Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver Thiab Lub Iii Reich

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver txav hauv npau suav mus rau hauv lub ntiaj teb sib npaug. Nyob ntawd nws pom zaj thiab yuav tsum kawm tias muaj Thib Peb Reich thiab Hitler lub teb chaws Yelemees, uas yog pab los ntawm ib tug fairy taleas gnome. Ib tug tub hluas hobbit tau raug xa mus pab USSR. Tab sis nws pom nws tus kheej nyob rau hauv ib tug me nyuam txoj hauj lwm colony tsis tuaj yeem pab Soviet Russia. Thiab cov Germans ntes USSR!

  GULLIVER THIAB LUB III REICH
  CEEB TOOM
  Gulliver txav hauv npau suav mus rau hauv lub ntiaj teb sib npaug. Nyob ntawd nws pom zaj thiab yuav tsum kawm tias muaj Thib Peb Reich thiab Hitler lub teb chaws Yelemees, uas yog pab los ntawm ib tug fairy taleas gnome. Ib tug tub hluas hobbit tau raug xa mus pab USSR. Tab sis nws pom nws tus kheej nyob rau hauv ib tug me nyuam txoj hauj lwm colony tsis tuaj yeem pab Soviet Russia. Thiab cov Germans ntes USSR!
  . Tshooj 1.
  Nthuav ntawm kev ua qhev, tus neeg siab tawv mus pw tsaug zog thiab muaj kev npau suav uas nthuav ntau dua li qhov tseeb.
  Tus tub Gulliver tau ya ntawm tus zaj, thiab ib sab ntawm nws yog ib tug ntxhais ntawm kev zoo nkauj uas tsis tau pom dua. Twb yog ib tug neeg laus, tab sis tseem hluas, thiab cov leeg thiab curvy heev. Thiab ntawm nws cov plaub hau xim ntawm nplooj kub, muaj ib tug nplua nuj crown ntawm pob zeb diamond thiab ib co pob zeb thiaj li ci, zoo li cov hnub qub, uas lawv outshone txawm lub loj tshaj plaws thiab kim tshaj plaws pob zeb diamond.
  Tus tub mus ncig nug:
  - Koj yog leej twg?
  Tus ntxhais teb nrog luag ntxhi:
  - Kuv yog Ntxhais fuabtais Leia! Thiab tam sim no kuv txib ib pab tub rog ntawm zaj!
  Gulliver ntsia rov qab. Thiab qhov tseeb, muaj ib pab yaj ntawm cov zaj nyob saum ntuj, thiab tag nrho cov tsiaj no zoo nkauj heev. Thiab muaj cov ntxhais zoo nkauj zaum ntawm lawv.
  Tab sis qhov zoo nkauj tshaj plaws thiab zoo siab tshaj plaws tseem yog poj huab tais. Thiab tus zaj uas peb ntawm lawv ya, nrog rau lwm qhov kev zoo nkauj, yog qhov zoo heev. Ntawm no yog pab neeg. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, tag nrho cov ntxhais yog taw liab qab, txawm tias lawv liab qab yog npog nrog cov pob zeb zoo nkauj thiab cov hlaws dai.
  Tab sis lawv tsis tau nkaum ob qho tib si chocolate tuav ntawm abs ntawm lub plab, lossis cov pob ntawm cov leeg dov hauv qab daim tawv nqaij. Nyob rau tib lub sijhawm, cov khauj khaum muaj qhov zoo nkauj thiab tshwj xeeb khoov ntawm lub luj taws.
  Tus tub rog tub rog hais tias:
  - Koj zoo nkauj npaum li cas. Koj cov ntxhais yog ib qho txuj ci tseem ceeb tiag tiag!
  Leia tuav nws cov plaub hau xim ntawm nplooj kub thiab hu nkauj:
  Cov ntxhais txhua tus zoo nkauj, tsis muaj taw,
  Lawv yog cov muaj zog thiab warriors los ntawm lub manger ...
  Beauties muaj lub ntsej muag nruj heev,
  Lub siab zoo siab nrog lawv!
  Gulliver pom zoo nrog qhov no. Nws twirled rab ntaj ntawm nws txhais tes, ua ib daim duab yim nrog nws thiab hais tias:
  - Tsis muaj qhov tsis ntseeg, nws lom zem dua nrog koj!
  Ib pab neeg zoo nkauj ya mus rau zaj. Muaj ib pab tub rog tag nrho ntawm lawv, zoo kawg thiab tshwj xeeb. Thiab cov zaj muaj tis pleev xim rau hauv tag nrho cov xim ntawm zaj sawv. Thiab zoo li lawv tau dai kom zoo nkauj nrog cov pob zeb muaj nuj nqis.
  Gulliver sau tseg:
  -Txhua tus txiv neej siab phem yog zaj nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev, tab sis tsis yog ib tug xya taub hau, tab sis feem ntau yog ib tug headless!
  Ntxhais fuabtais Leia luag thiab teb tias:
  - Tsis zoo li zaj, ib tug txiv neej tsis tas yuav txiav nws lub taub hau; nws twb poob lawv thaum nws saib ib tug poj niam!
  Tus tub rog tub rog pov nws cov ntiv taw liab qab - nws saib txog kaum ob xyoos thiab hnav ris tsho luv xwb, yog vim li cas nws pov rab koob. Yog li ntawd nws thiaj ya mus thiab chob ib tug yoov tshaj cum loj, tua nws kom tuag.
  Gulliver sau nrog luag nyav:
  - Cov uas npau taws zoo li ib tug plav thiab nrog kev txawj ntse ntawm kab ua molehill tawm ntawm molehill!
  Warrior Princess Leia tau lees paub:
  - Rau ib tus neeg uas muaj kev txawj ntse ntawm yoov, txhua kab yog ntxhw!
  Thiab lawv luag. Saib lom zem heev. Ib pab yaj ntawm geese ya ua ntej ntawm lawv. Cov noog tau loj heev thiab rog, nrog lub tis loj. Ntawm tus thawj coj ntawm lub pob zaum ob peb: ib tug tub thiab ib tug ntxhais, thiab lawv tuav lub tswb nyiaj ntawm lawv txhais tes, uas lawv jingled merrily.
  Gulliver sau tseg:
  - Cov neeg laus feem ntau dag, menyuam yaus ua khoom, thiab cov laus feem ntau dag rau tus menyuam tham!
  Tus ntxhais huabtais nodded thiab ntxiv:
  - Kev laus tsis yog kev xyiv fab, tab sis kev poob rau thaum yau yog qhov kev puas tsuaj loj dua!
  Cov me nyuam ntawm tus thawj coj goose dheev hu nkauj:
  Kev phem tshwm sim hauv lub qab ntuj khwb li cas?
  Nws yog qhov tseeb tias tus tsim nws tus kheej tsis nco qab ...
  Nws muaj peev xwm hais tias nws yog nyob mus ib txhis,
  Nws tsis tawm mus zoo li cov nplaim taws ntawm lub ntiajteb sab hauv!
  
  Koj tsis yog thawj tug paub tias Adas ua txhaum,
  Eve tsis yog thawj tus uas raug corrupted los ntawm lub cev ...
  Tus neeg qaug cawv uas rub los ntawm lub nroog "Agdam",
  Tus txiv neej haus luam yeeb "plam" thaum lub sijhawm so ...
  
  Txhua tus uas paub qhov phem yog dab tsi
  Ua txhaum txoj cai tsis ntshai...
  Thiab rau leej twg tsuas zoo yog lub nra,
  Leej twg tsuas xav hneev rau lawv tus kheej!
  
  Kuv tseem xav txeeb nws ntawm daim pawm,
  Txawm yog ib tug me nyuam los kuv muaj lub siab xav ua kom muaj kev ntxhov siab ...
  Vim li cas ib tug poj niam phem cem tus me nyuam?
  Lawv mus qhov twg hauv kev sib ntaus sib tua ntawm ib pab tub rog tawv?
  
  Tsuas yog ib qho cherry nyiag los ntawm lub vaj lub caij ntuj sov,
  Lwm tus tua cov tub lag luam nrog steelyard ...
  Leej twg lub taub hau raug txiav tawm los ntawm ib tug nkhaus,
  Leej twg tus executioner pov rau ntawm lub log.
  
  Tus embezzler nyiag, nto qaub ncaug rau nws lub siab,
  Thiab leej twg nyiag tus neeg thov khawv lub npib ...
  Kuv txawm zoo siab rau ib nrab daim,
  Lwm tus nyiam cov poj niam curls.
  
  Yog, muaj ntau lub ntsej muag, ntau yam kev phem,
  Nws lub ntsej muag zoo kawg nkaus hauv txhua qhov ntxoov ntxoo.
  Tab sis txoj kev ntshaw tseem zoo nyob hauv tus ntsuj plig,
  Txawm hais tias lub ntiaj teb nyob ib puag ncig peb, alas, qus heev!
  
  Tus poj ntsuam quaj, tus menyuam ntsuag squeaks -
  Peb lub ntiaj teb tab tom mus rau ntuj txiag teb tsaus...
  Puas yog tiag tiag lub siab ntawm Vajtswv yog monolithic,
  Puas yog tibneeg tsis muaj chaw nyob hauv Vajtswv lub vaj kaj siab?
  
  Koj yuav pom cov lus teb tsuas yog hauv koj tus kheej,
  Thaum koj muaj peev xwm txiav tawm qhov kev npau taws hauv koj qhov kev xav ...
  Thaum koj them rov qab siab phem nrog qhov zoo,
  Thiab tsis txhob sau koj lub plab!
  Cov menyuam yaus hu nkauj zoo siab thiab zoo nkauj, tom qab ntawd lawv tawm ntawm lawv tus nplaig ntawm Gulliver. Tus neeg siab tawv navigator daig tawm nws tus nplaig ntawm lawv teb.
  Thiab luag thiab kev txhaum...
  Gulliver sau nrog luag nyav:
  - Lub siab ntawm tus me nyuam zoo li txuj ci tseem ceeb. Thiab ntawm no koj yuav pom zoo, koj yuav tsis muaj kev tawm tsam!
  Ntxhais fuabtais Leia luag ntxhi thiab hu nkauj:
  Nag hmo kuv tseem yog menyuam yaus,
  Tsis muaj dab tsi ua tau ntawm no ...
  Zoo dua ib tug tsov ntxhuav dua li ib tug ruam ntxhw calf
  Thiab zaj yuav kaput!
  Thiab lawv tsoo: ib tug tub thiab ib tug ntxhais uas liab qab taw. Yog lawm, lawv muaj kev lom zem zoo nyob ntawm no. Thiab ntau yam sib txawv nuances. Yog li ntawd lub neej yuav zoo xwb.
  Gulliver pom tias cov ntxhais ntawm cov zaj pib pov ib yam dab tsi ntawm cov midges nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Lub tuam txhab style no yog dab tsi - coj yoov thiab tsoo lawv. Zoo? Yog tias lawv xav tau, ces yog li ntawd. Qhov tseem ceeb yog tsis txhob poob koj lub taub hau.
  Tab sis Gulliver tsis yog ib tug tim khawv. Txawm tias tam sim no nws tsuas yog ib tug tub.
  Thiab Princess Leia nug tus tub:
  - Koj puas nyiam zib ntab?
  Tus tub hluas tub rog nodded:
  - Muaj tseeb tiag!
  Tus ntxhais teb wittily:
  - Bee zib mu coj kev noj qab haus huv, zib mu hais lus los ntawm cov nom tswv tsuas ua rau mob ntshav qab zib poob siab!
  Gulliver wittily ntxiv:
  - Cov zib ntab ntawm muv ua rau lawv txhais tes nplaum, zib ntab ntawm cov nom tswv ua rau cov nyiaj npib ntawm gullible simpletons lo rau lawv paws!
  Tus ntxhais fighter pom zoo nrog qhov no:
  - Txawm hais tias tus nom hais lus qab zib npaum li cas, tshwj tsis yog ntshav qab zib, nws tsis ua rau muaj kev poob siab rau cov uas tsis muaj kev txawj ntse!
  Tus tub rog tub rog logically hais tias:
  - Ib tug neeg yeej tsis muaj dua ib tug txiv, tab sis lub teb chaws muaj ib tug dime ib tug kaum os tus neeg sib tw rau lub luag hauj lwm ntawm leej txiv ntawm lub teb chaws!
  Tom qab ntawd ob tus neeg sib ntaus sib tua: ib tug tub thiab ib tug ntxhais, xuav, muab lawv cov ntiv taw liab qab tso rau hauv lawv lub qhov ncauj. Dab tsi ua rau kev co ntawm cov huab cua thiab tawm ntawm hluav taws xob ntuj. Thiab cov stunned midges poob, ntog ib zaug ntawm lub taub hau shaggy ntawm orcs, tho thiab tho lawv.
  Ntxhais fuabtais Leia hu nkauj fervently:
  - Niam, tuav, txiv, tuav.
  Yog tias nws yog txhua hmo, qhov no yuav yog txoj sia!
  Cov orcs pom lawv tus kheej nyob rau hauv cov zaj thiab cov ntxhais, lawv cov neeg ua haujlwm barefoot.
  Thiab lub hom phiaj thiab tsis yog lub hom phiaj kev foob pob pib, pov cov grenades hauv tsev ua los ntawm cov hmoov av, lossis ib yam dab tsi txias dua thiab puas tsuaj ntau dua.
  Hauv particular, siv rab koob ntse heev, uas tau muab tso rau ntawm orcs thiab goblins kom tuag. Qhov no yog qhov cov ntxhais tiag tiag coj thiab tig rau.
  Ntxhais fuabtais Leia kuj raug rho tawm haujlwm ntawm cov plaub hau orcs thiab hu nkauj:
  - Nostradamus, Nostradamus,
  Tus huab tais ntawm cov khawv koob dawb ...
  Nostradamus, Nostradamus,
  Qhov mob hauv kuv lub siab tsis ploj mus!
  Nostradamus, Nostradamus,
  Cov ntxhais npau suav tsis muaj taw,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Koj tsuas yog txoj kev cawm seej xwb!
  Thiab tus tub rog tau qhia nws tus nplaig ntev thiab tuag taus.
  Tom qab ntawd nws yuav coj nws thiab nplawm nws tawm nrog nplaim taws. Qhov no yog ib tug ntxhais tiag tiag uas muaj lub zog loj thiab muaj txuj ci txawv tshaj plaw. Uas muaj peev xwm ntau. Thiab yog tias nws tawg, ces tsis muaj dab tsi tuaj yeem sawv tawm tsam nws.
  Tus tub mus ncig ua si Gulliver kuj tau tua hluav taws kub hnyiab ntawm lub orcs los ntawm nws zaj. Nws ua haujlwm heev thiab ua tau zoo. Thiab tus me nyuam tub rog muaj peev xwm paub meej rau kev yeej thiab lub siab nyiam ua tub rog txuj ci.
  Tsis yog, nws tawm tsam qhov no, cov orcs tsis tuaj yeem tiv taus. Thiab cov ntxhais raug rho tawm haujlwm zoo heev, tsis muab sijhawm rau tus yeeb ncuab me ntsis. Qhov no yog kev sib ntaus sib tua tiag tiag.
  Tus tub mus ncig Gulliver txawm hu nkauj:
  Zoo siab, zoo siab,
  Rau lub zog ntawm cov cab kuj hnub ...
  Zoo siab, zoo siab,
  Ua cas kuv ho tsis nce kuv nees?
  Nov yog ib zaj nkauj sib ntaus sib tua tiag tiag. Thiab tib lub sijhawm muaj kev puas tsuaj tag nrho ntawm orcs. Thiab cov ntxhais los ntawm cov zaj pib tua lawv nrog cov ntoo khaub lig, tig lub nruas nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab nws txhua tus zoo li txias thiab grotesque, cia li tsim ib zaj dab neeg tshiab thiab tshwj xeeb. Nyob rau hauv uas tsis muaj chaw rau cov qaug zog thiab mob.
  Cia li sim thiab ze rau cov ntxhais zoo li no thiab lawv yuav tsoo ib tus neeg rau hauv ib lub ncuav mog qab zib.
  Thiab raws li lawv hais, kab mob nyuj vwm yog kis tau. Thiab cov tub rog muaj peev xwm qhia tau qhov no zoo heev. Thiab lawv yeej cov yeeb ncuab nrog kev zoo siab heev. Thiab lawv tau hle cov xub thiab ntsia saum ntoo khaub lig. Ntxiv mus, txhua yam ua tiav nrog kev siv zog loj.
  Yog li koj yuav tsis muaj peev xwm ua ntau tawm tsam cov tub rog zoo li no. Thiab cov tub rog tau nkag mus rau hauv orcs uas lawv tsis tuaj yeem khiav. Qhov no yog qhov kev puas tsuaj tiag tiag ntawm cov xub thiab ntoo khaub lig bolts.
  Gulliver coj nws thiab hu nkauj:
  Tua ua siab loj thiab rhuav tshem
  Yuav muaj txoj sia nyob ntawm lub siab!
  Ntxhais fuabtais Leia sau tseg:
  - Cov menyuam yaus zoo dua li cov laus vim tias lawv lub hnub nyoog pom zoo rau lawv cov hluas ruam!
  Tub rog tub rog hais tias:
  - Cov tub ntxhais hluas ua pov thawj rau kev ruam, tab sis tsis yog lub siab; kom paub qhov txawv ntawm cov xim dawb koj tsis xav tau ntau xyoo thiab kev paub!
  Thiab tus tub Terminator xuav, thiab cov huab ntawm crows poob zoo li hailstones ntawm lub taub hau ntawm shaggy orcs.
  Ntxhais fuabtais Leia tweeted:
  - Tsis muaj kev txawj ntse, xav txog kev ua txhaum, lub siab tsis nyob ntawm lub xyoo pua! Txawm tias koj muaj zog tsis muaj kev txawj ntse, koj txhua tus tsis muaj zog!
  Gulliver logically sau tseg:
  - Cov leeg ua los ntawm cov hlau yuav tsis them rau lub taub hau ntoo qhib!
  Lwm tus ntawm cov ntxhais zoo siab sau tseg:
  - Tsis muaj teeb meem rau tus ntxhais - yog tias muaj ko taw liab qab, nws yog qhov phem dua rau tus ntxhais - hauv qab pob taws ntawm khau raj!
  Ntxhais fuabtais Leia tau hais tias:
  - Yog tias koj xav ua tus ace, muaj tus neeg tso dag hauv koj lub taub hau!
  Gulliver chirped nrog chuckle:
  - Hma yog noj los ntawm txhais ceg ceev, ib tug poj niam los ntawm ob txhais ceg, thaum tshis nqus!
  Tom qab ntawd ib tug luag khiav los ntawm kab. Thiab Princess Leia hais tias:
  - Txoj hauv kev zoo tshaj los rub cov nyiaj npib ntawm tus txiv neej lub hnab nyiaj yog nrog cov ntiv taw liab qab ntawm tus ntxhais ko taw!
  Tus ntxhais Countess sau tseg tias:
  - Ib tug ntxhais lub pob taws liab qab yuav tau txais cov khaub ncaws zam tshaj plaws yog tias ib tug txiv neej muaj khau looj plab thiab khau khiab puv!
  Gulliver tweeted humorously:
  - Cov poj niam khau khiab tsis nyiam khau khau thiab khau khiab nkaus xwb, tab sis lawv thawb lawv tus kheej hauv qab pob taws ntawm lub neej!
  Tom qab ntawd lawv coj nws thiab hu nkauj hauv chorus:
  Thiab tom qab ntawd los ntawm lub roob loj tshaj plaws,
  Eagles ya mus rau Gulliver ...
  Zaum Gulliver ntawm horseback -
  Peb mam li tuaj rau koj sai sai!
  
  Thiab Gulliver zaum ntawm dav dawb hau,
  Ua piv txwv zoo tshaj ...
  Thiab nws tsis yooj yim nqa ib tug tub,
  Limpopo yuav los sai sai no!
  Thiab cov tub rog yuav coj thiab nthuav tawm cov txiv mis liab ntawm lawv ob lub mis thiab ntaus cov orcs nrog xob laim. Thiab qhov no yuav ua kom hlawv ntau ntawm orcs.
  Qhov no yog lawv pab neeg tiag tiag.
  Ntxhais fuabtais Leia nug Gulliver:
  - Koj puas paub tias yav tom ntej Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob yuav tshwm sim thiab yuav muaj tus txiv neej txias zoo li Hitler!
  Gulliver chuckled thiab teb tias:
  - Kuv tsis paub qhov no, tab sis tam sim no kuv paub!
  Tus ntxhais bared nws cov hniav thiab hais ntxiv:
  Thiab Hitler muaj ib qho teeb meem: ib tus tsim lub tank txias heev, tus gnome, tau tshwm sim. Thiab nws tau ua lub taub hau nas, hnyav tsuas yog tsib caug-tsib tons thiab qhov siab ib thiab ib nrab metres nrog tib yam riam phom, armor thiab cav!
  Gulliver shrugged nws lub xub pwg nyom dua thiab teb ncaj ncees:
  - Kuv tsis paub tias lub tank yog dab tsi! Thiab koj noj nws nrog dab tsi?
  Ntxhais fuabtais Leia luag thiab teb tias:
  - Zoo, nws yog ib zaj dab neeg ntev. Txawm li cas los xij, hauv ntiaj teb no tib neeg tau ntsib teeb meem loj heev. Thiab ua ntej ntawm tag nrho cov, lub USSR, uas tawm tsam nrog lub ntsiab rog ntawm lub thib peb Reich thiab nws cov phooj ywg. Tsuas yog rau Ltalis. Ib tug tsib caug-tsib ton nas yog dab tsi? Qhov no yog frontal armor ntawm 240 millimeters, sab armor ntawm 210 millimeters, thiab nyob rau qhov chaw siab tshaj, ib tug 128-mm cannon, thiab 75-mm cannon nrog ib tug engine ntawm ib txhiab ob puas thiab tsib caug horsepower. Qhov no tau muab kev ceev ntawm xya caum kilometers ib teev, ua rau lub tsheb xyaum impenetrable los ntawm tag nrho cov ces kaum. Txij thaum pib ntawm xyoo 1944, lub tshuab no tau mus rau hauv kev tsim khoom loj. Raws li qhov tshwm sim, los ntawm lub caij ntuj sov xyoo 1944, Nazis tau sau cov riam phom zoo kawg nkaus.
  Thiab nyob rau lub Rau Hli 20 lawv tau xa ob lub zog tawm tsam, ib qho los ntawm Moldova, lwm qhov los ntawm Western Ukraine, hauv kev sib koom ua ke. Thiab raws li qhov tshwm sim, kev tiv thaiv ntawm cov tub rog Soviet raug nyiag, thiab nws raug chob zoo li los ntawm ib tug battering ram. Maus-2 tank tau dhau los ua impenetrable rau txhua hom phom Soviet. Thiab dhau li ntawd, nws yog mobile heev thiab muaj kev tsav tsheb zoo. Lub tsheb no yog lub txim tiag.
  Cov phoojywg kuj coj tus cwj pwm tsis zoo. Qhov kev tawm tsam hauv Ltalis tau xaus rau hauv kev swb thiab kev tsaws hauv Normandy tau raug ncua dua.
  Tsis tas li ntawd, cov Germans tau muab tso rau hauv kev tsim cov ME-262, uas nyuaj heev los tua. Nws yog dav hlau fighter, nrog plaub 30-mm caliber cua cannons. Thiab yog li ntawd nws tau tshem tawm cov dav hlau Soviet, tua ntau pua ntawm lawv. Thiab Western coalition ib yam nkaus. Hitler kuj tseem qeeb qeeb ntawm V-2 qhov kev pab cuam thiab, es tsis txhob kim thiab tsis tshua muaj txiaj ntsig ballistic thiab cruise missiles, cia siab rau Arado-hom dav hlau foob pob.
  Churchill thiab Roosevelt muaj lawv cov tails ntawm lawv ob txhais ceg, ntxiv rau lawv raug nias hnyav los ntawm German submarine nkoj. Thiab cov phoojywg tau muab ob lub tebchaws Yelemes thiab Nyij Pooj ib qho kev sib tw. Hitler pom zoo rau cov xwm txheej uas cov phoojywg tawm hauv Sicily thiab Sardinia. Dab tsi ua tiav.
  Thaum lub rooj sib tham nrog Thib Peb Reich, kev lag luam kev sib raug zoo tau rov pib dua. Ob lub tebchaws United States thiab Britain pib muab cov roj rau ntawd. Thiab cov Germans, ua kev tawm tsam hauv Ukraine, coj Kyiv thiab nkag mus rau Odessa dua.
  Mouse-2 tank ua invincible. Tus qauv yau ntawm tus nas kuj tshwm sim - Tiger-3, uas yog sib dua thiab ntau lub xov tooj ntawm tes nrog 88-mm cannon.
  Yog li ntawd, cov tub rog Soviet tau nchuav rau hauv. Thiab qhov no yog qhov kev txav tseem ceeb ...
  Gulliver cuam tshuam Princess Leia:
  - Koj hais ntau lo lus tsis nkag siab. Tsis txhob hnov qab kuv yog ib tug me nyuam ntawm thaum ntxov 18th caug xyoo. Thiab peb theem ntawm kev txhim kho thev naus laus zis tsis zoo heev!
  Ntxhais fuabtais Leia nodded nrog luag.
  - Kuv paub nws! Tab sis kuv tab tom tham txog ib nrab xyoo pua nees nkaum. Thiab qhov no tsuas yog ib tug neeg ntsias xwb. Thiab koj yuav tsum pom zoo tias qhov no loj heev!
  Gulliver hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Los ntawm kev tsim kho ntawm ob lub ntiaj teb, lub ntiaj teb qub tau tsim ... Hauv cov ntsiab lus ntawm kev ua tsov ua rog, muaj kuv thiab lawv, thiab qhov no yog qhov hnyav!
  Ntxhais fuabtais Leia sau tseg:
  - Thaum pib ntawm lub xyoo pua nees nkaum, ib tug dab ntxwg nyoog Vladimir tshwm sim, nrog baldness, uas yog ib tug neeg soj xyuas uas txeeb hwj chim nyob rau hauv Russia, thiab nws kuj ua rau muaj teeb meem ntau. Tab sis nws txoj kev tsov rog yog ib qho teeb meem. Thiab ntawm no lub gnome tsim ib qho teeb meem uas cov Germans recaptured right-bank Ukraine, thiab nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos zeeg lawv pib ib qho kev tawm tsam nyob rau hauv lub chaw. Thiab lawv cov tank zoo li invulnerable thiab invincible. Thiab tawm tsam gnome koj yuav xav tau koj tus kheej lwm txoj kev txawj ntse. Tab sis leej twg yuav tsum raug xa mus ua ib qho lus teb symmetrical lossis asymmetrical? Muaj ib lub tswv yim - ib tug elf los yog ib tug troll? Tab sis lawv yuav tsis muaj zog hauv tshuab dua li gnome.
  Thiab cov Germans tau nce siab, yog li Smolensk poob, thiab tom qab nws Kalinin thiab Vyazma. Cov Germans twb mus txog Moscow. Stalin, ntawm chav kawm, sab laug. Nws tsis xav tuag. Thiab Hitler tau hais tias USSR yuav tsum dhau los ua ib pawg neeg German. Thiab tsuas yog capitulation yuav haum nws.
  Zoo, lawv tau xa mus rau hobbit gnome raws li cov lus teb. Thiab qhov no kuj yog ib tug me nyuam tub, kom ncaj ncees, ib tug yuav hais tias nws yog ib tug ntse heev. Tab sis lawv tsis tau coj tus tub liab qab, uas saib txog kaum xyoo, tiag tiag. Thiab lawv raug tshuaj lom rau Gulag rau cov me nyuam.
  Lub caij no, cov Germans coj Moscow. Yog li nws tshwm sim!
  Moscow poob thiab Leningrad ib yam nkaus ... Lub caij ntuj no tuaj thiab cov Germans siv hmo ntuj hauv nroog. Lawv nyob ntawd.
  Thiab cov ntxhais Komsomol txiav txim siab tawm tsam cov fascists thiab hu nkauj, txawm tias txias thiab tsis muaj khaub ncaws.
  Peb yog cov ntxhais zoo nkauj Soviet,
  Peb nyiam sib ntaus thiab sib tw cov tub ...
  Ib lub suab nrov nrov nrov tau hnov,
  Thiab peb muaj kev hu mus tua Krauts!
  
  Peb yog cov ntxhais Komsomol heev,
  Peb bravely rushed los ntawm Frost barefoot ...
  Peb tsis tau siv los sawv kev ncaj ncees ntawm sab xis,
  Thiab peb muab nqi zog rau cov fascists nrog peb lub nrig!
  
  Ntseeg kuv, cov ntxhais muaj qhov zais cia loj,
  Yuav ua li cas kom yeej cov Nazis zoo ...
  Thiab ntseeg kuv, cov ntxhais txoj kev vam meej tsis yog qhov xwm txheej,
  Vim cov tub rog ntawm Rus yog siab tawv heev!
  
  Thiab rau peb cov ntxhais nrog pob taws liab qab,
  Xyoo tshiab snow zoo nkauj heev...
  Zoo, Fuhrer tsuas yog ib qho scumbag,
  Tsis txhob cia cov fascists ua kev zoo siab!
  
  Peb cov ntxhais ua si tricks wildly,
  Peb ris peb lub mis rau pem hauv ntej ntawm cov tub rog ...
  Thiab peb yeej piss tawm ntawm Nazis,
  Peb cov tswv cuab muaj zog Komsomol tsis tuaj yeem raug tsoo!
  
  Peb cov ntxhais tuaj yeem ua tau ntau,
  Txawm tua Hitler los ntawm lub tank ...
  Tus yeeb ncuab yuav tsis muaj sij hawm noj su,
  Cov ntxhais yuav tuaj zoo li tub sab!
  
  Peb yeej hwm Russia,
  Stalin yog ib tug haib li ib tug dashing txiv, ntseeg kuv ...
  Thiab kuv ntseeg tias kev yeej yuav tuaj rau lub Tsib Hlis,
  Leej twg ntseeg qhov no xwb mas!
  
  Rau cov ntxhais tsis muaj qhov tsis ntseeg thiab tsis muaj kev cuam tshuam,
  Txhua leej txhua tus txaus siab cia li sib cav nyob rau hauv lawv txhais tes ...
  Thov kom cov nqi zog zoo tuaj rau cov zoo nkauj,
  Komsomol lub zog muaj zog hauv lub nrig!
  
  Peb cov tub rog yeej ceev heev kom paub tab,
  Thiab nyob rau hauv txhais tes ntawm rab phom nimble lub chim kub hnyiab ...
  Thiab txhua txoj haujlwm uas cov ntxhais tuaj yeem ua tau,
  Peb txoj kev phooj ywg yog ib qho kev tsis ntseeg siab!
  
  Peb yog cov ntxhais zoo li no
  Peb tsis quav ntsej txog snowdrifts los yog frosts ...
  Ko taw liab qab yuav tsis ua kom peb paws txias thaum lub caij ntuj no,
  Thiab lub siab ntawm kev zoo nkauj yog siab dav thiab dawb huv!
  
  Peb ua tau dab tsi, peb tsa,
  Wb lob zoo li virtuoso kangaroos...
  Thiab peb ntse tshuab tawm lub taub hau ntawm fascists,
  Thiab hlub kev tawm dag zog thaum sawv ntxov ib yam nkaus!
  
  Tag nrho cov ntxhais yog cov tub rog txias,
  Lawv tuaj yeem yooj yim pound Krauts rau hauv khob noom cookie ...
  Zoo, ua li cas txog cov fascists tsuas yog phem?
  Cov tswv cuab Komsomol tsis paub superpower!
  
  Hitler ua tsis tau ib yam dabtsi.
  Peb ntaus nws nyuaj heev nrog ib tug pas,
  Thiab lawv tsoo lawv cov hniav, khob tawm ntawm daim tawv nqaij ntawm lawv lub ntsej muag,
  Thiab tom qab ntawd kuv tau khiav ntawm qhov hluav taws kub hnyiab!
  
  Tsuas yog Stalin yuav kom peb ua dab tsi,
  Nws lub ntsej muag siab tawv thiab ncaj ncees pom pom ...
  Thiab ntseeg kuv, tus ntxhais yuav tsis nco,
  Chaw thau khoom phom loj!
  
  Yog tias tsim nyog, peb yuav mus txog Mars,
  Thiab peb yuav kov yeej Venus sai heev ...
  Cov tub rog xav tau polish rau lawv cov khau,
  Peb cov ntxhais tab tom khiav tsis tau!
  
  Txhua yam zoo nkauj nrog peb cov ntxhais,
  Lub hauv siab thiab lub duav, lub duav yog pom ...
  Nws kuj yog ib tug tho kev, zoo li tus hma me nyuam,
  Tus tho kev yog Xatas kiag!
  
  Zoo, peb yog cov ntxhais - koj paub tias peb txias,
  Peb yuav rhuav tshem tag nrho cov fascists zoo li tus pas nrig ...
  Thiab muaj cov hnub qub xiav nyob saum ntuj,
  Peb yuav tsoo Tigers rau tej daim nrog hlau!
  
  Yuav ua li cas tsis ua, ntseeg tsis tau,
  lees tias, communist yog ib tug demiurge...
  Thiab qee zaum peb to taub yuam kev
  Thiab lawv coj kev zoo nkauj los ntshai lawv!
  
  Tab sis koj paub, peb dashingly rhuav tshem cov Germans,
  Thiab lawv muaj peev xwm los rhuav cov Krauts rau tej daim ...
  Txawm tias peb muaj titanium ntsuj plig,
  Peb yuav mus dhau lub steppe thiab tshem tawm cov swamps!
  
  Peb yuav tsim communism yam tsis muaj tus ntsia hlau,
  Thiab peb yuav decisively defeat lub fascists ...
  Cov tswv cuab Komsomol nyiam khiav hauv kev tsim,
  Thiab ib tug cherub ya hla lawv!
  
  Tus yeeb ncuab yuav tiv tsis tau tus ntxhais,
  Vim tus ntxhais yog eagle...
  Thiab tsis tas yuav muaj cov Krauts lwj ntau dhau,
  Thiab koj Fuhrer tab tom qw tsis muaj dab tsi!
  
  Komsomol tus tswv cuab nrog ob txhais taw liab qab,
  Muab Hitler ib lub qe...
  Tsis txhob nrog Xatas
  Los yog nws yuav tsis muaj teeb meem!
  
  Communism tus mlom ci ntsa iab,
  Tus chij liab yuav ci saum lub ntiaj teb...
  Thiab Helauj raug muab pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab cov ntxhais tau txais tsib!
  
  Lenin, Stalin - lub hnub saum lub ntiaj teb,
  Circling saum ntuj zoo li ob eagles...
  Lub exploits ntawm communism yog hu ua,
  Lub Fatherland muaj lub zog ntawm lub tis hlau!
  
  Peb tswj tau los ua neej nyob kom pom kev yeej,
  Thiab peb tau taug kev txhua txoj kev hla Berlin ...
  Cov me nyuam yug hauv txaj,
  Thiab tam sim no lub teb chaws nyob rau hauv greatness!
  . Tshooj 2.
  Gulliver ya ntawm zaj thiab hnov ntau heev. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, peb tau tham txog ib tug tsov rog uas yog incomprehensible rau ib tug neeg ntawm yuav luag medieval lub sij hawm. Txawm hais tias zoo li lub sijhawm tshiab twb los txog lawm. Tab sis Ntxhais fuabtais Leia txuas ntxiv hais lus txog Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob;
  Tom qab Moscow thiab Leningrad poob lawm, Nyiv thiab Qaib Cov Txwv tau nkag mus rau hauv tsov rog tawm tsam USSR. Tej yam tau dhau los ua kev cia siab rau Soviet Russia. Thiab txawm tias tus hobbit ci ntsa iab uas pom nws tus kheej hauv cov menyuam yaus ua haujlwm pab tsis tau lawv.
  Thiab muaj cov tub hluas uas tseem tsis tau muaj hnub nyoog kaum rau xyoo, tsis muaj khau khiab thiab hnav ris tsho, nrog rau cov ntawv xov tooj, ua haujlwm hnyav hauv Siberia. Cov menyuam yaus hauv pawg menyuam yaus tau chais taub hau. Lawv muab kuv nkawm khau thiab yuam kom kuv hlais hav zoov ko taw liab qab. Nyob rau hauv lub caij ntuj sov nws tseem tsis muaj dab tsi, tab sis nyob rau hauv lub caij ntuj no nrog liab qab heels lub Frost tom cov txiv neej nrog lawv cov plaub hau txiav plaub hau. Tus tub hobbit raug ntes. Lawv yees duab nws hauv profile, tag nrho lub ntsej muag, muab ntiv tes, thiab shaved nws taub hau. Tom qab tus tub raug ntes, nws tau tshawb xyuas kom meej; cov neeg zov lub hnab looj tes tau nkag mus rau hauv txhua lub qhov, thiab lawv tau ua phem heev. Tom qab ntawd tus me nyuam tub tau ntxuav kom huv si thiab xa mus rau ib lub xovtooj ntawm cov menyuam yaus.
  Txij li thaum tus tub hobbit saib txog kaum xyoo, cov neeg ua liaj ua teb hauv zos xav muab nws tso ze ntawm lub thoob. Tab sis lub fairy taleas hero tau dhau los ua kom muaj zog thiab nrawm dua li cov menyuam yaus. Thiab nws tuav lub godfathers, tom qab uas nws nws tus kheej los ua ib tug soj ntsuam ntawm lub cell thiab positioned nws tus kheej ntawm lub qhov rais. Nws yooj yim dua rau cov menyuam yaus - lawv muaj zog, lawv paub sib ntaus, thiab koj yog huab tais.
  Txawm li cas los xij, tus tub hluas hobbit tsis ua phem rau nws txoj haujlwm. Nws ua haujlwm hnyav dua li lwm tus hauv lub yeej rog, thiab txawm tias thaum lwm tus menyuam raug kaw raug muab khau khiab thaum lub caij txias, nws tseem tsis tau taw. Yog vim li ntawd nws yog ib tug hobbit. Txawm hais tias tus tub liab qab taw yog liab li ib tug goose ko taw. Tab sis ntawm qhov tod tes, koj yog agile ntau yam tsis muaj khau boots.
  Yog li ntawd, tus menyuam mos liab qab ua haujlwm hauv cov daus hauv Siberia. Thiab cov Germans tau mus txog Kazan thaum lub caij ntuj no, tab sis nres ntawd. Peb tos rau lub caij nplooj ntoos hlav. Thiab muaj av nkos. Thiab tsuas yog nyob rau lub Tsib Hlis 1945 lawv tau tsiv mus rau Urals.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Caucasus thiab Central Asia raug ntes thaum lub caij txias.
  Cov tub rog Soviet tsis tawm tsam ib yam nkaus. Kuv tsis xav tuag rau Stalin. Txawm li cas los xij, ib lub tank tshiab IS-3 tau tshwm sim hauv USSR, uas tuaj txog ntawm sab xub ntiag ntawm me me. Lub tsheb no muaj kev tiv thaiv pem hauv ntej zoo thiab tiv thaiv kev sib tsoo ntawm ntau rab phom. Txawm hais tias kuv tsis tuaj yeem tawm tsam Maus-2 rab phom.
  Lub nroog Pali: Chelyabinsk thiab Sverdlovsk. Thiab yog li ntawd nws tau zoo heev thiab muaj kev tawm tsam sai.
  twb yog lub caij ntuj sov lawm. Cov tub ceev xwm ua haujlwm tsis muaj khau khiab luv luv thiab caj dab liab qab. Thiab yog hais tias nws yog kub, ces nrog lawv lub cev liab qab kiag li. Thiab cov tub hluas yog tawv. Tab sis tus tub hobbit zoo nkaus li ripped thiab pumped. Txawm tias nws zoo li ib tug me nyuam yaus, txog kaum xyoo. Thiab ntawm chav kawm nws tsis loj hlob los yog paub tab.
  Cov menyuam yaus raug yoov tshaj cum tsawg dua li cov neeg laus, tab sis hobbits tsis tom txhua.
  Thiab cov tub rog German tau los ze zog rau lawv; Nazis yuav luag tsis muaj kev tawm tsam ntxiv lawm. Yog, thiab Stalin ploj mus qhov twg. Kom meej meej, tus cunning Georgian yuav tsis tuag. Feem ntau nws yuav khiav mus rau Asmeskas. Cov Germans tseem tsis tau tuav nws.
  Tus Tub Hobbit thiab lwm tus neeg raug kaw pib hu nkauj, txaus siab thiab muaj kev hlub. Txawm hais tias ntawm qhov tod tes, kev hlub hlub tsis ua rau muaj kev puas tsuaj thaum lawv tuav koj nrog nplawm thiab yuam koj ua haujlwm zoo li tus nees luav hauv cov menyuam yaus txoj haujlwm. Txawm hais tias muaj qee yam zoo hauv qhov no. Piv txwv li, koj ua phooj ywg - lwm tus tub. Tus tub hobbit yeej muaj hnub nyoog tshaj ib puas xyoo, tab sis nws zoo li ib tug me nyuam, uas yog vim li cas muaj ib tug ambivalent cwj pwm rau nws.
  Thiab cov me nyuam raug kaw hu nkauj nrog kev zoo siab heev;
  Kuv yog ib tug tub hluas pioneer mus ib txhis,
  Kuv los tawm tsam ib tug neeg phem fascist...
  Ua piv txwv txog kev zoo,
  Kuv nqa daim ntawv teev npe nrog zoo heev hauv kuv lub hnab ev ntawv!
  
  Tsov rog tuaj, kuv khiav mus rau pem hauv ntej,
  Thiab nws taug kev mus ko taw liab qab raws txoj kev ...
  Thiab nws tau tua phom tshuab ntawm Fritzes,
  Tsawg kawg yog ib tug tub dawb huv hauv nws lub siab ua ntej Vajtswv!
  
  Kuv tua ib tug Fritz los ntawm ambush,
  Kuv nqa rab phom tshuab nrog ib lub grenade los ntawm tus bastard ...
  Tom qab tag nrho, tus tub muaj zog heev,
  Peb yuav tsum tawm tsam ua siab loj rau peb Leej Txiv!
  
  Tus tub yog tus tua dab los ntawm dab ntxwg nyoog, ntseeg kuv,
  Nws tua neeg lag ntseg ntawm Fritz ...
  Hauv kev sib ntaus sib tua nws zoo li tus tsiaj nyaum saber-toothed,
  Uas tsis tau txias dua!
  
  Yuav ua li cas nrog Hitler?
  Cov tub hluas yuav faus nws nrog lub suab nrov...
  Yog li ntawd tus neeg tua neeg tsis ntaus nrog rab hneev,
  Yuav tsis muaj chaw rau nws nyob saum ntuj ceeb tsheej!
  
  Txhua yam koj tuaj yeem tau txais tam sim ntawd
  Lub predatory Fuhrer xav tau ib lub teb chaws nrog ib tug ntxhais nkauj xwb ...
  Tab sis tus neeg yos hav zoov no tau dhau los ua kev ua si,
  Yog lawm, nws muaj tseeb, Kuv thov txim rau cov mos txwv ntawm Adolf!
  
  Nws twb frosty lawm, thiab kuv tsis tau tag nrho,
  Ib tug tub ceev xwm thiab npau taws cua daj cua dub ...
  Thiab tus ntxhais qw rau kuv - tos,
  Tab sis koj tuaj yeem pom nws nrawm dhau!
  
  Ntaus tub ceev xwm nrog nws lub nrig,
  Kov tus bastard cia, ntaus nws hauv qab ntawm lub taub hau ...
  Kuv yuav tsis xa qhov txhaj tshuaj no nrog mis nyuj,
  Thiab kuv yuav tsis muag kuv Fatherland rau ib lub raj mis!
  
  Kuv yog ib tug pioneer thiab kuv zoo siab heev rau nws,
  Vim lub khi kuj liab heev...
  Kuv yuav tawm tsam rau Dawb Huv Rus,
  Txawm tias Adolf yog ib tug tub sab phem heev!
  
  Tab sis kuv ntseeg hais tias peb yuav ua siab loj kov yeej lub Wehrmacht,
  Me tub paub qhov no zoo heev...
  Peb yog cov Kerub kub,
  Thiab tus thawj coj tseem ceeb, Comrade Stalin!
  
  Peb yuav bravely kov yeej lub Wehrmacht,
  Txawm hais tias Nazis tab tom tawm tsam ze Moscow ...
  Tab sis kuv yuav xeem dhau qhov kev xeem A,
  Thiab kuv yuav tso kuv rab yaj phom rau tus phab ej!
  
  Kuv puas tuaj yeem ua tau ib tug tub pioneer,
  Ib yam dab tsi uas Nazis yeej tsis npau suav txog ...
  Muaj peb qhov kev ua zoo,
  Thiab tus Fuhrer yuav tsis tau txais kev hlub tshua!
  
  Txhua yam kuv ua tau, Kuv tuaj yeem ua txhua lub sijhawm,
  Cia huab rov los txog ntawm Txiv Plig Nyiaj Pov...
  Tab sis tus pioneer yuav tsis muab rau cov yeeb ncuab,
  Tus tub rog Lavxias yog siab tawv thiab muaj zog!
  
  Yog, kuv tau raug ntes,
  Thiab lawv tau coj nws mus taug kev los ntawm ib tug snowdrift ...
  Tub ceev xwm horseradish tau siv rau qhov txhab,
  Thiab lawv tuav tus tub nrog hlau!
  
  Thiab kuv pob taws kuj hlawv nrog hluav taws kub liab,
  Thiab lawv hlawv lawv ko taw nrog poker ...
  Tab sis cov Krauts tau txais tsuas yog xoom,
  Txawm tias hluav taws kub ntawm tus tub ko taw!
  
  Lawv tsoo lawv cov ntiv tes, hlawv lawv lub hauv pliaj,
  Thiab lawv rub cov pob qij txha ntawm tus tub lub xub pwg nyom ...
  Vajtswv tsis nco qab txog tus tho kev, pom tau tias
  Thaum tus executioner nchuav kua txob rau ntawm qhov txhab!
  
  Tab sis nws tsis tau hais dab tsi rau cov fascists,
  Thiab koob, kub hauv qab ntawm tes ...
  Tom qab tag nrho, rau kuv Stalin nws tus kheej yog ib qho zoo tagnrho,
  Thiab tus phem Fuhrer zoo dua tuag hauv kev txom nyem!
  
  Yog li ntawd, lawv coj kuv mus tua nyob rau hauv cov daus,
  Ib tug hluas nraug ntaus, taw liab qab...
  Tab sis kuv tsis ntseeg tias kuv twb tawg lawm
  Koj tsis tuaj yeem zam kev swb los ntawm Nazis!
  
  Fritz muab lub hnub qub rau ntawm kuv lub hauv siab,
  Zoo, qhov no ua rau kuv txaus siab ...
  Kuv yuav tsis muab rau tus yeeb ncuab hnyav,
  Thiab kuv yuav tsis cia siab rau kev ntshai thiab kev phem phem!
  
  Kuv tuaj yeem taug kev mus rau qhov ntxa,
  Thiab nrog xws li ib tug ringing pioneer song ...
  Tom qab tag nrho, Fuhrer tsuas yog ib tug nees luav,
  Thiab kuv yuav ntsib ib tug ntxhais hauv Eden, koj paub!
  
  Tab sis lub sijhawm kawg nws tau nrov nrov,
  Lub clockwork trill ntawm peb cov phom tshuab ...
  Cov tub rog tua hluav taws tau txiav txim siab,
  Cov Nazis tau dhau los ua neeg coob coob!
  
  Thiab tam sim no rau kuv tus tub hero,
  Nws tuaj tom qab dhau kev tsim txom thiab kev txom nyem ...
  Sib ntaus sib tua nrog ib tug loj horde,
  Tom qab dhau qhov kev sim siab phem ntawd!
  
  Tus tub tab tom tua cov Krauts dua,
  Ib tug me nyuam tub liab qab rushes hla lub snowdrifts ...
  Thiab nws ua lub siab tawv heev,
  Txaus siab rau braid koj tus phooj ywg cov plaub hau!
  
  Berlin pom meej tias tos tus tub sai sai,
  Lub teb chaws Yelemees yuav mow nws lub taub hau rau Russians ...
  Ib tug muaj zog cherub yoj ntaj,
  Thiab nws ua siab tawv hais kom sawv daws tawm tuaj rau ntawm lub square!
  
  Kuv ntseeg tias tsis ntev peb yuav sawv hauv qhov tuag rov qab los,
  Leej twg raug faus ces yuav zoo li ib tug tim tswv...
  Peb tus Tswv muaj zog heev, Ib tug,
  Yam tsawg kawg Xatas kuj khav theeb heev!
  
  Thov kom lub qab ntuj khwb nyob mus ib txhis
  Nyob rau hauv lub banner ntawm dawb huv communism ...
  Comrade Lenin yog lub hnub qub ci ntsa iab,
  Thiab Stalin yog tus yeej: kev phem, fascism!
  Qhov tseeb ntawm no yog qhov sib txawv: cov Nazis coj nws thiab yeej. Tab sis nyob rau hauv zaj nkauj, cov tub hluas cia siab rau qhov zoo tshaj plaws. Txawm hais tias ntawm qhov tod tes xav flash, tej zaum nyob rau hauv tsoom fwv tshiab yuav muaj chaw rau lawv?
  Tus tub hobbit tau hloov mus ua qhov tsis tsim nyog rau kev tswj hwm Stalinist. Thiab qhov no kom meej meej cuam tshuam nws lub siab.
  Tab sis cov me nyuam, thiaj li yuav txhawb lawv tus kheej, pib hu nkauj dua, nrog kev zoo siab heev, thiab ntaus lawv ob txhais taw liab qab;
  Ib tug me nyuam tub tau los ntawm lub hnub nyoog,
  Thaum txhua yam nyob ntsiag to - thaj yeeb...
  Hauv nws txoj kev npau suav tus tub yog ib tug dav dav dav,
  Qhov no tsis ua mob rau nws!
  
  Wartime, ntxhov siab vim,
  Tus me tub no dhau mus zoo li tsunami...
  Ib tug muaj zog horde mus rau hauv Rus ',
  Thiab Fritz daig lub steel chim ntawm lub tank!
  
  Kuv yog ib tug me nyuam tub liab qab hauv qhov txias,
  Cov neeg phem fascists coj kuv mus...
  Lawv raug ntes zoo li gyrfalcons los ntawm kev quab yuam,
  Kuv xav pom communism nyob deb!
  
  Lawv tau tsav kuv hla lub daus mus ntev,
  Kuv yuav luag froze txhua yam tawm ...
  Lawv hlawv kuv txhais taw liab qab nrog ib tug hlau,
  Lawv xav dai nws liab qab ntawm cov ntoo thuv!
  
  Tab sis ib tug ntxhais zoo nkauj tuaj
  Thiab nws cia li tshem tawm tag nrho cov fascists ...
  Tom qab tag nrho, nws lub qhov muag zoo li rab koob ntse,
  Peb txiav thiab tub ceev xwm ntau ib zaug!
  
  Tus tub tuag lawm
  Tus tub cov ntshav khov hauv nws cov leeg...
  Tab sis nws yuav tsis xaus tam sim no
  Nws zoo li tus ntxhais los ua neej!
  
  Kuv rov qab los ntawm qhov kub hnyiab,
  Tom qab tag nrho, tom qab daus lawv hlawv kuv ces ...
  Paub tias tus tua neeg tsis muaj lub siab yog tus nees luav,
  Tab sis nws yuav them tus nqi nplua thiab!
  
  Tus ntxhais ntse heev, ntseeg kuv,
  Thiab tus pioneer tau ua phooj ywg nrog nws sai sai ...
  Tam sim no koj yuav yog ib tug tsiaj nyaum tiag tiag,
  Thiab lub ntsej muag ntawm Cherubs yuav txhawb peb!
  
  Lawv pib sib ntaus nrog nws zoo heev,
  Peb rhuav tshem cov fascists tsis kawg...
  Peb xeem dhau, peb tau A's,
  Galloping rau communism rau mais!
  
  Tus ntxhais thiab kuv yog taw liab qab hauv cov daus,
  Ob peb ntshai, tsis paub, peb maj ...
  Kuv yuav ntaus tus yeeb ncuab nrog kuv lub nrig,
  Thiab lub hnub ib txwm ci hla lub Fatherland!
  
  Cov Krauts yuav tsis muaj peev xwm kov yeej kuv,
  Thiab ua ke nrog tus ntxhais peb invincible ...
  Kuv muaj zog zoo li tus dais npau taws
  Thaum peb koom ua ke nrog Komsomol!
  
  Thiab ntawm no tus ntxhais khiav tsis taus,
  Thiab nws tua heev deftly ntawm fascists ...
  Peb yuav tsim ib daim ntaub thaiv npog muaj zog rau Niam Txiv,
  Cia tus phem Cain raug rhuav tshem!
  
  Russia yog ib lub teb chaws muaj zog heev,
  Thiab nws muaj rab phom phom ...
  Dab Ntxwg Nyoog kov yeej tsis tau peb,
  Ntshav siab yuav los rau nws!
  
  Yog li tus ntxhais zoo nkauj hu nkauj,
  Thaum tus taw liab qab rushes los ntawm ib tug snowdrift ...
  Thiab ua ke nrog tus pioneer nws ntaus cov tsiaj reptiles,
  Peb yuav ua tiav, tab sis peb yuav xaus peb txhua tus!
  
  Kuv kuj tsis yog ib tug tub qaug zog kiag li,
  Kuv tsoo cov fascists nrog kev npau taws heev ...
  Tus Fuhrer yuav tau txais nickel los ntawm kuv,
  Thiab peb yuav tsim lub ntiaj teb tshiab loj!
  
  Peb sib ntaus hauv qhov kev npau taws txias no,
  Lub Wehrmacht yuav tsis coj peb mus rau hauv peb lub hauv caug ...
  Hooray rau Nazi nyob rau hauv nws daring,
  Leej twg los ua Lenin yuav koom nrog peb!
  
  Koj yuav zoo nkauj heev,
  Tus me tub no mob siab rau koj...
  Kuv yuav tua rau koj, lub teb chaws
  Thiab rau lub hom phiaj ntawm lub nroog radiant heev!
  
  Kuv ntseeg tias kuv yuav tuaj txog lub sijhawm rau Berlin,
  Kev tsov rog siab phem ces yuav ploj mus...
  Peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb loj,
  Cia cov nplaim taws ci ntsa iab!
  
  Thiab yog hais tias peb destined yuav tuag,
  kuv nyiam nws ib leeg...
  Cia tus ntxhais ua qhov kuv xav tau,
  Kuv tus tub yuav muab khoom plig rau kuv, txawm tias ib tug ntxhais!
  
  Koj yuav yog ib tug ntxhais zoo
  Koj yuav tsim lub ntiaj teb no uas yuav muaj vaj kaj siab...
  Peb muaj paj zoo nkauj hlob tuaj ntawm no,
  Thiab ntseeg kuv, lub teeb tsis yog lub tsev txhab nyiaj!
  
  Kuv tua ib tug Tsov nrog ib tug ntxhais,
  Thiab tom qab nws ua tiav ntawm Panther.
  Tus tub rog hloov lub teb mus rau hauv qhov chaw tua phom,
  Txawm hais tias qee zaum peb tsis txawm paub qhov twg!
  
  Peb yuav ua kom tiav qhov tseem ceeb hauv lub tebchaws,
  Cia peb ua communism ces nyiaj dollar yuav ploj mus...
  Thiab peb yuav swb Xatas nyob ntawd,
  Thov kom peb cov khoom yuav ci ntsa iab!
  
  Tus ntxhais plows tag nrho lub caij ntuj no,
  Taug kev mus rau qhov chaw txias ...
  Zoo, yog vim li cas peb nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua - yog vim li cas,
  Peb yuav loj hlob ib tug zoo kawg li rose!
  
  Zoo li txoj kev zoo nkauj heev,
  Ib tug ntxhais liab qab thiab kuv tos ...
  Thiab nws yog tsis yooj yim sua kom yeej lub USSR,
  Peb yuav taug kev hauv kev cog lus May!
  
  Thiab txawm tias May tsis tuaj,
  Peb tseem yuav taug kev nrog yeej ...
  Yog li tus tub, ua siab tawv thiab twv -
  Lub hnub yuav ci ntsa iab saum peb hauv lub vaj kaj siab!
  
  Ces tsis txhob ntshai, peb yuav tsa cov tuag sawv rov los,
  Science muaj cov lus qhia muaj zog heev ...
  Peb tus Tswv yog ib tug, tsis yog ib tug,
  Thiab peb yuav hu rau Fuhrer rau account!
  Qhov no yog li cas cov tub liab qab hauv luv luv nrog cov plaub hau shaved hu nkauj. Thiab ntau ntawm lawv kuj muaj tattoos ntawm lawv lub cev. Txawm tias tus tub hluas hobbit tau kos ib daim duab ntawm Stalin rau hauv nws lub hauv siab.
  Tab sis tom qab ntawd cov tso tsheb hlau luam German tau tshwm sim, thiab tib tus me nyuam tub raug kaw tau txais tos lawv nrog kev txaus siab heev thiab ntaus lawv txhais taw liab qab.
  Thaum kawg ntawm xyoo 1945, cov tub rog German thiab Nyij Pooj tau nyob yuav luag txhua qhov chaw muaj neeg nyob hauv USSR. Thiab tsuas yog nyob rau hauv qee lub zos thiab hamlets yog kev sib ntaus sib tua thiab kev tawm tsam ntawm pawg neeg tseem tab tom mus. Stalin tau khiav tawm, thiab tsis tshwm sim, hauv Brazil, qhov chaw uas nws tau nkaum. Tab sis Molotov tseem nyob es tsis txhob. Txawm li cas los xij, nyob rau lub Tsib Hlis ib txhiab cuaj puas thiab plaub caug rau, Molotov raug ntes los ntawm SS quab yuam tshwj xeeb. Tom qab ntawd Beria, uas hloov Molotov, muab kev tso siab rau cov lus qhuas.
  Hitler tau pom zoo, thiab Beria lub neej tau dim thiab muab kev ywj pheej txwv. Thiab nyob rau hauv lub USSR, partisan tsov rog yuav luag nres. Muaj ib tug lull.
  Thib Peb Reich tab tom zom qhov nws tau kov yeej. Tab sis kev sib cav nrog Asmeskas thiab Tebchaws Askiv yog qhov tsis tuaj yeem. Tshwj xeeb, Hitler tau thov kom rov qab los ntawm cov cuab yeej cuab tam rau Ltalis thiab Fabkis, Belgium, thiab Holland. Feem ntau hauv Africa. Thiab muab lawv raws cai rau cov Germans. Tam sim no tus thib peb Reich muaj ib txhais tes dawb. Thiab yog dab tsi ...
  Tab sis Asmeskas tau muaj lub foob pob atomic. Muaj tseeb, Thib Peb Reich tsis yog tsuas yog tso tsheb hlau luam xwb, tab sis kuj tsim lub dav hlau dav hlau. Thiab nws yuav tsis tso cov foob pob tawg rau ntawm thaj chaw European.
  Yog li ntawd muaj ib tug ncua nyob rau hauv lub ntiaj teb no. Cov Germans tau tsim cov dav hlau thauj khoom, kev sib ntaus sib tua, thiab cov nkoj loj ntawm qhov nrawm nrawm. Tab sis lawv cov nkoj hauv nkoj tau muaj zog heev, thiab lawv cov nkoj nkoj tau khiav ntawm hydrogen peroxide. Yog li ntawd...
  Tus tub hobbit nrhiav tau ib qho chaw rau nws tus kheej hauv peb Reich. Nws pib txhim kho ya saucers - Belonce disk. Hauv keeb kwm tiag tiag, lub disk no tau tawm mus thiab mus txog qhov nrawm ntawm ob lub suab nrov. Txawm li cas los xij, nws tsis tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Nws yog qhov yooj yim heev, thiab loj thiab kim. Nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag: tsis yog lub USSR los yog lub teb chaws USA txais yuav ya saucers. Vim qhov kev ua si tsis tsim nyog lub tswm ciab. Ua rau ib lub cev muaj zog thiab tam sim ntawd lub Belonce disk poob tswj thiab poob upside down.
  Tab sis tus tub hobbit ua nws kom cov laminar ntws nyob ib ncig ntawm lub flying saucers thiab lawv ua invulnerable rau me me caj npab. Thiab tam sim no cov phom tiv thaiv dav hlau, cov phom cua thiab cov phom tshuab tsis tuaj yeem tua lawv. Tab sis tus tub nyob mus ib txhis thiab tsis muaj taw tau ua rau nws, saib seb, lasers raug ntsia rau ntawm lawv. Thiab cov lasers no tau hlawv txhua yam nrog hluav taws kub thiab hluav taws kub. Thiab sim tawm tsam qhov no.
  Yog li cov Germans yeej muaj cov tub rog trump cards muaj zog. Nyob rau tib lub sijhawm, cov cuab yeej ua haujlwm siab dua tau muab tso rau ntawm lub tso tsheb hlau luam, thiab lawv txawm pib ua tsheb los ntawm cov yas.
  Yog, nws saib tsis tshua muaj neeg funny thiab, nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev, tsis tshua muaj neeg txhoj puab heev.
  Hauv Tebchaws Meskas, tau kawg, lawv xav teb rau cov neeg German, tab sis tawm tsam cov dav hlau ya, lawv tsuas muaj atomic nqi uas tuaj yeem ua rau lawv puas tsuaj. Tab sis cov Nazis twb muaj ntau txhiab lub dav hlau disc. Lub Fuhrer tau txiav txim siab mus ua rog rau lub Plaub Hlis 20, 1949, ntawm nws hnub yug rau caum xyoo. Tej zaum yuav hais tsis yog lub tswv yim ruam tshaj plaws.
  Ntxiv mus, Nazis tuaj yeem tau txais qhov tsis txaus siab xav tsis thoob yog tias cov cuab yeej siv hluav taws xob tau tsim hauv Tebchaws Meskas.
  Ua ntej qhov ntxeem tau, Hitler txiav txim siab kom muaj kev lom zem nrog kev sib ntaus sib tua gladiator. Thiab qhov no kuj tsis yog ib lub tswv yim vwm.
  Tab sis qhov ntawd yog lwm zaj dab neeg ...
  
  SPY GAMES - TUA RUSSIA
  CEEB TOOM
  Ntau hom kev ua haujlwm yog ua los ntawm cov kev pabcuam txawj ntse, feem ntau yog CIA, NSA, MI, MOSAD, thiab lwm yam, tsim kom muaj xwm txheej tshwj xeeb thoob plaws ntiaj teb, uas feem ntau dhau los ua qhov tsis muaj tseeb. Muaj kev tawm tsam tawm tsam kev ua phem thiab rau ntau qhov kev cuam tshuam. Muaj cov dab neeg nthuav dav heev rau qhov no, nrog rau kev ntxeev siab ntawm Mikhail Gorbachev.
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Qhov kev ntxub ntxaug hauv nws lub siab kub hnyiab dua li cov hlau molten.
  
  Matt Drake sawv ntsug, nce saum phab ntsa, thiab tsaws hauv qhov ntsiag to. Nws crouched ntawm cov swaying bushes, mloog, tab sis tsis muaj kev hloov nyob rau hauv lub silence nyob ib ncig ntawm nws. Nws nres ib pliag thiab xyuas Glock subcompact dua.
  
  Txhua yam tau npaj txhij. Cov Ntshav Vaj cov minions yuav nyuaj rau hmo no.
  
  Lub tsev nyob rau pem hauv ntej ntawm nws yog nyob rau hauv twilight. Lub chav ua noj thiab chav nyob ntawm thawj pem teb raug hluav taws kub. Lwm qhov chaw tau poob rau hauv qhov tsaus ntuj. Nws nres rau lwm thib ob, ua tib zoo tshuaj xyuas daim duab nws tau txais los ntawm yav dhau los, tam sim no tus neeg tuag, ua ntej ntsiag to mus tom ntej.
  
  Nws qhov kev cob qhia qub tau ua haujlwm zoo rau nws thiab tau rov ua dua los ntawm nws cov leeg, tam sim no nws muaj lub laj thawj ntawm tus kheej thiab xav tau nws. Peb ntawm Vaj Ntxwv Ntshav cov minions tuag txaus ntshai nyob rau hauv peb lub lis piam.
  
  Txawm nws hais li cas los xij, Rodriguez yuav yog tus lej plaub.
  
  Drake mus txog qhov nkag rov qab thiab xyuas lub xauv. Tom qab ob peb feeb nws tig lub kov thiab swb sab hauv. Nws hnov ib qho kev tawg ntawm TV thiab muffled cheers. Rodriguez, Vajtswv foom koob hmoov rau cov laus neeg tua neeg, tau saib qhov kev ua si.
  
  Nws taug kev nyob ib ncig ntawm chav ua noj, tsis xav tau lub teeb ntawm nws lub teeb pom kev zoo vim lub ci ntsa iab los ntawm chav loj tom ntej. Nws nres ntawm txoj kev taug kev kom ua tib zoo mloog.
  
  Puas muaj ntau tshaj ib tug txiv neej nyob ntawd? Nws yog ib qho nyuaj ua kom tawm vim lub suab nrov ntawm lub damn TV. Tsis muaj teeb meem. Nws yuav tua lawv tag nrho.
  
  Qhov kev poob siab uas nws xav tau nyob rau peb lub lis piam dhau los tom qab Kennedy txoj kev tuag los ze rau nws dhau mus. Nws tso nws cov phooj ywg tseg nrog tsuas yog ob qhov kev pom zoo. Nws thawj zaug hu Torsten Dahl ceeb toom rau Swede txog Cov Ntshav Vaj Ntxwv vendetta thiab qhia nws kom coj nws tsev neeg mus rau kev nyab xeeb. Thiab qhov thib ob, nws tau sau npe kev pab los ntawm nws tus qub SAS buddies. Nws tso siab rau lawv saib xyuas Ben Blake tsev neeg vim nws ua tsis tau nws tus kheej.
  
  Tam sim no Drake tawm tsam ib leeg.
  
  Nws tsis tshua hais lus. Nws haus. Kev nruj kev tsiv thiab kev tsaus ntuj yog nws tus phooj ywg nkaus xwb. Tsis muaj kev cia siab lossis kev hlub tshua nyob hauv nws lub siab
  
  Nws txav ntsiag to ntawm txoj kev. Qhov chaw stank ntawm damp, hws thiab kib zaub mov. Lub npias fumes twb yuav luag pom. Drake ua lub ntsej muag nyuaj.
  
  Nws yooj yim dua rau kuv.
  
  Nws txoj kev txawj ntse tau hais tias muaj ib tug txiv neej nyob ntawm no, ib tug txiv neej uas tau pab nyiag yam tsawg kawg peb ntawm tus Vaj Ntxwv Ntshav tsis muaj npe 'cov neeg raug kaw'. Tom qab kev sib tsoo ntawm nws lub nkoj thiab tus txiv neej txoj kev npaj tau zoo khiav tawm, tsawg kawg yog kaum kaum tus neeg muaj npe siab ceev faj thiab tsis pub leej twg paub piav qhia tias ib tug tswv cuab ntawm lawv tsev neeg raug tuav los ntawm cov duab hauv qab. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau tswj hwm cov kev txiav txim siab thiab kev ua ntawm Tebchaws Meskas, tau txais txiaj ntsig los ntawm kev hlub thiab kev khuv leej ntawm lawv lub taub hau.
  
  Nws txoj kev npaj yeej zoo heev. Tsis muaj ib tug twg paub tias lwm tus neeg uas nws hlub tau raug xwm txheej, thiab Vaj Ntxwv Ntshav tau cuam tshuam lawv tag nrho nrog ib tug pas hlau thiab ntshav. Txhua yam uas xav tau. Txawm li cas los xij.
  
  Drake ntseeg tias lawv tseem tsis tau kov tus uas tau raug nyiag lawm. Lawv tsis tuaj yeem nkag siab tias Ntshav Vaj Ntxwv txoj kev tswj hwm tau mus deb npaum li cas.
  
  Nyob rau ntawm nws sab laug, ib lub qhov rooj qhib thiab ib tug unshaven, tus txiv neej rog tawm los. Drake ua tam sim ntawd thiab nrog lub zog tuag taus. Nws maj nrawm ntawm tus txiv neej, rub tawm ib rab riam thiab plunged nws tob rau hauv nws lub plab, ces, los ntawm inertia, thawb nws los ntawm lub qhov rooj qhib rau hauv chav nyob.
  
  Tus txiv neej rog lub qhov muag bulged nyob rau hauv tsis ntseeg thiab poob siab. Drake tuav nws kom nruj, dav, qw daim thaiv, nias nyuaj rau hauv cov hniav ua ntej tso mus thiab kos lub Glock.
  
  Rodriguez tau ua sai sai, txawm tias poob siab ntawm Drake qhov tsos. Nws twb dov tawm ntawm lub rooj zaum squashed rau hauv pem teb thiab fumbling nrog nws txoj siv. Tab sis Drake txoj kev xav tau kos rau tus txiv neej thib peb hauv chav.
  
  Ib tug txiv neej uas muaj plaub hau ntev tau fiddling nyob ib ncig ntawm lub ces kaum nrog lub mloog pob ntseg dub loj nias rau nws pob ntseg. Tab sis txawm tias thaum nws tensed, txawm tias thaum nws rub tawm cov tuav ntawm lub suab paj nruag nrog nws cov av nkos ntiv tes, nws tau mus txog rau rab phom sawed.
  
  Drake ua nws tus kheej me me. Tus tua tuag rhais tus txiv neej rog sib nrug. Drake thawb lub cev qaug zog ib sab thiab sawv, tua. Peb txhaj koob tshuaj tiv thaiv feem ntau ntawm tus ntaus suab paj nruag lub taub hau thiab pov nws lub cev tiv thaiv phab ntsa. Lub mloog pob ntseg ya tawm mus rau sab ntawm lawv tus kheej, piav qhia txog lub arc hauv huab cua, thiab nres ntawm lub TV loj, dai zoo nkauj ntawm ntug.
  
  Ntshav tau khiav ntawm lub vijtsam tiaj.
  
  Rodriguez tseem tab tom nkag rau hauv pem teb. Pov tseg chips thiab npias bounced thiab splashed nyob ib ncig ntawm nws. Drake nyob ntawm nws sab ib sab thiab jabbed Glock nyuaj rau hauv lub ru tsev ntawm nws lub qhov ncauj.
  
  "Siab?"
  
  Rodriguez choked, tab sis tseem mus txog rau hauv nws txoj siv rau ib tug me me riam. Drake tau saib nrog kev tsis saib xyuas, thiab raws li Ntshav Vaj Ntxwv cov minion tau ua rau lawv muaj kev ua phem rau lawv, tus tub rog SAS qub tau ntes nws thiab tsav nws nyuaj rau tus neeg tawm tsam lub bicep.
  
  "Tsis txhob ua neeg ruam".
  
  Rodriguez suab zoo li tus npua raug tua. Drake tig nws ib ncig thiab tso nws rov qab rau ntawm lub rooj zaum. Nws ntsib tus txiv neej lub qhov muag, clouded nrog mob.
  
  "Qhia rau kuv txhua yam koj paub," Drake ntxhi, "txog Vaj Ntxwv Ntshav." Nws rub tawm ib lub Glock tab sis khaws cia rau hauv qhov pom tseeb.
  
  "Hauv dab tsi?" Rodriguez lub suab yog tuab thiab nyuaj rau decipher vim nws haiv neeg thiab mob.
  
  Drake tsoo Glock rau hauv Rodriguez lub qhov ncauj. Yam tsawg kawg ib tug hniav raug tshem tawm.
  
  "Tsis txhob dag kuv." Lub venom hauv nws lub suab ntxeev siab ntau dua li kev ntxub ntxaug thiab kev poob siab. Qhov no ua rau Vaj Ntxwv cov ntshav paub tias kev tuag ua phem yog qhov yuav tsum tau zam.
  
  "Zoo zoo. Kuv paub txog Boudreau. Koj puas xav kom kuv qhia koj txog Boudreaux? Qhov no kuv tuaj yeem ua tau. "
  
  Drake maj mam rub lub muzzle ntawm Glock ntawm tus txiv neej lub hauv pliaj. "Peb tuaj yeem pib qhov ntawd yog tias koj xav tau."
  
  "Zoo. Nyob twj ywm". Rodriguez txuas ntxiv los ntawm qhov pom tseeb qhov mob. Ntshav ntws los ntawm nws lub puab tsaig los ntawm cov hniav tawg. "Boudreaux yog ib tug fucking asshole, txiv neej. Koj puas paub tib lub laj thawj vim li cas Vaj Ntxwv Ntshav tso nws txoj sia?
  
  Drake taw rab phom ntawm tus txiv neej lub qhov muag. "Kuv puas zoo li tus neeg teb cov lus nug?" Nws lub suab grated zoo li hlau ntawm steel. "Kuv yuav tsum?"
  
  "Yog. Zoo zoo. Tseem muaj ntau tus neeg tuag tom ntej. Tus Vaj Ntxwv Ntshav hais li ntawd, txiv neej. Muaj ntau txoj kev tuag tom ntej, thiab Boudreau yuav zoo siab nyob hauv qhov tuab ntawm nws. "
  
  "Yog li nws siv Boudreau los ntxuav. Tsis xav tsis thoob. Tej zaum nws yuav rhuav tshem tag nrho cov ranch. "
  
  Rodriguez ntsais muag. "Koj puas paub txog lub ranch?"
  
  "Nws nyob qhov twg?" Drake xav tias kev ntxub ntxaug kov yeej nws. "Qhov twg?" - Kuv nug. Qhov thib ob tom ntej nws yuav tawg thiab pib ntaus Rodriguez mus rau lub pulp.
  
  Tsis muaj kev poob. daim shit tsis paub dab tsi lawm. Ib yam li lwm tus. Yog hais tias muaj ib yam uas yuav hais tau txog tus Vaj Ntxwv Ntshav, nws zoo npaum li cas nws zais nws txoj kev.
  
  Lub sijhawm ntawd, lub teeb ci ntsa iab hauv Rodriguez lub qhov muag. Drake dov li ib yam dab tsi hnyav dhau qhov twg nws lub taub hau tau nyob.
  
  Ib tug txiv neej thib plaub, zoo li dhau mus hauv chav tom ntej thiab sawv los ntawm lub suab nrov, tawm tsam.
  
  Drake spun ncig, pov tawm nws txhais ceg thiab yuav luag coj nws tus neeg sib tw tshiab lub taub hau tawm. Raws li tus txiv neej ntog rau hauv av, Drake tau soj ntsuam nws sai sai - ntsia ntsia, tram rails ntawm ob txhais tes, T-shirt qias neeg - thiab tua nws ob zaug ntawm lub taub hau.
  
  Rodriguez ob lub qhov muag bulged. "Tsis muaj!"
  
  Drake tua nws ntawm caj npab. "Koj tsis tau siv rau kuv."
  
  Lwm txhaj tshuaj. Nws lub hauv caug tawg.
  
  "Koj tsis paub dab tsi".
  
  Peb lub mos txwv. Rodriguez tau muab ob npaug rau, tuav nws lub plab.
  
  "Zoo li tag nrho cov ntawm lawv."
  
  Qhov kawg tua. Txoj cai ntawm ob lub qhov muag.
  
  Drake soj ntsuam kev tuag nyob ib ncig ntawm nws, haus nws hauv, cia nws tus ntsuj plig haus cov kua qab zib ntawm kev ua pauj rau ib pliag.
  
  Nws tawm hauv tsev mus, khiav tawm hauv lub vaj, cia qhov tsaus ntuj ntiab nws.
  
  
  Tshooj 2
  
  
  Drake sawv thaum hmo ntuj, npog hauv hws. Ob lub qhov muag raug kaw los ntawm ib feem los kua muag. Npau suav yeej ib txwm zoo ib yam.
  
  Nws yog tus uas ib txwm cawm lawv. Tus neeg uas ib txwm yog thawj tus hais cov lus "tso ntseeg kuv." Tab sis tom qab ntawd tsis muaj dab tsi ua rau nws.
  
  Cia nkawd ob leeg poob.
  
  Ob zaug lawm. Alison ua ntej. Tam sim no Kennedy.
  
  Nws plam tawm ntawm txaj, ncav tes rau lub raj mis uas nws khaws cia ntawm ib sab ntawm rab phom ntawm lub nightstand. Nws muab ib lub raj mis los ntawm lub raj mis nrog lub hau qhib. Qhov pheej yig whiskey hlawv nws txoj hauv qab nws caj pas thiab rau hauv nws txoj hnyuv. Tshuaj rau cov qaug zog thiab damned.
  
  Thaum kev txhaum hem kom coj nws mus rau hauv lub hauv caug dua, nws hu peb ceev. Thawj zaug hauv Iceland. Nws tau hais luv luv nrog Thorsten Dahl thiab hnov qhov kev khuv leej hauv Swede lub suab loj, txawm tias nws hais kom nws tsis txhob hu txhua hmo, tias nws tus poj niam thiab cov menyuam muaj kev nyab xeeb thiab tsis muaj kev puas tsuaj rau lawv.
  
  Qhov thib ob yog rau Joe Shepard, tus txiv neej nws tau tawm tsam nrog ntau qhov kev sib ntaus sib tua thaum nws lub sijhawm nrog cov qub tub rog. Shepard tau piav qhia tib yam xwm txheej zoo li Dahl, tab sis tsis tau hais txog Drake cov lus tsis txaus siab lossis cov lus ntxhib hauv nws lub suab. Nws tau lees paub Drake tias Ben Blake tsev neeg tau saib xyuas zoo thiab tias nws thiab ob peb tus phooj ywg tau zaum hauv qhov ntxoov ntxoo, saib xyuas qhov chaw zoo.
  
  Drake kaw nws lub qhov muag thaum nws hu zaum kawg. Nws lub taub hau tig thiab nws sab hauv tau kub hnyiab zoo li qhov qis tshaj ntawm ntuj txiag teb tsaus. Tag nrho cov no tau txais tos. Txhua yam yuav tsum coj nws mus deb ntawm Kennedy Moore.
  
  Koj tseem nco nws lub ntees tuag...
  
  "Nyob zoo?" Alicia lub suab ntsiag to thiab ntseeg siab. Nws, ib yam nkaus, tsis ntev los no tau poob ib tug neeg nyob ze nws, txawm hais tias nws tsis pom qhov tshwm sim sab nraud.
  
  "Nws yog kuv. Lawv nyob li cas?"
  
  "Txhua yam zoo. Hayden rov zoo. Tsuas yog ob peb lub lis piam ntxiv thiab nws yuav rov qab los rau nws daim duab CIA dawb huv. Blake zoo, tab sis nws nco koj. Nws tus muam nyuam qhuav tshwm sim. Lub rooj sib tham tsev neeg tiag tiag. May yog AWOL, ua Vajtswv tsaug. Kuv tab tom saib lawv, Drake. Koj nyob qhov twg?"
  
  Drake hnoos thiab so nws ob lub qhov muag. "Ua tsaug," nws tswj tau hais ua ntej txiav tawm qhov kev sib txuas. Funny uas nws hais ntuj raug txim.
  
  Nws xav tias nws tau teeb tsa lub chaw pw sab nraum cov rooj vag no.
  
  
  Tshooj peb
  
  
  Hayden Jay saib lub hnub sawv ntawm Dej Hiav Txwv Atlantic. Nws yog qhov nws nyiam nyob rau hnub, qhov nws nyiam nyob ib leeg. Nws ua tib zoo plam tawm ntawm txaj, wincing ntawm qhov mob ntawm nws lub duav, thiab ua tib zoo taug kev mus rau lub qhov rais.
  
  Kwv tij kev thaj yeeb tau nqis los rau ntawm nws. Qhov hluav taws kub hnyiab tau kov cov nthwv dej, thiab ob peb feeb tag nrho nws qhov mob thiab kev txhawj xeeb tau ploj mus. Lub sij hawm tseem nyob twj ywm thiab nws tsis txawj tuag, ces lub qhov rooj tom qab nws qhib.
  
  Ben lub suab. "Zoo saib".
  
  Nws nodded ntawm hnub sawv thiab tig mus pom nws saib nws. "Koj tsis tas yuav tau txais tshiab, Ben Blake. Tsuas yog kas fes thiab buttered bagel. "
  
  Nws tus hluas nraug brandished ib lub thawv haus thiab ib lub hnab ntawv zoo li riam phom. "Ntawm kuv saum txaj."
  
  Hayden tau saib zaum kawg ntawm New Dawn thiab maj mam taug kev ntawm lub txaj. Ben muab cov kas fes thiab bagels tso rau hauv qhov yooj yim ncav cuag thiab muab nws lub qhov muag dog dig.
  
  "Ua li cas-"
  
  "Ib yam li nag hmo," Hayden hais sai sai. "Ib teev yuav tsis ua rau kev lameness ploj mus." Ces nws softened me ntsis. "Dab tsi los ntawm Drake?"
  
  Ben tau pw tsaug zog thiab tuav nws lub taub hau. "Tsis muaj. Kuv nrog kuv txiv tham thiab lawv txhua tus ua tau zoo. Tsis muaj kos npe-"Nws nres. "Los ntawm ..."
  
  "Peb tsev neeg muaj kev nyab xeeb." Hayden muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv caug. "Vajntxwv Ntshav ua tsis tau qhov ntawd. Tam sim no txhua yam peb yuav tsum tau ua yog nrhiav nws thiab hu tawm lub vendetta. "
  
  "Failed?" Ben echoed. "Koj yuav hais li cas?"
  
  Hayden ua pa tob tob. "Koj paub kuv txhais li cas."
  
  "Kennedy tuag. Thiab Drake... nws tsis txawm mus rau nws lub ntees tuag.
  
  "Kuv paub".
  
  "Nws ploj mus, koj paub." Ben ntsia ntawm nws lub hnab zoo li nws yog ib tus nab uas muaj suab nrov. "Nws yuav tsis rov qab los".
  
  "Muab sijhawm rau nws."
  
  "Nws muaj peb lub lis piam."
  
  "Tom qab ntawd muab peb ntxiv rau nws."
  
  "Koj xav tias nws ua dab tsi?"
  
  Hayden luag ntxhi me ntsis. "Los ntawm qhov kuv paub txog Drake... Npog peb lub nraub qaum ua ntej. Tom qab ntawd nws yuav sim nrhiav Dmitry Kovalenko. "
  
  "Tus Vaj Ntxwv Ntshav yuav tsis tshwm sim dua." Ben txoj kev xav tau nyuaj siab heev uas txawm tias qhov kev cog lus kaj ntawm ib tag kis tshiab ploj mus.
  
  "Nws yuav." Hayden ntsia ntawm tus tub hluas. "Nws muaj ib txoj kev npaj, nco ntsoov? Nws yuav tsis pw hauv av li yav tas los. Lub sij hawm mus ncig ua si yog qhov pib xwb. Kovalenko muaj ntau qhov kev ua si loj dua. "
  
  "Lub rooj vag ntuj raug txim?" Ben xav txog nws. "Koj puas ntseeg qhov no shit?"
  
  "Tsis muaj teeb meem. Nws ntseeg nws. Txhua yam CIA yuav tsum ua yog nrhiav kom paub. "
  
  Ben tau haus nws kas fes ntev ntev. "Nov yog tag nrho, txoj cai?"
  
  "Zoo ..." Hayden luag ntxhi rau nws. "Tam sim no peb lub zog geek tau ua ob npaug."
  
  "Karin yog lub hlwb," Ben tau lees paub. "Tab sis Drake yuav tawg Boudreaux hauv ib feeb."
  
  "Tsis txhob paub meej. Kinimaka tsis ua li no. Thiab nws tsis yog ib tug poodle. "
  
  Ben nres thaum muaj lub khob qhov rooj. Nws ob lub qhov muag ntxeev siab rau ntshai heev.
  
  Hayden siv sijhawm ib pliag kom nws siab. "Peb nyob hauv tsev kho mob CIA ruaj ntseg, Ben. Cov theem ntawm kev ruaj ntseg nyob ib puag ncig lub xaib yuav ua rau tus thawj tswj hwm pib ua yeeb yam ua rau txaj muag. Txias cia."
  
  Tus kws kho mob dai nws lub taub hau ntawm lub qhov rooj. "Txhua yam zoo?" Nws nkag mus hauv chav thiab pib tshuaj xyuas Hayden cov kab kos thiab cov cim tseem ceeb.
  
  Thaum nws kaw qhov rooj ntawm nws txoj kev tawm, Ben hais dua. "Koj puas xav tias Vaj Ntxwv Ntshav yuav sim coj cov khoom siv dua?"
  
  Hayden shrugged. "Koj tab tom hais tias nws tsis tau txais thawj yam uas kuv poob. Qhov ntawd yog qhov tshwm sim. Puas yog tus thib ob peb nrhiav tau los ntawm nws lub nkoj? Nws luag ntxhi. "Ntaus."
  
  "Tsis txhob cia siab."
  
  "CIA tsis so ntawm nws cov laurels, Ben," Hayden hais tam sim ntawd. "Tsis muaj ntxiv lawm. Peb npaj txhij los ntsib nws. "
  
  "Yuav ua li cas rau kidnap neeg raug tsim txom?"
  
  "Dab tsi txog lawv?"
  
  "Lawv yog cov profile siab heev. Harrison tus muam. Lwm tus koj hais. Nws yuav siv lawv. "
  
  "Qhov tseeb nws yuav ua. Thiab peb npaj txhij los ntsib nws. "
  
  Ben tiav nws bagel thiab licked nws ntiv tes. "Kuv tseem tsis tuaj yeem ntseeg tias tag nrho pawg yuav tsum mus hauv av," nws hais wistfully. "Txoj cai thaum peb pib ua nto moo."
  
  Hayden chuckled diplomatically. "Yog. Tragic."
  
  "Zoo, tej zaum nws yuav ua rau peb tsis muaj npe."
  
  Muaj lwm lub khob mos thiab Karin thiab Kinimaka nkag mus hauv chav. Hawaii saib kev nyuaj siab.
  
  "Tus txivneej no yuav tsis quaj. Txawm peb ua li cas los, nws yuav tsis xum xuav rau peb. "
  
  Ben so nws lub puab tsaig ntawm nws lub hauv caug thiab ua lub ntsej muag grim. "Dam, Kuv xav Matt nyob ntawm no."
  
  
  Tshooj plaub
  
  
  Tus txiv neej Hereford tau saib xyuas. Los ntawm nws qhov chaw nyob rau saum toj ntawm lub roob nyom mus rau sab xis ntawm cov ntoo tuab, nws tuaj yeem siv lub teeb pom kev zoo rau ntawm nws rab phom los txheeb xyuas cov tswv cuab ntawm Ben Blake tsev neeg. Cov tub rog-qib cov peev txheej suav nrog lub teeb pom kev zoo, ib qho kev xaiv uas tso cai rau siv dav hauv cov teeb pom kev tsis zoo thiab suav nrog BDC (Bullet Drop Compensation).
  
  Nyob rau hauv qhov tseeb, cov phom loj tau nruab rau lub hilt nrog txhua txhua high-tech sniper gadget xav, tab sis tus txiv neej tom qab lub Scope, ntawm chav kawm, tsis xav tau lawv. Nws raug cob qhia kom siab tshaj plaws. Tam sim no nws tau saib thaum Ben Blake txiv tau taug kev mus rau TV thiab qhib nws. Tom qab hloov me ntsis, nws pom Ben Blake niam gesturing rau nws txiv nrog lub chaw taws teeb tswj me me. Lub crosshairs ntawm nws pom tsis txav txawm ib millimeter.
  
  Nrog rau kev xyaum txav mus los, nws tau pom nws qhov chaw nyob ib ncig ntawm lub tsev. Nws tau rov qab los ntawm txoj kev, zais los ntawm cov ntoo thiab ib phab ntsa siab, thiab tus txiv neej Hereford tseem ntsiag to suav cov neeg zov uas nkaum hauv cov hav txwv yeem.
  
  Ib ob Peb. Txhua yam yog muab rau hauv tus account. Nws paub tias muaj plaub ntxiv nyob rau hauv lub tsev, thiab ob tug ntxiv tau muab zais kiag li. Txawm tias tag nrho lawv tej kev txhaum, CIA tau ua txoj haujlwm zoo tiv thaiv Blakes.
  
  Tus txiv neej frowned. Nws pom kev txav. Qhov tsaus ntuj, tsaus dua hmo ntuj, kis raws lub hauv paus ntawm phab ntsa siab. Loj dhau los ua tsiaj. secretive dhau los ua neeg dawb huv.
  
  Cov neeg puas tau pom tus Vaj Ntxwv Ntshav Blake? Thiab yog tias muaj, lawv zoo npaum li cas?
  
  Lub teeb ci ntsa iab los ntawm sab laug, ncaj nraim los ntawm Askiv Channel, nqa nrog nws cov qab ntsev ntawm hiav txwv. Tus txiv neej Hereford puas siab puas ntsws them nyiaj rau cov mos txwv txoj kev hloov pauv thiab zoomed nyob rau hauv me ntsis ze dua.
  
  Tus txiv neej hnav ris tsho dub tag nrho, tab sis cov cuab yeej siv tau meej meej hauv tsev. Tus txiv neej no tsis yog ib tug kws tshaj lij, tsuas yog mercenary xwb.
  
  Khoom noj khoom haus.
  
  Tus txiv neej tus ntiv tes nruj rau ib pliag ces tso. Tau kawg, lo lus nug tiag tiag yog pes tsawg tus nws coj nrog nws?
  
  Khaws nws lub hom phiaj nyob rau hauv crosshairs, nws sai soj ntsuam lub tsev thiab nws ib puag ncig. Ib ob tom qab nws paub tseeb. Ib puag ncig huv si. Tus txiv neej no nyob rau hauv dub ua ib leeg, tus txiv neej Hereford tau ntseeg nws tus kheej.
  
  Ib tug mercenary uas tua kom them.
  
  Hardly tsim nyog lub mos txwv.
  
  Nws rub lub trigger maj mam thiab absorbed lub recoil. Lub suab ntawm ib lub mos txwv tawm hauv lub chim yog NW nyuam qhuav perceptible. Nws pom tus mercenary poob tsis muaj fuss, tsoo ntawm cov overgrown bushes.
  
  Blake tsev neeg cov neeg saib xyuas tsis pom dab tsi. Ob peb feeb, nws yuav nyiag hu rau CIA, qhia rau lawv tias lawv lub tsev tshiab nyab xeeb tau tawg rau hauv.
  
  Tus txiv neej Hereford, tus qub SAS phooj ywg ntawm Matt Drake's, txuas ntxiv saib xyuas cov neeg zov.
  
  
  Tshooj 5
  
  
  Matt Drake unscrewed lub hau los ntawm ib lub raj mis tshiab ntawm Morgan's Spiced thiab hu rau tus xov tooj ntawm kev hu xov tooj ceev ntawm nws lub xov tooj ntawm tes.
  
  May lub suab zoo siab thaum nws teb. "Drake? Koj xav tau dab tsi?"
  
  Drake frowned thiab nqa ib lub raj mis los ntawm lub raj mis. Rau lub Tsib Hlis, kev qhia txog kev xav tau hais txog qhov tsis zoo raws li nws yuav yog rau tus nom tswv kom hwm nws txoj kev xaiv tsa. "Koj puas nyob zoo?"
  
  "Tau kawg kuv nyob zoo. Vim li cas kuv yuav tsum tsis yog? Qhov no yog dab tsi?"
  
  Nws muab lwm lub khob ntev thiab txuas ntxiv mus. "Lub cuab yeej kuv muab rau koj. Nws muaj kev nyab xeeb?"
  
  Muaj ib lub sij hawm hesitation. "Kuv tsis muaj nws. Tab sis nws muaj kev nyab xeeb, kuv tus phooj ywg. " Maiv's soothing intonations rov qab los. "Qhov no muaj kev nyab xeeb raws li nws tuaj yeem ua tau." Drake coj lwm lub khob. Maiv nug tias, "Puas yog tag nrho?"
  
  "Tsis muaj. Kuv ntseeg tias kuv yuav luag tag kuv txoj kev coj ntawm qhov kawg no. Tab sis kuv muaj lwm lub tswv yim. Ib tug nyob ze rau ... tsev. "
  
  Lub ntsiag to nyem thiab tawg thaum nws tos. Qhov no tsis yog lub Tsib Hlis. Tej zaum nws nrog ib tug neeg.
  
  "Kuv xav kom koj siv koj cov neeg nyob hauv Nyij Pooj. Thiab Suav. Thiab tshwj xeeb tshaj yog cov Russians. Kuv xav paub seb Kovalenko puas muaj tsev neeg. "
  
  Ua pa ntse tau hnov. "Koj puas hnyav?"
  
  "Tau kawg kuv damn loj." Nws hais tias nws hnyav dua li nws xav, tab sis tsis thov txim. "Thiab kuv kuj xav paub txog Boudreau. Thiab nws tsev neeg. "
  
  Nws siv Mai ib feeb los teb. "Okay, Drake. Kuv yuav ua qhov zoo tshaj plaws uas kuv ua tau. "
  
  Drake tau ua pa tob tob thaum qhov kev sib txuas tau tuag. Ib feeb tom qab nws ntsia lub raj mis ntawm cov txuj lom rum. Rau qee yam nws yog ib nrab khoob. Nws ntsia saum lub qhov rais thiab sim pom lub nroog Miami, tab sis lub khob tau qias neeg heev, nws tsis tshua pom lub khob.
  
  Nws lub siab mob.
  
  Nws rov khob lub raj mis dua. Yog tsis xav ntxiv, nws tau nqis tes ua thiab nias lwm tus xov tooj ceev. Hauv kev nqis tes ua, nws nrhiav tau ib txoj hauv kev los tso kev tu siab tseg. Hauv kev nqis tes ua, nws nrhiav tau ib txoj hauv kev mus rau pem hauv ntej.
  
  Lub xov tooj ntawm tes nrov thiab nrov. Thaum kawg lub suab teb. "Fuck, Drake! Dab tsi?"
  
  "Koj hais lus du, bitch," nws kos, ces nres. "Yuav ua li cas ... pab neeg li cas?"
  
  "Pab? Tswv Yexus. Okay, xav tau ib qho kev sib piv football damn? Tsuas yog tus neeg koj tuaj yeem siv tau los ua tus ntaus tawm ntawm qhov no yog Kinimaka. Hayden, Blake thiab nws tus muam yuav tsis ua lub rooj ntev zaum. " Nws nres. "Tsis muaj concentration. Koj qhov txhaum."
  
  Nws ua ib tug nres. "Kuv? Puas yog koj hais tias yog kev sim ua rau lawv, nws yuav ua tiav? Nws lub taub hau, me ntsis pos huab, pib throb. "Vim tias kev sim yuav raug ua."
  
  "Lub tsev kho mob tau saib xyuas zoo. Cov neeg saib xyuas muaj peev xwm heev. Tab sis zoo koj thov kom kuv nyob. Thiab nws yog qhov zoo uas kuv tau hais tias yog.
  
  "Thiab Boudreau? Yuav ua li cas yog tus txiv neej no?
  
  "Hais txog kev lom zem zoo li lub qe kib. Nws yuav tsis tawg. Tab sis nco ntsoov, Drake, tag nrho tsoomfwv Meskas tab tom ua haujlwm tam sim no. Tsis yog peb xwb."
  
  "Tsis txhob nco kuv." Drake winced. "Ib tsoom fwv uas muaj kev cuam tshuam loj heev. Cov ntaub ntawv taug kev nce thiab nqis tsoomfwv cov kab sib txuas lus, Alicia. Nws tsuas yog siv ib qho kev kaw cia loj los sau tag nrho. "
  
  Alicia nyob twj ywm.
  
  Drake zaum thiab xav txog nws. Txog thaum Vaj Ntxwv Ntshav tau tshawb pom lub cev, txhua yam ntaub ntawv uas lawv yuav tsum tau suav hais tias tsis ntseeg. Qhov no suav nrog cov ntaub ntawv hais txog lub rooj vag ntawm ntuj txiag teb tsaus, kev sib txuas rau Hawaii, thiab cov lus qhia uas nws tau khaws los ntawm plaub tus neeg tuag.
  
  Tej zaum ib qho ntxiv yuav pab tau.
  
  "Kuv muaj ib tug thawj coj. Thiab May xyuas tsev neeg kev sib txuas ntawm Kovalenko thiab Boudreau. Tej zaum koj tuaj yeem thov Hayden ua ib yam?
  
  "Kuv nyob ntawm no raws li kev nyiam, Drake. Kuv tsis yog koj tus yaj yaj."
  
  Lub sijhawm no Drake nyob twj ywm.
  
  Alicia sighed. "Saib, kuv mam li hais. Thiab rau lub Tsib Hlis, tsis txhob tso siab rau tus dab ntxwg nyoog ntawd kom deb npaum li koj tuaj yeem pov nws. "
  
  Drake luag nyav ntawm qhov kev siv video game. "Kuv yuav pom zoo nrog qhov no thaum koj qhia kuv tias ib tus ntawm koj vwm vwm tua Wells. Thiab yog vim li cas."
  
  Nws cia siab tias yuav nyob ntsiag to ntev thiab tau txais nws. Nws muab lub sijhawm los noj ob peb zaug ntxiv ntawm cov tshuaj amber.
  
  "Kuv mam li tham nrog Hayden," Alicia thaum kawg ntxhi. "Yog tias Boudreaux lossis Kovalenko muaj tsev neeg, peb yuav pom lawv."
  
  Kev sib txuas tau cuam tshuam. Nyob rau tam sim ntawd ntsiag to, Drake lub taub hau throbbed zoo li ib tug jackhammer. Muaj ib hnub lawv yuav qhia qhov tseeb rau nws. Tab sis tam sim no nws tau txaus tias nws tau ploj Kennedy.
  
  Nws yog ib qho txaus uas nws tau ntseeg ib yam dab tsi uas tam sim no nyob deb li lub hli, lub neej yav tom ntej ci ntsa iab uas tau tig mus rau tshauv. Txoj kev cia siab nyob hauv nws twisted nws lub siab. Lub raj mis poob los ntawm cov ntiv tes tsis muaj zog, tsis tawg, tab sis nchuav nws cov ntsiab lus fiery rau hauv pem teb qias neeg.
  
  Rau ib pliag Drake txiav txim siab ncuav nws mus rau hauv ib khob. Cov kua nchuav ua rau nws nco txog cov lus cog tseg, cov lus cog tseg thiab kev lees paub uas nws tau ua uas tau evaporated nyob rau hauv ib qho kev sib cais thib ob, ua rau lub neej pov tseg thiab puas tsuaj zoo li cov dej ntau dhau ntawm hauv av.
  
  Nws yuav ua li cas ntxiv? cog lus kom nws cov phooj ywg nyob nyab xeeb. Txhua yam nws ua tau tam sim no yog tua cov yeeb ncuab ntau npaum li nws ua tau.
  
  kov yeej lub ntiaj teb kev phem, thiab cia qhov zoo nyob mus li.
  
  Nws zaum ntawm ntug txaj. tawg. Tsis muaj dab tsi sab laug. Txhua yam tsuas yog kev tuag tuag hauv nws, thiab lub plhaub tawg uas tseem xav tau tsis muaj dab tsi ntxiv los ntawm lub ntiaj teb no.
  
  
  Tshooj 6
  
  
  Hayden tos kom txog thaum Ben thiab Karin tau so haujlwm mus rau ib chav pabcuam. Cov kwv tij thiab muam pab neeg tshawb fawb Hawaii, Pob Zeb Diamond Lub Taub Hau, Lub Rooj vag ntawm ntuj raug txim thiab lwm cov lus dab neeg uas cuam tshuam nrog Vaj Ntxwv Ntshav, vam tias yuav sib sau ua ke ib txoj kev xav.
  
  Nrog rau qhov xwm txheej tshem tawm, Hayden tau hnav khaub ncaws tshiab thiab taug kev mus rau hauv qhov chaw ua haujlwm me me uas Mano Kinimaka tau teeb tsa lub chaw ua haujlwm me me. Tus Hawaii loj tau tapping ntawm tus yuam sij, saib me ntsis chim.
  
  "Tseem ntes ob tus yuam sij ib zaug nrog koj tus ntiv tes sausage?" Hayden nug nonchalantly thiab Kinimaka tig los nrog luag nyav.
  
  "Aloha nani wahine," nws hais, thiab ces yuav luag blushed thaum nws qhia paub txog lub ntsiab lus ntawm cov lus.
  
  "Koj puas xav tias kuv zoo nkauj? Puas yog vim kuv raug neeg vwm?
  
  "Vim kuv zoo siab. Kuv zoo siab heev uas koj tseem nrog peb. "
  
  Hayden muab nws txhais tes rau ntawm Kinimaki lub xub pwg nyom. "Ua tsaug, Mano." Nws tau tos ob peb lub sijhawm, tom qab ntawd hais tias, "Tab sis tam sim no nrog Boudreau peb muaj ob lub sijhawm thiab teeb meem. Peb yuav tsum paub qhov nws paub. Tab sis peb yuav ua li cas rhuav nws?"
  
  "Koj puas xav tias tus neeg vwm no puas paub qhov uas Vaj Ntxwv Ntshav zais cia?" Puas yog tus neeg ceev faj zoo li Kovalenko tiag tiag qhia nws?
  
  "Boudreau yog hom vwm vwm. Tus txiv neej ntse. Kuv xav tias nws paub ib yam dab tsi. "
  
  Lub suab sardonic tuaj tom qab Hayden. "Drakey xav tias peb yuav tsum tsim txom nws tsev neeg." Hayden tig ib ncig. Alicia muab nws lub ntsej muag luag ntxhi. "Koj puas yog qhov no, CIA?"
  
  "Koj puas tau tham nrog Matt dua?" Hayden hais. "Nws nyob li cas?"
  
  "Zoo li nws tus kheej qub," Alicia hais nrog qhov tsis txaus ntseeg nws tsis tau txhais. "Txoj kev uas kuv ib zaug nyiam nws."
  
  "Kev cia siab? Haus cawv? Ib?" Hayden tsis tuaj yeem zais qhov kev thuam hauv nws lub suab.
  
  Alicia shrugged. "Ntshai. Nyuaj. Tuag." Nws ntsib CIA tus neeg saib xyuas. "Ntseeg kuv, zib ntab, qhov no yog qhov nws yuav tsum ua. Nws yog tib txoj kev uas nws yuav tawm ntawm rooj plaub no ciaj sia. Thiab ... " Nws nres, zoo li yog xav tias yuav txuas ntxiv mus. "Thiab ... qhov no tsuas yog tib txoj hauv kev uas koj yuav tawm ntawm qhov ciaj sia no thiab nrog koj tsev neeg tsis zoo."
  
  "Kuv yuav pom yog tias Boudreaux muaj tsev neeg." Hayden tig rov qab mus rau Kinimaka. "Tab sis CIA paub tseeb tias ntuj txiag teb tsaus yuav tsis tsim txom leej twg."
  
  "Koj daim ntawv pov thawj puas siv tau rau kev nkag mus rau hauv qhov chaw?" Kinimaka ntsia tus qub tub rog British tub rog.
  
  "Muab lossis nqa, tus tub loj." Alicia nyem lub ntsej muag luag ntxhi thiab txhob txwm thawb dhau Hayden mus rau hauv chav me me uas feem ntau yog Kinimaki lub cev. "Koj ua dab tsi?"
  
  "Txoj hauj lwm". Kinimaka tua lub vijtsam thiab nkaum hauv lub ces kaum, kom deb ntawm Alicia li sai tau.
  
  Hayden tuaj pab nws. "Koj yog tub rog thaum koj tseem yog neeg, Alicia. Koj puas muaj cov lus qhia uas tuaj yeem pab peb tawg Boudreaux?
  
  Alicia tig mus rau Hayden nrog kev sib tw hauv nws lub qhov muag. "Vim li cas peb tsis mus nrog nws tham?"
  
  Hayden luag ntxhi. "Kuv nyuam qhuav tau npaj."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden coj peb mus rau qhov chaw tuav. Kev taug kev tsib feeb thiab caij of the elevator tsis ua rau nws mob, txawm hais tias nws tau coj nws mus ntsiag to thiab nws lub siab zoo. Nws tau paub tias kev raug suaj kaum kuj zoo ib yam li lwm yam mob uas ua rau koj siv sijhawm los ntawm kev ua haujlwm. Tsis ntev los sis tom qab koj nyuam qhuav tau dhuav raws li ntuj raug txim thiab xav rub ntuj txiag teb tsaus rau hauv kev sib ntaus dua.
  
  Qhov chaw raug kaw ua ntej raug kaw muaj ob kab ntawm cov hlwb. Lawv taug kev hauv pem teb ua tib zoo polished kom txog thaum lawv mus txog tib lub cell uas tuav ib tug neeg raug kaw, lub cell kawg ntawm sab laug. Lub hauv ntej ntawm lub xov tooj ntawm tes tau qhib dav, thiab nws cov neeg nyob tau puag ncig los ntawm cov kab tuav uas ncab ntawm pem teb mus rau qab nthab.
  
  Cov huab cua tau puv nrog cov ntxhiab tsw ntawm tshuaj dawb. Hayden tau khoov rau cov tub rog tiv thaiv uas nyob sab nraum Boudreau lub cell thaum nws tuaj txog los tawm tsam tus txiv neej uas tau sim tua nws ntau zaus peb lub lis piam dhau los.
  
  Ed Boudreaux tau zaum ntawm nws lub txaj. Nws luag ntxhi thaum nws pom nws. "Koj tus ncej puab zoo li cas, plaub hau daj?"
  
  "Dab tsi?" Hayden paub tias nws yuav tsum tsis txhob ua rau nws, tab sis nws pab tsis tau nws tus kheej. "Koj lub suab nrov me ntsis hoarse. Koj puas tau raug kaw tsis ntev los no?" Peb lub lis piam ntawm limping thiab raug mob ntawm ib tug stab txhab tau tso nws reckless.
  
  Kinimaka taug kev tom qab nws, luag ntxhi. Boudreau ntsib nws ntsia nrog kev tshaib kev nqhis. "Qee zaum," nws ntxhi. "Cia peb tig lub rooj."
  
  Kinimaka ncaj nws lub xub pwg nyom loj yam tsis teb. Alicia mam li taug kev ncig tus txiv neej loj lub cev thiab taug kev ncaj nraim mus rau cov tuav. "Puas yog tus neeg tawv nqaij tawv tawv ua rau koj lub panties me me?" Nws tau hais lus thuam ntawm Hayden, tab sis tsis tau tshem nws lub qhov muag ntawm Boudreaux. "Nws yuav tsis siv ntau tshaj ib feeb."
  
  Boudreau sawv ntawm lub txaj thiab taug kev mus rau cov tuav. "Qhov muag zoo nkauj," nws hais. "Qhov ncauj qias neeg. Puas yog koj tsis yog tus uas fucked tus txiv neej rog nrog hwj txwv? Puas yog kuv cov neeg tua?
  
  "Nws yog kuv".
  
  Boudreaux tuav cov tuav. "Koj xav li cas txog qhov no?"
  
  Hayden paub tias cov neeg saib xyuas tau pib ntshai. Qhov kev sib cav sib ceg zoo li no tau txais lawv tsis nyob qhov twg.
  
  Kinimaka twb tau sim kom tus mercenary tham nyob rau hauv ntau txoj kev sib txawv, yog li Hayden nug tej yam yooj yim. "Koj xav dab tsi, Boudreau? Dab tsi yuav ua rau koj qhia peb seb koj paub dab tsi txog Kovalenko?
  
  "WHO?" Boudreau tsis tau tshem nws lub qhov muag ntawm Alicia. Lawv tau sib cais los ntawm qhov dav ntawm lub lattice nruab nrab ntawm lawv.
  
  "Koj paub kuv txhais li cas. Ntshav Vaj."
  
  "Aw, nws. Nws tsuas yog lus dab neeg xwb. Xav tias CIA yuav tsum paub qhov no. "
  
  "Npe koj tus nqi."
  
  Boudreau thaum kawg tsoo qhov muag nrog Alicia. "Kev poob siab yog txoj kev Askiv." Hauv cov lus ntawm Pink Floyd. "
  
  "Peb tsis tau mus qhov twg," nws ua rau Hayden tsis xis nyob ntawm Drake thiab Ben's Dinoroc banter kev sib tw, thiab nws vam tias Boudreaux tsuas yog ua cov lus tsis muaj ntsiab lus. "Peb-"
  
  "Kuv yuav coj nws," Boudreau tam sim ntawd hais nws. Hayden tig los pom nws sawv ntsej muag nrog Alicia dua. "Ib on ib. Yog nws ntaus kuv, kuv yuav tham. "
  
  "Muaj". Alicia xyaum nyem los ntawm cov tuav. Cov neeg saib xyuas maj nrawm rau pem hauv ntej. Hayden xav tias nws cov ntshav npau.
  
  "Nres!" Nws ncav tes thiab rub Alicia rov qab. "Koj puas vwm? Tus asshole no yuav tsis hais lus. Nws tsis tsim nyog qhov kev pheej hmoo. "
  
  "Tsis muaj kev pheej hmoo," Alicia ntxhi. "Tsis muaj kev pheej hmoo tag nrho."
  
  "Peb tawm mus," Hayden hais. "Tab sis-" Nws xav txog qhov uas Drake nug. "Peb yuav rov qab sai sai."
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake zaum rov qab thiab saib thaum nws tus muam ua haujlwm hloov kho CIA lub computer yooj yim. Nws tsis tau siv sij hawm ntev los siv rau qhov kev ua haujlwm tshwj xeeb uas tsoomfwv xav tau, tab sis tom qab ntawd nws yog lub hlwb ntawm tsev neeg.
  
  Karin yog ib tug sassy, dub txoj siv tawv, strip bar slacker uas lub neej khob thaum nws muaj rau xyoo nyob rau hauv nws cov hluas, nws tau ntim nws lub hlwb thiab nws qib thiab npaj ua ib yam dab tsi kiag li. Nws lub hom phiaj yog ua mob thiab ntxub lub neej rau qhov nws ua rau nws. Kev khib nws cov khoom plig yog ib txoj hauv kev uas qhia tias nws tsis quav ntsej ntxiv lawm.
  
  Nws tig los saib nws tam sim no. "Saib seb thiab pe hawm lub hwj chim ntawm tus poj niam Blake. Txhua yam koj xav paub txog Pob Zeb Diamond hauv ib qho kev nyeem ceev. "
  
  Ben saib cov ntaub ntawv. Lawv tau ua qhov no rau ob peb hnub - tshawb txog Hawaii thiab Pob Zeb Diamond Lub Taub Hau - lub roob hluav taws nto moo ntawm Oahu - thiab nyeem txog kev mus ncig ntawm Tus Thawj Tub Rog Cook, tus neeg paub txog keeb kwm ntawm Hawaii Islands rov qab rau xyoo 1778. Nws yog ib qho tseem ceeb uas lawv ob leeg tau tshuaj xyuas thiab khaws cov ntaub ntawv ntau npaum li sai tau vim tias thaum muaj kev tawg, cov tub ceev xwm xav tias cov xwm txheej yuav txav mus sai heev.
  
  Txawm li cas los xij, Tus Vaj Ntxwv Ntshav cov lus hais txog lub Rooj vag ntuj raug txim tseem yog qhov tsis paub, tshwj xeeb tshaj yog cuam tshuam rau Hawaii. Nws zoo li cov neeg Hawaii feem ntau tsis ntseeg txawm tias nyob rau hauv ib txwm version ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  
  Pob zeb diamond taub hau nws tus kheej yog ib feem ntawm ib tug complex series ntawm cones thiab vents hu ua Honolulu Volcano Series, ib tug saw ntawm cov xwm txheej uas tsim feem ntau ntawm Oahu lub infamous landmarks. Pob zeb diamond taub hau nws tus kheej, tej zaum qhov chaw nto moo tshaj plaws, tau tawg tsuas yog ib zaug txog 150,000 xyoo dhau los, tab sis nrog lub zog tawg ib zaug uas nws tau tswj hwm nws lub khob zoo kawg nkaus.
  
  Ben luag ntxhi me ntsis ntawm cov lus tom ntej. Nws ntseeg tau tias Pob Zeb Diamond Lub Taub Hau yuav tsis tawg ib zaug ntxiv. Hmo...
  
  "Koj puas nco qab ib feem ntawm Pob Zeb Diamond Lub Taub Hau yog cov koob ntawm lub khob thiab lub qhov?" Karin lub suab yog Yorkshire ua txhaum. Nws twb muaj kev lom zem heev nrog cov neeg CIA hauv nroog Miami txog qhov no thiab tsis muaj kev poob siab ntau tshaj ib qho.
  
  Tsis yog Karin mob siab. "Koj lag ntseg, phooj ywg?"
  
  "Tsis txhob hu kuv tus phooj ywg," nws ntxhi. "Nws yog yam txiv neej hu ua lwm tus txiv neej. Cov ntxhais yuav tsum tsis txhob tham li ntawd. Tshwj xeeb yog kuv tus muam."
  
  "Okay, broth. Truce, rau tam sim no. Tab sis koj puas paub tias vents txhais li cas? Yam tsawg kawg hauv koj lub ntiaj teb?"
  
  Ben xav zoo li nws rov qab mus kawm ntawv. "Lava tubes?"
  
  "Tau nkag siab. Hav, koj tsis ruam li lub qhov rooj zoo li txiv tau hais. "
  
  "Txiv tsis tau hais tias-"
  
  "Chill, bitch. Cias muab, lub raj lava txhais tau tias lub qhov.
  
  Ben tuav nws lub taub hau, saib nws. "Kuv paub nws. Puas yog koj hais tias Vaj Ntxwv Ntshav nyob tom qab ib tug ntawm lawv?
  
  "Leej twg paub? Tab sis peb nyob ntawm no los tshawb nrhiav, puas yog? Nws coj tus yuam sij ntawm CIA Ben tus kheej lub computer. "Tau mus."
  
  Ben sighed thiab tig tawm ntawm nws. Zoo li lwm tus ntawm nws tsev neeg, nws tau nco lawv thaum lawv nyob sib nrug, tab sis tom qab ib teev ntawm kev ntes, tus qub nagging rov qab los. Txawm li cas los xij, nws tau mus ntev los pab.
  
  Nws qhib kev tshawb fawb ntawm The Legends of Captain Cook thiab zaum rov qab rau hauv nws lub rooj zaum kom pom dab tsi tshwm sim, nws txoj kev xav zoo ib yam li Matt Drake thiab nws tus phooj ywg zoo tshaj. Xeev siab.
  
  
  Tshooj 7
  
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau saib xyuas nws thaj chaw los ntawm lub qhov rai qhov ntev hauv pem teb, tsim rau lub hom phiaj ntawm kev tsim ib qho kev pom dav dav uas pom lub lush, dov hav, lub vaj kaj siab uas tsis muaj leej twg tau taug kev tsuas yog nws tus kheej.
  
  Nws lub siab, feem ntau khov kho thiab tsom ntsoov, tau sib tw los ntawm ntau lub ntsiab lus niaj hnub no. Kev poob ntawm nws lub nkoj - nws lub tsev tau ntau xyoo - txawm tias xav tau, ua rau nws hnyav dua. Tej zaum nws yog qhov xwm txheej ntawm lub nkoj tuag. Nws tsis muaj sijhawm los hais lus zoo. Tab sis tom qab ntawd txoj kev hais lus zoo yeej tsis yog qhov tseem ceeb lossis kev xav rau nws ua ntej.
  
  Nws yog ib tug txiv neej tawv, tsis hnov tsw uas loj hlob thaum lub sij hawm ib co ntawm Russia lub sij hawm nyuaj tshaj plaws thiab nyob rau hauv ntau lub hardest cheeb tsam ntawm lub teb chaws. Txawm li cas los xij, nws tau vam meej nrog cov txheeb ze yooj yim, ua lub teb chaws ntawm cov ntshav, kev tuag thiab vodka, thiab ua tau ntau lab.
  
  Nws paub zoo tias yog vim li cas qhov kev poob ntawm Stormcloak tau npau taws rau nws. Nws suav hais tias nws tus kheej tsis tau kov yeej, yog huab tais ntawm tib neeg. Txhawm rau thuam thiab poob siab nyob rau hauv txoj kev no los ntawm tsoomfwv Meskas tsis muaj dab tsi ntau tshaj li lub ntsej muag ntawm nws lub qhov muag. Tab sis nws tseem mob.
  
  Tus qub tub rog, Drake, ua pov thawj tias yog ib qho pos tshwj xeeb hauv nws sab. Kovalenko xav tias tus neeg Askiv tus kheej tau sim los cuam tshuam nws txoj kev npaj tau zoo, uas tau ua haujlwm rau ntau xyoo, thiab coj tus txiv neej txoj kev koom tes raws li kev thuam ntawm tus kheej.
  
  Yog li ntawd, Ntshav Vendetta. Nws tus kheej mus kom ze yog mus nrog Drake tus hluas nkauj ua ntej; Nws yuav tawm ntawm cov larvae mus rau nws txoj kev sib txuas mercenary thoob ntiaj teb. Nws twb tau xav txog thawj tus xov tooj. Lwm tus yuav tuag sai sai no.
  
  Tshaj ntawm ntug hav, nestled qab ib lub roob ntsuab nyob deb, sawv ib ntawm nws peb ranches. Nws tsuas tuaj yeem ua rau lub ru tsev camouflaged, pom rau nws nkaus xwb vim nws paub tseeb tias yuav saib qhov twg. Lub ranch ntawm cov kob no yog qhov loj tshaj plaws. Lwm ob yog nyob rau nyias Islands tuaj, me me thiab hnyav tiv thaiv, tsim ib leeg los faib cov yeeb ncuab tawm tsam rau peb txoj kev yog tias nws puas tau tuaj.
  
  Tus nqi ntawm kev tso hostages nyob rau hauv ntau qhov chaw yog cov yeeb ncuab yuav tsum tau faib nws cov rog los cawm lawv txhua tus ciaj sia.
  
  Muaj ntau txoj kev sib txawv rau tus Vaj Ntxwv Ntshav kom tawm ntawm lub koog pov txwv no, tab sis yog tias txhua yam tau mus raws li txoj kev npaj, nws yuav tsis mus qhov twg. Nws yuav pom yam uas Cook pom dhau lub rooj vag ntuj txiag teb tsaus, thiab tej kev tshwm sim yeej yuav tig vaj ntxwv mus ua ib tug vaj tswv.
  
  Lub rooj vag ib leeg txaus los ua qhov no, nws xav.
  
  Tab sis ib qho kev xav txog lub rooj vag inevitably coj mus rau kev nco uas kub hnyiab heev - kev poob ntawm ob qho tib si tsheb thauj mus los, kev tsis txaus siab uas yuav ua pauj. Nws lub network sai sai pom qhov chaw ntawm ib lub cuab yeej-ib qho uas nyob hauv CIA saib xyuas. Nws twb paub qhov chaw ntawm lwm tus.
  
  Nws yog lub sijhawm coj lawv ob leeg rov qab los.
  
  Nws reveled nyob rau hauv qhov pom ntawm feeb kawg. Cov nplooj tuab swayed nyob rau hauv atherosclerosis nrog cua daj cua dub. Ib qho kev sib sib zog nqus ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb tau ntes nws lub siab rau ib pliag, tab sis tsis txav nws. Yam nws yeej tsis muaj, nws yuav tsis nco.
  
  Txoj cai ntawm cue, muaj kev ceev faj khob ntawm nws lub qhov rooj. Vaj Ntxwv Ntshav tig thiab hais tias, "Cia li mus." Nws lub suab echoed zoo li lub suab ntawm lub tank tsav hla lub pob zeb.
  
  Qhov rooj qhib. Ob tus neeg saib xyuas nkag mus, rub nrog lawv ib tus ntxhais ntshai tab sis coj tus cwj pwm zoo ntawm cov neeg Nyij Pooj. "Chica Kitano," Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau cem. "Kuv vam tias koj tau saib xyuas?"
  
  Tus ntxhais tawv ncauj ntsia hauv av, tsis txhob tsa nws lub qhov muag. Tus Vaj Ntxwv Ntshav pom zoo. "Koj puas tos kuv tso cai?" Nws tsis pom zoo. "Kuv tau hais tias koj tus muam yog tus neeg sib tw txaus ntshai tshaj plaws, Chica," nws hais ntxiv. "Thiab tam sim no nws tsuas yog lwm qhov chaw rau kuv, zoo li Niam Ntiaj Teb. Qhia rau kuv ... nws puas hlub koj, Chika, koj tus muam, Maiv?
  
  Tus ntxhais txawm tsis ua pa. Ib tug ntawm cov neeg saib xyuas ntsia nug tus Vaj Ntxwv Ntshav, tab sis nws tsis quav ntsej tus txiv neej. "Tsis tas yuav tham. Kuv nkag siab qhov no ntau dua li qhov koj xav tau. Nws tsuas yog ua lag luam rau kuv los pauv koj. Thiab kuv paub zoo txog tus nqi ntawm kev ceev faj thaum lub sijhawm ua lag luam. "
  
  Nws tab tom waving ib lub xov tooj satellite. "Koj tus muam - Maiv - nws hu rau kuv. Yooj yim heev, thiab nyob rau hauv kev nkag siab ntawm kev hem thawj. Nws txaus ntshai, koj tus muam." Nws hais tias nws yog zaum ob, yuav luag txaus siab rau lub zeem muag ntawm kev sib ntsib tim ntsej tim muag.
  
  Tab sis qhov no tsuas yog tsis tuaj yeem tshwm sim. Tsis yog tam sim no, thaum nws nyob ze rau nws lub hom phiaj.
  
  "Nws muab kev lag luam rau koj lub neej. Koj pom, nws muaj kuv cov khoom muaj nqis. Ib yam khoom tshwj xeeb heev uas nws yuav hloov rau koj. Qhov no yog qhov zoo. Nws qhia tau hais tias koj muaj nqis nyob rau hauv lub ntiaj teb uas muab nqi zog rau cov neeg tsis muaj zog zoo li kuv. "
  
  Tus ntxhais Japanese ua siab mos siab muag tsa nws lub qhov muag. Tus Vaj Ntxwv Ntshav curled nws lub qhov ncauj rau hauv ib yam dab tsi zoo li luag nyav. "Tam sim no peb pom dab tsi nws txaus siab txi rau koj."
  
  Nws hu tus xov tooj. Lub xov tooj nrov ib zaug thiab tau teb los ntawm tus poj niam lub suab ntsiag to.
  
  "Yog?"
  
  "Mai Kitano. Koj puas paub tias yog leej twg. Koj paub tias tsis muaj sijhawm taug qab qhov kev hu no, puas yog?
  
  "Kuv tsis muaj lub siab xav sim."
  
  "Zoo heev". Nws sighed. "Auj, yog tias tsuas yog peb muaj sijhawm ntxiv, koj thiab kuv. Tab sis tsis muaj teeb meem. Koj tus muam zoo nkauj, Chica, nyob ntawm no. " Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau hais kom cov neeg saib xyuas coj nws mus tom ntej. "Hais nyob zoo rau koj tus muam, Chica."
  
  May lub suab echoed hauv xov tooj. "Chica? Koj nyob li cas?" Khaws tseg. Tsis muaj kev ntxeev siab rau kev ntshai thiab kev npau taws uas Vaj Ntxwv Ntshav paub yuav tsum tau simmering hauv qab qhov chaw.
  
  Nws siv sijhawm ib pliag, tab sis thaum kawg Chika hais tias, "Konnichiwa, shimai."
  
  Vaj Ntxwv Bloody luag. "Nws yog qhov xav tsis thoob rau kuv tias cov neeg Nyij Pooj tau tsim lub tshuab kev sib ntaus sib tua zoo li koj, Mai Kitano. Koj haiv neeg yeej tsis muaj kev nyuaj siab li kuv tus kheej. Koj nyob nraum tag nrho damn reserved. "
  
  "Peb npau taws thiab mob siab rau yog los ntawm qhov ua rau peb xav," Mai hais ntsiag to. "Thiab los ntawm qhov uas tau ua rau peb."
  
  "Tsis txhob xav txog kev tshaj tawm rau kuv. Los yog koj hem kuv?
  
  "Kuv tsis tas yuav ua ob qho ntawm cov ntawd. Nws yuav zoo li nws yuav. "
  
  "Tom qab ntawd cia kuv qhia koj tias yuav ua li cas, koj yuav ntsib kuv cov neeg tag kis yav tsaus ntuj hauv Coconut Grove, ntawm CocoWalk. Thaum yim teev tsaus ntuj lawv yuav nyob hauv tsev noj mov, nyob hauv cov neeg coob coob. Koj muab lub cuab yeej thiab tawm mus."
  
  "Lawv yuav paub kuv li cas?"
  
  "Lawv yuav paub koj, Mai Kitano, ib yam li kuv ua. Qhov ntawd yog txhua yam koj yuav tsum paub. Yim yav tsaus ntuj, nws yuav ua rau koj paub tsis txhob lig. "
  
  Muaj kev zoo siab tam sim ntawd hauv May lub suab, uas ua rau Vaj Ntxwv Ntshav luag nyav. "Kuv tus muam. Li cas txog nws?
  
  "Thaum lawv muaj lub cuab yeej, kuv cov neeg yuav qhia koj." Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau ua tiav qhov kev sib tw thiab nyiam nws txoj kev yeej ib pliag. Tag nrho nws cov phiaj xwm haum ua ke.
  
  "Npaj tus ntxhais rau kev taug kev," nws hais rau nws cov txiv neej hauv lub suab tsis muaj kev xav. "Thiab ua rau cov ceg txheem ntseeg siab rau Kitano. Kuv xav tau kev lom zem. Kuv xav pom zoo npaum li cas tus neeg tua neeg legendary no tiag tiag. "
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Mai Kitano ntsia lub xov tooj tuag hauv nws txhais tes thiab pom tau tias nws lub hom phiaj yog deb ntawm qhov ua tiav. Dmitry Kovalenko tsis yog ib qho ntawm cov neeg uas yooj yim koom nrog cov khoom uas nws muaj.
  
  Nws tus viv ncaus, Chika, raug nyiag los ntawm lub tsev nyob Tokyo lub lis piam ua ntej Matt Drake thawj zaug hu rau nws nrog nws cov kev xav qus txog Bermuda Daim duab peb sab thiab lub ntiaj teb tsis muaj dab tsi hu ua Blood King. Txij thaum ntawd los, Maiv tau kawm txaus kom paub tias tus txiv neej no yog neeg tiag tiag thiab tuag taus.
  
  Tab sis nws yuav tsum zais nws lub siab xav tiag tiag thiab khaws nws cov lus zais rau nws tus kheej. Qhov tseeb, qhov no tsis yog ib txoj hauj lwm nyuaj rau ib tug poj niam Nyiv Pooj, tab sis nws yog qhov nyuaj dua los ntawm Matt Drake qhov kev ncaj ncees thiab nws txoj kev ntseeg tsis muaj zog los tiv thaiv nws cov phooj ywg.
  
  Ntau zaus nws yuav luag hais rau nws.
  
  Tab sis Chica yog nws qhov tseem ceeb. Txawm tias nws tus kheej tseem fwv tsis paub tias May nyob qhov twg.
  
  Nws taug kev tawm ntawm Miami txoj kev uas nws tau hu xov tooj thiab mus hla txoj kev tsis khoom mus rau nws nyiam Starbucks. Ib qho chaw me me uas lawv tau siv sijhawm los sau koj lub npe ntawm lub khob thiab nco ntsoov nco ntsoov koj cov dej haus uas koj nyiam. Nws zaum ib pliag. Nws paub CocoWalk zoo, tab sis tseem npaj yuav ntes tsheb tavxij nyob ntawd sai sai.
  
  Vim li cas taug kev hauv ib nrab?
  
  Cov neeg coob coob, ob qho tib si hauv zos thiab cov neeg ncig tebchaws, yuav ua haujlwm rau nws thiab tawm tsam nws. Tiamsis qhov uas nws xav txog qhov ntawd, nws kuj ntseeg tias Vajntxwv Ntshav tau txiav txim siab zoo heev. Thaum kawg, txhua yam nyob ntawm seb leej twg yuav yeej.
  
  Kovalenko tau ua vim nws tuav tus muam May.
  
  Yog li, ntawm cov neeg coob coob, nws yuav tsis zoo li tawm ntawm qhov chaw rau nws kom dhau lub hnab rau qee tus txiv neej. Tab sis yog tias nws tau tawm tsam cov txiv neej thiab yuam kom lawv tham txog lawv tus muam, nws yuav tau txais kev mloog.
  
  Thiab ib qho ntxiv - nws xav tias tam sim no nws paub Kovalenko me ntsis zoo dua. Paub txog qhov kev taw qhia nws lub siab ua haujlwm.
  
  Nws yuav tau saib.
  
  
  * * *
  
  
  Tom qab hnub ntawd, Hayden Jay tau hu xov tooj rau nws tus thawj coj, Jonathan Gates. Nws tam sim ntawd pom tau hais tias nws nyob rau lub verge.
  
  "Yog. Yuav ua li cas tshwm sim, Hayden?
  
  "Sir?" Lawv txoj kev sib raug zoo tau zoo heev uas qee zaum nws tuaj yeem hloov mus ua tus kheej. "Txhua yam zoo?"
  
  Muaj kev tsis txaus siab ntawm lwm qhov kawg ntawm kab, ib yam dab tsi tsis zoo ntawm Gates. "Qhov no yog qhov zoo raws li qhov xav tau," Tus Tuav Ntaub Ntawv Tiv Thaiv thaum kawg tau yws. "Koj txhais ceg li cas?"
  
  "Yog lawm. Kev kho mob mus zoo. " Hayden txwv nws tus kheej los ntawm kev nug cov lus nug uas nws xav nug. Suddenly ntshai, nws zam lub ncauj lus. "Dab tsi txog Harrison, tus tswv? Nws tus txheej xwm yog dab tsi?"
  
  "Harrison yuav mus rau hauv tsev lojcuj, zoo li txhua tus neeg qhia Kovalenko. Manipulated los tsis. Puas yog tag nrho, Npeeg Jay?"
  
  Stung los ntawm lub suab txias, Hayden ntog rau hauv lub rooj zaum thiab kaw nws lub qhov muag kom nruj. "Tsis yog, sir. Kuv yuav tsum nug koj ib yam dab tsi. Tej zaum nws twb tau npog los ntawm CIA lossis lwm lub koom haum, tab sis kuv xav paub tiag tiag ... " Nws nres.
  
  "Thov Hayden, tsuas yog nug."
  
  "Puas Boudreaux muaj tsev neeg, tus tswv?"
  
  "Lub ntuj raug txim txhais li cas?"
  
  Hayden sighed. "Nws txhais tau hais tias koj xav tias nws txhais li cas, Mr. Secretary. Peb nyob nraum tsis mus qhov twg ntawm no, thiab lub sij hawm yuav tag. Boudreaux paub qee yam. "
  
  "Dam nws, Jay, peb yog tsoomfwv Asmeskas, thiab koj yog CIA, tsis yog Mossad. Koj yuav tsum paub zoo dua li hais kom qhib siab. "
  
  Hayden paub zoo dua. Tab sis kev poob siab tsoo nws. "Matt Drake tuaj yeem ua tau," nws hais ntsiag to.
  
  "Tus neeg saib xyuas. Qhov no yuav tsis ua haujlwm. " Tus tuav ntaub ntawv nyob ntsiag to ib pliag ces hais lus. "Tus neeg saib xyuas Jay, koj tau raug cem hais lus. Kuv cov lus qhia yog ua kom koj lub taub hau ib ntus. "
  
  Kev sib txuas tau cuam tshuam.
  
  Hayden ntsia ntawm phab ntsa, tab sis nws zoo li ntsia rau ib daim ntaub dawb huv rau kev tshoov siab. Tom qab ib pliag, nws tig thiab saib hnub poob saum Miami.
  
  
  * * *
  
  
  Kev ncua ntev tau noj tam sim ntawm May tus ntsuj plig. Ib tug poj niam txiav txim siab thiab nquag nquag, txhua lub sijhawm ntawm kev tsis ua haujlwm ua rau nws chim siab, tab sis thaum nws tus muam lub neej nyob hauv qhov sib npaug, nws xyaum ua rau nws lub siab sib nrug.
  
  Tab sis tam sim no txoj kev tos dhau lawm. Mai Kitano tau mus txog ntawm txoj kev txiv maj phaub hauv Txiv maj phaub Grove thiab sai sai tsiv mus rau qhov kev soj ntsuam nws tau xaiv hnub ua ntej. Nrog rau kev sib pauv tseem teev tseg, Mai tau nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nti Cheesecake Factory bar thiab muab nws lub hnab ntim khoom ntim rau ntawm lub txee rau pem hauv ntej ntawm nws.
  
  Ib kab ntawm cov ntxaij vab tshaus hauv TV tau ncaj qha saum nws lub taub hau, tshaj tawm ntau yam kev ua kis las. Lub bar tau nrov thiab muaj kev ntxhov siab, tab sis tsis muaj dab tsi piv rau cov neeg coob coob uas puv lub tsev noj mov nkag thiab chaw txais tos. Nws yeej tsis tau pom ib lub tsev noj mov uas nrov heev.
  
  Tus bartender tuaj txog thiab muab ib daim ntaub so ntswg rau ntawm lub bar. "Nyob zoo dua,"nws hais nrog lub ntsej muag ntawm nws lub qhov muag. "Lwm puag ncig?"
  
  Tib neeg li nag hmo. Maiv tsis xav tau kev cuam tshuam. "Txuag nws. Kuv yuav muab lub hwj thiab tshuaj yej. Koj tsis tuaj yeem nyob peb feeb nrog kuv, phooj ywg. "
  
  Tsis quav ntsej tus bartender saib, nws txuas ntxiv mus kawm qhov nkag. Txheeb xyuas kaum ob tus neeg ib zaug yeej tsis nyuaj rau nws. Tib neeg yog cov cwj pwm. Lawv nyiam nyob hauv lawv lub voj voog. Cov no yog cov tuaj tshiab uas nws yuav tsum tau tshuaj xyuas tas li.
  
  Maiv sipped nws tshuaj yej thiab saib. Muaj ib qho chaw zoo siab thiab muaj ntxhiab tsw qab ntawm cov zaub mov qab. Txhua lub sij hawm tus neeg ua haujlwm taug kev los ntawm lub tais loj loj uas muaj lub tais ntim rau ntawm lub ntsej muag nrog cov phaj loj thiab dej qab zib, nws muaj lub sijhawm nyuaj ua kom nws mloog ntawm lub qhov rooj. Luag puv chav.
  
  Ib teev dhau lawm. Thaum kawg ntawm qhov bar ib tug txiv neej laus zaum ib leeg, taub hau, sipping ib pint ntawm npias. Kev kho siab ib puag ncig nws zoo li ib txheej ntawm stubble, ceeb toom txhua tus ntawm kev phom sij. Nws tsuas yog kab tsuag nyob hauv tag nrho qhov chaw no. Tsuas yog tom qab nws, zoo li hais txog nws qhov tshwj xeeb, ib khub niam txiv Askiv tau hais kom tus neeg tos neeg hla dhau los thaij duab ntawm lawv zaum ua ke, ib puag ncig ib leeg. Maiv hnov ib tug txiv neej lub suab hais tias, "Peb nyuam qhuav pom tias peb xeeb tub."
  
  Nws ob lub qhov muag yeej tsis tso tseg. Tus bartender tuaj cuag nws ob peb zaug, tab sis tsis nqa lwm yam. Qee qhov kev ncaws pob ncaws pob tau raug ntaus tawm ntawm cov ntxaij vab tshaus TV.
  
  Maiv tuav lub hnab ev kom nruj. Thaum qhov taw qhia ntawm nws lub xov tooj pom yim teev, nws pom peb tus txiv neej hnav ris tsho tsaus nkag mus rau hauv lub tsev noj mov. Lawv sawv tawm zoo li Marines hauv pawg ntseeg. Loj, dav-lub xub pwg nyom. Caj dab tattoos. Shaved taub hau. Nyuaj, tsis luag ntsej muag.
  
  Kovalenko cov neeg nyob ntawm no.
  
  Mai saib lawv tsiv, txaus siab rau lawv cov txuj ci. Txhua tus neeg muaj peev xwm, tab sis ob peb pab pawg tom qab nws. Nws noj ib lub khob kawg ntawm nws cov tshuaj yej, etched Chika lub ntsej muag khov kho hauv nws lub siab, thiab plam tawm ntawm qhov quav. Nrog yooj yim consummate, nws nkag mus tom qab lawv, clutching lub hnab ev ntawv rau nws ob txhais taw.
  
  Nws tos.
  
  Ib ob tom qab, ib tug ntawm lawv pom nws. Kev poob siab ntawm nws lub ntsej muag yog qhov txaus siab. Lawv paub nws lub koob npe nrov.
  
  "Kuv tus muam nyob qhov twg?"
  
  Nws coj lawv ib pliag kom rov ua tau lawv tus cwj pwm tawv. Ib tug nug: "Koj puas muaj ib lub cuab yeej?"
  
  Lawv yuav tsum tau hais kom nrov nrov kom hnov ib leeg dhau lub suab nrov ntawm cov neeg tuaj txog thiab tawm mus, raug hu los nqa lawv lub rooj.
  
  "Yog, kuv muaj. Qhia rau kuv tus muam."
  
  Tam sim no ib tug ntawm cov neeg raug txim yuam ib tug luag nyav. "Tam sim no qhov no," nws luag ntxhi, "Kuv ua tau."
  
  Sim kom nyob twj ywm hauv cov neeg coob coob, ib tus ntawm Kovalenko's thugs tau tawm ntawm lub iPhone tshiab thiab hu rau tus lej. Maiv xav tias ob leeg ntsia nws thaum nws saib, feem ntau yuav ntsuas seb nws cov lus teb yuav tshwm sim li cas.
  
  Yog tias lawv ua mob Chika, nws yuav tsis mob siab rau cov neeg coob coob.
  
  Lub sijhawm nruj dhau lawm. Maiv tau pom ib tug ntxhais zoo nkauj zoo siab rushing mus rau ib qho loj ntawm cheesecakes, ua raws li sai sai thiab zoo siab los ntawm nws niam nws txiv. Lawv nyob ze npaum li cas rau kev tuag thiab kev kub ntxhov, lawv tsuas paub tsis tau, thiab Maiv tsis muaj siab xav qhia lawv.
  
  Lub iPhone tau los ua lub neej nrog lub suab nrov. Nws strained pom qhov screen me me. Nws tawm ntawm kev tsom. Tom qab ob peb feeb, daim duab qhov muag plooj tuaj ua ke los qhia qhov ze ntawm nws tus muam lub ntsej muag. Chica tseem ciaj sia thiab ua pa, tab sis nws zoo li ntshai ntawm nws lub siab.
  
  "Yog koj ib tug neeg phem ua phem rau nws ..."
  
  "Cia li saib xyuas."
  
  Daim duab txuas ntxiv ploj mus. Chica lub cev tag nrho tuaj rau hauv qhov pom, khi nruj heev rau lub rooj zaum ntoo qhib loj uas nws nyuam qhuav txav tau. Maiv gnash nws cov hniav. Lub koob yees duab txuas ntxiv mus. Tus neeg siv tau taug kev deb ntawm Chica los ntawm lub tsev loj, muaj teeb pom kev zoo. Qee lub sij hawm lawv nres ntawm lub qhov rais thiab pom nws pom sab nraum. Nws tam sim ntawd lees paub ib qho ntawm Miami lub tsev tseem ceeb tshaj plaws, Miami Tower, peb-zaj dab neeg skyscraper paub txog nws cov xim hloov pauv mus ib txhis. Tom qab ob peb feeb ntxiv, lub xov tooj rov qab mus rau nws tus viv ncaus, thiab tus tswv pib rov thim rov qab mus txog thaum nws nres.
  
  "Nws nyob ntawm qhov rooj," Kovalenko, tus neeg hais lus ntau dua, hais rau nws. "Thaum koj muab lub cuab yeej rau peb, nws yuav tawm los. Tom qab ntawd koj tuaj yeem pom raws nraim qhov nws nyob. "
  
  Maiv tau kawm nws iPhone. Kev hu yuav tsum tau ua tsis tu ncua. Nws tsis xav tias nws yog kev kaw. Tsis tas li ntawd, nws pom nws hu tus lej. Thiab nws tus viv ncaus tau nyob hauv Miami.
  
  Tau kawg, lawv tuaj yeem tua nws thiab khiav tawm txawm tias ua ntej Mai tau khiav tawm ntawm Kokoshnik.
  
  "Device, Npeeg Kitano." Cov tub sab lub suab, txawm tias hnyav, muaj kev hwm ntau.
  
  Raws li nws yuav tsum yog.
  
  Mai Kitano yog ib tug neeg txawj ntse, yog ib qhov zoo tshaj plaws Japanese txawj ntse yuav tsum muaj. Nws yuav tsum xav txog qhov phem npaum li cas Kovalenko xav tau lub cuab yeej. Puas yog nws xav tau nws tus muam rov qab?
  
  Koj tsis ua si roulette nrog koj tsev neeg. Koj yuav tau txais lawv rov qab thiab koj yuav tau txais lawv txawm tias tom qab.
  
  Maiv nqa nws lub hnab ev ntawv. "Kuv yuav muab rau koj thaum nws tawm ntawm qhov rooj."
  
  Yog tias nws yog lwm tus, tej zaum lawv yuav tau sim coj nws mus. Lawv tuaj yeem thab nws me ntsis ntxiv. Tab sis lawv muaj nuj nqis rau lawv lub neej, cov neeg phem no, thiab lawv txhua tus nodded ua ib qho.
  
  Ib tug nrog lub iPhone hais rau hauv lub microphone. "Ua nws. Mus sab nraum."
  
  Maiv tau saib zoo siab thaum daim duab tau dhia ib ncig ntawm lub voj voog, ua rau pom nws tus viv ncaus mus txog thaum lub qhov rooj hlau tawg tuaj rau hauv qhov pom. Tom qab ntawd, sab nraud ntawm lub shabby saib warehouse nyob rau hauv qhov xav tau ntawm cov xim thiab cov neeg ua haujlwm hlau.
  
  Lub koob yees duab tsiv rov qab mus ntxiv. Cov chaw nres tsheb hauv txoj kev thiab daim paib dawb loj uas nyeem "Garage" tuaj rau hauv saib. Lub qhov muag liab liab ntawm lub tsheb flashed dhau los. Mai xav tias nws qhov kev chim siab pib npau taws, thiab tom qab ntawd lub koob yees duab mam li nco dheev rov qab los rau ntawm lub tsev thiab tshwj xeeb tshaj yog nyob rau sab xis ntawm lub qhov rooj kom pom cov cim qub qub.
  
  Tus lej tsev thiab tom qab ntawd cov lus: Southeast 1st Street. Nws muaj nws qhov chaw nyob.
  
  Maiv muab nws lub hnab ev ntawv thiab khiav mus zoo li tus cheetah tshaib plab. Cov neeg coob coob tau yaj ua ntej nws. Ib zaug sab nraud, nws tau khiav mus rau lub escalator ze tshaj plaws, dhia hla txoj hlua, thiab tsaws nrog ib txhais ko taw ruaj khov txog ib nrab ntawm txoj kev. Nws qw thiab cov neeg dhia ib sab. Nws tau khiav mus rau theem av thiab ua rau nws txoj kev mus rau lub tsheb uas nws nres zoo nkauj ntawm Grand Avenue.
  
  Tig tus yuam sij ignition. Kuv hloov cov phau ntawv iav rau hauv iav thiab nias lub accelerator rau hauv pem teb. Hlawv qee cov roj hmab hauv tsheb khiav ntawm Tigertail Avenue thiab tsis yig los ua qhov kev pheej hmoo. Tig lub log, nws tig peb-plaub ntawm nws txoj kev mloog mus rau zaum-nav, ntaus ntawv hauv qhov chaw nyob, lub plawv dhia.
  
  Tus navigator coj nws mus rau 27th sab qab teb. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws yog ib tug ncaj txoj kev taw qhia rau sab qaum teb, thiab nws cia nias lub pedal rau cov ntaub pua plag. Nws mob siab heev uas nws tsis txawm xav txog qhov nws yuav ua li cas thaum nws mus txog lub tsev khaws khoom. Lub tsheb nyob rau pem hauv ntej tsis nyiam nws antics. Nws rub tawm rau pem hauv ntej ntawm nws, nws cov taillights flashing. Mai tsoo lub rear fender, ua rau tus neeg tsav tsheb poob kev tswj thiab xa nws lub tsheb mus rau hauv ib kab ntawm cov maus taus nres. Cov tsheb kauj vab, cov kaus mom hlau thiab cov khoom siv hlau ya mus rau txhua qhov kev taw qhia.
  
  Maiv txoov nws lub siab. Cov khw muag khoom thiab cov tsheb flashed zoo li cov phab ntsa tsis pom kev ntawm qhov av. Passersby qw rau nws. Tus neeg caij tsheb kauj vab tau xav tsis thoob los ntawm nws qhov kev kub ceev maneuvers uas nws staggered thiab poob ntawm lub teeb tsheb.
  
  Tus navigator coj nws sab hnub tuaj, mus rau Flagler. Qhov taw qhia qhia nws tias nws yuav nyob ntawd hauv tsib feeb. Cov ntses ua lag luam nyob rau hauv ib tug haze ntawm cov xim rau sab laug. Ib tug ceev tug thiab nws pom ib tug kos npe rau hais tias "SW1st Street".
  
  Tsib caug vib nas this tom qab, lub suab lus Irish ntawm tus navigator tshaj tawm: koj tau mus txog koj qhov chaw.
  
  
  * * *
  
  
  Txawm tias tam sim no, Maiv twb tsis tau ceev faj heev. Nws nco ntsoov kaw lub tsheb thiab tso cov yuam sij tom qab lub log pem hauv ntej ntawm tus neeg caij tsheb. Nws khiav hla txoj kev thiab pom lub cim uas nws tau pom ib pliag dhau los ntawm lub koob yees duab tshee.
  
  Tam sim no nws ua tsis taus pa steel nws tus kheej rau qhov nws yuav nrhiav tau. Nws kaw nws ob lub qhov muag, tau txais nws qhov sib npaug, thiab ua rau nws ntshai thiab npau taws.
  
  Lub kov tig dawb. Nws taug kev ntawm qhov chaw pib thiab nrawm nrawm mus rau sab laug. Tsis muaj dab tsi hloov. Qhov chaw nyob li ntawm tsib caug taw ntawm lub qhov rooj mus rau sab nraum qab phab ntsa thiab txog peb caug taw dav. Tsis muaj rooj tog zaum ntawd. Tsis muaj duab rau ntawm phab ntsa. Tsis muaj curtains ntawm qhov rais. Saum nws muaj ob peb ci, kub kab ntawm lub teeb.
  
  Chica tseem raug khi rau lub rooj zaum hauv qab ntawm chav tsev, nws qhov muag dav thiab sim txav mus. Thiab nws tawm tsam, nws yog qhov tseeb, hais ib yam dab tsi rau Mai.
  
  Tab sis tus neeg saib xyuas kev txawj ntse Japanese paub tias yuav nrhiav dab tsi. Nws pom ib nrab kaum lub koob yees duab kev ruaj ntseg nyob thoob plaws qhov chaw thiab tam sim ntawd paub tias leej twg tau saib.
  
  Kovalenko.
  
  Nws tsis paub yog vim li cas? Puas yog nws xav tau qee yam kev ua yeeb yam? Txawm li cas los xij, nws paub txog Vaj Ntxwv Ntshav. Nws yuav tsis nrawm los yog yooj yim, uas tsis suav nrog lub foob pob zais lossis lub tog raj kheej roj.
  
  Tus dev ceg ntawm qhov kawg ntawm chav tsev, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws tus muam lub rooj zaum, tsis muaj kev xyiv fab zais ib qho surprise los yog ob.
  
  Mai maj mam txav mus rau pem hauv ntej, zoo siab tias Chika tseem muaj sia nyob, tab sis tsis muaj kev xav txog ntev npaum li cas Kovalenko npaj qhov no mus ntev.
  
  Raws li yog nyob rau hauv teb, ib lub suab boomed los ntawm cov neeg hais lus zais. "Nyob zoo! Koj lub koob npe nrov yog qhov tsis sib xws. " Nws yog Kovalenko. "Cia li saib seb nws puas tsim nyog."
  
  Plaub daim duab plam tawm tom qab tus dev dig muag ceg. Mai ntsia ib pliag, tsis tshua muaj peev xwm ntseeg nws ob lub qhov muag, tab sis tom qab ntawd raug yuam mus rau hauv ib qho kev taw qhia raws li thawj tus neeg tua neeg rushed ntawm nws.
  
  Nws khiav sai sai, npaj rau kev ncaws pob, kom txog thaum Mai yooj yim plam mus rau sab thiab ua tau zoo kawg nkaus ncaws pob. Thawj tus neeg tua rog poob rau hauv av, xav tsis thoob. Vaj Ntxwv Bloody lub suab luag los ntawm cov neeg hais lus.
  
  Tam sim no tus thib ob fighter tau tawm tsam nws, tsis muab sijhawm rau nws ua tiav thawj zaug. Tus txiv neej twirled lub chakram - ib lub nplhaib hlau nrog ib rab chais ntse sab nrauv - ntawm nws tus ntiv tes thiab luag nyav thaum nws los ze.
  
  Maiv paus. Tus txiv neej no yog ib tug neeg txawj ntse. Tuag lawm. Lub peev xwm los tuav xws li riam phom txaus ntshai nrog kev ntseeg siab yooj yim hais txog ntau xyoo ntawm kev xyaum nyuaj. Nws tuaj yeem pov lub chakram nrog ib qho yooj yim flick ntawm nws lub dab teg. Nws sai sai txawm qhov txawv.
  
  Nws khiav ntawm nws, kaw nws qhov chaw. Thaum nws pom nws lub dab teg twitch, nws nquab mus rau hauv ib tug swb, zawv zawg nyob rau hauv lub arc ntawm riam phom, pov nws lub taub hau kom deb li deb rov qab li sai tau raws li cov phem hniav hlais los ntawm cov huab cua saum nws.
  
  Ib lub xauv ntawm nws cov plaub hau poob rau hauv pem teb.
  
  Mai slammed taw ua ntej rau hauv tus neeg txawj ntse, ncaws nws lub hauv caug nrog tag nrho nws lub zog. Tam sim no tsis yog lub sijhawm coj cov neeg raug kaw. Nrog lub crunch uas nws ob leeg hnov thiab hnov, tus txiv neej lub hauv caug buckled. Nws qw ua ntej nws poob rau hauv av.
  
  Yog li ntau xyoo ntawm kev cob qhia poob hauv ib qho instant.
  
  Tus txiv neej no lub qhov muag tau nthuav tawm ntau dua li qhov mob ntawm tus kheej. Maiv xav ib pliag seb Kovalenko yuav muaj dab tsi rau nws, tab sis tom qab ntawd tus thib peb fighter nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab nws xav tias thawj tus twb nce mus rau nws ko taw.
  
  Qhov thib peb yog ib tug txiv neej loj. Nws stomped hla hauv pem teb mus rau nws zoo li ib tug dais loj stalking nws prey, liab qab ob txhais taw slapping rau lub pob zeb. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau txhawb nqa nws nrog cov grunts thiab tom qab ntawd tawg rau hauv kev luag, ib tus neeg siab phem hauv nws lub caij.
  
  Maiv ntsia nws ncaj qhov muag. "Koj tsis tas yuav ua qhov no. Peb nyob ze rau ntes Kovalenko. Thiab tso cov neeg ua phem rau."
  
  Tus txiv neej tau tos ib pliag. Kovalenko snorted siab saum nws taub hau. "Koj ua rau kuv tshee hnyo, Mai Kitano, tshee nrog kev ntshai. Tau nees nkaum xyoo kuv tsuas yog ib qho lus dab neeg xwb, thiab tam sim no kuv tab tom rhuav kuv txoj kev ntsiag to ntawm kuv tus kheej cov lus. Yuav ua li cas koj ... "Nws nres. "Puas muaj ib tug zoo li koj puas tau sib npaug kuv?"
  
  Maiv tseem ntsia mus rau hauv lub qhov muag ntawm tus loj fighter. Nws xav tias tus tom qab nws kuj tau nres, zoo li tos txog qhov tshwm sim ntawm kev nyuaj siab.
  
  "Sib ntaus!" Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau qw nrov nrov. "Kev sib ntaus sib tua, lossis kuv yuav kom koj cov neeg koj hlub tau tawv nqaij thiab pub rau sharks!"
  
  Qhov kev hem thawj yog tiag. Txawm Maivliag pom tau. Tus txiv neej loj hlob mus rau hauv kev nqis tes ua, rushing rau nws nrog nws txhais tes outstretched. May rov xav txog nws lub tswv yim. Ntaus thiab khiav, ntaus ceev thiab crushingly nyuaj, thiab ces tawm ntawm txoj kev. Yog tias ua tau, siv nws qhov loj me tawm tsam nws. Maiv tso cai rau nws mus kom ze, paub tias nws yuav cia siab tias yuav muaj kev tawm tsam los ntawm nws. Thaum nws ncav cuag nws thiab tuav nws lub cev, nws nyob hauv nws ncav cuag thiab qhwv nws ob txhais ceg.
  
  Lub suab ntawm nws ntaus hauv pem teb tau ploj mus txawm tias Ntshav Vaj Ntxwv txoj kev npau taws giggling.
  
  Tus thawj fighter tam sim no ntaus nws nyuaj, aiming rau lub me me ntawm nws rov qab, xa ib tug mob heev tshuab ua ntej Mai twisted thiab dov, los txog tom qab tus txiv neej downed thiab muab nws tus kheej ib co chaw.
  
  Nimno tus Vajntxwv Ntshav cia li quaj. "Cia li txiav nws tus muam lub taub hau fucking!"
  
  Tam sim no ib tug txiv neej plaub tshwm sim, armed nrog ib tug samurai ntaj. Nws taug kev ncaj nraim mus rau Chika, rau kauj ruam deb ntawm nws txoj sia.
  
  Thiab Mai Kitano paub tias tam sim no yog lub sijhawm los ua qhov kev ua si zoo tshaj plaws hauv nws lub neej. Tag nrho nws txoj kev kawm, tag nrho nws cov kev paub dhau los ua ke hauv kev sim siab kawg los cawm nws tus muam - qhov teeb meem ntawm txoj sia thiab kev tuag.
  
  Kaum vib nas this ntawm kev tuag thiab kev zoo nkauj los yog lub neej ntawm kev khuv xim kub hnyiab.
  
  Mai dhia mus rau tus txiv neej loj qhov hnyav rov qab, siv nws ua lub caij nplooj ntoo hlav kom xa cov ncaws pob ya mus rau thawj fighter. Nws nyuam qhuav hnov qhov kev poob siab thaum May tus ceg tseem ceeb tsoo ob peb cov pob txha ntawm nws lub ntsej muag, tab sis nws poob zoo li qhov hnyav tuag. Mai tam sim ntawd thim nws lub taub hau thiab dov, tsaws nyuaj rau ntawm nws tus txha nraub qaum, tab sis lub zog ntawm nws dhia tau nqa nws mus deb ntawm cov pob zeb hauv pem teb hauv lub sijhawm tsawg.
  
  Nws tsaws deb ntawm nws tus muam thiab tus txiv neej nrog ntaj.
  
  Tab sis nyob ib sab ntawm lub chakran.
  
  Nyob rau hauv ib millisecond ncua, nws tsom nws lub neej, calmed nws tus ntsuj plig, thiab tig, tso riam phom tuag taus. Nws streaked los ntawm huab cua, nws tuag hniav glinting, twb streaked nrog liab los ntawm May tus kheej cov ntshav.
  
  Lub chakran slammed rau hauv swordsman lub caj dab, tshee. Tus txiv neej no vau tsis muaj suab, tsis hnov dab tsi hlo li. Nws tseem tsis to taub dab tsi ntaus nws. rab ntaj clattered rau hauv pem teb.
  
  Tus txiv neej loj yog tib tus neeg tua rog uas tuaj yeem tuav nws tus kheej tawm tsam nws tam sim no, tab sis nws txhais ceg tau buckling thaum nws sim sawv. Tej zaum nws raug mob ib lossis ob leeg. Cov kua muag ntawm kev nyuaj siab thiab kev pab tsis tau ntws los ntawm nws lub ntsej muag, tsis yog rau nws tus kheej, tab sis rau nws cov neeg hlub. Mai glared ntawm Chika thiab yuam nws tus kheej khiav mus rau nws tus muam.
  
  Nws siv rab ntaj txiav cov hlua, gritting nws cov hniav ntawm qhov pom ntawm lub dab teg ntshav thiab ntshav abrasions tshwm sim los ntawm kev tawm tsam tas li. Thaum kawg, nws rub lub gag tawm ntawm nws tus muam lub qhov ncauj.
  
  "Mus limp. Kuv yuav nqa koj."
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav nres luag. "Tau nws!" Nws qw ntawm tus loj fighter. "Ua nws. Los yog kuv yuav tua koj tus poj niam nrog kuv txhais tes!
  
  Tus txiv neej loj qw, sim nkag mus rau nws nrog nws txhais tes tawm mus. Mai nres ntawm nws ib sab. "Los nrog peb," nws hais. " koom nrog peb. Pab peb rhuav tshem tus dab no."
  
  Ib pliag, tus txiv neej lub ntsej muag ci tuaj nrog kev cia siab. Nws ntsais muag thiab ntsia zoo li qhov hnyav ntawm lub ntiaj teb tau raug tsa los ntawm nws lub xub pwg nyom.
  
  "Koj nrog lawv mus, nws yuav tuag," Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau hais.
  
  Maiv tshee tshee taub hau. "Nws tseem tuag, txiv neej. Qhov kev pauj tsuas yog koj yuav tau txais yog raws kuv qab. "
  
  Tus txiv neej lub qhov muag tau thov. Ib pliag, Mai xav tias nws yuav rub nws tus kheej tawm nrog nws, tab sis tom qab ntawd cov huab ntawm kev tsis ntseeg tau rov qab los thiab nws qhov muag poob.
  
  "Kuv ua tsis tau. Thaum nws tseem muaj sia nyob. Kuv tsuas yog ua tsis tau ".
  
  Maiv txawm tso tseg nws pw lawm. Nws muaj nws tus kheej ua tsov ua rog.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau xa nws txoj kev sib cais. "Khiav deb, Mai Kitano. Kuv tsov rog yuav raug tshaj tawm. Thiab cov rooj vag tos kuv."
  
  
  LUB SIJ HAWM
  
  
  Cov Ntshav Vaj ob txhais tes darted mus rau nws riam. Cov riam phom tau daig taw tes ua ntej rau hauv lub rooj ntawm nws xub ntiag. Nws coj nws los ze ntawm nws lub qhov muag, tshuaj xyuas cov hniav uas muaj ntshav. Muaj pes tsawg lub neej nws tau xaus nrog rab riam no?
  
  Ib zaug ib zaug, txhua hnub, rau nees nkaum tsib xyoos. Tsawg kawg.
  
  Yog tias tsuas yog khaws cov lus dab neeg, hwm thiab ntshai tshiab.
  
  "Tus neeg sib tw tsim nyog," nws hais rau nws tus kheej. "Nws yog kev txaj muag kuv tsis muaj sijhawm los sim dua." Nws sawv ntawm nws ko taw, maj mam twirling rab riam, nws cov hniav qhia txog lub teeb thaum nws taug kev.
  
  "Tab sis kuv lub sijhawm los ua tau yuav luag los."
  
  Nws nres ntawm qhov kawg ntawm lub rooj, qhov twg ib tug poj niam nrog cov plaub hau tsaus nti tau khi rau lub rooj zaum. Nws twb poob nws lub siab lawm. Nws txaj muag saib nws lub qhov muag liab, lub cev hnyav thiab daim di ncauj tshee.
  
  Vaj Ntxwv Bloody shrugged. "Tsis txhob txhawj. Tam sim no kuv muaj kuv thawj lub cuab yeej, txawm tias kuv nco Kitano. Koj tus txiv yuav tsum xa cov cuab yeej thib ob txog tam sim no. Yog tias nws dhau, koj yuav mus dawb. "
  
  "Yuav ua li cas-peb tuaj yeem ntseeg koj li cas?"
  
  "Kuv yog ib tug neeg hwm. Qhov no yog li cas kuv dim kuv cov hluas. Thiab yog hais tias muaj kev hwm yuav raug nug ... " Nws qhia nws lub ntsej muag uas muaj xim. "Muaj ib txwm muaj ntshav ntxiv."
  
  Ib tug muffled ping tuaj ntawm nws lub computer screen. Nws taug kev thiab nias ob peb lub khawm. Lub ntsej muag ntawm nws tus thawj coj los ntawm Washington, DC tshwm sim.
  
  "Peb nyob hauv txoj haujlwm, tus tswv. Lub hom phiaj yuav npaj txhij hauv kaum feeb. "
  
  "Lub cuab yeej yog qhov tseem ceeb. Tshaj tag nrho lwm yam. Nco ntsoov qhov no".
  
  "Sir". Lub ntsej muag txav rov qab los qhia qhov pom siab. Lawv ntsia ntawm qhov chaw nres tsheb, littered nrog cov thoob khib nyiab thiab yuav luag tso tseg. Daim duab grainy pom ib tug tramp txav nyob rau sab saum toj ntawm lub screen thiab ib tug xiav Nissan tsav los ntawm ib tug khub ntawm tsis siv neeg lub rooj vag.
  
  "Cia li tshem ntawm tus bore. Nws tuaj yeem yog Tub Ceev Xwm. "
  
  "Peb tau kuaj nws, tus tswv. Nws tsuas yog tus tramp. "
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau npau taws maj mam tsim hauv nws. "Cia li tshem nws. Thov nug kuv dua thiab kuv yuav faus koj tsev neeg txoj sia."
  
  Tus txiv neej no tsuas ua haujlwm rau nws. Tab sis tus txiv neej no paub dab tsi Dmitry Kovalenko muaj peev xwm. Tsis muaj lwm lo lus, nws coj aim thiab tua tus txiv neej tsis muaj tsev nyob rau hauv lub taub hau. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau luag nyav thaum nws pom qhov chaw tsaus ntuj pib kis thoob plaws thaj chaw uas muaj pob zeb.
  
  "Tsib feeb dhau mus txog thaum lub cim."
  
  Huab Tais Ntshav ntsia ntsoov tus poj niam. Nws tau ua nws tus qhua rau ob peb lub hlis. Tus poj niam ntawm tus Secretary of Defense tsis muaj nqi zog me me. Jonathan Gates tau them nyiaj ntau rau nws txoj kev nyab xeeb.
  
  "Tus Tswv, Gates tau dhau nws lub sijhawm kawg."
  
  Hauv lwm qhov xwm txheej, Tus Vaj Ntxwv Ntshav yuav siv nws rab riam tam sim no. Tsis nres. Tab sis cov cuab yeej thib ob tseem ceeb rau nws cov phiaj xwm, txawm tias tsis tseem ceeb. Nws khaws lub xov tooj satellite uas nyob ib sab ntawm lub computer thiab hu rau tus lej.
  
  Kuv mloog nws lub suab thiab lub suab nrov. "Koj tus txiv zoo li tsis xav txog koj txoj kev nyab xeeb, Mrs. Gates." Tus Vaj Ntxwv Ntshav curled nws daim di ncauj rau hauv ib yam dab tsi zoo li luag nyav. "Los yog tej zaum nws twb hloov koj lawm, hmm? Cov neeg Asmeskas cov nom tswv no ... "
  
  Muaj ib tug nias, thiab lub suab ntshai thaum kawg teb. "Yog?"
  
  "Kuv vam tias koj nyob ze thiab koj muaj lub cuab yeej, kuv tus phooj ywg. Tsis tas li ntawd ..."
  
  Tus Minister of Defense lub suab tau strained mus rau qhov txwv. Nws tau hais tias "Tebchaws Asmeskas tsis nyo rau cov neeg ua phem," thiab cov lus no tau ua rau nws lub siab thiab tus ntsuj plig ntau heev. "Koj qhov kev thov yuav tsis ua tiav."
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau xav txog qhov rooj vag ntuj raug txim thiab dab tsi nteg dhau ntawm lawv. "Cia li mloog koj tus poj niam tuag hauv kev ntxhov siab, Gates. Kuv tsis xav tau lub cuab yeej thib ob rau qhov twg kuv yuav mus. "
  
  Kom paub meej tias cov channel tseem qhib, Ntshav Vaj Ntxwv tau tsa nws rab riam thiab pib ua tiav nws txhua qhov kev ua phem tua neeg.
  
  
  Tshooj 10
  
  
  Hayden Jay taug kev deb ntawm nws lub computer thaum nws lub xov tooj ntawm tes nrov. Ben thiab Karin tau tibneeg hu tauj coob tsa Captain Cook txoj kev taug kev hauv hiav txwv, thiab tshwj xeeb tshaj yog cov uas cuam tshuam txog Hawaii Islands tuaj. Cook, txawm hais tias dav paub tias yog ib tus neeg tshawb nrhiav nto moo, yog tus txiv neej ntawm ntau yam txuj ci, nws zoo li. Nws kuj yog ib tug navigator renowned thiab ua tiav cartographer. Tus txiv neej uas tau ua txhua yam, nws tau sau cov av los ntawm New Zealand mus rau Hawaii thiab tau paub ntau dua tias nws tau tsaws thawj zaug hauv Hawaii, qhov chaw nws hu ua Sandwich Islands. Tus pej thuam tseem sawv hauv lub nroog Waimea, Kauai, ua pov thawj rau qhov chaw nws thawj zaug ntsib xyoo 1778.
  
  Hayden thim rov qab thaum nws pom tias tus hu yog nws tus thawj coj, Jonathan Gates.
  
  "Yes, sir?"
  
  Tsuas yog ua tsis taus pa tuaj yeem hnov los ntawm lwm qhov kawg. Nws mus rau ntawm qhov rais. "Koj puas hnov kuv? Sir?"
  
  Lawv tsis tau hais vim nws hais lus cem nws. Hayden xav tias tsis paub meej me ntsis.
  
  Gates lub suab thaum kawg tau hnov. "Lawv tua nws. Cov bastards tua nws."
  
  Hayden ntsia sab nraum lub qhov rais, tsis pom dab tsi. "Lawv ua dab tsi?"
  
  Qab nws, Ben thiab Karin tig ib ncig, ceeb los ntawm nws lub suab.
  
  "Lawv coj kuv tus poj niam, Hayden. Lub hli dhau los. Thiab nag hmo lawv tua nws. Vim kuv yuav tsis coj lawv tej lus txib."
  
  "Tsis muaj. Nws ua tsis tau - "
  
  "Yog". Gates 'lub suab tawg thaum nws cov cawv cawv uas muaj adrenaline maj nrawm kom meej meej pib ploj mus. "Qhov ntawd tsis yog qhov koj txhawj xeeb, Jay, kuv tus poj niam. Kuv-Kuv yeej ib txwm yog ib tug neeg hlub tshua, yog li Thawj Tswj Hwm pom tawm hauv cov sij hawm ntawm nws txoj kev nyiag. Kuv nyob ... "Nws nres. "Patriot".
  
  Hayden NW nyuam qhuav paub yuav hais li cas. "Vim li cas qhia kuv tam sim no?"
  
  "Qhia kuv cov kauj ruam tom ntej."
  
  "Tsis muaj!" Hayden qw, ntaus rau ntawm lub qhov rais hauv kev ntshai tam sim ntawd. "Koj ua tsis tau qhov no! Thov!"
  
  "Nyob zoo. Kuv tsis muaj kev xav tua kuv tus kheej. Ua ntej kuv yuav pab pauj Sarah. Ironic, puas yog?
  
  "Dab tsi?"
  
  "Tam sim no kuv paub tias Matt Drake xav li cas."
  
  Hayden kaw nws lub qhov muag, tab sis kua muag tseem dov nws lub ntsej muag. Lub cim xeeb ntawm Kennedy twb ploj mus los ntawm lub ntiaj teb no, lub siab, ib zaug li tag nrho ntawm hluav taws, tam sim no tig mus rau hauv ib tug mus ib txhis hmo ntuj.
  
  "Vim li cas qhia kuv tam sim no?" Hayden thaum kawg rov hais dua.
  
  "Hais piav qhia." Gates nres, ces hais tias, "Ed Boudreaux muaj ib tug muam. Kuv xa koj cov lus qhia. Ua li-"
  
  Hayden xav tsis thoob tias nws cuam tshuam tus tuav ntaub ntawv ua ntej nws mus txuas ntxiv. "Koj puas paub?"
  
  "Ua txhua yam hauv koj lub zog kom ua tiav tus neeg phem no."
  
  Txoj kab tuag lawm. Hayden hnov ib lub suab nrov ntawm nws lub xov tooj. Yog tias tsis nres, nws tig nrawm thiab tawm hauv chav, tsis quav ntsej txog kev txhawj xeeb ntawm Ben Blake thiab nws tus muam. Nws taug kev mus rau Kinimaki lub khob me me thiab pom nws npaj nqaij qaib nrog chorizo sauce.
  
  "Alicia nyob qhov twg?"
  
  "Nag hmo nws daim ntawv hla tebchaws raug tshem tawm." Cov Hawaii loj cov lus tau hloov pauv.
  
  Hayden leaned los ze zog. "Tsis txhob ua ib tug fucking idiot. Peb ob leeg paub tias nws tsis xav tau daim ntawv hla tebchaws. Yog li ntawd, Alicia nyob qhov twg?
  
  Kinimaki ob lub qhov muag qhib, ntsia ntawm daim phiaj. "Hum, ib feeb. Kuv mam nrhiav nws. Tsis yog, nws xav paub ntau dhau rau qhov ntawd. kuv yuav-"
  
  "Cia li hu nws." Hayden lub plab clenched sai li sai tau thaum nws hais cov lus, thiab blackness enveloped nws tus plig. "Qhia nws kom hu rau Drake. Nws tau txais qhov nws thov. Peb yuav ua mob rau tus neeg dawb huv kom tau txais cov ntaub ntawv. "
  
  "Muam Boudreau?" Kinimaka zoo li ntse dua li niaj zaus. "Nws puas muaj tiag? Thiab Gates kos npe rau nws?
  
  "Koj kuj yuav," Hayden so nws ob lub qhov muag qhuav, "yog tias ib tug neeg nyuam qhuav tsim txom thiab tua koj tus poj niam."
  
  Kinimaka ntsiag to digested qhov no. "Thiab qhov no tso cai rau CIA ua ib yam rau ib tus neeg Amelikas?"
  
  "Nws yog tam sim no," Hayden hais. "Peb tab tom ua tsov rog."
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Matt Drake pib nrog cov khoom kim heev. Lub raj mis ntawm Johnnie Walker Black tau caw thiab tsis zoo li txaj muag heev.
  
  Tej zaum ib yam dab tsi zoo dua yuav tshem tawm qhov nco ntawm nws lub ntsej muag sai sai? Lub sijhawm no, hauv nws txoj kev npau suav, nws puas yuav cawm tau nws tiag tiag li nws ib txwm tau cog lus tseg?
  
  Kev tshawb nrhiav txuas ntxiv mus.
  
  Lub whiskey hlawv. Nws tam sim ntawd ntws lub khob. Nws puv nws dua. Nws nyuaj siab kom mloog lus. Nws yog ib tug txiv neej uas pab lwm tus, uas tau txais kev ntseeg siab, uas sawv los suav nrog thiab tsis txhob cia leej twg poob.
  
  Tab sis nws ua tsis tau Kennedy Moore. Thiab ua ntej ntawd, nws ua tsis tiav Alison. Thiab nws ua tsis tau lawv cov me nyuam hauv plab, ib tug me nyuam uas tau tuag ua ntej nws tseem muaj txoj sia nyob.
  
  Johnnie Walker, zoo li txhua lub raj mis uas nws tau sim ua ntej, ua rau nws txoj kev poob siab tob zuj zus. Nws paub qhov no yuav tshwm sim. Nws xav kom nws mob. Nws xav kom nws txiav ib qho kev nyuaj siab ntawm nws tus plig.
  
  Kev mob yog nws txoj kev hloov siab lees txim.
  
  Nws ntsia ntawm qhov rais. Nws ntsia rov qab, khoob, tsis pom thiab tsis muaj kev xav - stained dub, ib yam li nws. Kev hloov tshiab los ntawm Tsib Hlis thiab Alicia tau dhau los ua tsawg zuj zus. Kev hu xov tooj los ntawm nws cov phooj ywg SAS txuas ntxiv tuaj txog sijhawm.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau tua Ben cov niam txiv ob peb hnub dhau los. Lawv muaj kev nyab xeeb. Lawv yeej tsis paub txog qhov txaus ntshai, thiab Ben yuav tsis paub tias lawv nyob ze npaum li cas los ua cov neeg raug tsim txom ntawm Vaj Ntxwv Ntshav vendetta.
  
  Thiab cov CIA cov neeg saib xyuas uas saib xyuas Blakes tsis paub thiab. SAS tsis xav tau kev lees paub lossis pats nyob tom qab. Lawv tsuas ua tiav txoj haujlwm thiab tsiv mus rau lwm qhov.
  
  Ib zaj nkauj haunting pib ua si. Zaj nkauj tau txav mus raws li nws zoo nkauj - 'Kuv Tsis Txawj Tuag' los ntawm Evanescence - thiab nws ua rau nws nco txog txhua yam uas nws tau ploj lawm.
  
  Nws yog nws ringtone. Nws fumbled nyob ib ncig ntawm cov nplooj ntawv me ntsis tsis meej pem, tab sis thaum kawg tau txais hauv xov tooj.
  
  "Yog?"
  
  "Qhov no yog Hayden, Matt."
  
  Nws zaum ncaj me ntsis. Hayden tau paub txog nws qhov kev siv dag zog tsis ntev los no tab sis xaiv tsis quav ntsej lawv. Alicia yog lawv mus-nruab nrab. "Dab tsi tshwm sim? Ben-?" Nws tsis tuaj yeem coj nws tus kheej los hais cov lus no.
  
  "Nws yog OK. Peb nyob zoo. Tab sis muaj qee yam tshwm sim. "
  
  "Koj puas pom Kovalenko?" Impatience txiav los ntawm cov dej cawv haze zoo li ib tug kaj tsom teeb.
  
  "Tsis tau, tsis tau. Tab sis Ed Boudreaux muaj ib tug muam. Thiab peb tau txais kev tso cai coj nws los ntawm no. "
  
  Drake zaum, tsis nco qab txog lub whiskey. Kev ntxub ntxaug thiab ntuj txiag teb tsaus tau hlawv ob lub cim rau hauv nws lub siab. "Kuv paub tseeb tias yuav ua li cas."
  
  
  QHOV TSEEB XYOO
  
  
  Hayden braced nws tus kheej rau qhov yuav los. Nws tag nrho CIA txoj haujlwm tsis tau npaj nws rau qhov xwm txheej no. Tus poj niam ntawm Minister of Defense raug tua. Ib tug neeg ua phem thoob ntiaj teb tuav cov neeg txheeb ze ntawm cov neeg muaj hwj chim raug ntes.
  
  Tsoom fwv puas paub tus kheej ntawm txhua tus neeg koom nrog? Tsis txhob. Tab sis koj tuaj yeem paub tseeb tias lawv paub ntau dua li lawv tau tso tseg.
  
  Nws zoo nkaus li yooj yim dua thaum nws xub sau npe. Tej zaum tej yam yooj yim dua thaum ntawd, ua ntej lub Cuaj Hlis 11. Tej zaum nyob rau hauv nws txiv, James Jay, tus neeg sawv cev legendary nws xav ua raws li, tej yam yog xim dub thiab dawb.
  
  Thiab ruthless.
  
  Nws yog ib tug ntse ntug. Kev ua tsov rog tawm tsam Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau tawm tsam ntau theem, tab sis nws tseem tuaj yeem ua pov thawj tias yog qhov txaus ntshai tshaj plaws thiab ua tiav.
  
  Kev sib txawv ntawm tus kheej ntawm cov neeg uas nyob ntawm nws sab tau muab qhov zoo rau nws. Gates pom qhov no ua ntej. Tias yog vim li cas nws thiaj tso cai rau lawv ua lawv tus kheej kev tshawb fawb txog qhov tsis paub nyob ib puag ncig Bermuda Daim duab peb sab. Gates tau ntse dua li nws xav tias nws yog. Nws tam sim ntawd pom qhov zoo dua qhov sib txawv ntawm tus kheej zoo li Matt Drake, Ben Blake, May Kitano thiab Alicia Miles muab. Nws pom lub peev xwm ntawm nws pab neeg. Thiab nws tau coj lawv tag nrho ua ke.
  
  Ci ntsa iab.
  
  Pab neeg ntawm lub neej yav tom ntej?
  
  Tam sim no tus txiv neej uas tau plam txhua yam xav tau kev ncaj ncees rau tus txiv neej uas tau tua nws tus poj niam ua phem heev.
  
  Hayden mus txog Boudreaux lub cell. Lub laconic mercenary tub nkeeg ntsia nws hla nws txhais tes tuav.
  
  "Kuv puas tuaj yeem pab koj, Agent Jay?"
  
  Hayden yuav tsis zam txim rau nws tus kheej yog tias nws tsis tau sim dua. "Qhia peb Kovalenko qhov chaw, Boudreau. Cia li muab nws tam sim ntawd thiab nws yuav dhau mus. " Nws nthuav nws txhais tes. "Kuv txhais tau tias, nws tsis zoo li nws muab quav rau koj."
  
  "Tej zaum nws paub." Boudreau tig nws lub cev thiab swb ntawm lub txaj. "Tej zaum nws tsis paub. Tej zaum nws ntxov dhau los qhia, huh?
  
  "Nws lub hom phiaj yog dab tsi? Qhov rooj vag ntuj raug txim yog dab tsi?
  
  "Yog tias kuv tau paub ..." Boudreau lub ntsej muag tau pom lub ntsej muag luag ntxhi ntawm tus shark noj hmo.
  
  "Koj yeej ua tau." Hayden tseem tseem ceeb heev-ntawm-qhov tseeb. "Kuv muab sijhawm kawg rau koj."
  
  "Lub caij nyoog kawg? Koj puas yuav tua kuv? Puas yog CIA thaum kawg paub txog qhov kev txhaum tsaus ntuj uas lawv yuav tsum tau ua kom nyob hauv qhov kev ua si?
  
  Hayden shrugged. "Muaj sijhawm thiab qhov chaw rau qhov no."
  
  "Muaj tseeb. Kuv tuaj yeem sau npe rau ntau qhov chaw. " Boudreau thuam nws, npau taws ci ntsa iab los ntawm cov kua qaub. "Tsis muaj ib yam dab tsi uas koj tuaj yeem ua rau kuv, Tus Neeg Sawv Cev Jay, uas yuav ua rau kuv ntxeev siab rau ib tus neeg muaj hwj chim zoo li Vaj Ntxwv Ntshav."
  
  "Zoo ..." Hayden yuam nws tus kheej luag ntxhi. "Qhov ntawd yog qhov ua rau peb xav, Ed." Nws ntxiv kev zoo siab rau nws lub suab. "Koj tsis muaj dab tsi nyob ntawm no, txiv neej. Tsis muaj dab tsi. Thiab tseem koj yuav tsis nchuav. Koj zaum ntawd, nkim deb, zoo siab lees txais qhov xaus. Zoo li ib tug bastard tiav. Zoo li ib tug poob. Zoo li ib daim ntawm Southern crap. " Hayden muab nws tag nrho.
  
  Boudreaux lub qhov ncauj tsim ib txoj kab dawb nruj.
  
  "Koj yog ib tug neeg uas tau tso tseg. Quirk. Kev txi. Tsis muaj zog."
  
  Boudreau tsiv mus rau nws.
  
  Hayden nias nws lub ntsej muag tawm tsam cov tuav, thuam nws. "Fucking flaccid dick."
  
  Boudreau cuam tshuam, tab sis Hayden thim rov qab sai dua, tseem yuam nws tus kheej luag nyav. Lub suab ntawm nws lub nrig ntaus lub steel zoo li ib tug ntub ntub ntawm lub ntsej muag.
  
  "Yog li peb xav tsis thoob. Yuav ua li cas ib tug txiv neej zoo li koj, ib tug tub rog, ua ib tug tsis muaj zog-willed tswv cuab?
  
  Tam sim no Boudreau ntsia nws nrog maj mam nkag siab qhov muag.
  
  "Yog tag nrho". Hayden ua raws li nws. "Koj mus txog ntawd, tsis yog koj? Nws lub npe yog Maria, txoj cai?
  
  Boudreau slammed cov tuav kaw hauv kev npau taws tsis txaus ntseeg.
  
  Nws yog Hayden tig los luag. "Raws li kuv tau hais lawm. Tsis muaj zog."
  
  Nws tig mus. Cov noob tau sown. Nws yog hais txog kev ceev thiab kev ua phem. Ed Boudreau yuav tsis tau tawg raws li ib txwm muaj. Tab sis tam sim no...
  
  Kinimaka dov lub TV, uas lawv khi rau lub rooj zaum kom cov mercenary pom nws. Kev txhawj xeeb ntawm tus txiv neej lub suab tau pom tseeb, txawm tias nws sim zais nws.
  
  "Dab tsi yog ntuj raug txim koj yog cov neeg sim rub tawm?"
  
  "Cia li saib, neeg ruam." Hayden ua rau nws lub suab zoo li nws tsis quav ntsej ntxiv lawm. Kinimaka qhib lub TV.
  
  Boudreaux ob lub qhov muag widened. "Tsis yog," nws hais ntsiag to tsuas yog nws daim di ncauj. "Aw no".
  
  Hayden ntsib nws ntsia nrog lub ntsej muag zoo nkauj. "Peb tab tom ua tsov rog, Boudreaux. Koj tseem tsis xav tham? Xaiv ib tug fucking appendage. "
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake ua kom lub koob yees duab ruaj ntseg hauv txoj haujlwm ua ntej nws nkag mus rau hauv tus ncej. Lub balaclava dub tau rub los ntawm nws lub ntsej muag ntau dua li kev zais, tab sis lub tsho tiv thaiv mos txwv uas nws hnav thiab riam phom uas nws nqa tau ua rau qhov hnyav ntawm tus ntxhais qhov xwm txheej meej meej.
  
  Tus ntxhais lub qhov muag yog pas dej ntawm kev poob siab thiab ntshai. Nws twb tsis paub tias nws tau ua dab tsi. Kuv tsis paub vim li cas lawv thiaj xav tau. Nws tsis paub tias nws tus kwv ua li cas rau kev ua neej nyob.
  
  Maria Fedak yog dawb huv, Drake xav, yog hais tias leej twg yog dawb huv hnub no. Raug ntes los ntawm lub caij nyoog, raug ntes los ntawm kev txom nyem hauv lub vas kis thoob plaws ntiaj teb uas tau ua rau muaj kev tuag, tsis muaj lub siab thiab kev ntxub ntxaug.
  
  Drake nres ntawm ib sab ntawm nws, tuav ib rab riam ntawm nws sab tes xis, lwm tus tig maj mam rau ntawm rab phom. Nws tsis muaj teeb meem rau nws ntxiv lawm tias nws tsis muaj txim. Nws yog retribution, tsis tsawg. Ib sim neej.
  
  Nws ua siab ntev tos.
  
  
  * * *
  
  
  "Maria Fedak," Hayden hais. "Nws yog koj tus muam, sib yuav, Mr. Boudreau. Koj tus muam, tsis nco qab, Mr. Mercenary. Koj tus viv ncaus ntshai heev, Mr. Killer. Nws tsis paub tias nws tus nus yog leej twg lossis nws ua dab tsi tsis tu ncua. Tab sis nws yeej paub koj. Nws paub ib tug kwvtij uas hlub tshua nws ib xyoos ib zaug lossis ob zaug hauv ib xyoos nrog cov dab neeg cuav thiab xav txog khoom plig rau nws cov menyuam. Qhia rau kuv, Ed, koj puas xav kom lawv loj hlob yam tsis muaj leej niam?
  
  Boudreaux ob lub qhov muag tau bulging. Nws liab qab ntshai heev uas Hayden tau thov txim rau nws. Tab sis tam sim no tsis yog lub sijhawm. Nws tus viv ncaus lub neej yeej sib npaug. Yog vim li cas lawv thiaj xaiv Matt Drake, ib tug, los tuav.
  
  "Maria". Lo lus tawm ntawm nws, mob siab rau thiab xav tau.
  
  
  * * *
  
  
  Drake NW nyuam qhuav pom tus ntxhais ntshai. Nws pom Kennedy tuag hauv nws txhais tes. Nws pom Ben tes ntshav. Nws pom Harrison lub ntsej muag ua txhaum.
  
  Tab sis feem ntau ntawm tag nrho nws pom Kovalenko. Tus Vaj Ntxwv Ntshav, tus thawj tswj hwm, yog tus txiv neej uas khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob. Zombie. Nws pom tus txiv neej lub ntsej muag thiab xav kom strangle lub neej nyob rau hauv txhua yam uas nyob ib puag ncig nws.
  
  Nws ob txhais tes ncav cuag tus ntxhais thiab kaw ib ncig ntawm nws caj pas.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden ntsais muag ntawm lub monitor. Drake tau rushing yam. Boudreau tsis tshua muaj sijhawm los hloov siab lees txim. Kinimaka tau nqis los ntawm nws, ib txwm yog tus neeg nruab nrab zoo, tab sis Alicia Miles rub nws rov qab.
  
  "Tsis muaj txoj kev, tus loj. Cia cov bastards hws. Lawv tsis muaj dab tsi ntawm lawv txhais tes tsuas yog kev tuag. "
  
  Hayden yuam nws tus kheej kom thuam Boudreaux qhov uas nws nco qab nws thuam nws thaum nws hais kom nws cov neeg tua.
  
  "Koj puas yuav squeal, Ed, los yog koj puas xav paub yuav ua li cas lawv ua sushi hauv UK?"
  
  Boudreaux ntsia nws nrog kev tua neeg ntsia. Ib tug nyias cov qaub ncaug ntws los ntawm kaum ntawm nws lub qhov ncauj. Nws lub siab xav tau zoo dua ntawm nws, ib yam li lawv tau ua thaum nws hnov qhov kev tua neeg ze ntawm tes. Hayden tsis xav kom nws kaw nws tus kheej ntawm nws.
  
  Alicia twb nyob ze ntawm cov tuav. "Koj yuam kom tua kuv tus hluas nraug. Koj yuav tsum zoo siab nws yog Drake ua lub dicing thiab tsis yog kuv. Kuv yuav ua rau tus dev ntawd raug kev txom nyem ob zaug ntev. "
  
  Boudreau ntsia ntawm ib qho mus rau lwm qhov. "Koj ob leeg zoo dua ua kom kuv tsis txhob tawm ntawm no. Kuv cog lus tias kuv yuav txiav koj ob lub qhov muag."
  
  "Txuag nws." Hayden saib thaum Drake nyem Maria Fedak lub caj dab. "Nws tsis muaj sijhawm ntau."
  
  Boudreau yog ib tug txiv neej tawv thiab nws lub ntsej muag raug kaw. "CIA yuav tsis ua mob rau kuv tus muam. Nws yog neeg xam xaj Meskas. "
  
  Tam sim no Hayden ntseeg tiag tiag tias tus neeg vwm yeej tsis tau txais nws. "Tseem mloog kuv, koj tus dev vwm," nws hais. "Peb tab tom ua tsov rog. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau tua cov neeg Amelikas ntawm Asmeskas av. Nws kidnapped dozens. Kaum ob, nws xav tuav lub teb chaws no los txhiv. Nws tsis ua phem rau koj lossis koj tus muam qias neeg!"
  
  Alicia yws ib yam dab tsi rau hauv nws lub pob ntseg. Hayden hnov cov lus qhia. Kinimaka ua tib yam.
  
  Zoo li Drake.
  
  Nws tso tus poj niam lub caj dab thiab rub rab phom tawm ntawm nws lub hnab.
  
  Hayden clenched nws cov hniav heev uas cov hlab ntsha nyob ib ncig ntawm nws lub taub hau qw. Nws lub plab instinct yuav luag ua rau nws qw thiab hais kom nws nres. Nws txoj kev tsom mus rau qhov muag plooj rau ib pliag, tab sis tom qab ntawd nws txoj kev cob qhia tau ncaws tawm, qhia nws tias qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas lawv yuav tsum taug qab Kovalenko.
  
  Ib txoj sia kom cawm tau ntau pua lossis ntau dua.
  
  Boudreau pom qhov kev ua si ntawm kev xav ntawm nws lub ntsej muag thiab dheev pom nws tus kheej ntawm cov tuav, ntseeg, nthuav nws txhais tes thiab qw nrov nrov.
  
  "Tsis txhob ua li ntawd. Koj tsis txhob ntshai ua qhov no rau kuv tus muam!"
  
  Hayden lub ntsej muag yog daim npog pob zeb. "Lub caij nyoog kawg, killer."
  
  "Vajntxwv Ntshav yog dab. Rau txhua yam kuv paub, nws tuaj yeem yog liab herring. Nws hlub tej yam zoo li no. "
  
  "Tau nkag siab. Test peb."
  
  Tab sis Boudreau tau ua tub rog ntev dhau lawm, tus neeg tua neeg ntev dhau lawm. Thiab nws txoj kev ntxub ntxaug ntawm txoj cai lij choj ua rau nws qhov muag tsis pom kev. "Mus rau ntuj raug txim, bitch."
  
  Hayden lub plawv poob, tab sis nws tuav lub microphone saib ntawm nws lub dab teg. "Tua nws."
  
  Drake tsa rab phom thiab nias rau nws lub taub hau. Nws tus ntiv tes nias lub khawm.
  
  Boudreaux roared nyob rau hauv ntshai heev. "Tsis muaj! Bloody King nyob rau hauv -"
  
  Drake cia lub suab nrov ntawm rab phom tua tag nrho lwm lub suab. Nws saib raws li cov ntshav ntws los ntawm sab ntawm Maria Fedak lub taub hau.
  
  "North Oahu!" Boudreaux ua tiav. "Nws lub tsev loj tshaj plaws nyob ntawd ... " Nws cov lus tau ploj mus thaum nws ntog rau hauv pem teb, saib nws tus viv ncaus uas tuag lawm poob rau hauv lub rooj zaum thiab saib cov phab ntsa uas muaj ntshav ntws tom qab nws. Nws saib hauv kev poob siab thaum daim duab balaclava-clad tuaj ze ntawm qhov screen kom txog thaum nws puv tag nrho. Ces nws thiaj muab nws daim npog qhov ncauj tawm.
  
  Matt Drake lub ntsej muag txias, nyob deb, lub ntsej muag ntawm tus tua neeg uas hlub nws txoj haujlwm.
  
  Hayden shuddered.
  
  
  Tshooj kaum peb
  
  
  Matt Drake nqis tawm ntawm lub tsheb tavxij thiab kaw nws lub qhov muag mus kawm lub tsev siab uas loomed ua ntej nws. Grey thiab nondescript, nws yog lub zoo meej npog rau ib tug CIA covert lag luam. Cov neeg sawv cev hauv zos yuav tsum tau nkag mus rau hauv qhov chaw nres tsheb hauv av, hla ntau txheej kev ruaj ntseg. Txhua leej txhua tus, tsis hais tus neeg sawv cev lossis cov pej xeem, nkag mus hauv lub qhov rooj, txhob txwm tshaj tawm lawv tus kheej raws li lub hom phiaj yooj yim.
  
  Nws ua tsis taus pa tob, yuav luag tsis tsaug zog thawj zaug nyob rau hauv ntev npaum li nws nco qab, thiab thawb qhib lub qhov rooj ntawm ib tus neeg. Tsawg kawg qhov kev teeb tsa no zoo li coj nws txoj kev nyab xeeb tiag tiag. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws yog ib tug yooj yim lub rooj, nyob rau hauv uas zaum ib nrab ib tug kaum os stern-zoo li cov txiv neej. Tsis ntseeg ntau ntxiv tau saib.
  
  Nws taug kev hla lub pobzeb polished. "Hayden Jay tab tom tos ntsib kuv."
  
  "Koj lub npe hu li cas?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Tus neeg saib xyuas lub ntsej muag stoic wavered me ntsis.
  
  "Muaj tseeb".
  
  Tus txiv neej muab nws saib uas ib tug neeg yuav siv tau thaum pom ib tug celebrity los yog ib tug neeg raug kaw. Ces nws hu. Ob peb hnub tom qab, nws tau coj Drake mus rau lub elevator uas tsis paub qab hau. Nws ntxig tus yuam sij thiab nias lub khawm.
  
  Drake xav tias lub elevator ya mus rau pem hauv ntej, zoo li nyob rau hauv lub cushion ntawm huab cua. Nws txiav txim siab tsis txhob xav ntau dhau txog qhov yuav tshwm sim, nws cia cov xwm txheej saib xyuas lawv tus kheej. Thaum lub qhov rooj qhib, nws ntsib txoj kev hauv tsev.
  
  Thaum kawg ntawm txoj kev taug kev sawv ntawm pawg neeg tuaj tos nws.
  
  Ben Blake thiab nws tus muam Karin. Hayden. Kinimaka. Alicia Miles sawv ntawm qhov chaw tom qab. Nws tsis pom May, tab sis tom qab ntawd nws yeej tsis xav txog nws thiab.
  
  Qhov xwm txheej tsis yog lawm. Qhov no yuav tsum suav nrog Kennedy. Txhua yam zoo li txawv txawv yam tsis muaj nws. Nws tau nqis tawm ntawm lub elevator thiab sim nco ntsoov tias tej zaum lawv yuav xav tib yam nkaus. Tab sis lawv puas tau pw hauv txaj txhua hmo, ntsia ntawm nws lub qhov muag, xav tsis thoob vim li cas Drake tsis nyob ntawd los cawm nws?
  
  Ben ces sawv ntawm nws xub ntiag thiab Drake, tsis hais dab tsi, rub tus tub hluas rau hauv nws txhais tes. Karin luag nyav luag nyav tshaj nws tus tij laug lub xub pwg nyom thiab Hayden taug kev los muab ib txhais tes rau ntawm nws xub pwg.
  
  "Peb nco koj".
  
  Nws tuav desperately. "ua tsaug".
  
  "Koj tsis tas yuav nyob ib leeg," Ben hais.
  
  Drake coj ib kauj ruam rov qab. "Saib," nws hais tias, "Nws yog ib qho tseem ceeb kom tau ib yam ncaj nraim. Kuv yog ib tug neeg hloov. Koj tsis tuaj yeem tso siab rau kuv ntxiv lawm, tshwj xeeb tshaj yog koj, Ben. Yog tias koj nkag siab qhov no, koj txhua tus, ces muaj caij nyoog uas peb tuaj yeem ua haujlwm ua ke. "
  
  "Nws tsis yog koj-" Ben tau ncaj qha mus rau qhov teeb meem, ib yam li Drake paub tias nws yuav. Karin, xav tsis thoob, yog txhais tes ntawm laj thawj. Nws tuav nws thiab rub nws ib sab, tawm hauv Drake ib txoj hauv kev kom meej rau lub chaw ua haujlwm tom qab lawv.
  
  Nws taug kev los ntawm lawv, nodding mus rau Kinimaka raws txoj kev. Alicia Miles ntsia nws lub qhov muag loj. Nws kuj raug kev txom nyem los ntawm ib tug neeg hlub nws.
  
  Drake nres. "Nws tseem tsis tau tiav, Alicia, tsis muaj txhais tau tias. Tus kab mob no yuav tsum tau muab tshem tawm. Yog tsis yog, nws yuav hlawv lub ntiaj teb mus rau hauv av. "
  
  "Kovalenko yuav tuag qw."
  
  "Hallelujah".
  
  Drake taug kev dhau nws mus rau hauv chav. Ob lub khoos phis tawj loj zaum ntawm nws sab xis, hard drives whirring thiab nyem thaum lawv tshawb nrhiav thiab thauj cov ntaub ntawv. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws yog ib khub ntawm pem teb-siab mos txwv qhov rais overlooking Miami Beach. Tam sim ntawd nws tau raug ntaus los ntawm cov duab ntawm Wells ua txuj ua tus neeg tsis ncaj ncees thiab thov kom muaj lub ntsej muag sniper kom nws thiaj li pom lub cev tanned nyob ntawd.
  
  Qhov kev xav no ua rau nws xav. Nws yog thawj zaug uas nws tau xav txog Welles txij thaum Kennedy raug tua. Wells tuag txaus ntshai ntawm ob txhais tes ntawm Alicia lossis Tsib Hlis. Nws tsis paub leej twg, thiab nws tsis paub yog vim li cas.
  
  Nws hnov lwm tus raws nws qab. "Yog li ntawd..." Nws tsom ntsoov rau qhov pom. "Thaum twg peb mus rau Hawaii?"
  
  "Thaum sawv ntxov," Hayden hais. "Ntau yam ntawm peb cov cuab tam tam sim no tau tsom mus rau Oahu. Peb tseem tab tom kuaj xyuas lwm cov Islands tuaj vim nws paub tias Kovalenko muaj ntau tshaj li ib lub ranch. Tau kawg, tam sim no tseem paub tias nws yog tus tswv ntawm kev dag ntxias, yog li peb txuas ntxiv mus taug qab lwm tus thawj coj hauv ntau thaj chaw hauv ntiaj teb. "
  
  "Zoo. Kuv nco qab hais txog Captain Cook, Pob Zeb Diamond Head thiab Hell's Gate. Qhov no puas yog qhov koj tab tom npaj rau?
  
  Ben coj nws. "Zoo heev, yog. Tab sis Cook tau tsaws ntawm Kauai, tsis yog Oahu. Nws-" Lub monologue xaus tam sim ntawd. "Hm, hauv ib lub ntsiab lus. Peb tsis pom ib qho txawv txawv. Nyob zoo."
  
  "Tsis muaj kev sib txuas ncaj qha ntawm Cook thiab Pob Zeb Diamond Head?"
  
  "Peb tab tom ua haujlwm rau nws". Karin hais me ntsis defensively.
  
  "Tab sis nws tau yug los hauv Yorkshire," Ben ntxiv, sim Drake txoj kev thaiv tshiab. "Koj paub, Vajtswv lub ntiaj teb."
  
  Nws zoo li Drake tsis txawm hnov nws tus phooj ywg hais dab tsi. "Nws nyob ntev npaum li cas hauv Hawaii?"
  
  "Lub hli," Karin hais. "Nws rov qab mus rau qhov ntawd tsawg kawg ob zaug."
  
  "Tej zaum nws tau mus xyuas txhua lub kob thaum ntawd. Qhov koj yuav tsum ua yog xyuas nws cov cav, tsis yog nws keeb kwm lossis kev ua tiav. Peb yuav tsum paub txog tej yam uas nws tsis nto moo rau. "
  
  "Qhov no yog ... " Karin nres. "Nws ua rau kev nkag siab tiag tiag."
  
  Ben tsis tau hais dab tsi. Karin tsis tiav. "Qhov peb paub yog qhov no: Hawaii vajtswv ntawm hluav taws, xob laim thiab hluav taws xob yog ib tug poj niam hu ua Pele. Nws yog ib tug neeg nyiam tshaj plaws hauv ntau zaj dab neeg thaum ub ntawm Hawaii. Nws lub tsev tau hais tias yog nyob rau sab saum toj ntawm ib lub roob hluav taws kub tshaj plaws hauv ntiaj teb, tab sis nws nyob ntawm Island Loj, tsis yog Oahu. "
  
  "Qhov no yog tag nrho?" Drake nug luv luv.
  
  "Tsis muaj. Txawm hais tias feem ntau cov dab neeg hais txog nws cov viv ncaus, qee cov lus dab neeg qhia txog lub Rooj vag ntawm Pele. Lub rooj vag ua rau hluav taws thiab lub plawv ntawm lub roob hluav taws - puas yog lub suab zoo li ntuj raug txim rau koj ?"
  
  Kinimaka hais tias "Tej zaum qhov no yog qhov piv txwv," Kinimaka hais tias tsis xav, ces blushed. "Zoo, nws tuaj yeem yog. Koj tau ..."
  
  Alicia yog thawj tus luag. "Ua Vajtswv tsaug tsawg kawg yog lwm tus muaj kev lom zem." Nws snorted, tom qab ntawd ntxiv, "Tsis muaj kev ua phem," hauv lub suab uas qhia tias nws tsis quav ntsej li cas tib neeg ua phem rau nws.
  
  "Pele's Gate tuaj yeem siv tau," Drake hais. "Cia li ua haujlwm zoo. Pom koj sawv ntxov".
  
  "Koj tsis nyob?" Ben blurted tawm, pom tseeb cia siab tias nws yuav muaj sijhawm los tham nrog nws tus phooj ywg.
  
  "Tsis muaj". Drake ntsia sab nraum lub qhov rais thaum lub hnub pib teeb hla dej hiav txwv. "Kuv muaj qhov chaw nyob hmo no."
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Drake tawm hauv chav tsis saib rov qab. Raws li qhov xav tau, Hayden ntes tau nrog nws ib yam li nws tab tom yuav nkag mus rau of the elevator.
  
  "Drake, qeeb. Nws puas yog lawm?"
  
  "Koj paub tias nws nyob zoo. Koj pom nws ntawm cov kwj video. "
  
  Hayden tuav nws tes. "Koj paub kuv txhais li cas."
  
  "Nws yuav zoo. Nws yuav tsum saib zoo, koj paub tias. Boudreaux yuav tsum tau xav tias nws yog tiag tiag. "
  
  "Yog".
  
  "Kuv xav tias kuv tuaj yeem pom nws tawg."
  
  "Zoo, kuv yog tus uas nws ntaus, yog li kuv tau txais qhov kev txaus siab, ua tsaug rau koj."
  
  Drake nias lub pob rau thawj pem teb. "Nws tus viv ncaus yuav tsum tau nrog koj cov neeg sawv cev. Lawv yuav coj nws mus rau tsev kho mob thiab muab nws ntxuav. Cov ntshav cuav yog dab ntxwg nyoog xav txog nws txoj kev lag luam, koj paub. "
  
  "Boudreau nyuam qhuav tau vwm, yog tias ua tau. Thaum nws tus viv ncaus sawv, ciaj sia-" Hayden tuav nws lub taub hau. "Qhov Kawg Collapse."
  
  "Lub hom phiaj ua haujlwm. Nws yog lub tswv yim zoo, "Drake hais rau nws. "Peb tau txais cov ntaub ntawv. Nws tsim nyog nws ".
  
  Hayden nodded. "Kuv paub. Kuv tsuas yog zoo siab tias tus neeg siab phem nyob tom qab tuav. "
  
  Drake nkag mus hauv of the elevator thiab tos lub qhov rooj kaw. "Yog tias nws nyob ntawm kuv," nws hais thaum Hayden ploj ntawm qhov pom. "Kuv yuav tua tus neeg phem hauv nws lub cell."
  
  
  * * *
  
  
  Drake tau caij tsheb tavxij mus rau Biscayne Boulevard thiab mus rau Bayside khw plaza. Tus txiv neej uas hu nws, suab hushed, tsis paub meej thiab tag nrho ntawm tus cwj pwm, xav ntsib sab nraum Bubba Gump. Drake muaj lub sijhawm lom zem thiab hais tias Hooters, qhov chaw uas tej zaum tsim nyog rau lawv, tab sis May ua li nws tsis tau hnov nws.
  
  Drake tau koom nrog cov neeg coob coob, mloog qhov kev lom zem nrov nyob ib puag ncig nws thiab xav tias tsis muaj qhov chaw. Cov neeg no yuav zoo siab npaum li cas thaum nws poob ib yam dab tsi uas ntxim nyiam? Yuav ua li cas lawv tsis quav ntsej?
  
  Nws caj pas qhuav thiab nws daim di ncauj tau chapped. Lub bar ntawm Bubba Gump tau hu. Tej zaum nws yuav tog ob peb ua ntej nws tuaj txog. Txawm li cas los xij, nws tsis muaj illusions; qhov no yuav tsum nres. Yog nws yuav mus rau Hawaii mus yos hav zoov tua tus poj niam uas nws hlub, yog nws yuav mus nrhiav kev pauj kua zaub ntsuab es tsis ua neeg raug tsim txom, qhov no yuav tsum yog zaum kawg.
  
  Nws yuav tsum yog.
  
  Nws tab tom yuav thawb lub qhov rooj thaum Mai qw rau nws. Nws nyob ntawd, sawv ntsug ntawm ib tug ncej tsawg tshaj li rau ko taw deb ntawm kuv. Yog tias nws yog tus yeeb ncuab, nws yuav tuag tam sim no.
  
  Nws qhov kev txiav txim siab rau kev ua phem thiab kev ua pauj yog qhov tsis muaj nqis yam tsis muaj kev tsom xam thiab kev paub dhau los.
  
  Maiv mus rau lub tsev noj mov, Drake raws nws. Lawv tau zaum ntawm qhov bar thiab hais kom Lava Flows nyob rau hauv kev hwm ntawm lawv txoj kev mus rau Hawaii yav tom ntej.
  
  Drake nyob twj ywm. Nws yeej tsis tau pom Mai Kitano ntshai ua ntej. Nws yeej tsis tau pom nws ntshai ua ntej. Nws tsis tuaj yeem xav txog qhov xwm txheej uas yuav ua rau nws poob.
  
  Thiab tom qab ntawd nws lub ntiaj teb tau tawg dua.
  
  "Kovalenko nyiag kuv tus muam, Chika, los ntawm Tokyo. Ntau lub hlis dhau los. Nws tau khaws nws tus neeg raug txhom txij thaum ntawd los. " Maiv ua pa tob tob.
  
  "Kuv nkag siab. Kuv nkag siab qhov koj tau ua, "Drake hais ntxhi. Nws pom tseeb. Tsev neeg ib txwm tuaj ua ntej.
  
  "Nws muaj ib lub cuab yeej."
  
  "Yog".
  
  "Kuv tuaj rau Asmeskas nrhiav nws. Yuav nrhiav Kovalenko. Tab sis kuv ua tsis tiav txog thaum koj thiab koj cov phooj ywg hu rau kuv. Kuv tshuav koj".
  
  "Peb tsis tau cawm nws. Koj ua tau."
  
  "Koj muab kev cia siab rau kuv, koj ua rau kuv ib feem ntawm pab neeg."
  
  "Koj tseem yog ib feem ntawm pab pawg. Thiab tsis txhob hnov qab tias tsoomfwv muaj lwm txoj kev kho mob. Lawv yuav tsis tso tseg. "
  
  "Tsuas yog ib tug ntawm lawv muaj ib tug hlub nyob rau hauv captivity."
  
  Drake paub dab tsi tshwm sim rau Gates tus poj niam, tab sis tsis hais dab tsi. "Peb xav tau koj hauv Hawaii, Mai. Yog tias peb xav tuav tus txiv neej no, peb yuav xav tau qhov zoo tshaj plaws. Tsoom fwv paub qhov no. Yog vim li ntawd koj, Alicia thiab lwm tus tau tso cai tawm mus."
  
  "Thiab koj?"
  
  "Thiab kuv".
  
  "Dab tsi txog koj cov neeg koj hlub, Drake? Puas yog Vaj Ntxwv Ntshav sim ua kom nws lub siab tawv?
  
  Drake shrugged. "Nws ua tsis tau."
  
  "Thiab nws tseem yuav sim mus."
  
  "Koj tus muam puas muaj kev nyab xeeb?" Nws puas xav tau kev tiv thaiv ntxiv? Kuv paub qee tus neeg-"
  
  "Qhov ntawd tau saib xyuas, ua tsaug."
  
  Drake kawm txog cov dej haus uas tsis tau kov. "Tom qab ntawd qhov no yuav xaus rau hauv Hawaii," nws hais. "Thiab tam sim no peb yuav luag pom nws, nws yuav sai sai no."
  
  Maiv tau haus nws haus ntev heev. "Nws yuav npaj, Drake. Nws tau npaj qhov no rau kaum xyoo. "
  
  "Nov yog thaj av ntawm hluav taws," nws hais. "Ntxiv Kovalenko thiab lwm tus ntawm peb rau qhov sib npaug, thiab tag nrho qhov chaw no tsuas yog tawg."
  
  
  * * *
  
  
  Nws saib May taug kev deb ntawm qhov chaw nres tsheb thiab mus rau qhov chaw nws xav tias lub tsheb tavxij yuav nyob. Miami hmo ntuj kev ua si nyob rau hauv tag nrho viav vias. Cawv tsis yog tib txoj kev ua rau qaug dej qaug cawv, thiab kev sib xyaw ua ke ntawm kev txom nyem, hmo ntuj zoo nkauj, cov txiv neej thiab poj niam zoo nkauj, thiab cov suab paj nruag ua haujlwm tau ua haujlwm hnyav los txhawb nqa txawm tias nws txoj kev coj ncaj ncees.
  
  Nws tig lub ces kaum thiab lub marina qhib ua ntej nws - yachts bristling coj kev txaus siab ntawm qhov chaw, cov neeg coob coob sau cov kev taug kev, lub tsev noj mov qhib-cua puv nrog cov neeg zoo nkauj uas tsis muaj dab tsi nyob rau hauv lub ntiaj teb no.
  
  Ua tsaug ntau rau cov neeg nyiam Matt Drake.
  
  Nws tig rov los. Nws lub xov tooj ntawm tes tau nrov nrog lub suab nrov nrov, lub suab nrov.
  
  Nias lub khawm ceev. "Yog?"
  
  "Matt? Nyob zoo tav su. Nyob zoo." Lub suab zoo ntawm Oxford kev kawm ua rau nws xav tsis thoob.
  
  "Dal?" - nws hais. "Torsten Dahl?"
  
  "Muaj tseeb. Leej twg hais tau zoo dua?"
  
  Drake panicked. "Txhua yam zoo?"
  
  "Tsis txhob txhawj, phooj ywg. Txhua yam yog zoo nyob rau sab ntawm lub ntiaj teb no. Iceland zoo heev. Cov me nyuam zoo heev. Poj niam yog... poj niam. Yuav ua li cas cov khoom mus nrog Kovalenko?
  
  "Peb pom nws," Drake hais nrog luag nyav. "Yuav luag. Peb paub qhov twg los saib. Tam sim no muaj qee qhov kev txhawb nqa thiab peb yuav tsum nyob hauv Hawaii tag kis. "
  
  "Zoo meej. Zoo, yog vim li cas kuv hu tuaj yuav los yog tsis yog siv rau koj. Koj tuaj yeem txiav txim siab rau koj tus kheej. Raws li koj paub, kev tshawb nrhiav lub qhov ntxa ntawm Vajtswv tseem ceev faj. Koj puas nco qab li cas hauv Frey lub tsev fuabtais kuv tau sawv ntawm ntug ntawm Odin lub qhov ntxa nrog kuv tus nplaig dai? Koj puas nco qab qhov peb nrhiav tau?
  
  Drake nco qab nws txoj kev ntshai tam sim ntawd. "Muaj tseeb".
  
  "Cia li ntseeg kuv thaum kuv hais tias peb pom cov khoom muaj nqis uas sib npaug lossis tseem tshaj qhov no yuav luag txhua hnub. Tab sis ib yam dab tsi ntau dua tau ua rau kuv xav txog tag kis no, feem ntau vim nws ua rau kuv nco txog koj. "
  
  Drake tau nqis mus rau hauv txoj kev nqaim kom hnov swede zoo dua. "Nco koj txog kuv? Koj puas tau pom Hercules?
  
  "Tsis muaj. Tab sis peb pom cov cim ntawm cov phab ntsa ntawm txhua lub niche hauv lub qhov ntxa. Lawv tau muab zais tom qab cov khoom muaj nqis, yog li lawv tsis pom thaum xub thawj. "
  
  Drake hnoos. "Marks?"
  
  "Lawv sib phim daim duab koj xa tuaj rau kuv."
  
  Drake siv sijhawm ib pliag, ces xob laim ntaus nws lub siab. "Tos. Koj txhais li cas ib yam li daim duab kuv xa? Cov duab swirl uas peb pom ntawm lub sijhawm mus ncig ua si?"
  
  "Kuv xav tias qhov no yuav ua rau koj tom, kuv tus phooj ywg. Yog lawm, cov cim no - lossis curls, raws li koj hais. "
  
  Drake tsis hais lus ib pliag. Yog hais tias cov cim nyob rau hauv lub qhov ntxa ntawm Vajtswv tau phim cov cim lawv pom nyob rau hauv lub ancient tsheb thauj mus los, ces txhais tau tias lawv yog los ntawm tib lub sij hawm.
  
  Drake hais los ntawm lub qhov ncauj qhuav. "Nws txhais tau tias-"
  
  Tab sis Thorsten Dahl twb tau xav txog txhua yam. "Vajtswv tsim cov cuab yeej siv rau lub hom phiaj ntawm lub sijhawm mus ncig. Yog koj xav txog nws, nws ua rau kev nkag siab. Los ntawm qhov peb pom hauv Odin lub qhov ntxa, peb paub tias lawv muaj. Tam sim no peb paub yuav ua li cas lawv tswj lub sijhawm dhau los. "
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau sawv ntawm ntug ntawm nws qhov chaw cia me me, saib raws li ob peb ntawm nws Bengal tsov caum tus mos lwj me uas tau tso rau lawv. Nws txoj kev xav tau tawg. Ntawm qhov tod tes, nws yog qhov txaus siab rau tus kheej thiab saib ntawm kev lom zem ib qho ntawm cov tshuab tua neeg loj tshaj plaws uas tau tsim nyob hauv lub ntiaj teb. Ntawm qhov tod tes, nws yog kev quaj ntsuag uas lawv raug ntes. Lawv tsim nyog tau zoo dua.
  
  Tsis zoo li nws cov neeg raug txhom. Lawv deserved yam lawv yuav tau.
  
  Boudreau.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tig rov qab thaum nws hnov ntau tus neeg taug kev hla cov nyom. "Mr. Boudreau," nws hais. "Lub CIA raug kaw li cas?"
  
  Tus txiv neej nres ob peb yards deb, muab kev hwm nws xav tau, tab sis saib nws tsis ntshai. "Ntau nyuaj tshaj li qhov kuv xav," nws lees. "Ua tsaug rau qhov kev tshem tawm ntsiag to."
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau nres. Nws hnov cov tsov tom qab nws, caum tus mos lwj ntshai. Tus mos lwj squealed thiab khiav tawm, kov yeej nrog kev ntshai, tsis tuaj yeem ntsib nws tus kheej txoj kev tuag. Boudreau tsis yog li ntawd. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau qhia nws txog kev hwm.
  
  "Puas Matt Drake tshaj koj?"
  
  "CIA tau ua kom muaj peev xwm ntau dua li qhov kuv xav tau. Ntawd yog tag nrho".
  
  "Koj paub tias yog kuv muaj rab phom, koj tus muam txoj kev tuag yuav tsis raug dag."
  
  Boudreaux qhov kev ntsiag to qhia tias nws nkag siab.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav hais tias "Lub sijhawm tau los ua," "Kuv xav tau ib tus neeg los rhuav tshem lwm qhov chaw. Cov nyob rau Kauai thiab cov Island loj. Koj puas tuaj yeem ua qhov no rau kuv?"
  
  Tus txiv neej uas nws txib kom cawm dim ntawm kev raug kaw hauv lub neej tam sim ntawd pom kev cia siab. "Kuv tuaj yeem ua qhov no."
  
  "Koj yuav tsum tua txhua tus neeg raug txim. Txhua tus txiv neej, poj niam thiab menyuam yaus. Koj tuaj yeem ua nws?"
  
  "Yes, sir".
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav ntsoog rau pem hauv ntej. "Koj puas paub?"
  
  "Kuv yuav ua txhua yam koj thov kom kuv ua."
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tsis pom kev xav sab nraud, tab sis txaus siab. Boudreau yog nws tus kws tshaj lij fighter thiab tus thawj coj. Nws yog qhov zoo uas nws tseem muab siab npuab nws.
  
  "Tom qab ntawd mus npaj. Kuv tos koj cov lus qhia."
  
  Nws cov txiv neej coj cov neeg Amelikas mus, thiab Vaj Ntxwv Ntshav tau hais kom ib tug txiv neej tos tom qab. Nws yog Claude, tus thawj coj ntawm nws ranch hauv Oahu.
  
  "Raws li kuv hais, Claude, lub sijhawm tau los. Koj puas npaj txhij, txoj cai?
  
  "Txhua yam yog npaj. Peb yuav tsum tuav ntev npaum li cas?"
  
  "Koj yuav tuav mus txog thaum koj tuag," Tus Vaj Ntxwv Ntshav croaked. "Tom qab ntawd koj cov nuj nqis rau kuv yuav raug them. Koj yog ib feem ntawm kev cuam tshuam. Tau kawg, qhov no tsuas yog ib feem me me xwb, tab sis koj qhov kev txi muaj nqis. "
  
  Nws tus thawj saib xyuas Oahu nyob twj ywm.
  
  "Nws puas thab koj?"
  
  "Tsis muaj. Tsis yog sir."
  
  "Qhov no yog qhov zoo. Thiab ib zaug peb tsom lawv cov xim ntawm cov ranch, koj yuav qhib cov kob hauv zos. Nws yog kuv tus uas yuav hla lub rooj vag ntuj raug txim, tab sis Hawaii yuav hlawv. "
  
  
  QHOV TSEEB XYOO
  
  
  Lub dav hlau ntiag tug CIA tau ya ntawm qhov siab ntawm peb caug cuaj txhiab ko taw. Matt Drake swirled dej khov rau hauv nws lub khob khoob thiab tawg lub hau rau lwm qhov me me whiskey. Nws nyob ib leeg nyob tom qab ntawm lub dav hlau, vam tias lawv yuav hwm nws tus kheej. Tab sis qhov tsis tu ncua ntawm ib sab glances thiab npau taws ntxhi hais rau nws tias 'zoo siab txais tos rov qab' lub van yuav sai sai rub los ntawm nws.
  
  Thiab lub whiskey tseem tsis tau pib ua rau kuv ntxhov siab tsis tau.
  
  Hayden zaum hla txoj kev ntawm nws, Kinimaka ib sab ntawm nws. Txawm hais tias nws txoj haujlwm zoo li cas los xij, Hawaii zoo li zoo siab txog kev rov qab los rau nws lub tebchaws. Nws tsev neeg tau ua tib zoo saib xyuas, tab sis tus neeg loj hlob zoo ib yam zoo li nws ntseeg siab tias nws tseem yuav muaj sijhawm pom lawv.
  
  Hayden hais lus rau Jonathan Gates ntawm lub xov tooj satellite. "Peb ntxiv? Qhov ntawd yog tag nrho ntawm nees nkaum ib tus neeg raug kaw, tus tswv. Zoo, yog, kuv paub tseeb tias muaj ntau tshaj qhov ntawd. Thiab tseem tsis tau muaj chaw nyob. Ua tsaug".
  
  Hayden tsoo qhov kev sib txuas thiab txo nws lub taub hau. "Kuv tham tsis tau nws lawm. Koj hais li cas rau tus txiv neej uas nws tus poj niam nyuam qhuav raug tua? Koj yuav hais dab tsi?"
  
  Drake saib nws. Nws tau siv sijhawm ib pliag, tab sis tom qab ntawd nws tig nws lub ntsej muag haunted rau nws. "Kuv thov txim, Matt. kuv tsis xav li. Muaj ntau mus ntxiv. "
  
  Drake nodded thiab ntws nws khob. "Puas yuav tsis Gates so so?"
  
  "Qhov xwm txheej tsis ruaj khov heev." Hayden nias lub xov tooj rau nws lub hauv caug. "Hauv kev ua tsov ua rog, tsis muaj leej twg tuaj yeem ploj mus rau hauv keeb kwm yav dhau."
  
  Drake luag nyav ntawm qhov irony. "Kuv tsis xav tias Hawaii loj heev."
  
  "Koj txhais tau tias, vim li cas lawv tseem tsis tau pom tsawg kawg ib qho ntawm nws ranches tseem? Zoo, nws tsis yog ib qho loj. Tab sis muaj ib qho phem heev ntawm impenetrable hav zoov, toj thiab hav. Cov ranches tej zaum camouflaged ib yam nkaus thiab. Thiab Vaj Ntxwv Ntshav tau npaj rau peb. Washington zoo li xav tias cov neeg hauv zos yuav pab peb ntau dua li cov neeg ua haujlwm tsis tu ncua. "
  
  Drake tsa muag muag. "Zoo kawg, tej zaum lawv yuav yog. Nov yog qhov uas peb tus phooj ywg loj heev tuaj rau hauv. "
  
  Mano muab rau nws dav, so luag ntxhi. "Kuv yeej paub feem ntau ntawm cov neeg ntawm Honolulu."
  
  Ib qhov muag plooj tshwm, thiab Ben Blake dheev tshwm sim ntawm nws ib sab. Drake ntsia tus tub hluas. Nws yog thawj zaug uas lawv tau pom ib leeg tiag tiag txij li Kennedy tuag. Ib tug nthwv dej ntawm kev xav tau sawv nyob rau hauv nws, uas nws sai sai suppressed thiab nkaum los ntawm kev noj lwm yam dej.
  
  "Nws txhua yam tshwm sim sai heev, phooj ywg. Kuv pab tsis tau. Nws cawm kuv, tab sis ... tab sis kuv cawm tsis tau nws. "
  
  "Kuv tsis liam koj. Nws tsis yog koj qhov txhaum. "
  
  "Tab sis koj tawm mus."
  
  Drake ntsia Karin, Ben tus viv ncaus, uas tab tom saib nws tus kwv nrog qhov muag npau taws. Lawv tau pom meej tham txog Ben qhov kev txav tsis zoo, thiab nws tau tawm tsam cov nplej. Drake qhib lwm tus whiskey thiab tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, nws ntsia tsis txav. "Txog ib txhiab xyoo dhau los, kuv tau koom nrog SAS. Lub ntiaj teb kev sib ntaus sib tua zoo tshaj plaws. Muaj ib qho laj thawj lawv yog qhov zoo tshaj plaws, Ben. Ntawm lwm yam, qhov no yog vim lawv yog cov neeg siab phem. Siab phem. Cov neeg tua neeg. Lawv tsis zoo li Matt Drake koj paub. Los yog txawm zoo li Matt Drake, uas tab tom nrhiav rau cov pob txha ntawm Odin. Qhov no Matt Drake tsis nyob hauv SAS. Nws yog ib tug pej xeem. "
  
  "Thiab tam sim no?"
  
  "Txawm tias Vaj Ntxwv Ntshav tseem muaj txoj sia nyob thiab Vendetta tseem nyob, Kuv tsis tuaj yeem ua neeg pej xeem. Nws tsis muaj teeb meem npaum li cas kuv xav ua. "
  
  Ben ntsia deb. "Kuv nkag siab nws".
  
  Drake xav tsis thoob. Nws ib nrab tig ib ncig thaum Ben sawv thiab taug kev rov qab mus rau nws lub rooj. Tej zaum tus tub hluas twb pib loj hlob tuaj.
  
  Yog tias peb lub hlis dhau los tsis tau ua kom tiav cov txheej txheem no, tsis muaj dab tsi yuav muaj.
  
  Hayden saib nws. "Nws nyob nrog nws, koj paub. Thaum nws tuag. Nws nyuaj heev rau nws thiab. "
  
  Drake nqos thiab tsis hais dab tsi. Nws caj pas nruj thiab nws yog txhua yam nws ua tsis tau kom tawg ua kua muag. Ib tug txiv neej los ntawm SAS. Lub whiskey tau tso ib qho chaw kub hauv lub qhov taub ntawm kuv lub plab. Tom qab ib pliag nws nug, "Koj txhais ceg li cas?"
  
  "Hmoov. Kuv tuaj yeem taug kev thiab txawm khiav. Yuav tsis xav tawm tsam Boudreau rau ob peb lub lis piam ntxiv. "
  
  "Txawm tias nws nyob hauv tsev lojcuj, koj yuav tsis tas yuav."
  
  Qhov kev tsis sib haum xeeb tau txais nws lub siab. Maiv thiab Alicia zaum ob peb kab ua ntej thiab hla txoj kab ntawm ib leeg. Kev sib raug zoo ntawm ob tug poj niam yeej tsis muaj ntau tshaj qhov txias, tab sis ib yam dab tsi ua rau lawv ob leeg chim siab.
  
  "Koj tau ua phem rau peb!" Alicia pib qw. "Kom cawm kuv tus viv ncaus damn. Yuav ua li cas ntxiv lawv yuav nrhiav tau ib lub tsev so?"
  
  Drake plam tawm ntawm nws lub rooj thiab mus rau ntawm txoj kab. Qhov kawg uas nws xav tau ntawm lub davhlau yog kev sib ntaus sib tua ntawm ob tus poj niam uas tuag coob tshaj plaws uas nws tau paub.
  
  "Hudson tuag hauv lub tsev so," Alicia qw nrov nrov. "Lawv tua nws thaum... thaum-" Nws tuav nws lub taub hau. "Qhov no puas yog koj cov ntaub ntawv, Kitano? Kuv thov kom koj qhia qhov tseeb. "
  
  Alicia nkag mus rau hauv txoj kev. Mai sawv ntsug saib nws lub ntsej muag. Ob tug poj niam mas yuav luag rau qhov ntswg. Mai rov los ua chaw rau nws tus kheej. Ib tus neeg saib xyuas tsis paub yuav xav tias qhov no yog ib qho kev tsis muaj zog ntawm tus ntxhais Japanese.
  
  Drake paub tias qhov no yog lub cim tuag.
  
  Nws maj nrawm mus tom ntej. "Nres!"
  
  "Kuv tus muam muaj nqis kaum Hudsons."
  
  Alicia luag ntxhi. "Tam sim no kuv yuav tau txais qee lub Tsib Hlis!"
  
  Drake paub May yuav tsis thim rov qab. Nws yuav yooj yim dua los qhia rau Alicia qhov nws twb paub lawm-uas Hudson tau muab nws tus kheej tseg-tab sis Mai Kitano txoj kev khav theeb yuav tsis tso cai rau nws tso tseg. Alicia ntaus. Maiv retorted. Alicia tsiv mus rau sab kom muab nws tus kheej ntau qhov chaw. Maiv tawm tsam nws.
  
  Drake rushed rau lawv.
  
  Alicia mimed ib ncaws, nqis mus rau pem hauv ntej thiab pov nws lub luj tshib ntawm May lub ntsej muag. Tus tub rog Nyij Pooj tsis txav, tab sis tig nws lub taub hau me ntsis, tso cai rau lub tshuab xuav xuav ib millimeter deb ntawm nws.
  
  Maiv ntaus Alicia nyuaj rau ntawm tav. Muaj lub siab heev ntawm kev khiav tawm ua pa, thiab Alicia staggered rov qab tiv thaiv lub taub hau. Tej zaum mus tom ntej.
  
  Hayden dhia mus rau nws ko taw, qw. Ben thiab Karin kuj nyob ntawm lawv ko taw, ob leeg xav paub leej twg yuav yeej kev sib ntaus. Drake rushed nrog quab yuam, thawb May mus rau hauv lub rooj zaum ntawm nws thiab txiav nws txhais tes hla Alicia lub caj pas.
  
  "Nres." Nws lub suab nyob ntsiag to li lub ntxa, tab sis tag nrho ntawm menace. "Koj tus hluas nraug fucking tuag tsis muaj dab tsi ua nrog qhov no. Thiab koj tus muam thiab. " Nws glared ntawm May. "Kovalenko yog tus yeeb ncuab. Thaum tus neeg phem ntawd dhau los ua FUBAR, koj tuaj yeem tua txhua yam koj xav tau, tab sis khaws cia kom txog thaum ntawd. "
  
  Alicia twisted nws caj npab. "Tus bitch yuav tsum tuag rau qhov nws tau ua."
  
  Maiv tsis ntsais qhov muag. "Koj tau ua phem heev, Alicia."
  
  Drake pom qhov hluav taws kub hnyiab dua hauv Alicia lub qhov muag. Nws blurted tawm ib yam uas los rau hauv nws lub siab. "Xwb tsis sib cav, tej zaum koj tuaj yeem piav qhia rau kuv tias koj yog leej twg tua Wells. Thiab yog vim li cas."
  
  Kev sib ntaus tau dhau mus lawm.
  
  Hayden nyob tom qab nws. "Hudson tau taug qab siv cov cuab yeej siv thev naus laus zis, Miles. Koj paub nws. Tsis muaj leej twg nyob ntawm no zoo siab nrog txoj kev Mai muab lub cuab yeej tawm. " Muaj hlau nyob hauv nws lub suab. "Tsis txhob hais tias nws tau txais nws li cas. Tab sis txawm kuv nkag siab tias vim li cas nws thiaj li ua. Qee cov thawj coj loj hauv tsoomfwv tam sim no tab tom dhau ib yam. Kovalenko twb ua si nws qhov kev ua si zaum kawg, thiab peb nyuam qhuav ua nws mus rau lub hauv paus thib ob. Thiab yog tias cov xau tsis raug kaw - "
  
  Alicia qw nrov nrov thiab rov qab los rau nws lub rooj. Drake pom lwm pawg ntawm cov khoom me me thiab rov qab los ntawm txoj kev mus rau nws tus kheej. Nws ntsia ncaj nraim, tsis xav pib ib qho kev sib tham nrog nws tus phooj ywg zoo tshaj plaws.
  
  Tab sis ntawm txoj kev, Ben leaned rau nws. "FUBAR?"
  
  "Fucked dhau qhov kev lees paub."
  
  
  LUB SIJ HAWM
  
  
  Ua ntej lawv tsaws, Hayden tau txais kev hu xov tooj tias Ed Boudreau tau khiav tawm ntawm CIA lub tsev loj cuj. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau siv tus neeg sab hauv thiab, tawm tsam nws tus kheej qhov kev xav, tau rho tawm Boudreau hauv kev ua haujlwm tsis txaus ntseeg, tsis muaj kev ntxhov siab.
  
  "Koj tib neeg yeej tsis tau kawm dab tsi," Drake hais rau nws, thiab nws tsis xav tsis thoob thaum nws tsis muaj dab tsi los teb.
  
  Lub tshav dav hlau Honolulu flashed los ntawm qhov muag plooj, zoo li lub tsheb nrawm nrawm mus rau hauv nroog. Lub sijhawm kawg lawv nyob hauv Hawaii, lawv tau tawm tsam Davor Babic lub tsev loj thiab tau muab tso rau hauv cov npe ntawm nws tus tub Blanca. Nws zoo nkaus li hnyav thaum lub sijhawm.
  
  Tom qab ntawd Dmitry Kovalenko tshwm sim.
  
  Honolulu yog lub nroog bustling, tsis zoo li ntau lub nroog Asmeskas lossis European. Tab sis qee yam, qhov yooj yim xav tias Waikiki Beach tsis muaj ntau tshaj nees nkaum feeb tam sim ntawd softened txawm tias Drake txoj kev xav tsis zoo.
  
  Nws yog yav tsaus ntuj thiab lawv tag nrho nkees. Tab sis Ben thiab Karin hais tias lawv mus ncaj nraim mus rau CIA lub tsev thiab txuas mus rau lub network hauv zos. Lawv ob leeg tau mob siab los pib khawb rau hauv qhov chaw nyob ntawm Tus Thawj Tub Ceev Xwm cov ntawv xov xwm. Drake luag luag luag thaum nws hnov qhov no. Ben yeej ib txwm nyiam riddles.
  
  Hayden tau ceev cov ntaub ntawv thiab lawv sai sai pom lawv tus kheej hauv lwm qhov chaw ua haujlwm me me, zoo ib yam li qhov lawv tau tawm hauv Miami. Qhov sib txawv tsuas yog los ntawm lub qhov rais lawv tuaj yeem pom Waikiki cov tsev so siab, lub tsev noj mov nto moo saum toj kawg nkaus ntawm Waikiki thiab, nyob deb, Oahu qhov kev nyiam tshaj plaws, lub roob hluav taws ntev-dormant hu ua Pob Zeb Diamond Head.
  
  "Vajtswv, kuv xav nyob ntawm no," Karin hais nrog ib tug sigh.
  
  "Kuv ntseeg," Kinimaka yws. "Txawm hais tias kuv paub tseeb tias cov neeg so haujlwm feem ntau siv sijhawm ntau dua li kuv ua."
  
  "Hav, koj nyob hauv Everglades tsis ntev dhau los," Hayden tau hais thaum nws txuas Ben thiab Karin cov khoos phis tawj rau cov txheej txheem tsim nyog. "Thiab ntsib ib tus neeg hauv zos."
  
  Kinimaka ntsia puzzled ib pliag, ces chuckled. "Koj txhais li cas nab? Nws yog kev lom zem heev, yog. "
  
  Hayden ua tiav qhov nws ua thiab saib ib ncig. "Yuav ua li cas noj hmo sai thiab pw ntxov? Peb pib ua haujlwm thaum kaj ntug. "
  
  Muaj nods thiab yws yws ntawm kev pom zoo. Thaum May pom zoo, Alicia tawm mus. Drake saib xyuas nws ua ntej tig mus rau nws cov npoj yaig. "Nej sawv daws yuav tsum paub tej yam uas kuv kawm niaj hnub no. Kuv xav tias qhov no tuaj yeem yog ib qho ntawm cov ntaub ntawv tseem ceeb tshaj plaws uas peb yuav tau nthuav tawm. " Nws ua ib tug nres. "Dahl tau tiv tauj kuv nag hmo."
  
  "Torsten?" Ben blurted tawm. "Tus Swede vwm ua li cas? Thaum kawg kuv pom nws, nws tau ntsia ntawm Odin cov pob txha. "
  
  Drake ua txuj tsis muaj leej twg cuam tshuam nws. "Thaum tshawb txog lub qhov ntxa ntawm Vajtswv, lawv pom cov cim uas phim cov swirls peb pom ntawm cov khoom siv hloov pauv."
  
  "Nco ntsoov?" - Hayden echoed. "Yuav ua li cas zoo sib xws?"
  
  "Lawv yeej ib yam nkaus."
  
  Ben lub hlwb pib ua hauj lwm tag nrho. "Qhov no txhais tau hais tias tib cov neeg uas tsim lub qhov ntxa kuj tsim cov khoom siv. Qhov no yog kev vwm. Txoj kev xav yog hais tias cov vajtswv tau tsim lawv lub qhov ntxa thiab tso kom tuag, thaum lub neej ntev dhau los ntawm kev ploj tuag. Tam sim no koj tab tom hais tias lawv kuj tsim cov khoom siv sijhawm mus ncig? Ben nres. "Qhov tseeb, nws ua rau kev nkag siab-"
  
  Karin tuav nws lub taub hau, saib nws. "Yuav ruam. Tau kawg, qhov no ua rau kev nkag siab. Yog li ntawd lawv tau taug kev los ntawm lub sijhawm, tswj cov xwm txheej thiab tsim cov destiny ntawm tib neeg. "
  
  Matt Drake tig mus ntsiag to. "Kuv yuav pom koj sawv ntxov."
  
  
  * * *
  
  
  Hmo ntuj huab cua yog balmy, tropically sov, thiab faintly flavored nrog dej hiav txwv Pacific. Drake taug kev ntawm txoj kev mus txog thaum nws pom ib qho qhib bar. Cov neeg siv khoom yuav tsum txawv ntawm lwm lub khw hauv lwm lub tebchaws, puas yog nws xav. Tom qab tag nrho, nws yog lub vaj kaj siab. Ces yog vim li cas cov lifers tseem ua si pas dej ua ke, zoo li lawv muaj qhov chaw? Vim li cas muaj ib tug neeg qaug cawv zaum ntawm qhov kawg ntawm qhov bar nrog nws lub taub hau pov rov qab? Vim li cas ob niam txiv nyob mus ib txhis zaum sib nrug, poob hauv lawv lub ntiaj teb me me, ua ke tab sis nyob ib leeg?
  
  Zoo, tej yam txawv. Alicia Miles nyob ntawm qhov bar, ua tiav ob chav dej. Drake tab tom xav txog kev tawm mus. Muaj lwm qhov chaw uas nws tuaj yeem nkaum ntawm nws txoj kev nyuaj siab, thiab yog tias lawv feem ntau zoo li no, nws yuav hnov hauv tsev.
  
  Tab sis tej zaum qhov kev hu rau kev txiav txim hloov nws txoj kev xav me ntsis. Nws taug kev mus rau nws thiab zaum. Nws tsis txawm ntsia.
  
  "Fuck, Drake." Nws thawb nws lub khob khoob ntawm nws. "Muas kuv haus."
  
  "Tsiv lub raj mis," Drake qhia tus bartender thiab ncuav nws tus kheej ib nrab khob ntawm Bacardi Oakheart. Nws tsa nws lub khob rau hauv ib lub ci ci. "Alicia Miles. Kev sib raug zoo kaum xyoo uas tsis mus qhov twg, huh? Thiab tam sim no peb pom peb tus kheej saum ntuj ceeb tsheej, tau qaug dej qaug cawv hauv ib qho bar. "
  
  "Lub neej muaj ib txoj kev uas yuav ua rau koj."
  
  "Tsis muaj. SRT tau ua nws. "
  
  "Nws yeej tsis pab."
  
  Drake ntsia ib sab ntawm nws. "Qhov no puas yog qhov kev xav ncaj ncees? Los ntawm koj? Muaj pes tsawg ntawm lawv koj tau poob dej?
  
  "Txog kom txo tau qhov nro. Tsis ntau npaum li kuv xav tau. "
  
  "Thiab koj tseem tsis tau ua dab tsi los pab cov neeg ntawd. Hauv lub zos ntawd. Koj puas tseem nco tau? Koj tso cai rau peb cov tub rog los nug lawv. "
  
  "Kuv yog tub rog, ib yam li lawv. Kuv tau xaj."
  
  "Thiab tom qab ntawd koj tau muab rau tus neeg them nyiaj ntau dua."
  
  "Kuv tau ua kuv lub luag haujlwm, Drake." Alicia refilled nws rum thiab slammed lub raj mis nyuaj rau ntawm lub rooj. "Nws yog lub sijhawm los sau cov txiaj ntsig."
  
  "Thiab saib qhov twg nws tau txais koj."
  
  "Koj txhais tau tias, saib qhov twg tau txais peb, puas yog?"
  
  Drake nyob twj ywm. Peb hais tau tias nws coj txoj kev siab. Koj tuaj yeem hais tias nws coj txoj kev qis. Nws tsis muaj teeb meem. Lawv xaus rau tib qhov chaw nrog tib qhov kev poob thiab tib lub neej yav tom ntej.
  
  "Peb yuav nrog cov Ntshav Vendetta ua ntej. Thiab Kovalenko. Tom qab ntawd peb yuav pom qhov twg peb nyob. " Alicia zaum ntsia rau ntawm qhov deb. Drake xav tsis thoob yog Tim Hudson nyob hauv nws lub siab.
  
  "Peb tseem yuav tau tham txog Wells. Nws yog kuv tus phooj ywg."
  
  Alicia luag, suab zoo li ua ntej. "Tus qub pervert? Nws tsis yog koj tus phooj ywg, Drake, thiab koj fucking paub nws. Peb yuav tham txog lub qhov dej. Tab sis thaum kawg. Thaum ntawd tshwm sim. "
  
  "Vim li cas?"
  
  Ib lub suab mos mos ntab saum nws xub pwg. "Vim tias yog thaum nws yuav tsum tshwm sim, Matt." Nws yog May's soft tones. Nws sidled rau lawv nrog ntsiag to yooj yim. "Vim tias peb xav tau ib leeg kom dhau qhov ua ntej."
  
  Drake sim zais nws surprise thaum pom nws. "Qhov tseeb ntawm Wells puas yog qhov txaus ntshai heev?"
  
  Lawv nyob ntsiag to hais tias yog dab tsi.
  
  Maiv tau nqis los ntawm lawv. "Kuv nyob ntawm no vim kuv muaj tus thawj coj."
  
  "Huag? Los ntawm leej twg? Kuv xav tias cov neeg Nyij Pooj hloov koj. "
  
  "Nws yog official, lawv ua nws." Muaj ib daim ntawv zoo siab hauv Mais lub suab. "Tsis raug cai, lawv tab tom sib tham nrog cov neeg Asmeskas. Lawv paub tias nws tseem ceeb npaum li cas kom ntes Kovalenko. Tsis txhob xav tias kuv tsoomfwv tsis muaj qhov muag pom. "
  
  "Kuv tsis tau npau suav txog nws." Alicia snorted. "Kuv tsuas yog xav paub seb koj nrhiav tau peb li cas." Nws tuav nws lub tsho zoo li nws xav pov lub beacon.
  
  "Kuv zoo dua koj," Maiv hais thiab luag tam sim no. "Thiab nws tsuas yog bar rau peb blocks."
  
  "Qhov no muaj tseeb?" Drake blinked. "Yuav ua li cas ironic."
  
  "Kuv muaj ib tug thawj coj," Maiv rov hais dua. "Koj puas xav tuaj nrog kuv tam sim no thiab xyuas nws lossis koj ob leeg qaug cawv heev los saib xyuas?"
  
  Drake dhia tawm ntawm nws lub rooj zaum ob tom qab thiab Alicia spun ncig. "Qhia txoj kev, me elf."
  
  
  * * *
  
  
  Lub caij tsheb tavxij luv luv tom qab ntawd, lawv tau huddled rau ntawm txoj kev tsis khoom, mloog Mail hloov kho lawv.
  
  "Qhov no tuaj ncaj qha los ntawm ib tus neeg uas kuv ntseeg siab rau Lub Chaw Haujlwm Txawj Ntse. Kovalenko lub ranch yog khiav los ntawm ntau tus neeg nws ntseeg. Nws ib txwm ua li ntawd, txawm hais tias nws pab nws tam sim no ntau dua thaum nws xav tau sijhawm ... zoo, ua qhov nws npaj yuav ua. Txawm li cas los xij, nws lub ranch hauv Oahu yog khiav los ntawm ib tug txiv neej hu ua Claude. "
  
  Maiv tau ntxim nyiam rau cov tub ntxhais hluas txoj kab uas hla dhau ntawm lub arched thiab ci ntsa iab nkag mus rau lub club loj. "Claude yog tus tswv lub club no," nws hais. Lub teeb ci ntsa iab tshaj tawm 'Live DJs, Friday Tshwj Xeeb Lub raj mis thiab cov qhua tshwj xeeb'. Drake ntsia ib ncig ntawm cov neeg coob coob nrog kev ua tsis taus pa. Nws nthuav tawm txog ib txhiab ntawm Hawaii cov tub hluas zoo nkauj tshaj plaws hauv ntau lub xeev ntawm kev hnav khaub ncaws.
  
  "Peb tuaj yeem sawv tawm me ntsis," nws hais.
  
  "Tam sim no kuv paub tias koj tau ntxuav tag nrho." Alicia luag ntxhi rau nws. "Tus Drake ntawm ib xyoos dhau los yuav tau sawv ntawm ib sab ntawm ob tus poj niam kub uas nws nrog tam sim no, khob lawv ob sab plhu nrog ob txhais tes, thiab thawb peb rau ntawd."
  
  Drake rub nws ob lub qhov muag, paub tias nws zoo kawg nkaus. "Lub nrab-thirties hloov ib tug neeg," nws nyem tawm, dheev hnov qhov hnyav ntawm Alison, kev tua neeg Kennedy, thiab qaug cawv tas li. Nws tau tswj kom kho ib tug steely ntsia ntawm lawv ob leeg.
  
  "Kev tshawb nrhiav Claude pib ntawm no."
  
  Lawv taug kev dhau los ntawm cov tub ceev xwm, luag nyav, thiab pom lawv tus kheej nyob rau hauv ib lub qhov nqaim uas muaj lub teeb ci ntsa iab thiab cov pa taws cuav. Drake tau nyob ib ntus tsis txaus ntseeg thiab chalked nws mus txog rau lub lis piam ntawm inebriation. Nws cov txheej txheem xav tau fuzzy, nws cov kev xav ntau dua li ntawd. Nws yuav tsum tau ceev ceev.
  
  Tshaj ntawm qhov av yog ib lub sam thiaj dav uas muaj cov noog lub qhov muag pom ntawm cov seev cev hauv pem teb. Lub cev tsiv mus nyob rau hauv unison nrog sib sib zog nqus bass rhythms. Lub phab ntsa ntawm lawv txoj cai tuav ntau txhiab lub raj mis cawv thiab ua rau pom lub teeb ci hauv qhov ci ntsa iab. Ib tug kaum os cov neeg ua haujlwm tau ua haujlwm ntawm cov neeg ua si, nyeem daim di ncauj, muab kev hloov pauv thiab muab cov dej haus tsis raug rau cov neeg sib tw tsis sib haum xeeb.
  
  Ib yam li hauv lwm qhov bar. Drake luag nrog ib co irony. "qab". Nws taw tes, tsis tas yuav tsum nkaum hauv cov neeg coob coob. "Ib qho chaw roped tawm. Thiab tom qab lawv yog kab hlau rhuav. "
  
  Alicia hais tias "Cov tog neeg ntiag tug," Alicia hais. "Kuv paub tias muaj dab tsi tshwm sim tom qab ntawd."
  
  "Tau kawg koj paub." Maiv tau tibneeg hu tauj coob tshawb nrhiav qhov chaw ntau npaum li nws ua tau. "Puas muaj chav rov qab ntawm no uas koj tsis tau nyob hauv, Miles?"
  
  "Tsis txhob mus qhov ntawd, bitch. Kuv paub txog koj cov kev siv nyiaj hauv Thaib teb. Txawm tias kuv yuav tsis sim ib qho ntawm no. "
  
  "Qhov koj tau hnov yog qhov tsis txaus ntseeg." Maivliag pib taug kev ntawm tus ntaiv dav yam tsis saib rov qab. "Txais kuv".
  
  Drake frowned Alicia thiab nodded rau hauv pem teb ua las voos. Alicia zoo li xav tsis thoob, tab sis tom qab ntawd pom tau hais tias nws npaj siab yuav coj txoj kev luv thiab lub taub hau mus rau hauv ib cheeb tsam ntiag tug. Tus poj niam English shrugged. "Koj coj txoj kev, Drake. Kuv yuav ua raws koj."
  
  Drake xav tias tam sim ntawd, irrational rush ntawm ntshav. Qhov no yog lub caij nyoog kom tau los ze zog rau tus neeg uas yuav paub qhov chaw nyob ntawm Dmitry Kovalenko. Cov ntshav uas nws tau los txog tam sim no tsuas yog poob hauv dej hiav txwv piv rau qhov nws txaus siab los.
  
  Thaum lawv ua lawv txoj hauv kev los ntawm kev luag, lub cev tawm hws ntawm hauv pem teb ua las voos, ib tug ntawm cov txiv neej tau tswj kom tig Alicia ib ncig. "Hav," nws qw rau nws tus phooj ywg, nws lub suab NW nyuam qhuav hnov ntawm lub suab paj nruag. "Kuv nyuam qhuav muaj hmoo".
  
  Alicia ntaus nws lub hnub ci plexus nrog nws tus ntiv tes loog. "Koj tsis tau muaj hmoo, tus tub. Cia li saib koj lub ntsej muag. "
  
  Lawv tau tsiv mus sai, tsis quav ntsej cov suab paj nruag, lub cev swaying, cov neeg ua haujlwm bar scurrying rov qab mus rau hauv cov neeg coob coob nrog cov tais sib npaug ntawm lawv lub taub hau. Nkawd sib cav nrov nrov, tus txiv neej raug nias tawm tsam ib sab, thiab tus poj niam tau qw hauv pob ntseg. Ib pawg ntawm cov poj niam hnub nyoog nruab nrab tau tawm hws thiab puffing thaum lawv zaum hauv lub voj voog nrog vodka jelly thiab me ntsis xiav diav hauv lawv txhais tes. Muaj cov rooj qis tau tawg thoob plaws hauv pem teb, feem ntau ntawm lawv muaj cov dej qab zib tsis qab nyob rau hauv cov kaus. Tsis muaj leej twg nyob ib leeg. Ntau tus txiv neej tau ua ob zaug thaum Mai thiab Alicia tuag, ntau rau kev ntxhov siab ntawm lawv cov hluas nkauj. Mai wisely ignored cov xim. Alicia instigated nws.
  
  Lawv tuaj rau hauv ib cheeb tsam ntawm txoj hlua-fenced, uas muaj cov tuab kub braid ncab ntawm ob txoj hlua tooj dag muaj zog. Lub tuam txhab zoo li xav tias tsis muaj leej twg yuav tawm tsam ob tus neeg phem ntawm ob sab.
  
  Tam sim no ib tug ntawm lawv tau nce mus rau pem hauv ntej nrog nws xibtes tawm thiab hais kom Mais nqis rov qab.
  
  Tus ntxhais Nyiv Pooj tau luag nyav sai. "Claude xa peb mus saib..." Nws nres, zoo li xav.
  
  "Pilipo?" Lwm tus neeg thug hais sai sai. "Kuv tuaj yeem nkag siab yog vim li cas, tab sis tus txiv neej no yog leej twg?"
  
  "Bodyguard".
  
  Ob tug loj saib Drake zoo li miv ko taw nas. Drake luag ntxhi rau lawv. Nws tsis tau hais dab tsi yog tias nws lub suab lus Askiv ua rau muaj kev xav tsis thoob. Alicia tsis muaj kev txhawj xeeb li ntawd.
  
  "Yog li ntawd, qhov no Pilipo. Nws zoo li cas? Puas yog peb yuav muaj sijhawm zoo lossis dab tsi?
  
  "Huag, nws yog qhov zoo tshaj plaws," hais tias thawj bouncer nrog luag nyav. "Tus txiv neej zoo meej"
  
  Tus thib ob bouncer tab tom saib lawv cov khaub ncaws. "Koj tsis tau hnav khaub ncaws zoo rau lub sijhawm. Koj puas paub tseeb tias Claude xa koj?
  
  Tsis muaj ib qho kev thuam ntawm Mais lub suab thaum nws hais tias, "Kuv paub tseeb."
  
  Drake siv qhov sib pauv los ntsuas qhov zais niches. Lub davhlau luv ntawm cov ntaiv tau coj mus rau ib lub platform uas tau zaum ntawm lub rooj loj. Muaj kwv yees li kaum ob tus neeg zaum ib ncig ntawm lub rooj, feem ntau ntawm cov neeg saib zoo siab txaus los qhia tias lawv nyuam qhuav snorted ib co hmoov loj. Lwm tus tsuas yog saib ntshai thiab tu siab, cov ntxhais hluas thiab ob peb tus txiv neej, kom meej meej tsis yog ib feem ntawm pawg neeg tog.
  
  "Hav Pilipo!" - qw tus thib ob bouncer. "Cov nqaij tshiab rau koj!"
  
  Drake taug qab cov ntxhais mus rau ib lub staircase luv luv. Nws nyob ntsiag to nyob ntawm no. Txog tam sim no nws tau suav kaum ob tus neeg phem uas tsis muaj kev ntseeg siab, txhua tus ntawm lawv muaj peev xwm nqa phom. Tab sis thaum nws piv kaum ob tus tub ceev xwm hauv zos rau May, Alicia, thiab nws tus kheej, nws tsis txhawj xeeb.
  
  Nws nyob tom qab lawv, sim tsis txhob mloog nws tus kheej ntau li ntau tau. Lub hom phiaj yog Pilipo, thiab tam sim no lawv nyob ob peb ko taw deb. Lub nightclub no tab tom yuav pib rocking.
  
  Pilipo ntsia cov ntxhais. Lub suab ntawm nws qhuav nyem nyob rau hauv nws caj pas qhia nws txaus siab. Drake dimly pom nws txhais tes ncav cuag dej haus thiab khob nws rov qab.
  
  "Puas Claude xa koj?"
  
  Pilipo yog ib tug luv luv, nyias nyias. Nws qhov muag dav, qhia tau hais tias tam sim ntawd Drake tias tus txiv neej no tsis yog Claude tus phooj ywg. Peb twb tsis paub ib leeg. Nws yog ntau ntawm ib tug puppet, lub taub hau ntawm lub club. Cov khoom siv.
  
  "Tsis tiag". Maiv paub qhov no thiab hauv ib ntsais muag nws hloov los ntawm ib tug poj niam passive mus rau ib tug stunning killer. Cov ntiv tes ntiv tes khawb rau hauv caj pas ntawm ob tus txiv neej ze tshaj plaws, thiab lub suab sib sib zog nqus los ntawm sab xub ntiag xa tus thib peb mus rau hauv oblivion, poob ntawm nws lub rooj zaum. Alicia dhia mus rau ntawm lub rooj ntawm nws, tsaws ntawm nws lub pob tw, ob txhais ceg siab saum huab cua, thiab ncaws tus txiv neej nrog lub caj dab ntws tattoos nyuaj rau lub ntsej muag nrog nws pob taws. Nws poob rau hauv tus tsiaj uas nyob ib sab ntawm nws, khob lawv ob txhais taw. Alicia dhia mus rau peb.
  
  Drake tau qeeb hauv kev sib piv, tab sis ntau yam kev puas tsuaj. Tus txiv neej Asian nrog cov plaub hau ntev tau tawm tsam nws ua ntej thiab txav mus rau pem hauv ntej siv kev sib xyaw ntawm jab thiab pem hauv ntej punch. Drake nqis mus rau sab, ntes tau ceg thiab spun nrog zoo, tam sim ntawd quab yuam kom txog thaum tus txiv neej qw thiab poob, tig mus rau hauv ib lub pob quaj qw.
  
  Tus txiv neej tom ntej rub tawm ib rab riam. Drake luag ntxhi. Cov hniav darted rau pem hauv ntej. Drake ntes lub dab teg, tsoo nws, thiab plunged riam phom tob rau hauv nws tus tswv lub plab.
  
  Drake tsiv mus.
  
  Hmoov tsis zoo hangers-on khiav tawm ntawm lub rooj. Nws tsis muaj teeb meem. Lawv yuav tsis paub dab tsi txog Claude. Tsuas yog tus neeg uas tuaj yeem, raws li qhov xav tau, zais tob npaum li qhov ua tau hauv nws lub rooj zaum tawv luxurious, nws ob lub qhov muag nthuav dav nrog kev ntshai, nws daim di ncauj txav mus ntsiag to.
  
  "Pilipo." Maiv xis nyob rau ntawm nws thiab muab nws txhais tes rau ntawm nws tus ncej puab. "Ua ntej koj xav tau peb lub tuam txhab. Tam sim no koj tsis ua li ntawd. Uas ntxhib. Yuav ua li cas yog kuv tus phooj ywg?
  
  "Kuv ... Kuv muaj txiv neej." Pilipo gesticulated wildly, nws tus ntiv tes tshee tshee zoo li ib tug neeg ntawm verge ntawm kev quav dej quav cawv. "Txhua qhov chaw".
  
  Drake ntsib ob tug bouncers uas yuav luag mus txog saum tus ntaiv. Alicia tau cheb cov stragglers rau nws sab xis. Hnyav seev cev suab paj nruag tau blaring los ntawm hauv qab no. Lub cev nyob rau hauv ntau theem ntawm intoxication tau tawg mus thoob plaws hauv pem teb ua las voos. DJ sib xyaw thiab grunted rau cov neeg raug ntes.
  
  "Claude tsis xa koj," tus thib ob bouncer gasped, xav tsis thoob. Drake siv cov ntaiv ntawm lub viav vias mus rau pem hauv ntej thiab cog ob txhais ko taw ntawm tus txiv neej lub hauv siab, xa nws rov qab mus rau hauv lub qhov dej nrov.
  
  Lwm tus txiv neej dhia hla lub kauj ruam kawg thiab maj nrawm ntawm Drake, caj npab flailing. Tus txiv neej Askiv tau txais lub tshuab rau cov tav uas yuav ua rau tus txiv neej tsis muaj zog. Nws mob. Nws tus nrog sib tw nres, tos rau qhov tshwm sim.
  
  Tab sis Drake tsuas yog sighed thiab xa ib qho kev txiav sab sauv, viav vias los ntawm nws ob txhais taw. Tus bouncer raug tshem tawm hauv av thiab tam sim ntawd tsis nco qab lawm. Lub suab nrov uas nws tsoo hauv av ua rau Pilipo dhia pom.
  
  "Koj puas tau hais ib yam dab tsi?" Maiv tau khiav nws tus ntiv tes zoo kawg nkaus nyob thoob plaws Hawaii lub plhu-pob plhu. "Txog koj cov txiv neej?"
  
  "Koj puas vwm? Koj puas paub leej twg yog tus tswv lub club no?
  
  Maiv luag ntxhi. Alicia mus cuag lawv ob leeg, tsis muaj kev ntxhov siab tom qab xa plaub tus neeg saib xyuas lub cev. "Funny koj yuav tsum hais li ntawd." Nws muab nws txhais ko taw rau ntawm Pilipo lub siab thiab nias nyuaj. "Tus txiv neej no, Claude. Nws nyob qhov twg?"
  
  Pilipo ob lub qhov muag darted ncig zoo li ntes tau fireflies. "Kuv... kuv tsis paub. Nws yeej tsis tuaj ntawm no. Kuv khiav qhov chaw no, tab sis kuv ... Kuv tsis paub Claude. "
  
  "Zoo siab." Alicia ncaws Pilipo hauv plawv. "Rau koj".
  
  Drake siv sijhawm ib pliag los tshuaj xyuas lawv thaj tsam. Txhua yam zoo li muaj kev nyab xeeb. Nws leaned mus txog rau thaum nws yog qhov ntswg rau qhov ntswg nrog tus tswv club.
  
  "Peb tau txais. Koj yog ib tug minion tsis muaj nqis. Kuv txawm pom zoo tias koj tsis paub Claude. Tab sis koj paub tseeb tias koj paub ib tus neeg paub nws. Ib tug neeg tuaj xyuas txhua lub sijhawm. Ib tug txiv neej uas ua kom koj khaws koj tus kheej hauv daim tshev. Tam sim no-" Drake tuav Pilipo ntawm caj pas, nws npau taws tsuas yog zais. "Koj qhia kuv lub npe ntawm tus neeg no. Los yog kuv yuav ntswj koj lub taub hau fucking. "
  
  Pilipo cov lus ntxhi tau mus tsis tau hnov txog ntawm no, qhov uas cov suab nrov nrov tau raug muffled los ntawm cov phab ntsa acoustic hnyav. Drake tshee hnyo nws lub taub hau li ib tug tsov co lub taub hau ntawm ib tug gazelle tuag.
  
  "Dab tsi?"
  
  "Buchan. Tus txiv neej no lub npe yog Buchanan."
  
  Drake nyem nyuaj thaum nws npau taws pib coj mus. "Qhia rau kuv seb koj hu rau nws li cas." Cov duab ntawm Kennedy puv nws lub zeem muag. Nws nyuam qhuav hnov Mai thiab Alicia rub nws tawm ntawm tus tswv club uas tuag lawm.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Hmo ntuj Hawaii tseem nyob puv npo. Nws nyuam qhuav dhau los ib tag hmo thaum Drake, May thiab Alicia tau tawm ntawm lub club thiab qhuas lub tsheb tavxij nres. Alicia npog lawv txoj kev khiav dim los ntawm kev zoo siab taug kev mus rau DJ, tuav nws lub microphone thiab ua nws qhov kev xav zoo tshaj plaws hauv lub hnub qub pob zeb. "Nyob zoo Honolulu! Koj ua li cas fuck? Zoo siab tau tuaj hmo no. Koj cov dab neeg zoo nkauj heev!" Tom qab ntawd nws maj mam tawm mus, tawm hauv ib txhiab qhov kev xav ntawm ib txhiab daim di ncauj.
  
  Tam sim no lawv tau tham dawb nrog tus tsav tsheb tavxij. "Koj xav tias nws yuav siv sijhawm ntev npaum li cas ua ntej Pilipo ceeb toom Buchanan?" Alicia nug.
  
  "Muaj hmoo, lawv yuav tsis pom nws ib pliag. Nws muaj kev sib raug zoo. Tab sis yog tias lawv ua - "
  
  "Nws yuav tsis tham," Drake hais. "Nws yog ib tug neeg dag. Nws yuav tsis nyiam qhov tseeb tias nws tig mus rau Claude tus txiv neej. Kuv yuav muab kuv lub tsev qiv nyiaj rau nws. "
  
  "Bouncers tuaj yeem nchuav taum." Maiv hais ntsiag to.
  
  "Feem ntau ntawm lawv tsis nco qab." Alicia luag nyav, ces hais tias hnyav dua. "Tab sis tus sprite yog lawm. Thaum lawv taug kev thiab tham dua, lawv yuav squeal zoo li npua. "
  
  Drake nyem nws tus nplaig. "Dam nws, koj ob leeg yog lawm. Tom qab ntawd peb yuav tsum ua sai sai. Hmo no. Tsis muaj lwm txoj kev xaiv. "
  
  "North Kukui Street," Mai hais rau tus tsav tsheb tavxij. "Koj tuaj yeem tso peb tawm ze ntawm lub morgue."
  
  Tus tsav tsheb tavxij ntsia nws sai sai. "Rau tiag?"
  
  Alicia ntes tau nws lub ntsej muag nrog lub ntsej muag luag ntxhi. "Cia li cia, tsib-o." Cia li tsav tsheb."
  
  Tus neeg tsav tsheb tavxij yws ib yam dab tsi zoo li "Fucking haole," tab sis tig nws ntsia mus rau txoj kev thiab ntsiag to. Drake xav txog qhov lawv yuav mus. "Yog tias qhov no yog qhov tseeb Buchanan lub chaw ua haujlwm, nws yuav tsis zoo li yuav nyob rau lub sijhawm no."
  
  Alicia snorted. "Drakey, Drakey, koj tsuas yog tsis mloog zoo txaus. Thaum kawg peb paub hais tias tus txiv neej ruam, Pilipo, tau nws caj pas nruj heev nyob rau hauv koj txhais tes kom nws tig liab doog, peb npaj yuav cawm nws lub neej tsis zoo, thiab nws hais rau peb tias Buchanan muaj ib lub tsev. "
  
  "Lub tsev?" Drake ua ib tug grimace.
  
  "Hais txog kev lag luam. Koj paub cov neeg muag khoom no. Lawv nyob thiab noj nyob ntawd, ua si nyob ntawd, npaj lawv cov hauj lwm hauv zos los ntawm qhov ntawd. Khaws kev txiav txim. Nws tseem yuav khaws nws cov neeg nyob ze. Nws yog ib qho nyuaj tsis nres, txiv neej. "
  
  "Nws yuav pab khaws cov xwm txheej ntawm hmo ntuj tsis pub leej twg paub, tam sim no." Maiv hais tias thaum lub tsheb tavxij nres ntawm lub morgue. "Nco ntsoov thaum peb tsoo mus rau hauv lub chaw ua haujlwm ntawm cov hlau nplaum xa khoom hauv Hong Kong? Peb nkag sai, peb tawm sai sai. Qhov no yuav tsum yog li cas. "
  
  "Ib yam li thaum peb mus txog qhov chaw ntawd hauv Zurich." Alicia hais nrov nrov rau Drake. "Nws tsis yog txhua yam hais txog koj, Kitano. Tsis deb li ntawd. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden taug kev mus rau hauv chav tsev uas nws tau muab rau hauv CIA lub tsev hauv Honolulu thiab nres tuag hauv nws txoj kev. Ben tseem tos nws, zaum saum txaj thiab dangling nws ob txhais ceg.
  
  Tus tub hluas saib nkees. Nws ob lub qhov muag tau raug ntshav los ntawm kev ntsia ntawm lub computer screen rau hnub, thiab nws lub hauv pliaj ntsia me ntsis wrinkled los ntawm kev mob siab rau. Hayden zoo siab tau pom nws.
  
  Nws taw tes ntsia ib ncig ntawm chav. "Koj thiab Karin thaum kawg puas tau txiav txoj hlab ntaws?"
  
  "Har, har. Nws yog tsev neeg. " Nws hais tias nws zoo li lawv qhov kev sib raug zoo yog qhov pom tseeb tshaj plaws. "Thiab nws yeej paub nws txoj kev ncig lub computer."
  
  "Ib qib siab IQ yuav pab koj nrog qhov no." Hayden tshem nws nkawm khau. Cov ntaub pua plag tuab zoo li lub hauv ncoo foamy hauv qab nws ko taw mob. "Kuv paub tseeb tias tag kis koj yuav pom qhov peb xav tau hauv Cook's phau ntawv xov xwm."
  
  "Yog tias peb tuaj yeem tshawb pom lawv tag nrho."
  
  "Txhua yam yog nyob hauv Internet. Koj tsuas yog yuav tsum paub qhov twg los saib. "
  
  Ben frowned rau nws. "Puas yog ... nws puas xav tias peb tab tom raug ntxias ntawm no? Ua ntej kuv pom lub ntxa ntawm Vajtswv, thiab tom qab ntawd cov khoom siv hloov pauv. Tam sim no peb tab tom nrhiav pom tias ob qho tib si cuam tshuam. Thiab -"Nws nres.
  
  "Thiab dab tsi?" Hayden nyob ib sab ntawm nws saum txaj.
  
  Nws tau hais tias "Cov khoom siv tuaj yeem txuas nrog lub rooj vag ntawm ntuj raug txim," nws hais. "Yog tias Kovalenko xav tau lawv, lawv yuav tsum nyob ntawd."
  
  "Nws tsis muaj tseeb". Hayden leaned los ze zog. "Kovalenko yog vwm. Peb tsis tuaj yeem ua txuj nkag siab nws txoj kev xav. "
  
  Ben lub qhov muag pom tau tias nws tau ploj mus sai sai ntawm nws txoj kev xav thiab flirting nrog lwm tus. Nws hnia Hayden thaum nws leaped nws lub taub hau ntawm nws. Nws rub tawm thaum nws pib fumble nrog ib yam dab tsi hauv nws lub hnab ris.
  
  "Kuv zoo siab thaum nws tawm los ntawm lub zipper, Ben."
  
  "Eh? Tsis muaj. Kuv xav tau qhov no." Nws rho tawm nws lub xov tooj ntawm tes, hloov qhov screen rau MP3 player thiab xaiv ib qho album.
  
  Fleetwood Mac pib hu nkauj "Xov Xwm Ob Tes" los ntawm cov lus xaiv classic.
  
  Hayden blinked nyob rau hauv surprise. "Dinorok? Tiag tiag?"
  
  Ben muab nws tso rau ntawm nws nraub qaum. "Qee qhov no zoo dua li qhov koj xav."
  
  Hayden tsis nco qhov kev tu siab hauv nws tus hluas nraug lub suab. Nws tsis nco zaj nkauj lub ntsiab lus, pom tseeb hauv lub npe. Vim tib yam li Ben, nws ua rau nws xav txog Kennedy Moore thiab Drake thiab txhua yam lawv tau ploj lawm. Tsis tsuas yog lawv ob leeg poob ib tug phooj ywg zoo hauv Kennedy, tab sis nws txoj kev tuag hnyav txo tag nrho cov phooj ywg Drake kom tsuas yog suab nrov tom qab.
  
  Tab sis thaum Lindsey Buckingham pib hu nkauj txog cov nyom siab thiab ua nws li, lub siab xav hloov sai sai.
  
  
  * * *
  
  
  Mai hais kom tus tsav tsheb tavxij tos, tab sis tus txiv neej tsis mloog. Thaum lawv tawm ntawm lub tsheb, nws pib lub cav thiab khiav tawm, txaws pob zeb.
  
  Alicia saib xyuas nws. "Zaj".
  
  Maiv tau taw rau ntawm kev sib tshuam ua ntej lawv. "Lub Tsev Buchanan nyob rau sab laug."
  
  Lawv taug kev hauv kev ntsiag to. Lub hli dhau los, Drake paub qhov no yuav tsis tshwm sim. Niaj hnub no lawv muaj ib tug yeeb ncuab. Puab txhua tug puavleej kov yeej Vaajntxwv Ntshav. Thiab yog tias nws raug tso cai nyob ywj pheej, nws tseem tuaj yeem ua rau lawv raug mob hnyav.
  
  Ua ke lawv yog ib pab pawg zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  
  Lawv hla txoj kev sib tshuam thiab ua rau qeeb thaum Buchanan cov cuab yeej tau pom. Qhov chaw raug dej nyab nrog lub teeb. Cov ntaub thaiv yog nqes. Cov qhov rooj tau qhib kom cov suab paj nruag ntws mus thoob plaws hauv cheeb tsam. Cov suab paj nruag rap tuaj yeem hnov txawm hla txoj kev.
  
  "Ib tus neeg nyob ze tus qauv," Alicia hais. "Ib tug neeg zoo li ntawd - Kuv tsuas yog yuav tsum tau nyob ze thiab tsoo lawv lub tso suab damn rau smithereens."
  
  "Tab sis feem ntau cov neeg tsis zoo li koj," Drake hais. "Qhov no yog qhov cov neeg no vam meej. Lawv yog cov thab plaub hauv siab. Hauv lub neej tiag tiag, lawv nqa phom phom thiab tsis muaj kev khuv leej lossis lub siab. "
  
  Alicia luag ntxhi rau nws. "Tom qab ntawd lawv yuav tsis cia siab tias yuav muaj kev tawm tsam tag nrho."
  
  Maiv tau pom zoo. "Peb nkag mus sai sai, peb tawm sai sai."
  
  Drake xav txog yuav ua li cas Vaj Ntxwv Ntshav tau hais kom tua ntau tus neeg dawb huv. "Cia peb mus fuck lawv."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden liab qab thiab tawm hws thaum nws lub xov tooj ntawm tes nrov. Yog hais tias nws tsis tau kos npe ringtone ntawm nws tus thawj coj, Jonathan Gates, nws yuav tau thaiv nws.
  
  Hloov chaw, nws quaj qw, thawb Ben tawm, thiab ntaus lub pob teb. "Yog?"
  
  Gates tseem tsis tau pom tias nws ua tsis taus pa. "Hayden, Kuv thov txim rau lub sijhawm lig. Koj tuaj yeem hais lus?
  
  Hayden tam sim ntawd rov qab mus rau qhov tseeb. Lub rooj vag deserved nws saib. Txoj kev ntshai uas nws tau nyiaj dhau rau nws lub tebchaws tau dhau los ntawm nws txoj haujlwm.
  
  "Tau kawg, sir."
  
  "Dmitry Kovalenko tab tom tuav cov neeg hauv tsev neeg ntawm yim Tebchaws Meskas Senators, kaum plaub Tus Neeg Sawv Cev, thiab ib tus Thawj Kav Tebchaws. Tus dab no yuav raug coj mus rau kev ncaj ncees, Jay, los ntawm txhua txoj kev tsim nyog. Koj muaj tag nrho cov peev txheej. "
  
  Kev sib txuas tau cuam tshuam.
  
  Hayden zaum ntsia rau hauv qhov tsaus ntuj, nws txoj kev mob siab tau ploj mus. Nws xav nrog cov neeg raug kaw. Cov neeg dawb huv raug kev txom nyem dua. Nws xav tias muaj pes tsawg tus neeg yuav raug kev txom nyem ua ntej Vaj Ntxwv Ntshav raug coj mus rau kev ncaj ncees.
  
  Ben nkag mus rau saum txaj rau nws thiab tsuas yog puag nws zoo li nws xav tau.
  
  
  * * *
  
  
  Drake taug kev hauv thawj zaug thiab pom nws tus kheej hauv txoj kev ntev nrog ob lub qhov rooj qhib rau sab laug thiab qhib chav ua noj thaum kawg. Tus txiv neej taug kev ntawm tus ntaiv, nws ob lub qhov muag mam li nco dheev nrog kev poob siab thaum nws pom Drake nkag mus hauv tsev.
  
  "Dab tsi-?"
  
  Maiv txhais tes txav nrawm dua qhov muag pom. Ib tug thib ob tus txiv neej tab tom kos rau saum huab cua los qw ceeb toom, thiab tom qab ntawd nws tau swb rau ntawm tus ntaiv nrog ib rab riam me me hauv nws caj pas. Thaum nws mus txog hauv qab, Mai ua tiav nws txoj hauj lwm thiab nqa nws rab ntaj rov qab. Drake tsiv mus rau ntawm txoj kev hauv tsev. Lawv tig sab laug mus rau hauv thawj chav. Plaub ob lub qhov muag ntsia ntawm lub thawv yooj yim uas lawv tau ntim cov khoom tawg.
  
  Cov khoom tawg?
  
  Drake tam sim ntawd lees paub lub C4, tab sis nws tsis muaj sij hawm los xav li cov txiv neej tuav cov riam phom tsis zoo. Maiv thiab Alicia seev cev ncig Drake.
  
  "Muaj!" Drake taw tes rau cov ceev tshaj plaws. Alicia tsoo nws nrog kev ncaws pob tsis zoo rau hauv puab tais. Nws ntog, yws ib yam dab tsi. Tus txiv neej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm Drake sai sai taug kev ntawm nws, dhia hla lub rooj kom qhov siab thiab lub zog ntawm nws nres. Drake spun nws lub cev nyob rau hauv tus txiv neej lub davhlau, thiab thaum nws tsaws, nws khob tawm ob leeg ntawm nws lub hauv caug los ntawm qab. Tus txiv neej qw nrog npau taws thiab qaub ncaug ya los ntawm nws lub qhov ncauj. Drake xa ib rab hneev nti rau saum nws lub taub hau nrog tag nrho nws lub zog thiab lub zog.
  
  Tus txiv neej poob qis tsis muaj suab nrov.
  
  Rau nws sab laug, Maiv tau pib ob qho kev tawm tsam sai sai. Ob leeg tau muab ob npaug rau nrog qhov txhab hauv lawv lub plab, sau ntawv ceeb toom thoob plaws lawv lub ntsej muag. Drake tau siv txoj hlua tuag sai sai rau qhov tsis muaj peev xwm thaum Mai tsoo lwm tus.
  
  "Tawm". - Drake hesed. Tej zaum lawv tsis paub, tab sis cov no tseem yog Vaj Ntxwv Ntshav cov neeg. Lawv muaj hmoo tias Drake tau nrawm heev.
  
  Lawv rov qab los rau ntawm txoj kev hauv tsev thiab mus rau lwm chav. Thaum lawv plam sab hauv, Drake pom lub chav ua noj. Nws puv ntawm cov txiv neej, txhua tus ntsia ntawm ib yam dab tsi ntawm lub rooj qis. Lub suab rap tuaj ntawm sab hauv tau nrov heev uas Drake yuav luag xav kom lawv tuaj ntsib nws. Maiv maj maj mus tom ntej. Thaum lub sij hawm Drake nkag mus rau hauv chav tsev, nws twb tau pw ib tug txiv neej thiab tsiv mus rau lwm tus. Ib tug txiv neej uas muaj hwj txwv tuab tau khiav mus rau hauv Drake, twb nrog rab phom hauv nws txhais tes.
  
  "Koj ua dab tsi-?"
  
  Kev cob qhia yog txhua yam hauv kev kos duab ntawm kev sib ntaus sib tua, thiab Drake tau rov qab sai dua li tus neeg ua nom ua tswv tuaj yeem ua rau lo lus nug tseem ceeb. Tam sim ntawd, nws tsa nws txhais ceg, khob lub revolver tawm ntawm tus txiv neej txhais tes, ces nce mus rau pem hauv ntej thiab ntes nws nyob rau hauv cov huab cua.
  
  Nws tig riam phom.
  
  "Ua neej nyob ntawm ntaj." Nws raug rho tawm haujlwm. Buchanan tus txiv neej poob rov qab rau hauv kev tawm suab paj nruag. Maiv thiab Alicia tam sim ntawd khaws lwm rab phom pov tseg thaum ib tug neeg qw hauv chav ua noj. "Hav, neeg ruam! Koj ua dab tsi fuck?
  
  Drake luag ntxhi. Pom tau tias rab phom tsis tau hnov txog hauv tsev no. Zoo. Nws taug kev mus rau ntawm qhov rooj.
  
  "Ob tug,"ntxhi, qhia tias qhov chaw ntawm lub qhov rooj tsuas yog muab ob leeg chav rau maneuver. Mai zaum tom qab nws.
  
  "Cia peb noj cov dev no." Drake thiab Alicia tuaj tawm, tua, aiming ntawm hav zoov ntawm ob txhais ceg uas ncig lub rooj.
  
  Ntshav txau thiab lub cev poob rau hauv pem teb. Drake thiab Alicia txav mus tom ntej, paub tias kev poob siab thiab kev ntshai yuav ua rau tsis meej pem thiab hem lawv cov neeg tawm tsam. Ib tug ntawm Buchanan tus neeg saib xyuas dhia hla lub rooj qis thiab tsoo rau Alicia, muab nws pov rau sab. Maiv tau nqis mus rau hauv qhov sib txawv, tiv thaiv nws tus kheej, raws li tus neeg saib xyuas jabbed nws tus ntiv tes ntawm nws ob zaug. Mai ntes tau txhua lub tshuab ntawm nws lub hauv pliaj ua ntej ntaus nws hnyav ntawm tus choj ntawm nws lub qhov ntswg nrog nws rab phom.
  
  Alicia tau rov qab sib ntaus. "Kuv muaj nws."
  
  "Auj, Kuv paub tseeb tias koj tau ua, zib ntab."
  
  "Thov kuv." Alicia taw tes rab phom ntawm moaning, cov txiv neej quaj. "Leej twg xav sim? Hmo?"
  
  Drake ntsia ntawm lub rooj qis thiab nws cov ntsiab lus. Cov pawg ntawm C4 littered nto nyob rau hauv ntau theem ntawm kev npaj.
  
  Lub ntuj raug txim yog dab tsi yog Vaj Ntxwv Ntshav npaj?
  
  "Koj tus twg yog Buchanan?"
  
  Tsis muaj leej twg teb.
  
  "Kuv muaj kev pom zoo rau Buchanan." Drake shrugged. "Tab sis yog tias nws tsis nyob ntawm no, kuv xav tias peb yuav tsum tua koj txhua tus." Nws tua tus txiv neej ze tshaj plaws hauv plab.
  
  Suab nrov puv chav. Txawm Maiv txawm ntsia nws hauv kev xav tsis thoob. "Matt-"
  
  Nws quaj rau nws. "Tsis muaj npe."
  
  "Kuv yog Buchanan." Tus txiv neej, ntsoos rov qab rau lub tub yees loj, gasped thaum nws siv zog rau lub mos txwv qhov txhab. "Los ntawm, txiv neej. Peb tsis ua phem rau koj. "
  
  Drake tus ntiv tes nruj rau ntawm tus txhais. Nws coj tus nqi loj ntawm kev tswj tus kheej tsis txhob tua. "Koj tsis ua mob rau kuv?" Nws dhia mus rau pem hauv ntej thiab txhob txwm tso nws lub hauv caug rau ntawm qhov txhab los ntshav. "Koj tsis ua mob rau kuv?"
  
  Ntshav siab puv nws lub zeem muag. Kev tu siab uas tsis tuaj yeem cuam tshuam nws lub hlwb thiab lub siab. "Hais rau kuv," nws hais tias hoarsely. "Qhia rau kuv tias Claude nyob qhov twg lossis, Vajtswv pab kuv, Kuv yuav tshuab koj lub hlwb thoob plaws lub tub yees txias no."
  
  Buchanan ob lub qhov muag tsis dag. Kev ntshai ntawm kev tuag ua rau nws tsis paub meej pob tshab. "Kuv paub Claude cov phooj ywg," nws ntxhi. "Tab sis kuv tsis paub Claude. Kuv tuaj yeem qhia rau koj paub nws cov phooj ywg. Yog lawm, kuv tuaj yeem muab lawv rau koj. "
  
  Drake mloog thaum nws hais ob lub npe thiab lawv qhov chaw. Scarberry thiab Peterson. Tsuas yog thaum cov ntaub ntawv no tau muab tshem tawm tag nws taw tes rau lub rooj tag nrho ntawm C4.
  
  "Koj ua dab tsi ntawm no? Koj puas npaj txhij pib ua tsov rog?
  
  Cov lus teb ua rau nws xav tsis thoob. "Zoo, yog. Kev sib ntaus sib tua ntawm Hawaii tab tom pib, txiv neej. "
  
  
  CHAW NINETEEN
  
  
  Ben Blake taug kev mus rau hauv lub chaw ua haujlwm me me uas nws koom nrog nws tus viv ncaus kom pom Karin sawv ntawm qhov rais. "Nyob zoo tus muam".
  
  "Nyob zoo. Cia li saib qhov no, Ben. Sunrise hauv Hawaii. "
  
  "Peb yuav tsum nyob ntawm ntug hiav txwv. Txhua leej txhua tus mus rau hnub tuaj thiab hnub poob."
  
  "Auj, tiag tiag? Karin ntsia nws tus tij laug nrog me ntsis sarcasm. "Koj ntsia nws hauv Internet, puas yog?"
  
  "Zoo, tam sim no peb nyob ntawm no, Kuv xav tawm ntawm qhov chaw tsis zoo no thiab ntsib qee tus neeg hauv zos."
  
  "rau dab tsi?"
  
  "Kuv tsis tau ntsib ib tug Hawaiian."
  
  "Mano yog Hawaiian damn, dumbo. Tus Tswv, qee zaum kuv xav tias kuv tau txais ob qho tib si ntawm peb cov hlwb hlwb. "
  
  Ben paub tias tsis muaj qhov tseem ceeb hauv kev pib sib ntaus sib tua nrog nws tus muam. Nws qhuas qhov kev pom zoo kawg li ob peb feeb ua ntej mus rau ntawm lub qhov rooj los ncuav lawv ob lub kas fes. Thaum nws rov qab los, Karin twb booting lawv lub computer.
  
  Ben tso cov mugs nyob ib sab ntawm lawv cov keyboards. "Koj paub tias kuv tab tom nrhiav rau pem hauv ntej." Nws rub nws txhais tes. "Kuv txhais tau tias, nrhiav tus Thawj Tub Rog Cook lub cav. Qhov no yog kev tshawb nrhiav tiag tiag vim peb tab tom nrhiav qhov zais, tsis yog qhov pom tseeb. "
  
  "Peb paub tseeb tias tsis muaj kev sib txuas hauv Is Taws Nem uas yuav txuas Cook nrog Pob Zeb Diamond Head lossis Leahy nrog Hawaii. Peb paub tias Pob Zeb Diamond Lub Taub Hau tsuas yog ib qho ntawm cov cones, vents, tunnels thiab lava raj uas khiav hauv qab Oahu. "
  
  Ben noj nws haus kas fes kub. "Peb kuj paub tias Cook tau tsaws rau ntawm Kauai, hauv nroog Waimea. Mus saib Waimea rau lub hav zoov zoo nkauj txaus los sib tw Grand Canyon. Kauai cov neeg hauv zos tau sau cov kab lus thawj qhov chaw mus xyuas Hawaii raws li lub ntsej muag ntawm Oahu. Muaj ib tug pej thuam ntawm Cook hauv Waimea ib sab ntawm lub tsev cia puav pheej me me. "
  
  "Lwm yam peb paub," Karin teb. "Lub ntsiab lus yog tias Captain Cook's cav nyob ntawm no." Nws tapped ntawm nws lub computer. "Online".
  
  Ben sighed thiab pib tig los ntawm thawj cov ntawv xov xwm uas nws kim heev. "Cia kev lom zem pib." Nws ntsaws nws lub mloog pob ntseg thiab tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum.
  
  Karin ntsia nws. "Tau nws. Qhov no puas yog Phab Ntsa Pleev? Thiab lwm cover? Muaj ib hnub, tus kwv me, koj yuav tau sau cov nkauj tshiab no thiab tsis txhob nkim koj tsib feeb ntawm koob meej."
  
  "Tsis txhob qhia kuv tias koj nkim koj lub sijhawm, sis. Peb txhua tus paub tias koj yog tus tswv ntawm qhov no. "
  
  "Koj puas yuav coj qhov no ntxiv? Tam sim no?"
  
  "Tsib xyoos dhau los." Ben tig lub suab paj nruag thiab tsom mus rau nws lub computer. "Tsib xyoo ntawm kev puas tsuaj. Tsis txhob cia qhov tshwm sim tom qab ntawd rhuav tshem kaum tom ntej. "
  
  
  * * *
  
  
  Ua haujlwm tsis tsaug zog thiab so tsawg kawg nkaus, Drake, May thiab Alicia txiav txim siab los so luv luv. Drake tau txais kev hu los ntawm Hayden thiab Kinimaka txog ib teev tom qab hnub tuaj. Lub khawm kaw sai sai daws qhov teeb meem no.
  
  Lawv xauj ib chav hauv Waikiki. Nws yog lub tsev so loj ntawm lub log, ntim nrog cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi, muab lawv lub siab tsis qhia npe. Lawv noj sai sai ntawm Denny's hauv zos, tom qab ntawd mus rau lawv lub tsev so, qhov chaw uas lawv nqa lub elevator mus rau lawv chav nyob rau hauv pem teb yim.
  
  Ib zaug hauv, Drake so. Nws paub txog cov txiaj ntsig ntawm kev txhawb nws tus kheej nrog zaub mov thiab so. Nws curled nyob rau hauv lub rooj zaum yooj yim ntawm lub qhov rais, txaus siab rau txoj kev ntshiab Hawaiian lub hnub ntxuav nws hla lub qhov rais Fabkis.
  
  "Koj ob leeg tuaj yeem sib ntaus sib tua saum txaj," nws hais tsis tau tig mus. "Ib tug neeg teem lub tswb rau ob teev."
  
  Nrog rau qhov ntawd, nws cia nws txoj kev xav tawm mus, rov hais dua los ntawm kev paub tias lawv muaj qhov chaw nyob ntawm ob tug txiv neej uas nyob ze Claude li lawv tuaj yeem ua tau. Kev thaj yeeb ntawm kev paub tias Claude raug coj ncaj qha mus rau Vaj Ntxwv Ntshav.
  
  Kev thaj yeeb ntawm lub siab los ntawm kev paub tias tsuas muaj ob peb teev tseg ua ntej ntshav kua zaub ntsuab.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden thiab Kinimaka tau siv sijhawm tag kis ntawm Honolulu Police Department. Cov xov xwm yog tias qee tus ntawm Claude's 'ssociates' tau raug tshem tawm thaum hmo ntuj, tab sis tsis muaj xov xwm tiag tiag. Tus tswv club, npe hu ua Pilipo, hais tsawg heev. Ob peb ntawm nws bouncers tau mus rau hauv tsev kho mob. Nws kuj tau tshwm sim tias nws cov yeeb yaj kiab pub mis miraculously mus tsaus ntuj thaum ib tug txiv neej thiab ob tug poj niam tawm tsam nws ua ntej ib tag hmo.
  
  Ntxiv rau qhov no muaj kev tua ntshav ntau qhov chaw hauv plawv nroog, uas koom nrog ntau tus neeg paub txog Claude. Thaum tub ceev xwm tuaj txog ntawm qhov chaw, txhua yam lawv pom yog lub tsev khoob. Tsis muaj txiv neej. Tsis muaj tus xov tooj. Tsuas yog cov ntshav nyob rau hauv pem teb thiab lub rooj noj mov, uas pom cov cim C4 thaum plua plav.
  
  Hayden sim Drake. Nws sim hu Alicia. Nws rub Mano ib sab thiab ntxhi furiously hauv nws pob ntseg. "Dab tsi lawv! Lawv tsis paub tias peb muaj kev txhawb nqa los ua raws li peb pom zoo. Lawv yuav tsum paub. "
  
  Kinimaka shrugged, nws lub xub pwg nyom loj nce thiab ntog. "Tej zaum Drake tsis xav paub. Nws yuav ua nws txoj kev, nrog lossis tsis muaj kev txhawb nqa los ntawm tsoomfwv. "
  
  "Tam sim no nws yog lub nra."
  
  "Los yog ib tug muaj tshuaj lom xub ya ncaj nraim rau hauv lub plawv." Kinimaka luag ntxhi thaum nws tus thawj saib xyuas nws.
  
  Hayden tsis meej pem rau ib pliag. "Dab tsi? Puas yog cov nkauj no los ntawm ib zaj nkauj lossis ib yam dab tsi?
  
  Kinimaka ntsia tu siab. "Kuv tsis xav li ntawd, tus thawj coj. Yog li ntawd, "nws ntsia mus rau cov tub ceev xwm uas tau sau tseg, "cov tub ceev xwm paub dab tsi txog Claude?"
  
  Hayden ua pa tob tob. "Nws tsis xav tsis thoob tias muaj tsawg heev. Claude yog tus tswv ntxoov ntxoo ntawm ntau lub club uas tej zaum yuav los yog tsis koom nrog kev ua txhaum cai. Lawv tsis siab rau tub ceev xwm saib daim ntawv teev npe. Yog li ntawd, lawv tus tswv uas ntsiag to tseem tsis qhia npe. "
  
  "Nrog txhua yam uas, tsis muaj qhov tsis ntseeg, tau tsim los ntawm Kovalenko."
  
  "Tsis muaj kev poob siab. Nws yeej ib txwm muaj txiaj ntsig rau tus neeg ua txhaum cai raug tshem tawm ntawm lub ntiaj teb tiag ob peb zaug. "
  
  "Tej zaum Drake tab tom ua tiav. Yog tias tsis yog li ntawd, kuv xav tias nws yuav nrog peb. "
  
  Hayden nodded. "Cia peb cia siab tias yog li ntawd. Lub sijhawm no, peb yuav tsum ua rau qee tus neeg hauv zos poob siab. Thiab koj yuav tsum hu rau txhua tus neeg koj paub uas tuaj yeem pab peb. Kovalenko twb tsim ib tug bloodbath. Kuv ntxub xav tias qhov no yuav xaus li cas. "
  
  
  * * *
  
  
  Ben sim nws qhov zoo tshaj plaws kom nws ua kom pom tseeb. Nws txoj kev xav tau muaj kev ntxhov siab. Nws tau ntau hli txij li thaum nws lub neej zoo li qub. Ua ntej Odin affair, nws lub tswv yim ntawm kev taug txuj kev nyuaj yog kom nws cov pob zeb niaj hnub no The Wall of Sleep ib qho zais cia los ntawm nws niam thiab txiv. Nws yog ib tug txiv neej hauv tsev neeg, ib tug siab zoo nerd nrog lub peev xwm rau txhua yam kev.
  
  Nimno nws pom kev sib ntaus sib tua. Nws pom neeg raug tua. Nws tau tawm tsam rau nws txoj sia. Nws tus phooj ywg zoo tshaj tus hluas nkauj tuag hauv nws txhais tes.
  
  Kev hloov pauv ntawm lub ntiaj teb rhuav tshem nws.
  
  Ntxiv rau qhov kev nyuaj siab nrog nws tus hluas nkauj tshiab, tus neeg sawv cev Asmeskas CIA, thiab nws tsis xav tsis thoob thaum pom nws tus kheej floundering.
  
  Tsis yog nws ib txwm hais rau nws cov phooj ywg. Nws tsev neeg, yog, nws muaj peev xwm qhia tau lawv. Tab sis Karin tseem tsis tau npaj txhij rau qhov no. Thiab nws muaj nws cov teeb meem. Nws nyuam qhuav hais rau nws tias tom qab tsib xyoos nws yuav tsum tau tsiv mus nyob, tab sis nws paub tias yog ib yam uas tau tshwm sim rau nws, nws yuav rhuav tshem nws lub neej.
  
  Thiab tus so ntawm phab ntsa ntawm Pw tsaug zog cov tswv cuab niaj hnub xa nws mus. Lub ntuj raug txim koj nyob qhov twg, Blakey? Peb puas yuav tau ua ke hmo no? Yam tsawg sau kuv rov qab, koj ruam! Nws yog nws npau suav phem!
  
  Tam sim no qhov tseem ceeb uas ua rau nws tawg loj yog nyob rau hauv kev hem thawj.
  
  Nws xav txog Hayden. Thaum lub ntiaj teb poob sib nrug, nws yeej ib txwm tig nws txoj kev xav rau nws, thiab txhua yam yuav yooj yim dua me ntsis. Nws lub siab xav mus. Nws txuas ntxiv mus hla cov nplooj ntawv ntawm phau ntawv online uas ib tus neeg tau sau los ntawm Cook tus kheej sau ntawv.
  
  Nws yuav luag tsis tau.
  
  Rau tam sim ntawd, txoj cai ntawd, ntawm cov ntaub ntawv tshaj tawm huab cua, qhov ntev thiab kab latitude, thiab cov ntsiab lus luv luv ntawm leej twg raug rau txim vim tsis noj lawv cov nqaij nyug niaj hnub thiab leej twg raug pom tuag hauv qhov rigging, tau tshwm sim luv luv rau Pele's Gate.
  
  "Muam". - Ben exhaled. "Kuv xav tias kuv pom ib yam dab tsi." Nws nyeem ib nqe lus luv luv. "Wow, qhov no yog ib tug txiv neej tus account ntawm lawv txoj kev mus. Koj puas npaj txhij rau qhov no?"
  
  
  * * *
  
  
  Drake mus ntawm lub teeb pw tsaug zog mus rau wakefulness nyob rau hauv lub sij hawm nws coj mus qhib nws lub qhov muag. Maiv paum rov qab los tom qab nws. Nws suab zoo li Alicia nyob hauv da dej.
  
  "Peb nyob sab nraud ntev npaum li cas?"
  
  "Muab lossis siv cuaj caum feeb. Ntawm no, xyuas qhov no tawm. " Maivliag muab nws ib rab phom uas lawv txeeb tau los ntawm Buchanan thiab nws cov neeg.
  
  "Qhov qhab nia yog dab tsi?"
  
  "Tsib revolvers. Txhua yam zoo. Ob 38 thiab peb 45 caliber. Tag nrho nrog cov ntawv xov xwm peb-quarters puv. "
  
  "Ntau tshaj qhov txaus". Drake sawv ntsug thiab ncab. Lawv txiav txim siab tias lawv yuav ntsib tus neeg sib tw hnyav dua - cov neeg nyob ze Claude - yog li kev nqa riam phom yuav tsum tau ua.
  
  Alicia tawm hauv chav dej nrog cov plaub hau ntub, rub nws lub tsho. "Npaj txav tawm?"
  
  Cov ntaub ntawv lawv tau txais los ntawm Buchanan yog tias ob qho tib si Scarberry thiab Peterson muaj ib lub tsheb sib txawv nyob rau sab nrauv ntawm Waikiki. Hu ua Exoticars, nws yog ob lub khw muag khoom thiab lub khw kho. Nws kuj tau xauj ntau hom tsheb siab.
  
  Ib qho txiaj ntsig zoo heev, Drake xav. Tsis muaj kev tsis ntseeg tsim los pab zais txhua hom kev ua txhaum cai. Scarberry thiab Peterson yog undoubtedly nyob ze rau sab saum toj ntawm cov khoom noj. Claude yuav tom ntej no.
  
  Lawv tau mus rau hauv lub tsheb tavxij thiab muab tus neeg tsav tsheb qhov chaw nyob ntawm tus neeg muag khoom. Nws yog kwv yees li nees nkaum feeb.
  
  
  * * *
  
  
  Ben thiab Karin xav tsis thoob thaum nyeem Captain Cook phau ntawv journal.
  
  Pom los ntawm qhov muag ntawm lwm tus neeg cov xwm txheej uas tshwm sim rau tus thawj coj hiav txwv nto moo tshaj li ob puas xyoo dhau los yog qhov zoo kawg li. Tab sis kev nyeem cov account ntawm Cook tau sau tseg tab sis tseem muaj kev zais siab heev hauv qab Hawaii lub roob hluav taws nto moo tshaj plaws yuav luag dhau.
  
  "Nws yog amazing". Karin tig los ntawm nws daim ntawv luam ntawm lub computer screen. "Ib yam uas koj tsis paub yog Cook qhov kev pom zoo. Nws coj nrog nws cov neeg los ntawm txhua qhov chaw los sau nws qhov kev tshawb pom. Cov kws tshawb fawb. Botanists. Cov kws kos duab. Saib-" Nws tuav lub vijtsam.
  
  Ben leaned mus saib cov duab zoo nkauj ntawm cov nroj tsuag. "Txias".
  
  Karin lub qhov muag ci ntsa iab. "Qhov no zoo heev. Cov nroj tsuag no tsis tau tshawb pom lossis sau tseg kom txog thaum Cook thiab nws pab neeg tau kaw lawv thiab rov qab mus rau Askiv nrog cov duab kos thiab cov lus piav qhia zoo heev. Lawv tau kos duab peb lub ntiaj teb, cov neeg no. Xav txog nws".
  
  Ben lub suab ntxeev siab rau nws txoj kev zoo siab. "Kuv paub. kuv paub. Tab sis mloog qhov no - "
  
  "Wow". Karin tau absorbed hauv nws tus kheej zaj dab neeg. "Koj puas paub tias ib tug ntawm Cook's crew yog William Bligh? Tus txiv neej uas tau los ua tus thawj tswj hwm ntawm lub Bounty? Thiab hais tias Asmeskas Thawj Tswj Hwm thaum lub sijhawm, Benjamin Franklin, tau xa lus mus rau tag nrho nws cov thawj coj hauv hiav txwv kom tawm Cook ib leeg, txawm tias cov neeg Asmeskas tau ua tsov rog nrog cov neeg Askiv thaum lub sijhawm. Franklin hu nws "tus phooj ywg zoo ntawm tib neeg."
  
  "Muam". - Ben hais. "Kuv pom ib yam dab tsi. Mloog-dej tsaws tsag tau ua rau ntawm Owhihi, Hawaii, ze rau qhov chaw siab tshaj ntawm cov kob. 21 № 15 feeb sab qaum teb latitude, 147 № sab qaum teb longitude, 48 feeb sab hnub poob. Qhov siab 762 feet. Peb raug yuam kom tso thauj tog rau nkoj ze Lihi thiab mus rau ntug dej. Cov neeg nyob hauv peb tau ntiav zoo li lawv yuav rhais cov ntaub pua plag tawm ntawm peb nraub qaum rau ib lub raj mis rum, tab sis qhov tseeb yog ob qho tib si zam thiab paub. "
  
  "Muab qhov luv luv rau kuv," Karin snapped. "Ua lus Askiv".
  
  Ben qw rau nws. "Vajtswv, tus ntxhais, koj Indiana Jones nyob qhov twg?" Koj Luke Skywalker? Koj tsuas yog tsis muaj kev nkag siab ntawm kev lom zem. Yog li peb tus neeg piav qhia, ib tug txiv neej hu ua Hawksworth, tau tawm nrog Cook, rau lwm tus neeg caij nkoj thiab ib txhais tes ntawm cov neeg hauv zos los tshawb txog dab tsi. haiv neeg hu ua Pele lub rooj vag ". Qhov no ua tiav yam tsis muaj kev paub txog huab tais hauv zos thiab muaj kev pheej hmoo loj, yog tias lawv paub txog nws, huab tais yuav tua lawv tag nrho, cov neeg Hawaii hwm lub rooj vag ntawm Pele, cov neeg hauv paus ntsiab lus thov kom loj. khoom plig."
  
  Karin tau sau tseg tias "Pelé lub Rooj vag yuav tsum tau ua rau muaj kev ntxhov siab loj rau Cook kom muaj kev pheej hmoo," Karin tau sau tseg.
  
  "Zoo, Pele yog tus vajtswv ntawm hluav taws, xob laim, cua thiab hluav taws kub. Tej zaum qhov nrov tshaj plaws Hawaiian deity. Nws yog xov xwm loj. Feem ntau ntawm nws cov lus dab neeg nyob ib puag ncig nws kav dej hiav txwv. Txoj kev uas Hawaii yuav tsum tau tham txog nws tej zaum piqued Cook qhov kev txaus siab. Thiab xav tias nws yog ib tug txiv neej khav theeb nyob rau hauv ib tug zoo voyage ntawm discovery. Nws yuav tsis ntshai tsam tus vajntxwv hauv zos."
  
  "Ib tug txiv neej zoo li Cook yuav tsis ntshai ntau."
  
  "Yog lawm. Raws li Hawksworth, cov neeg hauv zos tau coj lawv hla txoj kev tsaus ntuj hauv qab lub plawv tob ntawm lub roob hluav taws. Thaum lub teeb ci tuaj thiab, raws li Gollum yuav hais, ob peb txoj kev tsis yooj yim tau raug coj mus, lawv txhua tus nres thiab ntsia rau hauv kev xav tsis thoob ntawm lub rooj vag ntawm Pele. "
  
  "Wirdo. Puas muaj daim duab?
  
  "Tsis muaj. Tus kws kos duab raug tso tseg vim qhov kev mus ncig no. Tab sis Hawksworth piav txog qhov lawv pom. Lub koov loj loj uas ya mus siab heev uas nws nce siab saum lub voj voog saum toj kawg nkaus ntawm peb cov nplaim taws. Handmade ncej inlaid nrog me me cim. Notches ntawm txhua sab, ob yam khoom me uas ploj lawm. Qhov kev xav tsis thoob ua rau peb ua tsis taus pa thiab peb saib tiag tiag kom txog thaum lub chaw tsaus ntuj pib nyiam peb saib. "
  
  "Yog li ntawd, nyob rau hauv lub siab ntawm txhua tus neeg, qhov nws txhais tau hais tias lawv pom qhov lawv tab tom nrhiav, tab sis tom qab ntawd paub tias lawv xav tau ntau dua." Karin tshee taub hau.
  
  Ben dov nws ob lub qhov muag ntawm nws. "Kuv xav tias qhov koj txhais tau yog, nyob rau hauv lub siab ntawm txhua tus neeg taug txuj kev nyuaj, lawv xav tau ntau dua. Tab sis koj hais yog lawm. Pele lub rooj vag tsuas yog qhov ntawd. Rooj vag. Nws yuav tsum tau coj mus rau qhov chaw. "
  
  Karin rub nws lub rooj zaum. "Tam sim no kuv xav tsis thoob. Qhov no coj mus qhov twg?
  
  Lub sijhawm ntawd, Ben lub xov tooj ntawm tes nrov. Nws ntsia ntawm qhov screen thiab dov nws ob lub qhov muag. "Niam thiab Txiv".
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Mano Kinimaka hlub lub plawv ntawm Waikiki. Yug thiab loj hlob hauv Hawaii, nws tau siv nws thaum yau ntawm Kuhio Beach ua ntej nws tsev neeg tau txais nyiaj txiag thiab tsiv mus rau sab qaum teb sab qaum teb. Lub caij nthwv dej muaj cov chav kawm hauv ntiaj teb, cov zaub mov yog qhov tseeb txawm tias thaum koj noj mov, lub neej yog dawb li koj xav.
  
  Tab sis nws qhov kev nco tsis tau thaum ntxov yog ntawm Kuhio: lub puam zoo nkauj thiab dawb luaus, Hnub Sunday puam barbecues, yooj yim surfing, zoo-natured neeg hauv zos thiab nocturnal splendor ntawm lub hnub teeb.
  
  Tam sim no, thaum nws tsav tsheb raws Kuhio Avenue thiab tom qab ntawd Kalakaua, nws pom cov khoom qub, kov. Tsis yog tshiab-ntsej muag tourists. Tsis yog cov neeg hauv zos nqa lawv cov kua txiv Jamba thaum sawv ntxov. Tsis muaj ib tus neeg muag khoom ice cream nyob ze ntawm Royal Hawaiian. Nws yog lub teeb dub ntev ntev uas lawv teeb txhua hmo, tam sim no yuav luag khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob. choj kaw lawm, nws yooj yim heev. Yog li Hawaii.
  
  Nws taug kev dhau los ntawm Lassen lub khw qub, qhov chaw uas nws tau pom ib zaug ntawm lawv cov duab zoo nkauj thiab lub tsheb zoo heev. Tam sim no nws ploj mus. Nws thaum yau twb dhau lawm. Nws hla King's Village khw khw, uas nws niam ib zaug hais rau nws tias yog ib qho chaw nyob ntawm King Kalakaua. Nws dhau qhov chaw tub ceev xwm zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb, ib txoj cai ntawm Waikiki Beach hauv qhov ntxoov ntxoo ntawm ntau pua lub surfboards. Thiab nws tau taug kev dhau los ntawm tus pej thuam indestructible ntawm Duke Kahanamoku, npog ib txwm nrog cov tshiab leis, tib yam uas nws tau saib thaum nws tseem yog menyuam yaus nrog ntau lab tus npau suav swirling hauv nws lub taub hau.
  
  Tam sim no nws tsev neeg tau saib xyuas ib puag ncig. Lawv tau saib xyuas los ntawm US Marshals saum toj kawg nkaus thiab tawg Marines. Tsev neeg lub tsev tsis muaj dab tsi, siv los ua cuab rau cov neeg tua neeg. Nws tus kheej yog ib tug txiv neej uas muaj cim.
  
  Hayden Jay, nws tus phooj ywg zoo tshaj plaws thiab tus thawj coj, zaum ib sab ntawm nws hauv lub rooj zaum neeg nrog caij, tej zaum pom qee yam ntawm nws lub ntsej muag vim nws tsis hais dab tsi. Nws raug mob los ntawm rab riam, tab sis tam sim no yuav luag zoo. Cov neeg nyob ib puag ncig nws raug tua. Cov npoj yaig. Cov phooj ywg tshiab.
  
  Thiab ntawm no nws yog, rov qab mus rau nws lub tsev, qhov chaw ntawm nws thaum yau. Kev nco ua rau nws zoo li cov phooj ywg ploj mus ntev xav rov txuas nrog nws. Kev nco tau foob nws los ntawm txhua txoj kev ces kaum.
  
  Kev zoo nkauj ntawm Hawaii yog tias nws nyob hauv koj mus ib txhis. Nws tsis muaj teeb meem yog tias koj siv ib lub lis piam nyob ntawd lossis nees nkaum xyoo. Nws tus cwj pwm yog timeless.
  
  Hayden thaum kawg rhuav tshem lub siab. "Tus txiv neej no, tus Capua. Puas yog nws muag dej khov tiag tiag tawm ntawm lub tsheb?
  
  "Muaj kev lag luam zoo ntawm no. Txhua leej txhua tus nyiam cov dej khov crushed. "
  
  "Fair txaus".
  
  Mano luag ntxhi. "Koj yuav pom".
  
  Raws li lawv tau tsav los ntawm kev zoo nkauj ntawm Kuhio thiab Waikiki, ntug hiav txwv dej tshwm nyob rau sab xis. Lub hiav txwv ci ntsa iab thiab cov dej tawg dawb swayed invitingly. Mano pom ntau tus neeg tawm tsam tau npaj rau ntawm lub puam. Muaj ib zaug, nws yog ib feem ntawm pab pawg neeg tawm tsam uas yeej trophies.
  
  "Peb nyob ntawm no". Nws rub mus rau hauv qhov chaw nres tsheb nkhaus nrog ib txoj hlua ntawm ib qho kawg uas pom lub hiav txwv Pacific. Capua lub van tau nyob ntawm qhov kawg, hauv qhov chaw zoo. Mano tam sim ntawd pom nws tus phooj ywg qub, tab sis nres ib pliag.
  
  Hayden luag ntxhi rau nws. "Cov qub nco?"
  
  "Zoo heev nco. Ib yam dab tsi uas koj tsis xav ntxhov los ntawm kev rov xav txog ib yam tshiab, koj puas paub?
  
  "Kuv paub".
  
  Tsis muaj kev ntseeg siab rau nws lub suab. Mano tau saib ntev ntawm nws tus thawj coj. Nws yog ib tug neeg zoo - ncaj ncees, ncaj ncees, tawv. Koj puas paub tias Hayden Jay nyob rau sab twg, thiab tus neeg ua haujlwm twg tuaj yeem thov ntau dua los ntawm nws tus thawj coj? Txij li thaum lawv thawj zaug ntsib, nws tau paub nws zoo. Nws txiv, James Jay, yog ib lub hwj chim, ib zaj dab neeg tseeb, thiab tsim nyog nws. Hayden lub hom phiaj yeej ib txwm ua raws li nws cov lus cog tseg, nws keeb kwm. Qhov no yog nws lub zog tsav.
  
  Ntau npaum li ntawd Mano tau poob siab thaum nws tshaj tawm tias nws hnyav npaum li cas txog tus hluas nerd Ben Blake. Nws xav tias nws yuav ntev, ntev ua ntej Hayden tsis txhob thawb nws tus kheej kom nce mus ua neej raws li keeb kwm Mano xav tias nws twb dhau lawm. Thaum xub thawj nws xav tias qhov kev ncua deb yuav tua cov nplaim taws, tab sis tom qab ntawd nkawm niam txiv pom lawv tus kheej ua ke dua. Thiab tam sim no lawv zoo li muaj zog dua puas tau. Tus geek puas yuav muab nws lub hom phiaj tshiab, kev taw qhia tshiab hauv lub neej? Tsuas yog ob peb lub hlis tom ntej no yuav qhia.
  
  "Mus". Hayden nodded rau lub van. Mano qhib qhov rooj thiab ua pa tob tob ntawm huab cua huv hauv zos. Rau nws sab laug sawv lub pob zeb diamond taub hau, ib tug striking daim duab sawv tawm tsam lub qab ntug, ib txwm tam sim no.
  
  Rau Mano, nws ib txwm nyob ntawd. Nws tsis ua rau nws xav tsis thoob tias qhov no yuav yog nyob rau sab saum toj ntawm qee qhov txuj ci tseem ceeb.
  
  Ua ke lawv tau taug kev mus rau qhov dej khov txiav. Capua sawv tawm, ntsia lawv. Nws lub ntsej muag wrinkled nyob rau hauv surprise, thiab ces nyob rau hauv tiag tiag delight.
  
  "Mano? Txiv neej! Hav!"
  
  Capua ploj lawm. Ib pliag tom qab nws khiav tawm tom qab lub van. Nws yog ib tug dav-lub xub pwg nyom, haum tus txiv neej nrog cov plaub hau tsaus nti thiab ib tug tsaus nti complexion. Txawm tias thaum xub thawj siab ib muag, Hayden tuaj yeem qhia tau tias nws tau siv sijhawm tsawg kawg ob teev txhua hnub ntawm lub nkoj caij nkoj.
  
  "Kab." Mano puag nws tus phooj ywg qub. "Muaj ob peb, bro."
  
  Capua rov qab los. "Koj ua dab tsi? Qhia rau kuv, Hard Rock txhaj tshuaj iav sau mus li cas?
  
  Mano tuav nws lub taub hau thiab shrugged. "Ah, me ntsis blah blah, thiab ntau ntxiv. Koj paub. Koj?"
  
  "Txoj cai. Howli yog leej twg?
  
  "Haole..." Mano hloov rov qab mus rau cov neeg Asmeskas nkag siab, ntau rau Hayden qhov kev nplij siab. "... Nov yog kuv tus thawj coj. Ntsib Hayden Jay. "
  
  Tus neeg nyob hauv zos ncaj nraim. "Zoo siab tau ntsib koj," nws hais. "Koj puas yog Boss Mano? Wow. Lucky Mano, kuv hais. "
  
  "Koj tsis muaj poj niam, Capua?" Mano ua nws qhov zoo tshaj plaws los nkaum qhov kev thuam me ntsis.
  
  "Kuv yuav kuv tus kheej ib tug poi-dog. Nws, ib tug kub Hawaiian-Suav Filipina haole, kom kuv pitched ib lub tsev pheeb suab txhua hmo, txiv neej. " Feem ntau Hawaiians yog haiv neeg sib xyaw.
  
  Mano ua tsis taus pa. Poy Dog yog ib tug txiv neej sib xyaw. Haole yog ib tug qhua, thiab nws tsis tas yuav yog lub sij hawm derogatory.
  
  Ua ntej nws yuav hais tau dab tsi, Hayden tig mus rau nws thiab hais lus qab zib, "Muab ib lub tsev pheeb suab ntaub?"
  
  Mano cringed. Hayden paub tseeb tias Capua yog dab tsi, thiab nws tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog kev mus pw hav zoov. "Qhov no yog txias. Nws suab zoo. Mloog, Capua, Kuv yuav tsum nug koj qee cov lus nug. "
  
  "Shooters".
  
  "Koj puas tau hnov txog lub ntiaj teb loj hauv qab lub npe hu ua Kovalenko? Los yog Vaj Ntxwv Ntshav?
  
  "Txhua yam kuv hnov yog qhov xov xwm, kwv tij. Nws nyob ntawm Oahu?
  
  "Tej zaum. Yuav ua li cas yog Claude?
  
  "Tsis muaj. Yog tias koj tau hu Howley lub npe ntawd, kuv yuav nco ntsoov nws. " Capua hesitated.
  
  Hayden pom qhov no. "Tab sis koj paub ib yam dab tsi."
  
  "Tej zaum tus thawj. Tej zaum kuv paub. Tab sis koj cov phooj ywg nyob ntawd, "nws rub nws lub taub hau ntawm Waikiki Beach tub ceev xwm chaw nres tsheb, "lawv tsis xav paub." kuv twb hais rau lawv lawm. Lawv tsis tau ua dab tsi. "
  
  "Kuaj kuv." Hayden ntsib tus txiv neej ntsia.
  
  "Kuv hnov ib yam dab tsi, tus thawj coj. Tias yog vim li cas Mano tuaj rau kuv, txoj cai? Zoo, cov nyiaj tshiab tau muab tawm ib co rog wads lately, txiv neej. Cov neeg ua si tshiab thoob plaws qhov chaw, cuam tshuam cov tog lawv yuav tsis pom lub lim tiam tom ntej. "
  
  "Cov nyiaj tshiab?" - Mano echoed. "Qhov twg?" - Kuv nug.
  
  "Tsis muaj qhov twg," Capua hais tiag. "Kuv txhais tau tias, nyob ntawm no, txiv neej. Txoj cai ntawm no. Lawv ib txwm raug marginalized, tab sis tam sim no lawv yog cov neeg nplua nuj. "
  
  Hayden khiav ib txhais tes los ntawm nws cov plaub hau. "Qhov no qhia koj li cas?"
  
  "Kuv tsis koom nrog qhov xwm txheej no, tab sis kuv paub nws. Tej yam tshwm sim los yog yuav tshwm sim. Ntau tus neeg tau txais nyiaj ntau heev. Thaum ua li ntawd, koj yuav tsum cia koj lub taub hau kom txog thaum tej yam phem dhau mus. "
  
  Mano ntsia ntawm lub hiav txwv ci ntsa iab. "Koj puas paub tseeb tias koj tsis paub dab tsi, Capua?"
  
  "Kuv cog lus rau kuv tus dev poit."
  
  Capua coj nws tus poi tiag. Hayden taw tes rau lub van. "Vim li cas koj tsis ua rau peb, Capua."
  
  "Muaj tseeb".
  
  Hayden ua ntsej muag ntawm Mano thaum Capua taug kev mus. "Kuv xav tias nws tsim nyog sim. Koj puas muaj lus nug dab tsi nws hais txog?
  
  Mano hais tias, "Kuv tsis nyiam lub suab ntawm qhov yuav tshwm sim hauv kuv lub nroog," Mano hais thiab hu rau qee qhov chais dej khov. "Kab. Qhia rau kuv lub npe, tus kwv. Leej twg thiaj paub tau dab tsi?
  
  "Muaj ib tug txiv neej hauv zos, Danny, uas nyob ntawm lub roob." Nws ntsia mus rau pob zeb diamond taub hau. "Nyiaj txiag. Nws niam nws txiv, lawv tab tom tsa nws ua ib tug howley." Nws luag ntxhi rau Hayden. "Hais nws zoo li Asmeskas. Kuv tsis xav tias muaj dab tsi tsis ncaj ncees lawm. Tab sis nws hnyav dua nrog scumbags. Nws tau ncaws tawm ntawm kev paub shit, koj puas nkag siab kuv?"
  
  Mano siv rab diav thiab khawb tawm ib qho loj ntawm cov dej khov nab kuab. "Tus txiv neej puas nyiam ua txuj tias nws yog tus tua loj?"
  
  Capua nodded. "Tab sis qhov ntawd tsis muaj tseeb. Nws tsuas yog ib tug me nyuam tub ua si ib tug txiv neej kev ua si. "
  
  Hayden kov Mano txhais tes. "Peb yuav them Danny mus ntsib. Yog tias muaj qee qhov kev hem thawj tshiab, peb yuav tsum paub qhov ntawd thiab. "
  
  Capua nodded ntawm lub khob dej khov. "Lawv nyob ntawm tus nqi ntawm kev tsim. Tab sis koj tsis paub kuv. Koj tsis tau tuaj ntsib kuv li."
  
  Mano nodded rau nws tus qub phooj ywg. "Nws mus yam tsis hais, kwv tij."
  
  
  * * *
  
  
  Capua tau muab qhov chaw nyob rau lawv, uas lawv tau npaj rau hauv lub tsheb GPS. Kaum tsib feeb tom qab lawv tuaj txog ntawm lub rooj vag hlau dub. Qhov ntau nqes rov qab mus rau hauv dej hiav txwv, yog li lawv tsuas pom cov qhov rais ntawm sab saum toj ntawm lub tsev loj.
  
  Lawv tau tawm ntawm lub tsheb, cov pas dej squealed los ntawm Mano sab. Mano muab nws txhais tes rau ntawm lub rooj vag loj thiab thawb. Lub vaj pem hauv ntej ua rau Hayden nres thiab saib.
  
  Surfboard sawv ntsug. Brand tshiab qhib txaj tsheb. Ib tug hammock stretched ntawm ob xibtes ntoo.
  
  "Au tus Tswv, Mano. Puas yog txhua lub vaj Hawaii zoo li no?
  
  Mano winced. "Tsis yog tiag, tsis yog."
  
  Thaum lawv tab tom hu lub tswb, lawv hnov ib lub suab nrov los ntawm sab nraum qab. Lawv taug kev nyob ib ncig ntawm lub tsev, cia lawv txhais tes ze rau lawv cov riam phom. Thaum lawv tig lub ces kaum kawg, lawv pom ib tug tub hluas frolicking nyob rau hauv lub pas dej ua ke nrog ib tug poj niam laus.
  
  "Excuse kuv!" Hayden qw. "Peb nyob ntawm Honolulu Tub Ceev Xwm. Ob peb lo lus? Nws ntxhi, NW nyuam qhuav hnov: "Kuv vam tias nws tsis yog nws niam."
  
  Mano ua tsaug. Nws tsis tau siv rau nws tus thawj coj ua lus tso dag. Ces nws pom nws lub ntsej muag. Nws mob hnyav heev. "Vim li cas koj -?"
  
  "Koj xav tau dab tsi?" Tus tub hluas taug kev ntawm lawv, gesticulating wildly. Thaum nws los ze zog, Mano pom nws ob lub qhov muag.
  
  "Peb muaj teeb meem," Mano hais. "Nws nyob ntawm ntug."
  
  Mano cia tus txiv neej viav vias wildly. Ob peb lub hayrides loj thiab nws tawm ntawm kev ua tsis taus pa, nws luv pib swb. Nws tsis pom kev paub txog nws qhov xwm txheej.
  
  Ces tus poj niam laus txawm khiav ntawm lawv. Hayden blinked hauv kev tsis ntseeg. Tus poj niam dhia mus rau Kinimake lub nraub qaum thiab pib caij nws zoo li tus nees.
  
  Dab tsi yog ntuj raug txim lawv tau txais lawv tus kheej hauv no?
  
  Hayden cia Kinimaka saib xyuas nws tus kheej. Nws ntsia ib ncig ntawm lub tsev thiab hauv av. Tsis muaj ib qho qhia tias lwm tus nyob hauv tsev.
  
  Thaum kawg, Mano tau tswj kom tuav tus dab. Nws tsaws nrog ntub ntub rau ntawm pob zeb uas nyob ib puag ncig lub pas dej thiab pib quaj zoo li banshee.
  
  Danny, yog tias nws yog Danny, ntsia nws nrog nws lub qhov ncauj qhib, nws luv tam sim no poob hauv qab nws hauv caug.
  
  Hayden muaj txaus. "Danny!" - nws qw nyob rau hauv nws lub ntsej muag. "Peb yuav tsum tham nrog koj!"
  
