkeun senjata anu langkung ageung sareng baju luar hideung, nembongkeun seragam turis normalna di handapeun. Ujug-ujug aranjeunna caang, teu bahaya, bagian tina ratusan panongton hariwang roaming jalan kota. Patroli pulisi sareng tentara ngajejeran sababaraha rute, tapi kamérana ngan ukur mareuman hiji gang poék teras anu sanés dugi ka jelas. Hayden dibéré jaket cadang pikeun dipaké. Dina sababaraha waktos, aranjeunna naek kana motor anu tos siap sareng lalaunan angkat ka luar kota Manhattan.
  
  Tapi teu jauh teuing. Hayden ngaharepkeun kalayan sagala kakuatanana yén anjeunna tiasa nampi pesen ka saha waé - ayeuna yén anjeunna terang lokasi bom. Henteu janten masalah yén aranjeunna tiasa maéhan anjeunna - sadayana anu penting nyaéta fanatik ieu dihentikan.
  
  The bikes digulung bagian jalan ka handap gang, lajeng sapuluh jalma-éta dalapan legionnaires sésana, Ramses jeung Harga-followed silih ngaliwatan panto sisi logam Rusty. Hayden manggihan dirina di tengah maranéhanana, hiji hadiah perang, sarta sanajan manehna geus terang nasib dirina, manehna nyoba nyekel unggal glance, unggal robah arah sarta unggal kecap whispered.
  
  Saluareun panto luar anu rusak, lorong jero anu bau ngarah kana tangga beton. Di dieu salah sahiji lalaki ngancik ka arah Hayden jeung nyekel péso na tikoro nya.
  
  "Jempé," saur Ramses, henteu ngalieuk. "Kuring langkung resep henteu maéhan anjeun ayeuna."
  
  Aranjeunna naek opat lanté lajeng dieureunkeun ngan sakedapan di hareup panto apartemen. Nalika dibuka, rombongan rame di jero, lumpat kaluar tina lorong sagancangna. Ramses eureun di tengah kamar, leungeunna ngacung.
  
  "Sareng di dieu urang," cenah. "Kalayan sajuta tungtung sareng sahenteuna hiji awal. Pangeusi kota ieu bakal ninggalkeun kahirupan ieu tanpa nyaho yén ieu téh awal jalur anyar urang, perang suci urang. Ieu-"
  
  "Leres?" Hiji sora garing ngahalangan létah. "Sabagian kuring hoyong percanten ka anjeun, Ramses, tapi bagian anu sanés, anu langkung parah, nyangka anjeun pinuh ku éta."
  
  Hayden ngagaduhan tampilan anu saé pikeun Julian Marsh. The Pythian kasampak aneh, menyimpang, saolah-olah bagian tina anjeunna geus narilep kana sejen. Anjeunna ngagem baju anu moal pernah pas, henteu paduli taun atanapi tren ayeuna. Hiji panon hideung, hiji deui buka lega tur teu kedip-kedip, sedengkeun hiji sapatu murag. Di katuhu na diuk hiji brunette keuna anu Hayden teu dipikawanoh, tapi tina cara maranéhanana dipencet ngalawan silih, éta jelas yén maranéhanana disambungkeun di leuwih cara ti hiji.
  
  Janten, sanés sekutu.
  
  Hayden ningali kalayan hina nalika Ramses ngaréspon kana éjekan Maret. "Anjeun terang?" - nanya ka pangeran teroris. "Éta kami nipu anjeun sateuacan urang pendak sareng anjeun. Sateuacan urang malah terang nami bodo anu bakal mawa seuneu langgeng urang kana jantung Amérika. Malah anjeun sorangan, Tyler Webb, ngahianat anjeun.
  
  "Bangsat Webb," ceuk Marsh. "Sareng anjeun angkat."
  
  Ramses ngalieuk seuri. "Hayu urang balik deui kana naon anu kuring nyarios. Malahan jalma-jalma anu digawé di dieu mah hate kota ieu. Mahal teuing, loba teuing turis. Lalaki jeung awewe biasa teu bisa mampuh cicing di dieu jeung bajoang pikeun meunangkeun gawe. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun kapaitan anu tumbuh ngalawan sistem sareng jalma-jalma anu terus ngadukung éta? Tol ditagih dina sasak sareng torowongan. Anjeun teu nanaon lamun teu boga duit. Sarakah, sarakah, sarakah aya dimana-mana. Sareng éta ngajadikeun kuring gering. "
  
  Hayden jempé, masih ngitung léngkah salajengna, masih ningali réaksi Marsh.
  
  Ramses ngaléngkah ka sisi. "Jeung Alligator, sobat heubeul kuring. Wilujeng tepang deui."
  
  Hayden ningali lalaki anu namina Alligator nangkeup bosna. Nyobaan tetep leutik, sepi jeung sugan unnoticed, manéhna ngitung sabaraha léngkah nu diperlukeun pikeun meunangkeun ka panto. Teuing keur ayeuna. Antosan, antosan.
  
  Tapi sabaraha lila manehna bisa nanggung eta? Sanajan kecap Ramses ', manehna wondered lamun manehna malah hayang ulah aya ledakan nuklir. Warta anu saé nyaéta yén otoritas parantos nutup ruang udara, janten lalaki éta henteu buru-buru.
  
  Robert Price ngalungkeun dirina kana korsi kalayan ngagerendeng. Manehna nanya ka legionnaire pangcaketna pikeun botol aspirin, tapi ieu pointedly dipaliré. Marsh sipit panonna ka Menteri Pertahanan.
  
  "Naha abdi kenal anjeun?"
  
  Harga nyusup kana bantalna.
  
  Hayden ngilik-ngilik sakujur kamar, ngan ayeuna merhatikeun méja makan nu nangtung di gigireun jandéla nu diréndéngkeun.
  
  sial, naon ieu...?
  
  Ieu leuwih leutik ti manehna kungsi imagined. Ransel éta leuwih badag batan modél baku, badag teuing pikeun pas dina kompartemen overhead hiji kapal terbang, tapi moal kasampak teuing kagok dina tonggong hiji jalma nu leuwih gede.
  
  "Kuring dijual ka anjeun, Maret," saur Ramses. "Kalayan harepan anjeun bakal mawa ieu ka New York. Pikeun ieu kuring bakal salawasna bersyukur. Nganggap éta kado nalika kuring nyarioskeun yén anjeun sareng réréncangan anjeun bakal diidinan ngaraosan seuneu anu nyéépkeun sadayana. Ieu mangrupikeun anu pangsaéna anu kuring tiasa nawiskeun ka anjeun, sareng langkung saé tibatan péso dina tikoro anjeun.
  
  Hayden ngapalkeun bom nuklir - ukuranana, bentukna sareng penampilan ranselna - upami anjeunna peryogi. Teu aya deui jalan anjeunna kedah maot di dieu ayeuna.
  
  Ramesses tuluy ngalieuk ka anak buahna. "Siapkeun manéhna," pokna. "Sareng entong nyéépkeun bangsat Amérika sakedik nyeri."
  
  Hayden terang yén éta bakal datang. Aranjeunna gagal pikeun ngabeungkeut leungeun-Na dina jalan ka dieu, sareng ayeuna anjeunna ngamangpaatkeun éta. Janten seueur hal anu gumantung kana waktos éta - nasib kota, bangsa, kalolobaan dunya beradab. Vas ka katuhu nya sumping di gunana, beuheung na lebar sampurna pikeun leungeun nya jeung ngan beurat katuhu pikeun ngalakukeun sababaraha karuksakan. Ieu pecah dina kuil lalaki pangdeukeutna, potongan jagged ragrag ka lantai. Nalika anjeunna ngangkat leungeunna, Hayden nyeepkeun bedil, tapi ningali éta dibungkus aman dina taktakna, anjeunna langsung nyerah, tibatan nganggo cengkramanna dina tong pikeun ngalungkeun anjeunna langkung saimbang. Senjata dituju, tapi Hayden teu dipaliré. Ayeuna éta murni Saloon Kasempetan Terakhir... teu aya deui anu berjuang pikeun hirupna - langkung sapertos gelut pikeun kasalametan kota. Na teu aranjeunna ngan nyalurkeun dirina dieu Undercover? Ieu ngawartoskeun anjeunna yén senjata api bakal frowned kana.
  
  Buaya éta ngadeukeutan anjeunna ti gigir, tapi Ramses nahan anjeunna deui. kapanggihna metot séjén. Buaya éta penting pikeun Ramses. Momen saterusna, manéhna dihakan, teu bisa fokus saluareun leungeun jeung suku nu ngahalangan dirina. Kuring fend off hiji atawa dua blows, tapi aya salawasna sejen. Ieu sanés penjahat TV - kalayan sopan ngantosan anu saurang ditarajang supados anu sanésna tiasa campur. Henteu, ieu ngurilingan anjeunna sareng nyerang anjeunna sakaligus, janten henteu paduli sabaraha anjeunna lirén sareng pencét, dua deui anu neunggeul anjeunna. Nyeri ngabeledug di tempat anu langkung seueur tibatan anu tiasa diétang, tapi anjeunna ngamangpaatkeun titajongna pikeun nyandak sapotong vas anu bergerigi sareng motong dua lalaki éta dina beungeut sareng panangan. Aranjeunna mundur, getihan. Manéhna ngaguling-guling kana sapasang suku, nitah nu bogana tumbling. Manehna nyoba maledog mug beurat dina jandela, mikir eta bakal narik perhatian, tapi hal damn flew kira satengah méter ti jandela.
  
  Naon anu bakal dilakukeun ku Drake?
  
  Manehna terang eta. Persis ieu. Anjeunna bakal tarung dugi ka napasna anu terakhir. Ngaliwatan leuweung suku manéhna néangan pakarang. Panonna patepung panon Maret jeung awéwé, tapi aranjeunna ngan clung ka silih malah tighter, manggihan solace dina komunikasi aneh. Hayden ditajong jeung twisted, cheering pikeun unggal bieu diteken jeritan, lajeng manggihan dipan tukangeun manehna. Ngagunakeun ieu salaku fulcrum a, manéhna maksa dirina pikeun suku nya.
  
  A fist dibanting kana beungeutna jeung béntang exploded. Hayden ngoyagkeun sirahna, ngabersihkeun getih, sareng nyerang deui, nyababkeun lawanna murag. fist sejen pencét dirina dina sisi sirah, lajeng lalaki nyekel dirina sabudeureun cangkéng, knocking nya kaluar suku nya jeung nempatkeun dirina deui dina dipan. Hayden ngalungkeun anjeunna kana tonggongna nganggo moméntum sorangan. Dina sadetik manehna balik kana suku nya, sirah ka handap, ngalungkeun punches kana iga, beuheung, palangkangan jeung tuur, ngalungkeun niup sanggeus niup, najong sanggeus niup.
  
  Anjeunna ningali Ramses ngaléngkah ka aranjeunna. "Dalapan urang!" - anjeunna ngagorowok. "Dalapan lalaki sareng hiji budak awéwé. Dimana kareueus anjeun?
  
  "Di tempat anu sami sareng endogna," saur Hayden ngarenghap, nyababkeun karusakan ka aranjeunna, karasa capé, nyeri tina sababaraha pukulan, ngalawan amarah ngaleungit. Ieu moal salamina, sareng anjeunna teu aya harepan kabur.
  
  Tapi anjeunna henteu kantos lirén nyobian. Teu kungsi nyerah. Kahirupan éta perang sapopoé, naha éta literal atanapi henteu. Salaku kakuatan lemes tina panarajangan dirina jeung énergi lemes tina anggota awakna, Hayden masih struck, sanajan panarajangan dirina éta euweuh cukup.
  
  Lalaki ngangkat dirina ka suku nya jeung nyeret dirina sakuliah kamar. Manehna ngarasa sababaraha kakuatan balik deui ka dirina sarta ngajalankeun boot nya sakuliah tulang tonggong nya, ngabalukarkeun manehna squeal. Leungeunna tightened sabudeureun otot nya, ngadorong dirina ka arah jandela jauh.
  
  Ramses nangtung dina méja tempat koper nuklir.
  
  "Leutik pisan," ceuk pikir. "Jadi teu pantes. Jeung can jadi memorable. Anjeun satuju?"
  
  Hayden nyiduhkeun getih tina sungutna. "Kuring satuju yén anjeun mangrupikeun karya gélo abad ieu."
  
  Ramses masihan anjeunna katingal puzzled. "Anjeun ngalakukeun? Anjeun sadar éta Julian Marsh sareng Zoe Shears ti The Pythians nangkeup di dinya, sanés? Sareng pamimpinna - Webb - dimana anjeunna? Pareum pikeun scour dunya pikeun harta arkéologis kuna, abdi nebak. Kuring nuturkeun jalan satapak anu lami-lami maot tina aristocrat anu lami-lami maot. Nuturkeun footsteps gélo sorangan bari dunya kaduruk. Abdi henteu caket kana padamelan gila abad ieu, Miss Jay.
  
  Sarta sanajan Hayden internal ngaku yen anjeunna bener ngeunaan hiji hal, manehna tetep jempé. Dina ahir poé, kamar kalayan felt kedah ngantosan aranjeunna sadayana.
  
  "Jadi naon salajengna, anjeun resep terang?" Ramses nanya ka manéhna, imut. "Muhun, teu seueur, jujur. Urang sadayana dimana urang hoyong. Anjeun sareng bom nuklir. Abdi sareng Alligator, ahli bom abdi. Umat abdi di sisi abdi. Bom nuklir? Ieu ampir siap ... - anjeunna direureuhkeun - pikeun jadi hiji jeung dunya. Naha urang nyarios ... sajam ti ayeuna?"
  
  Panon Hayden ngahianat anjeunna.
  
  "Aduh haha. Ayeuna anjeun heran. Ieu teuing waktos keur anjeun? Jadi sapuluh menit?"
  
  "Henteu," Hayden ngarenghap. "Anjeun moal tiasa. Punten. Pasti aya anu dipikahoyong. Hiji hal anu urang tiasa satuju. "
  
  Ramses neuteup ka dirina saolah-olah, ngalawan kahayang-Na, anjeunna ujug-ujug kasihan dirina. "Jumlah sadaya anu kuring pikahoyong aya di kamar ieu. Karusakan anu disebut Dunya Kahiji."
  
  "Kumaha anjeun ngadamel deal sareng jalma anu ngan ukur hoyong maéhan anjeun atanapi maot nyobian?" ceuk Hayden tarik. "Atawa ngeureunkeun aranjeunna tanpa nganggo pertumpahan getih sorangan. Dilema pamungkas pikeun Dunya Anyar.
  
  Ramses seuri. "Anjeun jalma-jalma bodo pisan." Anjeunna seuri. "Jawabanna nyaéta: 'Anjeun henteu kedah'. Maéhan kami atanapi nyembah kami. Eureun kami atanapi awas kami meuntas wates anjeun. Éta mangrupikeun hiji-hijina dilema anjeun.
  
  Hayden bajoang deui bari lalaki ditarik kaluar kaos anyar nya lajeng diposisikan bom sangkan ieu strapped ka hareup nya. Éta Alligator anu maju sareng ngabongkar ransel sareng megatkeun sababaraha kabel ti jero. Aranjeunna kedah digantelkeun kana mékanisme timer, Hayden yakin. Malahan téroris gélo sapertos kitu henteu bakal résiko pikeun ngabatalkeun alat anu ngabeledug nyata.
  
  Manéhna miharep.
  
  The buaya ditarik kawat lajeng neuteup ka Ramses, ngantosan idin neruskeun. Raksasa unggeuk. Lalaki éta nyekel panangan Hayden sareng nyorong anjeunna ka hareup meuntas méja, ngabengkokkeun awakna dugi ka bom nuklir pencét beuteungna. Aranjeunna teras nahan anjeunna dina tempatna bari Alligator ngabungkus kabel heula di sabudeureun tonggong sareng dadana, teras ka handap antara sukuna sareng tungtungna dugi ka pendak di handapeun tonggongna. Hayden ngarasa unggal tarik dina kawat, unggal gerakan ransel. Tungtungna, aranjeunna nganggo sabuk kakuatan sedeng sareng pita saluran pikeun mastikeun yén bom nuklir napel pageuh kana awakna sareng dibungkus. Hayden nguji beungkeutna sareng mendakan yén anjeunna bieu tiasa ngalih.
  
  Ramses nangtung deui pikeun admire karya Alligator urang. "Sampurna," pokna. "Iblis Amérika parantos nyandak posisi idéal pikeun ngancurkeun nagarana. Ieu mangrupikeun tempat suci anu pas, sapertos kota dosa ieu, pikeun anu sanés. Ayeuna, Alligator, setel pangatur waktu sareng pasihan kami waktos anu cekap pikeun angkat ka kebon binatang.
  
  Hayden engap-engapan dina méja, mimiti reuwas tuluy bingung ku omongan si téroris. "Punten. Anjeun teu tiasa ngalakukeun ieu. Anjeun moal tiasa. Urang terang dimana anjeun sareng naon anu anjeun badé laksanakeun. Kami salawasna tiasa mendakan anjeun, Ramses.
  
  "Maksud anjeun babaturan anjeun!" Buaya ngajerit dina ceulina, nyababkeun anjeunna luncat sareng ngoyagkeun nuke. "Basa Inggris... Khmannnn! Tong hariwang. Anjeun bakal ningali anjeunna deui. Marsh gaduh sababaraha senang sareng anjeunna, mmm, tapi urang ogé bakal!
  
  Ramses caket kana ceulina anu sanés. "Abdi émut ka anjeun sadaya ti pasar. Kuring yakin anjeun ngancurkeun éta, ngarusak reputasi kuring sahenteuna dua taun. Kuring terang yén anjeun sadayana nyerang kastil kuring, maéhan pangawal kuring Akatash, maéhan legionnair kuring sareng nyandak kuring di ranté. Pikeun Amérika. Nagara bodo. Bapak Harga leuwih aya ngabejaan kuring yen anjeun kabéh bagian tina tim, tapi teu ngan éta. Anjeun nyebut diri kulawarga. Nya, henteu pantes yén anjeun sadayana babarengan dina tungtungna?"
  
  "Damn," Hayden ngarenghap kana luhureun ranselna. "Anjeun. Bangsat."
  
  "Oh henteu. Anjeun sareng kulawarga anjeun anu leres-leres ngaco. Ngan émut - Ramses ngalakukeun éta. Tur éta malah ieu teu endgame kuring. Reliabiliti abdi malah leuwih impressive. Tapi terang yén kuring bakal aya di tempat anu aman, seuri, sedengkeun Amérika sareng sésa-sésa kroni Kulonna ngabeledug.
  
  Anjeunna ngagulung nepi ka awakna ditumbuk duanana dirina jeung eusi ransel. "Ayeuna waktos anjeun terakhir sumping ka kebon binatang. Abdi gé masihan Matt Drake kahormatan pikeun manggihan anjeun," manéhna harewos. "Nalika bom ngaleungit."
  
  Hayden ngadangu kecap-kecap éta, implikasi anu disumputkeun di jerona, tapi mendakan dirina mikiran naon tindakan pasti-seuneu bakal langkung narik tibatan anu parantos direncanakeun.
  
  
  BAB tilu puluh opat
  
  
  Hayden lésot jeung lumpat ka tukangeun treuk leutik. The legionnaires neundeun dirina, masih dihijikeun kana bom, tukangeun aranjeunna dina suku maranéhna nalika aranjeunna nempatan bangku dina dua sisi. Bagian anu paling hese dina perjalanan nyaéta ngaluarkeun anjeunna tina gedong apartemen. The legionnaires wasted euweuh waktu nyoba nyamur dirina; aranjeunna kadorong nya dimana maranéhna rék sarta indit kalawan pakarang maranéhanana di siap. Saha waé anu ningali éta bakal dipaéhan. Kabeneran pikeun aranjeunna, seuseueurna jalma sigana merhatikeun peringatan sareng cicing di bumi payuneun TV atanapi laptopna. Ramses mastikeun Hayden ningali treuk naek ka sisi jalan gigireun gang poék, nyengir sapanjang waktu.
  
  Hideung kalawan markings pasukan husus.
  
  Saha anu bakal ngeureunkeun aranjeunna? Interogasi aranjeunna? Sugan kana waktu. Tapi éta sakabéh point of sagalana anu geus lumangsung jadi jauh. Laju sareng palaksanaan unggal bagian tina rencana éta nguji réspon Amérika kana watesna. Réaksi anu dipiharep, sareng masalah saleresna nyaéta para teroris teu paduli. Tujuanana ngan ukur maotna bangsa.
  
  Aranjeunna nganggo 57th Street ka wétan, ngahindarkeun patroli sareng kordon dimana aranjeunna tiasa. Aya puing, mobil ditinggalkeun ganjil jeung grup onlookers, tapi Alligator dirina éta pituin New Yorker tur terang sagala quieter, ruteu sigana mandul. Sistim catu daya kota mantuan, sahingga supir gampang balik deui ka jalur tos rencanana. Aranjeunna meta lalaunan, cautiously, nyaho yén Amerika masih ngaréaksikeun, masih ngantosan, sarta ngan sanggeus sababaraha jam maranéhna sadar yén bom meureun geus aya.
  
  Hayden terang yén ayeuna pejabat White House bakal nyarankeun ati-ati, lengkep henteu tiasa nampi yén watesna dilanggar. Bakal aya anu sanés nyobian ngamangpaatkeun kaayaan éta. Hayu urang nyingkirkeun Dodge langkung seueur sareng ngaco pembayar pajak. Nanging, anjeunna terang Coburn sareng ngarepkeun panaséhat pangdeukeutna tiasa dipercaya sareng pinter sapertos anjeunna.
  
  Lalampahan ninggalkeun dirina kalawan ancur. The legionnaires ngarojong dirina kalawan suku maranéhanana. Ujug-ujug eureun jeung loba liang badag nyieun manéhna ngarasa seueul. Ransel dipindahkeun handapeun dirina, jero teuas na salawasna unnerving. Hayden terang yén ieu anu dipikahoyong ku Ramses - pikeun momen-momen terakhirna dipinuhan ku teror nalika waktosna ditilik.
  
  Kurang leuwih satengah jam. Jalanna sepi, lamun teu kosong. Hayden teu bisa nyebutkeun pasti. Dina pulas anyar anu sanés pikeun rencanana, Ramses maréntahkeun Gator pikeun ngabeungkeut Marsh sareng Shears kana bom, sareng Hayden. Duanana humandeuar, gelut, komo mimiti ngajerit, jadi Alligator nutup sungut jeung irung maranéhanana, diuk di dinya nepi ka calmed turun, lajeng hayu liang irung maranéhanana nyedot hawa. Marsh na Shears lajeng mimiti ceurik ampir unison. Meureun maranéhna harbored ngimpi pembebasan. Marsh squealed kawas bayi, sarta Shears sniffed kawas budak kaserang flu lalaki. Salaku hukuman pikeun duanana - na, hanjakalna, pikeun Hayden ogé - Ramses geus aranjeunna dihijikeun taranjang ka bom nuklir, nu ngabalukarkeun sagala sorts masalah, contortions, sarta leuwih sniffling. Hayden nyandak éta kalayan saé, ngabayangkeun horor Lovecraftian anu aranjeunna ayeuna tiasa nyarupaan sareng heran kumaha naraka aranjeunna bakal ngalangkungan kebon binatang.
  
  "Urang bakal rengse di jero," Alligator neuteup kritis kana massa. "Maksimum lima menit."
  
  Hayden perhatikeun yén panyipta bom nyarios saé nalika ngahubungi bosna. Sugan kahariwang ngabalukarkeun sorana ngadadak naék. Meureun pikagumbiraeun. Manehna ngancik perhatian nya nalika treuk eureun jeung supir dianggurkeun mesin pikeun sababaraha menit. Ramses kaluar tina taksi, sarta Hayden ngusulkeun yén maranéhna bisa jadi di lawang ka kebon binatang.
  
  kasempetan panungtungan.
  
  Anjeunna bajoang pisan, nyobian ngayun ti sisi ka sisi sareng ngesek pita saluran tina sungutna. Marsh jeung Shears groaned, sarta legionnaires stepped on dirina kalawan sapatu maranéhanana, sahingga hésé pikeun mindahkeun, tapi Hayden dilawan. Kabéh nu diperlukeun nyaéta rumble aneh, hiji wobble pantes, sarta bandéra bakal diangkat.
  
  Salah sahiji legionnaires dilaknat sarta luncat leuwih dirina, pinning dirina malah leuwih jauh ngalawan muatan nuklir jeung tukangeun wahana. Manéhna moan kana lakban. Leungeunna ngarangkul awakna, nyegah anjeunna gerak, sareng nalika Ramses balik, anjeunna henteu tiasa ngambekan.
  
  Kalawan rada ngagaur tina mesin, treuk maju deui. Mobilna lalaunan, legiunna indit. Hayden narik napas jero, kutukan nasibna sareng wajah sadayana di sakurilingna. Kandaraan teu lila eureun jeung supir mareuman mesin. Aya tiiseun nalika Ramses, ayeuna diasah dina seragam pasukan husus rudimentary, poked sirah kana korsi tukang.
  
  "Goal kahontal," cenah dispassionatedly. "Antosan sinyal kuring sareng siap-siap nyandak aranjeunna di antara anjeun."
  
  Teu daya teu upaya, Hayden ngan bisa ngambekan nalika lima legionnaires diposisikan diri sabudeureun kebat aneh tur siap angkat eta. Ramses knocked on panto, sagalana jelas, sarta hiji lalaki dibuka. The legionnaires lajeng ngangkat kebat kana hawa, dibawa kaluar tina van jeung mingpin eta sapanjang jalur tangkal-dijejeran. Hayden kedip-kedip nalika panonpoe neunggeul panonna, tuluy neuteup kamana manehna aya.
  
  A kanopi kai dirojong ku pilar bata kandel stretched overhead, dikurilingan ku greenery. A suntrap well-diangkat sarta diaspal, éta ayeuna deserted, sakumaha Hayden geus ekspektasi sesa kebon binatang bakal. Sababaraha wisatawan intrepid mungkin geus ngamangpaatkeun atraksi sparsely populated, tapi Hayden doubted kebon binatang bakal diwenangkeun ngaku saha pikeun sababaraha jam ka hareup. Paling dipikaresep, Ramses ngayakinkeun kaamanan kebon binatang nu aya pasukan husus pikeun mastikeun kaamanan lengkep wewengkon. Aranjeunna dibawa sapanjang jalur dijejeran ku arches jeung nongkrong greenery dugi aranjeunna dieureunkeun ku panto sisi. The buaya meunang asupna ku kakuatan, lajeng maranéhna manggihan diri di jero kamar tinggi-ceilinged diwangun ku jalur kai, sasak jeung loba tangkal anu mantuan Cope jeung atmosfir lembab.
  
  "Zona tropis," Ramses unggeuk. "Ayeuna, Alligator, cokot bungkusan teras lebetkeun kana jero taneuh. Kami henteu peryogi pangamatan kasempetan awal. "
  
  Hayden jeung sesa parusahaan precarious nya réngsé nepi di lantai kai. The buaya disaluyukeun sababaraha Straps, ditambahkeun langkung pita saluran pikeun stabilitas, lajeng fiddled jeung gulungan kawat tambahan dugi anjeunna ngumumkeun yén detonator ieu aman dibungkus sabudeureun tahanan.
  
  "Jeung switch rotary?" Ramses nanya.
  
  "Naha anjeun yakin hoyong nambihan ieu?" Buaya nanya. "Marsh sareng Shears tiasa ngamimitian ieu sateuacanna."
  
  Ramses unggeuk mikir ka éta lalaki. "Anjeun leres". Anjeunna squatted handap gigireun bungkusan, ransel nu peletakan di lantai, Hayden dihijikeun langsung di luhur, lajeng Marsh na Zoey on luhureun dirina. Panon Ramses sajajar jeung sirah Julian Marsh.
  
  "Kami bakal nambihan saklar sensitipitas," saurna tenang. "Alat puteran anu, upami anjeun angkat atanapi ngadamel gerakan anu ageung, nyababkeun bom ngabeledug. Abdi mamatahan anjeun cicing di tempat sareng ngantosan réncang Miss J sumping. Tong hariwang, moal lila."
  
  Kecap-kecapna ngageterkeun awak Hayden. "Sakumaha lami?" manéhna junun exhale.
  
  "Timer bakal disetel pikeun hiji jam," ceuk Ramses. "Cukup waktos pikeun ngawenangkeun Alligator sareng kuring dugi ka kasalametan. Lalaki kuring bakal ditinggalkeun ku bom, hiji kejutan terakhir pikeun babaturan anjeun upami aranjeunna tiasa mendakan anjeun.
  
  Lamun?
  
  Ramses nangtung, nyandak hiji tampilan panungtungan dina bungkusan anjeunna geus disiapkeun, dina daging manusa jeung firestorm underneath, dina ekspresi fearful dina beungeut maranéhanana sarta kakuatan anjeunna némbongkeun leuwih aranjeunna sadayana.
  
  Hayden nutup panon sorangan, ayeuna teu bisa gerak, tekanan dahsyat mencét dada nya kana bom inexorable sarta nyieun hésé pikeun ngambekan. Ieu tiasa janten momen terakhir anjeunna sareng teu aya anu tiasa dilakukeun saatos ngadangu Alligator bungah ngeunaan nyetél saklar sensitipitas, tapi anjeunna bakal dikutuk upami anjeunna badé nyéépkeunana di Zona Tropis Kebon Binatang Taman Tengah New York. Sabalikna, anjeunna bakal diangkut deui ka waktos anu paling saé dina hirupna, ka Manos sareng waktosna di Hawaii, ka jalur Inten Kepala, surfing di North Beach sareng gunung vulkanik Maui. Réstoran dina gunung seuneuan aktip. Hiji tempat luhureun méga. Rét beureum tukangeun jalan. Lampu kedip-kedip sapanjang Kapiolani lajeng pantai di tungtung sadaya pantai, foaming handapeun nyebarna lampu beureum magrib jeung kaurus, hiji-hijina tempat nyata di dunya dimana manehna bisa kabur sagala stresses jeung worries hirup.
  
  Hayden indit ka ditu ayeuna, jeung jam ticking.
  
  
  BAB TILU PULUH LIMA
  
  
  Drake ngantosan di kantor pulisi, ngarasa teu daya teu upaya nalika aranjeunna ngagantung dina unggal tip, unggal sighting, unggal hint saeutik ngeunaan Ramses, Hayden, atawa bom nuklir. Kabeneran éta New York ageung teuing pikeun nutupan dina sababaraha jam, sareng teleponna disada. Pangeusina loba teuing jeung nu datang loba teuing. Butuh waktu sapuluh menit tentara pikeun ngahontal Gedong Bodas, tapi sanaos sadaya penjaga sareng ukuran kaamanan, sabaraha lami waktos milarian tempat anu alit ieu? Ayeuna, Drake panginten, bawa skenario ieu ka New York sareng naon anu anjeun kéngingkeun? Éta kajadian anu jarang dimana pasukan kaamanan nangkep teroris anu leres-leres ngalaksanakeun kekejamanna. Di dunya nyata, teroris diudag sareng dilacak saatos karusuhan.
  
  Dahl tungtungna sumping, katingali kusut sareng bosen dunya, sareng sesa tim SPEAR di tukangeunana. Kenzi inexplicably mimiti pilari sabudeureun tur nanya dimana fasilitas gudang bukti éta. Dahl ngan saukur ngagulung panonna ka anjeunna sareng nyarios, "Leupaskeun anjeunna, atanapi anjeunna moal sugema." Sesa tim rame di sabudeureun tur listened kana naon Drake kungsi ngomong, nu, lian ti keur hariwang ngeunaan Hayden, teu pira.
  
  Moore nyederhanakeun masalah. "Jalma terang ngeunaan ancaman teroris ka kota. Kami henteu tiasa ngévakuasi, sanaos urang henteu ngeureunkeun jalma anu badé angkat. Kumaha upami bom ngabeledug? Kuring henteu weruh, tapi teu keur urang mikir ngeunaan silih tuduh ayeuna. Sistem kami turun, tapi agénsi sareng situs sanés gaduh aksés kana saluran sanés. Urang ngabandingkeun aranjeunna nalika urang nyarios. Paling sistem keur ngajalankeun. Jalan-jalan di New York sepi tapi tetep sibuk dibandingkeun sareng kalolobaan kota. Jalan-jalan oge."
  
  "Tapi can nanaon?" Smith nanya reuwas.
  
  Moore ngahuleng. "Sobat, urang ngajawab ratusan telepon per menit. Urang nungkulan unggal psycho, unggal prankster, sarta unggal downright sieun warga alus di kota. Ruang udara ditutup kanggo sadayana kecuali urang. Kami badé mareuman Wi-Fi, Internét sareng bahkan saluran telepon, tapi ngartos yén kami sigana bakal istirahat tina jalan ieu sareng urang ti pulisi jalanan, agén FBI atanapi, langkung dipikaresep, anggota masarakat."
  
  "Di handapeun panutup?" Dahl nanya.
  
  "Sajauh anu kami terang, teu aya hiji sélér anu tinggaleun. Urang ukur bisa nganggap yén sél ayeuna ngajaga Ramses ieu direkrut nasional jeung lokal. Kami henteu percanten yén agén anu nyamar tiasa ngabantosan, tapi aranjeunna ngajalajah sadaya pilihan anu mungkin."
  
  "Jadi dimana ieu ninggalkeun urang?" Tanya Lauren. "Kami henteu tiasa mendakan kaméra, Ramses, Harga atanapi Hayden. Kami henteu acan mendakan bom nuklir, "manehna ngulik unggal rupa, tetep dina haténa saurang sipil anu digedékeun dina acara sindikat dimana sadaya potongan teka-teki dijejeran kana polah ahir.
  
  "Tipping mangrupikeun anu biasana dilakukeun," saur Moore. "Aya anu ningali hiji hal sareng nyababkeun éta. Naha anjeun terang naon anu disebut séri tip panas di dieu? Dua tikét ka surga, saatos lagu Eddie Money kuno.
  
  "Jadi, urang ngantosan telepon?"
  
  Drake ngajak Lauren kaluar kana balkon. Adegan di handap ieu frantic, kalawan sababaraha pulisi jeung agén masih hirup berjuang jeung shock cangkang nalika aranjeunna ngangkat jalan ngaliwatan puing jeung kaca pecah, ngawalon telepon jeung pounding kenop, sababaraha kalawan perban getih dibungkus sabudeureun leungeun jeung huluna maranéhna, batur ku suku maranéhanana. nepi, nyengir nyeri.
  
  "Urang kedah turun ka ditu," saur Lauren. "Bantuan aranjeunna."
  
  Drake unggeuk. "Aranjeunna nuju perang kalah sareng éta sanés hub deui. Ieu guys saukur nampik ninggalkeun. Ieu hartosna langkung seueur pikeun aranjeunna tibatan perjalanan ka rumah sakit. Ieu naon anu dilakukeun ku pulisi anu saé sareng masarakat jarang ningali éta. Pers brings kaluar ngan warta goréng deui jeung deui, ngawarnaan pamadegan umum. Abdi nyarios yén urang ogé bakal ngabantosan aranjeunna. "
  
  Aranjeunna nuju ka lift lajeng Drake ngancik sabudeureun, reuwas ningali sakabéh tim tukangeun manehna. "Naon?" - manéhna nanya. "Kuring teu boga duit".
  
  Alicia seuri kesel. Malah Beau junun seuri. Tim SPEAR parantos ngalangkungan seueur pisan dinten ayeuna, tapi tetep kuat, siap langkung seueur. Drake nempo loba ancur sarta tatu séjén anu disumputkeun ogé.
  
  "Naha anjeun teu ngecas? Sareng nyandak amunisi tambahan sareng anjeun. Nalika urang tungtungna tiasa ngeureunkeun ieu, urang bakal ngalaman waktos anu sesah.
  
  "Kuring bakal terang éta," saur Kinimaka. "Éta bakal nyayogikeun gangguan."
  
  "Sareng kuring bakal ngabantosan," saur Yorgi. "Kuring sesah ngartos aksen Drake, janten éta bakal leungit ku aksen Amérika."
  
  Dahl seuri bari miluan Drake di lift. "Babaturan Rusia kuring, anjeun parantos mundur."
  
  Drake ditinju Swédia, ngabalukarkeun leuwih ancur, sarta nyandak lift turun ka lantai kahiji. Tim SPEAR teras campur dimana aranjeunna tiasa, ngawalon telepon énggal sareng ngarékam inpormasi, ngawawancara warga sareng naroskeun patarosan, sareng ngalihkeun telepon anu teu aya hubunganana sareng darurat ka stasiun anu ditugaskeun. Sarta sanajan maranéhna terang aranjeunna diperlukeun tur mantuan, taya sahijina éta senang jeung éta saukur kusabab Hayden masih leungit sarta Ramses tetep buron. Sajauh ieu anjeunna geus ngéléhkeun maranéhna.
  
  Naon trik séjén anu anjeunna gaduh leungeun baju?
  
  Drake neraskeun telepon ngeunaan baraya anu leungit sareng ngirim anu sanés ngeunaan trotoar anu henteu rata. Switchboard tetep aktip, sarta Moore masih cacah dina tip, tikét na ka sawarga. Tapi enggal janten jelas ka Drake yén waktosna langkung gancang tibatan susu anu tumpah tina wadah anu rusak. Hiji-hijina hal anu tetep anjeunna jalan nyaéta yén anjeunna ngarepkeun Ramses nelepon sahenteuna sakali. Lalaki ieu masih némbongkeun dirina. Drake cangcaya anjeunna bakal mencét tombol tanpa sahenteuna nyobian janten langkung sandiwara.
  
  Pulisi ngajalankeun stasion, tapi tim ngabantosan ku calik dina méja sareng ngirim pesen. Dahl indit nyieun kopi. Drake ngagabung anjeunna di hareup ketel, ngarasa pisan daya teu upaya sarta kaluar tempat nalika aranjeunna ngantosan informasi.
  
  "Hayu urang ngobrol ngeunaan kahiji," ceuk Drake. "Naha ieu kantos kajantenan ka anjeun sateuacanna?"
  
  "Henteu. Kuring ngarti kumaha Ramses junun nyumputkeun sagala taun ieu. Sareng kuring nyangka yén alat éta henteu ngahasilkeun tanda tangan radiasi sabab henteu acan ngadeteksi éta. Lalaki anu ngarangkep deui bom éta pasti terang naon anu anjeunna laksanakeun. Dugaan kuring nyaéta urut militér AS.
  
  "Tapi naha? Aya seueur jalma anu tiasa ngalindungan radiasi. "
  
  "Ieu ogé lumaku pikeun hal anu sanés. Pangaweruh lokal. Tim rusiah anjeunna ngumpul. Tandai kecap kuring, Drake baheula, aranjeunna tilas SEAL. Operasi husus ".
  
  Drake tuang cai bari Dahl spooned di granules. "Jieun kuat. Kanyataanna, anjeun malah nyaho naon éta? Naha "Instan" parantos dugi ka Kutub Kalér?
  
  Dahl ngahuleng. "Kopi instan téh pagawéan sétan. Sareng kuring henteu kantos ka Kutub Kalér."
  
  Alicia ngaléos ngaliwatan panto kamar nu muka. "Aya naon? Ngadéngé hiji hal ngeunaan tiang jeung ngan nyaho ngaran kuring dina eta.
  
  Drake teu bisa nyumputkeun seurina. "Kumaha damang, Alicia?"
  
  "Sakitu suku. Nyeuri sirah abi. nyeri haté. Lian ti éta mah damang."
  
  "Maksad abdi-"
  
  Telepon X-Ambassadors ngalelepkeun kecap-kecap salajengna, anu asalna tina spéker telepon sélulérna. Masih kénéh nyekelan ketel, paranti dibawa ka gado.
  
  "Halo?"
  
  "Naha anjeun émut ka abdi?"
  
  Drake nahan ketel kalayan kakuatan sapertos anu cai anu nembé digolak cipratan kana pananganna. Anjeunna henteu kantos nengetan.
  
  "Di mana anjeun, bangsat?"
  
  "Ayeuna. Naha patarosan kahiji anjeun kedah "dimana pakarang nuklir" atanapi "sabaraha lami kuring bakal ngabeledug"? Gegeroan anu kacida reuwasna ngalir ngaliwatan garis.
  
  "Ramses," ceuk Drake, inget kana spiker telepon. "Naha teu langsung to the point?"
  
  "Ih, naon anu lucuna? Jeung anjeun teu ngabejaan kuring naon anu kudu dipigawé. Abdi pangeran, boga karajaan. Abdi parantos maréntah mangtaun-taun sareng bakal maréntah langkung seueur deui. Lila sanggeus anjeun jadi Crispy. Pikirkeun deui".
  
  "Jadi, naha anjeun gaduh deui kalang anu tiasa urang luncat?"
  
  "Éta sanés abdi. Éta Julian Marsh. Lalaki ieu paling gélo, janten kuring ngahubungi anjeunna sareng agén anjeun Jay.
  
  Drake ngageter, neuteup Dahl. "Anjeunna damang?"
  
  "Kanggo ayeuna. Sanajan anjeunna kasampak saeutik kaku jeung nyeri. Anjeunna ngusahakeun anu pangsaéna pikeun tetep tetep. "
  
  Perasaan foreboding twisted dina beuteung Drake. "Na naha ieu?"
  
  "Janten, tangtosna, éta henteu ngarusak sensor gerak."
  
  Duh Gusti, pikir Drake. "Anjeun haram jadah. Naha anjeun ngabeungkeut anjeunna kana bom?"
  
  "Anjeunna bom, sobat."
  
  "Dimana?"
  
  "Urang ka ditu. Tapi kumargi anjeun sareng réréncangan anjeun ngaraosan ngajalankeun anu saé, sareng kumargi anjeun parantos pemanasan, kuring panginten naha henteu masihan anjeun kasempetan? Kuring miharep anjeun resep tatarucingan. "
  
  "Ieu gélo. Anjeun gélo, maén kalawan loba nyawa. Tatarucingan? Ngabéréskeun éta pikeun kuring, bajingan. Saha anu badé ngijih dina awak anjeun nalika kuring diduruk?"
  
  Ramses jempé sakedapan, semu mikir. "Jadi sarungna pareum. Ieu alus. Abdi leres-leres ngagaduhan tempat anu badé, pikeun ngadatangan rapat, pikeun mangaruhan bangsa-bangsa. Jadi dengekeun-"
  
  "Kuring ngarep pisan anjeun bakal aya ngantosan," Drake interrupted, gancang fishing kaluar "Nalika urang nepi ka dinya."
  
  "Hanjakal henteu. Di dieu urang pamit. Sakumaha anjeun terang, kuring ngagunakeun anjeun pikeun ngewa kuring. Janten, sakumaha anu anjeun carioskeun - hatur nuhun pikeun ieu. "
  
  "Euh-"
  
  "Enya enya. Bangsat kuring, kolot kuring jeung dulur kuring kabeh. Tapi anjeun sareng kota ieu anu bakal ngaco. Jeung kuring, anu bakal neruskeun. Janten waktos ayeuna janten masalah. Naha anjeun siap menta kasempetan anjeun, urang Inggris saeutik?"
  
  Drake mendakan profesionalismena terang yén ieu mangrupikeun hiji-hijina pilihan. "Wartosan abdi".
  
  "Antiseptik kuring bakal ngabersihkeun dunya inféksi di Kulon. Ti leuweung hujan ka leuweung hujan, ieu bagian tina lanté kanopi. Éta hungkul ".
  
  Drake nyengir. "Sareng éta sadayana?"
  
  "Leres, sareng kumargi sadaya anu anjeun laksanakeun dina anu disebut dunya beradab diukur dina sababaraha menit, jam, kuring bakal nyetél waktos sawidak menit. Nice, angka buleud kawentar pikeun anjeun.
  
  "Kumaha urang ngarampas pakarang ieu?" Drake ngaharepkeun Marsh henteu nyarios kodeu panonaktipkeun.
  
  "Aduh sial, anjeun teu terang? Teras émut ieu - bom nuklir, khususna bom nuklir koper, mangrupikeun mékanisme anu tepat sareng saimbang. Sadayana miniatur sareng langkung tepat, sabab kuring yakin anjeun bakal ngahargaan. Ieu bakal merlukeun ... sophistication ".
  
  "Kacanggihan?"
  
  "Kacanggihan. Lalajo ieu".
  
  Kalayan kecap-kecap ieu, Ramses ngeureunkeun teleponna, ngantunkeun jalurna maot. Drake bergegas deui ka kantor sareng ngajerit di sakumna stasion pikeun ngeureunkeun. Kecap-kecapna, nada sorana, ngajantenkeun sirah, panon sareng awakna nuju ka anjeunna. Telepon diasupkeun kana stand, telepon teu dipalire, jeung paguneman dieureunkeun.
  
  Moore melong raray Drakes, teras nyarios, "Pareuman telepon anjeun."
  
  "Kuring boga éta," Drake ngagorowok. "Tapi urang kudu make akal pikiran..." Manéhna ngulang tatarucingan kecap demi kecap. "Cepat," pokna. "Ramses masihan kami genep puluh menit."
  
  Moore nyarandé kana balkon reyot, diiluan ku Kinimaka sareng Yorgi. Sadayana ngalieuk ka anjeunna. Nalika kecap-Na mimiti ngahontal jalma, aranjeunna mimiti ngagorowok.
  
  "Muhun, antiseptik téh bom. Éta jelas".
  
  "Jeung manéhna intends pikeun niup eta up," ceuk batur whispered. "Éta sanés bluff."
  
  "Ti leuweung hujan ka leuweung hujan?" ceuk Mai. "Kuring teu ngarti".
  
  Drake ngabungkus kana sirahna. "Ieu pesen pikeun urang," saurna. "Éta sadayana dimimitian di hutan hujan Amazon. Urang mimiti nempo manehna di pasar. Tapi kuring henteu ngartos kumaha jalanna pikeun New York. "
  
  "Tapi lain?" ceuk Smith. "Bagian tina lantai handapeun kanopi? Abdi henteu-"
  
  "Ieu mangrupikeun rujukan leuweung hujan anu sanés," Moore ngagorowok. "Sanes kanopi naon anu disebut tutupan tangkal padet? Lantai ditutupan ku rungkun."
  
  Drake geus aya. "Ieu leres. Tapi upami anjeun nampi ieu, anjeunna nyarioskeun yén bom disumputkeun di leuweung hujan. Di New York," Anjeunna nyengir. "Teu asup akal."
  
  Tiiseun ngarajaan di stasion, jenis tiiseun anu tiasa ngajempolan hiji jalma dugi ka teu daya teu upaya atanapi listrik anjeunna dugi ka caang.
  
  Drake henteu kantos langkung sadar kana waktosna, unggal detik pinuh ku sora bel Kiamat.
  
  "Tapi New York ngagaduhan leuweung hujan," saur Moore tungtungna. "Di Kebon Binatang Central Park. Éta leutik, disebut "Zona Tropis," tapi éta mangrupikeun versi mini tina hal anu nyata.
  
  "Di handapeun kanopi?" Dahl pencét.
  
  "Enya, aya tatangkalan."
  
  Drake hesitated pikeun kadua sejen, painfully sadar yén sanajan ieu bisa ngarugikeun aranjeunna loba nyawa. "Anu sanésna deui? Aya bongbolongan sejenna?
  
  Ukur tiiseun jeung tatapakan kosong nu ngabagéakeun pananya.
  
  "Lajeng urang sadayana asup," cenah. "Teu aya kompromi. Taya lulucon. Geus waktuna pikeun ngeureunkeun bangsat mitos ieu. Sapertos anu urang lakukeun kamari. "
  
  Kinimaka jeung Yorgi muru tangga.
  
  Drake mingpin sadaya tim kana jalan-jalan anu pinuh ku kasieun di New York.
  
  
  BAB tilu puluh genep
  
  
  Nuturkeun paréntah Moore, tim sapuluh urang ngabuang menit anu langkung berharga ku jalan janten gang pikeun ngomandoan sababaraha mobil pulisi. Telepon parantos dilakukeun nalika aranjeunna dugi ka dinya, sareng pulisi ngantosan, usahana pikeun mupus jalan-jalan mimiti ngahasilkeun buah. Smith diuk dina hiji kabayang, Dahl di sisi séjén, mobil dihurungkeun sirens maranéhanana sarta lampu kedip-kedip sarta bergegas sabudeureun sudut 3rd Avenue, ngaduruk karét, langsung ka kebon binatang. Gedong-gedong sareng rupa-rupa kasieunan bergegas ku opat puluh, teras lima puluh mil sajam. Smith ngalungkeun taksi anu ditinggalkeun, pencét payuneunana, langsung dikirimkeun. Ngan aya hiji kordon pulisi dina jalanna, sareng aranjeunna parantos nampi pesenan pikeun ngantepkeun aranjeunna. Maranéhna lumpat ngaliwatan parapatan nu buru-buru diberesihan, ngadeukeutan genep puluh.
  
  Drake ampir teu malire telepon anyar dina telepon sélulérna, panginten sigana Ramses nelepon deui pikeun gloat. Tapi teras anjeunna mikir: bahkan ieu tiasa masihan kami sababaraha petunjuk.
  
  "Naon?" - manéhna barked sakeudeung.
  
  "Drake? Ieu Présidén Coburn. Dupi anjeun gaduh menit?"
  
  The Yorkshireman luncat reuwas, teras pariksa GPS-Na. "Opat menit, Pak."
  
  "Teras dangukeun. Kuring terang kuring henteu kedah nyarioskeun ka anjeun kumaha goréngna upami bom ieu diidinan ngabeledug. Retribusi téh dilawan. Sarta kami malah teu terang kabangsaan leres atanapi leanings pulitik karakter Ramses ieu. Salah sahiji masalah gedé anu timbul nyaéta karakter anu sanés - Alligator - parantos nganjang ka Rusia opat kali taun ieu.
  
  Sungut Drake robah jadi pasir. "Rusia?"
  
  "Enya. Ieu sanés decisive, tapi..."
  
  Drake terang naon hartosna jeda éta. Henteu aya anu kedah mutuskeun dina dunya anu dimanipulasi ku saluran warta sareng média sosial. "Upami inpormasi ieu kaluar-"
  
  "Enya. Kami ningali acara tingkat luhur. "
  
  Drake, tangtosna, henteu hoyong terang naon hartosna. Anjeunna terang yén ayeuna aya jalma-jalma di dunya anu langkung lega, jalma-jalma anu kuat pisan, anu gaduh cara pikeun salamet tina perang nuklir, sareng aranjeunna sering ngabayangkeun kumaha upami aranjeunna tiasa hirup di dunya anu énggal-énggal dicicingan. Sababaraha jalma ieu parantos janten pamimpin.
  
  "Defuse bom lamun perlu, Drake. Kuring bébéja yén NEST nuju di jalan, tapi bakal sumping saatos anjeun. Salaku batur. Sadayana. Ieu mangrupikeun jam paling poék urang. "
  
  "Kami bakal ngeureunkeun ieu, Pak. Ieu kota bakal hirup ningali isukan."
  
  Nalika Drake ngeureunkeun telepon, Alicia nempatkeun leungeunna dina taktakna. "Jadi," ceuk manehna. "Nalika Moore nyarios yén éta hutan hujan sareng leuweung hujan mini, naha anjeunna hartosna bakal aya oray di dinya ogé?"
  
  Drake nutupan leungeunna. "Sok aya oray, Alicia."
  
  Mai batuk. "Sababaraha langkung ageung tibatan anu sanés."
  
  Smith ngahurungkeun mobil maranéhanana sabudeureun macet, ngaliwatan ambulan gleaming kalayan panto muka na paramedics dipake dina jalma kalibet dina kajadian, sarta sakali deui nempatkeun suku na dina pedal gas.
  
  "Naha anjeun mendakan naon anu anjeun pilari, Mai?" ceuk Alicia rata jeung sopan. "Iraha anjeun ninggalkeun tim?"
  
  Éta sadayana kajantenan lami pisan, tapi Drake émut émut ka Mai Kitano angkat, sirahna pinuh ku kasalahan pikeun maotna anu teu kahaja ditimbulkeunana. Kusabab éta hiji kajadian nalika milarian kolotna - rajapati tukang cuci duit yakuza - seueur anu robih.
  
  "Kolotna kuring aman ayeuna," saur Mai. "Sapertos Grace. Kuring ngéléhkeun clan. chica. masihan. Kuring mendakan seueur anu kuring milarian. "
  
  "Jadi naha anjeun balik?"
  
  Drake manggihan panon na pageuh glued ka jalan jeung Ceuli na dipencet kana korsi tukang. Ieu mangrupikeun waktos anu teu biasa pikeun ngabahas konsékuansi sareng kaputusan tantangan, tapi éta khas pikeun Alicia, sareng éta tiasa janten kasempetan anu terakhir pikeun ngajantenkeun hal-hal anu leres.
  
  "Naha kuring balik?" - Naon? - Méi ngulang blithely. "Sabab kuring paduli. Abdi paduli ka tim ieu."
  
  Alicia cingogo. "Jawaban alus. Ieu hiji-hijina alesan?"
  
  "Anjeun naroskeun naha kuring balik pikeun Drake. Lamun ngan kuring kungsi nyangka anjeun dua ngawangun sababaraha pamahaman anyar. Upami kuring panginten sadetik yén anjeunna bakal ngalih. Sanaos anjeunna tiasa masihan kuring kasempetan kadua. Nya, jawabanna basajan - kuring henteu terang.
  
  "Kasempetan katilu," Alicia nunjuk kaluar. "Upami anjeunna cukup bodo nyandak anjeun balik, ieu mangrupikeun kasempetan katilu anjeun."
  
  Drake nempo lawang ka kebon binatang approaching sarta ngarasa tegangan tumuwuh di backseat, émosi seukeut tur teu bisa dipercaya raging dina dirina. Pikeun sakabéh ieu aranjeunna diperlukeun kamar, preferably kalawan upholstery lemes.
  
  "Bungkus éta, guys," pokna. "Urang dieu".
  
  "Teu rengse, Sprite. Alicia ieu mangrupikeun modél énggal. Manehna mutuskeun teu ngajalankeun off kana Panonpoé Tilelep deui. Ayeuna urang nangtung, urang diajar sareng urang ngalangkungan ieu. "
  
  "Kuring ningali éta sareng muji éta," saur Mai. "Kuring resep pisan ka anjeun anyar, Alicia, sanaos naon anu anjeun pikirkeun."
  
  Drake ngajauhan, pinuh ku silih hormat sareng bingung pisan kumaha skénario ieu pamustunganana tiasa dilaksanakeun. Tapi éta waktuna pikeun nempatkeun éta sadayana ayeuna, nempatkeun éta dina rak, sabab aranjeunna gancang ngadeukeutan Armageddon anu sanés, prajurit, penyelamat sareng pahlawan dugi ka akhir.
  
  Sareng upami aranjeunna ningali, panginten maén catur, bahkan Gusti sareng Iblis bakal kaleungitan napas.
  
  
  BAB tilu puluh tujuh
  
  
  Smith squealed ban na di péngkolan final lajeng stomped on pedal marake ku suku beurat. Drake muka panto saméméh mobil eureun sarta swung suku na kaluar. Mai geus kaluar panto tukang, Alicia hiji hambalan tukangeun. Smith unggeuk ka pulisi nungguan.
  
  "Aranjeunna nyarios anjeun kedah terang jalan panggancangna ka Zona Tropis?" Salah saurang pulisi nanya. "Muhun, tuturkeun jalur ieu lempeng ka handap." Manéhna nunjuk. "Éta bakal di kénca."
  
  "Hatur nuhun". Smith nyandak peta pituduh sareng nunjukkeun ka anu sanés. Dahl lumpat kana jog.
  
  "Urang siap?"
  
  "Ku cara urang tiasa," saur Alicia. "Oh tingali," manehna nunjuk kana peta. "Aranjeunna nyauran toko kado di situs kebon binatang."
  
  "Teras hayu urang balik."
  
  Drake asup ka kebon binatang kalayan panca indra na, ngarepkeun anu paling awon sareng terang yén Ramses ngagaduhan langkung ti hiji trik jahat dina leungeun baju anu teu aya hubunganana sareng anjeunna. Grup éta sumebar sareng ipis, parantos langkung gancang tibatan anu kedahna sareng tanpa ati-ati, tapi terang yén unggal detik anu dilalui mangrupikeun knell maot anu énggal. Drake nengetan tanda-tanda sareng enggal ningali Zona Tropis payun. Nalika aranjeunna ngadeukeutan, bentang sakurilingna mimiti obah.
  
  Dalapan jalma buru-buru kaluar tina panyumputan, ngagambar péso nalika aranjeunna diparéntahkeun pikeun ngajantenkeun perang pamungkas panyalamet nyeri sareng berdarah pisan. Drake japati handapeun ayun jeung threw boga na leuwih tonggong, lajeng patepung serangan salajengna sirah-on. Bo jeung Méi geus datang ka fore, kaahlian tarung maranéhanana diperlukeun kiwari.
  
  Kabéh dalapan panyerang maké armor awak jeung masker, sarta aranjeunna perang sakumaha competently sakumaha Drake ekspektasi. Ramses pernah milih ti handap tihang. Mai parried jab gancang, nyoba megatkeun panangan nya, tapi kapanggih eta twisted, kasaimbangan sorangan dialungkeun kaluar. Pukulan salajengna sono kana taktakna, diserep ku rompi sorangan, tapi masihan anjeunna jeda sakedap. Beau walked diantara aranjeunna sadayana, hiji kalangkang veritable maot. Legionnaires Ramses mundur atanapi luncat ka sisi pikeun nyingkahan urang Perancis.
  
  Drake nyarandé kana panghalang, ngangkat leungeun. Pager tukangeunana retak nalika lawanna najong ku dua suku tina taneuh. Duanana lalaki ngagulung ka jalan anu sanés, berjuang nalika aranjeunna ngagulung. The Englishman struck fist on fist on the legionnaire's head , tapi hasil ngan dina pencét leungeun diangkat dina pertahanan. Anjeunna ngangkat awakna ka tempat anu dipikahoyong, naék kana tuur, sareng ngabantingkeun tiungna. Péso ngalésot ka luhur jeung nyiuk tulang rusukna, masih nyeri najan pertahananna. Drake ngagandakeun seranganna.
  
  Tutup ngempur di lawang ka Zona Tropis geus inténsif. Méi jeung Bo manggihan beungeut lawan maranéhanana. Getih ngeclak ka sakuliah rombongan. Legionnaires murag kalayan anggota awak rusak sareng geger otak, sareng palaku utama nyaéta Mano Kinimaka. The Hawaii badag ditumbuk panyerang na kalawan buldoser a, saolah-olah anjeunna nyobian nolak ombak sorangan, smash aranjeunna pikeun potongan. Lamun hiji legionaris nangtung di jalan-Na, Kinimaka strucklessly, a gelandang superhuman, hiji bajak indestructible. jalur na éta sagemblengna salah, ku kituna duanana Alicia jeung Smith éta on verge of diving kaluar tina jalan na. The legionnaires landed gigireun aranjeunna, grunting, tapi maranéhna gampang rengse kaluar.
  
  Dahl disilihtukeurkeun blows ti leungeun ka leungeun kalawan sababaraha skill. Nu neunggeul peso ditarajang kuat jeung gancang, mimitina handap, tuluy luhur, tuluy ka dada jeung beungeut; urang Swedia diblokir kabeh ku refleksnya kilat-gancang jeung skill keras earned. Lawanna henteu nyerah, sacara klinis dina pagelaranana, gancang raos yén anjeunna parantos patepang sareng anu sami sareng peryogi ngadamel bédana.
  
  Dahl nyimpang nalika legionnaire ngagunakeun suku sareng sikuna salaku tuluyan tina serangan péso. Siku munggaran pencét anjeunna dina kuil, heightening kasadaran sarta ngabantu anjeunna antisipasi myriad serangan. Anjeunna murag kana hiji tuur, ngahalangan handapeun kelek na langsung kana liang kubur jeung gugusan saraf dinya, ngabalukarkeun legionnaire nu leupaskeun sabeulah na di kanyeri. Sanajan kitu, tungtungna, éta Kinimaka pugnacious nu knocked bajoang ka handap, bersih ngecas otot, megatkeun tulang jeung tendons tendons. Mano geus blackened bruises sapanjang jawline na cheekbones sarta leumpang kalawan leuleus, tapi euweuh bisa ngeureunkeun anjeunna. Dahl ngabayangkeun yén anjeunna bakal nabrak sisi wangunan sapertos Hawaiian Hulk upami panto dikonci.
  
  Kenzi mendakan langkung gampang pikeun ngapung sapanjang ujung tarung, ngarusak saha waé anu tiasa sareng ngadu"akeun kanyataan yén anjeunna masih teu gaduh katana. Dahl terang yén anjeunna gaduh kaahlian khusus anu diajar sareng tiasa nyerang hiji legionnaire, maéhan masing-masing ku hiji pukulan, ngahémat waktos anu berharga pikeun tim. Tapi poé geus ampir réngsé.
  
  Atoh.
  
  Drake manggihan fist Flurry na deflecting pukulan. Anjeunna murag ka sisi na nalika legionnaire nyekel pigeulangna sareng dipintal. Nyeri distorsi ciri-cirina. Anjeunna ngagulung sareng miring anu teu normal, ngabebaskeun tekanan sareng mendakan dirina nyanghareupan lawanna.
  
  "Naha?" nanya.
  
  "Ngan di dieu pikeun ngalambatkeun anjeun," legionnaire nyengir. "Cik tik. Tik tok."
  
  Drake kadorong kaluar teuas, ayeuna dina suku-Na. "Anjeun ogé bakal maot."
  
  "Urang sadayana bakal maot, bodo."
  
  Nyanghareupan fanatisme misalna, Drake struck tanpa ampun, megatkeun irung jeung rahang lalaki, kitu ogé iga na. Jalma-jalma ieu terang persis naon anu aranjeunna laksanakeun, tapi aranjeunna tetep tarung. Teu aya hiji lalaki di antarana anu pantes ngahuleng.
  
  Ngaharéwos, si legiun ngacungkeun péso ka Drake. The Yorkshireman bray eta, twisted eta jeung dibalikkeun deui ambéh sabeulah diasupkeun tangkorak lalaki séjén pikeun hilt nu. Méméh awak pencét jukut, Drake ngagabung gelut utama.
  
  Ieu perang aneh jeung gélo. Niup sanggeus niup jeung pertahanan sanggeus pertahanan, rotasi sajajalan kana posisi. Getih diusap tina panon, siku sareng ros-rosan dileungitkeun di tengah pertarungan, bahkan hiji taktak anu dislocated dipulangkeun ka tempatna berkat beurat Smith sorangan. Éta atah, sakumaha nyata.
  
  Teras Kinimaka ngurilingan sadayana, neunggeul, buru-buru asup, ngancurkeun dimana waé anjeunna tiasa. Sahenteuna tilu tina fallen, legionnaires rusak éta anjeunna lakukeun. Beau nyandak dua deui, teras May sareng Alicia damel babarengan pikeun ngabéréskeun anu terakhir. Nalika anjeunna murag, aranjeunna sumping raray, fists diangkat, perang ngamuk sarta bloodlust flaring antara aranjeunna, kedip-kedip kawas laser dina panon maranéhna, tapi éta Beau anu misahkeun aranjeunna.
  
  "Bom," cenah.
  
  Teras, ujug-ujug, sadaya raray ngalieuk ka Drake.
  
  "Sabaraha lami urang angkat?" Dahl nanya.
  
  Drake malah teu nyaho. Pertempuran nyandak sadaya konsentrasi sésana ti kuring. Ayeuna anjeunna melong ka handap, sieun naon anu bakal anjeunna tingali, ditarik deui leungeun baju na jeung nempo arloji na.
  
  "Kami henteu acan ningali bomna," saur Kensi.
  
  "Lima belas menit," ceuk Drake.
  
  Terus témbalna disada.
  
  
  BAB tilu puluh dalapan
  
  
  Kensi ngarasa dampak kawas serangan misil. Ieu knocked nya kaluar suku nya, pencét dirina dina bayah, sarta momentarily nyandak sakabeh eling tina pikiran nya. Drake nempo pélor pencét jeung murag kana tuur-Na, nyegah ragrag dilawan na. Manehna pernah nempo ieu datang, tapi teu saha batur. Smith ogé nyandak hit. Untungna, duanana pélor nabrak rompi.
  
  Thorsten Dahl anu paling gancang ngaréaksikeun, masih ku kecap "lima belas menit" ngabom otakna. Nalika dua legionnaires naék tina taneuh, pélor-pélorna gancang-gancang, sareng ayeuna, kalayan tujuan anu langkung saé, anjeunna nyerang aranjeunna, panangan ngalegaan, ngagero sapertos kareta anu mawa jiwa-jiwa anu leungit tina jero Naraka . Aranjeunna hesitated di reuwas, lajeng Swede ngéléhkeun maranéhna, hiji kalawan unggal leungeun, sarta threw duanana deui kana témbok tina pondok kai.
  
  Struktur peupeus eta sabudeureun jalma, planks kai megatkeun, splintering sarta tumbling ngaliwatan hawa. Lalaki murag kana bék maranéhanana diantara eusina, nu kabukti paling mangpaat pikeun Swedia gélo.
  
  Éta gudang gawé, tempat pinuh ku parabot. Bari legionnaires bajoang pikeun ngangkat pakarang maranéhanana, hiji groaning sarta séjén nyiduh kaluar huntu, Dahl ngangkat sledgehammer well-practicing. Jalma-jalma anu murag ningali anjeunna kaluar tina juru panonna sareng beku, teu percaya ngaleungitkeun kawani.
  
  Bo walked nepi ka manéhna sarta nempo réaksi maranéhanana. "Rengse aranjeunna. Inget saha maranehna."
  
  Kinimaka ogé ngareureuhkeun, seuri dina plot, kawas anjeunna hayang trample aranjeunna jadi lebu. "Éta némbak Kénsi. Jeung Smith."
  
  "Abdi terang," ceuk Dahl, ngalungkeun palu godam sareng nyenderkeun gagangna. "Abdi terang".
  
  Duanana lalaki ngareureuhkeun salaku tanda kalemahan sareng ngahontal senjatana. Dahl ngapung ka awang-awang bari sakaligus ngangkat palu godam, sarta dibawa ka handap bari awakna turun. Hiji niup struck legionnaire di tengah dahi na, sarta anjeunna masih boga cukup kakuatan sarta skill ditinggalkeun pikeun ngahurungkeun, ngangkat aci jeung naksir kuil lalaki séjén urang. Réngsé, manéhna naék kana tuur, geregeteun huntuna, tuluy malédogkeun palu godam kana taktakna.
  
  Lajeng legionnaire séjén diuk nepi, groaning, sirah lolling ka hiji sisi kawas di kanyeri, sarta nyokot péstol anjeunna nyekel dina leungeun oyag-Na. Dina pamisah detik éta, Kensi ngaréaksikeun langkung gancang tibatan saha waé sareng nempatkeun dirina dina résiko pribadi anu hébat. Tanpa jeda, manéhna ngoyagkeun tatu saméméhna, ngahalangan tujuan lalaki, sarta lunged ka manéhna. Pestol anu dicepeng ku leungeunna diluncurkeun siga bata, tungtung-tungtungna, nepi ka nabrak anjeunna di tengah beungeutna. Anjeunna nembak, ragrag ka tukang, pélor ngaliwatan sirah na. Saatos anjeunna ngahontal anjeunna, Kenzi nyandak senjatana, tapi henteu sateuacan ngosongkeun kana dadana.
  
  "Sakumaha lami?" Dahl ngarenghap beurat, buru-buru nuju panto anu nuju ka Zona Tropis.
  
  Drake buru-buru ngaliwat.
  
  "Tujuh menit."
  
  Ieu henteu cekap pikeun ngarampas pakarang nuklir anu teu biasa.
  
  
  BAB tilu puluh salapan
  
  
  Genep menit.
  
  Drake bergegas ka Zona Tropis, ngajerit nepi ka tikorona nyeri, asa-asa nyoba maluruh bom. Ceurik handap éta jawaban henteu asalna ti Hayden, tapi anjeunna nuturkeun sakumaha pangalusna anjeunna bisa. Urat-urat ngagedur sakuliah dahi. Leungeunna ngacung-ngacung tina tégang. Salaku sakabéh tim diasupkeun wangunan, nyanghareup walkways kai pungkal jeung habitat tangkal-dijejeran, aranjeunna nyebarkeun kaluar pikeun ngamangpaatkeun jumlah maranéhanana.
  
  "Geuleuh!" Kinimaka ceurik, setrésna ampir ngancurkeun manéhna ayeuna. "Haydén!"
  
  Lain ngajerit ngajerit. Drake threw up leungeun-Na dina frustasi ekstrim, teu bisa nangtukeun lokasi pasti. Detik kaliwat. Burung beo warna caang nyérangkeun aranjeunna, nyababkeun Alicia mundur saléngkah. Drake teu kaampeuh deui nempo arlojina.
  
  Lima menit.
  
  The White House ayeuna bakal radiate kahariwang misalna yén éta bakal dikumbah langsung kaluar Capitol Hill. Tim NEST anu ngadeukeutan, pakuat bom, pulisi, agén sareng patugas pemadam kebakaran anu sadar bakal lumpat dugi ka sukuna kaluar atanapi murag kana tuur, nyeken langit sareng ngadoakeun kahirupan maranéhanana. Upami aya pamimpin dunya anu diwartosan, aranjeunna ogé bakal nangtung, ningali jam tangan sareng nyiapkeun sababaraha usulan.
  
  Dunya nyekel kakawasaan.
  
  Drake nyengir lega nalika nguping ngajerit Mai, teras nyandak sababaraha detik deui pikeun milarian sumberna. Tim ngahiji salaku hiji, tapi naon anu aranjeunna mendakan di luar ekspektasi. Yorgi nangtung tukangeun anjeunna gigireun Lauren; Bo sareng Kenzi nyobian ngabayangkeun éta ti kajauhan, sedengkeun sésa-sésa tim éta murag kana tuur atanapi ngarayap sapanjang massa.
  
  Panon Drake mencrong. Hal kahiji manéhna nempo awak hiji awewe buligir, dibungkus dina pita saluran jeung kawat biru, bohong nyebarkeun kaluar ngeunaan dua méter ti taneuh. Masih bingung, anjeunna ningali yén handapeun dampal sukuna aya sapasang sapasang deui milik lalaki, ditilik tina suku buluan anu napel.
  
  Hayden mangrupikeun bom, saur Ramses ka anjeunna.
  
  Tapi... naon sih...
  
  Di handapeun lalaki taranjang anjeunna ayeuna ningali sapatu anu anjeunna kenal. Hayden sigana aya di handapeun tumpukan.
  
  Lajeng dimana sih bom nuklir?
  
  Alicia melong tina korsina gigireun awéwé nu teu dipikanyaho. "Dengekeun taliti. Zoey nyebutkeun yen bom ieu diamankeun handapeun Hayden, di handap fitur ieu. Anjeunna angkatan, gaduh sensor gerak anu cukup dipercaya sareng ditangtayungan ku ransel. Kawat anu dibungkus dina awakna napel kana pemicu getih." Manéhna ngegeleng. "Kuring henteu ningali jalan kaluar. Geus waktuna pikeun sababaraha gagasan caang, guys ".
  
  Drake neuteup kana awak, jalur kawat anu teu aya tungtungna, masih warna biru anu sami. Réaksi kahiji nya éta satuju.
  
  "Naha éta ngagaduhan garis anu runtuh?" Kinimaka nanya.
  
  "Dugaan kuring anu pangsaéna nyaéta 'henteu," saur Dahl. "Éta bakal picilakaeun teuing sabab jalma-jalma anu aya hubunganana tiasa robih. Sirkuit anu runtuh-alat anu nyegah pakarang-bakal ngadeteksi gerakan Hayden, nganggap batur- teras némpél bom. , sareng boom."
  
  "Ulah ngomong kitu". Alicia ngagerendeng.
  
  Drake murag kana tuur deukeut tempat anjeunna dianggap sirah Hayden. "Lajeng, ku prinsip anu sarua, detektor gerak bakal rada leupas. Deui, pikeun ngidinan tahanan pindah saeutik.
  
  "Enya".
  
  Sirahna nyeri kaleuleuwihi. "Kami ngagaduhan kode panonaktipkeun," saurna.
  
  "Anu masih tiasa palsu. Sareng anu langkung parah, urang kedah ngalebetkeun kana keypad anu dipasang dina pemicu handapeun Hayden.
  
  "Kalian langkung saé buru," saur Kensi lirih. "Kami gaduh tilu menit deui."
  
  Drake ngusapan sirahna ambek-ambekan. Ayeuna sanés waktosna pikeun ngahibur mamang. Manéhna silih teuteup jeung Dahl.
  
  Naon salajengna, sobat? Naha urang tungtungna dugi ka tungtung jalan?
  
  Julian Marsh nyarita. "Kuring nempo aranjeunna panangan anjeunna," cenahna. "Kuring tiasa ngahudangkeunana. Ieu kedah pernah kajadian. Duit mangrupikeun hiji-hijina tujuan ... Teu crap ngeunaan maotna jutaan, tungtung dunya.
  
  "Webb terang," saur Lauren. "Bos anjeun. Anjeunna terang sepanjang waktos. "
  
  Marsh ukur batuk. "Usir kuring ti dieu."
  
  Drake teu obah. Pikeun manggihan bom, maranéhanana kudu ngahurungkeun leuwih tihang manusa. Aranjeunna teu boga waktu pikeun motong sakabéh pita. Tapi sok aya cara anu langkung gancang pikeun ngaleungitkeun bom. Éta henteu ditingalikeun dina TV sabab boro cocog pikeun ningalian tepi.
  
  Anjeun teu motong kawat. Anjeun ngan ditarik kabeh kaluar.
  
  Tapi éta picilakaeun sapertos motong kawat anu salah. Manéhna tungkul nepi ka panonna sajajar jeung Marsh.
  
  "Julian. Rék maot?"
  
  "Henteu!"
  
  "Kuring henteu ningali jalan sanés," saurna. "Guys, hayu urang mindahkeun aranjeunna."
  
  Mingpin tim, anjeunna lalaunan, ngahaja, balikkeun tumpukan awak nepi ka burih Hayden diangkat tina lantai jeung ransel kapanggih. Moans lolos Zoey, Marsh, komo Hayden sakumaha aranjeunna sadayana digulung onto sisi maranéhanana, sarta Kinimaka ngadesek aranjeunna sadayana tetep cicing. Sanaos klaim Zoe, teu aya anu terang kumaha sensitipna detektor gerak, sanaos écés yén upami éta parantos lami, éta henteu disetel ka naon waé anu caket sareng pemicu. Mémang, éta kedah diprogram janten ampir teu tiasa ditembus pikeun mastikeun kadatangan Drake sateuacan ngabeledug.
  
  Kawatna kedah dipegatkeun tina awak Marsh sareng dicabut tina anggota awak Zoe, padamelan anu pabalatak anu bieu ditingali ku tim. Anu ngabungkus dina awak Hayden gampang leupas sabab ngahalangan papakeanana. Ayeuna nurut kana parentah jeung masih dicekel ku pita saluran, Marsh ngangkat leungeun-Na ambéh maranéhanana dibungkus sabudeureun sisi katuhu Hayden sarta hovered leuwih ransel. Si Pythian ngacungkeun ramo.
  
  "Pin sareng jarum."
  
  Mai nempatkeun leungeunna kana ranselna, dina luhureun bom nuklir. Kalayan ramo-ramo anu cekatan, anjeunna ngahapus skéna sareng narik deui panutup luhur. Lajeng, ngagunakeun kakuatan hébat sarta deft, manéhna nyekel edges of ransel jeung ditarik bom, babarengan jeung casing logam na, langsung kaluar.
  
  Cangkang hideung ngariung. Mai ngalungkeun ranselna ka sisi sareng laun-laun muterkeun bomna, ngesang seueur pisan nalika detik-detikna. Panon Hayden hérang bari neuteup bom, Kinimaka geus jongjon gigireunana, nyecep leungeunna.
  
  A panel mundur datang ka tempoan, napel kalawan opat screws ka luar tina bom. Kawat biru snaked handapeun anjeunna kana jantung musibah mutlak. Marsh neuteup kana kawat, opat di antarana, intertwined jeung tatu babarengan.
  
  "Leupaskeun panel. Abdi kedah ningali saha saha éta. "
  
  Drake ngegel létah bari melong arlojina.
  
  Detik ditinggalkeun.
  
  Lima puluh salapan, lima puluh dalapan ...
  
  Smith murag kana tuur na gigireun aranjeunna, prajurit geus ngagambar sabeulah utiliti na. Nyandak kahirupan sadayana kana pananganna nyalira, anjeunna nyandak tanggung jawab pikeun ngaleungitkeun kakurangan. Hiji goresan, hiji benang nekad, hiji kurang konsentrasi, sareng aranjeunna bakal miceunan waktos atanapi nyababkeun ledakan anu pikasieuneun. Drake nutup panon na sakedapan salaku lalaki digawé. Di tukangeunana, Dal ngarenghap beurat, komo Kensi ngageter.
  
  Salaku Smith digawé dina screw panungtungan, Alicia dumadakan screamed. Sakabeh rombongan ngageter, hate luncat kana sungut.
  
  Drake ngalieuk seukeut. "Naon ini?"
  
  "Oray! Kuring nempo oray! Ieu bangsat konéng badag. "
  
  Smith ngagerem ambek nalika anjeunna ngangkat catetan sareng sacara saksama ngahapus panel undur mundur kalayan dial beureum anu kedip-kedip. "Kawat mana?"
  
  Aranjeunna ngagaduhan tilu puluh tujuh detik deui.
  
  Marsh ngarayap ngadeukeutan, panonna nyeken kabel biru anu kusut, milarian tempat dimana anjeunna émut Alligator ngaktipkeun alat.
  
  "Abdi teu ningali! Abdi henteu ningali éta!"
  
  "Éta sadayana," Drake ngalungkeun anjeunna ka sisi. "Kuring cabut sadaya kabel!"
  
  "Henteu," Dahl badarat di gigireunana. "Upami anjeun ngalakukeun ieu, bom ieu bakal ngabeledug."
  
  "Lajeng urang kedah kumaha, Torsten? Urang kudu kumaha?"
  
  Dua puluh salapan ... dua puluh dalapan ... dua puluh tujuh ...
  
  
  BAB OPAT PULUH
  
  
  Mémori Drake buru-buru ka forefront. Ramses ngahaja ngawartoskeun anjeunna yén Hayden éta bom. Tapi naon sih nu bener hartosna?
  
  Ningali ayeuna, anjeunna ningali aya tilu kawat anu dibungkus. Nu hiji micu eta? Dahl ngaluarkeun salembar kertas tina saku.
  
  "Kode," cenah. "Ayeuna teu aya jalan sanés."
  
  "Hayu Marsh nyobian deui. Ramses nyarios khusus ngeunaan Hayden.
  
  "Kami nganggo kode."
  
  "Éta tiasa janten palsu! Pemicu maranéhanana sorangan!"
  
  March geus nempo awak Hayden urang. Drake naek leuwih eta sarta bray perhatian Kinimaki urang. "Balikkeun anjeunna."
  
  Hayden ngabantosan sabisa-bisa, otot sareng urat henteu ragu ngajerit nyeri, tapi teu aya lega. Jarum jam geus hurung. Bom éta ampir réngsé. Sareng dunya ngantosan.
  
  Marsh leaned handap, nuturkeun kawat sabudeureun awakna sakumaha Drake ngangkat hiji panangan, lajeng leg, sarta tungtungna unbuckled sabuk nya dimana dua kawat meuntas. Nalika anjeunna ningali pasangan knotted ngaliwatan pangkonan dirina deui, anjeunna nunjuk ka Kinimaka. "Resep ieu".
  
  Kaserang tina kaulinan ngimpina Twister, Hayden ningali nalika Marsh ngalacak jalur unggal kawat deui ka timer.
  
  "Pasti," cenah, squinted teuas, hiji panon dibuka, hiji deui ditutup. "Éta anu di katuhu."
  
  Drake molotot kana kantong nuklir. Kensi ngagabung sareng Dahl di lantai di gigireun anjeunna. "Pikeun niup hal ieu peryogi konfigurasi khusus bagian sareng mékanisme. Ieu ... jadi hipu. Naha urang leres-leres percanten ka jalma anu ngalaksanakeun ieu ka nagara dina waktos ieu?
  
  Drake nyokot napas deepest hirupna.
  
  "Euweuh pilihan".
  
  Anjeunna narik kawat.
  
  
  BAB opat puluh hiji
  
  
  Drake ditarik gancang, sarta kawat ieu torn tina leungeun-Na, exposing tungtung tambaga. Dina ujung péso, sarerea nu hadir condong ka hareup mariksa mundur.
  
  Dua belas... sabelas... sapuluh...
  
  "Anjeunna masih bersenjata!" Alicia ceurik.
  
  Drake murag kana tonggongna, stunned, masih nyekel kawat saolah-olah anjeunna malah ayeuna bisa ngahurungkeun spark jeung ngancurkeun bom. "Ieu... ieu..."
  
  "Masih ngeceng!" Alicia ceurik.
  
  Dahl japati, nyorong Yorkshireman jauh ku lontar kana dahi na. "Kuring pikir," cenah. "Kami bakal untung upami urang gaduh waktos ayeuna."
  
  Dalapan...
  
  Zoe mimiti ceurik. Marsh ceurik, nyuhunkeun dihapunten tina saban kalepatan anu kantos dilakukeun. Hayden sareng Kinimaka ningali tim damel tanpa émosi, ngacungkeun leungeun bodasna, ngaku teu aya anu tiasa dilakukeun. Smith ngaleupaskeun péso jeung melong Lauren, ngahontal kaluar ramo trembling noél dirina. Yorgi tilelep kana taneuh. Drake melong ka Alicia, sarta Alicia neuteup ka May, teu bisa nyokot panon nya kaluar. Bo nangtung di antara aranjeunna, ekspresina mupus nalika ningali Dahl damel.
  
  Urang Swedia ngasupkeun kodeu deaktivasi kana panel. Tiap di antarana geus didaptarkeun ku sinyal audio. Aya sababaraha detik deui sateuacan anjeunna ngasupkeun nomer ahir.
  
  Lima...
  
  Dahl mencét tombol "Enter" sareng ngeureunkeun napas.
  
  Tapi arlojina masih kénéh lénglang.
  
  Tilu dua hiji...
  
  
  ***
  
  
  Dina detik terakhir, Thorsten Dahl henteu putus asa. Anjeunna henteu nyerah atanapi nolak maot. Anjeunna ngagaduhan kulawarga anu badé uih deui - pamajikan sareng dua murangkalih - sareng teu aya anu bakal ngeureunkeun anjeunna pikeun mastikeun kasalametan wengi ayeuna.
  
  Sok aya Plan B. Drake ngajarkeun anjeunna yén.
  
  Anjeunna siap.
  
  Mode Madness ditajong, a madness diitung nyekel anjeunna, masihan anjeunna kakuatan saluareun normal. Pikeun sajam terakhir anjeunna ngupingkeun nalika hiji jalma atanapi anu sanés nyitak dina alat anu sampurna, tepat sareng henteu aya kasalahan anu diwangun dina kantong nuklir. Anjeunna uninga kumaha akurat éta sadayana.
  
  Nya, kumaha upami éta Dahl sakedik gélo. Kumaha éta bakal dianggo?
  
  Nalika tampilan nunjukkeun hiji, urang Swédia parantos nyepeng sledgehammer dina pananganana. Anjeunna mawa eta handap kalawan napas panungtungan-Na, gerakan panungtungan-Na, ayun kalawan sakabeh kakuatan-Na. The sledgehammer banting kana jantung bom nuklir, malah dina detik sajajalan manéhna nempo horor Drake, perjangjian Alicia. Lajeng anjeunna teu ningali nanaon deui.
  
  Jarum jam geus hurung
  
  Nol.
  
  
  BAB opat puluh dua
  
  
  Waktosna henteu lirén pikeun saha waé, sareng khususna henteu dina jam anu penting ieu.
  
  Drake nempo Dahl stretched kaluar leuwih bom, saolah-olah manéhna bisa ngajaga babaturanana jeung sakabeh dunya tina seuneu dahsyat. Manéhna nempo pigura logam nu ngagulung, jeroan lembang sabudeureun sledgehammer nu; lajeng anjeunna ningali timer mundur.
  
  Nyangkut dina nol.
  
  "Oh, sial," cenah dina cara paling cordial mungkin. "Duh Gusti."
  
  Hiji-hiji tim sadar. Drake nyeuseup hawa seger anu teu disangka-sangka deui. Anjeunna ngarayap ka Dahl sareng nampar Swédia dina tonggongna anu lega. "Alus lalaki," cenahna. "Pukul ku palu gedé. Naha kuring henteu mikir éta?"
  
  "Kanggo Yorkshireman," Dahl nyarios kana jantung bom. "Kuring ogé heran ieu."
  
  Drake ditarik deui. "Dengekeun," pokna. "Ieu barang macét, nya? Meureun peupeus jero. Tapi naon anu bakal nyegah éta ngamimitian deui? "
  
  "Urang," ceuk hiji sora ti tukang.
  
  Drake ngancik sareng ningali NEST sareng skuad bom ngadeukeutan aranjeunna kalayan ransel sareng laptop muka dina pananganana. "Kalian telat," témbalna.
  
  "Iya pak. Biasana kitu."
  
  Kinimaka, Yorgi sareng Lauren mimiti ngabéréskeun Hayden tina wéb aneh anu anjeunna bagikeun sareng Zoe Shears sareng Julian Marsh. Dua Pythias katutupan saloba mungkin, tapi teu sigana teuing paduli taranjang maranéhanana.
  
  "Kuring mantuan," Marsh ngulang sababaraha kali. "Tong hilap wartosan aranjeunna yén kuring ngabantosan."
  
  Hayden kapanggih sorangan dina tuur nya, rolling unggal dahan pikeun mulangkeun sirkulasi jeung rubbing wewengkon mana nyeri sendi geus akumulasi. Kinimaka masihan jaketna, anu ku anjeunna ditampi.
  
  Alicia nyepeng taktak Drake, cipanon cipanon. "Urang hirup!" - manehna ngajerit.
  
  Lajeng manehna ditarik anjeunna ngadeukeutan, manggihan biwir na biwir nya, kissing anjeunna sakumaha teuas manehna bisa. Drake mimiti mundur, tapi teras sadar yén anjeunna persis dimana anjeunna hoyong. Manéhna dicium deui. Basana darted kaluar sarta manggihan anjeunna, sarta tegangan maranéhna ngagampangkeun.
  
  "Ieu dimana urang parantos lami," saur Smith. Hapunten, May."
  
  "Aduh, kuring sono ka pamajikan kuring," saur Dahl.
  
  Bo neuteup ka manehna, beungeutna siga batu granit tapi teu bisa dibaca.
  
  Mai squeezed kaluar seuri lemah. "Upami peranna dibalikkeun, Alicia ayeuna bakal muttering hal ngeunaan gabung."
  
  "Tong isin". Alicia ngajauhan Drake kalayan seuri tikoro. "Kuring henteu pernah nyium béntang pilem sateuacanna."
  
  Smith blushed dina nyebut jaman baheula. "Ah, ayeuna kuring parantos sadar kanyataan yén Méi sanés leres-leres Maggie Q anu hébat. Hapunten nya".
  
  "Abdi langkung saé tibatan Maggie Q," Mai imut.
  
  Smith sagged, suku na masihan jalan. Lauren ngalegaan leungeun nya pikeun ngarojong anjeunna.
  
  Alicia ngacungkeun sirahna ka sisi. "Oh antosan, abdi dicium béntang pilem. Sababaraha jenis Jack. Atawa éta ngaran layar na? Oh, dua sabenerna. Atawa meureun tilu ... "
  
  Kensi pindah diantara aranjeunna. "Nice kiss," ceuk manehna. "Anjeun henteu kantos nyium kuring sapertos kitu."
  
  "Éta ngan kusabab anjeun bangsat."
  
  "Oh nuhun".
  
  "Tunggu," ujar Drake. "Naha anjeun nyium Kénsi? Iraha?"
  
  "Ieu carita heubeul," ceuk Alicia. "Kuring bieu apal."
  
  Anjeunna nyieun hiji titik pikeun narik sakabeh perhatian dirina kalawan panon-Na. "Jadi éta ciuman 'senang urang hirup'? Atawa naon deui?
  
  "Naon anu anjeun pikirkeun?" Alicia katingali waspada.
  
  "Kuring pikir kuring hoyong anjeun ngalakukeun deui."
  
  "OKÉ..."
  
  "Engke".
  
  "Tangtu. Kusabab urang gaduh padamelan anu kedah dilakukeun. "
  
  Drake ayeuna melong Hayden, pamingpin tim maranéhanana. "Ramses sareng Alligator masih aya di luar," saurna. "Kami henteu tiasa ngantep aranjeunna kabur."
  
  "Emh, hapunten?" - ceuk salah sahiji guys ti tim sapper.
  
  Hayden melong Marsh jeung Shears. "Anjeun duaan tiasa kéngingkeun poin tambahan upami anjeun gaduh inpormasi."
  
  "Ramses boro nyarios ka kuring," saur Shears. "Sareng Alligator mangrupikeun jalma gélo panggedéna anu kuring kantos tepang. Abdi hoyong terang dimana aranjeunna. "
  
  Drake neuteup manéhna. "Buaya éta gélo panggedéna-"
  
  "Abdi nyungkeun hapunten. Lalaki?" ceuk pingpinan SARANG.
  
  Panon Maret mencrong. "Ramses mangrupakeun bug," cenahna. "Abdi kedah ngaléngkah nalika kuring ngagaduhan kasempetan. Kabéh duit ieu musna. Kakuatan, pamor - ngiles. Naon anu kedah abdi lakukeun?"
  
  "Kuring miharep kuring rot di panjara," ceuk Smith. "Di perusahaan pembunuh."
  
  "Ngadangukeun!" - jalma ngagorowok ti sayang.
  
  Hayden melong aranjeunna, teras ka Dahl. Drake neuteup kana taktak Alicia. Pimpinan Tim NEST dina sukuna sareng beungeutna pucat, warna sieun mutlak.
  
  "Bom ieu teu aya gunana."
  
  "Naon?"
  
  "Teu aya detonator listrik. Lénsa réngkak, jigana jigana alatan ditémbok ku palu. Tapi uranium? Sanaos urang tiasa mendakan jejak anu nyarioskeun ka urang kantos di dieu, éta ... leungit.
  
  "Henteu". Drake ngarasa otot-ototna ngageter. "Henteu kitu, anjeun moal tiasa nyarioskeun ieu ka kuring. Naha anjeun nyarios yén bom éta palsu?"
  
  "Henteu," saur pamimpin, ngetok laptopna. "Kuring nyarioskeun ka anjeun sanés bom éta. Ieu dinonaktipkeun ku miceun kabeh bagian nu nyieun jalan. Janten, ieu palsu. Lalaki ieu - Ramses - sigana anu asli.
  
  Tim teu ragu sadetik.
  
  Hayden ngahontal telepon sareng mencet nomer Moore. Drake ngagorowok yén anjeunna kedah nyauran helikopter.
  
  "Sabaraha urang peryogi?"
  
  "Eusian langit bangsat," cenah.
  
  Tanpa keluhan, aranjeunna angkat awak anu nyeri sareng leumpang gancang nuju panto. Hayden nyarios gancang nalika anjeunna lumpat, henteu nunjukkeun épék fisik tina perawatanna. Ieu mangrupikeun épék méntal anu ngagaduhan kakuatan pikeun nyéépkeun anjeunna salamina.
  
  "Moore, bom di Central Park palsu. Diberesihkeun, ditutup. Kami nyangka jeroan sareng detonator dipiceun teras diselapkeun kana alat anu sanés."
  
  Drake ngadéngé Moore ngahuleng ti tilu suku jauh.
  
  "Sareng kami panginten ngimpina parantos réngsé."
  
  "Ieu rencana Ramses ti mimiti." Hayden nyéépkeun panto luar tina engselna tanpa ngaléngkah. "Ayeuna anjeunna ngabeledug dina waktosna nyalira sareng kabur. Naha aya helikopter anu ngalayang ti New York?"
  