  
  Nws thawb nws rov qab rau hauv lub rooj zaum lounge. Tus Tswv, yog tias nws txiv tsuas pom nws tam sim no. Nws tig thiab ntws cov iav dej cawv, tom qab ntawd ntim lawv ob qho tib si nrog dej los ntawm lub pas dej.
  
  Nws nchuav dej rau Danny lub ntsej muag thiab ntaus nws maj mam. Nws tam sim ntawd pib luag. "Hav me nyuam, koj paub tias kuv nyiam-"
  
  Hayden nqis rov qab. Yog tias kho kom raug, qhov no tuaj yeem ua tiav hauv lawv txoj kev nyiam. "Koj nyob ib leeg, Danny?" Nws luag ntxhi me ntsis.
  
  "Tina nyob ntawm no. Ib qhov twg." Nws hais lus luv luv, ua pa, zoo li nws lub siab ua haujlwm hnyav los txhawb tus txiv neej tsib npaug ntawm nws qhov loj. "Kuv tus ntxhais."
  
  Hayden sighed sab hauv nrog nyem. "Zoo. Tam sim no, kuv hnov koj yog tus neeg tuaj yeem paub yog tias kuv xav tau cov ntaub ntawv. "
  
  "Nws yog kuv". Danny lub ego tshwm sim los ntawm qhov tsaus ntuj nti rau ib pliag. "Kuv yog tus neeg ntawd."
  
  "Qhia rau kuv txog Claude."
  
  Tus stupor tuav nws dua, ua rau nws ob lub qhov muag zoo li hnyav. "Claude? Tus txiv neej dub uas ua haujlwm ntawm Crazy Shirts?
  
  "Tsis muaj". Hayden clenched nws cov hniav. "Claude, tus txiv neej uas muaj cov koom haum thiab ranches thoob plaws Oahu."
  
  "Kuv tsis paub qhov no Claude." Kev ncaj ncees tej zaum tsis yog ib qho ntawm Danny cov ntsiab lus muaj zog, tab sis Hayden tsis ntseeg tias nws tau dag nws tam sim no.
  
  "Dab tsi txog Kovalenko? Koj puas tau hnov txog nws?
  
  Tsis muaj dab tsi flashed hauv Danny lub qhov muag. Tsis muaj cov cim qhia lossis qhov qhia txog kev paub.
  
  Qab nws, Hayden tuaj yeem hnov Mano sim ua kom Danny tus hluas nkauj, Tina. Nws txiav txim siab tias nws tsis tuaj yeem raug mob los sim lwm txoj hauv kev. "Ok, cia peb sim lwm yam. Muaj nyiaj tshiab hauv Honolulu. Muaj ntau qhov ntawd. Qhov no tuaj qhov twg los, Danny, thiab vim li cas?
  
  Tus me nyuam lub qhov muag qhib dav, dheev teeb pom kev zoo nrog kev ntshai heev uas Hayden yuav luag txog rau rab phom.
  
  "Qhov no tuaj yeem tshwm sim thaum twg los tau!" - nws exclaimed. "Koj pom? Txhua sij hawm! Tsuas yog... nyob hauv tsev xwb. Nyob hauv tsev, me tub." Nws lub suab nrov nrov, zoo li nws rov hais dua ib yam uas tau hais rau nws.
  
  Hayden xav tias qhov txias txias ntws los ntawm nws tus txha nraub qaum, txawm tias lub ntuj sov sov ua rau nws nraub qaum. "Dab tsi tuaj yeem tshwm sim sai sai, Danny. Los, koj tuaj yeem qhia kuv. "
  
  "Assault," Danny hais stupidly. "Nws tsis tuaj yeem thim rov qab vim nws tau yuav thiab them rau." Danny tuav nws txhais tes, dheev saib frighteningly sober.
  
  "Cov neeg phem tab tom los, Npeeg Tub Ceev Xwm. Tsuas yog ua koj txoj haujlwm damn thiab tsis txhob cia cov bastards tuaj ntawm no. "
  
  
  QHIA TWENTY-IB
  
  
  Ben Blake tau tshaj tawm cov ntawv sau npe ntawm Tus Thawj Tub Ceev Xwm Cook thiab nws tus khub Hawksworth uas piav txog kev caij nkoj txaus ntshai tshaj plaws uas tus txiv neej tau ua.
  
  Ben hais tias, "Lawv taug kev hla Pele lub rooj vag," Ben hais rau hauv qhov tsaus ntuj. Lub sijhawm no, Cook tseem hais txog qhov nkag nkag ua Pele's Gate. Tsuas yog tom qab nws tau ntsib dab tsi nyob dhau - nws hais ntawm no - tom qab ntawd nws puas hloov qhov kev siv mus rau Lub Rooj vag ntuj raug txim. "
  
  Karin tig rau Ben nrog qhov muag dav. "Dab tsi tuaj yeem ua rau tus txiv neej zoo li Captain Cook qhia qhov kev ntshai liab qab?"
  
  "Yuav luag tsis muaj dab tsi," Ben hais. "Cook nrhiav pom cannibalism. Tib neeg kev txi. Nws tau taug kev mus rau hauv dej tsis paub kiag li. "
  
  Karin taw tes rau ntawm qhov screen. "Nyeem qhov damn."
  
  "Tshaj qhov rooj dub dub dag txoj kev phem tshaj plaws uas neeg paub ..."
  
  "Tsis txhob qhia kuv," Karin snapped. "Sum up."
  
  "Kuv ua tsis tau"
  
  "Dab tsi? Vim li cas?"
  
  "Vim nws hais ntawm no-cov ntawv hauv qab no tau raug tshem tawm ntawm qhov hloov dua siab tshiab vim tsis ntseeg txog nws qhov tseeb."
  
  "Dab tsi?"
  
  Ben frowned xav thaum nws ntsia lub computer. "Kuv xav tias yog tias nws qhib rau pej xeem saib, ib tus neeg yuav tau sim tshawb xyuas."
  
  "Lossis tej zaum lawv tau ua thiab tuag. Tej zaum cov tub ceev xwm tau txiav txim siab tias qhov kev paub no txaus ntshai dhau los qhia rau pej xeem. "
  
  "Tab sis peb saib cov ntaub ntawv deleted li cas?" Ben randomly poked ob peb tus yuam sij. Tsis muaj qhov txuas zais ntawm nplooj ntawv. Tsis muaj dab tsi reprehensible. Nws Googled tus sau lub npe thiab pom ob peb nplooj ntawv uas hais txog Cook's Chronicle, tab sis tsis muaj ntxiv hais txog Hell's Gate, Pele, lossis pob zeb diamond taub hau.
  
  Karin tig mus saib lub plawv ntawm Waikiki. "Yog li Cook txoj kev taug kev hla lub rooj vag ntuj raug txim raug sau tawm ntawm keeb kwm. Peb tuaj yeem sim ua ntxiv. " Nws gestured mus rau lub computers.
  
  "Tab sis nws yuav tsis siv," Ben hais hauv nws qhov kev xav zoo tshaj Yoda. "Peb yuav tsum tsis txhob nkim peb lub sijhawm."
  
  "Dab tsi Hayden pom hauv koj, kuv yuav tsis paub." Karin tuav nws lub taub hau ua ntej maj mam tig ib ncig. "Qhov teeb meem yog tias peb tsis muaj txoj hauv kev paub tias peb yuav nrhiav tau dab tsi hauv qab no. Peb yuav mus rau ntuj raug txim dig muag. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden thiab Kinimaka tswj kom nyem ob peb kab lus ntxiv tawm ntawm Danny ua ntej lawv txiav txim siab tias nws yog ib qho tsim nyog kom cia lawv nyob ib leeg ntawm lawv cov yeeb tshuaj tog. Muaj hmoo, lawv ob leeg yuav xav tias CIA tuaj ntsib yog npau suav phem.
  
  Kinimaka tau nce rov qab rau hauv lub tsheb, muab nws txhais tes rau ntawm lub kauj tsheb tawv muag. "Tsev neeg tua neeg?" nws rov hais dua. "Hauv Waikiki? Kuv tsis ntseeg qhov no ".
  
  Hayden twb tau hu nws tus thawj coj tus lej. Lub rooj vag teb tam sim ntawd. Nws tau hais nyob rau hauv ob peb kab lus luv luv cov ntaub ntawv uas lawv tau khaws los ntawm Danny.
  
  Mano tau mloog Gates cov lus teb ntawm tus hais lus hauv xov tooj. "Hayden, Kuv tabtom los ze dua. Ob peb teev ntxiv thiab kuv yuav nyob ntawd. Tub ceev xwm cia siab rau tag nrho cov neeg txhaum cai paub txog qhov chaw ntawm lub ranch. Peb yuav muaj sai sai no. Kuv yuav ceeb toom rau cov tub ceev xwm tsim nyog txog qhov kev iab liam no, tab sis txuas ntxiv khawb. "
  
  Txoj kab tuag lawm. Hayden gasped nyob ntsiag to surprise. "Nws puas tuaj ntawm no? Nws muaj lub sij hawm nyuaj daws raws li nws yog. Nws yuav ua li cas zoo?
  
  "Tej zaum txoj haujlwm yuav pab nws daws tau."
  
  "Cia li cia siab. Lawv xav tias lawv yuav sai sai tau qhov chaw ntawm lub ranch. Peb tab tom taug qab cov neeg phem. Qhov peb xav tau tam sim no yog cov neeg zoo, ncaj ncees. Hav Mano, koj puas xav tias zaj dab neeg no yog ib feem ntawm Vaj Ntxwv Ntshav?
  
  Mano nodded. "Nws hla kuv lub siab." Nws ob lub qhov muag haus nyob rau hauv lub breathtaking saib, zoo li yog khaws cia tseg los pab tiv thaiv qhov tsaus ntuj encroaching.
  
  "Hais txog cov neeg ncaj, Drake thiab nws ob tus phooj ywg tseem tsis tau teb rau kuv cov lus. Thiab tub ceev xwm tsis paub ib yam. "
  
  Nws lub xov tooj ntawm tes nrov, ua rau nws xav tsis thoob. Nws yog lub rooj vag. "Sir?"
  
  "Qhov no tau dhau mus vwm," nws qw, ceeb toom meej. "Honolulu Tub Ceev Xwm nyuam qhuav tau txais peb qhov kev hem thawj ua phem ntxiv lawm. Txhua yam hauv Waikiki. Txhua yam yuav tshwm sim sai sai no. Kev sib cuag tau tsim nrog Kovalenko. "
  
  "Peb!"
  
  Lub rooj vag dheev kaw ib pliag. Hayden nqos, hnov nws lub plab churn. Kev ntshai ntawm Mano lub qhov muag ua rau nws tawm hws.
  
  Gates tau ntsib dua. "Cia li muaj plaub. Cov ntaub ntawv ntxiv tau nyuam qhuav tau lees paub. Hu rau Drake. Koj nyob rau hauv kev sib ntaus ntawm koj lub neej, Hayden. Yuav mobilized."
  
  
  * * *
  
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau sawv saum lub lawj tsaj, luag ntxhi txias rau ntawm nws lub ntsej muag, ob peb tus neeg ntseeg siab sawv ntawm pem hauv ntej thiab hauv qab nws. "Nws yog lub sijhawm," nws hais yooj yim. "Qhov no yog qhov peb tau tos, qhov peb ua haujlwm rau. Qhov no yog qhov tshwm sim ntawm tag nrho kuv kev rau siab thiab tag nrho koj kev txi. "Nws nyob qhov twg," nws nres tau zoo, "nws tag nrho."
  
  Nws tau tshuaj xyuas lub ntsej muag kom pom kev ntshai. Tsis muaj leej twg. Tseeb tiag, Boudreau zoo li yuav luag zoo siab uas tau tso cai rov qab mus rau hauv cov ntshav fray.
  
  "Claude, rhuav tshem lub ranch. Tua tag nrho cov neeg raug txim. Thiab ... "Nws luag ntxhi. "Tso cov tsov. Lawv yuav tsum tuav lub hwj chim ib ntus. Boudreaux, cia li ua qhov koj ua, tab sis siab dua. Kuv caw koj los ua kom tiav ib qho ntawm koj qhov kev xav tau. Kuv caw koj los qhuas kuv. Tsis yog, shock kuv. Ua nws, Boudreau. Mus rau Kauai thiab kaw lub ranch nyob ntawd."
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau saib zaum kawg ntawm nws ob peb tug txiv neej uas tseem tshuav. "Raws li koj ... mus tso ntuj txiag teb tsaus hauv Hawaii."
  
  Nws tig mus, txhuam lawv ib sab, thiab saib ib qho tseem ceeb kawg ntawm nws txoj kev thauj mus los thiab cov neeg ua tib zoo xaiv cov txiv neej uas yuav nrog nws mus rau hauv qhov tob tob hauv qab Pob Zeb Diamond.
  
  "Tsis muaj leej twg tau ua qhov no txij li Cook thiab nyob los qhia zaj dab neeg. Tsis muaj ib tug txiv neej tau saib dhau qhov thib tsib ntawm ntuj txiag teb tsaus. Tsis muaj leej twg tau pom tias qhov cuab yeej cuab tam tau tsim los nkaum. Peb yuav ua nws."
  
  Kev tuag thiab kev puas tsuaj yog ob qho tib si qab thiab ua ntej nws. Qhov pib ntawm chaos yog inevitable. Vajntxwv ntshav zoo siab heev.
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake taug kev los ntawm Exoticars chaw nres tsheb, tuav tes nrog nws 'tus hluas nkauj', Alicia Miles. Muaj ib lub tsheb xauj tsev nyob ntawd, ib qho kev xauj tsev Basic Dodge uas tej zaum yog ob peb tus neeg ncig tebchaws uas tau xauj ib lub Lamborghini tshiab rau ib teev. Thaum lub sijhawm Drake thiab Alicia nkag mus rau hauv chav ua yeeb yam, tus txiv neej stocky nrog cov neeg coob txiav tau nyob hauv qab lawv lub qhov ntswg.
  
  "Zoo tav su. Kuv puas tuaj yeem pab koj?
  
  "Leej twg yog tus ceev tshaj?" Drake ua lub ntsej muag ua siab ntev. "Peb muaj Nissan nyob hauv tsev thiab kuv tus hluas nkauj xav kom muaj kev ceev ceev." Drake winked. "Tej zaum yuav tau txais kuv ob peb lub ntsiab lus ntxiv, yog tias koj paub tias kuv txhais li cas."
  
  Alicia luag ntxhi qab zib.
  
  Drake cia siab tias tam sim no Mai tab tom tig rov qab ntawm chav ua yeeb yam loj, ua kom tsis pom ntawm lub chaw nres tsheb tom qab thiab taug kev mus rau ntawm txoj kev fenced-hauv sab. Nws yuav sim nkag los ntawm lwm sab. Drake thiab Alicia muaj txog rau feeb.
  
  Tus txiv neej lub luag nyav tau dav thiab, tsis xav tsis thoob, cuav. "Zoo, cov neeg feem coob xaiv lub Ferrari 458 tshiab lossis Lamborghini Aventador, ob qho tib si yog lub tsheb zoo." Lub luag nyav tau nthuav dav raws li tus neeg muag khoom tau taw qhia cov tsheb hauv nqe lus nug, ob qho tib si uas tau muab tso rau pem hauv ntej ntawm chav ua yeeb yam lub qhov rais puv-ntev. "Tab sis hais txog kev ua tiav cov lus dab neeg, yog tias qhov ntawd yog qhov koj tab tom nrhiav, kuv tuaj yeem pom zoo rau Ferrari Daytona lossis McLaren F1." Nws yov nws txhais tes mus rau tom qab ntawm chav ua yeeb yam.
  
  Muaj chaw ua haujlwm tom qab ntawd thiab sab xis. Nyob rau sab laug yog ib kab ntawm lub rooj muag khoom ntiag tug uas cov ntaub ntawv credit card tuaj yeem sau thiab muab cov yuam sij. Tsis muaj qhov rais hauv qhov chaw ua haujlwm, tab sis Drake tuaj yeem hnov cov duab txav mus los.
  
  Nws suav cov vib nas this. Maiv twb yuav txog plaub feeb.
  
  "Koj puas yog Mr. Scarberry lossis Mr. Petersen?" nws nug nrog luag nyav. "Kuv pom lawv cov npe ntawm daim paib sab nraud."
  
  "Kuv yog James. Mr. Scarberry thiab Mr. Petersen yog tus tswv. Lawv nyob hauv lub tiaj nraum qaum tsev. "
  
  "Txog". Drake tau ua yeeb yam saib Ferraris thiab Lamborghinis. Lub chav ua yeeb yam cua txias poob rau ntawm nws nraub qaum. Tsis muaj suab nrov los ntawm qhov chaw ua haujlwm nyob deb. Alicia khaws cia rau nws tus kheej, ua si tus poj niam zoo thaum tsim qhov chaw.
  
  Ib feeb ua ntej Mai yuav tsum tawm ntawm lub qhov rooj sab.
  
  Drake tau npaj txhij.
  
  
  * * *
  
  
  Lub sij hawm ya dhau lawv ntawm qhov txaus ntshai, tab sis Ben vam tias Karin lub tswv yim vwm yuav txi txiv. Thawj kauj ruam yog nrhiav kom paub qhov twg Captain Cook tus thawj cav raug khaws cia. Qhov no tau dhau los ua ib txoj haujlwm yooj yim. Cov ntaub ntawv tau khaws cia ntawm National Archives, ze London, hauv tsoomfwv lub tsev, tab sis tsis muaj kev nyab xeeb zoo li ntawm Bank of England.
  
  Txog tam sim no zoo.
  
  Cov kauj ruam tom ntej yog coj mus rau Hayden. Nws siv sijhawm ntev los ua kom lawv cov ntsiab lus hla. Thaum xub thawj, Hayden zoo li ntxhov siab heev yam tsis muaj kev hais lus tsis zoo, tab sis thaum Karin, txhawb nqa los ntawm Ben, nthuav tawm lawv txoj kev npaj, tus neeg sawv cev CIA tau tuag ntsiag to.
  
  "Koj xav tau dab tsi?" nws mam li nug.
  
  "Peb xav kom koj xa tus tub sab hauv ntiaj teb mus rau National Archives ntawm Kew kom thaij duab, tsis txhob nyiag, thiab xa email rau kuv ib daim qauv ntawm cov ntawv xov xwm Cook. Ib feem uas ploj lawm. "
  
  "Koj puas tau qaug cawv, Ben? Tiag tiag -"
  
  Ben hais tias, "Qhov nyuaj tshaj plaws," yuav tsis yog tub sab. Kuv yuav paub tseeb tias tus tub sab yuav nrhiav tau thiab xa qhov raug rau kuv. "
  
  "Yuav ua li cas yog tias nws raug ntes?" Hayden blurted tawm lo lus nug tsis xav.
  
  "Yog vim li cas nws yuav tsum yog tus tub sab hauv ntiaj teb uas CIA tuaj yeem ua tus tswv ua tsaug rau qhov no. Thiab yog vim li cas, qhov zoo tshaj plaws, nws yuav tsum tau raug kaw. Auj, thiab Hayden, qhov no yuav tsum tau ua tiav ob peb teev tom ntej no. Nws yeej tos tsis tau. "
  
  "Kuv paub qhov ntawd," Hayden snapped, tab sis tom qab ntawd nws lub suab softened. "Saib seb, Ben, kuv paub tias koj ob tug tau raug thawb mus rau hauv lub chaw haujlwm me me no, tab sis tej zaum koj yuav xav muab koj lub taub hau tawm ntawm lub qhov rooj thiab tau txais cov ntaub ntawv tshiab. Koj yuav tsum tau npaj rau hauv rooj plaub - "
  
  Ben ntsia Karin txhawj xeeb. "Yog dab tsi? Koj hais zoo li lub ntiaj teb tab tom yuav kawg."
  
  Hayden qhov kev ntsiag to qhia nws txhua yam uas nws xav paub.
  
  Tom qab ob peb lub vib nas this, nws tus hluas nkauj hais dua: "Koj xav tau cov ntawv no, cov ntawv xov xwm no phem npaum li cas? Puas tsim nyog pissing tawm ntawm British?
  
  Ben hais tias, "Yog Vaj Ntxwv Ntshav mus txog lub rooj vag ntuj raug txim thiab peb yuav tsum mus tom qab nws," lawv yuav yog peb txoj kev taug xwb. Thiab peb txhua tus paub tias Cook tau zoo npaum li cas nrog nws daim npav. Lawv tuaj yeem cawm peb txoj sia. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden tso nws lub xov tooj rau ntawm lub hood ntawm nws lub tsheb thiab sim ua kom nws cov kev xav ntxhov siab. Nws ob lub qhov muag tau ntsib Mano Kinimaki los ntawm lub qhov rais, thiab nws pom meej meej qhov kev ntshai bubbling hauv nws lub siab. Lawv nyuam qhuav tau txais xov xwm txaus ntshai tshaj plaws, dua los ntawm Jonathan Gates.
  
  Nws tsis zoo li cov neeg phem tau mus ntaus ntau qhov chaw ntawm Oahu.
  
  Tam sim no lawv paub tias nws phem tshaj qhov ntawd.
  
  Mano nce tawm, pom kev co. "Leej twg yog tus ntawd?"
  
  "Ben. Nws hais tias peb yuav tsum tau tawg mus rau hauv National Archives hauv tebchaws Askiv kom tau txais nws daim ntawv theej ntawm Captain Cook lub cav. "
  
  Mano frowned. "Ua nws. Cia li ua. Qhov fucking Kovalenko sim ua kom puas txhua yam peb nyiam, Hayden. Koj ua txhua yam hauv koj lub zog los tiv thaiv yam koj nyiam. "
  
  "British-"
  
  "Fuck lawv." Mano poob nws tus kheej hauv nws txoj kev ntxhov siab. Hayden tsis mloog. "Yog tias cov cav yuav pab peb tua tus neeg phem no, coj lawv mus."
  
  Hayden tau txheeb xyuas nws cov kev xav. Nws sim tshem nws lub siab. Nws yuav siv ob peb lub xov tooj mus rau CIA lub chaw haujlwm hauv London thiab lub suab nrov nrov los ntawm nws tus thawj coj Gates, tab sis nws xav tias nws tuaj yeem ua tiav txoj haujlwm. Tshwj xeeb tshaj yog qhov pom ntawm qhov Gates nyuam qhuav hais rau nws.
  
  Thiab nws paub zoo tias muaj ib tus neeg saib xyuas CIA tshwj xeeb hauv London uas tuaj yeem ua haujlwm yam tsis muaj hws.
  
  Mano tseem saib nws, tseem ceeb. "Koj puas ntseeg qhov kev hu no? Koj puas ntseeg tias Kovalenko yuav ua dab tsi los cuam tshuam tib neeg txoj kev xav?
  
  Hayden ua tsis tau, tab sis nyob twj ywm, tseem tab tom npaj nws cov lus hais rau Gates thiab London chaw ua haujlwm. Ob peb feeb nws tau npaj txhij.
  
  "Zoo, cia peb ua raws li ib qho kev hu xov tooj phem tshaj plaws hauv peb lub neej nrog ib qho uas yuav pab peb hloov txoj haujlwm," nws hais thiab hu rau tus lej ntawm kev hu nrawm.
  
  Txawm tias thaum nws tham nrog nws tus thawj coj thiab sib tham txog kev pab txawv teb chaws los nyiag lub British National Archives, Jonathan Gates cov lus yav dhau los hlawv hauv nws lub siab.
  
  Tsis yog Oahu xwb. Cov Ntshav Vaj Ntxwv cov neeg phem tau npaj tawm tsam ntau lub tebchaws nyob rau tib lub sijhawm.
  
  
  QHOV TSEEB NTAWM 2
  
  
  Drake ntes nws ua tsis taus pa thaum Mai hla lub qhov rooj sab hauv pom tag nrho ntawm tus neeg ua haujlwm.
  
  "Dab tsi-"
  
  Drake luag ntxhi. "Nws yog lub Tsib Hlis," nws ntxhi, thiab tom qab ntawd tsoo tus txiv neej lub puab tsaig nrog tus kws kho mob haymaker. Tsis muaj suab nrov, tus neeg muag khoom tig ib ncig thiab tsoo hauv av. Alicia taug kev dhau lub Lamborghini, npaj nws riam phom. Drake dhia hla tus neeg muag khoom tsis muaj zog. Maiv tau taug kev sai sai ntawm phab ntsa tom qab, hla tom qab ntawm McLaren F1 uas tsis tau kov.
  
  Lawv nyob ntawm phab ntsa chaw ua haujlwm hauv ib lub vib nas this. Qhov tsis muaj qhov rais ua haujlwm rau lawv thiab tawm tsam lawv. Tab sis yuav muaj lub koob yees duab kev ruaj ntseg. Nws tsuas yog ib lo lus nug-
  
  Ib tug neeg khiav los ntawm lub qhov rooj tom qab, tag nrho cov stains nrog roj, ntev cov plaub hau dub khi rov qab nrog ib tug ntsuab bandana. Drake nias nws sab plhu ncaj qha rau ntawm nyias plywood muab faib, mloog lub suab los ntawm sab hauv lub chaw ua haujlwm thaum May xyaum ua tus kws kho tsheb.
  
  Lawv tseem tsis tau suab.
  
  Tab sis tom qab ntawd ob peb tus neeg ntxiv los ntawm lub qhov rooj, thiab ib tus neeg hauv chaw ua haujlwm tau tawm suab qw. Drake paub tias qhov kev ua si dhau lawm.
  
  "Cia lawv muaj."
  
  Alicia qw "Fuck yeah" thiab ncaws lub qhov rooj hauv chaw ua haujlwm sai li sai tau thaum nws qhib, ua rau nws tsoo tus txiv neej lub taub hau nrog kev sib tsoo. Lwm tus txiv neej tawm mus, nws ob lub qhov muag dav hauv kev poob siab thaum lawv ntsia ntawm tus poj niam zoo nkauj nrog rab phom thiab lub cev ntawm tus neeg tua rog tos nws. Nws tsa rab phom. Alicia tua nws hauv plab.
  
  Nws ntog rau ntawm qhov rooj. Ntau lub suab qw tuaj ntawm lub chaw ua haujlwm. Kev poob siab pib tig mus rau hauv kev nkag siab. Tsis ntev lawv yuav paub tias nws yuav yog ib qho zoo rau hu ob peb tus phooj ywg.
  
  Drake raug rho tawm haujlwm ntawm ib tus kws kho tsheb, ntaus nws hauv nruab nrab ntawm tus ncej puab thiab khob nws. Tus txiv neej plam McLaren, tawm ntawm txoj kev ntshav qab nws. Txawm Drake winced. Mai koom nrog tus txiv neej thib ob thiab Drake tig rov qab rau Alicia.
  
  "Peb yuav tsum nkag mus rau hauv."
  
  Alicia txav los ze dua kom txog thaum nws pom zoo ntawm sab hauv. Drake nkag mus rau hauv pem teb kom txog thaum nws mus txog ntawm lub qhov rooj. Ntawm nws nod, Alicia raug rho tawm ob peb txhaj tshuaj. Drake yuav luag ducked rau hauv lub qhov rooj, tab sis lub sijhawm ntawd ib nrab kaum ob tus neeg dhia tawm nrog riam phom kos thiab qhib hluav taws furiously.
  
  Alicia tig mus, nkaum tom qab Lamborghini. Bullets whistled cia nws ob sab. Lub iav thaiv tau tawg. Drake nrawm nrawm nrawm. Nws tuaj yeem pom qhov mob ntawm tus txiv neej lub qhov muag thaum nws tua ntawm lub supercars.
  
  Lwm tus pom nws thiab. Drake qhib hluav taws sib cais thib ob ua ntej nws thiab pom nws poob hnyav, coj ib tus ntawm nws cov npoj yaig nrog nws.
  
  Alicia dhia tawm tom qab Lamborghini thiab tsaws ob peb lub npog ntsej muag. Drake khiav ntawm Ferrari, ducking qab nws cov log tsheb loj. Tam sim no txhua lub mos txwv suav. Nws tuaj yeem pom May, zais ntawm qhov pom los ntawm kaum ntawm phab ntsa ntawm lub chaw ua haujlwm, peering rau sab nraub qaum uas cov kws kho tsheb tau los.
  
  Peb leeg pw ntawm nws ko taw.
  
  Drake yuam me me luag ntxhi. Nws tseem yog lub tshuab tua zoo meej. Ib pliag nws txhawj xeeb txog qhov kev sib ntsib uas tsis tuaj yeem nyob nruab nrab ntawm Tsib Hlis thiab Alicia thiab them rov qab rau Wells txoj kev tuag, tab sis tom qab ntawd nws tau kaw nws txoj kev txhawj xeeb hauv tib lub ces kaum nyob deb li kev hlub uas nws xav tau rau Ben, Hayden thiab tag nrho nws cov phooj ywg.
  
  Qhov no tsis yog qhov chaw uas koj tuaj yeem muab pub dawb rau koj cov kev xav hauv zej zog.
  
  Cov mos txwv tsoo lub Ferrari, hla lub qhov rooj thiab tawm mus rau sab nraud. Nrog rau ib qho kev sib tsoo, lub qhov rais pem hauv ntej tawg, iav ntog rau hauv dej tsaws tsag me me. Drake coj kom zoo dua ntawm kev cuam tshuam kom dhia tawm thiab tua lwm tus txiv neej uas muaj neeg coob coob nyob ze ntawm lub qhov rooj ua haujlwm.
  
  Amateurs, tau kawg.
  
  Tom qab ntawd nws pom ob tug txiv neej siab tawv tawm hauv qhov chaw ua haujlwm nrog rab phom tshuab hauv lawv txhais tes. Drake lub plawv dhia ib tug yeej. Nws flashed ib daim duab ntawm ob tug txiv neej ntxiv tom qab lawv - yuav luag yog Scarberry thiab Petersen, raug tiv thaiv los ntawm ntiav mercenaries - ua ntej nws ua nws lub cev me me li sai tau tom qab lub log loj.
  
  Lub suab ntawm cov mos txwv ya tau tawg nws lub pob ntseg. Ces qhov ntawd yuav yog lawv lub tswv yim. Cia Alicia thiab nws nyob hauv tsev raug kaw kom txog thaum ob tus tswv khiav tawm ntawm lub qhov rooj.
  
  Tab sis lawv tsis npaj rau lub Tsib Hlis.
  
  Tus neeg sawv cev ntawm Nyij Pooj tau khaws ib nkawm rab yaj phom pov tseg thiab tuaj ncig ntawm lub ces kaum, tua cov txiv neej nrog rab phom submachine. Ib tug ya rov qab zoo li nws tau raug ntaus los ntawm lub tsheb, tua nws rab phom wildly thiab scattering confetti hla lub qab nthab thaum nws poob. Lwm tus tsav nws tus thawj coj tom qab nws tus kheej lub cev thiab hloov nws qhov chaw mus rau Mai.
  
  Alicia nthos upwards thiab tua ib tug txhaj koob tshuaj tivthaiv mus rau lub bodyguard lub sab plhu, instantly khob nws.
  
  Tam sim no Scarberry thiab Petersen tau tawm lawv cov riam phom lawv tus kheej. Drake swore. Nws xav kom lawv ciaj sia. Nyob rau lub sijhawm no, ob tug txiv neej ntxiv nkag los ntawm lub qhov rooj sab nraum qab thiab sab, yuam Mai los npog tom qab McLaren dua.
  
  Cov mos txwv tho lub cev ntawm lub tsheb muaj nuj nqis.
  
  Drake hnov ib tug tswv squealing zoo li ib tug Hawaiian kalua npua, ob peb tug txiv neej tshuav nyob ib ncig ntawm lawv tus thawj coj thiab, tua ntawm lub tsheb thiab yog li ntawd cov neeg tawm tsam, khiav ntawm breakneck ceev mus rau tom lub chaw nres tsheb.
  
  Drake tau poob siab ib pliag. Maiv tau tua ob tus neeg saib xyuas lub cev, tab sis Scarberry thiab Petersen tau ploj mus sai sai ntawm lub qhov rooj hauv qab lub lawg ntawm qhov hluav taws kub.
  
  Drake sawv thiab raug rho tawm haujlwm, striding rau pem hauv ntej. Txhua lub sijhawm txav mus tom ntej, nws khoov mus nqa ob rab phom ntxiv. Ib tug neeg zov ntawm lub qhov rooj tom qab poob, tuav nws lub xub pwg nyom. Lwm tus tau nqis rov qab rau hauv cov hlab ntshav.
  
  Drake khiav mus rau ntawm lub qhov rooj, Maiv thiab Alicia nyob ntawm nws sab. Tej zaum yuav raug rho tawm haujlwm thaum Drake coj ob peb lub nrawm nrawm, sim ntsuas qhov chaw ntawm cov chav dej hluav taws xob thiab chaw nres tsheb.
  
  "Tsuas yog qhov chaw qhib loj," nws hais. "Tab sis muaj ib qho teeb meem loj."
  
  Alicia squatted rau ntawm nws. "Dab tsi?"
  
  "Lawv muaj Shelby Cobra rov qab rau ntawd."
  
  Maiv dov nws ob lub qhov muag rau nws. "Vim li cas qhov no yog qhov teeb meem?"
  
  "Txawm koj ua dab tsi, tsis txhob tua nws."
  
  "Puas yog loaded nrog explosives?"
  
  "Tsis muaj".
  
  "Yog li cas kuv tsis tuaj yeem tshem nws tawm?"
  
  "Vim nws yog Shelby Cobra!"
  
  "Peb nyuam qhuav tua ib chav ua yeeb yam uas muaj cov supercars ruam." Alicia luj tshib nws ib sab. "Yog tias koj tsis muaj lub siab xav ua nws, fuck tawm."
  
  "Crap". Drake dhia mus rau nws. Cov mos txwv whizzed dhau los ntawm nws lub hauv pliaj thiab pierced lub plaster phab ntsa, da dej nws ob lub qhov muag nrog plaster shavings. Raws li nws xav, cov neeg phem tua thaum khiav. Yog hais tias lawv ntaus dab tsi, nws yuav yog qhov muag tsis pom kev.
  
  Drake coj lub hom phiaj, ua pa tob, thiab tshem tawm cov txiv neej ntawm ob sab ntawm ob tus thawj coj. Raws li lawv cov neeg tiv thaiv zaum kawg poob, Scarberry thiab Petersen zoo li paub tias lawv tau sib ntaus sib tua poob. Lawv nres, riam phom dai ntawm lawv sab. Drake khiav ntawm lawv, nws tus ntiv tes twb nyob rau ntawm tus txhais.
  
  "Claude," nws hais. "Peb xav tau Claude, tsis yog koj. Nws nyob qhov twg?"
  
  Nyob ze, ob tus thawj saib xyuas zoo sib xws. Lawv ob leeg muaj ntsej muag nkees, furrowed nrog nyuaj kab yug los ntawm ntau xyoo ntawm kev txiav txim siab tsis ncaj ncees. Lawv ob lub qhov muag txias, lub qhov muag ntawm feasting piranhas. Lawv ob txhais tes, tseem clutching lawv rab yaj phom, khoov kom zoo.
  
  Mai taw tes rau riam phom. "Cia li pov tseg."
  
  Alicia swung nws kiv cua dav, ua rau nws nyuaj rau lub hom phiaj. Drake yuav luag pom qhov swb ntawm cov thawj coj lub qhov muag. Cov pistols tsoo rau hauv pem teb yuav luag ib txhij.
  
  "Ntshav ntuj raug txim," Alicia yws. "Lawv zoo ib yam thiab ua tib yam. Puas yog cov neeg phem nyob saum ntuj tig koj los ua clones? Thiab thaum kuv tab tom tham txog, vim li cas ib tug neeg ntawm no yuav tig mus rau tus txiv neej phem? Qhov chaw no zoo dua li hnub so nyob rau saum ntuj ceeb tsheej xya."
  
  "Koj tus twg yog Scarberry?" Maiv nug, yooj yim mus rau qhov point.
  
  "Kuv yog,"hais tias ib tug nrog cov plaub hau daj. "Koj puas tau nrhiav thoob plaws lub nroog rau Claude?"
  
  "Qhov no yog peb," Drake ntxhi. "Thiab qhov no yog peb qhov kawg nres."
  
  Ib tug faint click echoed nyob rau hauv lub silence. Drake tig ib ncig, paub tias Alicia yuav ntaus lub hom phiaj, ib txwm muaj. Lub chaw nres tsheb ntsia khoob, qhov ntsiag to tam sim ntawd hnyav li roob.
  
  Scarberry muab lawv lub ntsej muag daj. "Peb nyob hauv lub rooj cob qhia. Qee zaum txhua yam poob sib nrug. "
  
  Drake tsis saib Alicia, tab sis qhia rau nws kom ceev faj tas li. Tej yam tsis raug. Nws nkag mus rau hauv thiab tuav ntawm Scarberry. Nrog ceev ceev judo txav, Drake khaws nws thiab muab nws hla nws lub xub pwg nyom, slamming tus txiv neej nyuaj rau hauv lub pob zeb. Thaum lub sij hawm qhov mob ntawm Scarberry lub qhov muag dhau lawm, Drake muaj ib rab phom taw ntawm nws lub puab tsaig.
  
  "Claude nyob qhov twg?" - Kuv nug.
  
  "Tsis tau hnov-"
  
  Drake tsoo ib tug txiv neej lub qhov ntswg. "Koj muaj ib lub caij nyoog ntxiv."
  
  Scarberry ua pa sai heev. Nws lub ntsej muag nruj li granite, tab sis nws cov leeg caj dab tau ua haujlwm hnyav, ntxeev siab rau kev ntshai thiab kev ntshai.
  
  "Cia peb pib tua cov khoom." Maiv lub suab kaj lug cuag lawv. "Kuv dhuav".
  
  "Fair txaus". Drake thawb tawm, nqis mus rau sab thiab rub tus txhais.
  
  "NOOO!"
  
  Scarberry lub suab qw nres nws thaum lub sijhawm kawg. "Claude nyob ntawm ib tug ranch! nyob rau sab qaum teb ntug dej hiav txwv. Kuv tuaj yeem muab cov kev pabcuam rau koj. "
  
  Drake luag ntxhi. "Tom qab ntawd mus tom ntej."
  
  Lwm nias. Drake pom lub zog me ntsis thiab nws lub siab poob.
  
  Oh tsis muaj.
  
  Alicia raug rho tawm haujlwm. Nws cov mos txwv tua tus neeg phem kawg tam sim ntawd. Nws tau nkaum hauv lub cev ntawm Shelby.
  
  Drake glared rau nws. Nws luag ntxhi rov qab nrog me ntsis kev phem qub. Drake pom tias tsawg kawg nws yuav pom nws tus kheej dua. Nws muaj tus cwj pwm muaj zog uas tuaj yeem tiv nrog kev poob.
  
  Nws tsis paub meej txog nws tus kheej li cas. Nws nudged Scarberry kom nrawm. "Cia li sai. Koj tus phooj ywg, Claude, yog qhov xav tsis thoob. "
  
  
  LUB NTUJ TWENTY-THREE
  
  
  Hayden thiab Kinimaka tsis muaj sijhawm los pib lub tsheb thaum Drake hu. Nws pom nws tus lej ntawm nws lub vijtsam thiab ua pa ntawm lub siab.
  
  "Drake. Koj nyob qhov twg-"
  
  "Tsis muaj sijhawm. Kuv muaj Claude qhov chaw. "
  
  "Yog, peb xav li ntawd, tus txiv neej ntse. Nws yog qhov zoo kawg nkaus uas qee tus neeg ua txhaum cai muab rau lub neej ntsiag to. "
  
  "Koj tau paub ntev npaum li cas? Koj nyob qhov twg?" Drake raug rho tawm cov lus nug zoo li tus tub ceev xwm xyaum ua cov lus txib.
  
  "Slow down, tsov. Peb tau txais xov xwm ib feeb dhau los. Mloog, peb tab tom npaj rau qhov cuam tshuam tam sim ntawd. Thiab kuv txhais tau tias tam sim no, koj puas ua si?
  
  "Kuv hais yog lawm. Peb txhua tus zoo li ntawd. Tus neeg phem no yog ib kauj ruam tom qab Kovalenko. "
  
  Hayden hais rau nws txog cov neeg ua phem ceeb toom thaum nws qhia Kinimaka tsav tsheb. Thaum nws ua tiav, Drake nyob ntsiag to.
  
  Tom qab ib pliag nws hais tias, "Peb yuav ntsib koj ntawm lub hauv paus chaw haujlwm."
  
  Hayden hu xov tooj sai Ben Blake tus lej. "Koj txoj haujlwm tau ua tiav. Peb cia siab tias peb tus neeg sawv cev hauv London yuav tau txais yam koj xav tau hauv ob peb teev tom ntej no, tom qab ntawd nws yuav xa cov ntawv ncaj qha rau koj. Kuv vam tias qhov no yog qhov koj xav tau, Ben. "
  
  "Kuv vam tias nws yeej nyob ntawd." Ben lub suab nrov nrov dua li nws tau hnov nws hais. "Nws yog kev kwv yees noj qab haus huv, tab sis nws tseem yog kev kwv yees."
  
  "Kuv vam thiab."
  
  Hayden pov nws lub xov tooj ntawm lub dashboard thiab ntsia tsis pom ntawm txoj kev ntawm Waikiki thaum Kinimaka tsav tsheb rov qab mus rau lub hauv paus chaw haujlwm. "Gates xav tias yog tias peb tuaj yeem nrog Claude sai, peb tuaj yeem nres qhov kev tawm tsam. Lawv cia siab tias Kovalenko tej zaum yuav nyob ntawd. "
  
  Mano clenched nws cov hniav. "Txhua tus ua nws, tus thawj coj. Tub ceev xwm hauv zos, cov tub rog tshwj xeeb. Txhua yam shrinks mus txog thaum nws tawg. Qhov teeb meem yog cov neeg phem twb muaj lawm. Lawv yuav tsum yog. Nws yuav tsum yog qhov tsis yooj yim sua kom tsis txhob muaj kev tawm tsam uas yuav tshwm sim, cia nyob ib leeg ib nrab ntawm kaum tawm kev tawm tsam ntawm peb lub tebchaws sib txawv. "
  
  Txhua tus neeg hauv lub hwj chim tau ntseeg tias Kovalenko tau hais kom ntau qhov kev tawm tsam kom txhua tus neeg tsis khoom thaum nws mus nrhiav nws tus npau suav - taug kev mus rau qhov uas nws tau mob siab rau qhov kawg ntawm nws lub neej.
  
  Ua raws li tus taw ntawm Captain Cook. Nws yog qhov zoo dua mus ib los ntawm ib qho. Tshawb tshaj lub rooj vag ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  
  Hayden spun ncig raws li lub hauv paus hauv paus loomed sab nraum. Nws yog lub sijhawm los ua.
  
  
  * * *
  
  
  Drake coj May thiab Alicia mus rau CIA lub tsev thiab lawv tau raug coj mus rau pem hauv ntej. Lawv raug coj mus rau hauv ib chav bustling nrog kev ua si. Thaum kawg, Hayden thiab Kinimaka sawv ntawm cov neeg coob coob ntawm tub ceev xwm thiab tub rog. Drake tuaj yeem pom SWAT thiab Pab Pawg HPD Tub Rog. Nws tuaj yeem pom cov khaub ncaws uas tsis ntseeg tau koom nrog CIA Special Operations teams. Tej zaum txawm qee qhov Delta nyob ze.
  
  Dab Ntxwg Nyoog yeej tsis ntseeg txog ntawm Ntshav Vaj Ntxwv tus Tsov tus tw thiab tawm rau ntshav.
  
  "Koj puas nco qab thaum Vaj Ntxwv Ntshav xa nws cov txiv neej mus tua tus Destroyer kom nyiag lub cuab yeej?" Nws hais tias. "Thiab lawv sim nyiag Kinimaka tib lub sijhawm? Kuv bet nws yog ib qho yuam kev takeover. Lawv tsuas xav paub Kinimaki Hawaiian lus. "
  
  Drake nco qab tias tsis yog lub Tsib Hlis lossis Alicia nyob ib puag ncig thaum Kovalenko cov txiv neej txuas nrog lub nkoj tua. Nws tuav nws taub hau. "Tsis muaj teeb meem".
  
  Drake pom Ben thiab Karin nres ze ntawm lub qhov rais. Lawv txhua tus muaj ib khob ntawm lawv txhais tes, thiab lawv zoo li dov cov ntawv ntawm lub tsev kawm ntawv disco.
  
  Drake xav txog kev poob hauv pawg neeg. Nws yuav yooj yim. Kev poob ntawm Kennedy tseem kub hnyiab hauv nws cov ntshav, ua rau nws tsis tuaj yeem sib tham. Ben nyob ntawd. Ben tuav nws thaum nws tuag.
  
  Nws yuav tsum yog Drake. Tsis yog qhov no xwb. Drake yuav tsum tiv thaiv nws txoj kev tuag. Qhov ntawd yog qhov nws ua. Lub sij hawm plooj thiab ib pliag nws pom nws tus kheej hauv tsev hauv York nrog Kennedy, ua ib yam dab tsi hauv chav ua noj. Kennedy txaws cov rum tsaus rau hauv lub lauj kaub kib thiab ntsia thaum nws kub hnyiab. Drake marinated lub steak nyob rau hauv qej butter. Nws yog qhov qub. Nws yog kev lom zem. Lub ntiaj teb no rov zoo li qub.
  
  Cov hnub qub flashed ua ntej nws ob lub qhov muag zoo li foob pob hluav taws ua tsis tiav. Kev thaj yeeb mam li nco dheev rov qab los thiab cov suab pib suab nyob ib ncig ntawm nws. Ib tug luj tshib nws. Lwm tus txiv neej nchuav kas fes kub rau ntawm nws tus thawj coj thiab khiav mus rau chav dej zoo li tus puav tawm hauv ntuj txiag teb tsaus.
  
  Alicia ntsia ntsoov nws. "Dab tsi tshwm sim, Drakes?"
  
  Nws thawb cov neeg coob coob mus txog thaum nws tuaj ntsib Ben Blake. Qhov no yog lub sijhawm zoo tshaj plaws rau kev tawm tswv yim sai los ntawm Dinorock. Drake paub qhov no. Tej zaum Ben paub qhov no. Tab sis ob leeg nyob twj ywm. Lub teeb ntws los ntawm lub qhov rais tom qab Ben; Honolulu sawv ntsug ntawm hnub ci, lub ntuj xiav kaj thiab ob peb huab cua sab nraud.
  
  Drake thaum kawg pom nws lub suab. "Puas CIA cov khoos phis tawj no muaj txiaj ntsig?"
  
  "Peb vam". Ben tau piav qhia txog zaj dab neeg ntawm Captain Cook txoj kev mus rau Pob Zeb Diamond Lub taub hau thiab xaus nrog kev tshwm sim uas CIA tau siv tus neeg sawv cev Askiv los nyiag National Archives.
  
  Alicia maj mam txav mus tom ntej tom qab hnov xov xwm los ntawm tus tub hluas. "British super tub sab? Nws lub npe hu li cas?"
  
  Ben blinked ntawm kev mloog tam sim ntawd. "Hayden yeej tsis tau hais rau kuv."
  
  Alicia saib luv luv ntawm CIA tus neeg ua haujlwm, tom qab ntawd tsoo rau hauv lub ntsej muag luag ntxhi. "Auj, kuv twv nws tsis ua li ntawd."
  
  "Nws txhais li cas?" Karin hais lus.
  
  Alicia luag nyav tig me ntsis vicious. "Kuv tsis paub tshwj xeeb rau kuv txoj kev diplomacy. Txhob nias nws."
  
  Drake hnoos. "Tsuas yog lwm tus neeg ua phem thoob ntiaj teb uas Alicia fucked. Qhov ua kom yuam kev ib txwm yog los nrhiav qhov nws tsis muaj. "
  
  "Nws muaj tseeb," Alicia hais nrog luag nyav. "Kuv ib txwm nyiam."
  
  "Zoo, yog tias qhov no yog tus neeg sawv cev kuv xav txog," Mai cuam tshuam hauv lawv qhov kev sib tham, "nws paub txog Japanese txawj ntse. Nws yog ... ib tug neeg ua si. Thiab kev ua haujlwm zoo heev. "
  
  "Yog li nws yuav saib xyuas nws qhov kawg." Drake kawm txog kev zoo siab ntawm lub nroog Pacific nthuav tawm ua ntej nws thiab xav tau kev thaj yeeb me ntsis rau nws tus kheej.
  
  Alicia hais tias "Nws yeej tsis muaj teeb meem rau nws." "Thiab yog, nws yuav xa koj cov ntawv xov xwm."
  
  Ben tseem tab tom saib ntawm Alicia thiab Hayden, tab sis nws tuav nws tus nplaig. Kev txiav txim siab yog qhov zoo tshaj plaws ntawm kev nthuav tawm nyob rau theem no. Nws tau hais tias "Nws tseem yog ib qho kev xav paub," nws hais. "Tab sis yog tias peb mus txog ntawm Lub Rooj vag ntuj raug txim, kuv paub tseeb tias cov ntaub ntawv kaw tseg tuaj yeem cawm peb txoj sia."
  
  "Kuv vam tias" - Drake tig thiab saib ib ncig ntawm kev ntxhov siab - "Nws yuav tsis tuaj txog qhov ntawd. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tseem yuav nyob hauv lub ranch. Tab sis yog tias cov neeg ruam no tsis maj nrawm, Kovalenko yuav khiav tawm. "
  
  "Kovalenko." Alicia licked nws daim di ncauj thaum nws hais li no, savoring nws kua zaub ntsuab. "Kuv yuav tuag rau qhov tshwm sim rau Hudson. Thiab Boudreau? Nws yog lwm tus uas tau cim tiag tiag. " Nws, ib yam nkaus, ntsia ib ncig ntawm cov neeg nrov nrov. "Txawm li cas los xij, leej twg yog tus saib xyuas ntawm no?"
  
  Raws li yog nyob rau hauv teb, ib lub suab los ntawm cov neeg coob coob ntawm cov tub ceev xwm nyob ib ncig ntawm Hayden Jay. Thaum lub suab nrov tuag thiab pom tus txiv neej, Drake zoo siab pom Jonathan Gates. Nws nyiam tus senator. Thiab nws nyuaj siab nrog nws.
  
  "Raws li koj paub, peb muaj Kovalenko Ranch qhov chaw hauv Oahu," Gates hais. "Yog li ntawd, peb lub hom phiaj yuav tsum muaj plaub ntu. Ua ntej, ruaj ntseg tag nrho cov hostages. Qhov thib ob, sau cov ntaub ntawv hais txog qhov xav tias muaj kev tawm tsam ua phem. Thib peb, nrhiav tus txiv neej no, Claude thiab Kovalenko. Thiab thib plaub, nrhiav qhov chaw ntawm ob lub ranches. "
  
  Rooj vag nres kom cia qhov dab dej no tso rau hauv, thiab tom qab ntawd qee yam tswj kom txhua tus txiv neej thiab poj niam hauv chav xav tias nws tab tom saib lawv nrog ib lub qhov muag txav. "Qhov no yuav tsum tau ua los ntawm txhua txoj kev tsim nyog. Kovalenko txaus siab muab ntau lub neej nyob rau hauv qhov txaus ntshai thaum nws tshawb nrhiav frantic. Nws xaus hnub no. "
  
  Cov rooj vag qhib. Tam sim ntawd qhov kev ntxhov siab hauv chav nres thiab txhua tus pib sai sai rov qab mus rau lawv qhov chaw. Cov ntsiab lus tau ua tib zoo xav tawm.
  
  Drake ntes Hayden lub ntsej muag. Nws yoj tes ntawm nws, caw nws los hla.
  
  "Tau nruab thiab eeb koj cov nees, cov txiv neej. Peb yuav mus txog Claude's ranch hauv peb caug feeb. "
  
  
  QHOV TWENTY-FOUR
  
  
  Drake zaum nrog nws cov phooj ywg nyob rau hauv ib qho ntawm Hawaii Tub Ceev Xwm Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Nyuaj Siab thiab sim tshem nws lub taub hau thaum lawv ya mus rau Claude's ranch. Lub ntuj tau dotted nrog cov nyoob hoom qav taub zoo sib xws thiab cov tub rog hnyav dua. Pua pua tus neeg nyob saum huab cua. Lwm tus tau nyob ntawm lawv txoj kev hla av, txav nrawm li lawv ua tau. Cov tub ceev xwm thiab tub rog feem ntau raug yuam kom nyob twj ywm hauv Honolulu thiab thaj chaw Waikiki yog tias muaj kev tawm tsam kev ua phem tiag tiag.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau faib lawv lub zog.
  
  Daim duab satellite tau pom ntau yam kev ua ub no ntawm ranch, tab sis ntau ntawm nws tau camouflaged, ua rau nws tsis tuaj yeem qhia tias muaj dab tsi tshwm sim tiag tiag.
  
  Drake tau txiav txim siab tso nws txoj kev xav rau Kovalenko tuav. Gates yog lawm. Cov neeg ua phem thiab lawv txoj kev nyab xeeb yog qhov txiav txim siab ntawm no. Qee qhov kev pom zoo tshaj plaws uas nws tau pom tau nthuav tawm hauv qab no thiab nyob ib puag ncig nws thaum lawv ya mus rau sab qaum teb ntug dej hiav txwv, tab sis Drake siv txhua ooj ntawm nws lub siab nyiam los tsom. Nws yog tub rog nws ib zaug.
  
  Nws tsis tuaj yeem yog lwm tus.
  
  Ntawm nws sab laug, Mai hais luv luv nrog nws tus muam, Chika, ob zaug tshuaj xyuas nws txoj kev nyab xeeb thiab sib pauv ob peb lo lus nyob ntsiag to thaum lawv tuaj yeem ua tau. Nws tsis pub leejtwg paub tias lawv tuaj yeem pib ua tsov rog puv ntoob lossis lub taub hau rau hauv thaj chaw npaj sib ntaus sib tua.
  
  Raws li Drake txoj cai, Alicia siv sijhawm los tshuaj xyuas thiab rov kuaj xyuas nws cov riam phom thiab khoom siv. Nws tsis tas yuav piav dab tsi. Drake tsis muaj qhov tsis ntseeg tias nws yuav ua tiav nws txoj kev ua pauj.
  
  Hayden thiab Kinimaka zaum rov qab, tas li nias lawv lub microphones thiab blurting tawm lossis tau txais kev hloov tshiab thiab xaj. Qhov xwm zoo yog tias tsis muaj dab tsi tshwm sim ntawm Oahu lossis lwm cov kob. Qhov xwm txheej phem yog tias Vaj Ntxwv Ntshav tau muaj xyoo los npaj rau qhov no. Lawv tsis paub dab tsi lawv tab tom taug kev.
  
  Ben thiab Karin tau tawm ntawm lub tsev hauv paus. Lawv raug yuam kom tos tus neeg sawv cev email thiab tom qab ntawd npaj rau qhov muaj peev xwm txaus ntshai uas lawv yuav tau mus rau hauv pob zeb diamond taub hau thiab tejzaum nws hla lub rooj vag ntuj raug txim.
  
  Lub suab hlau yog los ntawm Choppers suab system. "Tsib feeb rau lub hom phiaj."
  
  Txawm hais tias koj nyiam nws los tsis, Drake xav. Peb nyob hauv nws tam sim no.
  
  Lub nyoob hoom qav taub swooped qis dua lub hav tob, qhov pom zoo kawg li thaum nws ya ncig los ntawm ntau lub dav hlau helicopters. Qhov no yog thawj nthwv dej uas muaj cov tub rog tshwj xeeb. Txhua tus thib ob US tub rog ntiag tug tau npaj los pab. Cua Force. Navy. Tub rog.
  
  Lub suab tuaj dua. "Lub Hom Phiaj".
  
  Lawv sawv ua ib tug.
  
  
  * * *
  
  
  Drake's khau looj plab hlaub kov cov nyom mos thiab nws tam sim ntawd nyob rau hauv hluav taws. Nws yog tus thib ob rau tus neeg kawg uas tau taug kev tawm ntawm lub qhov rooj. Tus tsis muaj hmoo Marine, tseem tawm tsam rov qab, tau ua kom tawg tag rau hauv siab thiab tuag ua ntej nws tsoo hauv av.
  
  Drake sprawled rau hauv av. Cov mos txwv whistled hla nws taub hau. Ntxub tshuab ntaus lub cav ntawm ib sab ntawm nws. Nws tua ib tug volley. Cov txiv neej ntawm ob sab ntawm nws nkag los ntawm cov nyom, siv lub ntuj dov toj los npog.
  
  Ua ntej nws pom ib lub tsev, ob-zaj cib qauv, tsis muaj dab tsi tshwj xeeb, tab sis tsis muaj kev ntseeg siab rau Kovalenko cov kev xav tau hauv zos. Nyob rau sab laug nws pom thaj tsam ranch. Qhov twg...?
  
  Ntshai, cov duab tsis muaj tub rog khiav ntawm nws. Lawv tawg mus rau sab laug thiab sab xis, nyob rau txhua qhov chaw. Nws hnov nws nyob hauv nws lub pob ntseg
  
  "Kev sib tw phooj ywg".
  
  Nws swb rau pem hauv ntej. May thiab Alicia tsiv mus rau nws sab xis. Thaum kawg cov Marines rub lawv tus kheej ua ke thiab pib hu tawm ib qho kev sib koom tes hluav taws. Drake pib txav nrawm dua. Cov neeg nyob rau pem hauv ntej ntawm lawv pib thim rov qab, tawm ntawm lawv qhov chaw nkaum thiab maj nrawm mus rau hauv tsev.
  
  Cov hom phiaj yooj yim
  
  Tam sim no Drake tau sawv nrog lub zog tawm tsam thiab tua neeg thaum nws khiav, tsa nws rab phom. Nws pom tus neeg raug txim dhia saum nyom, mus rau tom tsev. Lawv tsis paub tias cov neeg zoo tuaj txog.
  
  Tus neeg raug txim dheev twisted thiab poob. Vajntxwv Bloody cov txivneej tua nyom rau lawv. Drake qw nrov nrov, coj lub hom phiaj ntawm rab phom, thiab ua rau tus neeg phem lub taub hau tawm. Nws raug rho tawm haujlwm ib ntus, txawm yog pinning tib neeg rau hauv av lossis coj tib neeg kom lwm tus tuaj yeem ua tiav lawv.
  
  Nws tab tom nrhiav Claude. Ua ntej lawv tawm ntawm lub nyoob hoom qav taub, lawv txhua tus tau pom ib daim duab ntawm Ntshav Vaj Ntxwv tus thawj coj. Drake paub tias nws yuav coj cov xwm txheej hauv qab ntawm qhov xwm txheej, tsim txoj kev khiav tawm. Tej zaum los ntawm tsev.
  
  Drake khiav, tseem tshawb xyuas thaj chaw, tua qee zaus. Ib tug ntawm cov neeg phem tau sawv ntawm qab lub roob thiab tuaj rau ntawm nws nrog ib tug machete. Drake tsuas yog txo nws lub xub pwg nyom, cia lub zog ntawm nws tus nrog sib tw nqa nws ncaj nraim ntawm nws, thiab nws poob rau hauv av. Tus txiv neej luag nyav. Drake lub khau raj tsoo nws lub puab tsaig. Drake's lwm khau raj tau nqis tes tuav lub machete.
  
  Tus txiv neej yav dhau los SAS tsom nws rab phom thiab raug rho tawm haujlwm. Thiab ces peb tsiv mus.
  
  Nws tsis tig rov qab. Lub tsev nyob tom ntej, zoo nkaus li loj, lub qhov rooj qhib me ntsis, zoo li caw nkag. Obviously qhov no tsis yog txoj kev mus. Drake ncaws tawm lub qhov rais thaum nws khiav, aiming siab. iav tawg hauv tsev.
  
  Tam sim no ntau thiab ntau tus neeg raug kaw tau nchuav los ntawm lub ranch. Qee tus sawv hauv cov nyom ntev, tsuas yog qw lossis saib lub plhaub-shocked. Thaum Drake ntsia lawv, nws pom tias feem ntau ntawm lawv tau khiav ntawm qhov nrawm, ya mus rau pem hauv ntej zoo li lawv tau khiav tawm ntawm ib yam dab tsi.
  
  Thiab tom qab ntawd nws pom nws, thiab nws cov ntshav tig mus rau dej khov.
  
  Lub taub hau, lub taub hau loj loj ntawm Bengal tsov, streaked hla cov nyom hauv lub teeb nrhiav. Drake tsis tuaj yeem cia cov tsov ntes lawv cov tsiaj. Nws khiav ntawm lawv.
  
  Kuv nias lub pob ntseg. "Tsov nyob hauv cov nyom."
  
  Muaj ib tug flurry ntawm chatter nyob rau hauv teb. Lwm tus kuj pom cov tsiaj txhu. Drake saib zoo li ib tug tsiaj dhia mus rau tom qab ntawm tus txiv neej khiav. Tus tsiaj yog loj, ferocious, thiab nyob rau hauv lub davhlau lub zoo meej duab ntawm chaos thiab carnage. Drake yuam nws ob txhais ceg kom nrawm dua.
  
  Lwm lub taub hau loj heev tsoo cov nyom ob peb yards ua ntej. Tus Tsov dhia ntawm nws, nws lub taub hau tig mus rau hauv lub plhaw loj loj, nws cov hniav liab qab thiab twb muaj ntshav. Drake poob rau lub lawj thiab dov, txhua lub paj hauv nws lub cev ciaj sia thiab qw. Tsis tau ua ntej nws skated zoo kawg nkaus. Tsis tau ua ntej nws tau sawv sai sai thiab raug. Nws zoo li tus neeg sib tw hnyav tau coj tawm tus tub rog zoo dua hauv nws.
  
  Nws rub tawm ib rab phom, tig ib ncig thiab tua ib lub mos txwv taw tes rau hauv tus Tsov lub taub hau. Tus tsiaj nyaum poob tam sim ntawd, tua los ntawm lub hlwb.
  
  Drake tsis ntes nws ua pa. Nws dhia hla cov nyom sai sai los pab tus txiv neej uas nws tau pom downed vib nas this dhau los. Tsov loomed tshaj nws, qw nrov, nws cov leeg loj flexing thiab rippling raws li nws txo nws lub taub hau mus tom.
  
  Drake tua nws tom qab, tos kom txog thaum nws tig los, thiab tom qab ntawd tua nws ntawm lub qhov muag. Nws tsaws, tag nrho tsib puas phaus, ntawm tus txiv neej nws tab tom yuav noj.
  
  tsis zoo, Drake xav. Tab sis nws yog qhov zoo dua li raug torn rau tej daim thiab noj ciaj sia.
  
  Screams tuaj yeem hnov hauv nws lub pob ntseg. "Fuck kuv, cov bastards no loj heev!" "Lwm tus, Jacko! Ib qho ntxiv rau koj rau!"
  
  Nws kawm nws ib puag ncig. Tsis muaj kev kos npe ntawm tsov, tsuas yog txaus ntshai raug ntes thiab cov tub rog txaus ntshai. Drake rushed rov qab hla cov nyom, npaj los npog yog tias nws pom ib tug yeeb ncuab, tab sis nyob rau hauv ib tug teeb meem ntawm lub vib nas this nws rov qab los rau hauv tsev.
  
  Lub qhov rais pem hauv ntej tau tawg. Cov Marines nyob hauv. Drake ua raws li, nws lub wireless Bluetooth teeb liab cim nws ua phooj ywg. Stepping hla lub qhov rais tawg, nws xav tias Claude nws tus kheej yuav nyob qhov twg. Nws yuav nyob qhov twg tam sim no?
  
  Ib lub suab ntxhi hauv nws pob ntseg. "Xav tias koj tawm ntawm tog ntxov, Drakey." Alicia's silky tones. "Rau koj ob leeg."
  
  Nws pom nws. Ib nrab muab zais los ntawm lub txee dai khaub ncaws nws tau rummaging los ntawm. Yexus, puas yog nws saib ntawm nws phau ntawv DVD?
  
  Mai nyob tom qab nws nrog rab phom hauv nws txhais tes. Drake saib thaum tus poj niam Nyiv Pooj tsa nws riam phom thiab taw tes rau ntawm Alicia lub taub hau.
  
  "Mai!" Nws lub suab quaj qw hauv lawv pob ntseg.
  
  Alicia dhia. May lub ntsej muag nkhaus rau hauv me ntsis luag ntxhi. "Nws yog ib qho taw qhia, Drake. Kuv tau taw tes ntawm lub tswb interface, tsis yog ntawm Alicia. Tsis tau".
  
  "Kev ntxhov siab?" Drake luag. "Peb twb nyob hauv."
  
  "Lub infantry zoo li xav tias nws tseem txuas nrog lub tsev khaws khoom loj hauv lub tiaj nraum qaum tsev."
  
  Alicia nqis rov qab thiab tsom nws rab phom. "Dab tsi yog kuv paub." Nws tua ib tug volley rau hauv lub txee dai khaub ncaws. Sparks ya mus.
  
  Alicia shrugged. "Qhov ntawd yuav tsum txaus."
  
  Hayden, nrog Kinimaka kub ntawm nws heels, rov qab los rau hauv chav. "Lub tsev txhab nyiaj kaw nruj nreem. Cov cim ntawm booby traps. Cov txiv neej tech tab tom ua haujlwm rau nws tam sim no. "
  
  Drake paub qhov tsis ncaj ncees lawm ntawm nws tag nrho. "Thiab tseem peb nkag tau yooj yim ntawm no? Qhov no-"
  
  Lub sijhawm ntawd, muaj kev ntxhov siab thiab lub suab ntawm ib tug neeg nqis los tau hnov ntawm saum tus ntaiv. Ceev ceev. Drake nqa rab phom thiab ntsia.
  
  Thiab nws khov hauv kev poob siab.
  
  Ib tug ntawm Claude cov txiv neej maj mam nqis los ntawm tus ntaiv, ib txhais tes tuav tus neeg raug txhom lub caj pas. Hauv nws txhais tes nws muaj Desert Eagle, tsom rau nws lub taub hau.
  
  Tab sis qhov ntawd tsis yog tag nrho ntawm Drake qhov kev poob siab. Ib qho mob hnyav tshwm sim thaum nws pom tus poj niam. Nws yog Kate Harrison, tus ntxhais ntawm Gates 'tus pab cuam qub. Tus txiv neej uas yog ib feem los liam rau Kennedy txoj kev tuag.
  
  Nws yog nws tus ntxhais. Tseem ciaj sia.
  
  Claude tus txiv neej nias rab phom hnyav tawm tsam nws lub tuam tsev, ua rau nws kaw nws lub qhov muag mob. Tab sis nws tsis qw. Drake, nrog rau kaum ob lwm tus hauv chav, taw tes rau ntawm tus txiv neej.
  
  Thiab tseem nws tsis xav tias txoj cai rau Drake. Vim li cas lub ntuj raug txim yog tus txiv neej saum toj no nrog ib tus neeg raug kaw? Nws zoo li yog tias-
  
  "Cia li rov qab los!" - tus txiv neej qw, wildly darting nws ob lub qhov muag nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Sweat dripped los ntawm nws nyob rau hauv loj tee. Txoj kev uas nws nqa ib nrab thiab ib nrab thawb tus poj niam txhais tau hais tias tag nrho nws qhov hnyav yog nyob ntawm nws sab nraub qaum. Tus poj niam, rau nws qhov credit, tsis ua kom yooj yim rau nws.
  
  Drake suav hais tias lub siab ntawm lub trigger twb yog ib nrab mus rau lub hom phiaj. "Txav mus! Cia peb tawm!" Tus txiv neej txo nws qis dua lwm kauj ruam. Cov tub rog tshwj xeeb cov tub rog tau thim rov qab ib txwm, tab sis tsuas yog mus rau qhov zoo dua me ntsis.
  
  "Kuv ceeb toom koj, assholes." Tus txiv neej sweaty ua pa hnyav heev. "Tawm ntawm txoj kev fucking."
  
  Thiab lub sijhawm no, Drake tuaj yeem pom tias nws txhais tau tias. Muaj kev xav tsis thoob hauv nws lub qhov muag, ib yam dab tsi Drake lees paub. Tus txiv neej no tau poob txhua yam. Txawm nws ua li cas los xij, nws ua dab tsi, nws tau ua raws li kev ua phem phem.
  
  "Rov qab!" tus txiv neej qw dua thiab roughly thawb tus poj niam mus rau lwm kauj ruam. Tes tuav nws caj dab zoo li tus pas hlau. Nws khaws txhua qhov ntawm nws lub cev tom qab nws thiaj li tsis tuaj yeem pom nws tus kheej ua lub hom phiaj. Ib zaug nws yog ib tug tub rog, feem ntau yuav yog ib tug zoo.
  
  Drake thiab nws cov npoj yaig pom lub tswv yim ntawm kev tawm tsam. Lawv muab qhov chaw me ntsis ntxiv rau tus txiv neej. Nws tau nqis ob peb kauj ruam ntxiv. Drake ntes tau May lub qhov muag. Nws tuav nws lub taub hau me ntsis. Nws paub thiab. Qhov no tsis yog lawm. Nws yog...
  
  Ib tug liab herring. Hom phem tshaj plaws. Claude, tsis muaj qhov tsis ntseeg ntawm Kovalenko cov lus txib, siv tus txiv neej no los cuam tshuam lawv. Archetypal tus cwj pwm ntawm tus huab tais ntawm cov ntshav. Tej zaum yuav muaj foob pob hauv tsev. Qhov khoom plig tiag tiag, Claude, tej zaum yog kev khiav tawm ntawm lub tsev txhab nyiaj.
  
  Drake tos, zoo kawg nkaus poised. Txhua lub paj hauv nws lub cev khov. Nws leveled lub tshuab. Nws ua pa nres. Nws lub siab ploj mus. Tsis muaj ib yam dab tsi tam sim no, tsis yog chav nruj uas muaj cov tub rog, tsis yog tus neeg raug tsim txom txaus ntshai, tsis yog lub tsev thiab cov tub qhe uas nyob ib puag ncig nws.
  
  Tsuas yog ib millimeter xwb. Pom crosshair. Tsawg dua ib nti rau lub hom phiaj. Ib txav. Qhov ntawd yog txhua yam nws xav tau. Thiab kev ntsiag to yog txhua yam nws paub. Tus txiv neej ntawd thawb Kate Harrison mus rau lwm kauj ruam, thiab hauv qhov kev sib cais thib ob ntawm kev txav mus los, nws lub qhov muag sab laug peeked tawm ntawm tus poj niam lub pob txha taub hau.
  
  Drake tawg nws sib nrug nrog ib qho kev txhaj tshuaj.
  
  Tus txiv neej dhia rov qab, tsoo nrog phab ntsa thiab hla dhau tus poj niam qw. Nws tsaws nrog kev sib tsoo, taub hau ua ntej, riam phom clanking qab nws, thiab tom qab ntawd lawv pom nws lub tsho khuam, nws lub plab.
  
  Kate Harrison qw: "Nws tau foob pob rau nws!"
  
  Drake dhia mus rau pem hauv ntej, tab sis Mai thiab Marine loj twb dhia hla ntawm tus ntaiv. Tubrog nkoj ntes Kate Harrison. Mai dhia hla tus neeg tuag mercenary. Nws lub taub hau tig mus rau lub tsho khuam, mus rau qhov taw qhia.
  
  "Yim vib nas this!"
  
  Txhua leej txhua tus tau maj mus rau lub qhov rais. Txhua tus tsuas yog Drake. Tus txiv neej Askiv rushed mus rau hauv lub tsev, rushing raws txoj kev nqaim mus rau lub chav ua noj, thov Vajtswv kom ib tug neeg cia li qhib lub qhov rooj. Txoj kev ntawd nws yuav nyob ze rau Claude thaum lub foob pob tawm mus. Yog li ntawd nws muaj caij nyoog.
  
  Los ntawm txoj kev. Peb vib nas this dhau lawm. Mus rau chav ua noj. Saib sai ib ncig. Ob vib nas this. Lub qhov rooj rov qab kaw.
  
  Sijhawm dhau lawm.
  
  
  QHOV TWENTY-FIVE
  
  
  Drake qhib hluav taws sai li sai tau thaum nws hnov qhov pib tawg. Nws yuav siv sij hawm ib tug thib ob los yog ob mus rau qhov ntawd. Lub qhov rooj chav ua noj tau tawg los ntawm ntau lub tshuab. Drake khiav ncaj nraim ntawm nws, tua txhua lub sijhawm. Nws tsis qeeb, tsuas yog ntaus nws lub xub pwg nyom thiab poob saum huab cua.
  
  Qhov tawg tau swept tom qab nws zoo li tus nab tawm tsam. Ib tug nplaig ntawm nplaim taws tawm ntawm lub qhov rooj thiab qhov rais, tua mus rau saum ntuj. Drake tau dov. Lub qhov hluav taws kub hnyiab tau kov nws ib pliag thiab rov qab los.
  
  Tsis txhob maj maj, nws dhia dua thiab khiav. Bruised thiab battered, tab sis txiav txim siab txaus ntshai, nws rushed mus rau lub tsev loj. Thawj qhov uas nws pom yog lub cev tuag. Muaj plaub tug. Cov kws tshaj lij Hayden tau tso tseg kom nkag mus tau. Nws nres ntawm ib sab ntawm lawv thiab xyuas txhua tus kom pom cov cim ntawm lub neej.
  
  Tsis muaj mem tes thiab tsis muaj mos txwv qhov txhab. Puas yog cov phab ntsa damn no tau hluav taws xob?
  
  Lwm lub sijhawm nws tsis muaj teeb meem ntxiv lawm. Pem hauv ntej ntawm lub barn tawg, splintering ntoo thiab nplaim taws tua nyob rau hauv ib tug spectacular detonation. Drake poob rau lub lawj. Nws hnov lub suab nrov ntawm lub cav thiab ntsia mus rau hauv lub sijhawm pom lub qhov muag daj daj tawg los ntawm lub qhov rooj tawg thiab ya mus rau txoj kev tsav tsheb me me.
  
  Drake dhia nce. Tej zaum nws yuav mus rau qhov zais qhov nyoob hoom qav taub, dav hlau, lossis lwm yam booby ntxiab. Nws tos tsis tau kev txhawb nqa. Nws khiav mus rau hauv ib lub tsev pheeb suab thiab saib ib ncig. Nws tuav nws lub taub hau hauv kev tsis ntseeg. Qhov sib sib zog nqus ci ntawm polished supercar ci nyob rau hauv txhua txoj kev.
  
  Xaiv qhov ze tshaj plaws, Drake siv lub vib nas this tseem ceeb tshawb nrhiav tus yuam sij thiab tom qab ntawd pom ib pawg ntawm lawv dai sab nraum lub chaw ua haujlwm sab hauv. Aston Martin Vanquish pib nrog qhov tseem ceeb thiab lub zog ua ke uas, txawm hais tias tsis paub txog Drake, tau txais nws cov adrenaline tso tawm thaum lub cav roared madly.
  
  Aston Martin ya tawm ntawm lub tsev nrog nws cov log tsheb squealing. Drake tau taw qhia nws mus rau qhov kev taw qhia ntawm qhov nws cia siab yog Claude lub tsheb nrawm. Yog tias qhov no tsuas yog lwm qhov kev tsis sib haum xeeb, Drake raug ntsia hlau. Zoo li, tej zaum, tag nrho ntawm Hawaii. Lawv desperately xav mus ntes tus Ntshav Vaj tus thawj coj.
  
  Tawm ntawm kaum ntawm nws lub qhov muag, Drake pom Alicia nres sai sai. Nws tsis tos. Nyob rau hauv daim iav rearview, nws pom nws lub hom phiaj khiav mus rau hauv lub tsev txhab nyiaj. Tus Tswv, qhov no tuaj yeem raug teeb meem.
  
  Lub daj daj ua ntej pib zoo li lub high-end supercar, me ntsis reminiscent ntawm lub qub Porsche Le Mans coupes uas yeej kev sib tw. Ze rau hauv av, nws khawm txoj kev nkhaus, bouncing zoo li nws tab tom khiav ntawm cov dej ntws. Tsis tsim nyog rau qhov chaw ntxhib, tab sis tom qab ntawd txoj kev ncua sij hawm tau dhau los ua tiav ob peb mais siab dua.
  
  Drake raug rho tawm haujlwm ntawm Vanquish, muab cov riam phom ua tib zoo rau ntawm lub rooj zaum tom qab nws thiab mloog lub suab Bluetooth bouncing nyob rau hauv nws lub hlwb. Kev ua haujlwm ranch tseem nyob rau hauv tag nrho viav vias. Cov tub rog raug tso tawm. Ib txhia twb tuag lawm. Ntau pab pawg ntawm Claude cov txiv neej tseem nyob hauv txoj haujlwm tseem ceeb, pinning cov tub ceev xwm rau hauv av. Thiab tseem muaj ib nrab kaum kaum tus tsov txaij ncig, ua rau muaj kev puas tsuaj.
  
  Qhov sib txawv ntawm Aston Martin thiab Porsche tau raug txo kom xoom. Lub tsheb Askiv tau zoo dua ntawm txoj kev ntxhib. Drake tso nws tus kheej ncaj nraim rau tom qab nws, npaj siab yuav zaum ntawm nws, thaum nws pom hauv daim iav rearview tias lwm tus supercar tab tom los ze nws.
  
  Alicia tab tom tsav tsheb Dodge Viper qub. Cia siab rau nws ua ib yam dab tsi nrog cov leeg.
  
  Peb lub tsheb sib tw hla cov av ntxhib, tig thiab tig rau txoj kab ntev. Pob zeb thiab av ya mus ncig thiab tom qab lawv. Drake pom txoj kev taug kev los txog thiab txiav txim siab. Lawv xav kom Claude ciaj sia, tab sis lawv yuav tsum tau ntes nws ua ntej. Nws tau ceev faj ntxiv mus mloog cov lus sib tham hauv nws lub mloog pob ntseg nyob rau hauv rooj plaub uas leej twg tau tshaj tawm tias lawv tau ntes Claude, tab sis ntev dua qhov kev sib tw no, qhov tseeb dua Drake tau dhau los ua tus txiv neej pem hauv ntej yog Ntshav Vaj tus thib ob.
  
  Drake tsa nws rab phom thiab tsoo Aston lub qhov muag. Tom qab ib pliag ntawm kev skidding txaus ntshai, nws tau tswj hwm thiab raug rho tawm ib puag ncig thib ob ntawm Porsche khiav. Cov mos txwv rub tawm ntawm nws nraub qaum.
  
  Lub tsheb NW nyuam qhuav qeeb. Nws tawm mus rau txoj kev tshiab. Drake tau qhib hluav taws thaum tus neeg tsav tsheb Le Mans nrawm nrawm, cov mos txwv tau tawg rau ntawm lub rooj zaum tawv ntawm nws. Nws yog lub sij hawm los coj aim ntawm lub log tsheb.
  
  Tab sis nyob rau lub sijhawm ntawd, ib lub nyoob hoom qav taub zoom dhau lawv tag nrho, ob daim duab sawv ntawm qhov rooj qhib. Lub nyoob hoom qav taub tig mus rau pem hauv ntej ntawm Porsche thiab hovered sideways. Kev ceeb toom txhaj tshuaj rub chunks tawm ntawm txoj kev nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. Drake tuav nws lub taub hau hauv kev tsis ntseeg raws li ib txhais tes daig tawm ntawm tus tsav lub qhov rais thiab pib tua ntawm lub nyoob hoom qav taub.
  
  Tam sim ntawd, ib txhij, nws tshem nws ko taw tawm ntawm lub accelerator thiab nws ob txhais tes tawm ntawm lub kauj, coj lub hom phiaj thiab tso tawm ib tug nqi ntawm ambition, kev txawj ntse thiab recklessness. Alicia's Viper tsoo rau hauv nws lub tsheb. Drake tau txais kev tswj hwm, tab sis pom rab phom ya los ntawm lub qhov rais.
  
  Tab sis nws vwm txhaj tshuaj ua haujlwm. Nws tua tus neeg tsav tsheb khiav hauv lub luj tshib, thiab tam sim no lub tsheb tau qeeb. Nres. Drake nres lub Aston sai sai, dhia tawm thiab khiav ceev nrooj mus rau lub qhov rooj neeg nrog Porsche, nres tsa nws rab phom thiab ua kom nws pom ntawm daim duab lub taub hau tag nrho lub sijhawm.
  
  "Tau koj riam phom! Ua nws!"
  
  "Kuv ua tsis tau," teb los. "Koj tua kuv ntawm caj npab kom fuck kuv, koj ruam npua teb."
  
  Lub nyoob hoom qav taub hovered ua ntej, nws rotors roars raws li nws thunderous cav co co hauv av.
  
  Alicia los ze thiab tua ntawm Porsche daim iav sab. Raws li ib pab neeg, lawv tig sab laug thiab sab xis, ob leeg npog tus txiv neej qab lub log.
  
  Txawm tias muaj kev ntxhov siab ntawm tus txiv neej lub ntsej muag, Drake lees paub nws los ntawm daim duab. Nws yog Claude.
  
  Nws yog lub sijhawm them nyiaj.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake dhia hauv kev poob siab thaum nws lub xov tooj ntawm tes nrov. Emulating Drake, nws kuj hloov mus rau Evanescence. Amy Lee's chilling vocals ntawm "Lost in Paradise" zoo kawg nkaus haum txhua tus neeg lub siab nyob rau lub sijhawm ntawd.
  
  Cov ntawv sau thoob ntiaj teb tau tshwm sim ntawm qhov screen, qhov kev hu yuav tsis yog los ntawm ib tug tswv cuab ntawm nws tsev neeg. Tab sis, nyob rau hauv lub teeb ntawm kev ua hauj lwm ntawm National Archives, nws yuav yog los ntawm ib tug xov tooj ntawm tsoom fwv cov koom haum.
  
  "Yog?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Ntshai khawb nws tus txha nraub qaum nrog ntiv tes ntse. "Qhov no yog leej twg?"
  
  "Qhia rau kuv". Lub suab yog kab lis kev cai, lus Askiv thiab muaj kev ntseeg siab. "Tam sim no. Kuv puas yuav tham nrog Ben Blake?
  
  Karin los ze nws, nyeem qhov txaus ntshai ntawm nws lub ntsej muag. "Yog".
  
  "Zoo. Ua tau zoo. Puas yog qhov nyuaj? Kuv lub npe yog Daniel Belmonte. "
  
  Ben yuav luag poob nws lub xov tooj. "Dab tsi? Koj nyob qhov twg - "
  
  Ib tug kwj ntawm exquisite luag nres nws. "Nyob zoo. Cia li so kuv tus phooj ywg. Kuv xav tsis thoob, hais qhov tsawg tshaj plaws, Alicia Miles thiab koj tus hluas nkauj tsis tau hais txog kuv qhov kev txawj ntse. "
  
  Ben lub qhov ncauj gaped, hais tsis tau ib lo lus. Karin hais lus, tub sab? Los ntawm London? Nws yog nws?
  
  Ben lub ntsej muag hais tag nrho.
  
  "Tus miv puas tau tom koj tus nplaig, Mr. Blake? Tej zaum koj yuav tsum hnav koj tus muam zoo nkauj. Karin nyob li cas?
  
  Qhov hais txog nws tus muam lub npe ua rau nws zoo siab me ntsis. "Koj tau kuv tus lej qhov twg?"
  
  "Tsis txhob ua phem rau kuv. Koj puas xav tias nws yuav siv sijhawm li ob teev los ua haujlwm yooj yim uas koj hais kom kuv ua? Los yog kuv puas tau siv plaub caug feeb dhau los kawm me ntsis txog kuv ... cov neeg tau txais txiaj ntsig? Hm? Siv koj lub sijhawm nrog qhov no, Blakey. "
  
  "Kuv tsis paub dab tsi txog koj," Ben hais tiv thaiv. "Kuv qhia koj-" Nws nres. "Los ntawm -"
  
  "Koj tus hluas nkauj? Kuv paub tseeb tias nws yog. Nws paub kuv zoo heev."
  
  "Dab tsi yog Alicia?" Karin qw, sim muab tus txiv neej pov tseg. Nkawd ob leeg kuj xav tsis thoob li thiab tsis muaj kev txawj ntse uas txawm tsis tshwm sim rau lawv los ceeb toom CIA.
  
  Muaj kev ntsiag to ib pliag. "Tus ntxhais no ua rau kuv ntshai, qhia qhov tseeb rau koj."
  
  Ben lub hlwb zoo li pib ua haujlwm. "Mr. Belmonte, cov khoom koj raug hais kom luam yog qhov muaj nqis heev. Muaj nuj nqis heev - "
  
  "Kuv nkag siab nws. Nws tau sau los ntawm Captain Cook thiab ib tug ntawm nws cov txiv neej. Thaum nws peb taug kev, Cook tau tshawb pom ntau dua li lwm tus neeg hauv keeb kwm. "
  
  Ben snapped "Kuv tsis txhais hais tias keeb kwm muaj nqis," Ben snapped. "Kuv txhais tau tias, nws yuav cawm tau txoj sia. Tam sim no. Hnub no."
  
  "Yog tiag?" Belmonte zoo li xav tau tiag tiag. "Thov qhia kuv".
  
  "Kuv ua tsis tau". Ben pib xav tias xav tau me ntsis. "Thov. Pab peb".
  
  Belmonte tau hais tias "Nws twb nyob ntawm koj tus email," Belmonte hais. "Tab sis kuv yuav tsis yog kuv yog leej twg yog tias kuv tsis qhia koj qhov kuv muaj nqis, puas yog? Txaus siab rau."
  
  Belmonte xaus qhov kev hu. Ben pov nws lub xov tooj ntawm tes rau ntawm lub rooj thiab nyem rau ntawm nws lub computer rau ob peb feeb.
  
  Cov nplooj ntawv uas ploj lawm los ntawm tus kws ua zaub mov cov ntawv xov xwm tau tshwm sim nyob rau hauv tag nrho, muaj koob meej xim.
  
  "Qeb ntawm ntuj raug txim," Ben nyeem nrov nrov. "Cua tsuas yog ua rau qib tsib thiab tom qab ntawd tig rov qab. Au tus Tswv, koj puas hnov qhov ntawd, Karin? Txawm tias Captain Cook tsis ua kom dhau qib tsib. Qhov no ... qhov no ... "
  
  "Ib tug loj loj system ntawm ntxiab." Karin nyeem sai sai ntawm nws lub xub pwg nyom, nws lub cim xeeb yees duab ua haujlwm dhau sijhawm. "Qhov loj tshaj, craziest ntxiab system puas tau xav txog."
  
  "Thiab yog tias nws loj heev thiab txaus ntshai thiab nthuav dav ... " Ben tig rau nws. "Xav txog qhov loj thiab qhov tseem ceeb ntawm qhov txuj ci tseem ceeb uas qhov no ua rau."
  
  "Zoo kawg," hais Karin thiab nyeem rau.
  
  
  * * *
  
  
  Drake rub Claude tawm ntawm lub tsheb tua thiab roughly pov nws mus rau txoj kev. Nws lub suab quaj ntawm qhov mob ntsoos huab cua, poob dej tawm txawm tias lub suab nrov ntawm lub nyoob hoom qav taub.
  
  "Tub ruam! Koj yuav tsis nres nws. Nws yeej ib txwm yeej. Damn nws, kuv txhais caj npab mob, koj bastard!"
  
  Drake nqa nws rab phom tshuab rau caj npab ntev thiab txhos caug ntawm Claude lub hauv siab. "Tsuas yog ob peb lo lus nug, phooj ywg. Tom qab ntawd cov kws kho mob yuav muab koj tag nrho ntawm ib co shit tiag tiag. Kovalenko nyob qhov twg? Nws nyob ntawm no?"
  
  Claude muab nws lub ntsej muag pob zeb, yuav luag annoyed.
  
  "Okay, cia peb sim ua tej yam yooj yim dua. Ed Boudreau. Nws nyob qhov twg?"
  
  "Nws coj lub wiki-wiki shuttle rov qab mus rau Waikiki."
  
  Drake nodded. "Leej twg yog ob tug ranches?"
  
  "Tau lawm." Claude lub ntsej muag tawg mus rau hauv ib tug luag. "Txhua yam ploj lawm".
  
  "Nws txaus". Alicia mloog dhau Drake lub xub pwg nyom. Nws taug kev ncig, taw phom ntawm Claude lub ntsej muag, thiab ua tib zoo tso nws khau rau ntawm Claude lub luj tshib tawg. Ib qho instant quaj phua huab cua.
  
  "Peb tuaj yeem nqa qhov no raws li koj xav tau," Drake ntxhi. "Tsis muaj leej twg nyob ntawm koj sab ntawm no, phooj ywg. Peb paub txog kev ua phem. Txawm hais los yog qw. Tsis muaj teeb meem rau kuv. "
  
  "Nres!" Claude cov lus yuav luag tsis paub. "Puh... please."
  
  "Qhov ntawd zoo dua". Alicia txo qis lub siab me ntsis.
  
  "Kuv ... tau nrog Vaj Ntxwv Ntshav tau ntau xyoo." Claude nplawm. "Tab sis tam sim no nws tau tso kuv tseg. Nws cia kuv tuag. Rot nyob rau hauv npua teb. Los npog koj lub nroog Yeiuxalees. Tej zaum tsis yog." Claude sim zaum. "Crap".
  
  Txhua leej txhua tus tau ceev faj, Drake rub tawm rab yaj phom thiab tsom Claude lub pob txha taub hau. "Tseeb".
  
  "Nws yuav khuv xim qhov no." Claude tau xyaum seething nrog npau taws. "Kuv tsis quav ntsej txog nws txoj kev ua pauj phem." Sarcasm oozed los ntawm nws lub suab. "Kuv tsis quav ntsej. Tam sim no tsis muaj txoj sia ntxiv rau kuv. "
  
  "Peb nkag siab." Alicia sighed. "Koj ntxub koj tus hluas nraug fucking. Tsuas yog teb cov tub rog sexy cov lus nug. "
  
  Muaj ib lub suab beeping hauv Drake lub pob ntseg. Ib lub suab hlau hais tias: "Thawj lub portal ntaus tau pom lawm. Nws zoo li Kovalenko tau tso qhov ntawd tseg. "
  
  Drake blinked thiab ntsia luv luv ntawm Alicia. Vim li cas Vaj Ntxwv Ntshav thiaj tso lub portal ntaus ib lub sij hawm zoo li no?
  
  Yooj yim teb. Nws tsis xav tau.
  
  "Kovalenko taub hau Pob Zeb Diamond, txoj cai? Rau lub rooj vag ntawm Pele, lossis ntuj raug txim, lossis lwm yam. Qhov ntawd yog nws lub hom phiaj kawg, puas yog?"
  
  Claude ua ntsej muag. "Cov lus dab neeg no nws pom tau dhau los ua kev xav. Ib tug txiv neej nplua nuj tshaj li txhua tus npau suav. Tus txiv neej uas tuaj yeem tau txais yam nws xav tau. Nws ua dab tsi?
  
  "Kev xav nrog ib yam dab tsi uas nws yuav tsis muaj?" Alicia qhia.
  
  "Ib tug txiv neej ntse heev, muaj peev xwm heev, hloov mus ua tus neeg tsis paub qab hau ib hmos. Nws paub tias muaj ib yam dab tsi hauv qab lub roob hluav taws kub hnyiab ntawd. Nws ib txwm yws yws tias nws yog tus kws ua zaub mov zoo tshaj plaws. Qhov no Cook tau tig rov qab rau hauv kev ntshai. Tab sis tsis yog Dmitry Kovalenko, tsis yog Bloody King; nws yuav tau tsiv mus. "
  
  Txawm tias Drake xav tias muaj kev nce qib ntawm foreboding. "Puas Cook tig rov qab? Dab tsi yog ntuj raug txim nyob rau ntawd?"
  
  Claude shrugged, ces groaned mob. "Tsis muaj leej twg paub. Tab sis kuv twv Kovalenko yuav yog thawj tus paub. Nws nyob ntawm nws txoj kev tam sim no. "
  
  Drake lub plawv dhia ntawm cov ntaub ntawv no. Nws nyob ntawm nws txoj kev tam sim no. Muaj ib lub sij hawm.
  
  Txog lub sijhawm no, Maiv thiab ib nrab kaum ob tug tub rog tau los ze lawv. Sawv daws mloog nrog kev mob siab rau.
  
  Drake nco txog txoj hauj lwm tom ntej no. "Peb xav tau cov chaw ua liaj ua teb. Thiab peb xav tau Ed Boudreau. "
  
  Claude relayed cov ntaub ntawv. Ob tug ranches ntxiv, ib qho ntawm Kauai, lwm qhov nyob rau ntawm lub Island loj. Boudreau tab tom taug kev mus rau Kauai.
  
  "Dab tsi txog kev tawm tsam neeg phem?" Maiv nug ntsiag to. "Qhov no puas yog lwm qhov kev ua si?"
  
  Thiab tam sim no Claude lub ntsej muag tau nthuav tawm nrog kev poob siab thiab kev txom nyem uas Drake lub plab poob hauv pem teb.
  
  "Tsis muaj". Claude quaj. "Lawv yog tiag. Lawv tuaj yeem qhib txhua lub sijhawm. "
  
  
  QHIA TWENTY-SIV
  
  
  Ben thiab Karin taug kev mus rau lub qhov rais, txhua tus tuav ib daim qauv ntawm Captain Cook cov ntawv zais cia. Thaum lawv nyeem thiab rov nyeem qhov kev npau taws uas nws muaj, Ben nug nws tus muam txog tus Vaj Ntxwv Ntshav tus cwj pwm coj txawv txawv.
  
  "Kovalenko yuav tsum tau npaj mus rau qhov kev mus ncig no thaum pom cov khoom siv nqa tau. Nws tau npaj tau zoo heev los npaj txhua yam hauv ob peb lub lis piam dhau los. "
  
  "Xyoo," Karin yws. "Lub xyoo ntawm kev npaj, xyaum thiab greasing lub log txoj cai. Tab sis vim li cas nws thiaj li pheej hmoo ua haujlwm loj no mus rau me ntsis jaunt rau Bermuda?
  
  Ben tau tuav nws lub taub hau ntawm ib nqe lus uas nws nyeem. "Vwm yam. Tsuas yog vwm xwb. Tsuas muaj ib yam uas yuav ua rau nws ua qhov no, sis. "
  
  Karin ntsia lub hiav txwv nyob deb. "Nws pom ib yam dab tsi txog cov khoom siv uas cuam tshuam nrog Pob Zeb Diamond Head."
  
  "Yog, tab sis dab tsi?"
  
  "Zoo, thaum kawg, pom tseeb tsis muaj dab tsi tseem ceeb heev." Lawv tau saib lub taub hau tuav thaum lub koob yees duab duab tau tshaj tawm los ntawm Vaj Ntxwv Ntshav ranch. Lawv paub tias megalomaniac tau tso lub portal ntaus ntawv qab. "Nws tsis xav tau."
  
  "Los yog nws ntseeg tias nws tuaj yeem nqa nws rov qab los ntawm kev xav tau."
  
  Tom qab lawv, ntawm kev ua haujlwm uplink, lawv hnov Drake qw tawm cov ntaub ntawv nws tau muab rho tawm los ntawm Claude tau ntev.
  
  Ben blinked ntawm Karin. "Nws hais tias Ntshav Vaj Ntxwv twb nyob hauv Pob Zeb Lub Taub Hau. Nws txhais tau tias-"
  
  Tab sis Karin qhov kev cia siab tsis tau qw ua rau cov lus tom ntej hauv nws lub caj pas. Nws ua raws li nws ntsia, nqaim nws ob lub qhov muag thiab xav tias nws lub ntiaj teb tawg.
  
  Cov pa luam yeeb dub los ntawm ntau qhov tawg tau tawm ntawm lub tsev so qhov rais raws Waikiki Beach.
  
  Tsis quav ntsej lub suab nrov los ntawm cov chaw ua haujlwm nyob ib puag ncig nws, Ben tau khiav mus rau phab ntsa thiab tig rau TV.
  
  Nws lub xov tooj txawb nrov. Lub sijhawm no yog nws txiv. Lawv yuav tsum tau saib TV thiab.
  
  
  * * *
  
  
  Drake thiab cov tub rog, uas tsis yog tibneeg hu tauj coob noj los yog kov yeej ob peb lub hnab tshos ntawm kev tawm tsam, pom qhov tshaj tawm hauv lawv lub iPhones. Lawv tus thawj coj hauv chav ua haujlwm, tus txiv neej npe hu ua Johnson, tau nyiag mus rau hauv tub rog hauv cov khoom siv thiab hu rau lub xov tooj ntawm tes hauv Honolulu ncaj qha raws li cov xwm txheej nthuav tawm.
  
  "Cov foob pob tawg hauv peb lub tsev so hauv Waikiki," tus thawj coj rov hais dua. "Kuv rov hais dua. Peb. Peb caij nkoj sab hnub poob los ntawm ntug dej hiav txwv. Kalakuau Waikiki. Wave rau Ohana." Tus thawj coj tau mloog ib feeb. "Lawv zoo li tau tawg hauv chav khoob, ua rau muaj kev ntshai... kev khiav tawm... zoo nkauj heev... chaos. Honolulu cov kev pabcuam xwm txheej ceev tau ncav cuag qhov txwv. "
  
  "Qhov no yog tag nrho?" Drake yeej xav tau qee qhov kev nplij siab. Nws tuaj yeem ua tau ntau dua.
  
  "Tos -" Tus thawj coj lub ntsej muag poob. "Aw no".
  
  
  * * *
  
  
  Ben thiab Karin saib nyob rau hauv ntshai heev li scenes hloov ntawm lub TV screen. Cov tsev so tau khiav tawm sai sai. Txiv neej thiab poj niam khiav, thawb thiab poob. Lawv qw, tiv thaiv lawv cov neeg hlub thiab quaj thaum lawv puag lawv cov menyuam kom nruj. Cov neeg ua haujlwm hauv tsev so tuaj tom qab, saib nruj thiab ntshai, tab sis tswj xyuas. Tub ceev xwm thiab cov neeg tua hluav taws nkag mus thiab tawm ntawm qhov chaw tos txais thiab chav tsev so, thiab lawv lub xub ntiag tau hnov nyob rau pem hauv ntej ntawm txhua lub tsev so. Daim duab hauv TV tau ploj mus thaum lub nyoob hoom qav taub ya mus, nthuav tawm qhov pom zoo kawg nkaus ntawm Waikiki thiab lub roob dov dhau mus, lub hwj chim ntawm Pob Zeb Diamond Lub taub hau Volcano thiab lub ntiaj teb nto moo Kuhio Beach, tam sim no marred los ntawm kev pom zoo nkauj ntawm cov tsev so siab siab pa luam yeeb. thiab nplaim taws los ntawm lawv cov phab ntsa thiab qhov rais puas.
  
  Lub TV screen nyem dua. Ben gasped thiab Karin lub plawv dhia. Lawv txawm tham tsis tau ib leeg.
  
  Plaub lub tsev so, nyob rau hauv tag nrho cov saib ntawm tag nrho lub ntiaj teb no, raug ntes los ntawm cov neeg ua phem npog ntsej muag. Leej twg sawv ntawm lawv txoj kev raug tua ntawm kev taug kev. Tus txiv neej zaum kawg tig mus thiab tuav nws lub nrig ntawm lub nyoob hoom qav taub. Ua ntej nkag mus hauv lub tsev so thiab kaw qhov rooj tom qab nws, nws tau tua thiab tua ib tug pej xeem uas zaum ntawm ib sab ntawm lub tsheb tavxij nres.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv". Karin lub suab nyob ntsiag to. "Dab tsi txog cov neeg pluag nyob hauv?"
  
  
  * * *
  
  
  "Tus poj huab tais Ala Moana tau tawm tsam los ntawm cov tub rog," tus thawj coj hais rau lawv. "Kev txiav txim siab. Hnav daim npog qhov ncauj. Kuv tsis ntshai tua." Nws tig nws tua neeg ntsia ntawm Claude. "Yuav muaj pes tsawg qhov kev tawm tsam ntxiv, koj tus neeg phem?"
  
  Claude ntsia ntshai. "Tsis muaj," nws hais. "Oahu."
  
  Drake tig mus. Nws yuav tsum xav. Nws yuav tsum reorient nws tus kheej. Nov yog qhov Kovalenko xav tau, kom lawv txhua tus cuam tshuam. Qhov tseeb yog tias Kovalenko paub tias muaj ib yam dab tsi zoo nkauj zais qhov tob hauv qab Pob Zeb Diamond Lub taub hau, thiab nws tau nyob ntawm nws txoj kev tso npe thov rau nws.
  
  Ib yam dab tsi uas yuav txawm tawm qhov txaus ntshai ntawm cov kev tawm tsam no.
  
  Nws concentration rov qab los. Tsis muaj dab tsi hloov ntawm no. Cov kev tawm tsam tau teem sijhawm zoo kawg nkaus. Lawv ib txhij ua tub rog xiam oob qhab, pab tub rog thiab kev pabcuam xwm txheej ceev. Tiamsis tsis muaj ib yam dabtsi hloov hlo li.
  
  Plan B tau ua tiav.
  
  Drake tau txav mus rau May thiab Alicia. Hayden thiab Kinimaka twb nyob ze lawm. Tus loj Hawaiian ntsia lub plhaub-shocked. Drake hais ncaj qha rau nws: "Koj puas tau npaj rau qhov no, Mano?"
  
  Kinimaka yuav luag quaj. "Kuv hais yog lawm."
  
  "Plan B," Drake hais. "Kovalenko tsis nyob ntawm no, yog li peb lo rau nws. Tus so ntawm cov tub rog yuav nkag siab qhov no hauv ib feeb. Hayden thiab May, koj tuaj koom kev tawm tsam ntawm Kauai. Mano thiab Alicia, koj tab tom koom nrog kev ua phem rau ntawm Big Island. Mus rau cov ranches. Txuag ntau npaum li koj ua tau. Thiab Alicia ... " Nws lub ntsej muag tig mus rau hauv cov dej khov nab kuab. "Kuv tabtom suav rau koj ua kev tua neeg. Cia tus neeg phem ntawd Boudreaux tuag txoj kev tuag."
  
  Alicia nodded. Nws yog Drake lub tswv yim kom Mai thiab Alicia sib nrug thaum lawv paub tias lawv yuav tsum tau faib lawv pab pawg. Nws tsis xav kom Wells txoj kev tuag thiab lwm yam zais cia los ntawm kev cawm neeg txoj sia thiab txwv tsis pub tus yeeb ncuab.
  
  Claude lub suab nrov ua rau Drake nyiam. "Kovalenko tau nyiaj txiag tawm tsam ntawm Oahu, Kauai thiab Island Loj tsuas yog kom tau txais koj cov xim. Faib thiab kov yeej koj. Koj yeej tsis yeej tus txiv neej no. Nws tau npaj ntau xyoo. "
  
  Matt Drake tsa nws riam phom. "Yog vim li ntawd kuv thiaj yuav raws nws mus dhau lub rooj vag ntuj txiag teb tsaus thiab pub nws mus rau dab ntxwg nyoog." Nws tau mus rau lub nkoj thauj khoom helicopter. "Los ntawm, neeg. Load up."
  
  
  * * *
  
  
  Ben sai tig ib ncig thaum nws lub xov tooj ntawm tes nrov. Nws yog Drake
  
  "Npaj?"
  
  "Nyob zoo Matt. Koj paub tseeb? Puas yog peb tawm mus tiag tiag?
  
  "Peb tawm mus tiag tiag. Tam sim no. Koj puas tau txais yam koj xav tau los ntawm Daniel Belmonte?
  
  "Yog. Tab sis nws tsis muaj zog me ntsis - "
  
  "Zoo. Koj puas tau txheeb xyuas qhov ze tshaj plaws nkag mus rau lub raj lava?"
  
  "Yog. Muaj ib lub zej zog gated txog ob mais ntawm Pob Zeb Lub Taub Hau. Tsoom fwv Hawaii zoo ib yam li kaw txhua qhov nkag nkag. Feem ntau, qhov no tsis txwv txawm tias tus menyuam txiav txim siab nkag mus. "
  
  "Tsis muaj dab tsi pab. Mloog, Ben. Rub Karin thiab coj ib tus neeg coj koj mus rau lub raj lava. Xa kuv lub coordinates. Ua tam sim no ".
  
  "Koj puas hnyav? Peb tsis muaj lub tswv yim dab tsi hauv qab no. Thiab qhov cuab yeej cuab tam no? Qhov no yog dhau kev lim hiam. "
  
  "Courage, Ben. Los yog, raws li Def Leppard muab tso rau - Cia peb pob zeb. "
  
  Ben muab nws lub xov tooj tso rau ntawm lub rooj thiab ua pa tob tob. Karin muab nws txhais tes rau ntawm nws xub pwg. Nkawd ob leeg ntsia TV. Tus presenter lub suab yog nruj.
  
  "...Qhov no yog kev ua phem rau ntawm qhov ntsuas tsis tau pom dua ua ntej."
  
  "Drake yog lawm," Ben hais. "Peb tab tom ua tsov rog. Peb yuav tsum rhuav tshem tus thawj coj ntawm peb cov yeeb ncuab. "
  
  
  LUB NTUJ TWENTY SEVEN
  
  
  Drake tau sau yim tus tswv cuab ntawm Pab Pawg Delta, uas tau muab rau nws yog tias xav tau kev tshawb nrhiav qhov tob tob. Lawv yog cov txheeb ze qub tub rog ntawm lub tuam tsev, muaj kev paub ntau tshaj plaws, thiab txhua tus neeg muaj ib zaug, hauv qee qhov chaw godforsaken, tau ua nws txoj haujlwm.
  
  Ua ntej lawv nce lub nyoob hoom qav taub, Drake tawm mus nrog nws cov phooj ywg ib pliag. Vajntxwv Ntshav twb muab faib rau Hawaii thiab tsoom fwv rog, thiab tam sim no nws yuav cais lawv.
  
  "Nyob nyab xeeb." Drake ntsia txhua tus hauv lub qhov muag tig. Hayden. Maiv. Alicia. Kinimaka. "Peb yuav tau siv sijhawm ib hmo ntxiv hauv ntuj txiag teb tsaus, tab sis tag kis peb txhua tus yuav muaj kev ywj pheej."
  
  Muaj nods thiab grunts los ntawm Mano.
  
  "Ntseeg nws," Drake hais thiab nws txhais tes. Plaub txhais tes ntxiv los ntawm nws. "Cia li nyob ciaj sia, txiv neej."
  
  Nrog rau qhov ntawd, nws tig thiab khiav mus rau lub caij nyoob hoom qav taub tos. Delta Squad tau ua tiav lawv cov khoom siv thiab tam sim no coj lawv qhov chaw thaum nws caij nkoj. "Nyob zoo os". Nws muaj zog Yorkshire hais lus. "Puas yuav rhuav tshem cov vodka-soaking npua no?"
  
  "Booya!"
  
  "Fuck." Drake yoj rau tus tsav, uas nqa lawv mus rau saum huab cua. Nws ntsia rov qab ntawm lub ranch ib zaug thiab pom tias nws cov phooj ywg tseem sawv hauv tib lub voj voog, saib nws mus.
  
  Nws puas yuav pom lawv sawv daws ciaj sia dua?
  
  Yog tias nws ua li no, yuav muaj kev rov txiav txim siab loj. Nws yuav tau ua ib co thov txim. Qee qhov xwm txheej txaus ntshai uas nws yuav tau los nrog. Tab sis nrog Kovalenko txoj kev tuag, nws yuav yooj yim dua. Kennedy yuav tau ua pauj, yog tias tsis cawm. Thiab tam sim no tias nws tau nyob ruaj khov ntawm txoj kev Ntshav Ntshav, nws cov ntsuj plig tau nce siab dua me ntsis lawm.
  
  Tab sis qhov kawg reckoning ntawm Tsib Hlis thiab Alicia tuaj yeem tig tag nrho qhov no rau ntawm nws lub taub hau. Muaj ib yam dab tsi loj ntawm lawv, ib yam dab tsi txaus ntshai. Thiab txawm nws yog, Drake koom nrog. Thiab lub qhov dej.
  
  Nws tsis tau siv sij hawm ntev rau lub nyoob hoom qav taub tuaj txog ntawm Ben lub chaw tswj hwm. Tus kws tsav dav hlau tsaws lawv rau ntawm ib daim av tiaj tus li ib puas yards ntawm lub me me complex. Drake pom tias Ben thiab Karin twb zaum nrog lawv nraub qaum tiv thaiv lub laj kab siab. Lawv lub ntsej muag yog dawb kiag li nrog nro.
  
  Nws yuav tsum tau ua tus qub Drake rau ib pliag. Lub hom phiaj no xav tau Ben Blake ntawm nws qhov zoo tshaj plaws, ntawm nws qhov txias tshaj plaws, thiab thaum Ben tab tom tua ntawm txhua lub tog raj kheej, Karin tau noj nws. Kev vam meej ntawm txoj haujlwm yog nyob ntawm lawv txhua tus nyob hauv lawv lub neej zoo tshaj plaws.
  
  Drake tau taw qhia rau cov tub rog Delta, tawm ntawm lub nyoob hoom qav taub, ncig los ntawm huab cua hnyav, thiab khiav mus rau Ben thiab Karin. "Txhua yam zoo?" nws qw. "Koj puas tau nqa cov log?"
  
  Ben nodded, tseem me ntsis tsis paub yuav xav li cas txog nws tus qub phooj ywg. Karin pib khi nws cov plaub hau tom qab ntawm nws lub taub hau. "Peb tau thauj khoom tag nrho, Drake. Kuv vam tias koj tau coj ib yam dab tsi zoo rov qab. "
  
  Cov tub rog Delta tuaj ncig lawv. Drake npuaj teg rau ib tug txiv neej, ib tug loj bearded neeg nrog tattoos ntawm nws caj dab thiab caj npab zoo li ib tug biker. "Nov yog kuv tus phooj ywg tshiab, hu rau kos npe yog Komodo, thiab qhov no yog nws pab neeg. Pab neeg, ntsib kuv cov phooj ywg qub, Ben thiab Karin Blake. "
  
  Muaj nods thiab grunts nyob txhua qhov chaw. Ob tug tub rog tau tibneeg hu tauj coob xaiv lub cim ntsuas phoo uas tiv thaiv tib neeg los ntawm kev nqis los ntawm Hawaii lub npe nrov lava raj. Tom qab ob peb feeb lawv rov qab los thiab lub rooj vag tseem qhib.
  
  Drake nkag mus rau hauv lub compound. Lub pob zeb ua vaj tse coj mus rau ib lub qhov rooj hlau uas raug kaw ruaj ntseg. Nyob rau sab xis yog ib tug ncej siab, nyob rau sab saum toj ntawm uas tig lub koob yees duab kev ruaj ntseg soj ntsuam cheeb tsam. Komodo yoj tib ob tug tub rog mus saib xyuas lub qhov rooj.
  
  "Koj puas muaj lus qhia txog qhov kuv thiab kuv cov txiv neej tab tom yuav nkag mus?" Komodo lub suab nrov ua rau Ben wince.
  
  "Nyob rau hauv cov lus ntawm Robert Baden-Powell," Ben hais. "Tau npaj".
  
  Karin ntxiv: "Rau txhua yam."
  
  Ben hais tias, "Qhov ntawd yog Tub Scout motto."
  
  Komodo tuav nws lub taub hau thiab yws "Geeks" hauv qab nws ua tsis taus pa.
  
  Ben tau tso nws tus kheej hauv qab tus tub rog uas tsis zoo. "Txawm li cas los xij, vim li cas lawv hu koj Komodo? Puas yog koj cov tshuaj lom?"
  
  Drake cuam tshuam ua ntej Delta tus thawj coj tuaj yeem teb. "Lawv tuaj yeem hu nws lub raj lava, tab sis nws tseem yog qhov qub qub qub. Kuv yuav tsis thuam koj los ntawm kev tso cov kev cai ib txwm ua, tab sis kuv yuav qhia koj qhov no. Saib xyuas booby ntxiab. Bloody King yog txhua yam hais txog kev nthuav qhia loj thiab kev sib cais. Yog tias nws tuaj yeem cais peb, peb yog neeg tuag. "
  
  Drake taug kev ua ntej, taw qhia rau Ben mus tom ntej thiab Karin ua raws Komodo. Lub tsev me me tsis muaj dab tsi tab sis ob peb lub xauv loj thiab xov tooj plua plav. Nws tsw tsw ntxhiab thiab damp thiab resonated nrog qhov tob, primordial silence uas dai rau saum huab cua tom ntej. Drake mus tom ntej thiab tsis ntev pom vim li cas.
  
  Qhov nkag mus rau lub raj lava yog nyob ntawm lawv ko taw, lub qhov loj loj uas coj mus rau hauv qhov tsaus ntuj creeping.
  
  "Nws nyob deb npaum li cas?" Komodo nce mus rau pem hauv ntej thiab pov ib lub teeb ci ntsa iab. Cov cuab yeej flashed thiab dov rau ob peb feeb ua ntej ntaus pob zeb nyuaj. "Nyob ze. Ruaj ntseg ib co hlua, txiv neej. Ceev faj."
  
  Thaum cov tub rog ua haujlwm, Drake mloog zoo li nws ua tau. Tsis muaj suab los ntawm qhov tsaus ntuj nti. Nws xav tias lawv nyob ob peb teev tom qab Kovalenko, tab sis nws xav kom ceev ceev.
  
  Thaum lawv tau nqis los thiab cog lawv txhais taw khov kho rau hauv pem teb du ntawm lub raj xa dej, Drake tau txais nws cov kabmob thiab mus rau Pob Zeb Diamond Lub taub hau. Cov yeeb nkab nqaim, ntog thiab khoov. Txawm tias pab pawg Delta qee zaum poob lawv qhov sib npaug lossis khawb lawv lub taub hau vim qhov tsis muaj peev xwm ntawm lub pob hluav taws xob. Ob zaug nws tig sharply, ua rau Drake ntshai mus txog thaum nws pom tau hais tias lub maj mam nkhaus yog ib txwm nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm pob zeb diamond taub hau.
  
  Nws khaws nws ob lub qhov muag ntawm qhov rangefinder. Kev tsaus ntuj hauv av kaw dhau ntawm lawv los ntawm txhua sab. "Teeb tom ntej," Drake mam li hais thiab nres.
  
  Ib yam dab tsi dhia tawm ntawm qhov tsaus ntuj. Huab cua txias los hauv qab no. Nws nres thiab kawm lub qhov loj tom ntej. Komodo taug kev hla thiab pov lwm lub teeb ci.
  
  Lub sijhawm no nws poob txog kaum tsib taw.
  
  "Zoo. Komodo, koj thiab koj pab neeg tau npaj txhij. Ben, Karin, cia peb saib cov ntawv xov xwm no. "
  
  Raws li pab pawg Delta teeb tsa lub koob yees duab ruaj khov hla lub qhov jagged, Drake sai sai nyeem cov lus hauv qab no. Nws ob lub qhov muag tau nthuav dav ua ntej nws txawm nyeem thawj nplooj ntawv tiav thiab nws ua pa tob.
  
  "Lub ntuj raug txim. Kuv xav tias peb xav tau riam phom loj dua. "
  
  Ben tsa ib lub qhov muag. "Nws tsis yog mos txwv peb xav tau nyob ntawd. Cov no yog cov hlwb. "
  
  "Zoo, hmoov zoo kuv muaj ob qho tib si." Drake tsa nws rab phom. "Kuv xav tias yog tias peb xav mloog qee cov suab paj nruag shitty ntawm txoj kev, peb yuav tig los rau koj."
  
  "Qaub. Tam sim no kuv muaj Fleetwood Mac ntawm kuv iPod. "
  
  "Kuv xav tsis thoob. Qhov twg version?
  
  "Puas muaj ntau tshaj ib?"
  
  Drake tau tuav nws lub taub hau. "Kuv xav tias txhua tus menyuam yaus yuav tsum pib kawm lawv qhov chaw." Nws ntsia Karin. "Peb nyob li cas, Komodo?"
  
  "Ua tiav".
  
  Drake nce mus rau pem hauv ntej, rub txoj hlua txuas nrog lub tripod, thiab thawb lub yeeb nkab uas tsis zoo nkauj ci ntsa iab. Thaum nws cov khau khiab tau kov hauv qab, nws rub thiab lwm tus swb los ntawm ib qho. Karin, tus kws ncaws pob uas tau kawm, tau tswj hwm qhovntsej thiaj tsis mob. Ben tawm tsam me ntsis, tab sis nws tseem hluas thiab haum thiab nws thiaj li tsaws yam tsis muaj hws.
  
  "Forward". Drake taug kev sai sai ntawm pob zeb diamond taub hau. "Saib koj nraub qaum. Peb tab tom los ze. "
  
  Txoj kev pib nqis los. Drake luv luv xav tias yuav ua li cas lub raj lava tuaj yeem hloov pauv ntawm nws cov dej ntws, tab sis tom qab ntawd pom tau tias magma nws tus kheej yuav yuam nws txoj hauv kev los ntawm txoj kev tsawg kawg ntawm kev tawm tsam nrog lub ntuj raug txim ntawm nws nraub qaum. Lub lava tuaj yeem ua txhua lub kaum sab xis nws xav tau.
  
  Ob peb feeb ntxiv thiab Drake nres dua. Muaj lwm qhov hauv pem teb ua ntej, lub sijhawm no me dua thiab zoo kawg nkaus sib npaug. Thaum Komodo poob lub ci ntsa iab, lawv twv tias lub ncej yog li peb caug taw tob.
  
  Drake hais tias, "Txawm tias txaus ntshai dua," Drake hais. "Saib xyuas koj tus kheej, koj ob."
  
  Tom qab ntawd nws pom tias lub teeb los ntawm lub teeb ci ntsa iab tsis cuam tshuam los ntawm cov phab ntsa pob zeb. Nws lub teeb txiv kab ntxwv tau nqus los ntawm qhov tsaus ntuj nyob ib puag ncig. Hauv qab ntawm lawv yog chav loj.
  
  Nws taw tes rau qhov ntsiag to. Raws li ib tug, lawv ua tib zoo mloog txhua lub suab los ntawm hauv qab no. Tom qab ib pliag ntawm kev ntsiag to, Drake tuav txoj hlua rappel thiab swung nws tus kheej hla lub qhov khoob. Nws nrawm nrawm nws qhov ntev kom txog thaum nws nyob hauv qab lub qab nthab.
  
  Tseem tsis muaj suab nrov. Nws tsoo dua ib nrab kaum lub teeb ci thiab muab pov rau hauv lub cell hauv qab no. Maj mam, lub teeb tsis zoo pib tawg.
  
  Thiab Matt Drake thaum kawg pom dab tsi ob peb tus neeg tau pom ua ntej. Ib chav loj loj txog tsib caug meters ntev. Zoo meej du pem teb. Peb nkhaus phab ntsa, uas ib co ancient kos npe rau engraved, indistinguishable nyob rau hauv xws li ib tug deb.
  
  Thiab dominating ib phab ntsa yog qhov nkhaus archway uas yog li fascinated Captain Cook. Lub qhov rooj nyob rau hauv nws uas tau captivated li tus Vaj Ntxwv Ntshav. Thiab qhov txaus ntshai thiab xav tsis thoob uas yuav dag dhau ntawm Matt Drake thiab nws cov phooj ywg nrog kev ntshai heev.
  
  Lawv nrhiav tau lub rooj vag ntuj raug txim.
  
  
  QHOV TWENTY-EIGHT
  
  
  Hayden tuav nruj nreem thaum lub nyoob hoom qav taub tso rau saum ntuj, hloov pauv sai sai. Nws qhov kawg pom ntawm Kinimaki yog qhov ua si uas Alicia Miles thawb nws mus rau hauv lwm lub nyoob hoom qav taub. Qhov pom tau ua rau nws wince, tab sis nws cov tswv yim sab paub tias thaum nws tuaj rau hauv kev sib ntaus sib tua, Mano tau txais kev txhawb nqa zoo tshaj plaws hauv kev lag luam hauv daim ntawv ntawm tus poj niam Askiv vwm.
  
  Hayden zoo li ntawd. Mai zaum ntawm nws ib sab, nyob ntsiag to thiab kaj siab lug, zoo li lawv tab tom mus rau Napali ntug dej hiav txwv saib lub ntiaj teb-chav saib. Cov rooj zaum tas li raug coj los ntawm cov tub rog tawg. Kauai nyob li ntawm nees nkaum feeb. Gates nyuam qhuav hu nws mus tshaj tawm cov neeg ua phem tawm tsam ntawm Kukui Grove open-air khw ntawm Kauai. Ib tug txiv neej chained nws tus kheej mus rau ib tug railing sab nraum sib koom Jamba Kua txiv / Starbucks qhov chaw nyob rau sab qaum teb ntawm lub complex. Ib tug neeg nrog rau daim jamtex strapped rau nws lub cev thiab nws tus ntiv tes rau ntawm tus txhais ntawm ib tug primitive detonator.
  
  Tus txiv neej kuj muaj ob rab phom tsis siv neeg thiab lub mloog pob ntseg Bluetooth thiab tiv thaiv ib qho ntawm lub tsev noj mov cov neeg saib xyuas los ntawm kev tawm mus.
  
  Hauv Gates 'tus kheej cov lus. "Tus neeg ruam no tau pom meej tias yuav dai rau hauv qhov ntawd ntev npaum li nws tuaj yeem ua tau, tom qab ntawd thaum cov tub ceev xwm txav mus, nws yuav tawg. Feem ntau ntawm Kauai tub ceev xwm raug xa mus rau qhov chaw, nyob deb ntawm koj. "
  
  Hayden hais rau nws tias "Peb yuav ua kom lub ranch muaj kev nyab xeeb, tus tswv," Hayden hais rau nws. "Peb cia siab tias qhov no."
  
  "Peb tau ua qhov no, Npeeg Jay. Kuv xav tias peb yuav pom dab tsi Kovalenko cov phiaj xwm yog rau lub Island Loj tom ntej. "
  
  Hayden kaw nws ob lub qhov muag. Kovelenko tau npaj qhov kev tawm tsam no tau ntau xyoo, tab sis cov lus nug tseem nyob. Vim li cas muab lub portal ntaus ntawv? Vim li cas thiaj tawm nrog lub suab nrov li no? Qhov no puas yog nws txoj kev npaj B? Qhov ntawd, txawm hais tias cov tub ceev xwm tau nthuav tawm tag nrho nws cov kev siv zog sai sai thiab tau ua rau Ntshav Vendetta tawm tsam Drake, nws cov phooj ywg thiab tsev neeg, nws tau xaiv txoj hauv kev no kom tau txais koob meej tshaj plaws.
  
  Los yog, nws xav tias, tej zaum nws tau siv lub tswv yim qub, qub ntawm kev tsim kom txaus ntawm kev sib tw ntawm no uas koj qhov kev ua yuav mus tsis tau pom nyob ntawd.
  
  Tsis muaj teeb meem, nws xav. Nws xav txog Ben thiab txoj haujlwm txaus ntshai nws tau ua. Nws yeej yuav tsis hais qhov no tawm ntawm lub luag haujlwm, tab sis nws pib hlub nws heev. Lub luag haujlwm uas nws xav rau nws txiv tsis ploj mus, tab sis nws tau dhau los sai sai tom qab kev tuag txaus ntshai ntawm Kennedy Moore. Lub neej tiag tiag yeej cov lus cog tseg qub txhua hnub.
  
  Raws li lub nyoob hoom qav taub hla lub ntuj xiav Hawaii, Hayden tau thov Vajtswv rau Ben Blake.
  
  Ces nws lub xov tooj ntawm tes nrov nrov. Thaum nws ntsia ntawm qhov screen, nws ob lub qhov muag tshwm rau hauv surprise.
  
  "Nyob zoo," nws teb tam sim ntawd. "Koj ua li cas?"
  
  "Zoo heev, ua tsaug, tab sis qhov kev tshawb nrhiav qhov ntxa no muaj qhov cuam tshuam loj heev. Kuv lub ntsej muag yuav luag ploj mus. "
  
  Hayden luag ntxhi. "Zoo, Torsten, muaj cov khw muag khoom rau qhov zoo li no."
  
  "Nruab nrab ntawm cov lus txib thiab lub qhov ntxa? Tsis yog tiag."
  
  "Tau kawg, kuv xav tham, Torsten, tab sis koj Swedes xaiv koj lub sijhawm."
  
  "Tau nkag siab. Kuv sim hu Drake ua ntej, tab sis nws mus ncaj nraim rau lub suab. Nws puas yog?"
  
  "Zoo dua li nws, yog." Hayden pom skyline ntawm Kauai looming mus rau sab xis. "Mloog-"
  
  "Kuv yuav ceev. Kev ua haujlwm ntawm no tau ua tiav. Tsis muaj dab tsi reprehensible. Txhua yam tau ua raws li qhov xav tau thiab raws sijhawm. Tab sis ... " Torsten nres, thiab Hayden hnov nws ua pa. "Ib yam tshwm sim hnub no. Kuv xav hais tias ib yam dab tsi zoo li 'tawm'. Koj cov neeg Asmeskas tuaj yeem hu nws ua lwm yam. "
  
  "Yog?"
  
  "Kuv tau txais xov tooj los ntawm kuv tsoomfwv. Los ntawm kuv tus neeg nruab nrab mus rau Minister of State. Kev sib tw siab. Kuv-" Lwm qhov tsis txaus siab ncua, tsis zoo li Dahl.
  
  Lub ntug hiav txwv rugged ntawm Kauai rushed hauv qab lawv. Xov tooj tuaj hauv xov tooj cua. "Yim feeb rau lub hom phiaj."
  
  "Kuv tau hais tias peb txoj haujlwm - peb txoj haujlwm Scandinavian - tab tom yuav raug xa mus rau lub chaw haujlwm tshiab. Lub koom haum ua haujlwm sib koom ua ke suav nrog cov neeg ua haujlwm siab tab sis tsis muaj npe ntawm Asmeskas CIA, DIA thiab NSA. Yog li ntawd, Hayden, kuv yog tub rog thiab kuv yuav ua raws li cov lus txib ntawm kuv lub siab tshaj plaws, tab sis qhov ntawd puas yog rau koj?
  
  Hayden xav tsis thoob txawm nws tus kheej. "Rau kuv qhov no zoo li tsis muaj tseeb. Tus neeg tseem ceeb lub npe yog dab tsi? Tus uas koj muab rau koj txhais tes."
  
  "Russell Cayman. Koj puas paub nws?"
  
  Hayden tshawb nrhiav nws lub cim xeeb. "Kuv paub lub npe, tab sis kuv paub tsawg heev txog nws. Kuv paub tseeb tias nws yog los ntawm DIA, Lub Chaw Tiv Thaiv Kev Txawj Ntse, tab sis lawv feem ntau nyob hauv kev lag luam ntawm kev tau txais riam phom. Dab tsi yog qhov no Russell Cayman xav nrog koj thiab lub qhov ntxa?"
  
  "Koj nyeem kuv lub siab".
  
  Tawm ntawm lub ces kaum ntawm nws lub qhov muag, Hayden pom May lub taub hau jerk zoo li nws tau raug tua los ntawm pob txha taub hau. Tab sis thaum Hayden tig mus rau nws nug, tus neeg sawv cev Nyij Pooj tau saib deb.
  
  Hayden xav ob peb vib nas this thiab tom qab ntawd nug hauv lub suab ntsiag to, "Koj puas ntseeg tag nrho koj cov neeg, Torsten?"
  
  Dahl lub sijhawm ncua ntev dhau los teb nws cov lus nug.
  
  "Yog tias DIA tau ceeb toom txog ib yam dab tsi, ces lawv muaj kev pabcuam loj heev. Lawv qhov tseem ceeb tseem tuaj yeem tshaj qhov ntawm CIA. Ua tib zoo taug kev, phooj ywg. Tus txiv neej no, Cayman, nws tsis muaj dab tsi ntau tshaj li dab. Black ops troubleshooter, Gitmo, Cuaj hlis 11th. Yog hais tias ib yam dab tsi loj thiab rhiab mus tsis ncaj ncees lawm, nws yog tus neeg koj tig mus. "
  
  "Fuck kuv. Kuv xav tias kuv tsis tau nug. "
  
  "Kuv yuav tsum mus tam sim no, Torsten. Tab sis kuv cog lus rau koj tias kuv yuav nrog Jonathan tham txog qhov kev dag no sai li sai tau. Nyob rau hauv. "
  
  Torsten tau kos npe rau daim ntawv cog lus nrog kev nkees nkees ntawm ib tug tub rog kws tshaj lij uas tau pom nws tag nrho thiab tau qias neeg thaum raug xaiv los ua ib tus neeg tsis txaus siab rau Asmeskas. Hayden sympathized nrog nws. Nws tig mus rau Maiv, hais txog qhov nws paub.
  
  Tab sis qhov hu "Target" tuaj hauv xov tooj cua.
  
  Cov teb tom ntej thiab hauv qab no tau hlawv. Raws li lub nyoob hoom qav taub nqis los, cov duab me me tuaj yeem pom tau khiav ntawm txhua qhov kev taw qhia. Cov hlua txuas ntxiv los ntawm lub tsev nyob thiab cov neeg tau dhia tom qab lawv, sai sai zawv zawg ntawm cov toj roob hauv pes scorched hauv qab no. Hayden thiab May tos lawv tig, May qhov kev qhia dawb paug thaum lawv hnov lawv tus txiv neej qhib hluav taws.
  
  Hayden tau tshuaj xyuas qhov kev npaj ntawm nws lub Glock thib peb thiab hais tias, "Budro nyob ntawd."
  
  "Tsis txhob txhawj," tus poj niam Japanese hais. "Nws yuav paub tias Mai-time txhais li cas tiag."
  
  Ob tug poj niam tau nqis los ntawm txoj hlua ua ke, tsaws tib lub sijhawm, thiab taug kev mus rau hauv ib qho classic ib-ob-npog txav. Qhov kev xyaum no yuav tsum muaj kev ntseeg siab rau ib leeg, txij li thaum ib tus neeg tab tom khiav, lwm tus tab tom saib lawv cov khoom siv. Ib, ob, zoo li leapfrog. Kev tsim kho. Tab sis nws yog ib txoj hauv kev sai thiab kev puas tsuaj rau kev nce qib.
  
  Hayden tau tshuaj xyuas thaj chaw thaum nws khiav. Ob peb lub roob siab kawg nkaus nyob rau hauv ib qho chaw fenced uas sawv ib lub tsev loj thiab ntau lub tsev loj. Qhov no yuav yog Kovalenko thib ob ranch. Txiav txim los ntawm hluav taws thiab chaos, Boudreau tau tuaj txog sai sai ua ntej lawv.
  
  Los yog, ntau dua, nws tau sadistically siv nws lub sijhawm nrog txhua yam.
  
  Hayden tau khiav, tua nws qiv Marine M16 phom phom ntawm muzzle flashes thiab cov txiv neej nws pom hauv npog. Ob feeb tom qab nws yog nws tig, thiab nws qw: "Reload!" thiab siv ob peb feeb ntxiv los ntxig ib phau ntawv xov xwm tshiab rau hauv nws cov riam phom. Lawv tsis tshua rov qab tua hluav taws, thiab thaum lawv nyob, nws yog qhov tsis sib haum xeeb uas lawv nco lawv los ntawm ob peb ko taw.
  
  Ntawm ob sab, tawg Marine pab pawg nce qib ntawm qhov sib npaug. Tam sim no ib lub laj kab loomed ua ntej, lub rooj vag tseem qhib qhib, tab sis cov pab pawg tau tsiv mus rau sab laug. Ib qho grenade zoo tau rhuav tshem lub laj kab kev txhawb nqa, tawm hauv pab pawg uas tsis muaj kev nkag mus rau hauv ranch.
  
  Cov mos txwv tam sim no whistling txaus ntshai nyob ze.
  
  Hayden tau npog tom qab lub tshuab hluav taws xob txuas ntxiv. Qhov cuam tshuam xa tawm qhov ci ntsa iab li Mai nquab npog. Cov av nplaum thiab cov hlau tawg tau tawg nyob txhua qhov chaw.
  
  Maiv muab ntshav los ntawm nws lub plhu. "Boudreau cov tub rog tau txais kev cob qhia hauv koj cov menyuam yaus."
  
  Hayden siv sijhawm ib pliag kom nws ua pa, tom qab ntawd saib sai sai ntawm lub tsev. "Kaum ob ko taw. Koj puas npaj txhij?"
  
  "Yog".
  
  Hayden dim. Maiv tau nce mus rau pem hauv ntej thiab txhim tsa ib phab ntsa ntawm cov hlau lead, yuam lawv cov yeeb ncuab los npog. Hayden mus txog lub ces kaum ntawm lub tsev thiab nias nws tus kheej tiv thaiv phab ntsa. Nws cuam ib lub flashbang rau ntawm qhov rais thiab ces npog Mai.
  
  Tab sis lub sij hawm ntawd, ib qho staggering ntawm kev sib tham los ntawm nws lub pob ntseg. Tus thawj coj ntawm pab pawg tau hais kom cov neeg mus rau lub tsev khaws khoom nyob deb. Tej yam txaus ntshai tau tshwm sim nyob ntawd. Raws li Hayden mloog, nws pom tau tias Boudreaux cov txiv neej tau ib nrab ntawm lub tsev thiab tab tom yuav qhib hluav taws rau txhua yam uas nyob hauv.
  
  Cov neeg raug ntes, tsis muaj qhov tsis ntseeg. Cov neeg ua phem.
  
  Hayden tau sib tw tom qab lub Tsib Hlis, khiav mus rau hauv kev tshem tawm thiab tua ua ke. Lwm cov tub rog tau koom nrog lawv, kiv cua tawm ntawm ob sab, tsim kev tuag, tawm tsam phab ntsa ntawm kev ua siab loj thiab kev tuag.
  
  Qhov kev tua neeg tsis paub qab hau uas tab tom yuav muaj yog Boudreau daim npav hu. Nws yuav nyob ntawd.
  
  Cov tub rog khiav tawm tsis tso tseg. Cov mos txwv hlais los ntawm huab cua, thaws tawm ntawm phab ntsa thiab tshuab, thiab pom tsawg kawg ib nrab ntawm kaum kaum tus yeeb ncuab lub hom phiaj. Boudreaux cov txiv neej recoiled thiab recoil nyob rau hauv poob siab thiab ntshai. Raws li cov tub rog dhau los ntawm lawv cov chaw nyob, lawv sim tua tawm ntawm sab, tab sis Marines tau npaj txhij thiab muab lawv nrog grenades.
  
  Cov foob pob tawg tau siab rau saum huab cua ntawm ob sab ntawm cov neeg khiav dej num. Cov explosions xa shrapnel ya; nplaig hluav taws kis kub tuag sai sai uas lub qhov muag yuav NW nyuam qhuav ua raws. Screaming neeg dag nyob rau hauv lawv txoj kev.
  
  Hayden pom ib lub tsev rau pem hauv ntej. Nws lub siab poob rau hauv qhov txaus ntshai kawg. Nws muaj tseeb. Yam tsawg kawg kaum tsib ntawm Boudreaux cov txiv neej tau sawv ntawm ib ncig ntawm lub tsev txhab nyiaj, tsom lawv cov riam phom ntawm cov ntawv nyias phab ntsa, thiab thaum Hayden coj tus txiv neej thawj zaug, lawv txhua tus tau qhib hluav taws.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia Miles khiav thiab qhib hluav taws thaum Hawaii cov tub rog thiab lawv cov phooj ywg tau tawm tsam rau Kovalenko Ranch ntawm Big Island. Qhov av tsis sib xws. Tag nrho cov hav txwv yeem tob, toj siab thiab hav zoov. Ua ntej lawv txawm mus ze rau lub ranch, lub foob pob hluav taws tau raug rho tawm haujlwm ntawm ib qho ntawm qhov kev tawm tsam nyoob hoom qav taub, ntes nws tab sis tsis rhuav tshem nws, yuam lawv txhua tus kom tsaws thaum ntxov.
  
  Tam sim no lawv maj nrawm ua ib pab neeg, sib tham txog hav zoov tuab thiab rugged hillsides. Lawv twb tau poob ib tug txiv neej mus rau ib tug booby cuab. Qhov kev tawm tsam tau npaj los ntawm Bloody King cov txiv neej. RPGs ya aimlessly los ntawm cov ntoo.
  
  Cov mercenaries muaj kev lom zem.
  
  Tab sis cov Marines nias rau pem hauv ntej, tam sim no cais tawm ntawm lub laj kab los ntawm tsuas yog txog peb caug taw thiab ib lub hav ntxhab kawg. Alicia tuaj yeem ua rau lub ntsej muag luag ntxhi ntawm lawv cov yeeb ncuab. Nws cov ntshav pib boil. Ib sab ntawm nws, tus neeg sawv cev loj CIA, Kinimaka, tau nrawm nrawm rau tus neeg loj heev. Nws hloov tawm los ua tau zoo heev.
  
  Cov khoom siv sib txuas lus hauv lawv lub pob ntseg tau tshaj tawm xov xwm ntawm kev ua phem tuaj. Lub tsev so Ala Moana Queen ntawm Oahu raug kaw. Ib tug neeg tuaj ncig tebchaws uasi raug pov rau nws tuag los ntawm lub qhov rais thib kaum. Grenades raug pov rau ntawm txoj kev. Pab pawg tub rog tshwj xeeb tau npaj rau kev ua haujlwm uas yuav muaj lub teeb ntsuab sai sai vim muaj kev tuag thiab kev puas tsuaj tshwm sim los ntawm mercenaries. Ntawm Kauai, ib tus neeg tua tus kheej tua phom tua ntau lub mos txwv ntawm cov tsheb uas cov neeg sau xov xwm tau sib sau ua ke, ua rau tus neeg sau xov xwm raug mob. Thiab tam sim no, ntawm Big Island, lub tsheb npav puv ntawm cov neeg ncig tebchaws tau raug nyiag thiab lub foob pob tau cog rau hauv nws cov neeg coob. Lawv raug kaw sab hauv thaum lawv cov neeg raug kaw zaum sab nraum lub rooj zaum, haus npias thiab ua si phaib. Nws tsis paub tias leej twg muaj lub detonator, lossis muaj pes tsawg tus.
  
  Alicia dhia mus rau sab ntawm lub hav. Ib qho RPG tawg nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, xa av thiab pob zeb siab rau saum huab cua. Nws dhia hla lawv, luag, thiab tig ib ncig thaum nws hnov Kinimaki qhov tsis kam lees.
  
  "Tuaj, rog," nws hais, curling nws daim di ncauj playfully. "Nyob nrog kuv. Qhov no yog qhov uas tej yam tau ntxhov heev. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden raug rho tawm haujlwm ib zaug ntxiv, sim ua kom nyob twj ywm thiab yog li tuav nws qhov tseeb. Peb lub taub hau tawg rau hauv nws lub zeem muag. Maiv tseem khiav ntawm nws ib sab, tsis hais dab tsi. Lwm cov tub rog poob rau hauv ib lub hauv caug, dodging kev txhaj tshuaj thiab khob tawm cov mercenaries ua ntej lawv tig tau.
  
  Hayden tau nyob nrog lawv thaum ntawd. Ib tug txiv neej tig thiab nws ntaus nws ntawm tus choj ntawm nws lub qhov ntswg nrog rab phom. Nws poob qw, tab sis ncaws nws ob txhais ceg, ua rau nws ya lub taub hau hla heels hla nws.
  
  Nws sai sai nce, tab sis nws lub cev poob rau saum nws, pinning nws mus rau hauv av. Thaum nws ntsia, nws ntsia ncaj nraim rau hauv nws lub qhov muag uas muaj kev ntxub ntxaug, qhov muag mob. Nrog lub suab nrov nrov, nws xuas nrig ntaus nws thiab qhwv nws txhais tes tuab ncig nws caj pas.
  
  Tam sim ntawd nws pom cov hnub qub, tab sis tsis tau sim nres nws. Hloov chaw, nws ob txhais tes dawb pom riam phom lawv tus kheej. Ntawm sab xis yog nws Glock. Sab laug yog nws rab riam. Nws rub lub phom phom rau hauv nws tav, cia nws hnov.
  
  Nws tuav loosened thiab nws ob lub qhov muag widened.
  
  Hayden tua peb qhov kev txhaj tshuaj tsis zoo. Tus txiv neej dov tawm ntawm nws. Raws li qhov pom saum toj no nws tau tshem tawm, lub ntsej muag ntawm lwm tus mercenary tau pom. Hayden txhaj tshuaj rau ntawm lub qhov ntswg, pom tus txiv neej ya rov qab thiab ploj mus.
  
  Nws zaum thiab pom Maiv. Qhov kawg tus neeg ua haujlwm mercenary confronts nws. Hayden ntsais muag. Tus txiv neej no yog ib tug wreck. Nws lub ntsej muag zoo li nws tau pleev xim liab. Tsis muaj hniav txaus. Nws lub puab tsaig ntsia slack. Ib sab caj npab yog dislocated, lwm tus tau tawg ntawm lub luj tshib. Nws sawv ntawm co txhais ceg thiab ces poob rau hauv nws lub hauv caug nyob rau hauv cov ntshav av nkos.
  
  "Koj xaiv tus neeg tsis ncaj ncees rau kev sib tw," Maiv hais nrog luag ntxhi thaum nws coj lub hom phiaj nrog nws qiv Glock thiab ua rau nws lub taub hau tawm.
  
  Hayden nqos involuntarily. Qhov no yog ib tug poj niam loj.
  
  Marines qhib lub qhov rooj, hu tawm lawv lub xub ntiag. Hayden lub siab poob rau ntawm tus naj npawb ntawm qhov hauv cov phab ntsa rigged. Cia peb cia siab tias cov neeg ua phem tau ploj mus.
  
  Ntawm nws txoj kev xav sai sai, ib yam dab tsi tau pom tseeb tshaj txhua yam. Boudreaux tsis nyob ntawm no. Nws ntsia rov tom tsev. Nws yog qhov chaw kawg uas nws xav kom nws zais, tab sis tseem-
  
  Kev ntxhov siab tam sim ntawd ua rau nws xav txog. Cov Marines dawm tawm ntawm lub tsev txhab nyiaj, ib tug tuav nws lub xub pwg nyom zoo li nws tau raug nkaug.
  
  Ces Boudreaux thiab ib tug horde ntawm mercenaries nchuav tawm ntawm lub tsev txhab nyiaj, tua phom thiab qw zoo li dab. Puas yog qhov no txhais tau tias lwm cov tub ua lag luam tau muab lawv lub neej los ua kev dag ntxias? Puas yog lawv tua hluav taws los yog los ntawm ib txoj haujlwm tshwj xeeb?
  
  Kev muaj tiag ntaus nws zoo li lub foob pob hluav taws. Cov Ntshav Vaj cov txiv neej tam sim no nyob rau hauv Marines, sib ntaus sib tua, thiab Boudreau rushed mus rau Hayden, riam tsa defiantly.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia txhawb pab pawg nrog nws txoj kev muaj tswv yim thiab tus ntsuj plig nyob hauv hluav taws. Ob peb feeb tom qab lawv tau mus txog qhov kawg ntawm qhov nce siab thiab los nag los ntawm cov hluav taws kub hnyiab ntawm cov neeg tiv thaiv dug-in. Alicia pom ib lub tsev loj, ib lub tsev loj thiab ib lub chaw nres tsheb ob lub tsheb. Lub xaib tau saib tus dej dav dav, tsis muaj qhov tsis ntseeg tias yog txoj kev khiav tawm, thiab tom ntej no mus rau lub tsev noj mov yog lub dav hlau helipad nrog ib lub nyoob hoom qav taub.
  
  Nws ntsia rov qab. "Grenade launchers."
  
  Tus thawj coj pab neeg frowned. "Twb ua li no."
  
  Alicia taw tes rau cov yeeb ncuab txoj haujlwm. "Muaj phab ntsa qis nyob ntawd. Sab nraum lub tsev. Tom qab Rolls-Royce. Mus rau sab xis ntawm tus ciav."
  
  Tus thawj coj pab neeg licked nws daim di ncauj. "Khiav cov bastards tawm."
  
  Ob peb tawg ua rau lub ntiaj teb co. Cov neeg tawm tsam tau tua peb lub grenades thiab tom qab ntawd maj nrawm rau hauv ib-ob tsim, tseem raug tua ua ib pawg tab sis kiv cua tawm hauv qhov chaw tuag.
  
  Nrog kev phem kev qias loj heev lawv tau tawm tsam Cov Ntshav Vaj Ntxwv lub ranch.
  
  
  QHOV TWENTY-NINE
  
  
  Drake's booted ko taw kov hauv pem teb ntawm lub xov tooj ntawm tes. Ua ntej lwm tus pib nqis los, nws teeb lub teeb ci rau lawv txoj kev. Tam sim ntawd cov phab ntsa tuaj txog lub neej, lawv cov engravings tam sim no pom meej rau Drake lub qhov muag xav tsis thoob.
  
  Curls zoo ib yam li cov ntawm ob lub portable li. Tam sim no lawv tau lees paub tias yog tib yam li cov Thorsten Dahl thiab nws pab neeg nrhiav pom hauv lub qhov ntxa ntawm Vajtswv hauv Iceland.
  
  Dab tsi ntawm kev vam meej thaum ub lawv tau dawm tsis ntev los no? Thiab tag nrho cov no yuav xaus li cas?
  
  Ben, Karin, thiab lwm tus ntawm Pab Pawg Delta thawb tawm ntawm txoj hlua qis kom txog thaum txhua tus neeg coob coob nyob ib ncig ntawm lub rooj vag loj ntawm Pele lub rooj vag. Drake tau sim nws qhov zoo tshaj plaws kom tsis txhob ua phooj ywg sib sib zog nqus mus rau hauv inky blackness dhau.
  
  Ben thiab Karin poob rau hauv caug. Lub koov nws tus kheej muaj qee yam ntawm cov hlau txhuam, zoo kawg nkaus du thiab symmetrical. Cov hlau saum npoo tau etched nrog cov cim me me ib yam li lwm lub qhov tsua.
  
  "Cov cim no," Karin kov lawv kom zoo, "tsis yog xwm txheej. Saib. Kuv pom tib lub curl rov ua dua thiab ntau dua. Thiab lwm lub qhov tsua ..." Nws ntsia ib ncig. "Nws yog tib yam".
  
  Ben fumbled rau nws lub xov tooj. "Nov yog daim duab Dahl xa tuaj rau peb." Nws tuav nws mus txog qhov kaj. Drake leaned rau pem hauv ntej, ntseeg siab tias Pab Pawg Delta yuav ceeb toom rau cov neeg tawm tsam.
  
  "Yog li, lub qhov ntxa ntawm Vajtswv muaj qee qhov kev sib txuas nrog lub rooj vag ntawm ntuj raug txim," Drake xav nrov nrov. "Tab sis cov curls txhais li cas?"
  
  Karin hais tias, "Rov dua cov qauv," Karin hais ntsiag to. "Hais rau kuv. Dab tsi ntawm cov cim qhia, ancient los yog
  
  Niaj hnub no, ua los ntawm ntau cov qauv rov ua dua?
  
  "Yooj yim." Lub Great Komodo zaum ntawm ib sab ntawm lawv. "Liab".
  
  "Nws yog lawm. Yog li ntawd, yog hais tias qhov no yog lus -" Nws taw tes rau ntawm phab ntsa ntawm lub cell. "Tom qab ntawd lawv qhia tag nrho zaj dab neeg."
  
  "Zoo li cov Dahl pom." Drake nodded. "Tab sis peb tsis muaj sijhawm los tshuaj xyuas tam sim no. Kovalenko hla dhau lub rooj vag no. "
  
  "Tos". Ben pinched tus choj ntawm nws lub qhov ntswg. "Cov paib no..." Nws kov lub koov. "Txhua yam zoo ib yam li ntawm cov khoom siv. Rau kuv qhov no qhia tias lub rooj vag no yog kho dua tshiab ntawm tib lub cuab yeej. Lub sij hawm mus ncig teb chaws tshuab. Peb twb tau txiav txim siab tias cov vajtswv tej zaum yuav tau siv cov cuab yeej siv tes mus taug kev los ntawm lub sijhawm thiab cuam tshuam txoj hmoo. Tej zaum qhov no yog qhov tseem ceeb. "
  
  "Saib," Drake hais ntsiag to, "qhov no zoo heev. Koj yuav nkag siab qhov no. Tab sis tom qab cov rooj vag no-" Nws taw tes rau hauv qhov tsaus ntuj. "Vajntxwv Ntshav. Tus txiv neej lub luag haujlwm rau Kennedy txoj kev tuag, ntawm ntau pua leej lwm tus. Nws yog lub sij hawm kom tsis txhob hais lus thiab pib taug kev. Mus".
  
  Ben tau taub hau thiab sawv, saib me ntsis kev txhaum thaum nws txhuam nws tus kheej tawm. Txhua tus hauv chav ua pa tob tob. Muaj lwm yam hauv qab lub rooj vag uas tsis muaj leej twg xav hais txog:
  
  Yog vim li cas Captain Cook tau hloov lub npe ntawm lub koov los ntawm "Pele's Gate" mus rau "Pele's Gate".
  
  
  Tshooj peb caug
  
  
  Lub xeev Hawaii convulsed nyob rau hauv lub hwj chim ntawm ib tug neeg vwm.
  
  Yog tias lub nyoob hoom qav taub tuaj yeem ya hla, muaj peev xwm muab kev pom dav dav ntawm qhov tsaus ntuj, cov xwm txheej zoo nkauj uas tau nthuav tawm ntawm cov Islands tuaj, nws yuav xub ya hla Oahu mus ntes cov neeg nyob ze Ala Moana Queen Hotel, qhov twg cov tswv cuab ntawm ob peb pab pawg SWAT. nyuam qhuav pib ua kev tawm tsam hnyav hnyav, txhawb nqa mercenaries uas tuav txhua qhov siab thiab suav tsis txheeb. Nws maj nrawm dhau los, zam cov huab cua ntuj raug txim ntawm cov pa luam yeeb dub uas ntws los ntawm tsawg kawg kaum lub qhov rais tawg, ua tib zoo taw qhia qhov qhib qhov chaw uas cov txiv neej npog phom nrog phom thiab grenade launchers tuaj yeem pom cov txiv neej tsis muaj zog, poj niam thiab menyuam yaus mus rau hauv pawg uas yooj yim dua rhuav tshem. .
  
  Thiab tom qab ntawd nws yuav dov mus, nce mus rau sab xis hauv ib qho loj arc, thawj zaug ntawm lub hnub, lub pob daj daj maj mam ua rau nws txoj kev mus rau qhov tsis paub tseeb thiab tej zaum yuav muaj kev puas tsuaj rau yav tom ntej, thiab tom qab ntawd dhia qis thiab sab laug ntawm nws txoj kev taug kev txaus ntshai. ntawm discovery ntawm Kauai. Nws yuav dhau mus ze ntawm Pob Zeb Lub Taub Hau, oblivious rau tus phab ej thiab cov neeg phem uas nrhiav kev zais thiab haunt npau suav phem nyob rau hauv qhov tsaus ntuj tshaj plaws thiab txaus ntshai tshaj plaws hauv av qhov tsua ntawm lub roob hluav taws uas ploj mus.
  
  Ntawm Kauai, nws yuav tau ua ib tug beeline rau tus txiv neej hws-drenched uas tau chained nws tus kheej mus rau lub laj kab ntawm lub khw kas fes, ntxiab patrons nyob rau hauv thiab kom meej meej pom ib lub tsho khuam uas muaj dynamite thiab ib tug tshee tes clutching ib tug neeg tuag lub detonating ntaus ntawv. Yog tias koj zoomed hauv daim duab, koj tuaj yeem pom kev poob siab ntawm tus txiv neej lub qhov muag. Qhov no yuav qhia meej meej tias nws yuav tsis tuaj yeem nyob ntev. Thiab tom qab ntawd nws tau nce siab, nce saum lub ru tsev dua kom ua raws li txoj kab nkhaus zoo nkauj ntawm kab txawv ntug hiav txwv. Mus rau qhov chaw kub hnyiab, qhov chaw uas Hayden Jay nyuam qhuav tawm tsam Ed Boudreau, thaum Mai Kitano thiab lwm tus Marines tau sib ntaus sib tua hauv kev sib ntaus sib tua nrog ntau tus Boudreaux cov tub rog. Nyob nruab nrab ntawm lub suab nrov ntawm kev tuag thiab kev sib ntaus sib tua, cov neeg raug mob raug mob quaj.
  
  Thiab rau pem hauv ntej. Yav tag los thiab yav tom ntej twb sib tsoo lawm. Cov ancients thiab avant-garde raug kaw hauv kev tsis sib haum xeeb.
  
  Hnub no yog hnub uas vajtswv yuav tuag thiab cov phab ej tshiab tuaj yeem tawg thiab sawv.
  
  Lub nyoob hoom qav taub yuav ua nws qhov kawg flyover, noj nyob rau hauv qhov sib txawv toj roob hauv pes thiab dynamic ecosystems uas ua rau lub Big Island. Kev sib tw los ntawm lwm qhov chaw ua liaj ua teb, muaj ob peb lub sijhawm los tsom mus rau raws li Alicia Miles, Mano Kinimaka thiab lawv pab neeg ntawm Marines tau tawm tsam ib qho kev tiv thaiv hnyav uas cov neeg tua neeg, cov tub txib thiab cov txiv neej nrog dynamite necklaces sib tsoo hauv ib qho kev sib cav loj heev. Raws li kev sib ntaus sib tua, cov tshuab muaj zog tau pib ua haujlwm, npaj kom khiav tawm ntawm Vaj Ntxwv Ntshav cov neeg los ntawm av, huab cua thiab dej. Lub koob yees duab tau pib zoom thaum Alicia thiab Kinimaka ntsia, paub txog cov neeg khiav tawm thiab twb tso txoj hauv kev los cuam tshuam thiab rhuav tshem lawv.
  
  Thiab thaum kawg lub nyoob hoom qav taub tau hloov mus, tsuas yog lub tshuab, tab sis tseem yog lub tshuab, rov qab nrog cov duab ntawm tib neeg kev ruam, kev ua siab loj lawv tuaj yeem khaws thiab tshawb pom, thiab qhov phem tshaj plaws uas lawv tuaj yeem ua.
  
  
  QHOV THIRTY-IB
  
  
  Drake nkag mus rau hauv qab lub koov, uas Tus Thawj Tub Rog Cook dubbed lub rooj vag ntawm ntuj raug txim, thiab pom nws tus kheej nyob rau hauv ib qho kev nqaim nqaim. Nws tig rau ntawm rab phom lub teeb thiab txuas rau lub thoob. Nws kuj txuas lub teeb rau ntawm nws lub xub pwg thiab kho nws kom nws ci ntsa iab ntawm phab ntsa. Rau ib pliag muaj lub teeb txaus thiab tsis muaj teeb meem pom tseeb.
  
  Thaum lawv hla txoj kab uas hla, Drake hais saum nws xub pwg, "Qhia rau kuv, Ben, txog Cook's journals."
  
  Ben exhaled sai sai. "Qhov no tsis muaj dab tsi ntau tshaj li qhov kev pom ntawm lub tshuab ntxiab loj no. Cook hu ua "Lub rooj vag ntawm ntuj raug txim" vim yog qhov xwm ntawm cov ntxiab. Nws tseem tsis tau pom dab tsi yuav tshwm sim thaum kawg. "
  
  "Yog li leej twg tsim lub cuab?" Drake nug. "Thiab yog vim li cas?"
  
  "Tsis muaj leej twg paub. Cov cim peb pom sab nraud thiab cov nyob hauv lub qhov ntxa ntawm Vajtswv tsis nyob ntawm cov phab ntsa sab hauv. " Nws tshem nws caj pas thiab hais ntxiv, "Zoo."
  
  Komodo lub suab nrov nrov tom qab lawv. "Vim li cas Cook tsis pom qhov kawg?"
  
  "Nws khiav tawm," Karin hais ntsiag to. "Nyob rau hauv ntshai".
  
  "Aw, crap."
  
  Drake nres ib pliag. "Yog li, txij li kuv tsuas yog tub rog ruam thiab koj ob leeg yog lub hlwb ntawm txoj haujlwm no, cia kuv tshem tawm txhua yam. Qhov tseem ceeb, cov cav yog tus yuam sij rau lub cuab yeej. Thiab koj muaj ob daim ntawv luam nrog koj. "
  
  "Peb muaj ib qho," Ben hais. "Karin muaj lwm tus hauv nws lub taub hau."
  
  "Tom qab ntawd peb muaj ib qho," Komodo yws yws.
  
  "Tsis yog..." Ben pib, tab sis Drake nres nws. "Nws txhais tau li cas yog tias nws tuag, peb yuav muaj ib daim ntawv, menyuam. Kev yees duab nco tsis muaj txiaj ntsig zoo thaum koj tuag. "
  
  "Kuv tsis ... Yog, tsis ua li cas, thov txim, peb tsis xav zoo li tub rog."
  
  Drake pom tias qhov av pib nthuav dav. Lub lightest cua tshuab tau hla nws lub ntsej muag. Nws tsa nws txhais tes kom nres lawv thiab ces hnia nws lub taub hau nyob ib ncig ntawm lub ces kaum.
  
  Saib seb qhov kev ua yeeb yam zoo nkauj heev.
  
  Nws nyob ntawm qhov nkag mus rau lub tsev loj loj, oblong hauv cov duab, nrog lub qab nthab poob hauv qhov tsaus ntuj. Lub teeb ci ntsa iab los ntawm lub teeb ci uas yuav tsum tau tso tseg los ntawm Vaj Ntxwv Ntshav cov txiv neej. Ncaj nraim rau ntawm nws xub ntiag, saib xyuas lub qhov taub uas txuas ntxiv mus rau hauv qhov tob ntawm lub roob, yog qhov pom uas ua rau nws lub siab hla mus.
  
  Lub ntsej muag loj tau muab dai rau hauv lub pob zeb saum lub qhov av nws tus kheej. Nrog nws lub qhov muag slanted, hooked qhov ntswg, thiab dab tsi yuav tsuas yog piav raws li horns protruding los ntawm nws lub taub hau, Drake tam sim ntawd xaus lus tias nws yog lub ntsej muag ntawm dab ntxwg nyoog los yog dab.
  
  Tsis quav ntsej lub ntsej muag rau lub sijhawm, nws tau tshuaj xyuas thaj chaw. Cov phab ntsa yog nkhaus, lawv cov hauv paus shrouded nyob rau hauv qhov tsaus ntuj. Lawv yuav tsum tau ntxiv me ntsis ntxiv lub teeb ntawm no.
  
  Nws maj mam hu rau lwm tus rau pem hauv ntej.
  
  Thiab tom qab ntawd, dheev, ib lub suab nrov nrov ntawm lub qhov tsua, zoo li ib puas nplaim taws tua ib zaug, los yog, raws li Ben tau hais tias, "suab zoo li lub Batmobile."
  
  Hluav taws kub hnyiab los ntawm lub qhov ntswg ntawm lub carving, tsim ib lub cub tawg nyob ib ncig ntawm lub pob zeb pem teb. Ob lub dav hlau sib cais ntawm cov nplaim taws tawm ntawm txhua lub qhov ntswg, thiab tom qab ntawd, ob peb feeb tom qab, ib qho ntawm txhua qhov muag.
  
  Drake tau kawm nws nrog kev txhawj xeeb. "Tej zaum peb tab tom teeb tsa qee yam ntawm kev txav mus los. Siab hloov pauv lossis qee yam. " Nws tig mus rau Ben. "Vam tias koj npaj txhij ua phooj ywg, vim tias yog ib qho ntawm kuv nyiam Dinorock bands, Poison, tau hais, nws tsis muaj dab tsi tab sis lub sijhawm zoo."
  
  Ben daim di ncauj curled rau hauv lub ntsej muag luag ntxhi thaum nws sab laj nws cov ntawv. "Qhov no yog thawj theem ntawm ntuj txiag teb tsaus. Raws li tus kws sau ntawv, ib tug txiv neej hu ua Hawksworth, lawv hu ua theem no Wrath. Kuv xav tias yog vim li cas. Tom qab ntawd lawv muab nws piv rau dab ntxwg nyoog, Amon, tus dab ntawm kev npau taws. "
  
  "Ua tsaug rau zaj lus qhia, me nyuam." Komodo quaj. "Puas yog muaj caij nyoog hais txog txoj kev mus rau yav dhau los?"
  
  Ben muab cov ntawv tso rau hauv pem teb thiab muab nws tso ncaj. "Saib. Kuv twb pom qhov no ua ntej lawm tab sis tsis to taub. Tej zaum qhov no yog qhov tsis paub. "
  
  Drake zaum ntawm ib sab ntawm nws tus phooj ywg hluas. Cov ntawv xov xwm luam tawm tau ua tib zoo tsim thiab ua piv txwv, tab sis Ben tus ntiv tes ua rau nws nyiam cov kab lus txawv txawv.
  
  1 (||) - mus 2 (||||) - mus rau 3 (||) - mus rau 4 (||||||/)
  
  Thiab tib daim ntawv sau uas ua raws li qhov no yog, "Nrog kev npau taws, ua siab ntev. Tus neeg ceev faj yuav npaj nws txoj kev yog tias muaj cov kab navigation nyob rau pem hauv ntej ntawm nws. "
  
  Ben hais tias "Cook yog tus neeg tsav nkoj loj tshaj plaws ntawm txhua lub sijhawm," Ben hais. "Cov kab no qhia peb ob yam. Cov Cook no tau npaj ib txoj hauv kev dhau los ntawm dab thiab hais tias txoj kev hla nws yuav tsum tau ua tib zoo npaj. "
  
  Karin saib qhov hluav taws kub. "Kuv suav plaub," nws hais kom xav txog. "Plaub qhov hluav taws kub tawg. Tus nqi tib yam li -"
  
  Ib rab phom nrov nrov, co lub silence. Cov mos txwv ricocheted tawm ntawm phab ntsa ntawm ib sab ntawm Drake lub taub hau, ua rau cov pob zeb ntse ntse txiav los ntawm huab cua. Ib millisecond tom qab, Drake tsa nws rab phom thiab tua, thiab ib millisecond tom qab ntawd nws pom tau hais tias yog nws ducked rov qab mus rau hauv txoj kev, tus sniper yuav cia lawv pinned rau ntawm phab ntsa mus ib txhis.
  
  Nrog rau qhov kev xav no, nws khiav, tua, mus rau hauv lub cell. Komodo, thaj tuaj rau tib qhov xaus, ua raws nws. Qhov hluav taws kub sib xyaw ua ke tau tawg tawm ntawm phab ntsa ib puag ncig. Tus neeg nkaum ducked hauv kev poob siab, tab sis tseem muaj peev xwm tua lwm lub mos txwv, uas xuav ntawm Drake thiab Komodo.
  
  Drake poob rau ib lub hauv caug, noj aim.
  
  Tus txiv neej dhia tawm ntawm nws lub hau, tsa nws cov riam phom siab, tab sis Komodo raug rho tawm ua ntej - lub suab nrov nthwv dej cuam tshuam tus neeg tawm tsam rov qab. Muaj ib tug piercing qw thiab tus txiv neej tsaws nyob rau hauv ib tug tangled mess, rab phom clattering rau hauv pem teb. Komodo taug kev hla thiab xyuas kom tus txiv neej tuag.
  
  Drake swore. "Raws li kuv xav, Kovalenko tshuav snipers kom qeeb peb."
  
  "Thiab kom txo peb tawm," Komodo ntxiv.
  
  Karin hnia nws lub taub hau nyob ib ncig ntawm lub ces kaum, nws cov plaub hau daj daj poob rau hauv nws ob lub qhov muag. "Yog tias kuv hais yog lawm, cov kab lus txawv txawv yog qhov tseem ceeb, thiab lo lus 'siab ntev' yog tus yuam sij. Ob txoj kab tram uas zoo li ob tus kheej? Hauv cov suab paj nruag, paj huam thiab cov ntawv qub lawv tuaj yeem txhais tau tias ncua. Yog li ntawd, kev ua siab ntev txhais tau tias 'raug ncua'.
  
  Drake ntsia ntawm qhov kev thov raws li pab pawg Delta kiv cua thoob plaws lub qhov tsua, hais kom Komodo thiab txiav txim siab tsis txhob ua yuam kev ntxiv.
  
  Komodo qw hais tias: "Dab tsi txog cov neeg? Ceev faj ntawm booby ntxiab. Kuv yuav tsis cia tus neeg dag neeg Lavxias ua qee yam ntawm pawg txiav txim. "
  
  Drake rub nws lub xib teg tawm hws tawm tsam phab ntsa ntxhib, hnov cov pob zeb jagged hauv qab nws txhais tes, txias li sab hauv lub tub yees. "Yog li ntawd nws yog: 'Tos rau thawj lub suab nrov, ces nres rau ob thiab mus rau ob. Tom qab qhov tawg thib ob, nres qhov thib plaub thiab txav mus rau qhov thib peb. Tom qab qhov tawg thib peb, nres rau ob thiab txav mus rau plaub. Thiab tom qab qhov tawg thib plaub, nres rau zaum thib rau, thiab tom qab ntawd tawm mus."
  
  "Yooj yim." Ben winked. "Tab sis lub sijhawm ncua ntev npaum li cas?"
  
  Karin shrugged. "Short spell."
  
  "Auj, qhov no pab tau, sis."
  
  "Thiab koj suav qhov tawg li cas?"
  
  "Kuv kwv yees tus uas mus txog qhov chaw deb tshaj plaws ua ntej yog tus lej ib, thiab tus lej plaub yog qhov luv tshaj."
  
  "Zoo, qhov ntawd ua rau muaj kev nkag siab, kuv twv. Tab sis nws tseem - "
  
  "Yog tag nrho". Drake muaj txaus. "Kuv txoj kev ua siab ntev twb tau sim mloog qhov kev sib cav no. Kuv yuav mus ua ntej. Cia peb ua qhov no ua ntej kuv cov caffeine siab hnav tawm. "
  
  Nws hla cov neeg coob ntawm Komodo, nres ob peb yards ntawm nplaim taws ntev tshaj plaws. Nws xav tias txhua tus txiv neej tig los saib. Nws paub txog Ben qhov kev txhawj xeeb. Nws kaw nws ob lub qhov muag, xav tias qhov kub thiab txias nce ntxiv raws li lwm qhov kev tso tawm superheated kib cua rau pem hauv ntej ntawm nws.
  
  Kennedy lub ntsej muag swam ua ntej nws lub siab lub qhov muag. Nws pom nws zoo li nws ua ntej. Ib tug nruj bob nyob rau hauv nws cov plaub hau, expressionless trouser suits - ib tug rau txhua hnub ntawm lub lim tiam. Kev mob siab rau kom cuam tshuam txhua yam ntawm qhov tseeb tias nws yog poj niam.
  
  Thiab tom qab ntawd Kennedy tso nws cov plaub hau, thiab nws nco txog tus poj niam uas nws tau siv ob lub hlis zoo siab. Tus poj niam uas tau pib pab nws mus tom qab kev tuag ntawm nws tus poj niam Alison thiab qhov mob tshwm sim los ntawm lub tsheb sib tsoo ntau xyoo dhau los.
  
  Nws ob lub qhov muag flashed ncaj nraim rau hauv nws lub siab.
  
  Muaj hluav taws kub ntawm nws xub ntiag.
  
  Nws tos kom lub tshav kub ntawm cov nplaim taws txo qis thiab nres rau ob feeb. Thaum nws tos, nws pom tau hais tias ib qho hluav taws kub ntawm ob lub qhov muag twb flashed lawm. Tab sis tom qab ob vib nas this nws tsiv mus rau qhov no, txawm hais tias txhua fiber ntau ntawm nws raug qw hais tias nws yuav tsum tsis txhob.
  
  Qhov hluav taws puas tsuaj nws-
  
  Tab sis nws khov lub sijhawm nws ua tiav nws txoj kev txav mus los. Cua nyob ib ncig ntawm nws tseem kub, tab sis bearable. Drake ua pa, tawm hws tawm ntawm nws hauv nthwv dej. Tsis tuaj yeem so ib pliag, nws pib suav dua.
  
  Plaub vib nas this.
  
  Ib tug nplaim tawg nyob ib sab ntawm nws, sim tua hluav taws rau qhov chaw uas nws tab tom yuav nyob.
  
  Drake ua rau nws txav mus. Qhov hluav taws kub tawm mus. Nws lub qhov ncauj zoo li lub ncuav qab zib. Ob leeg ntawm nws ob lub qhov muag tau kub hnyiab zoo li lawv tau khiav nrog cov ntawv xuab zeb.
  
  Txawm li cas los xij, kuv xav li ntawd. Xav, ib txwm xav. Ob vib nas this thiab peb mam li txav mus. Cia peb mus rau qhov kawg maneuver. Nimno nws muaj kev ntseeg siab.
  
  Ncua rau rau vib nas this thiab tom qab ntawd-
  
  Thaum rau rau nws tsiv, tab sis qhov hluav taws kub tsis qis! Nws pob muag hlawv. Nws poob rau hauv caug thiab muab nws lub cev rov qab. Ben qw nws lub npe. Thaum tshav kub kub heev ces nws sim qw. Tiamsis thaum ntawd nws mam li ploj mus. Nws maj mam paub tias nws ob txhais tes thiab lub hauv caug tau khawb raws cov pob zeb ntxhib hauv pem teb. Tsa nws lub taub hau, nws nrawm nrawm nrawm raws lub qhov hauv qab ntawm lub xov tooj ntawm tes.
  
  Tom qab ib pliag, nws tig thiab qw rau lwm tus: "Koj zoo dua ua qhov kawg xya thib ob so, cov txiv neej. 'Qhov kawg uas koj xav paub yog Kentucky Fried zoo li cas.'
  
  Muffled luag tau hnov. Komodo taug kev tam sim ntawd thiab nug Karin thiab Ben thaum lawv xav tig. Ben nyiam kom muaj ob peb tub rog ntxiv ua ntej ntawm nws, tab sis Karin txaus siab ua raws li Drake. Nws coj Komodo nws tus kheej coj nws mus rau ib sab thiab tham ntsiag to txog kev ua kom paub tseeb tias Drake tsis yog muaj hmoo nrog nws lub sijhawm ua ntej lawv pheej hmoo poob ib lub hlwb ntawm lawv txoj haujlwm.
  
  Drake pom Karin soften thiab txawm luag me ntsis. Nws yog qhov zoo uas pom ib tus neeg muaj kev ntxhov siab rau cov menyuam yaus ntawm Blake tsev neeg. Nws tshawb xyuas lub qhov nyob ib ncig ntawm nws thiab muab lub teeb ci ntsa iab rau hauv qhov ntxoov ntxoo. Nws nthuav dav amber xim illuminated tsis muaj dab tsi tab sis ib qho ntxiv hewn qhov, fading rau hauv blackness.
  
  Thawj tus tub rog Delta poob rau ntawm nws, ua raws li sai sai tom qab thib ob. Drake tsis siv sijhawm los xa lawv mus rau hauv qhov av los tshawb xyuas. Thaum nws tig rov qab mus rau lub tsev ntawm kev npau taws, nws pom Ben Blake ua nws txav mus.
  
  Ben tuav nws lub hnab yuav luag zoo li ib tug tub kawm ntawv, ua kom nws cov plaub hau ntev tau muab khi rau hauv qab ntawm nws lub tsho T-shirt, thiab nqis mus rau pem hauv ntej. Drake saib nws daim di ncauj txav thaum nws suav cov vib nas this. Tsis pom cov tsos mob sab nraud ntawm kev xav, Drake lub siab tau dhia tawm ntawm nws lub qhov ncauj thiab nyob ntawd kom txog thaum nws tus phooj ywg poob ntawm nws ko taw, puffing.
  
  Drake muab nws txhais tes rau nws. Ben ntsia, "Koj yuav hais dab tsi, asshole? Yog tias koj tsis tuaj yeem sawv qhov kub?
  
  "Kuv tsis yog hais txog Bucks Fizz," Drake hais hauv lub suab nrov. "Yog tias koj xav-tsis yog, tos-"
  
  Drake pom Karin mus txog thawj qhov hluav taws kub. Ben lub qhov ncauj kaw tam sim ntawd thiab nws ob lub qhov muag ua raws nws cov viv ncaus 'txhua qhov kev txav mus los. Raws li nws staggered, Ben cov hniav hauv av nyuaj heev uas Drake xav tias nws suab zoo li daim hlau tectonic sib tsoo sib tsoo. Thiab thaum nws plam ntawm ib qho chaw nyab xeeb thiab tom ntej, Drake yuav tsum tuav Ben nruj kom tsis txhob khiav tawm mus ntes nws.
  
  "Saib! Koj cawm tsis tau nws"
  
  Karin nres. Nws lub caij nplooj zeeg ua rau nws tsis txaus ntseeg kiag li. Nws tau saib qhov tsis ncaj ncees lawm txog ob vib nas this ua ntej lwm qhov hluav taws kub kub hnyiab nws.
  
  Ben tau tawm tsam nrog Drake, uas tau rub tus txiv neej los ntawm nraub qaum ntawm nws lub taub hau thiab siv nws lub cev los tiv thaiv nws tus phooj ywg los ntawm kev ua tim khawv txog qhov xwm txheej txaus ntshai tom ntej.
  
  Karin kaw nws ob lub qhov muag.
  
  Tom qab ntawd Komodo, tus thawj coj ntawm pab pawg Delta, tau txais nws nrog ib txhais tes loj, deftly hla ntawm qhov nres. Nws tsis ua txhaum nws lub suab, nws tsuas muab Karin hla nws lub xub pwg, taub hau ua ntej, thiab maj mam txo nws mus rau hauv av ntawm nws tus kwv npau taws.
  
  Ben ntog rau ntawm nws ib sab, yws ib yam dab tsi thaum nws tuav nws ze. Karin ntsia Ben lub xub pwg ncaj nraim ntawm Komodo thiab hais ob lo lus. "ua tsaug".
  
  Komodo nodded sullenly. Ob peb feeb tom qab ntawd tus so ntawm nws cov txiv neej tuaj txog nyab xeeb, thiab ob tug uas Drake xa mus rau hauv lub qhov av rov qab los.
  
  Ib tug ntawm lawv hais rau Drake thiab Komodo tib lub sijhawm. "Lwm tus ntxiab, tus tswv, kwv yees li ib mais tom ntej. Tsis muaj cov cim qhia pom tseeb ntawm snipers lossis booby ntxiab, tab sis peb tsis nyob ib puag ncig los kuaj xyuas ob zaug. Xav tias peb yuav tsum rov qab los ntawm no. "
  
  Karin plua plav nws tus kheej tawm thiab sawv ntsug. "Lub ntxiab zoo li cas?"
  
  "Npau suav, qhov ntawd zoo li ib tug neeg phem."
  
  
  Tshooj peb caug-ob
  
  
  Lawv tau khiav mus rau txoj kev nqaim, tau txhawb nqa los ntawm kev ua phem ntawm kev ua phem uas tej zaum yuav tshwm sim hauv ntiaj teb saum lawv thiab los ntawm kev xav phem ntawm tus txiv neej uas tau nkag mus rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm subterranean ua ntej lawv.
  
  Ib tug archway ntxhib coj lawv mus rau hauv lub qhov tsua tom ntej. Ib zaug ntxiv, cov glowsticks illuminated ib feem ntawm qhov chaw loj, ob qho tib si tshiab thiab maj mam fading, tab sis Drake sai sai tua ob lub amber flashes ntawm phab ntsa deb.
  
  Qhov chaw nyob pem hauv ntej ntawm lawv yog stunning. Cov kev tau zoo li lub trident. Lub ntsiab ncej yog ib txoj kev dav txaus kom haum peb tus neeg abreast. Nws xaus rau ntawm phab ntsa deb ntawm lwm qhov chaw tawm. Ceg tawm ntawm lub ntsiab ncej thiab tsim rau lwm ob prongs ntawm lub trident, muaj ob nqe lus ntxiv, tsuas yog cov no muaj ntau nqaim, me ntsis loj dua ledges. Cov phiaj xwm no tau xaus rau ntawm txoj kab dav dav hauv lub qhov tsua phab ntsa.
  
  Qhov chaw nruab nrab ntawm lub trident txoj kev tau puv nrog qhov tob, insidious tsaus ntuj. Thaum Komodo muab lub pob zeb pov rau hauv qhov tsis muaj teeb pom kev nyob ze, lawv yeej tsis hnov nws ntaus hauv qab.
  
  Ua tib zoo, lawv txav mus tom ntej maj mam. Lawv lub xub pwg tensed los ntawm qhov nro thiab lawv cov hlab ntsha pib fray. Drake hnov cov hws me me ntawm cov hws yob hauv qhov ntev ntawm nws tus txha nraub qaum, khaus tag nrho. Txhua ob lub qhov muag hauv pab pawg tau saib ib puag ncig thiab tshawb xyuas txhua tus duab ntxoov ntxoo, txhua qhov chaw thiab cranny mus txog thaum Ben thaum kawg pom nws lub suab.
  
  "Tos," nws hais tias, NW nyuam qhuav hnov, ces tshem nws caj pas thiab qw, "Tos."
  
  "Qhov no yog dab tsi?" Drake khov, nws txhais ceg tseem nyob hauv huab cua.
  
  "Peb yuav tsum tshawb xyuas Cook lub cav ua ntej, tsuas yog nyob rau hauv rooj plaub."
  
  "Koj xaiv koj lub sijhawm damn."
  
  Karin hais lus. "Lawv hu nws txoj kev ntshaw, kev txhaum thib ob. Tus dab txuam nrog kev ntshaw yog Mammon, yog ib tug ntawm xya tus huab tais ntawm ntuj raug txim. Nws tau hais hauv Milton Lub Vaj Kaj Siab Lost thiab txawm raug hu ua tus thawj coj ntawm ntuj txiag teb tsaus rau Askiv. "
  
  Drake ntsia nws. "Nws tsis funny".
  
  "Nws tsis tau txhais hais tias yuav. Nov yog qhov kuv ib zaug nyeem thiab khaws cia. Lub ntsiab lus tsuas yog Hawksworth muab rau ntawm no yog kab lus no: Kev xav tsis thoob zaum txoj kev hlub tshua. Cia tus txiv neej tom ntej muaj yam koj xav tau. "
  
  Drake ntsia lub qhov tsua txias, damp. "Tsis muaj ntau qhov no uas kuv xav tau, tsuas yog tej zaum Krispy Kremes."
  
  "Qhov no yog txoj kev ncaj nraim mus rau qhov tawm." Komodo nres ib tug ntawm nws cov txiv neej thaum nws nyem dhau los. "Tsis muaj ib yam dab tsi uas yooj yim li. Hav! Dab tsi fuck, yawg - "
  
  Drake tig mus pom tus txiv neej Delta thawb Komodo ib sab thiab taug kev dhau ntawm nws tus thawj coj.
  
  "Wallis! Khaws koj lub nroog Yeiuxalees hauv kab, tub rog. "
  
  Drake pom tus txiv neej lub qhov muag thaum nws los ze. Glazed. Tsau ntawm ib qho taw tes ntawm sab xis. Drake ua raws li nws ntsia.
  
  Thiab tam sim ntawd kuv pom cov niches. Funny npaum li cas nws tsis pom lawv ua ntej. Thaum kawg ntawm txoj cai sib ntaus sib tua, qhov twg nws abutted lub qhov tsua phab ntsa, Drake tam sim no pom peb tob niches carved rau hauv lub pob zeb dub. Ib yam dab tsi ci ntsa iab hauv txhua lub niche. Ib yam dab tsi muaj nuj nqis, ua los ntawm kub, sapphires thiab emeralds. Cov khoom ntes tau lub teeb ci ntsa iab thiab nthuav dav uas flickered hla lub qhov tsua thiab xa rov qab nws kaum npaug. Nws zoo li saib mus rau hauv lub plawv ntawm lub pob zeb disco uas ua los ntawm kaum carats ntawm pob zeb diamond.
  
  Karin ntxhi hais tias, "Muaj ib lub rooj vag nyob rau sab nraud."
  
  Drake tau hnov qhov rub ntawm cov nyiaj tau cog lus tseg. Qhov ze nws ntsia, qhov pom tseeb ntawm cov khoom tau dhau los thiab qhov nws xav tau ntau dua. Nws siv sijhawm ib pliag rau Karin cov lus tawm mus rau hauv, tab sis thaum nws ua li ntawd, nws ntsia ntawm qhov khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob. Tej zaum qee tus plig muaj hmoo ventured mus rau lub ledge thiab taug kev deb nrog lub loot? Los yog nws puas tau clutch nws thaum nws plunged, qw, mus rau hauv incalculable qhov tob hauv qab no?
  
  Ib txoj hauv kev kom paub.
  
  Drake muab ib tug taw rau pem hauv ntej ntawm lwm tus thiab ces nres nws tus kheej. Crap. Cov kab nuv ntses los ntawm cov ledges muaj zog. Tab sis nws nrhiav Kovalenko tau ntxim nyiam dua. Nws snapped rov qab mus rau qhov tseeb, xav tias yuav ua li cas lub teeb teeb yuav ua rau mesmerizing. Lub sijhawm ntawd, Komodo khiav dhau ntawm nws, thiab Drake txuas nws txhais tes los nres nws.
  
  Tab sis tus thawj coj ntawm Delta Force tau poob rau saum nws cov npoj yaig thiab khob nws rau hauv av. Drake tig mus pom lwm pab neeg ntawm lawv lub hauv caug, rub lawv ob lub qhov muag lossis zam kev ntxias tag nrho. Ben thiab Karin sawv ntsug, tab sis Karin lub siab sai sai tau tawg.
  
  Nws tig mus rau nws tus tij laug. "Koj puas nyob zoo? Ben?
  
  Drake ua tib zoo saib rau ntawm qhov muag ntawm tus tub hluas. "Peb yuav muaj teeb meem. Nws tau txais tib lub iav zoo li thaum Taylor Momsen siv sijhawm. "
  
  Karin tshee taub hau. "Cov tub," nws yws yws thiab nplawm nws tus tij laug nyuaj.
  
  Ben ntsais muag thiab tsa nws txhais tes rau ntawm nws sab plhu. "Aw!"
  
  "Koj puas nyob zoo?"
  
  "Tsis yog, ntuj txiag teb tsaus! Koj tsuas yog yuav luag tsoo kuv lub puab tsaig. "
  
  "Tsis txhob ua ib tug qaug zog. Qhia rau niam thiab txiv lwm zaus lawv hu. "
  
  "Dam lawm, kuv yuav ua. Vim li cas lub ntuj raug txim koj txawm ntaus kuv?
  
  Drake tuav nws lub xub pwg thaum Komodo nqa nws tus txiv neej tawm hauv pem teb thiab muab nws rov qab rau hauv txoj kab. "Newbie."
  
  Karin saib hauv kev qhuas.
  
  Drake hais tias, "Koj tsis nco qab? Lub teeb zoo nkauj? Lawv yuav luag tau txais koj, phooj ywg. "
  
  "Kuv nco qab..." Ben txoj kev ntsia tam sim ntawd rov qab los rau ntawm phab ntsa pob zeb thiab nws cov niches intricate. "Auj, wow, zoo siab heev. Kub, pob zeb diamond thiab nplua nuj. Kuv nco txog qhov no."
  
  Drake pom cov khoom ci ntsa iab pib rov qab lawv lub ntiajteb txawj nqus. "Cia peb txav mus," nws hais. "ob zaug. Kuv tuaj yeem pom tias lub qhov tsua no ua dab tsi, thiab sai dua peb hla nws, qhov zoo dua. "
  
  Nws taug kev sai sai, tuav nws txhais tes ntawm Ben lub xub pwg nyom thiab nodding rau Karin. Komodo ua raws li ntsiag to, saib nws cov neeg ua tib zoo saib thaum lawv hla mus ze ntawm cov ledges uas nyob ib sab.
  
  Thaum lawv taug kev los ze rau ntawm lub niches, Drake pheej hmoo nrawm nrawm. Nyob rau hauv txhua lub niche sawv ib lub tais me me zoo li cov khoom, qhov saum npoo ntawm uas yog inlaid nrog cov pob zeb zoo nkauj. Tab sis qhov no ib leeg tsis txaus los tsim lub teeb pom kev zoo nkauj uas yog qhov muag pom. Tom qab txhua lub tais, cov phab ntsa ntxhib ntawm cov niches lawv tus kheej tau lined nrog cov kab rubies, emeralds, sapphires, pob zeb diamond thiab suav tsis txheeb lwm cov pob zeb muaj nuj nqis.
  
  Cov tais tuaj yeem raug nqi hmoov zoo, tab sis cov niches lawv tus kheej yog qhov tsis txaus ntseeg.
  
  Drake nres thaum nws mus txog ntawm lub qhov rooj tawm. Ib qho cua txias los ntawm nws sab laug thiab sab xis. Txhua qhov chaw hnov qab txog kev paub tsis meej thaum ub thiab zais zais zais. Muaj dej ntws mus rau qhov chaw, tsuas yog ib qho me me, tab sis txaus ntxiv rau qhov loj ntawm lub qhov tsua uas lawv tau tshawb nrhiav.
  
  Drake ntsia txhua tus kom zoo. Lub ntxiab tau kov yeej. Nws tig mus dhau lub qhov rooj tawm.
  
  Thiab ib tug neeg lub suab qw: "Stop!"
  
  Nws khov tam sim ntawd. Nws txoj kev ntseeg hauv kev quaj thiab kev xav yug los ntawm kev cob qhia SAS qub tau cawm nws txoj sia. Nws sab xis ko taw NW nyuam qhuav kov cov hlau nyias, tab sis ib qho ntxiv thawb tuaj yeem tawm ntawm lub dab ntxwg nyoog.
  
  Lub sijhawm no Kovalenko tsis tawm ntawm sniper. Nws raug txiav txim tias cov pab pawg tom qab nws yuav rub lub nroog Yeiuxalees los ntawm Greed Hall. Lub tripwire coj mus rau qhov zais M18 Claymore mine, ib qho uas muaj lo lus "Pom rau tus yeeb ncuab" ntawm nws.
  
  Lub hauv ntej kawg yog tsom rau Drake thiab yuav tau tshuab nws sib nrug nrog cov steel pob bearings nrog rau Ben thiab Karin yog tias Komodo tsis tau qw ceeb toom.
  
  Drake poob thiab sai sai tua lub cuab yeej. Nws hla qhov no mus rau Komodo. "Ua tsaug ntau, phooj ywg. Khaws qhov no ua ke thiab tom qab ntawd peb yuav thawb nws rau Kovalenko lub nroog Yeiuxalees. "
  
  
  Tshooj peb caug-peb
  
  
  Txoj kev taug kev tom ntej no luv luv thiab sai sai nqis los. Drake thiab lwm tus yuav tsum tau taug kev hauv heels, leaning lawv lub cev rov qab kom nyob ncaj. Drake xav tias thaum twg los xij nws yuav plam thiab poob tsis muaj zog, Vajtswv tsuas paub txog txoj hmoo txaus ntshai nyob hauv qab no.
  
  Tab sis ob peb feeb tom qab ntawd lawv pom ib tug arch uas paub. Drake tau nyeem nws daim nplaum nplaum thiab sawv ntawm qhov nkag. Nco ntsoov ntawm snipers, nws ceev nrooj ducked nws lub taub hau thiab tawm mus.
  
  "Huag, pob," nws ua pa rau nws tus kheej. "Nws mob zuj zus."
  
  "Tsis txhob qhia kuv," Ben hais. "Muaj ib lub pob zeb loj heev dai ntawm peb lub taub hau."
  
  Drake ntsia nws. "Lub neej tsis yog yeeb yaj kiab, Blakey. Vajtswv, koj yog ib tug freak. "
  
  Nws ua pa tob thiab coj lawv mus rau hauv lub qhov tsua loj thib peb. Qhov chaw zoo nkauj uas lawv pom tau nres lawv txhua tus hauv lawv txoj kev. Qhov ncauj qhib. Yog tias Vaj Ntxwv Ntshav tuaj yeem xaiv ib qho taw qhia ntawm lawv txoj kev mus deb kom teeb tsa lub cuab, qhov no yog nws, Drake xav ob peb feeb tom qab, lub sijhawm zoo. Tab sis, hmoov zoo rau cov neeg zoo, tsis muaj dab tsi nyob tos. Tej zaum muaj qhov laj thawj zoo rau qhov no ...
  
  Txawm tias Komodo gaped nyob rau hauv txaus ntshai thiab tsis ntseeg, tab sis nws tswj kom nyem tawm ob peb lo lus. "Tom qab ntawd kuv xav tias nws yog kev ntshaw."
  
  hnoos thiab grunting tsuas yog nws teb.
  
  Txoj kev ua ntej ntawm lawv ua raws li ib txoj kab ncaj nraim mus rau lub qhov rooj tawm. Qhov teeb meem yog hais tias txoj kev yog ciam teb rau ob sab los ntawm luv luv pedestals topped nrog cov pej thuam thiab siab pedestals topped los ntawm paintings. Txhua tus pej thuam thiab txhua daim duab sawv cev rau ob peb daim ntawv erotic, xws li los ntawm qhov xav tsis thoob qab mus rau qhov tsis zoo. Tsis tas li ntawd, cov duab hauv qhov tsua tau sau txhua qhov muaj nyob ntawm cov phab ntsa hauv qhov tsua, tab sis tsis yog cov duab qub feem ntau pom nyob rau hauv lub qhov tsua thaum ub - cov no yog cov duab zoo nkauj, yooj yim sib npaug rau cov Renaissance lossis niaj hnub artist.
  
  Lub ntsiab lus yog shocking nyob rau hauv lwm txoj kev. Cov duab piav qhia txog ib qho orgy loj, nrog txhua tus txiv neej thiab poj niam kos rau hauv cov ntsiab lus tsis txaus ntseeg, ua txhua yam kev phem kev qias neeg paub ... thiab ntau dua.
  
  Zuag qhia tag nrho, nws yog ib qho zoo kawg nkaus tshuab rau lub siab, ib lub tshuab uas txuas ntxiv unabated li ntau thiab ntau dramatically scenes unfolded mus dazzle tib neeg lub qhov muag thiab lub siab.
  
  Drake yuav luag ua kua muag rau nws tus qub phooj ywg Wells. Tus qub pervert yuav nyob rau hauv nws lub ntsiab ntawm no. Tshwj xeeb tshaj yog tias nws pom nws nrog May.
  
  Qhov kev xav ntawm May, nws tus phooj ywg laus tshaj plaws nyob, tau pab cuam tshuam nws lub siab los ntawm kev pom duab liab qab ntau dhau ntawm nws. Nws ntsia rov qab rau pawg.
  
  "Cov txiv neej. Cov txiv neej, qhov no tsis tuaj yeem yog txhua yam. Yuav tsum muaj qee yam cuab yeej cuab tam ntawm no. Cia koj pob ntseg qhib." Nws hnoos. "Thiab kuv txhais tau rau cov ntxiab."
  
  Txoj kev mus ntxiv. Tam sim no Drake pom tias txawm ntsia hauv av yuav tsis pab koj. Exquisitely ntxaws cov duab writhed muaj thiab. Tab sis tag nrho cov no yog undoubtedly ib tug liab herring.
  
  Drake ua pa tob thiab nqis mus rau pem hauv ntej. Nws pom tias muaj plaub-inch tsa ntug ntawm ob sab ntawm txoj kev mus txog ib puas yards.
  
  Tib lub sijhawm, Komodo tau hais. "Saib qhov no, Drake? Yuav tsis muaj dab tsi. "
  
  "Los yog txhua yam." Drake ua tib zoo tso ib ko taw rau pem hauv ntej ntawm lwm tus. Ben ua raws li ib kauj ruam tom qab, tom qab ntawd ob peb tug tub rog, thiab tom qab ntawd Karin, uas tau saib xyuas los ntawm Komodo. Drake hnov tus loj, burly Komodo ntxhi ntsiag to thov txim rau Karin rau cov dluab insolent thiab rudeness ntawm nws ogling neeg, thiab nws suppressed ib tug luag nyav.
  
  Lub sij hawm nws tus taw taw taw kov hauv av thaum pib ntawm sab laug, lub suab nrov nrov puv huab cua. Ncaj nraim rau pem hauv ntej ntawm nws, hauv pem teb pib txav mus.
  
  "nyob zoo". Nws qhov dav Yorkshire style tshwm sim thaum muaj kev ntxhov siab. "Tos cov txiv neej."
  
  Txoj kev tau muab faib ua ib tug series ntawm dav kab rov tav rhawv zeb. Maj mam, txhua lub txee pib txav mus rau sab, kom leej twg sawv ntawm nws tuaj yeem poob yog tias lawv tsis nqis mus rau lwm qhov. Cov kab ke tau qeeb qeeb, tab sis Drake tau hais tias tam sim no lawv tau pom qhov laj thawj rau Chambers 'kev cuam tshuam tsis txaus ntseeg.
  
  Nws tau hais tias "Tiag ua tib zoo," nws hais. "Ua khub. Thiab tshem koj lub siab tawm ntawm cov av thiab txav mus tom ntej, 'tshwj tsis yog koj xav sim qhov kev ua si tshiab no ntawm 'dhia rau hauv qhov tob tob'.
  
  Ben tau koom nrog nws ntawm thawj lub txee. "Nws nyuaj rau mloog," nws quaj.
  
  "Xav txog Hayden," Drake hais rau nws. "Qhov no yuav pab koj dhau mus."
  
  "Kuv tab tom xav txog Hayden." Ben blinked ntawm tus pej thuam ze tshaj plaws, writhing trio ntawm intertwined taub hau, caj npab thiab ceg. "Qhov ntawd yog qhov teeb meem."
  
  "Nrog kuv". Drake ua tib zoo nqis mus rau qhov thib ob rub-tawm txee, twb ntsuas qhov txav ntawm peb thiab plaub. "Koj paub, Kuv zoo siab heev uas kuv tau siv tag nrho cov sij hawm ua si Tomb Raider."
  
  Ben hais tias, "Tsis txhob xav tias kuv yuav mus ua sprite hauv qhov kev ua si," Ben hais rov qab, thiab tom qab ntawd xav txog Tsib Hlis. Feem ntau ntawm cov neeg txawj ntse hauv Nyij Pooj tau muab piv rau nws cov yeeb yaj kiab ua yeeb yaj kiab. "Hav Matt, koj tsis xav tias peb ua npau suav tiag tiag, koj puas yog? Thiab qhov no yog txhua yam npau suav?"
  
  Drake tau saib thaum nws tus phooj ywg ua tib zoo nqis mus rau lub txee thib peb. "Kuv tsis tau muaj qhov npau suav zoo li no." Nws tsis tas yuav hno rau nws ib puag ncig los ua nws qhov taw tes.
  
  Tam sim no, tom qab lawv, pawg thib ob thiab thib peb ntawm cov neeg tau pib lawv txoj kev mob siab rau. Drake suav nees nkaum lub txee ua ntej nws mus txog qhov kawg thiab, hmoov zoo, dhia mus rau hauv av. Ua Vajtswv tsaug uas nws lub siab sib tw tau tuaj yeem so. Nws saib lub qhov rooj tawm mus rau ib feeb, tom qab ntawd, txaus siab tias lawv nyob ib leeg, nws tig mus xyuas qhov kev vam meej ntawm lwm tus.
  
  Tsuas yog nyob rau hauv lub sij hawm pom ib tug ntawm Delta txiv neej saib deb ntawm lub gaudy pleev xim rau qab nthab -
  
  Thiab nco txog lub txee uas nws tab tom yuav nce mus. Nws tau ploj mus hauv qhov sib cais thib ob, tib qho kev ceeb toom tias nws puas tau mus txog qhov ntawd yog lub suab nrov nrov uas ua raws nws lub caij nplooj zeeg.
  
  Tag nrho lub tuam txhab nres, thiab huab cua ua rau poob siab thiab ntshai. Komodo muab lawv tag nrho ib feeb thiab ces thawb lawv mus tom ntej. Lawv txhua tus paub yuav ua li cas kom dhau nws. Tus tub rog poob yog ib tug neeg ruam rau nws tus kheej.
  
  Ib zaug ntxiv, thiab lub sijhawm no ua tib zoo ntxiv, lawv txhua tus pib txav mus. Drake xav ib pliag tias nws tseem tuaj yeem hnov cov suab nrov ntawm cov tub rog ntog mus ib txhis rau hauv qhov tsis muaj qhov kawg, tab sis nws tau tso tseg nws ua kev xav tsis thoob. Nws tsom rov qab rau tib neeg tsuas yog nyob rau lub sijhawm pom Komodo loj hlob zoo li lub caij nplooj zeeg.
  
  Muaj ib lub sijhawm txaus siab ntawm nws txhais tes, ib qho kev npau taws ntawm kev khuv xim ntawm nws qhov kev xav tsis zoo, thiab tus thawj coj pab pawg Big Delta swb tawm ntawm ntug ntawm lub txee. Drake quaj tawm, yuav luag npaj kom maj nrawm rau nws txoj kev pab, tab sis tu siab tias nws yuav ua tsis tau raws sijhawm. Ben qw zoo li ib tug ntxhais -
  
  Tab sis qhov ntawd yog vim Karin tsuas yog nquab rau tus txiv neej loj!
  
  Tsis muaj kev xav tsis thoob, Karin Blake tau tso tag nrho cov pab pawg Delta uas tau kawm tiav los saib nws txoj kev tawm mus thiab maj nrawm mus rau Komodo. Nws nyob rau pem hauv ntej ntawm nws, yog li nws lub zog yuav tsum tau pab muab pov nws rov qab rau hauv lub pob zeb pob zeb. Tab sis Komodo yog ib tug txiv neej loj, thiab hnyav, thiab Karin lub point-blank leap NW nyuam qhuav txav nws.
  
  Tab sis nws tau kov nws me ntsis. Thiab qhov ntawd txaus los pab. Komodo tswj tig ib ncig, raws li Karin tau muab nws ntxiv ob vib nas this ntawm airtime, thiab tuav lub ntug ntawm pob zeb nrog lwm tus ntiv tes zoo li. Nws clung rau, siab xav, tsis tuaj yeem rub nws tus kheej.
  
  Thiab lub txee zawv zawg txav mob maj mam mus rau nws sab laug perimeter, tom qab ntawd nws ploj mus, nrog nws tus thawj coj ntawm pab pawg Delta.
  
  Karin tuav Komodo sab laug dab teg nruj nreem. Thaum kawg, lwm tus tswv cuab ntawm nws pab neeg tau hnov qab thiab tuav nws txhais tes. Nrog rau kev siv zog heev lawv rub nws thiab hla lub slab ib yam li nws ploj mus rau hauv ib qho kev zais zais.
  
  Komodo tuav nws lub taub hau ntawm lub pob zeb uas muaj plua plav. "Karin," nws hais. "Kuv yuav tsis saib lwm tus poj niam ntxiv."
  
  Tus poj niam zoo nkauj ex-tub kawm ntawv uas tawm los luag ntxhi. "Cov txiv neej, nrog koj lub qhov muag taug kev, koj yuav tsis kawm."
  
  Thiab los ntawm Drake qhov kev qhuas tuaj txog qhov kev paub tias qhov thib peb theem ntawm "tuag raug txim", chav tsev no hu ua kev ntshaw, tsis muaj dab tsi ntau tshaj li ib daim duab ntawm kev txom nyem nyob mus ib txhis ntawm ib tug txiv neej nrog lub qhov muag wandering. Cliché é hais txog yuav ua li cas yog ib tug txiv neej zaum nyob rau hauv ib tug café & # 233; nrog nws tus poj niam lossis tus hluas nkauj, thiab lwm nkawm ob txhais ceg zoo nkauj taug kev los ntawm - nws yuav luag yeej yuav tau saib.
  
  Tsuas yog hauv qab no, yog nws tau saib, nws yuav tuag.
  
  Qee tus poj niam yuav tsis muaj teeb meem nrog qhov ntawd, Drake mused. Thiab nrog qhov laj thawj zoo, ib yam nkaus. Tab sis Karin cawm Komodo, thiab tam sim no nkawm niam txiv txawm. Nws tau siv sijhawm tsib feeb ntawm kev ntxhov siab tos, tab sis thaum kawg cov pab pawg tau ua nws los ntawm cov khoom swb.
  
  Lawv sawv daws tau so. Txhua tus txiv neej hauv lub tuam txhab xav tias nws yog lawv lub luag haujlwm los tuav Karin txhais tes thiab qhia lawv txoj kev txaus siab rau nws txoj kev ua siab loj. Txawm Ben.
  
  Tom qab ntawd ib rab koob nrov nrov. Ib tug ntawm cov tub rog Delta poob rau hauv lub hauv caug, tuav nws lub plab. Dheev lawv raug tua. Ib nrab kaum ntawm cov Ntshav Vaj cov txiv neej nchuav tawm ntawm koov, tuav lawv cov riam phom ntawm qhov npaj txhij. Cov mos txwv whizzed los ntawm huab cua.
  
  Twb tau nyob ntawm lawv lub hauv caug, Drake thiab nws cov neeg coob poob rau ntawm lub lawj, tuav lawv cov riam phom. Tus txiv neej uas raug ntaus tseem nyob ntawm nws lub hauv caug thiab tau txais plaub lub mos txwv ntxiv rau hauv siab thiab lub taub hau. Nyob rau hauv tsawg tshaj li ob vib nas this nws twb tuag, lwm tus neeg raug tsim txom los ntawm cov ntshav King qhov ua rau.
  
  Drake khaws nws lub qev phom M16 thiab raug rho tawm haujlwm. Rau nws sab xis, ib tug mlom tau riddled nrog txhuas, shards ntawm alabaster tawg nyob rau hauv cov huab cua. Drake ducked.
  
  Lwm lub mos txwv whistled dhau nws lub taub hau.
  
  Tag nrho pab neeg nyob twj ywm, nyob twj ywm, thiab muaj peev xwm ua tib zoo tsom nrog lawv cov phom loj hauv av. Thaum lawv qhib hluav taws, nws yog kev tua neeg, ntau lub mos txwv riddled Kovalenko cov neeg khiav tawm thiab yuam lawv ua las voos zoo li cov menyuam roj hmab ntshav. Ib tug txiv neej bulldozed nws txoj kev, ua txuj ci tseem ceeb tsis muaj mob, txog thaum nws ntsib Matt Drake.
  
  Tus txiv neej SAS yav dhau los tuaj ntawm nws lub taub hau, xa lub taub hau tawg thiab rab riam nrawm nrawm rau nws tav. Qhov kawg ntawm Kovalenko cov txiv neej plam mus rau hauv qhov chaw uas tag nrho cov txiv neej phem kawg.
  
  Ntuj raug txim.
  
  Drake tau hais kom lawv dhau mus, ua rau pom kev tu siab ntawm tus tswv cuab Delta poob. Lawv yuav khaws nws lub cev ntawm txoj kev rov qab los.
  
  "Peb yuav tsum tau ntes tus neeg phem."
  
  
  Tshooj peb caug-plaub
  
  
  Hayden tuaj ntsib Ed Boudreaux thiab lub ntiaj teb tau yaj tag.
  
  "Kuv zoo siab muab koj tua," Boudreau rov hais dua cov lus uas nws tau hais rau nws ib zaug dhau los. "Ib zaug".
  
  "Koj ua tsis tau tejyam zaum kawg, psycho. Koj yuav poob dua."
  
  Boudreau ntsia saum nws txhais ceg. "Koj lub duav zoo li cas?" - Kuv nug.
  
  "Txhua yam zoo dua". Hayden sawv ntawm tus ntiv taw, tos kom muaj xob laim tawm tsam. Nws sim coj cov neeg Amelikas kom nws lub nroog Yeiuxalees raug thawb tawm tsam phab ntsa ntawm lub tsev, tab sis nws tau cunning heev rau qhov ntawd.
  
  "Koj yog ntshav." Boudreaux mimed licking nws rab riam. "Nws qab heev. Kuv xav tias kuv tus menyuam xav tau ntau dua. "
  
  "Tsis zoo li koj tus muam," Hayden qw nrov nrov. "Nws yeej tsis tuaj yeem nqa nws ntxiv lawm."
  
  Boudreau rushed rau nws. Hayden tau xav txog qhov no thiab ua tib zoo dodged, nthuav tawm nws cov hniav mus rau lub tshuab ntawm nws sab plhu. "Thawj cov ntshav," nws hais.
  
  "Prelude". Boudreau lunged thiab retreated, ces ntaus nws nrog ob peb luv luv tshuab. Hayden parried lawv tag nrho thiab ua tiav nrog ib tug xibtes ntaus rau lub qhov ntswg. Boudreau staggered, kua muag nyob rau hauv nws ob lub qhov muag.
  
  Hayden tam sim ntawd coj kom zoo dua, stabbing nrog nws rab riam. Nws pinned Boudreaux rau ntawm phab ntsa, tom qab ntawd thim rov qab ib lub tshuab-
  
  Boudreau tau ploj mus.
  
  Hayden ducked thiab nyam rab riam rau hauv nws tus ncej puab. Nws rub tawm thaum nws qw, tsis tuaj yeem nres lub ntsej muag luag ntxhi uas tshwm hauv nws ob lub qhov muag.
  
  "Koj puas hnov nws, asshole?"
  
  "Bitch!" Boudreaux mus vwm. Tab sis qhov no yog qhov npau taws ntawm tus neeg tua rog, tus neeg xav, tus tub rog caij nyoog. Nws khob nws rov qab nrog tshuab tom qab tshuab, ua rau muaj kev pheej hmoo vwm tab sis tswj kom muaj zog txaus thiab ceev kom nws xav txog ob zaug txog kev cuam tshuam. Thiab tam sim no, thaum lawv thim rov qab, lawv tau ntsib lwm pab pawg neeg sib ntaus sib tua, thiab Hayden poob nws qhov sib npaug.
  
  Nws poob thaum nce saum tus txiv neej poob lub hauv caug, dov thiab sawv, riam npaj.
  
  Boudreau yaj rau hauv cov neeg coob coob, lub ntsej muag luag ntxhi tig mus rau hauv kev luag nyav thaum nws saj nws tus kheej cov ntshav thiab swung riam.
  
  "Saib koj,"nws qw nrov nrov. "Kuv paub koj nyob qhov twg, Npeeg Jay."
  
  Hayden pov ib tug ntawm cov Ntshav King cov txiv neej tawm ntawm txoj kev, tsoo tus txiv neej txhais ceg zoo li ib tug twig thaum nws clearing txoj kev rau Boudreaux. Tawm ntawm lub ces kaum ntawm nws lub qhov muag nws pom Mai, uas yog undoubtedly lub game changer nyob rau hauv no sib ntaus sib tua, sib ntaus sib tua tsis muaj riam phom tiv thaiv cov txiv neej nrog ntse riam phom, kev sib ntaus sib tua yog heev ze rau rab phom thiab nws tso lawv nyob rau hauv ib tug heap ntawm nws ko taw. Hayden ntsia cov neeg tuag thiab tuag uas twitched nyob ib ncig ntawm nws.
  
  Nws pom tias txawm tias Boudreau tau rov xav txog qhov xwm txheej thaum nws ua raws li Hayden ntsia thiab pom tus neeg sawv cev Japanese legendary hauv kev nqis tes ua.
  
  May ntsia ntawm Hayden. "Txoj cai tom qab koj."
  
  Hayden lunged ntawm Boudreau.
  
  Lub ntsiab psycho ntawm Bloody King tau tawm mus zoo li Hawaiian mongoose tab tom nqis los ntawm nws pob taws. Hayden thiab May tau nrhiav. Thaum dhau los, Mai tau ua rau muaj kev sib tsoo rau lwm tus ntawm Kovalenko cov txiv neej, yog li cawm lwm tus tub rog txoj sia.
  
  Dhau ntawm lub tsev txhab nyiaj yog qhov chaw qhib, lub dav hlau nrog lub nyoob hoom qav taub, thiab qhov chaw nqaim nqaim uas ob peb lub nkoj tau thauj khoom. Boudreau tau sib tw dhau lub nyoob hoom qav taub, mus rau lub nkoj loj loj, thiab tseem tsis tau nres thaum nws dhia mus rau saum huab cua. Ua ntej Hayden tuaj yeem dhau lub nyoob hoom qav taub, lub nkoj loj twb tau ntiab tawm thiab pib mus rau pem hauv ntej.
  
  Tej zaum pib qeeb. "Qhov no yog Baja. sai heev, thiab peb tug txiv neej twb tos sab hauv. Piv rau lawv, lwm lub nkoj zoo li nyob ntsiag to. " Nws ob lub qhov muag ci ntsa iab ntawm lub nyoob hoom qav taub. "Tam sim no qhov no yog qhov peb xav tau."
  
  Hayden ducked li lub mos txwv whizzed dhau lawv, NW nyuam qhuav pom. "Koj puas tuaj yeem tswj tau nws?"
  
  Maiv nug nws tias, 'Koj puas nug kuv lo lus nug no tiag?' saib ua ntej koj nqis mus rau ntawm txoj kev hla thiab dhia mus rau hauv. Ua ntej Hayden mus txog, Mai twb tau pib lub ntsiab rotor, thiab Boudreaux lub nkoj rushed mus rau hauv tus dej nrog lub suab nrov.
  
  "Muaj kev ntseeg," Mai hais ntsiag to, ua kom pom kev ua siab ntev uas nws paub tias yog Hayden ua rau nws cov hniav ntxhov siab. Ib feeb tom qab lub tsheb tau npaj ya. Tej zaum yuav txhim kho pab neeg. Lub sled tawm hauv av. Cov mos txwv ntaus ib kem ib sab ntawm Hayden lub taub hau.
  
  Nws rub rov qab, tom qab ntawd tig mus pom qhov kawg ntawm Vaj Ntxwv Ntshav cov txiv neej poob rau hauv hluav taws. Ib tug tub rog Hawaii Special Forces tau muab lawv tus ntiv tes xoo thaum lub nyoob hoom qav taub pib nqis los thiab tig, npaj mus caum lub nkoj. Hayden yoj rov qab.
  
  Tsuas yog lwm hnub vwm hauv nws lub neej.
  
  Tab sis nws tseem nyob ntawm no. Tseem ciaj sia. Jay lub qub motto popped rau hauv nws lub taub hau dua. Cia lwm hnub. Cia li nyob. Txawm nyob rau lub sij hawm zoo li no, nws nco nws txiv heev.
  
  Ib feeb tom qab, lub nyoob hoom qav taub hloov thiab maj nrawm mus nrhiav kub. Hayden lub plab tseem nyob qhov twg hauv lub yeej, thiab nws tuav lub railing kom txog thaum nws pob luj taws mob. Maiv tsis nco ib pliag.
  
  "Cia koj lub ris."
  
  Hayden sim coj nws lub siab tawm ntawm lub caij kiv taub hau los ntawm kev tshuaj xyuas qhov xwm txheej ntawm nws riam phom. Nws rab riam rov qab los rau nws tus tuav. Nws tsuas yog rab yaj phom uas tseem tshuav yog tus qauv Glock ntau dua li Caspian nws tau nyiam tsis ntev los no. Tab sis dab tsi lub ntuj raug txim, rab phom yog rab phom, txoj cai?
  
  Maiv ya ya qis txaus kom cov tshuaj tsuag tsoo lub qhov cua. Ib lub nkoj daj loj tau txav mus raws tus dej dav tom ntej. Hayden pom cov duab sawv tom qab nws, saib lawv mus kom ze. Tsis ntseeg lawv tau ua tub rog.
  
  Mai txoov nws lub taub hau thiab ces glared ntawm Hayden. "Curage and Glory."
  
  Hayden nodded. "Txog".
  
  Tej zaum yuav ntaus pab pawg, xa lub nyoob hoom qav taub mus rau hauv kev npau taws, ntawm kev sib tsoo mus rau daj Bayeux. Raws li kev cia siab, cov neeg sawv ntawm ob sab rov qab los ntawm kev poob siab. Hayden tau tawm ntawm lub qhov rais thiab raug rho tawm haujlwm. Cov mos txwv mus tsis muaj kev cia siab nyob deb.
  
  Maiv muab nws ib nrab qhov khoob M9. "Ua kom lawv suav."
  
  Hayden raug rho tawm haujlwm dua. Ib tug ntawm Boudreau cov txiv neej raug rho tawm haujlwm rov qab, cov mos txwv thawm lub nyoob hoom qav taub lub ru tsev. Mai ua lub voj voog zigzag nyob ib ncig ntawm pab pawg, xa Hayden lub taub hau tsoo tawm tsam kev txhawb nqa. Mai ces nqov dua, aggressively, muab tsis quarter. Hayden tau tso nws lub Glock thiab pom ib tug ntawm Boudreau cov txiv neej mus hla dej hauv cov ntshav.
  
  Tom qab ntawd lub nyoob hoom qav taub raug ntaus los ntawm lwm cov mos txwv, ua raws los ntawm lwm tus. Lub tsheb loj sawv cev rau lub hom phiaj loj. Hayden pom Boudreau ntawm lub log ntawm lub nkoj, tuav ib rab riam nruj hauv nws cov hniav, tua lawv nrog rab phom submachine.
  
  "Huag," May lub suab qw yog qhov tsis txaus ntseeg thaum cov pa luam yeeb dub dheev ntws tawm ntawm lub nyoob hoom qav taub thiab lub suab ntawm lub cav dheev hloov ntawm lub suab nrov mus rau lub suab quaj. Yog tsis muaj kev taw qhia, lub nyoob hoom qav taub pib wobble thiab jerk.
  
  Tej zaum blinked ntawm Hayden.
  
  Hayden tos kom txog thaum lawv nyob saum Boudreau lub nkoj thiab qhib nws lub qhov rooj thaum lub nyoob hoom qav taub nqis.
  
  Nws ntsia mus rau hauv cov nqaij dawb ntawm Boudreaux ob lub qhov muag, hais tias, "Screw qhov no," thiab dhia tawm ntawm lub nyoob hoom qav taub ntog.
  
  
  Tshooj peb caug-tsib
  
  
  Hayden lub caij nplooj zeeg dawb yog luv luv. Boudreaux lub nkoj tsis nyob deb, tab sis nyob rau hauv txoj kev nws muab tus txiv neej ib glancing tshuab ua ntej tsoo mus rau lub lawj. Cua tuaj tawm ntawm nws lub cev noisily. Lub qhov txhab qub ntawm nws tus ncej puab mob. Nws pom cov hnub qub.
  
  Lub nyoob hoom qav taub ya mus rau hauv tus dej nrawm nrawm li peb caug ko taw mus rau sab laug, lub suab nrov ntawm nws txoj kev tuag ploj mus tag nrho cov kev xav sib koom ua ke thiab xa ib nthwv dej loj heev hla tus hneev ntawm lub nkoj.
  
  Lub nthwv dej muaj zog txaus los hloov lub nkoj ntawm lub nkoj.
  
  Lub nkoj poob nrawm, xa txhua tus neeg ya mus rau pem hauv ntej, thiab pib sau. Tom qab ntawd, thaum kawg ntawm nws txoj kev txav mus rau pem hauv ntej, nws tig mus thiab tsaws hauv plab hauv dej dawb.
  
  Hayden tuav thaum lub nkoj qaij. Thaum nws mus rau hauv qab dej, nws ncaws zog, taw ncaj nraim, ces ncaws rau ntawm ntug dej uas ze tshaj plaws. Cov dej txias ua rau nws mob taub hau, tab sis nws soothed nws cov leeg mob me ntsis. Ntshai ntawm qhov tam sim no ua rau nws paub tias nws nkees npaum li cas.
  
  Thaum nws ntog, nws pom tias nws nyob tsis deb ntawm ntug dej, tab sis ntsib nrog Ed Boudreau. Nws tseem tuav rab riam nruab nrab ntawm nws cov hniav thiab qw thaum nws pom nws.
  
  Qab nws, lub wreckage ntawm haus luam yeeb nyoob hoom qav taub pib tog rau hauv tus dej. Hayden pom May caum Boudreau ob tug txiv neej ntxiv mus rau lub txhab nyiaj av nkos. Paub tias nws yuav tsis ciaj sia nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv dej, nws rushed hla tus neeg vwm thiab tsis nres mus txog rau thaum nws ntaus ntug dej. Cov av nkos tuab ncig nws.
  
  Muaj ib lub suab nrov nrov ntawm nws. Boudreaux, ua pa. "Nres. Fucking. Kev khiav tawm." Nws ua pa hnyav heev.
  
  "Koj tau txais nws," Hayden rub thiab pov ib pawg av ntawm nws lub ntsej muag thiab nce mus rau lub txhab nyiaj. Cov av nkos rau nws thiab sim rub nws mus. Dab tsi yuav tsum yog qhov yooj yim nkag mus rau hauv av qhuav coj nws tsuas yog ob peb taw saum tus dej kab.
  
  Nws tig ib ncig thiab slam nws lub pob taws qias neeg rau hauv Boudreaux lub ntsej muag. Nws pom rab riam uas nws tuav ntawm nws cov hniav txiav tob rau hauv nws ob sab plhu, ua rau nws luag ntxhi dav dua tus Joker. Nrog lub suab qw thiab cov tshuaj tsuag ntawm cov ntshav thiab cov hnoos qeev, nws lub plab flopped rau ntawm nws ob txhais ceg, siv nws txoj siv sia los rub nws lub cev. Hayden ntaus ntawm nws lub taub hau uas tsis muaj kev tiv thaiv, tab sis nws lub tshuab tsis muaj txiaj ntsig me ntsis.
  
  Ces nws nco txog nws rab riam.
  
  Nws ncav cuag nws tus kheej nrog nws txhais tes, thawb, straining, lifting nws lub cev ib nti raws li cov av squided thiab sim tuav nws.
  
  Nws cov ntiv tes kaw ib ncig ntawm tus kov. Boudreaux xyaum ripped nws lub ris tawm thaum nws jerked ib zaug ntxiv, nres sab xis ntawm nws nraub qaum, nws lub taub hau thiab daim di ncauj dheev nyob ib sab ntawm nws pob ntseg.
  
  "Zoo fucking sim." Nws hnov cov ntshav ntws los ntawm nws lub ntsej muag rau ntawm nws sab plhu. "Koj yuav hnov. Nws tshwm sim zoo thiab qeeb. "
  
  Nws muab nws qhov hnyav tag nrho ntawm nws lub cev, thawb nws tob rau hauv av. Nrog ib txhais tes nws faus nws lub ntsej muag nyob rau hauv lub slime, nres nws ua tsis taus pa. Hayden nyuaj siab heev, ncaws thiab dov raws li qhov nws ua tau. Txhua zaus nws ntsia, nws lub ntsej muag npog hauv cov av nplaum, nws pom May nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, sib ntaus ib leeg nrog ob tug ntawm Boudreau lub henchmen.
  
  Ib tug poob rau hauv peb vib nas this lawv tuav Hayden lub ntsej muag. Lwm tus tau thim rov qab, ua kom lub siab ntev. Thaum lub sij hawm Hayden lub ntsej muag tuaj rau saum huab cua zaum thib plaub, May tau thaum kawg tig nws thiab tab tom yuav tsoo nws nraub qaum rau ntawm tsob ntoo poob.
  
  Hayden lub zog ntxiv yuav luag tag.
  
  Boudreau rab riam chob daim tawv nqaij ncig nws tus tav thib peb. Nrog rau ib qho agonizingly qeeb thiab ntsuas thrust, cov hniav pib xaub tob. Hayden txhawb nqa thiab ncaws tawm, tab sis tsis muaj peev xwm pov nws tus neeg tawm tsam.
  
  "Tsis muaj qhov twg mus." Boudreaux tus npau taws phem ntxeem tau nws lub taub hau.
  
  Thiab nws hais yog lawm, Hayden mam li nco dheev paub. Nws yuav tsum tsum tsis txhob sib ntaus sib tua thiab cia nws tshwm sim. Cia li dag. Muab sijhawm rau koj tus kheej-
  
  Cov hniav ntog ntxaum, steel scraping tiv thaiv pob txha. Boudreaux lub chuckle yog hu ntawm Grim Reaper, hu rau dab thuam nws.
  
  Lub riam hauv qab nws lub cev tuaj dawb nrog lub suab nrov slurping. Hauv ib qho lus tsa suab, nws tig rab ntaj ntawm nws txhais tes thiab jabbed nws nyuaj tom qab nws rov qab rau hauv Boudreaux tus tav.
  
  Tus psycho staggered rov qab qw, tus tuav ntawm rab riam tawm ntawm nws lub hauv siab. Txawm li ntawd los, Hayden txav tsis tau. Nws raug nias tob rau hauv av nkos, nws lub cev tag nrho raug rub los. Nws txawm txav tsis tau nws txhais caj npab.
  
  Boudreau hawb pob thiab choked rau nws. Ces nws xav tias muaj ib rab riam loj raug muab tshem tawm. Yog li nws rov qab los. Nws yuav tua nws tam sim no. Ib qho nyuaj rau nws lub caj dab los yog txha nraub qaum. Boudreau tuav nws.
  
  Hayden qhib nws lub qhov muag dav, txiav txim siab pom hnub ci ib zaug dhau los. Nws xav txog Ben, thiab nws xav tias: Txiav txim rau kuv raws li kuv nyob, tsis yog kuv tuag li cas.
  
  Ib zaug ntxiv.
  
  Tom qab ntawd, loj heev thiab txaus ntshai li tsov ntxhuav, Mai Kitano rushed mus. Txog li peb ko taw deb ntawm Hayden, nws thawb tawm hauv av, muab txhua ooj ntawm lub zog rau hauv kev ncaws pob. Ib thib ob tom qab ntawd, tag nrho cov quab yuam ntawd tau tawg Boudreaux lub cev sab sauv, ua rau cov pob txha thiab lub cev, xa cov hniav tawg thiab cov ntshav los ntawm qhov dav dav.
  
  Qhov hnyav tau nqa los ntawm Hayden nraub qaum.
  
  Ib tug neeg nqa nws tawm ntawm cov av nkos nrog pom meej yooj yim. Ib tug neeg nqa nws, ua tib zoo muab nws tso rau ntawm cov nyom nyom thiab khoov rau nws.
  
  Tus ntawd yog Mai Kitano. "Zoo," nws hais yooj yim. "Nws tuag lawm. Peb yeej".
  
  Hayden txav tsis tau lossis hais lus. Nws cia li ntsia lub ntuj xiav, cov ntoo swaying, thiab May lub ntsej muag luag ntxhi.
  
  Thiab tom qab ib pliag, nws hais tias, "Nco ntsoov kuv tsis txhob ua rau koj npau taws. Tiag tiag, yog tias koj tsis yog qhov zoo tshaj plaws uas tau muaj, kuv ... " Nws txoj kev xav tseem nyob nrog Ben, yog li nws xaus lus nws yuav hais li cas. "Kuv yuav qhia kuv lub nroog Yeiuxalees ntawm Asda."
  
  
  Tshooj peb caug-SIV
  
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau thawb nws cov neeg mus rau lawv qhov kev txwv.
  
  Qhov tseeb tias lawv cov neeg nrhiav tau yuav luag kaw qhov sib txawv ua rau nws npau taws. Nws yog ntau tus neeg qeeb nws. Nws yog lawv phau ntawv qhia nqaim-minded, messing nyob ib ncig ntawm qhov tsis muaj teeb meem thaum lawv tuaj yeem ua tiav. Tus naj npawb ntawm cov neeg tuag nrhiav qhov khoom plig no tsis muaj teeb meem. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau thov thiab xav txog lawv txoj kev txi. Nws xav kom lawv sawv daws pw thiab tuag rau nws. Lawv tsev neeg yuav tau saib xyuas. Los yog tsawg kawg lawv yuav tsis raug tsim txom.
  
  Txhua yam yog khoom plig.
  
  Nws phau ntawv qhia, ib tug txiv neej hu ua Thomas, hais ib yam dab tsi txog qhov no yog theem uas lwm tus neeg ruam hu ua Hawksworth hu ua khib. Nws yog lub tsev plaub, Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau npau taws. Tsuas yog plaub. Tus txheej txheem lus dab neeg hais txog xya theem ntawm ntuj raug txim. Puas muaj tiag tiag muaj peb yam ntxiv tom qab no?
  
  Thiab Hawksworth paub li cas? Tus Kws Sau Ntawv thiab Cook tau tig thiab khiav tawm, lawv cov pob me me zuj zus mus rau qhov loj ntawm cov txiv laum huab xeeb thaum lawv pom cov cuab yeej cuab tam tom qab qib tsib. Dmitry Kovalenko, nws xav, tau kawg nws yuav tsis.
  
  "Koj tos dab tsi?" - nws quaj ntawm Thomas. "Peb yuav tsiv mus. Tam sim no."
  
  Thomas pib hais tias, "Kuv tsis tau xav txog qhov cuab yeej cuab tam, tus tswv," Thomas pib hais.
  
  "Rau ntuj txiag teb tsaus nrog lub ntxiab system. Xa cov neeg mus rau hauv. Lawv yuav pom nws sai dua. " Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau rub nws daim di ncauj hauv kev lom zem thaum nws kawm hauv chav.
  
  Tsis zoo li peb yav dhau los, lub chamber no tau nqes mus rau hauv qhov kev nyuaj siab hauv nruab nrab uas zoo li nws tau raug muab dai rau hauv pob zeb nws tus kheej. Ob peb tuab hlau txhawb protruded los ntawm cov tawv hauv pem teb, yuav luag zoo li cov kauj ruam. Raws li peb tau nce zuj zus, cov phab ntsa ntawm lub chamber nqaim kom txog thaum, tom qab lub pas dej ua ke, lawv pib nthuav dua.
  
  Lub pas dej tauv los ua 'choke point'.
  
  Vaj Ntxwv ntshav xav. Yuav ua li cas qhov kev txhaum hloov mus rau hauv lub neej tiag tiag, mus rau hauv lub ntiaj teb no nyob rau hauv qhov chaw ntxoov ntxoo tsis tsuas yog tiv thaiv koj, tab sis kuj tua koj? Nws saib raws li Thomas tau hais kom ua ntej. Thaum xub thawj txhua yam mus zoo. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau ntsia rov qab mus rau qhov chaw uas lawv tau tuaj thaum nws hnov cov suab nrov nrov ntawm rab phom. Drake thiab nws cov tub rog me yuav raug damned. Thaum nws tawm ntawm no, nws tus kheej yuav xyuas kom meej tias cov ntshav vendetta ua tiav nws lub hom phiaj siab phem.
  
  Kev tua tau txhawb nqa nws. "Txav mus!" - nws qw, tsuas yog nyob rau lub sijhawm thaum tus thawj coj tau nqis los ntawm qee qhov kev ntxhov siab zais. Muaj ib qho kev sib tsoo zoo li lub pob zeb ntog, lub suab nrov ntawm huab cua, thiab tam sim ntawd tus thawj coj lub taub hau tsoo lub pob zeb pem teb ua ntej dov nqes nqes hav zoo li lub pob ncaws pob. Lub taub hau tsis muaj lub cev poob rau hauv lub pob zeb ntshav.
  
  Txawm Huab Tais Ntshav ntsia. Tiamsis nws tsis ntshai. Nws tsuas xav pom dab tsi ua rau nws raug mob rau nws tus thawj coj. Thomas qw ib sab ntawm nws. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau thawb nws mus tom ntej, ua raws li nws cov kauj ruam, txaus siab rau tus txiv neej txoj kev ntshai. Thaum kawg, ib sab ntawm lub cev twitching, nws nres.
  
  Ib puag ncig ntawm cov neeg ntshai, Ntshav Vaj Ntxwv tau kawm txog cov txheej txheem qub. Ib rab chais-nyias hlau tau ncab ntawm lub taub hau qhov siab ntawm ob lub hlau xaim uas yuav tsum tau tuav hauv qhov chaw los ntawm qee yam khoom siv tensioning. Thaum nws tus txiv neej rub tus txhais, cov ncej tso tawm thiab cov hlau tig nrog lawv, txiav nws tus txiv neej lub taub hau ntawm caj dab.
  
  Ci ntsa iab. Ib qho kev cuam tshuam zoo heev, nws xav, thiab xav tsis thoob tias nws puas tuaj yeem siv cov cuab yeej zoo li no hauv cov tub qhe hauv nws lub tsev tshiab.
  
  "Koj tos dab tsi?" nws qw rau cov neeg seem. "Txav mus!"
  
  Peb tus txiv neej dhia mus rau pem hauv ntej, thiab kaum ob ntxiv ua raws. Tus Vaj Ntxwv Ntshav xav tias nws yuav tsum ua tib zoo tawm ib nrab kaum ob ntxiv tom qab nws nyob rau hauv rooj plaub Drake sai dhau nws.
  
  "Tam sim no sai," nws hais. "Yog tias peb taug kev nrawm dua, peb yuav mus sai dua, txoj cai?"
  
  Nws cov txiv neej tau khiav mus, txiav txim siab tias lawv tsis muaj kev xaiv tiag tiag thiab muaj lub sijhawm me me uas lawv tus thawj coj deranged yog lawm. Lwm qhov ntxiab tau tshwm sim, thiab lub taub hau thib ob dov los ntawm txoj kab nqes. Lub cev poob thiab tus txiv neej tom qab nws tripped hla nws, suav nws tus kheej muaj hmoo zoo li lwm cov hlau uas tau txiav cov huab cua ncaj qha saum nws lub taub hau.
  
  Thaum pawg thib ob pib nqis los, Vaj Ntxwv Ntshav tau koom nrog lawv. Cov cuab yeej tshiab tau teeb tsa. Ntau lub taub hau thiab tawv taub hau pib poob. Ces muaj ib lub suab nrov nrov nrov thoob plaws hauv lub qhov tsua. Daim iav tau tshwm sim ntawm ob sab ntawm txoj kev nqaim, tso kom tus neeg nyob rau hauv pem hauv ntej tau xav txog hauv lawv.
  
  Nyob rau tib lub sij hawm, lub suab ntawm rushing dej tau hnov, thiab lub pas dej ua ke ntawm ko taw ntawm txoj kab nqes pib sau.
  
  Tsuas yog dej no xwb tsis yog dej xwb. Tsis txiav txim los ntawm txoj kev nws haus luam yeeb.
  
  Thomas qw thaum lawv khiav ntawm lawv. "Nws yog pub los ntawm lub pas dej acid. Qhov no yog thaum sulfur dioxide gas dissolves hauv dej thiab tsim sulfuric acid. Koj yeej tsis xav kov qhov no!"
  
  "Tsis txhob tso tseg," Vaj Ntxwv Bloody roar thaum nws pom cov neeg pib qeeb. "Siv cov ncej hlau, idiots."
  
  Tag nrho cov pab pawg tau maj nrawm rau txoj kab nqes hauv cov neeg coob coob. Rau sab laug thiab sab xis, random ntxiab qhib nrog lub suab zoo ib yam li hneev nti raug rho tawm haujlwm. Lub cev tsis muaj lub taub hau poob thiab lub taub hau dov zoo li muab pov tseg pineapples ntawm cov txiv neej, ib txhia ntawm lawv tau hla mus, lwm tus yuam kev ncaws lawv. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau pom thaum ntxov tias muaj neeg coob dhau ntawm tus ncej, thiab pom tau tias lub pob hlwb yuav ua rau cov neeg txawj ntse ntawm lawv dhia yam tsis muaj kev xav thib ob.
  
  Lawv yuav tsim nyog lawv txoj hmoo. Nws yeej ib txwm zoo dua rau tus neeg ruam kom tuag.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau qeeb thiab tuav Thomas rov qab. Ntau tus txiv neej kuj ua rau qeeb qeeb, rov hais dua rau Vaj Ntxwv Ntshav txoj kev ntseeg tias tsuas yog qhov ci ntsa iab thiab qhov zoo tshaj plaws yuav muaj sia nyob. Tus thawj coj ntawm pob tau dhia mus rau thawj tus ncej hlau thiab tom qab ntawd pib dhia ntawm tus ncej mus rau tus ncej hla dej rushing. Thaum xub thawj nws ua tau ib co kev vam meej, tab sis tom qab ntawd cov tshuaj lom nthwv dej tsoo nws ob txhais taw. Qhov twg cov dej acidic kov, nws cov khaub ncaws thiab tawv nqaij hlawv.
  
  Thaum nws ob txhais taw kov tus ncej tom ntej, qhov mob ua rau nws ob npaug thiab nws poob, txaws ncaj nraim rau hauv lub pas dej uas muaj neeg coob coob. Furious, agonized qw echoed thoob plaws hauv lub tsev.
  
  Lwm tus txiv neej poob ntawm lub txee thiab poob rau hauv. Tus txiv neej thib peb tau nres ntawm ntug pas dej, belatedly paub tias tsis muaj lub txee meej rau nws dhia mus rau, thiab raug thawb rau hauv thaum lwm tus txiv neej slammed blindly rau hauv nws nraub qaum.
  
  Cov iav tsom rau tus neeg nyob pem hauv ntej. Koj puas yuav khib tus txiv neej pem hauv ntej?
  
  Tus huab tais ntshav pom lub hom phiaj ntawm daim iav thiab kev puas tsuaj ntawm lub cuab. "Saib xyuas!" Thomas qw tib lub sijhawm. "Saib koj ob txhais taw, tsis yog ntawm tus neeg pem hauv ntej. Qhov kev tawm dag zog yooj yim no yuav pab koj hla cov ntawv kom nyab xeeb. "
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau nres ntawm ntug ntawm lub pas dej tshiab. Kev txiav txim siab los ntawm qhov tseeb tias cov dej tseem nce siab, nws pom tias cov saum toj kawg nkaus ntawm cov kev txhawb nqa yuav sai sai no nyob rau hauv lub seething nto. Nws thawb tus txiv neej pem hauv ntej thiab rub Thomas nrog nws. Lub ntxiab tau tawm ntawm qhov ntau, yog li ze nws hnov cua thaum tus ncej hlau ya hla nws lub xub pwg.
  
  Taug kev mus rau ntawm tus ncej thiab seev cev sai sai hauv kev txiav txim siab tsis sib xws. Muaj ib lub sijhawm luv luv thaum cov dej tawg ua ntej. Lwm tus ncej, thiab tus txiv neej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws stumbled. Screaming, nws ua txuj ci tseem ceeb, tswj kom nres nws lub caij nplooj zeeg los ntawm tsaws rau lwm tus ncej. Cov kua qaub-laced dej txaws ncig nws tab sis tsis kov nws.
  
  Bye.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav pom nws lub sijhawm. Tsis xav lossis nres, nws tau nqis los ntawm tus txiv neej lub cev, siv nws ua tus choj hla thiab mus txog kev nyab xeeb ntawm ntug dej hiav txwv. Nws qhov hnyav thawb tus txiv neej txawm tias qis dua, plunging nws lub hauv siab mus rau hauv acid.
  
  Qhov thib ob tom ntej no nws tau ploj mus rau hauv cua daj cua dub.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav ntsia tom qab nws. " ruam".
  
  Thomas tsaws ntawm nws ib sab. Ntau tus neeg deftly dhia ntawm cov ncej hlau mus rau kev nyab xeeb. Tus Vaj Ntxwv Ntshav ntsia ua ntej ntawm qhov kev tawm arched.
  
  "Thiab li ntawd mus txog rau qib tsib," nws hais smugly. "Qhov twg kuv yuav xyaum tus cab no, Cook. Thiab qhov twg, thaum kawg, "nws qw nrov nrov. "Kuv yuav rhuav tshem Matt Drake."
  
  
  Tshooj peb caug-Seven
  
  
  Lub Hiav Txwv Loj ntawm Hawaii tau hu ua txoj kev no kom tsis txhob muaj kev ntxhov siab. Nws lub npe tiag tiag yog Hawaii, lossis Hawaii Island, thiab nws yog cov kob loj tshaj plaws hauv Tebchaws Meskas. Nws yog lub tsev rau ib lub roob hluav taws nto moo tshaj plaws hauv ntiaj teb, Kilauea, lub roob uas tau tawg tas li txij li xyoo 1983.
  
  Niaj hnub no, ntawm qhov chaw qis ntawm Mauna Loa tus viv ncaus lub roob hluav taws, Mano Kinimaka thiab Alicia Miles, nrog rau ib pab neeg ntawm US Marines, tau pib tshem tawm cov kab mob uas tau coj los rau hauv lub siab ntawm cov neeg nyob hauv cov kob.
  
  Lawv tsoo tawm ntawm qhov chaw sab nrauv, tau tua ntau tus Vaj Ntxwv Ntshav cov txiv neej, thiab tsoo mus rau hauv lub koom haum loj ib yam li cov neeg saib xyuas tau tso tag nrho cov neeg ua phem. Nyob rau tib lub sijhawm, lub suab nrov nrov ntawm lub tsheb tau hnov, nrawm nrawm tom qab lub tsev. Alicia thiab Kinimaka tsis siv sijhawm los khiav ncig.
  
  Alicia nres hauv kev tsis meej pem. "Dam, cov assholes khiav tawm." Plaub ATVs sib tw khiav mus, dhia rau ntawm lawv lub log tsheb loj.
  
  Kinimaka tsa nws rab phom thiab coj lub hom phiaj. "Tsis ntev." Nws raug rho tawm haujlwm. Alicia saib thaum tus neeg kawg poob thiab ATV sai sai nres.
  
  "Wow, tus loj, tsis phem rau tub ceev xwm. Cia peb."
  
  "Kuv los ntawm CIA." Kinimaka yeej ib txwm coj cov ntses, ntau rau Alicia zoo siab.
  
  "Tsuas yog peb tsab ntawv luv uas tseem ceeb yog Askiv. Nco ntsoov qhov no".
  
  Kinimaka yws ib yam dab tsi thaum Alicia mus txog ntawm ATV. Nws tseem ua haujlwm. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv ob leeg sim coj lub rooj zaum pem hauv ntej. Alicia tuav nws lub taub hau thiab taw rau sab nraub qaum.
  
  "Kuv nyiam kuv cov neeg qab kuv, phooj ywg, yog tias lawv tsis poob."
  
  Alicia pib lub cav thiab tsav tsheb tawm. ATV yog ib tug tsiaj nyaum loj, tab sis nws txav tau yooj yim thiab thaws zoo li pob. Tus loj Hawaiian qhwv nws txhais tes nyob ib ncig ntawm nws lub duav los tuav nws, tsis yog nws xav tau. Muaj cwj mem nyob qhov twg nws zaum. Alicia luag ntxhi thiab tsis hais dab tsi.
  
  Cov neeg khiav tawm tom ntej pom tau tias lawv tab tom nrhiav. Cov neeg nyob ntawm ob ntawm lawv tig los thiab raug rho tawm haujlwm. Alicia frowned, paub tias nws yog kiag li tsis yooj yim sua mus ntaus ib yam dab tsi li no. Amateurs, nws xav. Nws ib txwm xav tias kuv tab tom sib ntaus sib tua amateurs.Qhov kawg ntawm kev sib ntaus sib tua nws tau tawm tsam Drake hauv Abel Frey lub chaw ruaj khov. Thiab txawm hais tias tus txiv neej yog rusty, hampered los ntawm trappings ntawm xya xyoo ntawm kev coj ncaj ncees.
  
  Tam sim no nws yuav muaj kev xav txawv.
  
  Alicia tsav tsheb ntse es ceev ceev. Nyob rau hauv ib lub sij hawm luv luv, nws coj lawv ATV mus rau qhov kev pom zoo nyob deb. Kinimaka qw hauv nws pob ntseg. "Kuv yuav tua!"
  
  Nws nyem tawm lub tshuab. Lwm tus mercenary qw thiab thaws hnyav rau hauv av. "Qhov ntawd yog ob ntawm ob," Alicia qw. "Ib qho ntxiv thiab koj yuav tau txais blo-"
  
  Lawv ATV tsoo rau hauv ib lub roob zais thiab swerved madly mus rau sab laug. Rau ib pliag lawv pom lawv tus kheej ntawm ob lub log, tig mus, tab sis lub tsheb tau tswj hwm nws qhov sib npaug thiab poob rov qab rau hauv av. Alicia nkim sij hawm los qhib lub throttle kom tshem tawm.
  
  Kinimaka pom lub kwj deg ua ntej nws ua. "Crap!" Nws qw "Tuav!"
  
  Alicia tsuas tuaj yeem ua kom nws nrawm dua li qhov dav, qhov tob tob tau nce sai. Lub ATV ya hla lub abyss, tig nws lub log thiab qw nws lub cav, thiab tsaws rau sab nraud, sim nyob hauv qhov chaw. Alicia ntaus nws lub taub hau ntawm lub mos bar. Kinimaka tuav nws nruj heev kom nws tsis txhob cia lawv ob leeg tig mus, thiab thaum lub sij hawm cov plua plav nyob, lawv pom tau hais tias lawv dheev ntawm cov yeeb ncuab.
  
  Ib sab ntawm lawv, lub ATV dub spun hauv av nkos, tsaws tsis txaus ntseeg thiab tam sim no tawm tsam rau nws tus kheej. Kinimaka dhia tsis muaj hesitation, khiav ncaj nraim ntawm tus tsav tsheb thiab khob nws thiab nws cov neeg caij tsheb tawm ntawm lub tsheb mus rau hauv av nkos.
  
  Alicia so cov plua plav tawm ntawm nws ob lub qhov muag. Lub ATV nrog nws tus neeg nyob nkaus xwb tau nce mus rau pem hauv ntej ntawm nws tab sis tseem nyob hauv thaj tsam. Nws khaws nws rab phom, tsom thiab tua, thiab tom qab ntawd, tsis tas yuav kuaj xyuas, tsiv nws qhov chaw mus rau qhov chaw uas nws tus khub Hawaiian tau tawm tsam hauv av nkos.
  
  Kinimaka rub ib tug neeg los ntawm cov av nkos. "Nov yog kuv lub tsev!" Alicia hnov nws quaj ua ntej nws twisted thiab tsoo nws tus nrog sib ntaus caj npab. Raws li tus txiv neej thib ob lunged rau nws, Alicia luag thiab txo nws rab phom. Kinimaka tsis xav tau nws kev pab. Tus txiv neej thib ob tau tshaj tawm nws txoj kev qhia tawm ntawm tus menyuam muaj plaub xyoos, tsis muaj txiaj ntsig. Tus txiv neej poob rau hauv av thiab Kinimaka ua tiav nws nrog ib lub punch rau lub ntsej muag.
  
  Alicia nodned ntawm nws. "Cia peb ua qhov no nrog."
  
  Lub ATV kawg tau tsiv mus tom ntej nrog kev nyuaj. Nws tus neeg tsav tsheb yuav tsum raug mob thaum tag nrho cov dhia ntawd. Alicia sai sai pib nce hauv av, tam sim no me ntsis poob siab nrog qhov yooj yim uas lawv tau rov qab los ntawm ranch. Tab sis tsawg kawg lawv tau cawm tag nrho cov neeg tua neeg.
  
  Yog tias muaj ib yam uas nws paub txog Vaj Ntxwv Ntshav, nws yog qhov tseeb tias cov neeg ntawm no, cov neeg hu ua mercenaries, yog cov dregs ntawm nws pab neeg, xa tuaj ntawm no los cuam tshuam thiab cuam tshuam cov tub ceev xwm. Faib thiab kov yeej.
  
  Nws qeeb qeeb thaum nws mus txog qhov kawg ATV. Tsis muaj kev ncua, tsis txawm tuav lub kauj, nws tau tua ob zaug thiab ob tug txiv neej poob.
  
  Kev sib ntaus sib tua uas nyuam qhuav pib twb dhau lawm. Alicia ntsia mus rau qhov deb li ib feeb. Yog tias txhua yam mus raws li kev npaj, yog May thiab Hayden, Drake thiab lwm tus muaj sia nyob ntawm lawv qhov kev sib ntaus sib tua, ces kev sib ntaus sib tua tom ntej yuav yog nws qhov nyuaj tshaj plaws thiab kawg.
  
  Vim nws yuav tawm tsam Mai Kitano. Thiab nws yuav tau qhia Drake tias May tua Wells.
  
  Txias.
  
  Kinimaka patted nws ntawm lub xub pwg nyom. "Nws yog lub sijhawm rau peb rov qab los."
  
  "Ah, muab tus ntxhais so," nws yws. "Peb nyob hauv Hawaii. Cia kuv saib hnub poob."
  
  
  Tshooj peb caug-Yim
  
  
  "Yog li qhov no yog dab tsi khib zoo li?"
  
  Drake thiab nws pab neeg tau nkag mus rau hauv chav tsev plaub, ua txhua yam ceev faj. Txawm li ntawd los, nws siv sijhawm ob peb lub sijhawm los nkag siab txog qhov xwm txheej uas nteg rau ntawm lawv. Lub cev tsis muaj taub hau pw txhua qhov chaw. Cov ntshav tau splattered thoob plaws hauv pem teb thiab tseem ntws tuab hauv qee qhov chaw. Cov taub hau lawv tus kheej tau tawg mus rau hauv pem teb zoo li cov menyuam yaus cov khoom ua si pov tseg.
  
  Caij nplooj ntoos hlav ntxiab sawv ntawm ob sab ntawm txoj kev nqaim. Drake coj ib tug saib ntawm rab chais-nyias hlau thiab kwv yees dab tsi tshwm sim. Komodo ntxhi, tsis ntseeg nws pob ntseg.
  
  Ben hais tias "Lub sijhawm qee lub sijhawm cov ntxiab no yuav ploj mus," Ben hais. "Peb yuav tsum txav mus."
  
  Karin ua lub suab tsis txaus ntseeg.
  
  Drake tau hais tias "Peb yuav tsum txav mus sai thiab nyob ntawm qhov tseem ceeb," Drake hais. "Tsis yog, tos".
  
  Tam sim no dhau ntawm cov ntxiab nws pom ib lub pas dej dav dav uas muaj dej, npuas thiab npuas. Dej txaws thiab ci ntsa iab raws ntug ntawm lub pas dej.
  
  "Qhov no tuaj yeem yog qhov teeb meem. Koj puas pom cov ncej hlau?
  
  Ben hais tsis meej tias "Kuv twv cov Ntshav King cov neeg siv lawv ua pob zeb nqis,". "Txhua yam peb yuav tsum ua yog tos kom dej rov qab."
  
  "Vim li cas ho tsis mus dhau lawv." Txawm hais tias Komodo hais cov lus no, muaj kev tsis ntseeg ntawm nws lub ntsej muag.
  
  Karin piav qhia tias "Lub pas dej no tuaj yeem raug pub los ntawm qee lub pas dej acidic lossis zoo," Karin piav qhia. "Cov pa roj tuaj yeem hloov dej mus rau hauv sulfuric acid hauv lossis ze ntawm lub roob hluav taws. Txawm tias ploj mus ntev. "
  
  "Yuav tsis acid corrode hlau ncej?" Drake taw tes.
  
  Ben taub hau. "Qhov tseeb".
  
  Lawv tau saib cov dej ntws ntws mus ob peb feeb. Raws li lawv tau saib, lub suab nrov nrov tau hnov. Drake tsa nws rab phom sai sai. Rau qhov muaj sia nyob Delta fighters rov ua nws cov yeeb yam sib cais thib ob tom qab.
  
  Tsis muaj dab tsi txav.
  
  Ces lub suab rov los. Hnyav nyem. Lub suab ntawm lub tsheb qhov rooj cable khiav raws hlau lem. Tsuas yog nws tsis yog lub qhov rooj ntawm qhov chaw nres tsheb.
  
  Maj mam, raws li Drake saib, ib qho ntawm cov ntxiab tau pib tom qab mus rau hauv phab ntsa. Kev ncua ib ntus? Tab sis cov thev naus laus zis zoo li no tsis muaj rau cov haiv neeg thaum ub. Los yog lub tsheb ciav hlau ntawm kev xav no puas zoo li kev npau taws ntawm ib tug neeg tshaj tawm tias tsis muaj lwm yam kev txawj ntse hauv lub ntiaj teb?
  
  Qhov kev khav theeb.
  
  Leej twg paub qhov kev vam meej muaj nyob ua ntej cov ntaub ntawv raug tsim? Drake yuav tsum tsis txhob yig tam sim no. Nws yog lub sijhawm los ua.
  
  Nws tau hais tias "Cov dej tau poob qis," nws hais. "Ben. Muaj kev xav tsis thoob?"
  
  Ben tau sab laj nws cov ntawv thiab Karin vam tias yuav rov ua nws hauv nws lub siab. "Hawksworth tsis hais ntau." Ben rustled qee cov ntawv. "Tej zaum tus txiv neej pluag tau poob siab. Nco ntsoov, lawv tsis tuaj yeem xav tau dab tsi zoo li qhov no rov qab los. "
  
  "Tom qab ntawd qib tsib yuav tsum yog cua daj cua dub tiag tiag," Komodo hais lus ntxhi. "Vim nws yog tom qab qhov no uas Cook tig rov qab."
  
  Ben pursed nws daim di ncauj. "Hawksworth hais tias nws yog qhov uas Cook pom tom qab qib tsib uas ua rau nws tig rov qab. Tsis yog chav tsev nws tus kheej. "
  
  "Yog lawm, feem ntau yuav yog qib rau thiab xya," ib tus ntawm Delta cov tub rog hais ntsiag to.
  
  "Tsis txhob hnov qab txog daim iav." Karin taw tes rau lawv. "Lawv taw rau pem hauv ntej, pom tseeb ntawm tus neeg nyob rau pem hauv ntej. Feem ntau qhov no yog qhov ceeb toom. "
  
  "Nws zoo li ua raws li Joneses." Drake nodded. "Tau nkag siab. Yog li ntawd, nyob rau hauv tus ntsuj plig ntawm Dinorock thiab David Coverdale tshwj xeeb, Kuv mam li nug cov lus qhib uas kuv ib txwm hnov nws nug ntawm txhua qhov kev hais kwv txhiaj kuv tau mus. Koj puas npaj txhij?"
  
  Drake coj txoj kev. Lwm pab neeg poob rau hauv kab raws li lawv kuj tau siv los. Nkag mus rau hauv txoj kab nruab nrab, Drake tsis xav tias yuav muaj teeb meem nrog cov ntxiab thiab tsis khiav mus rau leej twg, txawm hais tias nws tau txais ob peb lub ntsiab lus siab. Thaum lawv mus txog ntawm ntug pas dej, dej ntws sai sai.
  
  "Cov ncej zoo li zoo," nws hais. "Saib koj nraub qaum. Thiab tsis txhob saib. Muaj qee qhov tsis zoo uas ntab ncig ntawm no. "
  
  Drake mus ua ntej, ceev faj thiab meej. Tag nrho pab neeg tau yooj yim hla lawv li ob peb feeb thiab mus rau ntawm qhov chaw tawm.
  
  "Nws yog qhov zoo ntawm Vaj Ntxwv Ntshav tau tso tag nrho cov ntxiab rau peb." Ben chuckled me ntsis.
  
  "Tam sim no peb tsis tuaj yeem nyob deb tom qab tus neeg phem." Drake xav tias nws txhais tes tuav hauv nrig thiab nws lub taub hau sib tw ntawm lub zeem muag ntawm kev tuaj ntsib nrog tus neeg ntshai tshaj plaws hauv keeb kwm tsis ntev los no.
  
  
  * * *
  
  
  Lub koov tom ntej qhib rau hauv lub qhov tsua loj. Txoj kev ze tshaj plaws tau coj txoj kev nqes hav thiab tom qab ntawd raws txoj kev dav hauv qab pob zeb siab.
  
  Tab sis muaj ib qho teeb meem loj uas thaiv tag nrho lawv txoj kev.
  
  Drake ob lub qhov muag widened. "Lub ntuj raug txim."
  
  Nws yeej tsis tau npau suav txog tej yam zoo li no. Qhov thaiv yog qhov ua tau ib daim duab loj loj uas tau muab los ntawm cov pob zeb nyob. Nws pw tsaug zog, ntho nws nraub qaum rau sab laug phab ntsa, nws lub plab loj loj protruding hla txoj kev. Sculptures ntawm cov zaub mov nteg nyob rau hauv ib tug heap ntawm nws lub plab, thiab kuj tau tawg thoob plaws nws ob txhais ceg thiab piled rau txoj kev.
  
  Ib daim duab siab phem nteg ntawm ko taw ntawm cov duab puab. Tib neeg lub cev tuag. Lub cev zoo li twisted zoo li yog nyob rau hauv kev txom nyem heev.
  
  "Qhov no yog gluttony," Ben hais hauv kev txaus ntshai. "Tus dab cuam tshuam nrog gluttony yog Beelzebub."
  
  Drake lub qhov muag twitched. "Koj txhais li cas hauv Beelzebub los ntawm Bohemian Rhapsody?"
  
  Ben sighed. "Nws tsis yog txhua yam hais txog pob zeb 'n' yob, Matt. Kuv txhais hais tias dab Beelzebub. Xatas sab tes xis."
  
  "Kuv tau hnov tias Xatas txhais tes sab xis ua haujlwm dhau lawm." Drake ntsia ntawm qhov teeb meem loj. "Thiab thaum kuv hwm koj lub hlwb, Blakey, tsum tsum tsis txhob hais lus tsis tseeb. Tau kawg, txhua yam yuav tsum ua nrog pob zeb thiab yob. "
  
  Karin cia nws cov plaub hau daj ntev ntev thiab pib khi nws rov qab txawm tias nruj dua. Ntau tus tub rog Delta tau saib nws, suav nrog Komodo. Nws tau sau tseg tias Hawksworth tau muab qee cov ntsiab lus nthuav dav txog lub qhov tsua no hauv nws cov ntawv sau. Thaum nws hais lus, Drake cia nws ob lub qhov muag mus ncig hauv chav.
  
  Tom qab tus duab loj loj, tam sim no nws pom qhov tsis muaj qhov tawm ntawm qhov rooj. Hloov chaw, ib qho dav dav khiav raws phab ntsa tom qab, nkhaus mus rau lub qab nthab siab kom txog thaum nws xaus rau ntawm lub siab pob zeb. Thaum Drake ntsia saum toj siab, nws pom dab tsi zoo li lub sam thiaj ntawm qhov kawg, yuav luag zoo li lub lawj soj ntsuam uas tau saib dhau ... ob theem kawg?
  
  Drake txoj kev xav tau cuam tshuam thaum txhaj tshuaj tawm. Cov mos txwv ricocheted tshaj lawv lub taub hau. Drake poob rau hauv pem teb, tab sis tom qab ntawd Komodo ntsiag to taw tes rau tib lub toj siab pob zeb uas nws nyuam qhuav kuaj xyuas thiab pom ntau tshaj kaum tus duab khiav ntawm nws los ntawm ib lub voj voog.
  
  Cov neeg Kovalenko.
  
  Nws txhais li cas...
  
  "Nrhiav ib txoj hauv kev kom dhau los ntawm tus neeg phem ntawd," Drake hais rau Ben, nodding ntawm cov duab puab hnyav uas thaiv lawv txoj kev mus rau pem hauv ntej, thiab tom qab ntawd tig nws tag nrho rau lub pob zeb tawm.
  
  Lub suab nrov nrov nrov nrov, khav theeb thiab khav theeb. "Matt Drake! Kuv tus tshiab nemesis! Yog li koj tab tom sim txwv kuv dua, huh? Kuv, koj puas tau kawm ib yam dabtsi?"
  
  "Koj sim ua kom tiav, Kovalenko yog dab tsi? Tag nrho cov no txhais li cas?"
  
  "Qhov no txhais li cas? Nws yog hais txog kev nrhiav lub neej. Hais txog qhov kuv ntaus Cook. Hais txog yuav ua li cas kuv tau kawm thiab cob qhia los ntawm kev tua ib tug txiv neej txhua hnub rau nees nkaum xyoo. Kuv tsis zoo li lwm tus txiv neej. Kuv tau hla nws ua ntej kuv ua kuv thawj billion. "
  
  "Koj twb yeej Cook lawm," Drake hais tias calmly. "Vim li cas koj tsis rov qab los ntawm no? Peb mam li tham, koj thiab kuv. "
  
  "Koj xav tua kuv? Kuv yuav tsis muaj lwm txoj kev. Txawm yog kuv cov neeg xav tua kuv."
  
  "Nws yuav yog vim koj yog tus kws tshaj lij."
  
  Kovalenko frowned, tab sis yog li ntawd tau nqa tawm los ntawm nws smug tirade uas qhov kev thuam tsis txawm coj zoo. "Kuv yuav tua ntau txhiab leej kom ua tiav kuv lub hom phiaj. Tej zaum kuv twb ua lawm. Leej twg thab suav? Tab sis nco ntsoov qhov no, Drake, thiab nco ntsoov nws zoo. Koj thiab koj cov phooj ywg yuav yog ib feem ntawm qhov kev txheeb xyuas no. Kuv yuav tshem koj tej kev nco tseg ntawm lub ntsej muag ntawm lub Ntiaj Teb. "
  
  "Tsis txhob ua melodramatic," Drake qw rov qab. "Cia li nqis los ntawm no thiab ua pov thawj tias koj muaj lub teeb, tus txiv neej laus." Nws pom Karin thiab Ben nyob ze, sib tham txog kev sib tham, tam sim no ob qho tib si pib tsis muaj zog li ib yam dab tsi kaj ntug rau lawv.
  
  "Tsis txhob xav tias kuv yuav tuag yooj yim heev, txawm tias peb yuav ntsib. Kuv loj hlob ntawm txoj kev nyuaj tshaj plaws ntawm lub nroog nyuaj tshaj plaws hauv Niam Russia. Thiab kuv taug kev los ntawm lawv dawb do. Lawv koom kuv. Cov neeg Askiv thiab Asmeskas tsis paub dab tsi txog kev tawm tsam tiag. " Tus txiv neej siab tawv nto qaub ncaug rau hauv av.
  
  Drake lub qhov muag twb tuag lawm. "Auj, kuv vam tias koj yuav tsis tuag yooj yim."
  
  "Kuv yuav pom koj sai sai, Briton, Kuv yuav saib koj hlawv thaum kuv thov kuv cov khoom muaj nqis. Kuv mam li pom koj qw thaum kuv coj lwm tus ntawm koj cov poj niam. Kuv yuav saib koj rot thaum kuv los ua Vajtswv."
  
  "Rau ntuj ceeb tsheej". Komodo nkees mloog lub rampage ntawm tyrants. Nws tua ib tug volley rau ntawm lub pob zeb ledge, pov cov Ntshav Vaj cov txiv neej kom ntshai. Txawm tias tam sim no, Drake pom, cuaj ntawm kaum tus txiv neej tseem tab tom khiav mus pab nws.
  
  Rov qab txhaj tshuaj tau hnov tam sim ntawd. Cov mos txwv whizzed tawm ntawm cov phab ntsa zeb nyob ze.
  
  Ben qw hais tias, "Txhua yam peb yuav tsum ua yog nce saum tus txiv neej rog. Tsis nyuaj dhau "...
  
  Drake xav tias tab sis nce mus. Nws tsa ib lub qhov muag li ib daim pob zeb poob rau ntawm nws xub pwg.
  
  "Tab sis," Karin cuam tshuam, nws zoo li Ben tau pom tseeb dua qhov ntev Drake siv sijhawm nrog nws. "Lub ntes yog khoom noj. Ib txhia yog khoob. Thiab puv nrog qee yam roj. "
  
  "Kuv twv nws tsis yog luag nyav." Drake ntsia lub cev tsis muaj zog.
  
  Komodo raug rho tawm haujlwm tawm tsam kom cov Ntshav Vaj Ntxwv cov txiv neej nyob ntawm qhov chaw. "Yog tias qhov ntawd yog qhov teeb meem, ces nws yog qhov zoo tiag tiag."
  
  Karin hais tias "Npaj hmoov," Karin hais. "Tshem tawm thaum cov txiaj ntsig raug rub. Tej zaum zoo ib yam li cov uas tua feem ntau ntawm cov archaeologists uas nrhiav tau Tutankhamun lub ntxa. Koj paub txog qhov kev foom phem, txoj cai? Zoo, cov neeg feem coob ntseeg hais tias qee yam potions lossis gases tso rau hauv peb lub qhov ntxa los ntawm cov pov thawj Iyiv thaum ub tau tsim los rhuav tshem cov tub sab hauv lub ntxa. "
  
  "Qhov twg yog txoj kev nyab xeeb tshaj plaws?" Drake nug.
  
  "Peb tsis paub, tab sis yog tias peb khiav ceev, ib zaug ib zaug, yog tias ib tug neeg tso cov hmoov me me tom qab lawv, nws yuav tsum yog ib qho me me uas yuav sai sai. Lub ntxiab nyob ntawm no feem ntau yog thwart leej twg uas nce cov duab puab &# 184; , tsis txhob hla nws. "
  
  "Raws li Hawksworth," Karin hais nrog luag ntxhi.
  
  Drake tau soj ntsuam qhov xwm txheej. Qhov no zoo li qhov hloov pauv rau nws. Yog hais tias muaj ib lub sam thiaj nyob rau ntawd, ces lawv yuav tsum tau nyob ze rau qhov kawg. Nws xav hais tias los ntawm qhov ntawd yuav muaj txoj hauv kev ncaj qha mus rau lub thib rau thiab xya chav, thiab tom qab ntawd mus rau lub legendary "khoom muaj nqis." Nws siv sijhawm ib pliag los txhawb pab pawg.
  
  Nws tau hais tias "Qhov ntawd yog qhov peb mus nrog qhov no," nws hais. "Txhua yam los yog tsis muaj dab tsi. Nyob ntawd, "nws npau taws yoj nws lub nrig rau Kovalenko, "tus txiv neej dig muag tua mos txwv rau hauv ntiaj teb. Thiab, Ben, rau koj cov ntaub ntawv, qhov no yog Dinoroc tiag. Tab sis qhov ntawd yog qhov peb mus nrog qhov no. Tag nrho los yog tsis muaj dab tsi. Koj puas npaj txhij rau qhov no?"
  
  Nws tau txais tos nrog lub suab nrov nrov.
  
  Matt Drake tau khiav mus, coj nws cov txiv neej mus rau theem qis ntawm ntuj raug txim nyob rau theem kawg ntawm nws tus kheej txoj kev nrhiav kom pauj tus poj niam uas nws hlub thiab tshem tawm lub ntiaj teb ntawm tus txiv neej phem tshaj plaws uas nws tau paub.
  
  Sijhawm rau pob zeb tawm.
  
  
  Tshooj peb caug-NINE
  
  
  Drake dhia mus rau ntawm cov duab puab loj, sim nyob ntawm nws ko taw thiab tuav cov zaub mov carved rub nws tus kheej. Cov duab puab xav tias txias, ntxhib thiab neeg txawv teb chaws nyob rau hauv nws cov ntiv tes, zoo li kov lub qe neeg txawv teb chaws. Nws tuav nws ua tsis taus pa thaum nws rub tag nrho nws lub zog kom nws tshuav, tab sis cov txiv hmab txiv ntoo, crispbread, thiab nqaij npuas taub qab tuav.
  
  Hauv qab nws thiab mus rau sab xis nteg lub cev ntawm tus txiv neej uas tsis muaj hmoo heev.
  
  Cov mos txwv whistled nyob ib ncig ntawm nws. Komodo thiab lwm tus tswv cuab ntawm Delta Pab Pawg tau muab npog hluav taws.
  
  Tsis tau nkim ib pliag, Drake dhia hla qhov tseem ceeb ntawm daim duab molded thiab los rau sab nraud. Thaum nws ob txhais taw kov lub pob zeb pem teb, nws tig thiab muab tus neeg tom ntej hauv kab ntiv tes xoo.
  
  Thiab ces nws qhib hluav taws ib yam nkaus, tua ib tug ntawm cov Ntshav King cov txiv neej nrog thawj txhaj. Tus txiv neej dov tawm ntawm lub pob tsuas, tsaws ib sab ntawm lub cev ntawm nws tam sim no tus phooj ywg tuag nrog ib tug txaus ntshai crunch.
  
  Tus neeg thib ob hauv kab ua nws.
  
  Ben yog tom ntej.
  
  
  * * *
  
  
  Tsib feeb tom qab, tag nrho pab neeg tau muab zais rau hauv qhov ntxoov ntxoo ntawm Gluttony. Tsuas yog ib qho zaub mov raug crushed. Drake tau saib raws li huab cua ntawm cov hmoov sawv hauv huab cua, spiraling zoo li lub cev ntawm ib tug neeg tuag, enchanted nab, tab sis tom qab ob peb vib nas this nws evaporated yam tsis tau kov lub khau ntawm cov neeg ua phem khiav tawm.
  
  "Liab."
  
  Drake ob zaug taw qhia txoj kev mus rau txoj kab nqes luv uas tsim qhov pib ntawm lub ledge. Los ntawm qhov kev taw qhia no lawv pom nws zoo nkauj nkhaus rau ntawm phab ntsa ua ntej tawm mus rau lub toj siab pob zeb.
  
  Cov Ntshav Vaj cov txiv neej thim rov qab. Nws yog kev sib tw nrog lub sijhawm.
  
  Lawv tawg upward, ib daim ntawv. Lub ledge tau dav txaus kom zam txim rau ob peb qhov yuam kev. Drake raug rho tawm haujlwm thaum nws khiav, tua lwm tus ntawm Kovalenko cov txiv neej thaum lawv ploj mus nyob rau hauv lub koov ntawm qhov tawm tom ntej. Thaum lawv mus txog rau sab saum toj ntawm lub ledge thiab pom qhov dav dav ntawm pob zeb outcrop, Drake pom ib yam dab tsi ntxiv dag nyob rau hauv ambush.
  
  "Grenade!"
  
  Nyob rau hauv tas li ntawd, nws muab nws tus kheej headfirst rau hauv pem teb, siv nws lub zog mus twist nws lub cev raws li nws swb hla lub pob zeb du, thiab pov lub grenade ib sab.
  
  Nws poob los ntawm toj siab, tawg ob peb feeb tom qab. Qhov tawg ua rau lub chav.
  
  Komodo pab nws. "Peb tuaj yeem siv koj ntawm peb pab pawg ncaws pob, txiv neej."
  
  "Cov Yankees tsis paub yuav ua li cas ncaws pob." Drake khiav mus rau lub sam thiaj, xav pom dab tsi dhau ntawm nws thiab mus ntes Kovalenko. "Tsis muaj kev txhaum".
  
  "Hm. Kuv tsis pom pab neeg Askiv nqa khoom plig ntau lub tsev. "
  
  "Peb yuav nqa cov kub los tsev." Drake coj cov neeg Amelikas mus rau hauv kev txiav txim. "Nyob hauv Olympic Games. Beckham yuav hloov qhov xwm txheej. "
  
  Ben ntes tau lawv. "Nws hais yog lawm. Pab neeg no yuav ua si rau nws. Cov neeg coob coob yuav sawv rau nws. "
  
  Karin tso tawm ib qho kev ntxhov siab los ntawm qab nws. "Puas muaj qhov chaw uas ib tug txiv neej yuav tsis tham txog damn football!"
  
  Drake mus txog lub sam thiaj thiab tso nws txhais tes rau ntawm phab ntsa pob zeb uas tsis tshua muaj. Qhov kev pom ua ntej nws ua rau nws ob txhais ceg muab txoj kev, nws staggered, tsis nco qab tag nrho nws cov kev nyuaj siab thiab rov xav tsis thoob tias tus tsiaj twg tau tsim qhov chaw txaus ntshai no.
  
  Qhov kev pom lawv pom ua rau lawv lub siab ntshai thiab ntshai.
  
  Lub sam thiaj yog li ib feem peb ntawm txoj kev mus rau lub qhov tsua loj heev. Tsis muaj ib qho tsis ntseeg qhov loj tshaj plaws ntawm lawv tau pom. Lub teeb los ntawm qhov tsaus ntuj nti amber flashes uas cov Ntshav Vaj Ntxwv cov txiv neej tau tso tawm ua ntej nkag mus rau qib thib rau. Txawm li ntawd los, ntau lub qhov tsua thiab nws cov kev phom sij tseem muab zais rau hauv qhov tsaus ntuj thiab duab ntxoov ntxoo.
  
  Rau lawv sab laug thiab coj los ntawm lub qhov rooj tawm, ib tug npog zigzag staircase coj mus txog ib puas feet. Los ntawm qhov tob ntawm cov ntaiv no, Drake thiab nws pab neeg tau hnov ib lub suab hnyav, nrov nrov, ua raws li cov suab qw uas ua rau lawv lub siab nyob rau hauv lub nrig ntawm kev ntshai.
  
  Ben ua tsis taus pa. "Tus txiv neej, Kuv tsis nyiam lub suab ntawd."
  
  "Yog. Suab zoo li lub intro rau ib qho ntawm koj cov nkauj. " Drake tau sim ua kom tus ntsuj plig poob mus deb, tab sis nws tseem nyuaj rau nqa nws lub puab tsaig tawm hauv av.
  
  Lub staircase xaus ntawm ib lub stairs nqaim. Nyob rau hauv tas li ntawd, lub qhov tsua qhib rau immensity. Nws tuaj yeem pom txoj kev nqaim, txoj kev winding clinging rau sab xis phab ntsa, ib qho luv luv ua rau hauv lub qhov tsua saum qhov tob tsis kawg, thiab ib qho zoo sib xws uas tom qab ntawd txuas mus rau sab laug, tab sis tsis muaj tus choj lossis lwm txoj kev txuas rau lawv hla lub loj chasm.
  
  Nyob rau ntawm qhov kawg ntawm lub qhov tsua sawv ib tug loj, dub, jagged pob zeb. Raws li Drake squinted, nws xav tias nws yuav muaj peev xwm ua kom zoo li ib nrab ntawm lub pob zeb, ib yam dab tsi loj, tab sis qhov deb thiab qhov tsaus ntuj tiv thaiv nws.
  
  Txog tam sim no.
  
  "Qhov kev thawb zaum kawg," nws hais tias, vam tias nws muaj tseeb. "Ua raws kuv".
  
  Ib zaug ib tug tub rog yeej tseem yog tub rog. Qhov ntawd yog qhov Alison hais rau nws. Txoj cai ua ntej nws tso nws tseg. Ua ntej nws ...
  
  Nws thawb cov kev nco tseg. Nws tiv tsis tau lawv tam sim no. Tab sis nws yog lawm. Frightening muaj tseeb. Yog hais tias nws tau muaj sia nyob, txhua yam yuav txawv, tab sis tam sim no cov ntshav ntawm ib tug tub rog, ib tug tub rog, tau ntws hauv nws; nws tus cwj pwm tseeb yeej tsis tso nws tseg.
  
  Lawv nkag mus rau hauv txoj kev nqaim: ob tug pej xeem, rau tus tub rog Delta thiab Matt Drake. Thaum xub thawj lub qhov av ntsia me ntsis txawv ntawm cov yav dhau los, tab sis tom qab ntawd, nyob rau hauv lub teeb ntawm lub amber flashes lawv txuas ntxiv mus tua tom ntej, Drake pom txoj kev dheev sib cais thiab nthuav dav mus rau qhov dav ntawm ob lub tsheb, thiab pom tias muaj ib qho channel. xuas nrig ntaus rau hauv pem teb pob zeb.
  
  Kev taw qhia channel?
  
  "Cia li ceev faj txog cov neeg uas tawg pob taws." Drake pom ib lub qhov me me ua ntej, nyob ntawm qhov chaw uas tus neeg tuaj yeem tso nws txhais taw. "Yuav tsum tsis txhob nyuaj dhau los khiav ntawm qhov nrawm no."
  
  "Tsis muaj!" - Ben exclaimed tsis muaj ib tug hint ntawm lom zem. "Koj yog tub rog damn. Koj yuav tsum paub zoo dua li hais tej yam zoo li ntawd. "
  
  Raws li yog kom paub meej, muaj ib tug haib boom thiab av hauv qab lawv co co. Nws suab zoo li ib yam dab tsi loj thiab hnyav tau poob rau hauv txoj kev uas cais tus uas lawv taug kev nrog. Lawv tuaj yeem tig rov qab thiab raug thaiv lossis -
  
  "Khiav!" - Drake qw. "Tsuas yog fucking khiav!"
  
  thunder sib sib zog nqus pib sau txoj kev, zoo li ib yam dab tsi hnyav tab tom mus rau lawv. Lawv tau khiav, Drake tua hluav taws thaum nws khiav thiab cia siab tias tsis yog Ben lossis Karin tau nkag mus rau hauv ib qho ntawm cov ntxiab phem.
  
  Ntawm no ceev ...
  
  Lub suab nrov nrov.
  
  Lawv txuas ntxiv mus, tsis txhob ntshai rov qab saib, khaws mus rau sab xis ntawm txoj kab dav dav thiab vam tias Drake tsis tau khiav tawm ntawm qhov hluav taws kub. Ib feeb tom qab lawv hnov ib lub suab nrov nrov thib ob los ntawm qhov chaw tom ntej.
  
  "Yexus!"
  
  Drake tsis qeeb. Yog nws ua li ntawd ces lawv yuav tuag. Nws maj nrawm dhau qhov qhib dav ntawm phab ntsa ntawm lawv sab xis. Lub suab nrov tuaj saum toj no. Nws pheej pheej ntsia ntsia.
  
  Tsis yog!
  
  Blakey yog lawm, tus vwm me ntsis geek. Lub Rolling Stones tau thundering rau lawv, thiab tsis nyob rau hauv lub Dinoroc style. Cov no yog cov pob zeb loj kheej kheej, tso tawm los ntawm cov txheej txheem thaum ub thiab tswj los ntawm cov lus pom tseeb thiab zais. Ib tug ntawm lawv txoj cai pounced ntawm Drake.
  
  Nws khaws ceev ceev heev. "Khiav!" Nws tig ib ncig, qw. "Auj kuv tus Vajtswv".
  
  Ben koom nrog nws. Ob tug tub rog Delta, Karin thiab Komodo, khiav dhau lub qhov nrog ib nti kom tseg. Ob tug tub rog ntxiv tau thawb yav dhau los, hla lawv tus kheej ko taw thiab tsoo rau Komodo thiab Karin, xaus rau hauv kev quaj ntsuag.
  
  Tab sis tus txiv neej kawg ntawm Delta tsis muaj hmoo. Nws ploj mus yam tsis muaj suab nrov li lub pob loj loj tau ya tawm ntawm txoj kev hla, slammed rau hauv nws nrog lub zog ntawm lub tsheb Mack thiab clattered mus rau hauv lub qhov taub phab ntsa. Muaj lwm qhov kev sib tsoo thaum lub pob uas tau caum lawv poob rau hauv ib qho uas tab tom thaiv lawv txoj kev khiav.
  
  Komodo lub ntsej muag hais tag nrho. Nws hais tias, "Yog tias peb maj nrawm, peb tuaj yeem hla lwm qhov ntxiab ua ntej lawv tawm mus."
  
  Lawv rov muab dua. Lawv dhau peb qhov kev sib tshuam ntxiv, qhov twg cov tshuab ntawm cov tshuab loj loj rumbled, crackled thiab rattled. Tus thawj coj Delta hais yog lawm. Drake tau mloog zoo, tab sis tsis hnov suab los ntawm Kovalenko lossis nws cov neeg ua ntej.
  
  Ces lawv txawm hla qhov kev khuam siab uas nws ntshai heev. Ib lub pob zeb loj loj ua ntej, thaiv txoj kev rau pem hauv ntej. Lawv huddled ua ke, xav paub seb puas muaj peev xwm hais tias qhov no tab tom pib rebooting.
  
  "Tej zaum nws tawg," Ben hais. "Kuv txhais tau tias ib tug ntxiab."
  
  "Los yog tej zaum ..." Karin poob rau ntawm nws lub hauv caug thiab nkag mus rau pem hauv ntej ob peb ko taw. "Tej zaum nws yuav tsum tau nyob ntawm no."
  
  Drake poob rau ntawm nws. Nyob ntawd, hauv qab lub pob zeb loj, muaj qhov chaw me me rau kev nce toj. Muaj chaw txaus rau ib tug neeg los nyem rau ntawm nws.
  
  "Tsis zoo". Komodo kuj squatted. "Kuv twb tau plam ib tug neeg rau lub cuab bullshit no. Nrhiav lwm txoj hauv kev, Drake. "
  
  Drake hais tias, "Yog tias kuv hais yog lawm, saib nws lub xub pwg nyom, "thaum cov ntxiab no rov pib dua, lawv yuav rov mus dua. Lawv yuav tsum tau khiav ntawm tib lub siab ncoo zoo li lwm tus. Peb yuav raug daig ntawm no. " Nws ntsib Komodo ob lub qhov muag nrog ib qho nyuaj ntsia. "Peb tsis muaj kev xaiv."
  
  Tsis tos kom teb, nws swb hauv qab pob. Lwm pab pawg neeg coob coob tom qab nws, tsis xav kom nyob hauv kab kawg, tab sis cov txiv neej Delta tau raug qhuab ntuas thiab tso lawv tus kheej qhov chaw uas lawv tus thawj coj tau qhia. Drake xav tias muaj lub siab xav nce siab hauv nws lub hauv siab, lub siab xav hais tias: Tsis txhob txhawj, ntseeg kuv. Kuv yuav taug kev koj hla nws, tab sis nws paub tias nws yuav tsis hais nws ntxiv lawm.
  
  Tsis yog tom qab Kennedy txoj kev tuag tsis paub qab hau.
  
  Tom qab ib pliag ntawm squirming, nws pom nws tus kheej zawv zawg taub hau ua ntej nqes hav, thiab tam sim ntawd hnov txog lwm tus raws nws. Hauv qab tsis nyob deb, tab sis sab laug txaus rau nws sawv ntsug ncaj nraim hauv qab lub pob zeb loj. Txhua tus neeg coob coob tom qab nws. Xav txog kev mob siab, nws tsis tau twv ib leeg. Yog tias qhov no ploj mus, nws xav kom txhua tus nyob ntawm qhov sib npaug.
  
  Tab sis tom qab ntawd lub suab nrov nrov ntawm kev sib tsoo tshuab ua rau lub suab ntsiag to, thiab lub pob txav mus. Drake tau tawm zoo li tus puav tawm ntawm ntuj txiag teb tsaus, qw kom sawv daws ua raws nws. Nws maj mam thiab pab Ben taug kev, paub tias txawm tias ib tug tub ntxhais kawm ntawv muaj kev txwv lub cev thiab tsis muaj zog ntawm ib tug tub rog. Nws paub tias Komodo yuav pab Karin, txawm hais tias txij li thaum nws yog tus kws tshaj lij kev ntaus kis las, nws lub cev lub cev tuaj yeem yooj yim sib npaug nrog tus txiv neej.
  
  Raws li ib pab pawg, lawv tau khiav mus rau hauv txoj kab uas hla hauv qab lub pob uas tuag lawm, sim ua kom zoo dua ntawm nws qhov pib qeeb vim tias lawv yuav ntsib txoj kev nqes hav tom ntej uas yuav yuam kom lawv rov qab ntsib dua.
  
  Drake pom lub pob taws tawg thiab qw ceeb toom. Nws dhia dhau lub qhov devilishly tso, yuav luag luag Ben nrog nws. Ces nws poob rau hauv txoj kab nqes.
  
  Nws hnyav heev. Nws khawb hauv, taub hau, ko taw thumping, nws sab caj npab qhwv ib ncig ntawm Ben lub duav, nce nrog txhua kauj ruam. Nws thiaj li ntaus pob nyob deb, tab sis tom qab ntawd yuav tsum tau muab sijhawm rau txhua tus tom qab nws.
  
  Nws tsis tso tseg, nws cia li txav mus rau pem hauv ntej kom muab qhov chaw rau lwm tus thiab tua ob peb flares ntxiv rau pem hauv ntej.
  
  Lawv thaws tawm ntawm phab ntsa pob zeb!
  
  Ib lub pob zeb loj dov rau lawv nrog lub suab nrov. Tag nrho pab neeg tau ua dhau los, tab sis tam sim no pom lawv tus kheej ntawm qhov kawg. Lus.
  
  Drake lub qhov muag pom qhov tob tob ntawm qhov ci ntsa iab ntawm "Muaj ib lub qhov. Qhov hauv av."
  
  Sai sai, nrog lawv ob txhais ceg tangled thiab lawv cov hlab ntsha frayed los ntawm kev poob siab, lawv rushed mus rau lub qhov. Nws yog me me, tib neeg-loj, thiab dub tag nrho sab hauv.
  
  Karin hais tias, "Ib tug dhia ntawm txoj kev ntseeg," Karin hais. "Zoo li kev ntseeg Vajtswv."
  
  Lub suab nrov ntawm lub pob zeb nrov nrov. Nws yog nyob rau hauv ib feeb ntawm crushing lawv.
  
  "Glow stick," Komodo hais hauv lub suab nruj.
  
  "Tsis muaj sijhawm". Drake tsoo lub glow stick thiab dhia mus rau hauv lub qhov nyob rau hauv ib tug ceev ceev. Lub caij nplooj zeeg zoo li tsis muaj qhov kawg. Lub blackness shimmered, zoo li ncav cuag nrog gnarled ntiv tes. Tsis pub dhau ob peb feeb nws mus txog hauv qab, tso cai rau nws ob txhais ceg muab txoj kev thiab ntaus nws lub taub hau rau ntawm lub pob zeb nyuaj. Hnub qub ua luam dej ua ntej nws ob lub qhov muag. Ntshav ntws los hauv pliaj. Nco ntsoov cov neeg uas yuav ua raws nws, nws tso lub teeb ci rau hauv qhov chaw thiab nkag mus ntawm qhov chaw.
  
  Lwm tus tau tsaws nrog kev sib tsoo. Ces Ben nyob ze nws. "Matt. Matt! Koj puas nyob zoo?"
  
  "Auj, kuv nyob zoo." Nws zaum, tuav nws lub tuam tsev. "Koj puas muaj tshuaj aspirin?"
  
  "Lawv yuav rot koj sab hauv."
  
  "Polynesian Mai Tai? Hawaiian lava ntws?
  
  "Vajtswv, tsis txhob hais L-lus ntawm no, phooj ywg."
  
  "Yuav ua li cas hais txog lwm yam lus dag?"
  
  "Tsis txhob khiav tawm ntawm lawv. Nyob twj ywm."
  
  Ben xyuas nws lub qhov txhab. Thaum lub sij hawm no, lwm pab neeg tau tsaws yam xyuam xim thiab muaj neeg coob coob nyob ib puag ncig. Drake yoj tus tub hluas ib sab thiab sawv ntawm nws ko taw. Txhua yam zoo li ua haujlwm tau zoo. Komodo tua ib khub flares uas tsoo lub ru tsev thiab thaws los ntawm txoj kab nqes.
  
  Thiab lawv tau poob dua thiab dua mus txog thaum lawv tawm los ntawm lub koov hauv qab no.
  
  "Qhov ntawd yog nws," Drake hais. "Kuv xav tias qhov no yog theem kawg."
  
  
  Tshooj FORTY
  
  
  Drake thiab Delta Pab Pawg tau tawm ntawm qhov av, tua hnyav heev. Tsis muaj kev xaiv. Yog tias lawv yuav tsum nres Kovalenko, kev ceev yog qhov tseem ceeb. Drake tam sim ntawd ntsia mus rau sab xis, nco txog qhov layout ntawm lub qhov tsua, thiab pom tias cov Ntshav King cov txiv neej tau dhia hla mus rau thawj S-shaped ledge thiab tab tom sib sau ua ke nyob ib ncig ntawm qhov deb tshaj ntawm nws. Qhov pib ntawm qhov thib ob S-shaped ledge pib ob peb kauj ruam nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv, tab sis nyob rau lwm sab ntawm lub qhov tsua loj, ib tug gaping chasm ntawm tsis paub qhov tob cais lawv. Tam sim no nws tau los ze zog, thiab raws li cov Ntshav Vaj Ntxwv cov txiv neej zoo li tso ob peb lub teeb ci ntsa iab ntxiv, thaum kawg nws muaj peev xwm saib tau zoo ntawm qhov kawg ntawm lub qhov tsua.
  
  Lub toj siab loj ntawm pob zeb protruded los ntawm phab ntsa tom qab ntawm tib theem li ob qho tib si S-shaped ledges. Carved rau hauv lub nraub qaum phab ntsa yog ib lub staircase uas zoo nkaus li ze rau ntsug uas txawm tias tus maverick yuav kiv taub hau.
  
  Ib tug loj dub daim duab leaned tawm rau saum lub stairs. Drake tsuas muaj ib pliag, pom, tab sis ... puas yog lub rooj zaum colossal ua los ntawm pob zeb? Tej zaum ib tug implausible, txawv lub zwm txwv?
  
  Cov huab cua tau riddled nrog mos txwv. Drake poob rau ib lub hauv caug, muab tus txiv neej pov tseg thiab hnov nws lub suab nrov nrov thaum nws poob rau hauv qhov tob tob. Lawv tau khiav mus rau ntawm lub npog nkaus xwb uas lawv pom tau, cov pob zeb tawg uas tej zaum yuav poob los ntawm lub sam thiaj saum toj no. Raws li lawv tau saib, ib tug ntawm Kovalenko cov txiv neej tau tua ib tug hais lus nrov riam phom, uas launched dab tsi zoo li ib tug bulky steel dart los ntawm kev ua txhaum cai. Nws tsoo lub phab ntsa deb nrog lub suab nrov tawg thiab tau daig hauv pob zeb.
  
  Raws li lub dart ya, ib txoj hlua tuab unraveled qab nws.
  
  Tom qab ntawd lwm qhov kawg ntawm txoj kab tau muab tso rau hauv tib yam riam phom thiab tso rau hauv cov phab ntsa ze tshaj plaws, ua rau ob peb taw saum thawj. Txoj hlua tau nrawm nrawm nrawm.
  
  Lawv tsim ib txoj kab xa ntawv.
  
  Drake xav sai sai. Nws tau hais tias "Yog tias peb yuav txwv nws, peb xav tau qhov cue," nws hais. "Nws yuav siv sij hawm ntev heev los tsim peb tus kheej. Yog li tsis txhob tua nws. Tab sis peb kuj yuav tsum txwv lawv thaum lawv hla ciam teb. "
  
  Karin hais tias "Xav xav ntau dua li tus Vaj Ntxwv Ntshav," Karin hais nrog kev qias neeg. "Xav txog nws txiav txoj kab nrog ob peb tus neeg kawg ntawm nws cov neeg tseem nyob ntawm nws."
  
  "Peb tsis nres," Drake hais. "Tsis tau".
  
  Nws dhia tawm tom qab npog thiab qhib hluav taws. Cov tub rog Delta Force tau khiav mus rau nws sab laug thiab sab xis, tua kom zoo tab sis raug.
  
  Tus thawj ntawm Kovalenko cov txiv neej maj nrawm hla lub abyss, khaws ceev thaum nws mus, thiab tsaws deftly ntawm lwm sab. Nws tig rov qab sai sai thiab pib teeb tsa ib phab ntsa ntawm qhov hluav taws kub tsis siv neeg puv.
  
  Cov tub rog Delta tau muab pov rau ntawm ib sab, rhais rau tej daim. Nws lub cev ntog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm Drake, tab sis tus txiv neej English dhia hla tsis muaj strides. Thaum nws mus txog rau thawj S-shaped ledge, ib tug dav chasm ntawm emptiness qhib rau ntawm nws. Lawv yuav tsum dhia rau nws!
  
  Txuas ntxiv mus tua, nws dhia hla qhov sib txawv. Qhov thib ob ntawm Kovalenko cov txiv neej ya raws txoj kab. Cov pob zeb tau raug pov tawm ntawm phab ntsa qhov tsua nyob ze thaum cov mos txwv ntaus nrog lub zog loj heev.
  
  Drake pab neeg khiav thiab dhia tom qab nws.
  
  Daim duab thib peb tau dhia mus rau ntawm txoj kab nruj nreem. Kovalenko. Drake lub hlwb tau qw rau nws kom txhaj tshuaj. Siv sijhawm! Tshem tawm tus neeg phem no tam sim no.
  
  Tab sis ntau dhau tuaj yeem ua yuam kev. Nws tuaj yeem tawg txoj kab thiab Kovalenko tseem tuaj yeem muaj kev nyab xeeb. Nws tsuas tuaj yeem ua rau tus neeg phem. Thiab - qhov tseem ceeb tshaj plaws - lawv xav tau lub asshole Lavxias teb sab ciaj sia los nres cov ntshav vendetta.
  
  Kovalenko tsaws nyab xeeb. Peb tus txiv neej ntxiv tuaj hla lawv. Drake poob peb zaug ntxiv thaum ob lub zog tuaj ua ke. Peb txhaj tshuaj nyob ze. Peb tua neeg.
  
  Ces rab phom ya ntawm nws lub taub hau. Nws crouched, cuam nws attacker tshaj nws lub xub pwg nyom thiab thawb nws tawm ntawm lub ledge rau hauv qhov tsaus ntuj. Nws tig thiab raug rho tawm ntawm lub duav. Lwm tus txiv neej poob. Komodo nyob ntawm nws sab. Ib rab riam raug kos. Cov ntshav nchuav mus rau ntawm phab ntsa qhov tsua. Kovalenko cov txiv neej maj mam thim rov qab, tsav mus rau lub pob tsuas tom qab lawv.
  
  Plaub tus tub rog Delta tseem tau txhos caug ntawm ntug dej hiav txwv, ua tib zoo tua ntawm Kovalenko cov txiv neej uas nyob ze ntawm txoj kab. Txawm li cas los xij, nws tsuas yog ib qho teeb meem ntawm lub sijhawm ua ntej ib tus ntawm lawv xav thim rov qab thiab pib txhaj cov lauj kaub.
  
  Ceev yog txhua yam lawv muaj.
  
  Ob tug ntxiv ntawm Vaj Ntxwv Ntshav cov txiv neej tau nce mus rau zipline thiab tam sim no tau thawb tawm. Drake pom lwm tus pib nce lub battlements thiab raug rho tawm haujlwm, swatting nws tam sim ntawd zoo li ib tug swatted ya. Tus txiv neej maj nrawm rau ntawm nws, taub hau, qw, tsis ntseeg tias nws raug txiav tawm. Drake rov qab mus rau phab ntsa. Komodo rub tus txiv neej tawm ntawm qhov chaw.
  
  "Up!"
  
  Drake siv sijhawm zoo saib ib ncig. Lawv siv dab tsi los tuav txoj kab ntawd? Txhua tus txiv neej yuav tsum tau muab ib qho tshwj xeeb me me thaiv, xws li cov kws tshaj lij siv. Muaj ob peb tus neeg dag. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau npaj rau txhua qhov xwm txheej.
  
  Zoo li Drake. Lawv nqa cov cuab yeej ua haujlwm tshaj lij hauv lawv lub hnab ev ntawv. Drake sai sai rub tawm qhov thaiv thiab txuas lub rooj zaum siv rau nws nraub qaum.
  
  "Ben!"
  
  Thaum tus tub hluas mus txog stealthily, Drake tig mus rau Komodo. "Koj puas yuav coj Karin?"
  
  "Muaj tseeb". Rough, nrog lub ntsej muag tawv thiab sib ntaus sib tua nti, tus txiv neej loj tseem tsis tuaj yeem zais qhov tseeb tias nws twb raug ntaus.
  
  Ntawm txhua qhov chaw ...
  
  Tso siab rau cov txiv neej Delta kom Kovalenko's goons ntawm bay, Drake tau nce lub siab los ntawm kev txuas nws lub pulley mus rau txoj hlua nruj nreem. Ben buckled rau hauv nws lub rooj zaum thiab Drake muab nws rab phom.
  
  "Tua yam li peb lub neej nyob ntawm nws, Blakey!"
  
  Screaming, lawv thawb tawm thiab sib tw nrog zipline. Los ntawm qhov siab no thiab ntawm qhov ceev no qhov kev ncua deb zoo li ntau dua, thiab qhov deb ledge zoo li rov qab. Ben tau qhib hluav taws, nws txhaj tshuaj ya mus siab thiab dav, thiab tej pob zeb los nag los rau ntawm cov Ntshav Vaj cov txiv neej hauv qab no.
  
  Tab sis nws tsis muaj teeb meem. Nws yog lub suab nrov, lub siab thiab kev hem thawj uas xav tau. Kev khaws ceev, Drake tsa nws ob txhais ceg thaum huab cua rushed dhau los, nthuav tawm lub qhov tob tob tob hauv qab. Ntshai thiab excitement ua rau nws lub siab sib tw. Lub suab ntawm ib tug hlau pulley raug rub hla ib tug hlau mesh hissed nrov nyob rau hauv nws pob ntseg.
  
  Ob peb lub mos txwv whistled dhau los, hla huab cua nyob ib ncig ntawm ob peb rushing. Drake hnov rov qab hluav taws los ntawm Delta Pab Pawg. Ib tug ntawm Kovalenko cov txiv neej poob noisily. Ben qw thiab tuav nws tus ntiv tes rau ntawm tus txhais tes.
  
  Qhov lawv tau los ze zog, qhov txaus ntshai heev. Nws yog ib qho koob hmoov los ntawm Vajtswv uas Kovalenko cov txiv neej tsis muaj qhov npog, thiab qhov tsis tu ncua ntawm cov mos txwv los ntawm Pab Pawg Delta yog ntau dhau los dais. Txawm nyob ntawm qhov ceev ntawd, Drake tuaj yeem hnov qhov txias khiav los ntawm nws txhais taw. Ntau pua xyoo ntawm kev tsaus ntuj nplawm hauv qab nws, seething, churning, thiab tej zaum ncav tes nrog spectral ntiv tes los sim rub nws mus rau hauv ib puag ncig mus ib txhis.
  
  Lub ledge rushed mus rau nws. Thaum kawg, Vaj Ntxwv Ntshav tau hais kom nws cov neeg tawm tsam, thiab Drake tso qhov thaiv. Nws tsaws ntawm nws txhais taw, tab sis nws lub zog tsis txaus los tswj qhov sib npaug ntawm lub zog rau pem hauv ntej thiab qhov hnyav coj rov qab.
  
  Hauv lwm lo lus, Blakey qhov hnyav tau khob lawv rov qab. Rau lub abyss.
  
  Drake txhob txwm poob mus rau sab, muab nws lub cev tag nrho rau hauv qhov tsis txaus ntseeg maneuver. Ben desperately lob mus rau lub pob zeb tawv ncauj, tab sis tseem bravely tuav rau nws rab phom. Drake hnov dheev lub suab ntawm lub zipline nruj thiab pom tau tias Komodo thiab Karin twb nyob rau ntawm nws, mus rau nws ntawm breakneck ceev.
  
  Cov Ntshav Vaj cov txiv neej tau ua lawv txoj hauv kev mus rau sab nraub qaum ntawm lub tsev, yuav luag tuaj yeem ua qhov kawg dhia mus rau lub pob zeb loj loj uas lub staircase tsis meej pib. Qhov xwm zoo yog tias tsuas muaj li kaum ob tus neeg sab laug xwb.
  
  Drake nkag mus rau ntawm lub ledge ua ntej unbuckling Ben, ces cia nws tus kheej ob peb feeb ua pa ua ntej zaum. Nyob rau hauv lub blink ntawm lub qhov muag, Komodo thiab Karin ya ua ntej nws ob lub qhov muag, tus khub tsaws gracefully thiab tsis muaj ib tug me ntsis sly luag.
  
  "Tus txiv neej tau hnyav me ntsis." Drake taw tes rau Ben. "Ntau pluas tshais ntau dhau. Tsis txaus seev cev. "
  
  "Cov pab pawg tsis seev cev." Ben tam sim ntawd ntaus rov qab thaum Drake ntsuas lawv qhov kev txav mus tom ntej. Kuv puas yuav tsum tau tos rau lwm pab neeg lossis muab kev caum?
  
  "Hayden hais tias thaum koj seev cev koj zoo li Pixie Lott."
  
  "Bullshit".
  
  Komodo kuj saib xyuas Kovalenko cov neeg. Txoj hlua nruj dua thiab lawv txhua tus tau nias lawv tus kheej rau ntawm phab ntsa. Ob tug tub rog Delta ntxiv tuaj txog sai sai, lawv cov khau boots nrov nrov ntawm cov xuab zeb thaum lawv maj mam nres sai.
  
  "Txhob mus." Drake tau txiav txim siab. "Nws zoo dua tsis muab sijhawm rau lawv los xav."
  
  Lawv rushed raws lub ledge, tuav lawv cov riam phom nyob rau hauv npaj. Ntshav huab tais txoj kev nce qib tau pom ib ntus los ntawm kev pom los ntawm qhov nkhaus ntawm phab ntsa pob zeb, tab sis raws li Drake thiab nws cov neeg ua haujlwm tshem tawm qhov nkhaus, lawv pom Kovalenko thiab nws cov txiv neej nyob rau saum toj siab pob zeb.
  
  Nws poob ob tug neeg ntxiv rau qhov chaw.
  
  Thiab tam sim no, zoo li, lawv tau raug yuam kom ua qhov ntsuas hnyav. Ntau tus neeg tau coj tawm lub tshuab hluav taws xob RPG lub foob pob hluav taws.
  
  "Dam, lawv muzzle loaded!" Drake qw, ces nres thiab tig ib ncig, nws lub siab tam sim ntawd ntog hauv av. "Aw no-"
  
  Thawj pop thiab xuav ntawm lub grenade raug thauj los ntawm lub muzzle tau hnov. Ob tug tub rog Delta kawg tau nrawm nrawm ntawm lub zipline, tsom rau lub ledge thaum lub missile ntaus nws. Nws tsoo rau hauv phab ntsa saum cov zip-line anchors thiab rhuav tshem lawv hauv qhov tawg ntawm pob zeb, plua plav thiab shale.
  
  Cov kab sagged. Cov tub rog tau ya mus rau hauv cov dub oblivion tsis txawm ua suab. Txawm li cas los xij, qhov no tseem phem dua.
  
  Komodo foom phem, npau taws contorting nws cov yam ntxwv. Cov no yog cov neeg zoo uas nws tau cob qhia thiab tawm tsam nrog ntau xyoo. Tam sim no tsuas muaj peb tus muaj zog ntawm pab pawg Delta, ntxiv rau Drake, Ben thiab Karin.
  
  Drake qw thiab caum lawv mus rau hauv lub ledge, maddened los ntawm kev paub tias RPGs tshiab yuav sai sai no. Cov neeg muaj txoj sia nyob tau sib tw nrog lub ledge, coj los ntawm ci ntsa iab sticks thiab ntau ntawm amber flashes. Txhua kauj ruam coj lawv los ze rau lub toj siab pob zeb, ib lub staircase coj txawv txawv thiab qhov tsis txaus ntseeg tab sis tsis txaus ntseeg pom ntawm lub zwm txwv loj uas tawm ntawm phab ntsa pob zeb.
  
  Ib qhov kev txhaj tshuaj RPG thib ob raug rho tawm haujlwm. Qhov no tau tawg rau ntawm ib lub stairs tom qab cov neeg khiav dej num, ua kom puas tab sis tsis rhuav tshem txoj kev. Txawm tias thaum nws khiav, thawb nws cov leeg ua haujlwm dhau mus rau qhov txwv, Drake tuaj yeem hnov Kovalenko qw rau nws cov txiv neej kom ceev faj - lub ledge tej zaum yuav yog lawv txoj kev tawm ntawm qhov ntawd.
  
  Tam sim no Drake tuaj rau ntawm ko taw ntawm lub ledge thiab pom ib tug chasm uas nws yuav tsum tau dhia hla mus txog rau lub pob zeb toj siab thiab tawm tsam cov Ntshav King cov txiv neej.
  
  Nws loj heev.
  
  Yog li loj, qhov tseeb, uas nws yuav luag staggered. Yuav luag nres. Tsis yog rau kuv tus kheej, tab sis rau Ben thiab Karin. Thaum xub thawj siab ib muag, nws tsis xav tias lawv yuav dhia. Tiamsis thaum ntawd nws ua rau nws lub siab tawv. Lawv yuav tsum tau. Thiab yuav tsis muaj qeeb qeeb, tsis tig rov qab. Lawv tsuas yog tib neeg muaj peev xwm txwv tsis pub tus Vaj Ntxwv Ntshav thiab ua kom nws txoj kev vwm vwm. Tsuas yog cov neeg muaj peev xwm rhuav tshem tus thawj coj ntawm kev ua phem thoob ntiaj teb thiab ua kom nws tsis muaj sijhawm ua phem rau leej twg ntxiv.
  
  Tab sis nws tseem ib nrab tig ib ncig thaum nws khiav. "Tsis txhob nres," nws qw rau Ben. "Kev ntseeg. Koj tuaj yeem ua tau."
  
  Ben nodded, adrenaline noj nws ob txhais ceg thiab cov leeg thiab sau lawv nrog lub siab xav, kev ua tau zoo thiab lub zog. Drake ntaus qhov sib txawv ua ntej, dhia nrog nws txhais tes tawm thiab ob txhais ceg tseem siv, arcing hla qhov sib txawv zoo li tus neeg ncaws pob Olympic.
  
  Ben tuaj tom ntej, caj npab outstretched, lub taub hau pov rau hauv tag nrho cov lus qhia, qab haus huv shooting los ntawm nws kev nkag siab ntawm tshuav. Tab sis nws tsaws rau sab nraud nrog ob peb ntiv tes kom txuag tau.
  
  "Yog!" Nws qw thiab Drake luag ntxhi rau nws. "Jessica Ennis ua tsis tau dab tsi txog koj, phooj ywg."
  
  Komodo tau tsaws hnyav, yuav luag tig nws lub cev sab hauv thaum nws tam sim ntawd tig thiab ntsia Karin. Nws dhia tau zoo nkauj heev. Ob txhais ceg tsa siab, rov qab arched, loj rau pem hauv ntej txav.
  
  Thiab kev tsaws zoo meej. Tus so ntawm Delta Team ua raws.
  
  Drake tig mus pom qhov pom kev xav tsis thoob uas nws tau pom.
  
  Tus Vaj Ntxwv Ntshav thiab nws cov txiv neej, qw thiab quaj, feem ntau npog hauv cov ntshav thiab qhov txhab qhov txhab, txhua tus tau maj nrawm rau ntawm lawv thiab ua kom lawv cov riam phom zoo li dab los ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  
  Nws yog lub sijhawm rau kev sib ntaus sib tua zaum kawg.
  
  
  CHAW FORTY-ONE
  
  
  Matt Drake dim thiab tuaj ntsib nrog tus Vaj Ntxwv Ntshav.
  
  Nws cov txiv neej tuaj txog ua ntej, qw nrov nrov raws li rab phom clanged thiab riam snapped thiab flashed zoo li ntaj, xav txog lub teeb amber thiab nrum lawv cov hluav taws nyob rau hauv ntau txoj kev. Ntau qhov kev txhaj tshuaj raug rho tawm haujlwm, tab sis ntawm qhov kev ncua deb no thiab hauv qhov maelstrom ntawm testosterone thiab kev ntshai, tsis muaj ib qho twg tau raug tsom. Thiab tseem muaj lub suab nrov nrov tom qab Drake, lwm tus tub rog Delta poob.
  
  Drake cov leeg mob ib yam li nws tau tawm tsam peb-pawg-phaus gorilla. Ntshav thiab av npog nws lub ntsej muag. cuaj leej neeg tawm tsam nws, lawv, tab sis nws yeej lawv txhua tus, vim Vaj Ntxwv Ntshav sawv tom qab lawv, thiab tsis muaj dab tsi yuav txwv tsis pub nws tshaj tawm nws txoj kev ua pauj.
  
  Cov tub rog qub tau rov qab los, cov neeg pej xeem lub ntsej muag tam sim no ploj zuj zus, thiab nws tau rov qab los rau ntawd, nyob rau sab saum toj, nrog cov tub rog fucking phem tshaj plaws.
  
  Nws tua peb tug txiv neej point-blank, nyob rau hauv lub siab. Nws nkag mus rau thib plaub, tig rab phom, ua rau tus txiv neej lub qhov ntswg tawg tag thiab nyob rau tib lub sij hawm tawg ib feem ntawm nws cheekbone. Peb vib nas this dhau lawm. Nws xav tias cov neeg ua haujlwm Delta rov qab los ntawm nws yuav luag ntshai, muab chaw rau nws ua haujlwm. Nws tso lawv mus tua peb tus mercenaries thaum nws tsiv mus rau ib tug txiv neej thiab Kovalenko nws tus kheej.
  
  Komodo headbutted tus txiv neej thiab stabbed rau lwm tus kom tuag nyob rau hauv ib tug txav. Karin nyob ib sab ntawm nws thiab tsis thim rov qab. Tsis yog rau ib pliag. Nws siv lub xib teg ntawm nws lub ntsej muag thawb tus txiv neej stabbed rov qab thiab ua ke ntawm kev xuas nrig ntaus ua raws. Raws li tus mercenary qw thiab sim brace nws tus kheej, nws cuam tshuam thiab siv cov txheej txheem taekwondo pov nws hla nws lub xub pwg.
  
  Nkag mus rau qhov yooj yim.
  
  Tus txiv neej plam, qw, nqa tawm ntawm lub abyss. Karin ntsia Komodo, mam li nco dheev paub tias nws tau ua dab tsi. Tus thawj coj ntawm pab pawg loj tau xav sai sai thiab muab nws lub cim ntawm kev ris txiaj, tam sim ntawd txaus siab rau nws qhov kev ua thiab muab qhov tseeb rau lawv.
  
  Karin ua pa tob tob.
  
  Drake ntsib tus Vaj Ntxwv Ntshav.
  
  Thaum kawg.
  
  Tus txiv neej kawg tau dim txoj kev tawm tsam luv luv thiab tam sim no nteg writhing ntawm nws ob txhais taw nrog nws lub raj ua pa tsoo thiab ob lub dab teg tawg. Kovalenko muab tus txiv neej saib tsis taus.
  
  " ruam. Thiab qaug zog. "
  
  "Txhua tus neeg tsis muaj zog zais tom qab lawv cov nyiaj txiag thiab qhov pom ntawm lub hwj chim coj lawv."
  
  "Zoo sib xws?" Kovalenko rub tawm rab phom thiab tua tus txiv neej writhing ntawm lub ntsej muag. "Tsis yog lub zog no? Koj puas xav tias nws zoo sib xws? Kuv tua ib tug txiv neej los ntshav txias txhua hnub vim kuv ua tau.
  
  "Ib yam li koj hais kom Kennedy Moore tua? Kuv cov phooj ywg tsev neeg li cas? Ib feem ntawm lub ntiaj teb no yuav tau yug los rau koj, Kovalenko, tab sis nws tsis yog ib feem uas zoo. "
  
  Lawv tsiv sai sai thiab ib txhij. Ob rab phom, rab yaj phom thiab phom, nyem ib txhij.
  
  Ob leeg yog khoob. Ob npaug nias.
  
  "Tsis yog!" Kovalenko lub suab qw yog tag nrho ntawm kev npau taws me ntsis. Nws tsis kam.
  
  Drake stabbed nrog nws rab riam. Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau qhia tawm nws txoj kev ntse los ntawm dodging rau sab. Drake pov rab phom rau nws. Kovalenko coj lub tshuab rau lub hauv pliaj yam tsis muaj flinching, thiab tib lub sij hawm nws rub tawm ib rab riam.
  
  "Yog tias kuv yuav tsum tua koj tus kheej, Drake ..."
  
  "Huag yog, koj yuav," tus neeg Askiv hais. "Kuv tsis pom leej twg nyob ib puag ncig lawm. Koj tsis muaj ib tug fucking shilling, phooj ywg."
  
  Kovalenko poob siab. Drake pom nws tshwm sim hauv qeeb qeeb. Kovalenko tej zaum yuav xav tias nws tau loj hlob nyuaj, tej zaum txawm xav tias nws tau kawm nyuaj, tab sis nws qhov kev cob qhia tsis muaj dab tsi piv rau qhov kev xav tau hnyav thiab kev sim uas British SAS tau raug.
  
  Drake tuaj ntawm sab nrog lub hauv caug nrawm uas ua rau Kovalenko ib ntus tuag tes tuag taw thiab tsoo ob peb tav. Lub sigh uas dim ntawm Lavxias teb sab lub qhov ncauj yog instantly suppressed. Nws rov qab los.
  
  Drake feigned nrawm nrawm, tos rau tus Vaj Ntxwv Ntshav cov tshuaj tiv thaiv, thiab tam sim ntawd ntes tus txiv neej sab tes xis nrog nws tus kheej. Kev nrawm nrawm thiab Kovalenko lub dab teg tsoo. Thiab dua tus Lavxias teb sab xwb hissed.
  
  Lawv tau saib los ntawm Komodo, Karin, Ben thiab cov tub rog Delta ntxiv.
  
  Vaj Ntxwv Ntshav ntsia lawv. "Koj tua tsis tau kuv. Nej sawv daws. Koj tua tsis tau kuv. Kuv yog Vajtswv!"
  
  Komodo quaj. "Peb tua tsis tau koj, idiot. Koj yuav tau quaj ntau heev. Tab sis kuv paub tseeb tias kuv tab tom nrhiav rau pem hauv ntej los pab koj xaiv qhov chaw ntuj txiag teb tsaus uas koj yuav siv tas li ntawm koj lub neej. "
  
  "Lub tsev kaw neeg." Tus huab tais ntshav spat. "Tsis muaj tsev lojcuj tuaj yeem tuav kuv. Kuv yuav muaj nws rau ib lub lim tiam. "
  
  Komodo lub qhov ncauj tawg ua rau luag nyav. "Ntau lub tsev loj cuj," nws hais ntsiag to. "Lawv tseem tsis muaj."
  
  Kovalenko ntsia xav tsis thoob rau ib pliag, tab sis tom qab ntawd kev khav theeb tau npog nws lub ntsej muag dua thiab nws tig rov qab rau Drake. "Thiab koj?" - nws nug. "Koj tuaj yeem tuag yog tias kuv tsis tau caum koj ib nrab ntawm lub ntiaj teb."
  
  "Tuag?" - Drake echoed. "Muaj ntau hom neeg tuag. Koj yuav tsum paub qhov no. "
  
  Drake ncaws nws hauv nws lub siab txias, tuag. Kovalenko staggered. Ntshav los ntawm nws lub qhov ncauj. Nrog kev quaj ntsuag, nws poob rau hauv caug. Ib qho kev txaj muag kawg rau Vaj Ntxwv Ntshav.
  
  Drake luag rau nws. "Nws tiav lawm. khi nws txhais tes thiab cia peb mus. "
  
  Ben hais lus. "Kuv tau sau nws cov qauv hais lus." Nws hais ntsiag to, khaws nws lub xov tooj. "Peb tuaj yeem siv software tshwj xeeb los tsim nws lub suab. Matt, peb tsis xav tau nws ciaj sia. "
  
  Lub sij hawm yog nruj raws li qhov thib ob kawg ua ntej tawg. Drake qhov kev qhia tau hloov los ntawm kev tawm haujlwm mus rau kev ntxub ntxaug. Komodo tsis txaus siab los cuam tshuam, tsis yog ntshai, tab sis tawm ntawm kev hwm-tau txais kev hwm - tsuas yog hwm ib tug tub rog yuav lees paub. Karin lub qhov muag nthuav dav hauv kev ntshai heev.
  
  Drake tsa nws rab phom thiab tuav cov hlau tawv ntawm Kovalenko lub hauv pliaj.
  
  "Koj puas paub?"
  
  "Qhov zoo. Kuv pom nws tuag. Kuv nyob ntawd. Nws tau xaj kom muaj kev ua phem rau Hawaii, Ben saib ib ncig ntawm chav. "Txawm yog ntuj txiag teb tsaus yuav nplawm nws."
  
  "Nov yog qhov chaw koj nyob." Drake lub luag nyav yog txias thiab tsaus, zoo li tus Vaj Ntxwv Ntshav. "Tshaj qhov rooj vag ntuj raug txim. Nov yog qhov chaw koj yuav tsum nyob, thiab qhov no yog qhov chaw koj yuav tsum tuag. "
  
  Kovalenko lub puab tsaig clenched nruj nreem; tom qab no nteg plaub caug xyoo ntawm kev tuag, deprivation thiab ntshav poob. "Koj yuav tsis ntshai kuv."
  
  Drake kawm tus txiv neej poob. Nws hais yog lawm. Kev tuag yuav tsis ua mob rau nws. Tsis muaj ib yam dab tsi hauv ntiaj teb uas yuav ua rau tus txiv neej no ntshai.
  
  Tab sis muaj ib yam uas yuav ua rau nws tawg.
  
  "Yog li peb khi koj ntawm no." Nws txo qis nws rab phom, ntau rau Komodo txoj kev pab. "Thiab peb txuas ntxiv thov cov khoom muaj nqis. Nws yog kev nrhiav rau koj lub neej thiab koj yuav tsis paub tias nws yog dab tsi. Tab sis kos kuv cov lus, Kovalenko, Kuv yuav ua nws. "
  
  "Tsis muaj!" Lavxias teb sab squeal yog tam sim ntawd. "Koj cov lus tsis txaus siab yog dab tsi? Tsis muaj! Tsis txhob. Nws yog kuv li. Qhov no ib txwm yog kuv li. "
  
  Nrog lub suab nrov nrov, Tus Vaj Ntxwv Ntshav tau ua ib qho kev xav tau kawg. Nws lub ntsej muag yog distorted los ntawm qhov mob. Ntshav ntws los ntawm nws lub ntsej muag thiab ob txhais tes. Nws sawv thiab muab txhua lub ooj ntawm lub siab nyiam thiab lub neej uas muaj kev ntxub ntxaug thiab tua neeg rau hauv nws qhov dhia.
  
  Drake lub qhov muag ci ntsa iab, nws lub ntsej muag ua tawv tawv li granite. Nws tso cai rau tus Vaj Ntxwv Ntshav ntaus nws, sawv ruaj khov raws li cov neeg Lavxias uas vwm tau siv txhua lub zog kawg ntawm lub zog hauv lub kaum os, muaj zog thaum xub thawj tab sis tsis muaj zog sai.
  
  Tom qab ntawd Drake luag, lub suab dhau qhov tsaus ntuj, lub suab tsis muaj kev hlub thiab ploj, daig ib nrab ntawm purgatory thiab ntuj txiag teb tsaus. Thaum kawg ntawm Ntshav Vaj Ntxwv lub zog tau siv, Drake thawb nws nrog nws xibtes thiab sawv ntawm nws lub hauv siab.
  
  "Nws yog txhua yam nyob rau hauv vain, Kovalenko. Koj poob".
  
  Komodo rushed mus rau Lavxias teb sab thiab khi nws ua ntej Drake yuav hloov nws lub siab. Karin pab cuam tshuam nws los ntawm taw qhia qhov ze ze ntawm lub staircase ntsug thiab pom qhov zoo nkauj ntawm lub zwm txwv dub jutting. Nws tseem stunning dua los ntawm no. Tus tsiaj no loj thiab zoo kawg nkaus sculpted, dai ib puas feet saum lawv taub hau.
  
  "Tom qab koj".
  
  Drake ntsuam xyuas qhov teeb meem tom ntej. Cov ntaiv sawv ntawm lub kaum sab xis me ntsis txog li ib puas feet. Lub hauv paus ntawm lub zwm txwv yog ib tug sib sib zog nqus dub, txawm hais tias muaj ntau amber highlights nyob ib ncig ntawm nws.
  
  "Kuv yuav tsum mus ua ntej," Komodo hais. "Kuv muaj qee qhov kev nce toj. Peb yuav tsum nce ob peb kauj ruam ntawm ib lub sij hawm, ntxig carabiners thaum peb mus, thiab txuas ntxiv txoj kab kev nyab xeeb rau peb pab neeg. "
  
  Drake cia nws coj. Txoj kev npau taws tseem muaj zog hauv nws lub siab, yuav luag dhau mus. Nws tus ntiv tes tseem muaj qhov zoo ntawm qhov ua rau ntawm M16. Tab sis kom tua Kovalenko tam sim no txhais tau tias lom nws tus ntsuj plig mus ib txhis, instilling tsaus ntuj uas yuav tsis ploj mus.
  
  Raws li Ben Blake yuav hais, nws yuav tig nws mus rau sab tsaus ntuj.
  
  Nws pib nce phab ntsa tom qab Komodo, xav tau kev cuam tshuam raws li qhov kev xav tau tsis muaj qhov kawg rau kev ua pauj loj hlob thiab sim tswj nws. Qhov kev nce siab tam sim ntawd tsom nws lub siab. Lub suab quaj thiab quaj ntawm tus Vaj Ntxwv Ntshav tau tuag thaum lub zwm txwv los ze zog thiab cov ntaiv tau nyuaj dua.
  
  Lawv tau nce mus, Komodo coj txoj hauv kev, ua tib zoo tuav txhua lub carabiner ua ntej kuaj nws qhov hnyav thiab tom qab ntawd muab hlua khi txoj hlua ruaj ntseg thiab xa mus rau nws pab neeg hauv qab no. Qhov siab dua lawv nce, qhov tsaus nti. Txhua kauj ruam ntawm lub staircase tau carved rau hauv cov pob zeb nyob. Drake pib xav tias ntshai thaum nws sawv. Qee cov khoom muaj nqis zoo kawg tos lawv; nws hnov nws lub plab.
  
  Tab sis lub zwm txwv?
  
  Xav tias tsis muaj dab tsi nyob hauv qab nws, nws nres, sau nws lub siab tawv thiab ntsia. Ben tawm tsam, nws ob lub qhov muag dav thiab ntshai. Drake muaj kev khuv leej thiab kev hlub rau nws tus phooj ywg hluas uas tsis tau xav txog txij thaum Kennedy tuag. Nws pom cov tub rog Delta tseem tab tom sim pab Karin thiab luag nyav thaum nws yoj nws tawm. Nws muab tes pab rau Ben.
  
  "Tsis txhob ua nws tawm ntawm koj tus kheej, Blakey. Cia peb."
  
  Ben ntsia nws thiab zoo li foob pob hluav taws tawm hauv nws lub hlwb. Ib yam dab tsi hauv Drake lub qhov muag lossis lub suab ntawm nws lub suab zoo siab rau nws, thiab kev cia siab tshwm sim ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Ua Vajtswv tsaug koj rov qab los."
  
  Nrog Drake txoj kev pab, Ben nce nrawm dua. Qhov kev ploj tuag tom qab lawv tsis nco qab lawm, thiab txhua kauj ruam dhau los ua ib kauj ruam ntawm kev tshawb pom, tsis yog kev phom sij. Lub hauv paus ntawm lub zwm txwv tau los ze zog mus txog rau thaum nws nyob rau hauv kov nyob deb.
  
  Komodo ua tib zoo taug kev ntawm tus ntaiv thiab nce mus rau lub zwm txwv nws tus kheej.
  
  Tom qab ib feeb, lawv cov xim tau ntxim nyiam los ntawm nws lub suab nrov American. "Au tus Tswv, koj yuav tsis ntseeg qhov no."
  
  
  QHOV CHAW FORTY-OB
  
  
  Drake dhia hla qhov sib txawv me me thiab tsaws ncaj qha rau ntawm lub pob zeb dav uas ua rau ko taw ntawm lub zwm txwv. Nws tos Ben, Karin, thiab tus tub rog Delta kawg tuaj txog ua ntej saib Komodo.
  
  "Koj muaj dab tsi nyob rau ntawd?"
  
  Tus thawj coj ntawm Delta Team tau nce mus rau lub rooj zaum ntawm lub zwm txwv. Tam sim no nws tau mus rau ntawm ntug thiab ntsia rau lawv
  
  "Leej twg ua lub zwm txwv no tau muab txoj hauv kev tsis pub leejtwg paub. Ntawm no, tom qab lub zwm txwv, muaj lub qhov rooj rov qab. Thiab lawv tau qhib."
  
  "Tsis txhob mus ze nws," Drake hais sai sai, xav txog cov cuab yeej cuab tam uas lawv tau dhau los. "Rau txhua yam peb paub, qhov no hloov pauv uas xa lub zwm txwv ncaj qha mus."
  
  Komodo ntsia ua txhaum. "Zoo hu. Qhov teeb meem yog kuv twb muaj lawm. Txoj xov zoo yog ... "Nws luag ntxhi. "Tsis muaj cuab yeej."
  
  Drake txuas nws txhais tes. "Pab kuv."
  
  Ib tug los ntawm ib tug, lawv tau nce mus rau lub rooj zaum ntawm obsidian lub zwm txwv. Drake siv sijhawm ib pliag tig mus thiab qhuas qhov pom ntawm qhov tob tob.
  
  Ncaj nraim, hla lub chasm loj, nws pom tib lub sam thiaj pob zeb uas lawv tau nyob ua ntej. Lub sam thiaj los ntawm Captain Cook sab laug. Lub sam thiaj qhov twg Bloody King feem ntau yuav plam qhov kawg ntawm kev noj qab haus huv uas nws muaj. Nws zoo li lawv tsuas yog pob zeb pov tseg, tab sis nws yog ib mais kev dag.
  
  Drake ua ib tug grimace. "Lub zwm txwv no," nws hais ntsiag to. "Qhov no tau tsim rau-"
  
  Ben lub suab qw cuam tshuam nws. "Matt! Ntshav ntuj. Koj yuav tsis ntseeg qhov no. "
  
  Nws tsis yog qhov poob siab hauv nws tus phooj ywg lub suab uas xa kev ntshai los ntawm Drake lub paj hlwb, tab sis muaj kev nkag siab ntawm foreboding. Premonition.
  
  "Qhov no yog dab tsi?"
  
  Nws tig ib ncig. Nws pom qhov uas Ben pom.
  
  "Fuck kuv."
  
  Karin thawb lawv tawm. "Qhov no yog dab tsi?" Ces nws txawm pom thiab. "Tsis tau".
  
  Lawv ntsia tom qab ntawm lub zwm txwv, tus ncej siab rau ib tug neeg sawv ntsug, thiab ib feem uas tsim lub qhov rooj rov qab.
  
  Nws tau npog nyob rau hauv tam sim no-paub swirls - incredibly ancient cov cim uas tshwm sim rau ib co daim ntawv ntawm kev sau ntawv - thiab tib cov cim uas tau sau nyob rau hauv ob lub sij hawm mus ncig teb chaws pab kiag li lawm, raws li zoo raws li nyob rau hauv lub loj archway nyob rau hauv lub pob zeb diamond taub hau, uas Cook. hu ua Gates of Hell.
  
  Tib lub cim uas Thorsten Dahl nyuam qhuav pom nyob rau hauv lub qhov ntxa ntawm vajtswv, nyob deb ntawm Iceland.
  
  Drake kaw nws ob lub qhov muag. "Yuav ua li cas qhov no tshwm sim? Puas tau txij li thaum peb xub hnov txog Odin cuaj cov ntshav txhaws, Kuv xav tias kuv tau nyob hauv npau suav. Los yog npau suav phem."
  
  Ben tau hais tias "Kuv twv peb tsis tau ua tiav nrog cuaj ntu tsis tau," Ben hais. "Qhov no yuav tsum yog manipulation. Ntawm qhov kev txiav txim siab tshaj plaws. Nws zoo li peb tau xaiv los yog ib yam dab tsi. "
  
  "Ntau dua li foom." Drake nug. "Thiab nres nrog Star Wars crap."
  
  "Kuv tau xav me ntsis Skywalker, me ntsis ntxiv Chuck Bartowski," Ben hais nrog luag ntxhi. "Vim tias peb yog geeks thiab txhua tus."
  
  Komodo ntsia lub qhov rooj zais cia nrog kev cia siab. "Peb yuav tsum txuas ntxiv mus? Kuv cov neeg tau muab lawv lub neej los pab peb kom deb li deb. Txhua yam peb tuaj yeem ua tau rov qab yog nrhiav qhov kawg ntawm lub qhov ntuj raug txim. "
  
  "Komodo," Drake hais. "Qhov no yog qhov kawg. Yuav tsum muaj. "
  
  Nws thawb dhau los ntawm pawg thawj coj loj thiab mus rau hauv txoj kev loj. Qhov chaw twb loj dua lub qhov rooj uas coj mus rau hauv nws, thiab yog tias ua tau, Drake xav tias txoj kev nthuav dav, phab ntsa thiab qab nthab mus ntxiv thiab ntxiv mus, kom txog thaum-
  
  Ib qho cua txias, cua ntsawj ntshab ua rau nws lub ntsej muag.
  
  Nws nres thiab tso lub teeb ci ntsa iab. Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nti, nws tua ib tug amber foob pob ua ntxaij. Nws ya mus, nce, nce, ces qis thiab qis, nrhiav tsis muaj kev txhawb nqa. Tsis nrhiav ib lub qab nthab, ib lub ledge lossis txawm hauv pem teb.
  
  Nws tua ib tug thib ob flare, lub sij hawm no mus rau sab xis. Thiab dua lub amber infusion ploj mus yam tsis muaj kab. Nws tsoo ob peb lub teeb ci ntsa iab thiab muab pov rau pem hauv ntej kom pom lawv txoj kev.
  
  Lub ntug ntawm lub pob tsuas poob rau taw rau pem hauv ntej ntawm lawv.
  
  Drake xav tias kiv taub hau, tab sis yuam nws tus kheej mus ntxiv. Ob peb kauj ruam ntxiv thiab nws pom nws tus kheej lub ntsej muag nrog qhov khoob.
  
  "Kuv tsis pom dab tsi. Bullshit".
  
  "Peb tsis tuaj yeem tuaj tag nrho txoj kev no yam tsis muaj qhov tsaus ntuj damn nres peb." Karin hais txhua tus neeg txoj kev xav. "Siv dua, Drake."
  
  Nws xa peb lub flash rau hauv qhov khoob. Muaj ob peb qhov tseem ceeb ntawm qhov kev txhaj tshuaj no thaum nws ya mus. Muaj ib yam dab tsi nyob rau sab nraud ntawm lub abyss. Lub tsev loj.
  
  "Nws yog dab tsi?" Ben sighed hauv kev ntshai.
  
  Lub flash sai sai ploj mus, luv luv lub neej ploj mus ib txhis hauv qhov tsaus ntuj.
  
  "Tos nyob ntawd," hais tias tus tub rog Delta kawg, tus txiv neej nrog lub npe hu Merlin. "Puas muaj pes tsawg amber flashes peb tshuav?"
  
  Drake tshawb xyuas nws txoj siv sia thiab lub hnab ev ntawv. Komodo ua tib yam. Tus naj npawb lawv tuaj nrog yog txog peb caug.
  
  Komodo hais tias "Kuv paub koj xav li cas," "Cov foob pob hluav taws, txoj cai?"
  
  "Ib zaug," Merlin, pab pawg kws tshaj lij riam phom hais, grimly. "Nrhiav qhov peb tab tom cuam tshuam nrog thiab tom qab ntawd coj nws rov qab mus rau qhov chaw uas peb tuaj yeem hu rau thaub qab."
  
  Drake nodded. "pom zoo". Nws teem ib lub kaum ob flares rau kev rov qab los, thiab ces npaj txhij. Komodo thiab Merlin tuaj thiab sawv ntawm ib sab ntawm nws ntawm ntug.
  
  "Npaj?"
  
  Ib tug tom qab lwm, nyob rau hauv ceev succession, lawv tua missile tom qab missile siab rau saum huab cua. Lub teeb amber ci ntsa iab ntawm nws qhov chaw siab tshaj plaws thiab tso tawm ib qho dazzling radiance uas dispelled qhov tsaus ntuj.
  
  Thawj zaug hauv keeb kwm, hnub ci tuaj rau qhov tsaus ntuj mus ib txhis.
  
  Cov duab pyrotechnic pib muaj kev cuam tshuam. Raws li flare tom qab flare txuas ntxiv ya mus thiab tawg ua ntej maj mam nqis mus, cov qauv loj ntawm lwm qhov kawg ntawm lub qhov tsua loj heev li.
  
  Ben gasped. Karin luag. "Brilliantly".
  
  Raws li lawv tau saib hauv kev xav tsis thoob, qhov tsaus ntuj ntawm qhov tsaus ntuj tau teeb tsa thiab cov qauv zoo nkauj pib tshwm. Ua ntej ib kab ntawm arches carved rau hauv phab ntsa tom qab, ces ib kab thib ob hauv qab lawv. Tom qab ntawd nws tau pom tseeb tias cov arches yog cov chav me me - niches.
  
  Hauv qab kab thib ob lawv pom ib feem peb, tom qab ntawd ib qho plaub, thiab tom qab ntawd ua kab ntawm kab raws li cov teeb pom kev tsis pom kev poob rau ntawm phab ntsa loj. Thiab nyob rau hauv txhua lub niche zoo glittering treasures qhia txog lub meej mom ntawm lub suab ntawm amber ntuj txiag teb tsaus.
  
  Ben xav tsis thoob. "Qhov no ... qhov no ... "
  
  Drake thiab Delta Team txuas ntxiv mus tua hluav taws tom qab cuaj luaj. Lawv zoo li ua rau lub chamber loj heev tawg rau hauv nplaim taws. Ib qhov hluav taws kub hnyiab tau tawg thiab kub hnyiab ntawm lawv ob lub qhov muag.
  
  Thaum kawg, Drake tua nws qhov kawg flare. Tom qab ntawd nws siv sijhawm ib pliag kom txaus siab rau qhov kev tshwm sim zoo kawg nkaus.
  
  Ben stuttered. "Nws loj heev ... nws yog-"
  
  "Lwm qhov ntxa ntawm cov vajtswv." Drake tiav nrog kev txhawj xeeb hauv nws lub suab ntau dua li xav tsis thoob. "Tam sim no peb zaug ntau dua hauv Iceland. Yexus Khetos, Ben, yuav ua li cas rau ntuj raug txim?"
  
  
  * * *
  
  
  Txoj kev rov qab los, txawm tias tseem muaj kev phom sij, tau siv sijhawm ib nrab thiab ib nrab ntawm kev siv zog. Qhov teeb meem loj nkaus xwb yog qhov sib txawv loj uas lawv yuav tsum teeb tsa lwm txoj kab zip kom rov qab hla, txawm hais tias Chav Lust yeej ib txwm muaj teeb meem rau cov txiv neej, raws li Karin tau taw qhia nrog ib sab saib ntawm Komodo.
  
  Rov qab los ntawm Cook's Hell Gate arch, lawv stomped los ntawm lub raj lava rov qab mus rau saum npoo.
  
  Drake tsoo lub silence ntev. "Wow, qhov no yog qhov tsw zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb tam sim no. Thaum kawg qee qhov huab cua ntshiab. "
  
  Mano Kinimaki lub suab los ntawm qhov tsaus ntuj nyob ib puag ncig. "Cia li ua pa ntawm Hawaii ntawm huab cua ntshiab, txiv neej, thiab koj yuav nyob ze rau koj lub hom phiaj."
  
  Cov neeg thiab lub ntsej muag tau tshwm sim los ntawm ib nrab tsaus ntuj. Lub tshuab hluav taws xob tau pib, teeb pom kev nrawm nrawm teeb ntawm txoj hlua teeb. Lub rooj teb tau raug txhim tsa. Komodo qhia lawv qhov chaw thaum lawv pib nce lub raj xa dej. Ben lub teeb liab rov qab thiab nws lub xov tooj ntawm tes beeped plaub zaug nrog lub tshuab teb. Karin ua tib yam. Niam txiv raug tso cai hu.
  
  "Tsuas yog plaub zaug?" Drake nug nrog luag ntxhi. "Lawv yuav tsum tsis nco qab koj."
  
  Hayden taug kev mus rau lawv tam sim no, shabby, nkees saib Hayden. Tab sis nws luag nyav thiab ntshai tsam Ben. Alicia ua raws, glaring ntawm Drake nrog tua lub qhov muag. Thiab nyob rau hauv qhov ntxoov ntxoo Drake pom May, ib tug txaus ntshai nro tau xav txog ntawm nws lub ntsej muag.
  
  Nws yog yuav luag lub sij hawm rau lawv reckoning. Tus poj niam Japanese, tsis yog poj niam Askiv, zoo li txaj muag tshaj qhov no.
  
  Drake tuav cov huab tsaus nti ntawm kev nyuaj siab tawm ntawm nws lub xub pwg nyom. Nws tau muab tag nrho nws pov tseg los ntawm kev pov tseg thiab gagged daim duab ntawm Ntshav Vaj Ntxwv mus rau hauv av tsis sib xws ntawm lawv ko taw.
  
  "Dmitry Kovalenko." Nws quaj. "Tus huab tais ntawm lub tswb kawg. Qhov feem ntau depraved ntawm nws hom. Leej twg xav tau ib co kicks?
  
  Lub sijhawm ntawd, daim duab ntawm Jonathan Gates tau tsim los ntawm lub suab nrov nrov nyob ib puag ncig lub chaw pw hav zoov ib ntus. Drake nqaim nws ob lub qhov muag. Nws paub tias Kovalenko tus kheej tua Gates tus poj niam. Gates muaj ntau qhov laj thawj los ua phem rau Lavxias tshaj li Drake thiab Alicia.
  
  "sim". - Drake hesed. "Txawm li cas los xij, tus neeg phem yuav tsis xav tau tag nrho nws txhais tes thiab txhais ceg hauv tsev loj cuj."
  
  Nws pom Ben thiab Karin flinch thiab tig mus. Nyob rau lub sijhawm ntawd, nws tau pom ib tug neeg uas nws tau los ua. Nws pom qhov kev iab liam, kev npau taws, kev ntxub ntxaug thiab kev chim siab uas yuav ua rau nws dhau los ua ib tus neeg zoo li Kovalenko nws tus kheej, thiab nws paub tias tag nrho cov kev xav no yuav noj tam sim ntawd ntawm nws thiab thaum kawg hloov nws, tig nws mus rau lwm tus neeg. Nws yog qhov xaus uas lawv tsis xav tau ...
  
  ... Ntawd yog, Alison lossis Kennedy.
  
  Nws tig tawm ib yam nkaus thiab muab ib txhais caj npab ib ncig ntawm txhua Blake lub xub pwg nyom. Lawv ntsia sab hnub tuaj, hla ib kab ntawm cov ntoo xibtes swaying, mus rau lub teeb ci ntsa iab nyob deb thiab dej hiav txwv roiling.
  
  Drake tau hais tias "Pom qee yam zoo li no tuaj yeem hloov pauv tus neeg," Drake hais. "Tej zaum yuav muab kev cia siab tshiab rau nws. Lub sijhawm tau muab. "
  
  Ben hais tsis tau tig ib ncig. "Kuv paub tias koj xav tau Dinoroc nqe lus tam sim no, tab sis kuv yuav tsis muab rau koj. Hloov chaw, kuv yuav hais ob peb kab lus los ntawm "Haunted". Yuav ua li cas txog qhov no?
  
  "Koj puas yog Taylor Swift tam sim no? Dab tsi ua tsis ncaj ncees lawm?
  
  "Qhov kev taug qab no zoo ib yam li koj cov Dinorocks. Thiab koj paub nws".
  
  Tab sis Drake yeej tsis lees nws. Hloov chaw, nws mloog cov lus sib tham rov qab los tom qab lawv. Cov phiaj xwm neeg ua phem tau ua rau muaj kev txawj ntse thiab nrawm, tab sis tseem muaj qee qhov raug mob. Qhov tshwm sim uas tsis tuaj yeem tshwm sim thaum cuam tshuam nrog fanatics thiab madmen. Lub teb chaws nyob rau hauv kev quaj ntsuag. Thawj Tswj Hwm tau nyob ntawm nws txoj kev thiab twb tau cog lus rau lwm qhov kev kho dua tshiab ntawm Tebchaws Meskas. kev txawj ntse, txawm hais tias nws tseem tsis tau paub meej tias leej twg tuaj yeem tiv thaiv Kovalenko los ntawm kev ua lub hom phiaj uas tau ua haujlwm tau nees nkaum xyoo, thaum tag nrho lub sijhawm no nws raug suav hais tias tsuas yog ib tus neeg muaj tswv yim.
  
  Zoo ib yam li cov vajtswv thiab lawv cov seem uas lawv nrhiav tau tam sim no.
  
  Txawm li cas los xij, cov kev kawm tau kawm, thiab Asmeskas thiab lwm lub tebchaws tau txiav txim siab coj nws mus rau hauv tus account.
  
  Qhov teeb meem ntawm kev foob coj tawm tsam cov neeg hauv lub hwj chim uas tau ua raws li kev tsim txom thiab tawm ntawm kev ntshai rau kev noj qab haus huv ntawm lawv cov neeg hlub yog yuav khi txoj cai txiav txim rau xyoo.
  
  Tiamsis Vajntxwv Ntshav cov neeg raug txhom tau dim thiab rov los nrog cov neeg uas lawv hlub. Gates tau cog lus tias Kovalenko yuav raug yuam kom tso nws cov ntshav vendetta, ib txoj kev lossis lwm qhov. Harrison tau ntsib nrog nws tus ntxhais, txawm hais tias luv luv, thiab cov xov xwm tsuas yog ua rau Drake nyuaj siab.
  
  Yog tias nws tus ntxhais yug los thiab hlub thiab raug nyiag, nws puas tau ua ib yam li Harrison?
  
  Tau kawg nws yuav. Leej txiv yuav txav saum ntuj thiab lub ntiaj teb thiab txhua yam nyob nruab nrab los cawm nws tus menyuam.
  
  Hayden, Gates, thiab Kinimaka taug kev deb ntawm lub suab nrov kom txog thaum lawv nyob ze Drake thiab nws pab pawg. Nws zoo siab pom Komodo thiab cov tub rog Delta tseem muaj sia nyob, Merlin, nrog lawv thiab. Cov ntawv cog lus tau tsim nyob rau hauv camaraderie thiab kev ua tau nyob mus ib txhis.
  
  Hayden tau nug Gates txog qee tus txiv neej hu ua Russell Cayman. Nws zoo li yog tias tus txiv neej no tau hloov Torsten Dahl ua lub taub hau ntawm Icelandic kev ua haujlwm, nws cov lus txib los ntawm qhov saum toj kawg nkaus ... thiab tej zaum txawm tias los ntawm qhov chaw pos huab thiab nyob deb ntawm nws. Nws zoo nkaus li Cayman yog ib tug txiv neej tawv thiab ruthless. Nws niaj hnub qhia cov haujlwm zais cia thiab hais lus xaiv ntau dua thiab xaiv cov haujlwm hauv tsev thiab txawv teb chaws.
  
  Gates tau hais tias "Cayman yog tus daws teeb meem," Gates hais. "Tab sis tsis yog li ntawd xwb. Koj pom, tsis muaj leej twg zoo li paub tias tus neeg daws teeb meem nws yog leej twg. Nws nkag mus tau tam sim ntawd thiab tsis muaj xwm txheej. Tab sis thaum raug thawb, tsis muaj leej twg paub leej twg lub ntuj raug txim nws ua haujlwm tiag tiag. "
  
  Drake lub xov tooj ntawm tes nrov thiab nws dai. Nws tau tshuaj xyuas qhov screen thiab txaus siab pom tias tus hu yog Thorsten Dahl.
  
  "Hav, nws yog Swede vwm! Yog dab tsi, phooj ywg? Puas tseem hais lus zoo li tus neeg ruam?"
  
  "Nws yuav zoo li ntawd. Kuv tau sim hu rau ib tus neeg tau ob peb teev thiab kuv nkag siab. Txoj hmoo tsis zoo rau kuv. "
  
  Drake hais tias, "Koj muaj hmoo koj tau txais peb ib tus," Drake hais. "Nws yog ob peb hnub nyuaj."
  
  "Zoo, nws tab tom yuav tau rougher." Dahl rov qab los.
  
  "Kuv tsis ntseeg qhov ntawd-"
  
  "Mloog. Peb pom ib daim duab. Daim ntawv qhia kom meej dua. Peb tau tswj hwm los txiav txim siab feem ntau ntawm nws ua ntej tus neeg ruam Cayman tau faib nws ua qhov teeb meem kev nyab xeeb saum toj kawg nkaus. Los ntawm txoj kev, Hayden lossis Gates puas pom dab tsi txog nws?
  
  Drake blinked nyob rau hauv tsis meej pem. "Kaiman? Leej twg yog tus txiv neej Cayman no? Thiab Hayden thiab Gates paub dab tsi?
  
  "Tsis muaj teeb meem. Kuv tsis muaj sijhawm ntau. " Thawj zaug, Drake pom tau hais tias nws tus phooj ywg tab tom hais lus ntxhi thiab nrawm. "Saib. Daim ntawv qhia peb pom tsawg kawg qhia qhov chaw ntawm peb lub qhov ntxa. Koj puas tau nkag siab qhov no? Muaj peb lub ntxa ntawm cov vajtswv."
  
  "Peb nyuam qhuav pom qhov thib ob." Drake xav tias cua tawm ntawm nws. "Nws loj heev."
  
  "Kuv xav li ntawd. Ces daim ntawv qhia zoo li yuav raug. Tab sis, Drake, koj yuav tsum tau hnov qhov no, lub qhov ntxa thib peb yog qhov loj tshaj ntawm lawv tag nrho, thiab nws yog qhov phem tshaj. "
  
  "Zoo dua?"
  
  "Piav nrog cov vajtswv uas txaus ntshai tshaj plaws. qias heev. Dab phem. Lub qhov ntxa thib peb yog ib yam ntawm lub tsev loj cuj, qhov chaw tuag raug yuam es tsis lees txais. Thiab Drake ... "
  
  "Dab tsi?"
  
  "Yog tias peb hais yog lawm, kuv xav tias nws tuav tus yuam sij rau qee yam riam phom hnub poob."
  
  
  QHOV CHAW HAUJ LWM-Peb
  
  
  Thaum lub sij hawm lwm qhov tsaus ntuj tau nqis los rau Hawaii thiab cov theem tom ntej ntawm qee qhov megaplan thaum ub tau pib, Drake, Alicia thiab May tau tso nws tag nrho tom qab los xaus lawv qhov kev kub ntxhov ib zaug thiab rau tag nrho.
  
  Los ntawm txoj kev, lawv xaiv qhov chaw ua yeeb yam tshaj plaws ntawm txhua tus. Waikiki Puam nrog dej hiav txwv Pacific sov, ci ntsa iab los ntawm lub hli tag nrho nyob rau ntawm ib sab thiab kab ntawm cov tsev tos qhua flaming nyob rau lwm qhov.
  
  Tab sis hmo no nws yog qhov chaw rau cov neeg txaus ntshai thiab kev tshwm sim hnyav. Peb lub zog ntawm qhov xwm txheej tuaj ua ke hauv kev sib ntsib uas yuav hloov pauv lawv lub neej mus ib txhis.
  
  Drake hais ua ntej. "Koj ob leeg yuav tsum qhia kuv. Leej twg tua Wells thiab yog vim li cas. Yog vim li cas peb nyob ntawm no, yog li ntawd tsis muaj qhov taw tes rau kev ntaus ib ncig ntawm tsob ntoo ntxiv lawm. "
  
  "Nws tsis yog vim li cas peb nyob ntawm no." Alicia luag ntxhi rau Maiv. "Tus elf no tau pab tua Hudson los ntawm kev ua ntsiag to txog nws tus viv ncaus. Nws yog lub sijhawm rau kuv thiab kuv tus txiv neej kom tau txais kev ua pauj qub qub. "
  
  Maiv maj mam tshiav nws lub taub hau. "Nws tsis muaj tseeb. Koj tus tub rog, tus hluas nraug ruam-"
  
  "Tom qab ntawd hauv tus ntsuj plig ntawm Wells." Alicia hais tias. "Kuv xav tias kuv muaj sijhawm dawb!"
  
  Alicia nce mus rau pem hauv ntej thiab xuas nrig ntaus May nyuaj rau ntawm lub ntsej muag. Tus ntxhais Japanese me staggered, ces ntsia thiab luag ntxhi.
  
  "Koj nco qab".
  
  "Koj qhia li cas rau kuv tias lwm zaus kuv ntaus koj, kuv yuav tsum ntaus koj zoo li ib tug txiv neej? Yog lawm, koj tsis nyiam hnov qab ib yam li ntawd. "
  
  Alicia unleashed ib tug flurry ntawm punches. Mai nqis rov qab, tuav txhua lub dab teg. Cov xuab zeb nyob ib ncig ntawm lawv tau churned, tawg mus rau hauv cov qauv random los ntawm lawv ko taw ceev. Drake sim cuam tshuam ib zaug, tab sis lub tshuab rau nws sab xis pob ntseg ua rau nws xav ob zaug.
  
  "Tsis txhob fucking tua ib leeg."
  
  "Kuv tsis tuaj yeem cog lus dab tsi," Alicia yws. Nws ntog thiab tripped May sab xis ceg. Mai tsaws nrog ib tug grunt, cov xuab zeb crushing nws lub taub hau. Thaum Alicia mus txog, Maiv muab ib txhais tes ntawm xuab zeb rau ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Bitch".
  
  "Txhua yam yog ncaj ncees-" Mai lunged. Ob tug poj niam tuaj tim ntsej tim muag. Alicia tau siv los kaw kev sib ntaus sib tua thiab cuam tshuam nrog nws lub luj tshib, lub nrig thiab xib teg, tab sis Mai tau ntes los yog dodged txhua tus thiab teb zoo. Alicia rub May txoj siv sia thiab sim muab nws tawm ntawm qhov sib npaug, tab sis txhua yam nws ua tiav yog ib feem ripping sab saum toj ntawm May lub ris.
  
  Thiab cia Alicia txoj kev tiv thaiv qhib dav.
  
  Drake blinked thaum nws saib cov xwm txheej nthuav tawm. "Tam sim no qhov no zoo li qhov tseeb." Nws tau nqis rov qab. "Txuas ntxiv".
  
  Tej zaum tau ua kom zoo dua ntawm Alicia qhov yuam kev, thiab tsuas muaj ib qho tawm tsam May-chav tub rog. Lub tshuab los nag los rau Alicia, thiab nws staggered rov qab, nws sab caj npab sab xis dai limp hauv kev mob siab, thiab nws lub sternum kub hnyiab los ntawm ntau lub tshuab. Feem ntau cov tub rog yuav tau tso tseg tom qab ob lossis peb hits, tab sis Alicia tau ua los ntawm cov khoom sterner, thiab txawm tias thaum kawg nws yuav luag rub nws tus kheej ua ke.
  
  Nws muab nws tus kheej rov qab los ntawm huab cua, ncaws thiab stunned Mai nrog ob-legged ncaws rau lub plab. Alicia tsaws rau ntawm nws nraub qaum hauv cov xuab zeb thiab tig nws lub cev tag nrho upside down.
  
  Tsuas yog kom tau raws li lub ntsej muag cog ntawm qhov kev txiav txim siab tshaj plaws. Ib qho punch rau lub plab tuaj yeem rub tawm Hulk, tab sis nws tseem tsis tau nres Mai. Nws cov leeg tau siv lub tshuab yooj yim.
  
  Alicia poob, lub teeb yuav luag tawm. Cov hnub qub swam ua ntej nws ob lub qhov muag, thiab tsis yog tib yam uas twinkled nyob rau hauv hmo ntuj. Nws moaned. "Damn hmoo tua."
  
  Tab sis May twb tig mus rau Drake.
  
  "Kuv tua Wells, Drake. kuv ua".
  
  "Kuv paub nws ntxov," nws hais. "Koj yuav tsum muaj laj thawj. Nws yog dab tsi?"
  
  "Koj yuav tsis hais tias yog tias kuv tua tus qub basard." Alicia moaned hauv qab lawv. "Koj yuav hu kuv ib tug psychic bitch."
  
  Drake tsis quav ntsej nws. Maiv vwj muab cov xuab zeb tawm ntawm nws cov plaub hau. Tom qab ib feeb, nws ua pa tob tob thiab saib tob rau hauv nws ob lub qhov muag.
  
  "Qhov no yog dab tsi?"
  
  "Ob qhov laj thawj. Thawj thiab qhov yooj yim tshaj plaws yog tias nws paub txog Chika txoj kev nyiag thiab hem tias yuav qhia rau koj. "
  
  "Tab sis peb tuaj yeem tham txog -"
  
  "Kuv paub. Qhov no tsuas yog ib feem me me xwb. "
  
  Tsuas yog ib feem me me xwb, nws xav. Puas yog May tus viv ncaus nyiag ib qho me me?
  
  Tam sim no Alicia nyuaj rau nws txhais taw. Nws kuj tig mus fim Drake, nws ob lub qhov muag puv nrog kev ntshai tsis zoo.
  
  "Kuv paub," May pib, ces taw rau Alicia. "Peb paub qee yam phem dua. Ib qho txaus ntshai "...
  
  "Yexus, yog tias koj tsis tso qhov no tawm, kuv yuav tua koj ob lub taub hau tawm."
  
  "Ua ntej tshaj, koj yuav tsum paub tias Welles yuav tsis qhia qhov tseeb rau koj. Nws yog SAS. Nws yog ib tug tub ceev xwm. Thiab nws tau ua haujlwm rau lub koom haum me me uas siab heev ntawm cov khoom noj uas nws ua haujlwm rau tsoomfwv. "
  
  "Yog tiag? Txog dab tsi?" Drake cov ntshav tam sim ntawd khov.
  
  "Yog tias koj tus poj niam - Alison - raug tua."
  
  Nws lub qhov ncauj tsiv, tab sis tsis muaj suab nrov.
  
  "Koj tau nyob ze rau lwm tus. Lawv xav kom koj tawm ntawm lub tsev teev ntuj no. Thiab nws txoj kev tuag ua rau koj tawm. "
  
  "Tab sis kuv yuav tawm mus. Kuv yuav tawm hauv SAS rau nws!"
  
  "Tsis muaj leej twg paub," Maiv hais ntsiag to. "Txawm nws tsis paub nws."
  
  Drake blinked, xav tias tam sim ntawd noo noo nyob rau hauv cov ces kaum ntawm nws ob lub qhov muag. "Nws muaj peb tus menyuam."
  
  Maiv ntsia nws lub ntsej muag grey. Alicia tig mus.
  
  "Kuv tsis tau hais rau leej twg ua ntej," nws hais. "Tsis tau".
  
  Hmo ntuj Hawaii qw nrov nrov nyob ib puag ncig lawv, lub zog nthwv dej ntxhi ntxhi ntev-tsis nco qab cov nkauj ntawm cov neeg qub, cov hnub qub thiab lub hli ntsia tsis pom kev zoo li puas tau, khaws cov lus zais thiab mloog cov lus cog tseg uas tib neeg tuaj yeem ua tau.
  
  "Thiab muaj lwm yam," Maiv hais rau hauv qhov tsaus ntuj. "Kuv tau siv sijhawm ntau nrog Wells thaum peb dhia ncig Miami. Thaum peb nyob hauv lub tsev so ntawd, koj paub, tus uas tau tawg mus rau hauv, Kuv hnov nws hais lus hauv xov tooj tsawg kawg ib nrab kaum zaus rau ib tug txiv neej ...
  
  "Tus neeg zoo li cas?" Drake hais sai sai.
  
  "Tus txiv neej lub npe yog Cayman. Russell Cayman."
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Nyob rau ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Tus Tuav Ntaub Ntawv Tiv Thaiv Kimberly Crow zaum nrog kev ntxhov siab loj zuj zus hauv nws lub siab sib tw. Tau lees paub, nws tsis tau ua haujlwm ntev, tab sis nws kwv yees nws tsis yog txhua hnub uas plaub lub hnub qub tub rog dav dav thiab qib siab CIA tus thawj coj tau thov cov neeg tuaj saib nrog ib tus neeg ntawm nws qhov siab.
  
  Nws yog ib chav me me, dim tab sis ornate hauv ib lub tsev so hauv plawv nroog Washington; ib qho chaw nws tau siv rau thaum tej yam hu ua me ntsis tact dua li niaj zaus. Lub teeb pom kev tsis pom kev tshwm sim los ntawm ntau pua cov khoom kub thiab cov khoom ntoo ntoo, ua rau chav tsev muaj kev xav zoo li qub thiab hais txog cov yam ntxwv thiab kev hloov pauv ntawm cov neeg uas tau ntsib ntawm no. Qrow tos thawj ntawm lawv hais lus.
  
  Mark Digby, tus txiv neej CIA, tau ncaj qha mus rau lub ntsiab lus. "Koj pab neeg vwm, Kimberly," nws hais tias, nws lub suab txiav los ntawm huab cua zoo li kua qaub los ntawm hlau. "Sau nws tus kheej daim pib."
  
  Qrow, uas tau cia siab tias qhov kev tawm tsam no, ntxub mus rau kev tiv thaiv, tab sis nws yeej tsis muaj kev xaiv. Txawm tias thaum nws hais lus, nws paub tias nws yog qhov uas Digby xav tau. "Lawv tau hu rau kev sim. Hauv teb. Kuv yuav tsis nyiam nws, Mark, tab sis kuv ua raws nws. "
  
  "Thiab tam sim no peb nyob tom qab," General George Gleason yws yws tsis txaus siab. Kev koom tes tshiab yog txhua yam nws mob siab txog.
  
  "Hauv kev sib tw rau qhov hu ua 'chaw so'? Cov neeg caij tsheb? Thov. Peb lub siab zoo tshaj plaws tseem tsis tau tawg txoj cai. "
  
  "Los rau nws, yog?" Digby txuas ntxiv zoo li Gleeson tsis cuam tshuam. "Yuav ua li cas txog lawv qhov kev txiav txim siab tua ib tug pej xeem?"
  
  Qrow qhib nws lub qhov ncauj tab sis tsis hais dab tsi. Nws yog qhov zoo dua tsis ua qhov no. Digby paub meej ntau dua li nws tau ua thiab yuav siv txhua qhov kawg ntawm nws.
  
  Nws ntsia ncaj nraim ntawm nws. "Dab tsi txog nws, Kimberly?"
  
  Nws ntsia rov qab rau nws, tsis hais dab tsi, huab cua tam sim no tawg ntawm lawv. Nws pom tseeb tias Digby yuav tawg ua ntej. Tus txiv neej tau xyaum squirming nrog nws xav tau los qhia, ncuav tawm nws tus plig thiab pwm nws raws li nws txoj kev xav.
  
  "Ib tug txiv neej hu ua Joshua Vidal tau pab lawv tshawb nrhiav. Kuv pab neeg hauv av tsis paub tias vim li cas lawv tab tom nrhiav nws, lossis yog vim li cas lawv thiaj li kaw tag nrho cov koob yees duab hauv chav soj ntsuam," nws nres, "kom txog thaum lawv tshawb xyuas tom qab thiab pom ... chagrin phem tshaj feem ntau xab npum opera hnub qub.
  
  Qrow nyeem ntawm kab, hnov txog ntau txheej ntawm crap. "Koj puas muaj daim ntawv qhia tag nrho?"
  
  "Kuv ntseeg". Digby nodded decisively. "Nws yuav nyob ntawm koj lub rooj thaum yav tsaus ntuj."
  
  Qrow nyob twj ywm ntsiag to txog txhua yam nws paub txog lub luag haujlwm tshiab kawg. Pab neeg SPEAR khaws cia - NW nyuam qhuav - tab sis lawv paub me ntsis txog qhov tshwm sim. Txawm li cas los xij, kev tua neeg ntawm Joshua Vidal no, yog tias nws tseem nyob deb, yuav muaj qhov tshwm sim tob thiab dav rau pab pawg. Ntxiv rau Mark Digby no, uas yog tus txiv neej zoo siab los kho txhua qhov yuam kev uas ua rau nws lub hom phiaj ntxiv, thiab Hayden pab pawg tuaj yeem hu ua kev txaj muag rau Tebchaws Meskas. Tej zaum lawv yuav raug rho tawm, cais ua cov neeg khiav tawm mus raug ntes, lossis ... phem dua.
  
  Txhua yam nyob ntawm Digby txoj kev npaj.
  
  Crowe yuav tsum tau ua tib zoo saib xyuas nws tus kheej txoj haujlwm nyuaj. Tau txais qhov deb, nce qhov siab, tsis yog yam tsis muaj kev phom sij - thiab qee tus tseem nyob tom qab nws.
  
  General Gleason luag ntxhi. "Nws tsis txav dab tsi mus tom ntej. Tshwj xeeb yog cov txiv neej uas ua haujlwm hauv teb. "
  
  Qrow nodded rau general. "Kuv pom zoo, George. Tab sis SPEAR muaj thiab tseem muaj ib pab pawg ua tau zoo tshaj plaws, nrog rau SEAL Teams 6 thiab 7. Lawv yog ... tshwj xeeb hauv ntau txoj hauv kev. Kuv txhais tau hais tias, tsis muaj lwm pab pawg hauv ntiaj teb zoo li lawv. "
  
  Digby txoj kev ntsia tau nyuaj. "Kuv pom qhov no yog txoj haujlwm tsis txaus ntseeg ntau dua li qhov zoo tshaj. Cov pab pawg SWAT no xav tau cov hlua khi luv dua, tsis yog cov hlua khi. "
  
  Qrow xav tias huab cua tsis zoo thiab paub tias yuav muaj qhov phem dua yav tom ntej. "Koj pab neeg tau tawm ntawm txoj kev. Lawv muaj teeb meem sab hauv. Cov kev paub tsis meej uas tseem tuaj yeem tuaj tom peb txhua tus hauv lub nroog Yeiuxalees ... "Nws nres.
  
  General Gleason yws dua. "Qhov kawg peb xav tau yog ib pab pawg neeg tsis ncaj ncees ntau lub tebchaws ntiav ntiav los ntawm Tebchaws Meskas mus vwm txawv tebchaws, tsim kom muaj cua daj cua dub. Zoo dua los txiav kev sib raug zoo thaum peb ua tau. "
  
  Qrow tsis tuaj yeem zais nws qhov kev xav tsis thoob. "Koj hais dab tsi?"
  
  "Peb tsis hais dab tsi." Digby ntsia ntawm phab ntsa zoo li nws xav pom Dumbo pob ntseg.
  
  "Koj puas hais tias lawv yuav tsum raug ntes?" nws nias.
  
  Digby tuav nws lub taub hau yuav luag imperceptibly; NW nyuam qhuav pom, tab sis ib qho kev txav uas nrov ceeb toom tswb tob hauv Qrow tus ntsuj plig. Nws tsis nyiam nws, tsis yog ib qho me ntsis, tab sis tib txoj hauv kev los daws qhov kev ntxhov siab txaus ntshai hauv chav thiab tawm mus yog txav mus.
  
  "Muab tus pin rau hauv," nws hais hauv lub suab zoo li nws tuaj yeem sau tau. "Thiab cia peb tham txog lwm yam vim li cas peb nyob ntawm no. Nyob ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb."
  
  "Cia peb hais ncaj qha," tus thawj coj hais. "Thiab saib qhov tseeb, tsis yog dab neeg. Qhov tseeb hais tias qee pawg ntawm kev puas siab puas ntsws cuam tshuam rau peb caug xyoo cov ntawv sau uas tau sau los ntawm cov neeg ua phem ua tsov ua rog nkaum hauv tebchaws Cuba. Qhov tseeb hais tias pawg ntawm psychos mus tom ntej thiab fucking leaked lawv mus rau lub damn Network, uas yog heev natural rau pawg no. Cov no yog qhov tseeb. "
  
  Crow paub txog tus dav dav aversion rau archaeological folklore thiab nws tsis muaj kev xav. "Kuv xav li ntawd, George."
  
  "Koj puas xav tau qee yam ntxiv?"
  
  "Zoo, Kuv paub tseeb tias peb tab tom yuav hnov lawv."
  
  "Txhua tus kws tshawb fawb vwm, txhua tus Indiana fucking Jones wannabe thiab kev ua phem txhaum cai hauv ntiaj teb tam sim no tau nkag mus rau tib cov ntaub ntawv uas peb ua. Txhua tsoom fwv, txhua pab pawg tub rog tshwj xeeb, txhua chav ua haujlwm dub tau pom nws. Txawm cov uas tsis muaj nyob. Thiab tam sim no ... lawv txhua tus tau tsom mus rau qhov tsis zoo tshaj plaws ntawm ib qho chaw. "
  
  Qrow tsis paub meej tias nws nyiam nws qhov piv txwv, tab sis nug, "Qhov twg?"
  
  "Plan rau qhov kev txiav txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg. Npaj rau qhov kawg ntawm lub ntiaj teb no."
  
  "Tam sim no lub suab nrov me ntsis los ntawm koj, General."
  
  "Kuv nyeem nws verbatim, yog tag nrho."
  
  "Peb txhua tus tau nyeem nws. Tag nrho cov no, "interjected Digby. "Tau kawg, qhov no yuav tsum tau ua tiag tiag thiab tsis tuaj yeem txo nqi rau tam sim no. Cov ntaub ntawv tseem ceeb, uas lawv hu ua "Kev Txiav Txim Siab Kawg," yog hais txog Horsemen thiab, peb ntseeg, qhov kev txiav txim uas lawv yuav tsum tau nrhiav."
  
  "Tab sis -" Gleason kom meej meej pab tsis tau nws tus kheej. "Plaub kaum. Qhov no yog qhov tsis txaus ntseeg kiag li."
  
  Qrow pab nws ua ntej. "Kuv xav tias qhov no yog coded ntawm lub hom phiaj, George. Kom nyuaj rau kev txiav txim siab. Lossis ua kom nws tsuas muaj rau cov uas tau xaiv los ntawm Kev Txiav Txim. "
  
  "Kuv tsis nyiam nws". Gleason zoo li nws yuav vwm.
  
  "Kuv paub tseeb". Qrow tapped lub rooj rau pem hauv ntej ntawm nws. "Tab sis saib - cov ntawv sau sau ntau cov lus nug, tag nrho cov uas tsis muaj lus teb. Yeej, tam sim no lawv nyob qhov twg ... Qhov Kev Txiav Txim?
  
  Digby tsis pom zoo tias "Qhov no tsis yog qhov kev paub tsis meej loj tshaj plaws uas peb ntsib. "Cov phiaj xwm no yog qhov peb yuav tsum tig mus nrog txhua qhov nrawm."
  
  Qrow txaus siab rau txoj kev yeej ntawm qhov kev tswj hwm tshwj xeeb no. Nws tau lees tias "SPEARS twb nyob hauv tebchaws Iziv lawm." "Kev noj cov ntawv sau ntawm lub ntsej muag thiab xav tias peb cov kev txhais thaum ntxov yog qhov tseeb yog qhov peb yuav tsum nyob."
  
  Digby hnia nws daim di ncauj. Nws hais tias, "Qhov no yog txhua yam zoo," tab sis nws kuj coj peb lub voj voog mus rau qhov chaw uas peb xav ua. Tam sim no yuav tsum tau txiav txim siab, Kimberly. "
  
  "Tam sim no?" Nws xav tsis thoob tiag. "Lawv tsis mus qhov twg thiab nws yuav yog qhov yuam kev kom coj lawv tawm ntawm thaj chaw. Kuv xav tias koj tau nkag siab cov ntawv sau? Plaub horsemen? Plaub riam phom kawg? Tsov rog, conquest, kev tshaib kev nqhis, Tuag. Yog tias qhov no yog qhov kev thov raug cai, peb xav kom lawv ua qhov lawv ua tau zoo tshaj plaws. "
  
  "Kimberly." Digby rub nws ob lub qhov muag. "Koj thiab kuv muaj qhov sib txawv kiag li ntawm qhov nws yog."
  
  "Muaj tseeb koj tsis tuaj yeem twv lawv cov kev vam meej yav dhau los?"
  
  "Koj txhais li cas kev vam meej?" Digby nthuav nws txhais tes nyob rau hauv ib tug outrageously smug yam. "Yog lawm, lawv tau nruab nrab ntau qhov kev hem thawj, tab sis yog li cov SEALs, Rangers, CIA Special Activities Division, SOG, Marine Raiders ... "Nws nres. "Saib qhov twg kuv yuav mus?"
  
  "Koj hais tias peb tsis xav tau SPIR."
  
  Digby txhob txwm dov nws ob lub qhov muag. "Nws yeej tsis tshwm sim".
  
  Qrow siv sijhawm ntau tshaj li ib ob los xav txog qhov kev thuam. Nws ntsia los ntawm Digby mus rau Gleason, tab sis tus dav dav teb tsuas yog nrog qhov tsis txaus ntseeg, tsis txaus ntseeg, tsis muaj qhov tsis ntseeg txog sab nrauv ntawm nws txoj kev muaj tswv yim. Nws pom tseeb rau nws qhov twg SPIR ua tiav. Gleeson ua siab dawb tsis nkag siab qhov no, thiab Digby tau nrhiav lwm lub hom phiaj.
  
  "Tam sim no," nws hais tias, "peb tsuas muaj cov lus thiab tshaj tawm, feem ntau yog lus xaiv. Pab neeg no tau pheej hmoo rau lawv txoj sia, poob lawv cov txiv neej thiab txi ntau zaus rau lub tebchaws no. Lawv muaj cai hais tawm. "
  
  Digby ua ntsej muag, tab sis tsis hais dab tsi. Qrow leaned rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, reveling nyob rau hauv qhov chaw nyob ntsiag to uas tseem pervaded plaub fab ntawm chav tsev nyob rau hauv ib qho kev sim kom nyob twj ywm tsom. Ib qho yuav tsum tau ua kom muaj zog thiab ntsiag to thaum ua haujlwm nrog cov nab venomous.
  
  "Kuv thov kom xa tib neeg mus rau TerraLeaks hauv kev sim kom tsis txhob muaj cov ntaub ntawv ntws," nws hais. "Txawm tias qhov tseeb ntawm Qhov Kev Txiav Txim no raug tsim. Yuav ua li cas sai sai no, "nws hais ntxiv. "Peb tab tom tshawb xyuas Cuban bunker qhov twg pom qhov no. Thiab peb cia Team SPEAR ua nws txoj haujlwm. Tsis muaj leej twg yuav ua sai dua. "
  
  General Gleason nodded hauv kev pom zoo. "Lawv nyob ntawd," nws rumbled.
  
  Digby mam li luag ntxhi rau nws, hais rau tus miv uas tau txais cov tshuaj nplaum. "Kuv lees txais tag nrho koj cov lus qhia," nws hais. "Kuv xav mus sau tseg tias kuv tsis pom zoo nrog lawv, tab sis kuv yuav pom zoo. Thiab rov qab los, kuv xav kom koj lees txais kuv qhov kev thov me me. "
  
  Nyob zoo tus Tswv, tsis muaj. "Leej twg ntawm lawv?"
  
  "Peb tab tom xa ib pab neeg thib ob. Txhawm rau npog rau lawv thiab tej zaum yuav pab lawv. "
  
  Qrow paub qhov nws hais. "Kho" txhais tau tias saib, thiab "pab" kuj txhais tau tias ua kom tiav.
  
  "Pab twg?"
  
  "SEAL Team 7. Lawv tau los ze."
  
  "Zoo kawg." Qrow tau tsa nws taub hau. "Peb muaj ob peb pab pawg zoo tshaj plaws nyob rau hauv tib cheeb tsam tib lub sijhawm. Qhov no tshwm sim li cas?
  
  Digby tswj kom nyob twj ywm impassive. "Ntshiab coincidence. Tab sis koj yuav tsum pom zoo tias ob qho zoo dua ib qho. "
  
  "Zoo". Qrow paub tias nws tsis muaj kev xaiv tab sis pom zoo. "Tab sis tsis muaj xwm txheej ob pab pawg yuav ntsib. Tsis yog vim li cas. Txhua yam meej?"
  
  "Tsuas yog tias lub ntiaj teb nyob ntawm nws." Digby luag ntxhi, dodging cov lus nug thiab ua rau Gleeson quaj.
  
  Gleason hais tias "Nyob rau hauv kev tshaj lij," Gleason hais. "Kuv tuaj yeem muaj xya hauv thaj chaw zoo hauv ob peb teev. Yog tias peb tau txais qhov no dhau los sai sai. "
  
  "Xav txog nws dua." Qrow tsis kam qhia ob niam txiv kom tsis txhob cia lub qhov rooj ntaus lawv lub pob tw ntawm txoj kev tawm. Rau SPEAR, nws tsis tuaj yeem mob hnyav dua. Rau tus txiv neej uas tua Yausua Vidal, nws ua phem heev. Rau nws, nws tuaj yeem yog ib qho ntawm cov saum toj no thiab phem dua. Tab sis ua ntej, cia peb cawm lub ntiaj teb no, nws xav.
  
  Ib zaug ntxiv.
  
  
  Tshooj 2
  
  
  Alexandria nyob rau hauv tag nrho nws cov yeeb yam niaj hnub tom qab lub phaj-iav qhov rais; ib tug thriving pob zeb metropolis fringed los ntawm ib tug sparkling hiav txwv, cim los ntawm xibtes ntoo thiab tsev so, ib tug curving coastline thiab lub incredibly impressive Library ntawm Alexandria.
  
  CIA lub tsev muaj kev nyab xeeb tau saib txog rau txoj kev taug kev-choked uas maj mam nkhaus ib ncig ntawm tus hneev nti ntawm ntug dej hiav txwv. Tag nrho kev nkag mus rau lub sam thiaj rickety los ntawm sab nraud yog txwv los ntawm iav hnyav thiab tuav. Tsuas yog chav kos duab loj muaj cov cim qhia kev nplij siab; chav ua noj me me thiab ua haujlwm me me, ob chav pw tau ntev txij li los ua steel tawb. Tsuas yog ib tus neeg ua haujlwm hauv lub tsev nyab xeeb ua haujlwm puv sijhawm, thiab nws tau pom tseeb sab nraum nws qhov chaw xis nyob.
  
  Alicia xaj ib khob kas fes. "Hav txiv neej, cov no yog plaub dub, ob nrog mis nyuj, peb nrog cream thiab ib qho nrog cinnamon tsw. Nkag siab?"
  
  "Kuv tsis tau ..." Ib tug peb caug-ib yam dab tsi tus txiv neej nrog nyias-rimmed tsom iav thiab bushy ob muag blinked furiously. "Kuv tsis ua kas fes. Koj puas nkag siab qhov no?
  
  "Koj tsis nkag siab? Zoo, koj ua dab tsi ntawm no?
  
  "Kev sib txuas. Kev sib cuag hauv zos. Tus tu tsev. Ib-"
  
  Alicia nqaim nws ob lub qhov muag tensely. "Lub tsev?"
  
  "Yog. Tab sis tsis zoo li no. Kuv - "
  
  Alicia tig mus. "Fuck, txiv neej. Koj tsis ua lub txaj. Koj tsis ua kasfes. Peb them nqi dab tsi rau koj?"
  
  Drake sim nws qhov zoo tshaj plaws kom tsis quav ntsej tus poj niam Askiv, tsis yog tsom rau kev sib ntsib ntawm Smith thiab Lauren. Tus New Yorker tau npaj thiab ya mus rau tim lyiv teb chaws thaum lub sij hawm qhov kev hem thawj tshiab hloov los ntawm kev ceeb toom me ntsis rau qhov tseem ceeb. Sawv ntsug hauv nruab nrab ntawm chav nrog nws cov plaub hau thiab ib qho kev qhia ua si ntawm nws lub ntsej muag, nws tau npaj los hloov kho pab pawg, tab sis thaum Smith mus txog Lauren, tag nrho cov kev xav tau poob rau nws.
  
  "Tsis yog tam sim no," nws teb tam sim ntawd.
  
  "Kuv tseem ciaj sia," Smith qw nrov nrov. "Xav tias koj yuav txaus siab."
  
  Es tsis txhob snapping rov qab, Lauren ua pa tob. "Kuv txhawj xeeb txog koj txhua hnub, txhua feeb. kuv ntseeg. Koj puas nyiam nws, Smith?"
  
  Tus tub rog qhib nws lub qhov ncauj tawm tsam, tab sis Alicia deftly cuam tshuam. "Dam, koj tsis hnov? Nws lub npe yog Lancelot. Nws nyiam nws rau Smith. Tam sim no peb sawv daws hu nws tias. "
  
  Lauren raug ntes tau tus neeg saib xyuas zaum ob hauv ib feeb. "Lance-a-dab tsi? Tsis yog tus qub tub rog lub npe?"
  
  "Tau kawg," Alicia hais zoo siab. "Tib tug txiv neej uas ua phem rau vaj ntxwv tus poj niam."
  
  "Koj puas hais tias kuv yuav tsum txhawj xeeb? Lossis koj puas mob?"
  
  Alicia ntsia Smith. "Tsis muaj. Yog nws plam koj, qhov zoo tshaj uas nws yuav tau yog ib tug baboon, thiab tsis muaj liab ntsej muag liab nyob rau hauv Iyiv teb chaws." Nws ntsia ib ncig ntawm chav nrog ib tug nug saib. "Tsawg kawg tsis yog sab nraud ntawm chav no."
  
  Mai tam sim no tau sawv ntawm ib sab ntawm Lauren, tau nqis ib sab tom qab ob zaug kuaj xyuas lub tsev ruaj ntseg qhov system. "Peb puas yuav tsum tau txais kev ua haujlwm? Kuv xav tias yog vim li cas Lauren nyob ntawm no?
  
  "Yog Yog". Tus New Yorker tau rov qab los sai sai. "Koj puas xav zaum? Nws tuaj yeem siv sijhawm ntev. "
  
  Yorgi pom lub rooj zaum khoob. Drake zaum ntawm armrest ntawm lub rooj zaum, ua tib zoo saib ib ncig ntawm chav tsev. Nws pom tseeb rau nws, saib los ntawm sab nraud, Dal thiab Kenzi tau loj hlob tuaj ze li cas, Hayden tau plam deb ntawm Kinimaki li cas, thiab, ua tsaug, Alicia thiab May tam sim no zoo li kev lees txais ntawm ib leeg. Drake tau zoo siab heev los ntawm qhov tshwm sim no, tab sis qhov loj tom ntej yuav tshwm sim. Yorgi tau nyob twj ywm yuav luag tag txij li nws qhov kev tshwm sim tsuas yog peb hnub dhau los.
  
  Kuv yog tus uas tua kuv niam kuv txiv los ntshav txias.
  
  Yog lawm, qhov no ua rau kev ua koob tsheej, tab sis tsis muaj leej twg tso siab rau Russians. Nws yeej mus tau ntev heev los lees qhov nws tau ua; Tam sim no nws xav tau sijhawm los txhais cov cim xeeb rau hauv cov lus tiag.
  
  Lauren ntsia me ntsis tsis xis nyob ntawm lub taub hau ntawm chav tsev, tab sis thaum Smith nqis los, nws pib hais lus. "Ua ntej, peb yuav muaj tus thawj coj mus rau qhov chaw ntawm Tyler Webb lub stash. Nco ntsoov - nws tau cog lus tias yuav nthuav tawm ntau qhov zais cia?
  
  Drake nco txog qhov no zoo. Lawv tau txhawj xeeb txog qhov yuav tshwm sim tau txij li ntawd los. Los yog tsawg kawg yog ob lossis peb tau.
  
  "Tab sis tam sim no peb tsis muaj sijhawm rau qhov ntawd. Tom qab ntawd, kuv vam tias peb txhua tus tuaj yeem mus ncig. Tab sis qhov no ... qhov kev hem thawj tshiab no pib thaum lub koom haum TerraLeaks tau tshaj tawm tag nrho cov ntaub ntawv hauv Is Taws Nem. " Nws winced. "Ntau dua li lub foob pob lub cev poob rau ntawm lub hauv paus digital. Tag nrho cov ntaub ntawv tau sau tes, kom meej meej fanatical thiab purely-aggrandizing. Cov khib nyiab qub qub. Cov neeg ua haujlwm TerraLeaks pom lawv nyob rau hauv lub qub bunker hauv teb chaws Cuba, ib yam dab tsi tseem tshuav ntau xyoo dhau los. Nws zoo nkaus li lub bunker tau siv los ua lub hauv paus hauv paus ntawm ib pab pawg neeg vwm uas hu lawv tus kheej Qhov Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg. "
  
  Drake hais tias "Lub suab zoo li luag heev," Drake hais.
  
  "Tau kawg nws yog. Tab sis qhov tseeb, tej yam tshwm sim ntau zuj zus. Tag nrho cov neeg no yog tub rog ua tsov ua rog uas khiav tawm Nazi lub teb chaws Yelemees thiab tau nkaum hauv tebchaws Cuba. Tam sim no, raws li koj txhua tus paub, nws yooj yim dua los ua ib daim ntawv teev npe txawv txawv uas Nazis tsis nyiam tshaj li cov npe ntawm lawv yog dab tsi. Qhov Kev Txiav Txim no yog tsim los kom dhau tej yam mus rau tiam tom ntej. Yog tias lawv raug ntes lossis raug tua, lawv yuav xav kom muaj lub suab nrov nrov nyob rau yav tom ntej. "
  
  "Thiab koj hais tias lawv muaj nws?" Hayden nug.
  
  "Zoo, tsis tau. Tsis muaj dab tsi tau ua pov thawj. Qhov kev txiav txim muaj ob tus thawj coj, ob tus tseemfwv tseem ceeb thiab ob tus neeg ua lag luam muaj nyiaj. Ua ke lawv yuav muaj lub zog thiab cov peev txheej tseem ceeb. "
  
  "Peb paub qhov no li cas?" Maiv nug.
  
  "Auj, lawv tsis tau zais dab tsi. Cov npe, xwm txheej, chaw. Tag nrho cov no yog nyob rau hauv cov ntaub ntawv. Thiab TerraLeaks ua raws li kev cai, "Lauren co nws lub taub hau, "raws li lawv ua."
  
  "Koj puas hais tias txhua tus paub?" Drake hais ntsiag to. "Txhua lub koom haum ntshav hauv ntiaj teb? Crap." Nws tig nws lub taub hau ntawm lub qhov rais, zoo li yog xav txog tag nrho lub ntiaj teb sab nraud, tuaj ua ke.
  
  Lauren pib "Cov ntaub ntawv hauv nqe lus nug tseem tsis tau tiav," Lauren pib.
  
  Alicia snorted. "Tshwj tsis yog, tau kawg, qhov ntawd yog qhov teeb meem."
  
  "Yog li peb tsis muaj txhua yam ntaub ntawv. Peb tsuas tuaj yeem xav tias cov tub rog ua tsov rog no, uas ploj ntawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb li nees nkaum xya xyoo dhau los, tsis muaj sijhawm los ua kom tiav lawv txoj haujlwm. "
  
  "Tau lawm?" Dahl yws, hloov me ntsis ntawm ko taw mus rau ko taw. "Feem ntau qhov no txhais tau tias tub ceev xwm zais cia. Los yog Special Forces. Ua rau kev txiav txim siab txij li lawv yog tub rog ua tsov rog. "
  
  Lauren nodded. "Qhov no yog kev pom zoo. Tab sis tus uas " ploj mus" tsis xav nrhiav qhov zais zais zais cia."
  
  "Tom qab ntawd tej zaum SAS." Dahl ntsia Drake. "Fat bastards."
  
  "Tam sim no peb cov tub rog tshwj xeeb tsis hu ua ABBA."
  
  Kinimaka mus rau ntawm qhov rais mus saib. "Lub suab zoo li leej niam ntawm txhua qhov yuam kev," nws rumbled rau hauv nws lub khob. "Kuv tso cai rau cov ntaub ntawv no nthuav tawm dawb. Muaj pes tsawg tsoom fwv yuav mus yos hav zoov rau qhov no tib lub sijhawm?
  
  Lauren hais tias "Tsawg kawg yog rau," "Qhov twg peb paub txog. Txog tam sim no yuav muaj ntau tshaj qhov no. Kev sib tw pib thaum koj ua tiav hauv Peru. "
  
  "Koj puas tiav?" Smith rov hais dua. "Peb tau cawm txoj sia."
  
  Lauren shrugged. "Tsis muaj leej twg liam koj rau qhov no."
  
  Drake kom meej meej nco qab Smith cov lus thov rov ua kom nrawm nrawm rau lub ntuj raug txim thaum lub luag haujlwm kawg. Tab sis tam sim no tsis yog lub sijhawm los tsa qhov teeb meem no. Hloov chaw, nws ntsiag to ntes tau cov xim ntawm New Yorker.
  
  "Yog li," nws hais. "Vim li cas koj tsis qhia peb raws nraim qhov Doomsday Order tau npaj thiab nws npaj yuav rhuav tshem lub ntiaj teb li cas?"
  
  Lauren ua pa tob tob. "Tom qab ntawd tsis ua li cas. Kuv vam tias koj npaj txhij rau qhov no. "
  
  
  Tshooj peb
  
  
  "Los ntawm cov neeg soj xyuas satellites, cov neeg ua haujlwm zais thiab cov koob yees duab, drones, NSA ... koj lub npe rau nws, peb paub tias tsawg kawg rau lwm lub tebchaws tab tom sib tw ua thawj zaug nrhiav plaub fab ntawm lub ntiaj teb. Cov neeg Amelikas..." nws nres, xav tias, "zoo... yog neeg Amelikas... koj xav mus rau ntawd ua ntej lwm tus. Tsis yog rau lub meej mom xwb, tab sis kuj vim peb tsuas tsis tuaj yeem hais tias lwm tus yuav ua li cas rau qhov lawv pom. Qhov kev xav yog ... yuav ua li cas yog tias cov neeg Ixayees pom tus neeg tua neeg zais cia hauv lub tebchaws? Yuav ua li cas yog Tuam Tshoj pom tag nrho plaub?
  
  "Yog li cov no yog cov teb chaws tau lees paub koom nrog hauv qhov project?" Kensi nug ntsiag to. "Israel?"
  
  "Yog. Ntxiv rau Tuam Tshoj, Fabkis, Sweden, Russia thiab Great Britain. "
  
  Drake xav tias tej zaum nws paub qee tus neeg koom nrog. Nws tsis yog lawm uas nws yuav tsum ua haujlwm tawm tsam lawv.
  
  "Tricky," nws hais. "Dab tsi yog qhov kev txiav txim tseeb?"
  
  Lauren xyuas nws lub laptop kom paub tseeb. "Lawv muaj qhov phem heev ntawm 'tsis muaj kev poob qis' thiab 'txhua tus nqi'."
  
  Hayden tau hais tias "Lawv pom nws yog kev hem thawj thoob ntiaj teb," Hayden hais. "Vim li cas tsis? Muaj ib txwm tsuas yog ob peb hnub sab laug kom txog thaum lub apocalypse tom ntej. "
  
  "Thiab tsis tau," Drake hais tias, "peb txhua tus tseem ceeb ntawm tib sab."
  
  Hayden ntsais muag rau nws. "Wow. Txhob haus tshuaj, yawg."
  
  "Tsis yog, kuv txhais tau tias-"
  
  "Ntau lub tshuab thaum kawg ua rau nws vwm." Dahl luag.
  
  Drake ob lub qhov muag widened. "Cua koj lub qhov ncauj." Nws ua ib tug nres. "Koj puas tau nug txog koj li Yorkshire? Txawm li cas los xij, qhov kuv txhais tau yog tias peb txhua tus muaj zog tshwj xeeb. Txiav los ntawm tib daim ntaub. Peb paub tseeb tias ntuj txiag teb tsaus yuav tsum tsis txhob caum ib leeg thoob ntiaj teb. "
  
  "Kuv pom zoo," Hayden hais tsis muaj kev xav. "Yog li koj yuav tham txog qhov no nrog leej twg?"
  
  Drake nthuav nws txhais tes. "Thawj Tswj Hwm Coburn?"
  
  "Ua ntej koj yuav tsum mus dhau Minister of Defense. Thiab lwm tus. Cole yog ib puag ncig los ntawm ntau tshaj li lub cev phab ntsa, thiab qee qhov ntawm lawv tsis yog tsis muaj crenellations. "
  
  Kenzie hais ntxiv tias "Tsis yog txhua pab pawg yuav ua si sib tw ua phooj ywg," Kenzie ntxiv kev ntseeg siab.
  
  "Muaj tseeb". Drake muab rau hauv thiab zaum. "Thov txim, Lauren. Mus ntxiv."
  
  "Txoj cai. Yog li, txhua tus tau nyeem cov ntaub ntawv xau. Feem ntau nws yog Nazi bullshit, kom ncaj ncees. Thiab kuv nyeem cov lus no. Nplooj ntawv muaj npe tom qab pab pawg neeg tsis muaj hmoo no, hu ua "Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg", qhia meej txog qhov hu ua "chaw so" ntawm Plaub Horsemen: Tsov Rog, Conquest, Famine thiab Tuag."
  
  "Los ntawm Phau Ntawv Qhia Tshwm?" Hayden nug. "Cov plaub nees nees?"
  
  "Yog." Lauren nodded, tseem tab tom saib los ntawm ntau cov ntawv lees paub los ntawm qee qhov zoo tshaj plaws geeks hauv Asmeskas. "Vajtswv tus menyuam yaj qhib thawj plaub ntawm xya lub foob, uas ua rau muaj plaub tus tsiaj caij nees dawb, liab, dub thiab daj ntseg. Tau kawg, lawv tau txuas nrog txhua yam nyob rau xyoo dhau los thiab tau rov txhais lub sijhawm thiab sijhawm dua hauv cov kab lis kev cai nrov. Lawv tau piav qhia tias yog lub cim ntawm Roman faj tim teb chaws thiab nws keeb kwm yav dhau los. Tab sis hav, Nazis tuaj yeem ua si nrog nws txhua yam lawv xav tau, txoj cai? Tam sim no tej zaum nws yog qhov zoo tshaj yog tias kuv muab qhov no tseg. Nws rub tawm ib pawg ntawm cov ntaub ntawv los ntawm nws lub hnab ntawv, saib zoo li kev lag luam ntau dua li Drake tau pom nws. Ib qho kev hloov pauv txaus nyiam rau Lauren, thiab ib qho uas nws zoo li tau coj mus rau lub siab. Nws ntsia sai sai ntawm daim ntawv.
  
  "Qhov no puas yog qhov uas ua rau txhua tus tanned? xaj?
  
  "Yog, nyeem qhov no."
  
  Dahl nyeem nws nrov nrov thaum lwm tus coj nws mus.
  
  "Nyob rau ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb peb nrhiav tau Plaub Horsemen thiab tau piav qhia rau lawv txog txoj kev npaj rau Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg. Cov neeg uas muaj txoj sia nyob ntawm Kev Txiav Txim Crusade thiab nws qhov kev tshwm sim tom qab yuav muaj cai kav lub tebchaws zoo tshaj plaws. Yog tias koj nyeem qhov no, peb poob, yog li nyeem thiab ua raws li ceev faj. Peb lub xyoo kawg tau siv los sib sau ua plaub qhov kawg riam phom ntawm lub ntiaj teb cov kiv puag ncig: Tsov rog, Conquest, Famine thiab Tuag. United, lawv yuav rhuav tshem tag nrho tsoom fwv thiab qhib lub neej yav tom ntej tshiab. Npaj txhij. Nrhiav lawv. Taug kev mus rau plaub fab ntawm lub ntiaj teb. Nrhiav qhov chaw so ntawm Leej Txiv ntawm Tswv Yim thiab tom qab ntawd Khagan; tus phem tshaj Indian uas puas tau nyob, thiab ces tus Scourge ntawm Vajtswv. Tab sis txhua yam tsis zoo li nws zoo li. Peb tau mus xyuas Khagan hauv xyoo 1960, tsib xyoos tom qab ua tiav, muab Conquest rau hauv nws lub hleb. Peb tau pom tus Scourge uas tiv thaiv qhov tseeb Kev Txiav Txim Kawg. Thiab tib txoj cai tua yog thaum Horsemen tshwm sim. Tsis muaj cov cim qhia txog Leej Txiv cov pob txha. Cov Indian yog ib puag ncig los ntawm riam phom. Txoj kev txiav txim zaum kawg tam sim no nyob ntawm koj thiab yuav kav tus kav mus ib txhis."
  
  Drake tau ntub nws tag nrho. Muaj ntau cov lus qhia, ntau qhov tseeb. Ua haujlwm ntau. Txawm li cas los xij, Dahl tuav nws mus rau lub punch nrog nws thawj cov lus pom. "Arose? Lawv yuav tsis ntxeev siab?
  
  "Yog, ib yam dab tsi zoo li tsis raug." Lauren pom zoo. "Tab sis qhov ntawd tsis yog typo."
  
  Mai hais tias, "Nws zoo nkaus li qhia qhov kev txiav txim uas yuav tsum saib, txawm tias tsis zoo."
  
  Lauren nodded hauv kev pom zoo. "Qhov no muaj tseeb. Tab sis koj puas to taub tias vim li cas lawv hu cov 'chaw so'? Tsis yog qhov ntxa lossis qhov chaw faus neeg lossis lwm yam?
  
  "Txhua yam tsis zoo li nws zoo li," Dahl nyeem nrov nrov.
  
  "Yog. Kom meej meej xav tau kev tshawb fawb ntau ntxiv. "
  
  "Cov neeg Khab nyob ib puag ncig los ntawm riam phom," Alicia nyeem nrov. "Lub ntuj raug txim txhais li cas?"
  
  Hayden tau hais tias "Cia peb tsis txhob dhau mus dhau ntawm peb tus kheej," Hayden hais.
  
  "Nws ntseeg tau tias kev paub txog tag nrho cov chaw so zaum kawg no tuag nrog Nazi xaj." Lauren hais. "Tej zaum lawv tau npaj sau ib yam dab tsi. Tej zaum nws yog tus coding. Los yog muab kev txawj ntse mus rau lwm tiam neeg. Peb tsis paub meej, tab sis peb paub tias yog txhua yam uas peb yuav tsum tau mus ntxiv," nws hais tias, "thiab txhua tus nyob hauv tib lub nkoj. Nws ntsia ntawm Drake. "Nkoj. Ciaj sia taus. Koj tau txais lub tswv yim. "
  
  Tus Yorkshireman nodded zoo siab heev. "Tau kawg kuv xav tau. SAS tuaj yeem ua pob zeb ntab. "
  
  Hayden tau hais tias "Zoo, leej twg peb khiav mus rau hauv, lawv muaj qhov tsis txaus ntseeg uas peb ua," Hayden hais. "Yuav ua li cas peb pib?"
  
  Kinimaka tig tawm ntawm qhov rais. "Nyob ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb?" nws nug. "Lawv nyob qhov twg?"
  
  Chav tsev ntsia tsis muaj dab tsi. "Nws nyuaj rau hais," Dahl hais. "Thaum lub ntiaj teb yog puag ncig."
  
  "Ok, ua li cas txog thawj Horseman lawv tau hais txog. Leej Txiv ntawm Tswv Yim. " Kinimaka taug kev mus rau hauv chav tsev, thaiv tag nrho cov teeb ntawm lub qhov rais qab nws. "Peb muaj ntaub ntawv dab tsi rau nws?"
  
  "Raws li koj xav tau," Lauren nias qhov screen, "tus xav rov qab los tsev tseem ua qhov no ib yam ..." Nws siv sijhawm ib pliag los nyeem.
  
  Drake coj tib lub sijhawm los xav txog. Lauren qhov hais txog "xav txog lub tank rov qab los tsev" tsuas yog qhia meej tias qhov tsis nyob ntawd.
  
  Karin Blake.
  
  Tau kawg, lub sijhawm ya mus los ntawm thaum koj yog ib feem ntawm pab pawg SPEAR, tab sis nws tau dhau los ntev dhau los ntawm hnub lossis txawm lub lim tiam thaum Karin yuav tsum tau hu. Txhua zaus nws txiav txim siab hu rau nws, ib yam dab tsi txwv nws - nws yog ib pawg ntawm cov yeeb ncuab, muaj kev kub ntxhov hauv ntiaj teb, lossis nws tus kheej xav kom tsis txhob ntxhov siab. Karin xav tau nws qhov chaw, tab sis -
  
  Nws nyob qhov twg?
  
  Lauren pib hais lus, thiab ib zaug ntxiv kev xav ntawm Karin yuav tsum tau muab tso tseg.
  
  "Nws zoo nkaus li cov keeb kwm yav dhau los tau hu ua Leej Txiv ntawm Tswv Yim. Hannibal."
  
  Smith ntsia tsis meej. "Leej twg ntawm lawv?"
  
  Alicia pursed nws daim di ncauj. "Yog tias qhov no yog Anthony Hopkins tus phooj ywg, kuv yuav tsis tawm hauv chav no."
  
  "Hannibal Barca yog ib tug thawj coj tub rog legendary los ntawm Carthage. Yug hauv 247 BC, nws yog tus txiv neej uas coj tag nrho cov tub rog, suav nrog tsov rog ntxhw, hla Pyrenees thiab Alps rau hauv Ltalis. Nws muaj peev xwm txheeb xyuas nws lub zog thiab nws cov yeeb ncuab qhov tsis muaj zog thiab kov yeej ntau ntawm Rome cov phooj ywg. Tib txoj kev uas nws thaum kawg ua tsis tiav yog thaum qee tus txiv neej kawm nws tus kheej cov tswv yim zoo thiab tsim ib txoj hauv kev los siv lawv tawm tsam nws. Nws nyob hauv Carthage. "
  
  "Yog li tus txiv neej no yog Leej Txiv ntawm Tswv Yim?" - Nug Smith. "Qhov no Hannibal?"
  
  "Xav txog ib tus kws tshaj lij tub rog zoo tshaj plaws hauv keeb kwm thiab ib qho ntawm cov thawj coj zoo ntawm cov qub qub nrog rau Alexander the Great thiab Caesar. Nws tau raug hu ua Leej Txiv ntawm Tswv Yim vim nws tus yeeb ncuab loj tshaj plaws, Rome, thaum kawg tau txais nws cov tub rog tawm tsam rau hauv lawv cov phiaj xwm. "
  
  Dahl hais tias, "Qhov no yog kev yeej, yog tias muaj ib qho."
  
  Lauren nodded. "Zoo dua. Hannibal tau suav hais tias yog npau suav phem rau Rome uas lawv siv cov lus hais thaum twg muaj kev puas tsuaj tshwm sim. Txhais, qhov no txhais tau hais tias Hannibal nyob ntawm lub rooj vag! Cov kab lus Latin tau txais feem ntau thiab tseem siv niaj hnub no. "
  
  "Rov qab rau kev txiav txim," Hayden hais rau lawv. "Nws haum li cas?"
  
  "Zoo, peb tuaj yeem hais nrog kev ntseeg siab tias Hannibal yog ib tus ntawm Plaub Horsemen. Dhau li ntawm qhov tseeb tias nws pom tau tias nws caij nees, nws tau raug hu ua Leej Txiv ntawm Tswv Yim thoob plaws hauv keeb kwm. Qhov no txhais tau hais tias Nws yog Tsov Rog, thawj Horseman. Nws yeej coj kev tsov rog rau lub tebchaws Roman."
  
  Drake luam theej duab cov ntawv. "Yog li nws hais ntawm no tias txoj kev npaj rau Doomsday Order tau muab tso los ntawm Horsemen. Puas yog peb xav tias Kev Txiav Txim faus ib qho kev puas tsuaj rau hauv Hannibal lub ntxa? Cia qhov no rau lwm tiam?"
  
  Lauren nodded. "Nws yog ib qho kev xav dav dav. Riam phom hauv txhua qhov ntxa. Muaj ib lub ntxa nyob hauv txhua lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb. "
  
  Kinimaka tsa ib lub qhov muag. "Qhov twg, dua, ua rau muaj kev nkag siab ntau npaum li daim tiab nyom."
  
  Hayden yoj tes ntawm nws kom nres. "Tsis nco qab nws," nws hais. "Rau tam sim no. Muaj tseeb ib tug txiv neej zoo li Hannibal yuav tsum muaj lub qhov ntxa los yog mausoleum?
  
  Lauren tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum. "Yog lawm, qhov no yog qhov uas tej yam nyuaj. Cov laus laus Hannibal raug ntiab tawm thiab tuag tu siab heev, tej zaum los ntawm tshuaj lom. Nws raug faus rau hauv ib lub qhov ntxa uas tsis muaj cim. "
  
  Drake ob lub qhov muag widened. "Bullshit".
  
  "Nws ua rau koj xav, puas yog?"
  
  "Peb puas muaj chaw nyob?" Maiv nug.
  
  "Aw yeah". Lauren luag ntxhi. "Africa".
  
  
  Tshooj plaub
  
  
  Alicia taug kev mus rau ib sab txee thiab rub tawm ib lub raj mis dej los ntawm lub fridge mini rau saum. Pib ua haujlwm tshiab yeej ib txwm muaj kev ntxhov siab. Nws forte yog kev sib ntaus sib tua; txawm li cas los xij, lub sijhawm no lawv xav tau ib txoj kev npaj. Hayden twb tau koom nrog Lauren ntawm lub laptop, thiab Smith tab tom sim saib txaus nyiam, tsis muaj qhov tsis ntseeg vim tias New Yorker tau ua lub luag haujlwm sib txawv. Auj, thiab vim nws tsis nyob hauv tsev lojcuj mus ntsib tus neeg phem vwm.
  
  Alicia muaj nws tus kheej lub tswv yim, tab sis nws muaj lub sij hawm nyuaj to taub Lauren lub logic. Txawm li cas los xij, nws tsis yog nws qhov chaw txiav txim, tsis yog tom qab lub neej nws tau coj. Lauren Fox tau txawj ntse thiab pom zoo txaus kom pom qhov yuav los.
  
  Vam tias. Alicia haus ib nrab lub raj mis, ces tig mus rau Drake. Lub Yorkshireman tam sim no tau sawv ntawm Dahl thiab Kensi. Nws tab tom yuav nkag mus thaum muaj kev txav mus los ze nws.
  
  "Aw, Hi Yogi. Cov khoom mus li cas?
  
  "Zoo". Tus tub sab Lavxias tau ntxhov siab txij li nws tau tshwm sim tam sim ntawd. "Koj puas xav tias lawv ntxub kuv tam sim no?"
  
  "WHO? Lawv? Puas yog koj luag? Tsis muaj leej twg txiav txim rau koj, tshwj xeeb tshaj yog kuv. Nws chuckled thiab ntsia ib ncig. "Lub May. Los yog Drake. Thiab tshwj xeeb tshaj yog tsis Kenzi. Tus bitch tej zaum muaj lub qhov taub uas muaj qhov tsis zoo me ntsis zais cia. "
  
  "Txog".
  
  "Tsis yog raws nraim koj qhov tsis zoo me ntsis zais cia." Crap! "Hav, kuv tseem tab tom sim hloov ntawm no. Kuv tsis paub shit txog kev zoo siab. "
  
  "Kuv pom nws".
  
  Nws rub nws txhais tes: "Los ntawm no!" - thiab maj mus rau nws lub taub hau thaum nws plam deb, sim tuav nws lub taub hau. Yorgi hla mus rau qhov kawg ntawm chav tsev, nws ob txhais ceg teeb. Alicia pom qhov tsis muaj tseeb ntawm kev caum.
  
  "Tom ntej no, tub."
  
  Drake saib nws mus kom ze. "Koj paub, nws ntshai koj."
  
  "Kuv tsis xav tias tus menyuam ntshai dab tsi. Tsis yog tom qab siv sij hawm nyob rau hauv lub tsev lojcuj Lavxias teb sab thiab tsim phab ntsa. Tom qab ntawd koj pom tias nws ntshai. " Nws tapped nws tus kheej ntawm lub taub hau.
  
  Dahl hais tias "Qhov riam phom muaj zog tshaj plaws ntawm txhua tus," Dahl hais. "Tsuas nug Hannibal."
  
  "Auj, Torsti ua rau tso dag. Cia peb tig mus rau daim ntawv qhia hnub. Tab sis tiag tiag, "Alicia ntxiv. "Tus menyuam yuav tsum hais tawm. Kuv tsis tsim nyog zoo dua. "
  
  Kensi bark. "Yog tiag? Kuv xav tsis thoob".
  
  "Koj puas tau hais hauv Webb cov lus? Oh yog, kuv xav li ntawd."
  
  Cov Israeli shrugged. "Kuv nyuaj pw hmo ntuj. Yog li cas?"
  
  "Yog vim li cas," Alicia hais. "Tsis muaj dab tsi."
  
  "Kuv twv yog vim li cas tib yam li koj."
  
  Muaj kev ntsiag to. Dahl ntsib Drake lub ntsej muag ntawm cov poj niam lub taub hau thiab nyo me ntsis. Drake sai sai ntsia deb, tsis txhob saib tsis taus cov poj niam, tab sis tsis xav kom lawv raug cab mus rau hauv lub qhov dej ntawm kev txom nyem. Alicia ntsia zoo li Hayden pib hais lus.
  
  "Okay,"hais lawv tus thawj coj. "Nws zoo dua li Lauren tau xav. Leej twg yog tus mus rau Hellespont?
  
  Alicia sighed. "Lub suab zoo meej rau pab pawg damn no. Sau npe rau kuv. "
  
  
  * * *
  
  
  Ua ntej los ntawm qhov nyoob hoom qav taub thiab tom qab ntawd los ntawm lub nkoj nrawm, pab pawg SPEAR mus txog Dardanelles. Lub hnub twb poob rau ntawm lub qab ntug, lub teeb hloov los ntawm lub pob ci mus rau hauv ib tug panoramic kab txaij nyob rau hauv lub keeb kwm yav dhau thiab ib tug kab rov tav slash. Drake pom nws tus kheej NW nyuam qhuav hloov pauv ntawm hom kev thauj mus los thaum caij tsheb sib tsoo, thiab pom lub sijhawm xav tsis thoob li cas cov kws tsav dav hlau tau txais kev nyab xeeb nyob rau ib hnub. Alicia, nyob ib sab ntawm nws ntawm lub nkoj nyoob hoom qav taub, qhia meej txog nws txoj kev xav me ntsis.
  
  "Hav txiv neej, koj puas xav tias tus txiv neej no sim tua peb?"
  
  Kinimaka, khi nruj rau hauv thiab tuav kom ntau li ntau cov hlua khi li nws tuaj yeem tuav tau, hais los ntawm cov hniav clenched, "Kuv paub tseeb tias nws xav tias lawv dhia."
  
  Kev sib txuas lus tau ua tiav thiab qhib. Silence puv huab cua thaum lawv pab neeg tau tshuaj xyuas cov riam phom muab los ntawm CIA. Drake pom cov neeg raug liam ib txwm, uas suav nrog Glocks, HKS, riam sib ntaus sib tua thiab ntau yam ntawm grenades. Cov cuab yeej pom kev hmo ntuj kuj tau muab. Tsuas yog ob peb feeb tom qab, Hayden pib tham txog tus neeg sib txuas lus.
  
  "Yog li, tib neeg, nws yog lub sijhawm los xav txog lwm tus, ntau tus kheej ntawm lub luag haujlwm no. Pab pawg sib tw. CIA tseem hais tias muaj rau, cia peb ua tsaug nws tsis muaj ntau. Lub Alexandria ntawm tes tau txais cov ntaub ntawv tsis tu ncua los ntawm CIA cov hlwb thoob ntiaj teb, los ntawm NSA thiab cov neeg saib xyuas undercover. Lawv qhia rau kuv txog qhov tseeb qhov tseeb - "
  
  Kensi hais tias "Yog tias nws yog lawv qhov kev txaus siab tshaj plaws," Kensi cuam tshuam.
  
  Hayden hnoos. "Kuv nkag siab tias koj tau muaj kev paub tsis zoo nrog tsoomfwv cov koomhaum, thiab CIA tau txais xov xwm tsis zoo, tab sis kuv tau ua haujlwm rau lawv. Thiab tsawg kawg kuv tau ua kuv txoj haujlwm zoo. Lawv muaj tag nrho lub tebchaws los tiv thaiv. Cia siab tias kuv yuav muab qhov tseeb rau koj. "
  
  "Kuv xav paub dab tsi yog rub nws daim tiab," Alicia ntxhi rau tus neeg sib txuas lus. "Kuv paub tseeb tias nws tsis zoo."
  
  Kensi ntsia nws. "Dab tsi yuav zoo uas ua rau koj daim tiab caij?"
  
  "Kuv tsis paub". Alicia ntsais muag sai. "Johnny Depp lub qhov ncauj?"
  
  Hayden tshem nws caj pas thiab txuas ntxiv mus. "Rau pab pawg tshwj xeeb. Nws yog ib qho nyuaj rau qhia tias leej twg yog tus muaj kev khuv leej thiab leej twg yog tus tawm tsam ncaj ncees. Tsis txhob xav tias. Peb yuav tsum ua txhua tus ua yeeb ncuab. Tsis muaj ib lub tebchaws uas peb paub koom nrog qhov no yuav lees paub qhov no. Kuv nkag siab tias tej zaum koj yuav paub qee tus ntawm cov txiv neej no, tab sis zaj nkauj tseem zoo ib yam. "
  
  Thaum Hayden nres, Drake xav txog cov lus Askiv. Lub SAS muaj ob peb cov tub rog thiab nws tau nyob deb ntau xyoo, tab sis tseem lub ntiaj teb ntawm cov tub rog tseem ceeb tsis yog qhov loj. Hayden yog txoj cai los tham txog cov kev tawm tsam thiab kev tshwj tseg tam sim no, tsis yog raug ntes los ntawm lawv ntawm kev sib ntaus sib tua. Dahl tej zaum yuav txaus siab rau Swedish contingent, thiab Kenzie nyob rau hauv Israeli ib tug. Txoj haujlwm zoo, tsis muaj ib txwm nyob hauv Asmeskas nyob ntawd.
  
  "Kuv tsis tuaj yeem xav tias Tuam Tshoj ua phooj ywg zoo," nws hais. "Tsis yog Russia."
  
  "Ntawm no ceev," Mai hais, ntsia sab nraum lub qhov rais. "Lawv yuav yog cov duab hauv qhov tsaus ntuj."
  
  "Peb puas muaj lub tswv yim txog qhov xwm txheej tam sim no ntawm txhua lub tebchaws?" - nug Dahl.
  
  "Yog lawm, kuv tsuas yog mus rau qhov no. Raws li peb tuaj yeem qhia, Swedes nyob ob peb teev. Fab Kis tseem nyob hauv tsev. Mossad nyob ze tshaj plaws, ze heev. "
  
  "Tau kawg," hais Dahl. "Tsis muaj leej twg paub tias lawv mus qhov twg."
  
  Drake hnoos me ntsis. "Koj puas tau sim ua kom pom tseeb tias Sweden qhov kev sim ua tsis tiav?"
  
  "Tam sim no koj zoo li koj nyob hauv Eurovision. Thiab tsis muaj leej twg hais txog Britain. Lawv nyob qhov twg? Tseem ua tshuaj yej?" Dahl tsa lub khob xav txog, nws tus ntiv tes me ntsis tawm ntawm lub kaum sab xis.
  
  Nws yog ib qho kev ncaj ncees. "Zoo, Sweden tej zaum yuav pib rov qab."
  
  "Tsawg kawg lawv pib."
  
  "Cov txiv neej," Hayden cuam tshuam. "Tsis txhob hnov qab tias peb yog ib feem ntawm qhov no thiab. Thiab Washington cia siab tias peb yuav yeej. "
  
  Drake luag. Dahl luag ntxhi. Smith ntsia thaum Lauren pib hais lus.
  
  "Ib qho nthuav ntxiv rau txhua qhov no yog tias qee lub tebchaws no tau tawm tsam kev cuam tshuam. Tau kawg, theem ntawm crap yog ib txwm siab, tab sis peb tuaj yeem cuam tshuam nrog qee qhov tsis ncaj ncees. "
  
  "Tsis raug cai? Splinter pawg?" - Kinimaka nug.
  
  "Nws ua tau."
  
  Hayden tau hais tias "Nws tsuas yog coj peb rov qab mus rau cov ntaub ntawv tseem ceeb," Hayden hais. "Txhua tus neeg ua phem."
  
  Drake xav paub seb Smith yuav xav li cas txog nws cov lus. Rov qab rau hauv Cusco, Yausua tau ua siab phem, tab sis txij li nws txoj kev tuag tsis tau raug txiav txim los ntawm tsoomfwv thiab lawv nyob hauv lub tebchaws tau hloov pauv tas li thiab sib tw, tsis muaj leej twg paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim. Tus txiv neej no txoj kev tuag yog kev huam yuaj, tab sis tshwm sim los ntawm inattention thiab overzealousness. Yog lawm, nws yog tus kab mob cab thiab tua neeg, tab sis qhov xwm txheej txawv.
  
  Tom qab lub nyoob hoom qav taub lawv puv lub nkoj. Hnav ris tsho dub, lawv lub ntsej muag camouflaged, bouncing smoothly hla dej ntawm Hellespont, hmo ntuj thaum kawg puv nrog kev tsaus ntuj. Txoj kev uas lawv coj yog khoob, lub teeb flickering dhau ntawm ntug dej deb. Hellespont yog ib lub kwj dej tseem ceeb uas ua ib feem ntawm ciam teb ntawm Tebchaws Europe thiab Asia. Ib qho chaw nqaim, Gallipoli nyob rau ntawm nws sab qaum teb ntug dej hiav txwv, thaum feem ntau ntawm nws lwm cov ciam teb muaj cov neeg nyob qis qis. Thaum lawv hla dej, Hayden thiab Lauren tau siv lawv cov neeg sib txuas lus.
  
  "Hannibal yeej tsis muaj qhov ntxa, tsis txawm tias muaj lub qhov ntxa. Tom qab ib txoj hauj lwm ci ntsa iab, tus thawj coj no tau tuag yuav luag ib leeg, raug tshuaj lom thaum muaj hnub nyoog laus. Yog li cas koj yuav nrhiav tau ib lub qhov ntxa uas tsis muaj cim?"
  
  Drake ntsia zoo li Lauren nres. Nws puas nug lawv?
  
  Smith ua siab tawv tawm mus nrhiav kev daws teeb meem. "Sonar?"
  
  "Nws ua tau, tab sis koj yuav tsum muaj lub tswv yim zoo ntawm qhov chaw saib," Dahl teb.
  
  Hayden tau hais tias "Lawv pom cov ntaub ntawv tsis meej, cov ntaub ntawv sau tau, yog, tab sis poob rau lub sijhawm," Hayden hais. "Txoj hmoo ntawm Hannibal yeej ib txwm ua rau cov neeg uas hlub tus hero uas tawm tsam Roman imperialism. Ib tug neeg zoo li no yog Thawj Tswj Hwm ntawm Tunisia, uas tau mus xyuas Istanbul thaum muaj rau caum xyoo. Thaum lub sijhawm mus ntsib no, tsuas yog qhov nws xav tau yog kom nqa Hannibal cov seem nrog nws mus rau Tunisia. Tsis muaj dab tsi ntxiv. Cov Turks thaum kawg tau tso siab rau qee yam thiab coj nws nrog lawv taug kev luv luv. "
  
  "Sixties?" Dahl hais tias. "Nws tsis yog thaum cov tub rog ua tsov ua rog pib hnia lawv cov phiaj xwm me me?"
  
  "Ntau dua". Hayden hais. "Tom qab lawv nyob hauv tebchaws Cuba thiab pib lub neej tshiab. Tom qab ntawd lawv qhov kev txiav txim tshiab tau kav yuav luag nees nkaum xyoo. "
  
  Alicia hais tias "Ntau lub sijhawm kom muaj tswv yim," Alicia hais.
  
  "Thiab xaiv Plaub Horsemen rau lawv," Mai ntxiv. "Hannibal - Horseman of War? Nws ua rau kev nkag siab. Tab sis leej twg lub ntuj raug txim yog Conquest, Famine thiab Tuag? Thiab yog vim li cas Dardanelles nyob rau hauv Africa yog ib qho ntawm plaub lub ntsiab lus qhia?
  
  "Lub ntsiab lus zoo," Alicia hais rau May, ua rau Drake txo nws txoj kev siv zog. "Koj yuav tsum muab qhov kev xav me me ntawd rov qab los, Foxy."
  
  Lauren luag ntxhi. Drake tuaj yeem qhia los ntawm lub suab ntawm nws lub suab. "Yog li cov Turks, tshwj xeeb tshaj yog txaj muag los ntawm lawv tus kheej tsis hwm Hannibal, tau coj Tunisian tus thawj tswj hwm mus rau qhov chaw ntawm Hellespont. Nws hais tias 'ntawm lub roob uas muaj ib lub tsev puas tsuaj'. Qhov no yog qhov chaw so nto moo ntawm Hannibal Barca. "
  
  Drake tos, tab sis tsis muaj ntaub ntawv ntxiv tuaj. Nws hais tias, "Thiab tsis tau," nws hais tias, "yog peb caug xyoo dhau los."
  
  Lauren hais tias, "Nws tau nyob ntawd ntev npaum li cas," thiab cov Turks tsis muaj kev ntseeg tau muab qee yam ntawm tus neeg saib xyuas hwm.
  
  Drake ntsia tsis ncaj ncees lawm. "Qhov tseeb, nws tsuas yog tuaj yeem yog qhov chaw muaj koob npe."
  
  "Lawv coj tus thawj tswj hwm ntawm Tunisia nyob ntawd, Matt. Nws txawm muab cov xuab zeb uas muaj ntawv pov thawj los ntawm nws lub cev tiv thaiv, hu lawv 'xuab zeb los ntawm Hannibal lub ntxa' thaum nws rov qab los tsev. Hauv qhov xwm txheej ntawd, xyoo ntawd, cov Turks puas yuav dag ntxias Thawj Tswj Hwm Tunisia?
  
  Drake nodded rau pem hauv ntej mus rau qhov tsaus ntuj nkhaus ntawm ntug dej hiav txwv. "Peb yuav nrhiav tau."
  
  
  Tshooj 5
  
  
  Drake pab rub lub sable-xim xim speedboat tawm ntawm cov dej, mooring nws mus rau ib tug nyob ze thaj tsam ntawm qub keeb kwm thiab mounting lub outboard motor. Lub Tsib Hlis, Alicia thiab Smith tau maj nrawm los teeb tsa qhov chaw tshaj tawm. Kinimaka nqa lub hnab ev ntawv hnyav nrog Dahl txoj kev pab. Drake hnov xuab zeb hauv qab nws khau boots. Cov huab cua tswm ntiaj teb. Cov nthwv dej tau nrawm nrawm rau ntawm ntug dej ntawm nws sab laug, muab lub zog los ntawm cov nkoj. Tsis muaj lwm lub suab tsoo lub silence li cov spearmen coj Tshuag.
  
  Hayden tab tom tuav lub portable GPS navigator. "Zoo. Kuv muaj cov kev tswj xyuas kev tswj hwm. Puas yog peb npaj mus?
  
  "Npaj," ob peb lub suab ua pa teb.
  
  Hayden tsiv mus rau pem hauv ntej, thiab Drake nyob tom qab nws, hla cov xuab zeb nrawm hauv qab nws txhais taw. Lawv tau tshawb xyuas thaj chaw tas li, tab sis tsis muaj lwm qhov teeb pom kev pom. Tej zaum lawv tau tuaj ntawm no ua ntej tom qab tag nrho. Tej zaum lwm pab pawg tuav rov qab, cia lwm tus ua txhua qhov kev nqa hnyav. Tej zaum txawm tam sim no lawv tau raug saib.
  
  Cov possibilities twb tsis kawg. Drake tau taub hau rau Alicia thaum lawv dhau mus thiab tus poj niam Askiv tau koom nrog txoj kab. "Tej zaum yuav hloov pauv ntawm ib sab mus rau sab."
  
  "Dab tsi txog Smith?" - Kuv nug.
  
  "Kuv nyob ntawm no. Txoj kev yog qhov tseeb".
  
  Huag yog, tab sis peb tab tom mus rau hauv av, Drake xav, tab sis tsis hais dab tsi. Cov xuab zeb mos tau muab txoj hauv kev rau lub ntiaj teb uas muaj tawv tawv, thiab tom qab ntawd lawv tau nce mus txog qhov embankment. Tsuas yog ob peb taw siab thiab nrog txoj kab nqes saum toj, lawv tsis ntev tau hla ciam teb suab puam thiab pom lawv tus kheej nyob rau hauv ib daim av. Hayden tau taw qhia txoj kev thiab lawv hla lub hav txwv yeem. Tam sim no tsis tas yuav xa cov ntawv xa tawm. Lawv tuaj yeem pom tau ntau mais, tab sis May thiab Smith nyob deb, ua rau lawv pom ntau dua.
  
  Lub vijtsam GPS ntsais muag ntsiag to, coj lawv mus ze dua rau lawv lub hom phiaj, thiab qhov tsaus ntuj ntawm qhov tsaus ntuj stretched majestically saum lawv. Nrog ntau qhov chaw, lub ntuj loj heev; cov hnub qub tsis tshua pom, thiab lub hli yog ib txoj kab me me. Kaum feeb tig mus rau nees nkaum, ces peb caug, thiab lawv tseem taug kev ib leeg. Hayden khaws cia ntawm kev sib txuas lus nrog ob pab neeg thiab Alexandria. Drake cia ib puag ncig coj nws mus rau hauv, ua pa ntawm jagged atherosclerosis ntawm xwm. Lub suab ntawm cov tsiaj, cua, rustling ntawm lub ntiaj teb - nws yog tag nrho cov nyob ntawd, tab sis tsis muaj dab tsi tsis tsim nyog. Nws paub tias cov pab pawg uas lawv tau tawm tsam tuaj yeem ua tau zoo ib yam li lawv, tab sis nws ntseeg nws tus kheej lub peev xwm thiab cov phooj ywg.
  
  "Ua ntej," Hayden ntxhi. "Lub GPS qhia txog thaj av nce txog plaub caug ko taw. Qhov no tej zaum yuav yog lub roob peb tab tom nrhiav. Saib."
  
  Lub roob maj mam tawm ntawm qhov tsaus ntuj, ib qho chaw nce toj ntawm lub ntiaj teb nrog cov hauv paus tangled thiab pob zeb littering hauv av qhuav thaum lawv kos ib txoj hauv kev ruaj khov los ntawm cov teeb meem. Drake thiab Alicia tau siv sijhawm ib pliag los nres thiab saib rov qab, pom qhov du du uas ncab tag nrho txoj kev mus rau lub hiav txwv choppy. Thiab nyob deb dhau qhov ntawd, lub teeb ci ntsa iab ntawm qhov chaw nres nkoj, muaj qhov sib txawv kiag li.
  
  "Ib hnub?" Alicia nug hauv surprise.
  
  Drake vam li ntawd. "Peb yuav mus txog qhov ntawd," nws hais.
  
  "Qhov no yuav tsum yooj yim."
  
  "Thiab kev hlub. Zoo li caij tsheb kauj vab. Tab sis koj poob thiab tau txais kev txiav, bruises thiab khawb ntev ua ntej koj rov qab koj qhov nyiaj tshuav."
  
  "Yog li, ib nrab ntawm txoj kev twb dhau lawm." Nws kov nws luv luv thiab mam li nce toj.
  
  Drake taug qab nws ntsiag to. Lub neej yav tom ntej yeej muaj qhov muaj txiaj ntsig tshiab tam sim no uas Alicia Miles tau tawg tawm ntawm nws lub voj voog ntawm kev puas tsuaj rau tus kheej. Txhua yam lawv yuav tsum tau ua yog swb lwm pab pawg neeg vwm thiab megalomaniacs ntuj raug txim-khoov ua rau cov neeg hauv ntiaj teb raug kev txom nyem.
  
  Thiab yog vim li cas cov tub rog zoo li nws muab txhua yam rau ntawm kab. Rau Adrian lub qhov rooj thiab Graham hla txoj kev. Rau Chloe, uas nyuaj kom nws ob tug menyuam mus kawm ntawv raws sijhawm txhua hnub. Rau cov khub niam txiv uas whined thiab moaned ntawm txoj kev mus rau lub tsev loj. Rau cov txiaj ntsig ntawm cov neeg uas zaum zoo-naturedly nyob rau hauv tsheb jams ntawm lub nplhaib txoj kev, thiab cov neeg uas dhia lub queues. Tsis yog rau cov kwj deg uas tau nce mus rau hauv koj lub tsheb lossis chaw nres tsheb tom qab tsaus ntuj, ua rau txhua yam lawv ua tau. Tsis yog rau cov neeg thab plaub, cov neeg nrhiav lub zog thiab cov backstabbers. Thov kom cov uas sib ntaus sib tua rau kev hwm, kev hlub thiab kev saib xyuas. Cia cov uas tawm tsam rau yav tom ntej ntawm lawv cov menyuam muaj kev ntseeg siab rau nws txoj kev nyab xeeb. Cia cov uas pab lwm tus tau txais kev pab.
  
  Hayden ntes tau nws lub ntsej muag nrog lub grunt qis. "Qhov no tuaj yeem yog qhov chaw. GPS hais tias nws yog, thiab kuv pom ib lub tsev tso tseg tom ntej. "
  
  Nws pom cov xim sib tshooj. Nws yog qhov tseem ceeb ntawm cov xwm txheej thaum ntawd. Tsis muaj sijhawm rau subtleties tam sim no. Lawv kuj tseem tuaj yeem tua hluav taws hauv lawv qhov kev tshawb nrhiav Hannibal lub ntxa yog tias lawv tuaj yeem nrhiav tau sai dua tam sim no uas lawv nyob ntawm no. Vim Drake ntseeg tau tias yog lawv nrhiav tau, ces tag nrho lwm pab pawg.
  
  Hayden tau sau tseg thaj tsam kwv yees. Kinimaka thiab Dahl txo lawv lub hnab ev ntawv hnyav rau hauv av. May thiab Smith tau coj txoj haujlwm saib xyuas zoo tshaj plaws. Drake thiab Alicia txav ze rau Hayden los pab. Tsuas yog Yorgi dai rov qab, qhia tsis meej thaum nws tos kom qhia tias yuav ua li cas.
  
  Kinimaka thiab Dahl tsim qee lub teeb pom kev zoo los ntawm kev teeb tsa trio ntawm cov pa roj carbon fiber ntau thiab muab ntau dua. Cov no tsis yog lub teeb ci xwb, lawv tau tsim los simulate hnub ci kom ze li sai tau. Kev lees paub, txawm tias CIA lub peev xwm dav dav tau txwv hauv Egypt, tab sis Drake xav tias lub cuab yeej tsis zoo li phem heev. Kinimaka siv lub teeb teeb tsa rau ntawm qhov muag kom pom qhov chaw loj, thiab tom qab ntawd Hayden thiab Dahl tau mus soj ntsuam hauv av.
  
  "Tam sim no saib xyuas," Hayden hais rau lawv. "Lub Order of the Last Judgement hais tias cov riam phom tau faus rau ntawm no ntev tom qab Hannibal tuag. Qhov no yog lub qhov ntxa uas tsis muaj cim, tsis yog lub taub hau. Yog li peb tab tom nrhiav kev cuam tshuam hauv av, tsis yog pob txha, thaiv lossis kab. Peb tab tom nrhiav cov khoom uas nyuam qhuav faus, tsis yog cov khoom qub qub. Nws yuav tsum tsis txhob nyuaj dhau - "
  
  "Tsis txhob hais li ntawd!" Dahl qws. "Koj yuav jinx txhua yam, damn nws."
  
  "Kuv tsuas yog hais tias peb tsis tas yuav nrhiav Hannibal. Tsuas yog riam phom. "
  
  "Qhov zoo point." Kinimaka kho cov teeb pom kev zoo nyob ib puag ncig ib puag ncig me ntsis.
  
  Hayden cim peb qhov chaw hauv av. Lawv txhua tus zoo li lawv tau hloov pauv hauv qee txoj kev, thiab tsis ntev los no. Yorgi mus kom zoo zoo, duav hauv tes. Drake thiab Alicia koom nrog nws, ua raws li Kinimaka.
  
  "Cia li khawb," Hayden hais. "Nyob ntsiag to".
  
  "Yuav ua li cas yog hais tias muaj ib tug booby cuab?" Alicia nug.
  
  Drake ntsia lub tsev uas ploj lawm. Cov phab ntsa dai tu siab, poob, zoo li tuav lub luj ntawm lub ntiaj teb no. Ib sab tau hlais ib nrab li yog ib tug loj cleaver, cov blocks tam sim no protruding los ntawm ob sab zoo li jagged hniav. Lub ru tsev tau tawg ntev dhau los, tsis muaj qhov rooj lossis qhov rais. "Zoo, nws tsis zoo li peb yuav tuaj yeem nrhiav chaw nyob ntawd."
  
  "ua tsaug".
  
  "Tsis txhob txhawj, hlub. Khaws koj lub taub hau. "
  
  Drake tsis quav ntsej qhov npau taws heev thiab tau mus ua haujlwm. "Yog li dab tsi yog qhov tseem ceeb ntawm Plaub Horsemen lawm?" nws nug Hayden tshaj tus neeg sib txuas lus.
  
  "Lub think tank qhov kev kwv yees zoo tshaj plaws? Lawv sib raug rau cov keeb kwm cov duab peb tab tom nrhiav thiab cov riam phom uas peb vam tias yuav pom. Yog li, Hannibal, tsa los ntxub cov neeg Loos, pib ua tsov rog yuav luag tsis muaj kawg hauv Rome, txoj cai? Nov yog qhov uas peb yuav pom cov riam phom ntawm kev ua tsov ua rog. "
  
  Kinimaka hais tias "Nws tseem tuaj yeem yog lawv cov neeg caij nees," Kinimaka cuam tshuam. "Kuv txhais tau tias, Hannibal yog."
  
  "Yog, me ntsis tsis meej pem, Mano."
  
  "Yog li ntawd tsis muaj dabtsi cuam tshuam nrog phau Vajlugkub?" Drake khawb tawm lwm lub ntiaj teb. "Vim tias peb tsis xav tau ib qho ntawm cov lej ruam no."
  
  "Zoo, lawv tau tshwm sim hauv Tshwm Sim thiab-"
  
  "Wow!" Alicia tam sim ntawd qw. "Kuv xav tias kuv ntaus ib yam dab tsi!"
  
  "Thiab saib xyuas," May lub suab ntxhi rau tus neeg sib txuas lus. "Lub teeb tshiab tau tshwm sim ntawm dej, lawv tab tom tuaj sai."
  
  
  Tshooj 6
  
  
  Drake poob tus duav rau hauv pem teb thiab taug kev mus saib Alicia. Yorgi twb nyob ntawd, pab nws khawb. Kinimaka kuj nce nrawm nrawm.
  
  "Peb muaj sijhawm npaum li cas?" Hayden nug urgently.
  
  "Kev txiav txim los ntawm lawv qhov ceev, peb caug feeb saum," Smith teb.
  
  Dahl peered intently. "Tag nrho cov lus qhia?"
  
  "Tej zaum Mossad," Kensi teb. "Lawv nyob ze tshaj plaws."
  
  Drake swore. "Tsuas yog lub sij hawm kuv xav kom cov damn Swedes tuaj ua ntej."
  
  Alicia sawv hauv caug-ntev hauv lub qhov, khawb qhov ntug ntawm nws lub duav mus rau hauv lub ntiaj teb mos, sim tso cov khoom. Nws tawm tsam, xyiv fab rub tawm ntawm qhov tsis meej pem. Kinimaka tau tshem tawm hauv av los ntawm saum toj no thaum Yorgi koom nrog Alicia nyob rau hauv lub qhov txhab puas tsuaj nyob rau hauv av.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" - Kuv nug. Drake nug.
  
  Hayden squatted nrog nws txhais tes ntawm nws lub hauv caug. "Kuv tsis tuaj yeem hais kom meej."
  
  "Cia li rub koj tus kheej ua ke, Alicia." Drake luag ntxhi.
  
  Ib tug glare thiab tsa ntiv tes yog nws teb xwb. Cov khoom hauv nqe lus nug tau npog hauv av thiab npog hauv av ntawm txhua sab, tab sis nws muaj qhov zoo. Oblong, ntsuas kwv yees li ob metres los ntawm ib lub 'meter', nws muaj lub thawv zoo thiab txav tau yooj yim, qhia tias nws tsis hnyav heev. Qhov teeb meem yog tias nws nyob ib puag ncig thiab compacted los ntawm lub ntiaj teb tawv thiab cov hauv paus hniav. Drake ntsia ntawm lub npov mus rau hauv hiav txwv, saib lub teeb kom ze dua thiab xav tsis thoob li cas lub ntuj raug txim zoo li lub thawv me me tuaj yeem tuav tau riam phom loj heev.
  
  "Kaum tsib feeb," Smith qhia. "Tsis muaj lwm yam cim qhia ntawm txoj kev."
  
  Alicia tau tawm tsam hauv av, foom phem thiab tsis pom qhov twg thaum xub thawj, tab sis thaum kawg nws tau tshem tawm cov khoom thiab tso cai rau Yorgi rub tawm. Txawm li ntawd los, cov txiv hmab txiv ntoo overgrown thiab cov cag tangled clung rau nws zoo li zoo siab, ib pawg tawv, twisted uas tsis kam tso tseg. Tam sim no lawv nyob hauv lub duav tob hauv av nkos, chais lawv cov khaub ncaws thiab tso rau shovels. Drake tau zam los ntawm qhov pom tseeb "Cov txiv neej tom haujlwm" kab thiab leaned los pab nqa. Dahl kuj khoov, thiab ua ke lawv tau tswj kom nrhiav kev txhawb nqa ntawm ib sab ntawm cov khoom thiab rub tawm. Cov hauv paus hniav tawm tsam, tawg thiab unraveling. Ib txhia tuav rau lub neej zoo. Drake nias thiab xav tias nws nkag mus rau hauv lub qhov thiab hla ntug. Cov dej ntws ntawm cov av uas tau tsiv los ntawm sab saud. Tom qab ntawd nws thiab Dahl sawv ua ke thiab ntsia ntawm Alicia thiab Yorgi. Ob leeg tau ntsej muag thiab ua pa hnyav heev.
  
  "Dab tsi?" - Kuv nug. Drake nug. "Koj ob leeg npaj yuav noj tshuaj yej so? Cia lub ntuj raug txim tawm ntawm no. "
  
  Alicia thiab Yorgi tau kuaj xyuas ob sab hauv qab ntawm lub qhov, nrhiav ntau lub thawv lossis tej zaum cov pob txha qub. Tsis pom muaj dab tsi. Ib pliag tom qab ntawd, cov tub ntxhais hluas Lavxias tau khiav ntawm ntug ntawm lub qhov, nrhiav kev txhawb nqa qhov twg zoo li tsis muaj, yog li nws tuaj yeem dhia mus rau txoj kab nqes thiab hla ntawm ntug ntawm lub qhov. Alicia saib dab tsi tshwm sim nrog chagrin, thiab tom qab ntawd dhia me ntsis txawv txawv rau sab. Drake ntes nws txhais tes thiab rub nws.
  
  Nws cackled. "Koj tsis nco qab koj duav."
  
  "Koj puas xav mus muab nws? Kuv muab lub taub hau ua ntej. "
  
  "Kev txwv, kev txwv."
  
  Hayden tseem saib mus rau hauv lub qhov. "Kuv xav tias nws yuav yog lub sijhawm zoo los siv sijhawm ib pliag nrog cov laus laus Hannibal Barca. Peb tsis xav saib tsis taus lwm tus tub rog. "
  
  Drake nodded nyob rau hauv kev pom zoo. "Legend".
  
  "Yog tias nws tseem nyob ntawd."
  
  Hayden tau hais tias "Cov Nazis tau ua lawv txoj kev tshawb fawb," Hayden hais. "Thiab, kuv lees paub, lawv tau ua zoo. Hannibal tau txais koob meej nyob mus ib txhis vim nws ua tau zoo ntawm nws txoj haujlwm. Nws txoj kev taug kev hla Alps tseem yog ib qho kev ua tub rog zoo tshaj plaws ntawm kev ua tsov rog thaum ntxov. Nws tau qhia txog cov tswv yim ua tub rog uas tseem ceeb rau niaj hnub no. "
  
  Tom qab ib pliag lawv ntsia. Dahl tau nrog lawv. Kinimaka swiped cov khoom tam sim ntawd qhia ib lub thawv ruaj khov ua los ntawm cov ntoo tsaus. Muaj ib lub tsho me me ntawm caj npab rau saum, thiab Hawaiian sim ua kom pom nws tawm.
  
  Hayden leaned rau kuv. "Yog tag nrho. Lawv lub logo hauv tsev. Qhov kev txiav txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg. "
  
  Drake kawm nws, nco txog lub cim. Nws zoo ib yam li lub voj voog me me nrog plaub twisted braids nyob ib ncig ntawm nws ntawm cov ntsiab lus sib txawv ntawm lub compass. Lub voj voog yog lub cim ntawm infinity.
  
  "Scythes yog riam phom," Hayden hais. "Kev tiv thaiv koj lub ntiaj teb sab hauv?" Nws shrugged. "Peb yuav daws qhov no tom qab yog tias tsim nyog. Cia peb."
  
  Lub teeb tsis nyob hauv hiav txwv, uas txhais tau hais tias Mossad, yog tias nws yog leej twg nyob ze tshaj, tau mus txog hauv av thiab nyob qis dua kaum tsib feeb ntawm kev nrawm. Drake ib zaug ntxiv xav tias qhov kev sib cav yuav xaus li cas. SPEAR tau raug xaj kom ruaj ntseg tag nrho plaub riam phom ntawm txhua tus nqi, tab sis kev txiav txim tsis tshua tau ua tiav zoo kawg nkaus hauv kev sib ntaus sib tua. Nws pom cov lus ceeb toom ntawm lwm tus lub ntsej muag thiab paub tias lawv muaj kev xav zoo ib yam, txawm tias Hayden, uas nyob ze tshaj plaws rau cov qauv lus txib.
  
  Lawv tab tom npaj tawm mus.
  
  Hayden tau hais tias "sim kom tsis txhob muaj kev sib cav," Hayden hais. "Pom tseeb".
  
  "Yuav ua li cas yog tias peb ua tsis tau?" - nug Dahl.
  
  "Zoo, yog tias nws yog Mossad, tej zaum peb tuaj yeem tham."
  
  "Kuv tsis ntseeg tias lawv yuav muaj cov tsho ID," Alicia yws. "Qhov no tsis yog tub ceev xwm qhia."
  
  Hayden ib ntus hloov nws tus neeg sib txuas lus mus rau txoj haujlwm tawm. "Yog tias peb raug tua, peb sib ntaus," nws hais. "Peb tuaj yeem ua dab tsi ntxiv?"
  
  Drake pom qhov no yog qhov kev pom zoo tshaj plaws. Nyob rau hauv lub ntiaj teb zoo tagnrho, lawv yuav tau hla dhau cov tub rog uas tuaj txog thiab rov qab mus rau lawv txoj kev thauj mus los tsis muaj mob thiab tsis pom. Tau kawg, SPEAR yuav tsis muaj nyob hauv lub ntiaj teb zoo tagnrho. Nws tau tshuaj xyuas nws cov riam phom dua thaum pab pawg npaj tawm mus.
  
  Hayden tau hais tias "Siv txoj kev ntev," Hayden hais. "Lawv yuav tsis".
  
  Txhua yam kev ceev faj. Txhua txoj kev dag kom tsis txhob muaj kev sib cav.
  
  Lauren lub suab yog pos hauv nws pob ntseg. "Peb nyuam qhuav tau txais xov xwm, neeg. Cov Swedes tseem tab tom tuaj. "
  
  
  Tshooj 7
  
  
  Drake coj txoj kev, thawj zaug taug kev ncig lub tsev uas ploj lawm thiab tom qab ntawd mus rau hauv txoj kab nqes. Kev tsaus ntuj tseem npog thaj av, tab sis kaj ntug tsuas nyob ib ncig ntawm lub ces kaum. Drake piav txog nws txoj kev nyob rau hauv lub voj tsis sib luag kom txog rau thaum nws pom nws tus kheej nyob rau hauv txoj kev rov qab mus rau lub hiav txwv.
  
  Senses ceeb toom, taub hau tsa, pab neeg tom qab peb.
  
  Dahl tau tuav lub thawv, ua tib zoo tuav lub hau hauv qab nws txhais caj npab. Kenzi khiav mus rau ntawm nws sab, pab nws nrhiav nws txoj kev. Pab pawg tau hnav cov iav pom kev hmo ntuj, tsuas yog Smith, uas nyiam kom paub meej txog lawv qhov chaw nyob ib puag ncig. Nws yog kev sib xyaw ua ke zoo. Ib sab ntawm ib sab thiab hauv ib cov ntaub ntawv lawv tau khiav mus txog thaum lawv mus txog ntawm ko taw toj thiab ib lub tiaj tiaj uas tsis muaj chaw nyob. Drake daig rau nws lub voj voog, coj lawv mus rau kev coj ntawm lub nkoj. Tsis yog ib lo lus tau hais - txhua tus siv lawv lub siab los tshuaj xyuas lawv ib puag ncig.
  
  Lawv paub tias lawv cov yeeb ncuab tuag coob npaum li cas. Tsis muaj ib nrab txaus siab mercenaries lub sijhawm no. Hnub no, thiab yav tom ntej, thiab yav tom ntej, lawv tau ntsib los ntawm cov tub rog uas tsis qis dua lawv.
  
  Yuav luag.
  
  Drake qeeb qeeb, xav tias lawv txav nrawm me ntsis. Lub teb chaws tsis nyob hauv lawv qhov kev nyiam. Lub ci daj daj tau nkag mus rau lub qab ntug sab hnub tuaj. Tsis ntev yuav tsis muaj cover. Smith sawv ntawm nws sab xis thiab Mai nyob rau sab laug. Pab neeg nyob qis. Lub toj nrog lub tsev uas ploj lawm nyob rau sab saum toj shrink tseg, tshwm tom qab lawv. Ib kab ntawm cov hav txwv yeem dotted nrog ob peb tsob ntoo tshwm sim tom ntej, thiab Drake tau hnov ib co nyem. Lawv yog ib txoj kev ntev mus rau sab qaum teb ntawm qhov chaw uas lawv xav tau, tab sis qhov kawg tshwm sim yog tsim nyog.
  
  Qhov zoo tshaj plaws case scenario? Tsis sib ntaus.
  
  Nws tsiv mus, saib xyuas kev nyab xeeb thiab ua kom nws lub cev lus nruab nrab. Kev sib txuas tseem nyob twj ywm. Thaum lawv mus txog qhov chaw nkaum, lawv qeeb qeeb, yog tias muaj ib tus neeg twb nyob ntawd, tos. Raws li cov commandos, lawv tuaj yeem cia siab tias yuav ceeb toom, tab sis tsis muaj dab tsi tuaj yeem raug tso cai rau lub hom phiaj no.
  
  Drake pom thaj chaw loj uas ciam teb los ntawm ob peb tsob ntoo thiab cov hav txwv yeem thiab nres, taw qhia rau lwm tus kom so. Kev tshuaj xyuas ntawm toj roob hauv pes tsis pom dab tsi. Lub toj roob hauv pes tau tso tseg raws li nws pom. Ntawm lawv sab laug, nyias npog coj mus rau ib qho tiaj tiaj tiaj thiab tom qab ntawd mus rau ntawm ntug dej hiav txwv. Nws kwv yees tias lawv lub nkoj yuav nyob deb li kaum tsib feeb. Nws ntsiag to qhib kev sib txuas.
  
  "Lauren, puas muaj xov xwm hais txog Swedes?"
  
  "Tsis muaj. Tab sis lawv yuav tsum nyob ze. "
  
  "Lwm pab pawg?"
  
  "Russia nyob hauv huab cua." Nws zoo li txaj muag. "Kuv tsis tuaj yeem muab txoj haujlwm rau koj."
  
  Smith tau hais tias "Qhov chaw no tab tom yuav dhau los ua thaj chaw kub," Smith hais. "Peb yuav tsum txav mus."
  
  Drake pom zoo. "Cia peb tawm mus."
  
  Nws sawv tsees hnov ib lub suab qw nrov nrov zoo li tej mos txwv.
  
  "Cia li tso tseg! Peb xav tau lub thawv. Tsis txhob txav mus."
  
  Drake tsis yig, tab sis sai sai nqis, ob leeg ua tsaug rau cov lus ceeb toom thiab xav tsis thoob tias lawv tau nco tus yeeb ncuab. Dahl ntsia nws thiab Alicia ntsia tsis meej pem. Txawm Maivliag ua surprise.
  
  Kensi nyem nws tus nplaig. "Nws yuav tsum yog Mossad."
  
  "Koj puas tau coj lawv ntawm rab phom?" Hayden nug.
  
  "Yog," hais Drake. "Tus neeg hais lus ncaj nraim rau pem hauv ntej thiab tej zaum yuav muaj cov neeg pab ntawm ob tog. Raws nraim qhov peb xav tau. "
  
  Mai hais tias "Peb tsis tuaj yeem mus tom ntej," "Peb yuav rov qab los. Hauv qhov kev taw qhia ntawd." Nws taw tes rau sab hnub tuaj. "Muaj chaw nyob thiab txoj kev, ntau lub teb. Lub nroog tsis deb dhau lawm. Peb tuaj yeem tshaj tawm kev khiav tawm. "
  
  Drake ntsia ntawm Hayden. Lawv tus thawj coj zoo li hnyav qhov kev xaiv ntawm kev mus rau sab qaum teb raws ntug dej hiav txwv, sab hnub tuaj ntawm kev vam meej, lossis ntsib kev sib ntaus sib tua.
  
  Dahl hais tias "Tsis muaj dab tsi zoo yuav tshwm sim yog tias peb nyob ntawm no," "Kev tawm tsam ib tus yeeb ncuab tseem ceeb yuav yog qhov kev sib tw, tab sis peb paub ntau ntxiv tab tom taug kev."
  
  Drake twb paub tias May yog lawm. Sab qaum teb tsis muaj ib txoj hauv kev rau txoj kev cawm seej. Lawv yuav khiav raws Hellespont yam tsis muaj kev npog thiab cia siab rau txoj hmoov ntshiab uas lawv yuav ua rau qee yam kev thauj mus los. Taug kev sab hnub tuaj tau lav lub sijhawm.
  
  Tsis tas li ntawd, lwm pab pawg yuav nyuaj los ntawm ib lub nroog.
  
  Hayden hu nws thiab tom qab ntawd tig mus rau sab hnub tuaj, ntsuas qhov struts thiab txoj hauv kev ntawm kev khiav ceev. Lub sijhawm no, lub suab rov los.
  
  "Nyob nyob ntawd!"
  
  "Zoo,," Alicia npau taws. "Tus txiv neej no yog psychic."
  
  Smith hais tias, "Kuv tsuas yog qhov muag pom tau zoo," hais txog qhov pom kev siv tshuab. "Nkaum qab ib yam dab tsi khov. Peb yuav mus tua hluav taws."
  
  Pab neeg tau tawm mus, mus rau sab hnub tuaj. Cov neeg Ixayees tau qhib hluav taws, cov mos txwv hla lub taub hau ntawm cov spearmen tsoo rau hauv tsob ntoo trunks thiab ntawm ceg. Nplooj los nag. Drake tau nce siab sai, paub tias qhov kev txhaj tshuaj yog txhob txwm tsom siab, thiab xav tsis thoob tias dab tsi yog qhov kev tsov rog tshiab uas lawv tau ua rau ntawm no.
  
  "Nws zoo li kev cob qhia tub rog fucking," Alicia hais.
  
  "Kuv vam tias lawv siv cov mos txwv roj hmab," Dahl teb.
  
  Lawv tau nce thiab improvised, txav mus rau sab hnub tuaj, ncav cuag cov ntoo muaj zog thiab ntes qhov muag. Drake raug rho tawm haujlwm rov qab, txhob txwm siab siab. Nws pom tsis muaj lub cim ntawm kev txav mus los.
  
  "Tricky bastards."
  
  "Cov pab pawg me," Kenzie hais. "Ua tib zoo. Tsis siv neeg tshuab. Lawv yuav tos qhov kev txiav txim siab. "
  
  Drake tau mob siab ua kom zoo dua. Pab neeg ua tib zoo ua lawv txoj kev mus rau sab hnub tuaj, ncaj nraim mus rau qhov kaj kaj uas tseem ua rau lub qab ntug nyob deb. Tau mus txog qhov kev tshem tawm tom ntej no, Drake tau hnov thiab xyaum hnov lub suab nrov ntawm lub mos txwv.
  
  "Crap". Nws nquab cover. "Nws nyob ze."
  
  Kev tua ntau dua, ntau cov hlau lead tso tawm ntawm cov chaw nyob. Hayden ntsia tob rau hauv Drake lub qhov muag. "Lawv txoj kev tau hloov lawm."
  
  Drake ua pa tob tob, tsis ntseeg nws. Cov neeg Ixayees tau raug rho tawm haujlwm hnyav thiab tsis muaj kev ntseeg siab tau ceev faj tab sis ntawm qhov muaj txiaj ntsig zoo. Lwm lub mos txwv rub ib daim tawv ntoo los ntawm tsob ntoo tom qab Yorga lub taub hau, ua rau cov neeg Lavxias ua rau muaj kev kub ntxhov.
  
  "Tsis zoo," Kensi yws yws heev. "Tsis zoo tag nrho".
  
  Drake lub qhov muag zoo li flint. "Hayden, hu rau Lauren. Kom nws lees paub rau Qrow tias peb rov qab tua hluav taws! "
  
  "Peb yuav tsum rov qab tua hluav taws," Kensi qw. "Koj hais mav yeej tsis tau kuaj ua ntej."
  
  "Tsis muaj! Lawv yog cov tub rog mercenary, cov tub rog tseem ceeb uas raug cob qhia thiab ua raws li cov lus txib. Lawv yog cov phooj ywg fucking, tej phooj ywg. Mus saib nws, Hayden. Tshawb xyuas tam sim no! "
  
  Cov mos txwv tshiab pierced lub undergrowth. Tus yeeb ncuab tseem nyob tsis pom, tsis hnov; SPIR paub txog lawv qhov kev ua ntej tsuas yog los ntawm nws tus kheej kev paub. Drake tau saib thaum Hayden nias lub pob comm thiab hais lus rau Lauren, tom qab ntawd thov Vajtswv kom teb sai.
  
  Cov tub rog Mossad tuaj ze dua.
  
  "Qhia peb cov xwm txheej." Txawm Dahl lub suab nrov nrov. "Lauren! Koj puas txiav txim siab? Puas yog peb mus tua? "
  
  
  * * *
  
  
  Pab neeg SPEAR, twb tau raug tshem tawm ntawm lawv lub nkoj, raug yuam kom txav mus rau sab hnub tuaj ntxiv. Lawv muaj kev nyuaj siab nyob rau hauv hluav taws. Tsis kam tawm tsam cov phooj ywg paub, lawv pom lawv tus kheej mus txog ntawm lawv lub caj dab hauv qhov txaus ntshai.
  
  Scrambling, khawb thiab ntshav, lawv tau siv txhua qhov kev ua kom yuam kev hauv lawv lub arsenal, txhua qhov ua kom yuam kev kom tso ntau qhov deb ntawm lawv tus kheej thiab Mossad. Lauren txoj kev rov qab los tsuas yog siv ob peb feeb xwb, tab sis cov feeb ntawd tau ntev dua Justin Bieber's CD.
  
  "Qrow tsis zoo siab. Nws hais tias koj tau txais kev txiav txim. Khaws koj cov riam phom ntawm txhua tus nqi. Tag nrho plaub ntawm lawv. "
  
  "Thiab nws tag nrho?" Drake nug. "Koj puas tau qhia nws tias peb tau nrog leej twg?"
  
  "Muaj tseeb. Nws zoo li npau taws. Kuv xav tias peb pissed nws tawm. "
  
  Drake tau tuav nws lub taub hau. Tsis tsim nyog. Peb yuav tsum ua haujlwm ntawm qhov no ua ke.
  
  Dahl qhia nws txoj kev xav. "Peb tau tawm tsam nws cov lus txib hauv Peru. Tej zaum qhov no yog payback. "
  
  Drake tsis ntseeg nws. "Tsis muaj. Nws yuav yog me me. Nws tsis yog nom tswv li. Peb tawm tsam los ntawm cov phooj ywg. Crap. "
  
  "Peb muaj kev txiav txim," Hayden hais. "Cia peb ciaj sia hnub no thiab tawm tsam tag kis."
  
  Drake paub tias nws hais yog lawm, tab sis nws pab tsis tau tab sis xav tias cov neeg Ixayees tej zaum yuav hais tib yam. Yog li pib kev tsis txaus siab ntau pua xyoo. Tam sim no, raws li ib pab neeg, lawv tau ua hauj lwm rau sab hnub tuaj, nyob hauv lawv cov ntaub thaiv hav zoov, thiab tau teeb tsa lub nraub qaum, tsis yog nruj heev, tab sis txaus kom qeeb cov neeg Ixayees. Smith, Kinimaka thiab Mai yog qhov zoo tshaj plaws hauv kev ua kom pom tias lawv tam sim no txhais tau tias kev lag luam, shackling lawv cov neeg sib tw ntawm txhua qhov tig.
  
  Nws tuaj tom qab lawv li Drake flitted los ntawm cov ntoo. Lub nyoob hoom qav taub rumbled overhead, ces tilted thiab tsaws nyob rau hauv ib co inconspicuous clearing. Hayden tsis tas yuav hais ib lo lus.
  
  "Swedes? Cov neeg Lavxias? Tus Tswv, qhov no tsuas yog kev dag xwb, cov txiv neej!"
  
  Drake tam sim ntawd hnov cov txhaj tshuaj los ntawm qhov kev taw qhia. Tus uas nyuam qhuav tawm ntawm lub nyoob hoom qav taub raug rho tawm haujlwm, thiab tsis yog los ntawm Mossad.
  
  Qhov no txhais tau hais tias plaub pawg tub rog tshwj xeeb tam sim no nyob rau hauv kev sib ntaus.
  
  Ua ntej lub hav zoov xaus, nthuav tawm ib lub tsev ua liaj ua teb qub dhau ntawm thaj chaw dav uas ciam teb los ntawm cov phab ntsa pob zeb.
  
  "Siv sij hawm," nws qw. "Ua nruj thiab nrawm. Peb tuaj yeem koom ua ke nyob ntawd. "
  
  Pab neeg khiav zoo li cov hounds ntawm ntuj raug txim kub ntawm lawv heels.
  
  
  * * *
  
  
  Tsiv ntawm tag nrho tab sis tswj tau nrawm, pab pawg tau tshwm sim los ntawm kev npog ntawm random thiab rushed mus rau lub tsev ua liaj ua teb. Cov phab ntsa thiab qhov rais qhib yuav luag zoo li lub tsev nyob saum toj, qhia tias tsis muaj tib neeg nyob. Peb pawg tub rog tshwj xeeb nteg lawv qab, tab sis nyob ze li cas?
  
  Drake tsis paub. Nws jogged hnyav thoob plaws hauv av rutted, tshem tawm nws lub zeem muag hmo ntuj thiab siv lub ntuj ci ntsa iab los kos nws txoj kev. Ib nrab pab neeg saib tom ntej, ib nrab ntsia tom qab. Maiv ntxhi hais tias nws pom Mossad pab neeg mus txog ntawm ntug hav zoov, tab sis tom qab ntawd Drake mus txog rau thawj phab ntsa qis thiab Mai thiab Smith qhib ib qho me me ntawm kev tua hluav taws.
  
  Ua ke lawv huddled qab lub pob zeb phab ntsa.
  
  Lub tsev ua liaj ua teb tseem nees nkaum ua ntej. Drake paub tias nws yuav ua rau lawv tsis zoo tso cai rau cov neeg Ixayees thiab lwm tus los nyob hauv thiab tsim cov kab pom zoo. Tsis tas li ntawd, lwm pab pawg tam sim no yuav ceev faj ib leeg. Nws hais rau tus neeg sib txuas lus.
  
  "Koj zoo dua rub koj lub nroog Yeiuxalees, cov tub."
  
  Alicia tig saib nws. "Nws puas yog koj lub suab lus Asmeskas zoo tshaj plaws?"
  
  Drake ntsia kev txhawj xeeb. "Shit. Thaum kawg kuv tig ib ncig. " Ces nws pom Dahl. "Tab sis hav, nws tuaj yeem phem dua, kuv twv."
  
  Raws li ib tug lawv tsoo los ntawm lub cover. Tej zaum thiab Smith rov qhib tua hluav taws thiab tau txais ob qhov kev txhaj tshuaj nkaus xwb. Tsis muaj lwm lub suab tau hnov. Drake pom ib phab ntsa khov thiab nres. Hayden tam sim ntawd muab lub Tsib Hlis, Smith, thiab Kinimaka los tiv thaiv ib puag ncig, thiab tom qab ntawd maj nrawm mus koom nrog lwm tus.
  
  "Peb nyob li cas rau ob peb feeb. Peb muaj dab tsi?"
  
  Dahl twb tau nthuav tawm daim ntawv qhia thaum Lauren lub suab puv pob ntseg.
  
  "Plan B tseem ua tau. Lub taub hau hauv av. Yog tias koj ceev, koj yuav tsis xav tau kev thauj mus los. "
  
  "Plan fucking B." Drake tau tuav nws lub taub hau. "Ib txwm npaj B."
  
  Cov neeg saib xyuas ib puag ncig tau tshaj tawm tias txhua yam yog qhov tseeb.
  
  Hayden taw tes rau lub thawv Dahl tau nqa. "Peb yuav tsum ua lub luag haujlwm ntawm no. Yog tias koj poob nws, peb tsis paub dab tsi nyob hauv. Thiab yog tias koj plam qhov no rau yeeb ncuab ... " Nws tsis tas yuav txuas ntxiv. Tus Swede muab lub thawv rau hauv av thiab txhos caug ntawm ib sab ntawm nws.
  
  Hayden kov lub cim kos rau ntawm lub hau. Lub spinning hniav xa tawm ib qho kev ceeb toom ominous. Dahl ua tib zoo qhib lub hau.
  
  Drake tuav nws ua pa. Tsis muaj dab tsi tshwm sim. Nws yeej ib txwm yuav muaj kev pheej hmoo, tab sis lawv tsis tuaj yeem pom ib qho zais zais lossis cov txheej txheem. Tam sim no Dahl nqa lub hau kom tiav thiab ntsia mus rau hauv qhov chaw sab hauv.
  
  Kensi luag. "Qhov no yog dab tsi? Riam phom ntawm tsov rog? Txuas nrog Hannibal thiab zais los ntawm kev txiav txim? Txhua yam kuv pom yog ib daim ntawv. "
  
  Dahl zaum rov qab rau ntawm nws haunches. "Kev ua tsov ua rog kuj tuaj yeem tawm tsam nrog cov lus."
  
  Hayden ua tib zoo rub tawm ob peb nplooj ntawv thiab luam theej cov ntawv. "Kuv tsis paub," nws lees. "Zoo li cov ntaub ntawv tshawb fawb thiab... cov ntaub ntawv ntawm..." Nws nres. "Kev xeem? Kev sim?" Nws rov qab los ntawm ob peb nplooj ntawv ntxiv. "Kev Sib Tham Specifications."
  
  Drake frowned. "Tam sim no lub suab tsis zoo. Lawv hu nws Project Babylon, Lauren. Cia peb pom dab tsi koj tuaj yeem khawb txog qhov no. "
  
  "Muaj nws," New Yorker hais. "Ib yam dab tsi ntxiv?"
  
  "Kuv nyuam qhuav pib nkag siab cov yam ntxwv no," Dahl pib. "Nws loj heev -"
  
  "Kawm!" Smith qw. "Tau."
  
  Pab neeg qeeb thiab npaj. Tom qab lub pob zeb phab ntsa, ib rab phom tshuab thundered, ntse thiab lag ntseg. Smith rov qab tua hluav taws los ntawm sab xis, aiming ntawm ib lub niche hauv phab ntsa. Hayden tuav nws lub taub hau.
  
  "Peb yuav tsum xaus qhov no. Tawm ntawm no."
  
  "Haul os?" Drake nug.
  
  "Tau koj lub nroog."
  
  "Plan B," Alicia hais.
  
  Nyob nyab xeeb, lawv tsiv ntawm phab ntsa mus rau phab ntsa mus rau tom qab ntawm lub tsev ua liaj ua teb. Hauv pem teb tau littered nrog cov khib nyiab, thiab tej daim ntawm masonry thiab ntoo cim qhov twg lub ru tsev tau caved. Maiv, Smith thiab Kinimaka npog lub nraub qaum. Drake nres thaum lawv mus txog lub qhov rais tom qab thiab ntsia ntawm txoj kev ua ntej.
  
  "Nws tsuas tuaj yeem nyuaj dua," nws hais.
  
  Lub hnub nce siab hla lub qab ntug hauv cov xim tawg.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Kev sib tw txuas ntxiv mus, tab sis tam sim no qhov tsis sib xws tau poob qis. Raws li Drake thiab Alicia, uas yog tus thawj coj, sab laug npog thiab mus rau hauv av, ua kom lub tsev ua liaj ua teb nruab nrab ntawm lawv thiab lawv cov neeg nrhiav, pab pawg Mossad thaum kawg tawm hauv hav zoov. Hnav txhua yam dub thiab nrog lub qhov ncauj qhov ntswg ntawm lawv lub ntsej muag, lawv mus rau qis thiab ceev faj, tsa lawv cov riam phom thiab tua. Mai thiab Smith tau ceev nrooj npog tom qab lub tsev ua liaj ua teb. Hayden rushed rau pem hauv ntej.
  
  "Txav mus!"
  
  Drake tiv thaiv lub siab xav sawv thiab sib ntaus; Dahl rau nws sab laug tau pom tseeb tawm tsam nrog qhov no ib yam nkaus. Lawv feem ntau tau tawm tsam thiab tawm tsam lawv cov neeg tawm tsam - qee zaum nws los rau brute quab yuam thiab tus lej. Tab sis feem ntau nws tag nrho los rau qhov ruam ntawm lawv cov neeg tawm tsam. Feem ntau ntawm cov mercenaries uas tau them nyiaj qeeb thiab npub, tso siab rau lawv qhov loj me, siab tawv thiab tsis muaj kev coj ncaj ncees kom ua tiav txoj haujlwm.
  
  Tsis yog hnub no.
  
  Drake tau paub zoo txog qhov xav tau los tiv thaiv tus nqi zog. Dahl nqa lub thawv thiab khaws cia kom zoo li nws ua tau. Tam sim no Yorgi tab tom mus tom ntej, sim hauv av thiab sim nrhiav txoj hauv kev uas npog feem ntau. Lawv hla ib lub toj roob hauv pes thiab tom qab ntawd nqis los ntawm ib tsob ntoo me me. Cov neeg Ixayees tau tso tseg ib ntus, tej zaum hnov lwm cov lus txib thiab tsis xav ua kom lawv txoj haujlwm paub.
  
  Ntau yam kev tawm tsam tam sim no tau tshwm sim.
  
  Tab sis rau Drake, Alicia summed nws zoo tshaj plaws. "Rau qhov Vajtswv, Yogi. Muab koj lub taub hau ntawm Lavxias teb sab thiab khiav! "
  
  Lauren tau taug qab lawv qhov kev nce qib ntawm GPS thiab tshaj tawm tias lub rooj sib tham Plan B tau dhau lub qab ntug tom ntej.
  
  Drake sighed me ntsis yooj yim dua. Lub hav zoov xaus, thiab Yorgi yog thawj tus nce toj me me, Kinimaka ua raws nws pob taws. Hawaii cov ris tsho tau npog hauv av nkos qhov chaw nws poob - peb zaug. Alicia ntsia lub Tsib Hlis, uas tau tsiv mus nyob nruab nrab ntawm lub folds ntawm lub ntiaj teb.
  
  "Dam Sprite. Zoo li ib tug menyuam yaj caij nplooj ntoos hlav frolicking nyob rau hauv qus. "
  
  "Txhua yam nws ua, nws ua tau zoo," Drake pom zoo.
  
  Alicia skided ntawm slate, tab sis tswj kom nyob twj ywm ntawm nws ko taw. "Peb txhua tus ua nws zoo."
  
  "Yog lawm, tab sis peb qee tus zoo li cov assholes."
  
  Alicia tsa nws riam phom. "Kuv vam tias koj tsis txhais hais tias kuv, Drakes." Muaj ib daim ntawv ceeb toom hauv nws lub suab.
  
  "Auj, ntawm chav kawm tsis, zib mu. Obviously kuv txhais tau tias tus Swede. "
  
  "Keeb?"
  
  Kev txhaj tshuaj tau nrov tawm tom qab, xaus Dahl cov lus hais ua ntej nws txawm pib. Kev paub tau hais rau Drake tias qhov kev txhaj tshuaj tsis yog rau lawv thiab muaj ob daim ntawv sib txawv. Mossad koom tes nrog cov Russians lossis Swedes.
  
  Cov Swedes, tej zaum nws xav tias, tau khiav mus rau Mossad.
  
  Nws pab tsis tau tab sis luag ntxhi.
  
  Dahl ntsia ib ncig, zoo li hnov kev npau taws. Drake ua ib qho kev tsis ncaj ncees. Lawv nce toj ib lub roob me me thiab nqes mus rau lwm sab.
  
  Lauren hais tias "Kev thauj mus los tau tuaj txog," Lauren hais.
  
  "Zoo li no!" Hayden taw tes rau saum ntuj, nyob deb, deb, qhov twg ib qho dub speck txav mus. Drake tau tshuaj xyuas thaj chaw thiab rub Yorgi cia li zoo li lub mos txwv xuav hla saum toj. Ib tug neeg mam li nco dheev xav txog lawv.
  
  Kinimaka hais tias "Nyob rau hauv lub hav," hais tias Kinimaka. "Yog tias peb tuaj yeem mus rau cov ntoo ntawd ..."
  
  Pab neeg no tau npaj rau qhov kev sib tw zaum kawg. Drake rov qab saib dua ntawm cov speck uas tab tom tuaj. Ib pliag nws xav tias nws yuav pom tus duab ntxoov ntxoo, tab sis tom qab ntawd nws pom qhov tseeb.
  
  "Tib neeg, qhov no yog lwm qhov helicopter."
  
  Kinimaka peered nyob ze. "Shit".
  
  "Thiab muaj". Mai taw rau sab laug, siab mus rau ib lub txhab nyiaj ntawm huab. "Peb".
  
  "Lauren," Hayden hais nrawm. "Lauren, tham nrog peb!"
  
  "Tsuas tau txais kev lees paub." Lub suab ntsiag to rov qab los. "Koj muaj Suav thiab Askiv nyob saum huab cua. Russia, Swedes thiab Israelis hauv ntiaj teb. Mloog, Kuv mam li txuas koj rau kev sib tham tam sim no kom koj tuaj yeem tau txais cov ntaub ntawv thawj zaug. Qee qhov nws yog crap, tab sis tag nrho nws tuaj yeem muaj txiaj ntsig. "
  
  "Cov neeg Fabkis?" Kinimaka tau xav txog qee yam.
  
  "Tsis muaj dab tsi," Lauren teb.
  
  "Zoo txoj haujlwm, lawv tsis yog txhua tus zoo li Bo," Alicia hais nrog lub ntsiab lus ntawm kev iab thiab kev ntxhov siab. "Kuv txhais hais tias Fabkis. Tus txiv neej yog ib tug neeg ntxeev siab, tab sis nws tau ua zoo rau nws txoj haujlwm. "
  
  Dahl ua ntsej muag. "Yog tias lawv zoo li Bo," nws hais ntsiag to. "Lawv tuaj yeem nyob ntawm no."
  
  Alicia ntsais muag ntawm cov lus, kawm txog cov av nyob ze. Tsis muaj dab tsi txav.
  
  "Peb nyob ib puag ncig," Hayden hais.
  
  "Cov pab pawg tshwj xeeb ntawm txhua sab," Drake pom zoo. "Ntsuas nyob rau hauv ib tug ntxiab."
  
  "Hais rau koj tus kheej." Maiv xis txaus siab rau txhua yam. "Siv ob feeb. Nco ntsoov dab tsi hauv lub thawv no kom zoo tshaj plaws uas koj ua tau. " Nws tsa tes. "Ua nws".
  
  Drake tau txais lub ntsiab lus ntawm nws. Lub thawv tsis tsim nyog lawv lub neej tom qab tag nrho. Yog tias tej yam tshwm sim tiag tiag thiab pab pawg phooj ywg tau dhau los ntawm nws, tsis yog boxing yuav cawm tau lawv txoj sia. Dahl qhib lub hau thiab pab pawg tau ncaj nraim mus rau lub helicopters los ze.
  
  Nws muab cov ntawv sau rau txhua tus.
  
  "Wow, qhov no yog qhov txawv," Alicia hais.
  
  Kenzi shuffled ob peb nplooj ntawv. "Tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua thaum nyeem ib daim ntawv ntawm peb caug mus rau tsib caug xyoo dhau los, sau los ntawm Nazis thiab muab zais rau hauv qhov ntxa ntawm Hannibal Barca? Dab tsi yog qhov txawv ntawm qhov no?
  
  Drake sim ua cov nqe lus rau kev nco. "Nws cov lus muaj txiaj ntsig. Qhov no yog tib yam li chav kawm rau SPEAR. "
  
  High altitude research project, nws nyeem. Keeb kwm tsim rau lub hom phiaj ntawm kev kawm rov nkag ballistics ntawm tus nqi qis. Hloov cov foob pob hluav taws kim ...
  
  "Kuv tsis paub qhov no yog dab tsi."
  
  Launch rau hauv qhov chaw tsis siv lub foob pob hluav taws. Qhov project qhia tias rab phom loj heev tuaj yeem siv los tua cov khoom ntawm kev kub ceev ntawm qhov siab siab ...
  
  "Aw shit".
  
  Lub ntsej muag ntawm Dahl thiab Alicia zoo li ashen. "Qhov no tsis tuaj yeem ua tau zoo."
  
  Hayden tau taw qhia rau lub dav hlau mus txog, uas tam sim no tau pom tag nrho ntawm txhua tus. Lawv tuaj yeem pom ib rab phom dai ntawm lub nyoob hoom qav taub.
  
  "Thiab qhov ntawd tsis muaj tseeb!"
  
  Drake muab cov ntaub ntawv thiab nyeem nws cov riam phom. Sijhawm rau qhov nws tau siv thiab qhov nws tau zoo. Nws raug foob nrog kev sib tham los ntawm Hayden, Tsib Hlis, thiab Smith, thiab los ntawm kev sib txuas lus uas Lauren tau kho.
  
  "Cov neeg Ixayees tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov Swedes. Russia tsis paub ... "Tom qab ntawd muaj kev cuam tshuam thiab kev xa xov sai los ntawm kev tshaj tawm hauv xov tooj cua uas NSA thiab lwm lub koom haum tswj hwm mloog.
  
  Fabkis: "Peb tab tom mus txog thaj chaw ..."
  
  British: "Yog lawm, tus tswv, lub hom phiaj pom. Peb muaj ntau tus yeeb ncuab ntawm kev sib ntaus sib tua ..."
  
  Suav: "Koj puas paub tseeb tias lawv muaj lub thawv?"
  
  Hayden coj txoj kev. Lawv khiav tawm ntawm teb. Lawv khiav tsis muaj phiaj xwm. Kev ceev faj hluav taws tau yuam cov nyoob hoom qav taub los ua evasive thiab yuam lawv cov av nrhiav kom txav nrog ceev faj heev.
  
  Thiab tom qab ntawd, ib yam li Drake tab tom yuav tawm tsam thiab tsom mus rau lawv txoj kev khiav tawm tshiab, lwm lub suab txiav los ntawm qhov zoo li qub.
  
  luv luv xwb.
  
  Ib nrab muab zais tom qab lub suab nrov, ib qho tsis hnov tsw, sib sib zog nqus, kos-tawm suab txiav rau hauv nws pob ntseg.
  
  Neeg Asmeskas: "SEAL Team 7 nyob ntawm no. Peb nyob ze tam sim no ... "
  
  Qhov kev poob siab co nws mus rau lub hauv paus. Tab sis tsis muaj sij hawm. Tsis muaj txoj hauv kev los tham. Tsis muaj ib tug thib ob los nqus nws.
  
  Txawm li cas los xij, nws ob lub qhov muag ntsib Torsten Dahl.
  
  Qhov twg...?
  
  
  LUB SIJ HAWM
  
  
  "Qhia rau lub nyoob hoom qav taub kom fuck tawm!" Hayden nyem rau nws tus neeg sib txuas lus. "Peb yuav nrhiav lwm txoj hauv kev."
  
  "Koj puas xav kom qhov no nyob ib puag ncig?" Lauren nug, ua rau Alicia luag txawm tias nws khiav mus rau nws lub neej.
  
  "Muaj tseeb. Duck down thiab npog koj tus kheej. Tsis txhob hu rau peb, peb yuav hu koj!"
  
  Drake xav tsis thoob tias hnub no puas yuav xaus, tom qab ntawd pom tag nrho lub hnub dai ntawm lub qab ntug thiab paub txog qhov tsis txaus ntseeg. Lub cheeb tsam yog ib tug series ntawm toj, txhua steeper tshaj lub xeem. Ib tug SPEAR npog lawv lub nroog Yeiuxalees thaum lawv mus txog saum toj, ua tib zoo taug kev, ces khiav ntawm qhov nrawm nrawm mus rau sab nraud.
  
  Kev txhaj tshuaj ib ntus tau hnov los ntawm lub nraub qaum, tab sis lawv tsis yog tsom rau lawv; cov neeg Ixayees thiab Swedes tau sib pauv tshuab. Ob peb lub tsev uas muaj kev puas tsuaj ntxiv tshwm rau sab laug thiab sab xis, feem ntau ntawm lawv ua hauv cov hav ntiav, txhua qhov tso tseg. Drake tsis paub meej tias dab tsi ua rau cov neeg tawm mus, tab sis nws tau tshwm sim ntev dhau los.
  
  Ntau toj thiab tom qab ntawd ib pawg ntoo mus rau sab laug. Muab vaj tse, greenery thiab ceg loj hlob thickly. Hayden coj pab pawg nyob rau hauv qhov kev taw qhia, thiab Drake sighed me ntsis yooj yim dua. Txhua yam kev npog yog zoo dua tsis muaj kev npog tag nrho. Thawj Hayden thiab tom qab ntawd Alicia flashed los ntawm cov ntoo, tam sim no ua raws li Dal, Kenzi thiab Kinimaka. Drake nkag mus hauv hav zoov, tawm hauv Tsib Hlis, Yorgi thiab Smith tom qab. Kev txhaj tshuaj tau nrov, ze dua tam sim no, ua rau Drake ceev faj rau nws cov phooj ywg.
  
  Tig ib ncig, nws pom tias Mai tau poob.
  
  Saib nws lub ntsej muag tawm hauv av.
  
  "Noo!"
  
  
  * * *
  
  
  Hayden nres tam sim ntawd thiab tig ib ncig. Lub sijhawm no, Maiv tau pw tsis nco qab hauv av, Drake los ze nws, Smith twb khoov lawm. Cov mos txwv tsoo cov ntoo ntawm sab nrauv nrog ib lub suab nrov. Ib tug nyob ze.
  
  Ces tus txhuam hniav pib. Cov duab tau dhia tawm, ib qho tawm tsam Hayden hauv lub cev qis. Nws staggered, tab sis nyob ntawm nws ko taw. Lub cev ntoo tsoo nws nraub qaum. Nws tsis quav ntsej qhov mob ntawm qhov mob thiab tsa rab phom. Tom qab ntawd tus duab dub tau tawm tsam nws dua, ntaus nws nrog lub luj tshib, lub hauv caug, riam ...
  
  Hayden lunged thiab xav tias cov hniav tuaj nyob rau hauv ib tug plaub hau qhov dav ntawm nws lub plab. Nws tau tawm tsam rov qab nrog lub luj tshib rau lub ntsej muag thiab lub hauv caug rau lub plab kom tso ntau qhov nrug ntawm lawv. Nws pom Kinimaka thiab Alicia sib ntaus sib tua ntawm sab xis, thiab Dal ncaws pob nws tsoo.
  
  Drake khaws tus limp Maiv.
  
  Cov mos txwv ya ntawm cov ntoo, shredding nplooj thiab zaub. Ib tug kov yeej tus yeeb ncuab, tab sis tsis ntev. Tus txiv neej sai sai no sawv, kom meej meej hnav ib daim ntawv ntawm Kevlar. Tom qab ntawd Hayden lub zeem muag tau puv nrog nws tus yeeb ncuab - ib tug txiv neej Mossad uas nws cov yam ntxwv tau raug txiav txim siab phem thiab phem.
  
  "Nres," nws hais. "Peb nyob ntawm tib nplooj ntawv-"
  
  Ib lub tshuab rau lub puab tsaig nres nws. Hayden saj cov ntshav.
  
  "Kev txiav txim," los teb tsis meej.
  
  Nws thaiv cov tshuab tshiab, thawb tus txiv neej ib sab, sim tsis tsa rab phom, txawm tias nws tuav rab riam. Cov hniav saj bark, ces av. Hayden ncaws tus txiv neej ob txhais ceg thaum Drake rushed dhau los, sib tw hauv txoj kev thiab mus rau hauv cov ntoo. Smith npog nws nraub qaum, xuas nrig ntaus cov neeg Ixayees lub ntsej muag thiab xa nws rov qab mus rau hauv lub tsho hauv qab. Kenzi yog tom ntej no, lub sijhawm no nrog kev tsis txaus siab ntawm nws lub ntsej muag thiab qhov muag dav, zoo li nws tab tom nrhiav ib tus neeg paub.
  
  Hayden thawb nws txoj kev mus rau Drake.
  
  "Mai?"
  
  "Nws yog lawm. Tsuas yog ib lub mos txwv nyob hauv tus txha caj qaum thiab qhov ntawd yog nws. Tsis muaj dab tsi zoo kawg li. "
  
  Hayden tig daj ntseg. "Dab tsi?" - Kuv nug.
  
  "Lub tsho nres nws. Nws ntog thiab ntaus nws pob txha taub hau. Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb".
  
  "Txog".
  
  Alicia dodged lub luj tshib siab phem thiab siv judo pov xa nws tus nrog sib ntaus ya mus rau hauv cov ntoo. Kinimaka bulldozed nws txoj kev los ntawm lwm tus tub rog Mossad. Rau ob peb lub sijhawm txoj kev tau pom meej, thiab pab pawg SPEAR tau ua kom zoo dua.
  
  Txhua lub ooj ntawm kev paub dhau los hauv kev ua si thaum lawv khiav ntawm qhov nrawm, tsis xav tias yuav qeeb, dhau los ntawm kev sib tw, dhia dej, txaus ntshai clumps ntawm ntoo. Qhov sib txawv tau qhib ntawm lawv thiab pab pawg Mossad, thiab cov nplooj tuab tau muab npog zoo tagnrho.
  
  "Yuav ua li cas lub ntuj raug txim tau tswj kom dhau peb?" Drake qw.
  
  Hayden tau hais tias "Nws yuav tsum yog thaum peb nres los kos lub thawv," Hayden hais.
  
  Smith qw nrov nrov. "Peb tau saib."
  
  "Tsis txhob ntaus koj tus kheej ..." Hayden pib.
  
  "Tsis yog, kuv tus phooj ywg," Kensi hais. "Lawv yog qhov zoo tshaj plaws ntawm qhov lawv ua."
  
  Smith chuckled, zoo li hais tias peb tau ua ib yam nkaus, tab sis txwv tsis pub nyob twj ywm. Hayden pom Kinimaka dawm, nws ob txhais taw loj tsaws rau hauv ib pawg ntawm elastic loam, thiab tsiv mus pab, tab sis Dal twb txhawb tus txiv neej loj. Tus Swede hloov lub thawv rau nws txhais tes, thawb lub Hawaiian nrog nws txoj cai.
  
  Thiab tam sim no lwm qhov txaus ntshai tau ntxiv rau qhov sib xyaw - lub suab tsis muaj tseeb ntawm lub nyoob hoom qav taub ya saum taub hau.
  
  Lawv puas yuav qhib hluav taws?
  
  Lawv puas yuav comb lub hav zoov nrog mos txwv?
  
  Hayden tsis xav li ntawd. Ntau txhiab yam tuaj yeem ua tsis ncaj ncees vim qhov kev ua tsis tau zoo. Tau kawg, cov neeg no tau ua raws li lawv cov tsoomfwv cov lus txib, thiab qee tus neeg ua yeeb yam zaum hauv tsev hauv lawv lub chaw ua haujlwm sov, cua txias tsis tuaj yeem txhawj xeeb txog dab tsi tshwm sim sab nraum lawv cov ivory yees.
  
  Lub flapping ntawm propellers los ntawm saum toj no. Hayden tseem khiav. Nws twb paub lawm tias Mossad yuav pom lawv lub qhov muag ntawm lawv pab neeg, thiab tej zaum cov Swedes thiab Russians qab lawv. Muaj lub suab nrov rau sab laug , thiab nws xav tias nws pom cov duab ntau dua - lawv yuav tsum yog Russians, nws xav.
  
  Los yog tej zaum cov British?
  
  Crap!
  
  Lawv qhib heev. Tsis npaj heev. Qhov tseeb, yog li ntawd tag nrho cov pab pawg nyob ntawd. Tsis muaj leej twg xav kom txhua tus tuaj txog ib zaug - thiab qhov ntawd yog qhov yuam kev. Tab sis qhia kuv ib txoj kev npaj uas yuav coj qhov no mus rau hauv tus account?
  
  Lub Drake Trail nteg ua ntej, tsis yog txhua yam qeeb los ntawm Tsib Hlis qhov hnyav. Alicia ua raws li nws heels, saib ib ncig. Txoj kev meandered aimlessly, tab sis feem ntau mus rau txoj kev, thiab Hayden ua tsaug rau qhov ntawd. Nws hnov Smith cov mos txwv hluav taws ntawm lawv lub nraub qaum, ua rau lawv cov neeg caum qab. Nws hnov ob peb lub suab qw ntawm sab laug, zoo li ob lub zog sib ntsib.
  
  Damn, qhov no yog qee qhov vwm vwm.
  
  Drake dhia hla ib tsob ntoo poob. Kinimaka tsoo nrog NW nyuam qhuav grunt. Cov tawg tawg tawg mus rau txhua qhov chaw. Lub teb chaws pib nqis los ces lawv pom ntug hav zoov. Hayden bark mus rau hauv lub comm tias lawv yuav tsum maj mam - tsis muaj leej twg paub dab tsi nyob rau hauv av tej zaum yuav tos dhau ntawm tsob ntoo kab.
  
  Drake qeeb me ntsis. Alicia hla nws sab xis, thiab Dahl ntaus nws sab laug; ua ke peb ntawm lawv tau kov yeej lub hau thiab nkag mus rau hauv lub hav nqaim, tiv thaiv ob sab los ntawm txoj kab nqes xim av. Kinimaka thiab Kenzi nias lawv lub luj taws ua ke hauv kev sim muab kev txhawb nqa, thiab tom qab ntawd Hayden tau tawm ntawm qhov nkaum zoo li, tam sim no sim tsis quav ntsej qhov kub hnyiab hauv nws lub hauv siab.
  
  Lawv khiav ntev dua li nws nyiam xav.
  
  Thiab lub nroog ze tshaj yog mais deb.
  
  
  Tshooj 10
  
  
  Drake xav tias Maiv pib tawm tsam me ntsis. Nws muab ib feeb rau nws, paub tias nws yuav sai sai rau nws lub siab. Nyob rau lub sijhawm tam sim ntawd, nws pom ib yam dab tsi tiaj tus, grey thiab sinuous uas ua rau nws lub siab sib tw hla kev sib tw.
  
  "Sab laug!"
  
  Tag nrho cov pab pawg tawg mus rau sab laug, ua tib zoo tab sis tsis tsim nyog npog lawv cov flanks vim lawv cov neeg sib tw tseem tsis pom. Drake cia May tawm tsam me ntsis, tab sis tuav. Tsis ntev nws tau ntaus nws hauv tav nrog nws lub nrig.
  
  "Cia kuv mus".
  
  "Ib pliag, kuv hlub ..."
  
  Alicia ntsia nws nruj heev. "Koj puas nyiam nws heev?"
  
  Drake hesitated, ces luag ntxhi. "Tsis muaj lus teb rau lo lus nug no, kuv txoj kev hlub."
  
  "Yog tiag?"
  
  "Zoo, xav txog nws los ntawm kuv qhov kev xav."
  
  Mai daws nws qhov teeb meem los ntawm kev siv nws tus txha nraub qaum los thawb tawm thiab dov mus rau hauv pem teb. Nws tsaws tau zoo, tab sis swayed nyob rau hauv qhov chaw, tuav nws lub taub hau.
  
  "Saib," hais Drake. "Hauv kuv qhov kev tiv thaiv, nws zoo li tsis muaj kev nyab xeeb."
  
  "Koj lub taub hau yuav co yog tias peb tsis maj." Alicia thawb yav dhau los thiab Drake ua raws, saib May ntev me ntsis kom txog thaum nws ncaj thiab nkag mus rau hauv lub suab nrov. Cov pab pawg tau khiav mus txog ntawm qhov embankment mus rau asphalt.
  
  "Thawj tsis meej pem nrog Mossad." Dahl stretched. "Tsis muaj dab tsi zoo kawg."
  
  "Lawv tau tuav rov qab," Kenzie hais. "Txoj kev koj nyob."
  
  "Qhov tsis meej pem thib ob," Drake hais. "Nco ntsoov lub zos ntawd hauv tebchaws Askiv? Ntau xyoo dhau los. "
  
  "Yonks?" - Kuv nug.
  
  "Centuries".
  
  "Txog". Dahl nres ib pliag, ces hais tias: "BC lossis AD?"
  
  "Kuv xav tias lawv hu nws BC tam sim no."
  
  "Bullshit".
  
  Txoj kev stretched nyob rau hauv ob qho tib si kev taw qhia, deserted, potholed thiab xav tau kev kho. Drake hnov cov suab nrov ntawm rab phom tiv thaiv dav hlau los ze rau lub nyoob hoom qav taub, thiab tom qab ntawd txhaj tshuaj ntau dua. Nws tig mus pom tias nws raug rho tawm hauv hav zoov, xav tias nws tsuas yog littering thaj tsam nrog cov mos txwv, thiab tom qab ntawd pom nws swerve sharply mus rau sab.
  
  Dahl hais tias "Kuv tsis tuaj yeem pheej hmoo nws." "Kuv xav tias lawv yuav tsum yog Suav thiab lawv tsis tuaj yeem hnov cov lus sib tham zoo li peb tuaj yeem ua tau."
  
  Drake nodded ntsiag to. Tsis muaj dab tsi tshiab tau tshwm sim hauv kev sib tham tsis ntev los no. Txij li thaum...
  
  Hayden tso tawm ib qho kev tos txais ntsiag to. "Kuv pom lub tsheb."
  
  Drake crouched down thiab scanned cheeb tsam. "Yog li peb muaj dab tsi tom qab peb? Mossad thiab Russians nyob rau hauv ntoo, tau nyob rau hauv ib leeg txoj kev. Puas yog cov Swedes nyob ib sab ntawm cov Russians? SAS? Nws tuav nws taub hau. "Leej twg paub? Koj qhov kev kwv yees zoo tshaj yog mus ncig hav zoov. Lawv txhua tus paub tias yog lawv muab lawv tus kheej tawm, lawv tuag. Yog vim li cas peb tseem muaj sia nyob."
  
  Smith hais tias "Suav nyob rau hauv lub nyoob hoom qav taub," Smith hais. "Lavxias teb sab." Nws tau taw qhia rau ib qho kev nyuaj siab ntiav.
  
  "Fabkis?" Yogi nug.
  
  Drake tau tuav nws lub taub hau. Kev tso dag ib sab, Fab Kis kuj tseem tuav rov qab los ntsuas dej thiab tso cai rau lawv cov neeg tawm tsam kom nyias nyias tawm. Ib tug cunning yeej nyob rau lub caij kawg. Nws ntsia ntawm lub tsheb uas yuav los.
  
  "Arms up."
  
  Smith thiab Kenzie tau coj kev taw qhia, sawv ntawm sab ntawm txoj kev thiab taw tes rau lawv cov phom ntawm lub tsheb thauj mus los. Dahl thiab Drake tso ob peb lub pob zeb hnyav rau ntawm txoj kev. Raws li lub van qeeb, lwm pab neeg tau nce los ntawm qab, ua tib zoo npog lub tsheb thiab hais kom nws cov neeg nyob hauv kev tawm mus.
  
  Alicia qhib qhov rooj rov qab.
  
  "Wow, nws stinks nyob ntawm no!"
  
  Tab sis nws yog khoob. Thiab Drake hnov Kensi nug ib lo lus nug hauv Turkish. Nws tuav nws lub taub hau thaum Dahl luag nyav kov yeej. Tus ntxhais no muaj kev xav tsis thoob. "Puas muaj ib yam lus uas nws hais tsis tau?"
  
  Tus Swede tawg tawm luag. "Los ntawm, txiv neej. Tsis txhob cia koj tus kheej qhib. "
  
  "Aw," Drake nodded. "Yog. Cov lus ntawm cov vajtswv."
  
  "Muaj, kev hlub. Koj puas xav deev? Yog lawm, Kuv tuaj yeem hnov koj lub suab qab zib dov tawm ntawm Odin tus nplaig. "
  
  Drake tsis quav ntsej qhov no, tsom rau ob tug txiv neej Turkish uas zoo li ntshai tiag tiag.
  
  Thiab tiag tiag Turkish.
  
  Hayden thawb lawv rov qab rau hauv lub tsheb, tom qab kaw tom qab. Dahl luag ntxhi dua thiab ua raws li nws, taw qhia rau lwm tus kom dhia mus rau hauv lub rooj zaum nraub qaum. Drake paub qhov laj thawj rau nws kev lom zem ib pliag tom qab ntawd, tom qab ntawd ntsia Alicia dua.
  
  "Nws phem npaum li cas rov qab los?"
  
  
  * * *
  
  
  Lub tsheb thaws thiab jerked thiab sim ua kom puas nws tus kheej ntawm txoj kev uas ploj lawm.
  
  Alicia tuav tag nrho nws lub zog. "Puas yog nws sim ntaus cov ntshav siab phem?"
  
  "Tej zaum," Smith hais nyuaj siab, tuav nws lub qhov ntswg thiab txoj siv tawv qias neeg khi rau hauv khib nyiab hauv lub tsheb. "Kuv hnov tshis."
  
  Alicia nqaim nws ob lub qhov muag. "Aw yes? Koj tus phooj ywg?"
  
  Kinimaka zaum hauv qab ntawm lub tsheb thauj khoom, xav ua kom lub ntsws ntawm huab cua ntshiab los ntawm cov kab nrib pleb uas lub qhov rooj tom qab tau ntsib. "Yuav tsum yog ... cov ... cov neeg ua liaj ua teb, kuv twv."
  
  "Los yog cov tshis smugglers," Alicia ntxiv. "Kuv yeej tsis tuaj yeem hais."
  
  Smith qw npau taws. "Thaum kuv hais tias 'tshis,' Kuv txhais tau tias feem ntau."
  
  "Yog Yes Xus".
  
  Drake nyob ntawm nws, ua pa ntiav thiab sim ua kom pom tseeb rau lwm yam. Lawv yuav tsum tso siab rau Hayden thiab Dahl, uas tau saib xyuas lawv txoj kev nyab xeeb ua ntej thiab nrhiav tau qhov chaw zoo tshaj plaws rau kev mus ncig. Kev sib txuas lus tseem nyob twj ywm, txuag rau qee zaus tawg ntawm static. Txawm Lauren tseem nyob twj ywm, uas tau pab nws tus kheej. Qhov no qhia rau lawv tias lawv muaj kev nyab xeeb.
  
  Cov neeg coob yws yws nrov nrov nyob ib ncig ntawm nws, lawv txoj kev daws teeb meem thiab cuam tshuam lawv tus kheej los ntawm tus ntxhiab tsw ntawm cov tsiaj. Kev sib piv rau Swedish da dej, American khw noj mov thiab London tsev so tau muaj nyob rau hauv jest.
  
  Drake cia nws txoj kev xav mus los ntawm Yorga qhov kev tawm tsam tsis ntev los no thiab qhov xav tau los qhia qhov tsis pub leejtwg paub txaus ntshai, rau kev nkag siab tshiab ntawm Alicia thiab May, rau lwm yam teeb meem plaguing pab pawg SPEAR. Hayden thiab Kinimaka tseem nyob ntawm qhov tsis sib xws, zoo li Lauren thiab Smith, txawm hais tias tom kawg tau sib cais los ntawm ntau tshaj qhov sib txawv. Dahl tau ua haujlwm hnyav npaum li nws ua tau nrog Joanna, tab sis rov ua haujlwm dua.
  
  Ib yam dab tsi ntxiv ceev thiab inexorable pierced nws lub hlwb. Tus Tuav Ntaub Ntawv Crow qhov khaus uas lawv tsis ua raws li cov lus txib hauv Peru, thiab kev paub txog kev ntseeg siab tias ib pab neeg tsis pub lwm tus paub, cov neeg Asmeskas thib ob nyob ntawm no. Qhov twg.
  
  SEAL Team 7.
  
  Muaj cov lus nug suav tsis txheeb thiab lawv piav tsis tau. Cov lus teb yog dab tsi? Qrow tsis ntseeg pab pawg SPEAR lawm? Puas yog lawv thaub qab?
  
  Nws tsis tau hnov qab cov lus nug loj tseem dai ntawm Smith lub taub hau, tab sis nws tsis tuaj yeem xav txog lwm yam xwm txheej. Qrow xa xya tus neeg los saib xyuas lawv.
  
  Drake suppressed nws npau taws. Nws muaj nws txoj hauj lwm ua. Dub thiab dawb yog lub zeem muag ntawm lub neej sib koom los ntawm cov neeg ruam thiab cov neeg vwm xwb. Nws txoj kev xav tob tau cuam tshuam los ntawm Hayden.
  
  "Txhua yam yog qhov tseeb hauv qab thiab pem hauv ntej. Zoo li peb tab tom mus txog qhov chaw hu ua Ç Anakkale, ntawm ntug dej hiav txwv. Kuv mam li tos kom txog thaum peb pom qhov chaw ua ntej hu rau lub nyoob hoom qav taub. Auj, thiab Dahl tau muaj sijhawm los nqa lub thawv ntawd. "
  
  Lub Swede cuam tshuam lawv los ntawm qhov xwm txheej ib ntus los ntawm kev piav qhia txog dab tsi ntawm daim ntawv tshwm sim. Nws yog ntau tshaj li tsov rog, nws yog nws tshaj tawm heev. Hannibal zoo li tau xaiv los ua lub cim.
  
  
  * * *
  
  
  "Puas muaj cov lus qhia txog yuav ua li cas Africa tau los ua ib qho ntawm plaub lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb?" Maiv nug.
  
  "Tsis muaj dab tsi zoo li ntawd. Yog li ntawd, peb tsis tuaj yeem twv seb Horseman tom ntej yuav nyob qhov twg. "
  
  "Saib yav dhau los," Kenzi hais. "Hauv kuv txoj haujlwm, hauv kuv txoj haujlwm qub, cov lus teb yeej ib txwm muab zais rau yav dhau los. Koj tsuas yog yuav tsum paub qhov twg los saib. "
  
  Ces Lauren cuam tshuam. "Kuv yuav sim qhov no."
  
  Drake tawm tsam qhov qaij ntawm lub tsheb. "Nws nyob deb npaum li cas rau Çanakkale?"
  
  "Tam sim no peb tab tom nkag mus rau sab nrauv. Tsis zoo li loj heev. Kuv pom hiav txwv."
  
  "Auj, koj yeej." Drake nco txog ib qho kev ua si uas nws ua si thaum nws tseem yog menyuam yaus.
  
  "Kuv pom nws ua ntej," Dahl hais nrog luag nyav hauv nws lub suab.
  
  "Yog, peb ua si ntawd thiab."
  
  Lub tsheb nres thiab tsis ntev tom qab lub qhov rooj qhib sab nraud. Pab neeg no dhia tawm thiab coj nyob rau hauv lub ntsws ntawm huab cua ntshiab. Alicia yws tias nws tsis xis nyob, thiab Kenzi ua txuj ua npau suav ntawm lus Askiv. Qhov no tam sim ntawd cheered Alicia. Drake pom nws tus kheej ntsia thiab ntsia hauv kev xav tsis thoob.
  
  "Damn nws," nws yws rau lub hom phiaj. "Zoo, Kuv yuav yog tus txiv ntxawm tus txiv ntxawm."
  
  Dahl xav tsis thoob heev los tawm tswv yim.
  
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv sawv ib tug loj loj nees nees, rau tej yam uas paub, brooding nyob rau hauv ib tug me me square puag ncig ntawm lub tsev. Txoj hlua zoo li khi nws ob txhais ceg thiab ncab ib ncig ntawm nws lub taub hau. Drake xav tias nws zoo li armored thiab majestic, ib tug zoo siab tsiaj tsim los ntawm tus txiv neej.
  
  "Dab tsi yog ntuj raug txim?"
  
  Cov neeg coob coob tau sib sau ua ke nyob ib puag ncig nws, ntsia, posing thiab thaij duab.
  
  Lauren hais rau tus neeg sib txuas lus. "Kuv xav tias koj nyuam qhuav pom Trojan Horse."
  
  Smith luag. "Qhov no nyob deb ntawm ib qho khoom ua si."
  
  "Tsis muaj Troy. Koj puas paub? Brad Pitt?"
  
  Alicia yuav luag tsoo nws lub caj dab saib nyob ib ncig ntawm txhua qhov kev taw qhia. "Dab tsi? Qhov twg?"
  
  "Wow". Kensi luag. "Kuv tau pom vipers tawm tsam qeeb dua."
  
  Alicia tseem kawm txog thaj chaw kom zoo. "Lauren nyob qhov twg? Puas yog nws nyob ntawm nees?"
  
  Tus New Yorker tso tawm ib tug chuckle. "Zoo, nws ib zaug. Nco ntsoov cov yeeb yaj kiab niaj hnub "Troy"? Zoo, tom qab ua yeeb yaj kiab, lawv tau tso tus nees sab xis uas koj tab tom sawv, hauv Çanakkale. "
  
  "Bullshit". Alicia muab tso rau nws txoj kev xav. "Kuv xav tias tag nrho kuv Christmases tuaj ib zaug." Nws tuav nws taub hau.
  
  Drake tshem nws caj pas. "Kuv tseem nyob ntawm no, hlub."
  
  "Aw yeah. Zoo heev".
  
  "Thiab tsis txhob txhawj, yog tias Brad Pitt dhia tawm ntawm tus nees lub nroog Yeiuxalees thiab sim nyiag koj, kuv yuav cawm koj."
  
  "Tsis txhob koj fucking twv."
  
  Lauren lub suab txiav los ntawm lawv cov kev sib tham zoo li lub zog ntawm rab ntaj samurai. "Admission, cov txiv neej! Ntau tus yeeb ncuab. Peb tab tom mus txog Canakkale tam sim no. Lawv yuav tsum tau txuas nrog kev sib txuas lus, ib yam li peb. Txav mus! "
  
  "Saib qhov no?" Drake taw tes rau lub fortress. "Hu rau lub nyoob hoom qav taub. Yog tias peb tuaj yeem nce lub tsev fuabtais thiab tiv thaiv peb tus kheej, nws tuaj yeem coj peb tawm ntawm qhov ntawd. "
  
  Hayden ntsia rov qab rau sab nrauv ntawm Canakkale. "Yog tias peb tuaj yeem tiv thaiv lub tsev fuabtais hauv lub nroog ncig tebchaws los ntawm rau pawg SWAT."
  
  Dahl khaws lub thawv. "Nws tsuas yog ib txoj hauv kev kom paub."
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Instinctively, lawv tsiv mus rau txoj kev ntug hiav txwv dej, paub hais tias nws yuav cua mus rau lub impressive nroog fort. Lauren tau khaws cov ntaub ntawv me me los ntawm cov kab lus ntawm cov lus sib tham, thiab Drake tau hnov tsawg dua los ntawm ntau pawg thawj coj, tab sis qhov kev pom zoo dav dav yog tias lawv txhua tus tau kaw sai.
  
  Txoj kev tau coj dhau los ntawm ntau lub tsev dawb-ntug: tsev, khw thiab khw noj mov uas pom cov dej xiav ntawm Hellespont. Mus rau sab laug tau nres tsheb, thiab tom qab lawv muaj ob peb lub nkoj me me, saum toj no uas muaj cov phab ntsa siab ntawm cov xuab zeb xim av. Cov tsheb npav neeg ncig tebchaws hla dhau, maj mam rumbling hla txoj kev nqaim. Lub suab nrov. Cov neeg nyob hauv zos tau sib sau ua ke ze ntawm lub tsev noj mov nrov, haus luam yeeb thiab hais lus. Pab neeg no sai sai li sai tau yam tsis muaj arousing suspicion.
  
  Nws tsis yooj yim rau hnav cov khoom sib ntaus sib tua, tab sis tshwj xeeb tshaj yog rau lub hom phiaj no, lawv tau hnav tag nrho cov dub thiab tuaj yeem tshem tawm thiab nkaum cov khoom uas yuav nyiam mloog. Txawm li cas los xij, pab pawg neeg tsiv thaum lawv tig taub hau, thiab Drake pom tias ntau dua ib lub xov tooj tau qhib.
  
  Nws hais tias "Cia li hu rau lub dav hlau nyoob hoom qav taub," nws hais. "Peb tawm ntawm thaj av thiab lub sijhawm damn ntawm no."
  
  "Ntawm kuv txoj kev. Hauv kaum mus rau kaum tsib feeb. "
  
  Nws paub tias qhov no yog lub sijhawm ntawm kev sib ntaus sib tua. Qee lwm pab pawg SWAT yuav tsis ua siab ntev tso ntuj txiag teb tsaus rau hauv lub nroog, ntseeg siab rau lawv cov lus txib thiab kev muaj peev xwm khiav tawm, paub tias cov tub ceev xwm feem ntau yuav tso cov neeg ua phem rau txhua qhov teeb meem hem.
  
  Cov xuab zeb-xim phab ntsa tau nce siab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Fort Ç Anakkale muaj ob lub voj voog, lub hiav txwv-fab fort phab ntsa thiab lub hauv paus citadel, thiab tom qab lawv muaj ib tug dav caj npab ntawm battlements khiav nqes hav mus rau lub hiav txwv. Drake ua raws txoj kab ntawm thawj phab ntsa nkhaus, xav paub tias yog dab tsi ntawm qhov sib tshuam ntawm qhov no thiab nws tus muam. Hayden nres ua ntej thiab ntsia rov qab.
  
  "Peb tab tom nce."
  
  Kev txiav txim siab loj, tab sis ib yam Drake pom zoo nrog. Kev nce mus txhais tau tias lawv yuav daig hauv lub fort, tiv thaiv los ntawm saum toj no tab sis tsis muaj kev tiv thaiv, raug kaw. Kev txuas ntxiv txhais tau tias lawv muaj lwm txoj hauv kev ntxiv rau kev khiav mus rau hiav txwv: lawv tuaj yeem nkaum hauv nroog, nrhiav lub tsheb, muaj peev xwm nteg qis, lossis sib cais ib ntus.
  
  Tab sis Hayden txoj kev xaiv tau tso cai rau lawv los ua tus thawj coj. Muaj lwm tus Riders nyob ntawd thiab. Nws yuav yooj yim dua rau lub nyoob hoom qav taub nrhiav lawv. Lawv cov txuj ci tau zoo dua siv hauv kev sib ntaus sib tua.
  
  Cov phab ntsa ntxhib tau muab txoj hauv kev mus rau qhov nkag nkag thiab tom qab ntawd ib lub staircase. Hayden mus ua ntej, tom qab ntawd los ntawm Dal thiab Kensi, ces tus so. Smith tau rov qab los. Qhov tsaus ntuj tsim ib lub tsho rau lawv ob lub qhov muag, dai tuab thiab impenetrable mus txog thaum lawv tau siv rau nws. Txawm li cas los xij, lawv tau nce mus, nce ntaiv thiab rov qab mus rau qhov kaj. Drake tau sim lim tawm tag nrho cov ntaub ntawv cuam tshuam hauv nws lub hlwb thiab ua kom paub txog nws.
  
  Hannibal. Horseman ntawm tsov rog. Qhov kev txiav txim Doomsday thiab lawv txoj kev npaj los tsim lub ntiaj teb zoo dua rau cov uas muaj sia nyob. Tsoom fwv thoob ntiaj teb yuav tsum tau ua hauj lwm ua ke rau qhov no, tab sis cov neeg siab phem siab phem xav tau kev nyiag khoom thiab kev paub rau lawv tus kheej.
  
  Nyob ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb? Nws ua haujlwm li cas? Thiab dab tsi tshwm sim tom ntej?
  
  "Npaj ..." Lub sijhawm ntawd, Lauren lub suab los ntawm tus neeg sib txuas lus. "Ç Anakkale nyob ntawm ob sab av loj thiab yog ib qho ntawm cov ntsiab lus pib rau Gallipoli. Tam sim no cov Russians nkag mus rau hauv lub nroog, ib yam li cov neeg Ixayees. Kuv tsis paub qhov twg. Txawm li cas los xij, tub ceev xwm hauv cheeb tsam sib tham muaj ntau. Ib tug ntawm cov pej xeem yuav tsum tau qhia koj thiab tam sim no hu rau cov tuaj tshiab. Nws yuav tsis ntev ua ntej Turks hu rau lawv tus kheej cov neeg tseem ceeb. "
  
  Drake tau tuav nws lub taub hau. Bullshit.
  
  "Thaum ntawd peb yuav nyob deb ntawm no." Hayden tsiv ceev faj ntawm lub teeb saum toj no. "Kaum feeb, cov txiv neej. Cia peb."
  
  Thaum sawv ntxov lub hnub ci ntsa iab rau qhov dav-qhib, sparse cheeb tsam yuav luag nyob rau saum tus pej thuam. Lub puag ncig sab saum toj ntawm tus pej thuam tau nce ntxiv yim ko taw saum lawv lub taub hau, tab sis qhov ntawd siab npaum li lawv tuaj yeem mus tsis tau mus rau hauv. Ruined battlements nteg nyob txhua qhov chaw, lo tawm zoo li cov ntiv tes jagged, thiab ib txoj kev plua plav ciam teb ntawm cov toj qis mus rau sab xis. Drake pom ntau txoj haujlwm tiv thaiv thiab ua pa yooj yim me ntsis.
  
  "Peb nyob ntawm no," Hayden hais rau Lauren. "Qhia rau lub nyoob hoom qav taub los npaj rau kev tsaws kub."
  
  Smith hais tias, "Qhov kub tshaj qhov koj xav," Smith hais.
  
  Tag nrho cov pab pawg tau ntsia.
  
  Smith hais tias, "Tsis txhob poob qis," Smith hais. "Up. Up."
  
  Saum lub tsev fuabtais lub nroog tseem nyob saum toj. Cov tsev tau nce siab saum cov phab ntsa, thiab cov phab ntsa siab thiab tuab ncav cuag lawv. Nws yog los ntawm cov phab ntsa no uas ib pab pawg ntawm plaub tau khiav nrog lawv lub ntsej muag thiab lawv cov riam phom tau kos tag nrho.
  
  Drake lees paub qhov style no. "Damn, qhov no yog qhov teeb meem. SAS."
  
  Dahl yog thawj tus koom nrog, tab sis tsis txhob tso nws riam phom, nws nkaum nws, tuav lub thawv, thiab dhia mus rau hauv kev sib ntaus sib tua lawv tus kheej. "Cov neeg Askiv muaj lub tswv yim zoo rau ntau haiv neeg. Saib ..."
  
  Drake ua raws li nws ntsia. Cov battlements stretched nyob rau hauv ib tug dav arc tag nrho txoj kev mus rau lub puam thiab lub hiav txwv choppy. Yog tias lawv ua raws sijhawm, lub chopper tuaj yeem rhais lawv sab saum toj lossis sab xis ntawm qhov kawg. Drake coj nws rau nws tus kheej los tua ob peb qhov kev txhaj tshuaj rau hauv cov pob zeb ntxhib hauv qab cov ko taw Askiv, ua rau lawv qeeb thiab muab sijhawm rau pab pawg kom nce mus rau sab saum toj ntawm me ntsis rickety fortification.
  
  Alicia staggered. "Kuv tsis nyob hauv qhov siab!"
  
  "Koj puas yuav tsum tsis txhob quaj?" Kensi txhob txwm thawb nws mus, nudging nws me ntsis raws txoj kev.
  
  "Aub maum dev, koj yuav them rau qhov no." Alicia suab tsis paub meej.
  
  "Kuv puas tuaj yeem ua tau? Cia li nco ntsoov koj nyob tom qab kuv. Txoj kev ntawd, thaum koj raug tua thiab kuv hnov koj qw, kuv mam li paub khaws cov pace. "
  
  Alicia npau taws heev. Drake txhawb nqa nws. "Tsuas yog ua kev lom zem ntawm Mossad." Nws nthuav nws txhais tes.
  
  "Txoj cai. Zoo, thaum peb nqis los ntawm no, kuv yuav fuck nws lub nroog Yeiuxalees zoo. "
  
  Drake coj nws mus rau thawj ob peb kauj ruam. "Puas yog qhov no yuav ua rau lub suab zoo siab?"
  
  "Fuck tawm, Drake."
  
  Nws xav tias nws yog qhov zoo tshaj kom tsis txhob hais tias cov kev sib ntaus sib tua nyob deb hauv qab no tau dhau los ua kev sib ntaus sib tua uas lawv yuav tsum tau dhia ntawm ib qho mus rau lwm qhov. Dahl yog thawj tus khiav tawm ntawm phab ntsa peb-taw-dav, coj pab pawg. Kinimaka lub sij hawm no coj los ntawm Smith tom qab, saib cov British. Drake thiab lwm tus cia lawv lub pob ntseg qhib rau lwm yam cim ntawm cov yeeb ncuab.
  
  Kev sib tw hauv cov battlements tau pib. Cov tub rog SAS tswj kev tsim thiab muab kev sib tw, riam phom tsa, tab sis tsis muaj suab nrov. Tau kawg, kev leniency tsuas yog ib qho laj thawj xwb; Ntxiv nrog rau cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi, cov neeg nyob hauv zos nyiam kev zais cia thiab muaj kev nyab xeeb heev.
  
  Drake pom tias nws xav tau tag nrho cov concentration rau nws ob txhais ceg. Lub pob tsuas ntawm txhua sab thiab maj mam nqis mus rau hauv hiav txwv ua tsis muaj qhov sib txawv, tsuas yog thaj chaw nyab xeeb hauv qab nws txhais taw. Nws nkhaus maj mam, gracefully tusyees, nyob rau hauv ib tug khov kho nkhaus. Tsis muaj leej twg qeeb, tsis muaj leej twg swb. Lawv nyob ib nrab ntawm lawv lub hom phiaj thaum lub suab ntawm cov kiv cua tig puv lawv lub pob ntseg.
  
  Drake qeeb qeeb thiab ntsia saum ntuj. "Tsis yog peb li," nws qw. "Dab tsi French!"
  
  Qhov no tsis yog qhov tseeb, tab sis yuav piav qhia lawv qhov tsis tuaj txog tam sim no. Peb maj nyob rau hauv feeb kawg. Pab neeg SPEAR raug yuam kom qeeb. Drake pom lub ntsej muag ntawm ob tug tub rog saib kev npau taws ntawm lub qhov rais, thaum ob tug ntxiv tau dai ntawm lub qhov rooj qhib ib nrab, tig lawv cov riam phom kom zoo nias lub xauv.
  
  "Hais qhov tseeb," Dahl hais ua tsis taus pa. "Nws yuav tsis yog lub tswv yim zoo tshaj plaws. Lub tswb British ntshav tau xaus. "
  
  Raws li ib tug, Drake, Smith, Hayden thiab May tau tsa lawv cov riam phom thiab qhib hluav taws. Cov mos txwv ricocheted tawm ntawm lub helicopter ze. Cov iav tawg thiab ib tug txiv neej poob ntawm nws txoj hlua, tsoo hauv av nyuaj hauv qab no. Lub nyoob hoom qav taub swerved, caum los ntawm Hayden cov mos txwv.
  
  Nws hais tias "Fabkis tsis yog kiv cua," nws hais gloomily.
  
  "Qhia qee yam uas peb tsis paub," Alicia yws.
  
  Yorgi sai dhau Dahl, hla nws ntawm sab nrauv ntawm phab ntsa, thiab ncav cuag rov qab rau lub thawv. "Ntawm no, muab qhov no rau kuv," nws hais. "Kuv zoo siab rau ntawm phab ntsa, puas yog?"
  
  Dahl zoo li nws xav sib cav tab sis dhau lub thawv rau nruab nrab ntawm lub inning. Lub Swede tsis yog tshiab rau parkour, tab sis Yorgi yog ib tug kws tshaj lij. Lavxias teb sab tau tawm ntawm qhov ceev tshaj plaws, sib tw hauv phab ntsa thiab twb mus txog qhov sib ntaus sib tua.
  
  Alicia pom lawv. "Huag shit, tua kuv tam sim no."
  
  "Nws tseem tuaj yeem tshwm sim." Drake pom Fabkis nyoob hoom qav taub qaij thiab tuaj rau hauv kev tsaws. Qhov teeb meem yog tias lawv nres los ua lub hom phiaj, cov British yuav ntes lawv. Yog tias lawv khiav mus tua, lawv yuav poob lossis raug tua yooj yim.
  
  Dahl yoj nws riam phom. Ob leeg nws thiab Hayden tau qhib hluav taws ntawm lub nyoob hoom qav taub thaum nws rov qab mus ua si. Lub sijhawm no cov tub rog ntawm lub nkoj rov tua hluav taws. Cov shells pierced lub tsev fuabtais phab ntsa nrog ib tug tuag qauv, ntaus hauv qab ntawm ntug. Hayden tus kheej qhov hluav taws kub ntaus lub nyoob hoom qav taub lub cockpit, clanging tawm cov hlau struts. Drake pom tus tsav grits nws cov hniav nyob rau hauv ib tug sib tov ntawm npau taws thiab ntshai. Kev saib nrawm nrawm rov qab tau qhia tias pab pawg SAS tseem tab tom saib lub nyoob hoom qav taub - lub cim zoo? Tej zaum tsis yog. Lawv xav tau lawv txhais tes ntawm riam phom ua tsov rog rau lawv tus kheej.
  
  Los yog rau ib tug neeg siab nyob rau hauv lawv tsoom fwv.
  
  Ib tug volley ntawm kev txhaj tshuaj los nag los ntawm tus noog, ua rau nws dhia dej thiab yaw. Dahl coj kom zoo dua ntawm ib puas meters kawg ntawm phab ntsa kom ntog thiab swb thaum tua, tab sis nws tsis tau deb. Qhov saum npoo yog ntxhib heev. Txawm li cas los xij, nws qhov kev ua tau xa lwm tus salvo mus rau hauv lub nyoob hoom qav taub, uas thaum kawg ua rau tus tsav poob siab thiab ya tus noog kom deb ntawm qhov chaw.
  
  Alicia tswj kom qw tsis muaj zog.
  
  "Tsis tau tawm ntawm nws." Drake dhia hla kev sib ntaus sib tua ib zaug, tsaws kom zoo thiab ua tib zoo.
  
  Lauren lub suab tsoo lub silence uas shrouded kev twb kev txuas. "Lub nyoob hoom qav taub tab tom tuaj. Peb caug vib nas this."
  
  "Peb nyob ntawm phab ntsa," Alicia qw.
  
  "Yog lawm, kuv nkag siab koj. Lub District of Columbia tau xa ib lub satellite rau qhov haujlwm no. "
  
  Nws coj Drake lwm lub sijhawm kom hnov qhov poob siab. "Pab pab?" nws nug sai sai.
  
  "Vim li cas lwm tus?" Hayden teb tam sim ntawd.
  
  Drake yuav luag ncaws nws tus kheej ua ntej paub tias qhov no yog lub tswv yim phem uas tau muab rau qhov xwm txheej tam sim no. Qhov tseeb tiag, nws tsis paub tias leej twg tau hnov cov neeg Asmeskas ntsiag to intonations thiab cov lus ntawm SEAL Team 7.
  
  Obviously tsis Hayden.
  
  Lub nyoob hoom qav taub tuaj rau hauv saib ua ntej, qhov ntswg nqes, ya sai sai hla hiav txwv. Yorgi twb tos thaum kawg ntawm kev sib ntaus sib tua, qhov chaw me me puag ncig turret overlooked lub ntug nqaim. Dahl sai sai mus txog nws, thiab ces Hayden. Lub nyoob hoom qav taub los ze.
  
  Drake tso Alicia mus thiab pab Kinimaka hla. Tseem maj mam txav mus, nws taw qhia nws txhais caj npab, taw qhia SAS. Peb caug feet ntawm tus pej thuam nws nres.
  
  Lub SAS kuj nres, lwm peb caug ko taw siab dua.
  
  "Peb tsis xav tau cov neeg raug tsim txom," nws qw. "Tsis nyob nruab nrab ntawm peb. Peb nyob ntawm tib sab damn!"
  
  Cov phom yog taw rau ntawm nws lub cev. Los ntawm hauv qab no nws hnov Dahl roar: "Tsis txhob ua ..."
  
  Drake tu nws tawm. "Thov," nws hais. "Nws tsis yog lawm. Peb txhua tus yog tub rog ntawm no, txawm tias yog Fabkis txoj kev phem. "
  
  Qhov no ua rau ib qho tsis qhia npe chuckle. Thaum kawg, lub suab sib sib zog nqus hais tias, "Kev txiav txim."
  
  "Tus txiv neej, kuv paub," Drake hais. "Koj nyob qhov twg. Peb tau txais tib qhov kev txiav txim, tab sis peb yuav tsis qhib hluav taws rau cov phooj ywg tshwj xeeb ... tshwj tsis yog lawv qhib hluav taws ua ntej. "
  
  Ib qho ntawm tsib daim duab tau nce me ntsis. "Cambridge," nws hais.
  
  "Drake," nws teb. "Matt Drake."
  
  Lub silence uas tom qab qhia zaj dab neeg. Drake paub tias qhov kev tawm tsam dhau lawm ... rau tam sim no. Yam tsawg kawg, nws tsim nyog tau txais lwm qhov kev zam txim los ntawm kev tawm tsam tom ntej thiab tej zaum txawm tias muaj kev sib tham ntsiag to. Qhov ntau ntawm cov tub rog tseem ceeb no lawv tuaj yeem sib sau ua ke, nws yuav muaj kev nyab xeeb dua.
  
  Rau txhua tus.
  
  Nws nodded, tig thiab taug kev deb, ncav tes uas pab rub nws sab hauv lub nyoob hoom qav taub.
  
  "Lawv txias?" Alicia nug.
  
  Drake ua rau nws tus kheej xis nyob thaum lub nyoob hoom qav taub tig, txav mus. "Peb yuav paub," nws teb. "Tom ntej no peb tuaj rau hauv kev sib cav."
  
  Kuj ceeb tias, Lauren tau zaum ntawm nws. "Kuv tuaj nrog lub nyoob hoom qav taub," nws hais los ntawm kev piav qhia.
  
  "Dab tsi? Koj nyiam qhov kev xaiv li cas?
  
  Nws luag nyav indulgently. "Tsis muaj. Kuv tau tuaj vim tias peb txoj haujlwm no tiav lawm. " Lub nyoob hoom qav taub tau nce siab saum lub hnub ci nthwv dej. "Peb tab tom taug kev los ntawm Africa mus rau lwm lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb."
  
  "Qhov twg nyob qhov twg?" Drake fastened nws txoj siv sia.
  
  "Tuam Tshoj. Thiab tus tub, peb puas muaj ntau txoj haujlwm ua. "
  
  "Lwm tus neeg caij tsheb? Lub sijhawm no lub sijhawm twg?
  
  "Tej zaum qhov phem tshaj plaws. Buckle up, kuv cov phooj ywg. Peb yuav ua raws li cov kauj ruam ntawm Genghis Khan. "
  
  
  QHOV TSEEB XYOO
  
  
  Lauren hais rau pab neeg kom tau txais kev nplij siab li sai tau nyob rau sab nraum qab ntawm lub dav hlau thauj khoom loj thiab shuffled ib pawg ntawm cov ntawv. "Ua ntej, cia peb muab riam phom ua tsov rog thiab Hannibal tawm ntawm txoj kev. Qhov koj pom hauv lub thawv yog npaj los tsim Project Babylon, ob-tuj, puas-meter-ntev supercannon. Kev txiav txim los ntawm Saddam Hussein, nws yog raws li kev tshawb fawb los ntawm 60s thiab tsim nyob rau hauv 80s. Tus ntsuj plig Hollywood tau hnov hauv tag nrho cov xwm txheej no. Superweapons uas tuaj yeem xa cov khoom thauj mus rau qhov chaw. Tua Generals. Tua neeg pej xeem. Ntau yam kev yuav khoom los ntawm kaum lub teb chaws kom nws zais cia. Cov duab tom qab qhia tau tias rab phom qhov chaw no tau raug kho kom nws tuaj yeem tsoo txhua lub hom phiaj, nyob qhov twg, ib zaug xwb. "
  
  Dahl leaned rau pem hauv ntej nrog kev txaus siab. "Ib hnub? Vim li cas?"
  
  "Nws yeej tsis tau npaj los ua riam phom nqa tau. Nws qhov kev tso tawm yuav tawm ntawm qhov chaw uas yuav pom tam sim los ntawm ntau lub zog thiab tom qab ntawd rhuav tshem. Tab sis ... qhov kev puas tsuaj tuaj yeem ua tiav. "
  
  "Nyob ntawm lub hom phiaj." Kensi nodded. "Yog lawm, ntau tus qauv tau tsim nyob ib puag ncig lub tswv yim ntawm kev ua tsov rog ntiaj teb ib zaug. Ib txoj hauv kev los quab yuam lub zog nuclear los ua inexorably. Txawm li cas los xij, nrog cov thev naus laus zis niaj hnub no, lub tswv yim tau dhau los ua qhov tsis sib haum xeeb. "
  
  "Okay, tsis ua li cas," Smith croaked, tseem ncab nws cov leeg thiab kuaj xyuas nws cov nqaij ntshiv los ntawm kev khiav ntev. "Yog li ntawd, nyob rau hauv lub qhov ntxa ntawm thawj tus nees nees tau khaws cov phiaj xwm rau qhov chaw phom loj loj. Peb tau txais nws. Lwm lub teb chaws tsis ua li no. Tom ntej no yog dab tsi?"
  
  Lauren dov nws ob lub qhov muag. "Ua ntej, lub npe tshwj xeeb hais tias 'cov chaw so.' Kuv vam tias koj yuav nco ntsoov tias Hannibal raug faus rau hauv lub qhov ntxa uas tsis muaj cim thiab tej zaum yuav tsis nyob ntawd ntxiv lawm. Saib yuav tsis hwm ntau. Cia nws tsis hloov pauv yog ua kom tsis hwm lwm tus. "
  
  Hayden sighed. "Thiab yog li ntawd nws mus. Tib zaj dab neeg, cov txheej txheem sib txawv thoob plaws ntiaj teb. "
  
  "Xav txog yog tias cov ntaub ntawv poob rau hauv tes ntawm cov neeg phem. Kuv xav hais tias txhua lub teb chaws uas tab tom nrhiav rau Horsemen tuaj yeem tsim lawv tus kheej super cannon. Tab sis ..."
  
  "Qhov no yog leej twg qee pawg ntawm tsoomfwv no tau muag cov phiaj xwm rau," Drake xaus lus. "Vim tias peb tseem tsis tau paub meej tias txhua pab pawg raug txiav txim raug cai." Nws tsis tas yuav ntxiv txawm tias lawv xav tias nws ua.
  
  Lub nyoob hoom qav taub ya nyob rau hauv lub ntuj xiav ntshiab, tsis muaj turbulence thiab sov so. Drake pom nws tus kheej tuaj yeem so tau thawj zaug hauv ib hnub. Nws nyuaj rau ntseeg tias tsuas yog hmo dhau los nws tau txhos caug ntawm qhov chaw so ntawm Hannibal zoo.
  
  Lauren tsiv mus rau cov ntaub ntawv tom ntej. "Nco txog qhov kev txiav txim zaum kawg? Cia kuv refresh koj. 'Nyob rau ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb peb nrhiav tau Plaub Horsemen thiab teem tawm rau lawv lub tswv yim rau kev txiav txim ntawm lub xeem txiav txim. Cov neeg uas muaj txoj sia nyob ntawm Kev Txiav Txim Crusade thiab nws qhov kev tshwm sim tom qab yuav muaj cai kav lub tebchaws zoo tshaj plaws. Yog tias koj nyeem qhov no, peb poob, yog li nyeem thiab ua raws li ceev faj. Peb lub xyoo kawg tau siv los sib sau ua ke plaub qhov kawg riam phom ntawm lub ntiaj teb cov kiv puag ncig - Tsov rog, Conquest, Famine thiab Tuag. United, lawv yuav rhuav tshem tag nrho tsoom fwv thiab qhib lub neej yav tom ntej tshiab. Npaj txhij. Nrhiav lawv. Taug kev mus rau plaub fab ntawm lub ntiaj teb. Nrhiav qhov chaw so ntawm Leej Txiv ntawm Tswv Yim thiab tom qab ntawd Khagan; tus phem tshaj Indian uas puas tau nyob, thiab ces tus Scourge ntawm Vajtswv. Tab sis txhua yam tsis zoo li nws zoo li. Peb tau mus xyuas Khagan hauv xyoo 1960, tsib xyoos tom qab ua tiav, muab Conquest rau hauv nws lub hleb. Peb tau pom tus Scourge uas tiv thaiv qhov tseeb Kev Txiav Txim Kawg. Thiab tib txoj cai tua yog thaum Horsemen tshwm sim. Tsis muaj cov cim qhia txog Leej Txiv cov pob txha. Cov Indian yog ib puag ncig los ntawm riam phom. Txoj kev txiav txim zaum kawg tam sim no nyob ntawm koj thiab yuav kav tus kav mus ib txhis."
  
  Drake sim ua ke ua ke cov ntsiab lus tseem ceeb. "Kev puas tsuaj code? Kuv yeej tsis nyiam lub suab ntawm no. Thiab 'Qhov Tseeb Kawg Txiav Txim'. Yog li txawm hais tias peb tsis lees txais thawj peb, tus kawg yuav yog tus neeg humdinger tiag tiag. "
  
  Lauren hais tias, "Tam sim no," hais txog qhov kev kawm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. "Lub Washington xav tank tau tso ntau lub tswv yim."
  
  Drake blacked tawm rau ib pliag xwb. Txhua zaus nws hnov cov lus hais txog kev tshawb fawb, txhua lub sij hawm ib lub tswv yim xav tau hais txog, tsuas yog ob lo lus flashed los ntawm nws lub hlwb zoo li lub teeb liab liab neon.
  
  Karin Blake.
  
  Nws lub sij hawm tsis tuaj yeem tsis zoo. Karin tuaj yeem yog lawv txoj haujlwm tom ntej. Nws maj mam thawb qhov kev txhawj xeeb ib sab rau lub sijhawm.
  
  "... tus thib ob horseman yog tus Conqueror. Qhov thib ob piav qhia txog ib tug kagan. Los ntawm qhov no peb xaus tias Genghis Khan yog tus Conqueror. Genghis Khan yug hauv 1162. Nws yog, heev literally, conquest. Nws tau kov yeej ntau ntawm Asia thiab Tuam Tshoj, nrog rau thaj av dhau mus, thiab Mongol Empire yog lub tebchaws loj tshaj plaws nyob rau hauv keeb kwm. Kahn yog ib tug reaper; nws dhau los ntawm ntau lub ntiaj teb thaum ub, thiab, raws li tau hais ua ntej, ib ntawm txhua ob puas tus txiv neej muaj sia nyob niaj hnub no muaj feem xyuam nrog Genghis Khan.
  
  Maiv clucked. "Wow, Alicia, nws zoo li ib tug txiv neej version ntawm koj."
  
  Drake nodded. "Tus txiv neej no yeej paub yuav ua li cas rov tsim dua."
  
  "Lub npe tiag tiag ntawm tus txiv neej no yog Temujin. Genghis Khan yog lub npe nrov npe. Nws txiv raug tshuaj lom thaum tus tub hluas muaj cuaj xyoos, tso lawv niam mus tsa xya tus tub ib leeg. Nws thiab nws tus poj niam hluas kuj raug nyiag lawm, thiab ob leeg siv sijhawm ua qhev. Txawm tias tag nrho cov no, txawm nyob rau hauv nws thaum ntxov nees nkaum xyoo, nws tau tsim nws tus kheej ua ib tug thawj coj hnyav. Nws qhia cov kab lus 'kom koj cov yeeb ncuab nyob ze' vim tias feem ntau ntawm nws cov thawj coj loj tshaj plaws yog cov yeeb ncuab qub. Nws yeej tsis tso tseg ib tus as-qhauj uas tsis muaj kev cuam tshuam thiab raug liam tias yog lub luag haujlwm rau kev tuag ntawm 40 lab tus tib neeg, txo cov pejxeem hauv ntiaj teb los ntawm 11 feem pua. Nws tau txais ntau yam kev ntseeg thiab tsim thawj lub tsev xa ntawv thoob ntiaj teb, siv cov chaw xa ntawv thiab chaw nres tsheb nyob thoob plaws hauv nws lub tebchaws."
  
  Drake tsiv hauv nws lub rooj. "Muaj ntau cov ntaub ntawv los nqa."
  
  "Nws yog thawj Khagan ntawm Mongol Empire."
  
  Dahl tig tawm ntawm kev xav txog lub qhov rais. "Thiab nws qhov chaw so?"
  
  "Zoo, nws raug faus rau hauv Suav teb. Hauv lub qhov ntxa uas tsis muaj cim. "
  
  Alicia snorted. "Yog, damn, tau kawg nws yog!"
  
  "Yog li, thawj Africa thiab tam sim no Tuam Tshoj sawv cev rau ob ntawm plaub lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb," Mai xav nrov nrov. "Tshwj tsis yog Asia thiab peb tab tom tham txog cov teb chaws."
  
  Smith hais tias, "Muaj xya," Smith hais rau nws.
  
  "Tsis tas li," Lauren teb tsis meej. "Tab sis peb yuav los rau qhov no tom qab. Cov lus nug yog: Dab tsi yog riam phom ntawm kev kov yeej thiab qhov chaw so ntawm Genghis nyob qhov twg?
  
  "Kuv twv ib lo lus teb yog Tuam Tshoj," Kenzi yws.
  
  "Genghis Khan tuag nyob rau hauv qhov xwm txheej tsis meej nyob ib puag ncig 1227. Marco Polo tau thov tias nws yog vim muaj kab mob, lwm tus vim muaj tshuaj lom, thiab tseem muaj lwm tus vim yog tus ntxhais huabtais coj los ua tsov rog. Tom qab tuag lawm, nws lub cev yuav rov qab los rau nws lub tebchaws, mus rau Khenti aimag, raws li kev cai. Nws ntseeg hais tias nws tau faus rau ntawm Mount Burkhan Khaldun ze ntawm tus dej Onon. Txawm li cas los xij, cov lus dab neeg tau hais tias leej twg tau ntsib nrog lub ntees tuag raug tua. Tom qab ntawd, tus dej tau hloov mus hla Caen lub qhov ntxa, thiab tag nrho cov tub rog uas tsim lub rooj sib txoos kuj raug tua. " Lauren tuav nws lub taub hau. "Lub neej thiab kev ua neej muaj lub ntsiab lus me me thaum ntawd."
  
  "Zoo li tam sim no nyob rau qee qhov chaw hauv ntiaj teb," Dahl hais.
  
  "Yog li peb dhia dej dua?" Alicia frowned. "Tsis muaj leej twg hais dab tsi txog kev dhia dej dua. Qhov no tsis yog kuv lub peev xwm zoo tshaj plaws. "
  
  Mai qee yam tswj tau nqos cov lus hais uas zoo li npaj kom khiav tawm ntawm nws daim di ncauj, es tsis txhob nws hnoos. "Kuv tsis dhia dej," thaum kawg nws hais. "Nws tuaj yeem nyob saum roob. Puas yog tsoomfwv Mongol cais ib cheeb tsam rau ntau pua xyoo?"
  
  Lauren tau hais tias "Yog lawm, thiab yog vim li cas peb thiaj li tsom mus rau Tuam Tshoj," Lauren hais. "Thiab lub qhov ntxa ntawm Genghis Khan. Tam sim no, kom koj paub, NSA thiab CIA tseem siv ntau txoj hauv kev los sau cov ntaub ntawv hais txog peb cov neeg sib tw. Fabkis yeej poob ib tug txiv neej. Cov neeg Askiv tau tawm ntawm tib lub sijhawm nrog peb. Cov Russians thiab Swedes tom qab ntawd los ua embroiled nyob rau hauv ib tug sai-ntau tshaj-kev cia siab Turkish ntxuav ntawm cheeb tsam. Peb tsis paub meej txog Mossad lossis Suav. Cov kev txiav txim tseem zoo ib yam. Txawm li cas los xij, muaj ib qho... Kuv yeej muaj Tus Tuav Ntaub Ntawv Qrow ntawm kab tam sim no. "
  
  Drake frowned. Nws yeej tsis tau tshwm sim rau nws tias Qrow yuav eavesdropping ntawm nws thiab Lauren txoj kev sib tham, tab sis nws yuav tsum tau los. Lawv pab neeg, lawv tsev neeg, muaj secrets ib yam li lwm yam. Thaum nws ntsia ib ncig, nws pom tseeb tias lwm tus xav tib yam thiab qhov no yog Lauren txoj kev qhia rau lawv paub.
  
  Washington yeej ib txwm muaj nws cov txheej txheem.
  
  Qrow lub suab ua kom ntseeg tau. "Kuv yuav tsis ua txuj paub ntau tshaj koj txog txoj haujlwm tshwj xeeb no. Tsis nyob ntiaj teb. Tab sis kuv paub tias qhov no yog thaj chaw nom tswv, nrog kev tsis sib haum xeeb thiab kev tsis txaus ntseeg ntawm qib siab tshaj plaws ntawm qee lub tebchaws sib tw. "
  
  Tsis hais txog Tebchaws Meskas, Drake xav. Dab tsi yeej tsis!
  
  "Frankly, Kuv xav tsis thoob los ntawm qee cov thawj coj koom nrog," Crowe tau hais qhib siab. "Kuv xav tias lawv tuaj yeem ua haujlwm nrog peb, tab sis raws li kuv tau hais, tej yam yuav tsis zoo li lawv zoo li."
  
  Ib zaug ntxiv, Drake coj nws cov lus txawv. Nws puas tau hais txog Horseman txoj haujlwm? Los yog qee yam ntawm tus kheej?
  
  "Puas muaj laj thawj rau qhov ntawd, Madam Secretary?" Hayden nug. "Ib yam dab tsi peb tsis paub?"
  
  "Zoo, tsis yog tias kuv paub txog. Tab sis txawm tias kuv tsis tas yuav paub tag nrho cov no. "Tsis muaj kev txwv" yog ib lo lus tsis tshua muaj nyob hauv kev nom kev tswv."
  
  "Tom qab ntawd nws yog riam phom nws tus kheej," Hayden hais. "Qhov no yog thawj supergun. Yog tias nws tau tsim, yog tias nws tau muag rau cov neeg phem, tag nrho lub ntiaj teb tuaj yeem thov tus nqe txhiv rau nws. "
  
  "Kuv paub. Qhov no... Qhov Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg," nws hais lub npe nrog kev qias neeg, "tau tsim ib lub tswv yim meej meej, tso tseg rau tiam tom ntej. Hmoov zoo, cov neeg Ixayees tau kaw lawv lub sijhawm ntev dhau los. Hmoov tsis zoo, lawv tsis pom qhov kev npaj tshwj xeeb. Cov txheej txheem no. "
  
  Txog tam sim no, Drake tsis pom lub ntsiab lus hauv qhov kev hu no. Nws tig rov qab, kaw nws lub qhov muag, mloog cov lus sib tham.
  
  "Koj ua qhov leap rau qee tus neeg. Tsuas yog Israel thiab Tuam Tshoj yog MIA. Cov cai ib txwm siv, tab sis mus rau qhov riam phom thiab tau txais nws ua ntej. Amelikas tsis tuaj yeem them nyiaj rau qhov no kom poob rau hauv tes tsis raug, txhua yam. Thiab ceev faj, SPEAR. Muaj ntau qhov no dua li qhov muag pom. "
  
  Drake zaum. Dahl leaned rau pem hauv ntej. "Qhov no puas yog lwm yam kev ceeb toom?" nws ntxhi.
  
  Drake kawm Hayden, tab sis lawv tus thawj coj tsis pom muaj kev txhawj xeeb. Npog koj nraub qaum? Yog tias nws tsis tau hnov cov lus Asmeskas no ua ntej, nws yuav tsis tau txuas lub ntsiab lus rau cov kab lus no thiab. Nws txoj kev xav tau tig mus rau Smith thiab Yausua txoj kev tuag hauv Peru. Qhov no ntsuas qhov tob ntawm lawv defence. Raws li ib tug tub rog zoo tib yam, nrog ib tug tub rog txoj kev xav, nws yuav txhawj xeeb heev. Tab sis lawv tsis yog tub rog lawm - lawv raug yuam kom xaiv nyuaj txhua hnub, hauv tshav pob, raug kev nyuaj siab. Lawv nqa qhov hnyav ntawm ntau txhiab tus neeg, qee zaum ntau lab, ntawm lawv lub xub pwg nyom. Qhov no yog ib pab neeg txawv txawv. Tsis muaj ntxiv lawm.
  
  Koj tsuas yog zoo li koj qhov yuam kev kawg. Koj tsuas nco txog koj qhov yuam kev kawg nkaus xwb. Kev ncaj ncees hauv ntiaj teb kev ua haujlwm. Nws nyiam ua haujlwm, ua kom sib ntaus sib tua. Khaws koj lub taub hau saum dej - vim tias muaj ntau lab tus sharks ncig lub ntiaj teb tas li, thiab yog tias koj nyob twj ywm, koj yuav poob dej los yog raug puas tsuaj.
  
  Qrow ua tiav nrog kev hais lus nruj thiab ces Hayden tig mus rau lawv. Nws kov nws tus neeg sib txuas lus thiab ua ntsej muag.
  
  "Tsis txhob hnov qab".
  
  Drake nodded. Qhib ib channel.
  
  "Kuv xav tias nws yuav txawv heev ntawm cov khoom Tomb Raider ib txwm." Yogi hais. "Peb tab tom ntsib tsoomfwv cov tub rog, cov kws tshaj lij. Unknown factions, tejzaum nws traitors. Peb tab tom nrhiav rau cov neeg ploj hauv lub sijhawm, yug xyoo sib nrug. Peb tab tom ua raws li qee qhov kev ua phem ua tsov ua rog yav dhau los, ib yam li nws xav kom peb ua. " Nws shrugged. "Peb tsis muaj kev tswj hwm qhov xwm txheej."
  
  "Kuv nyob ze ntawm Tomb Raider raws li koj tuaj yeem tau txais," Kensi hais nrog luag. "Qhov no ... yog txawv kiag li."
  
  Alicia thiab Maiv tau ntsia rau cov Yixayee. "Yog, peb nyiam hnov qab txog koj qhov kev ua phem phem yav dhau los, puas yog ... Twisty?"
  
  Lub Swede ntsais muag. "I... um... I... dab tsi?"
  
  Kensi cuam tshuam. "Thiab kuv xav tias qhov xwm txheej tsis tau yuam koj mus rau hauv txoj haujlwm tsis txaus ntseeg, huh, Alicia?"
  
  Tus poj niam English shrugged. "Nyob ntawm seb peb tseem tab tom tham txog kev ua txhaum cai. Qee qhov kev sib haum xeeb zoo dua li lwm tus. "
  
  "Yog tias peb tseem tsaug zog thiab ceeb toom," Hayden hais tias, "Peb puas tuaj yeem pib nyeem txog Genghis Khan thiab qhov chaw ntawm nws lub qhov ntxa?" Ib qho kev xav hauv Washington yog txhua yam zoo thiab zoo, tab sis peb nyob ntawd thiab peb yuav pom qhov lawv yuav tsis pom. Cov ntaub ntawv ntau dua koj tuaj yeem nqus tau, qhov zoo dua peb muaj peev xwm nrhiav tau riam phom thib ob. "
  
  "Thiab tawm ntawm qhov ciaj sia no," Dahl pom zoo.
  
  Cov ntsiav tshuaj tau dhau ib ncig, NW nyuam qhuav txaus los qhia. Alicia yog thawj tus qw txog kev txheeb xyuas nws tus email thiab nplooj Facebook. Drake paub tias nws tsis txawm muaj email chaw nyob, cia nyob ib leeg thawj zaug ntawm kev tshaj xov xwm, thiab saib nws.
  
  Nws pouted. "Lub sijhawm hnyav?"
  
  "Qhov ntawd, lossis so kom txaus, kev hlub. Tuam Tshoj yuav yeej tsis txais tos peb nrog qhib caj npab. "
  
  "Qhov zoo point." Hayden sighed. "Kuv yuav hu rau pab pawg hauv zos thiab hais kom lawv pab kom peb nkag mus. Puas yog txhua tus hauv nkoj nrog txoj kev npaj kom deb li deb?
  
  "Zoo," Dahl hais tsis tu ncua. "Kuv yeej tsis xav tias kuv yuav caum Genghis Khan mus rau hauv Suav teb thaum sim tsis mus rau hauv kev sib ntaus nrog ib nrab ntawm kaum ob lub teb chaws sib tw. Tab sis, nyob zoo,"nws shrugged, "koj paub tias lawv tham txog sim qee yam txawv."
  
  Alicia ntsia ib ncig, ces tshee lub taub hau. "Tsis muaj lus pom. Ib qho yooj yim heev."
  
  "Tam sim no," Drake hais tias, "Kuv xav tau cov ntaub ntawv ntxiv me ntsis."
  
  "Koj thiab kuv ob leeg, Yorkies." Dahl ntsias. "Koj thiab kuv, ob leeg."
  
  
  Tshooj kaum peb
  
  
  Lub sij hawm ya los ntawm unnoticed. Lub nyoob hoom qav taub raug yuam kom refuel. Qhov tsis muaj xov xwm hais txog lwm pab pawg tau dhau los ua kev ntxhov siab. Hayden pom tias nws qhov kev xaiv zoo tshaj plaws yog raus nws tus kheej hauv cov ntaub ntawv muaj txiaj ntsig ntsig txog lub ntxa ntawm Genghis, tab sis pom tias nws nyuaj rau nrhiav tau dab tsi tshiab. Lwm tus tau hais meej meej ua ib ntus, tab sis qee tus tau nkees thiab txiav txim siab siv sijhawm so, thaum lwm tus pom tias nws yooj yim dua los daws lawv cov teeb meem ntawm tus kheej.
  
  Nws tsis tuaj yeem tsis quav ntsej nws hauv lawv qhov chaw nruj, thiab qhov tseeb, los ntawm tam sim no pab pawg tau nyob ze thiab paub txaus los coj nws mus rau hauv txoj kev.
  
  Dahl hu ua tsev. Cov menyuam yaus zoo siab tau hnov nws, uas ua rau Dahl luag ntxhi. Joanna nug thaum twg nws yuav los tsev. Qhov nro tau pom tseeb, qhov tshwm sim tsis zoo li ntawd. Hayden siv sijhawm ib pliag los saib Kinimaka raws li tus Hawaiian loj swiped nws ntiv tes hla lub ntsiav tshuaj tshuaj ntsuam. Nws luag ntxhi. Cov cuab yeej zoo li daim ntawv xa ntawv hauv nws txhais tes loj, thiab nws nco qab tias cov txhais tes tau kov nws lub cev li cas. Maj mam. Kev zoo siab. Nws paub nws zoo heev thiab nws txhawb lawv txoj kev sib raug zoo. Tam sim no nws tab tom saib tus ntiv tes uas puas lawm, tus uas nws tau raug yuam nqos thaum lawv txoj hauj lwm kawg. Kev poob siab ntawm qhov xwm txheej tau qhib nws lub qhov muag. Lub neej luv luv heev los tawm tsam lub siab nyiam ntawm tus koj hlub.
  
  Nws ntes tau nws ua pa me ntsis, tsis paub meej tias nws puas ntseeg tiag. Damn, koj tsis tsim nyog qhov no. Tsis yog tom qab txhua yam koj hais. Nws tsis pom zoo rov qab mus thiab tsis muaj lub tswv yim yuav pib qhov twg. Tej zaum nws yog kev sib ntaus sib tua, qhov xwm txheej, kev ua haujlwm. Tej zaum qhov no yog qhov xwm txheej ntawm txhua lub sijhawm hauv keeb kwm ntawm nws lub neej.
  
  Tib neeg tau ua yuam kev. Lawv muaj peev xwm theej tau.
  
  Alicia ua li ntawd.
  
  Qhov kev xav no ua rau nws saib rau tus poj niam Askiv thaum lub nyoob hoom qav taub ua nws txoj kev hla saum ntuj. Tam sim ntawd turbulence ua rau nws clutch nws txoj siv tighter. Ib tug thib ob ntawm lub caij nplooj zeeg dawb, thiab nws lub siab poob rau nws ko taw. Tab sis txhua yam zoo. Nws xyaum ua neej.
  
  Hayden lub instincts yeej ib txwm coj, kom ua tiav. Tam sim no nws pom tias cov kev xav no tau cuam tshuam nrog lwm yam tseem ceeb hauv nws lub neej. Nws pom yav tom ntej bleak.
  
  Drake thiab Alicia zoo siab, luag ntxhi, kais ntawm ib ntsiav tshuaj. Maiv nyiaj qiv Kenzi nws, thiab ob tug poj niam tau hloov pauv. Nws yog qhov nthuav qhia tias cov neeg sib txawv sib txawv li cas nrog cov xwm txheej zoo sib xws.
  
  Smith tsiv mus ze rau Lauren. "Koj ua li cas?"
  
  "Raws li nws tau txais, koj tus bastard du. Tam sim no tsis yog lub sijhawm, Smith. "
  
  "Koj xav tias kuv tsis paub qhov no? Tab sis qhia kuv. Lub sijhawm yuav los txog thaum twg?"
  
  "Tsis yog tam sim no".
  
  Smith hais tias, "Tsis tau," Smith hais gloomily.
  
  Lauren luag ntxhi. "Zoo heev? Peb nyob ntawm qhov kawg, txiv neej. Koj ntaus phab ntsa cib thiab koj tsis tuaj yeem hla nws. "
  
  "Puas?"
  
  Lauren snorted. "Yog, nws muaj lub npe."
  
  "Aw. Phab ntsa no."
  
  Hayden pom lawv ob leeg ua haujlwm ntawm qhov teeb meem. Nws tsis yog nws qhov chaw los txiav txim lossis cuam tshuam, tab sis nws qhia meej tias yuav ua li cas muaj kev cuam tshuam tuaj yeem cuam tshuam kev sib raug zoo. Smith thiab Lauren yog, muab tso rau nws me me, ib khub niam txiv tsis ntseeg, txawv txawv uas lawv yuav tau ua haujlwm zoo ua ke.
  
  Txawm li cas los, feem ntau unconventional obstacles tam sim no sawv nyob rau hauv lawv txoj kev.
  
  Smith sim ib txoj hauv kev sib txawv. "Okay, ok, yog li nws tau muab dab tsi rau koj tsis ntev los no?"
  
  "Kuv? Tsis muaj dab tsi. Kuv tsis mus qhov ntawd rau cov ntaub ntawv. Qhov ntawd yog txoj haujlwm ntawm CIA lossis FBI lossis leej twg nws yog. "
  
  "Tom qab ntawd koj tham txog dab tsi?"
  
  Rau Smith, qhov no yog ib kauj ruam tom ntej. Ib qho lus nug qhib, tsis muaj kev sib cav. Hayden muaj kev khav theeb hauv cov tub rog.
  
  Lauren hesited me ntsis. "Shit," nws hais. "Peb tab tom hais lus tsis muaj tseeb. Ib TV. Movies. Phau ntawv. Celebrities. Xov xwm. Nws yog tus tsim, yog li nws nug txog tej yaam num. "
  
  "Dab tsi project?"
  
  "Txhua yam no ua rau koj nug cov lus nug ceev faj. Vim li cas ho tsis yog cov neeg nto moo lossis cov yeeb yaj kiab twg? Koj puas txaus siab rau lub tsev, Lance ?"
  
  Hayden xav tua nws, tab sis pom tias nws ua tsis tau. Lub tsev tau nruj dhau lawm; lo lus nug tseem ceeb heev; qhov hais txog Smith lub npe yog qhov txaus nyiam heev.
  
  "Tsuas yog tias ib tug neeg xav ua phem rau lawv."
  
  Lauren rub nws tawm thiab kev sib tham xaus. Hayden xav tsis thoob yog tias Lauren tau ua txhaum qee txoj cai los ntawm kev tawm mus tham nrog tus neeg ua phem paub, tab sis tsis tuaj yeem txiav txim siab yuav ua li cas lo lus nug Lauren. Tsawg kawg tseem tsis tau.
  
  "Tsawg dua ib teev lawm." Tus kws tsav dav hlau lub suab tuaj hla kev sib txuas lus.
  
  Drake ntsia. Hayden pom qhov kev txiav txim siab ntawm nws lub ntsej muag. Tib yam nrog Dahl. Pab neeg no tau koom nrog tag nrho, tas li txhim kho lawv cov kev txawj ntse. Saib cov haujlwm kawg piv txwv. Lawv txhua tus tau dhau los ua txoj haujlwm sib txawv kiag li, tau ntsib lub cim ntawm kev phem thiab tsis tau txais ib qho kos.
  
  Yam tsawg kawg ntawm lub cev. Lub siab ntsws nti - tshwj xeeb tshaj yog nws tus kheej - yuav tsis kho.
  
  Nws siv sijhawm ib feeb los saib cov ntaub ntawv nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws thiab sim nqus qee qhov ntxiv ntawm Genghis Khan keeb kwm. Nws ntsia los ntawm cov ntawv nyeem ntawm Kev Txiav Txim, hais txog cov kab: Mus rau plaub fab ntawm lub ntiaj teb. Nrhiav qhov chaw so ntawm Leej Txiv ntawm Tswv Yim thiab tom qab ntawd Khagan; tus phem tshaj Indian uas puas tau nyob, thiab ces tus Scourge ntawm Vajtswv. Tab sis txhua yam tsis zoo li nws zoo li. Peb tau mus xyuas Khagan hauv xyoo 1960, tsib xyoos tom qab ua tiav, muab Conquest rau hauv nws lub hleb.
  
  Plaub lub ntiaj teb? Tseem tseem yog ib tug paub tsis meej. Luckily, cov lus qhia rau Horsemen tus kheej tau pom meej txog tam sim no. Tab sis qhov Order puas pom lub qhov ntxa ntawm Genghis Khan? Yog li nws zoo li.
  
  Raws li lub nyoob hoom qav taub txuas ntxiv hla huab cua nyias, Yorgi tau sawv thiab nqis mus rau pem hauv ntej. Tus tub sab lub ntsej muag ntsia, nws ob lub qhov muag raug kaw, zoo li nws tsis tau pw ib pliag txij li thaum nws tawm hauv Peru. "Kuv hais rau koj tias kuv yog ib feem ntawm Webb cov lus, nws cov keeb kwm," tus neeg Lavxias hais, nws lub suab qhia tias nws txaus ntshai los ntawm qhov nws tab tom hais. "Kuv hais rau koj tias kuv yog tus phem tshaj plaws ntawm txhua yam hais."
  
  Nrog rau kev ntxhov siab, Alicia sim tshem tawm lub dampener tam sim ntawd. "Kuv tseem tos hnov tias leej twg yog poj niam nyiam poj niam," nws hais zoo siab. "Hais qhov tseeb rau koj, Yogi, Kuv vam tias nws yuav yog koj."
  
  "Ua li cas..." Yorgi nres ib nrab kab lus. "Kuv yog txiv neej".
  
  "Kuv tsis ntseeg. Cov tes me me ntawd. Lub ntsej muag no. Txoj kev koj taug kev."
  
  "Cia nws hais," Dahl hais.
  
  Lauren hais tias "Thiab nej txhua tus yuav tsum paub tias kuv yog poj niam nyiam poj niam," Lauren hais. "Koj paub, tsis muaj dab tsi phem lossis txaj muag txog nws."
  
  "Kuv paub," Alicia hais. "Koj yuav tsum yog tus uas koj xav ua thiab lees txais nws. Kuv paub kuv paub. Kuv cia siab tias nws yuav yog Yogi, qhov ntawd yog txhua yam. "
  
  Smith ntsia Lauren nrog kev tsis meej pem tab sis lwm yam kev qhia dawb paug. Drake xav tias cov tshuaj tiv thaiv zoo kawg nkaus xav txog qhov xav tsis thoob.
  
  Kinimaka hais tias "Qhov ntawd tsuas tshuav ib qho xwb," Kinimaka hais.
  
  "Ib tug neeg uas yuav tuag," Drake hais, ntsia hauv pem teb.
  
  "Tej zaum peb yuav tsum cia peb tus phooj ywg hais lus?" Dahl insisted.
  
  Yorgi sim luag. Tom qab ntawd nws muab ob txhais tes rau ntawm nws xub ntiag thiab ntsia ntawm lub ru tsev ntawm lub tsev pheeb suab.
  
  "Nws tsis yog ib zaj dab neeg ntev," nws hais nyob rau hauv lub suab nrov. "Tab sis qhov no yog ib lo lus nug nyuaj. Kuv... Kuv tua kuv niam kuv txiv hauv cov ntshav txias. Thiab kuv ua tsaug txhua hnub. Ua tsaug uas kuv tau ua. "
  
  Drake tsa nws txhais tes kom nws tus phooj ywg mloog. "Koj tsis tas yuav piav dab tsi, koj paub. Ntawm no peb yog tsev neeg. Nws yuav tsis ua teeb meem. "
  
  "Kuv nkag siab. Tab sis qhov no yog rau kuv thiab. Koj nkag siab?"
  
  Pab neeg, txhua tus ib leeg, nodded. Lawv to taub.
  
  "Peb nyob hauv ib lub zos me me. Lub zos txias. Lub caij ntuj no? Tsis yog lub caij xyoo, nws yog ib tug tub sab, ntaus, thrashing los ntawm Vajtswv. Nws nyuaj siab rau peb tsev neeg, txawm peb cov menyuam. Kuv yog ib tug ntawm rau, thiab kuv niam kuv txiv, lawv tiv tsis tau. Lawv haus tsis tau sai txaus kom cov hnub dhau mus yooj yim dua. Lawv tsis tuaj yeem nqa rov qab txaus ua rau hmo ntuj muaj sia nyob. Lawv nrhiav tsis tau ib txoj hauv kev los daws peb thiab saib xyuas peb, yog li lawv nrhiav txoj hauv kev los hloov daim duab. "
  
  Alicia tsis tuaj yeem muaj nws txoj kev xav. "Kuv vam tias nws tsis yog qhov nws zoo li."
  
  "Ib tav su peb sawv daws tau pw hauv lub tsheb. Lawv hais tias lawv tau cog lus tias yuav mus rau lub nroog. Peb tsis tau mus xyuas lub nroog tau ntau xyoo thiab yuav tsum tau nug, tab sis ... " Nws shrugged. "Peb yog menyuam yaus. Lawv yog peb niam peb txiv. Lawv tawm hauv lub zos me me thiab peb yeej tsis pom nws ntxiv lawm."
  
  Hayden pom qhov kev nyuaj siab nyob deb ntawm May lub ntsej muag. Nws lub neej hluas yuav txawv ntawm Yoga, tab sis muaj kev tu siab zoo sib xws.
  
  "Hnub sab nraum lub tsheb tau txias dua, tsaus dua. Lawv tsav tsheb thiab tsav tsheb thiab tsis hais lus. Tab sis peb tau siv rau nws. Lawv tsis muaj kev hlub rau lub neej, rau peb, lossis ib leeg. Kuv xav tias peb yeej tsis paub kev hlub, tsis yog txoj kev yuav tsum ua. Thaum tsaus ntuj lawv nres, hais tias lub tsheb tawg. Peb nyob ua ke, ib txhia quaj. Kuv tus muam tseem muaj peb xyoos xwb. Kuv muaj cuaj, tus hlob. Kuv yuav tsum muaj ... yuav tsum muaj ..."
  
  Yorgi rov qab los kua muag, saib lub ru tsev, zoo li nws muaj lub hwj chim los hloov lub neej yav dhau los. Nws tuav tes ruaj khov ua ntej leej twg tuaj yeem sawv los ze nws, tab sis tsawg kawg Hayden paub tias qhov no yog ib yam uas nws yuav tsum mus dhau ib leeg.
  
  "Lawv ntxias peb tawm. Lawv taug kev ib pliag. Cov dej khov heev thiab txias heev uas muaj zog, cov nthwv dej tuag tau tawm ntawm nws. Kuv tsis paub tias lawv ua dab tsi, thiab tom qab ntawd kuv xav tias txias dhau los xav ncaj. Kuv pom lawv tig peb rov los dua. Peb poob thiab qaug zog, twb tuag lawm. Peb yog menyuam yaus. Peb ... tso siab rau."
  
  Hayden kaw nws ob lub qhov muag. Tsis muaj lus.
  
  "Tshwj xeeb lawv pom lub tsheb. Lawv ncaim mus. Peb ... zoo, peb tuag ... ib leeg. " Yorgi tseem tsis tuaj yeem tsim cov ntsiab lus kom meej. Tsuas yog qhov kev nyuaj siab ntxhov plawv ntawm nws lub ntsej muag qhia qhov tseeb ntawm qhov no.
  
  "Kuv tsuas yog tus muaj txoj sia nyob. Kuv yog tus muaj zog tshaj. Kuv tau sim. Kuv nqa, thiab rub, thiab khawm, tab sis tsis muaj dab tsi los ntawm nws. Kuv ua tsis tau lawv txhua tus. Kuv pom txhua tus ntawm kuv cov kwv tij thiab cov muam txoj sia tawm mus thiab kuv tau cog lus tias yuav muaj sia nyob. Lawv txoj kev tuag ua rau kuv muaj zog, zoo li lawv cov ntsuj plig uas tau ncaim mus tau koom nrog kuv. Kuv vam tias lawv tau ua. Kuv tseem ntseeg. Kuv ntseeg tias lawv tseem nrog kuv nyob. Kuv dim ntawm lub tsev lojcuj Lavxias. Kuv outlasted Matt Drake, "nws tswj lub luag nyav tsis muaj zog, thiab coj nws tawm ntawm qhov ntawd."
  
  "Koj tswj kom rov qab mus rau lub zos li cas?" Kinimaka xav paub. Hayden thiab Dahl ntsia nws warily, tab sis nws kuj yog tseeb tias Yorgi yuav tsum tau tham.
  
  "Kuv hnav lawv cov khaub ncaws," nws hais hauv lub suab qis heev. "Tshooj. Jackets. Cov thom khwm. Kuv sov so thiab cia lawv nyob ib leeg hauv cov daus thiab dej khov thiab kuv ua rau txoj kev. "
  
  Hayden tsis tuaj yeem xav txog qhov kev mob siab, qhov pom kev txhaum uas tsis yog nws.
  
  "Lub tsheb hla dhau pab kuv. Kuv tau qhia lawv zaj dab neeg, rov qab mus rau lub zos ob peb hnub tom qab, "nws ua pa tob, thiab cia lawv pom dab ntawm kev tu siab uas lawv tau ua. Cia lawv pom thiab xav tias nws txoj kev npau taws tob npaum li cas. Yog li ntawd, kuv tau tua kuv niam kuv txiv hauv cov ntshav txias. "
  
  Muaj ib qho kev ntsiag to uas yuav tsum tsis txhob tawg. Hayden paub tias lub cev ntawm Yorga cov nus muag pw qhov twg lawv tau poob tam sim no, khov mus ib txhis, tsis txhob so.
  
  "Kuv tau los ua tub sab." Yorgi tsis muaj zog rau lub siab lub ntsws resonance. "Thiab tom qab ntawd raug ntes. Tab sis nws yeej tsis raug txim ntawm kev tua neeg. Thiab peb nyob ntawm no. "
  
  Tus kws tsav dav hlau lub suab tuaj saum huab cua. "Peb caug feeb rau Suav airspace, cov txiv neej, thiab tom qab ntawd nws yog leej twg xav."
  
  Hayden zoo siab thaum Lauren hu Washington xav txog lub sijhawm no. Tib txoj kev mus rau pem hauv ntej yog los ntawm kev cuam tshuam.
  
  "Peb nyob ze rau lub hom phiaj," nws hais rau Way thaum peb ntsib. "Ib yam tshiab?"
  
  "Peb tab tom ua haujlwm ntawm plaub lub ces kaum, hais txog hnub yug ntawm horsemen, Mongolia, Khagan thiab Order nws tus kheej, koj xav tau dab tsi ua ntej?"
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  "Oooh," Alicia hais zoo siab, ua si lub luag haujlwm. "Cia li mloog seb hnub yug tus lej yog dab tsi. Kuv tsuas yog nyiam cov lej xwb. "
  
  "Zoo. Nws yog qhov zoo uas tau hnov qhov ntawd los ntawm ib tug tub rog tub rog. " Lub suab txuas ntxiv zoo siab, tsa ob peb pob muag hauv lub salon, tab sis blissfully tsis paub: "Yog li, Hannibal yug hauv 247 BC, tuag nyob ib ncig ntawm 183 BC. Genghis Khan 1162, tuag 1227-"
  
  Alicia hais tias "Qhov ntawd yog ntau tus lej," Alicia hais.
  
  "Qhov teeb meem yog," Dahl hais. "Koj tawm ntawm ntiv tes thiab ntiv taw."
  
  "Tsis paub meej tias txhais li cas," tus kws tshawb fawb hauv computer txuas ntxiv. "Tab sis cov neeg vwm no nyiam lawv cov lej ua si thiab cov lej. Cia li nco ntsoov."
  
  "Yog li Hannibal tau yug los 1,400 xyoo ua ntej Genghis," Kenzi hais. "Peb nkag siab qhov ntawd."
  
  "Koj yuav xav tsis thoob ntawm tus naj npawb ntawm shitheads uas tsis ua qhov no," tus nerd hais tias casually. "Txawm li cas los xij-"
  
  "Hav phooj ywg?" Drake cuam tshuam sai: "Koj puas tau raug ntaus lub ntsej muag?"
  
  "Zoo, ua tau, yog. Yog, kuv muaj."
  
  Drake tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum. "Okay,"nws hais. "Tam sim no koj tuaj yeem ua fucking."
  
  "Peb, tau kawg, tsis tuaj yeem ua haujlwm nrog cov nuj nqis no, vim peb tsis paub lwm tus neeg caij tsheb. Txawm hais tias kuv twv txawm tias koj tuaj yeem paub qhov plaub? Tsis muaj? Tsis muaj leej twg? Zoo. Yog li ntawd, nyob rau lub sijhawm no, cov txiv neej, muaj ntau lub foob pob hluav taws raug xa mus rau Mongolian Republic. Xya, lossis tseem yog rau? Yog lawm, rau pab pawg ntawm cov tub rog tseem ceeb sawv cev rau rau lub teb chaws tab tom nrhiav Horseman of Conquest. kuv hais yog lawm? Hlo!"
  
  Drake ntsia ntawm Hayden. "Tus txiv neej no puas yog tus sawv cev zoo tshaj plaws hauv Washington?"
  
  Hayden shrugged. "Zoo, tsawg kawg nws tsis zais nws txoj kev xav. Tsis tau muab zais rau hauv ntau lub folds ntawm lub tsho dag ntxias zoo li feem ntau ntawm Washington. "
  
  "Tom ntej mus rau horseman ntawm conquest. Obviously Qhov Kev Txiav Txim muaj nws cov txheej txheem, yog li kev kov yeej yuav yog dab tsi los ntawm cov menyuam yaus cov khoom ua si mus rau video game ... ha ha. Kev tswj hwm ntiaj teb tuaj yeem tuaj yeem ua ntau hom, kuv puas yog?
  
  Hayden tau hais tias "Cia li txuas ntxiv nrog cov lus qhia," Hayden hais.
  
  "Tau kawg. Yog li cia peb ncaj qha mus rau qhov chaw, puas yog? Txawm hais tias cov neeg Ixayees tsis kam muab cov ntaub ntawv qhia rau peb txog Nazi kev ua tsov ua rog kev ua phem uas lawv tau rhuav tshem hauv tebchaws Cuba, peb tau kawm qhov peb xav paub. Thaum cov plua plav nyob, cov Nazis tau txiav txim siab meej tias lawv tau messed thiab tuaj nrog lub tswv yim zoo no los tswj lub ntiaj teb. Lawv tsim Kev Txiav Txim, nrog rau lub tsho tiv no ntawm caj npab, cov lej zais, cov cim thiab ntau ntxiv. Lawv tau tsim ib txoj kev npaj - tej zaum yuav yog qhov lawv tau ua haujlwm rau ntau xyoo nyob rau hauv Reich. Lawv faus plaub hom riam phom thiab tuaj nrog cov puzzle no. Tej zaum lawv xav ua kom tsis meej pem, leej twg paub? Tab sis Mossad tau rhuav tshem lawv yam tsis muaj ib qho thiab, zoo li kuv, sai heev. Lub zais bunker tseem tsis tau pom tau peb caug xyoo. "
  
  "Kaum tsib feeb," tus tsav teb laconically.
  
  "Qhov no puas yog riam phom?" Hayden nug. "Lawv tau txais lawv qhov twg?"
  
  "Zoo, Nazis muaj kev sib txuas ntau npaum li ib tus neeg tuaj yeem muaj. Lub Pistol Loj yog qhov qub tsim kho kom haum rau qhov chaw thiab qhov tseeb. Lawv tuaj yeem tso lawv txhais tes ntawm txhua yam ntawm plaub caug mus rau yim caum. Nyiaj yeej tsis muaj kev cuam tshuam, tab sis kev txav mus los. Thiab ntseeg. Lawv yuav tsis tso siab rau ib tus ntsuj plig uas muaj sia nyob ua qhov no rau lawv. Tej zaum nws yuav siv sij hawm me ntsis sneaks xyoo los nkaum tag nrho plaub riam phom thiab ntau lub kaum os cov kev pab cuam. Kev ntseeg siab kuj yog ib qho ntawm cov laj thawj uas lawv zais cov phom hauv thawj qhov chaw. Lawv tsis tuaj yeem khaws cia hauv tebchaws Cuba tam sim no, lawv puas tuaj yeem tau?
  
  Alicia dov nws ob lub qhov muag thiab tuav ob txhais tes ua ke zoo li lawv tuaj yeem qhwv ib ncig ntawm ib tus neeg lub caj dab tawv nqaij.
  
  "Txawm li cas los xij, koj puas tseem nrog kuv? Kuv nkag siab tias lub sijhawm luv luv thiab koj khaus tawm hauv av thiab tua ib yam dab tsi, tab sis kuv muaj cov ntaub ntawv ntxiv me ntsis. Tsuas yog tuaj hauv ... "
  
  Ncua tseg.
  
  "Tam sim no qhov no yog qhov nthuav."
  
  Ntau qhov ntsiag to.
  
  "Koj puas xav qhia?" Hayden nudged tus txiv neej, saib ntawm sab ntawm lub nyoob hoom qav taub zoo li nws tuaj yeem pom lawv qhov chaw tsaws ze.
  
  "Zoo, kuv tab tom tham txog plaub sab ntawm lub ntiaj teb-lossis tsawg kawg peb pom li cas-tab sis kuv pom tias peb dhau sijhawm. Saib, muab tsib lub siab rau kuv, tab sis koj ua dab tsi," nws nres, "tsis txhob tsaws!"
  
  Kev sib txuas tau cuam tshuam sai. Hayden ntsia thawj zaug hauv pem teb thiab tom qab ntawd sab hauv ntawm lub nyoob hoom qav taub.
  
  Drake tsa ob txhais tes sawv. "Tsis txhob saib kuv. Kuv tsis txhaum!"
  
  Alicia luag. "Yog, kuv thiab."
  
  "Tsis txhob tsaws?" Dahl rov hais dua. "Lub ntuj raug txim txhais li cas?"
  
  Alicia tshem nws caj pas zoo li yuav piav qhia, tab sis tom qab ntawd tus neeg tsav nkoj lub suab bark los ntawm cov neeg hais lus. "Ob feeb, txiv neej."
  
  Hayden tig mus rau ib tug neeg ntseeg qub kom pab. "Mano?" - Kuv nug.
  
  "Nws yog lub nroog Yeiuxalees, tab sis tseem nyob ntawm peb sab," rumbleed tus loj Hawaiian. "Kuv yuav hais coj nws lo lus rau nws."
  
  "Nws zoo dua los txiav txim siab sai," Smith hais. "Peb tabtom nqis."
  
  Kev sib txuas lus tam sim ntawd tuaj rau hauv lub neej. "Kuv hais dab tsi? Tsis txhob tsaws! "
  
  Drake sawv thiab tig rau lub nyoob hoom qav taub intercom. "Fuck tawm, phooj ywg," nws hais. "Kev txawj ntse tshiab ntawm txoj kev."
  
  "Tab sis peb nyob hauv Suav airspace. Tsis muaj kev qhia ntev npaum li cas nws yuav nyob ua ntej lawv pom peb. "
  
  "Ua li koj ua tau, tab sis tsis txhob tsaws."
  
  "Hav phooj ywg, kuv tau hais tias qhov no yuav yog lub luag haujlwm tuaj txog sai thiab tawm mus. Tsis muaj bullshit. Koj tuaj yeem paub tseeb tias yog tias peb nyob ntawm no ntev dua li ob peb feeb, peb yuav muaj ob peb J-20s txog peb lub nroog Yeiuxalees. "
  
  Alicia tig mus rau Drake thiab ntxhi, "Qhov no tsis zoo-"
  
  Tus Yorkshireman cuam tshuam nws, pom qhov xwm txheej ceev. "Zoo, pom tseeb tias Knobend los ntawm Washington tuaj yeem hnov peb txawm tias qhov kev sib txuas poob qis," nws hais tias, saib qhov taw qhia ntawm Dahl. "Koj puas hnov qhov ntawd, Nobend? Peb muaj txog rau caum vib nas this. "
  
  "Nws yuav siv sijhawm ntev dua," tus txiv neej teb. "Ua siab tawv, neeg. Peb nyob ntawm rooj plaub no. "
  
  Drake xav tias nws lub nrig clench. Qhov kev coj cwj pwm no tsuas yog provoked confrontation. Tej zaum qhov ntawd yog lub hom phiaj? Txij li thaum lawv pom Hannibal lub ntxa, Drake tau xav tias muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm nrog txoj haujlwm no. Ib yam dab tsi tsis tshwm sim. Lawv puas tau sim? Puas yog lawv nyob hauv kev soj ntsuam? Tsoomfwv Meskas puas tau soj ntsuam lawv cov kev ua? Yog tias muaj, ces txhua yam tau nqis los rau qhov tshwm sim hauv Peru. Thiab yog tias qhov ntawd yog qhov teeb meem, Drake tsis txhawj xeeb txog lawv qhov kev ua tau zoo.
  
  Nws txhawj xeeb txog kev sib koom siab, kev xav thiab kev xav uas cov neeg mloog yuav ua rau tom qab kev tshuaj xyuas. Ib lub teb chaws twg los tswj hwm los ntawm cov nom tswv yeej tsis zoo li, thiab tsuas yog cov neeg tom qab cov neeg muaj hwj chim thiaj paub tias muaj dab tsi tshwm sim tiag tiag.
  
  "Tsib caug vib nas this," nws hais nrov nrov. "Tom qab ntawd peb yuav tawm ntawm no."
  
  "Peb tab tom sim ua qhov stunt," tus kws tsav dav hlau hais rau lawv. "Peb twb qis heev uas koj tuaj yeem tawm ntawm lub qhov rooj mus rau tsob ntoo, tab sis kuv tabtom nkaum tus noog hauv lub hav roob. Yog tias koj hnov ib yam dab tsi hauv qab, nws yuav yog pob zeb lossis yeti. "
  
  Alicia nqos nrov. "Kuv xav tias lawv tau daig thoob plaws Tibet?"
  
  Dahl shrugged. "Hnub so. Txoj kev mus ncig. Leej twg paub?"
  
  Thaum kawg, qhov kev sib txuas tau rov qab muaj sia. "Okay, neeg. Peb puas tseem muaj sia nyob? Zoo zoo. Txoj hauj lwm zoo heev. Tam sim no ... nco ntsoov txhua qhov kev tsis sib haum xeeb txog Genghis Khan lub chaw so? Nws tus kheej xav tau ib lub qhov ntxa uas tsis muaj cim. Txhua tus uas tsim nws lub qhov ntxa raug tua. Lub chaw faus neeg tau raug nees nees thiab cog ntoo. Raws li txoj cai, nws yog unattainable tsuas yog los ntawm lub caij nyoog. Ib zaj dab neeg uas kuv pom tau kov vim nws tsuas yog rhuav tshem tag nrho cov kev vwm no yog tias Kahn tau faus nrog ib tug tub hluas ntxhuav - thiab qhov chaw tau taw qhia thaum tus ntxhuav niam tau pom quaj ntawm qhov ntxa ntawm nws tus menyuam mos."
  
  Tus kws tsav dav hlau txiav kev sib txuas lus sai sai. "Peb yuav luag ntawm qhov tsis muaj rov qab los, phooj ywg. Peb caug vib nas this thiab peb yuav tawm ntawm no sai li sai tau raws li peb nyiam nws yog hluav taws, lossis peb yuav xa cov menyuam mus rau ntawd. "
  
  "Huag," tus txiv neej ntawm Washington hais. "Tsis nco qab koj lawm. Yog, tawm ntawm qhov ntawd. Kuv yuav xa ib qhov chaw tshiab rau koj."
  
  Drake winced, qhia tus tsav txoj kev mob, tab sis blurted tawm nyob rau hauv teb: "Yexus, yawg. Puas yog koj sim kom peb ntes lossis tua?
  
  Nws tsuas yog qee qhov kev tso dag xwb.
  
  "Hav Hej. Ua siab ntev. Saib - cov Nazis - Qhov Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg - tab tom nrhiav rau Horsemen - qhov chaw so - nruab nrab ntawm tsib caug thiab yim caum, txoj cai? Thaj tsam lawv pom lawv tag nrho. Ib yam dab tsi qhia kuv tias lawv tsis pom Genghis Khan lub qhov ntxa. Kuv ntseeg tiag tiag tias yuav hais ntau ntxiv txog qhov nrhiav tau. Tom qab ntawd ua raws li Kev Txiav Txim ntawm nws tus kheej thiab cov lus: 'Tab sis txhua yam tsis zoo li nws zoo li. Peb tau mus xyuas Khagan hauv xyoo 1960, tsib xyoos tom qab ua tiav, muab Conquest rau hauv nws lub hleb.' Muaj tseeb tiag Kahn tsis muaj ib lub qhov ntxa ua rau xyoo 1955. Tab sis, feem ntau vim tsis muaj lub qhov ntxa, thiab tseem pab cov ntseeg thiab nce cov neeg tuaj ncig xyuas, Tuam Tshoj tau tsim lub tsev loj cuj rau nws. "
  
  "Qhov no puas nyob hauv Suav teb?" Hayden nug.
  
  "Yog lawm, qhov no yog nyob rau hauv Suav teb. Koj tab tom xav txog tag nrho plaub lub ces kaum, puas yog? Okay, ua kom koj cov teeb meem grey ua haujlwm. Tej zaum muaj ib hnub tseem yuav muaj txoj haujlwm rau koj ntawm no. "
  
  Hayden nqos ib lub suab nrov. "Tsuas piav koj txoj kev xav."
  
  "Yog, txias. Lub Mausoleum ntawm Genghis Khan tau tsim nyob rau hauv 1954. Qhov no yog lub tuam tsev loj ua raws tus dej hauv Ejin Horo, nyob rau sab hnub poob Inner Mongolia. Tam sim no lub mausoleum yog tiag tiag cenotaph - tsis muaj lub cev nyob rau hauv nws. Tab sis lawv hais tias nws muaj lub taub hau thiab lwm yam khoom uas yog Genghis. Chinggis, uas ib txwm tau txuam nrog lub tswv yim ntawm lub tsev loj cuj es tsis yog lub qhov ntxa nto moo thiab gravestone, yog thawj zaug pe hawm nyob rau hauv yim dawb yurts, tsev pheeb suab tsev pheeb suab uas nws nyob hauv keeb kwm. Cov mausoleums portable no tau tiv thaiv los ntawm cov vaj ntxwv Darkhad ntawm Jin thiab tom qab ntawd los ua lub cim ntawm lub teb chaws Mongol. Thaum kawg, nws tau txiav txim siab tshem tawm cov mausoleums portable thiab hloov lub qub relics mus rau ib qho tshiab, mus tas li. Lub sij hawm haum zoo kawg nkaus nrog rau Order's plan. Txawm riam phom twg lawv xaiv los kov yeej yog hauv Genghis lub hleb, hauv lub tsev loj cuj. "
  
  Hayden hnyav nws cov lus. Nws hais tias "Damn dumbass," nws hais. "Yog koj ua yuam kev..."
  
  "Cur?"
  
  "Qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas koj tuaj yeem tau txais."
  
  Dahl hais tias "Kev txiav txim tau nkag mus," Dahl hais. "Qhov no piav qhia kab hauv cov ntawv."
  
  Hayden nodded maj mam. "Peb nyob deb npaum li cas ntawm av?"
  
  "Neeg-xya feeb."
  
  "Dab tsi txog lwm pab pawg?"
  
  "Kuv ntshai tsis muaj txoj hauv kev qhia tias lawv ntse li koj li tiag. Tej zaum lawv yuav muaj tus kws tshaj lij thev naus laus zis qhia lawv. " Ncua sijhawm los qhia kev ris txiaj.
  
  "Dab ntxwg nyoog," Alicia qw nrov nrov.
  
  "Tsis muaj". Hayden tswj nws txoj kev npau taws. "Kuv txhais tau tias - dab tsi yog qhov tseeb ntawm kev sib tham sab hauv?"
  
  "Auj, raws nraim. Cov lus yog nrov thiab txaus siab. Qee pab pawg tau txais lawv lub asses ncaws los ntawm kev tswj hwm. Qee tus tau ua haujlwm nrog kev khawb ib ncig Hannibal lub xaib dua. Kuv paub tias cov Russians thiab Swedes tab tom mus rau Burkhan Khaldun, ib yam li koj pib. Cov Mossad thiab Suav nyob ntsiag to. Cov neeg Fabkis? Zoo, leej twg paub, txoj cai?"
  
  Hayden hais tias, "Koj zoo dua yog qhov no," nws lub suab laced nrog venom. "Vim yog koj tsis ... lub ntiaj teb yuav raug kev txom nyem."
  
  "Cia li mus rau lub tsev loj cuj no, Npeeg Jay. Tab sis ua sai sai. Lwm pab pawg tuaj yeem nyob ntawd. "
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  "Ejin Horo Banner," tus kws tsav dav hlau hais tias, tseem ceeb heev. "Eight feeb laug."
  
  Kev npaj tau npaj rau pab neeg tawm mus sab nraud lub nroog thiab pib taug kev. Ib tug archaeologist hauv zos raug ntiav los pab lawv, uas yuav tsum coj lawv mus rau lub mausoleum. Drake kwv yees tias nws tsis paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim thaum ntawd.
  
  Txog rau qhov kawg no, lub nyoob hoom qav taub yuav nyob twj ywm kub thiab npaj txhij, txawm tias tus kws tsav dav hlau muaj kev txhawj xeeb tsis tu ncua txog Suav stealth fighter dav hlau.
  
  Lub tshuab thiab foom phem, thiab tom qab ntawd lub nyoob hoom qav taub nres, muab sijhawm rau pab neeg dhia. Lawv pom lawv tus kheej ntawm cov hav zoov hav zoov, cov hav zoov ntawm cov hav zoov tuag, tab sis lawv tuaj yeem pom txoj hauv kev rau pem hauv ntej yooj yim.
  
  Kwv yees li ib mais nqes toj roob hauv pes sab nraum lub nroog loj. Hayden programmed nws zaum nav mus rau qhov tseeb kev tswj hwm thiab pab pawg tom qab ntawd ua rau lawv tus kheej tuaj yeem ua tau. Cov Suav xav tau cov neeg ncig tebchaws, yog li niaj hnub no lawv tau cuaj ntxiv. Lauren tau ntseeg tias nyob nrog lub nyoob hoom qav taub thiab txheeb xyuas qhov kev sib tham tsis tu ncua.
  
  "Lub sijhawm tom ntej," nws hu thaum pab neeg maj nrawm tawm mus, "Alicia tuaj yeem ua qee qhov kev sib tham."
  
  Tus poj niam Askiv snorted. "Kuv puas zoo li tus tuav ntaub ntawv phem?"
  
  "Mmm, tiag tiag?"
  
  Drake nudged Alicia thiab ntxhi, "Zoo, koj tau ua lub lim tiam dhau los, nco qab? Rau luag?
  
  "Huag yog," nws luag nyav, "nws lom zem. Kuv tsis ntseeg Lauren lub luag haujlwm yuav zoo ib yam. "
  
  "Cia peb cia siab tsis."
  
  Ob leeg sib pauv ib tug luag ntxhi sov so thaum lawv tawm ntawm lawv lub tsev nyob ua ke thiab mus rau hauv pem teb maj mam creeping toj. Cov nroj tsuag thiab cov suab puam tsis ntev tau muab txoj hauv kev rau txoj kev thiab cov tsev, thiab ntau lub tsev tos qhua siab thiab chaw ua haujlwm tau pib loom nyob deb. Liab, ntsuab thiab pastels tawm tsam xiav skies thiab daj ntseg huab. Drake tau raug ntaus tam sim ntawd los ntawm kev huv ntawm txoj kev thiab lub nroog nws tus kheej, qhov dav ntawm txoj kev loj npaum li cas. Pov thawj rau yav tom ntej, lawv hais.
  
  Saib coj txawv txawv thaum xub thawj, tab sis tsis tuaj yeem pab lawv tus kheej, cov neeg ncig tebchaws tau mus rau ntawm qhov chaw sib tham, ua kom lawv txhais tes tsis txhob tso lawv cov hnab ev ntawv loj. Cov kws tshawb fawb archaeologist tau tos txais lawv nyob rau hauv tus duab ntxoov ntxoo ntawm ib tug loj dub pej thuam ntawm ib tug txiv neej caij nees.
  
  "Fits". Dahl nodded ntawm tus neeg caij tsheb.
  
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv sawv ib tug nyias, siab poj niam nrog combed-rov qab plaub hau thiab saib ncaj qha. "Koj puas yog ib feem ntawm pawg ncig saib?" Nws hais kom zoo, xaiv nws cov lus. "Thov txim rau kuv cov lus Askiv. Qhov no tsis zoo. " Nws luag, nws lub ntsej muag me ntsis scrunching.
  
  "Tsis muaj teeb meem," Dahl hais sai. "Nws yog qhov tseeb dua li Drake's version."
  
  "Funny fu-"
  
  "Koj tsis zoo li cov neeg ncig tebchaws," tus poj niam hais tias, nres nws. "Koj puas muaj kev paub?"
  
  "Auj, yog," Dahl hais, tuav nws txhais tes thiab coj nws nrog tus cwj pwm zoo kawg nkaus. "Peb mus ncig thoob ntiaj teb hauv kev tshawb nrhiav cov chaw tshiab thiab nroog."
  
  "Txoj kev tsis ncaj ncees lawm," tus poj niam hais tias ua siab zoo. "Lub mausoleum nyob rau sab nraud."
  
  "Aw".
  
  Drake luag. "Cia li zam txim rau nws," nws hais. "Feem ntau nws tsuas yog nqa lub nra."
  
  Tus poj niam taug kev nyob rau hauv pem hauv ntej, ncaj nws nraub qaum, nrog cov plaub hau ncaj sib sau ua ke rau hauv lub taub hau nruj. Pab pawg tau nthuav tawm raws li qhov zoo tshaj plaws uas lawv tuaj yeem ua tau, dua tsis xav ua kom muaj kev ntxhov siab lossis tso tseg ib qho kev nco mus ntev. Dahl pom tias tus poj niam lub npe yog Altan thiab tias nws yug los nyob ze, tawm hauv Tuam Tshoj thaum nws tseem hluas, thiab rov qab los tsuas yog ob xyoos dhau los. Nws coj lawv ncaj qha thiab coj ncaj ncees thiab tsis ntev no qhia tias lawv tab tom mus txog lawv lub hom phiaj.
  
  Drake pom sab saum toj ntawm lub mausoleum towering pem hauv ntej, pej thuam, cov kauj ruam thiab lwm yam iconic ntsiab nyob ib ncig ntawm. Kev tuag tuaj yeem nyob qhov twg. Ua haujlwm ua ke, pab pawg tau qeeb tus poj niam thaum lawv kuaj xyuas lwm pab pawg thiab lwm tus tub rog, txhua lub sijhawm ua piv txwv qhuas qhov kev pom. Smith peering qab lub thoob khib nyiab thiab lub rooj zaum yuav muaj kev txhawj xeeb Altan, tab sis Drake cov lus piav qhia ntawm nws 'tseem txwv ib tsab' tsuas yog ua rau nws xav paub ntau ntxiv.
  
  "Nws puas tshwj xeeb?"
  
  "Auj yog, nws yog ib tug ntawm ib tug."
  
  "Kuv tuaj yeem hnov koj los ntawm kev sib txuas fucking," Smith qw nrov nrov.
  
  "Yuav ua li cas?"
  
  "Hais txog tsheb, qhov no yog Pagani Huayra Hermes ib tsab, tsim rau Manny Koshbin los ntawm Pagani thiab Hermes."
  
  "Kuv thov txim. Kuv tsis paub tias qhov no txhais li cas. "
  
  "Nws yog qhov tseeb". Drake sighed. "Smith yog ib tug ntawm cov zoo. Tab sis qhia rau kuv txog koj txoj kev nyiam nyiam. "
  
  "Kuv nyiam hiking heev. Muaj qee qhov chaw zoo nkauj nyob hauv suab puam."
  
  "Nyob rau hauv cov ntsiab lus mus pw hav zoov, xav txog Smith ua ib lub tsev pheeb suab ntaub wobbly. Tus uas niaj hnub ua rau koj muaj teeb meem, tab sis tseem ua haujlwm zoo thaum koj tsim nws, thiab ib txwm, tab sis ib txwm, tswj kom piss koj tawm. "
  
  Smith tau yws ib yam dab tsi dhau ntawm comms, ua tiav nws qhov kev tshawb nrhiav. Lauren mus rau hauv ib qho kev sib haum xeeb ntawm giggles.
  
  Altan ntsia ntawm Yorkshireman tsis txaus ntseeg, thiab tom qab ntawd tig nws ntsia mus rau lwm pab pawg. Mai, tshwj xeeb, zam tus poj niam no, zoo li nws tau sim zais nws lub hauv paus chiv keeb. Drake nkag siab qhov uas lwm tus ua tsis tau. Ib yam uas coj mus rau lwm qhov, Mais tsis xav tham txog qhov twg nws tuaj los yog nws mus li cas ntawm no. Altan taw tes rau ob peb kauj ruam.
  
  "Nyob rau hauv qhov kev taw qhia. Lub mausoleum nyob rau ntawd. "
  
  Drake pom txoj kev dav dav thiab tsis txaus ntseeg ntev ua kom ncaj qha mus rau cov kauj ruam ntev thiab ntxhab. Tsuas yog ua ntej cov kauj ruam pib, txoj kev tau nthuav dav mus rau hauv lub voj voog loj, nyob rau hauv nruab nrab ntawm cov neeg sawv cev ntawm tus pej thuam unmistakable.
  
  Kinimaka tau sau tseg tias "Zoo, tus txiv neej no yog tus neeg caij tsheb tiag tiag," Kinimaka sau tseg.
  
  Genghis Khan, caij nees nees, sawv ntawm lub pob zeb loj loj.
  
  "Tus nees nees thib ob," hais tias Yorgi. "Conquest".
  
  Altan yuav tsum tau hnov kab lus kawg vim nws tig thiab hais tias, "Yog lawm. Khagan tau kov yeej ntau lub ntiaj teb paub ua ntej nws tuag. Arguably yog ib tug huab tais genocidal, nws kuj ua nom ua tswv txoj kev Silk Road thaum nws lub neej, nce kev lag luam thiab kev sib txuas lus thoob plaws sab hnub poob hemisphere. Nws yog ib tug thawj coj uas ntshav, txaus ntshai, tab sis nws tau kho nws cov tub rog uas ncaj ncees thiab suav nrog lawv hauv tag nrho nws cov phiaj xwm. "
  
  "Koj puas tuaj yeem qhia peb me ntsis txog dab tsi hauv lub mausoleum?" Drake xav npaj. Ntawm cov haujlwm no, kev ceev yog txhua yam.
  
  "Zoo, nws tsis muaj dab tsi ntau tshaj li lub toj ntxas, dai kom zoo nkauj nrog cov khoom siv sab nraud." Tam sim no Altan tau hais lus zoo li nws tab tom hais txog kev qhia neeg ncig tebchaws. "Lub palace tseem ceeb yog octagonal thiab muaj tsib-meter pej thuam ntawm Genghis ua los ntawm cov jade dawb. Muaj plaub chav thiab ob chav, uas zoo li peb yurts. Muaj xya lub hleb hauv Palace of Repose. Kang, peb consorts, nws plaub tus tub thiab tus tub tus poj niam. "
  
  Smith hais tias, "Lub tsev so hnub so," Smith hais. "Tseem suab zoo li qhov chaw so."
  
  "Yees". Altan rub nws tawm, saib Smith ua siab ntev thiab tsis paub dab tsi txog cov ntawv lawv tau ua raws.
  
  "Lub mausoleum yog saib xyuas los ntawm darkhads, cov muaj cai. Qhov no yog qhov dawb ceev heev rau ntau tus Mongolians. "
  
  Drake tso tawm ib tug tob tob, zoo siab xyiv fab. Yog lawv ua yuam kev, thiab qhov no tsis yog qhov chaw ntawm riam phom thib ob ... Nws ntshai txawm xav txog qhov tshwm sim.
  
  Lub neej hauv tsev loj cuj Suav yuav yog qhov tsawg tshaj plaws ntawm lawv cov teeb meem.
  
  Kev taug kev ntev txuas ntxiv mus, thawj zaug taug kev raws txoj kev loj, tom qab ntawd qhov kev txiav tawm ntawm qhov chaw, ib qho nrawm nrawm ntawm lub ntsej muag ntawm tus thawj coj thaum ub, thiab tom qab ntawd nce mus txog qhov kawg ntawm cov pob zeb. Pab neeg tseem nyob hauv txoj haujlwm, tsis tshua muaj kev sib tw, thiab tseem ceev faj tas li. Drake zoo siab uas tau pom cov neeg tuaj saib tsawg tsawg rau lub tsev lojcuj niaj hnub no, uas tau pab tau zoo heev.
  
  Tus qauv impressive thaum kawg tuaj rau hauv saib. Pab neeg no tau nres thaum lawv mus txog qib siab tshaj plaws kom coj nws mus rau hauv. Altan tos, tej zaum accustomed rau tourists ntes tau nyob rau hauv lub sij hawm ntawm txaus ntshai. Drake pom ib lub tsev loj nrog cov domes me me ntawm txhua qhov kawg thiab ib qho loj dua nyob hauv nruab nrab. Lawv lub ru tsev yog tooj liab, nrog cov qauv. Lub hauv ntej ntawm lub tsev muaj ntau lub qhov rais liab thiab tsawg kawg yog peb qhov loj nkag. Nyob rau pem hauv ntej ntawm lub tsev muaj ib tug me me phab ntsa.
  
  Altan taug kev ua ntej. Dahl ntsia rov qab rau pab neeg.
  
  Hayden hais tias "Txoj kev mus rau hauv lub ntxa," Hayden hais. "Qhib qhov no, nrhiav lub thawv thiab tawm mus. Hmoov zoo tsis muaj lub cev sib ntaus sib tua. Raws li peb tus kws tsav dav hlau hais, tsis muaj bullshit. "
  
  Drake mloog thaum Lauren qhia qhov tseeb ntawm kev sib tham.
  
  "Kuv muaj qhov loj, rog xoom ntawm no tam sim no, cov txiv neej. Kuv paub tseeb tias cov neeg Ixayees thiab Russians tawm ntawm lawv lub siab, cov ntawv tau taw qhia qhov tsis ncaj ncees lawm. DC xav tias Fabkis tab tom los, tej zaum ib nrab teev tom qab koj. Kev mloog tau nyuaj dua tam sim no. Peb muaj lwm yam kev pabcuam thiab tsuas yog qee qhov kev dag ntxias uas NSA yuav tsis qhia tawm. Suav, Suav thiab Askiv tsis paub. Raws li kuv tau hais, nws yog kev tawm tsam. "
  
  "Leej twg?" Drake nug.
  
  "Funny koj yuav tsum hais qhov ntawd. Kuv tau txais kev cuam tshuam dab tsi los ntawm qhov tsis paub. Tsis muaj kev pov npav, tsis muaj txoj hauv kev los lees paub, tab sis qee zaum nws zoo li muaj lwm tus hauv lub cev. "
  
  "Tsis txhob hais dab," Alicia hais. "Peb muaj cov dab neeg txaus ntshai txaus ntshai ntawm kev ua haujlwm kawg."
  
  Altan nres thiab tig ib ncig. "Koj puas npaj txhij? Kuv yuav coj koj mus rau hauv. "
  
  Pab pawg nodded thiab txav mus tom ntej. Thiab tom qab ntawd Drake pom cov tub rog Suav tawm hauv lub tsev loj cuj, ib tug ntawm lawv tuav lub thawv loj hauv qab nws txhais caj npab, ntawm lawv yog cov kws tshawb fawb keeb kwm.
  
  Cov Suav coj riam phom nrog lawv, thiab tam sim no qhov tsis muaj neeg tuaj ncig tebchaws tau pom meej rau lawv qhov zoo dua.
  
  Nws tsuas yog siv sijhawm ib pliag ua ntej lawv tus thawj coj tig nws lub siab rau lawv.
  
  
  QHOV TSEEB XYOO
  
  
  Drake pom Dal tuav Altan thiab rub nws rov qab, dhia mus ntev kom txog thaum lawv tau tiv thaiv los ntawm cov tub rog Suav. Nws muab nws lub hnab ev ntawv pov rau hauv av thiab sai sai unzipped lub hnab tsho sab nrauv. Ua haujlwm sai thiab tsis txhob saib cov Suav, txawm li cas los xij nws muaj kev nyab xeeb. Hayden, Smith thiab May tau muaj phom phom.
  
  Nyob rau ntawm lub square nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub mausoleum ntawm Genghis Khan, riam phom tau tsa thiab rivals clashed. Tus txiv neej nqa lub thawv saib kev txhawj xeeb. Pab pawg Suav muaj tsib tus neeg thiab twb tau thawb cov kws tshawb fawb keeb kwm yav dhau los ib sab. Drake tsa nws rab phom me me thiab tos. Lwm pab neeg tau nthuav tawm ntawm nws sab.
  
  "Txhua yam peb xav tau yog lub thawv," Hayden qw. "Muab nws rau hauv av thiab tawm mus."
  
  Tus thawj coj ntawm pab neeg Suav tau qhov muag xim ntawm grey slate. "Nws yog koj uas yuav tsum mus rau koj tus kheej txoj kev thaum koj tseem muaj lub sijhawm."
  
  "Peb xav tau ib lub thawv," Hayden rov hais dua. "Thiab peb yuav coj nws."
  
  "Ces sim nws." Tus neeg nthuav qhia txhais, thiab tag nrho tsib Suav tau txav mus rau hauv synchronously.
  
  "Wow. Peb nyob ntawm tib sab damn. "
  
  "Auj, tsuas yog tso dag xwb. Funny. America thiab Tuam Tshoj yuav tsis nyob ib sab. "
  
  "Tej zaum tsis," Drake hais. "Tab sis peb yog tub rog sib ntaus sib tua rau cov neeg. "
  
  Nws pom qhov tsis paub tseeb ntawm tus thawj coj txoj kev taug, qhov tsis paub meej me ntsis ntawm nws lub ntsej muag. Nws yuav tsum tau cuam tshuam rau lawv tag nrho vim tias pab pawg Suav tau nres tag nrho. Hayden txo nws cov riam phom thiab kaw qhov sib txawv ntxiv.
  
  "Peb tsis tuaj yeem nrhiav qee qhov chaw?"
  
  Nod. "Yog, peb ua tau. Tab sis tsoomfwv thiab cov thawj coj nom tswv, cov neeg phem thiab cov neeg phem yuav sawv hauv peb txoj kev. "
  
  Drake pom qhov kev tu siab ntawm tus txiv neej lub ntsej muag thiab kev ntseeg tiag tiag ntawm nws cov lus. Tsis muaj rab phom lossis rab phom raug tsa thaum cov pab pawg sib tw sib ntaus sib tua. Nws yog tag nrho rau lub hom phiaj ntawm kev hwm.
  
  Drake sawv ntsug, tso nws rab phom submachine hauv nws lub hnab ev ntawv, thiab ntsib kev tawm tsam lub taub hau. Fists txuas ntawm nws lub hauv siab thiab tsa caj npab. Lub hauv caug txiav nyuaj rau hauv nws tav. Drake xav tias huab cua maj tawm ntawm nws lub cev thiab poob rau ib lub hauv caug. Qhov kev tawm tsam yog tsis muaj kev hlub tshua, hauv caug thiab lub nrig tawm tsam hnyav thiab los nag, qhov kev ua siab phem tau muab rau nws tsis muaj txoj hauv kev los ua pauj lossis kev pab. Nws mob siab rau qhov mob thiab muab nws lub sijhawm. Lwm cov scenes flashed los ntawm thaum nws twisted thiab tig dua. Alicia tawm tsam nrog tus txiv neej siab; Hayden thiab Kinimaka tawm tsam tus thawj coj. Maiv xa nws tus nrog sib tw hla nws lub xub pwg thiab ces ntaus nws mob heev nyob rau hauv lub sternum.
  
  Drake pom lub sijhawm thiab coj nws. Qab nws nws hnov Thorsten Dahl tshwm li niaj zaus, dhia hla saum tus ntaiv; ib qho kev pom pom uas tsis tuaj yeem tsis quav ntsej. Drake tus attacker nres ib pliag.
  
  Tus qub tub rog SAS scrambled raws hauv av, viav vias nws ob txhais ceg thiab ntes nws tus nrog sib ntaus tom qab lub hauv caug. Nws poob rau pem hauv ntej, poob rau hauv caug. Thaum nws poob mus rau Drake qib, Yorkshireman unleashed lub taub hau muaj zog. Lub suab qw thiab qhov muag dav pom tias nws ntaus hnyav npaum li cas. Suav commando staggered thiab leaned ntawm ib sab tes. Drake tau sawv thiab xa rov qab qhov kev nyiam nyob rau hauv tag nrho nrog lub hauv caug thiab lub taub hau pokes. Muaj qee qhov nqaij ntuag thiab ntshav, tab sis tsis muaj dab tsi ua rau muaj kev phom sij.
  
  Dahl rushed dhau los, aiming Alicia tus nrog sib ntaus. Tus Swede ntaus zoo li ib tug nyuj ib yam li Alicia ntaus. Nws tus neeg tawm tsam raug tsoo tawm ntawm nws txhais taw thiab ntaus hnyav rau sab nraub qaum ntawm caj dab, shuddering thiab stunned. Lawv tig ib ncig ntawm lub sij hawm pom Mai khob nws tus nrog sib ntaus tsis nco qab thiab ces nrhiav ib tug txiv neej nrog ib lub thawv.
  
  "Nyob zoo!" Alicia quaj thaum nws pom lawv thiab pib khiav.
  
  Lawv pib khiav, tab sis Smith thiab Yorgi twb tawm ntawm kev sib ntaus sib tua. "Saib?" Alicia hais tias. "Peb lub zog yog tus lej. Kuv paub tias muaj ib qho laj thawj uas peb raug kev txom nyem ntau ntawm pab pawg neeg phem no. "
  
  Ua ntej, Kenzi thaiv tus txiv neej tsuas yog lwm txoj hauv kev - rov qab mus rau lub tsev loj cuj. Tam sim no nrog lub ntsej muag tsis txaus ntseeg thiab lub cev tsis txaus ntseeg, nws tau tshem riam phom uas nws tau khaws cia yav dhau los.
  
  Drake tau tshawb xyuas thaj chaw thiab pom tias Hayden thaum kawg tau rhuav tshem tus thawj coj ntawm pab pawg.
  
  "Tsis txhob ua li ntawd!" - nws qw rau tus txiv neej. "Koj nyob nraum outnumbered, phooj ywg."
  
  Hayden ntsia, ntsuas qhov xwm txheej, thiab tom qab ntawd so cov ntshav ntawm nws sab plhu. Tam sim no Drake pom Altan rov qab mus rau cov kauj ruam los saib thiab ua siab ntev rau nws tus kheej. Xav paub...
  
  Cov phom tseem tsis tau txav mus los, lub thawv tseem tuav nruj, yuav luag nyob rau hauv txoj kev tuag. Hayden sawv ntsug thiab tsa nws txhais tes, xibtes tig tawm. Ib tug tswm ciab siab sawv ntawm nws thiab tus txiv neej, tab sis nws txav mus txog thaum nws pom.
  
  Kenzi nce mus txog tom qab. Smith thiab Kinimaka los ntawm sab. Tsis muaj kev ceeb toom ntawm kev ntshai ntawm cov tub rog lub qhov muag, tsuas yog tawm haujlwm.
  
  "Tsis muaj leej twg tuag." Hayden taw tes rau cov tub rog Suav uas tsis nco qab thiab quaj quaj. "Tsis muaj leej twg yuav tsum tau ua. Cia li tawm hauv lub thawv. "
  
  Alicia ntes tau nws mloog. "Thiab yog tias koj xav tau nplawm, tsuas yog ua kom nws zoo," nws hais. "Kuv nyob ntawm no".
  
  Tub rog txoj kev xav tsis suav nrog kev tso siab. Thiab tus txiv neej no tsis tau mus qhov twg, tsis muaj txoj kev khiav.
  
  Drake hais tias, "Lub phom," yog kev cia siab cuav. Koj paub nws yog. "
  
  Cov lus ntaus lub hom phiaj, txhais tes nrog rab yaj phom tshee rau thawj zaug. Qhov kev ntsiag to hnyav tau nthuav dav, thiab Drake pom tias ob peb tus txiv neej swb tau pib do. "Koj yuav tsum txiav txim siab, phooj ywg," nws hais. "Lub moos yog ticking."
  
  Yuav luag tam sim ntawd tus txiv neej rub tawm rab phom thiab pib khiav. Nws tsom mus rau Hayden, thiab tom qab ntawd, ib zaug ntawm ib sab ntawm lub tshuab hluav taws xob, nws tsoo nws txhais tes ntawm lub hau, vam tias yuav khob nws. Lub suab nrov thiab lub suab quaj tsuas yog nws qhov khoom plig nkaus xwb vim tias qhov khoom tau ruaj khov, tab sis nws txuas ntxiv mus.
  
  Hayden tos, ua kom nws mloog.
  
  Alicia them los ntawm nws qhov muag tsis pom kev, nquab, thiab tuav nws ib ncig ntawm lub duav rov sauv hauv rugby tuav. Tus txiv neej khoov duav, yuav luag tawg ib nrab, nws lub taub hau ntaus Alicia lub xub pwg nyom, thiab lub thawv ya mus rau sab. Hayden sim lob nws, ntes nws ua ntej kev puas tsuaj ntau dhau lawm. Kev nrawm nrawm tau lees paub qhov muaj ntawm Order's lub tsho tiv no ntawm caj npab.
  
  Alicia patted tus txiv neej tsis nco qab. "Kuv hais rau koj tias kuv yuav nyob ntawd rau koj."
  
  Pab neeg soj ntsuam. Suav twb tsiv lawm. Fabkis yuav tsum tau nyob ze. Ib lo lus los ntawm Hayden coj Lauren rov qab los rau kev sib tham.
  
  "Xov xwm phem, cov txiv neej. Cov Fab Kis tsis txhob muab lawv lub qhov muag tawm ntawm koj, thiab cov Russians tsis txhob muab lawv lub qhov muag tawm ntawm lawv. Txav mus!"
  
  Bullshit!
  
  Drake saib tag nrho txoj kev rov qab los ntawm cov kauj ruam thiab raws txoj kev ncaj uas coj mus rau lub mausoleum. Nws pom cov neeg khiav, ib pab neeg ntawm plaub uas yuav luag yuav tsum yog Fabkis. Nws hais tias, "Lawv zoo siab heev," nws hais. "Qhov tseeb, tam sim no tau ob zaug uas lawv tau txais rau peb ua ntej."
  
  "Peb yuav tsum mus," Smith hais. "Lawv yuav nrog peb nyob rau ob peb feeb."
  
  "Yuav mus qhov twg?" Alicia nug. "Lawv thaiv txoj kev tawm xwb."
  
  Drake pom cov ntoo ntawm ob sab thiab cov nyom pem hauv ntej. Qhov tseeb qhov kev xaiv tau txwv.
  
  "Los ntawm,"nws hais. "Thiab Lauren, xa lub nyoob hoom qav taub."
  
  "Ntawm kuv txoj kev".
  
  "Ua kom sai," Smith hais. "Cov Fabkis no nyob ntawm lawv ko taw."
  
  Drake rushed rau pem hauv ntej, xam cov Russians tsis tau deb dhau lawm. Hmoov tsis zoo, nws tsis siv sijhawm ntev ua ntej ib tus neeg pib tua. Txog tam sim no, txhua yam tau mus zoo rau lawv, lawv tau pom qhov zoo tshaj plaws hauv kev sib raug zoo ntawm cov tub rog rau tub rog thiab txiv neej rau txiv neej, tab sis qhov muaj feem ntawm qhov kev sib tw tsis yooj yim mus ntev yog tsawg.
  
  Cia peb ntsib qhov tseeb: Yog tias cov teb chaws no xav ua haujlwm ua ke thiab faib cov khoom plig, cov txiv neej thiab cov poj niam uas muaj hwj chim paub tag nrho tias nws yuav yog txoj hauv kev yooj yim dua - thiab lawv tseem sib ntaus sib tua.
  
  Nws swb ntawm cov ntoo. Pab neeg no maj nrawm tom qab nws, Hayden clutching lub thawv ornate uas muaj nws li-tseem-tsis tau-tsis pub leejtwg paub. Dahl dai ib ncig tom qab, taug qab kev ua ntej ntawm Fabkis.
  
  "Tsib feeb tom qab peb. Tsis muaj kos npe rau ntawm Russians. Thiab cov Suav sawv los. Okay, qhov ntawd tuaj yeem tuav lawv txhua qhov me ntsis. "
  
  Lauren hais rau lawv tias "Lub nyoob hoom qav taub nyob hauv kaum feeb,"
  
  "Qhia nws kom nrawm," Alicia hais. "Tus txiv neej no yuav tsum kub."
  
  "Kuv yuav hla qhov no."
  
  Drake coj txoj kev ncaj tshaj plaws, vam tias yuav muaj txoj kab npog zoo. Cov ntoo ncav txhua qhov kev taw qhia, cov av yog mos thiab loamy thiab hnov tsw nplua nuj ntawm lub ntiaj teb. Kensi khaws ib ceg tuab, shrugging thaum nws khiav zoo li hais tias, 'Peb yuav tsum ua li no.' Ua ntej qhovntsej thiaj tsis mob, tom qab ntawd muaj kev nce siab, thiab txoj hauv kev tom qab lawv ploj mus. Lub ntuj twb nyuam qhuav pom thiab tag nrho cov suab tau muffled.
  
  Dahl hais tias "Kuv cia siab tias tsis muaj leej twg ua ntej ntawm peb," Dahl hais.
  
  Kinimaka grunted, nias nyuaj. Nws hais tias, "Cia li tso siab rau cov neeg mloog," nws hais kom meej meej rov qab rau nws hnub CIA. "Lawv zoo dua li koj xav."
  
  Drake kuj pom tias lawv tsis nyob hauv ntiaj teb no, thiab nws muaj lub siab tsis muaj zog. Nws tau tshuaj xyuas txhua lub qab ntug, ntseeg siab tias Dahl yuav ua ib yam li tom qab. Tom qab plaub feeb lawv nres luv luv los mloog.
  
  "Kev taw qhia nrhiav ntawm lub nyoob hoom qav taub no?" Hayden ntxhi rau Lauren.
  
  Lub New Yorker tuaj yeem pom lawv txoj haujlwm li ntsais xiav dots ntawm lub scanner. "Tau ua ntej. Txuas ntxiv mus."
  
  Txhua yam nyob ntsiag to; lawv tuaj yeem yog tib neeg hauv ntiaj teb. Drake txuas ntxiv tom qab ib pliag, xaiv nws cov kauj ruam kom zoo. Alicia nkag mus rau ntawm nws, Hayden ib kauj ruam tom qab. Tus so ntawm pab neeg tam sim no nthuav tawm kom nce lawv qhov ntau. Cov riam phom tau kos thiab tuav xoob.
  
  Cov ntoo nyias nyias ua ntej. Drake nres nyob ze ntawm thaj chaw sab nrauv, tshawb xyuas thaj chaw.
  
  Nws tau hais tias "Nws yog qhov luv luv mus rau qhov chaw tiaj tus," nws hais. "Qhov zoo tshaj plaws rau lub shredder. Ntuj raug txim, txawm tias ib tug Swede tuaj yeem ntaus lub hom phiaj loj. "
  
  Lauren hais tias "Peb feeb kom txog thaum lub rooj sib tham.
  
  Hayden leaned ze rau Drake. "Nws zoo li cas?"
  
  "Tsis muaj lub cim ntawm cov yeeb ncuab." Nws shrugged. "Tab sis muab rau leej twg peb tab tom cuam tshuam nrog, vim li cas lawv yuav tsum yog?"
  
  Dahl los ze. "Nws zoo ib yam ntawm no. Lawv, tau kawg, tawm ntawm qhov chaw, tab sis zoo zais. "
  
  Mai hais tias "Thiab koj tuaj yeem paub tseeb tias lawv tab tom taug kev no," Mai hais. "Vim li cas peb tos?"
  
  Dahl ntsia Drake. "Yorkshire paj npleg xav tau so."
  
  "Ib hnub," Drake hais tias, ua tib zoo saib ntawm thaj chaw. "Koj tab tom hais ib yam dab tsi zoo kawg nkaus funny, tab sis txog thaum ntawd, thov cia li hais thaum tham nrog."
  
  Lawv tshwm sim los ntawm tsob ntoo kab, txav mus rau ib tug ntse, nyom nyom. Huab cua sov tau txais tos Drake, qhov kev xav zoo siab tom qab lub paj ntoo ntawm cov ntoo. Tag nrho cheeb tsam yog khoob thiab fenced tawm tsis deb ntawm qhov chaw uas nws xaus rau hauv ib txoj hlua ntawm asphalt nyob deb tom ntej.
  
  "Tawm tam sim no," Drake hais. "Peb tuaj yeem teeb tsa ib puag ncig ntawm thaj av tiaj tus."
  
  Tab sis tom qab ntawd kev thaj yeeb nyab xeeb thiab qhov tsis muaj dab tsi nyob hauv tag nrho cheeb tsam tau raug puas tsuaj. Pab neeg SPEAR sib tw nqes nqes thaum mus rau sab laug cov neeg Lavxias tau nchuav tawm ntawm qhov chaw uas lawv tau zais. Ua ntej ntawm lawv ob qho tib si, chaw nkaum los ntawm ib qho hav zoov deb ntawm cov ntoo, Fabkis kuj tuaj rau hauv qhov pom.
  
  Yam tsawg kawg yog Drake qhov kev xav ntawm tej yam. Lawv yeej tsis hnav lub npe cim npe, tab sis lawv lub ntsej muag thiab tus cwj pwm txawv txawv txawv.
  
  Nyob rau tib lub sijhawm, lawv lub nyoob hoom qav taub tau tshwm sim saum ntuj saum lawv.
  
  "Aw shit".
  
  Nyob rau hauv nws sab laug, tus Lavxias teb sab poob rau ib lub hauv caug thiab strapped rab phom flare rau nws lub xub pwg.
  
  
  LUB SIJ HAWM
  
  
  Drake tig nruab nrab-kauj ruam thiab qhib hluav taws. Nws cov mos txwv rhuav tshem cov nyom ib ncig ntawm cov tub rog tseem ceeb, tab sis tsis ua rau nws cov kev npaj ua kom puas. Lub foob pob ua ntxaij launcher yeej tsis hloov; lub zog tuav nws ruaj khov. Nws comrades fanned tawm ib ncig ntawm nws, rov hluav taws. Drake mam li nco dheev pom nws tus kheej hauv lub ntiaj teb uas muaj kev phom sij.
  
  Cov Fabkis tau maj nrawm nrog tag nrho lawv lub peev xwm ncaj qha mus rau qhov chaw tsaws nyoob hoom qav taub. Drake, nrog rau Dahl thiab Smith, khaws cov Russians ntawm bay thiab saib xyuas. Tus tsav lub ntsej muag tau pom, tsom mus rau qhov chaw tsaws. Alicia thiab May tsis ua kom qeeb thiab yoj tes kom tau txais nws.
  
  Cov mos txwv hla saum huab cua.
  
  Drake ntaus ib tug ntawm Russians nrog nws tis, xa nws mus rau ib lub hauv caug. Hayden lub suab boomed tshaj tus neeg sib txuas lus.
  
  "Pilot, ua evasive action! Lauren, qhia nws tias lawv muaj missiles!"
  
  Drake, Dahl thiab Smith tau ntaus cov neeg Lavxias, tab sis lawv nyob deb dhau los tsim kom zoo, tshwj xeeb tshaj yog thaum tsiv. Tus kws tsav dav hlau ntsia, nws lub ntsej muag xav tsis thoob.
  
  RPG raug rho tawm haujlwm, lub foob pob hluav taws tau ya tawm nrog lub suab nrov ntawm huab cua thiab lub suab nrov. Drake thiab lwm tus tsuas tuaj yeem saib tsis muaj zog thaum nws tawm ntawm txoj kev hauv huab cua thiab ya mus ncaj nraim ntawm lub nyoob hoom qav taub. Txaus ntshai heev, tus kws tsav dav hlau tau ua ib qho kev tawm tsam ntse, tilting lub nyoob hoom qav taub, tab sis lub foob pob hluav taws hla tau nrawm dhau, ntaus lub hauv qab thiab tawg hauv huab cua pa taws thiab nplaim taws. Lub nyoob hoom qav taub tig thiab poob, cov khoom poob thiab raug coj mus dhau nws txoj kev ya davhlau.
  
  Nws tsuas yog thaum nws ntsia nrog kev tsis ntseeg, kev poob siab thiab npau taws tsaus uas nws pom qhov twg nws txoj kev phem yuav coj mus.
  
  Cov Fabkis pom nws tuaj thiab sim ua kom tawg mus, tab sis lub nyoob hoom qav taub poob rau hauv av ntawm lawv.
  
  Drake poob rau hauv av, faus nws lub taub hau nyob rau hauv turf. Cov nplaim liab thiab txiv kab ntxwv tau tua thiab tawm, thiab cov pa taws dub tau tawg rau saum ntuj. Feem ntau ntawm lub nyoob hoom qav taub tsaws ntawm ib tug neeg; nws thiab tus tsav dav hlau tuag tam sim ntawd. Lub ntsiab rotor hniav tuaj thiab mus txoj cai los ntawm tus thib peb loser, sai sai thiab dheev nws tsis paub dab tsi txog nws. Drake ntsia thiab pom ib qho loj loj ntawm cov khib nyiab kub poob rau lwm qhov. Lub zog ntawm lub tshuab tsoo nws tawm ntawm nws txhais taw thiab muab nws rov qab rau kaum ob kauj ruam, tom qab ntawd nws nres tag nrho cov kev txav mus los.
  
  Tsuas yog ob tug Fabkis txoj sia nyob; pawg neeg feem coob tau poob rau hauv ib qho xwm txheej tsis zoo. Drake pom ib tug ntawm lawv nkag mus deb ntawm cov hluav taws kub hnyiab nrog ib tug kub hnyiab tes, thiab lwm yam, staggering, mus txog. Cas tus thib ob tswj tuav riam phom thiab nyob rau tib lub sij hawm pab nws comrade khiav tawm.
  
  Drake nqos nws txoj kev npau taws thiab txuas ntxiv tuav nws lub siab kom nruj. Lawv txoj kev tsim khoom tsuas yog raug rhuav tshem. Hayden tseem tuav lub ncaws pob dawb, tab sis tam sim no cov neeg Lavxias tau maj nrawm rau ntawm lawv nrog kev xav pom tseeb kiag li. Tus txiv neej nrog RPG tseem tab tom tsom mus rau lub pob zeb tawg, zoo li nws tab tom xav txog kev tawm tsam thib ob.
  
  Drake sawv ntsug, thiab pab neeg sawv nrog nws. Tsiv deb ntawm Russians mus rau qhov hluav taws kub, lawv tsim ib tug network ntawm cov chaw nyob uas yuam lawv cov yeeb ncuab mus pw qis. Drake thiab Dahl ob leeg punched cov txiv neej vested, xa lawv sprawling mus rau hauv av. Pom cov nplaim taws engulfed lawv thaum lawv los ze zog, ntse pops thiab hnyav creaks tau hnov los ntawm sab hauv. Drake xav tias nws ntxuav nws lub ntsej muag thiab tom qab ntawd ducked qab nws qhov muag tsis pom kev. Cov Fab Kis uas tseem tshuav twb nyob deb lawm, tawm tsam lawv qhov txhab thiab kev poob, thiab kom meej meej tawm ntawm kev tsis sib haum xeeb rau lub sijhawm tam sim no.
  
  Drake tig ib ncig ntawm ib lub hauv caug, nias lub khawm comm.
  
  "Lub nyoob hoom qav taub tab tom tsaws," nws hais kom paub meej qhov no rau Lauren, tom qab ntawd, "Peb xav tau lwm txoj kev khiav tawm tam sim no."
  
  Cov lus teb tau muted. "Nws".
  
  Pab neeg txuas ntxiv mus thim rov qab, nce qhov kev ncua deb ntawm cov nplaim taws teeb meem thiab cov yeeb ncuab tuaj ze. Incredibly thiab callously, Lavxias teb sab RPG tua lwm lub foob pob ua ntxaij ntawm lub twb puas lawm helicopter, xa ntau kab ntawm nplaim taws thiab shrapnel rau saum huab cua.
  
  Drake xav tias ib daim hlau tawm ntawm nws lub xub pwg thiab spun ncig ntawm qhov cuam tshuam. Dahl ntsia rov qab, tab sis tus Yorkshireman tau taub hau, "Kuv nyob zoo."
  
  Alicia taw tes rau ntawm qhov laj kab deb. "Txoj kev no yog tib txoj kev xaiv. Txav mus, cov neeg!"
  
  Hayden leveled lub thawv thiab khiav. Smith thiab Kinimaka tseem nyob tom qab, tswj hluav taws ntawm lawv tus kheej thiab cov neeg Lavxias. Drake tau tshuaj xyuas thaj chaw ua ntej, ib txwm npaj rau qhov xav tsis thoob tshiab thiab xav tias qhov phem tshaj plaws. Cov Suav nyob qhov twg, thiab cov Israelis, Swedes thiab British tau ceeb toom.
  
  Lawv ceev tau cais lawv los ntawm cov neeg Russians nrhiav, thiab lawv mus txog lub laj kab nrog rau lub sij hawm rau spare. Alicia thiab May tau siv txoj kev luv thiab tom qab ntawd pom lawv tus kheej nyob rau sab nraud, ntawm ib sab ntawm ob txoj kab ntawm asphalt uas ploj mus ntawm ob qho kev qhia mus rau hauv cov suab puam zoo li. Lauren tseem tsis tau rov qab los rau lawv, tab sis lawv tau tso nws mus rau nws tus kheej cov cuab yeej, paub tias DC yuav pab.
  
  Drake tsis tau muaj kev ntseeg siab heev. Nws tsis tau cem Lauren-Tus New Yorker nyob hauv dej huv, tab sis tsis muaj dab tsi hauv lub luag haujlwm no hais rau nws tias cov txiv neej thiab cov poj niam zaum nyab xeeb thiab sov hauv Capitol tau npog tag nrho.
  
  Alicia mus rau kev khiav. Nws yog ib qho kev coj txawv txawv zuj zus. Drake paub tias cov neeg Lavxias yuav tsum muaj qee yam npog. Tej zaum nws nyob ntawm txoj kev.
  
  "Saib ntawm ntawd," Kenzi hais.
  
  Kwv yees li ib nrab mais ua ntej, ib lub SUV dub tau nres los tos cov neeg Fabkis txoj kev tawm tsam. Raws li lawv saib, lub tsheb nrawm nrawm mus rau ib puas thiab yim caum mais hauv ib teev, thauj ob tus neeg ua haujlwm thiab khiav tawm nrog lub suab nrov.
  
  Dahl hais tias, "Cov neeg phem phem," Dahl hais.
  
  Smith hais tias "Peb yuav tsum txhawj xeeb txog peb tus kheej," Smith hais. "Los yog peb yuav dhau los ua 'cov neeg pluag' ib yam nkaus."
  
  "Grumpy muaj qhov taw tes," Alicia hais tias, saib hauv txhua qhov kev taw qhia. "Qhov tseeb, peb tsis muaj qhov twg mus."
  
  "Hloov lub thawv." Kinimaka taw rau ib tsob ntoo tsuas yog tawm ntawm txoj kev. "Cia li rov qab los rau qhov no tom qab. Lossis nug Lauren kom xa lwm pab neeg. "
  
  Drake ntsia Dahl. "Tsis tas yuav nyuaj heev, huh?"
  
  Hayden tau hais tias "yuav txaus ntshai heev," Hayden hais. "Lawv yuav pom nws. cuam tshuam cov lus. Tsis tas li ntawd, peb xav tau cov ntaub ntawv no. Lwm pab pawg twb tau mus rau tus thib peb tus neeg caij tsheb. "
  
  Drake blinked. Nws tsis xav txog nws. Ib pob ntawm nro pib pulsate txoj cai nyob rau hauv nruab nrab ntawm nws lub hauv pliaj.
  
  "Kuv tsis tau xav tias kuv yuav tawg hauv Suav teb," Alicia yws.
  
  Dahl hais rau nws tias "Qhov no yog ib qho ntawm plaub lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb," Dahl hais rau nws. "Yog li muab kev nplij siab hauv qhov no."
  
  "Auj, ua tsaug, txiv neej. Ua tsaug rau qhov no. Tej zaum kuv yuav yuav ib chav tsev. "
  
  Cov Russians twb nyob ntawm txoj kev. Drake tuaj yeem pom ib tug ntawm lawv qw hauv xov tooj cua. Tom qab ntawd nws ntsia mus dhau cov Russians thiab sim tsom mus rau ib yam dab tsi txav mus deb.
  
  "Tej zaum qhov no yog lawv lub tsheb," Dahl hais, khiav thiab saib rov qab rau tib lub sijhawm.
  
  Yorgi luag, nws ob lub qhov muag zoo li dav dawb hau. "Kuv vam tias. Thiab kaum xyoo dhau los koj yuav ua tau yog lawm. "
  
  Drake nqaim nws ob lub qhov muag. "Hav, nws yog tsheb npav."
  
  "Cia li khiav," Hayden hais. " Sim tsis txhob saib txaus siab."
  
  Alicia luag. "Tam sim no koj tau ua tiav. Kuv nres tsis tau saib. Koj puas tau ua qhov no? Koj paub tias koj yuav tsum tsis txhob ntsia ib tus neeg thiab pom tias koj tsis tuaj yeem fucking saib deb?
  
  "Kuv tau txais nws txhua lub sijhawm," Dahl hais. "Naturally".
  
  "Zoo, Muppet hnav tawv tawv yog qhov pom tsis tshua pom," Drake cuam tshuam.
  
  Lub tsheb npav tau ci daj thiab niaj hnub thiab rushed dhau cov Russians tsis tau qeeb. Drake txaus siab rau nws txoj kev ceev, tsav tsheb thiab cov neeg caij tsheb, tab sis paub tias lawv tsis muaj kev xaiv. Lawv tau zoo ob peb mais ntawm txhua lub nroog loj. Thaum lub npav tuaj txog thiab cov neeg Lavxias tau ntsia nws, pab pawg SPEAR thaiv txoj kev.
  
  "Slow down," Alicia qhov ncauj.
  
  Smith luag tam sim ntawd. "Qhov no tsis yog Kansas. Nws yuav tsis nkag siab koj. "
  
  "Tom qab ntawd ib hom lus universal." Alicia tsa nws riam phom txawm hais tias Hayden lub ntsej muag.
  
  Dahl hais tias "Nyob nrawm dua," "Ua ntej nws dhia mus rau hauv xov tooj cua."
  
  Lub tsheb npav qeeb thiab swerved me ntsis, qhov dav pem hauv ntej kawg zawv zawg offside. Cov Russians twb khiav lawm. Drake thawb lub qhov rooj qhib, motioning rau tus tsav tsheb qhib nws. Tus txiv neej lub ntsej muag ntshai, nws ob lub qhov muag dav thiab darting ntawm cov tub rog thiab nws cov neeg caij tsheb. Drake tos kom txog thaum lub qhov rooj qhib thiab tom qab ntawd nce mus rau pem hauv ntej, tuav nws txhais tes.
  
  "Peb tsuas yog xav mus caij tsheb," nws hais tias calmingly li nws ua tau.
  
  Pab neeg no coj lub tsheb npav nruab nrab. Dahl yog tus kawg dhia thiab patted tus tsav tsheb ntawm tes.
  
  "Forward!" Nws taw rau txoj kev.
  
  Cov Russians tsis muaj ntau tshaj li ib puas yards tom qab, phom tsa thaum tus tsav tsheb nias nws ko taw mus rau hauv pem teb. Pom tau tias nws tab tom saib xyuas nws daim iav sab. Lub npav pib txav mus, cov neeg caij tsheb dhia rov qab. Drake tuav ntawm. Alicia taug kev mus rau tom qab ntawm lub npav los soj ntsuam qhov kev sib tw.
  
  "Lawv tau txais lub zog"
  
  Drake yoj rau Dahl. "Qhia Keanu kom nrawm lub ntuj raug txim!"
  
  Tus Swede ntsia me ntsis txaj muag, tab sis tham nrog tus tsav tsheb npav. Lub tsheb maj mam nce ceev. Drake pom Alicia flinch thiab tig rov qab sai sai, qw rau cov neeg caij npav.
  
  "Dab laug! Tam sim no!"
  
  Ntshai RPG, Drake kuj poob. Hmoov zoo, cov mos txwv tsuas yog ntaus tom qab ntawm lub tsheb, tag nrho cov nyob hauv lub chassis. Nws sighed nrog nyem. Obviously, cov Russians tau ceeb toom txog pej xeem raug mob. Tsawg kawg yog ib yam dab tsi.
  
  Ib zaug ntxiv, kev tswj hwm kev nom kev tswv tom qab txhua pab pawg neeg tseem ceeb cov phiaj xwm tuaj rau hauv siab. Tsis yog txhua pab pawg tau txais kev txhawb nqa los ntawm lub xeev; thiab qee tus thawj coj tseem tsis tau paub tias muaj dab tsi tshwm sim. Ib zaug ntxiv nws txoj kev xav rov qab los rau Fabkis - thiab cov tub rog tuag.
  
  Lawv ua lawv txoj hauj lwm.
  
  Lub tsheb npav rub tawm ntawm cov Russians, khaws ceev raws txoj kev, nws tag nrho cov ncej tshee. Drake so me ntsis, paub tias lawv tab tom rov qab los ntawm Ejin Horo ntawm txoj kev lawv tab tom mus. Tus tsav tsheb sib tham dav dav, cheb tig. Drake tig ib ncig thaum Alicia tso lub suab qw qis los ntawm lub rooj zaum nraub qaum.
  
  Thiab lawv pom ib lub nyoob hoom qav taub dub uas yog cov Russians, swooping down mus tos lawv.
  
  Hayden lub suab puv qhov kev sib txuas. "Lawv yuav tsis tawm tsam."
  
  Drake pursed nws daim di ncauj. "Fluid op. Kev txiav txim hloov pauv. "
  
  "Thiab lawv tseem tuaj yeem thawb lub npav tawm ntawm txoj kev," Dahl teb. "Nws nyob deb npaum li cas rau lub nroog?"
  
  Lauren teb tias, "Yim feeb," Lauren teb.
  
  "Ntau dhau". Dahl tau taug kev ntawm txoj kev mus rau tom qab ntawm lub tsheb nrawm thiab pib piav qhia rau cov neeg caij tsheb tias lawv yuav tsum txav mus tom ntej. Ob peb lub sijhawm dhau mus thiab tom qab ntawd nws koom nrog Alicia.
  
  "Nyob zoo Torsti. Thiab kuv ib txwm xav tias cov rooj zaum rov qab tsuas yog hnia xwb. "
  
  Lub Swede ua ib lub suab strangled. "Koj puas sim ua kom kuv mus kev mob? Kuv paub tias daim di ncauj nyob qhov twg."
  
  Alicia hnia nws. "Koj tsis paub tias lawv nyob qhov twg."
  
  Dahl luag ntxhi thiab ua lub cim ntawm tus ntoo khaub lig. Ib tug Lavxias teb sab nyoob hoom qav taub tsaws luv luv thaum cov tub rog caij nkoj, hovering hla txoj kev khiav. Lub npav npog qee qhov deb thiab tig ntawm lawv, thiab Alicia thiab Dahl tau tshuaj xyuas huab cua.
  
  Drake ntsia tawm rau cov neeg Fabkis uas khiav mus tom ntej, tab sis tsis ntseeg tias lawv puas yuav sim tua. Lawv muaj tsawg tus lej thiab tawm tsam nrog kev poob. Lawv overestimated. Nws yuav ua rau muaj kev nkag siab ntau dua yog tias lawv tau mus ncaj nraim rau qhov peb tsis paub.
  
  Tseem, nws saib.
  
  Lauren lub suab los ntawm tus neeg sib txuas lus. " Rau feeb. Koj puas muaj sijhawm los tham?"
  
  "Yog dab tsi?" Smith qw nrov nrov, tab sis tsis txhob hais dab tsi inflammatory.
  
  "Tus thib peb Horseman yog ib tug paub tsis meej, ib tug neeg Order pov rau hauv muaj nkos dej. Cov neeg Indian nto moo suav nrog Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, tab sis koj yuav pom tus neeg phem tshaj uas puas tau nyob? Thiab nws tau nto moo. " Nws sighed. "Peb tseem tab tom kuaj. Txawm li cas los xij, txoj kev xav hauv Washington tseem nyob rau qhov kawg. Kuv hais rau lawv tias tej zaum nws yuav tsis phem heev. "
  
  Drake ua pa nyuaj siab. "Yog lawm, kuv tus hlub. Tsis yog qhov phem tshaj uas tuaj yeem tshwm sim, "nws hais. "Qhov no yuav tsum ua kom qeeb rau lwm lub tebchaws."
  
  "Nws yeej yuav tshwm sim. Hauv lwm cov xov xwm, peb xav tias peb tau tawg plaub lub kaum ntawm lub ntiaj teb. "
  
  "Koj puas muaj?" Maiv hais. "Qhov no yog xov xwm zoo."
  
  Drake nyiam nws cov lus tsis txaus ntseeg. "Zoo nyob ntawd, Maiv."
  
  "Yog lawm, Kuv tsis xav dhia tawm ntawm kuv lub rooj nrog kev zoo siab," Alicia ntxiv qhuav.
  
  Maiv tsis deign los teb. Lauren txuas ntxiv mus zoo li tsis muaj dab tsi tau hais tias, "Tau ib pliag, cov txiv neej. Kuv nyuam qhuav hais tias Suav rov qab los ntawm nws. Tsawg kawg yog ob lub nyoob hoom qav taub tab tom taug kev hauv koj txoj kev. "
  
  Yorgi tau hais tias "Peb nyob ntawm lub tsheb npav Suav." "Peb yuav tsis muaj kev nyab xeeb ntawm lawv tsawg kawg?"
  
  "Nws yog me ntsis naive," Kenzie hais. "Tsoomfwv tsis quav ntsej."
  
  Hayden hais ntxiv tias "Txawm hais tias muaj kev tshaj tawm dav dav," Hayden ntxiv. "Kenzie hais yog lawm. Peb tsis tuaj yeem xav tias lawv yuav tsis caij tsheb npav. "
  
  Cov yaj saub cov lus, Drake xav, raws li ib tug dub speck loj hlob nyob rau hauv lub ntuj xiav nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub tsheb npav.
  
  Alicia hais tias, "Cov neeg Lavxias nyob ntawm no."
  
  Nws tau dhau los ua nyuaj dua.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Helicopters ya nyob rau hauv pem hauv ntej thiab nram qab. Drake tau saib thaum Suav noog swooped yuav luag mus rau asphalt ua ntej theem tawm thiab mus ncaj nraim rau lub npav.
  
  "Lawv yuam kom peb tsoo," nws hais, tom qab ntawd taw tes rau tus tsav tsheb uas ntshai. "Tsis muaj. txuas ntxiv!"
  
  Lub cav tsheb npav nrov nrov thiab cov log tsheb thundered rau hauv av. Ntau tus neeg coob coob nyob pem hauv ntej twb pib qw. Drake paub tias Suav yuav tsis txhob txwm tshaj tawm lub nyoob hoom qav taub, tab sis nws nyuaj rau kev qhia nws txoj kev paub rau cov neeg caij tsheb.
  
  Tus neeg tsav tsheb kaw nws lub qhov muag nruj. Lub npav tig.
  
  Drake tau foom phem thiab rub tus txiv neej tawm ntawm nws lub perch, tuav lub kauj tsheb. Smith tau pab tus txiv neej thiab coj nws tawm mus rau hauv txoj kev. Drake dhia tom qab lub log ntawm lub tsheb npav, tso nws txhais taw rau ntawm cov roj pedal thiab tuav nws txhais tes kom ruaj khov ntawm lub kauj tsheb, ua kom nws nyob hauv txoj kab ncaj nraim.
  
  Lub qhov ntswg ntawm lub nyoob hoom qav taub tau taw qhia ncaj qha rau lawv, qhov sib txawv tau kaw sai.
  
  Screams tau hnov los ntawm qab thiab rau sab. Tam sim no Smith yuav tsum txwv tus tsav tsheb. Drake tuav ntawm.
  
  Tus neeg sib txuas lus pib tawg. "Cia li los, kuv lub siab nyiam Keanu," Alicia npau taws. "Cov Russians tau xyaum ntawm peb li,"
  
  "Bitch," Kenzi snapped rov qab. "Nyob ntsiag to. Koj puas tau saib ntawm lub façade?
  
  Alicia lub squeal echoed thoob plaws hauv lub tsheb npav.
  
  "Xav?" Drake nug thaum thib ob kawg.
  
  "Qhov no tsis yog lub rooj sib tham tiag tiag!"
  
  Drake tuav nruj rau nws txoj kev ntseeg, nws qhov kev paub thiab nws lub caj dab. Suab nrov tawm tsam nws pob ntseg. Lub cev poob rau hauv pem teb ntawm lub npav. Txawm tias Smith cringed. Thaum lub sij hawm kawg, Suav nyoob hoom qav taub tig mus rau sab xis, thiab Lavxias teb sab nyoob hoom qav taub nres, cov skids yuav luag tsoo lub tsheb npav tom qab. Alicia luag ntxhi thiab Dal tshem nws caj pas.
  
  "Kuv ntseeg tiag tiag peb yeej qhov kev sib tw qaib no."
  
  Drake txuas ntxiv tsav tsheb, pom lwm qhov dav dav tig mus tom ntej. "Thiab qhov nyiaj ntxiv yog tias peb tsis kib lossis crunchy."
  
  Kinimaka hais tias, "Cia li nres," Kinimaka hais. "Kuv twb tshaib plab lawm."
  
  Alicia hnoos. "Nws tsuas yog lub nyoob hoom qav taub Suav vwm."
  
  "Lawv rov qab los," Hayden hais.
  
  Lauren hais tias, "Koj cov txiv neej tab tom mus txog sab nrauv ntawm lub nroog tam sim no," Lauren hais. "Tab sis nws tseem yog peb-feeb tsav los ntawm txhua qhov chaw pej xeem zoo."
  
  Drake rushed mus rau tus neeg sib txuas lus. "Los ntawm, neeg! Koj yuav tsum ua rau lawv ntshai nws!"
  
  Kenzi taug kev ntawm lub qhov rooj tom qab, qw, "Puas muaj leej twg ntawm no muaj katana?"
  
  Nws cov lus tau ntsib nrog lub ntsej muag dawb huv, thiab ob lossis peb tus neeg muab lawv lub rooj zaum. Tus txiv neej lub qhov muag dav nthuav dav ib txhais tes tshee hnyo tuav ib lub hnab khoom qab zib.
  
  Kenzi sighed. Drake flicked tus tes hloov mus qhib lub qhov rooj. Nyob rau hauv ib lub sijhawm, tus poj niam Israeli daig nws lub cev tawm, rub lub ntug ntawm lub qhov rais, ces lub ru tsev thiab rub nws tus kheej mus rau lub ru tsev ntawm lub tsheb npav. Drake tsav lub tsheb kom zoo li nws ua tau, zam lub qhov dej loj, ua pa tob tob thaum nws nkag siab nws lub luag haujlwm los ntawm Kensi qhov kev ua.
  
  Tom qab ntawd, hauv daim iav rearview, nws pom Dal dhia los koom nrog nws.
  
  Aw shit.
  
  Nrog kev mob siab rau, nws ua rau nws ruaj khov.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl nce saum lub ru tsev ntawm lub npav. Kensi ncua nws txhais tes, tab sis nws nodded dhau nws.
  
  "Zoo dua!"
  
  Lavxias teb sab nyoob hoom qav taub tau nce siab thiab tam sim no dhia dej dua, lub sijhawm no ntawm peb lub hlis twg lub kaum sab xis nyob rau pem hauv ntej. Nws pom tau ib tug txiv neej dai ntawm txhua sab, aiming riam phom, tej zaum aiming ntawm lub log los yog txawm tus tsav tsheb.
  
  Nws tam sim ntawd tig ib ncig, nrhiav rau Suav nyoob hoom qav taub. Nws tsis nyob deb. Kev dhia dej mus rau sab laug, kuj muaj cov neeg tsom lawv cov riam phom ntawm lub qhov rooj. Qhov tseeb tias Suav tsis raug tua hnyav ntawm lawv tus kheej lub tsheb npav yog thawj zaug txhawb nqa, tab sis tau npau taws los ntawm kev paub tias lawv xav tau lub thawv Hayden tuav, thiab lawv xav tau nws zoo lawm.
  
  Kensi zaum saum lub ru tsev ntawm lub tsheb npav, mloog cua thiab txav mus, thiab nthuav nws lub hauv caug. Tom qab ntawd nws tsa nws riam phom, tsom mus rau lub nyoob hoom qav taub. Dahl vam tias nws yuav tsis txawm sim ua yeeb yaj kiab, nws tsuas yog ntshai ntawm cov neeg tua. Cov neeg Lavxias tsis pom qhov txwv tsis pub, tab sis Kenzi xav hloov pauv.
  
  Dahl soj ntsuam lub nyoob hoom qav taub tuaj. Ntim rau lub brim, nws tsis yog agile xwb, tab sis tuag taus. Qhov kawg uas nws xav tau yog ua kom muaj kev sib tsoo txhua yam, cia nyob ib leeg uas yuav cuam tshuam rau kev tsoo tsheb npav.
  
  Cov log tsheb pem hauv ntej tau dhia hla lub pas dej, eliciting "thov txim" los ntawm Drake. Dahl tsis hnov dab tsi ntxiv tsuas yog lub suab nrov ntawm huab cua thiab lub suab nrov ntawm lub nyoob hoom qav taub. Kev txhaj tshuaj thaws tawm ntawm cov hlau ntawm nws sab xis ceg. Lub Swede tsis quav ntsej qhov no, coj lub hom phiaj thiab raug rho tawm haujlwm.
  
  Cov mos txwv yuav tsum tau ntaus nws lub hom phiaj vim hais tias tus txiv neej tso rab phom thiab thim rov qab. Dahl tsis cia qhov no rhuav tshem nws qhov kev xav thiab tsuas yog tua lwm qhov kev txhaj tshuaj los ntawm qhov qhib qhov rooj. Lub nyoob hoom qav taub tig ncaj qha rau nws, sai sai, thiab lub sij hawm no Dahl pom tau hais tias kev ua si coward yog ib lub tswv yim phem.
  
  Nws muab nws tus kheej tso rau saum lub ru tsev ntawm lub npav.
  
  Lub nyoob hoom qav taub screeched saum taub hau, hla qhov chaw nws nyuam qhuav tawm mus. Nws tsis muaj peev xwm tig mus rau Kensi, tab sis nws tau ze txaus los muab nws pov tseg.
  
  Mus rau ntawm ntug ntawm lub ru tsev npav!
  
  Dahl swb thiab nkag mus rau pem hauv ntej, sim mus cuag nws raws sijhawm. Kenzi nres nws lub caij nplooj zeeg, tab sis poob tswj nws riam phom; Txawm li cas los xij, lub zog xa nws ya tawm ntawm lub tsheb npav ceev thiab mus rau txoj kev tsis muaj kev hlub tshua nyob hauv qab.
  
  Suav noog tilted sharply, tuaj rau hauv ib lub voj voog. Cov neeg Lavxias tau raug rho tawm haujlwm saum taub hau, cov mos txwv stray chob cov hlau ze ntawm Dahl tus ncej puab sab xis. Kenzi lub cev plam tawm ntawm lub tsheb npav, thiab nws muab tag nrho nws lub cev mus rau hauv ib qho kev dhia siab kawg nkaus, caj npab tawm.
  
  Nws tswj tuav nws sab tes xis nyob ib ncig ntawm nws lub dab teg twitching; nyem nruj nreem tos rau lub inevitable jerk.
  
  Nws tuaj, tab sis nws tuav, ncab mus rau qhov txwv. Lub ci ci, cov hlau du ua haujlwm tawm tsam nws, cia nws lub cev xaub mus rau ntawm ntug, Kenzi qhov hnyav rub lawv ob leeg.
  
  Screams tuaj hla lub comms. Pab neeg no tuaj yeem pom Kenzi ob txhais ceg darting ncig sab nraum ib lub qhov rais sab. Dahl tuav tag nrho nws lub zog, tab sis nrog txhua lub sijhawm nws lub cev tau txav los ze dua thiab ze rau ntawm ntug nyuaj.
  
  Tsis muaj kev tuav ntawm lub ru tsev ntawm lub npav thiab tsis muaj dab tsi los tuav. Nws tuaj yeem tuav tau, nws yuav tsis tso tseg, tab sis nws kuj nrhiav tsis tau ib qho kev txhawb nqa los txhawb nqa nws. Drake lub suab los ntawm tus neeg sib txuas lus.
  
  "Koj puas xav kom kuv nres?" Suab nrov, tsis paub meej, me ntsis ntxhov siab.
  
  Dahl nyeem cov kev xav zoo. Yog lawv tso tseg ces lawv yuav raug kev txom nyem los ntawm cov Russians thiab Suav. Tsis muaj leej twg paub tias qhov tshwm sim yuav zoo li cas.
  
  Lauren lub suab tawg. "Thov txim, kuv nyuam qhuav tau txais cov lus hais tias cov Swedes tab tom tuaj rau koj. Tam sim no nws yog plaub txoj kev sib kis, tib neeg. "
  
  Dahl xav tias qhov hnyav ncab nws cov leeg. Txhua zaus lub tsheb npav dhia, lwm nti ntawm nws lub cev yuav swb mus rau ntawm ntug, thiab Kenzi yuav poob me ntsis ntxiv. Nws hnov cov Yixayee lub suab los ntawm qhov chaw hauv qab no.
  