  "Militér. Pulisi. Operasi khusus, sigana. "
  
  "Mimitian ku ieu. Anjeunna ngagaduhan rencana, Moore, sareng kami yakin Alligator mangrupikeun urut komando. Kumaha rupa kaméra CCTV?"
  
  "Urang ngumpulkeun unggal rupa, unggal inohong. Kami geus di tepi sababaraha jam. Lamun Ramses ngajalankeun ngaliwatan kota, urang bakal nyekel anjeunna.
  
  Drake luncat kana tong sampah, Dahl aya di gigireunana. Helikopter rumbled overhead, dua di antarana landed di jalan di lawang ka kebon binatang. Pilari ka luhur, Drake nempo tukangeun rotors puteran wangunan kantor, dimana diantara blinds bodas loba rupa dipencet ngalawan jandéla. Média sosial bakal ngabeledug ayeuna, sareng upami diteruskeun, hasilna bakal nol. Kanyataanna, éta meureun ngahambat usaha maranéhanana.
  
  Hayden bergegas ka helikopter pangcaketna, eureun ngan di luar nyeuseuh rotor. "Waktos ieu," saurna ka Moore. "Ramses moal pamer. Éta sadayana selingan pikeun ngabantosan anjeunna salamet. Éta ngeunaan reputasi na - Putra Mahkota Teror meunangkeun deui statusna sareng ngadamel sajarah. Anjeunna mawa senjata nuklir ka New York, ngabeledugkeunana, sareng kabur kalayan teu dihukum. Upami anjeun ngantepkeun anjeunna ayeuna, Moore, anjeun moal pernah ningali anjeunna deui. Sareng pertandingan bakal atos. "
  
  "Kuring terang éta, Agén Jay. Abdi terang".
  
  Drake hovered leuwih taktak Hayden urang, dengekeun, bari sesa tim twitched irritably caket dieu. Dahl ngulik daérah sakurilingna, milih tempat-tempat penyergapan anu pangsaéna, teras mariksa masing-masing nganggo kacamata lapangan. Aneh, tapi sahenteuna eta diteundeun anjeunna sibuk. Drake siku anjeunna.
  
  "Dimana éta giring?"
  
  "Ditinggalkeun." Dahl sabenerna katingalina rada hanjakal. "Éta senjata anu saé."
  
  Kensi nyampeurkeun. "Kuring ngingetkeun anjeunna yén kuring masih teu gaduh senjata karesep kuring. Lamun manéhna meunang palu godam mah kudu meunang katana."
  
  Drake ningali urang Swédia. "Katingal sapertos deal."
  
  "Oh hayu, eureun masihan anjeunna alesan. Dimana kuring meunang katana di dieu?"
  
  Hiji sora nyarios, "Éta henteu tebih ti Staten Island, Hayden."
  
  Sirah Drake gancang dihurungkeun. "Aya naon?"
  
  Hayden naroskeun ka Moore pikeun ngulang dirina teras ngalih ka tim. "Kami ngagaduhan target, guys. A sipil disebut, sakumaha diprediksi Moore, sarta dikonfirmasi ku kaméra. Pindahkeun butut anjeun!"
  
  Tetep sirah maranéhanana handap, tim lumpat meuntas trotoar onto hiji jelas, jalan barricaded, luncat ngaliwatan panto muka helikopter na strapped sorangan kana korsi. Dua manuk angkat ka hawa, rotor motong daun tina tatangkalan caket dieu sarta scattering lebu peuntas jalan. Drake ditarik kaluar péstol jeung bedil, a sabeulah militér sarta gun setrum, mariksa yen sagalana aya dina urutan gawé sarta pinuh disiapkeun. Dahl mariksa komunike.
  
  Pilot ngabersihkeun atap-atap teras ngalieuk ka kidul, ningkatkeun lajuna. Alicia mariksa pakarangna sorangan, miceun senjata anu dicandak tina legionnaire sareng ngajaga anu sanés pikeun dirina. Kinimaka maling glances di Hayden, nu manehna nyoba malire, masih narima informasi ti Moore jeung agén-Na. Beau indit sepi, huddled di juru sakumaha anjeunna geus saprak Drake jeung Alicia dicium. Pikeun bagian dirina, Mai diuk hening, ciri Jepang na teu bisa ditembus, pageuh fokus kana gawang na. Sésa-sésa tim mariksa sadayana, sadayana kecuali Kenzie, anu ngawadul ngeunaan naék helikopter, angin ngagelebug, bau kesang, sareng kanyataan yén anjeunna kantos ningali tim SPEAR.
  
  "Teu aya anu ngajak anjeun cicing sareng kami," saur Alicia lirih.
  
  "Naon deui anu bisa kuring pigawé? Kabur kawas beurit gereja sieun?"
  
  "Jadi ieu téh pikeun ngabuktikeun yén anjeun wani?"
  
  Panon Kenzi mencrong. "Kuring henteu hoyong ningali Armageddon. Sareng anjeun?"
  
  "Kuring parantos ningali ieu. Ben Affleck heran homo, sareng Bruce Willis langkung ngareureuwas tibatan astéroid. Tapi damn, anjeun nyobian ngabejaan urang yen anjeun sabenerna boga haté?
  
  Kénsi neuteup ka luar jandéla.
  
  "Maling artefak arkéologis boga haté. Saha anu bakal terang?
  
  "Kuring ngan nyobian balik deui ka bisnis kuring di Wétan Tengah. Hiji. Ngabantosan anjeun bodo bakalan jauh pikeun ngahontal ieu. Jahat haté anjeun."
  
  Helikopter flew ngaliwatan rooftops of Manhattan sakumaha Hayden narima klarifikasi yén Ramses na Gator teu acan ninggalkeun pulo, sabab geus nempo deukeut Staten Island Ferry.
  
  "Bit anu leungit dina tarjamahan tiasa maéhan urang sadayana," Hayden ngahuleng, sareng Drake ngaku yén éta leres. Ti pasea pangleutikna di pakarangan sakola nepi ka perang antara presidents jeung perdana menteri, nuansa éta sagalana.
  
  Tujuan maranéhanana beuki ngadeukeutan nalika wangunan flashed kaliwat. Pilot japati antara dua gedung pencakar langit pikeun ngajaga kagancangan nalika anjeunna nuju ka udaganana. Drake mawa dirina kalawan tujuan surem. Cai kulawu nu nguriling teluk ngagolér hareupeun. Di handap aranjeunna tiasa ningali sakelompok helikopter badarat, sadayana berjuang pikeun posisi.
  
  "Resep ieu!" Hayden nangis.
  
  Tapi pilot geus turun seukeut, ngabalukarkeun helikopter berjuang pikeun darat pikeun nyokot posisi prima di hareup barisan pot kembang jeung halte beus. Drake ngarasa beuteungna chub ngaliwatan sungut. Hayden ngagorowok kana hapéna.
  
  "Tangtos terminal ditutup," saur anjeunna. "Upami Ramses aya di dieu, naon anu anjeunna ngarepkeun?"
  
  "Kudu aya pager di tukangeun anjeun sareng deretan mobil anu diparkir handapeun tangkal. Pulisi ngagaduhan awéwé di dinya anu terakhir ningali anjeunna. "
  
  "Hebat. Jadi ayeuna urang-"
  
  "Tunggu!" Ceuli Alicia ngangkat sora-sora sateuacan batur. "Kuring ngadangu shooting."
  
  "Geus."
  
  Turun tina mobil, tim nuju ka terminal, lumpat sapanjang gedong. Drake noticed nu sabudeureun kurva lega tina lawang utama, tanjakan beton panjang ngarah ka aréa docking. Tembakan datang ti dinya, ditembak meuntas kabuka, teu muffled, saolah-olah ku tembok.
  
  "Balik ka ditu," pokna. "Ieu asalna tina slipway."
  
  Helikopter ngeusi langit di tukangeunana. Awak pulisi anu ngagerendeng ngagolér dina jalanna, tapi anjeunna ngacungkeun panangan supados aranjeunna maju, henteu nunjukkeun tanda-tanda tatu. Beuki tembakan hurung dina hawa. Tim éta narik senjatana, lumpat babarengan sareng milarian daérah payun. Pulisi séjén ngadekul hareupeun maranéhna, sirahna ka handap, nyekel leungeunna.
  
  "Teu kunanaon," pokna. "Geus. Ngan tatu dina daging. Urang peryogi anjeun guys. Maranéhna... maranéhna indit."
  
  "Henteu dinten ayeuna," saur Hayden sareng lumpat katukang.
  
  Drake noticed tungtung slipway jeung projections ka kénca - kabeh slipways beton dipaké pikeun ferries. Ombak cipruk dina dasarna. "Dupi anjeun ngadangu éta?" ceuk nu shooting dimimitian deui. "Ramses kaala hiji peleton otomatis."
  
  Lauren ngan hiji-hijina anu ngoyagkeun sirah nya. "Nu mana?"
  
  "Leuwih buleud per menit ti hiji AK. Klip ti genep ratus ka dalapan ratus rounds. Tong anu tiasa diganti bisi panas teuing. Henteu persis akurat, tapi pikasieuneun. "
  
  "Kuring miharep éta bangsat ngalembereh dina leungeun-Na," ceuk Alicia.
  
  Sakelompok pulisi ngadekul di hareup, terus-terusan nyiduh nalika SAW nyiduhkeun pélorna. Baris pélor nembrak di luhur. Dua pulisi ngabales tembakan, narékahan ka tungtung jalan lilir tempat feri ditambatkeun.
  
  "Ulah bébéja..." ceuk Dahl.
  
  "Simkuring anjeunna nuju naek kapal feri di dinya sareng salah sahiji tikét pangropéa," saur salah sahiji pulisi. "Dua budak. Anu saurang nuju ka urang, anu sanésna ngamimitian kapal. "
  
  "Anjeunna moal tiasa kabur sapertos kitu," protés Hayden. "Éta... éta ... kaulinan réngsé." Panonna moncorong ku horror.
  
  "Kanggo anjeunna," ceuk Alicia smugly.
  
  "Henteu, henteu," Hayden ngaharéwos. "Kanggo urang. Urang ngagaduhan eta sadayana salah. Ramses sacara harfiah kaluar sareng bang. Kuring ngégél warisan na. Lalaki, anjeunna badé ngabeledugkeun bom nuklir ieu."
  
  "Iraha?"
  
  "Abdi henteu terang. tebakan pangalusna? Anjeunna nuju ka Pulo Liberty sareng patung éta, sareng anjeunna badé masangkeunana ka sadaya média sosial. Duh Gusti, duh Gusti, bayangkeun-" gerendengna. "Kuring teu bisa... Kuring ngan teu bisa..."
  
  Kinimaka nyentak kana sukuna, lalaki badag ngagerem kalawan tujuan. "Kami moal ngantep ieu kajadian. Urang kudu ngalakukeun hiji hal. Ayeuna."
  
  Jeung Drake nempo kilat tina SAW ngeunaan lima puluh suku jauh, lethality of nembak na, hijina hal nangtung antara aranjeunna sarta Ramses, sarta bom nuklir.
  
  "Saha nu hayang hirup langgeng, nya?"
  
  "Henteu," ceuk Alicia lirih. "Éta bakal salawasna pikaboseneun sapertos naraka."
  
  Jeung Dahl nyandak hiji tampilan panungtungan dina tim. "Kuring bakal mingpin."
  
  Dina éta pamisah kadua panungtungan, pahlawan New York urang disiapkeun; hiji tim SPEARERS, lajeng unggal pulisi jeung agén dina earshot. Sarerea bangkit, nyanghareupan pakarang nyiduh, sarta nyieun pilihan ahir kahirupan maranéhanana.
  
  Dahl ngamimitian éta. "Serang!"
  
  
  BAB opat puluh tilu
  
  
  Drake lumpat di tengah babaturanana, persis dimana manéhna hayang jadi, raising gun sarta firing teuas. Pélor ditembakkeun tina unggal bedil anu ngajalankeun dina laju dua rébu lima ratus suku per detik, sababaraha ledakan ngabeledug ngaliwatan saham. Jandéla ancur sakuliah ferry.
  
  Dina hitungan detik, aranjeunna motong celah dina satengah, terus seuneu intensely. Pamaké SAW geuwat ngarobah setelan na, kaget ku brutalitas serangan. Ieu lain anjeunna dieureunkeun shooting; pélor na ngalacak jalan satapak dina saham sareng angkat ka laut nalika anjeunna sigana mundur. Drake nyangking tetempoan teleskopik kana panonna, nempatkeun ramo na dina pemicu sareng ngajantenkeun ciri-ciri lalaki anu nyekel SAW.
  
  "Ieu Alligator," saur Hayden dina komunikator. "Entong sono."
  
  SAW baralik, balik deui ka maranéhna, masih nyiduh timbel. Drake ngabayangkeun yén tong ayeuna kedah panas pisan dugi ka ngalembereh, tapi henteu cekap gancang. Pelor nabrak pulisi dina rompi anti peluru, teras anu kadua megat panangan anu sanés. Dina momen ieu, haté maranéhanana éta siap luncat kaluar tina chests maranéhanana, tapi maranéhna teu eureun serangan atawa ngurangan shooting. Beungeut handap ferry geus ragrag kaluar, beulah, buka deui jadi perforated nyarupaan grater kéju. Buaya ngayunkeun SAW teuas, nyoba ngimbangan. Pélor nembus rohangan luhureun sirahna.
  
  Sora mesin féri nu harewos robah jadi gorowok lalaunan, nu barobah kaayaan sagalana. Buaya luncat kana kapal, terus némbak liar. Cai mimiti churn ti tukang, sarta kapal tilted ka hareup. Drake ningal aranjeunna masih dua puluh suku ti tukang, ningal anjeunna péngkolan ka kénca sareng ka gigir, sareng terang yén aranjeunna moal pernah dugi ka waktosna.
  
  Ngagorowok bari murag, murag kana samping, eureun ngadadak. Dahl murag deukeut. Hayden ngaguling-guling, sakabéh éta ngajadikeun tujuan Alligator beuki hésé, tapi lalaki éta teu paduli. Sosokna katingali mundur, nuju langkung jero kana ferry.
  
  Drake masihan sinyal ka Hayden, sareng Hayden nyauran helikopter.
  
  Manuk-manuk hideung buru-buru ka arah leunca, turun nyirorot jeung ngalayang tilu méter luhureun taneuh bari awak TUMBAK naék kana kapal. Salaku pulisi jeung agén saluted, beungkeut anyar kabentuk nu moal pernah pegat, saluted deui sakumaha pangalusna maranéhna bisa, lajeng helikopter praktis angkat ka hawa. Pilot nyorong mobil nepi ka wates, ngudag féri nu ngagolak jeung geura-giru nepi ka luhur. Ieu tetempoan Drake pernah bisa geus imagined: manuk nongkrong kawas prédator hideung deadly di langit New York, nu skyline kawentar salaku backdrop a, Nyiapkeun pikeun take off on ferry Staten Island.
  
  "Pukul aranjeunna teuas," ceuk Hayden kana radio helikopter urang. "Jeung gancang".
  
  Turun, dua helikopter muru ka buritan ferry. Ampir langsung, Alligator anu gelisah nempelkeun sirahna tina jandela sisi sareng nembak voli anu ngamuk. Ledakan katilu na nabrak kulit luar helikopter, nembus sababaraha bagian sareng mantul anu sanés. Helikopter murag ti langit kawas batu gede. Dahl ngarecah panto jeung balik seuneu, pélor lasut hopelessly.
  
  "Nembak kawas anjeunna bangsat," Drake grumbled. "Teu pernah ngahontal target anu leres."
  
  "Mundur". Dahl nyerah nyobian nabrak Alligator sareng nyegerkeun diri pikeun serangan anu bakal datang.
  
  Tilu detik ti harita kajadianana, ngan lain jongjon, tapi ngan eureun ngadadak. Helikopter kahiji ngalayang dina dek luhur ferry, sedengkeun anu kadua ngalayang deukeut sisi palabuan, sésana anggota awak SPIR naék. Aranjeunna gancang ninggalkeun, sapatu clattering dina dek jeung ngumpul di grup. Helikopters teras naros gabung sareng mitra di udara
  
  Hayden mendakan dirina nyanghareupan tim pikeun sababaraha detik. "Urang terang dimana anjeunna. Ruang mesin. Hayu urang mungkas ieu ayeuna."
  
  Aranjeunna lumpat, adrenaline ngompa saluareun sagala ukuran, lajeng Alligator jelas robah taktik dina dek handap.
  
  RPG whistled ngaliwatan hawa, collided jeung helikopter jeung exploded. Manuk leungit kontrol, logam sumebar ka sagala arah, seuneu engulfed hull hideung, sarta murag exhausted onto dek luhur ferry nu.
  
  Pikeun paréntah "ngajalankeun SPEAR".
  
  
  BAB opat puluh opat
  
  
  Drake ngadéngé parobahan dina sora mesin helikopter sarta nyaho tanpa mariksa yen mobil ieu ngebut ka arah aranjeunna. Upami éta henteu cekap, kalangkang prédator anu manjang sareng nyebarkeun sapanjang dek éta leres dina udagan.
  
  Lumpat atawa maot.
  
  Anjeunna ngabantingkeun taktakna kana panto luar, nyéépkeun sakumna pigura tina engselna sareng murag kana rohangan saluareun. Layon buru-buru nyusul anjeunna, guling-guling, manjang, nanjak sareng ngadorong. Helikopter badarat beurat, rotorna kaluar, sareng awak logam ancur. Sagalana ti shrapnel ka tumbak-panjang leungeun motong ngaliwatan hawa, motong kana lembar. Féri ngaguruh jeung ngagerendeng, cai buih kenca katuhu.
  
  Bola seuneu nembak ka arah helikopter anu sanés, anu langsung nyandak tindakan nyingsieunan, untung pisan nyegah aranjeunna tina tabrakan. Aliran seuneu ngaletak dek luhur, nimbulkeun kahuruan anyar, ngaduruk cet sareng pilar logam, sareng ngalebur cet. Rotor ngagulung nalika nabrak tiang ka katuhu Drake, mumbul ka lantai kalayan moméntumna ujug-ujug lirén. cangkang ngalayang séjén smashed jandéla jeung pierced pigura, sarta hiji spike dahsyat indit katuhu ngaliwatan sisi parahu sarta indit kaluar ka laut. Drake ngarasa touch seuneu salaku panas ngaliwatan anjeunna, kasampak handapeun taktak sarta nempo sakabéh tim bohong rawan, malah Smith bohong dina luhureun Lauren. Ledakan éta ngaliwat sareng aranjeunna ningali pemberontakan teras Alligator nyandak hal-hal ka tingkat kagilaan lengkep.
  
  Madness.
  
  RPG salajengna langsung ngalangkungan kapal sorangan, nyésakeun peluncur misil sareng nabrak dek nalika ngalayang. Hiji ledakan hurung kaluar salaku cangkang tore ngaliwatan dek, ngirim leuwih gouts seuneu jeung lebu deadly jalan maranéhanana. Drake groaned sakumaha shrapnel pierced sirah na taktak, lega yén nyeri némbongkeun anjeunna yén anjeunna masih hirup. Sakedapan pikeun narik napas, anjeunna mariksa lingkungan anyar di payun.
  
  Aya liang ragged dina dek. Aya tumpukan kai dimana-mana. Haseup sareng seuneu ngalir ngaliwatan dek tengah-luhur anu sakali ditutup.
  
  "Jalanna jelas," cenah.
  
  "Ngan keur anjeun!" Lauren ampir ngajerit.
  
  "Terus cicing," Kenzi nyiduh, narik kana taktak Dahl. "Dupi anjeun damang, Thorst?"
  
  "Enya, enya, damang. Hayu atuh".
  
  Drake leumpang dina laju satengah haté, langkung ati-ati tibatan anjeunna tiasa émut dina saumur hirupna. Rombongan tukangeunana ngariung, terang persis ka mana anjeunna angkat. Dina momen terakhir, sakumaha anu disangka-sangka, Dal muncul pas dina taktakna.
  
  "Naha urang ngalakukeun ieu, sobat?"
  
  "Urang sial."
  
  Jeung maranéhna ucul ka handap ngaliwatan liang anyar, suku kahiji jeung panon néangan musuh. Aranjeunna nabrak pisan kana dek handap, ngagulung, teu kacekel, sareng naék kalayan pakarangna dilatih.
  
  "Murni!" Drake nangis.
  
  sapatu maranéhanana pencét dek teuas tukangeun maranéhna.
  
  Kensi sumping panungtungan, sarta Drake nempo, kahiji, yén manéhna geus nyokot off jaket jero beurat nya jeung, kadua, yén manéhna geus dibungkus eta sabudeureun dasar bagian pamisah tilu-suku rotor helikopter urang. Beungeutna bageur nalika ngalieuk ka urang Swédia.
  
  "Ayeuna," saur anjeunna, "Kuring gaduh senjata kuring."
  
  "Muga-muga dewa ngabantosan urang."
  
  Aranjeunna bergegas kana kapal salaku hiji, nyandak Ramses na Gator dina perangna. Féri naék laju unggal momen nu ngaliwat. Liberty Island ogé tumuwuh, looming leuwih badag sarta leuwih badag dina cakrawala nu.
  
  "Naha maniac henteu ngartos yén anjeunna moal dugi ka patung?" Kinimaka ngarenghap beurat.
  
  "Ulah ngomong kitu," tembal Hayden deui. "Tong ngomong kitu."
  
  "Oh enya, abdi ngartos."
  
  "Éta moal tilelep ferry ieu," Dahl assured aranjeunna. "Teluk teu cukup jero pikeun nyerep ... sumur, anjeun terang naon."
  
  Dina dek salajengna handap aranjeunna tungtungna kapanggih mangsa maranéhanana. Buaya ngajaga panto bari Ramses ngajalankeun ferry. Luyu sareng karesepna anu parantos mapan pikeun kagilaan, panyipta bom parantos ngarilis RPG anu parantos disiapkeun pikeun waktos sapertos kitu. Drake teu bisa nulungan tapi engap-engapan sarta ngagorowok pikeun dulur nutupan, lajeng misil streaked ngaliwatan puseur ferry dina jangkungna sirah, ninggalkeun jalan satapak haseup di hudang na, disetir ku tawa manical Alligator urang.
  
  "Naha anjeun resep pisan? Naha anjeun nyekel éta? Kami parantos maot!"
  
  Drake neuteup ka luhur pikeun manggihan Alligator ampir luhureun manehna, ngajalankeun sanggeus rokét, mawa launcher rokét na jeung manehna. Rokét sorangan ngalayang ngaliwatan féri sareng kaluar pungkur, ngabeledug dina hawa. Buaya ngayunkeun peluncur rokét dina sirah Drake.
  
  The Yorkshireman ducked sakumaha Ramesses tungtungna ngahurungkeun, leungeun-Na casually rests on setir.
  
  "Anjeun parantos telat," saurna.
  
  Drake nyerang buaya buaya, tapi anjeunna luncat deui, masih ngayun pakarang gede pisan. Janten adil, éta ngalambatkeun tim waktos tambahan. Teu aya anu hoyong pencét ku iteuk daging sapertos kitu, tapi aya seueur rohangan di jero ferry, anu masihan Dahl sareng anu sanésna maneuverability anu langkung ageung. Buaya ngagerem jeung malik, tuluy lumpat langsung ka Ramses, pangeran téroris, nu ayeuna nyekel péstol semi-otomatis. Drake merhatikeun ransel anu ditalikeun kana tonggong Alligator.
  
  "Anjeun ngan ukur ngalambatkeun anu teu tiasa dihindari," saur Ramses.
  
  Kalawan hiji leungeun nyemprot uap ti jero, jeung lianna anjeunna rada robah tangtu, dimaksudkeun pikeun Liberty Island.
  
  "Naha anjeun kantos hariwang kumaha carana hirup?" ceuk Drake ti tukangeun loket. "Bazar? Konci? Hiji rencana ngewa elaborate? Naon sih éta kabéh?"
  
  "Ah, bazar éta ngan - kumaha kuring kedah nempatkeun éta - penjualan takeaway? Nyingkirkeun sagala harta dunya abdi. benteng nyaeta pamitan sarta hartina tungtungna. Barina ogé, anjeun nyandak kuring langsung ka New York. Jeung rencana ngewa téh, enya, saeutik pajeulit, kuring ngaku éta. Tapi anjeun ningali ayeuna? Geus kasép. Jam geus hurung."
  
  Drake henteu terang naon anu dimaksud Ramses, tapi implikasina jelas. Kaluar tina panutup, anjeunna mandi ka roda ku pélor sareng lumpat saatosna, timnya caket. Taya deui ngobrol; ieu endgame na. Ramses jungkrang deui, getih ngeclak tina taktakna siga cai mancur. Buaya ngajerit bari pélor asup kana awakna. Kaca nutupan duanana teroris dina splashes jagged.
  
  Drake smashed panto lajeng slipped, bouncing kaluar pigura jeung skidding eureun, cursing tuah na. Dahl luncat, Kenzi aya di gigireunana. Duanana asup ka wheelhouse sarta ngangkat pakarang maranéhna pikeun maéhan. Ramses patepung aranjeunna kalayan sagala kakuatan tujuh-suku, otot-kabeungkeut gélo, nyengir kawas anjing liar; anjeunna bergegas asup jeung nyoba paburencay aranjeunna sabudeureun.
  
  Dahl henteu toléran kana ieu, nolak gaya kasar sareng nyandak sadaya pukulan. Kensi nari sabudeureun duanana, ngahalangan dina flanks Ramses 'kawas ajag bahaya. Pangeran radikal ngéléhkeun Swédia. Tongkang taktak ngajadikeun Dahl ngageter. Leungeun anu luar biasa kuat nyepeng Swédia ku tikoro sareng mimiti squeeze. Ngangkat leungeun, Dahl melonggarkeun cekelan satengahna lajeng nyandak hiji sorangan; duanana ngaguruh jeung silih rangsek nepi ka teu bisa ngarenghap. Ramses ngabalikkeun Dahl sareng ngabantingkeun anjeunna deui kana témbok, tapi ngan ukur réaksi Swédia nyaéta seuri lebar.
  
  Kensi ngaluncat kana hawa, ngangkat sikuna, anu diturunkeun ku kakuatan anu ngaremuk, langsung kana tatu peluru perdarahan Ramses. Teu nyangka yén hiji pukulan bakal ngeureunkeun tarung sapertos kitu, anjeunna teras tusuk tikoro si lalaki sanaos anjeunna ngajerit, nyababkeun panonna buncit.
  
  Lajeng Ramses staggered jauh, katutupan ku getih, utah. Dahl ngantepkeun anjeunna, ngaraos tungtungna. Panon téroris éta dikonci kana panon urang Swédia, sareng teu aya tanda-tanda eleh dina aranjeunna.
  
  "Kuring bakal nyandak momen ieu salaku momen kameunangan," anjeunna croaked. "Jeung naksir jantung kapitalisme."
  
  Manéhna ngacungkeun leungeunna siga hayang nyabak Buaya.
  
  Dahl muru deui. Peluru nabrak beuteung Ramses, ngalungkeun deui.
  
  Buaya ngaluncat sareng murag kana Ramses.
  
  Pangeran Teroris junun ngarebut ransel nu ditalikeun kana tonggong Alligator nu ragrag, leungeunna outstretchcking clutching kawat biru kakeunaan nalika duanana ambruk.
  
  Kenzi buru-buru maju, ngarahkeun leungeun nu nyekel kawat nu hiji-hijina pakarang nu aya, pakarang nu panghadéna, katana atah. Sabeulahna gancang ditebas, neukteuk panangan Ramses dina taktakna, nyababkeun téroris nganyatakeun ekspresi reuwas anu ekstrim.
  
  Leungeunna nabrak lantai dina waktos anu sami sareng Alligator, tapi ramo-ramo masih nyepeng tungtung kawat biru anu ayeuna kabuka.
  
  "Gratis masalah," Ramses batuk. "Anjeun leres narajang kuring sapertos kitu. Jam teu hurung. Tapi..." Kejang ngabengkokkeun manéhna, getih gancang ngalir tina beuteung, panangan jeung taktak kénca.
  
  "Ieu ... lumangsung ... ayeuna."
  
  
  BAB OPAT PULUH LIMA
  
  
  Drake crawled sakuliah lantai, rolling Alligator kana beuteung na salaku gélo chuckled kana dek katurunan. Dahl murag gigireun anjeunna, nyeri, horor jeung foreboding ditulis dina beungeutna. Talina diikat, tapi Drake langsung ngahapus, teras ngabebaskeun wadah logam tina bahan kasar.
  
  Timer mundur nangtung di payuneun aranjeunna, angka-angka beureumna anu kedip-kedip sakumaha menacing sareng dahsyat sapertos getih anu sumebar di lantai handapeun tuur.
  
  "Opat puluh menit," Hayden nyarios heula, sorana hampang. "Entong maén sareng éta, Drake. Ngarampas senjata ieu ayeuna. "
  
  Drake ieu geus ngarobah bom, kawas panungtungan waktu. Kinimaka masihan anjeunna péso utiliti anu kabuka, anu anjeunna pisahkeun sapotong-sapotong, gerakna taliti, waspada tina seueur perangkap booby anu tiasa dileupaskeun ku tukang bom sapertos Gator. Nalika anjeunna ngajauhan alatna tina teroris anu gelo, anjeunna ningali ka Alicia.
  
  "Entong nyarios deui," saur anjeunna, nyepeng lalaki dina panangan sareng nyeret anjeunna. Moal aya rahmat pikeun pembunuh sapertos kitu.
  
  Kalawan leungeun ajeg, anjeunna dipiceun panel hareup bom. Digantelkeun kana éta kawat biru ngagulung anu manjang pikasieuneun.
  
  "Ieu sanés bom buatan bumi," gerentes Dahl. "Ati-ati".
  
  Drake ngareureuhkeun molotot ka sobatna. "Naha anjeun badé ngalakukeun ieu?"
  
  "Sareng tanggung jawab ngaluncurkeunana? Henteu ogé. Henteu."
  
  Drake bit lip handap na, pinuh sadar sagala faktor aub. Undur-undur anu kedip-kedip mangrupikeun panginget anu tetep kumaha sakedik waktos anu aranjeunna tinggalkeun.
  
  Hayden disebut Moore. Kinimaka disebut sappers. Batur deui disebut NEST. Nalika Drake nyandak katingal dina alat, unggal aspék dianggap tur informasi gancang dituang kaluar.
  
  "Tarik kabel deui," Dahl nyarankeun.
  
  "Teuing picilakaeun."
  
  "Kuring nyangka teu aya sensor gerak ayeuna, ditilik ku cara Alligator ngajalankeun."
  
  "Leres. Sareng kami henteu tiasa nganggo deui ideu sledgehammer anjeun. "
  
  "Sirkuit runtuh?"
  
  "Éta masalahna. Aranjeunna parantos nganggo anu énggal - kawat anu aman-gagal. Jeung bangsat ieu nyata. Upami kuring aub dina ieu, éta tiasa dianggo. "
  
  The buaya nyieun noises unearthly ti kamar hareup bari Alicia digawé. Teu kungsi lila manéhna nyodorkeun sirahna ngaliwatan panto nu rusak. "Anjeunna nyarios yén bom saleresna ngagaduhan saklar anti-tamper." Manéhna ngarérét. "Tapi teras kuring pikir anjeunna bakal ngalakukeun éta."
  
  "Teu aya waktos," saur Dahl. "Teu aya waktos sial pikeun ieu."
  
  Drake melong kana timer. Aranjeunna parantos ngagaduhan tilu puluh lima menit deui. Manéhna diuk deui dina cangkéng. "Cilaka, urang moal tiasa nyandak résiko éta. Sabaraha lami skuad bom sumping ka dieu?"
  
  "Maksimum lima menit," ceuk Kinimaka nalika helikopter nabrak dek féri dimana waé aranjeunna tiasa. Batur hovered rada luhur nalika rescuers luncat. "Tapi kumaha upami aranjeunna henteu tiasa ngarampas pakarang anjeunna?"
  
  "Kumaha upami urang buang kana teluk?" Lauren nyarankeun.
  
  "Ieu ide anu saé, tapi éta alit teuing," Hayden parantos naros ka Moore. "Cai anu tercemar bakal jenuh kota."
  
  Drake goyang deui mudik, contemplating madness, lajeng bray panon Dahl urang. Swédia ngagaduhan ide anu sami, anjeunna terang. Hatur nuhun kana gaze maranéhanana, aranjeunna komunikasi langsung jeung gampang.
  
  Urang bisa ngalakukeun eta. Ieu hiji-hijina jalan.
  
  Urang bakal buta. hasilna teu kanyahoan. Sakali dimimitian, euweuh balik. Urang bakal balik dina lalampahan hiji arah.
  
  Jadi naon sih anjeun ngantosan? Bangun, bangsat.
  
  Drake ngabales tangtangan dina panon Dahl sareng ngalempengkeun. Nyokot napas jero, anjeunna strapped dina bedil na, holstered péstol na, sarta narik bom nuklir tina ransel na. Hayden neuteup ka manehna ku panon lega, halisna nembus.
  
  "Naon sih anu anjeun lakukeun?"
  
  "Anjeun terang persis naon anu urang lakukeun."
  
  "Jarak anu aman panginten henteu sami. Keur anjeun, maksud kuring."
  
  "Teras aranjeunna moal ngalakukeunana." Drake nyentak. "Tapi urang sadayana terang ngan ukur aya hiji cara pikeun nyalametkeun kota ieu."
  
  Drake nyokot bom nuklir jeung Dahl walked payun. Alicia ngeureunkeun anjeunna pikeun momen anu berharga.
  
  "Anjeun ninggalkeun sanggeus ngan hiji ciuman? Entong ngantep ieu janten hubungan anu paling pondok dina kahirupan kuring. "
  
  "Kuring reuwas anjeun henteu gaduh anu langkung pondok."
  
  "Kuring ngahaja diskon ka lalaki anu kuring mutuskeun kuring resep, anu kuring bangsat teras bosen saatos sakitar dalapan menit."
  
  "Aduh saé. Ningali anjeun dina sababaraha waktos lajeng. "
  
  Alicia nahan anjeunna ku panon nyalira, ngajaga sesa awakna leres pisan. "Geura balik".
  
  Hayden squeezed antara Drake jeung Dahl, ngobrol gancang, relaying informasi ti Moore sarta ngajaga hiji panon on jalma anu bisa nyadiakeun bantuan munggaran.
  
  "Aranjeunna nyarios yén muatan bom antara lima sareng dalapan kiloton. Mertimbangkeun volume, beurat jeung laju nu bakal tilelep..." Manéhna ngareureuhkeun. "Aman jerona sarébu dalapan ratus kaki ..."
  
  Drake nurut, tapi dipingpin up tangga caket dieu ka dek luhur. "Kami peryogi helikopter panggancangna anu anjeun gaduh," saur anjeunna ka pilot anu caket. "Heueuh siah. Euweuh ngarenghik. Ngan masihan kami konci sial. "
  
  "Kami henteu-"
  
  Hayden nyampeurkeun. "Leres, dalapan belas ratus kaki, pikeun nétralisasi sadaya radiasi ieu, numutkeun paréntah NEST. Sial, anjeun kedah janten dalapan puluh mil lepas pantai.
  
  Drake ngarasa awak logam tina bom ngageser rada ngaliwatan kesang palapis ramo-Na. "Dina tilu puluh menit? Ieu moal kajadian. Naon deui anu anjeun gaduh?"
  
  Hayden pucat. "Teu nanaon, Drake. Aranjeunna teu gaduh nanaon.
  
  "Ayeuna sledgehammer ieu mimiti katingali saé," koméntar Dahl.
  
  Drake nempo Alicia rurusuhan kaliwat, pos ka dek luhur jeung nempo kaluar ka laut. Naon anu anjeunna pilari di dinya, di luar?
  
  Pilot nyampeurkeun, alat Bluetooth kedip-kedip dina dasar helmna. "Urang boga helikopter damn panggancangna di tentara," manehna drawed. "Lonceng SuperCobra. Dua ratus mil sajam upami anjeun nyorong anjeunna.
  
  Drake ngalieuk ka Hayden. "Dupi ieu jalan?"
  
  "Kuring pikir enya". Manehna ngalakukeun sababaraha itungan arithmetic mental dina sirah nya. "Antosan, ieu moal leres."
  
  Drake nyekel kana bom nuklir, angka beureum masih kedip-kedip, Dahl di sisina. "Hayu!"
  
  "Dalapan puluh mil," cenah bari lumpat. "Enya, anjeun tiasa ngalakukeun éta. Tapi éta ngan bakal ninggalkeun anjeun ... tilu menit pikeun meunangkeun sih kaluar ti dinya. Anjeun moal luput tina zona ledakan!"
  
  Drake ngadeukeutan Super Cobra tanpa ngalambatkeun, ningali bentuk abu-abu anu ramping, menara, meriam tri-laras, teluk misil sareng peluncur Hellfire.
  
  "Cukup," pokna.
  
  "Drake," Hayden ngeureunkeun anjeunna. "Sanaos anjeun ngaleupaskeun bom nuklir kalayan aman, ledakan éta bakal ngancurkeun anjeun."
  
  "Lajeng ngeureunkeun miceunan waktos urang," saur Yorkshireman. "Kacuali anjeun atanapi Moore atanapi saha waé anu aya dina sirah anjeun terang jalan sanés?"
  
  Hayden ngadangukeun data, naséhat sareng intelijen anu terus-terusan diteruskeun ku Moore. Drake ngaraosan féri ngagoyang dina ombak anu ngagurilap, ningali cakrawala Manhattan dina jarak anu caket, bahkan ngajantenkeun hiruk-pikuk sapertos sireum jalma-jalma anu parantos mulang ka kahirupan. Kapal militer, speedboats sareng helikopter aya dimana-mana, piloted ku seueur anu bakal masihan kahirupan pikeun nyalametkeun dinten ieu.
  
  Tapi éta sadayana ngan ukur dua.
  
  Drake sareng Dahl naek kana Super Cobra, nampi kursus kacilakaan dina kontrol ti pilot anu angkat.
  
  "Gaduh perjalanan anu saé," saurna bari angkat. "Jeung alus tuah".
  
  
  BAB opat puluh genep
  
  
  Drake nyerahkeun bom nuklir ka Dahl kalayan seuri leutik dina beungeutna. "Panginten anjeun badé ngahormatan, sobat."
  
  Urang Swédia ngajemput bom sareng naék kana tonggong helikopter. "Kuring henteu yakin kuring tiasa percanten ka anjeun nyetir dina jalur anu lempeng."
  
  "Ieu sanés mobil. Sareng kuring yakin yén kami parantos netepkeun yén kuring tiasa nyetir langkung saé tibatan anjeun.
  
  "Kunaon ieu? Abdi henteu émut sapertos kitu."
  
  "Abdi urang Inggris. Anjeun teu kitu."
  
  "Sareng naon hubunganna kabangsaan sareng ieu?" Dahl ngaléos kana korsi.
  
  "Silsilah," ceuk Drake. "Stuart. Hamilton. Buru-buru. Tombol. Bukit. Sareng seueur deui. Swédia datang pangdeukeutna pikeun meunang Formula 1 nalika Finlandia meunang tempat kahiji.
  
  Dahl seuri, ngabengkokkeun sareng, nempatkeun wadah logam hideung dina tuur, nutup panto. "Tong loba ngomong, Drake. Bom éta tiasa dilengkepan sénsor 'omong kosong'.
  
  "Lajeng urang geus ngaco."
  
  Narik iteuk gear, anjeunna ngangkat helikopter jauh ti ferry, sanggeus mastikeun yén langit di luhur jelas. Cahya panonpoé flashed ti tukangeun tur bounced kaluar jutaan surfaces reflective kota, mere anjeunna panginget leutik naha maranéhna ngalakukeun ieu. Beungeutna neuteup ka anjeunna ti handap dek, seueur di antarana babaturan sareng kulawargana, batur-batur timna. Kenzi jeung Mai nangtung taktak kana taktak, beungeut maranéhanana expressionless, tapi éta Israél anu tungtungna nyieun anjeunna seuri.
  
  Anjeunna ngetok arlojina sareng nyarios kalayan biwirna: Pindahkeun bangsat salajengna.
  
  Alicia teu aya anu katingali, sareng Beau ogé. Drake ngirim hiji helikopter militér low ngaliwatan gelombang dina kursus langsung peuntas Atlantik. Angin nyebrang jalanna, jeung cahaya panonpoe ngagelebug dina saban ngagulidag. Cakrawala manjang ka sadaya arah, lengkungan langit biru muda nandingan bentang laut anu pikaheraneun. Cakrawala epik di tukangeun aranjeunna ngiles nalika menit sareng detik lalaunan ngadeukeutan nol.
  
  "Lima belas menit," ceuk Dahl.
  
  Drake melong odometer. "Tepat dina jadwal."
  
  "Sabaraha waktos urang bakal ditinggalkeun?"
  
  "Tilu menit," Drake ngangkat leungeunna. "Tambah atanapi minus."
  
  "Sabaraha ieu dina mil?"
  
  "Dina dua ratus mil sajam? Kira-kira tujuh."
  
  Dahl nembongkeun harepan dina beungeutna. "Lumayan".
  
  "Dina dunya idéal," Drake shrugged. "Teu kalebet manuver péngkolan, akselerasi, serangan hiu. Naon waé anu aranjeunna dialungkeun ka urang di dinya. "
  
  "Naha hal ieu ngagaduhan inflatable?" Dahl melong ka sabudeureun, ramo-ramo na pageuh nangkep bom nuklir.
  
  "Upami éta kajantenan, abdi henteu terang dimana." Drake ningali jam tanganna.
  
  Dua belas menit dugi ka ledakan.
  
  "Siapkeun".
  
  "Salawasna sapertos kieu."
  
  "Kuring bet anjeun henteu nyangka bakal ngalakukeun ieu nalika anjeun hudang ayeuna."
  
  "Naon? Teundeun bom nuklir ka Samudra Atlantik pikeun nyalametkeun New York? Atanapi ngobrol sareng anjeun padeukeut nalika dina helikopter Marinir?"
  
  "Muhun, duanana."
  
  "Bagian kahiji datang ka pikiran kuring."
  
  Drake ngegeleng, teu bisa nyumputkeun seurina. "Tangtu kajadian. Anjeun Thorsten Dahl, pahlawan hébat.
  
  Swédia melonggarkeun cengkramanna dina bom nuklir ngan sadetik pikeun nempatkeun leungeunna dina taktak Drake. "Sareng anjeun Drake, Matt Drake, jalma anu paling paduli anu kuring kantos kenal. Henteu janten masalah kumaha anjeun nyobian nyumputkeunana."
  
  "Naha anjeun siap ngalungkeun bom nuklir ieu?"
  
  "Tangtos éta, anjeun bodo ti Kalér."
  
  Drake maksa helikopter pikeun teuleum, irung-heula kana bareuh abu. Dahl ngayunkeun panto tukang kabuka, ngalieuk ka tempat anu hadé. Aliran hawa bergegas ngaliwatan Super Cobra. Drake tightened cekelan-Na dina uas kontrol jeung dipencet dina pedals, terus ragrag gancang. Dahl ngalihkeun bom nuklir pikeun terakhir kalina. Gelombang naék, tabrakan sarta ngirimkeun cipratan kacau ka arah maranéhna, kedip-kedip ku busa bodas, permeated ku sparkles inten cahya panonpoé. Tegang unggal otot, Drake tungtungna narik dirina nepi teuas, ngalempengkeun halo sarta ngahurungkeun sirah na lalajo Dal ngalungkeun pakarang logam-cased karuksakan pamungkas kaluar panto.
  
  Eta murag kana ombak, bom spinning nu diasupkeun kana cai gampang alatan luhurna low di mana eta dileupaskeun, cara sejen yakin-seuneu pikeun mastikeun yén sensor tamper-bukti tetep nétral. Drake langsung narik aranjeunna tina tabrakan, naék ombak anu handap pisan dugi ka kaleuleuwihi skid-Na, teu buang-buang waktos naék jangkungna sareng masihan helikopter kirang rohangan pikeun turun upami aya musibah.
  
  Dahl mariksa arloji sorangan.
  
  Dua menit.
  
  "Turunkeun suku anjeun."
  
  Drake ampir negeskeun deui yén anjeunna henteu leres-leres nyetir mobil, tapi fokus pikeun kéngingkeun manuk éta gancang-gancang, terang yén Swédia nembé ngirangan tekanan. Ayeuna sadayana turun ka detik-waktos sateuacan ledakan nuklir, mil aranjeunna dikaluarkeun tina radius ledakan, panjang umurna.
  
  "Dalapan belas detik," ceuk Dahl.
  
  Drake disiapkeun pikeun naraka. "Éta saé, sobat."
  
  Sapuluh... salapan...
  
  "Sampe jumpa lagi, Yorkie."
  
  Genep... lima... opat...
  
  "Henteu upami kuring ningali anjeun bodo-"
  
  Nol.
  
  
  BAB OPAT PULUH TUJUH
  
  
  Drake sareng Dahl teu ningali naon-naon tina ledakan jero cai awal, tapi témbok ageung cai anu bitu ti laut di tukangeun aranjeunna cekap ngajantenkeun haténa. A awan supa cair naek rébuan suku kana hawa, eclipsing sagalana sejenna, rushing nuju atmosfir saolah-olah nyoba ngalelepkeun kaluar panonpoé sorangan. Kubah semprot acuk, prékursor pikeun gelombang shock, awan buleud, gelombang permukaan luhur jeung gelombang basa nu bakal naek ka jangkungna leuwih lima ratus méter.
  
  Gelombang blast teu bisa dieureunkeun, éta kakuatan jieunan manusa alam, dékomposisi energetic. Éta pencét tonggong helikopter sapertos niup palu, masihan Drake gambaran yén anjeunna didorong ku panangan raksasa jahat. Méh geura-giru, helikopter teuleum, acuk, lajeng malik ka gigir. Sirah Drake nabrak logam. Dahl nangkeup siga boneka rag anu dialungkeun ku anjing galak.
  
  Helikopter ngoyagkeun jeung ngagulung, ieu shaken ku hiji ledakan sajajalan, gelombang dinamis. Dipulas deui-deui, baling-balingna lalaunan, awakna ngahuleng. Tukangeunana, curtain badag cai terus naek, disetir ku gaya titanic. Drake bajoang pikeun tetep sadar, ngaleungitkeun sagala kontrol kana takdirna sareng ngan saukur nyobian nahan, tetep waspada sareng gembleng.
  
  Waktos henteu deui hakekatna, sareng aranjeunna tiasa keuneung sareng najong sababaraha jam dina gelombang ledakan, tapi ngan ukur nalika nyapu katukang sareng aranjeunna mendakan diri naek gelombangna yén akibat anu leres tina kakuatan anu ngancurkeun janten jelas.
  
  Helikopter, ampir tibalik, bergegas nuju Atlantik.
  
  Kaleungitan kontrol, Drake disiapkeun pikeun dampak, nyaho yén sanajan maranéhna salamet musibah, maranéhna teu boga rakit hirup, euweuh jaket hirup, sarta euweuh harepan nyalametkeun. Kumaha bae ngajaga kasadaran cukup pikeun nongkrong pikeun kahirupan dear, anjeunna diawaskeun maranéhna plunged kana sagara.
  
  
  BAB opat puluh dalapan
  
  
  Alicia nempo Drake nyieun sambungan dina sirah na ngeunaan tilu detik sanggeus manehna. Dahl oge. The guys éta slow, tapi manehna pernah bakal ngabejaan. Éta leuwih hadé pikeun nyimpen sababaraha hal dina cadangan. Sakumaha anu kahartos ku anu sanés, sareng Hayden tos ka Moore sareng kroni pamaréntahanana pikeun naséhat, Alicia diserang ku pangaweruh anu fateful yén hukum jarak anu aman bakal nyababkeun aranjeunna sadayana sangsara pisan dina satengah jam salajengna. Bari Drake digawé pikeun commandeer helikopter, Alicia ngancik gaze nya jeung perhatian nya di tempat séjén.
  
  Helikopter bakal nabrak, anjeunna terang éta, janten pilihan anu jelas pikeun nyukcruk sareng manuk sanés henteu aya akal. Tapi lamun helikopter na ngalayang dina dua ratus mil sajam ...
  
  Alicia nyandak Beau kumisan, ngajelaskeun rencanana, teras mendakan prajurit anu ngenalkeun aranjeunna ka wakil Penjaga Basisir AS.
  
  "Naon kapal panggancangna anjeun?"
  
  Nalika Drake ngajauhan, Alicia aya di handap dek sareng ngaluncat kana pamotong kelas Bek anu gancang dirobih, ngahontal kecepatan langkung ti dalapan puluh mil per jam. Salaku salah sahiji awak sheepish kasaksian, maranéhna nyieun sababaraha parobahan anu bisa atawa henteu geus ngaronjat laju parahu urang pikeun leuwih saratus. Nalika Alicia nyarioskeun ka aranjeunna dina sababaraha kecap pondok naon anu anjeunna hoyong laksanakeun, unggal lalaki anu hadir keukeuh cicing sareng ngabantosan.
  
  Sababaraha menit ti harita, Bek ngagorowok, motong ombak kalayan awakna anu kaku, nyobian nutup celah antara ledakan anu teu bisa dihindari sareng waktos datangna.
  
  Salaku Alicia ngawartoskeun aranjeunna, "Kami nuju nuju ka ledakan nuklir, guys. Tahan kana plum anjeun."
  
  Jeung naha maranéhna sadar atawa henteu, awak ieu ngadorong speed maksimum kaluar tina parahu. Naek ombak sareng nangtang aranjeunna, parahu kelas Defender masihan sadayana anu aya. Alicia, bodas-knuckled jeung bodas-beungeut, clutched rel di jero salon, ningali ngaliwatan jandéla. GPS ngarencanakeun jalur helikopter ku ngarékam sinyal transponder na. Awak kapal terus tumut kana akun bédana waktu, nyebutkeun yen aranjeunna geus nutup celah ka dua puluh menit, lajeng ka dalapan belas.
  
  Tujuh belas.
  
  Masih panjang teuing. Alicia nyekel rel jeung flinched nalika Beau nyekel taktak nya.
  
  "Éta bakal dianggo," cenah. "Kami bakal nyalametkeun dinten ieu."
  
  Parahu lumpat sagancang-gancangna, ngudag-ngudag helikopter nu ngebut, duaan anéh ngudag-ngudag ngabeledug nu teu acan kajantenan. Cakrawala mangrupikeun garis anu kantos robih, henteu pernah lempeng. Tim késang, bajoang, sareng ngagali kana jero pangaweruhna. Parahu nuju ka wilayah anu teu kapendak, mesinna langkung kuat dugi ka sigana hirup.
  
  Nalika kaptén tos ka Alicia, anjeunna tiasa ningali awan spiral dina cakrawala, henteu jauh teuing, tapi langkung jauh tibatan helikopter Drake sareng Dahl. Bek anu ngagancangan nyimpang kana hiji cipratan cai anu ageung, ningali gelombang ledakan anu ngadeukeutan, nyerang sareng nembus, ngagoncangkeun unggal baut anu nahan strukturna. Di kajauhan aya cingcin badag tina cai bodas bisa katempo, tetempoan nyandak malah Alicia napas jauh pikeun sadetik.
  
  Tapi ngan sadetik.
  
  "Pindahkeun," manéhna ngambekan, sadar yén Drake jeung Dal ayeuna ampir pasti nabrak kana cai mumusuhan. "Pindah, pindah, pindah!"
  
  
  ***
  
  
  Butuh tilu belas menit deui pikeun ngahontal lokasi kacilakaan. Alicia geus siap, jeung jaket pelampung strapped kana awakna sarta séjén dina leungeun nya. Bo aya di gigireun anjeunna sareng langkung ti satengah belasan anggota awak, nyeken cai ku panonna. Lebu kahiji anu aranjeunna kapendak nyaéta sapotong sabeulah baling-baling ngambang, anu kadua mangrupikeun skid panjangna. Saatos ieu, bagian-bagian anu henteu tilelep langkung sering muncul, ngaliwat dina kluster.
  
  Tapi henteu Drake atanapi Dahl.
  
  Alicia neuteup ombak, nangtung di panonpoé caang tapi hirup di naraka darkest. Upami takdir nangtukeun yén dua pahlawan ieu tiasa nyalametkeun New York sareng salamet tina ledakan, ngan ukur leungit di Atlantik, anjeunna henteu yakin yén anjeunna tiasa nahanana. Menit kaliwat. Rebuan ngapung ngaliwat. Teu aya anu ngucapkeun kecap atanapi ngagerakkeun hiji inci. Aranjeunna bakal tetep dugi ka wengi upami diperyogikeun.
  
  Radio terus-terusan ngagelebug. sora Hayden nanya. Teras Moore sareng Smith aya dina jalur anu sanés. Malah Kénsi nyarita. Moments diliwatan dina gerak slow kaributan jeung horor tumuwuh. Beuki lila ieu lumangsung ...
  
  Beau nangtung dina tiptoes-Na, perhatikeun hal risen up sisi gelombang. Anjeunna nunjuk ieu sareng nyarioskeun patarosan. Saterusna Alicia nempo eta oge, massa hideung aneh pindah lalaunan.
  
  "Mun éta Kraken," manehna dasarna whispered, tanpa malah sadar naon manehna ngomong. "Abdi angkat ka dieu."
  
  Kaptén steered parahu ka arah éta, mantuan formulir fokus. Butuh waktu sababaraha menit jeung drifted bit, tapi lamun Alicia squinted, manéhna nempo yén éta téh dua awak, dihijikeun babarengan pikeun nyegah eta blurring, jeung dihijikeun ka korsi pilot nu masih ngambang. Pertempuran antara nincak cai sareng nyelam sigana condong ka anu terakhir, janten Alicia ngadesek Pelindung pikeun buru-buru.
  
  Sarta anjeunna luncat overboard.
  
  Ngojay steadily, manéhna nyekel nyekel massa bouncing jeung rocking eta, nyoba ngarti eta. Beungeut batur malik.
  
  "Dal. Dupi anjeun damang? Dimana Drake?
  
  "Nyepengan jaket kuring. Unggal waktos."
  
  Nalika arus ngabalikkeun Dahl di jero cai, katingali wajah kadua, nyender kana tonggong jaket anu sanés.
  
  "Muhun, anjeun duaan nyaman babarengan," Alicia palsu-protes. "Teu heran anjeun henteu nelepon pikeun pitulung. Naha urang masihan anjeun sapuluh menit deui atanapi langkung?"
  
  Leungeun Drake ngageter naék tina cai. "Moal nyorangan. Sigana mah kuring geus ngelek satengah sagara getih.
  
  "Sareng kuring pikir urang badé turun," Dahl ngambekan, sakedapan sateuacan korsi pilot ngageser deui sareng sirahna ngiles dina cai.
  
  The Coast Guard cutter datang sacaket wani. "Sadayana henteu kunanaon sareng aranjeunna?" sora-sora ngagorowok.
  
  Alicia ngagebeg. "Sadayana henteu kunanaon sareng aranjeunna. Bangsat-bangsat ngan ukur ngabobodo."
  
  Lajeng Drake ogé slipped handapeun cai.
  
  "Mmm," Alicia neuteup ka anjeunna. "Kanyataanna..."
  
  
  BAB opat puluh salapan
  
  
  Salajengna, dunya disaluyukeun, kaget ku horor naon anu lumangsung, tapi, hanjakalna, ogé meunang dipaké pikeun eta. Sakumaha anu diwincik ku Amérika Serikat dina taun 1960-an, ngan ukur sababaraha waktos sateuacan sababaraha téroris ngabeledugkeun bom nuklir di salah sahiji kota panggedéna di dunya. Aranjeunna malah ngembangkeun hiji dokumen sareng réspon kana éta - skenario réspon nasional nomer hiji.
  
  Upami sakelompok jalma anu langkung tatu, bruised, nyeri sareng ngawadul ngariung pikeun ngabahas akibat sareng gloss tina kagagalan New York, éta moal pernah diakui. Tapi, tim ieu, SPIR sareng sababaraha anu sanés, dikontak ku Présidén, Diréktur Kaamanan Dalam Negeri sareng Walikota New York.
  
  Alicia sok ngawadul ngeunaan éta. "Sareng sadayana anu kuring pikahoyong nyaéta telepon ti Lawrence."
  
  "Seblak lauk?" Drake nanya.
  
  "Ulah bodo. Jennifer, tangtu. "
  
  "Naha anjeunna tiasa maling anjeun ti kuring?"
  
  Alicia seuri. "Dina sakedapan panon."
  
  "Muhun, éta salawasna nice uninga saha anjeun di sisi".
  
  "Upami anjeun hoyong, kuring tiasa nyerat anjeun daptar pesaing anu paling luhur."
  
  Drake ngibaskeun leungeunna, masih nyobian cageur tina ciuman anu aranjeunna bagikeun. Ieu lumangsung katuhu sanggeus momen stress hébat, hajatan hirup, tapi diaduk nepi emosi di anjeunna, émosi heubeul nu ceuk pikir geus lila maot. Salaku hal nangtung ayeuna, aya loba hal séjén pikeun mikir ngeunaan - Mai jeung Bo lulugu diantara aranjeunna.
  
  Tapi hirup teu ngalambatkeun turun ngan pikeun anjeun, ceuk pikir. Sanajan loba ekspektasi ieu, sarta kasempetan alus teuing lolobana datang ngan sakali. Kantun aranjeunna biasana hartosna kaduhung saumur hirup, henteu kantos terang. Kasempetan anu luput henteu kantos luput.
  
  Langkung saé nyobian sareng gagal tibatan henteu kantos nyobian.
  
  Alicia mangrupikeun kompleks sapertos sistem tatasurya, tapi anjeunna tiasa dilayari. Anjeunna mareuman pikiran sakedap, masih lemah fisik sareng mental tina sagala setrés dinten ieu sareng, kanyataanna, sababaraha minggu kamari. Babaturanana diuk di sabudeureun anjeunna, ngarasakeun hidangan di salah sahiji pangalusna réstoran Italia di New York. Agén Moore nyéwa sadayana enggon kalayan biaya NKRI, salaku tanda syukur ka tim, sareng ngonci aranjeunna di jero.
  
  "Naon waé anu kajantenan," saurna. "Kuring henteu hoyong anjeun jalma rurusuhan pikeun nyegah ieu."
  
  Drake ngahargaan eta.
  
  Sareng tim ngaapresiasi tuangeun anu saé, suasana santai sareng istirahat panjang saatos seueur setrés. The korsi éta plush, kamar éta haneut, sarta staf éta bieu noticeable. Dahl diasah dina kaos bodas sareng calana hideung, ampir teu dipikanyaho ku Drake, anu biasa ningali anjeunna dina alat tempur. Tapi teras anjeunna diasah sapertos kitu, ngagentos calana panjang ku jins Levi anu dipercaya.
  
  "Éta henteu siga Bond," saur Dahl.
  
  "Kuring lain James Bond."
  
  "Lajeng eureun overthiking sarta nyoba némbongan leuwih canggih unggal waktos Alicia walks. Anjeunna parantos terang anjeun ngan ukur dv Yorkshire-"
  
  "Jigana mah geus waktuna rék liburan, sobat. Upami anjeun henteu tiasa mutuskeun badé angkat kamana, kuring bakal resep ngajak anjeun minggu payun." Anjeunna ngangkat tinju.
  
  "Sareng ieu mangrupikeun syukur kuring pikeun nyalametkeun kahirupan anjeun."
  
  "Kuring teu apal ieu. Sareng upami kuring henteu émut, maka éta henteu kantos kajantenan. "
  
  "Sarua pisan sareng nalika anjeun dewasa."
  
  Bo jeung Méi diuk gigireun silih, Frenchman ngarasakeun hidangan sarta ngobrol lamun diomongkeun ka; awéwé Jepang kasampak kaluar tina tempatna, bray antara dua dunya. Drake heran naon anu anjeunna pikahoyong sareng dimana tempatna anu leres. Dina sababaraha waktos anjeunna ningali seuneu dina dirina anu nyorong anjeunna tarung pikeun anjeunna, di batur - ragu anu maksa anjeunna cicingeun, terjun kana dirina. Tangtos, aranjeunna opatan henteu tiasa ngabéréskeun naon waé dina sadinten, tapi anjeunna ningali aya anu ngadeukeutan, mendung cakrawala payuneun.
  
  Sarua pisan sareng ledakan nuklir anu disaksian kamari.
  
  Smith sareng Lauren ayeuna janten hiji. Panginten aranjeunna didorong ku cium Drake sareng Alicia, atanapi sigana sikatna ku musnah. Barina ogé, aranjeunna henteu miceunan dinten sanés pikeun mikirkeun éta. Hayden na Kinimaka diuk babarengan, sarta Drake wondered lamun manéhna nempo hal leuwih ti méteran spasi antara aranjeunna, hal anu leuwih bermakna. Éta langkung seueur hubunganana sareng basa awak tibatan anu sanés, tapi anjeunna capé mental dina waktos éta sareng kapur dugi ka kacapean.
  
  "Ka isukan," anjeunna ngangkat gelasna, "sareng perang salajengna."
  
  Inuman ditiriskeun sareng tuangeun diteruskeun. Ieu sanggeus hidangan utama geus didahar jeung lolobana anu condong deui dina korsi maranéhanana, jero dina slumber contented, nu Kenzi mutuskeun pikeun nyarita ka sakabeh grup.
  
  "Aya naon atuh?" - manehna nanya. "Naha nasib kuring leres-leres henteu pasti?"
  
  Hayden ngageser, mantel kapamingpinan nyakup deui. "Muhun, abdi bakal jujur ka anjeun, anu kuring yakin anjeun bakal ngahargaan. Henteu aya anu kuring hoyong langkung ti ngajauhkeun anjeun tina panjara, Kensi, tapi kuring kedah nyarios-Kuring henteu tiasa ngabayangkeun éta kajadian."
  
  "Kuring bisa ninggalkeun."
  
  "Kuring teu bisa ngeureunkeun anjeun," Hayden ngaku. "Sareng kuring henteu hoyong. Tapi kajahatan anu anjeun lakukeun di Wétan Tengah, "manehna nyengir, "geus, sahenteuna, ngaganggu seueur jalma anu kuat. Sababaraha di antarana nyaéta Amérika. "
  
  "Paling dipikaresep lalaki sareng awéwé anu sami anu kuring mésér barang-barang sanés."
  
  "Poin alus. Tapi teu mantuan".
  
  "Lajeng abdi bakal gabung tim anjeun. Mimitian ku sabak bersih. Lumpat gigireun gazelle pirang, nu ngaranna Torsten Dahl. Abdi milik anjeun ayeuna, Hayden, upami anjeun masihan kuring kasempetan pikeun ngalunasan hutang kuring.
  
  Pimpinan tim SPEAR kedip-kedip gancang nalika pernyataan tulus Kenzi sadar kana dirina. Drake choked on cai pikeun kadua kalina dina dua poé. "Kuring henteu kantos nganggap Dal sapertos gazelle. Komo deui-"
  
  "Tong ngomong kitu," si Swédia ngingetkeun, katingali rada éra.
  
  Alicia ngawas Israél taliti. "Kuring henteu yakin kuring hoyong damel sareng bangsat ieu."
  
  "Oh, abdi bakal alus ka anjeun, Miles. Tetep diri dina toes Anjeun. Abdi tiasa ngajarkeun anjeun ngalungkeun punch anu leres-leres nyeri.
  
  "Kuring ogé kedah tetep sareng anjeun ayeuna," Bo nyarios. "Kalayan Tyler Webb dina angin sareng Tomb Raider, teu aya deui anu kuring tiasa."
  
  "Hatur nuhun," Drake gumujeng. "Kami bakal mikirkeun éta sareng ngirim anjeun surat balesan anu pondok."
  
  "Jalma anu saé sok wilujeng sumping di tim ieu," saur Hayden ka anjeunna. "Salami aranjeunna maén saé sareng urang sadayana. Kuring yakin yén Beau bakal janten tambihan anu saé.
  
  "Muhun, abdi terang anjeunna gaduh kaunggulan badag," ceuk Alicia thoughtfully. "Sanaos kuring henteu yakin éta bakal maén saé sareng tim."
  
  Aya anu seuri, aya anu henteu. Peuting waxed na waned, sarta acan prajurit anu disimpen New York depressurized di parusahaan alus tur Ditengah carita alus. Kota sorangan sohor sareng maranehna, sanajan lolobana pangeusina pernah terang naha. Rarasaan karnaval nembus hawa. Dina gelap lajeng di sunrise, hirup terus.
  
  Nalika dinten énggal subuh, tim angkat jalan anu misah, uih deui ka kamar hotél sareng satuju pendak dina soré.
  
  "Siap tarung lain waktos?" Dahl yawned ka Drake nalika aranjeunna leumpang kaluar kana seger, isuk anyar.
  
  "Di gigireun anjeun?" Drake mikir pikeun nganyenyeri urang Swédia teras émut kana sagala anu dilalui. Henteu ngan dinten ieu, tapi saprak dinten aranjeunna papanggih.
  
  "Salawasna," cenah.
  
  
  TUNGTUNG
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Tulang Odin
  
  
  DEDIKASI
  
  
  Abdi hoyong ngahaturanan buku ieu ka putri abdi,
  
  Kira,
  
  janji tetep
  
  sareng seueur deui mil payun ...
  
  Sareng ka sadayana anu kantos ngadukung kuring dina tulisan kuring.
  
  
  Bagian 1
  Abdi henteu kantos hoyong ngamimitian perang ...
  
  
  HIJI
  
  
  
  YORK, Inggris
  
  
  Poék ngabeledug.
  
  "Ieu nya". Matt Drake glanced di viewfinder jeung nyoba malire tontonan jeung néwak gambar salaku model outlandishly diasah stalked turun catwalk ka arah manéhna.
  
  Teu gampang. Tapi anjeunna profésional, atanapi sahenteuna anjeunna nyobian janten. Teu aya anu kantos nyarios yén transisi tina prajurit SAS ka sipil bakal gampang, sareng anjeunna parantos bajoang salami tujuh taun ka pengker, tapi poto éta katingalina leres-leres dina anjeunna.
  
  Utamana peuting ieu. Model kahiji waved sarta smiled rada haughtily, lajeng mulus walked jauh ka sora musik jeung cheers. Drake terus ngaklik kaméra nalika Ben, lodger na dua puluh taun heubeul, mimiti screaming dina ceuli na.
  
  "Program éta nyarios yén éta Milla Yankovic. Jigana mah geus ngadéngé manéhna! Kuring cutatan: 'model desainer Srimanganti Freya'. Wah, éta Bridget Hall? Hésé pikeun nyarios dina sadaya alat Viking éta. "
  
  Drake teu dipaliré koméntar sarta nuluykeun kaulinan na, sabagean kusabab anjeunna teu yakin sobat ngora na éta narik string na, jadi mun nyarita. Anjeunna ngarebut gambar anu jelas tina gait ucing sareng ulin cahaya anu sumebar dina balaréa. Model anu diasah di kostum Viking, lengkep jeung pedang jeung tameng, helmets jeung tanduk - kostum retro dirancang ku desainer kawentar dunya Abel Frey, anu keur ngahargaan ka malem complemented fashion usum anyar jeung jas perang Skandinavia.
  
  Drake ngancik perhatian na ka sirah ucing walk jeung objék hajatan dinten ieu - a relic anyar kapanggih, ambisiously ngaranna 'Shield of Odin'. Perisai anu nembé kapendak, anu parantos nampi pujian nyebar di sakumna dunya, parantos dipuji salaku panéangan anu paling hébat dina mitologi Norse sareng saleresna parantos lami sateuacan awal sajarah Viking.
  
  Aneh, ceuk para ahli.
  
  Misteri anu salajengna ageung sareng pikaresepeun sareng narik perhatian sakumna dunya. Nilai Shield ngan ngaronjat nalika élmuwan ngagabung dina sirkus publisitas sanggeus unsur unclassified kapanggih dina komposisi na.
  
  Kutu buku lapar pikeun lima belas menit Kinérja maranéhanana, sisi sinis kapribadian na spoke up. Anjeunna ngoyagkeun eta off. Henteu paduli sabaraha anjeunna ngalawan éta, sinisme anu parantos janten bagian tina anjeunna nalika randa mekar sapertos mawar beracun nalika anjeunna ngantepkeun jagana.
  
  Ben narik leungeun Drake, ujug-ujug ngarobah komposisi artistikna jadi shot bulan purnama.
  
  "Aduh". Anjeunna seuri. "Hapunten, Matt. Lumayan ngeunah. Sajaba ti musik ... éta crap. Aranjeunna tiasa nyéwa band kuring sababaraha ratus pon. Naha anjeun yakin yén York tiasa nyandak pananganana dina hal anu luar biasa sapertos ieu?
  
  Drake ngacungkeun kamérana dina hawa. "Jujur? Henteu." Anjeunna terang Déwan Kota York kalayan ideu anu korup. Kahareupna geus kaliwat, kitu ceuk maranehna. "Tapi tingali, York mayar tuan tanah anjeun sababaraha quid pikeun moto modél, sanés langit wengi dina bulan Séptémber. Jeung band anjeun crap. Janten, tiiskeun. "
  
  Ben ngucek-ngucek mata. "Geulis? Tembok Saré malah ayeuna nimbang-nimbang éh... loba usul, sobat."
  
  "Ngan nyobian difokuskeun modél anu saé." Drake sabenerna fokus kana Shield, cahayana ku lampu leumpang ucing urang. Éta diwangun ku dua bunderan, anu jerona ditutupan ku anu katingali sapertos gambar sato kuno, sareng anu luarna mangrupikeun campuran simbol sato.
  
  Mistis pisan, ceuk pikirna. Gede pikeun bungbuahan kapok jeung kacang.
  
  "Imut," anjeunna whispered salaku modél walked ku, sarta anjeunna bray kontras nonoman sarta umur dina pilem digital.
  
  Ucing run gancang dipasang di gigireun Jorvik Center anu kasohor di York - musium sajarah Viking - saatos Museum Antiquities Nasional Swedia nyayogikeun pinjaman pondok pikeun awal Séptémber. Pentingna acara ieu ningkat sacara éksponénsial nalika desainer superstar Abel Frey nawiskeun pikeun sponsor acara leumpang ucing pikeun ngagungkeun pambukaan pameran.
  
  Modél anu sanés nyéépkeun ubin makeshift kalayan ekspresi ucing milarian mangkok krim wengi na. Anjeun bodo, sinisme geus risen deui. Ieu paradigma bangsat béntang anu ditakdirkeun pikeun muncul dina program "selebriti" TV realitas kahareup sareng di-tweet ngeunaan Twitter sareng Facebook ku sajuta anu nginum bir, jalma bodo ngaroko sapuluh dinten.
  
  Drake kedip-kedip. Anjeunna masih putri batur ...
  
  Lampu-lampu sorotna muter-muter ngaguluyur di langit peuting. Cahaya anu caang dipantulkeun ti etalase ka etalase, ngancurkeun aura artistik sakedik anu tiasa diciptakeun Drake. Musik tarian Cascada ngaganggu kana ceulina. Gusti, ceuk pikir. Di Bosnia parasaan leuwih gampang ti dina ieu.
  
  Riungan nambahan. Sanajan gawéna, manéhna nyokot sakedapan pikeun nempo beungeut di sabudeureun anjeunna. Pasangan jeung kulawarga. Désainer lempeng sareng gay ngaharepkeun ningali idola na. Jalma dina pakéan fancy, nambahkeun kana atmosfir karnaval. Manéhna seuri. Diaku, pangjurung pikeun waspada parantos kusam dinten-ayeuna - kesiapan tempur Angkatan Darat parantos lulus - tapi anjeunna tetep ngarasa sababaraha sensasi anu lami. Dina rasa twisted, aranjeunna geus miboga kakuatan saprak Alison, pamajikanana, geus maot dua taun saméméhna sanggeus ninggalkeun anjeunna, ambek, heartbroken, nyatakeun yén anjeunna bisa geus ninggalkeun SAS, tapi SAS geus pernah bakal ninggalkeun anjeunna. Naon sih éta malah hartosna?
  
  Wanci bieu keuna kana kanyeri.
  
  Naha manéhna nabrak? Éta cerminan goréng di jalan? judgment goréng? Cimata dina panonna? Ngahaja? Hiji jawaban anu salawasna elude anjeunna; a bebeneran dahsyat anjeunna moal nyaho.
  
  Hiji imperatif kuna dibawa Drake deui ka kiwari. Aya anu diinget-inget ti jaman tentarana - sambel-sambel anu jauh, lami-lami dipohokeun... ayeuna kenangan baheula... sambel....
  
  Drake ngoyagkeun halimun sarta fokus kana pintonan ucing walk. Dua model staged perang bohongan handapeun tameng Odin urang: euweuh spektakuler, ngan bahan promosi. Riungan surak, kaméra televisi ngageter, sareng Drake ngaklik sapertos darwis.
  
  Terus manéhna nyerengeh. Anjeunna nurunkeun kaméra. Pikiran prajurit-Na, sluggish tapi teu buruk, bray nu sambel jauh, sambel deui, jeung wondered naha naraka dua helikopter tentara anu approaching adegan.
  
  "Ben," ceuk anjeunna taliti, naroskeun hiji-hijina patarosan anu muncul dina pikiran, "dina waktos panalungtikan anjeun, naha anjeun ngadangu ngeunaan tamu anu teu disangka wengi ayeuna?"
  
  "Wow. Teu sangka anjeun perhatikeun. Nya, aranjeunna tweeting yén Kate Moss tiasa janten penampilan.
  
  "Kate Moss?"
  
  Dua helikopter, sora anu ceuli dilatih unmistakably bisa mikawanoh. Sareng sanés ngan ukur helikopter. Ieu mangrupikeun helikopter serangan Apache.
  
  Lajeng sadayana naraka peupeus leupas.
  
  The helikopter flew overhead, nyieun bunderan sarta mimiti hover di unison. Riungan surak antusias, ngarep-ngarep hal anu istimewa. Kabéh panon jeung kaméra ngahurungkeun ka langit peuting.
  
  Ben ngagero, "Wah..." Tapi hapé disada. Kolotna sareng adina teras-terasan nelepon, sareng anjeunna, jalma kulawarga anu manah emas, sok diwaler.
  
  Drake biasa istirahat kulawarga pondok. Anjeunna taliti nalungtik posisi helikopter, teluk rudal pinuh dieusian, 30mm ranté gun tétéla ayana di handapeun fuselage hareup pesawat, sarta ditaksir kaayaan. Sial...
  
  Poténsi pikeun huru-hara lengkep.. Riungan anu antusias dipak kana alun-alun leutik dikurilingan ku toko-toko sareng tilu jalan kaluar anu sempit. Ben jeung manéhna ngan hiji pilihan lamun ... iraha ... stampede dimimitian.
  
  Sirah lempeng pikeun leumpang ucing.
  
  Tanpa peringatan, puluhan tali ngageser tina helikopter kadua, anu ayeuna sadar Drake kedah janten hibrida Apache: mesin anu dirobih pikeun nampung sababaraha anggota awak.
  
  Lalaki topéng turun jajaran nu ngahuleng, ngaleungit ditukangeun lalakon ucing. Drake perhatikeun bedil anu dipasang dina dadana nalika tiiseun waspada mimiti sumebar ka balaréa. Sora-sora anu terakhir nyaéta sora barudak anu naroskeun kunaon, tapi teu lami ogé aranjeunna maot.
  
  Pamimpin Apache teras nembakkeun misil Hellfire ka salah sahiji majalah kosong. Aya sora nyikikik, kawas sajuta galon uap kabur, tuluy ngagaur kawas dua dinosaurus papanggih. Seuneu, kaca jeung bata fragmen sumebar luhur sakuliah wewengkon.
  
  Ben ngaragragkeun hapéna kareuwas jeung lumpat nyusul. Drake ngadéngé jeritan naek kawas gelombang pasang sarta ngarasa naluri mob nyokot leuwih balaréa. Tanpa mikir sadetik, manéhna nyekel Ben jeung ngalungkeun manéhna ngaliwatan pager, tuluy luncat kana dirina. Maranéhna daratang gigireun jalan ucing.
  
  Sora bedil ranté Apache rang kaluar, jero tur deadly, nembak na ngalayang ngaliwatan riungan tapi masih ngabalukarkeun panik murni.
  
  "Bén! Tetep caket sareng abdi." Drake balap sabudeureun handap lagu ucing. Sababaraha model condong mantuan. Drake naék kana sukuna sareng ningali deui kana massa jalma-jalma anu ngajalankeun panik nuju jalan kaluar. Puluhan jalma naék catwalk, dibantuan ku modél sareng staf. Jeritan sieun nembus hawa, ngabalukarkeun panik nyebar. Seuneu bercahya gelap, sarta clatter beurat rotors helikopter drowned kaluar lolobana noise.
  
  Pistol ranté hurung deui, ngirimkeun timah beurat kana hawa kalayan sora ngimpina anu henteu kedah didangu ku sipil dimana waé.
  
  Drake ngalieuk. Modél-model ngarénghap di tukangeunana. Tameng Odin di hareupeunana. Nurutkeun hiji dorongan, anjeunna risked nyandak sababaraha poto ngan dina momen nalika prajurit dina jaket bulletproof mucunghul ti balik layar. Perhatian mimiti Drake nyaéta pikeun nempatkeun dirina di antara Ben, modél, sareng prajurit, tapi anjeunna teras-terasan ngaklik, narrowing viewfinder na....
  
  Kalayan leungeun anu sanés anjeunna nyorong panyewa ngora langkung jauh.
  
  "Héy!"
  
  Salah sahiji prajurit neuteup ka anjeunna sarta waved bedil mesin na ngancam. Drake nahan rasa teu percaya. Hal sapertos kitu henteu kajantenan di York, di dunya ieu. York éta imah wisatawan, pencinta és krim sarta Amérika day trippers. Éta singa anu henteu pernah diidinan ngagaur, sanajan Roma maréntah. Tapi éta aman, sarta éta prudent. Ieu tempat Drake milih kabur ti SAS damn di tempat munggaran.
  
  Keur jeung pamajikan. Pikeun nyingkahan ... crap!
  
  Prajurit ngadadak nembongan dina beungeutna. "Pasihan abdi éta!" anjeunna ngagorowok kalayan aksen Jerman. "Pasihan abdi!"
  
  Prajurit muru ka kaméra. Drake neukteuk pananganna sareng ngagulungkeun bedil mesinna. Beungeut serdadu muru kareuwas. Drake quietly dibikeun kaméra ka Ben dina move nu bakal nyieun sagala palayan sirah New York bangga. Kadéngé manéhna lumpat gancang.
  
  Drake nunjuk bedil mesin ka lantai nalika tilu prajurit langkung maju ka anjeunna.
  
  "Anjeun!" Salah saurang prajurit ngangkat pakarangna. Drake satengah nutup panonna, tapi kadéngé ceurik serak.
  
  "Tunggu! Karugian minimal, bodo. Naha anjeun leres-leres hoyong némbak batur dina televisi nasional?"
  
  Prajurit anyar unggeuk ka Drake. "Pasihan abdi kaméra." Aya kualitas nasal puguh kana aksen Jerman na.
  
  Drake panginten rencana B sarta ngantep gun clatter ka lantai. "Kuring teu boga aranjeunna".
  
  Komandan unggeuk ka anak buahna. "Pariksa anjeunna."
  
  "Aya batur..." prajurit kahiji ngangkat bedilna, semu bingung. "Anjeunna ... anjeunna angkat."
  
  Komandan stepped langsung kana beungeut Drake. "Gerakan goréng."
  
  Tong dipencet kana dahi. visi na ieu ngeusi Germans ambek sarta spittle ngalayang. "Pariksa manéhna!"
  
  Nalika aranjeunna milarian anjeunna, anjeunna ningali maling Odin's Shield anu dipingpin ku saurang lalaki masked anu nembe sumping nganggo jas bodas. Anjeunna waved leungeun- Na rada demonstratively jeung scratched sirah na, tapi teu ngomong nanaon. Sakali Shield ieu aman disumputkeun, lalaki waved radio arah Drake urang, jelas attracting perhatian komandan urang.
  
  Komandan nempatkeun radio na kana ceulina, tapi Drake henteu nyandak panonna tina lalaki anu nganggo baju bodas.
  
  "Ka Paris," ceuk lalaki ngan biwir na. "Isukan jam genep."
  
  Latihan SAS, Drake reflected, masih mangpaat.
  
  Ceuk komandan, "Enya." Sakali deui anjeunna kapanggih dirina dina beungeut Drake, waving kartu kiridit na KTP fotografer. "Nutcracker Lucky," manéhna tarik puguh. "Bos nyarios karugian minimal, janten anjeun hirup. "Tapi," anjeunna ngalambai dompét Drake, "kami gaduh alamat anjeun, sareng upami anjeun tuang kacang," tambahna, seuri langkung tiis tibatan skrotum biruang kutub, "masalah bakal mendakan anjeun."
  
  
  DUA
  
  
  
  YORK, Inggris
  
  
  Engké, di imah, Drake ngarawat Ben kana kopi decaf filter sarta ngagabung anjeunna lalajo sinyalna acara peuting.
  
  Odin's Shield dipaling sabab kota York ngan saukur teu siap pikeun serangan brutal sapertos kitu. Kaajaiban nyata nyaéta teu aya anu maot. Helikopter kaduruk kapanggih mil jauhna, ditinggalkeun dimana tilu jalan tol converged, pangeusina lila indit.
  
  "Rusak acara Frey," ceuk Ben, satengah serius. "Modélna parantos dibungkus sareng angkat."
  
  "Aduh, kuring ogé ngarobih ranjang. Nya, kuring yakin Frey, Prada sareng Gucci bakal salamet."
  
  "Tembok Saré bakal maénkeun éta sadayana."
  
  "Dimimitian dina pilem kulawarga Titanic deui?"
  
  "Éta ngingetkeun kuring - aranjeunna motong bapak kuring di tengah-tengah."
  
  Drake ngeusian cangkirna. "Entong hariwang. Anjeunna bakal nelepon deui kirang langkung tilu menit atanapi langkung. "
  
  "Naha anjeun bercanda, Krusty?"
  
  Drake ngoyagkeun sirah na seuri. "Henteu. Anjeun masih ngora teuing pikeun ngarti."
  
  Ben parantos hirup sareng Drake sakitar salapan bulan. Dina ngan sababaraha bulan, maranéhanana indit ti strangers ka babaturan alus. Drake disubsidi nyewa Ben di tukeran pangaweruh na fotografi - pamuda éta dina jalan ka lulus - sarta Ben mantuan ku babagi sagalana. Anjeunna jenis bodo anu teu nyumputkeun parasaan na, sugan tanda Innocence, tapi ogé pantes dipuji.
  
  Ben nempatkeun cangkir na. "Wilujeng wengi, sobat. Panginten abdi badé nelepon adina."
  
  "Peuting".
  
  Panto ditutup sareng Drake neuteup kosong ka Sky News sakedap. Nalika gambar tina tameng Odin mucunghul, anjeunna balik ka kiwari.
  
  Anjeunna nyandak kaméra anu masihan anjeunna mata pencaharian, nyangkut kartu mémori dina saku, maksudna pikeun marios gambar isukan, teras nuju kana komputer anu ngurilingan. Ngarobah pikiran, manéhna eureun pikeun mariksa dua kali panto jeung jandela. Imah ieu ditangtayungan pisan sababaraha taun ka pengker nalika anjeunna masih ngawula di tentara. Anjeunna resep percanten kana kahadéan dasar unggal manusa, tapi perang ngajarkeun anjeun hiji hal - henteu pernah percanten kana naon waé sacara buta. Salawasna gaduh rencana sareng pilihan cadangan - Plan B.
  
  Tujuh taun geus kaliwat, sarta ayeuna anjeunna terang yén méntalitas prajurit urang moal ninggalkeun manehna.
  
  Anjeunna Googled 'Odin' jeung 'Shield of Odin'. Di luar imah, angin ngahiliwir, rurusuhan meuntas eaves jeung lolong kawas bankir investasi anu bonus capped dina opat juta. Anjeunna geura-giru nyadar yén Shield éta warta badag. Pananjung arkéologis utama, panggedéna sapanjang sajarah Islandia. Sababaraha jenis Indiana Jones indit kaluar jalur keok ngajajah aliran és kuna. Sababaraha poé sanggeusna, aranjeunna digali Shield, tapi lajeng salah sahiji gunung seuneuan pangbadagna Islandia mimiti rumble, sarta salajengna eksplorasi kapaksa ditunda.
  
  Gunung api anu sami, Drake mused, anu nembé ngintunkeun awan lebu di Éropa, ngaganggu lalu lintas hawa sareng liburan masarakat.
  
  Drake nyeuseup kopi na ngadéngékeun hiliwirna angin. Jam mantel némpél tengah peuting. A glance dina jumlah vast informasi disadiakeun ku Internet ngawartoskeun anjeunna yén Ben bakal nyieun leuwih rasa eta ti anjeunna bisa. Ben éta kawas sagala murid - bisa gancang ngartos mess nu mucunghul babarengan jeung téhnologi. Anjeunna maca yén tameng Odin dihias ku seueur desain anu rumit, sadayana ditaliti ku para ahli gudang di jero taneuh, sareng J.R.R. Tolkien dumasar kana wizard ngumbara Gandalf on Odin.
  
  Barang acak-acakan. Lambang atawa hiéroglif anu dikurilingan di luar tameng éta dipercaya mangrupa wangun kuna tina Kutukan Odin:
  
  
  Surga jeung Naraka ngan jahiliah samentara,
  
  Éta Jiwa Abadi anu condong ka katuhu atanapi salah.
  
  
  Henteu aya naskah pikeun ngajelaskeun kutukan éta, tapi sadayana tetep percanten kana kaaslianana. Sahenteuna ieu attributed ka Vikings, teu Odin.
  
  Drake diuk deui dina korsi sarta lumpat ngaliwatan acara peuting.
  
  Hiji hal disebut anjeunna, tapi dina waktos anu sareng ngajadikeun anjeunna mikir. Lalaki bodas mouthed: "ka Paris, isukan jam genep." Mun Drake turun jalur ieu, anjeunna bisa ngabahayakeun hirup Ben urang, teu nyebut sorangan.
  
  A sipil bakal geus dipaliré ieu. Prajurit bakal alesan yén maranéhna geus geus kaancam, yén kahirupan maranéhanana geus aya dina bahaya, sarta yén informasi naon éta informasi alus.
  
  Anjeunna Googled: Hiji + Paris.
  
  Hiji entri kandel bray panon na.
  
  Kuda Odin, Sleipnir, dipamerkeun di Louvre.
  
  Kuda Odin? Drake ngagaruk tonggong sirahna. Kanggo Gusti, jalma ieu ngaku kana sababaraha hal anu material pisan. Drake muka halaman imah Louvre. Éta sigana yén patung kuda legendaris Odin kapanggih sababaraha taun ka pengker di pagunungan Norwégia. Langkung carita dituturkeun. Drake geura-giru jadi dibawa jauh ku loba carita ngeunaan Odin yén anjeunna ampir poho yen Anjeunna sabenerna Dewa Viking, ngan mitos.
  
  Louvre? Drake nyapek. Anjeunna réngsé kopi na, ngarasa capé, sarta pindah jauh ti komputer.
  
  Wanci sareupna manéhna geus saré.
  
  
  ***
  
  
  Hudang kadéngé sora bangkong nu ngagoak. penjaga leutik na. Musuh bisa geus expecting alarm atawa penampilan anjing, tapi anjeunna pernah bakal disangka ornamén héjo saeutik bertengger gigireun wheelie bin, sarta Drake dilatih pikeun sleeper lampu.
  
  Anjeunna murag saré di meja komputer jeung sirah na di leungeun-Na; Ayeuna manéhna langsung hudang jeung slipped kana koridor poék. Panto tukang ngagerendeng. Kaca peupeus. Karék sababaraha detik ti harita bangkong ngaréngkol.
  
  Aranjeunna aya di jero.
  
  Drake ngagulung handap tingkat panon jeung nempo dua lalaki asup, nyekel pakarang mesin neuleu, tapi saeutik sloppily. gerakan maranéhanana éta beresih, tapi teu anggun.
  
  Henteu masalah.
  
  Drake ngantosan dina kalangkang, miharep prajurit heubeul di anjeunna moal ngantep manehna turun.
  
  Dua urang asup, rombongan maju. Ieu nunjukkeun yén batur terang naon anu aranjeunna lakukeun. Strategi lengkep Drake pikeun kaayaan ieu parantos direncanakeun mangtaun-taun kapengker, nalika méntalitas prajurit masih kuat sareng ékspérimén, sareng anjeunna henteu kantos kedah ngarobih. Ayeuna éta reoriented dina pikiran na. Nalika moncong prajurit anu munggaran nyodok kaluar ti dapur, Drake nangkep, nyentak ka arah anjeunna, teras dibalikkeun deui. Dina waktu nu sarua, anjeunna stepped ka arah lawan sarta dipintal sabudeureun, éféktif snatching gun jauh jeung tungtung nepi tukangeun lalaki éta.
  
  Prajurit kadua kaget. Éta sadayana nyandak. Drake dipecat tanpa jeda milidetik, tuluy malik jeung némbak prajurit kahiji saméméh nu kadua bisa murag kana tuur.
  
  Lumpat! ceuk pikirna. Laju éta sadayana ayeuna.
  
  Anjeunna lumpat naék tangga, ngagorowok ngaran Ben, teras nembakkeun seuneu bedil mesin dina taktakna. Anjeunna dugi ka badarat, ngagorowok deui, teras lumpat ka panto Ben. Ieu peupeus. Ben nangtung dina kolor boxer-Na, ponsel di leungeun, horor asli ditulis dina beungeutna.
  
  "Tong hariwang," Drake ngiceupan. "Percanten ka abdi. Ieu mangrupikeun padamelan abdi anu sanés. "
  
  Pikeun kiridit na, Ben henteu naroskeun patarosan. Drake konsentrasi kalayan sagala kakuatan na. Anjeunna nganonaktipkeun hatch loteng asli bumi teras dipasang anu kadua di kamar éta. Sanggeus éta, anjeunna nguatkeun panto pangkeng. Éta moal ngeureunkeun musuh anu tangguh, tapi pasti bakal ngalambatkeun anjeunna.
  
  Éta sadayana bagian tina rencana.
  
  Anjeunna ngegelkeun panto, mastikeun kayu-kayuan anu dipasang diamankeun kana pigura anu dikuatkeun, teras nurunkeun tangga ka loteng. Ben ditémbak kahiji, Drake kadua engké. Ruang loteng ageung sareng karpét. Ben ngan nangtung di dinya, sungutna ngagakgak. Rak buku adat ageung ngeusi sakumna rohangan témbok wétan-kulon, pinuh ku CD sareng kotak kaset lami.
  
  "Naha ieu sadayana milik anjeun, Matt?"
  
  Drake teu ngajawab. Manéhna walked leuwih kana tumpukan buleud nu concealed panto cukup luhur pikeun ngorondang ngaliwatan; panto nu ngarah ka hateupna.
  
  Drake malikkeun kotak dina karpét. Ransel nu pinuh dipak, nu geus diamankeun dina taktak-Na, murag kaluar.
  
  "Kain?" Ben ngahuleng.
  
  Manéhna nepak ransel. "Kuring ngagaduhan aranjeunna."
  
  Nalika Ben katingali kosong, Drake sadar kumaha sieun anjeunna. Anjeunna sadar yen anjeunna geus teuing gampang balik deui kana éta bodo SAS. "Kain. Hapé. Duit. Paspor. I-pad. Idéntifikasi".
  
  Teu nyebut bedil. Pélor. péso...
  
  "Saha nu ngalakukeun ieu, Matt?"
  
  Aya kacilakaan ti handap. Musuh anu teu dipikanyaho aranjeunna ngetok panto pangkeng Ben, sigana ayeuna sadar yén aranjeunna nganggap remeh Drake.
  
  "Wayahna angkat".
  
  Ben ngancik tanpa ekspresi naon jeung crawled kaluar kana peuting windswept. Drake japati sanggeus anjeunna jeung, nyandak hiji tampilan panungtungan dina témbok dijejeran ku CD jeung kaset, membanting panto.
  
  Anjeunna nyaluyukeun hateupna sabisa-bisa tanpa narik perhatian jalma. Dina dalih masang talang anyar, anjeunna dipasang walkway lega tilu-suku nu ngalir sakabéh panjang hateupna. Masalahna bakal aya di sisi tatanggana.
  