  "Cia mus! Kuv tuaj yeem ua tau!"
  
  Tsis txhob. Lawv taug kev ntawm rau caum mais ib teev. Kensi paub tias nws yuav tsis tso nws mus thiab nws tsis xav kom lawv ob leeg poob. Dahl muaj kev hwm ntau dua rau nws. Lub siab uas nws paub tau muab faus rau hauv qhov tob xwb los ze zog me ntsis.
  
  Lub suab ntawm nws cov khau ntaus lub qhov rais ua rau nws lub siab dhia ceev.
  
  Lawv swb ua ke, Kenzi cia rau sab thiab Dahl raws lub ru tsev ntawm lub tsheb npav. Nws sim lob tus ntug ntxhib uas khiav raws ntug, tab sis nws me dhau thiab txiav nws cov nqaij. Pom tsis muaj kev cia siab, nws khi rau nws ntev npaum li nws ua tau, pheej hmoo txhua yam.
  
  Nws lub hauv siab tsiv mus rau lub pob tsuas, zawv zawg inexorably. Nws ob lub qhov muag ntsib Kenzi, ntsia. Lawv qhov kev sib pauv tsis yog lus, tsis hais, tab sis tob heev.
  
  Koj yuav tsum tso kuv mus.
  
  Tsis txhob.
  
  Nws rub dua, tsuas yog hla dhau qhov tsis muaj rov qab los.
  
  Ob txhais tes muaj zog tuav ob leeg ntawm nws cov nyuj, txhais tes uas tsuas yog Mano Kinimaka.
  
  "Gotcha," hais tias Hawaiian. "Cov txiv neej tsis mus qhov twg."
  
  Tus Hawaiian txhawb Dahl thiab maj mam rub nws tawm ntawm nws lub caij nplooj zeeg. Dahl tuav Kensi nruj nreem. Ua ke lawv maj mam ua lawv txoj kev nyab xeeb.
  
  Saum toj no, lub helicopters plunged rau lub sij hawm kawg.
  
  
  * * *
  
  
  Drake paub tias Kinimaka tuav nws cov phooj ywg nruj, tab sis nws tseem tsis kam tig lub tsheb npav ntau dhau. Cov Russians thiab Suav tau nce los ntawm cov lus qhia sib txawv, tsis muaj kev ntseeg paub tias qhov no yuav yog lawv txoj hauv kev kawg.
  
  Lub suab ntawm lub qhov rais tawg qhia nws tias lwm tus tsis sawv ntsug. Lawv muaj ib txoj kev npaj.
  
  Los ntawm qab, Alicia, Smith, Tsib Hlis, Hayden thiab Yorgi txhua tus coj lub qhov rais los ntawm ntau sab ntawm lub npav thiab tsoo nws. Coj lub hom phiaj ntawm lub dav hlau mus txog, lawv qhib qhov hluav taws kub hnyav, uas yuam kom lawv hloov mus sai sai rau sab. Txoj kab ntoo xaus thiab Drake pom cov tsev ua ntej.
  
  Txoj kev network, roundabout. Kev txhaj tshuaj tawm tom qab nws, sau lub npav; dub helicopters coj mus rau saum ntuj.
  
  Nws sighed nrog nyem.
  
  "Peb tseem ciaj sia," nws hais. "Txog lwm lub sijhawm."
  
  Lauren cuam tshuam. Nws tau hais tias "Cov neeg Swedes tau thim rov qab," nws hais. "Tab sis kuv tseem tau txais me ntsis ntawm halo hauv lub teeb liab. Ib yam ntawm Washington, thaj teb thiab kuv. Qhov no yog qhov txawv. Yuav luag zoo li yog tias ... zoo li yog ..."
  
  "Dab tsi?" - Kuv nug. Drake nug.
  
  "Nws zoo li muaj kev sib txuas lus sib txawv. Muaj lwm yam ua si. Ib qho ntxiv ... "nws hesitated.
  
  "Pab?" Drake tiav lawm.
  
  Hayden yws nrov nrov. "Qhov no suab tsis zoo."
  
  "Kuv paub," Lauren teb. "Kuv yeej ua tau, thiab kuv tsis yog tus kws tshaj lij. Yog tias tsuas yog Karin nyob ntawm no, kuv paub tseeb tias peb yuav muaj qee yam zoo dua. "
  
  "Koj puas tuaj yeem ntes ib qho kev sib tham?" Hayden nug. "Txawm tias me ntsis?"
  
  Drake nco qab cov lus hais ua ntej ntawm SEAL Team 7, hnov tsuas yog los ntawm Dahl thiab nws tus kheej. Nws tshwm sim rau nws dua tias txhua qhov kev sib txuas lus tau raug saib xyuas.
  
  "Peb puas tuaj yeem tso qhov no rau ib ntus?" - nws nug. "Thiab koj puas tuaj yeem nrhiav txoj hauv kev zoo dua rau peb kom tawm ntawm no?"
  
  Lauren suab zoo siab. "Tau kawg, tau kawg," nws hais. "Muab kuv ib pliag."
  
  
  CHAW NINETEEN
  
  
  Hayden Jay tau tos ob peb teev kom txog rau thaum pab neeg muaj kev nyab xeeb hauv lub tsev me me satellite hauv Taiwan ua ntej yuav tawm hauv cov tsev kaw neeg kom hu xov tooj.
  
  Nws lub hom phiaj: hu rau Kimberly Crowe.
  
  Nws siv sijhawm ntev, tab sis Hayden ua siab ntev. Nws pom ib lub ces kaum ntsiag to tom qab lub tsev, squatted cia thiab tos, sim ua kom nws lub taub hau tsis tig. Nws nyuaj rau nrhiav tau ib yam dab tsi ruaj khov hauv nws lub neej los tuav sab nraud ntawm pab pawg. SPIR tau los ua nws lub neej, lub ntsiab lus ntawm nws lub neej, thiab, raws li qhov tshwm sim ntawm qhov no, nws tsuas yog tsis muaj kev sib txuas ntawm tus kheej, tsis muaj dab tsi tsuas yog ua haujlwm xwb. Nws xav rov qab mus rau qhov cua daj cua dub ntawm kev taug txuj kev nyuaj uas lawv tau koom ua ke - los ntawm Odin thiab Lub Rooj vag ntuj raug txim, mus rau Babylon thiab Pandora, lub foob pob hluav taws uas tau ze rau New York, nws txoj kev tawg qub nrog Ben Blake, thiab nws tsis ntev los no tau tawg nrog Mano Kinimaka. . Nws muaj zog, muaj zog heev. Nws tsis tas yuav muaj zog heev. Qhov xwm txheej tsis ntev los no nrog Inca cov khoom muaj nqis hauv Peru tau cuam tshuam nws lub hlwb thiab lub cev. Tsis tau ua ntej nws tau poob siab heev rau lub hauv paus.
  
  Tam sim no nws calmly reconsidered. Cov choj tej zaum yuav raug hlawv thiab yuav tsum tau zoo heev. Tab sis yog tias nws xav hloov tiag tiag, yog tias nws xav tau ntau dua hauv nws lub neej, nws yuav tsum tau ua kom paub tseeb ua ntej nws poob qis thiab pheej hmoo ua phem rau leej twg dua. Nws yog Mano lossis lwm tus.
  
  kuv tu. Kuv xav tau tiag tiag. Thiab lwm zaus kuv yuav tsum ua kom paub tseeb tias kuv nyob qhov tseeb ntawm qhov kuv xav tau kawg.
  
  Los ntawm txoj sia. Tsis yog tsis muaj haujlwm. Pab neeg SPEAR tuaj ua ke thiab ua haujlwm zoo, tab sis tsis muaj dab tsi nyob mus ib txhis. Lub sijhawm yuav los -
  
  "Npauj Npaim?" - hais tias tus neeg hlau lub suab. "Kuv pab koj tam sim no."
  
  Hayden muab tag nrho ua ke. Lub suab tom ntej ntawm kab yog los ntawm Minister of Defense.
  
  "Qhov teeb meem yog dab tsi, Agent Jay?" Laconic, ntsiag to, detached. Crowe zoo li nyob ntawm ntug.
  
  Hayden tau siv sijhawm los txiav txim siab seb yuav ua li cas nws cov lus nug tseem ceeb. Nws txiav txim siab faus nws hauv shit thiab pom dab tsi Qrow khaws rau.
  
  "Peb tau tawm ntawm Tuam Tshoj thiab tau txais lub thawv thib ob. Pab neeg no tab tom sim qhov no. Cov ntawv ceeb toom tuaj sai sai, tsis muaj kev poob siab. Tsis muaj neeg raug tsim txom, txawm hais tias muaj ntau qhov kev txiav thiab bruises. Tsis yog txhua pab pawg neeg sib tw ua siab phem ... " Nws luv luv xav tias Qrow puas yuav muab khoom pov tseg, thiab tom qab ntawd hais ntxiv, "Qee lub tebchaws muaj kev txhoj puab heev dua lwm tus. Fabkis poob tsawg kawg peb. Ib tug neeg Lavxias raug mob. Puas muaj lwm pab neeg zais cia? Peb tau hnov snippets ntawm zais cia American tham, uas, ntawm chav kawm, ua pov thawj tsis muaj dab tsi. Cov Askiv nyob ntawm peb sab, lossis zoo li, thiab Drake muaj qee yam cuam tshuam rau lawv. Tam sim no peb nyob ntawm lub tsev muaj kev nyab xeeb, tos lub tshuab xav kom paub seb qhov chaw nyob ntawm tus thib peb Horseman. "
  
  Tam sim no nws nres thiab tos.
  
  Qrow tuav nws qhov chaw cia. "Ib yam dab tsi ntxiv?"
  
  "Kuv tsis ntseeg qhov no". Hayden poob siab thaum nws txoj kev siv zog los tsis muaj dab tsi. Nws xav tias nws yuav tsum ncaj ncees dua.
  
  Crowe tau hais tias "Kuv nyob nrog kev sib cuag nrog cov neeg nyob hauv Washington." "Tsis xav kom kuv tshaj tawm."
  
  "Aw, ok. Ua tsaug".
  
  Hayden pib kos npe. Nws tsuas yog tom qab ntawd Qrow tau xa ib daim ntawv thov zoo li tsis muaj tseeb hauv kab.
  
  "Tos. Koj hais tias koj xav tias ib tug neeg yuav yog neeg Amelikas cuav? Ib qhov twg hauv ib thaj teb?
  
  Hayden tsis tau hais ib yam li ntawd. Tab sis ntawm tag nrho cov ntaub ntawv cuam tshuam no, Qrow tsuas yog ntes tau ib yam xwb. Nws yuam kom luag. "Zoo li ntawd. Peb tau hnov nws hauv ntiaj teb. " Nws tsis tau coj Lauren rau qhov no. "Yog lawm, peb paub tias tsis muaj pab pawg thib ob, yog li tej zaum qhov no yog ib qho ntawm lwm lub tebchaws uas siv cov tub rog Asmeskas tshwj xeeb lossis cov tub ua lag luam."
  
  "Ib feem me me ntawm tsoomfwv txawv tebchaws siv Tebchaws Meskas cov neeg ua haujlwm?" Qrow hissed. "Nws tuaj yeem yog, Tus Neeg Saib Xyuas Jay. Tej zaum koj hais yog lawm. Tau kawg, "nws luag, "yuav tsis muaj pab pawg thib ob."
  
  Hayden tau mloog ntau dua li cov lus. "Thiab thaum twg peb yuav rov qab los? Peb rov qab mus rau dab tsi?
  
  Qrow tseem nyob twj ywm, uas hais rau Hayden tias nws paub tseeb tias qhov raug nug. "Ib yam ntawm ib lub sijhawm," nws thaum kawg hais. "Ua ntej, lub npe hu ua Riders ntawm Kev Txiav Txim yuav tsum raug pom thiab nruab nrab."
  
  "Muaj tseeb". Hayden kuj paub tias qhov no yog nws lub sijhawm kawg los tham ncaj qha rau Qrow, yog li nws txiav txim siab mus ntxiv me ntsis. "Yuav ua li cas yog tias peb hnov cov neeg Asmeskas tham dua?"
  
  "Kuv yog leej twg, tus neeg sawv cev hauv cheeb tsam? Deal nrog nws. "
  
  Qrow xaus qhov kev hu, tawm hauv Hayden los ntsia nws lub xov tooj ntawm tes rau ob peb feeb, tam sim no rov ntsuas tsis yog nws tus kheej xwb, tab sis nws lub teb chaws txoj kev xav.
  
  
  * * *
  
  
  Drake tau siv sijhawm so thaum Yorgi, Maiv thiab Kinimaka cuam tshuam nrog lub thawv tshiab. Qhov tseeb tias nws tuaj ntawm Genghis Khan lub tsev loj cuj thiab nteg ntawm cov lus dab neeg ntawm tus kheej cov khoom tsuas yog nce kev hwm uas lawv tau kho nws. Lub cim meej, mob siab rau saum toj kawg nkaus tau ua pov thawj tias nws muaj ib zaug tau koom nrog Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg.
  
  Kinimaka kawm lub tsev fuabtais. Nws tau hais tias "Kuv paub tseeb tias Kev Txiav Txim ib zaug tau npaj yuav muab cov yuam sij tam sim no," nws hais. "Tab sis lub neej tau nyob hauv txoj kev." Nws luag ntxhi.
  
  "Tuag," Maiv hais ntsiag to. "Kev tuag sawv ntawm txoj kev."
  
  "Koj puas xav kom kuv qhib nws zoo dua?" Yogi nug.
  
  "Yog lawm, cia saib qee qhov kev txawj tub sab, Yogi." Alicia hais lus, zaum nrog nws rov qab rau ntawm phab ntsa ntawm Drake, ib lub raj mis dej ntawm ib txhais tes, rab phom nyob rau hauv lwm yam.
  
  "Nws ua rau tsis muaj kev nkag siab". Kinimaka flicked lub xauv nrog nws lub paw meaty. "Nws tsis yog art tiag."
  
  Kenzi nkag mus rau nws thaum Mai nqa lub hau. Nws yog qhov xwm txheej coj txawv txawv, Drake xav, cov tub rog kaw hauv chav me me uas tsis muaj chaw zaum, tsis muaj chaw sib tham, tsis muaj chaw ua noj. Tsuas yog ib lub tub yees me me uas muaj dej thiab ob peb lub thawv ncuav qab zib. Cov qhov rais tau curtained, lub qhov rooj tau ruaj nrog bolts loj. Cov ntaub pua plag yog threadbare thiab stank ntawm pwm, tab sis cov tub rog tau ntsib ntau dua. Qhov no txaus kom tau so.
  
  Smith, uas tau saib xyuas lub qhov rooj, cia Hayden rov qab los rau hauv, nkag mus ib yam li May mus txog rau lub thawv. Drake xav tias tus thawj coj saib qaug zog thiab txhawj xeeb, ntawm ntug. Kuv vam tias nws yuav piav qhia txog nws qhov kev sib tham tom qab.
  
  Maiv shuffled ntawm ko taw mus ko taw ob peb feeb ua ntej rub nws txhais tes tawm. Nws tuav ib pawg tuab ntawm cov ntaub ntawv, qhwv rau hauv ib daim ntawv tuab tuab thiab khi nrog ib daim kab xev ntawm cov twine, ua rau qee tus ntawm pab pawg tsa lawv pob muag.
  
  "Yog tiag?" Kinimaka zaum rov qab rau ntawm nws haunches. "Qhov no puas yog riam phom uas tuaj yeem tsim kev puas tsuaj rau lub ntiaj teb?"
  
  Kenzie hais tias, "Cov lus sau," tuaj yeem muaj zog heev.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" - Kuv nug. Lauren nug. "Txhua tus txiv neej los ntawm Washington tab tom tos peb."
  
  Lub sij hawm txuas ntxiv ua haujlwm tawm tsam lawv. Raws li ib txwm muaj, qhov no yog tus yuam sij kom nyob ua ntej ntawm qhov kev ua si thiab - tshwj xeeb, kev sib tw. Drake pom ob txoj hauv kev rau pem hauv ntej. "May, Hayden thiab Dal, ua cas koj ho tsis paub tias nws yog dabtsi? Lauren - koj muaj dab tsi rau peb tus nees nees, vim peb xav tau kev taw qhia uas yuav mus?
  
  Lauren twb tau hais rau lawv tias nws yuav ntsib lawv ntawm qhov chaw thib peb. Nimno nws hnov nrov nrov. "Zoo, tsis muaj leej twg paub tseeb 100 feem pua, cov txiv neej. Txhawm rau qhia koj txog daim duab, kuv yuav qhia koj txog lawv txoj kev txhais lus ntawm plaub lub ntsiab lus. "
  
  Drake saib May thiab lwm tus frown thaum lawv ua lawv txoj kev mus rau riam phom ntawm conquest. "Peb muaj sijhawm".
  
  "Zoo, qhov no yog qhov nthuav heev. Ua ntej qhov kev tshawb pom ntawm lub ntiaj teb tshiab nyob rau hauv lub xyoo pua 16th, nws tau ntseeg tias lub ntiaj teb tau muab faib ua peb ntu - Tebchaws Europe, Asia thiab Africa. Kev faib nruab nrab ntawm cov teb chaws no yog Hellespont, uas haum txig rau hauv Order's txoj kev npaj uas koj tau ua raws li tam sim no. Yog li ntawd Asia pib dhau Hellespont, thaj av tsis paub txog kev nplua nuj, uas lawv hu ua East. Tau kawg, tom qab ntawd lawv pom Asmeskas, thiab tom qab ntawd nws tau dhau los ua Ntiaj Teb Tshiab, xav tau, tsis paub thiab muaj kev cia siab tag nrho. Ib phau ntawv cim qhia txog plaub lub ntsiab lus tshiab tau luam tawm. Asia, Europe, Africa thiab America. Nws zoo li Qhov Kev Txiav Txim Siab tau txiav txim siab los siv qhov kev xav thaum ub rau hauv lawv daim duab qhia vim li cas tsis paub - txawm tias yuav yog vim lawv tseem ntseeg lawv tus kheej los ua txhua tus yawg koob muaj hwj chim yos hav zoov rau relics. " Lauren ua tsis taus pa.
  
  "Yog li qhov no yog kev kawm rov qab los ntawm lub ntiaj teb uas tau tshwm sim dua thaum lawv pom Australia thiab tom qab ntawd Antarctica?" Kenzi hais tias.
  
  "Yog lawm, kev rov kawm dua ib puas xyoo, uas qee cov neeg xav tias tseem muaj tshwm sim. Tab sis qhov ntawd yog ib zaj dab neeg sib txawv kiag li. Nws tsis yog txhua yam kev zoo siab thiab roses. Cov kab lus "plaub fab ntawm lub ntiaj teb" tej zaum yuav yog qhov kev tawm tsam tshaj plaws hauv keeb kwm. Nyob rau hauv Hebrew nws yog txhais ua "siab". Hauv Xwm Txheej Taug Kev 15:38 cov no yog ib thaj tsam; hauv Ezekiel - kaum; thiab Yauj muaj qhov kawg. Qhov no kuj txhais tau tias yog kev faib. Kom meej meej phau Vajlugkub tau tso nws tus kheej qhib rau thuam ntawm no ... "
  
  Drake nkag siab qhov no. "Vim nws xav tias lub ntiaj teb yog tiaj tus?"
  
  "Yog. Tiamsis phau Vajlugkub piav txog nws nyob rau hauv Phau Ntawv Yaxayas, hu nws ua ib lub voj voog. Yog li, txhob txwm siv. Lub ntsiab lus yog tias lawv tuaj yeem siv ntau lo lus - txog kaum kaum - los piav txog lub kaum sab xis. Nws ntseeg hais tias lo lus "hnyav" yog siv los txhob txwm tshaj tawm, zoo, tsuas yog qhov ntawd. Thiab tsis muaj ib tug neeg Yudais tuaj yeem txhais lub ntsiab lus tseeb, rau 2,000 xyoo lawv tau ntsib lub nroog Yeluxalees peb zaug hauv ib hnub thiab hu nkauj, 'Tsev lub suab nrov nrov rau peb txoj kev ywj pheej.' tsa tus chij los sau peb cov uas raug ntiab tawm, thiab sau peb los ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb nyob rau hauv peb lub teb chaws. "
  
  "Yog li lawv tsis yog xaiv ib kab lus ntawm random?" - Nug Smith.
  
  "Tsis muaj. Phau ntawv ntawm tus Yaj Saub Yaxayas piav qhia tias tus Mexiyas yuav sau nws cov neeg li cas los ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb. Los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb lawv yuav sib sau ua ke hauv cov neeg Ixayees."
  
  Kensi tsis txav ib leeg lossis hais ib lo lus. Drake tsis paub tias nws txoj kev ntseeg yog dab tsi, yog tias nws tseem muaj, tab sis nws paub tias nws yuav dhau los ua ib feem loj ntawm nws lub neej txawm li cas los xij. Lub sijhawm no nws kawm nws me ntsis ntxiv thaum lawv tos Lauren mus ntxiv. Dahl txoj kev ntseeg tias nws yog neeg zoo thiab yeej yuav rov qab los rau nws lub siab ncaj ncees yog qhov ncaj ncees rau qee yam. Nws tseem pom ib ntug rau nws - ib qho ntug ntawm kev tsis ncaj ncees - tab sis qhov ntawd tsis yog qhov phem.
  
  Txij lub sij hawm mus.
  
  Tab sis koj tsis tuaj yeem muaj nws ob txoj hauv kev. Thiab qhov ntawd yog qhov nws pom hauv Kensi - tus neeg tua neeg uas tsis muaj zog thaum nws xav tau, thiab tus ntsuj plig sib ntaus thaum nws tsis yog. Rau nws lub hom phiaj, lawv yuav tsum cia nws hloov.
  
  Kinimaka tau hais tias "Tau kawg nws ua rau muaj kev nkag siab zoo," Kinimaka hais. "Thawj Africa, tom qab ntawd Tuam Tshoj. Yog li dab tsi ntxiv?
  
  Lauren teb tam sim ntawd. "Yog lawm, peb xav tias lub ntsiab lus ntawm phau Vajlugkub yog nyob rau hauv finiteness, zoo li Order. Lawv ua nyuaj rau leej twg los tom ntej. Raws li cov ntawv nyeem ... zoo ... Kuv yuav nyeem cov nqe lus uas cuam tshuam: 'Nrhiav qhov chaw so ntawm Leej Txiv Tswv Yim, thiab tom qab ntawd Kagan; tus phem tshaj Indian uas puas tau nyob, thiab ces tus Scourge ntawm Vajtswv. Tab sis txhua yam tsis zoo li nws zoo li. Peb tau mus xyuas Khagan hauv xyoo 1960, tsib xyoos tom qab ua tiav, muab Conquest rau hauv nws lub hleb. Peb tau pom tus Scourge uas tiv thaiv qhov tseeb Kev Txiav Txim Kawg. Thiab tib txoj cai tua yog thaum Horsemen tshwm sim. Tsis muaj cov cim qhia txog Leej Txiv cov pob txha. Cov Indian yog ib puag ncig los ntawm riam phom ..."
  
  Drake absorbed nws. "Qhov phem tshaj Indian uas puas tau nyob? Thiab nws nyob ib puag ncig ntawm riam phom? Tau kawg, nws tuaj yeem nyob qhov twg hauv Is Nrias teb. Nov yog lub tebchaws uas muaj riam phom. "
  
  "Rov qab thaum Qhov Kev Txiav Txim zais cov Riders?"
  
  Drake xav txog nws. "Zoo, yog, kuv xav li ntawd. Txawm li cas los xij, tus nees thib peb yog dab tsi?
  
  "Kev tshaib kev nqhis".
  
  Nws ua pa tob thiab ntsia Alicia. "Nws tsis tuaj yeem yog Furry Princess, puas yog?"
  
  Alicia yov nws txhais tes rov qab thiab tawm mus. "Tej zaum. Kuv yuav sau tseg qhov no. "
  
  Drake ob lub qhov muag widened. "Koj fucking tsis yooj yim sua."
  
  "Txhua yam kev nyiam?"
  
  "rau dab tsi?"
  
  "Tus ntxhais huabtais twg? Tus ntxhais yuav tsum paub, koj paub. "
  
  Nws kawm nws nkawm khau. "Zoo. Kuv ib txwm ua ib feem rau Cleopatra. Kuv paub tias nws tsis yog poj huab tais, tab sis ... "
  
  "Tus poj huab tais? Yog li txawm zoo dua".
  
  Lauren tseem tham. "Raws li kuv tau hais ua ntej lawm, cov txiv neej thiab cov ntxhais tseem tab tom ntsuas qhov twg Indian Qhov Kev Txiav Txim yuav raug xa mus. Qhov tseeb, qhov no yog qhov tsis meej. Kuv txhais tau tias, txawm tias muab kuv tus kheej tso rau hauv lawv cov khau hauv lawv lub sijhawm, nws tuaj yeem yog ib lub kaum os. "
  
  "Thiab lawv txhua tus nyob ib puag ncig los ntawm riam phom?" - Nug Smith.
  
  "Kuv nyob hauv Is Nrias teb, yog. Feem ntau."
  
  Alicia hais tias "Zoo, tsawg kawg peb muaj lub hom phiaj," Alicia hais.
  
  Drake ntsia lub Tsib Hlis, Hayden thiab Dahl, uas tau txheeb xyuas cov ntsiab lus ntawm lub thawv thib ob, Conquest.
  
  "Txhua yam kev vam meej?"
  
  Hayden txav nws txhais tes los qhia tias lawv yuav luag nyob ntawd. Nws ntsia. "Qhov no zoo li yog daim phiaj xwm rau qhov xwm txheej tsis zoo. Koj puas nco qab cov nyhuv pas nrig? Ib qhov xwm txheej me ua rau lwm qhov thiab lwm qhov, txhua qhov loj dua?
  
  "Chaos txoj kev xav," said Dahl. "Qhov no yog riam phom ntawm kev kov yeej, thiab Genghis Khan yog tus xav tob. Nrog rau qhov no koj tuaj yeem kov yeej tag nrho lub ntiaj teb. "
  
  Drake khob nws lub raj mis dej.
  
  Alicia hais tias, "Ib tug domino effect riam phom?"
  
  "Txoj cai. Yuav ua li cas lub assassination ntawm Franz Ferdinand coj mus rau lub ntiaj teb no ua tsov ua rog I hnub qub. Muaj peev xwm, qhov kev npaj ua kom muaj kev kub ntxhov tuaj yeem pib Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum III. "
  
  "Thiab," Drake tua nws tus neeg sib txuas lus ib pliag thiab hais lus ntsiag to, "nws nyuaj heev. Peb yuav muab rau leej twg?"
  
  Sawv daws ntsia. Nws yog ib lo lus nug siv tau. Hayden tau hais meej tias nws yuav tsum tsis txhob hais dab tsi ntxiv. Nws paub tias Washington thiab Secretary of Defense twb tsis zoo siab rau lawv, thiab nws rov qab los xav txog SEAL Team 7.
  
  Kev sib tsoo?
  
  Tsis txhob.
  
  Hayden kawm cov nplooj ntawv rau ob peb feeb ntxiv, tom qab ntawd rub lawv hauv qab nws lub tsho. Hais rau tag nrho pab neeg, nws shrugged nws lub xub pwg nyom, qhia tias qhov kev txiav txim siab tseem tsis tau ua thiab txhua yam tuaj yeem tshwm sim nrog cov ntaub ntawv tsis muaj kev ruaj ntseg.
  
  Nws hais nrov nrov tias, "Peb yuav daws qhov no sai li sai tau. Tam sim no peb xav tau qhov chaw thib peb. Lauren?"
  
  "Kuv hnov koj. Peb tseem tos ".
  
  "Tam sim no tos ib pliag," Kensi hais tias, lub ntsej muag ntawm nws lub ntsej muag los ntawm kaum feeb dhau los tseem pom tseeb. "Koj cov neeg hais tias muaj plaub lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb, txoj cai?"
  
  Lauren hais tias "Zoo, phau Vajlugkub hais txog nws. "Thiab qhov no yog qhov kev txiav txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg."
  
  "Zoo, ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm. Koj tsis pom nws?
  
  Drake blinked, tam sim no ntau tsis meej pem dua puas tau. Dahl tau kawm Kenzi kom zoo.
  
  "Tej zaum qee qhov kev piav qhia yuav pab tau?"
  
  "Plaub kaum? Africa, Asia, Europe thiab America. "
  
  "Muaj tseeb. Nov yog qhov lawv qhia kuv. "
  
  Kensi nthuav nws ob txhais tes. "India nyob qhov twg?"
  
  Hayden sawv ntawm nws ko taw. "Damn, Is Nrias teb yog ib feem ntawm Asia sab av loj."
  
  "Qhov twg peb twb tau ua nrog."
  
  Lauren xav thaum nws sawv ntawm nws ko taw. Nws tau hais tias "Nws tsuas yog tawm hauv Tebchaws Europe thiab Amelikas xwb," nws hais. "Hav txiv neej, koj puas xav tib yam kuv xav?"
  
  "Tej zaum," Alicia moaned. "Puas yog koj lub pob tw tawv los ntawm zaum hauv pem teb tsis zoo, thiab?"
  
  "Nqaij qaib," Kinimaka hais. "Tab sis tom qab ntawd kuv ib txwm xav tias 'tus qaib'."
  
  "Lub Order yog kev ua tsov ua rog ntawm cov plaub caug. Txog thaum lawv zais phom, lo lus 'Native American' yog nyob rau hauv vogue, tab sis lawv yuav tsis tau xav txog qhov ntawd. Lawv tau yug los nyob rau hauv nees nkaum los yog ntxov dua, rau Vajtswv lub hom phiaj. "
  
  "Liab Indians?" Drake hais tias. "Los ntawm Wild West? Damn nws".
  
  "Nws yog ua tau," Lauren hais. "Dab tsi lub think tank tau saib nyob rau hauv qhov tsis ncaj ncees lawm."
  
  "Yog li, leej twg yog tus neeg phem tshaj plaws nyob hauv?" - nug Dahl.
  
  "Cia kuv rov qab rau koj txog qhov no. Txog tam sim no, tsuas yog nce lub dav hlau. "
  
  Drake tsis yog ib tus neeg pom Hayden nkaus xwb.
  
  Rov qab mus rau Asmeskas?
  
  Crap.
  
  Hayden, tshwj xeeb, saib Smith. Lawv tsis paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim tom qab cov xwm txheej hauv Peru, lossis cov tub ceev xwm xav li cas. Tus tub rog, rau nws qhov credit, tam sim ntawd pib sawv thiab xyuas nws lub hnab ev ntawv.
  
  Peb tus nees nees? tshaib plab? Thiab America? Peb cov neeg sib tw puas paub?
  
  Nws puas yuav tau txais kev thaj yeeb nyab xeeb los daws nws lub neej?
  
  Tsis yog hnub no, Hayden, tsis yog hnub no, taw qhia rau lwm tus kom tshem lawv cov neeg sib txuas lus thiab tig lawv tawm, nws tau tawm tsam sawv hauv nruab nrab ntawm lawv.
  
  "Peb ua nws," nws hais. "Thiab peb ua qhov yog. Raws li peb yuav tsum, raws li peb ib txwm ua. Tab sis cov txiv neej, kuv muaj kev tshwj tseg. Kuv ntseeg hais tias, "nws tau nres, tias Crow thiab tsoomfwv Meskas muaj pab pawg thib ob hauv kev ua si." Pab Pawg SEAL 7, thiab pom tau tias lawv ua tau zoo. Pab pawg no yuav tsis nyob hauv qhov kev ua si tsuas yog ua kom peb tau txais tag nrho cov neeg caij tsheb. "
  
  Drake frowned thaum hnov qhov no. "Thov txim?"
  
  "Zoo, koj puas xav tias tej zaum yuav muaj qhov xwm txheej thib ob? Yuav ua li cas yog tias lawv nyob ntawm no los rhuav tshem peb?
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Karin Blake zaum nrog nws cov khau dub ntawm lub rooj, nws lub xov tooj ntawm tes tuav ntawm nws lub caj dab thiab puab tsaig, rub tawm ntawm cov keyboard nrog nws txhais tes dawb. Nws hnav T-shirt ragged thiab ris ntauv txhav, thiab muab nws cov plaub hau khi rov qab nrog cov plaub hau tuab. Lub suab hais lus rau hauv nws pob ntseg sab laug yuav luag poob los ntawm Palladino lub luag.
  
  "Lub ntuj raug txim, Dino!" nws tig thiab qw.
  
  "Yog Yog". Tus tub rog tig ib ncig nrog luag ntxhi thiab pom nws lub ntsej muag. "Zoo zoo. Tswv Ntuj, leej twg lub ntuj txiag teb tsaus tso koj los saib xyuas?"
  
  Karin thov txim rau tus hais lus. Nws hais tias, "Cov menyuam yaus ua phem," nws hais. "Muaj me ntsis ntxiv thiab lawv yuav pom lawv tus kheej sab nraud ntawm cov kauj ruam tsis ncaj ncees."
  
  Tus poj niam luag ntxhi ntsiag to. "Huag yog, kuv yuav ob ntawm no."
  
  Karin ntsia lub siab, cov leeg nqaij Dinosaur thiab lawv cov phooj ywg hauv caj npab, tus me, tawv nqaij Wu. Ob tug tub rog tau tso tawm qhov cub, dhuav nrog kev sib koom ua ke hauv tsev hauv suab puam rau lub lim tiam dhau los, teeb tsa ntau lub tshuab. Qhov lawv xav tau yog qee qhov kev ua tiag tiag.
  
  Karin nug: "Thiab lawv tau khiav tawm?"
  
  "Muaj tseeb. Kuv yog ib feem ntawm chav sib txuas lus. Lawv tau muab peb mus ua haujlwm. Pab neeg SPEAR coj lub thawv los ntawm Suav thiab tswj kom khiav mus rau Taiwan. Muaj hmoo ib nrab, ib nrab cia rau sab ntawm lwm pab pawg, kuv xav tias. "
  
  Karin paub tias qhov no yog ntau tshaj li qhov muaj hmoo xwb. Niaj hnub no tsis muaj ib pab neeg twg zoo dua li SPEAR. Nws ib zaug txaus siab los ua ib feem ntawm nws.
  
  "Tus neeg caij nees no tsis txhais tau ntau rau kuv," nws tau lees tias. "Kuv tsom mus rau lwm yam. Tab sis qhia rau kuv, lawv yuav mus qhov twg?
  
  "Zoo, kuv tsis tau paub. Zoo li Is Nrias teb. Tab sis zoo li muaj qee qhov kev tsis pom zoo. Saib, kuv pom zoo pab me ntsis vim tias muaj dab tsi tshwm sim rau Palladino cov niam txiv txom nyem thiab vim tias peb nyob ntawm tib sab, tab sis muaj qhov txwv kuv tuaj yeem hais. "
  
  Karin xav tias muaj kev ua xyem xyav zuj zus. "Peb tsis xav tau ntau ntxiv. Tsuas yog qhov no - thaum kuv hu, kuv yuav tsum paub pab pawg Drake txoj haujlwm. Nws puas yuav tag kis lossis hauv ib hlis. Koj tuaj yeem ua nws?"
  
  Cov lus teb tsis tu ncua. "Yog lawm, tsuav kuv nyob hauv tib chav. Kuv ntseeg."
  
  "ua tsaug". Karin xaus qhov kev sib tham sai sai ua ntej muaj lus nug ntxiv. Nws siv sijhawm ib pliag los ntsuam xyuas chav thiab saib lawv nyob qhov twg. Txij li thaum lawv tau coj qhov chaw rov qab los ntawm cov neeg muag tshuaj 'zes, lawv tau ntxuav nws tawm ntawm txhua yam phem, nrhiav cov khoom siv hauv txhua qhov chaw, los ntawm floorboards mus rau hauv qab tsev, nrog rau cov nooks thiab crannies thoob plaws hauv qhov chaw loft. Hlawv txhua daim kawg yog qhov ua rau nws tus kheej. Thaum tseem offline, Karin, Dino, thiab Wu teeb tsa cov khoos phis tawj, kev sib txuas lus, cov cuab yeej saib xyuas, thiab lwm yam. Yog hais tias lub tsev suab puam yog los ua lawv HQ, nws yuav tsum tau muaj zog, tiv thaiv, lub tsev fuabtais hauv nws tus kheej txoj cai.
  
  Karin xav tias lawv yuav luag nyob ntawd.
  
  Kev xav tshiab, mob siab rau tam sim no tshwm sim rau nws.
  
  Nws saib zoo li Dino thiab Wu ua haujlwm ntawm cov khoos phis tawj, txuas cov xov hlau raws li nws tus kheej cov lus qhia thiab txhim kho software, firewalls, thiab ntau dua. Nws yog dynamite ntawm qhov zoo li no ua ntej nws pib nws txoj kev cob qhia. Tam sim no nws tau ntau dua. Yog lawm, lawv tseem tsis tau muaj ob peb yam, tab sis cov nyiaj tam sim no tsuas yog txaus los npog qhov ntawd. Lawv xav tau qee qhov chaw ntawm cov nyiaj tau los ruaj khov.
  
  Tsis txhob tsis quav ntsej nws. Koj tsis tuaj yeem thawb nws, faus nws tob.
  
  Karin paub txhua yam txog SEAL Team 7. Nws paub tias vim li cas lawv nyob ntawd, lawv lub hom phiaj yog dab tsi; lawv lub zog thiab qhov tsis muaj zog; lawv cov txheej txheem thiab cov lus txiav txim zais cia zaum kawg. Tom qab ntawd, tau txais kev txhawb nqa zoo, tam sim no nws tuaj yeem ceeb toom Matt Drake.
  
  Nws zoo siab heev, nws twisting, ua rau acid nyob rau hauv nws lub plab.
  
  Txhua qhov xwm txheej lawv dhau mus, lub sijhawm ci ntsa iab thiab lub sijhawm nyuaj, hnub ntawm kev npau taws tag, kov nws lub siab zoo li tus noog pecking ntawm tus kab mob tawv ncauj. Karin tau raug mob hnyav heev ib zaug ua ntej thiab tau tso tseg txoj sia, tsuas yog nrhiav tau nws dua nyob rau hauv qhov chaw tsis tau xav txog tshaj plaws. Nws tau muab lub hom phiaj tshiab.
  
  Ib zaug ntxiv, tawm ntawm xiav, nws tau ntsib kev puas tsuaj thaum nws tus tij laug thiab tsev neeg tuag, thiab tom qab ntawd kev hlub thaum Komodo poob rau hauv kev hlub nrog nws. Tej zaum qhov xwm txheej thaum ntxov thaum nws tseem hluas ua rau nws puas tsuaj thiab ua rau nws taug txoj kev ntawm txoj sia.
  
  Kev puas tsuaj.
  
  Tam sim no txhua yam nws xav ua yog rhuav tshem txhua yam zoo uas nws muaj. Yog tias ib yam dab tsi mus lawm, nws xav kom nws ua tsis tiav. Yog tias ib yam dab tsi zoo los ntawm nws txoj kev, nws yuav ua kom nws poob nrog kev ntxub ntxaug.
  
  Yog tias pab pawg tshiab pib vam meej, kom loj hlob tuaj ze, nws yuav rhuav tshem nws.
  
  Kev rhuav tshem tus kheej tsis yog txoj hauv kev tshiab ntawm lub neej rau Karin Blake. Nov yog kuv txoj kev ua neej xaiv. Kuv daim pam cozy, Nws ib txwm xav tias nws yuav tuaj puv lub voj voog, nyob ib puag ncig thiab rov qab mus rau qhov no.
  
  Thiab yog li ntawd nws zaum, so, nrog cov ntaub ntawv uas txawm tias pab pawg SPEAR tsis muaj thaum lawv hla plaub lub ntsiab lus tseem ceeb hauv lawv qhov kev sim kom tau txais plaub qhov kev npau suav phem. Txoj kev sib tshuam sawv dav qhib ntawm nws lub qhov rooj.
  
  Ib txoj hauv kev tau coj mus rau qhov kawg txhiv, rau cov phooj ywg, kev sib raug zoo thiab kev mob lub neej.
  
  Lwm txoj hauv kev yuav rhuav tshem tag nrho cov keeb kwm no, tag nrho lub neej yav tom ntej tsis paub tseeb, thiab muab txhua yam nws xav tau rau nws: chaos.
  
  Karin khaws nws cov khoom thiab tawm mus rau lub sam thiaj. Cov huab cua suab puam tau qhuav, tov nrog hmoov av. Ib lub pob ci ntsa iab ci ntsa iab saum ntuj. Qhov chaw nyob deb, ib pawg tub rog tshwj xeeb hauv Asmeskas tshwj xeeb hu ua SEAL Team 7 tab tom nrhiav nws cov phooj ywg qub - Matt Drake thiab Alicia Miles, Torsten Dahl thiab May Kitano thiab lwm tus - nrog lub hom phiaj tua.
  
  Karin xav txog ceeb toom lawv.
  
  Tom qab ntawd nws dai nws lub taub hau rov qab los ntawm lub qhov rooj. "Hav losers, tshem koj lub moos tawm. Peb muaj chaw mus thiab neeg mus saib. Tyler Webb qhov zais cia zais cia yuav tsis nyob twj ywm mus ib txhis. "
  
  
  QHIA TWENTY-IB
  
  
  Karin caij phom phom, saib Dino thaum nws ua tib zoo coj lawv Dodge Ram los ntawm cov nab twisting uas tsim txoj kev loj thiab rov qab txoj kev ntawm Los Angeles.
  
  "Ua raws li koj txoj kev kawm," nws hais thaum tus tub rog hluas hla txoj kev liab. "Koj puas nco qab tias peb raug tua?"
  
  Dino luag ntxhi rau nws nrog kev zoo siab tsis paub qab hau. "Tsuas zoo siab tawm hauv tsev, niam. Txawm li cas los xij, koj yuav tsum paub tias kuv zoo dua koj. Zoo dua nyob rau hauv txhua txoj kev. "
  
  "Yog li koj pheej tham."
  
  "Cov tub rog yuav tsis tso peb mus," Wu hais. "Txhua lub sijhawm peb mus rau qhov chaw, peb muaj kev pheej hmoo."
  
  "Qu koj lub suab, Mr. Misery. Tus Tswv, koj ob leeg tuaj yeem ua ob lub luag haujlwm. "
  
  "Cia li saib seb koj yuav zoo siab npaum li cas thaum lawv txuas koj cov txiv ntoo rau lub tsheb roj teeb."
  
  "Tsis txhob ua lub nroog Yeiuxalees, Wu. Nov yog tub rog, tsis yog CIA. "
  
  Karin nyiam qhov panoramic views tas li ntawm ob sab ntawm lub tsheb; Los Angeles nyob rau hauv tag nrho nws lub yeeb koob. Ib pliag kom so thiab tsis xav txog dab tsi. Cov nplooj ntsuab ntsuab thiab cov pob zeb loj loj tau sib tw rau qhov zoo tshaj plaws, thiab tom qab lawv yog cov hlau skyscrapers uas ci ntsa iab hauv qab lub hnub ci ntsa iab. Lub teeb smog dai ntawm huab theem, darkening hnub, tab sis nws twb NW nyuam qhuav pom. Cov neeg tuaj thiab mus, NW nyuam qhuav pom ntawm txoj kev taug kev thiab hauv khw muag khoom, zipping rov qab thiab tawm hauv lawv lub tsheb. Lub Hollywood Hills maj mam dhau mus rau sab xis, tsis pom, vim tias lub sijhawm ntawd Dino pom lub tsheb thauj neeg dub thiab dawb nkag mus rau hauv txoj kab nrawm thiab nws maj mam zoo li tus tub zoo uas nws yog, ua kom nws ob lub qhov muag ntawm txoj kev, tsom mus ncaj nraim.
  
  Yog tias koj tsis saib lawv, lawv yuav tsis pom koj.
  
  Thaum kawg txoj kev ntug dej hiav txwv qhib thiab lawv tau taug kev mus rau San Francisco.
  
  "Zoo dua li suab puam." Wu kawm txog qhov ci ntsa iab, dov nthwv dej.
  
  Karin txheeb xyuas txoj haujlwm ua ntej. Lawv tsis nkim lawv lub sijhawm ntawm lub hauv paus. Ua ntej, lawv tau nruab cov khoos phis tawj, ob lub Macs saum toj kawg nkaus nrog ntau yam khoom ua si tshwj xeeb raws li lawv muaj peev xwm them taus. Lub fiber optic cable yog qhov nyuaj tshaj plaws, tab sis ib zaug lawv xav tias tawm thiab Karin ntsia ib pawg ntawm firewalls, lawv tau npaj mus. Txawm li cas los xij, txawm tias Karin ntawm cov keyboard thiab siv nws cov kev txawj ntse ntse, lawv tsis muaj peev xwm ua rau vwm vwm. Lawv raug txwv, yuam kom siv ingenuity.
  
  Karin paub txog Tyler Webb ntau tus lej zais nyiaj hauv tuam txhab nyiaj. Nws saib lawv thaum nws ua haujlwm rau SPIR. Nws paub txog qhov uas qee tus hu ua nws txojsia; txog ob peb secrets nws muaj nyob rau hauv nws pab neeg qub. Thiab nws tau paub txog qhov chaw nkaum loj loj; ib yam dab tsi uas cov neeg nplua nuj tshaj plaws hauv ntiaj teb, feem ntau cov stalker tau tawm tsam ntau pua tus neeg, ntxiv nrog rau cov tswv cuab ntawm nws pab pawg qub.
  
  Feem ntau ntseeg tias txij li Webb tuag lawm, lawv tuaj yeem nrhiav tau nws thaum lawv so.
  
  Qhov teeb meem yog Karin tsis muaj kev xav li ntawd. Kev nkag mus rau qhov chaw nkaum yuav ua rau nws lub hwj chim tsis paub - thiab thaum kawg ntawm txhua yam, lub hwj chim tau nyob qhov twg. Peb ntawm lawv tuaj yeem txav mus los ntawm qhov ntawd; tau txais nyiaj, tsis qhia npe, kev ruaj ntseg thiab kev cuam tshuam. Tau kawg, yog tias muaj ntau pua tus neeg tab tom nrhiav Webb lub stash, nws yuav nyuaj tshwj xeeb rau kev nyiag.
  
  Tam sim no tsis muaj leej twg paub nws nyob qhov twg.
  
  Tsuas yog Karin Blake.
  
  Tsawg kawg yog qhov nws xav. Ob peb teev tom ntej no yuav qhia. Cov ntaub ntawv sab hauv tau pab tau zoo heev. Nws paub txhua yam txog Nicholas Bell thiab yuav ua li cas tus whistleblower, zaum hauv nws lub tsev loj cuj, qhia txhua yam - npe, qhov chaw, tus kheej, tag nrho cov cesspool. Nws paub tias Lauren Fox nyiam mus xyuas ntau npaum li cas. Nws paub cov neeg uas mloog thiab tham nrog Lauren Fox.
  
  Zoo, nws paub lawv, lawv tsis tas paub nws.
  
  Tej zaum nws yuav lig me ntsis rau tog-Karin cov tub rog kev cob qhia thiab kev tawm mus tom ntej tau siv sij hawm ntev-tab sis nws tau ua rau nws nrog me ntsis kev tshaj tawm txog kev nyiag khoom. Tswb txoj kev sib tham tau bugged. Smith zoo li muaj lub siab tawv kom tau txais ib daim qauv ntawm cov kev sib tham no - tus tub tsis zoo - thiab kho lawv raws li nws xav tau. Leej twg paub tus tub rog kub siab, npau taws yooj yim ua rau lawv? Tiv thaiv lub teb chaws kev ruaj ntseg, obviously.
  
  Lub ntsiab lus yog tias Karin tuaj yeem nkag mus rau hauv txoj kab uas coj ncaj qha mus rau Smith lub network. Nws yog ib txoj hauj lwm yooj yim rau nws. Nws siv sijhawm los sau cov nyiaj txiag nplua nuj. Tyler Webb ib zaug muaj suav tsis txheeb chaw ua haujlwm, tsev, penthouses thiab txawm tias ib kob thoob ntiaj teb. Qhov chaw cov npe uas cuam tshuam nrog nws suav nrog Washington, DC, Niagara thiab Monte Carlo. Tswb hais lus rau Lauren, tab sis nws kuj tau hais rau cov neeg saib xyuas kev nyab xeeb thiab kws lij choj, thiab Smith cov ntawv sau tau suav nrog sniplets los ntawm tag nrho cov ntawm lawv.
  
  Smith tsis muaj lub neej yav tom ntej, nws xav.
  
  Txawm hais tias koj hlais nws li cas, qhov xwm txheej Peruvian - lossis xwm txheej - plunged pab pawg SPEAR rau hauv lub ntiaj teb kev nyuaj siab.
  
  Karin hloov nws txoj hauj lwm raws li lub cim qhia yav dhau los hais tias lawv nyob 130 mais ntawm San Francisco. Tswb tau dhau los ua lus zoo nrog Lauren - ntau dua thiab ntau dua hais qhov tseeb uas yog qhov tseeb, npe npe, chaw, nyiaj hauv txhab nyiaj. Txog tam sim no, Karin tsis tau twv siv ib qho ntawm cov nyiaj, ntshai tias cov tub ceev xwm yuav nyob ntsiag to rau lawv saib seb leej twg tshwm sim. Ua ntej lawv xav tau ib txoj kev npaj txhim khu kev qha thiab khiav tawm.
  
  Yog li ntawd mus rau San Francisco.
  
  Thaum nias, Tswb tau piav qhia tias Webb qee zaum bragged txog qhov nws paub. Tus txiv neej no yog ib tug ritual stalker, ib tug nplua nuj ntxoov ntxoo nrog cov peev txheej los nthuav tawm, ua mob, thiab muaj yuav luag txhua tus neeg hauv ntiaj teb yog tias nws xav tau. Webb ib txwm muab Tswb tidbits, teeb tsa nws, tab sis kuj qhia txog qhov nws hu ua "niam lode."
  
  Qhov 'niam txoj hlab ntsha' no tau dhau los ua ib lub chaw haujlwm tshwj xeeb uas lub megalomaniac khaws tag nrho cov av uas nws tau sau rau leej twg. Tau kawg, nws yeej tsis qhia Bell tias nws nyob qhov twg.
  
  Karin xav txog txhua yam, txawm li cas los xij. Nws muaj qhov tshwj xeeb zoo ntawm kev tuaj yeem pom txhua yam ntawm sab hauv. Thiab nws nco qab lub sijhawm thaum Webb nyiag cov ntaub ntawv los ntawm feem ntau ntawm pab neeg thiab mus xyuas lawv zais cia. Nws lub cim xeeb eidetic tau hla dhau ntawd. Tau kawg, nws tsis yooj yim, tab sis Karin paub tias Webb tom qab ntawd ua haujlwm hauv ib lub chaw ua haujlwm paub zoo hauv Washington thiab tau tswj xyuas cov ntawv xov xwm, uas tam sim no tau sau tseg.
  
  Cov ntaub ntawv loj tau xa mus rau qhov chaw nyob San Francisco tshwj xeeb ib nrab ntawm kaum ob zaug. Kev tshawb nrhiav ntxiv tau qhia tias lwm cov ntaub ntawv loj tau txais los ntawm lwm lub chaw haujlwm paub. Yog li, thaum cov tub ceev xwm khawb los ntawm cov ntaub ntawv tuab, Karin tuaj yeem txiav txim siab qhov nws xav tau.
  
  Dino coj lawv los ntawm kev khiav tsheb, dhau ntawm Golden Gate thiab yav dhau los Fisherman's Wharf. Cov neeg tuaj ncig tebchaws tuaj ncig thaj tsam nrog cov koob yees duab ntawm qhov npaj txhij, tawm mus rau txoj kev yam tsis muaj kev saib xyuas ntau rau lawv tus kheej. Dino sib xyaw rau hauv kev tsheb, muab tub ceev xwm tsis muaj laj thawj pom lawv. Lub toj siab coj lawv mus rau hauv lub nroog, thiab tsis ntev lawv tau ncig ntawm Union Square, hla cov tsev txhab nyiaj thiab chaw muag tshuaj, nkoj thiab khw noj mov, hauv lawv qhov kev sim siab tshaj plaws rau hnub no: nrhiav chaw nres tsheb zoo.
  
  "Tsuas cia nws nyob ntawm no." Wu taw tes rau qhov chaw me me ze ntawm Walgreens. "Qhov chaw nyob yog tsib feeb taug kev los ntawm no."
  
  "Tsib feeb?" Karin hais. "Nws tuaj yeem nyob mus ib txhis yog tias Webb tau tawm ntawm qhov xwm txheej."
  
  "Ntxiv rau," Dino hais thaum nws maj mam mus txog nws qhov chaw, "nws yog Dodge Ram." Kuv yuav muaj sijhawm nyuaj nres kuv lub nroog Yeiuxalees hauv qhov chaw ntawd. "
  
  "Koj puas xav kom kuv ua qhov no? Kuv tuaj yeem tsav tau."
  
  "Auj, tiag tiag? Zoo, tau kawg, Toretto. Cia peb saib seb koj ua li cas - "
  
  "Cov me nyuam," Karin ua pa. "Tau lub fuck. Saib nyob ntawd?"
  
  "Peb xav tau kev nkag tau zoo rau kev khiav tawm sai. Peb xav tau ceev ceev. Peb xav tau ..." Dino nres. "Dam, peb yuav xav tau lub chaw nres tsheb ntev ntev, puas yog?"
  
  Karin nodded. "Tam sim no. Yog tias tsim nyog, peb yuav pw qis ib ntus; peb tuaj yeem tawm ntawm no ib hnub ntxiv thaum cov hmoov av nyob. "
  
  "Dam, Kuv vam tias tsis," Wu yws. "Siv sijhawm txaus nrog koj ob hnub no."
  
  "Qhov no yog teeb meem?" Karin xav thaum Dino tsav Ram mus rau qhov chaw nres tsheb hauv av.
  
  "Zoo, testosterone yog siab me ntsis. Koj ob leeg sib tw zoo li cov kwv tij txhua lub sijhawm. Nws tau txais kev nkees me ntsis thaum lub sijhawm. "
  
  "Peb? Sib tw?" Karin ntsia Dino npau taws. "Peb tiag tiag?"
  
  Tus tub rog hluas luag nrov nrov. "Tsuas yog vim koj tsis xav lees tias kuv zoo dua koj."
  
  "Kuv tsis pom nws." Karin ntsia nws dhau kev thuam, ces tig mus rau Wu. "Koj puas pom qhov no?"
  
  "Cia kuv tso nws li no. Yog tias koj ob leeg tau qaug dej qaug cawv thiab txiav txim siab ua phooj ywg, koj yuav tsum ua nws sawv vim tias koj ob leeg yuav xav ua tus thawj. "
  
  Karin luag hoarsely li Dino thaum kawg pom ib qho chaw rau nws nyiam. "Puas yog ntuj raug txim? Damn, tsuas yog tsis muaj cawv txaus hauv ntiaj teb rau qhov tshwm sim, Woo."
  
  Dino muab tus yuam sij tawm thiab qhib qhov rooj. "Nws yog lub sijhawm los tsom. Txhua qhov kev sib cav tsis zoo no tsis pab. "
  
  "Koj tsis nyiam cov ntxhais, Dino?" Karin koom nrog ob tug txiv neej sawv pem hauv ntej. "Muaj ib lub vaj tsiaj nyob hauv San Francisco. Peb tuaj yeem coj koj mus rau ntawd tom qab peb ua tiav. "
  
  Dino tsis quav ntsej nws, tshem tawm nws lub xov tooj ntawm tes thiab tos qhov chaw nyob uas lawv xav tau thauj khoom. "Peb feeb," nws hais. "Peb npaj txhij?"
  
  Karin rub nws lub xub pwg nyom rau hauv nws lub hnab ev ntawv. "Zoo li ntuj raug txim."
  
  
  * * *
  
  
  Nws yog lub tsev ua haujlwm siab, thiab Webb lub chaw ua haujlwm nyob rau hauv peb caug-tsib pem teb. Karin xav tias qhov no txawv txawv rau nws - ib tug neeg vwm feem ntau nyiam nyob rau theem siab tshaj plaws kom saib xyuas txhua tus - tab sis nws xav tias nws tuaj yeem khaws qhov chaw nyob no kom qis thiab zais cia li ua tau - qhov ntawd yog qhov nws muaj nqis. thiab cov neeg tseem ceeb repository ntawm nws lub neej txoj hauj lwm.
  
  Txhua yam kev ceev faj, nws xav.
  
  Uas tau ua qhov lawv tab tom yuav ua ntau dua ...
  
  Ua dag? Naïve? Ntse? Ntse?
  
  Nws luag ntxhi tsaus rau nws tus kheej thaum nws paub tias cov lus teb yog nyob ntawm qhov tshwm sim.
  
  Cov trio tau nkag los ntawm lub qhov rooj tig hauv pem teb, pom ntau lub elevator, thiab mus rau ntawd. Cov txiv neej thiab poj niam nyob rau hauv tsaus suits wandered rov qab thiab tawm mus. Nyob rau hauv lub ces kaum deb yog lub rooj ntaub ntawv manned los ntawm ob tug dub-haired secretaries. Lub suab nrov qis, txhua tus tau sim tsis txhob ua suab nrov. Karin pom ib tus neeg saib xyuas kev ruaj ntseg hnyav nyob rau ntawm lub ces kaum, uas tau saib ntawm kev hla dhau thiab peb lub koob yees duab kev ruaj ntseg. Nws coj Dino mus rau pawg thawj coj saib.
  
  "Peb caug tsib". Nws nodded. "Ib lub tuam txhab muaj tag nrho hauv pem teb."
  
  "Muaj lub ntsiab lus".
  
  Wu ntsia lub npe. "Minmak systems?" nws nyeem. "Txhua yam yog tib yam, txhua yam yog tib yam."
  
  Cov tuam txhab tsis ntsej muag uas kav lub ntiaj teb.
  
  Karin tsiv mus nyob, mus txog lub elevator thiab muab ob npaug rau-xyuas. Nws yuav tsis ua rau nws xav tsis thoob yog tias nws pom tus lej 35-lossis tus lej ploj tag nrho ua ke-tab sis muaj, dawb thiab ci zoo li tag nrho lwm tus. Cov neeg nyob hauv nias khawm ntawm cov plag tsev sib txawv, thiab Karin tos kom txog thaum kawg, tab sis tsuas yog nws nias 35.
  
  Lawv tsis tas yuav tos ntev. Nws tshem nws lub hnab ev ntawv, ua txuj ua rummage nyob rau hauv rau ib yam dab tsi. Dino thiab Wu kuj tau npaj. Thaum lub elevator dinged thiab lub qhov rooj qhib ntawm lub 35 cim, lub trio tsuas tos ob peb feeb los saib seb lawv tau tawm tsam.
  
  Ib txoj hauv kev polished ncab mus rau qhov deb, nrog lub qhov rooj thiab qhov rais ntawm ob sab. Nyob deb kawg yog ib lub rooj ntoo. Cov phab ntsa tau dai kom zoo nkauj nrog paintings, tasteless thiab tho txawv. Karin twv tias ib tug neeg tau tos txij li thaum nws nias lub pob, tab sis tam sim no lawv nyob ntawm no. Lawv tau npaj txhij, mob siab rau, hluas thiab muaj peev xwm.
  
  Nws taw qhia txoj kev, nkag mus rau hauv lub ntiaj teb coj txawv txawv uas qee yam tseem yog tus txiv neej tuag. Yog tias muaj dab tsi, qhov ntawd yog Webb keeb kwm. Nws niam vein.
  
  Tsis muaj CCTV koob yees duab. Tsis muaj kev ruaj ntseg. Thawj lub qhov rooj nws sim tshee hnyo rau hauv nws lub thav duab uas nws tau ploj mus. Nws yog tag nrho rau kev ua yeeb yam, tsuas yog npog. Nws rub tawm rab phom thiab sau nws lub hnab ris nrog cov ntawv xov xwm. Lub tsho khuam uas nws tau hnav hauv qab nws lub tsho loj tau hnov qhov hnyav tag nrho ntawm no, tab sis tam sim no nws tiv thaiv nws. Pab neeg no nthuav tawm thaum lawv ceev faj los ze ntawm lub rooj.
  
  Karin nres thiab ntsia ob txoj hauv kev hauv ob txoj hauv kev tshiab. Nws xav tsis thoob thaum tus neeg hlau lub suab hais lus.
  
  "Kuv puas tuaj yeem pab koj?"
  
  Nws pom lub sensor txuas rau pem hauv ntej ntawm lub rooj. Txawm li cas los xij, nws tsis pom lub koob yees duab.
  
  "Nyob zoo? Puas muaj leej twg nyob ntawd? Kuv tabtom ua tus neeg ruam.
  
  Tag nrho lub sij hawm no nws tab tom xav txog ib txoj kev npaj hauv nws lub taub hau. Webb cov kwj dej loj ntawm cov ntaub ntawv tsis tsuas yog coj nws mus rau qhov chaw nyob no, nws muaj peev xwm txheeb xyuas qhov chaw ntawm lub davhlau ya nyob twg nws tuaj yeem siv lub tsev tsim cov qauv digital. Nws paub tias lawv yuav tsum tig sab laug thiab sab xis, tab sis nws xav paub tias cov neeg hlau yuav ua li cas ...
  
  "Kuv xav tias peb poob lawm." Nws shrugged, saib Dino thiab Wu. "Tsuas tos, Mr. Robot, thaum peb sim nrhiav ib tus neeg."
  
  Nws tsim nyog sim. Karin mus rau sab laug, cov txiv neej tom qab nws. Thawj tus txiv neej lub roob tshwm rau sab laug, tawm hauv qhov chaw ua haujlwm, tuav lub pob baseball nruj ntawm ib sab tes thiab nplawm nws lub taub hau rau lwm qhov. Ib tug thib ob tshwm sim tom ntej, ua raws li los ntawm ib tug thib peb, thiab ces ib tug plaub tshwm sim rau sab laug, lub sij hawm no nrog rauj.
  
  Wu luag ntxhi. "Peb qab."
  
  Karin yoj nws rab phom. "Los ntawm cov txiv neej, kuv ploj dab tsi?"
  
  Thawj lub roob, ib tug txiv neej nrog lub taub hau taub hau, luag ntxhi. "Muaj radar nyob ntawd, ntxhais, thiab peb nyob hauv qab nws."
  
  "Kuv pom. Yog li, paub Tyler Webb li kuv ua - ib tug txiv neej uas nyiam ua suab nrov thaum lub sijhawm thiab nyob rau qhov zoo - qhov no puas yog nws lub vaj kaj siab? Kev xav? Zoo, peb tsis zoo li yuav thab nws tam sim no, cov tub, puas yog?
  
  "Pob phom tua thiab tub ceev xwm yuav nyob ntawm no hauv kaum feeb," tus txiv neej hais. "HLUB hauv nees nkaum."
  
  "Yuav ua li cas txog kev ruaj ntseg hauv tsev?"
  
  Tus txiv neej luag. "Tsis muaj teeb meem".
  
  "Ua tsaug rau cov ntaub ntawv".
  
  Karin tua nws ntawm caj npab yam tsis tau ceeb toom thiab pom nws stagger. Nws tua lwm zaus, hauv plab, thiab tos kom txog thaum nws tsoo hauv pem teb ua ntej dhia hla nws nraub qaum thiab siv nws tus txha nraub qaum los thawb tawm.
  
  Ib tug ntaus pob ntaus pob tau ya ze rau ntawm nws lub taub hau, nco nws, thiab hla lub qhov rooj, ua rau lub khob thiab thav duab tawg. Nws tsis quav ntsej nws. Wu nyob tom qab nws thiab Dino tau tsiv mus rau lwm qhov. Qhov thib peb rog tau thaiv nws txoj kev. Nws tau tua ob qhov kev txhaj tshuaj ntawm qhov loj, dodged lub viav vias muaj zog, thiab tom qab ntawd tsis muaj kev xaiv tab sis ntaus lub taub hau tsis muaj zog.
  
  Nws dhia rov qab, xav tsis thoob.
  
  Nws tuav rab phom thaum nws poob rau ntawm nws nraub qaum. Nws ntsia ntsoov, nws pom lub ntsej muag loj loj ntsia ntawm nws - lub qhov muag tsis pom kev, siab phem loj nrog cov mos txwv qhov nws tsis tuaj yeem hnov, ntws ntawm cov ntshav uas nws tsis pom, thiab lub club ntoo loj tshaj plaws, stained nrog rab chais hniav, uas nws puas tau - kuv twb pom.
  
  "Fucking caveman."
  
  Karin raug tua thaum lub club poob. Ob lub mos txwv hla dhau lub plab overhanging, tsoo lub qab nthab, tab sis tus batton tseem nqis los. Karin tig nws taub hau. Lub club tau tsaws ntawm ib sab ntawm nws, sib cais hauv pem teb, xa cov nplaim taws los ntawm cov nplaim taws. Nws pw nyob ntawd ib pliag, ces txhais tes tuav nws nruj thiab nws pib tsa nws tus kheej tawm hauv pem teb.
  
  Karin rub rov qab, pom lub ntsej muag txaus ntshai thiab tua ncaj qha rau nws. Lub sij hawm no tus tswv xav tias nws thiab tam sim ntawd staggered, hmoov zoo poob mus rau sab xis thiab ncaj nraim los ntawm lwm tus npoj yaig, cuab tus txiv neej me hauv qab no.
  
  Wu dhia hla nws, tua ob tug loj loj hulks. Cov neeg no poob rau hauv caug. Lub baton ntaus Wu lub bicep, ua rau nws qw. Karin tig mus thiab pom thawj tus txiv neej - tus txiv neej khaus nws tua ntawm ceg - taug kev ntawm nws, tawm hauv txoj kev ntawm cov ntshav qab nws.
  
  "Koj tsuas yog rhuav tshem txhua yam, poj niam. Rau txhua tus. "
  
  "Huag, tam sim no kuv tua koj, kuv yog poj niam, huh? Kuv coj nws koj paub tias peb nyob ntawm no rau dab tsi?"
  
  Nws mus txog rau nws lub club thiab rab riam uas dai ntawm nws txoj siv.
  
  "Koj puas yog luag? Tsuas muaj ib yam ntawm no, koj paub nws. "
  
  Karin nodded. "Muaj tseeb".
  
  "Tab sis koj yuav tsis pom nws."
  
  Nws sai sai ntsia ib ncig ntawm ntau chav uas muaj lub computer terminals, txhua yam tsis muaj kev poob siab, khiav qee yam kev pab cuam, thiab txhua yam zoo ib yam rau lawv cov neeg nyob ze.
  
  Tab sis nws paub zoo dua. "Auj, kuv xav tias kuv ua tau."
  
  Nws kuj paub tias ib tug txiv neej zoo li Webb yuav tsis tau xav txog kev txhim kho qhov hloov. Tsis yog tom qab txhua txoj haujlwm hnyav nws tau muab tso rau kom tau txais cov khoom zoo li no, tsis yog thaum txhua qhov kev nrhiav qab zib uas nws tau ua dhau los tau tshwm sim ntawm no.
  
  Nws dodged tus puav, nres lub tshuab nrog rab riam thiab tso ib tug thib ob mos txwv qhov rau tus txiv neej. Nws dhia thiab ua raws Wu, ces ntsia rov qab saib Dino ua li cas. Txhua yam ua tau zoo. Ib qho teeb meem uas lawv ntsib tam sim no yog tub ceev xwm.
  
  Wu hesited; txoj kev hauv tsev tsis muaj dab tsi. "Koj mus qhov twg?"
  
  Karin khiav dhau los, qhov chaw no tau etched hauv nws lub cim xeeb. "Rau lub qhov tsua ntawm ib qho ntawm cov dab phem tshaj plaws uas puas tau nyob," nws hais. "Yog li cia nws txias. Txoj kev no, cov tub."
  
  
  QHOV TSEEB NTAWM 2
  
  
  Chav tsev nws tus kheej yog qhov qias neeg, qhov kawg ntawm Tyler Webb, teem nrog cov duab sab nraud uas ua tim khawv rau kev npau taws sab hauv. Lawv khaws cov xauv hauv ib lub vib nas this, pom cov duab kos rau ntawm phab ntsa - cov neeg raug tsim txom nyiam thiab kev tsim txom, ua ntej thiab tom qab kev tua phom - thiab cov khoom sib txawv ntawm cov neeg soj xyuas iav los ntawm thoob plaws ntiaj teb tau teem rau ntawm cov rooj nyob ib ncig ntawm chav tsev.
  
  Karin tsis quav ntsej nws qhov zoo tshaj plaws uas nws ua tau, twb hnov sirens los ntawm lub qhov rais iav. Wu thiab Dino tau sawv ntsug thaum nws sib tw ntawm lub davhlau ya nyob twg.
  
  Tom qab muab ob npaug rau kev kuaj xyuas, nws tau lees tias nws yog tib yam uas tau txais cov kwj loj ntawm cov ntaub ntawv txuas nrog lub flash drive ntawm hom tshwj xeeb, thiab saib lub teeb ntsuab me me uas yuav lees paub qhov tsis siv neeg thauj khoom ntawm lub davhlau ya nyob twg cov ntsiab lus. Karin cia siab tias ntau cov ntaub ntawv tuaj yeem raug xa mus thiab teeb tsa lub flash drive raws li. Nws tau nrawm npaum li nws ua tau.
  
  "Peb ua li cas?" Nws ntsia.
  
  Wu shrugged. "Txhua yam nyob twj ywm ntawm no."
  
  Dino hais tias "Tsuas yog kev quaj ntsuag," "Muaj ntau qhov ntawd."
  
  Ib feem ntawm lawv txoj kev npaj yog tso cov neeg raug tsim txom. Qhov no yuav tsis meej pem thiab ncua tub ceev xwm. Karin zoo siab tias lawv tsawg kawg yog neeg thugs thiab tsim nyog lawv cov khoom tshiab yuav los tom ntej hauv lub neej. Nws ntsia lub teeb ntsuab ntsais muag, pom tias ntsais muag sai, thiab paub tias txoj hauj lwm yuav luag tiav.
  
  "Tau npaj".
  
  Sirens quaj sab nraum lub qhov rais.
  
  Qhov taw qhia nres blinking, taw qhia tias txhua yam ua tiav. Nws tshem tawm ib lub me me disk thiab muab tso rau hauv ib lub hnab zippered. "Nws yog lub sij hawm mus".
  
  Tam sim ntawd, cov tub hluas tau txav mus rau pem hauv ntej, ua tib zoo txav ntawm cov neeg poob, los ntshav cov txiv neej thiab ncaws ob tus uas sim sawv. Karin hem lawv nrog nws rab phom, tab sis nws yuav tsis siv nws. Tej zaum tseem yuav muaj qee qhov tsis meej pem txog qhov chaw tua neeg tuaj. Lawv twb yuav tsis khoom nrog lub koob yees duab saib xyuas thiab nug ntau yam lus nug. Tus yuam sij rau kev khiav tawm yog tsis ua kom sai, tsis txawm yuav ceev faj.
  
  Qhov no yuav tsum tau los ua ib qho surprise.
  
  Lawv unzipped lawv lub hnab ev ntawv, tshem tawm lawv cov khoom, thiab ces muab pov tseg lawv lub hnab khoob. Lawv ntsia ib leeg thiab nodded.
  
  "Ib tug tub ceev xwm". Wu tos txais Dino.
  
  "Ib tug tub ceev xwm". Dino nodded mob siab rau Karin.
  
  "Sergeant," nws ua rau nws cov lus Askiv thiab tau mus rau ntawm lub elevator.
  
  Nws tuav hauv nws lub hnab tshos tus yuam sij rau lub hwj chim, rau tsoomfwv thiab kev tswj hwm huab tais, kev tawm tsam tom qab kev tawm tsam, kev ywj pheej nyiaj txiag thiab kev tswj hwm ntawm tub ceev xwm.
  
  Txhua yam lawv xav tau yog qhov chaw nyab xeeb los tso tawm.
  
  
  LUB NTUJ TWENTY-THREE
  
  
  Lwm hnub, lwm lub dav hlau caij, thiab Matt Drake tau hnov ib lub dav hlau loj. Takeoff tsuas yog tshwm sim ib teev dhau los, thiab lawv tau ntes nrog hnub ntawm Atlantic, mus rau Tebchaws Meskas.
  
  Tsis muaj lub tswv yim meej txog qhov twg mus.
  
  Tus thib peb horseman yog Hunger. Drake ntshai xav txog qhov kev ua tsov ua rog uas Order tau tsim rau kev tshaib kev nqhis. Lawv tseem muaj kev koom tes hauv kev tsim thawj riam phom, phom chaw, thiab tshwj xeeb tshaj yog riam phom thib ob, tus tswv code. Hayden tseem khaws tag nrho cov ntaub ntawv rau nws tus kheej, tab sis lub siab los qhia yog loj heev. Tsuas yog qhov tsis meej pem tam sim ntawd thiab qhov chaw tsis paub meej ua rau nws qhov kev tsis pom zoo.
  
  Tus tswv code engineered cov xwm txheej thoob plaws ib nrab ntawm Tebchaws Europe thiab thaum kawg Amelikas los rhuav tshem lub ntiaj teb lub taub hau ntawm lub xeev, rhuav tshem lub teb chaws txoj kev tsim kho, shackle lawv cov tub rog thiab tso cov psychos uas xav xa lub ntiaj teb rov qab mus rau lub sijhawm tsaus ntuj. Nws zoo li frighteningly tiag thiab frighteningly yooj yim. Muaj ib hnub uas thawj domino poob ...
  
  Hayden nyob twj ywm thaum nws nyeem kom txog thaum kawg. Drake cia nws lub siab rov ua dua txhua qhov kev tshwm sim tsis ntev los no: SEAL Team 7; pab pawg tshwj xeeb rog sib koom ua ke; Fabkis poob, feem ntau yog vim cov Russians; thiab tam sim no kev sib txuas nrog cov Neeg Qhab Asmeskas. Tau kawg, cov neeg hauv zos yog cov neeg caij nees zoo heev - tej zaum qhov zoo tshaj plaws uas tau nyob. Tab sis qhov twg yog qhov kev tshaib kev nqhis los ntawm tag nrho cov no?
  
  Alicia snored nyob ib sab ntawm nws, ib lub qhov muag qhib me ntsis. Kenzie sim nws qhov zoo tshaj plaws los ntes qhov xwm txheej hauv video, tab sis Dahl tswj tuav nws nraub qaum. Drake tau sau tseg tias nws tsis yog kev yaum lub cev, tab sis cov lus uas ua rau nws hloov siab. Nws tsis paub meej tias Dal thiab Kensi yuav nyob ze. Nws tsis yog ib qho ntawm nws txoj kev lag luam, tau kawg, thiab nws, qhov tseeb, tau taug kev raws tib txoj kev tsheb ciav hlau, tab sis ...
  
  Drake xav tau qhov zoo tshaj plaws rau Mad Swede thiab qhov ntawd yog nws.
  
  Lauren zaum pem hauv ntej, nrog Smith ze li nws ua tau yam tsis ua rau nws xav tsis thoob. Yorgi, Kinimaka thiab Maiv tau hais lus suab qis tom qab ntawm lub dav hlau; lub cargo tuav lawv nyob rau hauv yog me ntsis ntau tshaj ib tug drafty, rattling, high-ceilinged dab dej. Tsawg kawg ib zaug nws xav ya thawj chav kawm. Txawm tias tus kws qhia tau dhau lub nra ntawm chav kawm.
  
  Lauren tsom ntsoov rau cov ntawv xov xwm uas lawv tseem tab tom ua ntawm lawv tus kheej thiab Washington. Tam sim no qhov kev sib tham tau qeeb thiab tsis tsom, ntau lub tswv yim ntau dua li kev sib tham tiag tiag. Txawm hais tias muaj ntau tus geeks? Drake tsis ntseeg tias lawv yuav pom qhov lawv tab tom nrhiav.
  
  Sij hawm dhau mus thiab lub xeev loj tuaj. Lauren tau txaus siab rau ntau yam khoom siv los ntawm cov teb chaws sib tw. Cov neeg Ixayees zoo li tau txheeb xyuas Asmeskas kev sib txuas yuav luag ib txhij nrog SPIR. British thiab. Cov Suav tseem nyob twj ywm, thiab Fabkis, muaj peev xwm tawm ntawm nws. Drake paub tias lawv yuav tsis hnov dab tsi los ntawm SEALs. Hauv kev muaj tiag, tau kawg, lawv tsis nyob ntawd.
  
  Dahl tau hais tias "Nws yuav txaus siab saib yog tias lawv xa cov pab pawg no mus rau Asmeskas ntsiag to," Dahl hais. "Los yog siv cov lus txib sab hauv."
  
  "Puas tib neeg twb nkag mus rau hauv zej zog?" Hayden ntsia ntsoov. "Kuv tsis ntseeg nws. Cov neeg pw tsaug zog siv sijhawm ntau xyoo los tsim. "
  
  Smith tau hais tias "Thiab nws tsis nyuaj rau ya mus rau qhov tsis paub," Smith hais. "Cov neeg lag luam yeeb tshuaj tau ua qhov no tau ntau xyoo lawm."
  
  "Ib qho kev coj ua rau qhov phem tshaj plaws Indian uas puas tau nyob?" Maiv nug.
  
  "Tsis yog los ntawm Washington, thiab yog tias peb cov neeg sib tw paub, lawv khaws nws zais cia."
  
  "Bullshit".
  
  Drake ntsia lub sijhawm thiab pom tau tias lawv tab tom mus txog Tebchaws Meskas. Nws maj mam co Alicia tsaug zog.
  
  "Wow?"
  
  "Lub sij hawm sawv".
  
  Kenzi leaned los ze zog. "Kuv muaj koj lub raj mis npaj, me nyuam."
  
  Alicia yoj tes ntawm nws. "Dam, fuck! Cia qhov no tawm ntawm kuv mus!"
  
  "Nws tsuas yog kuv xwb!"
  
  Alicia tsiv rov qab mus kom deb li deb raws li lub bulkhead yuav tso cai. "Bloody circus clown fizzog."
  
  "Pop yog dab tsi?" Kinimaka ntsia tiag tiag txaus siab.
  
  "Nws txhais tau tias 'lub ntsej muag' hauv lus Askiv," Drake hais. Thiab nyob rau hauv teb rau Kensi qhov pom tseeb despondency, nws hais tias, "Kuv tsis pom zoo. Koj yog Bobby Dazzler. "
  
  "Yog tiag?" Alicia luag ntxhi.
  
  "Dab tsi? "
  
  "Nws txhais tau tias koj tsis phem saib, hlub."
  
  Kensi frowned li Alicia pib qw, thiab Drake paub tias nws tau hla txoj kab nrog ob tus poj niam. Zoo, tsawg kawg nrog Kenzi. Nws nodded sai sai rau Lauren.
  
  "Tsis tau. Koj paub tseeb? "
  
  Nco ntsoov tig mus rau New Yorker.
  
  "Auj yog, kuv paub tseeb." Lauren tau ceev txaus los zais nws qhov kev xav tsis thoob thiab mus ncaj qha mus tshaj tawm xov xwm. "Muab qee yam rau kuv."
  
  Tam sim ntawd, zoo li yog txoj hmoo, xov xwm zoo rov qab los. Lauren muab nws tso rau hauv lub suab hais lus. "Hav neeg, zoo saib peb tseem muaj kev lom zem." Mr. Obnoxious nyob rau kab dua. "Zoo, txoj xov zoo yog tias thaum koj cov neeg tau txais koj feem ntawm zi, kuv tau ua haujlwm deb ntawm lub computer liab kub. Yog li thawj tus thib ob horseman thiab conquest. Npeeg Jay? Cov dev loj qw."
  
  Hayden tuav nws lub taub hau. "Hais Asmeskas, asshole, lossis kuv yuav tua koj."
  
  Drake ntsia hla lub rooj, paub tias nws tseem nyob twj ywm. Tom qab tag nrho, tus lej tseem ceeb yog nyob rau hauv lawv muaj, thiab cov neeg Asmeskas paub nws. Tom qab ntawd ib qho kev xav ntaus nws, thiab nws tau taw qhia kom nws koom nrog nws tom qab ntawm lub dav hlau.
  
  Lawv nyob ntsiag to ntawm ib leeg.
  
  "Nws puas tuaj yeem poob ib daim ntawv xwb?" nws nug. "Qhov tseem ceeb tshaj plaws ntawm lawv."
  
  Nws ntsia. "Tau kawg, yog tias koj xav kos lub hom phiaj rau peb. Lawv tsis yog ruam li ntawd. "
  
  Nws shrugged. "Kuv paub, tab sis saib lwm qhov."
  
  Hayden tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum. "Zoo, kuv xav tias peb twb tau screwed. Dab tsi ua rau muaj kev puas tsuaj rau lwm qhov kev tsis txaus ntseeg ua rau?
  
  "Cia peb nug SEAL Team 7 thaum lawv tuaj txog ntawm no."
  
  Ob leeg ntsia ib leeg ib pliag, ob leeg xav tsis thoob tias lwm pab pawg tau xaj dab tsi. Kev zais ntawm nws txhua tus txhawj xeeb lawv. Hayden hnov tus txiv neej siab phem pib tham dua thiab tig rov los.
  
  "Tus Neeg Saib Xyuas Jay, Washington xav paub cov ntsiab lus tseeb ntawm Conquest Box."
  
  "Qhia rau lawv tias kuv yuav tiv tauj lawv."
  
  "Mmm, tiag tiag? Zoo."
  
  "Koj puas muaj dab tsi tshiab?"
  
  "Yog, yog, peb xav tau. Muab rau kuv ib pliag."
  
  Hayden tig rov qab rau Drake. "Nws yog lub sijhawm los txiav txim siab, Matt. Yuav xaus?"
  
  Drake rocked rov qab rau nws heels thiab luag nyav. "Ib txwm".
  
  Hayden rub ib daim ntawv los ntawm pawg.
  
  "Koj puas tau pom daim ntawv koj xav tau?"
  
  "Kuv tau xav txog qhov no ob teev dhau los."
  
  "Aw".
  
  Ua ke, thiab tsis muaj lwm qhov thib ob ntawm kev txom nyem, lawv tau rhuav tshem cov hlau lead tseem ceeb tshaj plaws hauv cov saw tseem ceeb. Hayden mam li muab tag nrho cov ntawv rov qab ua ke thiab muab lawv rov qab rau hauv lub thawv xaj. Lwm pab neeg saib lawv ob leeg yam tsis muaj lus pom.
  
  Ua ke lawv zoo li ib tug.
  
  "Zoo". Tus txiv neej los ntawm Washington rov qab los. "Tam sim no peb yeej ua noj nrog roj. Nws zoo nkaus li tias Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg ntaus tus ntsia hlau rau ntawm lub taub hau nrog nws cov lus piav qhia ntawm peb Horseman - Kev tshaib kev nqhis. Cov neeg Khab uas phem tshaj plaws uas puas tau muaj sia nyob thiab nws nyob ib puag ncig los ntawm phom. "
  
  "Native American?" - Kinimaka nug.
  
  "Huag yog, yug hauv 1829; qhov no yog xya puas xyoo tom qab Genghis Khan thiab ib txhiab kaum plaub puas tom qab Hannibal. Yuav luag raws nraim ..." Nws nres.
  
  "Txiv," Kinimaka sau rau hauv qhov khoob.
  
  "Tej zaum, tej zaum," hais tias botanist. "Ib tug neeg ib zaug tau hais tias tsis muaj qhov xwm txheej. Zoo, cia peb saib. Txawm li cas los xij, kuv tau rov qab lub dav hlau thiab tam sim no koj mus rau Oklahoma. "
  
  "Peb puas paub tias tus neeg caij nees qub no yog leej twg?" Drake nug.
  
  "Kuv xav hais tias nws yog Native American nto moo tshaj plaws ntawm lawv txhua tus, tsis yog qhov phem tshaj, tab sis kuv paub dab tsi?"
  
  Alicia nplawm, tseem ib nrab pw tsaug zog. "Tsis yog li ntawd, dammit."
  
  "Zoo, ua tsaug. Zoo, Goyaale, uas txhais tau hais tias "tus uas yawns," yog ib tus thawj coj nto moo ntawm pawg neeg Apache. Lawv tawm tsam Asmeskas thiab Mev thoob plaws hauv nws lub neej, nws qhov kev tawm tsam dhau los ua ib qho kev phem phem hauv Asmeskas sab. "
  
  Mai hais tias "Ntau tus neeg Qhab Asmeskas tau ua," Mai hais.
  
  "Tau kawg, thiab yog lawm. Tab sis tus txiv neej tau hwm los ua tus thawj coj zoo tshaj plaws thiab tus kws tshaj lij, tus thawj coj ntawm kev tua thiab ua pauj kev ua tsov rog. Lub suab no puas paub?
  
  Drake nodded nyob rau hauv kev pom zoo. "Ib yam li Hannibal thiab Genghis Khan."
  
  "Koj tau nws, menyuam. Nws surrendered peb zaug thiab ces khiav peb zaug. Lawv tau ua ntau yam yeeb yaj kiab txog nws qhov kev siv dag zog. Tom qab ntawd nws raug kho raws li neeg raug kaw hauv kev ua tsov ua rog thiab thawj zaug raug thauj mus rau Fort Bowie nrog rau ntau lwm tus. "
  
  "Thiab nws tau khiav tawm dua?" Alicia zoo li nws xav xav li ntawd.
  
  "Tsis muaj. Hauv nws lub hnub nyoog laus, Geronimo tau dhau los ua neeg muaj koob meej. "
  
  "Ah, tam sim no kuv nkag siab," Drake hais. "Nrog Sitting Bull thiab Crazy Nees, nws yog tus nto moo tshaj plaws."
  
  "Zoo, yog lawm, thiab koj puas paub tias peb tus neeg siv los ua ke? Wow-wow, peb zaum ntawm hluav taws. Tsim qhov no thiab qhov ntawd? Tham txog kev xaiv koj tus neeg nyiam nyiam mus noj kas fes nrog - Kuv yuav mus nrog peb tus no. "
  
  Alicia nodded. "Nws yuav yog qhov kev paub tsis nco qab," nws pom zoo. "Piv txwv li, tau kawg, tias Depp thiab Boreanaz tsis pub dawb."
  
  "Hauv xyoo 1850? Tej zaum tsis yog. Tab sis tus txiv neej no Depp? Nws yeej tsis zoo li hnub nyoog, yog li leej twg paub? Nco ntsoov zaj dab neeg txog cov txiv neej cov tshuaj uas tuaj yeem txav tau lawv cov manitou - lawv tus ntsuj plig - dhau sijhawm? Txawm li cas los xij ... Geronimo tau tshwm sim ntawm 1904 Ntiaj Teb Kev Ncaj Ncees thiab ntau lwm qhov kev nthuav qhia tsawg dua. Cov neeg pluag tsis tau tso cai rov qab los tsev, thiab nws tuag ntawm Fort Sill, tseem yog neeg raug kaw hauv tsov rog, xyoo 1909. Nws raug faus rau hauv Fort Sill Indian Cemetery, nyob ib puag ncig ntawm lub ntxa ntawm cov txheeb ze thiab lwm tus neeg raug kaw hauv Apache.
  
  "Rau phom". Dahl hais tias. "Cov txiv neej siab tawv."
  
  "Auj, thiab, tau kawg, ntau rab phom ntawm Fort Sill nws tus kheej, uas niaj hnub no ua haujlwm ua tub rog Asmeskas tub rog lub tsev kawm ntawv. Nws tseem yog tib lub fort active nyob rau yav qab teb tiaj, tau ua lub luag hauj lwm nyob rau hauv lub npe hu ua Indian Wars thiab tau ua hauj lwm nyob rau hauv txhua txhua qhov teeb meem loj txij li thaum 1869. " Lub Geek nres ua ntej ntxiv, "Kev txiav txim xaiv qhov chaw no thiab tus neeg caij tsheb no vim yog vim li cas."
  
  "Tsuas yog riam phom?" - nug Dahl.
  
  "Thiab tsis muaj npe," teb los. "Qhov kev tawm tsam thawj zaug rau hauv Indian Thaj Chaw tau coj los ntawm no los ntawm Buffalo Bill thiab Wild Bill Hickok. Lub fort suav nrog 10 Cavalry, tseem hu ua Buffalo Cov Tub Rog. "
  
  "Yog li ntawd, cia peb sau nws." Dahl sighed. "Geronimo lub ntxa nyob hauv Fort Sill. Qhov Kev Txiav Txim tau tswj kom zais cov phiaj xwm los tsim cov riam phom loj hauv nws tsawg kawg plaub caug xyoo dhau los, thiab tam sim no ib nrab ntawm kaum ob ntawm pawg tub rog tshwj xeeb tshaj plaws hauv ntiaj teb tab tom maj nrawm mus rau nws. "
  
  Hauv kev ntsiag to tob, tus geek hais zoo siab: "Yog, txiv neej, khoom txias, huh?"
  
  
  QHOV TWENTY-FOUR
  
  
  Raws li lub dav hlau tau los rau hauv qhov kawg ntawm kev ya mus rau Oklahoma, cov neeg coob tau sib tham txog qhov lawv paub txog tam sim no - feem ntau ntawm kev tshwm sim txog plaub lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb, Horsemen, thiab riam phom tua neeg uas Nazi tsov rog tau faus rau hauv. lub ntxa ntawm cov qub tub rog. Kev sib koom ua ke yog qhov loj heev, nyuaj, thiab nws yog qhov kev zam tsis tau - vim tias Txoj Cai xav kom nws siv tau rau ib puas xyoo. Thiab txawm tam sim no, raws li cov ntawv nyeem, plaub Horseman yog "Qhov Tseeb Kawg Txiav Txim."
  
  Nyob rau hauv lub teeb ntawm riam phom nrhiav kom deb li deb, dab tsi lub ntuj raug txim nws yuav?
  
  Drake xav txog qhov no. Ua ntej lawv yuav tsum tau mus rau Fort Sill thiab txwv tsis pub txhua leej txhua tus los ntawm lawv txhais tes ntawm riam phom ntawm kev tshaib kev nqhis. Thiab txhawj txog lwm tus mus ncaj nraim rau plaub Horseman - Tus Scourge ntawm Vajtswv. Kuv txhais tau tias ... lub npe no yog dab tsi?
  
  "Kuv tuaj yeem nug ib lo lus nug?" - nws hais tias lub dav hlau pib nqis los.
  
  "Koj twb tau ua lawm," tus geek luag, ua rau Hayden, Alicia thiab May kaw lawv lub qhov muag, lawv lub siab ntev khiav tawm.
  
  "Geronimo tau txais nws lub npe li cas?"
  
  "Geronimo yog ib tug neeg tua rog tiag tiag. Txawm nyob hauv nws lub txaj tuag, nws lees tias nws khuv xim nws qhov kev txiav txim siab tso tseg. Nws cov lus kawg yog: 'Kuv yuav tsum tsis txhob tso tseg. Kuv yuav tsum tawm tsam kom txog thaum kuv yog tus kawg sawv.' Nws kuj muaj cuaj tus poj niam, qee qhov tib lub sijhawm. "
  
  "Tab sis qhov phem tshaj Indian uas puas tau nyob?"
  
  "Thaum nws txoj haujlwm ua tub rog, Geronimo tau nto moo rau nws qhov kev xav tsis txaus ntseeg thiab suav tsis txheeb. Nws ploj mus rau hauv qhov tsua uas tsis muaj qhov tawm, tsuas yog pom sab nraum tom qab. Nws yeej ib txwm yeej, txawm hais tias nws ib txwm nyob hauv cov haiv neeg tsawg. Muaj ib qho chaw hauv New Mexico uas tseem paub txog niaj hnub no yog Geronimo Qhov tsua. Ib zaj dab neeg zoo tshaj qhia txog qhov nws tau coj ib pab pawg me ntawm peb caug yim tus txiv neej, poj niam thiab menyuam yaus uas raug tua los ntawm ntau txhiab tus tub rog Asmeskas thiab Mev rau ntau tshaj ib xyoos. Yog li, nws tau dhau los ua neeg Native American nto moo tshaj plaws ntawm txhua lub sijhawm thiab tau txais nws tus kheej lub npe ntawm "qhov phem tshaj plaws Indian uas puas tau nyob" ntawm cov neeg dawb huv ntawm lub sijhawm. Geronimo yog ib tus tub rog kawg uas tau txais txoj haujlwm ntawm lawv thaj av Tebchaws Meskas."
  
  "Kuv tau raug hu ua 'tus dev phem tshaj plaws uas puas tau nyob," Alicia nco qab wistfully. "Kuv tsis nco qab leej twg."
  
  "Tsuas yog ib zaug?" Kenzi nug. "Qhov no yog qhov txawv".
  
  "Feem ntau nws yog kuv." Maiv luag ntxhi rau nws me ntsis.
  
  "Los yog kuv," Drake hais.
  
  Dahl zoo li nws lub hlwb tawg. "Zoo, Kuv xav tias kuv nco qab ... "
  
  "Fort Sill," tus kws tsav dav hlau hais. "Kaum feeb sab laug. Peb muaj kev tso cai los tsaws thiab nws kub hauv cheeb tsam. "
  
  Drake frowned, npaj nws tus kheej. "Kub? Puas yog nws nyeem los ntawm cov ntawv kho lossis dab tsi?
  
  "Yuav tsum muaj txog yim caum tus neeg nyob ntawd." Kinimaka ntsia lub qhov rais me me.
  
  "Kuv xav tias nws txhais tau tias txhawj xeeb," Yorgi hais. "Los yog raug tua."
  
  Smith hais rau lawv tias "Tsis yog, nws txhais tau tias nws txoj cai," Smith hais rau lawv. "Zoo heev npaj."
  
  Lub dav hlau kov thiab nres sai sai. Yuav luag tam sim ntawd lub qhov rooj cargo rear pib qhib. Pab pawg, twb tau ncab thiab ntawm lawv txhais taw, nrawm nrawm tawm mus rau hauv lub hnub ci, uas ci ntsa iab los ntawm asphalt. Ib lub nyoob hoom qav taub tau tos lawv, uas coj lawv mus rau thaj chaw ntawm Fort Sill. Thaum lawv tuaj txog, ib tug tub ceev xwm ntawm Fort Sill tau qhia lawv txog qhov xwm txheej.
  
  "Peb nyob ntawm no hauv kev npaj kev sib ntaus sib tua tag nrho. Tag nrho cov riam phom yog npaj txhij, loaded thiab aimed. Geronimo lub ntxa ib yam nkaus, thiab peb npaj ua yeeb yaj kiab. "
  
  "Muaj tsib ntawm peb sab laug." Hayden hais. "Kuv tab tom ua nruj ua tsiv ntawm qhov chaw faus neeg. Kuv paub tseeb tias koj paub txog txhua tus neeg muaj peev xwm tawm tsam. "
  
  "Kuv tau npaj txhij lawm, ma'am. Nws yog ib lub koom haum hauv Teb Chaws Asmeskas Tub Rog, kev teeb tsa Marine Corps, thiab kev tiv thaiv huab cua thiab hluav taws kub tub ceev xwm. Cia siab rau kuv thaum kuv qhia koj tias peb tau npog tag nrho peb cov ces kaum. "
  
  Hayden zoned tawm thiab saib raws li Fort Sill tshwm hauv qab no. Drake tau tshuaj xyuas thaj chaw thiab tshawb xyuas nws riam phom ib zaug dhau los.
  
  Kuv paub tseeb tias ntuj txiag teb tsaus cia siab li ntawd.
  
  
  QHOV TWENTY-FIVE
  
  
  Cov huab cua yog hluav taws xob, txhua tus tub rog tau nruj thiab cia siab tias yuav muaj kev tsov rog. Pab neeg taug kev ntawm cov kab cib dav thiab txav mus rau ntau lub tombstones, txhua qhov yog qhov chaw so ntawm tus phab ej poob. Geronimo lub ntxa tau tawm ntawm txoj kev raug ntaus thiab nws coj lawv ntau feeb ntxiv kom tau mus rau nws. Hayden coj txoj kev, thiab Kinimaka coj lub nraub qaum.
  
  Drake mloog, tau siv rau nws ib puag ncig. Lub tsev kawm ntawv ntawm ntau cov tub rog loj heev tsis tau nyob ntsiag to, tab sis hnub no ib tug neeg yuav luag hnov ib nplooj rustling nyob rau hauv cua. Thoob plaws hauv paus cov neeg tau tos. Lawv tau npaj. Qhov kev txiav txim tau raug xa los saum toj saud kom sawv khov kho ntawm lub ntsej muag ntawm qhov yuav tshwm sim. Cov neeg Amelikas yuav tsis poob ntsej muag.
  
  Lawv taug kev ntawm txoj kev nqaim, slate-strewn, lawv khau khiab crunching. Nws zoo li coj txawv txawv nyob rau hauv kev ceeb toom siab hauv lub hauv paus, tab sis lub teb chaws thiab pab pawg lawv tau tawm tsam tsis muaj qhov tsis ntseeg tias muaj peev xwm ua tau dab tsi.
  
  Drake taug kev ib sab ntawm Lauren, uas khaws cov pab pawg tshiab nrog cov ntaub ntawv tshiab.
  
  "Fabkis tseem ua haujlwm. Ob tug ntawm lawv tam sim no, nrog ntau dua ntawm txoj kev. "
  
  "Cov ntawv ceeb toom ntawm kev tua hauv Oklahoma City. Nws tuaj yeem yog British. Nws tsis tuaj yeem hais rau lub sijhawm no. "
  
  Thiab cov lus teb: "Yog lawm, peb muaj riam phom ntawm kev kov yeej. Nws nyob ntawm no. Yog tias koj tso ib tus neeg rau hauv paus, kuv paub tseeb tias peb tuaj yeem hla nws. "
  
  Drake kwv yees tias lawv tej zaum muaj kev nyab xeeb los ntawm SEAL Team 7, tsawg kawg ntawm no ntawm sab hauv. Qhov yooj yim qhov tseeb tias lawv tau tso cai rau hauv Tebchaws Meskas thiab tom qab ntawd mus rau qhov chaw Tub Rog tau qhia nws ib yam dab tsi tsis yog lawm.
  
  Leej twg xa cov ntsaws ruaj ruaj?
  
  Vim li cas?
  
  Hayden qeeb qeeb thaum lawv cov lus qhia coj lawv mus rau lwm qhov, txawm tias txoj kev nqaim dua. Tsis ntev nws nres nyob rau pem hauv ntej ntawm ib nrab kaum ob lub cim qhia.
  
  "Qhov no," nws hais tias, "yog Geronimo."
  
  Ntawm chav kawm, nws yog unmistakable loj heev. Lub gravestone tsis yog ib lub qhov ntxa zoo tib yam, tab sis yog ib tug cairn; Cov pob zeb loj, cov neeg tsim cov pob zeb nyob rau hauv cov duab ntawm ib lub pyramid crude nrog cov plaque teeb nyob rau hauv nruab nrab bearing lub txhob txwm unambiguous lub npe 'Geronimo'. Nws yog ib qho chaw ancient incredibly thiab yuav tsum tau impressive nyob rau hauv nws lub sij hawm. Nws raug franked ntawm lub ntxa ntawm nws tus poj niam Zi-ye thiab nws tus ntxhais Eva Geronimo Godley.
  
  Drake muaj kev ntshai ntawm sab ntsuj plig thaum pom tus tub rog loj lub ntxa, thiab paub tias lwm tus xav li ntawd. Tus txiv neej no yog ib tug tub rog uas tawm tsam feem ntau tawm tsam cov Mev thiab tawm tsam rau nws tsev neeg, nws thaj av thiab nws txoj kev ua neej. Yog lawm, nws poob, ib yam li Cochise, Sitting Bull thiab Crazy Nees ploj, tab sis lawv cov npe nyob rau ntau xyoo.
  
  Ib tug me excavator sawv npaj.
  
  Hayden nodded rau lub hauv paus commander, uas nodded rau tus neeg tsav tsheb excavator. Tsis ntev ib tug loj excavator mus ua hauj lwm, nqa cov av loj loj thiab tawg mus rau hauv av nyob ze. Drake kuj paub txog qhov kev desecration thiab cov lus iab liam uas tuaj yeem tawm tsam cov tub rog, tab sis muaj ntau tus tub rog nyob ze txhais tau tias tsis zoo li leej twg yuav pom. Tej zaum lawv yuav kaw Fort Sill rau pej xeem ib ntus.
  
  Lub Order ua li no li cas?
  
  Kuv xav... ntau xyoo dhau los? Tej zaum kev nkag tau yooj yim dua thaum ntawd. Hayden hais rau tus neeg tsav tsheb backhoe kom khawb tau yooj yim, tsis muaj kev poob siab nco qab Hannibal lub qhov ntxa ntiav uas tsis muaj hleb. Pab neeg saib thaum lub qhov tob zuj zus thiab lub mound ntawm lub ntiaj teb tau siab dua.
  
  Thaum kawg lub excavator nres thiab ob tug txiv neej dhia mus rau hauv lub qhov kom tshem tawm cov kawg ntawm lub ntiaj teb.
  
  Drake maj mam txav mus rau ntawm ntug ntawm lub qhov. Alicia nyiag nrog nws. Raws li kev cia siab, Kinimaka nyob rov qab, tsis xav kom xaus rau hauv qab. Ob tug txiv neej tshem lub hleb hau ntawm cov av thiab qw kom lifting ropes mus txuas rau lub excavator thoob. Tsis ntev lub hleb pib maj mam nce, thiab Drake ntsia ib ncig dua.
  
  Nws paub tias muaj cov neeg sawv ntawm txhua qhov chaw nrog lub ntsej muag tsis txaus ntseeg thiab nyob ib puag ncig lub yeej. Tam sim no nws tau pib kaj ntug rau nws tias yuav tsis muaj kev sib ntaus sib tua. Geronimo lub hleb tau ua tib zoo txo qis rau hauv av, me me ntawm pob zeb thiab av tawg. Hayden ntsia tus thawj coj hauv paus, uas shrugged.
  
  "Koj tog, Agent Jay. Kuv raug txib kom muab txhua yam koj xav tau rau koj. "
  
  Hayden tsiv mus tom ntej raws li ib tug ntawm cov diggers qhib lub hleb hau. Pab neeg no coj tus thawj coj. Lub hau nqa tau yooj yim xav tsis thoob. Drake peered hla tus ncej mus rau hauv qhov tob ntawm lub thawv.
  
  Saib ib qho kev xav tsis thoob ntawm koj lub neej.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden rub tawm, khov rau ib pliag; lub hom phiaj tsis nco qab, nws lub neej tsis nco qab, nws cov phooj ywg dheev ploj mus thaum nws lub hlwb tig mus rau pob zeb.
  
  Tsis txhob...
  
  Nws ua tsis tau. Qhov no yeej muaj tseeb. Tab sis nws tsis tau twv kom deb.
  
  Nyob rau hauv lub hleb, mounted ntawm ib tug titanium bracket, dai ib lub xeev-of-the-art digital screen, thiab raws li lawv saib, nws los txog rau lub neej.
  
  Muffled luag los ntawm cov neeg hais lus. Hayden thiab lwm tus poob rov qab, tsis hais lus. Artificial luag echoed tawm ntawm qhov kev tshuaj ntsuam txhim kho raws li ntau cov xim puv nws, flash tom qab flash ntawm cov hnub qub nce mus rau sab nraud. Pab neeg pib tuaj rau lawv lub siab, thiab Drake tig los rau lawv.
  
  "Puas yog ... Kuv txhais tau tias ... dab tsi -"
  
  Dahl tau los ze dua kom tau zoo dua. "Puas yog laus laus Geronimo tseem nyob ntawm no?"
  
  Hayden rub nws tawm. "Ua tib zoo! Koj tsis nkag siab tag nrho cov ntsiab lus ntawm qhov no?
  
  Dahl ntsais muag. "Qhov no txhais tau hais tias ib tug neeg tso peb lub vijtsam tsis yog lub thawv. Koj puas xav tias qhov no yog riam phom?
  
  Hayden tau hais tias "Kev txiav txim tsis tau tso tseg rau qhov no," Hayden hais. "Tsawg kawg tsis yog thaum nws los txog rau Nazi ua tsov rog ua txhaum cai. Qhov no txhais tau hais tias Kev Txiav Txim yog - "
  
  Tab sis ces lub luag nres.
  
  Hayden froze, tsis paub meej tias yuav xav li cas. Nws ntsia, npaj mus nkaum thiab nkaum. Nws sawv hauv ntej ntawm Lauren. Nws xav kom Kinimaka, Drake thiab Dal tsis nyob ze. Nws...
  
  Lub logo flashed ntawm qhov screen, ci liab ntawm dub, tsis muaj dab tsi ntau tshaj li cov ntshav hauv nws lub siab.
  
  Alicia hais tias "Qhov no yog lub logo ntawm qhov kev txiav txim," Alicia hais.
  
  Kuv tsis nkag siab, "May lees. "Yuav ua li cas lawv thiaj li tau txais qhov screen ntawd? Thiab nws tseem tuaj yeem ua haujlwm li cas?
  
  Yorgi tau hais tias "Lawv tsis tau ua nws."
  
  Lub logo ploj mus thiab Hayden muab txhua yam tawm ntawm nws lub siab. Lub vijtsam dub tau rov tshwm sim thiab lub suab qis qis pib squeak los ntawm cov neeg hais lus.
  
  "Zoo siab txais tos koj tus npau suav phem, cov tub thiab cov ntxhais," nws nyeem, thiab tom qab ntawd muaj ib ntus rau kev luag nyav. "Kev tshaib kev nqhis ua tsaug rau koj, thiab koj yuav tsum paub tias ob tug Horsemen kawg yog qhov phem tshaj plaws ntawm lawv. Yog tias kev tshaib plab tsis dhau koj, kev tuag yuav! Ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Hayden tau siv sijhawm ib pliag los xav tias qhov kev xav ntawm lub siab thiab qhov kev xav tsis zoo tau tshwm sim los ntawm qhov kev dag no.
  
  "Cia li mus ncaj nraim mus rau qhov point. Thib peb Horseman xav ua kom koj puas tsuaj ntau dua li tso cai rau koj los rhuav tshem ib leeg. Kev tshaib kev nqhis ua li ntawd, kuv puas yog? "- txuas ntxiv lub suab guttural. "Thiab tam sim no koj tau tsiv mus rau hauv lub hnub nyoog hluav taws xob, nws yuav tshwm sim ntau, sai dua. Koj puas tau hnov txog Strask Labs?
  
  Hayden frowned, coj ceev ceev saib ib ncig thiab tig rau lub hauv paus commander. Nws tau taub hau thiab tab tom hais lus thaum lub suab txuas ntxiv.
  
  "Qhov no yog ib qho ntawm cov koom haum loj tshaj plaws, ntuj raug txim-khoov ntawm kev tuav lub ntiaj teb. Hwj chim. Kev npam. Muaj nyiaj txiag loj, lawv xav tau txhua yam thiab pib txav mus rau cov pab pawg loj. Tsoomfwv Meskas tsis ntev los no tau tso siab rau Strask Labs. "
  
  Nws txhais li cas? Hayden xav txog nws. Thiab tsis ntev los no li cas?
  
  "Hauv Dallas, Texas, tsis deb ntawm no, Strask muaj lub chaw sim tshuaj lom neeg. Lawv tsim tshuaj, kab mob, kho thiab riam phom. Lawv khiav lub gamut. Yog tias muaj tus kab mob tuag taus nyob rau ntawd, tus kab mob tua neeg ntiaj teb, lub paj hlwb, lossis riam phom lom neeg tshiab, Strask hauv Dallas yuav muaj. Qhov tseeb, "nws yws yws, "nws yog lub khw muag khoom."
  
  Hayden xav nres nws tam sim ntawd. Tej yam tau mus rau qhov tsis zoo.
  
  "Lub chaw sim tshuaj lom neeg tau dhau los ua lub hom phiaj. Kev tshaib kev nqhis yuav raug tso tseg. Koj cov qoob loo thiab cov neeg nyob ib ncig ntawm lub ntiaj teb yuav qhuav thiab tuag. Nws yog cov tshuaj lom neeg tsim uas txhob txwm tshaj tawm hom qoob loo tshwj xeeb thiab tsis tuaj yeem tso tseg. Peb yog Cov Cai Txiav Txim Kawg. Thiab zoo li kuv hais, qhov no yog koj npau suav phem. "
  
  Lub kaw lus nres. Hayden blinked thiab ntsia, kiag li oblivious rau lub ntiaj teb no thiab nws cov teeb meem. Yog tias Qhov Kev Txiav Txim Siab tau tsom mus rau biolab uas tau taw qhia txog kev cog qoob loo thiab npaj ua kom puas tag nrho cov khoom siv, ces ...
  
  Nws ua tau. Thiab tej zaum. Tsis muaj ib qho tsis ntseeg, tus kab mob kuj yuav cuam tshuam rau cov av, yog li ntawd tsis muaj cov qoob loo noj tau zoo dua.
  
  Tom qab ntawd, mam li nco dheev, qhov screen rov muaj txoj sia.
  
  "Auj, thiab tam sim no peb nyob hauv lub hnub nyoog hluav taws xob, cia kuv qhia koj qhov no. Los ntawm kev qhib lub hleb no, los ntawm kev pib sau cov ntaub ntawv no, koj tau teeb tsa tag nrho cov lus tsa suab - hluav taws xob! "
  
  
  QHIA TWENTY-SIV
  
  
  Fort Sill nkag mus rau hauv kev sib tw. Tus thawj coj hauv paus tau qw kom tus kws tshaj lij tuaj thiab tshem tawm cov kaw lus, tshuaj ntsuam, thiab lwm yam uas lawv tuaj yeem pom hauv lub hleb. Hayden pom cov khaub ncaws qub thiab cov pob txha nyob hauv qab thiab yuav tsum xav tias Kev Txiav Txim tau yooj yim tso lub vijtsam sab hauv thiab tso nws rau ib tus neeg nrhiav. Puas yog lub teeb liab txuas nrog lub hauv paus Wi-Fi tau tawm mus thaum lawv qhib lub hleb?
  
  Kuv yuav tsum ntseeg li ntawd. Cov ntawv luam tawm tau cim qhov pib ntawm kev kaw. Feem ntau, cov sensors tau koom nrog. Leej twg ua txhua yam no yog tech savvy. Uas tsa lwm lo lus nug.
  
  "Peb puas tau dhia ua ntej los ntawm Nazi ua tsov ua rog ntawm tsib caug xyoo dhau los txog tam sim no?"
  
  Smith hais tias "Kuv tsis nkag siab nws," Smith hais.
  
  Pab pawg tau txav deb ntawm Geronimo lub ntxa kom tso cai rau lwm tus koom nrog, thiab tam sim no tau sawv hauv ib pab pawg hauv qab ntoo.
  
  "Kuv xav tias nws yog qhov tseeb," Hayden hais. "Tus txivneej hais tias peb yog Txoj Kev Txiav Txim Kawg. Lawv tseem muaj nyob."
  
  Lub hauv paus commander los ze. "Yog li cov neeg, peb tau nce ob npaug thiab peb zaug kuaj peb ib puag ncig. Tsis muaj lub cim ntawm koj cov yeeb ncuab tshwj xeeb. Zoo li lawv pom tseeb tsis pom qhov cim lub sijhawm no thiab kuv tau cem lawv tiag tiag. Muaj hluav taws kub heev ntawm no. " Nws taw tes rau cov tub rog uas nyob ib ncig ntawm lub fort.
  
  Lauren tau sau tseg tias "Qhov no tsis tau txhais hais tias lub teeb liab uas los ntawm qhov ntxa ntawd tsis tau tshaj tawm hauv lwm qhov chaw," Lauren tau sau tseg. "Txhua tus neeg tuaj yeem pom nws hauv ib daim ntawv lossis lwm qhov."
  
  "Txawm hais tias qhov no muaj tseeb," tus thawj coj tau hais tias, "muaj tsawg peb ua tau txog nws. Tam sim no qhov peb ua tau yog hu rau Strask Labs thiab, raws li lawv hais, ceeb toom cov neeg no. "
  
  Nws taw tes rau ib tug txiv neej nyob ze uas twb tau nws lub xov tooj nias rau nws pob ntseg.
  
  Hayden paub tias nws yuav tsum hu rau Tus Tuav Ntaub Ntawv Crowe, tab sis tsis kam lees thaum tus tub rog hu tuaj tshaj lub suab nrov, lub suab nrov tsis kawg ua rau pab pawg SPEAR saib ib ncig ntawm kev txhawj xeeb.
  
  "Qhov no yog 24-teev cov neeg ua haujlwm kuaj," said tus thawj coj hauv paus. "Ntawm hu rau tub rog thiab Tsev Dawb. Kuv tsis tuaj yeem qhia tias nws phem npaum li cas. " Nws liam tus xov tooj hu.
  
  "Koj tsis tas yuav." Hayden hais. "Koj puas tuaj yeem tiv tauj cov tub ceev xwm hauv zos? Xa lawv mus rau Strask thiab qhia lawv tias peb tab tom taug kev. "
  
  "Tam sim ntawd, Agent Jay."
  
  Hayden khiav mus rau lub nyoob hoom qav taub. "Peb yuav tsum tau mus rau Dallas! Tam sim no! "
  
  
  LUB NTUJ TWENTY SEVEN
  
  
  Karin siv qhov tseem ceeb rau nws lub sijhawm tsis txaus ntseeg ua ntej txawm tias pom lub flash drive rau lub computer davhlau ya nyob twg. Nws paub zoo tias ib tug neeg nrog Tyler Webb qhov kev nplua nuj thiab kev cuam tshuam tuaj yeem nruab ib qho cuab yeej siv hauv nws lub computer - tshwj xeeb tshaj yog ib qho uas muaj tag nrho cov lus zais zais uas nws tau sau ntau xyoo.
  
  Thiab ntawm no nws yog.
  
  Hluas nkauj. Khoos phis tawj. Flash-card.
  
  Yav tag los lawv hu kuv tau pes tsawg lub npe? Ntxhais nrog cov ntaub ntawv. Lub taub hau hauv web. Khakaz. Ntev dhau los, nyob deb, tab sis tseem cuam tshuam.
  
  Dino thiab Wu sawv thiab saib, kev soj ntsuam ntawm lub tsev twb zoo li nws ua tau. Lawv muaj cov sensors rau txhua txoj hauv kev thiab cov phiaj xwm nrog cov tswv yim thaub qab rau ob qho tib si nyuaj thiab mos khiav tawm. Tag nrho peb cov tub rog tam sim no nyob rau hauv qhov mob hnyav - raug ntaus, raug mob, maj mam kho los ntawm lawv txoj kev taug kev hauv San Francisco. Lawv kuj kub, tshaib plab thiab luv luv ntawm cov nyiaj. Raws li Karin tau lees paub, lawv twv txhua yam ntawm nws. Txij thaum pib.
  
  "Nws yog lub sijhawm los ua pov thawj koj tus nqi," nws hais.
  
  Nws cov xyoo thaum ntxov yeej tsis tso nws tseg; rau lub sij hawm ntev nws tig nws rov qab los rau lub ntiaj teb. Kev rhuav tshem tus kheej yog ib txoj kev theej txhoj.
  
  "Peb ntseeg koj," Dino hais.
  
  Nws luag ntxhi thaum nws tso lub flash drive thiab saib lub vijtsam loj. Nws tsim txhua yam kom khiav sai li sai tau, thiab tam sim no tsis muaj kev ncua kiag li thaum qhov kev ceeb toom flashed ntawm qhov screen:
  
  Txuas ntxiv?
  
  Damn txoj cai.
  
  Nws zaum thiab tau mus ua haujlwm. Cov keyboard rattled, nws ntiv tes flickered, qhov screen flickered. Nws tsis cia siab tias yuav nrhiav lossis nkag siab tag nrho ib zaug - muaj ntau cov ntaub ntawv gigabytes nyob rau ntawd - thiab yog vim li cas nws thiaj li ua txhua yam kom ruaj ntseg zoo li ua tau ua ntej thauj khoom. Nws kuj tau qhib ob peb tus as-qhauj hauv ntug dej thiab ob peb tus as-qhauj hauv Los Angeles uas lawv yuav tuaj yeem tso nyiaj sai sai rau hauv. Tau kawg, nws nco ntsoov txhua yam ntawm nws lub sijhawm ntawm SPEAR; nws yog qhov tshwm sim tom qab Webb txoj kev tuag uas yuav ua rau muaj teeb meem.
  
  Tsis quav ntsej txog cov ntaub ntawv tsis zoo tab sis tsis zoo rau tam sim no thiab tsom mus rau nws cov nyiaj txiag, nws tig nws tus ntiv tes thiab tshuaj ntsuam mus rau hauv qhov cua daj cua dub ntawm cov ntaub ntawv. Dino gasped thaum nws tawm tsam kom nyob twj ywm.
  
  "Damn nws, Kuv xav tias kuv yog ib tug neeg txawj ntse ntawm Sonic. Kuv bet koj ua qhov prickly me shit tua thoob qhov chaw, huh?
  
  "Koj puas paub Sonic? Los ntawm Master System lossis Mega Drive? Puas yog peb txhua tus hluas dhau rau qhov no?
  
  Dino ntsia puzzled. "Playstation, txiv neej. Thiab retro zoo dua. "
  
  Karin tuav nws lub taub hau, yuam nws tus kheej luag nyav. "Huag yog, nws yog retro kiag li, txiv neej."
  
  Kev khawb tob rau hauv cov ntaub ntawv nyiaj txiag, nws sai sai nrhiav tau tus lej account, txheeb cov lej, thiab cov lus txib tseem ceeb. Nws pom cov tsev txhab nyiaj, feem ntau ntawm lawv nyob sab nraud. Nws pom ntau tshaj xya caum-tsib nyiaj sib txawv.
  
  "Zoo kawg."
  
  Dino rub lub rooj zaum. "Yog lawm, kuv muaj lub sijhawm nyuaj taug qab ob. Thiab lawv ob leeg yog khoob!"
  
  Karin paub tias nws tsis muaj sijhawm los xyuas txhua tus account. Nws yuav tsum tau txiav nws thiab xaiv qhov zoo tshaj plaws. Ingeniously, nws twb tau sau ib qho kev pab cuam yooj yim uas yuav mus los ntawm cov ntaub ntawv thiab qhia txog cov nyiaj uas muaj tus lej siab tshaj plaws. Nws tso nws tam sim no thiab tos tsib vib nas this.
  
  Peb daim kab txaij xiav flashing zoo li pheej hmoo.
  
  "Cia peb saib koj."
  
  Thawj tus account flashed. Nws yog nyob rau hauv Cayman Islands, tsis siv, thiab pom qhov sib npaug ntawm peb caug txhiab nyiaj. Karin ntsais muag. Koj yuav tsum tso dag! Nws paub tias Webb thaum kawg tau txiav kev sib raug zoo hauv nws txoj kev nrhiav kev tsis txaus ntseeg ntawm Saint Germain cov khoom muaj nqis - nws tau mus nws ib leeg thiab tau siv nyiaj ntau heev kom tsis txhob raug ntes thiab nrhiav tub rog mus txog thaum kawg, nws tau them nyiaj ntau txhiab los thov ib qho kev nyiam zaum kawg, - tab sis nws tsis cia siab tias nws cov nyiaj yuav depleted.
  
  Nyob rau hauv txhua rooj plaub, nws sai sai xa peb caug txhiab mus rau hauv lub zos Los Angeles bank account nws twb qhib lawm.
  
  Nws yog qhov txaus ntshai, tab sis yog tias peb maj nrawm, peb tuaj yeem thim cov nyiaj thiab nqa nrog peb. Yog hais tias ib tug neeg tau spying ntawm tus account, uas zoo li tsis zoo li muab nws cov nyiaj tshuav tsawg, lawv yuav tsum ua tau ua ntej leej twg pom.
  
  Nws tsiv mus rau lwm tus account, pom qhov nyiaj tshuav yog yim caum txhiab nyiaj, thiab yuav tsum lees tias nws zoo dua li qhov no. Tab sis tsis muaj dab tsi zoo li ntau lab nws tau xav txog. Ib sab ntawm nws, Dino nyob twj ywm. Nws muab nyiaj ntsuab thiab tuav nws ua pa, nias daim nqi kawg.
  
  Damn nws. Kaum tsib txhiab?
  
  Nws raug yuam kom saib los ntawm cov nqi seem, nyiaj tawm los ntawm qhov kawg ntawm cov lej ntawm ib puas thiab peb caug txhiab daus las. Nws tsis yog phem, tab sis nws tsis yog lub neej lav hom nyiaj. Qhov no yuav siv sijhawm, thiab nws tau ceev faj txog kev sib txuas ntev dua, tab sis tam sim no qhov tsis txaus ntawm cov khoom siv tau ua rau cov kauj ruam tom ntej.
  
  "Foos rau blackmail," nws hais.
  
  "Kuv tsis txaus siab rau qhov no," Dino hais.
  
  "Nyob ntawm nws yog leej twg," Karin sau tseg. "Thiab lawv ua dab tsi. Peb tuaj yeem nthuav tawm cov neeg phem tiag tiag - tej zaum los ntawm qee lub vev xaib tshwj xeeb tshiab - thiab sib tham txog qhov peb yuav ua li cas txog cov uas yuav poob ob peb phaus. "
  
  Wu tuav nws lub taub hau. "Dab tsi?" - Kuv nug.
  
  "Ib ob peb las. Tsentarinos. Wonga. Damn, peb pib qhov twg?"
  
  Cov ntaub ntawv tshiab muaj ntau nplooj ntawv ntawm cov npe, txhua qhov ua siab tawv thiab nrog rau daim duab thiab hnub tim. Karin scroll down daim ntawv. "Txoj cai, zoo, lawv nyob hauv cov ntawv sau. Tsawg kawg yog ib yam dab tsi. Ib qho kev nyiam?
  
  Dino hais tias "Kuv tsis paub ib tug neeg nplua nuj," Dino hais. "Tsis txhob hais blackmailing ib tug neeg."
  
  "Kuv paub qee lub npe no," Wu tau hais tias Karin ntseeg siab dhau los ntawm AC nplooj ntawv. "Cov neeg nto moo. Cov hnub qub ncaws pob. TV presenters. Tus Tswv, leej twg yog tus txiv neej Webb?"
  
  "Nws yog leej twg?" Karin xav tias qhov kev ntxub ntxaug tshwm sim nrog lub zog tshiab. "Ib qho ntawm qhov phem tshaj plaws, creepiest thiab muaj zog tshaj plaws creatures uas puas tau nyob. Kev phem incarnate, muaj peev xwm cuam tshuam rau txhua lub neej hauv ntiaj teb. "
  
  Dino hais tias "Kuv tuaj yeem sau npe ob peb ntawm lawv tam sim no,"
  
  "Yog lawm, leej twg tuaj yeem ua qhov ntawd. Tab sis cov no yog cov assholes uas peb xav nyob hauv. "
  
  Karin tau tshuaj xyuas nws qhov system firewalls, nrhiav ib qho kev ceeb toom thaum ntxov uas lwm tus neeg nyob ib puag ncig. Tsis muaj ib yam dab tsi xav tau, tab sis nws tsis yog qhov tsis muaj txiaj ntsig los ntseeg tias ib tus neeg nyob ntawd tsis muaj ntse dua nws.
  
  "Kuaj tag nrho qhov chaw," nws hais, tshem lub flash drive. "Peb yuav tsum tau saib xyuas txhua yam rau ib hnub lossis li ntawd los ntawm Site B. Tom qab ntawd peb yuav pom."
  
  
  * * *
  
  
  Qhov no yog tag nrho ib feem ntawm nws kev npaj ceev faj. Yog tias muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm thiab lawv pom, ntes lossis tua, nws yuav tsis yog vim tsis muaj kev npaj. Karin siv txhua qhov ua kom yuam kev hauv nws lub arsenal loj thiab txhua ooj ntawm nws txoj kev txawj ntse los tiv thaiv lawv.
  
  Thiab kuv txoj kev npaj. Kuv lub txim me me.
  
  Dino, Wu thiab nws tau tawm hauv lawv lub tsev hauv cov suab puam thiab lawv tus kheej nyob hauv ib lub tsev me me uas lawv pom nyob hauv nruab nrab ntawm qhov tsis pom qhov twg. Nws siv sij hawm ntau lub lim tiam ntawm kev tshawb nrhiav, tab sis ib zaug pom, nws tau dhau los ua qhov chaw zoo tshaj plaws rau lub tsev qiv ntawv thaub qab. Wu tau siv nees nkaum plaub teev saib lub tsev ntawm CCTV. Karin thiab Dino tau tsav tsheb mus rau Los Angeles, tshem tawm cov nyiaj khaws tseg thiab muab tso rau lwm qhov, tshawb xyuas nws lub network firewalls, lawv qhov kev ntseeg siab thiab lub xeev lawv nyob hauv. Sijhawm dhau los nws pom tsis muaj lub cim qhia tias qhov no tau raug sim hauv txhua txoj kev.
  
  Methodically thiab ua tib zoo, txawm li cas los xij; Nws yog tib txoj kev uas lawv yuav nyob ywj pheej.
  
  Ib tag peb caug teev dhau los thaum lawv rov qab los rau hauv tsev. Ob peb daim tshev ntxiv thiab Karin tau npaj ua haujlwm nrog lub flash drive dua.
  
  "Koj puas tau kuaj xyuas lub koob yees duab?" - nws nug.
  
  "Yog, cia li ua."
  
  Nws tsuas yog siv ob peb vib nas this thiab tom qab ntawd, ib zaug ntxiv, nws scrolled los ntawm cov npe ntawm cov npe. Tom qab C, tau kawg, tuaj D.
  
  Matt Drake tsis nyob hauv daim ntawv teev npe.
  
  Tab sis muaj ib ntu cais rau SPEAR. Drake lub npe tau nyob hauv daim ntawv teev npe. Yog li ntawd yog Alicia Miles. Hayden Jay thiab Mano Kinimaka nws tau cia siab. Nws pom Bridget Mackenzie - tsis xav tsis thoob. Lancelot Smith? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Yog. Interestingly, tsis muaj kev siv rau Thorsten Dahl.
  
  Tab sis muaj kev siv rau Karin Blake.
  
  Nws ntsia nws ib pliag, ces txiav txim siab tsis quav ntsej nws rau tam sim no. Lwm cov kev txuas uas cuam tshuam nrog pab pawg SPEAR thiab ntxiv rau hauv qab ntawm thawj nplooj ntawv yog los ntawm Kimberly Crow, Tus Tuav Ntaub Ntawv Tiv Thaiv; Rau Nicholas Bell, neeg raug kaw; thiab tag nrho cov ntawv teev npe hu ua "Tsev Neeg / Cov Phooj Ywg".
  
  Damn, tus txiv neej no yeej mus rau hauv lub zos rau lawv.
  
  Zoo.
  
  Thawj nias yuav tsum tau yooj yim ntawm lub npe: Matt Drake.
  
  Nws lub ntsej muag flickered, hloov pauv, thiab tom qab ntawd pib nthuav dav; nws ob lub qhov muag widened mus rau qhov loj ntawm saucers.
  
  "Fuck kuv,"ntxhi ntshai. "Aw. Fuck. kuv."
  
  
  QHOV TWENTY-EIGHT
  
  
  Matt Drake pom Strask Laboratories kos npe ntev ua ntej lawv mus txog ntawd. Nyob rau sab nrauv ntawm Dallas, nws tseem yog ib lub tsev siab, thiab nws cov xim xiav thiab dawb stylized 'S' logo tau teeb tsa rau saum cov qauv. Txawm li cas los xij, lawv lub tsheb tau txav mus sai, thiab tsis ntev nws pom tias tag nrho cov av qhib ua ntej.
  
  Strask Labs saib tsis tseem ceeb, tsis meej pem, ib lub pas hauv lub log, thiab qhov ntawd, tsis muaj qhov tsis ntseeg, yog lub tswv yim. Nws lub qhov rais yog impenetrable, tab sis muaj ntau yam. Nws lub tsheb nres tau npog hauv lub zes ntawm CCTV koob yees duab, tab sis qhov ntawd yog lub ntiaj teb. Tsis muaj leej twg tuaj yeem qhia tau tias cov koob yees duab tau siab npaum li cas lossis lawv txuas mus ntev npaum li cas. Tsis muaj ib lub rooj vag uas tsis muaj qhov thaiv tsis tau. Tsis muaj kev ruaj ntseg pom kiag li.
  
  "Tam sim no teb?" - nug Dahl.
  
  Hayden pinched tus choj ntawm nws lub qhov ntswg. "Tuag ntsiag to," yog txhua yam nws hais.
  
  Drake kawm txog toj roob hauv pes. Qhov chaw nres tsheb yog L-shaped nyob ib ncig ntawm lub tsev, pem hauv ntej thiab sab hnub tuaj. Nyob rau sab hnub poob yog ib tug ntxhab, nyom embankment. Tsis muaj laj kab. Tag nrho cheeb tsam tau qhib txoj kev npaj. Kev sib txuas ntawm txoj kev khiav ncig nws, thiab ntau lub tsev ua haujlwm me me, warehouses thiab strip malls ua rau lub vista tam sim ntawd.
  
  "Tub ceev xwm," Dahl hais.
  
  DPD cov tub ceev xwm twb nyob ntawm qhov chaw, nres sab nraum thaj tsam ntawm sab ntawm txoj kev. Hayden hais rau lawv cov neeg tsav tsheb kom nres ze thiab dhia tawm.
  
  Drake sai raws kuv.
  
  "Koj puas pom dab tsi? Dab tsi? Hayden nug.
  
  Tus tub ceev xwm siab nrog lub ntsej muag ntsia. "Qhov koj pom yog qhov peb muaj, ma'am. Peb raug yuam kom saib xyuas thiab tsis ua dab tsi. "
  
  Hayden foom. "Yog li peb tsis paub tias peb tau txais peb tus kheej li cas. Tsuas yog tus neeg vwm txoj kev cog lus tias tej yam phem npaum li lawv tuaj yeem ua tau. "
  
  Alicia shrugged. "Nyob zoo, dab tsi tshiab?"
  
  Dahl tau hais tias "Yog tias lawv muaj riam phom lom lossis cov cuab yeej siv tshuaj lom neeg tawm ntawm qhov ntawd uas tsim tshwj xeeb los rhuav tshem peb cov qoob loo, ces peb tsis muaj kev xaiv," Dahl hais.
  
  "Thiab koj xav li cas peb nkag mus hauv?"
  
  "Lub taub hau rau pem hauv ntej," Dahl hais nrog luag nyav. "Puas muaj lwm txoj kev?"
  
  "Tsis yog rau peb," Drake hais. "Koj puas tau npaj?"
  
  "Dab tsi," Alicia yws. "Kuv vam tias koj ob leeg yuav tsis tuav tes."
  
  Hayden nug cov khoom uas lawv thov thiab muab rau lawv. Drake coj nws lub npog ntsej muag roj thiab muab tso rau. Tsis muaj kev pheej hmoo hauv chav kuaj.
  
  Drake tom qab ntawd hla tus nyom nyom thiab dhia hla ib qhov kwj deg hauv qab mus rau thaj chaw nres tsheb. Txog plaub caug lub tsheb tau tawg mus rau txhua qhov chaw, cov neeg xa xov xwm niaj hnub ntawm cov hnub nyoog sib txawv thiab kev huv. Tsis muaj dab tsi txawv txawv. Dahl jogged ib sab ntawm nws, Alicia thiab May rau nws sab xis. Lawv tau npaj txhij thiab lawv cov riam phom tau npaj txhij. Drake xav tias qhov phem tshaj plaws, tab sis tam sim no txhua yam uas tau txais tos lawv yog qhov ntsiag to eerie.
  
  "Koj puas xav tias cov ntaub ntawv tau mus txog lwm pab pawg?" Kinimaka ntsia ib ncig ntawm lub perimeter. "Yog tias qee lub tebchaws no tau txais cua uas cov riam phom lom neeg nyob ntawm no thiab muaj kev cuam tshuam hauv chav kuaj no, peb yuav ntsib kev tawm tsam. Thiab Strask tsis muaj kev nyab xeeb dua li Fort Sill. "
  
  "Lwm pab pawg?" Lauren sighed rau hauv kev sib txuas lus. "Kuv txhawj xeeb tias qhov kev kaw lus ntawm Kev Txiav Txim tau tshaj tawm yam tsis muaj kev txwv. Thiab hais tias cua daj cua dub yuav zoo nyob rau hauv tag nrho viav vias. "
  
  Kinimaki lub qhov ncauj tig mus rau hauv lub voj voog loj. "Aw."
  
  Drake thiab Dahl tau tsiv mus, ua haujlwm ntawm lub tsheb thiab ua kom lawv lub qhov muag ntawm txhua qhov rais. Tsis muaj dab tsi txav. Tsis muaj lub tswb nrov sab hauv. Lawv mus txog ntawm txoj kev uas coj mus rau qhov chaw tos txais loj thiab pom tias txawm tias cov qhov rais me me no tau tsaus.
  
  Dahl hais tias "Yog tias kuv xa tuaj ntawm no," Dahl hais. "Kuv xav tam sim ntawd xav tias qhov no tsis yog qhov chaw sim zoo tib yam."
  
  "Yog, phooj ywg. Nws yog ib txwm zoo dua kom muaj kev txais tos me me zoo. "
  
  Dahl sim lub qhov rooj thiab ntsia xav tsis thoob. "Xauv."
  
  Drake tos Hayden cov lus txib thiab kev txiav txim. "Mus."
  
  Nrog lub npog ntsej muag roj txwv nws lub zeem muag, nws tau saib thaum Dahl qhib lub qhov rooj dav thiab tom qab ntawd swb sab hauv. Drake tau nce qib nws HK tshiab thaum tab tom nrhiav cov yeeb ncuab. Thawj qhov uas lawv pom yog lub cev pw ze ntawm lub rooj txais tos thiab hauv txoj kev hauv qab.
  
  "Caij". Dahl khiav mus rau thawj tus, npog los ntawm Alicia. Mai khiav mus rau qhov thib ob, npog los ntawm Drake. Tus Swede tau kuaj xyuas nws cov mem tes sai.
  
  "Ua Vajtswv tsaug,"nws hais. "Nws tseem ciaj sia".
  
  "Thiab qhov no ib yam nkaus," Mai lees paub thiab tsa tus neeg raug tsim txom daim tawv muag. "Kuv xav tias nws raug tshuaj. Pw pa taws, lossis txawm lub sijhawm zoo li cas lawv hu nws. "
  
  Hayden nqa cov pa roj, vapor thiab fume detector nrog nws. "Nws yog ib yam li ntawd. Tsis muaj tshuaj lom. Tsis tuag. Tej zaum tej yam teeb pom kev rau lawv pw?"
  
  "Vodka tau hloov mus ua riam phom," Alicia hais tias, nws lub suab cuam tshuam los ntawm lub npog ntsej muag. "Qhov ntawd yuav txaus."
  
  Kensi ntsia nws, maj mam tuav nws lub taub hau.
  
  "Koj saib dab tsi, Bridget?"
  
  "Zoo, tsawg kawg nrog lub npog ntsej muag no kuv tuaj yeem saib koj yam tsis muaj pov tseg."
  
  Hayden tau hais tias "Cov pa roj yuav tsum yog cov roj ua haujlwm sai, muaj kev pabcuam tag nrho," Hayden tau hais. "Yuav ua li cas lub ntuj raug txim lawv ua li ntawd?"
  
  Lauren hais tias, "Vents," Lauren hais. "Cua sov, cua txias, ib yam dab tsi zoo li ntawd. Txawm li cas los xij, tej zaum, qhov chaw muaj cov kws tshawb fawb raug kaw hauv lawv lub chaw soj nstuam. Muab hom chaw, tsis yog txhua qhov chaw kuaj lossis chaw cia khoom yuav txuas nrog lub hauv paus loj. "
  
  "Ok," Hayden hais. "Yog vim li cas? Lawv ua tiav dab tsi los ntawm muab tag nrho cov neeg ua haujlwm pw?
  
  Lub suab tshiab tau tsoo rau hauv lawv qhov kev sib tham, tsis yog los ntawm kev sib txuas lus, tab sis los ntawm qee yam ntawm lub suab nrov uas tej zaum yuav npog tag nrho lub tsev.
  
  "Koj nyob ntawm no? Yuav ua li cas txog tus so? Oh zoo. Tom qab ntawd peb tuaj yeem pib li ntawm kaum ob vib nas this. "
  
  Drake sai tig ib ncig, saib lub qhov rooj. Lauren lub suab tau dhau los ntawm tus neeg sib txuas lus zoo li lub tidal nthwv dej.
  
  "Peb tau los ze! Kuv xav tias cov neeg Ixayees. Cia peb hla tam sim no. Thiab cov Swedes!"
  
  "Yog tias muaj ib qho chaw uas tsis muaj phom..." Alicia taw qhia.
  
  Kev tua tau pib lawm; Cov tub ceev xwm Dallas tsis muaj qhov tsis ntseeg ntawm txoj kev ntawm cov infiltrators. Txawm li cas los xij, qhov kev tawm tsam tau tshwm sim sai heev. Drake twb tau taug kev ntawm txoj kev hauv tsev thiab txuas nrog nws tus neeg sib txuas lus, thov kom kaw qhov xwm txheej ceev uas yuav qhib feem ntau ntawm cov qhov rooj sab hauv. Thaum lub sij hawm ntawd, ib kab loj ntawm lub qhov rais tom qab thawj kab ntawm lub qhov rooj tawg, cov grenades sai sai ua rau peb lub glazing. Drake pom rab chais-ntse shrapnel tawg nyob rau hauv ib tug tuag taus, unstoppable nthwv dej, spilling thoob plaws chav. Shards embedded nyob rau hauv txhua qhov chaw. Cov partitions sab hauv thiab lub qhov rais chaw ua hauj lwm kuj tawg los yog poob. Drake taw phom ntawm lub qhov rooj.
  
  Lauren lub suab: "Ob, peb, tsib, yim, xya."
  
  Nws sai sai nkag mus rau lub override code, ces khiav los ntawm nws, ua raws li los ntawm lwm pab neeg. Muaj lub cev nyob txhua qhov chaw, ua rau tsis nco qab los ntawm cov pa pw tsaug zog.
  
  "Nws puas muaj kev nyab xeeb rau peb tshem tawm peb lub qhov ncauj qhov ntswg?" nws nug.
  
  Hayden saib xyuas huab cua zoo. "Kuv tsis pom zoo. Yog lawm, tam sim no yog qhov tseeb, tab sis leej twg qhia cov roj tuaj yeem ua nws dua. "
  
  "Nrog qhov phem tshaj," ntxiv Dahl.
  
  "Dam nws".
  
  Drake qhib hluav taws thaum nws pom daim npog ntsej muag nkag mus. Tsib zaug ib zaug, yog li lawv yog cov neeg Lavxias, tso lawv tus kheej ntawm lawv cov mos txwv thiab tsis saib xyuas leej twg lawv raug mob ntawm txoj kev. Drake ntaus ib qho ntawm lub tsho khuam, tus so khiav.
  
  "Kuv xav tias peb tuaj yeem hais nrog kev ntseeg siab tias pab pawg Lavxias tsis nyob rau hauv tsoomfwv kev nplua. Tsis muaj tsoomfwv hauv nws lub siab zoo yuav pom zoo rau qhov no. "
  
  Kinimaka luag nyav. "Peb tab tom hais lus Russians ntawm no, phooj ywg. Hais nyuaj."
  
  "Thiab yog tias lawv xav tias lawv tuaj yeem khiav mus nrog nws," Kenzie tau hais. "Ixayees ib yam."
  
  Drake coj qhov chaw nkaum tom qab lub rooj. Lub partitions nyob ib ncig ntawm lub perimeter ntawm lub internal labyrinth ntawm chaw ua hauj lwm yog flimsy ntawm qhov zoo tshaj plaws. Lawv yuav tsum txav mus ntxiv.
  
  Nws yoj rau Alicia thiab May thaum nws hla dhau. "Lauren," nws hais. "Peb puas paub cov riam phom lom neeg nyob qhov twg?"
  
  "Tsis tau. Tab sis cov ntaub ntawv tab tom tuaj. "
  
  Drake ua ib tug grimace. Cov bureaucrats tua neeg tej zaum yuav hnyav tus nqi ntawm lub neej tiv thaiv cov nyiaj tau los. Hayden thawb dhau los. "Mus tob," nws hais. "Yog li nws yuav yog."
  
  Cov Russians raug rho tawm haujlwm ntawm cov chaw haujlwm sab hauv. Cov mos txwv tau rub los ntawm daim tawv nqaij fiberglass, ua rau cov vaj huam sib luag tawg thiab cov pob zeb txhuas ya mus txhua qhov chaw. Drake tsis tsa nws taub hau. Hayden nkag mus rau pem hauv ntej.
  
  Drake ntsia nruab nrab ntawm lub rubble. "Kuv tsis tuaj yeem pom kuv qhov muag ntawm lawv."
  
  Dahl zaum ntawm qhov sib txawv ntawm qhov pom. "Kuv ua tau". Nws raug rho tawm haujlwm; Tus txiv neej poob, tab sis Dahl co nws lub taub hau grimly.
  
  "Vest. Tseem tsib muaj zog. "
  
  Lauren xaus qhov kev hu. "Tsuas yog ib qho ntawm cov ntaub ntawv, tib neeg. Cov lus txib uas tso tawm tus neeg sawv cev pw tsaug zog yog los ntawm sab hauv lub tsev. "
  
  "Muaj tau," Hayden hais. "Lauren, Swedes nyob qhov twg?"
  
  Silence, ces: "Los ntawm txoj kev lawv tuaj, kuv hais los ntawm lwm sab ntawm lub tsev, mus ncaj nraim rau koj."
  
  "Dam, ces peb yuav tsum tau mus rau lub hauv paus ntsiab lus ua ntej. Xav tias qhov no yog txoj hauv kev mus rau theem qis, Lauren?
  
  "Yog lawm, tab sis peb tsis paub qhov twg riam phom lom neeg tseem nyob."
  
  "Nws nyob ntawd," Hayden hais. "Lawv yuav tsum ruam los khaws nws nyob qhov twg."
  
  Drake nodded rau Dahl. "Koj puas nyob zoo?"
  
  "Muaj tseeb. Tab sis raws li koj tau hais dhau los, tsis muaj tsoomfwv yuav tso cai rau qhov kev tawm tsam no. "
  
  "Tam sim no koj xav tias Swedes ua nws tus kheej?"
  
  Dahl frowned, tab sis tsis hais dab tsi. Thaum lub sijhawm ntawd, txhua yam tuaj yeem ua tau, thiab qhov kev tshwm sim tshiab uas Kev Txiav Txim yuav tseem ua haujlwm, hloov kho rau cov txheej txheem niaj hnub, kuj muab cov lus nug tag nrho ntawm nplooj ntawv. Muaj pes tsawg kauj ruam ua ntej peb?
  
  Thiab plaub? Yog tias kev tshaib plab tsis dhau koj, kev tuag yuav!
  
  Drake dov dua. Kinimaka nkag mus rau sab nraud ntawm qhov chaw ua haujlwm thiab nias nws tus kheej tawm tsam phab ntsa sab nrauv, ua raws li Smith thaum lawv sib sau ua ke rau hauv nruab nrab sab hauv. Hayden, Maiv thiab Yorgi taug kev ncaj nraim los ntawm nruab nrab. Drake raug rho tawm haujlwm tom qab txhaj tshuaj los pin cov Russians rau hauv av. Kenzi crabbed ntawm lawv, tuav rab yaj phom, tab sis txawm li cas los xij ntsia tsis txaus ntseeg. Tus ntxhais txom nyem twb ploj lawm nws katana.
  
  Drake mus txog qhov kawg ntawm qhov chaw ua haujlwm qhib kev npaj. Hayden twb nyob ntawd lawm, saib ib ncig ntawm qhov chaw qhib uas coj mus rau lub tsev txhab nyiaj of elevator thiab lwm thaj chaw loj ntawm chaw ua haujlwm dhau ntawm nws. Muaj Swedes qhov chaw nyob ntawd.
  
  Lauren hais rau lawv pob ntseg tias "Kuv ntxub muab xov xwm phem rau koj. "Tab sis cov Yixayee kuj nyuam qhuav ua ib qho kev tawg. Nov yog thaj tsam tsov rog. Koj muaj hmoo tau nyob ntawd. "
  
  Tam sim no Kensi rov qab los. "Kuv tsis ntseeg siab tias cov neeg Ixayees muaj kev txhawb nqa los ntawm tsoomfwv. Tab sis kuv ntseeg tias cov no yog Cov Tub Rog Tshwj Xeeb. Koj tsis muaj kev txhawb nqa? "
  
  "Ntawm kuv txoj kev. Ib lub nkoj puv nkaus. Kuv tsis paub yuav ua li cas cov pab pawg no cia siab tias yuav tawm ntawm nws tom qab. "
  
  "Koj tsis ntseeg qhov no," Kensi hais. "Muaj ib txoj kev. Koj yuav tsum pib ua kom cov neeg raug tsim txom muaj kev nyab xeeb ntawm no. Muab kev pab lawv xav tau. "
  
  Hayden rov qab los. "Thov txim, kuv tsis tuaj yeem pom zoo nrog qhov no. Peb tsis paub tias peb tab tom ua dab tsi. Peb tsis paub yog tias Qhov Kev Txiav Txim tuaj yeem tso ib yam dab tsi ua rau tuag taus. "
  
  "Nws tsis yog vim li cas kom lawv tawm?"
  
  "Kev txiav txim yuav xav kom peb ua li ntawd xwb. Qhib qhov rooj."
  
  "Mmm, txiv neej," Alicia hais. "Ib txhia neeg ruam twb qhib qhov rais lawm."
  
  Hayden xav txog nws. "Damn, koj hais yog lawm, tab sis qhov no tsuas yog ua rau nws tsis zoo. Yuav ua li cas yog qhov Order's ploy yog tso ib yam dab tsi tuag thoob plaws hauv Dallas?
  
  Drake glared ntawm lub elevator. "Peb yuav tsum paub qhov twg bioweapon fucking yog."
  
  Cov mos txwv tau tawg rau ntawm lub tebchaws Lavxias, tig mus rau hauv "papier-mâché" ua los ntawm ntau lub vaj huam sib luag. Cov ntawv sau tau ya mus rau saum huab cua: ib txheej xaum, xov tooj, tag nrho cov ntawv.
  
  Pab neeg tau tsaws.
  
  Lauren lub suab yog NW nyuam qhuav hnov. "Sub-theem plaub, chav kuaj 7. Qhov ntawd yog qhov chaw. Ceev faj!"
  
  
  QHOV TWENTY-NINE
  
  
  Siv ib kab ntawm lub elevator ua daim thaiv tiv thaiv cov Swedes, pab neeg SPEAR khaws cia tsis tu ncua hluav taws rau cov Russians thaum lawv sib tw ntawm lub qhov rooj hlau. Hayden thiab Jorgi raug tso tawm thaum Kinimaka thiab Smith tau saib xyuas cov neeg Swedes thiab lwm pab pawg tsom mus rau cov neeg Lavxias.
  
  Hayden nias lub pob sau npe SL4.
  
  Yog hais tias lub elevator nrov, lub suab poob vim muaj phom hnyav. Drake ducked, tab sis tus yeeb ncuab tseem muaj peev xwm rov qab tua hluav taws thiab nkag mus rau pem hauv ntej, txav ntawm lub rooj tom qab lub rooj thiab siv cov khoom muaj zog los npog lawv qab. Txawm li ntawd los, ib tug txiv neej poob nrog ib lub mos txwv nyob rau hauv nws lub taub hau. Lwm tus qw hauv qhov mob thaum nws tis, thiab lwm tus raug tua ntawm txhais ceg. Txawm li cas los xij, lawv tuaj.
  
  Teeb ci ntsa iab saum lub qhov rooj hlau thiab ces lawv swished qhib. Hayden dhia hauv thiab lwm pab neeg ua raws. Nws nyuaj rau lawv, tab sis lawv tau dhau los.
  
  Drake tau nias tawm tsam Dahl, Hong Konger ntawm lawv.
  
  Alicia so nws lub puab tsaig ntawm nws nraub qaum. "Leej twg lub ntuj raug txim nyob tom qab kuv? Nrog wandering ntiv tes?
  
  "Nws yog kuv". Kenzi huffed raws li qhov chaw nruj nreem nyem rau hauv, tawm hauv tsis muaj chaw rau kev txav mus los thaum nws nce mus txog qib plaub. "Tab sis kuv txhais tes tau daig ib ncig ntawm kuv caj dab. Kuj ceeb tias, kuv cov ntiv tes nyob ntawd thiab. " Nws yoj lawv.
  
  Alicia xav tias muaj zog. "Zoo, ib tug daig ib yam dab tsi ntawm kuv lub nroog Yeiuxalees. Thiab nws tsis yog txiv tsawb. "
  
  "Auj, nws yuav tsum yog kuv," said Yorgi. "Zoo, qhov no yog kuv rab phom."
  
  Alicia tsa muag muag. "Koj rab phom, txoj cai?"
  
  "Kuv rab phom. Kuv rab phom, qhov ntawd yog qhov kuv txhais tau. "
  
  "Puas yog nws them tag nrho?"
  
  "Alicia..." Drake ceeb toom.
  
  "Mmm, yog, yog li nws yuav tsum yog."
  
  "Tom qab ntawd kuv zoo dua tsis txav mus. Peb tsis xav kom nws ua haujlwm hauv qhov chaw kaw tam sim no, puas yog?
  
  Hmoov zoo, ib yam li Kensi zoo li nws tab tom yuav muab cov lus teb tsis txaus ntseeg, lub elevator nres thiab ua suab nrov tuaj txog. Cov qhov rooj qhib thiab pab neeg xyaum tumbled tawm mus rau hauv txoj kev hauv tsev. Drake tau tshuaj xyuas cov phab ntsa rau kos npe. Tau kawg tsis muaj dab tsi nyob ntawd.
  
  "Lab 7 nyob qhov twg?"
  
  Lauren hais tias "Tig sab xis, qhov rooj thib peb nrog," Lauren hais.
  
  "Zoo".
  
  Dahl taug kev ua ntej, tseem ceev faj, tab sis saib kev ntseeg siab. Qhov kev hem thawj loj dua, tab sis Drake yeej tsis nco qab ib pliag vim li cas lawv nyob ntawm no. Qhov kev txiav txim zaum kawg. Lawv tau npaj dabtsi ntxiv?
  
  Yorgi tshem nws daim npog ntsej muag, ua pa rau huab cua. Kensi tau koom nrog, ua txhaum txoj cai, thiab tom qab ntawd Smith tau ua raws li kev coj ua, muab Hayden saib dawb paug thaum nws rub nws txhais tes tsis muaj zog.
  
  "Cov neeg ntxeev siab," Dahl hais tias, taug kev mus ntxiv.
  
  Kenzi hais tias, "Kuv yuav hais cov neeg ruam," "Lub suab zoo dua."
  
  Nws sawv ntawm nws ib sab.
  
  "Yog tias kuv tsis tau txais kev qhuab qhia zoo, kuv yuav ua rau koj zoo."
  
  "Tsis txhob txhawj. Peb tuaj yeem ua haujlwm rau qhov no. "
  
  Drake thawb nws rov qab. "Koj paub tias nws mus kawm ntawv ntiav, tsis yog koj, Kenz? Koj yuav tsis rhuav nws. "
  
  "Lub Mossad muaj nws tus kheej txoj kev."
  
  Dahl ntsia saum nws xub pwg. "Koj puas yuav ob leeg kaw? Kuv tab tom sim mloog zoo. "
  
  "Saib kuv txhais li cas?" Drake hais tias.
  
  "Tsom ntsoov rau dab tsi?" Alicia nug. "Tus lej ib txog plaub?"
  
  "Peb nyob ntawm no," Dahl hais. "Lab 7".
  
  "Koj puas suav txhua yam koj tus kheej, Torsti? Tos, kuv xav tias kuv muaj daim ntawv nplaum rau qhov chaw. "
  
  Hayden thawb rau pem hauv ntej. "Kev tsim, tib neeg. Saib rov qab. Saib xyuas lub elevator ntawm ob sab. Kuv xav tau Lauren hauv xov tooj los txuas kuv mus rau bioweapon, thiab kuv xav tau lub chaw kuaj mob kom nyab xeeb. Koj puas xav tias koj tuaj yeem ua tau?
  
  Tsis muaj ib ntus, lawv tau tawg thiab coj lawv txoj haujlwm. Drake thiab Hayden yuav tsum nkag mus rau hauv chav kuaj ntawm lawv tus kheej. Lawv thawj zaug nkag mus rau lub chaw ua haujlwm sab nrauv, uas yog littered nrog cov khoom siv, txhua qhov chaw muaj nyob nrog txhua yam cuab yeej. Drake tsis paub tias lawv yog dab tsi, tab sis lawv saib tseem ceeb thiab kim.
  
  Tom qab lub iav phab ntsa yog ib chav sab hauv, nyab xeeb.
  
  "Lauren," nws hais. "Lab 7 muaj ob chav. Sab nraud thiab sab hauv. Sab hauv zoo li yuav yog chav tswj tshuaj lom neeg uas tuaj yeem kaw thiab tso tawm. "
  
  Tsis muaj dab tsi. Kev sib txuas lus raug txiav.
  
  Drake ntsia ntawm Hayden. "Dab tsi-"
  
  "Thov txim, Matt. Hayden. Cov chaw kuaj mob ib txwm muaj kev tiv thaiv ntau zaus, yog li cov teeb liab tsis tuaj yeem nkag mus thiab tawm. Lab 7 yog nyob rau theem sib txawv ntawm lwm qhov chaw, thiab nws tau siv sijhawm peb los cuam tshuam qhov kev ruaj ntseg ntxiv. "
  
  "Tsis txhob txhawj," Hayden hais. "Yuav mus qhov twg?"
  
  "Chav sab hauv. Yuav tsum muaj ib lub iav txee rau ntawd. Koj puas pom qhov no?"
  
  Drake taug kev mus rau ntawm phab ntsa iav loj. "Yog. Nyob rau hauv lub kaum sab xis. "
  
  "Cov riam phom lom neeg muaj tseeb tsis yog riam phom zoo li. Nws yuav tsum tau muab khaws cia rau hauv ib lub thoob txog qhov loj ntawm lub khob kas fes. Nws tuaj yeem txheeb xyuas los ntawm tus lej PD777. Tau txais qhov ntawd?"
  
  "Txog". Nws mus rau ntawm lub qhov rooj code vaj huam sib luag thiab xuas nrig ntaus hauv lub override code. "Tsis muaj dab tsi". Nws sighed. "Chav no puas tuaj yeem muaj tus lej sib txawv?"
  
  "Cia kuv paub. Qhov teeb meem yog tias tag nrho cov thawj coj, cov kws tshaj lij thiab cov neeg ua haujlwm kuaj tau pw nrog koj. "
  
  "Tsis txhob hais txog Russians, Swedes thiab Israelis. Ceev ceev".
  
  Drake mloog raws li Hayden sab laj nrog pab neeg. Txhua yam nyob ntsiag to, eerily li. Smith ces qw nrov nrov los ntawm nws lub comm.
  
  "Kev txav mus los ntawm cov ntaiv sab hnub tuaj. Ntawm no lawv tuaj!"
  
  "Kuv pom kev txav mus rau sab hnub poob," May tau tshaj tawm. "Nyob ntsiag to".
  
  Hayden hais tias "Tuav cov elevator," Hayden hais. "Peb yuav xav tau lawv sai sai."
  
  Drake xav txog kev tua los ntawm iav. Tsis ntseeg nws yuav yog mos txwv thiab muaj peev xwm txaus ntshai. Cov chav sab nrauv kuj muaj cov iav txee uas muaj cov raj kuaj thiab cov kaus poom uas tuaj yeem muaj cov tshuaj lom ntau npaum li cas.
  
  Lauren qw tus lej tshiab. Drake ntaus nws. Lub qhov rooj swung qhib. Nws khiav mus rau qhov kawg ntawm chav tsev, qhib lub txee dai khaub ncaws thiab pib nrhiav lub kaus poom. Hayden tau tso tseg. Thaum npog lawv nraub qaum, txhua tus neeg hauv pab pawg khaws ib qho tom ntej pom.
  
  Drake mus dhau lub kaus mom tom qab lub kaus mom. Txhua leej txhua tus muaj ib tug imprint ntawm dub, bold cov ntawv thiab cov lej ntawm nws, thiab lawv tsis muaj kev txiav txim. Ib feeb dhau lawm. Smith qhib hluav taws rau ntawm tus ntaiv, thiab May ua tib yam li ob peb feeb tom qab. Lawv raug tawm tsam, thov Vajtswv kom tsis muaj leej twg yuav ruam txaus kom xa cov grenade mus rau hauv kev sib ntaus.
  
  "Txog!"
  
  Nws khaws lub thawv, siv ib nrab thib ob kom nco ntsoov tias nws muaj riam phom lom neeg uas tuaj yeem rhuav tshem tsawg kawg yog Asmeskas, thiab muab nws tso rau hauv qab ntawm caj npab. "Nws yog lub sij hawm mus".
  
  Raws li ib tug, kev sib koom tes, lawv pib tawm. May thiab Smith tau npog cov ntaiv kom txog thaum Drake thiab Hayden mus txog ntawm txoj kev, thiab ces Yorgi thiab Dal npog lawv. Tej zaum thiab Smith rov qab sai sai thaum Alicia nias lub elevator khawm.
  
  Lub qhov rooj swung qhib instantly.
  
  "Zoo dua!" - Maiv qw, sai sai tshwm nyob ib ncig ntawm lub ces kaum. "Lawv nyob ob peb feeb tom qab kuv."
  
  Nws rov tua hluav taws, pinning lawv rau hauv av.
  
  Smith tau coj txoj kev sib txawv, tam sim no npog los ntawm Dahl, ob tus txiv neej rov qab los ntawm lub qhov rooj.
  
  Thiab tom qab ntawd lub tswb nrov pib suab, ib lub suab nrov zoo li lub suab nrov uas muaj lub pob ntseg thiab xa cov kev xav mus rau hauv kev dhau mus.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" Drake qw.
  
  "Tsis muaj. Aw no!" Lauren qw nrov nrov. "Tawm ntawm qhov ntawd. Tawm ntawm qhov ntawd tam sim no! Lawv nyuam qhuav tso ib yam dab tsi rau hauv qhov system. " Nws nres. "Auj kuv tus Vajtswv ... nws yog sarin."
  
  Nws twb tau nchuav los ntawm cov vents nyob rau hauv lub ru tsev ntawm txoj kev thiab sab vents ntawm lub elevator.
  
  
  Tshooj peb caug
  
  
  Drake suppressed thawj nthwv dej ntawm kev ntshai ntawm kev hais txog lub npe Sarin. Nws paub tias tuag lawm. Kuv paub tias nws raug suav hais tias yog riam phom ntawm kev puas tsuaj loj. Nws paub tias Smith, Yorgi thiab Kenzi tau tshem lawv lub qhov ncauj qhov ntswg.
  
  Thiab nws pom dab tsi tau hais tias yog cov kua uas tsis muaj xim, tsis muaj ntxhiab tsw los ntawm cov vents.
  
  "Kuv yeej tsis ntseeg tias lawv khaws sarin ntawm no." Hayden tawm tsam Yorgi. "Tab sis qhov no..." Nws tuav nws daim npog qhov ncauj.
  
  Drake paub tias yuav luag txhua yam tuaj yeem hloov kho, tsim kho, lossis rov xav dua. Qhov kev txwv nkaus xwb yog kev xav. Cov kua paj hlwb tus neeg sawv cev yog infinitely saj zawg zog. Tam sim no nws tau maj nrawm nrog tag nrho nws lub zog mus rau Kenzi, tab sis nws pom tias Alicia thiab May twb nyob ntawd lawm. Tus poj niam Israeli hnav lub npog ntsej muag, tab sis nws lub qhov muag twb kaw lawm thiab nws lub cev tsis pom kev.
  
  Sarin tuaj yeem tua tau hauv ib mus rau kaum feeb, nyob ntawm qhov koob tshuaj.
  
  "Tsis yog," Drake hais. "Tsis muaj."
  
  Smith swb ntawm ib sab ntawm lub elevator, twb tsis nco qab lawm, ua ntej Dahl tswj rub lub npog ntsej muag tag nrho ntawm nws lub ntsej muag.
  
  Lub elevator maj mam nce, rov qab mus rau thawj pem teb.
  
  "Peb yuav ua li cas?" Hayden qw dhau ntawm cov comms. "Lawv muaj sijhawm npaum li cas?"
  
  "WHO?" Lauren teb ib txwm. "Leej twg raug mob?"
  
  "Cia li nrhiav tau ib tug damn lab nas los yog kws kho mob thiab qhia peb yuav ua li cas!"
  
  Kinimaka rub Smith rau ntawm nws lub xub pwg thaum lub qhov rooj qhib. Drake pom nws yuav khiav tawm, ces maj mam ua ntej, paub tias Hawaiian tej zaum tsis nco qab txog cov tos Swedes, Russians thiab Israelis. Nws tam sim ntawd pom dab tsi tshwm sim faint chav seeping los ntawm tag nrho cov theem siab vents. Nws lub siab poob. "Nws raug tso tawm ntawm no ib yam nkaus."
  
  Lauren hais tias "tag nrho cov complex," Lauren hais. "Kuv muaj ib tug kws kho mob nyob ntawm no."
  
  "Kuv tsis xav tau nws," Kinimaka ua pa. "Peb xav tau atropine. Qhov no damn atropine nyob qhov twg?
  
  Ib lub suab tshiab tuaj ntawm kab. "Puas muaj pes tsawg tus neeg tau kis tus kabmob? Thiab mus rau theem twg?"
  
  Drake tau tshuaj xyuas thaj chaw thiab khiav rau npog, aiming nws riam phom. Alicia txhawb nqa nws. Kev txav mus tom ntej ua rau lawv nres.
  
  "Rau ntuj raug txim nrog qhov no!" Hayden quaj. "Peb muaj peb tus kheej thiab ntau tus neeg twb tsis nco qab lawm hauv chav kuaj. Koj yuav tsum tuaj ntawm no nrog cov tshuaj tua kab mob, thiab koj yuav tsum ua tam sim no!"
  
  Tus txiv neej hais tias, "Sarin yog neeg tuag." "Tab sis nws tuaj yeem siv sijhawm ib teev los tua. Peb nyob ntawm txoj kev, ntseeg kuv. Peb tau npaj txhij rau qhov no. Qhia rau kuv, cov neeg raug tsim txom ua tsis taus pa?
  
  Drake ntsia rov qab. Hayden siv sijhawm ib pliag los xyuas. "Yog," nws hais nrog ib pob hauv nws caj pas. "Yog nws yog".
  
  Drake saib thaum Dal taug kev mus rau Kenzi, maj mam rub nws tawm ntawm Alicia, thiab tuav nws ob txhais tes. Nws ntsia ncaj nraim ntawm Kinimaka. Tsis muaj leej twg. Tsis nyob qhov twg. Lub ntiaj teb ploj mus, thiab tsuas yog ib qho tseem nyob ntawm Swede lub siab.
  
  "Mano. Peb yuav tsum ua li cas?"
  
  Hawaii loj snorted. "Atropine thiab Auto-Injector."
  
  Lub suab teb tam sim ntawd. "Kev kho mob bays nyob ntawm txhua lub tsev. Txhua qhov chaw muaj ntau cov tshuaj tua kab mob, thiab atropine yog ib qho ntawm lawv. Nyob ntawd koj tseem yuav pom cov tshuaj tsis siv neeg. Cia li lo nws nyob rau hauv tus ncej puab leeg. "
  
  "Kuv paub yuav ua li cas!"
  
  Drake tos tus kws tshaj lij qhia Kinimaka mus qhov twg, ces nws mus ua ntej. Tsis txhob nkim ib ncig, tsis txhob dodging ntawm lub rooj; lub sij hawm no lawv tau taub hau tawm, txhawb nqa lawv cov phooj ywg poob, sib tw txhua lub teb chaws uas ruam ruam txaus los coj lawv mus. Hauv pem teb tseem muaj littered nrog lub cev, tsuas yog tam sim no lub cev pw tsaug zog tau curled, tsim txom los ntawm kev mob, ib txhia twb co.
  
  Cov qhov rooj nkag raug puas tsuaj. Cov txiv neej nyob rau hauv lub qhov ncauj qhov ntswg thiab suits rushed sab hauv.
  
  Drake ncaws nws lub rooj zaum ib sab thiab tom qab ntawd pom qhov chaw kho mob hauv ib qho ntawm cov ces kaum ntawm chav tsev. Nws khiav. Rau sab xis nteg lub cev ntawm Lavxias teb sab, hnav khaub ncaws nyob rau hauv Kevlar, ib tug lawv tau tua ntawm. Ob tug ntxiv pw ntawm nws; lawv tshee hnyo thiab tuag. Sarin ntaus lawv heev. Cov tshuaj tso tawm tau zoo nres kev sib ntaus sib tua thiab SPIR tseem muaj riam phom lom neeg.
  
  Hayden maj nrawm mus rau pem hauv ntej yam tsis muaj riam phom hauv nws txhais tes thiab cuam tshuam qhib qhov rooj mus rau qhov chaw kho mob. Sab hauv, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv sawv ib lub kaum os ampoules uas muaj ci iab kua. Lawv tau cim meej, thiab Kinimaka qw ntawm atropine; Maiv rub tawm lub auto-injector thiab sau nws. Kinimaka dai ib rab koob hauv Smith lub ntsej muag tsuas yog vib nas this ua ntej Dal ua tib yam rau Kenzie. Alicia thiab Mai tau nrog Yorgi, thiab tom qab ntawd pab pawg tau poob qis, qaug zog, qaug zog, ntshai tias qhov kev cia siab uas tau puv lawv lub siab tam sim no zoo li xav tau heev.
  
  feeb dhau lawm. Drake tig mus rau Kinimaka. "Dab tsi tshwm sim tam sim no?"
  
  "Zoo, atropine thaiv cov teebmeem ntawm sarin. Lawv yuav tsum tig mus."
  
  "Saib xyuas cov kev mob tshwm sim," tus kws kho mob hais. "Qhov tseem ceeb hallucinations. Tab sis kiv taub hau, xeev siab, tsis pom kev ..."
  
  "Tsis txhob txhawj," Alicia hais. "Tsis muaj dab tsi phem dua li pub noj su rau Pab Pawg SPEAR."
  
  "Qhov ncauj qhuav. Nce lub plawv dhia ..."
  
  "Yog."
  
  Ob peb feeb ntxiv dhau mus, thiab Drake tau saib tsis taus ntawm Yorga lub ntsej muag, xav kom ib puas zaus ib pliag kom tsawg kawg ib lub neej rov qab los rau nws. Hayden nug tus kws tshaj lij yog tias lawv tuaj yeem tshem cov sarin ntawm lub cev thiab tso cai rau txhua tus tshem lawv lub qhov ncauj qhov ntswg, tab sis qhov xwm txheej tsis tau tswj hwm. Leej twg tso tus sarin tuaj yeem tseem muaj lwm txoj kev npaj.
  
  Lauren hais rau lawv tias "Peb nyob hauv qhov system tam sim no ib yam nkaus." "FBI tau ntes ntau tus kws tshawb fawb qib siab hauv computer uas tau khawb qhov rooj plaub no rau qee lub sijhawm."
  
  "Puas muaj xov xwm ntawm lwm pab pawg tshwj xeeb?" Hayden nug.
  
  "Peb xav li ntawd. Kuv nyuam qhuav tau txais kev lees paub. Nws tag nrho me ntsis tsis meej pem nyob ntawd. "
  
  Drake patted Yorgi lub plhu, rau sab xis ntawm nws daim npog qhov ncauj. "Qhia kuv txog nws".
  
  Lavxias teb sab nplawm me ntsis, tsa nws txhais tes. Nws ob lub qhov muag ya qhib thiab nws ntsia ncaj nraim ntawm Drake. Nws hnoos thiab sim tshem nws daim npog ntsej muag, tab sis Drake tuav nws hauv qhov chaw. Nrog lossis tsis muaj atropine, nws yog qhov zoo tshaj kom tsis muaj dab tsi rau lub caij nyoog. Smith kuj tawm tsam, thiab tom qab ntawd Kenzie; Dahl tso tawm ib tug ntev, audible sigh ntawm nyem. Pab neeg no tau siv sijhawm los pauv qhov luv luv, tsis muaj zog luag.
  
  Hayden tau hais tias "Cia peb coj lawv saum huab cua," Hayden hais. "Peb tau ua tiav ntawm no rau hnub no."
  
  Lauren tau ntsib dua. "Txhua yam zoo nrog lawv? Tag nrho lawv?" Nws tseem tsis tau paub tias leej twg kis tus kab mob no.
  
  "Txog tam sim no zoo, kev hlub," Drake hais. "Txawm hais tias nws yuav zoo rau tus kws kho mob kuaj lawv."
  
  "Peb muaj kaum ob ntawm lawv nyob ntawm no."
  
  "Kuv tabtom los rau koj tam sim no," Hayden hais.
  
  Pab neeg no rov sib sau ua ke thiab pab ib leeg tawm ntawm qhov rooj. Hayden tau tuav rab phom bio rau nws lub hauv siab, tsis yog tam sim no paub tseeb tias leej twg tuaj yeem ntseeg tau. Nws nug Lauren ib lo lus nug ntawm comms.
  
  Lauren tau hais tias "Nws yuav tsum raug coj mus rau kev nyab xeeb hauv Dallas," Lauren hais. "Ntawm no kuv muaj cov ntsiab lus. Lawv tos koj".
  
  Hayden ntsia ntawm Drake nrog lub qhov muag nkees tom qab nws daim npog qhov ncauj.
  
  Nws yeej tsis kawg.
  
  Drake paub tseeb tias nws xav li cas. Thaum lawv tau mus rau chav xwm txheej ceev, tshem lawv lub qhov ncauj qhov ntswg, thiab pom Lauren, lawv tau pib so me ntsis ntxiv. Drake nyiam haus kas fes kub coj los rau nws thiab Alicia bleated rau ib lub raj mis dej. Maiv muab lub khob los ntawm nws, muab ib lub ncuav, ces caw nws mus haus ib khob ntawm lub raj mis uas siv.
  
  Kenzi ncav tes tawm thiab coj nws los ntawm Tsib Hlis thiab sighed. "Vim li cas kuv pom koj plaub?"
  
  Alicia rov qab nws cov dej. "Yog li ntawd, tseem muaj sia nyob? Hav, qhov no puas suav nrog peb?
  
  Drake saib. "Koj puas paub ib yam dab tsi? Kuv mam li paub tias thaum twg nws yuav tsum tau txiav tawm txoj haujlwm no, thaum koj ob leeg tsis txhob sim piss ib leeg. Lub sijhawm ntawd kuv yuav so haujlwm. "
  
  Lauren khiav tawm ntawm Smith rau ib pliag raws li cov ntaub ntawv xov xwm cuam tshuam nws lub hauv paus kev sib txuas lus. Qhov no suav nrog kev sib txuas lus los ntawm tus txiv neej tsis txaus ntseeg hauv Washington, kev ua haujlwm hauv zos hauv Dallas, thiab, rau qhov tsawg dua, Tus Tuav Ntaub Ntawv Tiv Thaiv.
  
  Nws yoj tes rau pab pawg mloog ua ntej nco ntsoov tias nws tuaj yeem siv qhov txuas. "Hey, uh, zoo, nyob zoo. Kuv yuav muab qhov chaw nyob rau koj hauv Dallas thiab koj yuav tsum nyob ntawm koj txoj kev. Ntev npaum li cov riam phom lom neeg nyob hauv cov qus, qhov phom sij loj dua. Tam sim no peb muaj kev qhia me ntsis. Nws zoo nkaus li tias tus thawj tranquilizer uas tau tswj hwm los cuam tshuam yuav luag txhua tus neeg ua haujlwm hauv chav kuaj tau tshwm sim los ntawm kev rov ua dua tshiab sai li sai tau thaum koj qhib Geronimo lub hleb. Lawv zoo li xav tias kev ntseeg tseem tsis tau muaj tam sim no, tab sis tsawg kawg ib tus neeg tseem yuav ua haujlwm rau lawv. Sarin kuj tau qhib los ntawm tib txoj cai thiab, tsis muaj kev ntseeg, los ntawm tib tus neeg. Insider? Tej zaum. Tab sis tsis txhob hnov qab tias peb yuav tsum tshem tawm cov ntxaij vab tshaus tiv thaiv ntawm chav kuaj kom lub teeb liab nkag mus rau hauv. "
  
  Hayden tau hais tias "Koj yuav tsum ua kom tib neeg tsis txhob tawm mus ua ntej tus neeg pw tsaug zog ua nws txoj haujlwm," Hayden hais.
  
  "Nws. Tab sis qhov ntawd tsis yog tag nrho. Lub cev tau suav. " Nws ua tsis taus pa. "Peb cov neeg ua haujlwm hauv chav kuaj thiab cov neeg dawb huv tau ua haujlwm zoo. Lawv txhua tus zoo li teb rau atropine. Nws yog xav tias vim tias lawv tau pw hauv pem teb lawv tsuas tau txais cov tshuaj tsis muaj zog thiab kev pab tuaj sai sai. Tam sim no tsis muaj teeb meem nrog kev txheeb xyuas, tab sis txij li thaum peb paub cov haujlwm ntawm Russians thiab Swedes, peb yuav tsum xav tias peb yog. Peb Russians raug tua, ob tug ploj lawm. Ob tug Swedes tuag, ib tug ploj lawm. Thiab peb cov neeg Ixayees tau tuag, ob tug tau ploj lawm. "
  
  "Lawv tsis tau txais atropine?" Dahl nug txhawj xeeb.
  
  "Tau kawg lawv tau ua, tab sis tom qab cov pej xeem. Thiab nws yeej ntaus lawv hnyav dua. "
  
  Los ntawm qhov no, Smith, Yorgi thiab Kenzi tau nyob ntawm lawv ko taw, saib so thiab mob siab rau ua. Drake xav tsis thoob yog tias qhov no tuaj yeem yog ib qho ntawm cov kev mob tshwm sim saum toj no.
  
  "Yorgi," nws hais. "Saib Alicia. Koj pom dab tsi?"
  
  Lavxias teb sab luag ntxhi. "Ice cream thiab kub kua txob?"
  
  Drake luag ntxhi. "Nws yog OK".
  
  Alicia frowned tob. "Lub ntuj raug txim txhais li cas. Yog? Yog? Los, phooj ywg. Koj paub tias kuv hlub koj, tab sis yog tias koj tsis nchuav taum, kuv yuav tsum tua koj. "
  
  Drake rub nws tawm ntawm lub tsheb tos. "Zoo ua tiav kuv txoj kev hlub, koj tsuas yog ua pov thawj nws lub ntsiab lus."
  
  
  QHOV THIRTY-IB
  
  
  Kev ceev yog lawv xaiv, lawv tus Cawm Seej, lawv tus Vajtswv, thiab lawv txoj kev zoo tshaj plaws kom ciaj sia tam sim no.
  
  Lawv tsis muaj illusions txog dab tsi yuav tos lawv ntawm lawv txoj kev mus rau Dallas. Nws tsis muaj teeb meem pes tsawg tus tub ceev xwm pab; Txawm tias muaj pes tsawg FBI SUVs thiab SWAT vans lined txoj kev, cov neeg uas lawv ntsib yog ib co ntawm cov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, thiab lawv yuav nrhiav tau ib txoj kev tawm.
  
  Nyob ntawm seb lawv ua haujlwm tiag tiag rau leej twg.
  
  Drake pom cov tsheb uas lawv tau muab rau lub sijhawm luv luv los ntawm Dallas - ob lub tsheb uas tsoomfwv tau tshaj tawm nrog plaub lub log tsav - thiab tsoo ntawm lub nres.
  
  "Qhov no tiag tiag yuav tsis ua haujlwm."
  
  Nco txog qhov chaw nres tsheb thiab nws cov ntsiab lus, nws nodded ntawm ob peb qhov chaw nres tsheb ze ntawm qhov tawm.
  
  "Lawv yuav".
  
  Lauren qhia nws qhov kev pom zoo. "Kuv yuav hais kom FBI saib qhov no."
  
  "Caij". Drake twb tau mus rau qhov kev taw qhia ntawd. "Txhua? Load the fuck up. Tsis ntev peb yuav xav tau tag nrho cov ammo peb muaj. "
  
  Nrog Hayden nyob rau hauv qhov chaw, lawv rushed mus rau lub tsheb, ib tug dub stealth-xim Dodge Challenger thiab lub teeb xiav Mustang nrog ob kab dawb dawb nyob rau hauv lub hood. Dahl hloov lub Mustang, uas yog qhov zoo vim tias Drake xav tau Challenger. Cov tsheb tub ceev xwm tau tawm mus, npaj kom tshem tawm txoj kev hla hauv plawv nroog Dallas. Lub nyoob hoom qav taub hovered nyob ze, ceeb toom tias nws muaj feem yuav raug tua los ntawm pab pawg SWAT. Ob lub tsheb tau tshiab txaus kom raug nyiag - FBI tsis xav tau cov yuam sij.
  
  Drake tau nce nrog Yorgi, uas coj tus neeg nrog caij, Hayden, Alicia, thiab May. Nws pib lub cav, luag nyav zoo siab.
  
  Nws hais tias, "Qhov no yog lub suab uas kuv yuav sawv ntawm txaj ua ntej rau thaum sawv ntxov."
  
  Alicia tsis quav ntsej nws. Nws tau siv rau nws tus menyuam yaus thiab qhia txhua tus paub nws.
  
  Drake pib lub cav. Dahl pib lub Mustang ib sab ntawm nws thiab ob tug txiv neej luag ntxhi rau ob kab ntawm lub qhov rais, ua ke thaum kawg.
  
  Hayden rub lub kaus mom rau tom qab ntawm nws lub rooj. "Biological riam phom".
  
  "Mmm, yes. Zoo."
  
  Nws nias nws tus kheej mus rau hauv pem teb, tig lub kauj tsheb thiab coj lub tsheb mus rau hauv qhov chaw nqaim ntawm qhov chaw nres tsheb thiab maj nrawm mus rau qhov tawm. Lub tsheb thaws rau ntawm txoj kev tsis sib haum, lub hauv ntej lifting thiab rear scraping. Sparks ya mus.
  
  Tom qab Drake, Dahl pom cov ci ntsa iab hla nws lub qhov muag, ua rau nws nyob hauv hluav taws rau ib pliag. Obviously nws tsis zoo siab.
  
  "Keenell, Drake. Koj puas tau sim nkag rau hauv qhov no?"
  
  "Cia li tsav," Hayden teb. "Lub tsev ruaj ntseg tsuas yog cuaj feeb xwb."
  
  Smith hais tias "Yog lawm, tej zaum ntawm kev sib tw," Smith hais. "Tab sis qhov no yog Dallas, thiab ob qho no tsis yog kev sib tw."
  
  "Koj puas xav tua, Lancelot?" Drake sighed. "Tshaj dhau tus Swede no thiab coj nws."
  
  "Tsis muaj teeb meem".
  
  "Koj npau taws?" Alicia koom nrog. "Tau kawg tsis yog, Lancelot."
  
  "Peb puas tuaj yeem-" Hayden sim dua.
  
  Lauren lub suab poob tawm ntawm nws tus kheej. "Tus yeeb ncuab tab tom los," nws hais tias, "Tsis txhob tua, Lancelot."
  
  Drake tuav txoj haujlwm tseem ceeb los ntawm kev kho nws txoj kev taw qhia thiab siv ob txoj kab ntawm txoj kev. Lub tsheb tub ceev xwm sawv ntawm pem hauv ntej, tiv thaiv lwm tus neeg tsav tsheb hla lawv txoj kev. Cov Challengers tau dhau los ntawm kev sib tshuam, tam sim no nyob ib puag ncig los ntawm cov tsev siab siab. Lub Mustang rushed dhau ib nrab thib ob tom qab, nqaim ploj ntawm Dodge lub rear fender. Drake ntsia hauv daim iav rearview thiab txhua yam nws pom tau yog Dahl cov hniav clenched.
  
  "Tam sim no kuv paub tias nws zoo li raug ntes los ntawm shark."
  
  Qhov chaw ua ntej yog qhov tseem ceeb ntawm cov neeg Lavxias, Swedes thiab Israelis, txhua tus muaj lub luag haujlwm - kom tau txais riam phom lom neeg uas tau tsim tshwj xeeb los rhuav tshem Asmeskas cov khoom noj.
  
  "Vim li cas peb tsis ua kom puas nws?" Kinimaka hais thaum nws tuav ntawm tes.
  
  "Nws yog ib lo lus nug ncaj ncees," Dahl sau tseg.
  
  "Nws yog," Lauren hais. "Tab sis kuv nyuam qhuav hais tias muaj cov txheej txheem hauv qhov chaw. Cov txheej txheem. Ua qhov tsis yog thiab koj tuaj yeem tua koj tus kheej thiab suav tsis txheeb lwm tus. "
  
  Drake eased tawm cov roj thaum ib tug ntse tig los ua ntej. Ib zaug ntxiv, cov tub ceev xwm tau kaw tag nrho lwm txoj hauv kev, thiab nws tau ua kom lub tsheb zoo nkauj nyob ib puag ncig ntawm lub ces kaum, pov lub log tsheb thiab ua kom nrawm ntawm lub teeb liab. Dahl nyob ob peb ko taw qab nws. Cov neeg taug kev taug txoj kev, gawking thiab gesticulating, tab sis tau tuav rov qab los ntawm tub ceev xwm nrog megaphone. Drake yeej ib txwm paub zoo tias qee tus yuav tsis mloog.
  
  Hayden tau hais tias "Cov tub ceev xwm tsis tuaj yeem daws txhua qhov no," "Slow down, cov txiv neej. Peb tseem tshuav tsib feeb. "
  
  Lub sijhawm ntawd, ib lub tsheb thauj khoom tuaj ya tawm ntawm ib sab ntawm txoj kev, yuav luag tsoo ib tus tub ceev xwm uas tsis paub meej. Nws tig mus rau hauv lawv txoj kev thiab ces ntes tau lawv. Yorgi twb dov nws lub qhov rais, thiab Mai tsoo lub iav los ntawm qab.
  
  Lub tsheb thauj khoom, ib lub nyiaj F-150, ceev nrawm thaum nws los txog. Lub ntsej muag luag ntxhi tom qab lub log ntsia ntawm lawv, saib lawv ob zaug ntau dua li txoj kev. Yorgi tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum.
  
  "Auj, tsis yog, tsis yog. Qhov no tsis zoo. Kuv paub nws. Kuv paub nws. "
  
  Drake glanced sai sai. "Nyob rau hauv kuv lub tswv yim, nws zoo li ib tug Russian weightlifter."
  
  Yorgi tau hais tias "Nws nyob ntawm Olympics." "Qhov no yog ua ntej nws dhau los ua tub rog zais cia neeg tua neeg, yog ib qho zoo tshaj plaws los ntawm Russia. Nws yog Olga. "
  
  Drake qeeb qeeb raws li pawg neeg taug kev tawm mus pem hauv ntej ntawm lub tsheb nrawm, lawv feem ntau tuav cov xov tooj ntawm tes ntiv tes ntawm lawv lub qhov muag.
  
  "Olga?"
  
  "Yog, Olga. Nws yog ib zaj dab neeg. Koj tsis tau hnov txog nws?
  
  "Tsis nyob hauv cov ntsiab lus no. Tsis muaj".
  
  Cov nyiaj F-150 veered sharply, tsoo rau sab ntawm nws Challenger. Kev ywj pheej los ntawm pawg neeg taug kev, Drake tau nqis los ntawm cov pa roj dua thiab nce mus rau pem hauv ntej, Challenger teb nrog lub suab nrov txaus siab. Olga ua lwm yam, aiming rau lub rear peb-lub quarter tis, tab sis nco los ntawm ob peb nti. Nws F-150 hla mus rau sab nraud, ncaj qha ntawm Drake thiab Dahl. Tus Swede maneuvered nws Mustang qab nws.
  
  "Kuv tsis tuaj yeem ua nws," nws hais. "Risk heev."
  
  Mai hais tias "Kuv tua tsis tau nws," Mai hais. "Tib teeb meem".
  
  "Yuav ua li cas nws cia siab tias yuav khiav?" Kinimaka xav txog nws.
  
  "Olga yog invincible," Yorgi hais rau lawv. "Thiab nws yeej tsis poob."
  
  Alicia hais tias "Qhov no yog qhov zoo rau nws," Alicia hais. "Tej zaum koj ob leeg tuaj yeem nkaum hauv tib lub txaj."
  
  Peb lub tsheb tau nce mus tom ntej, lwm lub tsheb tau raug thaiv ntau, thiab cov neeg taug kev tau ceeb toom los ntawm kev quaj tsis tu ncua ntawm tub ceev xwm sirens. Drake ua raws li Hayden cov lus qhia thaum Hayden zaum glued mus rau qhov screen ntawm portable sat-nav.
  
  Drake pom ib tug ntev ncaj ua ntej ntawm nws.
  
  "Nyob nrog kuv, Dal,"nws hais. "Tshem tus bitch mus rau hauv ib lub ces kaum."
  
  Nws nrawm nrawm, khaws cia rau hauv nruab nrab ntawm txoj kev. Lub tsheb stray tau pib rub tawm ntawm txoj kev sab, tab sis nres thaum tus neeg tsav tsheb pom qhov kev mus ze. Drake khaws rauj cia, saib Olga thiab Dahl qab nws. Lub cav roared thiab lub log tsheb pib roar. Iav storefronts thiab chaw ua hauj lwm vaj tse flashed los ntawm zoo li nyob rau hauv ib tug pos huab. Cov neeg taug kev dhia mus rau hauv txoj kev mus thaij duab. Lub tsheb tub ceev xwm tau koom nrog kev sib tw, rub nrog Olga, yog li tam sim no Drake muaj ob lub tsheb hauv nws qhov pom tom qab.
  
  "Peb feeb," Hayden hais.
  
  "Tau koj rab phom, neeg," Alicia hais.
  
  Kenzie tau hais tias "Cia peb cia siab tias tus hma liab Lavxias tsis ploj mus ntsiag to," Kenzie hais.
  
  Yorgi nqos nyuaj ib sab ntawm Drake.
  
  Tom qab ntawd, ua ntej, qhov txawv tshaj plaws thiab txaus ntshai tshaj plaws tau tshwm sim. Cov duab tau khiav mus rau hauv nruab nrab ntawm txoj kev, poob rau ib lub hauv caug thiab qhib hluav taws.
  
  Cov mos txwv ripped los ntawm Challenger lub hauv ntej kawg, clanging tiv thaiv hlau thiab xuas nrig ntaus los ntawm bolts. Sparks ya mus rau saum huab cua. Drake tsav tsheb ncaj nraim.
  
  "Ntaus lub lawj fucking!" - nws qw.
  
  Kev txhaj tshuaj ntau dua. Tub ceev xwm scrambled los ntawm txoj kev taug kev sim nres cov neeg tua. Civilians ducked rau cover. Pab pawg SWAT tau tawm npog thiab khiav nrog tub ceev xwm, riam phom tsom tab sis tsis siv vim qhov yuav raug ntaus tib neeg ntawm txoj kev.
  
  Drake's windshield tawg, shrapnel ntog rau ntawm nws lub tsho, lub xub pwg nyom, thiab mus rau hauv lub hauv caug. Cov mos txwv ntaus lub taub hau tsuas yog ntiv tes rau sab xis ntawm nws pob ntseg. Lub Yorkshireman tau tos ob lub vib nas this, tso cai rau cov neeg tua kab rov qab, thiab tom qab ntawd deflected Challenger nrog lub zog loj.
  
  Tawm Olga's F-150 hauv kab hluav taws.
  
  Nws twisted nws tus kheej lub kauj, ntaus tus tub ceev xwm nyob rau sab xis, tab sis cov mos txwv tseem ntaus. Tus txiv neej zaum ntawm nws ib sab dheev poob qis; liab dej nyab sab hauv lub tsheb. Lwm tus neeg Lavxias tuag, thiab tsuas muaj ib tug laug xwb.
  
  Dahl mam li nco dheev pom nws tus kheej nyob rau hauv txoj kab ncaj nraim ntawm hluav taws.
  
  Tab sis los ntawm lub sij hawm ntawd cov neeg tua tau tsom mus rau cov tub ceev xwm thiab SWAT, tsuas yog ob tug ntawm lawv tig thiab qhib qhov hluav taws kub, npaj khiav. Drake pom cov mos txwv tho cov neeg coob coob, pom qhov kev thuam uas cov neeg no - txawm tias Israelis - kho cov neeg pej xeem.
  
  "Nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus nrog txhua yam," nws hais. "Qhov no yuav tsis zam."
  
  "Drake!" Hayden ceeb toom. "Ob feeb".
  
  Maiv tuav rawv nws xub ntiag. "Qhov no yuav tsum tau ua."
  
  Drake tau nqis los ntawm cov roj pedal thiab nqos cov av nruab nrab ntawm lub tsheb thiab cov tub rog khiav tawm. Yorgi leaned tawm ntawm ib lub qhov rais, thiab Mai leaped ntawm lwm. Lub hom phiaj ntawm lawv cov riam phom, lawv tau tua peb zaug ib zaug ntawm txoj kev tuag ncaj nraim, tsis muaj caij nyoog ntawm lwm tus neeg raug mob, thiab cuam tshuam cov neeg khiav tawm.
  
  Drake swerved sharply, zam lawv lub cev poob.
  
  "Bastards."
  
  Nyob rau hauv daim iav rearview, cov tub ceev xwm ntes lawv. Tom qab ntawd Olga thiab Dal rov qab los, sib tw nyuaj li lawv tuaj yeem ua tau, sib tw hauv nruab nrab ntawm txoj kev. Olga lub tsheb tau npog hauv cov ntshav, lub qhov muag tsis pom, lub fenders, sab thiab lub taub hau tawg, thiab cov roj hmab tau poob ntawm ib lub log tsheb. Tab sis nws tuaj lawm, inexorable, zoo li cua daj cua dub.
  
  "Ninety vib nas this," Hayden nyeem nrov nrov.
  
  "Qhov twg?" - Kuv nug. Drake nug.
  
  Nws qw tawm qhov chaw nyob. "Cia li sab xis, ces sab laug, thiab lub tsev nyob rau pem hauv ntej ntawm koj, thaiv txoj kev."
  
  Lauren hais tias "Ntawm qhov sib txawv," Lauren hais. "Nws yog cov Yixayee uas tawm hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab haiv neeg."
  
  Kensi hais tias "Tsis muaj cai," Kensi hais. "Raws li kuv xav. Qhov no yuav tsis muaj tshwm sim yog tias peb tsoomfwv tau koom nrog. "
  
  Dahl tsis tau coj nws ob lub qhov muag tawm ntawm txoj kev. "Dab tsi los ntawm koj ua rau kuv xav tsis thoob."
  
  "Nws yuav tsum tsis txhob yuav. Kuv tsis tau hais tias lawv yuav tsis ua, tua thiab ua phem rau cov av txawv teb chaws. Ib thaj chaw phooj ywg. Kuv hais tias lawv yuav tsis ua li ntawd qhib siab. "
  
  "Ah, qhov ntawd ua rau kev nkag siab ntau dua."
  
  Drake qeeb qeeb, slamming ntawm tus brakes, thiab tig lub suab nrov Challenger sharply mus rau sab xis. Yuav luag txog txoj kev deb, nws tig lub cav thiab hnov cov log tsheb screech hauv kev tshawb nrhiav traction. Thaum kawg lawv ntes tau thiab nplawm cov pob zeb thiab pab thawb lub tsheb mus rau pem hauv ntej. Qhov kev cia siab yog tias Dahl tuaj yeem thawb Olga tus tiv thaiv thaum nws tig, tab sis cov neeg Lavxias tau ntse dhau lawm thiab tsis pom zoo txiav lub ces kaum thiab coj tus thawj coj. Cov thoob khib nyiab tuaj yeem dhia siab tom qab nws, ntaus rau pem hauv ntej.
  
  "Peb caug vib nas this," Hayden hais.
  
  Ces txhua yam mus rau ntuj txiag teb tsaus.
  
  
  Tshooj peb caug-ob
  
  
  Olga txaus ntshai txhua yam, sai sai mus rau lub cev ntawm tus Challenger.
  
  Drake pom sab laug tig los sai sai thiab npaj tig lub tsheb mus.
  
  Hauv qab ntawm nws lub siab tag nrho txoj kev no nws tau haunted los ntawm kev txhawj xeeb tias zaum kawg Swede tseem nyob qhov twg. Tab sis nws yeej tsis tshwm sim.
  
  Tseem.
  
  Tus tub rog tau dhia tawm ntawm lub khw, tuav ib rab phom submachine uas zoo li tsis zoo ntawm rab phom, nrog lub ntsej muag ntshav distorted los ntawm qhov mob grimace. Nws mob heev, tiam sis nws tseem ua txoj hauj lwm. Lwm qhov kev tawm tsam tsis raug cai. Lwm tus thib peb siv cov neeg tshwj xeeb rog.
  
  Drake teb tam sim ntawd. Cov kev xaiv twg yog dab tsi? Nws zoo li yog los ntawm kev txav mus los ntawm kev txaus ntshai mus rau sab laug flank, sim ua kom haum rau Challenger zoo kawg nkaus rau hauv txoj kev nqaim tshiab, nws yuav cuam tshuam qhov backend rau hauv kev tawm tsam Swede. Qhov no yog qhov kev ua si nkaus xwb, thiab nws tsis tau coj mus rau hauv tus account tus txiv neej muaj riam phom tuag taus.
  
  Hayden thiab Yorgi zaum ntawm lwm sab ntawm lub tsheb. Tus Swede zoo li nws tab tom yuav tshuaj tsuag tag nrho lub tsheb thaum nws hla dhau mus. Nws ntiv tes tensed. Drake tau tawm tsam nrog lub kauj tsheb, tuav nws nruj, nws sab xis ko taw nias ntawm cov roj ntawm qhov nrawm nrawm.
  
  Tus Swede tau qhib hluav taws yuav luag-dawb - ob peb feeb ua ntej tus Tsov tus tw ntawm lub tsheb yuav tsum ntaus nws.
  
  Thiab ces tag nrho lub ntiaj teb no mus vwm, tig upside down, thaum Olga poob rau hauv lub drifting Challenger nrog tag nrho nws lub zog. Nws tsis tau qeeb ib ntsis. Nws tsoo nws lub tsheb mus rau sab ntawm Dodge, ua rau nws tig, tsoo lub Swede thiab xa nws lub cev ib nrab hla txoj kev. Drake tuav lub kauj, tsis tuaj yeem pom ncaj raws li lub tsheb spun; ob zaug, ces nws tsoo lub siab curb thiab overturned.
  
  Nws tsoo rau ntawm lub ru tsev, tseem zawv zawg thiab khawb hla cov pob zeb kom txog thaum nws tsoo rau pem hauv ntej ntawm lub khw. Lub khob tawg thiab nag pib poob. Drake tawm tsam kom sib npaug. Alicia xav tsis thoob, Yorgi xav tsis thoob.
  
  Olga slammed ntawm lub brakes thiab qee yam tswj kom coj F-150 mus rau qhov nres tam sim ntawd.
  
  Drake pom nws nyob rau hauv daim iav upside-down. Cov qhov rais tau tawg rau txhua sab, tab sis cov kab nrib pleb me me dhau rau leej twg nkag tau yooj yim. Nws hnov Mais tawm tsam nws txoj siv sia, muab pov tseg. Nws paub tias nws agile, tab sis nws tsis ntseeg tias nws yuav haum rau lub qhov rais tom qab. Lawv tiv thaiv tsis tau lawv tus kheej.
  
  Olga stomped ntawm lawv, nws ob txhais tes loj loj thiab ob txhais ceg ua hauj lwm, nws lub ntsej muag thiaj li npau taws heev uas yuav ua rau tag nrho lub ntiaj teb no nyob rau hauv hluav taws. Ntshav npog nws cov yam ntxwv thiab ntws los ntawm nws caj dab mus rau nws cov ntiv tes, ntws mus rau hauv pem teb. Nws tuav rab phom tshuab hauv ib txhais tes thiab lub foob pob hluav taws hauv lwm qhov. Drake pom ib daim ntawv xov xwm spare clamped ntawm nws cov hniav thiab ib tug tub rog hniav ntawm nws sab.
  
  Kaw qhov sib txawv, nws tau relentless. Mus txog kev tuag. Nws ob lub qhov muag yeej tsis ntsais. Chav thiab tam sim no hluav taws tuaj tawm ntawm lub tsheb tom qab nws, licking nws daim duab. Drake tom qab ntawd pom lub teeb xiav thiab pom tias Mustang tuaj txog. Nws pom Olga luag ntxhi. Nws pom pab neeg dhia tawm ntawm lwm lub tsheb nyob rau hauv ib tug tawg ntawm kev txiav txim.
  
  Olga nqis mus rau ib lub hauv caug, taw tes rau lub foob pob hluav taws ntawm nws lub xub pwg nyom loj, thiab tsom mus rau ntawm tus Challenger upside-down.
  
  Nws puas yuav rhuav tshem riam phom lom neeg?
  
  Nws ploj lawm. Tsis muaj kev xav zoo tom qab lub ntsej muag dab no.
  
  Lawv tsis pab. Cov poj niam hauv lub rooj zaum tom qab tam sim no perked, tso lawv tus kheej thiab sim nrhiav qee qhov chaw rau kev ua haujlwm. Lawv tsis pom dab tsi tuaj, thiab Drake tsis qhia lawv. Tsis muaj txoj hauv kev uas lawv tuaj yeem ua dab tsi txog nws.
  
  Olga rub lub trigger thiab foob pob ua ntxaij ignited.
  
  Cov phooj ywg, tsev neeg, qhov no yog li cas peb mus ...
  
  Torsten Dahl ua nws txoj kev zoo li ib tug battering ram txaus ntshai; khiav ntawm qhov nrawm, nrog tag nrho nws lub zog, nws tsoo rau Olga tom qab. Lub foob pob hluav taws tau plam, nws cov mos txwv deflected thiab raug rho tawm haujlwm raws li qhov sib txawv. Dahl nws tus kheej, txuag qhov xwm txheej, yuav tsum tau ntsib qhov kev poob siab tshaj plaws ntawm nws lub neej, txij li Olga tsis txav mus.
  
  Lub Swede nyuam qhuav khiav headfirst mus rau hauv lub ntiaj teb no lub zog brick phab ntsa.
  
  Dahl poob rau ntawm nws nraub qaum nrog lub qhov ntswg tawg thiab tsis nco qab.
  
  Olga yoj tus vwm Swede tam sim ntawd, NW nyuam qhuav pom qhov kev tawm tsam zoo kawg nkaus. Nws sawv zoo li lub roob tshiab, pov lub foob pob hluav taws rau hauv av thiab tsa rab phom tshuab nrog ib txhais tes, cov ntshav tseem ntws los hauv qab, splattering hauv pem teb.
  
  Drake pom tag nrho cov no thiab tig mus thawb Yorgi tawm, ces Hayden. Nws lub taub hau tseem tig, tab sis nws tau tswj kom ntes Alicia lub qhov muag.
  
  "Peb nyob zoo?" Nws paub tias muaj qee yam tsis raug.
  
  "Kuv nyuam qhuav pom li cas Dal ntaus Olga tag nrho nws lub zog, thaws rov qab tsis nco qab, thiab nws nyuam qhuav pom."
  
  Alicia NW nyuam qhuav nqus nws pa. "Fuck. Kuv".
  
  "Thiab tam sim no nws muaj rab phom tshuab."
  
  Hayden tau dawb. Mai dhia tom qab nws, nyem los ntawm qhov sib txawv me me. Drake tig rov qab, saib daim iav txawm tias nws sim nyem los ntawm nws lub qhov rais me me ntawm qhov chaw. Olga leveled rab phom, luag dua, tsa nws txhais tes dawb thiab rub tus hniav tawm ntawm nws lub qhov ncauj, pov rau hauv av. Lub sijhawm ntawd, lwm tus ntawm Dahl cov phooj ywg tuaj txog.
  
  Thiab ib tug ntawm lawv yog Mano Kinimaka.
  
  Hawaii, nyob rau hauv qhov tseeb zam, launched nws tus kheej ntawm tag nrho cov ceev, taw tawm hauv av, caj npab outstretched, ib tug tib neeg projectile wrecking pob ntawm cov leeg thiab pob txha. Nws ntaus Olga ntawm lub xub pwg nyom, raug, zoo dua Dahl, thiab nyem nruj nreem. Olga staggered rau pem hauv ntej rau taw, thiab nyob rau hauv nws tus kheej yog ib qho txuj ci tseem ceeb.
  
  Kinimaka tig ib ncig ntawm pem hauv ntej, tig mus rau Lavxias teb sab.
  
  Lub tshuab rab phom poob rau hauv pem teb.
  
  Drake nyeem nws daim di ncauj.
  
  "Koj yuav tsum tau ntawm koj lub hauv caug, tus txiv neej me."
  
  Kinimaka swung ib tug haymaker, uas Olga deftly dodged, sai dua Drake xav. Tom qab ntawd nws tus kheej lub nrig slammed tob rau hauv Mano lub raum, ua rau Hawaiian tam sim ntawd poob rau hauv lub hauv caug thiab pa.
  
  Kenzi thiab Smith tau mus txog qhov chaw sib ntaus sib tua. Drake tsis tuaj yeem co lub siab tias nws yuav tsis txaus.
  
  Nws squirmed kom txog thaum lub cev torn ntawm nws plab, mus txog rau thaum nws pelvic pob txha creaked. Nws tsoo lub tsheb thiab tsis quav ntsej cov ntshav tshiab. Kev taw qhia rau txhua tus tsuas yog Hayden, nws pib qaug zog ntawm kev sib ntaus sib tua thaum lub suab nrov nyob ib puag ncig lawv, teeb xiav xiav puv nws lub zeem muag, thiab lub suab nrov ntawm cov txiv neej, tub ceev xwm, thiab cov tub rog puv huab cua.
  
  Nws hobbled txoj kev, mus txog Olga. Cov neeg Lavxias tsis quav ntsej Smith thaum nws tua nws hauv plab; nws rub Kenzi los ntawm cov plaub hau thiab muab pov tseg. Cov pob tw xim av tseem tab tom tuav hauv Lavxias txhais tes, thiab Kenzi, xav tsis thoob, dov thiab dov mus rau hauv qhov kwj dej, stripping nws nqaij. Olga tom qab ntawd tsoo nws txhais tes rau ntawm Smith lub dab teg, khob phom rau hauv av thiab ua rau cov tub rog qw.
  
  "Koj puas tua kuv? Kuv yuav rhais koj txhais caj npab tawm thiab khi koj nrog ntshav kawg."
  
  Drake sau nws lub zog thiab ntaus nws tom qab, xa peb lub tshuab rau lub raum thiab lub hauv siab. Nws yuav tau siv nws rab phom, tab sis poob rau hauv qhov xwm txheej. Olga tsis txawm pom qhov kev tawm tsam. Nws zoo li tsoo ib tsob ntoo. Nws ntsia ib ncig ntawm riam phom, ib yam dab tsi uas nws siv tau.
  
  Nws pom nws.
  
  Mai khiav, ua raws li Alicia, thiab ces Yorgi, dawb li ib daim ntawv. Drake khaws lub foob pob hluav taws, tsa nws saum nws lub taub hau thiab coj nws nrog tag nrho nws lub zog mus rau Lavxias teb sab.
  
  Lub sijhawm no nws tsiv mus.
  
  Kinimaka dhia mus rau sab thaum lub roob loj loj poob rau ntawm ib lub hauv caug. Cov ntawv xov xwm seem poob tawm ntawm nws cov hniav. Ib qho RPG poob ntawm nws txoj siv. Drake poob nws riam phom, ua pa hnyav.
  
  Olga sawv, tig ib ncig, thiab luag ntxhi. "Kuv yuav tsuj koj mus txog thaum koj mus thoob khib nyiab ntawm lub pob zeb."
  
  Drake staggered tam sim ntawd. Olga lub tshuab grazed nws tus ncej puab thiab xa tawm qhov mob ntawm ib kawg ntawm nws lub cev mus rau lwm qhov. Alicia nkag mus rau hauv dej tab sis tau muab pov rau saum huab cua thiab tsoo rau Kenzi. Kinimaka sawv ua ntej ib lub taub hau uas xa nws ncaj nraim mus rau nws lub pob tw. Smith tsaws suav tsis txheeb rau hauv lub cev thiab tom qab ntawd peb mus rau caj pas thiab qhov ntswg, ua rau Olga tawg tawm luag.
  
  "Auj, ua tsaug, tus me nyuam, uas tau pab kuv tshem cov phlegm. Thov ib tug ntxiv."
  
  Nws nthuav tawm nws lub ntsej muag rau Smith lub tshuab.
  
  Alicia pab Kenzi. Cov tub ceev xwm tau maj nrawm rau lawv. Drake pab tsis tau tab sis xav kom lawv nyob deb. Qhov no tuaj yeem dhau los ua ntshav. Nws sim sawv thiab ua tiav ntawm ib ceg.
  
  Olga tuav Smith ntawm caj pas thiab muab nws pov tseg. Kinimaka tuav nws lub taub hau loj, tam sim no ntawm Olga ko taw, thiab xa ib nrab ntawm kaum ob lub tshuab tsis txaus ntseeg rau nws tus ncej puab tuab.
  
  Nws ntaus Kinimaka hauv taub hau, coj nws mus. Nws deflected Drake qhov kev tawm tsam tom ntej thiab khob nws rov qab, txawm tias cov ntshav ntws tawm ntawm nws lub pob ntseg, qhov muag sab xis, thiab suav tsis txheeb txiav thiab bruises ntawm nws lub hauv pliaj. Ib lub qhov qhib hauv nws lub plab qhov twg Smith tua nws, thiab Drake xav tias qhov no tuaj yeem yog txoj hauv kev los txwv nws.
  
  Tej zaum yuav ntes Olga mloog. "Saib ntawm kuv," nws hais. "Saib kuv. Kuv yeej tsis tau swb lawm."
  
  Qhov kev nthuav qhia ntawm kev txaus siab hla kuv cov ntshav. "Tab sis koj tsis yog ntau tshaj ib qho ntawm kuv cov qog hws. Koj puas yog Supergirl? Poj Niam Zoo Nkauj? Scarlett Johanssen?
  
  "Kuv yog Mai Kitano."
  
  Olga tsiv mus rau pem hauv ntej ua tsis taus pa, thawb Smith thiab mus rau Alicia ib sab. Mai squatted. Olga poob. Mai seev cev nyob deb, deb, thiab taw tes rau Olga lub xub pwg sab xis.
  
  "Thiab thaum kuv cuam tshuam koj, kuv tus phooj ywg Yorgi yuav rhuav tshem koj."
  
  Olga tig ib ncig amazingly sai sai. "Dab tsi..."
  
  Yorgi tau khi lub foob pob hluav taws rau nws lub xub pwg nyom, xyuas kom tseeb tias lub foob pob hluav taws kawg tau muab tso rau hauv qhov raug, thiab tom qab ntawd raug rho tawm haujlwm ncaj qha ntawm Olga lub cev.
  
  Drake ducked.
  
  
  Tshooj peb caug-peb
  
  
  Pab neeg SPEAR tom qab ntawd ploj mus. Tom qab xa cov riam phom lom neeg, lawv tau raug ntiab tawm ntawm qhov chaw ua txhaum cai thiab coj mus rau hauv lub plawv ntawm lub nroog uas ntsiag to tsis zoo mus rau ib qho ntawm FBI lub tsev ruaj ntseg tshaj plaws nyob hauv lub teb chaws. Nws yog ib tug ranch, yuav tsum me me rau kev ruaj ntseg, tab sis ib tug ranch txawm li cas los xij, nrog nws lub tsev, ruaj khov thiab coral. Lawv khaws cov nees mus muag qhov illusion thiab ranch txhais tes los cob qhia lawv, tab sis nws kuj ua hauj lwm rau cov feds.
  
  Pab neeg no zoo siab heev los txog ntawm lub tsev nyab xeeb, thiab txawm tias zoo siab dua los sib cais thiab kaw qhov rooj rau ntau chav. Rau ib tug neeg lawv raug ntaus, qaug zog, battered, bruised, los ntshav.
  
  Ntshav soaked lawv tag nrho, bruises thiab hairiness ib yam nkaus thiab. Cov uas tsis nco qab xav tias lawv tau ua li ntawd; thiab cov uas tau ua nws khuv xim tias lawv pab tsis tau. Drake thiab Alicia taug kev mus rau hauv lawv chav, undressed, thiab ncaj nraim mus da dej. Cov kwj dej kub pab ntxuav tau ntau tshaj li cov ntshav. Drake pab Alicia thiab Alicia pab Drake nyob rau hauv qhov chaw uas lawv ob txhais caj npab yog nkoos heev pab.
  
  Pab neeg no tsis tau tawg, tab sis lawv tau ntxhov siab me ntsis.
  
  "Muaj ib tug neeg," Drake gasped thaum dej ntaus nws tag nrho, "leej twg tuaj yeem tsoo koj txhais taw."
  
  "Kuv paub". Alicia nchuav ib khob dej xab npum rau hauv nws xib teg. "Koj puas pom Dahl tawm ntawm nws?"
  
  Drake pib hnoos. "Auj, tsis yog, thov. Txhob ua rau kuv luag. Thov".
  
  Drake tsis pom qhov txawv txawv uas nws tuaj yeem pom kev lom zem sai sai tom qab qhov nws nyuam qhuav pom. Tus txiv neej no yog ib tug tub rog uas tau kawm txog kev raug mob thiab kev mob siab, kev tuag thiab kev ua phem; nws tau ua qhov no feem ntau ntawm nws lub neej, tab sis cov tub rog tau sib txawv. Ib txoj hauv kev yog tswj kev sib raug zoo nrog koj cov npoj yaig; lwm tus yuav tsum ib txwm saib ntawm qhov kaj ntawm tej yam.
  
  Thaum ua tau. Muaj qee qhov xwm txheej uas coj tau ib tug tub rog rau nws lub hauv caug.
  
  Tam sim no Alicia, txiav los ntawm tib daim ntaub, nco txog Kinimaki kev sib ntaus nrog Olga loj loj. "Dam, nws zoo li Godzilla tus me nyuam piv rau Godzilla. Ntshav Mano xav tsis thoob ntau dua li raug mob. "
  
  "Nws tuaj yeem tau txais lub taub hau." Drake luag ntxhi.
  
  "Tsis muaj!" Alicia luag thiab lawv luxuriated ua ke ib pliag, xav kom tshem tawm qhov mob.
  
  Tom qab ntawd, Drake tau tawm ntawm tus da dej, pov rau ntawm daim ntawv da dej thiab rov qab mus rau chav pw. Ib qho kev xav ntawm qhov tsis muaj tseeb tau ntaus nws. Ib teev dhau los lawv tau nyob hauv nruab nrab ntawm ntuj raug txim, raus rau hauv ib qho kev sib ntaus sib tua hnyav tshaj plaws hauv lawv lub neej, thiab tam sim no lawv tau ntxuav lawv tus kheej ntawm ib qho chaw nyob hauv Texas, nyob ib puag ncig los ntawm cov neeg saib xyuas.
  
  Tom ntej no yog dab tsi?
  
  Zoo, qhov zoo yog tias lawv yeej peb ntawm plaub lub ntsiab lus tseem ceeb. Thiab peb ntawm plaub Horsemen. Qhov Kev Txiav Txim tau zais plaub riam phom, yog li los ntawm Drake qhov lees paub me ntsis tsis sib haum, fuzzy, thiab suav tsis meej, tsuas muaj ib sab laug xwb. Nws luag ntawm nws tus kheej.
  
  Damn, Kuv vam tias kuv tau txais txoj cai no.
  
  Cov hneev taw tau hnov qab nws thiab nws tig mus.
  
  Alicia sawv ntawm qhov ntawd, liab qab thiab ci ntsa iab nrog dej da dej, nws cov plaub hau daig rau ntawm nws lub xub pwg bruised. Drake ntsia thiab tsis nco qab txog txoj haujlwm.
  
  "Dam," nws hais. "Yog li muaj qee zaus thaum pom koj ob qho zoo."
  
  Nws taug kev thiab hle nws daim phuam. "Koj puas xav tias peb muaj sijhawm?"
  
  "Tsis txhob txhawj," nws hais nrog luag nyav hauv nws lub suab. "Nws tsis siv sijhawm ntau".
  
  
  * * *
  
  
  Tom qab ntawd, tom qab lawv tshawb pom thiab sim ua kom tsis txhob muaj qhov nqaij tawv ntawm lawv lub cev, Drake thiab Alicia hnav khaub ncaws tshiab thiab nqis mus rau hauv chav ua noj loj. Drake tsis paub meej vim li cas lawv xaiv chav ua noj; zoo nkaus li ib qho chaw sib ntsib. Lub slanting rays ntawm lub hnub teem nkag mus rau hauv lub panoramic qhov rais, muab ib tug golden xim rau hauv pem teb ntoo thiab chav ua noj fittings. Chav tsev sov thiab tsw ntxhiab ntawm cov qhob cij tshiab tshiab. Drake zaum ntawm lub rooj zaum bar thiab so.
  
  "Kuv tuaj yeem siv sijhawm ib hlis ntawm no."
  
  "Lwm tus neeg caij tsheb," Alicia hais. "Thiab tom qab ntawd peb so?"
  
  "Peb tuaj yeem ua qhov no? Kuv txhais tau tias, nws tsis zoo li qhov kawg ntawm lo lus "sib so, kev hlub."
  
  "Zoo, peb tseem yuav tau teb rau Qrow," nws hais tias, "txog Peru. Thiab Smith tej zaum yuav muaj teeb meem. Peb yuav tsum tsis txhob mus ua tub txib thaum ib tug tswv cuab ntawm peb tsev neeg muaj teeb meem. "
  
  Drake nodded. "Yog, kuv pom zoo. Thiab tom qab ntawd muaj SEAL Pab Pawg 7. "
  
  "Muaj ib hnub," Alicia sighs, zaum ntawm lub rooj zaum ntawm nws, "peb hnub so yuav los."
  
  "Hav, saib dab tsi tus miv coj!" - Drake qw thaum nws pom Dahl.
  
  Tus Swede taug kev ua tib zoo hla lub qhov rooj. "Bullshit, Kuv sim taug kev, tab sis txhua yam yog ob npaug ntawm kuv ob lub qhov muag."
  
  "Koj puas xav tias kev taug kev nyuaj?" Drake hais tias. "Koj puas xav sim mus pw?"
  
  Dahl groped nws txoj kev mus rau lub bar quav. "Ib tug muab kuv haus."
  
  Alicia thawb lub raj mis dej ntawm nws. "Kuv yuav mus tau ib co ntxiv."
  
  Drake ntsia nws tus phooj ywg nrog kev txhawj xeeb. "Koj puas yuav tau tos kom txog thaum kawg, phooj ywg?"
  
  "Qhov tseeb hais, nws tau zoo dua los ntawm feeb."
  
  "Huag, vim kuv nco qab tias koj zaum tawm thaum muaj kev sib cav nrog Olga."
  
  "Fuck tawm, Drake. Kuv yeej tsis xav nco txog qhov no. "
  
  Drake luag. "Zoo li peb yuav cia koj tsis nco qab txog qhov no."
  
  Lwm pab neeg tuaj txog me ntsis, thiab nees nkaum feeb tom qab ntawd lawv tag nrho cov zaum ntawm lub bar, downing kas fes thiab dej, txiv hmab txiv ntoo thiab strips ntawm nqaij npuas kib, thiab ntau qhov txhab tshaj lawv suav tau. Kinimaka tsis tau saib leej twg, thiab Smith tuav tsis tau dab tsi ntawm nws sab tes xis. Yorgi nyuaj siab heev. Kensi tsis tuaj yeem yws yws. Tsuas yog May, Lauren thiab Hayden zoo li lawv tus kheej.
  
  "Koj paub," Hayden hais. "Kuv zoo siab tias peb txhua tus tau dhau los ua ke. Nws tuaj yeem ua tau ntau dua. Atropine tau ua nws txoj haujlwm. Puas muaj kev cuam tshuam tom qab, cov txiv neej?
  
  Yorgi, Smith thiab Kenzi ntsais muag. Kensi hais rau lawv txhua tus. "Kuv xav tias Olga tau dhau los tom qab cov teebmeem."
  
  Hayden luag ntxhi. "Okay, vim peb tseem tsis tau tiav. Cov pab pawg uas tsis tau mus xyuas Fort Sill thiab Dallas tab tom nrhiav rau ib qho laj thawj kawg. Hmoov zoo, Washington xav tank thiab NSA tuaj yeem khaws tab ntawm cov neeg ua si loj. "
  
  "SAS?" - Drake qhia.
  
  "Zoo, cov British, yog. Lawv yuav ua raws li Tuam Tshoj thiab txhua qhov seem ntawm Fabkis - "
  
  "SEAL Team 7?" - nug Dahl.
  
  Hayden tau hais tias "Tsis paub, tsis lees paub thiab tsis tau tso cai," Hayden hais. "Raws li Crowe."
  
  Kinimaka tau hais tias "Muaj cov qauv siab dua li Minister of Defense," Kinimaka tau hais.
  
  "Thawj Tswj Hwm Coburn yuav tsis dai peb tawm kom qhuav," Drake tawm tsam. "Kuv yuav tsum ntseeg tias nws tsis paub dab tsi txog cov ntsaws ruaj ruaj."
  
  "Kuv pom zoo," Hayden hais. "Thiab thaum kuv pom zoo nrog Mano tias muaj cov tsiaj siab dua Crow, muaj ntau ntau insidious. Hom uas tuaj ntawm koj sab, tawm ntawm xiav, thiab cia koj xaiv me ntsis. Kuv yuav tsum ntseeg tias muaj ntau dua li peb paub. "
  
  "Qhov no tsis pab peb qhov teeb meem." Smith chuckled thiab nyuaj nqa lub khob mis nyuj.
  
  "Txoj cai". Hayden nqa ib tug puv tes ntawm cov txiv hmab txiv ntoo thiab ua rau nws tus kheej xis nyob. "Yog li ntawd, cia peb tsom ntsoov rau qhov kawg tus niam phem no thiab mus tsev. Peb tseem yog pab pawg loj tshaj plaws thiab zoo tshaj plaws. Txawm tias tam sim no, cov British tsuas tau txais ib hnub pib lub taub hau. Suav thiab. Tam sim no, zoo li, ntawm tag nrho cov lwm yam, tsuas yog Fabkis tau perked. Lawv tau xa lwm pab neeg ntawm peb mus cuag cov tseem tshuav qub. "
  
  "Nws zoo ib yam hauv kev ua haujlwm tshwj xeeb sib ntaus sib tua," Dahl hais. "Peb nyob rau saum."
  
  "Yog lawm, tab sis qhov no tsis zoo li yuav cuam tshuam. Thiab dag. Nws tsis zoo li peb nyob hauv tes lossis ua ke hauv suab puam."
  
  Dahl tau hais tias "Nws yog kev sib ntaus sib tua hnyav, tsis muaj kev cia siab. "Qhov no yog tiag tiag li nws tau txais."
  
  Hayden nodded thiab ces ceev nrooj txuas ntxiv mus. "Cia peb sau cov ntawv ntawm Kev Txiav Txim. 'Nyob rau ntawm plaub fab ntawm lub ntiaj teb peb nrhiav tau Plaub Horsemen thiab teem tawm rau lawv lub tswv yim rau kev txiav txim ntawm lub xeem txiav txim. Cov neeg uas muaj txoj sia nyob ntawm Kev Txiav Txim Crusade thiab nws qhov kev tshwm sim tom qab yuav muaj cai kav lub tebchaws zoo tshaj plaws. Yog tias koj nyeem qhov no, peb poob, yog li nyeem thiab ua raws li ceev faj. Peb lub xyoo kawg tau siv los sib sau ua plaub qhov kawg riam phom ntawm lub ntiaj teb cov kiv puag ncig: Tsov rog, Conquest, Famine thiab Tuag. United, lawv yuav rhuav tshem tag nrho tsoom fwv thiab qhib lub neej yav tom ntej tshiab. Npaj txhij. Nrhiav lawv. Taug kev mus rau plaub fab ntawm lub ntiaj teb. Nrhiav qhov chaw so ntawm Leej Txiv ntawm Tswv Yim thiab tom qab ntawd Khagan; tus phem tshaj Indian uas puas tau nyob, thiab ces tus Scourge ntawm Vajtswv. Tab sis txhua yam tsis zoo li nws zoo li. Peb tau mus xyuas Khagan hauv xyoo 1960, tsib xyoos tom qab ua tiav, muab Conquest rau hauv nws lub hleb. Peb tau pom tus Scourge uas tiv thaiv qhov tseeb Kev Txiav Txim Kawg. Thiab tib txoj cai tua yog thaum Horsemen tshwm sim. Tsis muaj cov cim qhia txog Leej Txiv cov pob txha. Cov Indian yog ib puag ncig los ntawm riam phom. Txoj kev txiav txim zaum kawg tam sim no nyob ntawm koj thiab yuav kav tus kav mus ib txhis."
  
  Nws ua tiav thiab noj ib lub ncuav.
  
  "Txhua yam zoo? Kuv xav tias nws ua rau muaj kev nkag siab ntau dua tam sim no. Kev txiav txim tuag, mus ntev, tab sis tseem muaj ib qho me me ntawm lawv hauv qhov no. Tej zaum ib tug mole. Ib leeg. Tej zaum lwm yam. Tab sis nws yog qhov zoo txaus los nyiag lub chaw sim hauv Dallas, thiab zoo txaus los tshem tawm tag nrho pawg ntawm cov tub rog tshwj xeeb, yog li peb tsis tuaj yeem kwv yees nws. "
  
  Nws nres thaum Drake yoj. "Yog?"
  
  "Koj puas paub qhov twg nws yog qhov zoo tshaj plaws rau nws?" - nws nug. "Nyob rau hauv ib qho kev xav hauv Washington. Los yog ua haujlwm rau NSA. "
  
  Hayden ob lub qhov muag widened. "Dam, qhov ntawd yog ib qho zoo heev. Cia kuv xav txog nws. " Nws nchuav dub kas fes los ntawm ib khob khob.
  
  "Lub sij hawm yoov, kuv cov phooj ywg," Mai hais.
  
  "Yog kuv nrog koj". Hayden ntim nws lub qhov ncauj. "Tom qab ntawd cia peb txheeb xyuas cov ntawv nyeem: lub ces kaum kawg ntawm lub ntiaj teb yog Europe. Peb yuav tsum nrhiav lub ntxa ntawm Vajtswv Scourge, uas yog Horseman of Death thiab tiv thaiv qhov tseeb Qhov Tseeb. Qhov phem tshaj ntawm lawv tag nrho. Thiab puas muaj tus lej tua thaum Horsemen tshwm sim? Kuv tsis nkag siab qhov no, thov txim. "
  
  "Kuv xav tias lub tank xav tau ua qhov no rau ib ntus?" Yorgi hais.
  
  Tam sim no Lauren, uas tau sawv ntawm lub tub yees loj, tau hais lus. "Tau kawg muaj. Tus thawj coj thaum ub tau muab lub npe dubious ntawm 'Flagellum ntawm Vajtswv' los ntawm cov neeg Loos nws tawm tsam thiab tua, nws yog qhov ua tau zoo tshaj plaws ntawm cov thawj coj tsis ncaj ncees thiab tawm tsam rau sab hnub tuaj thiab sab hnub poob Roman Empires thaum nws nyob ib puag ncig 406-453. yog tus yeeb ncuab phem tshaj plaws ntawm Rome thiab tau hais ib zaug tias: "Qhov twg kuv dhau mus, cov nyom yuav tsis loj hlob ntxiv."
  
  Dahl hais tias "Lwm lub koob meej thaum ub tua neeg coob coob," Dahl hais.
  
  Lauren hais tias, "Attila tus Hun," tua nws tus tij laug hauv 434 los ua tus thawj coj ntawm Huns. Paub txog nws lub ntsej muag nruj heev, Attila paub tias nws feem ntau yob nws lub qhov muag, "zoo li txaus siab rau qhov kev ntshai uas nws tau tshwm sim," raws li keeb kwm Edward Gibbon. tuaj yeem xav txog qhov kev ntshai qhov no yuav tau ua rau hauv kev sib ntaus sib tua Roman. "
  
  "Peb tau txais nws," Drake hais. "Attila yog ib tug tub phem lossis tus tub zoo, nyob ntawm seb koj nyob rau sab twg. Thiab leej twg sau cov phau ntawv keeb kwm. Yuav ua li cas thiab qhov twg nws tuag?
  
  "Muaj ntau qhov kev tsis sib haum xeeb piav qhia tias nws tuag li cas. Los ntawm lub qhov ntswg mus rau riam ntawm tes ntawm nws tus poj niam tshiab. Thaum lawv pom nws lub cev, cov txiv neej, raws li kev cai ntawm Huns, rub tawm cov plaub hau los ntawm lawv lub taub hau thiab inflicted tob, qias neeg qhov txhab ntawm lawv lub ntsej muag. Nws tau hais tias Attila, ua tus yeeb ncuab txaus ntshai, tau txais cov lus los ntawm cov vajtswv txog nws txoj kev tuag yog qhov xav tsis thoob. Foom koob hmoov. Nws lub cev tau muab tso rau hauv nruab nrab ntawm qhov chaw loj, hauv lub tsev pheeb suab ntaub, kom txhua tus pom thiab qhuas. Cov neeg caij nees zoo tshaj plaws ntawm cov pab pawg tau caij ncig thiab qhia cov dab neeg ntawm nws qhov kev siv dag zog zoo nyob ib puag ncig kev tua hluav taws. Nws yog kev tuag loj. Nws hais ntxiv tias muaj kev ua koob tsheej rau saum nws lub ntxa. " Lauren txuas ntxiv rov hais dua cov ntsiab lus tseem ceeb uas tus neeg saib xyuas tau ntxhi hauv nws pob ntseg. Tsis muaj qhov taw tes rau kev txhim kho lub suab nrov.
  
  "Lawv kaw nws lub qhov ntxa nrog kub, nyiaj thiab hlau, vim nws muaj peb. Thiab lawv ntseeg hais tias peb cov khoom no yog tsim los ntawm cov vaj ntxwv loj tshaj plaws. Tau kawg, riam phom, kev nplua nuj thiab pob zeb tsis tshua muaj ntxiv. Thiab, zoo li, raws li kev cai, lawv tau tua txhua tus neeg ua haujlwm ntawm nws lub ntxa, txhawm rau khaws nws qhov chaw zais cia. "
  
  Alicia ntsia ib ncig ntawm cov neeg zaum ntawm lub rooj. "Ib tug ntawm koj yuav tuag," nws hais. "Tsis txhob thov kom kuv faus koj. Tsis muaj caij nyoog damn. "
  
  "Koj yuav tau tu siab thiab zoo siab thaum hnov tias Attila lub qhov ntxa yog ib qhov chaw faus neeg loj tshaj plaws hauv keeb kwm. Tau kawg, los ntawm qee qhov lwm tus - lub cev ploj mus ntev ntawm King Richard III nrhiav tau nyob rau hauv lub chaw nres tsheb Leicester ob peb xyoos dhau los - peb ntseeg tias lawv tseem tuaj yeem pom. Tej zaum Cleopatra? Sir Francis Drake? Mozart? Txawm li cas los xij, raws li Attila muaj kev txhawj xeeb, nws ntseeg tau tias Hunnic engineers tau hloov mus rau Tisza River ntev txaus kom qhuav cov dej loj. Attila tau faus rau hauv nws lub hleb zoo kawg nkaus, tsis muaj nqi. Tisza raug tso tawm, nkaum Attila mus ib txhis. "
  
  Lub sijhawm ntawd lawv hnov lub suab ntawm ib lub nyoob hoom qav taub tuaj. Hayden ntsia ib ncig ntawm chav tsev.
  
  "Kuv vam tias koj npaj txhij rau lwm qhov kev sib ntaus sib tua, cov tub thiab cov ntxhais, vim tias qhov no tsis dhau lawm."
  
  Drake ncab nws cov leeg mob. Dahl sim ua kom nws lub taub hau ntawm nws lub xub pwg nyom. Kensi winced thaum nws kov ib qho khawb ntawm nws nraub qaum.
  
  "Yuav kom ncaj ncees," Drake hais. "Kuv tseem tab tom dhuav ntawm no."
  
  Hayden luag ntxhi. Dahl nodded raws li nws ua tau. May twb nyob ntawm nws ko taw. Lauren mus rau ntawm lub qhov rooj.
  
  "Los ntawm," nws hais. "Lawv yuav piav qhia peb ntau ntxiv ntawm txoj kev."
  
  "Tebchaws Europe?" Yogi nug.
  
  "Yog. Thiab rau qhov kawg Horseman of Death."
  
  Alicia dhia tawm ntawm lub qhov quav. "Zoo heev pep tham," nws hais sarcastically. "Los ntawm koj, nws zoo siab heev uas txawm tias kuv cov ntiv taw pib tingle."
  
  
  Tshooj peb caug-plaub
  
  
  Lwm lub davhlau, lwm qhov kev sib ntaus ntawm lub qab ntug. Drake tau nyob rau hauv ib lub rooj zaum xis thiab mloog thaum Lauren hais lub District of Columbia cov lus txiav txim thiab cov lus xaus nyob rau hauv Attila lub Hun rooj plaub. Pab neeg no zaum hauv ntau txoj haujlwm, ua qhov lawv ua tau thiab sim tsis quav ntsej qhov mob los ntawm qhov tsis ntev los no hu ua 'Olga xwm txheej'.
  
  Lauren hais tias "Attila lub ntxa ploj mus rau keeb kwm," Lauren xaus lus. "Tsis tau pom, txawm hais tias muaj ntau qhov kev tshawb pom cuav. Yog li, "nws nres, mloog, "Koj puas tau hnov txog qhov gravitational anomaly?"
  
  Dahl ntsia rov qab. "Lub ntsiab lus no muaj ntau lub ntsiab lus."
  
  "Zoo, qhov ntawd yog peb lub ntsiab lus. Tsis ntev los no, cov kws tshawb fawb tau tshawb pom qhov loj thiab tsis meej pem hauv qab daim ntawv dej khov nab kuab. Koj paub qhov ntawd? Nws yog loj loj - 151 mais thoob plaws thiab yuav luag ib txhiab meters tob. Pom tau los ntawm NASA satellites, nws yog qhov tsis txaus ntseeg vim qhov kev hloov pauv hauv nws ib puag ncig tau qhia tias muaj ib qho khoom loj nyob hauv qhov crater. Tam sim no, qus theories ib sab, cov khoom no yog ib qho gravitational anomaly. Nws yog qhov chaw tsis raug, tsis txav mus zoo li txhua yam nyob ib puag ncig nws, thiab yog li tuaj yeem tshawb pom los ntawm lub zog radar. "
  
  Dahl hais tias "Koj tab tom tham txog av nkag mus rau radar," Dahl hais. "Kuv qhov tshwj xeeb qub."
  
  Drake ob lub qhov muag widened. "Koj paub tseeb? Kuv xav tias nws yog txiv neej striptease ntawm hen tog. Lawv hu koj Dancing Viking."
  
  Dahl nkees nws. "Tau qhov ntawd".
  
  Alicia leaned rau kuv. "Nws zoo li grumpy,"ntxhi theatrically.
  
  "Tau tawm tus poj niam laus uas tsis xav txog yuav ua li ntawd rau koj."
  
  Kuj ceeb tias, Smith tau kua muag ntawm nws ob lub qhov muag. "Kuv yuav tsum hais," nws hais tias, "Kuv yeej tsis tau pom ib tug neeg dhia tawm ntawm ib tug neeg uas tsis muaj trampoline koom nrog." Nws zais nws lub ntsej muag, sim ua kom ntsiag to.
  
  Kinimaka patted nws ntawm lub xub pwg nyom. "Koj puas nyob zoo, bro? Kuv yeej tsis tau pom koj luag ua ntej, txiv neej. Qhov no yog qhov txawv. "
  
  Lauren cuam tshuam, txuag cov Swede los ntawm ntau teasing. "GPR, tab sis ntawm qhov ntsuas hnyav. Kuv txhais tau tias, muaj qhov txawv ntawm Google Maps hu ua Antarctica. Koj tuaj yeem pom qhov no los ntawm koj lub laptop. Tab sis nrhiav tej yam me me li Attila lub ntxa? Zoo, uas suav nrog kev siv tshuab thiab software uas NASA tseem tsis tau lees paub los ua tus tswv. "
  
  "Lawv puas siv satellite?" Yogi nug.
  
  "Auj yog, txhua lub tebchaws txias muaj qhov no."
  
  "Nrog rau Tuam Tshoj, UK thiab Fabkis." Drake taw tes rau lawv cov npe ntawm cov neeg tawm tsam.
  
  "Muaj tseeb. Los ntawm qhov chaw, Suav tuaj yeem txheeb xyuas tus neeg zaum hauv nws lub tsheb, tshawb xyuas cov vev xaib hauv Is Taws Nem nws tab tom nrhiav, thiab faib cov ntsiab lus ntawm cov qhaub cij uas nws noj. Txhua tus txiv neej. Yuav luag txhua qhov chaw. "
  
  "Tsuas yog txiv neej?" Kenzi nug. "Los yog poj niam thiab?"
  
  Lauren luag ntxhi thiab ntxhi hais tias, "Kuv muaj ib tug txiv neej hauv kuv pob ntseg hla nws. Suab me me, zoo li nws tseem tsis tau pom poj niam. "
  
  Drake tau mloog lub nyoob hoom qav taub hla saum ntuj nruab nrab ntawm Asmeskas thiab Europe, qhov thib peb thiab plaub kawg ntawm lub ntiaj teb.
  
  "Okay, zoo, txawm li cas los xij..." Lauren winked. "Yog tias peb sib sau ua ke Piscara qhov me me-paub thaj chaw, ib phau ntawv hais tias Attila lub palace nto moo nyob nruab nrab ntawm Danube thiab Tisza, hauv toj roob hauv pes Carpathian, ntawm thaj av ntawm sab qaum teb Hungary thiab nyob ze Zazberin. Ib txoj hauv kev tsis meej ntau ntxiv hais tias Attila lub qhov ntxa nyob ntawm nws lub tsev. "
  
  "Tab sis faus hauv qab tus dej," Mai hais.
  
  "Yog lawm, Tisza hla Hungary los ntawm sab qaum teb mus rau sab qab teb, ua ib qho chaw loj ntawm Danube nws tus kheej. Tus dej txoj kev yuav pab tau peb cov kws tshawb fawb. Vam tias lawv cov kev tshawb fawb siv geophysical thev naus laus zis yuav ua ke nrog satellite, sib nqus, MAG thiab hauv av nkag mus radar. Cov kev tshawb fawb sib nqus tau ua tiav los ntawm GPR profiles rau kev xaiv tsis raug. Lawv kuj hais tias lawv tuaj yeem pom yog tus dej tau hloov pauv lawm. " Nws shrugged. "Peb tab tom tham txog ntau txhiab thiab ntau txhiab tus duab uas lub computer yuav tsum tau saib thiab tom qab ntawd txiav txim siab."
  
  "Okay, ok, yog li peb tab tom mus rau Hungary." Alicia ua rau mob taub hau. "Cia li hais nws."
  
  Pab neeg tau rov qab los, xav paub seb lawv cov npoj yaig ua phem ua dab tsi.
  
  
  * * *
  
  
  Hungary, Danube thiab Tisza zoo li dub thaum hmo ntuj raws li cov teb chaws Europe, tab sis Drake paub tias tam sim no nws muaj kev kub ntxhov ntau ntawm no. Tus muaj zog tshaj plaws ntawm Plaub Horsemen nteg nyob rau ntawd - Tuag - thiab cov neeg uas pom nws tej zaum yuav txiav txim zoo lub neej yav tom ntej ntawm lub ntiaj teb no.
  
  Pab neeg tau tsaws, nqa tawm dua, tsaws dua, thiab tom qab ntawd dhia mus rau hauv lub tsheb loj, tsis muaj qhov cuam tshuam los ua kom tiav cov ceg kawg ntawm lawv txoj kev taug. Lub laij lej tseem tsis tau xam ib yam dab tsi tsis tau, cov cheeb tsam tseem loj thiab lub hom phiaj me me, tsis hais qhov qub thiab muaj peev xwm degraded. Nws yuav yog qhov zoo los txiav txim siab seb qhov Kev Txiav Txim tau ua haujlwm li cas ntawm nws tus kheej, tab sis lawv qhov kev tua neeg tam sim no ntau xyoo dhau los muab qhov kawg rau kev tawm tsam.
  
  Lawv tau teeb tsa lub chaw pw ntawm lub tiaj, tso cov neeg saib xyuas sab nraud thiab nyob hauv. Cua muaj zog, fluttering lub tsev pheeb suab; qhov kev muaj tiag tiag ntawm txhua yam uas lawv tau ua dhau los ob peb hnub tseem tab tom sim los rau hauv.
  
  Puas yog peb nyob ntawm no tam sim no, camped ib nrab ntawm ib lub roob Hungarian? Drake xav txog nws. Los yog Olga tseem ntaus peb?
  
  Lub paj ntaub ntawm lub tsev pheeb suab tau hais qhov tseeb, ib yam li daim duab writhing nyob ib sab ntawm nws. Alicia, qhwv hauv nws lub hnab pw nrog tsuas yog nws ob lub qhov muag pom.
  
  "Nws txias, kev hlub?"
  
  "Yog, tuaj ntawm no thiab sov kuv li."
  
  "Thov," Dahl hais los ntawm qhov chaw sab qab teb ntawm Drake ko taw, "tsis yog hnub no."
  
  "Kuv pom zoo," hais Kenzi los ntawm sab hnub tuaj. "Qhia tus bitch koj mob taub hau lossis ib yam dab tsi. Leej twg paub nws nyob qhov twg? Tus naj npawb ntawm cov kab mob thiab lwm yam. "
  
  "Yog li tsis muaj lus nug txog plaub tus neeg?"
  
  "Nws yog," Mai ntxiv, uas tau sawv ntawm qhov nkag mus rau lub tsev ntaub. "Tshwj xeeb vim muaj tsib ntawm peb."
  
  "Vwm, Kuv tsis nco qab koj nyob ntawm no, Sprite. Kuv tseem tsis tuaj yeem ntseeg tias lawv tau kaw peb txhua tus hauv ib lub tsev pheeb suab ntaub. "
  
  Dahl hais tias, "Kuv, rau ib qho, nyiam pw ntawm thaj av," Dahl hais tias, sawv. "Tom qab ntawd tej zaum kuv yuav pw."
  
  Drake saib Swede lub taub hau rau kev tawm, xav tias nws yuav siv sijhawm los hu rau Joanna. Lawv txoj kev sib raug zoo tseem nyob hauv huab cua, tab sis hnub yuav los, tsis ntev, thaum ib tug neeg yuav txiav txim siab mus tas li.
  
  Kaj ntug tuaj, thiab cov kws tshaj lij los ntawm Washington tau tawm tswv yim ib nrab ntawm kaum ob qhov chaw. Pab neeg sib cais thiab pib khawb, ntuav tawm cov toj roob hauv pes zoo nkauj los ntawm lawv lub taub hau thiab lub siab: lub ci ntsa iab xiav ntawm Tisza, qee zaum dav, qee zaum txawv txav hauv qhov chaw, cov toj roob hauv pes ntawm Carpathians, lub ntuj ntshiab tsis muaj kawg. Cov cua txias cua tshuab thoob plaws qhov chaw dav tau txais tos, txo qhov qaug zog thiab soothing bruises. Drake thiab lwm tus tsis tu ncua xav tias lawv cov yeeb ncuab nyob qhov twg. British, Suav thiab Fabkis. Qhov twg? Tshaj lub roob ze tshaj plaws? Tsis muaj leej twg tau pom qhov pom me ntsis ntawm kev soj ntsuam. Nws zoo li lwm pab pawg tau tso tseg.
  
  "Tsis yog koj qhov kev yos hav zoov nruab nrab," Drake ib zaug hais. "Kuv tsis tshua paub qhov twg kuv yuav xaus rau tom ntej."
  
  "Kuv pom zoo," hais Dahl. "Ib pliag peb sawv daws sib ntaus sib tua, thiab tom ntej no nws yog txhua yam yooj yim. Thiab tseem nws tuaj yeem ua phem dua. "
  
  Thawj hnub ya sai sai, ces zaum ob. Lawv tsis pom dab tsi. Nws pib los nag, ces lub hnub dig muag. Pab pawg tau hloov mus so thiab tom qab ntawd tso cai rau ob peb tus neeg ua haujlwm los daws lawv ib ntus. Cov txiv neej thiab cov poj niam uas tsis hais lus Askiv tau raug xaiv los ntawm ib lub zos nyob ze. Muaj ib hnub, Alicia nrhiav tau ib lub qhov hauv av, tej zaum yuav yog ib lub qhov qub qub, tab sis nws txoj kev zoo siab tau ploj mus sai sai thaum nws txoj kev tshawb nrhiav los txog qhov kawg.
  
  "Tsis siv," nws hais. "Peb tuaj yeem nyob deb ntawm nws ib 'meter' thiab tseem tsis pom nws."
  
  "Yuav ua li cas koj xav tias qhov no mus unnoticed tag nrho cov xyoo no?"
  
  Dahl tseem khawb nws lub taub hau, paub tseeb tias lawv tsis to taub ib yam dab tsi. "Nws nyob ntawm kuv tus nplaig," nws hais ntau dua ib zaug.
  
  Drake pab tsis tau nws tus kheej. "Koj txhais hais tias Olga, tsis yog koj? Nws yog qhov kev paub luv luv heev, phooj ywg. "
  
  Dahl quaj, tseem scanning.
  
  Lwm hmo thiab ob peb teev ntxiv hauv lub tsev pheeb suab ntaub. Qhov nyuaj tshaj plaws ntawm cov yav tsaus ntuj no yog thaum Drake pib tham txog Webb cov lus, nws cov keeb kwm thiab nws cov ntaub ntawv zais cia.
  
  "Peb yuav tsum tsom ntsoov rau lub sijhawm tom ntej. Cov secrets uas nws sau tau tuaj yeem ua rau muaj kev puas tsuaj loj. Stunning".
  
  "Rau leej twg?" Dahl hais tias. "Cov neeg tawm tsam peb tsis yog qhov phem."
  
  "Tsuas yog ib qho uas peb tseem tsis tau paub," Mai hais.
  
  "Dam, tiag tiag? kuv tsis nco qab lawm. Qhov twg yog nws?"
  
  Tus poj niam Japanese txo nws lub suab thiab hais lus ntsiag to. "Ib tug ntawm koj yog tuag."
  
  Tau ntev, mob lub sij hawm nyob ntsiag to.
  
  Alicia tsoo nws. "Yuav tsum pom zoo nrog Drake. Qhov no tsis yog siv rau peb xwb. Webb yog ib tug kws tshaj lij thiab tus neeg nplua nuj asshole. Nws yuav tsum muaj av rau txhua tus. "
  
  Lub tswb cuav ua rau lawv maj nrawm tawm ntawm lub tsev pheeb suab, poob rau hauv av thiab av nkos, ntawm cov pob zeb thiab xuab zeb ntawm qhov chaw faus neeg thaum ub. Rau lawv qhov kev chim siab heev, nws tau muab tawm tias nws tsis koom nrog Attila. Yam tsawg kawg tsis deb npaum li lawv hais tau.
  
  Tom qab ntawd, nyob rau hauv lub tsev pheeb suab ntaub, lawv rov qab los rau lawv txoj kev xav.
  
  Hayden tau hais tias "Muaj ntau yam yuav tsum tau ua," Hayden hais. "Tej zaum qhov kev tshawb fawb no rau Webb qhov chaw nkaum thiab qhov peb pom tom qab tuaj yeem tiv thaiv peb ntawm qhov yuav los."
  
  "Yausua tuag hauv Peru? Peb qhov kev tsis mloog lus? Kev txiav txim siab tsis txaus ntseeg thiab tsis paub tseeb? Peb yuav tsum teb rau ib tug neeg. Ib lub npe hu koj tuaj yeem tawm mus. Tab sis peb? Plaub? Peb cov nqi yog liab, neeg, thiab kuv tsis txhais hais tias overspending. "
  
  "Yog li ntawd, SEAL Team 7?" - nug Dahl.
  
  "Tej zaum," Hayden yws. "Leej twg paub? Tab sis yog tias lawv tawm tsam peb nrog kev ntxub ntxaug, kuv cog lus rau Vajtswv tias kuv yuav tawm tsam nrog kev sib piv. Thiab yog li ntawd nws yuav nyob nrog koj txhua tus. Qhov ntawd yog ib qho kev txiav txim."
  
  Lwm hnub tuaj thiab kev yos hav zoov txuas ntxiv mus. Dej nag cuam tshuam lawv txoj kev siv zog. Washington xav tias lub tank rov qab nrog xya qhov chaw ntxiv rau tag nrho nees nkaum peb. Feem ntau ntawm lawv tsis muaj dab tsi tab sis qhov chaw khoob lossis cov hauv paus qub, cov tsev mus ntev, cov pob txha raug txo kom rags. Feem ntau ntawm lwm hnub dhau mus thiab pab pawg SPEAR txoj kev coj ncaj ncees pib poob qis.
  
  "Peb puas tseem nyob hauv qhov chaw zoo?" Kenzi nug. "Kuv hais tias Hungary. Tawm tsam Attila lub palace. Tus neeg no yug tau ntev npaum li cas? Ib txhiab rau puas xyoo dhau los, puas yog? Qhov no yog dab tsi? Kaum plaub caug xyoo ua ntej Geronimo. Tej zaum Attila yog qhov tsis ncaj ncees lawm 'scourge'. Kuv xav tias lub Koom Txoos Catholic tau sau npe ntau. "
  
  Kinimaka tau hais tias "Peb pom ntau yam tsis txaus ntseeg," "Muaj ntau ntawm lawv, thiab tsis muaj leej twg yog qhov tseeb."
  
  Dahl ntsia nws. "Peb xav tau ib txoj hauv kev los txo peb txoj kev tshawb nrhiav."
  
  Lauren, ib txwm ntsaws rau hauv lub tank xav, ntsia rau lwm txoj kev. "Yog lawm, lawv hais. Yog."
  
  Cua maj mam tshuab Swede cov plaub hau, tab sis nws lub ntsej muag tseem impassive. "Kuv tsis muaj dab tsi".
  
  "Tej zaum peb yuav tsum saib lwm Attila?" May qhia. "Ib yam dab tsi hauv nws phau ntawv keeb kwm?"
  
  Lauren hais kom Washington pab pawg saib xyuas nws. Pab neeg tau so, pw tsaug zog, nrhiav kev ua txhaum thiab tsis pom ib qho, thiab koom nrog ob lub tswb cuav ntxiv.
  
  Thaum kawg, Drake tau sib sau ua ke ib pab neeg. "Kuv xav tias peb yuav tsum hu qhov no ua tsis tiav, tib neeg. Kev txiav txim hais tias lawv tau pom nws, tejzaum nws ¸ tab sis yog peb ua tsis tau, ces lwm lub teb chaws yuav tsis muaj peev xwm. Tej zaum tus thib plaub Horseman yuav zoo dua nyob qhov twg nws raug faus. Yog tias nws tseem nyob ntawd. "
  
  Hayden hais tias, "Tej zaum lub qhov ntxa raug nyiag lawm," Hayden hais, nthuav nws txhais tes, "tsis ntev tom qab faus. Tab sis tom qab ntawd, tau kawg, cov relics yuav tau pom. Ntaub. Ntaj. Lub pov haum. Lwm lub cev. "
  
  Kenzi hais tias, "Nws nyuaj rau tso riam phom muaj zog nyob ntawd," Kenzi hais nrog lub ntsej muag dawb paug. "Kuv paub tias kuv tsoom fwv yuav tsis ua. Lawv yuav tsis tso tseg nrhiav. "
  
  Drake nodded nyob rau hauv kev pom zoo. "Muaj tseeb, tab sis peb tsis ntseeg tias muaj lwm yam kev kub ntxhov brewing. Peb tsis tuaj yeem nyob ntawm no mus ib txhis. "
  
  Smith hais tias "Lawv hais tib yam hauv Peru," Smith hais.
  
  Drake nodded rau Lauren. "Lawv puas muaj dab tsi rau peb?"
  
  "Tsis tau, nrog rau kev zam ntawm yim lwm qhov chaw muaj peev xwm. Cov lus qhia tseem zoo ib yam. Tsis muaj dab tsi nyuaj. "
  
  "Tab sis qhov no tsis tuaj yeem yog qhov peb tab tom nrhiav?" Dahl hais ntsiag to heev.
  
  Hayden sighed. "Kuv xav tias tej zaum kuv yuav tau hu rau tus neeg no thiab ntsib nrog tus tuav ntaub ntawv. Peb zoo dua - "
  
  Alicia ceeb toom tias "Cia li ceev faj," Alicia ceeb toom. "Tej zaum qhov no yog lub teeb liab uas cov ntsaws ruaj ruaj tos."
  
  Hayden poob ntsiag to, tsis paub tseeb tshwm sim hauv nws ob lub qhov muag.
  
  Dahl thaum kawg tau txais kev mloog. Nws tau hais tias "Kev nkag mus hauv av radar," nws hais. "Saib qhov tsis xws luag, gravitational, sib nqus los yog dab tsi. Lawm, nws pom ib qho phem heev, vim qhov no yog lub ntiaj teb qub heev. Tab sis peb tuaj yeem txo peb txoj kev tshawb nrhiav. Peb ua tau. Huag damn, peb yuav ua li cas thiaj li ruam li no?
  
  Drake qhia Alicia txoj kev txhawj xeeb. "Koj puas nyob zoo, phooj ywg? Koj tseem tsis tau hnov qhov cuam tshuam ntawm Olga koj sim nyiag, koj puas yog?
  
  "Kuv nyob zoo. Kuv zoo tag nrho li ib txwm. Mloog - nco ntsoov cov neeg ruam uas pom lub qhov ntxa ntawm vajtswv?
  
  Drake lub ntsej muag dhau los ua qhov hnyav tam sim no. "Nws yog peb, Torsten. Zoo, feem ntau ntawm peb. "
  
  "Kuv paub nws. Peb pom cov pob txha ntawm Odin, nrog rau Thor, Zeus thiab Loki. " Nws ua ib tug nres. "Aphrodite, Mars thiab ntau ntxiv. Zoo, lawv cov riam phom thiab cov cuab yeej ua los ntawm dab tsi? Ib txhia ntawm lawv lub pov haum?"
  
  Drake tau hais tias "Ib yam khoom tsis paub uas tom qab ntawd pab peb ua lwm txoj haujlwm," Drake hais.
  
  "Yog." Dahl tsis tuaj yeem nres luag. "Leej twg ntaj raug faus nrog Attila?"
  
  Lauren dhia ntawm nws. "Mars!" - nws exclaimed. "Lub Roman vaj tswv ntawm kev ua tsov ua rog tho Attila nrog nws rab ntaj los ntawm cov Scythians. Nws tau hu ua Sword of Holy War. Tab sis yog tias nws tiag tiag los ntawm Mars tus kheej tes ..."
  
  Dahl tau hais tias "Koj tuaj yeem rov kho dua hauv av nkag mus radar los nrhiav qhov tshwj xeeb ntawd," Dahl hais. "Thiab tsuas yog qhov no tsis tshua muaj txiaj ntsig."
  
  "Thiab boom!" Drake nodded rau nws. "Nws yog qhov yooj yim. Tus vwm Swede rov qab los. "
  
  Alicia tseem ntsia ntxhov siab. "Koj tsis tuaj yeem xav txog qhov no, damn nws, ob peb hnub dhau los?"
  
  
  Tshooj peb caug-tsib
  
  
  Lwm yim teev thiab lawv tau npaj txhij. Pab pawg DC rebooted hauv av nkag mus radar tom qab hu rau Icelandic archaeological chav tsev uas tseem tab tom tshawb nrhiav qhov tseem tshuav ntawm thawj lub ntxa ntawm vajtswv. Nws ib txwm rov qab los rau Odin, Drake xav thaum nws tos. Nws yog qhov tseeb tias Icelanders khaws cia feem ntau ntawm cov ntsiab lus ntawm kev nrhiav thiab tag nrho cov qauv. Kev xa cov ntaub ntawv hais txog qhov tsis tshua muaj rau Washington yog qhov teeb meem ntawm feeb.
  
  Tsawg kawg yog qhov lawv hais, Drake tom qab xav txog. Nws yuav xav tsis thoob yog tias cov neeg Amelikas tsis tau muaj cov ntaub ntawv no.
  
  Kev sim tau ua tiav thiab tom qab ntawd xa cov teeb liab kub. Ping ntawm thaj chaw lawv twb tau taug kev ncig, thiab Ntxawm Ntxawm Mars thaum ub tau los ua qhov tseeb ntawm daim ntawv qhia.
  
  "Yog li ntawd," Mai hais. "Lub ntxa ntawm Attila lub Hun."
  
  Cov excavations pib nyob rau hauv siab. Cov neeg zej zog pib nthuav lub qhov uas lawv twb tau khawb lawm. Ua ntej lawv mus txog qhov tsis muaj dab tsi uas khiav zoo sib luag mus rau rab ntaj, lawv tau them cov neeg zej zog thiab ua txuj ua rau muaj kev ntxhov siab thaum lawv saib lawv tawm mus.
  
  Mai hais tias, "Lwm sab ntawm qhov no," yog ib qho kev pom kev coj noj coj ua loj heev."
  
  Hayden tau hais tias "Peb tsis tuaj yeem txhawj xeeb txog qhov ntawd tam sim no," "Qhov no yog riam phom ntawm Kev Tuag. Qhov no yuav tsum tau nruab nrab ua ntej peb tshaj tawm ib yam dab tsi. "
  
  Smith, Yorgi thiab Kinimaka dhia hauv, tawm tsam hauv av. Dahl tseem ntsia thiab xav tias me ntsis woozy, txawm hais tias Alicia thiab Kenzi tau siv sijhawm los hu nws txhua yam los ntawm 'idle ass' mus rau 'Crazy Sloth'.
  
  Nws tsis siv sijhawm ntev los tawg rau hauv qhov khoob.
  
  Drake saib thaum lub trio nthuav qhov sib txawv. Maiv thiab Alicia tau tshuaj xyuas thaj chaw kom paub tseeb tias tsis muaj qhov xav tsis thoob hauv cov nyom ntev uas tab tom yuav nkag mus. Lauren yuav nyob ze ntawm lub qhov; kab pom ntawm ob tus poj niam thiab cov hauv qab no.
  
  Drake hais tias, "Vim peb tsis paub tias peb yuav nqis mus deb npaum li cas," kev sib txuas lus yuav tsis muaj txiaj ntsig. Tab sis kuv xav tias peb yuav ua nws raws li peb pom. "
  
  "Txhua yam peb xav tau yog lub thawv," Hayden lees paub. "Peb tsis nkim sij hawm saib dab tsi lossis lwm tus. Koj puas pom zoo?"
  
  Lawv nodded. Yorgi tau mus ua ntej, ua qhov nrawm tshaj plaws hauv pab pawg. Kinimaka tuaj tom ntej, tseem tu lub taub hau qhov txhab, ua raws li Smith. Drake dhia mus rau hauv lub qhov, ua raws li Hayden thiab Dahl. Lub Swede yuav tsum nyob twj ywm ntawm qhov nkag. Drake nquab nyob rau hauv qhov tsis sib xws thiab pom nws tus kheej hauv qhov tsaus ntuj. Ib feeb ntawm kev nkag mus thiab nyem ntawm phab ntsa ua rau muaj qhov khoob dav dua qhov twg pab pawg tau tig mus. Yorgi txuas nrog rab ntaj mus rau lub portable navigator thiab hu tawm qhov kev ncua deb ntawm lawv thiab nws txhua ob peb feeb.
  
  Drake tuav nws lub teeb nyem tsis tu ncua, txuas cov kab teeb nrog cov nyob pem hauv ntej. Txoj kev ntawd yeej tsis deviated, tab sis ncig ib ncig ntawm ntaj lub chaw so kom txog rau thaum lawv maj mam mus deb ntawm nws.
  
  Yorgi nres ua ntej. "Peb yuav tsum tau hla."
  
  Drake swore. "Nws yog pob zeb. Peb yuav xav tau cov cuab yeej loj los hla qhov ntawd. Koj puas pom nws rog npaum li cas?"
  
  Yorgi ua suab tsis txaus siab. "Ob zaug qhov dav ntawm nqe lus no."
  
  "Thiab rab ntaj?" - Kuv nug.
  
  "Tsuas yog nyob rau sab nraud."
  
  Drake muaj qhov txawv txav uas lawv tau ua si nrog. Cov vajtswv qub rov muaj kev lom zem dua. Qee lub sij hawm nws zoo li lawv ua raws nws tag nrho, rub nws mus rau hauv ib qho kev taug txuj kev nyuaj lossis lwm qhov, qee zaum rov qab los ua kom lawv paub.
  
  Zoo li tam sim no.
  
  Nws txiav txim siab. "Txav mus," nws hais. "Peb yuav tsum pom qhov nqe lus no coj mus rau qhov twg."
  
  "Zoo, muaj ib qho kev tsis txaus ntseeg ua ntej," Yorgi xa cov lus teb. "Loj tsis paub daim ntawv."
  
  Alicia lub suab tawg los ntawm tus neeg sib txuas lus. "Puas yog txav?"
  
  Drake paub lub suab phem ntawm kev lom zem. "Tau qhov ntawd".
  
  "Nws muaj pes tsawg ceg?"
  
  "Alicia!"
  
  Txhua tus neeg hauv av tau tshem lawv rab yaj phom. Drake sim crane nws lub caj dab saib ua ntej, tab sis Kinimaka thaiv nws qhov kev pom. Tib yam uas nws tswj tau ua yog ntaus lub taub hau rau saum lub qhov.
  
  Plua plav sifted los ntawm huab cua. Drake tau tawm hws, nws cov nqaij ntshiv tshiab. Pab neeg tau nkag mus sai li sai tau. Yorgi coj lawv mus rau ib qho kev khoov qeeb. Tsuas yog tom qab ntawd cov tub ntxhais hluas Lavxias tau nres.
  
  "Aw! Kuv muaj ib yam dab tsi. "
  
  "Dab tsi?" - Kuv nug. Ob peb lub suab tau hnov.
  
  "Tos. Koj tuaj yeem nrog kuv nyob ntawm no. "
  
  Tsis ntev Drake tau hloov khoov thiab pom tias sab ntawm txoj kev nthuav dav, tig mus rau hauv lub pob zeb koov yim taw siab thiab plaub npaug ntawm tus txiv neej dav. Nws yog xim daj, du, thiab sawv saum lub qhov nqaim uas tau txiav rau hauv lub pob zeb nws tus kheej, qhov nkag me me zoo li lub qhov rooj.
  
  Drake peered mus rau hauv lub blackness ntawm lub qhov. "Yog li tej zaum lawv tau khawb lub pob zeb me ntsis, kom ntseeg tau tias Attila yuav nyob ntawm no mus ib txhis?"
  
  Yorgi tau hais tias "Tab sis tsis muaj dej ntws saum peb," "Nws nyob ntawm kuv lub siab."
  
  Hayden tau hais tias "Cov kev kawm hauv dej hloov pauv ntau xyoo," Hayden hais. "Lub sijhawm tam sim no peb tsis tuaj yeem hais seb lub Tisza ib zaug ntws los ntawm no. Txawm li cas los xij, nws tsuas yog ob peb metres sab qab teb. "
  
  Drake taug kev ntawm qhov tsaus ntuj. "Kuv nyob hauv qhov kev ua si. Peb puas yuav saib?
  
  Yorgi dhia nce, tuav nws txoj hauj lwm pem hauv ntej. Thaum xub thawj lub qhov rooj tshiab tsuas yog ib qho kev qhia ntawm qhov tsaus ntuj, tab sis thaum lawv tau los ze zog thiab ci lawv lub teeb, lawv pom cov lus qhia ntawm chav loj nyob rau sab nraud. Chav tsev tsis loj dua li chav noj mov zoo, tag nrho ntawm cov plua plav thiab qhov ntsiag to, nrog lub hauv caug-siab pedestal nyob hauv nruab nrab.
  
  Muaj ib lub hleb pob zeb rau ntawm lub pedestal.
  
  "Zoo kawg," Yorgi ua pa.
  
  "Koj puas xav tias Attila nyob ntawd?" Kenzi nug.
  
  "Lub ntaj yog, kuv xav." Yorgi tshawb xyuas nws cov av nkag mus rau radar. "Yog li hais qhov no."
  
  "Peb nyob twj ywm ntawm txoj haujlwm." Hayden tsis txawm ntsia lub hleb. Nws tsis khoom kawm txog poj niam txiv neej. "Thiab nws nyob ntawd? Ntawd yog tag nrho".
  
  Drake ntsia qhov twg nws taw tes. Pab neeg tau taug kev los ntawm qhov nkag nkag thiab pom lawv tus kheej tag nrho hauv chav. Ib lub thawv ntoo uas paub zoo nrog lub foob ntawm Kev Txiav Txim ntawm lub hau sawv ntawm lub pedestal nws tus kheej, ntawm ko taw ntawm lub hleb. Hayden tau nqis los ntawm nws.
  
  "Tau npaj," nws hais rau Lauren ntawm lub comms. "Peb nyob ntawm peb txoj kev. Qhia rau Washington tias peb pom lub thawv kawg. "
  
  "Koj puas tau qhib nws?"
  
  "Tsis zoo. Kuv tsis xav tias nws yog ib lub tswv yim zoo hauv qab no. Peb mam li tos kom txog thaum peb mus txog saum."
  
  Drake ntsia lub hleb. Yogi txav los ze dua. Kenzi nce mus rau ntawm lub pedestal thiab ntsia.
  
  "Puas muaj leej twg yuav pab kuv?"
  
  "Tsis yog tam sim no," Hayden hais. "Peb yuav tsum mus".
  
  "Vim li cas?" Kenzi tseem loj dua. "Nws tsis zoo li lwm pab pawg ntawm no. Nws yog qhov zoo kom muaj sijhawm rau koj tus kheej, puas yog koj xav? Nws yog qhov kev hloov pauv zoo uas tsis muaj leej twg sim tuav kuv rov qab. "
  
  Drake tig rau comms. "Dal? Koj yog ib tug neeg ruam."
  
  "Dab tsi?"
  
  Kenzi sighed. "Nws tsuas yog lub hau pob zeb xwb."
  
  Drake pom nws ua ib tug neeg nyiag khoom nrog rau kev mob siab rau cov khoom muaj nqis. Tau kawg, qhov no yuav tsis ploj mus. Nws yog ib feem ntawm nws. Nws nodded ntawm Hayden.
  
  "Peb yuav caum koj. Kuv cog lus".
  
  Nws khiav mus rau lwm sab ntawm lub pedestal, tuav lub pob zeb thiab rub.
  
  Hayden sai sai tawm ntawm lub qhov ntxa, Yorgi thiab Kinimaka raws qab nws. Smith nres ntawm lub qhov rooj. Drake saib raws li cov khoom muaj nqis los ntawm lub qhov ntxa ntawm Attila Hun tau pom.
  
  Nyob rau hauv lub teeb ntawm lub teeb nws ob lub qhov muag twb dig muag; ci ntsa iab ntsuab thiab liab, sapphire xiav thiab ci daj; ntxoov ntxoo ntawm zaj sawv, shimmering thiab dawb rau thawj zaug nyob rau hauv yuav luag ib txhiab xyoo. Cov kev nplua nuj tau txav mus los, rab ntaj tau khob tawm ntawm kev sib tw los ntawm qhov kev txav no. Lwm cov hniav flashed. Necklaces, pob taws thiab bracelets nteg nyob rau hauv heaps.
  
  Hauv qab nws tag nrho, tseem qhwv ob peb cov khaub ncaws, nteg Attila lub cev. Drake ntseeg li ntawd. Lub xaib yeej tsis pom los ntawm cov tub sab ntxa; li no lub xub ntiag ntawm wealth. Cov Nazis tsuas yog xav tau nws rau lawv cov phiaj xwm loj dua, thiab kos duab rau qhov kev nrhiav pom tsuas yog ua rau lawv nyiam. Tuav nws ua pa, nws dhia mus rau tus neeg sib txuas lus.
  
  "Lauren,"ntxhi. "Koj yuav tsum ntiav ib tus neeg los saib xyuas txhua yam. Koj tsuas yog yuav tsum ua kom nws tshwm sim. Qhov no yog ... zoo kawg. Tib yam yog ... "Nws nres, nrhiav.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" - Kuv nug.
  
  "Tsis muaj rab ntaj ntawm no. Ntaj ntawm Mars ploj lawm."
  
  Lauren exhaled. "Auj tsis yog, qhov no tsis zoo."
  
  Drake lub ntsej muag dhau los ua nruj. "Tom qab txhua yam peb tau dhau los," nws hais. "Kuv paub nws damn zoo."
  
  Kensi luag. Drake ntsia rov qab. "Tus Ntaj ntawm Mars nyob ntawm no."
  
  "Dam, koj nyob zoo. Relic smuggler thiab tus tswv tub sab. Koj nyiag nws ntawm hauv qab kuv lub qhov ntswg. " Nws ntsia. "Nws yog amazing".
  
  "Koj nqa tsis tau dab tsi." Nws pom nws rho tawm ib yam khoom jeweled. "Tab sis kuv ntseeg koj mus rau qhov ntawd rau cov khoom muaj nqis tshaj plaws."
  
  "Ntau tshaj Attila?"
  
  "Yog, tseeb. Koj tuaj yeem nqa nws. Tab sis txawm koj ua dab tsi, khaws ntaj rau koj tus kheej."
  
  Kenzi luag thiab tshem nws txhais tes, tawm hauv qab cov khoom muaj nqis bejeweled tab sis khaws rab ntaj. "Tam sim no kuv tau pom tag nrho," nws hais nrog qee qhov kev hwm. "Peb tuaj yeem mus."
  
  Drake zoo siab tias nws muaj lub siab xav sab hauv thiab pab nws ua kom tiav. "Tom qab ntawd tsis ua li cas. Cia peb saib seb Horseman of Death yog dab tsi."
  
  
  Tshooj peb caug-SIV
  
  
  Lub hauv caug nyob rau hauv tshav ntuj ncaj qha, pab neeg SPEAR tau tshuaj xyuas lub thawv kawg ntawm Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg.
  
  Kinimaka tau tos kom pom zoo thaum Alicia thiab Maiv tau mus txog ntawm ciam teb, tam sim no cov phooj ywg nyoob hoom qav taub tuaj yeem pom ntawm lub qab ntug. Hayden taw tes rau Kinimaka.
  
  "Cia li ua haujlwm zoo, Mano. Peb yuav tsum pom dab tsi sab hauv ua ntej lub tuam txhab tuaj txog; phooj ywg los yog foe."
  
  Hawaii nodded thiab nias lub xauv. Drake leaned rau pem hauv ntej thaum lub hau nqa, taub hau nrog Dahl.
  
  "Crap!" - nws qw, ntsais muag.
  
  "Puas yog koj sim hnia, Yorkie?"
  
  "Kuv mam hnia koj yog tias koj rub lub mop shaggy koj hu lub taub hau ntawm kuv lub ntsej muag ib zaug ntxiv. Ntshav Yorkshire Kiss."
  
  Tau kawg, tsis muaj leej twg hnov nws. Lawv txhua tus tau tsom ntsoov rau qhov kev tshwm sim tshiab.
  
  Hayden peered sab hauv, leaning over Kensi. "Sheeeit," nws hais casually. "Kuv tsis tau xav tias nws yuav zoo li no."
  
  "Thiab kuv thiab". May sawv.
  
  Lauren hais tias, "Qhov Tseeb Kawg Txiav Txim," Lauren hais, rov nyeem cov ntawv dua. "Qhov phem tshaj plaws."
  
  "Zoo, Kuv tsis paub txog koj cov txiv neej," Alicia yws. "Tab sis txhua yam kuv pom sab hauv yog daim ntawv fucking. Suab zoo li kuv daim ntawv yuav khoom. "
  
  Maiv ntsia rov qab. "Yuav ua li cas kuv tsis tuaj yeem xav txog koj hauv lub tsev loj."
  
  Alicia swb se. "Tsuas yog ib zaug. Tag nrho cov tsheb thauj khoom no, cov kab thaiv kab thaiv thiab cov kev xaiv tau cuam tshuam kuv tawm ntawm txoj kev. " Nws kawm txog qhov kev tawm tsam helicopters nrog lub siab ntev. "Nws zoo dua".
  
  Kinimaka mus txog rau hauv lub thawv thiab rub tawm ib daim ntawv thiab tuav nws kom sawv daws pom. "Nws tsuas yog ib pawg ntawm cov lej."
  
  Smith hais tias, "Los ntawm lub sijhawm," Smith hais.
  
  Drake xav npau taws. "Yog li ntawd, txoj kev txiav txim zaum kawg tau xa peb mus rau ib nrab ntawm lub ntiaj teb mus nrhiav ib daim ntawv hauv lub qhov ntxa uas tau muab zais rau ntau pua xyoo? Ib qho chaw uas peb yuav tsis pom yog tias peb tsis muaj kev paub nrog lub qhov ntxa ntawm vajtswv? Kuv tsis to taub qhov no ".
  
  Kenzie tau hais tias "Cov Nazis yog cov khoom muaj nqis thiab cov neeg yos hav zoov," Kenzie tau hais. "Koj puas paub txog qhov tsis txaus ntseeg no uas lawv nyuam qhuav pom hauv qab dej khov nab kuab? Ib txhia hais tias nws yog Nazi lub hauv paus. Lawv nyiag txhua yam los ntawm cov hniav nyiaj hniav kub mus rau scrolls thiab paintings. Lawv sim tsim cov zombies, tshawb nrhiav txoj sia nyob mus ib txhis thiab poob ntau txhiab tus neeg hauv kev tshawb nrhiav txaus ntshai. Yog hais tias lawv xaiv tso nws nyob rau hauv lub qhov ntxa ntawm Attila lub Hun es tsis txhob nyiag cov nyiaj txiag, muaj ib tug txaus ntshai yog vim li cas rau qhov ntawd. "
  
  Lauren taw rau nws pob ntseg. "Lub Cheeb Tsam ntawm Columbia xav paub tias nws yog dab tsi."
  
  Hayden coj nws los ntawm Kinimaki. "Yog li ntawd, cov txiv neej, qhov no yog ib daim ntawv qub ntawm daim ntawv, tuab heev thiab tawg ntawm ob sab. Nws tau yellowed thiab zoo li tsis yooj yim heev. Yog li, nyob rau hauv nruab nrab muaj ib txoj kab ntawm kev sau ntawv tsuas yog cov lej. " Nws nyeem lawv tawm: "483794311656..." Nws ua tsis taus pa. "Tsis yog tag nrho ..."
  
  "Ib tug npau suav ntub dej geek." Alicia sighed. "Tab sis peb yuav tsum ua dab tsi?"
  
  "Tawm ntawm no," Drake hais tias, sawv ntsug thaum lub nyoob hoom qav taub ntog. "Ua ntej Huns nrhiav peb."
  
  Tus tsav jogged. "Koj puas npaj txhij? Peb yuav tsum tau saib xyuas qhov ntawd. "
  
  Pab neeg escorted nws rov qab mus rau lub helicopters. Hayden ua tiav nws cov lus thiab dhau daim ntawv ncig thaum lawv tau zaum. "Muaj tswv yim?"
  
  Alicia hais tias "Koj tsis tuaj yeem ua si rho npe nrog lawv. "Useless".
  
  "Thiab lawv yuav ua li cas rau kev tuag?" Drake hais tias. "Thiab plaub tus nees nees? Txij li cov lej zoo li tseem ceeb, nws puas tuaj yeem muaj qee yam ua rau hnub yug? Hnub tuag?
  
  "Peb nyob ntawm no," ib lub suab hais hauv nws pob ntseg, thiab nws nco qab dua tias lawv tau txuas nrog tag nrho lub ntiaj teb tshwj tsis yog lawv yuav tsum kaw DC kom ua tiav lub hom phiaj, qhov twg lawv tsuas txuas nrog Lauren.
  
  "Tsis yog ntawm nws xwb," hais lwm lub suab. "Peb tau txais."
  
  Drake mloog cov nyoob hoom qav taub maj mam nce mus rau saum huab cua.
  
  "Cov lej sib cais no yog kev sib koom tes. Yooj yim. Cov Nazis tso koj lub hom phiaj zoo meej, tib neeg. "
  
  Drake pib tshawb xyuas thiab npaj nws riam phom. "Lub hom phiaj?" - Kuv nug.
  
  "Yog lawm, thawj pawg ntawm cov lej taw qhia rau Ukraine. Cov kab ke yog ib tus lej txuas mus ntev, yog li nws siv sijhawm peb los txiav txim siab nws. "
  
  Alicia ntsia nws lub moos. "Kuv tsis hu rau tsib feeb ib hnub."
  
  "Koj tsis muaj IQ ntawm ib puas thiab rau caum."
  
  "Ua cas lub ntuj raug txim koj paub, tus ntse? Kuv yeej tsis tau sim nws."
  
  Ib feeb ntawm kev ntsiag to, thiab tom qab ntawd: "Txawm li cas los xij. Peb nkag mus rau tag nrho cov kab ke thiab txuas nws mus rau satellite. Qhov peb tab tom saib tam sim no yog thaj chaw muaj kev lag luam loj, tej zaum yim square mais hauv tag nrho. Nws feem ntau yog tag nrho ntawm warehouses, peb suav tshaj peb caug, thiab lawv zoo li tsis muaj dab tsi. Ib yam dab tsi los ntawm ib qho kev tso tseg ntawm kev ua tsov ua rog. Qhov no tuaj yeem yog qhov chaw qub tub rog Soviet qub, tam sim no tso tseg. "
  
  "Thiab cov coordinates?" Hayden nug. "Lawv puas taw tes rau ib yam dab tsi tshwj xeeb?"
  
  "Tseem kuaj xyuas." Muaj kev ntsiag to ntawm kab.
  
  Hayden tsis tas yuav qhia rau cov kws tsav dav hlau; lawv twb mus rau Ukraine lawm. Drake xav tias nws tus kheej so me ntsis; tsawg kawg yog lawv pawg neeg sib tw tsis tuaj yeem tuav lawv mus rau nws. Nws ntsia Hayden thiab hais lus.
  
  Peb puas tuaj yeem kaw qhov no?
  
  Nws ua ntsej muag. Nws yuav zoo li txawv.
  
  Mole? Nws mimed maj mam, leaning rau pem hauv ntej.
  
  Hayden xav li ntawd thiab. Tsis muaj leej twg peb tso siab tau.
  
  Alicia luag. "Daim nws, Drake, yog tias koj xav hnia nws, tsuas yog ua nws."
  
  Tus txiv neej Yorkshire tig rov qab thaum lub nyoob hoom qav taub hla saum ntuj. Nws yuav luag tsis tuaj yeem ua haujlwm ntawm lub peev xwm thaum koj tsis paub meej tias txawm tias koj tus thawj coj yuav muaj koj lub nraub qaum. Ib qho hnyav poob rau ntawm nws lub siab. Yog tias ib tug neeg tau npaj ib yam dab tsi tawm tsam lawv, lawv tab tom nrhiav kom paub.
  
  Tus neeg sib txuas lus beeped.
  
  "Wow".
  
  Hayden tsa nws taub hau. "Dab tsi?" - Kuv nug.
  
  Lub suab ntawm tus super geek los ntawm Washington suab ntshai. "Koj puas paub tseeb, Jeff? Kuv txhais tau tias, Kuv tsis tuaj yeem qhia lawv qhov no thiab tom qab ntawd paub tias nws tsuas yog kev kwv yees xwb."
  
  Nyob ntsiag to. Ces lawv tus hlub ua pa tob tob. "Wow, kuv yuav tsum hais. Qhov no phem. Qhov no phem heev. Cov kev tswj xyuas zoo li coj ncaj qha mus rau Horseman of Death.
  
  Dahl nres ib nrab ntawm kev thauj khoom ib phau ntawv xov xwm rau hauv nws rab phom. "Nws ua rau kev nkag siab," nws hais. "Tab sis yog dab tsi?"
  
  "Nuclear warhead."
  
  Hayden clenched nws cov hniav. "Koj puas tuaj yeem taw qhia qhov no? Qhov no puas nyob? Puas muaj-"
  
  "Tos," tus geek exhaled, ntes nws ua tsis taus pa. "Thov cia li tos. Tsis yog tag nrho. Kuv tsis tau txhais hais tias 'nuclear warhead'.
  
  Hayden frowned. "Tom qab ntawd koj txhais li cas?"
  
  "Muaj rau lub taub hau nuclear hauv peb lub tsev khaws khoom. Peb tsis tuaj yeem pom los ntawm cov phab ntsa vim tias cov tsev muaj cov kab txhuas, tab sis peb tuaj yeem pom los ntawm lub ru tsev nrog kev pab los ntawm peb cov satellites. Cov duab qhia tau hais tias lub riam phom nuclear hnub rov qab mus rau lub eighties era, yuav muaj txiaj ntsig zoo rau tus neeg yuav khoom thiab ua tib zoo saib xyuas. Kev ruaj ntseg feem ntau yog sab hauv, qee zaum lawv tsav tsheb ncig lub hauv paus khoob. "
  
  "Yog li, Qhov Kev Txiav Txim ntawm Kev Txiav Txim Kawg tau zais rau lub riam phom nuclear hauv peb lub tsev rau khoom siv tom qab?" Maiv nug. "Nws zoo nkaus li zoo li Nazi yam."
  
  "Lub riam phom kuj tseem ua haujlwm," tus geek hais.
  
  "Koj paub li cas?"
  
  "Lub computer system ua haujlwm. Lawv tuaj yeem ua tub rog, qhia, tso tawm. "
  
  "Koj puas muaj qhov chaw tiag tiag?" Kenzi nug.
  
  "Yog, peb ua. Tag nrho rau tau raug khi rau hauv lub nraub qaum ntawm cov tsheb thauj khoom uas nyob hauv lub tsev khaws khoom. Oddly txaus, kev ua si sab hauv tsis ntev los no tau ob npaug. Tau kawg, lawv tuaj yeem txav mus ib yam. "
  
  Drake ntsia Hayden, uas ntsia rov qab rau nws.
  
  "Mole," Kensi hais nrov nrov.
  
  "Dab tsi txog cov pab pawg sib tw?" - nug Dahl.
  
  "Raws li NSA, cov lus xaiv tau nce ntxiv. Tsis zoo. "
  
  Mai hais tias "Kuv xav paub qhov lawv vam tias yuav nrhiav tau," Mai hais. "Tsis suav nrog rau lub qub nuclear warheads."
  
  "Sword ntawm Mars"
  
  Drake tig nws caj dab sai sai. "Dab tsi?" - Kuv nug.
  
  "Txhua tus tau txais kev tswj hwm, xav tias tus mole no ua haujlwm ntawm no. Txhua tus tau teeb tsa lawv tus kheej txoj haujlwm tsim lub satellite. Peb cov software imaging yog nruab nrog txhua yam ntawm cov sensors, thiab pib nrog zaj dab neeg ntawm Odin thiab tsis nco qab lawm, peb tuaj yeem ntes cov khoom tsis tshua muaj txuam nrog tombs thiab vajtswv. Peb cov twj paj nruag qhia qhov kwv yees qhov loj me thiab cov duab ntawm cov khoom, thiab nws phim rau rab ntaj uas ploj lawm. Lawv txhua tus paub tias peb tau pom rab ntaj thiab tab tom mus rau kev foob pob hluav taws. Peb yuav tsum ua qhov no. "
  
  "Tsiv rab ntaj ntawm lub chopper." Smith shrugged.
  
  Drake, Dal thiab Hayden sib pauv qhov muag pom. "Tsis muaj caij nyoog hauv ntuj txiag teb tsaus. rab ntaj tseem nyob nrog peb."
  
  Drake txo nws lub taub hau. "Tsuas yog ntshav ntshav uas muaj txiaj ntsig ntau dua li Genghis Khan, Attila, Geronimo thiab Hannibal ua ke," nws hais. "Thiab peb raug yuam kom hloov mus rau riam phom nuclear."
  
  Maiv hais tias, "Forethought," Maiv hais. "Thiab lawv xav tau nws rau ntau qhov laj thawj. Nyiaj txiag."
  
  Smith hais tias, "Rau nqi zog," Smith hais.
  
  "Kev ntshaw," Kensi hais.
  
  "Tsis muaj teeb meem," Hayden hais nrog kev txiav txim siab. "Rau tag nrho cov laj thawj no ua ke. Lub rau lub nuclear riam phom nyob qhov twg?"
  
  "Muaj ob sab hauv warehouse 17," tus txiv leej tub hais tias. "Lwm qhov kev teeb tsa nuclear nyob rau hauv kaum yim thiab cuaj kaum, thiab kuv tab tom qhia koj qhov chaw nyob tam sim no. Nws yog lub hauv paus loj thiab peb tab tom suav cov pa hluav taws xob los ntawm tsawg kawg ob lub cev, yog li ceev faj. "
  
  Drake tig rov qab, saib lub ru tsev. "Dua?"
  
  Hayden paub tias nws xav li cas. "Koj puas ntseeg tias txhua yam yuav hloov tom qab qhov no?"
  
  Nws luag nyav tu siab. "Kuv ntseeg".
  
  "Tom qab ntawd cia peb ntaus nws nyuaj," Dahl hais. "Raws li pab neeg, raws li cov npoj yaig. Cia peb ua qhov no ib zaug kawg."
  
  
  Tshooj peb caug-Seven
  
  
  Nws tsis yooj yim rau pab pawg SPEAR. Lub hauv paus qub, uas tau tso tseg tsuas yog ib qho jumbled sau ntawm loj, elongated warehouses nrog ib tug network ntawm cov av du txoj kev khiav ntawm lawv. Txoj kev tau dav heev kom haum rau cov tsheb loj. Drake theorized tias nws ib zaug yog qee yam ntawm lub tsev khaws khoom, qhov chaw uas cov khoom siv tub rog loj tuaj yeem khaws cia. Cov nyoob hoom qav taub tau tsaws rau sab nrauv, tom qab lub laj kab uas muaj xeb, tsis muaj zog, thiab yuav luag tam sim ntawd tua lawv lub cav.
  
  Hayden tau hais rau nws tus kws tshaj lij hais tias "Cov pab pawg tau npaj txhij,"
  
  "Mus," Constable DC hais rau nws. "Nco ntsoov tias lub warheads yog neeg xiam thiab lwm yam khoom muaj kev nyab xeeb."
  
  Dahl luag ntxhi rau hauv av. "Cia peb tham txog kev kaw lub qhov rooj ruaj khov tom qab tus nees tau khiav lawm."
  
  Pab neeg no twb tau qhia txog qhov chaw ntawm tag nrho peb lub warehouses nyob rau hauv lawv lub siab thiab muaj ib tug zoo lub tswv yim ntawm txoj kev winding network. Qhov tseem ceeb, txhua yam sib tshooj nrog txhua yam. Tsis muaj qhov kawg tuag, tsis muaj kev taug kev, tsis muaj txoj kev khiav, tsuas yog ib qho xwb. Txhua lub tsev khaws khoom ib puag ncig tau nyob ib puag ncig los ntawm cov hav zoov tuab, tab sis cov sab hauv - peb qhov tseem ceeb - tau nyob ntawm lwm tus hauv kev txiav txim siab.
  
  Lawv khiav ua ke.
  
  Hayden tau hais tias "Peb yuav tsum tau sib cais, tshem tawm cov riam phom nuclear, tom qab ntawd nrhiav txoj hauv kev kom lawv tawm ntawm no mus rau qhov chaw zoo dua," Hayden tau hais. "Romania tsis nyob deb."
  
  Tam sim no Lauren tau nrog lawv, tag nrho ntsaws rau hauv Washington, thiab tau ua pov thawj tias nws tuaj yeem xav hauv siab, lawv yuav xav tau nws thaum nws los tuav riam phom nuclear. Lub taub hau ruaj khov uas muaj peev xwm xa cov ntaub ntawv los ntawm cov channel tsis tuaj yeem kwv yees. Lawv taug kev qis, nrawm thiab mus rau lub tsev khaws khoom.
  
  Ib txoj kev av qhib ua ntej lawv, deserted. Nyob rau hauv tas li ntawd, tag nrho cov cheeb tsam tau them nyob rau hauv liab qab lub ntiaj teb thiab shale, tsuas yog ob peb tufts ntawm sparse xim av nyom. Drake tau tshuaj xyuas qhov xwm txheej thiab tau txiav txim kom txav mus tom ntej. Lawv khiav tawm mus rau hauv qhov qhib nrog lawv cov riam phom npaj. Cov ntxhiab tsw ntawm av thiab roj ua phem rau nws lub siab, thiab cua txias ntaus nws lub ntsej muag. Lawv cov iav clanged thiab lawv cov khau boots tsoo hauv av nyuaj.
  
  Lawv mus cuag thawj phab ntsa ntawm lub tsev khaws khoom thiab nres, ntsoos nraub qaum tawm tsam nws. Drake ntsia ntawm txoj kab.
  
  "Npaj?" - Kuv nug.
  
  "Mus."
  
  Nws tau tshuaj xyuas cov ceg tom ntej ntawm lawv txoj kev, paub tias lawv tsis muaj lub koob yees duab CCTV los txhawj xeeb vim tias cov khoom siv tsis tau khaws cov teeb liab los ntawm lub hauv paus uas tsis yog xov tooj ntawm tes. Lub nuclear tsub nqi lawv tus kheej emitted ib tug tsawg zaus hum. Dhau qhov no qhov chaw yog barren.
  
  Lwm khiav thiab lawv tuaj hla lwm lub warehouse. Txhua tus ntawm lawv muaj tus lej sau hla nws hauv cov ntawv dub. Txhua tus ntawm lawv saib tsis zoo, tsis muaj qab hau, nrog rivulets ntawm xeb khiav los ntawm lub ru tsev mus rau hauv pem teb. Cov gutters swung ywj siab, jagged seem taw tes rau hauv av, poob dej qias neeg.
  
  Tam sim no Drake tuaj yeem pom sab laug ntawm Warehouse 17 ua ntej. "Peb tab tom hla txoj kev no," nws hais. "Peb ua peb txoj hauv kev ntawm qhov chaw ntawm lub tsev khaws khoom no kom txog thaum peb mus txog qhov kawg. Yog li ntawd peb tsuas yog nees nkaum ko taw deb ntawm kaum xya. "
  
  Nws tsiv mus, ces nres. Lub tsheb muaj kev ruaj ntseg tau tsav txoj kev ua ntej, mus raws txoj kev uas hla lawv. Txawm li cas los xij, tsis muaj dab tsi tshwm sim. Drake ua pa nyuaj siab.
  
  "Tsis muaj phooj ywg nyob ntawm no," Dahl hais rau lawv. "Tsis txhob tso siab rau leej twg sab nraud pab neeg." Nws tsis tas yuav ntxiv "Txawm yog Asmeskas."
  
  Tam sim no Drake tsiv tawm ntawm nws qhov chaw, nias nws tus kheej tawm tsam phab ntsa ntawm lub tsev khaws khoom thiab txav mus tom ntej. Warehouse 17 muaj ob lub qhov rais me me tig rau pem hauv ntej. Drake foom tsis zoo, tab sis pom tau hais tias tsis muaj lwm txoj kev tawm.
  
  "Txav mus," nws hais nrawm. "Thov txav nws tam sim no."
  
  
  Tshooj peb caug-Yim
  
  
  Lawv khiav mus rau lub qhov rooj warehouse, faib ua peb pawg. Drake, Alicia thiab May txhua tus tau kaum xya lub ntsiab lus; Dal, Kenzie, thiab Hayden txhua tus tau kaum yim, tawm hauv Smith, Lauren, Kinimaka, thiab Yorgi nrog kaum cuaj txhua. Raws li ib tug lawv tsoo rau hauv lub qhov rooj loj.
  
  Drake ncaws lub qhov rooj, ripping nws tawm ntawm nws hinges. Tus txiv neej cia li tawm hauv qhov chaw ua haujlwm sab hauv. Drake coj nws hauv qab nws txhais caj npab, yanked nws nyuaj thiab cuam nws tawm tsam phab ntsa ntawm qhov chaw ua haujlwm. Txoj kev nqaim lawv tau qhib ncaj qha mus rau lub tsev khaws khoom, yog li Alicia thiab May tau taug kev ncig nws.
  
  Drake ua tiav ntawm tus txiv neej, tso nws comatose, thiab tshawb xyuas cov chaw ua haujlwm me ua ntej koom nrog cov poj niam. Qhov pom kev ua pa tau ntsib nws ob lub qhov muag. Lub tsev khaws khoom loj, ntev thiab siab. Hauv nws qhov chaw, tig mus rau lub txhab nyiaj ntawm lub qhov rooj, sawv ntsug ntev, tsis tshua muaj lub tsheb thauj khoom - lub tsheb tavxij nrog lub cav loj nyob rau pem hauv ntej. Ob lub taub hau nuclear nteg nyob tom qab ntawm lub tsheb, pom tseeb raws li nruab hnub, lawv lub qhov ntswg tig mus rau pem hauv ntej, cov hlua dub khi lawv ntawm ib ntus. Cov hlua yuav muab kev yooj yim yam tsis muaj kev txav mus los ntau - lub tswv yim zoo rau kev thauj mus los, Drake tau hais tias, txij li tsis muaj leej twg xav tau lub foob pob hluav taws tuag rau hauv qhov khoom nyob ruaj khov. Ib pawg loj ntawm cov ntaub thaiv sab nteg ntawm ib sab ntawm lub tsheb loj, uas nws xav tias tau txuas ua ntej tawm mus.
  
  "Tsis muaj kev ruaj ntseg," Mai hais.
  
  Alicia taw tes rau lwm qhov chaw ua haujlwm rau sab xis ntawm lub tsheb. "Kuv lub tswv yim".
  
  "Koj xav tias lawv yuav txhawj xeeb dua," Mai hais.
  
  Drake tsis tuaj yeem pab tab sis tshawb xyuas lub koob yees duab kev ruaj ntseg, pom tias nws nyuaj rau kev cia siab tag nrho ntawm cov kiv cua zaum hauv chav ua haujlwm cua txias. "Peb tus phooj ywg qub, kev txaus siab yog zaum ntawm kev ua haujlwm," nws hais. "Lawv khaws cia nws zais cia ntev."
  
  Los ntawm kev sib txuas lus lawv tau hnov lub suab ntawm kev sib ntaus sib tua, lwm pab pawg tau tibneeg hu tauj coob.
  
  Alicia rushed mus rau lub tsheb. "Ntawm kuv!"
  
  
  * * *
  
  
  Dahl tuav tus txiv neej ze tshaj plaws thiab muab nws pov rau hauv lub rafters, tau txais lub sij hawm tsim nyog ntawm huab cua ua ntej saib nws vau ua rau hauv av. Cov pob txha tawg. Ntshav ntws. Kenzi hla dhau, tua nws rab phom submachine, ntaus cov neeg khiav tawm, uas tom qab ntawd tsoo lawv lub ntsej muag nyuaj rau hauv av. Hayden hloov sab, nyiam nws Glock. Lub tsheb loj loj uas lawv pom tau nres nyob hauv nruab nrab ntawm lub tsev khaws khoom, nyob ib sab ntawm peb lub chaw ua haujlwm thiab ob peb kab ntawm lub thawv. Lawv tsis paub tias muaj dab tsi nyob hauv, tab sis xav tias nws yuav muaj txiaj ntsig kom paub.
  
  Hayden taug kev ntawm lub tsheb, nws ob lub qhov muag scanning ob peb nuclear nqi mounted saum nws lub taub hau. Damn, lawv loj heev ntawm qhov deb. Monsters uas tsis muaj lwm lub hom phiaj tshaj li kev puas tsuaj. Tom qab ntawd, undoubtedly, lawv yog Tuag thiab yog ib feem ntawm tus plaub Horseman. Attila yog tus thib ob laus tshaj plaws ntawm plaub, yug xya puas xyoo tom qab Hannibal thiab, coincidentally, xya puas xyoo ua ntej Genghis Khan. Geronimo yug hauv 1829. Txhua tus neeg caij tsheb yog txoj cai ntawm lawv tus kheej txoj kev. Tag nrho cov vajntxwv, cov neeg tua neeg, cov thawj coj, cov kws tshaj lij tsis sib haum xeeb. Txhua tus tau twv lawv qhov kev xav tau zoo tshaj plaws.
  
  Qhov no puas yog vim li cas thiaj xaiv lawv?
  
  Nws paub tias Washington mole tau thuam lawv nrog kev txawj ntse.
  
  Tsis muaj sij hawm los hloov dab tsi tam sim no. Nws taug kev tom qab lub platform, mus rau lub thawv. Qee lub hau tau warped, lwm tus leaped rau ntawm phab ntsa ntoo. Straw thiab lwm yam khoom ntim tau los ntawm saum toj no. Hayden tua ib tug txiv neej, ces pauv cov mos txwv nrog lwm tus thiab raug yuam kom dhia mus rau hauv av kom npog.
  
  Nws pom nws tus kheej hauv qab lub tsheb, nrog tus Tsov tus tw ntawm lub taub hau nuclear dai rau ntawm nws.
  
  "Lub ntuj raug txim yuav tshwm sim yog tias ib lub mos txwv tsoo ib qho ntawm cov no?"
  
  "Tsis txhob txhawj, nws yuav tsum yog ib qho kev txhaj tshuaj zoo los ntaus lub hauv paus lossis tawg," lub suab hais rau nws ntawm lub comm. "Tab sis kuv xav tias yeej muaj lub sijhawm rau kev muaj hmoo."
  
  Hayden clenched nws cov hniav. "Auj, ua tsaug, phooj ywg."
  
  "Tsis muaj teeb meem. Tsis txhob txhawj, qhov ntawd tsis zoo li yuav tshwm sim. "
  
  Hayden tsis quav ntsej cov lus mos, tsis txaus siab, dov tawm mus rau hauv qhov qhib thiab tua tag nrho cov ntawv xov xwm ntawm nws tus nrog sib tw. Tus txiv neej poob, los ntshav. Hayden tau ntxig lwm phau ntawv xov xwm thaum nws maj nrawm rau ntawm cov tub rau khoom.
  
  Lub tsev khaws khoom loj loj nyob ib puag ncig nws, echoing nrog rab phom, dav txaus kom tsis txhob muaj teeb meem, cov rafters siab heev uas tus yeeb ncuab tsis nyiam tuaj yeem nkaum hauv lawv. Nws ntsia tawm tom qab lub thawv.
  
  "Kuv xav tias peb ua tau zoo," nws hais. "Nws zoo li lawv muaj ntau dua ib txoj haujlwm ua haujlwm ntawm no."
  
  Kenzi khiav mus, ua tus ntaj ntawm Mars. "Qhov no yog dab tsi?" - Kuv nug.
  
  Dahl tau zaum ntawm lub log loj ntawm lub platform. "Saib koj nraub qaum. Peb muaj ntau dua ib tus yeeb ncuab ntawm no. "
  
  Hayden sifted straw. "Cov khoom raug nyiag lawm," nws hais. "Qhov no yuav tsum yog ib txoj hauv kev. Muaj kev xaiv loj ntawm no. "
  
  Kenzi rho tawm ib daim duab kub. "Lawv muaj pab pawg ua haujlwm tawm tsam hauv tsev. Tub sab nyiag. Qhov no yog kev lag luam loj. Txhua yam yog exported, muag los yog melted. Qib ntawm kev nco qab cov kev ua txhaum cai no qis dua xoom. "
  
  Dahl ntxhi hais tias: "Rau koj sab laug."
  
  Hayden ducked qab lub thawv, pom nws tus neeg raug tsim txom thiab qhib hluav taws.
  
  
  * * *
  
  
  Lauren Fox ua raws Mano Kinimaka mus rau hauv tus tsov ntxhuav lub qhov. Nws pom Smith ua li cas nrog tus yeeb ncuab thiab tso nws tuag. Nws pom Yorgi khaws lub xauv ntawm lub qhov rooj hauv chaw ua haujlwm, taug kev hauv thiab tshaj tawm tias nws tsis siv sijhawm tsawg dua ib feeb. Txhua txhua hnub nws sim ua kom mob siab ua kom tau. Txhua hnub nws txhawj xeeb tias nws yuav poob nws qhov chaw hauv pab pawg. Nws yog ib feem ntawm vim li cas nws tau mus xyuas Nicholas Bell, vim li cas nws thiaj li sib tham thiab nrhiav lwm txoj hauv kev los pab.
  
  Nws hlub pab neeg thiab xav nyob twj ywm ib feem ntawm nws.
  
  Tam sim no nws nyob rov qab, Glock hauv tes, vam tias nws yuav tsis tas siv nws. Lub toj siab nyob feem ntau ntawm nws lub zeem muag, loj thiab txaus ntshai. Lub warheads yog ib tug dull greenish xim uas tsis muaj kev cuam tshuam lub teeb, undoubtedly ib tug ntawm cov feem ntau menacing shapes niaj hnub tib neeg lub siab yuav xav txog tej yam. Smith rub nrog ib tus neeg saib xyuas loj, coj ob peb hits, thiab tom qab ntawd coj tus txiv neej tawm ib yam li Lauren tab tom nrhiav kev pab. Ntawm nws sab xis, Kinimaka tua ob tug ntxiv. Cov mos txwv tau pib ya ncig lub tsev khaws khoom thaum lwm tus paub tias lawv raug tua.
  
  Los ntawm tom qab, nws pom ob peb tus neeg saib xyuas tawg mus rau lub cab ntawm lub tsheb.
  
  "Ceev faj," nws tig rau kev sib txuas, "Kuv pom cov neeg mus rau pem hauv ntej. Au tus Tswv, lawv puas yuav sim kom lawv tawm ntawm no?
  
  "Auj tsis yog," yog lo lus teb los ntawm DC rau txhua tus pom. "Koj yuav tsum ua kom tsis txhob muaj cov riam phom nuclear no. Yog tias cov txiv neej no muaj cov lej tso tawm, ces txawm tias ib qho ntawm cov no tau tso tawm yuav muaj kev puas tsuaj. Saib, tag nrho rau yuav tsum tau neutralized. Tam sim no!"
  
  
  * * *
  
  
  "Yuav yooj yim li ntuj raug txim rau koj hais," Alicia yws. "Pob rau hauv kuv lub tsho tshaj sab thiab sipping kuv frothy cappuccino. Tos, kuv pom lawv tab tom mus rau lub tsheb tavxij ntawm no thiab. "
  
  Drake hloov kev taw qhia, pom tias nws tuaj yeem sib tw ntawm sab ntawm lub platform yam tsis muaj kev tawm tsam. Nws yoj rau Alicia thiab sai sai tawm mus.
  
  Maiv lub suab tsoo nws lub siab. "Saib koj kauj ruam!"
  
  Dab tsi...?
  
  Ib tug txiv neej nyob rau hauv ib tug tuab tawv dub tsho zawv zawg nyob rau hauv lub platform, ob txhais ceg stretched. Los ntawm hmoov zoo los yog ntse tsim, lawv ntaus Drake nyob rau hauv lub shins thiab xa nws tumbling. Cov phom submachine swb rau pem hauv ntej. Drake tsis quav ntsej cov nqaij ntshiv tshiab thiab nkag mus hauv qab lub tsheb thauj khoom ib yam li tus neeg saib xyuas qhib hluav taws. Cov mos txwv pierced lub pob zeb qab nws. Tus neeg saib xyuas caum nws, kos nws rab phom.
  
  Drake nce txoj cai hauv qab lub tsheb, hnov qhov riam phom loj saum nws lub taub hau. Tus neeg zov ducked, ces crouched. Drake tua nws Glock thiab txiav tus txiv neej lub hauv pliaj. Nws hnov tus hneev taw tom qab nws, thiab tom qab ntawd tus luj ntawm lwm tus txiv neej los saum nws. Drake lub puab tsaig tsoo hauv av, ua rau cov hnub qub thiab dub tig tig ua ntej nws ob lub qhov muag. Nws cov hniav sib tsoo ua ke, rhuav tshem cov khoom me me. Kev mob tshwm sim txhua qhov chaw. Nws dov thiab slam nws lub luj tshib rau hauv ib tug neeg lub ntsej muag. rab yaj phom sawv thiab raug rho tawm haujlwm; cov mos txwv tsis nco Drake lub pob txha taub hau los ntawm ib nti thiab mus ncaj nraim mus rau hauv lub hauv paus ntawm tus nqi nuclear.
  
  Drake xav tias maj nrawm ntawm adrenaline. "Qhov no..." Nws tuav tus txiv neej lub taub hau thiab slam nws mus rau hauv lub pob zeb nrog tag nrho nws lub zog. "... fuck." Nuclear. Rocket." Txhua lo lus yog lub tshuab. Thaum kawg lub taub hau poob rov qab. Drake tau nce rov qab tawm hauv qab lub tsheb thiab ntsib Alicia khiav mus ntxiv.
  
  "Tsis muaj sijhawm pw tsaug zog, Drakes. Nov yog qee qhov kev phem phem. "
  
  Tus Yorkshireman tuav nws rab phom submachine thiab sim nres lub suab nrov hauv nws pob ntseg. Alicia lub suab pab.
  
  "Mai? Koj puas nyob zoo?"
  
  "Tsis muaj! Nias tawm tsam ib leeg. "
  
  Lub suab nrov tuaj ntawm lub platform lub cav.
  
  "Khiav nrawm dua," Drake hais. "Ob peb vib nas this ntxiv thiab cov warheads yuav tawm ntawm no!"
  
  
  Tshooj peb caug-NINE
  
  
  Drake nce nws ceev. Niaj hnub no nws txawv txawv rau nws pom ncaj, yog li niaj hnub no txhua yam zoo li qub. Lub qhov rooj hauv pem hauv ntej tau nce mus rau lub taub hau qhov siab. Drake ncav tes tawm, tuav lub tes thiab rub. Alicia coj lub hom phiaj nrog nws Glock.
  
  Ib txhais tes grenade bounced tawm.
  
  Drake ntsia nws, tsis ntseeg nws ob lub qhov muag. "Koj yog dab tsi, tus me nyuam fucking-"
  
  Alicia ntaus nws hauv siab, xa nws ya rov qab thiab ncig pem hauv ntej ntawm lub tsheb. Lub grenade tawg heev, xa shrapnel ya nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Drake caij nrog Alicia, ob leeg ua ke. Lub qhov rooj tsheb pib tig thiab tig mus rau pem hauv ntej ntawm lub tsheb. Thaum Drake ntsia ntsoov, tsuas muaj ib tug neeg zaum hauv lub cab, siab saum toj no, luag ntxhi rau nws. Nws nias lub roj pedal.
  
  Drake paub tias tsis muaj txoj hauv kev nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus lub tsheb tuaj yeem txav nrawm txaus los khiav lawv. Nws ntsia mus rau sab thiab pom peb tus neeg zov ntxiv rushing rau lawv. Lub tsheb roared rau lub neej raws li nws lub log pib kaw ua ke thiab thawb nws mus rau pem hauv ntej, ib nti ntawm ib lub sij hawm. Cov qhov rooj zawv zawg tsis dheev, tab sis qhov ntawd yuav tsis nres nws.
  
  Tus neeg sib txuas lus tau muaj txoj sia.
  
  "Lawv tsiv tsheb tawm ntawm no! Cov cabins yog mos mos. Thiab damn nyuaj kom tau mus. " Nws yog Hayden lub suab. "
  
  "Tsis muaj txoj hauv kev?" - Kinimaka nug.
  
  "Tsis muaj. Nws yog kaw. Thiab kuv tsis xav siv lub zog ntau dhau, yog tias koj paub tias kuv txhais li cas. "
  
  Thiab txawm hais tias Drake paub tias lawv tus kheej lub tsheb tam sim no tsis muaj lub qhov rooj, tseem muaj ob qho ntxiv rau kev txhawj xeeb.
  
  "Dhia rau ntawm lub platform," nws hais. "Pib tshem tawm cov nqi nuclear no. Lawv yuav raug yuam kom nres. "
  
  "Risky. Damn txaus ntshai, Drake. Yuav ua li cas yog ib tug ntawm warheads tawm?
  
  Drake khiav tawm tom qab lub cabin, tua cov neeg tawm tsam. "Ib qho teeb meem ntawm ib lub sijhawm. Peb yog leej twg-prodigies?"
  
  Alicia tua nws tus caum qab. "Kuv ntshai lawv ntau dua li 'cov neeg qia dub' hnub no."
  
  Ua ke lawv dhia mus rau lub platform thiab pom lawv tus kheej ntsib nrog lub foob pob nuclear.
  
  
  * * *
  
  
  "Nws ua haujlwm ntawm ob sab," Drake hais tam sim no dhau ntawm comms. "Peb tuaj yeem cuam tshuam thiab txiav tawm tib lub sijhawm."
  
  Hayden luag ntxhi. " Sim tsis txhob hnov qab txog nws."
  
  "Cov neeg Yorkshire tsis ua smug, kuv txoj kev hlub. Peb ua txhua yam zoo kawg nkaus nrog kev txo hwj chim me ntsis. "
  
  "Ntxiv ob peb txhiab yam shitty." Dahl lub suab nrov zoo li nws tab tom khiav. "Yorkshire puddings. Terriers. Npias. Pab pawg ncaws pob. Thiab hais tias accent?
  
  Drake xav tias lub tsheb pib txav hauv qab nws. "Qhov chaw tswj vaj huam sib luag, neeg?"
  
  Tus kws kho mob teb tam sim ntawd. "Saib li cas lub taub hau yog tsim los ntawm peb caug nkhaus panels? Qhov no yog qhov thib yim los ntawm qhov kawg taw tes. "
  
  "Kuv cov lus tshwj xeeb."
  
  Ntau qhov kev txhaj tshuaj tau nrov. Alicia twb tsom ntsoov rau txoj kev nrhiav. Maiv nyuam qhuav dhia mus rau tom qab ntawm lub platform. Tam sim no nws ntsia lub backend ntawm lub nuke.
  
  "Xov xwm phem. Cov British nyob ntawm no. "
  
  "Kuv xav tias peb muaj Suav," Dahl hais.
  
  "Fabkis," hais Kinimaka. "Teb chaws tshiab"
  
  Drake dhia mus rau lub vaj huam sib luag tswj. Peb puas paub qhov twg ntaj ntawm Mars?
  
  "Yog, Matt. Tab sis kuv tsis tuaj yeem hais nws nrov nrov tam sim no, kuv puas tau? " - teb lub suab.
  
  "Yog," Dahl hais.
  
  Drake winced thiab rub tawm ib lub tshuab hluav taws xob me me nrog ntau lub hom phiaj me ntsis. Nws sai sai unscrewed yim bolts thiab cia lawv ntog. Nws pom nws tus kheej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm ob lub me me tswj vaj huam sib luag qhov luaj li cas ntawm lub tsheb zaum-nav cov ntxaij vab tshaus, ib tug keypad thiab ib tug ntau flashing dawb cim.
  
  "Cyrillic," nws hais. "Tau kawg nws yog."
  
  "Hnub no puas tuaj yeem mob hnyav dua?" Alicia qw thoob plaws ntiaj teb.
  
  Tus Yorkshireman txo nws lub taub hau. "Nws yog fucking yuav tshwm sim tam sim no."
  
  Lub tsheb thauj khoom ceev ceev, mus rau lub qhov rooj zawv zawg. Cov British tau nce siab nyob rau hauv ze tsim los ntawm tom qab ntawm lub warehouse. Cov neeg saib xyuas tau nthuav tawm thoob plaws ib puag ncig lawv.
  
  Lub foob pob nuclear flashed, ua kom tag nrho, tos lub community launch code lossis tua code.
  
  Drake paub tias lawv yuav tsum txav mus. Nws paub tias lawv txav tsis tau. Qhov uas nws tsis paub yog leej twg yuav tuag ua ntej?
  
  
  * * *
  
  
  Cov neeg saib xyuas rushed ua ntej, tua. Drake yog lub hom phiaj loj, thiab cov mos txwv nyob ruaj khov zipped dhau Alicia, ntaus lub taub hau. Ib pliag, Drake lub neej ci ntsa iab ua ntej nws ob lub qhov muag, ces Alicia coj ib tus neeg zov, thiab Mai tus lwm tus. Nws pom ib yam dab tsi ntxiv los, txawm tias nws paub ntau ntxiv los ntawm lawv qhov muag tsis pom. Cov cim dawb flashed, tus cursor blinked thiab tos.
  
  "Koj puas xav tias kev ruaj ntseg yuav tawg?" Smith tam sim ntawd hais ntsiag to. "Tej zaum qhov no yog lawv qhov kev txiav txim?"
  
  "Vim li cas lawv yuav tsum tuag?" Kenzi nug.
  
  "Peb tau pom qhov no ua ntej," Kinimaka hais. "Cov tsev neeg tau txais kev them nyiaj loj yuav tsum tau txais kev pab kho mob lossis kev xav tau hloov chaw thaum tus thawj coj ntawm lawv tsev neeg tuag. Yog hais tias lawv yog, piv txwv li, rau mafia los yog triad. Nws ua tau."
  
  Drake paub tias lawv tsis tuaj yeem nyob zoo siab ntev. Alicia tswj kom loosen txoj siv thaum lub tsheb dov. Kuv vam tias tus tsav tsheb pom. Tab sis tom qab ntawd nws yuav tsis quav ntsej? Drake pom tsis muaj lwm txoj kev xaiv.
  
  Nws sib tw nrog lub platform mus rau sab nraum qab, waving nws txhais tes madly.
  
  "Saib! Nres, nres. Tsis txhob tua. Kuv yog lus Askiv!"
  
  Dahl qhov kev yws yws tag nrho, tsis tas yuav muaj lus.
  
  Drake poob rau hauv nws lub hauv caug nyob rau hauv lub nraub qaum ntawm lub tsheb, tus Tsov tus tw ntawm lub nuke rau nws sab laug, nws txhais tes nyob rau hauv cov huab cua thiab tig mus rau ze rau tsib-tus txiv neej SAS chav tsev, kiag li tsis muaj riam phom.
  
  "Peb xav tau koj kev pab," nws hais. "Muaj ntau dhau rau peb ua tsov rog."
  
  Nws pom tus tub hluas hloov mus rau comms, pom ob tug txiv neej laus ntsia nws lub ntsej muag. Tej zaum lawv yuav paub nws. Tej zaum lawv paub txog Michael Crouch. Nws hais dua.
  
  "Kuv yog Matt Drake. Yav tas los SAS tub rog. qub tub rog. Kuv ua haujlwm rau pab pawg tshwj xeeb thoob ntiaj teb hu ua SPEAR. Kuv tau kawm hauv Hereford. Kuv raug cob qhia los ntawm Crouch. "
  
  Kuv nco lub npe, tag nrho nws. Ob ntawm tsib rab phom raug txo qis. Drake hnov Alicia lub suab dhau ntawm comms.
  
  "Koj tuaj yeem hais kuv lub npe thiab."
  
  Nws winced me ntsis. "Qhov no yuav tsis yog lub tswv yim zoo tshaj plaws, kev hlub."
  
  Maiv thiab Alicia khaws cov neeg zov nyob deb. Seconds dhau lawm. Cov tub rog British SAS tau qhib hluav taws rau ntau tus neeg saib xyuas uas ducked qab cov roj nruas uas puv lub txaj. Drake tos. Tus txiv neej xov tooj cua thaum kawg ua tiav.
  
  "Matt Drake? Kuv tuaj ntawm Cambridge. Peb twb ntsib ua ntej lawm. Koj xav tau dab tsi?"
  
  Zoo siab hnub, nws xav. SAS on board.
  
  Nws tau hais tias "Pab peb kom ruaj ntseg lub tsev khaws khoom no, nres lub tsheb thauj khoom no thiab tshem tawm lub foob pob nuclear," nws hais. "Nyob rau hauv qhov kev txiav txim".
  
  Cov British txeeb ntawm qhov no.
  
  Sib cais thiab khiav ntawm ob sab ntawm lub platform, lawv tau nqis los ntawm cov neeg saib xyuas, ua haujlwm zoo ua pab pawg. Drake pom qhov no thiab tshwm sim hauv kev nco txog lub sijhawm qub. Muaj dej kev tshav ntuj, regal bearing thiab unyielding kev ntseeg siab nyob rau hauv pab neeg txoj kev txav. Nws xav tias SPIR yog pab pawg zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb, tab sis tam sim no ...
  
  "Drake! Maiv quaj. "Nuclear foob pob!"
  
  Aw yeah. Nws maj mam rov qab mus rau lub vaj huam sib luag tswj, ntsia ntawm cov ntxaij vab tshaus, keyboard thiab tus lej.
  
  "Geeks?" nws nug. "Peb puas paub tus lej?"
  
  "Nws tuaj yeem yog txhua yam," ib tus neeg teb.
  
  "Qhov no tsis yog kev pab fucking tiag, koj fucking dumbass."
  
  "Thov txim. Yog tias peb paub cov npe ntawm cov tswv cuab ntawm Kev Txiav Txim, peb puas tuaj yeem pom lawv hnub yug?
  
  Drake paub tias nws tab tom tham nrog ib tug txiv neej uas tsis quav ntsej. Nws yog tus txiv neej uas lawv tau tham nrog ua ntej, lub siab phem phem.
  
  Lauren qw hais tias, "Koj hais txog Txoj Cai. Yog hais tias lawv nyob ntawm no, tej zaum lawv yuav programmed nuclear riam phom. Kuv tsis ntseeg tias lawv tsis tau sau ib tsab ntawv nrog cov lej. "
  
  "Tej zaum tsis muaj tus lej ntawm no, menyuam," tus asshole hais. "Nco ntsoov lub teeb liab uas koj muab thaum koj qhib Geronimo lub ntxa? Tej zaum qhov no tshwm sim ntawm no ib yam nkaus thiab coj mus rau kev tso tawm ntawm nuclear warheads. "
  
  Drake nqis rov qab. "Damn, lawv puas muaj riam phom?"
  
  "Ntaus. Cov cim dawb uas koj pom yog cov lej suav. "
  
  Cov dej ntse, dej khov dej nyab nws lub cev thiab nws ua tsis taus pa. "Yuav ua li cas ... ntev npaum li cas?"
  
  hnoos. " Rau caum plaub vib nas this. Ces koj thiab koj cov kwv tij uas tsis raug cai yuav ua keeb kwm. Qhov kev txiav txim yuav kav mus ib txhis! Lawv nyob ntawm kuv! Kuv yog Order!"
  
  Ib tug scuffle thiab ntau lub suab qw tshwm sim. Drake tau taug qab cov vib nas this ntawm nws lub dab teg.
  
  "Nyob zoo? Koj puas nyob ntawd?" - nug ib tug hluas lub suab.
  
  "Hav, phooj ywg," Drake yws. "Peb muaj peb caug-ib vib nas this."
  
  "Kuv xav txog nws. Koj tus phooj ywg Lauren hais txog Kev Txiav Txim. Zoo, lawv yuav tsum muaj tus lej tua. Thiab vim txhua yam yog ib feem ntawm cov ntawv nyeem, kuv tsuas yog skimmed. Koj puas nco qab? Nws hais rau ntawm no: 'Lub code tsuas tua yog thaum cov neeg caij tsheb nce.' Qhov no puas txhais tau dab tsi rau koj?
  
  Drake racked nws lub hlwb, tab sis tuaj yeem xav txog tsis muaj dab tsi tab sis qhov txo qis ntawm cov vib nas this. "Arose?" - nws rov hais dua. "Aws? Sawv? Xav txog qhov kev txiav txim xav li cas? Cov Nazis txhais li cas? Yog hais tias Horseman tshwm, nws - "
  
  "Tau yug los,"hais ib tug hluas lub suab. "Tej zaum cov no yog lawv hnub yug? Tab sis qhov no ua tsis tau. Cov foob pob nuclear no feem ntau muaj peb tus lej tua code. " Muaj kev poob siab hauv nws lub suab.
  
  Kaum cuaj vib nas this kom txog thaum kev puas tsuaj.
  
  Kensi hais lus. "Peb tus lej koj hais? Feem ntau?"
  
  "Yog".
  
  Kaum rau.
  
  Drake ntsia rov qab rau Alicia thiab pom tias nws tab tom khoov nws txoj siv sia, sim rub nws thiab tua tus neeg saib xyuas tib lub sijhawm. Kuv pom nws cov plaub hau, nws lub cev, nws tus ntsuj plig zoo kawg nkaus. Alicia...
  
  Kaum vib nas this.
  
  Kenzi ces qw, lees paub Dahl txoj kev ntseeg rau nws. "Kuv muaj nws. Sim xya puas."
  
  "Seven-o-o-o-o. Vim li cas?"
  
  "Tsis txhob nug. Cia li ua nws!"
  
  Cov tub ntxhais hluas techie muab Drake lub Cyrillic tus lej cim thiab Yorkshireman nias cov nyees khawm.
  
  Plaub - peb - ob -
  
  "Nws tsis ua haujlwm," nws hais.
  
  
  Tshooj FORTY
  
  
  "Yog," Kensi teb. "Nws tshwm sim".
  
  Tau kawg, nws tshem riam phom lawv tus kheej, thiab Lauren tshem tawm lawv li. Drake ntsia ntawm lub cev ntawm nuke mus rau Mai, qhov chaw nws sawv ntawm lwm lub keyboard. Tag nrho rau 6 tus nqi nuclear tau nruab nrab.
  
  Nws ntsia nws lub moos. Nws tau hais tias "Peb muaj tsawg dua li ob sab laug," nws hais.
  
  Txhua qhov chaw SAS tau ua haujlwm ceev ntawm cov neeg saib xyuas. Alicia unbuckled ob pluaj thiab lub taub hau txav me ntsis. Drake xav tias nws tuaj yeem ceev thaum nws mus txog ntawm lub qhov rooj ntawm cov menyuam.
  
  "Puas muaj leej twg nres lawv lub tsheb?"
  
  "Kuv yuav saib xyuas nws!" - Kenzi exclaimed. "Li ntawv!"
  
  "Tsis muaj txoj kev," Kinimaka hais. "Cov Fabkis nyob txhua qhov chaw uas tsis muaj kev ruaj ntseg. Muaj kev kub ntxhov tiag tiag ntawm no. "
  
  Drake saib raws li SAS xa cov neeg saib xyuas; Alicia rub rau lwm txoj siv thaum Mai cuam tus neeg saib xyuas rau hauv lub log tsheb tom qab ntawm lub tsheb.
  
  "Yog, kuv paub koj txhais li cas." Pab neeg SPEAR tau ntxhov siab heev.
  
  "Kuv pom lwm yam tshwm sim," tus kws tshaj lij hluas pib. "Kuv-"
  
  Lawv txoj kev sib raug zoo nrog Washington raug txiav.
  
  "Kuv puas yuav hais dua?" Drake sim.
  
  Ominous silence yog nws tib lo lus teb.
  
  "Damn, qhov no tsis tuaj yeem ua tau zoo." Drake combed tag nrho cov warehouse.
  