  Angin ngagelebug ku ramo-ramo nu teu sabaran bari meuntas hateup nu can karuhun. Ben leumpang taliti, suku bulistir slips sarta oyag dina ubin beton. Drake nyekel leungeunna pageuh, miharep maranéhna boga waktu pikeun manggihan sneakers na.
  
  Lajeng tiupan kuat angin howled ngaliwatan liang haseup, pencét Ben pasagi dina raray jeung dikirim anjeunna stumbling leuwih tepi. Drake ditarik kaluar maksa, kadéngé ceurik nyeri, tapi teu loosen cekelan na. Sadetik saterusna manéhna reined di sobatna.
  
  "Teu jauh," témbalna. "Ampir waé, sobat."
  
  Drake bisa nempo yén Ben éta terrified. Paneuteupna neuteup antara panto loteng jeung tepi hateupna, tuluy ka kebon jeung tukang. Panik ngabengkokkeun ciri-cirina. Napasna gancang; aranjeunna pernah bakal geus dipigawé dina laju ieu.
  
  Drake nyolong glance dina panto, ngumpulkeun kawani sarta balik deui ka dinya. Upami aya anu ngaliwat, aranjeunna bakal ningali anjeunna heula. Anjeunna nyekel taktak Ben jeung patepung gaze-Na.
  
  "Bén, anjeun kedah percanten ka abdi. Percanten ka abdi. Abdi janji bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan ieu. "
  
  Panon Ben fokus sarta anjeunna unggeuk, masih sieun tapi nempatkeun hirupna dina leungeun Drake urang. Anjeunna malik sareng ngaléngkah ka hareup kalayan ati-ati. Drake merhatikeun yén getih ngeclak tina sukuna, ngamalir kana lombang. Aranjeunna nyebrang hateup tatangga, turun ka rumah kaca sareng ngageser kana taneuh. Ben slipped sarta murag satengahna, tapi Drake aya heula jeung cushioned lolobana ragrag na.
  
  Aranjeunna dina taneuh padet lajeng. Lampu di kamar hareup hurung, tapi teu aya sasaha. Éta meureun ngadéngé seuneu gun mesin. Abdi ngarepkeun pulisi nuju jalan.
  
  Drake nangkeup Ben erat sareng nyarios, "Barang hebat pisan. Tetep kerja anu saé sareng kuring bakal masihan anjeun pigura pendakian énggal. Ayeuna hayu urang indit."
  
  Ieu lulucon lumpat. Iraha wae aranjeunna peryogi pick-ku-up, Ben bakal nyieun pidato ka Drake ngeunaan umur na, sarta Drake bakal nyieun fun nonoman Ben urang. saingan Friendly.
  
  Ben nyerengeh. "Saha nu di luhur?"
  
  Drake melong loteng jeung panto rusiah na. Taya sahijieun geus ditarik nanaon kaluar ti dinya acan.
  
  "Jérman".
  
  "Hah? Kawas sasak Jerman Perang Dunya II ngaliwatan Walungan Kwai?"
  
  "Kuring pikir éta urang Jepang. Sareng henteu, kuring henteu nyangka éta sapertos WWII Jerman.
  
  Geus aya di tukangeun kebon tatangga. Aranjeunna ducked ngaliwatan pager hirup jeung squeezed ngaliwatan bagian dummy tina Anggar nu Drake geus diwangun salila salah sahiji celebrations Swift taunan.
  
  Urang langsung kaluar ka jalan anu rame.
  
  Tepi ka hareupeun taksi.
  
  Drake leumpang nuju mobil anu ngantosan kalayan pembunuhan dina pikiranna. wawasan soldierly na némbongkeun diri deui. Kawas Mickey Rourke, kawas Kylie, kawas Hawaii Lima-O ... Ieu ngan dormant, ngantosan waktu katuhu pikeun nyieun comeback megah na.
  
  Anjeunna yakin yén hiji-hijina cara pikeun ngajagaan aranjeunna duaan nyaéta pikeun ngahubungi anu jahat heula.
  
  
  TILU
  
  
  
  PARIS, PERANCIS
  
  
  Penerbangan ka Charles De Gaulle badarat saatos jam 9 énjing dinten éta. Drake jeung Ben landed kalawan nanaon tapi ransel jeung sababaraha item tina eusi aslina. Maranéhna maké baju anyar, hapé anyar geus siap. I-pad ditagihkeun. Kaseueuran artosna leungit - éta diséépkeun pikeun angkutan. Pakarang ieu dipiceun pas Drake nangtukeun tujuanana.
  
  Salila hiber, Drake dibawa Ben up to date dina sagala hal Jerman sarta Vikings sarta ménta anjeunna pikeun mantuan panalungtikan. Koméntar sarkastik Ben nyaéta, "Bang bang, éta gelar kuring."
  
  Drake disatujuan sikep ieu. The Griffins teu megatkeun, alhamdulillah.
  
  Aranjeunna leumpang kaluar ti bandara kana girimis Parisian anu tiis. Ben mendakan taksi sareng ngasongkeun buku panduan anu anjeunna mésér. Sakali maranéhna aya di jero, manéhna ngomong, "Umm... Rue... Croix? Hotél sabalikna Louvre?"
  
  Taksi mimiti ngaléngkah, disetir ku saurang lalaki anu beungeutna némbongkeun yén teu aya anu ngagerakeun manéhna. hotél, nalika anjeunna anjog opat puluh menit engké, éta refreshingly atypical pikeun Paris. Aya lobi ageung, elevators anu tiasa nampung langkung ti hiji jalma, sareng sababaraha koridor sareng kamar.
  
  Sateuacan aranjeunna dipariksa, Drake nganggo ATM di lobi pikeun narik artos sésana-kira-kira lima ratus euro. Ben frowned, tapi Drake reassured anjeunna ku kiceupan. Anjeunna terang naon anu dipikiran babaturan pinterna.
  
  panjagaan éléktronik jeung duit trails.
  
  Anjeunna mayar hiji kamar kalayan kartu kiridit lajeng dibeuli kamar peuntas jalan kalawan tunai. Sakali upstairs, aranjeunna duanana diasupkeun ka "kas" kamar sarta Drake nyetél panjagaan.
  
  "Ieu kasempetan urang pikeun maéhan sababaraha manuk ku hiji batu," cenahna, ningali Ben glance sabudeureun kamar jeung panon kritis.
  
  "A?" - Abdi naroskeun.
  
  "Kami ningali kumaha saé aranjeunna. Upami aranjeunna sumping pas, éta saé, sareng sigana masalah. Upami aranjeunna henteu, nya, éta ogé penting pikeun terang. Sareng anjeun gaduh kasempetan pikeun narik cocooan énggal anjeun.
  
  Ben ngahurungkeun I-pad. "Naha ieu leres-leres badé kajantenan dinten ayeuna jam genep?"
  
  "Ieu dugaan anu dididik." Drake ngahuleng. "Tapi éta cocog sareng sababaraha fakta anu urang terang."
  
  "Hmm, teras lengkah, Krusty ..." Ben demonstratively retakan ramo-Na. Kapercayaanna bersinar ayeuna yén anjeunna ngabantosan tinimbang disalametkeun, tapi anjeunna henteu kantos janten lalaki 'aksi' harita. Sabalikna, jinis kapribadian anu diidentipikasi ku namina atanapi nickname - lolobana Blakey - henteu pernah cukup dinamis pikeun pantes nami nami éta.
  
  Drake neuteup ngaliwatan lolong. "Beuki lila deui," gerendengna. "Langkung seueur kasempetan anu urang gaduh."
  
  Teu kungsi lila. Bari Ben ngetok jauh dina I-pad na, Drake nempo satengah belasan guys badag dikumpulkeun di panto peuntas jalan. Koncina peupeus jeung kamarna dibobol. Tilu puluh detik ti harita, tim éta muncul deui, neuteup ambek-ambekan, sareng bubar.
  
  Drake ngacungkeun rahang.
  
  ceuk Ben. "Ieu pisan metot, Matt. Hal ieu dipercaya yén sabenerna aya salapan lembar sésa-sésa Odin sumebar di sakuliah dunya. Tameng téh hiji hal, kuda téh lain. Abdi henteu kantos terang ieu. "
  
  Drake bieu ngadéngé manéhna. Manéhna ngancurkeun uteukna. Ieu dimana aranjeunna ngagaduhan masalah.
  
  Tanpa ngomong sakecap, anjeunna ngajauhan panto teras mencet nomer dina telepon sélulérna. Méh langsung télépon dijawab.
  
  "Enya?"
  
  "Ieu Drake."
  
  "Kuring reuwas. Tos lami teu pendak, sobat."
  
  "Abdi terang".
  
  "Kuring sok terang anjeun bakal nelepon."
  
  "Henteu sapertos anu anjeun pikirkeun, Wells. Abdi peryogi nanaon. "
  
  "Tangtos anjeun terang. Caritakeun ngeunaan Mai."
  
  Wells nguji anjeunna ku hal anu ngan ukur anjeunna tiasa terang. Masalahna nyaéta Mai mangrupikeun seuneu lami ti saprak waktosna di Thailand, sateuacan anjeunna nikah sareng Alison - bahkan Ben henteu kedah ngupingkeun detail anu kotor éta.
  
  "Nama tengahna Sheeran. Lokasi - Phuket. Tipe - hmm... aheng..."
  
  Ceuli Ben ngagerendeng. Drake maca eta dina basa awakna sakumaha jelas sakumaha anjeunna bisa maca bohong politisi urang. Bibit anu kabuka mangrupikeun petunjuk ...
  
  Drake ampir bisa ngadéngé tawa dina sora Wells '. "Aheng? Naha ieu anu pangsaéna anjeun tiasa laksanakeun? "
  
  "Di momen, enya."
  
  "Aya batur?"
  
  "Resep pisan".
  
  "Gotcha. Oké, sobat, rék naon?"
  
  "Abdi peryogi kaleresan, Wells. Abdi peryogi inpormasi atah anu henteu diidinan disiarkeun dina warta atanapi dina Internét. Éta tameng Odin dipaling. Ngeunaan Germans anu maok eta. Utamana urang Jérman. Émbaran SAS nyata. Abdi peryogi terang naon anu kajantenan, sobat, sanés bocor umum."
  
  "Dupi anjeun dina masalah?"
  
  "Gedé." Anjeun teu ngabohong ka komandan anjeun, urut atawa henteu.
  
  "Peryogi bantosan?"
  
  "Henteu acan".
  
  "Anjeun meunang leungeun anjeun, Drake. Ngan ucapkeun kecap sareng SAS mangrupikeun milik anjeun. "
  
  "Kuring bakal ngalakukeun".
  
  "Muhun. Pasihan abdi sababaraha. Sareng ku jalan kitu, naha anjeun masih nyarios ka diri anjeun yén anjeun ngan ukur SAS lami?
  
  Drake ragu-ragu. Istilah "SAS heubeul alus" malah teu kudu aya. "Ieu mangrupikeun istilah anu ditampi pikeun panjelasan, éta waé."
  
  Drake pingsan. Ménta tulung ka urut komandanna henteu gampang, tapi kasalametan Ben ngaleungitkeun rasa kareueus. Anjeunna pariksa deui peephole, ningali hiji lorong kosong, lajeng walked leuwih sarta diuk handap gigireun Ben.
  
  "Anjeun nyebutkeun salapan bagian tina Odin? Naon sih maksudna?
  
  Ben gancang ninggalkeun kaca Facebook grup na, muttering yén maranéhna boga dua requests sobat anyar, sahingga jumlah maranéhanana tujuh belas.
  
  Anjeunna diajar Drake sakedap. "Jadi anjeun urut kaptén SAS sareng fanatik pita. Aneh, sobat, lamun teu kapikiran kuring ngomong."
  
  "Fokus, Ben. Dupi anjeun gaduh naon?"
  
  "Muhun... Abdi nuturkeun jalan salapan bagian ieu Odin. Sigana nu salapan mangrupakeun angka husus dina mitologi Norse. Hiji ieu timer crucified dina hal disebut Tangkal Dunya, salapan poé salapan peuting, puasa, jeung tumbak di sisi-Na, kawas Yesus Kristus, sarta sababaraha taun saméméh Yesus. Ieu hal nyata, Matt. Élmuwan nyata parantos katalog éta. Ieu malah bisa jadi carita nu diideuan carita Yesus Kristus. Aya salapan bagian tina Odin. Tumbak mangrupikeun potongan katilu sareng dihubungkeun sareng Tangkal Dunya, sanaos kuring henteu mendakan anu disebatkeun lokasina. Lokasi legendaris Tangkal aya di Swédia. Hiji tempat disebut Apsalla.
  
  "Lambat, lalaunan. Naha éta nyarios nanaon ngeunaan tameng Odin atanapi kudana?"
  
  Ben ngacung. "Ngan yén Shield mangrupikeun salah sahiji panemuan arkéologis anu paling hébat sepanjang waktos. Jeung nu sapanjang ujung na aya kecap: Surga jeung Naraka ngan jahiliah samentara. Éta Jiwa Abadi anu condong ka katuhu atanapi salah. Éta écés yén ieu kutukan Odin, tapi teu aya anu dina mémori hirup anu kantos tiasa ngartos naon tujuanana.
  
  "Panginten éta salah sahiji kutukan dimana anjeun kedah aya di dinya," Drake seuri.
  
  Ben teu maliré. "Di dieu nyebutkeun yén Kuda téh patung. Patung anu sanés, "The Wolves of Odin", ayeuna dipamerkeun di New York.
  
  "Arigala nya? Ayeuna?" Otak Drake mimiti goreng.
  
  "Anjeunna numpak dua ajag kana perang. Jelas."
  
  Drake nyerengeh. "Naha sadayana salapan bagian diitung?"
  
  Ben ngageleng. "Sababaraha anu leungit, tapi ..."
  
  Drake ngareureuhkeun. "Naon?" - Abdi naroskeun.
  
  "Muhun, eta disada bodo, tapi aya potongan legenda didieu anu nyokot bentuk. Hal ngeunaan sadaya potongan Odin ngahiji sareng ngamimitian réaksi ranté anu bakal ngakibatkeun tungtung dunya.
  
  "Barang standar," ceuk Drake. "Sadaya dewa kuno ieu gaduh sababaraha jinis dongeng 'akhir dunya' anu aya hubunganana sareng aranjeunna."
  
  Ben unggeuk bari nempo arlojina. "Leres. Neuteup. Urang penyihir Internét peryogi tuangeun, "saur anjeunna sakedap. "Jeung kuring pikir, kuring ngarasa kawas lirik anyar ti band nu datang pas. Croissant sareng Brie kanggo brunch?"
  
  "Nalika di Paris..."
  
  Drake muka panto retakan, melong sabudeureun, lajeng motioned ka Ben kaluar. Anjeunna ningali seuri dina raray sobatna, tapi ogé maca tegangan anu dahsyat dina panonna. Ben nyumputkeun éta ogé, tapi anjeunna floundered parah.
  
  Drake balik ka kamar sarta nempatkeun sagala hal maranéhanana kana ransel a. Nalika anjeunna ngamankeun sabuk anu beurat, anjeunna ngupingkeun Ben ngucapkeun salam anu hampang sareng ngarasa haténa eureun sieun pikeun kadua kalina dina hirupna.
  
  Anu kahiji nyaéta nalika Alison ngantunkeun anjeunna, nyarios yén bédana anu teu tiasa dirobih - anjeun langkung prajurit tibatan kubu boot damn.
  
  Peuting éta. Salaku hujan sajajalan ngeusi panonna ku cimata kawas pernah sateuacan.
  
  Anjeunna lumpat ka arah panto, unggal otot dina awakna tegang sareng siap, teras ningali pasangan sepuh berjuang di lorong.
  
  Jeung Ben noticed teror mutlak nu ngeusi panon Drake urang saméméh urut prajurit miboga kasempetan pikeun nyamur eta. Kasalahan bodo.
  
  "Tong hariwang". Ceuk Ben bari seuri pucat. "Abdi henteu kunanaon".
  
  Drake nyandak napas ngaréndéng sarta dipingpin aranjeunna turun tangga, salawasna dina hansip. Anjeunna mariksa lobi, ningali henteu aya ancaman, sareng angkat ka luar.
  
  Dimana éta réstoran pangcaketna? Anjeunna nebak sareng nuju ka Louvre.
  
  
  ***
  
  
  Lalaki gendut ti Munich sareng kaahlian ahli bedah saraf langsung ningali aranjeunna. Anjeunna marios sasaruaan fotografik na sareng dina dua ketukan jantung ngakuan Yorkshireman anu diwangun, sanggup sareng sobatna anu rambut panjang, idiot sareng ngonci aranjeunna dina crosshair.
  
  Anjeunna ngarobah posisi na, teu resep titik vantage tinggi atawa splinters bodas nu ngali kana anggota awak fleshy na.
  
  Anjeunna ngaharewos kana mikropon taktak: "Kuring nyepeng aranjeunna ku benang."
  
  réspon éta héran langsung. "Paehan aranjeunna ayeuna."
  
  
  OPAT
  
  
  
  PARIS, PERANCIS
  
  
  Tilu pélor ditembak sacara gancang.
  
  Peluru anu munggaran nyimpang tina pigura panto logam di gigireun sirah Drake, teras ricocheted ka jalan, nabrak awéwé sepuh dina panangan. Manéhna pulas jeung murag, nyemprot getih dina hawa dina wangun tanda tanya.
  
  Pukulan kadua ngajadikeun bulu dina sirah Ben nangtung dina tungtung.
  
  Katilu pencét beton dimana anjeunna nangtung nanodetik sanggeus Drake kasarna nyekel anjeunna ku cangkéng. Pélorna mantul tina trotoar sareng ngarecah jandela hotél di tukangeunana.
  
  Drake ngagugulung tur kasarna leumpang Ben tukangeun deretan mobil diparkir. "Kuring nyekel anjeun". Anjeunna ngaharéwos. "Teruskeun waé." Crouching, anjeunna risked a katingal kaluar jandela mobil jeung nempo gerakan dina hateupna sagampil jandéla beulah.
  
  "Tembakan sial!" Aksen Yorkshire sareng slang tentara na ngajantenkeun sorana langkung huskier nalika adrenalin ngawangun. Anjeunna nyeken wewengkon. Warga sipil lumpat, ngajerit, nyababkeun sagala rupa gangguan, tapi masalahna nyaéta penembak terang dimana aranjeunna.
  
  Sareng anjeunna moal nyalira.
  
  Malah ayeuna, Drake dipikawanoh tilu guys anjeunna geus katempo saméméhna salila lockpicking nu, anu kaluar tina Mondeo poék jeung purposefully walked arah aranjeunna.
  
  "Waktosna pikeun mindahkeun."
  
  Drake mingpin aranjeunna dina dua mobil ka tempat anjeunna parantos ningali awéwé ngora nangis histeris dina mobilna. Pikeun reuwas nya, anjeunna muka panto na retakan sarta ngarasa rurusuhan gancang kasalahan dina tetempoan ekspresi sieun nya.
  
  Anjeunna tetep ekspresi impassive dina beungeutna. "Kaluar."
  
  Masih euweuh tembakan. Wanoja crawled kaluar, sieun katirisan otot nya, ngarobahna kana slabs maot. Ben slid in, ngajaga beurat awakna sa low mungkin. Drake buru-buru nyusul anjeunna teras ngahurungkeun konci.
  
  Ngarénghap, anjeunna nempatkeun mobilna tibalik teras ditarik ka hareup kaluar tina tempat parkir. Karét ieu smoldering peuntas jalan sanggeus aranjeunna.
  
  Ben ngagorowok: "Rue Richelieu!"
  
  Drake ngalieuk, ngadagoan pélor, ngadéngé sora métal nalika mareuman mesin, tuluy pencét akselerator. Aranjeunna ngaliwat maling reuwas di trotoar sareng ningali aranjeunna buru-buru deui kana mobilna.
  
  Drake muterkeun roda ka katuhu, lajeng ka kénca, lajeng ka kénca deui.
  
  "Rue Saint-Honoré." Ben ngagorowok, ngagerendeng beuheung ningali ngaran jalan.
  
  Aranjeunna gabung aliran lalulintas. Drake buru-buru sagancang-gancangna, ngajalin mobil-anu, anu pikaresepeun, tétéla janten Mini Cooper-asup sareng kaluar tina gang sareng ngawaskeun pandangan pungkur.
  
  The penembak rooftop geus lila saprak ngiles, tapi Mondeo deui aya, teu jauh balik.
  
  Anjeunna belok ka katuhu lajeng ka katuhu deui, meunang untung di lampu lalulintas. Museum Louvre, dicokot ti kénca. Henteu aya gunana: jalanna rame teuing, lampu lalu lintas sering teuing. Aranjeunna kedah kabur ti pusat Paris.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  Drake nyerengeh ka Ben. "Naha anjeun sok ngagorowok ngaran jalan?"
  
  Ben neuteup manéhna. "Abdi henteu terang! Maranéhna... maranéhna némbongkeun dina TV! Éta mantuan?"
  
  
  ***
  
  
  "Henteu!" - anjeunna ngagorowok deui, ngaliwatan ngagaur tina mesin sakumaha anjeunna sped sapanjang jalan leueur jauh ti Rue de Rivoli.
  
  Pélorna ngaléos tina boot. Drake ningali passerby ambruk dina kanyeri. Éta goréng; éta serius. Jalma-jalma ieu sombong sareng cukup kuat pikeun henteu paduli saha anu aranjeunna cilaka, sareng écés tiasa hirup kalayan akibatna.
  
  Naha salapan bagian Odin penting pisan pikeun aranjeunna?
  
  Pélor nembus beton sareng logam sareng ngantepkeun pola di sekitar Mini.
  
  Waktu éta, hapé Ben disada. Anjeunna ngalaksanakeun maneuver twisting taktak kompleks pikeun ngaluarkeun éta tina saku. "Ema?"
  
  "Duh Gusti!" Drake kutuk lirih.
  
  "Abdi damang, ta. Anjeun? Kawas Bapa?"
  
  Mondeo parantos jalan kana boot Mini. Lampu sorotan ngahuleng minuhan tetempoan ti tukangeun, bareng jeung beungeut tilu urang Jérman nu nyegruk. The bastards dipikacinta eta.
  
  Ben unggeuk. "Jeung adina?"
  
  Drake ningali nalika urang Jérman ngagebug dasbor kalayan bedilna dina pikagumbiraeun.
  
  "Henteu. Euweuh nu husus. Emh...naon nu ribut?" Anjeunna ngareureuhkeun. "Oh... Xbox."
  
  Drake mencet akselerator ka lantai. Mesin ngabales gancang. Ban squealed sanajan dina genep puluh mil sajam.
  
  Tembakan satuluyna meupeuskeun jandela tukang. Ben turun ka wewengkon pendakian hareup tanpa nungguan ondangan. Drake ngijinkeun dirina pikeun ngevaluasi, teras nyetir Mini kana trotoar kosong payuneun antrian panjang mobil anu diparkir.
  
  Panumpang dina Mondeo dipecat gagabah, kalawan pélor smashing kana jandéla mobil diparkir, pencét Mini jeung bouncing kaluar eta. Dina sababaraha detik, anjeunna ngabanting dina rem, dipintal sabudeureun kalawan squeal a, threw mobil saeutik 180 derajat, lajeng speeds deui jalan maranéhna datang.
  
  Butuh sababaraha detik berharga pikeun panumpang Mondeo sadar naon anu kajantenan. Giliran 180-gelar éta teu malire sareng bahaya, sareng nyandak dua mobil anu diparkir kalayan kereteg anu dahsyat. Dimana dina nami sadaya anu suci éta pulisi?
  
  Ayeuna teu aya pilihan. Drake drove sabudeureun saloba juru sakumaha anjeunna bisa. "Siap, Ben. Urang rék lumpat."
  
  Upami Ben teu aya, anjeunna bakal nangtung sareng perang, tapi kasalametan sobatna mangrupikeun prioritas. Sareng kaleungitan mangrupikeun léngkah anu pinter ayeuna.
  
  "Oke ma, sampai jumpa." Ben nutup telepon sélulérna bari nyerengeh. "Kolot".
  
  Drake narik Mini deui nepi ka curb jeung ngerem dumadakan satengahna sakuliah padang rumput hejo manicured. Sateuacan mobil eureun, aranjeunna muka panto lega sareng luncat kaluar, nuju ka jalan anu caket. Aranjeunna campur sareng urang Paris anu asal-usul sateuacan Mondeo muncul.
  
  Ben junun croak hal sarta blinked di Drake. "Pahlawan abdi".
  
  
  ***
  
  
  Aranjeunna nyumput di warnet leutik di gigireun tempat anu disebut Harry's New York Bar. Ieu mangrupikeun léngkah anu paling bijaksana pikeun Drake. Inconspicuous tur mirah, éta tempat dimana maranéhna bisa neruskeun panalungtikan maranéhanana sarta mutuskeun naon anu kudu dipigawé ngeunaan invasi caket tina Louvre tanpa salempang atawa gangguan.
  
  Drake nyiapkeun muffins jeung kopi bari Ben asup. Drake teu acan ngalaman tatu naon, tapi anjeunna nebak Ben pasti rada hariwang. Prajurit di anjeunna teu gaduh ide kumaha carana ngadamel anjeunna. Babaturan terang aranjeunna kedah ngobrol. Janten anjeunna nyorong tuangeun sareng inuman ka pamuda éta, netep kana stan anu nyaman sareng nahan pandanganna.
  
  "Kumaha damang sareng sadaya omong kosong ieu?"
  
  "Abdi henteu terang". Ben nyarioskeun kaleresan. "Kuring henteu acan gaduh waktos pikeun sadar."
  
  Drake unggeuk. "Ieu sae. Muhun, mun kitu..." nunjuk komputer. "Aya naon?"
  
  "Kuring balik deui ka situs wéb anu sami sareng sateuacana. Papanggihan arkéologis endah pisan ... salapan fragmen ... yada, yada, yada ... oh hehehehe - Kuring maca ngeunaan téori konspirasi 'akhir dunya' spektakuler Odin ".
  
  "Sareng ceuk kuring..."
  
  "Éta omong kosong. Tapi teu merta, Matt. Dengekeun ieu. Sakumaha ceuk kuring, aya legenda sareng parantos ditarjamahkeun kana seueur basa. Henteu ngan ukur Skandinavia. Sigana cukup universal, anu kacida mahiwal pikeun patani anu diajar hal nanaon ieu. Di dieu disebutkeun yen lamun salapan potongan Odin kungsi dikumpulkeun salila Ragnarok, aranjeunna bakal muka jalan ka Makam Dewata. Sareng upami makam ieu kantos dirusak ... sumur, belerang sareng sadaya Naraka anu dileupaskeun mangrupikeun awal masalah urang. Perhatikeun kuring nyarios Dewa?"
  
  Drake nyerengeh. "Henteu. Kumaha tiasa aya makam para Dewa di dieu? Aranjeunna henteu kantos aya, Ragnarok henteu kantos aya. Éta ngan ukur tempat Norwégia pikeun Armagédon. "
  
  "Leres. Sareng kumaha upami éta leres-leres aya?"
  
  "Jadi bayangkeun nilai hiji manggihan kawas kieu."
  
  "Kuburan Dewata? Eta bakal saluareun sagalana. Atlantis. Camelot. Eden. Aranjeunna bakal nanaon dibandingkeun ieu. Janten anjeun nyarios yén Odin's Shield mangrupikeun awal?"
  
  Ben ngegel luhureun muffin na. "Kuring nyangka urang bakal ningali. Masih aya dalapan lembar, janten upami aranjeunna mimiti ngaleungit, "saurna. "Anjeun terang, Karin mangrupikeun otak kulawarga, sareng sis hoyong terang sadayana orok Internét ieu. Éta sadayana sapotong-potong."
  
  "Bén, kuring ngarasa dosa pisan ngalibatkeun anjeun. Sareng kuring janji moal aya anu bakal kajadian ka anjeun, tapi kuring henteu tiasa ngalibetkeun saha waé dina ieu. Drake nyerengeh. "Kuring heran naha urang Jérman sial mimiti ngalakukeun ieu ayeuna. Taya ragu dalapan bagian séjén geus aya pikeun sawatara waktu.
  
  "Kurang analogi sareng maén bal. Jeung maranéhna boga eta. Meureun aya hal husus ngeunaan Shield? Hiji hal ngeunaan éta ngajadikeun sagalana sejenna worthwhile ".
  
  Drake émut nyandak gambar anu caket tina Shield, tapi aranjeunna tiasa nahan panyelidikan éta engké. Anjeunna ngetok layar. "Di dieu nyarios yén patung Kuda Odin kapanggih dina parahu panjang Viking, anu saleresna mangrupikeun pameran utama Louvre. Kalolobaan jalma malah moal bakal perhatikeun patung Kuda sorangan bari leumpang ngaliwatan Louvre ".
  
  "Parahu panjang," Ben maca nyaring. "Éta misteri sorangan - éta diwangun tina kayu anu sateuacanna sajarah Viking anu dikenal."
  
  "Sapertos Shield," Drake ngagero.
  
  "Kapanggih di Dénmark," Ben maca salajengna. "Sareng tingali di dieu," anjeunna nunjuk kana layar, "ieu museurkeun kana bagian-bagian sanés Odin anu ku kuring disebatkeun tadi? The Wolves aya di New York, sareng perkiraan anu pangsaéna nyaéta Tumbak aya di Uppsala, Swédia, saatos murag tina awak Odin nalika anjeunna turun tina Tangkal Dunya.
  
  "Tah éta lima." Drake nyarandé kana korsi anu nyaman sareng nyruput kopi na. Sabudeureun aranjeunna, kafe internét humming kalayan aktivitas low-konci. Trotoar di luar dipinuhan ku jalma-jalma zigzag dina kahirupan.
  
  Ben dilahirkeun kalayan sungut baja sareng nginum satengah kopi panas na dina hiji tegukan. "Aya anu sanés di dieu," pokna. "Gusti, abdi henteu terang. Sigana pajeulit. Ngeunaan hal disebut Volva. Naon hartosna Seer? "
  
  "Panginten aranjeunna namina mobil saatosna."
  
  "Lucu. Henteu, sigana Odin ngagaduhan Velva khusus. Antosan - ieu tiasa lami. "
  
  Drake sibuk pisan ngalihkeun perhatianna antara Ben, komputer, aliran inpormasi, sareng trotoar anu sibuk di luar dugi ka anjeunna henteu perhatikeun awéwé anu ngadeukeutan dugi ka anjeunna nangtung di gigireun méja.
  
  Méméh ngaléngkah, manéhna ngangkat leungeunna.
  
  "Entong gugah, budak," saur anjeunna dina logat Amérika. "Urang kudu ngobrol".
  
  
  LIMA
  
  
  
  PARIS, PERANCIS
  
  
  Kennedy Moore nyéépkeun waktos pikeun nganilai pasangan éta.
  
  Mimitina manéhna nyangka éta teu bahaya. Saatos sababaraha waktos, saatos nganalisa basa awak anu sieun tapi tekad sareng sikap waspada lalaki anu langkung kolot, anjeunna nyimpulkeun yén kasulitan, kaayaan, sareng Iblis parantos narik duanana kana trinitas bahaya anu teu suci.
  
  Anjeunna sanés pulisi di dieu. Tapi anjeunna mangrupikeun pulisi di New York, sareng éta henteu gampang tumuwuh di pulo anu kawilang leutik ieu sareng menara beton anu ageung. Anjeun gaduh panon pulisi sateuacan anjeun terang éta takdir anjeun gabung ka NYPD. Engké anjeun diasah jeung ngitung deui, tapi anjeun salawasna boga panon. Éta tangguh, ngitung katingal.
  
  Malah dina liburan, manéhna mikir pait.
  
  Saatos sajam nyeuseup kopi sareng surfing tanpa tujuan, anjeunna henteu tiasa nahan diri. Anjeunna panginten nuju liburan - anu langkung saé pikeun anjeunna tibatan liburan anu dipaksa - tapi éta sanés hartosna pulisi di anjeunna ngan saukur nyerah langkung gancang tibatan Inggris anu nyerahkeun kahadéan dina wengi kahijina di Vegas.
  
  Manehna sidled nepi ka meja maranéhanana. Liburan maksakeun, pikirna deui. Ieu nempatkeun karir NYPD anu kasohor dina sudut pandang.
  
  Lalaki anu langkung kolot gancang nganilai anjeunna, ngangkat anteneu na. Anjeunna ditaksir nya gancang ti Marinir AS bakal assess brothel Bangkok.
  
  "Ulah gugah, budak," ceuk manéhna ngarampas pakarang. "Urang kudu ngobrol".
  
  "Amérika?" ceuk si kokolot bari rada reuwas. "Naon anu anjeun pikahoyong?"
  
  Manéhna teu maliré manéhna. "Dupi anjeun teu kunanaon, orok?" Manéhna nyelapkeun tamengna. "Kuring pulisi. Ayeuna anjeun bakal jujur ka kuring. "
  
  Si sepuh langsung ngaklik sareng seuri kalayan lega, anu anéh. Nu séjénna ngalieuk kabingung.
  
  "A?" - Abdi naroskeun.
  
  Patugas pulisi di Kennedy pencét masalah. "Naha anjeun ka dieu ku kahayang anjeun sorangan?" Éta sadayana anu anjeunna tiasa pikirkeun pikeun caket sareng aranjeunna.
  
  Budak ngora katingali sedih. "Nya, jalan-jalan saé, tapi séks kasar henteu pikaresepeun."
  
  Lalaki anu sepuh katingali reuwaseun bersyukur. "Percanten ka abdi. Henteu aya masalah di dieu. Ieu alus pikeun nempo yén sababaraha di komunitas penegak hukum masih hormat karya ieu. Abdi Matt Drake."
  
  Manéhna ngacungkeun leungeun.
  
  Kennedy teu malire ieu, masih teu yakin. Pikiranna nyangkut kana frasa éta, tetep ngahormatan padamelan, sareng ngagulung sasih bulan kamari. Aranjeunna eureun dimana aranjeunna salawasna eureun. Dina Kaleb. Leuwih korban kejam-Na. Pikeun release saratna na.
  
  Lamun ngan.
  
  "Muhun...nuhun, sigana mah."
  
  "Jadi, anjeun pulisi ti New York? " Si jajaka ngalengkepan nuansa ku alis diangkat, anu diarahkeun ka lalaki anu langkung kolot.
  
  "Licik siah." Matt Drake seuri enteng. Anjeunna seemed yakin, sarta sanajan anjeunna diuk betah, Kennedy bisa ngabejaan manehna boga kompetensi pikeun meta dina sadetik. Sareng cara anjeunna terus-terusan nyeken sakurilingna ngajantenkeun anjeunna mikirkeun pulisi. Atawa tentara.
  
  Manehna unggeuk, wondering lamun manehna kudu ngajak dirina diuk turun.
  
  Drake nunjuk ka korsi kosong bari ninggalkeun manehna kaluar jelas. "Jeung sopan ogé. Kuring nguping yén urang New York mangrupikeun jalma anu paling percaya diri di dunya."
  
  "Matt!" Si lalaki nyerengeh.
  
  "Upami ku overconfidence anjeun hartosna egois sareng sombong, kuring ogé nguping éta." Kennedy slid kana stan, ngarasa rada kagok. "Teras kuring sumping ka Paris sareng pendak sareng Perancis."
  
  "Liburan?"
  
  "Éta anu aranjeunna nyarioskeun ka kuring."
  
  Si lalaki teu keukeuh, ngan saukur ngacungkeun leungeun deui. "Kuring masih Matt Drake. Sareng ieu pamondokan abdi, Ben."
  
  "Hai, abdi Kennedy. Kuring ngadéngé naon anu anjeun nyarios, sahenteuna judulna, kuring sieun. Ieu naon amazed kuring. Sareng kumaha upami Wolves di New York?" Manehna ngangkat halis, niru Ben.
  
  "Hiji". Drake nalungtik anjeunna taliti, ngantosan réaksi. "Naha anjeun terang nanaon ngeunaan anjeunna?"
  
  "Anjeunna bapa Thor, sanés? Anjeun terang, dina komik Marvel.
  
  "Anjeunna sadayana dina warta." Ben unggeuk kana komputer.
  
  "Kuring parantos nyobian tetep kaluar tina headline akhir-akhir ieu." Kecap Kennedy gancang sumping, tegang ku nyeri sareng kuciwa. Sakedapan ngaliwat sateuacan anjeunna tiasa neraskeun. "Jadi, teu pira. Cukup."
  
  "Sigana anjeun ngadamel sababaraha."
  
  "Leuwih ti alus pikeun karir abdi." Manehna balik lajeng melong kaluar ngaliwatan jandéla kotor tina cafe kana jalan.
  
  
  ***
  
  
  Drake dituturkeun gaze nya, wondering lamun manehna kudu nyorong dirina, sarta panon na patepung salah sahiji burglars saméméhna anu pilari ngaliwatan kaca.
  
  "Sial. Lalaki ieu langkung pengkuh tibatan pusat telepon India.
  
  Beungeut lalaki cahayana ku pangakuan nalika Drake pindah, tapi ayeuna Drake mutuskeun yén anjeunna henteu kedah bangsat deui. Sarung tangan leres-leres pareum sareng kaptén SAS balik. Manéhna pindah gancang, nyekel salah sahiji korsi jeung threw eta kaluar jandela jeung kacilakaan dahsyat. Jérman ngapung deui, ambruk dina trotoar kawas daging paéh.
  
  Drake ngagebeg Ben ka samping. "Hayu sareng kami atanapi henteu," anjeunna ngagorowok ka Kennedy nalika anjeunna lumpat. "Tapi tetep kaluar tina jalan kuring."
  
  Gancang leumpang ka lawang panto, muka panto, eureun bisi aya bedil. Urang Paris anu kaget nangtung di sabudeureun. Wisatawan lumpat ka sagala arah. Drake mapay-mapay jalan.
  
  "Bunuh diri". Anjeunna japati deui.
  
  "Panto tukang". Anjeunna nepuk taktak Ben sareng aranjeunna nuju ka konter. Kennedy henteu acan ngalih, tapi éta henteu nyandak pikiran analitis perwira pulisi pikeun sadar yén jalma-jalma ieu aya dina kasulitan nyata.
  
  "Kuring bakal nutupan anjeun."
  
  Drake leumpang ngaliwatan salesman sieun kana lorong poék dijejeran ku kotak kopi, gula, jeung batang aduk. Dina tungtungna aya kabur seuneu. Drake pencét bar, lajeng cautiously melong kaluar. Panonpoé soré kaduruk panon kuring, tapi basisir jelas. Nu keur manéhna hartina ngan aya hiji musuh kaluar aya wae.
  
  Drake ngintunkeun anu sanés pikeun ngantosan, teras leumpang ngahaja nuju ka Jerman anu ngantosan. Anjeunna teu Dodge jotosan lalaki urang, tapi nyandak eta teuas kana plexus solar tanpa flinching. Kageteun dina raray lawanna nyababkeun anjeunna kasenangan instan.
  
  "Pussies tujuanana pikeun plexus." Manéhna ngahuleng. Pangalaman parantos ngajarkeun anjeunna yén saurang lalaki anu terlatih bakal nyerang salah sahiji titik tekanan anu jelas dina awak sareng ngareureuhkeun pangaruhna, ku kituna Drake ngabagi nyeri - sakumaha anjeunna parantos diajarkeun tanpa lirén - sareng nyorong éta. Anjeunna peupeus irung lalaki urang, beulah rahang sarta ampir snapped beuheung na ku dua blows, lajeng ditinggalkeun anjeunna sprawled di trotoar tanpa megatkeun stride. Manéhna ngagebeg nu séjén ka hareup.
  
  Maranéhna ninggalkeun kafé jeung nempo sabudeureun.
  
  Kennedy nyarios, "Hotél kuring tilu blok ti dieu."
  
  Drake unggeuk. "Geus siah. Indit."
  
  
  Genep
  
  
  
  PARIS, PERANCIS
  
  
  Sakedapan Ben nyarios, "Tunggu."
  
  "Tong nyarios anjeun kedah ka kamar mandi, sobat, atanapi urang kedah mésér popok anjeun."
  
  Kennedy nyumputkeun nyengir na bari Ben blushed.
  
  "Kuring terang éta waktuna pikeun anjeun saré, lalaki kolot, tapi éta ampir waktosna ... um ... nganjang ka Louvre."
  
  Damn, Drake leungiteun waktu. "Bohong".
  
  "Di Louvre?"
  
  "Ngeunaan giliran." Drake ngagebeg ka taksi nu ngaliwat. "Kennedy, kuring bakal ngajelaskeun."
  
  "Anjeun ngarasa langkung saé. Abdi parantos angkat ka Louvre dinten ayeuna.
  
  "Sanés ieu..." Ben ngagerendeng bari naék kana taksi. Drake ngucapkeun kecap ajaib sareng mobilna ngebut. Perjalanan dilaksanakeun dina tiiseun sareng lumangsung sapuluh menit ngalangkungan jalan-jalan anu macét. The trotoar éta euweuh hadé lamun tilu di antarana nyoba nyieun jalan ka museum dina ngungudag panas.
  
  Nalika aranjeunna leumpang, Ben ngabéréskeun Kennedy. "Aya anu mendakan tameng Odin di Islandia. Aya anu nyolong aranjeunna tina paméran York, leres-leres ngarusak acara ucing leumpang Frey."
  
  "Frey?"
  
  "Tukang ngarancang baju. Anjeun sanés ti New York?"
  
  "Kuring ti New York, tapi Kaula mah jalma fashion badag. Sareng kuring sanés kipas anu ambing ditarik kana sababaraha jinis konflik. Abdi leres-leres henteu peryogi masalah deui ayeuna. "
  
  Drake ampir nyarios "aya panto" tapi ngeureunkeun dirina dina detik terakhir. Pulisi tiasa mangpaat wengi ayeuna kusabab seueur alesan, khususna ti Amérika Serikat. Nalika aranjeunna ngadeukeutan piramida kaca anu nandaan lawang ka Louvre, anjeunna nyarios, "Kennedy, jalma-jalma ieu nyobian maéhan kami sahenteuna tilu kali. Kuring tanggung jawab pikeun mastikeun ieu henteu kajantenan. Ayeuna urang peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan naon anu lumangsung di dieu, sareng pikeun sababaraha alesan aranjeunna kabetot dina naon anu kapanggih ku Ben anu disebut 'Salapan Potongan Odin'. Kami leres-leres henteu terang kunaon, tapi di dieu, "anjeunna nunjuk ka tukangeun piramida kaca," mangrupikeun bagian kadua.
  
  "Aranjeunna badé maok wengi ayeuna," saur Ben, teras nambihan, "Panginten."
  
  "Sareng naon sudut New York ieu?"
  
  "Aya deui sapotong Odin anu dipajang di dinya. ajag. Di Museum Sejarah Alam."
  
  Drake diajar peta. "Sigana mah Louvre henteu biasana nampilkeun koleksi Viking. Ieu ogé ngajakan, sapertos anu di York. Di dieu nyarios yén hal anu paling pikaresepeun nyaéta parahu panjang Viking, salah sahiji anu panghadéna anu kantos dipendakan, sareng kasohorna.
  
  "Naon éta hartosna?" Kennedy nangtung di luhureun tangga kawas reed ngalawan badai sakumaha loba pasang suku stomped sabudeureun dirina.
  
  "Hiji anomali diwakilan ku umurna. Ieu sateuacanna sajarah Viking.
  
  "Muhun, éta metot."
  
  "Abdi terang. Éta dipajang di lantai handap jangjang Denon, gigireun sababaraha urang Mesir... Optic... Ptolemaic... omong kosong. .omong kosong...teu apal. Ieu hal."
  
  Lega, koridor digosok sparkled sabudeureun aranjeunna nalika aranjeunna dicampurkeun kana riungan. Locals jeung wisatawan sakabeh umur ngeusi spasi heubeul grand sarta dibawa ka hirup sapopoe. Hiji ngan bisa nebak di alam kubur-kawas na, eerie mangsa peuting.
  
  Waktu harita, aya nu ngagerendeng, siga tembok beton nu runtuh. Kabéh eureun. Drake ngalieuk ka Ben.
  
  "Tunggu di dieu, Ben. Pasihan kami satengah jam. Kami bakal mendakan anjeun. " Anjeunna ngareureuhkeun, teras nambihan, "Upami aranjeunna ngévakuasi, teras antosan sacaketna ka piramida kaca."
  
  Manéhna teu ngadagoan jawaban. Ben éta pinuh sadar bahaya. Drake ningali nalika anjeunna narik telepon sélulérna sareng mencet nomer dina telepon gancang. Éta bakal ibu, atanapi bapa, atanapi adina. Anjeunna motioned ka Kennedy sarta aranjeunna taliti turun tangga spiral ka lanté handap. Nalika aranjeunna nuju ka aula tempat paméran Viking, jalma-jalma mimiti kaluar. A awan kandel swirled tukangeun maranéhna.
  
  "Lumpat!" Lalaki anu katingali sapertos modél Hollister ngajerit. "Aya lalaki nganggo bedil di jero!"
  
  Drake dieureunkeun di panto na risked katingal jero. Anjeunna patepung jeung rusuh lengkep. A pamandangan ti pilem aksi Michael Bay, ngan aneh. Anjeunna ngitung dalapan lalaki dina baju seragam kamuflase, nganggo masker pameunteu sareng bedil mesin, naék kana kapal panjang Viking panggedéna anu kantos anjeunna tingali. Di tukangeunana, dina kalakuan kagagabahan anu luar biasa, liang udud ngabeledug kana témbok musium.
  
  Ieu guys éta gélo. Anu masihan aranjeunna kaunggulan nyaéta yén aranjeunna gaduh keterlaluan fanatisme anu ngareureuwas. Niup lawang gedong sareng nembak rokét ka balaréa sigana janten norma. Teu anéh maranéhna ngudag Ben jeung manéhna sakuliah Paris saméméhna. Ngudag mobil sigana ngan ukur hiburan sateuacan sare.
  
  Kennedy nempatkeun leungeun-Na dina taktak sarta kasampak sabudeureun. "Gusti".
  
  "Ngabuktikeun yén kami aya dina jalur anu leres. Ayeuna urang kedah ngadeukeutan komandanna. "
  
  "Kuring moal kamana-mana waé ka jalma bodo ieu. " Manéhna sumpah dina logat basa Inggris anu kacida alusna.
  
  "Imut. Tapi kuring kedah milarian cara pikeun ngaleungitkeun kami tina daptar sialna. "
  
  Drake perhatikeun langkung seueur warga sipil anu lumpat ka arah jalan kaluar. Jérman malah henteu ningali aranjeunna, aranjeunna ngan saukur yakin ngalaksanakeun rencanana.
  
  "Hayu". Drake ngaléos ngaliwatan kusen panto ka kamar. Aranjeunna nganggo paméran perimeter pikeun nutupan sareng ngadamel jalan anu caket kana pamariksaan sapertos anu aman.
  
  "Puguh dik!" batur ngagorowok keukeuh.
  
  "Aya perkawis 'buru-buru'. ceuk Drake. "Bajingan katurunan kedah gancang bertindak. Louvre kedah aya dina daptar réspon Perancis."
  
  Salah sahiji urang Jérman ngagorowok anu sanés sareng ngajemput batu saukuran baki tuangeun. Aranjeunna katingali beurat. Prajurit éta nyauran dua batur pikeun ngabantosan éta tina parahu panjang.
  
  "Jelas sanés SAS," koméntar Drake.
  
  "Atawa Amérika," Kennedy nyatet. "Kuring kungsi boga lalaki Marinir anu bisa nempelkeun trinket ieu handapeun kulup na."
  
  Drake rada nyesek. "Gambar anu saé. Hatur nuhun kana input anjeun. Neuteup." Anjeunna unggeuk nuju bukaan dina témbok mana hiji lalaki masked diasah kabeh di bodas karek mucunghul.
  
  "Jalma anu sami anu ngarampok Shield di York. Meureun."
  
  Lalaki éta sakeudeung mariksa patung, teras unggeuk nyatujuan sareng ngalieuk ka Panglimana. "Wayahna ..."
  
  Patémbalan disada di luar. Urang Jérman ngabirigidig sakedapan, tétéla silih teuteup dina kabingungan. Lajeng kamar ieu riddled ku pélor jeung dulur japati keur panutup.
  
  Langkung seueur lalaki masked muncul di lawang anu nembe ditiup. Hiji kakuatan anyar, diasah béda ti Germans.
  
  Drake panginten: pulisi Perancis?
  
  "Kanada!" Salah sahiji urang Jérman ngagorowok hina. "Paehan! Paéhan!"
  
  Drake nutupan ceulina nalika belasan bedil mesin dibuka seuneu sakaligus. Pélor ricocheted kaluar awak manusa, tina paméran kai, tina témbok plester. Kaca pecah, sareng paméran anu teu dihargaan dirobek dugi ka ancur sareng murag kana lantai kalayan tabrakan. Kennedy swore loudly, nu Drake mimiti sadar teu persis "taneuh seger" keur dirina. "Dimana Perancis bangsat, sial!"
  
  Drake ngarasa pusing. Urang Kanada? Naon jenis naraka twisted aranjeunna di dieu?
  
  Pameran di gigireunana ancur jadi sarébu lembar. Kaca jeung potongan kai hujan turun dina tonggong maranéhanana. Drake mimiti ngorondang deui, nyered Kennedy jeung manehna. Parahu panjangna pinuh ku timah. Ku waktu ieu Canadians geus maju ka kamar jeung sababaraha Germans iklas maot atawa twitching. Salaku Drake diawaskeun, salah sahiji Canadians nembak Jerman dina rentang titik-kosong dina sirah, smashing brains na sakuliah vas terracotta Mesir 3.000 taun heubeul.
  
  "Teu aya cinta anu leungit antara pemburu titilar gélo." Drake nyengir. "Sareng sadaya waktos kuring nyéépkeun maén Tomb Raider, éta henteu kantos kajantenan."
  
  "Enya," Kennedy ngoyagkeun beling kaca tina rambutna. "Tapi upami anjeun leres-leres maén game, tibatan neuteup buritna salami tujuh belas jam, anjeun tiasa terang naon anu lumangsung."
  
  "Kakuatan Ben. Henteu milik kuring. Maén game, éta ". Anjeunna risked a glance up.
  
  Salah sahiji Jérman nyoba kabur. Anjeunna lumpat lempeng ka Drake tanpa perhatikeun anjeunna, teras luncat kaget nalika jalanna diblokir. "Bewegen!" Manéhna ngangkat péstol.
  
  "Enya, anjeun ogé." Drake ngacungkeun leungeun.
  
  Ramo lalaki éta tegang dina pemicu.
  
  Kennedy nyieun gerakan dadakan ka gigir, ngabalukarkeun perhatian Jérman pikeun waver. Drake ngadeukeutan sarta siku anjeunna dina raray. Tinjuna diayunkeun kana sirah Drake, tapi manéhna nyimpang, sakaligus najong kana tuur prajurit éta. Nu ngagorowok boro-boro nutupan sora pegat tulang. Drake aya dina anjeunna dina sadetik, tuur mencet teuas dina dada heaving na. Kalayan gerakan anu gancang, anjeunna nyéépkeun topéng prajurit.
  
  Sarta anjeunna grunted. "Euh. Abdi henteu terang naon anu kuring ngarepkeun.
  
  Rambut pirang. Panon biru. Fitur raray padet. Beungeut raray bingung.
  
  "Engke". Drake knocked anjeunna pingsan jeung chokehold a, percanten Kennedy tetep hiji panon on comrades na. Nalika Drake melong, perangna dituluykeun. Dina waktos éta, Jérman sanés leumpang ngurilingan pameran anu ragrag. Drake ngagandong anjeunna ka sisi sareng Kennedy ngagentos anjeunna dina plexus surya. Lalaki ieu nyerah gancang ti boy band anyar dina X Factor.
  
  Ayeuna salah sahiji Canadians ieu nyered patung Odin jauh ti maot jeung ramo katurunan musuh-Na. Jérman sejen diapit anjeunna sarta narajang anjeunna ti gigir, tapi Kanada éta alus, twisting sarta badarat tilu blows killing, lajeng ngalungkeun awak limp leuwih taktak sarta knocking anjeunna ka taneuh. The Kanada dipecat tilu kali dina jarak deukeut pikeun dmana gede, lajeng terus nyered patung ka arah kaluar. Malah Drake éta impressed. Nalika urang Kanada dugi ka batur-baturna, aranjeunna ngajerit sareng nembak aranjeunna sateuacan mundur ngalangkungan udud anu masih kénéh ngaroko.
  
  "Upsalla!" Kanada kelas munggaran mimiti ceurik sareng ngangkat fistna ka urang Jerman anu salamet. Drake nangkep sombong, nolak sareng pikagumbiraeun dina kecap tunggal éta. Heran, sorana bikang.
  
  Wanoja éta teras ngareureuhkeun sareng nyabut topéngna dina sikep hina anu mutlak. "Upsalla!" Anjeunna ngajerit deui ka urang Jérman. "Aya!"
  
  Drake bakal staggered mun anjeunna teu acan dina tuur na. Panginten anjeunna keuna ku pélor, sapertos anu kaget. Anjeunna dipikawanoh ieu disebut Kanada. Anjeunna terang anjeunna ogé. Éta Alicia Miles, urang London anu kantos sami sareng SRT.
  
  Perusahaan rusiah dina SAS.
  
  Koméntar sateuacana Wells nyababkeun kenangan lami anu kedah tetep dikubur langkung jero tibatan sajarah belanja politikus. Anjeun leuwih ti SAS. Naha rék poho?
  
  Kusabab naon anu urang lakukeun.
  
  Alicia Miles éta salah sahiji prajurit pangalusna anjeunna kungsi katempo. Awéwé dina pasukan husus bakal kudu jadi hadé ti lalaki mun meunang satengah sajauh aranjeunna. Sareng Alicia langsung naék ka luhur.
  
  Naon anu anjeunna laksanakeun pikeun aub dina sadaya ieu, sareng disada sapertos bigot, anu anjeunna terang yén anjeunna henteu? Aya ngan hiji hal anu ngamotivasi Alicia: duit.
  
  Meureun éta naha manéhna digawé pikeun Canadians?
  
  Drake mimiti ngorondang ka arah kaluar sabenerna kamar. "Janten tibatan ngahapus kami tina daptar pembunuhan sareng ngalaan musuh kami," saur anjeunna, "ayeuna urang gaduh langkung seueur musuh, sareng kami henteu ngahontal nanaon kecuali ngajantenkeun diri urang langkung bingung."
  
  Kennedy, ngarayap di tukangeunana, nambihan: "Hirup kuring ... dina dua kecap sial."
  
  
  TUJUH
  
  
  
  PARIS, PERANCIS
  
  
  Kamar hotél Kennedy rada langkung saé tibatan kamar dimana Drake sareng Ben nyéépkeun sababaraha jam.
  
  "Panginten sadayana pulisi anjeun rusak," Drake ngagerem, mariksa titik asup sareng kaluar.
  
  "Kami. Tapi nalika waktos liburan anjeun ampir teu aya salami sapuluh taun, kuring nyangka akun cek anjeun mimiti ngeusian.
  
  "Ieu laptop?" Ben ngahontal anjeunna sateuacan patarosan rhetorical dijawab. Aranjeunna mendakan anjeunna nyumput caket piramida kaca saatos ngantunkeun musium, ngalaksanakeun sapertos dua turis anu langkung sieun, sieun teuing émut detil naon waé.
  
  "Naha urang henteu nyarioskeun ka Perancis naon anu urang terang?" Kennedy nanya bari Ben muka laptop.
  
  "Kusabab aranjeunna urang Perancis," Drake seuri, teras janten serius nalika teu aya anu ngagabung. Anjeunna diuk dina ujung ranjang Kennedy urang, ningali sobat na digawé. "Hampura. Perancis moal terang nanaon. Ngaliwatan ieu sareng aranjeunna ayeuna bakal ngalambatkeun urang. Sareng kuring pikir waktos mangrupikeun masalah. Urang kedah ngahubungi Swédia. "
  
  "Naha anjeun terang saha waé dina jasa rusiah Swedia?" Kennedy ngangkat halis ka anjeunna.
  
  "Henteu. Nanging, kuring kedah nyauran komandan lami kuring. "
  
  "Iraha anjeun ninggalkeun SAS?"
  
  "Anjeun henteu pernah ninggalkeun SAS." Nalika Ben melong, anjeunna nambihan, "Sacara métaforis."
  
  "Tilu sirah kedah langkung saé tibatan dua." Ben melong Kennedy sakedap. "Kumaha upami anjeun masih dina bisnis?"
  
  Saeutik unggeuk. Bulu Kennedy murag kana panon nya jeung manehna nyokot menit pikeun nyorong deui. "Kuring ngarti aya salapan bagian Odin, jadi patarosan kahiji abdi naha? Patarosan kadua naon eta?"
  
  "Kami ngan ukur mendakan éta di kafe." Ben ngetok-ngetok keyboard. "Aya legenda, anu Mr. Krusty ngabantah di dieu, anu nyatakeun yén aya Makam Dewata anu nyata - sacara harfiah, tempat dimana sadaya Dewa kuno dikubur. Sareng ieu sanés ngan ukur legenda kuno; sajumlah élmuwan geus ngabahas eta, sarta loba makalah geus diterbitkeun leuwih taun. Masalahna," ceuk Ben bari ngusapan panonna, "hese macana. Élmuwan henteu kasohor ku basa anu prosaic.
  
  "Prosaic? " ulang Kennedy bari seuri. "Badé kuliah?"
  
  "Anjeunna vokalis utama dina band," Drake deadpanned.
  
  Kennedy ngangkat halis. "Jadi anjeun gaduh Makam Dewata anu henteu kantos aya. OKÉ. Émang kunaon?"
  
  "Upami kantos dihina, dunya bakal leleb ku seuneu...jsb. teras salajengna."
  
  "Abdi ngartos. Kumaha upami salapan bagian?
  
  "Muhun, nalika dikumpulkeun dina waktos Ragnarok, aranjeunna nunjukkeun jalan ka kuburan."
  
  "Dimana Ragnarok?"
  
  Drake najong karpét. "Lain heulang beureum. Ieu sanés tempatna. Dina kanyataanana éta runtuyan acara, perang hébat, dunya dimurnikeun ku aliran seuneu. Musibah alam. Lumayan Armageddon."
  
  Kennedy nyerengeh. "Janten bahkan Viking anu atos maot sieun ku kiamat."
  
  Ningali ka handap, Drake ningali salinan USA Today anu seger tapi keriput parah di lantai. Ieu dibungkus dina headline - 'RELEASED SERIAL KILLER NUNTUTAN DUA LAGI'.
  
  Teu pikaresepeun, tapi teu biasa pikeun halaman hareup koran. Anu ngajantenkeun anjeunna ningali deui, saolah-olah panonna kabeuleum, nyaéta poto Kennedy dina seragam pulisi dina téks. Sareng judul anu langkung alit di gigireun potona - Pulisi ngarecah - janten AWOL.
  
  Anjeunna ngahubungkeun headline kana botol vodka anu ampir kosong dina méja rias, panawar nyeri dina méja ranjang, kurangna koper, peta wisata, souvenir sareng rancana perjalanan.
  
  Crap.
  
  Kennedy nyarios: "Janten urang Jerman sareng Kanada ieu hoyong mendakan kuburan anu teu aya ieu, panginten pikeun kamulyaan? Pikeun kabeungharan eta bisa mawa? Sareng pikeun ngalakukeun ieu aranjeunna kedah ngumpulkeun salapan potongan Odin di tempat anu sanés tempat. Leres?"
  
  Ben nyengir. "Muhun, lagu sanés lagu dugi ka dipencet kana vinyl," saur bapa kuring biasa nyarios. Dina basa Inggris, urang masih seueur padamelan."
  
  "Éta régang. "
  
  "Éta langkung sapertos kitu." Ben ngahurungkeun layar laptop. "Salapan inohong Odin nyaéta Panon, Serigala, Valkyries, Kuda, Shield jeung Tumbak."
  
  Drake diitung. "Aya ngan genep, orok."
  
  "Dua panon. Dua ajag. Dua Valkyries. Leres."
  
  "Anu mana di Apsalla?" Drake ngiceupan Kennedy.
  
  Ben ngagulung sakedap, teras nyarios, "Di dieu nyarioskeun yén Tumbak naék sisi Odin nalika anjeunna puasa bari ngagantung dina Tangkal Dunya, ngungkabkeun sagala rahasiana ka Volva-Na - Seer. Dengekeun cutatan sejen: "Sagigireun Bait Allah di Upsalla aya hiji tangkal anu kacida gedéna jeung dahan-dahanna sumebar lega, anu salawasna héjo boh dina usum tiris jeung usum panas. Tangkal jenis naon ieu, teu aya nu nyaho, da teu aya nu séjén kawas éta. geus kungsi kapanggih. Umurna ratusan taun. . Tangkal Dunya aya - atanapi aya - di Uppsala sareng museur kana mitologi Norse. Nyebutkeun yén aya salapan dunya di sabudeureun Tangkal Dunya. Yada... yada. Oh, rujukan sejen - nu 'tangkal suci di Uppsala. Hiji dilongok dinya mindeng, gigireun lebu badag disebut Ygdrassil, nu locals nganggap suci. Tapi ayeuna geus Isro.'
  
  Anjeunna maca salajengna: 'Scandinavia chroniclers geus lila dianggap Gamla Upsalla salah sahiji situs pangkolotna sarta pangpentingna dina sajarah Éropa Kalér.'
  
  "Sareng éta sadayana aya," saur Kennedy. "Dimana saha waé tiasa mendakanana."
  
  "Nya," saur Ben, "éta sadayana kedah dihijikeun. Tong ngaremehkeun kamampuan abdi sono, abdi mah saé dina naon anu abdi lakukeun."
  
  Drake unggeuk tanda ngaku. "Leres, percanten ka abdi. Anjeunna parantos ngabantosan abdi napigasi dina karir fotografi abdi salami genep bulan kapengker."
  
  "Anjeun kedah ngahijikeun seueur sajak sareng saga sajarah anu béda. Saga nyaéta sajak Viking ngeunaan petualangan tinggi. Aya ogé anu disebut Poetic Edda, anu ditulis ku turunan jalma anu terang jalma anu terang kana babad jaman éta. Aya seueur inpormasi di dinya."
  
  "Sareng kami henteu terang nanaon ngeunaan urang Jérman. Teu nyebut Canadians. Atanapi naha Alicia Miles-" HP Drake disada. "Hampura... hah?"
  
  "ABDI".
  
  "Halo, Wells."
  
  "Atuh, Drake." Wells narik napas. "SGG nyaéta Pasukan Khusus Swedia sareng elemen Angkatan Darat Swedia parantos ditarik ti sakumna dunya."
  
  Drake teu bisa ngomong sakedapan. "Ari anjeun heureuy?"
  
  "Abdi mah teu bercanda ngeunaan padamelan, Drake. Ngan awéwé."
  
  "Naha ieu kantos kajantenan sateuacanna?"
  
  "Sajauh anu kuring émut, henteu."
  
  "Naha aranjeunna nunjukkeun alesanana?"
  
  "Geus biasa mah, sieun. Henteu aya anu konkrit."
  
  "Anu sanésna deui?"
  
  Aya nu ngahuleng. "Drake, anjeun leres-leres ngahutang kuring sababaraha carita Méi, sobat. Naha Ben masih aya?"
  
  "Leres, sareng anjeun émut Alicia Miles?"
  
  "Yesus. Saha anu henteu? Dupi anjeunna sareng anjeun?
  
  "Henteu ogé. Abdi nembé mendakan anjeunna di Louvre sakitar sajam ka pengker.
  
  Sapuluh detik jempé, teras: "Naha anjeunna bagian tina ieu? Mustahil." Anjeunna moal pernah ngahianat bangsana sorangan."
  
  "Kami henteu pernah 'milikna', atanapi sigana."
  
  "Tingali, Drake, naha anjeun nyarios yén anjeunna ngabantosan ngarampok musium?"
  
  "Éta abdi, Pak. Éta abdi. Drake leumpang ka jandela sareng neuteup lampu mobil anu hurung di handap. "Hésé dicerna, nya? Manehna meureun geus nyieun duit ku nelepon anyar nya. "
  
  Di tukangeunana, anjeunna tiasa ngadangu Ben sareng Kennedy nyandak catetan ngeunaan lokasi anu terkenal sareng teu dipikanyaho tina Salapan Potongan Odin.
  
  Sumur ngarenghap beurat. "Alicia bangsat Miles! Nunggang jeung musuh? moal pernah. Henteu, Drake."
  
  "Kuring nempo beungeutna, Pak. Éta manéhna."
  
  "Yesus dina stroller. Naon rencana anjeun?"
  
  Drake nutup panon sarta ngoyagkeun sirah na. "Kuring geus teu bagian tina tim deui, Wells. Kuring teu boga rencana, damn eta. Abdi henteu kedah peryogi rencana."
  
  "Abdi terang. Abdi badé ngumpulkeun tim, sobat, sareng mimitian ngajalajah ti tungtung ieu. Jalan hal anu bade, urang meureun hoyong ngamekarkeun sababaraha strategi badag. Tetep silaturahmi".
  
  Jalurna pareum. Drake ngalieuk. Duanana Ben sareng Kennedy neuteup ka anjeunna. "Tong hariwang," pokna. "Kuring moal gélo. Dupi anjeun gaduh naon?"
  
  Kennedy ngagunakeun sendok pikeun megatkeun sababaraha lembar kertas, nu manehna geus katutupan di shorthand pulisi. "Tumbak - Upsalla. Ajag - New York. Sanggeus éta, teu aya petunjuk saeutik-eutik."
  
  "Kami henteu sadayana nyarios sapertos urang dilahirkeun kalayan sendok pérak kana burit kami," Drake nyentak sateuacan anjeunna tiasa ngeureunkeun dirina. "OK OKÉ. Urang ngan ukur tiasa nungkulan naon anu urang terang. "
  
  Kennedy masihan anjeunna seuri aneh. "Kuring resep gaya anjeun".
  
  "Anu kami terang," Ben ngulang deui, "nyaeta Apsalla bakal salajengna."
  
  "Pertanyaanna," Drake ngagerem, "naha Kartu Emas kuring tiasa ngatasi ieu?"
  
  
  DALAPAN
  
  
  
  UPSALLA, Swédia
  
  
  Salila hiber ka Stockholm, Drake mutuskeun pikeun ngamangpaatkeun Kennedy.
  
  Saatos sababaraha sasalaman ambek-ambekan antara Drake sareng Ben, pulisi New York linggih dina jandela sareng Drake di gigireunana. Ku cara kieu aya kirang kasempetan kabur.
  
  "Jadi," cenah bari pesawat tungtungna leveled off jeung Ben muka laptop Kennedy urang. "Kuring ngarasa atmosfir tangtu. Kuring teu kapikiran bisnis kuring sorangan, Kennedy, Kuring ngan boga aturan. Abdi peryogi terang ngeunaan jalma anu kuring damel sareng.
  
  "Kuduna mah nyaho... sok kudu mayar korsi jandéla, nya? Béjakeun heula kumaha vibe ieu damel sareng Alicia Miles?"
  
  "Geulis alus," Drake ngaku.
  
  "Bisa. Naon anu anjeun hoyong terang?"
  
  "Upami éta masalah pribadi, henteu masalah. Upami ieu mangrupikeun padamelan, tinjauan gancang. "
  
  "Kumaha upami duanana?"
  
  "Gubrak. Abdi henteu hoyong nyorong kana urusan batur, leres-leres henteu, tapi kuring kedah ngutamakeun Ben. Kuring jangji anjeunna yén urang bakal meunang ngaliwatan ieu, sarta kuring bakal nyebutkeun sami ka anjeun. Kami nampi paréntah pikeun maéhan kami. Hiji-hijina hal anu anjeun henteu bodo nyaéta Kennedy, janten anjeun terang kuring kedah tiasa percanten ka anjeun damel sareng kuring dina ieu.
  
  Pramugari nyarandé, ngasongkeun cangkir kertas anu tulisanna 'We Proudly Brew Starbucks Coffee.'
  
  "Kafein". Kennedy narima ieu kalawan glee atra. Manehna ngahontal kaluar, noel pipi Drake dina prosés. Anjeunna noticed yén manéhna maké pantsuit nondescript katilu nya saprak anjeunna patepung nya. Ieu ngawartoskeun anjeunna yén manéhna awéwé anu keur dibéré perhatian pikeun alesan salah; awéwé anu diasah modestly pikeun nyocogkeun dimana manehna serius hayang milik.
  
  Drake nyekel hiji keur dirina. Kennedy nginum sakedapan, teras nyelapkeun selembar rambut di tukangeun ceulina dina sikep anu lembut anu narik perhatian Drake. Tuluy manéhna ngalieuk ka manéhna.
  
  "Euweuh urusan sial anjeun, nyaan, tapi kuring ... Kuring rengse kaluar pulisi kotor. Ahli forensik. Aranjeunna bray anjeunna pocketing sakeupeul dollar di TKP jeung ngawartoskeun I.A.. ngeunaan eta. Hasilna, manéhna narima stretch mark. Sababaraha taun."
  
  "Teu aya nu lepat. Naha batur-baturna ngaganggu anjeun?"
  
  "Akang, sial, abdi tiasa ngadamel ieu. Kuring geus nyokot ieu saprak kuring umur lima taun. Naon salahna, naon anu ngagedekeun uteuk kuring sapertos bor bangsat, nyaéta kanyataan anu anjeun henteu pikirkeun - yén unggal kalakuan si bajingan tukang maling ieu teras ditaroskeun. Unggal. Sorangan. Hiji."
  
  "Resmi? Ku saha?"
  
  "Pengacara anu tuang. Politisi dahar sial. Walikota hareup. Pangiklan anu obsess-kawentar teuing dilolongan ku kabodoan sorangan pikeun terang anu leres sareng anu salah. Birokrat."
  
  "Éta sanés lepat anjeun".
  
  "Oh muhun! Nyaritakeun yén ka kulawarga pembunuh séri anu paling parah di New York State anu kantos dipikanyaho. Bejakeun ka tilu belas ibu-ibu jeung tilu belas bapa-bapa, kabeh nyaho kana detil-detil anu pikasieuneun ngeunaan kumaha Thomas Kaleb maéhan anak-anak awéwéna, sabab maranéhna hadir dina sakabéh sidang di pangadilan.
  
  Drake mengibas-ngibaskan tinjunya karena marah. "Naha aranjeunna badé ngabebaskeun lalaki ieu?"
  
  panon Kennedy urang éta liang kosong. "Aranjeunna ngabebaskeun anjeunna dua bulan kapengker. Ti saprak éta anjeunna parantos maéhan deui sareng ayeuna parantos ngiles."
  
  "Henteu".
  
  "Éta sadayana ka kuring."
  
  "Henteu, éta henteu leres. Éta aya dina sistem. "
  
  "Kuring sistem. Kuring digawé pikeun sistem. Ieu hirup abdi".
  
  "Jadi aranjeunna ngirim anjeun liburan?"
  
  Kennedy ngusap panonna. "Maksakeun cuti. Pikiran kuring euweuh ... naon éta. Pakasaban butuh kajelasan unggal menit unggal dinten. Kajelasan anu kuring ngan saukur teu tiasa ngahontal deui. "
  
  Manehna nempatkeun sikep kurang ajar nya dina tampilan pinuh. "Jeung naon? Naha anjeun bagja ayeuna? Dupi anjeun damel sareng abdi ayeuna?"
  
  Tapi Drake teu ngajawab. Anjeunna terang nyeri nya.
  
  Aranjeunna ngadéngé sora kaptén ngajelaskeun yén maranéhna geus tilu puluh menit ti tujuan maranéhanana.
  
  Ceuk Ben: "Gélo. Kuring nembé maca yén Odin's Valkyries mangrupikeun bagian tina koleksi pribadi, lokasina teu dipikanyaho. Anjeunna ngaluarkeun notepad. "Kuring badé ngamimitian nyerat hal ieu."
  
  Drake bieu ngadéngé nanaon. Carita Kennedy éta tragis, sareng sanés anu anjeunna kedah ngadangukeun. Anjeunna dikubur mamang na, tanpa ragu, nutupan leungeun trembling dirina kalawan leungeun-Na.
  
  "Kami peryogi bantosan anjeun dina hal ieu," saur anjeunna, supados Ben henteu ngadangu sareng naroskeun anjeunna engké. "Abdi percanten. Pangrojong anu saé penting dina sagala operasi. "
  
  Kennedy teu bisa nyarita, tapi seuri pondok nya spoke volume.
  
  
  ***
  
  
  Hiji pesawat jeung karéta gancang engké na maranéhanana approaching Apsalla. Drake nyoba ngocok off kacapean perjalanan clouding otak na.
  
  Di luar, tiisna soré ngahudangkeun haté. Aranjeunna ngeureunkeun taksi sareng naék ka jero. Ben ngabersihkeun kabut tina kacapean ku nyarios:
  
  Gamla Uppsalla. Ieu Upsalla heubeul. Ieu tempat, "anjeunna nunjuk ka Uppsalla sakabéhna,"Diwangun sanggeus katedral di Gamla Uppsalla dibeuleum handap lila pisan. Ieu dasarna mangrupikeun Uppsalla énggal, sanaos umurna ratusan taun.
  
  "Wah," ceuk Kennedy. "Sabaraha umur éta ngajantenkeun Uppsalla lami?"
  
  "Leres pisan."
  
  Taksi teu obah. Supir ayeuna satengah balik. "Gundukan?"
  
  "Dupi anjeun bakal ngahampura kuring?" Sora Kennedy kadéngé gelo.
  
  "Naha anjeun ningali gundukan? Gundukan kuburan karajaan?" Basa Inggris anu gagap henteu ngabantosan.
  
  "Enya". Ben unggeuk. "Gundukan kuburan karajaan. Éta dina tempat anu leres. "
  
  Aranjeunna réngsé dina mini wisata Uppsalla. Maén turis, Drake teu bisa nampa jalur circuitous. Di sisi séjén, Saab éta nyaman jeung kota éta impressive. Jaman harita Apsalla mangrupikeun kota universitas sareng jalan-jalanna macét ku sapédah. Dina hiji waktos, supirna anu cerewet tapi hese didéskripsikeun ngajelaskeun yén sapédah éta moal eureun pikeun anjeun di jalan. Ieu bakal mawa anjeun ka handap tanpa pamikiran kadua.
  
  "Kacilakaan". Manéhna nunjuk leungeun kana kembang ngahias trotoar. "Loba kacilakaan."
  
  Gedong-gedong kolot ngambang dina dua sisi. Antukna dayeuh ngarénjag jeung padésaan mimiti ngarayap kana bentang.
  
  "Oke, jadi Gamla Apsalla mangrupakeun désa leutik ayeuna, tapi dina commercials mimiti éta désa badag," ceuk Ben ti memori. "Raja-raja penting dimakamkeun di dinya. Sareng Odin cicing di dinya sakedap."
  
  "Ieu dimana anjeunna gantung diri," Drake ngelingan legenda.
  
  "Enya. Anjeunna ngorbankeun dirina dina Tangkal Dunya bari Seer na diawaskeun sareng ngadangukeun unggal rusiah anu kantos anjeunna jaga. Anjeunna pasti hartosna pisan pikeun anjeunna. " Anjeunna frowned, mikir: Maranéhanana kudu geus incredibly nutup.
  
  "Ieu sadayana disada sapertos pangakuan Kristen," Drake usaha.
  
  "Tapi Odin teu maot di dieu?" Kennedy nanya.
  
  "Henteu. Anjeunna maot di Ragnarok sareng putrana Thor sareng Frey.
  
  Taksi ngurilingan tempat parkir anu lega sateuacan eureun. Di beulah katuhu, jalan kokotor anu awut-awutan ngaliwat tatangkalan anu jarang. "Ka gundukan," ceuk supir maranéhanana.
  
  Aranjeunna thanked anjeunna sarta stepped kaluar tina Saab kana cahaya panonpoe caang jeung angin ngahiliwir seger. Gagasan Drake nyaéta pikeun mariksa daérah sakurilingna sareng désa sorangan pikeun ningali naha aya anu luncat tina kayu. Barina ogé, nalika loba bajingan internasional anu nempatkeun egos well-indulged maranéhanana balik naon ngan bisa digambarkeun salaku kabebasan global pikeun sakabéh, hal kudu nangtung kaluar.
  
  Saluareun tatangkalan, bentang jadi lapang, ngan ukur dirusak ku puluhan gundukan leutik jeung tilu gundukan badag anu ngagolér hareupeunana. Saluareun éta, di kajauhan, aranjeunna ningali hateup lampu sareng gedong sanés di sisi katuhuna, anu nandaan awal kampung.
  
  Kennedy direureuhkeun. "Teu aya tatangkalan di mana waé, guys."
  
  Ben engrossed dina notebook na. "Aranjeunna moal masang tanda ayeuna, nya?"
  
  "Naha anjeun gaduh ide?" Drake ningali sawah anu lega pikeun tanda-tanda kagiatan.
  
  "Kuring émut maca yén sakali aya dugi ka tilu rébu gundukan di dieu. Kiwari aya sababaraha ratus di antarana. Naha anjeun terang naon hartosna?"
  
  "Aranjeunna henteu ngawangun éta saé pisan?" Kennedy seuri. Drake éta lega yén Aisyah seemed lengkep fokus kana pakasaban di leungeun.
  
  "Baheula mah loba kagiatan di jero taneuh. Lajeng tilu gundukan 'karajaan' ieu. Dina abad XIX aranjeunna dingaranan tilu raja legendaris House of Yngling - Aun, Adil na Egil - salah sahiji kulawarga karajaan kawentar Skandinavia. Tapi..." anjeunna ngareureuhkeun, ngarasakeun sorangan, "eta oge nyatakeun yén dina mitologi pangheubeulna sarta folklore, gundukan astana geus aya - sarta yén éta téh mangrupa upeti kuna pikeun pangheubeulna - aslina - tilu Raja - atawa dewa sakumaha urang terang. aranjeunna Ayeuna. Ieu Freyr, Thor sareng Odin."
  
  "Aya input acak di dieu," ceuk Kennedy. "Tapi naha anjeun perhatikeun sabaraha référénsi kana carita-carita Alkitab anu urang tetepkeun tina sagala carita kuno ieu."
  
  "Ieu Sagi. " Ben ngabenerkeunana. "Puisi. corat-coret akademik. Hal anu bisa jadi penting - aya puluhan rujukan napel gundukan kana kecap Swedia falla, sarta fallor manga - teu yakin naon hartina. Sareng, Kennedy, naha kuring henteu maca dimana waé yén carita Kristus sami sareng carita anu ngalibatkeun Zeus?"
  
  Drake unggeuk. "Sareng dewa Mesir Horus mangrupikeun cikal bakal anu sanés. Duanana mangrupikeun Dewa anu konon henteu pernah aya. " Drake unggeuk nuju tilu gundukan karajaan anu nangtung kaluar ngalawan bentang datar. "Frey, Thor sareng Odin, leres? Janten saha saha, Blakey? A?"
  
  "Kuring teu boga pamanggih, sobat."
  
  "Tong hariwang, munchkin. Urang tiasa nyiksa inpormasi ti warga désa ieu upami diperyogikeun. "
  
  Aranjeunna leumpang ngaliwatan gundukan, maén peran tilu wisatawan capé salaku diversion a. Panonpoé geus neunggeul kana sirah maranéhanana, sarta Drake nempo Kennedy megatkeun kacamata nya.
  
  Anjeunna ngoyagkeun sirah. Amérika.
  
  Teras telepon Ben disada. Kennedy ngoyagkeun sirah nya, geus overwhelmed ku frékuénsi kontak kulawarga. Drake ngan nyengir.
  
  "Karin," ceuk Ben girang. "Kumaha kabarna adina?"
  
  Kennedy nepuk taktak Drake. "Penyanyi utama di grup?" - manehna nanya.
  
  Drake nyentak. "Haté emas, éta waé. Anjeunna bakal ngalakukeun nanaon pikeun anjeun tanpa keluhan. Sabaraha réréncangan atanapi kolega sapertos kieu anjeun gaduh?"
  
  Désa Gamla Uppsalla éta éndah tur beresih, kalawan sababaraha jalan dijejeran ku landlocked, gedong hateup luhur anu umurna ratusan taun, dilestarikan ogé, sarta sparsely populated. Saurang warga kampung anu acak-acakan neuteup ka maranehna kalawan panasaran.
  
  Drake nuju ka gareja. "The vicars lokal salawasna mantuan."
  
  Nalika aranjeunna ngadeukeutan emper, hiji lalaki heubeul dina jubah garéja ampir knocked aranjeunna tina suku maranéhanana. Anjeunna eureun reuwas.
  
  "Halo. Kan jag hjalpa ngagali?"
  
  "Teu yakin ngeunaan éta, sobat." Drake nempatkeun seuri pangalusna-Na. "Tapi gundukan anu mana ieu milik Odin?"
  
  "Dina Basa Inggris?" Imam nyarios ogé ngeunaan dunya, tapi berjuang pikeun ngarti. "Wad? Naon? Hiji?"
  
  Ben stepped ka hareup jeung nelepon perhatian vicar urang ka gundukan karajaan. "Hiji?"
  
  "Anjeun ningali." Si kokolot unggeuk. "Enya. Hm. Storsta..." Manéhna ngaléos néangan kecap. "Aya badag."
  
  "Nu pangbadagna?" Ben ngacungkeun leungeunna.
  
  Drake seuri ka manéhna, impressed.
  
  "Angka." Kennedy mimiti ngahurungkeun jauh, tapi Ben boga hiji patarosan panungtungan.
  
  "Falla?" Cenah ngan biwir na reuwas, nempo vicar, sarta shrugged taktak na exaggeratedly. "Atawa manga falllor?"
  
  Butuh waktu bari, tapi jawaban, nalika datang, chilled Drake kana tulang.
  
  "Sarap... loba sarap."
  
  
  SALAPAN
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, Swédia
  
  
  Drake dituturkeun Ben jeung Kennedy ka pangbadagna gundukan karajaan, fiddling jeung Straps on ransel na sangkan anjeunna bisa ngajajah wewengkon dina karapihan. Hijina panutup éta ngeunaan hiji mil balik gundukan pangleutikna, sarta sadetik ceuk pikir manéhna nempo gerakan aya. Gerak gancang. Tapi ulikan satuluyna wangsit nanaon deui.
  
  Aranjeunna eureun di suku gundukan Odin. Ben ngarenghap. "Anu terakhir anu dugi ka puncak bakal nampi sababaraha telek dina halaman Facebook kuring!" - manéhna ngagorowok, buru-buru indit. Drake nuturkeun leuwih kalem sarta mesem di Kennedy, anu leumpang saeutik gancang ti anjeunna.
  
  Jero, manéhna mimitian jadi beuki agitated. Anjeunna henteu resep. Aranjeunna asa taranjang. Sakur sajumlah bedil anu kuat tiasa nuturkeun aranjeunna, tetep dina gunpoint, ngan ukur ngantosan pesenan. Angin ngahiliwir ngahiliwir ngagelebug kana ceuli, nambahan rasa teu aman.
  
  Butuh waktu kira-kira dua puluh menit pikeun naék ka luhur pasir jukut. Nalika Drake dugi ka dinya, Ben parantos linggih dina jukut.
  
  "Mana karanjang piknik, Krusty?"
  
  "Tinggalkeun ieu dina stroller anjeun." Anjeunna neuteup sabudeureun. Ti luhur dieu, pintonan éta breathtaking: sawah rolling héjo sajajalan, pasir jeung aliran madhab, sarta gunung ungu di kajauhan. Aranjeunna tiasa ningali désa Gamla Uppsalla, anu dugi ka wates kota New Uppsalla.
  
  Kennedy nyatakeun atra. "Jadi kuring ngan ukur nyarioskeun hal anu parantos ngaganggu kuring. Upami ieu mangrupikeun Odin's Mound, sareng Tangkal Dunya disumputkeun di jerona - anu bakal janten penemuan anu parah - naha teu aya anu mendakanana sateuacanna? Naha urang kedah milarian ayeuna?"
  
  "Éta basajan". Ben ngabereskeun keriting anu teu kaurus. "Teu aya anu panginten ningali sateuacanna. Dugi ka Shield kapanggih sabulan katukang, éta sadayana legenda berdebu. Mitos. Sareng henteu gampang pikeun nyambungkeun Tumbak sareng Tangkal Dunya, anu ayeuna ampir sacara universal disebut Yggdrasil, teras sareng salapan dinten singget Odin tetep di dinya.
  
  Sareng-" Drake nyarios, "tangkal éta moal gampang mendakan upami éta aya. Aranjeunna teu hoyong sababaraha bangsat heubeul titajong kana ieu.
  
  Ayeuna hapé Drake disada. Anjeunna neuteup ka Ben kalawan serius bohongan bari ditarik kaluar tina ransel na. "Yesus. Kuring mimiti ngarasa kawas anjeun."
  
  "Sumur?"
  
  "Tim sapuluh urang aya dina pembuangan anjeun. Sebutkeun kecap."
  
  Drake nyelek reuwasna. "Sapuluh urang. Ieu tim badag. " Tim SAS sapuluh jalma tiasa ngirim Présidén di Kantor Oval na sareng masih milarian waktos pikeun muncul dina pidéo énggal Lady Gaga sateuacan angkat ka bumi.
  
  "Patarosan gedé, kadéngé. Kaayaan beuki parah unggal jam. "
  
  "Ieu leres?"
  
  "Pamaréntah henteu kantos robih, Drake. Aranjeunna ngamimitian lalaunan lajeng nyobian bulldoze jalan ngaliwatan, tapi sieun nepi ka rengse. Upami éta panglipur, ieu sanés hal anu paling ageung kajantenan di dunya ayeuna."
  
  Pernyataan Wells dirancang pikeun diperlakukeun sapertos singa ngarawat zebra, sareng Drake henteu nguciwakeun. "Sapertos naon?"
  
  "Élmuwan NASA nembé ngonfirmasi ayana supervolcano énggal. Sareng ..." Wells saleresna sigana hariwang: "Éta aktip."
  
  "Naon?"
  
  "Rada aktip. Saeutik. Tapi pikirkeun deui, hal kahiji anu anjeun bayangkeun nalika anjeun nyebut supervolcano nyaéta ...
  
  "... tungtung planét," Drake réngsé, tikoro na dumadakan garing. Kabeneran yén Drake ayeuna parantos ngupingkeun frasa ieu dua kali dina sababaraha dinten. Anjeunna ningali Ben sareng Kennedy ngurilingan tanggul, najong jukut, sareng ngarasa sieun anu akar-akar sapertos anu teu kantos dirasakeun.
  
  "Dimana?" nanya.
  
  Wells seuri. "Teu jauh, Drake. Teu jauh ti mana maranéhna kapanggih Shield Anjeun. Ieu di Islandia.
  
  Drake rék ngegel kadua kalina nalika Ben ngagorowok, "Kapanggih hiji hal!" dina sora luhur-pitched nu némbongkeun naivety na sakumaha sumebar ka sakuliah.
  
  "Abdi kedah angkat". Drake lumpat ka Ben, mantra sabisa-bisa. Kennedy ogé nempo sabudeureun, tapi hijina hal maranéhna bisa ningali éta di kampung.
  
  "Teundeun, sobat. Dupi anjeun gaduh naon?"
  
  "Ieu". Ben tungkul jeung nyisir jukut kusut nepi ka nembongkeun lempengan batu saukuran salembar kertas A4. "Aranjeunna ngajajar sapanjang perimeter gundukan, unggal sababaraha suku, ngajajar ti luhur dugi ka satengahna dasarna. Pasti aya ratusan."
  
  Drake neuteup leuwih deukeut. Beungeut batu ieu ruksak parah ku cuaca, tapi sawaréh ditangtayungan ku jukut overgrown. Aya sababaraha tanda dina beungeut cai maranéhanana.
  
  "Prasasti Runic, jigana disebut," ceuk Ben. "Simbol Viking"
  
  "Kumaha anjeun terang?"
  
  Manéhna nyengir. "Dina pesawat, kuring pariksa tanda tameng. Aranjeunna sami. Tanyakeun ka Google."
  
  "Ceuk budak éta aya ratusan," Kennedy ngagambar, ningali ka luhur sareng ka handap lamping jukut jukut. "Émang kunaon? Teu nulungan."
  
  "Ceuk budak éta tiasa dianggo," saur Ben. "Urang kedah milarian rune anu aya hubunganana sareng anu urang milarian. Rune ngagambarkeun tumbak. Rune ngagambarkeun tangkal. Jeung rune pikeun-"
  
  "Hiji," Kennedy réngsé.
  
  Drake ngagaduhan ide. "Kuring bet urang tiasa nganggo line of sight. Urang sadayana kedah saling ningali pikeun terang éta damel, leres? "
  
  "Logika prajurit," Kennedy seuri. "Tapi kuring pikir éta patut dicobian."
  
  Drake hayang pisan nanya ka dirina ngeunaan logika pulisi, tapi waktu geus slipping jauh. Fraksi séjén maju sareng heran henteu hadir, bahkan ayeuna. Aranjeunna sadayana mimiti mupus jukut tina unggal batu, scurrying sabudeureun pasir héjo. Mimitina éta tugas anu henteu ngahatur nuhun. Drake dijieun kaluar simbol nu kasampak kawas tameng, crossbows, kalde, longboat a, lajeng tumbak!
  
  "Aya hiji". Sora jero na dibawa ka dua séjén, tapi euweuh salajengna. Anjeunna diuk handap kalawan ransel sarta diteundeun kaluar suplai aranjeunna geus meuli salila numpak taksi ngaliwatan Apsalla. Obor, senter badag, korek api, cai, sababaraha péso anu ceuk béja Ben éta pikeun mupus lebu. Anjeunna ngagaduhan katingal deui, Abdi teu jadi damn gampang katipu, tapi kabutuhan maranéhanana éta leuwih mencét ti perhatian Ben urang ayeuna.
  
  "Tangkal". Kennedy murag kana tuur dirina, scratching dina batu.
  
  Butuh waktu sapuluh menit deui Ben pikeun manggihan hiji hal. Anjeunna ngareureuhkeun, teras ngulang deui léngkah-léngkahna. "Inget naon anu kuring nyarios ngeunaan Tolkien ngadasarkeun Gandalf kana Odin?" Anjeunna ngetok batu ku sukuna. "Muhun, ieu Gandalf. Anjeunna malah boga staf. Héy!"
  
  
  ***
  
  
  Drake ngawas anjeunna taliti. Kadéngé sora ngagiling, siga jepret beurat dibuka ku sora ngagiling.
  
  "Naha anjeun ngabalukarkeun éta ku nincak batu?" - Manéhna nanya taliti.
  
  "Kuring pikir enya".
  
  Aranjeunna sadayana saling melong, ekspresi aranjeunna robih tina pikagumbiraeun janten hariwang janten sieun, teras, salaku hiji, aranjeunna maju.
  
  Batu Drake masihan jalan rada. Kadéngé sora grinding sarua. Taneuh di hareup batu tilelep, lajeng depresi lumpat sabudeureun tanggul kawas oray turbocharged.
  
  Ben ngagorowok, "Aya naon di dieu."
  
  Drake jeung Kennedy walked sakuliah tanah sunken ka tempat manéhna nangtung. Manéhna jongjon, ngintip kana rénghap taneuh. "Sababaraha jinis torowongan."
  
  Drake ngacungkeun obor. "Wayahna pikeun tumuwuh pasangan, jalma," cenahna. "Tuturkeun abdi".
  
  
  ***
  
  
  Momen aranjeunna kaluar tina tetempoan, dua kakuatan radikal béda mimiti mobilisasi. Urang Jérman, anu dugi ka ayeuna puas ngagolér di kota garéja Gamla Apsalla, nyiapkeun diri sareng mimiti nuturkeun léngkah Drake.
  
  Skuad sejen, kontingen pasukan elit Angkatan Darat Swedia - Sarskilda Skyddsgrupen, atawa SSG - terus niténan Jérman sarta ngabahas komplikasi aneh nu diajukeun ku tilu warga sipil nu karek turun kana liang kubur.
  
  Maranéhanana kudu pinuh questioned. Ku naon waé anu diperlukeun.
  