  SEAL Team 7 nqis los rau ntawm lawv zoo li txhua lub ntuj raug txim tau tawg.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl khiav tom qab lub tsheb thauj khoom thaum nws mus txog ntawm lub qhov rooj zawv zawg ntawm Warehouse 18. Tus txiv neej Suav tau khiav mus rau pem hauv ntej ntawm lub tsheb rumbling, mus rau lub qhov rooj deb. Lawv tua hla thaum lawv khiav. Cov tub ceev xwm sim txwv lawv. Suav tub rog tshwj xeeb tau rhuav tshem lawv nrog cov mos txwv thiab kev sib ntaus sib tua. Hayden muaj qhov tsis zoo ntawm kev nyob rau pem hauv ntej ntawm lub platform thaum qhov kev txiav txim pib.
  
  Nws tsoo tus neeg saib xyuas lub caj dab, ces siv nws lub cev los npog nws tus kheej raws li cov Suav qhib hluav taws indiscriminately. Cov mos txwv pierced nws lub cev nrog ib tug npub thud thiab muab nws rov qab. Nws daim ntaub thaiv npog. Muab pov tseg, nws dhia tom qab ib qho ntawm pem hauv ntej, rumbling log tsheb, hla nws los ntawm qab thaum nws dov rau pem hauv ntej. Suav hla lub tsheb thauj khoom pem hauv ntej.
  
  Dahl taws hluav taws, tawg lawv zoo li bowling pins. Zoo kawg los saib, nws tau ua ib qho kev ua qauv qhia ntawm lawv cov kev xav tsis zoo. Txawm tias tom qab dhia rov qab los, lawv qhib hluav taws rov qab.
  
  Dahl tau ceev nrooj npog, crouched qab lub tsheb, tom qab ntawd saib thiab tua ob peb lub mos txwv ntxiv. Cov Suav tau pinned rau hauv av ib pliag thaum cov neeg saib xyuas los ze lawv tom qab. Dahl ntsia Kensi.
  
  Tsis yog qhov twg nws yuav tsum nyob.
  
  "Kenz? Koj puas nyob zoo?"
  
  "Huag yog, cia li khaws ib tug phooj ywg qub."
  
  Dahl instinctively tig ib ncig thiab pom nws rummaging los ntawm drawers, nws lub taub hau tob rau hauv, nws lub plab perched ntawm ntug ntawm lub hau, nws lub nroog Yeiuxalees tsa siab.
  
  "Nws yog me ntsis off-putting."
  
  "Dab tsi? Auj, koj puas nco koj tus poj niam? Tej zaum nws yuav kub dua koj, Torst, tab sis nco ntsoov tias tsuas yog ua rau koj kub dua nws. "
  
  Nws ntsia deb, zoo nkaus li tawg. Nws nyob hauv lub xeev no ntawm kev sib yuav thiab kev sib nrauj, thiab tseem nws muaj lub sijhawm los ua txhua yam txog nws. Nws ua dab tsi ntawm no?
  
  Kuv txoj hauj lwm.
  
  Cov Suav tau koom nrog dua, txiav cov tub ceev xwm tuaj txog nrog rab phom tua hluav taws thiab pinning Dahl thiab Hayden rau hauv av. Tus Swede tig ib ncig thiab pom Kensi plam tawm ntawm lub thawv ntoo.
  
  "Aw, qe. Tiag tiag?"
  
  Nws tuav ib tug tshiab ci katana nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws ob lub qhov muag, hniav tuaj. "Kuv nyuam qhuav paub tias kuv yuav nrhiav tau ib qho yog tias kuv khawb tob txaus. Cov tub sab tsis tuaj yeem tiv thaiv rab ntaj. "
  
  "Hnub Ntshav ntawm Mars nyob qhov twg?"
  
  "Auj, kuv muab pov rau hauv tub rau khoom."
  
  "Dam nws!"
  
  Nws khiav nrog rab ntaj ntawm ib txhais tes, rab phom tshuab nyob rau hauv lwm yam, ces dhia rov qab mus rau tom qab ntawm lub tsheb, flashing ua ntej Dahl lub qhov muag raws li qhov muag plooj. Muab lub katana pov tseg, nws qhib hluav taws rau cov neeg Suav uas khiav tawm mus.
  
  "Lawv mus qhov twg?"
  
  "Warehouse 17," Dahl hais. "Thiab peb yuav tsum ua raws li lawv."
  
  
  * * *
  
  
  Lauren pom Fabkis txoj kev tawm tsam los ntawm sab xis ntawm Warehouse 19. Kinimaka thiab Smith twb nyob rau hauv qhov kev taw qhia thiab tam sim ntawd koom. Yorgi crouched qab lub thoob, tua ntawm cov neeg zov. Lauren xav tias nws lub plawv dhia thaum lub tsheb nrog ob lub taub hau nuclear txav mus tom ntej.
  
  Nco ntsoov txhua yam uas tau hais tseg, nws dhia mus rau saum lub ru tsev ntawm lub tsheb, siv lub log los txhawb nqa. Tom qab ntawd nws pib loosen thawj pluaj. Yog tias lawv tuaj yeem ua rau lub nra hnyav heev, cov tsheb thauj khoom yuav raug yuam kom nres. Nws ntsia tom qab lub foob pob hluav taws xob, nce mus rau ntawm ib lub cav loj, thiab pom Smith lub nrig sib ntaus nrog ib tus neeg Fabkis.
  
  Lub constable tau ntsib. "Tsuas lees paub los ntawm tus neeg sawv cev hauv Paris. Nco ntsoov Armand Argento? Nws tau pab koj ob peb zaug hauv lub xyoo. Zoo, nws hais tias lub xub ntiag ntawm Fab Kis qhov chaw tsis raug tso cai. Siab. Tej zaum yuav muaj qee yam kev ua tsov rog ua phem rau sab hauv. "
  
  Lauren nqos thiab saib thaum Smith poob rov qab, poob rau hauv ib lub hauv caug. Tus txiv neej Fabkis sawv ntawm nws rub nws los ntawm cov plaub hau, rub ib txoj hlua los ntawm cov hauv paus hniav thiab muab pov tseg. Smith qw. Lub hauv caug rau lub qhov ntswg xa nws staggering. Tus txiv neej Fab Kis dhia saum toj. Smith tau tawm tsam. Lauren ntsia ntawm nws mus rau Kinimaka, tom qab ntawd mus rau Yorgi, lub taub hau nuclear, thiab lub qhov rooj viav vias.
  
  Kuv yuav ua li cas?
  
  Ua ib co damn suab.
  
  Nws tau tso cov ntawv xov xwm ntawm nws lub Glock siab saum taub hau ntawm nws cov yeeb ncuab, ua rau lawv flinch thiab os. Qhov no ua rau Smith thiab Kinimaka muaj nuj nqis vib nas this. , lwm tus lub ntsej muag thiab tua ntawm point-blank range, nyob rau hauv lub thib peb, ua rau nws stagger thiab poob tawm ntawm kev sib ntaus.
  
  Tsuas muaj ib tug neeg Fab Kis xwb.
  
  Lauren poob thaum lub mos txwv clanged tawm ntawm lub cev ntawm nuclear projectile. Ua cas txaus ntshai ua luaj li es tsis thab nws li os? Nws siv li cas? Tab sis nws yog ib feem ntawm pab neeg no thiab tau txiav txim siab nyob nrog nws ntev npaum li lawv muaj. Nws nrhiav tau tsev neeg no thiab yuav txhawb nqa nws.
  
  Lub tsheb loj loj tau ceev ceev ceev, nrawm nrawm, ncaj nraim mus rau hauv lub qhov rooj ntawm lub qhov rooj, slammed rau hauv nws, ua rau lub tsheb tav xis pem hauv ntej dhia me ntsis, thiab tom qab ntawd tsoo ncaj qha los ntawm nws.
  
  Lauren muab nws tus kheej tso rau hauv qab ntawm lub tsheb.
  
  
  * * *
  
  
  Drake winced raws li SEALs koom nrog SAS thiab SPEAR ntawm ib sab ntawm lub taub hau nuclear txav, xav paub yog tias muaj kev sib ntaus sib tua tuaj yeem tsis meej pem lossis muaj kev tuag ntau dua li qhov no. Ob peb lo lus los ntawm tus neeg sib txuas lus tau qhia nws tias qhov no yeej ua tau.
  
  Tag nrho peb lub tsheb thauj khoom, nqa rau rau riam phom nuclear, tawg los ntawm cov menyuam kaw lub qhov rooj tib lub sijhawm. Hlau shrapnel ya mus txhua qhov chaw thaum lub qhov rooj torn ntog. Tsheb thauj mus los. Cov txiv neej tawm tsam cov tsheb thauj khoom, dhia sab hauv, xav tias lawv tsuas yog nce nrawm. Tam sim no Drake pom ob tug tub rog Suav khiav nyob ze. Nws nyob ntawm lub platform thiab pom Alicia thiab May nyob deb me ntsis, nkaum tom qab ib qho kev txhawb nqa ntoo. Lub foob pob hluav taws xob tau tawg thaum lawv tsoo ib lub qhov dej loj tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  
  Drake cringed. Yog hais tias cov riam phom loj loj los ntawm nws qhov chaw so thiab tsoo cov hlua, lawv txhua tus yuav muaj teeb meem.
  
  Lawv taug kev mus rau hauv nruab hnub nrig thiab rushed tawm. Nees nkaum mais ib teev, tom qab ntawd peb caug, peb lub platform tau qw nrov rau lub neej raws li lawv cov neeg tsav tsheb tau nqis los ntawm cov roj pedal. Muaj ib txoj kev qhib dav rau pem hauv ntej, yuav luag ncaj nraim mus rau lub hauv paus kev tawm, txog li ob mais deb. Tam sim no, nyob ib sab ntawm ib sab, Drake tuaj yeem saib ntawm nws lub tsheb mus rau Dahl lub tsheb, thiab tom qab ntawd mus rau Kinimaka. Qhov pom ntawm qhov loj, txav cov cuaj luaj nuclear, cov neeg sib ntaus sib tua ntawm ib sab, cov neeg tua phom, riam thiab nrig siv, cov neeg raug pov tseg, tsis muaj peb lub hlis twg muab, txoj kev curving, thiab tag nrho peb lub tsheb thauj khoom downshifting ntawm ib tug tig, stunned nws mus lub cev.. Nws yog ib tug bedlam ntawm kev ntshaw thiab kev nruj kev tsiv, ib nyuag ntsia mus rau hauv ntuj raug txim.
  
  Tab sis tam sim no tag nrho nws cov xim tau tsom mus rau cov ntsaws ruaj ruaj.
  
  Plaub muaj zog, lawv tawm tsam SAS ua ntej, tua ib tug tsis muaj teeb meem. Cov neeg Askiv tau tawm tsam thiab tawm tsam rov qab, yuam cov SEALs los npog. Plaub tus txiv neej khiav tom qab lub tsheb thauj khoom, vam tias yuav dhia mus. SAS Tus Thawj Coj, Cambridge, tau tawm tsam tes-rau-tes nrog Navy SEAL thiab ob leeg raug ntaus. Maiv thiab Alicia tsis khoom sib ntaus sib tua ntawm cov neeg zov thiab sim nrhiav qhov qhib hauv qhov melee.
  
  Drake tuaj ntsib nrog tus thawj coj pab pawg SEAL. "Vim li cas?" - nws nug.
  
  "Tsis txhob nug cov lus nug," tus txiv neej qw thiab taug kev mus rau Drake. Lub tshuab tau meej thiab nyuaj heev, zoo ib yam li nws tus kheej. Nws thaiv, hnov qhov mob ntawm cov blocks thiab ntaus rov qab. Nws ncaws tawv. Ib rab riam tshwm rau ntawm tus txiv neej txhais tes. Drake parried lub tshuab nrog nws tus kheej, pov ob qho tib si riam phom thiab ya tawm ntawm lub tsheb.
  
  "Vim li cas?" - nws rov hais dua.
  
  "Koj tau npau taws. Koj thiab koj pab neeg. "
  
  "Yuav ua li cas?" - Kuv nug. Drake nqis rov qab kom tau qee qhov chaw.
  
  "Thiab yog vim li cas cov neeg phem no xav tua peb?" Alicia nug thaum nws tshwm sim tom qab tus txiv neej.
  
  Nws xa ib rab koob tam sim ntawd, ntaus nws hauv lub tuam tsev. Drake ncaws nws lub raum thiab saib nws poob. Alicia txav nws ko taw ntawm nws lub ntsej muag. Ua ke lawv pov nws, tig, hla lub nkoj.
  
  Txoj kev nthuav dav ua ntej.
  
  Maiv xa ob tug neeg zov. Lwm tus txiv neej SAS raug tua, thiab tam sim no cov neeg Askiv thiab Asmeskas tau sib npaug ntawm lub zog. Peb tawm tsam peb. Drake pom ob tus Suav uas nws tau pom ua ntej nkag mus zoo li kab laug sab hla lub foob pob nuclear.
  
  "Saib qhov no!"
  
  lig dhau lawm. Lawv poob rau ntawm nws.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl paub, qhov tseem ceeb, tias lawv tab tom mus rau Romania. Nws yog qhov zoo. Nws yog ib nrab teev tsav uas tuaj yeem tua lawv ua ntej lawv mus txog ntawd.
  
  Nws tawm tsam Suav thiab cov neeg zov, thawb lawv rov qab thiab pom lawv dhia, xav tau ntau dua. Cov Suav hla nws txoj kev tiv thaiv, tawm tsam nyuaj thiab yuav luag impaling nws ob zaug nrog nws cov hniav txaus ntshai. Ntau tus neeg zov nyob ib puag ncig nws. Hayden tau tso lawv pov tseg ntawm lub tsheb kom txog thaum lawv cov lej poob qis.
  
  Hauv qab, Kenzi cuam tshuam nrog nws cov yeeb ncuab kawg. Lub tshuab yog npliag, liab tau ntws los ntawm katana. Nws stalked rov qab los ntawm lub platform, tam sim no nqaim nws ob lub qhov muag thaum ob tug Suav tuaj ntawm nws ua ke, brandishing riam. Nws countered, taug kev ncig. Lawv muab riam phom. Nws muab nws tus kheej rau ntawm lawv lub ntsej muag, ua rau lawv xav tsis thoob. Kev txhaj tshuaj tau dhau los hauv qab nws txhais caj npab, thaws tawm ntawm lub foob pob nuclear. Nws pom nws tus kheej ib sab ntawm ib tug txiv neej nrog ib rab phom taw ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Shit".
  
  Tib txoj kev tau nce. Nws ncaws tes tuav rab phom, xa nws ya mus, thiab tom qab ntawd nce kev txhawb nqa mus rau lub plhaub ntawm riam phom nuclear. Nws mus txog rau sab saum toj, pom tias nyob rau ntawd nws tsuas yog nkhaus maj mam, tab sis txaus ntshai rau kev sib npaug. Hloov chaw, nws zaum astride ib lub foob pob nuclear nrog lub katana hauv nws txhais tes.
  
  "Los thiab fucking coj kuv!" - nws qw. "Yog koj twv."
  
  Lawv coj tawm sai sai, zoo kawg nkaus sib npaug. Kenzi sawv saum lub taub hau taub hau, twirling nws rab ntaj, thaum lawv tua nws nrog riam. Ntaus thiab viav vias. Nws tawm tsam, tab sis lawv nqus ntshav. Nws ntaus lub foob pob hluav taws. Lub tsheb tau co ntawm peb caug mais ib teev. Cov Suav tau yoog mus rau qib siab tshaj plaws. Kenzi poob nws qhov nyiaj tshuav, swb thiab poob rov qab rau hauv lub foob pob hluav taws.
  
  "Aw".
  
  Ib qho cua daj cua dub los ntawm nws cov plaub hau, zoo li lub freezer. Cov riam poob rau ntawm nws. Nws hloov lub katana mus rau nws lwm txhais tes, tuav nws dab teg nrog nws tus ntiv tes thiab jerked nws sharply mus rau sab. Lub dab teg tawg thiab rab riam poob tawm. Nws kuj twisted lub cev nyob rau hauv no txoj kev thiab pom nws ya lub taub hau ua ntej tawm ntawm lub tsheb. Tus neeg thib ob twb tawm tsam lawm. Kenzi hloov lub katana rov qab mus rau nws sab tes xis thiab cia nws ntaus lub ntsiab lus ncaj qha. Nws hovered ib pliag ua ntej Kenzi pov nws ib sab.
  
  Tom qab ntawd nws ntsia ntawm nws qhov chaw nyob saum lub foob pob hluav taws xob, cov hniav ntawm nws cov katana ntws cov ntshav mus rau cov kev sib ntaus hauv qab no.
  
  "Ob tug Suav raug tua. peb sab laug."
  
  Alicia ntsia nws ntawm nws lub tsheb yeej, saib kev sib ntaus sib tua saum lub taub hau. "Nws zoo li damn txias," nws hais. "Kuv yeej ntseeg tias kuv muaj erection."
  
  Dahl ntsia nws ntawm nws lub tsheb. "Kuv thiab".
  
  Tab sis tom qab ntawd lub taub hau pib txav mus.
  
  
  CHAW FORTY-ONE
  
  
  Dahl tam sim ntawd pom qhov kev hloov pauv, pom ob txoj hlua uas lawv tau tswj kom tsis txhob muaj flutter nyob rau hauv cov cua, thiab tom qab ntawd lub thib peb feem zoo li lub ntiaj teb no craziest rubber band, nplawm furiously tawm tsam nuclear nqi thiab hauv qab ntawm lub platform. Nrog thawj lub zog muaj zog, nws ntaus tus neeg saib xyuas hauv plab, ua rau nws ya mus, caj npab akimbo, ncaj nraim ntawm sab ntawm lub tsheb thiab tsoo lub log tsheb tom qab ntawm tus tsav tsheb ntawm nws taw tes-dawb. Dahl winced ntawm qhov tshwm sim.
  
  Lub foob pob nuclear tsiv dua. Dal hnov dab ntxwg nyoog liab los ntawm nws thaum Kenzi tawm tsam saum toj thiab Hayden tawm tsam ncaj qha rau hauv nws tus duab ntxoov ntxoo, tsis paub tias yuav muaj dab tsi los tom ntej. Nws qw thiab qw, tab sis tsis muaj dab tsi. Lub suab nrov ntawm lub log tsheb, lub suab qw, qhov xav tau kev sib ntaus sib tua; tag nrho cov no cuam tshuam nrog lawv lub rooj sib hais. Nws dhia mus rau tus neeg sib txuas lus.
  
  "Txiv." Lub foob pob nuclear tab tom yuav tawg! "
  
  Kenzi ntsia ntsoov. "Yuav mus qhov twg? Koj puas txhais tau tias tshem tawm?
  
  "Noo!"
  
  Thaum kawg ntawm nws txoj hlua khi, tus Swede tau khiav zoo li vwm ze rau Hayden thiab nias nws lub xub pwg tawm tsam qhov tsis txaus ntseeg ntawm qhov projectile. "Lub foob pob nuclear poob!"
  
  Hayden dov sai sai, thiab tus neeg saib xyuas ua li ntawd. Lub taub hau txav mus rau lwm nti. Dahl nqa nws nrog txhua lub ooj ntawm lub zog uas nws tau khaws cia, txhua tus leeg qw.
  
  Ib lub suab khob hnyav nyob ib sab ntawm nws.
  
  Dab tsi.
  
  Tab sis nws yog Kenzi, tseem tuav lub katana thiab nrog lub ntsej muag luag ntxhi ntawm nws lub ntsej muag. "Damn nws, koj tsuas yog ib tug vwm fucking hero. Koj puas xav tias koj tuaj yeem tuav qhov no rau ib pliag?
  
  "Um, no. Tsis yog tiag."
  
  "Tom qab ntawd txav mus."
  
  Tus vwm Swede dhia dej kom raug.
  
  
  * * *
  
  
  Drake thiab Alicia tau tswj hwm qhov thib ob los koom nrog hauv qhov pom.
  
  "Dal ua dab tsi?" Alicia nug. "Puas yog nws khawm lub foob pob tawg?"
  
  "Tsis txhob ua neeg ruam," Drake snapped, tuav nws lub taub hau. "Zoo meej nws hnia nws."
  
  Drake tau dhia mus rau sab los pab SAS cov txiv neej, txeeb lub SEAL ntawm tus tub hluas thiab muab nws pov rau hauv lub foob pob nuclear. Tus txiv neej lub cev tag nrho co co. Lawv sib pauv tshuab, thiab tom qab ntawd tus SEAL pw tsaug zog, ntsej muag, tab sis ciaj sia. Drake xav tso nws tseg li ntawd.
  
  Lwm tus SEAL tuag, ua raws li cov tub rog SAS, ob leeg raug stab tom nyob ze. Cambridge thiab tus tub hluas yog txhua yam uas tseem tshuav. Lawv koom nrog Drake los tawm tsam qhov kawg SEAL. Nyob rau tib lub sijhawm, Alicia thiab May tau koom nrog lawv. Lub tsheb rumbled raws txoj kev av, ntaus tus neeg nyob ze ib zaug thiab tsav tsheb tawm. Qhov kev sib tsoo tau tso cai rau Dahl lub foob pob nuclear kom ruaj khov los ntawm kev ruaj ntseg rau nws cov kev txhawb nqa loj. Tag nrho peb lub tsheb, raws li ib tug, tsoo los ntawm lub qhov rooj tawm thiab txuas ntxiv tsav tsheb, mus rau Romania. Cov hlau thiab pob zeb tau raug puas tsuaj tag nrho, tawg rov qab thiab tawm mus. Los ntawm lub sijhawm no, cov nyoob hoom qav taub tau tawm mus thiab tau ya nrog cov tsheb thauj khoom, thiab cov txiv neej nrog cov phom loj loj tau tawm ntawm lub qhov rooj thiab tsom rau cov neeg tsav tsheb.
  
  Drake nres qhov kev tawm tsam ntawm SEAL. "Tos. Koj yog ib tug tub rog tshwj xeeb. Cov poj niam Asmeskas. Ua cas koj ho sim tua peb?"
  
  Qhov tseeb, nws yeej tsis xav tau cov lus teb, tab sis tus txiv neej teb los ntawm kev tawm tsam. Nws coj tawm Cambridge thiab tom qab ntawd ua tiav ntawm Drake. Tus tub hluas SAS poob ntawm nws sab. Lub SEAL yog lim hiam thiab tsis muaj kev hlub tshua, xa cov tshuab crushing tom qab tshuab. Tiamsis Mais Xes tig los ntsib nws.
  
  Yim vib nas this dhau mus thiab kev sib ntaus sib tua. Ib zaug ntxiv lawv tso nws ciaj sia, qw nrov nrov nyob rau hauv ib tug heap, disarmed.
  
  Drake tig mus rau Cambridge. "Kuv tsis tuaj yeem qhia ntau npaum li cas peb txaus siab rau koj txoj kev pab, Major. Kuv thov txim ntau rau koj cov neeg ploj lawm. Tab sis thov, yog tias koj xav tau, cia cov neeg no ciaj sia, lawv tsuas yog ua raws li cov lus txib. "
  
  Ob tug ciaj sia ciaj sia tau ntsia, xav tsis thoob thiab tej zaum xav tsis thoob.
  
  Cambridge nodded. "Kuv nkag siab thiab pom zoo nrog koj, Drake. Thaum kawg ntawm lub hnub, peb txhua tus yog pawns. "
  
  Drake ua ib tug grimace. "Zoo, tsis yog lawm. Tsoomfwv Meskas tsuas yog sim tua peb. Kuv tsis pom txoj kev rov qab los ntawm qhov no. "
  
  Cambridge shrugged. "Tshiab rov qab."
  
  Drake luag ntxhi. "Ib tug txiv neej tom qab kuv lub siab. Nws zoo siab tau ntsib koj, Major Cambridge. "
  
  "Thiab koj, Matt Drake."
  
  Nws ntsia ntsoov Maiv thiab Alicia, ces ua tib zoo taug kev ntawm lub tsheb tom qab. Drake saib nws tawm mus, kuaj xyuas qhov ruaj khov ntawm lub taub hau tib lub sijhawm. Txhua yam saib zoo.
  
  "Koj puas paub tias lawv yuav rov qab los nqa ntaj?" Alicia qhia nws.
  
  "Yog, tab sis koj paub dab tsi? Kuv tsis muab ib tug fuck. Ntaj ntawm Mars yog qhov tsawg kawg ntawm peb cov teeb meem. " Nws qhib qhov kev sib txuas. "Hayden? Ntev npaum li cas? Koj nyob li cas?
  
  "Ok," Hayden teb. "Qhov kawg ntawm Suav tau dhia tawm. Kuv mus rau rab ntaj."
  
  Kenzi luag. "Tsis yog, lawv pom kuv ua haujlwm."
  
  "Tsis yog peb txhua tus?" Drake luag ntxhi. "Kuv yuav tsis hnov qab qhov pom no ib pliag."
  
  Alicia smacked nws square ntawm lub xub pwg nyom. "Cia li tawm, tub rog. Lwm zaus koj xav kom kuv tso lub foob pob nuclear ntawm kuv ob txhais ceg. "
  
  "Tsis yog, tsis txhob txhawj," Drake hais, tig mus. "Kuv yuav ua rau koj tom qab."
  
  
  * * *
  
  
  Cov helicopters tau thuam, hem thiab yaum cov neeg tsav tsheb kom qeeb lawv lub tsheb. Tau kawg, nws tsis ua hauj lwm thaum xub thawj, tab sis tom qab ib tug neeg muab ib lub mos txwv high-caliber los ntawm ib qho ntawm cov cua, cov neeg uas xav tias lawv yog untouchable mam li nco dheev pib muaj kev tsis ntseeg. Peb feeb tom qab, cov tsheb thauj khoom qeeb, ob txhais tes daig tawm ntawm qhov rais, thiab tag nrho cov tsheb nres.
  
  Drake tau txais nws qhov nyiaj tshuav, ua rau lub zog tas li thiab txav mus tom ntej. Nws dhia mus rau hauv av, paub tias txoj kev sib txuas lus tau muaj sia nyob tam sim no, thiab tam sim no tau saib xyuas nws cov neeg tsav dav hlau.
  
  Tsis muaj suab los ntawm tus neeg sib txuas lus. Washington, lub sijhawm no, nyob twj ywm.
  
  Pab neeg sib sau ua ke tom qab rhuav tshem lawv lub mloog pob ntseg. Lawv zaum ntawm ib lub roob nyom uas saib peb lub nkoj cuaj luaj, xav tsis thoob tias lub ntiaj teb thiab nws cov cim phem dua tuaj yeem cuam tshuam rau lawv tom ntej.
  
  Drake ntsia ntawm tus tsav. "Koj puas tuaj yeem ya peb mus rau Romania?"
  
  Tus txiv neej no lub qhov muag yeej tsis waved. "Tau kawg," nws hais. "Kuv tsis nkag siab vim li cas ho tsis. Txawm li cas los xij, riam phom nuclear raug xa mus rau qhov chaw khaws cia ntawm lub hauv paus. Peb yuav muaj qhov zoo dua. "
  
  Ua ke lawv tawm ntawm lwm qhov kev sib ntaus sib tua.
  
  Ua ke lawv tseem muaj zog.
  
  
  * * *
  
  
  Ob peb teev tom qab ntawd, pab pawg tau tawm ntawm Romanian lub tsev nyab xeeb thiab tau caij tsheb npav mus rau Transylvania, tawm mus ze Bran Castle, qhov chaw nyob ntawm suav Dracula. Ntawm no, ntawm cov ntoo siab thiab roob siab, lawv pom ib lub tsev tsaus ntuj, nyob ntsiag to thiab nyob rau hauv nws. Lub teeb tsaus. Tam sim no pab pawg tau hnav khaub ncaws pej xeem coj los ntawm lub tsev nyab xeeb, thiab nqa tsuas yog riam phom thiab mos txwv uas lawv nqa tau, nrog rau cov nyiaj khaws cia zoo ntawm qhov chaw nyab xeeb uas Yorgi tau nqa. Lawv tsis muaj phau ntawv hla tebchaws, tsis muaj ntaub ntawv, tsis muaj daim npav ID.
  
  Lawv sib sau ua ke hauv ib chav. Kaum tus neeg, tsis muaj kev sib txuas. Kaum tus neeg tab tom khiav los ntawm tsoomfwv Meskas uas tsis paub tias leej twg tuaj yeem ntseeg tau. Tsis muaj qhov tseeb tig. Tsis muaj SPEAR ntxiv thiab tsis muaj lub hauv paus zais cia ntxiv. Tsis muaj chaw ua haujlwm hauv Pentagon, tsis muaj tsev nyob hauv Washington. Hom tsev neeg uas lawv muaj yog tshaj qhov tau tso cai. Cov kev sib cuag uas lawv siv tau tuaj yeem raug cuam tshuam.
  
  Lub ntiaj teb tag nrho tau hloov pauv vim qee qhov tsis paub, tsis nkag siab qhov kev txiav txim ntawm pawg thawj coj.
  
  "Dab tsi ntxiv?" Smith tsa qhov teeb meem ua ntej, nws lub suab qis hauv chav tsis pom kev.
  
  Hayden tau hais tias "Ua ntej peb ua tiav txoj haujlwm," Hayden hais. "Txoj Kev Txiav Txim Kawg tau nrhiav kev rhuav tshem lub ntiaj teb los ntawm kev zais plaub riam phom txaus ntshai. Ua tsov ua rog, ua tsaug rau Hannibal, uas yog riam phom loj. Conquest nrog kev pab los ntawm Genghis Khan, uas yog tus yuam sij code uas peb puas. Kev tshaib kev nqhis, dhau ntawm Geronimo, uas yog riam phom lom neeg. Thiab thaum kawg, Tuag, dhau ntawm Attila, uas muaj rau lub taub hau nuclear. Ua ke cov riam phom no yuav txo peb lub neej raws li peb paub tias nws ua kom puas tsuaj thiab kev kub ntxhov. Kuv xav tias peb tuaj yeem hais nrog kev ntseeg siab tias peb tau nruab nrab qhov kev hem thawj. "
  
  Lauren tau hais tias "Nrog qhov kawg nkaus xwb yog Ntaj ntawm Mars," Lauren hais. "Tam sim no nyob hauv txhais tes ntawm Suav lossis Askiv."
  
  "Kuv vam tias nws yog peb," Drake hais. "SAS cawm peb nyob ntawd thiab poob qee tus txiv neej zoo. Kuv vam tias Cambridge yuav tsis raug cem. "
  
  "Txav mus tom ntej..." Dahl hais. "Txawm peb ua tsis tau qhov no ib leeg. Ua ntej tshaj plaws, peb yuav ua li cas tam sim no? Thiab qhov thib ob, leej twg tuaj yeem tso siab tau los pab peb ua qhov no?"
  
  Hayden tau hais tias "Zoo, ua ntej peb yuav pom dab tsi ua rau cov neeg Asmeskas tig rau peb," Hayden hais. "Kuv xav tias kev ua haujlwm hauv Peru thiab ... lwm yam ... uas tau tshwm sim. Puas yog ob peb tus neeg muaj zog tawm tsam peb? Ib pawg neeg tawg rog cuam tshuam lwm tus? Kuv tsis tuaj yeem ntseeg ib pliag tias Coburn yuav tau txiav txim rau qhov no. "
  
  "Koj puas hais tias peb yuav tsum muaj kev sib tham zais cia nrog Thawj Tswj Hwm?" Drake nug.
  
  Hayden shrugged. "Vim li cas tsis?"
  
  "Thiab yog tias nws yog pawg neeg tawg rog," Dahl hais. "Peb rhuav tshem lawv."
  
  "Alive," Maiv hais. "Ib txoj hauv kev kom ciaj sia qhov no yog kom ntes peb cov yeeb ncuab ciaj sia."
  
  Pab neeg no zaum hauv ib chav loj hauv ntau txoj haujlwm, cov ntaub thaiv npog tau kos nruj, tiv thaiv lawv los ntawm qhov tsis muaj zog hmo ntuj. Sib sib zog nqus hauv Romania lawv tham. Npaj. Tsis ntev nws tau pom tseeb tias lawv muaj peev txheej, tab sis cov peev txheej no meager. Drake tuaj yeem suav lawv ntawm ib sab tes.
  
  "Yuav mus qhov twg?" Kenzi nug, tseem tuav nws lub katana, cia cov hniav bask nyob rau hauv lub teeb ci.
  
  "Ua ntej," Drake hais. "Peb ib txwm mus tom ntej."
  
  Dahl hais tias, "Yog tias peb nres," Dahl hais. "Peb tuag."
  
  Alicia tuav Drake txhais tes. "Thiab kuv xav tias kuv lub hnub ntawm kev khiav mus dhau lawm."
  
  "Qhov no txawv," nws hais, ces sighed. "Qhov tseeb koj paub qhov ntawd. Thov txim."
  
  "Txhua yam zoo. Ua dag tab sis ntxim hlub. Thaum kawg, kuv pom tau tias qhov no yog kuv hom. "
  
  "Qhov no puas txhais tau tias peb tab tom khiav?" Kenzi nug. "Vim tias kuv xav kom deb ntawm txhua yam."
  
  "Peb yuav daws qhov ntawd". Dahl tig los ze rau nws. "Kuv cog lus rau koj. Kuv kuj muaj kuv cov me nyuam, tsis txhob hnov qab. Kuv yuav kov yeej txhua yam rau lawv. "
  
  "Koj tsis tau hais txog koj tus poj niam."
  
  Dahl ntsia thiab ces zaum rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, xav. Drake pom Kensi txav me ntsis ze rau Swede loj. Nws muab nws tawm ntawm nws lub siab thiab ntsia ib ncig ntawm chav tsev.
  
  "Tag kis yog lwm hnub," nws hais. "Koj xav mus qhov twg ua ntej?"
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Nyob rau lub brink ntawm Armageddon
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Julian Marsh yeej ib txwm yog ib tug txiv neej ntawm contrasting xim. Ib sab yog dub, lwm qhov yog grey... ad infinitum. Oddly txaus, nws yeej tsis pom muaj kev txaus siab vim li cas nws hloov pauv me ntsis txawv dua li lwm tus, tsuas yog txais nws, kawm nrog nws, nyiam nws. Hauv txhua qhov kev txiav txim siab no ua rau nws muaj kev txaus siab; nws coj lub siab deb ntawm cov machinations lurking qab lub qhov muag qhia thiab ntsev-thiab-kub plaub hau. Lub Peb Hlis yog ib txwm yuav ua tau zoo tshaj plaws - ib txoj kev lossis lwm qhov.
  
  Hauv nws yog ib tug neeg txawv dua. Pem hauv ntej tsom nws cov xim rau ib qho tseem ceeb. Lub hli no nws yog qhov ua rau cov Pythians, los yog qhov uas tshuav ntawm lawv. Ib pawg coj txawv txawv tau ntes nws lub siab thiab tom qab ntawd tsuas yog yaj nyob ib puag ncig nws. Tyler Webb yog ib tug psychopathic mega-stalker ntau dua li tus thawj coj cabalist. Tab sis Marsh txaus siab rau lub sijhawm mus rau nws ib leeg, tsim tus kheej, eccentric designs. Rau ntuj txiag teb tsaus nrog Zoe Shears thiab txhua tus neeg uas tseem ua haujlwm hauv pawg ntseeg, thiab mus rau ntuj txiag teb tsaus nrog Nicholas Bell. Cuam tshuam, xuas tes tuav thiab tso dej, tsis muaj qhov tsis ntseeg tias yav dhau los tus neeg ua haujlwm tsim kho yuav tau tso txhua yam tawm mus rau cov tub ceev xwm kom tau txais kev lees paub me ntsis ntawm nws kab lus.
  
  Rau Marsh, lub neej yav tom ntej zoo li ci ntsa iab, txawm tias nrog me ntsis tint. Muaj ob sab rau txhua zaj dab neeg, thiab nws yog ib tug txiv neej ob sab heev. Tom qab peb tu siab tawm ntawm Ramses Bazaar - peb nyiam cov pavilions nrog tag nrho lawv cov khoom plig - Lub Peb Hlis tau coj mus rau saum ntuj nrog kev pab los ntawm lub dav hlau xim av. Rushing tam sim ntawd, nws ceev nrooj tsom mus rau qhov kev lom zem tshiab ua ntej.
  
  NEW YORK.
  
  Marsh tau sim lub cuab yeej ntawm nws sab, txav nws los ze dua, tsis paub meej txog qhov nws pom tab sis ntseeg siab tias nws tuaj yeem ua li cas. Tus me nyuam no yog lub ntsiab kev sib tham. Tus txiv loj ntawm kev ntseeg tseeb. Leej twg tuaj yeem sib cav nrog lub foob pob nuclear? Marsh tawm ntawm lub cuab yeej ib leeg, tshawb xyuas lub hnab ev ntawv sab nraud thiab xoob lub xub pwg pluaj kom haum rau nws cov ncej hefty. Ntawm chav kawm, nws yuav tsum tau muab cov khoom mus rau kev sim thiab paub meej tias nws qhov tseeb. Tom qab tag nrho, feem ntau cov foob pob tuaj yeem ua kom zoo li ib yam dab tsi uas lawv tsis yog - yog tias tus ua noj tau zoo txaus. Tsuas yog tom qab ntawd lub Tsev Dawb yuav hneev nti.
  
  Risky, ib sab ntawm nws hais. Txaus ntshai.
  
  Tab sis lom zem! lwm insisted. Thiab nws tsim nyog me ntsis hluav taws xob lom, rau qhov teeb meem ntawd.
  
  Lub Peb Hlis luag ntawm nws tus kheej. Xws li ib tug neeg ruam. Tab sis lub mini Geiger txee nws tau coj nrog nws nyob twj ywm, ua rau nws lub siab tawv.
  
  Tab sis, kom ua ncaj ncees, ya tsis yog nws li. Yog, muaj kev zoo siab, tab sis kuj tseem muaj lub caij nyoog ntawm kev tuag kub - thiab tam sim no uas yeej tsis rov hais dua rau nws. Tej zaum lwm lub sijhawm. Marsh tau siv ntau lub sijhawm nyuaj siab los npaj lub hom phiaj no, ua kom txhua qhov chaw nyob hauv qhov chaw thiab muaj kev nyab xeeb li sai tau, txawm hais tias muab qhov chaw nws yuav tsum nres, lub tswv yim yuav luag luag.
  
  Cia peb ua piv txwv tam sim no. Lawv tab tom taug kev hauv qab daus ntawm Amazon rainforest ntawm lawv txoj kev mus rau Colombia. Muaj ib tug txiv neej tos nws - ntau tshaj ib tug, qhov tseeb, thiab Marsh stamped nws cwm pwm ntawm lub rooj sib tham los ntawm insisting tias lawv hnav dawb. Tsuas yog ib qho kev pom zoo me me, tab sis ib qho tseem ceeb rau Pythia.
  
  Puas yog tag nrho kuv tam sim no?
  
  Marsh luag nrov nrov, ua rau tus neeg tsav dav hlau saib ib ncig ntawm lub tswb.
  
  "Txhua yam zoo?" - nug tus txiv neej tawv nqaij nrog nti.
  
  "Zoo, qhov ntawd nyob ntawm koj qhov kev xav." March luag. "Thiab koj muaj pes tsawg lub ntsiab lus ntawm kev xav. Kuv nyiam ua kev lom zem ntau dua ib qho. Koj?"
  
  Tus kws tsav dav hlau tig mus, yws ib yam dab tsi uas tsis paub. Lub Peb Hlis tsa nws lub taub hau. Yog tias tsuas yog cov neeg uas tsis tau ntxuav lawm xwb paub tias dab tsi quab yuam stalked, ducked thiab squirmed hauv qab lawv, uncare lossis unheeding ntawm kev puas tsuaj lawv tshwm sim.
  
  Marsh saib qhov scenery hauv qab no, xav txog lub sijhawm thib peb yog tias qhov kev nkag mus rau Tebchaws Meskas yog txoj hauv kev. Thaum nws los txog rau nws, tsuas muaj ob txoj kev xaiv tiag tiag - los ntawm Canada lossis los ntawm Mexico. Lub teb chaws kawg tau nyob ze rau Amazon thiab riddled nrog kev noj nyiaj txiag; jam-packed nrog cov neeg uas tuaj yeem them nyiaj pab thiab kaw lawv lub qhov ncauj. Canada muab ob peb qhov chaw nyab xeeb rau cov neeg zoo li Marsh, tab sis lawv tsis txaus thiab tseem tsis tau los ze rau qhov sib txawv uas muaj nyob hauv South America. Raws li cov toj roob hauv pes monotonous txuas ntxiv nthuav tawm hauv qab no, Marsh pom nws lub siab xav mus.
  
  Tus me nyuam loj hlob nyob rau hauv ib txoj hauj lwm tsim nyog, muaj ntau ntau nyob rau hauv nws lub qhov ncauj tshaj ib diav nyiaj; zoo ib yam li cov khoom kub. Cov tsev kawm ntawv zoo tshaj plaws thiab cov kws qhia ntawv zoo tshaj plaws-nyeem "zoo tshaj" raws li "tus nyiam tshaj plaws," Marsh ib txwm kho - sim coj nws mus rau txoj kev yog , tab sis ua tsis tiav. Cov ncej Southern zej zog thiab nyob deb ntawm kev sib cuag nrog qhov tseeb, Marsh tau tsa los ntawm cov tub qhe thiab pom nws niam nws txiv feem ntau thaum noj mov thiab txais tos zoo nkauj, qhov chaw nws raug txib kom tsis txhob tham. Thiab ib txwm nws ua txhaum luag nyav ib leej niam uas paub tias nws tus tub loj hlob tsis muaj kev hlub thiab nyob ib leeg, tab sis nws tsis tuaj yeem coj nws tus kheej los tawm tsam nws tus kheej hauv txhua yam. tus tub coj txawv txawv."
  
  Tus tsav hais lus, thiab Marsh tsis quav ntsej nws kiag li. "Kuv puas yuav hais dua?"
  
  "Peb tab tom mus cuag Cali, tus tswv. Colombia."
  
  Marsh leaped thiab saib lub scene tshiab nthuav tawm hauv qab no. Cali tau paub tias yog ib lub nroog muaj kev kub ntxhov tshaj plaws hauv Asmeskas thiab lub tsev ntawm Cali Cartel, yog ib lub ntiaj teb cov neeg xa khoom loj tshaj plaws ntawm yeeb dawb. Nyob rau hauv ib hnub zoo tib yam, ib tug txiv neej zoo li Marsh yuav coj nws txoj sia rau hauv nws txhais tes, taug kev los ntawm txoj kev rov qab ntawm El Calvario, qhov chaw ragamuffins scoured txoj kev rau cov thoob khib nyiab thiab pw hauv flophouses, qhov twg cov neeg hauv zos raug kev txom nyem los ntawm kev sau npe "tso rau hauv cheeb tsam" los ntawm kev tso cai rau kev lag luam noj tshuaj thiab kev sib deev tuaj yeem vam meej nrog kev cuam tshuam ntawm tub ceev xwm tsawg.
  
  Marsh paub qhov no yog qhov chaw rau nws thiab nws lub foob pob nuclear.
  
  Thaum nws zaum, tus tsav tau qhia Marsh lub tsheb thauj khoom grey nyob rau hauv uas zaum peb tus txiv neej hnyav hnyav, qhov muag tuag thiab lub ntsej muag tsis pom. Qhib riam phom nrog phom, lawv tau coj Marsh mus rau hauv lub tsheb nrog tsuas yog tos txais luv luv. Tom qab ntawd lawv tau tsav tsheb los ntawm kev ntub dej, cluttered txoj kev, lub tsev qias neeg thiab rusty awnings, muab nws qhov kev cob qhia qhov muag pom lwm txoj kev ntawm lub ntiaj teb no, ib qho chaw uas ib feem ntawm cov pejxeem "floated" los ntawm ib tug shack mus rau lwm qhov, tsis muaj ib tug mus tas li lub tsev. Lub Peb Hlis rub rov qab me ntsis, paub tias nws tsis muaj dab tsi hais txog qhov tshwm sim tom ntej. Cov kev txwv no yog qhov tsim nyog, txawm li cas los xij, yog tias nws xav ua tiav kev xa cov riam phom nuclear rau hauv Asmeskas, thiab tsim nyog muaj kev pheej hmoo. Thiab ntawm chav kawm, Marsh ntsia nruab nrab raws li nws ua tau, nrog ob peb lub tswv yim ntawm nws lub tsho muaj yeeb yuj.
  
  Lub tsheb raug mob nws txoj kev los ntawm qee qhov pos huab rolling toj, nws thiaj li tig mus rau hauv txoj kev taug kev nrog lub tsev loj, nyob ntsiag to nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. Txoj kev taug kev tau ua nyob ntsiag to, tab sis tam sim no ib tus neeg saib xyuas tau tig lub ntsej muag tsis pom kev rau Marsh.
  
  "Peb nyob ntawm no".
  
  "Qhov tseeb. Tab sis qhov twg yog "ntawm no"?
  
  Tsis saib tsis taus. Tsis dhau whiny. Cia tag nrho ua ke.
  
  "Nqa koj lub hnab ev ntawv." Tus neeg zov dhia tawm thiab qhib qhov rooj. "Mr. Navarro tab tom tos koj."
  
  March nodded. Nws yog lub npe thiab qhov chaw zoo. Nws yuav tsis nyob ntawm no ntev, tsuas yog ntev txaus kom paub tseeb tias nws txoj kev thauj mus los tom ntej thiab qhov chaw kawg yog du thiab nyab xeeb. Nws ua raws li tus neeg saib xyuas nyob rau hauv ib tug qis archway dripping nrog pos huab thiab ces mus rau hauv qhov tsaus ntuj nkag ntawm ib tug qub tsev. Tsis muaj teeb pom kev sab hauv, thiab qhov tshwm sim ntawm ib lossis ob lub qub dab yuav tsis yog qhov xav tsis thoob lossis kev txhawj xeeb. Marsh feem ntau pom cov dab qub hauv qhov tsaus ntuj thiab tham nrog lawv.
  
  Tus neeg saib xyuas taw tes rau qhov qhib ntawm sab xis. "Koj tau them rau chav tsev ntiag tug rau koj tus kheej rau ntau tshaj plaub teev. Tuaj ncaj nraim mus rau hauv. "
  
  Lub Peb Hlis nyo nws lub taub hau hauv kev ris txiaj thiab thawb qhib lub qhov rooj hnyav. "Kuv kuj tau thov kev tso cai tsaws hom kev thauj mus los. Helicopter?"
  
  "Yog. Nws kuj zoo. Hu rau kuv ntawm lub intercom thaum lub sij hawm los txog thiab kuv yuav qhia koj nyob ib ncig ntawm lub tsev. "
  
  March nodded nrog kev txaus siab. Cov nyiaj uas nws tau them ntau dua thiab siab dua qhov xav tau yog los muab kev pabcuam zoo dua, thiab txog tam sim no, nws muaj. Tau kawg, kev them nyiaj ntau dua tus nqi nug kuj ua rau muaj kev tsis txaus siab, tab sis qhov no yog qhov txaus ntshai.
  
  Ob sab dua, nws xav. Yin thiab yang. Swamp thiab swamp. Dub thiab ... dub nrog crimson flashes rushed hla...
  
  Sab hauv ntawm chav tsev yog luxurious. Sab deb tau nyob los ntawm kaum rooj zaum ua los ntawm tawv dub thiab sib sib zog nqus plush. Ib lub rooj iav nrog lub carafe rau haus, cawv thiab dab nyob ze, thaum nyob rau lwm lub ces kaum muaj lub tshuab muaj kas fes thiab tshuaj yej. Cov khoom noj txom ncauj tau muab tso rau ntawm lub rooj iav. Marsh luag nyav ntawm txhua qhov no.
  
  Yooj yim, tab sis tsuas yog rau lub sijhawm luv luv xwb. Zoo tagnrho.
  
  Nws nchuav rau hauv ib lub plhaub ntawm cov kas fes uas muaj zog tshaj plaws thiab tos me ntsis rau nws brew. Tom qab ntawd nws zaum ntawm lub rooj zaum thiab rub tawm nws lub laptop, ua tib zoo tso nws lub hnab ev ntawv rau ntawm daim tawv upholstery ntawm nws. Tsis tau ua ntej muaj ib lub foob pob nuclear tau pampered, nws xav, luv luv xav tias nws yuav tsum ua nws tus kheej brew rau nws. Ntawm chav kawm, rau ib tug txiv neej zoo li Marsh, qhov no tsis yog qhov nyuaj, thiab nyob rau hauv feeb muaj ib tug steaming khob nyob rau hauv lub hnab ev ntawv thiab ib tug me me cupcake nrog frosting ntawm sab.
  
  March luag nyav. Txhua yam ua tau zoo.
  
  Kuv surfed hauv Internet; Cov ntawv lees paub email qhia nws tias Forward nyoob hoom qav taub twb nkag mus rau Colombia. Tsis tau muaj chij tseem tau tsa nyob qhov twg, tab sis tsuas yog ob peb teev dhau los txij li thaum nws tawm ntawm lub bazaar puv viav vias. Marsh ua tiav nws cov dej haus thiab ntim ib lub hnab me me ntawm cov qhaub cij rau lub davhlau tom ntej, ces nias lub pob intercom.
  
  "Kuv npaj tawm mus."
  
  Nees nkaum feeb tom qab thiab nws nyob hauv huab cua dua, lub hnab ev ntawv nuclear lub davhlau twisted tab sis xis nyob. Lawv tab tom mus rau Panama, qhov chaw uas nws yuav ua tiav nws txoj kev ya nrawm thiab pib lub ceg tawv ntawm nws txoj kev hla hla. Tus kws tsav dav hlau tau ua nws txoj hauv kev hauv huab cua thiab dhau los ntawm cov neeg saib xyuas, qhov zoo tshaj plaws ntawm qhov nws tau ua, thiab nws tau them nyiaj zoo rau nws. Raws li cov txheej txheem ntawm Panama pib tshwm nyob rau sab laug qhov rais, Marsh pib paub tias nws nyob ze npaum li cas rau Tebchaws Meskas.
  
  Muaj nag xob nag cua los, neeg, thiab nws yuav tsis ploj mus yooj yim ...
  
  Nws nyob hauv Panama City ob peb teev, hloov khaub ncaws ob zaug thiab da dej plaub zaug, txhua zaus nrog tshuaj zawv plaub hau sib txawv. Cov aromas sib tov zoo siab thiab overpowered lub faint aroma ntawm hws. Nws noj tshais thiab noj su, txawm tias yog lub sijhawm noj hmo, thiab haus peb khob cawv, txhua lub raj mis sib txawv thiab xim sib txawv. Lub neej zoo. Qhov kev pom sab nraum lub qhov rais tseem tsis hloov pauv thiab tsis muaj kev tshoov siab, yog li Marsh tau tawm lub thawv ntawm daim di ncauj nws tau khaws cia rau lub sijhawm zoo li no thiab pleev xim rau lub khob ci liab. Qhov no tau pab, tsawg kawg yog ib ntus. Marsh tau pib xav txog tias nws yuav zoo li cas rau yaim lub vaj huam sib luag kom huv si, tab sis lub sijhawm ntawd tus ping ntawm cov lus tuaj cuam tshuam nws txoj kev npau suav.
  
  Kwv yees lub sij hawm tuaj txog yog 15 feeb.
  
  Lub Peb Hlis ua rau grimace, zoo siab tab sis txhawj xeeb tib lub sijhawm. Ib txoj kev plaub caug-teev taug kev ua ntej raws qee txoj kev phem tshaj plaws hauv cheeb tsam. Qhov kev xav no tsis zoo li yuav txhawb nqa. Txawm li cas los xij, ib zaug ua tiav, theem tom ntej yuav nthuav ntau infinitely. Lub Peb Hlis tau sau nws cov khoom, npaj cov kas fes pods, lub raj mis cawv thiab cov tais diav hauv kev txiav txim ntawm cov xim, cov duab thiab loj, thiab tom qab ntawd tawm mus.
  
  Lub SUV tau tos, purring ntawm ib sab ntawm txoj kev, thiab saib kuj ceeb tias xis nyob. Marsh rhuav tshem lub foob pob nuclear, khi nws txoj siv sia rau ntawm nws, thiab tom qab ntawd tig rau nws tus kheej. Tus neeg tsav tsheb sib tham me ntsis ua ntej paub tias Marsh tsis quav ntsej txog nws tus kheej lub neej me me, thiab tom qab ntawd rov qab lub log. Txoj kev ncab tsis kawg ua ntej.
  
  Sij hawm dhau mus. Lub SUV swb, ces tshee, thiab tom qab ntawd zawv zawg dua, nres ob peb zaug rau kev kuaj roj thiab qhov chaw. Tus neeg tsav tsheb yuav tsis muaj kev pheej hmoo raug rub mus rau qhov ua txhaum me me. Tom qab tag nrho, nws tsuas yog lwm lub tsheb ntawm ntau tus, lwm lub txim ntawm lub neej taug kev raws txoj kev loj nyob mus ib txhis mus rau qhov chaw uas tsis paub, thiab yog tias nws tseem tsis tau paub, nws yuav dhau mus tsis tau pom dua.
  
  Thiab tom qab ntawd Monterrey pw ua ntej. Lub Peb Hlis luag nyav dav, nkees, tab sis zoo siab, vim tias txoj kev taug kev ntev tshaj li ib nrab ntawm kev ua tiav.
  
  Lub hnab nqa khoom nuclear tso rau ntawm nws, tam sim no tsuas yog ob peb teev los ntawm Asmeskas ciam teb.
  
  
  Tshooj 2
  
  
  Lub Peb Hlis ua rau lwm ceg ntawm nws txoj kev taug kev hauv qab npog ntawm kev tsaus ntuj. Nws yog qhov chaw uas txhua yam yuav yeej lossis poob; ib qho tsis paub qhov tseem ceeb, nce mus rau qhov tsis txaus ntseeg los ntawm cov thawj coj hauv zos cartel, tau coj mus rau hauv daim duab. Leej twg tuaj yeem kwv yees cov kev xav ntawm cov neeg zoo li no? Leej twg paub tias lawv yuav ua dab tsi ntxiv?
  
  Tau kawg tsis yog lawv ... lossis Julian Marsh. Nws raug thauj mus los nrog rau kaum ob tus neeg nyob tom qab ntawm lub tsheb thauj mus rau ciam teb. Ib qho ntawm txoj kev, lub tsheb no tig tawm ntawm txoj kev loj thiab ploj mus rau hauv qhov tsaus ntuj. Tsis muaj teeb pom kev zoo, tsis muaj cov cim qhia, tus neeg tsav tsheb paub txoj kev no blindfolded - thiab nws yog qhov zoo uas nws paub.
  
  Marsh sawv rov qab rau hauv lub tsheb tom qab, mloog cov lus sib tham thiab tsis txaus siab ntawm tsev neeg. Qhov ntsuas ntawm nws txoj kev npaj loomed ua ntej nws. Lub sijhawm ntawm nws tuaj txog hauv New York tuaj yeem tuaj sai sai. Thaum lub tsheb nres thiab lub qhov rooj tom qab swung qhib ntawm greased hinges, nws tawm mus ua ntej, nrhiav tus thawj coj ntawm cov tub rog uas sawv ntsug.
  
  "Diablo," nws hais tias, siv lo lus code uas qhia nws tias yog tus neeg ncig tebchaws VIP thiab nws tau pom zoo them nyiaj. Tus txiv neej nodded, tab sis, ces tsis quav ntsej nws, herding txhua leej txhua tus mus rau hauv ib tug me me huddle nyob rau hauv lub dav-hloov ceg ntawm ib tug overhanging ntoo.
  
  "Nws tseem ceeb heev tam sim no," nws hais ua lus Mev, "koj txav mus ntsiag to, tsis txhob hais dab tsi thiab ua raws li koj tau hais. Yog koj tsis ua li no, kuv yuav txiav koj caj pas. Koj nkag siab?"
  
  Marsh saib raws li tus txiv neej ntsib txhua tus saib, suav nrog nws tus kheej. Lub peb hlis ntuj pib ib pliag tom qab, raws txoj kev rutted thiab los ntawm cov ntoo ntoo. Lub hli flickered saum taub hau, thiab cov neeg Mev feem ntau tos kom txog thaum huab tau zais qhov ci ua ntej txuas ntxiv mus. Ob peb lo lus tau hais, thiab cov neeg tsuas yog los ntawm cov txiv neej nrog phom, tab sis tam sim ntawd Marsh pom nws tus kheej xav tias nws tuaj yeem hais lus Mev me ntsis - lossis tej zaum ntau.
  
  Nws trudged nyob rau hauv nruab nrab ntawm txoj kab, tsis xyuam xim rau cov frightened ntsej muag nyob ib ncig ntawm nws. Tom qab ib teev lawv maj mam poob qis, thiab Marsh pom ua ntej ib qho av xuab zeb tiaj tiaj dotted nrog cov ntoo me me, cacti thiab ob peb lwm yam nroj tsuag. Tag nrho pawg squatted.
  
  "Tam sim no zoo heev," tus thawj coj ntxhi. "Tab sis tam sim no yog qhov nyuaj tshaj plaws. Lub Chaw Saib Xyuas Ciam Teb tsis tuaj yeem saib xyuas tag nrho ciam teb txhua lub sijhawm, tab sis lawv ua qhov kev kuaj xyuas tsis raug. Txhua lub sijhawm. Thiab koj," nws nodded thaum Lub Peb Hlis, "thov kom hla Diablo. Kuv vam tias koj npaj txhij rau qhov no. "
  
  Lub peb hlis ntuj chuckled. Nws twb tsis paub hais tias tus me nyuam tham txog dab tsi. Txawm li cas los xij, tsis ntev cov neeg pib ploj mus, txhua tus nrog ib pab pawg me me ntawm cov neeg tuaj txawv teb chaws, kom txog rau thaum tsuas yog Marsh, tus thawj coj, thiab ib tus neeg saib xyuas tseem nyob.
  
  "Kuv yog Gomez," tus thawj coj hais. "Qhov no yog Lopez. Peb yuav coj koj mus rau qhov chaw nyab xeeb. "
  
  "Dab tsi txog cov neeg no?" Marsh nodded rau cov neeg tsiv teb tsaws chaw, muab nws qhov zoo tshaj plaws fake American accent.
  
  "Lawv tsuas them tsib txhiab ib lub taub hau xwb." Gomez ua ib qho kev tsis txaus siab. "Lawv pheej phom phom. Tsis txhob txhawj, koj tuaj yeem tso siab rau peb. "
  
  Marsh shuddered thaum nws pom sly luag nyav ruaj khov kho ntawm nws tus taw qhia lub ntsej muag. Tau kawg, tag nrho txoj kev taug mus zoo dhau lawm kom cia siab tias yuav txuas ntxiv mus. Lo lus nug yog: thaum twg lawv yuav tua nws?
  
  "Cia peb mus rau hauv qhov av," nws hais. "Kuv hnov ntaus glances ntawm no."
  
  Gomez tsis tuaj yeem pab lub flash ntawm kev txhawj xeeb uas tshwm sim thoob plaws nws lub ntsej muag, thiab Lopez tau tshuaj xyuas qhov tsaus ntuj nyob ib puag ncig nws. Raws li ib tug, ob tug txiv neej coj nws mus rau sab hnub tuaj, ntawm ib tug me ntsis kaum sab xis, tab sis ntawm ciam teb. Lub peb hlis ntuj lumbered rau pem hauv ntej, txhob txwm misstepping thiab saib tsis txaus. Nyob rau ntawm ib lub sijhawm, Lopez txawm muab nws txhais tes pab, uas Marsh tau sau rau tom qab, sau nws ua qhov tsis muaj zog. Nws tsis yog tus kws tshaj lij, tab sis tus lej nyiaj hauv tuam txhab nyiaj hauv qab ib zaug tau tso cai rau nws ntau dhau ntawm cov khoom siv cuab yeej, kev paub ntawm ntiaj teb kev sib tw ncaws pob thiab cov tub rog tshwj xeeb ntawm cov tub rog yav dhau los. Marsh paub ob peb lub tswv yim, txawm tias lawv zoo li cas.
  
  Lawv taug kev ib pliag, cov suab puam ncav cuag lawv, yuav luag ntsiag to. Raws li lub roob tshwm sim tom ntej, Marsh tau npaj siab los pib nce, tab sis Gomez nres thiab taw qhia qhov tshwj xeeb uas nws yuav tsis pom lwm yam. Qhov twg cov av xuab zeb tau ntsib cov toj roob hauv pes maj mam, ob peb tsob ntoo me me tau ntsib ib tsob ntoo tuab. Txawm li cas los xij, Gomez tsis tau mus rau qhov chaw no, tab sis tau ceev faj peb caug kauj ruam mus rau sab xis, thiab tom qab ntawd ntxiv kaum mus rau qhov chaw siab tshaj. Thaum nyob ntawd, Lopez tau tshuaj xyuas thaj chaw nrog kev saib xyuas tsis kawg.
  
  "Ntshiab," nws hais thaum kawg.
  
  Gomez tom qab ntawd pom ib txoj hlua faus thiab pib rub. Marsh pom ib ntu me me ntawm toj roob hauv pes nce, hloov pob zeb thiab txhuam kom pom ib lub qhov loj ntawm tus txiv neej uas tau muab rau hauv pob zeb muaj sia. Gomez swb sab hauv, thiab tom qab ntawd Lopez taw tes rau lub thoob ntawm nws rab phom ntawm Marsh.
  
  "Tam sim no koj. Koj thiab."
  
  Lub Peb Hlis ua raws nws, ua tib zoo ua tib zoo saib xyuas lub ntxiab uas nws paub tias tsuas yog ob peb kauj ruam deb ntawm kev tawg. Tom qab ntawd, tom qab qee qhov kev xav, tus txiv neej nrog ob sab hloov pauv, txiav txim siab rov qab mus rau hauv qhov tsaus ntuj.
  
  Lopez tos, phom tsa. Lub Peb Hlis plam, nws cov khau boots scraping raws cov pob zeb pob zeb. Lopez ncav tes tawm, tso riam phom, thiab Marsh swung rau 6-nti hniav, plunging lub ntsis mus rau lwm tus txiv neej cov hlab ntsha carotid. Lopez lub qhov muag tau nthuav dav thiab nws tsa nws txhais tes kom nres qhov ntws, tab sis Marsh tsis muaj lub siab xav ua li ntawd. Nws ntaus Lopez ntawm ob lub qhov muag, txeeb rab phom los ntawm nws, thiab tom qab ntawd ncaws nws lub cev tuag rau hauv toj.
  
  Fuck koj.
  
  Marsh poob rab phom, paub tias Gomez yuav paub nws sai dua li qhov tsim nyog yog tias nws pom nws hauv Marsh txhais tes. Tom qab ntawd nws rov nkag mus rau hauv lub qhov thiab sai sai taug kev raws li qhov qub. Nws yog ntxhib thiab npaj txhij, txhawb nqa los ntawm co kab teeb thiab plua plav thiab mortar dripping los ntawm lub ru tsev. Marsh siab xav tau faus rau txhua lub sijhawm. Gomez lub suab mus txog nws lub pob ntseg.
  
  "Tsis txhob txhawj. Nws tsuas yog qhov tsis tseeb nkag mus rau ntshai leej twg uas yuav dawm rau hauv qhov av no. Mus txawm qis dua, kuv tus phooj ywg. "
  
  Marsh paub tseeb tias yuav tos nws "txoj kev mus ntxiv," tab sis tam sim no nws muaj qhov xav tsis thoob me me. Qhov nyuaj yuav ua rau Gomez lub riam phom tsis ua rau nws raug mob hnyav. New York tseem nyob ntau txhiab mais deb.
  
  Thiab nws zoo li deb npaum li nws tau sawv thaum nws nyob hauv qab Mexican suab puam, hnov cov av khiav hauv nws nraub qaum, ncig los ntawm cov ntxhiab tsw ntawm hws thiab zaub, nws ob lub qhov muag stinging nrog hmoov av.
  
  Lub peb hlis ntuj ventured rau pem hauv ntej, ntawm ib tug taw tes nkag thiab dragging qab nws ib lub hnab ev ntawv, lub pluaj uas tau qhwv ib ncig ntawm nws pob taws. Muaj ntau cov khaub ncaws ntawm no, nws xav txog ntawm ib qho. Tsuas yog khaub ncaws thiab tej zaum yuav txhuam hniav. Zoo cologne. Ib lub hnab kas fes... nws xav tsis thoob qhov twg cov neeg Amelikas tau tso lawv cov cuab yeej los ntsuas hluav taws xob, ces pib txhawj txog hluav taws xob nws tus kheej. Ib zaug ntxiv.
  
  Qhov no yog tej zaum koj yuav tsum tau kuaj xyuas ua ntej mus.
  
  Zoo, koj yuav tsum nyob thiab kawm.
  
  Lub Peb Hlis yuam nws tus kheej luag thaum nws tawm ntawm lub qhov nqaim mus rau qhov loj dua. Gomez leaned over, stretching nws txhais tes pab.
  
  "Ib yam dab tsi funny?"
  
  "Yog, koj cov hniav fucking."
  
  Gomez saib, xav tsis thoob thiab tsis ntseeg. Cov kab lus no zoo li yog qhov kawg uas nws xav tias yuav hnov txog theem ntawm lawv txoj kev mus. Marsh xam qhov nws yuav yog. Raws li Gomez sim xav txog nws, Marsh sawv, twirled rab phom ntawm Gomez txhais tes thiab tsav lub pob tw mus rau lwm tus txiv neej lub qhov ncauj.
  
  "Tam sim no koj puas nkag siab kuv txhais li cas?"
  
  Gomez tau tawm tsam tag nrho nws lub zog, thawb Marsh mus thiab rov qab lub thoob rau nws tus kheej. Ntshav los ntawm nws lub qhov ncauj thaum nws qw thiab nws cov hniav poob rau hauv pem teb. Marsh nquab nyob rau hauv lub thoob ntev thiab xa ib tug muaj zog tshuab rau lub puab tsaig thiab lwm yam rau sab ntawm lub taub hau. Gomez staggered, nws ob lub qhov muag qhia tias nws tseem tsis tuaj yeem ntseeg tias tus dev txawv txawv no tau txais qhov zoo ntawm nws.
  
  Marsh rub rab riam los ntawm lub tsho ntawm Mexican sab thaum lawv tuav. Gomez maj nrawm mus, paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim tom ntej. Nws tsoo rau hauv ib lub pob zeb phab ntsa, tawg nws lub xub pwg nyom thiab pob txha taub hau nrog ib tug hnyav quaj. Marsh pov ib lub punch uas bounced ntawm Mexican thiab ces ntaus lub roca. Ntshav oozed los ntawm nws tus kheej knuckles. Cov phom tau nce ntxiv, tab sis Marsh ncaj nraim kom nws nyob nruab nrab ntawm nws ob txhais ceg, qhov kev lag luam tam sim no ua tsis muaj txiaj ntsig.
  
  Gomez headbutted nws, lawv cov ntshav sib xyaw thiab splattered rau ntawm phab ntsa. Lub Peb Hlis staggered, tab sis dodged lub tshuab tom ntej, thiab tom qab ntawd nco txog rab riam nws tseem tuav ntawm nws sab laug tes.
  
  Ib tug muaj zog thawb, thiab rab riam grazed Gomez tus tav, tab sis tus Mexican poob rab phom thiab muab ob txhais tes ntawm Marsh txhais tes nrog rab riam, yog li nres lub zog ntawm lub tshuab thiab faus cov hniav. Mob distorted nws cov yam ntxwv, tab sis tus txiv neej tswj kom tsis txhob muaj kev tuag.
  
  Lub Peb Hlis tam sim ntawd tsom ntsoov rau ntawm nws txhais tes dawb, siv nws los tawm tsam dua, nrhiav qhov chaw tsis muaj zog. Ua ke, cov txiv neej tau tawm tsam qhov zoo tshaj plaws uas lawv tuaj yeem ua tau, txav maj mam nce thiab nqis hauv qhov av, tsoo rau hauv cov kab ntoo thiab hla cov av nkos. Cov hws ntws los ntawm cov xuab zeb; hnyav grunting, zoo ib yam li lub rutting ntawm npua, tau sau rau ntawm qhov chaw dag. Tsis muaj kev hlub tshua, tiam sis tsis muaj av mus txog. Gomez coj txhua lub punch zoo li txoj kev sib ntaus sib tua uas nws yog, thiab Marsh pib qaug zog ua ntej.
  
  "Zoo siab hlo... tos kuv...txiav...txiav koj..." Gomez ua pa hnyav, nws ob lub qhov muag qus, nws daim di ncauj ntshav thiab muab pov rov qab.
  
  Marsh tsis kam tuag hauv qhov chaw kho siab, ntuj txiag teb tsaus. Nws yank rab riam rov qab, twist nws deb ntawm Gomez lub cev, thiab tom qab ntawd nqis rov qab, muab ob tug txiv neej ob peb taw deb. rab phom nteg rau hauv pem teb, muab pov tseg.
  
  Gomez tawm tsam nws zoo li dab ntxwg nyoog, qw, thundering. Marsh deflected qhov kev tawm tsam raws li nws tau qhia, tig nws lub xub pwg nyom thiab tso cai rau Gomez tus kheej lub zog los tsoo nws lub taub hau mus rau sab nraud. Marsh ces ncaws nws hauv qaum. Nws tsis tau siv rab riam dua kom txog thaum kawg yog ib qho lus xaus. Nws kuj tau qhia tias riam phom uas pom tseeb tshaj plaws tsis yog qhov zoo tshaj plaws los siv.
  
  Gomez tsa nws lub cev ntawm phab ntsa, dai nws lub taub hau, thiab tig ib ncig. Lub peb hlis ntuj ntsia rau hauv lub ntsej muag ntshav liab ntawm dab. Rau ib pliag nws fascinated, qhov sib txawv ntawm lub ntsej muag crimson thiab dawb caj dab, qhov dub qhov twg yellowed hniav tau ib zaug nestled, lub pob ntseg daj ntseg tawm yuav luag comically ntawm ob sab. Gomez swung ntawm lub tshuab. Marsh raug ntaus rau sab ntawm lub taub hau.
  
  Tam sim no Gomez tau qhib dav.
  
  Marsh nce mus rau pem hauv ntej, nws lub taub hau tig, tab sis nws tseem paub txaus los tuav rab riam, taw tes rau ntawm tus txiv neej lub siab. Gomez jerked, nws ua tsis taus pa ntxhi los ntawm nws lub qhov ncauj tawg, thiab tom qab ntawd ntsib lub Peb Hlis saib.
  
  "Kuv them koj ntawm kev ntseeg zoo," March ua pa. "Koj yuav tsum tau txais cov nyiaj xwb."
  
  Nws paub tias cov neeg no yog cov neeg ntxeev siab los ntawm qhov xwm txheej thiab, tsis muaj kev ntseeg, los ntawm kev kawm ib yam nkaus. Kev ntxeev siab yuav yog lawv qhov kev xav thib ob lossis thib peb ntawm hnub, tom qab "Vim li cas muaj ntshav ntawm kuv txhais tes?" thiab "Leej twg lub ntuj raug txim kuv tau tua nag hmo?" Tej zaum kuj muaj kev xav txog qhov tshwm sim ntawm ib koob tshuaj yeeb dawb. Tab sis Gomez ... nws yuav tsum tau txais nyiaj xwb.
  
  Marsh saib thaum tus txiv neej swb rau hauv av, ces nqa khoom. Nws tau bruised thiab mob, tab sis kuj tsis raug mob. Nws lub taub hau pounding. Hmoov zoo, nws xav tias muab cov tshuaj paracetamol tso rau hauv ib lub hnab me me hauv nws lub hnab ev ntawv, uas nyob ib sab ntawm lub foob pob nuclear. Yog li yooj yim li ntawd. Nws kuj muaj ib pob khoom me nyuam so rau ntawd.
  
  Lub peb hlis ntuj so nws tawm thiab nqos cov tshuaj kom qhuav. Nws tsis nco qab nqa dej nrog nws. Tab sis ib txwm muaj ib yam dab tsi, puas yog?
  
  Tsis tau saib rov qab ntawm lub cev tuag, nws txo nws lub taub hau thiab pib taug kev ntev los ntawm qhov av hauv av mus rau Texas.
  
  
  * * *
  
  
  Lub sij hawm dragged rau. Julian Marsh taug kev hauv qab Asmeskas nrog riam phom nuclear khi rau nws nraub qaum. Cov cuab yeej siv tau me dua li qhov nws xav tau - txawm hais tias lub hnab ev ntawv tseem yog khaus - tab sis cov khoom siv sab hauv tsis hnyav dua. Tus tsiaj cling rau nws zoo li ib tug tsis xav tau phooj ywg lossis kwv tij, rub nws rov qab. Txhua kauj ruam nyuaj.
  
  Kev tsaus ntuj nyob ib puag ncig thiab yuav luag nqos nws, tawg tsuas yog los ntawm qee lub sijhawm dai teeb. Ntau tau tawg, ntau dhau lawm. Nws tau ntub dej ntawm no, ib pob ntawm cov tsiaj tsis pom ib txwm ua rau cov duab npau suav phem hauv nws lub siab uas ua si hauv kev sib raug zoo nrog cov khaus qee zaus khiav ntawm nws lub xub pwg nyom thiab nqes nws nraub qaum. Cov huab cua nyob rau hauv qhov tsawg tsawg, thiab dab tsi yog qhov tsis zoo.
  
  Nws pib xav tias nkees heev thiab pib hnov qab. Muaj ib hnub nws raug caum los ntawm Tyler Webb thiab tom qab ntawd los ntawm kev phem troll. Nws poob ob zaug, rub nws lub hauv caug thiab lub luj tshib, tab sis nws nyuaj rau nws txhais taw. Lub troll tig mus rau hauv cov neeg Mev npau taws thiab tom qab ntawd mus rau hauv kev taug kev taco khoom nrog cov kua txob liab thiab ntsuab thiab guacamole.
  
  Raws li mais dhau mus, nws pib xav tias nws yuav ua tsis tau, tias tej yam yuav zoo dua yog tias nws cia li pw ib pliag. Noj me ntsis pw tsaug zog. Qhov tsuas yog txwv tsis pub nws yog nws sab ci ntsa iab - qhov uas ib zaug ua siab tawv ciaj sia nws thaum yau thaum lwm tus xav kom nws mus.
  
  Thaum kawg lub teeb ci ntsa iab tshwm sim ua ntej thiab nws ua nws hla lwm qhov kawg ntawm lub qhov thiab tom qab ntawd siv sijhawm ntau feeb los ntsuas seb qhov kev txais tos twg nws tuaj yeem tau txais. Qhov tseeb, nws tsis xav tias yuav muaj ib pawg neeg nkag-nws yeej tsis xav kom mus txog thaj av dawb.
  
  Raws li nws txoj kev npaj, nws tau npaj ib qho kev thauj mus los ntawm qhov kawg no. Marsh tau ceev faj thiab tsis muaj neeg ruam. Lub nyoob hoom qav taub yuav tsum tau nyob ntau mais deb, tos nws hu. Marsh tshem tawm ib qho ntawm peb cov hluav taws kub tau faib nyob ib ncig ntawm nws lub cev thiab hauv nws lub hnab ev ntawv thiab hu xov tooj.
  
  Ntawm lub rooj sib tham, tsis hais ib lo lus, tsis muaj lus hais txog cov ntshav thiab av uas npog Marsh lub ntsej muag thiab plaub hau. Tus tsav tau nqa tus noog mus rau saum huab cua thiab mus rau Corpus Christi, qhov chaw nres tsheb tom ntej thiab qhov kawg ntawm Marsh txoj kev lom zem loj. Ib yam yog tseeb, nws yuav muaj ib zaj dab neeg los qhia ...
  
  Thiab tsis muaj leej twg qhia lawv. Qhov tsuas yog qhov uas koj tsis tau koom nrog cov qhua tuaj noj mov yog qhov koj tau tswj kom smuggle lub hnab nqa khoom nuclear los ntawm Brazil mus rau East Coast of America.
  
  Corpus Christi muab sijhawm so luv luv, da dej ntev thiab pw luv. Tom ntej no yuav yog nees nkaum plaub teev mus rau New York, thiab tom qab ntawd ...
  
  Armageddon. Los yog tsawg kawg ntawm ntug ntawm nws.
  
  Marsh luag ntxhi thaum nws pw saum txaj nrog nws lub taub hau faus rau hauv ncoo. NW nyuam qhuav ua pa, tab sis nws nyiam qhov kev xav. Qhov ua kom yuam kev yuav ua rau cov tub ceev xwm hais tias nws mob hnyav thiab lub foob pob yog qhov tseeb. Tsis nyuaj - ib tug saib ntawm lub canisters thiab cov khoom fissionable yuav ua rau lawv zaum thiab thov. Thaum ua tiav lawm... Marsh xav txog cov nyiaj daus las, zoo li qee lub tshuab slots hauv Las Vegas tawm nyiaj ntawm tus nqi ntawm pob. Tab sis tag nrho rau qhov laj thawj zoo. Webb cas.
  
  Tej zaum tsis yog. Marsh muaj nws tus kheej txoj kev npaj ua thaum tus thawj coj coj txawv txawv ntawm Pythians tab tom caum zaj sawv.
  
  Nws swb saum txaj, tsaws ntawm nws lub hauv caug ua ntej sawv ntsug. Nws siv ib co lipstick. Nws tau hloov kho chav tsev cov rooj tog kom lawv muaj kev nkag siab zoo. Nws tau tawm thiab nqa lub elevator mus rau hauv qab daus, qhov chaw uas lub tsheb xauj tos nws.
  
  Chrysler 300. Qhov loj thiab xim ntawm whale bleached.
  
  Tom ntej no nres... lub nroog uas tsis tau pw.
  
  
  * * *
  
  
  Marsh tsav tsheb tsis muaj zog thaum lub ntiaj teb nto moo Skyline tuaj rau hauv kev pom. Nws zoo li ridiculously yooj yim tsav lub tsheb no mus rau New York, tab sis ces leej twg paub nws yuav txawv? Zoo, ib tug yuav. Ntau tshaj peb hnub tau dhau mus txij thaum nws tawm ntawm Ramses 'bazaar. Yuav ua li cas yog cov xov xwm tawm? Lub peb hlis ntuj tsis hloov dab tsi. Nws tsuas yog lwm tus neeg taug kev, taug kev hauv lub neej ntawm txoj kev winding. Yog tias qhov kev ua si dhau lawm, nws yuav paub sai sai. Txwv tsis pub... Webb tau cog lus tias Ramses yuav muab cov neeg txaus siab pab rau qhov no. Lub Peb Hlis yog suav rau lawv.
  
  Marsh tsav qhov muag tsis pom kev, tsis paub lossis saib xyuas ntau npaum li cas yuav tshwm sim tom ntej. Nws tau ceev faj txaus kom nres ua ntej nkag mus rau hauv lub nroog loj, mus rau qhov chaw nkaum hmo ntuj ntawm sab xis ntawm tus dej thaum lub hnub pib teeb tsa, ua rau nws nyuaj rau txoj kev taug kev tsis yooj yim. Lub tsev so L-shaped txaus, txawm hais tias lub txaj txaj yog khawb thiab qias neeg tsis txaus ntseeg, thiab lub qhov rais thav duab thiab cov npoo ntawm cov plag tsev tau coated nrog ob peb nti ntawm cov av dub. Txawm li cas los xij, nws yog unremarkable, unplaned thiab zoo unnoticeable.
  
  Yog li ntawd, ib tag hmo, nws zaum ncaj, lub plawv dhia, thaum ib tug neeg khob qhov rooj ntawm nws chav. Lub qhov rooj qhib rau ntawm qhov chaw nres tsheb, yog li hauv txhua qhov kev ncaj ncees, nws tuaj yeem yog leej twg los ntawm ib tus qhua qaug cawv mus rau ib qho prankster. Tab sis nws kuj tuaj yeem yog tub ceev xwm.
  
  Los yog SEAL Team Six.
  
  Marsh nteg cov riam, rab diav thiab tsom iav thiab rub rov qab daim ntaub los saib sab nraud. Qhov nws pom ua rau nws hais tsis tau lus ib pliag.
  
  Qhov twg...?
  
  Lub khob suab nrov dua, lub teeb thiab tshiab. Marsh tsis yig qhib qhov rooj thiab cia tus txiv neej nkag mus.
  
  "Koj ua rau kuv xav tsis thoob," nws hais. "Thiab qhov ntawd tsis tshwm sim ntau dhau hnub no."
  
  "Kuv zoo li nws yog," tus qhua hais. "Ib qho ntawm kuv ntau yam zoo."
  
  Lub Peb Hlis xav txog lwm tus, tab sis nws tsis tas yuav saib deb dhau los pom tsawg kawg kaum ob. "Peb tsuas tau ntsib ib zaug ua ntej."
  
  "Yog. Thiab tam sim ntawd kuv xav tias muaj kev sib raug zoo. "
  
  Lub peb hlis ntuj ncaj, tam sim no xav tias nws tau da dej thib plaub. "Kuv xav tias txhua tus Pythia tau tuag lossis raug ntes. Tsuas yog rau Webb thiab kuv. "
  
  "Raws li koj tuaj yeem pom," tus qhua nthuav nws txhais tes, "koj ua yuam kev."
  
  "Kuv txaus siab." Lub peb hlis ntuj faked ib tug luag. "Zoo siab heev.
  
  "Huag," nws tus qhua luag ntxhi, "koj tab tom yuav los ua ib tug."
  
  Lub Peb Hlis sim thawb tawm qhov kev xav tias tag nrho nws lub hnub yug tau tuaj txog ib zaug. Tus poj niam no coj txawv txawv, tej zaum nws txawv li nws. Nws muaj plaub hau xim av txiav nyob rau hauv ib tug spiky style; nws ob lub qhov muag yog ntsuab-xiav, raws nraim li nws. Zoo siab heev li os? Nws ib pab tub rog muaj ib lub tsho ntsuab wool pullover, ci liab ris thiab navy xiav Doc Martins. Nyob rau hauv ib tes nws tuav ib khob mis nyuj, nyob rau hauv lwm lub khob cawv.
  
  Nws tau qhov twg...?
  
  Tab sis nws tsis muaj teeb meem tiag tiag. Nws hlub hais tias nws yog ib tug tshwj xeeb, hais tias nws qee yam to taub nws. Nws nyiam tias nws tawm los tsis pom qhov twg. Nws nyiam tias nws txawv kiag li. Lub zog ntawm kev tsaus ntuj pitted lawv tawm tsam ib leeg. Ntshav liab caw thiab bleaching dawb mis nyuj twb yuav sib tov.
  
  Lub Peb Hlis tau muab cov iav los ntawm nws. "Koj puas xav nyob saum lossis hauv qab?"
  
  "Auj, kuv tsis mloog. Cia peb pom qhov twg lub siab coj peb mus."
  
  Yog li Marsh tau tso lub foob pob hluav taws xob ntawm lub taub hau ntawm lub txaj uas lawv tuaj yeem pom thiab pom los ntawm Zoe Shears lub qhov muag ntxiv lub txim uas zoo li lub hnub qub. Tus poj niam no muaj hwj chim, tuag taus, thiab downright freaky. Tej zaum vwm. Ib yam uas haum nws mus tsis kawg.
  
  Thaum nws tshem nws cov khaub ncaws, nws lub siab tawg mus rau kev xav txog qhov yuav tshwm sim. Kev xav ntawm txhua qhov kev zoo siab tau cog lus rau tag kis thiab hnub tom qab tag kis, thaum lawv yuav coj Asmeskas mus rau hauv lub hauv caug thiab zoo siab nrog lub foob pob nuclear, ua rau nws npaj txhij rau Zoey thaum nws rub nws lub ris thiab nce saum toj.
  
  "Tsis muaj foreplay?" nws nug.
  
  "Zoo, thaum koj tso lub hnab ev ntawv zoo li ntawd," nws hais tias, saib lub foob pob nuclear zoo li nws tuaj yeem saib nws. "Kuv paub tias kuv tsis xav tau."
  
  Lub Peb Hlis luag nyav zoo siab. "Kuv thiab".
  
  "Koj puas pom, hlub?" Zoe txo nws tus kheej rau ntawm nws. "Peb tau tsim rau ib leeg."
  
  Tom qab ntawd Marsh pom tau hais tias nws tuaj yeem pom nws maj mam txav mus, tsis tshua muaj neeg daj ntseg hauv qhov pom ntawm daim iav uas dai rau ntawm phab ntsa ncaj qha saum lub hauv siab qub ntawm drawers, thiab tom qab nws lub hnab ev ntawv nws tus kheej, nestled ntawm lub hauv ncoo ntawm lub txaj. Nws ntsia nws lub ntsej muag zoo tanned.
  
  "Dam," nws blurted tawm. "Nws tsis siv sijhawm ntau".
  
  
  Tshooj peb
  
  
  Matt Drake tab tom npaj rau pab pawg neeg caij wildest tsis tau. Ib qho kev tsis txaus siab, kev mob nkeeg tau nyob hauv lub qhov taub ntawm kuv lub plab, thiab nws tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog kev ya davhlau, tsuas yog qhov tshwm sim ntawm kev ntxhov siab, kev ntxhov siab thiab kev qias neeg ntawm cov neeg uas tuaj yeem sim ua txhaum kev phem phem. Nws ua siab ntev rau cov neeg hauv ntiaj teb uas tau mus txog lawv txoj haujlwm niaj hnub, tsis paub tab sis cov ntsiab lus. Lawv yog cov neeg uas nws tau tawm tsam.
  
  Cov nyoob hoom qav taub tau ntim nrog cov tub rog uas saib xyuas thiab ua rau lawv tus kheej raug mob rau cov neeg uas ua rau lub ntiaj teb muaj chaw nyob. Tag nrho SPEAR pab pawg tau tshwm sim, tshwj tsis yog Karin Blake thiab Beauregard Alain thiab Bridget McKenzie - aka Kenzie, katana-wielding, artifact-smuggling, qub Mossad tus neeg sawv cev. Pab pawg tau tawm ntawm Ramses 'kev puas tsuaj' kawg bazaar' sai heev uas lawv raug yuam kom coj txhua tus nrog lawv, tsis muaj ib feeb los poob, thiab tag nrho pab pawg tau npaj, qhia thiab npaj mus ntaus txoj kev ntawm New York ntawm ib run.
  
  Los ntawm lub hav zoov tiag tiag mus rau lub hav zoov pob zeb, Drake xav. Peb yeej tsis kaw.
  
  Txhua yam nyob ib ncig ntawm nws yog cov kab kev sib tshuam txhim khu kev qha thiab cua daj cua dub ntawm nws lub neej. Alicia thiab Bo, May thiab Kenzi, thiab Torsten Dahl. Hauv qhov thib ob lub nyoob hoom qav taub yog Smith thiab Lauren, Hayden, Kinimaka thiab Yorgi. Pab pawg tau sib tw mus rau New York airspace, twb tau tshem tawm los ntawm Thawj Tswj Hwm Coburn, thiab ua lag luam loj, maj nrawm los ntawm qhov sib txawv ntawm cov skyscrapers thiab nqis los ntawm lub ru tsev square. Lub turbulence battered lawv. Lub xov tooj cua chirped raws li cov ntaub ntawv los ntawm. Drake tsuas yog xav txog qhov kev ntxhov siab ntawm txoj kev hauv qab no, cov neeg ua haujlwm maj nrawm thiab cov pab pawg SWAT npau taws, kev xav tsis zoo ntawm kev maj nrawm los cawm New York thiab East Coast.
  
  Nws ua pa tob tob, xav tias ob peb teev tom ntej no yuav muaj kev kub ntxhov.
  
  Dal ntes tau nws lub qhov muag. "Tom qab no kuv mus so."
  
  Drake qhuas tus Swede txoj kev ntseeg siab. "Tom qab no, peb txhua tus xav tau ib qho."
  
  "Zoo, koj tsis tuaj nrog kuv, Yorkie."
  
  "Tsis muaj teeb meem. Kuv paub tseeb tias Joanna yuav ua tus saib xyuas txawm li cas los xij. "
  
  "Lub ntuj raug txim yog qhov yuav tsum txhais li cas?"
  
  Lub nyoob hoom qav taub tau nqis los sai sai, xa lawv lub plab mus rau hauv lub stratosphere.
  
  Alicia luag ntxhi. "Tsuas yog peb paub tias leej twg khiav lub tsev Daley, Torsti. Peb paub".
  
  Lub Swede ua ib tug grimace, tab sis tsis tau hais ntxiv. Drake tau luag nyav nrog Alicia thiab tom qab ntawd pom tias Maiv tau saib lawv ob leeg. Damn, nws zoo li peb tsis muaj dab tsi txhawj txog lawm.
  
  Alicia yoj rau Maiv. "Koj puas paub tseeb tias koj tuaj yeem ua tau zoo li no, Sprite, tom qab txiav koj tus kheej thaum shaving nyuam qhuav tsis ntev los no?"
  
  May qhov kev qhia tsis hloov, tab sis nws tsis kam mus kov lub caws pliav tshiab ntawm nws lub ntsej muag. "Cov xwm txheej tsis ntev los no tau ua rau kuv ceev faj ntau ntxiv txog cov neeg kuv ntseeg. Thiab saib xyuas cov neeg ntxeev siab. "
  
  Drake inwardly cringed.
  
  Tsis muaj dab tsi tshwm sim. Nws tso kuv tseg, ua rau nws kawg! Tsis muaj dab tsi tau cog lus tseg. .
  
  Kev xav thiab kev xav sib xyaw, tig mus rau hauv cov kua tsib qaub, uas sib xyaw nrog ntau txhiab lwm txoj kev xav. Dahl, nws pom, maj mam txav deb ntawm Kenzi, thiab Bo NW nyuam qhuav coj nws ob lub qhov muag ntawm Alicia. Tswv Ntuj, nws cia siab tias tej yam tau ua kom zoo me ntsis hauv qhov thib ob qhov siab.
  
  Cov cua daj cua dub tshiab tau tsoo lawv thaum lub nyoob hoom qav taub lub caij nplooj zeeg kov lub ru tsev ntawm lub tsev. Cov noog tau tsaws, thiab tom qab ntawd lub qhov rooj swung qhib, cov neeg caij tsheb dhia thiab khiav mus rau qhov qhib qhov rooj. Cov txiv neej nrog rab phom tiv thaiv qhov nkag, thiab ntau tus neeg tau nyob hauv. Drake dhia hauv thawj zaug, ya ko taw ua ntej thiab xav tias tsis tau npaj me ntsis yam tsis muaj riam phom, tab sis paub zoo tias lawv yuav ua tub rog sai sai. Pab neeg no maj nrawm rau hauv cov ntaiv nqaim ib zaug kom txog thaum lawv pom lawv tus kheej nyob rau hauv txoj kev dav dav, tsaus nti thiab nyob ib puag ncig los ntawm ntau tus neeg saib xyuas. Ntawm no lawv tau nres ib pliag ua ntej tau txais cov lus qhia txuas ntxiv.
  
  Txhua yam yog tseeb.
  
  Drake jogged, paub tias lawv tau poob cov hnub tseem ceeb ntawm kev rho tawm cov ntaub ntawv los ntawm bazaar thiab tom qab ntawd raug nug los ntawm cov neeg ua haujlwm tsis txaus ntseeg, tshwj xeeb tshaj yog los ntawm CIA. Thaum kawg, Coburn nws tus kheej tau cuam tshuam, xaj kom xa sai sai ntawm pab pawg SPEAR mus rau qhov chaw kub tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  
  New York City.
  
  Tam sim no, cia lwm lub davhlau ntawm ntaiv, lawv tau tshwm sim rau ntawm lub sam thiaj saib sab hauv ntawm qhov nws tau hais yog tub ceev xwm hauv zos ntawm kaum ntawm 3rd thiab 51st txoj kev. Tsis paub txog cov pej xeem, lub vev xaib kuj tau ua haujlwm hauv lub tebchaws kev ruaj ntseg - qhov tseeb, nws yog ib qho ntawm ob qho uas tau hu ua "hauv plawv nroog" ntawm lub nroog, qhov tseem ceeb ntawm txhua lub koom haum ua haujlwm. Tam sim no Drake tau saib cov tub ceev xwm hauv zos mus txog lawv txoj kev lag luam niaj hnub, chaw nres tsheb bustling, nrov nrov thiab muaj neeg coob coob, txog thaum ib tug txiv neej hnav ris tsho dub los ntawm qhov kawg.
  
  "Cia peb txav mus," nws hais. "Tsis muaj sijhawm los nkim ntawm no."
  
  Drake tsis tuaj yeem pom zoo ntxiv. Nws thawb Alicia rau pem hauv ntej, ntau rau cov plaub hau daj tsis txaus siab, khwv tau lub ntsej muag rau nws qhov teeb meem. Lwm tus neeg nyob sab hauv, Hayden sim mus cuag tus tuaj tshiab, tab sis nws tau khiav tawm ntawm lub sijhawm thaum nws ploj mus tom qab lub qhov rooj deb. Thaum lawv taug kev, lawv nkag mus rau hauv ib lub voj voog nrog cov pobzeb dawb thiab cov phab ntsa, thiab cov rooj zaum tau npaj ua kab nyob rau pem hauv ntej ntawm lub rooj me me. Tus txiv neej pom lawv tawm sai li sai tau.
  
  "Ua tsaug rau koj tuaj," nws hais dispassionately. "Yog li koj paub, cov txiv neej uas koj tau ntes - tus neeg dag ntxias Ramses thiab Robert Nqe - tau raug coj mus rau lub hlwb hauv qab peb tos cov txiaj ntsig ntawm peb ... manhunt. Peb xav tias lawv yuav muaj cov ntaub ntawv tseem ceeb thiab yuav tsum nyob ib puag ncig. "
  
  "Tshwj xeeb yog tias peb ua tsis tau," Alicia hais tias grimly.
  
  "Tau tiag. Thiab cov tsev kaw neeg hauv av no nrog kev ruaj ntseg ntxiv nyob rau hauv Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Ruaj Ntseg Hauv Lub Tebchaws yuav ua rau Ramses lub xub ntiag tsis pom, vim kuv paub tseeb tias koj tuaj yeem txaus siab. "
  
  Drake nco qab tias Ramses cov chav hauv zos, tom qab lawv tau nyiag lossis yuam kom nqa lub foob pob hluav taws xob los ntawm Marsh txhais tes, raug yuam kom tos Ramses 'kev tso cai kom tawg. Lawv tsis paub tias nws raug ntes, los yog nws yuav luag tuag. Lub New York hlwb ntawm Ramses lub koom haum tsis paub dab tsi hlo li.
  
  Tsawg kawg yog qhov tsuas yog hais txog kev pom zoo ntawm pab pawg SPEAR.
  
  "Nws yuav muaj txiaj ntsig," Hayden hais. "Kuv paub tseeb heev."
  
  "Yog," Smith ntxiv. "Yog li tshem tawm thawb cov nyuj tam sim no."
  
  Tus Neeg Sawv Cev Hauv Tsev tau txais txiaj ntsig. "Kuv lub npe yog Moore. Kuv yog tus thawj coj hauv cheeb tsam no. Txhua qhov kev txawj ntse yuav dhau los ntawm kuv. Peb tab tom tsim ib pab neeg ua hauj lwm tshiab los sib koom ua ke thiab faib cov dej num. Peb muaj ib lub chaw thiab tam sim no peb tab tom npaj cov ceg. Txhua tus neeg sawv cev thiab tub ceev xwm - muaj lossis tsis muaj - tab tom ua haujlwm tawm tsam qhov kev hem thawj no, thiab peb nkag siab tag nrho cov txiaj ntsig ntawm kev ua tsis tiav. Nws tsis tuaj yeem... "nws poob siab me ntsis, qhia kev ntxhov siab uas ib txwm tsis hnov txog. "Qhov no tsis tuaj yeem tso cai tshwm sim ntawm no."
  
  "Leej twg yog tus thawj coj hauv ntiaj teb?" Hayden nug. "Leej twg ua qhov kev txiav txim siab ntawm no qhov twg nws tseem ceeb heev?"
  
  Moore hesitated thiab khawb nws lub puab tsaig. "Zoo, peb paub. Lub tebchaws. Hauv kev koom tes nrog Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Ua Phem Txhaum Cai thiab Lub Chaw Tswj Kev Nyab Xeeb. "
  
  "Thiab los ntawm "peb," koj puas txhais tau tias koj thiab kuv?
  
  "Kuv xav tias qhov ntawd tuaj yeem hloov pauv raws li qhov xwm txheej xav tau," Moore tau lees paub.
  
  Hayden saib txaus siab. "Nco ntsoov tias koj lub xov tooj roj teeb tau them."
  
  Moore ntsia ib ncig ntawm pab pawg zoo li nws paub txog lawv qhov xwm txheej ceev thiab nyiam nws. "Raws li koj paub, peb muaj lub qhov rais luv luv. Nws yuav tsis siv sij hawm ntev rau cov neeg phem no kom paub tias Ramses yuav tsis muab qhov kev txiav txim ntawd. Yog li, thawj yam ua ntej. Yuav ua li cas peb nrhiav tau ib tug neeg phem cell?"
  
  Drake ntsia nws lub moos. "Thiab lub peb hlis ntuj. Lub Peb Hlis yuav tsum tsis yog qhov tseem ceeb yog tias nws nqa lub foob pob?
  
  "Kev txawj ntse tshaj tawm tias Lub Peb Hlis yuav koom ua ke nrog cov hlwb hauv zos. Peb tsis paub yuav muaj pes tsawg leej. Yog li peb tau tsom ntsoov rau ob qho tib si. "
  
  Drake nco qab Beau tus account ntawm kev sib tham ntawm Marsh thiab Webb. Nws tshwm sim rau nws tom qab ntawd tias tus txiv neej Fabkis txoj slimy uas lawv tau ntsib thawj zaug thaum raug yuam mus rau Kev Sib Tw Tus Txiv Neej Kawg, thiab tau tawm tsam ntau zaus txij thaum ntawd los, ci ntsa iab ntawm kev zoo thaum nws tseem ceeb. Ci zoo li lub hnub qub. Nws yeej yuav tsum muab rau tus txiv leej tub ib chav ua pa ntxiv.
  
  Ib qho ntawm qhov ci ...
  
  Moore hais dua. "Muaj ntau txoj hauv kev los kuaj xyuas lub cell sib sib zog nqus lossis txawm tias lub cell pw tsaug zog. Peb tab tom nqaim cov neeg raug liam. Peb tab tom tshawb nrhiav kev sib txuas nrog lwm cov hlwb paub uas twb tau soj ntsuam lawm. Tshawb xyuas cov chaw kub nyhiab ntawm kev pehawm Vajtswv uas muaj npe nrov jihadists spew lawv venom. Peb saib cov neeg uas tsis ntev los no tau mob siab rau lawv tus kheej rau kev cai dab qhuas-cov uas tam sim no nyiam kev ntseeg, thim tawm hauv zej zog, lossis hais tawm txog poj niam khaub ncaws. NSA tab tom mloog cov metadata sau los ntawm ntau lab lub xov tooj ntawm tes thiab ntsuas nws. Tab sis muaj txiaj ntsig zoo dua yog cov txiv neej thiab cov poj niam uas pheej hmoo nws txhua hnub ntawm lub lim tiam - cov uas peb tau nkag mus rau hauv cov pej xeem los ntawm cov neeg tshiab jihadists niaj hnub nrhiav. "
  
  "Nyob hauv qab cover". Smith nodded. "Qhov no yog qhov zoo".
  
  "Qhov no muaj tseeb. Lub sijhawm no, peb cov ntaub ntawv yog nyias dua li Iggy Pop's Barbie. Peb tab tom sim kom paub meej tias cov neeg nyob hauv txhua lub xov tooj. Cell loj. Cov cheeb tsam. Muaj cib fim thiab kev npaj txhij. Peb tab tom tshuaj xyuas tag nrho cov ntaub ntawv xov tooj tsis ntev los no. Koj puas xav tias Ramses yuav hais lus?
  
  Hayden tos tsis tau mus ua haujlwm. "Peb yuav sim ua qhov zoo tshaj plaws."
  
  Kinimaka tau hais tias "Qhov kev hem thawj yuav tshwm sim," "Cia peb faib pab pawg thiab tshem tawm ntuj raug txim tawm ntawm no."
  
  "Yog, yog, qhov ntawd zoo," Moore piav qhia. "Tab sis koj yuav mus qhov twg? New York yog lub nroog loj heev. Koj yuav tsis ua tiav dab tsi los ntawm kev khiav tawm yog tias koj tsis muaj qhov twg mus. Peb tsis paub txawm tias lub foob pob yog tiag. Ntau tus neeg tuaj yeem ua foob pob ... saib ntawm koj sab xis. "
  
  Alicia txav hauv nws lub rooj. "Kuv tuaj yeem lees paub qhov ntawd."
  
  Moore tau hais tias "Lub tsheb nyob ntawm qhov chaw tos txais," Moore hais. "Cov tsheb tshwj xeeb. Helicopters. Cov tsheb ceev tsis muaj cov cim. Ntseeg nws los tsis, peb muaj kev npaj rau qhov no, txoj kev los ntxuav txoj kev. Cov nom tswv thiab lawv tsev neeg twb raug khiav tawm lawm. Txhua yam peb xav tau tam sim no yog qhov pib. "
  
  Hayden tig mus rau nws pab neeg. "Yog li ntawd, cia peb faib cov pab pawg sai sai thiab mus rau Ramses. Raws li tus txiv neej hais, peb lub qhov rais me me, thiab nws twb kaw lawm."
  
  
  Tshooj plaub
  
  
  Julian Marsh tawm hauv lub tsev so zoo siab, txawm tias zoo siab, tab sis kuj tu siab me ntsis. Nws hnav khaub ncaws zoo: lub ris xiav xiav, ib ceg ntawm qhov tsaus me ntsis dua li lwm yam, ob peb txheej ntawm lub tsho thiab lub kaus mom thawb mus rau ib sab ntawm nws lub taub hau. Qhov kev pom tau zoo thiab nws xav tias nws tau dhau Zoe. Tus poj niam tau tawm ntawm chav dej me me, saib me ntsis disheveled, nws cov plaub hau tsuas yog ib nrab combed thiab daim di ncauj ib nrab thov. Tsuas yog tom qab ob peb feeb ntawm kev ntsuam xyuas tau Marsh paub tias nws txhob txwm sim coj nws.
  
  Los yog them tribute rau nws?
  
  Tej zaum nws yog tom kawg, tab sis nws yeej thawb Marsh hla ntug. Qhov kawg uas nws xav tau yog rau tus poj niam version ntawm nws tus kheej kom txwv nws qhov tshwj xeeb style. Yuav luag raws li kev xav tom qab, nws khaws lub hnab ev ntawv los ntawm lub txaj, stroking cov khoom thiab hnov cov txheej txheem ntawm cov tsiaj nyaum nyob hauv.
  
  Kuv.
  
  Thaum sawv ntxov zoo, tshiab, kaj thiab zoo siab. Marsh tos kom txog thaum lub tsheb tsib-seater rub thiab ob tug txiv neej dhia tawm. Ob leeg yog tawv nqaij tawv thiab hnav hwj txwv tuab. Lub Peb Hlis tau hais tus password kawg rau kev taug kev zaum kawg thiab tso cai rau lawv qhib qhov rooj rov qab. Zoey tshwm sim thaum nws nce hauv.
  
  "Tos". Ib tug txiv neej rub rab phom thaum tus poj niam los txog. "Yuav tsum muaj ib qho xwb."
  
  Lub Peb Hlis tau xav pom zoo, tab sis lwm sab ntawm nws xav kom paub tus poj niam no zoo dua. "Nws yog ib tug lig ntxiv. Nws yog txhua yam. "
  
  Tes nrog rab phom tseem tsis kam lees.
  
  "Mloog, kuv tsis tau nyob rau hauv peb hnub, tej zaum plaub." Marsh nco tsis tau meej. "Cov phiaj xwm hloov. Kuv muab tus password rau koj, tam sim no mloog kuv cov lus. Nws yog lawm. Txawm muaj txiaj ntsig. "
  
  "Zoo heev". Ob tug txiv neej ntsia tsis ntseeg.
  
  Lub tsheb sai sai tshem tawm, tsa ib kem ntawm av los ntawm hauv qab lub log tsheb, thiab tig mus rau lub nroog. Lub peb hlis ntuj tau rub rov qab thaum cov skyscrapers loomed txawm loj dua thiab cov tsheb khiav ceev. Ci ntsa iab, qhov chaw muaj kev cuam tshuam ncig lub tsheb, qhov muag tsis pom kev hauv qee qhov chaw thaum lawv hloov lub teeb pom kev zoo. Cov neeg coob coob tau sau cov kev taug kev thiab cov tsev uas ci ntsa iab nrog cov ntaub ntawv. Tub ceev xwm tsheb tsav tsheb hla txoj kev. Marsh tsis pom muaj cov cim qhia ntawm tub ceev xwm saib xyuas, tab sis thaum lub sijhawm nws tsis tuaj yeem pom saum lub ru tsev ntawm lub tsheb. Nws hais qhov no rau tus tsav tsheb.
  
  "Txhua yam zoo li qub," tus txiv neej teb. "Tab sis kev ceev tseem tseem ceeb. Txhua yam yuav poob sib nrug yog tias peb txav mus qeeb dhau. "
  
  "Ramses?" Marsh nug.
  
  "Peb tab tom tos nws lo lus."
  
  Lub peb hlis ntuj frowned, hnov ib co condescension nyob rau hauv cov lus teb. Txoj kev npaj no yog tag nrho nws, thiab Ramses cov minions yuav tsum seev cev rau nws lub suab. Thaum lawv tuaj txog ntawm qhov chaw Marsh tau xaiv thiab npaj ntau lub hlis ua ntej lawv tuaj yeem pib.
  
  Nws tau hais tias "Nyob hauv qab radar," nws hais tias, txhawm rau tswj hwm. "Thiab nyob rau hauv qhov txwv ceev, txoj cai? Peb tsis xav kom nres."
  
  "Peb nyob hauv New York," tus neeg tsav tsheb hais tias, thiab tom qab ntawd ob tus txiv neej luag thaum nws khiav lub teeb liab. Marsh xaiv tsis quav ntsej lawv.
  
  "Tab sis," tus tsav tsheb ntxiv. "Koj lub hnab? Qhov no ... cov ntsiab lus yuav tsum tau txheeb xyuas. "
  
  "Kuv paub nws," Marsh hais. "Koj xav tias kuv tsis paub qhov no?"
  
  Dab tsi ntawm tus liab Webb thauj khoom rau nws?
  
  Tej zaum hnov qhov nro zuj zus, Zoey sidled rau nws. Nruab nrab ntawm lawv tsuas muaj ib lub foob pob nuclear. Nws txhais tes maj mam rub lub hnab ev ntawv, ib tug ntiv tes ntawm ib lub sij hawm, thiab nqes mus rau nws ceg tawv, ua rau nws flinch thiab saib nws.
  
  "Qhov no puas tsim nyog tiag?"
  
  "Kuv tsis paub, Julian. Puas yog?"
  
  Marsh tsis paub meej kiag li, tab sis nws zoo txaus uas nws tso nws ib leeg. Nws tshwm sim rau nws ib pliag tias Shears yog qhov ntxim nyiam me ntsis, muaj zog zoo li Duab Ntxoo Pope, thiab tsis muaj qhov tsis ntseeg muaj peev xwm hu cov txiv neej tus qauv nws xav tau.
  
  Vim li cas kuv?
  
  Lub foob pob nuclear tej zaum pab tau, nws paub. Txhua tus ntxhais nyiam ib tug txiv neej nrog riam phom nuclear. Tej yam ua rau lub hwj chim... Auj, zoo, tej zaum nws nyiam lub tswv yim hais tias nws yog ib tug me ntsis ntau formidable tshaj nws. Nws quirkiness? Tseeb, vim li cas lub ntuj raug txim tsis? Nws lub tsheb ciav hlau ntawm kev xav tau derailed thaum lawv nres ntawm ib sab ntawm txoj kev, tus neeg tsav tsheb curtly taw tes ntawm lub tsev Marsh tau xaiv ntawm nws qhov kev mus ntsib yav dhau los. Hnub sab nraud tseem sov thiab tsis xav txog kiag li. Marsh xav txog tsoomfwv cov rog rog, khov kho zaum hauv lawv lub rooj zaum tawv tawv, txog kom tau txais kev spanking ntawm lawv lub neej.
  
  Yuav los sai sai no. Yog li ntawd tsis ntev kuv yuav NW nyuam qhuav muaj peev xwm tuav kuv tus kheej.
  
  Nws tuav Zoe ntawm tes thiab yuav luag hla txoj kev taug kev, cia lub hnab ev ntawv dangle ntawm nws lub luj tshib. Tom qab hla tus neeg saib xyuas qhov rooj thiab tau txais cov lus qhia rau sab laug, cov pab pawg ntawm plaub tau nqa lub elevator mus rau hauv pem teb plaub thiab tom qab ntawd kuaj xyuas qhov dav ob chav pw. Txhua yam ua tau zoo. Lub peb hlis ntuj qhib lub sam thiaj lub qhov rooj thiab coj ib tug ua pa ntawm lub nroog huab cua.
  
  Kuv yuav zoo li thaum kuv tseem ua tau.
  
  Lub irony ua rau nws luag ntawm nws tus kheej. Qhov no yuav tsis tshwm sim. Txhua tus neeg Asmeskas yuav tsum tau ua yog ntseeg, them nyiaj, thiab tom qab ntawd nws tuaj yeem rhuav tshem lub foob pob nuclear hauv Hudson raws li tau npaj tseg. Tom qab ntawd, txoj kev npaj tshiab. Lub neej tshiab. Thiab yav tom ntej zoo siab.
  
  Ib lub suab tuaj tom qab nws xub pwg. "Ib tug neeg raug xa tuaj rau peb uas tuaj yeem tshawb xyuas cov ntsiab lus ntawm koj lub hnab ev ntawv. Nws yuav tsum tuaj txog hauv ib teev. "
  
  March nodded tsis tig ib ncig. "Raws li kev cia siab. Zoo heev. Tab sis muaj qee qhov kev xav ntxiv. Kuv xav tau ib tus neeg los pab kuv hloov cov nyiaj sai li sai tau thaum Lub Tsev Dawb them. Kuv xav tau kev pab teeb tsa kev sib tw los tsim kom muaj kev cuam tshuam. Thiab peb yuav tsum qhib txhua lub hlwb thiab ua kom tawg lub foob pob no. "
  
  Tus txiv neej qab nws nplawm. "Nws yog txhua yam hauv kev npaj," nws hais. "Peb npaj txhij. Tej yam no yuav los ua ke sai sai. "
  
  Lub peb hlis ntuj tig thiab taug kev rov qab mus rau chav tsev so. Zoe zaum sipping champagne, nws ob txhais ceg tsa thiab so ntawm lub rooj zaum. "Yog li tam sim no peb tsuas yog tos?" - nws nug tus txiv leej tub.
  
  "Tsis ntev".
  
  Marsh luag ntxhi ntawm Zoe thiab txuas nws txhais tes. "Peb yuav nyob hauv chav pw."
  
  Cov khub niam txiv tau tuav ib txoj hlua ntawm txhua lub hnab ev ntawv thiab nqa nrog lawv mus rau chav pw loj tshaj plaws. Tsis pub dhau ib feeb lawv ob leeg liab qab thiab squirming saum ib leeg rau saum cov nplooj ntawv. Marsh sim ua pov thawj tias nws muaj lub zog tsim nyog lub sijhawm no, tab sis Zoe tsuas yog me ntsis cunning. Nws lub ntsej muag dav, flawless ua txhua yam rau nws libido. Thaum kawg, nws yog qhov zoo uas Marsh ua tiav sai sai, vim tias tsis ntev tom qab ntawd muaj lub khob ntawm chav pw.
  
  "Tus txiv neej no nyob ntawm no."
  
  Twb? Marsh tau hnav khaub ncaws nrog Zoe sai sai, ces ob leeg rov qab los rau hauv chav, tseem yaug thiab tawm hws me ntsis. Marsh tuav tes nrog cov tuaj tshiab, ceeb toom nws cov plaub hau nyias, daj ntseg thiab cov khaub ncaws rumpled.
  
  "Koj tsis tawm ntau zaus?"
  
  "Lawv cia kuv kaw."
  
  "Auj, zoo, tsis txhob xav. Koj puas nyob ntawm no los kuaj kuv lub foob pob?
  
  "Yog lawm, kuv tau ua."
  
  Marsh tso nws lub hnab ev ntawv rau ntawm lub rooj iav qis uas nyob hauv nruab nrab ntawm chav loj. Zoe taug kev los ntawm, ntes nws cov xim thaum nws nco txog nws daim duab liab qab ob peb feeb dhau los. Nws ntsia deb, tig mus rau tus tuaj tshiab.
  
  "Koj lub npe hu li cas, tus txiv neej?"
  
  "Adam, sir."
  
  "Zoo, Adas, koj paub nws yog dab tsi thiab nws ua tau dab tsi. Koj puas ntshai?"
  
  "Tsis yog, tsis yog tam sim no."
  
  "Tense?"
  
  "Kuv tsis xav li ntawd".
  
  "Koj puas ntshai? Tense? Tej zaum nws yuav nkees heev?"
  
  Adas tuav lub taub hau, saib lub hnab ev ntawv.
  
  "Yog tias qhov no tshwm sim, Kuv paub tseeb tias Zoey tuaj yeem pab koj." Nws hais li no ib nrab-jokingly.
  
  Tus Pythian tig los nrog luag nyav luag ntxhi. "Zoo siab".
  
  Marsh ntsais muag, ib yam li Adas, tab sis ua ntej tus tub hluas yuav hloov nws lub siab, lawv tus tsav hwj txwv hais lus. Nws hais tias, "Crystal nrog nws," nws hais. "Peb yuav tsum tau npaj rau ..." nws tawm mus.
  
  Lub peb hlis ntuj shrugged. "Okay, tsis tas yuav pib stomping koj ob txhais taw. Cia peb poob thiab qias neeg. " Nws tig mus rau Adas. "Kuv txhais tau tias, nrog lub foob pob."
  
  Tus tub hluas ntsia lub hnab ev ntawv, xav tsis thoob, thiab tig nws kom cov buckles tau ntsib nws. Nws maj mam unfastened lawv thiab qhib lub hau. Sab hauv nteg cov khoom siv tiag tiag, nyob ib puag ncig los ntawm lub hnab ntim khoom ruaj khov thiab tag nrho zoo dua.
  
  "Okay," Adas hais. "Yog li peb txhua tus paub txog MASINT, kev ntsuas thiab kos npe kev txawj ntse raws li kev soj ntsuam rau kos npe ntawm hluav taws xob thiab lwm yam tshwm sim ntawm lub cev cuam tshuam nrog riam phom nuclear. Cov cuab yeej no, thiab tsawg kawg yog ib qho zoo sib xws uas kuv paub, tau tsim los rau hauv qab daim teb no. Tam sim no muaj ntau lub tshuab tshawb nrhiav thiab saib xyuas lub tshuab hluav taws xob hauv ntiaj teb, tab sis tsis yog txhua tus ntawm lawv tau ua tiav, thiab tsis yog txhua tus neeg ua haujlwm tiav. " Nws shrugged. "Saib qhov kev ua tsis tiav tsis ntev los no hauv cov tebchaws vam meej. Puas muaj leej twg tuaj yeem txwv tus neeg txiav txim siab lossis ib tus neeg nyob ze ua yeeb yam ib leeg? Tau kawg tsis. Nws tsuas yog siv ib qho glitch lossis kev ua haujlwm sab hauv. " Nws luag ntxhi. "Ib tug neeg ua haujlwm tsis zoo siab lossis txawm tuag nkees. Feem ntau nws yuav tsum tau nyiaj los yog leverage. Cov no yog cov txiaj ntsig zoo tshaj plaws ntawm kev ua phem thoob ntiaj teb. "
  
  Marsh tau mloog tus tub hluas zaj dab neeg, xav tsis thoob yog tias muaj ib lossis ob qhov kev ceev faj hnyav ntxiv thaum nws piav qhia nws txoj kev mus rau Ramses thiab Webb. Nws yuav yog nyob rau hauv lawv tus kheej nyiam. Nws yeej tsis paub, thiab ncaj ncees, nws tsis quav ntsej. Tam sim no nws nyob ntawm no thiab tab tom qhib qhov rooj rau ntuj raug txim.
  
  "Nws yog qhov tseem ceeb uas peb hu ua 'pob zeb qias neeg," "Adam hais. "Lub sij hawm ib txwm muaj, tab sis tseem siv tau. Kuv muaj ib tug alpha scintillator, ib tug pollutant detector, thiab ob peb lwm yam goodies. Tab sis qhov tseeb, "Adas tau muab lub hau ntswj tawm ntawm nws lub hnab ris, "Kuv muaj qhov no."
  
  Nws sai sai tshem tawm cov ntim khoom ruaj khov thiab unfastened Velcro strips uas nthuav tawm cov duab me me thiab mini-keyboard. Lub vaj huam sib luag tau tuav nyob rau hauv qhov chaw los ntawm plaub screws, uas Adas sai sai tshem tawm. Thaum lub vaj huam sib luag hlau tuaj dawb, cov xov tooj ntawm cov xov hlau tau nthuav tawm tom qab nws, ua rau lub plawv ntawm cov cuab yeej nrhiav pom tshiab.
  
  Lub Peb Hlis tuav nws ua pa.
  
  Adas luag ntxhi rau thawj zaug. "Tsis txhob txhawj. Cov khoom no muaj ntau lub fuses thiab tseem tsis tau muaj riam phom. Tsis muaj leej twg nyob ntawm no yuav pib qhov no. "
  
  Lub Peb Hlis hnov me ntsis khoob.
  
  Adas peered ntawm lub mechanism thiab cov ntsiab lus nyob rau hauv nws, coj nws tag nrho nyob rau hauv. Tom qab ib pliag, nws xyuas lub laptop screen ntawm nws. "Nws tau tawg," nws lees. "Tab sis nws tsis yog qhov phem."
  
  Lub peb hlis ntuj fidgeted restlessly. "Nws phem npaum li cas?"
  
  Adas hais tias "Kuv xav qhia koj tsis txhob muaj menyuam," Adas hais tias tsis muaj kev xav. "Yog koj tseem ua tau. Thiab txaus siab rau ob peb xyoos tom ntej ntawm koj lub neej. "
  
  Marsh ntsia ntawm Zoey thaum nws shrug. Txawm li cas los xij, nws yeej tsis xav tias yuav muaj sia nyob nws txiv tus kheej lossis nws cov kwv tij uas khav theeb.
  
  Adas hais tias, "Tam sim no kuv tuaj yeem tiv thaiv tau zoo dua," Adas hais tias, tshem lub hnab tawm ntawm lub thawv uas nws nqa nrog nws. "Raws li kuv yuav ua nrog txhua yam khoom ntawm qhov xwm txheej no."
  
  Lub Peb Hlis Ntuj saib ib pliag ces pom tias lawv yuav luag tiav lawm. Nws ntsib qhov muag tuag ntawm lawv tus neeg tsav tsheb. "Cov koob yees duab no uas Ramses tau hais txog. Lawv puas npaj txhij? Qhov kev sib tw tab tom pib thiab kuv tsis xav kom ncua sijhawm. "
  
  Ib tug qhuav luag flashed nyob rau hauv teb. "Thiab peb ua li ntawd. Tag nrho tsib lub hlwb tam sim no ua haujlwm, suav nrog ob lub hlwb pw tsaug zog uas cov neeg Asmeskas yuav tsis paub txog. " Tus txiv neej ntsia nws lub moos. "Nws yog 6:45 teev sawv ntxov txhua yam yuav npaj txhij los ntawm xya."
  
  "Zoo heev". Marsh xav tias nws libido sawv dua thiab xav tias nws yuav zoo dua los siv qhov tseeb thaum nws tseem ua tau. Paub Zoey, raws li nws tau ua tsis ntev los no, lawv yuav tau xaus sai sai. "Thiab cov txheej txheem rau kev hloov nyiaj?"
  
  "Adas yuav tsom mus ua kom tiav ib txoj haujlwm uas yuav tshaj tawm peb qhov chaw nyob thoob plaws ntiaj teb nyob rau hauv lub voj voog tsis kawg. Lawv yuav tsis taug qab qhov kev hloov pauv. "
  
  Lub Peb Hlis tsis pom qhov xav tsis thoob ntawm Adas lub ntsej muag.
  
  Nws tau tsom ntsoov rau Zoe, thiab nws rau nws. Nws tau siv tsib feeb ntxiv los saib Adas tawm lub foob pob thiab mloog cov lus qhia yuav ua li cas tshem riam phom, tom qab ntawd ua kom tus txiv neej coj cov duab tsim nyog ntawm lub cuab yeej ua haujlwm. Cov duab tau ua lub luag haujlwm tseem ceeb hauv kev ntseeg lub Tsev Dawb ntawm cov cuab yeej muaj tseeb thiab teeb tsa kev nrhiav uas yuav tsim kev cuam tshuam thiab faib cov tub rog tawm tsam nws. Zoo siab, thaum kawg nws tig los rau Adas.
  
  "Lub yellow. Qhov no puas yog lub disarming hlau?
  
  "Um, yog, nws yog."
  
  Marsh luag ntxhi rau tus neeg tsav tsheb. "Yog li, peb puas npaj txhij?"
  
  "Peb npaj txhij".
  
  "Tom qab ntawd tawm mus."
  
  Marsh tau ncav tes tawm thiab coj Zoe mus rau hauv chav pw, rub nws lub ris tsho thiab panties thaum nws mus thiab sim ua kom tsis txhob chuckle. Qhov dej nyab ntawm kev mob siab rau thiab kev zoo siab yuav luag dhau mus rau nws thaum nws pom tau tias tag nrho nws txoj kev npau suav ntawm lub hwj chim thiab qhov tseem ceeb tau los txog. Yog tias tsuas yog nws tsev neeg tuaj yeem pom nws tam sim no.
  
  
  Tshooj 5
  
  
  Raws li Drake ncaj nraim, qhov hnyav tag nrho ntawm qhov tshwm sim tau tsoo nws. Kev kub ntxhov tau dhau los ntawm nws cov leeg, ua rau nws cov hlab ntsha tawg, thiab ib qho ntsia ntawm nws cov phooj ywg tau hais rau nws tias lawv xav li cas - txawm tias Kenzi. Nws yeej xav tias tus ex-Mossad tus neeg sawv cev twb tau ua rau nws tsiv, tab sis qhov tseeb, vim yog kev sib txuas ntawm cov tub rog, nws tsis tas yuav nug nws vim li cas nws tsis ua. Tib cov neeg dawb huv uas nws tau tawm tsam, tib cov pej xeem, tau nyob rau ntawm ceg txheem ntseeg. Txhua tus neeg uas muaj ib nrab lub siab tsis tso cai rau qhov no tshwm sim, thiab Drake xav tias yuav muaj ntau ntxiv rau Kensi ntau dua li ib nrab lub plawv, txawm tias nws zais nws tob npaum li cas.
  
  Lub moos phab ntsa qhia xya plaub caug tsib, thiab tag nrho pab neeg tau tsiv mus. Ib qho kev ceeb toom, kev ntxhov siab nyob ntsiag to kav ntawm tub ceev xwm chaw nres tsheb; tub ceev xwm tau saib xyuas, tab sis meej meej ntawm ntug. Cov xov xwm tshaj tawm flashed ntawm cov ntxaij vab tshaus hauv TV, tab sis tsis muaj leej twg muaj dab tsi ua nrog lawv. Moore tau taug kev thiab taug kev, tos xov xwm los ntawm cov neeg saib xyuas hauv qab, pab pawg saib xyuas lossis tsav tsheb. Hayden ntes tau nrog lwm pab neeg.
  
  "Mano thiab kuv yuav nrog Ramses. Peb xav tau ob pab pawg ntxiv, ib qho los ntsuas cov ntaub ntawv hais txog kev tawg nuclear thaum nws tshwm sim, thiab ib qho los tshawb nrhiav cov hlwb no. Cia nyob ntsiag to, tab sis tsis txhob coj cov neeg raug kaw. Hnub no, kuv cov phooj ywg, tsis yog hnub uas yuav dag. Tau txais yam koj xav tau thiab tau sai thiab nyuaj. Kev dag tuaj yeem ua rau peb poob siab. "
  
  Moore ntes tau qhov nws hais thiab ntsia rov qab. Nws hais tias, "Hnub no, yuav tsis muaj kev hlub tshua."
  
  Dahl nodded grimly, tawg nws knuckles yog hais tias nws yuav tawg ib tug txiv neej lub pob txha taub hau. Drake sim so kom txaus. Txawm Alicia taug kev ncig zoo li ib tug panther kaw.
  
  Tom qab ntawd, thaum 8 teev sawv ntxov, kev npau taws pib.
  
  Kev hu xov tooj tau pib tuaj, cov xov tooj tshwj xeeb nrov dua thiab nrov dua, lawv lub suab nrov puv hauv chav me. Moore tau tawm tsam lawv tawm ntawm ib qho los ntawm ib qho, thiab ob tus neeg pab tau khiav los pab. Txawm tias Kinimaka lees txais qhov kev sib tw, txawm hais tias lub rooj nws zaum ntawm nws tsis zoo siab tshwj xeeb.
  
  Moore piv cov ntaub ntawv nrog qhov ceev ntawm lub teeb. "Peb nyob ntawm qhov pib," nws hais. "Txhua pawg tau npaj txhij. Cov neeg sawv cev hauv qab tau tshaj tawm cov kev sib tham tsis ntev los no txog kev sib tham zais cia thiab sib tham. Kev txav mus los ib puag ncig cov mosques nrov tau nce ntxiv. Txawm hais tias peb tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim, peb yuav txhawj xeeb. Cov ntsej muag tshiab tau pom hauv lawv qhov chaw nyob ib txwm, txhua tus txiav txim siab thiab txav mus sai, nrog lub hom phiaj. Ntawm cov hlwb paub peb, ob qhov ploj ntawm radar. " Moore tuav nws lub taub hau. "Nws zoo li peb tsis tau daws qhov no lawm. Tab sis peb muaj cov lus qhia. Ib pab neeg yuav tsum mus rau qhov chaw nres nkoj - ib lub hlwb paub ua haujlwm los ntawm qhov ntawd. "
  
  "Qhov no yog peb," Dahl rasped. "Mus sawv, koj bastards."
  
  "Hais rau koj tus kheej." Kensi sid rau nws. "Auj, thiab kuv nrog koj."
  
  "Auj, koj puas yuav tsum ua qhov no?"
  
  "Tsis txhob ua si nyuaj kom tau txais."
  
  Drake kawm cov pab pawg, uas tau muab faib ua khub hauv txoj kev nthuav dav. Dahl thiab Kenzie muaj comrades - Lauren, Smith thiab Yorgi. Nws xaus nrog Alicia, May thiab Bo. Nws yog ib daim ntawv qhia rau ib yam dab tsi; uas yog qhov tseeb.
  
  "Zoo hmoo, phooj ywg," Drake hais.
  
  Dahl tig los hais ib yam li Moore tsa tes. "Tos!" Nws npog lub receiver nrog nws txhais tes rau ib pliag. "Qhov no nyuam qhuav raug kho ntawm peb tus xov tooj hotline."
  
  Txhua lub taub hau tig. Moore tau txais lwm qhov hu thiab tam sim no hu tawm, xav txog lub pob hais lus.
  
  "Koj nyob hauv," Moore hais.
  
  Ib qho kev tawg tawg puv hauv chav, cov lus tau tawm sai heev nws zoo li Drake ob txhais ceg xav muab caum. "Qhov no yog Julian Marsh, thiab kuv paub tias koj paub yuav luag txhua yam. Yog, kuv paub. Lo lus nug yog, koj xav ua si li cas?
  
  Hayden tau hla thaum Moore yoj nws txhais tes mus ntxiv. "Tsis txhob ua neeg ruam, Marsh. Nws nyob qhov twg?"
  
  "Zoo, qhov ntawd yog lo lus nug tawg, puas yog? Kuv yuav qhia koj qhov no, kuv tus hlub, nws nyob ntawm no. Hauv NYC."
  
  Drake tsis twv ua pa vim lawv qhov kev ntshai tshaj plaws tau lees paub tseeb.
  
  "Yog li lwm lo lus nug yog kuv xav tau dab tsi ntxiv?" Lub peb hlis ntuj ncua ntev.
  
  "Tau mus ua haujlwm, asshole," Smith qw nrov nrov.
  
  Alicia frowned. "Cia peb tsis txhob tawm tsam tus neeg ruam no."
  
  March luag. "Tsis txhob, tiag. Yog li, lub foob pob nuclear tau thauj khoom, tag nrho cov lej tau ua tib zoo nkag mus. Raws li lawv hais, lub moos yog ticking. Tam sim no txhua yam koj yuav tsum tau ua yog xyuas kom tseeb tias nws yog tiag tiag thiab muab koj tus lej nyiaj hauv tuam txhab nyiaj. kuv hais yog lawm?"
  
  "Yog," Hayden hais yooj yim.
  
  "Koj puas xav tau ntawv pov thawj? Koj yuav tsum ua haujlwm rau nws. "
  
  Drake leaned rau pem hauv ntej. "Koj txhais li cas?"
  
  "Kuv txhais tau hais tias kev khiav mus."
  
  "Koj puas yuav mus rau qhov chaw sai sai no?" Hayden nug.
  
  "Ah, peb yuav mus txog ntawd. Ua ntej, koj cov ntsaum me me yuav tsum ua koj txoj haujlwm. Yog kuv yog koj, kuv yuav ncaim mus. Koj puas pom...koj puas pom kuv tuaj nrog zaj nkauj no? Kuv yuav ua kom nws tag nrho cov lus sib dhos, koj paub, tab sis thaum kawg ... zoo, kuv pom tau tias kuv tsis quav ntsej. "
  
  Drake shook nws lub taub hau hauv kev poob siab. "Dam, mate. Hais lus Askiv zoo."
  
  "Qhov kev paub thawj zaug twb nyob hauv qhov kev ua si. Daim ntawv lees paub. Koj muaj nees nkaum feeb mus rau Edison Hotel, chav 201. Tom qab ntawd yuav muaj plaub qhov lus qhia ntxiv, qee qhov yog hais txog kev lees paub thiab qee qhov hais txog qhov yuav tsum tau ua. Tam sim no koj nkag siab kuv?"
  
  Tej zaum rov qab ua ntej. "Zoo siab".
  
  "Zoo, kuv yog ib tug neeg ntawm ob lub siab. Ib qho los ntawm kev xav tau, ib qho los ntawm kev sib tw. Tej zaum qhov chim ntawm kev npau taws ya ntawm lawv qhov kev sib tshuam. "
  
  "Neeg nees nkaum feeb?" Drake ntsia nws lub moos. "Peb puas tuaj yeem ua qhov no?"
  
  "Rau txhua feeb koj tuaj lig, kuv xaj ib lub hlwb ntawm Ramses kom tua ob tug pej xeem."
  
  Ib zaug ntxiv, lub puab tsaig-poob poob siab, ntshai heev, loj zuj zus. Drake clenched nws lub nrig thaum lub adrenaline sawv.
  
  Marsh hais tias, "Neeg feeb," Marsh rov hais dua. "Los ntawm ... tam sim no."
  
  Drake khiav tawm ntawm lub qhov rooj.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden tau khiav ntawm tus ntaiv thiab mus rau hauv qab daus ntawm lub tsev, Kinimaka ntawm nws nraub qaum. Fury tuav nws thiab ntaus nws zoo li dab ntxwg nyoog tis. Kev npau taws ua rau nws txhais taw nrawm dua thiab yuav luag ua rau nws mus. Nws tus khub Hawaiian grunted, swb thiab sawv yuav luag tsis nres. Nws xav txog nws cov phooj ywg, nyob rau hauv qhov txaus ntshai txaus ntshai, tawg mus rau ntau qhov chaw ntawm lub nroog yam tsis muaj lub tswv yim me ntsis ntawm qhov yuav xav tau, muab lawv tus kheej rau ntawm kab yam tsis muaj lus nug. Nws xav txog tag nrho cov pej xeem nyob ntawd thiab dab tsi lub Tsev Dawb yuav xav tam sim no. Nws yog qhov zoo kom muaj cov txheej txheem, cov phiaj xwm thiab cov qauv ua haujlwm tau zoo, tab sis thaum lub ntiaj teb tiag tiag, kev ua haujlwm tau dhau los ua lub hom phiaj ntawm kev hem thawj - txhua qhov kev twv txiaj tau tawm. Ntawm ko taw ntaiv nws khiav mus rau hauv txoj kev hauv tsev thiab pib khiav. Qhov rooj flashed los ntawm ob sab, feem ntau ntawm lawv unlit. Thaum kawg, ib kab ntawm cov kab tuav tau nrawm nrawm rau nws.
  
  Hayden nthuav nws txhais tes. "Pob".
  
  Tus neeg zov flinched, tab sis tom qab ntawd ua raws, qhov kev txiav txim los ntawm saum toj no twb ncav nws pob ntseg.
  
  Hayden nqa riam phom, xyuas tias nws tau thauj khoom thiab kev nyab xeeb tau tawm, thiab tawg mus rau hauv chav me me.
  
  "Ramses!" - nws qw. "Koj tau ua dab tsi?"
  
  
  Tshooj 6
  
  
  Drake khiav tawm ntawm lub tsev nrog Alicia, May thiab Beau ntawm nws sab. Plaub ntawm lawv twb hws tawm hws. Kev txiav txim emanated los ntawm txhua qhov pore. Bo fished tawm lub xeev-of-the-art GPS navigator los ntawm nws lub hnab ris thiab taw qhia Edison qhov chaw.
  
  "Times Square cheeb tsam," nws hais, kawm txoj kev. "Cia peb hla peb thiab hla Lexington Avenue. Lub taub hau rau Waldorf Astoria. "
  
  Drake tawg rau hauv ib lub kwj deg ntawm lub tsheb. Tsis muaj dab tsi piv rau kev sim cawm lub neej ntawm New York tus tsav tsheb tavxij thaum nws tau mob siab ua kom koj ob txhais ceg ntawm lub hauv caug, thawb mus tom ntej nrog tag nrho nws lub zog. Drake dhia ntawm qhov thib ob kawg, skidding hla pem hauv ntej ntawm lub tsheb tavxij daj nyob ze thiab tsaws ntawm qhov qaij tag nrho. Cov horns roar. Txhua tus tswvcuab ntawm pab pawg tau tswj hwm tus rab yaj phom ntawm txoj kev tawm thiab tam sim no waving nws ncig, xav kom lawv muaj ntau dua. Tab sis lub sij hawm twb nkim lawm. Drake ntsia nws lub moos thaum nws ntog rau ntawm txoj kev.
  
  Kaum xya feeb.
  
  Lawv hla Lexington thiab tom qab ntawd taug kev raws Waldorf, NW nyuam qhuav nres thaum tsheb nkag mus hauv Park Avenue. Drake tau tawm tsam nws txoj hauv kev los ntawm cov neeg coob coob ntawm qhov chaw nres tsheb, thaum kawg tuaj ntsib nrog lub ntsej muag liab npau taws.
  
  "Mloog, phooj ywg, kuv yuav hla ntawm no ua ntej, txawm tias nws tua kuv. Boss bagels yuav txias, thiab tsis muaj txoj hauv kev hauv ntuj txiag teb tsaus uas yuav tshwm sim. "
  
  Drake taug kev ncig tus txiv neej npau taws li Alicia thiab May tau nrawm dhau los sab nraud. Cov cim hloov pauv thiab txoj kev tau pom tseeb. Tam sim no, tau zais lawv cov riam phom, lawv tau txiav txim siab mus rau txoj kev loj tom ntej - Madison Avenue. Ib zaug ntxiv cov neeg coob coob puv ntawm txoj kev taug kev. Bo swb rau hauv 49th, maneuvering ntawm lub tsheb thiab tau txais qhov zoo dua. Hmoov zoo, tam sim no cov tsheb khiav qeeb, thiab muaj qee qhov chaw nruab nrab ntawm lub tsheb bumpers thiab pem hauv ntej fenders. Cov poj niam ua raws Beau thiab ces Drake tau nyob hauv kab.
  
  Cov neeg tsav tsheb tau qw thuam lawv.
  
  Kaum ob feeb.
  
  Yog tias lawv lig dhau lawm, cov neeg ua phem yuav tawm tsam qhov twg? Drake xav tias nws yuav nyob ze Edison. Marsh xav kom cov neeg coob paub tias nws cov lus txib tau ua tiav rau tsab ntawv. Lub qhov rooj qhib lub tsheb ua ntej - tsuas yog vim tus tsav tsheb tuaj yeem - thiab Beau dhia hla lub ru tsev nyob rau lub sijhawm. Alicia tuav lub ntug ntawm tus ncej thiab slammed nws rov qab rau hauv tus txiv neej lub ntsej muag.
  
  Tam sim no lawv tig sab laug, mus txog 5th Avenue thiab tseem muaj neeg coob coob. Beau tau dhau los ntawm qhov phem tshaj plaws zoo li lub hnab tshos ntawm kev hais kwv txhiaj pop, ua raws li Alicia thiab May. Drake nyuam qhuav qw rau txhua tus, nws txoj kev ua siab ntev Yorkshireman tau dhau mus lawm. Ob tug txiv neej thiab poj niam txwv nws txoj kev, cov txiv neej thiab cov poj niam uas tsis quav ntsej txawm tias nws maj nrawm los cawm nws tus kheej txoj sia, txoj sia ntawm nws tus me nyuam, lossis nws tus kheej. Drake thawb nws txoj kev hla, tawm hauv ib tug txiv neej stretched. Tus poj niam nrog tus menyuam ntsia nws mob siab ua kom nws ua txhaum mus txog thaum nws nco qab tias nws tau khiav mus rau qhov twg.
  
  Koj mam li ua tsaug rau kuv tom qab.
  
  Tab sis tau kawg nws yuav tsis paub. Txawm li cas los xij.
  
  Bo tam sim no tua rau sab laug, khiav ntawm Avenue of Americas mus rau 47th Street. Magnolia Bakery dhau mus rau sab xis, ua rau Drake xav txog Mano, thiab tom qab ntawd ntawm qhov uas Hawaii tau kawm los ntawm Ramses. Ob feeb tom qab, thaum lawv tau tawg ntawm 47th Street, Times Square dheev tshwm sim rau lawv sab laug. Nyob rau sab xis ntawm lawv yog Starbucks tsis tu ncua, qhov chaw muaj kev kub ntxhov thiab kab ntawm lub qhov rooj. Drake tau tshuaj xyuas lub ntsej muag thaum nws khiav dhau los, tab sis tsis xav tias yuav tuaj ntsib nrog ib tus neeg raug liam.
  
  Plaub feeb.
  
  Lub sij hawm dhau mus sai dua thiab tseem muaj nuj nqis dua li lub sijhawm kawg ntawm tus txiv neej laus tuag. Nyob rau sab laug, tig mus rau txoj kev taug kev, grey facade ntawm lub tsev so nrog nws cov gilded nkag tau tshwm sim, thiab Beau yog thawj tus nkag mus rau pem hauv ntej qhov rooj. Drake sidestepped lub nra lub laub thiab ib tug txaus ntshai tig daj tsheb tavxij ua raws Mai nyob rau hauv. Lawv tau txais tos los ntawm ib qho chaw dav dav nrog cov ntaub pua plag liab.
  
  Beau thiab Alicia twb nias lub khawm hu rau tus neeg nqa khoom, tuav lawv txhais tes ze rau lawv cov riam phom zais thaum tus neeg saib xyuas saib lawv. Drake tau txiav txim siab qhia nws Pab Pawg SPEAR ID, tab sis qhov ntawd tsuas yog ua rau cov lus nug ntxiv, thiab kev suav rov qab twb dhau mus rau peb feeb kawg. Lub tswb taw qhia tias Alicia lub elevator tuaj txog thiab pab pawg tau nce. Drake tiv thaiv tus tub hluas los ntawm kev koom nrog lawv, thawb nws tawm nrog lub xibtes qhib. Ua Vajtswv tsaug nws ua haujlwm vim hais tias tom ntej no taw tes yuav tau ib lub nrig clenched.
  
  Pab neeg plaub-tus txiv neej sib sau ua ke thaum lub tsheb tau nce, nres nws txoj kev txav thiab kos nws cov riam phom. Thaum lub qhov rooj qhib, lawv nchuav tawm, nrhiav chav 201. Tam sim ntawd, ib tug flurry ntawm nrig thiab ob txhais taw tshwm rau ntawm lawv, shocking txawm Bo.
  
  Ib tug tau tos.
  
  Drake flinched raws li lub nrig txuas saum nws lub qhov muag, tab sis tsis quav ntsej qhov mob ntawm qhov mob. Ib tug neeg txhais ko taw sim ntes nws tus kheej, tab sis nws tawm mus. Tib daim duab txav mus deb thiab ncig Alicia, slamming nws lub cev rau hauv lub plaster phab ntsa. Mai nres lub tshuab nrog nws txhais tes tsa, thiab tom qab ntawd Bo unleashed ib-ob punch ceev uas nres tag nrho cov momentum thiab coj tus attacker rau nws lub hauv caug.
  
  Drake dhia thiab xuas nrig ntaus nrog tag nrho nws lub zog. Lub sij hawm twb tas lawm. Daim duab, ib tug txiv neej stocky nyob rau hauv ib lub tsho tuab, shuddered nyob rau hauv lub Yorkshireman lub tshuab, tab sis qee yam tswj kom deflect qhov muaj zog tshaj ntawm nws. Drake poob rau ntawm nws sab, poob nws qhov sib npaug.
  
  "Punching bag," Maiv hais. "Nws yog ib lub hnab xuas nrig ntaus. Positioned kom qeeb peb. "
  
  Bo tsav tsheb nyuaj dua ua ntej. "Nws yog kuv li. Koj puas mus."
  
  Drake dhia hla lub hauv caug daim duab, tshawb xyuas cov lej hauv chav. Tsuas muaj peb chav sab laug mus rau lawv qhov chaw, thiab lawv muaj ib feeb sab laug. Lawv tseem nyob hauv vib nas this kawg. Drake nres sab nraum chav thiab ncaws lub qhov rooj. Tsis muaj dab tsi tshwm sim.
  
  Maiv muab nws tso tseg. "Txiv."
  
  Ib lub tshuab siab heev thiab tsob ntoo tawg, qhov thib ob thiab tus ncej tawg. Drake hnoos. "Qhov ntawd yuav tsum tsis muaj zog rau koj."
  
  Sab hauv, lawv nthuav tawm, riam phom kos thiab tshawb nrhiav sai, tab sis cov khoom uas lawv tab tom nrhiav tau pom tseeb heev. Nws tau pw hauv nruab nrab ntawm lub txaj - daim duab A4 glossy. Alicia taug kev mus rau lub txaj, saib ib ncig.
  
  Mai hais tias "Lub chav tsis muaj dab tsi," Mai hais. "Kuv twv tsis muaj cov thawj coj."
  
  Alicia sawv ntawm ntug txaj, saib thiab ua pa qis. Nws tuav nws lub taub hau thiab quaj qw thaum Drake koom nrog nws.
  
  "Au kuv tus Vajtswv. Qhov no yog dab tsi-"
  
  Nws raug kev cuam tshuam los ntawm kev hu xov tooj. Drake taug kev ncig lub txaj, mus rau hmo ntuj thiab tuav lub xov tooj ntawm lub lever.
  
  "Yog!"
  
  "Ah, Kuv pom koj ua nws. Nws tsis tuaj yeem yooj yim. "
  
  "Lub Peb Hlis! Koj vwm vwm. Koj puas tau tso peb daim duab ntawm lub foob pob? Fucking yees duab?
  
  "Yog. Koj thawj qhov tsis paub. Vim li cas koj ho xav tias kuv yuav cia koj muaj qhov tiag? Yog li ruam. Xa qhov no rau koj cov thawj coj thiab cov qe taub hau. Lawv mam li xyuas cov naj npawb serial thiab tag nrho cov no. Canisters ntawm plutonium E. Fissile khoom. Nws yog ib qho tho txawv, tiag tiag. Cov lus qhia tom ntej no yuav ua tau ntau dua. "
  
  Lub sijhawm ntawd, Bo nkag mus hauv chav. Drake vam tias nws yuav rub tus txiv neej Punch nrog nws, tab sis Beau kos ib txoj kab kev xav los ntawm nws cov hlab ntsha carotid. "Nws tua tus kheej," tus txiv neej Fabkis hais hauv lub suab uas xav tsis thoob. "Suicide Pill."
  
  Crap.
  
  "Koj pom?" Marsh hais. "Peb mob hnyav heev."
  
  "Thov, Marsh," Drake sim. "Cia li qhia peb yam koj xav tau. Peb yuav ua tam sim no, damn nws. "
  
  "Auj, kuv paub tseeb tias koj yuav. Tab sis peb yuav tso qhov ntawd rau yav tom ntej, puas yog? Yuav ua li cas txog qhov no? Khiav rau lub ntsiab lus thib ob. Qhov kev sib tw no ua kom zoo dua thiab nyuaj dua. Koj muaj nees nkaum feeb mus rau lub tsev noj mov Marea. Los ntawm txoj kev, qhov no yog Italian tais thiab lawv ua ib tug heev qab Nduyu calzone, ntseeg kuv. Tab sis cia peb tsis txhob nyob ntawd, kuv cov phooj ywg, vim tias koj yuav pom cov lus qhia no hauv qab chav dej. Txaus siab rau."
  
  "Swamp"-
  
  "Neeg caug feeb".
  
  Txoj kab tuag lawm.
  
  Drake foom phem, tig ib ncig thiab khiav ceev li nws ua tau.
  
  
  Tshooj 7
  
  
  Tsis muaj lwm txoj kev xaiv, Torsten Dahl thiab nws pab neeg txiav txim siab tso lub tsheb thiab tawm mus. Nws xav tsis muaj dab tsi ntau dua li tuav nruj raws li Smith pov lub SUV muaj zog nyob ib ncig ntawm ib nrab lub kaum os tig, lub log tsheb squealing, txav khoom, tab sis New York tsis muaj dab tsi tab sis npau taws ntawm cov cab daj thiab tsheb npav thiab tsheb xauj. Lo lus "Deadlock" tuaj rau Dahl lub siab, tab sis nws tshwm sim txhua hnub, feem ntau ntawm cov hnub, thiab lub horns tseem blaring thiab tib neeg tau qw los ntawm lub qhov rais dov. Lawv khiav ceev npaum li lawv ua tau, ua raws li cov lus qhia. Lauren thiab Yorgi rub lawv lub tsho tiv thaiv mos txwv. Kensi jogged ntawm Dahl, nws daim di ncauj pouting.
  
  "Kuv yuav muaj txiaj ntsig zoo rau koj," nws hais rau Dahl.
  
  "Tsis muaj".
  
  "Huag tuaj, nws yuav ua li cas thiaj mob?"
  
  "Tsis tau".
  
  "Aw, Torsti-"
  
  "Kenzi, koj tsis tau txais koj damn katana rov qab. Thiab tsis txhob hu kuv tias. Muaj ib tug poj niam vwm muab lub npe menyuam yaus rau kuv yog qhov phem txaus. "
  
  "Aw yeah? Ib yam li koj thiab Alicia puas tau... koj puas paub?"
  
  Smith qw nrov nrov thaum lawv hla lwm qhov kev sib tshuam, pom cov neeg taug kev thiab cov neeg caij tsheb kauj vab taug kev ntawm lub teeb ntsuab, lawv txhua tus tuav lawv lub neej hauv lawv txhais tes, tab sis lawv paub tseeb tias lawv tsis yog cov uas yuav raug kev txom nyem niaj hnub no. Lawv tau khiav mus rau txoj kev tom ntej, cov tub rog nyuam qhuav hnov qhov kub ntawm qhov kev sib tw thaum lawv hla ob lub Priuses qeeb, tsoo lawv daim iav sab. GPS beeped.
  
  Yorgi kwv yees tias "Piv feeb mus rau qhov chaw nres nkoj," Yorgi kwv yees. "Peb yuav tsum qeeb."
  
  "Kuv yuav qeeb hauv peb," Smith snapped. "Tsis txhob taw qhia kuv txoj haujlwm rau kuv."
  
  Dahl muab Kenzie Glock thiab rab yaj phom Hong Kong - tsis muaj txoj haujlwm yooj yim, tsis yooj yim kom ua tiav tsis pub leej twg paub hauv New York. Nws winced li nws ua li no. Tawm tsam nws qhov kev txiav txim zoo dua, lawv tau xyaum yuam kom lees txais tus neeg sawv cev tsis ncaj ncees. Nws yog ib hnub txawv txawv, thiab tag nrho cov kev ntsuas, txawm tias qhov xav tau, yuav tsum tau ua. Thiab, qhov tseeb, nws tseem xav tias lawv yuav muaj kev sib raug zoo, ib yam li cov tub rog sib luag, uas ua rau nws muaj kev ntseeg siab.
  
  Nws ntseeg tias lawv tuaj yeem cawm Bridget Mackenzie, txawm tias nws tawm tsam nyuaj npaum li cas.
  
  Smith tam sim no hla ob txoj kev tsheb khiav, txhuam nws lub xub pwg nyom tawm tsam F150, tab sis txuas ntxiv tsav tsheb yam tsis saib rov qab. Thaum lub sijhawm dhau mus, lawv tsis tuaj yeem them taus qhov kev lom zem, thiab huab cua txaus ntshai dai rau lawv txhais tau tias lawv raug yuam kom mus rau hauv txhua lub sijhawm.
  
  Dahl cocked rauj ntawm nws riam phom. Nws hais tias "Lub tsev khaws khoom tsawg dua li ib feeb," nws hais. "Vim li cas lub ntuj raug txim tsis kho tag nrho cov qhov dej?"
  
  Smith txaus siab rau nws. Txoj kev yog qhov kawg, rutted, treacherous stretch qhov twg cov tsheb maj mam taug kev nyob ib ncig ntawm lub qhov dej tsis sib xws thiab cov kev ua haujlwm tau tshwm sim txhua lub sijhawm, zoo li tsis muaj kev cuam tshuam rau lub sijhawm nruab hnub lossis kev tsheb khiav ceev. Nws yeej yog dev rau dev, thiab tsis yog ib tug tib neeg xav pab lwm tus.
  
  Lawv sai sai navigated lub GPS thiab tsom rau lub xub ntiag. Lub freshness ntawm thaum ntxov sawv ntxov xa shivers down lawv liab qab daim tawv nqaij, ceeb toom lawv tag nrho hais tias nws tseem ntxov. Hnub ci lim los ntawm kev tawg hauv cov huab, tig cov docks thiab cov dej nyob ze ntawm cov xim daj ntseg. Cov neeg uas Dahl tuaj yeem pom tau ua lawv txoj haujlwm ib txwm muaj. Nws tau xav txog qhov chaw nres nkoj kom tsaus ntuj thiab dingy, tab sis lwm yam tshaj li lub tsev khaws khoom, nws huv si thiab tsis tshua muaj neeg coob. Thiab nws tsis yog tibneeg hu tauj coob, txij li cov chaw xa khoom tseem ceeb tau hla lub hiav txwv hauv New Jersey. Txawm li cas los xij, Dahl pom cov thawv loj loj thiab lub nkoj ntev, dav dav zaum tsis muaj zog ntawm cov dej, thiab cov thawv loj loj, pleev xim xiav, uas tuaj yeem khiav raws lub pier ntawm txoj kev tsheb ciav hlau thiab sau lawv cov thawv siv cov khoom sib kis.
  
  Nyob rau sab laug yog warehouses, nrog rau ib lub tshav puam uas muaj ci ntsa iab. Dahl taw rau ib lub tsev ib puas thiab tsib caug ko taw deb.
  
  "Nov yog peb tus tub. Smith, Kenzi, tuaj pem hauv ntej. Kuv xav Lauren thiab Yorgi qab peb. "
  
  Nws tau taug kev deb, tam sim no tsom ntsoov, tsom mus rau kev tawm tsam ib qho kev tawm tsam tom qab lawv ua ntej lawv tsiv mus rau lwm qhov ... thiab tom qab ntawd, kom txog thaum npau suav phem no dhau los thiab nws rov qab mus rau nws tsev neeg. Cov qhov rooj pleev xim tshiab tau muab tso rau ntawm ib sab ntawm lub tsev, thiab Dahl ntsia thaum nws pom thawj lub qhov rais.
  
  "Nqe chaw ua haujlwm. Wb sim tus tom ntej."
  
  Ob peb feeb dhau los thaum pab pawg nkag mus rau sab ntawm lub tsev, riam phom kos, kuaj xyuas qhov rais tom qab qhov rais, qhov rooj tom qab qhov rooj. Dahl tau sau tseg nrog kev poob siab tias lawv tau pib nyiam cov neeg ua haujlwm hauv zos. Nws tsis xav hem lawv tej tsiaj txhu.
  
  "Cia li".
  
  Lawv maj nrawm rau pem hauv ntej, thaum kawg mus txog lub qhov rais thib tsib thiab saib sai. Dahl pom ib qho chaw dav cluttered nrog cardboard thawv thiab ntoo crates, tab sis nyob ib sab ntawm lub qhov rais nws kuj pom ib lub rooj. Plaub tus txiv neej zaum ib ncig ntawm lub rooj, taub hau, zoo li lawv hais lus, npaj thiab xav. Dahl dhia mus rau hauv av thiab zaum, tsa nws nraub qaum rau ntawm phab ntsa.
  
  "Peb nyob zoo?" Smith nug.
  
  "Tej zaum," Dahl hais. "Nws tuaj yeem tsis muaj dab tsi ... tab sis -"
  
  "Kuv tso siab rau koj," Kenzi hais nrog ib tug hint ntawm sarcasm. "Koj coj, kuv yuav ua raws li," Ces nws tshiav nws lub taub hau. "Koj puas yog neeg vwm tiag tiag? Cia li maj nrawm rau hauv qhov ntawd thiab pib tua ua ntej?"
  
  Ib tug txiv neej los ze, saib rau sab ntawm lawv. Dahl tsa nws HK thiab tus txiv neej khov, tsa nws txhais tes saum huab cua. Qhov kev txiav txim siab tau ua tsuas yog vim hais tias tus txiv leej tub nyob rau hauv txoj kab ncaj nraim ntawm kev pom ntawm txhua tus neeg hauv lub tsev khaws khoom. Tsawg tshaj li ib pliag dhau los ua ntej Dal sawv, spun ncig, thiab slammed nws lub xub pwg mus rau sab nrauv. Smith thiab Kensi nrog nws, nyeem nws cov kev xav.
  
  Thaum Dahl nkag mus rau hauv lub warehouse dav, plaub tug txiv neej dhia saum rooj. Cov riam phom nteg nyob rau ntawm lawv sab, thiab tam sim no lawv muab tso tseg, tua indiscriminately ntawm cov neeg tuaj txawv teb chaws. Cov mos txwv ya mus txhua qhov chaw, tsoo lub qhov rais thiab hla lub qhov rooj. Dahl nquab taub hau, dov, tawm, tua. Cov txiv neej ntawm lub rooj tau thim rov qab, tua rov qab, tua lawv lub xub pwg nyom thiab txawm nyob nruab nrab ntawm lawv ob txhais ceg thaum lawv khiav. Tsis nyob qhov twg muaj kev nyab xeeb. Random phom phom puv qhov chaw cavernous. Dahl leaned ntawm ob lub luj tshib kom txog rau thaum nws mus txog lub rooj thiab tig nws, siv nws los ua daim thaiv. Ib qho kawg tau tawg raws li cov mos txwv loj caliber hla dhau txoj cai.
  
  "Crap".
  
  "Koj puas sim tua kuv?" Kenzi yws.
  
  Tus loj Swede hloov tactics, khaws lub rooj loj, thiab ces tso rau saum huab cua. Lub ntog ntug ntes ib tug txiv neej lub pob taws, xa nws ya thiab xa nws rab phom ya. Raws li Dal tab tom sai sai, Kensi lub suab ua rau nws qeeb.
  
  "Cia li ceev faj nrog cov me bastards. Kuv tau ua haujlwm thoob plaws hauv Middle East thiab pom ntau txhiab tus hnav ris tsho. "
  
  Dahl hesited. "Kuv tsis xav tias koj tuaj yeem tsuas yog-"
  
  Qhov tawg tau ua rau cov phab ntsa ntawm lub tsev khaws khoom. Tus Swede ya tawm ntawm nws txhais taw, ya mus rau saum huab cua thiab poob rau hauv lub qhov rais uas twb tawg lawm. Lub suab nrov dawb puv nws lub taub hau, ib lub suab nrov nrov hauv nws pob ntseg, thiab ib pliag nws tsis pom dab tsi. Thaum lub sijhawm nws lub zeem muag pib pom tseeb, nws pom tau tias Kensi tau zaum ntawm nws xub ntiag, patting nws ob sab plhu.
  
  "Wake up, txiv neej. Nws tsis yog tag nrho lub cev, tsuas yog grenade. "
  
  "Aw. Zoo, nws ua rau kuv zoo siab. "
  
  "Qhov no yog peb lub sijhawm," nws hais. "Lub concussion khob nws cov phooj ywg idiots tawm ntawm lawv ko taw ib yam nkaus."
  
  Dahl tawm tsam nws ob txhais taw. Smith nyob ntawm nws ko taw, tab sis Lauren thiab Yorgi zaum ntawm lawv lub hauv caug, lawv ntiv tes nias rau lawv lub tuam tsev. Dahl pom tias cov neeg phem tau pib los rau lawv lub siab. Ceev nrooj pricked nws zoo li tus pin tho ib daim nqaij tenderized. Kev tsa nws rab phom, nws tau rov qab tua dua, tab sis tau tswj hwm qhov mob ntawm ib tus neeg ua phem uas tau nce siab thiab saib thaum tus txiv neej ob npaug thiab poob.
  
  Smith rushed dhau los. "Cuaj nws."
  
  Dahl coj tus thawj coj. Kensi nyem tawm qhov txhaj tshuaj ntawm ib sab ntawm nws. Ob tug neeg phem uas tseem tshuav tau tig lub ces kaum, thiab Dahl paub tias lawv tab tom mus rau qhov tawm. Nws qeeb ib pliag, tom qab ntawd tig tib lub ces kaum, ua tib zoo tua, tab sis nws cov mos txwv tsuas yog tsoo huab cua thiab pob zeb. Lub qhov rooj qhib dav.
  
  Lub grenade bounced rov qab rau hauv.
  
  Tam sim no qhov tawg tau muab, pab pawg SPIR tau npog thiab tos kom cov shrapnel hla lawv los ntawm. Cov phab ntsa co co thiab tawg nyob rau hauv cov kev cuam tshuam muaj zog. Tom qab ntawd lawv nyob ntawm lawv ko taw, nyem los ntawm lub qhov rooj mus rau hauv lub vaj tse thiab mus rau hnub ci.
  
  Smith hais tias, "Nws yog ib teev sawv ntxov," Smith hais.
  
  Dahl ntsia ntawm qhov taw qhia, pom ob daim duab khiav, thiab tom qab lawv Hudson, ua rau Upper Bay. "Bullshit, lawv tej zaum yuav muaj speedboats."
  
  Kensi poob rau ib lub hauv caug, ua tib zoo tsom. "Tom qab ntawd peb yuav coj-"
  
  "Tsis yog," Dahl txo lub chim ntawm nws riam phom. "Koj tsis pom cov pej xeem nyob ntawd?"
  
  "Zubi," nws foom phem rau hauv Hebrew, ib hom lus Dahl tsis nkag siab. Ua ke, Smith, Kenzie thiab Swede pib nrhiav. Cov neeg phem tau ua sai sai; lawv yuav luag ntawm lub pier. Kenzi cuam tshuam los ntawm kev tua nws HK rau saum huab cua, cia siab tias cov pej xeem yuav khiav tawm lossis nkaum.
  
  "Koj tuaj yeem ua tsaug rau kuv tom qab peb txuag hnub," nws hais.
  
  Dahl pom tias txoj hauv kev tau qhib ua ntej nws. Ob tus neeg phem tau sawv siab tiv thaiv cov dej tom qab, lub hom phiaj zoo heev, thiab Kenzi txoj kev siv hluav taws xob tau tshem tawm txoj hauv kev rau lawv. Nws maj mam muab lub pob tw rau nws lub xub pwg nyom, ua tib zoo tsom. Smith ua raws li ib sab ntawm nws.
  
  Cov neeg phem tau tig los ua kev xyaum telepathy, twb tua. Dahl tseem tsom ntsoov raws li cov hlau lead whistled ntawm cov spearmen. Nws lub mos txwv thib ob ntaus lub hom phiaj hauv siab, qhov thib peb - hauv pliaj, raws nraim hauv nruab nrab. Tus txiv neej ntog, twb tuag lawm.
  
  "Cia ib tug ciaj sia," Lauren lub suab los ntawm nws lub pob ntseg.
  
  Smith raug rho tawm haujlwm. Cov neeg phem kawg tau dhia mus rau sab, cov mos txwv grazing nws lub tsho thaum Smith kho nws tus kheej. Nrog rau kev txav ceev, tus neeg ua phem pov rau lwm qhov grenade - lub sijhawm no ntawm lub pier nws tus kheej.
  
  "Tsis muaj!" Dahl tua tsis tau dab tsi, nws lub siab dhia mus rau hauv caj pas.
  
  Lub foob pob me me tawg nrog lub suab nrov, lub suab nrov nrov nrov thoob plaws cov chaw nres nkoj. Dahl nkaum hauv qab lub thawv rau ib pliag, thiab tom qab ntawd dhia rov qab - tab sis nws lub zog hloov pauv thaum nws pom tias tam sim no nws tsis yog tus neeg ua phem ntxiv uas nws yuav tsum txhawj txog.
  
  Ib qho ntawm cov thawv cranes raug puas tsuaj ntawm lub hauv paus los ntawm kev tawg thiab tilted txaus ntshai hla tus dej. Lub suab sib tsoo, tearing hlau heralded lub imminent collapse. Cov neeg tau ntsia thiab pib khiav tawm ntawm tus ncej siab.
  
  Tus neeg phem tau tawm lwm lub grenade.
  
  "Tsis yog lub sijhawm no, idiot." Smith twb nyob rau hauv ib lub hauv caug, squinting raws qhov pom. Nws rub tus txhais, saib cov neeg ua phem kawg lub caij nplooj zeeg ua ntej nws tuaj yeem rub tus pin ntawm lub grenade.
  
  Tab sis lub crane tsis tuaj yeem nres. Tilting thiab collapsing raws tag nrho ntev ntawm thav duab, cov hlau hnyav scaffolding poob rau ntawm lub pier, rhuav tshem tus ncej thiab tig lub tsev me me uas nws tau poob rau hauv plua plav. Cov thawv ntim tau puas lawm thiab thawb rov qab ob peb taw. Qws thiab crossbars ntawm hlau ya mus, thaws tawm hauv av zoo li kev sib tw tuag. Lub teeb xiav ci qhov loj ntawm txoj kev teeb pom kev ntawm Smith thiab Dahl-ib yam dab tsi uas tuaj yeem cuam tshuam lawv ib nrab yog tias nws tau tsoo nws-thiab nres ob peb taw ntawm qhov chaw Lauren thiab Yorgi sawv nrog lawv nraub qaum mus rau lub tsev khaws khoom.
  
  "Tsis muaj kev txav mus los." Kensi coj lub hom phiaj ntawm cov neeg ua phem, ua ob zaug. "Nws tuag heev."
  
  Dahl sau nws cov kev xav thiab saib ib ncig ntawm cov chaw nres nkoj. Kev kuaj ceev tau pom tias, hmoov zoo, tsis muaj leej twg raug mob los ntawm lub thawv crane. Nws muab nws tus ntiv tes rau nws lub caj pas microphone.
  
  "Lub koob yees duab tau tawm," nws hais. "Tab sis lawv tag nrho tuag lawm."
  
  Lauren rov qab los. "Okay, kuv yuav dhau mus."
  
  Kenzi txhais tes so ntawm Dahl lub xub pwg nyom. "Koj yuav tsum cia kuv txhaj tshuaj. Kuv yuav tsoo tus neeg phem ntawd lub hauv caug; ces peb yuav ua rau nws tham, ib txoj kev los yog lwm yam. "
  
  "Risk heev." Dahl nkag siab vim li cas nws tsis nkag siab qhov no. "Thiab nws tsis ntseeg peb tuaj yeem coj nws los tham hauv lub sijhawm luv peb muaj."
  
  Kensi huffed nyob rau hauv annoyance. "Koj hais sawv cev rau Tebchaws Europe thiab Amelikas. Kuv yog Israeli."
  
  Lauren rov qab los ntawm comms. "Peb yuav tsum mus. Lub koob yees duab tau pom nyob ntawd. Tsis zoo."
  
  Dahl, Smith thiab Kenzie nyiag lub tsheb nyob ze, xav tias yog tias nws tsuas siv lawv tsib feeb ntev dua li taug kev, lub sijhawm txuag yuav ntau dua qhov tseem ceeb.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Drake slammed rau hauv lub pob zeb ntawm 47th Street, sab laug, tsuas yog kaum yim feeb ntawm lub moos. Lawv tam sim ntawd khiav mus rau hauv ib qho teeb meem.
  
  "Seventh, Yim los yog Broadway?" Maiv qw.
  
  Bo yoj GPS ntawm nws. "Marea nyob ze rau Central Park."
  
  "Yog, tab sis txoj kev twg ua rau peb dhau los?"
  
  Lawv hovered ntawm txoj kev taug kev raws li lub vib nas this zuam tawm, paub tias lub Peb Hlis tab tom npaj tsis yog lub foob pob nuclear xwb, tab sis kuj pab pawg uas yuav coj ob tug neeg pej xeem txoj sia rau txhua feeb lawv tau lig rau qhov kev sib tham tom ntej.
  
  "Broadway ib txwm tsis khoom," Drake hais. "Cia peb ua lub yim."
  
  Alicia ntsia nws. "Yuav ua li cas lub ntuj raug txim koj yuav paub?"
  
  "Kuv hnov txog Broadway. Tsis txhob hnov qab txog Lub Yim Hli. "
  
  "Auj, ncaj ncees txaus. Qhov twg-"
  
  "Tsis muaj! Nov yog Broadway!" Beau dheev quaj qw hauv nws cov suab paj nruag yuav luag. "Lub tsev noj mov yog nyob rau saum toj kawg nkaus ... yuav luag."
  
  "Yuav luag?"
  
  "Nrog kuv!"
  
  Bo tau tawm zoo li ib puas-meter sprinter, dhia hla lub tsheb nres zoo li nws tsis nyob ntawd. Drake, Alicia, thiab May tau ua raws li nws lub luj taws, tig sab hnub tuaj mus rau Broadway thiab kev sib tshuam qhov twg Times Square shimmered thiab shimmered thiab disdained nws flickering qhia.
  
  Ib zaug ntxiv, cov neeg coob coob pom tias nws nyuaj rau kev tawg mus, thiab dua Beau coj lawv mus rau ntawm txoj kev. Txawm nyob ntawm no muaj cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi, tig rov qab, ntsia ntawm cov tsev siab thiab cov ntawv tshaj tawm, lossis sim txiav txim siab seb puas yuav pheej hmoo rau lawv lub neej thiab maj hla txoj kev tsis khoom. Cov neeg coob coob tau txais txiaj ntsig los ntawm cov neeg muag khoom muab daim pib pheej yig rau ntau yam Broadway qhia. Cov lus ntawm tag nrho cov xim puv huab cua, ib qho yuav luag dhau, sib xyaw ua ke. Muaj tsawg tus neeg tsis muaj tsev nyob, tab sis cov neeg uas hais lus rau lawv tau tawm suab nrov nrov thiab nquag pub nyiaj pub dawb.
  
  Ua ntej yog Broadway, puv nrog New Yorkers thiab cov neeg tuaj xyuas, dotted nrog kev hla kev, thiab kab nrog cov khw muag khoom muaj yeeb yuj thiab cov khw noj mov nrog lawv dai, teeb pom kev zoo thiab cov duab A-ncej. Passersby yog qhov muag plooj li Drake thiab nws sab ntawm pab pawg SPEAR tau sib tw.
  
  Kaum tsib feeb.
  
  Bo ntsia rov qab rau nws. "Lub GPS hais tias nws yog nees nkaum ob feeb taug kev, tab sis txoj kev taug kev muaj neeg coob heev uas txhua tus neeg taug kev tib yam."
  
  "Tom qab ntawd khiav," Alicia hais rau nws. "Wag koj tus Tsov tus tw loj. Tej zaum nws yuav ua rau koj txav nrawm dua. "
  
  Ua ntej Beau tuaj yeem hais dab tsi, Drake xav tias nws lub plawv twb poob qis dua. Txoj kev tom ntej raug thaiv tag nrho hauv ob qho kev qhia, feem ntau yog cov tsheb tavxij daj. Lub fender tawg tau tshwm sim, thiab cov neeg uas tsis tau sim zam nws maj mam txav lawv lub tsheb kom zoo dua. Txoj kev taug kev ntawm ob sab tau puv nrog cov neeg.
  
  "Lub ntuj raug txim."
  
  Tab sis Bo tsis txawm qeeb. Lub teeb dhia tau nqa nws mus rau lub pob tw ntawm lub tsheb tavxij nyob ze, thiab tom qab ntawd nws tau khiav raws nws lub ru tsev, dhia mus rau lub hood thiab khiav mus rau lwm qhov hauv kab. Tej zaum yuav ua raws li sai sai, ua raws li Alicia, tawm hauv Drake qab kom raug qw thiab tawm tsam los ntawm cov tswv tsheb.
  
  Drake raug yuam kom mloog zoo tshaj li qub. Tsis yog tag nrho cov tshuab no zoo ib yam, thiab lawv cov hlau hloov, qee qhov txawm tias maj mam dov rau pem hauv ntej. Kev sib tw nruj, tab sis lawv dhia ntawm lub tsheb mus rau lub tsheb, siv txoj kab ntev mus ua ntej. Coob leej ntsia ntawm ob sab. Nws yog qhov zoo uas tsis muaj leej twg thab lawv ntawm no thiab lawv tuaj yeem pom txoj kev sib tshuam ntawm Broadway thiab 54th, ces 57th txoj kev. Thaum lub tsheb tsoo tau yooj yim, Bo dov tawm ntawm lub tsheb kawg thiab rov pib nws txoj kev khiav ntawm nws tus kheej, Mai ntawm nws. Alicia ntsia rov qab rau Drake.
  
  "Tsuas kuaj xyuas seb koj puas tau poob los ntawm qhov qhib qhov rooj nyob tom qab."
  
  "Yog, nws yog qhov kev xaiv pheej hmoo. Kuv tsuas yog ua tsaug uas tsis muaj kev hloov pauv thaum ntawd. "
  
  Dhau ntawm lwm qhov kev sib tshuam thiab 57th Street, cov cement mixers, xa cov tsheb thauj khoom thiab cov teeb meem liab-thiab-dawb tau lined. Yog tias pab neeg xav tias lawv tau ua tiav, lossis tias qhov kev khiav no yuav ncaj nraim li yav dhau los, lawv cov kev xav tau tawg sai sai.
  
  Ob tug txiv neej tawm hauv qab lub tsheb thauj khoom, phom taw ncaj qha rau cov neeg khiav. Drake tsis nco ib tug yeej. Kev sib ntaus sib tua tsis tu ncua, xyoo ntawm kev sib ntaus sib tua tau ua rau nws lub siab mus rau qhov siab tshaj plaws thiab khaws cia lawv nyob ntawd - nees nkaum plaub teev hauv ib hnub. Menacing cov ntaub ntawv tam sim ntawd tshwm sim, thiab tsis muaj hesitation, nws rushed headlong ntawm lawv, txoj cai nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub tsheb cement. Ib tug rab yaj phom ya mus rau sab nrog lub suab nrov, thiab lwm tus tau daig hauv qab ntawm ib tug txiv neej lub cev. Drake staggered rov qab thaum lub tshuab ntaus sab ntawm nws pob txha taub hau. Tom qab lawv, nws hnov qhov kev sib tsoo ntawm lub log ntawm lub tsheb cement thaum nws nres nrawm, thiab nws cov neeg tsav tsheb tau cog lus ...
  
  Nws pom ib lub cev grey loj tig los ntawm nws ...
  
  Thiab kuv hnov Alicia ntshai qw.
  
  "Matt!"
  
  
  LUB SIJ HAWM
  
  
  Drake tsuas tuaj yeem saib thaum lub tsheb tawm ntawm kev tswj hwm tig los ntawm nws. Cov neeg tawm tsam tsis thim rov qab rau ib pliag, da dej nws nrog lub lawg ntawm lub tshuab, vim lawv tsis txhawj xeeb txog lawv tus kheej kev nyab xeeb. Nws raug ntaus hauv caj pas, hauv siab thiab hnub ci plexus. Nws saib lub cev viav vias thiab ncaws thaum nws ya ncaj qha hla nws lub taub hau.
  
  Thawj tus neeg ua phem tau poob rov qab, ntog, thiab raug ntaus los ntawm ib lub log, qhov cuam tshuam nws nraub qaum thiab xaus nws qhov kev hem thawj. Qhov thib ob blinked, zoo li yog stunned los ntawm Drake lub audacity, ces tig nws lub taub hau ntawm lub rov qab los ntawm lub tsheb.
  
  Lub suab ntub dej tau txaus. Drake paub tias nws tau tawm ntawm nws qhov tob, thiab tom qab ntawd pom thawj tus neeg phem lub pob txha taub hau tsoo hauv qab lub log zawv zawg thaum lub tsheb lub cev swung ncig saum nws. Tus ncej yog flattened, nws tsuas muaj kev cia siab. Rau qhov sib cais thib ob, qhov tsaus ntuj nqos txhua yam, txawm tias lub suab. Lub hauv qab ntawm lub tsheb thauj mus los saum toj no, qeeb, qeeb, thiab tom qab ntawd tuaj nres sai.
  
  Alicia txhais tes mus txog hauv qab nws. "Koj puas nyob zoo?"
  
  Drake dov mus rau nws. "Zoo dua li cov txiv neej."
  
  Beau tos, yuav luag shuffling nws txhais taw thaum nws ntsia nws lub moos. "Thiab plaub feeb!"
  
  Tshav, bruised, khawb thiab battered, Drake yuam nws lub cev ua haujlwm. Lub sijhawm no Alicia nyob nrog nws, zoo li nws paub tias nws tuaj yeem siv sijhawm so tom qab lub sijhawm ze. Lawv tuav cov neeg coob coob ntawm cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi, nrhiav Central Park South thiab Marea ntawm ntau lwm lub tsev noj mov.
  
  Tej zaum tau taw qhia rau daim paib, uas yog qhov tseem ceeb rau New York.
  
  Bo khiav ua ntej. Drake thiab lwm tus tau ntes nws ntawm lub qhov rooj. Cov neeg ua haujlwm saib xyuas lawv, ntawm lawv qhov tsos tsis zoo, ntawm lawv lub tsho hnyav, thiab thim rov qab. Nws pom tseeb ntawm nws lub qhov muag tias nws tau pom kev puas tsuaj thiab kev txom nyem ua ntej.
  
  "Tsis txhob txhawj," Drake hais. "Peb yog Askiv."
  
  Maiv xa ib tug glare nyob rau hauv nws cov kev taw qhia. "Japanese".
  
  Thiab Bo ncua nws txoj kev tshawb nrhiav rau cov txiv neej chav nrog tsa muag muag. "Qhov tseeb tsis yog lus Askiv."
  
  Drake khiav zoo li nws ua tau los ntawm lub tsev noj mov tseem kaw, ntaus lub rooj zaum thiab lub rooj ntawm txoj kev. Cov txiv neej lub chav dej me me, tsuas yog muaj ob lub tso zis thiab chav dej xwb. Nws ntsia hauv qab lub tais.
  
  "Tsis muaj dab tsi nyob ntawm no," nws hais.
  
  Beauregard lub ntsej muag pom kev nruj. Nws tuav cov nyees khawm ntawm nws lub moos. "Lub sij hawm dhau".
  
  Tus neeg tos txais uas sawv ze ze dhia thaum lub xov tooj nrov. Drake nthuav nws txhais tes rau nws. "Tsis txhob maj. Thov siv koj lub sijhawm."
  
  Nws xav tias nws tuaj yeem khiav tawm, tab sis nws qhov kev txiav txim siab sab hauv tau coj nws mus rau hauv lub raj. Lub sijhawm ntawd, Alicia tawm ntawm cov poj niam chav dej nrog kev txhawj xeeb ntawm nws lub ntsej muag. "Nws tsis nyob ntawd. Peb tsis muaj qhov ntawd!"
  
  Drake flinched zoo li nws tau raug ntaus. Nws ntsia ib ncig. Puas muaj lwm chav dej hauv lub tsev noj mov me me no? Tej zaum lub cubicle rau cov neeg ua haujlwm? Lawv yuav tau rov xyuas dua, tab sis tus neeg tos qhua twb tau xov tooj lawm. Nws ob lub qhov muag flickered ntawm Drake thiab nws hais kom tus hu tos.
  
  "Nov yog ib tug txiv neej hu ua Marsh. Rau koj."
  
  Drake frowned. "Nws puas tau hu kuv los ntawm lub npe?"
  
  "Nws hais lus Askiv." Tus waitress shrugged. "Qhov ntawd yog txhua yam nws hais."
  
  Bo nyob ib sab ntawm nws. "Thiab vim tias koj tau yooj yim tsis meej pem, kuv tus phooj ywg, nws yog koj."
  
  "Ua rau koj noj qab haus huv".
  
  Drake mus txog rau nws lub xov tooj, ib txhais tes rub nws sab plhu raws li nthwv dej ntawm qaug zog thiab nro ntxuav nws. Yuav ua li cas lawv ua tsis tau tam sim no? Lawv tau kov yeej txhua yam teeb meem, thiab tseem Marsh tseem tuaj yeem ua si nrog lawv hauv qee txoj kev.
  
  "Yog?"
  
  "Lub Peb Hlis ntawm no. Tam sim no qhia kuv seb koj pom dab tsi?"
  
  Drake qhib nws lub qhov ncauj, ces ceev nrooj kaw. Cov lus teb yog dab tsi? Tej zaum Marsh tau xav txog lo lus "tsis muaj dab tsi." Tej zaum...
  
  Nws nres, tsis kam teb los teb.
  
  "Qhia rau kuv tias koj pom dab tsi, lossis kuv yuav muab kev txiav txim tua ob tus neeg New York hauv feeb tom ntej."
  
  Drake qhib nws lub qhov ncauj. Damn nws! "Peb pom-"
  
  Maiv txawm khiav tawm ntawm tus poj niam lub chav da dej, plam ntawm cov vuas ntub thiab ntog rau ntawm nws sab. Clutched nyob rau hauv nws txhais tes yog ib lub hnab ntawv me me dawb. Beau nyob ntawm nws sab hauv qhov sib cais thib ob, khaws lub hnab ntawv thiab muab rau Drake. Maiv pw hauv pem teb, ua pa hnyav heev.
  
  Alicia ntsia nws lub qhov ncauj qhib. "Koj pom qhov no qhov twg, Sprite?"
  
  "Koj tau ua qhov lawv hu ua 'tub saib', Taz. Thiab qhov no yuav tsum tsis txhob xav tsis thoob rau leej twg, txij li koj yog peb feem peb ntawm ib tug txiv neej lawm. "
  
  Alicia seethed nrog npau taws nyob rau hauv silence.
  
  Drake hnoos thaum nws qhib lub hnab ntawv. "Peb... pom... qhov no... damn flash drive, Marsh. Damn, yawg, qhov no yog dab tsi?"
  
  "Txoj haujlwm zoo. Txoj hauj lwm zoo heev. Kuv poob siab me ntsis, tab sis hav, tej zaum lwm zaus. Tam sim no cia li saib ze ntawm USB. Qhov no yog koj qhov kev xeem zaum kawg, thiab zoo li ua ntej, koj yuav xav muab nws xa mus rau ib tus neeg uas muaj kev txawj ntse ntau dua li koj lossis NYPD. "
  
  "Qhov no puas yog sab hauv ... lub ncuav mog qab zib?" Drake pom tau hais tias tus waitress tseem nyob ze.
  
  Marsh luag nrov nrov. "Auj zoo, oh zoo heev. Tsis txhob cia tus miv tawm ntawm lub hnab, puas yog? Yog nws yog. Tam sim no mloog, kuv yuav muab sijhawm rau koj kaum feeb xa cov ntsiab lus ntawm lub flash drive rau cov uas zoo dua koj, thiab tom qab ntawd peb yuav pib dua. "
  
  "Tsis yog, tsis yog, peb tsis paub." Drake taw tes rau lub Tsib Hlis, uas tau nqa lub hnab me me uas lawv tau zais lub laptop me me. Tus poj niam Japanese tau tsa nws tus kheej tawm hauv av thiab los ze.
  
  "Peb yuav tsis caum peb cov tails thoob lub nroog no, Marsh."
  
  "Umm, yog koj yuav. Vim kuv hais li ntawd. Yog li, lub sijhawm dhau mus. Cia peb pib lub laptop thiab txaus siab rau qhov yuav los tom ntej, puas yog? Tsib, plaub "...
  
  Drake slammed nws lub nrig ntawm lub rooj raws li qhov tawg tau tuag. Npau taws npau taws hauv nws cov ntshav. "Mloog, Marsh-"
  
  Lub tsev noj mov lub qhov rais tawg thaum lub fender pem hauv ntej ntawm lub van tsoo rau hauv chav noj mov. Cov iav tawg thiab tej daim ya mus rau saum huab cua. Cov khoom ntoo, yas thiab mortar tau tawg rau hauv chav. Lub van tsis nres, slamming rau hauv nws lub log tsheb thiab qw nrov zoo li kev tuag cov tub ntxhais kawm thaum nws tau nce mus rau hauv chav tsev me.
  
  
  Tshooj 10
  
  
  Julian Marsh hnov mob heev hauv nws lub plab thaum nws dov mus rau sab xis. Tej daim pizza poob rau hauv pem teb thiab ib lub tais zaub xam lav poob rau ntawm lub rooj zaum. Nws ceev nrooj tuav nws ob sab, tsis tuaj yeem nres luag.
  
  Lub rooj qis uas sawv ntawm pem hauv ntej ntawm nws thiab Zoe tshee thaum ib tug neeg qus ko taw tsoo nws. Zoey tau ncav tes los txhawb nws, muab nws nrawm nrawm ntawm lub xub pwg nyom thaum lwm qhov xwm txheej zoo siab pib nthuav tawm. Txog tam sim no lawv tau saib Drake thiab nws cov neeg ua haujlwm tawm ntawm Edison - saib yooj yim zoo li tus txiv neej hnav khaub ncaws zoo li tus neeg ncig tebchaws tau ua yeeb yaj kiab los ntawm thoob plaws txoj kev - tom qab ntawd pom qhov npau taws ntawm Broadway - qhov kev npau taws no tau tshwm sim ntau dua, txij li thaum tsis muaj ntau lub koob yees duab kev ruaj ntseg uas ib tug neeg ua phem hauv zos tuaj yeem nkag mus rau hauv - thiab tom qab ntawd saib nrog bated ua tsis taus pa raws li kev tawm tsam qee yam tsim nyob ib puag ncig cov cement tov.
  
  Tag nrho cov no yog kev cuam tshuam zoo. Marsh tuav ib lub xov tooj ntawm tes pov tseg hauv ib txhais tes thiab Zoe tus ncej puab ntawm lwm tus thaum nws noj ob peb daim ntawm nqaij npua thiab nceb thiab sib tham hauv Facebook.
  
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv yog peb lub vijtsam, kaum yim ntiv tes txhua. Tam sim no khub niam txiv tau ua tib zoo saib thaum Drake thiab Tuam Txhab tau tawg rau hauv lub tsev noj mov Italian me me. Marsh tshawb xyuas lub sijhawm thiab saib cov yeeb yuj foob pob hluav taws.
  
  "Dam, qhov no yog nyob ze."
  
  "Koj puas zoo siab?"
  
  "Muaj, puas yog?"
  
  "Nws yog ib qho yeeb yaj kiab." Zoey pouted. "Tab sis kuv vam tias yuav muaj ntshav ntxiv."
  
  "Tsuas tos ib pliag, kuv tus hlub. Ua zoo dua".
  
  Cov khub niam txiv zaum thiab ua si hauv chav tsev xauj uas yog ib qho ntawm cov neeg ua phem ua phem; lub ntsiab ib, xav Marsh. Muaj plaub tus neeg phem nyob ntawd, ib tug ntawm lawv, ntawm qhov kev thov dhau los, tau teeb tsa thaj chaw saib yeeb yaj kiab zoo li Marsh. Thaum ob niam txiv Pythian nyiam saib, cov txiv neej zaum ntawm ib sab, huddled nyob ib ncig ntawm lub TV me me, tshawb xyuas los ntawm ntau lub xov tooj, nrhiav cov xov xwm tidbits lossis tos qee qhov hu. Marsh tsis paub thiab tsis quav ntsej. Nws kuj tsis quav ntsej txog qhov txawv txawv txawv, paub zoo tias nws yog ib tug txiv neej zoo nraug nrog tus cwj pwm txawv txawv, thiab qee tus neeg - txawm tias lwm tus txiv neej - nyiam txaus siab rau tus cwj pwm zoo li no.
  
  Zoey qhia nws me ntsis kev txaus siab los ntawm kev zawm nws txhais tes rau pem hauv ntej ntawm nws lub boxers. Damn, nws muaj cov ntsia hlau ntse.
  
  Spicy thiab tseem qee yam ... lom zem.
  
  Nws ntsia lub hnab ntawv nuclear rau ib pliag - ib lub sij hawm nws tsis tuaj yeem tawm ntawm nws lub taub hau, txawm tias lub foob pob me nyob hauv lub hnab ev ntawv loj - thiab tom qab ntawd tso qee cov caviar rau hauv nws lub qhov ncauj. Lub rooj ua ntej lawv yog, ntawm chav kawm, zoo kawg li, muaj cov khoom tsis muaj nqi thiab tsis qab, tab sis lawv txhua tus qab.
  
  Puas yog lub foob pob nuclear qw nws lub npe?
  
  Marsh paub tias nws yog lub sijhawm los ua thiab hu, hais lus rau tus neeg saib xyuas ntxim nyiam thiab tom qab ntawd rau tus txiv neej Askiv hnyav heev. Tus txiv leej tub muaj ib tug ntawm cov txawv txawv timbres ntawm nws lub suab - ib yam dab tsi uas smacked ntawm peasantry - thiab Marsh ua contorted lub ntsej muag, sim ua tawm suab los ntawm lub suab. Tsis yog ib txoj haujlwm yooj yim, thiab nws yuav nyuaj me ntsis thaum poj niam ob txhais tes clutching koj Nutcracker teeb.
  
  "Qhia rau kuv tias koj pom dab tsi, lossis kuv yuav muab kev txiav txim tua ob tus neeg New York hauv feeb tom ntej." Marsh luag ntxhi thaum nws hais qhov no, tsis quav ntsej qhov kev ntxhov siab zoo li nws cov tub ntxhais kawm tau xa mus thoob plaws chav.
  
  Tus neeg Askiv tsis txaus siab me ntsis ntxiv. Marsh pom ib daim dib uas tau poob ntawm lub tais zaub xam lav thiab dai nws tob rau hauv Zoe cov plaub hau. Tsis yog nws puas tau pom. Cov feeb dhau los thiab Marsh tau sib tham los ntawm lub combustion chamber, ua ntau thiab ntxhov siab. Muaj ib lub raj mis txias Bollinger nyob ze, thiab nws siv ib nrab feeb los ncuav ib khob loj. Zoe snuggled rau nws thaum nws ua hauj lwm, thiab lawv sipped los ntawm tib khob, opposite sab ntawm cov hoob kawm.
  
  "Tsib," Marsh hais rau hauv xov tooj. "Plaub, peb..."
  
  Zoya ob txhais tes ua tshwj xeeb tshaj yog hais.
  
  "Ob tug".
  
  Tus txiv neej Askiv tau sim sib tham nrog nws, xav paub meej tias dab tsi tshwm sim. Marsh xav txog lub tsheb nws tau orchestrated tsoo los ntawm lub qhov rais pem hauv ntej ntawm lub sij hawm predetermined, aiming tam sim no, accelerating, mus rau lub tsev noj mov unsuspecting.
  
  "Ib".
  
  Thiab ces txhua yam tawg.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Drake rushed mus rau ntawm phab ntsa ntawm lub tsev noj mov, tuav lub waitress ntawm lub duav thiab rub nws nrog nws. Shards ntawm iav thiab cib poob los ntawm nws lub cev dov. Lub tsheb thauj mus los tau screeched kom nce traction raws li nws cov log tsheb tsoo hauv pem teb ntawm lub tsev noj mov thiab nruab nrab ntawm lub tsheb mus hla lub qhov rais sill, lub nraub qaum tam sim no rub thiab tsoo lub lintel saum lub iav. Hlau scraped. Cov rooj sib tsoo. Cov rooj tog zaum zoo li cov thoob khib nyiab nyob ntawm nws xub ntiag.
  
  Alicia kuj hnov mob tam sim ntawd, taug kev ncig ntawm lub rooj thiab plam mus, nws tsuas yog qhov txhab me me ntawm nws lub ntsej muag los ntawm ib daim ntoo nrawm nrawm. Mai qee yam tswj kom yob hla saum lub rooj txav mus los yam tsis muaj kev puas tsuaj, thiab Bo mus ib kauj ruam ntxiv, dhia hla nws thiab dhia ntawm qhov chaw mus rau saum npoo, thaum kawg lub sijhawm nws dhia kom nws ob txhais ceg thiab caj npab tsoo ntawm phab ntsa thiab pab. nws thaj av nyab xeeb.
  
  Drake ntsia ntsoov, tus neeg saib xyuas tau qw ntawm nws. Alicia ntsia accusingly.
  
  "Yog li koj rub nws, puas yog?"
  
  "Saib seb!"
  
  Lub tsheb ciav hlau tseem tab tom mus tom ntej, qeeb los ntawm qhov thib ob, tab sis tam sim no lub phom phom tau tawm ntawm lub qhov rais neeg nrog caij dov. Alicia ducked thiab npog. Tej zaum dov rov qab me ntsis ntxiv. Drake rub tawm nws rab yaj phom thiab tua rau 6 lub mos txwv mus rau hauv lub disembodied tes, lub suab nrov nyob rau hauv lub confined qhov chaw, rivaling lub suab nrov ntawm lub van. Bo twb tsiv lawm, tig rov qab lub tsheb. Thaum kawg lub log nres tig thiab nres. Cov rooj zaum thiab cov rooj zaum uas tau tawg los ntawm lub hood thiab txawm lub ru tsev. Drake ua kom tus neeg saib xyuas tsis raug mob ua ntej mus tom ntej, tab sis thaum ntawd Bo thiab May twb nyob ntawm lub tsheb.
  
  Beau tsoo lub qhov rais tsav tsheb thiab tawm tsam nrog daim duab. Maiv tau tshuaj xyuas qhov chaw los ntawm cov ntaub thaiv npog tawg thiab tom qab ntawd khaws cov ntoo tawg.
  
  "Tsis yog," Drake pib, nws lub suab nrov me ntsis. "Peb xav tau-"
  
  Tab sis Maiv tsis xav mloog. Es tsis txhob, nws pov lub riam phom me me los ntawm lub tshuab cua nrog lub zog zoo li no uas nws lodged nws tus kheej ruaj khov rau hauv tus neeg tsav tsheb hauv pliaj, co hauv qhov chaw. Tus txiv neej lub qhov muag dov rov qab thiab nws tsis tawm tsam nrog Beau, tus txiv neej Fabkis saib stunned.
  
  "Kuv yeej muaj nws."
  
  Maiv shrugged. "Kuv xav tias kuv yuav tsum pab."
  
  "Pab?" Drake rov hais dua. "Peb xav tau tsawg kawg ib ntawm cov neeg phem no ciaj sia."
  
  "Thiab ntawm daim ntawv ntawd," Alicia chim rau. "Kuv nyob zoo, ta. Txawm hais tias nws zoo siab pom koj txuag Wendy tus neeg saib xyuas lub nroog Yeiuxalees. "
  
  Drake ntsis nws tus nplaig, paub txog qee qhov tob tias Alicia tsuas yog ua rau nws lom zem xwb. Beauregard twb rub tus tsav tsheb tawm ntawm lub tsheb thiab tau rummaging los ntawm nws lub hnab ris. Alicia mus rau lub laptop ua txuj ci tseem ceeb uas tsis tau kov. Lub USB tsav ua tiav kev thauj khoom thiab nqa ib pawg ntawm cov duab - cuam tshuam cov duab ntawm cov kaus poom nyiaj uas ua rau Drake cov ntshav txias.
  
  Nws hais tias, "Nws zoo li sab hauv ntawm lub foob pob," nws hais tias, tshuaj xyuas cov xov hlau thiab cov xaim hluav taws xob. "Xa qhov no rau Moore ua ntej muaj dab tsi tshwm sim."
  
  Alicia leaned hla lub tshuab, tapping tam sim ntawd.
  
  Drake pab tus waitress rau nws ko taw. "Koj puas nyob zoo, kev hlub?"
  
  "Kuv ... Kuv xav li ntawd."
  
  "Mint. Tam sim no ua li cas koj ua peb ib co lasagna?
  
  "Tus kws ua zaub mov ... tus kws ua zaub mov tseem tsis tau tuaj txog." Nws ntsia mus rau hauv kev puas tsuaj nrog kev ntshai.
  
  "Damn, Kuv xav tias koj tsuas yog muab pov rau hauv lub microwave."
  
  "Tsis txhob txhawj". Mai taug kev thiab muab nws txhais tes rau ntawm tus neeg saib xyuas lub xub pwg. "Lawv yuav rov tsim kho dua. Lub tuam txhab pov hwm yuav tsum saib xyuas qhov no. "
  
  "Kuv vam tias".
  
  Drake tom nws tus nplaig dua, lub sijhawm no kom tsis txhob cog lus. Yog lawm, nws yog ib qho koob hmoov uas sawv daws tseem ua tsis taus pa, tab sis Marsh thiab nws cov tub rog tseem ua rau tib neeg lub neej puas. Tsis muaj ib tug twinge ntawm lub siab. Tsis muaj kev ncaj ncees thiab tsis muaj kev txhawj xeeb.
  
  Nws yog zoo li lub xov tooj hu los ntawm kev sib txuas ntawm lub hlwb. Lub sijhawm no Drake teb xov tooj.
  
  "Koj puas tseem ncaws?"
  
  Marsh lub suab ua rau nws xav ntaus ib yam dab tsi, tab sis nws tau ua nws txoj haujlwm nruj heev. "Peb tau xa koj cov duab."
  
  "Auj, zoo heev. Yog li, peb txheeb qhov no me ntsis. Kuv vam tias koj yuav nqa ib yam khoom noj txom ncauj thaum koj tos, vim tias qhov txuas ntxiv no - zoo, nws yuav tua koj. "
  
  Drake hnoos. "Koj paub tias peb tseem tsis tau sim koj lub foob pob."
  
  "Thiab hnov qhov ntawd, kuv tuaj yeem pom tias koj xav ua kom qeeb qeeb thaum koj sim ntes. Qhov no yuav tsis tshwm sim, kuv tus phooj ywg tshiab. Qhov no tsis tshwm sim kiag li. Koj cov tub ceev xwm thiab cov neeg sawv cev, tub rog thiab cov neeg tua hluav taws tuaj yeem yog ib feem ntawm lub tshuab roj zoo, tab sis lawv tseem yog lub tshuab, thiab nws yuav siv sij hawm rau lawv kom ceev ceev. Yog li kuv siv lub sijhawm no los rhuav koj. Nws lom zem heev, ntseeg kuv. "
  
  "Pythia ua dab tsi tawm ntawm txhua qhov no?"
  
  Marsh cackled. "Auj, kuv xav tias koj paub tias cov pab pawg tsis muaj txiaj ntsig ntawm ragamuffins tsis ntev los no tau tawg. Puas tau muaj ib yam dab tsi tseeb dua? Lawv tau coj los ntawm tus neeg tua neeg tua neeg, tus neeg saib xyuas kev puas siab puas ntsws, megalomaniac thiab tus neeg khav theeb. Lawv txhua tus tau dhau los ua tib neeg. "
  
  Lub sijhawm no, Alicia leaned ze rau Drake. "Yog li qhia peb - tus neeg phem no nyob qhov twg?"
  
  "Auj, tus ntxhais tshiab. Koj puas yog pojniam plaub hau daj lossis Asian? Tej zaum blonde los ntawm txoj kev nws suab. Darling, yog kuv paub tias nws nyob qhov twg, kuv yuav cia koj tawv nws ciaj sia. Tyler Webb ib txwm xav tau ib yam. Nws tawm hauv Pythians lub sijhawm nws paub tias yuav nrhiav tau qhov twg. "
  
  "Leej twg nyob ntawm khw?" - Drake nug, tam sim no tau txais ob lub sijhawm thiab cov ntaub ntawv.
  
  "Qhov chaw no yog ib qho kev qias neeg, kuv puas yog? Xav txog txhua qhov kev pom zoo ua nyob rau ntawd uas yuav cuam tshuam rau lub ntiaj teb rau ntau xyoo tom ntej. "
  
  "Ramses muag nws ib yam dab tsi," Drake hais, sim nws tawm.
  
  "Yog. Thiab kuv paub tseeb tias qhov nyuaj Fabkis sausage pâté twb qhia koj tias nws yog dab tsi. Lossis koj tuaj yeem nug nws tam sim no. "
  
  Yog li qhov no tau lees paub nws. Marsh saib lawv, txawm tias nws tsis muaj qhov muag hauv lub tsev noj mov. Drake xa lus luv luv rau Moore. "Koj qhia peb qhov twg Webb mus?"
  
  "Zoo, tiag tiag, kuv yog leej twg, Fox News? Tom ntej no koj mam li nug kuv nyiaj ntsuab. "
  
  "Kuv yuav hais rau tus neeg phem no."
  
  "Thiab rov qab mus rau txoj haujlwm ntawm tes." Marsh tau hais cov lus no thiab tom qab ntawd zoo li txaus siab rau nws tus kheej, tam sim ntawd luag. "Thov txim, tus kheej tso dag. Tab sis tam sim no peb tau ua tiav nrog kev tswj ib feem ntawm kev caum. Tam sim no kuv xav tso kuv cov lus thov rau koj. "
  
  "Yog li cia li qhia peb." Alicia lub suab nrov nrov.
  
  "Dab tsi yog funny txog qhov no? Lub foob pob no yuav tawg yog tias kuv tsis txaus siab kiag li. Leej twg paub, darling, Kuv txawm yuav txiav txim siab los ua koj tus kheej. "
  
  Nyob rau hauv ib lub sijhawm, Alicia zoo li npaj mus, nws ob lub qhov muag thiab kev qhia tau kub hnyiab txaus los teeb lub hav zoov parched rau hluav taws.
  
  "Kuv xav nyob ib leeg nrog koj,"ntxhi.
  
  Lub peb hlis ntuj nres, ces sai sai txuas ntxiv. "Natural History Museum, nees nkaum feeb."
  
  Drake teem nws lub moos. "Thiab ntawd?"
  
  "Hummm, dab tsi?"
  
  "Qhov no yog ib qho loj ntawm architecture."
  
  "Auj, zoo, yog tias koj tau ua tam sim no, kuv xav kom tshem tawm tus txiv neej tus neeg saib xyuas lub npe hu ua Jose Gonzalez. Ib tug ntawm peb cov neeg koom tes sewed kuv xav tau rau hauv ob sab ntawm nws lub tsho nag hmo. Ib txoj hauv kev qub los thauj cov ntaub ntawv, yog, thiab tsis rov qab mus rau tus neeg xa khoom. "
  
  Drake tsis teb, feem ntau puzzled.
  
  Marsh hais tias, "Kuv paub tias koj xav li cas," Marsh hais, rov ua qhov kev txawj ntse zoo kawg nkaus. "Vim li cas ho tsis xa cov duab rau koj thiab qhia rau kuv paub tias koj xav tau dab tsi? Zoo, kuv yog ib tug neeg peculiar. Lawv hais rau kuv tias kuv muaj ob sab, ob lub siab thiab ob lub ntsej muag, tab sis kuv xav pom lawv ua ob yam zoo. Ib feem yog nkhaus, lwm qhov yog khoov. Koj puas paub kuv txhais li cas?"
  
  Drake hnoos. "Tau kawg kuv paub koj yog leej twg."
  
  "Zoo heev, tom qab ntawd kuv paub tias koj yuav nkag siab tias thaum kuv pom koj plaub lub cev torn sib nrug li ntawm kaum xya feeb, kuv yuav hnov zoo siab heev thiab ntxhov siab heev. Nrog koj. Thiab tam sim no, nyob zoo."
  
  Txoj kab tuag lawm. Drake nyem rau ntawm nws lub moos.
  
  Nees nkaum feeb.
  
  
  QHOV TSEEB XYOO
  
  
  Hayden thiab Kinimaka siv sijhawm nrog Ramses. Tus Tub Vaj Ntxwv Cov Neeg Ua Phem zoo li tawm ntawm qhov chaw hauv nws lub xov tooj ntawm 6-foot-square: qias neeg, tsis huv thiab, txawm hais tias qaug zog, pacing rov qab zoo li tus tsov ntxhuav. Hayden muab tso rau ntawm nws lub cev armor, xyuas nws Glock thiab cov mos txwv seem, thiab hais kom Mano ua ib yam. Txij no mus yuav tsis muaj caij nyoog. Ob Ramses thiab Lub Peb Hlis tau dhau los ua ntse dhau los ua qhov tsis txaus ntseeg.
  
  Tej zaum tus neeg phem dab neeg yog raws nraim qhov nws xav ua.
  
  Hayden doubted nws, doubted nws heev. Kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub tsev fuabtais thiab lub siab xav tuag ntawm nws tus neeg saib xyuas pom tias nws xav khiav ntau npaum li cas. Tsis tas li ntawd, puas yog nws lub koob npe nrov puas tsuaj? Nws puas yuav tsum tau kho qhov kev puas tsuaj? Tej zaum, tab sis tus txiv neej tsis raug puas tsuaj mus rau qhov uas nws tsis tuaj yeem tsim kho dua. Hayden saib nws nrawm thaum Kinimaka coj lawv ob lub rooj zaum yas.
  
  Hayden tau hais tias "Muaj riam phom nuclear nyob hauv lub nroog no." "Qhov uas kuv paub tseeb tias koj paub txij li thaum koj tau cog lus nrog Tyler Webb thiab Julian Marsh. Koj nyob hauv lub nroog no, thiab yog lub sijhawm los txog, peb yuav ua kom paub tseeb tias koj tsis nyob hauv av. Tau kawg koj cov thwjtim tsis paub tias peb muaj koj ... " Nws cia nws dai rau ntawd.
  
  Ramses nres, ntsia ntawm nws lub qhov muag nkees. "Koj txhais tau tias, tau kawg, kev dag ntxias uas kuv cov neeg yuav tua Marsh sai sai, ua lub luag haujlwm rau lub foob pob thiab tawg nws. Koj yuav tsum paub qhov no los ntawm Webb thiab nws lub cev tiv thaiv, vim lawv tsuas yog cov uas paub. Thiab koj kuj paub tias lawv tab tom tos kuv cov lus txib xwb." Nws nodded, zoo li yog rau nws tus kheej.
  
  Hayden tos. Ramses tau ntse, tab sis qhov ntawd tsis tau txhais hais tias nws yuav tsis dawm.
  
  "Lawv yuav tawg," Ramses hais. "Lawv yuav txiav txim siab lawv tus kheej."
  
  Kinimaka tau hais tias "Peb tuaj yeem ua rau koj ob peb teev dhau los yuav luag tsis tuaj yeem tiv taus," Kinimaka hais.
  
  Ramses hais tias "Koj tsis tuaj yeem ua rau kuv tso tseg qhov no. "Txawm yog los ntawm kev tsim txom. Kuv yuav tsis tso tseg qhov tawg no. "
  
  "Koj xav tau dab tsi?" Hayden nug.
  
  "Yuav muaj kev sib tham."
  
  Nws kawm nws, peering mob siab rau lub ntsej muag ntawm tus yeeb ncuab ntiaj teb tshiab. Cov neeg no tsis xav tau dab tsi rov qab los, lawv tsis xav sib tham, thiab lawv ntseeg tias kev tuag tsuas yog ib kauj ruam mus rau qee qhov zoo li Saum Ntuj Ceeb Tsheej. Qhov no cia peb nyob qhov twg?
  
  Tiag tiag, qhov twg? Nws fumbled rau nws riam phom. "Ib tug neeg uas xav tsis muaj dab tsi ntau dua li ua rau kev tua neeg loj yog yooj yim los daws," nws hais. "Nrog ib lub mos txwv nyob rau hauv lub taub hau."
  
  Ramses nias nws lub ntsej muag rau cov tuav. "Tom qab ntawd mus tom ntej, Western bitch."
  
  Hayden tsis tas yuav yog tus kws tshaj lij los nyeem qhov kev npau taws thiab kev npau taws uas ci ntsa iab hauv lub qhov muag tsis muaj dab tsi. Tsis muaj lwm lo lus, nws hloov cov ntsiab lus thiab tawm hauv chav, ua tib zoo kaw lub qhov rooj sab nraud tom qab nws.
  
  Koj yeej tsis ceev faj heev.
  
  Hauv chav tom ntej yog Robert Price's cell. Nws tau txais kev tso cai los tuav tus tuav ntaub ntawv ntawm no vim muaj kev hem thawj uas yuav tshwm sim thiab nws lub luag haujlwm tseem ceeb hauv nws. Thaum nws thiab Kinimaka nkag mus rau hauv chav, Nqe muab nws lub ntsej muag zoo nkauj.
  
  "Koj paub dab tsi txog lub foob pob?" - nws nug. "Thiab yog vim li cas koj nyob hauv Amazon, mus saib cov neeg ua phem bazaar?"
  
  Nqe zaum ntawm nws bunk. "Kuv xav tau ib tug kws lij choj. Thiab koj txhais li cas? foob pob?"
  
  "Nuclear foob pob," Hayden hais. "Ntawm no hauv New York. Pab koj tus kheej, koj daim shit. Pab koj tus kheej tam sim no los ntawm kev qhia peb yam koj paub. "
  
  "Tseeb". Nqe ob lub qhov muag widened. "Kuv tsis paub dab tsi".
  
  Kinimaka hais tias, "Koj tau ua txhaum cai," Kinimaka hais tias, txav nws lub cev los ze rau lub koob yees duab. "Qhov no puas yog koj xav kom nco qab? Epitaph rau koj cov xeeb ntxwv. Lossis koj puas xav tau lub npe hu ua tus neeg siab dawb uas pab cawm New York?"
  
  "Tsis muaj teeb meem li cas koj hais nws," Nqe lub suab rattled zoo li ib tug coiled nab. "Kuv tsis tau koom nrog kev sib tham txog "pob zeb" thiab kuv tsis paub dab tsi. Tam sim no thov, kuv tus kws lij choj."
  
  "Kuv mam li muab sijhawm rau koj," Hayden hais. "Tom qab ntawd kuv yuav muab Ramses thiab koj ua ke, nyob rau hauv tib lub cell. Koj tuaj yeem tawm tsam qhov no. Cia peb saib seb leej twg hais lus ua ntej. Nws xav tuag ntau dua li muaj sia nyob, thiab nws xav coj txhua tus ntsuj plig nyob nrog nws. Koj? Tsuas yog xyuas kom koj tsis txhob tua tus kheej. "
  
  Nqe zoo li ntxhov siab los ntawm yam tsawg kawg ntawm nws cov lus. "Tsis muaj kws lij choj?"
  
  Hayden tig ib ncig. "Fuck koj."
  
  Tus tuav ntaub ntawv saib xyuas nws. Hayden kaw nws sab hauv thiab tig mus rau Mano. "Muaj tswv yim?"
  
  "Kuv xav paub yog tias Webb koom nrog qhov no. Nws tau ua tus thawj coj txhua lub sijhawm. "
  
  "Tsis yog lub sijhawm no, Mano. Webb tsis yog tom qab peb lawm. Kuv paub tseeb tias nws yog tag nrho Ramses thiab Lub Peb Hlis. "
  
  "Yog li dab tsi ntxiv?"
  
  Hayden tau hais tias "Kuv tsis paub yuav ua li cas ntxiv peb tuaj yeem pab Drake thiab cov txiv neej," Hayden hais. "Cov pab pawg twb nyob hauv nruab nrab ntawm txhua qhov. Lub tebchaws tau saib xyuas txhua yam ntxiv, los ntawm tub ceev xwm ncaws tawm lub qhov rooj, mus rau cov neeg soj xyuas zais tom qab lawv cov nyiaj khwv tau los nyuaj, mus rau cov tub rog txhim kho thiab tuaj txog ntawm NEST, Pab Pawg Pabcuam Nuclear Emergency. Tub ceev xwm nyob txhua qhov chaw, nrog txhua yam lawv muaj. Sappers muaj kev ceeb toom siab. Peb yuav tsum nrhiav txoj hauv kev los rhuav Ramses. "
  
  "Koj puas pom nws. Koj ua li cas rau tus txiv neej uas tsis quav ntsej txog nws txoj sia lossis tuag?
  
  Hayden nres npau taws. "Peb yuav tsum sim. Los yog koj puas xav tso tseg? Txhua leej txhua tus muaj qhov ua rau. Tus kab mob no mob siab txog ib yam dab tsi. Nws hmoov zoo, nws txoj kev ua neej, nws tsev neeg zais? Yuav tsum muaj qee yam uas peb tuaj yeem ua tau los pab. "
  
  Kinimaka xav tias lawv tuaj yeem hu rau Karin Blake tus kws tshaj lij hauv computer, tab sis tus poj niam tseem raug ntes hauv nws txoj cai Fort Bragg. "Cia peb mus nrhiav haujlwm."
  
  "Thiab thov Vajtswv kom peb muaj sijhawm."
  
  "Lawv tab tom tos Ramses muab qhov ua ntej. Peb muaj qee lub sijhawm. "
  
  "Koj hnov nws zoo li kuv tau ua, Mano. Tsis ntev los sis tom qab ntawd lawv yuav tua Marsh thiab tshuab nws. "
  
  
  Tshooj kaum peb
  
  
  Dahl tau mloog cov lus sib txuas lus tsis sib haum xeeb thaum Smith tau tsav lawv lub tsheb hla txoj kev muaj neeg coob coob ntawm Manhattan. Hmoov zoo, lawv tsis tas yuav mus deb, thiab tsis yog tag nrho cov pob txha pob txha raug thaiv tag nrho. Nws zoo li tag nrho pab neeg ntawm cov neeg qhia tau koom nrog, los ntawm qhov qis tshaj snitch hauv slums mus rau cov neeg nplua nuj tshaj plaws, cov neeg nplua nuj thiab txhua tus neeg nyob nruab nrab. Qhov no coj mus rau pawg ntawm cov lus ceeb toom tsis sib haum, tab sis nyob hauv tsev lawv tau ua txhua yam ua tau kom cais cov kev ntseeg tau los ntawm qhov tsis sib xws.
  
  Moore hais rau Dahl los ntawm nws lub pob ntseg hais tias "Ob lub hlwb paub muaj kev sib raug zoo nrog lub tsev teev ntuj nyob ze," Nws hais qhov chaw nyob. "Peb muaj tus neeg saib xyuas undercover nyob ntawd, txawm tias nws yog tus tshiab. Hais tias qhov chaw no tau raug cais tawm txhua hnub. "
  
  Dahl yeej tsis yog ib tug neeg muaj peev xwm xav tias muaj dab tsi. "Qhov no txhais li cas hauv mosque terminology?"
  
  "Nws txhais li cas? Qhov ntawd txhais tau hais tias, damn nws, mus rau qhov ntawd thiab ntxuav tawm tsawg kawg yog ib qho ntawm Ramses lub hlwb. "
  
  "Civ kev koom tes?"
  
  "Tsis muaj ntau los tham txog. Tab sis leej twg nyob ntawd yeej tsis zoo li hais lus thov Vajtswv. Tshawb xyuas tag nrho cov chav dej hluav taws xob thiab cov chav hauv av. Thiab npaj txhij. Kuv tus hluas nraug tsis ua yuam kev ntau zaus, thiab kuv ntseeg nws qhov kev xav ntawm qhov no. "
  
  Dal relayed cov ntaub ntawv thiab nkag mus rau lub coordinates rau hauv lub GPS. Hmoov zoo, lawv yuav luag nyob rau saum lub mosque, thiab Smith tig lub kauj tsheb mus rau ntawm txoj kab.
  
  Lauren hais tias "Providence,"
  
  "Lub npe kuv muab rau kuv qub katana." Kensi sighed, nco qab.
  
  Dahl tuav lub buckles ntawm nws lub tsho khuam. "Peb npaj tau lawm? Tib qhov system. Peb ntaus nyuaj thiab ceev, neeg. Yuav tsis muaj kev hlub tshua. "
  
  Smith tua lub cav. "Tsis muaj teeb meem nrog kuv."
  
  Tag kis tseem tos txais lawv thaum lawv nce lub tsheb thiab tshawb xyuas lub mosque hla txoj kev. Nyob ze yog lub qhov cua liab thiab dawb nrog cov pa nchuav tawm. Lub tsev, nyob ntawm ib qho kev sib tshuam, kab ob txoj kev, nws cov yeeb yuj qhov rais thiab elongated façade ib feem ntawm cov zej zog. Nyob rau lub ru tsev ntawm lub tsev sawv ib tug me me minaret, coj txawv txawv thiab yuav luag garish tiv thaiv keeb kwm ntawm lub puag ncig pob zeb facades. Qhov nkag ntawm txoj kev yog los ntawm ob lub qhov rooj iav.
  
  "Peb tab tom mus," Dahl hais. "Tam sim no txav mus."
  
  Lawv lub hom phiaj hla txoj kev, nres tsheb nrog cov caj npab outstretched. Kev ncua tam sim no tuaj yeem raug nqi rau lawv txhua yam.
  
  "Qhov chaw zoo," Smith hais. "Nws nyuaj rau nrhiav tau ib pab pawg txiav txim siab nyob ntawd."
  
  Dahl hu rau Moore. "Peb nyob hauv qhov chaw. Koj puas muaj lwm yam rau peb?"
  
  "Yog. Kuv tus txiv neej qhia kuv tias cov koob yees duab nyob hauv av. Nws nyob ze rau qhov raug lees txais, tab sis tsis nyob ze txaus los pab peb hnub no. "
  
  Dahl tau tshaj tawm xov xwm thaum lawv hla lwm txoj kev taug kev thiab thawb qhib lub tsev teev ntuj lub qhov rooj. Nrog lawv cov kev xav siab, lawv maj mam txav mus rau hauv, lawv ob lub qhov muag hloov mus rau lub teeb pom kev me ntsis. Cov phab ntsa dawb thiab qab nthab pom lub teeb, nrog rau cov teeb ci kub thiab cov ntaub pua plag liab thiab kub. Tag nrho cov no tau nyob tom qab ntawm thaj chaw sau npe, qhov chaw uas tus txiv neej ntsia lawv nrog kev ua xyem xyav undisguised.
  
  "Kuv puas tuaj yeem pab koj?"
  
  Dahl pom nws SPEAR ID. "Yog lawm, phooj ywg, koj tuaj yeem ua tau. Koj tuaj yeem coj peb mus rau koj qhov kev nkag nkag hauv av zais cia. "
  
  Tus neeg txais tos zoo li tsis meej pem. "Qhov no yog dab tsi, tso dag?"
  
  "Tawm mus ib sab," Dahl txuas nws txhais tes.
  
  "Hav, Kuv tsis tuaj yeem cia koj-"
  
  Dahl nqa tus txiv neej los ntawm nws lub tsho thiab muab nws tso rau ntawm lub txee. "Kuv xav tias kuv hais ib sab."
  
  Pab neeg no sai dhau los thiab nkag mus rau lub tsev loj ntawm lub mosque. Thaj chaw ntawd tsis muaj dab tsi thiab lub qhov rooj nyob tom qab raug kaw. Dahl tos npog ntawm Smith thiab Kenzie thiab ces ncaws lawv ob zaug. Cov ntoo sib cais thiab cov panels poob rau hauv pem teb. Lub sijhawm ntawd, lub suab nrov thiab kev ntxhov siab tau hnov los ntawm lub rooj zaum tom qab. Pab neeg tau ua haujlwm, npog thaj chaw. Peb vib nas this dhau mus, thiab tom qab ntawd lub ntsej muag thiab lub kaus mom hlau ntawm tus thawj tub rog tshwj xeeb tau tawm ntawm sab nraub qaum ntawm phab ntsa.
  
  "Koj puas yog Dal?"
  
  Tus Swede chuckled. "Yog?"
  
  "Moore xa peb. HIT. Peb nyob ntawm no los txhawb koj qhov kev ua si. "
  
  "Peb kev ua si?"
  
  "Yog. Cov ntaub ntawv tshiab. Koj nyob hauv lub mosque tsis ncaj ncees lawm, thiab lawv tau khawb hauv qhov tob tob. Nws yuav siv lub frontal nres los khob lawv tawm. Thiab peb tab tom tsom rau ko taw. "
  
  Dahl tsis nyiam nws, tab sis nws nkag siab txog cov txheej txheem, kev coj ua ntawm kev ua haujlwm ntawm no. Nws tsis raug mob tias cov tub rog tshwj xeeb twb muaj qhov chaw zoo dua.
  
  "Qhia txoj kev," Dahl hais.
  
  "Peb yog. Lub mosque raug yog hla txoj kev. "
  
  "Ntawm sab nraud..." Dahl swore. "GPS bullshit."
  
  "Lawv nyob ze heev rau ib leeg." Tus tub ceev xwm shrugged. "Thiab cov lus cog tseg lus Askiv no ua rau lub siab zoo siab, tab sis nws puas yog lub sijhawm uas peb tau txav peb lub asses damn?"
  
  Cov feeb dhau los thaum pab pawg sib xyaw thiab tsim ib pawg neeg tua thaum lawv hla txoj kev dua. Thaum sib sau ua ke, tsis yog lwm lub sijhawm tau nkim. Ib qho kev ua phem puv ntoob pib. Cov txiv neej tau tawm tsam pem hauv ntej ntawm lub tsev, khob qhov rooj thiab tsoo rau hauv qhov chaw tos txais. Ib nthwv dej thib ob dhau los ntawm lawv, kiv cua mus nrhiav thaj chaw uas lawv tau hais txog. Thaum pom lub qhov rooj xiav, tus txiv neej tso lub foob pob tawg rau ntawm nws thiab ua rau nws tawg. Muaj qhov tawg, dav dua li Dahl xav tau, tab sis nrog lub vojvoog uas cov tub rog tshwj xeeb tau suav nrog.
  
  "Booby cuab," tus thawj coj hais rau nws. "Yuav muaj ntau ntawm lawv."
  
  Lub Swede sighed me ntsis yooj yim dua, twb paub tus nqi ntawm undercover neeg ua hauj lwm thiab tam sim no tsis txhob hnov qab muab lawv vim. Undercover ua hauj lwm yog ib qho ntawm feem ntau insidious thiab fateful txoj kev ntawm tub ceev xwm. Qhov no yog tus neeg sawv cev tsis tshua muaj txiaj ntsig uas tuaj yeem nkag mus rau tus yeeb ncuab thiab yog li cawm txoj sia.
  
  Cov tub rog tshwj xeeb nkag mus rau hauv chav yuav luag puas tsuaj, ces tig mus rau lub qhov rooj nyob deb. Nws tau qhib thiab npog qhov twg kom meej meej nkag mus rau hauv qab daus. Thaum thawj tus txiv neej los txog, kev txhaj tshuaj tawm hauv qab thiab ib lub mos txwv ricocheted thoob plaws hauv chav.
  
  Dahl ntsia Kensi. "Muaj tswv yim?"
  
  "Koj nug kuv? Vim li cas?"
  
  "Tej zaum vim kuv tuaj yeem xav tias koj muaj chav zoo li no koj tus kheej."
  
  "Tsis txhob ntaus ib ncig ntawm lub hav txwv yeem, damn nws, Dal, puas yog? Kuv tsis yog koj tus tsiaj smuggler. Kuv tsuas nyob ntawm no vim ... vim - "
  
  "Yog, vim li cas koj nyob ntawm no?"
  
  "Kuv xav paub tiag tiag. Tej zaum kuv yuav tsum tawm mus ... "Nws tsis kam, ces sighed. "Mloog, tej zaum muaj lwm txoj hauv kev. Ib tug neeg ua phem txhaum cai ntse yuav tsis mus rau qhov ntawd yam tsis muaj txoj kev khiav dim. Tab sis nrog cov neeg ua phem tiag tiag? Leej twg paub nrog xws li bastards suicidal?
  
  "Peb tsis muaj sijhawm los xav," tus thawj tub rog tshwj xeeb hais, zaum ntawm nws. "Nws yog rollerball rau cov neeg no."
  
  Dahl saib thaum pab neeg rub tawm lawv cov foob pob hluav taws thaum xav txog Kenzi cov lus. txhob txwm ua hnyav, nws ntseeg hais tias tom qab lawv nteg lub siab tu, los yog tsawg kawg yog cov seem ntawm ib tug tawg. Kensi xav tau ib yam dab tsi los pab muab cov khoom no ua ke - tab sis ntev npaum li cas nws tuaj yeem tshawb nrhiav yam tsis muaj kev cia siab? Tej zaum lub nkoj no twb puas lawm.
  
  Pab pawg SWAT tau qhia tias lawv tau npaj txhij thiab tom qab ntawd tso tawm daim ntawv vwm ntawm inferno siv tus ntaiv ntoo. Thaum cov grenades bounced down thiab ces tawg, cov pab pawg coj tus thawj coj, Dahl thawb tus thawj coj rau tus ncej.
  
  Smith thawb dhau mus. "Txhob koj lub pob tw."
  
  Khiav mus, lawv tau ntsib nrog rab phom rab phom tam sim ntawd. Dahl tau pom qhov pom ntawm cov av hauv pem teb, lub rooj ob txhais ceg, thiab lub thawv riam phom ua ntej txhob txwm zawm zawv plaub hauv pem teb ua ke, kos nws rab phom thiab rov qab tua hluav taws. Smith twisted pem hauv ntej ntawm nws, zawv zawg mus rau hauv qab thiab nkag mus rau sab. Pab pawg SWAT tau nce qib tom qab, crouching thiab tsis flinching hauv kab hluav taws. Cov mos txwv rov qab tua tom qab txhaj tshuaj, cov volleys tuag tau chob hauv qab daus thiab rub tawm ntawm cov phab ntsa tuab. Thaum Dahl tsoo hauv av hauv qab heev, nws tam sim ntawd txaus siab rau tsab ntawv.
  
  Muaj plaub tus tswvcuab ntawm tes ntawm no, uas zoo ib yam li lawv tau pom hauv lub xovtooj yav dhau los. Peb nyob ntawm lawv lub hauv caug, cov ntshav ntws los ntawm pob ntseg, nrog lawv txhais tes nias rau hauv pliaj, thaum lub thib plaub tshwm sim tsis muaj mob thiab raug ntaus hnyav rau nws cov neeg tawm tsam. Tej zaum peb lwm tus tau npog nws, tab sis Dahl tam sim ntawd nrhiav ib txoj hauv kev kom tau txais ib tus neeg raug kaw nyob hauv thiab coj tsom mus rau tus neeg tua.
  
  "Aw no!" Tus thawj coj ntawm cov tub rog tshwj xeeb inexplicably rushed dhau nws.
  
  "Hav!" Dahl npe. "Dab tsi-"
  
  Nyob rau hauv nruab nrab ntawm qhov phem tshaj ntawm ntuj txiag teb tsaus, tsuas yog cov neeg uas tau ntsib nws ua ntej yuav ua tau yam tsis muaj ncua. Tus thawj coj ntawm cov tub rog tshwj xeeb tau pom meej meej pom lub cim, ib yam dab tsi paub txog nws, thiab xav txog lub neej ntawm nws cov npoj yaig xwb. Raws li Dahl rub nws tus kheej txhais tes, nws pom tus neeg ua phem tso ib lub grenade los ntawm ib txhais tes thiab muab nws cov riam phom pov tseg nrog lwm tus.
  
  "Rau Ramses!" - nws qw.
  
  Hauv qab daus yog lub cuab tuag, ib chav me me uas cov tsiaj no ntxias lawv cov tsiaj. Muaj lwm cov ntxiab uas tawg nyob ib ncig ntawm chav tsev, cov ntxiab uas yuav tshwm sim thaum shrapnel tawg. Dahl tua cov neeg phem nyob nruab nrab ntawm lub qhov muag, txawm hais tias nws paub tias qhov taw tes yog kev kawm nkaus xwb - nws yuav tsis cawm lawv.
  
  Tsis nyob hauv chav me me no nrog cov phab ntsa cib, nyob rau hauv cov xwm txheej nruj, raws li lub vib nas this kawg suav ua ntej lub grenade tawg.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Dahl pom lub ntiaj teb poob rau hauv qhov tsaus ntuj. Nws pom tias lub sijhawm qeeb mus rau qhov nrawm nrawm npaum li cas, qhov kev sib tw ntawm txhua lub siab nyob li cas tau ntsuas hauv lub sijhawm tsis kawg. Raws li lub grenade bounced, tsa plua plav thiab av los ntawm hauv pem teb nyob rau hauv ib tug me me nceb huab cua, nws cov mos txwv nkag mus rau cov neeg phem lub pob txha taub hau, rattling nyob ib ncig ntawm ua ntej bursting tawm ntawm nws nraub qaum thiab tsoo lub phab ntsa ntawm ib tug dav dej ciav dej. Lub cev qaug zog, txoj sia twb ploj mus lawm. Lub grenade poob rau ib tug thib ob ricochet, thiab Dahl pib txav rab phom deb ntawm nws lub ntsej muag.
  
  Cov vib nas this tseem ceeb.
  
  Peb cov neeg phem tseem nyob hauv caug, quaj qw thiab swb, thiab lawv tsis pom dab tsi tuaj. Cov tub rog tshwj xeeb tau sim txwv lawv qhov kev xav lossis nce rov qab mus rau cov kauj ruam.
  
  Smith tig nws ntsia rau Dahl, lub zeem muag kawg ntawm nws lub neej.
  
  Dahl paub tias Kensi, Lauren, thiab Yorgi nyob saum tus ntaiv, thiab ib pliag nws cia siab tias lawv nyob deb txaus ntawm qhov nruab nrab.
  
  Thiab tseem, qhov no yog txhua yam rau kuv cov menyuam ...
  
  Lub grenade tawg nyob rau hauv lub ncov ntawm lub thib ob ricochet, lub suab momentarily lub loudest Swede puas tau hnov. Ces tag nrho cov suab dheev tuag tam sim ntawd raws li qhov kev xav ploj mus ...
  
  Nws ob lub qhov muag tsau rau pem hauv ntej thiab nws tsis ntseeg qhov lawv pom.
  
  Tus thawj coj SWAT tau khiav ceev li nws ua tau, paub txog qhov yuav los thiab tau txiav txim siab cawm tib neeg kom ntau li ntau tau, tam sim ntawd paub tias nws yog tib tus neeg uas tuaj yeem ua tau. Nws txoj kev khiav tau nqa nws saum lub grenade, cia nws poob ncaj qha mus rau nws ib ntus thib ob ua ntej nws tawg. Los ntawm Kevlar, nqaij thiab pob txha, nws detonated, tab sis tsis ntaus cov neeg uas sawv, chained rau lawv qhov chaw nyob rau hauv lub chav tsev. Qhov tawg tau muffled ces tuag lawm.
  
  Dahl tshem nws caj pas, tsis tuaj yeem ntseeg nws lub qhov muag. Kev mob siab rau nws cov npoj yaig ib txwm txo hwj chim rau nws, tab sis qhov no yog nyob rau lwm qib.
  
  Kuv tsis tau... kuv twb tsis paub nws lub npe.
  
  Thiab tseem cov neeg phem tau txhos caug ua ntej nws.
  
  Dahl tau khiav ob peb kauj ruam kawg, kua muag plooj nws ob lub qhov muag txawm tias nws ncaws peb tus txiv neej mus rau ntawm lawv nraub qaum. Smith rub lawv lub tsho. Tsis muaj lub tsho khuam pom, tab sis ib tug txiv neej tau ua npuas ncauj ntawm lub qhov ncauj txawm tias Smith tau txhos caug ntawm nws. Lwm tus yog writhing nyob rau hauv kev txom nyem. Qhov thib peb yog pinned rau hauv av, motionless. Dahl tau ntsib tus txiv neej txoj kev xav phem heev, zoo li lub kaus mom polar, nrog nws tus kheej kev ntxub ntxaug. Kenzi taug kev thiab ntes tus Swede txoj kev xav, saib Dahl, nws lub qhov muag xiav dej khov heev, txias thiab muaj kev xav tias lawv zoo li lub roob loj loj, thawing toj roob hauv pes, thiab hais lus tib lo lus uas nws hais tau.
  
  "Nws cawm peb los ntawm kev txi nws tus kheej. Kuv... Kuv xav tias qhov tsis zoo, ua rau nws poob siab heev. "
  
  Dahl, nyob rau hauv tag nrho nws cov hnub, yeej tsis pom nws tus kheej tsis tuaj yeem tawm tswv yim. Nws ua tam sim no.
  
  Smith tau tshawb nrhiav tag nrho peb tus txiv neej, nrhiav ntau cov grenades, mos txwv thiab caj npab me. Cov ntaub ntawv thiab cov ntawv sau hauv hnab ris tau tawg, yog li cov neeg sib sau ua ke pib rummage los ntawm lawv.
  
  Lwm tus tau mus cuag lawv tus thawj coj uas poob, nyo hau taub hau. Ib tug txiv neej txhos caug thiab ncav tes kov tus tub ceev xwm nraub qaum.
  
  Tus neeg phem thib peb tuag, txawm nws noj tshuaj lom dab tsi los xij, nws tsuas yog siv sijhawm ntev dua rau cov tshuaj lom kom muaj txiaj ntsig zoo dua li nws cov npoj yaig. Dahl saib impassively. Thaum nws lub pob ntseg beeped thiab Moore lub suab puv nws lub taub hau, nws mloog tab sis tsis xav txog cov lus teb.
  
  "Tsib lub koob yees duab," Moore hais rau nws. "Peb cov peev txheej tau pom tias Ramses tsuas muaj tsib lub koob yees duab xwb. Koj tau ntsib ob, uas tawm peb seem. Koj puas muaj ntaub ntawv tshiab rau kuv, Dal? Nyob zoo? Koj puas nyob ntawd? Lub ntuj raug txim mus li cas?"
  
  Crazy Swede nias lub pob me me uas muted Moore. Nws xav qhia nws txoj kev hwm hauv kev ntsiag to tsawg kawg ob peb feeb. Zoo li txhua tus txiv neej thiab poj niam nyob rau ntawd, nws tsuas muaj sia nyob vim yog kev txi loj heev ntawm ib tug txiv neej. Tus txiv neej no yuav tsis pom hnub ci lossis lub hnub teem dua, lossis hnov cov cua sov uas ntws hla nws lub ntsej muag. Dahl yuav paub txog nws rau nws.
  
  Tsuav nws tseem ciaj sia.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Kaum xya feeb.
  
  Drake tau ua raws li Bo tus thawj coj, txiav sab laug ntawm 59th thiab mus ncaj nraim mus rau qhov kev kub ntxhov uas yog Columbus Circle. Chij fluttered ntawm lub tsev mus rau nws sab laug, thiab rau nws sab xis nteg ib tug ntsuab strip dotted nrog ntoo. Ua ntej ntawm lawv sawv ib lub tsev tsev, feem ntau yog ua los ntawm iav, nws lub qhov rais gleaming welcomingly nyob rau hauv lub rays ntawm lub tseem sawv lub hnub. Lub tsheb tavxij daj tau rub mus rau sab ntawm txoj kev, nws tus neeg tsav tsheb cia siab tias yuav pom plaub tus neeg hnav khaub ncaws hnav zoo sib tw hauv txoj kev taug kev tom qab nws, tab sis Beau tsis muab tus txiv neej saib thib ob. Lub voj voog yog qhov chaw ua vaj tse dav nrog cov dej tsaws tsag, cov pej thuam thiab zaum. Cov neeg tuaj ncig tebchaws tuaj ntawm no thiab muaj, rov ntim lawv lub hnab ev ntawv thiab dej haus. Drake txiav los ntawm nruab nrab ntawm pawg neeg ncaws pob tawm hws, ces khiav hauv qab cov ntoo uas muab qhov ntxoov ntxoo me ntsis.
  
  Tawm ntawm qhov muag prying qhov muag.
  
  Qhov sib txawv ntawm txoj kev hnyav, hnyav nrog lawv ntau qhov siab - majestic, cluttered skyscrapers vying rau qhov chaw ntawm cov tsev teev ntuj ib txwm nyob rau hauv kab sib chaws - thiab lub meej mom ntawm kev thaj yeeb thiab kev thaj yeeb nyab xeeb uas kav nyob rau hauv greenery mus rau nws txoj cai puv Drake nrog lub siab ntawm unreality. Qhov chaw no vwm li cas? Npau suav npaum li cas no? Qhov sib txawv yog unimaginably heev.
  
  Nws xav tsis thoob tias Marsh saib lawv zoo npaum li cas, tab sis tsis xav ntau dhau. Qhov no tuaj yeem ua rau tib neeg tuag. Rov qab mus tsev, lawv txawm tam sim no sim nrhiav cov channel kom lawv tuaj yeem taug qab nws rov qab mus rau nws qhov chaw.
  
  Lub ci ntsa iab maj mam tig mus rau sab laug thaum pab pawg tau nce siab. Alicia thiab May tau khiav ze tom qab, saib tab sis tsis tuaj yeem siv tag nrho lawv lub peev xwm ntawm qhov nrawm no. Tus yeeb ncuab tuaj yeem nyob qhov twg, leej twg. Ib lub tsheb dhau los nrog lub qhov rais tinted xav tau kev soj ntsuam ze dua, tab sis ploj mus rau qhov deb.
  
  Drake tshawb xyuas lub sijhawm. Kaum ib feeb lawm.
  
  Thiab tseem lub sij hawm zuam los ntawm, thib ob los ntawm ob. Bo qeeb qeeb raws li lub teeb grey lub tsev uas Drake pom tam sim ntawd tau tshwm sim hla txoj kev. Tseem khiav, nws tig mus rau Alicia thiab May. "Hauv tib lub tsev uas peb tau tawm tsam thaum zaj dab neeg nrog Odin. Damn, nws zoo li lub neej dhau mus. "
  
  "Puas yog lub nyoob hoom qav taub tsoo rau sab?" Alicia nug.
  
  "Huag yog, thiab peb tau tawm tsam los ntawm Tyrannosaurus Rex."
  
  Lub Tsev khaws puav pheej Keeb Kwm Ntuj zoo li qhov sib piv me me los ntawm lub kaum sab xis no, kev xav tsis zoo yog tias puas muaj ib qho. Muaj cov kauj ruam ua ntej ntawm txoj kev taug kev mus rau pem hauv ntej lub qhov rooj, tam sim no puv nrog ib pab pawg neeg ncig tebchaws. Cov ntxhiab tsw ntawm diesel thiab roj av tau tawm tsam lawv thaum lawv nres ntawm ib sab ntawm txoj kev. Lub suab nrov ntawm lub cav, lub suab nrov nrov, thiab qee lub sijhawm qw tseem ua rau lawv lub siab xav, tab sis tsawg kawg muaj ntau lub tsheb nyob ib puag ncig ntawm no.
  
  "Tsis txhob nres tam sim no," Alicia hais. "Peb tsis paub tias qhov kev ruaj ntseg yuav nyob qhov twg."
  
  Drake sim nres tsheb thiab cia lawv hla. "Cia peb cia siab tias nws tsis tau hais tias nws mob."
  
  Hmoov zoo, muaj kev tsheb me me thiab cov pab pawg tuaj yeem hla txoj kev yooj yim heev. Ib zaug nyob rau hauv qab ntawm lub tsev khaws puav pheej cov kauj ruam, lawv pib nce, tab sis mam li nco dheev nres thaum lawv hnov squeal nrov ntawm cov log tsheb tom qab lawv.
  
  Drake xav: Xya feeb.
  
  Lawv tau los ua ib qho chaw ntawm kev npau taws uas tsis tau txheeb xyuas. Plaub tus txiv neej dhia tawm ntawm lub tsheb, phom ntev ntawm qhov npaj txhij. Drake sim khiav tawm, dhia tawm ntawm lub tsev cia puav pheej qhov rooj thiab tawg cov qhua. Bo sai sai kos nws riam phom thiab coj aim ntawm tus yeeb ncuab. Kev txhaj tshuaj nrov nrov. Screams rub tag kis mus rau shreds.
  
  Drake dhia siab thiab cuam tshuam qis qis, dov thaum nws tsoo lub pavement thiab tsis quav ntsej qhov mob uas nws lub xub pwg tau coj tag nrho lub zog ntawm nws lub cev. Tus neeg tawm tsam dhia mus rau ntawm lub hood ntawm lub tsheb thiab twb tuav Mai ntawm rab phom. Drake dov ntawm lub tsheb thiab tom qab ntawd sawv ntsug, hmoov zoo tau nyob hauv caj npab ncav cuag ntawm rab phom. Nws ncua nws txhais tes, dhau los ua kev hem thawj thiab xav tau kev saib xyuas.
  
  Alicia nquab rau lwm txoj kev, tshem tawm cov kauj ruam thiab tso tus pej thuam equestrian ntawm Theodore Roosevelt ntawm nws thiab nws cov neeg tawm tsam. Txawm li cas los xij, lawv tau raug rho tawm haujlwm, cov mos txwv tsoo rau hauv cov bronze casting. Alicia rub tawm nws riam phom thiab snuck ib ncig ntawm sab. Ob tug txiv neej tam sim no nyob saum lub tsheb, ua lub hom phiaj zoo meej. Cov pej xeem tau khiav mus rau txhua qhov chaw, tshem tawm thaj chaw. Nws coj lub hom phiaj ntawm cov neeg ua phem, uas poob rau hauv lub hauv caug, tab sis ib tug nruam ntws ntawm nws hluav taws tsiv mus rau nws, yuam kom nws npog.
  
  Tej zaum thiab Bo tau nyem rau hauv ib qho me me indented koov ze ntawm lub tsev khaws puav pheej lub ntsiab nkag, huddling nruj nreem kom tsis txhob cov kwj ntawm cov mos txwv uas ripped lawv txoj kev los ntawm cov pob zeb. Beau sawv ntsug ntawm phab ntsa, txav tsis tau, tab sis May tab tom saib, nws nraub qaum tig mus rau tus txiv neej Fabkis.
  
  "Qhov no yog ... ua tsis taus pa," Beauregard yws.
  
  "Thiab nws muaj hmoo heev uas koj nyias zoo li ib tug reed," Mai teb. Nws nyam nws lub taub hau tawm thiab tua ib tug volley. "Koj paub, thaum peb xub ntsib koj, koj zoo li feem ntau nkag mus ntawm cov kab nrib pleb hauv phab ntsa."
  
  "Nws yuav pab tau tam sim no."
  
  "Zoo li haus luam yeeb." Mai ntsoog tawm dua, rov qab tua hluav taws. Cov mos txwv taug txoj kev saum nws taub hau.
  
  "Peb puas tuaj yeem txav tau?"
  
  "Tsis yog tias koj xav tau punched."
  
  Drake paub tias nws tsis muaj sijhawm los siv nws tus kheej riam phom, yog li nws sim cuam tshuam nws tus nrog sib ntaus riam phom. Nws pom tau tias lig dhau lawm tias nws ncav tsis tau nws - tus txiv neej siab dhau - thiab tom qab ntawd nws pom lub thoob tig ntawm nws.
  
  Tsis mus qhov twg.
  
  Instinct pierced nws zoo li missile. Rov qab los, nws ncaws lub qhov rais tsheb, tsoo lub iav, thiab tom qab ntawd nquab sab hauv ib yam li cov neeg ua phem qhib hluav taws. Qab nws, lub pavement foamed. Drake nyem los ntawm qhov sib txawv mus rau hauv tus neeg tsav tsheb lub rooj, tawv creaking, cov duab ntawm lub rooj zaum ua rau nws nyuaj dhau. Nws paub tias yuav los li cas. Cov mos txwv nkag mus rau lub ru tsev, lub rooj zaum thiab pem teb ntawm lub tsheb. Drake shuffled sai dua. Qhov chaw nruab nrab muaj ib lub hnab looj tes thiab ob lub khob loj uas muab nws ib yam dab tsi los tuav thaum nws tsa nws lub cev rau hauv lub rooj zaum neeg nrog caij. Ntau cov mos txwv mercilessly rub los ntawm lub ru tsev. Drake qw, sim yuav lub sijhawm. Cov dej ntws tau nres ib pliag, tab sis tom qab ntawd, raws li Drake leaned rov qab thiab thauj lub qhov rais, nws pib dua nrog qhov nrawm dua.
  
  Drake nce mus rau hauv lub rooj zaum nraub qaum, ib lub mos txwv kub hnyiab hauv nruab nrab ntawm nws nraub qaum. Nws pom nws tus kheej nyob rau hauv ib lub pob nkuaj, tawm ntawm pa thiab tawm tswv yim. Ib lub sijhawm ntawm kev tsis txaus siab yuav tsum tau ua rau tus neeg tua neeg nres ib yam nkaus, thiab tom qab ntawd tus txiv neej tau los hauv qab Alicia qhov hluav taws kub. Drake qhib lub qhov rooj rov qab los ntawm sab hauv thiab plam tawm, lub ntsej muag faus rau hauv pob zeb thiab tsis pom qhov twg mus.
  
  Tsuas yog...
  
  Hauv qab lub tsheb. Nws dov, NW nyuam qhuav haum nyob rau hauv lub tsheb. Tam sim no nws pom lub chassis dub, cov kav dej thiab tso pa tawm. Lwm lub mos txwv raug rho tawm los ntawm saum toj no, xuas nrig ntaus qhov sib txawv ntawm qhov sib kis V-zoo li cov leeg ntawm nws ob txhais ceg. Drake exhaled, whistling softly.
  
  Ob tug neeg tuaj yeem ua si qhov kev ua si no.
  
  Hloov nws txhais taw, nws yuam nws lub cev txav mus rau hauv av mus rau pem hauv ntej ntawm lub tsheb, kos nws lub Glock thaum nws mus. Tom qab ntawd, aiming los ntawm cov mos txwv qhov dhau los, nws kwv yees qhov twg tus txiv neej yuav tsum tau nyob. Nws tua rau 6 txhaj tshuaj nyob rau hauv kab, hloov nws txoj hauj lwm me ntsis txhua lub sij hawm, thiab ces sai sai tawm hauv qab lub tsheb.
  
  Tus neeg phem tau poob rau ntawm nws, tuav nws lub plab. Cov phom loj poob nrog kev sib tsoo ntawm ib sab ntawm nws. Raws li nws mob siab rau nws, nrog rau nws txoj siv sia, Drake tau tua nws ntawm qhov chaw khoob. Cov kev pheej hmoo loj dhau los ua kev pheej hmoo, cov pej xeem muaj kev phom sij heev. Kev mob hauv nws cov leeg ua rau nws nyuaj siab thaum nws tawm tsam sawv ntsug, peering hla lub hood ntawm lub tsheb.
  
  Alicia dhia tawm tom qab tus pej thuam Roosevelt, tua ob peb lub mos txwv ua ntej ploj mus dua. Nws lub hom phiaj yog nyob rau pem hauv ntej kawg ntawm lwm lub tsheb. Ob tug neeg ua phem ntxiv tau sim ua lub hom phiaj ntawm Tsib Hlis thiab Bo, uas zoo li raug nias rau hauv phab ntsa, tab sis May qhov tseeb tua tau ua rau cov neeg phem nyob hauv qhov chaw.
  
  Drake ntsia nws lub moos.
  
  Ob feeb.
  
  Lawv tau fucked zoo thiab tiag.
  
  
  QHOV TSEEB XYOO
  
  
  Drake coj cov neeg phem. Tso nws HK, nws tsom ntsoov rau ob tug uas thab Bo thiab May. Ib tug poob tam sim ntawd, nws lub neej nthuav dav thoob plaws hauv lub pob zeb, kev tuag nyuaj rau lub siab tawv. Lwm tus tig rov qab thaum lub sijhawm kawg, noj mos txwv, tab sis tseem muaj peev xwm rov qab tua hluav taws. Drake ua raws li tus txiv neej lub txim nrog cov mos txwv, tawm hauv nws txoj kev tuag. Thaum kawg, tus txiv neej tsis muaj qhov twg mus thiab nres, tom qab ntawd zaum thiab tua ib qho kawg tawg hauv lub Tsib Hlis txoj kev taw qhia thaum Drake rab phom xaus nws qhov kev hem thawj.
  
  May pom qhov no tuaj thiab tack Bo rau hauv pem teb. Tus txiv neej Fabkis tawm tsam, tsaws hauv qhov tsis txaus ntseeg, tab sis May tau rub nws nrog nws lub luj tshib saum toj, tiv thaiv nws los ntawm kev txav mus. Cov khoom tuaj tawm ntawm phab ntsa nyob qhov twg lawv lub taub hau.
  
  Bo ntsia. "Merci, Maiv."
  
  "Kuv tsis paub."
  
  Drake tau tam sim no nyiam cov neeg ua phem kawg nkaus, tab sis tsis muaj qhov tseem ceeb. Tsuas yog qhov kev ntshai txaus ntshai hauv nws tus ntsuj plig tseem ceeb. Tsuas yog txoj kev ua siab loj ntawm nws lub siab tseem ceeb.
  
  Lawv nco txog hnub kawg.
  
  Nws tus ntsuj plig tau nce me ntsis thaum nws pom May thiab Bo khiav mus rau hauv lub tsev cia puav pheej, thiab tom qab ntawd Alicia tawm ntawm qhov nkaum kom xa tus neeg phem kawg mus rau lub ntuj txiag teb tsaus uas nws tsim nyog. Lwm tus txiv neej los ntshav ntawm txoj kev taug kev. Lwm tus ntsuj plig poob thiab txi.
  
  Lawv twb tsis kawg, cov neeg no. Lawv yog ib lub hiav txwv cua daj cua dub.
  
  Drake tom qab ntawd pom qhov kawg, xav tias tuag, neeg ua phem sawv thiab stagger tam sim ntawd. Drake xav tias nws yuav tsum tau hnav lub tsho khuam. Nws tsom ntawm lub xub pwg nyom thiab raug rho tawm haujlwm, tab sis cov mos txwv tsis pom lub hom phiaj tsuas yog millimeters. Exhaling maj mam, nws coj lub hom phiaj rau kev txhaj tshuaj thib ob. Tam sim no tus txiv neej tau poob rau hauv lub hauv caug thiab tom qab ntawd sawv ntsug dua, thiab lub sijhawm tom ntej nws tau tawg rau hauv cov neeg coob coob, cov neeg saib, cov neeg hauv zos thiab cov menyuam yaus nrog lub koob yees duab uas tau sim ntes lawv lub sijhawm muaj koob meej ntawm Facebook lossis Instagram.
  
  Drake staggered rau Alicia. "Yog li qhov no yog ib qho ntawm Ramses lub hlwb?"
  
  "Plaub txiv neej. Raws nraim li Dahl piav. Qhov no yuav yog lub xov tooj thib peb uas peb tau ntsib ua ib pab neeg. "
  
  "Thiab peb tseem tsis paub cov ntsiab lus ntawm Lub Peb Hlis."
  
  Alicia ntsia ib ncig ntawm txoj kev, txoj kev thiab cov stalled, tso tsheb tseg. Nws mam li tig ib ncig thaum May lub suab qw ua rau lawv mloog.
  
  "Peb muaj tus neeg saib xyuas!"
  
  Drake maj mam nce cov kauj ruam, taub hau, tsis txawm sim muab nws rab phom tso tseg. Qhov no yog txhua yam, qhov no yog lawv lub ntiaj teb tag nrho. Yog tias Marsh tau hu, lawv yuav muaj -
  
  Jose Gonzalez muab nws lub xov tooj ntawm tes. "Koj puas yog tib tug neeg Askiv?"
  
  Drake kaw nws lub qhov muag thiab muab lub cuab yeej rau nws pob ntseg. "Swamp. Koj hais s-"
  
  Pythia lub luag nyav cuam tshuam nws. "Tam sim no, tam sim no, tsis txhob siv cov lus foom tsis zoo. Kev foom yog rau cov tsis tau kawm, lossis yog li kuv tau hais. Los yog nws yog lwm txoj hauv kev? Tab sis ua kev zoo siab, kuv tus phooj ywg tshiab, koj tseem muaj sia nyob!"
  
  "Nws yuav siv ntau tshaj li ob peb lub punches los yeej peb."
  
  "Auj, kuv paub tseeb. Lub foob pob nuclear puas tuaj yeem ua qhov no?
  
  Drake xav tias zoo li nws tuaj yeem txuas ntxiv nws cov lus npau taws tsis tu ncua, tab sis nws tau siv zog los kaw nws lub qhov ncauj. Alicia, Tsib Hlis, thiab Beau nyob ib ncig ntawm lub xov tooj thaum Jose Gonzalez saib nrog kev nkag siab ntawm foreboding.
  
  "Tus miv nqos koj tus nplaig? Auj, thiab hav, yog vim li cas lub ntuj raug txim koj tsis teb Gonzalez cov lus?
  
  Drake ntsis nws daim di ncauj kom txog thaum cov ntshav pib ntws. "Kuv nyob ntawm no."
  
  "Yog, yog, kuv pom nws. Tab sis koj nyob qhov twg ... um ... plaub feeb dhau los?"
  
  Drake nyob twj ywm.
  
  "Cov laus Jose yuav tsum teb xov tooj rau nws tus kheej. Kuv tsis paub tias kuv tab tom tham txog dab tsi. "
  
  Drake sim cuam tshuam Marsh. "Peb muaj lub tsho. Qhov twg-"
  
  "Koj tsis mloog kuv hais, neeg Askiv. Koj lig lawm. Koj puas nco qab lub txim uas lig dhau lawm?"
  
  "Swamp. Tsis txhob dag ib ncig. Koj puas xav kom koj cov kev xav tau ua tiav lossis tsis tau?
  
  "Kuv xav tau? Zoo, tau kawg lawv yuav ua tiav thaum kuv txiav txim siab kuv zoo thiab npaj txhij. Tam sim no, koj peb, ua tub rog zoo thiab tos nyob ntawd. Kuv tsuas yog xaj ob peb qhov khoom noj. "
  
  Drake swore. "Tsis txhob ua li ntawd. Tsis txhob koj fucking twv ua qhov ntawd!"
  
  "Hais sai sai."
  
  Txoj kab tuag lawm. Drake ntsia rau hauv peb ob lub qhov muag haunted thiab pom tau tias lawv tsuas yog kev xav ntawm nws tus kheej xwb. Lawv ua tsis tau.
  
  Nrog rau kev siv zog loj heev, nws tswj kom nws tus kheej tsis txhob tsoo lub xov tooj. Alicia tau coj nws tus kheej los tshaj tawm qhov kev hem thawj uas yuav tshwm sim rau Lub Tebchaws. Mai ua kom Gonzales tshem nws lub tsho.
  
  "Cia peb ua qhov no nrog," nws hais. "Peb ua raws li qhov ua ntej ntawm peb thiab npaj rau yam uas yuav los tom ntej."
  
  Drake scanned lub qab ntug, pob zeb thiab ntoo-lined, nyob deb ntawm lub siab thiab lub siab, crushed los ntawm lub tswv yim ntawm lub peb hlis ntuj lub hom phiaj. Cov neeg dawb huv yuav tuag nyob rau ob peb feeb tom ntej no, thiab yog tias nws ua tsis tiav, yuav muaj ntau dua.
  
  Nws tau hais tias "Lub Peb Hlis yuav ua kom tawg lub foob pob no," nws hais. "Txawm li cas los xij nws hais. Yog peb nrhiav tsis tau ces lub ntiaj teb yuav raug kev txom nyem. Peb sawv ntawm ntug heev "...
  
  
  LUB SIJ HAWM
  
  
  Lub Peb Hlis luag thiab dai lub xov tooj nrog kev vam meej. Zoey nias nws tus kheej txawm nyob ze rau nws. "Koj yeej pom nws," nws purred.
  
  "Auj, thiab tam sim no kuv yuav qhia nws ntxiv."
  
  Marsh rho tawm lwm lub xov tooj ntawm tes thiab tshawb xyuas tus lej nws twb tau khaws cia hauv nws lub cim xeeb. Ntseeg tias qhov no yog qhov nws xav tau, nws hu xov tooj sai sai thiab tos. Lub suab uas teb, ntxhib thiab imposing, lees paub nws cov kev cia siab.
  
  "Koj paub yuav ua li cas," nws hais.
  
  "Ib? Los yog ob?
  
  "Ob, raws li peb pom zoo. Tom qab ntawd txav mus rau hauv rooj plaub uas kuv xav tau koj dua. "
  
  "Yog lawm, tus thawj coj. Kuv tau khaws cia los ntawm kuv lub xov tooj ntawm tes app. Kuv yeej yuav txaus siab rau qee qhov kev ua ntawd. "
  
  Lub Peb Hlis snorted. "Koj puas yog neeg phem, Stephen?"
  
  "Zoo, tsis yog, kuv yuav tsis tso kuv tus kheej rau hauv chav kawm ntawd. Tsis yog tiag."
  
  "Ua txoj haujlwm koj tau them nyiaj ua. Tam sim no."
  
  Marsh hloov ib qho ntawm cov ntxaij vab tshaus mus rau lub nroog lub koob yees duab, tsuas yog ib qho kev soj ntsuam me me uas cov lag luam nyob sib ze tau siv los saib xyuas seb leej twg tab tom tuaj thiab mus ntawm txoj kev. Stephen yuav ua rau muaj kev kub ntxhov ntawm txoj kev tshwj xeeb no, thiab Marsh xav saib.
  
  Zoe ntsoos ntsoos, sim ua kom zoo dua. "Yog li, hnub no peb yuav ua dab tsi ntxiv?"
  
  Lub peb hlis ntuj ob lub qhov muag widened. "Qhov no puas tsis txaus rau koj? Thiab koj mam li nco dheev zoo li me ntsis mos, me ntsis pliable rau ib tug poj niam caw tuaj koom lub loj phem Pythias, Npeeg Zoe Shears. Vim li cas qhov no? Puas yog vim koj nyiam kev npau taws ntawm kuv?
  
  "Kuv xav li ntawd. Thiab ntau tshaj li me ntsis. Tej zaum lub champagne tau mus rau kuv lub taub hau. "
  
  "Zoo. Tam sim no kaw thiab saib."
  
  Ob peb lub sijhawm tom ntej no tau nthuav tawm ib yam li Marsh xav kom lawv ua. Ib txwm txiv neej thiab poj niam yuav tau finched ntawm qhov lawv pom, txawm tias tawv tawv, tab sis Marsh thiab Shears ntsia nws nrog txias detachment. Tom qab ntawd nws tau siv Marsh tsuas yog tsib feeb los khaws cov duab thiab xa mus rau tus neeg Askiv ntawm cov lus video nrog ib daim ntawv txuas nrog: Xa qhov no mus rau Lub Tebchaws. Kuv yuav tiv tauj koj sai sai no.
  
  Nws qhwv ib sab caj npab ncig Zoe. Ua ke lawv tau kawm txog qhov kev sib tw hauv qab no, uas tus neeg Askiv thiab nws peb tus neeg ua haujlwm tau paub tias lawv yuav tuaj txog lig ua ntej lawv tseem pib. Zoo meej. Thiab qhov kev ntxhov siab thaum kawg ... yog qhov tsis muaj nqi.
  
  Marsh nco qab tias muaj lwm tus neeg nyob hauv chav. Lub ntsiab Ramses cell thiab nws cov tswv cuab. Lawv zaum ntsiag to nyob rau hauv lub ces kaum deb ntawm lub tsev uas nws tsis nco qab lawv lub ntsej muag.
  
  "Hav," nws hu. "Tus poj niam tawm ntawm champagne. Puas muaj ib tug ntawm koj tramps ntxuav nws?
  
  Ib tug txiv neej sawv ntsug, nws ob lub qhov muag muaj ntau contempt uas Marsh shuddered. Tab sis cov lus qhia tau npog sai sai thiab tig mus rau hauv lub taub hau ceev ceev. "Muaj tau".
  
  "Zoo meej. Ib lub raj mis ntxiv yuav tsum txaus. "
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Drake tau saib thaum Mai unzipped tus neeg saib xyuas lub tsho thaum nws tshawb nrhiav ib daim ntawv thov. Alicia thiab Beau tau tshuaj xyuas cov neeg sib sau ua ke, yuav luag paub tseeb tias tus tswv cuab kawg ntawm lub xov tooj thib peb yuav ua qee yam txav. Lub tebchaws nyob ntawm nws txoj kev nrog tsuas yog ob feeb sab laug. Nyob ze, sirens blared thaum tub ceev xwm sau. Drake paub tias tam sim no qhov xwm txheej huab cua yuav muaj tag nrho New Yorkers ntawm ntug thiab cov neeg ncig tebchaws txaus ntshai. Tej zaum nws yuav yog ib lub tswv yim zoo yog tias tib neeg nyob tawm ntawm txoj kev, tab sis dab tsi ntxiv uas Lub Tsev Dawb ua tiag tiag?
  
  Cov drones nrog cov ntsuas hluav taws xob tau ncig lub ntuj. Cov hlau ntes tau nres txhua tus neeg uas tsim nyog tau txais kev saib xyuas, thiab ntau tus uas tsis ua. Cov tub rog thiab NEST tau nyob ntawm no. Muaj ntau tus neeg sawv cev mus ncig ntawm txoj kev uas zoo li lub rooj sib tham qub tub rog. Yog tias Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Sab Hauv, FBI, CIA thiab NSA tau ua lawv txoj haujlwm raug, Marsh yuav pom tau.
  
  Drake ntsia nws lub moos. Me ntsis dhau ib teev tau dhau mus txij li qhov npau suav phem no pib.
  
  Nov yog tag nrho?
  
  Alicia nug nws. "Nws pom ib yam dab tsi."
  
  Drake saib thaum Mai khaws ib daim ntawv tais ntawm Gonzalez lub tsho uas puas lawm.
  
  Tus New Yorker winced ntawm qhov pom ntawm nws thiab nqa lub tes tsho tattered nyob rau hauv txhua txhais tes. "Lub nroog puas yuav muab nyiaj rau kuv ... them nyiaj-"
  
  Alicia hais tias, "Lub nroog tuaj yeem muab tswv yim rau koj. "Tom ntej no siv cov roj sov me ntsis. Tsis txhob them rau lub tuam txhab phem. "
  
  Gonzales kaw thiab plam mus.
  
  Drake taug kev mus txog lub Tsib Hlis. Marsh qhov kev thov tau luam tawm ntawm daim ntawv A4 dawb hauv cov ntawv loj tshaj plaws. Zuag qhia tag nrho lawv tau zoo nkauj ncaj.
  
  "Tsib puas lab daus las," Mai nyeem. "Thiab tsis muaj dab tsi ntxiv".
  
  Hauv qab qhov kev thov yog ib kab lus sau sib piv me me sau ntawv.
  
  "Cov ntsiab lus yuav ua raws sai sai."
  
  Drake paub tseeb tias qhov ntawd txhais li cas. "Lawv yuav xa peb mus rau lwm qhov kev nrhiav tsis tau."
  
  Beauregard saib cov neeg coob coob. "Thiab peb, tsis muaj qhov tsis ntseeg, tseem nyob hauv kev soj ntsuam. Muaj tseeb peb yuav ua tsis tau dua lub sijhawm no. "
  
  Drake poob suav ntawm cov xov tooj ntawm tes tau tsa los ntawm pawg neeg sib sau ua ke, tom qab ntawd hnov cov suab nrov ntawm cov lus ntawm nws lub xov tooj ntawm tes thiab tshawb xyuas lub vijtsam. Txawm tias ua ntej nws nyem rau ntawm qhov txuas video, nws tawv taub hau pib khaus nrog kev nkag siab ntawm foreboding. "Cov txiv neej," nws hais thiab tuav lub cuab yeej ntawm caj npab ntev thaum lawv nyob ib puag ncig.
  
  Daim duab yog grainy thiab dub thiab dawb, tab sis lub koob yees duab tau khov kho thiab pom meej meej pom ib qho ntawm Drake qhov kev npau suav phem tshaj plaws. Nws tau hais tias "Nws tsis muaj kev xav," nws hais. "Tua neeg uas tsis paub txog dab tsi tshwm sim. Qhov no tsis yog rau hem, qhov no tsis yog rau cov txiaj ntsig. Qhov no yog rau ... "Nws ua tsis tau ntxiv.
  
  "Nws zoo," Maiv pa. "Peb tab tom khawb ntau thiab ntau dua ntawm cov khoom noj hauv qab no txhua hnub. Thiab qhov phem tshaj plaws yog lawv nyob hauv plawv ntawm peb cov zej zog. "
  
  Drake tsis nkim ib feeb thiab xa ib qhov txuas mus rau Homeland. Qhov tseeb tias Marsh zoo li tuaj yeem rub nws tus lej xov tooj ntawm tes tawm ntawm huab cua nyias tsis yog qhov xav tsis thoob tshwj xeeb uas nws tau ua tiav los txog tam sim no. Cov neeg phem pab nws tau pom meej ntau dua li cov tub rog uas siv tau.
  
  Drake saib cov tub ceev xwm ua lawv txoj haujlwm. Alicia txav ze rau nws, ces random rub nws txhais ceg ntawm nws lub ris. "Koj puas pom qhov no?" - nws hais hauv lub suab hu nkauj. "Muaj thaum koj sim ncaws kuv lub nroog Yeiuxalees hauv suab puam. Thiab nws tseem damn tshiab. Qhov no ceev npaum li cas qhov no mus tom ntej. "
  
  Nws cov lus ua rau ntau tshaj ib qho kev xav rau Drake. Muaj kev nco txog lawv txoj kev sib txuas, lawv qhov kev nyiam tshiab; qhov xaus rau May thiab Bo tias ib yam dab tsi tshwm sim ntawm lawv; thiab ib qho kev siv pom tseeb dua rau nws tus kheej lub neej txog tam sim no - sai npaum li cas nws txav mus thiab yuav ua li cas nws sim ua kom qeeb.
  
  Nyob rau hauv txoj kab ncaj nraim ntawm hluav taws.
  
  Nws hais tias "Yog tias peb muaj txoj sia nyob no," nws hais. "Team SPEAR tab tom so ib lim piam."
  
  Alicia hais tias "Torsty twb tau pib daim pib mus rau Barbados," Alicia hais.
  
  "Dab tsi tshwm sim hauv suab puam?" Maiv xav li no.
  
  Drake ntsia nws lub moos, tom qab ntawd ntawm nws lub xov tooj, ntes tau nyob rau hauv lub sijhawm coj txawv txawv, surreal. Tau ntsib nrog kev tuag tsis tsim nyog thiab kev hem thawj ntxiv, nrog rau kev nrhiav tsis kawg thiab kev sib ntaus sib tua, tam sim no lawv tau ncaws lawv lub luj taws thiab raug yuam kom siv sijhawm li ob peb feeb. Tau kawg, lawv xav tau sijhawm los tshem tawm qhov kev ntxhov siab, kev ntxhov siab loj zuj zus uas tuaj yeem ua rau lawv tuag... Tab sis Alicia txoj kev ua qhov no yeej ib txwm tsis zoo li qub.
  
  "Bikini. Puam. Blue waves, "Alicia hais. "Nws yog kuv".
  
  "Koj puas coj koj tus phooj ywg zoo tshaj plaws nrog koj?" Maiv luag ntxhi. "Kenzie?"
  
  "Koj paub, Alicia, Kuv tsis xav tias Dahl tau teem caij so rau pab pawg," Drake hais, tsuas yog ib nrab tso dag xwb. "Zoo li tsev neeg so."
  
  Alicia luag ntxhi. "Dab tsi yog ib tug neeg ruam. Peb yog Tsev Neeg".
  
  "Yog lawm, tab sis tsis yog qhov nws xav tau. Koj paub, Joanna thiab Dahl xav tau qee lub sijhawm. "
  
  Tab sis tam sim no Alicia tau ntsia lub Tsib Hlis. "Thiab teb rau qhov kev thuam thawj zaug, Sprite, tsis yog, kuv tau xav txog kev noj Drakey. Nws puas haum koj?"
  
  Drake sai sai ntsia, pursing nws daim di ncauj nyob rau hauv ib tug uas ntsiag to xuav. Qab nws, nws hnov Bo hais.
  
  "Qhov no puas txhais tau tias koj thiab kuv ua tiav tam sim no?"
  
  May lub suab nyob twj ywm. "Kuv xav tias nws yog nyob ntawm Matt txiav txim siab."
  
  Aw ua tsaug. Ua tsaug ntau, damn nws.
  
  Nws suab yuav luag zoo siab thaum nws tus kheej lub xov tooj nrov. "Yog?"
  
  "Lub Peb Hlis ntawm no. Kuv cov tub rog me puas tau npaj khiav ceev?
  
  "Koj tua cov neeg dawb huv ntawd. Thaum peb ntsib, kuv yuav pom tias koj yuav teb rau qhov no. "
  
  "Tsis yog, phooj ywg, koj yuav teb. Koj nyeem kuv cov cai, txoj cai? Tsib puas lab. Qhov ntawd yog qhov ncaj ncees rau lub nroog uas muaj cov txiv neej, poj niam thiab me ntsis nerds. "
  
  Drake kaw nws ob lub qhov muag, gritting nws cov hniav. "Dab tsi ntxiv?"
  
  "Cov ntsiab lus them nyiaj, tau kawg. Mus rau qhov chaw nres tsheb hauv nruab nrab. Lawv tab tom tos hauv ib qho ntawm lub hauv paus cafes. " Nws hais ib lub npe. "Muaj huv si thiab muab tso rau hauv ib lub hnab ntawv uas qee tus ntsuj plig tau kaw rau hauv qab ntawm lub rooj zaum kawg ntawm qhov kawg ntawm lub txee. Ntseeg kuv, koj yuav nkag siab thaum koj mus txog ntawd. "
  
  "Yuav ua li cas yog tias peb tsis ua qhov no?" Drake tsis hnov qab txog cov tswvcuab ntawm tes khiav tawm, lossis muaj tsawg kawg yog ob lub hlwb.
  
  "Tom qab ntawd kuv yuav hu tus nees luav mus nqa kuv lub nra thiab tshuab lub khw muag khoom noj. Nws puas haum koj?"
  
  Drake luv luv fantasized txog dab tsi nws yuav ua tau rau Marsh thaum lawv ntes nws. "Lub sijhawm ntev npaum li cas?"
  
  "Auj, kaum feeb yuav tsum txaus."
  
  "Kaum feeb? Qhov no yog bullshit, Lub Peb Hlis, thiab koj paub nws. Chaw nres tsheb Central yog tshaj nees nkaum feeb tsav los ntawm no. Tej zaum ob zaug ntau dua. "
  
  "Kuv tsis tau hais tias koj yuav tsum mus."
  
  Drake clenched nws lub nrig. Lawv raug teeb tsa ua tsis tiav, thiab lawv txhua tus paub nws.
  
  Marsh hais tias, "Kuv yuav qhia koj li cas," Marsh hais. "Yuav ua pov thawj tias kuv tuaj yeem nyob tau, Kuv yuav hloov qhov no mus rau kaum ob feeb. Thiab suav ..."
  
  Drake pib khiav.
  
  
  CHAW NINETEEN
  
  
  Drake tau khiav tawm mus rau txoj kev thaum Beau tab tom ntaus qhov chaw nres tsheb Grand Central rau hauv nws GPS. Alicia thiab May khiav ib kauj ruam tom qab. Lub sijhawm no, txawm li cas los xij, Drake tsis tau npaj yuav taug kev ntawm hooves. Txawm hais tias lub sijhawm nruj heev uas tau teev tseg los ntawm Marsh, qhov kev sim yuav tsum tau ua. Peb lub tsheb raug tso tseg nyob ze ntawm lub tsev khaws puav pheej, ob lub Corollas thiab Civic. Lub Yorkshireman tsis muab lawv ib pliag ob. Qhov nws xav tau yog ib yam...
  
  "Tau hauv!" Alicia sawv ntawm lub qhov rooj qhib ntawm Civic.
  
  "Nws tsis txias txaus," nws hais.
  
  "Peb tsis tuaj yeem nkim sijhawm sawv ntawm no tos-"
  
  "Qhov ntawd txaus," Drake pom tom qab tus nees qeeb thiab caij tsheb thauj neeg uas nyuam qhuav rub tawm ntawm Central Park mus rau qhov chaw muaj zog F150 lub tsheb thauj khoom muaj zog nyob ntawm sab ntawm txoj kev.
  
  Nws maj nrawm rau ntawm nws.
  
  Alicia thiab May rushed tom qab. "Nws puas yog fucking kidding kuv?" Alicia launched ib tug tirade thaum lub Tsib Hlis. "Tsis muaj txoj hauv kev uas kuv yuav caij nees. Tsis txhob!"
  
  Lawv hla tus tsiaj ntawd sai sai kom tus tsav tsheb qiv lawv lub tsheb. Drake stomped ntawm cov roj pedal, hlawv roj hmab thaum nws rub tawm ntawm txoj kab. Beau taw tes rau sab xis.
  
  "Raws nws los ntawm Central Park. Qhov no yog 79th Street transverse thiab coj mus rau Madison Avenue. "
  
  "Hlub zaj nkauj no," Alicia bark. "Tiffany's nyob qhov twg? Kuv tshaib plab."
  
  Beau muab nws qhov txawv txav. "Qhov no tsis yog lub tsev noj mov, Miles."
  
  "Thiab Madison Avenue yog ib pab pawg neeg pop," Drake hais. "Raws li kev coj noj coj ua ntawm Cheney Coates. Zoo li yog leej twg tuaj yeem hnov qab nws. " Nws nqos, mam li nco dheev.
  
  Alicia luag ntxhi. "Bullshit. Kuv tsuas yog yuav tsum tsis txhob sim ua kom lub siab kaj. Puas muaj laj thawj rau qhov no, Drakes? Puas yog nws tus poj niam?
  
  "Hav, dai rau!" Nws coj lub tsheb ceev mus rau txoj kev 79th Street, uas yog ib txoj kab dav dav uas nyob ib puag ncig ntawm phab ntsa siab nrog cov ntoo overhanging. "Pinup tej zaum. Thiab ib tug zoo presenter. "
  
  "Saib seb!"
  
  Tej zaum cov lus ceeb toom tau cawm lawv lub tsheb thaum Silverado streaked hla lub nti-siab qhov chaw cia thiab sim ram lawv. Drake pom lub ntsej muag qab lub log - tus tswv cuab kawg ntawm peb lub xov tooj. Nws tau nqis los ntawm cov roj pedal, yuam txhua tus neeg rov qab mus rau lawv lub rooj zaum thaum lwm lub tsheb tig los thiab muab caum. Mam li nco dheev lawv cov haiv neeg los ntawm Central Park tau ua rau muaj kev tuag ntau dua.
  
  Tus neeg tsav tsheb ntawm Silverado tsav tsheb nrog kev tso tseg tsis zoo. Drake qeeb kom dhau ntau lub tsheb tavxij, tab sis lawv cov neeg nrhiav tau siv sijhawm los tsoo lawv tom qab. F150 jerked thiab swerved, tab sis ces righted nws tus kheej yam tsis muaj teeb meem. Lub Silverado ntaus lub tsheb tavxij, xa nws tig mus rau lwm txoj kev uas nws tsoo rau hauv phab ntsa tuav. Drake tig mus rau sab laug, sab xis kom dhau txoj kab tsheb tavxij, thiab tom qab ntawd nrawm rau hauv txoj kev qhib qhib.
  
  Cov neeg ua phem tom qab lawv tau tawm ntawm nws lub qhov rais nrog rab phom hauv nws txhais tes.
  
  "Cia li nqis!" Drake qw.
  
  Cov mos txwv nkag mus rau txhua qhov chaw - tsheb, txoj kev, phab ntsa thiab ntoo. Tus txiv neej nyob ib sab ntawm nws tus kheej nrog kev npau taws, kev zoo siab thiab tej zaum kev ntxub ntxaug, tsis quav ntsej txog kev puas tsuaj uas nws tau ua. Beau, uas zaum hauv lub rooj zaum tom qab ntawm F150, rub tawm Glock thiab tua tawm lub qhov rais tom qab. Cov cua txias rushed mus rau hauv lub cabin.
  
  Ib kab ntawm cov tsev tau tshwm sim rau sab laug, thiab tom qab ntawd ntau tus neeg taug kev taug kev raws txoj kev taug kev tom ntej. Tam sim no Drake pom tsuas yog Dab Ntxwg Nyoog txoj kev xaiv - kev tuag ntawm ib tus neeg taug kev los yog lig rau Grand Central Chaw nres tsheb thiab ntsib qhov tshwm sim.
  
  Yim feeb sab laug.
  
  Tig mus rau Txoj Kev 79th, Drake pom lub qhov av luv ua ntej nrog cov ceg ntsuab hla nws. Thaum lawv nkag mus rau hauv qhov tsaus ntuj nti, nws tsoo ntawm tus brake pedal, vam tias lawv cov neeg caum yuav poob rau hauv phab ntsa lossis tsawg kawg poob nws rab phom hauv kev kub ntxhov. Hloov chaw, nws tsav tsheb ncig lawv, tsav tsheb nyuaj, tua tawm ntawm lub qhov rais sab thaum nws dhau mus.
  
  Lawv txhua tus ducked raws li lawv tus kheej lub qhov rais tawg, lub xuav ntawm cov mos txwv yuav luag tuag ua ntej lawv hnov. Tam sim no Alicia nws tus kheej daig nws lub taub hau tawm, tsom rab phom thiab tua ntawm Silverado. Ua ntej nws maj mam nce thiab qeeb qeeb. Drake ceev nrooj kaw qhov sib txawv. Lwm tus choj tau tshwm sim thiab kev tsheb khiav tam sim no nyob ruaj khov ntawm ob sab ntawm ob kab daj. Drake kaw qhov sib txawv kom txog thaum lawv tus kheej tis yuav luag kov tom qab ntawm lwm lub tsheb.
  
  Tus neeg ua phem tig nws lub cev thiab taw tes rab phom hla nws lub xub pwg.
  
  Alicia raug rho tawm haujlwm ua ntej, cov mos txwv tawg rau lub qhov rais tom qab ntawm Silverado. Tus neeg tsav tsheb yuav tsum tau xav tsis thoob vim tias nws lub tsheb hloov pauv, yuav luag tsav tsheb mus rau hauv cov tsheb thauj mus los thiab ua rau lub suab nrov nrov. Alicia leaned tawm txawm ntxiv.
  
  May hais tias "Cov plaub hau daj daj no ya ib ncig," May hais. "Tsuas ua rau kuv nco txog ib yam dab tsi. Tam sim no lawv hu li cas? Qhov no puas yog ... collie?
  
  Kev txhaj tshuaj ntau dua. Tus neeg phem rov tua hluav taws. Drake siv evasive tsav tsheb yam xyuam xim raws li nws ua tau. Cov tsheb khiav tom ntej tau thim rov qab dua, thiab nws tau siv sijhawm los hla Silverado, tig mus rau txoj kab uas tab tom yuav los. Qab nws, May dov lub qhov rais thiab unloaded clip mus rau lwm lub tsheb. Drake leaned rov qab thiab kawm qhov pom ntawm qab.
  
  "Nws tseem los."
  
  Dheev Central Park tau xaus thiab qhov kev sib tshuam Fifth Avenue zoo li dhia tawm ntawm lawv. Cov tsheb tau qeeb qeeb, nres, thiab cov neeg taug kev taug kev ntawm kev sib tshuam thiab kab hauv kev taug kev. Drake tau nrawm nrawm ntawm lub teeb xim daj xim daj, uas tam sim no ntsuab.
  
  Cov tsheb npav ntev ntev ntev nyob rau ob sab ntawm Fifth Avenue. Drake slammed ntawm lub brakes, tab sis tus neeg ua phem tsoo rau hauv lawv lub taillights dua. Los ntawm cov handlebars, nws xav tias lub rear kawg jerk, pom lub peev xwm rau kev puas tsuaj thiab rub tawm ntawm lub kiv kom rov tswj tau. Lub tsheb ncaj qha tawm ntawm kev sib tshuam, Silverado tsuas yog ib nti tom qab.
  
  Lub tsheb npav sim rub tawm rau pem hauv ntej ntawm lawv, tawm hauv Drake tsis muaj kev xaiv tab sis tsav tsheb mus rau sab laug thiab mus rau hauv nruab nrab ntawm txoj kev. Hlau scraped thiab iav tawg hla nws ncej puab. Lub Silverado tsoo rau nws tom ntej.
  
  "Tsib feeb," Bo hais ntsiag to.
  
  Tsis nkim sijhawm, nws nce nws qhov nrawm. Madison Avenue sai sai tau los rau hauv qhov pom, grey façade ntawm Chase Bank thiab dub J.Crew ua rau pom kev ua ntej.
  
  "Ob tug ntxiv," Bo hais.
  
  Ua ke, cov tsheb sib tw tau sib tw los ntawm qhov sib txawv me me mus rau qhov sib txawv me me, tsoo cov tsheb mus rau sab thiab ib puag ncig cov teeb meem qeeb. Drake tsis tu ncua nias lub hneev, xav kom nws muaj qee yam ntawm siren, thiab Alicia tua rau saum huab cua kom yuam cov neeg taug kev thiab cov neeg tsav tsheb kom ceev nrooj tawm mus. Lub NYPD lub tsheb twb nrov nrov, tawm hauv txoj kev puas tsuaj thaum lawv sawv. Nws twb tau pom tias tib lub tsheb uas zoo li yuav tsum tau saib xyuas yog cov hluav taws kub loj loj.
  
  "Ua ntej," Bo hais.
  
  "Tau tau lawm," Drake pom txoj kev uas coj mus rau Lexington Avenue thiab rushed mus rau nws. Pib lub cav, nws sai sai tsav lub tsheb nyob ib ncig ntawm lub ces kaum. Cov pa luam yeeb tawm ntawm lub log tsheb, ua rau tib neeg qw nrov thoob plaws ntawm txoj kev. Ntawm no ntawm txoj kev tshiab, cov tsheb tau nres ze ntawm ob sab, thiab kev chaos ntawm platforms, vans thiab ib txoj kev taug kev txawm tias cov neeg tsav tsheb zoo tshaj plaws tau twv.
  
  "Nws tsis nyob deb," Bo hais.
  
  Drake pom nws lub caij nyoog ua ntej thaum cov tsheb khiav qis. "May," nws hais. "Koj puas nco Bangkok?"
  
  Raws li kev hloov pauv ntawm lub zog hauv lub tsheb loj, Mai tau ntxig ib phau ntawv xov xwm tshiab rau hauv nws lub Glock thiab unbuckled nws lub rooj zaum, hloov hauv nws lub rooj. Alicia ntsia ntawm Drake thiab Drake ntsia ntawm daim iav rearview. Lub Silverado kaw nrog tag nrho nws lub zog, sim ram lawv thaum lawv mus txog Grand Central Chaw nres tsheb thiab cov neeg coob coob.
  
  Maiv tau zaum hauv nws lub rooj zaum, sawv ntawm lub qhov rais tam sim no tawg thiab pib thawb.
  
  Alicia nudged Drake. "Bangkok?"
  
  "Nws tsis yog li koj xav."
  
  "Auj, qhov ntawd yeej tsis tshwm sim. Koj yuav qhia kuv tias qhov tshwm sim hauv Thaib teb yuav tshwm sim nyob rau Thaib teb. "
  
  Maiv hla dhau qhov sib txawv me me, rub nws cov khaub ncaws tab sis yuam kom nws lub cev txav mus. Drake pom lub sij hawm cua tsoo nws, cov xuab zeb stinging nws ob lub qhov muag. Nws pom lub sij hawm tus neeg ua phem caum qab ntsais muag.
  
  Lub Silverado los ze, shockingly kaw.
  
  Maiv dhia mus rau tom qab ntawm lub tsheb, ob txhais ceg nthuav, thiab tsa nws riam phom. Nws coj lub hom phiaj thiab tom qab ntawd pib tua tom qab ntawm lub tsheb, cov mos txwv tawg rau lub qhov rais ntawm lwm lub tsheb. Cov tsev, tsheb npav thiab cov ncej teeb hla kev lom zem. Mai rub tus txhais rov qab, oblivious rau cua thiab lub zog ntawm lub tsheb, tsom tsuas yog rau tus txiv neej uas yuav txwv tsis pub tua lawv.
  
  Drake khaws lub kauj tsheb kom ruaj khov raws li qhov ua tau, ua kom lub nrawm tsis tu ncua. Lub sijhawm no, tsis yog ib lub tsheb hla ntawm lawv xub ntiag, raws li nws tau thov. Tej zaum tau sawv ruaj khov ntawm nws txhais taw, nws qhov kev xav tau tsom mus rau ib yam ntawm ib lub sijhawm. Drake yog nws phau ntawv qhia.
  
  "Tam sim no!" - nws qw rau saum nws lub suab.
  
  Alicia tig ib ncig zoo li tus menyuam yaus uas tau poob khoom qab zib los ntawm nws lub rooj zaum tom qab. "Nws yuav ua dab tsi?"
  
  Drake siv lub brakes maj mam, ib millimeter ib zaug. Maiv tso ob daim clip no ces khiav mus rau lub txaj ntawm lub tsheb, ncaj nraim mus rau tom lub qhov rooj. Tus neeg tsav tsheb Silverado lub qhov muag nthuav dav ntxiv thaum nws pom tus ninja qus khiav ncaj nraim ntawm nws lub tsheb nrawm los ntawm lwm qhov!
  
  Maiv mus txog tom lub qhov rooj thiab dhia mus rau saum huab cua, ua viav vias nws ob txhais ceg thiab flailing nws txhais tes. Muaj ib lub sij hawm ua ntej lub ntiajteb txawj nqus rub nws nqis, thaum nws arced gracefully los ntawm cov huab cua nyias, lub epitome ntawm stealth, kev txawj ntse thiab kev zoo nkauj, tab sis tom qab ntawd nws ntog hnyav rau lub hood ntawm lwm tus txiv neej lub tsheb. Nws tam sim ntawd khoov duav, tso cai rau nws ob txhais ceg thiab lub hauv caug coj lub tshuab thiab tswj nws qhov sib npaug. Kev tsaws ntawm cov hlau tsis muaj zog tsis yooj yim, thiab Mai sai sai ya mus rau pem hauv ntej ntawm lub jagged windshield.
  
  Tus neeg tsav tsheb ntawm Silverado slammed ntawm lub brakes, tab sis tseem muaj peev xwm taw tes rab phom ntawm nws lub ntsej muag.
  
  Mai kis nws lub hauv caug thaum muaj kev cuam tshuam tam sim ntawd dhau los ntawm nws, ntxiv dag zog rau nws nraub qaum thiab lub xub pwg nyom. Nws riam phom tseem nyob hauv nws txhais tes, twb taw tes rau tus neeg ua phem. Ob txhaj tshuaj thiab nws hawb pob, nws ob txhais taw tseem nyob ntawm tus nres pedal, ntshav soaking pem hauv ntej ntawm nws lub tsho thiab nws slumped rau pem hauv ntej.
  
  Maiv tau nkag mus rau ntawm lub hood ntawm lub tsheb, mus txog hauv lub qhov rais thiab rub tus tsav tsheb tawm. Tsis muaj ib txoj hauv kev uas nws yuav tso cai rau nws los ua kev zoo siab los txhawb nws lub zog. Nws qhov muag mob puv nkaus tau ntsib nws thiab sim kho.
  
  "How...koj nyob li cas-"
  
  Maiv ntaus nws lub ntsej muag. Tom qab ntawd nws tuav thaum lub tsheb tsoo rau hauv qab ntawm Drake. Tus txiv neej Askiv txhob txwm maj mam qeeb kom 'ntes' lub tsheb tsav tus kheej ua ntej nws tig mus rau qee qhov txaus ntshai, tsis muaj kev taw qhia.
  
  "Yog li qhov no yog qhov koj tau ua hauv Bangkok?" Alicia nug.
  
  "Ib yam li ntawd".
  
  "Thiab dab tsi tshwm sim tom ntej?"
  
  Drake ntsia deb. "Kuv tsis muaj lub tswv yim, kev hlub."
  
  Lawv qhib qhov rooj, ob chav nres tsheb ntawm lub tsheb tavxij, ze rau Grand Central Chaw nres tsheb thaum lawv tuaj yeem tau txais. Cov pej xeem rov qab mus, gawking rau lawv. Cov ntse tig los khiav. Kaum ob ntxiv tau tawm lawv lub xov tooj ntawm tes thiab pib thaij duab. Drake dhia tawm mus rau ntawm txoj kev taug kev thiab tam sim ntawd pib khiav.
  
  "Lub sijhawm dhau los," Beauregard yws ntawm nws.
  
  
  QHOV TSEEB
  
  
  Drake tawg rau hauv lub tsev loj ntawm qhov chaw nres tsheb hauv nruab nrab. Ib qhov chaw loj heev yawned rau sab laug thiab sab xis thiab siab saum toj no. Ci ntsa iab thiab polished pem teb ua rau poob siab rau lub cev, tawm mus thiab tuaj txog lub rooj zaum flickered nyob txhua qhov chaw, thiab cov neeg tuaj yeem zoo li tsis tu ncua. Beau tau ceeb toom lawv txog lub npe Cafe é thiab qhia lawv cov phiaj xwm hauv pem teb ntawm lub davhlau ya nyob twg.
  
  "Lub chaw tos txais loj," Mai hais. "Tig sab xis, dhau ntawm cov escalators."
  
  Kev sib tw, twisting, thiab ua yeeb yam zoo kawg nkaus acrobatic feats tsuas yog kom tsis txhob muaj kev sib tsoo, pab pawg rub tawm ntawm qhov chaw nres tsheb. feeb dhau lawm. Cov khw kas fes, Belgian chocolate khw, thiab bagel stands whizzed los ntawm, lawv mingled aromas ua Drake lub taub hau kiv. Lawv nkag mus rau qhov hu ua Lexington Passage thiab pib qeeb.
  
  "Zoo li no!"
  
  Alicia khiav mus, nyem los ntawm qhov nqaim nkag mus rau ib qho ntawm cov cafes me tshaj plaws uas Drake tau pom. Yuav luag tsis nco qab, nws lub siab tau suav cov ntxhuav. Tsis nyuaj, tsuas muaj peb ntawm lawv.
  
  Alicia thawb tus txiv neej hauv lub tsho grey ib sab, tom qab ntawd poob rau hauv nws lub hauv caug ntawm qhov chaw dub. Lub rooj zaum tau littered nrog cov khib nyiab tsis tsim nyog, cov rooj zaum tau teeb tsa tsis tu ncua. Alicia rummaged nyob ib ncig ntawm hauv qab no thiab sai sai ntog, tuav ib lub hnab ntawv dawb nyob rau hauv nws txhais tes, nws ob lub qhov muag muaj kev cia siab.
  
  Drake saib ntawm ob peb kauj ruam deb, tab sis tsis yog tus poj niam Askiv. Hloov chaw, nws tau saib xyuas cov neeg ua haujlwm thiab cov neeg siv khoom, cov neeg hla mus rau sab nraud, thiab lwm qhov tshwj xeeb.
  
  Qhov rooj rau chav dej siv.
  
  Tam sim no nws qhib, ib tug poj niam xav paub daim duab tau hle nws lub taub hau tawm. Yuav luag tam sim ntawd, nws tau pom qhov muag nrog tib tus txiv neej ntsia ncaj qha rau nws: Matt Drake.
  
  TSIS MUAJ...
  
  Nws khaws lub xov tooj nqa tau. "Kuv xav tias qhov no yog rau koj,"hais tias tsuas yog nws daim di ncauj.
  
  Drake nodded thaum nws txuas ntxiv saib tag nrho cheeb tsam. Alicia rub lub hnab ntawv qhib thiab ces frowned.
  
  "Qhov no tsis tuaj yeem muaj tseeb."
  
  Maiv tau nthuav nws ob lub qhov muag. "Dab tsi? Vim li cas ho tsis?"
  
  "Nws hais tias boom!"
  
  
  QHIA TWENTY-IB
  
  
  Drake maj mus rau hauv xov tooj thiab txeeb nws ntawm tus poj niam. "Koj ua si dab tsi?"
  
  Marsh chuckled thaum kawg ntawm kab. "Koj puas tau tshawb xyuas hauv qab ob lub rooj?"
  
  Ces txoj kab tuag lawm. Drake xav tias txhua yam hauv nws tawg thaum nws tus ntsuj plig thiab lub siab khov, tab sis nws tsis nres. "Rau lub rooj!" nws qw thiab pib khiav, ntog thiab zawv zawg ntawm nws lub hauv caug hauv qab qhov ze tshaj plaws.
  
  Alicia qw rau cov neeg ua haujlwm thiab cov qhua kom tawm mus thiab khiav tawm. Bo poob rau hauv lwm lub rooj. Drake tsis muaj kev ntseeg tau pom ib qho piv txwv tseeb ntawm qhov uas tus txiv neej Fab Kis tau pom - ib qho khoom tawg me me tau kaw rau hauv qab ntawm lub rooj. Qhov loj thiab cov duab ntawm lub raj mis dej, nws tau muab qhwv rau hauv daim ntawv qub Christmas wrapping. Message Ho-ho-ho! Drake tsis mus unnoticed.
  
  Alicia zaum ntawm nws ib sab. "Peb yuav ua li cas neutralize tus sucker? Thiab, qhov tseem ceeb tshaj, peb puas tuaj yeem tshem tawm lub tshuab nqus tsev?
  
  "Koj paub qhov kuv paub, Miles. Nyob rau hauv pab tub rog peb siv los detonate ib lub foob pob tom qab lwm. Yeej, qhov no yog txoj kev nyab xeeb tshaj plaws. Tab sis tus txiv neej no paub nws ua dab tsi. Zoo ntim rau hauv cov ntim tsis muaj mob. Koj puas pom cov xov hlau? Lawv yog cov tib xim. Detonator cap. Chaw taws teeb fuse. Tsis nyuaj, tab sis damn txaus ntshai. "
  
  "Yog li tsim cov khoom siv thiab tsis txhob cia lub kaus mom tawg tawm mus."
  
  "Grow ib set? Damn, peb tag nrho ntawm yob ntawm no. " Drake ntsia thiab nrog lub qhov muag tsis ntseeg pom cov neeg coob coob nias lawv lub ntsej muag mus rau lub qhov rais ntawm lub tsev noj mov. Ib txhia txawm sim mus los ntawm qhov qhib qhov rooj. Cov xov tooj hauv Android tau sau tseg tias qhov twg tuaj yeem yog kev tuag ntawm lawv cov tswv hauv ob peb feeb xwb.
  
  "Tau tawm!" - Nws qw, thiab Alicia koom nrog nws. "Tawm lub tsev tam sim no!"
  
  Thaum kawg, lub ntsej muag ntshai tig mus thiab cov lus pib ncav cuag lawv. Drake nco txog qhov loj ntawm lub tsev loj thiab cov neeg coob nyob hauv thiab clenched nws cov hniav kom txog thaum cov hauv paus hniav raug mob.
  
  "Koj xav ntev npaum li cas?" Alicia zaum hauv qab ntawm nws dua.
  
  "feeb, yog tias."
  
  Drake ntsia ntawm lub cuab yeej. Qhov tseeb, nws tsis zoo li sophisticated, tsuas yog ib lub foob pob yooj yim tsim los ntshai es tsis yog maim. Nws tau pom foob pob hluav taws ntawm qhov loj me no thiab tej zaum nrog cov khoom siv hluav taws xob zoo sib xws. Nws cov tub rog kev paub dhau los yuav ploj mus me ntsis, tab sis thaum ntsib nrog qhov xwm txheej liab-xiav hlau, nws tau rov qab sai sai.
  
  Tsuas yog tias tag nrho cov xov hlau yog tib xim.
  
  Chaos enveloped txhua yam nyob ib ncig ntawm nws yeem tsim cocoon. Ib yam li kev hais lus tsis txaus ntseeg, xov xwm ntawm lub foob pob tawg thoob plaws hauv lub tsev loj, thiab ib tus txiv neej txoj kev ntshaw rau kev ywj pheej kis mus rau lwm qhov thiab lwm yam, kom txog rau thaum tag nrho cov nyuaj tshaj plaws - lossis ruam tshaj - cov neeg caij tsheb mus rau qhov tawm. Lub suab nrov nrov, nws mus txog qhov siab rafters thiab ntws rov qab rau hauv phab ntsa. Cov txiv neej thiab poj niam poob nrawm, thiab cov neeg taug kev los pab lawv. Ib txhia ntshai, thaum lwm tus nyob twj ywm. Cov thawj coj tau sim ua kom lawv cov neeg ua haujlwm nyob hauv qhov chaw tab sis tau tsim nyog sib ntaus sib tua poob. Cov neeg coob coob tau nchuav tawm ntawm qhov chaw tawm thiab pib sau 42nd Street.
  
  Drake hesitated, tawm hws beading ntawm nws hauv pliaj. Ib qho kev txav tsis raug ntawm no tuaj yeem ua rau poob ntawm ceg, lossis ntau dua. Thiab qhov phem tshaj, nws yuav coj nws tawm ntawm kev sib ntaus los rhuav tshem Marsh. Yog tias Pythian tuaj yeem ua rau lawv nyias tawm, ces nws yuav muaj txoj hauv kev zoo dua ntawm kev ua tiav nws lub hom phiaj kawg - txawm li cas los xij lub ntuj txiag teb tsaus yuav yog.
  
  Beauregard ces squatted rau ntawm nws. "Koj puas nyob zoo?"
  
  Drake ob lub qhov muag widened. "Dab tsi ... Kuv txhais tau tias, tsis yog koj ua nrog lwm tus-"
  
  Bo tuav lwm lub cuab yeej, uas nws twb muab tua lawm. "Nws yog ib qho yooj yim mechanism thiab nws tsuas siv ob peb feeb xwb. Koj puas xav tau kev pab?"
  
  Drake ntsia ntawm cov txheej txheem sab hauv uas dai rau ntawm nws xub ntiag, ntawm qhov me ntsis smugness ntawm tus txiv neej Fabkis lub ntsej muag thiab hais tias, "Damn. Tsis muaj leej twg zoo dua qhia rau Swede tias qhov no tshwm sim. "
  
  Tom qab ntawd nws rub tawm lub blasting cap.
  
  Txhua yam tseem zoo li qub. Ib qho kev zoo siab tau ntxuav nws thiab nws siv sijhawm ib pliag kom nres thiab ua tsis taus pa. Lwm qhov kev kub ntxhov tau daws, lwm qhov kev yeej me me rau cov neeg zoo. Tom qab ntawd Alicia, tsis tau coj nws ob lub qhov muag tawm ntawm lub tsev noj mov, hais tsib lo lus txawv heev.
  
  "Lub xov tooj damn tau nrov dua."
  
  Thiab tag nrho ib ncig ntawm Grand Central Chaw Nres Tsheb, thoob plaws New York City, hauv cov thoob khib nyiab thiab hauv qab ntoo - txawm tias khi rau txoj hlua khi thiab thaum kawg pov los ntawm cov neeg tsav tsheb - cov foob pob pib tawg.
  
  
  QHOV TSEEB NTAWM 2
  
  
  Hayden sawv ntsug ntawm ib kab ntawm TV saib, Kinimaka ib sab ntawm nws. Lawv txoj kev xav ntawm kev rhuav tshem Ramses tau tuav ib ntus los ntawm kev khiav ntawm Central Park thiab tom qab ntawd kev npau taws ntawm Grand Central Chaw nres tsheb. Thaum lawv saib, Moore tau taug kev mus rau lawv thiab pib tawm tswv yim ntawm txhua tus saib, lub koob yees duab cov duab tau sau npe thiab muaj peev xwm zoom kom pom cov plaub hau tib neeg ntawm caj npab freckled. Cov kev pab them nqi kho mob tsis zoo raws li nws yuav tsum tau ua, tab sis txhim kho raws li Drake thiab nws pab neeg tau mus txog qhov chaw nres tsheb ciav hlau nto moo. Lwm tus saib pom Ramses thiab Nqe nyob rau hauv lawv lub hlwb, lub qub pacing impatiently li yog hais tias nws yuav tsum tau nyob rau hauv qhov chaw, zaum kawg zaum nyuaj siab li yog hais tias txhua yam nws xav tau tiag tiag yog qhov kev thov ntawm ib tug noose.
  
  Moore pab neeg tau mob siab ua haujlwm nyob ib puag ncig lawv, qhia txog kev pom, kwv yees thiab nug cov tub ceev xwm thiab cov neeg sawv cev ntawm txoj kev mus xyuas qee thaj chaw. Cov kev tawm tsam tau ua phem rau pem hauv ntej ntawm Hayden, txawm tias Drake thiab Beau tab tom defusing foob pob ntawm Grand Central. Tib txoj kev Moore tuaj yeem paub tseeb tias Midtown tau saib xyuas yuav yog qhov tseem ceeb ntawm qhov chaw tag nrho.
  
  Nws tau hais tias "Kuv tsis quav ntsej yog tias nws yog ib tug laus lag ntseg uas nyuam qhuav poob nws tus miv," nws hais. "Tsawg kawg convince lawv."
  
  "Yuav ua li cas lub koob yees duab tau foob pob los ntawm cov hlau ntes ntawm Grand Central chaw nres tsheb?" Kinimaka nug.
  
  "Plastic explosives?" Moore ventured.
  
  "Koj tsis muaj lwm yam kev ntsuas rau qhov no?" Hayden nug.
  
  "Tau kawg, tab sis saib ib ncig. Cuaj caum feem pua ntawm peb cov neeg tab tom nrhiav rau lub foob pob tawg. Kuv yeej tsis tau pom thaj chaw no tas li. "
  
  Hayden xav paub ntev npaum li cas Marsh tau npaj qhov no. Thiab Ramses? Tus tub huabtais neeg ua phem muaj txog tsib lub hlwb hauv New York, tej zaum ntau dua, thiab qee qhov ntawm lawv yog cov hlwb pw tsaug zog. Cov khoom tawg ntawm txhua yam tuaj yeem raug xa mus rau txhua lub sijhawm thiab tsuas yog muab faus, zais hauv hav zoov lossis hauv qab daus rau xyoo yog tias tsim nyog. Saib ntawm cov neeg Lavxias thiab cov pov thawj zaj dab neeg txog lawv lub hnab ntim khoom nuclear uas ploj lawm - nws yog ib tug neeg Amelikas uas tau hais tias tus lej ploj yog tus lej tiag tiag uas xav tau los rhuav tshem Tebchaws Meskas. Nws yog ib tug neeg Lavxias teb sab uas tau lees paub tias lawv twb nyob hauv Asmeskas lawm.
  
  Nws coj ib kauj ruam rov qab, sim coj hauv daim duab tag nrho. Rau feem ntau ntawm nws lub neej laus, Hayden yog tub ceev xwm; nws zoo li nws tau pom txhua qhov xwm txheej xav tau. Tab sis tam sim no ... qhov no yog unprecedented. Drake twb tau sib tw ntawm Times Square mus rau Grand Central, cawm neeg txoj sia txhua feeb thiab tom qab ntawd poob ob. Dahl rhuav tshem Ramses lub koob yees duab ntawm txhua qhov tig. Tab sis nws raug ntaus los ntawm sheer, terrifying Scope ntawm no phenomenon.
  
  Thiab lub ntiaj teb no zuj zus lawm. Nws paub cov neeg uas tsis thab saib cov xov xwm ntxiv lawm, cov neeg uas tau tshem tawm cov apps ntawm lawv lub xov tooj vim tias txhua yam lawv pom yog qhov qias neeg thiab lawv xav tias lawv ua tsis tau dab tsi. Cov kev txiav txim siab uas tau pom tseeb thiab pom tseeb txij thaum pib, tshwj xeeb tshaj yog nrog kev tshwm sim ntawm ISIS, yeej tsis tau ua, clouded los ntawm kev nom kev tswv, profit thiab kev ntshaw, thiab ib tug underestimation ntawm qhov tob ntawm tib neeg kev txom nyem. Qhov uas cov pej xeem xav tau tam sim no yog kev ncaj ncees, ib daim duab uas lawv ntseeg tau, ib tug neeg uas tuaj nrog ntau qhov pom kev zoo li muaj kev nyab xeeb los tswj hwm.
  
  Hayden txais tag nrho. Nws txoj kev xav tsis muaj kev pab zoo ib yam li cov kev xav uas Tyler Webb tau ua rau nws tsis ntev los no. Qhov kev xav tias koj tau raug tsim txom heev thiab koj tsis muaj hwj chim ua dab tsi txog nws. Tam sim no nws muaj kev xav zoo ib yam, saib Drake thiab Dahl sim coj New York thiab lwm lub ntiaj teb rov qab los ntawm brink.
  
  "Kuv yuav tua Ramses rau qhov no," nws hais.
  
  Kinimaka tso ib lub paw loj rau ntawm nws lub xub pwg nyom. "Cia kuv. Kuv tsis zoo nkauj npaum li koj, thiab kuv yuav zoo dua nyob hauv tsev lojcuj. "
  
  Moore taw tes rau ib qho screen tshwj xeeb. "Saib nyob ntawd, cov txiv neej. Lawv defused lub foob pob. "
  
  Delight tua los ntawm Hayden thaum nws pom Matt Drake tawm hauv khw &# 233; nrog ib qho kev nplij siab thiab yeej ntawm nws lub ntsej muag. Pab neeg sib sau ua ke zoo siab thiab tom qab ntawd maj mam nres thaum cov xwm txheej pib kauv tawm ntawm kev tswj hwm.
  
  Ntawm ntau tus saib, Hayden pom cov thoob khib nyiab tawg, cov tsheb hloov pauv kom tsis txhob tawg cov npog manhole. Nws pom cov neeg caij tsheb kauj vab caij tsheb mus rau ntawm txoj kev thiab pov cov khoom cib zoo li ntawm cov tsev thiab qhov rais. Ib ob tom qab ntawd muaj lwm qhov tawg. Nws pom lub tsheb nqa ob peb ko taw tawm hauv pem teb thaum lub foob pob tawg hauv qab nws, cov pa taws thiab nplaim taws ntws tawm ntawm ob sab. Tag nrho ib ncig ntawm Grand Central chaw nres tsheb, cov thoob khib nyiab tau ntes hluav taws ntawm cov neeg caij tsheb khiav. Lub hom phiaj yog ntshai, tsis yog casualties. Muaj hluav taws kub nyhiab ntawm ob lub choj, ua rau muaj kev sib tsoo hnyav heev uas txawm tias cov maus taus hla tsis tau.
  
  Moore ntsia, nws lub ntsej muag so ib pliag ua ntej nws pib qw xaj. Hayden sim tswj nws qhov kev xav tau zoo thiab xav tias Mano lub xub pwg kov nws tus kheej.
  
  Peb yuav tsiv mus nyob.
  
  Kev ua haujlwm txuas ntxiv ntawm qhov chaw ua haujlwm, cov kev pabcuam thaum muaj xwm txheej ceev tau raug xa mus, thiab cov tub ceev xwm raug xa mus rau cov chaw uas raug mob hnyav tshaj plaws. Lub foob pob hluav taws thiab sappers tau koom nrog dhau txhua qhov kev txwv. Moore tau hais kom siv lub nyoob hoom qav taub los saib xyuas txoj kev. Thaum lwm lub cuab yeej me me tsaws ntawm Macy's, Hayden tsis tuaj yeem saib xyuas nws ntxiv lawm.
  
  Nws tig mus, tshawb nrhiav tag nrho nws cov kev paub dhau los rau txhua qhov kev paub txog yuav ua li cas ntxiv, nco txog Hawaii thiab Washington, DC nyob rau xyoo tas los no, tsom mus rau ... tab sis tom qab ntawd lub suab txaus ntshai, lub suab nrov nrov, ua rau nws xav rov qab mus rau qhov qub. cov ntxaij vab tshaus.
  
  "Tsis muaj!"
  
  
  LUB NTUJ TWENTY-THREE
  
  
  Hayden tsoo cov neeg nyob ib puag ncig nws thiab khiav tawm hauv chav. Yuav luag npau taws, nws tau nqis los ntawm tus ntaiv, tuav nws lub nrig rau hauv tawv nqaij thiab pob txha. Kinimaka qw ceeb toom, tab sis Hayden tsis quav ntsej nws. Nws yuav ua li no, thiab lub ntiaj teb yuav zoo dua, muaj kev nyab xeeb dua.
  
  Ua nws txoj kev taug txoj kev taug kev uas khiav hauv qab ntawm qhov chaw, nws thaum kawg mus txog Ramses 'cell. Tus bastard tseem luag, lub suab tsis muaj dab tsi ntau tshaj li ib tug txaus ntshai quaj los ntawm ib tug dab. Ua cas nws thiaj paub tias muaj dab tsi tshwm sim. Kev npaj ua ntej tau pom tseeb, tab sis qhov tsis txaus siab rau tib neeg txoj kev noj qab haus huv tsis yog ib yam uas nws tuaj yeem ua tau yooj yim.
  
  Hayden qhib qhov rooj rau nws chav. Tus neeg saib xyuas tau dhia thiab tom qab ntawd tua sab nraum teb rau nws qhov kev txiav txim. Hayden taug kev ncaj nraim mus rau cov hlau tuav.
  
  "Qhia rau kuv tias muaj dab tsi tshwm sim. Qhia rau kuv tam sim no thiab kuv yuav maj mam nrog koj. "
  
  Ramses luag. "Dab tsi tshwm sim?" Nws faked ib tug American accent. "Lub ntsiab lus yog tias koj cov neeg raug coj los rau hauv koj lub hauv caug. Thiab koj yuav nyob ntawd, "tus txiv neej loj ntsoos qis los saib ncaj qha rau Hayden lub qhov muag ntawm qhov deb ntawm ob peb millimeters. "Nrog nws tus nplaig dai tawm. Koj ua txhua yam kuv hais kom koj ua."
  
  Hayden qhib lub qhov rooj ntawm tes. Ramses, tsis nkim ib pliag, maj nrawm ntawm nws thiab sim muab nws pov rau hauv pem teb. Tus txiv neej ob txhais tes tau tuav tes, tab sis qhov ntawd tsis txwv nws los ntawm kev siv nws cov khoom loj. Hayden deftly dodged thiab dov nws lub taub hau ua ntej rau hauv ib qho ntawm cov kab ntsug hlau, nws lub caj dab snapping rov qab los ntawm qhov cuam tshuam. Tom qab ntawd nws tsoo nws ob lub raum thiab txha nraub qaum, ua rau nws quaj thiab quaj.
  
  Tsis vwm vwm lawm.
  
  Hayden siv nws zoo li lub hnab xuas nrig ntaus, txav mus los ntawm nws lub cev thiab ntaus ntau qhov chaw. Thaum Ramses qw thiab tig ib ncig, nws suav thawj peb lub tshuab - lub qhov ntswg los ntshav, lub puab tsaig thiab caj pas. Ramses pib choke. Hayden tsis tso tseg, txawm tias thaum Kinimaka los ze nws thiab hais kom nws ceev faj ntxiv.
  
  "Tsis txhob koj lub fucking bleating, Mano," Hayden snapped rau nws. "Tib neeg tuag nyob ntawd."
  
  Ramses sim luag, tab sis qhov mob hauv nws lub ntsws nres nws. Hayden ua raws li qhov no nrog kev ncaws pob nrawm. "Luag tam sim no."
  
  Kinimaka rub nws mus. Hayden tig los rau ntawm nws, tab sis tom qab ntawd ib qho zoo li Ramses puas tsuaj rau lawv ob leeg. Nws yog ib tug txiv neej loj, txawm siab dua Kinimaki, lawv cov leeg nqaij yog tib yam, tab sis Hawaii yog qhov zoo tshaj rau cov neeg ua phem hauv ib cheeb tsam tseem ceeb.
  
  Kev sib ntaus sib tua.
  
  Ramses tsoo nrog Kinimaka thiab tom qab ntawd thaws hnyav heev, staggering rov qab rau hauv nws lub cell. "Lub ntuj raug txim koj ua dab tsi?" nws yws.
  
  Kinimaka hais tias, "Cov khoom siv muaj zog dua li koj," Kinimaka hais tias, rub qhov chaw cuam tshuam.
  
  "Peb xav paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim ntxiv," Hayden hais, tom qab Ramses rov qab mus rau nws lub cell. "Peb xav paub txog lub foob pob nuclear. Nws nyob qhov twg? Leej twg yog tus tswj? Lawv cov lus txib yog dab tsi? Thiab, rau qhov Vajtswv, koj lub hom phiaj tiag tiag yog dab tsi?"
  
  Ramses tawm tsam kom nyob ncaj ncees, kom meej meej tsis xav poob rau hauv lub hauv caug. Qhov nro tau hnov nyob rau hauv txhua txoj leeg. Txawm li cas los xij, thaum kawg nws sawv, nws lub taub hau poob. Hayden tseem ceev faj zoo li nws yuav nrog tus nab raug mob.
  
  "Tsis muaj dab tsi koj ua tau. Nug koj tus txiv neej, Nqe. Nws twb paub qhov no lawm. Nws paub txhua yam. New York yuav hlawv, poj niam, thiab kuv cov neeg yuav seev cev peb yeej jig ntawm cov tshauv smoldering. "
  
  Nqe? Hayden pom kev ntxeev siab ntawm txhua qhov tig. Ib tug neeg dag, thiab qhov ntawd ua rau nws npau taws kub heev. Tsis succumbing rau cov tshuaj lom uas ntws los ntawm tus txiv neej daim di ncauj, nws muab nws txhais tes rau Mano.
  
  "Mus muab kuv rab phom stun."
  
  "Hayden-"
  
  "Cia li ua nws!" Nws tig ib ncig, npau taws tawm ntawm txhua qhov hws. "Tau kuv rab phom stun thiab tshem tawm."
  
  Hauv nws yav dhau los, Hayden rhuav tshem kev sib raug zoo uas nws xav tias nws tus khub tsis muaj zog heev. Tshwj xeeb tshaj yog ib qho uas nws tau koom nrog Ben Blake, uas tau tuag ntawm tus Vaj Ntxwv Ntshav tes ob peb hlis tom qab ntawd. Ben, nws xav tias, hluas dhau lawm, tsis muaj kev paub, me ntsis tsis paub tab, tab sis txawm nrog Kinimaka tam sim no nws tau pib kho nws qhov kev xav. Nws pom nws tsis muaj zog, tsis muaj, thiab xav tau kev tsim kho dua tshiab.
  
  "Tsis txhob tua kuv, Mano. Cia li ua nws".
  
  Ib ntxhi, tab sis nws mus txog Hawaiian pob ntseg zoo kawg nkaus. Tus txiv neej loj tau khiav tawm, zais nws lub ntsej muag thiab nws txoj kev xav ntawm nws. Hayden tig nws ntsia rov qab rau Ramses.
  
  "Tam sim no koj zoo li kuv," nws hais. "Kuv tau txais lwm tus tub ntxhais kawm."
  
  "Koj xav li cas?" Hayden slammed nws lub hauv caug mus rau lwm tus lub plab, ces nws lub luj tshib slammed mercilessly rau hauv qab ntawm nws caj dab. "Tus tub ntxhais kawm puas yuav ntaus lub crap tawm ntawm koj?"
  
  "Yog tias kuv txhais tes dawb xwb ..."
  
  "Yog tiag?" Hayden dig muag nrog npau taws heev. "Cia peb saib koj ua tau dab tsi, peb puas yuav?"
  
  Thaum nws mus txog Ramses lub tes tuav tes, Kinimaka rov qab los, ib rab phom zoo li cigar-zoo li rab phom clutched hauv nws lub nrig clenched. Nws nkag siab nws lub siab xav thiab tawm mus.
  
  "Dab tsi?" - nws qw.
  
  "Koj ua qhov koj yuav tsum ua."
  
  Hayden foom tsis zoo rau tus txiv neej thiab ces nws foom tsis zoo rau Ramses lub ntsej muag, nws poob siab heev uas nws ua tsis tau nws.
  
  Lub suab qis, lub suab ntsiag to txiav los ntawm nws txoj kev npau taws: Txawm li cas los xij, tej zaum nws tau muab cov lus qhia rau koj.
  
  Tej zaum.
  
  Hayden thawb Ramses kom txog thaum nws poob rau hauv nws lub tsev, ib lub tswv yim tshiab los rau hauv nws lub taub hau. Yog, tej zaum muaj ib txoj kev. Glaring ntawm Kinimaka, nws tau taug kev tawm ntawm lub cell, kaw nws, thiab tom qab ntawd mus rau ntawm lub qhov rooj sab nrauv.
  
  "Yuav muaj dab tsi tshiab tshwm sim saum toj?"
  
  "Ntau lub foob pob khib nyiab, tab sis tam sim no tsawg dua ntawm lawv. Lwm tus neeg tsav tsheb, tab sis lawv tau ntes nws. "
  
  Hayden txoj kev xav tau pom tseeb dua. Nws tau taug kev mus rau hauv txoj kev thiab tom qab ntawd mus rau lwm lub qhov rooj. Yog tias tsis nres, nws tau thawb los ntawm cov neeg coob coob, paub tseeb tias Robert Price yuav hnov lub suab nrov los ntawm Ramses 'cell. Qhov zoo ntawm nws ob lub qhov muag qhia nws tias yog li ntawd.
  
  "Kuv tsis paub dab tsi," nws npau taws. "Thov ntseeg kuv. Yog hais tias nws hais rau koj tias kuv paub ib yam dab tsi, dab tsi, hais txog lub foob pob nuclear, ces nws yog dag. "
  
  Hayden mus txog rau nws rab phom stun. "Leej twg yuav ntseeg? Ib tug vwm neeg phem lossis ib tug neeg ntxeev siab rau nom tswv. Qhov tseeb, cia saib dab tsi tus taser qhia peb. "
  
  "Tsis muaj!" Nqe tsa ob txhais tes.
  
  Hayden coj lub hom phiaj. "Koj yuav tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim hauv New York, Robert, yog li kuv yuav qhia koj txhua yam. Tsuas yog ib zaug. Cov neeg ua phem lub hlwb tswj cov riam phom nuclear, uas peb ntseeg tias lawv muaj peev xwm detonating txhua lub sijhawm. Tam sim no tus vwm Pythian xav tias nws tau tswj hwm qhov xwm txheej tiag tiag. Kev tawg me me tshwm sim thoob plaws hauv Manhattan. Cov foob pob tau cog rau ntawm Chaw Nres Nkoj Central. Thiab, Robert, qhov no tsis yog qhov kawg. "
  
  Tus ex-Secretary of State gaped, kiag li hais tsis tau ib lo lus. Hauv nws qhov kev pom tseeb tshiab, Hayden yuav luag ntseeg tias nws tau qhia qhov tseeb. Tab sis qhov kev ua xyem xyav ntawm qhov kev tsis ntseeg no tseem nyob, ua rau nws tsim txom tsis tu ncua xws li menyuam yaus.
  
  Tus txiv neej no yog ib tug neeg ua tau zoo.
  
  Nws tua ib rab phom stun. Nws tua rau sab, nco tus txiv neej los ntawm ib nti. Nqe pib tshee rau hauv nws cov khau.
  
  Hayden tau cog lus tias "Lub tshuab tom ntej yuav nyob hauv qab txoj siv sia," Hayden tau cog lus tseg.
  
  Tom qab ntawd, thaum Nqe kua muag, thaum Mano grunted, thiab nws nco qab Ramses 'dab ntxwg nyoog luag, thaum nws xav txog tag nrho cov txaus ntshai uas tam sim no nyob rau hauv Manhattan, thiab txog nws cov npoj yaig nyob rau hauv tuab ntawm nws, nyob rau hauv lub plawv ntawm Jeopardy, nws yog. Hayden Jay uas tawg.
  
  Tsis muaj ntxiv lawm. Kuv yuav tsis tso qhov no rau lwm feeb.
  
  Grabbing Nqe, nws muab nws pov rau ntawm phab ntsa, lub zog ntawm lub tshuab ua rau nws poob rau hauv lub hauv caug. Kinimaka khaws nws, muab nws nug saib.
  
  "Cia li tawm ntawm kuv txoj kev."
  
  Nws muab Nqe dua, lub sijhawm no mus rau sab nrauv. Nws dhia rov qab, whimpering, ntog, thiab tom qab ntawd nws rub nws dua, coj nws mus rau hauv txoj kev hauv tsev thiab mus rau Ramses lub cell. Thaum Nqe pom tus neeg ua phem kaw hauv nws lub cell, nws pib quaj thiab qw nrov nrov. Hayden thawb nws mus tom ntej.
  
  "Thov, thov, koj ua tsis tau qhov no."
  
  "Qhov tseeb," Kinimaka hais. "Qhov no yog ib yam uas peb ua tau."
  
  "Noo!"
  
  Hayden pov Nqe rau ntawm cov tuav thiab xauv lub xovtooj. Ramses tsis txav, tseem zaum ntawm nws lub txaj thiab saib dab tsi tshwm sim los ntawm nws daim tawv muag kaw. Kinimaka rub tawm nws lub Glock thiab coj lub hom phiaj ntawm ob tug txiv neej li Hayden untangled lawv daim ntawv cog lus.
  
  "Ib lub caij nyoog," nws hais. "Ib lub tsev loj cuj. Ob tug txiv neej. Thawj tus uas hu kuv los tham tau zoo dua. Koj nkag siab?"
  
  Nqe bleated zoo li ib nrab noj calf. Ramses tseem tsis tau tsiv. Rau Hayden, qhov pom ntawm nws yog unnerving. Kev hloov tam sim ntawd hauv nws yog absurd. Nws tau taug kev deb thiab kaw lub xov tooj ntawm tes, tawm hauv ob tus txiv neej ua ke thaum nws lub xov tooj pib nrov thiab tus neeg saib xyuas Moore lub suab los ntawm kab.
  
  "Los ntawm no, Jay. Koj yuav tsum pom qhov no. "
  
  "Qhov no yog dab tsi?" Nws khiav nrog Kinimaka, caum lawv cov duab ntxoov ntxoo tawm ntawm lub xov tooj ntawm tes thiab rov qab mus rau tus ntaiv.
  
  "Ntau lub foob pob," nws hais tu siab. "Kuv xa txhua tus los ntxuav qhov kev ntxhov siab. Thiab qhov kev xav tau kawg no tsis yog qhov peb xav kom nws ua. Auj, thiab koj tus txiv neej Dahl muaj cov hlau lead hauv xov tooj ntawm plaub. Nws tab tom nrhiav tam sim no. "
  
  "Cia peb ntaus txoj kev!" Hayden rushed mus rau lub tsev nres tsheb.
  
  
  QHOV TWENTY-FOUR
  
  
  Dahl muab nws tus kheej rau hauv lub rooj zaum neeg nrog caij thiab tso cai rau Smith tsav tsheb; Kenzie, Lauren thiab Yorgi rov qab los rau hauv lub rooj zaum. Txawm hais tias lawv tau rov qab mus rau qhov chaw nres tsheb, muaj cov lus ceeb toom ntawm Drake tawm tsam Grand Central Chaw nres tsheb, tab sis nws tsis hnov dua dab tsi ntxiv. Moore nyuam qhuav tau txais lwm cov lus qhia los ntawm tus neeg qhia - plaub tus neeg ua phem ntawm tes tau ua haujlwm tawm ntawm lub tsev tsev khoom kim heev ze Central Park, thiab tam sim no uas Dahl xav txog nws, nws sawv rau qhov laj thawj tias qee lub hlwb tau txais nyiaj txawv dua li lwm tus - nws tau pab lawv sib xyaw nrog cov neeg coob coob-tab sis Dahl xav paub tias pawg neeg tuaj yeem yooj yim li cas hauv ib lub zej zog yam tsis nco qab txog lawv lub hlwb indoctrination. Brainwashing yog ib qho kev kos duab tshwj xeeb, thiab nws tsis ntseeg tias tus neeg ua phem raug tsim txom tsis tau paub nws.
  
  Tsis txhob ua li naive.
  
  Moore tus neeg sawv cev muaj kev pheej hmoo ntau dua li tsuas yog raug rau kom tau txais cov lus qhia no. Cov kev cuam tshuam ntawm hnub no yuav rov qab los tsis tu ncua, thiab nws vam tias Lub Ntiaj Teb paub yuav ua li cas txhua yam yuav tawg. Yog tias tus neeg saib xyuas undercover tau hlawv hnub no, nws qhov teeb meem tau pib.
  
  Tub ceev xwm tsheb, uas ib txwm tswj hwm txoj kev sib tshuam, sim lawv qhov zoo tshaj plaws los lim cov tsheb khiav, ntsib teeb meem loj heev thiab tej zaum yuav tsis muaj teeb meem, tab sis ceev faj tsheb ceev yuav tsum tau muab qhov tseem ceeb. Dahl pom ob peb lub chaw saib me me-yuav luag zoo li cov neeg xaiv cherry mini-qhov chaw tub ceev xwm tau coj lawv cov npoj yaig los ntawm qhov chaw siab dua, thiab nws tau qhuas nws ua tsaug thaum lawv tso tawm.
  
  Dahl xyuas lub tsheb GPS. "Yim feeb," nws hais. "Peb npaj txhij?"
  
  "Npaj," tag nrho pab neeg rov qab los.
  
  "Lauren, Yorgi, nyob nrog lub tsheb lub sijhawm no. Peb tsis tuaj yeem pheej hmoo rau koj ntxiv lawm. "
  
  Lauren hais tias "Kuv yuav los." "Koj xav tau kev pab."
  
  Dahl banished dluab ntawm hauv qab daus thiab tuag ntawm tus thawj tub rog tshwj xeeb. "Peb tsis tuaj yeem raug lub neej tsis tsim nyog. Lauren, Yorgi, koj muaj koj tus kheej tus nqi hauv ntau qhov chaw. Tsuas yog saib lub ntsej muag. Peb xav tau ob lub qhov muag nyob ntawd. "
  
  Yorgi tau hais tias "Koj yuav xav tau kuv cov txuj ci,"
  
  "Kuv tsis ntseeg tias peb yuav dhia ntawm lub sam thiaj, Yorgi. Los yog siv cov kav dej. Tsuas yog ... "Nws sighed. "Thov ua raws li kuv thov thiab saib lub ntsej muag ntshav. Tsis txhob ua rau kuv hloov qhov no mus rau hauv kev txiav txim. "
  
  Muaj ib qho txawv txawv nyob ntsiag to. Txhua tus tswv cuab ntawm pab neeg pom cov xwm txheej ntawm kev ua phem dhau los txawv txav, tab sis txij li txhua qhov no tau tshwm sim tsuas yog ib nrab teev dhau los, feem ntau tseem poob siab. Cov kev soj ntsuam tsis muaj qhov kawg - lawv nyob ze npaum li cas kom tawg. Yuav ua li cas ib tug txiv neej thiaj li selflessly txi nws tus kheej kom cawm lawv txoj sia. pheej yig npaum li cas cov neeg phem no kho txhua yam ntawm lub neej.
  
  Dahl pom nws txoj kev xav rov qab mus rau qhov qub pom-ua li cas tus neeg laus tuaj yeem tsim kev ntxub ntxaug rau tus menyuam yaus? Lub siab dawb huv tshaj plaws? Yuav ua li cas ib tug neeg laus, lub luag hauj lwm ntseeg hais tias nws yog tsim nyog rau warp lub siab tsis yooj yim sua, hloov txoj kev ntawm lub neej cog lus mus ib txhis? Hloov nws nrog ... dab tsi?... kev ntxub ntxaug, kev ywj pheej, kev xav.
  
  Txawm peb saib li cas los xij, txawm peb xav li cas txog kev ntseeg, Dahl xav, dab ntxwg nyoog yeej taug kev ntawm peb.
  
  Smith slammed ntawm lub brakes thaum lawv mus txog lub tsev siab. Nws siv sijhawm ob peb feeb los npaj thiab tawm ntawm lub tsheb, ua rau lawv txhua tus tsis muaj kev tiv thaiv ntawm txoj kev taug kev. Dahl xav tsis thoob thaum paub tias lub xov tooj thib plaub yog yuav luag nyob hauv thiab zoo li lawv muaj peev xwm npaum li cas. Nws ntsia tau poob rau Lauren thiab Yorgi.
  
  "Koj ua dab tsi? Rov qab mus rau hauv lub tsheb."
  
  Lawv mus cuag tus neeg saib xyuas qhov rooj, qhia lawv daim ID thiab nug txog ob chav tsev nyob rau hauv pem teb plaub. Ob leeg koom nrog ob niam txiv hluas uas khaws cia rau lawv tus kheej thiab ua tib zoo mloog. Tus tswv tsev yeej tsis tau pom ob khub niam txiv ua ke, tab sis yog, ib lub tsev tau txais cov qhua tsis tu ncua. Nws xav tias nws yog qee yam kev sib raug zoo yav tsaus ntuj, tab sis tom qab ntawd nws tsis tau them nyiaj rau qhov xav paub dhau.
  
  Dahl maj mam thawb nws ib sab thiab mus rau ntawm tus ntaiv. Tus tswv tsev nug seb lawv puas xav tau tus yuam sij.
  
  Dahl luag luag ntxhi. "Qhov ntawd yuav tsis tsim nyog."
  
  Plaub pem teb tau kov yeej yooj yim, thiab tom qab ntawd peb cov tub rog ua tib zoo taug kev raws txoj kev hauv tsev. Thaum Dal pom tus naj npawb ntawm chav tsev raug pom, nws lub xov tooj ntawm tes pib vibrate.
  
  "Dab tsi?" Smith thiab Kenzi tos, npog lawv qhov chaw ib puag ncig.
  
  Moore lub suab nkees puv Dahl lub taub hau. "Cov ntaub ntawv yog cuav. Qee tus neeg qhia thwm cov neeg tsis ncaj ncees kom tau txais kev pauj me ntsis. Thov txim, kuv nyuam qhuav paub. "
  
  "Liab," Dahl exhaled. "Koj puas luag kuv? Peb sawv sab nraum lawv lub qhov rooj fucking nrog HKs. "
  
  "Tom qab ntawd tawm mus. Cov ntaub ntawv hlub ib tug ntawm cov poj niam. Tsis muaj teeb meem, cia li rov qab los ntawm txoj kev, Dal. Cov ntaub ntawv hauv qab no yog kub liab. "
  
  Tus Swede tau foom phem thiab hu nws pab neeg rov qab, zais lawv cov riam phom, thiab tom qab ntawd maj nrawm dhau ntawm tus neeg nqa khoom xav tsis thoob. Dahl tau txiav txim siab thov tus neeg saib xyuas kom khiav tawm ntsiag to ua ntej lawv nce mus rau hauv pem teb thib plaub - paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim nyob rau ntawd - thiab tam sim no xav tsis thoob tias cov neeg nyob hauv yuav ua li cas tom qab kawm nws cov lus qhia yog dag.
  
  Ib qho lus nug txog kev sib raug zoo. Tus neeg zoo li cas yuav yws txog kev raug ntiab tawm ntawm nws lub tsev thaum tub ceev xwm tab tom nrhiav cov neeg phem ... yog tias qhov kev tshawb nrhiav ntawd xaus los ntawm kev dag?
  
  Dahl shrugged. Moore tsis yog raws nraim ntawm nws daim ntawv teev npe, tab sis tus txiv neej tau teetering rau hauv av pob zeb. "Qhov kev paub tom ntej no yuav ua haujlwm, txoj cai?" Nws hais rau hauv txoj kab tseem qhib.
  
  "Nws yuav tsum yog li ntawd. Tib tug txiv neej uas kov lub koob yees duab thib peb. Tsuas yog mus rau Times Square thiab nrawm. "
  
  "Puas yog Times Square raug kev hem thawj? Cov tub rog kev nyab xeeb dab tsi twb nyob hauv qhov chaw?
  
  "Txhua tus".
  
  "Okay, peb muaj kaum feeb sab laug."
  
  "Cia muaj tsib."
  
  Smith tau tsav zoo li dab, txiav cov ces kaum thiab nyem, txawm txhuam, nruab nrab ntawm cov tsheb tsis zoo. Lawv tso lub tsheb ntawm 50th Street thiab khiav, tam sim no tawm tsam cov neeg coob coob uas tau nrawm nrawm ntawm Times Square, lub khw zoo siab ntawm M&M's World, Hershey's Chocolate World thiab txawm tias Starbucks ntawm txoj kev ces kaum, tam sim no cuam tshuam los ntawm kev hem thawj. Cov ntawv loj loj, cov ntawv loj ntawm tib neeg tau teeb pom kev hauv txoj kev nrog ntau txhiab tus duab yeeb yuj, txhua tus vying rau kev mloog thiab koom nrog kev ua neej nyob, kev sib ntaus sib tua. Cov neeg coob tau rub ib lub hav zoov ntawm scaffolding li yuav luag txhua lub khw muag khoom zoo li tab tom ua qee yam kev kho dua tshiab. Dal sim xav txog txoj hauv kev kom Lauren thiab Yorgi muaj kev nyab xeeb, tab sis txoj kev taug kev thiab kev khiav tawm ua rau nws yuav luag tsis yooj yim sua. Zoo li nws los tsis yog, lawv yog cov tub rog tam sim no, pab pawg txhawb zog los ntawm lawv lub xub ntiag.
  
  Ua ntej, cov tub ceev xwm tau nruj ib lub cordon nyob ib ncig ntawm lub square. Cov neeg New York tau saib hauv kev tsis ntseeg, thiab cov neeg tuaj saib tau hais kom rov qab mus rau lawv lub tsev so.
  
  "Nws tsuas yog kev ceev faj xwb, ma'am," Dahl hnov ib tus tub ceev xwm hnav khaub ncaws hais.
  
  Thiab ces lub ntiaj teb tig mus rau ntuj txiag teb tsaus dua. Plaub tus neeg tuaj ncig tebchaws uasi, khw muag khoom nyob ib ncig ntawm Levis thiab Bubba Gump, poob lawv lub hnab ev ntawv, rummaged ncig sab hauv thiab rub tawm cov riam phom tsis siv neeg. Dahl ducked qab ntawm txoj kev kiosk, unclipping nws tus kheej riam phom.
  
  Cov phom echoed thoob plaws Times Square. Cov qhov rais tawg thiab cov ntawv tshaj tawm tau npog nrog cov xuab zeb, rhuav tshem, vim lawv feem ntau yog tam sim no cov ntxaij vab tshaus, qhov loj tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no, thiab lub embodiment ntawm capitalism. Mortar los nag los rau ntawm txoj kev. Cov uas tseem nyob thiab cov tub rog ruaj ntseg tau khiav los npog. Dahl daig nws lub taub hau tawm thiab tua rov qab; nws qhov kev txhaj tshuaj tsis raug tsom, tab sis ua rau cov neeg phem cem nrov nrov thiab nrhiav lawv tus kheej npog.
  
  Lub sij hawm no ncaj nraim rau koj, Dahl xav nrog kev txaus siab ntawm kev ntxhov siab. Tsis muaj kev cia siab rau koj.
  
  Dahl pom lub tawb dhia dej tom qab lub tsheb tavxij nres thiab pom lub tsheb npav tso tseg nyob ze. Nws yeej tsis tau mus rau Times Square ua ntej thiab tsuas pom nws hauv TV, tab sis pom zoo li thaj chaw taug kev-phooj ywg zoo li qhov khoob tsis txaus ntseeg. Kev txhaj tshuaj ntau dua li cov tswvcuab ntawm tes tsis muaj kev ntseeg tau pom cov neeg tsiv mus rau hauv khw muag khoom thiab chaw ua haujlwm. Dahl ntsiag to tawm mus rau hauv txoj kev.
  
  Qab lub tsheb npav thiab raws txoj kev deb, lwm tus tub ceev xwm tau ua lawv txoj haujlwm. Ntau SWAT cov tub rog, cov neeg ua haujlwm dub, thiab NYPD tub ceev xwm tau ua haujlwm nyob ib puag ncig kom nyob ntsiag to, choreographed atherosclerosis. Dahl tau taw qhia rau lawv mus rau kab. Dab tsi tau dhau los ua ib qho kev kos npe ntawm no tau hais meej tsis tau txhais, vim tsis muaj leej twg them tus nqi me ntsis rau cov vwm Swede.
  
  "Puas yog peb tos rau peb- lossis plaub tsab ntawv pussies, lossis peb puas yuav ua rau cov niam txiv hlawv no?" Kensi rub tawm ntawm nws sab.
  
  Dahl tig tawm ntawm Asmeskas cov neeg sawv cev. "Kuv nyiam koj cov ntsiab lus muaj yeeb yuj," nws hais, nkag mus rau hauv tus duab ntxoov ntxoo ntawm lub npav. "Tab sis kev lag luam."
  
  "Yog li koj xav kom kuv nyob ntawm no tam sim no. Kuv nkag siab."
  
  "Kuv tsis tau hais tias".
  
  Smith sprawled rau hauv av, peering nyob rau hauv lub tsheb. "Kuv pom ob txhais ceg."
  
  "Koj puas paub tseeb tias cov no yog ko taw ntawm cov neeg phem?" Dahl nug.
  
  "Kuv xav li ntawd, tab sis nws paub tseeb tias ntuj txiag teb tsaus tsis zoo li lawv tau cim."
  
  "Lawv yuav nyob ntawm no sai sai no," Kenzi tsa nws rab phom zoo li yog rab ntaj nws xav tau, thiab sawv tom qab ib lub log tsheb loj. Pab neeg no coj ib leeg ua pa.
  
  Dahl ntsia sab nraum. "Kuv ntseeg tias nws yog lub sijhawm ntawd dua."
  
  Kenzi mus thawj zaug, tig rov qab ntawm lub npav thiab tawm tsam lub tsheb tavxij daj. Lub tshuab hluav taws xob tau hnov, tab sis nws tau hais rau ntawm qhov rais, chaw nres tsheb npav thiab tag nrho lwm qhov chaw uas, hauv kev xav ntawm cov neeg phem, cov neeg tsis muaj kev tiv thaiv tuaj yeem nkaum. Dahl ua tsaug rau nws cov hnub qub muaj hmoo uas tsis muaj kev saib xyuas tau tshaj tawm, paub tias kev nrawm yog lawv cov phooj ywg hauv kev rhuav tshem lub xovtooj, uas yuav tsum tau ua ua ntej lawv hloov mus rau grenades lossis phem dua. Nws thiab Kensi ncig lub tsheb tavxij, saib plaub tus txiv neej, uas ua rau xav tsis thoob sai. Es tsis txhob viav vias lawv cov riam phom, lawv tsuas tawm tsam, slamming rau Dahl thiab Kenzi thiab khob lawv rau hauv av. Lub cev ncab hla txoj kev. Dahl ntes tau lub nrig nqis los thiab deflected nws, hnov nws knuckles ntaus asphalt nyuaj. Txawm li cas los xij, ob txhais tes tau nqis los, lub sijhawm no nrog lub pob tw ntawm rab phom tsa. Dahl tsis tuaj yeem ntes nws los yog saib deb, yog li nws rov qab mus rau qhov tsuas yog ua rau nws.
  
  Nws txo nws lub hauv pliaj thiab muab lub tshuab rau nws pob txha taub hau.
  
  Blackness writhed ua ntej nws ob lub qhov muag, mob ricocheted los ntawm paj hlwb mus rau paj hlwb, tab sis lub Swede tsis tau tso cai rau ib qho ntawm qhov no los cuam tshuam rau nws txoj hauj lwm. Cov riam phom ntaus thiab ces thim rov qab, yooj yim. Dahl tuav nws thiab yank nws ntawm tus txiv neej uas tuav nws. Ntshav ntws los ntawm ob sab ntawm nws lub ntsej muag. Tus txiv neej tsa nws lub nrig dua, lub sij hawm no me ntsis ntxiv timidly, thiab Dahl ntes nws nrog nws lub nrig thiab pib nyem nws.
  
  Txhua fiber ntawm nws tus kheej, txhua txoj hlab ntsha ntawm txhua qhov sib koom tes, tensed.
  
  Cov pob txha tawg zoo li tawg ceg. Tus neeg phem tau qw thiab sim rub nws txhais tes, tab sis Dahl tsis xav hnov txog nws. Lawv yuav tsum tau lov tes taw lub koob yees duab no. Ceev ceev. Squeezing txawm nruj dua, nws ua kom tus txiv neej txoj kev xav tau tag nrho los ntawm qhov mob hnyav ntawm nws lub nrig, thiab rub tawm nws Glock.
  
  Ib tug raug tua.
  
  Cov phom tua peb lub mos txwv ua ntej tus neeg phem lub qhov muag glazed dhau. Dahl pov nws ib sab thiab tom qab ntawd sawv zoo li tus tim tswv ua pauj, cov ntshav ntws los ntawm nws lub pob txha taub hau thiab saib kev txiav txim siab ua rau nws cov yam ntxwv.
  
  Kenzi tab tom sib ntaus ib tug txiv neej loj, lawv rab phom sandwiched ntawm lawv lub cev thiab lawv lub ntsej muag yuav luag mashed ua ke. Smith tau nqis los rau ntawm peb, yuam tus tub rau hauv lub hauv caug thaum nws ntaus nrog qhov kev npau taws zoo kawg nkaus. Cov neeg ua phem kawg tau txais qhov zoo dua ntawm Lauren, khob nws rau hauv av, thiab tau sim ua lub hom phiaj thaum Yorgi cuam nws tus kheej rau pem hauv ntej ntawm lub thoob.
  
  Dahl ntes tau nws ua tsis taus pa.
  
  Phom tua. Yorgi vau, ntaus los ntawm nws lub cev armor. Dahl ces pom tias qhov xwm txheej txawv me ntsis ntawm thaum nws xub nyeem nws. Yorgi tsis dhia kis las nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov mos txwv, nws rammed tus neeg phem tua tes nrog nws lub cev tag nrho.
  
  Txawv, tab sis tseem siv tau.
  
  Dahl rushed mus rau Lavxias teb sab pab, ntaus cov tub rog nyob rau hauv sab laug caj npab thiab nqa nws ob txhais ceg tawm hauv av. Lub Swede ua lub zog thiab nrawm, flexing nws cov leeg, nqa nws lub nra nrog lub siab phem yug los ntawm kev tsis txaus siab. Peb taw, tom qab ntawd rau, thiab tus neeg ua phem tau muab pov tseg sai sai thaum nws thaum kawg slammed nws lub taub hau rau hauv Hard Rock Cafe cov ntawv qhia zaub mov é. Cov yas tawg, ntub rau hauv cov ntshav, raws li Dahl txoj kev npau taws tau tawg nws tus nrog sib ntaus pob txha taub hau thiab rub lub cev. Kinimaka tej zaum yuav tsis nyiam nws, tab sis cov Swede siv lub cim Asmeskas los ua kom tsis txhob muaj cov neeg phem.
  
  Karma.
  
  Dahl spun ib ncig, tam sim no cov ntshav ntws los ntawm nws pob ntseg thiab puab tsaig. Kenzi thiab nws tus nrog sib ntaus tseem raug kaw hauv kev sib ntaus sib tua hauv ntiaj teb, tab sis Smith tau tswj hwm qhov sib txawv ntawm nws tus kheej thiab cov tub rog nrog ob peb ntu. Thaum kawg nws tau tawm tsam viav vias nws cov riam phom nyob ib puag ncig, tau muaj hmoo thiab xaus nrog lub ntse kawg taw ncaj nraim ntawm Smith.
  
  Dahl roar, rushing rau pem hauv ntej, tab sis nws ua tsis tau dab tsi txog qhov txhaj tshuaj. Hauv ib lub qhov muag, tus neeg ua phem raug rho tawm haujlwm, thiab tus neeg tawm tsam, Smith, tau txais ib lub mos txwv uas nres nws hauv nws txoj kev, xa nws mus rau hauv caug.
  
  Kuv coj nws lub hauv pliaj los ze rau txoj kab ntawm kev txhaj tshuaj tom ntej.
  
  Tus neeg ua phem tau rub tus txhais, tab sis lub sijhawm ntawd Dahl tshwm sim - ib qho pom, txav roob - thiab pinned tus neeg phem ntawm nws thiab phab ntsa. Cov pob txha tawg thiab sib tsoo tawm tsam ib leeg, cov ntshav ntws tawm, thiab rab phom ya mus rau sab nrog lub suab nrov. Thaum Dahl poob siab mus rau Smith, nws pom thiab hnov cov tub rog uas npau taws heev rau nws.
  
  Ces nws tsis ua li cas.
  
  Tau txais kev cawmdim los ntawm Kevlar lub tsho khuam, Smith tseem raug tua nyob ze thiab yuav luag tuag los ntawm kev sib kis, tab sis lawv cov cuab yeej tshiab ntawm lub cev tiv thaiv tau ua rau lub tshuab ua pa. Dahl so nws lub ntsej muag, tam sim no qhia txog txoj hauv kev ntawm pab pawg tub rog tshwj xeeb.
  
  Kensi tawm tsam nws tus nrog sib ntaus li no thiab qhov ntawd, tus txiv neej loj dua tawm tsam kom phim nws qhov nrawm thiab cov leeg nqaij. Dahl nqis rov qab nrog lub ntsej muag luag ntxhi ntawm nws lub ntsej muag.
  
  Ib tug tub ceev xwm tshwj xeeb tau khiav. "Nws puas xav tau kev pab?"
  
  "Tsis yog, nws tsuas yog dag ib ncig. Cia nws nyob ib leeg."
  
  Kensi ntes tau qhov sib pauv tawm ntawm lub ces kaum ntawm nws lub qhov muag thiab hauv av nws twb clenched hniav. Nws yog qhov tseeb tias ob qho tib si sib npaug, tab sis Swede tau sim nws, ntsuas nws txoj kev mob siab rau pab pawg thiab txawm rau nws tus kheej. Nws puas tsim nyog?
  
  Nws tuav rab phom thiab tso tseg thaum nws tus nrog sib ntaus rov qab, ua rau nws poob nws qhov sib npaug nrog lub hauv caug mus rau tav thiab lub luj tshib rau lub qhov ntswg. Nws qhov kev tawm tsam tom ntej yog kev sib tsoo rau lub dab teg, ua raws li xob laim nrawm nrawm. Thaum tus txiv neej tawm tsam thiab quaj, nws khoov nws lub dab teg rov qab nyuaj, hnov ib nias, thiab pom rab phom poob rau hauv pem teb. Nws tseem tawm tsam, rub rab riam thiab stabb rau hauv nws lub hauv siab. Kensi nyem tag nrho rau hauv, hnov cov hniav hlais ntawm cov nqaij saum nws tav, thiab spun ncig, rub nws nrog nws. Lub riam txav rov qab rau lub tshuab thib ob, tab sis lub sijhawm no nws tau npaj txhij. Nws tuav lub caj npab tshem tawm, spun ncig hauv qab nws, thiab twisted nws qab tus txiv neej nraub qaum. Ruthlessly nws nias kom txog thaum nws dhau lawm thiab tawm ntawm cov neeg ua phem tsis muaj zog. Nws sai sai rub ob lub grenades los ntawm nws txoj siv sia thiab tom qab ntawd muab ib qho ntawm lawv nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws lub ris thiab rau hauv nws lub boxer luv.
  
  Dahl, saib, pom tias lub suab qw tau tearing nws caj pas. "Noo!"
  
  Kenzi tus ntiv tes tso tawm tus ntaus.
  
  "Peb tsis ua li ntawd, koj-"
  
  "Koj yuav ua dab tsi tam sim no," Kenzi ntxhi ze heev, "nrog caj npab tawg thiab tag nrho?" Koj yuav tsis ua mob rau leej twg tam sim no, koj ruam?"
  
  Dahl tsis paub tias yuav tuav lossis khiav, khiav lossis dhia taub hau, tuav Kenzi lossis dhia rau npog. Thaum kawg, lub vib nas this zuam los ntawm thiab tsis muaj dab tsi tawg tsuas yog Smith lub fuse tshwj xeeb.
  
  "Koj puas kidding kuv?" nws qw. "Dab tsi lub ntuj raug txim-"
  
  "Fake," Kenzi pov tus ntaus tawm ntawm Dahl lub taub hau los ntshav. "Kuv xav tias lub qhov muag dav dawb hau zoo kawg nkaus yuav pom qhov teeb meem."
  
  "Kuv tsis tau ua." Lub Swede cia tawm ib tug tob tob ntawm lub siab. "Damn, Kenz, koj yog ib tus poj niam hauv ntiaj teb fucking vwm."
  
  "Cia li muab kuv rov qab kuv katana. Nws ib txwm calms kuv cia. "
  
  "Aw yeah. kuv bet,"
  
  "Thiab koj hais li no, Mad Swede."
  
  Dahl nyo nws taub hau. Kov. Tab sis damn, Kuv xav tias kuv tau ntsib kuv qhov kev sib tw.
  
  Los ntawm lub sijhawm no, SWAT pab pawg thiab cov neeg sawv cev sib sau ua ke tau nyob hauv lawv, ua kom cov chaw nyob ib puag ncig Times Square. Pab pawg tau rov ua dua thiab siv ob peb feeb kom ua pa.
  
  Lauren hais tias "Pib lub hlwb poob qis," Lauren hais. "Tsuas yog ib qho tseem tshuav."
  
  "Peb xav," Dahl hais. "Nws zoo dua tsis ua ntej ntawm koj tus kheej. Thiab nco ntsoov, chav zaum kawg no ua rau Marsh nyab xeeb thiab tej zaum yuav tswj tau ..." Nws tsis tau hais lo lus "nuclear foob pob" nrov nrov. Tsis nyob ntawm no. Qhov no yog lub plawv ntawm Manhattan. Leej twg paub dab tsi ntawm parabolic microphones yuav tawg ib ncig?
  
  "Zoo heev, cov txiv neej," nws hais yooj yim. "Lub hnub ntuj raug txim no yuav luag tag."
  
  Tab sis qhov tseeb, nws nyuam qhuav pib.
  
  
  QHOV TWENTY-FIVE
  
  
  Julian Marsh ntseeg tias, tsis muaj qhov tsis ntseeg, nws yog tus txiv neej zoo siab tshaj plaws hauv ntiaj teb. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws nteg ib tug loaded, khi riam phom nuclear, ze txaus los kov, ua si nrog rau ib tug whim. Curled rau nws sab laug yog ib tug saum ntuj los, poj niam zoo nkauj uas nws kuj ua si ntawm ib tug whim. Thiab nws, ntawm chav kawm, ua si nrog nws, txawm hais tias ib cheeb tsam tau pib ua mob me ntsis los ntawm tag nrho cov xim. Tej zaum me ntsis ntawm qhov whipped cream ...
  
  Tab sis txuas ntxiv nws lub tsheb ciav hlau dhau los thiab tseem ceeb tshaj plaws ntawm kev xav - tus neeg ua phem ua phem ntawm tes tau zaum ntawm lub qhov rais, thiab rov ua si nrog nws ntawm nws lub siab nyiam. Thiab tom qab ntawd muaj tsoom fwv Asmeskas, caum nws cov tails thoob plaws lub nroog, khiav ntshai thiab dig muag mus ua si-
  
  "Julian?" Zoe ua pa tsuas yog ib qho plaub hau dav ntawm nws pob ntseg. "Koj puas xav kom kuv mus rau sab qab teb dua?"
  
  "Muaj tseeb, tab sis tsis txhob nqus cov pa phem li lub sijhawm dhau los. Muab nws so me ntsis, koj puas yuav?
  
  "Aw, sure".
  
  Lub Peb Hlis cia nws muaj kev lom zem thiab tom qab ntawd xav txog dab tsi yuav tshwm sim tom ntej. Twb yog ib nrab sawv ntxov thiab hnub kawg tau los txog. Lub sijhawm yuav luag txog thaum nws yuav tsum tau muab lwm lub xovtooj pov tseg thiab hu rau nws lub tebchaws nrog kev thov ceev. Tau kawg, nws paub tias yuav tsis muaj tiag tiag "pob ntseg", yam tsawg kawg tsis yog nrog kev sib pauv ntawm tsib puas lab, tab sis lub hauv paus ntsiab lus yog tib yam thiab tuaj yeem ua tau zoo ib yam. Lub Peb Hlis ua tsaug rau cov vajtswv ntawm kev txhaum thiab kev tsis ncaj ncees. Nrog cov txiv neej ntawm koj sab, dab tsi ua tsis tau?
  
  Zoo li txhua tus npau suav zoo, qhov no yuav xaus thaum kawg, tab sis Marsh txiav txim siab nws yuav txaus siab rau nws thaum nws kav ntev.
  
  Patting Zoey lub taub hau thiab tom qab ntawd sawv ntsug, nws tau khi ib qho ntawm nws txoj hlua khi thiab taug kev mus rau ntawm qhov rais. Nrog ob lub siab feem ntau muaj ob lub ntsiab lus sib txawv, tab sis ob qho tib si ntawm Marsh tus kheej tau muaj tseeb rau qhov xwm txheej. Yuav ua li cas ib tug ntawm lawv poob? Nws tau txeeb ib qho ntawm Zoe cov hnab looj tes thiab tam sim no sim plam nws rau ntawm nws txhais tes. Thaum kawg nws tso tseg thiab ua ob tug ntiv tes. Ntuj raug txim, nws tseem txaus siab rau nws sab hauv quirkiness.
  
  Thaum Marsh tab tom xav tias yuav ua li cas nrog lub lanyard seem, tus thawj coj ntawm tes tau sawv thiab ntsia nws, ua rau nws luag ntxhi. Nws yog Alligator, lossis raws li Marsh ntiag tug hu ua nws - Alligator - thiab txawm hais tias nws nyob ntsiag to thiab pom tseeb qeeb, muaj qhov txaus ntshai tiag tiag txog nws. Marsh qhia tias nws yog ib qho ntawm cov neeg hnav lub tsho khuam. Pawn. Tib yam khoom siv raws li kev tso zis ntev. Marsh luag nrov nrov, sib tsoo qhov muag nrog Alligator nyob rau lub sijhawm.
  
  Zoe ua raws li nws tus taw, saib ntawm lub qhov rais.
  
  "Tsis muaj dab tsi pom," Marsh hais. "Yog li ntawd koj tsis nyiam kawm cov ntshauv ntawm tib neeg."
  
  "Huag, lawv tuaj yeem ua tau lom zem thaum lub sijhawm."
  
  Lub Peb Hlis ntsia ib ncig ntawm nws lub kaus mom, tus uas nws nyiam hnav ntawm lub kaum sab xis. Tau kawg, nws tau ploj mus, tej zaum txawm tias ua ntej nws mus rau New York. Lub lim tiam dhau los dhau los hauv qhov muag plooj rau nws. Tus nab qa tuaj cuag thiab hais lus ncaj ncees tias nws xav tau dab tsi.
  
  "Tsis yog tam sim no. Tab sis kuv yuav hu rau lawv sai sai thiab muab cov ntsiab lus rau lawv hloov cov nyiaj. "
  
  "Koj yuav ua qhov no?"
  
  "Yog. Puas yog kuv muab txoj kev rau koj rau tib neeg?" Lo lus nug yog rhetorical.
  
  "Auj, qhov no daim ntawv crap. Kuv tau siv nws ua tus yoov tshaj cum. "
  
  Marsh tej zaum yuav eccentric, vwm, thiab tsav los ntawm bloodlust, tab sis qhov me me ntawm nws kuj yog ntse, xam, thiab tag nrho kev koom tes. Yog vim li ntawd nws thiaj li ciaj sia ib yam li nws tau ua los ntawm Mexican tunnels. Tom qab ib pliag, nws pom tau hais tias nws tau txiav txim siab tsis ncaj rau Alligator thiab qhov xwm txheej. Nws tsis yog tus tseem ceeb ntawm no - lawv yog.
  
  Thiab nws twb lig dhau lawm.
  
  Marsh tau tawm tsam Alligator, paub meej qhov twg nws tso rab phom, riam thiab rab phom tsis siv. Cia siab tias yuav ua tiav, nws xav tsis thoob thaum Gator thaiv lub tshuab thiab xa rov qab ib qho ntawm nws tus kheej. Lub Peb Hlis tau coj nws mus ntsiag to, tsis quav ntsej qhov mob, thiab rov sim dua. Nws paub Zoey tab tom ntsia ntawm nws, thiab nws xav paub tias yog vim li cas tus npau suav tub nkeeg tsis maj mus pab nws.
  
  Tus npua rov parried nws tshuab nrog yooj yim. Tom qab ntawd Marsh hnov ib lub suab nrov tom qab nws - lub suab ntawm lub tsev lub qhov rooj qhib. Nws dhia rov qab, xav tsis thoob thaum tus Alligator cia nws, thiab tig ib ncig.
  
  Ib tug pa ntawm kev poob siab dim nws caj pas.
  
  Yim tus txiv neej nkag mus hauv chav tsev, txhua tus hnav ris tsho dub, txhua lub hnab nqa, thiab saib zoo li npau taws li hma nyob hauv tsev henhouse. Marsh ntsia thiab tig mus rau Gator, nws ob lub qhov muag txawm tam sim no tsis ntseeg qhov lawv tau pom.
  
  "Dab tsi tshwm sim?"
  
  "Dab tsi? Koj puas xav tias peb txhua tus yuav zaum ntsiag to thaum cov txiv neej nplua nuj nyob rau hauv cov khaub ncaws haum rau lawv cov kev tsov kev rog? Zoo, kuv tau xov xwm rau koj, tus txiv neej loj. Peb tsis tos koj lawm. Peb them nyiaj rau peb tus kheej. "
  
  Lub peb hlis ntuj staggered los ntawm ob lub tshuab mus rau lub ntsej muag. Thaum nws poob rov qab, nws rub Zoe, cia siab tias nws yuav tuav nws, thiab thaum nws tsis ua, nkawd ob leeg poob rau hauv pem teb. Kev poob siab ntawm nws tag nrho xa nws lub cev mus rau hauv overdrive, nws hws qog thiab paj hlwb xaus mus rau hauv overdrive, thiab ib qho kev ntxhov siab tic pib nyob rau hauv kaum ntawm ib lub qhov muag. Coj nws rov qab mus rau qhov qub qub thaum nws tseem yog menyuam yaus thiab tsis muaj leej twg saib xyuas nws.
  
  Tus tsov ntxhuav taug kev ncig lub tsev, npaj ib lub xovtooj ntawm kaum ob tus neeg. Zoey tau dhau los ua me me raws li qhov ua tau, xyaum ua ib lub rooj tog zaum, thaum pom rab yaj phom thiab lwm yam riam phom tub rog - grenades, ntau tshaj li ib RPG, lub Kalashnikov puas muaj kev ntseeg siab, kua muag roj, flashbangs thiab ntau yam steel-tipped hand-held rockets. . Qhov no yog me ntsis unnerving.
  
  Lub Peb Hlis tau tshem nws lub caj pas, tseem tab tom khi rau qhov kawg ntawm lub meej mom thiab kev qia dub uas ua kom ntseeg tau tias nws yog Dab Ntxwg Nyoog tus tshis loj tshaj plaws hauv chav no.
  
  "Saib," nws hais. "Tau koj txhais tes qias neeg tawm ntawm kuv lub foob pob nuclear. Koj puas paub qhov no yog dab tsi, tus tub? Alligator. Alligator! Peb yuav tsum ua kom tau raws li lub sijhawm kawg. "
  
  Tus thawj coj ntawm lub xov tooj thib tsib thaum kawg pov lub laptop ib sab thiab mus txog Marsh. Tam sim no, tsis muaj kev txhawb nqa thiab tsis muaj hnab looj tes tiag tiag, Alligator yog lwm tus neeg. "Koj xav tias kuv tshuav koj ib yam dab tsi ooo?" Lo lus kawg yog squeal. "Kuv txhais tes huv si! Kuv nkawm khau txias! Tab sis lawv yuav raug them rau hauv cov ntshav thiab tshauv sai sai no!"
  
  Lub Peb Hlis blinked sai. "Koj tham dab tsi?"
  
  "Yuav tsis muaj kev them nyiaj. Tsis muaj nyiaj tshuav! Kuv ua hauj lwm rau tus yawm, hwm thiab tsuas yog Ramses, thiab lawv hu kuv lub Bomb Maker. Tab sis hnub no kuv yuav yog tus pib. Kuv yuav muab txojsia rau nws!"
  
  Lub Peb Hlis tos rau qhov kev tsis pom zoo thaum kawg, tab sis lub sijhawm no tsis muaj. Alligator tau hais meej meej tias qhov kev tawm tsam ntawm lub zog mus rau nws lub taub hau, thiab Marsh tseem tsis nkag siab tias vim li cas cov neeg no tau tuav nws lub foob pob. "Cov txiv neej, qhov no yog kuv lub foob pob nuclear. Kuv yuav qhov no thiab coj tuaj rau koj. Peb tab tom tos kom them nyiaj zoo. Tam sim no, ua cov tub zoo thiab muab lub foob pob nuclear rau ntawm lub rooj. "
  
  Nws tsis yog txog thaum Alligator ntaus nws nyuaj txaus los nqus ntshav uas Marsh pib nkag siab tiag tiag tias ib yam dab tsi tau mus tsis ncaj ncees lawm ntawm no. Nws tshwm sim rau nws tias tag nrho nws qhov kev ua dhau los tau coj nws mus rau qhov no hauv nws lub neej, txhua qhov raug thiab tsis raug, txhua lo lus zoo thiab phem thiab tawm tswv yim. Cov txiaj ntsig ntawm tag nrho nws cov kev paub tau coj nws ncaj qha mus rau chav tsev nyob rau lub sijhawm no.
  
  "Koj yuav ua li cas nrog lub foob pob no?" Ntshai txo qis thiab thickened nws lub suab, zoo li yog hais tias nws raug nias los ntawm ib tug grater zoo li cheese.
  
  "Peb yuav tso koj lub foob pob nuclear sai li sai tau thaum peb hnov los ntawm Ramses zoo."
  
  Lub Peb Hlis nqus hauv nws ua tsis taus pa. "Tab sis nws yuav tua ntau lab."
  
  "Thiab yog li peb kev tsov rog yuav pib."
  
  "Nws yog hais txog cov nyiaj," Marsh hais. "Paj. Kev lom zem me ntsis. Ua kom United Donkeys of America caum lawv tus Tsov tus tw. Nws yog hais txog nyiaj txiag, tsis yog kev tua neeg loj. "
  
  "Youuuu... u... kill!" Alligator's fanatical tiraded escalated up a notch.
  
  "Zoo, yog, tab sis tsis ntau."
  
  Tus nquab ncaws nws mus txog thaum nws curled rau hauv ib lub pob tsis txav; kuv tav, ntsws, qaum thiab ob txhais ceg raug mob. "Peb tsuas yog tos cov xov xwm los ntawm Ramses. Tam sim no, ib tug neeg hla kuv lub xov tooj. "
  
  
  QHIA TWENTY-SIV
  
  
  Hauv Grand Central Terminal, qhov kawg ntawm Marsh's puzzle pib ua kab. Drake tsis tau paub nws ua ntej, tab sis qhov no yog tag nrho ib feem ntawm ib tug neeg lub tswv yim tswv yim, ib tug neeg uas lawv xav tias lawv twb neutralized. Cov yeeb ncuab uas lawv tsis suav rau yog lub sijhawm - thiab sai npaum li cas nws dhau los cuam tshuam lawv txoj kev xav rau hauv kev tsis sib haum xeeb.
  
  Nrog rau thaj tsam tshaj tawm tias muaj kev nyab xeeb thiab muaj neeg coob coob los ntawm tub ceev xwm, Drake thiab nws pab neeg tau muab lub sijhawm los tshuaj xyuas qhov kev thov thib plaub, uas lawv thaum kawg pom tau kaw rau hauv qab ntawm lub rooj noj mov. Ib tug series ntawm cov zauv sau nyob rau hauv loj font, nws yog tsis yooj yim sua kom paub seb nws yuav ua tau tshwj tsis yog tias koj tswj kom squint ntawm lub npe, uas feem ntau yog sau nyob rau hauv lub me tshaj plaws font muaj.
  
  Nuclear activation codes.
  
  Drake nqaim nws ob lub qhov muag hauv kev tsis ntseeg, poob nws qhov sib npaug dua, thiab tom qab ntawd ntsais ntawm Alicia. "Yog tiag? Vim li cas nws thiaj xa tuaj rau peb?"
  
  "Kuv xav tias nws muaj peev xwm ua si qhov kev ua si. Nws txaus siab rau nws, Drake. Ntawm qhov tod tes, lawv yuav yog cuav. "
  
  "Lossis acceleration codes," May ntxiv.
  
  "Los yog txawm," Beau ntxiv qhov tsis meej lub ntsiab lus, "cov lej uas tuaj yeem siv los tua lwm hom riam phom zais."
  
  Drake ntsia tus txiv neej Fabkis ib pliag, xav tsis thoob qhov twg nws muaj kev xav tsis zoo, ua ntej hu rau Moore. "Peb muaj qhov yuav tsum tau ua tshiab," nws hais. "Tshwj tsis yog nws zoo li yog cov txheej txheem deactivation rau riam phom nuclear xwb."
  
  "Vim li cas?" Moore xav tsis thoob. "Dab tsi? Qhov no tsis tsim nyog. Qhov no puas yog nws hais rau koj?"
  
  Drake pom tau hais tias nws tsis zoo li txhua lub suab. "Xa tam sim no." Cia cov spacesuits txheeb nws tag nrho.
  
  "Zoo. Peb yuav muab kev mob siab rau lawv. "
  
  Tom qab Drake muab lub xov tooj tso rau hauv nws lub hnab tshos, Alicia txhuam nws tus kheej thiab saib ib puag ncig ntev. "Peb muaj hmoo nyob ntawm no," nws hais. "Tsis muaj neeg raug tsim txom. Thiab tsis muaj xov xwm los ntawm lub Peb Hlis, txawm tias peb lateness. Yog li koj puas xav tias qhov no yog qhov kawg yuav tsum tau?
  
  "Kuv tsis paub meej tias yuav ua li cas," May hais. "Nws hais rau peb tias nws xav tau nyiaj, tab sis nws tsis tau hais rau peb thaum twg lossis qhov twg."
  
  "Yog li tsawg kawg ib qho ntxiv," Drake hais. "Tej zaum ob. Peb yuav tsum xyuas cov riam phom thiab thauj nws dua. Txawm li cas los xij, nrog tag nrho cov pob me me no tawg thoob plaws hauv nroog, kuv xav tias peb nyob deb deb ntawm kev ua tiav nrog qhov no. "
  
  Nws xav paub txog lub hom phiaj ntawm cov foob pob me. Txhob tua los yog maim. Yog lawm, lawv tau ua phem rau hauv tib neeg lub siab, tab sis nyob rau hauv lub teeb ntawm lub foob pob nuclear, Julian Marsh, thiab cov koob yees duab lawv tau rhuav tshem, nws pab tsis tau tab sis xav tias tej zaum muaj lwm cov txheej txheem. Lub foob pob thib ob tau cuam tshuam thiab cuam tshuam. Qhov teeb meem loj tshaj plaws yog tshwm sim los ntawm ob peb tus neeg ntawm cov maus taus pov pob hluav taws hauv tsev hauv Wall Street.
  
  Alicia pom lub kiosk muab zais rau ntawm lub ces kaum deb. "qab zib sib tov," nws hais. "Puas muaj leej twg xav tau khoom qab zib bar?"
  
  "Tau kuv ob lub Snickers," Drake sighed. "Vim rau caum-tsib grams tsuas yog rau cuaj caum xwb."
  
  Alicia tuav nws taub hau. "Koj thiab koj cov khoom qab zib damn."
  
  "Dab tsi ntxiv?" Beau los txog, thiab tus txiv neej Fabkis tau txo nws lub cev mob nrog ob peb ncab.
  
  Drake tau hais tias "Moore yuav tsum nce nws qhov kev ua si," Drake hais. "Ua siab mos siab muag. Kuv, rau ib qho, kuv tsis mus seev cev rau Marsh lub suab txhua hnub. "
  
  "Nws tau ncab," Mai hais rau nws. "Feem ntau ntawm nws cov neeg sawv cev thiab tub ceev xwm tab tom saib xyuas txoj kev."
  
  "Kuv paub," Drake ua pa. "Kuv paub damn zoo."
  
  Nws kuj paub tias yuav tsis muaj kev txhawb nqa zoo dua rau Moore dua Hayden thiab Kinimaka, ob qho tib si nrog chaw nyob rau Thawj Tswj Hwm, ob qho tib si tau ntsib ntau yam ntawm lub ntiaj teb tuaj yeem cuam tshuam rau lawv. Nyob rau lub sijhawm no tus txheeb ze nyob ntsiag to, nws tau khaws cov khoom lag luam, xav txog lawv qhov teeb meem, thiab tom qab ntawd pom nws tus kheej txhawj xeeb txog lwm pab pawg - Dahl pab pawg.
  
  Qhov no vwm Swedish bastard yog zaum tawm tsam ntawm Marabou bar thaum saib Alexander Skarsga lub sijhawm liab qab tshaj plaws.
  
  Drake tau taub hau nws ua tsaug rau Alicia thaum nws rov qab los thiab muab ob daim chocolate rau nws. Ib ntus pab neeg no cia li sawv ntawm qhov ntawd, xav, tsis meej pem. Kuv sim tsis txhob xav txog dab tsi yuav tshwm sim tom ntej. Qab lawv yog ib lub café &# 233; sawv zoo li lub lag luam qub uas tau tso tseg, nws lub qhov rais tawg, cov rooj tig, cov qhov rooj tawg thiab dai ntawm lawv cov hinges. Txawm tias tam sim no, pab pawg tau ua tib zoo combing thaj chaw rau cov khoom siv tshiab.
  
  Drake tig mus rau Bo. "Koj ntsib Marsh, puas yog? Koj puas ntseeg tias nws yuav pom qhov no mus txog thaum kawg?
  
  Tus txiv neej Fabkis tau ua ib qho kev piav qhia tsis meej. "Hum, leej twg paub? Lub peb hlis ntuj yog coj txawv txawv, zoo li ruaj khov ib pliag thiab vwm tom ntej. Tej zaum nws yog ib qho kev txaj muag. Webb tsis ntseeg nws, tab sis qhov ntawd tsis xav tsis thoob. Kuv xav tias yog tias Webb tseem txaus siab rau rooj plaub ntawm Pythia, Marsh yuav tsis raug tso cai txawm tias ua piv txwv koom nrog hauv rooj plaub. "
  
  "Nws tsis yog Marsha peb yuav tsum txhawj xeeb," Mai cuam tshuam zoo siab. "Qhov no ..."
  
  Thiab mam li nco dheev nws tag nrho ua rau kev nkag siab.
  
  Drake paub qhov no tib lub sijhawm, paub txog lub npe ntawm tus neeg nws tab tom yuav hu. Nws ob lub qhov muag ntsib nws zoo li cua sov nrhiav cuaj luaj, tab sis ib pliag lawv hais tsis tau dab tsi.
  
  Kuv xav txog nws. Tus ntsuas ntsuas. Mus rau qhov kawg txaus ntshai.
  
  "Dab tsi," Drake hais. "Peb tau ua si txij thaum pib."
  
  Alicia saib lawv. "Ib txwm kuv xav hais tias 'tau chav', tab sis ..."
  
  "Nws yeej tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv lub tebchaws no," Mai moaned. "Tsis muaj peb."
  
  "Tam sim no," hais Drake. "Nws nyob qhov twg nws xav tau."
  
  Thiab ces lub xov tooj nrov.
  
  
  * * *
  
  
  Drake yuav luag poob nws lub chocolate bar hauv kev poob siab, nws tau mob siab rau lwm txoj kev xav. Thaum nws ntsia ntawm qhov screen thiab pom tus lej tsis paub, qhov tawg ntawm pyrotechnic ntawm kev xav tsis sib haum ricocheted nyob ib ncig ntawm nws lub taub hau.
  
  Yuav hais li cas?
  
  Nws yuav tsum tau Marsh hu los ntawm nws lub xov tooj tshiab uas siv tau pov tseg. Puas yog nws yuav tawm tsam qhov kev yaum kom piav qhia rau nws tias nws raug ntaus, tias nws tsuas yog raug dag hauv lub tswv yim loj? Lawv xav kom cov hlwb thiab riam phom nuclear nyob nruab nrab ntev li ntev tau. Muab sijhawm rau txhua tus yam tsawg kawg ib teev los taug qab txhua yam. Tam sim no txawm tias ... tam sim no qhov kev ua si tau hloov pauv.
  
  Yuav ua li cas?
  
  "Lub peb hlis ntuj?" nws teb tom qab lub nplhaib thib plaub.
  
  Ib lub suab tsis paub hais txog nws. "Noo! Nws yog Gatorrrr!"
  
  Drake rub lub xov tooj tawm ntawm nws lub pob ntseg, lub suab nrov, suab nrov thaum kawg ntawm txhua lo lus thuam nws lub pob ntseg.
  
  "Qhov no yog leej twg? Marsh nyob qhov twg?
  
  "Kuv hais - Gatorrrr! Lub bullshit twb creeping. Nws yuav tsum nyob qhov twg. Tab sis kuv muaj ib qho ntxiv rau koj, uhhh. Ib qho ntxiv, thiab tom qab ntawd lub foob pob yuav tawg lossis tsis tau. Nws nyob ntawm koj!"
  
  "Fuck kuv." Drake muaj lub sij hawm nyuaj rau siab rau cov lus vim hais tias random qw. "Koj yuav tsum ua siab ntev me ntsis, phooj ywg."
  
  "Khiav, luav, khiav, khiav, khiav. Mus nrhiav tub ceev xwm chaw nres tsheb ntawm lub ces kaum ntawm 3rd thiab 51st thiab saib seb daim nqaij peb tshuav rau koj ooooo. Koj yuav nkag siab qhov yuav tsum tau ua zaum kawg thaum koj mus txog qhov ntawd. "
  
  Drake frowned, searching nws nco. Muaj ib yam dab tsi paub txog qhov chaw nyob no ...
  
  Tab sis lub suab rov cuam tshuam nws txoj kev xav. "Tam sim no khiav! Khiav! Luav, khiav thiab tsis tig rov qab! Nws yuav tawg hauv ib feeb lossis ib teev, rrr! Thiab tom qab ntawd peb kev tsov rog yuav pib! "
  
  "Marsh tsuas yog xav tau tus nqe txhiv. Cov nyiaj rau lub foob pob yog koj li."
  
  "Peb tsis xav tau koj cov nyiaj, yyyy! Koj puas xav tias tsis muaj lub koom haum - txawm tias koj tus kheej cov koom haum - uas pab peb? Koj puas xav tias tsis muaj cov neeg nplua nuj pab peb? Koj puas xav tias tsis muaj cov neeg koom nrog tawm dag zog rau peb qhov laj thawj? Ha ha ha ha ha ha!"
  
  Drake xav ncav tes thiab rub tus neeg vwm lub caj dab, tab sis vim nws ua tsis tau li ntawd - tseem - nws tau ua qhov zoo tshaj plaws tom ntej.
  
  Hu tau cuam tshuam.
  
  Thiab thaum kawg, nws lub hlwb tau ua tiav txhua cov ntaub ntawv me ntsis. Lwm tus twb paub lawm. Lawv lub ntsej muag dawb nrog kev ntshai, lawv lub cev nruj nreem.
  
  "Qhov no yog peb qhov chaw, puas yog?" Drake hais tias. "Qhov twg Hayden, Kinimaka thiab Moore nyob tam sim no."
  
  "Thiab Ramses," Mai hais.
  
  Yog tias lub foob pob tawg thaum lub sijhawm ntawd, pab pawg yuav tsis tuaj yeem khiav nrawm dua.
  
  
  LUB NTUJ TWENTY SEVEN
  
  
  Hayden tau kawm cov saib. Nrog rau ntau qhov chaw nres tsheb tsis muaj dab tsi, thiab txawm tias tus neeg sawv cev ntawm tus kheej raug xa mus rau Moore raug xa tawm mus rau txoj kev los pab, Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Ruaj Ntseg Hauv Nroog tau ntxhov siab txog qhov tawg. Cov xwm txheej tshwm sim thoob plaws hauv nroog tau ua qhov tseem ceeb tshaj li kev sib sau ua ke ntawm Ramses thiab Nqe rau lub sijhawm no, tab sis Hayden pom tias tsis muaj kev sib cuag ntawm lawv, thiab xav paub tias lawv ob leeg yeej tsis muaj dab tsi hais. Ramses yog ib tug neeg txawj ntse uas muaj tag nrho cov lus teb. Nqe tsuas yog lwm tus scammer chasing duas.
  
  Kinimaka tau pab ua haujlwm saib xyuas. Hayden tau mus dhau qhov tau tshwm sim ntawm lawv ua ntej, thaum Hawaiian tau tawm tswv yim tawm tsam kev rho tawm cov ntaub ntawv los ntawm ob tus txiv neej, thiab tam sim no xav tsis thoob txog nws cov lus teb.
  
  Nws puas yog? Nws puas mob siab?
  
  Ib yam dab tsi xav txog tom qab.
  
  Cov duab flashed ua ntej nws, tag nrho cov zoomed tawm ntawm kaum ob lub square screen, nyob rau hauv dub thiab dawb thiab xim, scenes ntawm fender benders thiab hluav taws kub, gleaming ambulances thiab txaus ntshai neeg coob coob. Kev ntshai ntawm New Yorkers tau khaws cia rau qhov tsawg kawg nkaus; Txawm hais tias cov xwm txheej ntawm 9-11 tseem yog qhov txaus ntshai tshiab ntawm lawv lub siab thiab cuam tshuam rau txhua qhov kev txiav txim siab. Rau cov neeg coob coob uas tau muaj zaj dab neeg uas muaj sia nyob 9-11, los ntawm cov uas tsis mus ua haujlwm hnub ntawd rau cov uas lig lossis ua haujlwm, ntshai tsis tau tso lawv txoj kev xav. Cov neeg ncig tebchaws tau khiav tawm ntawm kev ntshai heev, feem ntau ntsib qhov kev xav tsis thoob tom ntej. Tub ceev xwm tau pib tshem txoj kev ncaj ncees, nrog kev tawm tsam me ntsis los ntawm cov neeg hauv zos uas npau taws heev.
  
  Hayden tshawb xyuas lub sijhawm ... nws nyuam qhuav 11 teev sawv ntxov. Nws tau hnov tom qab. Lwm pab neeg tau nyob ntawm nws lub siab, nws lub plab chwv nrog kev ntshai tias lawv yuav poob lawv txoj sia niaj hnub no. Vim li cas lub ntuj raug txim peb pheej ua qhov no? Ib hnub dhau ib hnub, lub lim tiam dhau los? Qhov kev sib tw tau txais txiaj ntsig tsawg dua txhua zaus peb sib ntaus.
  
  Thiab Dahl tshwj xeeb; Tus txiv neej no nyob ntawm no li cas? Nrog ib tug poj niam thiab ob tug menyuam, ib tug txiv neej yuav tsum muaj kev ua haujlwm zoo li Mount Everest. Nws kev hwm rau tub rog yeej tsis tau siab dua.
  
  Kinimaka tapped ib qho ntawm cov saib. "Nws tuaj yeem ua phem."
  
  Hayden ntsia nws. "Qhov no yog dab tsi ... oh shit."
  
  Stunned, nws saib thaum Ramses tau nqis tes ua, khiav ntawm Nqe thiab slamming nws lub taub hau rau hauv av. Tus tub huabtais neeg ua phem ces sawv ntawm lub cev tawm tsam thiab pib ncaws nws yam tsis muaj kev cia siab, txhua lub tshuab ua rau lub suab quaj ntawm kev txom nyem. Hayden xav tsis thoob ntxiv, thiab tom qab ntawd pom ib lub pas dej ntawm cov ntshav pib kis thoob hauv pem teb.
  
  "Kuv tabtom nqis."
  
  "Kuv yuav mus thiab". Kinimaka pib sawv, tab sis Hayden nres nws nrog kev taw qhia.
  
  "Tsis muaj. Koj xav tau ntawm no. "
  
  Tsis quav ntsej lub ntsej muag, nws maj mam rov qab mus rau hauv qab daus, hu rau ob tus neeg saib xyuas sawv hauv txoj kev, thiab qhib lub qhov rooj sab nraud rau Ramses lub cell. Lawv maj nroos ua ke, phom kos.
  
  Ramses 'sab laug ko taw slammed rau Price lub plhu, tawg pob txha.
  
  "Nres!" Hayden qw npau taws. "Koj tua nws."
  
  "Koj tsis quav ntsej," Ramses siv nws riam phom dua, rhuav tshem Price lub puab tsaig. "Vim li cas kuv yuav tsum? Koj yuam kom kuv qhia ib lub xovtooj nrog cov scum no. Koj puas xav kom peb tham? Zoo, qhov no yog li cas kuv cov hlau yuav ua. Tej zaum tam sim no koj yuav paub. "
  
  Hayden khiav mus rau cov tuav, ntxig tus yuam sij rau hauv lub xauv. Ramses txhawb nqa nws tus kheej, thiab tom qab ntawd pib nqis tes rau ntawm nqe lub pob txha taub hau thiab lub xub pwg nyom, zoo li yog nrhiav cov chaw tsis muaj zog thiab txaus siab rau cov txheej txheem. Nqe tau nres qw thiab tsuas tuaj yeem ua rau qis qis.
  
  Hayden qhib lub qhov rooj dav, txhawb nqa los ntawm ob tus neeg saib xyuas. Nws tawm tsam yam tsis muaj koob tsheej, ntaus Ramses qab pob ntseg nrog rab yaj phom thiab thawb nws tawm ntawm Robert Price. Tom qab ntawd nws poob rau hauv nws lub hauv caug ntawm tus txiv neej whining.
  
  "Koj puas tseem ciaj sia?" Nws yeej tsis xav pom kev txhawj xeeb heev. Cov neeg zoo li nws pom kev txhawj xeeb yog qhov tsis muaj zog uas tuaj yeem siv tau.
  
  "Nws mob?" Nws nias nws tus kheej tawm tsam Price's tav.
  
  Tus squeal hais rau nws tias "yog, nws tshwm sim."
  
  "Okay, ok, nres whining. Tig ib ncig thiab cia kuv pom koj."
  
  Nqe nyuaj rau dov, tab sis thaum nws ua, Hayden winced ntawm qhov pom ntawm lub ntsej muag ntawm cov ntshav, cov hniav tawg, thiab daim di ncauj torn. Nws pom tias nws pob ntseg liab thiab nws lub qhov muag tau o tas li nws yuav tsis ua haujlwm ntxiv. Txawm tias nws txoj kev xav zoo tshaj plaws, nws tau txais txiaj ntsig.
  
  "Crap".
  
  Nws mus rau Ramses. "Tus txiv neej, Kuv tsis tas yuav nug yog tias koj vwm, puas yog? Tsuas yog ib tug neeg vwm xwb thiaj li ua tau li koj ua. Ua rau? Kev xav? Hom phiaj? Kuv tsis ntseeg nws txawm hla koj lub siab. "
  
  Nws tsa lub Glock, tsis tau npaj txhij los tua hluav taws. Cov neeg zov nyob ib sab ntawm nws npog Ramses yog tias nws tawm tsam nws.
  
  "Tau tua," Ramses hais. "Txuag koj tus kheej los ntawm lub ntiaj teb uas muaj kev mob siab."
  
  "Yog tias qhov no yog koj lub tebchaws, koj lub tsev, koj yuav tua kuv tam sim no, puas yog? Koj yuav xaus tag nrho. "
  
  "Tsis muaj. Dab tsi yog kev lom zem hauv kev tua sai? Ua ntej kuv yuav rhuav tshem koj lub meej mom los ntawm kev rub koj thiab khi koj caj dab. Tom qab ntawd kuv yuav rhuav koj lub siab nyiam siv txoj hauv kev random, txawm tias zoo li cas rau lub sijhawm ntawd. Tom qab ntawd kuv yuav nrhiav ib txoj hauv kev los tua koj thiab coj koj rov qab los, dua thiab rov qab, thaum kawg koj tau thov kom kuv mus txog rau pua pua kom koj txoj sia nyob mus li."
  
  Hayden tau saib, pom qhov tseeb hauv Ramses lub qhov muag thiab tsis tuaj yeem txwv nws tus kheej ntawm kev tshee. Ntawm no yog ib tug txiv neej uas, tsis muaj kev xav thib ob, yuav ua rau lub foob pob tawg hauv New York. Nws txoj kev xav tau zoo heev los ntawm Ramses, nrog rau nws cov neeg saib xyuas, uas lawv tsis hnov mob rau cov hneev taw thiab ua pa tsis zoo uas tuaj tom qab lawv.
  
  Ramses lub qhov muag ci ntsa iab. Hayden paub tias lawv tau raug dag. Nws tig ib ncig, tab sis tsis ceev txaus. Nqe tej zaum yuav yog tus Secretary of Defense, tab sis nws kuj muaj kev ua tub rog tshwj xeeb thiab tam sim no nyob ntawm qhov nws nco txog nws. Nws slammed ob txhais tes rau hauv tus neeg saib xyuas lub caj npab outstretched, ua rau nws rab yaj phom clatter rau hauv pem teb, thiab ces slammed nws lub nrig rau hauv tus txiv neej lub plab, khoov nws nyob rau hauv ib nrab. Thaum nws ua li no, nws poob, betting tias Hayden thiab lwm tus neeg saib xyuas yuav tsis tua nws, twv nws txoj haujlwm ntau txoj hauv kev, thiab poob ntawm rab phom.
  
  Thiab nws tua nyob rau hauv nws lub caj dab, lub mos txwv tsoo lub stunned neeg zov nyob rau hauv lub qhov muag. Hayden tso tseg nws txoj kev xav thiab taw qhia nws Glock ntawm Nqe, tab sis Ramses tau them rau nws zoo li tus nyuj ntawm lub tsheb laij teb, tag nrho lub zog ntawm nws lub cev tuag tes tuag taw, khob nws tawm ntawm nws txhais taw. Ramses thiab Hayden staggered los ntawm lub xovtooj ntawm tes, muab nqe rau lub sijhawm los tsaws ib tug huv si ntawm tus neeg saib xyuas thib ob.
  
  Nws coj kom zoo dua qhov no, siv qhov tsis meej pem rau nws qhov txiaj ntsig. Tus neeg saib xyuas thib ob tuag ua ntej lub suab nrov ntawm cov mos txwv uas tua nws. Nws lub cev tsoo hauv av ntawm Nqe taw, saib los ntawm tus tuav ntaub ntawv lub qhov muag ua haujlwm. Hayden tau nce tawm hauv qab Ramses lub cev loj, tseem tuav nws Glock, qhov muag qus, thiab tuav Nqe ntawm rab phom.
  
  "Vim li cas?"
  
  "Kuv zoo siab tuag," Nqe hais nyuaj siab. "Kuv xav tuag".
  
  "Puas pab txuag tau daim ntawv no?" Nws stumbled thoob plaws hauv pem teb, tawm tsam.
  
  Ramses hais tias "Kuv muaj ib qho kev ua si ntxiv lawm," Ramses yws.
  
  Hayden hnov cov av tshee hnyo hauv qab nws, cov phab ntsa hauv qab daus tshee tshee thiab muab cov huab cua mortar pov tseg. Cov tuav ntawm lub tawb pib tshee. Rearranging nws ob txhais tes thiab lub hauv caug, nws calmed down thiab saib thiab down, sab laug thiab txoj cai. Hayden ntsia lub teeb thaum lawv flickered ntau dua.
  
  Tam sim no dab tsi? Dab tsi yog qhov no ...
  
  Tab sis nws twb paub lawm.
  
  Lub chaw tau raug kev tawm tsam hauv av.
  
  
  QHOV TWENTY-EIGHT
  
  
  Hayden gasped thaum cov phab ntsa txuas ntxiv co. Ramses sim sawv, tab sis chav tsev co ib ncig nws. Tus neeg phem poob rau nws lub hauv caug. Nqe tau saib hauv kev txaus ntshai thaum lub ces kaum ntawm chav hloov pauv, cov pob qij txha txav thiab rov kho dua, cov kab nqes hav cuam tshuam nrog txhua thib ob. Hayden zam ib qho mortar ntog thaum ib feem ntawm lub qab nthab tsoo. Cov hlau thiab cov cua ducts dai ntawm lub ru tsev, viav vias zoo li ntau xim pendulums.
  
  Hayden tau mus rau ntawm lub qhov rooj ntawm tes, tab sis Ramses ntse txaus los thaiv nws txoj kev. Nws siv sijhawm ib pliag ua ntej nws paub tias nws tseem tuav lub Glock, thiab tom qab ntawd feem ntau ntawm lub qab nthab tau tsoo thiab cov tuav lawv tus kheej tau nyo rau sab hauv, yuav luag sib tsoo.
  
  "Kuv xav tias ... koj overded nws," Nqe hais breathlessly.
  
  Hayden tau qw hauv Ramses lub ntsej muag tias "Qhov chaw phem tag nrho no tau ploj mus.
  
  "Tsis tau".
  
  Tus neeg phem sawv thiab rushed mus rau ntawm phab ntsa nyob deb, huab ntawm mortar thiab chunks ntawm pob zeb thiab plaster ya thiab ntog tag nrho ib ncig ntawm nws. Lub qhov rooj sab nrauv sagged thiab ces swung qhib. Hayden tuav lub bar thiab rub nws tus kheej, ntes nrog tus neeg vwm, Nqe hobbling qab. Lawv muaj neeg nyob saum. Ramses tsuas tuaj yeem mus txog tam sim no.
  
  Nrog rau qhov kev xav ntawd, Hayden nrhiav nws lub xov tooj, tab sis tsis tuaj yeem khaws cia nrog Ramses. Tus txiv neej no ceev ceev, tawv thiab ruthless. Nws stomped nce ntaiv, txhuam ib sab ib tug tub ceev xwm txoj kev sib tw thiab pov nws lub taub hau thawj zaug ntawm Hayden. Nws ntes tus txiv leej tub, tuav nws, thiab los ntawm lub sijhawm ntawd Ramses twb tau nyem los ntawm lub qhov rooj sab saud.
  
  Hayden rushed kub caum. Lub qhov rooj sab saud sawv qhib dav, nws cov iav tawg, nws cov thav duab tawg. Thaum xub thawj, txhua yam nws tuaj yeem pom los ntawm chav saib xyuas yog Moore, uas tau nce hauv pem teb thiab ncav mus ncaj rau ob peb lub npov warped. Lwm tus tau rhais chaw los ntawm lawv cov moorings, cais tawm ntawm phab ntsa, thiab tsoo thaum tsaws. Kinimaka tam sim no tau sawv nrog qhov screen poob ntawm nws lub xub pwg nyom, iav thiab yas ntes tau hauv nws cov plaub hau. Lwm ob tus neeg sawv cev hauv chav sim rub lawv tus kheej ua ke.
  
  "Dab tsi ntaus peb?" Moore khiav tawm hauv chav thaum pom Hayden.
  
  "Lub ntuj raug txim nyob qhov twg Ramses?" nws qw. "Koj tsis pom nws?"
  
  Moore lub qhov ncauj gaped. "Nws yuav tsum nyob hauv lub cell block."
  
  Kinimaka txhuam iav thiab lwm yam khib nyiab los ntawm nws lub xub pwg nyom. "Kuv saib ... Tom qab ntawd tag nrho ntuj raug txim tawg lawm."
  
  Hayden cem nrov nrov thaum nws pom tus ntaiv ntawm nws sab laug, thiab tom qab ntawd lub sam thiaj ua ntej uas saib lub chaw haujlwm tseem ceeb ntawm thaj chaw. Tsis muaj lwm txoj kev tawm ntawm lub tsev tsuas yog hla nws. Nws khiav mus rau ntawm qhov rooj, rub nws thiab tshuaj xyuas chav hauv qab no. Cov neeg ua haujlwm raug txo qis, raws li cov neeg ua phem tau npaj tseg, tab sis qee txoj haujlwm hauv pem teb tau nyob. Ob leeg txiv neej thiab poj niam tau sib sau ua ke lawv cov khoom, tab sis feem ntau tau mus rau lub ntsiab nkag nrog lawv cov riam phom kos, zoo li xav tias yuav muaj kev tawm tsam. Ramses tsis tuaj yeem nyob nrog lawv.
  
  Nyob qhov twg?
  
  Kev cia siab. kuv saib. Nws tsis yog...
  
  "Qhov no tsis yog qhov kawg!" - nws qw. "Nyob deb ntawm qhov rais!"
  
  lig dhau lawm. Lub Blitzkrieg pib nrog kev tawg colossal; lub qhov rais pem hauv ntej tawg thiab ib feem ntawm phab ntsa tawg. Hayden tag nrho cov ntsiab lus ntawm kev pom tau hloov mus, lub roofline ntog. Cov khib nyiab tawg thoob plaws hauv chaw nres tsheb thaum tub ceev xwm poob. Ib txhia sawv ntawm lawv lub hauv caug los yog nkag mus. Lwm tus raug mob lossis pom lawv tus kheej raug kaw. Lub RPG hissed los ntawm qhov tawg façade thiab tsoo rau hauv tus neeg saib xyuas lub console, xa cov nplaim taws, pa taws thiab cov khib nyiab thoob plaws thaj tsam ze. Hayden tom qab ntawd pom cov taw khiav raws li ntau tus txiv neej npog ntsej muag tshwm sim, txhua tus nrog rab phom khi rau lawv lub xub pwg nyom. Tshaj tawm mus rau txhua sab, lawv tau tsom mus rau txhua yam uas txav mus, thiab tom qab ntawd, tom qab ua tib zoo xav, qhib hluav taws. Hayden, Kinimaka thiab Moore tam sim ntawd rov qab tua hluav taws.
  
  Cov mos txwv pierced lub chaw nres tsheb puas. Hayden suav kaum ib tus neeg hauv qab no ua ntej lub sam thiaj ntoo uas tiv thaiv nws pib tawg ua tej daim. Cov shells tau dhau mus lawm. Cov fragments tawg, tig mus rau hauv txaus ntshai splinters. Hayden poob rov qab rau ntawm nws tom qab thiab tom qab ntawd dov. Nws lub tsho khuam tau noj ob qho me me, tsis yog los ntawm cov mos txwv, thiab qhov mob hnyav hauv nws tus calf tau hais rau nws tias tus ntoo spike tau ntaus cov nqaij. Kinimaka gasped ib yam nkaus, thiab Moore tau sawv los tshem nws lub tsho thiab tshem cov shavings ntawm nws lub xub pwg nyom.
  
  Hayden rov qab mus rau lub sam thiaj. Los ntawm qhov khoob, nws tau saib qhov ua ntej ntawm pab pawg neeg ua phem thiab hnov qab yws yws thaum lawv hu rau lawv tus thawj coj. Ramses khiav zoo li tus tsov ntxhuav yos hav zoov, tawm ntawm Hayden qhov pom hauv tsawg dua ib pliag. Nws nyem tawm lub sijhawm tua, tab sis twb paub lawm tias cov mos txwv yuav tsis ya ze.
  
  "Crap!"
  
  Hayden sawv, glared ntawm Kinimaka thiab khiav ntawm tus ntaiv. Lawv cia tus tub huabtais neeg phem khiav tsis tau. Ntawm nws lo lus lub foob pob yuav raug detonated. Hayden xav tias nws yuav tsis tos ntev.
  
  "Nyob deb, mus deb!" - nws quaj ntawm Mano. "Peb yuav tsum coj Ramses rov qab tam sim ntawd!"
  
  
  QHOV TWENTY-NINE
  
  
  Qhov kev sib tshuam sab nraum qhov chaw feem ntau tau ntim nrog tib neeg, kev hla tau txhaws nrog cov neeg taug kev, thiab txoj kev rumbled mus rau qhov tsis tu ncua ntawm cov tsheb hla. Cov tsev siab siab nrog ntau lub qhov rais feem ntau qhia txog lub suab ntawm horns honking thiab luag ntawm lawv, qhia txog kev sib cuam tshuam ntawm tib neeg, tab sis hnub no qhov xwm txheej txawv heev.
  
  Cov pa taws swirled hla txoj kev thiab sawv saum ntuj. Cov qhov rais tawg tau littered cov kev taug kev. Muffled suab ntxhi nyob ib ncig ntawm lub hub raws li lub plhaub-shocked thiab raug mob tuaj rau lawv lub siab xav los yog tawm ntawm kev nkaum. Sirens quaj qw nyob ze. Lub 3rd Avenue sab ntawm lawv lub tsev zoo li tus nas loj ua rau nws yuam kev rau ib qho ntawm cov cheese grey thiab coj cov khoom loj heev tawm ntawm nws.
  
  Hayden pom me ntsis ntawm qhov no, khiav tawm ntawm qhov chaw nres tsheb thiab tom qab ntawd qeeb thaum nws ntsia ib ncig ntawm cov neeg khiav tawm. Ncaj nraim mus tom ntej, ntawm txoj kev 51st, lawv tsuas yog cov uas khiav - kaum ib tug txiv neej hnav ris tsho dub, nrog rau cov Ramses uas tsis muaj kev ntseeg siab saum toj kawg nkaus. Hayden tau sib tw los ntawm kev sib tshuam ntawm cov pob zeb tawg, xav tsis thoob los ntawm kev ntsiag to uas nyob ib puag ncig nws, lub suab qw ntawm kev ntsiag to thiab cov huab cua uas ua rau pom kev ua rau nws dig muag. Nyob rau saum toj no, nyob rau hauv qhov sib txawv ntawm lub ru tsev ntawm lub chaw ua hauj lwm vaj tse - ncaj pob zeb txhua kab kos ib txoj kev perpendicular zoo li kab nyob rau hauv daim phiaj - thaum sawv ntxov tshav ntuj tawm tsam kev sib tw. Lub hnub tsis tshua tshwm sim ntawm txoj kev ua ntej tav su, nws tau cuam tshuam los ntawm lub qhov rais qee lub sijhawm ua ntej thiab teeb pom kev sib tshuam tsuas yog kom txog thaum nws sawv saum taub hau thiab nrhiav tsis tau nws txoj hauv kev ntawm cov tsev.
  
  Kinimaka, tus dev laus uas ncaj ncees, nrawm nrawm nrog nws. "Tsuas muaj kaum ob ntawm lawv," nws hais. "Moore tab tom saib xyuas peb txoj haujlwm. Peb yuav ua raws li lawv mus txog thaum peb tau txais kev txhawb nqa, puas yog?
  
  "Ramses," nws hais. "Qhov no yog peb qhov tseem ceeb. Peb yuav muab nws rov qab los ntawm txhua tus nqi. "
  
  "Hayden," Kinimaka yuav luag tsoo nrog lub tsheb npav nres. "Koj tsis xav txog qhov no. Ramses npaj txhua yam. Thiab txawm hais tias nws tsis tau - txawm tias nws qhov chaw nyob tau nkag mus rau hauv lub tsev thib tsib - nws tsis muaj teeb meem tam sim no. Nov yog lub foob pob peb yuav tsum nrhiav. "
  
  "Lwm qhov laj thawj kom ntes Ramses."
  
  Kinimaka hais tias "Nws yuav tsis qhia peb," "Tab sis tej zaum ib tus ntawm nws cov tub ntxhais kawm yuav ua."
  
  Hayden tau hais tias "Lub sijhawm ntev peb tuaj yeem khaws Ramses tawm ntawm qhov sib npaug," Hayden hais. "Lub caij nyoog zoo dua lub nroog no muaj txoj sia nyob txhua qhov no."
  
  Lawv tau sib tw raws txoj kev taug kev, nyob hauv ob peb qhov ntxoov ntxoo los ntawm cov tsev siab siab thiab sim tsis txhob ua suab nrov. Ramses nyob hauv nruab nrab ntawm nws pob khoom, muab xaj, thiab tam sim no Hayden nco qab tias rov qab los hauv khw nws tau hu cov txiv neej no nws "legionnaires." Txhua tus ntawm lawv tau tuag thiab muab siab npuab rau lawv qhov laj thawj, ntau cov kauj ruam saum cov neeg ua haujlwm qub qub. Thaum xub thawj, kaum ob tus neeg maj nrawm yam tsis xav ntau, tso me ntsis deb ntawm lawv tus kheej thiab qhov chaw, tab sis tom qab ib feeb lawv pib qeeb, thiab ob tug ntsia rov qab, xyuas seb puas muaj cov neeg caum qab.
  
  Hayden qhib hluav taws, npau taws los ntawm nws Glock. Ib tug txiv neej poob, thiab tus so tig rov qab, tua rov qab. Ob tug qub CIA tus neeg sawv cev ducked qab lub pob zeb paj. Hayden peered ncig nws puag ncig, tsis xav plam pom nws tus yeeb ncuab. Ramses nyob rau ntawm lub verge ntawm kev tawg, npog los ntawm nws cov neeg. Tam sim no nws pom tias Robert Price tau tso tseg rau nws txoj hmoo, tsis tshua muaj peev xwm sawv, tab sis tseem ua tau zoo rau tus txiv neej raug ntaus, laus. Nws txoj kev xav tig rov qab rau Ramses.
  
  "Nws nyob ntawd, Mano. Cia peb ua qhov no nrog. Koj puas xav tias lawv tseem yuav tawg yog tias nws tuag?
  
  "Dam, kuv tsis paub. Kev coj nws ciaj sia yuav ua haujlwm zoo dua. Tej zaum peb yuav tuav tau nws tus nqe txhiv."
  
  "Yog, tsis yog, peb yuav tsum tau ze txaus ua ntej."
  
  Lub koob yees duab zoomed dua, lub sij hawm no npog lawv txoj kev khiav. Hayden khiav ntawm paj txaj mus rau lub txaj paj, caum lawv mus rau hauv txoj kev. Cov mos txwv whizzed ntawm ob pawg, tawg qhov rais thiab tsoo tsheb nres. Ib kab ntawm cov tsheb tavxij daj tawg tau muab Hayden npog zoo dua thiab muaj sijhawm los ze zog dua, thiab nws tsis yig los coj nws.
  
  "Cia peb!"
  
  Nws tau mus rau hauv thawj lub tsheb tavxij, swb mus rau sab thiab siv lwm tus sab laug ntawm txoj kev los npog nws tus kheej thaum nws khiav mus rau lwm qhov. Windows tawg nyob ib ncig ntawm nws thaum nws cov neeg raug kaw tau sim tshem lawv, tab sis lub npog txhais tau tias Ramses 'legionnaires tshiab yeej tsis paub tias lawv nyob qhov twg. Plaub lub tsheb tavxij tom qab thiab lawv tau yuam cov neeg khiav mus nkaum, ua rau lawv qeeb.
  
  Kinimaki lub pob ntseg pib tawg. "Kev pab yog tsib feeb."
  
  Tab sis txawm tias qhov no tsis meej.
  
  Ib zaug ntxiv, lub xov tooj ntawm tes ua haujlwm ua ib pawg compact. Hayden muab caum, tsis tuaj yeem kaw qhov sib txawv thiab tseem yuam kom khaws cov mos txwv. Nws tau pom meej tias lub xov tooj ntawm tes kuj tau pib txhawj xeeb txog qhov muaj peev xwm ntawm kev txhawb nqa tuaj txog thaum lawv cov kev txav mus los ua kom muaj kev kub ntxhov, tsis tshua muaj kev ceev faj. Hayden coj lub hom phiaj ntawm ib tus neeg saib xyuas tom qab thiab tsuas yog tsis nco qab vim nws taug kev dhau ntawm tsob ntoo sculptured thaum nws raug rho tawm haujlwm.
  
  Hmoov tsis zoo.
  
  "Mano," nws hais tam sim ntawd. "Peb puas tau poob ib qho ntawm lawv qhov chaw?"
  
  " suav dua."
  
  Nws tsuas suav kaum tus lej xwb!
  
  Nws tshwm sim tawm ntawm qhov chaw, dov tawm hauv qab lub tsheb nres hauv style. Nws thawj lub tshuab txuas nrog lub nraub qaum ntawm Kinimaki lub hauv caug, ua rau tus txiv neej loj khoov. Thaum nws ncaws, nws sab tes xis nqa ib lub PPK me me, qhov loj me uas ua rau nws tsis muaj kev tuag tsawg. Hayden pov Kinimaka ib sab, nws lub cev me me yog lub zog thiab muaj zog zoo li txhua tus neeg ncaws pob hauv ntiaj teb, tab sis txawm tias qhov ntawd tsuas yog txav tus txiv neej loj me ntsis.
  
  Cov mos txwv ya nruab nrab ntawm lawv, stunning, breathtaking, lub sij hawm luv luv ntawm ntuj raug txim ntshiab, thiab ces tus legionnaire tsiv dua. Lwm lub tshuab txuas nrog Hayden lub hauv caug, thiab Mano txuas ntxiv nws lub caij nplooj zeeg, tsoo hauv siab thawj zaug rau hauv tib lub tsheb uas lawv cov yeeb ncuab tau siv los npog. Ib tug grunt dim nws thaum nws pom nws tus kheej mob siab rau sim tig ncig ntawm nws lub hauv caug.
  
  Hayden hnov qhov mob ntawm nws lub hauv caug thiab, qhov tseem ceeb tshaj, qhov poob ntawm qhov sib npaug tam sim ntawd. Nws paub ntau ntxiv txog Ramses 'kev khiav tawm thiab qhov txaus ntshai buffet uas ua raws li kev sib ntaus sib tua legionnaire, thiab txhua tus fiber ntau ntawm nws xav kom tau txais qhov no sai sai. Tab sis tus txiv neej no yog ib tug fighter, ib tug tiag tiag fighter, thiab kom meej meej xav kom ciaj sia.
  
  Nws rov tua rab yaj phom. Tam sim no Hayden zoo siab tias nws poob nws qhov nyiaj tshuav vim nws tsis nyob qhov twg nws xav kom nws nyob. Cov mos txwv, txawm li cas los xij, ua rau nws lub xub pwg nyom. Kinimaka pov nws tus kheej ntawm tes nrog rab yaj phom, faus nws hauv qab lub roob ntawm cov leeg.
  
  Tus legionnaire tam sim ntawd tso nws tseg, pom qhov tsis muaj txiaj ntsig ntawm kev tawm tsam Hawaii. Tom qab ntawd nws rub tawm ib rab 8-nti txaus ntshai thiab lunged ntawm Hayden. Nws twisted awkwardly, tau txais qee qhov chaw kom tsis txhob muaj kev tuag. Kinimaka swung nws rab phom, tab sis tus legionnaire tau cia siab tias qhov no thiab swung nws sai dua, rab riam tau tsoo Hawaii rau ntawm lub hauv siab, uas ua rau tsis tseem ceeb vim tus txiv neej lub tsho khuam, tab sis tseem cuam nws mus rau nws haunches.
  
  Kev sib pauv tau muab sijhawm rau Hayden uas nws xav tau. Thaum nws rub nws rab phom, nws twv seb tus legionnaire yuav ua li cas - tig ib ncig thiab pov ib rab riam rau ntawm tus neeg vwm - yog li nws tau nqis mus rau sab, rub tus txhais.
  
  Peb lub mos txwv tau rub rau hauv tus txiv neej lub hauv siab thaum rab riam dhia tawm ntawm lub qhov rooj tsheb thiab clattered rau hauv pem teb, ua rau tsis muaj kev phom sij.
  
  "Cia nws Walter," Hayden hais rau Kinimake. "Peb yuav xav tau txhua lub mos txwv."
  
  Thaum nws sawv tsees, nws pom ib pab tub rog uas tsis muaj kev ntseeg tau maj nrawm rau ntawm txoj kev, ob peb puas yards deb. Nws tau dhau los ua qhov nyuaj dua tam sim no - pab pawg neeg tau tshwm sim thiab taug kev hauv txoj kev, mus tsev lossis kuaj xyuas kev puas tsuaj, lossis txawm tias sawv ntawm qhov pom tseeb thiab nyem rau ntawm lawv cov khoom siv hauv Android - tab sis qhov pom ntawm Ramses lub taub hau tshwm sim txhua ob peb taw tau pom tam sim ntawd. .
  
  "Tam sim no txav mus," nws hais tias, yuam nws qhov mob, pob txha caj dab ua haujlwm dhau ntawm lawv lub peev xwm.
  
  Lub koob yees duab ploj lawm.
  
  "Dab tsi-"
  
  Kinimaka taug kev ncig lub tsheb, dhia hla lub hood.
  
  "Lub khw muag khoom loj," Hawaiian hais tias ua tsis taus pa. "Lawv nquab nyob rau hauv."
  
  "Txog ntawm txoj kev, Tub Vaj Ntxwv Ramses," Hayden spat tawm ob lo lus kawg nrog kev thuam. "Cry up, Mano. Raws li kuv tau hais, peb yuav tsum ua kom tus neeg phem tsis khoom thiab coj nws mus deb ntawm lub foob pob nuclear no. Txhua feeb, txhua thib ob suav. "
  
  
  Tshooj peb caug
  
  
  Ua ke lawv taug kev los ntawm qhov tseem viav vias pem hauv ntej lub qhov rooj ntawm lub khw kis las thiab mus rau hauv nws qhov loj, ntsiag to sab hauv. Cov rooj sib tham, racks thiab khaub ncaws hangers nyob txhua qhov chaw, nyob rau txhua txoj kev. Mounted ntawm lub qab nthab qhib, teeb pom kev zoo tau muab los ntawm cov vuas ci ntsa iab. Hayden ntsia hauv pem teb dawb thiab pom muaj plua plav hneev taw ua rau hauv plawv ntawm lub khw. Thaum maj, nws tau tshuaj xyuas nws lub khw thiab kho nws lub tsho khuam. Lub ntsej muag peeking tawm hauv qab khaub ncaws khib ua rau nws flinch, tab sis kev ntshai etched rau hauv nws cov yam ntxwv ua rau nws soften.
  
  "Tsis txhob txhawj," nws hais. "Cia li nqis los nyob ntsiag to."
  
  Nws tsis tas yuav nug cov lus qhia. Txawm hais tias lawv yuav tau ua raws cov av nkos, lub suab nrov tom ntej tau muab txoj haujlwm ntawm lawv lub hom phiaj. Nqe lub moaning tas li yog ib qho txiaj ntsig ntxiv. Hayden swb nyob rau hauv ib tug hlau armrest tag nrho ntawm leggings thiab thawb yav dhau los ib tug bald mannequin nyob rau hauv ib tug Nike workout uniform rau hauv cheeb tsam tshwj tseg rau cov khoom ua si. Barbell racks, hnyav tais, trampolines thiab treadmills lined nyob rau hauv kab txawm. Tsuas yog tsiv mus rau lwm ntu, muaj ib pab neeg ua phem.
  
  Ib tug txiv neej pom nws, tsa lub tswb thiab qhib hluav taws. Hayden khiav nyuaj thiab ntawm lub kaum sab xis, hnov cov mos txwv thaws tawm ntawm tus rower tus hlau caj npab cia li ntiv tes rau ntawm nws sab laug. Kinimaka dhia mus rau sab, tsaws hnyav rau ntawm ntu conveyor ntawm lub treadmill thiab dov los ntawm qhov sib txawv. Hayden rov qab qhuas rau cov legionnaire los ntawm kev ua ib lub qhov hauv txee ntawm khau ntaub saum nws lub taub hau.
  
  Tus txiv neej maj mam nqis rov qab thaum nws cov npoj yaig sib cais. Hayden pov lub hnab liab duffel rau saum huab cua los xyuas lawv cov lej thiab grimaced li plaub qhov kev txhaj tshuaj sib cais ua rau nws nyuaj.
  
  "Tej zaum npog Ramses txoj kev khiav," Kinimaka ua pa.
  
  "Yog tias peb xav tau Torsten Dahl," Hayden ua pa.
  
  "Koj xav kom kuv sim vwm hom?"
  
  Hayden tsis tuaj yeem tuav nws lub luag. Nws tau hais tias "Kuv xav tias nws yog kev xaiv kev ua neej ntau dua li kev hloov pauv," nws hais.
  
  Kinimaka hais tias, "Txawm nws yog dab tsi," Kinimaka hais. "Cia li maj mus."
  
  Hayden tuav nws mus rau lub punch, dhia tawm ntawm lub hau thiab qhib hluav taws sai sai. Ib tug ntawm cov nuj nqis hawb pob thiab poob mus rau sab, tus so ducked. Hayden tau tawm tsam lawv, tawm hauv lawv txoj kev, tab sis kaw qhov sib txawv sai li sai tau. Cov legionnaires thim rov qab, tua lub siab, thiab ploj mus tom qab lub qab nthab-siab khib ntawm khau ntaub ntawm txhua hom thiab xim muaj. Hayden thiab Kinimaka zaum ntawm lwm sab, nres ib pliag.
  
  "Npaj?" - Kuv nug. Hayden sighed thaum nws tso cov tswv cuab ntawm tes poob ntawm nws riam phom.
  
  "Mus," Kinimaka hais.
  
  Thaum lawv sawv, ib rab phom rab phom tawg me ntsis tsoo cov kev cob qhia khib saum lawv lub taub hau. Tej daim hlau thiab duab los qhia, canvas thiab yas los nag rau ntawm lawv. Hayden nce mus rau ntawm ntug txawm tias tag nrho cov qauv swayed.
  
  "Auj..." Kinimaka pib.
  
  "Crap!" Hayden ua tiav thiab dhia.
  
  Tag nrho sab saum toj ib nrab ntawm lub txee dav tawg, tawg mus rau hauv daim, thiab poob rau saum lawv. Ib tug loj loj, overhanging phab ntsa ntawm rhawv, nws pov tseg ib sab hlau struts, cardboard thawv, thiab pawg tshiab canvas nkawm khau thaum lawv tuaj txog. Kinimaka tsa nws txhais tes zoo li yog tiv thaiv nws tus kheej los ntawm lub tsev thiab txuas ntxiv mus rau kev ntseeg siab, tab sis vim nws pawg nws poob qab ntawm Hayden khiav. Thaum nws dov tawm ntawm qhov poob qis, nws rub ceg tuav ntawm ib qho kev txhawb nqa hlau, Kinimaka faus nws lub taub hau hauv qab nws txhais tes thiab khi nws tus kheej thaum nws poob rau saum nws.
  
  Hayden ua tiav qhov pov nrog rab phom hauv nws txhais tes thiab ntsia rov qab. "Mano!"
  
  Tab sis nws cov teeb meem nyuam qhuav pib.
  
  Plaub legionnaires tawm tsam nws, ncaws tawm rab phom thiab ntaus nws lub cev nrog lub pob tw ntawm lawv rab phom. Hayden npog nws tus kheej thiab tom qab ntawd dov ib co ntxiv. Ib lub khib nyiab pov tseg, xa cov pob txiv kab ntxwv ya mus rau txhua qhov kev qhia. Hayden ntsia saum nws lub xub pwg nyom, pom cov duab ntxoov ntxoo txav, thiab ntsia ib ncig ntawm nws Glock.
  
  Ib rab phom nrov nrov. Nws hnov ib lub mos txwv ntaus ib yam dab tsi nyob ze nws lub taub hau.
  
  "Nres tam sim no," hais lub suab.
  
  Hayden khov thiab ntsia zoo li tus duab ntxoov ntxoo ntawm Ramses cov txiv neej nqis los rau ntawm nws.
  
  "Tam sim no koj nrog peb."
  
  
  QHOV THIRTY-IB
  
  
  Drake tawg rau hauv qhov chaw puas tsuaj, Alicia ntawm nws sab. Thawj qhov lawv pom yog los ntawm Moore thaum nws tig mus rau ntawm lub sam thiaj sab saud thiab taw ib rab phom rau lawv. Tom qab ib nrab feeb, nyem pom ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Thaum kawg," nws ua pa. "Kuv xav tias koj tuaj ntawm no ua ntej."
  
  "Peb tau txais kev ceeb toom ua ntej me ntsis," Drake hais. "Qee tus neeg ua yeeb yam hu ua Alligator?"
  
  Moore ntsia xav tsis thoob thiab hu lawv saum toj saud. "Kuv yeej tsis tau hnov txog nws. Nws puas yog tus thawj coj ntawm lub thib tsib?
  
  "Peb xav li ntawd, yog. Nws yog ib tug fucking wazzok nrog ib lub nroog Yeiuxalees uas muaj crap, tab sis tam sim no nws yog tus saib xyuas lub foob pob nuclear no. "
  
  Moore saib nrog nws lub qhov ncauj qhib.
  
  Alicia txhais. "Txiv kab ntxwv suab nrov dua Julian Marsh tom qab kaum nkas loos kas fes, thiab kuv yuav tau hais tias ua tsis tau txog thaum kuv hnov nws yuav tsum tau hais. Yog li, Hayden nyob qhov twg thiab muaj dab tsi tshwm sim ntawm no?
  
  Moore tau tso tag nrho rau lawv, tawm tswv yim txog kev sib ntaus ntawm Ramses thiab Nqe thiab tom qab ntawd khiav tawm. Drake tau tuav nws lub taub hau ntawm lub xeev ntawm chaw nres tsheb thiab kev faib tsis txaus ntawm cov neeg ua haujlwm.
  
  "Nws puas tuaj yeem npaj qhov no? Los ntawm txhua txoj kev los ntawm lub tsev fuabtais damn hauv Peru? Txawm tias thaum peb tab tom tshawb nrhiav bazaar?
  
  Maiv ntsia tsis ntseeg. "Lub suab me ntsis deb-fetched txawm rau ib qho ntawm koj txoj kev xav."
  
  "Thiab nws tsis muaj teeb meem," Alicia hais. "Yog tiag? Kuv txhais tau tias, leej twg mob? Peb yuav tsum tsum tsis txhob ua rau peb tus kheej thiab pib tshawb nrhiav. "
  
  "Lub sijhawm no," May hais. "Kuv pom zoo nrog Taz. Tej zaum nws tus hlub kawg tau khob qee qhov kev nkag siab rau nws. " Nws pom qhov zoo nkauj ntawm Bo.
  
  Drake cringed li Moore ntsia nws, tam sim no nws ob lub qhov muag txawm wider. Tus neeg sawv cev Hauv Tsev tau ntsia ntawm plaub ntawm lawv.
  
  "Lub suab zoo li lub party zoo heev, cov txiv neej."
  
  Drake shrugged nws tawm. "Lawv mus qhov twg? Hayden thiab Kinimaka?
  
  Moore taw tes. "51st. Ua raws Ramses, nws kaum ib cov thwjtim thiab tus nqi uas ruam ntawd mus rau hauv cov pa luam yeeb. Kuv pom lawv tom qab ob peb feeb xwb."
  
  Alicia taw tes rau kab ntawm cov ntxaij vab tshaus. "Koj puas tuaj yeem nrhiav tau lawv?"
  
  "Feem ntau ntawm cov channel raug kaw. Cov ntxaij vab tshaus raug rhuav tshem. Peb yuav nyuaj nyuaj nrhiav Battery Park tam sim no. "
  
  Drake taug kev mus rau lub sam thiaj tawg thiab ntsia ib ncig ntawm qhov chaw nres tsheb thiab txoj kev sab nraud. Nws yog lub ntiaj teb coj txawv txawv uas nteg rau ntawm nws, ntawm qhov tsis sib xws nrog lub nroog uas nws xav txog, rov qab los rau nws heels, yam tsawg kawg rau hnub no. Nws paub tsuas yog ib txoj hauv kev los pab cov neeg no tau zoo.
  
  Cia lawv nyab xeeb.
  
  "Koj puas muaj lwm yam xov xwm?" Moore nug. "Kuv ntseeg tias koj tau tham nrog Marsh thiab tus txiv neej Alligator no."
  
  Alicia hais tias, "Tsuas yog qhov peb tau hais rau koj," Alicia hais. "Koj puas tau kuaj xyuas cov lej tsis ua haujlwm?"
  
  Moore taw tes rau lub ntsej muag ntsais muag uas nyuam qhuav pib flashing ntawm ib qho ntawm cov ntxaij vab tshaus tseem muaj sia nyob. "Cia peb saib".
  
  Drake rov qab los thaum Beau mus rau lub qhov dej txias kom tau haus. Moore nyeem email nrov nrov, sai sai mus rau lub ntsiab lus thiab lees paub qhov tseeb ntawm cov lis dej num deactivation.
  
  "Yog li," Moore nyeem kom zoo. "Cov lis dej num yeej yog kosher. Kuv yuav tsum hais qhov no yog amazing. Koj puas xav tias Marsh paub tias nws yuav raug usurped?
  
  Drake tau hais tias "Yuav muaj ntau yam laj thawj," Drake hais. "Kev nyab xeeb rau koj tus kheej. Sib npaug ntawm brink. Qhov tseeb yooj yim yog tias tus txiv neej yog rau lub voj voog luv ntawm ib daim ntawv qhia tag nrho. Yog tias Alligator tsis ua suab nrov, kuv yuav xav tias muaj kev nyab xeeb dua tam sim no. "
  
  "Happie?"
  
  "Txiv?" Drake sim. "Kuv tsis paub. Hayden hais koj cov lus zoo dua li kuv ua. "
  
  "Lus Askiv". Moore nodded. "Peb hom lus yog lus Askiv."
  
  "Yog koj hais li ntawd. Tab sis qhov no yog qhov zoo, cov txiv neej. Qhov tseeb deactivation codes yog qhov zoo. "
  
  "Koj puas nkag siab tias peb tuaj yeem tiv tauj lawv txawm li cas los xij thaum cov kws tshawb fawb tau txiav txim siab txog keeb kwm ntawm kev them nyiaj nuclear?" Beau hais thaum nws rov qab los thiab nqa ib khob ntawm lub khob yas.
  
  "Um, yog, tab sis nws tseem tsis tau tshwm sim. Thiab raws li peb paub, lawv hloov cov lis dej num lossis ntxiv ib qho tshiab. "
  
  Beau txais qhov no nrog me ntsis nod.
  
  Drake ntsia nws lub moos. Lawv tau nyob ntawm qhov chaw nres tsheb yuav luag kaum feeb, thiab tsis muaj ib lo lus los ntawm Hayden lossis Dahl. Hnub no kaum feeb zoo li kev nyob mus ib txhis.
  
  "Kuv hu Hayden." Nws muab nws lub xov tooj txawb tawm.
  
  "Tsis txhob txhawj," Maiv hais. "Qhov no tsis yog Kinimaka?"
  
  Drake tig sharply mus rau qhov chaw nws taw tes. Mano Kinimaki daim duab uas tsis muaj tseeb ntawm Mano Kinimaki hobbled tsis tu ncua ntawm txoj kev, khoov duav, kom meej meej hauv qhov mob, tab sis tawv ncauj trotted ntawm qhov chaw nres tsheb. Drake nqos cov lus nug kaum ob thiab es tsis txhob maj ncaj nraim mus rau tus neeg uas tuaj yeem teb lawv. Thaum sab nraud, pab pawg tau ntes Mano ntawm kev sib tshuam uas muaj pob zeb.
  
  "Dab tsi yog, phooj ywg?"
  
  Cov Hawaiian txoj kev nplij siab thaum ntsib lawv tau raug cuam tshuam los ntawm qee qhov kev mob hlwb uas txaus ntshai nyob hauv qab ntawm qhov chaw. "Lawv muaj Hayden," nws ntxhi. "Peb tau tshem peb ntawm lawv, tab sis tsis tau ze rau Ramses lossis Nqe. Thiab ces lawv ambushed peb thaum kawg. Coj kuv tawm ntawm qhov kev ua si, thiab thaum lub sij hawm kuv tawm hauv qab ib tuj ntawm rubble, Hayden tau ploj mus. "
  
  "Ua li cas koj paub tias lawv tau txais nws?" Beau nug. "Tej zaum nws tseem tab tom nrhiav?"
  
  Kinimaka tau hais tias "Kuv txhais caj npab thiab txhais ceg yuav raug mob," "Tab sis kuv pob ntseg hnov zoo xwb. Lawv rhuav tshem nws thiab rub nws mus. Qhov kawg uas lawv hais yog ... " Kinimaka nqos nrog lub siab hnyav, ua tsis tau ntxiv.
  
  Drake ntes tus txiv neej ntsia. "Peb yuav cawm nws. Peb ib txwm ua qhov no. "
  
  Kinimaka winced. "Tsis tas li".
  
  "Lawv qhia li cas rau nws?" Alicia insisted.
  
  Kinimaka ntsia saum ntuj, zoo li nrhiav kev tshoov siab los ntawm lub hnub ci. "Lawv hais tias lawv yuav muab nws saib ze dua ntawm lub foob pob nuclear no. Lawv hais tias lawv yuav muab khi rau nws nraub qaum. "
  
  
  Tshooj peb caug-ob
  
  
  Thorsten Dahl tau tso ob peb tus neeg ua haujlwm los ntxuav thaj chaw ib puag ncig Times Square thiab coj nws pab neeg mus tob rau hauv qhov ntxoov ntxoo tsim los ntawm txoj kev nqaim. Nws nyob ntsiag to thiab tsis mob, qhov chaw zoo tshaj plaws los hu xov tooj tseem ceeb. Nws hu Hayden ua ntej, tab sis thaum nws tsis teb, nws sim hu rau Drake.
  
  "Qhov kev ncua deb nyob ntawm no. Xov xwm tshiab yog dab tsi?
  
  "Peb nyob rau hauv shit, phooj ywg-"
  
  "Raws li koj cov pob dua?" Dahl cuam tshuam. "Dab tsi tshiab?"
  
  "Tsis txog kuv lub caj dab lub sijhawm no. Cov dev vwm no tawg, lossis tawg, tawm ntawm lawv lub hlwb. Ramses thiab Nqe yog tsis muaj ntxiv. Lub xov tooj thib tsib muaj - lossis yog - ntawm kaum ob tus neeg. Mano hais tias lawv muaj peb. "
  
  Dahl ntes tau lub intonation. "Mano hais lus?"
  
  "Yog, phooj ywg. Lawv ntes Hayden. Lawv coj nws nrog lawv. "
  
  Dahl kaw nws ob lub qhov muag.
  
  "Tab sis peb tseem muaj qee lub sijhawm." Drake sim qhov zoo. "Lawv yuav tsis tau txais nws tag nrho yog tias lawv xav tshuab nws tam sim ntawd."
  
  Cov Yorkies yog lawm, Dahl yuav tsum lees paub. Nws tau mloog zoo li Drake txuas ntxiv piav qhia tias Marsh tam sim no raug tshem tawm ntawm nws lub luag haujlwm ua Tub Vaj Ntxwv ntawm Kev Tsaus Ntuj thiab hloov pauv ib ntus los ntawm tus hu ua Alligator. Lub teb chaws tsuas muaj peev xwm txheeb xyuas tus txiv neej no yog ib tus neeg txhawb nqa Asmeskas.
  
  "Yog tiag?" Dahl hais tias. "rau dab tsi?"
  
  Drake tau hais tias "Zoo ntau yam uas tuaj yeem ua rau muaj kev tsis ncaj ncees," Drake hais. "Nws yog ib tug tub txib, tsuas yog lub sij hawm no nws poob nws npau taws."
  
  "Kuv xav tias Ramses ib txwm khiav nws txoj haujlwm 'hauv tsev'."
  
  "Tus nquab yog neeg nyob hauv New York. Nws tuaj yeem muab kev paub logistics tsis muaj nuj nqis rau kev ua haujlwm. "
  
  "Yog, qhov ntawd ua rau kev nkag siab." Dahl sighed thiab rubbed nws ob lub qhov muag nkees. "Yog li dab tsi ntxiv? Peb puas muaj Hayden tus thawj tswj hwm?
  
  "Lawv coj nws lub koob yees duab. Lawv yuav tsum tau noj yam tsawg kawg ntawm nws cov khaub ncaws vim tias daim ntawv sewn rau hauv nws lub tsho hais tias nws nyob hauv qab rooj ntawm Chipotle Mexican Grill, uas peb nyuam qhuav lees paub tias yog bullshit. Lub koob yees duab kev ruaj ntseg tau ua haujlwm, tab sis cov neeg txais kev pabcuam ntawm peb sab feem ntau raug kaw vim qhov kev tawm tsam ntawm qhov chaw. Lawv sib sau ua ke txhua yam lawv ua tau. Thiab lawv tsuas tsis muaj neeg ua haujlwm txaus. Tej yam yuav mus tsis zoo los ntawm no, phooj ywg. "
  
  "Yuav tau?" Dahl rov hais dua. "Kuv xav hais tias peb dhau los ntawm qhov phem thiab mus rau hauv txoj kev phem, puas yog?"
  
  Drake nres ib pliag, tom qab ntawd hais tias, "Peb cia siab tias lawv tseem ua raws li qhov xav tau," nws hais. "Txhua qhov kev xav tau tshiab muab sijhawm rau peb ntxiv."
  
  Dahl tsis tas yuav hais tias lawv tseem tsis tau muaj kev vam meej. Qhov tseeb yog qhov tseeb ntawm tus kheej. Ntawm no lawv nyob ntawm Homeland kom pom qhov chaw ntawm lub foob pob nuclear, khiav ncig zoo li cov lus ceeb toom Christmas, tsuas yog rau Moore los txheeb xyuas qhov chaw, tab sis tag nrho cov lag luam ua tsis tiav.
  
  Nws tau hais tias "Txhua yam peb tau ua yog neutralize ob peb yam khoom siv," nws hais. "Peb tsis nyob ze rau Ramses lub hom phiaj tiag tiag, thiab tshwj xeeb tshaj yog nws qhov kawg."
  
  "Vim li cas nej ho tsis mus rau qhov chaw nres tsheb? Peb kuj tseem yuav nyob ua ke thaum tus thawj coj tom ntej los nrog. "
  
  "Yog, peb yuav ua." Dahl yoj mus rau lwm tus ntawm nws pab neeg thiab txiav txim siab txoj cai coj lawv mus rau 3rd Avenue. "Nyob zoo, Mano tuav li cas?"
  
  "Tus txiv leej tub tau raug ntaus rau ntawm phab ntsa nrog cov txee. Tsis txhob nug. Tab sis nws mob siab rau kev tawm tsam, tsuas yog tos ib tus neeg los muab lub hom phiaj rau nws. "
  
  Dahl pib khiav thaum lawv ua tiav kev sib tham. Kensi nres ntawm nws ib sab thiab nodded. "Txoj kev tsis zoo?"
  
  "Raws li peb qhov xwm txheej, kuv xav tias nws tuaj yeem hnyav dua, tab sis, yog, nws yog qhov kev xaiv tsis zoo. Lawv nyiag Hayden. coj nws mus rau qhov chaw foob pob. "
  
  "Zoo, zoo heev! Kuv txhais tau tias, tsis yog nej txhua tus muaj cov beacons zais?"
  
  "Peb ua. Thiab lawv muab pov tseg nrog nws cov khaub ncaws. "
  
  "Lub Mossad tau nyob hauv koj daim tawv nqaij," Kensi hais ntsiag to. "Zoo rau lawv, tab sis tsis yog rau kuv. Ua rau kuv xav tias kuv nyob. "
  
  "Nws yuav yog". Dahl ntsias. "Peb txhua tus yuav tsum xav tias peb tswj hwm peb tus kheej txoj hmoo, thiab txhua qhov kev txiav txim siab yog qhov tseem ceeb dawb. Qhov no tsis yog manipulation. "
  
  "Hnub no," Kensi tus ntiv tes curled thiab tom qab ntawd clenched rau hauv lub nrig, "koj tuav kuv ntawm koj qhov raug mob," ces nws luag ntxhi rau nws. "Tshwj tsis yog koj, kuv tus phooj ywg, koj tuaj yeem tswj hwm kuv txhua lub sijhawm thiab nyob qhov twg koj xav tau."
  
  Dahl ntsia deb. Bridget McKenzie yog unstoppable. Tus poj niam paub tias nws yog ib tug txiv neej sib yuav, yog leej txiv, tab sis nws tseem ua rau kev ntxias. Tau kawg, ib txoj kev lossis lwm qhov, nws yuav tsis nyob ntawm no ntev.
  
  Teeb meem daws tau.
  
  Smith thiab Lauren kuj tau dhia ua ke, sib pauv lus nyob ntsiag to. Yorgi nqa lub nraub qaum, nkees thiab strewn nrog cov khib nyiab, tab sis loping nrog kev txiav txim siab ua si. Dahl paub tias qhov no yog nws thawj qhov kev paub tiag tiag ntawm kev sib ntaus sib tua tsis txaus ntseeg, thiab nws xav tias nws ua tau zoo. Txoj kev flashed los ntawm ces lawv tig sab laug mus rau 3rd Avenue, mus rau kev sib tshuam nrog 51st.
  
  Nws yog ob peb feeb coj txawv txawv rau Dahl. Qee qhov chaw ntawm lub nroog tsis muaj kev puas tsuaj, thiab thaum ntau lub khw tseem qhib thiab cov neeg taug kev sab hauv nrog kev ntxhov siab, lwm tus tau tso tseg, yuav luag tsis muaj txoj sia. Ob peb txoj kev tau raug kaw nrog cov tsheb tub ceev xwm tawm tsam thiab plaub lub log tsheb tub rog tau tawg thoob plaws. Qee qhov chaw coweed hauv txaj muag ntawm lub xub ntiag ntawm cov neeg nyiag khoom. Feem ntau, cov neeg uas nws pom tsis to taub tias yuav ua li cas, nws thiaj ntxiv nws lub suab rau qhov nws ntseeg tias nws yog tub ceev xwm thiab caw lawv tuaj nkaum qhov twg lawv tuaj yeem ua tau.
  
  Thiab tom qab ntawd lawv tuaj txog ntawm qhov chaw uas Drake thiab lwm tus tau tos, cia siab, thiab npaj yuav cawm Hayden Jay.
  
  Tsuas yog ob peb teev dhau los txij thaum pib hnub no. Thiab tam sim no lawv tau nrhiav txoj hauv kev los nrhiav lub foob pob nuclear. Dahl paub tias yuav tsis rov qab los; nws tsis tuaj yeem khiav tawm lossis nkaum hauv bunkers. Pab neeg SPEAR nyob hauv nws mus txog thaum kawg. Yog hais tias lub nroog tuag niaj hnub no, nws yuav tsis yog vim tsis muaj heroes sim cawm nws.
  
  
  Tshooj peb caug-peb
  
  
  Hayden nyob twj ywm ntsiag to thaum Ramses qhia kev ua thiab kev tawm tsam, ceeb toom rau nws cov txiv neej uas yog tus saib xyuas, sim lawv txoj kev ncaj ncees. Tom qab rub nws tawm ntawm lub khw muag khoom kis las, lawv yuam kom nws khiav ntawm lawv ntawm 3rd Avenue, tom qab ntawd siv sijhawm los nrhiav thiab muab nws lub xov tooj ntawm tes thiab rub tawm nws lub tsho tiv thaiv mos txwv. Ramses zoo li muaj qee qhov kev paub txog kev taug qab cov cuab yeej thiab lawv qhov chaw thiab kom nws cov txiv neej tshem nws lub tsho. Cov cuab yeej me me tau pom sai sai thiab muab pov tseg, tom qab ntawd cov pab pawg tau txuas ntxiv lawv txoj kev khiav raws li qhov tshwm sim yog txoj hauv kev tsis sib xws.
  
  Hayden tau txais kev xav tias qhov no tsis yog qhov tseeb.
  
  Nws coj ib pliag. Cov pab pawg tau tso lawv cov riam phom loj dua thiab cov ris tsho dub, nthuav tawm lawv cov khaub ncaws neeg ncig tebchaws hauv qab. Mam li nco dheev lawv ci ntsa iab, tsis muaj teeb meem, ib feem ntawm ntau pua tus neeg ntxhov siab nyob hauv txoj kev hauv nroog. Tub ceev xwm thiab tub rog saib xyuas kab ib co ntawm txoj kev, tab sis cov koob yees duab tsuas yog tso tseg ib txoj kev tsaus ntuj thiab tom qab ntawd lwm qhov kom txog thaum lawv pom tseeb. Hayden tau muab ib lub tsho rau hnav. Qee lub sij hawm, lawv tau nce mus rau lub tsheb kauj vab uas tau npaj ua ntej thiab maj mam caij tawm hauv plawv nroog Manhattan.
  
  Tab sis tsis deb dhau. Hayden xav nrog nws lub dag lub zog kom nws tuaj yeem tau txais xov xwm rau ib tug neeg - leej twg - tam sim no nws paub qhov chaw ntawm lub foob pob. Nws tsis muaj teeb meem tias lawv tuaj yeem tua nws - txhua yam uas tseem ceeb yog tias cov kiv cua no raug tso tseg.
  
  Cov tsheb kauj vab dov ib feem ntawm txoj kev, thiab tom qab ntawd kaum tus neeg - yim tus neeg ntxiv dag zog, Ramses thiab Nqe - ua raws ib leeg los ntawm lub qhov rooj hlau rusty. Hayden pom nws tus kheej nyob rau hauv nruab nrab ntawm lawv, ib qho khoom plig ntawm kev ua tsov ua rog, thiab txawm hais tias nws twb paub nws txoj hmoo, nws tau sim ntes txhua qhov pom, txhua qhov kev hloov pauv thiab txhua lo lus ntxhi.
  
  Dhau ntawm lub qhov rooj uas tawg lawm, txoj kev stinking sab hauv coj mus rau ib qho staircase. Ntawm no ib tug ntawm cov txiv neej tig mus rau Hayden thiab tuav nws rab riam rau nws caj pas.
  
  Ramses hais tias, "Silence," tsis tig rov qab. "Kuv xav tsis txhob tua koj tam sim no."
  
  Lawv nce plaub pem teb thiab tom qab ntawd nres ib pliag ntawm lub qhov rooj ntawm chav tsev. Thaum nws qhib, pab pawg neeg coob coob nyob hauv, khiav tawm ntawm txoj kev sai li sai tau. Ramses nres nyob rau hauv nruab nrab ntawm chav tsev, caj npab outstretched.
  
  "Thiab peb nyob ntawm no," nws hais. "Nrog ib lab qhov kawg thiab tsawg kawg yog ib qho pib. Cov neeg nyob hauv lub nroog no yuav tawm hauv lub neej no yam tsis paub tias qhov no yog qhov pib ntawm peb txoj kev tshiab, peb txoj kev ua tsov rog dawb huv. Qhov no-"
  
  "Yog tiag?" Ib lub suab qhuav cuam tshuam lub tirade. "Ib feem ntawm kuv xav ntseeg koj, Ramses, tab sis lwm qhov, qhov phem dua, xav tias koj tag nrho."
  
  Hayden tau txais nws thawj qhov zoo ntawm Julian Marsh. Tus Pythian ntsia coj txawv txawv, distorted, zoo li yog ib feem ntawm nws tau folded rau lwm tus. Nws hnav khaub ncaws uas yuav tsis haum, tsis hais lub xyoo lossis tam sim no. Ib lub qhov muag tau dub, lwm qhov qhib dav thiab tsis ntsais muag, thaum ib nkawm khau poob. Rau nws txoj cai zaum ib tug zoo nkauj brunette uas Hayden tsis paub, tab sis los ntawm txoj kev lawv raug nias tawm tsam ib leeg, nws yog tseeb hais tias lawv tau txuas nyob rau hauv ntau txoj kev.
  
  Yog li, tsis yog ib tus phooj ywg.
  
  Hayden tau saib nrog kev saib tsis taus raws li Ramses tau hnov txog lub Peb Hlis lub thuam. "Koj paub?" - nug tus tub huabtais neeg phem. "Qhov uas peb dag koj ua ntej peb txawm ntsib koj. Ua ntej peb tseem paub lub npe ntawm cov neeg ruam uas yuav nqa peb cov nplaim taws mus ib txhis rau hauv plawv ntawm Asmeskas. Txawm tias koj tus kheej, Tyler Webb, tau ntxeev siab rau koj. "
  
  "Fuck Webb," Marsh hais. "Thiab koj mus."
  
  Ramses tig tawm luag. "Cia peb rov qab mus rau qhov kuv tau hais. Txawm cov neeg ua haujlwm ntawm no ntxub lub nroog no. Nws yog kim heev, ntau tourists. Cov txiv neej thiab poj niam ib txwm tsis muaj peev xwm nyob ntawm no thiab tawm tsam mus ua haujlwm. Koj puas tuaj yeem xav txog qhov kev iab liam uas loj hlob tawm tsam cov kab ke thiab cov neeg uas txuas ntxiv txhawb nqa nws? Tus xov tooj yog them rau cov choj thiab qhov tunnels. Koj tsis muaj dab tsi yog tias koj tsis muaj nyiaj. Kev ntshaw, kev ntshaw, ntshaw muaj nyob txhua qhov chaw. Thiab nws ua rau kuv mob. "
  
  Hayden nyob ntsiag to, tseem xam nws qhov kev txav mus tom ntej, tseem saib Marsh cov tshuaj tiv thaiv.
  
  Ramses coj ib kauj ruam mus rau sab. "Thiab Alligator, kuv tus phooj ywg qub. Zoo siab tau ntsib koj dua. "
  
  Hayden saib thaum tus txiv neej hu ua Alligator puag nws tus thawj coj. Sim kom nyob twj ywm me me, nyob ntsiag to thiab tej zaum tsis pom, nws suav tias yuav ua li cas thiaj li yuav tau mus rau qhov rooj. Ntau dhau rau tam sim no. Tos, tos.
  
  Tab sis ntev npaum li cas nws yuav them taus nws? Txawm hais tias Ramses cov lus, nws xav tsis thoob yog tias nws xav kom zam kev tawg ntawm nuclear. Qhov xwm zoo yog tias cov tub ceev xwm tau kaw lub dav hlau, yog li tus txiv neej tsis maj nrawm.
  
  Robert Price muab nws tus kheej tso rau hauv lub rooj zaum nrog lub suab quaj. Nws nug tus legionnaire ze tshaj plaws rau ib lub raj mis ntawm cov tshuaj aspirin, tab sis tau taw qhia tsis quav ntsej. Marsh nqaim nws ob lub qhov muag ntawm Minister of Defense.
  
  "Kuv puas paub koj?"
  
  Nqe snuggled ntxaum rau hauv nws lub hauv ncoo.
  
  Hayden ntsia ib ncig ntawm chav tsev, tsuas yog tam sim no pom lub rooj noj mov uas sawv ntawm lub qhov rais uas nyob deb.
  
  Damn, qhov no yog dab tsi...?
  
  Nws yog me dua li nws tau xav. Lub hnab ev ntawv loj dua li tus qauv qauv, loj dhau los ua kom haum rau hauv cov khoom siv dav hlau ntawm lub dav hlau, tab sis yuav tsis zoo li txawv txawv rau sab nraum qab ntawm tus neeg loj.
  
  Ramses hais tias "Kuv muag rau koj, Lub Peb Hlis," "Nrog kev cia siab tias koj yuav coj qhov no mus rau New York. Rau qhov no kuv yuav ua tsaug mus ib txhis. Xav txog qhov khoom plig thaum kuv qhia koj tias koj thiab koj tus phooj ywg yuav raug tso cai rau hnov qhov hluav taws kub. Qhov no yog qhov zoo tshaj plaws uas kuv tuaj yeem muab rau koj, thiab zoo dua li riam hla koj caj pas. "
  
  Hayden nco txog lub foob pob nuclear - nws qhov loj me, zoo li cas thiab qhov zoo li lub hnab ev ntawv - yog tias nws xav tau. Tsis muaj txoj hauv kev uas nws yuav tsum tuag hnub no.
  
  Ramesses tig mus rau nws cov neeg. "Cia nws npaj," nws hais. "Thiab tsis txhob cia cov neeg Amelikas bitch ib ooj ntawm qhov mob."
  
  Hayden paub tias yuav los. Lawv tsis tau khi nws txhais tes ntawm txoj kev ntawm no, thiab tam sim no nws tau siv tag nrho qhov ntawd. Muaj ntau yam nyob ntawm nws txoj cai ces - txoj hmoo ntawm lub nroog, lub teb chaws, feem ntau ntawm lub ntiaj teb no civilized. Lub vase rau nws sab xis tuaj nyob rau hauv ke, nws lub caj dab lub zoo meej dav rau nws txhais tes thiab tsuas yog txoj cai luj los ua tej yam kev puas tsuaj. Nws tawg rau ntawm lub tuam tsev ntawm tus txiv neej nyob ze, jagged pieces poob rau hauv pem teb. Thaum nws tsa nws txhais tes, Hayden tuav rab phom, tab sis thaum pom nws qhwv ruaj ntseg ntawm nws lub xub pwg nyom, nws tam sim ntawd muab rau hauv, es tsis txhob siv nws tuav ntawm lub thoob kom muab nws pov tseg ntau dua. Cov riam phom tau tsom, tab sis Hayden tsis quav ntsej lawv txhua tus. Nws yog tam sim no purely ib tug kawg Chance Saloon ... tsis muaj kev sib ntaus sib tua rau nws lub neej - ntau zoo li kev sib ntaus sib tua rau lub ciaj sia taus ntawm lub nroog. Thiab tsis yog lawv cia li smuggle nws ntawm no undercover? Qhov no hais rau nws tias rab phom yuav frowned.
  
  Tus nab qa tuaj cuag nws los ntawm sab, tab sis Ramses tuav nws rov qab. Lwm nthuav nrhiav pom. Tus npua yog qhov tseem ceeb rau Ramses. Lub sijhawm tom ntej, nws tau noj, tsis tuaj yeem tsom mus dhau ntawm caj npab thiab txhais ceg uas tau tawm tsam nws. Kuv fend tawm ib los yog ob lub tshuab, tab sis muaj ib txwm muaj. Cov no tsis yog TV neeg phem - ua tib zoo tos ib tus neeg raug ntaus kom lwm tus tuaj yeem cuam tshuam. Tsis yog, cov no nyob ib puag ncig nws thiab tawm tsam nws ib zaug, yog li txawm tias muaj pes tsawg nws nres thiab ntaus, ob qho ntxiv tau ntaus nws. Kev mob tshwm sim nyob rau ntau qhov chaw ntau dua li nws suav tau, tab sis nws tau siv qhov zoo ntawm nws txoj kev stumble mus nqa ib daim jagged ntawm lub vase thiab txiav ob tug txiv neej hla lub ntsej muag thiab caj npab. Lawv thim rov qab, los ntshav. Nws dov mus rau ob txhais ceg, xa lawv tus tswv tumbling. Nws sim pov ib lub khob hnyav ntawm lub qhov rais, xav tias nws yuav nyiam mloog, tab sis qhov phem tshaj plaws ya mus txog ib nrab ntawm lub qhov rais.
  
  Drake yuav ua li cas?
  
  Nws paub nws. Raws nraim li no. Nws yuav tawm tsam kom txog thaum nws ua pa kawg. Los ntawm cov hav zoov ntawm ob txhais ceg nws nrhiav riam phom. Nws ob lub qhov muag tau ntsib lub qhov muag ntawm lub Peb Hlis thiab tus poj niam, tab sis lawv tsuas yog khi rau ib leeg txawm tias nruj dua, nrhiav kev nplij siab hauv kev sib txuas lus txawv txawv. Hayden ncaws thiab twisted, cheering rau txhua tus NW nyuam qhuav suppressed qw, ces pom lub rooj zaum qab nws. Siv qhov no ua ib qho fulcrum, nws yuam nws tus kheej rau nws txhais taw.
  
  Ib lub nrig slammed rau hauv nws lub ntsej muag thiab cov hnub qub tawg. Hayden tuav nws lub taub hau, tshem tawm cov ntshav, thiab ntaus rov qab, ua rau nws tus yeeb ncuab poob. Lwm lub nrig ntaus nws ntawm lub taub hau, thiab ces tus txiv neej tuav nws ib ncig ntawm lub duav, khob nws tawm ntawm nws txhais taw thiab muab nws rov qab rau ntawm lub rooj zaum. Hayden pov nws hla nws nraub qaum siv nws tus kheej lub zog. Nyob rau hauv ib tug thib ob nws rov qab rau ntawm nws txhais taw, taub hau, ntuav punches rau tav, caj dab, puab tais thiab lub hauv caug, ntuav tshuab tom qab tshuab, ncaws tom qab tshuab.
  
  Nws pom Ramses nqis los ntawm lawv. "Yim neeg!" - nws qw. "Yim txiv neej thiab ib tug ntxhais. Koj txoj kev khav theeb nyob qhov twg?
  
  Hayden hais tias "nyob rau tib qhov chaw zoo li lawv cov qe," Hayden hais tias ua tsis taus pa, ua rau muaj kev puas tsuaj rau lawv, nkees, mob los ntawm ntau lub tshuab, kev sib ntaus sib tua npau taws. Qhov no yuav tsis kav mus ib txhis, thiab nws tsis muaj kev cia siab ntawm kev khiav.
  
  Tab sis nws yeej tsis nres sim. Tsis txhob tso tseg. Lub neej yog kev sib ntaus sib tua txhua hnub, txawm tias nws yog qhov tseeb lossis tsis yog. Raws li lub zog ntws los ntawm nws qhov kev tawm tsam thiab lub zog tawm ntawm nws ko taw, Hayden tseem ntaus, txawm tias nws qhov kev tawm tsam tsis txaus.
  
  Cov txiv neej tsa nws mus rau nws ko taw thiab rub nws hla hauv chav. Nws xav tias qee lub zog rov qab los rau nws thiab khiav nws khau raj hla nws lub puab tsaig, ua rau nws squeal. Ob txhais caj npab nruj ncig nws cov leeg, thawb nws mus rau qhov rais deb.
  
  Ramses sawv saum lub rooj uas nteg lub hnab ntawv nuclear.
  
  "Muaj me me," nws hais kom xav. "Yog li tsis tsim nyog. Thiab tseem nco ntsoov. Koj puas pom zoo?"
  
  Hayden nchuav ntshav los ntawm nws lub qhov ncauj. "Kuv pom zoo tias koj yog cov haujlwm vwm ntawm lub xyoo pua."
  
  Ramses ua rau nws xav tsis thoob. "Koj puas ua? Koj paub tias nws yog Julian Marsh thiab Zoe Shears los ntawm Pythians puag rau ntawd, puas yog? Thiab lawv tus thawj coj - Webb - nws nyob qhov twg? Tawm mus nplawm lub ntiaj teb rau cov khoom muaj nqis archaeological qub, kuv twv. Kuv ua raws li txoj kev tuag ntawm ib tug neeg tuag ntev ntev. Ua raws li nws tus kheej vwm footsteps thaum lub ntiaj teb kub hnyiab. Kuv tsis tuaj ze rau txoj haujlwm vwm ntawm lub xyoo pua, Npeeg Jay. "
  
  Thiab txawm hais tias Hayden sab hauv lees paub tias nws yog ib yam dab tsi, nws tseem nyob twj ywm. Thaum kawg ntawm lub hnub, lub chamber nrog kev xav yuav tsum tau tos rau lawv txhua tus.
  
  "Yog li dab tsi ntxiv, koj puas xav paub?" Ramses nug nws, luag ntxhi. "Zoo, tsis yog li ntawd, ua ncaj ncees. Peb txhua tus nyob qhov twg peb xav tau. Koj nyob nrog lub foob pob nuclear. Kuv nrog Alligator, kuv tus kws tshaj lij foob pob. Kuv cov neeg nyob ntawm kuv sab. Nuclear foob pob? Nws yuav luag npaj rau ... - nws nres - los ua ib tug nrog lub ntiaj teb no. Peb puas yuav hais ... ib teev tom ntej no?
  
  Hayden ob lub qhov muag ntxeev siab rau nws.
  
  "Aw haha. Tam sim no koj xav tsis thoob. Lub sijhawm no puas yog sijhawm rau koj? Yog li kaum feeb?"
  
  "Tsis yog," Hayden ua pa. "Koj ua tsis tau. Thov. Yuav tsum muaj tej yam koj xav tau. Ib yam uas peb tuaj yeem pom zoo rau. "
  
  Ramses ntsia nws zoo li yog, tawm tsam nws lub siab nyiam, nws mam li nco dheev nws pitied. "Cov txiaj ntsig ntawm txhua yam kuv xav tau yog nyob hauv chav no. Kev puas tsuaj ntawm lub npe hu ua Thawj Ntiaj Teb. "
  
  "Koj ua li cas nrog cov neeg uas tsuas xav tua koj lossis tuag sim?" Hayden hais nrov nrov. "Lossis txwv tsis pub lawv tsis ua rau ntshav ntshav rau koj tus kheej. Qhov kawg qhov teeb meem rau lub Ntiaj Teb Tshiab. "
  
  Ramses luag. "Koj cov neeg ruam dhau lawm." Nws luag. "Cov lus teb yog: 'Koj yuav tsum tsis txhob', tua peb lossis pe hawm peb, nres peb lossis saib peb hla koj ciam teb, qhov ntawd yog koj qhov teeb meem nkaus xwb."
  
  Hayden tawm tsam dua thaum cov txiv neej rub tawm nws lub tsho tshiab thiab tom qab ntawd tso lub foob pob kom nws tau khi rau pem hauv ntej ntawm nws. Nws yog Alligator uas tuaj rau pem hauv ntej thiab unbuckled lub hnab ev ntawv thiab txiav ob peb cov xov hlau los ntawm sab hauv. Lawv yuav tsum tau txuas nrog lub timer mechanism, Hayden paub tseeb. Txawm tias cov neeg vwm vwm no yuav tsis muaj kev pheej hmoo cuam tshuam cov khoom tawg tiag tiag.
  
  Nws vam.
  
  Tus npua rub cov xov hlau thiab tom qab ntawd ntsia ntawm Ramses, tos kev tso cai txuas ntxiv mus. Tus loj nodded. Cov txiv neej tuav Hayden ob txhais caj npab thiab thawb nws mus rau pem hauv ntej ntawm lub rooj, khoov nws lub cev kom txog thaum lub foob pob nuclear nias tawm tsam nws lub plab. Tom qab ntawd lawv tuav nws hauv qhov chaw thaum Alligator qhwv cov xov hlau ua ntej nyob ib puag ncig nws nraub qaum thiab hauv siab, tom qab ntawd nqes ntawm nws ob txhais ceg thiab thaum kawg mus txog thaum lawv tau ntsib hauv qab ntawm nws nraub qaum. Hayden xav tias txhua qhov rub tawm ntawm cov xov hlau, txhua qhov txav ntawm lub hnab ev ntawv. Thaum kawg, lawv tau siv cov hlua nruab nrab lub zog thiab cov hlua khi kom ntseeg tau tias lub foob pob hluav taws xob tau ruaj khov rau nws lub cev thiab muab qhwv ib ncig ntawm nws. Hayden sim nws daim ntawv cog lus thiab pom tias nws nyuam qhuav txav mus los.
  
  Ramses sawv rov qab los qhuas tus Alligator cov tes hauj lwm. "Zoo meej," nws hais. "Tus dab ntxwg nyoog Asmeskas tau ua txoj haujlwm zoo tshaj plaws los rhuav tshem nws lub tebchaws. Nws yog ib lub sanctuary uas haum, ib yam li yog lub nroog kev txhaum, rau lwm tus ntawm lawv. Tam sim no, Alligator, teem lub sijhawm thiab muab sijhawm txaus rau peb mus rau lub vaj tsiaj. "
  
  Hayden gasped ntawm lub rooj, thawj zaug xav tsis thoob thiab tsis meej pem los ntawm cov neeg phem cov lus. "Thov. Koj ua tsis tau qhov no. Koj ua tsis tau. Peb paub tias koj nyob qhov twg thiab koj npaj yuav ua dab tsi. Peb yeej nrhiav tau koj, Ramses. "
  
  "Koj txhais tau tias koj cov phooj ywg!" Tus nab qas qws hauv pob ntseg, ua rau nws dhia thiab co lub nuke. "Englishman... Khmannnn! Tsis txhob txhawj. Koj yuav pom nws dua. Marsh tau muaj kev lom zem nrog nws, mmm, tab sis peb yuav dhau! "
  
  Ramses leaned ze rau nws lwm pob ntseg. "Kuv nco ntsoov nej txhua tus los ntawm bazaar. Kuv ntseeg tias koj tau rhuav tshem nws, rhuav tshem kuv lub koob npe nrov tsawg kawg ob xyoos. Kuv paub tias koj txhua tus tua kuv lub tsev fuabtais, tua kuv lub cev tiv thaiv Akatash, tua kuv cov legionnaires thiab coj kuv mus rau hauv chains. Rau America. Lub teb chaws ntawm cov neeg ruam. Nqe nyob ntawd qhia kuv tias koj yog ib feem ntawm pab neeg, tab sis tsis yog li ntawd xwb. Koj hu koj tus kheej tsev neeg. Zoo, puas yog tsis haum uas koj nyob ua ke ntawm qhov kawg? "
  
  "Dam," Hayden ua pa rau saum nws lub hnab ev ntawv. "Koj. Asshole."
  
  "Aw no. Nws yog koj thiab koj tsev neeg uas tau npau taws tiag tiag. Cia li nco ntsoov - Ramses tau ua nws. Thiab txawm tias qhov no tsis yog kuv qhov kawg. Kuv qhov kev ntseeg siab yog qhov tseem ceeb dua. Tab sis paub tias kuv yuav nyob qhov twg muaj kev nyab xeeb, luag, thaum Amelikas thiab nws cov neeg sab hnub poob ua rau muaj kev cuam tshuam. "
  
  Nws khoov duav kom nws lub cev tsoo nws thiab cov ntsiab lus ntawm lub hnab ev ntawv. "Tam sim no nws yog lub sijhawm rau koj zaum kawg mus rau lub vaj tsiaj. Kuv mam li muab Matt Drake lub meej mom nrhiav koj, "nws ntxhi. "Thaum lub foob pob tawm mus."
  
  Hayden hnov cov lus, qhov cuam tshuam tau muab zais rau hauv lawv, tab sis pom nws tus kheej xav tsis thoob tias qhov kev txiav txim siab tua hluav taws yuav zoo li cas tshaj qhov nws tau npaj lawm.
  
  
  Tshooj peb caug-plaub
  
  
  Hayden plam thiab khiav mus rau tom qab ntawm lub tsheb me me. Cov legionnaires tso nws, tseem khi rau lub foob pob, tom qab ntawm lawv ko taw thaum lawv tuav lub rooj zaum ntawm ob sab. Qhov nyuaj tshaj plaws ntawm tag nrho cov kev mus ncig yog coj nws tawm ntawm lub tsev apartment. Cov legionnaires nkim sij hawm sim mus zais nws; lawv thawb nws qhov chaw lawv xav tau thiab mus nrog lawv cov riam phom ntawm qhov npaj txhij. Leej twg pom lawv yuav raug tua. Hmoov zoo rau lawv, cov neeg feem coob zoo li ua raws li cov lus ceeb toom thiab nyob hauv tsev ntawm lawv lub TV lossis laptops. Ramses ua kom Hayden pom lub tsheb thauj khoom mus rau ntawm txoj kev ntawm ib sab ntawm txoj kev tsaus ntuj, luag ntxhi txhua lub sijhawm.
  
  Dub nrog cov cim tshwj xeeb.
  
  Leej twg yuav txwv lawv? Nug lawv? Tej zaum dhau sijhawm. Tab sis qhov ntawd yog tag nrho cov ntsiab lus ntawm txhua yam uas tau tshwm sim txog tam sim no. Kev nrawm thiab kev ua tiav ntawm txhua feem ntawm txoj kev npaj tau sim Asmeskas cov lus teb rau nws cov kev txwv. Cov kev xav tau xav tau, thiab qhov teeb meem tiag tiag yog cov neeg ua phem tsuas tsis quav ntsej. Lawv lub hom phiaj tsuas yog kev tuag ntawm lub tebchaws.
  
  Lawv siv 57th Street mus rau sab hnub tuaj, zam kev taug kev thiab cordons qhov twg lawv tuaj yeem ua tau. Muaj pob zeb tawg, lub tsheb khib nyiab thiab pab pawg neeg saib, tab sis Alligator nws tus kheej yog ib haiv neeg New Yorker thiab paub txhua txoj kev nyob ntsiag to, zoo li tsis muaj kev txwv. Lub nroog cov khoom siv hluav taws xob tau pab, ua rau tus neeg tsav tsheb yooj yim rov qab mus rau txoj kev npaj ua ntej. Lawv tau ua maj mam, ceev faj, paub tias cov neeg Amelikas tseem muaj kev cuam tshuam, tseem tos, thiab tsuas yog tom qab ob peb teev lawv puas paub tias lub foob pob tuaj yeem nyob ntawd.
  
  Hayden paub tias txawm tias tam sim no cov neeg ua haujlwm hauv Tsev Dawb xav kom ceev faj, tsis tuaj yeem lees paub tias lawv cov ciam teb tau ua txhaum cai. Yuav muaj lwm tus sim coj kom zoo dua ntawm qhov xwm txheej. Cia peb tshem ntawm Dodge ntau dua thiab ntsia cov neeg them se. Txawm li cas los xij, nws paub Coburn thiab cia siab tias nws cov kws pab tswv yim ze tshaj plaws tau ntseeg tau thiab paub zoo li nws.
  
  Txoj kev taug kev ua rau nws muaj nqaij tawv. Cov legionnaires txhawb nqa nws nrog lawv txhais taw. Sudden nres thiab cov pas dej loj ua rau nws xeev siab. Lub hnab ev ntawv txav mus rau hauv nws, nws nyuaj sab hauv ib txwm tsis txaus ntseeg. Hayden paub tias qhov no yog qhov uas Ramses xav tau - rau nws lub sijhawm kawg kom muaj kev txaus ntshai thaum lub sijhawm teem sijhawm.
  
  Tsawg tshaj li ib nrab teev dhau los. Txoj kev nyob ntsiag to, yog tias tsis khoob. Hayden tsis tuaj yeem hais meej. Hauv lwm qhov kev hloov tshiab rau nws txoj kev npaj, Ramses tau hais kom Gator khi Marsh thiab Shears rau lub foob pob, nrog rau Hayden. Ob leeg yws yws, sib ntaus sib tua, thiab txawm pib qw, yog li Alligator tau kaw lawv lub qhov ncauj thiab qhov ntswg, zaum ntawd kom txog thaum lawv calmed, thiab ces cia lawv lub qhov ntswg nqus cua. Marsh thiab Shears ces pib quaj yuav luag nyob rau hauv unison. Tej zaum lawv harbored npau suav ntawm liberation. Marsh squealed zoo li ib tug me nyuam mos, thiab Shears sniffed zoo li ib tug me nyuam tub nrog mob khaub thuas. Raws li kev rau txim rau ob leeg - thiab, hmoov tsis, rau Hayden ib yam nkaus - Ramses tau muab lawv khi liab qab rau lub foob pob nuclear, uas ua rau txhua yam teeb meem, contortions, thiab sniffling ntau. Hayden coj nws zoo, xav txog qhov kev ntshai ntawm Lovecraftian ntshai heev lawv tam sim no zoo li thiab xav paub seb lub ntuj raug txim lawv tau mus dhau lub vaj tsiaj li cas.
  
  "Peb yuav ua tiav sab hauv," Alligator ntsia rau qhov loj. "Tsib feeb siab tshaj plaws."
  
  Hayden pom tias tus tsim foob pob tau hais lus zoo thaum ua haujlwm nrog nws tus thawj coj. Tej zaum kev ntxhov siab ua rau nws lub suab nrov tam sim ntawd. Tej zaum kev zoo siab. Nws tig nws lub ntsej muag thaum lub tsheb nres thiab tus neeg tsav tsheb khiav lub cav rau ob peb feeb. Ramses tau tawm ntawm lub tsheb tavxij, thiab Hayden qhia tias lawv yuav nyob ntawm qhov nkag mus rau lub vaj tsiaj.
  
  Lub caij nyoog kawg.
  
  Nws nyuaj siab heev, sim sway ntawm ib sab mus rau sab thiab khawb cov kab xev tawm ntawm nws lub qhov ncauj. Marsh thiab Shears qw nrov nrov, thiab cov legionnaires tau nqis los ntawm lawv cov khau, ua rau nws nyuaj rau txav mus, tab sis Hayden tsis kam. Txhua yam nws coj yog ib qho txawv txawv rumble, ib qho tsis tsim nyog wobble, thiab cov chij yuav raug tsa.
  
  Ib tug ntawm cov legionnaires foom phem thiab dhia hla nws, pinning nws txawm ntxiv tiv thaiv tus nqi nuclear thiab sab nraum lub tsheb. Nws moaned rau hauv daim kab xev. Nws txhais tes qhwv ib ncig ntawm nws lub cev, tiv thaiv nws ntawm kev txav, thiab thaum Ramses rov qab los, nws ua tsis taus pa.
  
  Nrog lub suab nrov me ntsis ntawm lub cav, lub tsheb thauj mus rau pem hauv ntej dua. Lub tsheb tsav maj mam, thiab cov legionnaire tawm mus. Hayden ua tsis taus pa tob, cem nws txoj hmoo thiab lub ntsej muag ntawm txhua tus neeg nyob ib puag ncig nws. Lub tsheb nres sai sai thiab tus neeg tsav tsheb tua lub cav. Muaj kev ntsiag to zoo li Ramses, tam sim no hnav khaub ncaws hauv cov tub rog tshwj xeeb, tau hle nws lub taub hau rau hauv lub rooj zaum nraub qaum.
  
  "Lub hom phiaj ua tiav," nws hais dispassionately. "Tos kuv lub teeb liab thiab npaj nqa lawv ntawm koj."
  
  Tsis muaj kev pab, Hayden tsuas yog ua tsis taus pa thaum tsib legionnaires tso lawv tus kheej nyob ib ncig ntawm lub pob txawv txawv thiab npaj nqa nws. Ramses khob qhov rooj, txhua yam pom tseeb, thiab ib tug txiv neej qhib nws. Cov legionnaires tom qab ntawd rub lub pob rau saum huab cua, nqa nws tawm ntawm lub tsheb thiab coj nws mus rau txoj kev ntoo-kab. Hayden ntsais muag thaum nruab hnub nrig ntaus nws ob lub qhov muag, ces ntes tau ib lub ntsej muag ntawm nws nyob qhov twg.
  
  Ib tug ntoo canopy txhawb los ntawm tuab cib pillar stretched overhead, surrounded los ntawm greenery. Ib qho kev xaiv zoo thiab paved suntrap, tam sim no tau tso tseg, raws li Hayden tau cia siab tias yuav muaj lwm lub vaj tsiaj. Ob peb tus neeg tuaj ncig tebchaws uasi tuaj yeem tau txais txiaj ntsig zoo ntawm qhov chaw muaj neeg nyob tsawg, tab sis Hayden tsis ntseeg tias lub vaj tsiaj yuav raug tso cai lees txais leej twg rau ob peb teev tom ntej no. Feem ntau yuav, Ramses ntseeg lub vaj tsiaj ruaj ntseg uas muaj tub rog tshwj xeeb nyob ntawd los xyuas kom meej kev ruaj ntseg ntawm thaj chaw. Lawv tau nqa los ntawm txoj kev uas muaj arches thiab dai tsob ntoo ntsuab kom txog thaum lawv nres ntawm ib lub qhov rooj. Tus npua tau nkag los ntawm kev quab yuam, thiab tom qab ntawd lawv pom lawv tus kheej hauv chav tsev siab uas muaj cov ntoo, txuas hniav thiab ntau tsob ntoo uas pab tiv thaiv cov huab cua ntub.
  
  Ramses hais tias, "Teb chaws sov sov," Ramses nodded. "Tam sim no, Alligator, nqa lub pob thiab muab nws ntxiv rau hauv cov txhuam hniav. Peb tsis xav tau kev soj ntsuam thaum ntxov. "
  
  Hayden thiab lwm tus ntawm nws lub tuam txhab precarious tau xaus rau hauv pem teb ntoo. Tus pas nuv ntses tau kho ob peb txoj hlua, ntxiv cov kab xev ntxiv rau kev ruaj ntseg, thiab tom qab ntawd fiddled nrog ib lub yob ntawm cov hlau ntxiv kom txog thaum nws tshaj tawm tias lub tshuab tua hluav taws raug kaw ruaj ntseg ntawm cov neeg raug kaw.
  
  "Thiab lub rotary hloov?" Ramses nug.
  
  "Koj puas paub tseeb tias koj xav ntxiv qhov no?" Alligator nug. "Marsh thiab Shears yuav pib qhov no ntxov ntxov."
  
  Ramses nodded xav rau tus txiv neej. "Koj hais yog lawm". Nws zaum ntawm ib sab ntawm lub pob, lub hnab ev ntawv tso rau hauv pem teb, Hayden khi ncaj qha rau saum, thiab tom qab ntawd Marsh thiab Zoey rau saum nws. Ramses lub qhov muag tau theem nrog Julian Marsh lub taub hau.
  
  "Peb yuav ntxiv qhov hloov pauv hloov pauv," nws hais ntsiag to. "Ib lub tshuab tig uas, yog tias koj rub lossis ua ib qho kev txav loj, ua rau lub foob pob tawg. Kuv qhia koj kom nyob twj ywm thiab tos Miss J cov phooj ywg tuaj txog. Tsis txhob txhawj, nws yuav tsis kav ntev. "
  
  Nws cov lus tau ua rau Hayden lub cev tshee tshee. "Lub sijhawm ntev npaum li cas?" nws tswj exhale.
  
  Ramses hais tias "Lub sijhawm teem sijhawm yuav teem sijhawm rau ib teev," Ramses hais. "Tsuas yog lub sijhawm txaus los tso cai rau Alligator thiab kuv tau txais kev nyab xeeb. Kuv cov txiv neej yuav nyob nrog lub foob pob, ib qho kev xav tsis thoob kawg rau koj cov phooj ywg yog tias lawv tswj xyuas koj. "
  
  Yog tias?
  
  Ramses sawv ntsug, saib ib qho kawg ntawm lub pob uas nws tau npaj, ntawm tib neeg lub cev nqaij daim tawv thiab cov cua daj cua dub hauv qab, ntawm kev ntshai ntawm lawv lub ntsej muag thiab lub hwj chim uas nws tau qhia rau lawv txhua tus.
  
  Hayden kaw nws tus kheej ob lub qhov muag, tam sim no txav tsis tau, lub siab phem nias nws lub hauv siab mus rau hauv lub foob pob inexorable thiab ua rau nws nyuaj rau ua pa. Cov no yuav yog nws lub sijhawm kawg thiab tsis muaj ib yam dab tsi uas nws ua tau tom qab hnov Alligator gloat txog kev teeb tsa qhov kev hloov pauv, tab sis nws yuav raug damned yog tias nws yuav siv lawv nyob rau hauv Tropical Zone ntawm New York's Central Park Zoo. Hloov chaw, nws yuav raug thauj rov qab mus rau lub sijhawm zoo tshaj plaws ntawm nws lub neej, mus rau Manos thiab lawv lub sijhawm hauv Hawaii, mus rau txoj kev ntawm Pob Zeb Diamond Head, nthwv dej ntawm North Beach thiab roob hluav taws ntawm Maui. Tsev noj mov ntawm lub roob hluav taws kub. Ib qho chaw saum huab cua. Liab av tom qab txoj kev. Lub teeb flickering raws Kapiolani thiab tom qab ntawd lub puam thaum kawg ntawm tag nrho cov ntug hiav txwv dej, ua npuas dej nyob rau hauv lub teeb liab ntawm kev tsaus ntuj thiab tsis muaj kev txhawj xeeb, tsuas yog qhov chaw tiag tiag hauv ntiaj teb uas nws tuaj yeem dim txhua qhov kev ntxhov siab thiab kev txhawj xeeb ntawm lub neej.
  
  Hayden mus rau qhov ntawd tam sim no, nrog lub moos ticking.
  
  
  Tshooj peb caug-tsib
  
  
  Drake tos ntawm tub ceev xwm chaw nres tsheb, xav tias tsis muaj kev pab kiag li thaum lawv dai rau txhua qhov lus qhia, txhua qhov pom, txhua qhov lus qhia me ntsis txog Ramses, Hayden, lossis lub foob pob nuclear. Qhov tseeb yog tias New York loj dhau los npog hauv ib teev, thiab cov xov tooj tau nrov ntawm tus nuv. Nws cov inhabitants muaj ntau heev thiab nws cov qhua heev heev. Tej zaum nws yuav siv sij hawm cov tub rog kaum feeb mus txog Tsev Dawb, tab sis txawm tias tag nrho cov neeg saib xyuas thiab kev ntsuas kev nyab xeeb, nws yuav siv sij hawm ntev npaum li cas los tshawb xyuas qhov chaw me me no? Tam sim no, Drake xav, coj qhov xwm txheej no mus rau New York thiab koj tau txais dab tsi? Nws yog qhov tsis tshua muaj xwm txheej uas cov tub rog ruaj ntseg ntes cov neeg phem uas tau ua tiav lawv qhov kev ua phem. Hauv lub ntiaj teb tiag tiag, cov neeg ua phem tau caum thiab taug qab tom qab kev tawm tsam.
  
  Dahl thaum kawg tuaj txog, saib tsis txaus ntseeg thiab lub ntiaj teb-nqaij, nrog rau lwm pab pawg SPEAR qab nws. Kenzi inexplicably pib saib ib ncig thiab nug seb qhov chaw khaws pov thawj nyob qhov twg. Dahl tsuas dov nws ob lub qhov muag ntawm nws thiab hais tias, "Cia nws mus, los yog nws yuav tsis txaus siab." Lwm pab pawg neeg coob coob nyob ib puag ncig thiab mloog Drake yuav tsum hais, uas, tsis yog kev txhawj xeeb txog Hayden, tsis muaj ntau.
  
  Moore simplified qhov teeb meem. "Tib neeg paub txog cov neeg ua phem hem thawj rau lub nroog. Peb tsis tuaj yeem khiav tawm, txawm tias peb tsis txwv cov neeg uas xav tawm mus. Yuav ua li cas yog lub foob pob tawg? Kuv tsis paub, tab sis nws tsis yog rau peb xav txog kev sib cav sib ceg tam sim no. Peb cov kab ke poob qis, tab sis lwm lub koom haum thiab cov chaw muaj kev nkag mus rau lwm cov channel. Peb piv lawv li peb hais. Feem ntau cov tshuab ua haujlwm. Txoj kev ntawm New York nyob ntsiag to tab sis tseem tsis khoom piv rau ntau lub nroog. Txoj kev thiab."
  
  "Tab sis tsis muaj dab tsi ntxiv?" Smith nug hauv surprise.
  
  Moore sighed. "Kuv tus phooj ywg, peb teb ntau pua hu ib feeb. Peb cuam tshuam nrog txhua tus psycho, txhua tus prankster, thiab txhua tus downright ntshai cov pej xeem zoo hauv nroog. Lub dav hlau raug kaw rau txhua tus tsuas yog peb. Peb tab tom yuav tua Wi-Fi, Is Taws Nem thiab txawm tias cov xov tooj, tab sis nkag siab tias peb tsuas yog yuav tsum tau so ntawm txoj kev no vim peb yog los ntawm tub ceev xwm txoj kev, tus neeg sawv cev FBI lossis, ntau dua, ib tug tswv cuab ntawm pej xeem. "
  
  "Pab hauv qab?" Dahl nug.
  
  "Raws li peb paub, tsis muaj ib lub xov tooj sab laug. Peb tsuas tuaj yeem xav tias tam sim no lub xovtooj tiv thaiv Ramses tau raug xaiv los ntawm lub tebchaws thiab hauv zos. Peb tsis ntseeg tias peb cov neeg sawv cev hauv qab tuaj yeem pab tau, tab sis lawv tab tom tshawb nrhiav txhua qhov kev xaiv ua tau. "
  
  "Yog li qhov no tso peb nyob qhov twg?" Lauren nug. "Peb nrhiav tsis tau lub koob yees duab, Ramses, Nqe lossis Hayden. Peb tsis tau pom lub foob pob hluav taws xob, "nws tau kawm txhua lub ntsej muag, tseem nyob hauv lub siab ntawm cov neeg pej xeem uas tau tsa los ntawm kev sib koom ua ke qhia qhov twg tag nrho cov lus sib dhos tau muab tso rau hauv txoj cai kawg.
  
  Moore tau hais tias "Tipping yog qhov feem ntau ua nws." "Ib tug neeg pom ib yam dab tsi thiab ua rau nws. Koj puas paub dab tsi lawv hu ua lub ntsiab lus kub ntawm no? Ob daim pib mus rau saum ntuj ceeb tsheej, tom qab lub qub Eddie Money song. "
  
  "Yog li, peb puas tos hu?"
  
  Drake coj Lauren tawm mus rau ntawm lub sam thiaj. Qhov xwm txheej hauv qab no yog qhov tsis txaus ntseeg, nrog ob peb tus tub ceev xwm thiab cov neeg sawv cev tseem muaj sia nyob nrog lub plhaub poob siab thaum lawv khaws lawv txoj hauv kev los ntawm cov pob zeb tawg thiab cov iav tawg, teb cov xov tooj thiab cov yuam sij pounding, qee cov ntaub qhwv ntshav qhwv ib ncig ntawm lawv txhais tes thiab taub hau, lwm tus nrog lawv txhais taw. nce, grimacing nyob rau hauv mob.
  
  Lauren hais tias "Peb yuav tsum mus rau ntawd," "pab lawv."
  
  Drake nodded. "Lawv tab tom sib ntaus sib tua poob thiab nws tsis yog ib qho chaw ntxiv lawm. Cov txiv neej no tsuas tsis kam tawm mus. Qhov no txhais tau tias ntau dua rau lawv dua li mus rau tom tsev kho mob. Qhov no yog qhov zoo tub ceev xwm ua thiab cov pej xeem tsis tshua pom nws. Cov xov xwm coj tawm tsuas yog xov xwm phem dua thiab ntxiv, pleev xim rau cov kev xav dav dav. Kuv hais tias peb yuav pab lawv thiab. "
  
  Lawv mus rau ntawm lub elevator thiab ces Drake tig ib ncig, xav tsis thoob thaum pom tag nrho pab neeg tom qab nws. "Dab tsi?" - nws nug. "Kuv tsis muaj nyiaj".
  
  Alicia luag nyav nkees. Txawm Beau tswj luag nyav. Pab pawg SPEAR tau dhau los ntawm lawv tus kheej niaj hnub no, tab sis tseem muaj zog, npaj ntau ntxiv. Drake pom ntau qhov nqaij ntuag thiab lwm qhov txhab uas tau muab zais zoo.
  
  "Vim li cas nej ho tsis recharge? Thiab nqa ammo ntxiv nrog koj. Thaum kawg peb tau nyob ib puag ncig kom xaus qhov no, peb yuav muaj lub sijhawm nyuaj. "
  
  Kinimaka hais tias, "Kuv yuav pom nws. "Nws yuav muab kev cuam tshuam."
  
  "Thiab kuv yuav pab," said Yorgi. "Kuv muaj lub sijhawm nyuaj txawm nkag siab Drake lub suab, yog li nws yuav ploj mus nrog lub suab lus Asmeskas."
  
  Dahl luag thaum nws koom nrog Drake ntawm lub elevator. "Kuv tus phooj ywg Lavxias teb sab, koj muaj nws rov qab tag nrho."
  
  Drake xuas nrig ntaus cov Swede, ua rau ntau bruises, thiab nqa lub elevator mus rau pem teb thawj. Pab pawg SPEAR tau cuam tshuam qhov lawv tuaj yeem ua tau, teb cov xov tooj tshiab thiab kaw cov ntaub ntawv, xam phaj cov neeg nyob hauv thiab nug cov lus nug, thiab hloov kev hu xov tooj uas tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog xwm txheej ceev mus rau lwm qhov chaw nres tsheb. Thiab txawm hais tias lawv paub tias lawv xav tau thiab pab, tsis muaj leej twg txaus siab rau nws tsuas yog vim Hayden tseem ploj lawm thiab Ramses tseem nyob hauv qhov loj. Txog tam sim no nws tau kov yeej lawv.
  
  Yuav ua li cas lwm yam tricks nws muaj nyob rau hauv nws lub tes tsho?
  
  Drake tau xa xov mus rau ib tus txheeb ze uas ploj lawm thiab xa mus rau lwm qhov hais txog kev taug kev tsis sib xws. Lub switchboard tseem ua haujlwm, thiab Moore tseem suav rau ntawm qhov ntxeev, nws daim pib mus rau saum ntuj ceeb tsheej. Tab sis tsis ntev nws tau pom meej meej rau Drake lub sijhawm ntawd tau khiav nrawm dua li cov mis nyuj nchuav los ntawm lub thawv tawg. Tib yam uas ua rau nws mus yog tias nws xav kom Ramses hu tsawg kawg ib zaug. Tus txiv neej no tseem qhia nws tus kheej. Drake tsis ntseeg tias nws yuav tau nias lub pob yam tsis muaj tsawg kawg yog sim ua yeeb yam me ntsis ntxiv.
  
  Tub ceev xwm khiav qhov chaw nres tsheb, tab sis pab pawg tau pab los ntawm zaum ntawm rooj thiab xa xov. Dahl mus ua kas fes. Drake tau koom nrog nws nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub lauj kaub, xav tias tsis muaj kev pab thiab tawm ntawm qhov chaw thaum lawv tos cov ntaub ntawv.
  
  "Cia peb tham txog thawj tus," Drake hais. "Puas yog qhov no puas tau tshwm sim rau koj ua ntej?"
  
  "Tsis muaj. Kuv nkag siab yuav ua li cas Ramses tswj kom nkaum tag nrho cov xyoo no. Thiab kuv tabtom kwv yees lub cuab yeej tsis tsim hluav taws xob kos npe vim lawv tseem tsis tau kuaj pom nws. Tus txiv neej uas rov ntim lub foob pob ntawd yeej paub tias nws ua dab tsi. Kuv kwv yees yog ex-US tub rog. "
  
  "Tab sis vim li cas? Muaj ntau tus neeg tuaj yeem tiv thaiv hluav taws xob. "
  
  "Qhov no siv rau lwm yam thiab. Kev paub hauv zos. Pab neeg zais cia nws sib sau ua ke. Kos kuv cov lus, qub Drake, lawv yog SEALs qub. Kev ua haujlwm tshwj xeeb. "
  
  Drake nchuav dej thaum Dahl diav hauv granules. "Ua kom muaj zog. Qhov tseeb, koj puas paub tias nws yog dab tsi? Puas tau "Instant" mus txog North Ncej?
  
  Dahl sighed. "Instant kas fes yog dab ntxwg nyoog ua hauj lwm. Thiab kuv yeej tsis tau mus rau North Pole. "
  
  Alicia hla dhau lub qhov rooj qhib ntawm chav tsev. "Nws yog dab tsi? Hnov ib yam dab tsi txog tus ncej thiab tsuas paub tias kuv lub npe nyob ntawm nws. "
  
  Drake tsis tuaj yeem nkaum nws lub ntsej muag luag ntxhi. "Koj nyob li cas, Alicia?"
  
  "Qhia mob. Kuv lub taub hau mob. Mob plawv. Tsis tas li ntawd xwb kuv kuj zoo. "
  
  "Kuv txhais tau tias-"
  
  Kev hu xov tooj ntawm X-Ambassadors poob tawm nws cov lus tom ntej, uas tuaj ntawm tus neeg hais lus ntawm nws lub xov tooj ntawm tes. Tseem tuav lub hwj, nws nqa lub cuab yeej rau nws lub puab tsaig.
  
  "Nyob zoo?"
  
  "Koj puas nco kuv?"
  
  Drake muab lub lauj kaub tso rau ntawm lub zog zoo li cov dej uas tsis ntev los no tau tawg rau ntawm nws txhais tes. Nws yeej tsis pom.
  
  "Koj nyob qhov twg, tus txiv neej?"
  
  "Tam sim no. Yuav tsum tsis yog koj thawj lo lus nug yog "qhov riam phom nuclear nyob qhov twg" lossis "yuav sai npaum li cas kuv yuav tawg"? Ib qho kev xav tsis thoob heev tau khiav hla txoj kab.
  
  "Ramses," Drake hais tias, nco ntsoov qhib lub xov tooj hais lus. "Vim li cas ho tsis ncaj nraim mus rau lub ntsiab lus?"
  
  "Auj, dab tsi funny txog qhov ntawd? Thiab koj tsis qhia kuv yuav ua li cas. Kuv yog ib tug tub huabtais, tus tswv ntawm lub nceeg vaj. Kuv tau kav ntau xyoo thiab yuav kav ntau ntxiv. Ntev tom qab koj ua crispy. Xav txog nws".
  
  "Yog li koj puas muaj lwm lub hoops peb tuaj yeem dhia hla?"
  
  "Nws tsis yog kuv. Nws yog Julian Marsh. Tus txiv neej no vwm hais qhov tsawg tshaj plaws, yog li kuv muab nws nrog koj tus neeg sawv cev Jay. "
  
  Drake shuddered, glancing ntawm Dahl. "Nws puas yog lawm?"
  
  "Rau tam sim no. Txawm hais tias nws zoo li tawv me ntsis thiab mob. Nws sim nws qhov zoo tshaj plaws kom nyob twj ywm. "
  
  Ib qho kev xav ntawm foreboding twisted hauv Drake lub plab. "Thiab yog vim li cas qhov no?"
  
  "Yog li ntawd, tau kawg, nws tsis ua rau lub suab sensor."
  
  Kuv tus Vajtswv, Drake xav. "Koj yog neeg ruam. Koj puas tau khi nws rau lub foob pob?
  
  "Nws yog lub foob pob, kuv tus phooj ywg."
  
  "Nws nyob qhov twg?"
  
  "Peb yuav mus txog ntawd. Tab sis txij li thaum koj thiab koj cov phooj ywg tau txaus siab rau kev khiav zoo, thiab txij li thaum koj tau sov so, kuv xav tias vim li cas ho tsis muab sijhawm rau koj? Kuv vam tias koj nyiam riddles. "
  
  "Qhov no yog kev npau taws. Koj vwm, ua si nrog ntau lub neej. Puzzles? daws nws rau kuv, asshole. Leej twg yuav tso zis rau ntawm koj lub cev thaum kuv muab nws tua?
  
  Ramses nyob ntsiag to ib pliag, zoo li xav. "Yog li cov hnab looj tes tawm tiag tiag. Qhov no yog qhov zoo. Kuv yeej muaj chaw mus, mus koom kev sib txoos, los cuam tshuam rau haiv neeg. Yog li mloog - "
  
  "Kuv vam tias koj yuav nyob ntawd tos," Drake cuam tshuam, nuv ntses sai sai "Thaum peb mus txog ntawd."
  
  "Hmoov tsis muaj. Ntawm no peb hais goodbye. Raws li koj paub, Kuv tab tom siv koj los ua kom kuv dim. Yog li, raws li koj cov neeg hais - ua tsaug rau qhov no. "
  
  "Ug-"
  
  "Yog Yes. Fuck kuv, kuv niam kuv txiv thiab tag nrho kuv cov kwv tij. Tab sis nws yog koj thiab lub nroog no yuav xaus rau screwed. Thiab kuv, leej twg yuav mus ntxiv. Yog li lub sijhawm tam sim no dhau los ua qhov teeb meem. Koj puas tau npaj thov rau koj lub sijhawm, tus neeg Askiv me me?
  
  Drake pom nws tus kws tshaj lij paub tias qhov no yog lawv txoj kev xaiv nkaus xwb. "Qhia rau kuv".
  
  "Kuv cov tshuaj tua kab mob yuav ntxuav lub ntiaj teb kev kis kab mob nyob rau sab hnub poob. Los ntawm rainforest mus rau rainforest, qhov no yog ib feem ntawm canopy pem teb. Qhov ntawd yog txhua yam ".
  
  Drake ua ib tug grimace. "Thiab nws tag nrho?"
  
  "Yog lawm, thiab txij li txhua yam koj ua hauv lub ntiaj teb kev vam meej yog ntsuas hauv feeb, teev, kuv yuav teem sijhawm rau caum feeb. Zoo, muaj npe nrov puag ncig rau koj. "
  
  "Peb yuav tshem tawm qhov no li cas?" Drake vam tias Marsh tsis tau hais txog cov lis dej num deactivation.
  
  "Auj damn, koj tsis paub? Tom qab ntawd tsuas yog nco ntsoov qhov no - lub foob pob hluav taws xob, tshwj xeeb tshaj yog lub foob pob foob pob hluav taws xob, yog qhov tseeb thiab zoo kawg nkaus sib npaug. Txhua yam yog miniaturized thiab meej dua, raws li kuv paub tseeb tias koj yuav txaus siab rau. Qhov no yuav xav tau ... sophistication. "
  
  "Sophistication?"
  
  "Sophistication. Saib qhov no".
  
  Nrog rau cov lus no, Ramses txiav tawm qhov kev hu, ua rau txoj kab tuag. Drake rushed rov qab mus rau lub chaw ua hauj lwm thiab qw ntawm tag nrho cov chaw nres tsheb kom nres. Nws cov lus, nws lub suab nrov, ua rau lub taub hau, qhov muag thiab lub cev tig los ntawm nws. Cov xov tooj tau muab tso rau hauv qhov chaw, hu xov tooj tsis quav ntsej, thiab kev sib tham tau nres.
  
  Moore ntsia ntawm Drakes lub ntsej muag, ces hais tias, "Tau koj lub xov tooj."
  
  "Kuv muaj," Drake qw. "Tab sis peb yuav tsum ua qee qhov kev txiav txim siab ..." Nws rov qab lo lus riddle rau lo lus. Nws hais tias, "Cia li sai sai," nws hais. "Ramses muab rau peb rau caum feeb."
  
  Moore leaned hla lub sam thiaj rickety, koom nrog Kinimaka thiab Yorgi. Txhua leej txhua tus tig los ntsib nws. Thaum nws cov lus pib mus txog cov neeg, lawv pib qw.
  
  "Zoo, tshuaj tua kab mob yog foob pob. Nws yog pom tseeb ".
  
  "Thiab nws npaj siab yuav tshuab nws," ib tug neeg ntxhi. "Nws tsis yog bluff."
  
  "Los ntawm rainforest mus rainforest?" Maiv hais. "Kuv tsis nkag siab".
  
  Drake qhwv nws ib ncig ntawm nws lub taub hau. Nws hais tias "Qhov no yog lus rau peb," nws hais. "Nws tag nrho pib hauv Amazon rainforest. Peb xub pom nws tom khw. Tab sis kuv tsis nkag siab tias nws ua haujlwm li cas rau New York. "
  
  "Tab sis lwm yam?" Smith hais tias. "Ib feem ntawm hauv pem teb nyob rau hauv lub canopy? kuv tsis-"
  
  "Qhov no yog lwm qhov kev siv hav zoov," Moore qw. "Tsis yog canopy li lawv hu ua ntoo npog? Hauv pem teb yog them nrog underbrush. "
  
  Drake twb nyob ntawd lawm. "Qhov no muaj tseeb. Tab sis yog koj lees txais qhov no, nws qhia peb tias lub foob pob tau muab zais rau hauv hav zoov. Hauv New York, "Nws winced. "Tsis muaj teeb meem."
  
  Silence reigned ntawm qhov chaw nres tsheb, hom silence uas yuav stun ib tug neeg mus rau lub point ntawm helplessness los yog electrify nws mus rau lub point ntawm brilliance.
  
  Drake yeej tsis tau paub ntau ntxiv txog lub sijhawm dhau los, txhua thib ob uas muaj lub suab nrov ntawm Doomsday tswb.
  
  "Tab sis New York muaj hav zoov," Moore thaum kawg hais. "Nyob hauv Central Park Zoo. Nws yog me me, hu ua "Topical Zone," tab sis nws yog ib qho mini version ntawm qhov tiag."
  
  "Nyob hauv qab lub canopy?" Dahl nias.
  
  "Yog lawm, muaj ntoo nyob ntawd."
  
  Drake tsis txaus siab rau lwm qhov thib ob, mob siab rau paub tias txawm tias qhov no tuaj yeem ua rau lawv ntau lub neej. "Muaj dab tsi ntxiv? Puas muaj lwm cov lus qhia?
  
  Tsuas yog silence thiab blank zoo nkaus li greeted nws cov lus nug.
  
  "Tom qab ntawd peb txhua tus nyob hauv," nws hais. "Tsis muaj kev cuam tshuam. Tsis muaj lus tso dag. Nws yog lub sij hawm los xaus rau qhov mythical bastard. Ib yam li peb tau ua dhau los. "
  
  Kinimaka thiab Yorgi rushed mus rau tus ntaiv.
  
  Drake coj tag nrho pab neeg mus rau hauv txoj kev ntshai ntawm New York.
  
  
  Tshooj peb caug-SIV
  
  
  Ua raws li Moore cov lus qhia, pab pawg kaum-tus txiv neej tau siv sijhawm ntau dua los ntawm kev tig mus rau hauv ib txoj kev los tswj ob peb lub tsheb tub ceev xwm. Kev hu xov tooj tau ua los ntawm lub sijhawm lawv mus txog, thiab cov tub ceev xwm tau tos, lawv txoj kev siv zog tshem tawm txoj kev pib txi txiv. Smith zaum ntawm ib lub log, Dahl ntawm lwm qhov, lub tsheb tig rau ntawm lawv lub sirens thiab lub teeb ci ntsa iab thiab rushed nyob ib ncig ntawm lub ces kaum ntawm 3rd Avenue, hlawv roj hmab, ncaj nraim mus rau lub vaj tsiaj. Cov vaj tse thiab lub ntsej muag ntshai tau dhau los ntawm plaub caug, tom qab ntawd tsib caug mais ib teev. Smith pov lub tsheb tavxij tso tseg ib sab, tsoo pem hauv ntej ntawm nws, xa ncaj nraim. Tsuas muaj ib tug tub ceev xwm cordon ntawm lawv txoj kev, thiab lawv twb tau txais kev txiav txim kom cia lawv hla. Lawv sib tw los ntawm kev sib tshuam nrawm nrawm, mus txog rau caum.
  
  Drake yuav luag tsis quav ntsej qhov kev hu tshiab ntawm nws lub xov tooj ntawm tes, xav tias nws yuav yog Ramses hu rov qab rau gloat. Tab sis tom qab ntawd nws xav tias: txawm tias qhov no tuaj yeem muab qee qhov qhia rau peb.
  
  "Dab tsi?" - nws bark luv luv.
  
  "Drake? Nov yog Thawj Tswj Hwm Coburn. Koj puas muaj ib feeb?"
  
  Tus Yorkshireman dhia hauv kev xav tsis thoob, tom qab ntawd tshawb xyuas nws GPS. "Plaub feeb, tus tswv."
  
  "Tom qab ntawd mloog. Kuv paub tias kuv tsis tas yuav qhia koj tias qhov phem yuav ua li cas yog tias lub foob pob no tso cai rau tawg. Kev ua pauj tsis tau. Thiab peb tseem tsis tau paub qhov tseeb haiv neeg lossis kev nom kev tswv ntawm tus cwj pwm Ramses no. Ib qho teeb meem loj uas tshwm sim yog tias lwm tus cwj pwm - Alligator - tau mus xyuas Russia plaub zaug xyoo no. "
  
  Drake lub qhov ncauj tig mus rau xuab zeb. "Russia?"
  
  "Yog. Qhov no tsis yog kev txiav txim siab, tab sis ..."
  
  Drake paub tseeb tias qhov kev ncua ntawd txhais li cas. Tsis muaj dab tsi yuav tsum tau txiav txim siab nyob rau hauv lub ntiaj teb no manipulated los ntawm cov xov xwm raws thiab social media. "Yog tias cov ntaub ntawv no tawm mus-"
  
  "Yog. Peb tab tom saib ntawm qhov xwm txheej siab. "
  
  Drake, tau kawg, tsis xav paub qhov ntawd txhais li cas. Nws paub tias muaj cov neeg nyob hauv lub ntiaj teb dav dav tam sim no, cov neeg muaj zog heev, uas muaj txoj hauv kev kom muaj sia nyob ntawm kev ua tsov rog nuclear, thiab lawv feem ntau xav txog tias lawv yuav zoo li cas yog tias lawv tuaj yeem nyob hauv lub ntiaj teb tshiab, tsis tshua muaj neeg nyob. Ib txhia ntawm cov neeg no twb yog thawj coj.
  
  "Defuse lub foob pob yog tias tsim nyog, Drake. Kuv tau hais tias NEST tab tom taug kev, tab sis yuav tuaj txog tom qab koj. Raws li lwm tus. Tag nrho. Nov yog peb lub sijhawm tsaus ntuj tshaj plaws. "
  
  "Peb yuav tso tseg qhov no, tus tswv. Lub nroog no yuav nyob pom tag kis."
  
  Thaum Drake xaus qhov kev hu, Alicia muab nws txhais tes rau ntawm nws lub xub pwg. "Yog li," nws hais. "Thaum Moore hais tias nws yog Rainforest thiab mini rainforest, nws puas txhais tau tias yuav muaj nab nyob rau ntawd thiab?"
  
  Drake npog nws txhais tes nrog nws. "Muaj ib txwm muaj nab, Alicia."
  
  Maiv hnoos. "Qee qhov loj dua lwm tus."
  
  Smith tig lawv lub tsheb nyob ib ncig ntawm lub tsheb thauj neeg mob, hla lub tsheb thauj neeg mob zoo nkauj nrog nws lub qhov rooj qhib thiab cov kws kho mob ua haujlwm rau cov neeg koom nrog qhov xwm txheej, thiab ib zaug ntxiv nws txhais ko taw rau ntawm cov roj pedal.
  
  "Koj puas pom qhov koj tab tom nrhiav, Maiv?" Alicia hais ib yam nkaus thiab coj ncaj ncees. "Thaum twg koj tawm hauv pab neeg tom qab?"
  
  Txhua yam tau tshwm sim ntev dhau los, tab sis Drake nco ntsoov nco txog Mai Kitano tawm mus, nws lub taub hau puv nrog kev txhaum rau kev tuag uas nws tau ua tsis ncaj ncees lawm. Txij li thaum muaj ib qho xwm txheej thaum tshawb nrhiav nws niam nws txiv - kev tua neeg ntawm yakuza nyiaj launderer - ntau yam hloov pauv.
  
  Mai hais tias "Kuv niam thiab txiv muaj kev nyab xeeb tam sim no," Mai hais. "Zoo li Grace. Kuv swb xeem. Chica. Muab. Kuv pom ntau yam kuv tab tom nrhiav. "
  
  "Yog li cas koj rov qab los?"
  
  Drake pom nws ob lub qhov muag khov kho rau txoj kev thiab nws pob ntseg nias rau lub rooj zaum tom qab. Nws yog lub sijhawm txawv txawv los tham txog qhov tshwm sim thiab cov kev txiav txim siab sib tw, tab sis nws zoo nkauj heev rau Alicia, thiab nws yuav yog lawv lub sijhawm kawg los ua qhov zoo.
  
  "Vim li cas kuv rov qab los?" - Dab tsi? - Tej zaum rov blithely. "Vim kuv mob siab. Kuv mob siab rau pab neeg no. "
  
  Alicia luag ntxhi. "Zoo teb. Qhov no tsuas yog vim li cas?"
  
  "Koj nug yog tias kuv rov qab rau Drake. Yog tias kuv tsuas yog xav kom koj ob leeg los tsim kom muaj kev nkag siab tshiab. Yog tias kuv tau xav txog ib pliag tias nws yuav tau tsiv mus. Txawm hais tias nws tuaj yeem muab sijhawm thib ob rau kuv. Zoo, cov lus teb yooj yim - Kuv tsis paub. "
  
  "Peb lub caij nyoog," Alicia taw qhia. "Yog tias nws ruam txaus coj koj rov qab, qhov no yuav yog koj lub sijhawm thib peb."
  
  Drake pom qhov nkag mus rau lub vaj tsiaj los ze thiab hnov txog qhov nro ntawm lub rooj zaum nraub qaum, lub ntsej muag ntse thiab tsis ntseeg siab nyob hauv nws. Rau tag nrho cov no lawv xav tau ib chav, nyiam dua nrog mos upholstery.
  
  Nws hais tias, "Cia li kaw, cov txiv neej," nws hais. "Peb nyob ntawm no".
  
  "Nws tseem tsis tau ua tiav, Sprite. Qhov no Alicia yog tus qauv tshiab. Nws txiav txim siab tsis khiav mus rau hauv lub hnub poob lawm. Tam sim no peb sawv, peb kawm thiab peb tau dhau qhov no. "
  
  "Kuv pom nws thiab qhuas nws," Mai hais. "Kuv nyiam koj tus tshiab, Alicia, txawm tias koj xav li cas."
  
  Drake tig mus, muaj kev sib haum xeeb thiab tsis meej pem txog qhov xwm txheej no yuav ua li cas thaum kawg. Tab sis nws yog lub sij hawm muab nws tag nrho tam sim no, muab tso rau ntawm lub txee, vim hais tias lawv tau ceev nrooj mus rau lwm lub Armageddon, cov tub rog, tus cawm seej thiab tus phab ej mus txog rau thaum kawg.
  
  Thiab yog tias lawv tau saib, tej zaum ua si chess, txawm tias Vajtswv thiab Dab Ntxwg Nyoog yuav ua tsis taus pa.
  
  
  Tshooj peb caug-Seven
  
  
  Smith squealed nws lub log tsheb ntawm qhov kawg tig thiab ces stomped ntawm tus nres pedal nrog ib tug hnyav ko taw. Drake qhib qhov rooj ua ntej lub tsheb nres thiab swung nws ob txhais ceg tawm. Maiv twb tawm ntawm lub qhov rooj, Alicia ib kauj ruam tom qab. Smith nodded rau cov tub ceev xwm tos.
  
  "Lawv hais tias koj yuav tsum paub txoj kev ceev tshaj plaws mus rau Thaj Chaw Cuab Yeej?" Ib tug tub ceev xwm nug. "Zoo, ua raws txoj kev no ncaj nraim." Nws taw tes. "Nws yuav nyob rau sab laug."
  
  "ua tsaug". Smith coj daim ntawv qhia kev qhia thiab qhia rau lwm tus. Dahl khiav ntawm ib tug jog.
  
  "Peb npaj txhij?"
  
  Alicia hais tias "Qhov peb tuaj yeem ua tau," Alicia hais. "Auj saib," nws taw tes rau daim ntawv qhia. "Lawv hu lub khw muag khoom plig ntawm qhov chaw zoo."
  
  "Tom qab ntawd cia peb mus."
  
  Drake nkag mus rau hauv lub vaj tsiaj nrog nws qhov kev nkag siab siab, xav tias qhov phem tshaj plaws thiab paub tias Ramses muaj ntau dua ib qho kev ua phem rau nws lub tes tsho uas tsis muaj dab tsi ua rau nws. Cov pab pawg tau nthuav tawm thiab thinned tawm, twb tau txav nrawm dua li lawv yuav tsum muaj thiab tsis muaj kev ceev faj, tab sis paub tias txhua thib ob uas dhau los yog kev tuag tshiab. Drake tau xyuam xim rau cov paib thiab pom sai sai rau thaj tsam Tropical tom ntej. Thaum lawv mus txog, cov toj roob hauv pes ib puag ncig lawv pib txav mus.
  
  Yim tus neeg tau khiav tawm ntawm qhov nkaum, kos riam raws li lawv tau raug yuam kom ua rau cov neeg cawm siav qhov kawg kev sib ntaus sib tua mob thiab ntshav heev. Drake nquab nyob rau hauv lub viav vias thiab cuam nws tus tswv hla nws nraub qaum, ces ntsib qhov kev tawm tsam tom ntej. Bo thiab May tau los ua ntej, lawv cov kev sib ntaus sib tua yog xav tau hnub no.
  
  Tag nrho yim tus neeg tawm tsam tau hnav lub cev armor thiab lub qhov ncauj qhov ntswg, thiab lawv tau tawm tsam kom muaj peev xwm raws li Drake tau xav. Ramses yeej tsis xaiv los ntawm hauv qab ntawm pawg. Mai parried lub jab ceev, sim rhuav nws txhais caj npab, tab sis pom nws twisted, nws tus kheej tshuav pov tseg. Lub tshuab tom ntej no nco nws lub xub pwg nyom, absorbed los ntawm nws lub tsho khuam, tab sis muab nws ib pliag. Beau taug kev ntawm lawv txhua tus, tus duab ntxoov ntxoo tiag tiag ntawm kev tuag. Ramses 'legionnaires thim rov qab los yog dhia mus rau sab kom tsis txhob Fabkis.
  
  Drake leaned rov qab rau lub barrier, tsa nws ob txhais tes. Lub laj kab tom qab nws tawg thaum nws tus nrog sib tw ncaws nrog ob txhais taw ntawm hauv av. Ob tug txiv neej dov mus rau lwm txoj kev, tawm tsam thaum lawv dov. Tus txiv neej Askiv ntaus nrig tom qab nrig ntawm lub legionnaire lub taub hau, tab sis ua tiav tsuas yog ntaus tes tsa hauv kev tiv thaiv. Nws tsa nws lub cev mus rau qhov chaw uas nws xav tau, sawv ntawm nws lub hauv caug, thiab tsoo nws lub nrig. Cov riam hlais thiab tho nws cov tav, tseem mob txawm tias nws tiv thaiv. Drake tau muab ob npaug rau nws qhov kev tawm tsam.
  
  Kaw kev sib ntaus sib tua ntawm qhov nkag mus rau Thaj Chaw Cua Kub tau nce ntxiv. May thiab Bo pom lub ntsej muag ntawm lawv cov neeg tawm tsam. Ntshav splattered thoob plaws pab pawg. Legionnaires poob nrog cov ceg tawv thiab concussions, thiab tus neeg ua txhaum loj yog Mano Kinimaka. Lub Hawaiian loj loj tau tsoo nws cov neeg tawm tsam nrog lub tsheb nrau av, zoo li nws tab tom sim tawm tsam cov nthwv dej ntawm lawv tus kheej, tsoo lawv mus rau hauv daim. Yog hais tias ib tug legionary sawv nyob rau hauv nws txoj kev, Kinimaka ntaus mercilessly, ib tug superhuman midfielder, ib tug indestructible plow. Nws txoj kev tsis yog lawm, yog li ntawd ob qho tib si Alicia thiab Smith tau nyob rau lub verge ntawm kev dhia dej ntawm nws txoj kev. Cov legionnaires tsaws ntawm ib sab ntawm lawv, grunting, tab sis lawv yooj yim ua kom tiav.
  
  Dahl sib pauv tshuab ntawm tes mus rau tes nrog qee qhov kev txawj. Cov riam raug ntaus hnyav thiab nrawm, thawj zaug qis, ces siab, ces mus rau hauv siab thiab lub ntsej muag; cov Swede thaiv lawv tag nrho nrog xob laim-ceev reflexes thiab kev txawj khwv tau nyuaj. Nws tus nrog sib ntaus tsis tso tseg, kev kho mob hauv nws qhov kev ua tau zoo, paub sai sai tias nws tau ntsib nws qhov sib npaug thiab xav tau los ua qhov sib txawv.
  
  Dahl tau nqis ib sab raws li cov legionnaire siv nws ob txhais ceg thiab lub luj tshib raws li kev txuas ntxiv ntawm riam tawm tsam. Thawj lub luj tshib ntaus nws ntawm lub tuam tsev, ua rau nws paub ntau ntxiv thiab pab nws cia siab tias yuav muaj ntau yam kev tawm tsam. Nws poob rau hauv ib lub hauv caug, tawm tsam hauv qab nws caj npab ncaj qha mus rau hauv lub qhov taub thiab cov paj hlwb nyob rau ntawd, ua rau cov legionnaire poob nws cov hniav hauv kev txom nyem. Txawm li cas los xij, thaum kawg, nws yog tus pugnacious Kinimaka uas tau tsoo tus neeg tua rog, ntxuav cov leeg nqaij, ua kom cov pob txha tawg thiab tawg. Mano tau blackened bruises raws nws lub puab tsaig thiab cheekbones thiab taug kev nrog ib tug limp, tab sis tsis muaj dab tsi yuav cheem nws. Dahl xav tias nws yuav tsoo ntawm sab ntawm lub tsev zoo li Hawaiian Hulk yog tias lub qhov rooj kaw.
  
  Kenzi pom nws yooj yim dua rau flit ncig ntawm ntug ntawm kev sib ntaus, ua rau leej twg nws ua tau thiab quaj rau qhov tseeb tias nws tseem tsis tau muaj nws katana. Dahl paub tias nws muaj kev txawj ntse tshwj xeeb thiab tuaj yeem tua ib tus legionnaire tom qab lwm tus, tua txhua tus nrog ib lub tshuab, txuag pab pawg lub sijhawm muaj txiaj ntsig. Tab sis hnub twb yuav luag tag.
  
  Txawm li cas los xij.
  
  Drake pom nws Flurry nrig deflecting lub tshuab. Nws poob rau ntawm nws ib sab li ib tug legionnaire ntes nws lub dab teg thiab twisted nws. Mob distorted nws nta. Nws dov nrog qhov txawv txav, tso lub siab thiab pom nws tus kheej ntsib nrog nws tus nrog sib ntaus.
  
  "Vim li cas?" nws nug.
  
  "Tam sim no kom koj qeeb," tus legionnaire luag ntxhi. "Tick tock. Tick tock."
  
  Drake thawb tawm nyuaj, tam sim no ntawm nws txhais taw. "Koj tseem yuav tuag."
  
  "Peb txhua tus yuav tuag, ruam."
  
  Tau ntsib nrog xws li fanaticism, Drake ntaus tsis muaj kev hlub tshua, rhuav tus txiv neej lub qhov ntswg thiab lub puab tsaig, nrog rau nws cov tav. Cov neeg no paub tseeb tias lawv ua dab tsi, tab sis lawv tseem sib ntaus sib tua. Tsis muaj ib tug txiv neej nyob hauv lawv tsim nyog tau txais lwm tus pa.
  
  Gasping, tus legionnaire taw tes nws rab riam ntawm Drake. Tus Yorkshireman ntes tau nws, twisted thiab tig nws kom cov hniav nkag mus rau lwm tus txiv neej lub pob txha taub hau mus rau hilt. Ua ntej lub cev tsoo cov nyom, Drake koom nrog kev sib ntaus loj.
  
  Nws yog kev sib ntaus sib tua coj txawv txawv thiab vwm. Tshuab tom qab tshuab thiab tiv thaiv tom qab tiv thaiv, kev sib hloov tsis kawg rau hauv txoj hauj lwm. Cov ntshav tau muab tshem tawm ntawm lub qhov muag, lub luj tshib thiab pob taws raug tshem tawm hauv nruab nrab ntawm qhov kev sib tw, thiab txawm tias ib lub xub pwg nyom tau rov qab los rau nws qhov chaw ua tsaug rau Smith tus kheej qhov hnyav. Nws yog raw, raws li tiag tiag li nws tau txais.
  
  Thiab tom qab ntawd Kinimaka tau mus ncig nws tag nrho, tawm tsam, nrawm nrawm, rhuav tshem txhua qhov chaw nws ua tau. Tsawg kawg peb ntawm cov poob, tawg legionnaires yog nws ua. Beau tshem tawm ob qho ntxiv, thiab tom qab ntawd May thiab Alicia ua haujlwm ua ke kom ua tiav qhov kawg. Thaum nws poob, lawv tuaj tim ntsej tim muag, lub nrig tsaj, kev sib ntaus sib tua npau taws thiab ntshav siab nyob nruab nrab ntawm lawv, flashing zoo li lasers hauv lawv lub qhov muag, tab sis nws yog Beau uas cais lawv.
  
  "Lub foob pob," nws hais.
  
  Thiab ces, dheev, tag nrho cov ntsej muag tig mus rau Drake.
  
  "Peb nyob ntev npaum li cas?" Dahl nug.
  
  Drake kuj tsis paub. Kev sib ntaus sib tua tau tshem tag nrho cov seem ntxiv los ntawm kuv. Tam sim no nws ntsia, ntshai qhov nws yuav pom, rub rov qab nws lub tes tsho thiab ntsia nws lub moos.
  
  "Peb tseem tsis tau pom lub foob pob," Kensi hais.
  
  "Kaum tsib feeb," Drake hais.
  
  Thiab tom qab ntawd txhaj tshuaj tau nrov.
  
  
  Tshooj peb caug-Yim
  
  
  Kensi xav tias muaj kev cuam tshuam zoo li foob pob hluav taws. Nws khob nws tawm ntawm nws txhais taw, ntaus nws hauv lub ntsws, thiab ib ntus coj txhua yam kev nco qab ntawm nws lub siab. Drake pom cov mos txwv ntaus thiab poob rau hauv nws lub hauv caug, tiv thaiv nws lub caij nplooj zeeg tsis tuaj yeem. Nws yeej tsis pom qhov yuav los no, tiam sis tsis tau ua lwm tus. Smith kuj raug ntaus. Hmoov zoo, ob lub mos txwv tsoo lub tsho khuam.
  
  Thorsten Dahl yog qhov ceev tshaj plaws los teb, tseem nrog cov lus "kaum tsib feeb" ua rau nws lub hlwb. Raws li ob lub legionnaires tau sawv hauv av, cov mos txwv tau raug rho tawm sai, thiab tam sim no, nrog lub hom phiaj zoo dua, nws tau tawm tsam lawv, txhais caj npab tawm, qw nrov zoo li lub tsheb ciav hlau nqa cov ntsuj plig ploj ntawm qhov tob ntawm ntuj txiag teb tsaus. Lawv xav tsis thoob, thiab tom qab ntawd cov Swede tuav lawv, ib leeg nrog txhua txhais tes, thiab muab lawv ob leeg rov qab rau ntawm phab ntsa ntawm lub tsev ntoo.
  
  Cov qauv sib cais nyob ib ncig ntawm cov neeg, ntoo planks tawg, splintering thiab tumbling los ntawm huab cua. Cov txiv neej poob rau ntawm lawv nraub qaum ntawm nws cov ntsiab lus, uas ua pov thawj tseem ceeb tshaj plaws rau cov vwm Swede.
  
  Nws yog ib lub tsev ua haujlwm, ib qho chaw uas muaj cov cuab yeej. Thaum cov legionnaires tawm tsam los tsa lawv cov riam phom, ib tug quaj thiab lwm tus nto qaub ncaug tawm ntawm cov hniav, Dahl tsa ib tug zoo- xyaum sledgehammer. Cov neeg poob pom nws tawm ntawm kaum ntawm lawv ob lub qhov muag thiab khov, kev tsis ntseeg tau ua rau lawv ua siab loj.
  
  Bo taug kev mus rau nws thiab pom lawv cov tshuaj tiv thaiv. "Ua kom tiav lawv. Nco ntsoov lawv yog leej twg."
  
  Kinimaka kuj nres, luag ntawm zaj dab neeg, zoo li nws xav trampling lawv mus rau hauv plua plav. "Lawv tua Kensi. Thiab Smith."
  
  "Kuv paub," Dahl hais tias, muab lub sledgehammer pov tseg thiab ntswj ntawm nws txhais tes. "Kuv paub nws".
  
  Ob tug txiv neej coj lub sijhawm ncua ua ib qho kev tsis muaj zog thiab ncav cuag lawv cov riam phom. Dahl ya mus rau saum huab cua thaum tib lub sijhawm nqa lub sledgehammer, thiab coj nws los thaum nws lub cev nqis los. Ib lub tshuab ntaus tus legionnaire nyob rau hauv nruab nrab ntawm nws lub hauv pliaj, thiab nws tseem muaj txaus lub zog thiab kev txawj laug tig, tsa tus ncej thiab tsoo tus txiv neej lub tuam tsev. Thaum nws ua tiav, nws sawv hauv caug, rub nws cov hniav, thiab rub lub sledgehammer hla nws lub xub pwg nyom.
  
  Ces lwm tus legionnaire zaum, quaj, lub taub hau lolling mus rau ib sab zoo li yog nyob rau hauv kev txom nyem, thiab nqa rab phom uas nws tuav ntawm tes tuav. Hauv qhov sib cais thib ob, Kensi hnov mob sai dua li leej twg thiab ua rau nws tus kheej muaj kev pheej hmoo loj heev. Tsis muaj ncua, nws tshee tawm nws cov nqaij ntuag dhau los, thaiv tus txiv neej lub hom phiaj, thiab lunged rau nws. Lub rab yaj phom uas nws tuav hauv nws txhais tes tau tso tawm zoo li lub cib, thaum kawg, kom txog thaum nws ntaus nws hauv nruab nrab ntawm nws lub ntsej muag. Nws tua, poob rov qab, cov mos txwv hla nws lub taub hau. Thaum nws mus txog nws, Kenzi tau muab nws cov riam phom, tab sis tsis yog ua ntej muab tso rau hauv nws lub hauv siab.
  
  "Lub sijhawm ntev npaum li cas?" Dahl tau ua pa hnyav heev, rushing mus rau ntawm lub qhov rooj uas coj mus rau qhov chaw sov.
  
  Drake rushed dhau los.
  
  "Xya feeb."
  
  Qhov no tsis txaus los rhuav tshem riam phom nuclear uas tsis paub.
  
  
  Tshooj peb caug-NINE
  
  
  Rau feeb.
  
  Drake rushed mus rau hauv Tropical Zone, qw kom txog thaum nws caj pas mob, desperately sim nrhiav lub foob pob. Qhov kev quaj qis uas yog cov lus teb tsis yog los ntawm Hayden, tab sis nws ua raws li qhov nws ua tau. Veins bulged tag nrho nws lub hauv pliaj. Nws ob txhais tes clenched rau hauv lub nrig ntawm nro. Raws li tag nrho cov pab pawg nkag mus rau hauv lub tsev, ntsib txoj kev taug kev ntoo thiab cov ntoo nyob hauv kab, lawv tau nthuav tawm kom tau txais txiaj ntsig ntawm lawv cov lej.
  
  "Crap!" Kinimaka quaj, kev ntxhov siab yuav luag ua rau nws puas tsuaj tam sim no. "Hayden!"
  
  Lwm muffled qw. Drake pov nws txhais tes hauv kev ntxhov siab heev, tsis tuaj yeem txiav txim siab qhov chaw nyob. Seconds dhau lawm. Ib tug parrots ci ntsa iab raug them rau lawv, ua rau Alicia coj ib kauj ruam rov qab. Drake pab tsis tau tab sis saib nws lub moos dua.
  
  Tsib feeb.
  
  Lub Tsev Dawb tam sim no yuav nthuav tawm qhov kev ntxhov siab uas nws yuav raug ntxuav tawm ntawm Capitol Hill. Pab pawg NEST tuaj txog, pab pawg foob pob, tub ceev xwm, cov neeg sawv cev thiab cov neeg tua hluav taws uas paub txog yuav khiav mus txog thaum lawv ob txhais ceg tawm lossis poob rau hauv caug, scan lub ntuj thiab thov Vajtswv rau lawv lub neej. Yog tias ib tus thawj coj hauv ntiaj teb tau ceeb toom, lawv ib yam nkaus yuav tau nyob ntawm lawv ko taw, saib lawv lub moos thiab npaj ob peb lub tswv yim.
  
  Lub ntiaj teb tuav lub hwj chim.
  
  Drake tau txais kev cawmdim thaum hnov Mai lub suab qw, ces siv ob peb feeb ntxiv los nrhiav nws qhov chaw. Pab neeg tuaj ua ke ua ib qho, tab sis qhov lawv pom tau dhau qhov lawv xav tau. Yorgi sawv tom qab nws ib sab ntawm Lauren; Bo thiab Kenzi sim txiav txim siab los ntawm qhov deb, thaum lwm pab pawg poob rau hauv caug lossis nkag mus nrog pawg.
  
  Drake ob lub qhov muag widened. Thawj qhov uas nws pom yog lub cev ntawm ib tug poj niam liab qab, qhwv hauv daim kab xev thiab xiav xaim, pw tawm ntawm ob metres hauv av. Tseem tsis meej pem, nws pom tias hauv qab nws ob txhais taw yog ob txhais taw uas yog ib tug txiv neej, txiav txim los ntawm cov plaub hau ob txhais ceg uas txuas nrog lawv.
  
  Hayden yog lub foob pob, Ramses hais rau nws.
  
  Tab sis ... dab tsi lub ntuj raug txim ...
  
  Hauv qab tus txiv neej liab qab nws tam sim no pom khau boots uas nws paub. Hayden zoo li nyob hauv qab ntawm pawg.
  
  Ces lub ntuj raug txim nyob qhov twg yog lub foob pob nuclear?
  
  Alicia ntsia saum nws lub rooj zaum ntawm tus poj niam tsis paub. "Ua tib zoo mloog. Zoey hais tias lub foob pob tau ruaj ntseg hauv Hayden, hauv qab ntawm qhov no. Nws yog armed, muaj ib tug ncaj ncees txhim khu kev qha motion sensor thiab tiv thaiv los ntawm lub hnab ev ntawv. Cov hlau qhwv nyob ib ncig ntawm lawv lub cev yog txuas nrog rau qhov ua rau ntshav. " Nws tuav nws taub hau. "Kuv tsis pom txoj kev tawm. Nws yog lub sijhawm rau qee lub tswv yim ci ntsa iab, cov txiv neej. "
  
  Drake ntsia lub cev, txoj kev tsis kawg ntawm cov xov hlau, tseem yog xim xiav tib yam. Nws thawj cov tshuaj tiv thaiv yog pom zoo.
  
  "Nws puas muaj ib qho kev sib tsoo?" Kinimaka nug.
  
  Dahl hais tias "Kuv qhov kev kwv yees zoo tshaj plaws yog 'tsis yog'," Dahl hais tias "Nws yuav txaus ntshai heev vim tias cov neeg cuam tshuam nrog nws tuaj yeem hloov pauv. Lub voj voog tawg-ib riam phom-tiv thaiv-yuav ntes Hayden txoj kev txav, xav tias ib tug neeg- tom qab ntawd kov lub foob pob. , thiab boom."
  
  "Tsis txhob hais tias". Alicia quaj.
  
  Drake poob rau hauv nws lub hauv caug nyob ze qhov chaw nws xav tias Hayden lub taub hau. "Tom qab ntawd, los ntawm tib lub hauv paus ntsiab lus, lub ntsuas hluav taws xob yuav xoob heev. Ntxiv dua thiab, kom tso cai rau cov neeg raug txim tsiv me ntsis. "
  
  "Yog".
  
  Nws lub taub hau mob los ntawm kev ntxhov siab ntau dhau. Nws tau hais tias "Peb muaj cov lej deactivated," nws hais.
  
  "Qhov twg tseem tuaj yeem yog cuav. Thiab yuav ua rau muaj teeb meem loj dua, peb yuav tsum nkag mus rau lawv ntawm lub keypad uas txuas nrog lub cim hauv qab Hayden. "
  
  "Koj maj nrawm dua," Kensi hais ntsiag to. "Peb muaj peb feeb sab laug."
  
  Drake rub nws lub taub hau furiously. Tam sim no tsis yog lub sijhawm los ua kom muaj kev xyiv fab. Nws pauv ib nrais muag nrog Dahl.
  
  Dab tsi ntxiv, kuv tus phooj ywg? Thaum kawg peb puas tau mus txog ntawm txoj kev?
  
  Julian Marsh tau hais. "Kuv pom lawv tuav nws," nws hais. "Kuv tuaj yeem defuse nws. Qhov no yuav tsum tsis txhob tshwm sim. Nyiaj tsuas yog lub hom phiaj xwb... Tsis yog qhov no hais txog kev tuag ntawm ntau lab, qhov kawg ntawm lub ntiaj teb. "
  
  "Webb paub," Lauren hais. "Koj tus thawj coj. Nws paub tag nrho. "
  
  Marsh nyuam qhuav hnoos. "Cia li coj kuv tawm ntawm no."
  
  Drake tsis txav. Yuav kom nrhiav tau lub foob pob, lawv yuav tsum tig dua ib pawg neeg. Lawv tsis muaj sijhawm los txiav txhua daim kab xev. Tab sis ib txwm muaj txoj hauv kev sai dua los tiv thaiv lub foob pob. Lawv tsis pom nws hauv TV vim nws tsis tshua haum rau kev saib ntug.
  
  Koj tsis tau txiav cov hlau. Koj tsuas yog rub lawv tawm.
  
  Tab sis nws muaj kev pheej hmoo zoo li txiav cov hlau tsis raug. Nws txhos caug mus txog thaum nws ob lub qhov muag nyob nrog Marsh's.
  
  "Julian. Koj puas xav tuag?"
  
  "Tsis muaj!"
  
  "Kuv tsis pom lwm txoj kev," nws ua pa. "Cov txiv neej, cia peb txav lawv."
  
  Ua thawj pab pawg, nws maj mam, txhob txwm tshaj tawm, tig mus rau pawg ntawm lub cev kom txog thaum Hayden lub plab tshem tawm hauv pem teb thiab pom lub hnab ev ntawv. Moans khiav dim Zoey, Marsh, thiab Hayden txawm tias lawv txhua tus dov mus rau ntawm lawv sab, thiab Kinimaka tau hais kom lawv txhua tus nyob twj ywm. Txawm hais tias Zoe cov lus thov, tsis muaj leej twg paub tias qhov ntsuas qhov ntsuas qhov ntsuas tau ua li cas, txawm hais tias nws zoo li pom tseeb tias yog tias nws tau ua haujlwm ntev, nws tsis tau teeb tsa rau ib yam dab tsi ze rau qhov tshwm sim. Qhov tseeb tiag, nws yuav tsum tau ua haujlwm kom ze li impenetrable kom ntseeg tau tias Drake tuaj txog ua ntej nws tawg.
  
  Cov xov hlau yuav tsum tau txiav tawm ntawm Marsh lub cev thiab tshem tawm ntawm Zoe cov ceg tawv, ib txoj hauj lwm tsis sib haum xeeb uas pab pawg tsis tshua pom. Cov uas qhwv ib ncig ntawm Hayden lub cev tawm tau yooj yim thaum lawv nyob hauv txoj kev ntawm nws cov khaub ncaws. Tam sim no ua raws li cov lus qhia thiab tseem tuav los ntawm cov kab xev, Marsh tsa nws txhais tes kom lawv qhwv ib ncig ntawm Hayden sab xis thiab hla lub hnab ev ntawv. Tus Pythian flexed nws ntiv tes.
  
  "Pins thiab koob."
  
  Maiv muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hnab ev ntawv, rau saum lub foob pob nuclear. Nrog deft ntiv tes nws unid lub buckles thiab rub rov qab rau sab saum toj nrov plig plawg. Tom qab ntawd, siv lub zog loj thiab deft, nws rub lub npoo ntawm lub hnab ev ntawv thiab rub lub foob pob, nrog rau nws cov hlau casing, ncaj tawm.
  
  Ib lub plhaub dub puag ncig nws. Mai pov nws lub hnab ev ntawv rau ib sab thiab maj mam tig lub foob pob, tawm hws profusely raws li lub vib nas this zuam los ntawm. Hayden lub qhov muag ci ntsa iab thaum nws ntsia lub foob pob, thiab Kinimaka twb tau txhos caug ntawm nws, nyem nws txhais tes.
  
  Ib lub countdown vaj huam sib luag tuaj rau hauv saib, txuas nrog plaub screws rau sab nraum lub foob pob. Cov kab xiav nyob hauv qab nws mus rau hauv lub plawv ntawm kev puas tsuaj. Marsh ntsia ntawm cov xov hlau, plaub ntawm lawv, intertwined thiab raug mob ua ke.
  
  "Tau tawm lub vaj huam sib luag. Kuv yuav tsum pom leej twg yog leej twg. "
  
  Drake ntsis nws tus nplaig thaum nws ntsia nws lub moos.
  
  Thib ob sab laug.
  
  Tsib caug cuaj, tsib caug yim...
  
  Smith poob rau hauv nws lub hauv caug ntawm lawv ib sab, tus tub rog twb kos nws cov hniav nyiaj hniav kub. Muab txhua tus neeg lub neej rau hauv nws txhais tes, nws tau tuav lub luag haujlwm kom tshem tawm qhov tsis txaus. Ib qho khawb, ib txoj xov tawv tawv, ib qho tsis muaj kev xav, thiab lawv yuav nkim sijhawm lossis ua rau muaj kev tawg txaus ntshai. Drake kaw nws lub qhov muag ib pliag thaum tus txiv neej ua haujlwm. Qab nws, Dal ua pa hnyav heev, thiab txawm Kensi fidgeted.
  
  Raws li Smith tau ua haujlwm ntawm cov ntsia hlau kawg, Alicia dheev quaj qw. Tag nrho pawg neeg tshee, lawv lub siab dhia mus rau hauv lawv lub qhov ncauj.
  
  Drake tig ib ncig sharply. "Qhov no yog dab tsi?"
  
  "Nab! kuv pom nab! Nws yog ib tug neeg daj daj loj. "
  
  Smith qw npau taws thaum nws nqa cov ntaub ntawv thiab ua tib zoo tshem tawm lub countdown vaj huam sib luag nrog nws lub xov tooj liab liab. "Koj lub xov tooj?"
  
  Lawv muaj peb caug xya vib nas this.
  
  Marsh nkag los ze zog, nws ob lub qhov muag scan lub tangled tangle ntawm xiav xov hlau, nrhiav rau qhov chaw uas nws nco qab Alligator tig ntawm lub ntaus ntawv.
  
  "Kuv tsis pom nws! Kuv tsis pom nws!"
  
  "Qhov ntawd yog txhua yam," Drake pov nws ib sab. "Kuv rub tawm tag nrho cov xaim!"
  
  "Tsis yog," Dahl tsaws hnyav ib sab ntawm nws. "Yog tias koj ua qhov no, lub foob pob no yuav tawg."
  
  "Tom qab ntawd peb yuav ua li cas, Torsten? Peb yuav tsum ua li cas?"
  
  Nees nkaum cuaj ... nees nkaum yim ... nees nkaum xya ...
  
  
  Tshooj FORTY
  
  
  Drake lub cim xeeb rushed mus rau pem hauv ntej. Ramses txhob txwm hais rau nws tias Hayden yog lub foob pob. Tab sis lub ntuj raug txim tau txhais li cas tiag?
  
  Saib tam sim no, nws pom peb cov xov hlau qhwv ib ncig ntawm nws. Qhov twg ua rau nws? Dahl rub tawm ib daim ntawv ntawm nws lub hnab ris.
  
  "Code," nws hais. "Tam sim no tsis muaj lwm txoj kev."
  
  "Cia Marsh sim dua. Ramses tau hais tshwj xeeb txog Hayden. "
  
  "Peb siv cov lej."
  
  "Lawv tuaj yeem yog damn fake! Lawv tus kheej txhais tes!"
  
  Lub Peb Hlis twb tau saib Hayden lub cev. Drake nce saum nws thiab ntes Kinimaki txoj kev xav. "Tig nws."
  
  Hayden pab tau zoo tshaj plaws uas nws tuaj yeem ua tau, cov leeg thiab cov leeg tsis muaj qhov tsis ntseeg tias qw hauv qhov mob, tab sis lawv tsis tau txais kev pab. Lub moos ticking. Lub foob pob twb ze lawm. Thiab lub ntiaj teb tau tos.
  
  Marsh leaned down, ua raws li cov xov hlau nyob ib ncig ntawm nws lub cev thaum Drake tsa ib sab caj npab, ces ib txhais ceg, thiab thaum kawg unbuckled nws txoj siv sia nyob qhov twg ob lub xov hlau hla. Thaum nws pom nkawm khau hla dhau nws ceg tawv dua, nws taw tes rau Kinimaka. "Zoo li no".
  
  Kev txom nyem los ntawm kev ua npau suav phem ntawm Twister, Hayden tau saib thaum Marsh taug qab txhua txoj hauv kev rov qab mus rau lub sijhawm.
  
  "Muaj tseeb," nws hais, squinting nyuaj, ib lub qhov muag qhib, lwm qhov kaw. "Nws yog ib qho ntawm sab xis."
  
  Drake glared ntawm lub hnab ntawv nuclear. Kensi koom nrog nws thiab Dahl nyob rau hauv pem teb sab xis ntawm nws. "Yuav kom tshuab qhov khoom no yuav tsum muaj kev teeb tsa tshwj xeeb ntawm cov khoom thiab cov txheej txheem. Nws yog ... ilv. Peb puas ntseeg tus neeg uas coj qhov no los rau hauv lub tebchaws ntawm lub sijhawm no?
  
  Drake tau ua pa tob tshaj plaws ntawm nws lub neej.
  
  "Tsis muaj kev xaiv".
  
  Nws rub cov hlau.
  
  
  CHAW FORTY-ONE
  
  
  Drake rub sai sai, thiab cov hlau raug torn ntawm nws txhais tes, nthuav tawm qhov kawg tooj liab. Nyob rau ntawm ntug riam, txhua tus neeg tam sim no leaped rau pem hauv ntej los xyuas lub countdown.
  
  Kaum ob... kaum ib... kaum...
  
  "Nws tseem muaj riam phom!" Alicia quaj.
  
  Drake poob rau ntawm nws sab nraub qaum, xav tsis thoob, tseem tuav cov hlau zoo li nws tuaj yeem ua rau tam sim no taws hluav taws thiab rhuav tshem lub foob pob. "Qhov no ... qhov no ... "
  
  "Tseem ticking!" Alicia quaj.
  
  Dahl nquab, thawb lub Yorkshireman tseg nrog xibtes rau nws lub hauv pliaj. "Kuv xav," nws hais. "Peb yuav muaj hmoo yog tias peb muaj sijhawm tam sim no."
  
  Yim...
  
  Zoe pib quaj. Marsh quaj, thov txim rau txhua qhov yuam kev uas nws tau ua. Hayden thiab Kinimaka tau saib pab pawg ua haujlwm tsis muaj kev xav, npuaj tes dawb, lees tias tsis muaj dab tsi uas lawv ua tau. Smith tso riam thiab ntsia Lauren, ncav tes tshee ntiv tes los kov nws. Yorgi poob rau hauv av. Drake ntsia Alicia, thiab Alicia ntsia lub Tsib Hlis, tsis tuaj yeem tshem nws ob lub qhov muag. Bo sawv ntawm lawv, nws qhia meej meej thaum nws saib Dahl ua haujlwm.
  
  Lub Swede nkag deactivation codes rau hauv lub vaj huam sib luag. Txhua tus ntawm lawv tau sau npe nrog lub suab teeb liab. Tsuas muaj ob peb feeb ua ntej nws nkag mus rau tus lej kawg.
  
  Tsib...
  
  Dahl nias lub pob "Enter" thiab nres ua pa.
  
  Tab sis lub moos tseem ticking.
  
  Peb ob ib...
  
  
  * * *
  
  
  Thaum kawg thib ob, Thorsten Dahl tsis poob siab. Nws tsis tso tseg lossis tig mus tuag. Nws muaj tsev neeg rov qab los - ib tug poj niam thiab ob tug me nyuam - thiab tsis muaj dab tsi yuav txwv tsis pub nws kom lawv muaj kev nyab xeeb hmo no.
  
  Yeej muaj ib tug Plan B. Drake qhia nws li ntawd.
  
  Nws tau npaj txhij.
  
  Kev npau taws tau ncaws tawm hauv, kev npau suav suav tau tuav nws, muab nws lub zog tshaj li qub. Rau ib teev dhau los nws tau mloog zoo li ib tug txiv neej lossis lwm tus neeg trampled ntawm cov khoom zoo meej, meej thiab tsis muaj kev ua yuam kev uas ua rau lub hnab ntawv nuclear. Nws hnov txog qhov tseeb npaum li cas.
  
  Zoo, ua li cas yog tias nws yog me ntsis Dahl vwm. Qhov ntawd yuav ua haujlwm li cas?
  
  Thaum cov zaub pom ib tug, tus Swede twb tuav ib tug sledgehammer nyob rau hauv nws txhais tes. Nws coj nws los nrog nws ua pa kawg, nws lub zog kawg, ua viav vias nrog tag nrho nws lub zog. Lub sledgehammer slammed rau hauv plawv ntawm lub foob pob nuclear, thiab txawm tias nyob rau hauv qhov kawg thib ob nws pom Drake qhov txaus ntshai, Alicia qhov kev pom zoo. Thiab tom qab ntawd nws tsis pom dab tsi ntxiv lawm.
  
  Lub moos ticking
  
  Zero.
  
  
  QHOV CHAW FORTY-OB
  
  
  Lub sijhawm tsis tau nres rau leej twg, thiab tshwj xeeb tshaj yog tsis nyob rau lub sijhawm txiav txim siab no.
  
  Drake pom Dahl ncav cuag lub foob pob, zoo li nws tuaj yeem tiv thaiv nws cov phooj ywg thiab tag nrho lub ntiaj teb los ntawm hluav taws txaus ntshai. Nws pom tus ncej hlau khoov, dented innards nyob ib ncig ntawm lub sledgehammer; thiab ces nws pom lub countdown timer.
  
  Stuck ntawm xoom.
  
  "Auj, damn," nws hais hauv qhov zoo tshaj plaws ua tau. "Aw my gosh."
  
  Ib tug los ntawm ib tug, pab neeg no paub. Drake ua pa ntawm huab cua ntshiab uas nws yeej tsis xav kom saj dua. Nws nkag mus rau Dahl thiab npuaj tus Swede ntawm nws sab nraub qaum. "Tus txiv neej zoo," nws hais. "Tau nws nrog rauj loj. Vim li cas kuv tsis xav txog qhov ntawd?"
  
  "Ua Yorkshireman," Dahl hais rau hauv plawv ntawm lub foob pob. "Kuv xav paub qhov no thiab."
  
  Drake rub nws rov qab. "Mloog," nws hais. "Qhov no yog daig, txoj cai? Tejzaum tawg hauv. Tab sis dab tsi yuav txwv tsis pub nws pib dua?
  
  "Peb,"hais lub suab tom qab.
  
  Drake tig ib ncig thiab pom NEST thiab foob pob tub rog tuaj cuag lawv nrog lub hnab ev ntawv thiab qhib lub laptops hauv lawv txhais tes. "Koj hais mav lig,"nws gasped.
  
  "Yog lawm. Qhov ntawd feem ntau yog qhov xwm txheej. "
  
  Kinimaka, Yorgi thiab Lauren pib untangle Hayden los ntawm lub vev xaib txawv txawv uas nws tau koom nrog Zoe Shears thiab Julian Marsh. Ob tug Pythias tau npog ntau npaum li qhov ua tau, tab sis tsis zoo li kev txhawj xeeb txog lawv qhov liab qab.
  
  "Kuv pab," Marsh rov hais dua. "Tsis txhob hnov qab qhia lawv kuv tau pab."
  
  Hayden pom nws tus kheej ntawm nws lub hauv caug, dov txhua ceg ceg kom rov ua haujlwm thiab rub cov chaw uas mob pob qij txha. Kinimaka muab nws lub tsho rau nws, uas nws zoo siab txais tos.
  
  Alicia rub Drake ntawm lub xub pwg nyom, kua muag ntawm nws ob lub qhov muag. "Peb ciaj sia!" - nws qw.
  
  Thiab tom qab ntawd nws rub nws los ze zog, nrhiav nws daim di ncauj nrog nws daim di ncauj, hnia nws nyuaj npaum li nws ua tau. Drake rub tawm thaum xub thawj, tab sis tom qab ntawd pom tau tias nws nyob qhov twg nws xav tau. Nws hnia nws rov qab. Nws tus nplaig dhia tawm thiab pom nws, thiab lawv qhov kev ntxhov siab tau yooj yim.
  
  Smith tau hais tias "Qhov no yog qhov uas peb tau mus ntev heev," Smith hais. Thov txim, maj."
  
  "Huag txiv neej, kuv nco kuv tus poj niam," Dahl hais.
  
  Bo ntsia ntawm nws, nws lub ntsej muag zoo li pob zeb li granite tab sis lwm yam nyeem tsis tau.
  
  Maiv ntxiag luag ntxhi. "Yog tias lub luag haujlwm tau thim rov qab, Alicia tam sim no yuav yws qee yam txog kev koom nrog."
  
  "Tsis txhob txaj muag". Alicia rub tawm ntawm Drake nrog lub caj pas luag. "Kuv tsis tau hnia ib lub hnub qub movie ua ntej."
  
  Smith blushed thaum hais txog lub sijhawm qub. "Ah, tam sim no kuv tau los txog qhov tseeb tias May tsis yog tus zoo Maggie Q. Thov txim rau nws".
  
  "Kuv zoo dua Maggie Q," Maiv luag ntxhi.
  
  Smith sagged, nws ob txhais ceg muab txoj kev. Lauren tsa tes txhawb nqa nws.
  
  Alicia cocked nws lub taub hau mus rau sab. "Huag tos, kuv hnia ib lub hnub qub movie. Qee hom Jack. Los yog nws lub npe screen? Auj, ob qhov ua tau. Los yog tej zaum peb ... "
  
  Kensi tsiv ntawm lawv. "Zoo hnia," nws hais. "Koj tsis tau hnia kuv li ntawd."
  
  "Nws tsuas yog vim koj yog dev."
  
  "Aw thanks".
  
  "Tau," Drake hais. "Koj puas tau hnia Kensi? Thaum twg?"
  
  "Nws yog ib zaj dab neeg qub," Alicia hais. "Kuv nyuam qhuav nco qab."
  
  Nws ua nws lub ntsiab lus kom nyiam tag nrho nws cov xim nrog nws ob lub qhov muag. "Yog li nws yog 'zoo siab peb muaj sia nyob' hnia? Los yog ib yam dab tsi ntxiv?
  
  "Koj xav li cas?" Alicia ntsia ceev faj.
  
  "Kuv xav tias kuv xav kom koj ua nws dua."
  
  "OK..."
  
  "Tom qab".
  
  "Muaj tseeb. Vim peb muaj haujlwm ua. "
  
  Tam sim no Drake ntsia Hayden, tus thawj coj ntawm lawv pab neeg. Nws tau hais tias "Ramses thiab Alligator tseem nyob ntawd," nws hais. "Peb tsis tuaj yeem tso lawv dim."
  
  "Um, excuse me?" - hais tias ib tug ntawm cov hais mav los ntawm pab neeg sapper.
  
  Hayden ntsia Marsh thiab Shears. "Koj ob leeg tuaj yeem khwv tau cov ntsiab lus ntxiv yog tias koj muaj ntaub ntawv."
  
  Shears tau hais tias "Ramses tsis hais lus rau kuv. "Thiab Alligator yog tus neeg vwm loj tshaj plaws uas kuv tau ntsib. Kuv xav tias kuv paub lawv nyob qhov twg. "
  
  Drake ntsia nws. "Tus nquab yog tus neeg vwm loj tshaj plaws-"
  
  "Kuv thov txim. Txiv neej?" tus thawj coj ntawm NEST tau hais.
  
  Lub peb hlis ntuj lub qhov muag flashed. "Ramses yog kab laum," nws hais. "Kuv yuav tsum tau nqis los ntawm nws thaum kuv muaj sijhawm. Tag nrho cov nyiaj no ploj mus. Hwj chim, koob meej - ploj mus. Kuv yuav ua li cas?"
  
  Smith hais tias, "Kuv vam tias kuv rot hauv tsev loj cuj," Smith hais. "Nyob rau hauv lub tuam txhab ntawm ib tug neeg tua neeg."
  
  "Mloog!" - cov neeg tau qw los ntawm NEST.
  
  Hayden ntsia lawv, ces ntawm Dahl. Drake ntsia saum Alicia lub xub pwg nyom. Tus thawj coj ntawm Pab Pawg NEST tau nyob ntawm nws ko taw thiab nws lub ntsej muag daj ntseg, xim ntawm kev ntshai kiag li.
  
  "Lub foob pob no tsis muaj txiaj ntsig."
  
  "Dab tsi?"
  
  "Tsis muaj hluav taws xob detonators. Cov lo ntsiab muag tawg, Kuv xav tias tejzaum nws raug ntaus nrog rauj. Tab sis uranium? Txawm hais tias peb yuav pom cov kab uas qhia peb tias nws nyob ntawm no ib zaug, nws ... nws ploj lawm. "
  
  "Tsis muaj". Drake xav tias nws cov leeg tshee tshee. "Tsis muaj txoj hauv kev, koj tsis tuaj yeem qhia kuv qhov no. Puas yog koj hais tias lub foob pob ntawd yog qhov cuav?
  
  "Tsis yog," tus thawj coj hais tias, kais ntawm nws lub laptop. "Kuv hais rau koj tias nws tsis yog lub foob pob ntawd. Nws tau deactivated los ntawm kev tshem tawm txhua qhov chaw uas ua rau nws ua haujlwm. Yog li, qhov no yog fake. Tus txiv neej no-Ramses-tej zaum muaj tus tiag tiag."
  
  Pab neeg no tsis yig rau ib pliag.
  
  Hayden hu xov tooj thiab hu Moore tus lej. Drake tau qw tias nws yuav tsum hu rau lub nyoob hoom qav taub.
  
  "Peb xav tau pes tsawg?"
  
  Nws hais tias, "Sau lub ntuj fucking," nws hais.
  
  Tsis muaj kev tsis txaus siab, lawv tsa lawv lub cev mob thiab taug kev nrawm ntawm lub qhov rooj. Hayden tau hais lus sai sai thaum nws khiav, tsis muaj kev cuam tshuam lub cev los ntawm nws txoj kev kho mob. Cov no yog cov teebmeem ntawm kev puas siab puas ntsws uas muaj lub zog ua rau nws ntshai mus ib txhis.
  
  "Moore, lub foob pob hauv Central Park yog cuav. Ntxuav, kaw. Peb xav tias cov innards thiab detonators raug tshem tawm thiab muab tso rau hauv lwm lub cuab yeej. "
  
  Drake hnov Moore quaj ntawm peb ko taw deb.
  
  "Thiab peb xav tias npau suav phem dhau lawm."
  
  "Qhov no yog Ramses txoj kev npaj txij thaum pib." Hayden rub lub qhov rooj sab nrauv tawm ntawm nws lub hinges yam tsis muaj kev sib tsoo. "Tam sim no nws tawg hauv nws lub sijhawm thiab khiav tawm. Puas muaj ib lub nyoob hoom qav taub ya tawm ntawm New York?
  
  "Tub rog. Tub ceev xwm. Kev ua haujlwm tshwj xeeb, kuv twv. "
  
  "Pib nrog qhov no. Nws tau txais ib txoj kev npaj, Moore, thiab peb ntseeg tias Alligator yog ib tug qub commando. Lub koob yees duab CCTV zoo li cas?
  
  "Peb sau txhua lub ntsej muag, txhua daim duab. Peb tau nyob ntawm ntug dej tau teev. Yog Ramses khiav hla lub nroog, peb yuav ntes nws. "
  
  Drake dhia hla lub thoob khib nyiab, Dahl nyob ntawm nws. Helicopters rumbled overhead, ob ntawm lawv tsaws ntawm txoj kev ntawm qhov nkag mus rau lub vaj tsiaj. Saib rau, Drake pom tom qab lub rotor tig ntawm lub tsev ua haujlwm, qhov twg ntawm cov qhov muag tsis pom kev dawb ntau lub ntsej muag nias tawm tsam lub qhov rais. Kev tshaj xov xwm yuav tawg niaj hnub no, thiab yog tias nws txuas ntxiv, cov txiaj ntsig yuav yog xoom. Qhov tseeb, tej zaum nws yuav cuam tshuam lawv txoj kev siv zog.
  
  Hayden rushed mus rau lub nyoob hoom qav taub ze tshaj plaws, nres sab nraum lub rotor ntxuav. "Lub sijhawm no," nws hais rau Moore. "Ramses yuav tsis qhia tawm. Nws yog txhua yam kev cuam tshuam los pab nws kom ciaj sia. Nws yog hais txog nws lub koob npe nrov - Crown Prince of Terror regas nws cov xwm txheej thiab ua keeb kwm. Nws nqa riam phom nuclear mus rau New York, detonates lawv, thiab khiav tawm nrog impunity. Yog tias koj tso nws mus tam sim no, Moore, koj yuav tsis pom nws dua. Thiab qhov kev ua si yuav dhau mus. "
  
  "Kuv paub qhov ntawd, Tus Neeg Saib Xyuas Jay. Kuv paub nws".
  
  Drake hovered hla Hayden lub xub pwg nyom, mloog, thaum lwm pab neeg twitched irritably nyob ze. Dahl tau kawm txog thaj tsam ib puag ncig, xaiv qhov zoo tshaj plaws ambush chaw, thiab tom qab ntawd xyuas txhua tus nrog nws cov tsom iav. Coj txawv txawv, tab sis tsawg kawg nws ua rau nws tsis khoom. Drake luj tshib nws.
  
  "Lub sleigh nyob qhov twg?"
  
  "Tsawg nws qab." Dahl yeej saib me ntsis tsis zoo siab. "Nws yog riam phom zoo damn."
  
  Kensi cuam tshuam. "Kuv ceeb toom nws tias kuv tseem tsis tau muaj riam phom uas kuv nyiam. Yog hais tias nws tau txais lub sledgehammer, kuv yuav tsum tau lub katana. "
  
  Drake saib cov Swede. "Suab zoo li ib deal."
  
  "Auj tuaj, tsis txhob muab rau nws vim li cas. Kuv txawm yuav tau ib tug katana nyob qhov twg?"
  
  Ib lub suab hais tias, "Lawv tsis deb ntawm Staten Island, Hayden."
  
  Drake lub taub hau tig sai heev uas nws winced. "Nws yog dab tsi?"
  
  Hayden hais kom Moore rov hais dua nws tus kheej thiab tom qab ntawd tig mus rau pab pawg. "Peb muaj lub hom phiaj, cov txiv neej. Ib tug pej xeem hu ua, raws li Moore kwv yees, thiab lees paub nrog lub koob yees duab. Txav koj lub pob tw!"
  
  Ua kom lawv lub taub hau nqis, pab pawg tau khiav hla txoj kev taug mus rau txoj kev ntshiab, thaiv kev, dhia hla lub qhov rooj qhib ntawm lub nyoob hoom qav taub thiab khi lawv tus kheej rau hauv cov rooj zaum. Ob tug noog coj mus rau saum huab cua, cov rotors txiav nplooj los ntawm cov ntoo nyob ze thiab tawg cov khib nyiab hla txoj kev. Drake rub rab yaj phom thiab phom phom, rab phom tub rog thiab rab phom stun, xyuas tias txhua yam ua haujlwm tau zoo thiab npaj txhij. Dahl txheeb xyuas cov lus tshaj tawm.
  
  Tus kws tsav dav hlau tshem cov ru tsev thiab tom qab ntawd tig mus rau sab qab teb, ua rau nws nrawm dua. Alicia tshuaj xyuas nws tus kheej riam phom, pov tseg ib qho uas nws tau coj los ntawm legionnaire thiab khaws lwm tus rau nws tus kheej. Kinimaka nyiag ntsia ntawm Hayden, uas nws sim tsis quav ntsej, tseem tau txais cov ntaub ntawv los ntawm Moore thiab nws cov neeg sawv cev. Beau mus nyob ntsiag to, huddled nyob rau hauv lub ces kaum raws li nws tau txij li thaum Drake thiab Alicia hnia. Rau nws ib feem, Mai zaum serenely, nws Japanese nta impenetrable, khov kho rau nws lub hom phiaj. Cov pab pawg neeg thib ob tau kuaj xyuas txhua yam, txhua tus tsuas yog Kenzie, uas yws txog kev caij nyoob hoom qav taub, cua tom, hnov tsw ntawm hws, thiab qhov tseeb tias nws puas tau pom pab pawg SPEAR.
  
  "Tsis muaj leej twg hais kom koj nyob nrog peb," Alicia hais ntsiag to.
  
  "Kuv tuaj yeem ua dab tsi ntxiv? Khiav deb li ib tug ntshai pawg ntseeg nas?"
  
  "Yog li qhov no yog ua pov thawj tias koj ua siab tawv?"
  
  Kenzi lub qhov muag ci ntsa iab. "Kuv tsis xav pom Armageddon. Thiab koj?"
  
  "Kuv twb pom qhov no lawm. Ben Affleck yog gay xav tsis thoob, thiab Bruce Willis xav tsis thoob ntau dua li lub hnub qub damn. Tab sis damn, koj puas tau sim qhia peb tias koj muaj lub siab tiag tiag?
  
  Kensi ntsia tawm ntawm qhov rais.
  
  "Tus tub sab archaeological artifact muaj lub siab. Leej twg yuav tau paub?
  
  "Kuv tsuas yog sim rov qab mus rau kuv txoj kev lag luam hauv Middle East. Ib. Kev pab koj cov neeg ruam yuav mus ntev rau kev ua tiav qhov no. Fuck koj lub siab damn."
  
  Lub nyoob hoom qav taub ya hla lub ru tsev ntawm Manhattan raws li Hayden tau txais kev qhia meej tias Ramses thiab Gator tseem tsis tau tawm ntawm cov kob, raws li lawv tau pom nyob ze ntawm Staten Island Ferry.
  
  "Cov khoom uas ploj hauv kev txhais lus tuaj yeem tua peb txhua tus," Hayden sighed, thiab Drake lees tias nws muaj tseeb. Los ntawm kev sib cav me tshaj plaws hauv tsev kawm ntawv mus rau kev ua tsov rog ntawm cov thawj tswj hwm thiab cov thawj tswj hwm, nuance yog txhua yam.
  
  Lawv lub hom phiaj tau los ze dua li cov vaj tse flashed dhau los. Tus tsav nquab nquab ntawm ob lub skyscrapers kom ceev ceev thaum nws mus rau nws lub hom phiaj. Drake nqa nws tus kheej nrog lub hom phiaj grim. Lub swirling grey dej ntawm lub bay nteg rau pem hauv ntej. Hauv qab no lawv tuaj yeem pom ib pab pawg neeg tsaws nyoob hoom qav taub, txhua tus sib ntaus sib tua rau txoj haujlwm.
  
  "Zoo li no!" Hayden quaj.
  
  Tab sis tus kws tsav dav hlau twb tau nqis los lawm, ua rau lub nyoob hoom qav taub nyuaj rau tsaws kom tau txais txoj haujlwm tseem ceeb nyob rau pem hauv ntej ntawm kab paj lauj kaub thiab chaw nres tsheb npav. Drake xav tias nws lub plab churn ntawm nws lub qhov ncauj. Hayden qw rau hauv nws lub cell.
  
  "Tau kawg lub davhlau ya nyob twg raug kaw," nws hais. "Yog Ramses nyob ntawm no, nws vam tias yuav ua li cas?"
  
  "Yuav tsum muaj ib lub laj kab tom qab koj thiab ib kab tsheb nres hauv qab ntoo. Tub ceev xwm muaj ib tug poj niam nyob ntawd uas yog tus neeg kawg pom nws. "
  
  "Zoo heev. Yog li tam sim no peb - "
  
  "Tos!" Alicia lub pob ntseg khaws lub suab ua ntej lwm tus. "Kuv hnov tua."
  
  "Mus."
  
  Tawm ntawm lub tsheb, pab neeg mus rau lub davhlau ya nyob twg, khiav raws lub tsev. Drake pom tias nyob ib ncig ntawm lub dav nkhaus ntawm lub ntsiab nkag, ib tug ntev pob zeb ramp coj mus rau qhov chaw docking. Kev txhaj tshuaj los ntawm qhov ntawd, raug rho tawm thoob plaws qhov chaw qhib, tsis muffled, zoo li yog los ntawm phab ntsa.
  
  "Tom qab ntawd," nws hais. "Nws los ntawm txoj kev swb."
  
  Helicopters puv lub ntuj qab lawv. Nyob rau hauv lawv txoj kev nteg lub cev quaj qw ntawm ib tug tub ceev xwm, tab sis nws yov nws txhais tes kom lawv txav mus rau pem hauv ntej, tsis pom kev raug mob. Ntau qhov kev txhaj tshuaj tau nrov tawm hauv huab cua. Pab neeg tau kos lawv cov riam phom, khiav hauv tandem thiab tshawb nrhiav thaj chaw ua ntej. Lwm tus tub ceev xwm txhos caug ntawm lawv xub ntiag, taub hau, tuav nws txhais tes.
  
  "Nws tsis ua li cas," nws hais. "Mus mus. Tsuas yog lub qhov txhab ntawm lub cev. Peb xav tau koj cov kwv tij. Lawv...lawv tawm mus."
  
  "Tsis yog hnub no," Hayden hais thiab khiav dhau los.
  
  Drake pom qhov kawg ntawm txoj kev swb thiab qhov projections rau sab laug ntawm nws - tag nrho cov pob zeb slipways siv rau ferries. Wave splashed ntawm lawv lub hauv paus. "Koj puas hnov qhov ntawd?" nws hais tias thaum kev tua pib dua. "Ramses tau txais lub platoon tsis siv neeg."
  
  Lauren yog tib tug uas tuav nws lub taub hau. "Leej twg ntawm lawv?"
  
  "Ntau puag ncig ib feeb dua li AK. Clip los ntawm rau puas mus rau yim puas puag ncig. Hloov cov thoob yog tias nws kub dhau. Tsis yog raws nraim, tab sis damn txaus ntshai. "
  
  Alicia hais tias "Kuv vam tias tus neeg phem ntawd yuav yaj hauv nws txhais tes," Alicia hais.
  
  Ib pawg tub ceev xwm txhos caug pem hauv ntej, tas li ducking rau npog li SAW spat tawm nws cov mos txwv. Ib kab ntawm cov mos txwv flashed saum taub hau. Ob tug tub ceev xwm rov qab tua hluav taws, tsom mus rau qhov kawg ntawm txoj kev swb qhov chaw ferry tau caij nkoj.
  
  "Tsis txhob qhia kuv..." Dahl hais.
  
  "Peb xav tias nws tab tom nce lub ferry nyob ntawd nrog ib daim pib saib xyuas," ib tus tub ceev xwm hais. "Ob tug tub. Ib tug yog tsom rau peb, lwm tus tab tom pib lub nkoj. "
  
  Hayden tau tawm tsam tias "Nws khiav tsis tau li ntawd," "Nws yog ... nws yog ... game dhau." Nws ob lub qhov muag ci ntsa iab nrog ntshai heev.
  
  "Rau nws," Alicia hais smugly.
  
  "Tsis muaj, tsis muaj," Hayden ntxhi. "Rau peb. Peb tau txais txhua yam tsis raug. Ramses lus tawm mus nrog lub suab nrov. Kuv khi nws txojsia. Cov txiv neej, nws yuav detonate lub foob pob nuclear no. "
  
  "Thaum twg?"
  
  "Kuv tsis paub. Xav zoo tshaj? Nws tab tom mus rau Liberty Island thiab tus pej thuam, thiab nws yuav tshaj tawm thoob plaws hauv social media. Au Vajtswv, Au Vajtswv, xav txog tej yam-"nws choked. "Kuv ua tsis tau ... Kuv tsuas yog ua tsis tau ... "
  
  Kinimaka jerked nws mus rau nws ko taw, tus txiv neej loj hlob tuaj nrog lub hom phiaj. "Peb yuav tsis cia qhov no tshwm sim. Peb yuav tsum ua ib yam dab tsi. Tam sim no."
  
  Thiab Drake pom lub teeb ntawm SAW txog tsib caug ko taw deb, qhov kev tuag ntawm nws qhov kev txhaj tshuaj, tsuas yog qhov sawv ntawm lawv thiab Ramses, thiab lub foob pob nuclear.
  
  "Leej twg xav nyob mus ib txhis, txoj cai?"
  
  "Tsis yog," Alicia hais ntsiag to. "Nws yuav ib txwm dhuav zoo li ntuj raug txim."
  
  Thiab Dahl tau saib ib qho kawg ntawm pab pawg. "Kuv yuav ua tus thawj."
  
  Hauv qhov kawg cais thib ob, New York tus phab ej tau npaj; ib pab neeg ntawm SPEARERS, thiab tom qab ntawd txhua tus tub ceev xwm thiab tus neeg sawv cev hauv pob ntseg. Txhua leej txhua tus tau sawv ntawm lawv ko taw, ntsib riam phom, thiab xaiv qhov kawg ntawm lawv lub neej.
  
  Dahl pib nws. "Tawm!"
  
  
  QHOV CHAW HAUJ LWM-Peb
  
  
  Drake khiav hauv nruab nrab ntawm nws cov phooj ywg, raws nraim qhov nws xav ua, tsa nws rab phom thiab tua hnyav. Cov mos txwv raug rho tawm haujlwm los ntawm txhua rab phom khiav ntawm qhov nrawm ntawm ob txhiab tsib puas taw ib ob, ntau qhov tawg echoing los ntawm cov khoom lag luam. Lub qhov rais tawg tag nrho cov ferry.
  
  Nyob rau hauv ib lub vib nas this, lawv txiav qhov sib txawv nyob rau hauv ib nrab, txuas mus rau hluav taws kub heev. Tus neeg siv SAW tam sim ntawd hloov nws qhov chaw, xav tsis thoob los ntawm kev ua phem ntawm kev tawm tsam. Nws tsis yog tias nws nres tua; nws cov mos txwv taug txoj hauv kev ntawm cov khoom lag luam thiab tawm mus rau hiav txwv vim nws muaj peev xwm staggered rov qab. Drake coj lub telescopic pom rau nws ob lub qhov muag, muab nws tus ntiv tes rau ntawm tus txhais tes thiab ua tawm cov yam ntxwv ntawm tus txiv neej tuav lub SAW.
  
  Hayden hais tias "Qhov no yog Alligator," Hayden hais rau tus neeg sib txuas lus. "Tsis txhob nco."
  
  SAW tig ib ncig, rov qab mus rau lawv, tseem nto qaub ncaug. Drake xav tias tam sim no lub keg yuav tsum kub heev uas nws yuav yaj, tab sis tsis ceev txaus. Ib lub mos txwv ntaus tus tub ceev xwm nyob rau hauv lub tsho tiv thaiv mos txwv, thiab tom qab ntawd ib tug thib ob tawg rau lwm tus caj npab. Lub sijhawm no, lawv lub siab tau npaj dhia tawm ntawm lawv lub hauv siab, tab sis lawv tsis nres lossis txo qhov kev tua. Sab nraub qaum ntawm lub ferry tau poob tawm, tawg, qhib rov qab yog li perforated nws zoo li cheese grater. Tus npua swung SAW nyuaj, sim ua kom them nyiaj. Cov mos txwv tho qhov chaw saum lawv lub taub hau.
  
  Lub suab nrov ntawm lub ferry lub cav tig mus rau hauv lub suab qeeb, thiab qhov ntawd hloov txhua yam. Tus nab nab dhia saum nkoj, txuas ntxiv mus tua wildly. Cov dej tau pib churn los ntawm qab, thiab lub nkoj tig mus rau pem hauv ntej. Drake pom lawv tseem nees nkaum taw ntawm nraub qaum, pom nws tig sab laug thiab mus rau sab, thiab paub tias lawv yuav tsis ua rau lub sijhawm.
  
  Ntshai thaum nws ntog, nws poob rau ntawm nws sab, nres sai sai. Dahl poob ze. Hayden dov, tag nrho cov uas ua rau Alligator lub hom phiaj tseem nyuaj, tab sis tus txiv neej zoo li tsis mob. Nws daim duab tuaj yeem pom thim rov qab, mus tob rau hauv lub ferry.
  
  Drake taw qhia rau Hayden, thiab Hayden hu rau lub nyoob hoom qav taub.
  
  Cov noog dub tau maj nrawm rau ntawm txoj kev swb, nqis los nrawm thiab txav peb taw saum av thaum cov neeg coob ntawm SPEAR nce toj. Raws li cov tub ceev xwm thiab cov neeg sawv cev hais lus qhuas, tau tsim ib daim ntawv cog lus tshiab uas yuav tsis tawg, lawv tau hais lus rov qab raws li qhov lawv ua tau, ces cov nyoob hoom qav taub tau coj mus rau saum huab cua. Cov pilots thawb lub tsheb mus rau qhov txwv, caum lub ferry seething thiab tsis ntev yuav xaus rau saum taub hau. Nws yog qhov pom Drake tsis tuaj yeem xav txog: cov noog dai zoo li cov neeg tua tsiaj dub uas tuag taus nyob rau saum ntuj ceeb tsheej ntawm New York, lub skyline nto moo raws li keeb kwm yav dhau, npaj tawm ntawm Staten Island ferry.
  
  Hayden hais rau hauv xov tooj cua nyoob hoom qav taub tias "Ua rau lawv hnyav," Hayden hais rau hauv xov tooj cua helicopter. "Thiab ceev".
  
  nqis los, ob lub helicopters rushed mus rau stern ntawm lub ferry. Yuav luag tam sim ntawd, tus Alligator nyob tsis tswm tau daig nws lub taub hau tawm ntawm lub qhov rais sab thiab tua ib tug npau taws volley. Nws qhov tawg thib peb tau poob rau hauv daim tawv nqaij sab nraud ntawm lub nyoob hoom qav taub, nkag mus rau qee qhov chaw thiab dhia tawm ntawm lwm tus. Helicopters poob saum ntuj zoo li pob zeb. Dahl tsoo lub qhov rooj thiab rov tua hluav taws, cov mos txwv tsis muaj kev cia siab.
  
  "Tau zoo li nws fucking," Drake yws yws. "Tsis txhob tsoo lub hom phiaj yog."
  
  "Tom qab". Dahl tau tso tseg sim ntaus Alligator thiab braced nws tus kheej rau qhov kev tshwm sim tom ntej.
  
  Peb vib nas this tom qab ntawd nws tshwm sim, tsuas yog nws tsis yog tshuab, tab sis cia li nres. Thawj lub nyoob hoom qav taub hovered hla lub lawj sab sauv ntawm lub ferry, thaum lub thib ob hovered nyob ze ntawm qhov chaw nres nkoj, cov tswv cuab ntawm SPIR cov neeg coob nyob rau hauv lub nkoj. Lawv tawm sai sai, khau boots clattering ntawm lub lawj thiab sib sau ua ke hauv pab pawg. Cov nyoob hoom qav taub ces sawv los koom nrog lawv cov neeg sib tw hauv huab cua taug qab lub ferry.
  
  Hayden pom nws tus kheej tim ntsej tim muag nrog pab neeg ob peb feeb. "Peb paub tias nws nyob qhov twg. chav cav. Cia peb xaus qhov no tam sim no."
  
  Lawv tau khiav, adrenaline nqus dhau txhua qhov kev ntsuas, thiab tom qab ntawd Alligator kom meej meej hloov tactics ntawm lub lawj hauv qab no.
  
  RPG whistled hla huab cua, tsoo nrog lub nyoob hoom qav taub thiab tawg. Cov noog poob kev tswj hwm, cov hlau tawg mus rau txhua qhov kev qhia, hluav taws kub hnyiab ntawm lub hau dub, thiab nws poob rau sab saum toj ntawm lub nkoj ferry.
  
  Rau qhov hais kom ua "khiav SPEAR".
  
  
  CHAW FORTY-FOUR
  
  
  Drake hnov ib qho kev hloov ntawm lub suab ntawm lub nyoob hoom qav taub lub cav thiab paub yam tsis tau kuaj xyuas tias lub tsheb tau nrawm ntawm lawv. Yog tias tsis txaus, qhov kev ncua ntev, tus duab ntxoov ntxoo predatory kis thoob plaws lub lawj yog txoj cai ntawm lub hom phiaj.
  
  Khiav los yog tuag.
  
  Nws slammed nws lub xub pwg mus rau hauv lub qhov rooj sab nrauv, rhuav tag nrho cov thav duab tawm ntawm nws cov hinges thiab poob rau hauv qhov chaw dhau mus. Lub cev rushed tom qab nws, dov, ncab, nce toj thiab thawb. Lub nyoob hoom qav taub tsaws hnyav, cov rotors tawm, thiab lub cev hlau tawg. Txhua yam los ntawm shrapnel mus rau caj npab-ntev hmuv hlais saum huab cua, txiav rau hauv daim. Lub ferry rocked thiab quaj, dej foamed sab laug thiab sab xis.
  
  Lub foob pob hluav taws tau tua rau lwm lub nyoob hoom qav taub, uas tam sim ntawd ua evasive, sheer hmoov tiv thaiv lawv los ntawm kev sib tsoo. Cov kwj ntawm hluav taws licked rau saum lub lawj, ua rau hluav taws tshiab, charring cov pleev xim thiab hlau ncej, thiab melting cov xim. Lub rotor khoov thaum nws ntaus tus ncej rau Drake txoj cai, thaws mus rau hauv pem teb nrog tag nrho nws lub zog dheev nres. Lwm cov foob pob ya ya tau tsoo lub qhov rais thiab tho lub thav duab, thiab ib tug txaus ntshai spikes mus rau sab xis ntawm lub nkoj thiab tawm mus rau hauv hiav txwv. Drake xav tias qhov kov ntawm nplaim taws thaum tshav kub dhau los ntawm nws, ntsia hauv qab nws lub xub pwg thiab pom tag nrho pab neeg pw tsaug zog, txawm tias Smith pw saum Lauren. Kev tawg tau dhau mus thiab lawv tau saib qhov kev tawm tsam thiab tom qab ntawd Alligator coj cov khoom mus rau theem ntawm kev vwm tag.
  
  Kev vwm.
  
  Lub RPG tom ntej no mus dhau lub nkoj nws tus kheej, tawm hauv lub foob pob hluav taws thiab tsoo lub lawj thaum nws ya mus. Kev tawg tau nrov nrov thaum lub plhaub tau tawg los ntawm lub lawj, xa ntau cov hluav taws kub hnyiab thiab cov khib nyiab tuag rau lawv txoj kev. Drake groaned li shrapnel pierced nws lub taub hau thiab lub xub pwg nyom, relieved tias qhov mob qhia nws tias nws tseem muaj sia nyob. Siv sijhawm ib pliag kom nws ua pa, nws tshawb xyuas qhov chaw tshiab nyob ib puag ncig ua ntej.
  
  Muaj ib lub qhov ragged hauv lub lawj. Muaj pawg ntoo nyob txhua qhov chaw. Cov pa taws thiab hluav taws tau ntws los ntawm ib zaug kaw nruab nrab-sab sauv-dev.
  
  "Txoj kev yog qhov tseeb," nws hais.
  
  "Tsuas yog rau koj!" Lauren yuav luag qw.
  
  "Tom qab ntawd nyob," Kenzi spat, rub rau Dahl lub xub pwg nyom. "Koj puas nyob zoo, Thorst?"
  
  "Yog, yog, kuv nyob zoo. Cia kuv mus".
  
  Drake taug kev ntawm ib nrab-hearted pace, ceev faj ntau dua li nws nco tau hauv nws lub neej tag nrho. Cov pab pawg tom qab nws huddled ua ke, paub meej tias nws yuav mus qhov twg. Thaum kawg, raws li nws xav tau, Dal tau tshwm sim ntawm nws lub xub pwg nyom.
  
  "Peb puas ua qhov no, phooj ywg?"
  
  "Peb hais yog lawm."
  
  Thiab lawv tau dhia los ntawm lub qhov tshiab, taw ua ntej thiab ob lub qhov muag nrhiav cov yeeb ncuab. Lawv tsoo nyuaj rau hauv qab lawj, dov, tsis kov, thiab sawv nrog lawv rab phom kawm.
  
  "Ntshiab!" Drake quaj.
  
  Lawv cov khau boots ntaus lub lawj nyuaj tom qab lawv.
  
  Kensi tuaj zaum kawg, thiab Drake pom, thawj zaug, nws tau tshem nws lub tsho hnyav sab hauv thiab, qhov thib ob, tias nws tau qhwv nws nyob ib ncig ntawm lub hauv paus ntawm peb-ko taw ntu ntu ntawm lub nyoob hoom qav taub lub rotor. Nws lub ntsej muag yog smug thaum nws tig mus rau Swede.
  
  "Tam sim no," nws hais tias, "Kuv muaj riam phom."
  
  "Thov kom Vajtswv pab peb."
  
  Lawv maj nrawm mus rau lub nkoj ua ib qho, coj Ramses thiab Gator hauv kev sib ntaus sib tua. Lub ferry tau ceev ceev nrog txhua lub sijhawm uas dhau mus. Liberty Island kuj loj hlob, looming loj dua thiab loj dua ntawm lub qab ntug.
  
  "Puas yog tus neeg siab phem tsis nkag siab tias nws yuav tsis mus rau tus mlom?" Kinimaka ua pa hnyav heev.
  
  "Tsis txhob hais li ntawd," Hayden snapped rov qab. "Tsis txhob hais li ntawd."
  
  "Auj yog, kuv nkag siab."
  
  Dahl hais rau lawv tias "Lawv yuav tsis poob lub ferry no." "Lub bay tsis tob txaus los nqus ... zoo, koj paub dab tsi."
  
  Nyob rau tom ntej deck down lawv thaum kawg pom lawv cov tsiaj. Tus nab nab tiv thaiv lub qhov rooj thaum Ramses ua lub ferry. Ua raws li nws txoj kev xav rau kev npau taws, tus tsim foob pob tau tso tawm RPG nws tau npaj rau lub sijhawm ntawd. Drake tsis tuaj yeem pab tau tab sis nqhis dej thiab qw rau txhua tus los npog, thiab tom qab ntawd cov foob pob hluav taws tau hla ntawm qhov chaw ntawm lub nkoj hla ntawm lub taub hau qhov siab, tawm hauv txoj kev ntawm cov pa taws hauv nws txoj kev, uas tau tsav los ntawm Alligator's maniacal luag.
  
  "Koj puas nyiam nws heev? Koj puas tau ntes ntawd? Peb twb tuag lawm!"
  
  Drake ntsia mus nrhiav Alligator yuav luag saum nws, khiav tom qab lub foob pob hluav taws, nqa nws lub foob pob hluav taws nrog nws. Lub foob pob hluav taws nws tus kheej ya hla lub ferry thiab tawm tom qab, tawg rau saum huab cua. Tus nquab swung lub foob pob ua ntxaij launcher ntawm Drake lub taub hau.
  
  Lub Yorkshireman ducked li Ramesses thaum kawg tig, nws txhais tes casually so ntawm lub kauj.
  
  "Koj twb lig lawm," nws hais.
  
  Drake ntaus Alligator hauv plab, tab sis nws dhia rov qab, tseem ua viav vias nws cov riam phom loj. Yuav kom ncaj ncees, nws ncua lub sijhawm pab neeg ntxiv. Tsis muaj leej twg xav tau kev ntaus los ntawm cov nplaum zoo li no, tab sis muaj ntau qhov chaw hauv lub ferry, uas ua rau Dahl thiab lwm tus muaj peev xwm ua tau zoo dua. Tus nquab qw nrov nrov thiab tig mus, ces khiav ncaj nraim mus rau Ramses, tus tub huabtais ua phem, uas tam sim no tuav rab yaj phom semi-automatic. Drake pom ib lub hnab ev ntawv uas khi rau Alligator lub nraub qaum.
  
  Ramses tau hais tias "Koj tsuas yog ncua sijhawm qhov uas tsis tuaj yeem zam tau," Ramses hais.
  
  Nrog ib txhais tes txau cov pa tawm ntawm sab hauv, nrog rau lwm qhov nws hloov chav kawm me ntsis, tsom rau Liberty Island.
  
  "Koj puas tau txhawj xeeb txog kev ua neej nyob li cas?" Drake hais los ntawm qab lub txee. "Bazaar? Xauv? Ib txoj kev npaj khiav tawm? Lub ntuj raug txim yog dab tsi?
  
  "Ah, bazaar tsuas yog - kuv yuav muab nws li cas - muag khoom? Tshem tawm tag nrho kuv cov khoom hauv ntiaj teb no. Lub tsev fuabtais yog farewell thiab txhais tau tias kawg. Tom qab tag nrho, koj coj kuv ncaj nraim mus rau New York. Thiab txoj kev khiav tawm yog, yog, me ntsis nyuaj, kuv lees tias. Tab sis koj puas pom tam sim no? Koj twb lig lawm. Lub moos yog ticking. "
  
  Drake tsis paub meej tias Ramses txhais li cas, tab sis qhov cuam tshuam tau meej. Tawm ntawm lub hau, nws da dej lub log tsheb nrog cov mos txwv thiab khiav tom qab lawv, nws pab neeg nyob ze. Tsis tham ntxiv lawm; qhov no yog nws qhov kawg. Ramses staggered rov qab, ntshav gushed los ntawm nws lub xub pwg nyom zoo li tus ciav. Tus nab qa qw qw thaum cov mos txwv nkag mus rau hauv nws lub cev. Lub iav npog ob qho tib si cov neeg phem nyob rau hauv jagged splashes.
  
  Drake tsoo lub qhov rooj thiab tom qab ntawd swb, thaws tawm ntawm tus ncej thiab skidding mus rau ib qho chaw nres, foom nws hmoov zoo. Dahl dhia hla nws, Kenzi nyob ib sab ntawm nws. Ob leeg nkag mus rau hauv lub log thiab tsa riam phom tua. Ramses tau ntsib lawv nrog tag nrho lub zog ntawm xya-taw, cov leeg nqaij-pob txha, luag zoo li dev qus; nws rushed mus rau hauv thiab sim ua kom lawv nyob ib ncig ntawm.
  
  Dahl tsis zam ib qho ntawm qhov no, tiv thaiv lub zog brute thiab noj tag nrho cov tshuab. Kensi seev cev ib ncig ntawm lawv ob leeg, tawm tsam ntawm Ramses 'flnks zoo li tus hma txaus ntshai. Tus tub huabtais radical tuav lub Swede. Lub xub pwg barge ua Dahl shudder. Incredibly muaj zog txhais tes tuav lub Swede los ntawm caj pas thiab pib nyem. Tsa nws txhais tes, Dahl loosened nws tuav ib nrab thiab ces coj ib tug nws tus kheej; ob tug txiv neej pob zeb thiab nplawm ib leeg mus txog thaum ua tsis taus pa. Ramses tig Dahl ib ncig thiab slam nws rov qab rau hauv phab ntsa, tab sis tus Swede cov lus teb tsuas yog lub luag nyav dav.
  
  Kensi dhia mus rau saum huab cua, tsa nws lub luj tshib, uas nws coj los nrog lub zog crushing, ncaj qha mus rau Ramses 'los ntshav mos txwv qhov txhab. Tsis txhob cia siab tias ib tug punch yuav xaus li kev sib ntaus, nws mam li stabbed tus txiv neej lub caj pas txawm tias nws qw, ua rau nws ob lub qhov muag bulge.
  
  Ces Ramses staggered tam sim ntawd, npog hauv cov ntshav, ntuav. Dahl cia nws mus, hnov qhov kawg. Cov neeg ua phem lub qhov muag kaw rau ntawm Swede's, thiab tsis muaj cov cim ntawm kev swb ntawm lawv.
  
  "Kuv yuav siv lub sijhawm no ua lub sijhawm yeej," nws hais. "Thiab tsoo lub plawv ntawm capitalism."
  
  Nws muab nws txhais tes zoo li nws xav kov tus Alligator.
  
  Dahl raug rho tawm haujlwm rov qab. Cov mos txwv ntaus Ramses hauv plab, muab nws rov qab.
  
  Tus tsov ntxhuav dhia thiab poob rau ntawm Ramses.
  
  Tus Tub Vaj Ntxwv Cov Neeg Ua Phem tau tswj hwm lub hnab ev ntawv uas khi rau sab nraub qaum ntawm Alligator poob, nws txhais tes tawm tes tuav cov xaim xiav uas tau tshwm sim thaum lawv ob leeg sib tsoo.
  
  Kenzi rushed rau pem hauv ntej, aiming rau tes tuav cov hlau nrog tib lub riam phom uas nws muaj ke, qhov zoo tshaj plaws riam phom nws muaj, ib tug crude katana. Nws cov hniav tau txiav sai sai, txiav Ramses caj npab ntawm lub xub pwg nyom, ua rau cov neeg ua phem ua rau muaj kev xav tsis thoob.
  
  Ob txhais tes tsoo hauv pem teb tib lub sij hawm raws li tus Alligator, tab sis cov ntiv tes tseem clutching tam sim no qhib kawg ntawm lub xiav hlau.
  
  Ramses hnoos "tsis muaj teeb meem," Ramses hnoos. "Koj hais yog lawm los tua kuv li ntawd. Lub moos tsis ticking. Tab sis ... " Ib tug spasm twisted nws, ntshav sai sai los ntawm nws lub plab, caj npab thiab sab laug xub pwg.
  
  "Qhov no ... tab tom tshwm sim ... tam sim no."
  
  
  QHOV CHAW UA HAUJ LWM-FIVE
  
  
  Drake nkag mus rau hauv pem teb, dov tus Alligator rau ntawm nws lub plab thaum tus neeg vwm chuckled mus rau hauv lub lawj ntshav. Dahl poob ntawm nws ib sab, qhov mob, ntshai heev thiab foreboding tau sau rau ntawm nws lub ntsej muag. Lub pluaj tau nrawm, tab sis Drake tam sim ntawd tsis ua nws, thiab tom qab ntawd tso cov ntaub ntawv hlau los ntawm cov khoom ntxhib.
  
  Lub countdown timer tau sawv ntawm lawv xub ntiag, nws cov lej liab liab uas ua phem thiab txaus ntshai li cov ntshav uas kis thoob plaws hauv pem teb hauv qab lawv lub hauv caug.
  
  "Plaub caug feeb," Hayden hais ua ntej, nws lub suab muffled. "Tsis txhob ua si nrog nws, Drake. Tshem tawm qhov khoom tam sim no. "
  
  Drake twb tig lub foob pob, ib yam li lub sijhawm dhau los. Kinimaka muab nws rab riam qhib, uas nws tau muab sib cais los ntawm ib qho, txav kom zoo, ceev faj txog ntau lub booby ntxiab uas tus tsim foob pob xws li Gator tuaj yeem tso tawm. Thaum nws txav lub cuab yeej tawm ntawm tus neeg ua phem phem, nws ntsia Alicia.
  
  "Tsis txhob hais ntxiv," nws hais tias, tuav tus txiv neej hauv qab caj npab thiab rub nws mus. Yuav tsis muaj kev hlub tshua rau tus neeg tua neeg li no.
  
  Nrog ib txhais tes khov kho, nws tshem tawm lub vaj huam sib luag pem hauv ntej ntawm lub foob pob. Txuas rau nws tau coiled xiav xov hlau uas stretched alarmingly.
  
  "Qhov no tsis yog lub foob pob hauv tsev," Dahl ntxhi. "Nyob zoo".
  
  Drake nres tsis pom nws tus phooj ywg. "Koj puas xav ua qhov no?"
  
  "Thiab ua lub luag haujlwm rau kev tshaj tawm? Tsis yog tiag. Tsis yog."
  
  Drake ntsis nws daim di ncauj hauv qab, paub txog txhua yam cuam tshuam. Lub flashing countdown yog ib qho kev ceeb toom tsis tu ncua ntawm me ntsis sij hawm lawv tau tawm mus.
  
  Hayden hu ua Moore. Kinimaka hu ua sappers. Lwm tus hu ua NEST. Thaum Drake tau saib ntawm lub cuab yeej, txhua yam tau txiav txim siab thiab cov ntaub ntawv tau nchuav sai sai.
  
  Dahl hais tias "rub cov xov hlau dua," Dahl hais.
  
  "Risk heev."
  
  "Kuv xav tias tsis muaj lub suab sensor lub sijhawm no, txiav txim los ntawm txoj kev Alligator tau khiav."
  
  "Txoj cai. Thiab peb tsis tuaj yeem rov siv koj lub tswv yim sledgehammer. "
  
  "Cua sib tsoo?"
  
  "Qhov ntawd yog qhov teeb meem. Lawv twb tau siv tej yam tshiab - tsis muaj kev ruaj ntseg xaim. Thiab tus neeg phem no yog tiag. Yog tias kuv koom nrog qhov no, nws yuav ua haujlwm. "
  
  Tus nquab ua suab nrov nrov ntawm chav tom ntej thaum Alicia ua haujlwm. Nws tsis tau ntev ua ntej nws hnia nws lub taub hau los ntawm lub qhov rooj tawg. "Nws hais tias lub foob pob yeej muaj kev tiv thaiv tamper." Nws shrugged. "Tab sis tom qab ntawd kuv xav tias nws yuav ua tiav."
  
  "Tsis muaj sijhawm," Dahl hais. "Tsis muaj sijhawm txaus ntshai rau qhov no."
  
  Drake ntsia ntawm lub sijhawm. Lawv twb muaj peb caug tsib feeb lawm. Nws zaum rov qab rau nws haunches. "Dam, peb tsis tuaj yeem ua qhov kev pheej hmoo ntawd. Yuav ntev npaum li cas pab tub rog foob pob tuaj txog ntawm no?
  
  "Tsib feeb siab tshaj plaws," Kinimaka hais thaum lub nyoob hoom qav taub ntaus lub ferry decks nyob qhov twg lawv tuaj yeem ua tau. Lwm tus hovered me ntsis siab dua thaum cov neeg cawm siav dhia. "Tab sis yuav ua li cas yog tias lawv tsis tuaj yeem tshem nws?"
  
  "Yuav ua li cas peb muab pov rau hauv lub hiav txwv?" Lauren pom zoo.
  
  "Nws yog ib lub tswv yim zoo, tab sis nws tsawg dhau," Hayden tau nug Moore lawm. "Cov dej qias neeg yuav saturate lub nroog."
  
  Drake rocked rov qab thiab tawm mus, xav txog kev npau taws, thiab tom qab ntawd ntes Dahl lub qhov muag. Tus Swede muaj tib lub tswv yim, nws paub. Ua tsaug rau lawv saib, lawv sib txuas lus ncaj qha thiab yooj yim.
  
  Peb ua tau. Qhov no yog tib txoj kev.
  
  Peb yuav dig muag. Qhov tshwm sim tsis paub. Thaum pib, tsis muaj rov qab los. Peb yuav mus ncig ib leeg.
  
  Yog li cas lub ntuj raug txim koj tos? Sawv, niam pog.
  
  Drake teb rau qhov kev sib tw hauv Dahl lub qhov muag thiab ncaj nraim. Ua pa tob tob, nws khi nws rab phom, tuav nws rab phom, thiab rub lub foob pob nuclear los ntawm nws lub hnab ev ntawv. Hayden ntsia nws nrog lub qhov muag dav, lub ntsej muag nkag mus.
  
  "Koj ua dabtsi?"
  
  "Koj paub tseeb tias peb tab tom ua dab tsi."
  
  "Kev nyab xeeb nyob deb yuav tsis zoo ib yam. Rau koj, kuv txhais tau tias. "
  
  "Tom qab ntawd lawv yuav tsis ua." Drake shrugged. "Tab sis peb txhua tus paub tias tsuas muaj ib txoj hauv kev los cawm lub nroog no."
  
  Drake khaws lub foob pob nuclear thiab Dahl taug kev ua ntej. Alicia nres nws rau lwm lub sijhawm tseem ceeb.
  
  "Koj tawm tom qab tsuas yog hnia xwb? Tsis txhob cia qhov no yog qhov kev sib raug zoo ntawm kuv lub neej. "
  
  "Kuv xav tsis thoob koj tsis muaj luv dua."
  
  "Kuv txhob txwm txo qis tus txiv neej uas kuv txiav txim siab kuv nyiam, leej twg kuv fucked thiab tom qab ntawd dhuav txog yim feeb."
  
  "Auj zoo. Pom koj ob peb ces. "
  
  Alicia tuav nws ob lub qhov muag nyob ib leeg, ua kom nws lub cev tag nrho. "Cia li rov qab los sai sai".
  
  Hayden nyem ntawm Drake thiab Dahl, tham sai sai, xa cov ntaub ntawv los ntawm Moore thiab saib xyuas cov neeg tuaj yeem pab thawj zaug.
  
  "Lawv hais tias lub foob pob hluav taws yog nruab nrab ntawm tsib mus rau yim kilotons. Xav txog nws qhov ntim, qhov hnyav thiab qhov nrawm uas nws yuav poob ..." Nws nres. "Kev nyab xeeb qhov tob yog ib txhiab yim puas taw ..."
  
  Drake tau ua raws li, tab sis tau nce mus rau cov ntaiv nyob ze rau saum lub lawj. "Peb xav tau lub nyoob hoom qav taub ceev tshaj plaws uas koj muaj," nws hais rau tus kws tsav dav hlau tuaj. "Tsis muaj shit. Tsis quaj. Tsuas yog muab cov yuam sij rau peb. "
  
  "Peb tsis yog-"
  
  Hayden cuam tshuam. "Muaj, kaum yim pua taw, kom tsis txhob muaj tag nrho cov hluav taws xob no, raws li NEST hais kom ua. Damn, koj yuav tsum tau yim caum mais offshore. "
  
  Drake xav tias lub cev hlau ntawm lub foob pob xaub me ntsis los ntawm hws txheej nws cov ntiv tes. "Hauv peb caug feeb? Qhov no yuav tsis tshwm sim. Koj muaj dabtsi ntxiv?"
  
  Hayden tig daj ntseg. "Tsis muaj dab tsi, Drake. Lawv tsis muaj dab tsi. "
  
  "Tam sim no lub sledgehammer pib zoo," Dahl hais.
  
  Drake pom Alicia maj nrawm dhau los, mus rau saum lub lawj thiab saib mus rau hiav txwv. Nws nrhiav dab tsi nyob ntawd, sab nraud?
  
  Tus tsav mus txog, lub cuab yeej Bluetooth ntsais muag ntawm lub hauv paus ntawm nws lub kaus mom hlau. Nws tau hais tias "Peb muaj lub dav hlau dav hlau nrawm tshaj plaws hauv cov tub rog," nws hais. "Tswb SuperCobra. Ob puas mais ib teev yog tias koj thawb nws. "
  
  Drake tig mus rau Hayden. "Qhov no puas yuav ua haujlwm?"
  
  "Kuv xav tias yog". Nws tau ua qee qhov kev suav lej hauv hlwb hauv nws lub taub hau. "Tau, qhov no tsis tuaj yeem muaj tseeb."
  
  Drake rub mus rau lub foob pob nuclear, cov lej liab tseem flashing, Dahl ntawm nws sab. "Cia peb!"
  
  "Eighty mais," nws hais thaum nws khiav. "Yog, koj tuaj yeem ua tau. Tab sis qhov ntawd tsuas yog tso koj ... peb feeb kom tau lub ntuj raug txim tawm ntawm qhov ntawd. Koj yuav tsis dim ntawm qhov chaw tawg!"
  
  Drake mus txog ntawm Super Cobra yam tsis tau qeeb, saib cov duab grey zoo nkauj, turrets, tri-barrel cannons, missile bays thiab Hellfire launchers.
  
  "Txog," nws hais.
  
  "Drake," Hayden nres nws. "Txawm tias koj tso lub foob pob hluav taws xob nyab xeeb, qhov tawg yuav ua rau koj puas tsuaj."
  
  "Tom qab ntawd nres peb lub sijhawm," Yorkshireman hais. "Tshwj tsis yog koj lossis Moore lossis lwm tus hauv koj lub taub hau paub lwm txoj hauv kev?"
  
  Hayden tau mloog cov ntaub ntawv, cov lus qhia thiab kev txawj ntse uas Moore tsis tu ncua relayed. Drake xav tias lub ferry rocking ntawm cov nthwv dej tsis txaus, pom lub ntuj ceeb tsheej ntawm Manhattan nyob ze, txawm tias ua rau cov neeg ntsaum zoo li cov neeg uas twb rov qab los rau lawv lub neej. Tub rog nkoj, nkoj ceev thiab nyoob hoom qav taub tau nyob txhua qhov chaw, tsav los ntawm ntau tus neeg uas yuav muab lawv txoj sia los cawm hnub no.
  
  Tab sis nws tag nrho los tsuas yog ob.
  
  Drake thiab Dahl tau nce lub Super Cobra, tau txais kev sib tsoo hauv kev tswj hwm los ntawm tus kws tsav dav hlau tawm mus.
  
  "Muaj kev mus ncig zoo," nws hais thaum nws tawm mus. "Thiab hmoov zoo".
  
  
  CHAW FORTY-SIX
  
  
  Drake muab lub foob pob nuclear rau Dahl nrog me ntsis luag ntxhi ntawm nws lub ntsej muag. "Xav tias koj yuav xav ua qhov kev qhuas, phooj ywg."
  
  Tus Swede khaws lub foob pob thiab nce mus rau hauv qab ntawm lub nyoob hoom qav taub. "Kuv tsis paub tseeb tias kuv tuaj yeem tso siab rau koj kom tsav txoj kab ncaj nraim."
  
  "Qhov no tsis yog lub tsheb. Thiab kuv ntseeg tiag tiag tias peb twb tau tsim lawm tias kuv tuaj yeem tsav tau zoo dua koj. "
  
  "Vim li cas qhov no? Kuv tsis nco qab li ntawd."
  
  "Kuv yog lus Askiv. Koj tsis zoo li ntawd. "
  
  "Thiab dab tsi yog haiv neeg muaj feem cuam tshuam nrog qhov no?" Dahl swb rau hauv lub rooj zaum.
  
  "Pedigree," Drake hais. "Stuart. Hamilton. Yos hav zoov. Khawm. Hill. Thiab ntau ntxiv. Sweden tau los ze tshaj rau kev yeej Formula 1 thaum Finland thawj qhov chaw. "
  
  Dahl luag, buckled thiab, muab cov ntaub ntawv dub rau ntawm nws lub hauv caug, kaw qhov rooj. "Tsis txhob hais nrov nrov, Drake. Lub foob pob tuaj yeem nruab nrog 'bullshit' sensor. "
  
  "Tom qab ntawd peb twb tau screwed."
  
  Rub lub iav lo, nws nqa lub nyoob hoom qav taub deb ntawm lub ferry, tom qab ua kom lub ntuj saum toj no ntshiab. Lub hnub ci ntsa iab los ntawm qab thiab thaws tawm ntau lab ntawm qhov chaw ntawm lub nroog, ua rau nws ceeb toom me me txog vim li cas lawv tau ua qhov no. Lub ntsej muag ntsia rau ntawm nws hauv qab lawj, ntau tus ntawm lawv cov phooj ywg thiab tsev neeg, nws cov phooj ywg. Kenzi thiab Mai sawv ntawm xub pwg nyom, lawv lub ntsej muag tsis pom kev, tab sis yog cov neeg Ixayees uas thaum kawg ua rau nws luag ntxhi.
  
  Nws rub nws lub moos thiab hais nrog nws daim di ncauj xwb: Tsiv lub fuck ntxiv.
  
  Alicia tsis pom qhov twg, thiab tsis yog Beau. Drake xa tub rog nyoob hoom qav taub qis dua cov nthwv dej ntawm txoj kev ncaj qha hla Atlantic. Cua hla lawv txoj kev, thiab hnub ci flickered rau txhua qhov rolling o. Horizons nthuav tawm nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia, arches ntawm lub teeb xiav skies rivaling lub awe-inspiring expanses ntawm lub hiav txwv. Lub qab ntug epic qab lawv ploj mus raws li cov feeb thiab vib nas this maj mam mus zero.
  
  "Kaum tsib feeb," Dahl hais.
  
  Drake ntsia lub odometer. "Txoj cai ntawm lub sijhawm."
  
  "Peb yuav tshuav sijhawm npaum li cas?"
  
  "Peb feeb," Drake tsa nws txhais tes. "Plus lossis rho tawm."
  
  "Qhov no ntau npaum li cas hauv mais?"
  
  "Ntawm ob puas mais ib teev? Hais txog xya."
  
  Dahl pom kev cia siab ntawm nws lub ntsej muag. "Tsis phem".
  
  "Hauv lub ntiaj teb zoo tagnrho," Drake shrugged. "Tsis suav nrog tig maneuvers, acceleration, shark nres. Txawm li cas los xij lwm yam ntuj raug txim lawv cuam rau peb nyob ntawd. "
  
  "Puas yog qhov khoom no muaj qhov inflatable?" Dahl ntsia ib ncig, nws cov ntiv tes nruj nreem tuav lub foob pob nuclear.
  
  "Yog tias nws tshwm sim, kuv tsis paub qhov twg." Drake ntsia nws lub moos.
  
  Kaum ob feeb kom txog thaum tawg.
  
  "Tau npaj".
  
  "Ib txwm zoo li no."
  
  "Kuv twv koj tsis xav tias yuav ua qhov no thaum koj sawv los hnub no."
  
  "Dab tsi? Tso lub foob pob nuclear rau hauv dej hiav txwv Atlantic kom cawm New York? Lossis nrog koj tham tim ntsej tim muag thaum nyob rau hauv Marine nyoob hoom qav taub?"
  
  "Zoo, ob qho tib si."
  
  "Thawj ntu tuaj rau kuv lub siab."
  
  Drake tuav nws lub taub hau, tsis muaj peev xwm zais nws luag. "Tau kawg nws tshwm sim. Koj yog Thorsten Dahl, tus phab ej zoo. "
  
  Tus Swede loosened nws tuav ntawm lub foob pob nuclear rau ib pliag kom nws txhais tes rau ntawm Drake lub xub pwg nyom. "Thiab koj yog Drake, Matt Drake, tus neeg saib xyuas tshaj plaws uas kuv tau paub. Nws tsis muaj teeb meem nyuaj npaum li cas koj sim zais nws. "
  
  "Koj puas tau npaj tso lub foob pob nuclear no?"
  
  "Tau kawg nws yog, koj idiot los ntawm North."
  
  Drake yuam lub nyoob hoom qav taub mus dhia dej, qhov ntswg-thawj mus rau hauv lub qhov quav grey. Dahl swung lub qhov rooj rov qab qhib, tig ib ncig kom tau txoj hauj lwm zoo dua. Ib tug kwj ntawm huab cua rushed los ntawm tus Super Cobra. Drake nruj nws tuav ntawm lub zog tswj thiab nias ntawm lub pedals, txuas ntxiv kom poob sai. Dahl tau txav lub foob pob nuclear rau lub sijhawm kawg. Cov nthwv dej sawv, sib tsoo thiab xa chaotic splashes ntawm lawv, flashing nrog dawb ua npuas ncauj, permeated nrog pob zeb diamond sparkles ntawm tshav ntuj. Tensing txhua tus leeg, Drake thaum kawg rub nws tus kheej kom nruj, ncaj nws lub ntsej muag thiab tig nws lub taub hau saib Dal pov cov hlau-cased riam phom ntawm qhov kawg kev puas tsuaj tawm ntawm lub qhov rooj.
  
  Nws tau poob rau hauv nthwv dej, lub foob pob tawg uas nkag mus rau hauv dej tau yooj yim vim qhov siab qis ntawm qhov nws tau tso tawm, lwm txoj hauv kev kom ntseeg tau tias cov ntaub ntawv pov thawj tamper tseem nyob nruab nrab. Drake tam sim ntawd rub lawv tawm ntawm qhov kev sib tsoo, caij nthwv dej tsawg heev uas lawv tau dhau los ua nws txoj kev hla, tsis siv sijhawm los nce qhov siab thiab muab lub nyoob hoom qav taub tsawg dua kom poob thaum muaj kev puas tsuaj.
  
  Dahl xyuas nws tus kheej lub moos.
  
  Ob feeb.
  
  "Cia koj txhais ceg nqis."
  
  Drake yuav luag rov hais dua tias nws tsis tau tsav lub tsheb tiag tiag, tab sis es tsis txhob tsom mus rau qhov tau txais cov noog kom sai li sai tau, paub tias Swede tsuas yog siv lub siab tawm. Tam sim no nws tag nrho tau nqis mus rau vib nas this-lub sij hawm ua ntej kev tawg nuclear, mais lawv raug tshem tawm ntawm lub vojvoog tawg, qhov ntev ntawm lawv lub neej.
  
  Dahl hais tias, "18 vib nas this," Dahl hais.
  
  Drake npaj rau ntuj txiag teb tsaus. "Nws tau zoo, phooj ywg."
  
  Kaum... cuaj...
  
  "Saib koj sai sai, Yorkie."
  
  Rau... tsib... plaub...
  
  "Tsis yog tias kuv pom koj ruam-"
  
  Zero.
  
  
  CHAW FORTY-SEVEN
  
  
  Drake thiab Dahl pom tsis muaj dab tsi ntawm qhov pib tawg hauv qab dej, tab sis cov phab ntsa loj ntawm cov dej uas tawg los ntawm hiav txwv qab lawv txaus ua rau lawv lub siab npau taws. Cov dej nceb nce ntau txhiab ko taw mus rau saum huab cua, eclipsing txhua yam, rushing ntawm huab cua zoo li yog sim kom poob dej tawm lub hnub nws tus kheej. Ib lub dome ntawm cov tshuaj tsuag sawv, ua ntej rau kev poob siab tsis muaj zog, huab cua puag ncig, cov nthwv dej siab thiab lub hauv paus nthwv dej uas yuav nce mus rau qhov siab tshaj tsib puas meters.
  
  Lub moj tej tawg tsis tuaj yeem nres, nws yog tib neeg tsim lub zog ntawm qhov, muaj zog decomposition. Nws tsoo sab nraub qaum ntawm lub nyoob hoom qav taub zoo li lub tshuab rauj, ua rau Drake xav tias nws tau raug thawb los ntawm txhais tes ntawm tus neeg phem loj. Yuav luag tam sim ntawd, lub nyoob hoom qav taub dhia, sawv, thiab tig mus rau sab. Drake lub taub hau ntaus hlau. Dahl tuav zoo li tus menyuam roj hmab rag raug pov los ntawm ib tug dev vwm.
  
  Lub nyoob hoom qav taub tshee thiab dov, nws tau shaken los ntawm kev tawg tsis kawg, lub nthwv dej dynamic. Nws spun dua thiab dua, nws propellers qeeb, nws lub cev swayed. Tom qab nws, ib daim ntaub loj loj ntawm cov dej txuas ntxiv nce, uas tau tsav los ntawm lub zog Titanic. Drake tau tawm tsam kom tsis nco qab, tso tseg txhua yam kev tswj hwm ntawm nws txoj hmoo thiab tsuas yog sim tuav, kom ceev faj thiab tag nrho.
  
  Lub sij hawm tsis yog lub ntsiab lus ntxiv lawm, thiab lawv tuaj yeem pob taws thiab ncaws rau ntau teev hauv lub suab nrov nthwv dej, tab sis tsuas yog thaum nws tau hla dhau los thiab lawv pom lawv tus kheej caij nws nthwv dej uas qhov tseeb ntawm nws lub zog puas tsuaj tau pom tseeb.
  
  Lub nyoob hoom qav taub, yuav luag upside down, rushed mus rau lub Atlantic.
  
  Poob kev tswj hwm, Drake tau npaj rau qhov cuam tshuam, paub tias txawm tias lawv dim ntawm kev puas tsuaj, lawv tsis muaj lub nkoj, tsis muaj lub tsho cawm siav, thiab tsis muaj kev cia siab ntawm kev cawm. Yuav ua li cas tswj kev paub txaus los dai rau lub neej, nws saib thaum lawv plunged rau hauv dej hiav txwv.
  
  
  QHOV FORTY-EIGHT
  
  
  Alicia pom Drake ua kev sib txuas hauv nws lub taub hau li peb vib nas this tom qab nws. Dahl too. Cov txiv neej qeeb, tab sis nws yuav tsis qhia. Nws yog qhov zoo dua los khaws qee yam hauv kev khaws cia. Raws li lwm tus to taub, thiab Hayden tig mus rau Moore thiab nws tsoomfwv cov neeg ua phem rau kev tawm tswv yim, Alicia raug ntaus nrog txoj kev paub zoo tias txoj cai ntawm kev nyab xeeb yuav ua rau lawv txhua tus raug kev txom nyem loj heev nyob rau ib nrab teev tom ntej. Thaum Drake ua hauj lwm los commandeer lub nyoob hoom qav taub, Alicia tig nws ntsia thiab nws saib rau lwm qhov.
  
  Lub nyoob hoom qav taub yuav poob, nws paub tias, yog li kev xaiv pom tseeb ntawm kev taug qab nws nrog lwm tus noog tsis muaj kev nkag siab. Tab sis yog tias nws lub nyoob hoom qav taub ya ntawm ob puas mais ib teev ...
  
  Alicia coj Beau ib sab, piav qhia nws txoj kev npaj, thiab tom qab ntawd pom ib tug tub rog uas tau qhia lawv rau tus neeg sawv cev ntawm US Coast Guard.
  
  "Koj lub nkoj ceev tshaj plaws yog dab tsi?"
  
  Thaum lub sij hawm Drake rub tawm, Alicia nyob hauv qab lawj thiab dhia mus rau hauv lub tshuab hluav taws xob hloov pauv ceev ceev, mus txog nrawm dua yim caum mais ib teev. Raws li ib tug ntawm cov neeg yaj yaj ua tim khawv, lawv tau hloov qee yam uas tej zaum yuav los yog tsis tau nce lub nkoj ceev mus rau ntau tshaj ib puas. Thaum Alicia hais rau lawv ob peb lo lus luv luv txog qhov nws xav ua, txhua tus txiv neej tam sim no hais kom nyob thiab pab.
  
  Ob peb feeb tom qab ntawd, Tus Tiv Thaiv tau qw nrov nrov, txiav los ntawm cov nthwv dej nrog nws lub cev khov kho, sim kaw qhov sib txawv ntawm qhov tsis muaj kev tawg thiab lub sijhawm lawv tuaj txog.
  
  Raws li Alicia hais rau lawv, "Peb tab tom mus rau qhov tawg nuclear, cov txiv neej. Tuav rau koj cov plums. "
  
  Thiab txawm hais tias lawv paub los yog tsis tau, cov neeg coob tau thawb lub siab tshaj plaws tawm ntawm lub nkoj. Caij nthwv dej thiab ua rau lawv nyuaj, lub nkoj Defender tau muab txhua yam uas nws muaj. Alicia, dawb-knuckled thiab ntsej muag dawb, clutched railing hauv lub salon, saib ntawm lub qhov rais. GPS npaj lub nyoob hoom qav taub txoj kev kawm los ntawm kev sau nws cov teeb liab transponder. Cov neeg ua haujlwm ntawm lub nkoj tsis tu ncua coj mus rau hauv tus account lub sijhawm sib txawv, hais tias lawv tau kaw qhov sib txawv mus rau nees nkaum feeb, tom qab ntawd mus rau kaum yim.
  
  Kaum xya.
  
  Tseem ntev dhau lawm. Alicia tuav lub tsheb ciav hlau thiab flinched thaum Beau tuav nws xub pwg.
  
  "Nws yuav ua haujlwm," nws hais. "Peb yuav cawm hnub no."
  
  Lub nkoj tau sib tw kom nrawm npaum li nws tuaj yeem ua tau, caum lub nyoob hoom qav taub nrawm, ob leeg coj txawv txawv tab tom nrhiav qhov kev tawg uas tseem tsis tau tshwm sim. Lub qab ntug yog ib txoj kab uas hloov tsis tau, yeej tsis ncaj. Pab neeg tau tawm hws, tawm tsam, thiab delved rau hauv qhov tob ntawm lawv txoj kev paub. Lub nkoj tab tom nkag mus rau thaj chaw uas tsis muaj kev cuam tshuam, lub cav muaj zog heev uas lawv zoo li muaj sia nyob.
  
  Thaum tus thawj coj tig mus rau Alicia, nws twb pom cov huab cua ncig ntawm lub qab ntug, tsis nyob deb, tab sis ntau dua li Drake thiab Dahl lub nyoob hoom qav taub. Tus neeg tiv thaiv nrawm nrawm hla ib qho dej loj loj, pom cov nthwv dej ze ze, ntaus nws thiab tsoo, tuav txhua lub ntsia liaj qhov rooj uas tuav nws cov qauv. Nyob rau ntawm qhov deb ib lub nplhaib loj ntawm cov dej dawb tuaj yeem pom, qhov pom tau txawm tias Alicia ua tsis taus pa rau ib pliag.
  
  Tab sis tsuas yog rau ib pliag xwb.
  
  "Txav," nws ua pa, paub tias Drake thiab Dal tam sim no yuav luag poob rau hauv dej siab phem. "Txiv, txav, txav!"
  
  
  * * *
  
  
  Nws siv sijhawm kaum peb feeb ntxiv mus txog qhov chaw sib tsoo. Alicia tau npaj txhij, nrog lub tsho cawm siav rau nws lub cev thiab lwm yam hauv nws txhais tes. Bo nyob ib sab ntawm nws nrog ntau tshaj li ib nrab ntawm cov neeg coob coob, soj ntsuam cov dej nrog nws ob lub qhov muag. Thawj cov khib nyiab uas lawv pom tau yog ib qho ntab ntawm ib lub kiv cua, qhov thib ob yog ib lub caij nyoog ntev. Tom qab ntawd, cov seem uas tsis tog tau tshwm sim ntau zaus, hla hauv ib pawg.
  
  Tab sis tsis yog Drake lossis Dahl.
  
  Alicia ntsia tawm ntawm nthwv dej, sawv hauv lub hnub ci tab sis nyob hauv ntuj txiag teb tsaus tsaus nti. Yog tias txoj hmoo tau txiav txim siab tias ob tus phab ej no tuaj yeem cawm New York thiab muaj sia nyob qhov tawg, tsuas yog poob rau hauv Atlantic, nws tsis paub tseeb tias nws tuaj yeem ua tau. feeb dhau lawm. Lub wreckage ntab dhau los. Tsis muaj leej twg hais ib lo lus lossis txav ib nti. Lawv yuav nyob kom txog thaum tsaus ntuj yog tias tsim nyog.
  
  Xov tooj cua tsis tu ncua. Hayden lub suab nug. Tom qab ntawd Moore thiab Smith nyob rau lwm txoj kab. Txawm Kensi hais lus. Lub sijhawm dhau mus qeeb ntawm kev ntxhov siab thiab kev ntshai heev. Qhov no mus ntev mus ...
  
  Beau sawv ntawm nws txhais taw, pom ib yam dab tsi nce mus rau sab ntawm nthwv dej. Nws tau taw qhia qhov no thiab hais cov lus nug. Tom qab ntawd Alicia pom nws ib yam nkaus, ib qho kev coj txawv txawv dub txav maj mam.
  
  "Yog hais tias nws yog Kraken," nws ntxhi ntxhi, tsis txawm paub qhov nws hais. "Kuv tawm ntawm no."
  
  Tus thawj coj tau coj lub nkoj mus rau qhov kev taw qhia, pab ua kom pom tseeb ntawm daim ntawv. Nws tau siv ob peb feeb thiab ntws me ntsis, tab sis thaum Alicia squinted, nws pom tias nws yog ob lub cev, khi ua ke kom lawv tsis txhob plam, thiab khi rau ntawm tus neeg tsav nkoj tseem ntab lub rooj zaum. Kev sib ntaus sib tua ntawm kev nqis tes rau hauv dej thiab dhia dej zoo li yuav tig mus rau tom kawg, yog li Alicia hais kom tus Tiv Thaiv kom nrawm.
  
  Thiab nws tau dhia hla lub nkoj.
  
  Ua luam dej tsis tu ncua, nws tuav lub zog bouncing thiab rocked nws, sim ua kom paub txog nws. Ib tug neeg lub ntsej muag tig.
  
  "Dal. Koj puas yog? Drake nyob qhov twg?
  
  "Tuav kuv cov coattails. Raws li ib txwm muaj."
  
  Raws li qhov tam sim no tig Dahl nyob ib ncig ntawm dej, lub ntsej muag thib ob tau pom, leaning tiv thaiv sab nraub qaum ntawm lwm lub tsho.
  
  "Zoo, koj ob leeg zoo siab ua ke," Alicia cuav tawm tsam. "Tsis xav tias koj tsis tau hu rau kev pab. Peb puas yuav muab rau koj kaum feeb ntxiv los yog li ntawd?"
  
  Drake txhais tes tshee hnyo sawv ntawm dej. "Tsis txawm nyob ib leeg. Zoo li kuv tau nqos ib nrab ntawm dej hiav txwv ntshav. "
  
  "Thiab kuv xav tias peb yuav nqis mus," Dahl ua pa, ib pliag ua ntej tus tsav lub rooj zaum rov qab thiab nws lub taub hau ploj mus hauv qab dej.
  
  Lub ntug hiav txwv Guard txiav tuaj ze li nws tau twv. "Txhua yam zoo nrog lawv?" suab qw.
  
  Alicia yoj. "Txhua yam zoo nrog lawv. Cov bastards tsuas yog dag ib ncig. "
  
  Ces Drake kuj ntog hauv qab dej.
  
  "Mmm," Alicia ntsia nws. "Qhov tseeb ..."
  
  
  CHAW FORTY-NINE
  
  
  Tom qab ntawd, lub ntiaj teb hloov kho, xav tsis thoob los ntawm qhov txaus ntshai ntawm qhov tshwm sim, tab sis, hmoov tsis, kuj tau siv rau nws. Raws li Tebchaws Meskas tau piav qhia rov qab rau xyoo 1960, nws tsuas yog lub sijhawm ua ntej qee tus neeg ua phem ua rau lub foob pob tawg hauv ib lub nroog loj hauv ntiaj teb. Lawv txawm tsim ib daim ntawv thiab teb rau nws - lub teb chaws teb scenario tus naj npawb ib.
  
  Yog tias ib pawg neeg raug mob ntau dua, nqaij tawv, mob thiab yws yws ntawm pawg neeg tau sib sau los tham txog qhov tshwm sim thiab ci ntsa iab ntawm New York qhov ua tsis tiav, nws yuav tsis tau lees paub. Txawm li cas los xij, pab pawg no, SPIR thiab ob peb lwm tus, tau hu xov tooj los ntawm Thawj Tswj Hwm, Tus Thawj Coj Saib Xyuas Kev Ruaj Ntseg Hauv Tebchaws thiab Tus Tswv Cuab ntawm New York.
  
  Alicia yeej ib txwm mus yws txog nws. "Thiab txhua yam kuv xav tau yog hu los ntawm Lawrence."
  
  "Fishburne?" Drake nug.
  
  "Tsis txhob ua dag. Jennifer, tau kawg. "
  
  "Nws puas tuaj yeem nyiag koj ntawm kuv?"
  
  Alicia luag. "Nyob rau hauv lub blink ntawm ib lub qhov muag."
  
  "Zoo, nws ib txwm zoo kom paub tias koj nyob rau sab twg."
  
  "Yog tias koj xav tau, kuv tuaj yeem sau koj cov npe ntawm cov neeg sib tw sab saum toj."
  
  Drake yov nws txhais tes, tseem sim rov qab los ntawm kev hnia lawv sib koom. Qhov no tshwm sim tom qab ib lub sijhawm ntawm kev ntxhov siab loj, kev ua koob tsheej ntawm lub neej, tab sis nws ua rau muaj kev xav hauv nws, kev xav qub uas nws xav tias tau tuag ntev. Raws li tej yam tshwm sim tam sim no, muaj ntau yam xav txog - Mai thiab Bo tus thawj ntawm lawv.
  
  Tab sis lub neej tsis tau qeeb rau koj xwb, nws xav. Txawm hais tias ntau tus xav tau qhov no, thiab qhov zoo tshaj plaws feem ntau tuaj ib zaug xwb. Kev nco lawv feem ntau txhais tau hais tias lub neej kev tu siab, tsis paub. Ib lub caij nyoog tsis tau yog tsis muaj caij nyoog.
  
  Nws yog qhov zoo dua los sim thiab ua tsis tau dua li tsis txhob sim txhua.
  
  Alicia yog complex raws li lub hnub ci system, tab sis txawm nws yog navigable. Nws muab nws txoj kev xav rau ib pliag, tseem lub cev thiab lub hlwb tsis muaj zog los ntawm tag nrho cov kev ntxhov siab niaj hnub no thiab, qhov tseeb, ob peb lub lis piam dhau los. Nws cov phooj ywg zaum ib ncig ntawm nws, txaus siab noj mov hauv ib lub khw Italian zoo tshaj plaws hauv New York. Tus neeg saib xyuas Moore tau xauj tag nrho thaj chaw ntawm Homeland tus nqi, raws li lub cim ntawm kev ris txiaj rau pab pawg, thiab kaw lawv sab hauv.
  
  "Txawm li cas los xij," nws hais. "Kuv tsis xav kom koj cov neeg maj nrawm los tiv thaiv qhov no."
  
  Drake txaus siab rau nws.
  
  Thiab pab neeg txaus siab rau cov zaub mov zoo, qhov chaw so thiab so ntev tom qab muaj kev ntxhov siab heev. Cov rooj zaum yog plush, chav tsev sov, thiab cov neeg ua haujlwm tsis tshua pom. Dahl tau hnav lub tsho dawb thiab ris dub, yuav luag tsis paub txog Drake, uas tau siv los pom nws hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis tom qab ntawd nws tau hnav zoo ib yam, hloov cov ris tsho nrog cov ris tsho Levi uas ntseeg siab.
  
  "Nws tsis zoo li Bond," Dahl sau tseg.
  
  "Kuv tsis yog James Bond."
  
  "Tom qab ntawd tso tseg kev xav ntau dhau thiab sim ua kom pom tseeb dua txhua zaus Alicia taug kev los ntawm. Nws twb paub tias koj tsuas yog Yorkshire dv-"
  
  "Kuv xav tias nws yog lub sijhawm rau koj mus so, phooj ywg. Yog tias koj tsis tuaj yeem txiav txim siab mus qhov twg, kuv zoo siab caw koj rau lub lim tiam tom ntej. " Nws tsa nws lub nrig.
  
  "Thiab ntawm no yog kuv txoj kev ris txiaj rau kev cawm koj txoj sia."
  
  "Kuv tsis nco qab qhov no. Thiab yog tias kuv tsis nco qab nws, ces nws yeej tsis tshwm sim. "
  
  "Zoo heev li thaum koj loj hlob tuaj."
  
  Bo thiab May zaum ntawm ib sab, tus neeg Fabkis nyiam noj mov thiab tham thaum tham nrog; tus poj niam Japanese ntsia tawm ntawm qhov chaw, raug ntes ntawm ob lub ntiaj teb. Drake xav tsis thoob tias nws xav tau dab tsi thiab nws qhov chaw tiag tiag nyob qhov twg. Qee lub sij hawm nws pom hluav taws hauv nws uas txhawb kom nws tawm tsam rau nws, ntawm lwm tus - tsis ntseeg uas yuam nws nyob twj ywm, plunging rau hauv nws tus kheej. Tau kawg, plaub ntawm lawv tsis tuaj yeem daws ib yam dab tsi hauv ib hnub, tab sis nws pom ib yam dab tsi los ze, huab qab ntug ua ntej.
  
  Zoo ib yam li qhov tawg nuclear uas nws tau pom nag hmo.
  
  Smith thiab Lauren tam sim no yog ib tug. Tej zaum lawv tau txhawb nqa los ntawm Drake thiab Alicia qhov hnia, lossis tej zaum lawv txhuam nrog kev puas tsuaj. Txawm li cas los xij, lawv tsis nkim lwm hnub xav txog nws. Hayden thiab Kinimaka zaum ua ke, thiab Drake xav tsis thoob yog tias nws pom ib yam dab tsi ntau tshaj li qhov ntsuas ntawm qhov chaw nruab nrab ntawm lawv, ib yam dab tsi tseem ceeb dua. Nws muaj ntau yam ua rau lub cev lus tshaj li lwm yam, tab sis nws lub hlwb qaug zog thaum lub sij hawm thiab chalked kom qaug zog.
  
  "Rau tag kis," nws tsa nws lub khob, "thiab rau kev sib ntaus sib tua tom ntej."
  
  Cov dej qab zib tau ntws thiab noj mov txuas ntxiv mus. Nws yog tom qab chav kawm tseem ceeb tau noj thiab feem ntau tau rov qab los rau hauv lawv lub rooj zaum, sib sib zog nqus pw tsaug zog, uas Kenzi txiav txim siab hais lus rau tag nrho pawg.
  
  "Yuav ua li cas rau kuv?" - nws nug. "Puas yog kuv txoj hmoo yeej tsis paub tseeb?"
  
  Hayden hloov mus, lub tsho ntawm kev coj noj coj ua tau ntim nws dua. "Zoo, Kuv yuav ua siab ncaj rau koj, uas kuv paub tseeb tias koj yuav txaus siab rau. Tsis muaj ib yam dab tsi uas kuv xav tau ntau dua li kom koj tawm ntawm lub tsev kaw neeg, Kensi, tab sis kuv yuav tsum hais - Kuv tsis tuaj yeem xav txog qhov ntawd tshwm sim. "
  
  "Kuv tuaj yeem tawm mus."
  
  Hayden tau lees tias "Kuv txwv tsis tau koj." "Thiab kuv yuav tsis xav. Tab sis qhov kev ua txhaum cai uas koj tau ua nyob rau hauv Middle East," nws ua rau grimace, "yuav tsum hais qhov tsawg tshaj plaws, chim siab rau ntau tus neeg muaj hwj chim." Ib txhia ntawm lawv yog neeg Amelikas. "
  
  "Feem ntau yuav yog tib cov txiv neej thiab poj niam uas kuv yuav lwm yam khoom."
  
  "Qhov zoo. Tab sis nws tsis pab ".
  
  "Tom qab ntawd kuv yuav koom nrog koj pab neeg. Pib nrog slate huv si. Khiav ib sab ntawm cov xim daj gazelle, uas nws lub npe yog Torsten Dahl. Tam sim no kuv yog koj li, Hayden, yog tias koj muab sijhawm rau kuv ua haujlwm tawm kuv cov nuj nqis. "
  
  Tus thawj coj ntawm pab pawg SPEAR ntsais muag sai li Kenzi cov lus tseeb tau tshwm sim rau nws. Drake choked rau dej rau zaum ob hauv ob hnub. "Kuv yeej tsis xav txog Dal li ib tug gazelle. Txawm ntau-"
  
  "Tsis txhob hais li ntawd," tus Swede ceeb toom, saib me ntsis txaj muag.
  
  Alicia saib xyuas cov Yixayee ua tib zoo saib. "Kuv tsis paub meej tias kuv xav ua haujlwm nrog tus dev no."
  
  "Auj, Kuv yuav ua zoo rau koj, Miles. Khaws koj tus kheej ntawm koj cov ntiv taw. Kuv tuaj yeem qhia koj yuav ua li cas pov ib lub punch uas mob tiag tiag. "
  
  "Kuv kuj yuav tau nyob nrog koj tam sim no," Bo hais. "Nrog Tyler Webb nyob rau hauv cua thiab Tomb Raider, tsis muaj lwm qhov chaw uas kuv yuav nyob."
  
  "Ua tsaug," Drake yws yws. "Peb yuav xav txog nws thiab xa tsab ntawv teb luv luv rau koj."
  
  Hayden hais rau nws tias "Cov neeg zoo yeej zoo siab tos txais los ntawm pab pawg no. "Raws li lawv ua si zoo nrog peb lwm tus. Kuv ntseeg siab tias Beau yuav yog qhov zoo ntxiv. "
  
  "Zoo, rau ib tus paub tias nws muaj txiaj ntsig zoo," Alicia hais kom xav txog. "Txawm hais tias kuv tsis paub meej tias nws yuav ua tau zoo nrog pab pawg."
  
  Ib txhia luag, ib txhia tsis. Hmo ntuj waxed thiab waned, thiab tseem cov tub rog uas cawm New York depressurized nyob rau hauv lub tuam txhab zoo thiab nyob rau hauv cov dab neeg zoo. Lub nroog nws tus kheej ua kev zoo siab nrog lawv, txawm tias feem ntau ntawm nws cov neeg nyob hauv yeej tsis paub vim li cas. Ib qho kev xav ntawm carnival permeated huab cua. Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj thiab tom qab hnub sawv, lub neej txuas ntxiv mus.
  
  Raws li hnub tshiab kaj ntug, pab neeg mus rau lawv txoj kev sib cais, rov qab mus rau lawv cov chav tsev so thiab pom zoo tuaj ntsib yav tav su.
  
  "Npaj tawm tsam lwm lub sijhawm?" Dahl yawned rau Drake thaum lawv taug kev mus rau hauv lub tshiab, sawv ntxov tshiab.
  
  "Nrog koj nyob?" Drake xav txog kev lom zem ntawm Swede thiab tom qab ntawd nco ntsoov txhua yam lawv tau dhau los. Tsis yog hnub no xwb, txij li hnub lawv tau ntsib.
  
  "Ib txwm," nws hais.
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Odin cov pob txha
  
  
  DEDIICATION
  
  
  Kuv xav muab phau ntawv no rau kuv tus ntxhais,
  
  Kira,
  
  cog lus tias yuav khaws cia
  
  thiab ntau mais tom ntej ...
  
  Thiab rau txhua tus uas tau txhawb nqa kuv hauv kuv cov ntawv sau.
  
  
  Ntu 1
  Kuv yeej tsis xav pib tsov rog...
  
  
  Ib
  
  
  
  YORK, England
  
  
  Qhov tsaus ntuj tawg.
  
  "Qhov no yog nws". Matt Drake ntsia ntawm qhov pom thiab sim tsis quav ntsej lub spectacle thiab ntes cov duab raws li tus qauv hnav khaub ncaws outlandishly stalk down lub catwalk ntawm nws.
  
  Tsis yooj yim. Tab sis nws yog ib tug kws tshaj lij, los yog tsawg kawg nws sim ua. Tsis muaj leej twg tau hais tias kev hloov pauv ntawm SAS tub rog mus rau pej xeem yuav yooj yim, thiab nws tau tawm tsam rau xya xyoo dhau los, tab sis daim duab zoo li ntaus lub chord txoj cai hauv nws.
  
  Tshwj xeeb hmo no. Thawj tus qauv yoj thiab luag nyav me ntsis, thiab tom qab ntawd maj mam taug kev mus rau lub suab nkauj thiab kev zoo siab. Drake txuas ntxiv nyem lub koob yees duab thaum Ben, nws lub hnub nyoog nees nkaum xyoo, pib qw hauv pob ntseg.
  
  "Qhov kev zov me nyuam hais tias nws yog Milla Yankovic. Kuv xav tias kuv tau hnov nws! Kuv hais: 'chic designer qauv Freya'. Wow, yog Bridget Hall? Nws nyuaj rau qhia nyob rau hauv tag nrho cov Viking iav. "
  
  Drake tsis quav ntsej cov lus thiab txuas ntxiv nws qhov kev ua si, ib feem vim nws tsis paub meej tias nws tus phooj ywg hluas tau rub nws txoj hlua, yog li hais. Nws ntes cov duab tiag tiag ntawm tus miv txoj kev taug kev thiab kev ua si tawg ntawm lub teeb hauv cov neeg coob coob. Cov qauv tau hnav khaub ncaws Viking, ua tiav nrog rab ntaj thiab daim thaiv, kaus mom hlau thiab horns - retro costumes tsim los ntawm lub ntiaj teb nto moo designer Abel Frey, uas nyob rau hauv kev hwm rau yav tsaus ntuj ntxiv rau lub caij tshiab zam nrog Scandinavian sib ntaus sib tua suit.
  
  Drake tig nws lub ntsej muag mus rau lub taub hau ntawm miv taug kev thiab cov khoom ntawm kev ua koob tsheej niaj hnub no - ib qho kev tshawb pom tsis ntev los no, muaj lub npe hu ua 'Shield of Odin'. Cov ntaub thaiv npog tshiab tau pom, uas tau txais kev qhuas thoob plaws ntiaj teb, twb tau qhuas tias yog qhov pom zoo tshaj plaws nyob rau hauv Norse mythology thiab tiag tiag hnub rov qab mus ntev ua ntej pib ntawm keeb kwm Viking.
  
  Coj txawv txawv, cov kws tshaj lij tau hais.
  
  Qhov kev paub tsis meej uas ua raws li yog qhov loj thiab txaus nyiam thiab nyiam cov neeg thoob plaws ntiaj teb. Lub Shield tus nqi tsuas yog nce thaum cov kws tshawb fawb tau koom nrog kev tshaj tawm circus tom qab pom cov khoom tsis raug cais tawm hauv nws cov muaj pes tsawg leeg.
  
  Nerds tshaib plab rau lawv kaum tsib feeb ntawm koob meej, sab cynical ntawm nws tus cwj pwm hais lus. Nws tshum nws tawm. Txawm nws tawm tsam ntau npaum li cas los xij, txoj kev cynicism uas tau dhau los ua ib feem ntawm nws thaum nws yog poj ntsuam tau tawg paj zoo li lub paj muaj tshuaj lom thaum twg nws tso nws tus neeg saib xyuas.
  
  Ben rub ntawm Drake txhais tes, tig nws txoj kev kos duab mus rau hauv ib qho kev txhaj tshuaj ntawm tag nrho lub hli.
  
  "Aw". Nws luag. "Thov txim, Matt. Nws qab qab heev. Apart from the music... nws yog crap. Lawv tuaj yeem ntiav kuv pab pawg rau ob peb puas phaus. Koj puas ntseeg tias York tau tswj hwm nws txhais tes ntawm qee yam zoo li qhov no?
  
  Drake yoj nws lub koob yees duab saum huab cua. "Honestly? Tsis yog." Nws paub lub nroog York Council nrog lawv cov tswv yim tsis ncaj ncees. Lub neej yav tom ntej yog yav dhau los, yog li lawv hais. "Tab sis saib, York tau them nyiaj rau koj tus tswv tsev ob peb quid los yees duab qauv, tsis yog lub ntuj hmo ntuj thaum lub Cuaj Hli. Thiab koj band yog crap. Yog li ntawd, cia txias. "
  
  Ben dov nws ob lub qhov muag. "Shit? Phab ntsa ntawm Pw tsaug zog txawm tias tam sim no xav txog uh ... ntau cov lus pom zoo, kuv tus phooj ywg. "
  
  "Tsuas sim tsom rau cov qauv zoo." Drake tau tsom mus rau Shield, illuminated los ntawm lub teeb ntawm tus miv taug kev. Nws muaj ob lub voj voog, sab hauv yog npog nrog qhov zoo li cov duab tsiaj qub, thiab sab nrauv yog sib xyaw ntawm cov cim tsiaj.
  
  Heev mystical, nws xav. Zoo heev rau kho txiv hmab txiv ntoo thiab txiv ntoo.
  
  "Ntxim hlub," nws ntxhi thaum tus qauv taug kev, thiab nws tau ntes qhov sib txawv ntawm cov hluas thiab hnub nyoog ntawm cov yeeb yaj kiab digital.
  
  Cov miv khiav tau nrawm nrawm rau ntawm York lub npe nrov Jorvik Center - Viking keeb kwm tsev cia puav pheej - tom qab Swedish Tsev khaws puav pheej ntawm National Antiquities tau muab qiv luv luv rau lub Cuaj Hli. Qhov kev tshwm sim qhov tseem ceeb tau loj hlob zuj zus thaum tus neeg tsim qauv superstar Abel Frey tau muab los txhawb nqa miv taug kev kev tshwm sim los ua kev zoo siab rau lub rooj nthuav qhia qhib.
  
  Lwm tus qauv paced cov vuas me me nrog kev qhia ntawm tus miv tab tom nrhiav nws lub tais ntawm qab zib. Koj idiot, cynicism tau sawv dua. Qhov no yog lub ntsiab lus fucking ntawm lub hnub qub uas yog lub hom phiaj los tshwm sim rau yav tom ntej kev muaj tiag TV "kev ua koob tsheej" thiab tau tweeted txog hauv Twitter thiab Facebook los ntawm ib lab npias-haus, kaum-ib-hnub haus luam yeeb idiots.
  
  Drake blinked. Nws tseem yog ib tug ntxhais...
  
  Cov tsom teeb tau tig thiab streaked hla lub ntuj hmo ntuj. Lub teeb ci ntsa iab ntawm lub khw muag khoom mus rau lub khw muag khoom, rhuav tshem qhov kev ua yeeb yam me me uas Drake tau tswj los tsim. Cov suab paj nruag ua las voos ntawm Cascada ua phem rau nws pob ntseg. Tus Tswv, nws xav. Hauv Bosnia cov kev xav tau yooj yim dua li qhov no.
  
  Cov neeg coob coob. Txawm tias nws ua haujlwm, nws siv sijhawm ib pliag los saib lub ntsej muag nyob ib puag ncig nws. Cov niam txiv thiab tsev neeg. Ncaj thiab gay designers vam tias yuav ntes ib lub ntsej muag ntawm lawv tus mlom. Cov neeg nyob rau hauv zoo nkauj hnav ris tsho, ntxiv rau lub carnival cua. Nws luag ntxhi. Kev lees paub, kev xav kom nyob twj ywm tsis tu ncua niaj hnub no - Tub rog kev npaj kev sib ntaus sib tua tau dhau mus - tab sis nws tseem hnov ib co kev xav qub. Nyob rau hauv qhov kev xav tsis zoo, lawv tau muaj zog txij li Alison, nws tus poj niam, tau tuag ob xyoos dhau los tom qab tso nws, npau taws, mob siab, tshaj tawm tias nws yuav tau ncaim SAS, tab sis SAS yeej tsis tso nws tseg. Lub ntuj raug txim txawm txhais li cas?
  
  Lub sij hawm twb NW nyuam qhuav kov qhov mob.
  
  Vim li cas nws thiaj tsoo? Puas yog qhov kev xav tsis zoo ntawm txoj kev? Kev txiav txim phem? Kua muag ntawm nws ob lub qhov muag? Kev txiav txim siab? Ib lo lus teb uas yuav elude nws mus ib txhis; qhov tseeb txaus ntshai nws yuav tsis paub.
  
  Ib qho tseem ceeb thaum ub coj Drake rov qab los rau tam sim no. Ib yam dab tsi nco txog nws cov tub rog hnub - lub khob nyob deb, tsis nco qab ntev... tam sim no qub nco... khob....
  
  Drake tau tawm ntawm huab cua thiab tsom mus rau kev ua yeeb yam miv taug kev. Ob tus qauv ua rau muaj kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv Odin daim thaiv: tsis muaj dab tsi zoo nkauj, tsuas yog cov khoom txhawb nqa. Cov neeg coob coob zoo siab, lub koob yees duab hauv TV whirred, thiab Drake nyem zoo li dervish.
  
  Thiab ces nws frowned. Nws txo lub koob yees duab. Nws cov tub rog lub siab, sluggish tab sis tsis lwj, ntes tau qhov deb ntawd khob, khob dua, thiab xav tias yog vim li cas lub ntuj raug txim ob pab tub rog nyoob hoom qav taub mus txog qhov chaw.
  
  "Ben," nws hais kom zoo, nug tib lo lus nug uas tau los hauv siab, "thaum koj tshawb fawb, koj puas tau hnov txog cov qhua uas npaj txhij txog hmo no?"
  
  "Wow. Kuv tsis xav tias koj pom. Zoo, lawv tau tweeting tias Kate Moss tuaj yeem ua rau pom. "
  
  "Kate Moss?"
  
  Ob lub nyoob hoom qav taub, lub suab uas lub pob ntseg tau kawm tuaj yeem paub tsis meej. Thiab tsis yog helicopters xwb. Cov no yog Apache nres helicopters.
  
  Ces tag nrho ntuj txiag teb tsaus tawg.
  
  Cov helicopters ya saum taub hau, ua ib lub voj voog thiab pib hover hauv unison. Cov neeg coob coob zoo siab heev, cia siab tias yuav muaj qee yam tshwj xeeb. Txhua lub qhov muag thiab lub koob yees duab tig mus rau hmo ntuj.
  
  Ben hais tias, "Wow..." Tab sis tom qab ntawd nws lub xov tooj ntawm tes nrov. Nws niam nws txiv thiab tus muam hu tas li, thiab nws, ib tsev neeg txiv neej nrog lub siab kub, ib txwm teb.
  
  Drake yog siv los ua tsev neeg luv luv. Nws ua tib zoo tshuaj xyuas lub nyoob hoom qav taub txoj hauj lwm, lub siab loaded missile bays, 30mm saw phom pom meej nyob rau hauv lub pem hauv ntej fuselage ntawm lub aircraft, thiab soj ntsuam qhov teeb meem. Crap...
  
  Muaj peev xwm ua kom muaj kev ntxhov siab tag nrho.Cov neeg uas txaus siab tau ntim rau hauv ib lub xwmfab me me uas nyob ib puag ncig ntawm lub khw nrog peb txoj kev nqaim. Ben thiab nws tsuas muaj ib qho kev xaiv yog tias ... thaum ... qhov kev poob siab pib.
  
  Lub taub hau ncaj nraim rau miv taug kev.
  
  Tsis muaj kev ceeb toom, kaum ob txoj hlua hla dhau lub nyoob hoom qav taub thib ob, uas tam sim no Drake pom tau tias yuav tsum yog Apache hybrid: lub tshuab hloov kho kom haum rau ntau tus neeg ua haujlwm.
  
  Masked txiv neej nqis los ntawm swaying kab, ploj tom qab tus miv gait. Drake pom cov phom khi rau lawv lub hauv siab raws li kev ceev faj silence pib kis mus rau cov neeg coob coob. Lub suab kawg yog cov menyuam yaus lub suab nug yog vim li cas, tab sis tsis ntev lawv txawm tuag lawm.
  
  Tus thawj coj Apache tom qab ntawd tua phom Hellfire ntawm ib qho ntawm cov ntawv xov xwm khoob. Muaj lub suab nrov nrov, zoo li ib lab nkas loos ntawm chav khiav tawm, tom qab ntawd lub suab nrov zoo li ob lub rooj sib tham dinosaurs. Cov hluav taws kub, iav thiab cib tawg tau tawg mus thoob plaws hauv cheeb tsam.
  
  Ben poob nws lub xov tooj ntawm tes hauv kev poob siab thiab khiav tom qab nws. Drake hnov cov suab nrov nrov zoo li nthwv dej nthwv dej thiab hnov mob kev xav tau los hla cov neeg coob coob. Tsis xav txog ib pliag, nws tuav Ben thiab muab nws hla ntawm txoj hlua, ces dhia hla nws tus kheej. Lawv tsaws ntawm tus miv txoj kev.
  
  Lub suab ntawm Apache saw phom nrov nrov, sib sib zog nqus thiab tuag taus, nws cov kev txhaj tshuaj ya hla cov neeg coob coob tab sis tseem ua rau muaj kev ntshai dawb huv.
  
  "Ben! Nyob ze kuv." Drake tau sib tw nyob rau hauv qab ntawm tus miv khiav. Ntau tus qauv leaned los pab. Drake sawv ntawm nws txhais taw thiab ntsia rov qab ntawm cov neeg coob coob uas khiav hauv kev ntshai ntawm qhov tawm. Kaum tawm tus neeg tau nce lub catwalk, pab los ntawm cov qauv thiab cov neeg ua haujlwm. Ntshai qw chob saum huab cua, ua rau muaj kev ceeb ntshai. Qhov hluav taws kub illuminated qhov tsaus ntuj, thiab hnyav clatter ntawm nyoob hoom qav taub rotors drowned tawm feem ntau ntawm cov suab nrov.
  
  Cov phom phom nrov dua, xa cov hlau lead hnyav mus rau saum huab cua nrog lub suab tsaus ntuj uas tsis muaj neeg pej xeem yuav hnov qhov twg.
  
  Drake tig. Cov qauv cowered qab nws. Odin daim thaiv npog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. Ua raws li lub siab xav, nws tau pheej hmoo coj ob peb daim duab tsuas yog nyob rau lub sijhawm thaum cov tub rog hauv lub tsho tiv thaiv cov mos txwv tau tshwm sim tom qab qhov xwm txheej. Drake thawj qhov kev txhawj xeeb yog los tso nws tus kheej ntawm Ben, cov qauv, thiab cov tub rog, tab sis nws pheej nyem, nqaim nws lub qhov muag pom ....
  
  Nrog nws txhais tes, nws thawb nws cov tub ntxhais hluas tus neeg xauj tsev nyob deb.
  
  "Hav!"
  
  Ib tug ntawm cov tub rog ntsia nws thiab yoj nws rab phom rab phom hem. Drake suppressed kev xav ntawm kev tsis ntseeg. Tej yam zoo li no tsis tau tshwm sim hauv York, hauv ntiaj teb no. York yog lub tsev rau cov neeg ncig tebchaws, cov neeg nyiam dej khov thiab cov neeg Asmeskas hnub so. Nws yog ib tug tsov ntxhuav uas tsis tau tso cai rau qw, txawm tias thaum Rome kav. Tab sis nws muaj kev nyab xeeb, thiab nws yog kev ceev faj. Qhov no yog qhov chaw Drake xaiv kom khiav tawm ntawm damn SAS thawj qhov chaw.
  
  Mus nrog kuv tus poj niam. Kom zam ... crap!
  
  Tus tub rog tam sim ntawd tshwm sim ntawm nws lub ntsej muag. "Muab kuv qhov ntawd!" nws qw nrog lub suab lus German. "Muab nws rau kuv!"
  
  Tus tub rog khiav mus rau lub koob yees duab. Drake tsoo ntawm nws lub hauv pliaj thiab twisted nws rab phom tshuab. Tub rog lub ntsej muag ci ntsa iab. Drake ntsiag to muab lub koob yees duab rau Ben nyob rau hauv ib qho kev txav uas yuav ua rau New York lub taub hau waiter txaus siab. Kuv hnov nws khiav tawm ntawm lub nrawm nrawm.
  
  Drake taw tes rab phom tshuab rau hauv pem teb thaum peb tus tub rog ntxiv nce mus rau nws.
  
  "Koj!" Ib tug ntawm cov tub rog tsa nws riam phom. Drake ib nrab kaw nws ob lub qhov muag, tab sis tom qab ntawd hnov suab nrov quaj.
  
  "Saib! Tsawg kawg losses, idiot. Koj puas xav tua ib tug neeg txias txias hauv TV hauv tebchaws?
  
  Tus tub rog tshiab nodned rau Drake. "Muab lub koob yees duab rau kuv." Muaj ib tug tub nkeeg qhov ntswg zoo rau nws lub suab lus German.
  
  Drake xav txog txoj kev npaj B thiab cia rab phom clatter rau hauv pem teb. "Kuv tsis muaj lawv".
  
  Tus thawj coj nodded rau nws subordinates. "Cia nws tawm."
  
  "Muaj lwm tus nyob ntawd..." Thawj tub rog tsa nws rab phom, saib tsis meej pem. "Nws ... nws tawm mus."
  
  Tus thawj coj nkag mus rau hauv Drake lub ntsej muag. "Txoj kev tsis zoo."
  
  Lub thoob nias tawm tsam nws lub hauv pliaj. Nws lub zeem muag tau puv nrog cov neeg German npau taws thiab ya spittle. "Cia li saib nws!"
  
  Thaum lawv tshawb nrhiav nws, nws pom qhov kev sib koom ua tub sab ntawm Odin's Shield coj los ntawm tus txiv neej tshiab tuaj txog hnav khaub ncaws hnav dawb. Nws waved nws txhais tes me ntsis demonstratively thiab khawb nws taub hau, tab sis hais tsis muaj dab tsi. Thaum lub Shield tau muab zais kom nyab xeeb, tus txiv neej yoj lub xov tooj cua hauv Drake txoj kev coj, kom meej meej nyiam tus thawj coj saib xyuas.
  
  Tus thawj coj muab nws lub xov tooj cua rau nws pob ntseg, tab sis Drake tsis tau tshem nws lub qhov muag ntawm tus txiv neej dawb.
  
  "rau Paris," tus txiv neej hais tsuas yog nws daim di ncauj. "Tag kis ntawm rau."
  
  Kev cob qhia SAS, Drake xav txog, tseem muaj txiaj ntsig.
  