  Nyaéta, upami aranjeunna salamet naon anu bakal kajadian.
  
  
  sapuluh
  
  
  
  WORLD tangkal liang , Swédia
  
  
  Drake jongjon. Petikan poék mimiti kaluar salaku rohangan ngorondang sareng ayeuna jangkungna kirang ti genep suku. Langit-langitna didamel tina batu sareng kokotor sareng pinuh ku puteran jukut anu ageung anu ngagantung anu aranjeunna kedah dipotong tina jalan.
  
  Ieu kawas leumpang ka leuweung, Drake pikir. Ukur jero taneuh.
  
  Anjeunna perhatikeun yén sababaraha tangkal anggur anu langkung kuat parantos dipotong. Gelombang kahariwang ngaliwat.
  
  Maranehna datang ka hiji wewengkon nu akarna padet nepi ka kudu ngorondang deui. Pertempuran éta teuas tur kotor, tapi Drake nempatkeun siku saméméh siku, tuur saméméh dengkul, sarta ngadesek batur nuturkeun manehna. Nalika di sawatara titik malah persuasi teu mantuan Ben, Drake tos ka bullying.
  
  "Sahenteuna suhu turun," Kennedy muttered. "Urang kedah turun."
  
  Drake refrained tina respon prajurit baku urang, gaze na ujug-ujug bray ku hal wangsit dina lampu obor na.
  
  "Tingali éta".
  
  Runes diukir dina témbok. Lambang aneh anu ngingetkeun Drake jalma anu ngahias tameng Odin. Sora Ben dicekek ngagema di lorong.
  
  "Runes Skandinavia. Pertanda anu saé. "
  
  Drake ngahurungkeun lampu na jauh ti aranjeunna ku kaduhung. Lamun ngan maranéhna bisa maca aranjeunna. The SAS, ceuk pikir sakeudeung, bakal boga leuwih sumberdaya. Meureun éta waktuna pikeun mawa aranjeunna ka dieu.
  
  Lima puluh méter deui anjeunna ngeclak kesang. Manéhna ngadéngé Kennedy engapan beurat jeung cursing yén manéhna maké pantsuit pangalusna nya. Anjeunna henteu kantos nguping nanaon ti Ben.
  
  "Dupi anjeun teu kunanaon, Ben? Naha rambut anjeun kusut dina akar?"
  
  "Ha, sial, ha. Terus, bangsat."
  
  Drake terus ngorondang ngaliwatan leutak. "Hiji hal anu ngaganggu kuring," anjeunna ngarenghap antara napas, "nyaéta aya "seueur perangkap." Urang Mesir ngadamel perangkap anu rumit pikeun ngajagaan harta karunna. Naha henteu urang Norwegia?"
  
  "Kuring teu bisa ngabayangkeun Viking mikir teuing teuas ngeunaan bubu," Kennedy huffed dina respon.
  
  "Kuring henteu terang," Ben ngagorowok turun kana saluran. "Tapi Viking ogé ngagaduhan pamikir anu hébat, anjeun terang. Kawas Yunani jeung Romawi. Henteu sadayana éta urang barbar. "
  
  Sababaraha péngkolan jeung petikan mimiti widen. Lain sapuluh suku jeung hateupna di luhur ngaleungit. Dina momen ieu aranjeunna stretched sarta nyandak putus. Obor Drake nyaangan jalan ka hareup. Nalika anjeunna nunjuk kana Kennedy sareng Ben, anjeunna seuri.
  
  "Aduh, anjeun duaan siga anu nembe wangsul ti kuburan!"
  
  "Jeung kuring nyangka anjeun geus biasa crap ieu?" Kennedy mengibas-ngibaskan tangannya. "Janten SAS sareng sadayana?"
  
  Henteu SAS, Drake teu tiasa ngoyagkeun kecap anu diracun. "Éta baheula." Cenah sarta leumpang ka hareup gancang ayeuna.
  
  Séjén péngkolan seukeut, sarta Drake ngarasa angin ngahiliwir dina beungeutna. Rarasaan pusing nyabet anjeunna kawas keprok ngadadak guludug, sarta kadua kaliwat saméméh anjeunna sadar yén anjeunna nangtung dina lis kalawan gawir cavernous handap anjeunna.
  
  Hiji tetempoan luar biasa nepungan panonna.
  
  Anjeunna lirén ujug-ujug yén Kennedy sareng Ben nabrak anjeunna. Saterusna maranéhanana ogé nempo tetempoan ieu.
  
  "OMFG." Ben didikte judul lagu signature Tembok Saré.
  
  Tangkal Dunya nangtung sateuacan aranjeunna dina sagala kamulyaan na. Ieu pernah luhureun taneuh. Tangkalna tibalik, akarna kuat ngalegaan ka gunung bumi di luhurna, dicekel pageuh ku umur sareng formasi batu di sakurilingna, dahanna coklat emas, daunna héjo taunan, batangna manjang saratus suku ka jero. tina liang raksasa.
  
  Jalan maranéhanana robah jadi tangga sempit diukir kana tembok batu.
  
  "Sarap," Ben ngarenghap. "Tong poho ngeunaan bubu."
  
  "Ka naraka sareng perangkap," Kennedy nyarioskeun pisan pamikiran Drake. "Ti mana asalna cahayana?"
  
  Ben neuteup sabudeureun. "Éta jeruk."
  
  "Glow sticks," ceuk Drake. "Kristus. Tempat ieu parantos disiapkeun. "
  
  Salila poé SAS-Na aranjeunna dikirim jalma pikeun nyiapkeun wewengkon kawas kieu; tim pikeun meunteun ancaman sareng nétralisasi atanapi katalog sateuacan uih deui ka pangkalan.
  
  "Urang teu boga loba waktu," cenahna. iman na di Kennedy kakarék ngaronjat. "Hayu".
  
  Maranéhna leumpang muru undak-usuk anu lungse jeung jungkrang, lungsur ngadadak sok ka katuhu. Sapuluh suku handap sarta tangga mimiti Dengdekkeun sharply. Drake eureun nalika celah tilu suku dibuka. Euweuh anu spektakuler, tapi cukup pikeun ngareureuhkeun anjeunna - sabab liang gaping di handap janten langkung atra.
  
  "Karunya".
  
  Anjeunna luncat. Tangga batu anu lega kira-kira tilu méter, gampang pikeun nganapigasi, pikasieuneun nalika léngkah anu salah hartosna maot.
  
  Anjeunna landed leres tur langsung ngahurungkeun sabudeureun, ngarasa yen Ben bakal on verge cimata. "Tong hariwang," anjeunna teu malire Kennedy sareng fokus ka sobatna. "Percanten ka abdi, Ben. Ben. Abdi badé néwak anjeun."
  
  Anjeunna ningali iman dina panon Ben. Kapercayaan mutlak, budak leutik. Ieu waktuna earn deui, sarta nalika Ben luncat lajeng staggered, Drake ngarojong anjeunna ku leungeun dina siku na.
  
  Drake ngiceupan. "Gampang, nya?"
  
  Kennedy luncat. Drake ngawaskeun taliti, pura-pura teu perhatikeun. Manehna landed tanpa masalah, nempo perhatian sarta frowned.
  
  "Éta tilu suku, Drake. Henteu Grand Canyon."
  
  Drake ngiceupan Ben. "Siap, sobat?"
  
  Dua puluh suku sejen, sarta lawang salajengna dina tangga éta lega, tilu puluh kaki waktos ieu, sarta diblokir ku plank kai kandel nu swayed sakumaha Drake walked sapanjang eta. Kennedy dituturkeun, lajeng goréng Ben, kapaksa Drake kasampak ka luhur, kasampak payun tinimbang handap, diajar tujuan tinimbang suku-Na. Pamuda éta oyag nalika anjeunna ngahontal taneuh anu padet, sareng Drake nyauran istirahat sakedap.
  
  Nalika aranjeunna lirén, Drake ningali yén Tangkal Dunya sumebar di dieu dugi ka dahanna kandel ampir nyabak kana tangga. Ben reverently ngahontal kana stroke dahan, nu ngageter handapeun touch na.
  
  "Ieu... ieu kaleuleuwihi," ngarenghap.
  
  Kennedy ngagunakeun waktos ieu pikeun gaya rambutna sareng mariksa lawang di luhur. "Sajauh ieu sadayana jelas," saur anjeunna. "Kuring kedah nyebatkeun yén sakumaha anu aya, éta leres-leres sanés urang Jérman anu nyiapkeun tempat ieu. Maranehna bakal ngarampog jeung ngabakar nepi ka taneuh ku seuneu.
  
  Sababaraha istirahat deui sareng aranjeunna turun lima puluh suku, ampir satengahna. Drake tungtungna ngijinkeun dirina mikir yén Viking kuna sanés sami sareng urang Mesir, sareng jurang mangrupikeun anu pangsaéna anu tiasa dilakukeun nalika anjeunna naék kana tangga batu, anu kanyataanna mangrupikeun bagian anu rumit tina hemp, twine sareng pigmén. Anjeunna murag, ningal ragrag anu teu aya tungtungna sareng nyekel dirina ku tungtung ramo.
  
  Kennedy ditarik anjeunna ka luhur. "Burit ngayun angin, lalaki SAS?"
  
  Manéhna crawled deui kana taneuh solid jeung stretched ramo na bruised. "Hatur nuhun".
  
  Aranjeunna ngalih langkung ati-ati, ayeuna langkung ti satengahna. Saluareun rohangan kosong di beulah katuhuna, tangkal gedé nangtung salamina, teu kacekel ku angin ngahiliwir sareng cahaya panonpoe, kaajaiban anu dipohokeun ku waktos anu lami.
  
  Aranjeunna ngaliwat langkung seueur simbol Viking. Ben nebak aneh. "Ieu kawas témbok corétan aslina," cenahna. "Jalma-jalma ngan ukur motong nami sareng ngantunkeun pesen-vérsi awal 'John aya di dieu!'
  
  "Sugan panyipta guha," ceuk Kennedy.
  
  Drake nyoba nyokot léngkah sejen, clinging kana témbok batu tiis, sarta jero, grinding ngagaur echoed ngaliwatan guha. Walungan uing murag ti luhur.
  
  "Lumpat!" - Drake ngagorowok. "Ayeuna!"
  
  Buru-buru turun tangga, teu malire bubu nu séjén. Hiji batu gede buta murag ti luhur kalawan kacilakaan kuat, megatkeun kaluar batu heubeul salaku nabrak handap. Drake nutupan awak Ben kalawan sorangan salaku batu gede nabrak ngaliwatan tangga maranéhna nangtung dina, nyokot ngeunaan dua puluh suku tina hambalan adi jeung eta.
  
  Kennedy brushed chip batu kaluar taktak nya jeung melong Drake kalawan seuri garing. "Hatur nuhun".
  
  "Héy, kuring terang yén awéwé anu nyalametkeun burit lalaki SAS éta tiasa langkung seueur batu anu sederhana. "
  
  "Karunya, Kang. Lucu pisan."
  
  Tapi teu acan réngsé. Aya sora ringing seukeut, sarta string ipis tapi kuat peupeus dina hambalan misahkeun Ben jeung Kennedy.
  
  "Fuuuck!" Kennedy ngajerit. Potongan senar kaluar kalayan kakuatan sapertos kitu tiasa gampang misahkeun anklena tina sesa awakna.
  
  Sejen klik dua léngkah ka handap. Drake menari di tempat. "Sét!"
  
  Geuning sejen ti luhur hartina ragrag salajengna tina batu.
  
  "Ieu bubu ngulang deui," Ben ngawartoskeun aranjeunna. "Hal anu sami tetep kajantenan deui-deui. Urang kedah angkat ka bagian ieu. "
  
  Drake henteu tiasa nyarios léngkah mana anu matak ngabingungkeun sareng mana anu henteu, janten anjeunna percanten kana kabeneran sareng kagancangan. Aranjeunna lumpat headlong handap ngeunaan tilu puluh léngkah, nyobian tetep dina hawa salami mungkin. Tembok tangga reugreug bari meuntas jalan purba, asup ka jero guha batu.
  
  Sora uing ragrag ka handap mimiti beuki tarik.
  
  Hiber maranéhanana dituturkeun ku retakan string kaku.
  
  Drake stepped onto staircase palsu sejen, tapi momentum na mawa anjeunna ngaliwatan kekosongan pondok. Kennedy leapt leuwih anjeunna, anggun sakumaha gazelle dina hiber pinuh, tapi Ben murag tukangeun dirina, ayeuna ngageser kana jurang nu.
  
  "Suku!" Drake ngajerit, teras murag ka tukang, janten taneuh. Relief ngaleungitkeun tegangan tina uteukna nalika Kennedy narik sukuna deui kana tempatna. Manéhna ngarasa Ben neunggeul awakna tuluy murag kana dadana. Drake diarahkeun moméntum lalaki urang ku leungeun-Na, teras tambahan kadorong anjeunna kana taneuh padet.
  
  Anjeunna diuk turun gancang, kalawan crunch.
  
  "Lajengkeun!"
  
  Hawa dipinuhan ku potongan batu. Hiji mumbul kaluar sirah Kennedy urang, ninggalkeun cut sarta cai mancur getih. Séjén pencét Drake dina ankle nu. Kanyeri anu nyababkeun anjeunna nyegrek huntu sareng ngadorong anjeunna lumpat langkung gancang.
  
  Pélor nembus témbok luhureun sirah. Drake tungkul bari melong sakeudeung ka lawang.
  
  Kuring nempo pasukan dalit ngumpul di dinya. urang Jérman.
  
  Ayeuna aranjeunna ngajalankeun dina laju pinuh, saluareun recklessness. Butuh detik berharga Drake pikeun luncat ka tukang. Nalika voli pélor séjén nembus batu di gigireun sirahna, anjeunna japati ka hareup, mumbul tina léngkah-léngkah, ngadamel bunderan pinuh, ngarangkul leungeunna, sareng nangtung dugi ka jangkungna pinuh tanpa kaleungitan moméntum.
  
  Ah, jaman baheula deui.
  
  Beuki pélor. Tuluy nu séjén rubuh hareupeunana. Teror nyéépkeun liang dina haténa dugi ka anjeunna sadar yén aranjeunna parantos dugi ka handapeun guha bari lumpat sareng, henteu siap, nabrak langsung kana taneuh.
  
  Drake lalaunan. Handapeun guha éta kandel mess batu, lebu jeung lebu kai. Nalika aranjeunna gugah, Kennedy sareng Ben mangrupikeun tetempoan anu tiasa ditingali. Henteu ngan ditutupan ku kokotor, tapi aranjeunna ayeuna ditutupan ku lebu sareng kapang daun.
  
  "Ah, kanggo kaméra amanah kuring," pokna. "Taun-taun meres nyanghareupan kuring."
  
  Drake nyokot tongkat glow sarta nangkeup kurva guha nu kabur ti lalaki pakarang. Butuh waktu lima menit pikeun ngahontal wates luar tangkal. Aranjeunna terus-terusan dina kalangkang katenangan na.
  
  Drake nepuk taktak Ben. "Leuwih alus tibatan malem Jumaah sesh, eh sobat?"
  
  Kennedy melong budak ngora éta kalayan panon anyar. "Naha anjeun gaduh fans? Dupi grup anjeun gaduh fans? Urang bakal ngobrol ieu geura-giru, bro. Percaya ka dinya".
  
  "Ngan dua-" Ben mimiti gagap nalika aranjeunna ngurilingan bagian tina tikungan ahir, teras jempé kusabab kaget.
  
  Kabéh eureun.
  
  Impian kuno kaheranan muncul sateuacan aranjeunna, ngantunkeun aranjeunna teu tiasa nyarios, praktis mareuman otakna sakitar satengah menit.
  
  "Ayeuna ieu... ieu..."
  
  "Stunning," Drake ngarenghap.
  
  Baris kapal panjang Viking panggedena anu aranjeunna kantos bayangkeun ngajauhan aranjeunna dina file tunggal, nangtung tungtung ka tungtung saolah-olah macét di tengah-tengah macét lalu lintas kuno. Sisi-sisina dihias ku perak jeung emas, layarna dihias ku sutra jeung batu permata.
  
  "Parahu panjang," ceuk Kennedy bodo.
  
  "Kapal jarak jauh." Ben masih gaduh akal pikeun ngabenerkeun anjeunna. "Cilaka, hal-hal ieu dianggap harta anu paling hébat dina waktosna. Pasti... naon? Aya dua puluh di dieu?"
  
  "Geulis pisan," ceuk Drake. "Tapi ieu Tumbak anu kami sumping. Aya ide?"
  
  Ben ayeuna ningali kana Tangkal Dunya. "Duh Gusti, barudak. Anjeun tiasa ngabayangkeun? Hijina ngagantung dina éta tangkal. Bangsat Hiji."
  
  "Jadi ayeuna maneh percaya ka Dewa, hmm? kipas?" Kennedy pindah sisi na ka arah Ben saeutik cheekily, ngabalukarkeun anjeunna Blush.
  
  Drake naek kana lis sempit nu ngalir sakabéh panjang buntut tina kapal panjang. Batu kaciri kuat. Anjeunna nyeepkeun ujung kai teras ngadepong. "Hal-hal ieu pinuh ku rampokan. Aman pikeun nyebatkeun yén teu aya anu kantos ka dieu sateuacan ayeuna. "
  
  Anjeunna diajar deui garis kapal. A tampilan kabeungharan unimaginable, tapi dimana éta harta nyata? Ditungtungna? Tungtung katumbiri? Tembok guha dihias ku gambar-gambar kuno. Manéhna nempo gambar Odin ngagantung dina Tangkal Dunya jeung hiji awewe kneeling saméméh manéhna.
  
  "Naon anu diomongkeun ieu?" Anjeunna beckoned Ben ka arah anjeunna. "Hayu, buru. Éta bangsat licik teu nyorong sosis kana tikoro di dinya. Hayu urang pindah."
  
  Anjeunna nunjuk kana swirl kasar tina téks handapeun sosok hiji awéwé pleading. Ben ngageleng. "Tapi téknologi bakal mendakan jalan. "Anjeunna ngaklik dina I-telepon anu dipercaya, anu kabeneran tétéla henteu aya sinyal di dieu.
  
  Drake nyandak momen pikeun ngahurungkeun Kennedy. "Hiji-hijina ideu nyaéta nuturkeun parahu panjang ieu," saurna. "Naha éta cocog sareng anjeun?"
  
  "Salaku kipas tina tim maén bal nyarios, Abdi di buruan, guys. Témbongkeun jalanna."
  
  Anjeunna pindah ka hareup, nyaho yén lamun torowongan super ieu sumping ka jalan buntu, maranéhna bakal trapped. The Germans bakal geus nyekel pageuh ku buntut, tinimbang beristirahat on laurels maranéhanana. Drake ngabagi pamikiran kana sababaraha bagian, fokus kana lis anu diukir kana batu. Ti jaman ka jaman maranéhna datang di sakuliah iteuk glow sejen. Drake nyamar aranjeunna atanapi ngalihkeun aranjeunna pikeun nyiptakeun lingkungan anu langkung poék pikeun nyiapkeun tarung payun. Anjeunna terus-terusan milarian di antara kapal-kapal anu panjang sareng tungtungna ningali jalan anu sempit ngagulung di antara aranjeunna.
  
  Rencana b.
  
  Dua, opat, lajeng sapuluh kapal panjang ngaliwat. Suku Drake mimiti nyeri tina usaha anu anjeunna negosiasi jalan anu sempit.
  
  Samar-samar sora batu gede nu ragrag tuluy jerit nu leuwih nyaring ngagelebug ka jero guha raksasa nu atra hartina. Tanpa nyieun sora, aranjeunna condong malah harder kana tugas maranéhanana.
  
  Drake tungtungna sumping ka tungtung barisan. Anjeunna ngitung dua puluh tilu kapal, masing-masing henteu kacekel sareng pinuh ku rampasan. Nalika aranjeunna ngadeukeutan tukangeun torowongan, gelap mimiti langkung jero.
  
  "Kuring henteu nyangka aranjeunna kantos dugi ka jauh," saur Kennedy.
  
  Drake rummaged sabudeureun pikeun lampion badag. "Risky," cenah. "Tapi urang kedah terang."
  
  Anjeunna dihurungkeun tur mindahkeun balok ti sisi ka sisi. Liangna nyeureud seukeut nepi ka jadi gapura basajan hareupeun.
  
  Sareng di tukangeun lengkungan aya tangga tunggal.
  
  Ben ujug-ujug nahan jerit, teras nyarios dina harewos sandiwara, "Éta dina lis!"
  
  Ieu nya Drake nyandak tindakan. "Urang dibagi," cenahna. "Abdi badé angkat ka tangga. Anjeun duaan turun ka kapal-kapal sareng balik deui ka jalan urang sumping."
  
  Kennedy mimiti protés, tapi Drake ngoyagkeun sirah na. "Henteu. Ngalakukeun eta. Ben peryogi panyalindungan, abdi henteu. Sareng urang peryogi Tumbak. "
  
  "Sareng iraha urang bakal dugi ka tungtung kapal?"
  
  "Abdi badé uih deui."
  
  Drake luncat deui tanpa kecap sejen, jumping kaluar lis jeung pos nuju staircase buta. Anjeunna neuteup deui sakali sarta nempo kalangkang approaching sapanjang lis. Ben nuturkeun Kennedy turun lamping puing-strewn ka dasar kapal Viking panungtungan. Drake ngucapkeun doa harepan sareng lumpat naék tangga sagancangna, ngaluncat dua léngkah sakaligus.
  
  Hayu, anjeunna naek nepi ka betisna nyeri jeung bayahna kaduruk. Tapi saterusna manéhna indit lega. Di tukangeun aranjeunna ngalir aliran anu lega kalayan arus anu ngamuk, sareng salajengna masih naék altar tina batu anu dipotong kasar, ampir sapertos barbecue kuno.
  
  Tapi anu narik perhatian Drake nyaéta simbol masif anu terukir dina témbok tukangeun altar. Tilu segitiga tumpang tindih. Sababaraha mineral jero ukiran bray lampu jieunan sarta sparkled kawas sequins dina pakéan hideung.
  
  Teu aya waktos anu dibuang. Mapay-mapay walungan, ngaharéwos bari cai tiris naék kana pingpingna. Nalika anjeunna ngadeukeutan altar, anjeunna ningali hiji barang ngagolér dina beungeut cai. A pondok, artefak pointy, teu héran atawa impressive. Kanyataanna, dunya ...
  
  ... Tumbak Odin.
  
  Obyék nu nyusup sisi Allah.
  
  Gelombang pikagumbiraeun sarta foreboding ngaliwatan anjeunna. Ieu kajadian anu ngajantenkeun sadayana nyata. Sajauh ieu geus loba guesswork, ngan pinter guesswork. Tapi saluareun moment éta, éta frighteningly nyata.
  
  Nyarieun pisan. Aranjeunna nangtung sateuacan mundur dugi ka tungtung dunya.
  
  
  sabelas
  
  
  
  WORLD tangkal liang , Swédia
  
  
  Drake henteu nangtung dina upacara. Manéhna nyekel Tumbak jeung balik deui jalan manéhna datang. Ngaliwatan aliran tiris, turun tangga nu ngaririncik. Anjeunna mareuman senter satengahna sareng ngalambatkeun nalika gelap gulita nutupan anjeunna.
  
  Sinar samar cahayana nyaangan lawang handap.
  
  Manéhna terus leumpang. Tacan bérés. Anjeunna parantos lami terang yén langkung sering ti henteu, saurang lalaki anu mikir panjang teuing dina perang henteu kantos sumping ka bumi.
  
  Anjeunna eureun maot dina hambalan panungtungan, lajeng crept kana gelap deeper tina petikan. The Germans éta geus deukeut, ampir di tungtung lis, tapi senter maranéhanana dina jarak sapertos bakal ngasingled anjeunna kaluar ukur salaku kalangkang sejen. Anjeunna luncat ngaliwatan petikan, pencét dirina kana témbok jeung dipingpin ka arah lamping nu ngarah ka dasar kapal Viking.
  
  Sora lalaki ngagorowok, "Tingali ieu! Jaga panon anjeun, Stevie Wonder!" Sorana kaget anjeunna; éta ngagaduhan aksen jero Amérika Kidul.
  
  Bangsat panon elang ningali anjeunna - atanapi sahenteuna kalangkang anu gerak - hal anu anjeunna henteu nyangka mungkin dina gelap ieu. Anjeunna lumpat langkung gancang. Hiji tembakan disada, neunggeul kana batu di gigireun tempatna.
  
  Sosok poék condong kana lis - sigana urang Amérika. "Aya jalan ka handap di antara kapal. Pindahkeun kontol anjeun sateuacan kuring nyorong kana tikoro anu teu puguh.
  
  Crap. The Yankees nempo jalan disumputkeun.
  
  Sombong, angkuh, sombong. Salah sahiji urang Jérman nyarios, "Bangsat anjeun, Milo," teras ngagorowok nalika anjeunna kasarna diseret ka handap lamping.
  
  Drake thanked béntang untung na. Dina sadetik éta lalaki, meupeuskeun pita sorana sareng nyentak beuheungna ku sora anu karungu sateuacan saha waé anu tiasa nuturkeun.
  
  Drake nyokot péstol Jérman - a Heckler na Koch MG4 - sarta dipecat sababaraha nembak. Sirah saurang lalaki ngabeledug.
  
  Enya, ceuk pikirna. Masih némbak langkung saé nganggo péstol tibatan nganggo kaméra.
  
  "Urang Kanada!" dituturkeun ku runtuyan simultaneous of hisses.
  
  Drake seuri dina harewos ngamuk. Hayu aranjeunna pikir kitu.
  
  Teu karasa deui, manéhna lumpat muru jalan sagancang-gancangna. Ben sareng Kennedy payuneun sareng peryogi panyalindunganna. Anjeunna sumpah pikeun ngaluarkeun aranjeunna ti dieu hirup-hirup, sareng anjeunna moal ngantep aranjeunna.
  
  Di tukangeunana, urang Jérman sacara saksama turun lamping. Anjeunna nembak sababaraha tembakan pikeun ngajaga aranjeunna dijajah sareng mimiti ngitung kapal.
  
  Opat, genep, sabelas.
  
  Jalan satapak janten genting, tapi tungtungna diratakeun. Dina hiji waktos eta thinned jadi loba nu saha leuwih lima belas batu meureun bakal megatkeun tulang rusuk squeezing antara log, tapi widened deui nalika anjeunna diitung kapal sixteenth.
  
  Bejana towered luhureun anjeunna, kuno, frightening, smelling tina babakan heubeul jeung kapang. Hiji gerakan fleeting bray perhatian sarta anjeunna melong ka kénca na ningali sosok nu ngan bisa jadi nu newbie Milo ngajalankeun deui sapanjang lis sempit nu paling jalma bieu bisa leumpang dina. Drake malah teu boga waktu pikeun némbak - Amérika éta gerak jadi gancang.
  
  Képrét! Naha manéhna kudu jadi alus? Hiji-hijina jalma Drake anu terang - salian ti dirina - anu tiasa ngahontal prestasi sapertos kitu nyaéta Alicia Miles.
  
  Kuring kapanggih sorangan di tengah hiji kontes gladiator upcoming di dieu ...
  
  Anjeunna leapt maju, ayeuna ngaliwatan kapal, ngagunakeun momentum na luncat ti hambalan ka hambalan, ngajalankeun ampir kalawan bébas tina gundukan acak ka crevasses jero tur jumping di sudut ti tembok pasir. Malah ngagunakeun kayu fléksibel kapal pikeun meunangkeun momentum antara jumps.
  
  "Tunggu!"
  
  Hiji sora anu teu aya dina awak datang ti payun. Anjeunna ngareureuhkeun nalika ningali sosok Kennedy anu samar-samar, lega ngadéngé éta twang Amérika. "Tuturkeun abdi," anjeunna ngagorowok, nyaho manehna teu bisa ngantep Milo ngéléhkeun manéhna nepi ka tungtung gang. Éta bisa dipencet sababaraha jam.
  
  Anjeunna ngecas kaliwat kapal panungtungan di speed breakneck, Ben jeung Kennedy ragrag tukangeun manehna, sagampil Milo ucul kaluar lis sarta motong kaluar hareup kapal sarua. Drake nyekel anjeunna sabudeureun cangkéng, mastikeun anjeunna landed teuas dina sternum na.
  
  Anjeunna spent kadua ngalungkeun gun di Kennedy.
  
  Bari bedil masih dina hiber, Milo pencét gunting jeung dibébaskeun dirina, flipping leuwih kana leungeun-Na jeung abruptly nyanghareup anjeunna.
  
  Anjeunna ngagerem, "Matt Drake, hiji. Abdi ngarepkeun ieu, sobat."
  
  Anjeunna ngalungkeun punches sareng siku. Drake nyandak sababaraha blows kana leungeun-Na, wincing bari mundur. Lalaki ieu terang anjeunna, tapi saha sih anjeunna? Hiji musuh faceless heubeul? Hantu kalangkang ti jaman baheula poék SAS? Milo deukeut jeung senang cicing di dinya. Tina visi periferalna, Drake merhatikeun péso dina sabuk Amérika, ngan ukur ngantosan diganggu.
  
  Anjeunna nampa tajongan brutal kana instep sorangan.
  
  Di tukangeunana, manéhna bisa ngadéngé gerakan kagok mimiti pasukan Jérman maju. Éta ngan sababaraha kapal jauh.
  
  Ben jeung Kennedy ningali dina kaheranan. Kennedy ngangkat gun-Na.
  
  Drake feinted hiji arah, lajeng ngahurungkeun séjén, nyingkahan tajongan brutal Milo kana suku. Kennedy dipecat, najong kokotor séntiméter tina suku Milo.
  
  Drake nyengir sarta leumpang jauh, pura-pura keur piaraan anjing. "Cicing," cenah mockingly. "Éta budak anu saé."
  
  Kennedy dipecat shot warning sejen. Drake ngancik sarta lumpat kaliwat aranjeunna, nyekel panangan Ben sarta tugging salaku pamuda otomatis balik ka arah tangga runtuhna.
  
  "Henteu!" - Drake ngagorowok. "Éta bakal nyandak urang kaluar hiji-hiji."
  
  Ben katingal reuwas. "Dimana deui?"
  
  Drake nyegruk disarmingly. "Kumaha saur anjeun?"
  
  Anjeunna langsung nuju ka Tangkal Dunya.
  
  
  dua belas
  
  
  
  Tangkal dunya, Swédia
  
  
  Jeung maranéhna naros. Drake bet yén Tangkal Dunya éta jadi heubeul tur kuat yén cabang na kudu geus loba tur kuat. Sakali anjeun nampi yén anjeun naék tangkal anu sacara harfiah tibalik, fisika henteu penting pisan.
  
  "Sapertos janten budak deui," Drake ngadorong Ben, ngadesek anjeunna langkung gancang tanpa nyababkeun anjeunna panik. "Teu kedah janten masalah pikeun anjeun, Blakey. Dupi anjeun oke, Kennedy?
  
  The New Yorker éta panungtungan nanjak, nyekel gun adzab handap dirina. Kabeneran, simétri anu ageung tina dahan sareng daun Tangkal Dunya nyumput kamajuanana.
  
  "Kuring geus naek sababaraha stalks dina jangka waktu kuring," ceuk manehna lightheartedly.
  
  Ben seuri. tanda alus. Drake cicingeun hatur nuhun ka Kennedy, mimiti ngarasa langkung saé yén anjeunna aya di dinya.
  
  Sial, ceuk pikirna. Anjeunna ampir nambahan: dina misi ieu. Urang bakal balik deui ka dialek heubeul kirang ti saminggu.
  
  Drake naek ti dahan ka cabang, leuwih luhur jeung luhur, diuk atawa nangtung astride hiji dahan jeung dina waktos anu sareng ngahontal salajengna. Kamajuan gancang, anu hartosna kakuatan awak luhurna langkung lami tibatan anu disangka. Tapi, kira-kira satengahna, Drake merhatikeun yén Ben beuki lemah.
  
  "Naha Tweenie capé?" - ceuk nanya jeung nempo hiji redoubling saharita usaha . Ti waktos ka waktos Kennedy dipecat pélor ngaliwatan dahan. Dua kali aranjeunna junun ningali tangga batu naek gigireun aranjeunna, tapi aranjeunna ningali euweuh tanda pursuers maranéhanana.
  
  Sora-sora ngaharéwos ka maranéhna. "The Englishman nyaeta Matt Drake." Tilas prajurit SAS sakali ngadéngé sora menyimpang kalawan aksen Jerman kuat, nu, sakumaha indra kagenep na ngawartoskeun anjeunna, kudu milik hiji lalaki bodas. Lalaki anu anjeunna tingali dua kali sateuacan nampi artefak anu dipaling.
  
  Sakali deui anjeunna nguping, "SRT dileungitkeun." Sora anu narik éta Milo, ngungkabkeun masa laluna, ngungkabkeun unit anu aranjeunna tetep rahasia bahkan dina SAS. Saha dina nami sadaya anu suci éta jalma ieu?
  
  Patémbalan meulah dahan beurat. Drake direureuhkeun pikeun nyaluyukeun ransel jeung harta karun pindah di jero, lajeng noticed dahan lega anjeunna dimaksudkeun pikeun. Hiji anu ngahontal ampir ka tempat dina tangga dimana maranéhna geus rested saméméhna.
  
  "Di ditu," nunjuk Ben. "Naik dahan sareng pindah ... gancang!"
  
  Aranjeunna bakal taranjang salila kira dua menit. Minus kejutan sareng waktos réaksi, anu masih nyésakeun bahaya anu ekstrim.
  
  Ben mangrupikeun anu munggaran ngantunkeun panyumputan, Drake sareng Kennedy sadetik saatosna, sadayana luncat dina panangan sareng jongkok sapanjang dahan nuju tangga. Nalika aranjeunna kasawang, Kennedy ngagaleuh aranjeunna detik-detik anu berharga ku némbakkeun timah, ngalebokkeun sahenteuna hiji raider kuburan anu malang.
  
  Ayeuna aranjeunna ningali yén Milo memang parantos ngirim paréntah pikeun ngajalankeun tangga. Lima lalaki. Jeung tim éta gancang. Aranjeunna bakal ngahontal tungtung cabang sateuacan Ben!
  
  Sial! Aranjeunna henteu ngagaduhan kasempetan.
  
  Ben ogé ningali ieu sareng ngageter. Drake ngagorowok dina ceulina: "Tong nyerah! Moal pernah!"
  
  Kennedy narik pemicu deui. Dua lalaki murag: hiji flew kana liang, nu séjén nyekel samping na screamed. Manéhna squeezed deui, lajeng Drake ngadéngé majalah béak.
  
  Dua urang Jerman tetep, tapi ayeuna nangtung nyanghareupan aranjeunna, nyepeng senjatana siap-siap. Drake muka buritan. Aranjeunna éléh balapan.
  
  "Tembak aranjeunna!" Sora Milo ngaharéwos. "Kami bakal ningali potongan-potongan di handap ieu."
  
  "Nein!" Aksen Jerman anu kuat dimimitian deui. "Der Tumbak! "Der Tumbak!"
  
  Tong péstol teu weléh gugupay. Salah sahiji urang Jérman nyéépkeun: "Ngarayap, japati leutik. Kadieu."
  
  Ben ngaléngkah lalaunan. Drake bisa ningali taktakna oyag. "Percanten ka abdi," anjeunna whispered dina ceuli sobat na tensed unggal otot. Anjeunna bakal luncat pas Ben ngahontal tungtung cabang, ngan kaulinan nya éta nyerang tur ngagunakeun set skill na.
  
  "Kuring masih boga péso," Kennedy muttered.
  
  Drake unggeuk.
  
  Ben nepi ka tungtung dahan. The Germans ngantosan tenang.
  
  Drake mimiti naék.
  
  Teras, saolah-olah dina halimun, urang Jérman ngapung ka gigir, saolah-olah katempuh ku torpedo. Awak maranéhanana, torn jeung getih, kadorong kaluar tembok jeung, baseuh, digulung ka handap kana liang kawas karanjang a.
  
  Sababaraha méter luhureun dahan, dimana tangga melengkung, nangtung grup badag lalaki jeung pakarang beurat. Salah sahijina nyekel bedil AK-5 anu masih ngaroko.
  
  "Swédia," Drake ngaku yén pakarang éta biasana dianggo ku militér Swedia.
  
  Langkung nyaring, saurna, "Waktosna sial."
  
  
  TILU BELAS
  
  
  
  Pangkalan Militer, Swédia
  
  
  Kamar anu aranjeunna dipendakan - kamar dua belas-dua-belas sparta kalayan méja sareng jandela és-rimmed-nyandak Drake deui sababaraha taun.
  
  "Tenang," anjeunna ngetok ros-rosan bodas Ben. "Tempat ieu mangrupikeun bunker militér standar. Abdi parantos ningali kamar hotél anu langkung parah, sobat, percanten ka abdi.
  
  "Kuring parantos di apartemen parah." Kennedy sigana betah, ngalatih perwira pulisi dina padamelan éta.
  
  "Tulang lalaki séjén?" Drake ngangkat halis.
  
  "Tangtu. Naha?"
  
  "Oh, teu nanaon." Drake diitung nepi ka sapuluh dina ramo-Na, lajeng melong ka handap saolah-olah rék ngamimitian gawé kalawan toes na.
  
  Ben maksakeun seuri lemah.
  
  "Tingali, Ben, kuring ngaku éta henteu gampang dina mimitina, tapi anjeun ningali kumaha jalma Swedia nelepon. Kami henteu kunanaon. Atoh, urang kudu ngobrol saeutik. Urang béak."
  
  Panto dibuka jeung boga maranéhanana, a well-diwangun Swédia jeung buuk blond sarta gaze teuas-sakumaha-kuku nu bakal nyieun malah Shrek ngahurungkeun bodas, hobbled sakuliah lanté beton. Sakali aranjeunna direbut sareng Drake sacara saksama ngajelaskeun saha aranjeunna sareng naon anu aranjeunna laksanakeun, lalaki éta ngenalkeun dirina salaku Thorsten Dahl teras angkat ka sisi jauh tina helikopter na pikeun nelepon.
  
  "Matt Drake," cenah. "Kennedy Moore. Jeung Ben Blake. Pamarentah Swedia teu boga klaim ngalawan anjeun ... "
  
  Drake ieu alarmed ku aksen, nu teu Swedia pisan. "Anjeun indit ka salah sahiji sakola burit herang, Dal? Eton atanapi anu sapertos kitu?"
  
  "Burit herang?"
  
  "Sakola anu ngamajukeun patugasna ngaliwatan silsilah, artos sareng atikan. Dina waktos anu sami, anjeun angkat ka kaahlian, ketangkasan sareng sumanget.
  
  "Kuring nyangka kitu." Nada Dahl rata.
  
  "Hebat. Tah... mun kitu mah..."
  
  Dahl ngangkat leungeunna bari Ben masihan Drake katingal gelo. "Eureun janten kambing hitam, Matt. Ngan kusabab anjeun patani Yorkshire anu kasar henteu hartosna yén batur mangrupikeun turunan karajaan, naha?"
  
  Drake neuteup ka tenant na reuwas. Kennedy nyieun gerakan 'drop eta'. Lajeng eta lumangsung ka anjeunna yén Ben geus kapanggih hal dina misi ieu nu bener hooked anjeunna, sarta manéhna hayang leuwih.
  
  Dahl nyarios: "Kuring bakal ngahargaan ngabagi pangaweruh, réréncangan. Abdi hoyong pisan."
  
  Drake éta sadayana pikeun babagi, tapi sakumaha maranéhna ngomong, pangaweruh téh kakuatan, sarta anjeunna nyobian angka kaluar cara pikeun meunangkeun rojongan ti pamaréntah Swedia dieu.
  
  Ben parantos nyiapkeun carita ngeunaan Salapan Potongan Odin sareng Makam Dewa nalika Drake ngaganggu anjeunna.
  
  "Tingali," cenah. "Kuring sareng lalaki ieu, sareng ayeuna meureun Gronk, mangrupikeun judul dalapan inci dina sababaraha daptar pembunuhan ..."
  
  "Kuring lain gronk, anjeun bajingan Inggris." Kennedy satengah naék kana sukuna.
  
  "Kuring impressed anjeun terang kecap ieu." Drake nurunkeun panonna. "Hampura. Éta jargon. Éta moal pernah ninggalkeun anjeun." Anjeunna émut kecap parting Alison: anjeun bakal salawasna jadi SAS.
  
  Anjeunna diajar leungeun-Na, masih katutupan di scars tina gelut-Na jeung Milo na climbing Tangkal Dunya, sarta pamikiran ngeunaan réaksi gancang jeung bener na dina sababaraha poé kaliwat.
  
  Kumaha leres anjeunna.
  
  "Naon éta gronk?" - Ben reuwas.
  
  Dahl diuk dina korsi logam teuas sarta stomped sapatu beurat na dina méja. "Awéwé anu ... eh ... 'ngarasakeun perusahaan tanaga militér." - anjeunna ngajawab diplomatically.
  
  "Pedaran kuring sorangan bakal rada kasar," Drake glanced Ben, tuluy ngomong, "Daftar maéhan. Urang Jérman hoyong urang maot pikeun kajahatan anu henteu dilakukeun. Kumaha anjeun tiasa ngabantosan, Dahl?"
  
  Sakedapan urang Swédia teu ngawaler, ngan saukur neuteup ka luar jandela tiris kana bentang nu katutupan salju jeung saluareunana, kana batu-batu ancur-ancuran nu naék nyaliara kana latar sagara nu ngamuk.
  
  Kennedy nyarios, "Dal, kuring pulisi. Abdi henteu terang dua ieu dugi ka sababaraha dinten kapengker, tapi aranjeunna gaduh haté anu bageur. Percanten ka aranjeunna. "
  
  Dahl unggeuk. "Reputasi anjeun miheulaan anjeun, Drake. The alus jeung goréng ngeunaan eta. Kami bakal ngabantosan anjeun, tapi ke heula-" anjeunna nyerengeh ka Ben. "Teruskeun".
  
  Ben nuluykeun saolah-olah anjeunna teu kungsi interrupted. Drake maok a glance di Kennedy sarta nempo seuri nya. Anjeunna neuteup ka jauh, kaget ku dua alesan. Kahiji, rujukan Dahl kana reputasi na, sareng kadua, dukungan ikhlas Kennedy.
  
  Ben réngsé. Dahl nyarios: "Jérman mangrupikeun organisasi énggal dina sadaya ieu, anu henteu ditingali ku urang dugi ka kajadian di York."
  
  "Anyar?" ceuk Drake. "Éta saé. Jeung kacida alusna diatur; dikawasa ku sieun jeung disiplin beusi. Sareng aranjeunna gaduh kartu trump utama dina lalaki anu namina Milo - Pasukan Khusus Amérika, katingalina. Pariksa judulna."
  
  "Kami bakal ngalakukeun. Warta anu saé nyaéta urang gaduh inpormasi ngeunaan urang Kanada. "
  
  "Naha anjeun ngawaskeunana?"
  
  "Sumuhun, tapi bias, inexperienced tur ngalamun," Dahl a glance furtive arah Kennedy. "Hubungan pamaréntah Swedia sareng rezim Obama énggal anjeun sanés anu kuring sebut kelas munggaran. "
  
  "Hampura ngeunaan éta," Kennedy palsu seuri, lajeng nunjuk sabudeureun. "Dengekeun, Bung, upami urang badé ka dieu sakedap, saur anjeun tiasa tuang tuangeun?"
  
  "Geus disiapkeun ku chef sous kami," Dahl nempatkeun seuri palsu salaku respon. "Tapi serius, bakal aya burger sareng chip pas."
  
  Drake sungut watered. Anjeunna teu apal iraha panungtungan anjeunna tuang.
  
  "Kuring bakal nyarioskeun naon anu kuring tiasa. The Canadians mimiti hirup salaku kultus rusiah dedicated ka Viking - Eric nu Beureum. Tong seuri, hal-hal ieu bener-bener aya. Jalma-jalma ieu nganggo cosplay pikeun ngalaksanakeun deui acara, perang sareng perjalanan laut sacara rutin. "
  
  "Teu aya cilaka nyata," Ben disada rada pertahanan. Drake disimpen nugget éndah ieu engké.
  
  "Sanes pisan, Pak Blake. Cosplay geus ilahar, dinikmati ku loba jalma di konvénsi sakuliah dunya, sarta geus jadi leuwih umum leuwih taun. Tapi karuksakan nyata dimimitian nalika pangusaha miliarder janten pamimpin modéren kultus ieu teras ngalungkeun jutaan dolar kana ring.
  
  "Éta janten kasenangan anu riang-"
  
  "Obsesi". Dahl réngsé nalika panto dibuka. Drake groaned salaku burger baku sarta piring chip disimpen di hareup anjeunna. Seungit bawang bodas kana beuteungna anu lapar.
  
  Dahl neraskeun nalika tuang: "Saurang pangusaha Kanada anu namina Colby Taylor ngabaktikeun hirupna ka Viking anu kasohor, Erik the Red, anu, sakumaha kuring yakin anjeun terang, badarat di Kanada teu lami saatos mendakan Greenland. Tina ieu panalungtikan lahir karesep manik sareng mitologi Norse. Panalungtikan, excavations, papanggihan. Pilarian sajajalan. Lalaki ieu ngagaduhan perpustakaan sorangan sareng nyobian mésér sadaya naskah Skandinavia anu aya.
  
  "Ieu pakasaban gélo," ceuk Kennedy.
  
  "Satuju. Tapi hiji "nut" anu dana sorangan "pasukan kaamanan" - baca éta salaku tentara. Sareng anjeunna tetep cukup pribadi pikeun tetep dina radar kalolobaan jalma. Ngaranna parantos muncul deui-deui salami sababaraha taun hubunganana sareng Sembilan Fragmén Odin, ku kituna sacara alami intelijen Swedia sok nunjukkeun anjeunna salaku 'jalma anu dipikaresep'.
  
  "Anjeunna maling Kuda," ceuk Drake. "Anjeun terang ieu, henteu?"
  
  Panon lega Dahl nunjukkeun yén anjeunna henteu ngalakukeun ieu. "Ayeuna urang terang."
  
  "Anjeun teu tiasa nyandak anjeunna ditahan?" Kennedy nanya. "Dina kacurigaan maling atanapi anu sapertos kitu?"
  
  "Bayangkeun anjeunna salaku salah sahiji ... gangster anjeun. Pamimpin Mafia atanapi Triad anjeun. Anjeunna teu kacekel - lalaki di luhur - ayeuna.
  
  Drake resep kana sentimen tersirat. Anjeunna ngawartoskeun Dahl ngeunaan involvement Alicia Miles sarta ngawartoskeun Dahl salaku loba backstory sakumaha anjeunna diwenangkeun nembongkeun.
  
  "Tah," pokna nalika réngsé. "Naha urang mangpaat atanapi naon?"
  
  "Teu goréng," Dahl ngaku nalika panto dibuka deui sareng saurang lalaki sepuh kalayan mane anu heran kandel tina buuk panjang sareng janggot busy asup. Pikeun Drake anjeunna sigana kawas Viking modern, sepuh.
  
  Dahl unggeuk. "Oh, abdi ngantosan anjeun, profesor. Hayu atuh ngenalkeun Professor Roland Parnevik," manéhna imut. "Pakar kami ngeunaan mitologi Norse."
  
  Drake unggeuk, lajeng ningali Ben ukuran up lalaki anyar saolah-olah anjeunna saingan cinta. Ayeuna anjeunna ngartos naha Ben cicingeun dipikacinta misi ieu. Anjeunna nepuk-nepuk taktak babaturan ngora na.
  
  "Nya, lalaki kulawarga urang di dieu panginten sanés profésor, tapi anjeunna pasti terang jalanna ngurilingan Internét - jinis ubar modern ngalawan barang-barang kuno, huh?"
  
  "Atawa anu pangsaéna tina dua dunya," Kennedy nunjuk kalayan garpu di dua sisi anu ditaroskeun.
  
  Sisi sinis Drake ngitung yén Kennedy Moore tiasa ngarahkeun misi ieu ku cara anu bakal nyalametkeun karirna. Héran, sisi anu langkung lemes resep ningali juru sungutna kaluhur nalika anjeunna seuri.
  
  Budakna stumbled kana kamar, clutching hiji armful of scrolls jeung kasaimbangan sababaraha notebooks dina luhureun tumpukan. Manéhna neuteup ka sabudeureun, neuteup Dahl siga nu teu apal ngaran prajurit, tuluy miceun beungbeurat dina méja.
  
  "Aya," cenah, nunjuk ka salah sahiji gulungan. "Sarua. Legenda éta nyata... sapertos anu kuring nyarioskeun ka anjeun sababaraha bulan kapengker.
  
  Dahl narik gulungan anu dituduhkeun kalayan mekar. "Anjeun sareng kami salami saminggu, profésor. Ngan saminggu."
  
  "Ari anjeun ... anjeun yakin?"
  
  "Oh, abdi yakin." Nada Dahl nganteurkeun kasabaran anu luar biasa.
  
  Prajurit séjén asup kana panto. "Pak. "Ieu," anjeunna unggeuk ka arah Ben, "nyaéta terus-terusan. Hela tiden...mmm...teu eureun-eureun." Seuri nyusul. "Ieu indungna."
  
  Ben luncat sadetik saterusna sarta mencét tombol speed dial. Drake seuri fondly, bari Kennedy katingal mischievous. "Gusti, abdi tiasa mikir seueur cara pikeun ngaruksak budak ieu."
  
  Dahl mimiti maca tina gulungan:
  
  "Kuring nguping yén anjeunna maot di Ragnarok, lengkep dihakan ku nasibna. Ku Fenrir ajag-lalaki - sakali ngancik ku bulan.
  
  Sarta engké Thor na Loki iklas tiis gigireun anjeunna. Dewa-dewa agung diantara dewa-dewa anu teu kaétang, batu-batu urang ngalawan ombak.
  
  Salapan fragmen sumebar ka angin sapanjang jalur One True Volva. Entong bawa bagian ieu ka Ragnarok atanapi résiko tungtung dunya.
  
  Salawasna anjeun bakal sieun ieu, dengekeun kuring, putra manusa, pikeun najiskeun kuburan Dewata téh dimimitian Poé hisab.
  
  Dahl nyentak. "Teras salajengna. Teras salajengna. Teras salajengna. Kuring geus meunang inti eta ti budak indung kuring di ditu, profesor. Sigana mah Web teh memang leuwih kuat batan Gulung. Sareng langkung gancang. "
  
  "Naha anjeun ngagaduhan? Muhun, sakumaha ceuk kuring ... Bulan, Torsten, bulan. Sareng kuring teu dipaliré mangtaun-taun. Malah dilembagakeun. Makamna sok aya didinya, ma'lum, lain ngan sabulan kamari. Agnetha masihan kuring gulungan ieu tilu puluh taun ka tukang, sarta dimana urang ayeuna? Hm? Urang mana?
  
  Dahl usaha pikeun tetep tenang. Drake nyampeurkeun. "Anjeun nyarioskeun Ragnarok, Profesor Parnevik. Tempat anu teu aya."
  
  "Sanes deui, Pak. Tapi someday - enya. Ieu pasti aya dina hiji waktu. Upami teu kitu, dimana Odin, Thor sareng sadaya Dewa-dewa sanés maot?"
  
  "Naha anjeun yakin aranjeunna aya harita?"
  
  "Tangtu!" Si lalaki praktis ngagorowok.
  
  Sora Dahl beuki lirih. "Pikeun ayeuna," saurna, "urang ngagantungkeun kafir."
  
  Bén balik deui kana méja, nyimpen hapé dina saku. "Jadi anjeun terang ngeunaan Valkyries?" nanya misterius, pilari slyly di Drake jeung Kennedy. "Naha anjeun terang naha aranjeunna mangrupikeun permata dina makuta Odin?"
  
  Dahl ngan katingali kesel. Si lalaki blinked na hesitated. "Ieu... ieu... permata di... ieu... naon?"
  
  
  Opat welas
  
  
  
  Pangkalan Militer, Swédia
  
  
  Ben seuri bari kamar jadi sepi. "Ieu tikét asup kami," saurna. "Jeung jaminan hormat kuring. Dina mitologi Norse disebutkeun waktu jeung waktu deui yén Valkyries "buka alam dewa." Tingali - éta aya.
  
  Kennedy ngetok garpu dina piringna. "Naon éta hartosna?"
  
  "Éta nunjukkeun jalan," saur Ben. "Anjeun tiasa ngumpulkeun salapan potongan Odin salami Ragnarok salami sabulan, tapi éta Valkyries anu nunjukkeun jalan ka makam dewa."
  
  Drake nyerengeh. "Sareng anjeun nyimpen éta nyalira, leres?"
  
  "Teu aya anu terang dimana Valkyries, Matt. Aranjeunna dina koleksi pribadi, ngan Allah anu terang dimana. Serigala di New York mangrupikeun potongan terakhir anu kami gaduh lokasi.
  
  Dahl mesem nalika Parnevik praktis nyerang gulungan-gulunganana. Tabung bodas ngalayang kamana-mana ditengah badai muttering. "Valkyries. Valkyries. Aya henteu. Aya - meureun. Ah, kadieu. Hm."
  
  Drake narik perhatian Dahl. "Jeung téori Apocalypse? Seuneu naraka di Bumi sareng sadaya mahluk hirup ancur, jsb. teras salajengna."
  
  "Kuring tiasa nyarioskeun ka anjeun legenda anu sami pikeun ampir unggal dewa dina pantheon. Siwa. Zeus. Nyetél. Tapi, Drake, upami urang Kanada mendakan makam ieu, aranjeunna bakal najiskeun éta, henteu paduli akibat anu sanés.
  
  Drake balik ka Germans gélo. "Siga babaturan anyar urang," anjeunna unggeuk sarta rada imut ka Dahl. "Kuring teu boga pilihan..."
  
  "Bola ngalawan témbok." Dahl réngsé mantra militér sakedik sareng aranjeunna saling ningali.
  
  Ben leaned sakuliah meja pikeun meunangkeun perhatian Dahl. "Hampura, sobat, tapi urang buang-buang waktu di dieu. Pasihan abdi laptop. Hayu atuh surfing. Atanapi langkung saé, kirimkeun kami ka Big Apple sareng kami bakal ngaluncur di udara."
  
  Kennedy unggeuk. "Anjeunna leres. Abdi tiasa ngabantosan. Target logis salajengna nyaéta Museum Sejarah Nasional, sareng hayu urang nyanghareupan éta, AS henteu siap.
  
  "Éta carita anu biasa," saur Dahl. "Mobilitas parantos dimimitian." Anjeunna neuteup ka Ben intently. "Naha anjeun nawiskeun ngabantosan, nonoman?"
  
  Ben ngabuka sungutna, tapi teras ngareureuhkeun, saolah-olah ngaraos pentingna jawabanana. "Muhun, urang masih dina daptar pembunuhan, kan? Sareng Tembok Saré nuju hiatus bulan ieu.
  
  "Ibu gaduh jam malam pikeun murid ngora urang?" Drake ngadorong.
  
  "Tembok-?" Dahl nyerengeh. "Naha ieu kelas latihan kurang sare?"
  
  "Teu nanaon. Tingali naon anu kuring mendakan dugi ka ayeuna. Jeung Matt urang SAS. Kennedy nyaéta pulisi New York. Kami praktis tim anu sampurna!"
  
  Panon Dahl sipit, siga nu nimbang-nimbang kaputusanana. Anjeunna cicingeun ngageser telepon sélulér Drake kana méja sareng nunjuk kana layar. "Dimana anjeun motret rune dina gambar ieu?"
  
  "Di Pit. Di gigireun kapal-kapal panjang aya témbok anu ratusan ukiran. Awéwé ieu," anjeunna ngetok layar, "knelt gigireun Odin nalika anjeunna ngalaman dina Tangkal Dunya. Dupi anjeun tiasa narjamahkeun prasasti?"
  
  "Ngeunaan Ya. Di dieu nyebutkeun - Odin jeung Velva - Heidi dipercayakeun jeung Rahasia Allah. Professor ayeuna nalungtik ieu ... "Dahl melong Parnevik bari nyoba ngumpulkeun sakabeh scrolls na sakaligus.
  
  "Rahasia Allah" Si lalaki ngalieuk siga hellhound anu nabrak tonggongna. "Atawa rusiah para déwa. Dupi anjeun ngadangu nuansa? Ngarti? Hayu atuh liwat." Anjeunna ngalieuk ka panto kosong sareng ngiles.
  
  "Kami bakal nyandak anjeun," saur Dahl ka aranjeunna. "Tapi terang ieu. Rundingan sareng pamaréntah anjeun henteu acan dimimitian. Mudah-mudahan ieu bakal diurus salami penerbangan urang. Tapi ayeuna urang nuju ka New York sareng belasan prajurit Pasukan Khusus sareng teu aya izin kaamanan. Kami nyandak senjata ka Museum Sejarah Nasional. Anjeunna ngareureuhkeun. "Masih hoyong sumping?"
  
  "SAS bakal ngabantosan," saur Drake. "Aranjeunna gaduh tim anu nangtung."
  
  "Kuring pikir kuring bakal nyobian ngahubungi kaptén situs, tingali upami urang tiasa ngagentos roda." Parobahan surem dina demeanor Kennedy urang dina pamikiran balik ka imah éta dibuktikeun. Drake langsung jangji ka dirina yén anjeunna bakal ngabantosan anjeunna upami tiasa.
  
  Percanten ka abdi, anjeunna hoyong nyarios. Abdi badé ngabantosan anjeun ngalangkungan ieu, tapi kecap-kecap éta maot dina tikoro.
  
  Ben ngacungkeun ramo. "Pasihan abdi I-pad atanapi naon waé. Langkung gancang."
  
  
  LIMA BELAS
  
  
  
  RUANG AIR
  
  
  Pesawatna dilengkepan ku alat anu disebut picocell, menara telepon sélulér anu ngamungkinkeun sadaya telepon sélulér tiasa dianggo dina pesawat. Dipikabutuh pikeun militér pamaréntah, tapi dua kali dipikabutuh pikeun Ben Blake.
  
  "Eh cik, abdi gaduh padamelan kanggo anjeun. Tong nanya. Dengekeun, Karin, dengekeun! Abdi peryogi inpormasi ngeunaan Museum Sejarah Nasional. Pameran, barang Viking. Blueprints. Pagawe. Utamana juragan. Jeung..." sorana turun sababaraha oktaf, "... nomer telepon."
  
  Drake ngadéngé sababaraha moments tiiseun, lajeng: "Leres, hiji di New York! Sabaraha nya?... Oh... bener? Muhun, oke, adina. Kuring gé mindahkeun anjeun sababaraha duit pikeun nutupan ieu. Bogoh ka anjeun".
  
  Nalika sobatna nutup telepon, Drake naros, "Naha anjeunna masih teu damel?"
  
  "Linggih di bumi sadinten, sobat. Gawéna salaku 'lalaki panungtungan' dina bar dubious. Kaajaiban politik Buruh kuno.
  
  Karin bajoang salila tujuh taun pikeun meunangkeun gelar dina programming komputer. Nalika pamaréntahan Buruh runtuh dina ahir pamaréntahan Blair, anjeunna ngantunkeun Universitas Nottingham - karyawan anu percaya diri sareng terampil - ngan ukur mendakan yén teu aya anu hoyong anjeunna. Resesi parantos aya.
  
  Kaluar Baris Universitas - belok kénca ka TPA, belok katuhu kana kakandungan jeung bantuan pamaréntah. Nuluykeun lempeng ka handap jalan tina impian rusak.
  
  Karin cicing di hiji datar deukeut puseur Nottingham. Pecandu narkoba sareng pecandu alkohol nyéwa harta di sakurilingna. Manehna jarang ninggalkeun imah beurang jeung nyandak taksi dipercaya ka bar tempat manehna digawé shift dalapan mun tengah wengi. Momen anu paling pikasieuneun dina hirupna nyaéta nalika anjeunna uih deui ka apartemenna, gelap, kesang kolot sareng bau anu teu pikaresepeun anu aya di sakurilingna, kajahatan leumpang ngan ukur ngantosan kajadian.
  
  Di tanah anu dikutuk sareng teu dipaliré, lalaki anu hirup dina kalangkang nyaéta raja.
  
  "Naha anjeun leres-leres peryogi anjeunna pikeun ieu?" Tanya Dahl, anu diuk di sisi séjén pesawat. "Atawa..."
  
  "Tingali, ieu sanés amal, sobat. Kuring kudu difokuskeun hal ngeunaan Odin. Karin tiasa nyandak karya musium. Éta asup akal lengkep. "
  
  Drake nelepon speed dial sorangan. "Hayu atuh, Dal. Percanten ka abdi. Kami di dieu pikeun mantuan."
  
  Wells langsung ngabales. "Ngeceng, Drake? Aya naon ieu?"
  
  Drake dibawa anjeunna up to date.
  
  "Tah, ieu nugget tina emas murni. Urang dipariksa di kalayan Alicia Miles. Anjeun terang naon éta, Matt. Anjeun moal leres-leres ngantunkeun SAS, "saur anjeunna. "Alamat panungtungan dipikawanoh: Munich, Hildegardstrasse 111."
  
  "Jérman? Tapi anjeunna sareng urang Kanada. "
  
  "Enya. Henteu ngan éta. Manehna cicing di Munich jeung kabogoh nya - a Milo Noxon tangtu - warga rada pikaresepeun ti Las Vegas, AS. Sareng anjeunna tilas perwira intelijen Kelautan. Anu pangsaéna anu ditawarkeun Yankees. "
  
  Drake mikir sakedapan. "Éta kumaha anjeunna terang kuring harita, ngalangkungan Miles. Patarosanna, naha anjeunna pindah sisi pikeun ngaganggu anjeunna atanapi ngabantosan anjeunna?
  
  "Jawabanna teu kanyahoan. Panginten anjeun tiasa naroskeun ka anjeunna. "
  
  "Abdi bakal usahakeun. Tingali, urang nuju nyekel bal di dieu, Wells. Panginten anjeun tiasa ngahubungi babaturan lami anjeun di Amérika Serikat? Dahl parantos ngahubungi FBI, tapi aranjeunna nuju maén waktos. Kami tujuh jam kana penerbangan ... sareng ngadeukeutan ambing.
  
  "Naha anjeun percanten ka aranjeunna? turnips ieu? Naha anjeun hoyong budak urang ngabersihkeun kluster anu teu bisa dihindari?"
  
  "Éta urang Swedia. Sareng enya, kuring percanten ka aranjeunna. Sareng enya, kuring hoyong budak urang milu. "
  
  "Éta jelas". Sumur interrupted sambungan.
  
  Drake melong. Pesawat éta leutik tapi lega. Sabelas Marinir Pasukan Khusus calik di tukang, ngonci, dozing sareng umumna silih heckling dina basa Swedia. Dahl terus-terusan ngawangkong dina telepon di sapanjang lorong nalika profésor ngabuka gulungan saatos ngagulung sateuacanna, nempatkeun masing-masing sacara saksama dina tonggong korsina, ngalangkungan bédana kuno antara kanyataan sareng fiksi.
  
  Di kénca na, Kennedy, deui diasah dina pantsuit nomer hiji nya shapeless, nelepon munggaran nya. "Naha Kaptén Lipkind aya? ... ah, wartosan anjeunna éta Kennedy Moore."
  
  Sapuluh detik kaliwat, lajeng: "Henteu. Béjakeun anjeunna teu tiasa nelepon kuring deui. Ieu penting. Bejakeun ka anjeunna ngeunaan kaamanan nasional, upami anjeun hoyong, nelepon anjeunna.
  
  Sapuluh detik deui, teras: "Moore!" Drake nguping ngagorowok bahkan ti tempat anjeunna linggih. "Teu tiasa ngantosan ieu?"
  
  "Dengekeun kuring, kaptén, kaayaan parantos timbul. Kahiji, konsultasi jeung Officer Swain ti FBI. Abdi didieu sareng Torsten Dahl ti SGG Swedia sareng perwira SAS. Museum Sejarah Nasional aya dina ancaman langsung. Pariksa detil na nelepon kuring balik langsung. Abdi peryogi bantosan Anjeun."
  
  Kennedy nutup telepon sareng narik napas jero. "Bang - sareng pensiunan abdi angkat."
  
  Drake ningali jam tanganna. Genep jam dugi ka badarat.
  
  Hp Ben disada tuluy dicepeng. "Adi?"
  
  Profésor Parnevik nyarandé kana sela-sela, nyekel gulungan anu murag ku pananganna anu séhat. "Budak éta terang Valkyries na." Cenah, nyampeurkeun taya sahijieun hususna. "Tapi dimana aranjeunna? Sareng Panon - enya, kuring bakal mendakan Panon."
  
  Ben nyarita. "Punten, Karin. Kirim surélék kuring gambar musium jeung allocate kamar ieu keur kuring. Teras kirimkeun inpormasi kurator dina surat anu misah. Hei adina, salam ka ibu sareng bapa. Bogoh ka anjeun".
  
  Ben neruskeun ngaklik na, lajeng mimiti nyokot sababaraha catetan deui. "Meunangkeun nomer kurator musium," gorowokna. "Dal? Naha anjeun hoyong kuring nyingsieunan anjeunna?"
  
  Drake peupeus kana seuri incredulous salaku perwira intelijen Swedia frantically waved leungeun-Na No! tanpa leungit vokal tunggal. Éta saé ningali Ben nunjukkeun kapercayaan sapertos kitu. Geek éta rada mundur pikeun masihan jalma di sababaraha kamar kasempetan pikeun ngambekan.
  
  Telepon Kennedy ngabeledug kana lagu. Manehna gancang dibuka, tapi teu saméméh ngubaran sakabeh pesawat ka sapotong kaulinan rada gagabah Goin 'Turun.
  
  Ben unggeuk dina waktuna. "Imut. Versi panutup salajengna urang pasti. "
  
  "Moore." Kennedy nempatkeun teleponna dina spéker.
  
  "Aya naon ieu? Satengah belasan bajingan ngahalangan jalan kuring teras nyarios ka kuring, henteu sopan pisan, pikeun ngajaga irung kuring kaluar tina lombang tempatna. Aya anu ngajantenkeun anjing-anjing gedé ngagorowok, Moore, sareng kuring bet éta anjeun. Anjeunna ngareureuhkeun, teras nyarios mikir, "Teu pertama kalina, sigana."
  
  Kennedy masihan anjeunna versi pondok, nu ditungtungan ku pesawat pinuh ku Marinir Swedia sarta awak SAS kanyahoan en route, ayeuna hiber lima jam ti taneuh AS.
  
  Drake ngarasa héran. Lima jam.
  
  Dina waktos ieu Dahl ngagorowok: "Inpormasi énggal! Kuring kakara nguping yén urang Kanada sanés aya di Swédia. Sigana aranjeunna ngorbankeun Tangkal Dunya sareng Tumbak pikeun fokus kana Valkyries. Anjeunna unggeuk nuhun na di arah Ben, pointedly kaasup profésor grimacing. "Tapi... maranéhna balik ku leungeun kosong. Kolektor swasta ieu pasti petapa bener... Atawa..." Drake ngagerendeng, "bisa jadi penjahat.
  
  "Tawaran alus. Lalaki anu mana eta meunang awon atoh. Urang Kanada nuju nyiapkeun pikeun nyerang musium awal énjing ieu waktos New York. "
  
  Beungeut Kennedy nyandak ekspresi rajapati nalika anjeunna ngadangukeun bos sareng Dahl dina waktos anu sami. "Éta nuju ngagunakeun tanggal," manehna ujug-ujug hissed ka duanana pihak nalika eta dawned on dirina. "Bajingan mutlak ieu - sareng urang Jérman, henteu ragu - nyumputkeun niat nyatana di tukangeun tanggal bangsat."
  
  Ben melong. "Kuring leungit jalur."
  
  Drake ngécéskeun anjeunna. "Tanggal sabaraha?"
  
  "Nalika urang darat di New York," Dahl ngajelaskeun, "bakal sakitar jam dalapan énjing-énjing tanggal 11 Séptémber."
  
  
  Genep welas
  
  
  
  RUANG AIR
  
  
  Opat jam deui. Pesawat terus ngedeng di langit mendung.
  
  Dahl nyarios, "Kuring badé nyobian FBI deui. Tapi anéh. Abdi teu tiasa lulus tingkat ieu verifikasi. Éta témbok batu sial. Ben - nelepon ngawas. Drake mangrupikeun bos lami anjeun. Jam geus ticking, lalaki, sarta kami nowhere. Jam ieu nungtut kamajuan. Indit."
  
  Kennedy ngabela ka bosna: "Shit on Thomas Kaleb, Lipkind," saur anjeunna. "Ieu teu aya hubunganana sareng anjeunna atanapi karir damn kuring. Abdi nyarioskeun ka anjeun naon anu teu dipikanyaho ku FBI, CIA, sareng sadaya jalma bodo tilu hurup sanés. Abdi naroskeun..." manehna ngareureuhkeun, "Kumaha kuring nyuhunkeun anjeun percanten ka abdi."
  
  "Tilu-hurup bajingan," Ben ngagerem. "Brilliantly".
  
  Drake hoyong ngadeukeutan Kennedy Moore sareng nawiskeun sababaraha kecap dorongan. Si sipil di anjeunna hoyong nangkeup anjeunna, tapi prajurit éta maksa anjeunna ngajauhan.
  
  Tapi populasi sipil mimiti meunang perang ieu. Saméméhna, anjeunna geus dipaké kecap "gronk" pikeun "ngalilindeuk" dirina, pikeun ngalawan deui narik tumuwuh tina parasaan anjeunna dipikawanoh, tapi teu hasil.
  
  Wells ngajawab teleponna. "Nyarios ayeuna".
  
  "Ngadengekeun Taylor deui? Tingali dimana urang, sobat? Naha anjeun parantos ngayakinkeun kami pikeun asup kana wilayah udara AS?"
  
  "Tah... enya... jeung henteu. Abdi nuju nguruskeun reams birokrasi birokrasi, Drake, sareng éta henteu pas dina pangkuan abdi-" Anjeunna ngantosan sakedap, teras nyerengeh kuciwa. "Éta rujukan Méi, sobat. Coba teruskeun."
  
  Drake seuri teu kahaja. "Cilaka anjeun, Wells. Dengekeun, kumpulkeun polah anjeun pikeun misi ieu - bantosan kami - sareng kuring bakal nyarioskeun ka anjeun ngeunaan klub anu paling kotor di Hong Kong anu kantos didamel Mai, anu disebut Spinning Top.
  
  "Bangsat kuring, éta sora intriguing. Anjeun dina eta, sobat. Tingali, urang nuju jalan, sadayana parantos siap nurutkeun sadaya aturan, sareng jalma-jalma di peuntas balong teu aya masalah sareng ieu.
  
  Drake ngarasa 'tapi'. "Enya?"
  
  "Aya anu kakuasaan nolak hak-hak badarat sareng teu aya anu kantos nguping pesawat anjeun, sareng éta, réréncangan, smacks korupsi internal."
  
  Drake ngadangu anjeunna. "Oke, tetep kuring dipasang." Pencét hampang tombol ngeureunkeun telepon.
  
  Anjeunna ngadangu Kennedy nyarios, "Low idéal, Kaptén. Kuring overhear paguneman dieu nu ngobrol ngeunaan konspirasi a. Kudu... ati-ati, Lipkind."
  
  Manéhna nutup teleponna. "Muhun, anjeunna biang, tapi anjeunna nyandak kuring dina kecap kuring. Anjeunna ngirim saloba karakter hideung bodas kana panggung sabisa, kalawan restraint. Sareng anjeunna terang saha waé di kantor Kaamanan Dalam Negeri satempat , "saurna, ngaluskeun blus lemesna. "Kacang tumpah."
  
  Duh, pikir Drake. Aya seueur senjata api nuju ka musium ieu. Cukup pikeun ngamimitian perang. Anjeunna henteu nyarios nanaon, tapi ningali jam tanganna.
  
  Tilu jam deui.
  
  Ben masih aub jeung kurator: "Tingali, urang nuju teu ngobrol ngeunaan renovasi utama dieu, ngan mindahkeun pameran. Abdi henteu kedah nyarios ka anjeun sabaraha ageung museum éta, Pak. Ngan mindahkeun éta sarta sagalana bakal rupa. Enya... SGG... Pasukan Khusus Swedia. FBI diwartosan kumargi urang nyarios...henteu ! Ulah ngantosan aranjeunna nelepon. Anjeun teu tiasa mampuh ragu."
  
  Lima belas detik jempé, teras: "Naha anjeun kantos nguping SGG? Muhun, Google!" Ben nunjuk kana teleponna asa. "Anjeunna nuju macet," saur Ben. "Kuring kakara nyaho. Anjeunna nyarios nyéépkeun, saolah-olah teu tiasa masihan alesan anu cukup. "
  
  "Lain pita beureum." Drake nunjuk Dahl. "Ieu gancang janten wabah."
  
  Karasa jempé, tuluy hapé Dahl disada. "Duh Gusti," pokna ngajawab. "Den Statsminister."
  
  Drake ngadamel raray di Kennedy sareng Ben. "Perdana Menteri".
  
  Sababaraha hormat, tapi terus terang, kecap anu diucapkeun anu deepened hormat Drake pikeun Thorsten Dahl. Patugas pasukan khusus nyarioskeun ka bosna naon anu kajantenan. Drake éta grimly yakin yén anjeunna bakal mungkas nepi resep lalaki ieu.
  
  Dahl ngeureunkeun teleponna teras nyandak sakedap pikeun ngumpulkeun pikiranana. Tungtungna anjeunna neuteup ka luhur jeung ngahurungkeun kana pesawat.
  
  "Langsung ti anggota kabinét présidén, panaséhat pangdeukeutna," saur Dahl ka aranjeunna. "Penerbangan ieu moal diidinan darat."
  
  
  ***
  
  
  Tilu jam deui.
  
  "Aranjeunna moal nginpokeun ka présidén," saur Dahl. "Washington, DC sareng Capitol Hill jero kana ieu, réréncangan kuring. Menteri Nagara nyatakeun yén ayeuna parantos janten global, konspirasi dina skala internasional, sareng teu aya anu terang saha anu ngadukung saha. Ieu nyalira, "cenahna, frown, "nyarioskeun kaseriusan misi urang."
  
  "Screw klaster," ceuk Drake. "Ieu anu biasa urang sebut kagagalan masif."
  
  Samentawis éta, Ben deui nyobian ngahubungi kurator Museum Sejarah Nasional. Sadaya anu anjeunna kéngingkeun nyaéta surat sora. "Salah," cenah. "Anjeunna kedahna mariksa hiji hal ayeuna." Ramo lincah Ben langsung mimiti ngalayang dina keyboard virtual.
  
  "Kuring boga gagasan," cenahna tarik. "Kuring neneda ka Allah yén kuring salah."
  
  Wells teras nyauran deui, ngajelaskeun yén tim SAS na parantos badarat rusiah di lapangan terbang anu ditinggalkeun di New Jersey. Tim nuju ka kota New York, ngarambat ku cara naon waé anu diperyogikeun.
  
  Drake mariksa waktu. Dua jam saméméh badarat.
  
  Lajeng Ben ngagorowok: "Ketok tanda!" Sarerea luncat. Malah marinir Swedia masihan anjeunna perhatian pinuh.
  
  "Di dieu!" - anjeunna ngagorowok. "Kasebar di sakuliah internét upami anjeun gaduh waktos ningali." Anjeunna nunjuk ambek dina layar.
  
  "Colby Taylor," cenah. "Millionaire Kanada mangrupikeun kontributor panggedéna ka Museum Sejarah Nasional sareng salah sahiji pemodal panggedéna di New York. Kuring bet anjeunna nelepon sababaraha kali?"
  
  Dahl nyengir. "Ieu panghalang urang," gerendengna. "Lalaki anu aranjeunna nyarioskeun gaduh langkung seueur jalma tibatan mafia." Pikeun kahiji kalina, perwira Swedia sigana slouch dina korsi na.
  
  Kennedy teu bisa nyumputkeun hatred-Na. "Setelan kantong duit meunang deui," gerentesna. "Kuring bet bangsat éta ogé bankir."
  
  "Meureun, meureun moal," ceuk Drake. "Kuring salawasna boga rencana B."
  
  Sajam deui.
  
  
  TUJUH BELAS
  
  
  
  New York, AS
  
  
  Otoritas Pelabuhan Departemen Pulisi New York sigana paling dikenal pikeun kawani anu hina sareng korban jiwa nalika kajadian 9/11. Anu kurang dipikanyaho nyaéta pananganan rahasia kalolobaan penerbangan SAS anu angkat ti Éropa. Sanaos teu aya tim anu khusus pikeun ngawas unsur ieu padamelan, staf antar benua anu aub mangrupikeun minoritas leutik anu salami sababaraha taun parantos janten babaturan caket.
  
  Drake nelepon deui. "Peuting ayeuna bakal panas," saur anjeunna ka inspektur CAPD Jack Schwartz. "Naha anjeun sono ka kuring, sobat?"
  
  "Gusti, Drake éta ... naon? Dua taun?"
  
  "Tilu. Malem Taun Anyar, '07."
  
  "Istri anjeun damang?"
  
  "Abdi sareng Alison putus, sobat. Naha ieu cukup pikeun nangtukeun jati diri kuring?"
  
  "Kuring panginten anjeun ninggalkeun jasa."
  
  "Kuring nu migawe. Wells nelepon kuring balik pikeun pakasaban panungtungan. Naha anjeunna nelepon anjeun?"
  
  "Anjeunna. Anjeunna nyarios yén anjeun jangji anjeunna ngantosan sakedik.
  
  "Naha anjeunna ngalakukeun ayeuna? Schwartz, dengekeun kuring. Ieu telepon anjeun. Anjeun kedah terang yén telek ieu bakal ngapung ka fans sareng yén éntri kami antukna bakal ngakibatkeun anjeun. Kuring yakin yén urang sadayana bakal janten pahlawan sareng ieu bakal dianggap amal anu saé, tapi..."
  
  "Wells dibawa kuring nepi ka speed," ceuk Schwartz, tapi Drake ngadéngé hint perhatian. "Entong hariwang, sobat. Abdi masih gaduh kakuatan anu cukup pikeun kéngingkeun idin ka darat."
  
  Pesawat maranéhanana nyerang wilayah udara AS.
  
  
  ***
  
  
  Pesawat landed dina terangan goréng sarta taxied langsung ka wangunan terminal leutik. Menit panto dibuka rada, dua belas anggota pinuh dimuat SGG Swedia jogging turun tangga logam rickety tur dimuat kana tilu mobil ngantosan. Drake, Ben, Kennedy jeung Professor dituturkeun anjeunna, Ben ampir peed dirina nalika anjeunna ningali angkutan maranéhanana.
  
  "Maranéhanana siga humvees!"
  
  Hiji menit ti harita, mobil-mobilna lumpat ka jalan anu kosong, ngagancangkeun kana tanjakan anu disumputkeun di tukangeun lapangan udara anu teu jelas, anu saatos sababaraha péngkolan, muncul ka jalan nagara anu teu jelas anu nyambung ka salah sahiji anak sungai utama Manhattan.
  
  New York sumebar di payuneun aranjeunna dina sagala kaagunganana. skyscrapers modern, sasak heubeul, arsitektur klasik. Konvoi maranéhanana nyandak potong kompas langsung ka puseur kota, nyandak resiko ngagunakeun unggal potong kompas tricky supir lokal maranéhanana nyaho. Tanduk ngabelenyéh, kutukan minuhan hawa, curbs jeung tong sampah dipotong. Dina hiji waktos, jalan saarah kalibet, motong perjalananna ku tujuh menit sareng nyababkeun tilu gagal fender.
  
  Di jero mobil, aksi éta ampir jadi hectic. Dahl tungtungna nampi telepon ti Perdana Mentri Swédia, anu tungtungna meunang wasiat alus FBI jeung idin pikeun asup ka musium lamun maranéhanana nepi ka dinya munggaran.
  
  Dahl ngalieuk ka supirna. "Langkung gancang!"
  
  Ben masihan Dahl peta musium anu nunjukkeun lokasi Wolves.
  
  Inpormasi langkung seueur bocor. Urang hideung bodas geus daratang. Tim réspon gancang parantos dibéjaan.
  
  Drake ngahontal Wells. "Sitch?"
  
  "Urang di luar. Pasukan kavaleri pulisi datang dua menit ka tukang. Anjeun?"
  
  "Dua puluh léngkah. Nyebutkeun ka kami lamun aya kajadian." Aya anu narik perhatianna sareng anjeunna museurkeun sakedapan kana hiji hal di luar jandela. Perasaan déj à vu anu kuat ngageterkeun tulang rusukna nalika anjeunna ningali papan iklan ageung anu ngumumkeun datangna desainer busana Abel Frey di New York kalayan acara ucing-ucingan anu luar biasa.
  
  Ieu gélo, Drake pikir. Edan pisan.
  
  Ben bangun adina di Inggris sarta, masih breathless tina tetempoan angkutan maranéhanana, junun enroll dirina di Project Valkyrie - sakumaha anjeunna disebut. "Ngahémat waktos," saurna ka Dahl. "Anjeunna tiasa neraskeun panilitian nalika urang di luar nyalametkeun serigala ieu. Tong hariwang, anjeunna nyangka éta kusabab kuring hoyong moto aranjeunna pikeun gelar kuring.
  
  "Naha anjeun ngabohong ka adina anjeun?" Drake nyerengeh.
  
  "Anjeunna nuju dewasa." Kennedy nepuk-nepuk leungeun Blake. "Pasihan budak sakedik rohangan."
  
  Hapé Drake hurung. Anjeunna henteu kedah pariksa ID panelepon pikeun terang yén éta Wells. "Tong bébéja, sobat. Urang Kanada?
  
  Wells seuri lirih. "Anjeun hoyong."
  
  "A?" - Abdi naroskeun.
  
  "Boh urang Kanada sareng Jérman nganggo rute anu béda. Perang ieu badé ngamimitian tanpa anjeun. "
  
  Dahl nyarios: "Tim SWAT jarakna tilu menit. Frékuénsina nyaéta 68.
  
  Drake nempo kaluar jandela lega. "Urang dieu".
  
  
  ***
  
  
  "Lawang Central Park Kulon," ceuk Ben bari kaluar tina mobil maranéhanana. "Ngarah ka ngan ukur dua tangga anu naék ti tingkat handap dugi ka lantai kaopat."
  
  Kennedy stepped kaluar kana panas isuk. "Arigala cicing di lantai mana?"
  
  "Kaopat".
  
  "Angka." Kennedy shrugged sarta patted beuteung nya. "Nyaho kuring bakal mungkas kuciwa kuéh liburan ieu."
  
  Drake cicing di tukangeun nalika prajurit Swedia lumpat gancang-gancang turun ka musium. Sakali aya, aranjeunna mimiti nyabut pakarang maranéhanana. Dahl ngeureunkeun aranjeunna dina kalangkang lawang anu luhur, tim diapit ku kolom buleud.
  
  "Twitter dihurungkeun. "
  
  Sapuluh "Cék!" disada. "Urang balik heula," manéhna molotot ka Drake. "Anjeun nuturkeun. Parebutna."
  
  Anjeunna masihan Drake dua objék silinder saukuran korek api sareng dua headphone. Drake ngahurungkeun trunks cylindrical 68 sarta antosan dugi duanana mimiti emit lampu héjo ti basa maranéhanana. Anjeunna masihan hiji ka Kennedy sarta diteundeun séjén pikeun dirina.
  
  "Twitters," cenah neuteup kosong. "Ieu mangrupikeun bantosan seuneu anu ramah. Sadaya patandingan ramah disaluyukeun kana frékuénsi anu sami. Tingali batur sapagawean aya sora cikikik ngaganggu kana ceuli, tingali jalma jahat teu kadéngé nanaon..." Anjeunna masangkeun ceuli. "Kuring terang éta henteu tiasa dipercaya, tapi éta ngabantosan dina kaayaan dimana anjeun gaduh seueur anu kedah dilakukeun. Resep ieu."
  
  Ceuk Ben, "Kumaha lamun frékuénsina tabrakan jeung nu séjén?"
  
  "Éta moal kajadian. Ieu mangrupikeun téknologi Bluetooth pang anyarna - spéktrum panyebaran adaptif frekuensi. Alat 'hop' ngaliwatan tujuh puluh salapan frékuénsi dipilih acak dina pita pre-ditugaskeun - babarengan. Boga rentang kira dua ratus kaki ".
  
  "Keren," ceuk Ben. "Dimana abdi?"
  
  "Anjeun sareng profesor bakal nyéépkeun waktos di Central Park," Drake ngawartoskeun anjeunna. "Barang wisata. Tenang sobat, ieu bakal pikaresepeun. "
  
  Tanpa kecap sejen, Drake balik nuturkeun prajurit Swedia panungtungan ngaliwatan archway tinggi na kana interior poék musium. Kennedy diawaskeun taliti.
  
  "A gun bakal nice," manehna muttered.
  
  "Amérika," Drake intoned, tapi lajeng gancang seuri. "Tenang. Swédia kedah ngancurkeun urang Kanada, sareng dua kali gancang.
  
  Aranjeunna ngahontal tangga badag ngawangun Y, didominasi ku jandéla arched sarta siling vaulted, sarta buru-buru upstairs tanpa stopping. Biasana tangga ieu bakal dipinuhan ku wisatawan anu panonna lega, tapi ayeuna sadayana tempatna sepi.
  
  Drake paced dirina sarta tetep waspada. Puluhan jalma bahaya anu rurusuhan ngalangkungan rohangan kuno anu ageung ieu ayeuna. Ieu ngan hitungan waktos sateuacan aranjeunna ngumpul.
  
  Maranéhna lumpat, sapatu sapatuna ngagema nyaring dina tembok luhur, statik datang tina mikrofon tikorona, nyaring jeung akustik alam wangunan. Drake konsentrasi teuas, remembering latihan na, tapi diusahakeun tetep hiji panon nutup on Kennedy tanpa letting eta némbongkeun. Sipil jeung prajurit terus bentrok dina dirina.
  
  Ngadeukeutan ka lantai tilu, Dahl nyieun sikep 'maju-lambat'. Kennedy pindah ngadeukeutan ka Drake. "Dimana babaturan SAS anjeun?"
  
  "Ngajauhan," ceuk Drake. "Barina ogé, urang henteu hoyong ngalakukeun pembunuhan anu teu perlu ayeuna, naha?"
  
  Kennedy nahan cikikik. "Anjeun komedian, Drake. Lalaki anu lucu pisan."
  
  "Anjeun kedah ningali kuring dina kencan."
  
  Kennedy luput tembakan, teras nyarios, "Tong pikir kuring bakal satuju." Leungeun katuhuna biasa ngacung-ngacung ngahaluskeun hareupeun blusna.
  
  "Teu nyangka kuring nanya."
  
  Aranjeunna mimiti naek tangga panungtungan. Nalika prajurit pamimpin ngadeukeutan tikungan ahir, tembakan hurung sareng sapotong moyok ngabeledug inci tina sirahna.
  
  "Turun!"
  
  Patémbalan nembus tembok. Dahl ngarayap ka hareup dina beuteungna, nyieun runtuyan gerakan ku leungeun-Na.
  
  Drake ceuk, "Metode scarecrow".
  
  Hiji prajurit nembak voli gancang pikeun ngajaga musuhna sibuk. Anu sanésna nyabut helmna, ngaitkeun bedilna kana sabukna sareng lalaunan ngalihkeunana ka hareup kana garis seuneu. Aranjeunna ngadéngé rustle samar gerakan. Prajurit katilu luncat kaluar tina panutup handapeun tangga jeung pencét penjaga antara panon. Lalaki éta maot sateuacan anjeunna nembak.
  
  "Imut," Drake resep kana gerakan anu direncanakeun.
  
  Aranjeunna walked up tangga, pakarang ditarik, sarta fanned kaluar sabudeureun lawang arched ka lantai kaopat, lajeng cautiously peered kana kamar saluareun.
  
  Drake maca tanda. Ieu aula dinosaurus kadal. Gusti, ceuk pikir. Henteu éta tempat Tyrannosaurus damn disimpen?
  
  Anjeunna glanced furtively ka kamar. Sababaraha lalaki profésional anu nganggo baju sipil katingali sibuk, sadayana nganggo senjata mesin beurat, sigana mah Mac-10 'semprot sareng ngadoa'. Sanajan kitu, Tyrannosaurus nangtung saméméh anjeunna, towering dina kaagungan nightmarish, perwujudan enduring tina ngimpina a malah jutaan taun sanggeus leungit na.
  
  Jeung pas kaliwat anjeunna - deftly slipping kaliwat rahang na - walked Alicia Miles, predator deadly séjén. Manehna ngagorowok dina cara signature na: "Awas waktu, budak! Hiji dieunakeun di dieu sarta kuring pribadi bakal mawa sakabéh anjeun buggers kaluar tina kaulinan! Énggalan!"
  
  "Ayeuna aya awéwé di dinya," Kennedy harewos mockingly ti hiji milimeter jauh. Drake ngarasa aroma wijaksana nya parfum jeung engapan lampu. "Rencang lami, Drake?"
  
  "Ngajarkeun anjeunna sadayana anu anjeunna terang," saur anjeunna. "Sacara harfiah, mimitina. Saterusna manéhna leumpang ngaliwatan kuring. Aneh ninja-Shaolin. Sareng anjeunna henteu pernah awéwé, éta pasti."
  
  "Aya opat di kénca," ngalaporkeun prajurit. "Lima di katuhu. Ditambah awéwé. Pameran Odin pasti aya di tukangeun kamar, meureun di loteng anu misah, kuring henteu terang.
  
  Dahl narik napas. "Waktosna pikeun mindahkeun."
  
  
  Dalapan welas
  
  
  
  MUSEUM SEJARAH NASIONAL NEW YORK
  
  
  The Swédia luncat kaluar tina panutup, némbak akurat. Opat Canadians murag, lajeng sejen, tilu di antarana nabrak kana paméran kaca, anu dina gilirannana toppled leuwih sarta nabrak ka lantai jeung noise kawas ledakan.
  
  Sésana Kanada ngancik sareng ngabuka seuneu di tempat éta. Dua urang Swedia ngajerit. Hiji murag sarta getih ngalir tina tatu dina sirah na. Nu séjén rubuh dina tumpukan wrining, clutching pingping.
  
  Drake slid kana kamar sakuliah lanté digosok sarta crawled balik layar kaca masif mintonkeun armadillo raksasa. Sakali anjeunna yakin Kennedy geus aman, anjeunna diangkat sirah na kasampak ngaliwatan kaca.
  
  Kuring nempo Alicia maéhan dua Swédia kabur ku dua nembak sampurna.
  
  Opat deui urang Kanada muncul ti tukangeun Tyrannosaurus. Éta pasti aya dina alcove dimana Wolves ditampilkeun. Aranjeunna ngagaduhan sabuk kulit anu aneh diikat kana awak sareng ransel tugas beurat dina tonggongna.
  
  Sareng ogé Mac-10. Aranjeunna ngeusi kamar ku pélor.
  
  The Swédia teuleum pikeun panutup. Drake murag ka lantai, mastikeun pikeun mungkus panangan na sabudeureun sirah Kennedy urang pikeun tetep jadi low-gancang. Kaca di luhurna ancur-ancuran, beling-beling kaca marakbak di sabudeureun jeung dihujanan. Fosil sareng réplika Armadillo ngabeledug sareng ngabubarkeun di sakurilingna.
  
  "Cepat bersihkeun, oke?" Kennedy gumujeng. "Leres, leres."
  
  Drake ngoyagkeun dirina, ngalungkeun beling kaca ka mana-mana, sarta mariksa témbok sisi luar musium. A Kanada murag di dinya sarta Drake geuwat tagged anjeunna.
  
  "Geus ngalakukeun ieu."
  
  Ngagunakeun layar rusak salaku panutup, anjeunna ngadeukeutan ka lalaki bohong. Anjeunna ngahontal bedil mesin, tapi panon lalaki urang ujug-ujug dibuka lega!
  
  "Yesus!" Jantung Drake ketukan leuwih gancang ti leungeun Nuh nalika anjeunna ngawangun Ark.
  
  Si lalaki ngagerendeng, panonna mencrong kanyeri. Drake gancang sadar, nyandak senjatana sareng ngégél anjeunna kana oblivion. "Zombie Getih."
  
  Anjeunna dipintal sabudeureun on hiji tuur, siap neunggeul, tapi Canadians mundur balik beuteung ribbed T. rex urang. Képrét! Saupami teu acan énggal-énggal barobah kaayaan dedeganana, nyababkeun anjeunna leumpang kirang tegak tibatan sateuacanna. Sadaya anu anjeunna tingali ngan ukur sababaraha suku anu dipotong.
  
  Kennedy pindah ka arah anjeunna, ngageser nangtung gigireun anjeunna.
  
  "Geser anu saé," saur anjeunna, ngayunkeun ka kénca sareng ka katuhu, nyobian ningali naon anu dilakukeun ku urang Kanada.
  
  Tungtungna, manéhna nempo gerakan antara tilu tulang rusuk patah sarta gasped di kaayaan teu percaya. "Aranjeunna gaduh Wolves," anjeunna exhaled. "Sareng aranjeunna ngarobih aranjeunna!"
  
  Kennedy ngegeleng. "Henteu. Aranjeunna ngarobih kana potongan-potongan, "saur anjeunna. "Neuteup. Neuteup ransel. Henteu aya anu nyarios yén sadaya bagian Odin kedah gembleng, naha?"
  
  "Sareng langkung gampil nyandak aranjeunna kaluar sabagian," Drake unggeuk.
  
  Anjeunna rék ngaléngkah ka panutup tina paméran salajengna nalika sagala naraka peupeus leupas. Ti pojok kamar, ngaliwatan panto anu ditandaan 'Vertebrate Origins', belasan banshees ngajerit nyegruk. Aranjeunna hooted, aranjeunna nembak wildly, aranjeunna laughed kawas fans overdosing on multi-ganda Yeager on spring break.
  
  "Jérman aya di dieu." ceuk Drake garing saméméh ragrag ka lantai.
  
  Tyrannosaurus ngoyag-ngoyag liar nalika proyektil timahna nembus kana éta. Sirahna ngagantung, huntuna taneuh, saolah-olah kekerasan di sabudeureun anjeunna parantos ambek-ambekan pikeun ngahirupkeun deui. The Kanada flew deui dina awan gore. Getih ngeclak sakuliah rahang dinosaurus. Prajurit Swedia kaleungitan panangan dugi ka siku sareng lumpat ngajerit.
  
  The Germans burst in, jadi gélo.
  
  Ti tukangeun jandela nu pangdeukeutna ka Drake sumping boom-boom-booming wawuh helikopter rotor wilah.
  
  Henteu deui!
  
  Tina visi periferalna, Drake perhatikeun sakelompok tokoh pasukan khusus anu nganggo baju poék nyolong ka anjeunna. Nalika Drake melong ka arah éta, tweeter dina ceulina gélo.
  
  Lalaki alus.
  
  The Canadians indit pikeun eta, ngabalukarkeun rusuh. Aranjeunna peupeus kaluar tina handapeun beuteung buta T. rex urang, firing furiously. Drake nyekel taktak Kennedy.
  
  "Pindah!" Aranjeunna dina garis hiber. Anjeunna kadorong Kennedy jauh sagampil Alicia Miles datang kana pintonan. Drake ngangkat pakarangna, teras ningali Milo Jérman anu ageung ngadeukeutan ti kénca.
  
  Dina hiji detik dibagikeun jeda, tilu lowered pakarang maranéhanana.
  
  Alicia katingali reuwas. "Kuring terang anjeun bakal ngagentos ieu, Drake, dasar bangsat!"
  
  Milo eureun maot dina jalur na. Drake neuteup ti hiji ka nu séjén. "Kuring kudu cicing di Swédia, napas anjing." Drake diusahakeun endog lalaki badag on. "Rindu bangsat anjeun, nya?"
  
  Pelor nembus hawa di sabudeureun aranjeunna tanpa nembus kepompong anu tegang.
  
  "Waktos anjeun badé sumping," Milo nyerengeh. "Siga budak leutik anjeun aya, sareng adina. Jeung tulang Parnevik urang.
  
  Lajeng dunya balik, sarta Drake instinctively ducked millidetik sanggeus ningali Alicia inexplicably ragrag kana taneuh.
  
  Rokét RPG nembus beuteung T-Rex, ngirim péso tulang ngalayang ka sagala arah. Anjeunna buru-buru meuntasan aula, katuhu ngaliwatan salah sahiji jandéla samping. Sanggeus jeda beurat, aya ledakan gigantic nu ngoyagkeun kamar, dituturkeun ku sora agonizing logam runtuhna jeung squealing sendi.
  
  Maot logam nabrak kana témbok Museum Sejarah Nasional.
  
  Drake ieu sprawled dina luhureun Kennedy salaku moméntum helikopter urang ngabalukarkeun nabrak kana témbok musium, ngabalukarkeun runtuhna lebu beurat. Irung peupeus katuhu ngaliwatan, ngalungkeun lebu ka hareup dina tumpukan undulating. Kabina teras nabrak ampir vertikal kana témbok ambruk, sareng pilot katémbong nyentak iteuk gear dina panik panik sateuacan diolesan sapertos laleur dina kaca mobil sorangan.
  
  Lajeng bilah propeller pencét ... sarta kaluar!
  
  Tumbak logam ngalayang nyiptakeun zona maéhan di jero rohangan. Spike genep suku nyieun sora buzzing sakumaha flew arah Drake jeung Kennedy. Tilas prajurit SAS ngagolér sabisa-bisa teras karasa luhureun ceulina dipotong sateuacan sabitna nyiksikan sapotong kulit sirah Kennedy sareng nyeblok tilu suku kana témbok anu paling jauh.
  
  Manéhna ngagolér sakedapan, tuluy ujug-ujug malik. Helikopter macet jeung leungit laju. Momen salajengna anjeunna slid handap sisi musium, kawas Wile E. Coyote ngageser ka handap sisi gunung anjeunna nembe collided kalawan.
  
  Drake ngitung handap opat detik sateuacan aya crunch deafening heavy metal. Anjeunna nyandak sakedap ningali sabudeureun kamar. The Canadians teu megatkeun stride, sanajan salah sahiji sorangan ieu potong buah ku agul rotor. Aranjeunna ngahontal sisi kamar, opat guys kalawan backpacks beurat, kitu ogé Alicia jeung hiji bajoang panutup. Aranjeunna balikkeun anu katingali sapertos unit turun.
  
  Horror ditulis dina raray urang Germans, teu ditutupan ku masker. Drake teu perhatikeun lalaki bodas tur wondered lamun misi ieu teuing picilakaeun pikeun anjeunna. Anjeunna ningali pasukan husus gancang ngadeukeutan aranjeunna; Swédia nyerah kakuatan nalika Amerika anjog.
  
  Canadians nyalametkeun diri jeung srigala! Drake nyoba naek, tapi kapanggih hésé pikeun ngangkat awakna, greatly shaken ku sono deukeut jeung adegan héran.
  
  Kennedy mantuan ku elbowing anjeunna teuas saméméh wriggling kaluar ti handapeun anjeunna, diuk nepi na wiping getih tina sirah nya.
  
  "Pervert". - manéhna muttered dina anger bohongan.
  
  Drake nyelapkeun leungeunna kana ceulina pikeun ngeureunkeun perdarahan. Nalika anjeunna ningali, tilu tina lima pasukan khusus Swedia anu sésana nyobian ngalawan urang Kanada nalika anu munggaran nganggo peluncuran na pikeun luncat tina jandela anu ancur.
  
  Tapi Alicia baralik, seuri lucu dina rarayna, sareng Drake jeroeun cringed. Manehna leaped ka hareup jeung disapu ngaliwatan aranjeunna, hiji randa hideung tina palaksanaan brutal, bending prajurit kacida terampil dina cara sapertos nu manehna peupeus tulang maranéhanana kalawan betah unrivaled, sarta waktu nya kirang ti dua belas detik ngancurkeun tim.
  
  Dina waktos éta, tilu urang Canadians geus cicingeun tur skillfully ucul kaluar wangunan.
  
  Soldadu Kanada sésana dibuka seuneu tina panutup.
  
  Tim SWAT New York ngecas urang Jérman, ngadorong aranjeunna ka tukangeun kamar, ngantunkeun sadayana kecuali tilu di mana aranjeunna nangtung. Sésana tilu, kaasup Milo, turun pakarang maranéhanana sarta lumpat.
  
  Drake winced nalika Tyrannosaurus tungtungna nyerah jurig sareng ambruk dina tumpukan tulang sareng lebu.
  
  Kennedy dilaknat salaku Kanada kaopat luncat, gancang dituturkeun ku Alicia. Prajurit panungtungan ditémbak dina tangkorak nalika anjeunna siap luncat. Anjeunna murag deui ka kamar jeung iklas sprawled diantara puing ngaduruk, ngan korban sejen tina perang madman sarta balapan na kana apocalypse nu.
  
  
  SAlapan belas
  
  
  
  YORK ÉNGGAL
  
  
  Ampir langsung, pikiran Drake mimiti evaluate jeung analisa. Milo nyieun sababaraha conclusions ngeunaan Ben jeung Professor Parnevik.
  
  Anjeunna ngaluarkeun telepon sélulérna sareng pariksa naha aya karusakan sateuacan mencét tombol gancang.
  
  Hapé disada. Ben moal ngantep éta panjang, sanés Ben ...
  
  Haté ngagerentes. Anjeunna diusahakeun ngajaga Ben, jangji bodo yén anjeunna bakal oke. Lamun aya nanaon...
  
  Sorana ngajawab: "Enya?" Cicingeun.
  
  "Bén? Anjeun henteu kunananon? Kunaon anjeun ngahuleng?"
  
  "Matt, alhamdulillah. Pa abdi nelepon kuring, kuring indit ka jauh ngobrol, lajeng kuring kasampak deui sarta nempo dua preman ieu ngéléhkeun profesor. Kuring lumpat ka aranjeunna sareng aranjeunna angkat kana motor sareng sababaraha anu sanés.
  
  "Naha aranjeunna nyandak profesor?"
  
  "Hampura, sobat. Abdi badé ngabantosan anjeunna upami tiasa. Sialan bapa!"
  
  "Henteu! Jantung Drake masih pulih. "Sanés lepat anjeun, Blakey. Henteu pisan. Naha bikers ieu ngagaduhan ransel ageung diikat kana tonggongna?"
  
  "Sababaraha tuh."
  
  "OKÉ. Cicing didinya."
  
  Drake narik napas jero sarta nyoba nenangkeun saraf na. Urang Kanada bakal buru-buru. Ben dodged nu niup nasty, hatur nuhun ka bapana, tapi Professor éta dina shit jero. "Rencana maranéhanana nyaéta kabur ti dieu dina sapédah ngantosan," ngawartoskeun anjeunna Kennedy, lajeng melong sabudeureun kamar trashed. "Urang kedah milarian Dahl. Urang boga masalah."
  
  "Ngan hiji?"
  
  Drake surveyed karuksakan aranjeunna geus disababkeun di musium. "Hal ieu ngan ngabeledug waktos ageung."
  
  
  ***
  
  
  Drake ninggalkeun musium dikurilingan ku tanaga pamaréntah. Aranjeunna netepkeun pos pementasan di lawang kulon Central Park, anu anjeunna ngahaja teu dipaliré nalika anjeunna ningali Ben linggih dina bangku di seberang anjeunna. Anaking ceurik teu kaampeuh. Ayeuna kumaha? Kennedy lumpat sapanjang jalur jukut gigireun anjeunna.
  
  "Ieu Karin," panon Ben rame siga Curug Niagara. "Kuring ngirim email ka anjeunna pikeun naroskeun kumaha anjeunna hubungan sareng Valkyries sareng nampi ... nampi MPEG ieu ... salaku tanggapan."
  
  Anjeunna malikkeun laptopna supados aranjeunna tiasa ningali. File vidéo leutik nembongan dina layar, diputer terus-terusan. Klip éta lumangsung sakitar tilu puluh detik.
  
  Pigura beku hideung-bodas némbongkeun gambar kabur adina Ben urang, Karin, nongkrong limply dina leungeun dua lalaki burly, masked. Noda-noda poék nu ukur bisa jadi getih diolesan sabudeureun dahi jeung sungut. Lalaki katilu ngangkat beungeutna kana kaméra, ngagorowok dina aksen Jerman kandel.
  
  "Anjeunna nolak, budak leutik, tapi yakin yén kami bakal ngajarkeun anjeunna kumaha bodo ieu dina sababaraha minggu ka hareup!" Lalaki éta ngoyagkeun ramo, ciduh nyemprot tina sungutna. "Eureun ngabantosan aranjeunna, budak leutik. Eureun narajang aranjeunna.... issss.... Upami anjeun ngalakukeun éta, anjeun bakal kéngingkeun anjeunna deui kalayan aman" - seuri anu teu pikaresepeun. "Leuwih atawa kurang".
  
  Sempalan mimiti malikan deui.
  
  "Anjeunna mangrupikeun Dan anu kadua," saur Ben. "Hayang muka sakola penca silat sorangan. Ku teu sangka aya anu tiasa ngéléhkeun anjeunna, abdi-adi abdi."
  
  Drake nangkeup Ben salaku sobat ngora na ngarecah. Paneuteupna, diperhatikeun ku Kennedy tapi henteu dimaksudkeun pikeun anjeunna, pinuh ku kabencian di medan perang.
  
  
  DUA PULUH
  
  
  
  YORK ÉNGGAL
  
  
  Abel Frey, desainer busana anu kasohor di dunya, multimillionaire sareng juragan pesta 24 jam Chateau-La Verein anu kondang, calik di tukangeun panggung di Madison Square Garden sareng ningali antek-antekna scurring sapertos parasit anu ngamuat gratis.
  
  Dina waktos solstice atanapi turun, anjeunna nyayogikeun aranjeunna dina wates bumi Alpine anu lega - sadayana tina modél anu kasohor di dunya, dugi ka awak lampu sareng personel kaamanan - pésta henteu lirén salami sababaraha minggu. Tapi nalika tur diteruskeun sareng nami Frey janten sorotan, aranjeunna ribut sareng fretted sareng ngalayanan unggal kahayangna.
  
  Pamandangan éta ngawujud. Ucing lumpat satengah réngsé. Desainer cahayana damel sareng tim The Garden pikeun ngadamel rencana sulap anu saling hormat: cahaya anu nyingkronkeun sareng jadwal sora pikeun acara dua jam.
  
  Frey dimaksudkeun hate eta sarta nyieun bastards kesang tur mimitian deui.
  
  Supermodels leumpang mudik dina sagala rupa tahapan undress. Backstage dina acara fashion éta sabalikna ti pintonan panggung-anjeun peryogi bahan anu kirang, henteu langkung-sareng model-model ieu-sahenteuna anu cicing sareng anjeunna di La Vereina-anu terang yén anjeunna kantos ningali éta sadayana.
  
  Anjeunna nyorong exhibitionism. Kanyataanna, anjeunna nungtut eta. Sieun curbed aranjeunna, brutes ieu. Sieun, karanjingan sareng rakus, sareng sadaya dosa umum anu sanés anu ngabeungkeut lalaki sareng awéwé biasa ka anu gaduh kakawasaan sareng kabeungharan - ti penjual manisan Victoria's Secret ka patung és Éropa Wétan sareng sésa-sésa abdi-abdina anu untung - masing-masing ngarenghik. tukang ngisep getih.
  
  Frey nempo Milo nembus awak nuptial. Kuring nempo kumaha model shied jauh ti lalaki kurang ajar kejem. Kuring seuri katineung kana caritaan maranéhna anu atra.
  
  Milo teu katingal gumbira. "Balik ka ditu!" Anjeunna unggeuk nuju kantor mobile makeshift Frey.
  
  beungeut Frey hardened nalika aranjeunna nyalira. "Aya naon?"
  
  "Naon teu kajadian? Urang leungit helikopter. Kuring creaked kaluar ti dinya jeung dua guys. Aranjeunna kagungan SWAT, SGG, éta bangsat Drake sareng sababaraha bangsat anu sanés. Éta naraka di luar sana, lalaki." Intonasi Amérika Milo sacara harfiah menyakiti Ceuli Frey anu langkung berbudaya. Sato galak tadi ngan disebut anjeunna "lalaki".
  
  "Sempalan?"
  
  "Kalah ku pelacur bareback éta, Miles." Milo nyengir.
  
  "Naha urang Kanada nampi éta?" Frey nyepengan leungeun korsi na amarah, ngabalukarkeun aranjeunna distort.
  
  Milo pura-pura teu nengetan, ngahianat kahariwang batin. Egois Frey ngabebengkang dada. "Bajingan sia-sia!" Jeritna tarik pisan nepi ka Milo ngagidig. "Bajingan anu teu aya gunana kalah ka sakumpulan penunggang kuda!"
  
  Ciduh ngalayang tina biwir Frey, ngeclak meja nu misahkeunana. "Naha anjeun terang sabaraha lami kuring ngantosan momen ieu? Waktos ayeuna? Sareng anjeun?"
  
  Teu bisa ngadalikeun dirina, anjeunna pencét komando Amérika dina raray. Milo malikkeun sirahna seukeut, pipina semu beureum, tapi teu weléh némbalan.
  
  Frey maksakeun kepompong anu paling luhur pikeun ngabungkus anjeunna. "Hirup abdi," cenah jeung usaha greatest yén anjeunna terang ukur lalaki kalahiran luhur bisa nyieun, "geus dedicated-henteu, dedicated-ka pilarian pikeun Makam ieu ... ieu Makam Dewata. Kuring bakal ngangkut aranjeunna - sapotong demi sapotong - ka puri abdi. "Kuring panguasa," cenah, ngacungkeun leungeunna ka arah panto, "sareng kuring henteu hartosna pangawasa jalma-jalma bodo ieu. Kuring bisa meunang lima supermodels bangsat satpam kuring shortest ngan kusabab kuring boga ide. Abdi tiasa ngadamel lalaki anu saé ngalawan maot dina arena perang kuring, tapi éta henteu ngajantenkeun kuring janten pangawasa. Anjeun ngartos?"
  
  sora Frey oozes kaunggulan intelektual. Milo unggeuk, tapi panonna kosong. Frey nyandak ieu salaku kabodoan. Manéhna ngahuleng.
  
  "Muhun, naon deui anu anjeun gaduh pikeun kuring?"
  
  "Ieu". Milo nangtung bari ngetok keyboard laptop Frey sababaraha detik. Siaran langsung parantos muncul, fokus kana daérah caket Museum Sejarah Nasional.
  
  "Kami ngagaduhan jalma anu nyamar salaku awak televisi. Aranjeunna ngagaduhan panonna kana Drake, awéwé sareng budak lalaki - Ben Blake. Éta ogé nyéépkeun SPECIAL sareng sadaya sésa SGG, sareng tingali, kuring yakin ieu, "anjeunna ngetok layar enteng, ngantunkeun noda kesang anu teu dihoyongkeun sareng Gusti terang naon deui, "ieu tim SAS."
  
  "Anjeun percaya..." ceuk Frey. "Naha anjeun nyobian ngawartosan yén urang ayeuna gaduh balapan multiras dina panangan urang? Sareng urang henteu gaduh deui sumber daya anu pangsaéna. " Manéhna ngahuleng. "Henteu yén éta ngabantosan kami dugi ka ayeuna."
  
  Milo seuri rusiah ka bosna. "Anjeun terang éta."
  
  "Enya. kabogoh anjeun. Anjeunna mangrupikeun aset anu pangsaéna sareng waktosna caket. Muhun, mugi-mugi anjeunna émut ka saha anjeunna lapor."
  
  "Éta langkung seueur ngeunaan artos anu anjeunna émut," saur Milo kalayan wawasan anu hébat.
  
  Panon Frey hurung jeung kiceupan lecherous muncul dina panon na. "Hm. Abdi moal hilap ieu."
  
  "Kami ogé gaduh adina Ben Blake. Tétéla ucing liar."
  
  "Muhun. Kirimkeun anjeunna ka Istana. Urang bakal balik ka dinya geura-giru." Anjeunna ngareureuhkeun. "Tunggu... Antosan... Éta awéwé sareng Drake. Saha éta?"
  
  Milo ngulik-ngulik beungeutna bari nyerengeh. "Duka henteu terang".
  
  "Muhun, panggihan!"
  
  Milo ngagero awak TV, "Paké software pangenal raray ka awéwé Drake," anjeunna ngagerem.
  
  Opat menit jempé, anjeunna nampi jawaban. "Kennedy Moore," anjeunna ngawartoskeun Frey. "Pulisi New York"
  
  "Enya. Enya, kuring henteu pernah hilap debauchery. Nyimpang, Milo. Hayu atuh dianggo. "
  
  Frey Googled judul na dituturkeun sababaraha tumbu. Dina waktu kurang ti sapuluh menit anjeunna terang sagalana, sarta seuri na jadi lega tur malah leuwih perverted. Kuman tina gagasan hébat tumuwuh dina pikiran na sanggeus pubertas.
  
  "Kennedy Moore," anjeunna teu bisa nolak ngajelaskeun ka infantryman nu, "éta salah sahiji pangalusna di New York. Manehna ayeuna cuti kapaksa. Anjeunna nangkep pulisi anu kotor sareng dikirim ka panjara. Kapercayaanna nyababkeun ngabebaskeun sababaraha jalma anu anjeunna ngabantosan ngahukum, aya hubunganana sareng ranté bukti anu rusak. Frey ngareureuhkeun. "Negara mundur naon anu bakal nerapkeun sistem sapertos kieu, Milo?"
  
  "AS," Preman na terang naon anu dipiharep tina anjeunna.
  
  "Nya, pengacara anu saé ngabébaskeun saurang lalaki anu namina Thomas Caleb, "pembunuh séri anu paling awon dina sajarah Amérika Serikat Kalér," sakumaha anu disebatkeun di dieu. Abdi, abdi. Éta nikmat disgusting. Ngadangukeun!
  
  'Kaleb muka panon korban na, maké stapler pikeun némbak klip ngaliwatan kongkolak panon jeung dahi, lajeng maksakeun serangga hirup handap tikoro maranéhna, forcing aranjeunna pikeun nyapek jeung ngelek nepi ka cuk pati.' Frey melong ka Milo ku panonna. "Kuring bakal nyarios sakedik sapertos tuang di McDonald's."
  
  Milo teu seuri. "Anjeunna mangrupikeun pembunuh anu teu bersalah," saurna. "Komédi henteu cocog sareng pembunuhan."
  
  Frey seuri ka manéhna. "Anjeun maéhan jalma anu teu bersalah, sanés?"
  
  "Ngan bari ngalakukeun padamelan abdi. Abdi prajurit."
  
  "Hmm, muhun, éta garis anu saé, leres? Henteu masalah. Hayu urang balik deui ka karya ayeuna. Ieu Kaleb geus maéhan dua deui polos saprak release na. Abdi nyarios hasil anu jelas tina doktrin etika sareng sakumpulan nilai moral, eh, Milo? Barina ogé, ieu Kaleb ayeuna geus leungit.
  
  Sirah Milo nyentak kana layar laptop, ka arah Kennedy Moore. "Dua deui?"
  
  Ayeuna Frey seuri. "Ha, ha. Anjeun teu jadi bodo teu ngarti ieu, anjeun? Bayangkeun kasedihna. Bayangkeun kanyeri manéhna!"
  
  Milo néwak sareng, sanaos nyalira, nyéépkeun huntuna sapertos biruang kutub nyéépkeun tangkapan anu munggaran dina dinten éta.
  
  "Kuring boga rencana". Frey nyikikik bungah. "Aduh... abdi gaduh rencana."
  
  
  DUA PULUH HIJI
  
  
  
  YORK ÉNGGAL
  
  
  Markas mobil huru-hara. Drake, Kennedy, sareng Ben ngiringan Thorsten Dahl sareng komandan Pasukan Khusus anu ambek-ambekan naék léngkah-léngkah sareng ngalangkungan kaributan. Aranjeunna walked ngaliwatan dua compartments saméméh stopping dina tiiseun relatif disadiakeun ku alcove di tungtung gudang logam.
  
  "Kami ngagaduhan telepon," komandan pasukan khusus ngalungkeun senjatana dina amarah. "Kami nampi telepon sialan sareng lima belas menit saatos tilu lalaki kuring maot! Naon...?"
  
  "Ngan tilu?" Dahl nanya. "Urang kalah genep. Ngahargaan butuh waktos urang... "
  
  "Fock respect," si SWAT ngamuk. "Anjeun ngalanggar wilayah kuring, bangsat Inggris. Anjeun parah sapertos teroris sial!"
  
  Drake ngangkat leungeunna. "Sabenerna, kuring bajingan Inggris. Bodo ieu urang Swedia. "
  
  Si Amérika katingali bingung. Drake mencengkeram taktak Ben. Manéhna ngarasa lalaki ngageter. "Kami ngabantosan," saur anjeunna ka lalaki pasukan khusus. "Éta ngabantosan. Éta tiasa langkung parah. "
  
  Lajeng, sakumaha nasib nurunkeun palu ironis na, aya sora ngareureuwas pélor hujan turun di markas. Sarerea murag kana lanté. Sora logam ngagelebug ti tembok wétan. Sateuacan shooting réngsé, komandan pasukan husus nangtung. "Éta anti peluru," pokna rada éra.
  
  "Urang kedah angkat," Drake milarian Kennedy, tapi henteu mendakan anjeunna.
  
  "Dina garis seuneu?" ceuk pasukan husus. "Saha ari anjeun téh?"
  
  "Henteu perusahaan atanapi pélor anu matak hariwang kuring," saur Drake. "Ieu mangrupikeun granat anu didorong rokét anu badé ngiringan."
  
  Prudence didikte évakuasi. Drake kaluar pas dina waktuna ningali si hideung bodas lumpat ngajerit ka arah anu asalna tina pélor.
  
  Anjeunna neuteup sabudeureun deui pikeun Kennedy, tapi manehna sigana geus ngiles.
  
  Lajeng ujug-ujug muncul rupa anyar diantara aranjeunna. Kapala Biro, ditilik ku insignia bintang tilu na, saolah-olah éta teu cukup, ngadorong kaliwat anjeunna, éta hiji lalaki ngagem lima béntang langka tina komisaris pulisi. Drake langsung terang yén ieu mangrupikeun jalma anu kedah diajak ngobrol. Komisaris pulisi aub dina perang ngalawan terorisme.
  
  Radio komandan pasukan khusus ngagorowok: "Sadayana jelas. Aya pakarang dikawasa jarak jauh di dieu dina hateupna. Ieu herring beureum."
  
  "Bajingan!" Drake ngira yén urang Kanada sareng Jérman nuju langkung jauh sareng tahanan na.
  
  Thorsten Dahl nyampeurkeun ka pendatang. "Anjeun leres-leres kedah ngobrol sareng Menteri Nagara abdi."
  
  "Tugas parantos réngsé," saur komisaris. "Anjeun angkat ti dieu."
  
  "Henteu, antosan," Drake ngamimitian, sacara fisik nahan Ben tina buru-buru maju. "Anjeun teu ngarti...."
  
  "Henteu, henteu," saur komisaris ku huntu anu clenched. "Abdi henteu terang. Sareng hartosna anjeun angkat ka dieu, nuju ka Washington, DC. Capitol Hill hayang sapotong anjeun guys, sarta kuring miharep maranéhna nyokot eta dina sakumpulan badag. "
  
  
  ***
  
  
  Hiber lumangsung salapan puluh menit. Drake hariwang ngeunaan leungit misterius Kennedy dugi anjeunna muncul deui nalika pesawat badé angkat.
  
  Manéhna datang lumpat muru lorong, sesak napas.
  
  "Kuring panginten urang kaleungitan anjeun," saur Drake. Anjeunna ngarasa lega pisan, tapi nyobian tetep enteng.
  
  Kennedy henteu ngajawab. Gantina, manéhna diuk handap dina korsi jandela, jauh ti obrolan. Drake nangtung pikeun nalungtik, tapi eureun nalika manehna ditarik jauh ti anjeunna, beungeutna bodas kawas alabaster.
  
  Dimana anjeunna sareng naon anu lumangsung di dinya?
  
  Henteu aya telepon atanapi email anu diidinan salami penerbangan. Taya televisi. Aranjeunna hiber dina tiiseun; sababaraha penjaga ningali aranjeunna tanpa ngaganggu.
  
  Drake bisa ngantep éta ngalir ngaliwatan anjeunna. Latihan SAS peryogi jam, dinten sareng bulan ngantosan. Pikeun persiapan. Pikeun panineungan. Pikeun anjeunna, sajam tiasa ngapung dina milidetik. Dina hiji waktos aranjeunna ditawarkeun alkohol dina botol plastik saeutik ieu sarta Drake hesitated pikeun leuwih ti momen.
  
  Wiski sparkled, jimat amber musibah, pakarang pilihan-Na panungtungan waktu jadi hésé-lamun Alison ditinggalkeun. Anjeunna émut kana kanyeri, asa-asa, tapi panonna tetep ka anjeunna.
  
  "Henteu di dieu, hatur nuhun." Ben waspada ngantunkeun nyonya. "Urang Gunung Embun. Bawa."
  
  Ben malah diusahakeun meunang Drake kaluar tina kaayaan ieu ku pura-pura jadi geek a. Anjeunna leaned kaluar kana lorong, ningali salaku presenter, swaying, balik ka tempat nya. "Dina jargon baraya Amérika urang, kuring bakal asup kana éta!"
  
  Beungeutna beureum bari nyonya ningali deui ka manehna reuwas. Saatos sadetik anjeunna nyarios, "Ieu sanés hawa Hooters, orok."
  
  Bén ngaléos deui kana korsi. "Karunya".
  
  Drake ngegeleng. "Kaséhatan anjeun, sobat. Kahinaan anjeun anu terus-terusan janten panginget anu bagja yén kuring henteu kantos umur anjeun. "
  
  "Bohong".
  
  "Serius - hatur nuhun."
  
  "Tong hariwang".
  
  "Sareng Karin - anjeunna bakal saé. Abdi janji."
  
  "Kumaha anjeun tiasa janji éta, Matt?"
  
  Drake ngareureuhkeun. Anu dikedalkeun nyaéta komitmen bawaan pikeun ngabantosan anu peryogi, sanés kaputusan anu jelas ngeunaan prajurit.
  
  "Éta moal menyakiti anjeunna acan," cenahna. "Sareng pas pisan kami bakal ngagaduhan langkung seueur pitulung ti anu anjeun bayangkeun."
  
  "Kumaha anjeun terang aranjeunna moal menyakiti anjeunna?"
  
  Drake ngahuleng. "Oke, oke, éta perkiraan anu dididik. Upami aranjeunna hoyong anjeunna maot, aranjeunna bakal langsung maéhan anjeunna, leres? Taya pampering. Tapi aranjeunna henteu. Jadi..."
  
  "Enya?"
  
  "Jérman peryogi anjeunna pikeun hiji hal. Aranjeunna bakal ngajaga anjeunna hirup. " Drake terang aranjeunna tiasa nyandak anjeunna ka interogasi anu misah atanapi anu langkung konvensional - ka bos anu siga diktator anu resep ngadominasi unggal kajadian. Salila sababaraha taun, Drake murag asih sareng jinis tiran ieu. Otoriterisme aranjeunna salawasna masihan jalma anu saé kasempetan kadua.
  
  Ben maksa seuri maksa. Drake ngarasa pesawat mimiti turun sarta mimiti marios fakta dina sirah na. Kalayan tim alitna ambruk, anjeunna kedah ngaléngkah sareng ngajagi aranjeunna langkung seueur.
  
  
  ***
  
  
  Dina dua menit ti ninggalkeun pesawat, Drake, Ben, Kennedy jeung Dahl diantar ngaliwatan sababaraha panto, naek eskalator sepi, handap lorong plush dijejeran ku panels biru kandel, sarta tungtungna ngaliwatan panto beurat nu Drake perhatikeun geus thoughtfully dikonci tukangeun. aranjeunna.
  
  Aranjeunna kapanggih sorangan dina kelas munggaran, lounge-kelas munggaran, kosong iwal diri jeung dalapan batur: lima penjaga pakarang sarta tilu jas-dua awéwé jeung hiji lalaki heubeul.
  
  Si lalaki ngaléngkah. "Jonathan Gates," cenah lirih. "Menteri Pertahanan."
  
  Drake ngarasa panik ngadadak. Gusti, lalaki ieu mega-kuat, meureun kalima atawa kagenep dina garis pikeun kapersidenan. Manéhna ngahuleng jeung ngaléngkah ka hareup, merhatikeun gerak majuna para pangawal, tuluy ngabelesatkeun leungeunna.
  
  "Kabéh réréncangan aya di dieu," saurna. "Sahenteuna... Jigana kitu."
  
  "Kuring yakin anjeun leres." Menteri Pertahanan ngaléngkah ka hareup jeung ngacungkeun leungeunna. "Pikeun ngahémat waktos, kuring parantos énggal-énggal. Amérika Serikat daék sareng tiasa ngabantosan. Abdi di dieu pikeun... ngagampangkeun... bantosan ieu."
  
  Salah sahiji awéwé nawarkeun inuman pikeun dulur. Anjeunna ngagaduhan rambut hideung, pandangan anu nyidik, sareng yuswa pertengahan taun lima puluhan, kalayan garis hariwang anu cukup kandel pikeun nyumputkeun rusiah nagara sareng cara teu malire penjaga anu nyarioskeun karepna sareng aranjeunna.
  
  Inuman ngalebur és saeutik. Drake jeung Ben tetep deukeut Gates, sipping inuman diet. Kennedy walked kana jandela, swirling anggur nya jeung nempo kaluar dina pesawat taxiing, sigana leungit dina pamikiran. Thorsten Dahl sank kana korsi nyaman jeung Evian, basa awakna dipilih jadi non-ngancam.
  
  "Adi abdi," Ben nyarios. "Naha anjeun tiasa ngabantosan anjeunna?"
  
  "CIA parantos ngahubungi Interpol, tapi kami henteu acan gaduh petunjuk ngeunaan Jérman." Saatos sakedap, nyatet kasangsaraan Ben sareng usahana pikeun ngahubungi anggota Kongrés, sekretaris nambihan: "Kami nyobian, Nak. Kami bakal mendakan aranjeunna."
  
  "Kolotna kuring henteu acan terang." Ben teu kahaja nempo hapéna. "Tapi moal lila-"
  
  Ayeuna awéwé séjén stepped ka hareup - a riang, percaya diri, individu loba ngora, dina sagala cara reminiscent tina urut Nyonya Sekretaris Nagara hareup, predator nyata atawa, sakumaha Drake ngawartoskeun dirina, versi pulitik Alicia Miles.
  
  "Nagara kuring henteu realistis, Pak Dahl, Pak Drake. Kami terang yén kami jauh di tukangeun ieu, sareng kami terang naon patokna. Tim SAS anjeun parantos diberesihan pikeun operasi. SGG oge. Kami ngagaduhan tim Delta siap ngabantosan. Jumlahna waé..." Manéhna ngacung-ngacungkeun ramo. "Koordinat".
  
  "Jeung Professor Parnevik?" Dahl nyarita pikeun kahiji kalina. "Warta naon ngeunaan urang Kanada?"
  
  "Waran keur dikaluarkeun," ceuk sekretaris rada kaku. "Ieu kaayaan diplomatik-"
  
  "Henteu!" Drake ngagorowok, tuluy ngaheureuyan nenangkeun diri. "Henteu, Pak. Ieu pendekatan salah. Hal ieu diluncurkeun... naon?... tilu dinten kapengker? Waktos mangrupikeun sadayana di dieu, khususna ayeuna. Sababaraha dinten ka hareup, "cenahna," dimana urang meunang atanapi eleh.
  
  Sekretaris Gates masihan anjeunna katingal reuwas. "Kuring ngadangu anjeun masih gaduh sababaraha prajurit di anjeun, Drake. Tapi sanés kusabab réaksi ieu. "
  
  "Kuring pindah antara prajurit jeung sipil lamun cocog," Drake shrugged. "Kauntungan janten mantan prajurit."
  
  "Enya. Nya, upami éta ngajantenkeun anjeun langkung saé, waran moal ngabantosan. Colby Taylor ngiles ti agam Kanada na sareng seueur karyawan na. Kuring nyangka yén anjeunna parantos ngarencanakeun ieu kanggo lami sareng ngalih ka sababaraha kontingensi anu tos diatur. Intina - anjeunna kaluar tina grid.
  
  Drake nutup panonna. "Aya warta alus?"
  
  Hiji awéwé ngora nyarita. "Nya, kami nawiskeun anjeun sadaya sumber Perpustakaan Kongrés pikeun ngabantosan panalungtikan anjeun." Panonna hérang. "Perpustakaan panggedéna di dunya. Tilu puluh dua juta buku. Sidik langka. Sareng Perpustakaan Digital Dunya."
  
  Ben neuteup ka dirina saolah-olah geus sapuk pikeun asup kontes cosplay Putri Leia. "Sadaya sumberdaya? Janten - sacara téoritis - anjeun tiasa terang mana Jerman anu obsess sareng mitologi Norse? Anjeun tiasa mendakan naskah ngeunaan Odin sareng makam Dewata ieu. Barang anu teu aya dina internét?"
  
  "Anjeun tiasa, ngan ukur pencét tombol," saur awéwé éta. "Sareng, gagal éta, kami ngagaduhan sababaraha pustakawan anu lami pisan."
  
  Panon Ben caang harepan bari neuteup ka Matt. "Bawa urang ka ditu."
  
  
  ***
  
  
  Perpustakaan Kongrés dibuka pikeun aranjeunna dina jam-jaman awal Minggu isuk. Lampu hurung, staf attentive, perpustakaan panggedéna di dunya pasti impressed. Mimitina, arsitéktur sareng rasa tempat éta ngingetkeun Drake ngeunaan musium, tapi nalika anjeunna ningali jajar lomari buku sareng balconies bacaan sirkular, anjeunna teras-terasan ngaraosan suasana hormat tina pangaweruh kuno, sareng wandana robih cocog sareng lingkunganana.
  
  Bari Drake spent sababaraha waktos wandering koridor, Ben wasted euweuh waktu di diving kana panalungtikan. Anjeunna nyolong kana balkon, ngeusian laptop sareng ngirim komandan pasukan khusus Swedia pikeun milarian kopi sareng cookies.
  
  "Tempat anu saé," saur Drake bari ngurilingan. "Kuring ngarasa Nicolas Cage tiasa kaluar unggal menit."
  
  Ben nyiwit sasak irungna. "Kuring henteu terang dimana ngamimitian," anjeunna ngaku. "Sirah abdi lumbung, sobat."
  
  Thorsten Dahl ngetok dina rel anu ngurilingan balkon. "Mimitian ku naon anu anjeun terang," saur anjeunna dina nada Oxford anu diajar. "Mimitian ku legenda."
  
  "Leres. Nya, urang terang sajak ieu. Éta lumayan seueur nyarios yén saha waé anu ngahina kuburan Déwa bakal mawa seuneu naraka ka Bumi. Sareng éta seuneu, sacara harfiah. Planét urang bakal kaduruk. Urang ogé terang yén legenda ieu ngagaduhan paralel sajarah anu unik sareng legenda anu aya hubunganana anu ditulis ngeunaan Dewa-dewa sanés.
  
  "Naon anu urang henteu terang," saur Dahl, "naha kunaon? Atawa kumaha?"
  
  "Seuneu," ceuk Drake seukeut. "Si lalaki ngan ukur nyarios kitu."
  
  Ben nutup panonna. Dahl ngalieuk ka Drake kalayan seuri ketang. "Éta disebut brainstorming," cenahna. "Nganalisis fakta sering ngabantosan ngungkabkeun bebeneran. Maksud kuring kumaha kajadian bencana. Mangga tulungan atanapi angkat."
  
  Drake nyeuseup kopi na tetep jempé. Duanana ieu guys leungit jalma sarta deserved spasi. Manéhna leumpang nepi ka pager jeung neuteup ka tukang, panonna darting sabudeureun rohangan buleud, noting posisi staf jeung agén Amérika. Kennedy diuk dua lanté handap, furiously ngetok jauh dina laptop nya, diisolasi ku dirina sorangan ... naon? Drake pikir. Kasalahan? Sieun? Depresi? Anjeunna terang sadayana ngeunaan éta, sareng anjeunna henteu badé ngamimitian da'wah.
  
  "The Legenda," ceuk Ben, "nunjukkeun yen salah desecration tina kuburan Odin urang bakal dimimitian aliran walungan seuneu. Abdi nyarios yén ieu penting pikeun terang sapertos anu sanés di dieu. "
  
  Drake nyengir nalika kenangan anyarna muncul. Walungan seuneu? Manéhna nempo.
  
  Tapi dimana?
  
  "Naha anjeun nyarios kitu?" nanya. "Walungan seuneu?"
  
  "Teu terang. Meureun kusabab kuring bosen ngomong 'naraka keur bitu' jeung 'kiamat geus deukeut'. Kuring ngarasa kawas trailer pilem Hollywood ".
  
  "Jadi anjeun nyusul walungan seuneu?" Dahl ngangkat halis. "Siga lava?"
  
  "Enggak, tunggu," Drake nyentak jarinya. "Enya! Supervolcano! Di... di Islandia, kan?" Anjeunna neuteup ka Swédia pikeun konfirmasi.
  
  "Tingali, ngan kusabab kuring Skandinavia henteu hartosna kuring"
  
  "Enya". Dina waktos éta, Asistén Muda Sekretaris Pertahanan materialized ti tukangeun lomari buku caket dieu. "Di sisi tenggara Islandia. Sakabeh dunya terang ngeunaan ieu. Saatos maca kajian pamaréntahan énggal, kuring nyangka ieu mangrupikeun supervolcano katujuh anu aya.
  
  "Anu paling kasohor di Yellowstone Park," ceuk Ben.
  
  "Tapi naha Supervolcano nyababkeun ancaman sapertos kitu?" Drake nanya. "Atawa ieu mitos Hollywood sejen?"
  
  Duanana Ben jeung asisten sekretaris unggeuk. "Istilah 'spésiés punah' henteu kaleuleuwihan dina kontéks ieu," saur ajudan. "Panaliti nyarioskeun ka urang yén dua letusan supervolcanic sateuacana pas sareng dua kajadian kapunahan massal anu kantos kajantenan di planét urang. Kadua, tangtosna, dinosaurus.
  
  "Sabaraha kabeneran?" Drake nanya.
  
  "Sacaket pisan upami éta kajantenan sakali, anjeun bakal kaget ku éta. Tapi dua kali? Hayu..."
  
  "Karunya".
  
  Ben ngangkat leungeun-Na dina hawa. "Tingali, urang nuju nyimpang di dieu. Anu urang peryogikeun nyaéta ngamuat Odin kalayan orok. Anjeunna nyorot sababaraha judul dina layar. "Ieu, ieu sareng wow ¸ pasti ieu. Voluspa - dimana Odin nyarioskeun rapat-rapatna sareng Seer.
  
  "Kunjungan?" Drake nyengir. "Viking porno, nya?"
  
  Asisten leaned leuwih Ben jeung mencét sababaraha tombol, ngasupkeun sandi jeung ngetik hiji garis. Pantsuit nya éta sabalikna tina jas Kennedy, dirancang tastefully nyorot sosok dirina tinimbang nyumputkeun eta. Panon Ben mencrong, masalahna dipopohokeun sakedapan.
  
  Drake mouthed, "Bakat sia-sia."
  
  Ben masihan anjeunna jari tengah pas asisten nangtung. Untungna, anjeunna henteu ningali anjeunna. "Éta bakal dibawa ka anjeun dina lima menit," ceuk manehna.
  
  "Hatur nuhun, cik." Drake ragu-ragu. "Hapunten, abdi henteu terang nami anjeun."
  
  "Panggil kuring Hayden," cenah.
  
  Buku-buku disimpen di gigireun Ben sababaraha menit saatosna, sareng anjeunna langsung milih anu disebut Voluspa, anjeunna ngabalikeun halaman-halaman sapertos jalma anu gaduh; kawas sato bau getih. Dahl milih volume sejen, Drake - katilu. Hayden diuk gigireun Ben, diajar téks jeung manéhna.
  
  Terus Ben ngagorowok, "Eureka! Kuring boga!" Tumbu leungit. Ieu Heidi! Sialan Heidi! Buku ieu nyusul, sareng kuring nyarioskeun, "perjalanan ti seer karesep Odin, Heidi."
  
  "Siga dina buku barudak?" Dahl écés émut jaman sakolana.
  
  Drake ngan katingali bingung. "A? Abdi langkung ti jinis lalaki Heidi Klum."
  
  "Enya, buku barudak! Kuring yakin yén legenda Heidi jeung carita ngumbara nya pasti geus mekar leuwih taun ti saga Norse kana mitos Norse, lajeng panulis ti Swiss mutuskeun pikeun ngagunakeun dongéng salaku dadasar pikeun buku barudak.
  
  "Muhun, naon cenah?" Drake ngarasa jantungna deg-degan.
  
  Ben maca sakedap. "Oh, éta nyarios seueur," sambungna buru-buru. "Éta geulis damn ogé nyebutkeun sagalana."
  
  
  DUAPULUH DUA
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Kennedy Moore diuk neuteup dina layar komputer na, ningali nanaon, sarta mikir ngeunaan kumaha lamun grind hirup handapeun jempol anjeun, éta dasarna ngan bal ténis keur dimanipulasi ku master a. A péngkolan leutik deui robah takdir anjeun, sababaraha péngkolan kaduga dikirim anjeun kana spiral karuksakan diri, lajeng sababaraha poé aksi gancang-paced mawa anjeun deui kana kaulinan.
  
  Manehna ngarasa energized on jalan ka New York, malah hadé sanggeus madness musium. Anjeunna gumbira sareng dirina sareng panginten sakedik gumbira sareng Matt Drake.
  
  Kumaha perverse, manéhna ngomong sorangan. Tapi lajeng, teu batur sakali ngomong yén tina kasusah hébat asalna kamajuan hébat? Sapertos kitu.
  
  Professor lajeng diculik. adina Ben Blake urang geus diculik. Sarta Kennedy walked resolutely arah markas mobile ieu, sirah lempeng jeung sakali deui lengkep immersed di buruan, pikiran nya fokus kana nyieun rasa bingung.
  
  Teras, nalika anjeunna mimiti naék léngkah, Lipkind ngawujud tina balaréa sareng ngeureunkeunana ngadadak.
  
  "Kaptén?"
  
  "Hai Moore. Urang kudu ngobrol ".
  
  "Asup ka jero," Kennedy ngalambai ka markas, "urang tiasa nganggo pitulung anjeun."
  
  "Euh, euh. No. Éta sanés kusabab musium, Moore. Kapal penjelajah nuju ka arah éta. "
  
  Anjeunna ngalih ka balaréa, tonggongna tegang ayeuna ningali anjeunna sapertos tuduhan jempé. Kennedy kedah buru-buru ngudag.
  
  "Naon... aya naon, Juragan?"
  
  "Lebet."
  
  Kapal pesiar kosong iwal ti duaan. Noise jalan tos reda, kajadian-kajadian anu ngoyagkeun dunya di luar ayeuna dikonci langkung jauh tibatan kautamaan sosialita anu nuju pésta.
  
  Kennedy satengah ngahurungkeun korsi nya pikeun nyanghareupan Lipkind. "Tong bébéja...mangga entong bébéja..." Gumpalan dina tikorona ngajadikeun Lipkind leungiteun éksprésina, nyaritakeun sagalana saméméh kecap-kecapna kaluar tina biwirna.
  
  Tapi aranjeunna murag, sareng unggal kecap mangrupikeun serelek racun dina jiwana anu parantos hideung.
  
  "Kaleb neunggeul deui. Kami ngagaduhan tunda sabulan - teras kamari sonten kami nampi telepon. Mojang... ahh... mojang ti Nevada," sorana serak. "Anyar di kota. Murid."
  
  "Henteu. Punten..."
  
  "Abdi hoyong anjeun terang ayeuna, sateuacan anjeun ngupingkeun sial beurit."
  
  "Henteu".
  
  "Hapunten, Moore."
  
  "Abdi hoyong uih deui. Hayu atuh balik, Lipkind. Hayu atuh asup. "
  
  "Abdi nyungkeun hapunten".
  
  "Abdi tiasa ngabantosan anjeun. Ieu padamelan abdi. Kahirupan abdi."
  
  Lipkind ngigelan biwir handapna, tanda pasti setrés. "Henteu acan. Sanajan kuring hayang, otoritas moal approve. Anjeun terang eta."
  
  "Naha atuh? Ti iraha abdi tiasa terang pamikiran politikus? Sadayana dina politik mangrupikeun bangsat, Lipkind, sareng ti iraha aranjeunna ngamimitian ngalakukeun anu leres? "
  
  "Anjeun nyekel kuring," gerendeng Lipkind ngahianat haténa. "Tapi pesenan, sakumaha anu aranjeunna nyarios, mangrupikeun pesenan. Sareng milik abdi henteu dirobih."
  
  "Lipkind, ieu ... ngarusak kuring."
  
  Manéhna ngeluk garing. "Pasihan waktosna. Dupi anjeun balik".
  
  "Sanés abdi teu paduli, sial! Ieu korban bangsat na! Kulawarga maranéhanana!"
  
  "Kuring ogé nyangka, Moore. Percanten ka abdi."
  
  Sakedapan manehna nanya, "Dimana?" Éta sadayana anu anjeunna tiasa laksanakeun, sadayana anu anjeunna tiasa naroskeun, sadayana anu tiasa dipikirkeun.
  
  "Moore. Di dieu anjeun teu kudu mayar penance nanaon. Henteu lepat anjeun yén psiko ieu mangrupikeun psiko sialan."
  
  "Dimana?" - Abdi naroskeun.
  
  Lipkind terang naon anu diperyogikeun sareng nyarioskeun tempat éta.
  
  
  ***
  
  
  Buka situs konstruksi. Tilu blok kiduleun Ground Zero. Pamekar disebut Silke Holdings.
  
  Kennedy kapanggih TKP dina dua puluh menit, noticed pita fluttering di lantai kaopat wangunan kabuka sarta ngirim taksi. Manéhna nangtung di hareupeun gedong, neuteup ka luhur kalawan panon tanpa jiwa. tempat ieu deserted-masih hiji TKP aktif-tapi éta telat Saptu jeung kajadian lumangsung leuwih ti 24 hours ago.
  
  Kennedy ditajong lebu, teras walked kaluar onto situs konstruksi. Manehna walked up tangga beton kabuka nepi sisi wangunan ka lanté kaopat sarta onto a slab beton.
  
  Angin ngagelebug ngagelebug kana blus longgarna. Upami rambutna henteu disisir ku pita anu kuat, éta bakal ngalayang sapertos anu kasurupan. Tilu pandangan New York dibuka sateuacanna, nyababkeun anjeunna lieur - kaayaan anu anjeunna ngalaman sapanjang hirupna, tapi, anehna, ngan ukur émut ayeuna.
  
  Sareng anjeunna naék Yggdrasil, Tangkal Dunya.
  
  Lajeng teu pusing.
  
  Éta ngingetkeun anjeunna ngeunaan kasus Odin sareng khususna Matt Drake. Anjeunna hoyong uih deui ka anjeunna, tapi anjeunna henteu yakin yén anjeunna gaduh kawani.
  
  Manehna ventured ngaliwatan slab berdebu, Ngahindarkeun tumpukan puing jeung parabot kontraktor '. Angin ngagelebug kana leungeun baju jeung calana, ngabareuhan alatan kaleuwihan bahan. Manehna eureun teu jauh ti tempat Lipkind geus digambarkeun lokasi awak. Sabalikna ti televisi populér, awak teu ditandaan ku kapur tulis - aranjeunna difoto, lajeng lokasi pasti maranéhanana diukur tina sagala rupa titik tetep.
  
  Barina ogé, manéhna ngan perlu aya. Ngabengkokkeun, ragrag kana tuur anjeun, nutup panon anjeun sarta solat.
  
  Sarta eta sadayana bergegas deui. Kawas Iblis ragrag ti sawarga. Kawas kreasi hiji archangel, sagalana flashed ngaliwatan pikiran nya. Momen manéhna nempo Chuck Walker pocketing ton duit kotor. Sora palupuh hakim anu nyatakeun kasalahanana. Paéh katingali ti batur-baturna, gambar-gambar saru anu mimiti muncul dina lokerna, napel dina tiung mobilna, napel dina panto apartemenna.
  
  Surat anu ditampi ti pembunuh séri, dimana anjeunna ngahatur nuhun kana sagala pitulungna.
  
  Anjeunna kedah tobat pikeun rajapati anu sanés ngabantosan Thomas Kaleb bunuh.
  
  Anjeunna kedah nyuhunkeun panghampura ti anu maot sareng duka.
  
  
  DUA PULUH TILU
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Hal ieu leuwih nembongkeun ti Britney," Ben buru-buru kecap-Na, nahan pikagumbiraeun na. "Ceuk di dieu- 'Nalika anjeunna dina Tangkal Dunya, Volva ngungkabkeun ka Odin yén anjeunna terang seueur rahasia na. Yén anjeunna kurban dirina dina Yggdrasil dina ngungudag pangaweruh. Yén manéhna puasa salapan poé salapan peuting pikeun tujuan nu sarua. Anjeunna nyarioskeun ka anjeunna yén anjeunna terang dimana panonna disumputkeun sareng kumaha anjeunna masihan aranjeunna pikeun tukeur pangaweruh anu langkung seueur.
  
  "Satu Wijaksana," Dahl interrupted. "Parnevik nyarios yén anjeunna sok dianggap pangwijaksana sadaya Dewa."
  
  Drake muttered, "Éta pernah wijaksana pikeun ngabejaan rusiah anjeun ka awéwé."
  
  Ben ngucek-ngucek matanya. "Odin puasa dina Tangkal Dunya salila salapan poé salapan peuting kalayan tumbak piercing sisi-Na, kawas Kristus dina salib. Heidi nyebutkeun yén dina delirium-Na, Odin ngawartoskeun dirina dimana para sahabatna disumputkeun. Jeung dimana ieu tameng disumputkeun? Jeung nu tumbak na kudu tetep aya. Sareng anjeunna hoyong anjeunna paburencaykeun para sahabatna - Bagian-bagianna - sareng nempatkeun awakna dina kuburan.
  
  Ben nyengir ka Drake, mata simeuteun. "Kuring panginten henteu acan réngsé milarian klitoris legendaris, sobat, tapi padamelan abdi di dieu parantos réngsé."
  
  Ben lajeng inget dimana anjeunna jeung awéwé nu nangtung gigireun anjeunna. Manéhna nyekel sasak irungna. "Dasar sareng omong kosong."
  
  Dahl teu ngiceup-ngiceup. "Sajauh anu kuring terang - sareng ieu ngan ukur dianggo pikeun anu kuring ganggu ngadangukeun nalika ceramah Parnevik - Volvas, sapertos pharaohs Mesir, sok dikubur di kuburan anu paling sugih, di gigireunana aya seueur barang berharga. Kuda, gorobag, hadiah ti nagri anu jauh."
  
  Hayden sigana nyumputkeun nyengir. "Upami urang nuturkeun sadayana carita anjeun sacara logis, Mr. Blake, maka kuring yakin yén anu disebut perjalanan Heidi saleresna mangrupikeun panjelasan dimana sadaya potongan Odin sumebar ... atanapi disumputkeun."
  
  "Telepon kuring... Ben. Leres, Ben. Sareng enya, anjeun leres. Tangtu."
  
  Drake mantuan sobatna kaluar. "Teu penting ayeuna mah. Kabéh potongan kapanggih, iwal ti Valkyries jeung..." manéhna ngareureuhkeun.
  
  "Panon." ceuk Ben bari seuri tegang. "Upami urang tiasa mendakan Panon, urang tiasa ngeureunkeun ieu sareng kéngingkeun sababaraha chip tawar pikeun Karin."
  
  Drake, Dahl jeung Hayden tetep jempé. Drake tungtungna nyarios, "The Valkyries kedah aya di luar ogé, Blakey. Dupi anjeun manggihan dimana aranjeunna kapanggih? Pasti aya laporan koran kuno atanapi naon waé.
  
  "Heidi datang jeung legenda Ragnarok," Ben masih mikir, immersed dina panalungtikan na. "Odin pasti ngajar anjeunna sateuacan anjeunna maot di Ragnarok."
  
  Drake unggeuk sirah sarta dikirim Dahl jeung Hayden kumisan. "Valkyries," cenah ka aranjeunna. "Naha anjeun émut kurangna inpormasi lengkep sareng ku kituna kamungkinan aspék kriminal? Naha aya kasempetan Interpol tiasa gabung sareng CIA sareng masihan anjeunna kasempetan?
  
  "Kuring badé masihan otorisasi ayeuna," saur Hayden. "Sareng kuring bakal neraskeun panyelidikan anu dilakukeun ku spesialis IT urang ngalawan urang Jérman. Salaku sobat saeutik amis anjeun ampir nyebutkeun - ngambah éléktronik kedah ngakibatkeun urang ka aranjeunna ".
  
  "Imut?" Drake seuri ka manéhna. "Anjeunna langkung ti éta. Lebetkeun diri dina fotografi. Vokalis di grup. Hiji lalaki kulawarga, jeung..." manéhna nyerengeh, "enya... sobat."
  
  Anjeunna ngadeukeutan, saurna, "Anjeunna tiasa nyandak gambar kuring iraha waé," teras seuri enteng sareng ngajauhan. Drake nuturkeun manehna, duanana puzzled tur pleasantly reuwas. Anjeunna salah ngeunaan dirina. Gusti, anjeunna langkung hese dibaca tibatan Kennedy.
  
  Drake bangga dirina dina kamampuan maca jalma. Naha anjeunna lesot? Naha taun-taun anjeunna janten palayanan sipil ngajantenkeun anjeunna lemes?
  
  Aya sora nu neuteup kana ceulina, sangkan haténa luncat. "Naon ini?" - Abdi naroskeun.
  
  Kennedy!
  
  "Sét!" Manéhna luncat jeung nyoba nyamur luncat leutik na dina hawa salaku manjang biasa anggota awak na.
  
  Pulisi New York macana sapertos buku. "Kuring kantos nguping yén SAS henteu kantos diserang di daérah musuh. Kuring nyangka anjeun henteu pernah bagian tina tim ieu, huh?"
  
  "Naon naon?" Ben nanya linglung, ngajawab pananya.
  
  "Ieu?" Kennedy condong ka hareup jeung ngetok sisi monitor, nunjuk ka ikon leutik disumputkeun diantara jumble simbol dina naskah.
  
  Ben nyerengeh. "Teu terang. Sigana mah ikon dina gambar.
  
  Nalika Kennedy ngalempengkeun, rambutna leupas tina ikatan sareng murag kana taktakna. Drake ngawas nalika aranjeunna cascaded turun ka leutik tonggongna.
  
  "Wow. Loba teuing bulu."
  
  "Anjeun tiasa ngalakukeun éta, freak."
  
  Ben ganda-klik ikon gambar. Layarna hurung kana téks, judulna anu kandel matak narik panon anjeun. Odin jeung Seer, ngajajar salila Ragnarok. Sareng di handapna aya sababaraha baris téks eksplanasi kuno.
  
  Lukisan ieu, dicét ku Lorenzo Bacche di 1795 sarta nyita tina koleksi pribadi John Dillinger di 1934, dipercaya dumasar kana hiji gambar heubeul tur nembongkeun para sahabatna dewa Norse Odin disusun dina urutan husus di situs dimana Odin maot. - medan perang mitis Ragnarok. Seer anu dipikacinta ningali ieu sareng ceurik.
  
  Tanpa ngomong sakecap, Ben mencét deui jeung gambar materialized di hareup aranjeunna.
  
  "Ya Allah!" Ben ngagerendeng. "Sae pisan."
  
  Kennedy ngadawuh, "Ieu rencana ... kumaha carana ngatur potongan".
  
  
  DUA PULUH OPAT
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Hayu urang ngadamel sababaraha salinan." Drake anu sok ati-ati nyandak sababaraha gambar gancang nganggo teleponna. Ben ngajar anjeunna pikeun ngajaga kaméra anu saé, tiasa dianggo, sareng ieu kaleungitan artos anu teu kaduga. "Kabéh anu urang peryogikeun ayeuna nyaéta Valkyries, Panon sareng peta Ragnarok." Anjeunna eureun ngadadak, dicuit ku beling ingetan.
  
  Ben nanya, "Naon?"
  
  "Henteu yakin. Crap. Mémori. Panginten hiji hal anu urang tingali dina sababaraha dinten ka pengker, tapi urang parantos ningali seueur pisan anu kuring henteu tiasa ngahususkeunana.
  
  Dahl nyarios, "Muhun, Drake. Panginten anjeun leres. Panginten Dillinger modern gaduh koleksi pribadi anu pikaresepeun. "
  
  "Tingali di dieu," Ben nuluykeun maca. "Di dieu nyarios yén lukisan ieu unik, kanyataan anu henteu kawujud dugi ka awal 1960-an, saatos éta kalebet dina paméran ngeunaan mitologi Norse sareng dikirim dina wisata dunya anu pondok. Sanggeus ieu, sarta alatan minat waning, lukisan ieu dikonci dina kolong museum jeung ... ogé, poho ngeunaan. Nepi ka poé ieu".
  
  "Alus padamelan urang nyandak pulisi sareng urang." Drake nyoba naekeun harga diri Kennedy urang, masih teu yakin dimana sirah nya sanggeus New York.
  
  Kennedy mimiti mengikat rambutna deui, teras ragu. Sakedapan, manéhna nempatkeun leungeun-Na dina saku, kawas rék bubu. Drake menepuk pundaknya. "Tah, kumaha upami anjeun kéngingkeun lukisan ieu sareng bawa ka dieu. Bisa jadi aya hiji hal anu urang teu ningali dina poto. Abdi sareng sobat lami Dahl badé mariksa sisi rindang tina ngumpulkeun seni. Goyangkeun sababaraha tangkal." Direureuhkeun, nyengir. "Leuwih tangkal."
  
  Kennedy groaned saméméh leumpang jauh.
  
  Dahl neuteup manehna ku panon sipit. "Jadi. Dimana urang kudu ngamimitian?
  
  "Urang mimitian ku Valkyries," ceuk Drake. "Sakali munchkin ramah kami ngabejaan urang dimana jeung iraha aranjeunna kapanggih, urang tiasa nyobian ngalacak aranjeunna handap."
  
  "Karya detektif?" Dahl nanya. "Tapi anjeun nembé ngusir detektif pangsaéna kami."
  
  "Ayeuna anjeunna peryogi gangguan sacara fisik, sanés mental. Anjeunna geulis kumuh.
  
  Ben nyarita. "Tebak alus, Matt. The Valkyries kapanggih diantara harta hébat lianna di makam Viking seer, Volva, dina 1945 di Swedia.
  
  "Kuburan Heidi?" Drake nyandak kasempetan.
  
  "Kudu kitu. Cara anu saé pikeun nyumputkeun salah sahiji potongan. Tanya antek anjeun pikeun ngubur éta sareng anjeun saatos anjeun maot."
  
  "Transfer artikel ieu ka komputer sejen." Drake jeung Dahl diuk gigireun, katingali kagok.
  
  Drake terang yén jamna masih kénéh némbalan. Pikeun Karin. Pikeun Parnevik. Pikeun musuh maranéhanana jeung sakabeh dunya. Anjeunna pounded mesin furiously, ngaliwatan arsip musium sarta nyoba angka kaluar nalika Valkyries ngiles tina inventory.
  
  "Naha anjeun curiga aya anu damel ti jero?" Dahl langsung ngartos kamana anjeunna nuju.
  
  "Dugaan pangsaéna nyaéta satpam musium anu henteu dibayar atanapi kurator anu kajebak ... sapertos kitu. Aranjeunna bakal ngantosan dugi ka Valkyries kamungkinan diturunkeun ka kolong sareng teras-terasan ngirim aranjeunna. Teu aya anu sadar ieu mangtaun-taun, upami sadayana. "
  
  "Atawa rampog," Dahl nyentak. "Yesus, lalaki, urang gaduh langkung ti genep puluh taun pikeun terang ieu." Anjeunna ngarampa cingcin kawinan anu dipasang deui saprak aranjeunna lebet ka Perpustakaan. Drake eureun sakedapan. "Pamajikan?"
  
  "Jeung barudak".
  
  "Naha anjeun sono ka aranjeunna?"
  
  "Unggal detik".
  
  "Muhun. Panginten anjeun sanés jempol anu disangka ku anjeun."
  
  "Bangsat anjeun, Drake."
  
  "Leuwih jiga kitu. Abdi henteu ningali perampokan. Tapi tingali di dieu - nu Valkyries nuluykeun wisata di 1991 salaku bagian tina kampanye humas pikeun Yayasan Warisan Swedia. Taun 1992 aranjeunna leungit tina katalog Musieum. Naon anu dicarioskeun ka anjeun?"
  
  Dahl ngacungkeun biwir. "Éta jalma anu aya hubunganana sareng tur mutuskeun pikeun maok aranjeunna?"
  
  "Atawa ... batur anu ningali aranjeunna dina tur mutuskeun!"
  
  "Oke, éta langkung dipikaresep." Sirah Dahl ngageleng. "Jadi dimana wisatana?" Ramo-ramona ngetok layar opat kali. "Inggris. YORK ÉNGGAL. Hawaii. Australia."
  
  "Éta leres-leres ngahususkeun," saur Drake sarkastik. "Karunya".
  
  "Enggak, tungguan," tembal Dahl. "Ieu leres. Penculikan Valkyrie kedahna lancar, leres? Direncanakeun saé, dieksekusi ogé. Idéal. Ieu masih smacks of involvement dina kajahatan ".
  
  "Mun anjeun rada pinter, anjeun bakal ..."
  
  "Dengekeun! Dina awal 90an, mafia Serbia mimiti ngali cakar na kana beuteung Swédia. Kajahatan nu patali jeung extortion geus dua kali dina waktu kurang ti dasawarsa, sarta ayeuna aya puluhan geng diatur operasi sakuliah nagara. Sababaraha nyebut dirina Bandidos. Batur, sapertos Hells Angels, ngan ukur geng motor."
  
  "Naha anjeun nyarios yén mafia Serbia gaduh Valkyries?"
  
  "Henteu. Kuring nyebutkeun aranjeunna rencanana maok aranjeunna lajeng ngajual aranjeunna keur duit. Aranjeunna hiji-hijina anu gaduh sambungan pikeun narik ieu. jalma ieu ngalakukeun sagalana, teu ngan extortion. Penyelundupan internasional moal ngaleuwihan aranjeunna.
  
  "OKÉ. Janten kumaha urang terang ka saha aranjeunna dijual?"
  
  Dahl ngangkat teleponna. "Kami henteu ngalakukeun éta. Tapi sahenteuna tilu pamimpin senior ayeuna aya di tukangeun bar caket Oslo. Manéhna leumpang jauh rék nelepon.
  
  Drake ngucek-ngucek mata dan ngegeleng. Anjeunna ningali jam sareng kaget ningali yén éta ampir jam 6. Iraha terakhir aranjeunna bobo? Anjeunna neuteup sabudeureun nalika Hayden balik.
  
  Asisten sekretaris pertahanan anu geulis katingali depresi. "Hampura guys. Teu aya untungna sareng urang Jérman."
  
  Sirah Ben dikocok sabudeureun, tegangan némbongkeun. "Henteu aya saurang ogé?"
  
  "Henteu acan. Hapunten pisan."
  
  "Tapi kumaha? Lalaki ieu pasti aya dimana waé." Cimata ngeusi panonna sareng anjeunna tetep dina Drake. "Sanés éta?"
  
  "Hehehehe, sobat, éta leres. Percaya ka kuring, urang bakal mendakan anjeunna. " Anjeunna nyeepkeun sobatna dina nangkeup biruang, panon na begging Hayden sangkan narabas. "Urang kedah istirahat sareng sarapan anu saé," saur anjeunna, aksen Yorkshire na bersinar.
  
  Hayden ngoyag-ngoyagkeun sirahna, neuteup manehna siga nu karek ngomong basa Jepang.
  
  
  DUA PULUH LIMA
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles ningali multi-miliar Colby Taylor nalika anjeunna calik di lantai anu lega tina salah sahiji seueur apartemen anu dipiboga, ieu lokasina dua puluh dua lantai di luhur Las Vegas Boulevard. Hiji témbok éta sagemblengna kaca, nawarkeun tempoan hebat ti fountains Bellagio jeung lampu emas tina Tower Eiffel.
  
  Colby Taylor henteu mikiran deui. Anjeunna immersed dina akuisisi panganyarna na, The Wolves of Odin, nu anjeunna geus spent dua jam taliti piecing babarengan. Alicia leumpang ka anjeunna, mesek bajuna hiji-hiji dugi ka taranjang, teras turun dina opat suku dugi ka panonna sajajar sareng panonna, hiji suku tina taneuh.
  
  Kakuatan sareng bahaya mangrupikeun dua hal anu ngajantenkeun anjeunna. Kakuatan Colby Taylor - megalomaniac extraordinaire - sareng bahaya anu ditimbulkeun ku pangaweruh anu nikmat yén kabogohna Milo, anu ageung, bruiser kuat ti Vegas, leres-leres dipikacinta anjeunna.
  
  "Naha anjeun badé istirahat, bos?" manehna nanya renghap. "Abdi tunduh. Henteu aya biaya tambahan. "
  
  Taylor neuteup ka luhur jeung ka handap. "Alicia," cenah, nyokot sapuluh dollar tina dompétna. "Kami duanana terang yén éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung seueur upami kuring mayar." Anjeunna mencét tagihanana di antara huntuna sateuacan nyandak posisi di tukangeunana.
  
  Alicia ngangkat sirahna luhur, ampir drooling, admiring lampu sparkling tina Strip stretched kaluar saméméh manéhna. "Ulah buru-buru. Upami Anjeun tiasa."
  
  "Kumaha kaayaan Parnevik?" Taylor ngécéskeun patarosanna salaku gerendeng.
  
  "Pas anjeun rengse," Alicia ngajawab dina basa Inggris na rusak. "Kuring bakal megatkeun eta jadi dua."
  
  "Informasi mangrupikeun kakuatan, Miles. Urang ... kudu nyaho naon maranéhna terang. ... Tumbak. Kabéh sésana. Di momen urang payun. Tapi Valkyries sareng Panon mangrupikeun ... hadiah nyata.
  
  Alicia ngabéréskeun éta. Ngagerendeng. Ngagerendeng. Obsesi. Manéhna hirup pikeun dua hal - bahaya jeung duit. Anjeunna ngagaduhan kaahlian sareng pesona pikeun nyandak naon waé anu dipikahoyong, anu anjeunna laksanakeun unggal dintenna tanpa dipikiran atanapi kuciwa. Ari nya di SAS ngan ukur latihan. Misina di Afghanistan sareng Libanon mangrupikeun padamelan anu sederhana.
  
  Ieu kaulinan nya, nya hartosna pikeun swasembada. Waktos ieu senang sareng Colby Taylor sareng tentarana, tapi urang Jerman enggal nawiskeun gaji anu langkung ageung - Abel Frey ngawakilan kakuatan anu nyata, sanés Colby Taylor. Campurkeun éta sareng bahaya anu ageung gaduh Milo anu dipikacinta caket dieu, sareng anjeunna henteu ningali nanaon tapi kembang api anu luar biasa dina cakrawala.
  
  Manehna glanced sabudeureun Jalur, recognizing kakuatan mutlak dina eta lampu kedip-kedip na grand casinos, sarta ngamangpaatkeun éta hiburan saeutik nu Colby Taylor kungsi nawiskeun, bari mikir ngeunaan Matt Drake jeung awéwé manéhna geus katempo manehna kalawan.
  
  
  ***
  
  
  Manehna walked kana pangkeng tamu apartemen sarta kapanggih Professor Roland Parnevik dihijikeun, sprawled, kana ranjang persis sakumaha manehna geus ditinggalkeun manehna. Kalayan panas Taylor masih ngaduruk antara pingpingna sareng semu beureum dina pipina, anjeunna ngajerit ka Geronimo! sarta luncat kana kasur, badarat gigireun lalaki heubeul.
  
  Manéhna luncat nepi kana tuur nya jeung ripped pita saluran pérak tina biwir na. "Anjeun ngadéngé kami, teu kitu, Profesor? Tangtu waé." Paneuteupna neuteup kana cangkéng. "Naha aya kénéh sababaraha kahirupan di dinya, lalaki kolot? Butuh bantuan?"
  
  Manehna laughed maniacally sarta luncat tina ranjang. Panon si profésor nu sieun nuturkeun unggal gerakan lapar kakuatan, inflaming ego dirina, ngajurung manehna kana manifestasi malah leuwih liar. Manéhna nari, manéhna twirled, manéhna jadi isin.
  
  Tapi ahirna, manéhna diuk dina dada kokolot, nyieun manéhna ngambekan beurat, jeung ngayunkeun gunting acuk.
  
  "Waktosna pikeun motong ramo anjeun," saurna riang. "Kuring ngarasakeun panyiksaan kuring saloba kuring ngarasakeun kelamin kuring, inci ku inci. Sareng langkung lami langkung lami, langkung saé. Serius sobat, abdi ngan di dieu pikeun getih jeung karusuhan ".
  
  "Naon... hayang naon... hayang nyaho?" Aksen Swedia Parnevik kandel ku sieun.
  
  "Bejakeun ka kuring ngeunaan Matt Drake sareng palacur anu ngabantosan anjeunna."
  
  "Drake? Abdi... teu ngartos... hoyong - Odin?"
  
  "Kuring henteu paduli ngeunaan sagala crap Norwegia ieu. Abdi di dinya kusabab pikagumbiraeun anu murni tina éta sadayana." Manehna gancang nyepetkeun gunting acuk deukeut ujung irungna.
  
  "Umm... Drake éta - SAS, abdi uninga. Anjeunna kalibet dina ieu ... ku kahaja ".
  
  Alicia ngarasa aya ombak tiris nyabak dirina. Manehna taliti naek nepi awak Parnevik urang, nempatkeun duanana wilah sabudeureun irung sarta squeezed nepi ka némbongan trickle getih.
  
  "Kuring ngarasa kawas anjeun stalling, lalaki heubeul."
  
  "Henteu! Henteu! Punten!" Ayeuna aksenna jadi kandel sareng distorsi ku tekanan dina irungna dugi ka anjeunna teu tiasa ngartos kecap-kecapna. Manéhna nyikikik. "Anjeun disada sapertos koki ti The Muppets." Bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla."
  
  "Pamajikan-manehna ditinggalkeun anjeunna. Nyalahkeun SAS!" - Parnevik blurted kaluar jeung digulung panon na di horor. "Babaturanna boga adina nu nulungan urang! Wanoja éta Kennedy Moore, perwira pulisi ti New York. Anjeunna ngaluarkeun pembunuh berantai!"
  
  Alicia ngagerakkeun bilahna ambek-ambekan. "Hadé. Hadé pisan, profesor. Naon deui?"
  
  "Nya... nuju... em... Liburan. Taya libur maksa. Anjeun tingali, pembunuh séri - anjeunna maéhan deui. "
  
  "Gusti, Prof, anjeun mimiti ngahirupkeun kuring."
  
  "Punten. Abdi tiasa nyarios Drake mangrupikeun jalma anu saé! "
  
  Alicia narik cutters ros na. "Muhun, anjeunna pasti bakal ngaliwatan eta. Tapi kuring lumpat ka anjeunna di SRT, sanes anjeun. Kuring terang naon anu ngaganggu éta bangsat."
  
  Aya nu ngajerit jeung tabrakan, lajeng Colby Taylor poked sirah na ngaliwatan panto. "Miles! Kuring kakara meunang telepon ti sekutu urang di pamaréntah Swedia. Aranjeunna kapanggih dimana Valkyries éta. Urang kudu buru-buru. Ayeuna!"
  
  Alicia nyokot cutters mawar sarta motong ujung ramo lalaki heubeul urang.
  
  Ngan kusabab manehna bisa.
  
  Bari anjeunna ngajerit jeung writhed, manehna straddled deui na nyangkut anjeunna kalawan jet injector, jarum suntik tanpa jarum, inserting sensor leutik ngan handapeun kulitna.
  
  Plan B, pikir Alicia, latihan prajuritna masih nepi ka par.
  
  
  dua puluh genep
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Nalika HP Thorsten Dahl disada, sungut Drake pinuh ku muffin buah beri biru. Anjeunna dikumbah handap kalawan kopi seger, dengekeun expectantly.
  
  "Leres, Menteri Nagara." Saatos kejutan ieu, sesa paguneman di pihak Dahl lirén, runtuyan 'Kuring ningali', pernyataan sareng tiiseun hormat. Ieu ditungtungan ku 'Kuring moal ngantep anjeun turun, Pak', nu hurung saeutik ominous ka Drake.
  
  "Muhun?" - Abdi naroskeun.
  
  "Pamaréntah kuring kedah ngajanjikeun salah sahiji bajingan Serbia ieu hukuman panjara anu dikirangan ku tukeran pitulung, tapi kami gaduh konfirmasi." Drake bisa ngabejaan yen underneath exterior konservatif Dahl urang éta hiji lalaki anu hayang jadi senang.
  
  "Jeung naon?"
  
  "Henteu acan. Hayu urang kumpulkeun sadayana." Moments engké, Ben ditarik jauh ti layar laptop, Hayden bertengger hiji inci tina siku na, sarta Kennedy nangtung expectantly gigireun Drake, buukna panjang tetep handap.
  
  Dahl narik napas. "Vérsi pondok nyaéta yén pamimpin mafia Serbia Swédia dina nineties - saurang lalaki anu ayeuna aya dina hak asuh urang - masihan Valkyries ka pasangan Amérika na salaku sikep muhibah. Janten, Davor Babic nampi Valkyries di 1994. Dina 1999, Davor mundur salaku pamimpin Mafia sareng nyerahkeun kontrol ka putrana Blanca, pensiunan ka tempat anu paling anjeunna dipikacinta di dunya - bahkan tanah airna.
  
  Dahl ngareureuhkeun sakedapan. "Hawaii".
  
  
  DUAPULUH TUJUH
  
  
  
  New York, AS
  
  
  Abel Frey neuteup ka handap tina jandela apartemen di lantai luhurna ka jutaan sireum leutik nu ngagidig sapanjang trotoar di handap. Tapi, teu siga sireum, jalma-jalma ieu teu boga pikiran, teu boga tujuan, jeung teu boga imajinasi pikeun nempo saluareun kahirupan sangsara maranéhanana. Anjeunna ngusulkeun yén istilah 'hayam tanpa sirah' diciptakeun ku saurang lalaki anu nangtung dina jangkungna ieu nalika anjeunna ngasurvey cesspool anu kuciwa nyaéta umat manusa.
  
  Frey geus lila masihan rein bébas lamunan na. Versi anu langkung ngora anjeunna sadar yén tiasa ngalakukeun nanaon ngajantenkeun sadayana pikaboseneun. Anjeun kedah ngadamel kagiatan anu énggal, langkung variatif sareng ngahibur.
  
  Mangkana arena perang. Mangkana bisnis fashion - mimitina cara sorangan awéwé geulis, lajeng hareup pikeun cingcin penyelundupan internasional, sarta ayeuna cara pikeun nyumputkeun minat na di Makam Dewata.
  
  Karya hirupna.
  
  Perisai éta sampurna, karya seni anu leres, sareng, salian ti peta énkripsi anu dipahat dina permukaanna gilig, anjeunna nembé mendakan kalimat misterius anu ditulis sapanjang ujung luhurna. Arkeolog karesepna digawé teuas dina eta. Jeung élmuwan favorit na diusahakeun unravel kejutan panganyarna sejen - tameng ieu dijieunna tina bahan panasaran, teu logam biasa, tapi hal anu leuwih penting, tapi dina waktos anu sareng amazingly lampu. Frey éta duanana senang tur kuciwa pikeun manggihan yén aya malah leuwih rusiah Odin ti anjeunna ngalaman mimiti imagined.
  
  Kuciwa anjeunna disababkeun ku kurangna waktos pikeun diajar aranjeunna. Utamana ayeuna anjeunna bagian tina lomba internasional ieu. Kumaha anjeunna miharep anjeunna bisa ngirim dulur deui La Veraine, sarta bari socialites pantes maranéhna senang, anjeunna jeung sababaraha batur bakal analisa Rahasia Dewata.
  
  Manéhna tuluy nyengir ka kamar kosong. Analisis salawasna kudu dibarengan ku sababaraha moments berharga tina respite kasar. Meureun ngadu sababaraha model lalaki ngalawan silih dina arena, nawiskeun aranjeunna jalan kaluar. Leuwih alus deui, ngadu sababaraha tawanan na ngalawan unggal lianna. Jahiliah jeung putus asa maranéhanana salawasna dibere tontonan pangalusna.
  
  Emailna nuju ping. Pidéo muncul dina layar, nunjukkeun budak awéwé énggal, Karin Blake, linggih dina ranjangna dina ranté.
  
  "Ahirna". Frey melong manéhna pikeun kahiji kalina. Wanoja Blake geus ditandaan unggal tilu mercenaries anjeunna dikirim ka Kidnap dirina, hiji rada viciously. Anjeunna pinter pisan, aset anu nyata, sareng anjeunna nembé dikurung di panjara sakedik di La Vereina, ngantosan kadatangan Frey.
  
  Daging seger pikeun enjoyment na. Tina getih jalma-jalma anu teu salah mangrupikeun kabagjaan anu langgeng. Ayeuna manéhna milik-Na. Anjeunna ngagaduhan rambut pirang anu dipotong, poni anu saé, sareng sapasang panon anu lega - sanaos Frey henteu yakin kana warna anu dipasihan kualitas gambar. Awak geulis - teu ceking kawas modél; leuwih seductive, nu, mamang teu, bakal daya tarik pikeun kelamin fairer.
  
  Anjeunna ngarampa beungeutna anu didigitalkeun. "Anjeun bakal énggal ka bumi, budak leutik..."
  
  Dina waktos éta, panto dibuka sareng Milo anu kasar asup, ngacungkeun hapé dina hiji leungeun. "Éta nya," anjeunna ngagorowok. "Alicia!" Anjeunna kagungan nyengir bodo dina beungeut idiot na.
  
  Frey nyumputkeun émosi na. "Ja? Halo? Sumuhun, wartosan abdi. Éta potongan terakhir di New York, éta kedahna milik kuring. " Anjeunna henteu percanten ka bangsat Inggris sakedik.
  
  Anjeunna ngadangukeun anjeunna, mesem nalika anjeunna ngajelaskeun dimana aranjeunna kedah angkat salajengna, hambar nalika anjeunna nguping yén Swédia sareng para sahabatna nuju di jalan, teras anjeunna henteu tiasa ngabantosan tapi sinar nalika anjeunna jangji yén anjeunna bakal enggal-enggal nyekel dua urang Kanada. inohong.
  
  Lajeng anjeunna bisa decipher prasasti aneh ieu dina edges of Shield tur tingal lamun bagian séjén dijieun tina bahan langka sarua. Lajeng anjeunna bakal boga tilu lembar jeung hiji kaunggulan.
  
  "Sahenteuna anjeun akalna," pokna kana telepon, neuteup ka Milo. "Kuring ngarepkeun ngagunakeun sumberdaya ieu nalika urang pendak deui pas." Geus rada lila manéhna nyiuk mawar Inggris.
  
  Frey nyerengeh katineung bari panon Milo ngabeubeut mikiran reuni jeung kabogohna. Waleran Alicia masih kénéh némbalan dina pikiranna.
  
  Sakumaha anu dipikahoyong, Pak.
  
  
  DUA PULUH DALAPAN
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  Dina 12 Séptémber, panonpoe lohor di Hawaii ieu darkened ku hujan poék parasut Jellyfish, parasut signature militér AS. Dina operasi anu unik, Delta Commandos darat dikurilingan ku SGG Swedia sareng SAS Inggris - sareng hiji pulisi New York - di pantai terpencil di sisi kalér pulo.
  
  Drake mimiti ngajalankeun ka pantai, pasir lemes badarat-Na, ngaleupaskeun parasut sarta gancang ngahurungkeun sabudeureun pikeun mariksa kamajuan Kennedy urang. Manehna landed diantara sababaraha budak Delta, murag kana hiji tuur, tapi geura-giru naék kana suku nya.
  
  Ben kedah tetep sareng pesawat bari neraskeun panalungtikanana kalayan bantosan Hayden, anu dikirim salaku "penaséhat" ka AS dina misi éta.
  
  Dina pangalaman Drake urang, panaséhat biasana versi hadé-dilatih bos maranéhanana-mata-mata dina pakean domba urang, jadi mun nyarita.
  
  Aranjeunna lumpat sapanjang pantai di panonpoé Hawaii panas, tilu puluh prajurit Angkatan Husus kacida dilatih, saméméh ngahontal lamping hipu sheltered ku kanopi tangkal.
  
  Di dieu Thorsten Dahl ngeureunkeun aranjeunna. "Anjeun terang aturan. Tenang jeung padet. Tujuanana nyaéta kamar panyimpen. Maju!"
  
  Kaputusan dijieun pikeun nyerang agam urut pamimpin mafia Serbia kalawan kakuatan maksimum. Waktos pisan ngalawan aranjeunna - sainganna tiasa ogé terang lokasi Valkyries ayeuna, sareng kéngingkeun panangan dina balapan ieu penting pisan.
  
  Sareng salami pamaréntahanna, Davor Babic sanés jalma anu welas asih.
  
  Aranjeunna naek lamping jeung lumpat meuntas jalan, langsung ka gerbang pribadi Babich urang. Malah angin ngahiliwir teu keuna. Serangan éta dilakukeun, sareng dina waktos kirang ti hiji menit gerbang beusi tempa jangkung diréduksi janten potongan logam. Aranjeunna peupeus ngaliwatan gerbang jeung dispersed sakuliah wewengkon. Drake nyandak panutup tukangeun tangkal korma kandel, diajar padang rumput hejo kabuka nu ngarah nepi ka léngkah marmer masif. Di luhureun éta lawang ka agam Babich urang. Dina dua sisi nangtung arca whimsical jeung khasanah budaya Hawai, malah hiji figurine Moai ti Easter Island.
  
  Henteu aya kagiatan.
  
  The mafia Serbia retiree éta deadly timer yakin.
  
  Lalaki SAS, beungeutna satengah disumputkeun, slid gigireun Drake.
  
  "Salam, sobat baheula. dinten anu saé, leres? Abdi resep pisan nalika sinar panonpoé langsung pencét lensa. Wells ngintunkeun panghadéna."
  
  "Dimana éta bodo kolot?" Drake henteu ngalihkeun panonna ti kebon.
  
  "Ceuk manehna bakal ngahubungan anjeun engké. Aya hal ngeunaan anjeun ngahutang anjeunna sababaraha waktos. "
  
  "Bajingan tua kotor."
  
  "Saha Méi?" - tanya Kennedy. Anjeunna nyisiran rambutna deui sareng ngagem saragam tentara anu teu aya bentukna dina pantsuit. Anjeunna ngagaduhan sababaraha Glock.
  
  Drake, sakumaha biasa, teu mawa pakarang naon baé, iwal péso Tujuan husus na.
  
  Lalaki SAS anyar nyarios, "Drake Flame Old aya di dieu. Nu leuwih penting, saha anjeun?"
  
  "Hayu, dulur-dulur. Fokus kana ieu. Kami badé ngaluncurkeun salah sahiji serangan panggedéna ka sipil dina sajarah."
  
  "Sipil?" Kennedy nyerengeh. "Upami jalma ieu sipil, maka kuring burit Claudia Schiffer."
  
  Tim Delta parantos aya dina léngkah. Drake kaluar tina nyumput momen maranéhanana dimimitian, sarta lumpat meuntas taneuh muka. Nalika anjeunna satengah jalan, jeritan mimiti.
  
  Inohong muncul dina luhureun tangga, diasah rupa-rupa jas, kaos boxer, jeung kaos oblong.
  
  Genep tembakan pondok disada. Genep layon murag teu nyawaan turun tangga. Delta Tim éta satengahna nepi. Jeritan urgent ayeuna datang ti mana wae payun sakumaha Drake ngahontal handap undak tur crawled ka katuhu, dimana pager batu melengkung nyadiakeun panutup saeutik leuwih.
  
  Hiji tembakan rang kaluar, nyaring, hartina asalna ti Serbs. Drake tos mariksa Kennedy deui, teras dua kali ngaléngkah ka luhur.
  
  Saluareun éta, hiji strip leutik gravel ngarah ka lawang ka agam, anu perenahna antara dua halves wangunan H ngawangun. Lalaki bersenjata muncul tina panto kabuka sareng tina ngabantingkeun panto Perancis dina dua sisi lawang.
  
  Aya puluhan.
  
  Aranjeunna dicandak ku reuwas - tapi gancang regroup. Meureun teu jadi sombong sanggeus kabeh. Drake ningali naon anu bakal datang sareng ngungsi diantara koleksi patung anu anéh. Anjeunna réngsé nyered Kennedy ku potongan ti Pulo Easter.
  
  Sadetik saterusna seuneu gun mesin kadéngé. Pangawal reuwas nyetél curtains timbal dina sagala arah. Drake murag kana beuteungna nalika sababaraha pélor nabrak patung éta.
  
  Satpam lumpat ka hareup. Aranjeunna disewa otot, dipilih langkung seueur pikeun kabodoan anu kuat tibatan kamampuan intelektualna. Aranjeunna lumpat lempeng kana garis ati seuneu ti budak Delta sarta murag, writhing diantara aliran getih.
  
  Kaca beulah tukangeunana.
  
  Langkung seueur tembakan kadéngé tina jandéla agam. Prajurit Delta sial nampi pélor dina beuheung sareng langsung murag maot.
  
  Dua pangawal titajong kana arca, salah sahijina rada tatu. Drake cicingeun ngagambar sabeulahna sareng ngantosan salah sahijina leumpang ngurilingan patung.
  
  Hal anu terakhir anu ditingali ku Serb anu tatu nyaéta getihna nyalira nalika Drake motong tikorona. Kennedy dipecat di Serbia kadua, lasut, lajeng japati pikeun panutup nalika anjeunna ngangkat pakarang na.
  
  Palu diklik kosong.
  
  Kennedy nangtung. Naha senjatana dibongkar atanapi henteu, anjeunna masih nyanghareupan lawan anu ambek-ambekan. Satpam ngayunkeun mower, ngabengkokkeun ototna.
  
  Kennedy ngaléngkah kaluar tina jangkauan, teras ngaluncat ka hareup nalika moméntumna ngantepkeun anjeunna kakeunaan. Tajongan gancang kana palangkangan sareng siku kana tonggong beuheungna naék kana taneuh. Manéhna ngaguling-guling, sabeulahna ngadadak dina pananganna, sarta nyedek dina busur lega. Kennedy jerked deui ngan cukup pikeun tip deadly ngaliwatan pipina saméméh nyetir ramo na heuras kana windpipe na.
  
  Manéhna ngadéngé kartilage lemes megatkeun, ngadéngé manéhna mimitian cuk.
  
  Manéhna ngalieuk. Anjeunna réngsé. Manéhna teu boga kahayang pikeun lalajo manéhna maot.
  
  Drake nangtung sareng ningali. "Lumayan".
  
  "Panginten anjeun bakal ngeureunkeun ngasuh kuring ayeuna."
  
  "Moal..." Manéhna eureun ngadadak. Éta anjeunna? Anjeunna nutupan éra-Na ku boasting wani. "Teu aya anu langkung saé tibatan ningali awéwé nganggo bedil."
  
  "Teu penting". Kennedy crept tukangeun kutub totem, fitur kaluar-of-tempat sejen tina agam, sarta surveyed adegan.
  
  "Kami badé jalan anu misah," saur anjeunna. "Anjeun badé milarian kamar panyimpen. Abdi badé uih deui."
  
  Anjeunna ngalakukeun padamelan anu lumayan pikeun nyumputkeun ragu-ragu. "Anjeun yakin?"
  
  "Eh lalaki, kuring pulisi di dieu, inget? Anjeun sipil. Laksanakeun sakumaha anu diparentahkeun."
  
  
  ***
  
  
  Drake ningali nalika Kennedy ngarayap ka katuhu, nuju ka tukangeun agam, dimana panjagaan satelit nunjukkeun helipad sareng sababaraha gedong rendah. Tim SAS parantos dikerahkan di dinya sareng parantos nyusup dina waktos éta.
  