  Tus thawj coj hais tias, "Yog lawm." Ib zaug ntxiv nws pom nws tus kheej hauv Drake lub ntsej muag, waving nws daim npav rho nyiaj thiab tus kws yees duab IDs. "Muaj hmoo nutcracker," nws rub lazily. "Tus thawj coj hais tias qhov kev poob qis tsawg, yog vim li cas koj thiaj li ciaj sia. "Tab sis," nws yoj Drake lub hnab nyiaj, "peb muaj koj qhov chaw nyob, thiab yog tias koj nchuav taum," nws hais ntxiv, ua rau lub ntsej muag luag ntxhi txias dua li tus dais polar lub scrotum, "qhov teeb meem yuav pom koj."
  
  
  OB
  
  
  
  YORK, England
  
  
  Tom qab ntawd, tom tsev, Drake tau kho Ben rau decaf lim kas fes thiab koom nrog nws los saib cov kev pabcuam hmo ntuj.
  
  Odin's Shield raug nyiag vim lub nroog York tsuas yog tsis tau npaj rau qhov kev tawm tsam no. Qhov txuj ci tseem ceeb yog tsis muaj leej twg tuag. Cov hluav taws kub nyhiab tau pom ntau mais deb, tso tseg qhov twg peb txoj kev loj sib txuas, lawv cov neeg nyob ntev mus.
  
  "Ruin 'up Frey's qhia," Ben hais, ib nrab ntawm qhov tseeb. "Cov qauv twb tau ntim thiab ploj mus."
  
  "Dam, kuv hloov lub txaj thiab. Zoo, kuv paub tseeb tias Frey, Prada thiab Gucci yuav ciaj sia. "
  
  "Lub Phab Ntsa Pw Tsaug Zog yuav ua si dhau los ntawm txhua qhov."
  
  "Pib hauv tsev neeg ua yeeb yaj kiab Titanic dua?"
  
  "Qhov ntawd ua rau kuv nco-lawv txiav kuv txiv tawm hauv nruab nrab."
  
  Drake puv nws lub khob. "Tsis txhob txhawj. Nws yuav hu rov qab li ntawm peb feeb los yog li ntawd. "
  
  "Koj puas kidding kuv, Krusty?"
  
  Drake tuav nws lub taub hau thiab luag. "Tsis muaj. Koj tseem hluas dhau los nkag siab. "
  
  Ben tau nyob nrog Drake txog cuaj lub hlis. Tsuas yog ob peb lub hlis xwb, lawv tau los ntawm cov neeg txawv tebchaws mus rau cov phooj ywg zoo. Drake tau txais nyiaj pab Ben tus nqi xauj tsev sib pauv rau nws txoj kev paub txog kev yees duab - tus tub hluas tab tom kawm tiav - thiab Ben tau pab los ntawm kev sib qhia txhua yam. kuj tsim nyog qhuas.
  
  Ben tso nws lub khob. "Nyob zoo hmo ntuj, phooj ywg. Kuv xav tias kuv yuav mus hu kuv tus muam. "
  
  "Hmo ntuj".
  
  Lub qhov rooj kaw thiab Drake ntsia blankly ntawm Sky News ib pliag. Thaum daim duab ntawm Odin daim thaiv npog tau tshwm sim, nws rov qab los rau tam sim no.
  
  Nws coj lub koob yees duab uas muab nws txoj sia nyob, dai daim npav nco hauv nws lub hnab ris, npaj siab yuav tshuaj xyuas cov duab tag kis, thiab tom qab ntawd mus rau lub khoos phis tawj whirring. Hloov nws lub siab, nws nres los xyuas ob lub qhov rooj thiab qhov rais. Lub tsev no tau tiv thaiv hnyav ntau xyoo dhau los thaum nws tseem ua tub rog. Nws nyiam ntseeg qhov zoo ntawm txhua tus tib neeg, tab sis kev ua tsov ua rog tau qhia koj ib yam - tsis txhob tso siab rau txhua yam dig muag. Ib txwm muaj txoj kev npaj thiab kev xaiv thaub qab - Plan B.
  
  Xya xyoo dhau los, thiab tam sim no nws paub tias tub rog lub siab yuav tsis tso nws tseg.
  
  Nws Googled 'Odin' thiab 'Shield of Odin'. Sab nraum lub tsev, cua tau sawv, rushing hla lub eaves thiab quaj zoo li ib tug peev banker uas cov nyiaj tau los capped ntawm plaub lab. Ib qho kev tshawb nrhiav archaeological loj, qhov loj tshaj plaws thoob plaws tebchaws Iceland keeb kwm. Qee hom Indiana Jones tau tawm ntawm txoj kev raug ntaus los tshawb txog cov dej khov nab kuab thaum ub. Ob peb hnub tom qab, lawv tau khawb lub Shield, tab sis tom qab ntawd ib qho ntawm Iceland lub roob hluav taws loj tshaj plaws pib rumble, thiab ntxiv mus. kev tshawb nrhiav yuav tsum tau muab tso tseg.
  
  Tib lub roob hluav taws, Drake mused, uas tsis ntev los no tau xa huab cua tshauv thoob plaws Tebchaws Europe, cuam tshuam rau huab cua thiab cov neeg hnub so.
  
  Drake sipped nws kas fes thiab mloog lub suab ntawm cua. Lub moos mantel ntaus ib tag hmo. Ib saib ntawm ntau cov ntaub ntawv muab los ntawm Is Taws Nem qhia nws tias Ben yuav ua rau muaj kev nkag siab ntau dua li nws ua tau. Ben zoo li txhua tus menyuam kawm ntawv - muaj peev xwm nkag siab sai sai rau qhov kev ntxhov siab uas tshwm sim nrog rau kev siv tshuab. Nws nyeem tias Odin daim thaiv npog tau dai kom zoo nkauj nrog ntau yam qauv tsim, txhua tus tau kawm los ntawm cov kws tshaj lij cellar, thiab JR.R. Tolkien raws li nws tus wizard wandering Gandalf ntawm Odin.
  
  Random khoom. Cov cim lossis hieroglyphs uas nyob ib puag ncig sab nraud ntawm daim thaiv npog tau ntseeg tias yog daim ntawv qub ntawm Odin's Curse:
  
  
  Ntuj Ceebtsheej thiab ntuj raug txim tsuas yog ib ntus tsis paub,
  
  Nws yog tus Ntsuj Plig uas tsis txawj tuag uas tig mus rau Txoj Cai lossis Tsis Ncaj Ncees.
  
  
  Tsis muaj tsab ntawv los piav qhia qhov kev foom phem, tab sis txhua tus neeg tseem ntseeg nws qhov tseeb. Tsawg kawg qhov no tau raug ntaus nqi rau Vikings, thiab tsis yog Odin.
  
  Drake zaum rov qab rau hauv nws lub rooj zaum thiab khiav dhau hmo cov xwm txheej.
  
  Ib yam hu rau nws, tab sis tib lub sijhawm ua rau nws xav. Tus txiv neej nyob rau hauv lub qhov ncauj dawb: "rau Paris, tag kis ntawm rau." Yog tias Drake mus rau txoj kev no, nws tuaj yeem ua rau Ben lub neej txaus ntshai, tsis hais txog nws tus kheej.
  
  Ib tug pej xeem yuav tsis quav ntsej qhov no. Tus tub rog yuav xav tias lawv twb raug hem lawm, tias lawv lub neej twb muaj kev phom sij, thiab cov ntaub ntawv yog cov ntaub ntawv zoo.
  
  Nws Googled: Ib + Paris.
  
  Ib tug bold nkag tau ntes nws lub qhov muag.
  
  Odin tus nees, Sleipnir, tau nthuav tawm hauv Louvre.
  
  Odin tus nees? Drake khawb lub nraub qaum ntawm nws lub taub hau. Rau Vajtswv, tus txiv neej no tau tso npe rau qee yam khoom siv heev. Drake qhib lub Louvre home page. Nws zoo li cov duab puab ntawm tus legendary nees Odin tau pom ntau xyoo dhau los hauv toj siab ntawm Norway. Ntau zaj dab neeg ua raws. Tsis ntev Drake tau dhau los ua ntau yam dab neeg txog Odin uas nws yuav luag tsis nco qab tias Nws yog Vajtswv Viking tiag tiag, tsuas yog lus dab neeg xwb.
  
  Louvre? Drake zom nws. Nws ua tiav nws kas fes, nkees nkees, thiab txav deb ntawm lub computer.
  
  Lub sijhawm tom ntej nws twb pw tsaug zog lawm.
  
  
  * * *
  
  
  Nws sawv los rau lub suab qw qw. Nws me tub txib. Tus yeeb ncuab yuav tau tos txog lub tswb lossis lub ntsej muag ntawm tus dev, tab sis nws yuav tsis tau xav tias me ntsis ntsuab ornament perched ntawm ib sab ntawm lub log tsheb, thiab Drake tau kawm los ua lub teeb pw tsaug zog.
  
  Nws tsaug zog ntawm lub rooj computer nrog nws lub taub hau ntawm nws txhais tes; Tam sim no nws tam sim ntawd sawv thiab poob rau hauv txoj kev tsaus ntuj. Lub qhov rooj rattled. Lub khob tawg. Tsuas yog ob peb vib nas this tau dhau los txij li tus qav croaked.
  
  Lawv nyob hauv.
  
  Drake khoov qis hauv qab qhov muag thiab pom ob tug txiv neej nkag mus, tuav rab phom tshuab muaj peev xwm, tab sis me ntsis sloppily. Lawv txav tau huv si, tab sis tsis zoo nkauj.
  
  Tsis muaj teeb meem.
  
  Drake tos hauv qhov ntxoov ntxoo, vam tias tus tub rog qub hauv nws yuav tsis tso nws tseg.
  
  Ob tug neeg nkag mus, pab pawg ua ntej. Qhov no qhia tau tias ib tug neeg paub tias lawv ua dab tsi. Drake lub tswv yim ua tiav rau qhov xwm txheej no tau npaj ntau xyoo dhau los, thaum tus tub rog lub hlwb tseem muaj zog thiab sim, thiab nws tsuas yog tsis tau hloov pauv. Tam sim no nws tau reoriented hauv nws lub siab. Thaum tus thawj tub rog lub muzzle tawm ntawm chav ua noj, Drake tuav nws, yanked rau nws, ces tig rov qab. Nyob rau tib lub sijhawm, nws tau nce mus rau nws tus nrog sib ntaus thiab spun ncig, zoo snatching rab phom tam sim ntawd thiab xaus rau tom qab tus txiv neej.
  
  Tus tub rog thib ob tau ua rau xav tsis thoob. Qhov ntawd yog tag nrho nws coj. Drake raug rho tawm haujlwm yam tsis muaj millisecond ncua, tom qab ntawd tig thiab tua thawj tus tub rog ua ntej tus thib ob tuaj yeem poob rau hauv caug.
  
  Khiav! nws xav. Kev nrawm yog txhua yam tam sim no.
  
  Nws khiav mus rau ntawm tus ntaiv, qw Ben lub npe, ces tua hluav taws kub hnyiab ntawm nws lub xub pwg nyom. Nws mus txog qhov chaw tsaws, qw dua, ces khiav mus rau Ben lub qhov rooj. Nws tawg. Ben sawv hauv nws lub tsho luv luv, xov tooj ntawm tes hauv tes, qhov txaus ntshai tiag tiag sau rau ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Tsis txhob txhawj," Drake winked. "Txais kuv. Nov yog kuv lwm txoj haujlwm. "
  
  Rau nws qhov credit, Ben tsis tau nug cov lus nug. Drake concentrated nrog tag nrho nws lub zog. Nws ua tsis taus lub tsev thawj lub tsev pheeb suab thiab tom qab ntawd nruab ib qhov thib ob hauv chav ntawd. Tom qab ntawd, nws txhawb nqa lub qhov rooj chav pw. Nws yuav tsis tso tseg tus yeeb ncuab txiav txim, tab sis nws yuav ua rau nws qeeb.
  
  Nws yog tag nrho ib feem ntawm txoj kev npaj.
  
  Nws bolted lub qhov rooj, xyuas kom tseeb tias cov ntoo ntoo tau ruaj khov rau ntawm lub thav duab, tom qab ntawd txo tus ntaiv mus rau hauv qab nthab. Ben tua thawj zaug, Drake thib ob tom qab. Qhov chaw loft loj thiab ntaub pua plag. Ben tsuas yog sawv ntawm qhov ntawd, nws lub qhov ncauj agape. Cov phau ntawv kev cai loj tau sau tag nrho cov phab ntsa sab hnub tuaj-sab hnub poob, ntws nrog CDs thiab cov rooj plaub qub.
  
  "Qhov no puas yog koj li, Matt?"
  
  Drake tsis teb. Nws taug kev mus rau ib pawg ntawm cov thawv uas zais ib lub qhov rooj siab txaus nkag mus; ib lub qhov rooj uas coj mus rau lub ru tsev.
  
  Drake tig lub thawv rau ntawm cov ntaub pua plag. Lub hnab ntim puv puv, uas nws tau ruaj ntseg ntawm nws lub xub pwg nyom, poob tawm.
  
  "Cov ntaub?" Ben ntxhi.
  
  Nws patted lub hnab ev ntawv. "Kuv tau txais lawv."
  
  Thaum Ben ntsia dawb paug, Drake paub tias nws ntshai npaum li cas. Nws pom tau tias nws tau yooj yim tig rov qab rau tus txiv neej SAS ntawd. "Cov ntaub. Xov tooj ntawm tes. Nyiaj. Daim ntawv hla tebchaws. Ib-pad. Kev txheeb xyuas".
  
  Tsis tau hais txog phom. Cov mos txwv. riam...
  
  "Leej twg ua qhov no, Matt?"
  
  Muaj kev sib tsoo los ntawm hauv qab no. Lawv tus yeeb ncuab tsis paub khob ntawm Ben lub chav pw qhov rooj, tej zaum tam sim no paub tias lawv underestimated Drake.
  
  "Nws yog lub sij hawm mus".
  
  Ben tig yam tsis muaj kev qhia thiab nkag mus rau hauv huab cua hmo ntuj. Drake nquab tom qab nws thiab, ua tib zoo saib ntawm phab ntsa uas muaj CDs thiab tapes, tsoo lub qhov rooj.
  
  Nws kho lub ru tsev zoo tshaj plaws uas nws ua tau yam tsis muaj neeg nyiam. Raws li kev txhim kho lub kwj deg tshiab, nws tau teeb tsa ib txoj kev dav peb-taw uas khiav tag nrho ntev ntawm nws lub ru tsev. Qhov teeb meem yuav nyob ntawm nws tus neeg nyob ze.
  
  Cov cua ntsawj rau lawv nrog cov ntiv tes ua siab ntev thaum lawv hla lub ru tsev tsis txaus ntseeg. Ben tau ua tib zoo taug kev, nws ob txhais taw liab qab plam thiab co ntawm cov pobzeb pob zeb. Drake tuav nws txhais tes nruj, xav kom lawv muaj sij hawm mus nrhiav nws nkawm khau.
  
  Tom qab ntawd muaj cua daj cua dub nrov nrov dhau ntawm qhov chimney, ntaus Ben square ntawm lub ntsej muag thiab xa nws stumbling hla ntug. Drake rub tawm ntawm lub zog, hnov lub suab quaj, tab sis tsis tso nws tuav. Ib tug thib ob tom qab nws reined nyob rau hauv nws tus phooj ywg.
  
  "Tsis deb," nws ntxhi. "Yuav luag muaj, phooj ywg."
  
  Drake pom tau tias Ben ntshai heev. Nws ntsia ntsia nruab nrab ntawm lub qhov rooj qab nthab thiab ntug ntawm lub ru tsev, ces mus rau lub vaj thiab rov qab. Panic contorted nws cov yam ntxwv. Nws ua pa nrawm nrawm; lawv yeej yuav tsis tau ua li no.
  
  Drake nyiag ib ntsia ntawm lub qhov rooj, sau nws lub siab tawv thiab tig rov qab rau nws. Yog leej twg tau hla dhau lawm ces yuav tau pom nws ua ntej. Nws tuav Ben ntawm lub xub pwg nyom thiab ntsib nws ntsia.
  
  "Ben, koj yuav tsum tso siab rau kuv. Ntseeg kuv. Kuv cog lus tias kuv yuav pab koj hla qhov no. "
  
  Ben lub qhov muag tsom ntsoov thiab nws nodded, tseem ntshai tab sis muab nws lub neej rau hauv Drake txhais tes. Nws tig mus rau pem hauv ntej kom zoo zoo. Drake pom tias cov ntshav ntws los ntawm nws ob txhais ceg, ntws mus rau hauv qhov dej. Lawv hla tus neeg zej zog lub ru tsev, nqes mus rau hauv nws lub tsev cog khoom thiab swb rau hauv av. Ben ntog thiab poob ib nrab, tab sis Drake nyob ntawd ua ntej thiab cushioned feem ntau ntawm nws lub caij nplooj zeeg.
  
  Thaum ntawd lawv nyob hauv av. Lub teeb nyob hauv chav tom ntej, tab sis tsis muaj leej twg nyob ib puag ncig. Tej zaum lawv hnov rab phom tshuab. Kuv vam tias tub ceev xwm tab tom taug kev.
  
  Drake puag Ben nruj thiab hais tias, "Cov khoom zoo heev. Ua haujlwm zoo thiab kuv yuav tau txais koj lub nce toj tshiab. Tam sim no cia peb mus."
  
  Nws yog ib tug khiav tso dag. Thaum twg lawv xav tau kev tuaj tos kuv, Ben yuav hais lus rau Drake txog nws lub hnub nyoog, thiab Drake yuav lom zem Ben cov hluas. phooj ywg sib tw.
  
  Ben snorted. "Leejtwg lub ntuj raug txim nyob ntawd?"
  
  Drake ntsia lub qab nthab thiab nws lub qhov rooj zais cia. Tsis muaj leej twg rub ib yam dab tsi tawm ntawm qhov ntawd.
  
  "Germans".
  
  "Huh? Zoo li lub Ntiaj Teb Tsov Rog II German choj hla tus dej Kwai?"
  
  "Kuv xav tias nws yog neeg Nyij Pooj. Thiab tsis yog, kuv tsis xav tias nws zoo li WWII Germans. "
  
  Lawv twb nyob tom qab ntawm tus neeg zej zog lub vaj. Lawv ducked los ntawm hedge thiab nyem los ntawm qhov dummy seem ntawm fencing uas Drake tau tsim thaum lub sij hawm ib xyoos ntawm kev ua koob tsheej Swift.
  
  Peb mus ncaj nraim mus rau ntawm txoj kev tsis khoom.
  
  Ncaj nraim ntawm lub tsheb tavxij qeb.
  
  Drake taug kev mus rau lub tsheb tos nrog kev tua neeg ntawm nws lub siab. Nws cov tub rog pom kev pom nws tus kheej dua. Zoo li Mickey Rourke, zoo li Kylie, zoo li Hawaii Tsib-O... Nws tsuas yog dormant, tos lub sijhawm los ua kom nws zoo nkauj rov qab los.
  
  Nws paub tseeb tias tib txoj kev los tiv thaiv ob leeg yog kom mus cuag tus neeg phem ua ntej.
  
  
  PEB
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Lub davhlau rau Charles De Gaulle tsaws tsuas yog tom qab 9 teev sawv ntxov hnub ntawd. Drake thiab Ben tsaws tsis muaj dab tsi tab sis lub hnab ev ntawv thiab ob peb yam khoom los ntawm nws cov ntsiab lus qub. Lawv hnav khaub ncaws tshiab, xov tooj tshiab tau npaj txhij. Lub I-pad raug them. Feem ntau ntawm cov nyiaj tau ploj lawm - nws tau siv rau kev thauj mus los. Cov riam phom raug muab pov tseg sai li sai tau thaum Drake txiav txim siab nws lub hom phiaj.
  
  Thaum lub davhlau, Drake coj Ben mus txog rau txhua yam ntawm German thiab Vikings thiab thov kom nws pab tshawb fawb. Ben cov lus sarcastic yog, "Bang bang, uas yog kuv degree."
  
  Drake pom zoo rau tus cwj pwm no. Cov Griffins tsis tawg, ua Vajtswv tsaug.
  
  Lawv taug kev tawm ntawm tshav dav hlau mus rau qhov txias Parisian drizzle. Ben pom ib lub tsheb tavxij thiab yoj phau ntawv qhia uas nws tau yuav ntawm nws. Thaum lawv nyob sab hauv, nws hais tias, "Umm... Rue... Croix? Hotel opposite lub Louvre?"
  
  Lub tsheb tavxij pib txav mus, tsav los ntawm tus txiv neej uas nws lub ntsej muag pom tias tsis muaj dab tsi txav nws. Lub tsev so, thaum nws tuaj txog plaub caug feeb tom qab, yog refreshingly atypical rau Paris. Muaj ib lub chaw tos txais loj, elevators uas tuaj yeem ua tau ntau dua ib tus neeg, thiab ob peb txoj hauv kev nrog chav.
  
  Ua ntej lawv tau kuaj xyuas, Drake tau siv lub tshuab ATM hauv qhov chaw tos txais kom thim cov nyiaj seem - kwv yees li tsib puas euros. Ben frowned, tab sis Drake reassured nws nrog ib tug wink. Nws paub tias nws tus phooj ywg ntse xav li cas.
  
  Kev soj ntsuam hluav taws xob thiab nyiaj txiag.
  
  Nws them rau ib chav nrog daim npav rho nyiaj thiab tom qab ntawd yuav chav hla txoj kev nrog nyiaj ntsuab. Thaum nce toj, lawv ob leeg nkag mus rau hauv chav "nyiaj ntsuab" thiab Drake teeb tsa kev soj ntsuam.
  
  "Qhov no yog peb lub sijhawm los tua ntau tus noog nrog ib lub pob zeb," nws hais tias, saib Ben ntsia ib ncig ntawm chav nrog lub qhov muag tseem ceeb.
  
  "A?" - Kuv nug.
  
  "Peb pom lawv zoo npaum li cas. Yog tias lawv tuaj sai sai, qhov ntawd zoo, thiab tej zaum yuav muaj teeb meem. Yog tias lawv tsis ua, zoo, qhov tseem ceeb yuav tsum paub, thiab. Thiab koj muaj sijhawm rub tawm koj cov khoom ua si tshiab. "
  
  Ben tig rau ntawm I-pad. "Puas yog qhov no tiag tiag yuav tshwm sim hnub no ntawm rau?"
  
  "Nws yog ib qho kev kwv yees." Drake sighed. "Tab sis nws haum nrog ob peb qhov tseeb peb paub."
  
  "Hmm, tom qab ntawd tso tseg, Krusty ... " Ben tau ua rau nws tus ntiv tes tawg. Nws txoj kev ntseeg tau ci ntsa iab tam sim no tias nws tau pab ntau dua li tau txais kev cawmdim, tab sis nws yeej tsis tau ua 'ua yeeb yam' txiv neej thaum ntawd. Hloov chaw, hom tus cwj pwm uas tau txheeb xyuas los ntawm nws lub npe lossis lub npe menyuam yaus - feem ntau Blakey - yeej tsis muaj zog txaus kom tsim nyog lub xeem lub npe.
  
  Drake ntsia ntawm lub qhov muag. "Nws yuav siv sijhawm ntev dua," nws yws. "Qhov ntau dua peb muaj."
  
  Nws tsis tau ntev. Thaum Ben tab tom rub tawm ntawm nws lub I-pad, Drake pom ib nrab kaum ob tus neeg loj tuaj sib sau ntawm lub qhov rooj hla txoj kev. Lub xauv tau tawg thiab chav tau tawg rau hauv. Peb caug vib nas this tom qab pab neeg rov tshwm sim, ntsia ib ncig ntawm kev npau taws, thiab tawg mus.
  
  Drake clenched nws lub puab tsaig.
  
  Ben hais. "Qhov no yog qhov nthuav heev, Matt. Nws ntseeg tau tias muaj cuaj daim ntawm Odin cov seem uas tau tawg thoob plaws ntiaj teb. Ib daim thaiv yog ib yam, ib tug nees yog lwm. Kuv yeej tsis paub qhov no. "
  
  Drake NW nyuam qhuav hnov nws. Nws rhuav tshem nws lub hlwb. Nov yog qhov uas lawv muaj teeb meem.
  
  Tsis hais ib lo lus twg, nws tawm ntawm lub qhov rooj thiab hu ib tug xov tooj ntawm nws lub xov tooj ntawm tes. Yuav luag tam sim ntawd hu tau teb.
  
  "Yog?"
  
  "Qhov no yog Drake."
  
  "Kuv xav tsis thoob. Ntev ntev tsis pom, phooj ywg. "
  
  "Kuv paub".
  
  "Kuv ib txwm paub tias koj yuav hu."
  
  "Tsis yog li koj xav, Wells. Kuv xav tau ib yam dab tsi. "
  
  "Muaj koj paub. Qhia kuv txog Maiv. "
  
  Wells tau sim nws nrog qee yam uas nws tsuas paub. Qhov teeb meem yog tias Mai tau yog lawv cov nplaim taws qub txij thaum lawv poob rau Thaib teb, ua ntej nws yuav Alison - thiab txawm tias Ben tsis tas yuav hnov cov ntsiab lus qias neeg.
  
  "Lub npe nruab nrab yog Sheeran. Qhov chaw - Phuket. Hom - hmm... kab txawv..."
  
  Ben pob ntseg twitched. Drake nyeem nws hauv nws lub cev lus kom meej raws li nws nyeem tau ib tug nom tswv txoj kev dag. Qhov qhib qhov ncauj yog ib qho qhia ...
  
  Drake yuav luag hnov lub suab luag hauv Wells lub suab. "Exotic? Qhov no puas yog qhov zoo tshaj plaws uas koj tuaj yeem ua tau?
  
  "Lub sijhawm tam sim no, yog."
  
  "Puas muaj ib tug nyob ntawd?"
  
  "Tseem nyiam".
  
  "Gotcha. Okay, phooj ywg, koj xav tau dab tsi?"
  
  "Kuv xav tau qhov tseeb, Wells. Kuv xav tau cov ntaub ntawv nyoos uas tsis pub tshaj tawm hauv xov xwm lossis hauv Internet. Tias Odin daim thaiv raug nyiag lawm. Hais txog cov neeg German uas nyiag nws. Tshwj xeeb yog cov Germans. Cov ntaub ntawv SAS tiag. Kuv yuav tsum paub tias muaj dab tsi tshwm sim tiag tiag, phooj ywg, tsis yog kev xau pej xeem. "
  
  "Koj puas muaj teeb meem?"
  
  "Huag." Koj tsis dag koj tus thawj coj, qub los tsis yog.
  
  "Kev pab yog xav tau?"
  
  "Tsis tau".
  
  "Koj tau txais koj txhais tes, Drake. Cia li hais cov lus thiab SAS yog koj li. "
  
  "Kuv yuav ua".
  
  "Zoo. Muab rau kuv ib co. Thiab los ntawm txoj kev, koj puas tseem qhia koj tus kheej tias koj tsuas yog cov laus SAS xwb?
  
  Drake hesitated. Lo lus "zoo qub SAS" yuav tsum tsis txhob muaj. "Nws yog ib lo lus siv tau rau kev piav qhia, yog txhua yam."
  
  Drake hla dhau. Kev thov nws tus thawj coj qub kev pab tsis yooj yim, tab sis Ben txoj kev nyab xeeb overrode ib qho kev txaus siab. Nws rov kuaj xyuas tus neeg saib xyuas dua, pom ib txoj hauv kev khoob, thiab tom qab ntawd taug kev thiab zaum ntawm Ben ib sab.
  
  "Koj hais cuaj ntu ntawm Odin? Lub ntuj raug txim txhais li cas?
  
  Ben tau tawm ntawm nws pawg Facebook nplooj ntawv sai sai, yws yws tias lawv muaj ob tus phooj ywg tshiab thov, ua rau lawv tag nrho kaum xya.
  
  Nws kawm Drake ib pliag. "Yog li koj yog tus qub SAS tus thawj coj thiab cov neeg nyiam kab xev. Nws yog qhov txawv, phooj ywg, yog tias koj tsis mloog kuv hais. "
  
  "Focus, Ben. Koj muaj dab tsi?"
  
  "Zoo ... Kuv tab tom taug kev ntawm cuaj qhov chaw ntawm Odin, zoo li cuaj yog tus lej tshwj xeeb hauv Norse mythology. Ib tug raug ntsia saum ntoo Khaublig rau nws tus kheej, cuaj hnub thiab cuaj hmo, yoo mov, nrog ib tug hmuv nyob rau hauv nws sab, ib yam li Yexus Khetos, thiab ntau xyoo ua ntej Yexus. Qhov no yog qhov tseeb, Matt. Cov kws tshawb fawb tiag tiag tau teev nws. Tej zaum kuj yog zaj dab neeg uas tau tshoov siab rau zaj dab neeg ntawm Yexus Khetos. Muaj cuaj qhov chaw ntawm Odin. Lub hmuv yog daim thib peb thiab txuas nrog Lub Ntiaj Teb Tsob Ntoo, txawm tias kuv nrhiav tsis tau ib qho kev hais txog nws qhov chaw. Lub legendary qhov chaw ntawm tsob ntoo yog nyob rau hauv Sweden. Ib qhov chaw hu ua Apsalla. "
  
  "Slow down, slow down. Puas yog nws hais dab tsi txog Odin daim thaiv npog lossis nws tus nees?
  
  Ben shrugged. "Tsuas yog daim Shield yog ib qho ntawm qhov zoo tshaj plaws archaeological pom ntawm txhua lub sijhawm. Thiab hais tias raws nws ntug muaj cov lus: Saum ntuj ceeb tsheej thiab ntuj raug txim tsuas yog ib ntus ignorance. Nws yog tus Ntsuj Plig uas tsis txawj tuag uas tig mus rau Txoj Cai lossis Tsis Ncaj Ncees. Nws yog qhov pom tseeb tias qhov no yog Odin txoj kev foom, tab sis tsis muaj leej twg nyob hauv lub cim xeeb tau muaj peev xwm nkag siab tias nws lub hom phiaj yog dab tsi. "
  
  "Tej zaum nws yog ib qho ntawm cov lus foom uas koj tsuas yog yuav tsum nyob ntawd," Drake luag ntxhi.
  
  Ben tsis quav ntsej nws. "Nws hais ntawm no tias Nees yog duab puab. Lwm cov duab puab, "Tus hma ntawm Odin", tam sim no tso rau hauv New York."
  
  "Nws hma? Tam sim no?" Drake lub hlwb pib kib.
  
  "Nws caij ob tug hma mus ua rog. Pom tseeb."
  
  Drake frowned. "Puas yog tag nrho cuaj feem suav nrog?"
  
  Ben tau tuav nws lub taub hau. "Ib ob peb ploj lawm, tab sis ..."
  
  Drake nres. "Dab tsi?" - Kuv nug.
  
  "Zoo, nws suab ruam, tab sis muaj cov lus dab neeg ntawm no uas tab tom ua zoo. Ib yam dab tsi txog tag nrho cov khoom ntawm Odin los ua ke thiab pib cov tshuaj tiv thaiv kab mob uas yuav ua rau lub ntiaj teb kawg. "
  
  "Cov khoom txheem," Drake hais. "Txhua tus vajtswv thaum ub no muaj qee yam ntawm 'qhov kawg ntawm lub ntiaj teb' zaj dab neeg cuam tshuam nrog lawv."
  
  Ben taub hau thiab ntsia nws lub moos. "Txoj cai. Saib. Peb Internet wizards xav tau zaub mov, "nws xav ib pliag. "Thiab kuv xav tias, kuv xav tias zoo li cov nkauj tshiab los ntawm pab pawg yuav los sai sai. Croissants thiab Brie rau brunch?
  
  "Thaum nyob hauv Paris ..."
  
  Drake qhib lub qhov rooj, ntsia ib ncig, ces txav kom Ben tawm los. Nws pom lub ntsej muag luag ntxhi ntawm nws tus phooj ywg lub ntsej muag, tab sis kuj nyeem qhov kev ntxhov siab txaus ntshai hauv nws ob lub qhov muag. Ben zais nws zoo, tab sis nws floundered phem.
  
  Drake rov qab mus rau chav tsev thiab muab tag nrho lawv cov khoom tso rau hauv lub hnab ev ntawv. Thaum nws tuav txoj siv tawv hnyav, nws hnov Ben hais ib qho chaw nyob zoo thiab xav tias nws lub plawv nres hauv kev ntshai tsuas yog zaum ob hauv nws lub neej.
  
  Thawj zaug yog thaum Alison tso nws tseg, hais txog qhov sib txawv ntawm qhov tsis sib haum xeeb - koj yog tub rog ntau dua li lub damn boot camp.
  
  Hmo ntawd. Raws li cov nag tsis kawg puv nws ob lub qhov muag nrog kua muag zoo li tsis tau ua ntej.
  
  Nws khiav mus rau ntawm lub qhov rooj, txhua tus leeg hauv nws lub cev nruj thiab npaj txhij, tom qab ntawd pom ob niam txiv laus tawm tsam hauv txoj kev.
  
  Thiab Ben pom qhov txaus ntshai kawg uas ua rau Drake lub qhov muag ua ntej tus tub rog qub tau muaj sijhawm los zais nws. ruam ruam.
  
  "Tsis txhob txhawj". Ben hais nrog luag ntxhi. "Kuv nyob zoo".
  
  Drake ua tsis taus pa thiab coj lawv mus rau hauv tus ntaiv, ib txwm nyob ntawm tus neeg zov. Nws tshawb xyuas qhov chaw tos txais, pom tsis muaj kev hem thawj, thiab tawm mus sab nraud.
  
  Lub tsev noj mov nyob qhov twg? Nws tau kwv yees thiab mus rau lub Louvre.
  
  
  * * *
  
  
  Ib tug txiv neej rog los ntawm Munich nrog kev txawj ntse ntawm tus kws kho mob hlwb pom lawv tam sim ntawd. Nws tau tshuaj xyuas nws cov duab zoo nkauj thiab nyob rau hauv ob lub plawv dhia tau lees paub qhov ua tau zoo, muaj peev xwm Yorkshireman thiab nws cov plaub hau ntev, tus phooj ywg tsis zoo thiab kaw lawv hauv cov plaub hau.
  
  Nws hloov nws txoj hauj lwm, tsis nyiam qhov siab qhov taw tes lossis cov kab dawb uas khawb rau hauv nws cov ceg tawv.
  
  Nws ntxhi rau hauv lub xub pwg microphone: "Kuv tuav lawv los ntawm ib tug xov."
  
  Cov lus teb tau ceeb heev tam sim ntawd. "Tua lawv tam sim no."
  
  
  Plaub
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Peb lub mos txwv tau raug rho tawm sai sai.
  
  Thawj lub mos txwv deflected tawm ntawm lub qhov rooj hlau ntawm ib sab ntawm Drake lub taub hau, ces ricocheted rau hauv txoj kev, ntaus ib tug poj niam laus nyob rau hauv caj npab. Nws twisted thiab poob, txau cov ntshav nyob rau hauv cov huab cua nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib lo lus nug cim.
  
  Lub tshuab thib ob ua rau cov plaub hau ntawm Ben lub taub hau sawv ntawm qhov kawg.
  
  Qhov thib peb ntaus pob zeb qhov chaw uas nws sawv ib nanosecond tom qab Drake roughly tuav nws ntawm lub duav. Cov mos txwv bounced tawm ntawm lub pavement thiab tawg lub tsev so qhov rais tom qab lawv.
  
  Drake dov thiab taug kev Ben tom qab ib kab ntawm cov tsheb nres. "Kuv tuav koj". Nws ntxhi furiously. "Cia li mus ntxiv." Crouching, nws txaus ntshai saib lub qhov rais tsheb thiab pom kev txav ntawm lub ru tsev ib yam li lub qhov rais tawg.
  
  "Shitty shooting!" Nws cov lus Yorkshire thiab cov tub rog slang ua rau nws lub suab huskier raws li adrenaline tsim. Nws scanned thaj chaw. Cov pej xeem tau khiav, qw, ua rau muaj kev cuam tshuam txhua yam, tab sis qhov teeb meem yog tias tus neeg tua neeg paub tseeb tias lawv nyob qhov twg.
  
  Thiab nws yuav tsis nyob ib leeg.
  
  Txawm tias tam sim no, Drake tau lees paub peb tus txiv neej uas nws tau pom dhau los thaum lub sijhawm kaw, uas tau tawm ntawm Mondeo tsaus ntuj thiab lub hom phiaj taug kev ntawm lawv.
  
  "Lub sijhawm txav mus los."
  
  Drake coj lawv ob lub tsheb mus rau qhov chaw nws twb pom ib tug hluas nkauj quaj hysterically nyob rau hauv nws lub tsheb. Ua rau nws xav tsis thoob, nws qhib nws lub qhov rooj thiab hnov qhov nrawm nrawm ntawm kev ua txhaum ntawm qhov pom ntawm nws qhov kev ntshai.
  
  Nws khaws ib qho kev qhia tsis txaus ntseeg ntawm nws lub ntsej muag. "Tawm."
  
  Tseem tsis tau txhaj tshuaj. Tus poj niam nkag mus, ntshai khov nws cov leeg, tig mus rau hauv cov pob zeb tuag. Ben swb rau hauv, ua kom nws lub cev hnyav li tsawg li sai tau. Drake sai sai tom qab nws thiab tig tus yuam sij.
  
  Ua tsis taus pa, nws muab lub tsheb rov qab thiab rub tawm ntawm qhov chaw nres tsheb rau pem hauv ntej. Cov roj hmab tau smoldering hla txoj kev tom qab lawv.
  
  Ben qw: "Rue Richelieu!"
  
  Drake swerved, tos lub mos txwv, hnov lub suab hlau thaum nws dhia tawm ntawm lub cav, ces ntaus accelerator. Lawv hla cov tub sab xav tsis thoob ntawm txoj kev taug kev thiab pom lawv maj mam rov qab mus rau lawv lub tsheb.
  
  Drake spun lub log mus rau sab xis, ces mus rau sab laug, thiab tom qab ntawd mus rau sab laug dua.
  
  "Rue Saint-Honoré." Ben qw, craving nws caj dab kom pom lub npe ntawm txoj kev.
  
  Lawv tau koom nrog kev khiav tsheb khiav. Drake nrawm nrawm li nws ua tau, rub lub tsheb-uas, rau nws txoj kev zoo siab, tau dhau los ua Mini Cooper-hauv thiab tawm ntawm txoj kev thiab ua tib zoo saib ntawm lub nraub qaum.
  
  Lub ru tsev tua neeg tau ploj mus ntev lawm, tab sis Mondeo tau rov qab los, tsis deb tom qab.
  
  Nws tig sab xis thiab sab xis dua, muaj hmoo ntawm lub teeb tsheb. Lub Tsev khaws puav pheej Louvre, coj los ntawm sab laug. Nws tsis yog siv: txoj kev muaj neeg coob heev, teeb pom kev zoo heev. Lawv yuav tsum tau khiav tawm ntawm qhov chaw ntawm Paris.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  Drake frowned sternly ntawm Ben. "Vim li cas lub ntuj raug txim koj pheej qw cov npe ntawm txoj kev?"
  
  Ben ntsia nws. "Kuv tsis paub! Lawv...lawv qhia nws hauv TV! Nws pab?"
  
  
  * * *
  
  
  "Tsis muaj!" - nws qw rov qab, dhau lub suab nrov ntawm lub cav thaum nws khiav raws txoj kev nplua deb ntawm Rue de Rivoli.
  
  Cov mos txwv ricocheted ntawm lub khau raj. Drake pom ib tug passerby vau nyob rau hauv kev txom nyem. Nws yog phem; nws loj heev. Cov neeg no tau khav theeb thiab muaj zog txaus kom tsis quav ntsej leej twg uas lawv raug mob, thiab muaj peev xwm ua neej nyob nrog qhov tshwm sim.
  
  Vim li cas cuaj ntu ntawm Odin thiaj li tseem ceeb rau lawv?
  
  Cov mos txwv nkag mus rau pob zeb thiab hlau thiab sab laug cov qauv nyob ib ncig ntawm Mini.
  
  Lub sijhawm ntawd, Ben lub xov tooj ntawm tes nrov. Nws ua ib tug complex lub xub pwg twisting maneuver kom nws tawm ntawm lub hnab ris. "Niam?"
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Drake foom tsis zoo.
  
  "Kuv nyob zoo, ta. Koj? Zoo li Txiv?
  
  Lub Mondeo tau ua nws txoj hauv kev rau hauv Mini khau raj. Qhov muag tsis pom teeb pom kev pom tom qab, nrog rau lub ntsej muag ntawm peb tus neeg German jeering. Cov neeg phem nyiam nws.
  
  Ben taub hau. "Thiab me muam?"
  
  Drake tau saib thaum cov neeg German tau tsoo lub dashboard nrog lawv cov phom hauv kev txaus siab heev.
  
  "Tsis muaj. Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb. Um... yog dab tsi no? Nws ua ib tug nres. "Aw... Xbox."
  
  Drake nias lub accelerator rau hauv pem teb. Lub cav teb sai. Cov log tsheb squealed txawm nyob rau ntawm rau caum mais ib teev.
  
  Kev txhaj tshuaj tom ntej tau tawg lub qhov rais tom qab. Ben nqis los rau hauv pem hauv ntej nce toj cheeb tsam yam tsis tau tos rau kev caw. Drake tso cai rau nws tus kheej ib pliag ntawm kev ntsuam xyuas, tom qab ntawd coj tus Mini mus rau ntawm txoj kev khoob nyob rau pem hauv ntej ntawm txoj kab ntev ntawm cov tsheb nres.
  
  Cov neeg caij tsheb hauv Mondeo raug rho tawm haujlwm tsis tu ncua, nrog cov mos txwv tsoo rau hauv lub qhov rais ntawm cov tsheb nres, ntaus Mini thiab dhia tawm. Tsis pub dhau lub vib nas this, nws slammed ntawm lub brakes, spun ib ncig nrog ib tug squeal, pov lub tsheb me ntsis 180 degrees, ces sped rov qab txoj kev lawv tuaj.
  
  Nws siv sij hawm muaj nuj nqis rau Mondeo cov neeg caij tsheb kom paub tias muaj dab tsi tshwm sim. Lub 180-degree tig yog tsis saib xyuas thiab txaus ntshai, thiab tshem tawm ob lub tsheb nres nrog ib tug txaus ntshai crunch. Cov tub ceev xwm nyob qhov twg?
  
  Tam sim no tsis muaj kev xaiv. Drake tsav tsheb ncig ntau qhov chaw raws li nws ua tau. "Tau npaj txhij, Ben. Peb yuav khiav."
  
  Yog tias Ben tsis tau nyob ntawd, nws yuav tau sawv thiab tawm tsam, tab sis nws tus phooj ywg kev nyab xeeb yog qhov tseem ceeb. Thiab tau ploj mus yog qhov ntse txav tam sim no.
  
  "Ok niam, ntsib koj tom qab." Ben kaw nws lub xov tooj ntawm tes thiab shrugged. "Cov niam txiv".
  
  Drake rub lub Mini rov qab mus rau qhov thaiv thiab nres tam sim ntawd ib nrab ntawm cov nyom manicured. Ua ntej lub tsheb nres, lawv qhib lub qhov rooj dav thiab dhia tawm, mus rau ntawm txoj kev nyob ze. Lawv koom nrog cov neeg Parisians hauv tsev ua ntej Mondeo txawm pom.
  
  Ben tswj kom croak ib yam dab tsi thiab blinked ntawm Drake. "Kuv tus hero".
  
  
  * * *
  
  
  Lawv nkaum hauv lub tsev noj mov me me hauv internet ntawm ib qho chaw hu ua Harry's New York Bar. Qhov no yog qhov ua tau zoo tshaj plaws rau Drake. Tsis pom zoo thiab pheej yig, nws yog qhov chaw uas lawv tuaj yeem txuas ntxiv lawv cov kev tshawb fawb thiab txiav txim siab seb yuav ua li cas txog qhov yuav tshwm sim ntawm Louvre yam tsis muaj kev txhawj xeeb lossis cuam tshuam.
  
  Drake npaj muffins thiab kas fes thaum Ben nkag rau hauv. Drake tseem tsis tau raug mob, tab sis nws kwv yees Ben yuav tsum txhawj xeeb me ntsis. Tus tub rog nyob hauv nws tsis paub yuav ua li cas rau nws. Tus phooj ywg paub tias lawv yuav tsum tham. Yog li ntawd nws thawb khoom noj thiab haus dej ntawm tus tub hluas, nyob rau hauv ib lub rooj zaum cozy thiab tuav nws ntsia.
  
  "Koj ua li cas nrog tag nrho cov crap no?"
  
  "Kuv tsis paub". Ben hais qhov tseeb. "Kuv tseem tsis tau muaj sijhawm los paub txog nws."
  
  Drake nodded. "Qhov no zoo. Zoo, thaum koj ua li ntawd ... "nws taw tes rau lub computer. "Koj muaj dab tsi?"
  
  "Kuv rov qab mus rau tib lub vev xaib ib yam li yav dhau los. Amazing archaeological nrhiav... cuaj tawg... yada, yada, yada... oh yog - Kuv nyeem txog Odin qhov zoo kawg nkaus 'kawg ntawm lub ntiaj teb' kev koom tes txoj kev xav. "
  
  "Thiab kuv hais tias ... "
  
  "Nws yog bullshit. Tab sis tsis tas li, Matt. Mloog qhov no. Raws li kuv hais, muaj lus dab neeg thiab tau muab txhais ua ntau yam lus. Tsis yog Scandinavian xwb. Nws zoo nkaus li universal, uas yog qhov txawv heev rau cov neeg peasants uas kawm txog qhov no. Nws tau hais ntawm no tias yog cuaj daim ntawm Odin puas tau sau thaum lub sijhawm Ragnarok, lawv yuav qhib txoj hauv kev mus rau qhov ntxa ntawm Vajtswv. Thiab yog hais tias lub qhov ntxa no puas tau desecrated ... zoo, brimstone thiab tag nrho ntuj raug txim unleashed tsuas yog qhov pib ntawm peb cov teeb meem. Daim ntawv ceeb toom kuv hais tias Vajtswv?
  
  Drake frowned. "Tsis muaj. Yuav ua li cas thiaj muaj lub ntxa ntawm Vajtswv nyob ntawm no? Lawv yeej tsis muaj, Ragnarok yeej tsis muaj. Nws tsuas yog qhov chaw Norwegian rau Armageddon. "
  
  "Yog lawm. Thiab yuav ua li cas yog tias nws muaj tiag?"
  
  "Yog li xav txog qhov muaj txiaj ntsig ntawm qhov kev pom zoo li no."
  
  "Lub ntxa ntawm Vajtswv? Nws yuav dhau txhua yam. Atlantis. Camelot. Eden. Lawv yuav tsis muaj dab tsi piv rau qhov no. Yog li koj hais tias Odin's Shield yog qhov pib xwb?
  
  Ben me ntsis tawm ntawm nws lub muffin. "Kuv xav tias peb yuav pom. Tseem muaj yim daim mus rau, yog li lawv pib ploj mus, "nws nres. "Koj paub, Karin yog lub hlwb ntawm tsev neeg, thiab sis xav paub txog tag nrho cov kab mob hauv Internet no. Nws tag nrho nyob rau hauv pieces. "
  
  "Ben, Kuv xav tias ua txhaum nrog koj. Thiab kuv cog lus tias yuav tsis muaj dab tsi tshwm sim rau koj, tab sis kuv tsis tuaj yeem koom nrog lwm tus hauv qhov no. Drake frowned. "Kuv xav paub yog vim li cas cov neeg German damn pib ua qhov no tam sim no. Tsis muaj qhov tsis ntseeg lwm yim qhov muaj nyob rau qee lub sijhawm. "
  
  "Kev sib piv tsawg dua nrog kev ncaws pob. Thiab lawv muaj nws. Tej zaum muaj qee yam tshwj xeeb txog Shield? Ib yam dab tsi txog qhov ntawd ua rau txhua yam tsim nyog. "
  
  Drake nco qab thaij duab ze ze ntawm Shield, tab sis lawv tuaj yeem muab qhov kev tshawb xyuas ntawd tuav rau tom qab. Nws kov qhov screen. "Nws hais ntawm no tias Odin's Nees duab puab tau pom nyob rau hauv Viking longboat, uas yog qhov tseem ceeb ntawm lub Louvre. Cov neeg feem coob yuav tsis txawm pom Nees duab puab nws tus kheej thaum taug kev hauv Louvre. "
  
  "Longboat," Ben nyeem nrov nrov. "Nws yog qhov tsis paub tseeb hauv nws tus kheej - nws tau tsim los ntawm cov ntoo uas paub txog keeb kwm Viking."
  
  Drake hais tias, "Zoo li daim ntaub thaiv," Drake hais.
  
  "Ntaus hauv Denmark," Ben nyeem ntxiv. "Thiab pom ntawm no," nws taw rau qhov screen, "qhov no tsom mus rau lwm qhov ntawm Odin uas kuv tau hais dhau los? Cov hma nyob hauv New York, thiab qhov kev kwv yees zoo tshaj plaws yog hmuv nyob hauv Uppsala, Sweden, tau poob ntawm Odin lub cev thaum nws nqis los ntawm tsob ntoo ntiaj teb. "
  
  "Yog li ntawd yog tsib." Drake leaned rov qab rau hauv nws lub rooj zaum xis thiab nqa ib khob ntawm nws kas fes. Nyob ib ncig ntawm lawv, internet café hummed nrog tsawg-tseem ceeb kev ua si. Cov kev taug kev sab nraud tau puv nrog cov neeg zigzagging lawv txoj hauv kev hauv lub neej.
  
  Ben yug los nrog lub qhov ncauj ntawm cov hlau thiab haus ib nrab ntawm nws cov kas fes kub hauv ib lub gulp. "Muaj lwm yam ntawm no," nws rapped. "Vajtswv, kuv tsis paub. Nws zoo li nyuaj. Hais txog ib yam dab tsi hu ua Volva. Seer txhais li cas? "
  
  "Tej zaum lawv hu lub tsheb tom qab nws."
  
  "Zoo siab. Tsis yog, nws zoo li Odin muaj qhov tshwj xeeb Velva. Tos - qhov no yuav siv sijhawm ib ntus. "
  
  Drake yog tibneeg hu tauj coob hloov nws txoj kev xav ntawm Ben, lub computer, ntws ntawm cov ntaub ntawv, thiab cov tibneeg hu tauj coob taug kev sab nraum uas nws tsis pom tus poj niam mus txog rau thaum nws sawv ntsug ntawm lawv lub rooj.
  
  Ua ntej nws txav tau, nws tsa tes.
  
  "Tsis txhob sawv, cov tub," nws hais nyob rau hauv ib tug American accent. "Peb yuav tsum tham".
  
  
  TSEV
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Kennedy Moore tau siv qee lub sijhawm los tshuaj xyuas ob niam txiv.
  
  Thaum xub thawj nws xav tias tsis muaj teeb meem. Tom qab ib ntus, tom qab txheeb xyuas tus tub hluas qhov kev ntshai tab sis txiav txim siab hais lus lub cev thiab tus txiv neej laus tus cwj pwm saib xyuas, nws tau los xaus tias qhov teeb meem, qhov xwm txheej, thiab Dab Ntxwg Nyoog tau rub ob leeg mus rau qhov tsis muaj tseeb ntawm kev phom sij.
  
  Nws tsis yog tub ceev xwm nyob ntawm no. Tab sis nws yog tub ceev xwm hauv New York, thiab nws tsis yooj yim loj hlob ntawm cov kob me me no nrog nws cov vaj tse loj loj. Koj tau pom tub ceev xwm qhov muag ua ntej koj paub tias nws yog koj txoj hmoo los koom nrog NYPD. Tom qab ntawd koj honed thiab rov xam, tab sis koj ib txwm muaj qhov muag ntawd. Uas tawv, xam saib.
  
  Txawm nyob rau hnub so, nws xav iab.
  
  Tom qab ib teev ntawm sipping kas fes thiab aimlessly surfing, nws pab tsis tau nws tus kheej. Tej zaum nws yuav tau so haujlwm - uas zoo rau nws tshaj li lub caij so yuam kev - tab sis qhov ntawd tsis tau txhais hais tias tus tub ceev xwm hauv nws tau tso tseg sai dua li Brit tau tso nws txoj kev tsim txiaj rau nws thawj hmo hauv Vegas.
  
  Nws sid mus rau lawv lub rooj. yuam kev so, nws xav dua. Qhov no ua rau nws qhov kev ua haujlwm zoo NYPD rau hauv qhov kev xav.
  
  Tus yawg laus soj ntsuam nws sai, tsa nws lub kav hlau txais xov. Nws ntsuam xyuas nws sai dua li US Marine yuav ntsuam xyuas lub tsev so hauv Bangkok.
  
  "Tsis txhob sawv, cov tub," nws hais disarmingly. "Peb yuav tsum tham".
  
  "American?" hais tias tus yawg laus nrog ib tug hint ntawm surprise. "Koj xav tau dab tsi?"
  
  Nws tsis quav ntsej nws. "Koj puas nyob zoo, menyuam?" Nws flashed nws daim thaiv. "Kuv yog tub ceev xwm. Tam sim no koj yuav ncaj ncees rau kuv. "
  
  Tus txiv neej laus tam sim ntawd nyem thiab luag nyav, uas yog qhov txawv txav. Lwm qhov muag tsis meej pem.
  
  "A?" - Kuv nug.
  
  Tus tub ceev xwm ntawm Kennedy nias qhov teeb meem. "Koj puas nyob ntawm no ntawm koj tus kheej lub siab nyiam?" Nws yog txhua yam uas nws xav tau kom nyob ze lawv.
  
  Tus tub hluas ntsia tu siab. "Zoo, kev pom zoo yog qhov zoo, tab sis kev sib deev ntxhib tsis lom zem ntau."
  
  Tus yawg laus saib xav tsis thoob li. "Txais kuv. Tsis muaj teeb meem ntawm no. Nws yog qhov zoo uas pom tias qee tus hauv zej zog tub ceev xwm tseem hwm txoj haujlwm no. Kuv yog Matt Drake. "
  
  Nws txuas nws txhais tes.
  
  Kennedy tsis quav ntsej qhov no, tseem tsis ntseeg. Nws lub siab latched rau lo lus ntawd, tseem hwm txoj hauj lwm, thiab scrolled dhau lub hli tas los. Lawv nres qhov twg lawv ib txwm nres. Hauv Caleb. Tshaj nws cov neeg raug tsim txom. Rau nws kev tso tawm unconditional.
  
  Yog tias tsuas yog.
  
  "Zoo...ua tsaug, kuv twv."
  
  "Yog li, koj yog tub ceev xwm los ntawm New York? " Tus tub hluas tau ua tiav cov nuance nrog tsa pob muag, uas nws tau hais rau tus txiv neej laus.
  
  "Damn cunning." Matt Drake luag luag ntxhi. Nws zoo li muaj kev ntseeg siab, thiab txawm hais tias nws zaum ntawm qhov yooj yim, Kennedy tuaj yeem qhia tias nws muaj peev xwm los teb rau ib pliag. Thiab txoj kev uas nws niaj hnub soj ntsuam nws ib puag ncig ua rau nws xav txog ib tug tub ceev xwm. Los yog tub rog.
  
  Nws nodded, xav tias nws yuav tsum caw nws tus kheej los zaum.
  
  Drake taw tes rau lub rooj zaum khoob thaum tso nws tawm qhov tseeb. "Thiab hais lus zoo thiab. Kuv hnov tias New Yorkers yog cov neeg ntseeg siab tshaj plaws hauv ntiaj teb. "
  
  "Matt!" Tus txiv neej frowned.
  
  "Yog tias koj ntseeg siab dhau koj txhais tias qia dub thiab khav theeb, kuv tau hnov qhov ntawd thiab." Kennedy swb mus rau hauv lub rooj muag zaub, xav tias xav tsis thoob me ntsis. "Tom qab ntawd kuv tuaj rau Paris thiab ntsib Fabkis."
  
  "Nyob rau hnub so?"
  
  "Qhov ntawd yog qhov lawv hais rau kuv."
  
  Tus txiv neej tsis hais, nws tsuas yog nws txhais tes dua. "Kuv tseem yog Matt Drake. Thiab qhov no yog kuv tus tswv tsev, Ben. "
  
  "Nyob zoo, Kuv yog Kennedy. Kuv hnov qhov koj hais, yam tsawg kawg ntawm cov xov xwm, kuv ntshai. Qhov no yog qhov ua rau kuv xav tsis thoob. Thiab ua li cas txog Hma nyob New York?" Nws tsa nws pob muag, xyaum Ben.
  
  "Ib". Drake tau kawm ua tib zoo kawm nws, tos qhov kev tshwm sim. "Koj puas paub dab tsi txog nws?"
  
  "Nws yog Thor txiv, puas yog? Koj paub, hauv Marvel comics. "
  
  "Nws nyob thoob plaws xov xwm." Ben nodded ntawm lub computer.
  
  "Kuv tau sim tawm ntawm cov xov xwm tsis ntev los no." Kennedy cov lus tuaj sai sai, nruj nrog kev mob thiab kev poob siab. Ib pliag dhau mus ua ntej nws mus ntxiv. "Yog li, tsis ntau. Tsuas yog txaus. "
  
  "Lub suab zoo li koj tau ua ob peb."
  
  "Ntau tshaj qhov zoo rau kuv txoj haujlwm." Nws rov qab los thiab saib tawm ntawm lub qhov rais qias neeg ntawm lub tsev noj mov mus rau txoj kev.
  
  
  * * *
  
  
  Drake ua raws li nws ntsia, xav tsis thoob yog tias nws yuav tsum thawb nws, thiab nws ob lub qhov muag tau ntsib cov neeg ntawm ib tus tub sab dhau los uas tab tom saib hauv iav.
  
  "Shit. Cov txiv neej no pheej mob siab tshaj qhov chaw hu xov tooj Indian. "
  
  Tus txiv neej lub ntsej muag ci nrog kev lees paub thaum Drake tsiv, tab sis tam sim no Drake txiav txim siab nws tsis tas yuav fuck ntxiv lawm. Cov hnab looj tes tau tawm tiag tiag thiab tus thawj coj SAS rov qab los. Nws txav mus sai sai, rub ib lub rooj zaum thiab pov nws tawm ntawm qhov rais nrog kev sib tsoo txaus ntshai. Tus German ya rov qab, tsoo rau ntawm txoj kev zoo li cov nqaij tuag.
  
  Drake yoj Ben ib sab. "Los nrog peb los yog tsis," nws qw rau Kennedy thaum nws khiav. "Tab sis nyob ntawm kuv txoj kev."
  
  Nws sai sai mus rau ntawm lub qhov rooj, qhib nws thiab nres yog tias muaj phom phom. Xav tsis thoob Parisians sawv ncig. Cov neeg ncig tebchaws tau khiav mus rau txhua qhov chaw. Drake nrum nrhiav ib pliag raws txoj kev.
  
  "Kev tua tus kheej". Nws rov qab.
  
  "Rov qab qhov rooj". Nws patted Ben ntawm lub xub pwg nyom thiab lawv mus rau lub txee. Kennedy tseem tsis tau txav mus los, tab sis nws tsis tau xav txog kev soj ntsuam ntawm tub ceev xwm kom paub tias cov neeg no muaj teeb meem tiag tiag.
  
  "Kuv yuav npog koj."
  
  Drake taug kev dhau los ntawm tus neeg muag khoom uas ntshai mus rau hauv txoj kev tsaus ntuj uas muaj cov thawv kas fes, qab zib, thiab do sticks. Thaum kawg muaj hluav taws khiav tawm. Drake ntaus lub bar, ces ceev faj saib sab nraud. Lub hnub yav tav su hlawv kuv ob lub qhov muag, tab sis lub ntug dej hiav txwv yog qhov tseeb. Uas rau nws txhais tau hais tias tsuas muaj ib tug yeeb ncuab tawm ntawm qhov chaw.
  
  Drake tau txav mus rau lwm tus tos, tom qab ntawd taug kev lub hom phiaj ntawm kev tos German. Nws tsis tau dodge tus txiv neej lub tshuab, tab sis coj nws mus rau hauv lub hnub ci plexus tsis flinching. Kev poob siab ntawm nws tus nrog sib tw lub ntsej muag coj nws kev txaus siab tam sim.
  
  "Pussies tsom rau lub plexus." Nws ntxhi. Kev paub dhau los tau qhia nws tias tus txiv neej tau txais kev cob qhia yuav tawm tsam ib qho ntawm cov ntsiab lus pom tseeb ntawm lub cev thiab nres kom muaj txiaj ntsig, yog li Drake tau qhia qhov mob - raws li nws tau qhia tsis kawg - thiab thawb los ntawm nws. Nws tsoo tus txiv neej lub qhov ntswg, tawg nws lub puab tsaig thiab ze li snapped nws lub caj dab nrog ob lub tshuab, thiab tom qab ntawd tso nws tawm ntawm txoj kev taug kev yam tsis muaj kev sib tsoo. Nws yoj lwm tus rau pem hauv ntej.
  
  Lawv tawm ntawm lub tsev noj mov thiab saib ib ncig.
  
  Kennedy hais tias, "Kuv lub tsev so yog peb lub blocks ntawm no."
  
  Drake nodded. "Dab tsi txias. Mus."
  
  
  SIX
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Ib feeb tom qab Ben hais tias, "Tos."
  
  "Tsis txhob hais tias koj yuav tsum mus rau chav dej, phooj ywg, lossis peb yuav tau yuav koj cov pawm."
  
  Kennedy zais nws lub ntsej muag thaum Ben blushed.
  
  "Kuv paub tias nws yog lub sijhawm rau koj pw tsaug zog, tus txiv neej laus, tab sis nws yuav luag lub sijhawm ... um ... mus xyuas Louvre."
  
  Damn, Drake poob khiav ntawm lub sijhawm. "Bullshit".
  
  "Hauv Louvre?"
  
  "Hais txog qhov tig." Drake yoj mus rau lub tsheb tavxij hla. "Kennedy, Kuv yuav piav qhia."
  
  "Koj zoo dua. Kuv twb tau mus rau Louvre hnub no. "
  
  "Tsis yog rau qhov no..." Ben yws thaum lawv nkag rau hauv lub tsheb tavxij. Drake hais cov lus khawv koob thiab lub tsheb khiav mus. Txoj kev taug kev tau ua nyob rau hauv kev ntsiag to thiab kav ntev li kaum feeb los ntawm txoj kev uas muaj tsheb khiav. Txoj kev taug kev tsis zoo dua thaum lawv peb tus tau sim ua lawv txoj hauv kev mus rau lub tsev khaws puav pheej kub nrhiav.
  
  Thaum lawv taug kev, Ben coj Kennedy mus txog hnub tim. "Ib tug neeg pom Odin daim thaiv npog hauv Iceland. Ib tug neeg nyiag lawv los ntawm York exhibition, ua rau Frey qhov kev ua yeeb yam zoo nkauj miv taug kev. "
  
  "Frey?"
  
  "Fashion designer. Koj tsis yog los ntawm New York?"
  
  "Kuv tuaj ntawm New York, tab sis kuv tsis yog ib tus neeg zam loj. Thiab kuv tsis yog tus kiv cua loj ntawm kev ua dig muag rau hauv qee yam kev tsis sib haum xeeb. Kuv yeej tsis xav tau teeb meem ntxiv lawm tam sim no. "
  
  Drake yuav luag hais tias "muaj lub qhov rooj" tab sis nres nws tus kheej ntawm qhov thib ob kawg. Ib tug tub ceev xwm tuaj yeem pab tau hmo no rau ntau yam, tshwj xeeb tshaj yog los ntawm Tebchaws Meskas. Thaum lawv mus txog ntawm lub iav pyramid uas cim qhov nkag mus rau Louvre, nws hais tias, "Kennedy, cov neeg no sim tua peb tsawg kawg peb zaug. Kuv yog lub luag haujlwm kom paub tseeb tias qhov no tsis tshwm sim. Tam sim no peb xav tau cov ntaub ntawv ntau ntxiv txog dab tsi hauv ntuj txiag teb tsaus yuav tshwm sim ntawm no, thiab vim li cas lawv txaus siab rau qhov uas Ben pom yog hu ua 'Nine Pieces of Odin'. Peb yeej tsis paub yog vim li cas, tab sis ntawm no, "nws taw tes tom qab lub iav pyramid, "yog qhov thib ob."
  
  "Lawv yuav nyiag hmo no," Ben hais, ces ntxiv, "Tej zaum."
  
  "Thiab lub kaum sab xis New York yog dab tsi?"
  
  "Muaj lwm daim Odin ntawm cov zaub nyob ntawd. Hmab. Nyob rau ntawm Natural History Museum."
  
  Drake kawm txog daim ntawv qhia. "Nws zoo li Louvre feem ntau tsis pom Viking collections. Qhov no kuj tseem nyob rau kev xauj, zoo li ib qho hauv York. Nws hais tias ntawm no yog qhov nthuav tshaj plaws yog Viking longboat, ib qho ntawm qhov zoo tshaj plaws puas tau pom, thiab nws lub npe tsis zoo. "
  
  "Nws txhais li cas?" Kennedy tau sawv saum tus ntaiv zoo li ib tug reed tiv thaiv cua daj cua dub ntau ob txhais taw stomped ncig nws.
  
  "Ib qho anomaly sawv cev los ntawm nws lub hnub nyoog. Qhov no predates keeb kwm Viking. "
  
  "Zoo, qhov ntawd yog qhov nthuav."
  
  "Kuv paub. Lawv nyob rau hauv pem teb hauv qab ntawm Denon tis, ib sab ntawm ib co Egyptian... Optic... Ptolemaic... bullshit. .bullshit...tsis xav li cas. Ntawm no yog qhov khoom. "
  
  Dav dav, polished corridors ci ntsa iab nyob ib ncig ntawm lawv thaum lawv sib xyaw rau hauv cov neeg coob coob. Cov neeg hauv zos thiab cov neeg tuaj ncig xyuas txhua lub hnub nyoog tau puv qhov chaw qub qub thiab coj nws mus rau lub neej txhua hnub. Ib tug tsuas yog kwv yees ntawm nws qhov ntxa zoo li, eerie xwm thaum hmo ntuj.
  
  Lub sijhawm ntawd, muaj ib lub suab nrov nrov, zoo li lub pob zeb pob zeb tawg. Lawv sawv daws nres. Drake tig rau Ben.
  
  "Tos ntawm no, Ben. Muab rau peb ib nrab teev. Peb yuav nrhiav koj." Nws nres, tom qab ntawd ntxiv, "Yog tias lawv khiav tawm, ces tos kom ze ntawm lub iav pyramid li sai tau."
  
  Nws tsis tos kom teb. Ben tau paub txog qhov txaus ntshai. Drake saib thaum nws rub tawm nws lub xov tooj ntawm tes thiab hu rau tus lej ntawm kev hu xov tooj ceev. Nws yuav yog niam, los yog txiv, los yog muam. Nws tau txav mus rau Kennedy thiab lawv ua tib zoo nqis los rau ntawm tus ntaiv kauv mus rau hauv pem teb. Thaum lawv mus rau ntawm lub tsev uas nyob hauv Viking exhibition, cov neeg pib khiav tawm. Ib tug huab tuab swirled qab lawv.
  
  "Khiav!" Tus txiv leej tub uas zoo li tus qauv Hollister qw. "Muaj cov txiv neej nrog phom hauv!"
  
  Drake nres ntawm lub qhov rooj thiab pheej hmoo saib sab hauv. Nws tau ntsib nrog kev chaos tiav. Ib qho chaw ntawm Michael Bay ua yeeb yaj kiab, tsuas yog weirder. Nws suav yim tus txiv neej hauv cov khaub ncaws camouflage, nrog lub ntsej muag lub ntsej muag thiab rab phom tshuab, nce mus rau hauv lub nkoj Viking loj tshaj plaws uas nws tau pom. Tom qab lawv, nyob rau hauv ib qho kev tsis txaus ntseeg tsis txaus ntseeg, lub qhov haus luam yeeb tau tawg rau hauv phab ntsa ntawm lub tsev cia puav pheej.
  
  Cov yawg no vwm lawm. Dab tsi ua rau lawv cov ntug yog tias lawv muaj kev poob siab ncaj qha ntawm fanaticism. Kev sib tsoo lub tsev nkag thiab tua foob pob hluav taws rau hauv cov neeg coob coob zoo li yog lawv cov qauv. Nws tsis yog qhov xav tias lawv tau caum Ben thiab nws thoob plaws Paris ua ntej. Tsheb chases tej zaum tsuas yog lawv cov kev lom zem ua ntej pw.
  
  Kennedy muab nws txhais tes rau ntawm nws xub pwg thiab ntsia ib ncig. "Vajtswv".
  
  "Ua pov thawj tias peb nyob ntawm txoj kev raug. Tam sim no peb tsuas yog xav tau los ze zog rau lawv tus thawj coj. "
  
  "Kuv yuav tsis mus qhov twg los ntawm ib qho ntawm cov neeg ruam no. " Nws tau cog lus rau cov lus Askiv zoo heev.
  
  "Ntxim hlub. Tab sis kuv yuav tsum nrhiav txoj hauv kev los coj peb tawm ntawm lawv cov npe shit. "
  
  Drake pom ntau cov neeg pej xeem khiav ntawm qhov tawm. Cov Germans tsis txawm saib lawv, lawv tsuas yog ntseeg siab ua lawv txoj kev npaj.
  
  "Cia li". Drake hla dhau lub qhov rooj rau hauv chav. Lawv siv cov khoom pov thawj ib puag ncig los npog thiab ua lawv txoj hauv kev ze rau lub rooj sib hais zoo li muaj kev nyab xeeb.
  
  "Beat dikh!" ib tug neeg qw insistently.
  
  "Ib yam dab tsi hais txog 'rush'. Drake hais tias. "Cov neeg lim hiam ntshav yuav tau ua sai sai. Lub Louvre yuav tsum muaj siab nyob rau hauv cov npe ntawm Fabkis cov lus teb. "
  
  Ib tug ntawm cov Germans qw ib yam dab tsi ntxiv thiab khaws ib lub pob zeb slab qhov loj ntawm lub tais noj hmo. Lawv saib hnyav. Tus tub rog hu ob tug ntxiv los pab tshem tawm ntawm lub nkoj ntev.
  
  "Tsis meej pem SAS," Drake hais.
  
  "Los yog Asmeskas," Kennedy sau tseg. "Kuv tau muaj ib tug tub rog tubrog nkoj uas tuaj yeem lo lub trinket hauv qab nws lub foreskin."
  
  Drake choked me ntsis. "Cov duab zoo. Ua tsaug rau koj lub tswv yim. Saib." Nws tau taub hau ntawm qhov qhib ntawm phab ntsa uas ib tug txiv neej npog ntsej muag hnav dawb tau tshwm sim.
  
  "Tib tug txiv neej uas nyiag lub Shield hauv York. Tej zaum."
  
  Tus txiv neej tshawb xyuas cov duab puab luv luv, tom qab ntawd tau pom zoo thiab tig mus rau nws Tus Thawj Tub Ceev Xwm. "Nws yog lub sijhawm rau ..."
  
  Tua tawm sab nraud. Cov Germans khov rau ib pliag, pom meej ntsia ntawm ib leeg hauv kev tsis meej pem. Tom qab ntawd chav tsev tau riddled nrog mos txwv thiab txhua tus nquab rau npog.
  
  Ntau tus txiv neej npog ntsej muag tau tshwm sim ntawm qhov nkag tsis ntev los no. Lub zog tshiab, hnav khaub ncaws txawv dua li cov neeg German.
  
  Drake xav: Fabkis tub ceev xwm?
  
  "Cov neeg Canadians!" Ib tug ntawm Germans qw thuam. "Tua! Tua!"
  
  Drake npog nws lub pob ntseg raws li lub kaum ob lub tshuab rab phom qhib ib txhij. Cov mos txwv ricocheted tawm ntawm tib neeg lub cev, tawm ntawm cov khoom pov thawj ntoo, tawm ntawm phab ntsa plaster. Cov iav tawg tau tawg, thiab cov khoom pov thawj uas tsis muaj nqi tau raug torn rau shreds thiab poob rau hauv pem teb nrog kev sib tsoo. Kennedy swore nrov nrov, uas Drake pib paub tias tsis yog "hauv av tshiab" rau nws. "Fabkis fucking nyob qhov twg, damn nws!"
  
  Drake xav kiv taub hau. Cov neeg Canadians zoo li cas lub ntuj raug txim twisted lawv nyob ntawm no?
  
  Cov khoom pov thawj nyob ib sab ntawm lawv tau tawg mus rau hauv ib txhiab daim. Cov iav thiab tej ntoo los nag los rau ntawm lawv nraub qaum. Drake pib nkag rov qab, rub Kennedy nrog nws. Lub nkoj ntev tau riddled nrog txhuas. Los ntawm lub sij hawm no cov Canadians tau nce mus rau hauv chav tsev thiab ob peb Germans nteg tuag los yog twitching. Raws li Drake tau saib, ib tus neeg Canadians tua cov neeg German ntawm qhov chaw tsis muaj nyob hauv lub taub hau, tsoo nws lub hlwb hla 3,000-xyoo-laus Egyptian terracotta vase.
  
  "Tsis muaj kev hlub ploj ntawm cov neeg yos hav zoov vwm." Drake winced. "Thiab txhua lub sijhawm kuv siv ua si Tomb Raider, qhov ntawd tsis tau tshwm sim."
  
  "Muaj," Kennedy tuav cov iav ntawm nws cov plaub hau. "Tab sis yog tias koj ua si qhov kev ua si tiag tiag, tsis txhob ntsia nws lub nroog Yeiuxalees rau kaum xya teev, koj yuav paub tias muaj dab tsi tshwm sim."
  
  "Ben's forte. Tsis yog kuv li. Ua si ib qho kev ua si, uas yog. " Nws raug ntsia ntsia.
  
  Ib tug ntawm cov Germans sim khiav tawm. Nws khiav ncaj nraim ntawm Drake yam tsis tau pom nws, ces dhia hauv kev xav tsis thoob thaum nws txoj kev raug thaiv. "Bewegen!" Nws tsa nws rab phom.
  
  "Yog, koj thiab." Drake tsa nws txhais tes.
  
  Tus txiv neej tus ntiv tes tensed ntawm tus txhais.
  
  Kennedy tau ua tam sim ntawd txav mus rau sab, ua rau cov neeg German xav tsis thoob. Drake los ze thiab luj tshib nws ntawm lub ntsej muag. Lub nrig swung ntawm Drake lub taub hau, tab sis nws tawm mus, ib txhij ncaws tus tub rog ntawm lub hauv caug. Lub suab qw NW nyuam qhuav npog lub suab tawg pob txha. Drake nyob ntawm nws ib pliag, lub hauv caug nias rau ntawm nws lub hauv siab heaving. Nrog kev txav nrawm, nws rub tawm tus tub rog lub npog ntsej muag.
  
  Thiab nws grunted. "Uh. Kuv tsis paub qhov kuv xav tau tiag tiag. "
  
  Cov plaub hau daj. Qhov muag xiav. Khoom ntsej muag nta. Tsis meej pem ntsej muag.
  
  "Tom qab". Drake tsoo nws tsis nco qab nrog lub chokehold, cia siab rau Kennedy kom saib xyuas nws cov phooj ywg. Thaum Drake ntsia, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus. Lub sijhawm ntawd, lwm tus neeg German tau taug kev ncig ntawm qhov khoom pov thawj poob. Drake tuav nws ib sab thiab Kennedy txhos caug nws hauv lub hnub ci plexus. Tus txiv neej no tau muab nrawm dua li cov tub hluas tshiab ntawm X Factor.
  
  Tam sim no ib tug ntawm Canadians tau rub cov duab puab ntawm Odin kom deb ntawm cov neeg tuag thiab ntshav ntiv tes ntawm nws tus yeeb ncuab. Lwm tus German flanked nws thiab tawm tsam nws los ntawm sab, tab sis tus Canadian yog zoo, twisting thiab tsaws peb tua tua, ces pov lub limp lub cev hla nws lub xub pwg nyom thiab khob nws mus rau hauv av. Tus Canadian raug rho tawm peb zaug ntawm qhov ze rau kev txiav txim siab ntau dua, thiab tom qab ntawd txuas ntxiv rub cov duab puab mus rau qhov tawm. Txawm Drake tau qhuas. Thaum cov Canadian mus txog nws cov phooj ywg, lawv qw thiab qhib hluav taws rau lawv ua ntej rov qab los ntawm qhov tseem haus luam yeeb tawg.
  
  "Upsalla!" Tus thawj-chav Canadian pib quaj thiab tsa nws lub nrig rau cov neeg German uas tseem muaj sia nyob. Drake tau ntes qhov kev khav theeb, kev tawm tsam thiab kev zoo siab hauv ib lo lus. Kuj ceeb tias, lub suab yog poj niam.
  
  Tus poj niam tom qab ntawd nres thiab tshem tawm nws daim npog ntsej muag ntawm kev saib tsis taus kiag li. "Upsalla!" Nws quaj dua rau cov neeg German. "Nyob ntawd!"
  
  Drake yuav staggered yog tias nws tsis tau nyob rau hauv nws lub hauv caug. Nws xav tias nws tau raug mos txwv, xws li kev poob siab. Nws lees paub qhov no hu ua Canadian. Nws paub nws zoo. Nws yog Alicia Miles, tus neeg Londoner uas tau siv los ua nws qhov sib npaug ntawm SRT.
  
  Ib lub tuam txhab zais cia hauv SAS.
  
  Wells 'cov lus hais dhau los tau coj cov kev nco qub uas yuav tsum tau faus tob dua li tus nom tswv siv keeb kwm. Koj tau ntau tshaj li SAS. Vim li cas koj thiaj xav hnov qab nws?
  
  Vim li cas peb tau ua.
  
  Alicia Miles yog ib tus tub rog zoo tshaj plaws uas nws tau pom. Cov poj niam hauv cov tub rog tshwj xeeb yuav tsum tau ua kom zoo dua cov txiv neej kom tau ib nrab kom deb li deb tau. Thiab Alicia sawv ncaj nraim mus rau saum.
  
  Nws ua dab tsi los koom nrog hauv txhua qhov no, thiab zoo li tus neeg loj, uas nws paub tias nws tsis yog? Muaj tsuas yog ib qho uas txhawb nqa Alicia: nyiaj.
  
  Tej zaum yog vim li cas nws thiaj ua haujlwm rau Canadians?
  
  Drake pib nkag mus rau qhov tseeb tawm ntawm chav. Nws hais tias, "Yog li tsis txhob tshem peb tawm ntawm cov npe tua thiab nthuav tawm peb cov yeeb ncuab," nws hais tias, "Tam sim no peb muaj yeeb ncuab ntau dua, thiab peb tsis tau ua tiav ib yam dab tsi tsuas yog ua rau peb tus kheej tsis meej pem."
  
  Kennedy, nkag mus tom qab nws, ntxiv: "Kuv lub neej ... hauv ob lo lus phem."
  
  
  SEVEN
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Kennedy chav tsev so tau zoo me ntsis dua li qhov uas Drake thiab Ben tau siv ob peb teev.
  
  "Xav tias txhua tus tub ceev xwm tau tawg," Drake yws yws, tshawb xyuas cov ntsiab lus nkag thiab tawm.
  
  "Peb yog. Tab sis thaum koj lub sijhawm so haujlwm tsis muaj nyob rau kaum xyoo, ces kuv twv koj tus lej nyiaj yuav pib sau. "
  
  "Qhov no puas yog lub laptop?" Ben mus txog nws ua ntej cov lus nug rhetorical tau teb. Lawv pom nws nyob ze ntawm lub iav pyramid tom qab lawv tawm hauv lub tsev cia puav pheej, ua yeeb yam zoo li ob tus neeg tuaj ncig ua si txaus ntshai, ntshai heev tsis nco qab cov ntsiab lus.
  
  "Vim li cas peb tsis qhia Fab Kis qhov peb paub?" Kennedy nug thaum Ben qhib lub laptop.
  
  "Vim lawv yog Fab Kis," Drake hais nrog luag, tom qab ntawd tig hnyav thaum tsis muaj leej twg koom nrog. Nws zaum ntawm ntug ntawm Kennedy lub txaj, saib nws tus phooj ywg ua haujlwm. "Thov txim. Fabkis yuav tsis paub dab tsi. Mus dhau qhov no nrog lawv tam sim no yuav qeeb peb. Thiab kuv xav tias lub sijhawm yog qhov teeb meem. Peb yuav tsum hu rau cov neeg Suav. "
  
  "Koj puas paub leej twg hauv Swedish kev pabcuam zais cia?" Kennedy tsa muag muag rau nws.
  
  "Tsis muaj. Txawm li cas los xij, kuv yuav tsum hu kuv tus thawj coj qub. "
  
  "Thaum twg koj tawm SAS?"
  
  "Koj tsis tau tso SAS." Thaum Ben ntsia, nws hais ntxiv, "Metaphorically."
  
  "Peb lub taub hau yuav tsum zoo dua li ob." Ben ntsia Kennedy ib pliag. "Yuav ua li cas yog tias koj tseem ua lag luam?"
  
  me ntsis nod. Kennedy cov plaub hau poob rau hauv nws ob lub qhov muag thiab nws siv ib feeb los thawb nws rov qab. "Kuv nkag siab tias muaj cuaj feem ntawm Odin, yog li kuv thawj lo lus nug yog vim li cas? Lo lus nug thib ob yog dab tsi?"
  
  "Peb tab tom nrhiav nws tawm hauv lub tsev noj mov." Ben tapped furiously ntawm cov keyboard. "Muaj ib lo lus dab neeg, uas Mr. Krusty disproves ntawm no, uas hais tias muaj ib tug tiag tiag lub ntxa ntawm Vajtswv - lus, qhov chaw uas tag nrho cov ancient gods raug faus. Thiab qhov no tsis yog ib zaj dab neeg qub xwb; ntau tus kws tshawb fawb tau tham txog nws, thiab ntau cov ntaub ntawv tau luam tawm xyoo dhau los. Qhov teeb meem yog, "Ben hais, rub nws ob lub qhov muag, "nws nyuaj rau nyeem. Cov kws tshawb fawb tsis muaj npe nrov rau lawv cov lus prosaic. "
  
  "Prosaic? " Kennedy rov qab nrog luag nyav. "Koj puas mus kawm ntawv qib siab?"
  
  "Nws yog tus thawj coj hu nkauj hauv pawg," Drake deadpanned.
  
  Kennedy tsa muag muag. "Yog li ntawd koj muaj lub ntxa ntawm Vajtswv uas tsis tau muaj. OK. Yog li cas?"
  
  "Yog hais tias nws puas tau desecrated, lub ntiaj teb yuav poob rau hauv hluav taws ... thiab lwm yam. thiab lwm yam."
  
  "Kuv nkag siab. Yuav ua li cas txog cuaj ntu?
  
  "Zoo, raug sau thaum lub sijhawm Ragnarok, lawv qhia txoj hauv kev mus rau qhov ntxa."
  
  "Ragnarok nyob qhov twg?"
  
  Drake ncaws cov ntaub pua plag. "Lwm liab herring. Qhov no tsis yog qhov chaw. Nyob rau hauv kev muaj tiag nws yog ib tug series ntawm cov txheej xwm, ib tug zoo sib ntaus sib tua, lub ntiaj teb no purified los ntawm ib tug kwj ntawm hluav taws. Ntuj puas tsuaj. Zoo heev Armageddon. "
  
  Kennedy frowned. "Yog li txawm tias Vikings tuag-nyuaj tau ntshai ntawm apocalypse."
  
  Saib rau hauv qab, Drake pom ib daim ntawv tshiab tab sis tsis zoo wrinkled ntawm USA Today nyob rau hauv pem teb. Nws tau qhwv ib ncig ntawm cov xov xwm - 'Tshaj tawm SERIAL KILLER DEMANDS OB NYIAJ'.
  
  Tsis kaj siab, tab sis tsis yog qhov txawv ntawm nplooj ntawv hauv ntej. Dab tsi ua rau nws saib dua, zoo li nws lub qhov muag raug hlawv, yog daim duab ntawm Kennedy hauv tub ceev xwm hnav khaub ncaws hauv cov ntawv nyeem. Thiab lub ntsiab lus me me ntawm ib sab ntawm nws daim duab - Cop tawg - mus AWOL.
  
  Nws txuas cov ntawv xov xwm mus rau ze li ntawm lub raj mis khoob ntawm vodka ntawm lub rooj hnav khaub ncaws, cov tshuaj tua kab mob ntawm lub txaj txaj, tsis muaj lub nra, daim duab qhia chaw ncig xyuas, khoom plig thiab kev taug kev.
  
  Crap.
  
  Kennedy tau hais tias: "Yog li cov neeg German thiab Canadians xav nrhiav lub qhov ntxa uas tsis muaj nyob no, tej zaum yuav muaj koob meej? Rau kev nplua nuj nws tuaj yeem nqa tau? Thiab ua li no lawv yuav tsum sau cuaj daim ntawm Odin nyob rau hauv ib qho chaw uas tsis yog ib qho chaw. Puas yog?"
  
  Ben luag ntxhi. "Zoo, ib zaj nkauj tsis yog ib zaj nkauj kom txog thaum nws tau nias rau hauv cov yas," raws li kuv txiv tau hais. Lus Askiv, peb tseem muaj ntau txoj haujlwm ua."
  
  "Nws yog ib qho stretch. "
  
  "Nws zoo li nws." Ben tig lub laptop screen ib ncig. "Lub cuaj daim duab ntawm Odin yog Lub Qhov Muag, Hma, Valkyries, Nees, Shield thiab hmuv."
  
  Drake suav. "Muaj tsuas yog rau ntawm lawv, menyuam."
  
  "Ob qhov muag. Ob tug hma. Ob tug Valkyries. Yog."
  
  "Qhov twg nyob hauv Apsalla?" Drake winked ntawm Kennedy.
  
  Ben scrolled ib pliag, ces hais tias, "Nws hais tias ntawm no hais tias hmuv thom khwm Odin sab thaum nws yoo mov thaum dai ntawm tsob ntoo ntiaj teb, qhia tag nrho nws ntau secrets rau nws Volva - nws Pom. Mloog lwm lo lus hais tias: "Tom ntej mus rau lub Tuam Tsev ntawm Upsalla muaj ib tsob ntoo loj heev uas muaj cov ceg dav dav, uas ib txwm ntsuab nyob rau lub caij ntuj no thiab lub caij ntuj sov. Puas tau pom, muaj ntau pua xyoo.. Lub Ntiaj Teb Ntoo yog - lossis yog - nyob rau hauv Uppsala thiab yog lub hauv paus rau Norse mythology. Lwm qhov kev siv - lub 'dawb tsob ntoo hauv Uppsala. Ib tug mus xyuas qhov ntawd ntau zaus, ntawm ib sab ntawm cov ntoo tshauv loj hu ua Ygdrassil, uas cov neeg hauv zos suav hais tias dawb huv, tab sis tam sim no nws tau ploj mus.'
  
  Nws nyeem ntxiv: 'Scandinavian chroniclers tau xav txog Gamla Upsalla ntev yog ib qhov chaw qub thiab tseem ceeb tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm Northern Europe.'
  
  Kennedy hais tias "Thiab nws tag nrho nyob ntawd," Kennedy hais. "Qhov twg leej twg tuaj yeem nrhiav tau."
  
  Ben hais tias, "Zoo, txhua yam yuav tsum tau muab khi ua ke. Tsis txhob kwv yees kuv lub peev xwm nco, Kuv ua tau zoo ntawm qhov kuv ua. "
  
  Drake nodded nyob rau hauv kev lees paub. "Nws muaj tseeb, ntseeg kuv. Nws tau pab kuv taug txoj hauv kev los ntawm kuv txoj haujlwm thaij duab rau rau lub hlis dhau los. "
  
  "Koj yuav tsum sib sau ua ke ntau ntau cov paj huam sib txawv thiab cov dab neeg keeb kwm. Cov dabneeg yog Viking paj huam ntawm kev lom zem siab. Tseem muaj ib yam dab tsi hu ua Poetic Edda, sau los ntawm cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm cov neeg uas paub cov neeg uas paub cov keeb kwm ntawm lub sij hawm. Muaj ntau cov ntaub ntawv nyob ntawd. "
  
  "Thiab peb tsis paub dab tsi txog cov neeg German. Tsis hais cov Canadians. Los yog vim li cas Alicia Miles - "Drake lub xov tooj ntawm tes nrov. "Thov txim... huh?"
  
  "Kuv".
  
  "Nyob zoo, Wells."
  
  "Tau ntawm nws, Drake." Wells ua tsis taus pa. "SGG yog Swedish Cov Tub Rog Tshwj Xeeb thiab cov ntsiab lus ntawm Swedish Army tau raug tshem tawm los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb."
  
  Drake tsis hais lus ib pliag. "Koj puas yog kidding?"
  
  "Kuv tsis yog hais txog kev ua haujlwm, Drake. Tsuas yog poj niam xwb."
  
  "Puas yog qhov no puas tau tshwm sim ua ntej?"
  
  "Raws li kuv nco qab, tsis muaj."
  
  "Lawv puas qhia qhov laj thawj?"
  
  "Qhov tsis muaj tseeb li niaj zaus, kuv ntshai. Tsis muaj ib yam dab tsi. "
  
  "Ib yam dab tsi ntxiv?"
  
  Muaj ib tug ua pa. "Drake, koj yeej tshuav kuv tej zaj dab neeg May, phooj ywg. Puas tseem muaj Ben?
  
  "Yog, thiab koj puas nco qab Alicia Miles?"
  
  "Yexus. Leej twg yuav tsis? Nws puas nrog koj?
  
  "Tsis yog tiag. Kuv nyuam qhuav tuaj hla nws ntawm Louvre li ib teev dhau los. "
  
  Kaum vib nas this ntawm kev ntsiag to, ces: "Nws puas yog ib feem ntawm qhov no? Ua tsis tau." Nws yuav tsis ntxeev siab rau nws cov neeg. "
  
  "Peb yeej tsis yog 'nws tus kheej', lossis zoo li ntawd."
  
  "Saib, Drake, koj puas hais tias nws pab nyiag lub tsev khaws puav pheej?"
  
  "Tus ntawd yog kuv, tus tswv. Nws yog kuv. Drake taug kev mus rau lub qhov rais thiab ntsia lub tsheb teeb ci ntsa iab hauv qab no. "Nws nyuaj rau zom, puas yog? Tej zaum nws yuav tau nyiaj nrog nws txoj kev hu tshiab. "
  
  Tom qab nws, nws tuaj yeem hnov Ben thiab Kennedy sau ntawv ntawm qhov chaw paub zoo thiab tsis paub txog ntawm Nine Pieces of Odin.
  
  Wells ua pa hnyav heev. "Alicia fucking Miles! Caij nrog yeeb ncuab? Tsis txhob. Tsis muaj txoj kev, Drake. "
  
  "Kuv pom nws lub ntsej muag, tus tswv. Nws yog nws."
  
  "Yexus nyob hauv lub tsheb kauj vab. Koj lub hom phiaj yog dab tsi?"
  
  Drake kaw nws ob lub qhov muag thiab co taub hau. "Kuv tsis yog ib feem ntawm pab neeg ntxiv lawm, Wells. Kuv tsis muaj phiaj xwm, damn nws. Kuv yuav tsum tsis xav tau ib txoj kev npaj. "
  
  "Kuv paub. Kuv yuav tau ib pab neeg ua ke, phooj ywg, thiab pib tshawb nrhiav nws los ntawm qhov kawg no. Txoj kev uas yuav mus, tej zaum peb yuav xav tsim ib co tswv yim loj. Nyob twj ywm ".
  
  Txoj kab tuag lawm. Drake tig. Ob leeg Ben thiab Kennedy ntsia nws. "Tsis txhob txhawj," nws hais. "Kuv yuav tsis vwm. Koj muaj dab tsi?"
  
  Kennedy siv rab diav los tsoo ob peb nplooj ntawv, uas nws tau npog hauv tub ceev xwm shorthand. "Hmoob - Upsalla. Wolves - New York. Tom qab ntawd, tsis yog qhov qhia me ntsis. "
  
  "Peb tsis txhua tus hais lus zoo li peb tau yug los nrog cov nyiaj npib ntawm peb lub asses," Drake snapped ua ntej nws tuaj yeem nres nws tus kheej. "OK OK. Peb tsuas tuaj yeem cuam tshuam nrog qhov peb paub. "
  
  Kennedy muab rau nws luag ntxhi. "Kuv nyiam koj style".
  
  Ben hais ntxiv tias "Peb paub dab tsi, yog tias Apsalla yuav nyob tom ntej."
  
  "Cov lus nug yog," Drake yws yws, "Kuv Daim Npav Kub puas tuaj yeem ua qhov no?"
  
  
  Yim yim
  
  
  
  UPSALLA, SWB
  
  
  Thaum lub davhlau mus rau Stockholm, Drake txiav txim siab coj kom zoo dua ntawm Kennedy.
  
  Tom qab muaj kev sib tuav tes npau taws ntawm Drake thiab Ben, New York tub ceev xwm tau zaum ntawm qhov rais nrog Drake ntawm nws. Txoj kev no muaj tsawg txoj kev khiav tawm.
  
  "Yog li," nws hais tias thaum kawg lub dav hlau pib tawm thiab Ben qhib Kennedy lub laptop. "Kuv hnov ib co cua. Kuv tsis mloog kuv tus kheej ua lag luam, Kennedy, Kuv tsuas muaj txoj cai. Kuv yuav tsum paub txog cov neeg uas kuv ua haujlwm nrog. "
  
  "Kuv yuav tsum paub ... koj ib txwm yuav tsum them rau lub rooj zaum qhov rais, txoj cai? Qhia rau kuv ua ntej seb qhov vibe no ua haujlwm nrog Alicia Miles li cas?
  
  "Zoo heev," Drake lees paub.
  
  "Pab tau. Koj xav paub dab tsi?"
  
  "Yog tias nws yog ib qho teeb meem ntawm tus kheej, tsis muaj dab tsi phem. Yog tias qhov no yog txoj haujlwm, kev saib xyuas sai. "
  
  "Yuav ua li cas yog tias nws yog ob?"
  
  "Crap. Kuv tsis xav ua rau lwm tus neeg ua lag luam, kuv yeej tsis ua, tab sis kuv yuav tsum tso Ben ua ntej. Kuv tau cog lus rau nws tias peb yuav hla qhov no, thiab kuv yuav hais ib yam rau koj. Peb tau txais kev txiav txim los tua peb. Qhov tsuas yog qhov koj tsis ruam yog Kennedy, yog li koj paub tias kuv yuav tsum muaj peev xwm tso siab tau koj los ua haujlwm nrog kuv ntawm qhov no. "
  
  Tus neeg saib xyuas lub dav hlau leaned, muab ib khob ntawv uas hais tias 'Peb Zoo Siab Brew Starbucks Coffee.'
  
  "Caffeine". Kennedy lees txais qhov no nrog pom tseeb zoo siab. Nws ncav tes tawm, kov Drake lub plhu ntawm tus txheej txheem. Nws pom tias nws hnav nws lub tsho thib peb uas tsis hais lus txij thaum nws tau ntsib nws. Qhov no qhia nws tias nws yog ib tug poj niam uas tau txais kev saib xyuas rau qhov tsis ncaj ncees lawm; ib tug poj niam hnav khaub ncaws kom haum rau qhov nws xav tau tiag tiag.
  
  Drake tuav ib qho rau nws tus kheej. Kennedy haus ib feeb, tom qab ntawd rub ib txoj hlua ntawm cov plaub hau tom qab nws pob ntseg hauv tus cwj pwm maj mam ua rau Drake nyiam. Ces nws tig los rau nws.
  
  "Tsis muaj ib qho ntawm koj lub lag luam damn, tiag tiag, tab sis kuv ... Kuv ua tiav ntawm tus tub ceev xwm qias neeg. Forensic kws tshaj lij. Lawv ntes tau nws hnab tshos nyiaj ntau npaum li cas ntawm qhov chaw ua txhaum cai thiab hais rau I.A. txog nws. Yog li ntawd, nws tau txais ib tug stretch mark. Qee xyoo."
  
  "Tsis muaj dab tsi tsis ncaj ncees lawm. Puas yog nws cov npoj yaig ua phem rau koj?
  
  "Tus txiv neej, damn, Kuv tuaj yeem daws qhov no. Kuv tau noj qhov no txij li kuv muaj tsib xyoos. Dab tsi yog qhov tsis ncaj ncees lawm, dab tsi ua rau kuv lub hlwb zoo li kev xyaum fucking, yog qhov tseeb koj tsis xav txog - tias txhua tus tub sab tub nyiag txoj kev ua dhau los no raug hu mus rau lo lus nug. Txhua. Kho siab heev. Ib."
  
  "Official? Los ntawm leej twg?"
  
  "Cov kws lij choj noj quav dev. Cov neeg dag noj dag haus. Yav tom ntej tus kav nroog. Fame-obsessed advertised dhau qhov muag tsis pom los ntawm lawv tus kheej tsis paub paub txog qhov tsis ncaj ncees lawm. Bureaucrats."
  
  "Nws tsis yog koj qhov txhaum".
  
  "Aw yeah! Qhia rau cov tsev neeg ntawm tus neeg tua neeg phem tshaj plaws hauv New York State puas tau paub. Qhia rau kaum peb leej niam thiab kaum peb leej txiv, txhua tus paub txog txhua yam tsis txaus ntseeg txog qhov uas Thomas Caleb tua lawv cov ntxhais, vim lawv tau nyob thoob plaws nws qhov kev sim siab hauv tsev hais plaub. "
  
  Drake clenched nws lub nrig hauv npau taws. "Lawv puas yuav tso tus txiv neej no?"
  
  Kennedy ob lub qhov muag yog qhov khoob khoob. "Lawv tso nws ob lub hlis dhau los. Txij thaum ntawd los nws tau tua dua thiab tam sim no ploj lawm. "
  
  "Tsis muaj".
  
  "Nws yog txhua yam ntawm kuv."
  
  "Tsis yog, qhov ntawd tsis muaj tseeb. Nws nyob hauv qhov system. "
  
  "Kuv yog qhov system. Kuv ua haujlwm rau qhov system. Nov yog kuv lub neej".
  
  "Yog li lawv xa koj mus so?"
  
  Kennedy so nws ob lub qhov muag. "Yuav tsum tawm mus. Kuv lub siab tsis yog lawm... nws yog dab tsi. Txoj haujlwm xav kom pom tseeb txhua feeb ntawm txhua hnub. Qhov tseeb uas kuv tsuas ua tsis tau tiav lawm. "
  
  Nws muab nws tus cwj pwm tsis zoo rau kev ua yeeb yam. "Thiab dab tsi? Koj puas zoo siab tam sim no? Koj puas tuaj yeem ua haujlwm nrog kuv tam sim no?
  
  Tab sis Drake tsis teb. Nws paub nws qhov mob.
  
  Lawv hnov tus thawj coj lub suab piav tias lawv nyob tau peb caug feeb ntawm lawv qhov chaw.
  
  Ben hais tias: "Crazy. Kuv nyuam qhuav nyeem tias Odin's Valkyries yog ib feem ntawm kev sau ntiag tug, qhov chaw tsis paub. " Nws muab ib daim ntawv sau tawm. "Kuv yuav pib sau cov shit no."
  
  Drake NW nyuam qhuav hnov ib yam ntawm nws. Kennedy zaj dab neeg yog kev tu siab, thiab tsis yog tus uas nws xav hnov. Nws faus nws qhov kev xav tsis thoob thiab, tsis muaj hesitation, npog nws txhais tes tshee nrog nws.
  
  "Peb xav tau koj kev pab rau qhov no," nws ntxhi, yog li Ben yuav tsis hnov thiab nug nws tom qab. "Kuv ntseeg. Kev txhawb nqa zoo yog qhov tseem ceeb hauv kev ua haujlwm. "
  
  Kennedy hais lus tsis tau, tab sis nws luag nyav luv luv hais lus ntau.
  
  
  * * *
  
  
  Lub dav hlau thiab tsheb ciav hlau ceev tom qab thiab lawv tau mus txog Apsalla. Drake sim tshem tawm kev qaug zog taug kev clouding nws lub hlwb.
  
  Sab nraud, yav tav su txias coj nws mus rau nws lub siab. Lawv nres tsheb tavxij thiab nce mus rau hauv. Ben tshem cov huab ntawm kev qaug zog los ntawm hais tias:
  
  Gamla Uppsalla. Qhov no yog laus Upsalla. Qhov chaw no, "nws taw tes rau Uppsalla tag nrho, "tau ua tom qab lub tsev teev ntuj hauv Gamla Uppsalla tau hlawv ntev dhau los. Qhov no yog qhov tseem ceeb ntawm Uppsalla tshiab, txawm hais tias nws muaj ntau pua xyoo. "
  
  "Wow," Kennedy hais. "Qhov ntawd ua rau Uppsalla laus npaum li cas?"
  
  "Tau tiag tiag."
  
  Lub tsheb tavxij tsis txav. Tus tsav tsheb tam sim no ib nrab tig ib ncig. "Mounds?"
  
  "Koj puas yuav zam txim rau kuv?" Kennedy lub suab ua rau muaj kev ntxhov siab.
  
  "Koj puas pom lub mounds? Royal burial mounds?" Kev hais lus Askiv tsis pab.
  
  "Yog". Ben taub hau. "Royal burial mounds. Nws nyob hauv qhov chaw zoo. "
  
  Lawv tau mus ncig ua si me me ntawm Uppsalla. Ua si cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi, Drake tsis tuaj yeem lees txais txoj hauv kev. Ntawm qhov tod tes, Saab tau xis nyob thiab lub nroog zoo nkauj heev. Nyob rau hauv cov hnub Apsalla yog ib lub tsev kawm ntawv lub zos thiab txoj kev tau clogged nrog tsheb kauj vab. Nyob rau ntawm ib kis, lawv cov neeg hais lus tab sis nyuaj-rau-tus neeg tsav tsheb piav qhia tias lub tsheb kauj vab yuav tsis nres rau koj ntawm txoj kev. Nws yuav coj koj mus yam tsis muaj kev xav thib ob.
  
  "Kev xwm txheej". Nws taw tes rau ntawm lub paj dai kom zoo nkauj ntawm txoj kev. "Ntau yam xwm txheej."
  
  Cov vaj tse qub ntab los ntawm ob sab. Thaum kawg lub nroog relented thiab lub countryside pib nkag mus rau hauv toj roob hauv pes.
  
  "Ok, yog li Gamla Apsalla yog ib lub zos me me tam sim no, tab sis nyob rau hauv kev lag luam thaum ntxov nws yog ib lub zos loj," Ben hais los ntawm kev nco. "Cov vajntxwv tseem ceeb raug faus rau ntawd. Thiab Odin nyob ntawd ib pliag. "
  
  "Qhov no yog qhov uas nws dai nws tus kheej," Drake nco txog cov lus dab neeg.
  
  "Yog. Nws tau txi nws tus kheej ntawm tsob ntoo Ntiaj Teb thaum nws Tus Saib Xyuas tau saib thiab mloog txhua qhov zais cia uas nws tau khaws cia. Nws yuav tsum tau txhais tau ntau heev rau nws. " Nws frowned, xav: Lawv yuav tsum tau incredibly ze.
  
  Drake tau hais tias "Qhov no txhua yam zoo li kev lees paub Christian," Drake ventured.
  
  "Tab sis Odin tsis tuag ntawm no?" Kennedy nug.
  
  "Tsis muaj. Nws tuag ntawm Ragnarok nrog rau nws cov tub Thor thiab Frey. "
  
  Lub tsheb tavxij ncig ib qho chaw nres tsheb dav ua ntej nres. Nyob rau sab xis, ib txoj hauv kev av zoo coj los ntawm cov ntoo sib txawv. "Rau lub mounds," hais tias lawv tus neeg tsav tsheb.
  
  Lawv ua tsaug rau nws thiab tawm ntawm Saab mus rau lub hnub ci ci thiab cua tshiab. Drake lub tswv yim yog tshawb xyuas thaj chaw ib puag ncig thiab lub zos nws tus kheej kom pom tias muaj dab tsi tau dhia tawm ntawm cov ntoo. Tom qab tag nrho, thaum muaj ntau tus assholes thoob ntiaj teb tau tso lawv cov egos zoo hauv qab dab tsi tuaj yeem piav qhia tias yog kev ywj pheej thoob ntiaj teb rau txhua tus, ib yam dab tsi yuav tsum sawv tawm.
  
  Tshaj ntawm cov ntoo, cov toj roob hauv pes tau dhau los ua ib qho chaw qhib, tsuas yog tawg los ntawm ntau lub mounds me me thiab peb lub mounds loj uas nteg ncaj nraim rau pem hauv ntej. Dhau ntawm qhov no, nyob deb, lawv pom lub ru tsev lub teeb thiab lwm lub tsev nyob rau sab xis ntawm nws, uas yog lub cim pib ntawm lub zos.
  
  Kennedy nres. "Tsis muaj ntoo nyob qhov twg, txiv neej."
  
  Ben tau engrossed hauv nws phau ntawv. "Lawv yuav tsis tso npe tam sim no, puas yog?"
  
  "Koj puas muaj kev xav?" Drake tau saib qhov chaw qhib dav rau txhua qhov kev ua haujlwm.
  
  "Kuv nco qab nyeem tias muaj ib zaug txog li peb txhiab mounds ntawm no. Niaj hnub no muaj ntau pua ntawm lawv. Koj puas paub nws txhais li cas?"
  
  "Lawv tsis tsim lawv zoo heev?" Kennedy luag ntxhi. Drake tau zoo siab tias nws zoo li tsom ntsoov rau txoj haujlwm ntawm tes.
  
  "Nyob rau hauv ancient sij hawm muaj ntau yam kev ua si hauv av. Thiab tom qab ntawd peb lub 'royal' mounds. Nyob rau hauv lub xyoo pua puv 19 lawv tau muab lub npe los ntawm peb tus vaj ntxwv legendary ntawm lub tsev ntawm Yngling - Aun, Adil thiab Egil - ib qho ntawm cov tsev neeg muaj koob muaj npe tshaj plaws ntawm Scandinavia. Tab sis ... "nws nres, txaus siab rau nws tus kheej, "nws kuj hais tias nyob rau hauv thawj mythology thiab dab neeg, faus mounds twb muaj lawm - thiab hais tias lawv yog ib tug ancient tribute rau lub ntxov tshaj plaws - thawj - peb Vaj - los yog Vajtswv raws li peb paub. lawv tam sim no. Nov yog Freyr, Thor thiab Odin. "
  
  Kennedy tau hais tias "Muaj kev nkag siab tsis sib xws ntawm no," Kennedy hais. "Tab sis koj puas tau pom muaj pes tsawg tus neeg xa mus rau cov dab neeg hauv phau Vajlugkub peb khaws tau los ntawm tag nrho cov dab neeg qub no."
  
  "Qhov no yog Sagi. " Ben kho nws. "Paj paj huam. Kev kawm doodles. Tej yam uas yuav yog ib qho tseem ceeb - muaj ntau ntau cov ntaub ntawv txuas mus rau mounds rau Swedish lo lus falla, thiab manga fallor - tsis paub meej tias qhov ntawd txhais li cas. Thiab, Kennedy, kuv puas tsis tau nyeem qhov chaw uas zaj dab neeg ntawm Tswv Yexus zoo ib yam li zaj dab neeg uas cuam tshuam nrog Zeus?
  
  Drake nodded. "Thiab tus vajtswv Iyiv Horus yog lwm tus thawj coj. Ob leeg yog Vajtswv uas xav tias tsis muaj nyob. " Drake nodded rau ntawm peb lub roob huab tais uas sawv tawm tsam thaj chaw tiaj tus. "Frey, Thor thiab Odin, puas yog? Yog li leej twg yog leej twg, Blakey? Ib?"
  
  "Kuv tsis muaj tswv yim, phooj ywg."
  
  "Tsis txhob txhawj, munchkin. Peb tuaj yeem tsim txom cov ntaub ntawv tawm ntawm cov neeg nyob hauv no yog tias tsim nyog. "
  
  Lawv taug kev dhau lub mounds, ua si lub luag haujlwm ntawm peb tus neeg ncig tebchaws uas nkees ua kev hloov pauv. Lub hnub tab tom ntaus rau ntawm lawv lub taub hau, thiab Drake pom Kennedy tsoo nws lub looj tsom iav dub.
  
  Nws tuav nws taub hau. Neeg Asmeskas.
  
  Ces Ben lub xov tooj nrov. Kennedy tuav nws lub taub hau, twb dhau los ntawm kev sib cuag nrog tsev neeg ntau zaus. Drake tsuas yog luag ntxhi.
  
  "Karin," Ben hais zoo siab. "Kuv tus muam ua li cas?"
  
  Kennedy patted Drake ntawm lub xub pwg nyom. "Tus thawj coj hu nkauj hauv pab pawg?" - nws nug.
  
  Drake shrugged. "Lub plawv kub, yog tag nrho. Nws yuav ua txhua yam rau koj yam tsis muaj kev tsis txaus siab. Koj muaj pes tsawg tus phooj ywg lossis cov npoj yaig zoo li no?
  
  Lub zos ntawm Gamla Uppsalla yog qhov zoo nkauj thiab huv si, nrog ntau txoj hauv kev uas tsis muaj av, cov tsev siab uas muaj hnub nyoog ntau pua xyoo, khaws cia zoo, thiab muaj neeg nyob tsawg. Ib tug random Village saib lawv nrog xav paub.
  
  Drake mus rau lub tsev teev ntuj. "Cov vicars hauv zos yeej ib txwm pab tau."
  
  Thaum lawv mus txog ntawm lub sam thiaj, ib tug txiv neej laus hauv tsev teev ntuj robes yuav luag tsoo lawv txhais taw. Nws nres hauv surprise.
  
  "Nyob zoo. Koj puas paub?
  
  "Tsis paub meej txog qhov ntawd, phooj ywg." Drake muab nws luag ntxhi zoo tshaj plaws. "Tab sis qhov twg ntawm cov mounds nyob rau ntawd yog Odin?"
  
  "In English?" Tus pov thawj hais lus zoo txog lub ntiaj teb no, tiam sis nws nyuaj siab kom nkag siab. "Vaj? Dab tsi? Ib?"
  
  Ben tau nce mus rau pem hauv ntej thiab hu rau tus vicar txoj kev saib xyuas rau huab tais mounds. "Ib tug?"
  
  "Koj pom." Tus yawg laus nodded. "Yog. Hm. Storsta ... " Nws nyuaj nrhiav lo lus. "Cov loj."
  
  "Qhov loj tshaj?" Ben nthuav nws txhais tes dav.
  
  Drake luag ntxhi rau nws, impressed.
  
  "Cov duab." Kennedy pib tig mus, tab sis Ben muaj ib lo lus nug kawg.
  
  "Falla?" Nws hais tias tsuas yog nws daim di ncauj hauv kev xav tsis thoob, saib tus vicar, thiab shrugged nws lub xub pwg nyom exaggerated. "Los yog manga fallor?"
  
  Nws siv sijhawm ntev, tab sis cov lus teb, thaum nws tuaj, txias Drake rau pob txha.
  
  "Npaj...ntau lub ntxiab."
  
  
  NIAJ HNUB
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, SWEDEN
  
  
  Drake taug qab Ben thiab Kennedy mus rau qhov loj tshaj plaws ntawm huab tais mounds, fiddling nrog cov hlua ntawm nws lub hnab ev ntawv kom nws thiaj li tshawb nrhiav thaj chaw nyob kaj siab lug. Lub npog tsuas yog nyob ib mais tom qab lub mound me tshaj plaws, thiab rau ib pliag nws xav tias nws pom kev txav mus los. Ceev ceev. Tab sis kev tshawb fawb ntxiv tau qhia tsis muaj dab tsi ntxiv.
  
  Lawv nres ntawm ko taw ntawm Odin lub mound. Ben ua tsis taus pa. "Tus kawg mus txog rau sab saum toj yuav tau txais qee qhov shit ntawm kuv nplooj Facebook!" - Nws qw, teem tawm sai sai. Drake ua raws li siab xav thiab luag nyav ntawm Kennedy, uas tau taug kev sai dua nws me ntsis.
  
  Thaum sib sib zog nqus, nws pib ntxhov siab heev. Nws tsis nyiam. Lawv liab qab tsis muaj kev cia siab. Txhua tus phom muaj zog tuaj yeem ua raws li lawv, ua kom lawv ntawm rab phom, tsuas yog tos cov lus txib. Cov cua ntsawj nrov nrov thiab ntaus pob ntseg, ua rau muaj kev xav tsis zoo.
  
  Nws tau siv li nees nkaum feeb kom nce mus rau saum toj ntawm lub roob nyom. Thaum Drake mus txog ntawd, Ben twb zaum ntawm cov nyom.
  
  "Lub pob tawb picnic nyob qhov twg, Krusty?"
  
  "Tawm qhov no rau hauv koj lub stroller." Nws ntsia ib ncig. Txij ntawm no mus, qhov pom tau zoo heev: cov teb ntsuab dov tsis kawg, toj thiab cov kwj deg txhua qhov chaw, thiab cov roob liab doog nyob deb. Lawv tuaj yeem pom lub zos Gamla Uppsalla, uas txuas mus rau ciam teb ntawm lub nroog New Uppsalla.
  
  Kennedy hais qhov tseeb. "Yog li kuv tsuas yog yuav hais qee yam uas tau thab kuv ib pliag tam sim no. Yog tias qhov no yog Odin's Mound, thiab tsob ntoo ntiaj teb tau muab zais rau hauv nws - uas yuav yog qhov kev tshawb pom tsis zoo - vim li cas ho tsis muaj leej twg pom nws ua ntej? Vim li cas peb yuav tsum nrhiav tam sim no?
  
  "Nws yooj yim". Ben tau tidying nws cov curls unruly. "Tsis muaj leej twg xav saib ua ntej. Kom txog rau thaum lub Shield nrhiav tau ib lub hlis dhau los, nws yog tag nrho cov lus dab neeg plua plav. Lus dab neeg. Thiab nws tsis yooj yim los txuas H hmuv nrog tsob ntoo ntiaj teb, uas tam sim no yuav luag thoob plaws ntiaj teb hu ua Yggdrasil, thiab tom qab ntawd nrog luv cuaj hnub ntawm Odin nyob ntawd. "
  
  Thiab - "Drake chimed hauv," tsob ntoo ntawd yuav tsis yooj yim nrhiav tau yog tias nws muaj. Lawv yuav tsis xav kom ib co qub tubtxib saum ntuj ntog hla qhov no. "
  
  Tam sim no Drake lub xov tooj ntawm tes nrov. Nws ntsia Ben nrog kev thuam hnyav thaum nws rub tawm ntawm nws lub hnab ev ntawv. "Yexus. Kuv tab tom pib xav zoo li koj. "
  
  "Wells?"
  
  "Ib pawg ntawm kaum tus neeg nyob ntawm koj pov tseg. Cia li hais lo lus. "
  
  Drake nqos nws surprise. "Kaum neeg. Nov yog pab pawg loj. " Ib pawg neeg SAS kaum tus tuaj yeem xa tus Thawj Kav Tebchaws hauv nws Oval Office thiab tseem nrhiav sijhawm los tshwm sim hauv Lady Gaga cov yeeb yaj kiab tshiab ua ntej mus tsev rau tshuaj yej.
  
  "Cov ceg txheem ntseeg loj, kuv hnov. Qhov xwm txheej hnyav zuj zus txhua teev. "
  
  "Qhov no muaj tseeb?"
  
  "Tsoomfwv yeej tsis hloov pauv, Drake. Lawv pib maj mam thiab ces sim bulldoze lawv txoj kev, tab sis ntshai ua kom tiav. Yog tias nws yog kev nplij siab, qhov no tsis yog qhov loj tshaj plaws tshwm sim hauv ntiaj teb tam sim no. "
  
  Wells cov lus tau tsim los kho zoo li tsov ntxhuav kho tus nees txaij, thiab Drake tsis poob siab. "Zoo li cas?"
  
  "NASA cov kws tshawb fawb nyuam qhuav lees paub qhov muaj nyob ntawm lub supervolcano tshiab. Thiab ..." Wells zoo li ceeb ntshai: "Nws nquag."
  
  "Dab tsi?"
  
  "Muaj me ntsis. Me ntsis. Tab sis xav txog nws, thawj qhov koj xav txog thaum koj hais txog lub supervolcano yog ...
  
  "... kawg ntawm lub ntiaj teb," Drake tiav, nws caj pas dheev qhuav. Nws yog qhov xwm txheej uas tam sim no Drake tau hnov cov lus no ob zaug hauv ntau hnub. Nws saib Ben thiab Kennedy ncig lub embankment, ncaws cov nyom, thiab hnov qhov kev ntshai tob tob uas nws tsis tau xav.
  
  "Nws nyob qhov twg?" nws nug.
  
  Wells luag. "Tsis deb, Drake. Tsis deb ntawm qhov chaw lawv pom koj daim ntaub thaiv. Qhov no yog nyob rau hauv Iceland. "
  
  Drake tab tom yuav tom zaum thib ob thaum Ben qw, "Pom ib yam dab tsi!" nyob rau hauv ib lub suab nrov uas qhia nws naivety thaum nws kis mus thoob plaws.
  
  "Kuv yuav tsum mus". Drake tau khiav mus rau Ben, ua qhov zoo tshaj plaws uas nws ua tau. Kennedy kuj ntsia ib ncig, tab sis tib yam uas lawv pom tau yog nyob hauv lub zos.
  
  "Cia li cia, phooj ywg. Koj muaj dab tsi?"
  
  "Cov". Ben tau txhos caug thiab txhuam cov nyom tangled kom pom lub pob zeb slab txog qhov loj ntawm ib daim ntawv A4. "Lawv kab tag nrho ib puag ncig ntawm lub mound, txhua ob peb taw, nyob rau hauv kab los ntawm sab saum toj mus txog ib nrab ntawm lub hauv paus. Yuav tsum muaj ntau pua ntawm lawv. "
  
  Drake tau saib ze dua. Qhov saum npoo ntawm lub pob zeb tau ua phem los ntawm huab cua, tab sis qee qhov kev tiv thaiv los ntawm cov nyom overgrown. Muaj qee qhov cim ntawm lawv qhov chaw.
  
  "Runic inscriptions, Kuv xav tias lawv hu ua," Ben hais. "Viking Cov Cim"
  
  "Yuav ua li cas lub ntuj raug txim koj paub?"
  
  Nws luag ntxhi. "Hauv lub dav hlau, kuv tau kuaj xyuas cov cim thaiv. Lawv zoo ib yam. Tsuas nug Google. "
  
  "Tus menyuam yaus hais tias muaj ntau pua ntawm lawv," Kennedy rub, ntsia saum toj thiab nqes hav nyom. "Yog li cas? Tsis pab."
  
  Ben hais tias "Tus menyuam hais tias nws yuav ua haujlwm," Ben hais. "Peb yuav tsum nrhiav runes ntsig txog qhov peb tab tom nrhiav. Rune sawv cev rau hmuv. Rune sawv cev tsob ntoo. Thiab lub rune rau -"
  
  "Ib qho," Kennedy ua tiav.
  
  Drake muaj ib lub tswv yim. "Kuv twv peb tuaj yeem siv kab pom. Peb txhua tus yuav tsum sib ntsib kom paub tias nws ua haujlwm, puas yog?
  
  "Cov tub rog logic," Kennedy luag. "Tab sis kuv xav tias nws tsim nyog sim."
  
  Drake tau mob siab los nug nws txog tus tub ceev xwm lub laj thawj, tab sis lub sijhawm tau ploj mus. Lwm cov pab pawg tau nce siab thiab xav tsis thoob, txawm tias tam sim no. Lawv sawv daws pib tshem cov nyom ntawm txhua lub pob zeb, scurrying ncig lub roob ntsuab. Thaum xub thawj nws yog ib txoj hauj lwm ua tsaug. Drake tau ua cov cim uas zoo li daim thaiv, ntoo khaub lig, ib tug nees luav, lub nkoj ntev, ces ib rab hmuv!
  
  "Muaj ib". Nws lub suab tob nqa mus rau lwm tus, tab sis tsis muaj ntxiv lawm. Nws zaum nrog nws lub hnab ev ntawv thiab tso cov khoom siv uas lawv tau yuav thaum caij tsheb tavxij hla Apsalla. Teeb taws, teeb nyem loj, ntais ntawv, dej, ob peb rab riam uas nws hais rau Ben kom tshem cov khib nyiab. Nws tau rov qab saib dua, Kuv tsis yog damn gullible, tab sis lawv qhov kev xav tau tau nrawm dua li Ben qhov kev txhawj xeeb tam sim no.
  
  "Teeb". Kennedy poob rau hauv lub hauv caug, khawb ntawm lub pob zeb.
  
  Nws siv Ben ntxiv kaum feeb kom pom ib yam dab tsi. Nws nres, tom qab ntawd rov ua nws cov kauj ruam tsis ntev los no. "Nco ntsoov qhov kuv tau hais txog Tolkien pib Gandalf ntawm Odin?" Nws rub lub pob zeb nrog nws txhais taw. "Zoo, qhov no yog Gandalf. Nws txawm muaj ib tug neeg ua haujlwm. Hav!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake saib nws ua tib zoo saib. Nws hnov ib lub suab sib tsoo, zoo li lub qhov rooj hnyav tau qhib nrog lub suab sib tsoo.
  
  "Koj puas ua rau nws los ntawm kev nce toj ntawm pob zeb?" - Nws nug kom zoo.
  
  "Kuv xav tias yog".
  
  Lawv txhua tus ntsia ib leeg, lawv cov kev qhia hloov ntawm kev zoo siab mus rau kev txhawj xeeb mus rau kev ntshai, thiab tom qab ntawd, ua ib qho, lawv nce mus tom ntej.
  
  Drake lub pob zeb muab txoj kev me ntsis. Nws hnov tib lub suab sib tsoo. Hauv av pem hauv ntej ntawm lub pob zeb poob, thiab tom qab ntawd kev nyuaj siab khiav ncig lub embankment zoo li ib tug turbocharged nab.
  
  Ben qw, "Muaj ib yam dab tsi ntawm no."
  
  Drake thiab Kennedy taug kev hla thaj av sunken mus rau qhov chaw nws sawv. Nws squatted down, peering rau hauv ib qho tawg hauv av. "Qee yam ntawm qhov."
  
  Drake yoj lub teeb. "Nws yog lub sij hawm los loj hlob ib khub, tib neeg," nws hais. "Ua raws kuv".
  
  
  * * *
  
  
  Lub sijhawm lawv tawm ntawm qhov pom, ob lub zog sib txawv tau pib sib zog. Cov neeg German, uas tam sim no tau txais cov ntsiab lus los pw qis hauv lub zos tsaug zog ntawm Gamla Apsalla, tau npaj lawv tus kheej thiab pib ua raws li Drake tus hneev taw.
  
  Lwm pab tub rog, ib pawg ntawm Swedish Army cov tub rog tseem ceeb - Sarskilda Skyddsgrupen, lossis SSG - txuas ntxiv soj ntsuam cov neeg German thiab sib tham txog qhov teeb meem coj txawv txawv uas tau hais los ntawm peb cov neeg pej xeem uas nyuam qhuav nqis los rau hauv lub qhov.
  
  Lawv yuav tsum raug nug tag nrho. Los ntawm txhua txoj kev tsim nyog.
  
  Qhov ntawd yog, yog tias lawv dim qhov yuav tshwm sim.
  
  
  TEN
  
  
  
  Ntiaj teb tsob ntoo qhov tob, SWEDEN
  
  
  Drake leaned dua. Txoj kev tsaus ntuj tau pib tawm raws li qhov chaw nkag thiab tam sim no tsawg dua rau taw siab. Lub qab nthab yog ua los ntawm pob zeb thiab av thiab riddled nrog loj, dai loops ntawm overgrown nyom uas lawv yuav tsum tau txiav tawm ntawm txoj kev.
  
  Nws zoo li taug kev mus rau hauv hav zoov, Drake xav. Tsuas yog hauv av xwb.
  
  Nws pom tias qee lub vines uas muaj zog dua twb raug txiav lawm. Ib nthwv dej ntawm kev ntxhov siab tau hla nws.
  
  Lawv tuaj rau thaj chaw uas cov cag ntoo tuab heev, lawv yuav tsum rov qab los dua. Kev sib ntaus sib tua nyuaj thiab qias neeg, tab sis Drake muab lub luj tshib ua ntej lub luj tshib, hauv caug ua ntej hauv caug, thiab hais kom lwm tus ua raws nws. Thaum qee lub sijhawm txawm tias kev yaum tsis tau pab Ben, Drake tig mus rau kev thab plaub.
  
  Kennedy hais tias, "Tsuas yog qhov ntsuas kub poob qis," Kennedy yws. "Peb yuav tsum tau nqis mus."
  
  Drake tsis kam lees los ntawm tus qauv tub rog cov lus teb, nws ntsia dheev ntes tau los ntawm ib yam dab tsi tshwm sim hauv lub teeb ntawm nws lub teeb.
  
  "Saib nws".
  
  Runes carved rau ntawm phab ntsa. Cov cim txawv txawv uas ua rau Drake nco txog cov uas adorned Odin cov ntaub thaiv npog. Ben lub suab strangled echoed rau hauv txoj kev.
  
  "Scandinavian runes. Ib lub cim zoo. "
  
  Drake tig nws lub teeb tawm ntawm lawv nrog kev khuv xim. Yog lawv nyeem tau xwb. SAS, nws xav luv luv, yuav muaj peev txheej ntxiv. Tej zaum nws yog lub sij hawm coj lawv tuaj ntawm no.
  
  Lwm tsib caug ko taw thiab nws ntog nrog hws. Nws hnov Kennedy ua pa hnyav thiab cem tias nws hnav nws ris tsho zoo tshaj plaws. Nws tsis tau hnov dab tsi los ntawm Ben kiag li.
  
  "Koj puas nyob zoo, Ben? Puas yog koj cov plaub hau tangled rau hauv paus?
  
  "Ha, damn it, ha. Ua ntej, asshole."
  
  Drake txuas ntxiv nkag mus hauv av. "Ib yam uas ua rau kuv ntxhov siab," nws ua tsis taus pa, "yog tias muaj "ntau lub ntxiab." Cov neeg Iyiv tau tsim cov cuab yeej cuab tam los tiv thaiv lawv cov khoom muaj nqis. Vim li cas tsis yog Norwegians?
  
  "Kuv tsis tuaj yeem xav txog Viking xav nyuaj heev txog lub cuab," Kennedy huffed teb.
  
  "Kuv tsis paub," Ben qw hauv kab. "Tab sis Vikings kuj muaj cov neeg xav zoo, koj paub. Ib yam li cov Greeks thiab Loos. Tsis yog txhua tus ntawm lawv yog cov neeg barbarians. "
  
  Ob peb lem thiab txoj kev pib dav. Lwm kaum taw thiab lub ru tsev saum lawv ploj lawm. Lub sijhawm no lawv ncab thiab so. Drake lub teeb ci ntsa iab ntawm qhov chaw ua ntej. Thaum nws taw tes rau Kennedy thiab Ben, nws luag.
  
  "Dam, koj ob zoo li koj nyuam qhuav rov los ntawm lub ntxa!"
  
  "Thiab kuv xav tias koj tau siv rau qhov crap no?" Kennedy yoj nws txhais tes. "Ua SAS thiab tag nrho cov ntawd?"
  
  Tsis yog SAS, Drake tsis tuaj yeem co cov lus lom. "Lawv tau ua." Nws hais thiab taug kev nrawm dua tam sim no.
  
  Lwm lub ntsej muag ntse, thiab Drake hnov cov cua ntawm nws lub ntsej muag. Ib qho kev xav ntawm kiv taub hau ntaus nws zoo li lub suab nrov tam sim ntawd, thiab ib pliag dhau mus ua ntej nws pom tau hais tias nws tau sawv ntawm ib lub stairs nrog lub pob tsuas hauv qab nws.
  
  Ib qho kev pom zoo kawg tau ntsib nws ob lub qhov muag.
  
  Nws nres tam sim ntawd uas Kennedy thiab Ben tsoo rau nws. Ces lawv kuj pom qhov pom no thiab.
  
  "OMFG." Ben dictated lub npe ntawm kos npe taug qab Phab ntsa ntawm Pw tsaug zog.
  
  Lub Ntiaj Teb Ntoo sawv ua ntej lawv nyob rau hauv tag nrho nws lub yeeb koob. Nws yeej tsis nyob saum av. Cov ntoo yog upside down, nws cov cag muaj zog txuas mus rau lub roob ntawm lub ntiaj teb saum toj no, tuav ruaj khov los ntawm lub hnub nyoog thiab cov pob zeb nyob ib puag ncig, nws cov ceg yog xim daj xim av, nws nplooj ib xyoos ib zaug ntsuab, nws lub cev ncav cuag ib puas feet mus rau qhov tob. ntawm lub qhov taub loj.
  
  Lawv txoj kev tig mus rau hauv ib lub staircase nqaim carved rau hauv cov pob zeb phab ntsa.
  
  "Cab," Ben ua pa. "Tsis txhob hnov qab txog cov ntxiab."
  
  "Rau ntuj raug txim nrog cov ntxiab," Kennedy hais Drake txoj kev xav heev. "Lub ntuj raug txim yog qhov kaj los ntawm qhov twg?"
  
  Ben ntsia ib ncig. "Nws yog txiv kab ntxwv."
  
  "Glow sticks," Drake hais. "Yexus. Qhov chaw no tau npaj lawm. "
  
  Thaum nws hnub SAS lawv tau xa neeg los npaj thaj chaw zoo li no; pab neeg los ntsuam xyuas qhov kev hem thawj thiab nruab nrab lossis teev nws ua ntej rov qab mus rau hauv paus.
  
  "Peb tsis muaj sijhawm ntau," nws hais. Nws txoj kev ntseeg hauv Kennedy tau nce zuj zus. "Cia li".
  
  Lawv taug kev hauv cov khaub ncaws hnav thiab tsoos tsho, qhov poob qis ib txwm mus rau lawv txoj cai. Kaum taw nqes thiab cov ntaiv pib qaij sharply. Drake nres thaum qhov sib txawv peb-taw qhib. Tsis muaj dab tsi zoo nkauj, tab sis txaus los muab nws ncua - raws li lub qhov khoob hauv qab no tau pom tseeb dua.
  
  "Crap".
  
  Nws dhia. Lub pob zeb staircase yog txog peb taw dav, yooj yim rau kev taug kev, txaus ntshai thaum twg ib kauj ruam tsis raug txhais tau tias muaj kev tuag.
  
  Nws tsaws qhov tseeb thiab tam sim ntawd tig ib ncig, xav tias Ben yuav nyob ntawm lub verge ntawm lub kua muag. "Tsis txhob txhawj," nws tsis quav ntsej Kennedy thiab tsom ntsoov rau nws tus phooj ywg. "Txais kuv, Ben. Ben. Kuv yuav ntes koj."
  
  Nws pom txoj kev ntseeg ntawm Ben ob lub qhov muag. Tsis ntseeg, zoo li menyuam yaus. Nws yog lub sij hawm los khwv tau nws dua, thiab thaum Ben dhia thiab staggered, Drake txhawb nqa nws nrog ib txhais tes ntawm nws lub luj tshib.
  
  Drake winked. "Easy, huh?"
  
  Kennedy dhia. Drake ua tib zoo saib, ua piv txwv tsis pom. Nws tsaws yam tsis muaj teeb meem, pom nws kev txhawj xeeb thiab frowned.
  
  "Qhov ntawd yog peb ko taw, Drake. Tsis yog Grand Canyon. "
  
  Drake winked ntawm Ben. "Npaj, phooj ywg?"
  
  Lwm nees nkaum taw, thiab qhov qhib tom ntej hauv cov ntaiv tau dav dua, peb caug taw lub sij hawm no, thiab thaiv los ntawm cov ntoo tuab uas swayed li Drake taug kev raws nws. Kennedy ua raws li, thiab tom qab ntawd cov neeg pluag Ben, raug yuam los ntawm Drake kom saib, saib ua ntej es tsis txhob nqes, mus kawm qhov chaw uas tsis yog nws ko taw. Tus tub hluas tau tshee thaum nws mus txog hauv av, thiab Drake tau hu kom so luv luv.
  
  Thaum lawv nres, Drake pom tias tsob ntoo ntiaj teb nthuav tawm ntawm no dav heev uas nws cov ceg tuab yuav luag kov cov ntaiv. Ben reverently ncav tes tawm mus rau mob stroke ntawm ceg, uas tshee nyob rau hauv nws kov.
  
  "Qhov no ... qhov no nyuaj heev," nws ua pa.
  
  Kennedy siv lub sijhawm no los kho nws cov plaub hau thiab tshuaj xyuas qhov nkag ntawm nws. "Tam sim no txhua yam yog qhov tseeb," nws hais. "Kuv yuav tsum hais tias raws li nws sawv, nws paub tseeb tias ntuj txiag teb tsaus tsis yog cov neeg German uas tau npaj qhov chaw no. Lawv yuav tau nyiag nws thiab hlawv nws rau hauv av nrog cov nplaim taws. "
  
  Ob peb so ntxiv thiab lawv poob tsib caug taw, yuav luag ib nrab. Drake thaum kawg tso cai rau nws tus kheej xav tias cov Vikings thaum ub tsis yog qhov sib npaug ntawm cov neeg Iyiv tom qab tag nrho, thiab qhov khoob yog qhov zoo tshaj plaws uas lawv tuaj yeem ua tau thaum nws nce mus rau lub pob zeb staircase, uas yog qhov tseeb ib feem ntawm hemp, twine thiab pigment. Nws poob, pom lub caij nplooj zeeg tsis kawg thiab ntes nws tus kheej los ntawm cov lus qhia ntawm nws tus ntiv tes.
  
  Kennedy rub nws mus rau pem hauv ntej. "Ass swaying hauv cua, SAS txiv neej?"
  
  Nws rov qab mus rau hauv av thiab ncab nws cov ntiv tes bruised. "ua tsaug".
  
  Lawv tsiv mus ceev faj, tam sim no ntau tshaj li ib nrab ntawm txoj kev. Dhau ntawm qhov chaw khoob ntawm lawv sab xis, ib tsob ntoo loj tau sawv mus ib txhis, tsis tau kov los ntawm cua thiab hnub ci, qhov tsis nco qab xav txog lub sijhawm dhau mus.
  
  Lawv dhau ntawm ntau thiab ntau dua Viking cov cim. Ben kwv yees coj txawv txawv. Nws tau hais tias "Nws zoo li thawj phab ntsa graffiti," nws hais. "Cov neeg tsuas yog txiav lawv lub npe thiab tawm cov lus-thaum ntxov ntawm 'John nyob ntawm no!'
  
  Kennedy tau hais tias "Tej zaum tus tsim lub qhov tsua," Kennedy hais.
  
  Drake tau sim ua lwm kauj ruam, khi rau ntawm phab ntsa pob zeb txias, thiab qhov sib sib zog nqus, sib tsoo nrov nrov hauv lub qhov tsua. Ib tug dej ntawm cov khib nyiab poob los saum toj no.
  
  "Khiav!" - Drake qw. "Tam sim no!"
  
  Lawv maj mam nce ntaiv, tsis quav ntsej lwm cov cuab. Ib lub pob zeb loj heev tau poob los saum toj no nrog kev sib tsoo loj heev, tawg tawm cov pob zeb qub thaum nws tsoo. Drake tau npog Ben lub cev nrog nws tus kheej li lub pob zeb tsoo los ntawm cov ntaiv uas lawv tau sawv, noj txog nees nkaum taw ntawm cov kauj ruam uas muaj nuj nqis nrog nws.
  
  Kennedy txhuam cov pob zeb tawm ntawm nws lub xub pwg thiab ntsia Drake nrog luag ntxhi qhuav. "ua tsaug".
  
  "Hav, kuv paub tus poj niam uas cawm tus txiv neej SAS lub nroog Yeiuxalees tuaj yeem dhau lub pob zeb yooj yim. "
  
  "Nws yog funny, txiv neej. Lom zem heev."
  
  Tab sis nws tseem tsis tau tiav. Muaj lub suab nrov nrov, thiab txoj hlua nyias nyias tab sis muaj zog tawg ntawm kauj ruam cais Ben thiab Kennedy.
  
  "Fuuuck!" Kennedy qw. Cov hlua khi tau tawm nrog lub zog zoo li no tuaj yeem yooj yim cais nws pob taws ntawm nws lub cev.
  
  Lwm nias ob kauj ruam nqes. Drake seev cev ntawm qhov chaw. "Shit!"
  
  Lwm lub suab nrov ntawm saum toj no txhais tau tias lub caij nplooj zeeg tom ntej ntawm lub pob zeb.
  
  Ben hais rau lawv tias "Nws yog ib qho cuab yeej rov qab los," Ben hais rau lawv. "Ib yam uas tshwm sim ntau zaus. Peb yuav tsum tau mus rau ntu no. "
  
  Drake tsis tuaj yeem qhia tau tias cov kauj ruam twg yog qhov tsis meej pem thiab qhov twg tsis yog, yog li nws ntseeg txoj hmoo thiab nrawm. Lawv khiav lub taub hau mus txog peb caug kauj ruam, sim nyob hauv huab cua kom ntev li ntev tau. Cov phab ntsa ntawm cov ntaiv tau tawg thaum lawv hla txoj kev qub, mus rau hauv qhov tob ntawm lub qhov tsua pob zeb.
  
  Lub suab ntawm cov khib nyiab poob rau hauv qab pib nrov.
  
  Lawv lub davhlau tau ua raws li qhov tawg ntawm txoj hlua khov.
  
  Drake tau nce mus rau lwm qhov tsis tseeb staircase, tab sis nws lub zog tau coj nws hla qhov khoob luv luv. Kennedy dhia hla nws, graceful li gazelle nyob rau hauv tag nrho cov davhlau, tab sis Ben poob qab nws, tam sim no zawv zawg mus rau hauv lub abyss.
  
  "Qab!" Drake qw, ces poob rov qab mus rau hauv qhov khoob, ua hauv av. Kev nyem tshem tawm qhov nro ntawm nws lub hlwb thaum Kennedy rub nws txhais taw rov qab rau hauv qhov chaw. Nws xav tias Ben ntaus nws lub cev thiab tom qab ntawd poob rau hauv nws lub hauv siab. Drake qhia tus txiv leej tub lub zog nrog nws txhais tes, ces thawb nws mus rau hauv av.
  
  Nws zaum sai sai, nrog ib tug crunch.
  
  "Cia li mus!"
  
  Cov huab cua tau puv nrog cov pob zeb. Ib tug thaws tawm Kennedy lub taub hau, tawm hauv ib tug txiav thiab ib tug ciav ntawm cov ntshav. Lwm ntaus Drake hauv pob taws. Qhov kev txom nyem ua rau nws zom nws cov hniav thiab txhawb kom nws khiav nrawm dua.
  
  Cov mos txwv pierced phab ntsa saum lawv taub hau. Drake crouched down thiab ntsia luv luv ntawm qhov nkag.
  
  Kuv pom ib lub zog uas paub sib sau ua ke nyob ntawd. Cov neeg German.
  
  Tam sim no lawv tau khiav ntawm qhov nrawm, dhau ntawm kev ua tsis tau zoo. Nws coj Drake muaj nuj nqis vib nas this dhia mus rau tom qab. Raws li lwm lub volley ntawm mos txwv pierced lub pob zeb nyob ib sab ntawm nws lub taub hau, nquab rau pem hauv ntej, thaws tawm ntawm cov kauj ruam, ua ib tug tag nrho lub voj voog, clasping nws ob txhais tes, thiab sawv mus rau nws tag nrho qhov siab yam tsis poob ib ounce ntawm lub zog.
  
  Auj, hnub qub zoo rov qab los.
  
  Ntau cov mos txwv. Ces lwm tus txawm poob rau ntawm nws xub ntiag. Kev ntshai tsoo lub qhov hauv nws lub siab kom txog rau thaum nws pom tau hais tias lawv tsuas yog mus txog hauv qab ntawm lub qhov tsua thaum khiav thiab, tsis tau npaj, tsoo ncaj nraim rau hauv av.
  
  Drake qeeb qeeb. Hauv qab ntawm lub qhov tsua yog ib tug tuab ntawm pob zeb, hmoov av thiab cov khib nyiab ntoo. Thaum lawv sawv, Kennedy thiab Ben yog qhov pom kev. Tsis tsuas yog lawv npog hauv av, tab sis tam sim no lawv tau npog hauv cov hmoov av thiab nplooj pwm.
  
  "Ah, rau kuv lub koob yees duab trusty," nws hais. "Lub xyoo blackmail tab tom ntsib kuv."
  
  Drake coj tus pas ci ntsa iab thiab khawm qhov nkhaus ntawm lub qhov tsua uas khiav tawm ntawm cov tub rog. Nws siv tsib feeb kom ncav cuag thaj tsam sab nraud ntawm tsob ntoo. Lawv tsis tu ncua nyob rau hauv tus duab ntxoov ntxoo ntawm nws imposing stillness.
  
  Drake patted Ben ntawm lub xub pwg nyom. "Zoo dua li hnub Friday hmo ntuj sesh, tus phooj ywg?"
  
  Kennedy ntsia tus tub hluas nrog lub qhov muag tshiab. "Koj puas muaj cov kiv cua? Koj pab pawg puas muaj cov kiv cua? Peb yuav muaj kev sib tham sai sai no, bro. Cia siab rau nws".
  
  "Tsuas yog ob-" Ben pib hais lus tsis txaus siab thaum lawv sib tw ib feem ntawm qhov kawg khoov, thiab tom qab ntawd poob ntsiag to hauv kev poob siab.
  
  Lawv sawv daws nres.
  
  Ancient kev npau suav ntawm kev xav tsis thoob tau tshwm sim ua ntej lawv, ua rau lawv tsis hais lus, xyaum ua lawv lub hlwb li ib nrab feeb.
  
  "Tam sim no ... qhov no ... "
  
  "Zoo heev," Drake ua pa.
  
  Ib kab ntawm cov nkoj loj tshaj plaws Viking uas lawv tau xav txog tau ncua deb ntawm lawv hauv ib cov ntaub ntawv, sawv qhov kawg kom kawg zoo li daig nyob rau hauv nruab nrab ntawm kev tsheb ciav hlau archaic. Lawv ob sab tau dai kom zoo nkauj nrog nyiaj thiab kub, lawv cov nkoj tau dai kom zoo nkauj nrog cov lo lo ntxhuav thiab pob zeb zoo nkauj.
  
  "Longboats," Kennedy hais ruam.
  
  "Lub nkoj nyob deb." Ben tseem muaj kev nkag siab txaus los kho nws. "Dam, tej yam no tau suav hais tias yog cov khoom muaj nqis tshaj plaws ntawm lawv lub sijhawm. Nws yuav tsum yog ... dab tsi? Puas muaj nees nkaum ntawm no?"
  
  "Zoo heev," Drake hais. "Tab sis qhov no yog Hmab peb tuaj rau. Puas muaj kev xav?"
  
  Tam sim no Ben tab tom saib tsob ntoo ntiaj teb. "Au kuv tus Vajtswv, cov txiv neej. Koj yuav xav li cas? Ib tug dai ntawm tsob ntoo ntawd. Fucking Ib."
  
  "Yog li tam sim no koj ntseeg Vajtswv, hm? Fan?" Kennedy tsiv nws sab ntawm Ben me ntsis cheekily, ua rau nws blush.
  
  Drake tau nce mus rau qhov nqaim nqaim uas khiav tag nrho qhov ntev ntawm tus Tsov tus tw ntawm lub nkoj ntev. Lub pob zeb zoo li muaj zog. Nws tuav tus ntug ntoo thiab leaped. "Cov khoom no puv nrog kev nyiag khoom. Nws muaj kev nyab xeeb hais tias tsis muaj leej twg tau nyob ntawm no ua ntej hnub no. "
  
  Nws kawm txog kab ntawm nkoj dua. Ib qho kev nthuav qhia txog kev muaj nyiaj tsis txaus ntseeg, tab sis qhov khoom muaj nqis tiag nyob qhov twg? Thaum kawg? Xaus zaj sawv? Cov phab ntsa ntawm lub qhov tsua tau dai kom zoo nkauj nrog cov duab kos thaum ub. Nws pom cov duab ntawm Odin dai ntawm tsob ntoo ntiaj teb thiab ib tug poj niam txhos caug ntawm nws xub ntiag.
  
  "Qhov no tham txog dab tsi?" Nws hu Ben rau nws. "Los ntawm, maj nrawm. Cov ruam ruam no tsis thas cov hnyuv ntxwm hauv lawv caj pas mus rau ntawd. Wb mus."
  
  Nws taw tes rau qhov ntxhib viav vias ntawm cov ntawv hauv qab daim duab ntawm tus poj niam thov. Ben tau tuav nws lub taub hau. "Tab sis thev naus laus zis yuav pom txoj hauv kev. "Nws tau nyem rau ntawm nws lub xov tooj uas ntseeg siab, uas muaj hmoo tau ua rau tsis muaj teeb meem ntawm no.
  
  Drake siv sijhawm ib pliag los tig rau Kennedy. "Kuv lub tswv yim tsuas yog ua raws li cov nkoj ntev no," nws hais. "Nws puas haum koj?"
  
  "Raws li tus kiv cua ntawm pab pawg football hais tias, Kuv nyob hauv qhov kev ua si, cov txiv neej. Qhia txoj kev."
  
  Nws txav mus tom ntej, paub tias yog lub qhov tob tob no tuaj txog qhov kawg, lawv yuav raug kaw. Cov Germans yuav tau tuav nruj ntawm tus Tsov tus tw, es tsis so ntawm lawv cov laurels. Drake faib qhov kev xav rau hauv qhov chaw, tsom mus rau ib qho chaw uas tau muab tso rau hauv pob zeb. Qee lub sij hawm lawv tuaj hla lwm tus pas nrig. Drake disguised lawv los yog txav lawv los tsim ib qho chaw tsaus nyob rau hauv kev npaj rau kev sib ntaus ua ntej. Nws pheej tshawb nrhiav ntawm cov nkoj ntev thiab thaum kawg pom txoj kev nqaim winding nruab nrab ntawm lawv.
  
  Plan b.
  
  Ob, plaub, thiab tom qab ntawd kaum lub nkoj ntev dhau los. Drake ob txhais ceg pib mob los ntawm kev siv zog uas nws sib tham txog txoj kev nqaim.
  
  Lub suab nrov ntawm lub pob zeb ntog thiab tom qab ntawd lub suab nrov nrov nrov nrov los ntawm lub qhov tsua loj, lub ntsiab lus tau pom tseeb. Tsis ua suab nrov, lawv leaned txawm nyuaj rau lawv txoj hauj lwm.
  
  Drake thaum kawg tuaj mus rau qhov kawg ntawm kab. Nws suav tau nees nkaum peb lub nkoj, txhua tus tsis tau kov thiab nqa nrog lub nkoj. Thaum lawv mus txog tom lub qhov av, qhov tsaus ntuj pib tob zuj zus.
  
  Kennedy tau sau tseg tias "Kuv tsis xav tias lawv tau mus deb li ntawd."
  
  Drake rummaged ib ncig ntawm lub teeb loj. "Risky," nws hais. "Tab sis peb yuav tsum paub."
  
  Nws tig rau thiab txav lub nqaj ntawm ib sab mus rau sab. Txoj kev nqaim nqaim kom txog thaum nws dhau los ua ib qho yooj yim archway tom ntej.
  
  Thiab tom qab lub koov muaj ib tug staircase.
  
  Ben mam li nco dheev ib tug qw qw, ces hais nyob rau hauv ib tug ua yeeb yam ntxhi, "Lawv nyob rau hauv lub ledge!"
  
  Qhov no yog nws. Drake tau nqis tes ua. Nws tau hais tias "Peb tau faib tawm," nws hais. "Kuv yuav mus rau ntawm tus ntaiv. Nej ob leeg nqis mus rau hauv lub nkoj thiab rov qab mus rau txoj kev uas peb tuaj."
  
  Kennedy pib tawm tsam, tab sis Drake tuav nws lub taub hau. "Tsis muaj. Ua nws. Ben xav tau kev tiv thaiv, kuv tsis. Thiab peb xav tau hmuv. "
  
  "Thiab thaum twg peb yuav mus txog qhov kawg ntawm lub nkoj?"
  
  "Kuv yuav rov qab los thaum ntawd."
  
  Drake dhia rov qab yam tsis muaj lwm lo lus, dhia tawm ntawm lub ledge thiab mus rau lub qhov muag tsis pom staircase. Nws ntsia rov qab ib zaug thiab pom cov duab ntxoov ntxoo los ze ntawm lub ledge. Ben ua raws Kennedy nqes los ntawm txoj kab nqes mus rau lub hauv paus ntawm lub nkoj Viking kawg. Drake tau hais ib qho kev thov Vajtswv ntawm kev cia siab thiab tau khiav ntawm tus ntaiv kom sai li sai tau, dhia ob kauj ruam ib zaug.
  
  Los txog, nws nce mus txog thaum nws cov nyuj raug mob thiab nws lub ntsws kub hnyiab. Tab sis ces nws mus dav. Tom qab lawv ntws ib tug kwj deg nrog ib tug npau taws tam sim no, thiab tseem tseem sawv ib lub thaj ntawm ntxhib-hewn pob zeb, yuav luag zoo li ib tug archaic barbecue.
  
  Tab sis dab tsi ua rau Drake lub siab nyiam yog lub cim loj uas sau rau ntawm phab ntsa tom qab lub thaj. Peb daim duab peb sab sib tshooj ib leeg. Qee cov ntxhia hauv cov carving ntes tau lub teeb pom kev zoo thiab ci ntsa iab zoo li sequins ntawm lub tiab dub.
  
  Tsis muaj sij hawm los nkim. Nws ua rau tus kwj deg, ua pa rau huab cua raws li cov dej khov tau nce mus rau nws tus ncej puab. Thaum nws mus txog ntawm lub thaj, nws pom ib yam khoom pw saum nws saum npoo. Ib tug luv luv, taw tes artifact, tsis xav tsis thoob los yog impressive. Qhov tseeb, worldly ...
  
  ... Odin rab hmuv.
  
  Yam khoom uas tho sab ntawm Vajtswv.
  
  Ib nthwv dej ntawm kev zoo siab thiab foreboding dhau los ntawm nws. Qhov no yog qhov xwm txheej uas ua rau nws muaj tseeb. Txog tam sim no nws tau ua ntau qhov kev kwv yees, tsuas yog kev kwv yees ntse. Tab sis dhau lub sijhawm ntawd, nws yog qhov txaus ntshai tiag tiag.
  
  Txaus ntshai tiag tiag. Lawv sawv ua ntej lub countdown mus txog rau thaum kawg ntawm lub ntiaj teb no.
  
  
  ELEVEN
  
  
  
  Ntiaj teb tsob ntoo qhov tob, SWEDEN
  
  
  Drake tsis sawv ntawm ceremony. Nwg tuav rawv hmuv taag lawm hab rov qaab lug ntawm qhov kws nwg tuaj. Los ntawm cov kwj dej khov, nqes ntawm cov ntaiv crumbling. Nws tua lub teeb ci ib nrab thiab qeeb qeeb thaum lub suab tsaus nti ntawm nws.
  
  Lub teeb ci ntsa iab ci ntsa iab ntawm qhov nkag hauv qab no.
  
  Nws pheej taug kev. Nws tseem tsis tau tas. Nws tau kawm ntev los lawm tias ntau zaus tshaj tsis tau, ib tug txiv neej uas xav ntev dhau los hauv kev sib ntaus sib tua yeej tsis tau ua nws tsev.
  
  Nws nres tuag ntawm lub kauj ruam kawg, ces nkag mus rau hauv qhov tsaus ntuj nti ntawm txoj kev. Cov Germans twb nyob ze, yuav luag nyob rau hauv qhov kawg ntawm lub ledge, tab sis lawv flashlights nyob rau hauv xws li ib tug deb yuav tau singled nws tawm tsuas yog ib tug duab ntxoov ntxoo. Nws dhia hla txoj kev, nias nws tus kheej rau ntawm phab ntsa thiab mus rau txoj kab nqes uas coj mus rau lub hauv paus ntawm Viking nkoj.
  
  Ib tug txiv neej lub suab hais tias, "Saib qhov no! Khaws koj ob lub qhov muag, Stevie Wonder!" Lub suab ua rau nws xav tsis thoob; nws muaj lub suab sib sib zog nqus ntawm Asmeskas Qab Teb.
  
  Damn nws, dav dav-eyed bastard pom nws - los yog tsawg kawg yog ib tug duab ntxoov ntxoo txav - ib yam dab tsi nws tsis xav tias yuav ua tau nyob rau hauv qhov tsaus ntuj no. Nws khiav nrawm dua. Ib rab phom nrov nrov, ntaus pob zeb ntawm qhov chaw nws nyuam qhuav mus.
  
  Ib daim duab tsaus nti tawm ntawm lub ledge - tej zaum yog neeg Amelikas. "Muaj ib txoj hauv kev los ntawm cov nkoj. Txav koj cov dicks ua ntej kuv muab lawv tso rau hauv koj lub caj pas tub nkeeg."
  
  Crap. Cov Yankees pom txoj kev zais.
  
  Stern, khav theeb, khav theeb. Ib tug ntawm cov neeg German hais tias, "Fuck koj, Milo," thiab tom qab ntawd qw nrov thaum nws raug rub los ntawm txoj kab nqes.
  
  Drake ua tsaug rau nws cov hnub qub muaj hmoo. Nyob rau hauv ib tug thib ob nws yog nyob rau ntawm tus txiv neej, shattering nws lub suab cords thiab snapping nws caj dab nrog ib tug audible crunch ua ntej lwm tus neeg yuav ua raws.
  
  Drake tau khaws German rab yaj phom - Heckler thiab Koch MG4 - thiab tua ntau yam. Ib tug txiv neej lub taub hau tawg.
  
  Auj yog, nws xav. Tseem tua zoo dua nrog rab yaj phom ntau dua nrog lub koob yees duab.
  
  "Cov neeg Canadians!" ua raws li ib txhij series ntawm hisses.
  
  Drake luag ntxhi ntawm npau taws ntxhi. Cia lawv xav li ntawd.
  
  Tsis muaj kev lom zem ntxiv, nws tau khiav ntawm txoj kev nrawm raws li nws tau twv. Ben thiab Kennedy tau ua ntej thiab xav tau nws kev tiv thaiv. Nws tau cog lus tias yuav coj lawv tawm ntawm no ciaj sia, thiab nws yuav tsis cia lawv poob.
  
  Qab nws, cov Germans ua tib zoo nqis los ntawm txoj kab nqes. Nws tua ob peb rab phom kom lawv nyob thiab pib suav cov nkoj.
  
  Plaub, rau, kaum ib.
  
  Txoj kev dhau los ua qhov tsis txaus ntseeg, tab sis thaum kawg leveled. Nyob rau ntawm ib tug taw tes nws thinned ntau heev tias leej twg tshaj kaum tsib lub pob zeb tej zaum yuav tau tawg ib tug tav squeezing ntawm lub cav, tab sis nws widened dua thaum nws suav lub kaum rau lub nkoj.
  
  Cov hlab ntsha nyob saum nws, thaum ub, txaus ntshai, hnov tsw ntawm cov tawv ntoo qub thiab pwm. Ib qho kev txav txav sai sai tau ntes nws txoj kev xav thiab nws ntsia mus rau sab laug kom pom ib daim duab uas tsuas yog tus tshiab Milo khiav rov qab los ntawm txoj kab nqaim uas tib neeg feem coob tsis tuaj yeem taug kev. Drake tsis muaj sijhawm los tua - Asmeskas tau txav nrawm heev.
  
  Damn nws! Vim li cas nws thiaj li yuav tsum zoo? Tib tus neeg Drake paub - tsis yog nws tus kheej - leej twg tuaj yeem ua tiav qhov kev ua yeeb yam no yog Alicia Miles.
  
  Kuv pom kuv tus kheej hauv nruab nrab ntawm kev sib tw gladiatorial tom ntej no ...
  
  Nws dhia mus rau pem hauv ntej, tam sim no dhau los ntawm cov nkoj, siv nws lub zog dhia los ntawm ib kauj ruam mus rau kauj ruam, khiav yuav luag dawb los ntawm random mounds mus rau qhov sib sib zog nqus crevasses thiab dhia ntawm kaum ntawm phab ntsa xuab zeb. Txawm tias siv cov nkoj 'cov ntoo hloov pauv kom tau txais lub zog ntawm kev dhia.
  
  "Tos!"
  
  Ib lub suab tsis sib haum xeeb los ntawm qhov chaw tom ntej. Nws nres thaum nws pom Kennedy lub ntsej muag tsis pom kev, zoo siab thaum hnov tus neeg Asmeskas twang. "Ua raws li kuv,"nws qw, paub tias nws tsis tuaj yeem cia Milo tuav nws mus rau qhov kawg ntawm txoj kev. Lawv tuaj yeem raug nias rau teev.
  
  Nws tau them dhau lub nkoj kawg ntawm kev sib tsoo ceev, Ben thiab Kennedy poob qab nws, ib yam li Milo dhia tawm ntawm lub ledge thiab txiav tawm pem hauv ntej ntawm tib lub nkoj. Drake tuav nws ib ncig ntawm lub duav, xyuas kom nws tsaws nyuaj ntawm nws lub sternum.
  
  Nws siv sijhawm thib ob pov phom ntawm Kennedy.
  
  Thaum rab phom tseem nyob hauv kev ya, Milo ntaus tus txiab thiab tso nws tus kheej, tig mus rau ntawm nws txhais tes thiab maj mam tig ntsej muag.
  
  Nws qw, "Matt Drake, tus. Tau tos ntsoov rau qhov no, phooj ywg. "
  
  Nws cuam punches thiab luj tshib. Drake coj ob peb lub tshuab rau nws txhais tes, wincing thaum nws thim rov qab. Tus txiv neej no paub nws, tab sis nws yog leej twg? Ib tug qub faceless yeeb ncuab? Tus duab ntxoov ntxoo-dab los ntawm SAS yav dhau los tsaus nti? Milo nyob ze thiab zoo siab nyob ntawd. Tawm ntawm nws lub zeem muag peripheral, Drake pom rab riam ntawm Asmeskas txoj siv, tsuas yog tos kom cuam tshuam.
  
  Nws tau txais kev ncaws pob ua phem rau nws tus kheej instep.
  
  Tom qab nws, nws tuaj yeem hnov cov thawj coj tsis txaus ntseeg ntawm cov tub rog German ua ntej. Lawv tsuas yog ob peb lub nkoj deb xwb.
  
  Ben thiab Kennedy saib hauv kev xav tsis thoob. Kennedy tsa nws rab phom.
  
  Drake feinted ib txoj kev, ces tig rau lwm yam, zam Milo lub siab phem ncaws rau ceg. Kennedy raug rho tawm haujlwm, ncaws tawm av ntiv tes ntawm Milo ko taw.
  
  Drake luag ntxhi thiab taug kev deb, ua txuj ua tus tsiaj tus dev. "Nyob,"nws hais thuam. "Nws yog ib tug tub zoo."
  
  Kennedy tau tua lwm qhov kev ceeb toom. Drake tig thiab khiav dhau ntawm lawv, tuav Ben caj npab thiab rub thaum tus tub hluas cia li tig mus rau ntawm cov ntaiv tsoo.
  
  "Tsis muaj!" - Drake qw. "Lawv yuav coj peb tawm ib leeg."
  
  Ben ntsia stunned. "Qhov twg ntxiv?"
  
  Drake shrugged disarmingly. "Koj xav li cas?"
  
  Nws mus ncaj nraim rau Ntuj Ntoo.
  
  
  TWELVE
  
  
  
  LUB NTIAJ TEB, SWEDEN
  
  
  Thiab lawv sawv. Drake thawj koom ruam tias tsob ntoo ntiaj teb yog li qub thiab muaj zog tias nws cov ceg yuav tsum muaj ntau thiab muaj zog. Thaum koj lees paub tias koj tab tom nce tsob ntoo uas yog qhov tseeb upside down, physics tsis muaj teeb meem txhua.
  
  "Ib yam li ib tug me nyuam tub dua," Drake txhawb Ben, hais kom nws sai dua yam tsis ua rau nws ntshai. "Tsis txhob ua teeb meem rau koj, Blakey. Koj puas nyob zoo, Kennedy?
  
  Tus New Yorker yog tus kawg nce, tuav rab phom taw hauv qab nws. Luckily, qhov loj symmetry ntawm cov ceg thiab nplooj ntawm tsob ntoo ntiaj teb zais lawv txoj kev vam meej.
  
  "Kuv tau nce ob peb stalks hauv kuv lub sijhawm," nws hais tias lub siab nyiam.
  
  Ben luag. Zoo kos npe. Drake ntsiag to ua tsaug rau Kennedy, pib xav tias zoo dua tias nws nyob ntawd.
  
  Damn nws, nws xav. Nws yuav luag ntxiv: ntawm txoj haujlwm no, peb yuav rov qab mus rau cov lus qub hauv tsawg dua ib lub lim tiam.
  
  Drake tau nce los ntawm ceg mus rau ceg, siab dua thiab siab dua, zaum lossis sawv stride ib ceg thiab tib lub sijhawm nce mus rau lwm qhov. Kev nce qib tau nrawm, uas txhais tau tias lawv lub cev lub zog sab sauv ntev dua li qhov xav tau. Txawm li cas los xij, txog ib nrab ntawm, Drake pom tias Ben tau qaug zog.
  
  "Puas Tweenie nkees?" - nws nug thiab pom ib qho tam sim redoubling ntawm kev siv zog. Qee lub sij hawm Kennedy tau tua cov mos txwv los ntawm cov ceg ntoo. Ob zaug lawv tau tswj kom pom ib lub pob zeb ntaiv nce ntawm ib sab ntawm lawv, tab sis lawv tsis pom qhov cim ntawm lawv cov neeg caum.
  
  Lub suab echo rau lawv. "Tus txiv neej Askiv yog Matt Drake." Tus qub tub rog SAS ib zaug tau hnov lub suab distorted nrog lub suab lus German muaj zog, uas, raws li nws qhov kev nkag siab thib rau tau hais rau nws, yuav tsum yog tus txiv neej dawb. Tus txiv neej nws tau pom ob zaug ua ntej lees txais cov khoom cuav uas raug nyiag lawm.
  
  Lwm lub sij hawm nws hnov, "SRT raug tshem tawm." Lub suab nrov yog Milo's, nthuav tawm nws yav dhau los, nthuav tawm ib chav uas lawv tau khaws cia zais cia txawm nyob hauv SAS. Leej twg nyob hauv lub npe ntawm txhua tus neeg dawb huv yog tus txiv neej no?
  
  Kev txhaj tshuaj faib cov ceg hnyav. Drake nres los kho lub hnab ev ntawv nrog cov khoom muaj nqis txav sab hauv, tom qab ntawd pom cov ceg dav uas nws tau tsom mus rau. Ib tug uas mus txog yuav luag rau qhov chaw ntawm tus ntaiv uas lawv tau so ua ntej.
  
  "Tom qab ntawd," nws taw rau Ben. "Caum ceg thiab txav mus ... nrawm!"
  
  Lawv yuav liab qab li ob feeb. Tshem tawm surprise thiab cov tshuaj tiv thaiv lub sij hawm, uas tseem tshuav dhau ib feeb ntawm kev txaus ntshai heev.
  
  Ben yog thawj tus tawm hauv lub tsev, Drake thiab Kennedy ib pliag tom qab, txhua tus dhia ntawm lawv txhais tes thiab squatting raws ceg ntawm tus ntaiv. Thaum lawv pom, Kennedy tau yuav lawv lub vib nas this uas muaj nuj nqis los ntawm kev tua cov hlau lead tawg, xuas nrig ntaus qhov tsawg kawg yog ib tus neeg tsis muaj kev cia siab hauv qhov ntxa.
  
  Thiab tam sim no lawv tau pom tias Milo tau xa cov lus txib kom khiav nce ntaiv. Tsib tus txiv neej. Thiab pab neeg tau nrawm. Lawv yuav mus txog qhov kawg ntawm ceg ua ntej Ben!
  
  Crap! Lawv tsis sawv muaj caij nyoog.
  
  Ben kuj pom qhov no thiab tshee hnyo. Drake qw hauv pob ntseg: "Tsis txhob tso tseg! Tsis txhob!"
  
  Kennedy rub tus txhais dua. Ob tug txiv neej poob: ib tug ya mus rau hauv lub qhov, lwm tus tuav nws sab thiab qw. Nws nyem nws dua, thiab tom qab ntawd Drake hnov cov ntawv xov xwm khiav tawm.
  
  Ob tug German tseem nyob, tab sis tam sim no sawv ntawm lawv, tuav lawv cov riam phom ntawm qhov npaj txhij. Drake ua lub ntsej muag nruj. Lawv poob haiv neeg.
  
  "Tua lawv!" Milo lub suab echoed. "Peb yuav saib cov seem hauv qab no."
  
  "Nein!" Lub suab lus German muaj zog tau pib dua. "Der Spear! "Der Spear!"
  
  Cov phom ntawm rab yaj phom tsis hloov pauv. Ib tug ntawm cov neeg German tau thuam tias: "Ntaus, nquab me me. Los ntawm no."
  
  Ben txav maj mam. Drake tuaj yeem pom nws lub xub pwg nyom. "Txais kuv,"ntxhi rau hauv nws tus phooj ywg lub pob ntseg thiab tensed txhua leeg. Nws yuav dhia sai li sai tau thaum Ben mus txog qhov kawg ntawm ceg, nws qhov kev ua si nkaus xwb yog los tua thiab siv nws cov txuj ci.
  
  "Kuv tseem muaj riam," Kennedy yws.
  
  Drake nodded.
  
  Ben mus txog qhov kawg ntawm ceg. Cov neeg German tau tos siab.
  
  Drake pib sawv.
  
  Tom qab ntawd, zoo li hauv huab cua, cov neeg German tau ya mus rau sab, zoo li lawv tau raug ntaus los ntawm lub torpedo. Lawv lub cev, torn thiab ntshav, thawb tawm ntawm phab ntsa thiab, ntub, dov mus rau hauv lub qhov zoo li lub laub.
  
  Ob peb meters saum toj no ceg, qhov twg cov ntaiv nkhaus, sawv ib pawg neeg loj loj nrog riam phom hnyav. Ib tug ntawm lawv tau tuav ib rab phom AK-5 uas tseem haus luam yeeb.
  
  "Swede," Drake lees paub qhov riam phom uas yog ib qho siv los ntawm cov tub rog Swedish.
  
  Louder, nws hais tias, "Lub sijhawm Damn."
  
  
  Kaum peb
  
  
  
  MILITARY BASE, SWEDEN
  
  
  Chav tsev uas lawv pom lawv tus kheej nyob hauv-ib chav spartan kaum ob-los ntawm kaum ob chav nrog lub rooj thiab lub qhov rais ice-rimmed-coj Drake rov qab ob peb xyoos.
  
  "Zoo," nws rub Ben lub pob taws dawb. "Qhov chaw no yog tus qauv tub rog bunker. Kuv tau pom cov chav tsev so phem dua, cov phooj ywg, ntseeg kuv. "
  
  "Kuv tau nyob hauv cov tsev loj dua." Kennedy zoo li yooj yim, cob qhia tub ceev xwm ntawm txoj haujlwm.
  
  "Lwm tus txiv neej cov pob txha?" Drake tsa muag muag.
  
  "Muaj tseeb. Vim li cas?"
  
  "Auj, tsis muaj dab tsi." Drake suav mus rau kaum ntawm nws tus ntiv tes, tom qab ntawd ntsia mus zoo li yuav pib ua haujlwm nrog nws cov ntiv taw.
  
  Ben yuam luag luag ntxhi.
  
  "Saib, Ben, Kuv lees tias nws tsis yooj yim thaum xub thawj, tab sis koj pom tias tus txiv neej Swedish hu li cas. Peb nyob zoo. Txawm li cas los xij, peb yuav tsum tham me ntsis. Peb sab sab."
  
  Lub qhov rooj qhib thiab lawv tus tswv, ib tug zoo-tsim Swede nrog blond plaub hau thiab ib tug nyuaj-raws li-nails ntsia uas yuav ua rau txawm Shrek tig dawb, hobbled hla lub pob zeb hauv pem teb. Thaum lawv raug ntes thiab Drake ua tib zoo piav qhia lawv yog leej twg thiab lawv tau ua dab tsi, tus txiv neej tau qhia nws tus kheej li Thorsten Dahl thiab tom qab ntawd taug kev mus rau sab deb ntawm nws lub nyoob hoom qav taub kom hu xov tooj.
  
  "Matt Drake," nws hais. "Kennedy Moore. Thiab Ben Blake. Tsoomfwv Swedish tsis muaj kev thov tawm tsam koj ... "
  
  Drake tau ceeb los ntawm lub suab, uas tsis yog Swedish txhua. "Koj mus rau ib lub tsev kawm ntawv ci ntsa iab, Dal? Eton lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd?
  
  "Zoo li os?"
  
  "Cov tsev kawm ntawv uas txhawb nqa lawv cov tub ceev xwm los ntawm kev pedigree, nyiaj txiag thiab kev loj hlob. Tib lub sijhawm, koj tau mus rau kev txawj ntse, kev txawj ntse thiab kev txaus siab. "
  
  "Kuv xav tias." Dahl lub suab yog txawm.
  
  "Zoo heev. Zoo ... yog tias tag nrho ... "
  
  Dahl tsa nws txhais tes thaum Ben muab Drake saib tsis txaus ntseeg. "Tsis txhob ua tus scapegoat, Matt. Tsuas yog vim koj yog ib tug neeg ua liaj ua teb hauv Yorkshire tsis tau txhais hais tias txhua tus yog cov xeeb leej xeeb ntxwv, puas yog?
  
  Drake ntsia ntawm nws tus neeg xauj tsev hauv kev poob siab. Kennedy ua qhov 'poob nws' tsab ntawv tsa suab. Tom qab ntawd tau tshwm sim rau nws tias Ben tau pom ib yam dab tsi hauv lub luag haujlwm no uas cuam tshuam nws tiag tiag, thiab nws xav tau ntau dua.
  
  Dahl hais tias: "Kuv txaus siab rau kev sib qhia kev paub, cov phooj ywg. Kuv xav tau tiag tiag. "
  
  Drake yog tag nrho rau kev sib koom, tab sis raws li lawv hais, kev paub yog lub zog, thiab nws tau sim nrhiav txoj hauv kev kom tau txais kev txhawb nqa los ntawm tsoomfwv Swedish ntawm no.
  
  Ben twb tau npaj rau nws zaj dab neeg txog Nine Pieces ntawm Odin thiab lub qhov ntxa ntawm Vajtswv thaum Drake cuam tshuam nws.
  
  "Saib," nws hais. "Kuv thiab tus txiv neej no, thiab tam sim no tej zaum Gronk, yog yim-nti xov xwm ntawm qee cov npe tua ... "
  
  "Kuv tsis yog gronk, koj English asshole." Kennedy ib nrab sawv ntawm nws ko taw.
  
  "Kuv zoo siab koj paub lo lus no." Drake txo nws lub qhov muag. "Thov txim. Nws yog jargon. Nws yeej tsis tso koj tseg." Nws nco qab Alison cov lus hais: koj yuav ib txwm yog SAS.
  
  Nws kawm nws ob txhais tes, tseem npog qhov caws pliav los ntawm nws kev sib ntaus nrog Milo thiab nce toj Ntiaj Teb Tsob Ntoo, thiab xav txog nws cov kev cuam tshuam sai thiab raug nyob rau ob peb hnub dhau los.
  
  Nws ua li cas lawm.
  
  "Gronk yog dab tsi?" - Ben xav tsis thoob.
  
  Dahl zaum saum lub rooj zaum hlau tawv thiab tsoo nws khau hnyav rau ntawm lub rooj. "Ib tug poj niam uas ... uh ...' txaus siab rau lub tuam txhab ntawm cov tub rog." - nws teb diplomatically.
  
  "Kuv tus kheej cov lus piav qhia yuav yog me ntsis rougher," Drake ntsia ntawm Ben, ces hais tias, "Tua daim ntawv teev npe. Cov neeg German xav kom peb tuag rau kev ua txhaum cai tsis tau ua. Koj tuaj yeem pab tau li cas, Dahl?
  
  Tus Swede tsis teb rau ib pliag, nws tsuas ntsia tawm lub qhov rais dej khov ntawm cov toj roob hauv pes uas muaj daus thiab dhau mus, ntawm cov pob zeb tawg uas tau sawv ib leeg tawm tsam lub nraub qaum ntawm dej hiav txwv raging.
  
  Kennedy hais tias, "Dal, kuv yog tub ceev xwm. Kuv tsis paub ob tug no txog ob peb hnub dhau los, tab sis lawv muaj lub siab zoo. Cia siab rau lawv."
  
  Dahl ntsias. "Koj lub koob npe nrov ua ntej koj, Drake. Qhov zoo thiab qhov tsis zoo ntawm nws. Peb mam li pab koj, tab sis ua ntej-"nws nodned ntawm Ben. "Txuas ntxiv".
  
  Ben txuas ntxiv zoo li nws yeej tsis tau cuam tshuam. Drake nyiag ib ntsia ntawm Kennedy thiab pom nws luag ntxhi. Nws ntsia deb, xav tsis thoob vim ob yam. Ua ntej, Dahl qhov kev siv rau nws lub koob npe nrov, thiab qhov thib ob, Kennedy qhov kev pom zoo tiag tiag.
  
  Ben tiav lawm. Dahl tau hais tias: "Cov neeg German yog lub koom haum tshiab hauv txhua qhov no, uas tsis tuaj yeem ua rau peb xav txog txog qhov xwm txheej hauv York."
  
  "New?" Drake hais tias. "Lawv zoo. Thiab zoo heev npaj; tswj los ntawm kev ntshai thiab kev qhuab qhia hlau. Thiab lawv muaj daim npav loj loj hauv ib tug txiv neej hu ua Milo - Cov Tub Rog Asmeskas Tshwj Xeeb, pom meej. Xyuas lub npe. "
  
  "Peb yuav ua. Qhov xwm zoo yog tias peb muaj cov ntaub ntawv ntawm Canadians. "
  
  "Koj puas saib xyuas nws?"
  
  "Yog lawm, tab sis kev coj tsis ncaj, tsis muaj kev paub dhau los thiab kho siab," Dahl pom ib qho me me ntawm Kennedy. "Tsoomfwv Swedish txoj kev sib raug zoo nrog koj txoj cai tshiab Obama tsis yog qhov kuv xav hu ua thawj chav kawm. "
  
  "Thov txim rau qhov ntawd," Kennedy ua rau luag nyav, tom qab ntawd ntsia mus ib puag ncig. "Zoo mloog, tus txiv neej, yog tias peb yuav nyob ntawm no ib ntus, koj xav tias peb tuaj yeem tau txais khoom noj?"
  
  "Twb tau npaj los ntawm peb tus kws ua zaub mov noj," Dahl tau hais rau lub ntsej muag luag ntxhi. "Tab sis qhov tseeb, yuav muaj burgers thiab chips sai sai no."
  
  Drake lub qhov ncauj watered. Nws tsis nco qab txog zaum kawg uas nws noj.
  
  "Kuv yuav qhia koj qhov kuv ua tau. Cov neeg Canadians pib lub neej raws li kev ntseeg zais cia rau Viking - Eric the Red. Tsis txhob luag, tej yam no yeej muaj tiag. Cov neeg no siv cosplay los rov ua cov xwm txheej, kev sib ntaus sib tua thiab txawm tias kev caij nkoj hauv hiav txwv tsis tu ncua. "
  
  "Tsis muaj kev phom sij tiag tiag hauv nws," Ben suab tiv thaiv me ntsis. Drake tau khaws cov txiaj ntsig zoo no rau yav tom ntej.
  
  "Tsis yog lawm, Mr. Blake. Cosplay muaj ntau, nyiam los ntawm ntau tus neeg ntawm cov rooj sib tham thoob ntiaj teb, thiab tau dhau los ua ntau xyoo. Tab sis qhov kev puas tsuaj tiag tiag pib thaum ib tus neeg ua lag luam billionaire dhau los ua tus thawj coj niaj hnub no ntawm kev ntseeg thiab tom qab ntawd cuam tshuam ntau lab daus las rau hauv lub nplhaib. "
  
  "Nws dhau los ua kev lom zem tsis tu ncua-"
  
  "Kev xav". Dahl tiav thaum lub qhov rooj qhib. Drake groaned raws li tus qauv burger thiab chips tais tau muab tso rau pem hauv ntej ntawm nws. Qhov tsw ntawm dos yog los saum ntuj los rau nws lub plab tshaib plab.
  
  Dahl txuas ntxiv thaum lawv noj: "Ib tug neeg ua lag luam Canadian npe hu ua Colby Taylor tau mob siab rau nws lub neej rau tus nto moo Viking, Erik Red, uas, raws li kuv paub tseeb tias koj paub, tsaws hauv Canada sai tom qab nrhiav pom ntawm Greenland. Los ntawm qhov kev tshawb fawb no ib tug manic fascination nrog Norse mythology tau yug los. Tshawb nrhiav, excavations, discoveries. Nrhiav tsis kawg. Tus txiv neej no tau txais nws lub tsev qiv ntawv thiab sim yuav tag nrho cov ntawv Scandinavian uas twb muaj lawm. "
  
  "Nws yog txoj haujlwm vwm," Kennedy hais.
  
  " Pom zoo. Tab sis ib tug "txiv ntseej" uas them nyiaj rau nws tus kheej "kev ruaj ntseg rog" - nyeem qhov ntawd ua tub rog. Thiab nws tseem yog tus kheej txaus los nyob hauv qab radar ntawm cov neeg feem coob. Nws lub npe tau tshwm sim dua thiab ntau xyoo dhau los nyob rau hauv kev sib txuas nrog cuaj Fragments ntawm Odin, yog li ib txwm Swedish txawj ntse yeej ib txwm flagged nws li 'tus neeg nyiam'.
  
  "Nws nyiag Nees," hais Drake. "Koj paub qhov no, puas yog?"
  
  Dahl lub qhov muag dav qhia tias nws tsis ua li no. "Tam sim no peb paub."
  
  "Koj tsis tuaj yeem ntes nws?" Kennedy nug. "Ntawm kev ua xyem xyav ntawm tub sab lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd?"
  
  "Xav txog nws ua ib tug ntawm koj ... neeg laib. Koj cov thawj coj Mafia lossis Triad. Nws yog untouchable - tus txiv neej nyob rau saum toj - rau tam sim no. "
  
  Drake nyiam qhov kev xav tsis zoo. Nws hais rau Dahl txog Alicia Miles txoj kev koom tes thiab hais rau Dahl ntau npaum li nws tau tso cai nthuav tawm.
  
  "Yog li," nws hais thaum nws ua tiav. "Peb puas muaj txiaj ntsig lossis dab tsi?"
  
  "Tsis phem," Dahl tau lees paub thaum lub qhov rooj qhib dua thiab ib tug txiv neej laus uas muaj qhov xav tsis thoob ntawm cov plaub hau ntev thiab lub hwj txwv bushy taug kev hauv. Rau Drake nws zoo li niaj hnub, laus Viking.
  
  Dahl ntsias. "Auj, kuv tau tos koj, xibfwb. Cia kuv qhia xibfwb Roland Parnevik, "nws luag nyav. "Peb tus kws tshaj lij ntawm Norse mythology."
  
  Drake nodded, ces pom Ben sizing tus txiv neej tshiab zoo li nws yog ib tug hlub rival. Nim no nws nkag siab tias yog vim li cas Ben nyiag nyiam txoj haujlwm no. Nws patted nws tus phooj ywg hluas ntawm lub xub pwg nyom.
  
  "Zoo, peb tsev neeg ntawm no tej zaum yuav tsis yog ib tug xibfwb, tab sis nws paub tseeb tias nws txoj kev nyob ib ncig ntawm Is Taws Nem - hom tshuaj niaj hnub piv rau cov khoom qub, huh?"
  
  "Los yog qhov zoo tshaj plaws ntawm ob lub ntiaj teb," Kennedy taw tes nrog nws rab rawg ntawm ob sab hauv nqe lus nug.
  
  Drake's cynical sab xam tau tias Kennedy Moore tuaj yeem coj txoj haujlwm no rau hauv txoj hauv kev uas yuav cawm nws txoj haujlwm. Kuj ceeb tias, sab softer nyiam saib cov ces kaum ntawm nws lub qhov ncauj tig thaum nws luag ntxhi.
  
  Tus tub hluas ntog rau hauv chav tsev, tuav ib tug armful ntawm scrolls thiab ntsuas ob peb phau ntawv sau saum toj ntawm pawg. Nws ntsia ib ncig, ntsia Dahl zoo li nws tsis nco qab tus tub rog lub npe, ces muab nws lub nra rau ntawm lub rooj.
  
  "Nws nyob ntawd," nws hais, taw rau ib qho ntawm cov ntawv. "Ib yam. Cov lus dab neeg muaj tseeb... ib yam li kuv tau hais rau koj ntau lub hlis dhau los. "
  
  Dahl rub tawm cov ntawv qhia nrog kev vam meej. "Koj nyob nrog peb ib lub lim tiam, xibfwb. Tsuas yog ib lub lim tiam. "
  
  "Koj puas yog ... koj puas paub tseeb?"
  
  "Auj, kuv paub tseeb." Dahl lub suab hais txog kev ua siab ntev ntev.
  
  Lwm tus tub rog nkag rau hauv lub qhov rooj. "Sir. "Qhov no," nws nodded rau Ben, "ntxhi tsis tu ncua. Hela tiden...mmm...non-stop." Ib tug luag nyav ua raws. "Nov yog nws niam."
  
  Ben dhia mus rau ib pliag tom qab thiab nias lub khawm ceev. Drake luag nyav fondly, thaum Kennedy ntsia tsis zoo. "Vajtswv, kuv tuaj yeem xav txog ntau txoj hauv kev los ua kom tus tub no tsis zoo."
  
  Dahl pib nyeem los ntawm scroll:
  
  "Kuv hnov tias nws tuag hauv Ragnarok, tag nrho los ntawm nws txoj hmoo. Los ntawm hma-txiv neej Fenrir - ib zaug tig los ntawm lub hli.
  
  Thiab tom qab ntawd Thor thiab Loki pw txias rau ntawm nws. Cov vajtswv loj ntawm suav tsis txheeb, peb cov pob zeb tawm tsam qhov dej ntws.
  
  Cuaj ntu tau tawg mus rau cua raws txoj hauv kev ntawm Ib Qhov Tseeb Volva. Tsis txhob nqa cov khoom no rau Ragnarok lossis pheej hmoo rau qhov kawg ntawm lub ntiaj teb.
  
  Koj yuav ntshai qhov no mus ibtxhis, mloog kuv hais, cov txiv neej, rau qhov kev rhuav tshem Vajtswv lub qhov ntxa yog pib hnub uas rov xam pom dua."
  
  Dahl shrugged. "Thiab li ntawd. Thiab li ntawd. Thiab li ntawd. Kuv twb tau txais cov ntsiab lus ntawm nws los ntawm kuv niam tus tub nyob rau ntawd, tus xibfwb. Nws zoo nkaus li tias Lub Vev Xaib yeej muaj zog dua li Scroll. Thiab sai dua. "
  
  "Koj puas muaj? Zoo, raws li kuv hais... Lub hli, Torsten, hli. Thiab kuv twb tsis quav ntsej rau xyoo. Txawm institutionalized. Lub qhov ntxa yeej ib txwm nyob ntawd, koj paub, nws tsis yog ua tiav lub hli tas los. Agnetha muab phau ntawv no rau kuv peb caug xyoo dhau los, thiab tam sim no peb nyob qhov twg? Hm? Peb nyob qhov twg?
  
  Dahl sim nws qhov zoo tshaj plaws kom nyob twj ywm. Drake cuam tshuam. "Koj tab tom tham txog Ragnarok, xibfwb Parnevik. Ib qhov chaw uas tsis muaj nyob."
  
  "Tsis yog lawm, tus tswv. Tab sis muaj ib hnub - yog. Qhov no yeej muaj nyob rau hauv ib lub sij hawm. Txwv tsis pub, Odin, Thor thiab tag nrho lwm tus Vajtswv tuag nyob qhov twg?
  
  "Koj puas ntseeg tias lawv muaj nyob thaum ntawd?"
  
  "Tau kawg!" Tus yawg suab qw.
  
  Dahl lub suab tau ntsiag to. "Tam sim no," nws hais tias, "peb ncua kev tsis ntseeg."
  
  Ben rov qab mus rau lub rooj, muab nws lub xov tooj ntawm tes rau hauv nws lub hnab ris. "Yog li koj paub txog Valkyries?" nws nug mysteriously, saib slyly ntawm Drake thiab Kennedy. "Koj puas paub vim li cas lawv yog lub pob zeb diamond hauv Odin lub kaus mom?"
  
  Dahl tsuas ntsia ntxhov siab. Tus txiv neej blinked thiab hesitated. "Qhov no ... qhov no ... lub pov haum hauv ... qhov no ... dab tsi?"
  
  
  TUAJ
  
  
  
  MILITARY BASE, SWEDEN
  
  
  Ben luag ntxhi thaum chav nyob ntsiag to. "Qhov no yog peb daim pib nkag," nws hais. "Thiab kuv qhov kev lees paub ntawm kev hwm. Nyob rau hauv Norse mythology nws tau hais ib zaug thiab ib zaug dua hais tias Valkyries "mus rau lub realms ntawm Vajtswv." Saib - nws nyob ntawd.
  
  Kennedy tuav nws rab diav ntawm nws lub phaj. "Nws txhais li cas?"
  
  "Lawv qhia txoj kev," Ben hais. "Koj tuaj yeem sau tau cuaj daim ntawm Odin thaum lub sijhawm Ragnarok rau tag nrho lub hlis, tab sis nws yog Valkyries uas qhia txoj hauv kev mus rau lub ntxa ntawm vajtswv."
  
  Drake frowned. "Thiab koj khaws cia rau koj tus kheej, txoj cai?"
  
  "Tsis muaj leej twg paub tias Valkyries nyob qhov twg, Matt. Lawv nyob hauv ib qho khoom ntiag tug, tsuas yog Vajtswv paub qhov twg. Wolves nyob New York yog qhov kawg uas peb muaj qhov chaw rau. "
  
  Dahl luag ntxhi thaum Parnevik xyaum tawm tsam nws cov ntawv. Cov hlab ntsha dawb ya mus txhua qhov chaw thaum muaj cua daj cua dub ntawm kev hais lus. "Valkyries. Valkyries. Tsis muaj. Muaj - tej zaum. Auj, peb mus. Hmo."
  
  Drake ntes Dahl mloog. "Thiab txoj kev xav ntawm Apocalypse? Hellfire nyob ntiaj teb thiab txhua yam muaj sia puas tsuaj, thiab lwm yam. thiab lwm yam."
  
  "Kuv tuaj yeem qhia koj cov lus dab neeg zoo sib xws rau yuav luag txhua tus Vajtswv hauv pantheon. Shiva. Zeus. Teeb. Tab sis, Drake, yog tias cov neeg Canadians pom lub qhov ntxa no, lawv yuav ua phem rau nws, tsis hais lwm yam yuav tshwm sim. "
  
  Drake rov qab mus rau cov neeg vwm vwm. "Zoo li peb cov phooj ywg tshiab," nws nodned thiab luag me ntsis ntawm Dahl. "Kuv tsis muaj kev xaiv ..."
  
  "Pob tiv thaiv phab ntsa." Dahl ua tiav me ntsis tub rog mantra thiab lawv saib ib leeg.
  
  Ben leaned hla lub rooj kom Dahl mloog. "Thov txim, phooj ywg, tab sis peb nkim peb lub sijhawm ntawm no. Muab lub laptop rau kuv. Cia kuv mus surfing. Los yog zoo dua, xa peb ntawm peb txoj kev mus rau Lub Kua Loj thiab peb yuav nthwv dej hauv huab cua. "
  
  Kennedy nodded. "Nws hais yog lawm. Kuv pab tau. Lub hom phiaj tseem ceeb tom ntej yog National History Tsev khaws puav pheej, thiab cia peb ntsib nws, Asmeskas tsis tau npaj txhij. "
  
  "Nws yog ib zaj dab neeg uas paub," Dahl hais. "Mobilization tau pib lawm." Nws ntsia Ben mob siab rau. "Koj puas muab kev pab, tus tub hluas?"
  
  Ben qhib nws lub qhov ncauj, tab sis tom qab ntawd nres, zoo li pom qhov tseem ceeb ntawm nws cov lus teb. "Zoo, peb tseem nyob hauv daim ntawv teev npe tua, txoj cai? Thiab Phab ntsa ntawm Pw tsaug zog yog nyob rau lub hlis no. "
  
  "Niam muaj kev txwv rau peb cov tub ntxhais hluas?" Drake thawb.
  
  "Lub phab ntsa ntawm-?" Dahl frowned. "Qhov no puas yog chav kawm pw tsaug zog?"
  
  "Tsis muaj teeb meem. Saib seb kuv twb nrhiav tau tam sim no. Thiab Matt's SAS. Kennedy yog New York tub ceev xwm. Peb yog ib pab neeg zoo kawg nkaus! "
  
  Dahl lub qhov muag nqaim, zoo li nws qhov kev txiav txim siab hnyav. Nws ntsiag to zawm Drake lub xov tooj ntawm tes hla lub rooj thiab taw tes rau ntawm qhov screen. "Koj thaij qhov runes nyob qhov twg hauv daim duab no?"
  
  "Nyob hauv lub Pit. Ib sab ntawm lub nkoj ntev yog ib phab ntsa nrog ntau pua carvings. Tus poj niam no," nws nias lub vijtsam, " txhos caug ntawm Odin thaum nws raug kev txom nyem ntawm tsob ntoo ntiaj teb. Koj puas tuaj yeem txhais cov ntawv sau?
  
  "Hais txog Yes. Nws hais tias ntawm no - Odin thiab Velva - Heidi tau tso siab rau Vajtswv cov lus zais, tus xibfwb tab tom tshawb xyuas qhov no...." Dahl ntsia Parnevik thaum nws sim sau tag nrho nws cov ntawv ib zaug.
  
  "Vajtswv secrets" Tus txiv neej tig ib ncig zoo li ib tug hellhound tau tsaws ntawm nws nraub qaum. "Los yog cov secrets ntawm cov vajtswv. Koj puas hnov lub nuance? Nkag siab? Cia kuv mus." Nws tig mus rau ntawm qhov rooj khoob thiab ploj mus.
  
  "Peb yuav coj koj," Dahl hais rau lawv. "Tab sis paub qhov no. Kev sib tham nrog koj tsoomfwv tseem tsis tau pib. Vam tias qhov no yuav tau saib xyuas thaum peb lub davhlau. Tab sis tam sim no peb tab tom mus rau New York nrog kaum ob Tub Rog Tshwj Xeeb Tub Rog thiab tsis muaj kev nyab xeeb kev nyab xeeb. Peb tab tom nqa riam phom mus rau National History Museum. " Nws ua ib tug nres. "Tseem xav tuaj?"
  
  "SAS yuav pab," Drake hais. "Lawv muaj ib pab neeg sawv ntawm."
  
  "Kuv xav tias kuv yuav sim hu rau tus thawj coj ntawm lub xaib, saib seb peb puas tuaj yeem tau txais qee lub log roj." Qhov kev hloov tsis txaus ntseeg hauv Kennedy tus cwj pwm ntawm kev xav rov qab los tsev tau tshwm sim. Drake tam sim ntawd cog lus rau nws tus kheej tias nws yuav pab nws yog tias nws ua tau.
  
  Ntseeg kuv, nws xav hais. Kuv yuav pab koj hla qhov no, tab sis cov lus tuag hauv nws caj pas.
  
  Ben flexed nws tus ntiv tes. "Cia li muab ib qho I-pad rau kuv lossis ib yam dab tsi. Ceev dua."
  
  
  TSEEM CEEB
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Lawv lub dav hlau tau nruab nrog lub cuab yeej hu ua picocell, lub xov tooj ntawm tes ntauwd uas tso cai rau txhua lub xov tooj ntawm tes siv tau rau hauv dav hlau. Tsim nyog rau tsoomfwv cov tub rog, tab sis ob npaug tsim nyog rau Ben Blake.
  
  "Hav sis, kuv muaj haujlwm rau koj. Tsis txhob nug. Mloog, Karin, mloog! Kuv xav tau cov ntaub ntawv hais txog National History Museum. Cov khoom pov thawj, Viking khoom. Cov ntawv luam tawm. Cov neeg ua haujlwm. Tshwj xeeb yog cov thawj coj. Thiab ... "nws lub suab poob ob peb octaves, "... xov tooj."
  
  Drake hnov ob peb lub suab nyob ntsiag to, ces: "Yog lawm, tus nyob New York! Muaj pes tsawg leeg?...Auj... tiag tiag? Yog lawm os me muam. Kuv yuav xa koj ib co nyiaj los them qhov no. Hlub koj".
  
  Thaum nws tus phooj ywg dai, Drake nug, "Nws puas tseem tsis ua haujlwm?"
  
  "Sab hauv tsev txhua hnub, phooj ywg. Ua hauj lwm raws li 'tus txiv neej kawg' hauv ib qho dubious bar. Qhov txuj ci tseem ceeb ntawm kev ua haujlwm qub qub. "
  
  Karin nyuaj rau xya xyoo kom tau txais daim ntawv kawm tiav hauv computer programming. Thaum tsoomfwv Labor poob rau qhov kawg ntawm Blair txoj kev kav, nws tau tawm ntawm Nottingham University - tus neeg ua haujlwm muaj kev ntseeg siab, muaj peev xwm ua tau zoo - tsuas yog pom tias tsis muaj leej twg xav tau nws. Ib qho kev poob nyiaj txiag tau teeb tsa.
  
  Exit University Kab - tig sab laug mus rau hauv qhov chaw pov tseg, tig sab xis mus rau hauv cev xeeb tub thiab kev pab los ntawm tsoomfwv. Mus ncaj nraim ntawm txoj kev npau suav tawg.
  
  Karin nyob hauv ib lub tsev nyob ze ntawm qhov chaw ntawm Nottingham. Cov neeg quav yeeb tshuaj thiab cov neeg haus cawv xauj tsev nyob ib puag ncig nws. Nws tsis tshua tawm hauv tsev thaum nruab hnub thiab nqa tsheb tavxij txhim khu kev qha mus rau qhov chaw uas nws ua haujlwm yim rau ib tag hmo. Lub sijhawm txaus ntshai tshaj plaws hauv nws lub neej yog thaum nws rov qab los rau hauv nws chav tsev, qhov tsaus ntuj, hws qub thiab lwm yam ntxhiab tsw uas nyob ib puag ncig nws, kev ua txhaum taug kev tsuas yog tos kom tshwm sim.
  
  Nyob rau hauv ib lub teb chaws ntawm damned thiab ignored, tus txiv neej nyob rau hauv ntxoov ntxoo yog huab tais.
  
  "Koj puas xav tau nws tiag tiag rau qhov no?" Nug Dahl, uas tau zaum ntawm lwm sab ntawm lub dav hlau. "Lub ..."
  
  "Saib, qhov no tsis yog kev siab hlub, phooj ywg. Kuv yuav tsum tsom rau tej yam txog Odin. Karin tuaj yeem ua haujlwm hauv tsev cia puav pheej. Nws ua rau kev nkag siab tag. "
  
  Drake ua nws tus kheej hu xov tooj ceev. "Cia nws ua haujlwm, Dal. Ntseeg kuv. Peb nyob ntawm no los pab."
  
  Wells teb tam sim ntawd. "Catching zeds, Drake? Lub ntuj raug txim mus li cas?"
  
  Drake coj nws mus txog hnub tim.
  
  "Zoo, ntawm no yog ib tug nugget ntawm cov kub ntshiab. Peb tau txheeb xyuas nrog Alicia Miles. Koj paub nws yog dab tsi, Matt. Koj yuav tsis tawm ntawm SAS tiag tiag, "nws nres. "Qhov chaw nyob kawg: Munich, Hildegardstrasse 111."
  
  "Lub teb chaws Yelemees? Tab sis nws tau nrog cov Canadians. "
  
  "Yog. Tsis yog tag nrho. Nws nyob hauv Munich nrog nws tus hluas nraug - qee yam Milo Noxon - ib tus pej xeem tsis txaus siab ntawm Las Vegas, Tebchaws Asmeskas. Thiab nws yog ib tug qub tub ceev xwm Marine txawj ntse. Qhov zoo tshaj plaws Yankees tau muab. "
  
  Drake xav ib pliag. "Qhov ntawd yog qhov nws paub kuv thaum ntawd, dhau ntawm Miles. Lo lus nug yog, nws puas tau hloov sab los cuam tshuam nws lossis pab nws?
  
  "Cov lus teb tsis paub. Tej zaum koj tuaj yeem nug nws. "
  
  "Kuv yuav sim. Saib, peb tab tom tuav cov pob ntawm no, Wells. Xav tias koj tuaj yeem tiv tauj koj cov phooj ywg qub hauv Tebchaws Meskas? Dahl twb tau hu rau FBI, tab sis lawv ua si rau lub sijhawm. Peb yog xya teev rau hauv lub davhlau ... thiab mus txog qhov muag tsis pom. "
  
  "Koj puas ntseeg lawv? Cov turnips no? Koj puas xav kom peb cov txivneej los ntxuav cov pawg uas tsis muaj kev sib cais?"
  
  "Lawv yog Suav. Thiab yog, kuv tso siab rau lawv. Thiab yog, kuv xav kom peb cov neeg koom nrog. "
  
  "Nws yog qhov tseeb". Wells cuam tshuam qhov kev sib txuas.
  
  Drake ntsia ib ncig. Lub dav hlau me me tab sis roomy. Kaum Ib Tug Tub Rog Tshwj Xeeb Marines zaum hauv qab, lounging, dozing thiab feem ntau heckling ib leeg hauv Swedish. Dahl tau hais lus hauv xov tooj tas li thoob plaws txoj kev raws li tus kws qhia ntawv nthuav tawm scroll tom qab scroll ua ntej nws, muab txhua tus ua tib zoo rau sab nraum qab ntawm nws lub rooj zaum, mus hla qhov sib txawv ntawm qhov qub thiab qhov tseeb.
  
  Rau nws sab laug, Kennedy, rov hnav ris tsho hauv nws lub cev tsis muaj tus lej ib lub ris, ua rau nws hu thawj zaug. "Puas Captain Lipkind nyob ntawd?... ah, qhia nws tias nws yog Kennedy Moore."
  
  Kaum vib nas this dhau los, ces: "Tsis yog. Qhia rau nws tias nws hu tsis tau kuv rov qab. Qhov no yog ib qho tseem ceeb, qhia nws txog kev ruaj ntseg hauv tebchaws, yog tias koj xav tau, tsuas yog hu rau nws. "
  
  Lwm kaum vib nas this, ces: "Moore!" Drake hnov barking txawm los ntawm qhov chaw nws zaum. "Qhov no tos tsis tau?"
  
  "Nej mloog kuv, tus thawj coj, muaj xwm txheej tshwm sim. Ua ntej, sab laj nrog Tub Ceev Xwm Swain los ntawm FBI. Kuv nyob ntawm no nrog Torsten Dahl los ntawm Swedish SGG thiab tus tub ceev xwm SAS. Lub National History Tsev khaws puav pheej yog nyob rau hauv kev hem thawj ncaj qha. Tshawb xyuas cov ntsiab lus thiab hu kuv rov qab tam sim ntawd. Kuv xav tau koj kev pab."
  
  Kennedy kaw lub xov tooj thiab ua pa tob. "Bang - thiab kuv cov nyiaj laus ploj mus."
  
  Drake ntsia nws lub moos. Rau 6 teev kom txog thaum tsaws.
  
  Ben lub xov tooj ntawm tes chirped thiab nws tuav nws. "Muam?"
  
  Xib fwb Parnevik leaned hla txoj kev, tuav lub poob scroll nrog nws txhais tes sinewy. "Tus menyuam paub nws Valkyries." Nws hais tias, hais tsis muaj leej twg tshwj xeeb. "Tab sis lawv nyob qhov twg? Thiab Lub Qhov Muag - yog, Kuv yuav pom Lub Qhov Muag."
  
  Ben hais lus. "Zoo heev, Karin. Email kuv cov duab kos ntawm lub tsev cia puav pheej thiab faib chav rau kuv. Ces xa tus curator cov ntaub ntawv nyob rau hauv ib tsab ntawv cais. Nyob zoo tus muam, hais nyob zoo rau niam thiab txiv. Hlub koj".
  
  Ben resumed nws nias, ces pib sau ib co ntxiv. "Muaj tus naj npawb ntawm tus neeg saib xyuas tsev khaws puav pheej," nws qw. "Dal? Koj puas xav kom kuv ntshai tus dev tawm ntawm nws?"
  
  Drake tsoo rau hauv kev luag nyav tsis txaus ntseeg raws li tus tub ceev xwm Swedish txawj ntse frantically yoj nws txhais tes Tsis tau! Zoo siab tau pom Ben qhia kev ntseeg siab. Tus geek tsiv rov qab me ntsis kom muab lub sijhawm rau tus neeg hauv qee chav ua pa.
  
  Kennedy lub xov tooj tawg rau hauv zaj nkauj. Nws tau qhib nws sai sai, tab sis tsis yog ua ntej kho tag nrho lub dav hlau mus rau ib qho kev ua si tsis txaus ntseeg ntawm Goin 'Down.
  
  Ben nodded nyob rau hauv lub sij hawm. "Ntxim hlub. Peb cov ntawv npog tom ntej kom paub meej. "
  
  "Moore." Kennedy muab nws lub xov tooj ntawm tus hais lus.
  
  "Lub ntuj raug txim mus li cas? Ib nrab kaum lub assholes thaiv kuv txoj kev thiab hais rau kuv, tsis zoo heev, kom kuv lub qhov ntswg tawm ntawm kwj deg uas nws koom. Ib yam dab tsi ua rau txhua tus dev loj qws, Moore, thiab kuv twv nws yog koj. " Nws nres, ces hais tias, "Tsis yog thawj zaug, kuv twv."
  
  Kennedy muab nws luv luv version, uas xaus nrog lub dav hlau uas muaj Swedish Marines thiab ib tug tsis paub SAS neeg coob nyob rau hauv txoj kev, tam sim no ib tug tsib-teev davhlau los ntawm US av.
  
  Drake xav tias ntshai. Tsib teev.
  
  Lub sijhawm no Dahl tau qw: "Cov ntaub ntawv tshiab! Kuv nyuam qhuav hnov tias cov neeg Canadians tsis txawm nyob hauv Sweden. Nws zoo li lawv tau txi lub Ntiaj Teb Ntoo thiab Hneev kom tsom mus rau Valkyries. " Nws nodded nws ua tsaug rau Ben txoj kev taw qhia, taw qhia tsis suav nrog tus xibfwb grimacing. "Tab sis ... lawv rov qab los ntawm tes. Tus neeg sau khoom ntiag tug no yuav tsum yog tus neeg tsis lees paub tiag tiag... Los yog ... " Drake shrugged, "nws tuaj yeem ua txhaum cai.
  
  "Qhov kev pom zoo. Txiv neej yog qhov twg nws tau txais dab tuag lawm. Cov neeg Canadians tab tom npaj tawm tsam lub tsev khaws puav pheej thaum sawv ntxov lub sijhawm New York. "
  
  Kennedy lub ntsej muag tau coj mus rau kev tua neeg thaum nws mloog nws tus thawj coj thiab Dahl tib lub sijhawm. "Lawv siv hnub," nws mam li hais rau ob tog thaum nws kaj ntug rau nws. "Cov neeg phem no - thiab cov neeg German, tsis muaj qhov tsis ntseeg - tab tom zais lawv lub hom phiaj tiag tiag tom qab hnub fucking."
  
  Ben ntsia. "Kuv poob txoj kev."
  
  Drake echoed nws. "Dab tsi?"
  
  "Thaum peb tsaws hauv New York," Dahl piav qhia, "nws yuav nyob ib ncig ntawm yim thaum sawv ntxov lub Cuaj Hlis 11th."
  
  
  SIXTEEN
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Plaub teev sab laug. Lub dav hlau txuas ntxiv hum rau saum ntuj ceeb tsheej.
  
  Dahl hais tias, "Kuv mam li sim FBI dua. Tab sis nws yog qhov txawv. Kuv tsis tuaj yeem hla qhov pov thawj no. Nws yog phab ntsa zeb damn. Ben - hu rau tus saib xyuas. Drake yog koj tus thawj coj qub. Lub moos ticking, txiv neej, thiab peb tsis nyob qhov twg. Lub sijhawm no xav tau kev nce qib. Mus."
  
  Kennedy tau thov rau nws tus thawj coj: "Shit ntawm Thomas Caleb, Lipkind," nws hais. "Qhov no tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog nws lossis kuv txoj haujlwm damn. Kuv qhia rau koj paub tias FBI, CIA, thiab tag nrho peb tsab ntawv idiots tsis paub. Kuv nug..." nws nres, "Kuv twv kuv thov kom koj tso siab rau kuv."
  
  "Peb tsab ntawv assholes," Ben grumbled. "Brilliantly".
  
  Drake xav mus cuag Kennedy Moore thiab muab qee cov lus txhawb zog. Cov pej xeem nyob hauv nws xav puag nws, tab sis tus tub rog yuam kom nws nyob deb.
  
  Tab sis cov pej xeem pej xeem pib yeej qhov kev sib ntaus sib tua no. Yav dhau los, nws tau siv lo lus "gronk" rau "tame" nws, los tawm tsam qhov kev loj hlob ntawm kev xav nws paub, tab sis nws tsis ua haujlwm.
  
  Wells teb nws txoj kev hu. "Hais tam sim no".
  
  "Koj puas mloog Taylor dua? Saib seb peb nyob qhov twg, phooj ywg? Koj puas tau ntxias peb kom nkag mus rau hauv US airspace?
  
  "Zoo ... yog ... thiab tsis yog. Kuv tab tom cuam tshuam nrog daim kab xev liab ntawm bureaucratic, Drake, thiab nws tsis haum rau hauv kuv ceg tawv -" Nws tos ib pliag, tom qab ntawd chuckled hauv kev poob siab. "Qhov ntawd yog lub Tsib Hlis siv, phooj ywg. Sim ua kom tau. "
  
  Drake luag nyav involuntarily. "Dam koj, Wells. Mloog, tau txais koj txoj haujlwm ua ke rau lub luag haujlwm no - pab peb - thiab kuv yuav qhia koj txog lub club uas qias neeg tshaj plaws hauv Hong Kong uas Mai tau ua haujlwm nyob hauv qab, hu ua Spinning Top.
  
  "Fuck kuv, uas suab intriguing. Koj nyob ntawm nws, phooj ywg. Saib, peb tab tom taug kev, txhua yam tau npaj raws li txhua txoj cai, thiab kuv cov neeg hla lub pas dej tsis muaj teeb meem nrog qhov no. "
  
  Drake xav tias 'tab sis'. "Yog?"
  
  "Ib tug neeg hauv lub hwj chim tab tom tsis kam tsaws txoj cai thiab tsis muaj leej twg tau hnov txog koj lub dav hlau, thiab qhov ntawd, kuv tus phooj ywg, smacks ntawm kev noj nyiaj txiag sab hauv."
  
  Drake hnov nws. "Okay, cia kuv tshaj tawm." Ib tug maj mam nias ntawm lub khawm xaus hu.
  
  Nws hnov Kennedy hais tias, "Low is ideal, Captain. Kuv hnov cov lus sib tham ntawm no uas tham txog kev koom tes. Yuav tsum ceev faj, Lipkind. "
  
  Nws kaw nws lub xov tooj. "Zoo, nws prickly, tab sis nws coj kuv ntawm kuv cov lus. Nws xa ntau tus cim dub thiab dawb mus rau theem li sai tau, nrog kev ceev faj. Thiab nws paub ib tus neeg nyob hauv lub Chaw Haujlwm Saib Xyuas Kev Ruaj Ntseg Hauv Lub Nroog, "nws hais, ua rau nws lub tsho mos mos. "Cov noob taum nchuav."
  
  Vajtswv, Drake xav. Muaj ib tug shitload ntawm firepower mus rau hauv lub tsev khaws puav pheej no, txaus los pib ua tsov ua rog damn. Nws tsis hais dab tsi nrov, tab sis ntsia nws lub moos.
  
  Peb teev tseg.
  
  Ben tseem koom nrog tus saib xyuas: "Saib, peb tsis tau tham txog kev kho dua tshiab ntawm no, tsuas yog txav mus rau qhov kev nthuav qhia. Kuv tsis tas yuav qhia koj tias lub tsev khaws puav pheej loj npaum li cas, tus tswv. Cia li txav nws thiab txhua yam yuav zoo. Yog... SGG... Swedish Special Forces. FBI tau ceeb toom vim peb hais... tsis yog ! Tsis txhob tos kom lawv hu. Koj tsis muaj peev xwm ua tsis tau. "
  
  Kaum tsib vib nas this ntawm kev ntsiag to, ces: "Koj puas tsis tau hnov ntawm SGG? Zoo, Google nws!" Ben taw tes ntawm nws lub xov tooj ntawm kev poob siab. Ben hais tias, "Nws tau nres," Ben hais. "Kuv nyuam qhuav paub. Nws hais evasively, zoo li yog tias nws tsis tuaj yeem muaj kev zam txim txaus. "
  
  "Lwm daim kab xev liab." Drake taw tes rau Dahl. "Qhov no tau dhau los ua qhov tshwm sim sai."
  
  Muaj ib tug hnyav silence, ces Dahl lub xov tooj ntawm tes nrov. "Auj kuv tus Vajtswv,"nws hais nyob rau hauv teb. "Den Statsminister."
  
  Drake ua ntsej muag ntawm Kennedy thiab Ben. "Prime Minister".
  
  Ntau qhov kev hwm, tseem hais ncaj ncees, cov lus tau hais tias ua rau Drake qhov kev hwm rau Thorsten Dahl. Tus tub ceev xwm tshwj xeeb tau hais rau nws tus thawj coj tias muaj dab tsi tshwm sim. Drake tau ntseeg siab tias nws yuav xaus li nyiam tus txiv neej no.
  
  Dahl xaus qhov kev hu thiab tom qab ntawd siv sijhawm los sau nws cov kev xav. Thaum kawg nws ntsia thiab tig mus rau lub dav hlau.
  
  Dahl tau hais rau lawv tias "Txoj cai los ntawm tus tswvcuab ntawm tus thawj tswj hwm lub txee, nws cov kws pab tswv yim ze tshaj plaws," Dahl hais rau lawv. "Lub davhlau no yuav tsis tso cai rau tsaws."
  
  
  * * *
  
  
  Peb teev tseg.
  
  Dahl hais tias "Lawv yuav tsis qhia tus thawj tswj hwm," "Washington, DC thiab Capitol Hill yog qhov tob hauv qhov no, kuv cov phooj ywg. Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws hais tias tam sim no nws tau dhau los ua thoob ntiaj teb, kev koom ua ke ntawm thoob ntiaj teb, thiab tsis muaj leej twg paub leej twg txhawb nqa leej twg. Qhov no ib leeg," nws hais, frowning, "hais txog qhov hnyav ntawm peb txoj haujlwm."
  
  Drake tau hais tias, "Ntawm cov pawg," Drake hais. "Qhov no yog qhov peb tau siv los hu ua qhov ua tsis tiav loj."
  
  Ben, lub sijhawm no, rov sim hu rau tus saib xyuas ntawm National History Museum. Txhua yam nws tau txais yog ib lub suab. "Tsis yog," nws hais. "Nws yuav tsum tau kuaj ib yam dab tsi los ntawm tam sim no." Ben tus ntiv tes nimble tam sim ntawd pib ya hla lub keyboard virtual.
  
  "Kuv muaj ib lub tswv yim," nws hais nrov nrov. "Kuv thov Vajtswv tias kuv ua yuam kev."
  
  Wells tau hu rov qab, piav qhia tias nws pab pawg SAS tau tsaws zais cia ntawm lub tshav dav hlau uas tau tso tseg hauv New Jersey. Pab pawg tau mus rau hauv plawv nroog New York, taug kev los ntawm txhua txoj kev tsim nyog.
  
  Drake tshawb xyuas lub sijhawm. Ob teev ua ntej tsaws.
  
  Thiab tom qab ntawd Ben qw: "Ntaus lub cim!" Sawv daws dhia. Txawm tias cov tub rog Swedish tau muab rau nws tag nrho.
  
  "Nws nyob ntawm no!" - nws qw. "Txoj kev tawg thoob plaws hauv Is Taws Nem yog tias koj muaj sijhawm los saib." Nws taw tes npau taws ntawm qhov screen.
  
  "Colby Taylor," nws hais. "Tus neeg nplua nuj Canadian yog tus pabcuam loj tshaj plaws rau National History Tsev khaws puav pheej thiab ib qho ntawm New York cov nyiaj txiag loj tshaj plaws. Kuv twv nws tau hu ob peb?
  
  Dahl ua tsaug. "Qhov no yog peb qhov thaiv," nws quaj. "Tus txiv neej lawv tab tom tham txog muaj ntau tus neeg dua li mafia." Thawj zaug, tus tub ceev xwm Swedish zoo li slouch hauv nws lub rooj zaum.
  
  Kennedy tsis tuaj yeem zais nws qhov kev ntxub ntxaug. "Cov hnab nyiaj 'suits yeej dua," nws hais. "Kuv twv tias bastard kuj yog banker."
  
  "Tej zaum, tej zaum tsis," Drake hais. "Kuv ib txwm muaj txoj kev npaj B."
  
  Ib teev tseg.
  
  
  SEVENTEEN
  
  
  
  New York, USA
  
  
  Lub Chaw Haujlwm Saib Xyuas Tub Ceev Xwm ntawm New York yog kab tias paub zoo tshaj plaws rau nws txoj kev ua siab phem ua phem thiab raug mob thaum muaj xwm txheej ntawm 9/11. Dab tsi nws tsis paub txog yog nws txoj kev tuav pov hwm ntawm feem ntau SAS flights tawm ntawm Tebchaws Europe. Txawm hais tias tsis muaj ib pab neeg mob siab rau saib xyuas cov haujlwm no ntawm lawv txoj haujlwm, cov neeg ua haujlwm intercontinental koom nrog yog cov neeg tsawg tsawg uas ntau xyoo dhau los ua phooj ywg zoo.
  
  Drake tau hu lwm tus. "Nws yuav kub hmo no," nws hais rau CAPD tus kws tshuaj xyuas Jack Schwartz. "Koj puas nco kuv, phooj ywg?"
  
  "Vajtswv, Drake yog ... dab tsi? Ob xyoos?"
  
  "Peb. Xyoo Tshiab Eve, '07."
  
  "Koj tus pojniam puas zoo?"
  
  "Alison thiab kuv tau tawg, phooj ywg. Qhov no puas txaus los txheeb xyuas kuv tus kheej?
  
  "Kuv xav tias koj tawm ntawm qhov kev pabcuam."
  
  "Kuv ua. Wells hu kuv rov qab rau txoj haujlwm kawg. Nws puas tau hu koj?
  
  "Nws ua. Nws hais tias koj tau cog lus rau nws kom tos me ntsis."
  
  "Nws puas tau ua tam sim no? Schwartz, mloog kuv. Nov yog koj hu. Koj yuav tsum paub tias qhov no shit yuav ya tawm mus rau cov kiv cua thiab tias peb nkag mus rau nws nws thiaj li coj mus rau koj. Kuv paub tseeb tias thaum ntawd peb txhua tus yuav yog tus phab ej thiab qhov no yuav suav tias yog kev ua zoo, tab sis ... "
  
  Schwartz hais tias, "Zoo coj kuv mus rau qhov nrawm," tab sis Drake hnov cov lus qhia txog kev txhawj xeeb. "Tsis txhob txhawj, phooj ywg. Kuv tseem muaj zog txaus kom tau txais kev tso cai rau thaj av. "
  
  Lawv lub dav hlau invaded US airspace.
  
  
  * * *
  
  
  Lub dav hlau tsaws nyob rau hauv lub hnub tsis zoo thiab taxied ncaj qha mus rau lub tsev me me davhlau ya nyob twg. Lub vib nas this lub qhov rooj qhib me ntsis, kaum ob tag nrho cov tswv cuab ntawm Swedish SGG jogged down the rickety metal stairs and loaded into three waiting tsheb. Drake, Ben, Kennedy thiab tus xibfwb ua raws nws, Ben yuav luag peed nws tus kheej thaum nws pom lawv thauj.
  
  "Lawv zoo li humvees!"
  
  Ib feeb tom qab, cov tsheb sib tw khiav ntawm txoj kev khoob, nce nrawm mus rau qhov chaw nkaum ntawm qhov chaw nres tsheb tsis zoo uas, tom qab ob peb lub lem, tau tawm mus rau txoj kev tsis pom kev hauv lub tebchaws uas txuas mus rau ib qho ntawm Manhattan lub ntsiab tributaries.
  
  New York nthuav tawm ua ntej lawv nyob rau hauv tag nrho nws splendor. Niaj hnub nimno skyscrapers, qub choj, classical architecture. Lawv lub rooj sib txoos coj txoj kev ncaj nraim mus rau hauv plawv nroog, muaj kev pheej hmoo siv txhua txoj kev luv luv uas lawv cov neeg tsav tsheb hauv zos paub. Horns blared, foom phem puv huab cua, curbs thiab thoob khib nyiab tau raug txiav. Nyob rau ntawm ib kis, txoj kev ib-txoj kev tau koom nrog, txiav lawv txoj kev mus los ntawm xya feeb thiab ua rau peb fender ua tsis tiav.
  
  Nyob rau hauv lub tsheb qhov kev txiav txim yuav luag li hectic. Dahl thaum kawg tau txais kev hu xov tooj los ntawm Swedish Thawj Fwm Tsav Tebchaws, uas thaum kawg yeej FBI lub siab nyiam thiab tso cai nkag mus rau hauv tsev cia puav pheej yog tias lawv mus txog qhov ntawd ua ntej.
  
  Dahl tig mus rau lawv tus tsav tsheb. "Zoo dua!"
  
  Ben muab Dahl ib daim ntawv qhia ntawm lub tsev cia puav pheej uas qhia qhov chaw ntawm Hma liab.
  
  Cov ntaub ntawv ntxiv tau xau. Cov neeg dub thiab dawb tuaj txog. Pab neeg teb sai tau ceeb toom.
  
  Drake mus txog Wells. "Sitch?"
  
  "Peb nyob nraum zoov. Tub ceev xwm cavalry tuaj txog ob feeb dhau los. Koj?"
  
  "Neeg caug deb. Hu rau peb yog tias muaj dab tsi tshwm sim. " Ib yam dab tsi ntes tau nws lub siab thiab nws tsom mus rau ib ntus ntawm ib yam dab tsi sab nraum lub qhov rais. Kev xav muaj zog ntawm déj à vu xa shivers down nws tav thaum nws pom ib daim ntawv loj loj tshaj tawm txog kev tuaj txog ntawm fashion designer Abel Frey hauv New York nrog nws amazing miv taug kev qhia.
  
  Qhov no yog vwm, Drake xav. vwm tiag tiag.
  
  Ben tsa nws tus viv ncaus hauv UK thiab, tseem ua tsis taus pa los ntawm qhov pom ntawm lawv txoj kev thauj mus los, tau tswj hwm nws hauv Project Valkyrie - raws li nws hu ua. "Txuag sijhawm," nws hais rau Dahl. "Nws tuaj yeem txuas ntxiv nws txoj kev tshawb fawb thaum peb nyob nraum cawm cov hma no. Tsis txhob txhawj, nws xav tias nws yog vim kuv xav thaij duab rau kuv daim ntawv kawm tiav. "
  
  "Koj puas dag koj tus muam?" Drake frowned.
  
  "Nws loj tuaj." Kennedy patted Blake txhais tes. "Muab qhov chaw rau tus menyuam."
  
  Drake lub xov tooj ntawm tes chirped. Nws tsis tas yuav kuaj tus hu ID kom paub tias nws yog Wells. "Tsis txhob qhia kuv, phooj ywg. Cov neeg Canadians?
  
  Wells luag ntsiag to. "Koj xav tau."
  
  "A?" - Kuv nug.
  
  "Cov neeg Canadians thiab Germans siv txoj kev sib txawv. Kev tsov rog no tab tom pib tsis muaj koj. "
  
  Dahl hais tias: "Cov pab pawg SWAT nyob deb li peb feeb. Qhov zaus yog 68.
  
  Drake ntsia lub qhov rais dav. "Peb nyob ntawm no".
  
  
  * * *
  
  
  "Central Park West Nkag," Ben hais thaum lawv tawm ntawm lawv lub tsheb. "Ua rau tsuas yog ob lub staircases uas nce los ntawm qib qis mus rau hauv pem teb plaub."
  
  Kennedy tawm mus rau thaum sawv ntxov tshav kub. "Cov hma nyob hauv pem teb twg?"
  
  " Plaub".
  
  "Cov duab." Kennedy shrugged thiab patted nws lub plab. "Kuv paub tias kuv yuav xaus rau kev khuv xim cov ncuav qab zib no."
  
  Drake nyob tom qab thaum cov tub rog Swedish tau khiav ceev npaum li lawv tuaj yeem nqis los ntawm cov kauj ruam ntawm lub tsev cia puav pheej. Muaj ib zaug lawv pib tshem lawv tej riam phom. Dahl nres lawv hauv qhov ntxoov ntxoo ntawm qhov nkag siab, pab pawg flanked los ntawm kab puag ncig.
  
  "Twitters nyob rau. "
  
  Ib lub kaum os "Checks!" suab nrov. "Peb mus ua ntej," nws glared ntawm Drake. "Koj ua raws. Rub nws."
  
  Nws muab Drake ob lub cylindrical khoom qhov loj ntawm lub teeb thiab ob lub mloog pob ntseg. Drake tig lub cylindrical trunks 68 thiab tos kom txog thaum ob leeg pib tawm lub teeb ntsuab ntawm lawv lub hauv paus. Nws muab ib qho rau Kennedy thiab khaws ib qho rau nws tus kheej.
  
  "Twitters," nws hais rau qhov tsis pom kev. "Qhov no yog qhov kev pab cuam hluav taws tshiab tshiab. Txhua qhov kev sib tw phooj ywg raug kho kom haum rau tib zaus. Saib ntawm ib tug npoj yaig thiab muaj lub suab nrov nrov hauv koj lub pob ntseg, saib tus txiv neej phem thiab tsis hnov dab tsi ... "Nws muab nws lub pob ntseg. "Kuv paub tias nws tsis ntseeg, tab sis nws yuav pab tau thaum koj muaj ntau yam ua. Zoo li no."
  
  Ben hais tias, "Yuav ua li cas yog qhov zaus sib tsoo nrog lwm tus?"
  
  "Nws yuav tsis tshwm sim. Qhov no yog qhov tseeb Bluetooth technology - zaus adaptive kis spectrum. Cov khoom siv 'poob' los ntawm xya caum cuaj qhov kev xaiv xaiv zaus nyob rau hauv pawg thawj coj ua ntej - ua ke. Muaj qhov ntau ntawm kwv yees li ob puas taw.
  
  "Zoo," Ben hais. "Kuv nyob qhov twg?"
  
  Drake hais rau nws tias "Koj thiab tus xibfwb yuav siv sijhawm qee lub sijhawm hauv Central Park." "Tourist khoom. Chill mate, qhov no yuav tsis txaus siab. "
  
  Tsis muaj lwm lo lus, Drake tig los ua raws li cov tub rog Swedish kawg los ntawm qhov siab archway thiab mus rau hauv qhov tsaus ntuj sab hauv ntawm lub tsev khaws puav pheej. Kennedy saib ze ze.
  
  "Ib rab phom yuav zoo," nws yws.
  
  "Asmeskas," Drake nkag siab, tab sis sai sai luag. "Nyob zoo. Cov Swedes yuav tsum rhuav tshem cov Canadians, thiab ob zaug sai sai. "
  
  Lawv mus txog tus ntaiv Y-zoo li tus ntaiv loj, ua rau lub qhov rais arched thiab vaulted qab nthab, thiab maj nrawm rau pem hauv ntej yam tsis nres. Feem ntau cov staircase no yuav muaj cov neeg tuaj ncig thoob plaws lub qhov muag, tab sis hnub no tag nrho qhov chaw nyob ntsiag to.
  
  Drake paced nws tus kheej thiab tseem ceev faj. Kaum ob ntawm cov neeg txaus ntshai tau maj nrawm los ntawm qhov chaw qub qub tam sim no. Nws tsuas yog teeb meem ntawm lub sijhawm ua ntej lawv tau ua ke.
  
  Lawv tau khiav mus, lawv cov khau khau echoing nrov nrov ntawm cov phab ntsa siab, zoo li qub los ntawm lawv lub caj pas microphones, resonating nrog lub ntuj acoustics ntawm lub tsev. Drake tau mob siab rau, nco ntsoov nws txoj kev kawm, tab sis sim ua kom qhov muag ze ntawm Kennedy yam tsis pub nws qhia. Cov pej xeem thiab tub rog txuas ntxiv tsis sib haum xeeb hauv nws.
  
  Mus txog rau pem teb thib peb, Dahl ua ib qho 'forward-slow' gestures. Kennedy tsiv mus ze rau Drake. "Koj cov phooj ywg SAS nyob qhov twg?"
  
  "Nyob deb," Drake hais. "Tom qab tag nrho, peb tsis xav ua kev tua tsis tsim nyog tam sim no, puas yog?"
  
  Kennedy suppressed ib tug chuckle. "Koj yog ib tug neeg ua yeeb yam, Drake. Tus txiv neej funny tiag tiag. "
  
  "Koj yuav tsum pom kuv ntawm ib hnub."
  
  Kennedy tsis tau txhaj tshuaj, ces hais tias, "Tsis txhob xav tias kuv yuav pom zoo." Nws sab tes xis ib txwm ncav tes kom du rau pem hauv ntej ntawm nws lub tsho.
  
  "Tsis txhob xav tias kuv nug."
  
  Lawv pib nce tus ntaiv kawg. Thaum tus thawj tub rog mus txog qhov kawg khoov, ib qho kev txhaj tshuaj tawm thiab ib daim ntawm plaster tawg ntiv tes ntawm nws lub taub hau.
  
  "Cia li nqis!"
  
  Ib tug lawg ntawm kev txhaj tshuaj pierced phab ntsa. Dahl tau nkag mus rau pem hauv ntej ntawm nws lub plab, ua haujlwm ntawm nws txhais tes.
  
  Drake hais tias, "Txoj kev scarecrow."
  
  Ib tug tub rog tau tua ib rab phom ceev kom nws tus yeeb ncuab tsis khoom. Lwm tus tau tshem nws lub kaus mom hlau, khi nws rab phom rau nws txoj siv thiab maj mam txav mus rau pem hauv ntej mus rau hauv txoj kab hluav taws. Lawv hnov ib lub rustle ntawm kev txav. Tus tub rog thib peb dhia tawm ntawm lub npog hauv qab ntaiv thiab ntaus tus tub txib ntawm ob lub qhov muag. Tus txiv neej poob tuag ua ntej nws yuav tua tau.
  
  "Ntxim hlub," Drake nyiam qhov kev npaj ua tau zoo.
  
  Lawv tau taug kev ntawm tus ntaiv, riam phom kos, thiab kiv cua tawm ntawm qhov chaw nkag mus rau hauv pem teb plaub, ces ceev faj peered mus rau hauv chav sab nraud.
  
  Drake nyeem cov cim. Qhov no yog lub tsev ntawm lizard dinosaurs. Tus Tswv, nws xav. Tsis yog qhov twg damn Tyrannosaurus tau khaws cia?
  
  Nws glanced furtively rau hauv chav. Ntau tus kws tshaj lij saib cov txiv neej hauv cov khaub ncaws pej xeem saib tsis khoom, txhua tus ntawm lawv tau ua tub rog nrog qee yam phom tshuab hnyav, feem ntau yuav yog Mac-10 'txhaj tshuaj thiab thov Vajtswv'. Txawm li cas los xij, Tyrannosaurus sawv ntawm nws xub ntiag, towering nyob rau hauv npau suav phem majesty, lub enduring embodiment ntawm ib tug npau suav phem txawm ntau lab xyoo tom qab nws ploj mus.
  
  Thiab txoj cai dhau los ntawm nws - deftly plam nws lub puab tsaig - taug kev Alicia Miles, lwm tus neeg tua tsiaj tuag. Nws qw nws tus kheej kos npe: "Saib lub sijhawm, cov tub! Ib daim tiab ntawm no thiab kuv tus kheej yuav coj koj txhua tus buggers tawm ntawm qhov kev ua si! Ceev faj!"
  
  "Tam sim no muaj ib tug poj niam nyob ntawd," Kennedy luag ntxhi ntawm ib millimeter deb. Drake hnov nws tus ntxhiab tsw ntawm cov tshuaj tsw qab thiab lub teeb ua pa. "Tus phooj ywg qub, Drake?"
  
  "Qhia nws txhua yam uas nws paub," nws hais. "Qhov tseeb, thaum xub thawj. Ces nws taug kev hla kuv. Weird ninja-Shaolin shit. Thiab nws yeej tsis yog poj niam, qhov tseeb. "
  
  "Muaj plaub ntawm sab laug," tus tub rog tau tshaj tawm. "Tsib ntawm sab xis. Ntxiv ib tug poj niam. Odin cov khoom pov thawj yuav tsum nyob tom qab ntawm chav tsev, tej zaum nyob rau hauv ib qho chaw sib cais, kuv tsis paub. "
  
  Dahl ua tsis taus pa. "Lub sijhawm txav mus los."
  
  
  EIGHTEEN
  
  
  
  NEW YORK NATIONAL HISTORY MUSEUM
  
  
  Cov Swedes dhia tawm ntawm lub hau, tua kom raug. Plaub tus neeg Canadians poob, tom qab ntawd lwm tus, peb ntawm lawv tsoo rau hauv cov khoom pov thawj iav, uas tig mus rau saum thiab poob rau hauv pem teb nrog lub suab nrov zoo li tawg.
  
  Cov neeg Canadians ntxiv tau tig thiab qhib hluav taws rau ntawm qhov chaw. Ob tug Swedes qw. Ib tug poob thiab ntshav ntws los ntawm qhov txhab ntawm nws lub taub hau. Lwm tus poob rau hauv ib lub pob writhing, clutching nws tus ncej puab.
  
  Drake swb mus rau hauv chav nyob thoob plaws hauv pem teb polished thiab nkag mus tom qab lub iav loj loj uas pom cov armadillos loj heev. Thaum nws paub tseeb tias Kennedy muaj kev nyab xeeb, nws tsa nws lub taub hau saib hauv lub khob.
  
  Kuv pom Alicia tua ob tug Swedes khiav nrog ob tug zoo meej txhaj tshuaj.
  
  Plaub tus neeg Canadians tau tshwm sim tom qab Tyrannosaurus. Lawv yuav tsum tau nyob hauv lub alcove uas Hma tau tshwm sim. Lawv muaj cov tawv tawv coj txawv txawv rau lawv lub cev thiab cov hnab ev khoom hnyav ntawm lawv nraub qaum.
  
  Thiab kuj Mac-10. Lawv puv chav nrog mos txwv.
  
  Cov Swedes dhia dej rau npog. Drake poob rau hauv pem teb, nco ntsoov qhwv nws txhais caj npab ncig Kennedy lub taub hau kom nws qis li sai tau. Lub khob saum nws tawg, shards ntawm iav tawg ib ncig thiab los nag los rau lawv. Armadillo fossils thiab replicas tawg thiab tawg nyob ib ncig ntawm lawv.
  
  "Hloov sai sai, ua li cas?" Kennedy yws. "Yog, yog lawm."
  
  Drake tuav nws tus kheej, pov cov iav txhua qhov chaw, thiab xyuas cov phab ntsa sab nraud ntawm lub tsev khaws puav pheej. Ib tug Canadian poob rau ntawd thiab Drake tam sim ntawd tag nws.
  
  "Twb ua li no."
  
  Siv cov khoom tawg ua npog, nws mus cuag tus neeg dag. Nws mus txog rau rab phom tshuab, tab sis tus txiv neej lub qhov muag dheev qhib dav!
  
  "Yexus!" Drake lub plawv dhia nrawm dua Nau-es txhais tes thaum nws ua lub nkoj.
  
  Tus txiv neej quaj, nws ob lub qhov muag widening ntawm qhov mob. Drake sai sai tuaj rau nws lub siab, coj riam phom mus thiab muab nws tso rau hauv oblivion. "Ntshav Zombie."
  
  Nws spun ib ncig ntawm ib lub hauv caug, npaj tawm tsam, tab sis cov Canadians tau thim rov qab T. rex lub plab plab. Damn nws! Yog tias tsuas yog lawv tsis ntev los no hloov nws lub cev, ua rau nws taug kev tsawg dua li yav dhau los. Txhua yam nws pom tau yog ob peb txhais ceg.
  
  Kennedy txav ntawm nws, zawv zawg los sawv ntawm nws ib sab.
  
  "Zoo swb," nws hais tias, swaying sab laug thiab sab xis, sim saib seb cov Canadians tau ua li cas.
  
  Thaum kawg, nws pom kev txav nruab nrab ntawm peb tus tav uas tawg thiab gasped hauv kev tsis ntseeg. "Lawv muaj Wolves," nws exhaled. "Thiab lawv tsoo lawv mus rau hauv daim!"
  
  Kennedy tshiav nws lub taub hau. "Tsis muaj. Lawv rhuav lawv ua tej daim, "nws hais. "Saib. Saib cov hnab ev ntawv. Tsis muaj leej twg hais tias txhua feem ntawm Odin yuav tsum yog tag nrho, puas yog?
  
  "Thiab nws yooj yim dua kom tshem lawv tawm hauv qhov chaw," Drake nodded.
  
  Nws tab tom yuav tsiv mus rau lub npog ntawm qhov khoom pov thawj tom ntej thaum tag nrho ntuj txiag teb tsaus tawg. Los ntawm kaum sab xis ntawm chav tsev, dhau ntawm lub qhov rooj uas cim 'Vertebrate Origins', lub kaum os qw nrov nrov banshees tawg tuaj. Lawv hooted, lawv tua wildly, lawv luag zoo li cov kiv cua overdosing ntawm ntau-double Yeager rau lub caij nplooj ntoos hlav so.
  
  "Cov neeg German nyob ntawm no." Drake hais kom qhuav ua ntej yuav poob rau hauv pem teb.
  
  Lub Tyrannosaurus tshee hnyo zoo li cov hlau lead projectile pierced txoj cai los ntawm nws. Nws lub taub hau dai, nws cov hniav hauv av, zoo li yog kev kub ntxhov nyob ib puag ncig nws tau npau taws rau nws txaus kom coj nws rov qab los. Tus Canadian ya rov qab rau hauv huab ntawm gore. Ntshav splattered tag nrho cov dinosaur lub puab tsaig. Tus tub rog Swedish poob nws txhais caj npab mus rau ntawm lub luj tshib thiab tau khiav ncig qw.
  
  Cov Germans tawg rau hauv, mus vwm.
  
  Los ntawm qab lub qhov rais ze tshaj plaws rau Drake tuaj txog qhov paub boom-boom-boom ntawm nyoob hoom qav taub rotor hniav.
  
  Tsis yog dua!
  
  Tawm ntawm nws lub zeem muag peripheral, Drake pom ib pawg ntawm cov tub rog tshwj xeeb hnav khaub ncaws tsaus nti rau ntawm nws. Thaum Drake ntsia mus rau hauv qhov kev taw qhia, tweeters hauv nws pob ntseg mus vwm.
  
  Cov neeg zoo.
  
  Cov Canadians tau mus rau nws, ua rau muaj kev kub ntxhov. Lawv tawg tawm hauv qab T. rex lub plab loj, tua furiously. Drake tuav Kennedy ntawm lub xub pwg nyom.
  
  "Txav mus!" Lawv nyob ntawm txoj kab ntawm kev ya davhlau. Nws thawb Kennedy tam sim ntawd thaum Alicia Miles tau pom. Drake tsa nws riam phom, tom qab ntawd pom lub German Milo loj tuaj los ntawm sab laug.
  
  Hauv ib qho kev sib koom thib ob ntawm kev ncua, tag nrho peb tau txo qis lawv cov riam phom.
  
  Alicia ntsia xav tsis thoob. "Kuv paub tias koj yuav nkag mus rau hauv qhov no, Drake, koj tus qub tub rog!"
  
  Milo nres tuag hauv nws txoj kev. Drake ntsia ntawm ib qho mus rau lwm qhov. "Kuv yuav tsum tau nyob hauv Sweden, dev ua pa." Drake sim qe tus txiv neej loj rau. "Nco koj tus dev, huh?"
  
  Cov mos txwv pierced huab cua nyob ib ncig ntawm lawv yam tsis tau nkag mus rau lawv cov cocoon tense.
  
  "Koj lub sijhawm yuav los," Milo ntxhi ntxhi. "Zoo li koj tus me nyuam nyob ntawd, thiab nws tus muam. Thiab Parnevik cov pob txha. "
  
  Thiab tom qab ntawd lub ntiaj teb rov qab los, thiab Drake instinctively ducked ib millisecond tom qab pom Alicia inexplicably poob rau hauv av.
  
  Lub foob pob hluav taws RPG tau tho lub T-Rex lub plab, xa cov pob txha riam ya mus rau txhua qhov kev qhia. Nws rushed hla lub tsev, txoj cai los ntawm ib sab ntawm lub qhov rais. Tom qab ib ntus hnyav, muaj qhov tawg loj heev uas ua rau lub tsev tshee, ua raws li lub suab nrov ntawm cov hlau sib tsoo thiab cov pob qij txha squealing.
  
  Hlau tuag tsoo rau hauv phab ntsa ntawm National History Museum.
  
  Drake tau sprawled rau saum Kennedy raws li lub nyoob hoom qav taub lub zog ua rau nws tsoo mus rau hauv phab ntsa ntawm lub tsev khaws puav pheej, ua rau lub cev qhuav dej ntawm cov khib nyiab hnyav. Lub qhov ntswg tsoo txoj cai los ntawm, pov khib nyiab rau pem hauv ntej hauv undulating heaps. Lub cockpit ces tsoo yuav luag vertically rau ntawm phab ntsa tawg, thiab tus tsav tau pom jerking lub iav stick nyob rau hauv ib tug frantic ceeb ua ntej yuav smeared zoo li ib tug ya hla nws tus kheej windshield.
  
  Ces tus kiv cua ntaus... thiab tawm tuaj!
  
  Cov hmuv ya hlau tsim ib thaj chaw tua neeg hauv chav. Lub 6-foot spike ua suab nrov thaum nws ya mus rau Drake thiab Kennedy. Tus qub tub rog SAS nteg kom tiaj tus li sai tau thiab tom qab ntawd hnov qhov saum nws pob ntseg raug txiav tawm ua ntej lub scythe hlais tawm ntawm Kennedy cov tawv taub hau thiab plunged peb ko taw mus rau hauv phab ntsa tshaj plaws.
  
  Nws pw stunned ib pliag, ces mam li nco dheev tig nws lub taub hau. Lub helicopter nres thiab poob ceev. Lub sijhawm tom ntej nws tau swb rau sab ntawm lub tsev khaws puav pheej, zoo li Wile E. Coyote zawv zawg rau sab ntawm lub roob uas nws nyuam qhuav tsoo nrog.
  
  Drake suav txog plaub lub vib nas this ua ntej muaj lub suab nrov nrov ntawm cov hlau hnyav. Nws siv sijhawm ib pliag los saib ib ncig ntawm chav. Cov neeg Canadians tsis tau ua txhaum txoj cai, txawm tias ib qho ntawm lawv tus kheej raug txiav los ntawm lub rotor hniav. Lawv mus txog sab ntawm chav tsev, plaub tug txiv neej nrog lub hnab ev ntawv hnyav, nrog rau Alicia thiab ib daim npog npog. Lawv tau tig ib ncig ntawm qhov zoo li qhov nqis nqis.
  
  Ntshai heev tau sau rau ntawm lub ntsej muag ntawm cov neeg German, tsis npog nrog lub qhov ncauj qhov ntswg. Drake tsis pom tus txiv neej dawb thiab xav tsis thoob yog tias txoj haujlwm no txaus ntshai heev rau nws. Nws pom cov tub rog tshwj xeeb nrawm nrawm nrawm rau lawv; cov Swedes tau tso lub hwj chim thaum cov neeg Asmeskas tuaj txog.
  
  Cov neeg Canadians cawm lawv tus kheej nrog Hma! Drake tau sim sawv, tab sis pom tias nws nyuaj rau tsa nws lub cev, tshee tshee los ntawm qhov nyob ze thiab qhov xwm txheej xav tsis thoob.
  
  Kennedy pab los ntawm luj tshib nws nyuaj ua ntej wriggling tawm hauv qab nws, zaum thiab so cov ntshav ntawm nws lub taub hau.
  
  "Pervert". - nws yws yws hauv kev npau taws.
  
  Drake nias nws txhais tes rau hauv pob ntseg kom tsis txhob los ntshav. Raws li nws tau saib, peb ntawm tsib qhov tseem tshuav Swedish cov tub rog tshwj xeeb tau sim tawm tsam Canadians raws li thawj zaug siv nws lub launcher dhia tawm ntawm lub qhov rais uas puas lawm.
  
  Tab sis Alicia tig ib ncig, luag ntxhi ntawm nws lub ntsej muag, thiab Drake inwardly cringed. Nws tau dhia mus rau pem hauv ntej thiab cheb los ntawm lawv, tus poj ntsuam dub ntawm kev tua neeg phem, khoov cov tub rog uas txawj ntse hauv txoj kev uas nws tsoo lawv cov pob txha yooj yim, thiab nws siv nws tsawg dua kaum ob vib nas this los rhuav tshem pab pawg.
  
  Txog thaum ntawd, peb tus neeg Canadians tau ntsiag to thiab txawj dhia tawm ntawm lub tsev.
  
  Cov tub rog Canadian ntxiv tau qhib hluav taws los ntawm npog.
  
  Pab pawg New York SWAT tau them cov neeg German, thawb lawv mus rau tom qab ntawm chav tsev, tawm tag nrho tsuas yog peb ntawm lawv qhov chaw lawv sawv. Peb tus ntxiv, suav nrog Milo, tau tso lawv cov riam phom thiab khiav.
  
  Drake winced li Tyrannosaurus thaum kawg muab tus dab thiab poob rau hauv ib pawg ntawm cov pob txha qub thiab hmoov av.
  
  Kennedy foom tsis zoo li tus thib plaub Canadian dhia, sai sai los ntawm Alicia. Tus tub rog kawg raug tua rau hauv pob txha taub hau thaum nws npaj dhia. Nws poob rov qab rau hauv chav tsev thiab nteg sprawled ntawm cov hluav taws kub hnyiab, tsuas yog lwm tus neeg raug mob ntawm kev ua tsov ua rog thiab nws haiv neeg mus rau apocalypse.
  
  
  NINETEEN
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Yuav luag tam sim ntawd, Drake lub siab pib ntsuas thiab ntsuas. Milo tau txiav txim siab txog Ben thiab xibfwb Parnevik.
  
  Nws nuv ntses tawm ntawm nws lub xov tooj ntawm tes thiab tshuaj xyuas nws qhov kev puas tsuaj ua ntej nias ceev dial.
  
  Xov tooj nrov thiab nrov. Ben yuav tsis tso nws ntev li ntawd, tsis yog Ben ...
  
  Nws lub siab poob. Nws sim tiv thaiv Ben, cog lus rau tus txiv leej tub tias nws yuav ua li cas. Yog dab tsi...
  
  Lub suab teb tias: "Yog?" Ntxhi.
  
  "Ben? Koj puas nyob zoo? Ua cas koj ntxhi?"
  
  "Matt, ua Vajtswv tsaug. Kuv txiv hu kuv, kuv mus tham, ces kuv ntsia rov qab pom ob tug neeg phem no ntaus tus xibfwb. Kuv khiav ntawm lawv thiab lawv tau tsav tsheb maus taus nrog ob peb lwm tus. "
  
  "Lawv puas coj tus xibfwb?"
  
  "Thov txim, phooj ywg. Kuv yuav pab nws yog kuv ua tau. Damn kuv txiv!"
  
  "Tsis muaj! Drake lub siab tseem zoo. "Nws tsis yog koj qhov txhaum, Blakey. Tsis yog kiag li. Cov neeg caij tsheb kauj vab no puas muaj lub hnab ev ntawv loj rau lawv nraub qaum?"
  
  "Ib txhia ua."
  
  "OK. Nyob ntawd."
  
  Drake ua tsis taus pa tob thiab sim ua kom nws qab haus huv. Cov neeg Canadians yuav nrawm nrawm. Ben dodged lub tshuab tsis zoo, ua tsaug rau nws txiv, tab sis tus Xib Fwb tau nyob hauv qhov quav tob. Nws hais rau Kennedy tias "Lawv txoj kev npaj yuav khiav tawm ntawm no ntawm lub tsheb kauj vab tos," nws hais rau Kennedy, tom qab ntawd saib ib ncig ntawm chav pov tseg. "Peb yuav tsum nrhiav Dahl. Peb muaj teeb meem."
  
  "Tsuas yog ib tug?"
  
  Drake tau tshawb xyuas qhov kev puas tsuaj uas lawv tau ua hauv tsev cia puav pheej. "Qhov no tsuas yog tawg lub sijhawm loj."
  
  
  * * *
  
  
  Drake tawm hauv lub tsev khaws puav pheej ncig los ntawm tsoomfwv cov neeg ua haujlwm. Lawv tau teeb tsa lub rooj sib tham nyob rau sab hnub poob nkag ntawm Central Park, uas nws txhob txwm tsis quav ntsej thaum nws pom Ben zaum ntawm lub rooj zaum hla ntawm nws. Tus me nyuam quaj tsis txaus ntseeg. Tam sim no dab tsi? Kennedy khiav raws kab nyom ntawm nws.
  
  "Qhov no yog Karin," Ben ob lub qhov muag muaj neeg coob heev li Niagara Falls. "Kuv tau xa email rau nws kom nug seb nws tau mus nrog Valkyries thiab tau txais ... tau txais MPEG no ...
  
  Nws tig nws lub laptop ib ncig kom lawv pom. Ib tug me me video ntaub ntawv tau tshwm sim ntawm qhov screen, ua si ntawm rov ua dua. Cov clip no kav li peb caug vib nas this.
  
  Daim duab dub-thiab-dawb khov ua rau pom qhov muag plooj ntawm Ben tus viv ncaus, Karin, dai caj npab ntawm ob txhais caj npab, cov txiv neej npog ntsej muag. Tsaus stains uas tsuas yog ntshav tau smeared nyob ib ncig ntawm nws lub hauv pliaj thiab qhov ncauj. Tus txiv neej thib peb tsa nws lub ntsej muag rau lub koob yees duab, qw nrov nrov German.
  
  "Nws tawm tsam, tus minx me me, tab sis nco ntsoov peb yuav qhia nws tias qhov no ruam npaum li cas nyob rau ob peb lub lis piam tom ntej no!" Tus txiv neej co nws tus ntiv tes, qaub ncaug los ntawm nws lub qhov ncauj. "Tsis txhob pab lawv, me tub. Txhob tawm tsam lawv....issss....Yog koj ua li ntawd ces koj yuav tau txais nws rov qab los nyab xeeb thiab suab" - ib tug tsis kaj siab luag. "Ntau lossis tsawg".
  
  Lub fragment pib rov ua nws tus kheej.
  
  "Nws yog Dan thib ob," Ben hais lus. "Xav qhib nws lub tsev kawm txuj ci martial arts. Kuv tsis xav tias leej twg tuaj yeem ntaus nws, kuv tus niam laus. "
  
  Drake puag Ben thaum nws tus phooj ywg hluas tawg. Nws ntsia, pom los ntawm Kennedy tab sis tsis npaj rau nws, yog tag nrho ntawm kev ntxub ntxaug ntawm kev sib ntaus sib tua.
  
  
  TWENTY
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Abel Frey, tus tsim qauv tsim qauv thoob ntiaj teb, ntau lab tus neeg thiab tus tswv ntawm lub npe nrov 24-teev tog Chateau-La Verein, zaum tom qab ntawm Madison Square Garden thiab saib nws cov minions scurry ncig zoo li cov kab mob dawb uas lawv muaj tiag.
  
  Thaum lub sij hawm solstice los yog down, nws muab rau lawv nyob rau hauv lub confines ntawm nws sprawling Alpine lub tsev - txhua leej txhua tus los ntawm lub ntiaj teb no-nto moo qauv, txoj cai mus rau lub teeb pom kev zoo thiab cov neeg ua hauj lwm kev ruaj ntseg - ob tog tsis nres rau lub lis piam thaum kawg. Tab sis raws li kev ncig xyuas mus thiab Frey lub npe nyob rau hauv lub tsom teeb, lawv fussed thiab fretted thiab catered rau nws txhua yam whim.
  
  Qhov xwm txheej tau tshwm sim. Kev khiav miv tau ua tiav ib nrab. Nws tus tsim teeb pom kev zoo tau ua haujlwm nrog Pab Pawg Garden los nrog kev sib koom ua ke ntawm kev ua khawv koob: ib lub teeb pom kev zoo thiab lub suab lub sijhawm rau ob teev ua yeeb yam.
  
  Frey npaj siab ntxub nws thiab ua rau cov neeg phem hws thiab pib dua.
  
  Supermodels taug kev rov qab mus rau ntau theem ntawm kev hnav khaub ncaws. Backstage ntawm kev ua yeeb yam yog qhov tsis sib xws ntawm cov yeeb yam hauv theem - koj xav tau cov khoom siv tsawg, tsis yog ntau dua - thiab cov qauv no - tsawg kawg yog cov uas nyob nrog nws ntawm La Vereina - paub tias nws tau pom tag nrho ua ntej lawm.
  
  Nws txhawb kev nthuav dav. Qhov tseeb, nws thov nws. Ntshai curbed lawv, cov brutes. Ntshai, kev ntshaw thiab kev khav theeb, thiab tag nrho lwm yam kev txhaum loj uas tau muab cov txiv neej thiab cov poj niam zoo tib yam rau cov uas muaj hwj chim thiab kev nplua nuj - los ntawm Victoria's Secret khoom qab zib muag rau Eastern European ice sculptures thiab tus so ntawm nws cov tub qhe muaj hmoo - txhua tus ntawm lawv whining. cov ntshav.
  
  Frey pom Milo nkag mus rau hauv lub cev nuptial. Kuv pom yuav ua li cas cov qauv shied deb ntawm tus txiv neej siab phem rude. Kuv luag nyav sab hauv ntawm lawv zaj dab neeg pom tseeb.
  
  Milo tsis zoo siab. "Tom qab ntawd!" Nws nodded ntawm Frey lub chaw ua haujlwm mobile ua haujlwm.
  
  Frey lub ntsej muag tawv thaum lawv nyob ib leeg. "Dab tsi tshwm sim?"
  
  "Tsis muaj dab tsi tshwm sim? Peb poob lub nyoob hoom qav taub. Kuv tawm ntawm qhov ntawd nrog ob tug txiv neej. Lawv muaj SWAT, SGG, tus bastard Drake thiab lwm yam bitch. Nws yog ntuj raug txim nyob ntawd, txiv neej. " Milo's American intonations ua rau Frey lub pob ntseg ntau dua. Tus tsiaj nyaum nyuam qhuav hu nws "txiv neej".
  
  "Splinter?"
  
  "Poob rau tus poj niam liab qab ntawd, Miles." Milo luag ntxhi.
  
  "Cov neeg Canadians puas tau txais nws?" Frey tuav ob txhais tes ntawm nws lub rooj zaum hauv npau taws, ua rau lawv cuam tshuam.
  
  Milo ua txuj tsis pom, ntxeev siab rau nws txoj kev ntxhov siab. Frey txoj kev qia dub ua rau nws lub hauv siab. "Fucking bastards useless!" Nws qw nrov nrov tias Milo flinched. "Koj tsis muaj txiaj ntsig bastards poob rau pawg fucking horsemen!"
  
  Cov qaub ncaug ya los ntawm Frey daim di ncauj, splattering lub rooj sib cais lawv. "Koj puas paub tias kuv tau tos lub sijhawm no ntev npaum li cas? Lub sijhawm no? Thiab koj?"
  
  Tsis muaj peev xwm tswj tau nws tus kheej, nws ntaus American commando nyob rau hauv lub ntsej muag. Milo tig nws lub taub hau thiab lub puab tsaig tig liab, tab sis nws tsis hnov qab lwm txoj kev.
  
  Frey yuam kom tus cocoon zoo tshaj plaws ntawm kev siab ntsws los qhwv nws. Nws hais tias "Kuv lub neej," nws hais nrog kev siv zog loj tshaj plaws uas nws paub tsuas yog cov txiv neej uas yug siab tuaj yeem ua tau, "tau muab siab rau-tsis yog, mob siab rau-rau kev tshawb nrhiav lub qhov ntxa no ... lub qhov ntxa ntawm Vajtswv. Kuv yuav thauj lawv mus rau hauv kuv lub tsev fuabtais. Nws hais tias, "Kuv yog tus kav," nws hais tias, waving nws txhais tes ntawm lub qhov rooj, "thiab kuv tsis txhais hais tias tus kav ntawm cov neeg ruam no. Kuv tuaj yeem tau txais tsib tus supermodels los fuck kuv tus neeg saib xyuas kev ruaj ntseg luv tshaj vim kuv muaj lub tswv yim. Kuv tuaj yeem ua kom tus txiv neej zoo sib ntaus sib tua kom tuag hauv kuv qhov kev sib ntaus sib tua, tab sis qhov ntawd tsis ua rau kuv ua tus kav. Koj nkag siab?"
  
  Frey lub suab oozed kev txawj ntse superiority. Milo nodded, tab sis nws ob lub qhov muag yog khoob. Frey coj qhov no raws li kev ruam. Nws sighed.
  
  "Zoo, koj muaj dab tsi ntxiv rau kuv?"
  
  "Qhov no". Milo sawv ntsug thiab nias ntawm cov keyboard ntawm Frey lub laptop rau ob peb feeb. Kev tshaj tawm nyob tau tshwm sim, tsom rau thaj tsam ze ntawm National History Museum.
  
  "Peb muaj cov neeg ua haujlwm ua haujlwm hauv TV. Lawv ob lub qhov muag ntawm Drake, ib tug poj niam thiab ib tug me nyuam tub - Ben Blake. Qhov ntawd kuj tseem yoojyim rau SPECIAL thiab tag nrho cov seem ntawm SGG, thiab saib, Kuv ntseeg qhov no, "nws rub lub vijtsam me me, tawm hauv qab cov hws tsis xav tau thiab Vajtswv paub dab tsi ntxiv, "qhov no yog pab pawg SAS."
  
  "Koj ntseeg ..." Frey hais. "Koj puas tau sim qhia kuv tias tam sim no peb muaj ntau haiv neeg ntawm peb txhais tes? Thiab peb tsis muaj cov peev txheej loj tshaj plaws lawm. " Nws sighed. "Tsis yog nws tau pab peb txog tam sim no."
  
  Milo qhia kev luag ntxhi rau nws tus thawj coj. "Koj paub nws yog."
  
  "Yog. Koj tus hluas nkauj. Nws yog peb lub cuab tam zoo tshaj plaws thiab nws lub sijhawm los txog. Zoo, cia siab tias nws yuav nco ntsoov leej twg nws qhia rau."
  
  "Nws yog ntau dua txog cov nyiaj uas nws yuav nco qab," Milo hais nrog kev pom zoo.
  
  Frey ob lub qhov muag ci ntsa iab thiab lub ntsej muag tsis pom kev tshwm sim hauv nws ob lub qhov muag. "Hm. Kuv yuav tsis hnov qab qhov no. "
  
  "Peb kuj muaj Ben Blake tus muam. Thaj ib tug miv qus. "
  
  "Zoo. Xa nws mus rau Tsev fuabtais. Peb yuav rov qab los sai sai no." Nws ua ib tug nres. "Tos... Tos... Tus poj niam ntawd nrog Drake. Nws yog leej twg?"
  
  Milo kawm nws lub ntsej muag thiab shrugged. "Kuv tsis muaj tswv yim".
  
  "Zoo, nrhiav!"
  
  Milo hu ua TV crew. "Siv lub ntsej muag paub software ntawm Drake tus poj niam," nws qw nrov nrov.
  
  Plaub feeb ntawm kev ntsiag to tom qab, nws tau txais lus teb. "Kennedy Moore," nws hais rau Frey. "New York Cop"
  
  "Yog. YOG. Kuv yeej tsis hnov qab debauchery. Ua ntej, Milo. Cia kuv ua haujlwm."
  
  Frey Googled lub npe thiab ua raws ntau qhov txuas. Nyob rau hauv tsawg tshaj li kaum feeb nws paub txhua yam, thiab nws luag nyav los ua dav thiab txawm ntau perverted. Cov kab mob ntawm lub tswv yim zoo tau loj hlob hauv nws lub siab tom qab kev laus.
  
  "Kennedy Moore," nws tsis tuaj yeem tawm tsam piav qhia rau tus tub rog tub rog, "yog ib qho zoo tshaj plaws hauv New York. Tam sim no nws tseem raug yuam tawm mus. Nws ntes tus tub ceev xwm qias neeg thiab xa nws mus kaw. Nws qhov kev txiav txim siab tau ua rau tso tawm qee tus neeg nws pab txiav txim siab, ib yam dab tsi ua nrog cov pov thawj tawg. " Frey nres. "Yuav ua li cas lub teb chaws rov qab yuav siv cov txheej txheem zoo li no, Milo?"
  
  "Tebchaws Asmeskas," Nws tus neeg phem paub qhov xav tau ntawm nws.
  
  "Zoo, ib tus kws lij choj zoo tau tso cai tso tus txiv neej hu ua Thomas Caleb, "tus neeg tua neeg phem tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm Tebchaws Meskas Northern," raws li nws hais ntawm no. Kuv, kuv. Ntxim qab kawg li. Mloog!
  
  'Caleb qhib nws lub qhov muag ntawm tus neeg raug tsim txom, siv lub stapler los tua clips los ntawm daim tawv muag thiab hauv pliaj, ces quab yuam cov kab nyob hauv lawv caj pas, yuam kom lawv zom thiab nqos kom txog thaum lawv txhaws kom tuag.' Frey ntsia Milo nrog qhov muag dav. "Kuv xav hais me ntsis zoo li noj ntawm McDonald's."
  
  Milo tsis luag. Nws hais tias "Nws yog ib tug tua neeg ntawm cov neeg dawb huv," nws hais. "Comedy tsis mus zoo nrog kev tua neeg."
  
  Frey luag ntxhi rau nws. "Koj tua cov neeg dawb huv, puas yog?"
  
  "Tsuas yog thaum ua kuv txoj haujlwm. Kuv yog tub rog."
  
  "Hmm, zoo, nws yog ib txoj kab zoo, txoj cai? Tsis muaj teeb meem. Cia peb rov qab mus rau txoj haujlwm tam sim no. Caleb no tau tua ob tug neeg dawb huv ntxiv txij li thaum nws tso tawm. Kuv xav hais qhov tseeb ntawm cov lus qhuab qhia kev ncaj ncees thiab cov txheej txheem ntawm kev coj ncaj ncees, eh, Milo? Txawm li cas los xij, Caleb tam sim no tau ploj mus. "
  
  Milo lub taub hau jerked ntawm lub laptop screen, ntawm Kennedy Moore. "Ob tug ntxiv?"
  
  Tam sim no Frey luag. "Ha, ha. Koj tsis ruam li koj tsis nkag siab qhov no, koj puas yog? Xav txog nws txoj kev nyuaj siab. Xav txog nws txoj kev nyuaj siab!"
  
  Milo ntes tau thiab, txawm nws tus kheej, bared nws cov hniav zoo li ib tug polar dais rhuav tshem nws thawj zaug ntawm hnub.
  
  "Kuv muaj ib txoj kev npaj". Frey giggled nrog zoo siab. "Huag shit... Kuv muaj ib txoj kev npaj."
  
  
  TWENTY IB
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Lub hauv paus chaw haujlwm txawb tau nyob rau hauv chaos. Drake, Kennedy, thiab Ben tau ua raws Thorsten Dahl thiab tus thawj tub rog tshwj xeeb npau taws txog cov kauj ruam thiab dhau los ntawm kev kub ntxhov. Lawv taug kev los ntawm ob qhov chaw ua ntej nres hauv qhov kev sib raug zoo ntsiag to muab los ntawm lub alcove ntawm qhov kawg ntawm cov hlau los.
  
  "Peb tau txais kev hu," tus thawj tub rog tshwj xeeb pov nws rab phom hauv npau taws. "Peb tau txais kev hu xovtooj thiab kaum tsib feeb tom qab peb tus txiv neej tuag lawm! Dab tsi ...?"
  
  "Tsuas yog peb?" Dahl nug. "Peb poob rau rau. Kev hwm xav kom peb siv sijhawm ..."
  
  "Fuck hwm," tus txiv neej SWAT npau taws heev. "Koj nyob nraum trespassing ntawm kuv thaj chaw, koj asshole lus Askiv. Koj phem npaum li cov neeg phem phem!"
  
  Drake tsa nws txhais tes. "Qhov tseeb, kuv yog lus Askiv asshole. Cov neeg ruam no yog Swedish. "
  
  Cov neeg Amelikas ntsia tsis meej pem. Drake nruj nws tuav ntawm Ben lub xub pwg nyom. Nws xav tias tus txiv neej tshee hnyo. "Peb tau pab," nws hais rau tus tub rog tshwj xeeb. "Lawv pab. Nws tuaj yeem ua rau mob hnyav dua. "
  
  Thiab tom qab ntawd, raws li txoj hmoo tau nqis los rau nws cov rauj hlau, muaj lub suab nrov ntawm cov mos txwv los nag los rau ntawm lub hauv paus chaw haujlwm. Sawv daws poob rau hauv pem teb. Ib lub suab hlau thaws tawm ntawm phab ntsa sab hnub tuaj. Ua ntej qhov kev tua xaus, tus thawj tub rog tshwj xeeb tau sawv. "Nws yog mos txwv," nws hais nrog me ntsis txaj muag.
  
  "Peb yuav tsum mus," Drake nrhiav Kennedy, tab sis nrhiav tsis tau nws.
  
  "Hauv kab hluav taws?" tus tub ceev xwm tshwj xeeb hais. "Koj yog leej twg lub ntuj raug txim?"
  
  "Nws tsis yog lub tuam txhab lossis cov mos txwv uas ua rau kuv txhawj xeeb," Drake hais. "Qhov no yog foob pob hluav taws-propelled grenade uas yuav sai sai tom qab."
  
  Prudence hais kom khiav tawm. Drake tuaj tawm hauv lub sijhawm pom cov dub thiab dawb khiav qw nrov nrov ntawm cov mos txwv tau tuaj.
  
  Nws ntsia ib ncig ntawm Kennedy, tab sis zoo li nws tau ploj mus.
  
  Ces mam li nco dheev ib lub ntsej muag tshiab tshwm rau ntawm lawv. Tus Thawj Saib Xyuas Haujlwm, txiav txim los ntawm nws lub hnub qub peb lub cim thiab, zoo li qhov ntawd tsis txaus, thawb nws dhau los, yog tus txiv neej hnav lub hnub qub tsib lub hnub qub ntawm tub ceev xwm tus thawj coj. Drake paub tam sim ntawd tias tus no yog tus txiv neej uas lawv yuav tsum tham nrog. Tub ceev xwm tub ceev xwm tau koom nrog kev tawm tsam kev ua phem.
  
  Tus thawj tub rog tshwj xeeb hauv xov tooj cua tau qw: "Txhua yam meej. Muaj riam phom tswj chaw taws teeb ntawm no ntawm lub ru tsev. Qhov no yog liab herring. "
  
  "Bastards!" Drake xav tias cov Canadians thiab Germans tau tsiv mus ntxiv thiab ntxiv nrog lawv cov neeg raug kaw.
  
  Thorsten Dahl hais rau tus tuaj tshiab. "Koj yuav tsum tham nrog kuv tus Minister of State."
  
  "Txoj haujlwm tau ua tiav," tus thawj coj hais. "Koj tawm ntawm no."
  
  "Tsis yog, tos," Drake pib, lub cev txwv tsis pub Ben khiav mus tom ntej. "Koj tsis nkag siab ..."
  
  "Tsis yog, tsis yog," tus thawj coj hais los ntawm cov hniav clenched. "Kuv tsis paub. Thiab kuv txhais tau tias koj tawm ntawm no mus rau Washington, DC. Capitol Hill xav tau ib daim ntawm koj hais mav, thiab kuv vam tias lawv coj nws mus rau hauv cov chunks loj. "
  
  
  * * *
  
  
  Lub davhlau tau kav cuaj caum feeb. Drake tau txhawj xeeb txog Kennedy qhov kev ploj ploj mus txog thaum nws rov tshwm sim ib yam li lub dav hlau tab tom yuav tawm.
  
  Nws los khiav ntawm txoj kev, ua pa.
  
  "Kuv xav tias peb poob koj," Drake hais. Nws tau txais kev nplij siab loj, tab sis sim ua kom nws lub siab kaj.
  
  Kennedy tsis teb. Es tsis txhob, nws zaum ntawm lub rooj zaum qhov rais, deb ntawm kev sib tham. Drake sawv los tshawb xyuas, tab sis nres thaum nws rub tawm ntawm nws, nws lub ntsej muag dawb li alabaster.
  
  Nws nyob qhov twg thiab muaj dab tsi tshwm sim nyob ntawd?
  
  Tsis muaj kev hu lossis email raug tso cai thaum lub davhlau. Tsis muaj TV. Lawv ya nyob ntsiag to; ob peb tus neeg saib xyuas lawv tsis cuam tshuam.
  
  Drake tuaj yeem cia nws ntws hla nws. SAS kev cob qhia yuav tsum muaj sijhawm, hnub thiab hli tos. Rau kev npaj ntawm. Rau kev soj ntsuam. Rau nws, ib teev yuav ya los ntawm ib millisecond. Nyob rau ntawm ib lub sijhawm lawv tau muab cawv rau hauv cov fwj yas me me no thiab Drake tos ntev dua ib pliag.
  
  Lub whiskey sparkled, amber amulet ntawm kev puas tsuaj, nws riam phom ntawm kev xaiv zaum kawg tej yam nyuaj - thaum Alison tawm mus. Nws nco txog qhov mob, kev poob siab, thiab nws txoj kev ntsia nws nyob twj ywm.
  
  "Tsis nyob ntawm no, ua tsaug." Ben tau ceeb toom txaus kom xa nws tus poj niam mus. "Peb yog roob Dej Dej. Nqa nws."
  
  Ben txawm sim kom Drake tawm ntawm lub xeev no los ntawm kev ua txuj ua tus geek. Nws leaned tawm mus rau hauv txoj kev, saib raws li tus presenter, swaying, rov qab mus rau nws qhov chaw. "Nyob rau hauv cov lus ntawm peb cov kwv tij Asmeskas, kuv yuav tau nkag mus rau hauv nws!"
  
  Nws lub ntsej muag tig liab thaum nws tus tswv tsev ntsia rov qab rau nws hauv kev xav tsis thoob. Tom qab ib pliag nws hais tias, "Qhov no tsis yog Hooters huab cua, me me."
  
  Ben poob rau hauv nws lub rooj zaum. "Crap".
  
  Drake tau tuav nws lub taub hau. "Koj noj qab haus huv, phooj ywg. Koj qhov kev txaj muag tas li ua rau kev nco qab zoo siab tias kuv tsis yog koj lub hnub nyoog. "
  
  "Bullshit".
  
  "Zoo heev-ua tsaug."
  
  "Tsis txhob txhawj".
  
  "Thiab Karin - nws yuav zoo. Kuv cog lus."
  
  "Koj tuaj yeem cog lus li cas, Matt?"
  
  Drake nres. Qhov uas tau nthuav tawm yog nws txoj kev cog lus los pab cov neeg xav tau kev pab, tsis yog kev txiav txim siab ntawm ib tug tub rog.
  
  Nws hais tias "Lawv yuav tsis ua mob rau nws," nws hais. "Thiab sai sai no peb yuav muaj kev pab ntau tshaj li qhov koj xav tau."
  
  "Yuav ua li cas koj paub tias lawv yuav tsis ua mob rau nws?"
  
  Drake sighed. "Okay, tsis ua li cas, qhov ntawd yog kev kwv yees. Yog tias lawv xav kom nws tuag, lawv yuav tua nws tam sim ntawd, puas yog? Tsis muaj pampering. Tab sis lawv tsis tau. Yog li ntawd ... "
  
  "Yog?"
  
  "Cov neeg German xav tau nws rau ib yam dab tsi. Lawv yuav cia nws ciaj sia." Drake paub tias lawv tuaj yeem coj nws mus rau kev sib tham sib cais lossis ib yam dab tsi zoo dua - rau tus thawj coj zoo li tus thawj coj uas nyiam ua txhua yam xwm txheej. Tau ntau xyoo, Drake poob rau hauv kev hlub nrog hom tyrant no. Lawv authoritarianism ib txwm muab cov neeg zoo rau ob lub caij nyoog.
  
  Ben yuam luag luag ntxhi. Drake xav tias lub dav hlau pib nqis los thiab pib tshuaj xyuas qhov tseeb hauv nws lub taub hau. Nrog nws pab pawg me poob sib nrug, nws yuav tsum nce qib thiab tiv thaiv lawv ntau dua.
  
  
  * * *
  
  
  Tsis pub dhau ob feeb ntawm kev tawm ntawm lub dav hlau, Drake, Ben, Kennedy thiab Dahl tau coj los ntawm ob peb lub qhov rooj, nce tus escalator nyob ntsiag to, nqes hauv txoj kev plush lined nrog tuab xiav vaj huam sib luag, thiab thaum kawg los ntawm lub qhov rooj hnyav uas Drake pom tau xav tau kaw tom qab. lawv.
  
  Lawv pom lawv tus kheej nyob rau hauv thawj chav kawm, thawj chav tsev so, khoob tsuas yog rau lawv tus kheej thiab yim lwm tus: tsib tus neeg tiv thaiv tub rog thiab peb suits - ob tug poj niam thiab ib tug txiv neej laus.
  
  Tus txiv neej tau nce mus tom ntej. "Jonathan Gates," nws hais ntsiag to. "Tus Minister of Defense."
  
  Drake xav tias muaj kev ceeb ntshai tam sim ntawd. Tswv Ntuj, tus txiv neej no muaj hwj chim loj heev, tej zaum yog thib tsib lossis thib rau hauv kab rau thawj tswj hwm. Nws sighed thiab nqis mus rau pem hauv ntej, ceeb toom txog kev nce qib ntawm cov neeg tiv thaiv, tom qab ntawd nthuav nws txhais tes.
  
  "Txhua tus phooj ywg nyob ntawm no," nws hais. "Tsawg kawg... kuv xav li ntawd."
  
  "Kuv ntseeg tias koj hais yog lawm." Tus Minister of Defense tau nce mus rau pem hauv ntej thiab nthuav nws txhais tes. "Txawm li cas los xij, kuv twb paub lawm. Tebchaws Meskas txaus siab thiab muaj peev xwm pab tau. Kuv nyob ntawm no ... pab txhawb ... qhov kev pab no. "
  
  Ib tug ntawm cov poj niam pub rau sawv daws haus. Nws muaj cov plaub hau dub, lub ntsej muag tho, thiab nyob hauv nws nruab nrab-fifties, nrog cov kab txhawj xeeb tuab txaus los nkaum lub xeev cov lus zais thiab ib yam ntawm tsis quav ntsej cov neeg saib xyuas uas hais txog nws qhov tsis xis nyob nrog lawv.
  
  Cov dej qab zib yaj cov dej khov me ntsis. Drake thiab Ben tseem nyob ze ntawm Gates, sipping noj haus dej haus. Kennedy taug kev mus rau lub qhov rais, swirling nws cov cawv thiab saib tawm ntawm lub dav hlau taxiing, zoo li poob hauv kev xav. Thorsten Dahl poob rau hauv lub rooj zaum xis nrog Evian, nws lub cev lus xaiv los tsis muaj kev hem thawj.
  
  "Kuv tus muam," Ben hais. "Koj puas tuaj yeem pab nws?"
  
  "CIA tau hu rau Interpol, tab sis peb tseem tsis tau muaj tus thawj coj ntawm Germans." Tom qab ib pliag, ceeb toom Ben qhov kev ntxhov siab thiab kev siv zog nws tau mus cuag tus tswv cuab ntawm Congress, tus tuav ntaub ntawv tau hais ntxiv tias: "Peb tab tom sim, tus tub. Peb yuav nrhiav tau lawv."
  
  "Kuv niam kuv txiv tseem tsis tau paub." Ben involuntarily ntsia nws lub xov tooj ntawm tes. "Tab sis nws yuav tsis siv sijhawm ntev-"
  
  Tam sim no lwm tus poj niam tau nce mus tom ntej - ib tus neeg zoo siab, muaj kev ntseeg siab, tus neeg hluas, hauv txhua txoj kev nco txog yav tom ntej Mrs. Secretary of State, tus neeg tua tsiaj tiag tiag lossis, raws li Drake hais rau nws tus kheej, kev nom kev tswv ntawm Alicia Miles.
  
  "Kuv lub tebchaws tsis muaj dab tsi luv ntawm qhov tsis muaj tseeb, Mr. Dahl, Mr. Drake. Peb paub tias peb nyob tom qab ntawm qhov no, thiab peb paub tias cov ceg txheem ntseeg yog dab tsi. Koj pab neeg SAS tau raug tshem tawm rau kev ua haujlwm. SGG too. Peb muaj pab pawg Delta npaj los pab. Tsuas yog ntxiv cov lej ... "Nws wiggled nws ntiv tes. "Coordinates".
  
  "Thiab xibfwb Parnevik?" Dahl hais thawj zaug. "Dab tsi xov xwm txog Canadians?"
  
  Tus tuav ntaub ntawv hais tias "Cov ntawv lees paub raug muab tawm," tus tuav ntaub ntawv tau hais me ntsis nruj. "Qhov no yog qhov xwm txheej diplomatic-"
  
  "Tsis muaj!" Drake qw, ces exhaled kom nws tus kheej nyob ntsiag to. "Tsis yog, sir. Qhov no yog txoj kev tsis ncaj ncees lawm. Qhov no launched... dab tsi?... peb hnub dhau los? Lub sijhawm yog txhua yam ntawm no, tshwj xeeb tshaj yog tam sim no. Ob peb hnub tom ntej no, "nws hais tias, yog qhov uas peb yeej lossis poob."
  
  Secretary Gates tau muab nws xav tsis thoob. "Kuv hnov koj tseem muaj qee tus tub rog nyob hauv koj, Drake. Tab sis tsis yog vim qhov kev tawm tsam no. "
  
  "Kuv hloov ntawm tub rog thiab pej xeem thaum nws haum," Drake shrugged. "Cov txiaj ntsig ntawm kev ua tub rog yav dhau los."
  
  "Yog. Zoo, yog tias nws ua rau koj zoo dua, kev lees paub yuav tsis pab. Colby Taylor ploj ntawm nws lub tsev loj Canadian nrog rau feem ntau ntawm nws cov neeg ua haujlwm. Kuv twv yog tias nws tau npaj qhov no ntev ntev thiab hloov mus rau qee qhov xwm txheej ua ntej. Qhov tseem ceeb - nws tawm ntawm kab sib chaws. "
  
  Drake kaw nws ob lub qhov muag. "Ib yam xov xwm zoo?"
  
  Ib tug poj niam hluas hais lus. "Zoo, peb muab rau koj tag nrho cov peev txheej ntawm Lub Tsev Qiv Ntawv ntawm Congress los pab koj tshawb fawb." Nws ob lub qhov muag ci ntsa iab. "Lub tsev qiv ntawv loj tshaj plaws hauv ntiaj teb. Peb caug-ob lab phau ntawv. Tsis tshua muaj prints. Thiab World Digital Library. "
  
  Ben saib nws zoo li nws nyuam qhuav pom zoo nkag mus hauv Princess Leia cosplay contest. "Tag nrho cov peev txheej? Yog li - theoretically - koj tuaj yeem txiav txim siab seb German twg yog obsessed nrog Norse mythology? Tej zaum koj yuav pom cov ntawv hais txog Odin thiab lub qhov ntxa ntawm Vajtswv. Cov khoom uas tsis nyob hauv internet?
  
  "Koj tuaj yeem, tsuas yog kov lub pob," tus poj niam hais. "Thiab, ua tsis tau qhov ntawd, peb muaj qee cov tsev qiv ntawv qub."
  
  Ben lub qhov muag ci ntsa iab nrog kev cia siab thaum nws ntsia Matt. "Cia peb mus."
  
  
  * * *
  
  
  Lub Tsev Qiv Ntawv ntawm Congress tau qhib rau lawv thaum sawv ntxov hnub Sunday. Lub teeb rau, cov neeg ua haujlwm saib xyuas, lub tsev qiv ntawv loj tshaj plaws hauv ntiaj teb yeej txaus siab rau. Thaum xub thawj, lub architecture thiab kev xav ntawm qhov chaw nco txog Drake ntawm ib lub tsev cia puav pheej, tab sis thaum nws saib cov kab ntawm cov phau ntawv thiab cov rooj nyeem ntawv ncig, nws tsis ntev nws hnov qhov kev hwm ntawm kev paub thaum ub, thiab nws lub siab hloov pauv kom haum nws ib puag ncig.
  
  Thaum Drake siv qee lub sij hawm taug kev ntawm txoj kev hauv tsev, Ben nkim sijhawm hauv kev dhia dej hauv kev tshawb fawb. Nws nkag mus rau ntawm lub sam thiaj, thauj khoom lub laptop thiab xa lawv cov tub rog tshwj xeeb hauv Swedish mus nrhiav kas fes thiab ncuav qab zib.
  
  "Qhov chaw zoo," Drake hais thaum nws ncig ncig. "Kuv xav tias zoo li Nicolas Cage tuaj yeem tawm txhua feeb."
  
  Ben pinched tus choj ntawm nws lub qhov ntswg. "Kuv tsis paub yuav pib qhov twg," nws tau lees paub. "Kuv lub taub hau yog lub tsev txhab nyiaj, phooj ywg."
  
  Thorsten Dahl tapped ntawm railings uas ncig lub sam thiaj. "Pib nrog qhov koj paub," nws hais nyob rau hauv uas kawm Oxford lub suab. "Pib nrog ib zaj dab neeg."
  
  "Txoj cai. Zoo, peb paub zaj paj huam no. Nws zoo nkauj heev hais tias leej twg deecrates lub ntxa ntawm Vajtswv yuav coj ntuj raug txim los rau saum lub ntiaj teb. Thiab nws yog hluav taws, lus. Peb ntiaj chaw yuav hlawv. Peb kuj paub tias cov lus dab neeg no muaj cov keeb kwm keeb kwm sib piv nrog rau lwm cov lus dab neeg hais txog lwm tus Vajtswv. "
  
  Dahl hais tias, "Peb tsis paub dab tsi, yog vim li cas? Los yog li cas?"
  
  "Hlawv," Drake hais kom meej. "Tus txiv neej tsuas hais li ntawd."
  
  Ben kaw nws ob lub qhov muag. Dahl tig mus rau Drake nrog luag ntxhi. Nws hais tias "Nws yog hu ua brainstorming," nws hais. "Kev tshuaj xyuas qhov tseeb feem ntau pab qhia qhov tseeb. Kuv txhais tau li cas kev puas tsuaj tshwm sim. Thov pab los yog tawm mus."
  
  Drake sipped nws kas fes thiab nyob twj ywm. Ob leeg ntawm cov neeg no poob tib neeg thiab tsim nyog qhov chaw. Nws taug kev mus rau ntawm qhov rooj thiab ntsia rov qab, nws ob lub qhov muag darting nyob ib ncig ntawm chav tsev, ceeb toom cov neeg ua haujlwm thiab cov neeg ua haujlwm Asmeskas. Kennedy zaum ob pem teb hauv qab no, furiously tapping ntawm nws lub laptop, cais los ntawm nws tus kheej ... dab tsi? Drake xav. Ua txhaum? Ntshai? Kev nyuaj siab? Nws paub txhua yam, thiab nws yuav tsis pib tshaj tawm.
  
  Ben hais tias, "Cov lus dab neeg," qhia tias ib qho kev desecration ntawm Odin lub ntxa yuav pib ntws dej ntawm hluav taws. Kuv xav hais tias qhov no tseem ceeb heev uas yuav tsum paub zoo li lwm yam ntawm no. "
  
  Drake frowned thaum nws nco tsis ntev los no tshwm sim. Nws pom nws.
  
  Tab sis qhov twg?
  
  "Vim li cas koj hais li ntawd?" nws nug. "Tus Dej Hluav Taws?"
  
  "Tsis paub. Tej zaum vim kuv nkees ntawm hais tias ' ntuj raug txim tawg' thiab 'qhov kawg yog nyob ze'. Kuv xav tias zoo li Hollywood movie trailer. "
  
  "Yog li koj mus tom qab cov dej ntws ntawm hluav taws?" Dahl tsa muag muag, "Zoo li lava?"
  
  "Tsis yog, tos," Drake snaps nws tus ntiv tes. "Yog! Supervolcano! Hauv ... hauv Iceland, txoj cai? Nws ntsia ntawm Swede kom paub meej.
  
  "Saib, vim kuv yog Scandinavian tsis txhais hais tias kuv yog"
  
  "Yog". Nyob rau lub sijhawm ntawd, Tus Pabcuam Pabcuam Kev Tiv Thaiv Junior tau tsim los ntawm tom qab phau ntawv nyob ze. "Nyob rau sab qab teb sab hnub tuaj ntawm Iceland. Tag nrho lub ntiaj teb no paub txog qhov no. Tom qab nyeem tsoomfwv txoj kev tshawb fawb tshiab, kuv xav tias qhov no yog xya lub supervolcano uas twb muaj lawm. "
  
  Ben hais tias "Qhov nto moo tshaj plaws yog nyob hauv Yellowstone Park," Ben hais.
  
  "Tab sis Supervolcano puas ua rau muaj kev hem thawj?" Drake nug. "Los yog qhov no yog lwm zaj dab neeg Hollywood?"
  
  Ob leeg Ben thiab tus pab tuav ntaub ntawv tau taub hau. "Lub sij hawm 'hom extinction' tsis dhau nyob rau hauv cov ntsiab lus no," tus pab hais. "Kev tshawb fawb qhia peb tias ob qhov kev tawg ua ntej supervolcanic tshwm sim nrog ob qhov xwm txheej loj tshaj plaws uas tau tshwm sim hauv peb lub ntiaj teb. Qhov thib ob, tau kawg, yog cov dinosaurs. "
  
  "Ntau npaum li cas ntawm coincidence?" Drake nug.
  
  "Yog li kaw yog tias nws tshwm sim ib zaug, koj yuav xav tsis thoob los ntawm nws. Tab sis ob zaug? Cia peb ... "
  
  "Crap".
  
  Ben tsa nws txhais tes saum huab cua. "Saib seb, peb tab tom taug kev ntawm no. Qhov peb xav tau yog thauj Odin nrog crap. " Nws hais txog ntau lub npe ntawm qhov screen. "Qhov no, qhov no thiab wow ¸ yeej qhov no. Voluspa - qhov twg Odin tham txog nws cov rooj sib tham nrog Tus Saib Xyuas. "
  
  "Mus saib?" Drake ua ib tug grimace. "Viking porn, huh?"
  
  Tus kws pab txhawb nqa Ben thiab nias ob peb lub khawm, nkag mus rau tus password thiab ntaus ib kab. Nws ris tsho hnav ris tsho yog qhov txawv ntawm Kennedy's suit, tastefully tsim los qhia nws lub cev ntau dua li zais nws. Ben lub qhov muag qhib, nws cov teeb meem tsis nco qab ib pliag.
  
  Drake mouthed, "Wasted talent."
  
  Ben muab nws tus ntiv tes nruab nrab ib yam li tus pab sawv ntsug. Hmoov zoo, nws tsis pom nws. "Lawv yuav raug coj tuaj rau koj hauv tsib feeb," nws hais.
  
  "Ua tsaug, nco." Drake hesitated. "Thov txim, kuv tsis paub koj lub npe."
  
  "Hu rau kuv Hayden," nws hais.
  
  Cov phau ntawv tau muab tso rau ntawm Ben ob peb feeb tom qab, thiab tam sim ntawd nws xaiv tus hu ua Voluspa. zoo li tus tsiaj uas hnov cov ntshav. Dahl xaiv lwm lub ntim, Drake - thib peb. Hayden zaum ntawm Ben, kawm ntawv nrog nws.
  
  Thiab ces Ben qw "Eureka! Kuv muaj nws!" Tsis muaj link. Nws yog Heidi! Damn Heidi! Phau ntawv no ua raws, thiab kuv hais, "kev taug kev ntawm Odin tus neeg pom, Heidi."
  
  "Zoo li hauv phau ntawv me nyuam?" Dahl pom tseeb nco ntsoov nws hnub kawm ntawv.
  
  Drake cia li ntsia tsis meej pem. "A? Kuv yog tus txiv neej Heidi Klum ntau dua. "
  
  "Yog lawm, phau ntawv menyuam yaus! Kuv ntseeg tias cov lus dab neeg ntawm Heidi thiab zaj dab neeg ntawm nws txoj kev mus ncig yuav tsum tau hloov zuj zus ntau xyoo dhau los ntawm Norse dab neeg mus rau hauv Norse dab neeg, thiab tom qab ntawd tus kws sau ntawv los ntawm Switzerland txiav txim siab siv zaj dab neeg los ua lub hauv paus rau phau ntawv menyuam yaus. "
  
  "Zoo, nws hais li cas?" Drake xav tias nws lub plawv dhia nrawm dua.
  
  Ben nyeem ib pliag. "Auj, qhov ntawd hais ntau," nws hais nrawm nrawm. "Qhov ntawd zoo nkauj damn hais txhua yam."
  
  
  TWENTY OB
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Kennedy Moore zaum ntsia ntawm nws lub computer screen, tsis pom dab tsi, thiab xav txog yuav ua li cas thaum koj zom lub neej nyob rau hauv koj tus ntiv tes xoo, nws yog qhov tseem ceeb tsuas yog lub pob ntaus pob tesniv raug tswj los ntawm tus tswv. Ib qho me me tig rov qab hloov koj txoj hmoo, qee qhov kev npaj txhij txog tig tau xa koj mus rau hauv kev puas tsuaj ntawm tus kheej, tom qab ob peb hnub ntawm kev ua nrawm nrawm coj koj rov qab mus rau hauv qhov kev ua si.
  
  Nws xav tias muaj zog ntawm txoj kev mus rau New York, zoo dua tom qab lub tsev khaws puav pheej vwm. Nws txaus siab rau nws tus kheej thiab tej zaum txawm tias me ntsis txaus siab rau Matt Drake.
  
  Yuav ua li cas perverse, nws hais rau nws tus kheej. Tab sis tom qab ntawd, tsis muaj ib tus neeg hais tias los ntawm kev nyuaj siab los ntawm kev vam meej? Ib yam li ntawd.
  
  Xibfwb ces raug nyiag lawm. Ben Blake tus muam tau raug nyiag lawm. Thiab Kennedy tau taug kev ncaj ncees ntawm lub hauv paus hauv xov tooj ntawm tes, lub taub hau ncaj thiab ib zaug ntxiv rau hauv qhov kev ua si, nws txoj kev xav tau tsom mus rau kev nkag siab ntawm qhov tsis meej pem.
  
  Tom qab ntawd, thaum nws pib taug kev nce qib, Lipkind tau tsim los ntawm cov neeg coob coob thiab nres nws sai sai.
  
  "Tus tauj ncov loj?"
  
  "Nyob zoo Moore. Peb yuav tsum tham ".
  
  "Los hauv," Kennedy yoj mus rau lub hauv paus chaw ua haujlwm, "peb siv tau koj cov kev pab."
  
  "Aw, uh. Tsis muaj. Nws tsis yog vim lub tsev cia puav pheej, Moore. Lub cruiser yog nyob rau hauv qhov kev taw qhia. "
  
  Nws txav mus los ntawm cov neeg coob coob, nws qhov kev ntxhov siab tam sim no saib nws zoo li qhov kev iab liam uas ntsiag to. Kennedy yuav tsum maj nrawm kom ntes tau.
  
  "Dab tsi ... ua li cas tshwm sim, tus thawj coj?"
  
  "Tau hauv."
  
  Lub nkoj tab tom npliag tsuas yog ob leeg xwb. Cov suab nrov ntawm txoj kev tau dimmed, cov xwm txheej hauv ntiaj teb-tshaj tawm sab nraud tam sim no raug kaw lawm ntau dua li kev tsim txiaj ntawm ib tog neeg mus rau socialite.
  
  Kennedy ib nrab tig rau hauv nws lub rooj zaum ntsib Lipkind. "Tsis txhob qhia kuv...thov tsis txhob qhia kuv..." Ib lub pob hauv nws caj pas ua rau Lipkind plam nws qhov kev hais tawm, qhia nws txhua yam ua ntej cov lus tawm ntawm nws daim di ncauj.
  
  Tab sis lawv poob, thiab txhua lo lus yog ib tug poob ntawm tshuaj lom nyob rau hauv nws twb blackened ntsuj plig.
  
  "Caleb ntaus dua. Peb muaj ib lub hlis ncua - ces nag hmo tav su peb tau hu. Tus hluas nkauj... ahh... tus hluas nkauj los ntawm Nevada," nws lub suab nrov nrov. "Nov nyob hauv nroog. Tub kawm ntawv."
  
  "Tsis muaj. Thov ..."
  
  "Kuv xav kom koj paub tam sim no, ua ntej koj hnov cov nas shit."
  
  "Tsis muaj".
  
  "Kuv thov txim, Moore."
  
  "Kuv xav rov qab los. Cia kuv rov qab los, Lipkind. Cia kuv nyob hauv. "
  
  "Kuv thov txim".
  
  "Kuv tuaj yeem pab koj. Nov yog kuv txoj haujlwm. Kuv lub neej."
  
  Lipkind tau tom nws daim di ncauj qis, ib qho kev qhia tseeb ntawm kev ntxhov siab. "Tsis tau. Txawm kuv xav tau los, cov nom tswv yeej tsis pom zoo. Koj paub nws."
  
  "Kuv yuav tsum? Txij li thaum twg kuv tuaj yeem paub cov kev xav ntawm cov nom tswv? Txhua tus hauv kev nom kev tswv yog ib tug neeg ruam, Lipkind, thiab txij li thaum lawv pib ua qhov yog? "
  
  "Koj ntes kuv," Lipkind lub suab nrov ntxeev siab rau nws lub siab. "Tab sis kev txiav txim, raws li lawv hais, yog kev txiav txim. Thiab kuv tsis tau hloov. "
  
  "Lipkind, qhov no ... ua rau kuv puas tsuaj."
  
  Nws nqos kom qhuav. "Muab sijhawm rau nws. Koj puas yuav rov qab los."
  
  "Nws tsis yog kuv kuv txhawj txog, damn nws! Cov no yog nws cov neeg raug tsim txom fucking! Lawv tsev neeg!"
  
  "Kuv xav li ntawd, Moore. Ntseeg kuv."
  
  Tom qab ib pliag nws nug, "Qhov twg?" Nws yog txhua yam nws ua tau, txhua yam nws thov tau, txhua yam nws xav tau.
  
  "Moore. Ntawm no koj yuav tsis tau them tej penance. Nws tsis yog koj qhov txhaum uas qhov kev puas siab puas ntsws no yog kev puas siab puas ntsws. "
  
  "Qhov twg?" - Kuv nug.
  
  Lipkind paub qhov nws xav tau thiab qhia nws qhov chaw.
  
  
  * * *
  
  
  Qhib qhov chaw tsim kho. Peb blocks sab qab teb ntawm Ground Zero. Tus tsim tawm hu ua Silke Holdings.
  
  Kennedy pom qhov chaw ua txhaum cai nyob rau nees nkaum feeb, pom daim kab xev fluttering nyob rau hauv pem teb plaub ntawm lub tsev qhib thiab xa ib lub tsheb tavxij. Nws sawv ntawm pem hauv ntej ntawm lub tsev, ntsia nrog lub qhov muag tsis muaj dab tsi. Qhov chaw tau raug tso tseg - tseem yog qhov chaw ua txhaum cai - tab sis nws yog hnub Saturday lig thiab qhov xwm txheej tau tshwm sim ntau dua 24 teev dhau los.
  
  Kennedy ncaws cov khib nyiab, ces taug kev mus rau qhov chaw tsim kho. Nws tau taug kev mus rau qhov qhib pob zeb staircase nyob rau sab ntawm lub tsev mus rau hauv pem teb plaub thiab mus rau hauv ib lub pob zeb.
  
  Cov cua muaj zog rub rau ntawm nws lub tsho xoob xoob. Yog hais tias nws cov plaub hau tsis tau combed rov qab nrog ib tug muaj zog ribbon, nws yuav tau ya mus txog li ib yam dab tsi muaj. Peb qhov kev pom ntawm New York tau qhib ua ntej nws, ua rau nws kiv taub hau - ib qho mob uas nws tau muaj tag nrho nws lub neej, tab sis, oddly txaus, tsuas yog nco txog tam sim no.
  
  Thiab tseem nws nce Yggdrasil, tsob ntoo ntiaj teb.
  
  Ces tsis muaj kiv taub hau.
  
  Nws ua rau nws nco txog Odin rooj plaub thiab Matt Drake tshwj xeeb. Nws xav rov qab mus rau qhov no, rau nws, tab sis nws tsis paub tseeb tias nws muaj lub siab tawv.
  
  Nws ventured hla cov plua plav slab, zam cov pob zeb tawg thiab cov neeg cog lus cov cuab yeej. Cov cua ntsawj ntawm nws lub tes tsho thiab lub ris, ua rau lawv o vim cov khoom siv ntau dhau. Nws nres tsis deb ntawm qhov chaw Lipkind tau piav qhia qhov chaw ntawm lub cev. Contrary to nrov TV, lub cev yog tsis cim nrog chalk - lawv tau yees duab, ces lawv qhov chaw pes tsawg yog ntsuas los ntawm ntau cov ntsiab lus.
  
  Txawm li cas los xij, nws tsuas yog xav tau nyob ntawd. Khoov, poob ntawm koj lub hauv caug, kaw koj ob lub qhov muag thiab thov Vajtswv.
  
  Thiab nws tag nrho rushed rov qab. Zoo li dab ntxwg nyoog ntog saum ntuj. Zoo li lub creation ntawm ib tug thawj tubtxib saum ntuj, txhua yam flashed los ntawm nws lub siab. Lub sijhawm nws pom Chuck Walker hnab tshos nyiaj qias neeg. Lub suab ntawm tus kws txiav txim txiav txim siab tshaj tawm nws qhov txhaum. Cov neeg tuag zoo li los ntawm nws cov neeg ua haujlwm, cov duab qias neeg uas tau pib tshwm rau ntawm nws lub xauv, txuas nrog lub hood ntawm nws lub tsheb, txuas rau lub qhov rooj ntawm nws chav tsev.
  
  Tsab ntawv nws tau txais los ntawm tus neeg tua neeg tua neeg, uas nws ua tsaug rau nws txhua qhov kev pab.
  
  Nws yuav tsum hloov siab lees txim rau lwm qhov kev tua neeg uas nws tau pab Thomas Caleb ua txhaum.
  
  Nws yuav tsum thov kev zam txim ntawm cov neeg tuag thiab kev quaj ntsuag.
  
  
  TWENTY peb
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Qhov no nthuav tawm ntau dua li Britney," Ben maj nrawm nws cov lus, tuav nws txoj kev zoo siab. "Nws hais ntawm no- 'Thaum nws nyob ntawm tsob ntoo Ntiaj Teb, Volva qhia rau Odin tias nws paub ntau yam ntawm nws cov lus zais. Tias nws txi nws tus kheej ntawm Yggdrasil hauv kev nrhiav kev paub. Tias nws yoo mov tau cuaj hnub thiab cuaj hmo rau tib lub hom phiaj. Nws hais rau nws tias nws paub qhov twg nws ob lub qhov muag tau muab zais thiab nws muab lawv li cas los pauv rau kev paub ntau ntxiv. "
  
  "Ib Tug Txawj Ntse," Dahl cuam tshuam. "Parnevik tau hais tias nws ib txwm suav tias yog tus txawj ntse tshaj plaws ntawm txhua tus Vajtswv."
  
  Drake tau yws tias, "Nws yeej tsis muaj txiaj ntsig los qhia koj cov lus zais rau tus poj niam."
  
  Ben dov nws ob lub qhov muag ntawm nws. "Odin yoo mov ntawm tsob ntoo ntiaj teb tau cuaj hnub thiab cuaj hmo nrog ib tug hmuv tho nws sab, zoo li Tswv Yexus saum tus ntoo khaub lig. Heidi hais tias nyob rau hauv nws delirium, Odin qhia nws qhov twg nws tus khub tau zais. Thiab nws daim thaiv npog qhov twg? Thiab hais tias nws hmuv yuav tsum nyob ntawd. Thiab hais tias nws xav kom nws tawg nws tus khub - nws cov khoom - thiab muab nws lub cev tso rau hauv lub qhov ntxa. "
  
  Ben luag ntxhi ntawm Drake, qhov muag dav. "Kuv yuav tsis tau ua tiav kuv qhov kev thov rau cov lus dab neeg clitoris, kuv tus phooj ywg, tab sis kuv txoj haujlwm ntawm no ua tiav."
  
  Ben mam li nco qab tias nws nyob qhov twg thiab tus poj niam uas sawv ntawm nws. Nws tuav tus choj ntawm nws lub qhov ntswg. "Damn thiab bullshit."
  
  Dahl tsis ntsais qhov muag. "Raws li kuv paub - thiab qhov no tsuas yog siv rau qhov kuv txhawj xeeb mloog thaum Parnevik cov lus qhuab qhia - Volvas, zoo li Egyptian pharaohs, yeej ib txwm faus rau hauv lub qhov ntxa nplua nuj, nyob ib sab uas muaj ntau yam tseem ceeb. Nees, lub laub, khoom plig los ntawm thaj av deb."
  
  Hayden zoo li tab tom zais lub ntsej muag luag ntxhi. "Yog tias peb ua raws li koj zaj dab neeg tag nrho qhov tseeb, Mr. Blake, ces kuv ntseeg tias Heidi txoj kev taug kev yog qhov kev piav qhia ntawm qhov twg tag nrho cov khoom ntawm Odin tau tawg mus ... lossis zais."
  
  "Hu rau kuv... Ben. Yog lawm, Ben. Thiab yog, koj hais yog lawm. Muaj tseeb."
  
  Drake pab nws tus phooj ywg tawm. "Tsis yog nws tseem ceeb tam sim no. Tag nrho cov khoom tau pom, tshwj tsis yog rau Valkyries thiab ... "nws nres.
  
  "Qhov muag." Ben hais nrog lub ntsej muag luag ntxhi. "Yog tias peb tuaj yeem pom Lub Qhov Muag, peb tuaj yeem nres qhov no thiab tau txais qee qhov kev sib tham rau Karin."
  
  Drake, Dahl thiab Hayden nyob twj ywm. Drake thaum kawg hais tias, "Valkyries yuav tsum nyob qhov ntawd ib yam nkaus, Blakey. Koj puas tuaj yeem nrhiav pom lawv nyob qhov twg? Yuav tsum muaj qee cov ntawv xov xwm qub lossis qee yam. "
  
  "Heidi tuaj nrog cov lus dab neeg ntawm Ragnarok," Ben tseem xav, raus hauv nws txoj kev tshawb fawb. "Odin yuav tsum tau cob qhia nws ua ntej nws tuag hauv Ragnarok."
  
  Drake tau taub hau thiab xa Dahl thiab Hayden ib sab. "Valkyries," nws hais rau lawv. "Koj puas nco qab qhov tsis muaj ntaub ntawv tiav thiab yog li qhov ua txhaum cai? Puas muaj sijhawm uas Interpol tuaj yeem koom nrog CIA thiab muab sijhawm rau nws?
  
  Hayden tau hais tias "Kuv yuav tso cai tam sim no. "Thiab kuv yuav txuas ntxiv qhov kev tshawb nrhiav uas peb cov kws tshaj lij IT tau ua tawm tsam cov neeg German. Raws li koj tus phooj ywg ntxim hlub yuav luag hais - cov kab hluav taws xob yuav tsum coj peb mus rau lawv. "
  
  "Ntxim qab?" Drake luag ntxhi rau nws. "Nws muaj ntau tshaj qhov ntawd. Raus koj tus kheej hauv kev yees duab. Vocalist hauv pab pawg. Ib tug txiv neej, thiab ... "nws shrugged, "yog ... kuv tus phooj ywg."
  
  Nws sawv los ze zog, hais tias, "Nws tuaj yeem nqa kuv daim duab txhua lub sijhawm," ces luag ntxhi thiab taug kev mus. Drake ua raws nws, ob qho tib si xav tsis thoob thiab txaus siab xav tsis thoob. Nws yuam kev rau nws. Vajtswv, nws nyuaj rau nyeem dua Kennedy.
  
  Drake txaus siab rau nws tus kheej ntawm nws lub peev xwm los nyeem tib neeg. Nws plam? Puas yog nws xyoo ntawm kev ua haujlwm pej xeem ua rau nws mos?
  
  Ib lub suab hais rau hauv nws pob ntseg, ua rau nws lub siab dhia. "Qhov no yog dab tsi?" - Kuv nug.
  
  Kennedy!
  
  "Shit!" Nws dhia thiab sim zais nws qhov dhia me me hauv huab cua raws li ib txwm ncab ntawm nws cov ceg.
  
  Tus tub ceev xwm New York nyeem nws zoo li phau ntawv. "Kuv tau hnov tias SAS yeej tsis tau raug ntes nyob rau hauv cov yeeb ncuab thaj chaw. Kuv xav tias koj yeej tsis yog ib feem ntawm pab pawg no, huh?
  
  "Dab tsi yog dab tsi?" Ben nug absentmindedly, teb nws cov lus nug.
  
  "Qhov no?" Kennedy leaned rau pem hauv ntej thiab tapping rau sab ntawm lub monitor, taw tes rau ib lub cim me me uas muab zais ntawm cov jumble ntawm cov cim hauv cov ntawv sau.
  
  Ben frowned. "Tsis paub. Zoo li lub cim hauv daim duab. "
  
  Thaum Kennedy ncaj nraim, nws cov plaub hau los ntawm nws txoj hlua khi thiab poob rau nws lub xub pwg nyom. Drake saib thaum lawv cascaded mus rau ntawm nws nraub qaum.
  
  "Wow. Qhov ntawd yog plaub hau heev. "
  
  "Koj tuaj yeem ua tau, freak."
  
  Ben ob-nias lub duab icon. Lub vijtsam tig mus rau cov ntawv nyeem, nws lub npe bold catching koj lub qhov muag. Odin thiab Tus Saib Xyuas, nyob rau lub sijhawm Ragnarok. Thiab hauv qab uas yog ob peb kab qub ntawm cov lus piav qhia.
  
  Cov duab no, pleev xim los ntawm Lorenzo Bacche xyoo 1795 thiab txeeb tau los ntawm kev sau ntiag tug ntawm John Dillinger hauv 1934, ntseeg tau tias yog raws li cov duab qub thiab qhia cov khub ntawm Norse vajtswv Odin tau teem caij tshwj xeeb ntawm qhov chaw uas Odin tuag. - mythical battlefield ntawm Ragnarok . Nws tus hlub Seer saib qhov no thiab quaj.
  
  Tsis hais ib lo lus, Ben nias dua thiab daim duab tsim tawm ntawm lawv xub ntiag.
  
  "Kuv tus Vajtswv!" Ben yws. "Zoo heev."
  
  Kennedy hais tias, "Qhov no yog ib txoj kev npaj ... ntawm yuav ua li cas npaj cov khoom."
  
  
  TWENTY FOUR
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Cia peb ua ib co ntawv luam." Tus Drake uas tsis tau ceev faj tau rub ob peb daim duab nrawm nrog nws lub xov tooj. Ben qhia nws kom ib txwm khaws lub koob yees duab zoo, ua haujlwm tau zoo, thiab qhov no yog qhov poob nyiaj tsis tau xav txog. "Txhua yam peb xav tau tam sim no yog Valkyries, Lub Qhov Muag thiab daim ntawv qhia ntawm Ragnarok." Nws nres sai sai, pricked los ntawm ib tug shard ntawm nco.
  
  Ben nug, "Dab tsi?"
  
  "Tsis paub meej. Crap. Nco. Tej zaum ib yam uas peb tau pom nyob rau ob peb hnub dhau los, tab sis peb tau pom ntau heev uas kuv tsis tuaj yeem nqaim. "
  
  Dahl hais tias, "Zoo, Drake. Tej zaum koj hais yog lawm. Tej zaum niaj hnub Dillinger muaj nws tus kheej nthuav tshwj xeeb sau. "
  
  "Saib ntawm no," Ben txuas ntxiv nyeem. "Nws hais rau ntawm no tias cov duab no yog qhov tshwj xeeb, qhov tseeb uas tsis tau paub txog thaum ntxov xyoo 1960, tom qab ntawd nws tau suav nrog hauv kev nthuav qhia ntawm Norse mythology thiab xa mus rau lub ntiaj teb luv luv. Tom qab qhov no, thiab vim qhov kev txaus siab waning, cov duab raug kaw hauv lub tsev khaws puav pheej thiab ... zoo, tsis nco qab txog. Txog hnub no".
  
  "Txoj haujlwm zoo peb coj tub ceev xwm nrog peb." Drake tau sim txhawb Kennedy qhov kev hwm tus kheej, tseem tsis paub tseeb tias nws lub taub hau nyob qhov twg tom qab New York.
  
  Kennedy pib khi nws cov plaub hau rov qab, ces xav tsis thoob. Tom qab ib pliag, nws muab nws txhais tes tso rau hauv nws lub hnab ris, zoo li yog sim ntes lawv. Drake patted nws ntawm lub xub pwg nyom. "Yog li ntawd, ua li cas koj mus tau daim duab no thiab nqa nws ntawm no. Tej zaum yuav muaj qee yam uas peb tsis pom hauv daim duab. Kuv tus qub phooj ywg Dahl thiab kuv yuav mus xyuas qhov ntxoov ntxoo ntawm kev sau duab. Co tej ntoo." Nws nres, luag ntxhi. "Ntau tsob ntoo."
  
  Kennedy qw nrov ua ntej taug kev mus.
  
  Dahl ntsia nws nrog qhov muag nqaim. "Yog li ntawd. Peb yuav tsum pib qhov twg?
  
  "Peb yuav pib nrog Valkyries," Drake hais. "Thaum peb tus phooj ywg munchkin qhia peb qhov twg thiab thaum lawv pom, peb tuaj yeem sim taug qab lawv."
  
  "Detective hauj lwm?" Dahl nug. "Tab sis koj nyuam qhuav xa tawm peb tus kws tshawb nrhiav zoo tshaj plaws."
  
  "Tam sim no nws xav tau kev cuam tshuam ntawm lub cev, tsis yog lub hlwb. Nws zoo nkauj shabby. "
  
  Ben hais lus. "Zoo xav, Matt. Lub Valkyries tau pom ntawm lwm cov khoom muaj nqis zoo hauv lub qhov ntxa ntawm Viking pom, Volva, xyoo 1945 hauv Sweden. "
  
  "Heidi lub ntxa?" Drake tau siv sijhawm.
  
  "Nws yuav tsum yog. Damn txoj kev zoo los nkaum ib qho ntawm cov khoom. Nug koj cov minions faus nws nrog koj tom qab koj tuag."
  
  "Hloov cov kab lus no mus rau lwm lub computer." Drake thiab Dahl zaum ntawm ib sab, saib txawv txawv.
  
  Drake paub lub moos tseem zuam. Rau Karin. Rau Parnevik. Rau lawv cov yeeb ncuab thiab rau tag nrho lub ntiaj teb no. Nws pounded lub tshuab furiously, mus los ntawm lub tsev khaws puav pheej archives thiab sim xyuas seb thaum lub Valkyries ploj los ntawm cov khoom muag.
  
  "Koj puas xav tias ib tug neeg ua haujlwm ntawm sab hauv?" Dahl tam sim ntawd nkag siab qhov twg nws yuav mus.
  
  "Qhov kev kwv yees zoo tshaj plaws yog tus neeg saib xyuas lub tsev khaws puav pheej tsis them nyiaj lossis tus saib xyuas raug kaw ... ib yam li ntawd. Lawv yuav tau tos kom txog thaum Valkyries tej zaum yuav raug tshem tawm mus rau lub tsev teev ntuj thiab tom qab ntawd ntsiag to xa lawv. Tsis muaj leej twg paub qhov no rau xyoo, yog tias txhua. "
  
  "Los yog tub sab," Dahl shrugged. "Yexus, txiv neej, peb muaj tshaj rau caum xyoo los txiav txim qhov no." Nws kov lub nplhaib kab tshoob uas nws tau muab tso dua txij li thaum lawv nkag mus hauv Lub Tsev Qiv Ntawv. Drake nres ib pliag. "Tus poj niam?"
  
  "Thiab me nyuam".
  
  "Koj puas nco lawv?"
  
  "Txhua thib ob".
  
  "Zoo. Tej zaum koj tsis yog tus neeg dag kuv xav tias koj yog. "
  
  "Fuck koj, Drake."
  
  "Ntau dua li nws. Kuv tsis pom muaj tub sab. Tab sis saib ntawm no - Valkyries tau mus ncig xyuas xyoo 1991 ua ib feem ntawm kev sib raug zoo rau pej xeem kev sib raug zoo rau Swedish Heritage Foundation. Los ntawm 1992 lawv tau ploj ntawm Tsev khaws puav pheej phau ntawv teev npe, qhov ntawd qhia koj li cas?
  
  Dahl pursed nws daim di ncauj. "Leej twg cuam tshuam nrog kev ncig xyuas tau txiav txim siab nyiag lawv?"
  
  "Los yog ... ib tug neeg uas saib lawv ntawm ncig saib txiav txim siab!"
  
  "Okay, qhov ntawd yuav muaj ntau dua." Dahl lub taub hau tshee. "Yog li qhov kev ncig xyuas mus qhov twg?" Nws tus ntiv tes kov lub vijtsam plaub zaug. "England. NEW YORK. Hawaii. Australia."
  
  "Qhov ntawd ua rau nws qis qis," Drake hais sarcastically. "Crap".
  
  "Tsis yog, tos," Dahl qw. "Qhov no muaj tseeb. Lub Valkyrie kidnapping yuav tsum tau mus zoo, txoj cai? Kev npaj zoo, ua tau zoo. Zoo tagnrho. Nws tseem smacks ntawm kev koom tes hauv kev ua txhaum cai. "
  
  "Yog tias koj yog me ntsis smarter, koj yuav ..."
  
  "Mloog! Thaum ntxov 90s, Serbian mafia pib khawb nws cov claws rau hauv qab ntawm Sweden. Kev quab yuam cuam tshuam txog kev ua txhaum cai tau nce ob npaug hauv tsawg dua kaum xyoo, thiab tam sim no muaj kaum ob pawg neeg loj leeb ua haujlwm thoob plaws tebchaws. Ib txhia hu lawv tus kheej Bandidos. Lwm tus, zoo li Hells Angels, tsuas yog pab pawg neeg caij tsheb kauj vab xwb. "
  
  "Koj puas hais tias Serbian mafia muaj Valkyries?"
  
  "Tsis muaj. Kuv hais tias lawv npaj yuav nyiag lawv thiab muab muag kom tau nyiaj. Lawv tsuas yog cov uas muaj kev sib txuas los rub qhov no. Cov neeg no ua txhua yam, tsis yog extortion xwb. Kev smuggling thoob ntiaj teb yuav tsis dhau lawv. "
  
  "OK. Yog li cas peb thiaj paub tias lawv muag lawv rau leej twg?"
  
  Dahl khaws nws lub xov tooj. "Peb tsis ua li ntawd. Tab sis tsawg kawg peb ntawm cov thawj coj loj tam sim no nyob tom qab tuav ze Oslo. " Nws taug kev deb mus hu.
  
  Drake rub nws ob lub qhov muag thiab tig rov qab. Nws ntsia lub moos thiab xav tsis thoob thaum pom tias yuav luag 6 teev sawv ntxov. Thaum twg zaum kawg lawv pw? Nws ntsia ib ncig thaum Hayden rov qab los.
  
  Tus kws lij choj pabcuam zoo nkauj ntawm kev tiv thaiv zoo li nyuaj siab. "Thov txim cov txiv neej. Tsis muaj hmoo nrog cov Germans. "
  
  Ben lub taub hau nplawm ib ncig, qhov nro qhia. "Tsis muaj leej twg?"
  
  "Tsis tau. Kuv thov txim tiag tiag."
  
  "Tab sis li cas? Tus txiv neej no yuav tsum nyob qhov twg." Kua muag puv nws ob lub qhov muag thiab nws kho lawv ntawm Drake. "Tsis yog nws?"
  
  "Yog lawm, phooj ywg, yog lawm. Cia siab rau kuv, peb yuav nrhiav tau nws. " Nws tuav nws tus phooj ywg nyob rau hauv ib tug dais puag, nws ob lub qhov muag thov Hayden ua ib tug breakthrough. "Peb yuav tsum tau so thiab noj tshais zoo," nws hais tias, nws lub suab nrov Yorkshire ci ntsa iab.
  
  Hayden tuav nws lub taub hau, saib nws zoo li nws nyuam qhuav hais lus Nyij Pooj.
  
  
  TWENTY FIVE
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles tau saib ntau tus neeg nplua nuj Colby Taylor thaum nws zaum hauv pem teb dav ntawm ib qho ntawm ntau lub tsev uas nws muaj, qhov no nyob rau nees nkaum ob plag tsev saum Las Vegas Boulevard. Ib phab ntsa yog iav nkaus, muab qhov pom zoo heev ntawm Bellagio cov ciav dej thiab cov teeb kub ntawm Eiffel Ntauwd.
  
  Colby Taylor tsis muab nws qhov kev xav thib ob. Nws tau nkag mus rau hauv nws qhov kev nrhiav tau zaum kawg, Tus Hma ntawm Odin, uas nws tau siv sijhawm ob teev ua tib zoo sib xyaw ua ke. Alicia taug kev los rau ntawm nws, tev nws cov khaub ncaws ib los ntawm ib tug mus txog rau thaum nws liab qab, thiab ces poob rau tag nrho plaub mus txog rau thaum nws ob lub qhov muag nyob rau theem nrog nws, ib tug ko taw tawm hauv av.
  
  Lub hwj chim thiab kev phom sij yog ob yam uas ua rau nws ua. Lub zog ntawm Colby Taylor - megalomaniac extraordinaire - thiab qhov txaus ntshai tshwm sim los ntawm kev paub qab hau tias nws tus hluas nraug Milo, qhov loj, muaj zog bruiser los ntawm Vegas, yeej hlub nws.
  
  "Koj puas yuav mus so, tus thawj coj?" nws nug ua tsis taus pa. "Kuv liab qab. Tsis muaj nqi ntxiv. "
  
  Taylor ntsia nws nce thiab nqis. "Alicia," nws hais, nqa kaum daus las tawm ntawm nws lub hnab nyiaj. "Peb ob leeg paub tias nws yuav tig koj ntau dua yog tias kuv them." Nws nias daim nqi nruab nrab ntawm nws cov hniav ua ntej ua haujlwm tom qab nws.
  
  Alicia tsa nws lub taub hau siab, yuav luag drooling, qhuas lub teeb ci ntsa iab ntawm Strip stretched ua ntej nws. "Tsis txhob maj. Yog koj ua tau."
  
  "Yuav ua li cas mus nrog Parnevik?" Taylor tau hais nws cov lus nug raws li grunt.
  
  "Thaum koj ua tiav," Alicia teb ua lus Askiv tawg. "Kuv yuav rhuav nws hauv ob."
  
  "Cov ntaub ntawv yog lub zog, Miles. Peb... yuav tsum paub qhov lawv paub. ... Ib rab hmuv. Tag nrho cov so. Tam sim no peb ua ntej. Tab sis Valkyries thiab Lub Qhov Muag yog ... qhov khoom plig tiag tiag. "
  
  Alicia tu nws tawm. Buzzing. Ntshai. Obsession. Nws nyob rau ob yam - txaus ntshai thiab nyiaj txiag. Nws muaj kev txawj ntse thiab ntxim nyiam coj txhua yam uas nws xav tau, uas nws tau ua txhua hnub yam tsis muaj kev xav lossis kev khuv xim. Nws hnub hauv SAS tsuas yog kev cob qhia xwb. Nws txoj haujlwm hauv Afghanistan thiab Lebanon yog kev ua haujlwm yooj yim.
  
  Qhov no yog nws qhov kev ua si, nws txhais tau tias nws tus kheej txaus. Lub sijhawm no nws lom zem nrog Colby Taylor thiab nws cov tub rog, tab sis cov Germans tau sai sai tau txais nyiaj ntau dua - Abel Frey sawv cev rau lub hwj chim tiag tiag, tsis yog Colby Taylor. Sib xyaw nrog qhov txaus ntshai ntawm kev muaj tus hlub Milo nyob ze, thiab nws pom tsis muaj dab tsi tab sis zoo heev foob pob hluav taws ntawm nws lub qab ntug.
  
  Nws ntsia ib ncig ntawm Strip, pom lub zog tiag tiag hauv cov teeb ci ntsa iab thiab cov twv txiaj yuam pov loj, thiab coj kom zoo dua ntawm kev lom zem me me uas Colby Taylor yuav tsum muaj, txhua lub sijhawm xav txog Matt Drake thiab tus poj niam uas nws tau pom nws nrog.
  
  
  * * *
  
  
  Nws taug kev mus rau hauv chav tsev chav pw thiab pom tus xibfwb Roland Parnevik khi, sprawled, mus rau lub txaj raws nraim li nws tau tso nws tseg. Nrog Taylor lub tshav kub tseem kub hnyiab ntawm nws tus ncej puab thiab lub ntsej muag ntawm nws ob sab plhu, nws qw tawm rau Geronimo! thiab dhia mus rau hauv lub txaj, tsaws ntawm tus txiv neej laus.
  
  Nws dhia saum nws lub hauv caug thiab rub daim kab xev nyiaj ntawm nws daim di ncauj. "Koj hnov peb, tsis yog koj, xibfwb? Tau kawg koj tau ua. " Nws ntsia nws lub puab tsaig. "Puas tseem muaj qee lub neej nyob rau ntawd, tus txiv neej laus? Xav tau kev pab?"
  
  Nws luag maniacally thiab dhia tawm ntawm lub txaj. Tus xibhwb lub qhov muag ntshai ua raws nws txhua lub zog tshaib plab, ua rau nws lub ntsej muag, ua rau nws tshwm sim ntau dua. Nws seev cev, nws twirled, nws txaj muag.
  
  Tab sis thaum kawg, nws zaum ntawm tus txiv neej laus lub hauv siab, ua rau nws ua pa hnyav, thiab swung ib nkawm txiab txiab.
  