  Manggih paneuteupna lingering kana sosokna, uteukna ujug-ujug hayang baju nu dipakena bakal pamer buritna.
  
  Reuwas ngageter. Humility jeung kateupastian ngagabungkeun kakuatan dina sirah na, ngabalukarkeun whirlpool tina mamang diri. Dua taun ti Alison ditinggalkeun, leuwih ti tujuh ratus poé instability. Jero mahiwal tina drunkenness konstan, dituturkeun ku bangkrut, lajeng a slow, naékna slow pisan kana kahirupan normal.
  
  Aranjeunna teu acan aya. Euweuh nu deukeut.
  
  Naha éta kerentanan anjeunna nyarios?
  
  Rencana b.
  
  Gawé di leungeun. Coba pikeun meunangkeun deui fokus militér anjeun sarta ninggalkeun barang sipil damn balik bari. Anjeunna nyeepkeun bedil ti duanana penjaga sareng ngarayap di antara patung-patung dugi ka anjeunna nangtung di ujung jalan kerikil. Anjeunna nempo tilu target dina tilu jandéla béda jeung dipecat tilu bursts dina suksesi gancang.
  
  Dua ngagorowok jeung ngagorowok. Lumayan. Nalika sirah sésana poked deui kaluar, néangan lokasina, Drake robah jadi halimun beureum.
  
  Anjeunna teras lumpat, ngan ukur nyelip dina tuur pikeun eureun di luar payuneun agam, sirahna nabrak batu anu kasar. Anjeunna neuteup deui ka tim Delta, anu bergegas nyekel anjeunna. Anjeunna unggeuk ka pamingpin maranéhanana.
  
  "Ngaliwatan". Drake unggeuk nuju panto, teras ka katuhu. "Ruang panyimpen."
  
  Aranjeunna lebet ka jero, Drake tukang, mencét kana kurva témbok. Tangga beusi tempa anu lega ngagulung di payuneun aranjeunna ka tingkat kadua agam.
  
  Nalika aranjeunna ngarayap sapanjang témbok, langkung seueur Serb muncul dina balkon lanté luhur langsung di luhur aranjeunna. Sakedapan, tim Delta janten mangsa gampang.
  
  Kalawan nowhere indit, Drake murag kana tuur sarta muka seuneu.
  
  
  ***
  
  
  Kennedy lumpat ka garis tangkal nu wawatesan jeung témbok luar agam jeung mimiti mindahkeun gancang. Dina sakedapan panon, manéhna nepi ka tukangeun imah saméméh prajurit SAS faceless murag dina beuteung di hareup manéhna.
  
  Kawas kelenci, manéhna nangtung teu obah, dihipnotis ku laras bedil. Pikeun kahiji kalina dina sababaraha bulan, sagala pikiran Thomas Kaleb ninggalkeun dirina.
  
  "Geuleuh!"
  
  "Teu kunanaon," ceuk hiji sora gigireun ceuli katuhuna. Manehna ngarasa sabeulah tiis ngan milimeter jauh ti dirina. "Ieu manuk Drake."
  
  Koméntar éta ngaleungitkeun kasieunana. "Manuk Drake? Abdi angkat!"
  
  Lalaki leumpang hareupeunana, imut. "Muhun, teras, numutkeun présidén anjeun, Miss Moore henteu penting. Abdi langkung resep ngenalkeun diri anu leres, tapi ayeuna sanés waktos atanapi tempatna. Panggil kuring Wells."
  
  Kennedy dipikawanoh nami, tapi ceuk nanaon deui salaku tim badag prajurit Britania materialized sabudeureun dirina sarta mimiti ninggalkeun tanda. Bagian tukangeun harta Babich diwangun ku patio ageung anu dijejeran ku batu India, kolam renang ukuran Olimpiade anu dikurilingan ku korsi santai sareng cabana bodas, sareng sababaraha gedong squat, awon anu henteu cocog sareng sesa hiasan. Di gigireun gedong panggedéna aya helipad sirkular anu dilengkepan ku helikopter sipil.
  
  Saatos sababaraha taun leumpang di jalan New York, Kennedy kedah heran naha kajahatan leres-leres mayar. Ieu guys jeung Kaleb mayar eta. Chuck Walker bakal mayar kanggo éta upami Kennedy henteu ningali anjeunna saku tumpukan éta.
  
  The loungers panonpoé éta pinuh. Sababaraha lalaki jeung awewe satengah taranjang ayeuna nangtung sabudeureun dina shock, clutching dina baju maranéhanana jeung nyoba nutupan nepi kaleuwihan daging. Kennedy dicatet yén sababaraha lalaki heubeul moal bisa nanganan kulit kuda nil, bari paling awéwé ngora bisa ngalakukeun hal eta kalawan ngan dua leungeun jeung péngkolan kénca.
  
  "Ieu jalma ... hayu urang nelepon aranjeunna tamu ... aranjeunna meureun moal bagian tina grup Serbia," ceuk Wells quietly kana mikropon tikoro. "Bawa aranjeunna jauh," anjeunna unggeuk ka tilu lalaki ngarah. "Sésana anjeun nuju ka sisi laut gedong ieu."
  
  Nalika rombongan mimiti papisah, sababaraha hal kajantenan sakaligus. Wilah helikopter mimiti muterkeun; sora mesinna langsung ngalelepkeun jeritan jalma-jalma nu deukeut. Tuluy gegeroan jero, siga sora panto roller jepret nu muka, miheulaan ngadadak gumuruh mobil nu kawasa. Ti tukangeun sisi laut tina wangunan awon mucunghul strip bodas tina logam - Audi R8 accelerating di speed luhur.
  
  Nalika anjeunna dugi ka patio, éta mangrupikeun pélor anu maot. Ieu nabrak kana prajurit SAS stunned, ngirim aranjeunna sprawling sarta tumbling ngaliwatan hawa. mobil sejen ditarik nepi tukangeun manehna, waktos ieu hideung tur leuwih badag.
  
  Bilah helikopter mimiti muter gancang sarta mesinna mimiti lolong. Sakabeh mesin oyag, nyiapkeun takeoff.
  
  Kennedy, reuwas, ngan bisa ngadéngékeun Welles ngagorowok paréntah. Manehna flinched salaku prajurit SAS sésana dibuka seuneu.
  
  Kabéh naraka peupeus leupas di kebon.
  
  Prajurit muru ka Audi R8 nu ngebut, pélor nyodorkeun awak logamna, nembus kulit jeung pantona. Mobil ngaléos ka juru imah, mengkol di menit-menit pamungkas rék belok seukeut.
  
  Gravel ditémbak kaluar tina handapeun ban na kawas rokét leutik.
  
  Pelorna ngarecah kaca mobil, ngancurkeun. Mobil sacara harfiah maot di tengah penerbangan, mesinna macet nalika supirna slumped beurat di tukangeun roda.
  
  Kennedy lumpat ka hareup, ngangkat péstolna. "Entong gerak!"
  
  Saméméh manéhna nepi ka mobil, atra yén supir téh hiji-hijina panumpangna.
  
  Umpan.
  
  Helikopter éta dua suku di luhur taneuh, muter lalaunan. prajurit SAS ngagorowok, tapi tanpa amarah nyata dina sora na. Mobil kadua, Cadillac opat-panto hideung, ayeuna ngebut sapanjang kolam renang badag, ban na ngalungkeun gelombang pasang cai dina sagala arah. Jandéla dipoékeun. Teu mungkin pikeun nangtukeun saha anu aya di jero.
  
  Mesin katilu hurung, ayeuna teu katingali.
  
  Prajurit nembak Cadillac, ngarusak ban sareng supir ku tilu nembak. Mobilna leuleus, pungkurna nabrak kolam renang. Sumur sareng tilu prajurit sanésna lumpat ka anjeunna, ngajerit. Kennedy tetep panon na on helikopter, tapi kawas Caddy, jandéla na éta opak.
  
  Kennedy téori yén ieu sadayana bagian tina sababaraha rencana ngewa elaborate. Tapi dimana éta Davor Babic nyata?
  
  Helikopter mimiti naek leuwih luhur. Sas tungtungna capé tina warnings sarta dipecat dina rotor pungkur. Mesin monstrous mimiti spin, lajeng hiji lalaki knelt handapeun eta jeung launcher granat siap.
  
  Sumur ngahontal Caddy. Dua témbakan ditembak. Kennedy ngadéngé ngaliwatan mikropon yén Babich masih buron. Ayeuna mobil katilu datang sabudeureun juru, mesin roaring kawas balap Formula 1, tapi éta Bentley, badag tur wani, ayana screaming meunang naraka kaluar tina jalan kuring!
  
  Kennedy luncat kana tangkal. Sababaraha prajurit nuturkeun anjeunna. Wells malik sareng nembak tilu tembakan gancang anu mantul langsung tina jandela sisi.
  
  Kaca anti peluru!
  
  "Ieu téh bangsat!"
  
  Kecap-kecap éta diucapkeun sakedik sadetik telat pikeun nyalametkeun helikopter - granat dileupaskeun - muatan ngabeledugna ngabeledug di handapeun helikopter. Helikopter peupeus jadi potongan, scatters beling logam madhab. Hiji sapotong twisted tina baja rusak nabrak langsung kana kolam renang, displacing rébuan galon cai kalawan kakuatan rongkah.
  
  Kennedy ngantosan dugi ka Bentley anu monstrous ngalangkungan anjeunna, teras ngudag. Deduksi gancang nyarioskeun ka anjeunna yén ngan ukur aya hiji kasempetan pikeun nangkep Serb anu kabur.
  
  Sumur ningal ieu dina waktos anu sami sareng janten tindakan. R8 ieu sagemblengna dipaké kaluar, tapi Caddy masih gembleng, roda na ngan hiji inci jero cai dina hambalan marmer kolam renang nu.
  
  Sumur sareng dua prajuritna lumpat ka arah Caddy. Kennedy indit dina ngungudag panas, ditangtukeun pikeun nyokot alih. Dina waktos éta, hawa anu aneh kadéngé, saolah-olah angin puyuh parantos ngaliwat, sareng ujug-ujug sudut bumi Babich ngabeledug.
  
  "Duh Gusti!" Sumur murag kana leutak malah kalem na beulah. Uing ngapung ka sagala arah, hujan turun kana kolam renang jeung patio. Kennedy ngahuleng. Manéhna ngalieuk ka arah gawir.
  
  Helikopter hideung ngalayang di dinya, sosok ngagebeg tina pantona nu muka.
  
  "Dupi anjeun resep?"
  
  Sumur ngangkat sirahna. "Alicia Miles? Naon anu anjeun lakukeun ku sadayana anu suci?"
  
  "Bisa ogé nyéépkeun bal leutik anjeun ku tembakan éta, bangsat kolot. Anjeun ngahutang kuring. Alicia seuri bari helikopter naék sakedapan saméméh baralik ngudag Bentley.
  
  Urang Kanada aya di dieu.
  
  
  ***
  
  
  Drake ngagulung ka hareup ngan méméh témbok tukangeun manehna robah jadi kéju Swiss. Sahenteuna hiji pélor ngapung deukeut pisan nepi ka ngadéngé sora ngarenghik na. Anjeunna ngalakukeun flip hareup pikeun asup kana platform di handap balkon dina waktos anu sami sareng kalolobaan tim Delta. Sakali aya, anjeunna aimed ka luhur jeung muka seuneu.
  
  Sapertos anu diharapkeun, lantai balkon kawilang lemah. Nu shooting di luhur dieureunkeun jeung screaming dimimitian.
  
  Komandan Delta ngacungkeun leungeunna ka kénca ka arah fasilitas panyimpen. Aranjeunna gancang lumpat ngaliwatan dua kamar beautifully kdu tapi kosong. Komandan motioned pikeun aranjeunna eureun deukeut hiji nu panjagaan satelit maranéhanana geus warned boga hal husus saeutik - kamar bawah tanah disumputkeun.
  
  granat setrum dialungkeun ka jero, dituturkeun ku prajurit Amérika screaming frantically nambahkeun kana éfék disorientation. Sanajan kitu, aranjeunna langsung kalibet dina leungeun-ka-leungeun ngempur ku satengah belasan penjaga Serbia. Drake ngahuleng tur lengkah ka jero. Rusuh jeung kabingungan minuhan rohangan ti tungtung ka tungtung. Anjeunna blinked sarta kapanggih dirina confronted ku hansip badag, anu grinned na burped saméméh lunging hareup pikeun nangkeup biruang.
  
  Drake gancang dodged, struck ginjal sarta struck solar plexus ku leungeun teuas kalawan keris. Manusa-sato galak teu némbal.
  
  Teras anjeunna émut kana paribasa kuno ngeunaan tarung bar - upami lawan anjeun nabrak plexus tanpa kedip-kedip, maka anjeun langkung saé ngajalankeun, lalaki, sabab anjeun dugi ka beuheung anjeun ...
  
  Drake mundur, ati-ati ngurilingan musuhna anu teu gerak. The Serbia éta badag, kalawan gajih puguh leuwih otot padet, sarta dahi cukup badag pikeun smash blok beton genep inci. Lalaki éta maju kagok, leungeunna ngajengkang. Hiji dieunakeun sarta Drake bakal geus ditumbuk pati, squeezed na ditumbuk kawas anggur. Anjeunna gancang sidestepped, feinted ka katuhu, sarta maju kalawan tilu jabs gancang.
  
  Panon. Ceuli. Tikoro.
  
  Tiluanana nyambung. Salaku Serbia nutup panon na nyeri, Drake dieksekusi hiji lémparan dummy picilakaeun kana tendangan ngalayang nu nyiptakeun cukup moméntum pikeun sambel malah brontosaurus ieu tina suku lega na.
  
  Lalaki ambruk ka lantai jeung sora kawas gunung runtuhna. Lukisan murag tina témbok. Gaya anu dibangkitkeun tina kabisat mundur sorangan nyababkeun anjeunna pingsan nalika sirahna nabrak dek.
  
  Drake ngaléos ka kamar. Dua urang Delta tiwas, tapi sadayana Serbs dinetralkeun. Hiji bagian tina témbok wétan swung buka, sarta lolobana Amerika nangtung sabudeureun lawang, tapi ayeuna lalaunan mundur, cursing sieun.
  
  Drake buru-buru ngiringan aranjeunna, teu tiasa ngabayangkeun naon anu nyababkeun prajurit Delta panik. Hal kahiji anu anjeunna tingali nyaéta léngkah-léngkah batu anu nuju ka kamar bawah tanah anu cahayana saé.
  
  Nu kadua Panther hideung, lalaunan naék tangga, sungutna lega nembongkeun jajar taring agul.
  
  "Fuuuuck..." salah saurang urang Amerika tarik. Drake teu bisa satuju deui.
  
  Panther nyerengeh, ngaléos rék neunggeul. Drake mundur nalika sato galak ngaluncat kana hawa, 100 pon otot anu maot dina ngamuk. Anjeunna badarat dina undak luhur sareng nyobian ngagantung, bari tetep panon héjo hipnotis na dina prajurit anu mundur.
  
  "Kuring henteu resep ngalakukeun ieu," saur komandan Delta, ngarahkeun bedilna.
  
  "Tunggu!" Drake nempo hal flash dina lampu tina lampu. "Antosan waé. Entong gerak."
  
  Panther ngajanteng ka hareup. Delta Tim nahan anjeunna di gunpoint sakumaha anjeunna ngaliwatan antara aranjeunna, sarta snorted disdainfully dina hansip Serbia incapacitated sakumaha maranéhna ninggalkeun kamar.
  
  "Naon anu-?" salah sahiji Amerika frowned di Drake.
  
  "Teu ningal? Manéhna maké kalung nu ditataan inten. Atuh ucing kitu, cicing di imah siga kieu, dilatih nyerang ngan lamun ngadéngé sora nu bogana."
  
  "Telepon alus. Abdi henteu hoyong maéhan sato sapertos kitu." Komandan Delta ngagebeg ka Serb. "Kuring bakal nyéépkeun sadinten pikeun senang-senang sareng bangsat ieu."
  
  Maranéhna mimiti turun tangga, ninggalkeun dua lalaki nu jaga. Drake mangrupikeun katilu anu dugi ka lantai kolong, sareng naon anu anjeunna tingali ngajantenkeun anjeunna ngoyagkeun sirahna kaheranan.
  
  "Kumaha sesat ieu bangsat gélo?"
  
  Kamar éta pinuh ku naon anu anjeunna tiasa ngajelaskeun salaku 'piala'. Obyék anu Davor Babic dianggap berharga sabab - dina perversions na - aranjeunna berharga pikeun jalma séjén.Aya cabinets madhab, badag sarta leutik, disusun sembarangan.
  
  Tyrannosaurus rex tulang rahang. Prasasti di gigireunna maca 'Ti Koléksi Edgar Fillion - Lifetime Award'. Sajaba ti éta, poto nembongkeun aktris kawentar kalawan prasasti 'Manéhna hayang hirup. leungeun diidentifikasi minangka 'Jaksa Distrik No.. 3'. .
  
  Sareng seueur deui. Nalika Drake leumpang ngurilingan kasus tampilan, nyobian ngarampungkeun karesep sareng konsentrasi na, anjeunna tungtungna ningali objék anu hebat pisan anu dipilari.
  
  Valkyries: Sapasang patung salju-bodas dipasang dina blok buleud kandel. Kadua patung éta jangkungna kira-kira lima suku, tapi éta detil anu luar biasa dina éta anu narik napas Drake. Dua awéwé busty, taranjang jeung kasampak kawas Amazons perkasa jaman baheula, duanana jeung suku maranéhanana sumebar, saolah-olah diuk astride hal. Meureun kuda jangjangan, pikir Drake. Ben miharep anjeunna terang langkung seueur, tapi anjeunna émut yén Valkyries nganggo aranjeunna pikeun ngapung ti perang ka perang. Anjeunna noticed anggota awak muscular, fitur raray Palasik jeung helmets horned disconcerting.
  
  "Wow!" - exclaimed bodo ti Delta. "Kuring ngarepkeun kuring ngagaduhan genep bungkus ieu."
  
  Malah leuwih tellingly, duanana Valkyries nunjuk ka luhur dina hal kanyahoan jeung leungeun kénca maranéhna. Nunjuk, sakumaha anu dipikiran Drake ayeuna, langsung ka Makam Dewata.
  
  Lamun ngan maranéhna bisa manggihan Ragnarok.
  
  Dina waktos éta, salah saurang prajurit nyobian nyandak barang tina kotak pajangan. Lonceng nyaring disada sareng gerbang baja runtuh dina dasar léngkah, ngahalangan jalan kaluarna.
  
  Urang Amerika langsung ngahontal masker gas. Drake ngegeleng. "Entong hariwang. Aya anu nyarioskeun ka kuring yén Babich mangrupikeun bangsat anu langkung milih malingna ditéwak hirup-hirup sareng ditajong.
  
  Komandan Délta neuteup bar nu ngageter kénéh. "Tiup ieu batang-batang."
  
  
  ***
  
  
  Kennedy katingali kaheranan saatos helikopter sareng Bentley anu mundur. Sumur ogé semu bingung bari neuteup langit.
  
  "Jeung," Kennedy ngadéngé manéhna ngambekan. "Kuring ngalatih anjeunna saé pisan. Kumaha wani anjeunna janten pengkhianat?"
  
  "Alusna anjeunna parantos angkat," Kennedy mastikeun rambutna masih diikat deui tina sagala anu luncat sareng ngajauhan nalika anjeunna ningali sababaraha lalaki SAS ukuranana. "Anjeunna ngagaduhan tempat anu luhur. Ayeuna, upami Drake sareng Delta Team parantos nangkep Valkyries, urang tiasa nyolong nalika Alicia sibuk sareng Babich.
  
  Wells kasampak kawas anjeunna torn antara dua pilihan signifikan, tapi ceuk nanaon sabab raced sabudeureun imah nuju lawang utama. Maranehna nempo helikopter ngahurungkeun tabrakan sirah-on jeung Bentley. Patémbalan disada sarta mantul kaluar tina mobil kabur. Lajeng mobil dumadakan ngerem sharply sarta datang ka eureun dina awan gravel.
  
  Hiji obyék nyangkut kaluar tina jandela.
  
  Helikopter lungsur ti langit, operator na boga rasa ampir gaib, sakumaha RPG whizzed overhead. Pas kareta lesod na keuna kana taneuh, tentara bayaran Kanada kaluar tina panto. A tembak peupeus.
  
  Kennedy nyangka manéhna nempo Alicia Miles, inohong lithe clad dina bentuk-pas armor awak, kabisat kana fray kawas singa paribasa. Sato galak anu diwangun pikeun perang, leungit dina kekerasan sareng amarah sadayana. Sanajan dirina, Kennedy ngarasa getih nya ngalir tiis.
  
  Naha ieu sieun anu dirasakeun ku anjeunna?
  
  Méméh manéhna bisa mikir ngeunaan eta, hiji sosok ipis murag ti sisi sabalikna tina helikopter. Hiji sosok manehna dipikawanoh dina instan.
  
  Profesor Parnevik!
  
  Anjeunna limped ka hareup, hesitantly mimitina, tapi lajeng kalawan tekad renewed, sarta tungtungna crawled sakumaha pélor streaked hawa luhureun sirah na, hiji ngaliwatan breadth leungeun tina tangkorak na.
  
  Parnevik tungtungna cukup caket pikeun SAS sareng Kennedy pikeun narik anjeunna ka kaamanan, urang Kanada teu sadar, pinuh kalibet dina perang.
  
  "Leres," ceuk Wells, nunjuk ka imah. "Hayu urang béréskeun ieu."
  
  
  ***
  
  
  Drake mantuan narik Valkyries ka hareup bari sababaraha guys napel jumlah leutik bahan peledak kana ngilu. Aranjeunna ngaliwat jalan anu sempit antara paméran anu pikasieuneun, nyobian henteu katingali caket pisan. Salah sahiji guys Delta datang deui ti cék spooky sababaraha menit ka tukang sarta dilaporkeun a Coffin hideung linggih di tukangeun kamar.
  
  Suasana antisipasi lumangsung sapuluh detik pinuh. Butuh logika prajurit pikeun ngeureunkeun ieu. Kurang anjeun terang ...
  
  Ieu henteu deui logika Drake. Tapi anjeunna serius teu hayang nyaho. Anjeunna malah flinched, kawas sipil biasa, nalika bar ditiup eta.
  
  Patémbalan kadéngé ti kamar luhur. Delta Guards nabrak tangga, maot dina liang getih. Detik saterusna, belasan lalaki pakarang mesin némbongan dina luhureun tangga.
  
  Outflanked jeung outgunned, katutupan ti titik vantage luhur, Delta Tim kungsi gagal sarta ayeuna rentan. Drake lalaunan nuju ka pacilingan sareng kasalametan relatifna, nyobian henteu mikirkeun kabodoan anu katéwak sapertos kitu, sareng kumaha ieu moal kajantenan ka SAS, sareng percanten ka nasib yén musuh-musuh énggal ieu moal aya. cukup bodo pikeun némbak Valkyries.
  
  Aya sababaraha moments tegangan unrelenting, ngalaman dina stifling tiiseun, nepi ka hiji inohong turun tina hambalan. Hiji sosok dibaju bodas tur maké topéng bodas.
  
  Drake langsung kenal anjeunna. Lalaki anu sarua anu meunang Shield di York cat walk. Lalaki manéhna nempo di Apsall.
  
  "Kuring terang anjeun," anjeunna ngarenghap nyalira, teras langkung tarik. "Jérman sialan aya di dieu."
  
  Lalaki éta nyokot péstol .45 haliber sarta waved eta sabudeureun. "Leupaskeun pakarang anjeun. Sadayana. Ayeuna!"
  
  Sora sombong. Hiji sora anu milik leungeun lemes, boga boga kakuatan nyata, jenis anu ditulis dina kertas jeung dibikeun dina klub anggota-hijina. Jenis jalma anu teu boga pamanggih naon karya dunya nyata jeung tediousness éta. Panginten bankir, lahir di industri perbankan, atanapi politikus, putra politikus.
  
  Lalaki Delta nyekel pakarang maranéhanana pageuh. Teu aya anu nyarios. Konfrontasi ieu ngancam.
  
  lalaki éta screamed deui, upbringing na teu ngidinan anjeunna uninga ngeunaan bahaya.
  
  "Naha anjeun pireu? ceuk kuring ayeuna!"
  
  Sora Texas nyarios dina sora tarik: "Éta moal kajadian, bangsat."
  
  "Tapi... tapi..." si lalaki ngareureuhkeun kaheranan, tuluy ngadadak nyabut topéngna.
  
  Drake ampir rubuh. Abdi terang anjeun! Abel Frey, desainer busana Jerman. Shock dikumbah leuwih Drake kawas gelombang bahya. Teu mungkin. Éta sapertos ningali Taylor sareng Miley di dinya, nyikikik ngeunaan ngawasa dunya.
  
  Frey patepung gaze Drake urang. "Sareng anjeun, Matt Drake!" leungeunna jeung péstol ngageter. "Anjeun ngarugikeun kuring ampir sadayana! Kuring bakal nyandak anjeunna ti anjeun. Abdi bakal ngalakukeun éta! Sareng anjeunna bakal mayar. Oh, kumaha anjeunna bakal mayar! "
  
  
  Sateuacan anjeunna tiasa sadar, Frey nunjuk bedil antara panon Drake sareng dipecat.
  
  
  ***
  
  
  Kennedy lumpat ka kamar jeung nempo lalaki SAS ragrag kana tuur maranéhanana, nelepon pikeun tiiseun. Anjeunna ningali sateuacanna sakelompok lalaki masked, ngagem armor awak, ngarahkeun senjatana dina naon anu anjeunna tiasa pikirkeun nyaéta kolong rahasia Davor Babic.
  
  Untungna, éta lalaki teu merhatikeun aranjeunna.
  
  Wells melong deui ka anjeunna sareng nyarios, "Saha?"
  
  Kennedy muka bingung. Manéhna bisa ngadéngé batur ranting, manéhna bisa nempo profil sisi-Na, .45 manéhna terus ngawayangkeun leungeun-Na clumsily. Nalika anjeunna nguping anjeunna ngagorowok nami Matt Drake, anjeunna terang, sareng Wells terang, sareng sababaraha detik saatos aranjeunna dibuka seuneu.
  
  Salila genep puluh detik tina firefight saterusna, Kennedy nempo eta kabeh dina gerak slow. Lalaki di bodas kahuruan .45-Na, shot nya anjog hiji pamisah kadua engké na tugging di hem of jas na sakumaha eta ngaliwatan bahan gantung. Beungeutna reuwas bari malik. Lemes maranéhanana montok, lemes.
  
  Lalaki manja.
  
  Lajeng masked lalaki spinning jeung shooting. prajurit SAS balik blows well-ditempatkeun kalawan precision jeung kasabaran. Langkung seueur seuneu asalna tina kolong. sora Amérika. sora Jerman. Sora dina basa Inggris.
  
  Kekacauan sluggish, sarupa jeung intonasi puitis Taylor Swift, dicampurkeun jeung rock arkaic of Metallica. Anjeunna pencét sahenteuna dua urang Jerman - sésana murag. Lalaki bodas ngagorowok sareng ngacungkeun panangan, sareng maksa timna buru-buru mundur. Kennedy nempo aranjeunna nutupan anjeunna sarta maot dina prosés, ragrag kaluar kawas rot tina tatu, tapi tatu hirup dina. Anjeunna ahirna ngungsi ka kamar tukang sarta ngan opat anak buahna anu ditinggalkeun hirup.
  
  Kennedy bergegas turun aula di desperation jeung lump aneh dina tikoro nya jeung hiji pick és dina haténa, komo teu nyadar kumaha hariwang manéhna nepi ka manéhna nempo Drake hirup jeung ngarasa arus tiis delight nyeuseuh leuwih manéhna.
  
  
  ***
  
  
  Drake bangkit tina lantai, nganuhunkeun yén tujuan Abel Frey samar-samar sapertos nangkep kanyataanana. Hal kahiji anu anjeunna tingali nyaéta Kennedy lumpat ka handap, anu kadua nyaéta wajahna nalika anjeunna lumpat ka anjeunna.
  
  "Alhamdulillah damang!" - manehna exclaimed sarta hugged anjeunna saméméh remembering restraint dirina.
  
  Drake neuteup kana panon sumur Wells saméméh nutup sorangan. Nangkeup sakedapan, ngararasakeun awakna ramping, sosok anu kuat, jantungna anu rapuh neunggeul gigireunana. Sirahna dipencet kana beuheungna, sensasi anu cukup ngajentul pikeun ngageterkeun sinapsis-Na.
  
  "Héy, damang. Anjeun?"
  
  Manéhna ngajauhan, imut.
  
  Wells leumpang ka aranjeunna sareng nyumputkeun seuri licik na sakedap. "Drake. Hiji tempat aneh papanggih deui, chap heubeul, teu sudut pub di Earl urang Pangadilan Kuring kungsi dina pikiran. Abdi peryogi nyarioskeun ka anjeun, Matt. Aya perkawis Mai."
  
  Drake langsung dialungkeun deui. Wells nyarioskeun hal anu terakhir anu anjeunna ngarepkeun. Sadetik saterusna manéhna nempo seuri fading Kennedy sarta ditarik sorangan babarengan. "Valkyries," anjeunna nunjuk kaluar. "Hayu bari urang boga kasempetan."
  
  Tapi komandan Delta parantos ngatur ieu sareng nyauran aranjeunna. "Ieu sanés Inggris, guys. Hayu urang pindah. Kuring tuang ampir sadayana Hawaii anu kuring tiasa laksanakeun dina liburan ieu.
  
  
  DUA PULUH SALAPAN
  
  
  
  RUANG AIR
  
  
  Drake, Kennedy jeung sesa tim narajang papanggih up kalawan Ben jeung Hayden sababaraha jam engké di base militér deukeut Honolulu.
  
  Salaku waktu indit. pita beureum birokrasi dipotong. Jalan-jalan anu mapay-mapay geus dialus-alus. Pamaréntah adu-adu, teras sulked, sareng tungtungna ngamimitian ngobrol. The birokrat pemberontakan ieu placated kalawan sarua pulitik susu jeung madu.
  
  Sareng tungtung dunya beuki caket.
  
  Pamaén nyata ngobrol, hariwang sareng ngaduga, sareng saré di gedong-gedong anu teu aya AC caket Pearl Harbour. Drake geuwat nganggap yén salam wijaksana Ben urang dimaksudkan yén maranéhna miboga saeutik kamajuan ngalaporkeun dina pilarian maranéhanana pikeun sapotong hareup Odin - panon-Na. Drake nyumput reuwas na; anjeunna leres-leres yakin yén pangalaman sareng motivasi Ben bakal ngarengsekeun sadaya petunjuk ayeuna.
  
  Hayden, Asistén Sekretaris Pertahanan anu pinter, ngabantosan anjeunna, tapi aranjeunna sakedik kamajuan.
  
  Hiji-hijina harepan nyaéta yén pamilon apokaliptik anu sanés - urang Kanada sareng Jérman - langkung saé.
  
  Perhatian Ben mimitina dialihkeun ku wahyu Drake.
  
  "Abel Frey? Dalang Jerman? Kaleungitan, bangsat."
  
  "Serius, sobat. Dupi abdi ngabohong ka anjeun?"
  
  "Tong ngadugikeun Whitesnake di hareup kuring, Matt. Anjeun terang, band kami ngagaduhan masalah dina ngalaksanakeun musikna, sareng éta henteu lucu. Abdi henteu percanten ... Abel Frey?"
  
  Drake ngahuleng. "Muhun, abdi badé ngamimitian deui. Enya. Abel Frey."
  
  Kennedy ngadukung anjeunna. "Kuring ningali éta sareng kuring masih hoyong nyarios ka Drake pikeun ngeureunkeun omong kosong. lalaki ieu recluse a. Disetél dina Alps Jerman - "Partéi Castle". Supermodels. Duit. Kahirupan of a Superstar ".
  
  "Anggur, awéwé sareng lagu," saur Drake.
  
  "Eureun!" ceuk Ben. "Sacara umum," saur anjeunna, "éta panutup anu sampurna."
  
  "Gampang ngabobodo jalma anu teu terang nalika anjeun kasohor," Drake satuju. "Anjeun tiasa milih tujuan anjeun - dimana waé anjeun badé angkat. Penyelundupan kedah gampang pikeun jalma-jalma ieu. Kantun milarian artefak kuno anjeun, pilih koper diplomatik anjeun sareng...
  
  "...Selapkeun ieu." Kennedy réngsé mulus tur ngahurungkeun panon seuri na ka Ben.
  
  "Kalian duaan kudu..." témbalna. "... Anjeun duaan kudu meunang kamar bangsat."
  
  Dina momen éta Wells ngadeukeutan. "Hal ieu sareng Abel Frey... parantos diputuskeun pikeun tetep rusiah ayeuna. Lalajo jeung antosan. Kami nempatkeun tentara di sabudeureun bentengna, tapi masihan anjeunna kabebasan upami anjeunna diajar hal anu urang henteu terang.
  
  "Dina glance kahiji, ieu disada wajar," Drake ngamimitian, "tapi ..."
  
  "Tapi manéhna boga adi kuring," Ben hissed. Hayden ngangkat leungeunna pikeun nenangkeun manéhna. "Éta leres, Ben. Karin aman... keur ayeuna. Dunya henteu."
  
  Drake ngucek-ngucek mata tapi nahan létah. Anjeun moal ngahontal nanaon ku protés. Ieu ngan bakal ngawula ka ngaganggu sobat na malah leuwih. Sakali deui anjeunna ngalaman kasusah ngartos Hayden. Naha éta sinisme anu énggal-énggal ngahakan anjeunna? Naha anjeunna mikir gancang pikeun Ben, atanapi anjeunna pikir bijaksana pikeun pamaréntahanana?
  
  Dina sagala hal, jawaban éta sami. Antosan.
  
  Drake ngarobah topik. Anjeunna nojos hiji deui deukeut jantung Ben urang. "Kumaha damang bapak sareng ibu?" - anjeunna nanya taliti. "Dupi aranjeunna parantos netep?"
  
  Ben ngahuleng nyeri. "Henteu, sobat. Dina panggero panungtungan maranéhna nyebut dirina, tapi kuring ka dirina manehna geus kapanggih pakasaban kadua. Éta bakal ngabantosan, Matt, tapi henteu lami. "
  
  "Abdi terang". Drake melong Wells jeung Hayden. "Salaku pamimpin di dieu, anjeun duaan kedah ngabantosan." Teras, tanpa ngantosan jawaban, anjeunna nyarios: "Naon warta ngeunaan Heidi sareng Panon Odin?"
  
  Ben ngegelengin kepalanya kesal. "Seueur," humandeuar. "Aya sempalan dimana-mana. Di dieu - ngadangukeun ieu: pikeun nginum tina Sumur Mimir - Air Mancur Hikmah di Valhalla - sadayana kedah ngadamel pangorbanan anu penting. Hiji kurban panon-Na, symbolizing kahayang pikeun meunangkeun pangaweruh ngeunaan kajadian boh ayeuna jeung mangsa nu bakal datang. Saatos mabok, anjeunna ningali sagala cobaan anu bakal aya patalina sareng jalma sareng Dewa sapanjang kalanggengan. Mimir nampi Panon Odin, sareng aranjeunna ngagolér di dinya ti saprak éta, simbol yén bahkan Gusti kedah mayar sakedapan hikmah anu langkung luhur.
  
  "Oke," Drake ngangkat bahu. "Barang sajarah standar, huh?"
  
  "Leres. Tapi éta persis kumaha éta. The Poetic Edda, Saga of Flenrich, mangrupikeun hiji deui anu ku kuring ditarjamahkeun salaku "The Many Paths of Heidi." Aranjeunna ngajelaskeun naon anu kajantenan, tapi henteu nyarioskeun ka kami dimana Panon ayeuna.
  
  "Di Valhalla," Kennedy nyengir.
  
  "Éta kecap Norwegia pikeun Surga."
  
  "Lajeng kuring moal boga kasempetan pikeun manggihan aranjeunna."
  
  Drake mikir deui. "Na teu aya nu lian? Yesus, sobat, ieu potongan terakhir!"
  
  "Kuring nuturkeun lalampahan Heidi urang - lalampahan dirina. Anjeunna nganjang ka tempat anu urang terang teras uih deui ka bumina. Ieu sanés Playstation, sobat. Teu aya efek samping, teu aya prestasi disumputkeun, teu aya jalan alternatif, zilch.
  
  Kennedy diuk gigireun Ben jeung tossed buukna. "Naha anjeunna tiasa nempatkeun dua lembar dina hiji tempat?"
  
  "Éta mungkin, tapi éta henteu cocog sareng anu urang terang ayeuna. Petunjuk anu sanés salami mangtaun-taun sadayana nunjuk ka hiji sempalan di unggal lokasi.
  
  "Jadi anjeun nyebutkeun ieu clue kami?"
  
  "Koncina kedah Valhalla," saur Drake gancang. "Ieu hiji-hijina frasa anu nuduhkeun tempat. Sareng kuring émut yén anjeun nyarios sateuacana ngeunaan Heidi nyarioskeun ka Odin yén anjeunna terang dimana panonna disumputkeun sabab anjeunna masihan sagala rusiah nalika anjeunna digantung dina salib.
  
  "Tangkal," - dina waktos éta Thorsten Dahl asup ka kamar. Swédia katingali capé, langkung capé tina sisi administrasi padamelanna tibatan tina fisik. "Hiji digantung dina Tangkal Dunya."
  
  "Aduh," Drake nyengir. "Sarua caritana. Ieu kopi?"
  
  "Macadamia," Dahl katingali sombong. "The Hawaii pangalusna geus nawarkeun."
  
  "Kuring sangka éta spam," ceuk Kennedy, némbongkeun condescension dirina ka New Yorker.
  
  "Spam loba dipikacinta di Hawaii," sapuk Dahl. "Tapi kopi ngatur sadayana. Sareng kacang macadamia Kona mangrupikeun raja.
  
  "Jadi anjeun nyarios yén Heidi terang dimana Valhalla?" Hayden ngusahakeun anu pangsaéna pikeun katingalina langkung bingung tibatan skeptis nalika Drake ngintunkeun batur pikeun nyandak kopi deui.
  
  "Enya, tapi Heidi manusa. Henteu Gusti. Janten naon anu anjeunna alami bakal janten surga duniawi?"
  
  "Hampura, lalaki," Kennedy guyonan. "Vegas henteu diadegkeun dugi ka 1905."
  
  "Ka Norwégia." Drake nambahan, nyobian teu seuri.
  
  Tiiseun nyusul. Drake diawaskeun salaku Ben mental reviewed sagalana anjeunna geus diajar jadi jauh. Kennedy ngacungkeun biwirna. Hayden narima baki cangkir kopi. Sumur geus lila undur ka juru, pura-pura sare. Drake inget kecap intriguing na - Abdi peryogi ngabejaan Anjeun hiji hal. Hal ngeunaan Méi.
  
  Bakal aya waktos kanggo ieu engké, upami sadayana.
  
  Ben seuri jeung ngoyagkeun sirah. "Saderhana. Gusti, éta basajan pisan. Surga pikeun hiji jalma nyaéta... imahna."
  
  "Leres. Tempat manehna cicing. kampung nya. Kabin nya," Drake negeskeun. "Pikiran kuring ogé."
  
  "Sumur Mimir aya di jero désa Heidi!" Kennedy melong ka sabudeureun, pikagumbiraeun bersinar dina panon nya, teras playfully poked Drake jeung fist nya. "Teu goréng pikeun infantri."
  
  "Kuring geus tumuwuh otak nyata saprak kuring kaluar." Drake perhatikeun Wells flinch rada. "Gerakan pangsaéna dina kahirupan kuring."
  
  Thorsten Dahl naék kana sukuna. "Lajeng angkat ka Swédia pikeun bagian ahir." Katingalina bagja balik deui ka tanah air. "Ehmmm... dimana imah Heidi?"
  
  "Ostergotland," ceuk Ben tanpa mariksa. "Ogé bumi Beowulf sareng Grendel mangrupikeun tempat dimana aranjeunna masih ngobrol ngeunaan monster anu ngarayap di darat wengi."
  
  
  TILU PULUH
  
  
  
  LA VEREIN, Jérman
  
  
  La Veraine, Castle Partéi, ieu lokasina kiduleun Munich, deukeut wates Bavarian.
  
  Kawas benteng, eta nangtung satengahna luhur gunung lemah lembut, tembokna jagged malah dotted ku puteran panah di sagala rupa tempat. Munara buleud-topped rising on boh sisi gerbang arched sarta driveway lega diwenangkeun mobil mahal pikeun narik nepi di gaya tur pamer prestasi panganyarna maranéhanana bari paparazzi handpicked knelt handap pikeun photograph aranjeunna.
  
  Abel Frey mingpin pésta hiji-hiji, ngabagéakeun sababaraha tamu anu paling penting sareng mastikeun yén modélna berperilaku sapertos anu diharapkeun. Ciwit di dieu, murmur di ditu, malah guyonan kalana ngajadikeun aranjeunna sadayana hirup nepi ka ekspektasi-Na.
  
  Dina alcoves swasta, anjeunna pura-pura teu perhatikeun nu runners bodas diteundeun kaluar dina méja kaca luhur dengkul, nu executives ngagulung leuwih jeung jarami dina liang irung maranéhanana. Model jeung aktris ngora kawentar diasah sakumaha boneka orok dijieunna tina satin, sutra jeung renda. Daging pink, moans jeung ambu heady nafsu. Panel plasma lima puluh inci nunjukkeun MTV sareng porno hardcore.
  
  Chateau dipinuhan ku musik live, sareng Slash sareng Fergie ngalaksanakeun 'Beautiful Dangerous' dina panggung anu jauh ti tempat-tempat dekaden - musik rock upbeat ngahirupkeun deui kahirupan kana pésta Frey anu parantos dinamis.
  
  Désainer fashion ditinggalkeun, unnoticed ku saha, sarta dipingpin up staircase utama ka jangjang sepi tina benteng. Hiji penerbangan deui sareng pangawalna parantos nutup panto anu aman di tukangeunana, ngan ukur tiasa diaksés ku kombinasi konci sareng pangakuan sora. Anjeunna asup ka kamar anu pinuh ku alat komunikasi sareng deretan layar televisi definisi tinggi.
  
  Salah sahiji fans anu paling dipercaya nyarios: "Tepat dina waktosna, Pak. Alicia Miles keur ngobrol dina telepon satelit.
  
  "Saé pisan, Hudson. Naha énkripsi?"
  
  "Tangtos, Pak."
  
  Frey narima alat nu diajukeun, pursing biwir na dipaksa pikeun nutupan sungut na jadi deukeut ka tempat budak na geus nyemprot ciduh.
  
  "Miles, ieu langkung saé janten nikmat. Abdi gaduh bumi anu pinuh ku tamu anu kedah diurus." Bohong ngeunaan genah teu sigana kawas hiji penemuan pikeun anjeunna. Éta ngan ukur anu kedah didangu ku jalma-jalma sanés.
  
  "Bonus anu pantes, kuring bakal nyarios," nada basa Inggris anu disimpen saé disada ironis. "Kuring gaduh alamat wéb sareng kecap konci pikeun milarian Parnevik."
  
  "Éta sadayana bagian tina perjanjian, Miles. Sareng anjeun parantos terang yén ngan ukur aya hiji cara pikeun kéngingkeun bonus.
  
  "Dupi Milo aya di sabudeureun?" Ayeuna nada geus robah. Pamotongan tikoro. Leuwih bangor...
  
  "Ngan kuring sareng kipas pangsaéna kuring."
  
  "Mmm... Ujang ogé lamun rék," sorana robah. "Tapi hanjakal kuring kudu gancang. Login ka www.locatethepro.co.uk sareng lebetkeun kecap konci dina hurup leutik: bonusmyles007, "hihi. "Panginten anjeun tiasa ngahargaan éta, Frey. Format tracker standar kedah muncul. Parnevik diprogram salaku kaopat. Anjeun kedah tiasa ngalacak anjeunna dimana waé. "
  
  Abel Frey cicingeun saluted. Alicia Miles mangrupikeun operative pangsaéna anu anjeunna kantos dianggo. "Cukup, Miles. Sakali panon anjeun dina kontrol, anjeun bakal kaluar leash. Lajeng datang deui ka kami jeung mawa fragmen Canadians. Teras we... ngobrolkeun."
  
  Jalurna pareum. Frey nyimpen telepon sélulérna, bagja ayeuna. "Oke, Hudson," cenah. "Himitian mobil. Kirimkeun sadayana ka Ostergotland langsung. " Potongan anu terakhir aya dina jangkauanna, sareng sadaya potongan anu sanés upami aranjeunna maénkeun kaulinan final kalayan leres. "Milo terang naon anu kedah dilakukeun."
  
  Anjeunna diajar jajaran monitor televisi.
  
  "Saha di antarana Captive 6 - Karin Blake?"
  
  Hudson ngagaruk janggotna anu awut-awutan samemeh ngalambai. Frey condong ka hareup pikeun diajar gadis pirang anu diuk di tengah ranjangna, sukuna ditarik nepi ka gado,
  
  Atawa, leuwih tepatna, diuk dina ranjang milik Frey. Jeung dahar kadaharan Frey di hut dikonci jeung dijaga nu Frey maréntahkeun. Ngagunakeun listrik nu Frey mayar.
  
  Dina ankle aya ranté anjeunna dirancang.
  
  Ayeuna manéhna milik manéhna.
  
  "Geura kirimkeun video ka kamar kuring dina layar badag. Lajeng ngabejaan koki pikeun ngalayanan dinner di dinya. Sapuluh menit saatos ieu, abdi peryogi ahli silat abdi. " Anjeunna ngareureuhkeun, mikir.
  
  "Ken?"
  
  "Enya, sarua. Abdi hoyong anjeunna angkat ka dinya sareng nyandak sapatuna. Henteu aya anu sanés pikeun ayeuna. Abdi hoyong panyiksaan psikologis janten nikmat panjang dugi ka ieu ditumbuk. Abdi badé ngantosan sadinten teras kuring bakal nyandak anjeunna anu langkung penting."
  
  "Jeung tahanan 7?"
  
  "Duh Gusti, Hudson, perlakukan anjeunna ogé, kawas anjeun bakal ngubaran diri. Pangalusna tina sagalana. Waktosna pikeun ngémutan urang parantos caket. "...
  
  
  TILU PULUH HIJI
  
  
  
  AIRSPACE leuwih Swédia
  
  
  Sasawatna miring. Kennedy Moore hudang kalayan mimiti, lega geus dihudangkeun ku kaayaan nu teu tenang, dinten anyar sanggeus disetir jauh Chaser Dark dirina sorangan.
  
  Kaleb aya dina impianna sapertos anjeunna di dunya nyata, tapi salami wengi anjeunna sababaraha kali maéhan anjeunna ku cara nyorong kecoak hirup kana tikoro dugi ka choked sareng kapaksa nyapek sareng ngelek, ngan ukur panghianatanna disiksa ku horor dina panonna. , konstan nepi ka spark panungtungan kaluar.
  
  Ujug-ujug awakened na torn ti underbelly naraka, manéhna nempo sabudeureun kabin jeung panon liar. Ieu sepi; sipil jeung prajurit anu dozing atawa ngobrol quietly. Malahan Ben Blake saré clutching laptop-Na, garis salempang teu smoothed kaluar ku sare jeung tragis kaluar tempat dina beungeut budak na.
  
  Lajeng manehna nempo Drake sarta anjeunna staring di dirina. Ayeuna garis hariwangna ngan ukur ningkatkeun wajahna anu parantos keuna. kajujuran jeung selflessness nya atra, teu mungkin pikeun nyumputkeun, tapi nyeri disumputkeun tukangeun kaampeuh-Na ngajadikeun dirina hayang ngalipur anjeunna ... sapeuting panjang.
  
  Manéhna seuri sorangan. Langkung rujukan batu dinosaurus. waktos Drake urang éta hébat senang. A moment kaliwat saméméh manéhna sadar yén seuri batin nya mungkin geus nepi ka panon nya, sabab anjeunna mesem deui ka dirina.
  
  Lajeng, pikeun kahiji kalina dina sagala taun saprak manehna diasupkeun kana Akademi, manehna regretted yén nelepon nya diperlukeun pikeun desexualize kapribadian dirina. Manehna hayang nyaho kumaha carana gaya rambut nya kitu. Anjeunna ngarepkeun anjeunna langkung Selma Blair sareng sakedik Sandra Bullock.
  
  Saatos nyarios sadayana éta, écés yén Drake resep anjeunna.
  
  Anjeunna seuri deui ka anjeunna, tapi dina waktos éta pesawat condong deui sareng sadayana hudang. Pilot ngumumkeun yén aranjeunna hiber sajam ti tujuanana. Ben hudang sarta leumpang kawas zombie pikeun meunangkeun sababaraha kopi Kona leftover. Thorsten Dahl nangtung jeung nempo sabudeureun.
  
  "Waktos pikeun ngahurungkeun radar penetrating taneuh," cenahna satengah-seuri.
  
  Aranjeunna dikirim ngapung di Östergotland, nargétkeun daérah dimana Profesor Parnevik sareng Ben percaya yén désa Heidi bakal aya. Profésor goréng éta jelas nyeri tina ujung ramo na ieu deeply ngajempolan ku kumaha heartless tormentor na geus, tapi éta salaku senang salaku anak anjing sakumaha anjeunna ngawartoskeun aranjeunna ngeunaan peta engraved dina Shield of Odin.
  
  Jalan ka Ragnarok.
  
  Disangkana.
  
  Sajauh ieu teu acan aya anu tiasa narjamahkeunana. Naha ieu sanés salah arah ti Alicia Miles sareng tim bingung na?
  
  Sakali pesawat peupeus ngaliwatan perimeter kasar Dahl, manéhna nunjuk ka gambar nu mucunghul dina televisi pesawat urang. Radar penetrating taneuh ngirimkeun pulsa pondok gelombang radio kana taneuh. Nalika éta pencét obyék anu dikubur, wates, atanapi kosong, éta ngagambarkeun gambar dina sinyal mulangna. Awalna aranjeunna hese pikeun ngaidentipikasi, tapi ku pangalaman janten langkung gampang.
  
  Kennedy ngoyagkeun sirah na di Dahl. "Naha tentara Swedia gaduh sadayana?"
  
  "Hal sapertos ieu diperyogikeun," ceuk Dahl serius. "Kami ngagaduhan versi hibrid tina mesin ieu anu ngadeteksi tambang sareng pipa disumputkeun. Téknologi tinggi pisan. "
  
  Subuh peupeus ngaliwatan cakrawala, lajeng ieu disetir jauh ku awan abu ragged sakumaha Parnevik hayu kaluar ceurik. "Ieuh! Gambar ieu siga padumukan Viking kuno. Naha anjeun ningali pasisian luar buleud - ieu mangrupikeun témbok pelindung - sareng objék sagi opat di jero? Ieu mangrupikeun tempat-tempat alit. "
  
  "Ku kituna, hayu urang nangtukeun imah nu panggedéna..." Ben mimiti buru-buru.
  
  "Henteu," saur Parnevik. "Ieu kedah janten bumi panjang komunal - tempat rapat atanapi pesta. Heidi, upami anjeunna leres-leres aya di dieu, bakal ngagaduhan bumi kadua panggedéna.
  
  Nalika pesawat lalaunan turun, gambar anu langkung jelas muncul. pakampungan ieu geura-giru jelas ditandaan sababaraha suku di jero taneuh, sarta imah kadua panglobana pas janten katingali.
  
  "Anjeun ningali ieu," Dahl nunjuk kana warna anu langkung jero, janten samar dugi ka teu katingali upami aya anu milarianana. "Ieu hartosna aya kekosongan, sareng ayana langsung di handapeun bumi Heidi. "Damn," pokna bari malik. "Manéhna ngawangun imahna di luhur sumur Mimir!"
  
  
  TILU PULUH DUA
  
  
  
  OSTERGOTLAND, Swédia
  
  
  Sakali aranjeunna dina taneuh sarta geus walked sababaraha mil ngaliwatan jukut baseuh, Dahl maréntahkeun eureun. Drake melong naon anu anjeunna ukur tiasa ngajelaskeun, dina sumanget Dino-Rock anyar anjeunna sareng Kennedy dibagikeun, awak motley. Swédia sareng SGG diwakilan ku Thorsten Dahl sareng tilu anak buahna, SAS ku Wells sareng sapuluh prajurit. Hiji ditinggalkeun di Hawaii, tatu. Delta Tim diréduksi jadi genep urang; lajeng aya Ben, Parnevik, Kennedy jeung dirina. Hayden tetep dina pesawat.
  
  Henteu aya hiji jalma di antara aranjeunna anu teu kaganggu ku kasusah dina tugasna. Kanyataan yén pesawat ieu ngantosan, pinuh ngalarti tur pakarang, jeung inohong dina dewan, siap nyandak aranjeunna di mana waé di dunya, ngan salajengna emphasized seriousness tina kaayaan.
  
  "Upami éta ngabantosan," saur Dahl nalika sadayana ningali anjeunna ngarep-arep, "Kuring henteu ningali kumaha aranjeunna tiasa mendakan urang ayeuna," saur anjeunna. "Mimitian ku ngagunakeun bahan peledak cahaya pikeun mupus sababaraha suku handap, lajeng éta waktuna pikeun rake".
  
  "Ati-ati," Parnevik meremas leungeun-Na. "Kami henteu hoyong runtuh."
  
  "Ulah salempang," ceuk Dahl riang. "Antara rupa-rupa kakuatan di dieu, kuring pikir urang gaduh tim anu berpengalaman, Profesor."
  
  Aya nu nyerengeh seuri. Drake mariksa sabudeureun maranéhanana. Aranjeunna nyetél perimeter lega, ninggalkeun lalaki dina luhureun sababaraha pasir anu dikurilingan situs dimana radar penetrating taneuh nunjukkeun hiji guardhouse heubeul kungsi ngadeg. Upami éta cekap pikeun Viking sareng sadayana ...
  
  Dataranna jukut jeung anteng, angin sepoi-sepoi boro-boro ngagaur tatangkalan nu tumuwuh di wetan posisina. Ieu mimiti girimis enteng lajeng dieureunkeun saméméh nyobian deui.
  
  Hapé Ben disada. Panonna neuteup angker. "Bapa? Sibuk waé. Abdi badé nelepon deui di buritan. " Anjeunna nutup alat, ningali Drake. "Abdi teu gaduh waktos," gerendengna. "Aranjeunna parantos terang aya anu kajantenan, aranjeunna henteu terang naon éta."
  
  Drake unggeuk jeung lalajo ledakan kahiji tanpa flinching. Jukut, jukut jeung kokotor ngapung ka awang-awang. Ieu langsung dituturkeun ku serangan sejen, rada deeper, sarta awan kadua naék tina taneuh.
  
  Sababaraha lalaki datang guludug maju, nyekel sekop bari nyekel pakarang. Pamandangan surealis.
  
  "Ati-ati," Parnevik muttered. "Kami moal hoyong saha waé anu baseuh." Anjeunna chuckled saolah-olah éta lulucon greatest dina sajarah.
  
  Gambar gambaran anu langkung jelas nunjukkeun liang handapeun imah panjang Heidi anu nuju ka guha anu lega. Jelas aya leuwih ti ngan hiji sumur bohong aya, sarta tim erred di sisi caution. Butuh waktu sejen tina penggalian ati tur sababaraha jeda bari Parnevik crowed sarta diajar artefak unearthed saméméh maranéhna ngiles kana hawa ipis.
  
  Drake dipaké waktu ieu pikeun ngatur pikiran-Na. Nepi ka ayeuna, manéhna ngarasa kawas geus dina roller coaster tanpa rem nanaon. Malah sanggeus sababaraha taun ieu, anjeunna masih leuwih biasa nuturkeun pesenan ti executing rencana aksi, jadi anjeunna diperlukeun leuwih waktos mikir ti, sebutkeun, Ben Blake. Anjeunna terang dua hal anu pasti - aranjeunna teras-terasan, sareng musuh-musuh maksa aranjeunna pikeun ngaréaksikeun kaayaan tibatan nyiptakeunana; mamang teu ieu téh balukar tina kanyataan yén maranéhanana diasupkeun lomba ieu balik lawan maranéhanana.
  
  Ayeuna waktuna pikeun ngamimitian meunang balapan ieu. Leuwih ti éta, aranjeunna sigana hiji-hijina faksi dedicated ka nyalametkeun dunya tinimbang risking eta.
  
  Naha anjeun percanten kana carita hantu?Sora kuno ngaharewos dina pikiranana.
  
  Henteu, anjeunna ngajawab cara anu sami sareng harita. Tapi kuring percaya kana carita horor ...
  
  Salila misi panungtungan na salaku anggota SRT rusiah, unit husus tina SAS, anjeunna jeung tilu anggota lianna ti timnya, kaasup Alicia Miles, stumbled kana hiji désa terpencil di Irak Kalér, pangeusina keur disiksa jeung ditelasan. Anggap atra, naon maranéhna nalungtik ... éta pikeun manggihan prajurit Britania jeung Perancis masih dina throes tina interogasi maranéhanana.
  
  Naon anu dituturkeun darkened sésana poé Matt Drake di Bumi. Buta ku amarah, anjeunna sareng dua anggota tim sanésna ngeureunkeun panyiksaan.
  
  Kajadian sejen 'seuneu ramah' diantara loba.
  
  Alicia Miles nangtung sareng ngawaskeun, teu kacekel ku naon waé quirks hiji cara atanapi anu sanés. Manéhna teu bisa ngeureunkeun panyiksaan, jeung manéhna teu bisa ngeureunkeun pupusna nu torturers. Tapi anjeunna nuturkeun paréntah komandanna.
  
  Matt Drake.
  
  Saatos ieu, kahirupan prajurit réngsé pikeun anjeunna, sadaya hubungan romantis anu dirojong ku anjeunna rusak. Tapi ninggalkeun jasa teu hartosna yén kenangan luntur. Pamajikanna ngahudangkeun anjeunna sapeuting-peuting, teras kaluar tina ranjangna anu kesang-kesang, nangis di lantai nalika anjeunna nampik ngaku.
  
  Ayeuna anjeunna perhatikeun Kennedy nangtung sabalikna anjeunna, mesem saolah-olah aya dina kapal terbang. Buukna awut-awutan jeung beungeutna jadi lincah jeung nakal ku imutna. Panon dipuseurkeun sareng awak Victoria's Secret digabungkeun sareng kalakuan guru sakola sareng restraint bisnis. Rada pacampur.
  
  Manéhna nyengir deui. Thorsten Dahl ngagorowok: "Lebet kana bacaan! Urang peryogi pituduh pikeun Katurunan."
  
  Nalika Ben naroskeun naon éta Descender, anjeunna ngan ukur nyengir. "Langsung kaluar tina legenda Hollywood, sobat. Émut kumaha maling luncat tina gedong sareng luncatna disaluyukeun kana milimeter sateuacan ragragna dieureunkeun? Nya, Blue Diamond Lander mangrupikeun alat anu aranjeunna anggo.
  
  "Keren".
  
  Drake perhatikeun Komandan heubeul na lalaunan leumpang sabudeureun tur nyandak flask ditawarkeun kopi. Obrolan ieu parantos lami didamel. Drake hayang mungkas.
  
  "Mai?" Manéhna nanya, pageuh nurunkeun biwirna kana taneuh sangkan taya sahijieun ngartos patarosan na.
  
  "Hm?" - Abdi naroskeun.
  
  "Nyaritakeun ka kuring".
  
  "Muhun, dude, saatos kurangna inpormasi anu anjeun bikeun ngeunaan hobi lami anjeun, kuring boro tiasa ngandelkeun hadiah gratis ayeuna, naha?"
  
  Drake teu bisa nahan seuri. "Anjeun lalaki kolot anu kotor, anjeun terang éta?"
  
  "Ieu anu ngajaga kuring dina luhureun kaulinan kuring. Ayeuna caritakeun ka kuring ngeunaan salah sahiji misi rusiahna - salah sahijina.
  
  "Muhun ... Kuring bisa niup kasempetan Anjeun didieu sareng masihan anjeun hal ngalilindeuk," ceuk Drake. "Atawa anjeun tiasa ngantosan dugi ka réngsé sareng kuring bakal masihan anjeun emas ... anjeun terang hiji-hijina."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Nalika Mai nyamar di konvénsi cosplay panggedéna di Jepang pikeun nyusup sareng nangkep Fuchu Triads anu ngajalankeun industri porno dina waktos éta.
  
  Sumur siga nu rék sawan. "Yesus, Drake. Anjeun bodo. Oké, tapi percanten ka abdi, anjeun ngahutang ka kuring ayeuna, "cenah napas. "Urang Jepang nembé nyeret anjeunna kaluar ti Hong Kong, dina kaayaan identitas palsu, tanpa peringatan, lengkep ngancurkeun panutup anu anjeunna parantos ngawangun dua taun."
  
  Drake masihan anjeunna hiji buka-mouthed, katingal incredulous. "Moal pernah".
  
  "Ucapan kuring ogé."
  
  "Naha?"
  
  "Oge patarosan abdi salajengna. Tapi, Drake, teu jelas?"
  
  Drake mikir ngeunaan eta. "Ngan yén anjeunna anu pangsaéna anu aranjeunna gaduh. Pangalusna anu kantos dipiboga. Sareng aranjeunna kedah nekat pikeun éta. "
  
  "Kami parantos nelepon ti Dinas Kaadilan sareng Perdana Menterina sakitar lima belas jam ayeuna, sapertos Yankees. Aranjeunna bakal ngaku sadayana ka kami - aranjeunna ngintunkeun anjeunna pikeun milarian La Veraine sabab éta hiji-hijina sambungan anu aranjeunna mendakan kana kekacauan ieu anu parantos ningkat kana acara pangbadagna anu kajantenan di pangeusina ayeuna. Ngan ukur sababaraha jam sateuacan urang kapaksa ngaku ka aranjeunna. "
  
  Drake nyerengeh. "Naha aya alesan pikeun henteu ngaku ayeuna? Méi bakal janten akuisisi anu saé. "
  
  "Kuring satuju, sobat, tapi pamaréntahan mangrupikeun pamaréntahan, sareng naha dunya aya dina bahaya atanapi henteu, aranjeunna resep maén kaulinan alitna, sanés?"
  
  Drake nunjuk kana liang dina taneuh. "Sigana aranjeunna siap."
  
  
  ***
  
  
  Laju turunan Drake disetél dina 126 suku. Hiji alat disebut muzzle release rusuh disimpen dina leungeun-Na sarta anjeunna dibikeun ransel a. Anjeunna narik helm pemadam kebakaran sareng senter napel dina sirahna sareng ngodok ranselna. Senter ageung, tank oksigén, pakarang, kadaharan, cai, radio, suplai pertolongan cemas - sadayana anu diperyogikeun pikeun caving. Anjeunna narik sapasang sarung tangan beurat sareng leumpang ka ujung liang kubur.
  
  "Geronimo?" manehna nanya ka Kennedy, anu tetep upstairs kalawan Ben jeung Professor, pikeun mantuan ngawas perimeter maranéhna.
  
  "Atawa candak ankles anjeun, lengket butt anjeun kaluar jeung harepan," ceuk manehna.
  
  Drake nyengir jahat ka dirina, "Urang bakal datang deui ka ieu engké," cenahna sarta luncat kana gelap.
  
  Anjeunna langsung ngarasa pemicu ngaleupaskeun inten beureum. Laju ragrag na turun nalika anjeunna murag, sarta roda leutik na centang saratus kali sadetik. Tembok sumur - untungna ayeuna garing - flashed kaliwat dina flashes kaleidoscopic, kawas dina pilem hideung bodas heubeul. Tungtungna turunna kalem nepi ka ngorondang, sarta Drake ngarasa sapatu na bounce gently kaluar tina batu teuas. Anjeunna squeezed muzzle jeung ngarasa pemicu ngaleupaskeun tina sabuk korsi na. Drake marios prosés ngarobih anjeunna janten Ascendant sateuacan angkat ka tempat Dal sareng satengah belasan lalaki nangtung ngantosan.
  
  Lantai crunched alarmingly, tapi anjeunna attributed ka uing mummified.
  
  "Guha Ieu ahéngna leutik dibandingkeun naon urang nempo dina taneuh penetrating radar," ceuk Dahl. "Anjeunna tiasa salah ngitung. Nyebarkeun sareng milarian ... torowongan ... atanapi anu sapertos kitu."
  
  Si Swédia unggut-unggutan, gelo ku kabodoan sorangan. Drake resep. Anjeunna lalaunan walked sabudeureun guha, diajar tembok henteu rata jeung trembling, sanajan cloak kandel dibikeun ka manehna. Rébuan ton batu sareng bumi ngadesek anjeunna, sareng di dieu anjeunna, nyobian nembus langkung jero. Pikeun anjeunna disada kawas hirup prajurit urang.
  
  Dahl komunikasi sareng Parnevik via videophone dua arah. Profésor ngagorowok jadi loba 'saran' nu Dahl mareuman sora sanggeus dua menit. Prajurit-prajurit nyicingan guha nepi ka salah sahiji budak Delta ngagorowok: "Kuring boga ukiran di dieu. Sanajan éta hal leutik. "
  
  Dahl mareuman videophone. Sora Parnevik disada nyaring tur jelas, lajeng dieureunkeun nalika Dahl mawa ponsel kana témbok.
  
  "Naha anjeun ningali ieu?"
  
  "Ja! Ieu bra! Kutang!" Parnevik leungit basa Inggris ti pikagumbiraeun. "Walknott... mmm... cangreud prajurit tiwas. Ieu simbol Odin, segitiga tripel, atawa segitiga Borromean, pakait jeung gagasan maot glorious dina perangna ".
  
  Drake ngegeleng. "Viking Getih."
  
  "Simbol ieu mindeng kapanggih dina 'batu gambar' nu ngagambarkeun maotna prajurit heroik iinditan ku parahu atawa on horseback ka Valhalla - karaton Odin urang. Ieu salajengna reinforces gagasan yén urang geus kapanggih a mundane Valhalla ".
  
  "Hapunten ngarusak parade anjeun, sobat," saur lalaki SAS anu lugas, "tapi témbok ieu kandel sapertos mitoha kuring."
  
  Sadayana mundur saléngkah, nyintreuk lampu helmna dina permukaan anu teu kacekel.
  
  "Éta pasti témbok palsu." Si lalaki méh ngajerit ku bungah. "Kudu kitu!"
  
  "Tunggu," Drake ngadéngé sora ngora Ben. "Éta ogé nyebatkeun yén Valknoth disebut ogé Death Knot, simbol para pengikut Odin anu resep kana maot anu telenges. Abdi leres-leres yakin ieu tiasa janten peringatan. "
  
  "Bohong". Rénghap Drake tulus.
  
  "Di dieu aya pamikiran, guys," sumping sora Kennedy urang. "Kumaha upami pamariksaan langkung lengkep sadaya témbok. Upami anjeun kéngingkeun langkung seueur Walknotts, tapi teras mendakan témbok kosong, kuring bakal milih anu ieu.
  
  "Gampang pikeun anjeun nyarios," Drake mumet. "Aya di luhur sareng sadayana."
  
  Maranéhna beulah-beulah, nyisir tembok batu séntiméter. Aranjeunna scraped jauh abad lebu, brushed jauh cobwebs sarta drove jauh kapang. Antukna, aranjeunna mendakan tilu deui Valknots.
  
  "Hebat," ceuk Drake. "Éta opat témbok, opat hal anu simpul. Naon anu urang laksanakeun ayeuna?"
  
  "Naha aranjeunna sadayana sami?" - profesor nanya reuwas.
  
  Salah sahiji prajurit nampilkeun gambar Parnevik dina layar vidéo. "Nya, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring yakin kuring bosen ngupingkeun anjeunna. Si Swédia anu sial bakal ngabéréskeun urang ti baheula."
  
  "Tunggu," sora Ben. "Matak aya di sumur Mimir, henteu..." sorana leungit di tukangeun héés statik, tuluy layar jadi poék. Dahl ngoyagkeun, dihurungkeun sareng mareuman, tapi henteu hasil.
  
  "Gubrak. Naon anu anjeunna nyobian nyarios?
  
  Drake badé nebak nalika telepon pidéo hirup deui sareng raray Ben ngeusi layar. "Kuring henteu terang naon anu kajantenan. Tapi dengekeun - Panon aya di sumur Mimir, lain di guha handapna. Ngarti?"
  
  "Enya. Janten urang ngaliwat aranjeunna dina jalan ka handap?"
  
  "Kuring pikir enya".
  
  "Tapi naha?" Dahl nanya teu percaya. "Terus naha guha ieu dijieun pisan? Jeung radar penetrating taneuh jelas némbongkeun yén aya spasi badag underneath. Tangtosna, Potongan kedah aya di handap."
  
  "Kecuali-" Drake ngarasa tiis pisan. "Kacuali tempat ieu mangrupikeun bubu."
  
  Dahl ujug-ujug katingali teu yakin. "Kumaha?"
  
  "Naha ieu rohangan di handap urang? Kumaha upami éta liang jero?"
  
  "Ieu hartosna anjeun nangtung dina bantal liat!" Si lalaki ngajerit horén. "Jebak! Bisa ambruk iraha wae. Kaluar ti dinya ayeuna!"
  
  Aranjeunna neuteup silih pikeun hiji momen sajajalan tina mortality nekat. Éta kabéh hayang hirup jadi parah. Lajeng sagalana robah. Anu baheulana retakan di lantai beton ayeuna janten panel keras anu retak. Sora tearing aneh ieu lain tina kapindahan tina batu, tapi tina kanyataan yén lantai ieu lalaunan beulah ti tungtung ka tungtung.
  
  Kalayan liang anu teu aya tungtungna di handapeun aranjeunna....
  
  Genep lalaki ngamuk ka dua Ascendants. Nalika aranjeunna dugi ka dinya, masih hirup, Dahl ngagorowok mulangkeun tatanan.
  
  "Kalian duaan heula. Demi Alloh, kudu kasar."
  
  "Sareng dina perjalanan anjeun," Parnevik mairan, "khususna sadar kana lingkungan anjeun. Kami henteu hoyong kantun artefak éta."
  
  "Tong bodo, Parnevik." Dahl aya di gigireun dirina kalawan forebodings. Drake henteu kantos ningali anjeunna sapertos kieu sateuacanna. "Dua urang anu terakhir bakal pariksa nalika urang angkat," saurna, neuteup Drake. "Éta anjeun sareng abdi".
  
  Telepon vidéo disada deui sareng pareum. Dahl ngoyag-ngoyag siga nu rék nyekek. "Dikutuk ku Yankees, teu ragu."
  
  Butuh pasangan kahiji tilu menit pikeun ngahontal tingkat taneuh. Lajeng tilu deui pikeun pasangan kadua. Drake mikirkeun sagala hal anu tiasa kajantenan dina genep menit - pangalaman saumur hirup, atanapi henteu nanaon. Pikeun anjeunna éta panungtungan. Euweuh iwal ti creaking tina liat, groan of shifting batu, creaking kasempetan, mutuskeun pikeun ganjaran anjeunna hirup atawa maot.
  
  Lantai handapeun simbol munggaran anu aranjeunna mendakan parantos runtuh. Teu aya peringatan; saolah-olah lanté geus saukur nyerah jurig jeung fallen kana oblivion. Drake naék sajauh ka luhur sumur. Ieu saimbang di sisi na tinimbang dina lanté rapuh tina guha. Dahl nangkeup sisi sumur, nyekel sapotong twine héjo ku dua leungeun, cingcin dina ramo kawinan reflecting lampion dina helm Drake urang.
  
  Drake neuteup ka luhur, milarian potongan-potongan senar anu kuat anu tiasa dipasang dina abah-abahna. Lajeng anjeunna ngadéngé Dahl ngagorowok: "Shit!" sarta melong ka handap pas dina waktu ningali videophone spin ti tungtung ka tungtung dina gerak slow jahat saméméh ragrag kalawan crunch ka lanté guha.
  
  Lemah, hard drive nyerah, ragrag kana black hole kawas impian heubeul Drake pikeun ngamimitian kulawarga. Badai datang ka aranjeunna, ngaluarkeun hawa turbid ngeusi gelap unspeakable ti tempat mahluk buta nyumput jeung slithered.
  
  Sareng, ningali ka handap kana jurang kalangkang anu teu aya namina, Drake mendakan deui kapercayaan budak leutikna dina monster.
  
  Aya sora ngageser samar, sarta tali turun ti luhur, flapping. Drake sukur nyekel eta na napel na abah na. Dahl ngalakukeun hal anu sami, katingalina sami bodas, sareng duanana mencét tombol masing-masing.
  
  Drake ningali altimeter. Anjeunna ngulik satengah sumur bari Dahl nyalin di sisi séjén. Sababaraha kali aranjeunna lirén sareng condong ka hareup pikeun ningali langkung caket, tapi unggal waktos aranjeunna henteu mendakan nanaon. Saratus suku indit, lajeng salapan puluh. Drake peeled leungeun-Na getih, tapi kapanggih nanaon. Aranjeunna walked on, ayeuna lima puluh suku, lajeng Drake nempo henteuna cahaya, a dimness nu saukur nyerep lampu anjeunna threw on dirina.
  
  Papan kayu anu lega, jagged sapanjang ujung, teu kacekel ku dampness atanapi kapang. Drake tiasa ningali ukiran dina pabeungeutannana sareng anjeunna nyandak sababaraha waktos pikeun nempatkeun helm kalayan leres.
  
  Tapi nalika anjeunna ngalakukeun éta ...
  
  Panon. Gambar simbolis panon Odin, diukir tina kai jeung ditinggalkeun di dieu ... ku saha?
  
  Ku Odin sorangan? Rébuan taun ka tukang? Pangarang: Heidi? Éta leuwih atawa kurang masuk akal?
  
  Dahl neuteup hariwang ka handap. "Demi urang sadayana, Drake, tong leupaskeun ieu."
  
  
  TILU PULUH TILU
  
  
  
  OSTERGOTLAND, Swédia
  
  
  Drake kaluar tina sumur Mimir, nyepeng tablet kai luhur kawas piala. Saméméh manéhna bisa ngucapkeun sakecap, manéhna kasar dicabut tina abahna jeung dialungkeun kana taneuh.
  
  "Héy, tenang..." Anjeunna neuteup ka handap batang mesin impian ti Hong Kong, salah sahiji anu énggal. Anjeunna rada ngagulung sarta nempo prajurit maot sarta dying bohong dina jukut - Delta, SGG, SAS - sarta di tukangeun aranjeunna Kennedy, kneeling jeung gun adzab dina sirah nya.
  
  Ningali Ben keur kapaksa nangtung nangtung dina chokehold a, leungeun Alicia Miles tanpa karunya nyekel beuheung na pageuh. Jantung Drake ampir deg-degan ningali Ben masih ngaraketkeun hapé dina leungeunna. Ngarenghap dugi ka napas terakhir abdi...
  
  "Hayu urang Inggris nangtung," Kanada Colby Taylor sumping ka tempat wisata Drake. "Hayu anjeunna ningali babaturanana maot - buktina yén kuring tiasa nyandak unggal bagian tina anjeunna sateuacan kuring nyandak nyawana."
  
  Drake ngidinan seuneu perang pikeun seep kana anggota awak na. "Sadayana anu anjeun buktoskeun nyaéta yén tempat ieu saluyu sareng anu dicarioskeun dina buku panduan sial - yén éta mangrupikeun tanah monster."
  
  "Kumaha puitis," billionaire nyerengeh. "Sareng éta leres. Pasihan abdi Panon." Manéhna ngacungkeun leungeun siga budak leutik nanya deui. The mercenary dikirimkeun gambar panon Odin urang. "Muhun. Geus cukup. Janten dimana pesawat anjeun, Drake? Abdi hoyong potongan anjeun teras kaluar tina liang sial ieu."
  
  "Anjeun moal ngahontal nanaon tanpa Shield," ceuk Drake ... hal kahiji anu datang ka pikiran na. "Terus terangkeun kumaha éta janten peta pikeun Ragnarok."
  
  "Bodoh," Taylor tertawa disgustingly. "Hiji-hijina alesan urang aya di dieu ayeuna sareng henteu dua puluh taun ka pengker sabab Shield nembé kapendak. Kuring yakin anjeun geus nyaho ieu, sanajan. Anjeun nyobian ngalambatkeun kuring? Naha anjeun pikir kuring bakal nyéépkeun sareng masihan anjeun kasempetan sanés? Muhun, Mr. Drake, hayu atuh ngabejaan Anjeun. Manéhna..." nunjuk ka Alicia, "teu lesot. Manéhna. . burit emas teuas, éta naon baé!"
  
  Drake diawaskeun salaku urut batur sapagawean na strangled Ben pati. "Anjeunna bakal ngajual anjeun ka anu nawar pangluhurna."
  
  "Kuring nu nawar pangluhurna, anjeun sapotong lengkep."
  
  Sareng ku wasiat Providence, aya anu ngamangpaatkeun waktos ieu pikeun nembak pélor. Témbalna némbalan ka jero leuweung. Salah sahiji tentara bayaran Taylor ambruk ku panon katilu anyar, maot langsung.
  
  Colby Taylor katingali teu percaya sadetik. Anjeunna katingali saolah-olah Bryan Adams nembé luncat tina leuweung sareng mimiti maén "Summer of '69." Panonna robah jadi piring. Lajeng salah sahiji mercenaries na nabrak anjeunna, knocking anjeunna kana taneuh, mercenary getihan, screaming jeung berjuang, dying. Drake aya di sisi maranéhna dina sakedapan salaku timbal tore hawa luhureun maranéhna.
  
  Sagalana lumangsung dina waktos anu sareng. Kennedy ngalungkeun awakna ka luhur. Luhureun tangkorak anjeunna caket pisan sareng gado penjaga anu nutupan anjeunna dugi ka anjeunna henteu sadar naon anu kajantenan. Langsung ngagantung.
  
  Sempalan pélor ngalayang bulak-balik; nu mercenaries, bray di buka, ancur.
  
  Thorsten Dahl dibébaskeun nalika tentara bayaran anu nyekel anjeunna kaleungitan tilu-suku sirahna kana tembakan katilu anu nyentak tina bedil. Komandan SGG ngadeukeutan Professor Parnevik kawas yuyu sarta mimiti nyered lalaki heubeul ka arah tumpukan bushes.
  
  Pikiran mimiti Drake ngeunaan Ben. Nalika anjeunna nyiapkeun bet putus asa, teu percaya ngageterkeun anjeunna sapertos pulsa éléktromagnétik sarébu watt. Alicia ngalungkeun budak éta sareng maju ka Drake nyalira. Ujug-ujug aya bedil dina leungeunna; teu paduli nu mana. Manéhna sarua deadly kalawan duanana.
  
  Manéhna nyokot eta, fokus kana eta.
  
  Drake nyebarkeun leungeun-Na kaluar ka sisi dina gesture embarrassed. Naha?
  
  Seurina girang, siga sétan anu mendakan daging anu teu kacekel dina tempat anu disangkana parantos lami.
  
  Manehna narik pemicu. Drake winced, expecting panas lajeng numbness lajeng nyeri, tapi panon pikiran na bray up kalawan otak sarta manéhna nempo yén Aisyah geus robah Tujuan nya di momen panungtungan ... sarta nempatkeun tilu pélor kana mercenary nutupan inohong indignant of Colby. Taylor. Hayu urang teu nyandak resiko.
  
  Dua prajurit SAS sareng dua Marinir Delta salamet. SAS nangkep Ben sareng nyeret anjeunna. Naon anu tinggaleun Tim Delta disiapkeun pikeun ngabales seuneu dina rungkun tatangkalan anu caket.
  
  Beuki tembakan disada. The Delta bodo ngahurungkeun tur murag. Nu saurang deui ngarayap kana beuteungna ka tempat Sumur murag, di sisi séjén Sumur Mimir. Awak Wells anu rawan nyentak nalika urang Amérika narik anjeunna, buktina anjeunna hirup.
  
  Sababaraha menit salajengna kaliwat dina blur. Alicia ngajerit amarah sareng luncat saatos prajurit Amérika. Nalika anjeunna ngahurungkeun tur confronted dirina kalawan fists-Na, manehna eureun sadetik.
  
  "Pindahkeun," Drake ngadangu anjeunna nyarios. "Kaluar waé."
  
  "Kuring moal ninggalkeun lalaki ieu."
  
  "Anjeun urang Amerika, pasihan istirahat," saur anjeunna sateuacan ngaleungitkeun naraka. Pamaén pangalusna Amérika mundur, titajong ngaliwatan jukut kandel, mimitina nyekel hiji panangan lajeng staggering sakumaha eta pegat saméméh leungit tetempoan dina hiji panon sarta tungtungna ambruk tanpa flinching.
  
  Drake ngajerit, lumpat ka Alicia bari ngangkat Sumur ku kerah.
  
  "Ari anjeun gélo?" - anjeunna ngagorowok. "Anjeun sagemblengna gélo?"
  
  "Anjeunna bade ka sumur," panon Alicia urang rajapati. "Anjeun tiasa gabung sareng anjeunna atanapi henteu, Drake. Kaputusan anjeun."
  
  "Naha dina asmana Allah? Naha?"
  
  "Hiji poé, Drake. Hiji dinten, upami anjeun salamet ieu, anjeun bakal terang. "
  
  Drake ngareureuhkeun napasna. Naon maksudna? Tapi mun leungit konsentrasi ayeuna bakal ngundang maot sakumaha pasti saolah-olah anjeunna bunuh diri. Anjeunna nelepon kana kenangan latihan na, pikiran na, sagala kaahlian SAS na. Anjeunna pencét dirina ku punch tinju lempeng, jab, cross a. Manéhna countered, mastikeun pikeun pencét pigeulang-Na jeung gaya crushing unggal waktu, tapi ayeuna manéhna deukeut pisan.
  
  Dimana anjeunna hoyong janten.
  
  Anjeunna nunjuk ramo na kana beuheung kabogohna. Manéhna nyokot léngkah samping, langsung kana tuur na rising, aimed di megatkeun sababaraha iga jeung slowing ragrag nya.
  
  Tapi manehna ngagulung antara tuur-Na nepi ka aranjeunna shockingly nutup, inci eta, panon ka panon.
  
  Panon badag. Panon éndah.
  
  Aranjeunna milik salah sahiji prédator pangbadagna di dunya.
  
  "Anjeun lemah sapertos orok wicker, Matt."
  
  Haréwosna nyegerkeun tulang-tulangna nalika anjeunna maju, ngalegaan pananganna, sareng ngalungkeun anjeunna kana hawa. Manéhna ngagolér dina tonggongna, sesak napas. Teu aya sadetik ti harita, anjeunna aya di luhureun anjeunna, tuur ngabanting kana plexus surya-Na, dahi nyentak kana dirina, ngajantenkeun anjeunna ningali béntang.
  
  Silih téuteup deui, manéhna ngaharéwos, "Tingalikeun."
  
  Tapi lain anjeunna anu kedah ngadamel pilihan. Éta sadayana tiasa dilakukeun pikeun ngangkat leungeunna, ngagulung ka gigir ningali nalika anjeunna satengah nyeret Sumur semi-sadar nuju tepi liang dasar anu katelah Sumur Mimir.
  
  Drake ngajerit, ngajanteng kana tuur. Isin ku eleh, reuwas ku sabaraha kauntungan anu leungit ti saprak asup ka umat manusa, ngan ukur bisa lalajo.
  
  Alicia ngagugulung Sumur di tepi sumur. Komandan SAS henteu ngagorowok.
  
  Drake ngahuleng bari naék kana sukuna, sirah jeung awakna ngajerit. Alicia ngadeukeutan Colby Taylor, masih seger sareng lincah sapertos domba cinyusu. Drake, kalayan tonggongna ka Jérman, ngarasa teu aya pertahanan sapertos pelaut dina rakit nyanghareupan Kraken prasejarah, tapi anjeunna henteu linglung.
  
  Alicia narik awak tentara bayaran anu maot tina Taylor. Milyuner nangtung, panonna lébar, ningali ti Miles ka Drake kana tatangkalan.
  
  Ti tukangeun batang kasaput halimun, inohong mimiti muncul, sarupa jeung hantu, ngarasa betah di nagara legendaris ieu. Ilusi ieu beulah nalika aranjeunna meunang cukup deukeut ningali pakarang maranéhanana.
  
  Drake geus leumpang sabudeureun. Anjeunna bisa ningali jalma approaching, terang yén maranéhanana éta Germans manuk hering-kawas anu datang pikeun nyokot sakabéh spoils.
  
  Drake melong di bewilderment dina pakarang kameunangan maranéhanana. Alicia saukur nyeepkeun billionaire Kanada ku palangkangan jeung squeezed dugi panon na bugged kaluar tina sirah na. Manehna seuri dina kabingungan na saméméh ngarah anjeunna ka sumur Mimir sarta condong sirah na leuwih tepi.
  
  Drake sadar yén anjeunna ngagaduhan prioritas anu sanés. Anjeunna sidestepped aksi, ngagunakeun Alicia jeung Taylor salaku tameng a. Manéhna nepi ka rungkun terus leumpang, lalaunan nanjak nepi ka hiji pasir jukut leutik.
  
  Alicia nunjuk kana liang sareng ngoyagkeun Taylor dugi ka anjeunna menta ampun."Panginten anjeun bakal mendakan barang-barang pikeun dikumpulkeun di dinya, dasar jelema bodo megalomaniac," manéhna hissed sarta maledog awakna kana kekosongan sajajalan. Jero-jeritna sakeudeung, tuluy eureun. Drake heran naha saurang lalaki anu murag kana liang kubur ngajerit salamina, sareng upami teu aya anu ngupingkeun anjeunna, naha éta leres-leres diitung?
  
  Waktos ieu Milo parantos dugi ka kabogohna. Drake ngadangu anjeunna nyarios, "Naha anjeun ngalakukeun éta? Bos bakal resep hirup bajingan ieu. "
  
  Jeung jawaban Alicia: "Cicing, Milo. Abdi ngarep pisan pendak sareng Abel Frey. Dupi anjeun siap angkat?"
  
  Milo nyengir jahat ka luhur pasir. "Kami moal ngabéréskeun aranjeunna?"
  
  "Ulah jadi burit. Maranehna masih bersenjata jeung nyekel taneuh luhur. Dupi anjeun gaduh naon anu kami datang?"
  
  "Kabéh salapan bagian Odin hadir sareng fungsional. Pesawat anjeun digoréng!" - anjeunna ngagorowok. "Wilujeng wengi di bumi maot ieu!"
  
  Drake ningali nalika urang Jérman mundur sacara ati-ati. dunya ngan teetered on brink. Aranjeunna sumping sadayana ieu sareng ngadamel seueur pangorbanan. Aranjeunna drove sorangan kana taneuh.
  
  Ukur kaleungitan sadayana ka Jerman dina garis terakhir.
  
  "Enya," Ben nyekel panon na kalawan nyengir mirthless, kawas maca pikiran na. "Siga hirup niru maén bal, nya?"
  
  
  TILU PULUH OPAT
  
  
  
  OSTERGOTLAND, Swédia
  
  
  Panonpoé geus surup handap cakrawala jelas salaku Éropa jeung hijina sekutu maranéhanana Amérika sésana limped ka taneuh luhur. Angin lemah, tiis ngahiliwir. A assessment gancang kaungkap salah sahiji prajurit SAS ieu tatu sarta Professor Parnevik ieu nalangsara ti shock. Ieu teu heran tempo naon anjeunna geus ngaliwatan.
  
  Dahl ngahubungi lokasina liwat telepon satelit. Pitulung éta ngeunaan dua jam jauh.
  
  Drake plopped handap gigireun Ben nalika aranjeunna eureun di rungkun leutik tangkal bulistir kalawan polos kabuka sabudeureun éta.
  
  Kecap munggaran Ben: "Kuring terang jalma sanés maot, Matt, tapi kuring ngarepkeun Karin sareng Hayden henteu kunanaon. Hapunten pisan."
  
  Drake éra ngaku yén anjeunna hilap yén Hayden masih aya dina pesawat. "Entong hariwang. Éta sacara alami. The odds pisan alus keur Karin, adil pikeun Hayden ogé, "manehna ngaku, sanggeus leungit pangabisana pikeun embellish wae sapanjang misi. "Kumaha damang, sobat?"
  
  Ben ngangkat hapé. "Hirup keneh".
  
  "Kami parantos jauh ti saprak peragaan busana."
  
  "Kuring bieu apal eta," ceuk Ben serius. "Matt, kuring bieu émut kumaha kahirupan kuring sateuacan ieu dimimitian. Sareng parantos ... dinten?"
  
  "Kuring tiasa ngingetkeun anjeun upami anjeun hoyong. Frontman tina Tembok Saré. Swooning leuwih Taylor Momson. Hapé kabeuratan. Nyéwa tunggakan. Abdi bogoh ka Taylor.
  
  "Kami kaleungitan sadayana."
  
  "Henteu bohong di dieu, Ben-urang moal tiasa dugi ka jauh tanpa anjeun."
  
  "Anjeun terang kuring, sobat. Abdi badé ngabantosan saha waé. " Éta réspon standar, tapi Drake tiasa nyarios yén anjeunna resep kana pujian éta. Anjeunna teu hilap ieu nalika Ben outwitted jas komo profesor Skandinavia.
  
  Taya ragu éta naon Hayden nempo dina anjeunna. Manéhna nempo jalma di jero mimiti caang ngaliwatan. Drake ngadoakeun kasalametan dirina, tapi teu aya anu tiasa dilakukeun pikeun anjeunna ayeuna.
  
  Kennedy murag gigireun aranjeunna. "Mugi abdi henteu ngaganggu anjeun. Anjeun katingalina pas pisan."
  
  "Henteu anjeun," saur Drake sareng Ben unggeuk. "Ayeuna anjeun salah sahiji urang."
  
  "Hmm, nuhun, sigana mah. Éta pujian?"
  
  Drake ngangkat mood. "Saha waé anu tiasa maénkeun sababaraha kaulinan Dino Rock sareng kuring nyaéta lanceuk kuring pikeun hirup."
  
  "Sapeuting, man, sapeuting."
  
  Ben ngagerendeng. "Jadi," manéhna nempo sabudeureun. "Karek poék."
  
  Drake melong jukut nu taya tungtung. Gurat panungtung beureum poék ngan ngeclak tina cakrawala pangjauhna. "Duh, bet tiis di dieu peuting-peuting."
  
  Dahl ngadeukeutan aranjeunna. "Jadi ieu tungtungna, lalaki? Dupi urang rengse? Dunya butuh urang."
  
  Angin nu ngagelebug nyedek kecap-kecapna nepi ka ancur-ancuran, ngaburak-barik mapay-mapay dataran.
  
  Parnevik nyarios ti tempat anjeunna istirahat, nyenderkeun tonggongna kana tangkal. "Dengekeun, umm, anjeun nyarios ka kuring yén anjeun ningali hiji-hijina gambar anu dipikanyaho tina bagian-bagian dina susunan anu leres. Hiji lukisan nu pernah milik John Dillinger ".
  
  "Hehehehe, tapi hal éta nuluykeun tur dina '60s," Dahl ngajelaskeun. "Kami henteu yakin yén éta henteu ditiron, khususna ku salah sahiji Viking anu obsess kana sajarah."
  
  Profésor éta cukup alus pikeun ngagerem, "Oh. Hatur nuhun."
  
  Poék lengkep, sareng sajuta béntang ngagurilap di luhur. Cabang ngaguruh jeung dangdaunan ngaguruh. Ben instinctively pindah ngadeukeutan ka hiji sisi Drake. Kennedy ngalakukeun hal anu sami sareng anu sanés.
  
  Dimana pingping Kennedy urang keuna sorangan, Drake ngarasa seuneu. Éta sadayana tiasa dilakukeun pikeun museurkeun kana naon anu diomongkeun Dahl.
  
  "Tameng," saur urang Swedia, "nyaéta harepan terakhir urang."
  
  Naha manéhna ngahaja diuk deukeut pisan? Drake mikir ngeunaan eta. Toél....
  
  Maasyaa Allah, tos lami teu karaos sapertos kieu. Éta nyandak anjeunna deui ka dinten nalika budak awéwé éta budak awéwé sareng budak lalaki gugup, ngagem kaos dina salju sareng nyandak kabogohna di sabudeureun kota dina dinten Saptu soré sateuacan mésér CD karesepna sareng ngarawat diri kana popcorn sareng jarami di bioskop. .
  
  Poé-poé polos, lila-lila. Lila inget jeung, hanjakalna, leungit.
  
  "Tameng?" Anjeunna campur dina obrolan. "Naon?"
  
  Dahl nyengir ka manéhna. "Terus, anjeun bangsat Yorkshire gendut. Kami nyarios yén Shield mangrupikeun detil utama di dieu. Tanpa eta nanaon bisa dihontal sabab nangtukeun lokasi Ragnarok. Éta ogé didamel tina bahan anu béda ti bagian-bagian sanés - saolah-olah éta ngagaduhan peran anu béda. Sasaran. "
  
  "Sapertos naon?"
  
  "Fuuuuck," ceuk Dahl dina aksen Oxford na pangalusna. "Tanyakeun kuring ngeunaan olahraga."
  
  "OKÉ. Naha sih Leeds United ngadaptarkeun Thomas Brolin?
  
  Beungeut Dahl manjang tuluy ngaras. Anjeunna rék protés nalika sora aneh meupeuskeun tiiseun.
  
  Ngagorowok. Ngagerendeng ti gelap.
  
  Hiji sora nu evoked primal sieun. "Kristus hirup," Drake harewos. "Naon- ?"
  
  Kajadian deui. Lolong, sarupa jeung sato, tapi guttural, saolah-olah tina hal badag. Nya nyieun peuting ngarayap.
  
  "Anjeun émut?" Dina harewos anu teu wajar sareng horor, Ben nyarios: "Ieu nagara Grendel. The monster ti Beowulf. Masih aya legenda yén monster hirup di bagian ieu.
  
  "Hiji-hijina hal anu kuring émut ti Beowulf nyaéta burit Angelina Jolie," saur Drake kalayan resep. "Tapi teras, kuring nyangka sami tiasa nyarios ngeunaan kalolobaan film na."
  
  "SHH!" - Kennedy hissed. "Naon sih éta sora?"
  
  Lolong datang deui, beuki deukeut. Drake desperately diusahakeun sangkan kaluar nanaon di gelap, ngabayangkeun fangs bared rushing ka arah anjeunna, ciduh dripping, strips daging busuk nyangkut diantara huntu maranéhanana jagged.
  
  Anjeunna ngangkat bedil, henteu hoyong nyingsieunan anu sanés, tapi henteu yakin kana résiko éta.
  
  Torsten Dahl ngarahkeun bedil sorangan. Prajurit SAS anu pas ngaluarkeun péso. tiiseun shackled peuting leuwih ti Gordon Brown shackled ékonomi Inggris, squeezing eta garing.
  
  Sora samar. Krangklak.. Aya nu kadéngé siga undak-usuk hampang....
  
  Tapi jenis suku ieu? Drake mikir ngeunaan eta. Lalaki atawa...?
  
  Upami anjeunna kantos ngupingkeun klik cakar, anjeunna tiasa ngarilis sadayana majalahna ku teror.
  
  sial ieu dongeng baheula.
  
  Ventrikel dina haténa ampir ngabeledug nalika hapé Ben ngadadak hirup. Ben ngalungkeun kana hawa reuwaseun, tapi teras dipuji dina jalan ka handap.
  
  "Bullshit!" anjeunna harewos sateuacan anjeunna sadar naon anu dijawab. "Oh, hi, ibu."
  
  Drake ngusahakeun ngeureunkeun getih nu ngucur dina uteukna. "Potong. Putuskeun!"
  
  Ceuk Ben: "Di wc. Abdi badé nelepon anjeun engké!"
  
  "Imut". sora Kennedy urang éta heran tenang.
  
  Drake ngadangukeun. Gorowok datang deui, ipis jeung nyeri. Ieu dituturkeun ku sambel jauh, saolah-olah nu noisemaker geus dialungkeun batu. Lain ceurik ceurik, tuluy lolong....
  
  Pasti manusa ayeuna! Jeung Drake bergegas kana perang. "Éta Sumur!" Anjeunna buru-buru ka gelap, naluri ngarah anjeunna langsung ka sumur Mimir sareng ngeureunkeun anjeunna di tepi.
  
  "Tulungan abdi," Wells groined, ngahontal ujung jagged tina gawir ku retakan jeung ramo getih. "Kuring katéwak dina salah sahiji tali ... dina jalan ka handap. Méh megat panangan. Jalang ieu gaduh ... hiji deui anu kedah dilakukeun pikeun maéhan ... kuring."
  
  Drake nyandak beurat na, nyalametkeun anjeunna tina ragrag bébas deui kana peuting sajajalan.
  
  
  ***
  
  
  Nalika Wells dibungkus haneut sareng istirahat, Drake ngan saukur ngoyagkeun sirahna.
  
  Wells croaked: "Kuring henteu kantos hoyong ngamimitian perang ... dina SAS."
  
  "Lajeng teu kunanaon, sabab Alicia sareng abdi henteu deui bagian tina SAS."
  
  Gigireunana, Ben diinterogasi Parnevik saolah-olah euweuh kajadian. "Naha anjeun pikir Shield mangrupikeun jinis konci?"
  
  "Tameng téh sagalana. Ieu tiasa janten konci, tapi éta sadayana anu urang tinggalkeun."
  
  "Ical?" Drake ngulang, ngangkat halis. Anjeunna fokus kana I-telepon Ben. "Tangtu urang terang!"
  
  Ben geus salengkah ka hareup, googling 'Shield of Odin' dina speed geek. Gambar anu muncul éta leutik, tapi Ben ngazum gancang ti Drake malah bisa mikir. Manéhna nyobaan nginget-nginget kumaha si Perisai. Buleud, kalayan puseur buleud diangkat, pasisian luar dibagi jadi opat bagian sarua.
  
  Ben nyekel I-telepon dina panjang panangan urang, sahingga dulur ngumpul sabudeureun.
  
  "Ieu basajan," ceuk Kennedy. "Ragnarok di Vegas. Sadayana aya di Vegas."
  
  Si lalaki ngusapan gado. "Patempatan tina Shield nunjukkeun opat bagian béda sabudeureun jawaban di tengah. Anjeun ningali? Hayu urang labél aranjeunna Kalér, Wétan, Kidul sareng Kulon supados urang terang naon anu urang bahas.
  
  "Hebat," ceuk Ben. "Tah, Jabar écés. Abdi ningali Tumbak sareng Dua Panon."
  
  "Kidul mangrupikeun Kuda sareng dua, em, Serigala, saur kuring." Drake menyipitkan mata sebaik mungkin.
  
  "Tangtu!" Si lalaki ceurik. "Anjeun leres. Kusabab kudu aya dua Valkyries di Wétan. Sumuhun? Anjeun ningali?"
  
  Drake blinked teuas fokus, sarta manéhna nempo naon bisa dicokot jadi prajurit bikang dipasang dina sapasang kuda jangjangan. "Starbucks sialan!" Anjeunna sumpah. "Kafe sareng Wi-Fi gratis di mana waé di dunya kecuali anu ieu!"
  
  "Jadi..." Kennedy gagap, "eh, Shield teu gaduh Shield?"
  
  "Ehmmm...!" Profésor diajar pisan, datang kana garis tetempoan Ben sarta narima spank ramah. "Naha anjeun tiasa ngazum sakedik deui?"
  
  "Henteu. Ieu watesna."
  
  "Kuring henteu ningali tanda-tanda sanés di Sisi Wétan," saur Dahl tina korsina. "Tapi Kalér rada pikaresepeun."
  
  Drake ngalihkeun perhatian sarta ngarasa rurusuhan shock. "Gusti, ieu lambang Odin. Tilu segitiga disambungkeun. Hal anu sami urang tingali dina sumur. "
  
  "Tapi naon ieu? Dahl nunjuk ka simbol leutik ayana di belah kénca juru handap salah sahiji triangles. Nalika Ben ngadeukeutan, aranjeunna sadayana ngagero, "Ieu Tameng!"
  
  Tiiseun ngarajaan. Drake ngancurkeun otakna. Naha simbol Shield disimpen di jero segitiga? Jelas ieu mangrupikeun petunjuk, ngan ukur samar.
  
  "Éta bakal langkung gampang dina layar ageung!" Profésor nyerengeh.
  
  "Stop ngarenghik," ceuk Ben. "Ulah ngantep éta ngéléhkeun anjeun."
  
  "Di dieu aya pamikiran," ceuk Kennedy. "Naha triangles ngagambarkeun hal lian ti ieu 'cangreud Odin' atawa hal sejenna?"
  
  "Tujuan rusiah tina simbol mistis anu aya hubunganana sareng Gusti, anu sateuacana dianggap ngan ukur legenda?" Si lalaki nyengir. "Nya kantenan henteu".
  
  Drake ngagosok tulang rusuk na dimana Alicia Miles ngajar anjeunna yén tujuh taun tanpa latihan nyandak tol dina tingkat tarung anjeun. Manéhna geus dihina manéhna, tapi manéhna manggihan solace dina kanyataan yén manéhna hirup jeung maranehna masih - ngan - di buruan.
  
  "Helikopter bakal gaduh Internét anu diwangun," Dahl nyobian ngajamin sadayana. "Kira-kira... oh, tilu puluh menit."
  
  "Oke, oke, kumaha upami bagian tengahna?" Drake ngalakukeun bagian na. "Dua garis anu katingali sapertos gambar budak leutik kalayan tilu udder sareng ubur-ubur."
  
  "Sareng Shield deui," Ben ngazum dina panon 'ubur-ubur'. "Gambar anu sami sareng di bagian Kalér. Janten urang gaduh dua gambar tina Shield dina Shield sorangan. Bagian tengah, diwangun ku dua bentuk bébas, sareng tilu segitiga tunggal, "cenahna, unggeuk ka Kennedy. "Panginten ieu sanés segitiga."
  
  "Nya, sahenteuna ieu negeskeun téori kuring yén Shield mangrupikeun bagian utama," saur Parnevik.
  
  "Garis ieu ngingetkeun kuring ngeunaan hiji hal," Dahl ngeunteung. "Kuring ngan teu bisa ngomong naon."
  
  Drake bisa geus datang nepi ka sababaraha serangan pribadi nasty, tapi anjeunna tetep dirina di pariksa. Kamajuan, ceuk pikir. Swédia anu sombong parantos jauh sareng aranjeunna sareng ayeuna parantos nampi sakedik hormat.
  
  "Neuteup!" Ben ngajerit, ngarah kabeh luncat. "Aya garis ipis, ampir teu relevan nyambungkeun duanana gambar tina Shield!"
  
  "Anu henteu nyarioskeun naon-naon ka urang," Parnevik ngagerem.
  
  "Atawa ..." Drake mused, remembering poé nalika anjeunna maca peta tentara, "atawa ... lamun datang dina eta cara sejen, urang terang yen Shield teh kartu Ragnarok. Dua gambar ieu tiasa janten titik fokus anu sami dina dua gambar anu béda... Ngan hiji pandangan anu jangkungna, sareng anu sanésna ... "
  
  "Éta rencanana!" ceuk Ben.
  
  Waktu éta, kadéngé sora helikopter ngadeukeutan. Dahl nyarioskeun ieu ku nunjukkeun kecanduan sakola lami ku cara mareuman GPRS. Anjeunna squinted dina gelap babarengan jeung dulur sejenna salaku sosok hideung badag ngadeukeutan.
  
  "Muhun, urang teu boga loba pilihan," cenahna bari satengah seuri. "Urang kedah, eh, nyandak kasus ieu."
  
  
  ***
  
  
  Sakali dina dewan jeung netep, Dahl boot up a 20 inci Sony Vaio laptop, nu ngagunakeun modem portabel sorangan, sarupa hiji I-telepon. Gumantung kana cakupan jaringan sélulér, aranjeunna bakal gaduh aksés ka Internét.
  
  "Ieu peta," Drake nuluykeun karéta pamikiran na. "Ku kituna hayu urang ngubaran eta cara. Jelas, tengah, detil sentral, nyaéta pandangan rencana. Janten, salin diagram, paké sababaraha parangkat lunak pangenal geografis, sareng tingali naon anu kajantenan.
  
  "Hmm," Parnevik mamang nalungtik pintonan enlarged. "Naha kalebet gambar sanés anu siga udder nalika simbol tameng hurung, eh, Medusa. "
  
  "Titik mimiti?" Kennedy nyandak kasempetan.
  
  Helikopter goyang-goyang, kadorong ku angin gedé. Pilot dititah ngapung ka Oslo dugi ka nampi parentah salajengna. Tim SGG kadua ngantosan aranjeunna di dinya.
  
  "Coba programna, Thorsten."
  
  "Kuring geus boga, tapi kuring teu butuh," jawab Dahl kalawan reuwas dadakan. "Kuring terang bentuk ieu katingali akrab. Ieu Skandinavia dina peta! Udder nyaéta Norwégia, Swédia sareng Finlandia. Medusa nyaéta Islandia. Luar biasa."
  
  Sakedapan saatosna, laptopna ping sareng tilu pertandingan anu mungkin. Algoritma software pangakuan ditimbang pangdeukeutna ku salapan puluh dalapan persén-éta Skandinavia.
  
  Drake unggeuk hormat ka arah Dahl.
  
  "Ragnarok di Islandia?" Lalaki éta mikir ngeunaan éta. "Tapi naha?"
  
  "Pasihan koordinat ieu ka pilot," Drake nunjuk ramo di basisir Islandia sareng posisi simbol Shield. "Jadi. Kami parantos mundur sababaraha jam. "
  
  "Tapi urang teu boga potongan damn," ceuk Ben plaintively. "Jérman gaduh aranjeunna. Sareng ngan ukur aranjeunna tiasa mendakan Makam Dewata nganggo Shards.
  
  Tur ayeuna Thorsten Dahl sabenerna laughed, nyieun Drake pikir. "Oh, henteu," saur urang Swedia, sareng seurina ampir jahat. "Kuring gaduh ide anu langkung saé tibatan ngaco-ngao sareng potongan-potongan ieu. Salawasna éta. Hayu aranjeunna cicing di sauerkraut!"
  
  "Anjeun ngalakukeun? Hayu atuh pikir - teu Shield kapanggih di Islandia?" Ben nanya, sakali deui impressing Drake kalawan pamikiran jelas na dina tekenan.
  
  "Leres, sareng upami ieu mangrupikeun situs kuno Ragnarok," saur Parnevik, "éta masuk akal. Tameng Odin bakal murag dimana anjeunna maot."
  
  "Oh, éta masuk akal ayeuna, Profesor," Kennedy ngagoda. "Ayeuna jalma-jalma ieu parantos mutuskeun sadayana pikeun anjeun."
  
  "Muhun, upami éta mantuan, urang masih boga misteri greatest pikeun ngajawab," ceuk Ben bari seuri saeutik. "Harti simbol kuno Odin - tilu triangles".
  
  
  TILUPULUH LIMA
  
  
  
  Islandia
  
  
  Basisir Islandia nyaéta tiris, kasar jeung warni, diukir di sababaraha tempat ku gletser badag, sarta smoothed kaluar di batur ku ombak ngamuk sarta piercing angin. Aya garis pantai lava sareng gawir hideung, gunung es anu megah sareng sadayana mangrupikeun katenangan zen. Bahaya sareng kageulisan ngahiji, siap pikeun ngabubarkeun para musafir anu teu waspada sareng ngantunkeun anjeunna ka tungtung anu teu lami.
  
  Reykjavik nyapu aranjeunna dina hitungan menit, hateupna beureum caang, gedong bodas sareng gunung-gunung anu ditutupan salju dijamin bakal ngageterkeun haté anu paling jaded.
  
  Aranjeunna lirén sakedap di pangkalan militér anu jarang pendudukna pikeun ngeusian bengsin sareng ngeusian jas usum tiris, amunisi sareng jatah, sareng naon waé anu tiasa dipikirkeun Dahl dina sapuluh menit aranjeunna terdampar.
  
  Tapi lalaki nu numpakan helikopter militér hideung nempo nanaon ieu. Aranjeunna dikelompokkeun babarengan-diskusikeun tujuan anu sami-tapi pikiran batinna nyaéta ngeunaan maotna sorangan sareng maotna dunya-kumaha sieun sareng sieun aranjeunna, sareng kumaha sieunna pikeun batur.
  
  Drake kaget. Anjeunna teu tiasa terang kumaha carana ngajaga sadayana aman. Lamun éta Ragnarok aranjeunna kapanggih, lajeng fabled Makam Dewata éta salajengna, jeung kahirupan maranéhanana geus ngan jadi kaulinan roulette-jenis nu maén dina allegory favorit Kennedy urang, Vegas-mana tabél ieu rigged.
  
  Diwangun dina petunjuk khusus ieu ku rencana rahasia unggal pamuter rahasia sareng rencana anu teu dipikanyaho ku seueur musuhna.
  
  Sareng ayeuna, salian ti Ben sareng Kennedy - dua jalma anu bakal dijagi ku hirupna - Drake kedah mikirkeun Hayden sareng Karin.
  
  Naha sagala kasieun ieu bakal ngahalangan nyalametkeun dunya? Ngan waktos anu tiasa nyarios.
  
  Endgames dimaénkeun di unggal juru. Abel Frey parantos ngamimitian na. Alicia sareng Milo tiasa gaduh sorangan, tapi Drake curiga yén tilas batur sapagawean SRT na ngagaduhan kejutan pembunuh di toko anu bahkan kabogohna henteu nyangka.
  
  Torsten Dahl sareng Wells parantos jarang nyarios dina telepon ti saprak nyebrang basisir Islandia, nampi pesenan, pitunjuk sareng piwuruk ti pamaréntahan masing-masing. Tungtungna, Kennedy ngawalon sauran, anu ngajantenkeun anjeunna calik lempeng pikeun sababaraha menit sareng ngoyagkeun sirahna ku kesel.
  
  Anjeunna ngan ukur nyarios ka Drake. "Inget Hayden? Sekretaris? Leres, anjeunna ngan ukur ngalaksanakeun tugasna kalayan saé. "
  
  "Naon éta hartosna?"
  
  "Anjeunna ti CIA, sial. Jeung persis dimana manehna hayang jadi. Di tengah-tengah sagala omong kosong ieu. "
  
  "Bohong". Drake masihan Ben katingal hariwang, tapi tetep yakin manehna boga titik lemes keur sobat na. Naha éta ngan ukur manah Drake anu masihan anjeunna pamanggih romantis anu nyarioskeun yén parasaan Hayden leres, atanapi anjeunna nyata?
  
  "Éta Sekretaris Pertahanan," Kennedy terus saolah-olah euweuh kajadian. "Hoyong janten, em, 'nyaho.'"
  
  "Leres". Drake unggeuk ka Dahl jeung Wells. "Sareng di ditu, éta ngan ukur sajarah anu ngulang deui." Anjeunna neuteup wearily kaluar jandela pangdeukeutna. "Naha anjeun percanten, Kennedy, saatos minggu kamari atanapi supados urang masih di buruan?"
  
  "Naha anjeun percanten," saur Kennedy, "yén sadayana percanten kana 'seuneu bakal meakeun urang' téori kiamat?"
  
  Drake rék ngajawab kalawan aplomb weary nalika handap murag kaluar tina dunya na. Getih ngabirigidig dina urat-uratna nalika aya anu ngagedéan di luar jandela.
  
  Aya anu ageung pisan...
  
  "Ayeuna kuring terang," anjeunna hissed dina sora teror-kaeusi hiji lalaki anu ujug-ujug sadar yén sagalana anjeunna dipikacinta bisa maot kiwari. "Dasar... Kennedy... Ayeuna kuring terang."
  
  
  ***
  
  
  Nalika anjeunna nunjuk kana wahyuna sareng Kennedy condong pikeun ningali, anjeunna karasa awakna tegang.
  
  "Ya Allah!" - ceuk manehna. "Ieu...'
  
  "Kuring nyaho," Drake interrupted. "Dal! Tingali ieu. Neuteup!"
  
  The Swédia bray tampilan uncharacteristic sieun jeung gancang mungkas paguneman. Paneuteup sakeudeung ka luar jandela ngajadikeun manéhna seuri bingung. "Éta ngan Eyjafjallajokull. Jeung enya, enya, Drake, abdi terang, éta gampang pikeun kuring ngomong, sarta enya, enya, ieu hiji anu nyieun sagala warta dina 2010 ... "Anjeunna ngareureuhkeun, transfixed, expectant.
  
  Panon Parnevik mencrong. Kutukan Swedia ngalayang kaluar tina anjeunna sapertos anak panah anu diracun.
  
  Ayeuna Ben pindah ngadeukeutan ka jandela. "Wow. Ieu gunung seuneuan anu paling kasohor di Islandia sareng sigana masih bitu, sanaos lemah lembut.
  
  "Enya!" Drake nangis. "Seuneu bakal meakeun urang. supervolcano sial. "
  
  "Tapi anu langkung penting," Kennedy ayeuna tiasa neraskeun, "tingali pandangan panon manuk tina Shield, Matt. Tingali!"
  
  Ayeuna Parnevik junun manggihan sudut pandang na: "Tilu gunung teu tilu triangles, sakumaha ieu salawasna dipercaya. Élmuwan kuno salah. Lambang Odin anu paling kawéntar parantos diémbarkeun sacara teu leres. Ya Allah!"
  
  Drake kokotéténgan saluareun gunung bitu sarta nempo dua gunung malah leuwih luhur dina dua sisi, nu, lamun ditempo ti luhur, raket resembled lambang Odin.
  
  "Duh Gusti," saur Parnevik. "Ieu tempat panon urang leres-leres maénkeun trik ka urang, sabab sanaos gunung ieu katingali caket sareng Eyjafjallajokull, aranjeunna leres-leres ratusan mil jauhna. Tapi aranjeunna bagian tina ranté gunung seuneuan Islandia. Sadayana aya hubunganana".
  
  "Jadi lamun hiji naek kalawan kakuatan cukup tur disambungkeun langsung ka dua séjén ..." Kennedy nuluykeun.
  
  "Anjeun gaduh awal Supervolcano," Drake réngsé.
  
  "The Tomb of the Gods," Dahl exhaled, "aya di jero gunung bitu."
  
  "Sareng ngaleungitkeun tulang Odin ngajantenkeun booming!" Kennedy ngoyag-ngoyag, buukna awut-awutan. "Naha anjeun ngarepkeun naon waé anu kirang?"
  
  "Tunggu!" Dahl ayeuna ningali gambar satelit, anu nyarioskeun ka aranjeunna nalika aranjeunna bakal ngahontal panon Medusa. "Kami masih peryogi bantosan sakedik sareng arah, sareng éta mangrupikeun rencana kuring B. Aya hiji gunung anu ageung di luar, sareng Abel Frey badé nunjukkeun ka kami langsung ngalangkungan panto hareup."
  
  "Kumaha?" Sahenteuna dua sora nanya.
  
  Dahl kedip-kedip sareng nyarios ka pilot. "Angkat kami langkung luhur."
  
  
  ***
  
  
  Ayeuna aranjeunna luhur pisan yén Drake henteu tiasa ningali gunung-gunung ngalangkungan méga. Hormat anyarna pikeun komandan SGG peryogi pisan dukungan.
  
  "Oke, Torvill, nyingkirkeun para patani tina kasangsaraan, naha anjeun?"
  
  "Thorsten," koréksi Dahl, saméméh nyadar yén anjeunna keur egged on. "Oh abdi ngartos. Oké, lajeng cobaan tetep up lamun bisa. Ieu husus tentara kuring, atawa sahenteuna éta saméméh kuring ngagabung SGG. Fotografi hawa, khususna ortofoto. "
  
  "Ieu cemerlang," ceuk Drake. "Kuring nangtung lempeng nalika urang nyarios. Naon sih ieu?"
  
  "Ieu poto-poto anu dicandak tina jarak anu 'teu aya watesna', ningali lempeng ka handap, anu teras dirobih sacara geometris pikeun nyocogkeun ka standar peta anu ditarima. Sakali potona diunggah, ngan ukur nyaluyukeun kana koordinat 'dunia nyata', teras..." témbalna.
  
  "Boom!" Kennedy seuri. "Anjeun hartosna sapertos Google Earth, leres? Ngan tanpa 3D?"
  
  "Leres". Drake nyengir. "Mudah-mudahan ieu hasil, Dal. Ieu hiji-hijina kasempetan urang pikeun maju dina tungtung pertandingan.
  
  "Ku kituna bakal. Henteu ngan éta, tapi nalika komputer ngitung koordinat, urang bakal terang persis dimana lawang ka Makam Dewata. Malah urang Jérman, anu sapinuhna gaduh sadayana salapan fragmen, kedah ngahargaan éta.
  
  "Sayogi yén urang Jérman nempatkeun sadaya potongan anu leres," saur Ben kalayan seuri sedih.
  
  "Muhun, leres. Kami ngan ukur ngarepkeun Abel Frey terang naon anu anjeunna laksanakeun. Anjeunna pasti gaduh seueur waktos pikeun latihan. "
  
  Drake slid tina korsi sarta néangan Wells. Katénjo manéhna ngagedor-gedor hapé dina jandéla asa asa.
  
  "Aya warta ngeunaan kastil Frey, sobat?"
  
  Komandan SAS nyengir. "Dikuriling. Tapi cicingeun - Castle teu sadar perhatian newfound na. Aya pulisi Jerman di dinya. Interpol. Wawakil kalolobaan pamaréntah di dunya. Tapi teu Mai, pikeun sababaraha alesan. Kuring moal ngabohong ka anjeun Matt, ieu bakal jadi batu teuas pikeun megatkeun tanpa ton leungitna ".
  
  Drake unggeuk, mikiran Karin. Anjeunna terang odds, sanggeus maén aranjeunna sababaraha kali. "Tah, urang laksanakeun heula makamna... Terus urang tingali nepi ka mana."
  
  Ngan dina momen ieu aya sababaraha pikagumbiraeun dina bagian hareup helikopter cramped. Dahl baralik kalayan seuri bungah dina beungeutna. "Frey aya di handap ayeuna! Urang nempatkeun kana lembar. Lamun urang ngahurungkeun orok ieu dina blast pinuh sarta némbak dina hiji pigura per detik, urang bakal di jero kuburan ieu dina sajam! "
  
  "Kudu hormat saeutik," Parnevik breathed reverently. "Ieu Ragnarok di handap. Salah sahiji medan perang pangageungna dina sajarah anu dipikanyaho sareng situs sahenteuna hiji Armageddon. Para dewa maot ngajerit dina és ieu. dewa. "
  
  "Jeung Abel Frey ogé," ceuk Ben Blake quietly. "Lamun anjeunna menyakiti adina mah."
  
  
  
  BAB 2
  pasang armor anjeun ...
  
  
  TILUPULUH GENEP
  
  
  
  Makam Dewata
  
  
  Kaulinan ieu réngsé.
  
  Salaku Drake jeung para sahabatna flew leuwih awak Ragnarok jeung Abel Frey urang, pos nuju gunung roko, aranjeunna terang yen Germans bakal di ngungudag panas. Helikopter turun gancang nuju baskom salju lemes, telenges oyag ku gusts kalana angin jeung draf ngaronjat. Pilot ngadalikeun rombongan nepi ka helikopter hovered sacaket mungkin, genep suku ti taneuh, lajeng yelled ka dulur meunang naraka kaluar.
  
  "Jam geus hurung!" - Dahl ngagorowok pas sapatuna keuna kana salju. "Hayu urang pindah!"
  
  
  ***
  
  
  Drake ngalegaan leungeun-Na pikeun ngarojong Ben saméméh pilari sabudeureun sabudeureun maranéhanana. Depresi leutik sigana mangrupikeun titik badarat anu pangsaéna, ngan ukur hiji mil ti lawang leutik anu aranjeunna ngajalajah, sareng hiji-hijina lahan dina jarak anu lumayan anu henteu taringgul atanapi pipa magma poténsial. Hiji bonus ditambahkeun éta bisa mantuan ngalieurkeun Frey kana lokasi pasti tina Makam.
  
  Éta bentang anu suram, teu béda ti tungtung dunya, saur Drake. Lapisan lebu abu, pagunungan kusam sareng deposit lava anu hideung masihan anjeunna sakedik kapercayaan nalika anjeunna ngantosan Dal nunjukkeun lawang dina alat GPRS na. Anjeunna satengah ngarepkeun hiji hobbit kumuh muncul tina halimun taram, ngaku geus ngahontal Mordor. Anginna teu kuat, tapi angin ngagelebug nyeuseup beungeutna siga pit bull.
  
  "Ieuh". Dahl lumpat ngaliwatan lebu. Luhureun aranjeunna, awan supa naék ka langit kalayan tenang. Dahl ditujukeun ka crevice hideung kandel di gunung payun.
  
  "Naha aya anu nempatkeun tempat anu penting sareng sakral di jero gunung seuneu?" Kennedy nanya bari trudged gigireun Drake.
  
  "Sugan éta teu dimaksudkeun pikeun langgeng," manéhna shrugged. "Islandia parantos ngabeledug mangabad-abad. Saha anu nyangka yén gunung seuneuan ieu bakal sering bitu tanpa ngahontal kapasitasna?"
  
  "Iwal... iwal mun bitu bener tina tulang Odin. Naha aranjeunna tiasa ngontrolana?"
  
  "Hayu urang henteu."
  
  Langit di luhur katutupan ku salju sareng lebu anu ngalayang, nambihan soré prématur. Panonpoé teu caang di dieu; éta saolah-olah Naraka pikeun kahiji kalina nyekel Alam Earthly sarta nyekel pageuh ka dinya.
  
  Dal jalan na sapanjang taneuh henteu rata, kadang tripping ngaliwatan drifts disangka jero bubuk abu. Nalika Dahl dugi ka batu bulistir, sadaya paguneman dina grup motley ieu lirén - aranjeunna rame ku padang anu kusam.
  
  "Di dieu," si Swédia nunjuk kalayan péstolna. "Kira-kira dua puluh kaki." Sipit panonna. "Kuring henteu ningali anu jelas."
  
  "Ayeuna, upami Cook nyarios yén di luar basisir Hawaii, urang moal kantos ngagaduhan bubur nanas," Drake nyentak hampang, ngaharepkeun seuri.
  
  "Atawa kopi Kona," Kennedy ngaletak biwirna bari melong anjeunna, teras blushed sharply nalika anjeunna winked deui.
  
  "Sanggeus anjeun," cenah, nunjuk kalayan kembangan di lamping tilu puluh derajat.
  
  "Teu nanaon, cabul." Ngan ayeuna manéhna bisa seuri.
  
  "Muhun, upami anjeun janji moal neuteup burit abdi." Drake ngecas lamping taringgul kalayan gumbira, nguji unggal cengkraman sateuacan ngadistribusikaeun beuratna, ngawaskeun Dahl sareng prajurit SAS anu nyalira di luhur anjeunna. Salajengna éta Kennedy, teras Ben sareng tungtungna Profesor sareng Sumur.
  
  Taya sahijieun hayang ditinggalkeun kaluar tina misi husus ieu.
  
  Sawatara lila Dahl maju ka hareup bari ngagerendeng. Drake melong ka tukangeunana, tapi teu ningali aya tanda-tanda ngudag saluareun cakrawala, langkung hina tibatan pidato Perdana Menteri. Sakedapan, sora Dahl nembus jilbab tiiseun.
  
  "Wah, aya naon di dieu, guys. Aya batu nu ngabelok, tuluy belok kenca..." sorana ngaléos. "A aci nangtung kalawan ... enya, kalawan hambalan ukiran kana batu. Ketang pisan. Helvite! Déwa-déwa kuno éta pasti cekéng!"
  
  Drake ngahontal outcrop jeung slid tukangeun eta. "Naha anjeun ngan kutuk, Dahl, sarta nyieun lulucon? Atanapi coba, kumaha waé. Jadi meureun anjeun manusa sanggeus kabeh. sial, naon liang kedap. Abdi ngarepkeun urang henteu buru-buru angkat."
  
  Kalayan pamikiran anu ngaganggu ieu, anjeunna ngabantosan Dahl ngamankeun garis kaamanan sateuacan ngadorong Swédia kana liang hideung. Sababaraha serangan retaliatory datang ka pikiran, tapi ayeuna lain waktu atawa tempat. Teu bisa ngarahkeun obor ka handap, goréng Torsten Dahl turun buta, step by step.
  
  "Lamun anjeun bau walirang," Drake teu bisa nulungan dirina. "Eureun."
  
  Dahl nyandak waktos na, taliti nempatkeun unggal suku. Saatos sababaraha menit anjeunna ngiles sareng sadaya anu tiasa katingali ku Drake nyaéta cahaya anu taram tina helm pemadam kebakaran na janten langkung samar.
  
  "Anjeun henteu kunananon?"
  
  "Kuring geus pencét dasar batu!" Sora Dahl ngagerendeng.
  
  Kennedy melong. "Naha ieu lulucon sejen?"
  
  "Muhun, hayu urang kaluar tina tiis ieu," Drake nyekel ujung batu hideung jeung taliti lowered dirina leuwih tepi. Ngagunakeun suku na neangan footing na munggaran, anjeunna taliti lowered dirina, inci ku inci bahaya. Bubukana jadi heureut, nepi ka unggal gerakan manéhna ngagaruk irung jeung pipi. "Gubrak! Sakedapan waé," pokna ka batur. "Coba gerakkeun awak luhur anjeun sakedik-gancang."
  
  Sababaraha menit ti harita anjeunna nguping Dahl nyarios, "Genep suku," teras karasa batu di tukangeunana janten rohangan kosong.
  
  "Hati-hati," Dahl ngingetkeun. "Ayeuna urang di tepi jurang. Lega kira-kira dua suku. Hiji témbok batu sheer ka katuhu urang, liang dasarna biasa di kénca urang. Ngan aya hiji jalan deui."
  
  Drake ngagunakeun cahayana sorangan pikeun nguji panemuan urang Swédia sedengkeun anu sanésna turunan panjang. Sakali sadayana waspada sareng disiapkeun, Dahl mimiti lalaunan maju sapanjang lis. Maranehanana katutupan ku nu poek, ngan dicaangan ku obor dina helmna, nu nari-nari kawas kunang-kunang dina walungan. Kekosongan anu ngucapkeunana lulled aranjeunna kawas panggero telltale tina sirineu ka kénca maranéhna, nyieun batu beurat di katuhu maranéhna malah beuki welcoming.
  
  "Éta ngingetkeun kuring kana salah sahiji pilem dinosaurus kuno," saur Profesor Parnevik. "Anjeun émut? Tanah anu Time hilap, sigana? Aranjeunna ngalir ngaliwatan guha, dikurilingan ku mahluk deadly. Hiji pilem hébat ".
  
  "Anu sareng Raquel Welch?" - Wells nanya. "Henteu? Nya, jalma jaman kuring, aranjeunna nyangka dinosaurus - aranjeunna nyangka Raquel Welch. Henteu masalah."
  
  Drake dipencet deui kana batu jeung stepped ka hareup kalawan leungeun-Na outstretched, mastikeun Ben jeung Kennedy dituturkeun jas saméméh bener pindah jauh. Kekosongan suram muncul di payuneun aranjeunna, sareng ayeuna aya sora anu samar, jero sareng jauh, dugi ka ceuli.
  
  "Ieu pasti Eyjafjallajökull, gunung bitu lemes," Professor Parnevik whisper sapanjang jalur. "Dugaan kuring anu pangsaéna nyaéta urang aya dina kamar samping, teras terisolasi tina kamar magma sareng tina saluran anu nyayogikeun letusan. Bisa jadi aya puluhan lapisan lebu jeung lava antara urang jeung magma rising, ngajaga urang jeung Makam. Kami bahkan tiasa aya di jero anomali batu dimana éta naék dina sudut anu langkung luhur tibatan sisi gunung.
  
  Dahl ngagorowok ka gelap. "Gelvit! Naraka jeung damnation! Tembok anu handap ngadeukeutan kami, nyebrang jalan kami dina sudut salapan puluh derajat. Henteu luhur, janten tong hariwang, ngan ati-ati."
  
  "Sababaraha jinis bubu?" Lalaki nyandak resiko.
  
  Drake nempo halangan jeung pamikiran hal anu sarua. Kalayan ati-ati pisan, anjeunna ngiringan komandan SGG ngalangkungan halangan anu setinggi dengkul. Duanana ningali makam kahiji dina waktos anu sami.
  
  "Oooh," Dahl teu boga cukup kecap pikeun ngarti aranjeunna.
  
  Drake ngan cingogo, kagum kana tontonan.
  
  Relung badag geus diukir di sisi gunung, ngalegaan meureun saratus suku kana inti gunung - nuju chamber magma. Ieu kabentuk dina bentuk hiji arch, meureun saratus suku tinggi. Nalika saréréa ngariung sareng ngaluarkeun senter tugas beurat, tetempoan anu endah tina makam anu munggaran dibuka.
  
  "Wow!" - ceuk Kennedy. Cahya na cahayana hiji rak sanggeus sejen, ukiran kana pigura taringgul, unggal rak dipapaésan jeung ngeusi harta: necklaces jeung tumbak, breastplates jeung helmets. Pedang....
  
  "Saha sih ieu lalaki?"
  
  Parnevik, salaku salah bakal nyangka, diajar tembok jauh, hiji anu Nyanghareupan aranjeunna, kanyataanna arched nisan Allah. Aya ukiran hébat dina relief jelas, sarua dina skill jeung salah sahiji lalaki Renaissance modern, sanajan Michelangelo.
  
  "Ieu Mars," saur Profesor. "Dewa Perang Romawi"
  
  Drake nempo sosok muscular dina breastplate jeung rok, nyekel tumbak badag dina hiji taktak masif, pilari ngaliwatan séjén. Di tukang nangtung kuda megah sarta wangunan buleud anu pohara reminiscent tina Colosseum di Roma.
  
  "Éta amazes kuring kumaha aranjeunna mutuskeun saha anu bakal dikubur di dieu," Kennedy muttered. "Dewa Romawi. Dewa Skandinavia..."
  
  "Kuring ogé," saur Parnevik. "Panginten éta ngan ukur karep Zeus."
  
  Ujug-ujug kabeh panon ditarik ka sarcophagus badag anu nangtung handapeun fresco ukiran. Lamunan Drake nyokot alih. Upami aranjeunna ningali ka jero, naha aranjeunna bakal mendakan tulang-tulang Gusti?
  
  "Dasar, tapi urang teu boga waktu!" Dahl disada frustasi, béak jeung béak. "Hayu urang ka. Kami henteu terang sabaraha dewa anu bakal dikubur di dieu. "
  
  Kennedy frowned di Drake sarta nempo sapanjang lis sakumaha anjeunna ngiles kana gelap. "Ieu jalan satapak batu rapuh urang nuturkeun, Matt. Sareng kuring daék bet 401 rébu kuring yén jumlah Dewa sanés ngan ukur hiji atanapi dua.
  
  "Kami henteu tiasa percanten nanaon ayeuna," saurna. "Silih waé. Hayu. Urang Jérman bakal énggal sumping. "
  
  Aranjeunna mecenghul ti chamber astana Mars, unggal lalaki maok a glance wistful deui dina kaamanan relatif sarta significance incalculable. Kekosongan éta sakali deui, sareng ayeuna Drake mimiti ngaraos nyeri kusam dina ankles sareng tuur-Na, hasil gigir tina gerakan anu laun sapanjang lis. Professor Parnevik goréng jeung Ben ngora pasti geus di nyeri nyata.
  
  Geuning sejen ngageter guha lega tur echoed sakuliah sorangan. Drake neuteup ka luhur sareng panginten anjeunna ningali lis anu sami di luhur anjeunna. Omong kosong, hal sial ieu bisa muter sapeuting!
  
  Kauntungannana, aranjeunna henteu acan nguping tanda-tanda panganiayaan. Drake nganggap aranjeunna jam anu saé sateuacan urang Jérman, tapi terang yén konfrontasi ampir teu bisa dilawan. Anjeunna ngan miharep yén maranéhna bisa neutralize ancaman global saméméh kajadian.
  
  A lis kadua némbongan di hareup, sarta di tukangeun éta Ecological megah kadua, ayana di bojong gunung. Ieu dihias ku seueur barang emas, témbok sisi sacara harfiah bercahya ku cahaya emas.
  
  "Duh Gusti!" Kennedy ngahuleng. "Kuring henteu acan kantos ningali anu sapertos kitu. Saha ieu? Harta Allah?
  
  Parnevik squinted dina ukiran batu nu ngadominasi sarcophagus masif. Manéhna ngegeleng sakedapan, ngarérét. "Tungguan, ieu bulu?" Naha ieu Gusti ngagem bulu?"
  
  "Panginten, Profesor," Ben parantos ningali ngalangkungan ceruk kana bentang wengi hideung anu ngantosan aranjeunna. "Naha nya? Ieu sanés Hiji. "
  
  Si lalaki teu maliré. "Éta Quetzalcoatl! Dewa Aztec! Aya naon ieu teh..." nunjuk kana tembok-tembok nu caang.
  
  "Emas Aztec." Sumur ngahuleng, kahéman najan sorangan. "Wow".
  
  "Tempat ieu ..." Kennedy ampir sakabéhna ventilated kamar, "mangrupakeun manggihan arkéologis greatest sadaya waktos. Naha anjeun ngartos yen? Di dieu déwa henteu ngan hiji peradaban, tapi loba. Sareng sadaya tradisi sareng harta karun anu aya sareng aranjeunna. Ieu ... overwhelming. "
  
  Drake neuteup jauh ti gambar Quetzalcoatl, adorned kalayan bulu na brandishing hiji kampak. Parnevik nyarios yén déwa Aztec dipikanyaho-numutkeun sumber garéja umum-salaku Gusti Panguasa, ekspresi anu nunjukkeun yén anjeunna memang nyata.
  
  "Quetzalcoatl" hartina 'reptil ngalayang' atawa 'oray feathered'. Kang..." Parnevik direureuhkeun nyirorot, lajeng seemed nyadar yén dulur sejenna geus mundur ka lis, "naga," ceuk dirina, pleased.
  
  "Naha aya anu sami sareng Mars?" Tanya hiji prajurit SAS tunggal ngaranna Jim Marsters.
  
  Drake ngawaskeun Parnevik ngaléngkah kana jungkrang kalayan biwirna dikurebkeun. "Hmm," anggapan napasna ngahontal sadayana anu aya dina lis. "Ngan aranjeunna tiasa hartosna maot sareng sakali."
  
  
  ***
  
  
  Ecological katilu, sarta ieu téh sagampil breathtaking sakumaha saméméhna. Drake kapanggih dirina staring dina nona taranjang stunning diukir tina kai.
  
  Tembokna ditutupan ku patung-patung anu hargana. Dolphins, eunteung, swans. Hiji kalung japati sculpted cukup badag pikeun ngurilingan beuheung Patung Liberty.
  
  "Muhun," ceuk Drake. "Malah kuring terang saha éta."
  
  Kennedy nyengir. "Enya, anjeun bakal."
  
  "A palacur nyata," ceuk Parnevik sharply. "Aphrodite".
  
  "Hai," sapa Wells. "Naha anjeun nyauran Gusti Aphrodite pelacur? Turun ka dieu? Deukeut pisan ka kuburanna?"
  
  Parnevik neraskeun sareng hooliganisme sakola dasar: "Anjeunna parantos dipikanyaho bobo sareng Dewa sareng lalaki, kalebet Adonis. Anjeunna nawiskeun Helen of Troy ka Paris, teras nutupan perjanjian ku cara ngaleungitkeun sumanget Paris nalika anjeunna ningalikeun anjeunna. Dilahirkeun caket Paphos tina téstis Uranus anu nembe dikebiri. Abdi kedah nyarios yén anjeunna "...
  
  "Urang meunang pesen," ceuk Drake garing, masih nempo ukiran. Anjeunna seuri nalika anjeunna ningali Kennedy ngoyagkeun sirah ka anjeunna.
  
  "Naha anjeun cemburu, sayang?"
  
  "Kuciwa pisan sacara séksual?" Anjeunna ngadorong anjeunna pikeun janten anu kadua saatos Dahl.
  
  Anjeunna gazed sanggeus manehna. "Muhun, ayeuna anjeun nyarioskeun éta ..."
  
  "Hayu, Matt," Ben ngagosok anjeunna ogé. "Wow!"
  
  Panyelukna ngajadikeun kabéh luncat. Aranjeunna ngahurungkeun sabudeureun tur nempo manehna Crawling deui dina sagala fours, horor ditulis sakuliah beungeutna. Drake heran naha anjeunna nembé ningali Iblis nyalira, naék dina jangjang sétan langsung ti dapur naraka.
  
  "Niche ieu-" anjeunna ngarenghap. "Aya dina platform... ngambang di awang-awang... Teu aya nanaon di sisi séjén! "
  
  Drake merasakan jantungnya berdegup kencang. Manéhna inget sumur Mimir jeung lanté palsu na.
  
  Dahl luncat sababaraha kali. "Batu kutukan sigana cukup kuat. Ieu moal bisa jadi tungtung garis.
  
  "Tong kitu!" Ben squeak. "Kumaha lamun éta putus?"
  
  Tiiseun ngarajaan. Sarerea silih teuteup ku panonna. Sababaraha ventured ningali deui dina jalur aranjeunna geus dicokot, jalur aman nu kaasup sumur jeung Marsters.
  
  Waktu éta, dina jarak dédéngéan pangjauhna, kadéngé sora gumuruh samar. Sora batu ragrag kana sumur.
  
  "Ieu urang Jérman," saur Dahl kalayan yakin. "Mariksa jero aci. Ayeuna urang bakal mendakan jalan pikeun ngantunkeun platform ieu atanapi urang bakal maot. "
  
  Drake siku Kennedy. "Tingali ka ditu," anjeunna nunjuk ka luhur aranjeunna. "Kuring terus ceuli. Jigana kudu aya set sejen tina niches atawa guha luhureun urang. Tapi tingali ... Tingali kumaha ujung gawir sigana melengkung.
  
  "Leres". Kennedy buru-buru ka ujung ceruk Aphrodite. Lajeng, mencét dirina kana batu jagged, manéhna peeled sabudeureun juru. "Aya sababaraha jinis struktur di dieu ... Gusti! Ya Allah."
  
  Drake nahan taktakna sareng ngintip kana gelap. "Kuring pikir anjeun hartosna bangsat kuring!"
  
  Aya, ngalegaan tebih saluareun jangkauan lampu maranéhanana, éta lis ipis nu robah jadi hiji staircase spiral malah thinner. Tangga manjang ka luhur, nuju ka tingkat salajengna.
  
  "Ngobrol ngeunaan pusing," ceuk Drake. "Éta ngan ukur nyandak cookie sareng toples."
  
  
  TILU PULUH TUJUH
  
  
  
  Makam Dewata
  
  
  Tangga spiral sigana cukup padet, tapi kanyataan saderhana yén éta ngaliwat kakosongan di luhur liang anu teu aya watesna, sareng kanyataan yén arsitékna gagal masang rel, ngajantenkeun saraf Drake anu dilatih ogé ngageter langkung gancang tibatan kutu. hiji alat vibrator.
  
  Hiji bunderan pinuh dibawa aranjeunna ngeunaan saparapat tina jalan ka alcove Aphrodite urang, jadi Drake diperkirakeun maranéhna perlu nyieun opat atawa lima bunderan. Anjeunna pindah ka hareup step by step, nuturkeun Ben, nyoba ngurangan sieun-Na, nyandak breaths jero tur salawasna kasampak maju ka gawang maranéhanana.
  
  Sawidak suku ka luhur. Lima puluh. Opat puluh.
  
  Nalika anjeunna ngadeukeutan tilu puluh suku, anjeunna ningali Ben eureun sareng calik sakedap. Panon budak éta petrified ku sieun. Drake taliti diuk handap dina hambalan handap anjeunna sarta patted tuur na.
  
  "Akang, teu aya waktos kanggo ngamimitian nyerat lagu énggal, Tembok Saré. Atawa ngalamun Taylor Momson."
  
  Lajeng sora hiji prajurit SAS echoed handap ka aranjeunna. "Aya naon di luhur? Urang ngabodor sorangan di dieu. Pindah."
  
  prajurit SAS, pikir Drake. Kuring nyieun aranjeunna béda ti saméméhna.
  
  "Istirahat," ngagorowok deui. "Cukup anjeun."
  
  "Pegat! Ih..." Drake ngadéngé sora Wells nu jero, tuluy jempé. Manéhna ngarasa Kennedy diuk di suku-Na, nempo seuri kedap nya jeung ngarasa awakna trembling jeung toes-Na.
  
  "Kumaha kabarna budakna?"
  
  "Skipping kuliah," Drake maksa dirina seuri. "Baturan band. Pubs of York. Bébas pilem peuting. KFC. Panggilan tugas. Anjeun terang, hal murid."
  
  Kennedy nyandak katingal ngadeukeutan. "Dina pangalaman kuring, ieu sanés anu dilakukeun ku budak sareng awéwé kuliah."
  
  Ayeuna Ben muka panon na diusahakeun seuri pageuh. Manéhna leumpang lalaunan dina leungeun jeung tuur. Nyanghareupan deui, masih dina leungeun jeung tuur-Na, anjeunna naek hiji hambalan grueling sanggeus sejen.
  
  Inci ku inci, léngkah-léngkah bahaya, aranjeunna naék. Drake ngarasa nyeri sirah jeung haténa tina tegangan. Lamun Ben geus murag, manéhna bakal rela meungpeuk ragrag budak urang jeung awak sorangan, lamun ngan pikeun nyalametkeun manéhna.
  
  Taya patarosan atanapi ragu.
  
  Hiji deui bunderan pinuh sarta aranjeunna ngeunaan dua puluh suku ti udagan maranéhanana, hiji lis nu mirrored hiji aranjeunna nembe meuntas. Drake diajar anjeunna dina lampu obor kedip-kedip. Ieu ngarah deui ka aci lawang, tapi écés hiji tingkat luhur.
  
  Naek level? Ceuk pikirna. Gusti, anjeunna 'modernisasi' ieu teuing sareng Sonic the Hedgehog damn.
  
  Di luhureun anjeunna, anjeunna ningali Dahl ragu. The Swédia nangtung teuing gancang, leungit kasaimbangan sarta ayeuna nempatkeun beurat teuing dina suku tukang na. Teu aya sora-sora, ngan ukur bajoang. Manéhna ngan bisa ngabayangkeun siksaan nu overwhelmed pikiran Dahl. Spasi tukangeun, kaamanan payun, panginten ragrag panjang, nyeri.
  
  Swédia teras buru-buru maju, pencét léngkah sareng tahan pikeun kahirupan anu dipikacinta. Drake bisa ngadéngé engapan beurat na ti sapuluh suku ka luhur.
  
  Sababaraha menit kaliwat tur nanjak hésé dituluykeun. Tungtungna, Dahl ngaléngkah tina tangga kana lis, teras ngorondang ka hareup dina panangan sareng tuur pikeun ngajantenkeun rohangan. Drake geura-giru nuturkeun, nyered Kennedy babarengan jeung manehna, ngarasa relief overwhelming yén maranéhna geus balik dina lis sempit nu masih ngan hiji hambalan jauh ti screaming maot.
  
  Nalika aranjeunna sadayana diitung, Dahl ngahuleng. "Hayu urang ngaléngkah ka ceruk salajengna sareng nelepon istirahat," saurna. "Kuring, pikeun hiji, sagemblengna ancur."
  
  Sanggeus lima menit deui shuffling awak exhausted maranéhanana sarta berjuang jeung ngaronjatna spasms otot, aranjeunna stumbled ka Ecological kaopat, hiji lokasina langsung luhureun makam Aphrodite urang.
  
  Mimitina teu aya anu ningal Gusti anu permanén. Aranjeunna sadayana dina tuur, istirahat sareng engapan beurat. Drake ngira kalawan nyengir yén ieu téh kahayang hirup sipil na geus dipingpin anjeunna, sarta kasampak up ngan lamun Parnevik uttered hiji expletive nu bakal sigana aneh datang ti saha wae tapi anjeunna.
  
  "Huuh!"
  
  "Naon?" - Abdi naroskeun.
  
  "Wah! Sirah anjing. Ieu Anubis."
  
  "Akang sarua?" Sumur nyarandé kana korsi sarta narik tuur na kana dada. "Muhun. abdi bade....."
  
  "Dewa Mesir," saur Parnevik. "Sareng éta pasti aya hubunganana sareng maot."
  
  Drake nempo jajar mummies jeung arca jackal areng. Coffins encrusted emas jeung ankhs zamrud-studded. Unimpressed, anjeunna balik deui kana chamber Allah astana sarta burst kana KitKat. A moment engké Kennedy diuk gigireun anjeunna.
  
  "Jadi," ceuk manehna, buka bungkus dahareun jeung inuman nya.
  
  "Aduh, anjeun saé nyarios," Drake nyerengeh. "Kuring geus ngarasa bungah."
  
  "Dengekeun, sobat, lamun kuring hayang ngahurungkeun anjeun, anjeun bakal jadi dempul dina leungeun kuring." Kennedy masihan anjeunna nyengir nu duanana cocky tur annoyed. "Aduh, anjeun moal tiasa eureun sakedap, tiasa?"
  
  "Muhun, muhun, hapunten. Ngan maén. Aya naon?"
  
  Anjeunna ningali Kennedy neuteup ka luar angkasa. Kuring nempo panon nya widen nalika manéhna bray sora samar prajurit Frey catching up kalawan aranjeunna. "Ieu... hal... geus lila urang ngebul di rungkun. Naha anjeun pikir, eh, urang leres-leres gaduh naon, Drake?"
  
  "Kuring pasti nyangka Odin aya di dieu."
  
  Kennedy nangtung ninggalkeun, tapi Drake nempatkeun leungeun-Na dina tuur nya pikeun ngeureunkeun dirina. Keuna ampir-ampiran nimbulkeun cimata.
  
  "Di dieu," cenah. "Naon anu anjeun pikirkeun?"
  
  "Kuring teu nyangka kuring bakal ngagaduhan seueur padamelan nalika urang uih deui," saur anjeunna. "Ngeunaan pembunuh séri Thomas Caleb sareng anu sanés. Bangsat éta tiwas deui, anjeun terang, dinten sateuacan urang dugi ka Manhattan.
  
  "Naon? Henteu."
  
  "Enya. Éta tempat kuring leumpang ngurilingan adegan rajapati. Sareng hormat anjeun."
  
  "Abdi nyungkeun Hapunten". Drake refrained ti nangkeup, nyaho yén ieu téh hal panungtungan manehna diperlukeun ayeuna.
  
  "Hatur nuhun, abdi terang. Anjeun salah sahiji jalma anu paling jujur anu kuring kantos kenal, Drake. Jeung paling selfless. Meureun éta sababna kuring resep pisan ka anjeun."
  
  "Najan komentar kuring ngaganggu?"
  
  "Kuat pisan, sanaos ieu."
  
  Drake réngsé sesa coklat sarta mutuskeun teu buang bungkus KitKat kana batal. Nyaho tuah-Na, anjeunna meureun geus nyetel hiji bubu sampah kuno atawa hal kawas éta.
  
  "Tapi euweuh gawé hartina euweuh sambungan," Kennedy nuluykeun. "Kuring teu boga babaturan nyata di New York. Taya kulawarga. Panginten kuring kedah ngaleungit tina panon umum."
  
  "Muhun," ceuk Drake pamikiran, "Kuring ningali anjeun prospek pikabitaeun." Anjeunna masihan panon bodo. "Panginten anjeun tiasa nyarios bollox ka Paris kuno anu lucu sareng sumping nganjang ka York anu lami."
  
  "Tapi dimana kuring bakal cicing?"
  
  Drake ngadéngé Dal rallying pasukanana. "Nya, urang ngan ukur kedah terang kumaha anjeun tiasa kéngingkeun artos anjeun." Anjeunna ngantosan dugi anjeunna naék kana sukuna, teras nyekel taktakna sareng ningali kana panonna anu bersinar.
  
  "Serius, Kennedy, jawaban kana sadaya patarosan anjeun leres. Tapi kuring henteu tiasa terang sadayana ayeuna. Abdi gaduh koper sorangan anu kedah urang bahas sareng kuring kedah tetep fokus. Anjeunna unggeuk nuju ka kosong. "Aya Alicia Miles di handap. Anjeun panginten tiasa nganggap yén perjalanan urang dugi ka ieu bahaya, yén Makam ieu bahaya, tapi percanten ka kuring, aranjeunna henteu aya nanaon dibandingkeun sareng bangsat éta.
  
  "Anjeunna leres," Wells leumpang sareng nyandak koméntar terakhir. "Sareng kuring henteu ningali jalan sanés kaluar ti dieu, Drake. Teu aya cara pikeun nyingkahan éta. "
  
  "Jeung urang teu bisa meungpeuk jalur sabab urang kudu jalan kaluar," Drake unggeuk. "Leres, kuring ogé ningali sadaya naskah."
  
  "Nyaho anjeun bakal ngalakukeun ieu." Wells seuri saolah-olah anjeunna terang sadayana yén Drake masih salah sahiji budakna. "Hayu, lobak ngagerung."
  
  Drake dituturkeun boss heubeul na ka lis, lajeng nyandak tempat na balik Ben na Dahl. Hiji glance appraising nempo yén dulur geus rested, tapi gugup ngeunaan naon anu aya di hareup.
  
  "Opat tiwas," saur Dahl sareng ngaléos sapanjang lis, gunung di tukangeunana.
  
  Ecological salajengna éta kejutan tur masihan aranjeunna sadayana dorongan. Ieu makam Thor, putra Odin.
  
  Lalaki éta bleated saolah-olah geus kapanggih hiji yeti camped di Death Valley. Sareng, pikeun anjeunna, anjeunna ngagaduhan. Profesor mitologi Norse parantos mendakan makam Thor, panginten tokoh Norse anu paling kasohor sepanjang waktos, hatur nuhun kana komik Marvel.
  
  Kasenangan murni.
  
  Sareng pikeun Drake, ayana Thor ujug-ujug ngajantenkeun langkung nyata.
  
  Aya tiiseun hormat. Sarerea terang ngeunaan Thor, atanapi sahenteuna sababaraha titisan Dewa Viking Guntur sareng Kilat. Parnevik masihan ceramah ngeunaan Thorsday, atanapi, sakumaha ayeuna urang terang anjeunna, Kemis. Ieu pakait sareng Rebo - atanapi Poé Cai, atanapi Poé Odin. Thor éta dewa soldadu greatest dipikawanoh pikeun manusa, wielding palu, crushing musuh-Na ku tour de force. Perwujudan murni tina maskulinitas Viking.
  
  Éta sadayana tiasa dilakukeun pikeun narik Parnevik sareng ngeureunkeun anjeunna nyobian mariksa tulang Thor di dinya. Ecological salajengna, anu kagenep, ngandung Loki, lanceukna Thor sarta putra Odin sejen.
  
  "Jalan satapak geus haneut nepi," ceuk Dahl, bieu ngintip ka jero alcove saméméh nuluykeun sapanjang lis nu tungtung di sisi gunung, massa hideung solid.
  
  Drake ngagabung ka Swédia, Ben sareng Kennedy nalika aranjeunna ngaliwat obor sapanjang batu.
  
  "Tokoh," ceuk Ben. "Jeung leungeun rests. Sigana urang naek."
  
  Drake ngacungkeun beuheungna pikeun neuteup. Tangga batu naék kana gelap anu teu aya tungtungna, sareng di tukangeunana bakal aya nanaon tapi hawa.
  
  Mimiti tés saraf, naon ayeuna? Maksakeun? Viability?
  
  Jeung deui Dahl indit tiheula. Gancang naék kana dua puluh suku samemeh semu ngalambatkeun sabab hideung ngaleut anjeunna. Ben mutuskeun pikeun indit salajengna, lajeng Kennedy.
  
  "Kuring pikir anjeun tiasa ngawaskeun burit kuring ayeuna," saur anjeunna satengah seuri, "Pastikeun éta henteu ngapung anjeun."
  
  Manéhna ngiceupan. "Abdi teu tiasa nyandak panon kuring tina ieu."
  
  Drake indit salajengna, achieving tilu nahan sampurna saméméh mindahkeun appendage kaopat na. Rising ku cara kieu, anjeunna lalaunan naek gawir sheer kana hawa vulkanik.
  
  Gumuruh terus di sabudeureun aranjeunna: lament jauh gunung. Drake ngabayangkeun hiji kamar magma caket dieu seething, spewing naraka ngaliwatan tembok, bitu kana langit Islandia biru jauh.
  
  Hiji suku rustled luhureun anjeunna, ngageser kaluar lis leutik na. Anjeunna tetep, terang aya sakedik anu tiasa dilakukeun upami aya anu buru-buru ngaliwat anjeunna, tapi anjeunna siap, bisi waé.
  
  Suku Kennedy ngayun di rohangan kira-kira saméter luhureun sirahna.
  
  Anjeunna ngahontal kaluar, swaying saeutik unsteadily, tapi junun grab dampal sapatu nya jeung narik nya deui onto lis. Sakedapan rasa syukur dugi ka urang.
  
  Manéhna leumpang, biceps kaduruk, ramo na nyeri dina unggal sendi. Ujung-ujung jari-jari kaki naék beurat awakna unggal nanjak leutik. Késang nyulusup kana unggal pori.
  
  Anjeunna diperkirakeun dua ratus suku tina handholds aman tapi pikasieuneun sarta footholds saméméh maranéhna ngahontal kaamanan komparatif lis sejen.
  
  Pagawéan capé. Ahir Dunya, Apocalypse mangrupikeun karya engké. Nyalametkeun umat manusa kalayan unggal léngkah hukuman ka hareup.
  
  "Ayeuna kumaha?" Sumur ngagolér dina tonggongna, ngagerendeng. "Lain leumpang getih sapanjang lis?"
  
  "Henteu," Dahl malah teu boga kakuatan pikeun lulucon. "Torowongan".
  
  "Endog".
  
  Dina tuur maranéhna crawled payun. Torowongan ngarah kana gelap inky anu ngabalukarkeun Drake mimiti yakin anjeunna ngimpi saméméh anjeunna ujug-ujug collided jeung Kennedy teu gerak ti tukangeun.
  
  Balikkeun beungeut anjeun ka hareup.
  
  "Duh! Anjeun tiasa ngingetkeun kuring."
  
  "Hésé lamun nasib anu sarua menimpa kuring," sorana garing ngabales. "Kuring pikir ngan Dahl anu kaluar tina tumpukan ieu tanpa irung rusak."
  
  "Kuring hariwang ngeunaan haté sial kuring," jawab Dahl kesel. "Torowongan tungtung langsung tibalik kana léngkah munggaran tina tangga anu sanés, um, kuring bakal nebak sudut opat puluh lima derajat. Henteu aya anu kenca atanapi ka katuhu, sahenteuna nanaon anu kuring tiasa ningali. Siap-siap."
  
  "Hal-hal ieu kedah napel wae," Drake muttered, Crawling dina tuur na bruised. "Demi Gusti, aranjeunna henteu tiasa ngan ukur ditunda dina hawa."
  
  "Panginten aranjeunna tiasa," saur Parnevik. "Demi sawarga. Ha ha. Kuring bercanda, tapi sacara serius, duga anu pangsaéna nyaéta séri-séri buttresses ngalayang.
  
  "Disumputkeun handapeun urang," ceuk Drake. "Tangtu. Éta kedah nyandak seueur tanaga. Atawa sababaraha dewa anu bener-bener kuat."
  
  "Panginten aranjeunna naroskeun pitulung ka Hercules sareng Atlas."
  
  Drake ngaléngkah kalayan ati-ati kana léngkah anu munggaran, rarasaan anu matak pikaheraneun nyerang otakna, sareng naék kana batu anu kasar. Aranjeunna naek pikeun sawatara waktu, tungtungna muncul kana alcove sejen lokasina sabudeureun platform ditunda.
  
  Dahl ngabagéakeun manéhna kalayan ngocok sirahna. "Poseidon".
  
  "Impresif."
  
  Drake tungkul deui. Gusti, ceuk pikir. Kuring miharep éta Germans gaduh eta sagampil teuas. Tungtungna, meureun tinimbang tarung maranéhna bisa geus diurutkeun kaluar kalawan batu, kertas, gunting.
  
  Dewa Yunani laut mawa trident dawam sarta kamar pinuh ku riches fabulous. Ieu Allah katujuh aranjeunna diliwatan ku. Nomer salapan mimiti ngilu dina pikiranana.
  
  Naha henteu nomer salapan anu paling sakral dina mitologi Viking?
  
  Anjeunna nyarios ieu ka Parnevik nalika aranjeunna istirahat.
  
  "Leres, tapi tempat ieu jelas sanés ngan ukur Nordic," profésor nunjuk ramo ka lalaki anu gaduh trisula di tukangeunana. "Bisa aya saratus diantarana."
  
  "Nya, urang jelas moal bakal salamet saratus di antarana," Kennedy ngabantah sareng anjeunna. "Kacuali aya anu ngawangun Ho-Jo di payun."
  
  "Atawa, leuwih hadé deui, toko sandwich daging," Drake smacked biwir na. "Kuring pasti tiasa maéhan salah sahiji jalma jahat ieu ayeuna."
  
  "Crunchy," Ben seuri jeung nyabok sukuna. "Anjeun nuju ngawangkong ngeunaan hiji hal anu sapuluh taun katinggaleun jaman. Tapi tong hariwang - anjeun masih gaduh nilai hiburan."
  
  Lima menit deui sateuacan aranjeunna ngarasa cukup istirahat pikeun neraskeun. Dahl, Wells sareng Marsters nyéépkeun sababaraha menit pikeun ngupingkeun anu ngudag, tapi henteu aya sora anu ngaganggu wengi anu langgeng.
  
  "Meureun aranjeunna sadayana murag," Kennedy shrugged. "Bisa kajadian. Upami ieu pilem Michael Bay, aya anu parantos murag."
  
  "Leres". Dahl ngajurung kami naék deui tangga anu ditunda. Salaku nasib bakal boga eta, ieu di dieu yén Wells leungit cekelan sarta slid handap dua hambalan leueur, pencét batu jeung gado unggal waktu.
  
  Getih ngocor ngaliwatan biwirna tina létah anu digigit.
  
  Drake nyekel anjeunna ku taktak jas badag-Na. Lalaki di handapeun anjeunna - Marsters - nangkep pingpingna kalayan kakuatan anu luar biasa.
  
  "Teu aya kabur, manéh. Henteu acan."
  
  Lalaki anu umurna lima puluh lima taun kasarna diseret deui ka luhur tangga, Kennedy nahan tonggong Drake sareng Marsters mastikeun yén anjeunna henteu lesot dina léngkah anu sanés. Dina waktos aranjeunna ngahontal alcove kadalapan, Wells dina sumanget alus deui.
  
  "Enya, aranjeunna ngahaja, guys. Kuring ngan hayang sésana. "
  
  Tapi anjeunna squeezed leungeun Marsters sarta whispered hatur nuhun heartfelt-Na ka Drake lamun taya sahijieun ieu pilari.
  
  "Entong hariwang, kolot. Ngan ngagantung di dinya. Anjeun teu acan gaduh waktos Méi anjeun."
  
  Ecological kadalapan éta jenis démo.
  
  "Ya Allah". Mujijat Parnevik urang kainféksi aranjeunna sadayana. "Ieu Zeus. Bapa manusa. Malah dewa nujul ka anjeunna salaku déwa - inohong bapa. Éta ... saluareun Odin ... leuwih jauh, sarta asalna ti Norse ".
  
  "Naha Odin teu diidentifikasi minangka Zeus diantara suku Jermanik mimiti?" Ben nanya, inget kana panalungtikanana.
  
  "Anjeunna, lalaki, tapi maksud kuring, hayu. Ieu Zeus. "
  
  Lalaki ieu leres. Raja Dewata nangtung jangkung tur teu kabagi, nyekel baud kilat dina leungeun badag-Na. Dina ceruk na aya seueur harta karun anu glittering, pinuh ku upeti saluareun naon waé anu tiasa didamel ku jalma ayeuna.
  
  Lajeng Drake ngadéngé kutukan, nyaring, dina basa Jerman. Ieu echoed ti handap.
  
  "Éta ngan peupeus ngaliwatan torowongan," Dahl nutup panon na jengkel. "Tinggal lima belas menit deui. sial, urang teu aya untungna! Tuturkeun abdi!"
  
  Tangga anu sanés ngasongkeun, waktos ieu nuju kaluar sareng ngalangkungan makam Zeus sateuacan nangtung dina sapuluh léngkah anu terakhir. Maranéhna tarung sabisa-bisa, kawani jadi lebu ku gelap nu ngarayap. Saolah-olah henteuna cahaya nahan sumanget ngagagap. Sieun datang ka telepon sarta mutuskeun pikeun diuk turun.
  
  Ngobrol pusing, pikir Drake. Ngobrol ngeunaan kumaha bal anjeun ngaleutikan ka ukuran kacang. Éta sapuluh léngkah anu terakhir, ditunda luhureun gelap guha, naék dina wengi anu ngarayap, ampir ngagentos anjeunna. Anjeunna teu boga pamanggih kumaha batur geus junun eta - kabeh manehna bisa ngalakukeun ieu relive kasalahan kaliwat sarta nempel pageuh ka aranjeunna - Alison, anak aranjeunna pernah ngalaman tur pernah bakal boga; kampanye SRT di Irak anu ngaco sagalana nepi - anjeunna nempatkeun unggal kasalahan dina forefront pikiran na pikeun ngaleungitkeun sieun sengit ragrag.
  
  Sarta anjeunna nempatkeun hiji leungeun dina luhureun séjén. Hiji leg leuwih luhur ti nu séjén. Anjeunna acuk vertikal, takterhingga tukangeun manehna, gusts sababaraha angin nameless ruffles baju na. Gemuruh guludug jauh bisa jadi lagu gunung seuneuan, tapi bisa jadi hal séjén. horor Unspeakable, jadi dahsyat nu aranjeunna moal pernah ningali cahaya panonpoe. Makhluk-makhluk anu pikasieuneun nyimpang dina batu, leutak sareng tai, ngaluarkeun mélodi anu pikasieuneun anu nyababkeun visi kagilaan beureum getih.
  
  Drake, ampir ceurik, ngarayap ngaliwatan undakan taringgul anu terakhir kana permukaan anu datar. Batu kasar ngagaruk-garuk leungeunna. Kalayan hiji usaha anu nyeri anu terakhir, anjeunna ngangkat sirahna sareng ningali yén jalma-jalma sanés sujud di sakurilingna, tapi di tukangeunana anjeunna ningali Torsten Dahl - urang Swedia anu gelo - anu sacara harfiah ngarayap dina beuteungna kana ceruk anu langkung ageung tibatan naon waé anu aranjeunna tingali. tebih.
  
  Swédia gélo. Tapi Gusti, lalaki éta alus.
  
  Ecological ditunda dina hiji sisi, tapi napel na jantung gunung di sisi séjén.
  
  "Alhamdulillah," ceuk Dahl lemah. "Éta hiji. Kami parantos mendakan makam Odin."
  
  Lajeng anjeunna ambruk dina kacapean.
  
  
  TILU PULUH DALAPAN
  
  
  
  Makam Dewata
  
  
  Gorowok ngagorowok kaluar tina linglungna.
  
  Heueuh, ngagorowok. Jero getih-curdling nu spoke ngeunaan teror murni. Drake muka panon na, tapi beungeut batu deukeut teuing fokus. Anjeunna nyiduh kana taneuh sareng ngagerem.
  
  Sareng kuring mendakan kuring mikir: sabaraha jauh jalma tiasa murag kana takterhingga sateuacan anjeunna maot?
  
  The Germans aya di dieu. Salah sahiji lanceukna karek murag tina tangga.
  
  Drake bajoang nangtung nangtung, unggal otot nyeri, tapi adrenalin mimiti ngahurungkeun getih sarta mupus pikiran-Na. Manéhna leumpang lalaunan ka arah Ben. Babaturanana ngagolér dina salah sahiji ujung platform. Drake ngarérét ka ceruk Odin. A glance gancang tukangeun manehna ngawartoskeun anjeunna yén Germans teu acan anjog, tapi ceuli na ngawartoskeun anjeunna aranjeunna menit jauh.
  
  Kadéngé sora Abel Frey kutuk. Cing tina alat pelindung. Milo ngajerit rajapati getih ka salah sahiji prajurit.
  
  Hiji kasempetan pikeun némbongkeun mettle na, ceuk pikir, remembering salah sahiji sayings Wells 'anjeunna milih kaluar salila latihan SAS maranéhna.
  
  Anjeunna nyeret Ben sabudeureun, condong deui kana sarcophagus badag Odin. Klopak panon budak ngagebeg. Kennedy titajong: "Anjeun siap pikeun aranjeunna. Abdi badé ngurus anjeunna." Manehna nepak pipina.
  
  Drake ngareureuhkeun, neuteup panonna sakedapan. "Engke".
  
  Kahiji tina Germans nungkulan puncak. Hiji prajurit anu gancang ambruk dina kacapean, dituturkeun langsung ku nu kadua. Drake ragu-ragu ngalakukeun naon anu anjeunna terang kedahna, tapi Torsten Dahl ngalangkungan anjeunna, henteu nunjukkeun kaduhungan sapertos kitu. Sumur sareng Marsters ogé ngacak ka hareup.
  
  Pejuang musuh katilu ngarayap di luhur, waktos ieu bangkai jalu anu ageung. Imut. Getih, kesang sareng cimata nyata janten topéng anu pikasieuneun dina beungeutna anu parantos ngaganggu. Tapi anjeunna tangguh sareng cukup gancang pikeun luncat ka luhur, ngagulung sareng nyandak péstol leutik.
  
  Hiji tembakan ngalayang kaluar tina tong. Drake sareng rekan-rekannya sacara instinctively loncat, tapi témbakan éta luput kana targétna.
  
  Sora Abel Frey ngagorowok meupeuskeun tiiseun anu nuturkeun tembakan. "Euweuh pakarang, bodo. Nar! Nar! Dangukeun abdi!"
  
  Milo ngadamel raray sareng masihan Drake seuri jahat. "Bajingan Kraut. Hey sobat?
  
  Pistolna ditelek ku fist kandel tur diganti ku sabeulah jagged. Drake dipikawanoh salaku péso pasukan husus. Anjeunna stepped kumisan nuju buta, mere Dahl kasempetan pikeun najong salah sahiji prajurit fallen ka luar angkasa.
  
  Prajurit nu kadua jongjon. Marsters masihan anjeunna seuri sejen, lajeng tossed awak leuleus samping. Nepi ka waktu ieu, tilu prajurit deui geus ngahontal taneuh datar, lajeng Alicia luncat kaluar ti handap sarta landed kawas ucing, nyekel péso dina unggal leungeun. Drake henteu kantos ningali anjeunna capé pisan sareng anjeunna masih katingali sapertos anjeunna tiasa nyandak elit ninja.
  
  "Henteu... pakarang?" Dahl junun ngomong antara napas tapis. "Naha anjeun tungtungna ... percanten kana téori Armageddon, Frey?"
  
  Désainer utama Jerman ayeuna parantos ngaliwat. "Ulah bodo, budak soldadu," pokna ngarenghap. "Kuring ngan henteu hoyong nyirian peti mati ieu. Ngan aya rohangan pikeun kasampurnaan dina koleksi kuring.
  
  "Anu anjeun tingali salaku cerminan diri anjeun, sigana mah," saur Dahl, ngareureuhkeun nalika timnya nahan napas.
  
  Aya jeda, sakedapan tegangan anu pikasieuneun nalika masing-masing lawan meunteun target anu langsung. Drake mundur ti Milo, tanpa disadari nuju ka makam Odin, dimana Ben sareng Profesor masih calik di sisi, ngan dijaga ku Kennedy. Anjeunna ngantosan hiji deui ...
  
  ...harepan...
  
  Lajeng hiji groing muffled datang ti tangga, plea lemah pikeun pitulung. Frey melong ka handap. "Anjeun lemah!" manéhna nyiduh ka batur. "Mun teu keur Shield, abdi bakal ..."
  
  Frey nunjuk ka Alicia. "Tulungan nya". Prajurit awéwé nyerengeh reugreug, tuluy ngacungkeun leungeunna kana sisi. Kalawan hiji jerk manehna ditarik Hayden up. Agén CIA Amérika éta capé tina nanjak panjang, tapi malah leuwih ti mawa beban beurat nu Germans geus strapped kana tonggong nya.
  
  Tameng Odin dibungkus kanvas.
  
  Sora Parnevik kadéngé. "Anjeunna mawa Tameng! Bagian utama! Tapi naha?"
  
  "Kusabab éta bagian utama, anjeun bodo." Frey némbak manéhna. "Obyék utama ieu moal aya upami henteu ngagaduhan tujuan anu sanés." Désainer fashion ngoyagkeun sirah na contemptuously sarta balik ka Alicia. "Rengse ieu cretins pathetic. Abdi kedah nyéépkeun Odin sareng uih deui ka pésta.
  
  Alicia seuri gila. "Giliran abdi!" Anjeunna ngajerit, langkung maot tibatan Walungan Tam, sareng ngalungkeun alat pelindungna ka tengah platform taringgul. Dina kabingungan, manéhna bergegas ka Sumur, némbongkeun euweuh reuwas dina ayana anjeunna. Drake fokus kana gelut sorangan, lunging ka arah Milo pikeun kaget anjeunna, sidestepping ku ayun cekatan sabeulah na, lajeng nganteurkeun siku teuas kana rahang Milo.
  
  Tulangna rénghap. Drake menari, swaying jeung sésana lampu dina suku-Na. Mangka ieu bakal strategi-Na - pencét jeung ngajalankeun, ngahalangan dina titik hardest awakna, dimaksudkeun pikeun megatkeun tulang jeung kartilage. Anjeunna langkung gancang tibatan Milo, tapi henteu kuat, janten upami raksasa nangkep anjeunna ...
  
  Guruh gumuruh di sakuliah gunung, gumuruh jeung retakan magma naék jeung batu pindah.
  
  Milo ngagerentes. Drake nyandak kalungguhan ku tajongan sisi ganda, dua ketok - hal nu bisa ningali Van Damme deftly ngalakukeun dina TV sagemblengna gunana pikeun jalan tarung dina kahirupan nyata. Milo terang ieu sareng ngépéskeun serangan kalayan ngagerem. Tapi Drake ogé terang, sareng nalika Milo ngalungkeun sakujur awakna ka hareup, Drake nganteurkeun serangan siku anu kuat deui kana raray lawanna, ngancurkeun irung sareng soket panonna, nabrak anjeunna ka lantai.
  
  Milo ambruk kana taneuh siga badak anu ditegor. Sakali éléh ku lawan kaliber Drake, teu aya deui jalan. Drake stomped on pigeulang jeung tuur na, megatkeun duanana tulang utama, lajeng bal na keur ukuran alus, lajeng ngangkat péso tentara dipiceun.
  
  Mariksa tempat kajadian.
  
  Marsters, saurang prajurit SAS, parantos damel pondok dua urang Jérman sareng ayeuna nuju perang sapertilu. Maéhan tilu jalma dina sababaraha menit sanés tugas anu gampang pikeun saha waé, bahkan prajurit SAS, sareng Marsters ngan ukur tatu. Sumur menari sareng Alicia sapanjang ujung platform, langkung ngajalankeun tibatan menari, tapi ngaganggu anjeunna. Strategina pinter. Dina jarak deukeut, manehna bakal gutted anjeunna dina sadetik.
  
  Kennedy nyeret awak Hayden anu capé ti puseur perang. Ben lumpat pikeun mantuan manéhna. Parnevik teu bobo, diajar makam Odin - hiji jelema bodo.
  
  Abel Frey confronted Thorsten Dahl. Swédia éta punjul ti Jérman dina sagala hal, gerakanna jadi leuwih refined ku kadua salaku kakuatan balik deui ka anggota awak na nyeri.
  
  Gusti! Drake mikir. Urang najong burit di dieu! Atawa dina sumanget heubeul alus Dino Rock ... Hayu atuh ngahibur anjeun!
  
  Teu resep kana konfrontasi sareng Alicia, anjeunna tetep nuju ka Wells, percanten yén awéwé umur lima puluh taun peryogi bantosan anu paling seueur. Nalika tilas batur sapagawean ningali anjeunna, anjeunna mundur tina tarung.
  
  "Kuring geus najong bal anjeun sakali minggu ieu, Drake. Naha anjeun sadis pisan dugi ka hoyong ieu deui?"
  
  "Anjeun untung, Alicia. Ku jalan kitu, anjeun ngalatih kabogoh anjeun?" anjeunna unggeuk di respon kana Amérika bieu pindah.
  
  "Ngan dina ta'at," manehna threw duanana knives up na bray aranjeunna dina hiji gerakan. "Hayu! Abdi ngan resep tiluan!"
  
  Sifatna meureun liar, tapi lampahna dikontrol sareng diitung. Manehna poked di Drake, bari slyly nyoba sudut Wells kalawan tonggong na ka batal sajajalan. Komandan sadar niatna dina detik terakhir sareng bergegas ngalangkungan anjeunna.
  
  Drake deflected duanana péso nya, mindahkeun unggal sabeulah ka gigir bari ati-ati ulah megatkeun pigeulang-Na. Ieu mah sakadar yén manéhna alus ... tapi anjeunna konsisten alus.
  
  Abel Frey ujug-ujug bergegas ngaliwat aranjeunna. Sigana mah, sanggeus gagal ngaleuwihan Dahl, anjeunna resorted ka ngajalankeun ngaliwatan Swédia dina pilarian gancang-Na pikeun kuburan Odin.
  
  Sareng dina pamisah kadua éta, Drake ningali Marsters sareng prajurit Jérman anu terakhir dikonci dina tempur fana anu pas dina ujung platform anu berdebu. Lajeng, kalawan dadakan ngareureuwas, duanana lalaki tripped tur saukur murag.
  
  Tangisan maut ngagema dina kakosongan.
  
  Drake dibeulah eta up, ngado'a pikeun Wells, lajeng ngahurungkeun awakna sabudeureun tur bergegas sanggeus Frey. Anjeunna teu bisa ninggalkeun Ben aya defenseless. Kennedy ngahalangan jalan désainer, ngumpulkeun kawani, tapi nalika anjeunna buru-buru maju, Drake perhatikeun objék hideung leutik anu dicekel dina panangan Frey.
  
  Radio atawa mobile. Sababaraha jenis pamancar.
  
  Naon sétan?
  
  Naon anu lumangsung salajengna éta saluareun pamahaman. Dina polah stunning tina gagabah, sisi gunung ngadadak bitu! Aya dentuman beurat, lajeng batu-batu badag raksasa sarta potongan shale gunung sumebar ka mamana. Batu sagala rupa wangun jeung ukuran darted tur whistled ngaliwatan kekosongan kawas pélor.
  
  Di sisi gunung seuneu muncul liang badag, saolah-olah palu geus ditinju ngaliwatan drywall ipis. Panonpoé taram disaring ngaliwatan rénghap. Niup sejen, sarta liang widened malah salajengna. Gunung puing ngalungsar kana liang anu teu aya dasarna dina tiiseun anu pikasieuneun.
  
  Drake murag ka lantai jeung sirah di leungeun-Na. Sababaraha batu ngabeledug ieu pasti ngarusak makam-makam anu teu berharga. Naon sih ieu lumangsung?
  
  
  TILU PULUH SAlapan
  
  
  
  Makam Dewata
  
  
  Helikopter mucunghul dina liang nu anyar dijieun, hovering sadetik saméméh ngalayang ngaliwatan eta!
  
  Aya opat kabel kandel jeung sababaraha tali ngagantung dina dasar mesin.
  
  Teu bisa dipercaya. Abel Frey nembé maréntahkeun pagunungan dipisahkeun. Sisi pagunungan anu mangrupa bagian tina hiji gunung seuneuan aktif jeung nu kumaha bae bisa ngabalukarkeun kapunahan massal katelah supervolcano a.
  
  Pikeun ngalengkepan koleksina.
  
  Lalaki ieu unggal bit sakumaha gélo sakumaha Drake jeung sesa umat manusa masihan anjeunna kiridit keur. Anjeunna seuri maniatically malah ayeuna, sarta lamun Drake melong, manéhna nempo yén Frey geus teu dipindahkeun hiji inci, tapi nangtung pageuh lempeng salaku gunung exploding hissed sabudeureun anjeunna.
  
  Alicia ninggalkeun Wells sarta stumbled arah Frey, malah dirina gélo timer kontrol faltering saeutik. Di tukangeunana, Profesor Parnevik, Ben sareng Kennedy ditangtayungan ku tembok alcove Odin. Hayden condong, teu gerak. Naha anjeunna leres-leres dugi ka maot dina kagilaan seuneu? Sumur jongklok di sisina, nangkeup beuteungna.
  
  Helikopter ngaleut ngadeukeutan, mesinna lolong. Frey ngangkat bedil submachine sarta motioned ka dulur pindah jauh ti sarcophagus masif Odin urang. Seuneu pondok nguatkeun pamundutana, pélor clanging nalika aranjeunna nyerang titilar Viking emas anu teu dihargaan dina bentuk tameng, pedang, pelat dada sareng helm bertanduk. Koin emas, dipindahkeun ku ranté acara, mimiti ragrag tina rak kawas confetti di Times Square.
  
  Frey ngagebahkeun helikopter.
  
  Drake tungkul. "Anjeun mindahkeun peti mati ieu, anjeun risiko dunya!" - anjeunna ngagorowok, sorana bieu kadéngé leuwih sora beurat tina wilah kolecer.
  
  "Ulah jadi tukang ojeg!" Frey ngagorowok deui, beungeutna kusut kawas badut jahat anu kecanduan heroin. "Ngaku, Drake. Kuring ngéléhkeun anjeun!"
  
  "Éta sanés ngeunaan meunang!" Drake ngagorowok deui, tapi ayeuna helikopter éta langsung di luhur sareng anjeunna henteu tiasa ngadangu sorana nyalira. Anjeunna ningali nalika Frey diarahkeun anjeunna, nyemprot pélor ka anjeunna bari ngacungkeun panangan. Drake ngado'a supaya babaturanana teu katangkep ku projectile nyasar.
  
  Jerman leungit eta. Janten caket pisan kana obsesi hirupna, anjeunna ngan saukur ngarecah.
  
  Ayeuna Dahl aya di gigireunana. Aranjeunna diawaskeun salaku Frey jeung Alicia lowered ranté beurat handap tur handap dugi aranjeunna tungtungna looped sabudeureun duanana tungtung sarcophagus nu. Frey mastikeun aranjeunna aman.
  
  Helikopter nyandak beurat. Euweuh kajadian.
  
  Frey ngajerit kana panarima teleponna. Helikopter nyobaan deui, kali ieu mesinna ngagaur siga dinosaurus ambek. Ranté éta beuratna, sareng aya retakan anu béda, sora batu ngarecah.
  
  Peti Odin pindah.
  
  "Ieu kasempetan terakhir urang!" - Dahl ngagorowok kana ceuli Drake. "Urang ka coét! Tina bedil Milo!"
  
  Drake ngajalankeun naskah. Aranjeunna tiasa ngancurkeun helikopter sareng nyalametkeun Makam. Tapi Ben sareng Kennedy, sareng Hayden sareng Parnevik, sigana bakal maot.
  
  "Teu aya waktos!" Dahl ngagorowok. "Boh ieu atanapi Apocalypse!"
  
  Swédia luncat pikeun pakarang Milo. Drake ngucek-ngucek panonna bari kanyeri nembus jantungna. Paneuteupna murag ka Ben sareng Kennedy, sareng kanyeri tina kaputusan ngagulung anjeunna di jero sapertos noose. Lamun eleh ku hiji leungeun, anjeun bakal leungit jeung lianna. Teras anjeunna mutuskeun yén anjeunna henteu tiasa ngijinkeun Dahl ngalakukeun ieu. Naha anjeunna tiasa ngorbankeun dua babaturan pikeun nyalametkeun dunya?
  
  No.
  
  Anjeunna ngaluncat ka hareup siga bangkong pas Dahl mimiti ngorek-ngorek baju Milo. Si Swédia mundur reuwas nalika Milo ngalempengkeun awakna, si Amérika bongkok kanyeri, tapi mobile sareng limped ka ujung platform. Ka salah sahiji garis turunan.
  
  Drake eureun di shock. Mesin helikopter ngarenghik sakali deui sareng kacilakaan anu teu suci ngeusian guha. Momen saterusna, sarcophagus badag Odin urang pindah sarta peupeus bébas tina moorings na, ayun menacingly arah Drake jeung ujung platform, ton maot ayun.
  
  "Nooo!" Ceurik Dahl ngulang deui ceurik Parnevik.
  
  Aya nu ngajerit, ngajerit ngajerit siga curhat panas, sora saolah-olah sagala sétan di Naraka diduruk hirup-hirup. Aliran hawa sulfur kaluar tina liang anu nembe dibuka handapeun makam Odin.
  
  Frey jeung Alicia buru-buru indit, ampir kaduruk hirup-hirup nalika naék kana peti ayun. Frey ngagorowok: "Tong nuturkeun kami, Drake!" Abdi gaduh asuransi!" lajeng hiji gagasan seemed datang ka kuring, jaminan kaamanan. Anjeunna ngagorowok ka babaturan Drake: "Ayeuna! Turutan peti atanapi anjeun bakal maot!" Frey ngadorong aranjeunna, ngasongkeun bedil mesin leutikna, sareng aranjeunna henteu gaduh pilihan tapi ngurilingan kolom uap.
  
  Dahl ngalieuk ka Drake. "Urang kedah ngeureunkeun ieu," saur anjeunna memohon. "Kanggo ... pikeun barudak kuring."
  
  Drake euweuh jawaban lian ti unggeuk. Tangtu. Anjeunna nuturkeun komandan SGG, taliti sidestepping Sarcophagus ayun sakumaha flew luhureun aranjeunna, musuh nyengir aman di luhur bari comrades na nuturkeun lintasan na di sisi séjén.
  
  Katutupan ku pakarang jeung whim of maniac a.
  
  Drake ngahontal liang di lantai batu. Uap éta scalding, writhing munara. Teu bisa dilanggar. Drake pindah sacaket mungkin saméméh péngkolan pikeun lalajo musuh na maju.
  
  Hayden tetep dina taneuh, pura-pura teu sadar. Manehna ayeuna diuk nepi sarta ngaleupaskeun Straps nu diamankeun tameng Odin kana tonggong nya. "Naon anu tiasa abdi lakukeun?"
  
  Drake neuteup sakeudeung. "Naha CIA ngagaduhan rencana kontingensi pikeun mareuman Supervolcano?"
  
  'Sekretaris' geulis katingali bingung sakedapan samemeh ngageleng. "Ngan nu écés. Pasang Jerman dina pipa ventilasi. Manéhna ngalungkeun Shield bari ceurik lega. Tiluanana ningali anjeunna ngagulung sapanjang pasisian sapertos koin.
  
  Naha maranéhna bener-bener gagal?
  
  Tekanan anu kaluar tina pipa ningkat nalika gunung seuneuan beuki kuat. "Sakali réaksi ranté dimimitian," ceuk Dahl. "Kami moal tiasa nutup ieu. Urang kudu ngalakukeun ieu ayeuna!"
  
  Paneuteup Drake sakedapan katarik kana Shield bari ngaguling-guling ngagelebug sabudeureun ujungna. Sisi-Na, kecap-kecap kaluar tina anjeunna saolah-olah ditulis dina seuneu.
  
  
  Surga jeung Naraka ngan jahiliah samentara,
  
  Éta Jiwa Abadi anu condong ka katuhu atanapi salah.
  
  
  "Rencana B," cenah. "Euleuh kutukan Odin? Sigana teu pantes, nya? Henteu aya tempat pikeun nempatkeun ieu, leres? Tah, meureun nya kitu."
  
  "Naha Kutukan Odin mangrupikeun cara pikeun nyalametkeun dunya?" Dahl cangcaya.
  
  "Atawa naraka," ceuk Drake. "Gumantung kana saha anu nyandak kaputusan. Ieu jawaban. Jalma anu nempatkeun tameng kudu boga jiwa murni. Ieu bubu tina bubu. Kami henteu terang naon-naon deui sabab kami ngaleungitkeun kuburan. Upami urang gagal, dunya bakal binasa."
  
  "Kumaha jalanna kutukan?" Hayden, katingalina henteu langkung goréng tibatan anjeunna saatos kasusah dina panangan musuh, neuteup dina liang hawa saolah-olah anjeunna tiasa didahar hirup-hirup.
  
  Drake kutuk bari ngangkat Shield jeung nahan eta di hareupeun manehna. Dahl nangtung sareng ngawas anjeunna nalika anjeunna nuju ka curhat. "Waktos anjeun nyabak uap éta ku Shield ieu, éta bakal langsung dicabut tina panangan anjeun."
  
  Lajeng, kalawan sora kawas guludug hiji gerombolan sato nu kajebak di leuweung kahuruan, beuki uap bitu ti handap, jerit luhur-pitched bitu na ampir pireu. Bau walirang ayeuna mimiti kentel hawa, ngarobahna kana racun racun. Guguritan samar-samar gunung nu geus lila jadi réréncangan maranéhna, ayeuna jadi guludug. Drake ngarasa saolah-olah tembok sorangan oyag.
  
  "Berita anyar, Dal. Rencana B dina aksi. Pikeun rujukan ka hareup, ieu hartosna kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun.
  
  "Anjeun teu boga masa depan," Dahl nangtung di sisi séjén Shield. "Atawa kuring."
  
  Babarengan ngaléos ka arah curhat. Shale mimiti ngageser ka handap batu gigireun aranjeunna. Jeritan sareng ngagaur, anu teu acan kantos didangu Drake, sumping ti jero jurang anu sajajalan.
  
  "Supervolcano geus ngadeukeutan!" Hayden ngagorowok. "Pareuman!"
  
  
  ***
  
  
  Teu katempo ku Drake, Dahl atawa malah Abel Frey, gunung Islandia kawentar disebut Eyjafjallajokull, nu nepi ka ayeuna eusi emit aliran abu hipu tur neror lalulintas hawa, dumadakan exploded di tepi na. Bakal enggal ditingali dina Sky News sareng BBC sareng engké dina You Tube ku jutaan anu kaget - létah seuneu tina sarébu komodo ngahurungkeun badai seuneu di langit. Dina waktu nu sarua, dua gunung seuneuan Islandia séjén exploded, puncak maranéhanana ngalayang kaluar kawas corks sampanye dina tekenan. Kacaritakeun, rada basa-basa, yén Armagédon parantos sumping.
  
  Ngan sababaraha pilih anu terang kumaha caketna éta.
  
  
  ***
  
  
  Pahlawan ghaib tur pernah dipikawanoh perang di bojong poék gunung. Drake jeung Dahl narajang outlet uap jeung Shield, ngagunakeun obyék buleud pikeun deflect uap kana batal caket dieu sabab diposisikan eta langsung luhureun liang ditinggalkeun ku demolition tina makam Odin urang.
  
  "Énggalan!" Dahl bajoang pikeun ngajaga Shield dina tempatna. Drake ngarasa leungeun-Na ngageter tina usaha nu anjeunna overcame kakuatan primordial gunung urang. "Kuring ngan hayang nyaho naon sih ieu dijieunna tina!"
  
  "Saha anu paduli!" Hayden nyoba nahan aranjeunna deui, nahan suku maranéhanana sarta ngadorong sakumaha teuas manéhna bisa. "Lebetkeun bangsat ka jero!"
  
  Dahl lunged, luncat kana liang. Mun Shield geus lasut atawa malah rada dipindahkeun, éta bakal langsung ngejat, tapi Tujuan maranéhanana bener, sarta bagian utama taliti diasupkeun kana retakan jieunan handapeun Makam Odin.
  
  Hiji bubu elaborate, nimukeun ratusan jeung rébuan abad ka tukang. Sumpah demi dewa.
  
  Perangkap bubu!
  
  "Jebakan kuna anu pangageungna di dunya modéren anu kantos dipikanyaho." Dahl murag kana tuur. "Saha anu tiasa ngeureunkeun ieu."
  
  Drake diawaskeun salaku Shield sigana ipis, nyerep tekanan gede naek ti handap. Ieu flattened sarta kabentuk sapanjang edges of retakan, nyandak hiji hue obsidian. Salawasna. Moal dipupus.
  
  "Berkah Allah".
  
  Pakasaban réngsé, anjeunna ngareureuhkeun sakedap sateuacan ngalihkeun perhatian deui ka Frey. Teror ngeusi haténa leuwih ti anjeunna bisa ngabayangkeun, komo ayeuna.
  
  Helikopter naék, nahan pikeun nahan beurat peti Odin, anu ngaguruh sahandapeunana. Duanana Frey sareng Alicia calik dina tutup peti peti, leungeunna caket kana tali anu napel kana helikopter.
  
  Tapi Ben, Kennedy jeung Professor Parnevik anu nongkrong tina tilu tali séjén dangling handap helikopter teh, mamang diayakeun aya di gunpoint bari Drake perang pikeun nyalametkeun planét.
  
  Aranjeunna ngagantung luhureun batal, swaying salaku helikopter naek, diculik katuhu tina handapeun irung Drake urang.
  
  "Nuhun!"
  
  Jeung, incredibly, anjeunna lumpat - a lalaki ngalamun, ngajalankeun kalawan énergi dilahirkeun ku amukan, leungitna jeung cinta - lalaki anu threw dirina sakuliah liang dasarna kana spasi hideung, nungtut naon dicokot ti anjeunna, sarta desperately clutching salah sahiji ayun. kabel, nalika anjeunna murag.
  
  
  OPAT PULUH
  
  
  
  Makam Dewata
  
  
  Dunya Drake lirén kalayan kabisat kana gelap - hiji kekosongan sajajalan di luhur, liang dasarna di handap - tilu inci tali ayun, hiji-hijina kasalametan. Pikiranna tenang; anjeunna ngalakukeun eta pikeun babaturanana. Henteu aya alesan sanés pikeun nyalametkeun aranjeunna.
  
  Teu pamohalan.
  
  Ramo-ramo nyampeurkeun tali teu bisa nutup!
  
  Awakna, tungtungna kakeunaan gravitasi, mimiti ragrag gancang. Dina detik panungtungan, leungeun kénca ayun na nutup kana tali anu leuwih panjang batan sésana jeung clenched kalawan niat jahat refleks.
  
  Jatuhna eureun bari nyekel eta ku dua leungeun jeung nutup panon-Na pikeun nenangkeun jantung na ketukan gancang. Keprok serak datang ti tempat di luhur. Alicia tuang kaluar sarkasme nya.
  
  "Naha ieu anu dimaksud Wells nyaéta 'tunjukkeun kagagahan anjeun'? Sok heran naon anu dimaksud fosil gila éta!"#
  
  Drake neuteup ka luhur, sadar pisan kana jurang di handap, ngarasa lieur teu acan kantos. Tapi otot-ototna hurung ku kakuatan anyar sareng adrenalin, sareng seueur seuneu anu lami aya deui di jero anjeunna ayeuna, maot kaluar.
  
  Anjeunna naek tali, leungeun kana leungeun, gripping eta ku tuur-Na, gerak gancang. Frey ngacungkeun bedil submachine sarta seuri, nyandak tujuan ati, tapi lajeng Hayden ngagorowok ti kuburan Odin. Drake ningal anjeunna nangtung di dinya, ngarahkeun péstol Wells ka Frey - komandan sepuh murag di gigireun anjeunna, tapi alhamdulillah, masih engapan.
  
  Hayden nunjuk bedil satengahna ka Frey. "Hayu anjeunna gugah!"
  
  Helikopter masih dina hawa, pilot na teu yakin kana pesenan na. Frey hesitated, ngagerem kawas budak misah ti kaulinan favorit na. "OKÉ. Hundin! Bangsat! Abdi kedah ngalungkeun anjeun tina pesawat sialan éta!"
  
  Drake seuri ngadéngé jawaban Hayden. "Leres, abdi sering ngartos ieu."
  
  Kennedy, Ben jeung Parnevik diawaskeun ku panon lega, bieu wani ngambekan.
  
  "Geus panggih!" - Frey tuluy ngagorowok ka Alicia. "Ti leungeun ka leungeun. Candak anjeunna sarta hayu urang balik. Jalang ieu moal némbak anjeun. Manehna teh masalah pamarentah. "
  
  Drake gulped sakumaha Alicia luncat tina sarcophagus jeung nyekel tali paralel Drake, tapi sanajan kitu anjeunna nyandak waktos ka glance di Ben, gauging kumaha budak diréaksikeun jeung wahyu status Hayden urang.
  
  Ben, upami aya nanaon, melong anjeunna kalayan langkung tender.
  
  Alicia slid handap tali kawas monyét sarta geura-giru level kalawan Drake. Manéhna melong manéhna, beungeut sampurna pinuh amarah.
  
  "Kuring tiasa ngayun dua arah." Manehna leapt kana hawa, suku kahiji, dina busur anggun ngaliwatan gelap, nongkrong lengkep dina hawa sakedapan. Teras sukuna nyambung pageuh kana sternum Drake sareng anjeunna nyentak awakna ka hareup, sakedap nangkep kana talina nyalira sateuacan diayunkeun ka anu salajengna.
  
  "Babun sialan," Drake ngagerendeng, dadana kaduruk, cekelanna leueur.
  
  Alicia ngagunakeun moméntumna pikeun ngayun-ngayun tali, sukuna sumebar dina tingkat dada, sareng ngabanting kana beuteungna. Drake junun ngayun ka katuhu pikeun soften niup, tapi masih ngarasa iga na bruised.
  
  Anjeunna ngagerem ka dirina, ngabagi nyeri sareng naék langkung luhur. Kilauan némbongan dina panonna, sareng hormat anyar.
  
  "Ahirna," manéhna ngarenghap. "Anjeun balik. Ayeuna urang bakal ningali saha anu pangsaéna. "
  
  Manehna ngacak-ngacak tali, kapercayaan radiated kalawan unggal gerakan. Dina hiji kabisat, manéhna ngaliwat tali Drake sorangan sarta ngagunakeun deui moméntum pikeun mogok deui, ngarah suku nya kali ieu sirah na.
  
  Tapi Drake geus balik sarta anjeunna siap. Kalawan skill utmost, anjeunna ngaleupaskeun tali na, diteken pusing sengit, sarta bray eta dina jero dua suku. Alicia ngambang tanpa bahaya di luhur anjeunna, kaget ku gerakanna, pananganna masih ngacung.
  
  Drake mumbul nepi tali hiji suku dina hiji waktu. Nalika lawanna sadar naon anu anjeunna laksanakeun, anjeunna langkung ti anjeunna. Anjeunna stomped teuas dina sirah nya.
  
  Katénjo ramo-ramonana ngaleupaskeun tali. Manehna murag, tapi ngan sababaraha sénti. Nut teuas di jero dirina digawé sarta manéhna meunangkeun deui cekelan nya.
  
  Frey ngagorowok ti luhur. "Euweuh alus! Paeh, anjeun Inggris teu percaya!"
  
  Lajeng, dina kirang ti sakedip panon, Jérman narik kaluar péso sarta motong tali Drake!
  
  
  ***
  
  
  Drake nempo eta kabeh dina gerak slow. Caang tina sabeulah, caang jahat tina beungeut motong. Ngadadak unraveling tina lifeline na - cara eta mimiti nonjol sarta squirt luhureun anjeunna.
  
  Sakedapan beurat awakna. A moment beku tina horor jeung kaayaan teu percaya. Nyaho yén sadaya anu anjeunna kantos karasa sareng sadayana anu anjeunna tiasa laksanakeun ka hareupna parantos musnah.
  
  Lajeng ragrag ... ningali nemesis na, Alicia, naek kana fist nya pikeun meunangkeun deui ka luhur sarcophagus nu ... ningali sungut Ben urang pulas dina ngajerit ... beungeut Kennedy robah jadi topeng maot ... sarta ngaliwatan visi periferal na ... Jarak ... . naon. ?
  
  Torsten Dahl, Swédia anu gélo, lumpat, henteu, lumpat, meuntas platform kalayan sabuk pengaman diikat kana awakna, sacara harfiah ngalungkeun dirina kana liang hideung, sapertos Drake nyalira parantos dilakukeun sababaraha waktos sateuacana.
  
  A abah kaamanan unraveling tukangeun manehna, diamankeun sabudeureun tihang di alcove Odin urang, dicekel pageuh ku Hayden na Wells, anu braced pikeun usaha maksimum.
  
  Kabisat mad Dahl...ngadeukeutkeun anjeunna pikeun nyekel panangan Drake sareng nahan anjeunna pageuh.
  
  Ledakan harepan Drake luntur nalika anjeunna sareng Dahl murag babarengan, garis kaamanan tegang ... teras tug ngadadak, nyeri nalika Hayden sareng Wells nampi tegangan.
  
  Teras harepan. Lalaunan, usaha nyeri dina kasalametan. Drake neuteup kana panon Dahl, teu ngomong sakecap, teu ngaluarkeun hiji ons émosi sabab nyeret inci demi inci kana kaamanan.
  
  Pilot helikopter kedah nampi pesenan, sabab anjeunna mimiti nanjak dugi ka siap nembak misil katilu, waktos ieu ti gunung, dirancang pikeun ngalegaan celah anu cekap pikeun sarcophagus pas tanpa résiko karusakan.
  
  Dina tilu menit, peti mati Odin leungit. The thud of wilah helikopter mangrupakeun memori jauh. Ben, Kennedy sareng Parnevik sami sareng ayeuna.
  
  Tungtungna, Dahl sareng Drake diseret dina sisi-sisi jurang anu batu. Drake hayang ngudag, tapi awakna teu meta. Éta sadayana anu anjeunna tiasa laksanakeun pikeun ngagolér di dinya, ngantepkeun trauma, ngalihkeun nyeri ka bagian anu terpencil dina otakna.
  
  Sareng nalika anjeunna ngagolér, sora helikopter balik deui. Ngan waktos ieu éta chopper Dahl. Sareng ieu dina waktos anu sami hartosna kasalametan sareng kasusah.
  
  Drake ngan bisa neuteup kana panon Torsten Dahl urang tormented. "Anjeun Gusti, sobat," jeung significance tina tempat maranéhanana éta teu leungit dina anjeunna. "Gusti anu leres"
  
  
  OPAT PULUH HIJI
  
  
  
  Jérman
  
  
  Unggal waktos Kennedy Moore ngancik burit nya dina korsi teuas, Alicia Miles panon getol nyandak bewara. Jalang Inggris mangrupikeun prajurit Uber, dipasihan indra kagenep pulisi - antisipasi konstan.
  
  Salila penerbangan tilu jam ti Islandia ka Jerman, aranjeunna eureun ngan sakali. Kahiji, ngan sapuluh menit sanggeus maranéhna ninggalkeun gunung seuneuan, aranjeunna winched peti jeung ngamankeun eta sarta mawa dulur on kapal.
  
  Abel Frey langsung indit ka kompartemen tukang. Anjeunna teu acan ningali anjeunna ti harita. Meureun greases roda maling jeung industri. Alicia praktis threw Kennedy, Ben jeung Parnevik kana korsi maranéhanana, lajeng diuk handap gigireun kabogoh nya, nu tatu Milo. Si Amérika anu gagah sigana nyepengan unggal bagian awakna, tapi kalolobaanana balna, kanyataan yén Alicia katingalina silih pikaseurieun sareng pikahariwangeun.
  
  Tilu penjaga séjén aya dina helikopter, ngarobah glances waspada ti tahanan kana komunikasi aneh nu eksis antara Alicia jeung Milo - ganti sedih, lajeng bermakna, lajeng ngeusi amarah.
  
  Kennedy henteu terang dimana aranjeunna nalika helikopter mimiti turun. Pikiranna parantos ngumbara pikeun sajam terakhir, ti Drake sareng petualangan di Paris, Swédia sareng gunung seuneuan, dugi ka kahirupan lami sareng NYPD, sareng ti dinya, teu tiasa dihindari, ka Thomas Kaleb.
  
  Kaleb mangrupikeun pembunuh séri anu anjeunna dibébaskeun pikeun maéhan deui. Kenangan ngeunaan korban na nyerang anjeunna. Tempat kajahatan anu dijalanan ku anjeunna sababaraha dinten kapengker - tempat kajahatanna - tetep seger dina pikiranna, sapertos getih anu énggal. Anjeunna sadar yén anjeunna henteu acan ningali laporan warta ti saprak éta.
  
  Meureun maranéhna bray anjeunna.
  
  Dina impian Anjeun....
  
  No. Dina impian kuring aranjeunna henteu kantos nyekel anjeunna, henteu kantos caket sareng anjeunna. Anjeunna maéhan sareng nyiksa kuring, sareng kasalahan kuring ngaganggu kuring sapertos sétan sial dugi ka kuring nyerah.
  
  Helikopter turun gancang, nyentak manehna kaluar tina visi manehna teu bisa nyanghareupan. Kompartemen pribadi di tukangeun helikopter dibuka sareng Abel Frey kaluar, ngagorowok paréntah.
  
  "Alicia, Milo, anjeun bakal sareng abdi. Bawa tawanan. Wali, anjeun bakal ngiringan peti ka kamar ningali kuring. Kustodian di dinya gaduh paréntah pikeun ngahubungi kuring pas sadayana siap pikeun ditingali. Sareng kuring hoyong ieu kajantenan gancang, penjaga, janten tong ragu. Odin meureun geus ngadagoan Frey salila rébuan taun, tapi Frey teu nungguan Odin.
  
  "Saluruh dunya terang naon anu anjeun lakukeun, Frey, anjeun gélo," saur Kennedy. "Desainer fashion, sial. Sabaraha lami saur anjeun anjeun bakal kaluar tina panjara?"
  
  "Rasa pentingna diri Amérika," témbal Frey. "Sareng idiocy ngajantenkeun anjeun yakin yén anjeun tiasa nyarios nyaring, hmm? Pikiran luhur salawasna triumphs. Naha anjeun leres-leres pikir babaturan anjeun kaluar? Urang pasang bubu di dinya, bangsat bodo. Aranjeunna moal ngaliwat Poseidon."
  
  Kennedy muka sungut pikeun protés, tapi nempo Ben sakeudeung ngocok sirah sarta gancang nutup sungut nya. Ninggalkeun. Salamet heula, tarung engke. Anjeunna nyarioskeun mental Vanna Bonta. "Kuring langkung resep gaduh kompleks inferioritas sareng reuwas pikaresepeun tibatan gaduh kompleks kaunggulan sareng dihudangkeun sacara kasar."
  
  Frey teu boga cara pikeun nyaho yén helikopter maranéhanana tetep disumputkeun di luhurna luhur. Sareng kareueus ngayakinkeun anjeunna yén akalna langkung unggul tibatan aranjeunna.
  
  Hayu anjeunna mikir kitu. Reuwasna bakal langkung amis.
  
  
  ***
  
  
  Helikopter badarat bari ngagelebug. Frey stepped ka hareup jeung luncat ka handap kahiji, shouting pesenan ka lalaki on taneuh. Alicia naék kana sukuna sareng ngadamel gerakan nganggo ramo indéks na. "Kahiji anjeun tilu. Sirah ka handap. Terus gerak dugi ka kuring nyarios sanés. "
  
  Kennedy luncat tina helikopter di tukangeun Ben, ngarasa nyeri kacapean dina unggal otot. Nalika anjeunna neuteup ka sabudeureun, tetempoan endah pisan nyieun manehna poho ngeunaan kacapean dirina pikeun menit, kanyataanna, éta nyandak napas jauh.
  
  Hiji katingal sarta manehna sadar éta puri Frey di Jerman; a den desainer tina iniquity mana fun pernah dieureunkeun. Wewengkon badaratna nyanghareup ka lawang utama, panto ek ganda dihias ku studs emas sareng dipiguraan ku kolom marmer Italia anu nuju ka aula lawang anu agung. Nalika Kennedy ningali, dua mobil mahal, Lamborghini sareng Maserati, ditarik ka luhur, ti mana opat jalma anu antusias ngagulung kaluar sareng naék léngkah-léngkah ka Istana. Irama beurat musik tari datang ti tukangeun panto.
  
  Luhureun panto aya adul batu-clad topped ku barisan turrets triangular jeung dua munara jangkung di boh tungtung, mere struktur gede pisan penampilan Gothic Revival. Impressive, pikir Kennedy, sarta saeutik overwhelming. Manéhna ngabayangkeun yén diondang kana pésta di tempat ieu bakal jadi impian modél masa depan.
  
  Janten Abel Frey nguntungkeun tina impianna.
  
  Manehna kadorong ka arah panto, Alicia ningali aranjeunna taliti nalika aranjeunna ngaliwatan supercars rumbling tur naek tangga marmer. Ngaliwatan panto jeung kana lobi echoing. Di kénca, gerbang anu kabuka sareng ditutupan kulit nuju kana klub wengi anu dipinuhan ku musik upbeat, lampu warna-warni, sareng stan anu ngayun luhureun balaréa, dimana sadayana tiasa ngabuktikeun kumaha aranjeunna tiasa nari. Kennedy langsung lirén sareng ngajerit.
  
  "Tulung!" Manéhna ceurik, neuteup lempeng ka nu datang. "Tulungan kami!"
  
  Sababaraha urang nyandak momen pikeun nurunkeun gelas satengah pinuh maranéhanana sarta neuteup ka kuring. Sadetik saterusna maranéhanana mimitian seuri. Pirang Swedia klasik ngangkat botolna dina salam, sareng lalaki Italia anu kulitna poék mimiti ningali anjeunna. Nu séjén balik ka naraka diskotik maranéhanana.
  
  Kennedy moaned sakumaha Alicia nyekel dirina ku buuk jeung nyeret dirina sakuliah lanté marmer. Ben ngajerit protés, tapi tamparanna méh ngagulingkeun manéhna. Aya deui seuri diantara tamu pésta, dituturkeun ku sababaraha komentar cabul. Alicia ngalungkeun Kennedy kana tangga gedé, neunggeul kana tulang rusukna.
  
  "Awéwé bodo," gerentesna. "Naha anjeun tiasa ningali yén aranjeunna bogoh ka tuanna? Aranjeunna moal pernah mikir goréng ngeunaan anjeunna. Ayeuna... indit."
  
  Manéhna nunjuk ka luhur jeung péstol leutik nu mucunghul dina leungeun nya. Kennedy hayang nolak, tapi ditilik ku naon ngan kajadian, manéhna megatkeun pikeun ngan indit jeung eta. Aranjeunna dipingpin naék tangga jeung ka kénca, kana jangjang séjén Castle. Pas maranéhna ninggalkeun tangga jeung asup ka panjang, koridor unfurnished - sasak antara jangjang - musik tari dieureunkeun, sarta aranjeunna bisa jadi hijina jalma hirup dina waktu éta.
  
  Leumpang ka handap koridor, maranéhna manggihan diri di kamar nu bisa sakali geus a ballroom lega. Tapi ayeuna wewengkon ieu dibagi kana satengah belasan kamar misah - kamar kalawan bar di luar tinimbang tembok.
  
  Sél.
  
  Kennedy, babarengan jeung Ben jeung Parnevik, anu kadorong kana sél pangcaketna. Klang nyaring hartina panto geus nutup. Alicia ngagebeg. "Anjeun keur diawaskeun. Ngarasakeun."
  
  Dina tiiseun deafening nu dituturkeun, Kennedy lumpat ramo nya ngaliwatan buukna hideung panjang, smoothed pantsuit nya sakumaha pangalusna manehna bisa, sarta nyandak napas jero.
  
  "Muhun..." manéhna mimiti ngomong.
  
  "Hé, bangsat!" Abel Frey muncul di hareup kamérana, nyengir siga Dewa Naraka. "Wilujeng sumping di puri pésta kuring. Kumaha bae kuring cangcaya anjeun bakal resep pisan sapertos tamu kuring, eh, anu langkung beunghar."
  
  Anjeunna waved tawaran jauh saméméh maranéhna ngabales. "Teu nanaon. Anjeun teu kedah ngobrol. Kecap anjeun dipikaresep ku kuring saeutik. Janten," anjeunna pura-pura mikir, "saha urang gaduh ... sumur, enya, tangtosna, éta Ben Blake. Kuring yakin éta bakal masihan anjeun kabagjaan anu hébat."
  
  Ben lumpat ka bar jeung narik eta sakuat-kuatna. "Dimana adina mah, bangsat?"
  
  "Hm? Maksudna si pirang saucy jeung..." manéhna ngalungkeun sukuna kaluar liar. "Nepangkeun gaya tarung naga? Naha anjeun hoyong detil? Muhun, oke, saprak éta anjeun, Ben. Peuting kahiji kuring ngirim lalaki anu pangsaéna pikeun nyandak sapatuna, anjeun terang, pikeun ngalembutkeun anjeunna sakedik. Manéhna méré tag manéhna, menyakiti sababaraha tulang rusuk, tapi manéhna meunangkeun naon nu dipikahoyong."
  
  Frey sakedapan mancing kadali jauh tina saku jubah sutra aneh anu anjeunna anggo. Anjeunna ngalihkeun kana televisi portabel, anu henteu ditingali ku Kennedy. Poto muncul dina hawa - SKY News - obrolan ngeunaan hutang nasional Inggris anu ngembang.
  
  "Peuting kadua?" Frey ngareureuhkeun. "Naha lanceukna hoyong terang?"
  
  Ben ngajerit, sora guttural kaluar jero tina beuteungna. "Anjeunna damang? Nya damang?"
  
  Frey ngaklik deui kadali jauh. layar switched ka sejen, gambar grainier. Kennedy sadar yén anjeunna ningali kamar leutik sareng budak awéwé dihijikeun kana ranjang.
  
  "Naon anu anjeun pikirkeun?" Frey ngahasut. "Sahenteuna manéhna hirup. Kanggo ayeuna."
  
  "Karin!" Ben lumpat ka arah TV tapi lajeng dieureunkeun, dumadakan nungkulan. Isuk-isuk ngoyagkeun sakujur awak.
  
  Frey seuri. "Naon deui anu anjeun pikahoyong?" Anjeunna pura-pura pamikiran deui teras ngarobih saluran deui, waktos ieu ka CNN. Langsung dina warta aya pesen ngeunaan killer serial ti New York - Thomas Kaleb.
  
  "Tulis ieu kanggo anjeun sateuacana," saur Kennedy kalayan bungah. "Panginten anjeun badé ningali."
  
  Manéhna ngadéngékeun. Ngadéngé béja dahsyat yén Kaleb terus roam jalan New York, dibébaskeun, jurig.
  
  "Kuring yakin yén anjeun ngabébaskeun anjeunna," ceuk Frey bermakna ka tonggong Kennedy. "Sae pisan. Predator balik deui ka tempatna, henteu deui sato kurungan di kebon binatang kota.
  
  Laporan dimaénkeun ngaliwatan footage arsip tina kasus - barang standar - beungeutna, beungeut pulisi kotor, beungeut korban. Sok raray korban.
  
  Anu sarua anu ngahantui ngimpina unggal poé.
  
  "Kuring yakin anjeun terang sadayana namina, sanés?" Frey nyedek. "Alamat kulawarga maranéhanana. Jalan... aranjeunna maot. "
  
  "Cicing!" Kennedy nempatkeun sirahna dina leungeun-Na. Eureun éta! Punten!
  
  "Jeung anjeun," manéhna ngadéngé Frey harewos. "Profesor Parnevik," anjeunna nyiduhkeun kecap-kecapna saolah-olah daging busuk anu murag kana sungutna. "Anjeun kedah tetep sareng damel pikeun kuring."
  
  Hiji tembakan disada. Kennedy ngajerit kaget. Detik saterusna, manéhna ngadéngé awak ambruk, sarta, péngkolan sabudeureun, nempo yén lalaki heubeul geus murag kana taneuh, liang gaping dina dada, getih ngalir kaluar sarta splashed dina tembok sél.
  
  Rahangna murag, teu percaya nutup otakna. Manehna ngan ukur bisa ningali Frey ngalieuk ka dirina sakali deui.
  
  "Sareng anjeun, Kennedy Moore. waktos Anjeun datang. Kami bakal ngajalajah jero anu anjeun sanggup turun. "
  
  Ngahurungkeun keuneung jeung nyengir, manéhna indit.
  
  
  OPAT PULUH DUA
  
  
  
  LA VEREIN, Jérman
  
  
  Abel Frey chuckled sorangan bari anjeunna nuju ka departemen kaamanan na. Sababaraha moments inventive sarta anjeunna stomped idiots ieu kana taneuh. Duanana peupeus. Sarta pamustunganana, anjeunna maéhan éta bodo heubeul Parnevik Batu pati.
  
  Endah. Ayeuna nuju kagiatan anu langkung pikaresepeun.
  
  Anjeunna muka panto ka suku pribadi na pikeun manggihan Milo jeung Alicia sprawled kaluar dina dipan na, kawas anjeunna geus ditinggalkeun aranjeunna. The Amérika badag ieu masih nalangsara ti tatu, wincing kalawan unggal move, hatur nuhun kana éta Swédia, Torsten Dahl.
  
  "Aya béja ti gigireun?" - Frey langsung nanya. "Naha Hudson nelepon?"
  
  Panto hareup aya pusat kontrol CCTV, ayeuna dina pangawasan salah sahiji pendukung Frey paling radikal, Tim Hudson. Dipikawanoh di sabudeureun benteng salaku "lalaki jeung memori" pikeun pangaweruh komputer éksténsif na, éta Hudson salah sahiji murid munggaran Frey urang, saurang lalaki daék balik ka sagala ekstrim pikeun boss fanatik na. Lolobana aranjeunna ngawas kamajuan pamasangan makam Odin urang, sarta Hudson éta di Helm - cursing, sweating na nervously gulping handap Yeagers saolah-olah éta susu. Frey éta hayang pisan ningali Makam dipasang di tempat rightful na, sarta anjeunna nyieun olahan pinuh pikeun datangna kasohor kahijina. Para tahanan, kamar Karin, sareng sel tahanan énggalna ogé dipariksa.
  
  Jeung pihak, tangtu. Hudson nyetél sistem nu subjected unggal inci tina klub ka sababaraha kontrol, naha éta infra red atawa pitch baku, sarta unggal move sémah elit Frey urang dirékam sarta dipariksa pikeun beurat na di ngungkit.
  
  Anjeunna sumping ka ngartos yen kakuatan teu pangaweruh sanggeus kabeh. Kakuatan éta buktina padet. Fotografi wijaksana. video harti luhur. Panangkepan éta tiasa haram, tapi éta henteu ngarugikeun upami korban cukup sieun.
  
  Abel Frey bisa ngatur hiji "date wengi" jeung starlet atawa chick batu iraha wae merenah pikeun anjeunna. Anjeunna bisa meuli lukisan atawa patung a, meunang korsi baris hareup dina acara hottest di kota paling glittering, ngahontal unattainable iraha wae. manéhna hayang.
  
  "Euweuh acan. Hudson pasti pingsan dina dipan deui, "saur Alicia nalika anjeunna ngalungkeun sirahna dina panangan sareng sukuna ngagantung dina ujung dipanna. Nalika Frey neuteup ka dirina, manehna rada nyebarkeun tuur nya.
  
  Tangtu. Alami, Frey ngahuleng sorangan. Nu ningali Milo ngaheruk bari nahan iga. Anjeunna ngarasa hiji jolt listrik nyepetkeun keteg jajantung na salaku pamikiran sex dicampur bahaya. Anjeunna ngangkat halis ka arah Alicia, masihan anjeunna tanda universal 'duit'.
  
  Alicia nurunkeun sukuna ka handap. "Dipikir-pikir deui, Milo, naha teu mariksa deui. Sareng kéngingkeun laporan lengkep ti Hudson anu bodo, hmm? Bos," manéhna unggeuk ka arah piring pérak pérak. "Naha aya nu teu biasa?"
  
  Frey diajar piring bari Milo, oblivious kana naon anu lumangsung, kawas politikus kana kabodoan na, dikirim glance pura-pura ka arah kabogohna, lajeng groaned na limped kaluar ti kamar.
  
  Ceuk Frey, "Biscotti katingalina ngeunah."
  
  Pas panto diklik kana tempatna, Alicia masihan Frey piring biskuit sareng naék kana méjana. Nangtung dina sagala fours, manehna ngahurungkeun sirah nya arah anjeunna.
  
  "Naha anjeun hoyong burit Inggris anu saé sareng biskuit ieu?"
  
  Frey mencet tombol rusiah handapeun meja na. Geuwat, lukisan palsu pindah ka sisi, nembongkeun jajar layar vidéo. Anjeunna nyarios, "Genep," sareng salah sahiji layarna hirup.
  
  Anjeunna ngaraosan biskuit bari ningali, teu sadar ngusapan imbit buleud Alicia.
  
  "Arena perang kuring," anjeunna ngarenghap. "Geus asak. Enya?"
  
  Alicia ngagerendeng ngagoda. "Enya".
  
  Frey mimiti stroke depresi antara suku nya. "Teras abdi gaduh kirang langkung sapuluh menit. Anjeun kedah ngalakukeun anu gancang pikeun ayeuna."
  
  "Carita hirup abdi".
  
  Frey ngalieuk ka dirina, sok inget ka Milo ngan ukur dua puluh méter jauhna di tukangeun panto anu teu dikonci, tapi sanaos kitu, sareng ayana sénsual Alicia Miles, anjeunna tetep teu tiasa ngalihkeun panonna tina sél méwah salah sahiji anu énggal. kaala tawanan .
  
  Serial killer - Thomas Kaleb.
  
  Konfrontasi ahir éta dilawan.
  
  
  
  Bagian 3
  Medan perang...
  
  
  OPAT PULUH TILU
  
  
  
  LA VEREIN, Jérman
  
  
  Kennedy lumpat ka bar nalika Abel Frey sareng penjaga na muncul di luar sél na. Anjeunna ngajerit pikeun nyabut awak profésor atanapi ngantepkeun aranjeunna bébas, teras ngaraos gugup nalika aranjeunna ngalakukeun éta.
  
  Manéhna eureun di lawang sél, teu yakin naon anu kudu dipigawé. Salah sahiji satpamna ngacungkeun péstolna. Aranjeunna leumpang langkung jero kana komplek panjara, ngalangkungan sababaraha sél deui, sadayana teu aya. Tapi skala eta sadayana chilled nya ka tulang. Manehna wondered jenis iniquities depraved lalaki ieu sanggup.
  
  Éta nalika anjeunna sadar yén anjeunna tiasa langkung goréng tibatan Kaleb. Goréng ti sakabéhna. Anjeunna ngarepkeun Drake, Dahl sareng tentara anu ngadukung, tapi anjeunna kedah nyanghareupan kantun ieu sareng ngatasina, percanten yén aranjeunna nyalira. Kumaha anjeunna tiasa ngajagi Ben sapertos Drake? Hiji lalaki ngora leumpang gigireun manehna. Anjeunna henteu seueur nyarios ti saprak Parnevik maot. Nyatana, saur Kennedy, budak éta ngan ukur nyarios sababaraha kecap saprak aranjeunna ditawan di Makam.
  
  Naha anjeunna ningali kasempetan pikeun nyalametkeun Karin? Anjeunna terang yén telepon sélulérna masih aman dina saku, disetél pikeun ngageter, sareng anjeunna nampi satengah belasan telepon ti kolotna anu henteu dijawab.
  
  "Urang geus di tempat katuhu," Kennedy whispered kaluar tina sudut sungut nya. "Simpen pikiran anjeun sorangan."
  
  "Tumpeurkeun, Amérika!" Frey nyiduhkeun kecap panungtung saolah-olah éta kutukan. Pikeun anjeunna, ceuk pikir, éta paling dipikaresep. "Anjeun kedah hariwang ngeunaan takdir anjeun sorangan."
  
  Kennedy neuteup ka tukang. "Naon maksudna ieu téh? Naha anjeun badé ngajantenkeun abdi nganggo salah sahiji pakéan alit anjeun anu anjeun damel?" Manehna niru motong jeung jahitan.
  
  Si Jérman ngacungkeun halis. "Imut. Hayu urang tingali sabaraha lila anjeun tetep feisty ".
  
  Saluareun kompleks sél aranjeunna asup kana bagian anu sanés, langkung poék di bumi. Ayeuna aranjeunna nuju dina sudut anu seukeut ka handap, kamar sareng koridor di sakurilingna rusak. Sanajan, nyaho Frey, éta sakabéh herring beureum keur galau bloodhounds.
  
  Aranjeunna walked handap lorong final, nu ngarah ka hiji panto kai arched kalawan pelat logam badag dina hinges na. Salah sahiji penjaga niup angka dalapan digit dina keypad numerik nirkabel, sarta panto beurat mimiti creak muka.
  
  Sakedapan anjeunna ningali pager logam setinggi dada anu ngurilingan kamar énggal. Kira-kira tilu puluh nepi ka opat puluh urang nangtung sabudeureun anjeunna jeung inuman dina leungeun maranéhna, seuri. Playboys jeung lord ubar,-kelas tinggi palacuran jalu jeung awewe, royalti jeung Fortune 500 chairmen. Janda jeung warisan badag, sheikhs-euyeub minyak jeung putri millionaires.
  
  Sarerea nangtung di sabudeureun halangan, nyeuseup Bollinger sareng Romani Conti, nyeuseup tuangeun sareng ngaluarkeun budaya sareng kelasna.
  
  Nalika Kennedy asup, aranjeunna sadayana lirén sareng neuteup anjeunna sakedap. Pikiran anu tiis nyaéta pikeun ngévaluasi dirina.Bisik-bisik ngalir sapanjang témbok berdebu sareng nyegerkeun ceulina.
  
  Éta anjeunna? Patugas pulisi?
  
  Anjeunna bade ngancurkeun dirina dina, oh, opat menit tops.
  
  Abdi badé nyandak. Abdi masihan anjeun sapuluh deui, Pierre. Naon anu anjeun badé nyarios?
  
  Tujuh. Atuh bet manéhna leuwih kuat batan katingalna. Sareng, nya, anjeunna bakal rada ambek, naha henteu?
  
  Naon sih anu aranjeunna ngobrol ngeunaan?
  
  Kennedy ngarasa tajongan kasar kana imbit nya jeung stumbled kana kamar. Jamaah seuri. Frey gancang lumpat saatosna.
  
  "Jalma!" Anjeunna seuri. "Rerencangan kuring! Ieu mangrupikeun tawaran anu saé, naha anjeun henteu nyangka? Sareng anjeunna badé masihan kami hiji wengi anu saé! "
  
  Kennedy melong ka sabudeureun, sieun teu kaampeuh. Naon sih anu aranjeunna ngobrol ngeunaan? Tinggal biang, manéhna inget kana omongan karesep Kaptén Lipkind. Nuluykeun kaulinan Anjeun. Manehna nyoba konsentrasi, tapi shock sarta sakuliling surreal kaancam ngajalankeun dirina gélo.
  
  "Kuring moal manggung di hareup anjeun," anjeunna muttered kana tonggong Frey. "Ku cara naon waé anu anjeun ngarepkeun."
  
  Frey tos ka dirina, sarta seuri nyaho na endah pisan. "Sanés éta? Demi hiji hal berharga? Jigana anjeun overestimate diri jeung jenis anjeun. Tapi éta normal. Anjeun bisa mikir disebutkeun, tapi kuring pikir anjeun bakal ngalakukeun eta, dear Kennedy. Nyaan pikir anjeun tiasa. Hayu." Anjeunna motioned pikeun manéhna datang ka manéhna.
  
  Kennedy ngaléngkah ka arah rel ring. Ngeunaan dua belas suku handap nya éta liang sirkular ngali unevenly kana taneuh, lantai na strewn ku batu jeung tembok na ditutupan ku kokotor jeung batu.
  
  Arena gladiator baheula. Ngadu tarung.
  
  Tangga logam ditarik ka gigireun anjeunna sareng diangkat kana rel kana liang kubur. Frey nunjukkeun yén anjeunna kedah turun.
  
  "Teu nanaon," Kennedy harewos. Tilu bedil diacungkeun ka dirina sareng Ben.
  
  Frey nyentak. "Abdi peryogi anjeun, tapi kuring serius henteu peryogi budak lalaki. Urang bisa mimitian ku bullet kana tuur, lajeng kana siku. Gawé sareng tingali sabaraha lami anjeun tiasa nyumponan pamenta kuring. " Seuri hellish na ngayakinkeun dirina yén anjeunna bakal senang pikeun mastikeun kecap-Na.
  
  Manéhna gritted huntu nya jeung spent kadua smoothing kaluar pantsuit nya. Jalma-jalma anu beunghar ningali anjeunna kalayan minat, sapertos sato dina kandang. Gelas kosong sareng tuangeun tuangeun. Pelayan jeung waitresses fluttered diantara aranjeunna, ghaib ku aranjeunna, ngeusian sarta refreshing.
  
  "Lobang naon?" manehna nawar waktu, ningali euweuh jalan kaluar ti eta, nyoba masihan Drake unggal detik tambahan berharga.
  
  "Ieu arena perang kuring," ceuk Frey ramah. "Anjeun hirup dina mémori anu mulya atanapi maot dina aib. Pilihan, Kennedy abdi, aya dina panangan anjeun. "
  
  Cicing biang.
  
  Salah sahiji penjaga nyorong anjeunna ku moncong péstolna. Kumaha bae manehna junun proyek katingal positif dina Ben sarta ngahontal tangga.
  
  "Tunggu," panon Frey berkedip-kedip ambek. "Cabut sapatuna. Ieu bakal nyababkeun hawa nafsuna sakedik deui. "
  
  Kennedy nangtung di dinya, dihina jeung ngamuk, sarta saeutik dazed nalika salah sahiji penjaga knelt di hareup nya jeung nyokot off sapatu nya. Manehna naek tangga, ngarasa teu nyata jeung jauh, saolah-olah pasamoan aneh ieu lumangsung kalawan Kennedy sejen di sudut jauh di dunya. Manehna wondered saha ieu anjeunna yén dulur terus ngarujuk kana sabenerna.
  
  Henteu saé pisan. Ieu disada kawas manehna kudu tarung pikeun hirupna.
  
  Nalika anjeunna turun tangga, aya kacapi ti balaréa, sareng gelombang hawa nafsu anu kuat ngeusi hawa.
  
  Maranehna ngagorowok sagala rupa kajembaran. Bets disimpen, sababaraha yén Aisyah bakal maot dina waktu kurang ti hiji menit, batur yén Aisyah bakal leungit thong nya dina waktu kurang ti tilu puluh detik. Hiji atawa dua malah nawiskeun rojongan nya. Tapi résiko anu langkung ageung nyaéta anjeunna bakal ngahina mayitna saatos janten bubuk.
  
  Anu pangbeungharna tina anu beunghar, scum anu pangkuatna di Bumi. Upami ieu kabeungharan sareng kakawasaan masihan anjeun, maka dunya leres-leres ancur.
  
  Kabéh teuing gancang suku bulistir nya noél taneuh teuas. Manéhna turun, ngarasa tiis jeung kakeunaan, sarta nempo sabudeureun. Sabalikna, aya liang kana témbok. Ayeuna ditutupan ku sakumpulan bar kandel.
  
  Sosok anu kajebak di sisi séjén bar ieu ujug-ujug buru-buru maju, ngabantingkeun kana éta kalayan jerit ambek-ambekan getih. Anjeunna ngoyagkeun aranjeunna jadi teuas aranjeunna bounced, beungeutna saeutik leuwih ti hiji ngagerem menyimpang.
  
  Tapi sanajan ieu, sarta sanajan sakuliling aneh nya, Kennedy dipikawanoh anjeunna gancang ti eta nyandak nya pikeun nginget ngaranna.
  
  Thomas Kaleb, killer serial. Di dieu di Jerman, jeung manehna. Dua musuh fana asup ka arena perang.
  
  Rencana Abel Frey, didamel deui di New York, dilaksanakeun.
  
  Jantung Kennedy luncat, sarta buru-buru murni hatred nembak ti toes na kana uteuk jeung tonggong na kawas panah.
  
  "Dasar bangsat!" Manéhna ngajerit, ngagerendeng amarah. "Anjeun bangsat mutlak!"
  
  Teras bar naék sareng Kaleb luncat ka arah anjeunna.
  
  
  ***
  
  
  Drake kaluar tina helikopter saméméh keuna kana taneuh, masih hiji hambalan balik Torsten Dahl, sarta lumpat ka arah hotél sibuk, nu geus direbut ku koalisi gabungan pasukan internasional. Tentara pasti dicampur, tapi decisive sareng siap tempur.
  
  Éta lokasina 1,2 mil kaléreun La Vereina.
  
  Kendaraan tentara jeung sipil ngajajar, mesin ngageder, nangtung siap-siap.
  
  Foyer mangrupikeun kagiatan anu sibuk: komando sareng pasukan khusus, agén intelijen sareng prajurit sadayana ngumpul, beberes sareng siap-siap.
  
  Dahl ngumumkeun ayana ku luncat kana resepsi hotél sareng ngagorowok pisan pisan dugi ka sadayana baralik. Aya tiiseun hormat.
  
  Aranjeunna parantos terang anjeunna, sareng Drake, sareng anu sanésna, sareng sadar kana naon anu dihontal di Islandia. Unggal jalma di dieu dibéjakeun ku siaran link video antara hotél sareng helikopter.
  
  "Urang siap?" Dahl ngagorowok. "Pikeun ngancurkeun bangsat ieu?"
  
  "Peralatan parantos siap," Komandan ngagorowok. Éta kabéh nanggung jawab Dahl pikeun operasi ieu. "Snipers aya di tempatna. Kami panas pisan, kami ogé tiasa ngamimitian deui gunung seuneu ieu, Pak!"
  
  Dahl unggeuk. "Lajeng naon anu urang ngantosan?"
  
  Tingkat noise naek saratus notches. Pasukan ngajukeun panto, silih tampar dina tonggong sareng ngatur pendak pikeun bir saatos perang pikeun ngajaga bravado. Mesin mimiti ngagaur nalika kendaraan anu dirakit mundur.
  
  Drake ngagabung Dahl dina wahana pindah katilu, a Humvee militér. Salila sababaraha jam panungtungan of briefings anjeunna terang yen aranjeunna gaduh ngeunaan 500 lalaki, cukup pikeun tilelep tentara leutik Frey urang 200 lalaki, tapi Jérman éta dina posisi nu leuwih luhur sarta diperkirakeun mibanda loba trik.
  
  Tapi hiji hal anu anjeunna henteu gaduh nyaéta unsur reuwas.
  
  Drake mumbul dina korsi hareup, clutching bedil na, pikiran na fokus kana Ben jeung Kennedy. Hayden aya dina korsi tukangeun aranjeunna, dilengkepan pikeun perang. Sumur ditinggalkeun di hotél kalawan tatu burih serius.
  
  konvoi rounded a ngalipet seukeut, lajeng La Veraine datang ka tempoan, bercahya kawas tangkal Natal ngalawan gelap nu dikurilingan eta, sarta saméméh gawir hideung tina gunung nu towered luhureun eta. Gerbang-gerbangna dibuka lega, nunjukkeun kagagahan lalaki anu aranjeunna badé digulingkeun.
  
  Dahl ngahurungkeun mikropon. "Telepon panungtungan. Urang mimitian panas. Laju bakal nyalametkeun nyawa di dieu, jalma. Anjeun terang tujuanana, sareng anjeun terang perkiraan anu pangsaéna pikeun dimana peti mati Odin. Hayu urang urus BABI ieu, prajurit."
  
  Link nangtung pikeun Sopan Intelligent Gentleman. Teuing ironi. Drake éta bodas-knuckled salaku Hummer barreled ngaliwatan guardhouse Frey urang kalawan bieu hiji inci luang dina dua sisi. Penjaga Jerman mimiti ngangkat alarm ti munara luhur maranéhanana.
  
  Patémbalan munggaran ditémbak, mantul kana kandaraan timbel. Nalika konvoi lirén ngadadak, Drake muka panto sareng angkat. Aranjeunna henteu nganggo dukungan hawa sabab Frey tiasa gaduh RGPS. Aranjeunna kedah gancang ngajauhan mobil kusabab alesan anu sami.
  
  Léngkah sareng kéngingkeun bumi BABI janten pabrik daging babi.
  
  Drake lumpat ka rungkun kandel anu tumuwuh handapeun jandéla lanté kahiji. Tim SAS anu aranjeunna kirimkeun tilu puluh menit ka pengker kedahna parantos nutupan daérah klub wengi sareng tamu 'sipil' na. Pélor ngalayang tina jandéla bénténg, mancurkeun témbok gerbang bari mobil-mobil asup ka jero. Pasukan koalisi ngabales seuneu kalayan pamales kanyeri, ngarecah kaca, neunggeul daging jeung tulang, sarta ngarobah adul batu jadi bubur. Aya nu ngagorowok, ngagorowok jeung ngageroan bala.
  
  Aya rusuh di jero puri. Hiji ledakan RPG datang ti jandela lanté luhur, nabrak kana guardhouse Frey sarta ngancurkeun bagian tina témbok. Uing ngalungsar kana prajurit anu nyerang. Seuneu bedil mesin balik deui sareng saurang tentara bayaran Jérman murag ti lantai luhur, ngajerit sareng tumbling dugi ka nabrak taneuh kalayan kacilakaan pikasieuneun.
  
  Dahl sareng prajurit anu sanés nembak panto payun. Pélor atawa ricochet maranéhna maéhan dua jalma. Dahl lumpat ka hareup. Hayden aya wae di tukangeunana.
  
  "Urang kudu asup kana liang naraka ieu! Ayeuna!"
  
  Ledakan anyar ngaguruh peuting. RPG kadua ditinju kawah masif sababaraha suku wétaneun Drake's Hummer. Pancuran kokotor jeung batu murag ka langit
  
  Drake lumpat, rengkuh, tetep dina pola pélor anu nyebrang anu nembus hawa luhureun sirahna.
  
  Perang geus bener dimimitian.
  
  
  ***
  
  
  Riungan némbongkeun bloodlust na malah saméméh Kennedy jeung Kaleb keuna. Kennedy ngurilingan ati-ati, ramo-ramona nyepengan kokotor, sukuna nguji batu jeung bumi, obah-obah erratically sangkan teu bisa diprediksi. Otakna berjuang pikeun ngartos sadayana, tapi anjeunna parantos ningali kalemahan dina lawanna-cara panonna nyandak sosok anu ditutupan ku pantsuit anu teu aya bentukna sacara konservatif.
  
  Janten ieu mangrupikeun salah sahiji cara pikeun maéhan pembunuh. Manehna fokus neangan batur.
  
  Kaleb nyieun léngkah munggaran. Ciduh ngalayang tina biwirna bari ngaléos ka manéhna, leungeunna ngagabrug. Kennedy ngalawan anjeunna sareng nyingkir. Riungan éta kaluar pikeun getih. Aya anu ngucurkeun anggur beureum kana taneuh, sikep simbolis tina getih anu aranjeunna hoyong tuang. Manéhna ngadéngé Frey, bangsat gering, goading Kaleb, nu psychopath heartless, kana ngalakukeun ieu.
  
  Ayeuna Kaleb lunged deui. Kennedy kapanggih nya condong kana témbok. Manehna leungit konsentrasi, kaganggu ku balaréa.
  
  Lajeng Kaleb aya di luhureun dirina, leungeun bulistir na dibungkus dina beuheung - na kesang, disgusting ... leungeun bulistir. Leungeun killer ...
  
  ... kakejaman jeung maot ...
  
  ... ngolesan kokotor busuk na kana kulitna. Lonceng peringatan disada dina sirahna. Anjeun kedah ngeureunkeun pamikiran sapertos kitu! Anjeun kedah fokus sareng gelut! Ngalawan pejuang nyata, sanés legenda anu anjeun ciptakeun.
  
  Nu teu sabar ngagorowok deui. Maranehna ngarempak botol jeung gelas kana pager, ngagerendeng siga sato nu hayang maehan.
  
  Jeung Kaleb, jadi deukeut sanggeus sagalana kajadian. Puseur konsentrasina ditémbak, ditiup ka naraka. Raksasa ditinju anjeunna di sisi, bari sakaligus mencét sirah nya kana dada-Na. Kotor, késang bulistir dada. Lajeng anjeunna pencét dirina deui. Nyeri ngabeledug dina dadana. Manéhna ngahuleng. Anggur beureum dituang kana dirina, spilling ti luhur.
  
  "Éta éta," Kaleb ngejek anjeunna. "Turun ka tempat anjeun."
  
  Riungan ngagerendeng. Kaleb ngusap leungeun-Na dina buuk panjang nya jeung laughed kalawan tenang, niat jahat deadly.
  
  "Akang piss kana mayit anjeun, bangsat."
  
  Kennedy murag kana tuur, sakeudeung lolos cekelan Kaleb urang. Manehna nyoba ngahindar, tapi manehna dicekel pageuh ku calana. Anjeunna ditarik deui ka anjeunna, nyengir kawas biadab jeung sirah maot urang. Manéhna teu boga pilihan. Manéhna muka kancing calana, calana panjangna nu teu aya bentukna, nu nyumputkeun sosok, tuluy ngageser ka handap sukuna. Anjeunna ngamangpaatkeun kejutan sakedapan pikeun ngorondang kana imbitna. Batu-batu ngagaruk kulitna. Riungan ngagorowok. Kaleb lunged ka hareup, ngahontal kana waistband tina baju jero nya, tapi manehna ditajong anjeunna viciously dina raray, calana jero clanking deui sagampil irung, getih sarta pegat, dangled ka gigir. Manéhna diuk di dinya sakedapan, nempo musuh nya jeung manggihan dirina teu bisa neuteup jauh ti bloodshot na, panon karnivora.
  
  
  ***
  
  
  Drake ngagulung ngaliwatan lawang mewah kana lobi masif. The SAS sabenerna cordoned kaluar wewengkon nightclub jeung nutupan staircase utama. Sésa puri moal jadi ramah.
  
  Dahl ngodok saku dada. "Gambar nunjukkeun kamar panyimpen di katuhu urang sareng di jangjang wétan. Tong ragu nanaon ayeuna, Drake. Hayden. Kami sapuk yén ieu mangrupikeun tempat anu paling logis pikeun Frey, réréncangan urang sareng Kuburan.
  
  "Kuring malah teu ngimpi ngeunaan eta," ceuk Hayden decisively.
  
  Kalawan grup lalaki scrambling tukangeun manehna, Drake dituturkeun Dahl ngaliwatan panto ka jangjang wétan. Pas panto dibuka, pélor beuki nembus hawa. Drake gulung sarta nangtung, némbak.
  
  Sarta ujug-ujug jalma Frey diantara aranjeunna!
  
  Péso ngagelebug. Péstol leungeun dipecat. Prajurit turun ti kénca jeung katuhu. Drake mencét moncong péstol na ka kuil salah sahiji penjaga Frey, teras nyandak senjata kana posisi tembak pas dina waktosna pikeun nempatkeun pélor dina nyanghareupan panyerangna. Satpam narajang ti kénca. Drake dodged lunge jeung siku lalaki dina beungeutna. Anjeunna ngagulung leuwih lalaki pingsan, nyokot péso sarta plunged tip na kana sirah sejen anu rék motong tikoro tina Delta Commandos.
  
  Tembakan pestol disada gigireun ceulina; pakarang favorit SGG urang. Hayden ngagunakeun Glock sareng péso tentara. Gaya multinasional pikeun kajadian multinasional, saur Drake. Langkung seueur tembakan di tungtung kamar. Asupkeun urang Italia.
  
  Drake digulung datar handapeun niup samping musuh. Anjeunna malikkeun sakabeh awakna, suku kahiji, knocking bodo tina suku-Na. Nalika lalaki éta parah dina tulang tonggongna, Drake bunuh diri.
  
  Tilas perwira SAS nangtung sareng ningali Dahl belasan paces payun. Musuh-musuhna beuki saeutik - sigana ngan ukur sababaraha belasan syahid, dikirim pikeun ngagemkeun penjajah. Tentara nyata bakal tempat sejenna.
  
  "Teu goréng pikeun pemanasan," si Swédia nyengir, getih dina sungutna. "Ayeuna teraskeun!"
  
  Aranjeunna ngaliwatan panto sejen, diberesihan kamar tina sarap booby, lajeng kamar sejen dimana snipers ngangkat kaluar genep guys alus saméméh maranéhna dileungitkeun. Ahirna maranéhna manggihan diri di hareupeun tembok batu luhur kalawan loopholes ngaliwatan nu bedil mesin anu firing. Di tengah témbok batu éta hiji panto baja malah leuwih impressive, reminiscent tina kolong bank.
  
  "Enya kitu," ceuk Dahl, ngalieuk ka tukang. "Ruang observasi Frey."
  
  "Sigana mah bangsat anu tangguh," saur Drake, nutupan gigireun anjeunna, ngangkat leungeunna nalika puluhan prajurit lumpat ka anjeunna. Anjeunna neuteup sabudeureun pikeun Hayden, tapi teu bisa nempo sosok ramping nya diantara lalaki. Ka mana sih manéhna indit? Oh punten, punten ulah ngantep anjeunna ngagolér deui di dinya ... getihan ...
  
  "Fort Knox mangrupakeun nut tangguh pikeun rengat," ceuk komando Delta bari nyandak kacamatan a.
  
  Drake jeung Dal silih teuteup. "Pegulat!" - Duanana nyarios dina waktos anu sami, nempel kana kabijakan 'speed and don't fool around'.
  
  Dua bedil badag taliti diliwatan sapanjang garis, prajurit nyengir bari ningali. Kait grappling baja anu kuat dipasang dina tong meriam anu kuat, mirip sareng peluncur rokét.
  
  Dua prajurit lumpat ka tukang, nyekel kabel baja tambahan dina leungeun maranéhna. Kabel baja dipasang dina kamar kerung di tukangeun peluncuran.
  
  Dahl ngaklik dua kali sambungan Bluetooth na. "Béjakeun ka kuring iraha urang tiasa ngamimitian."
  
  Sababaraha detik kaliwat, lajeng jawaban datang. "Maju!"
  
  Barrage dipasang. Drake sareng Dahl kaluar sareng peluncur granat disampirkeun kana taktakna, tuju, sareng narik pemicu.
  
  Dua kait grappling baja flew kaluar dina laju rokét a, ngali jero kana témbok batu kolong Frey saméméh megatkeun kaluar sisi séjén. Pas aranjeunna encountered spasi, sensor diaktipkeun alat nu dipintal hook sorangan, forcing aranjeunna pageuh kana témbok di sisi séjén.
  
  Dahl ngetok ceuli sorangan. "Lakukeun".
  
  Komo ti handap, Drake bisa ngadéngé sora dua Hummers pindah ka sabalikna, kabel napel na bemper bertulang maranéhanana.
  
  Tembok Frey anu teu bisa ditembus ngabeledug.
  
  
  ***
  
  
  Kennedy ditajong kaluar dina warning sakumaha Kaleb hobbled arah dirina, catching tuur sarta ngirim anjeunna staggering. Manéhna ngamangpaatkeun rénghap waktu pikeun luncat kana sukuna. Kaleb datang deui sarta manéhna ditampar manéhna dina ceuli jeung tonggong leungeun nya.
  
  Riungan luhureun dirina bleated kalawan senang. Rébuan dollar patut anggur langka jeung wiski rupa spilled kana kokotor arena. Sapasang calana jero renda awéwé ngambang ka handap. Dasi Lalaki. Sapasang cufflinks Gucci, salah sahijina mumbul dina tonggong buluan Kaleb.
  
  "Paehan manehna!" Frey ngagorowok.
  
  Kaleb nuju ka arah anjeunna sapertos karéta angkutan barang, pananganna direntangkan, sora peujit datang ti jero beuteungna. Kennedy nyoba luncat jauh, tapi anjeunna bray nya jeung ngangkat dirina tina taneuh, ngangkat dirina kaluar lantai.
  
  Bari dina hawa, Kennedy ngan bisa cower bari ngantosan badarat. Jeung éta teuas, batu jeung bumi nabrak kana tulang tonggong nya, knocking hawa kaluar tina bayah nya. Sukuna ditajong ka luhur, tapi Kaleb ngaléngkah kana éta, diuk di luhurna, ngaléngkahkeun sikuna ka hareup.
  
  "Leuwih jiga kitu," gerendeng nu maéhan. "Ayeuna anjeun badé ngagorowok. Éééééééééééééééééééééééééééan!" Sorana mani maceuh, siga nu ngajerit babi di peunciteun ceulina. "Eeeee!"
  
  Kanyeri anu ngaduruk nyababkeun awak Kennedy kejang. Bangsat ayeuna jauh ti dirina, awakna ngagolér dina luhureun dirina, drool dripping tina biwir kana pipi-Na, panon na ngaduruk seuneu naraka, anjeunna mencet crotch na kana dirina sorangan.
  
  Sakedapan teu daya teu upaya, masih ngarénghap. Tinjuna neunggeul kana beuteungna. Leungeun kéncana rék ngalakukeun hal nu sarua nalika eureun. Pikiran anu ngageterkeun haté, teras ngalih kana tikoro sareng mimiti squeeze.
  
  Kennedy choked, gasing pikeun hawa. Kaleb nyikikik siga gélo. Manéhna ngarérét. Anjeunna nalungtik panon nya. Anjeunna leaned on awakna, crushing dirina kalawan beurat-Na.
  
  Manéhna nyentak sakuat-kuatna, nyampeurkeun manéhna. Anjeunna ngartos pisan yén anjeunna nembé nampi pas. Kabutuhan bengkok si bangsat nyalametkeun nyawana.
  
  Manéhna lésot deui. Balaréa nyolok-nyolok anjeunna-dina pagelaranana, kana bajuna anu kotor, kana buritna anu digaruk, dina sukuna anu getihan. Kaleb acuk, Rocky-kawas, ti brink of eleh jeung nyebarkeun leungeun-Na, seuri.
  
  Lajeng anjeunna ngadéngé sora, lemah tapi motong ngaliwatan cacophony serak.
  
  Sora Ben: "Drake caket, Kennedy. Manéhna beuki deukeut. Abdi nampi pesen!"
  
  Sial... anjeunna moal mendakan aranjeunna di dieu. Anjeunna henteu tiasa ngabayangkeun yén, tina sadaya tempat di benteng, anjeunna bakal milarian anu ieu. Target anu paling dipikaresep nyaéta panyimpenan atanapi sél. Ieu tiasa nyandak jam....
  
  Ben masih peryogi anjeunna. Korban Kaleb masih peryogi anjeunna.
  
  Nangtung jeung ngajerit lamun teu bisa.
  
  Kaleb rurusuhan ka dirina, gagabah dina selfishness na. Kennedy pura-pura horor, teras ngangkat sukuna sareng ngabantingkeun sikuna langsung kana beungeutna.
  
  Getih ngeclak sakujur leungeunna. Kaleb eureun saolah-olah geus lumpat kana témbok bata. Kennedy pencét kaunggulan dirina, punching anjeunna dina dada, punching irung na geus rusak, najong anjeunna dina tuur. Anjeunna ngagunakeun sagala cara anu mungkin pikeun ngaleungitkeun algojo.
  
  Gegeroan balaréa beuki nambahan, tapi boro-boro ngadéngéna. Hiji pukulan gancang ka bal dikirimkeun bajingan kana tuur-Na, hiji deui kana gado ngancik anjeunna onto tonggong. Kennedy murag kana kokotor gigireun anjeunna, panting ti kacapean, sarta neuteup kana panon incredulous na.
  
  Aya nu ngagerendeng deukeut tuur katuhuna. Kennedy neuteup ka tukang sarta nempo botol anggur rusak nyangkut tibalik ka handap dina kokotor. A merlot nu masih oozes janji beureum cair.
  
  Kaleb ngahuleng ka manéhna. Anjeunna neunggeul kana raray tanpa flinching. "Anjeun kudu maot," manéhna hissed. "Kanggo Olivia Dunn," anjeunna narik botol anu rusak tina taneuh. "Kanggo Selena Tyler," manehna ngangkat luhureun sirah na. "Miranda Drury," anjeunna nambahan, "nyeup kahijina ngarecah huntu, kartilage sareng tulang. "Jeung pikeun Emma Silke," niup kadua nya nyokot jauh panon na. "Kanggo Emily Jane Winters," niup ahir nya ngancik beuheung na kana mincemeat.
  
  Jeung manehna knelt aya dina taneuh katurunan, victorious, adrenaline ngompa ngaliwatan urat na pulsating ngaliwatan otak nya, nyoba nangkep balik umat manusa nu momentarily deserted dirina.
  
  
  OPAT PULUH OPAT
  
  
  
  LA VEREIN, Jérman
  
  
  Kennedy ieu maréntahkeun deui nepi tangga di gunpoint. Awak Thomas Kaleb ditinggalkeun twitching dimana sakuduna maot.
  
  Frey katingali hanjakal, ngawangkong dina hapé. "Kolong," gerendengna. "Simpen kolong dina sagala biaya, Hudson. Abdi henteu paduli naon waé, bodo. Turun tina sofa sial ieu sareng laksanakeun naon anu kuring mayar anjeun laksanakeun! "
  
  Anjeunna mareuman sambungan na neuteup ka Kennedy. "Sigana babaturan anjeun asup ka imah kuring."
  
  Kennedy masihan anjeunna katingal licik saméméh ngarobahna ka elit dirakit. "Sigana anjeun anu bodo bakal nampi sababaraha anu anjeun pantes."
  
  Aya tawa sepi jeung clinking kacasoca. Frey ngagabung sakedap sateuacan nyarios, "Nginum, réréncangan. Teras angkat ku cara biasa. "
  
  Kennedy pura-pura sababaraha bravado, cukup keur kiceupan ka Ben. Sial lamun awakna teu nyeri kawas bangsat. burit nya kaduruk jeung suku nya throbbed; sirahna nyeri jeung leungeunna pinuh ku getih ketan.
  
  Manéhna dibikeun ka Frey. "Naha abdi tiasa ngabersihan ieu?"
  
  "Paké kaos anjeun," gerendengna. "Dina naon waé, ieu sanés ngan ukur rag. Tanpa ragu, éta ngeunteung sesa papakéan anjeun.
  
  Anjeunna mengibas-ngibaskeun leungeunna ku cara karajaan. "Bawa baé. Jeung budak lalaki."
  
  Aranjeunna ninggalkeun arena, Kennedy ngarasa capé sarta nyoba nenangkeun sirah spinning nya. Konsékuansi tina naon anu anjeunna laksanakeun bakal hirup sareng anjeunna mangtaun-taun, tapi ayeuna sanés waktosna pikeun cicing. Ben aya di gigireun anjeunna sareng, ditilik ku éksprési dina beungeutna, jelas-jelas nyobian telepathically ngajamin anjeunna.
  
  "Hatur nuhun, lalaki," ceuk manehna, teu malire penjaga. "Éta cakewalk."
  
  Saatos garpu kénca, aranjeunna nuju ka koridor sanés anu bercabang tina blok sél na. Kennedy ngumpulkeun pikiranana.
  
  Ngan salamet, pikirna. Ngan tetep hirup.
  
  Frey narima telepon sejen. "Naon? Éta di gudang? bodo! Anjeun... anjeun..." gerendengna ambek-ambekan. "Hudson, anjeun ... ngirim sakabeh tentara ka dieu!"
  
  Sora éléktronik ngadadak pareum sambunganna, siga guillotine anu motong sirah ratu Perancis.
  
  "Bawa aranjeunna!" Frey ngalieuk ka penjagana. "Bawa aranjeunna ka tempat hirup. Sigana aya langkung seueur réréncangan anjeun tibatan anu urang pikirkeun, sayang Kennedy. Abdi badé uih deui pikeun ngubaran tatu anjeun engké."
  
  Kalayan kecap-kecap ieu, Jérman anu gila gancang angkat. Kennedy sadar pisan yén anjeunna sareng Ben ayeuna nyalira sareng opat penjaga. "Teruskeun," salah sahijina ngadorong anjeunna nuju panto di tungtung koridor.
  
  Nalika aranjeunna ngaliwatan ieu, Kennedy blinked reuwas.
  
  Ieu bagian tina benteng ieu sagemblengna dibongkar, a hateup arched anyar ieu erected overhead jeung bata leutik 'imah' dijejeran boh sisi rohangan. Teu jauh leuwih badag batan lumbung badag, aya ngeunaan dalapan sahijina. Kennedy langsung sadar yén leuwih ti sababaraha tahanan geus ngaliwatan tempat ieu dina hiji waktu.
  
  Hiji jalma goréng dibandingkeun Thomas Caleb?
  
  Papanggih Abel Frey.
  
  Kaayaan dirina beuki parah unggal detik. Para penjaga ngadorong anjeunna sareng Ben nuju salah sahiji imah. Sakali di jero, éta kaulinan réngsé. Anjeun leungit.
  
  Manehna bisa nyandak hiji kaluar, meureun malah dua. Tapi opat? Manehna teu boga kasempetan.
  
  Lamun ngan....
  
  Manehna melong deui ka penjaga pangdeukeutna sarta noticed nu anjeunna pilari di dirina appraisingly. "Euh, ieu téh? Dupi anjeun badé nempatkeun kami di dinya?"
  
  "Ieu pesenan kuring."
  
  "Neuteup. Lalaki ieu di dieu - anjeunna sumping sadayana ieu pikeun nyalametkeun adina. Anjeun pikir, um, meureun manéhna bisa nempo manéhna. Ngan sakali."
  
  "Pesenan ti Frey. Urang teu diidinan."
  
  Kennedy melong ti hiji penjaga ka nu séjén. "Jeung naon? Saha anu kedah terang? Gagabah mangrupikeun bungbu kahirupan, leres?"
  
  Satpam ngagorowok ka manéhna. "Anjeun buta? Naha anjeun henteu ningali kaméra di tempat sialan ieu?"
  
  "Frey sibuk ngalawan tentara," Kennedy mesem. "Naha saur anjeun anjeunna kabur gancang-gancang?" Guys, hayu Ben ningali adina, teras panginten kuring bakal ngirangan anjeun sakedik nalika bos énggal sumping.
  
  Satpam silih teuteup. Kennedy nempatkeun langkung kapercayaan kana sorana sareng sakedik deui flirtation kana basa awakna, sareng teu lami aranjeunna duaan muka konci panto Karin.
  
  Dua menit saterusna manéhna dibawa kaluar. Manehna staggered diantara aranjeunna, kasampak exhausted, rambut pirang nya disheveled jeung beungeutna ditarik.
  
  Tapi tuluy manéhna nempo Ben jeung panonna cahayana up kawas kilat dina badai. Sigana kakuatan geus balik deui ka awakna.
  
  Kennedy bray panon nya salaku dua grup patepung, nyoba gancang nepikeun urgency, bahaya, skenario kasempetan panungtungan gagasan gélo nya, sadayana kalayan hiji tampilan nekat.
  
  Karin ngalambai para penjaga sareng ngagerem. "Maju teras nyandak sababaraha, anjeun bangsat. "
  
  
  ***
  
  
  Thorsten Dahl mingpin muatan, nyekel péstol na kaluar kawas pedang diangkat, shouting dina luhureun bayah na. Drake aya di gigireun anjeunna, lumpat kalayan gancang bahkan sateuacan sadayana témbok kolong runtuh. Haseup jeung lebu sumebar di sakuliah wewengkon leutik. Nalika Drake lumpat, anjeunna ngaraos pasukan koalisi anu sanés ngiuhan di dua arah. Aranjeunna mangrupikeun phalanx maot anu rurusuhan, maju ka musuh-musuhna kalayan niat rajapati.
  
  Naluri Drake nyentak bari haseupna ngagelebug jeung ngipis. Di kénca nangtung gugusan pangawal, beku sieun, lalaunan ngaréaksikeun. Anjeunna dipecat burst ka satengahing maranéhna, ngancurkeun sahanteuna tilu awak. Seuneu balik kadéngé hareupeun. Prajurit murag ka kénca jeung katuhu, pencét témbok ambruk teuas kalawan momentum maranéhanana.
  
  Getih disemprot pas hareupeun panon na salaku sirah Italia urang robah jadi uap, lalaki teu cukup gancang pikeun Dodge pelor.
  
  Drake japati pikeun panutup. Batu seukeut jeung beton torek daging dina leungeun-Na nalika anjeunna murag kana lantai. Guling-guling, anjeunna nembak sababaraha bursts di juru. Jalma ngagorowok. Pameran ngabeledug dina seuneu anu parah. Tulang-tulang kolot ngagolér dina hawa dina gerak laun kawas bintik lebu.
  
  Tembakan disada deui ka hareup, sareng Drake ningali seueur jalma anu gerak. Yesus! Tentara Frey aya di dinya, disusun dina formasi maotna, maju langkung gancang sareng langkung gancang sabab ngarasa aranjeunna gaduh kauntungan.
  
  
  ***
  
  
  Karin ngagunakeun latihan bela diri pikeun ngalumpuhkeun penjagana dina sababaraha detik. Kennedy ngirimkeun backhand seukeut kana gado penjaga nya, lajeng stepped ka hareup jeung butted sirah na jadi teuas nu béntang flashed saméméh panon nya. Sadetik saterusna, manéhna nempo lawan kadua nya, penjaga kaopat, luncat ka gigir pikeun nyieun sababaraha spasi antara aranjeunna.
  
  Haté ngagerentes. Jadi hansip kaopat éta sasak jauh teuing. Malah pikeun dua di antarana.
  
  Satpamna katingali petrified bari ngangkat bedilna. Kalawan ramo ngageter, anjeunna nyeken wewengkon pikeun pitulung. Kennedy ngalegaan leungeunna, leungeun kaluar.
  
  "Tenang, Kang. Tetep tenang."
  
  Ramo pemicuna ngaringkuk sieun. Hiji tembakan rang kaluar sarta bounced kaluar siling.
  
  Kennedy ngagerendeng. Ketegangan ngentel hawa, ngarobahna kana kaldu saraf.
  
  Ben ampir ngajerit nalika hapéna mimiti muterkeun nada dering serak ngaliwatan kahariwangna. Gambar Sizer di-crank nepi ka maksimum.
  
  Satpam ogé luncat, nyéépkeun tembakan anu teu disadari. Kennedy ngarasa angin ti pélor ngaliwatan tangkorak nya. sieun murni froze dirina ka tempat.
  
  Punten, saur anjeunna. Ulah jadi jelema bodo. Janten mindful latihan Anjeun.
  
  Ben tuluy ngalungkeun teleponna ka penjaga. Kennedy nempo manehna flinch sarta gancang murag ka lantai jang meberkeun nyieun selingan a. Dina waktu penjaga turun telepon jeung ngahurungkeun perhatian na, Kennedy geus taktak pakarang penjaga katilu urang.
  
  Sanajan kitu, Karin cicing di dieu pikeun sawatara waktu. Manéhna geus katempo jeung ngalaman kasusah. Manéhna langsung muru. Satpamna undur-unduran bari mega beureum tina jakétna. Teras bintik poék sumebar dina taktakna sareng anjeunna katingali bingung, teras ambek.
  
  Anjeunna nembak titik-kosong ka Ben.
  
  Tapi shot éta gagal, a sono teu ragu dibantuan ku kanyataan yén sirah na exploded millidetik saméméh anjeunna ditarik pemicu.
  
  Di tukangeunana, dipiguraan ku percikan getihna, nangtung Hayden kalayan Glock dina pananganana.
  
  Kennedy melong ka Ben jeung Karin. Kuring nempo kumaha maranéhanana kasampak silih kalawan delight, cinta jeung sedih. Ieu seemed lumrah mun masihan aranjeunna menit a. Lajeng Hayden aya gigireun dirina, nodding ka Ben dina relief.
  
  "Kumaha damang?"
  
  Kennedy ngiceupan. "Anjeunna bakal langkung bagja ayeuna anjeun parantos sumping."
  
  Saterusna manéhna sobered up. "Urang kedah nyalametkeun tahanan sanés di dieu, Hayden. Hayu urang nyandak aranjeunna sareng tinggalkeun liang naraka ieu."
  
  
  ***
  
  
  Dua tentara bentrok, pasukan koalisi némbak lawan maranéhanana di tempat, Jérman ngacungkeun péso sareng nyobian gancang ngadeukeutan.
  
  Sakedap Drake panginten kaulinan péso ieu sia sia, sagemblengna gélo, tapi lajeng anjeunna inget saha boss maranéhanana éta. Abel Frey. Nu gélo mah moal hayang pihakna sorangan maké pélor bisi ngaruksak artefak-artéfakna nu teu dihargaan.
  
  Di antarana, Drake ditegor musuh sanggeus musuh. Prajurit-prajurit ngagerendeng jeung silih témpas di sabudeureun manéhna, maké kakuatan nu ngarecah tulang. Jalma ngagorowok. Patempuran éta tarung leungeun-ka-leungeun. Survival gumantung kana tuah murni tur naluri tinimbang skill nanaon.
  
  Bari shooting, punching sarta nyieun jalan, manéhna nempo sosok di hareup. Darwis puyuh maot.
  
  Alicia Miles tarung ngaliwatan jajaran pasukan super internasional.
  
  Drake ngalieuk ka manéhna. Sora perang pareum. Aranjeunna aya di tukangeun kolong, sarcophagus Odin di gigireun aranjeunna, ayeuna dibuka, kalayan rak lampu sorot dipasang di luhurna.
  
  "Muhun, muhun," manehna seuri. "Drakester. Kumaha damang, sobat?"
  
  "Sarua sapertos biasa."
  
  "Mmm, abdi émut. Sanajan kuring teu bisa disebutkeun yen eta ngagantung pikeun panjang teuing, huh? Ku jalan kitu, ucing hébat gelut dina tali. Henteu goréng pikeun urut prajurit janten sipil.
  
  "Anjeun ogé. Dimana BBF anjeun?"
  
  "WWF?"
  
  Dua prajurit tarung nabrak Drake. Anjeunna nyorong aranjeunna jauh kalayan bantuan Alicia, duanana ngarasakeun naon anu bakal kajadian.
  
  "Kabogoh pangalusna salamina? Naha anjeun émut ka anjeunna? Imut?"
  
  "Oh muhun. Kuring kungsi maéhan manéhna. Bangsat éta néwak Frey sareng kuring shuffling sabudeureun di buruan tukang. Manéhna nyikikik. "Kuring ambek. Aranjeunna maot. " Manehna nyieun beungeut. "Ngan hiji deui bodo maot."
  
  "Saha panginten anjeunna tiasa ngalilindeuk anjeun," Drake unggeuk. "Abdi émut".
  
  "Naha anjeun kedah ka dieu ayeuna, Drake? Abdi henteu hoyong maéhan anjeun."
  
  Drake ngoyagkeun sirahna, reuwas. "Aya istilah anu disebut tukang bohong geulis. Dua kecap éta nyimpulkeun sadayana ngeunaan anjeun, Miles, langkung saé tibatan anu tiasa Shakespeare."
  
  "Jeung naon?" Alicia ngagulung leungeun bajuna bari nyengir sarta nyepak sapatuna. "Naha anjeun siap masihan bal anjeun ka anjeun?"
  
  Tina juru panonna, Drake ningali Abel Frey ngarayap ngajauhan aranjeunna sareng ngagorowok ka jalma anu namina Hudson. Jelas, Miles parantos ngajagi aranjeunna nalika anjeunna nyalurkeun kakuatanana, tapi ayeuna anjeunna ngagaduhan prioritas anu sanés. Torsten Dahl, salawasna dipercaya, nangtung di hareup Jerman gélo sarta mimiti narajang.
  
  Drake ngacungkeun tinju. "Éta moal kajadian, Miles."
  
  
  OPAT PULUH LIMA
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia ngajempolan anjeunna ku cara nyopot kaos oblongna, ngabungkus kana dirina dugi ka ketat sapertos tali, teras nganggo dua leungeun pikeun ngabungkus beuheungna. Anjeunna bajoang, tapi abah makeshift nya ditarik anjeunna ka jero.
  
  Katuhu kana tuur naékna - gaya Muay Thai. Hiji. dua. Tilu.
  
  Manéhna ngalieuk ka nu kahiji. Urang baralik deui. Nu kadua ngarénghap handapeun iga. Pukulan katilu pencét anjeunna squarely dina bal. Nyeri nembrak kana beuteungna, matak seueul sarta murag kana tonggongna.
  
  Alicia nangtung luhureun manéhna, nyengir. "Naon ceuk kuring? Béjakeun ka kuring, Drakey, naon anu kuring nyarioskeun. Manehna nyieun gerakan pikeun masihan anjeunna hiji hal.
  
  "Bola anjeun."
  
  Manehna lowered hip nya jeung twisted pikeun nganteurkeun tajongan samping aimed dina irung na. Drake ngangkat dua leungeun jeung meungpeuk niup. Kuring ngarasa hiji ramo dislocated. Manéhna ngalieuk sangkan manéhna nyanghareupan manéhna, ngangkat hiji leg luhur dina busur, tuluy dibawa keuneung nya ka handap kana dahi-Na.
  
  Kampak niup.
  
  Drake ngagulingkeun deui, tapi pukulan éta tetep nabrak kana dada. Sareng kalayan kakuatan anu tiasa didamel Miles, éta nyababkeun nyeri anu teu kaampeuh.
  
  Manéhna nincak ankle.
  
  Drake ngagorowok. Awakna sacara sistematis pegat, bruised jeung dimutilasi. Manéhna peupeus, sapotong-sapotong. Taun sipil jadi damned. Tapi lajeng, bisa anjeunna malah nyalahkeun PHK? Manéhna salawasna alus. Geus manehna salawasna geus kieu alus?
  
  Pegat sipil atawa henteu, anjeunna masih SAS, jeung manehna patri lantai jeung getih na.
  
  Manéhna mundur. Tilu pejuang murag kana anjeunna, smashing sagalana sabudeureun anjeunna. Drake ngarasakeun reureuh tina siku Jerman dina tikoro. Anjeunna ngadéngé crunch kartilage sarta ngarasa saeutik hadé.
  
  Anjeunna nangtung, nyadar yén manéhna geus diwenangkeun anjeunna. Manéhna nari, pindah ti suku ka suku, panon nya glowing ti jero jeung devilishness jeung kulawu. Di tukangeunana, Dahl, Frey, sareng Hudson dikonci babarengan, berjuang dina tungtung peti peti Odin, beungeutna ngabengkokkeun nyeri.
  
  Alicia ngalungkeun kaos oblongna. Keuna kawas pecut, ngabalukarkeun beulah kénca beungeutna kaduruk. Manehna struck deui sarta anjeunna bray dirina. Anjeunna ditarik kalayan kakuatan anu luar biasa. Manehna stumbled sarta threw dirina kana leungeun-Na.
  
  "Halo".
  
  Anjeunna nempatkeun kadua jempolna di handapeun ceulina, mencét pisan. Sakedapan manéhna mimiti gelenyu, sagala semu nolak leungit. Éta pencét cukup kuat dina titik saraf pikeun nyababkeun jalma normal pingsan.
  
  Miles bucked kawas banteng rodeo.
  
  Dipencet beuki kuat. Tungtungna, manehna leaned deui dina nangkeup kedap-Na, letting anjeunna nyandak beurat nya, bade limp, nyobian babagi nyeri. Lajeng manehna nangtung nepi lempeng sarta nyangkut duanana jempol handapeun kelek-Na.
  
  Langsung kana kebat saraf sorangan. Kanyeri ngalangkung awakna.
  
  Sareng sababna aranjeunna dikonci. Dua musuh anu luar biasa, pajoang ngaliwatan gelombang nyeri, boro-boro obah, neuteup kana panon masing-masing sapertos kekasih anu lami-lami leungit dugi ka maot.
  
  Drake ngagerendeng, teu bisa nyumputkeun kasangsaraanana. "Gélo... bangsat. Naha...kunaon digawé pikeun ieu ... lalaki ieu?"
  
  "Hartosna ... nepi ka ... ngahontal ... tungtungna."
  
  Sanes Drake atanapi Miles bakal mundur. Sabudeureun aranjeunna, perang mimiti datang ka tungtung. Langkung pasukan koalisi tetep dina suku maranéhanana ti Germans. Tapi maranehna terus ngalawan. Sareng Drake samar-samar tiasa ningali Dal sareng Frey dikonci dina nangkeup anu maot anu sami, berjuang dugi ka akhir.
  
  Teu aya hiji prajurit anu ngaganggu aranjeunna. Hormat éta hébat teuing. Dina privasi sarta impartially, battles ieu bakal mutuskeun.
  
  Drake murag kana tuur-Na, narik Alicia jeung manehna. Bintik-bintik hideung nari hareupeun panonna. Anjeunna sadar yen lamun manehna manggihan cara pikeun megatkeun cekelan-Na, anjeunna sabenerna bakal réngsé. Énergi ieu ninggalkeun anjeunna unggal detik.
  
  Anjeunna drooped. Manehna dipencet harder, éta naluri killer mutlak stabbing kana dirina. Jempolna lésot. Alicia murag ka hareup, pencét anjeunna dina gado ku siku nya. Drake ningali éta datang, tapi anjeunna henteu gaduh kakuatan pikeun ngeureunkeunana.
  
  Sparks ngabeledug hareupeun panonna. Anjeunna murag kana tonggongna, neuteup langit-langit Gothic Frey. Alicia crawled up na diblokir view-Na jeung beungeut nya, menyimpang ku nyeri.
  
  Taya sahijieun prajurit sabudeureun éta nyoba ngeureunkeun manehna. Éta moal mungkas dugi ka salah sahiji pejuang nyatakeun gencatan senjata atanapi maot.
  
  "Teu goréng," manéhna batuk. "Anjeun masih ngagaduhan éta, Drake. Tapi kuring tetep langkung saé tibatan anjeun."
  
  Manéhna ngarérét. "Abdi terang".
  
  "Naon?" - Abdi naroskeun.
  
  "Geus... tepi ka. Éta naluri killer. Amukan perang. Henteu masalah. Éta penting. Ieu ... ieu naha kuring kaluar. "
  
  "Naha éta kedah ngeureunkeun anjeun?"
  
  "Kuring hariwang ngeunaan hal di luar padamelan," saurna. "Éta ngarobih sadayana".
  
  Fistna diangkat, siap naksir tikoro. Sakedapan kaliwat. Lajeng anjeunna nyarios, "Hirup pikeun kahirupan?"
  
  Drake mimiti ngarasa énergi lalaunan balik deui ka anggota awak na. "Saatos sadayana anu kuring laksanakeun ayeuna, kuring pikir aranjeunna ngahutang ka kuring."
  
  Alicia mundur sareng ngalegaan leungeunna pikeun ngabantosan anjeunna nangtung. "Kuring ngalungkeun Sumur nuju tali di sumur Mimir. Abdi henteu maéhan anjeunna di kuburan Odin. Kuring narik perhatian Frey ti Ben Blake. Abdi henteu di dieu pikeun ngancurkeun dunya, Drake, kuring di dieu pikeun ngahibur."
  
  "Kuring mastikeun." Drake meunangkeun deui kasaimbangan nalika Thorsten Dahl ngangkat awak leuleus Abel Frey tina ujung lega peti peti Odin. Anjeunna murag ka lantai kalayan crunch baseuh, plopping lifelessly kana batu paving marmer Italia.
  
  Sorak-sorai ngagelebug jeung bergema di sakuliah pasukan koalisi.
  
  Dahl ngacung-ngacung, ningali ka jero peti.
  
  "Éta bangsat henteu kantos ningali hadiah éta," anjeunna seuri. "Karya hirupna. Yesus Kristus, anjeun kedah ningali ieu. "
  
  
  OPAT PULUH GENEP
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  Hiji poé sanggeusna, Drake junun kabur hiji babak sajajalan tina interogasi saré pikeun sababaraha jam di hotél caket dieu, salah sahiji pangkolotna sarta finest di Stockholm.
  
  Di lobi, anjeunna ngadagoan lift sareng heran naha sadaya prosés pamikiranna difilmkeun. Aranjeunna janten gélo tina kurang sare, beatings konstanta sarta tekanan sengit. Butuh waktu sababaraha poé pikeun cageur.
  
  Lift hurung. Hiji sosok nembongan di gigireunana.
  
  Kennedy, diasah dina pantsuit sabtu kasual, buuk disisir pageuh deui, nalungtik anjeunna kalawan panon exhausted.
  
  "Halo".
  
  Kecap éta teu cukup. Naroskeun ka anjeunna upami anjeunna henteu kunanaon sanés ngan ukur pincang, éta leres-leres bodo.
  
  "Halo ogé ka anjeun."
  
  "Di lantai anu sami?"
  
  "Tangtu. Aranjeunna ngajaga urang sadayana terasing, tapi babarengan. "
  
  Aranjeunna asup ka jero. Neuteup réfléksi maranéhna dina eunteung. Dihindari kontak sareng kaméra pidéo anu diperyogikeun. Drake mencet tombol salapan belas.
  
  "Naha anjeun saé sapertos kuring, Kennedy?"
  
  Manehna seuri hate. "Minggu gélo, atawa minggu. Henteu yakin. Éta nyababkeun kuring gélo yén kuring tungtungna ngalawan nemesis kuring sareng ngabersihan nami kuring dina tungtung éta sadayana.
  
  Drake nyentak. "Salaku kuring. Ironis, kan?"
  
  "Ka mana nya? Alicia."
  
  "Ka wengi dimana sagala Rahasia pangalusna indit, nya jeung éta Geek Hudson," Drake shrugged. "Ical sateuacan saha waé anu leres-leres merhatikeun aranjeunna. Meureun silih niupan uteuk bari ngobrol."
  
  "Anjeun ngalakukeun hal anu leres. Aranjeunna sanés inspirator utama di dieu. Alicia bahaya, tapi henteu gélo. Oh, sareng anjeun henteu hartosna "dina wengi".
  
  Anjeunna nyandak waktos pikeun ngolah rujukan Dinosaurus Rock nya. Anjeunna seuri. Wanda naék langkung gancang tibatan raksa dina dinten anu cerah.
  
  "Kumaha Hayden?" Ceuk Kennedy bari panto lift ditutup sarta mobil heubeul mimiti lalaunan naek. "Naha anjeun pikir anjeunna bakal tetep sareng Ben?"
  
  "Kuring ngarep pisan. Upami henteu, maka sahenteuna kuring nyangka anjeunna nuju berhubungan seks ayeuna.
  
  Kennedy ditinju anjeunna dina taktak. "Entong ngitung éta hayam, sobat. Panginten anjeunna bakal nyerat lagu pikeun anjeunna."
  
  "Anjeun ngaranna éta-tilu satengah menit sareng anjeun!"
  
  Aranjeunna hiber lalaunan ngaliwatan lanté katujuh. "Ngingetkeun kuring. Aya, di makam Odin, naon anu anjeun nyarios di dinya? Hal ngeunaan kuring cicing di York sareng, eh, milarian nafkah sorangan.
  
  Drake neuteup manéhna. Anjeunna masihan anjeunna seuri seductive.
  
  "Muhun... abdi... abdi..." Manéhna ngahuleng jeung lemes. "Kuring asa-asa kaluar tina latihan ieu."
  
  "Naon?" panon Kennedy urang sparked kalawan mischief.
  
  "The heubeul dino-rock band Heart disebutna teh seduction pamungkas. Di Yorkshire urang ngan nyebutkeun 'ngobrol jeung manuk'. Kami jalma basajan. "
  
  Nalika lift diklik ngalangkungan lantai opat belas, Kennedy ngabuka kancing bajuna sareng ngantepkeun éta murag ka lantai. Handapeun manéhna maké bra transparan beureum.
  
  "Naon anu anjeun lakukeun?" Drake ngarasa jantungna luncat siga anu disetrum.
  
  "Kuring neangan nafkah."
  
  Kennedy unzip calana nya jeung ngantep eta ragrag ka lantai. Manéhna maké calana panjang beureum sapasang. Lift berbunyi nalika anjog di lantai maranéhna. Drake ngarasa sumangetna sareng anu sanésna angkat. Panto lésot ka sisi, muka.
  
  Pasangan ngora ieu ngantosan. Awéwé nyikikik. Lalaki éta nyengir ka Drake. Kennedy ditarik Drake kaluar tina lift jeung kana lorong, ninggalkeun pantsuit nya balik.
  
  Drake neuteup ka tukang. "Naha anjeun teu hoyong ieu?"
  
  "Kuring henteu peryogi ieu deui."
  
  Drake ngangkat manéhna. "Alus padamelan, éta jalan gancang ka kamar kuring."
  
  Kennedy ngantepkeun rambutna.
  
  
  TUNGTUNG
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"