  "Lub sijhawm los txiav koj cov ntiv tes," nws hais zoo siab. "Kuv txaus siab rau kuv kev tsim txom ntau npaum li kuv txaus siab rau kuv kev pw ua ke, nti los ntawm nti. Thiab qhov ntev nws kav, qhov zoo dua. Tus phooj ywg tiag tiag, kuv nyob ntawm no rau ntshav thiab kev puas tsuaj. "
  
  "Dab tsi ... koj xav tau dab tsi ... paub?" Parnevik lub suab lus Swedish yog tuab nrog kev ntshai.
  
  "Qhia rau kuv txog Matt Drake thiab tus poj niam uas pab nws."
  
  "Drake? Kuv ... Kuv tsis nkag siab ... koj tsis xav - Odin ?"
  
  "Kuv tsis muab fuck txog txhua qhov no Norwegian crap. Kuv nyob hauv nws vim yog qhov kev zoo siab ntawm nws txhua tus. " Nws nrawm nrawm nroos txiab ze ntawm nws lub qhov ntswg.
  
  "Umm... Drake yog - SAS, Kuv hnov. Nws tau koom nrog qhov no ... los ntawm kev sib tsoo. "
  
  Alicia xav tias muaj dej khov yoj dej ntws los ntawm nws. Nws ua tib zoo nce Parnevik lub cev, muab ob lub ntsej muag nyob ib ncig ntawm nws lub qhov ntswg thiab nyem kom txog thaum cov ntshav tshwm sim.
  
  "Kuv xav tias zoo li koj tab tom nres, tus txiv neej laus."
  
  "Tsis muaj! Tsis muaj! Thov!" Tam sim no nws lub suab yog tuab heev thiab cuam tshuam los ntawm lub siab ntawm nws lub qhov ntswg, uas nws tsis tuaj yeem tsim cov lus. Nws luag ntxhi. "Koj suab zoo li tus kws ua zaub mov ntawm The Muppets." Blah blah blah, blah blah blah, blah blah blah."
  
  "Nws tus poj niam-nws tso nws tseg. Blame SAS!" - Parnevik blurted tawm thiab dov nws ob lub qhov muag nyob rau hauv ntshai heev. "Nws tus phooj ywg muaj ib tug muam pab peb! Tus poj niam yog Kennedy Moore, tub ceev xwm hauv New York. Nws tso ib tug serial killer!"
  
  Alicia txav nws cov hniav npau taws. "Zoo dua. Zoo dua, xibfwb. Dab tsi ntxiv?"
  
  "Nws... nws nyob rau... um... Hnub so. Tsis yuam cov hnub so. Koj pom, tus neeg tua neeg raug tua - nws tau tua dua. "
  
  "Vajtswv, Prof, koj pib tig kuv rau."
  
  "Thov. Kuv tuaj yeem hais tias Drake yog tus neeg zoo! "
  
  Alicia rub tawm nws cov ntoo txiav. "Zoo, nws yeej yuav dhau mus. Tab sis kuv tau khiav mus rau nws hauv SRT, tsis yog koj. Kuv paub dab tsi yog haunting tus bastard. "
  
  Muaj ib lub suab qw thiab sib tsoo, thiab tom qab ntawd Colby Taylor tau hnia nws lub taub hau ntawm lub qhov rooj. "Miles! Kuv nyuam qhuav tau txais kev hu los ntawm peb cov phooj ywg hauv tsoomfwv Swedish. Lawv pom tias cov Valkyries nyob qhov twg. Peb yuav tsum maj nrawm. Tam sim no!"
  
  Alicia muab cov ntoo txiav thiab txiav tawm ntawm tus txiv neej laus tus ntiv tes.
  
  Tsuas yog vim nws ua tau.
  
  Thiab thaum nws qw thiab writhed, nws straddled nws nraub qaum thiab dai nws nrog lub dav hlau injector, ib tug syringe tsis muaj ib rab koob, ntxig ib tug me me sensor nyob rau hauv nws daim tawv nqaij.
  
  Plan B, Alicia xav tias, nws txoj kev cob qhia tub rog tseem nce mus txog.
  
  
  TWENTY SIX
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Thaum Thorsten Dahl lub xov tooj ntawm tes nrov, Drake lub qhov ncauj puv ntawm blueberry muffin. Nws ntxuav nws nrog kas fes tshiab, mloog expectantly.
  
  "Yog lawm, Minister of State." Tom qab qhov kev xav tsis thoob no, cov lus sib tham ntawm Dahl feem yog qeeb, ib qho ntawm 'Kuv pom', cov lus hais thiab kev hwm ntsiag to. Nws xaus nrog 'Kuv yuav tsis tso koj tseg, tus tswv', uas suab me ntsis ominous rau Drake.
  
  "Zoo?" - Kuv nug.
  
  "Kuv tsoomfwv yuav tsum tau cog lus rau ib qho ntawm cov neeg Serbian no kom txo qis hauv tsev lojcuj hauv kev sib pauv rau kev pab, tab sis peb muaj kev lees paub." Drake tuaj yeem qhia tau tias hauv qab Dahl qhov kev saib xyuas sab nrauv yog ib tug txiv neej uas xav kom muaj kev zoo siab.
  
  "Thiab dab tsi?"
  
  "Tsis tau. Cia peb sawv daws ua ke. " Tsis ntev tom qab ntawd, Ben raug rub tawm ntawm lub vijtsam laptop, Hayden perched ib nti ntawm nws lub luj tshib, thiab Kennedy sawv ze ze ntawm Drake, nws cov plaub hau ntev tseem nqis.
  
  Dahl ua tsis taus pa. "Cov lus luv luv yog tias tus thawj coj ntawm Swedish Serbian mafia nyob rau hauv nineties - ib tug txiv neej uas tam sim no nyob rau hauv peb saib xyuas - muab lub Valkyries rau nws American counterpart raws li ib tug taw tes ntawm siab zoo. Yog li, Davor Babic tau txais Valkyries hauv 1994. Xyoo 1999, Davor tau tawm los ua tus thawj coj ntawm Mafia thiab muab kev tswj hwm rau nws tus tub Blanca, so haujlwm mus rau qhov chaw nws nyiam tshaj plaws hauv ntiaj teb - txawm tias nws lub tebchaws. "
  
  Dahl nres ib pliag. "Hawaii".
  
  
  TWENTY SEVEN
  
  
  
  New York, USA
  
  
  Abel Frey ntsia saum lub qhov rais ntawm nws chav tsev saum toj kawg nkaus ntawm ntau lab tus ntsaum me me scurrying raws cov kev taug kev hauv qab no. Txawm li cas los xij, tsis zoo li cov ntsaum, cov neeg no tsis nco qab, tsis muaj lub hom phiaj, thiab tsis muaj lub tswv yim los saib dhau lawv lub neej txom nyem. Nws hais tias lub sij hawm 'headless qaib' yog coined los ntawm ib tug txiv neej sawv ntawm qhov siab no thaum nws soj ntsuam lub disillusioned cesspool uas yog tib neeg.
  
  Frey tau ntev muab pub dawb rau nws txoj kev xav. Ib tug hluas version ntawm nws pom tau hais tias muaj peev xwm ua txhua yam ua rau txhua yam tho txawv. Koj yuav tsum tuaj nrog cov haujlwm tshiab, ntau yam sib txawv thiab lom zem.
  
  Li no lub sib ntaus sib tua arena. Li no lub zam kev lag luam - pib ib txoj hauv kev kom muaj cov poj niam zoo nkauj, tom qab ntawd ua ntej rau lub nplhaib smuggling thoob ntiaj teb, thiab tam sim no ib txoj hauv kev los nkaum nws txoj kev txaus siab rau lub qhov ntxa ntawm Vajtswv.
  
  Nws lub neej txoj hauj lwm.
  
  Cov ntaub thaiv npog tsis muaj qhov tsis zoo, qhov tseeb ntawm kev kos duab, thiab, ntxiv rau daim ntawv qhia encrypted carved rau hauv nws qhov convex nto, nws tsis ntev los no tau pom ib kab lus cryptic inscribed raws nws sab saum toj. Nws nyiam archaeologist tau ua haujlwm hnyav rau nws. Thiab nws tus kws tshawb fawb nyiam sim ua kom tsis txhob muaj qhov xav tsis thoob tsis ntev los no - daim ntaub thaiv yog ua los ntawm cov khoom xav paub, tsis yog hlau zoo tib yam, tab sis qee yam tseem ceeb, tab sis tib lub sijhawm zoo kawg nkaus lub teeb. Frey ob leeg zoo siab thiab poob siab los nrhiav pom tias muaj ntau dua rau Odin cov lus zais ntau dua li nws tau xav txog thawj zaug.
  
  Nws txoj kev poob siab yog vim tsis muaj sij hawm los kawm lawv. Tshwj xeeb tshaj yog tam sim no nws yog ib feem ntawm cov haiv neeg thoob ntiaj teb no. Yuav ua li cas nws xav kom nws xa txhua tus rov qab mus rau La Veraine, thiab thaum cov neeg sib raug zoo tsis tsim nyog tau muaj kev lom zem, nws thiab ob peb lwm tus neeg yuav txheeb xyuas cov lus zais ntawm Vajtswv.
  
  Tom qab ntawd nws luag ntxhi ntawm chav khoob. Kev tshuaj xyuas ib txwm yuav tsum tau nrog rau ob peb lub sijhawm muaj txiaj ntsig ntawm kev nyuaj siab. Tej zaum pit ob peb tus txiv neej ua qauv tawm tsam ib leeg hauv ib qho chaw, muab lawv txoj hauv kev tawm. Tsis tas li ntawd xwb, ua rau ob peb tus neeg raug txhom tawm tsam ib leeg. Lawv txoj kev tsis paub thiab kev poob siab ib txwm nthuav tawm qhov zoo tshaj plaws spectacle.
  
  Nws email yog pinging. Ib daim vis dis aus tau tshwm sim ntawm qhov screen, qhia tus ntxhais tshiab, Karin Blake, zaum ntawm nws lub txaj hauv chains.
  
  "Thaum kawg". Frey ntsia nws thawj zaug. Tus poj niam Blake tau cim txhua tus ntawm peb tus tub txib uas nws tau xa mus nyiag nws, ib qho ua phem heev. Nws yog tus ntse heev, lub cuab tam tiag tiag, thiab nws nyuam qhuav raug kaw hauv nws lub tsev loj cuj me me hauv La Vereina, tos Frey tuaj txog.
  
  Cov nqaij tshiab rau nws kev lom zem. Los ntawm cov ntshav ntawm cov dawb huv yog nws txoj kev kaj siab nyob mus ib txhis. Tam sim no nws yog nws lub cuab tam. Nws muaj cov plaub hau daj daj, zoo nkauj bangs, thiab ob lub qhov muag dav - txawm tias Frey tsis tuaj yeem paub tseeb ntawm cov xim uas muab cov duab zoo. Lub cev zoo nkauj - tsis tawv nqaij zoo li tus qauv; ntau seductive, uas, tsis muaj kev poob siab, yuav rov hais dua rau kev sib deev ncaj ncees.
  
  Nws kov nws lub ntsej muag digitized. "Koj yuav tau tsev sai sai no, kuv tus me nyuam ..."
  
  Thaum lub sij hawm ntawd, lub qhov rooj swung qhib thiab ib tug tsis txaus siab Milo taug kev, waving nws lub xov tooj ntawm tes nyob rau hauv ib tes. "Nws yog nws," nws qw. "Alicia!" Nws muaj ib tug ruam ruam ntawm nws lub ntsej muag ruam.
  
  Frey zais nws txoj kev xav. "Yog? Halo? Yog, qhia kuv. Qhov kawg ntawm New York, nws yuav tsum yog kuv. " Nws tsis ntseeg cov lus Askiv bitch ib me ntsis.
  
  Nws mloog nws, luag ntxhi thaum nws piav qhia qhov twg lawv yuav tsum mus tom ntej, frowning thaum nws hnov tias Swedes thiab lawv cov phooj ywg tab tom taug kev, thiab tom qab ntawd nws pab tsis tau tab sis beam thaum nws tau cog lus tias tsis ntev nws yuav tuav ob tus neeg Canadian. cov duab.
  
  Tom qab ntawd nws tuaj yeem txiav txim siab qhov kev sau txawv txawv no ntawm cov npoo ntawm daim ntaub thaiv thiab pom tias lwm qhov yog ua los ntawm cov khoom tsis tshua muaj tib yam. Tom qab ntawd nws yuav muaj peb daim thiab qhov zoo dua.
  
  "Tsawg kawg yog koj muaj peev xwm," nws hais rau hauv xov tooj, saib zoo rau Milo. "Kuv tos ntsoov yuav siv cov peev txheej no thaum peb ntsib dua sai sai no." Nws twb tau ib co sij hawm txij li thaum nws tau chob ib tug English sawv.
  
  Frey luag ntxhi rau sab hauv thaum Milo lub qhov muag pom kev xav txog kev sib ntsib nrog nws tus hluas nkauj. Alicia cov lus teb tseem nyob hauv nws lub siab.
  
  Raws li koj xav, tus tswv.
  
  
  TWENTY EIGHT
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  th Lub Cuaj Hlis 12, lub hnub nruab nrab ntawm Hawaii tau tsaus ntuj los ntawm nag tsaus ntawm Jellyfish parachutes, kos npe parachute ntawm Asmeskas tub rog. Hauv kev ua haujlwm tshwj xeeb, Delta Commandos tau tsaws ib puag ncig los ntawm Swedish SGG thiab British SAS - thiab ib tus tub ceev xwm New York - ntawm lub puam nyob deb ntawm sab qaum teb ntawm cov kob.
  
  Drake pib khiav mus rau lub puam, cov xuab zeb softening nws tsaws, tso nws parachute thiab sai sai tig mus xyuas Kennedy qhov kev vam meej. Nws tsaws ntawm ob peb tus tub Delta, poob rau ib lub hauv caug, tab sis tsis ntev tau sawv rau nws ko taw.
  
  Ben yuav tsum nyob twj ywm nrog lub dav hlau thaum txuas ntxiv nws txoj kev tshawb fawb nrog kev pab los ntawm Hayden, uas raug xa mus ua "tus kws pab tswv yim" rau Asmeskas ntawm lub luag haujlwm.
  
  Hauv Drake qhov kev paub dhau los, cov kws pab tswv yim feem ntau tau kawm zoo dua ntawm lawv cov thawj coj-cov neeg soj xyuas hauv yaj cov khaub ncaws, yog li hais.
  
  Lawv khiav ntawm ntug dej hiav txwv hauv Hawaii lub hnub kub, peb caug tus tub rog Tub Rog Tshwj Xeeb uas tau txais kev cob qhia, ua ntej mus txog qhov chaw mos uas muaj kev tiv thaiv los ntawm cov ntoo.
  
  Ntawm no Thorsten Dahl nres lawv. "Koj paub cov cai. Nyob ntsiag to thiab ruaj khov. Lub hom phiaj yog chav cia khoom. Tom ntej!"
  
  Qhov kev txiav txim siab tau ua kom tawm tsam lub tsev loj ntawm tus thawj coj ntawm Serbian mafia nrog lub zog siab tshaj plaws. Lub sij hawm tau tawm tsam lawv txaus ntshai - lawv cov neeg sib tw kuj tseem tuaj yeem paub Valkyries 'qhov chaw tam sim no, thiab kev nce qib siab hauv kev sib tw no tseem ceeb heev.
  
  Thiab thaum nws kav, Davor Babic tsis yog ib tug neeg siab zoo.
  
  Lawv nce toj nqes hav thiab khiav hla txoj kev, ncaj nraim mus rau Babich lub qhov rooj ntawm tus kheej. Tsis txawm tias cua ntsawj rau lawv. Qhov kev tawm tsam tau ua, thiab tsawg dua li ib feeb, lub rooj vag siab wrought-hlau raug txo mus rau cov hlau. Lawv tawg los ntawm lub rooj vag thiab tawg mus thoob plaws hauv cheeb tsam. Drake tau npog tom qab ib tsob ntoo xibtes tuab, kawm cov nyom qhib uas coj mus rau cov kauj ruam loj heev. Ntawm lawv sab saum toj yog qhov nkag mus rau Babich lub tsev loj. Ntawm ob sab sawv ntsug zoo nkauj thiab cov khoom muaj nqis ntawm Hawaii kab lis kev cai, txawm tias Moai duab los ntawm Easter Island.
  
  Tseem tsis tau muaj kev ua si.
  
  Serbian mafia so haujlwm tau tuag rau nws tus kheej.
  
  Tus txiv neej SAS, nws lub ntsej muag ib nrab zais, swb ntawm ib sab ntawm Drake.
  
  "Nyob zoo, phooj ywg qub. Nyob zoo, txoj cai? Kuv nyiam nws thaum tshav ntuj ncaj qha hits lub lo ntsiab muag. Wells xa nws txoj kev xav zoo tshaj plaws. "
  
  "Tus neeg ruam ntawd nyob qhov twg?" Drake tsis tau tshem nws lub qhov muag tawm ntawm lub vaj.
  
  "Nws hais tias nws yuav tiv tauj koj tom qab. Ib yam dab tsi txog koj tshuav nws qee lub sijhawm. "
  
  "Dirty qub bastarard."
  
  "Leej twg yog May?" - nug Kennedy. Nws combed nws cov plaub hau rov qab thiab hnav ib tug shapeless tub rog khaub ncaws nyob rau hauv lub ris. Nws muaj ob peb Glocks.
  
  Drake, raws li niaj zaus, tsis nqa riam phom nrog nws, tsuas yog rau nws rab riam tshwj xeeb.
  
  Tus txiv neej SAS tshiab hais tias, "Old Drake Flame nyob ntawm no. Qhov tseem ceeb tshaj, koj yog leej twg?"
  
  "Los ntawm, cov txiv neej. Tsom ntsoov rau qhov no. Peb tab tom yuav tshaj tawm ib qho kev tawm tsam loj tshaj plaws rau cov pej xeem hauv keeb kwm. "
  
  "Civil?" Kennedy frowned. "Yog hais tias tus txiv neej no yog neeg pej xeem, ces kuv yog Claudia Schiffer lub nroog Yeiuxalees."
  
  Delta Team twb nyob rau hauv cov kauj ruam. Drake tau tawm ntawm qhov nkaum thaum lawv pib, thiab khiav hla qhov chaw qhib. Thaum nws nyob ib nrab ntawm qhov ntawd, lub suab qw pib.
  
  Cov duab tau tshwm sim nyob rau sab saum toj ntawm cov ntaiv, hnav khaub ncaws ntau yam hauv suits, boxer luv, thiab txiav T-shirts.
  
  Rau qhov kev txhaj tshuaj luv luv tau nrov nrov. Rau lub cev poob qis zuj zus hauv cov kauj ruam. Pab pawg Delta tau nce ib nrab. Lub suab nrov tam sim no los ntawm qhov chaw ua ntej thaum Drake mus txog hauv qab ntawm cov kauj ruam thiab nkag mus rau sab xis, qhov twg cov pob zeb nkhaus tau muab npog me ntsis ntxiv.
  
  Ib qho kev txhaj tshuaj nrov, nrov, txhais tau hais tias nws tuaj ntawm Serbs. Drake tig mus xyuas Kennedy dua, ces ob-stepped.
  
  Dhau ntawm lawv, ib qho me me ntawm pob zeb coj mus rau qhov nkag mus rau lub tsev loj, uas nyob nruab nrab ntawm ob sab ntawm lub tsev H-shaped. Cov tub rog tub rog tau tawm ntawm qhov rooj qhib thiab los ntawm slamming Fabkis lub qhov rooj ntawm ob sab ntawm qhov nkag.
  
  Muaj kaum ob ntawm lawv.
  
  Lawv raug coj los ntawm surprise - tab sis sai sai regroup. Tej zaum tsis yog li ntawd smug tom qab tag nrho. Drake pom dab tsi tab tom tuaj thiab tau txais qhov chaw nkaum ntawm cov duab coj txawv txawv. Nws xaus rau rub Kennedy los ntawm daim los ntawm Easter Island.
  
  Ob tom qab lub tshuab rab phom tua tau hnov. Shocked guards teeb cov ntaub thaiv txhuas nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia. Drake poob rau hauv nws lub plab raws li ob peb lub mos txwv ntaus tus pej thuam nrog thuds.
  
  Cov neeg saib xyuas tau khiav mus tom ntej. Lawv raug ntiav cov leeg, xaiv ntau dua rau lawv qhov kev ruam ruam tshaj lawv txoj kev txawj ntse. Lawv khiav ncaj nraim mus rau txoj kab ceev ceev ntawm hluav taws los ntawm Delta cov tub thiab poob, writhing ntawm cov kwj ntawm cov ntshav.
  
  Cov iav tawg tom qab lawv.
  
  Ntau qhov txhaj tshuaj tau hnov los ntawm qhov rais ntawm lub tsev loj. Tus tub rog Delta tsis muaj hmoo tau txais ib lub mos txwv ntawm lub caj dab thiab tam sim ntawd poob tuag.
  
  Ob tug neeg saib xyuas ntog rau ntawm cov mlom, ib tug ntawm lawv raug mob me ntsis. Drake ntsiag to rub nws cov hniav thiab tos rau ib tug ntawm lawv taug kev ncig tus pej thuam.
  
  Qhov kawg uas tus raug mob Serb pom yog nws cov ntshav spurting li Drake txiav nws caj pas. Kennedy raug rho tawm haujlwm ntawm Serb thib ob, plam, tom qab ntawd nquab rau npog thaum nws tsa nws riam phom.
  
  Lub rauj nyem npliag.
  
  Kennedy sawv. Txawm hais tias riam phom raug tshem tawm los yog tsis, nws tseem ntsib tus neeg sib tw enraged. Tus neeg saib xyuas swung lub mower, flexing nws cov leeg.
  
  Kennedy tau tawm ntawm qhov ntau, ces dhia mus tom ntej thaum nws lub zog ua rau nws nthuav tawm. Kev ncaws pob nrawm rau lub puab tsaig thiab lub luj tshib mus rau sab nraub qaum ntawm nws lub caj dab tsoo nws mus rau hauv av. Nws dov, cov hniav dheev nyob rau hauv nws txhais tes, thiab slashed nyob rau hauv ib tug dav arc. Kennedy jerked rov qab tsuas yog txaus rau qhov kawg tuag kom dhau nws sab plhu ua ntej nws tsav nws tus ntiv tes mus rau hauv nws lub qhov cua.
  
  Nws hnov cov pob txha mos so, hnov nws pib choke.
  
  Nws tig mus. Nws twb tiav lawm. Nws tsis muaj siab xav saib nws tuag.
  
  Drake sawv thiab saib. "Tsis phem".
  
  "Tej zaum koj yuav tsum tsis txhob noj kuv tam sim no."
  
  "Kuv yuav tsis ..." Nws nres sai. Nws puas yog nws ua siab loj khav theeb. "Tsis muaj dab tsi zoo dua li saib tus poj niam nrog rab phom."
  
  "Tsis muaj teeb meem". Kennedy nkag mus tom qab tus ncej totem, lwm qhov chaw tawm ntawm lub tsev loj, thiab tshawb xyuas qhov chaw.
  
  "Peb tab tom mus rau peb txoj kev sib cais," nws hais rau nws. "Koj yuav mus nrhiav chav cia. Kuv yuav rov qab los."
  
  Nws tau ua ib txoj hauj lwm tsim nyog ntawm kev zais nws qhov kev xav tsis thoob. "Koj puas paub?"
  
  "Hav txiv neej, kuv yog tub ceev xwm ntawm no, nco qab? Koj yog ib tug pej xeem. Ua raws li koj hais. "
  
  
  * * *
  
  
  Drake tau saib thaum Kennedy nkag mus rau sab xis, mus rau tom qab ntawm lub tsev loj, qhov chaw soj ntsuam satellite pom lub helipad thiab ntau lub tsev qis. Pab pawg SAS twb tau xa mus rau qhov ntawd thiab vim muaj kev nkag mus rau lub sijhawm ntawd.
  
  Nws pom nws qhov muag ntsia ntawm nws daim duab, nws lub hlwb mam li nco dheev xav tias cov khaub ncaws uas nws hnav yuav nthuav tawm nws lub nroog Yeiuxalees.
  
  Qhov kev poob siab co nws. Kev txo hwj chim thiab tsis paub tseeb ua ke ua ke hauv nws lub taub hau, ua rau muaj kev tsis ntseeg tus kheej. Ob xyoos txij li Alison tawm mus, ntau tshaj xya puas hnub ntawm kev tsis ruaj khov. Qhov txawv txav ntawm qhov qaug dej qaug cawv tsis tu ncua, ua raws li kev lag luam, thiab tom qab ntawd maj mam nce mus rau lub neej qub.
  
  Lawv tseem tsis tau muaj. Tsis nyob ze.
  
  Puas yog nws qhov kev pheej hmoo hais lus?
  
  Plan b.
  
  Ua haujlwm ntawm tes. Sim ua kom koj cov tub rog tsom ntsoov rov qab thiab tawm ntawm cov neeg pej xeem phem tom qab ib ntus. Nws tuav rab phom los ntawm ob tus neeg saib xyuas thiab nkag mus ntawm cov mlom kom txog thaum nws sawv ntawm ntug ntawm txoj kev pob zeb. Nws pom peb lub hom phiaj nyob rau hauv peb lub qhov rais sib txawv thiab tua peb tawg nyob rau hauv ceev succession.
  
  Ob lub suab qw thiab qw. Tsis phem. Thaum lub taub hau seem rov qab tawm, tshawb nrhiav nws qhov chaw, Drake tig nws mus rau hauv qhov tsaus ntuj.
  
  Nws mam li khiav, tsuas yog plam nws lub hauv caug kom nres sab nraum lub tsev loj, nws lub taub hau tsoo pob zeb ntxhib. Nws ntsia rov qab rau ntawm pab pawg Delta, uas tau maj nrawm nrawm nrog nws. Nws nodded rau lawv tus thawj coj.
  
  "Los ntawm". Drake nodded ntawm lub qhov rooj, ces mus rau sab xis. "Rau chav."
  
  Lawv mus rau hauv, Drake kawg, nias tawm tsam qhov nkhaus ntawm phab ntsa. Ib tug dav wrought hlau staircase spiraled pem hauv ntej ntawm lawv mus rau theem ob ntawm lub tsev loj.
  
  Raws li lawv nkag mus rau ntawm phab ntsa, ntau Serbs tshwm nyob rau sab saum toj lub sam thiaj ncaj nraim saum lawv. Hauv ib qho tam sim no, pab pawg Delta tau dhau los ua tus tsiaj yooj yim.
  
  Tsis muaj qhov twg mus, Drake poob rau hauv nws lub hauv caug thiab qhib hluav taws.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy tau khiav mus rau txoj kab ntoo uas ciam teb sab nrauv ntawm lub tsev loj thiab pib txav nrawm dua. Hauv ib lub qhov muag, nws mus txog tom qab ntawm lub tsev ua ntej tus tub rog SAS uas tsis muaj ntsej muag poob rau ntawm nws lub plab pem hauv ntej ntawm nws.
  
  Zoo li ib tug luav, nws sawv motionless, hypnotized los ntawm lub chim ntawm rab phom. Thawj zaug hauv lub hlis, tag nrho cov kev xav ntawm Thomas Caleb tso nws.
  
  "Crap!"
  
  "Nws zoo,"hais ib lub suab ntawm nws sab pob ntseg. Nws hnov qhov txias txias cia li millimeter deb ntawm nws. "Qhov no yog Drake tus noog."
  
  Cov lus tau tshem tawm nws txoj kev ntshai. "Drake tus noog? Kuv mus lawm!"
  
  Tus txiv neej taug kev ntawm nws xub ntiag, luag ntxhi. "Zoo, yog li ntawd, raws li koj tus thawj tswj hwm, Npeeg Moore tsis tseem ceeb. Kuv xav qhia kuv tus kheej kom raug, tab sis tam sim no tsis yog lub sijhawm lossis qhov chaw. Hu rau kuv Wells."
  
  Kennedy lees paub lub npe, tab sis tsis hais dab tsi ntxiv raws li pab pawg loj ntawm cov tub rog Askiv tau tsim nyob ib puag ncig nws thiab pib tawm cov cim. Sab nraum qab ntawm Babich cov cuab yeej muaj xws li ib tug loj patio lined nrog Indian pob zeb, lub pas dej ua ke Olympic loj nyob ib puag ncig los ntawm cov rooj zaum lounge thiab dawb cabanas, thiab ob peb squat, dab tuag lub tsev uas tsis phim tus so ntawm décor. Tom ntej no mus rau lub tsev loj tshaj plaws yog lub voj voog helipad nruab nrog lub dav hlau dav hlau.
  
  Tom qab xyoo ntawm kev taug kev ntawm New York, Kennedy yuav tsum xav tias kev ua txhaum cai tiag tiag them. Cov txiv neej no thiab Caleb them rau nws. Chuck Walker yuav tau them rau nws yog tias Kennedy tsis pom nws hnab tshos pawg.
  
  Lub hnub loungers tau puv. Ntau tus txiv neej thiab poj niam ib nrab liab qab tam sim no sawv ib ncig ntawm kev poob siab, clutching ntawm lawv cov khaub ncaws thiab sim npog cov nqaij ntau dhau. Kennedy tau sau tseg tias qee cov txiv neej laus yuav tsis muaj peev xwm tswj tau cov tawv nqaij hippopotamus, thaum cov poj niam hluas feem ntau tuaj yeem ua nws tsuas yog ob txhais tes thiab tig sab laug.
  
  "Cov neeg no ... cia peb hu lawv cov qhua ... lawv tej zaum tsis yog ib feem ntawm pawg Serbian," Wells hais ntsiag to rau hauv lub caj pas microphone. "Cia li coj lawv mus," nws tau nyo hau rau peb tus thawj coj. "Cov so ntawm nej tab tom mus rau sab ntug dej hiav txwv ntawm cov tsev no."
  
  Raws li pab pawg pib sib cais, ntau yam tshwm sim ib zaug. Cov hniav nyoob hoom qav taub pib tig; lub suab ntawm nws lub cav tam sim ntawd poob tawm lub suab nrov ntawm cov neeg nyob ze. Tom qab ntawd lub suab sib sib zog nqus, zoo li lub suab ntawm lub qhov rooj qhib qhov rooj qhib, ua ntej lub suab nrov ntawm lub tsheb muaj zog. Los ntawm qab ntug hiav txwv sab ntawm lub tsev dab tuag, ib tug dawb strip ntawm hlau tshwm - Audi R8 accelerating ntawm sab saum toj ceev.
  
  Thaum nws mus txog ntawm lub patio, nws yog ib tug tuag ton ntawm mos txwv. Nws tsoo rau hauv SAS cov tub rog uas xav tsis thoob, xa lawv tawm mus thiab poob rau saum huab cua. Lwm lub tsheb rub tawm tom qab nws, lub sijhawm no dub thiab loj dua.
  
  Lub nyoob hoom qav taub cov hniav pib tig nrawm dua thiab nws cov cav pib quaj. Tag nrho lub tshuab co co, npaj rau takeoff.
  
  Kennedy, xav tsis thoob, tsuas tuaj yeem mloog zoo li Welles qw xaj. Nws flinched raws li cov tub rog SAS ntxiv tau qhib tua.
  
  Tag nrho ntuj txiag teb tsaus tawg nyob rau hauv lub vaj.
  
  Cov tub rog tau qhib hluav taws ntawm lub nrawm nrawm ntawm Audi R8, cov mos txwv tho nws lub cev hlau, tho lub fender ntawm daim tawv nqaij thiab qhov rooj. Lub tsheb khiav mus rau ntawm lub ces kaum ntawm lub tsev, tig ntawm lub xeem feeb kom tig ntse.
  
  Pob zeb tua tawm hauv qab nws cov log tsheb zoo li cov foob pob hluav taws me me.
  
  Cov mos txwv tau tawg ua rau lub qhov cua, ua kom puas. Lub tsheb cia li tuag nyob nruab nrab ntawm lub davhlau, nws lub cav nres thaum tus neeg tsav tsheb poob hnyav tom qab lub log.
  
  Kennedy khiav mus rau pem hauv ntej, tsa nws rab phom. "Tsis txhob txav!"
  
  Ua ntej nws mus txog lub tsheb, nws pom tseeb tias tus tsav tsheb yog nws tus neeg caij tsheb nkaus xwb.
  
  Dab.
  
  Lub nyoob hoom qav taub yog ob ko taw saum av, tig maj mam. Tus tub rog SAS qw, tab sis tsis muaj kev npau taws tiag tiag hauv nws lub suab. Lub tsheb thib ob, lub rooj plaub dub Cadillac, tam sim no tau nrawm nrawm ntawm lub pas dej loj, nws cov log tsheb pov tidal nthwv dej hauv txhua qhov kev taw qhia. Lub qhov rais tau tsaus. Nws tsis tuaj yeem txiav txim siab leej twg nyob hauv.
  
  Lub cav thib peb tau pib, tam sim no tsis pom.
  
  Cov tub rog tau qhib hluav taws rau Cadillac, ua rau lub log tsheb puas thiab tus neeg tsav tsheb nrog peb txhaj tshuaj. Lub tsheb skided thiab nws lub rear kawg poob rau hauv lub pas dej ua ke. Wells thiab peb lwm cov tub rog khiav ntawm nws, qw. Kennedy khaws nws ob lub qhov muag ntawm lub nyoob hoom qav taub, tab sis zoo li Caddy, nws lub qhov rais yog opaque.
  
  Kennedy theorized tias qhov no yog tag nrho ib feem ntawm qee txoj kev khiav tawm. Tab sis qhov twg yog Davor Babic tiag?
  
  Lub helicopter pib nce siab dua. SAS thaum kawg nkees ntawm cov lus ceeb toom thiab raug rho tawm haujlwm ntawm lub rotor tom qab. Lub tshuab monstrous pib tig, thiab tom qab ntawd ib tug txiv neej txhos caug hauv qab nws nrog lub grenade launcher ntawm qhov npaj txhij.
  
  Wells mus txog Caddy. Ob qhov kev txhaj tshuaj raug rho tawm haujlwm. Kennedy hnov los ntawm lub microphone tias Babich tseem loj. Tam sim no lub tsheb thib peb tuaj ncig ntawm lub ces kaum, lub cav nrov nrov zoo li Formula 1 racer, tab sis nws yog Bentley, loj thiab siab tawv, nws lub xub ntiag qw tau lub ntuj raug txim ntawm kuv txoj kev!
  
  Kennedy dhia mus rau hauv cov ntoo. Ob peb tub rog raws nws. Wells tig thiab tua peb qhov kev txhaj tshuaj sai uas thaws tawm ntawm lub qhov rais sab.
  
  Cov iav tsis muaj phom!
  
  "Qhov no yog ib tug asshole!"
  
  Cov lus tau hais ib feem ntawm ib tug thib ob lig dhau los cawm lub nyoob hoom qav taub - lub grenade raug tso tawm - nws cov nqi tawg tau tawg rau hauv qab ntawm lub nyoob hoom qav taub. Lub nyoob hoom qav taub tawg rau hauv daim, tawg cov hlau nyob txhua qhov chaw. Ib qho kev sib tw ntawm cov hlau tawg tau ncaj nraim mus rau hauv lub pas dej, tshem tawm ntau txhiab nkas loos dej nrog lub zog loj heev.
  
  Kennedy tos kom txog thaum Bentley monstrous hla nws, ces muab caum. Kev txiav tawm ceev tau hais rau nws tias tsuas muaj ib txoj hauv kev los ntes cov neeg Serb uas khiav tawm.
  
  Wells pom qhov no tib lub sijhawm thiab pib ua haujlwm. Lub R8 tau hnav tag nrho, tab sis Caddy tseem tsis zoo, nws cov log tsuas yog ib nti hauv qab dej ntawm cov kauj ruam marble ntawm lub pas dej.
  
  Wells thiab ob tug ntawm nws cov tub rog khiav ntawm Caddy. Kennedy tau tawm hauv kev kub siab nrhiav, txiav txim siab los tuav. Lub sijhawm ntawd, lub suab txawv txawv ntawm huab cua tau hnov, zoo li cua daj cua dub tau dhau mus, thiab tam sim ntawd lub ces kaum ntawm Babich lub tsev tawg.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Wells poob rau hauv av nkos txawm tias nws lub siab xav tau tawg. Cov khib nyiab ya mus rau txhua qhov kev taw qhia, los nag los rau hauv lub pas dej thiab patio. Kennedy reeled. Nws tig nws lub taub hau rau ntawm pob tsuas.
  
  Ib lub nyoob hoom qav taub dub hovered muaj, ib daim duab waving los ntawm nws qhib qhov rooj.
  
  "Koj puas nyiam nws?"
  
  Wells tsa nws taub hau. "Alicia Miles? Koj ua dab tsi los ntawm lub npe uas dawb huv?
  
  "Tau tuaj yeem rub koj cov pob me me tawm nrog qhov txhaj tshuaj ntawd, koj tus qub fucker. Koj tshuav kuv. Alicia luag thaum lub nyoob hoom qav taub sawv ib ntus ua ntej tig mus caum Bentley.
  
  Cov neeg Canadians nyob ntawm no.
  
  
  * * *
  
  
  Drake dov rau pem hauv ntej ua ntej phab ntsa tom qab nws tig mus rau hauv Swiss cheese. Tsawg kawg yog ib lub mos txwv ya mus ze kom nws hnov nws lub suab quaj. Nws ua rau pem hauv ntej tig mus rau lub platform hauv qab lub sam thiaj tib lub sijhawm raws li feem ntau ntawm pab pawg Delta. Thaum nyob ntawd, nws tsom mus rau pem hauv ntej thiab qhib hluav taws.
  
  Raws li xav tau, lub sam thiaj hauv pem teb kuj tsis muaj zog. Kev tua saum toj no tau nres thiab lub suab qw pib.
  
  Tus thawj coj ntawm Delta tau yoj nws txhais tes rau ntawm nws sab laug nyob rau hauv kev taw qhia ntawm qhov chaw cia khoom. Lawv khiav ceev nrooj los ntawm ob chav zoo nkauj zoo nkauj tab sis tsis muaj chav. Tus thawj coj tau hais kom lawv nres nyob ze ib qho uas lawv cov satellite soj ntsuam tau ceeb toom muaj qee yam tshwj xeeb me ntsis - chav zais hauv av.
  
  Stun grenades tau muab pov rau hauv, ua raws li cov tub rog Asmeskas qw nrov nrov kom ntxiv rau qhov cuam tshuam tsis zoo. Txawm li cas los xij, lawv tau koom nrog kev sib ntaus sib tua los ntawm ib nrab ntawm cov neeg saib xyuas Serbian. Drake sighed thiab nqis mus rau hauv. Chaos thiab tsis meej pem puv chav ntawm qhov kawg mus rau qhov kawg. Nws ntsais muag thiab pom nws tus kheej tawm tsam los ntawm tus neeg saib xyuas loj, uas luag ntxhi thiab burped ua ntej lunging rau pem hauv ntej rau tus dais puag.
  
  Drake sai dodged, ntaus lub raum thiab ntaus lub hnub ci plexus nrog ib tug tawv tes nrog ib tug dagger. Tus txiv neej-beast twb tsis flinch.
  
  Tom qab ntawd nws nco qab cov lus qub hais txog kev sib ntaus sib tua - yog tias koj tus nrog sib ntaus sib tua rau lub plexus yam tsis muaj kev sib tw, ces koj pib khiav zoo dua, txiv neej, vim tias koj nyob ntawm koj lub caj dab hauv shit ...
  
  Drake thim rov qab, ua tib zoo txav ntawm nws tus yeeb ncuab tsis muaj zog. Lub Serbian loj heev, nrog tub nkeeg rog dhau cov leeg nqaij, thiab lub hauv pliaj loj txaus los tsoo rau 6-nti pob zeb ua pob zeb. Tus txiv neej tsiv mus rau pem hauv ntej, caj npab nthuav dav. Ib tug plam thiab Drake yuav tau raug crushed kom tuag, nyem thiab crushed zoo li txiv hmab txiv ntoo. Nws sai sai sidestepped, feinted rau sab xis, thiab tuaj rau pem hauv ntej nrog peb ceev jabs.
  
  Qhov muag. Pob ntseg. caj pas.
  
  Tag nrho peb yog txuas nrog. Raws li Serbian kaw nws ob lub qhov muag hauv qhov mob, Drake tua ib qho kev pheej hmoo dummy pov rau hauv kev ncaws pob uas tsim kom muaj zog txaus los khob qhov no brontosaurus tawm ntawm nws ob txhais ceg.
  
  Tus txiv neej ntog mus rau hauv pem teb nrog lub suab zoo li lub roob tsoo. Cov paintings poob ntawm phab ntsa. Lub zog uas nws tsim los ntawm nws tus kheej rov qab dhia ua rau nws tsis nco qab thaum nws lub taub hau tsoo lub lawj.
  
  Drake ventured ntxiv mus rau hauv chav tsev. Ob tug neeg Delta raug tua, tab sis tag nrho cov Serbs tau neutralized. Ib ntu ntawm phab ntsa sab hnub tuaj swung qhib, thiab feem ntau ntawm cov neeg Amelikas sawv ntawm qhov qhib, tab sis tam sim no maj mam thim rov qab, foom tsis zoo.
  
  Drake maj nrawm los koom nrog lawv, tsis tuaj yeem xav txog dab tsi tuaj yeem ua rau cov tub rog Delta ntshai. Thawj qhov uas nws pom yog cov kauj ruam pob zeb uas coj mus rau hauv ib lub tsev uas muaj teeb pom kev zoo hauv av.
  
  Qhov thib ob yog Panther dub, maj mam nce mus rau cov kauj ruam, nws lub qhov ncauj dav nthuav tawm ib kab ntawm rab chais ntse.
  
  "Fuuuuck..." ib tug ntawm cov neeg Amelikas tau kos. Drake tsis tuaj yeem pom zoo ntxiv.
  
  Panther hissed, ducking mus ntaus. Drake thim rov qab thaum tus tsiaj nyaum dhia mus rau saum huab cua, 100 phaus ntawm cov leeg tuag hauv npau taws heev. Nws tsaws rau ntawm cov kauj ruam saum toj kawg nkaus thiab sim dai rau, txhua lub sijhawm ua kom nws lub qhov muag ntsuab hypnotic ntawm cov tub rog rov qab.
  
  "Kuv ntxub ua qhov no," tus thawj coj ntawm Delta hais tias, coj lub hom phiaj nrog nws rab phom.
  
  "Tos!" Drake pom ib yam dab tsi flash nyob rau hauv lub teeb ntawm lub teeb. "Tsuas tos. Tsis txhob txav mus."
  
  Panther stalked rau pem hauv ntej. Pab Pawg Delta tuav nws ntawm rab phom thaum nws hla ntawm lawv, thiab snorted disdainfully ntawm tus neeg saib xyuas Serbian incapacitated thaum lawv tawm hauv chav.
  
  "Dab tsi-?" ib tug ntawm cov neeg Amelikas frowned ntawm Drake.
  
  "Koj tsis tau pom? Nws hnav ib lub caj dab studded nrog pob zeb diamond. Kuv xav tias tus miv no, nyob hauv ib lub tsev zoo li no, raug cob qhia los tawm tsam tsuas yog thaum nws hnov tus tswv lub suab. "
  
  "Zoo hu. Kuv yuav tsis xav tua tsiaj li ntawd. " Tus thawj coj ntawm Delta yov mus rau Serbs. "Kuv yuav siv sijhawm txhua hnub nrog kev lom zem nrog cov neeg phem no."
  
  Nkawd pib taug kev nqes mus, cia ob tug txiv neej zov. Drake yog tus thib peb mus txog hauv pem teb vault, thiab qhov nws pom ua rau nws co nws lub taub hau hauv kev xav tsis thoob.
  
  "Yuav ua li cas perverted yog cov vwm bastards?"
  
  Chav tsev tau chock tag nrho ntawm qhov nws tsuas yog piav qhia tias yog 'trophies'. Cov khoom uas Davor Babic suav hais tias muaj txiaj ntsig vim - hauv nws qhov kev tsis ncaj ncees - lawv muaj txiaj ntsig rau lwm tus neeg, muaj cov txee nyob txhua qhov chaw, loj thiab me, tau teeb tsa tsis zoo.
  
  Tyrannosaurus rex lub puab tsaig. Lub inscription nyob ib sab ntawm nws nyeem 'Los ntawm Edgar Fillion Collection - Lifetime Award'. Tsis tas li ntawd, ib daim duab qhia txog tus neeg ua yeeb yam nto moo nrog cov ntawv sau 'Nws xav nyob'. txhais tes qhia tias yog 'Tus Kws Lij Choj No. 3'..
  
  Thiab ntau ntxiv. Raws li Drake taug kev nyob ib ncig ntawm cov rooj plaub, sim tiv thaiv nws qhov kev mob siab rau thiab mloog zoo, nws thaum kawg pom cov khoom zoo heev uas lawv tab tom nrhiav.
  
  Valkyries: Ib khub ntawm cov duab dawb-dawb mounted ntawm ib lub voj voog tuab. Ob qho tib si sculptures tau txog tsib feet siab, tab sis nws yog qhov nthuav dav hauv lawv uas coj Drake ua tsis taus pa. Ob tug poj niam busty, liab qab thiab zoo li lub hwj chim Amazons ntawm ancient sij hawm, ob leeg nrog lawv ob txhais ceg kis, zoo li yog zaum astride ib yam dab tsi. Tej zaum ib tug nees tis, Drake xav. Ben xav kom nws paub ntau ntxiv, tab sis nws nco qab tias Valkyries siv lawv ya los ntawm kev sib ntaus sib tua mus rau kev sib ntaus sib tua. Nws pom cov leeg nqaij leeg, cov ntsej muag classic thiab cov kaus mom hlau tsis zoo.
  
  "Wow!" - exclaimed txiv leej tub los ntawm Delta. "Kuv xav tias kuv muaj rau lub pob ntawm no."
  
  Txawm hais tias ntau dua, ob qho tib si Valkyries tau taw mus rau ntawm ib yam dab tsi tsis paub nrog lawv sab laug tes. Taw tes, raws li Drake tam sim no xav, ncaj nraim mus rau lub qhov ntxa ntawm Vajtswv.
  
  Yog tias tsuas yog lawv tuaj yeem nrhiav Ragnarok.
  
  Lub sijhawm ntawd, ib tug ntawm cov tub rog tau sim kom tau ib yam khoom los ntawm rooj plaub. Lub tswb nrov nrov thiab lub rooj vag hlau tsoo ntawm lub hauv paus ntawm cov kauj ruam, thaiv lawv txoj kev tawm.
  
  Cov neeg Amelikas tam sim ntawd mus txog rau lub qhov ncauj qhov ntswg. Drake tau tuav nws lub taub hau. "Tsis txhob txhawj. Tej yam qhia kuv tias Babich yog hom neeg phem uas xav kom tus tub sab raug ntes ciaj sia thiab ncaws. "
  
  Tus thawj coj ntawm Delta ntsia ntawm qhov tseem vibrating tuav. "Tsib cov nplaum no rau ib qho."
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy ntsia hauv kev xav tsis thoob tom qab lub nyoob hoom qav taub thiab rov qab Bentley. Wells kuj zoo li tsis meej pem thaum nws ntsia saum ntuj.
  
  "Bitch," Kennedy hnov nws ua pa. "Kuv tau cob qhia nws damn zoo. Yuav ua li cas twv nws tig mus ua ib tug neeg ntxeev siab?
  
  "Zoo kawg uas nws tau ploj mus," Kennedy ua kom nws cov plaub hau tseem khi rov qab los ntawm txhua qhov uas dhia thiab ntsia mus deb thaum nws pom ob peb tus txiv neej SAS sizing nws. "Nws muaj av siab. Tam sim no, yog tias Drake thiab Delta Pab Pawg tau ntes Valkyries, peb tuaj yeem khiav tawm thaum Alicia tsis khoom nrog Babich. "
  
  Wells zoo li nws raug torn ntawm ob qho kev xaiv tseem ceeb, tab sis tsis tau hais dab tsi thaum lawv sib tw nyob ib ncig ntawm lub tsev mus rau lub ntsiab nkag. Lawv pom lub nyoob hoom qav taub tig los sib tsoo taub hau nrog Bentley. Kev txhaj tshuaj nrov nrov thiab thaws tawm ntawm lub tsheb khiav. Ces lub tsheb mam li nco dheev brakes sharply thiab tuaj rau ib tug nres nyob rau hauv ib tug huab ntawm gravel.
  
  Ib yam khoom raug daig tawm ntawm qhov rais.
  
  Lub nyoob hoom qav taub tau poob saum ntuj, nws tus neeg teb xov tooj muaj qhov yuav luag tsis paub zoo, raws li RPG whizzed overhead. Thaum nws sled kov hauv av, Canadian mercenaries nchuav tawm ntawm lub qhov rooj. Ib tug tua tau tawg.
  
  Kennedy xav tias nws pom Alicia Miles, ib tug lithe daim duab clad nyob rau hauv daim ntawv-fitting lub cev armor, dhia mus rau hauv fray zoo li tus tsov ntxhuav proverbial. Ib tug tsiaj nyaum ua rau kev sib ntaus sib tua, poob hauv kev kub ntxhov thiab kev npau taws ntawm nws tag nrho. Txawm tias nws tus kheej, Kennedy xav tias nws cov ntshav txias.
  
  Qhov no puas yog qhov kev ntshai uas nws xav tau?
  
  Ua ntej nws yuav xav txog nws, ib daim duab nyias tau poob los ntawm sab nraud ntawm lub nyoob hoom qav taub. Ib daim duab nws pom nyob rau hauv ib qho instant.
  
  Professor Parnevik!
  
  Nws limped rau pem hauv ntej, tsis txaus siab thaum xub thawj, tab sis tom qab ntawd nrog kev txiav txim siab tshiab, thiab thaum kawg tau nkag mus raws li cov mos txwv streaked saum huab cua saum nws lub taub hau, ib qho dhau ntawm ib txhais tes dav ntawm nws pob txha taub hau.
  
  Parnevik thaum kawg tau nyob ze txaus rau SAS thiab Kennedy rub nws mus rau kev nyab xeeb, cov neeg Canadians tsis paub, koom nrog kev sib ntaus sib tua.
  
  "Yog lawm," Wells hais, taw rau lub tsev. "Cia peb ua qhov no nrog."
  
  
  * * *
  
  
  Drake pab rub lub Valkyries rau pem hauv ntej thaum ob peb tus txiv neej txuas me me ntawm cov khoom tawg rau lub grate. Lawv tau ua lawv txoj hauv kev ntawm txoj kev nqaim ntawm cov khoom pov thawj txaus ntshai, sim tsis txhob saib ze dhau. Ib tug ntawm Delta hais mav tau rov qab los ntawm kev tshuaj xyuas spooky ob peb feeb dhau los thiab tshaj tawm ib lub hleb dub zaum hauv qab ntawm chav.
  
  Qhov chaw ntawm kev cia siab tau kav ntev li kaum feeb. Nws coj tub rog logic los nres qhov no. Qhov tsawg koj paub ...
  
  Qhov no tsis yog Drake lub logic lawm. Tab sis nws yeej tsis xav paub. Nws txawm flinched, zoo li ib tug neeg pej xeem zoo tib yam, thaum cov tuav tau tawg.
  
  Kev tua tau hnov los ntawm chav tsev sab saud. Lub Delta Guards tsoo cov kauj ruam, tuag hauv qhov ntshav. Qhov thib ob tom ntej no, ib tug kaum ob txiv neej nrog rab phom tshuab tau tshwm sim rau saum tus ntaiv.
  
  Outflanked thiab outgunned, them los ntawm qhov chaw siab dua, Delta Team tau ua tsis tiav thiab tam sim no muaj kev cuam tshuam. Drake maj mam ua nws txoj kev mus rau lub txee dai khaub ncaws thiab nws cov txheeb ze kev nyab xeeb, sim tsis txhob xav txog qhov ruam ntawm kev raug ntes zoo li ntawd, thiab yuav ua li cas qhov no yuav tsis tshwm sim rau SAS, thiab cia siab rau txoj hmoo tias cov yeeb ncuab tshiab no yuav tsis yog. ruam txaus tua cov Valkyries.
  
  Muaj ob peb lub sijhawm ntawm qhov tsis txaus ntseeg, tau ntsib nyob rau hauv stifling silence, kom txog rau thaum ib daim duab nqis los ntawm cov kauj ruam. Ib daim duab hnav dawb thiab hnav daim npog ntsej muag dawb.
  
  Drake paub nws tam sim ntawd. Tib tug txiv neej uas yeej Shield ntawm York miv taug kev. Tus txiv neej nws pom hauv Apsall.
  
  "Kuv paub koj," nws ua pa rau nws tus kheej, ces nrov. "Cov damn Germans nyob ntawm no."
  
  Tus txiv neej khaws ib rab yaj phom .45 caliber thiab yoj nws ib ncig. "Tau koj riam phom. Nej sawv daws. Tam sim no!"
  
  Lub suab. Ib lub suab uas koom nrog txhais tes du, nws tus tswv muaj lub hwj chim tiag tiag, hom uas tau sau rau ntawm daim ntawv thiab muab rau hauv cov koom haum nkaus xwb. Hom neeg uas tsis muaj lub tswv yim dab tsi tiag tiag hauv ntiaj teb kev ua haujlwm thiab tediousness yog. Tej zaum ib tug banker, yug los rau hauv kev lag luam banking, los yog ib tug politician, tus tub ntawm politicians.
  
  Cov txiv neej Delta tuav lawv cov riam phom ruaj khov. Tsis muaj leej twg hais ib lo lus. Lub confrontation yog hem.
  
  tus txiv neej qw dua, nws txoj kev loj hlob tsis pub nws paub txog kev phom sij.
  
  "Koj lag ntseg? Kuv hais tam sim no!"
  
  Tus Texan lub suab hais hauv lub suab nrov: "Nws yuav tsis tshwm sim, tus neeg phem."
  
  "Tab sis ... tab sis ..." tus txiv neej nres hauv kev xav tsis thoob, tom qab ntawd rub nws daim npog ntsej muag sai sai. "Koj yuav ua nws!"
  
  Drake yuav luag tag. Kuv paub koj! Abel Frey, German fashion designer. Kev poob siab ntxuav dhau Drake zoo li lub nthwv dej lom. Nws ua tsis tau. Nws zoo li pom Taylor thiab Miley nyob rau ntawd, giggling txog kev txeeb lub ntiaj teb no.
  
  Frey ntsib Drake qhov ntsia. "Thiab koj, Matt Drake!" nws txhais tes nrog rab yaj phom tshee tshee. "Koj ua rau kuv yuav luag txhua yam! Kuv yuav coj nws ntawm koj. Kuv yuav ua! Thiab nws yuav them. Auj, nws yuav them li cas!"
  
  
  Ua ntej nws tuaj yeem paub nws, Frey taw phom ntawm Drake lub qhov muag thiab raug rho tawm haujlwm.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy tau khiav mus rau hauv chav thiab pom cov txiv neej SAS poob rau hauv caug, hu rau ntsiag to. Nws pom ua ntej nws ib pab pawg neeg npog ntsej muag, hnav lub cev armor, taw tes rau lawv cov riam phom ntawm qhov nws tsuas yog xav tau yog Davor Babic lub hnab ntim zais cia.
  
  Hmoov zoo, cov txiv neej tsis pom lawv.
  
  Wells ntsia rov qab rau nws thiab qhov ncauj, "Leej twg?"
  
  Kennedy ua lub ntsej muag tsis meej pem. Nws tuaj yeem hnov ib tug neeg hais lus, nws tuaj yeem pom nws sab profile, .45 nws txuas ntxiv nwj nws txhais tes clumsily. Thaum nws hnov nws qw Matt Drake lub npe, nws paub, thiab Wells paub, thiab ob peb feeb tom qab lawv qhib hluav taws.
  
  Thaum lub sijhawm rau caum vib nas this ntawm kev tua hluav taws, Kennedy pom nws tag nrho hauv kev qeeb qeeb. Tus txiv neej nyob rau hauv dawb tua hluav taws nws .45, nws txhaj mus txog ib tug sib cais thib ob tom qab thiab rubing ntawm lub hem ntawm nws lub tsho tiv no raws li nws hla los ntawm cov khoom dai. Nws lub ntsej muag poob siab thaum nws tig los. Lawv plump, limp softness.
  
  Txiv neej lwj siab.
  
  Tom qab ntawd npog cov txiv neej spinning thiab tua. SAS cov tub rog rov qab ua haujlwm zoo nrog qhov tseeb thiab kev cia siab. Ntau qhov hluav taws kub los ntawm lub vault. American suab. German suab. Cov suab hauv lus Askiv.
  
  Sluggish chaos, zoo ib yam li poetic intonations ntawm Taylor Swift, tov nrog cov pob zeb qub ntawm Metallica. Nws ntaus yam tsawg kawg yog ob tug Germans - tus so poob. Tus txiv neej nyob rau hauv dawb qw thiab waving nws txhais tes, thiab yuam nws pab neeg kom ceev nrooj rov qab. Kennedy pom lawv npog nws thiab tuag nyob rau hauv tus txheej txheem, ntog zoo li rot ntawm ib lub qhov txhab, tab sis lub qhov txhab nyob rau. Nws thiaj li khiav mus rau hauv ib chav tsev tom qab thiab tsuas yog plaub ntawm nws cov txiv neej tau dim.
  
  Kennedy rushed mus rau hauv lub tsev nyob rau hauv lub siab xav nrog ib tug txawv txawv pob nyob rau hauv nws caj pas thiab ib tug dej khov nyob rau hauv nws lub siab, txawm tsis paub tias nws txhawj xeeb npaum li cas txog thaum nws pom Drake ciaj sia thiab hnov ib tug txias tam sim no ntawm kev zoo siab ntxuav nws.
  
  
  * * *
  
  
  Drake tau sawv hauv pem teb, ua tsaug uas Abel Frey lub hom phiaj yog qhov muag plooj raws li nws nkag siab qhov tseeb. Thawj qhov uas nws pom yog Kennedy khiav ntawm cov kauj ruam, qhov thib ob yog nws lub ntsej muag thaum nws khiav mus rau nws.
  
  "Ua Vajtswv tsaug koj nyob zoo!" - Nws qw thiab puag nws ua ntej nws nco txog nws txoj kev txwv.
  
  Drake ntsia rau hauv Wells 'kev paub qhov muag ua ntej kaw nws tus kheej. Nws puag nws ib pliag, xav tias nws lub cev yuag, nws lub cev muaj zog, nws lub plawv tsis yooj yim dhia ntawm nws tus kheej. Nws lub taub hau raug nias tawm tsam nws lub caj dab, qhov kev xav zoo txaus los tingle nws synapses.
  
  "Hav, kuv nyob zoo. Koj?"
  
  Nws rub tawm, luag ntxhi.
  
  Wells taug kev mus rau lawv thiab zais nws lub ntsej muag luag ntxhi rau ib feeb. "Drake. Ib qhov chaw coj txawv txawv tuaj ntsib dua, cov qub chap, tsis yog lub ces kaum pub hauv Earl's Court kuv tau xav. Kuv yuav tsum qhia koj ib yam dab tsi, Matt. Ib yam dab tsi txog Mai. "
  
  Drake tau muab pov tseg tam sim ntawd. Wells hais qhov kawg uas nws xav tau. Ib pliag tom qab nws pom Kennedy txoj kev luag nyav thiab rub nws tus kheej ua ke. "Valkyries," nws taw qhia. "Los ntawm thaum peb muaj sijhawm."
  
  Tab sis tus thawj coj ntawm Delta twb tau teeb tsa qhov no thiab hu rau lawv. "Qhov no tsis yog England, txiv neej. Wb mus. Kuv noj yuav luag tag nrho Hawaii kuv tuaj yeem ua haujlwm rau lub caij so no. "
  
  
  TWENTY NINE
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Drake, Kennedy thiab lwm pab neeg ua phem tau ntsib Ben thiab Hayden ob peb teev tom qab ntawd ntawm lub hauv paus tub rog ze Honolulu.
  
  Raws li lub sij hawm mus. Bureaucratic liab daim kab xev raug txiav. Txoj kev bumpy tau smoothed tawm. Tsoom fwv sib cav, ces sulking, thiab thaum kawg pib tham. Cov neeg sawv cev ntawm cov neeg sawv cev tau placated nrog nom tswv sib npaug ntawm cov mis nyuj thiab zib mu.
  
  Thiab qhov kawg ntawm lub ntiaj teb tau los ze zog.
  
  Cov neeg ua si tiag tiag tau tham, txhawj xeeb thiab xav txog, thiab tau pw hauv cov tsev tsis zoo cua txias ze Pearl Harbor. Drake tam sim ntawd xav tias Ben txoj kev xav zoo siab tos txais txhais tau tias lawv tsis muaj kev vam meej me ntsis los qhia hauv lawv qhov kev tshawb nrhiav rau daim tom ntej ntawm Odin - Nws ob lub qhov muag. Drake nkaum nws surprise; nws ntseeg tiag tiag tias Ben qhov kev paub thiab kev txhawb siab yuav daws tau tag nrho cov lus qhia tam sim no.
  
  Hayden, tus kws tshaj lij Tus Thawj Fwm Tsav Saib Xyuas Kev Tiv Thaiv tau pab nws, tab sis lawv tau ua tiav me ntsis.
  
  Lawv qhov kev cia siab tsuas yog tias lwm tus neeg koom nrog apocalyptic - Canadians thiab Germans - tau ua zoo me ntsis.
  
  Ben qhov kev xav tau pib hloov pauv los ntawm Drake qhov kev tshwm sim.
  
  "Abel Frey? German mastermind? Tau ploj, asshole."
  
  "Zoo heev, phooj ywg. Kuv puas yuav dag koj?"
  
  "Tsis txhob hais Whitesnake nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kuv, Matt. Koj paub, peb pab pawg muaj teeb meem ua lawv lub suab paj nruag, thiab nws tsis lom zem. Kuv tsuas yog tsis ntseeg nws... Abel Frey?"
  
  Drake sighed. "Zoo, kuv pib dua. YOG. Abel Frey."
  
  Kennedy txhawb nqa nws. "Kuv pom nws thiab kuv tseem xav qhia Drake kom tsis txhob hais lus tsis tseeb. Tus txiv neej no yog tus tsis ntseeg. Teeb nyob rau hauv German Alps - "Party Tsev fuabtais" supermodels. Nyiaj. Lub neej ntawm ib tug superstar."
  
  "Caw, poj niam thiab nkauj," Drake hais.
  
  "Nres nws!" Ben hais. "Nyob rau hauv ib txoj kev," nws mused, "nws yog lub zoo meej npog."
  
  "Nws yooj yim los dag cov neeg tsis paub thaum koj nto moo," Drake pom zoo. "Koj tuaj yeem xaiv koj lub hom phiaj - txhua qhov chaw koj xav mus. Smuggling yuav tsum yooj yim rau cov neeg no. Tsuas pom koj cov khoom qub qub, xaiv koj daim ntawv hla tebchaws thiab ..."
  
  "...Ntxig qhov no." Kennedy ua tiav zoo thiab tig nws lub qhov muag luag rau Ben.
  
  "Koj ob leeg yuav tsum tau ..." nws stammered. "...Koj ob leeg yuav tsum tau chav fucking."
  
  Lub sijhawm ntawd Wells los txog. "Qhov no nrog Abel Frey ... nws tau txiav txim siab khaws nws zais cia rau tam sim no. Saib thiab tos. Peb tso tub rog nyob ib puag ncig nws lub tsev fuabtais, tab sis muab nws pub dawb rau hauv rooj plaub nws kawm qee yam peb tsis ua. "
  
  "Thaum xub thawj siab ib muag, qhov no suab tsim nyog," Drake pib, "tab sis ..."
  
  "Tab sis nws muaj kuv tus muam," Ben hais. Hayden tsa nws txhais tes kom nws siab. "Lawv hais yog lawm, Ben. Karin muaj kev nyab xeeb ... rau tam sim no. Lub ntiaj teb tsis yog. "
  
  Drake nqaim nws ob lub qhov muag tab sis tuav nws tus nplaig. Koj yuav tsis ua dab tsi los ntawm kev tawm tsam. Nws tsuas yog pab kom cuam tshuam nws tus phooj ywg ntau dua. Ib zaug ntxiv nws muaj teeb meem nkag siab Hayden. Puas yog nws qhov kev pom tshiab cynicism noj tam sim ntawm nws? Nws puas tau xav sai rau Ben, lossis nws puas tau xav zoo rau nws tsoomfwv?
  
  Txawm li cas los xij, cov lus teb yog tib yam. Tos.
  
  Drake hloov cov ntsiab lus. Nws chob ib tug nyob ze Ben lub siab. "Koj niam thiab txiv ua li cas?" - nws nug kom zoo. "Lawv puas tau nyob hauv?"
  
  Ben sighed mob. "Tsis yog, phooj ywg. Ntawm kev hu zaum kawg lawv tau hais rau nws, tab sis kuv hais rau nws tias nws tau nrhiav haujlwm thib ob. Nws yuav pab, Matt, tab sis tsis ntev. "
  
  "Kuv paub". Drake ntsia Wells thiab Hayden. "Raws li cov thawj coj ntawm no, koj ob leeg yuav tsum pab." Tom qab ntawd, tsis tau tos cov lus teb, nws hais tias: "Xov xwm dab tsi txog Heidi thiab Lub Qhov Muag ntawm Odin?"
  
  Ben tau tuav nws lub taub hau hauv kev ntxub ntxaug. "Ntau heev," nws yws. "Muaj tawg tawg nyob txhua qhov chaw. Ntawm no - mloog qhov no: txhawm rau haus dej los ntawm Lub Qhov Dej Mimir - Tus ciav ntawm Kev Txawj Ntse hauv Valhalla - txhua tus yuav tsum ua kev txi tseem ceeb. Ib tug tau txi nws lub qhov muag, cim nws qhov kev txaus siab kom tau txais kev paub txog cov xwm txheej tam sim no thiab yav tom ntej. Thaum qaug dej qaug cawv, nws tau pom txhua yam kev sim siab uas yuav cuam tshuam rau tib neeg thiab Vajtswv nyob mus ib txhis. Mimir tau txais lub qhov muag ntawm Odin, thiab lawv nyob ntawd txij li thaum ntawd, lub cim uas txawm tias Vajtswv yuav tsum them rau qhov pom ntawm kev txawj ntse dua. "
  
  "Okay," Drake shrugged. "Standard keeb kwm khoom, huh?"
  
  "Txoj cai. Tab sis raws nraim li nws yog. Tus Poetic Edda, Saga ntawm Flenrich, yog lwm qhov uas kuv tau txhais ua "The Many Paths of Heidi." Lawv piav txog qhov tshwm sim, tab sis tsis txhob qhia peb qhov muag tam sim no."
  
  "Hauv Valhalla," Kennedy ua rau luag ntxhi.
  
  "Nws yog lus Norwegian rau Saum Ntuj Ceeb Tsheej."
  
  "Tom qab ntawd kuv yuav tsis muaj sijhawm los nrhiav lawv."
  
  Drake xav txog nws. "Thiab tsis muaj lwm yam? Yexus, phooj ywg, qhov no yog daim kawg!"
  
  "Kuv tau ua raws Heidi txoj kev taug-nws mus. Nws mus xyuas tej chaw uas peb paub txog thiab ces nws rov qab los tsev. Qhov no tsis yog Playstation, phooj ywg. Tsis muaj kev phiv, tsis muaj kev ua tiav zais, tsis muaj lwm txoj hauv kev, zilch. "
  
  Kennedy zaum ntawm Ben thiab tos nws cov plaub hau. "Nws puas tuaj yeem muab ob daim rau hauv ib qho?"
  
  "Nws ua tau, tab sis nws yuav tsis haum rau qhov peb paub tam sim no. Lwm cov lus qhia tau ua raws xyoo dhau los txhua qhov taw qhia rau ib feem ntawm txhua qhov chaw. "
  
  "Yog li koj hais tias qhov no yog peb lub ntsiab lus?"
  
  "Tus yuam sij yuav tsum yog Valhalla," Drake hais sai. "Nov yog tib lo lus uas qhia txog qhov chaw. Thiab kuv nco qab tias koj tau hais ib yam dab tsi ua ntej Heidi qhia Odin tias nws paub qhov twg nws ob lub qhov muag tau muab zais vim nws tau muab tag nrho nws cov lus zais thaum nws dai saum tus ntoo khaub lig. "
  
  "Too," - lub sijhawm ntawd Thorsten Dahl nkag mus hauv chav. Tus Swede saib qaug zog, nkees ntau dua los ntawm kev tswj hwm ntawm nws txoj haujlwm dua li ntawm lub cev. "Ib tug dai ntawm tsob ntoo ntiaj teb."
  
  "Oops," Drake yws. "Tib zaj dab neeg. Puas yog kas fes?"
  
  "Macadamia," Dahl ntsia smug. "Qhov zoo tshaj plaws Hawaii yuav tsum muaj."
  
  "Kuv xav tias nws yog spam," Kennedy hais tias, qhia nws txoj kev rau siab rau New Yorker.
  
  "Spam tau nyiam nyob hauv Hawaii," pom zoo Dahl. "Tab sis kas fes kav txhua yam. Thiab Kona macadamia txiv ntoo yog huab tais. "
  
  "Yog li koj tab tom hais tias Heidi paub Valhalla nyob qhov twg?" Hayden sim nws qhov zoo tshaj plaws los saib tsis meej pem ntau dua li tsis ntseeg thaum Drake motioned rau ib tug neeg coj lawv kas fes ntxiv.
  
  "Yog, tab sis Heidi yog tib neeg. Tsis yog Vajtswv. Yog li nws yuav ua li cas thiaj yuav yog lub vaj kaj siab hauv ntiaj teb no?
  
  "Thov txim, txiv neej," Kennedy tso dag. "Vegas tsis tau tsim kom txog thaum 1905."
  
  "Rau Norway." Drake ntxiv, sim tsis luag.
  
  Silence ua raws. Drake tau saib thaum Ben hlwb tshuaj xyuas txhua yam nws tau kawm txog tam sim no. Kennedy pursed nws daim di ncauj. Hayden tau txais lub tais ntawm kas fes mugs. Wells tau ntev txij li so haujlwm mus rau lub ces kaum, ua piv txwv tsaug zog. Drake nco qab nws cov lus zoo heev - Kuv yuav tsum qhia koj qee yam. Ib yam dab tsi txog May.
  
  Yuav muaj sijhawm rau qhov no tom qab, yog tias tag nrho.
  
  Ben luag thiab co taub hau. "Nws yooj yim. Vajtswv, nws yooj yim heev. Ntuj ceeb tsheej rau ib tug neeg yog ... lawv lub tsev. "
  
  "Yog lawm. Qhov chaw uas nws nyob. Nws lub zos. Nws lub tsev, "Drake lees paub. "Kuv xav thiab."
  
  "Lub qhov dej ntawm Mimir nyob hauv lub zos Heidi!" Kennedy ntsia ib ncig, kev zoo siab ci ntsa iab hauv nws lub qhov muag, tom qab ntawd ua si lom zem nrog Drake nrog nws lub nrig. "Tsis phem rau ib tug infantryman."
  
  "Kuv tau loj hlob lub hlwb tiag tiag txij li kuv tawm." Drake pom Wells flinch me ntsis. "Qhov zoo tshaj plaws txav ntawm kuv lub neej."
  
  Thorsten Dahl sawv ntawm nws ko taw. "Tom qab ntawd tawm mus rau Sweden rau qhov kawg." Nws zoo siab rov qab los rau hauv nws lub tebchaws. "Umm... Heidi lub tsev nyob qhov twg?"
  
  "Ostergotland," Ben hais yam tsis tau kuaj xyuas. "Tsis tas li ntawd lub tsev ntawm Beowulf thiab Grendel yog qhov chaw uas lawv tseem tham txog dab nyob hauv thaj av thaum hmo ntuj."
  
  
  Peb caug
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  La Veraine, tog tsev fuabtais, nyob rau sab qab teb ntawm Munich, ze rau ciam teb Bavarian.
  
  Zoo li lub fortress, nws sawv ib nrab ntawm lub roob siab, nws cov phab ntsa jagged thiab txawm dotted nrog xub loops nyob rau hauv ntau qhov chaw. Round-topped towers nce rau ntawm ob sab ntawm lub rooj vag arched thiab ib txoj kev dav dav tso cai rau cov tsheb kim kom rub tawm hauv cov qauv thiab qhia tawm lawv qhov kev ua tiav tshiab kawg thaum xaiv cov paparazzi txhos caug los yees duab lawv.
  
  Abel Frey tau coj cov neeg tuaj koom ib qho los ntawm ib qho, ua kev zoo siab rau ob peb tus qhua tseem ceeb tshaj plaws thiab ua kom nws cov qauv coj tus cwj pwm raws li lawv xav tau. Ib qho pinch ntawm no, yws yws nyob ntawd, txawm tias qee zaus kev tso dag ua rau lawv txhua tus nyob raws li nws qhov kev cia siab.
  
  Nyob rau hauv tus kheej alcoves, nws ua txuj tsis pom cov neeg khiav dej num dawb nteg tawm ntawm lub hauv caug-siab iav rooj, cov thawj coj tau khoov nrog straws hauv lawv lub qhov ntswg. Cov qauv thiab cov neeg ua yeeb yam nto moo hnav khaub ncaws zoo li menyuam roj hmab ua los ntawm satin, txhob lo lo ntxhuav thiab lace. Pink nqaij, moans thiab heady aroma ntawm kev ntshaw. Tsib caug-nti plasma panels qhia MTV thiab hardcore porn.
  
  Lub Chateau tau ntim nrog cov suab paj nruag nyob, nrog Slash thiab Fergie ua yeeb yam 'Zoo Zoo Tshaj Plaws' ntawm ib theem deb ntawm qhov chaw decadent - lub suab paj nruag upbeat ua pa ua rau lub neej ntau dua rau hauv Frey lub koom txoos uas twb muaj lawm.
  
  Tus tsim qauv tsim tawm, tsis muaj leej twg paub, thiab tau mus rau lub ntsiab staircase mus rau ib qho chaw ntsiag to ntawm lub tsev fuabtais. Ib lub dav hlau ntxiv thiab nws cov neeg saib xyuas tau kaw lub qhov rooj ruaj ntseg tom qab nws, tsuas yog siv tau los ntawm kev sib xyaw tseem ceeb thiab kev paub lub suab. Nws nkag mus rau hauv ib chav crammed nrog cov khoom siv sib txuas lus thiab ib kab ntawm cov ntxaij vab tshaus siab txhais.
  
  Ib tug ntawm nws cov kiv cua uas ntseeg siab tshaj plaws tau hais tias: "Txawm li cas los xij, tus tswv. Alicia Miles tab tom tham hauv xov tooj satellite. "
  
  "Zoo heev, Hudson. Puas yog nws encrypted?"
  
  "Tau kawg, sir."
  
  Frey tau txais cov khoom siv, pursing nws daim di ncauj thaum raug yuam kom coj nws lub qhov ncauj kom ze rau qhov chaw uas nws cov neeg tsis muaj zog tau txau cov qaub ncaug.
  
  "Miles, qhov no zoo dua yuav qab. Kuv muaj ib lub tsev uas muaj qhua tuaj saib xyuas." Cov lus dag txog kev yooj yim tsis zoo li kev tsim kho rau nws. Nws tsuas yog yam uas tsis muaj leej twg xav hnov.
  
  "Ib qho khoom plig tsim nyog, kuv xav hais," lub suab lus Askiv zoo ua suab nrov. "Kuv muaj lub vev xaib chaw nyob thiab tus password los tshawb xyuas Parnevik."
  
  "Nws yog tag nrho ib feem ntawm qhov deal, Miles. Thiab koj twb paub lawm tias tsuas muaj ib txoj hauv kev kom tau txais nyiaj ntxiv. "
  
  "Puas yog Milo nyob ib puag ncig?" Tam sim no lub suab tau hloov lawm. caj pas cutter. Naughter...
  
  "Tsuas yog kuv thiab kuv tus kiv cua zoo tshaj plaws."
  
  "Mmm... Caw nws thiab yog koj xav tau," nws lub suab hloov. "Tab sis hmoov tsis kuv yuav tsum ceev. Nkag mus rau www.locatethepro.co.uk thiab sau tus password hauv cov ntaub ntawv qis: bonusmyles007, "lol. "Xav tias koj yuav txaus siab rau nws, Frey. Tus qauv tracker hom yuav tsum tshwm sim. Parnevik yog programmed li plaub. Koj yuav tsum tuaj yeem taug qab nws nyob qhov twg. "
  
  Abel Frey ntsiag to saluted. Alicia Miles yog qhov kev ua haujlwm zoo tshaj plaws uas nws tau siv. "Zoo txaus, Miles. Thaum koj ob lub qhov muag tswj tau, koj yuav tawm ntawm txoj hlua khi. Tom qab ntawd rov qab los rau peb thiab nqa cov seem ntawm Canadians. Tom qab ntawd peb yuav ... tham. "
  
  Txoj kab tuag lawm. Frey tso nws lub xov tooj ntawm tes, zoo siab rau tam sim no. "Ok, Hudson," nws hais. "Pib lub tsheb. Xa txhua tus mus rau Ostergotland tam sim ntawd. " Daim ntawv kawg yog nyob rau hauv nws ncav cuag, zoo li tag nrho lwm daim yog tias lawv ua si zaum kawg ua si kom raug. "Milo paub yuav ua li cas."
  
  Nws kawm ib kab ntawm cov saib TV.
  
  "Leej twg ntawm lawv yog Captive 6 - Karin Blake?"
  
  Hudson khawb nws cov hwj txwv tsis huv ua ntej waving. Frey leaped rau pem hauv ntej los kawm tus ntxhais nkauj xwb zaum hauv nruab nrab ntawm nws lub txaj, nws ob txhais ceg rub mus rau nws lub puab tsaig,
  
  Los yog, ntau qhov tseeb, zaum ntawm lub txaj uas yog Frey. Thiab noj Frey cov zaub mov hauv lub tsev pheeb suab kaw thiab tiv thaiv uas Frey xaj. Siv hluav taws xob uas Frey them rau.
  
  Ntawm pob taws yog ib txoj saw nws tsim.
  
  Tam sim no nws tau koom nrog nws.
  
  "Tam sim xa cov vis dis aus rau kuv chav ntawm lub vijtsam loj. Ces hais kom tus kws ua zaub mov noj hmo ntawd. Kaum feeb tom qab no, kuv xav tau kuv tus kws tshaj lij kev ntaus kis las. " Nws nres, xav.
  
  "Ken?"
  
  "Yog, tib tus. Kuv xav kom nws mus qhov ntawd thiab nqa nws nkawm khau. Tsis muaj dab tsi ntxiv rau tam sim no. Kuv xav kom kev tsim txom kev puas siab puas ntsws yuav ua kom ntev ntev kom txog thaum qhov no raug tsoo. Kuv yuav tos ib hnub thiab tom qab ntawd kuv yuav coj nws ib yam tseem ceeb dua. "
  
  "Thiab neeg raug kaw 7?"
  
  "Nyob zoo Vajtswv, Hudson, kho nws zoo, zoo li koj yuav kho koj tus kheej. Qhov zoo tshaj plaws ntawm txhua yam. Nws lub sijhawm ua rau peb txaus siab tau los txog ... "
  
  
  Peb caug ib
  
  
  
  AIRSPACE NTAWM SWEDEN
  
  
  Lub dav hlau qaij. Kennedy Moore tau sawv nrog qhov pib, zoo siab rau qhov tau sawv los ntawm kev kub ntxhov, hnub tshiab tau tsav nws tus kheej Dark Chaser.
  
  Caleb nyob hauv nws txoj kev npau suav ib yam li nws tau ua hauv lub ntiaj teb tiag tiag, tab sis thaum hmo ntuj nws pheej tua nws los ntawm kev tua kab laum nyob hauv nws caj pas kom txog thaum nws choked thiab raug yuam kom zom thiab nqos, nws tsuas yog kev ntxeev siab raug tsim txom los ntawm qhov txaus ntshai hauv nws lub qhov muag. , tas mus li kom txog thaum lub txim kawg tawm mus.
  
  Mam li nco dheev sawv thiab torn los ntawm lub hauv qab ntawm ntuj raug txim, nws ntsia ib ncig ntawm lub alarm nrog qus qhov muag. Nws nyob ntsiag to; cov pej xeem thiab tub rog tau dozing los yog tham ntsiag to. Txawm tias Ben Blake tsaug zog clutching nws lub laptop, cov kab kev txhawj xeeb tsis smoothed los ntawm kev pw tsaug zog thiab tragically tawm ntawm qhov chaw ntawm nws lub ntsej muag boyish.
  
  Tom qab ntawd nws pom Drake thiab nws ntsia nws. Tam sim no nws cov kab kev txhawj xeeb tsuas yog txhim kho nws lub ntsej muag uas twb muaj lawm. Nws txoj kev ncaj ncees thiab kev qias tsis huv tau pom tseeb, zais tsis tau, tab sis qhov mob zais tom qab nws lub siab ua rau nws xav nplij nws ... txhua hmo ntev.
  
  Nws luag ntxhi rau nws tus kheej. Xav paub ntau ntxiv txog pob zeb dinosaur. Drake lub sijhawm muaj kev lom zem heev. Ib pliag dhau mus ua ntej nws pom tau hais tias nws lub ntsej muag luag ntxhi tuaj yeem ncav cuag nws lub qhov muag, vim nws luag ntxhi rau nws.
  
  Thiab ces, thawj zaug nyob rau hauv tag nrho cov xyoo txij li thaum nws nkag mus rau hauv lub Academy, nws khuv xim tias nws hu ua kom nws desexualize nws tus cwj pwm. Nws xav kom nws paub yuav ua li cas rau nws cov plaub hau zoo li ntawd. Nws xav tias nws yog Selma Blair me ntsis thiab tsawg dua Sandra Bullock.
  
  Tau hais tag nrho cov ntawd, nws pom tseeb tias Drake nyiam nws.
  
  Nws luag ntxhi rov qab rau nws, tab sis lub sijhawm ntawd lub dav hlau tig rov qab thiab txhua tus sawv. Tus kws tsav dav hlau tshaj tawm tias lawv yog ib teev lub davhlau los ntawm lawv qhov chaw. Ben sawv thiab taug kev zoo li zombie kom tau txais qee qhov seem ntawm Kona kas fes. Thorsten Dahl sawv thiab ntsia ib ncig.
  
  "Lub sijhawm tig rau hauv av nkag mus rau radar," nws hais nrog ib nrab luag nyav.
  
  Lawv raug xa mus ya hla Östergotland, tsom rau thaj chaw uas xibfwb Parnevik thiab Ben ntseeg tias Heidi lub zos yuav nyob. Tus kws tshaj lij tsis zoo tau pom meej meej hauv qhov mob ntawm qhov kawg ntawm nws tus ntiv tes thiab xav tsis thoob los ntawm qhov tsis muaj siab xav txog nws txoj kev tsim txom, tab sis nws zoo siab li tus menyuam dev thaum nws hais rau lawv txog daim ntawv qhia kos rau ntawm daim ntaub thaiv ntawm Odin.
  
  Txoj kev mus rau Ragnarok.
  
  Nco ntsoov.
  
  Txog tam sim no tsis muaj leej twg tuaj yeem txhais tau. Puas yog qhov no tseem yog lwm qhov yuam kev ntawm Alicia Miles thiab nws pawg neeg tsis meej pem?
  
  Thaum lub dav hlau tsoo los ntawm Dahl lub cheeb tsam ntxhib, nws taw tes rau cov duab uas tau tshwm sim hauv lub dav hlau TV. Hauv av nkag mus radar xa luv luv ntawm xov tooj cua nthwv dej rau hauv av. Thaum nws tsoo ib qho khoom faus, ciam teb, lossis tsis muaj dab tsi, nws cuam tshuam cov duab hauv nws cov teeb liab rov qab. Thaum xub thawj lawv nyuaj rau txheeb xyuas, tab sis nrog kev paub nws yooj yim dua.
  
  Kennedy tuav nws lub taub hau ntawm Dahl. "Puas yog cov tub rog Swedish muaj txhua yam?"
  
  "Qhov no yog qhov tsim nyog," Dahl hais rau nws tiag. "Peb muaj ib tug hybrid version ntawm lub tshuab no uas kuaj pom cov mines thiab cov kav dej zais. High tech. "
  
  Kaj ntug tawg hla lub qab ntug, thiab tom qab ntawd nws tau raug ntiab tawm los ntawm cov huab grey ragged li Parnevik tau quaj. "Ntawm no! Cov duab no zoo li qub Viking kev sib hais haum. Koj puas pom cov npoo sab nraud - cov no yog cov phab ntsa tiv thaiv - thiab cov khoom sib npaug sab hauv? Cov no yog cov tsev me me. "
  
  "Yog li, cia peb txiav txim siab lub tsev loj tshaj plaws..." Ben pib maj mam.
  
  "Tsis yog," Parnevik hais. "Qhov no yuav tsum yog lub tsev nyob ntev hauv zej zog - qhov chaw sib tham lossis kev ua koob tsheej. Heidi, yog tias nws nyob ntawm no tiag tiag, yuav muaj lub tsev loj thib ob. "
  
  Raws li lub dav hlau maj mam nqis, cov duab pom tseeb dua. Qhov kev sib hais haum sai sai tau pom meej meej ob peb ko taw hauv av, thiab lub tsev loj thib ob tau pom sai sai.
  
  "Koj pom qhov no," Dahl taw rau cov xim sib sib zog nqus, yog li ntawd nws yuav tsis pom tshwj tsis yog ib tug neeg tab tom nrhiav. "Qhov no txhais tau hais tias muaj qhov tsis muaj dab tsi, thiab nws nyob ncaj qha hauv qab Heidi lub tsev. "Dam," nws hais, tig ib ncig. "Nws ua nws lub tsev nyob saum lub qhov dej Mimir!"
  
  
  Peb caug ob
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Thaum lawv nyob hauv av thiab tau taug kev ob peb mais hla cov nyom ntub, Dahl tau hais kom nres. Drake tau saib ib ncig ntawm qhov nws tsuas piav tau raws li, hauv lub siab tshiab Dino-Rock nws thiab Kennedy tau sib koom, ib pab pawg neeg motley. Cov Swedes thiab SGG tau sawv cev los ntawm Thorsten Dahl thiab peb ntawm nws cov txiv neej, SAS los ntawm Wells thiab kaum tub rog. Ib tug nyob hauv Hawaii, raug mob. Pab pawg Delta raug txo rau rau tus neeg; ces muaj Ben, Parnevik, Kennedy thiab nws tus kheej. Hayden nyob nrog lub dav hlau.
  
  Tsis muaj ib tus neeg ntawm lawv uas tsis muaj kev ntxhov siab los ntawm kev nyuaj ntawm lawv txoj haujlwm. Qhov tseeb hais tias lub dav hlau tau tos, tag nrho cov roj thiab riam phom, nrog rau cov Figures nyob rau hauv lub nkoj, npaj coj lawv mus txhua qhov chaw hauv ntiaj teb no, tsuas yog hais ntxiv txog qhov teeb meem loj.
  
  "Yog tias nws pab tau," Dahl hais thaum sawv daws ntsia nws cia siab tias, "Kuv tsis pom tias lawv tuaj yeem nrhiav tau peb li cas rau lub sijhawm no," nws taw qhia. "Pib los ntawm kev siv lub teeb tawg kom tshem tawm ob peb ko taw, ces nws yog lub sijhawm los rake."
  
  "Ceev faj," Parnevik wringed nws ob txhais tes. "Peb tsis xav kom poob."
  
  "Tsis txhob txhawj," Dahl hais zoo siab. "Nruab nrab ntawm ntau lub zog ntawm no, kuv xav tias peb muaj ib pab neeg muaj kev paub dhau los, xibfwb."
  
  Muaj ib tug grumpy luag. Drake tshawb nrhiav lawv ib puag ncig. Lawv teeb tsa ib puag ncig dav, ua rau cov txiv neej nyob rau saum toj ntawm ob peb lub roob uas nyob ib puag ncig ntawm qhov chaw hauv av nkag mus rau radar qhia tau hais tias lub tsev qub qub tau sawv ib zaug. Yog tias tsuas yog nws zoo txaus rau Vikings thiab tag nrho ...
  
  Cov tiaj nyom yog nyom thiab nyob ntsiag to, lub teeb cua NW nyuam qhuav nplawm cov ntoo uas loj hlob mus rau sab hnub tuaj ntawm lawv txoj haujlwm. Nws pib drizzle maj mam thiab ces nres ua ntej sim dua.
  
  Ben lub xov tooj ntawm tes nrov. Nws ob lub qhov muag coj mus rau ib tug haunted saib. "Txiv? Tsis khoom xwb. Kuv yuav hu koj rov qab rau ntawm lub stern. " Nws kaw lub cuab yeej, saib ntawm Drake. "Kuv tsis muaj sijhawm," nws yws. "Lawv twb paub ib yam dab tsi tshwm sim, lawv tsuas tsis paub tias nws yog dab tsi."
  
  Drake nodded thiab saib thawj qhov tawg tsis muaj flinching. Nyias, turf thiab av ya mus rau saum huab cua. Qhov no tau tshwm sim tam sim ntawd los ntawm lwm qhov, me ntsis kev tawm tsam tob dua, thiab huab cua thib ob tau sawv hauv av.
  
  Ntau tus txiv neej tuaj thundering rau pem hauv ntej, tuav shovels thaum lawv tuav riam phom. Surreal scene.
  
  "Ceev faj," Parnevik yws. "Peb tsis xav kom leej twg ua rau lawv ko taw ntub." Nws chuckled li nws yog qhov kev tso dag loj tshaj plaws hauv keeb kwm.
  
  Daim duab qhia meej dua pom lub qhov hauv qab Heidi lub tsev ntev uas coj mus rau lub qhov tsua loj. Kom meej meej muaj ntau tshaj li ib lub qhov dej dag nyob rau ntawd, thiab pab neeg ua yuam kev nyob rau sab ntawm ceev faj. Nws tau siv sijhawm ntxiv ntawm kev ua tib zoo khawb thiab ob peb lub sijhawm thaum Parnevik crowed thiab kawm txog cov khoom qub uas tsis tau pom ua ntej lawv ploj mus rau hauv huab cua nyias.
  
  Drake siv lub sijhawm no los npaj nws txoj kev xav. Txog niaj hnub no, nws xav tias zoo li nws tau nyob ntawm tus menyuam coaster yam tsis muaj brakes. Txawm tias tom qab tag nrho cov xyoo no, nws tseem tau ua raws li cov lus txib ntau dua li ua raws li txoj kev npaj ua, yog li nws xav tau sijhawm ntau los xav dua, hais, Ben Blake. Nws paub ob yam tseeb - lawv ib txwm nyob tom qab, thiab lawv cov yeeb ncuab yuam kom lawv ua raws li cov xwm txheej es tsis tsim lawv; tsis ntseeg qhov no yog qhov tshwm sim ntawm qhov tseeb tias lawv nkag mus rau qhov kev sib tw no tom qab lawv cov neeg sib tw.
  
  Tam sim no nws yog lub sijhawm los pib yeej qhov kev sib tw no. Tsis tas li ntawd, lawv zoo li tsuas yog pawg ntseeg tshwj xeeb los cawm lub ntiaj teb es tsis muaj kev pheej hmoo rau nws.
  
  Yog li ntawd, koj puas ntseeg dab neeg dab?
  
  Tsis yog, nws teb tib yam li ntawd. Tab sis kuv ntseeg cov dab neeg ntshai heev ...
  
  Thaum lub sijhawm nws lub luag haujlwm kawg ua tus tswvcuab ntawm SRT zais cia, ib chav tshwj xeeb ntawm SAS, nws thiab peb lwm tus tswvcuab ntawm nws pab neeg, suav nrog Alicia Miles, tau taug kev ntawm ib lub zos nyob deb nroog nyob rau sab qaum teb Iraq, nws cov neeg nyob raug tsim txom thiab tua neeg. Piv txwv li qhov pom tseeb, qhov lawv tab tom tshawb nrhiav ... yog nrhiav cov tub rog Askiv thiab Fab Kis tseem nyob hauv throes ntawm lawv cov lus nug.
  
  Dab tsi ua raws li qhov tsaus ntuj ntawm Matt Drake cov hnub hauv ntiaj teb. Qhov muag tsis pom los ntawm kev npau taws, nws thiab lwm tus neeg ua haujlwm tau nres qhov kev tsim txom.
  
  Lwm qhov 'phooj ywg hluav taws' xwm txheej ntawm ntau.
  
  Alicia Miles tau sawv thiab saib, tsis muaj qhov tsis txaus ntseeg los ntawm ib txoj kev lossis lwm qhov. Nws tsis tuaj yeem nres qhov kev tsim txom, thiab nws tsis tuaj yeem txwv tsis pub cov neeg tsim txom tuag. Tab sis nws tau ua raws li nws tus thawj coj cov lus txib.
  
  Matt Drake.
  
  Tom qab no, tus tub rog lub neej xaus rau nws, tag nrho cov kev sib raug zoo romantic uas nws txhawb tau tawg mus rau hauv daim. Tab sis tawm hauv qhov kev pabcuam tsis tau txhais hais tias kev nco ploj mus. Nws tus poj niam ua rau nws tsaug zog hmo ntuj thiab tom qab ntawd tawm ntawm nws lub txaj hws-soaked, quaj hauv pem teb thaum nws tsis kam lees txim.
  
  Tam sim no nws pom Kennedy sawv ntsug ntawm nws, luag ntxhi zoo li nws nyob hauv lub dav hlau. Nws cov plaub hau dai loosely thiab nws lub ntsej muag ua cus ciav thiab mischievous nrog nws luag. Qhov muag nruab nrab thiab Victoria's Secret lub cev ua ke nrog tus kws qhia ntawv hauv tsev kawm ntawv thiab kev txwv kev lag luam. Zoo sib xyaw.
  
  Nws luag ntxhi rov qab. Thorsten Dahl qw hais tias: "Mus tob rau hauv kev nyeem ntawv! Peb xav tau ib phau ntawv qhia rau cov xeeb leej xeeb ntxwv. "
  
  Thaum Ben nug nws tias Descender yog dab tsi, nws tsuas luag ntxhi. "Txoj cai tawm ntawm Hollywood lus dab neeg, kuv tus phooj ywg. Nco ntsoov li cas tus tub sab dhia tawm ntawm lub tsev thiab nws dhia tau hloov mus rau millimeter ua ntej nws lub caij nplooj zeeg nres? Zoo, Blue Diamond Lander yog cov cuab yeej uas lawv siv. "
  
  "Txias".
  
  Drake pom nws tus qub Commander maj mam taug kev ncig thiab nqa lub khob kas fes. Qhov kev sib tham no tau dhau los ua ib ntus. Drake xav xaus nws.
  
  "Mai?" Nws nug, nrees txo nws daim di ncauj rau hauv av kom tsis muaj leej twg yuav nkag siab nws lo lus nug.
  
  "Hm?" - Kuv nug.
  
  "Cia li qhia kuv".
  
  "Zoo siab txais tos, phooj ywg, tom qab qhov tsis pom tseeb ntawm cov ntaub ntawv koj muab hais txog koj qhov kev nyiam ua qub, kuv tsis tuaj yeem suav tias muab kev pub dawb tam sim no, kuv puas tuaj yeem tau txais?"
  
  Drake pab tsis tau tab sis tuav lub luag nyav. "Koj yog ib tug txiv neej qias neeg, koj paub qhov ntawd?"
  
  "Qhov no yog qhov ua rau kuv nyob saum kuv qhov kev ua si. Tam sim no qhia kuv ib zaj dab neeg los ntawm ib qho ntawm nws txoj haujlwm zais cia-ib qho ntawm lawv. "
  
  "Zoo ... Kuv yuav tshuab koj lub sijhawm ntawm no thiab muab qee yam rau koj tame," Drake hais. "Lossis koj tuaj yeem tos kom txog thaum qhov no tag nrho thiab kuv yuav muab kub rau koj ... koj paub tib tus xwb."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Thaum Mai mus undercover ntawm Nyiv lub rooj sib tham loj tshaj plaws cosplay kom nkag mus thiab ntes cov Fuchu Triads uas tau khiav lag luam porn thaum lub sijhawm. "
  
  Wells zoo li nws tab tom yuav qaug dab peg. "Yexus, Drake. Koj yog ib tug neeg ruam. Okay, tab sis cia siab rau kuv, koj tshuav kuv tam sim no, "nws ua pa. "Cov neeg Nyij Pooj tsuas yog rub nws tawm ntawm Hong Kong, txoj cai raws li tus kheej tsis tseeb, tsis muaj kev ceeb toom, rhuav tshem tag nrho lub npog nws tau tsim rau ob xyoos."
  
  Drake muab nws lub qhov ncauj qhib, qhov tsis txaus ntseeg. "Tsis tau".
  
  "Kuv cov lus thiab."
  
  "Vim li cas?"
  
  "Tseem kuv cov lus nug tom ntej. Tab sis, Drake, nws tsis pom tseeb?
  
  Drake xav txog nws. "Tsuas yog tias nws yog qhov zoo tshaj plaws uas lawv muaj. Qhov zoo tshaj plaws uas lawv tau muaj. Thiab lawv yuav tsum ua siab ntev rau nws. "
  
  "Peb tau hu xov tooj los ntawm lawv Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Ncaj Ncees thiab Tus Thawj Kav Tebchaws tau txog kaum tsib teev tam sim no, ib yam li Yankees. Lawv yuav lees paub txhua yam rau peb - lawv tau xa nws mus saib La Veraine vim qhov ntawd tsuas yog kev sib txuas lawv tau pom rau qhov kev ntxhov siab uas twb tau nce mus rau qhov xwm txheej loj tshaj plaws tshwm sim hauv ntiaj teb tam sim no. Nws tsuas yog ib teev ua ntej peb raug yuam kom lees txim rau lawv. "
  
  Drake frowned. "Puas muaj laj thawj tsis lees txim tam sim no? Tej zaum yuav yog qhov kev yuav khoom zoo heev. "
  
  "Kuv pom zoo, phooj ywg, tab sis tsoomfwv yog tsoomfwv, thiab txawm tias lub ntiaj teb muaj kev phom sij lossis tsis, lawv nyiam ua si lawv cov kev ua si me me, puas yog?"
  
  Drake taw tes rau ib lub qhov hauv av. "Zoo li lawv npaj txhij."
  
  
  * * *
  
  
  Drake lub qhovntsej thiaj tsis mob tau teeb tsa ntawm 126 ko taw. Ib qho cuab yeej hu ua qhov ceev tso tawm muzzle tau muab tso rau hauv nws txhais tes thiab nws tau muab lub hnab ev ntawv. Nws rub tus neeg tua hluav taws lub kaus mom hlau nrog lub teeb nyem txuas rau nws lub taub hau thiab rummaged los ntawm nws lub hnab ev ntawv. Lub teeb nyem loj, lub tank oxygen, riam phom, khoom noj, dej, xov tooj cua, khoom siv pab thawj zaug - txhua yam nws xav tau rau qhov tsua. Nws rub ob lub hnab looj tes hnyav thiab taug kev mus rau ntawm ntug dej.
  
  "Geronimo?" nws nug Kennedy, uas nyob sab saud nrog Ben thiab tus xibfwb, pab saib xyuas lawv thaj tsam.
  
  "Lossis rub koj pob taws, tuav koj lub pob tw thiab cia siab," nws hais.
  
  Drake luag ntxhi rau nws, "Peb yuav rov qab los rau qhov no tom qab," nws hais thiab dhia mus rau hauv qhov tsaus ntuj.
  
  Nws tam sim ntawd hnov lub pob zeb diamond liab tso tawm. Qhov ceev ntawm nws lub caij nplooj zeeg poob qis thaum nws poob, thiab nws lub log me me zuam ib puas zaus hauv ib ob. Cov phab ntsa ntawm lub qhov dej - hmoov zoo tam sim no qhuav - flashed yav dhau los nyob rau hauv kaleidoscopic flashes, zoo li nyob rau hauv ib tug qub dub thiab dawb zaj duab xis. Thaum kawg lub qhovntsej thiaj tsis mob qeeb mus rau qhov nkag, thiab Drake xav tias nws khau boots maj mam tawm ntawm lub pob zeb nyuaj. Nws nyem lub muzzle thiab hnov qhov tso tawm ntawm nws txoj siv sia. Drake tshuaj xyuas cov txheej txheem ntawm tig nws mus rau hauv Ascendant ua ntej mus rau qhov twg Dal thiab ib nrab kaum tus txiv neej sawv tos.
  
  Hauv pem teb crunched alarmingly, tab sis nws ntaus nqi rau mummified khib nyiab.
  
  "Lub qhov tsua no me me me me piv rau qhov peb tau pom hauv av nkag mus rau radar," Dahl hais. "Nws tuaj yeem suav tsis raug. Tshaj tawm thiab nrhiav ... lub qhov ... lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd. "
  
  Tus Swede shrugged, amused los ntawm nws tus kheej ignorance. Drake nyiam nws. Nws maj mam taug kev ncig lub qhov tsua, kawm cov phab ntsa tsis sib luag thiab tshee, txawm tias lub tsho tuab muab rau nws. Ntau txhiab tons ntawm pob zeb thiab lub ntiaj teb tau nias rau ntawm nws, thiab ntawm no nws yog, sim nkag mus tob dua. Rau nws nws suab zoo li ib tug tub rog lub neej.
  
  Dahl sib txuas lus nrog Parnevik ntawm ob-txoj kev videophone. Tus xibfwb tau qw ntau 'cov lus qhia' uas Dahl kaw lub suab tom qab ob feeb. Cov tub rog taug kev ncig lub qhov tsua mus txog thaum ib tug ntawm Delta hais tias: "Kuv muaj cov duab kos ntawm no. Txawm hais tias nws yog ib qho me me. "
  
  Dahl kaw lub videophone. Parnevik lub suab nrov nrov thiab meej, thiab tom qab ntawd nres thaum Dahl nqa lub xov tooj ntawm tes mus rau phab ntsa.
  
  "Koj puas pom qhov no?"
  
  "Yog! Det rau bra! Bra!" Parnevik poob nws cov lus Askiv los ntawm kev zoo siab. "Walknott... mmm... ib pob ntawm cov neeg tua rog. Qhov no yog lub cim ntawm Odin, peb daim duab peb sab, lossis Borromean daim duab peb sab, txuam nrog lub tswv yim ntawm kev tuag zoo kawg nkaus hauv kev sib ntaus sib tua. "
  
  Drake tau tuav nws lub taub hau. "Ntshav Vikings."
  
  "Lub cim no feem ntau pom ntawm 'daim duab pob zeb' uas piav qhia txog kev tuag ntawm cov tub rog tub rog taug kev los ntawm nkoj lossis caij nees rau Valhalla - Odin lub palace.
  
  Tus txiv neej SAS ncaj ncees hais tias, "Tab sis ua rau koj lub rooj sib txoos ua tsis zoo, phooj ywg," tab sis phab ntsa no tuab li kuv niam tais.
  
  Lawv txhua tus tau nqis ib kauj ruam rov qab, flicking lawv lub kaus mom hlau teeb hla ntawm qhov chaw uas tsis tau kov.
  
  "Nws yuav tsum yog phab ntsa cuav." Tus txiv neej yuav luag qw nrog kev zoo siab. "Nws yuav tsum yog!"
  
  "Tom," Drake hnov Ben lub suab hluas. "Nws kuj tau hais tias Valknoth tseem hu ua Death Knot, lub cim ntawm cov thwjtim ntawm Odin uas muaj lub siab nyiam rau kev tuag hnyav. Kuv yeej ntseeg tias qhov no tuaj yeem ceeb toom. "
  
  "Bullshit". Drake lub sigh tau ua siab dawb.
  
  "Nov yog kev xav, cov txiv neej," Kennedy lub suab tuaj. "Yuav ua li cas txog kev tshuaj xyuas ntau dua ntawm txhua phab ntsa. Yog tias koj tau txais Walknotts ntau dua, tab sis tom qab ntawd pom ib phab ntsa dawb, kuv yuav xaiv qhov no. "
  
  "Yooj yim rau koj hais," Drake yws. "Nyob rau ntawd thiab txhua yam."
  
  Lawv sib cais, combing lub pob zeb phab ntsa nti los ntawm nti. Lawv tau muab pov tseg ntau pua xyoo ntawm cov hmoov av, txhuam cov cobwebs thiab tshem tawm cov pwm. Thaum kawg, lawv pom peb Valknots ntxiv.
  
  "Zoo heev," Drake hais. "Nws yog plaub phab ntsa, plaub lub pob txha. Peb ua dab tsi tam sim no?
  
  "Puas yog lawv txhua tus zoo ib yam?" - tus xibfwb nug hauv surprise.
  
  Ib tug ntawm cov tub rog tau tso tawm ib daim duab ntawm Parnevik ntawm lub videophone screen. "Zoo, kuv tsis paub txog koj cov txiv neej, tab sis kuv paub tseeb tias kuv nkees mloog nws. Tus damn Swede yuav tau ua tiav peb lub sijhawm ntev dhau los."
  
  "Tom," Ben lub suab hais. "Lub qhov muag nyob hauv Mimir lub qhov dej, tsis yog ... "nws lub suab ploj tom qab ntawm qhov tsis txaus ntseeg, thiab tom qab ntawd lub vijtsam tsaus. Dahl tuav nws, tig nws thiab tawm, tab sis tsis muaj txiaj ntsig.
  
  "Crap. Nws sim hais li cas?
  
  Drake tab tom yuav ua rau kwv yees thaum lub videophone rov qab los ua neej thiab Ben lub ntsej muag puv npo. "Kuv tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim. Tab sis mloog - Lub Qhov Muag nyob hauv Mimir lub qhov dej, tsis nyob hauv lub qhov tsua hauv qab nws. Nkag siab?"
  
  "Yog. Yog li peb hla lawv ntawm txoj kev nqes?
  
  "Kuv xav tias yog".
  
  "Tab sis vim li cas?" Dahl nug incredulously. "Tom qab ntawd yog vim li cas lub qhov tsua no thiaj li tsim? Thiab hauv av nkag mus radar pom meej tias muaj qhov chaw loj hauv qab. Tau kawg, Cov Piece yuav tsum nyob ntawd. "
  
  "Tsuas yog-" Drake xav tias txias txaus ntshai. "Tsuas yog qhov chaw no yog ib tug ntxiab."
  
  Dahl mam li saib tsis meej. "Ua li cas?"
  
  "Puas yog qhov chaw hauv qab peb? Yuav ua li cas yog lub qhov dej tsis muaj qab?
  
  "Qhov no txhais tau tias koj sawv ntawm lub hauv ncoo av nplaum!" Tus txiv neej qw nrov nrov. "Tab! Nws tuaj yeem tawg thaum twg los tau. Tawm ntawm qhov ntawd tam sim no!"
  
  Lawv ntsia ib leeg rau ib lub sij hawm uas tsis muaj kev txom nyem kev tuag. Lawv sawv daws xav ua neej nyob tsis zoo. Thiab ces txhua yam hloov. Dab tsi yog ib zaug tawg hauv pem teb pob zeb yog tam sim no ib qho tawg nyuaj. Lub suab nrov tearing txawv txawv no tsis yog los ntawm kev hloov ntawm pob zeb, tab sis los ntawm qhov tseeb tias hauv pem teb tau maj mam sib cais los ntawm qhov kawg mus rau qhov kawg.
  
  Nrog ib lub qhov kawg hauv qab lawv....
  
  Ob tug txivneej tau hais plaub rau ob tug Ascendants. Thaum lawv mus txog qhov ntawd, tseem muaj sia nyob, Dahl tau qw kom rov qab txiav txim.
  
  "Koj ob leeg mus ua ntej. Rau qhov Vajtswv, ua nruj ua tsiv."
  
  "Thiab ntawm koj txoj kev nce mus," Parnevik hais tias, "yuav tsum paub tshwj xeeb ntawm koj ib puag ncig. Peb tsis xav nco cov khoom qub. "
  
  "Tsis txhob ua neeg ruam, Parnevik." Dahl nyob ib sab ntawm nws tus kheej nrog forebodings. Drake yeej tsis tau pom nws zoo li no ua ntej. Nws hais tias, "Peb ob tus kawg yuav kuaj thaum peb mus," nws hais, ntsia ntawm Drake. "Nws yog koj thiab kuv".
  
  Lub videophone beeped dua thiab muab tua. Dahl co nws li yog nws tab tom sim strangle nws. "Damned los ntawm Yankees, tsis muaj kev ntseeg."
  
  Nws siv thawj ob peb feeb mus txog theem av. Ces peb ntxiv rau ob khub. Drake xav txog txhua yam uas tuaj yeem tshwm sim hauv rau feeb-ib lub neej muaj txiaj ntsig ntawm kev paub, lossis tsis muaj dab tsi hlo li. Rau nws nws yog qhov kawg. Tsis muaj dab tsi tab sis lub creaking ntawm av nplaum, lub suab quaj ntawm hloov pob zeb, lub creaking ntawm lub caij nyoog, txiav txim siab seb puas yuav muab nqi zog rau nws nrog txoj sia los yog kev tuag.
  
  Hauv pem teb hauv qab thawj lub cim lawv pom tau tawg. Tsis muaj lus ceeb toom; zoo li hauv pem teb tau cia li muab dab thiab poob rau hauv oblivion. Drake nce mus deb ntawm lub qhov dej raws li nws ua tau. Nws sib npaug ntawm nws sab es tsis yog nyob rau hauv pem teb tsis muaj zog ntawm lub qhov tsua. Dahl puag sab nraud ntawm lub qhov dej, tuav ib daig ntsuab twine nrog ob txhais tes, lub nplhaib ntawm nws tus ntiv tes tshoob qhia txog lub teeb ntawm Drake lub kaus mom hlau.
  
  Drake ntsia, tshawb nrhiav cov hlua uas muaj zog uas lawv tuaj yeem txuas rau lawv cov hlua. Tom qab ntawd nws hnov Dahl qw: "Shit!" thiab ntsia cia li nyob rau hauv lub sij hawm mus saib videophone tig los ntawm qhov kawg mus rau qhov kawg nyob rau hauv lub siab phem qeeb suab ua ntej ntog nrog ib tug crunch mus rau lub qhov tsua hauv pem teb.
  
  Tsis muaj zog, lub zog tsav tau muab txoj hauv kev, poob rau hauv lub qhov dub zoo li Drake txoj kev npau suav qub ntawm kev pib tsev neeg. Muaj cua daj cua dub los rau ntawm lawv, tso cov huab cua turbid puv nrog qhov tsaus ntuj uas tsis muaj peev xwm hais tau los ntawm qhov chaw uas cov neeg dig muag nkaum thiab slithered.
  
  Thiab, saib mus rau hauv lub abyss ntawm tus duab ntxoov ntxoo tsis muaj npe, Drake rov tshawb pom nws txoj kev ntseeg thaum yau hauv dab.
  
  Muaj ib lub suab zawv zawg, thiab ib txoj hlua los saum toj, flapping. Drake zoo siab muab nws thiab txuas rau nws lub sam thiaj. Dahl ua tib yam, saib zoo ib yam dawb, thiab lawv ob leeg nias lawv cov nyees khawm.
  
  Drake saib lub altimeter. Nws kawm nws ib nrab ntawm lub qhov dej thaum Dahl luam nws ntawm sab nraud. Ob peb zaug lawv nres thiab tig mus rau pem hauv ntej kom saib ze dua, tab sis txhua zaus lawv pom tsis muaj dab tsi. Ib puas taw mus, thiab tom qab ntawd cuaj caum. Drake tev nws txhais tes los ntshav, tab sis tsis pom dab tsi. Lawv taug kev, tam sim no tsib caug ko taw, thiab tom qab ntawd Drake pom qhov tsis muaj qhov pom kev, qhov tsaus nti uas tsuas yog nqus lub teeb uas nws cuam rau nws.
  
  Ib tug dav ntoo board, jagged raws ntug, untouched los ntawm dampness los yog pwm. Drake tuaj yeem pom cov duab kos rau ntawm nws qhov chaw thiab nws coj nws ib pliag los tso lub kaus mom hlau kom raug.
  
  Tab sis thaum nws ua nws ...
  
  Qhov muag. Daim duab cim ntawm Odin ob lub qhov muag, carved los ntawm ntoo thiab tawm ntawm no ... yog leej twg?
  
  Los ntawm Odin nws tus kheej? Ntau txhiab xyoo dhau los? Sau: Heidi? Puas yog ntau dua lossis tsawg dua plausible?
  
  Dahl pov ib qho kev txhawj xeeb saib. "Rau lub hom phiaj ntawm peb txhua tus, Drake, tsis txhob tso qhov no."
  
  
  Peb caug peb
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Drake tau tshwm sim los ntawm Mimir lub qhov dej, tuav cov ntsiav tshuaj ntoo siab zoo li lub trophy. Ua ntej nws yuav hais tau ib lo lus, nws tau roughly yanked ntawm nws txoj hlua thiab pov rau hauv av.
  
  "Hav, ua siab ntev ..." Nws ntsia lub cev ntawm lub tshuab npau suav los ntawm Hong Kong, ib qho ntawm cov tshiab. Nws dov me ntsis thiab pom cov tub rog tuag thiab tuag pw ntawm cov nyom - Delta, SGG, SAS - thiab tom qab lawv Kennedy, txhos caug nrog rab phom taw ntawm nws lub taub hau.
  
  Pom Ben raug yuam kom sawv ntsug hauv lub chokehold, Alicia Miles txhais tes tsis muaj kev hlub tshua tuav nws lub caj dab kom nruj. Drake lub siab yuav luag tawg thaum nws pom Ben tseem tuav nws lub xov tooj ntawm tes hauv nws txhais tes. Cling mus txog thaum kuv ua tsis taus pa kawg...
  
  "Cia lub Brit sawv," Canadian Colby Taylor tuaj rau hauv Drake qhov pom. "Cia nws saib nws cov phooj ywg tuag-ua pov thawj tias kuv muaj peev xwm coj tau txhua feem ntawm nws ua ntej kuv muab nws txoj sia."
  
  Drake tso cai rau hluav taws ntawm kev sib ntaus sib tua kom nkag mus rau hauv nws cov ceg. "Txhua yam koj tab tom ua pov thawj yog tias qhov chaw no nyob raws li nws hais hauv phau ntawv qhia kev phem - tias nws yog thaj av ntawm dab."
  
  "Yuav ua li cas poetic," tus billionaire chuckled. "Thiab nws muaj tseeb. Muab Lub Qhov Muag rau kuv." Nws tuav nws txhais tes zoo li ib tug me nyuam nug ntxiv. Tus mercenary kis ib daim duab ntawm Odin lub qhov muag. "Zoo. Qhov ntawd txaus. Yog li koj lub dav hlau nyob qhov twg, Drake? Kuv xav tau ib qho ntawm koj thiab tom qab ntawd tawm ntawm lub qhov quav no."
  
  Drake hais tias, "Koj yuav ua tsis tau ib yam dab tsi uas tsis muaj Shield," Drake hais tias ... thawj yam uas los rau hauv nws lub siab. "Thiab tom qab ntawd txheeb xyuas seb nws dhau los ua daim ntawv qhia rau Ragnarok."
  
  "Txhob dag," Taylor luag disgustingly. "Tsuas yog vim li cas peb nyob ntawm no niaj hnub no thiab tsis yog nees nkaum xyoo dhau los yog vim tias Shield nyuam qhuav pom. Kuv paub tseeb tias koj twb paub qhov no, txawm li cas los xij. Puas yog koj sim ua kom kuv qeeb? Koj puas xav tias kuv yuav plam thiab muab sijhawm rau koj? Zoo, Mr. Drake, cia kuv qhia koj. Nws ... "nws taw tes rau Alicia, "nws tsis plam. Nws. . nyuaj golden lub nroog Yeiuxalees, qhov ntawd yog qhov nws yog!"
  
  Drake tau saib thaum nws tus qub npoj yaig strangled Ben kom tuag. "Nws yuav muag koj mus rau tus neeg sib tw siab tshaj plaws."
  
  "Kuv yog tus neeg sib tw siab tshaj plaws, koj ua tiav daim shit."
  
  Thiab los ntawm lub siab nyiam ntawm Providence, ib tug neeg tau siv sijhawm zoo los tua cov mos txwv. Kev txhaj tshuaj nrov nrov hauv hav zoov. Ib tug ntawm Taylor cov mercenaries tsoo nrog lub qhov muag thib peb tshiab, tuag tam sim ntawd.
  
  Colby Taylor saib tsis txaus ntseeg rau ib pliag. Nws zoo li Bryan Adams nyuam qhuav dhia tawm hauv hav zoov thiab pib ua si "Lub caij ntuj sov ntawm '69." Nws ob lub qhov muag tig mus rau hauv saucers. Ces ib tug ntawm nws mercenaries tsoo rau nws, khob nws mus rau hauv av, lub mercenary los ntshav, qw thiab tawm tsam, tuag. Drake nyob ntawm lawv ib sab hauv ib qho tam sim ntawd raws li cov hlau lead rub saum huab cua saum lawv.
  
  Txhua yam tshwm sim tib lub sijhawm. Kennedy muab nws lub cev nce mus. Sab saum toj ntawm nws pob txha taub hau tau ruaj khov rau hauv kev sib cuag nrog lub puab tsaig ntawm tus neeg saib xyuas npog nws tias nws tsis txawm paub tias muaj dab tsi tshwm sim. Instant hang up.
  
  Ib rab phom ntawm cov mos txwv ya rov qab thiab tawm mus; cov mercenaries, ntes tau nyob rau hauv qhib, raug puas tsuaj.
  
  Thorsten Dahl tau raug tso tawm thaum tus tub txib tuav nws poob peb lub hlis twg ntawm nws lub taub hau mus rau qhov kev txhaj tshuaj thib peb uas tau hais los ntawm rab phom. Tus thawj coj SGG tau mus cuag xibfwb Parnevik zoo li ib tug roob ris thiab pib rub tus txiv neej laus mus rau ib pawg ntawm cov ntoo.
  
  Drake thawj qhov kev xav yog txog Ben. Thaum nws npaj los ua tus thawj koom ruam xav tau, kev tsis ntseeg tau ua rau nws zoo li ib txhiab-watt electromagnetic mem tes. Alicia muab tus tub pov tseg thiab nce mus rau Drake nws tus kheej. Dheev ib rab phom tshwm nyob rau hauv nws txhais tes; tsis muaj teeb meem qhov twg. Nws tau sib npaug tuag nrog ob leeg.
  
  Nws khaws nws, tsom ntsoov rau nws.
  
  Drake nthuav nws txhais tes tawm mus rau ob sab hauv kev txaj muag. Vim li cas?
  
  Nws luag nyav zoo siab heev, zoo li tus dab uas tau pom cov nqaij uas tsis tau kov nyob hauv lub qhov cub uas nws xav tias tau siv ntev lawm.
  
  Nws rub tus txhais. Drake winced, cia siab tias cua sov thiab tom qab ntawd loog thiab tom qab ntawd mob, tab sis nws lub siab lub qhov muag tau ntes nrog nws lub hlwb thiab nws pom tias nws tau hloov nws lub hom phiaj ntawm lub sijhawm kawg ... Taylor. Cia peb tsis txhob pheej hmoo.
  
  Ob tug tub rog SAS thiab ob tug Delta Marines tau dim. Lub SAS tuav Ben thiab rub nws mus. Dab tsi yog sab laug ntawm Delta Pab Pawg tau npaj rov qab tua hluav taws ntawm ib tsob ntoo ze ze.
  
  Ntau qhov kev txhaj tshuaj tau nrov. Tus txiv neej Delta tig thiab poob. Lwm tus tau nkag rau hauv nws lub plab mus rau qhov chaw Wells tau poob, nyob rau sab nraud ntawm Mimir's Wells. Wells lub cev jerked thaum Asmeskas rub nws tawm, pov thawj tias nws tseem muaj sia nyob.
  
  Ob peb feeb tom ntej no dhau los ntawm qhov muag plooj. Alicia qw npau taws thiab dhia tom qab tus tub rog Asmeskas. Thaum nws tig thiab ntsib nws nrog nws lub nrig, nws nres ib pliag.
  
  "Tig mus," Drake hnov nws hais. "Cia li mus deb."
  
  "Kuv yuav tsis tso tus txiv neej no tseg."
  
  "Koj cov neeg Asmeskas, cia li so," nws hais ua ntej unleashing tag nrho ntuj raug txim. Amelikas tus neeg ncaws pob zoo tshaj plaws tau thim rov qab, stumbling los ntawm cov nyom tuab, thawj zaug tuav ntawm ib sab caj npab thiab tom qab ntawd staggering raws li nws tau tawg ua ntej tsis pom ntawm ib lub qhov muag thiab thaum kawg tsoo tsis tau txawm flinching.
  
  Drake qw, khiav ntawm Alicia thaum nws khaws Wells los ntawm dab tshos.
  
  "Koj puas vwm?" - nws qw. "Koj puas vwm tag?"
  
  "Nws mus rau hauv lub qhov dej," Alicia lub qhov muag raug tua. "Koj tuaj yeem koom nrog nws lossis tsis tau, Drake. Koj qhov kev txiav txim siab."
  
  "Vim li cas los ntawm Vajtswv lub npe? Vim li cas?"
  
  "Ib hnub, Drake. Muaj ib hnub, yog koj muaj txoj sia nyob no, koj yuav paub. "
  
  Drake nres kom ntes nws ua pa. Nws txhais li cas? Tab sis kom poob siab tam sim no yuav yog kom caw kev tuag zoo li nws tau tua tus kheej. Nws hu rau nws qhov kev kawm nco, nws lub siab, tag nrho nws cov kev txawj SAS. Nws ntaus nws nrog ib tug ncaj boxing punch, jab, tus ntoo khaub lig. Nws countered, ua kom nws lub dab teg nrog crushing quab yuam txhua zaus, tab sis tam sim no nws nyob ze heev.
  
  Nws xav nyob qhov twg.
  
  Nws taw tes ntawm nws caj dab. Nws coj ib sab kauj ruam, ncaj qha mus rau hauv nws lub hauv caug nce, tsom ntawm kev tawg ob peb tav thiab maj mam poob.
  
  Tab sis nws dov nruab nrab ntawm nws lub hauv caug kom txog rau thaum lawv shockingly nyob ze, nti sib nrug, qhov muag rau qhov muag.
  
  Qhov muag loj. Qhov muag zoo kawg nkaus.
  
  Lawv tau koom nrog ib qho ntawm cov tsiaj loj tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  
  "Koj tsis muaj zog ib yam li tus menyuam mos, Matt."
  
  Nws ntxhi ua rau nws cov pob txha txias thaum nws nce mus rau pem hauv ntej, rub nws txhais caj npab, thiab muab nws tso rau saum huab cua. Nws tsaws rau ntawm nws nraub qaum, tawm ntawm pa. Tsis yog ib pliag tom qab nws nyob saum nws, hauv caug slamming rau hauv nws lub hnub ci plexus, hauv pliaj smacking tawm tsam nws tus kheej, ua rau nws pom hnub qub.
  
  Saib rau hauv ib leeg lub qhov muag dua, nws ntxhi, "Puag."
  
  Tab sis nws tsis yog nws uas yuav tsum tau xaiv. Nws yog txhua yam uas nws tuaj yeem ua tau los tsa nws txhais tes, dov mus rau sab saib thaum nws ib nrab rub lub ib nrab nco qab Wells mus rau ntawm ntug ntawm lub qhov dej tsis muaj npe hu ua Mimir's Wells.
  
  Drake qw, tawm tsam nws lub hauv caug. Kev txaj muag los ntawm kev swb, xav tsis thoob los ntawm ntau qhov zoo uas nws tau poob txij li koom nrog tib neeg, nws tsuas tuaj yeem saib.
  
  Alicia dov Wells hla ntawm ntug dej. Tus thawj coj SAS tseem tsis tau qw.
  
  Drake swayed thaum nws sawv ntawm nws ko taw, lub taub hau thiab lub cev qw. Alicia mus cuag Colby Taylor, tseem zoo li tshiab thiab agile zoo li lub caij nplooj ntoos hlav yaj. Drake, nrog nws nraub qaum rau cov neeg German, xav txog qhov tsis muaj kev tiv thaiv zoo li tus neeg tsav nkoj ntawm lub nkoj ntsib lub prehistoric Kraken, tab sis nws tsis flinch.
  
  Alicia rub tus tuag mercenary lub cev tawm ntawm Taylor. Tus billionaire sawv, qhov muag dav, saib ntawm Miles mus rau Drake mus rau cov ntoo.
  
  Los ntawm qab lub pob tw shrouded nyob rau hauv pos huab, cov duab pib tshwm, zoo ib yam li ghosts, nyob rau hauv lub tsev nyob rau hauv no legendary lub teb chaws. Lub illusion tau tawg thaum lawv mus ze txaus pom lawv cov riam phom.
  
  Drake twb taug kev ncig. Nws tuaj yeem pom cov neeg tuaj txog, paub tias lawv yog cov neeg vwm zoo li cov neeg German uas tau tuaj nqa tag nrho cov spoils.
  
  Drake ntsia nyob rau hauv bewilderment ntawm riam phom ntawm lawv yeej. Alicia tsuas rub tus neeg nplua nuj Canadian los ntawm lub crotch thiab nyem kom txog thaum nws ob lub qhov muag tawm ntawm nws lub taub hau. Nws luag ntxhi ntawm nws qhov tsis meej pem ua ntej coj nws mus rau Mimir lub qhov dej thiab ntswj nws lub taub hau ntawm ntug.
  
  Drake paub tias nws muaj lwm yam tseem ceeb. Nws sidestepped qhov kev txiav txim, siv Alicia thiab Taylor ua daim thaiv. Nws mus txog hauv hav zoov thiab taug kev mus ntxiv, maj mam nce toj ib lub roob me me.
  
  Alicia taw tes rau hauv lub qhov thiab co Taylor kom txog thaum nws thov kev hlub tshua. "Tej zaum koj yuav pom ib yam dab tsi los sau rau ntawd, koj megalomaniac idiot," nws hais tias nws hle nws lub cev mus rau qhov tsis muaj qhov kawg. Nws lub suab qw nrov nrov ib pliag, ces nres. Drake xav tsis thoob yog tias ib tug txiv neej uas poob rau hauv qhov tsis muaj qhov qw nrov mus ib txhis, thiab yog tias tsis muaj leej twg nyob ib puag ncig los hnov nws, puas suav tiag?
  
  Los ntawm lub sij hawm no Milo tau mus txog nws tus hluas nkauj. Drake hnov nws hais tias, "Vim li cas lub ntuj raug txim koj ua li ntawd? Tus thawj coj yuav hlub tus asshole no ciaj sia. "
  
  Thiab Alicia teb tias: "Tau, Milo. Kuv tos ntsoov yuav ntsib Abel Frey. Koj puas npaj mus?
  
  Milo luag ntxhi phem rau saum toj. "Peb yuav tsis ua kom tiav lawv?"
  
  "Tsis txhob ua lub nroog Yeiuxalees. Lawv tseem ua tub rog thiab tuav lub hauv paus siab. Koj puas muaj yam uas peb tuaj rau?
  
  "Tag nrho cuaj qhov chaw ntawm Odin yog tam sim no thiab ua haujlwm. Koj lub dav hlau tau kib!" - nws qw. "Muaj kev lom zem hmo ntuj ntawm thaj av tuag!"
  
  Drake tau saib thaum cov Germans thim rov qab ceev faj. Lub ntiaj teb tsuas yog teetered ntawm brink. Lawv tuaj tag nrho li no thiab ua kev txi ntau heev. Lawv tsav lawv tus kheej mus rau hauv av.
  
  Tsuas yog poob txhua yam rau cov neeg German ntawm kab kawg.
  
  "Muaj," Ben ntes nws lub qhov muag nrog luag ntxhi, zoo li nyeem nws cov kev xav. "Zoo li lub neej ua raws li kev ncaws pob, huh?"
  
  
  Peb caug plaub
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Lub hnub tau teeb tsa hauv qab lub qab ntug meej raws li cov neeg European thiab lawv tsuas yog cov neeg Amelikas uas tseem tshuav tau lim hiam rau hauv av. Tsis muaj zog, cua txias tau tshuab. Kev soj ntsuam ceev tau qhia tias ib tug ntawm SAS cov tub rog raug mob thiab xibfwb Parnevik raug kev poob siab. Qhov no tsis yog xav tsis thoob xav txog qhov nws tau dhau los.
  
  Dahl tau hu rau lawv qhov chaw nyob ntawm xov tooj satellite. Kev pab yog kwv yees li ob teev.
  
  Drake plopped ntawm ib sab ntawm Ben thaum lawv nres hauv ib tsob ntoo me me ntawm cov ntoo liab qab nrog lub tiaj tiaj nyob ib puag ncig lawv.
  
  Ben thawj cov lus: "Kuv paub lwm tus neeg tuag, Matt, tab sis kuv cia siab tias Karin thiab Hayden tsis ua li cas. Kuv thov txim tiag tiag."
  
  Drake txaj muag lees tias nws tsis nco qab tias Hayden tseem nrog lub dav hlau. "Tsis txhob txhawj. Nws yog lawm. Qhov sib txawv yog qhov zoo heev rau Karin, ncaj ncees rau Hayden ib yam nkaus, "nws tau lees tias, tau poob nws lub peev xwm los ua kom zoo nkauj rau qee qhov ntawm lub luag haujlwm. "Ua li cas koj tuav, phooj ywg?"
  
  Ben khaws nws lub xov tooj ntawm tes. "Tseem ciaj sia".
  
  "Peb tau dhau los ntev txij li kev ua yeeb yam."
  
  "Kuv nyuam qhuav nco qab nws," Ben hais tiag. "Matt, Kuv nyuam qhuav nco qab tias kuv lub neej zoo li cas ua ntej qhov no pib. Thiab nws twb tau ... hnub?
  
  "Kuv tuaj yeem ceeb toom koj yog tias koj xav tau. Frontman ntawm Phab ntsa ntawm Pw tsaug zog. Swooning tshaj Taylor Momson. Lub xov tooj ntawm tes yog overloaded. Xauj cov nuj nqis. Kuv tabtom swooning dua Taylor.
  
  "Peb tau poob txhua yam."
  
  "Tsis muaj lus dag ntawm no, Ben-peb tsis tuaj yeem tau txais qhov deb no yog tsis muaj koj."
  
  "Koj paub kuv, phooj ywg. Kuv yuav pab leej twg. " Nws yog tus qauv teb, tab sis Drake tuaj yeem qhia tias nws txaus siab rau kev qhuas. Nws tsis nco qab qhov no thaum Ben outwitted suits thiab txawm tus xibfwb Scandinavian.
  
  Tsis muaj qhov tsis ntseeg tias yog qhov uas Hayden pom hauv nws. Nws pom tus neeg sab hauv pib ci los ntawm. Drake thov Vajtswv kom nws muaj kev nyab xeeb, tab sis tsis muaj ib yam dab tsi uas nws ua tau rau nws tam sim no.
  
  Kennedy poob rau ntawm lawv. "Kuv vam tias kuv yuav tsis cuam tshuam koj. Koj saib zoo nkauj haum. "
  
  "Tsis yog koj," Drake hais thiab Ben nodned. "Tam sim no koj yog ib tug ntawm peb."
  
  "Hmm, ua tsaug, kuv twv. Nws yog kev qhuas?"
  
  Drake txhawb lub siab. "Leej twg tuaj yeem ua si ob peb Dino Pob Zeb ua si nrog kuv yog kuv tus kwv rau lub neej."
  
  "Txhua hmo ntuj, txiv neej, txhua hmo ntev."
  
  Ben quaj. "Yog li ntawd," nws ntsia ib ncig. "Nws nyuam qhuav tsaus ntuj."
  
  Drake ntsia ntawm cov nyom uas tsis muaj qhov kawg. Qhov kawg streak ntawm tsaus liab tsuas yog poob los ntawm lub qab ntug tshaj plaws. "Damn, kuv twv nws tau txias ntawm no thaum hmo ntuj."
  
  Dahl tuaj cuag lawv. "Yog li qhov no yog qhov kawg, txiv neej? Peb puas ua tiav? Lub ntiaj teb xav tau peb. "
  
  Cov cua ntsawj ntshab rub nws cov lus mus rau shreds, ua rau lawv tawg thoob plaws hauv lub tiaj.
  
  Parnevik tau hais los ntawm qhov chaw uas nws tau so, tsa nws nraub qaum rau tsob ntoo. "Mloog, umm, koj tau hais rau kuv tias koj tau pom tsuas yog cov duab paub ntawm cov khoom hauv lawv qhov kev npaj tiag. Ib daim duab uas ib zaug tau koom nrog John Dillinger. "
  
  Dahl piav qhia tias "Yog lawm, tab sis qhov khoom tau mus ncig hauv 60s," Dahl piav qhia. "Peb tsis tuaj yeem paub tseeb tias nws tsis tau theej, tshwj xeeb tshaj yog los ntawm ib qho ntawm cov keeb kwm-obsessed Vikings."
  
  Tus xibfwb tau zoo txaus los yws, "Auj. Ua tsaug."
  
  Ua tiav qhov tsaus ntuj, thiab ib lab hnub qub twinkled saum taub hau. Cov ceg swayed thiab nplooj rustled. Ben instinctively tsiv mus nyob ze rau ib sab ntawm Drake. Kennedy tau ua ib yam nrog rau lwm tus.
  
  Qhov twg Kennedy tus ncej puab kov nws tus kheej, Drake xav tau hluav taws. Nws yog txhua yam nws ua tau kom tsom mus rau qhov uas Dahl tau hais.
  
  Swede hais tias, "Cov ntaub thaiv npog, yog peb qhov kev cia siab kawg."
  
  Puas yog nws zaum ze ntawm lub hom phiaj? Drake xav txog nws. Kov....
  
  Tswv Ntuj, tau ntev lawm nws xav li no. Nws coj nws rov qab mus rau cov hnub uas cov ntxhais hluas thiab cov tub hluas ntshai, hnav T-shirts nyob rau hauv cov daus thiab coj lawv cov hluas nkauj nyob ib ncig ntawm lub nroog nyob rau hnub Saturday tav su ua ntej yuav lawv lawv nyiam CD thiab kho lawv tus kheej rau paj kws thiab straw ntawm lub xinesmas. .
  
  Cov hnub dawb huv, mus ntev. Nco ntsoov ntev thiab, hmoov tsis, poob.
  
  "Shield?" Nws cuam tshuam hauv kev sib tham. "Dab tsi?"
  
  Dahl frowned rau nws. "Cia li, koj rog Yorkshire bastard. Peb tau hais tias Shield yog cov ntsiab lus tseem ceeb ntawm no. Yog tsis muaj nws tsis muaj dab tsi tuaj yeem ua tiav raws li nws txiav txim siab qhov chaw ntawm Ragnarok. Nws kuj yog ua los ntawm cov khoom sib txawv dua li lwm qhov chaw - zoo li nws muaj lub luag haujlwm sib txawv. Hom phiaj. "
  
  "Zoo li cas?"
  
  "Fuuuuck," hais Dahl hauv nws lub suab Oxford zoo tshaj plaws. "Nug kuv ib yam dab tsi txog kev ua kis las."
  
  "OK. Vim li cas lub ntuj raug txim tau Leeds United kos npe Thomas Brolin lawm?
  
  Dahl lub ntsej muag lengthened thiab ces hardened. Nws tab tom yuav tawm tsam thaum lub suab txawv txawv ua rau lub suab ntsiag to.
  
  Suab nrov. Ib tug quaj ntawm qhov tsaus ntuj.
  
  Ib lub suab uas evoked primal ntshai. Drake ntxhi hais tias, "Yexus muaj txojsia nyob," Drake ntxhi. "Dab tsi-?"
  
  Nws tshwm sim dua. Ib tug howl, zoo ib yam li tus tsiaj, tab sis guttural, zoo li yog los ntawm ib yam dab tsi loj. Nws ua rau hmo ntuj nkag.
  
  "Koj puas nco qab?" Hauv kev ntxhi tsis zoo nrog kev ntshai, Ben tau hais tias: "Qhov no yog Grendel lub tebchaws. Tus dab los ntawm Beowulf. Tseem muaj cov lus dab neeg hais tias monsters nyob hauv cov chaw no. "
  
  "Ib yam uas kuv nco qab los ntawm Beowulf yog Angelina Jolie lub nroog Yeiuxalees," Drake hais tias fondly. "Tab sis tom qab ntawd, kuv xav tias tib yam tuaj yeem hais txog feem ntau ntawm nws cov yeeb yaj kiab."
  
  "SHH!" - Kennedy yws. "Dab tsi yog lub suab nrov ntawd?"
  
  Lub suab quaj tuaj dua, ze dua tam sim no. Drake desperately sim ua tawm ib yam dab tsi nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, xav txog tej yam bared fangs rushing ntawm nws, qaub ncaug dripping, strips ntawm rotten nqaij daig ntawm lawv cov hniav jagged.
  
  Nws tsa rab phom, tsis xav ua kom lwm tus ntshai, tab sis tsis paub meej tias nws yuav txaus ntshai.
  
  Torsten Dahl tsom nws tus kheej rab phom. Tus tub rog uas haum SAS rub tawm ib rab riam. Silence shackled hmo ntuj ntau tshaj Gordon Brown shackled UK kev lag luam, nyem nws qhuav.
  
  Suab nrov. Clank. Ib yam uas suab zoo li lub teeb taw....
  
  Tab sis cov ceg zoo li cas? Drake xav txog nws. Txiv neej los yog...?
  
  Yog tias nws tau hnov txog cov claws, nws yuav zoo tau tso nws cov ntawv xov xwm tag nrho hauv kev ntshai.
  
  Damn cov qub fairy tales.
  
  Lub ventricles hauv nws lub siab yuav luag tawg thaum Ben lub xov tooj ntawm tes dheev los txog txoj sia. Ben pov nws mus rau saum huab cua hauv kev xav tsis thoob, tab sis tom qab ntawd qhuas nws ntawm txoj kev nqes.
  
  "Bullshit!" nws ntxhi ua ntej nws paub qhov nws tau teb. "Aw, nyob zoo, niam."
  
  Drake sim nres cov ntshav pounding hauv nws lub hlwb. "Cia li txiav. Txiav nws tawm!"
  
  Ben hais tias: "Hauv chav dej. Kuv yuav hu koj tom qab!"
  
  "Ntxhais". Kennedy lub suab tau xav tsis thoob.
  
  Drake mloog. Lub suab quaj tuaj dua, nyias thiab mob. Qhov no tau ua raws li lub khob nyob deb, zoo li lub suab nrov tau pov pob zeb. Lwm quaj quaj, ces quaj quaj....
  
  Muaj tseeb tib neeg lub sijhawm no! Thiab Drake rushed mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. "Nws yog Wells!" Nws maj mus rau hauv qhov tsaus ntuj, instinct coj nws ncaj nraim mus rau Mimir lub qhov dej thiab nres nws ntawm ntug.
  
  "Pab kuv," Wells qw nrov nrov, ncav tes rau ntawm ntug pob tsuas nrog cov ntiv tes tawg thiab ntshav. "Kuv tau ntes tau ntawm ib txoj hlua ... ntawm txoj kev nqes. Yuav luag tsoo kuv txhais tes. Tus bitch no muaj ... ib yam dab tsi ntxiv los tua ... kuv "
  
  Drake coj nws qhov hnyav, txuag nws los ntawm kev poob dawb rov qab rau hmo ntuj tsis kawg.
  
  
  * * *
  
  
  Raws li Wells qhwv sov so thiab so, Drake tsuas tuav nws lub taub hau ntawm nws.
  
  Wells croaked: "Kuv yeej tsis xav pib ua tsov rog ... hauv SAS."
  
  "Tom qab ntawd nws tsis ua li cas, vim Alicia thiab kuv tsis yog ib feem ntawm SAS lawm."
  
  Ib sab ntawm nws, Ben nug Parnevik zoo li tsis muaj dab tsi tshwm sim. "Koj puas xav tias Shield yog qee yam tseem ceeb?"
  
  "Cov ntaub thaiv npog yog txhua yam. Qhov no tuaj yeem yog tus yuam sij, tab sis nws yog txhua yam peb tau tso tseg. "
  
  "Tau lawm?" Drake rov hais dua, tsa qhov muag muag. Nws tsom mus rau Ben lub I-phone. "Tau kawg peb paub!"
  
  Ben yog ib kauj ruam ua ntej, googling 'Shield of Odin' ntawm geek ceev. Cov duab uas tshwm sim me me, tab sis Ben zoomed sai dua li Drake txawm xav txog. Nws sim nco ntsoov tias lub Shield zoo li cas. Round, nrog ib puag ncig puag ncig, lub npoo sab nrauv muab faib ua plaub qhov sib npaug.
  
  Ben tuav lub I-phone ntawm caj npab ntev, cia sawv daws tuaj sib sau ua ke.
  
  "Nws yooj yim," Kennedy hais. "Ragnarok hauv Vegas. Txhua tus nyob hauv Vegas. "
  
  Tus txiv neej rub nws lub puab tsaig. "Qhov kev tso kawm ntawm Shield qhia plaub qhov sib txawv nyob ib puag ncig cov lus teb hauv qhov chaw. Koj pom? Cia peb sau lawv North, East, South thiab West kom peb paub tias peb tab tom tham txog dab tsi. "
  
  "Zoo heev," Ben hais. "Zoo, Sab Hnub Poob yog qhov tseeb. Kuv pom hmuv thiab ob lub qhov muag."
  
  "South yog Nees thiab ob, um, hma, kuv xav tias." Drake nqaim nws ob lub qhov muag raws li nws ua tau.
  
  "Muaj tseeb tiag!" Tus txiv neej quaj. "Koj hais yog lawm. Vim tias yuav tsum muaj ob lub Valkyries nyob rau sab hnub tuaj. Yog? Koj pom?"
  
  Drake blinked nyuaj rau tsom, thiab nws pom dab tsi yuav tsum tau coj mus ua poj niam warriors mounted rau ib khub ntawm tis nees. "Daim Starbucks!" Nws swore. "Lub café nrog dawb Wi-Fi nyob txhua qhov chaw hauv ntiaj teb tsuas yog qhov no!"
  
  "Yog li ntawd..." Kennedy stammered, "uh, Shield tsis muaj ntaub thaiv npog rau nws?"
  
  "Hummm...!" Tus xib fwb kawm nyuaj, los rau hauv Ben txoj kab ntawm kev pom thiab tau txais ib tug phooj ywg spank. "Koj puas tuaj yeem zoom ntxiv me ntsis?"
  
  "Tsis muaj. Qhov no yog nws txwv. "
  
  "Kuv tsis pom lwm qhov cim ntawm Sab Hnub Tuaj," Dahl hais los ntawm nws lub rooj. "Tab sis North yog qhov nthuav heev."
  
  Drake hloov nws txoj kev xav thiab xav tias muaj kev poob siab. "Tus Tswv, qhov no yog lub cim ntawm Odin. Peb txuas daim duab peb sab. Ib yam uas peb pom hauv lub qhov dej. "
  
  "Tab sis qhov no yog dab tsi? Dahl taw rau ib lub cim me me nyob rau sab laug sab laug ntawm ib qho ntawm daim duab peb sab. Thaum Ben tuaj txog, lawv txhua tus qw hais tias, "Nws yog daim ntaub thaiv!"
  
  Ib tug txaj muag silence reigned. Drake rhuav tshem nws lub hlwb. Vim li cas Shield cim muab tso rau hauv daim duab peb sab? Obviously qhov no yog ib tug clue, tsuas yog ib tug vague.
  
  "Nws yuav yooj yim dua ntawm qhov screen loj!" Tus xibfwb snorted.
  
  Ben hais tias "Tsis txhob quaj," Ben hais. "Tsis txhob cia nws swb koj."
  
  "Ntawm no yog kev xav," Kennedy hais. "Cov duab peb sab puas tuaj yeem sawv cev rau lwm yam uas tsis yog qhov 'Odin's knot' lossis lwm yam?
  
  "Lub hom phiaj zais cia ntawm lub cim mystical cuam tshuam nrog Vajtswv, uas yav tas los suav tias tsuas yog lus dab neeg?" Tus txiv neej luag ntxhi. "Tau kawg tsis".
  
  Drake rubbed nws tav uas Alicia Miles tau qhia nws tias xya xyoo tsis muaj kev cob qhia coj tus xov tooj ntawm koj qib sib ntaus. Nws tau txaj muag rau nws, tab sis nws pom kev nplij siab hauv qhov tseeb tias nws tseem muaj sia nyob thiab lawv tseem nyob - tsuas yog - hauv qhov kev ua si.
  
  "Lub nyoob hoom qav taub yuav muaj Internet built-in," Dahl sim ua kom txhua tus paub. "Nyob li ntawm ... oh, peb caug feeb."
  
  "Okay, ok, dab tsi txog qhov nruab nrab?" Drake tau ua nws txoj haujlwm. "Ob lub ntsiab lus uas zoo li tus me nyuam daim duab nrog peb udders thiab jellyfish."
  
  "Thiab daim ntaub thaiv dua," Ben zoomed rau ntawm ' jellyfish' qhov muag. "Ib daim duab ib yam li nyob rau sab qaum teb. Yog li peb muaj ob daim duab ntawm daim ntaub thaiv npog ntawm daim ntaub thaiv nws tus kheej. Qhov nruab nrab, suav nrog ob txoj kev ywj pheej, thiab peb daim duab peb sab, "nws hais, nodding ntawm Kennedy. "Tej zaum cov no tsis yog daim duab peb sab."
  
  "Zoo, tsawg kawg qhov no lees paub kuv txoj kev xav tias Shield yog qhov tseem ceeb," Parnevik sau tseg.
  
  "Cov kab lus no ua rau kuv nco txog qee yam," Dahl xav txog. "Kuv tsuas hais tsis tau dab tsi."
  
  Drake tuaj yeem tuaj nrog qee qhov kev tawm tsam tus kheej tsis zoo, tab sis nws khaws nws tus kheej hauv kev txheeb xyuas. Kev vam meej, nws xav. Tus pompous Swede tau los ntev nrog lawv thiab tam sim no tau txais kev hwm me ntsis.
  
  "Saib!" Ben qw, ua rau lawv sawv daws dhia. "Muaj ib txoj kab nyias, yuav luag tsis cuam tshuam txuas ob daim duab ntawm daim ntaub thaiv!"
  
  "Nws tsis tshua qhia peb ib yam dab tsi," Parnevik yws yws.
  
  "Los yog ... " Drake mused, nco ntsoov cov hnub thaum nws nyeem cov tub rog maps, "lossis ... yog tias koj tuaj ntawm nws txoj kev, peb paub tias daim Shield yog daim npav ntawm Ragnarok. Ob daim duab no tuaj yeem yog qhov sib txawv ntawm ob daim duab sib txawv ... Tsuas yog ib qho pom yog qhov siab, thiab lwm qhov ... "
  
  "Qhov ntawd yog txoj kev npaj!" Ben hais.
  
  Lub sijhawm ntawd, lub suab ntawm lub nyoob hoom qav taub tuaj txog. Dahl tau hais txog qhov no los ntawm kev ua kom pom nws lub tsev kawm qub kev quav tshuaj los ntawm kev kaw GPRS. Nws squinted nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nrog rau txhua leej txhua tus raws li ib tug loj dub daim duab los ze.
  
  "Zoo, peb tsis muaj ntau txoj kev xaiv," nws hais nrog ib nrab luag nyav. "Peb yuav tsum, uh, ua qhov teeb meem no."
  
  
  * * *
  
  
  Ib zaug nyob rau hauv lub nkoj thiab txiav txim siab, Dahl booted ib 20-nti Sony Vaio laptop, uas siv nws tus kheej portable modem, zoo ib yam li ib tug I-phone. Nyob ntawm kev them nyiaj mobile network, lawv yuav muaj kev nkag mus rau Is Taws Nem.
  
  "Qhov no yog daim ntawv qhia," Drake txuas ntxiv nws txoj kev xav. "Yog li cia peb kho nws li ntawd. Obviously, qhov nruab nrab, qhov nruab nrab nthuav dav, yog qhov kev npaj saib. Yog li, luam daim duab kos, siv qee qhov software paub txog thaj chaw, thiab pom tias muaj dab tsi tshwm sim. "
  
  "Hmm," Parnevik ua xyem xyav tshuaj xyuas qhov pom loj. "Vim li cas suav nrog lwm daim duab uas zoo li lub plab thaum lub cim tiv thaiv, uh, Medusa. "
  
  "Pib point?" Kennedy tau siv sijhawm.
  
  Lub nyoob hoom qav taub tau rocking, tsav los ntawm cua muaj zog. Tus kws tsav dav hlau raug yuam kom ya mus rau Oslo kom txog thaum nws tau txais cov lus qhia ntxiv. Pab pawg SGG thib ob tau tos lawv nyob ntawd.
  
  "Sim qhov program, Torsten."
  
  "Kuv twb muaj lawm, tab sis kuv tsis xav tau," Dahl teb nrog tam sim ntawd surprise. "Kuv paub cov duab no zoo li paub. Nov yog Scandinavia ntawm daim ntawv qhia! Lub udder yog Norway, Sweden thiab Finland. Medusa yog Iceland. Zoo kawg."
  
  Ib qho thib ob tom qab, lub laptop pinged nrog peb qhov ua tau yuam kev. Qhov kev lees paub software algorithms hnyav tshaj plaws los ntawm cuaj caum-yim feem pua-uas yog Scandinavia.
  
  Drake nodded respectfully rau Dahl.
  
  "Ragnarok hauv Iceland?" Tus txiv neej xav txog nws. "Tab sis vim li cas?"
  
  "Muab cov kev tswj xyuas no rau tus tsav," Drake taw tes rau ntawm ntug dej hiav txwv ntawm Iceland thiab txoj hauj lwm ntawm Shield cim. "Yog li ntawd. Peb twb tau ob peb teev tom qab. "
  
  "Tab sis peb tsis muaj cov damn," Ben hais plaintively. "Cov Germans muaj lawv. Thiab tsuas yog lawv tuaj yeem nrhiav qhov ntxa ntawm Vajtswv siv Shards. "
  
  Thiab tam sim no Thorsten Dahl yeej luag, ua rau Drake xav. "Auj, tsis yog," hais tias Swede, thiab nws luag yog yuav luag phem. "Kuv muaj ib lub tswv yim zoo dua li mess nrog cov khoom phem no. Ib txwm tau. Cia lawv nyob hauv sauerkraut!"
  
  "Koj puas ua? Cia kuv xav tias - Tsis yog Shield pom nyob rau hauv Iceland?
  
  Parnevik hais tias, "Yog lawm, thiab yog tias qhov no yog qhov chaw qub ntawm Ragnarok," Parnevik hais tias, "qhov ntawd ua rau muaj kev nkag siab zoo. Odin daim thaiv yuav poob qhov twg nws tuag. "
  
  "Auj, qhov ntawd ua rau kev nkag siab tam sim no, xibfwb," Kennedy teased. "Tam sim no cov txiv neej no tau txiav txim siab txhua yam rau koj."
  
  "Zoo, yog tias nws pab tau, peb tseem muaj qhov paub tsis meej tshaj plaws los daws," Ben hais nrog luag ntxhi. "Lub ntsiab lus ntawm lub cim qub ntawm Odin - peb daim duab peb sab."
  
  
  Peb caug tsib
  
  
  
  Iceland
  
  
  Iceland tus ntug dej hiav txwv yog dej khov, rugged thiab muaj yeeb yuj, carved nyob rau hauv qee qhov chaw los ntawm cov dej khov loj, thiab smoothed tawm rau lwm tus los ntawm raging nthwv dej thiab tho cua. Muaj cov ntug dej hiav txwv lava thiab cov pob tsuas dub, cov dej khov nab kuab loj thiab tag nrho ib hom zen tranquility. Kev phom sij thiab kev zoo nkauj mus koom tes hauv tes, npaj rau lull tus neeg taug kev uas tsis muaj kev cia siab thiab coj nws mus rau qhov kawg tsis raws sijhawm.
  
  Reykjavik swept yav dhau los lawv nyob rau hauv ib tug teeb meem ntawm feeb, nws ci liab ru tsev, dawb vaj tse thiab ib puag ncig snow-capped roob lav rau thrill txawm lub siab tshaj plaws jaded ntawm lub siab.
  
  Lawv tau nres luv luv ntawm cov tub rog uas tsis tshua muaj neeg nyob hauv lub hauv paus kom refuel thiab thauj khoom rau lub caij ntuj no suits, mos txwv thiab cov khoom noj, thiab lwm yam Dahl tuaj yeem xav txog hauv kaum feeb lawv raug tso tseg.
  
  Tab sis cov txiv neej saum lub dav hlau tub rog dub tsis pom qhov no. Lawv tau koom ua ke-sib tham txog tib lub hom phiaj-tab sis lawv cov kev xav sab hauv yog hais txog lawv tus kheej txoj kev tuag thiab kev tuag hauv ntiaj teb-lawv ntshai thiab ntshai npaum li cas, thiab lawv ntshai npaum li cas rau lwm tus.
  
  Drake tau ceeb. Nws tsis paub yuav ua li cas kom txhua tus muaj kev nyab xeeb. Yog tias nws yog Ragnarok lawv pom, tom qab ntawd lub qhov ntxa ntawm Vajtswv nyob tom ntej, thiab lawv lub neej tau dhau los ua kev ua si ntawm roulette-zoo li koj ua si hauv Kennedy nyiam tshaj plaws, Vegas-qhov twg lub rooj tau rigged.
  
  Tsim nyob rau hauv cov lus qhia tshwj xeeb no los ntawm cov phiaj xwm zais cia ntawm txhua tus neeg ua si zais cia thiab cov phiaj xwm tsis paub ntawm lawv cov yeeb ncuab ntau.
  
  Thiab tam sim no, ntxiv rau Ben thiab Kennedy - ob tug neeg nws yuav tiv thaiv nrog nws lub neej - Drake yuav tsum xav txog Hayden thiab Karin.
  
  Puas yog tag nrho cov kev ntshai no tau txais txoj hauv kev cawm lub ntiaj teb? Tsuas yog lub sijhawm yuav qhia.
  
  Endgames ua si tawm ntawm txhua lub ces kaum. Abel Frey twb pib nws lawm. Alicia thiab Milo tej zaum yuav muaj lawv tus kheej, tab sis Drake xav tias nws tus qub SRT npoj yaig muaj kev xav tsis thoob hauv khw uas txawm tias nws tus hluas nraug tsis xav txog.
  
  Torsten Dahl thiab Wells tsis tshua hais lus hauv xov tooj txij li thaum lawv hla lub ntug dej hiav txwv ntawm Iceland, tau txais kev txiav txim, lus qhia thiab ntxhi lus qhia los ntawm lawv cov tsoomfwv. Thaum kawg, Kennedy teb qhov kev hu, uas ua rau nws zaum ncaj rau ob peb feeb thiab co nws lub taub hau poob siab.
  
  Nws tsuas hais rau Drake xwb. "Nco Hayden? Tus Secretary? Yog lawm, nws tsuas yog ua nws txoj haujlwm zoo. "
  
  "Nws txhais li cas?"
  
  "Nws los ntawm CIA, damn nws. Thiab raws nraim qhov nws xav tau. Hauv nruab nrab ntawm tag nrho cov crap no. "
  
  "Bullshit". Drake muab Ben ib qho kev txhawj xeeb, tab sis tseem ntseeg tias nws muaj qhov muag muag rau nws tus phooj ywg. Puas yog nws tsuas yog Drake lub siab pub rau nws cov kev xav romantic qhia nws tias Hayden txoj kev xav tau muaj tseeb, lossis nws puas yog tiag?
  
  "Nws yog tus Secretary of Defense," Kennedy txuas ntxiv zoo li tsis muaj dab tsi tshwm sim. "Xav tau, um, 'hauv kev paub."
  
  "Tag". Drake nodded ntawm Dahl thiab Wells. "Thiab dhau ntawd, nws tsuas yog keeb kwm rov ua nws tus kheej xwb." Nws ntsia lub qhov rais uas nyob ze tshaj plaws. "Koj puas ntseeg, Kennedy, tom qab lub lim tiam dhau los lossis yog li ntawd peb tseem nyob hauv qhov kev ua si?"
  
  Kennedy tau hais tias, "Koj puas ntseeg tau tias txhua tus ntseeg hauv 'hluav taws yuav ua rau peb' txoj kev xav txog kev puas tsuaj?"
  
  Drake tab tom yuav teb nrog kev nkees nkees thaum lub hauv qab poob tawm ntawm nws lub ntiaj teb. Cov ntshav khov rau hauv nws cov leeg thaum ib yam dab tsi loj heev loomed sab nraum lub qhov rais.
  
  Ib yam loj heev...
  
  "Tam sim no kuv paub," nws hais hauv lub suab txaus ntshai ntawm tus txiv neej uas tam sim no paub tias txhua yam nws hlub tuaj yeem tuag hnub no. "Dam nws... Kennedy... Tam sim no kuv paub."
  
  
  * * *
  
  
  Thaum nws taw tes rau nws qhov kev tshwm sim thiab Kennedy leaned los saib, nws xav tias nws lub cev tag nrho.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - nws hais. "Qhov no ...'
  
  "Kuv paub," Drake cuam tshuam. "Dal! Saib qhov no. Saib!"
  
  Lub Swede ntes tau qhov tsis zoo ntawm qhov kev ntshai ntawm kev ntshai thiab sai sai xaus kev sib tham. Ib nyuag ntsia ntawm lub qhov rais ua rau nws frown nyob rau hauv tsis meej pem. "Nws tsuas yog Eyjafjallajokull. Thiab yog, yog, Drake, Kuv paub, nws yooj yim rau kuv hais, thiab yog, yog, qhov no yog tus uas tau tshaj tawm xov xwm hauv 2010 ... "Nws nres, hloov pauv, cia siab.
  
  Parnevik ob lub qhov muag widened. Swedish curses ya tawm ntawm nws zoo li tshuaj lom darts.
  
  Tam sim no Ben tau txav los ze rau ntawm lub qhov rais. "Wow. Qhov no yog Iceland lub roob hluav taws nto moo tshaj plaws thiab zoo li tseem tab tom tawg, txawm tias maj mam. "
  
  "Yog!" Drake quaj. "Qhov hluav taws yuav hlawv peb. Damn supervolcano. "
  
  "Tab sis qhov tseem ceeb tshaj," Kennedy tam sim no tau tswj xyuas txuas ntxiv, "saib tus noog lub qhov muag pom ntawm Shield, Matt. Saib nws!"
  
  Tam sim no Parnevik tswj kom pom nws qhov kev xav: "Peb lub roob tsis yog peb daim duab peb sab, raws li ib txwm ntseeg. Cov kws tshawb fawb thaum ub tsis yog lawm. Odin lub cim nto moo tshaj plaws tau raug deciphered tsis raug. Au tus Tswv!"
  
  Drake ntsia dhau lub roob hluav taws uas tawg thiab pom ob lub roob siab dua ntawm ob sab ntawm nws, uas, thaum saib los ntawm saum toj no, zoo li lub cim ntawm Odin.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv," Parnevik hais. "Qhov no yog qhov uas peb ob lub qhov muag yeej ua dag rau peb, vim tias txawm tias cov roob no zoo li nyob ze rau Eyjafjallajokull, lawv nyob deb ntau pua mais deb. Tab sis lawv yog ib feem ntawm cov saw ntawm Icelandic volcanoes. Txhua yam yog kev sib txuas. "
  
  "Yog li yog tias ib tus nce nrog lub zog txaus thiab txuas ncaj qha rau lwm tus ob ... " Kennedy txuas ntxiv.
  
  "Koj muaj qhov pib ntawm Supervolcano," Drake ua tiav.
  
  "Lub qhov ntxa ntawm Vajtswv," Dahl exhaled, "nyob rau hauv ib tug volcano erupting."
  
  "Thiab tshem Odin cov pob txha ua rau nws tawg!" Kennedy tuav nws lub taub hau, nws cov plaub hau ntws. "Koj puas xav tau dab tsi tsawg dua?"
  
  "Tos!" Tam sim no Dahl tab tom saib cov duab satellite, uas tau hais rau lawv thaum lawv yuav ncav cuag lub qhov muag ntawm Medusa. "Peb tseem xav tau kev pab me me txog cov lus qhia, thiab ib txwm yog kuv txoj kev npaj B. Muaj ib lub roob loj nyob ntawd, thiab Abel Frey tab tom yuav qhia rau peb ntawm lub qhov rooj."
  
  "Yuav ua li cas?" Tsawg kawg yog ob lub suab nug.
  
  Dahl winked thiab hais lus rau tus tsav. "Cia peb siab dua."
  
  
  * * *
  
  
  Tam sim no lawv tau siab heev uas Drake tsis tuaj yeem pom cov roob dhau ntawm huab. Nws qhov kev hwm tshiab rau tus thawj coj SGG yog qhov xav tau kev txhawb nqa loj heev.
  
  "Okay, Torvill, tso cov neeg ua liaj ua teb tawm ntawm lawv txoj kev nyuaj siab, koj puas yuav?"
  
  "Thorsten," kho Dahl, ua ntej paub tias nws tau raug qe. "Auj kuv nkag siab. Okay, sim ua kom tau yog tias koj ua tau. Qhov no yog kuv cov tub rog tshwj xeeb, lossis tsawg kawg yog ua ntej kuv koom SGG. Aerial photography, tshwj xeeb tshaj yog orthophotos. "
  
  "Qhov no yog qhov ci ntsa iab," Drake hais. "Kuv sawv ncaj thaum peb hais lus. Qhov no yog dab tsi?"
  
  "Cov no yog cov duab thaij los ntawm qhov 'infinite' deb, saib ncaj nraim, uas tom qab ntawd hloov kho geometrically kom haum rau daim ntawv qhia kev lees paub. Thaum daim duab tso tawm, txhua yam peb yuav tsum ua yog ua kom nws mus rau 'lub ntiaj teb tiag' kev tswj hwm, ces ... "nws shrugged.
  
  "Boom!" Kennedy luag. "Koj txhais li cas ib yam li Google Earth, txoj cai? Tsuas yog tsis muaj 3D?
  
  "Tag". Drake ua ib tug grimace. "Kuv vam tias qhov no ua haujlwm, Dal. Nov yog peb txoj hauv kev kom tau ua ntej ntawm qhov kawg. "
  
  "Yog li nws yuav yog. Tsis tas li ntawd xwb, tab sis thaum lub khoos phis tawj xam cov kev tswj xyuas, peb yuav paub tseeb tias qhov twg nkag mus rau qhov ntxa ntawm Vajtswv. Txawm tias cov neeg German, uas muaj tag nrho cov cuaj tawg, yuav tau txaus siab rau nws. "
  
  Ben tau hais tias "Muaj tias cov neeg German tso tag nrho cov khoom kom raug," Ben hais nrog luag nyav.
  
  "Zoo, nws muaj tseeb. Peb tsuas vam tias Abel Frey paub nws ua dab tsi. Nws yeej muaj sijhawm ntau los xyaum. "
  
  Drake swb ntawm nws lub rooj thiab nrhiav Wells. Kuv pom nws ntaus nws lub xov tooj ntawm tes ntawm lub qhov rais hauv kev poob siab.
  
  "Ib yam xov xwm hais txog Frey lub tsev fuabtais, phooj ywg?"
  
  Tus thawj coj SAS snorted. "Zoo ib puag ncig. Tab sis tsis pub leej twg paub - Lub Tsev fuabtais tsis paub txog nws qhov kev mloog tshiab. Muaj tub ceev xwm German nyob ntawd. Interpol. Cov neeg sawv cev ntawm tsoomfwv feem ntau hauv ntiaj teb. Tab sis tsis yog Mai, rau qee yam. Kuv yuav tsis dag koj Matt, qhov no yuav yog lub pob zeb nyuaj rau tawg yam tsis muaj kev poob. "
  
  Drake nodded, xav txog Karin. Nws paub qhov txawv, tau ua si rau lawv ntau zaus. "Yog li ntawd, peb yuav ua lub qhov ntxa ua ntej ... Thiab tom qab ntawd peb yuav pom qhov twg peb xaus."
  
  Tsuas yog lub sijhawm no muaj qee qhov kev zoo siab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub nyoob hoom qav taub. Dahl tig ib ncig nrog kev luag nyav ntawm nws lub ntsej muag. "Frey nyob ntawd tam sim no! Peb muab tso rau hauv pieces. Yog tias peb tig tus menyuam mos no rau ntawm qhov tawg thiab tua ntawm ib lub thav duab ib ob, peb yuav nyob hauv lub qhov ntxa no tsis pub dhau ib teev! "
  
  "Muaj kev hwm me ntsis," Parnevik ua pa ua siab ntev. "Nws yog Ragnarok nyob ntawd. Ib qhov kev sib ntaus sib tua loj tshaj plaws hauv keeb kwm paub thiab qhov chaw tsawg kawg yog ib qho Armageddon. Cov vajtswv tuag quaj hauv dej khov no. Vajtswv. "
  
  "Thiab Abel Frey ib yam nkaus," Ben Blake hais ntsiag to. "Yog nws ua phem rau kuv tus muam."
  
  
  
  PART 2
  muab koj tej armor...
  
  
  THIRTY SIX
  
  
  
  THOV VAJTSWV
  
  
  Qhov kev ua si dhau lawm.
  
  Raws li Drake thiab nws cov phooj ywg tau ya hla Ragnarok thiab Abel Frey cov neeg coob, mus rau lub roob haus luam yeeb, lawv paub tias cov neeg German yuav kub siab nrhiav. Lub nyoob hoom qav taub tau nqis los sai sai rau ntawm cov pob zeb mos mos, ua rau muaj kev kub ntxhov los ntawm qee zaus cua daj cua dub thiab cov cua ntsawj ntshab zuj zus. Tus kws tsav dav hlau tswj xyuas pab pawg kom txog rau thaum lub nyoob hoom qav taub hovered li ze li qhov nws ua tau, rau ko taw hauv av, ces qw rau txhua tus kom tau lub ntuj raug txim.
  
  "Lub moos ticking!" - Dahl qw sai li sai tau thaum nws khau khiab kov cov daus. "Cia peb mus!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake txuas nws txhais tes los txhawb Ben ua ntej saib lawv ib puag ncig. Qhov kev nyuaj siab me me zoo li qhov chaw tsaws zoo tshaj plaws, tsuas yog ib mais ntawm qhov nkag me me uas lawv tab tom tshawb nrhiav, thiab tsuas yog thaj av nyob deb li tsim nyog uas tsis dhau pob zeb lossis lub peev xwm magma yeeb nkab. Ib qho ntxiv ntxiv yog tias nws tuaj yeem pab cuam tshuam Frey raws li qhov chaw nyob ntawm qhov ntxa.
  
  Nws yog ib qho toj roob hauv pes tsis zoo, tsis zoo li qhov kawg ntawm lub ntiaj teb yuav zoo li, Drake xav. Cov txheej ntawm cov tshauv grey, dull mountainsides thiab blackened lava deposits muab nws me ntsis kev ntseeg siab thaum nws tos rau Dal qhia qhov nkag ntawm nws GPRS ntaus ntawv. Nws ib nrab xav tau ib tug neeg nyiam ua yeeb yam tawm los ntawm cov pos huab, thov kom tau mus txog Mordor. Cua tsis muaj zog, tab sis nws sporadic gusts me ntsis nws nyob rau hauv lub ntsej muag zoo li ib tug pitbull.
  
  "Ntawm no". Dahl khiav los ntawm cov tshauv drifts. Siab saum lawv, huab nceb nce mus rau saum ntuj nrog serene calm. Dahl tsom mus rau qhov tuab dub crevice nyob rau hauv lub roob tom ntej.
  
  "Vim li cas ib tug neeg yuav tso qhov chaw tseem ceeb thiab dawb ceev hauv lub roob hluav taws?" Kennedy nug thaum nws taug kev ntawm ib sab ntawm Drake.
  
  "Tej zaum nws tsis tau txhais hais tias yuav nyob mus ib txhis," nws shrugged. "Iceland tau tawg rau ntau pua xyoo. Leej twg yuav xav tias lub roob hluav taws no yuav tawg ntau zaus yam tsis muaj peev xwm ncav cuag nws?
  
  "Tshwj tsis yog ... tshwj tsis yog tias nws tawg zoo los ntawm cov pob txha ntawm Odin. Lawv puas tuaj yeem tswj hwm nws?
  
  "Cia peb cia siab tsis."
  
  Lub ntuj saum taub hau tau npog nrog cov daus thiab cov tshauv ntws, ntxiv rau qhov ntxov ntxov twilight. Lub hnub tsis ci ntawm no; Nws zoo li yog ntuj txiag teb tsaus muaj thawj zaug tau tuav lub Ntiaj Teb Lub Ntiaj Teb thiab tau tuav ceev rau nws.
  
  Dal tau ua nws txoj hauv kev hauv av tsis sib xws, qee zaum tripping dhau qhov kev npaj txhij txog tob tob ntawm cov hmoov grey. Thaum Dahl mus txog lub pob zeb liab qab, tag nrho cov kev sib tham hauv pawg motley no tau tso tseg - lawv tau muaj neeg coob coob tawm ntawm roob moj sab qhua dull.
  
  "Tau ntawm no," tus Swede taw tes nrog nws rab phom. "Txog nees nkaum taw." Nws nqaim nws ob lub qhov muag. "Kuv tsis pom dab tsi pom tseeb."
  
  "Tam sim no, yog tias Cook tau hais tias tawm ntawm ntug dej hiav txwv Hawaii, peb yuav tsis muaj pineapple porridge," Drake chided maj mam, vam tias yuav luag.
  
  "Los yog Kona kas fes," Kennedy licked nws daim di ncauj thaum nws ntsia nws, ces blushed sharply thaum nws winked rov qab.
  
  "Tom qab koj," nws hais, taw tes nrog kev vam meej ntawm peb caug-degree txoj kab nqes.
  
  "Tsis muaj txoj kev, pervert." Tsuas yog tam sim no nws tau tswj kom luag nyav.
  
  "Zoo, yog tias koj cog lus tias yuav tsis ntsia kuv lub nroog Yeiuxalees." Drake tau them lub pob zeb txoj kab nqes nrog gusto, sim txhua qhov tuav ua ntej faib nws qhov hnyav, ua tib zoo saib ntawm Dahl thiab ib leeg SAS tub rog saum nws. Tom ntej no yog Kennedy, ces Ben thiab thaum kawg tus xibfwb thiab Wells.
  
  Tsis muaj leej twg xav tawm ntawm txoj haujlwm tshwj xeeb no.
  
  Rau qee lub sijhawm Dahl nce mus tom ntej nrog lub suab nrov. Drake ntsia tom qab nws, tab sis pom tsis muaj lub cim ntawm kev ua raws li lub qab ntug, tsis muaj kev ntseeg ntau dua li tus Thawj Kav Tebchaws hais lus. Ib pliag tom qab, Dahl lub suab nkag mus rau hauv daim ntaub thaiv ntawm kev ntsiag to.
  
  "Wow, muaj ib yam dab tsi ntawm no, txiv neej. Muaj ib lub pob zeb tawm, ces tig sab laug tom qab nws ... "nws lub suab tawm mus. "Ib ntsug ncej nrog ... yog, nrog cov kauj ruam carved rau hauv pob zeb. nruj heev. Helvite! Cov vajtswv qub yuav tsum tau tawv nqaij!"
  
  Drake mus txog qhov tawm thiab swb tom qab nws. "Koj puas tau cem, Dahl, thiab ua dag? Los yog sim, lawm. Yog li tej zaum koj yog tib neeg tom qab tag nrho. Damn, cas lub qhov nruj. Kuv vam tias peb yuav tsis maj nrawm tawm mus. "
  
  Nrog rau qhov kev xav tsis txaus ntseeg no, nws tau pab Dahl ruaj ntseg txoj kab kev nyab xeeb ua ntej thawb Swede mus rau hauv lub qhov dub. Ntau qhov kev tawm tsam tawm tsam tuaj rau hauv siab, tab sis tam sim no tsis yog lub sijhawm lossis qhov chaw. Tsis muaj peev xwm tswj tau lub teeb taws, tus neeg pluag Torsten Dahl nqis los ntawm qhov muag tsis pom, ib kauj ruam dhau los.
  
  "Yog tias koj hnov txog cov sulfur," Drake pab tsis tau nws tus kheej. "Nres."
  
  Dahl siv nws lub sijhawm, ua tib zoo tso txhua ko taw. Tom qab ob peb feeb nws ploj mus thiab txhua tus Drake tuaj yeem pom yog qhov ci ntsa iab los ntawm nws tus neeg tua hluav taws lub kaus mom hlau tau fater thiab fater.
  
  "Koj puas nyob zoo?"
  
  "Kuv tau ntaus pob zeb hauv qab!" Dahl lub suab echoed.
  
  Kennedy ntsia ib ncig. "Qhov no puas yog lwm qhov tso dag?"
  
  "Zoo, cia peb tawm ntawm qhov txias no," Drake tuav ntawm ntug ntawm lub pob zeb dub thiab ua tib zoo txo nws tus kheej hla ntawm ntug. Siv nws ob txhais ceg los nrhiav nws qhov taw qhia ua ntej, nws ua tib zoo txo nws tus kheej, ntiv tes los ntawm ntiv tes txaus ntshai. Qhov qhib tau nqaim heev uas nws khawb nws lub qhov ntswg thiab lub puab tsaig nrog txhua qhov txav. "Crap! Tsuas yog siv koj lub sijhawm, "nws hais rau lwm tus. "Siv txav koj lub cev sab sauv kom tsawg li sai tau."
  
  Ob peb feeb tom qab ntawd nws hnov Dahl hais tias, "rau ko taw," thiab xav tias lub pob zeb tom qab nws tig mus rau qhov chaw khoob.
  
  Dahl ceeb toom tias "Cia li ceev faj," Dahl ceeb toom. "Tam sim no peb nyob ntawm ntug ntawm lub abyss. Txog li ob ko taw dav. Lub pob zeb zoo nkauj ntawm peb sab xis, ib lub qhov dej tsis tu ncua rau peb sab laug. Tsuas muaj ib txoj kev xwb."
  
  Drake siv nws tus kheej lub teeb los sim Swede qhov kev tshawb pom thaum lwm tus ua lawv qhov chaw ntev. Thaum txhua leej txhua tus tau ceeb toom thiab npaj, Dahl pib maj mam nce mus raws lub ledge. Lawv tau ntim rau hauv qhov tsaus ntuj, tsuas yog pom los ntawm lub teeb taws ntawm lawv lub kaus mom hlau, uas ua las voos zoo li hluav taws hauv dej. Lub utter emptiness lulled lawv zoo li lub telltale hu ntawm ib tug siren rau lawv sab laug, ua rau lub pob zeb hnyav rau lawv sab xis txawm ntau txais tos.
  
  "Nws ua rau kuv nco txog ib qho ntawm cov yeeb yaj kiab dinosaur qub," said Professor Parnevik. "Koj puas nco qab? Lub tebchaws uas Lub Sijhawm tsis nco qab, kuv twv? Lawv txav los ntawm qhov tsua, nyob ib puag ncig ntawm cov tsiaj tuag. Movie zoo heev".
  
  "Leej twg nrog Raquel Welch?" - Wells nug. "Tsis muaj? Zoo, cov neeg ntawm kuv era, lawv xav tias ib tug dinosaur - lawv xav Raquel Welch. Tsis muaj teeb meem."
  
  Drake nias nws nraub qaum tawm tsam lub pob zeb thiab nce mus rau pem hauv ntej nrog nws txhais tes tawm, ua kom Ben thiab Kennedy ua raws li kev sib tw ua ntej txav mus. Ib qhov khoob khoob khoob khoob khoob tau tshwm sim rau ntawm lawv, thiab tam sim no ib qho rumble faint, tob thiab deb, ncav cuag lawv pob ntseg.
  
  "Qhov no yuav tsum yog Eyjafjallajökull, lub roob erupting softly," xib fwb Parnevik ntxhi raws kab. "Kuv qhov kev kwv yees zoo tshaj plaws yog tias peb nyob hauv ib sab chamber, zoo cais tawm ntawm magma chamber thiab los ntawm cov kav dej uas ua rau tawg. Tej zaum yuav muaj kaum ob txheej ntawm cov tshauv thiab lava ntawm peb thiab cov magma nce, tiv thaiv peb thiab lub qhov ntxa. Tej zaum peb txawm nyob hauv lub pob zeb tsis zoo uas nws nce ntawm lub kaum sab xis dua li ob sab ntawm lub roob. "
  
  Dahl qw rau hauv qhov tsaus ntuj. "Gelvit! Ntuj raug txim thiab damnation! Ib phab ntsa qis los ze peb, hla peb txoj kev ntawm kaum cuaj caum degrees. Nws tsis siab, yog li tsis txhob txhawj, tsuas yog ceev faj. "
  
  "Qee yam cuab yeej?" Tus txiv leej tub tau muaj kev pheej hmoo.
  
  Drake pom qhov teeb meem thiab xav tib yam. Nrog kev ceev faj zoo, nws ua raws tus thawj coj SGG los ntawm lub hauv caug-siab barrier. Nkawd ob leeg pom thawj lub ntxa tib lub sij hawm.
  
  "Oooh," Dahl tsis muaj lus txaus los nkag siab lawv.
  
  Drake tsuas yog xuav, xav tsis thoob ntawm qhov pom.
  
  Ib lub niche loj loj tau raug muab dai rau hauv toj roob hauv pes, ncav cuag ib puas taw mus rau hauv lub roob hluav taws lub hauv paus - mus rau magma chamber. Nws tau tsim nyob rau hauv cov duab ntawm ib tug arch, tej zaum ib puas feet siab. Thaum sawv daws sib sau ua ke thiab coj lawv lub teeb taws hnyav, qhov pom kev zoo nkauj ntawm thawj lub qhov ntxa tau nthuav tawm.
  
  "Wow!" - hais tias Kennedy. Nws lub teeb ci ci ntsa iab ib lub txee tom qab lwm qhov, tau muab tso rau hauv cov pob zeb, txhua lub txee dai kom zoo nkauj thiab muaj cov khoom muaj nqis: necklaces thiab hmuv, lub kaus mom thiab kaus mom hlau. Ntaj....
  
  "Tus txiv neej no yog leej twg?"
  
  Parnevik, raws li ib tug xav tau, kawm txog phab ntsa nyob deb, tus uas ntsib lawv, qhov tseeb lub arched tombstone ntawm Vajtswv. Muaj cov carvings zoo heev nyob rau hauv qhov pom tseeb, sib npaug ntawm kev txawj ntse rau ib qho ntawm cov txiv neej niaj hnub Renaissance, txawm tias Michelangelo.
  
  "Qhov no yog Mars," hais tias tus xibfwb. "Roman God of War"
  
  Drake pom ib lub cev nqaij daim tawv nyob rau hauv daim tiab thiab daim tiab, tuav ib tug hmuv loj ntawm ib lub xub pwg nyom loj, ntsia rau lwm qhov. Nyob rau hauv keeb kwm yav dhau sawv ib tug majestic nees thiab ib tug puag ncig lub tsev uas yog heev reminiscent ntawm lub Colosseum nyob rau hauv Rome.
  
  "Nws ua rau kuv xav tsis thoob tias lawv txiav txim siab leej twg yuav faus ntawm no," Kennedy yws. "Roman gods. Vaj tswv Scandinavian ..."
  
  "Kuv ib yam nkaus," Parnevik hais. "Tej zaum nws tsuas yog xav txog Zeus."
  
  Dheev tag nrho ob lub qhov muag tau kos mus rau lub sarcophagus loj loj uas sawv hauv qab lub fresco carved. Drake txoj kev xav tau dhau mus. Yog lawv saib sab hauv, lawv puas yuav pom Vajtswv cov pob txha?
  
  "Dam nws, tab sis peb tsis muaj sijhawm!" Dahl suab ntxhov siab, qaug zog thiab qaug zog. "Cia li mus. Peb tsis paub tias muaj pes tsawg tus Vajtswv yuav raug faus rau ntawm no. "
  
  Kennedy frowned Drake thiab ntsia raws lub ledge thaum nws ploj mus rau hauv qhov tsaus ntuj. "Nws yog txoj kev pob zeb uas peb tab tom taug qab, Matt. Thiab kuv txaus siab twv kuv 401 txhiab tias tus naj npawb ntawm Vajtswv tsis yog ib lossis ob qho xwb. "
  
  Nws tau hais tias "Peb tsis tuaj yeem ntseeg ib yam dab tsi tam sim no," nws hais. "Tsuas yog ib leeg. Wb cia. Cov Germans yuav los sai sai. "
  
  Lawv tshwm sim los ntawm lub faus chamber ntawm Mars, txhua tus txiv neej nyiag ib tug wistful glance rov qab rau nws tus txheeb ze kev nyab xeeb thiab incalculable qhov tseem ceeb. Qhov tsis muaj dab tsi tau hu ib zaug ntxiv, thiab tam sim no Drake pib hnov mob npub hauv nws pob taws thiab hauv caug, ib qho khoom siv los ntawm lawv txoj kev txav qeeb ntawm lub ledge. Cov xibfwb tsis zoo Parnevik thiab cov tub ntxhais hluas Ben yuav tsum tau mob tiag tiag.
  
  Lwm lub suab qw ua rau lub qhov tsua loj heev thiab echoed thoob plaws lawv tus kheej. Drake ntsia thiab xav tias nws pom ib qho zoo sib xws nyob deb ntawm nws. Bullshit, qhov damn no tuaj yeem tig txhua hmo!
  
  Ntawm qhov ntxiv, lawv tseem tsis tau hnov txog cov cim ntawm kev tsim txom. Drake xav tias lawv yog ib lub sijhawm zoo ua ntej ntawm cov neeg German, tab sis paub tias kev sib cav yuav luag tsis pom. Nws tsuas yog cia siab tias lawv tuaj yeem cuam tshuam kev hem thawj thoob ntiaj teb ua ntej nws tshwm sim.
  
  Ib tug thib ob ledge tshwm rau pem hauv ntej, thiab qab nws ib tug thib ob zoo kawg li niche, nyob rau hauv lub depths ntawm lub roob. Qhov no tau dai kom zoo nkauj nrog ntau yam khoom kub, sab phab ntsa cia li ci nrog lub teeb golden.
  
  "Au Vajtswv!" Kennedy sighed. "Kuv yeej tsis tau pom ib yam dabtsi li. Qhov no yog leej twg? Muaj nuj nqis Vajtswv?
  
  Parnevik squinted ntawm pob zeb carvings uas dominated loj sarcophagus. Nws co taub hau ib pliag, frowning. "Tos, cov plaub no puas yog Vajtswv hnav plaub?"
  
  "Tej zaum, Xibhwb," Ben twb tau saib yav dhau los lub niche mus rau qhov dav ntawm hmo ntuj uas tos lawv. "Nws puas tseem ceeb? Qhov no tsis yog ib tug. "
  
  Tus txiv neej tsis quav ntsej nws. "Nws yog Quetzalcoatl! Vaj tswv ntawm Aztecs! Txhua yam no yog dab tsi ... "nws taw tes rau ntawm phab ntsa ci ntsa iab.
  
  "Aztec kub." Wells sighed, awestruck txawm nws tus kheej. "Wow".
  
  "Qhov chaw no..." Kennedy yuav luag tag lub qhov cua, "yog qhov zoo tshaj plaws archaeological nrhiav txhua lub sij hawm. Koj puas to taub qhov ntawd? Ntawm no lub deity tsis yog ntawm ib tug civilization, tab sis ntawm ntau. Thiab tag nrho cov kab lig kev cai thiab cov khoom muaj nqis uas tuaj nrog lawv. Nws yog ... yooj yim. "
  
  Drake ntsia deb ntawm daim duab ntawm Quetzalcoatl, adorned nrog plaub thiab brandishing ib tug axe. Parnevik tau hais tias tus vajtswv Aztec tau paub - raws li cov chaw hauv lub tsev teev ntuj - raws li tus kav Vajtswv, ib qho kev qhia qhia tias nws yog tiag tiag.
  
  "Quetzalcoatl" txhais tau hais tias 'yas cov tsiaj reptiles' lossis 'feathered nab'. Uas ... " Parnevik nres nres, ces zoo li pom tau tias txhua tus neeg tau rov qab mus rau ledge, "zaj," nws hais rau nws tus kheej, txaus siab.
  
  "Nws puas muaj dab tsi zoo sib xws nrog Mars?" nug ib leeg tub rog SAS hu ua Jim Marsters.
  
  Drake tau saib thaum Parnevik nce mus rau lub ledge nrog nws daim di ncauj pursed. "Hm," nws qhov kev xav ua pa tau mus txog txhua tus ntawm lub stairs. "Tsuas yog tias lawv tuaj yeem txhais tau tias tuag thiab ib zaug ua."
  
  
  * * *
  
  
  Qhov thib peb niche, thiab qhov no tsuas yog ua pa zoo li yav dhau los. Drake pom nws tus kheej ntsia ntawm tus poj niam liab qab zoo nkauj uas tau kos tawm ntawm ntoo.
  
  Cov phab ntsa tau npog nrog cov duab tsim nyog muaj txiaj ntsig. Dolphins, iav, swans. Ib lub caj dab ntawm sculpted nquab loj txaus los puag ncig lub caj dab ntawm tus Pej thuam ntawm Liberty.
  
  "Zoo," hais Drake. "Txawm tias kuv paub nws yog leej twg."
  
  Kennedy ua ib tug grimace. "Yog, koj yuav."
  
  "Tus poj niam tiag tiag," Parnevik hais nrawm. "Aphrodite".
  
  "Nyob zoo," Wells hais. "Koj puas hu Vajtswv Aphrodite ib tug niam ntiav? Hauv qab no? Yog li ze rau nws lub ntxa?"
  
  Parnevik txuas ntxiv nrog cov tsev kawm ntawv theem pib hooliganism: "Nws tau paub tias pw nrog Vajtswv thiab txiv neej, suav nrog Adonis. Nws muab Helen ntawm Troy rau Paris, tom qab ntawd kaw qhov kev pom zoo los ntawm kev cuam tshuam Paris qhov kev mob siab rau lub sijhawm nws pom nws. Yug nyob ze Paphos los ntawm cov noob qes tsis ntev los no ntawm Uranus. Kuv yuav tsum hais tias nws ..."
  
  "Peb tau txais cov lus," Drake hais tias qhuav, tseem tab tom saib ntawm daim duab kos. Nws luag ntxhi thaum nws pom Kennedy tuav nws lub taub hau rau nws.
  
  "Koj puas khib, darling?"
  
  "Kev poob siab heev ntawm kev sib deev?" Nws thawb nws dhau los ua tus thib ob hauv kab tom qab Dahl.
  
  Nws ntsia tom qab nws. "Zoo, tam sim no koj hais nws ... "
  
  "Los ntawm, Matt," Ben txhuam dhau nws thiab. "Wow!"
  
  Nws exclamation ua rau lawv sawv daws dhia. Lawv tig mus thiab pom nws nkag mus rau tag nrho plaub, ntshai heev sau thoob plaws nws lub ntsej muag. Drake xav tsis thoob yog tias nws nyuam qhuav pom Dab Ntxwg Nyoog nws tus kheej, nce ntawm dab ntxwg nyoog tis ncaj nraim los ntawm ntuj txiag teb tsaus chav ua noj.
  
  "Lub niche no-" nws exhaled. "Nws nyob ntawm lub platform... ntab saum huab cua... Tsis muaj dab tsi nyob rau sab nraud! "
  
  Drake xav tias nws lub siab hla kev sib tw. Nws nco txog Mimir lub qhov dej thiab nws cov plag tsev cuav.
  
  Dahl dhia ob peb zaug. "Lub pob zeb uas raug foom zoo li muaj zog txaus. Qhov no tsis tuaj yeem yog qhov kawg ntawm kab. "
  
  "Tsis txhob ua qhov no!" Ben squeaked. "Yuav ua li cas yog tias nws tawg?"
  
  Silence reigned. Sawv daws ntsia ib leeg nrog qhov muag dav. Ib txhia ventured saib rov qab rau txoj kev uas lawv tau coj, txoj kev nyab xeeb uas suav nrog cov qhov dej thiab Marsters.
  
  Lub sijhawm ntawd, ntawm qhov deb tshaj qhov hnov ntxhiab, lub suab nrov nrov nrov tau hnov. Lub suab ntawm ib lub pob zeb ntog rau hauv lub qhov dej.
  
  "Cov no yog cov neeg German," Dahl hais nrog kev txiav txim siab. "Kuaj xyuas qhov tob ntawm cov ncej. Tam sim no peb yuav nrhiav txoj hauv kev tawm ntawm lub platform no lossis peb yuav tuag lawm. "
  
  Drake luj tshib Kennedy. "Saib ntawm ntawd," nws taw tes saum lawv. "Kuv qhib kuv lub pob ntseg. Kuv xav tias yuav tsum muaj lwm cov niches lossis qhov tsua saum peb. Tab sis saib... Saib seb ntug pob tsuas zoo li nkhaus.
  
  "Txoj cai". Kennedy maj nrawm mus rau ntawm ntug ntawm Aphrodite lub niche. Tom qab ntawd, nias nws tus kheej tawm tsam lub pob zeb jagged, nws peered nyob ib ncig ntawm lub ces kaum. "Muaj qee yam qauv ntawm no... Vajtswv! Au kuv tus Vajtswv."
  
  Drake tuav nws lub xub pwg nyom thiab peered rau hauv qhov tsaus ntuj. "Kuv xav tias koj txhais tau tias fuck kuv!"
  
  Nyob ntawd, txuas mus deb dhau ntawm qhov ntau ntawm lawv lub teeb, yog ib lub ledges nyias uas tig mus rau hauv ib qho chaw txawm tias nyias nyias. Cov ntaiv tau nce siab saum lawv, mus rau qib tom ntej.
  
  "Hais txog kiv taub hau," Drake hais. "Nws tsuas yog nqa ib lub ncuav qab zib thiab lub thawv."
  
  
  THIRTY SEVEN
  
  
  
  THOV VAJTSWV
  
  
  Lub kauv staircase zoo li muaj zog txaus, tab sis qhov yooj yim qhov tseeb tias nws raug mob los ntawm qhov tsis muaj qhov kawg ntawm qhov kawg, tsis hais txog qhov tseeb tias nws cov kws tsim vaj tsev tsis tau teeb tsa ib qho railings, ua rau txawm tias Drake qhov kev kawm zoo ntawm cov hlab ntsha tshee tshee sai dua li cov dev. ib vibrator.
  
  Ib lub voj voog tag nrho coj lawv txog ib feem peb ntawm txoj kev mus rau Aphrodite's alcove, yog li Drake kwv yees tias lawv yuav tsum ua plaub lossis tsib lub voj voog. Nws txav mus tom ntej ib kauj ruam, ua raws li Ben, sim txwv nws txoj kev ntshai, ua pa tob thiab ib txwm tos ntsoov rau lawv lub hom phiaj.
  
  Rau caum ko taw nce. Tsib caug. Plaub caug.
  
  Thaum nws mus txog peb caug taw, nws pom Ben nres thiab zaum ib pliag. Tus tub lub qhov muag tau petrified nrog ntshai. Drake ua tib zoo zaum ntawm kauj ruam hauv qab nws thiab patted nws lub hauv caug.
  
  "Tus txiv neej, tsis muaj sijhawm los pib sau cov kab tshiab, Phab ntsa ntawm Kev Pw Tsaug Zog. Los yog npau suav ntawm Taylor Momson. "
  
  Ces lub suab ntawm ib tug tub rog SAS echoed rau lawv. "Dab tsi tshwm sim muaj? Peb tab tom kidding peb tus kheej ntawm no. Tsiv."
  
  SAS cov tub rog, Drake xav. Kuv ua rau lawv txawv ntawm qhov ua ntej.
  
  "Tsib so," nws qw rov qab. "Tsuas yog koj."
  
  "Tuag! Ugh..." Drake hnov Wells lub suab sib sib zog nqus, ces ntsiag to. Nws xav tias Kennedy zaum ntawm nws ko taw, pom nws luag ntxhi thiab hnov nws lub cev trembling nrog nws cov ntiv taw.
  
  "Tus menyuam ua li cas?"
  
  "Skipping kawm ntawv qib siab," Drake yuam nws tus kheej luag. "Cov phooj ywg. Pubs of York. Hmo ua movie dawb. KFC. Hu rau Lub Luag Haujlwm. Koj paub, cov tub ntxhais kawm ntawv. "
  
  Kennedy tau saib ze dua. "Nyob rau hauv kuv qhov kev paub, qhov no tsis yog qhov uas cov tub thiab cov ntxhais kawm qib siab ua."
  
  Tam sim no Ben qhib nws lub qhov muag thiab sim luag nyav nruj nreem. Nws taug kev maj mam ntawm nws txhais tes thiab hauv caug. Lub ntsej muag dua, tseem ntawm nws txhais tes thiab hauv caug, nws nce ib kauj ruam grueling tom qab lwm qhov.
  
  Ntiv ntiv tes, ib kauj ruam ntawm kauj ruam txaus ntshai, lawv sawv. Drake hnov nws lub taub hau thiab lub plawv mob los ntawm qhov nro. Yog tias Ben tau poob, nws yuav txaus siab thaiv tus tub txoj kev poob nrog nws lub cev, yog tias tsuas yog cawm nws.
  
  Tsis muaj lus nug lossis tsis kam lees.
  
  Lwm lub voj voog tag nrho thiab lawv nyob li ntawm nees nkaum taw ntawm lawv lub hom phiaj, lub ledge uas tsom iav qhov lawv nyuam qhuav hla. Drake kawm nws nyob rau hauv lub flickering torchlight. Nws coj rov qab mus rau qhov nkag nkag, tab sis pom tseeb ib theem siab dua.
  
  Qib nce? Nws xav. Vajtswv, nws 'modernized' no ntau dhau nrog Sonic lub damn Hedgehog.
  
  Saum nws, nws pom Dahl tsis kam. Tus Swede tau sawv nrawm dhau, poob nws qhov sib npaug thiab tam sim no muab ntau dhau ntawm nws sab nraub qaum. Tsis muaj suab, tsuas yog kev tawm tsam ntsiag to. Nws tsuas tuaj yeem xav txog qhov kev tsim txom uas dhau los Dahl lub siab. Qhov chaw tom qab, kev nyab xeeb ua ntej, kev xav ntawm lub caij nplooj zeeg ntev, mob heev.
  
  Lub Swede ces maj nrawm mus rau pem hauv ntej, ntaus cov kauj ruam thiab tuav rau lub neej zoo. Drake tuaj yeem hnov nws ua pa hnyav ntawm kaum taw mus.
  
  Ob peb feeb dhau mus thiab qhov nyuaj nce mus ntxiv. Thaum kawg, Dahl tau nqis los ntawm tus ntaiv mus rau lub ledge, tom qab ntawd nkag mus rau pem hauv ntej ntawm nws txhais tes thiab hauv caug los ua chav. Drake tsis ntev tom qab ntawd, rub Kennedy nrog nws, zoo siab heev uas lawv tau rov qab los rau ntawm qhov nqaim uas tseem tsuas yog ib kauj ruam deb ntawm kev quaj tuag.
  
  Thaum lawv suav tag nrho rau, Dahl sighed. Nws tau hais tias "Cia peb mus rau lub niche tom ntej thiab hu rau kev so," nws hais. "Kuv, rau ib qho, kuv raug rhuav tshem tag nrho."
  
  Tom qab lwm tsib feeb ntawm shuffling lawv lub cev qaug zog thiab tawm tsam nrog cov leeg nqaij spasms, lawv stumbled mus rau plaub lub niche, ib qho ncaj qha saum Aphrodite lub qhov ntxa.
  
  Thaum xub thawj tsis muaj leej twg pom tus Tswv nyob mus li. Lawv tag nrho ntawm lawv lub hauv caug, so thiab ua pa hnyav. Drake xav nrog luag ntxhi tias qhov no yog raws nraim li nws lub neej pej xeem tau coj nws mus, thiab ntsia tsuas yog thaum Parnevik hais cov lus piav qhia uas yuav zoo li txawv txawv los ntawm lwm tus tab sis nws.
  
  "Woof!"
  
  "Dab tsi?" - Kuv nug.
  
  "Woof! Aub taub hau. Qhov no yog Anubis. "
  
  "Tus tib jackal?" Wells tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum thiab rub nws lub hauv caug rau hauv siab. "Zoo. kuv yuav....."
  
  Parnevik tau hais tias "Kev ntseeg Vajtswv ntawm Egypt." "Thiab nws yeej muaj qee yam ua rau kev tuag."
  
  Drake ntsia ntawm kab ntawm mummies thiab charcoal jackal pej thuam. Cov hleb uas muaj kub thiab emerald-studded ankhs, nws tsis txaus siab, nws tig rov qab rau Vajtswv lub faus chamber thiab tawg mus rau hauv KitKat. Ib pliag tom qab Kennedy zaum ntawm nws.
  
  "Yog li," nws hais, unwrapping nws zaub mov thiab dej haus.
  
  "Dam, koj hais tau zoo," Drake chuckled. "Kuv twb zoo siab lawm."
  
  "Mloog, phooj ywg, yog tias kuv xav tig koj, koj yuav tau muab tso rau hauv kuv txhais tes." Kennedy muab nws luag ntxhi uas yog ob qho tib si cocky thiab annoyed. "Dam, koj hais mav tsis tuaj yeem nres ib feeb, koj puas tau?"
  
  "Okay, ok, kuv thov txim. Ua si xwb. Puas muaj dabtsi?"
  
  Nws saib Kennedy ntsia rau hauv qhov chaw. Kuv pom nws ob lub qhov muag nthuav dav thaum nws ntes tau lub suab nrov ntawm Frey cov tub rog ntes nrog lawv. "Qhov no... tej yam... peb tau ntaus ib ncig ntawm lub hav txwv yeem. Koj puas xav tias, uh, peb yeej muaj qee yam, Drake?
  
  "Kuv xav tias Odin nyob ntawm no."
  
  Kennedy sawv tawm mus, tab sis Drake muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv caug kom nres nws. Qhov kov yuav luag ua rau sparks.
  
  "Ntawm no,"nws hais. "Koj xav li cas?"
  
  "Kuv tsis xav tias kuv yuav muaj ntau txoj haujlwm ua thaum peb rov qab los," nws ntxhi. "Hais txog tus neeg tua neeg tuag Thomas Caleb thiab txhua yam ntxiv. Tus txiv neej ntawd tau tua dua, koj paub, hnub ua ntej peb mus rau Manhattan. "
  
  "Dab tsi? Tsis yog."
  
  "Yog. Qhov ntawd yog qhov kuv mus taug kev ncig qhov chaw tua neeg. Thiab ua koj tsaug."
  
  "Kuv thov txim." Drake tsis kam puag, paub tias qhov no yog qhov kawg uas nws xav tau tam sim no.
  
  "Ua tsaug, kuv paub. Koj yog ib tus neeg ncaj ncees tshaj plaws uas kuv tau paub, Drake. Thiab feem ntau selfless. Tej zaum yog vim li cas kuv nyiam koj heev. "
  
  "Txawm hais tias kuv cov lus tsis txaus siab?"
  
  "Muaj zog heev, txawm tias qhov no."
  
  Drake ua tiav nws cov qhob noom xim kasfes thiab txiav txim siab tsis txhob pov lub KitKat wrapper rau hauv qhov khoob. Paub txog nws txoj hmoov zoo, tej zaum nws yuav tau muab lub cuab yeej pov tseg thaum ub los yog tej yam zoo li ntawd.
  
  "Tab sis tsis muaj haujlwm txhais tau tias tsis muaj kev sib txuas," Kennedy txuas ntxiv. "Kuv tsis muaj phooj ywg tiag tiag hauv New York. Tsis muaj tsev neeg. Kuv xav tias tej zaum kuv yuav tau ploj ntawm qhov muag rau pej xeem lawm. "
  
  "Zoo,," Drake hais rau kev xav, "Kuv pom koj yog lub zeem muag zoo siab." Nws muab nws lub qhov muag ruam. "Tej zaum koj tuaj yeem hais bollox rau jolly Paris qub thiab tuaj xyuas jolly qub York."
  
  "Tab sis kuv yuav nyob qhov twg?"
  
  Drake hnov Dal rallying nws pab tub rog. "Zoo, peb tsuas yog xav paub seb koj tuaj yeem khwv tau koj li cas." Nws tos kom txog thaum nws sawv ntawm nws ko taw, ces tuav nws lub xub pwg nyom thiab ntsia nws lub qhov muag ci ntsa iab.
  
  "Qhov tseeb, Kennedy, cov lus teb rau tag nrho koj cov lus nug yog yog. Tab sis kuv tsis tuaj yeem xam tag nrho cov no tam sim no. Kuv muaj kuv lub hnab nqa khoom uas peb xav tau los sib tham thiab kuv thiaj li yuav tsum tau ua kom pom tseeb. " Nws nodded ntawm qhov khoob. "Muaj Alicia Miles nyob ntawd. Tej zaum koj yuav xav tias peb txoj kev mus deb no yog qhov txaus ntshai, tias qhov ntxa no muaj kev phom sij, tab sis ntseeg kuv, lawv tsis muaj dab tsi piv rau tus dev ntawd."
  
  "Nws yog lawm," Wells taug kev thiab ntes tau cov lus kawg. "Thiab kuv tsis pom lwm txoj kev tawm ntawm no, Drake. Tsis muaj txoj hauv kev los zam nws. "
  
  "Thiab peb tsis tuaj yeem thaiv txoj hauv kev vim peb xav tau txoj hauv kev tawm," Drake nodded. "Yog lawm, kuv saib tag nrho cov ntawv ib yam nkaus."
  
  "Koj paub tias koj yuav ua qhov no." Wells luag ntxhi zoo li nws paub tag nrho tias Drake tseem yog ib tug ntawm nws cov txiv neej. "Los ntawm, cov turnips yog roaring."
  
  Drake ua raws nws tus thawj coj qub mus rau lub ledge, ces coj nws qhov chaw tom qab Ben thiab Dahl. Ib qho kev soj ntsuam pom tau pom tias txhua tus tau so, tab sis ntxhov siab txog dab tsi ua ntej.
  
  "Plaub raug tua," Dahl hais thiab txav deb ntawm lub ledge, lub roob tom qab nws.
  
  Lub niche tom ntej yog ib qho surprise thiab muab rau lawv txhua tus txhawb nqa. Qhov no yog lub qhov ntxa ntawm Thor, tus tub ntawm Odin.
  
  Tus txiv neej bleed li yog nws tau pom ib tug yeti camp nyob rau hauv Tuag Valley. Thiab, rau nws, nws muaj. Ib tug xibfwb ntawm Norse mythology tau tshawb pom lub qhov ntxa ntawm Thor, tej zaum yog tus Norse nto moo tshaj plaws txhua lub sijhawm, ua tsaug rau ib feem ntawm Marvel comics.
  
  Ntshiab zoo siab.
  
  Thiab rau Drake, Thor lub xub ntiag tam sim ntawd ua rau nws muaj tseeb dua.
  
  Muaj ib qho kev hwm nyob ntsiag to. Txhua leej txhua tus paub txog Thor, los yog tsawg kawg ib co incarnation ntawm Viking Vajtswv ntawm Thunder thiab xob laim. Parnevik tau hais lus qhuab qhia txog Hnub Thursday, lossis, raws li peb tam sim no paub nws, hnub Thursday. Qhov no yog txuam nrog Hnub Wednesday - lossis Hnub Dej, lossis Odin's Day. Thor yog Vajtswv tus tub rog loj tshaj plaws uas neeg paub, siv rauj, tsoo nws cov yeeb ncuab nrog kev ncig xyuas. Lub embodiment dawb huv ntawm Viking masculinity.
  
  Nws yog txhua yam lawv ua tau kom rub Parnevik mus thiab txwv tsis pub nws sim tshuaj xyuas Thor cov pob txha tam sim ntawd thiab nyob ntawd. Lub niche tom ntej, thib rau, muaj Loki, Thor tus kwv thiab lwm tus ntawm Odin cov tub.
  
  "Txoj kev taug kev sov tuaj," Dahl hais tias, NW nyuam qhuav peeking sab hauv lub alcove ua ntej txuas ntxiv raws lub ledge uas xaus rau ntawm ib sab ntawm lub roob, ib qho khoom dub.
  
  Drake tau koom nrog Swede, Ben thiab Kennedy thaum lawv hla torches raws pob zeb.
  
  Ben hais tias "Footholds," Ben hais. "Thiab tes so. Zoo li peb tab tom nce. "
  
  Drake craned nws caj dab saib. Lub pob zeb ntaiv tau nce mus rau hauv qhov tsaus ntuj tsis kawg, thiab tom qab lawv yuav tsis muaj dab tsi tab sis huab cua.
  
  Thawj qhov kev sim ntawm cov hlab ntsha, tam sim no yog dab tsi? quab yuam? Viability?
  
  Thiab dua Dahl mus ua ntej. Ceev nrooj nce nees nkaum ko taw los yog li ntawd ua ntej zoo li yuav qeeb qeeb raws li qhov tsaus nti engulfed nws. Ben txiav txim siab mus tom ntej, ces Kennedy.
  
  "Kuv xav tias koj tuaj yeem saib xyuas kuv lub nroog Yeiuxalees tam sim no," nws hais nrog ib nrab luag ntxhi, "Nco ntsoov tias nws tsis ya hla koj."
  
  Nws winked. "Kuv tsis tuaj yeem tshem kuv qhov muag ntawm qhov no."
  
  Drake mus tom ntej, ua tiav peb qhov zoo tshaj plaws tuav ua ntej txav nws plaub appendage. Sawv hauv qhov no, nws maj mam nce lub pob tsuas mus rau saum huab cua volcanic.
  
  Lub rumbling txuas ntxiv nyob ib ncig ntawm lawv: qhov deb ntawm lub roob. Drake xav txog qhov ze ntawm magma chamber seething, spewing ntuj raug txim los ntawm cov phab ntsa, erupting mus rau lub deb xiav xiav Icelandic skies.
  
  Ib tug ko taw rustled saum nws, zawv zawg tawm ntawm nws me me ledge. Nws tseem nyob twj ywm, paub tias muaj me ntsis nws tuaj yeem ua tau yog tias ib tus neeg rushed dhau nws, tab sis nws tau npaj txhij, tsuas yog hauv rooj plaub.
  
  Kennedy txhais ceg swung nyob rau hauv qhov chaw txog ib 'meter' saum nws taub hau.
  
  Nws ncav tes tawm, swaying me ntsis unstadly, tab sis tswj tuav lub khau ntawm nws ib sab thiab rub nws rov qab mus rau lub ledge. Ib tug ntxhi luv luv ntawm kev ris txiaj tau mus txog peb.
  
  Nws taug kev, nws biceps kub hnyiab, nws ntiv tes mob hauv txhua qhov sib koom tes. Cov lus qhia ntawm nws cov ntiv taw coj qhov hnyav ntawm nws lub cev nrog txhua qhov me me nce. Sweat swb nws txhua qhov pore.
  
  Nws kwv yees ob puas taw ntawm kev nyab xeeb tab sis txaus ntshai tuav thiab footholds ua ntej lawv mus txog qhov kev sib piv ntawm kev nyab xeeb ntawm lwm qhov.
  
  Exhausting ua hauj lwm. Thaum kawg ntawm lub Ntiaj Teb, Apocalypse yog tom qab ua haujlwm. Txuag tib neeg nrog txhua txoj kev rau txim rau pem hauv ntej.
  
  "Tam sim no dab tsi?" Wells pw ntawm nws nraub qaum, quaj. "Lwm qhov ntshav taug kev ntawm lub ledge?"
  
  "Tsis yog," Dahl txawm tsis muaj lub zog los tso dag. "Tunnel".
  
  "Qe".
  
  Ntawm lawv lub hauv caug lawv nkag mus rau pem hauv ntej. Lub qhov taub coj mus rau hauv qhov tsaus ntuj uas ua rau Drake pib ntseeg tias nws tau npau suav ua ntej nws mam li tsoo nrog Kennedy tsis muaj zog los ntawm qab.
  
  Tig koj lub ntsej muag rau pem hauv ntej.
  
  "Aw! Koj tuaj yeem ceeb toom kuv. "
  
  "Nws nyuaj thaum tib txoj hmoo tau los rau kuv," lub suab qhuav tuaj. "Kuv xav tias tsuas yog Dahl tau tawm ntawm pawg no tsis muaj qhov ntswg tawg."
  
  "Kuv txhawj xeeb txog kuv lub siab phem," Dahl teb tias nkees. "Lub qhov av xaus ncaj qha rau ntawm thawj kauj ruam ntawm lwm lub staircase ntawm, um, Kuv xav tias plaub caug tsib degree kaum. Tsis muaj dab tsi sab laug lossis sab xis, yam tsawg kawg tsis muaj dab tsi uas kuv pom tau. Npaj txhij."
  
  "Cov khoom no yuav tsum tau txuas mus rau qhov chaw," Drake yws yws, nkag rau ntawm nws lub hauv caug nqaij. "Rau qhov ua rau Vajtswv, lawv tsis tuaj yeem raug tshem tawm hauv huab cua xwb."
  
  "Tej zaum lawv ua tau," Parnevik hais. "Rau ntuj ceeb tsheej. Ha ha. Kuv hais lus tso dag, tab sis qhov tseeb, kuv qhov kev kwv yees zoo tshaj plaws yog cov kab ya saum huab cua. "
  
  Drake tau hais tias "Nyob hauv qab peb," Drake hais. "Muaj tseeb. Nws yuav tsum tau coj lub ntuj raug txim ntau ntawm manpower. Los yog ob peb tus vajtswv uas muaj zog tiag tiag. "
  
  "Tej zaum lawv nug Hercules thiab Atlas kom pab."
  
  Drake tau ua tib zoo ua tib zoo mus rau thawj kauj ruam, qhov xav tsis thoob tias nws nkag siab nws lub hlwb, thiab tau nce lub pob zeb ntxhib. Lawv tau nce mus rau ib ntus, thaum kawg tawm mus rau lwm qhov chaw nyob ib ncig ntawm lub platform uas raug tshem tawm.
  
  Dahl tau txais tos nws nrog lub zog co ntawm nws lub taub hau. "Poseidon".
  
  "Ntxim ntxim nyiam."
  
  Drake txhos caug dua. Tus Tswv, nws xav. Kuv vam tias cov Germans yuav nyuaj heev. Thaum kawg, tej zaum es tsis txhob sib ntaus sib tua lawv tuaj yeem txheeb nws nrog pob zeb, ntawv, txiab.
  
  Greek vaj tswv ntawm hiav txwv nqa nws li ib txwm trident thiab ib chav uas muaj kev nplua nuj zoo heev. Nov yog tus Vajtswv xya uas lawv hla dhau. Tus naj npawb cuaj pib gnaw ntawm nws lub siab.
  
  Tsis yog tus naj npawb cuaj qhov dawb huv tshaj plaws hauv Viking mythology?
  
  Nws hais qhov no rau Parnevik thaum lawv so.
  
  "Yog lawm, tab sis qhov chaw no meej meej tsis yog Nordic xwb," tus xib fwb taw tes rau tus txiv neej nrog trident qab lawv. "Yuav muaj ib puas ntawm lawv."
  
  "Zoo, peb paub meej tias yuav tsis muaj sia nyob ib puas ntawm lawv," Kennedy sib cav nrog nws. "Tshwj tsis yog ib tus neeg tsim lub Ho-Jo tawm pem hauv ntej."
  
  "Los yog, zoo dua tsis tau, ib lub khw muag nqaij npuas kib," Drake smacked nws daim di ncauj. "Kuv tuaj yeem tua ib tus neeg phem tam sim no."
  
  "Crunchy," Ben luag thiab nplawm nws txhais ceg. "Koj tab tom tham txog qee yam uas yog kaum xyoo dhau los. Tab sis tsis txhob txhawj - koj tseem muaj txiaj ntsig kev lom zem. "
  
  Lwm tsib feeb dhau los ua ntej lawv tau so txaus los mus ntxiv. Dahl, Wells thiab Marsters tau siv sijhawm ob peb feeb mloog lawv cov neeg nrhiav, tab sis tsis yog ib lub suab cuam tshuam rau hmo ntuj nyob mus ib txhis.
  
  "Tej zaum lawv tag nrho poob," Kennedy shrugged. "Nws tuaj yeem tshwm sim. Yog tias qhov no yog Michael Bay movie, ib tug neeg yuav poob lawm. "
  
  "Tag". Dahl coj peb mus rau lwm lub staircase. Raws li txoj hmoo yuav muaj, nws nyob ntawm no tias Wells poob nws tuav thiab swb ob lub kauj ruam, tsoo pob zeb nrog nws lub puab tsaig txhua zaus.
  
  Ntshav oozed los ntawm nws daim di ncauj los ntawm nws tus nplaig tom.
  
  Drake tuav nws lub xub pwg nyom ntawm nws lub tsho loj. Tus txiv neej hauv qab nws - Marsters - tuav nws tus ncej puab nrog lub zog superhuman.
  
  "Tsis muaj kev khiav tawm, tus txiv neej laus. Tsis tau."
  
  Tus txiv neej muaj hnub nyoog tsib caug-tsib xyoo tau raug rub rov qab los ntawm tus ntaiv, Kennedy tuav Drake nraub qaum thiab Marsters ua kom nws tsis txhob plam lwm kauj ruam. Thaum lawv mus txog qhov chaw thib yim, Wells tau zoo siab dua.
  
  "Yog lawm, lawv tau ua nws lub hom phiaj, cov txiv neej. Kuv tsuas yog xav tau tus so. "
  
  Tab sis nws nyem Marsters txhais tes thiab ntxhi nws lub siab ua tsaug rau Drake thaum tsis muaj leej twg saib.
  
  "Tsis txhob txhawj, tus txiv neej laus. Cia li dai rau hauv. Koj tseem tsis tau muaj koj lub Tsib Hlis. "
  
  Qhov thib yim niche yog ib hom kev ua qauv qhia.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv". Parnevik qhov txuj ci tseem ceeb kis rau lawv txhua tus. "Qhov no yog Zeus. Txiv neej. Txawm cov vajtswv hais rau nws li ib tug vajtswv - leej txiv daim duab. Nws yog ... dhau Odin ... ntau ntxiv, thiab nws los ntawm Norse. "
  
  "Tsis yog Odin txheeb xyuas Zeus ntawm cov pab pawg neeg German thaum ntxov?" Ben nug, nco ntsoov nws txoj kev tshawb fawb.
  
  "Nws yog, txiv neej, tab sis kuv txhais tau tias, los ntawm. Nov yog Zeus. "
  
  Tus txiv neej no yog lawm. Tus Vaj Ntxwv ntawm Vajtswv tau sawv siab thiab tsis muaj kev sib cais, tuav lub teeb taws ntawm nws txhais tes loj. Nyob rau hauv nws lub niche yog ib tug ntau ntawm glittering treasures, overflowing nrog tribute tshaj ib yam dab tsi ib tug txiv neej yuav sau hnub no.
  
  Thiab ces Drake hnov ib tug foom phem, nrov, nyob rau hauv German. Nws echoed los ntawm hauv qab no.
  
  "Lawv nyuam qhuav tsoo los ntawm qhov av," Dahl kaw nws lub qhov muag ntawm qhov khaus. "Nws tsuas yog kaum tsib feeb tom qab peb. Damn nws, peb tsis muaj hmoo! Ua raws li kuv!"
  
  Lwm staircase beckoned, lub sij hawm no coj tawm thiab hla lub qhov ntxa ntawm Zeus ua ntej ua ntsug ntawm kaum kauj ruam kawg. Lawv tau tawm tsam qhov zoo tshaj plaws uas lawv ua tau, lawv lub siab tawv tig mus rau cov tshauv los ntawm qhov tsaus ntuj creeping. Nws zoo li qhov tsis muaj qhov kaj ua rau tus ntsuj plig uas hais lus tsis meej. Ntshai tuaj hu thiab txiav txim siab zaum.
  
  Tham txog kiv taub hau, Drake xav. Tham txog yuav ua li cas koj cov pob me me rau qhov loj ntawm txiv laum huab xeeb. Cov kaum kauj ruam kawg, raug tshem tawm saum lub suab tsaus ntuj, nce mus txog hmo ntuj creeping, yuav luag dhau nws. Nws tsis paub yuav ua li cas lwm tus tau tswj hwm nws - txhua yam nws ua tau yog rov ua qhov yuam kev ntawm nws yav dhau los thiab tuav nruj nreem rau lawv - Alison, tus menyuam uas lawv tsis muaj thiab yeej tsis muaj; SRT kev sib tw hauv Iraq uas tau rub txhua yam - nws tso txhua qhov yuam kev ntawm nws lub siab ua ntej txhawm rau tshem tawm qhov kev ntshai hnyav ntawm kev poob.
  
  Thiab nws muab ib txhais tes rau saum ib sab. Ib ceg siab dua lwm tus. Nws sawv ntsug, infinity qab nws, gusts ntawm ib co cua tsis muaj npe ruffled nws khaub ncaws. Lub suab nrov nrov nyob deb tuaj yeem yog zaj nkauj ntawm lub roob hluav taws, tab sis nws tuaj yeem yog lwm yam. Ntxim qab kawg li os, txaus ntshai kawg li os lawv yeej yuav tsis pom hnub kaj. Cov tsiaj txaus ntshai slithering hla pob zeb, av nkos thiab dung, emitting eerie suab paj nruag uas ua rau pom ntshav liab ntawm kev npau taws.
  
  Drake, yuav luag quaj, nkag mus rau lub pob zeb kawg ntawm cov kauj ruam mus rau theem saum npoo. Lub pob zeb ntxhib khawb nws txhais tes scraping. Nrog rau ib qho kev mob siab kawg, nws tsa nws lub taub hau thiab pom tias txhua tus neeg nyob ib puag ncig nws, tab sis tom qab lawv nws pom Torsten Dahl - tus npau taws Swede - uas tau nkag mus rau pem hauv ntej ntawm nws lub plab mus rau lub niche loj dua txhua yam uas lawv tau pom. nyob deb.
  
  vwm Swede. Tiamsis Vajtswv, tus txivneej ntawd zoo.
  
  Lub niche raug tshem tawm ntawm ib sab, tab sis txuas nrog lub plawv ntawm lub roob ntawm lwm qhov.
  
  "Ua Vajtswv tsaug," Dahl hais tias qaug zog. "Nws yog ib qho. Peb tau pom Odin lub qhov ntxa. "
  
  Ces nws poob rau hauv kev qaug zog.
  
  
  Peb caug yim
  
  
  
  THOV VAJTSWV
  
  
  Ib tug qw tawg tawm ntawm nws daze.
  
  Tsis yog, qw. Ib tug ntshav-curdling qw uas hais txog kev ntshai dawb huv. Drake qhib nws lub qhov muag, tab sis lub pob zeb nto yog ze heev rau tsom. Nws nto qaub ncaug rau hauv av thiab quaj quaj.
  
  Thiab kuv pom kuv tus kheej xav tias: nyob deb npaum li cas ib tug neeg tuaj yeem poob rau hauv infinity ua ntej nws tuag?
  
  Cov neeg German nyob ntawm no. Lawv ib tug kwv tij nyuam qhuav ntog saum ntaiv.
  
  Drake tau tawm tsam kom sawv ntsug, txhua tus leeg mob, tab sis adrenaline pib ignite nws cov ntshav thiab tshem nws txoj kev xav. Nws maj mam mus rau Ben. Nws tus phooj ywg tau pw ntsej muag ntawm ib qho ntawm cov npoo ntawm lub platform. Drake rub nws mus rau Odin lub niche. Kev nrawm nrawm tom qab nws qhia nws tias cov neeg German tseem tsis tau tuaj txog, tab sis nws pob ntseg tau qhia nws tias lawv nyob deb li deb.
  
  Nws hnov lub suab ntawm Abel Frey foom. Lub clang ntawm kev tiv thaiv iav. Milo qw ntshav tua neeg rau ib tus tub rog.
  
  Ib lub caij nyoog los qhia nws lub siab, nws xav, nco txog ib qho ntawm Wells cov lus uas nws tau xaiv thaum lawv kawm SAS.
  
  Nws rub Ben ib ncig, ntsoos nraub qaum tawm tsam Odin lub sarcophagus loj. Tus tub daim tawv muag fluttered. Kennedy dawm: "Koj npaj txhij rau lawv. Kuv yuav nrog nws. " Nws maj mam nplawm nws sab plhu.
  
  Drake nres, ntsib nws ntsia ib pliag. "Tom qab".
  
  Thawj tus Germans kov yeej lub ncov. Ib tug tub rog uas sai sai poob rau hauv qaug zog, tam sim ntawd ua raws li ib tug thib ob. Drake tsis kam ua qhov nws paub tias nws yuav tsum tau ua, tab sis Torsten Dahl tau hla dhau nws, tsis qhia qhov kev tu siab li ntawd. Wells thiab Marsters kuj shuffled rau pem hauv ntej.
  
  Ib tug thib peb tus yeeb ncuab fighter nkag mus rau sab saum toj, lub sij hawm no ib tug loj loj, lumbering txiv neej carcass. Ntxim hlub. Ntshav, hws thiab kua muag tiag tiag tig lub ntsej muag grotesque ntawm nws lub ntsej muag uas ua rau muaj kev ntxhov siab. Tab sis nws tawv thiab nrawm txaus dhia hla saum toj, dov thiab nqa rab phom me me.
  
  Ib rab phom ya tawm ntawm lub thoob. Drake thiab nws cov npoj yaig instinctively ducked, tab sis kev txhaj tshuaj plam nws lub hom phiaj.
  
  Abel Frey lub suab shrill shattered lub silence tom qab txhaj tshuaj. "Tsis muaj riam phom, dumbass. Nar! Nar! Mloog kuv hais!"
  
  Milo ua lub ntsej muag thiab muab Drake luag ntxhi. "Fucking Kraut assholes. Nyob zoo phooj ywg?
  
  Cov phom tau nqos los ntawm ib lub nrig tuab thiab hloov nrog ib tug jagged hniav. Drake lees paub tias nws yog riam phom tshwj xeeb. Nws tau nqis ib sab ntawm tus loj, muab lub sijhawm Dahl ncaws ib tus tub rog poob rau hauv qhov chaw.
  
  Tus tub rog thib ob tawm tsam nws lub hauv caug. Marsters muab rau nws luag ntxhi, ces pov lub cev li taw ib sab. Txog rau lub sijhawm no, peb tus tub rog ntxiv tau mus txog theem av, thiab tom qab ntawd Alicia dhia tawm hauv qab thiab tsaws zoo li miv, tuav rab riam ntawm txhua txhais tes. Drake yeej tsis tau pom nws qaug zog thiab nws tseem zoo li nws tuaj yeem coj tus neeg tseem ceeb ninja.
  
  "Tsis yog... riam phom?" Dahl tswj tau hais ntawm qhov ua tsis taus pa. "Koj puas thaum kawg ... ntseeg hauv Armageddon txoj kev xav, Frey?"
  
  Tus tsim qauv German loj tam sim no tau dhau mus dhau ntawm ntug. "Tsis txhob ua ib tug ruam, tub rog tub rog," nws hais breathlessly. "Kuv tsuas yog tsis xav kos lub hleb no. Tsuas muaj chav rau kev ua tiav hauv kuv cov khoom. "
  
  Dahl hais tias, "Qhov uas koj pom raws li kev xav ntawm koj tus kheej, kuv xav tias," Dahl hais, nres thaum nws pab neeg tau nqus pa.
  
  Muaj ib ntus, ib lub sijhawm txaus ntshai thaum txhua tus neeg sib tw ntsuas nws lub hom phiaj tam sim ntawd. Drake thim rov qab los ntawm Milo, unwittingly mus rau Odin lub qhov ntxa, qhov twg Ben thiab tus xibfwb tseem zaum ntawm ib sab, saib xyuas Kennedy nkaus xwb. Nws tau tos ib zaug ntxiv ...
  
  ... vam...
  
  Thiab ces ib tug muffled qw tuaj los ntawm tus ntaiv, ib tug qaug zog thov kev pab. Frey ntsia ntsoov. "Koj qaug zog!" nws nplawm rau ib tug neeg. "Yog hais tias nws tsis yog rau daim ntaub thaiv, kuv yuav ..."
  
  Frey taw tes rau Alicia. "Pab nws". Tus poj niam tub rog chuckled haughty, ces ncua nws txhais tes rau sab. Nrog ib tug jerk nws rub Hayden. Tus neeg sawv cev Asmeskas CIA tau qaug zog los ntawm kev nce siab ntev, tab sis ntau dua los ntawm kev nqa lub nra hnyav uas cov neeg German tau khi rau nws nraub qaum.
  
  Shield ntawm Odin qhwv hauv canvas.
  
  Parnevik lub suab tau hnov. "Nws coj daim Shield! Qhov tseem ceeb! Tab sis vim li cas?"
  
  "Vim qhov ntawd yog qhov tseem ceeb, koj ruam." Frey tua nws. "Qhov khoom tseem ceeb no yuav tsis muaj yog tias nws tsis muaj lwm lub hom phiaj." Tus kws tsim qauv zam tau tuav nws lub taub hau contemmptuously thiab tig mus rau Alicia. "Ua kom tiav cov kab mob cretins. Kuv yuav tsum txaus siab rau Odin thiab rov qab mus rau tog. "
  
  Alicia luag maniaally. "Kuv tig!" Nws qw, tuag ntau dua li River Tam, thiab pov nws cov iav tiv thaiv mus rau hauv nruab nrab ntawm lub pob zeb platform. Hauv kev tsis meej pem, nws tau khiav mus rau Wells, tsis muaj kev xav tsis thoob ntawm nws lub xub ntiag. Drake tsom ntsoov rau nws tus kheej sib ntaus, lunging ntawm Milo kom surprise nws, sidestepping nrog ib tug deft viav vias ntawm nws cov hniav, ces xa ib lub luj tshib rau Milo lub puab tsaig.
  
  Cov pob txha tawg. Drake seev cev, swaying thiab tshuav lub teeb ntawm nws txhais taw. Tom qab ntawd qhov no yuav yog nws lub tswv yim - ntaus thiab khiav, tawm tsam ntawm cov ntsiab lus nyuaj tshaj plaws ntawm nws lub cev, aiming kom tawg pob txha thiab pob txha mos. Nws tau nrawm dua Milo, tab sis tsis muaj zog, yog li yog tus loj heev ntes tau nws ...
  
  Thunder echoed hla lub roob, lub suab nrov thiab tawg ntawm magma nce thiab hloov pob zeb.
  
  Milo writhed nyob rau hauv kev txom nyem. Drake coj tus thawj coj nrog ob sab ncaws, ob lub kais dej - qee yam koj yuav pom Van Damme deftly ua hauv TV yog qhov tsis muaj txiaj ntsig rau txoj kev sib ntaus hauv lub neej tiag tiag. Milo paub qhov no thiab deflected qhov kev tawm tsam nrog lub suab nrov. Tab sis Drake paub nws ib yam nkaus, thiab thaum Milo cuam nws lub cev tag nrho rau pem hauv ntej, Drake xa lwm lub luj tshib muaj zog rau hauv nws tus nrog sib tw lub ntsej muag, tsoo nws lub qhov ntswg thiab lub qhov muag, khob nws nyuaj rau hauv pem teb.
  
  Milo ntog rau hauv av zoo li ib tug rhinoceros txiav. Ib zaug poob rau tus neeg sib tw ntawm Drake lub caliber, tsis muaj rov qab mus. Drake stomped rau ntawm nws lub dab teg thiab lub hauv caug, ua rau ob lub pob txha loj, ces nws cov pob rau kev ntsuas zoo, thiab tom qab ntawd khaws cov riam phom pov tseg.
  
  Tshuaj xyuas qhov chaw ntawm qhov xwm txheej.
  
  Marsters, ib tug tub rog SAS, tau ua haujlwm luv luv ntawm ob tus neeg German thiab tam sim no tau tawm tsam ib feem peb. Kev tua peb tus neeg hauv ob peb feeb tsis yog ib txoj haujlwm yooj yim rau leej twg, txawm tias ib tug tub rog SAS, thiab Marsters tsuas yog raug mob me ntsis. Wells ua las voos nrog Alicia raws ntug ntawm lub platform, khiav ntau dua li ua las voos, tab sis cuam tshuam nws. Nws lub tswv yim yog ntse. Thaum nyob ze, nws yuav tau muab nws tso rau hauv ib pliag.
  
  Kennedy rub Hayden lub cev tag nrho tawm ntawm qhov chaw ntawm kev sib ntaus sib tua. Ben khiav mus pab nws. Parnevik tsis tsaug zog, kawm lub qhov ntxa ntawm Odin - ib tug neeg ruam.
  
  Abel Frey ntsib Thorsten Dahl. Lub Swede tau zoo tshaj rau German nyob rau hauv txhua txoj kev, nws lub zog ua kom zoo dua los ntawm qhov thib ob thaum lub zog rov qab los rau nws cov ceg tawv.
  
  Tswv! Drake xav. Peb ncaws lub nroog no! Los yog nyob rau hauv lub zoo qub ntsuj plig ntawm Dino pob zeb ... Cia kuv entertain koj!
  
  Tsis txaus siab rau kev tawm tsam nrog Alicia, txawm li cas los xij nws tau mus rau Wells, ntseeg tias tus poj niam muaj tsib caug xyoo xav tau kev pab tshaj plaws. Thaum nws tus qub phooj ywg pom nws, nws tau tawm ntawm kev sib ntaus.
  
  "Kuv twb ncaws koj cov pob ib zaug lub lim tiam no, Drake. Puas yog koj tu siab heev uas koj xav tau qhov no dua?
  
  "Koj muaj hmoo, Alicia. Los ntawm txoj kev, koj puas tau cob qhia koj tus hluas nraug?" nws nodded teb rau cov NW nyuam qhuav txav American.
  
  "Tsuas yog nyob rau hauv kev mloog lus," nws cuam ob rab riam thiab ntes lawv nyob rau hauv ib qho kev txav. "Cia li! Kuv tsuas yog hlub threesomes!"
  
  Nws qhov xwm txheej yuav yog tsiaj qus, tab sis nws qhov kev ua tau raug tswj thiab suav. Nws poked ntawm Drake, thaum slyly sim kaum Wells nrog nws nraub qaum mus rau qhov tsis muaj qhov kawg. Tus thawj coj paub txog nws lub hom phiaj ntawm qhov thib ob kawg thiab maj nrawm dhau nws.
  
  Drake deflected ob leeg ntawm nws rab riam, txav txhua tus hniav mus rau sab thaum ua tib zoo tsis txhob rhuav nws lub dab teg. Nws tsis yog tias nws zoo xwb... nws yog qhov nws ua tau zoo.
  
  Abel Frey dheev rushed hla lawv. Nws zoo li tias, tau ua tsis tau zoo tshaj Dahl, nws tau khiav mus dhau Swede hauv nws qhov nrawm nrawm rau Odin lub ntxa.
  
  Thiab nyob rau hauv qhov kev sib cais thib ob, Drake pom Marsters thiab cov tub rog German kawg tau kaw hauv kev sib ntaus sib tua tuag nyob rau ntawm ntug plua plav ntawm lub platform. Tom qab ntawd, nrog kev poob siab tam sim ntawd, ob tus txiv neej tripped thiab tsuas yog poob.
  
  Tuag quaj echoed nyob rau hauv lub void.
  
  Drake faib nws, thov Vajtswv rau Wells, thiab tom qab ntawd tig nws lub cev thiab maj nrawm tom qab Frey. Nws tsis tuaj yeem tawm hauv Ben tsis muaj kev tiv thaiv. Kennedy thaiv tus tsim txoj hauv kev, sib sau ua ke nws lub siab tawv, tab sis thaum nws maj nrawm rau pem hauv ntej, Drake pom ib qho khoom me me dub clutched hauv Frey txhais tes.
  
  Xov tooj cua los yog mobile. Qee hom transmitter.
  
  Dab tsi yog ntuj raug txim?
  
  Dab tsi tshwm sim tom ntej yog dhau qhov kev nkag siab. Nyob rau hauv ib tug stunning tshwm sim ntawm recklessness, lub roob mam li nco dheev tawg! Muaj ib tug ntiv tes hnyav, thiab tom qab ntawd cov pob zeb loj heev thiab cov pob zeb ntawm lub roob shale tau tawg mus rau txhua qhov chaw. Pob zeb ntawm txhua daim duab thiab qhov ntau thiab tsawg darted thiab whistled los ntawm qhov khoob zoo li cov mos txwv.
  
  Ib lub qhov loj loj tshwm nyob rau sab ntawm lub roob hluav taws, zoo li yog ib tug rauj tau xuas nrig los ntawm cov phab ntsa nyias nyias. Dim hnub ci lim los ntawm qhov tawg. Lwm lub tshuab, thiab lub qhov tau nthuav dav ntxiv. Ib lub roob ntawm rubble cascaded mus rau hauv ib tug bottomless qhov nyob rau hauv ib tug eerie, silence silence.
  
  Drake poob rau hauv pem teb nrog nws lub taub hau ntawm nws txhais tes. Ib txhia ntawm cov pob zeb tawg no yuav tsum tau puas lwm cov qhov ntxa uas tsis muaj nqi. Dab tsi tshwm sim?
  
  
  THIRTY NYEEM
  
  
  
  THOV VAJTSWV
  
  
  Ib lub nyoob hoom qav taub tau tshwm sim hauv lub qhov uas tau tsim tshiab, hovering rau ib pliag ua ntej ya hla nws!
  
  Muaj plaub txoj hlua tuab thiab ob peb txoj hlua dai ntawm lub hauv paus ntawm lub tshuab.
  
  Nws tsis yooj yim sua kom ntseeg. Abel Frey nyuam qhuav tau hais kom lub roob sib cais qhib. Ib lub roob uas yog ib feem ntawm lub roob hluav taws kub thiab qhov ntawd tuaj yeem ua rau muaj kev puas tsuaj loj hu ua supervolcano.
  
  Ua kom tiav nws cov khoom sau.
  
  Tus txiv neej no yog txhua tus neeg vwm li Drake thiab lwm haiv neeg tau muab nws credit rau. Nws luag nyav heev txawm tias tam sim no, thiab thaum Drake ntsia, nws pom tias Frey tsis tau txav ib nti, tab sis sawv ntsug ncaj nraim li lub roob tawg nyob ib ncig ntawm nws.
  
  Alicia tawm Wells thiab stumbled rau Frey, txawm tias nws vwm tswj nws tus kheej faltering me ntsis. Tom qab lawv, xibfwb Parnevik, Ben thiab Kennedy tau tiv thaiv los ntawm cov phab ntsa ntawm Odin's alcove. Hayden tau nquag, tsis muaj zog. Puas yog nws tiag tiag tuaj tag nrho txoj kev no kom tuag hauv npau taws npau taws? Wells txhos caug ntawm nws sab, tuav nws lub plab.
  
  Lub nyoob hoom qav taub floated los ze zog, nws cav howling. Frey tsa nws rab phom submachine thiab hais kom txhua tus txav deb ntawm Odin lub sarcophagus loj. Kev tawg luv luv tau txhawb nqa nws qhov kev thov, cov mos txwv clanging thaum lawv ntaus nqi tsis muaj nyiaj Viking cov khoom siv hauv daim ntawv thaiv, ntaj, daim npog ntsej muag thiab cov kaus mom hlau. Cov nyiaj npib kub, txav los ntawm ib txoj hlua ntawm cov xwm txheej, pib poob los ntawm cov txee zoo li cov khoom siv hauv Times Square.
  
  Frey yoj lub nyoob hoom qav taub.
  
  Drake txhos caug. "Koj txav lub hleb no, koj pheej hmoo thoob ntiaj teb!" - Nws qw, nws lub suab NW nyuam qhuav hnov dua lub suab hnyav ntawm lub kiv cua.
  
  "Tsis txhob ua ib tug wimp!" Frey qw rov qab, nws lub ntsej muag contorted zoo li ib tug phem clown addicted rau heroin. "Cia li lees nws, Drake. Kuv kov yeej koj!"
  
  "Nws tsis yog hais txog kev yeej!" Drake qw rov qab, tab sis tam sim no lub nyoob hoom qav taub tau ncaj qha saum taub hau thiab nws tsis tuaj yeem hnov nws lub suab. Nws saib raws li Frey qhia nws, txau cov mos txwv ntawm nws lub siab thaum nws yoj nws ob txhais tes. Drake tau thov Vajtswv kom nws cov phooj ywg tsis txhob raug ntes los ntawm ib qho projectile.
  
  Lub German poob nws. Nyob ze rau nws txoj kev xav mus ib txhis, nws tsuas tawg.
  
  Tam sim no Dahl nyob ib sab ntawm nws. Lawv saib raws li Frey thiab Alicia txo qis cov saw hnyav thiab qis dua kom txog thaum lawv tau khi nyob ib ncig ntawm ob qhov kawg ntawm lub sarcophagus. Frey paub tseeb tias lawv muaj kev nyab xeeb.
  
  Lub nyoob hoom qav taub coj qhov hnyav. Tsis muaj dab tsi tshwm sim.
  
  Frey qw rau hauv nws tus neeg txais xov tooj. Lub nyoob hoom qav taub sim dua, lub sij hawm no nws lub cav roared zoo li ib tug npau taws dinosaur. Cov chains coj lawv qhov hnyav, thiab muaj qhov sib txawv tawg, lub suab ntawm pob zeb tawg.
  
  Odin lub hleb txav mus.
  
  "Nov yog peb lub caij nyoog kawg!" - Dahl qw rau hauv Drake lub pob ntseg. "Peb mus rau lub grinder! Los ntawm Milo rab phom!"
  
  Drake khiav tsab ntawv. Lawv tuaj yeem rhuav tshem lub nyoob hoom qav taub thiab cawm lub qhov ntxa. Tab sis Ben thiab Kennedy, nrog rau Hayden thiab Parnevik, tej zaum yuav tuag.
  
  "Tsis muaj sijhawm!" Dahl qw. "Txawm qhov no los yog Apocalypse!"
  
  Lub Swede dhia rau Milo riam phom. Drake nyem nws ob lub qhov muag kaw raws li kev mob siab rau nws lub siab. Nws qhov muag poob rau Ben thiab Kennedy, thiab qhov kev nyuaj siab ntawm kev txiav txim siab twisted nws sab hauv zoo li lub suab nrov. Yog tias koj poob nrog ib txhais tes, koj yuav poob nrog rau lwm tus. Thiab tom qab ntawd nws txiav txim siab tias nws tsuas tsis tuaj yeem tso cai Dahl ua qhov no. Nws puas tuaj yeem txi ob tug phooj ywg los cawm lub ntiaj teb?
  
  Tsis muaj.
  
  Nws dhia mus rau pem hauv ntej zoo li Qav ib yam li Dahl pib rummaging los ntawm Milo cov khaub ncaws. Tus Swede rov qab xav tsis thoob thaum Milo ncaj nraim nws lub cev, Asmeskas hunched dhau los ntawm kev ntxhov siab, tab sis tau txawb thiab limped rau ntawm ntug ntawm lub platform. Rau ib qho ntawm cov kab hauv qab.
  
  Drake nres hauv kev poob siab. Lub nyoob hoom qav taub lub cav whined ib zaug ntxiv thiab ib qho kev sib tsoo tsis huv puv lub qhov tsua. Lub sijhawm tom ntej no, Odin lub sarcophagus loj heev tau hloov pauv thiab tawg tawm ntawm nws cov moorings, swinging menacingly ntawm Drake thiab ntug ntawm lub platform, ib tuj ntawm swinging tuag.
  
  "Nooo!" Dahl lub suab hais dua Parnevik lub suab quaj.
  
  Muaj ib lub suab qw, lub suab nrov nrov zoo li lub qhov cua tau kub dhau, lub suab zoo li txhua tus dab nyob hauv ntuj raug txim raug hlawv ciaj sia. Ib tug kwj ntawm cov huab cua sulfurous dim ntawm ib tug tshiab qhib qhov hauv qab Odin lub qhov ntxa.
  
  Frey thiab Alicia maj nrawm mus, yuav luag raug hlawv ciaj sia thaum lawv nce mus rau lub hleb swinging. Frey qw: "Tsis txhob ua raws peb, Drake!" Kuv muaj insurance!" ces ib lub tswv yim zoo li los rau kuv, ib tug guarantee ntawm kev nyab xeeb. Nws qw rau Drake tus khub: "Tam sim no! Ua raws li lub hleb los yog koj yuav tuag!" Frey txhawb lawv, yoj nws rab phom submachine, thiab lawv tsis muaj kev xaiv tsuas yog mus ncig ntawm chav dej.
  
  Dahl tig nws lub ntsej muag haunted rau Drake. "Peb yuav tsum tso tseg qhov no," nws hais pleadingly. "Rau ... rau kuv cov menyuam."
  
  Drake tsis muaj lus teb rau lwm yam uas tsis yog rau qhov nod. Muaj tseeb tiag. Nws tau ua raws li tus thawj coj SGG, ua tib zoo taug qab lub viav vias Sarcophagus thaum nws ya saum lawv, lawv cov yeeb ncuab luag ntxhi zoo siab saum toj no thaum nws cov phooj ywg ua raws nws txoj kev mus rau sab nraud.
  
  Npog nyob rau hauv riam phom thiab lub whim ntawm ib tug maniac.
  
  Drake mus txog ib lub qhov hauv pem teb pob zeb. Lub qhov cub yog scalding, writhing ntauwd. Inviolable. Drake txav ze li nws ua tau ua ntej tig los saib nws cov yeeb ncuab ua ntej.
  
  Hayden tseem nyob hauv av, ua txuj tsis nco qab. Tam sim no nws zaum thiab tshem tawm cov hlua khi uas ruaj Odin daim thaiv npog rau nws nraub qaum. "Kuv yuav ua li cas?"
  
  Drake ntsia nws luv luv. "Puas CIA muaj cov phiaj xwm xwm txheej rau kev kaw Supervolcano?"
  
  Tus zoo nkauj 'secretary' ntsia tsis meej pem rau ib pliag ua ntej tuav nws lub taub hau. "Tsuas yog qhov pom tseeb. Muab cov German tso rau hauv cov yeeb nkab cua. " Nws muab lub Shield pov tseg nrog lub suab quaj. Lawv peb leeg saib nws dov raws ntug zoo li ib lub npib.
  
  Lawv puas tau ua tsis tiav tiag?
  
  Lub siab tawm ntawm cov yeeb nkab tau nce ntxiv thaum lub roob hluav taws tau txais lub zog. Dahl tau hais tias "Thaum cov saw hlau pib pib," Dahl hais. "Peb yuav tsis tuaj yeem kaw qhov no. Peb yuav tsum ua qhov no tam sim no!"
  
  Drake lub zeem muag tau kos rau lub Shield ib pliag thaum nws dov nrov nrov nyob ib ncig ntawm nws ntug. Nws rim, lo lus tawm ntawm nws zoo li yog sau rau hauv hluav taws.
  
  
  Ntuj Ceebtsheej thiab ntuj raug txim tsuas yog ib ntus tsis paub,
  
  Nws yog tus Ntsuj Plig uas tsis txawj tuag uas tig mus rau Txoj Cai lossis Tsis Ncaj Ncees.
  
  
  "Plan B," nws hais. "Nco ntsoov Odin txoj kev foom? Tsis pom zoo, puas yog? Tsis muaj chaw muab qhov no, puas yog? Zoo, tej zaum yog nws."
  
  "Odin's Curse puas yog txoj hauv kev los cawm lub ntiaj teb?" Dahl tsis ntseeg nws.
  
  "Los yog ntuj raug txim," Drake hais. "Nyob ntawm tus neeg txiav txim siab. Qhov no yog lo lus teb. Tus neeg uas tso daim Shield yuav tsum muaj tus plig dawb huv. Nws yog ib tug ntxiab ntxiab. Peb tsis paub dab tsi ntxiv lawm vim peb tshem lub qhov ntxa. Yog tias peb ua tsis tiav, lub ntiaj teb yuav ploj mus. "
  
  "Lub foom phem mus li cas?" Hayden, saib tsis muaj qhov phem dua li nws muaj tom qab nws qhov kev txom nyem hauv cov yeeb ncuab txhais tes, ntsia ntawm lub qhov cua zoo li nws tuaj yeem noj ciaj sia.
  
  Drake tau foom phem thaum nws tsa lub Shield thiab tuav nws pem hauv ntej. Dahl tau sawv thiab saib nws thaum nws taug kev mus rau ntawm lub qhov cua uas muaj suab nrov. "Lub sijhawm koj kov lub zog nrog lub Shield no, nws yuav raug ripped tawm ntawm koj txhais tes."
  
  Tom qab ntawd, nrog lub suab zoo li lub suab nrov ntawm ib pab tsiaj uas raug kaw hauv hav zoov kub hnyiab, ntau qhov nthwv dej tau tawg los ntawm hauv qab no, lub suab nrov nrov ntawm nws qhov tawg yuav luag yuav luag. Tam sim no tus sulfur stench pib thicken huab cua, tig mus rau hauv ib qho tshuaj lom miasma. Lub rumble ntawm lub roob uas tau ua lawv tus khub tas mus li tam sim no dhau los ua zoo li xob quaj. Drake xav zoo li cov phab ntsa lawv tus kheej tau co.
  
  "New news, Dal. Plan B hauv kev nqis tes ua. Rau yav tom ntej siv, qhov no txhais tau tias kuv tsis paub dab tsi lwm yam ntuj raug txim yuav tsum ua. "
  
  "Koj tsis muaj lub neej yav tom ntej," Dahl sawv ntawm lwm sab ntawm daim ntaub thaiv. "Los yog kuv."
  
  Ua ke lawv trudge mus rau lub qhov cua. Lub shale pib swb pob zeb ntawm ib sab ntawm lawv. Ib lub suab qw thiab qw nrov nrov, cov nyiam uas Drake tsis tau hnov dua, los ntawm qhov kawg ntawm qhov tob tob ntawm qhov tob tob.
  
  "Lub supervolcano tab tom los!" Hayden qw. "Tau qhov ntawd!"
  
  
  * * *
  
  
  Tsis pom los ntawm Drake, Dahl lossis txawm Abel Frey, lub roob nto moo Icelandic hu ua Eyjafjallajokull, uas txog rau tam sim no yog cov ntsiab lus los tawm cov kwj grey maj mam thiab ua phem rau huab cua, dheev tawg ntawm nws ntug. Nws yuav pom sai sai no ntawm Sky News thiab BBC thiab tom qab ntawd hauv You Tube los ntawm kev xav tsis thoob ntau lab - tus nplaig ntawm ib txhiab tus zaj igniting hluav taws kub saum ntuj. Nyob rau tib lub sijhawm, ob lub roob hluav taws Icelandic tau tawg, lawv cov saum ya tawm zoo li champagne corks nyob rau hauv siab. Nws tau tshaj tawm, me ntsis nplaig-tiedly, tias Armageddon tau tuaj txog.
  
  Tsuas yog ob peb tus neeg xaiv paub tias nws nyob ze npaum li cas.
  
  
  * * *
  
  
  Heroes tsis pom thiab tsis paub tau tawm tsam hauv qhov tsaus ntuj ntawm lub roob. Drake thiab Dahl tau tawm tsam lub qhov hluav taws xob nrog lub Shield, siv ib puag ncig khoom los deflect lub chav rau hauv qhov chaw nyob ze thaum lawv tso nws ncaj qha saum lub qhov uas tshuav los ntawm kev rhuav tshem ntawm Odin lub qhov ntxa.
  
  "Nyob ntsiag to!" Dahl tau tawm tsam kom khaws lub Shield nyob rau hauv qhov chaw. Drake xav tias nws txhais tes tshee tshee los ntawm kev siv zog uas nws kov yeej lub roob lub zog thawj zaug. "Kuv tsuas yog xav paub dab tsi lub ntuj raug txim no yog ua los ntawm!"
  
  "Leej twg mob!" Hayden sim tuav lawv rov qab, tuav lawv ob txhais ceg thiab thawb hnyav li nws ua tau. "Cia li muab tus neeg phem tso rau hauv!"
  
  Dahl lunged, dhia mus rau hauv lub qhov. Yog tias Shield tau ploj mus lossis txawm txav me ntsis, nws yuav tau evaporated tam sim ntawd, tab sis lawv lub hom phiaj yog lawm, thiab qhov tseem ceeb ua tib zoo nkag mus rau hauv cov khoom tawg hauv qab lub qhov ntxa Odin.
  
  Ib tug elaborate cuab, invented pua pua thiab txhiab centuries dhau los. Kuv cog lus rau cov vajtswv.
  
  Ib tug ntxiab ntxiab!
  
  "Lub cuab yeej qub tshaj plaws uas niaj hnub ntiaj teb tau paub." Dahl poob rau hauv caug. "Tus uas tuaj yeem rhuav tshem qhov no."
  
  Drake saib raws li Shield zoo nkaus li nyias, absorbing lub siab loj heev los ntawm hauv qab. Nws flattened thiab tsim raws cov npoo ntawm qhov tawg, noj ntawm obsidian xim. Mus ib txhis. Yuav tsis muab deleted.
  
  "Vajtswv foom koob hmoov".
  
  Txoj hauj lwm ua tiav, nws nres ib pliag ua ntej tig rov qab rau Frey. Kev ntshai ua rau nws lub siab ntau dua li nws xav txog, txawm tias tam sim no.
  
  Lub nyoob hoom qav taub tau sawv, straining los txhawb qhov hnyav ntawm Odin lub hleb, uas maj mam rub hauv qab nws. Ob leeg Frey thiab Alicia tau zaum ntawm lub hau ntawm lub hleb, lawv txhais tes nruj nreem qhwv ib ncig ntawm cov hlua khi uas txuas rau lub nyoob hoom qav taub.
  
  Tab sis Ben, Kennedy thiab Xib Fwb Parnevik tau dai ntawm peb lwm txoj hlua dangling hauv qab lub nyoob hoom qav taub, tsis muaj qhov tsis ntseeg nyob ntawd ntawm rab phom thaum Drake tau tawm tsam kom cawm lub ntiaj teb.
  
  Lawv dai saum qhov khoob, swaying li lub nyoob hoom qav taub nce, nyiag txoj cai los ntawm hauv qab Drake lub qhov ntswg.
  
  "Noo!"
  
  Thiab, incredibly, nws tau khiav - ib tug neeg kho siab, khiav nrog lub zog yug los ntawm npau taws, poob thiab kev hlub - ib tug txiv neej uas tau pov nws tus kheej hla ib tug bottomless qhov rau hauv qhov chaw dub, xav tau dab tsi los ntawm nws, desperately clutching ib tug viav vias cables. , thaum nws poob.
  
  
  Plaub caug
  
  
  
  THOV VAJTSWV
  
  
  Drake lub ntiaj teb tau nres nrog nws dhia mus rau hauv qhov tsaus ntuj - qhov tsis muaj qhov kawg saum toj no, lub qhov tsis muaj qhov hauv qab - peb ntiv tes ntawm txoj hlua viav vias, nws txoj kev cawm seej nkaus xwb. Nws lub siab nyob ntsiag to; nws ua rau nws cov phooj ywg. Tsis muaj lwm yam laj thawj tshaj li cawm lawv.
  
  Selfless.
  
  Nws tus ntiv tes kov txoj hlua thiab kaw tsis tau!
  
  Nws lub cev, thaum kawg raug lub ntiajteb txawj nqus, pib poob sai heev. Thaum kawg thib ob, nws lub viav vias sab laug tes kaw ntawm txoj hlua uas ntev dua li tus so thiab clenched nrog reflexive siab phem.
  
  Nws lub caij nplooj zeeg nres thaum nws tuav nws ob txhais tes thiab kaw nws lub qhov muag kom nws lub plawv dhia nrawm nrawm. Hoarse applause tuaj ntawm qhov chaw saum toj no. Alicia nchuav tawm nws sarcasm.
  
  "Qhov no puas yog qhov uas Wells txhais los ntawm 'qhia koj lub siab?
  
  Drake ntsia, paub txog lub abyss hauv qab no, thiab kiv taub hau li tsis tau ua ntej. Tab sis nws cov leeg tau tawg nrog lub zog tshiab thiab adrenaline, thiab ntau qhov hluav taws kub qub tau rov qab los rau hauv nws tam sim no, tuag tawm.
  
  Nws nce txoj hlua, tuav tes, tuav nws lub hauv caug, txav ceev ceev. Frey brandished nws rab phom submachine thiab luag, ua tib zoo tsom, tab sis tom qab ntawd Hayden qw los ntawm Odin lub ntxa. Drake pom nws sawv ntawm qhov ntawd, aiming Wells 'pistol ntawm Frey - tus thawj coj qub tau poob ntawm nws, tab sis, ua Vajtswv tsaug, tseem ua pa.
  
  Hayden taw tes phom ib nrab ntawm Frey. "Cia nws sawv!"
  
  Lub nyoob hoom qav taub tseem nyob hauv huab cua, nws tus kws tsav dav hlau tsis paub meej txog nws cov lus txib. Frey hesitated, qw zoo li tus me nyuam sib cais ntawm nws cov khoom ua si nyiam. "OK. Hundin! Bitch! Kuv yuav tsum tau coj koj tawm ntawm lub dav hlau damn!"
  
  Drake luag ntxhi thaum nws hnov Hayden cov lus teb. "Yog lawm, kuv feem ntau nkag siab qhov no."
  
  Kennedy, Ben thiab Parnevik saib nrog lub qhov muag dav, NW nyuam qhuav ua pa.
  
  "Mus thiab tau txais nws!" - Frey ces qw ntawm Alicia. "Los ntawm tes mus rau tes. Coj nws thiab cia peb mus. Tus dev no yuav tsis tua koj. Nws yog tsoom fwv qhov teeb meem. "
  
  Drake gulped li Alicia dhia tawm ntawm lub sarcophagus thiab tuav Drake txoj hlua thaum uas tig mus, tab sis txawm li ntawd los nws tau siv sij hawm los saib Ben, ntsuas seb tus tub tau hnov qab qhov kev tshwm sim ntawm Hayden li cas.
  
  Ben, yog tias muaj dab tsi, ntsia nws nrog kev sib tw ntau dua.
  
  Alicia swb txoj hlua zoo li tus liab thiab tsis ntev nrog Drake. Nws ntsia nws, lub ntsej muag zoo tag nrho ntawm kev npau taws.
  
  "Kuv tuaj yeem ua viav vias ob txoj kev." Nws dhia mus rau saum huab cua, taw ua ntej, nyob rau hauv ib tug graceful arc los ntawm qhov tsaus ntuj, dai kiag li nyob rau hauv cov huab cua ib pliag. Tom qab ntawd nws ob txhais ceg txuas ruaj khov rau Drake lub sternum thiab nws jerked nws lub cev rau pem hauv ntej, luv luv rub mus rau nws tus kheej txoj hlua ua ntej viav vias nws mus rau lwm qhov.
  
  "Fucking baboon," Drake yws yws, nws lub hauv siab kub hnyiab, nws tuav loosening.
  
  Alicia siv nws lub zog los ua viav vias ib ncig ntawm txoj hlua, ob txhais ceg sib kis ntawm lub hauv siab, thiab slammed rau hauv nws lub plab. Drake tau tswj kom viav vias mus rau sab xis kom soften lub tshuab, tab sis tseem xav tias nws cov tav bruised.
  
  Nws qw rau nws, qhia qhov mob thiab sawv siab dua. Lub ci ntsa iab tshwm nyob rau hauv nws ob lub qhov muag, nrog rau kev hwm tshiab.
  
  "Thaum kawg," nws ua pa. "Koj rov qab los. Tam sim no peb yuav pom leej twg yog tus zoo tshaj. "
  
  Nws shuffled txoj hlua, kev ntseeg siab radiating nrog txhua lub zog. Hauv ib qho kev dhia nws hla Drake tus kheej txoj hlua thiab rov siv nws lub zog los tawm tsam rov qab, taw nws ob txhais ceg lub sijhawm no rau nws lub taub hau.
  
  Tab sis Drake tau rov qab los thiab nws tau npaj txhij. Nrog rau qhov kev txawj ntse tshaj plaws, nws tso nws txoj hlua, tshem tawm cov kiv taub hau, thiab ntes nws ntawm qhov tob ntawm ob txhais taw. Alicia ntab saum toj no tsis txaus ntseeg, xav tsis thoob los ntawm nws txoj kev txav, nws txhais caj npab tseem flailing.
  
  Drake dhia hlua ib ko taw ib zaug. Thaum nws tus nrog sib ntaus paub tias nws tau ua dab tsi, nws hla nws. Nws stomped nyuaj rau ntawm nws lub taub hau.
  
  Kuv pom nws tus ntiv tes tso txoj hlua. Nws poob, tab sis tsuas yog ob peb ntiv tes xwb. Lub txiv ntoo tawv hauv nws tau ua haujlwm thiab nws rov tuav nws tuav.
  
  Frey roared los saum toj no. "Tsis muaj dab tsi zoo! Tuag, koj cov lus Askiv tsis ntseeg!"
  
  Tom qab ntawd, nyob rau hauv tsawg dua ib pliag ntawm lub qhov muag, tus German rub tawm ib rab riam thiab txiav Drake txoj hlua!
  
  
  * * *
  
  
  Drake pom nws tag nrho hauv kev qeeb qeeb. Lub ci ntawm cov hniav, qhov phem ci ntawm qhov chaw txiav. Qhov tshwm sim tam sim ntawd ntawm nws txoj sia - txoj kev uas nws pib bulge thiab squirm saum nws.
  
  Instant weightlessness ntawm nws lub cev. Lub sijhawm khov ntawm kev ntshai thiab kev tsis ntseeg. Paub tias txhua yam uas nws xav tau thiab txhua yam uas nws ua tau yav tom ntej tsuas yog raug rhuav tshem.
  
  Thiab tom qab ntawd lub caij nplooj zeeg... pom nws qhov tsis zoo, Alicia, nce rau ntawm nws lub nrig kom rov qab mus rau saum lub sarcophagus... pom Ben lub qhov ncauj twist hauv lub suab qw... Kennedy lub ntsej muag hloov mus rau hauv daim npog qhov ncauj ntawm kev tuag ... thiab los ntawm nws lub zeem muag peripheral... nrug.... li cas. ?
  
  Torsten Dahl, tus vwm Swede, khiav, tsis muaj, khiav, hla lub platform nrog lub rooj zaum siv hlua khi rau nws lub cev, muab nws tus kheej pov rau hauv lub qhov dub, ib yam li Drake nws tus kheej tau ua lub sijhawm dhau los.
  
  Ib txoj hlua ruaj ntseg unraveling qab nws, ruaj nyob ib ncig ntawm ib tug ncej hauv Odin lub alcove, tuav nruj los ntawm Hayden thiab Wells, uas tau braced rau siab tshaj plaws kev rau siab.
  
  Dahl txoj kev npau taws ... coj nws los ze txaus los tuav Drake ob txhais caj npab thiab tuav nws nruj nreem.
  
  Drake qhov kev cia siab tawg ploj mus thaum nws thiab Dahl poob ua ke, txoj kab kev nyab xeeb taut ... ces tam sim ntawd, tus mob hnyav li Hayden thiab Wells lees txais qhov nruj.
  
  Ces cia siab. Yooj yim, mob siab rau txoj kev cawm seej. Drake ntsia mus rau hauv Dahl lub qhov muag, tsis hais ib lo lus, tsis emitting ib tug ooj ntawm kev xav raws li lawv raug rub nti los ntawm nti mus rau kev nyab xeeb.
  
  Tus neeg tsav dav hlau yuav tsum tau txais qhov kev txiav txim, vim tias nws pib nce mus txog thaum nws npaj siab tua phom thib peb, lub sijhawm no los ntawm lub roob, tsim kom nthuav dav qhov sib txawv txaus rau lub sarcophagus kom haum los ntawm tsis muaj kev pheej hmoo ntawm kev puas tsuaj.
  
  Hauv peb feeb, Odin lub hleb ploj mus. Cov suab nrov ntawm lub dav hlau nyoob hoom qav taub yog qhov nco nyob deb. Ben, Kennedy thiab Parnevik yog tib yam li tam sim no.
  
  Thaum kawg, Dahl thiab Drake raug rub hla lub pob zeb ntug ntawm lub abyss. Drake xav muab caum, tab sis nws lub cev tsis hnov qab. Nws yog txhua yam uas nws ua tau los tso rau ntawd, cia qhov kev raug mob nkag mus rau hauv, hloov qhov mob mus rau ib feem ntawm nws lub hlwb.
  
  Thiab thaum nws pw ntawd, lub suab ntawm lub nyoob hoom qav taub rov qab los. Tsuas yog lub sijhawm no nws yog Dahl chopper. Thiab qhov no yog tib lub sijhawm lawv txoj kev cawm seej thiab kev tsim txom.
  
  Drake tsuas tuaj yeem ntsia Torsten Dahl lub qhov muag raug mob. "Koj yog Vajtswv, phooj ywg," thiab qhov tseem ceeb ntawm qhov chaw lawv nyob tsis tau ploj ntawm nws. "Vajtswv tseeb"
  
  
  FORTY IB
  
  
  
  Lub teb chaws Yelemees
  
  
  Txhua zaus Kennedy Moore ntau npaum li tig nws lub nroog Yeiuxalees rau ntawm lub rooj zaum nyuaj, Alicia Miles lub qhov muag xav tau ceeb toom. Tus maum Askiv yog tus tub rog Uber, tau txais txiaj ntsig nrog tus tub ceev xwm thib rau qhov kev xav - qhov kev cia siab tas li.
  
  Thaum lub davhlau peb teev los ntawm Iceland mus rau lub teb chaws Yelemees, lawv nres ib zaug xwb. Ua ntej, tsuas yog kaum feeb tom qab lawv tawm ntawm lub roob hluav taws, lawv tau rub lub hleb thiab tuav nws thiab nqa txhua tus neeg caij nkoj.
  
  Abel Frey tam sim ntawd mus rau sab nraum qab. Nws tsis tau pom nws txij thaum ntawd los. Tej zaum greases lub log ntawm tub sab nyiag thiab kev lag luam. Alicia xyaum pov Kennedy, Ben thiab Parnevik rau hauv lawv lub rooj zaum, ces zaum ntawm nws tus hluas nraug, tus raug mob Milo. Tus stocky American zoo li tau clutching txhua feem ntawm nws lub cev, tab sis feem ntau nws cov pob, qhov tseeb tias Alicia zoo li pom kev lom zem thiab ceeb.
  
  Peb lwm tus neeg saib xyuas tau nyob hauv lub nyoob hoom qav taub, tig ceev faj saib ntawm cov neeg raug kaw mus rau kev sib txuas lus txawv txawv uas muaj nyob nruab nrab ntawm Alicia thiab Milo - hloov kev tu siab, tom qab ntawd muaj txiaj ntsig, thiab tom qab ntawd muaj kev npau taws heev.
  
  Kennedy tsis paub tias lawv nyob qhov twg thaum lub nyoob hoom qav taub pib nqis los. Nws lub siab tau taug kev mus rau lub sijhawm kawg, los ntawm Drake thiab lawv txoj kev taug txuj kev nyuaj hauv Paris, Sweden thiab lub roob hluav taws, mus rau nws lub neej qub nrog NYPD, thiab los ntawm qhov ntawd, inevitably, mus rau Thomas Caleb.
  
  Caleb yog ib tug serial killer uas nws tso rov tua dua. Nco txog nws cov neeg raug tsim txom tawm tsam nws. Qhov xwm txheej nws tau taug kev dhau ob peb hnub dhau los - nws qhov chaw ua txhaum cai - tseem nyob hauv nws lub siab tshiab, zoo li cov ntshav tshiab. Nws paub tias nws tsis tau pom ib qho xov xwm tshaj tawm txij thaum ntawd los.
  
  Tej zaum lawv ntes tau nws.
  
  Hauv koj npau suav....
  
  Tsis muaj. Hauv kuv kev npau suav lawv yeej tsis ntes nws, tsis tau nyob ze nws. Nws tua thiab tsim txom kuv, thiab kuv txoj kev txhaum haunts rau kuv zoo li ib tug dab damn mus txog thaum kuv muab tag nrho.
  
  Lub nyoob hoom qav taub tau nqis los sai sai, ua rau nws tawm ntawm lub zeem muag uas nws tsis tuaj yeem ntsib. Tus kheej qhov chaw nyob tom qab ntawm lub nyoob hoom qav taub qhib thiab Abel Frey tawm mus, barking xaj.
  
  "Alicia, Milo, koj yuav nrog kuv. Nqa cov neeg raug txim. Cov neeg saib xyuas, koj yuav nqa lub hleb mus rau kuv chav saib. Tus neeg saib xyuas nyob ntawd muaj cov lus qhia hu rau kuv sai li sai tau thaum txhua yam npaj tau los saib. Thiab kuv xav kom qhov no tshwm sim sai sai, tus neeg saib xyuas, yog li tsis txhob yig. Odin yuav tau tos Frey ntau txhiab xyoo, tab sis Frey tsis tos Odin. "
  
  Kennedy hais tias "Txhua lub ntiaj teb paub qhov koj tau ua, Frey, koj vwm," Kennedy hais. "Fashion designer, damn nws. Koj xav tias koj yuav nyob hauv tsev lojcuj ntev npaum li cas?"
  
  Frey tau hais tias "Tus neeg Asmeskas paub txog tus kheej qhov tseem ceeb," "Thiab qhov kev dag ntxias ua rau koj ntseeg tias koj tuaj yeem hais tawm suab nrov, hm? Lub siab siab yeej ib txwm yeej. Koj puas xav tias koj cov phooj ywg tau tawm? Peb muab ntxiab rau ntawd, koj ruam ruam. Lawv yuav tsis hla Poseidon. "
  
  Kennedy qhib nws lub qhov ncauj tawm tsam, tab sis pom Ben luv luv co nws lub taub hau thiab kaw nws lub qhov ncauj sai. Cia nws. Cia li ciaj sia ua ntej, sib ntaus sib tua tom qab, nws lub hlwb hais txog Vanna Bonta.
  
  Frey tsis muaj txoj hauv kev paub tias lawv lub nyoob hoom qav taub tseem zais ntawm qhov siab dua. Thiab kev khav theeb tau ntxias nws tias nws txoj kev txawj ntse yog qhov zoo tshaj rau lawv.
  
  Cia nws xav li ntawd. Qhov xav tsis thoob yuav yog qhov qab zib.
  
  
  * * *
  
  
  Lub nyoob hoom qav taub tsaws nrog ib tug jolt. Frey nce mus rau pem hauv ntej thiab dhia ua ntej, qw hais rau cov txiv neej hauv av. Alicia sawv rau nws txhais taw thiab ua ib qho lus tsa suab nrog nws tus ntiv tes taw. "Ua ntej koj peb. Lub taub hau poob. Txuas ntxiv mus txog thaum kuv hais lwm yam. "
  
  Kennedy dhia tawm ntawm lub nyoob hoom qav taub qab Ben, hnov qhov mob ntawm kev qaug zog hauv txhua tus leeg. Thaum nws ntsia ib ncig, qhov pom kev zoo kawg nkaus ua rau nws tsis nco qab txog nws txoj kev qaug zog ib feeb, qhov tseeb, nws ua rau nws ua tsis taus pa.
  
  Ib tug saib thiab nws pom tau hais tias nws yog Frey lub tsev fuabtais nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees; ib tug designer den ntawm iniquity qhov twg kev lom zem yeej tsis nres. Lawv thaj chaw tsaws tau ntsib lub ntsiab nkag, ob lub qhov rooj ntoo qhib nrog cov pob zeb kub thiab ua los ntawm Italian marble txhua kab uas coj mus rau hauv lub tsev loj nkag. Raws li Kennedy tau saib, ob lub tsheb kim, Lamborghini thiab Maserati tau rub, los ntawm qhov uas plaub tus neeg nyiam nees nkaum ib yam dab tsi tau dov tawm thiab staggered nce qib mus rau Tsev fuabtais. Lub suab seev cev hnyav ntawm cov suab paj nruag los ntawm qab lub qhov rooj.
  
  Sab saum toj ntawm lub qhov rooj yog ib lub pob zeb-clad façade topped los ntawm kab ntawm daim duab peb sab turrets thiab ob lub siab siab nyob rau ntawm ob qho kawg, muab cov qauv loj heev rau Gothic Revival tsos. Txaus ntshai, Kennedy xav, thiab me ntsis nyuaj. Nws xav tias raug caw tuaj koom rau ntawm qhov chaw no yuav yog yav tom ntej tus qauv npau suav.
  
  Thiab yog li ntawd Abel Frey tau txais txiaj ntsig los ntawm lawv txoj kev npau suav.
  
  Nws raug thawb mus rau ntawm lub qhov rooj, Alicia saib lawv ua tib zoo saib thaum lawv hla lub rumbles supercars thiab nce cov kauj ruam marble. Los ntawm lub qhov rooj thiab mus rau hauv lub echoing lobby. Nyob rau sab laug, lub rooj vag qhib, tawv-txheej txheem coj mus rau hauv ib lub club hmo ntuj uas muaj suab paj nruag zoo nkauj, muaj yeeb yuj teeb, thiab lub rooj muag khoom uas swung saum cov neeg coob coob, qhov chaw uas txhua tus tuaj yeem ua pov thawj tias lawv tuaj yeem ua las voos zoo li cas. Kennedy tam sim ntawd nres thiab qw.
  
  "pab!" Nws quaj, ntsia ncaj nraim ntawm cov qhua. "Pab peb!"
  
  Ntau tus neeg tau siv sijhawm los txo lawv cov iav ib nrab thiab ntsia kuv. Ib ob tom qab lawv pib luag. Tus classic Swedish blonde tsa nws lub raj mis hauv kev txais tos, thiab tus txiv neej Italian tsaus nti tau pib saib nws. Lwm tus tau rov qab mus rau lawv lub ntuj raug txim disco.
  
  Kennedy moaned li Alicia rub nws los ntawm cov plaub hau thiab rub nws hla hauv pem teb marble. Ben tau qw hauv kev tawm tsam, tab sis kev nplawm yuav luag tsoo nws. Muaj kev luag ntau dua ntawm cov qhua tuaj noj mov, ua raws li ob peb lo lus phem. Alicia pov Kennedy rau hauv lub staircase loj, ntaus nws nyuaj rau ntawm tav.
  
  "Tus poj niam ruam," nws hais. "Koj tsis pom tias lawv hlub lawv tus tswv? Lawv yuav tsis xav phem rau nws. Tam sim no ... mus."
  
  Nws taw mus rau pem hauv ntej nrog rab yaj phom me me uas tshwm sim hauv nws txhais tes. Kennedy xav tawm tsam, tab sis txiav txim los ntawm qhov tshwm sim, nws txiav txim siab mus nrog nws. Lawv tau coj tus ntaiv thiab mus rau sab laug, mus rau lwm qhov tis ntawm Tsev fuabtais. Thaum lawv tawm ntawm lub staircase thiab nkag mus rau txoj kev ntev, tsis muaj rooj tog zaum - tus choj nruab nrab ntawm tis - suab paj nruag nres, thiab tej zaum lawv tsuas yog tib neeg muaj sia nyob rau lub sijhawm ntawd.
  
  Taug kev hauv txoj kev hauv tsev, lawv pom lawv tus kheej hauv ib chav uas tej zaum yuav yog ib lub rooj sib tham dav dav. Tab sis tam sim no thaj chaw tau muab faib ua ib nrab ntawm kaum ob chav sib cais - chav nrog cov tuav sab nraud tsis yog phab ntsa.
  
  Cells.
  
  Kennedy, nrog rau Ben thiab Parnevik, raug thawb mus rau hauv lub cell ze tshaj plaws. Lub suab nrov txhais tau tias lub qhov rooj kaw. Alicia yoj. "Koj raug saib. Txaus siab rau."
  
  Nyob rau hauv lub suab nrov ntsiag to uas ua raws li, Kennedy tau khiav nws cov ntiv tes los ntawm nws cov plaub hau dub ntev, smoothed nws ris tsho zoo li nws ua tau, thiab ua pa tob.
  
  "Zoo ..." nws pib hais.
  
  "Hav, bitches!" Abel Frey tshwm rau pem hauv ntej ntawm lawv lub koob yees duab, luag nyav zoo li tus Vajtswv ntawm Hellfire. "Zoo siab txais tos rau kuv lub tsev fuabtais tog. Cas kuv tsis ntseeg tias koj yuav txaus siab rau nws ntau npaum li kuv, uh, cov qhua muaj nyiaj ntau dua. "
  
  Nws yoj qhov kev thov tam sim ntawd ua ntej lawv teb. "Tsis muaj teeb meem. Koj tsis tas yuav tham. Koj cov lus txaus siab rau kuv me ntsis. Yog li," nws ua piv txwv xav tias, "Peb muaj leej twg... zoo, yog, tau kawg, nws yog Ben Blake. Kuv paub tseeb tias nws yuav ua rau koj txaus siab heev. "
  
  Ben tau khiav mus rau cov tuav thiab rub rau lawv nyuaj li nws ua tau. "Kuv tus muam nyob qhov twg, koj bastard?"
  
  "Hm? Koj txhais tau hais tias tus saucy blonde nrog ... "nws cuam nws txhais ceg tawm wildly. "Qhia zaj sib ntaus sib tua style? Koj puas xav tau cov ntsiab lus? Zoo, zoo, txij li nws yog koj, Ben. Thawj hmo kuv xa kuv tus txiv neej zoo tshaj tuaj tos nws nkawm khau, koj paub, kom nws muag me ntsis. Nws tag nws, ua rau ob peb tav, tab sis nws tau txais qhov kuv xav tau. "
  
  Frey siv sijhawm ib pliag los ntses cov chaw taws teeb tswj tawm ntawm lub hnab tshos ntawm lub tsho hnav txawv txawv uas nws hnav. Nws hloov nws mus rau lub TV portable, uas Kennedy txawm tsis pom. Daim duab tau tshwm sim saum huab cua - SKY Xov Xwm - tham txog UK cov nuj nqis loj hauv tebchaws.
  
  "Hmo thib ob?" Frey nres. "Nws tus kwvtij puas xav paub?"
  
  Ben qw, ib lub suab guttural khiav tob ntawm nws lub plab. "Nws puas yog lawm? Nws puas yog lawm?"
  
  Frey nyem qhov chaw taws teeb tswj dua. Lub vijtsam hloov mus rau lwm qhov, cov duab zoo dua. Kennedy paub tias nws tab tom saib ib chav me me nrog ib tug ntxhais khi rau hauv txaj.
  
  "Koj xav li cas?" Frey incited. "Tam sim no nws tseem muaj sia nyob. Txog tam sim no."
  
  "Karin!" Ben khiav mus rau TV tab sis tom qab ntawd nres, tam sim ntawd kov yeej. Sobs co nws lub cev tag nrho.
  
  Frey luag. "Koj xav tau dab tsi ntxiv?" Nws feigned xav dua thiab ces hloov lub channel dua, lub sij hawm no rau CNN. Tam sim ntawd nyob rau hauv cov xov xwm muaj lus hais txog ib tug serial killer los ntawm New York - Thomas Caleb.
  
  "Sau qhov no rau koj ua ntej," madman Kennedy hais nrog zoo siab. "Xav tias koj yuav xav saib."
  
  Nws tsis kam mloog. Hnov cov xov xwm txaus ntshai uas Caleb txuas ntxiv mus taug kev hauv New York, tso tawm, ib tug dab.
  
  "Kuv ntseeg tias koj tso nws," Frey hais kom muaj nuj nqis rau Kennedy rov qab. "Txoj haujlwm zoo. Tus tsiaj nyeg rov qab los qhov chaw nws nyob, tsis yog tsiaj txhu hauv lub nroog zoo lawm."
  
  Daim ntawv tshaj tawm ua si los ntawm cov ntaub ntawv khaws tseg ntawm rooj plaub-cov khoom siv-nws lub ntsej muag, lub ntsej muag qias neeg, lub ntsej muag ntawm cov neeg raug tsim txom. Ib txwm lub ntsej muag ntawm cov neeg raug tsim txom.
  
  Cov tib yam uas haunted nws npau suav phem txhua hnub.
  
  "Kuv twv koj paub tag nrho lawv lub npe, puas yog?" Frey thuam. "Qhov chaw nyob ntawm lawv tsev neeg. Txoj kev... lawv tuag. "
  
  "Tsab!" Kennedy muab nws lub taub hau rau hauv nws txhais tes. Nres qhov ntawd! Thov!
  
  "Thiab koj," nws hnov Frey ntxhi. "Xib Fwb Parnevik," nws hais tawm cov lus zoo li lawv cov nqaij rot uas tau poob rau hauv nws lub qhov ncauj. "Koj yuav tsum tau nyob thiab ua haujlwm rau kuv."
  
  Ib rab phom nrov nrov. Kennedy qw nrov nrov. Thib ob, nws hnov lub cev cev qhuav dej, thiab tig mus, pom tias tus txiv neej laus tau poob rau hauv av, ib lub qhov khoob hauv nws lub hauv siab, cov ntshav tau ntws tawm thiab tawg rau ntawm phab ntsa ntawm tes.
  
  Nws lub puab tsaig poob, kev tsis ntseeg kaw nws lub hlwb. Nws tsuas saib tau thaum Frey tig los rau nws ib zaug ntxiv.
  
  "Thiab koj, Kennedy Moore. Koj lub sijhawm los lawm. Tsis ntev peb yuav tshawb nrhiav qhov tob uas koj muaj peev xwm nqis los. "
  
  Tig rau ntawm nws pob taws thiab luag ntxhi, nws taug kev mus.
  
  
  FORTY OB
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  Abel Frey chuckled rau nws tus kheej thaum nws mus rau nws chav saib xyuas kev ruaj ntseg. Ob peb lub sij hawm inventive thiab nws stomped no idiots rau hauv av. Nkawd ob leeg tawg. Thiab thaum kawg, nws tua tus laus laus laus Parnevik Pob zeb kom tuag.
  
  Zoo kawg. Tam sim no mus rau kev lom zem ntau dua.
  
  Nws qhib qhov rooj rau nws lub tsev ntiag tug kom pom Milo thiab Alicia tau tawm ntawm nws lub rooj zaum, ib yam li nws tau tso lawv tseg. Tus neeg Asmeskas loj tseem raug mob los ntawm kev raug mob, yeej nrog txhua qhov kev txav mus los, ua tsaug rau Swede, Torsten Dahl.
  
  "Puas muaj xov xwm los ntawm qhov rooj?" - Frey nug tam sim ntawd. "Puas Hudson hu?"
  
  Lub qhov rooj tom ntej yog lub chaw tswj xyuas CCTV, tam sim no nyob rau hauv kev soj ntsuam ntawm ib qho ntawm Frey cov neeg txhawb siab tshaj plaws, Tim Hudson. Paub nyob ib ncig ntawm lub tsev fuabtais li "tus txiv neej nrog lub cim xeeb" rau nws qhov kev paub siv computer dav dav, Hudson yog ib tug ntawm Frey thawj cov tub ntxhais kawm, ib tug txiv neej txaus siab mus rau qhov kawg rau nws tus thawj coj fanatical. Feem ntau lawv tau saib xyuas qhov kev txhim kho ntawm Odin lub qhov ntxa, thiab Hudson tau nyob ntawm tus thawj tswj hwm - foom, tawm hws thiab poob siab rau Yeagers zoo li yog mis nyuj. Frey tau mob siab rau pom lub qhov ntxa tau teeb tsa hauv nws qhov chaw raug, thiab nws tau npaj tag nrho rau nws thawj qhov tseem ceeb mus ntsib. Nws cov neeg raug kaw, Karin lub quarters, thiab lub hlwb ntawm nws cov neeg raug kaw tshiab kuj raug tshuaj xyuas.
  
  Thiab ib tog, tau kawg. Hudson teeb tsa lub kaw lus uas ua rau txhua nti ntawm lub club rau qee qhov kev tswj hwm, txawm tias nws yog infrared lossis qauv suab, thiab txhua qhov kev txav mus los ntawm Frey cov neeg tseem ceeb cov qhua tau raug kaw thiab kuaj xyuas nws qhov hnyav hauv leverage.
  
  Nws nkag siab tias lub hwj chim tsis yog kev paub tom qab tag nrho. Lub zog yog cov ntaub ntawv pov thawj. Kev yees duab tsis meej. High definition video. Kev ntes tej zaum yuav ua txhaum cai, tab sis nws tsis raug mob yog tias tus neeg raug tsim txom ntshai txaus.
  
  Abel Frey tuaj yeem npaj "hnub hmo ntuj" nrog lub hnub qub lossis pob zeb me me thaum twg los tau yooj yim rau nws. nws xav.
  
  "Tsis muaj dab tsi tseem. Hudson yuav tsum tau tawm ntawm lub rooj zaum dua, "Alicia hais thaum nws lounged nrog nws lub taub hau ntawm nws txhais tes thiab nws ob txhais ceg dangling rau ntawm ntug ntawm nws lub rooj zaum. Thaum Frey ntsia nws, nws nthuav nws lub hauv caug me ntsis.
  
  Muaj tseeb tiag. Lawm, Frey sighed rau nws tus kheej. Nws saib thaum Milo moaned thiab tuav nws tav. Nws xav tias lub zog hluav taws xob ua rau nws lub plawv dhia nrawm raws li kev xav ntawm kev sib deev sib xyaw nrog kev phom sij. Nws tsa ib lub qhov muag nyob rau hauv Alicia txoj kev coj, muab nws lub universal 'nyiaj' kos npe.
  
  Alicia txo nws ob txhais ceg. "Ntawm qhov kev xav thib ob, Milo, yog vim li cas koj tsis mus xyuas dua. Thiab tau txais daim ntawv qhia tag nrho los ntawm tus neeg ruam ntawd Hudson, hmm? Boss," nws nodded rau ntawm cov nyiaj platter ntawm appetizers. "Ib yam txawv txawv?"
  
  Frey kawm lub phaj thaum Milo, tsis nco qab txog dab tsi tshwm sim, zoo li ib tug neeg ua nom ua tswv rau nws txoj kev ruam, xa ib qho kev xav tsis zoo rau nws tus hluas nkauj, ces qw nrov nrov thiab tawm hauv chav.
  
  Frey hais tias, "Lub biscotti zoo li qab."
  
  Thaum lub qhov rooj nkag mus rau hauv qhov chaw, Alicia muab Frey ib phaj ntawm biscuits thiab nce mus rau nws lub rooj. Sawv ntawm tag nrho plaub, nws tig nws lub taub hau ntawm nws.
  
  "Koj puas xav tau qee qhov lus Askiv zoo nrog lub ncuav no?"
  
  Frey nias lub pob zais cia hauv qab nws lub rooj. Tam sim ntawd, cov duab cuav tau txav mus rau sab, nthuav tawm kab ntawm cov ntxaij vab tshaus video. Nws hais tias, "Rau," thiab ib qho ntawm cov ntxaij vab tshaus tau muaj txoj sia.
  
  Nws saj cov ncuav qab zib thaum nws saib, absentmindedly stroking Alicia lub pob tw.
  
  "Kuv qhov kev sib ntaus sib tua arena," nws ua pa. "Nws twb siav lawm. Yog?"
  
  Alicia squirmed seductively. "Yog".
  
  Frey pib mob stroke kev nyuaj siab ntawm nws ob txhais ceg. "Tom qab ntawd kuv muaj li kaum feeb. Koj yuav tsum ua nrog ib qho nrawm rau tam sim no. "
  
  "Dab neeg ntawm kuv lub neej".
  
  Frey tig nws lub siab rau nws, nco ntsoov Milo tsuas yog nees nkaum ko taw deb tom qab lub qhov rooj xauv, tab sis txawm tias nrog qhov ntawd, thiab qhov kev xav ntawm Alicia Miles, nws tseem tsis tuaj yeem tshem nws lub qhov muag ntawm lub xov tooj ntawm tes ntawm nws tus tshiab tshiab. tau raug ntes.
  
  Serial killer - Thomas Caleb.
  
  Qhov kawg confrontation yog inevitable.
  
  
  
  Ntu 3
  Sib ntaus sib tua...
  
  
  FORTY peb
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  Kennedy tau khiav mus rau cov tuav thaum Abel Frey thiab nws cov neeg saib xyuas tau tshwm sim sab nraum lawv lub cell. Nws qw rau lawv kom tshem tus xibhwb lub cev los yog cia lawv tawm mus, ces muaj kev ntxhov siab thaum lawv ua li ntawd.
  
  Nws nres ntawm qhov nkag mus rau ntawm lub cell, tsis paub yuav ua li cas. Ib tug saib xyuas taw tes nrog nws rab phom. Lawv taug kev tob rau hauv tsev loj cuj complex, dhau los ntawm ntau lub hlwb, tag nrho cov tsis nyob. Tab sis qhov ntsuas ntawm nws tag nrho chilled nws mus rau pob txha. Nws xav tsis thoob tias qhov kev tsis ncaj ncees uas tus txiv neej no muaj peev xwm ua tau li cas.
  
  Thaum ntawd nws paub tias nws tuaj yeem phem dua Caleb. Phem tshaj lawv txhua tus. Nws vam tias Drake, Dahl thiab cov tub rog txhawb nqa tau los txog, tab sis nws yuav tsum tau ntsib qhov teeb meem no thiab kov yeej nws, ntseeg tias lawv nyob ntawm lawv tus kheej. Nws yuav cia siab tiv thaiv Ben li cas Drake tau ua? Ib tug tub hluas taug kev ntawm nws. Nws tsis tau hais lus ntau txij li Parnevik tuag. Qhov tseeb tiag, Kennedy xav tias, tus tub hluas tsuas hais ob peb lo lus xwb txij li thaum lawv raug ntes nyob rau hauv lub qhov ntxa.
  
  Nws puas tau pom nws lub sijhawm los cawm Karin ntog? Nws paub tias nws lub xov tooj ntawm tes tseem muaj kev nyab xeeb hauv nws lub hnab ris, teeb tsa vibrate, thiab nws tau txais ib nrab kaum ob lub xov tooj ntawm nws niam nws txiv uas nws tsis tau teb.
  
  "Peb nyob hauv qhov chaw zoo," Kennedy ntxhi tawm ntawm lub ces kaum ntawm nws lub qhov ncauj. "Cia koj lub siab rau koj tus kheej."
  
  "Tau kawg, Asmeskas!" Frey spat tawm lo lus kawg zoo li nws yog kev foom phem. Rau nws, nws xav tias, feem ntau yuav yog. "Koj yuav tsum txhawj xeeb txog koj tus kheej txoj hmoo."
  
  Kennedy ntsia rov qab. "Qhov no txhais tau li cas? Koj puas yuav kom kuv hnav ib qho ntawm koj cov khaub ncaws me me uas koj tau ua? Nws imitated txiav thiab stitching.
  
  Tus German tsa ib lub qhov muag. "Ntxim hlub. Cia peb saib ntev npaum li cas koj nyob feisty."
  
  Dhau ntawm cov hlwb lawv nkag mus rau lwm qhov, ntau qhov tsaus ntuj ntawm lub tsev. Tam sim no lawv tau mus rau ntawm lub kaum sab xis qis qis, cov chav thiab txoj hauv kev nyob ib puag ncig nws tau poob lawm. Txawm hais tias, paub Frey, nws yog tag nrho cov liab herring kom tsis meej pem cov bloodhounds.
  
  Lawv taug kev hauv txoj kev zaum kawg, uas coj mus rau ib lub qhov rooj ntoo nrog cov hlau loj loj ntawm nws cov pob khawm. Ib tug ntawm cov neeg saib xyuas ntaus tus lej yim tus lej ntawm tus lej xov tooj wireless, thiab lub qhov rooj hnyav pib qhib.
  
  Tam sim ntawd nws pom lub hauv siab-siab hlau railings uas ncig lub chav tshiab. Kwv yees li ntawm peb caug txog plaub caug tus neeg sawv ntawm nws nrog dej qab zib hauv lawv txhais tes, luag. Playboys and drug lords, high-class txiv neej thiab poj niam prostitutes, royalty thiab Fortune 500 tus thawj tswj.
  
  Txhua leej txhua tus tau sawv ntawm qhov thaiv, sipping Bollinger thiab Romani Conti, nibbling ntawm delicacies thiab exuding lawv kab lis kev cai thiab chav kawm.
  
  Thaum Kennedy taug kev hauv, lawv txhua tus nres thiab ntsia nws ib pliag. Nws txoj kev xav txias yog los ntsuas nws, Whispers khiav raws phab ntsa plua plav thiab ua rau nws pob ntseg.
  
  Nws yog nws? Tub ceev xwm?
  
  Nws yuav rhuav tshem nws nyob rau hauv, oh, plaub feeb saum.
  
  Kuv yuav coj nws. Kuv mam muab rau koj kaum, Pierre. Koj yuav hais li cas?
  
  Xya. Kuv bet nws muaj zog dua nws zoo li. Thiab, zoo, nws yuav pissed me ntsis, puas yog koj xav?
  
  Dab tsi yog lawv tham txog dab tsi?
  
  Kennedy hnov ntxhiab ncaws rau nws lub pob tw thiab ntog rau hauv chav. Lub koom txoos luag. Frey sai sai khiav tom qab nws.
  
  "Cov neeg!" Nws luag. "Kuv cov phooj ywg! Qhov no yog ib qho khoom plig zoo kawg nkaus, koj puas xav li ntawd? Thiab nws yuav muab ib hmo zoo rau peb!"
  
  Kennedy ntsia ib ncig, uncontrollably ntshai. Dab tsi yog lawv tham txog dab tsi? Nyob twj ywm, nws nco qab Captain Lipkind cov lus nyiam. Txuas ntxiv koj qhov kev ua si. Nws sim mloog zoo, tab sis qhov kev poob siab thiab surreal ib puag ncig hem ua rau nws vwm.
  
  "Kuv yuav tsis ua rau pem hauv ntej ntawm koj," nws yws rau Frey rov qab. "Txhua yam koj xav tau."
  
  Frey tig mus rau nws, thiab nws txoj kev paub luag ntxhi yog amazing. "Tsis yog nws? Vim muaj tej yam muaj nqis? Kuv xav tias koj overestimate koj tus kheej thiab koj hom. Tab sis nws ib txwm. Tej zaum koj yuav xav lwm yam, tab sis kuv xav tias koj yuav ua nws, nyob zoo Kennedy. Kuv yeej xav tias koj ua tau. Los." Nws thov kom nws los cuag nws.
  
  Kennedy nqis mus rau lub nplhaib rail. Kwv yees li kaum ob ko taw hauv qab nws yog ib lub voj voog uas khawb tsis sib xws rau hauv av, hauv pem teb strewn nrog pob zeb thiab nws cov phab ntsa npog nrog av thiab pob zeb.
  
  Qub fashioned gladiator arena. Sib ntaus sib tua.
  
  Cov ntaiv hlau tau rub los ntawm ib sab ntawm nws thiab nqa hla cov hlua rau hauv lub qhov. Frey qhia tias nws yuav tsum nqis los.
  
  "Tsis muaj txoj kev," Kennedy ntxhi. Peb rab phom tau taw rau nws thiab Ben.
  
  Frey shrugged. "Kuv xav tau koj, tab sis kuv tsis xav tau ib tug tub tiag tiag. Peb tuaj yeem pib nrog lub mos txwv rau hauv caug, ces mus rau lub luj tshib. Ua haujlwm thiab saib seb koj yuav siv sijhawm ntev npaum li cas kom ua tiav kuv qhov kev thov. " Nws luag nyav ntuj txiag teb tsaus ntxias nws tias nws yuav zoo siab lees paub nws cov lus.
  
  Nws gritted nws cov hniav thiab siv ib tug thib ob smoothing tawm nws ris. Cov neeg nplua nuj ntsia nws nrog kev txaus siab, zoo li tus tsiaj nyob hauv tawb. Cov iav tau npliag thiab cov appetizers tau noj. Waiters thiab waitresses fluttered ntawm lawv, unseen los ntawm lawv, sau thiab refreshing.
  
  "Lub qhov cub zoo li cas?" nws tau hais lus rau lub sijhawm, pom tsis muaj txoj hauv kev tawm ntawm nws, sim muab Drake txhua qhov muaj nuj nqis ntxiv thib ob.
  
  Frey hais tias "Qhov no yog kuv qhov kev sib ntaus sib tua," "Koj nyob hauv kev nco zoo lossis tuag hauv kev txaj muag. Qhov kev xaiv, kuv tus hlub Kennedy, nyob hauv koj txhais tes. "
  
  Nyob prickly.
  
  Ib tug ntawm cov neeg saib xyuas nudged nws nrog lub muzzle ntawm nws rab yaj phom. Ua li cas nws tau tswj xyuas qhov zoo ntawm Ben thiab ncav cuag tus ntaiv.
  
  "Tom," Frey lub qhov muag npau taws heev. "Cia nws nkawm khau tawm. Qhov no yuav ua rau nws cov ntshav siab me ntsis ntxiv. "
  
  Kennedy sawv ntawm qhov ntawd, txaj muag thiab npau taws, thiab me ntsis dazed thaum ib tug ntawm cov neeg saib xyuas txhos caug ntawm nws xub ntiag thiab hle nws nkawm khau. Nws tau nce tus ntaiv, xav tias tsis muaj tseeb thiab nyob deb, zoo li lub rooj sib tham txawv txawv no tau tshwm sim nrog lwm tus Kennedy nyob rau hauv ib qho chaw deb ntawm lub ntiaj teb. Nws xav tsis thoob tias nws yog leej twg uas txhua tus tau hais txog tiag tiag.
  
  Nws tsis tau zoo heev. Nws suab zoo li nws yuav tau tawm tsam rau nws lub neej.
  
  Thaum nws taug kev los ntawm tus ntaiv, ib lub xuav los ntawm cov neeg coob coob, thiab muaj zog nthwv dej ntawm cov ntshav siab puv huab cua.
  
  Lawv qw txhua yam kev qias neeg. Cov thawj koom ruam tau muab tso rau, qee qhov tias nws yuav tuag tsawg dua ib feeb, lwm tus uas nws yuav plam nws lub thong hauv tsawg dua peb caug vib nas this. Ib los yog ob tug txawm muab nws kev txhawb nqa. Tab sis qhov kev pheej hmoo loj dua yog tias nws yuav rhuav tshem nws lub cev tuag tom qab hloov nws mus ua hmoov.
  
  Cov nplua nuj tshaj plaws ntawm cov nplua nuj, lub zog loj tshaj plaws hauv ntiaj teb. Yog tias qhov no yog qhov kev nplua nuj thiab lub hwj chim muab rau koj, ces lub ntiaj teb raug puas tsuaj tiag.
  
  Tag nrho sai heev nws ob txhais taw liab qab kov cov av tawv. Nws tau nce, txias thiab nthuav tawm, thiab ntsia ib ncig. Tawm tsam nws, ib lub qhov raug txiav rau hauv phab ntsa. Tam sim no nws tau npog los ntawm ib txheej tuab tuav.
  
  Daim duab dai rau ntawm lwm sab ntawm cov tuav no dheev rushed rau pem hauv ntej, slamming rau hauv lawv nrog cov ntshav-curdling qw ntawm npau taws heev. Nws co lawv hnyav heev lawv bounced, nws lub ntsej muag me ntsis ntau dua ib tug distorted quaj.
  
  Tab sis txawm tias qhov no, thiab txawm tias nws qhov txawv txawv ib puag ncig, Kennedy pom nws sai dua nws coj nws nco txog nws lub npe.
  
  Thomas Caleb, serial killer. Ntawm no hauv lub teb chaws Yelemees, nrog nws. Ob tug yeeb ncuab tuag tau nkag rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  
  Abel Frey txoj kev npaj, rov qab los hauv New York, tab tom ua tiav.
  
  Kennedy lub plawv dhia, thiab lub siab dawb huv ntawm kev ntxub ntxaug tua ntawm nws cov ntiv taw mus rau nws lub hlwb thiab rov qab zoo li tus xub.
  
  "Koj bastard!" Nws quaj, seething nrog npau taws. "Koj yog ib tug neeg ruam tiag tiag!"
  
  Ces cov tuav tau sawv thiab Caleb dhia ntawm nws.
  
  
  * * *
  
  
  Drake tawm lub nyoob hoom qav taub ua ntej nws kov hauv av, tseem yog ib kauj ruam tom qab Torsten Dahl, thiab khiav mus rau lub tsev so tsis khoom, uas tau raug coj los ntawm kev sib koom ua ke ntawm cov tub rog thoob ntiaj teb. Cov tub rog yeej sib xyaw ua ke, tab sis txiav txim siab thiab npaj kev sib ntaus sib tua.
  
  Lawv nyob 1.2 mais sab qaum teb ntawm La Vereina.
  
  Tub rog thiab pej xeem tsheb tau lined, cav rumbled, sawv npaj.
  
  Lub tsev so yog ib qho kev ua si: cov commandos thiab cov tub rog tshwj xeeb, cov neeg txawj ntse thiab cov tub rog tau sib sau ua ke, ua kom huv si thiab npaj txhij.
  
  Dahl tshaj tawm nws lub xub ntiag los ntawm kev dhia mus rau hauv lub tsev so txais tos thiab qw nrov nrov kom txhua tus tig mus. Muaj kev hwm nyob ntsiag to.
  
  Lawv twb paub nws, thiab Drake, thiab lwm tus, thiab paub zoo txog qhov lawv tau ua tiav hauv Iceland. Txhua tus neeg ntawm no tau ceeb toom los ntawm kev sib txuas video tshaj tawm ntawm lub tsev so thiab lub dav hlau dav hlau.
  
  "Peb npaj txhij?" Dahl qw. "Yuav rhuav tshem tus neeg phem no?"
  
  "Cov cuab yeej tau npaj txhij," Tus Thawj Coj tau qw. Lawv txhua tus tuav Dahl lub luag haujlwm rau qhov haujlwm no. "Snipers nyob rau hauv qhov chaw. Peb kub heev peb kuj yuav rov pib lub roob hluav taws no, tus Tswv!"
  
  Dahl ntsias. "Tom qab ntawd peb tos dab tsi?"
  
  Lub suab nrov tau nce ib puas notches. Cov tub rog tau foob lub qhov rooj, npuaj ib leeg rau sab nraub qaum thiab npaj mus ntsib npias tom qab kev sib ntaus sib tua kom ua kom lub bravado. Cov cav pib qw nrov thaum cov tsheb sib dhos tau rub tawm.
  
  Drake koom nrog Dahl nyob rau hauv peb lub tsheb tsiv, ib tug tub rog Humvee. Lub sijhawm ob peb teev dhau los ntawm cov lus qhia luv luv nws paub tias lawv muaj txog 500 tus txiv neej, txaus los tso Frey cov tub rog me me ntawm 200 tus txiv neej, tab sis cov neeg German nyob hauv txoj haujlwm siab dua thiab xav tias yuav muaj ntau yam kev dag ntxias.
  
  Tab sis ib yam uas nws tsis muaj yog lub ntsiab ntawm surprise.
  
  Drake thaws lub rooj zaum pem hauv ntej, tuav nws rab phom, nws txoj kev xav tsom rau Ben thiab Kennedy. Hayden nyob hauv lub rooj zaum tom qab lawv, nruab rau kev ua rog. Wells tau tawm hauv tsev so nrog mob plab mob hnyav.
  
  Lub rooj sib txoos tau hloov kho qhov nkhaus, thiab tom qab ntawd La Veraine tuaj rau hauv qhov pom, ci ntsa iab zoo li tsob ntoo Christmas tiv thaiv qhov tsaus ntuj uas nyob ib puag ncig nws, thiab ua ntej lub pob zeb dub ntawm lub roob uas nyob saum nws. Nws cov rooj vag tau qhib dav, ua rau pom lub ntsej muag lub ntsej muag ntawm tus txiv neej uas lawv tau los rhuav tshem.
  
  Dahl qhib lub microphone. "Hloov kawg. Peb tab tom pib kub. Kev ceev yuav cawm txoj sia ntawm no, neeg. Koj paub lub hom phiaj, thiab koj paub peb qhov kev kwv yees zoo tshaj plaws txog qhov twg Odin lub hleb yuav nyob. Cia peb nrog tus PIG no, cov tub rog. "
  
  Qhov txuas sawv rau Cov Neeg Txawj Ntse Txawj Ntse. Ntau dhau irony. Drake tau dawb-knuckled li Hummer chim los ntawm Frey lub guardhouse nrog NW nyuam qhuav ib nti kom spare ntawm ob sab. Cov neeg saib xyuas German tau pib tsa lub tswb los ntawm lawv cov pej thuam siab.
  
  Thawj qhov kev txhaj tshuaj tau raug rho tawm haujlwm, thaws tawm ntawm cov tsheb coj mus. Thaum lub convoy nres sai sai, Drake qhib nws lub qhov rooj thiab tsav tsheb tawm. Lawv tsis siv huab cua txhawb nqa vim Frey yuav muaj RGPS. Lawv yuav tsum tau txav deb ntawm lub tsheb sai sai rau tib lub laj thawj.
  
  Nkag mus rau hauv thiab tig thaj av ntawm PIGS mus rau hauv lub Hoobkas nqaij npuas kib.
  
  Drake khiav mus rau cov ntoo tuab uas loj hlob hauv qab lub qhov rais thawj zaug. Pab neeg SAS lawv xa peb caug feeb dhau los yuav tsum tau cordoned tawm ntawm thaj chaw ntawm lub hmo ntuj thiab nws cov qhua 'civilian'. Cov mos txwv ya los ntawm lub tsev fuabtais qhov rais, da dej rau phab ntsa ntawm lub rooj vag thaum lub tsheb nchuav rau hauv. Coalition rog rov qab tua nrog kev ua pauj, tawg iav, tawm tsam nqaij thiab pob txha, thiab tig lub pob zeb façade mush. Muaj kev qw, qw thiab hu rau kev txhawb nqa.
  
  Muaj kev kub ntxhov hauv lub tsev fuabtais. Ib qho RPG tawg tuaj ntawm lub qhov rais pem teb sab saud, tsoo rau Frey lub tsev tiv thaiv thiab rhuav tshem ib feem ntawm phab ntsa. Debris cascaded down mus rau invading tub rog. Lub tshuab hluav taws xob rov qab los thiab ib tus neeg ua haujlwm German tau poob rau hauv pem teb sab saum toj, qw thiab ntog kom txog thaum nws tsoo hauv av nrog kev sib tsoo txaus ntshai.
  
  Dahl thiab lwm tus tub rog tau qhib hluav taws ntawm lub qhov rooj. Lawv cov mos txwv los yog ricochet tua ob tug neeg. Dahl khiav mus tom ntej. Hayden nyob qhov twg hauv qhov kev sib tw tom qab nws.
  
  "Peb yuav tsum nkag mus rau hauv lub qhov ntuj raug txim! Tam sim no!"
  
  Kev tawg tshiab tau ua rau hmo ntuj. Qhov thib ob RPG xuas nrig ntaus lub qhov dej loj ob peb taw sab hnub tuaj ntawm Drake's Hummer. Ib da dej ntawm av thiab pob zeb poob rau saum ntuj
  
  Drake khiav, crouched, nyob rau hauv lub criss-crossing qauv ntawm mos txwv uas pierced saum huab cua saum nws lub taub hau.
  
  Tsov rog tau pib tiag tiag.
  
  
  * * *
  
  
  Cov neeg coob coob tau pom nws cov ntshav siab txawm tias ua ntej Kennedy thiab Caleb kov. Kennedy ncig ua tib zoo, nws cov ntiv tes tuav cov av, nws ob txhais taw sim pob zeb thiab lub ntiaj teb, txav mus tsis zoo thiaj li tsis tuaj yeem twv tau. Nws lub hlwb tau tawm tsam kom paub txog txhua yam, tab sis nws twb pom qhov tsis muaj zog ntawm nws tus nrog sib ntaus - txoj kev uas nws ob lub qhov muag coj mus rau hauv daim duab uas nws cov ris tsho tsis zoo nkauj tau npog.
  
  Yog li qhov no yog ib txoj hauv kev los tua tus neeg tua neeg. Nws mob siab nrhiav lwm tus.
  
  Caleb ua thawj zaug. Cov qaub ncaug ya tawm ntawm nws daim di ncauj thaum nws lunged ntawm nws, caj npab flailing. Kennedy tau tawm tsam nws thiab tawm mus. Cov neeg coob coob tau tawm rau ntshav. Ib tug neeg nchuav cawv liab rau hauv av, ua cim qhia txog cov ntshav uas lawv xav los. Nws hnov Frey, tus neeg mob bastard, mus rau Caleb, lub plawv tsis muaj hlwb, ua qhov no.
  
  Tam sim no Caleb lunged dua. Kennedy pom nws sawv ntawm phab ntsa. Nws poob concentration, cuam tshuam los ntawm cov neeg coob coob.
  
  Ces Caleb nyob saum nws, nws txhais tes liab qab qhwv ib ncig ntawm nws caj dab - nws tawm hws, qias neeg ... liab qab txhais tes ntawm ib tug neeg tua neeg ...
  
  ... kev ua phem thiab kev tuag...
  
  ...smearing nws putrid filth thoob nws daim tawv nqaij. Lub tswb ceeb toom nrov hauv nws lub taub hau. Koj yuav tsum tsis txhob xav li ntawd! Koj yuav tsum tsom thiab sib ntaus! Sib ntaus sib tua tiag tiag, tsis yog lus dab neeg koj tsim.
  
  Cov neeg uas ua siab ntev quaj qw dua. Lawv tsoo lub fwj thiab tsom iav tiv thaiv lub laj kab, qw nrov zoo li tsiaj xav tua.
  
  Thiab Caleb, yog li kaw tom qab txhua yam uas tau tshwm sim. Nws qhov chaw ntawm concentration raug tua, tshuab mus rau ntuj txiag teb tsaus. Tus dab punched nws nyob rau sab, thaum ib txhij nias nws lub taub hau rau hauv siab. Nws qias neeg, sweaty liab qab hauv siab. Ces nws ntaus nws dua. Kev mob tshwm sim hauv nws lub hauv siab. Nws staggered. Caw liab ncuav rau nws, spilling los saum toj no.
  
  "Nov yog nws," Caleb thuam nws. "Cia li mus rau qhov chaw koj nyob."
  
  Pawg neeg qw nrov. Caleb so nws ob txhais tes qias neeg ntawm nws cov plaub hau ntev thiab luag nrog ntsiag to, ua phem phem.
  
  "Gonna piss rau koj lub cev tuag, bitch."
  
  Kennedy poob rau hauv nws lub hauv caug, luv luv khiav Caleb tuav. Nws sim dodge nws, tab sis nws tuav nws nruj ntawm nws lub ris. Nws rub nws rov qab los rau nws, luag ntxhi zoo li tus neeg siab phem nrog kev tuag lub taub hau. Nws tsis muaj kev xaiv. Nws unbuttoned nws lub ris, nws shapeless, daim duab-ceev ris, thiab cia lawv swb nws ob txhais ceg. Nws coj kom zoo dua ntawm nws lub sijhawm surprise kom nkag mus rau ntawm nws lub pob tw. Cov pob zeb khawb nws daim tawv nqaij. Pawg neeg quaj qw. Caleb lunged rau pem hauv ntej, ncav mus rau hauv lub duav ntawm nws ris tsho hauv qab, tab sis nws ncaws nws viciously nyob rau hauv lub ntsej muag, lub ris tsho hauv qab clinking rov qab li nws lub qhov ntswg, ntshav thiab tawg, dangled rau sab. Nws zaum nyob ntawd ib pliag, saib nws lub ntsej muag thiab pom nws tus kheej tsis tuaj yeem saib deb ntawm nws cov ntshav, qhov muag nqaij tawv.
  
  
  * * *
  
  
  Drake dov los ntawm lub qhov rooj zoo nkauj rau hauv qhov chaw tos txais loj. Lub SAS tiag tiag cordoned tawm ntawm lub nightclub cheeb tsam thiab npog lub ntsiab staircase. Lwm lub tsev fuabtais yuav tsis ua phooj ywg zoo.
  
  Dahl patted nws lub hnab ris. "Cov duab kos qhia txog chav cia rau peb sab xis thiab nyob rau sab hnub tuaj sab hnub tuaj. Tsis txhob ntseeg dab tsi tam sim no, Drake. Hayden. Peb pom zoo tias qhov no yog qhov chaw zoo tshaj plaws rau Frey, peb cov phooj ywg thiab lub ntxa. "
  
  "Kuv tsis tau npau suav txog nws," Hayden hais txiav txim siab.
  
  Nrog ib pab pawg txiv neej scrambling qab nws, Drake ua raws Dahl los ntawm lub qhov rooj mus rau sab hnub tuaj tis. Thaum lub qhov rooj qhib, ntau cov mos txwv chob cua. Drake dov thiab sawv, tua.
  
  Thiab tam sim ntawd Frey cov neeg tau nyob hauv lawv!
  
  riam flashed. Tes rab yaj phom tua. Cov tub rog tau nqis los ntawm sab laug thiab sab xis. Drake nias lub kaus mom ntawm nws rab phom mus rau lub tuam tsev ntawm ib tug ntawm Frey tus neeg saib xyuas, ces swung riam phom mus rau hauv firing txoj hauj lwm nyob rau hauv lub sij hawm los muab ib tug mos txwv nyob rau hauv lub ntsej muag ntawm tus neeg tua neeg. Tus neeg saib xyuas tau tawm tsam nws ntawm sab laug. Drake dodged lub lunge thiab luj tshib tus txiv leej tub nyob rau hauv lub ntsej muag. Nws khoov duav tus txiv neej tsis nco qab, khaws nws rab riam thiab plunged nws lub taub hau rau hauv lub taub hau ntawm lwm tus uas tab tom yuav txiav caj pas ntawm Delta Commandos.
  
  Ib rab phom tua tawm ntawm nws pob ntseg; SGG cov riam phom nyiam. Hayden siv Glock thiab riam phom. Multinational quab yuam rau ib tug multinational xwm txheej, Drake xav. Ntau qhov kev txhaj tshuaj tau nrov tawm ntawm qhov kawg ntawm chav tsev. Tau txais cov neeg Italians koom nrog.
  
  Drake dov ca nyob rau hauv tus yeeb ncuab sab tshuab. Nws tig nws lub cev tag nrho, taw ua ntej, khob tus txiv neej tawm ntawm nws ko taw. Thaum tus txiv neej tsaws hnyav rau ntawm nws tus txha nraub qaum, Drake tau tua tus kheej.
  
  Tus qub tub ceev xwm SAS tau sawv thiab pom Dahl ib lub kaum ob ua ntej. Lawv cov yeeb ncuab tau dhau los ua tsawg thiab tsawg dua - tej zaum tsuas yog ob peb lub kaum ob martyrs tseem nyob, xa mus hnav cov neeg tawm tsam. Cov tub rog tiag tiag yuav nyob rau lwm qhov.
  
  "Tsis phem rau kev sov so," Swede luag ntxhi, ntshav ncig nws lub qhov ncauj. "Tam sim no mus tom ntej!"
  
  Lawv mus hla lwm lub qhov rooj, tshem tawm ib chav ntawm booby ntxiab, ces lwm chav uas snipers khaws rau ntawm cov neeg zoo ua ntej lawv raug tshem tawm. Thaum kawg lawv pom lawv tus kheej nyob rau pem hauv ntej ntawm lub pob zeb siab phab ntsa nrog cov qhov khoob los ntawm cov phom tshuab raug tua. Nyob rau hauv nruab nrab ntawm lub pob zeb phab ntsa yog ib tug txawm impressive steel qhov rooj, reminiscent ntawm lub tsev txhab nyiaj vault.
  
  "Nov yog nws," Dahl hais, khoov rov qab. "Frey lub chaw soj ntsuam."
  
  Drake hais tias, "Zoo li ib tug neeg tawv tawv," Drake hais tias, tuav ntawm ib sab ntawm nws, tsa nws txhais tes thaum muaj ntau tus tub rog khiav mus rau nws. Nws ntsia ib ncig ntawm Hayden, tab sis tsis tuaj yeem ua rau nws lub cev yuag ntawm cov txiv neej. Nws mus qhov twg? Auj thov koj tsis txhob cia nws pw dua... los ntshav...
  
  "Fort Knox yog cov txiv ntoo tawv kom tawg," Delta commando hais thaum nws noj.
  
  Drake thiab Dal ntsia ib leeg. "Wrestlers!" - lawv ob leeg hais tib lub sijhawm, ua raws li lawv txoj cai ntawm 'ceev thiab tsis txhob dag'.
  
  Ob rab phom loj tau ua tib zoo hla txoj kab, cov tub rog luag nyav thaum lawv saib. Lub zog steel grappling hooks tau txuas nrog lub thoob ntawm cov phom loj, zoo ib yam li foob pob hluav taws.
  
  Ob tug tub rog khiav rov qab los ntawm txoj kev lawv tuaj, tuav cov hlua hlau ntxiv hauv lawv txhais tes. Hlau cables txuas rau lub hollow chamber tom qab ntawm lub launchers.
  
  Dahl ob-nias nws lub Bluetooth txuas. "Qhia rau kuv thaum peb tuaj yeem pib."
  
  Ob peb vib nas this dhau, ces cov lus teb tuaj. "Forward!"
  
  Lub barrage tau teeb tsa. Drake thiab Dahl tawm mus nrog grenade launchers slung hla lawv lub xub pwg nyom, coj lub hom phiaj, thiab rub lub triggers.
  
  Ob lub steel hooks ya tawm ntawm qhov ceev ntawm lub foob pob hluav taws, khawb tob rau hauv lub pob zeb phab ntsa ntawm Frey lub vault ua ntej tawg tawm rau sab nraud. Thaum lawv ntsib qhov chaw, lub sensor qhib lub cuab yeej uas spun cov hooks lawv tus kheej, yuam lawv nruj nreem tiv thaiv phab ntsa ntawm sab nraud.
  
  Dahl tapped nws tus kheej ntawm pob ntseg. "Ua nws".
  
  Thiab txawm tias los ntawm hauv qab no, Drake tuaj yeem hnov lub suab ntawm ob Hummers hloov mus rau hauv kev thim rov qab, cables txuas rau lawv cov kev txhawb nqa.
  
  Frey lub impenetrable phab ntsa tawg.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy ncaws tawm hauv kev ceeb toom thaum Caleb hobbled rau nws, ntes nws lub hauv caug thiab xa nws staggering. Nws coj kom zoo dua lub sijhawm so kom dhia mus rau nws ko taw. Caleb rov qab los thiab muab nws npuaj pob ntseg nrog sab nraub qaum.
  
  Cov neeg coob coob saum nws bleated nrog zoo siab. Ntau txhiab daus las tsim nyog ntawm cov caws pliav tsis tshua muaj thiab zoo whiskey spilled mus rau hauv av ntawm lub arena. Ib nkawm poj niam lace panties ntab nqis. Txiv neej Tie. Ib khub ntawm Gucci cufflinks, ib qho uas tawm ntawm Caleb cov plaub hau rov qab.
  
  "Tua nws!" Frey qw.
  
  Caleb tab tom tuav ntawm nws zoo li lub tsheb ciav hlau thauj khoom, txhais caj npab tawm, lub suab nrov ntawm lub plab los ntawm qhov tob hauv nws lub plab. Kennedy sim dhia tawm, tab sis nws tau ntes nws thiab rub nws tawm hauv av, nqa nws tawm hauv pem teb.
  
  Thaum nyob hauv huab cua, Kennedy tsuas yog cower thaum nws tos txog qhov tsaws. Thiab nws yog ib qho nyuaj, pob zeb thiab lub ntiaj teb tsoo rau hauv nws nraub qaum, khob cua tawm ntawm nws lub ntsws. Nws ob txhais ceg ncaws tawm, tab sis Caleb nqis mus rau hauv lawv thiab zaum saum nws, so nws lub luj tshib rau pem hauv ntej.
  
  "Zoo li nws,"hais tus neeg tua neeg. "Tam sim no koj yuav quaj. Eeeeeee!" Nws lub suab yog manic, zoo li lub squeal ntawm ib tug npua nyob rau hauv ib tug slaughterhouse ntawm nws pob ntseg. "Eeeeeeeee!"
  
  Kev kub ntxhov ua rau Kennedy lub cev convulse. Tam sim no tus bastard tau nyob deb ntawm nws ib nti, nws lub cev pw saum nws, drool los ntawm nws daim di ncauj mus rau nws ob sab plhu, nws ob lub qhov muag kub hnyiab nrog ntuj txiag teb tsaus, nws nias nws crotch tawm tsam nws tus kheej.
  
  Nws tsis muaj kev pab li ib pliag, tseem ua kom nws ua pa. Nws lub nrig slammed rau hauv nws lub plab. Nws sab tes laug tab tom yuav ua ib yam nkaus thaum nws nres. Kev xav hauv siab, ces nws txav mus rau hauv nws caj pas thiab pib nyem.
  
  Kennedy choked, gasping rau huab cua. Caleb tab tom giggling li vwm. Nws nyem nyuaj. Nws kawm nws ob lub qhov muag. Nws leaned rau ntawm nws lub cev, tsoo nws nrog nws hnyav.
  
  Nws ncaws ntau npaum li nws ua tau, khob nws ib sab. Nws nkag siab zoo kawg nkaus tias nws nyuam qhuav tau txais daim ntawv hla tebchaws. Tus txiv neej txoj kev xav tau hloov pauv tau cawm nws txoj sia.
  
  Nws plam tawm dua. Cov neeg coob coob yws ntawm nws - ntawm nws qhov kev ua yeeb yam, ntawm nws cov khaub ncaws qias neeg, ntawm nws lub nroog Yeiuxalees, ntawm nws ko taw los ntshav. Caleb sawv, Rocky-zoo li, los ntawm brink ntawm swb thiab nthuav nws caj npab, luag.
  
  Thiab ces nws hnov ib lub suab, tsis muaj zog tab sis txiav los ntawm hoarse cacophony.
  
  Ben lub suab: "Drake tab tom los, Kennedy. Nws los ze zog lawm. Kuv tau txais xov xwm! "
  
  Damn nws... nws yuav tsis pom lawv ntawm no. Nws tsis tuaj yeem xav tias, ntawm txhua qhov chaw hauv lub tsev fuabtais, nws yuav tshawb nrhiav qhov no. Nws lub hom phiaj feem ntau yuav yog cia los yog cov hlwb. Qhov no yuav siv sij hawm ntau teev....
  
  Ben tseem xav tau nws. Caleb cov neeg raug tsim txom tseem xav tau nws.
  
  Sawv ntsug thiab qw thaum lawv ua tsis tau.
  
  Caleb rushed rau nws, reckless nyob rau hauv nws selfishness. Kennedy feigned ntshai heev, ces reared nws txhais ceg thiab slammed nws lub luj tshib ncaj nraim rau nws lub ntsej muag.
  
  Ntshav gushed thoob nws txhais tes. Caleb nres zoo li nws tau khiav mus rau hauv phab ntsa cib. Kennedy nias nws qhov kom zoo dua, xuas nrig ntaus nws hauv siab, xuas nrig ntaus nws lub qhov ntswg lawm, ncaws nws hauv caug. Nws siv txhua txoj hauv kev los ua kom tsis muaj peev xwm tua tus tua.
  
  Lub suab nrov ntawm cov neeg coob coob, tab sis nws NW nyuam qhuav hnov. Ib lub tshuab nrawm rau cov pob xa lub asshole rau nws lub hauv caug, lwm qhov rau lub puab tsaig tig nws mus rau nws nraub qaum. Kennedy poob rau hauv av nyob ib sab ntawm nws, panting ntawm qaug zog, thiab ntsia rau hauv nws lub qhov muag incredulous.
  
  Muaj ib lub suab nrov nyob ze nws lub hauv caug sab xis. Kennedy ntsia rov qab thiab pom ib lub raj mis tawg tawg daig upside down hauv av. Ib tug merlot uas tseem oozes kua liab cog lus.
  
  Caleb swung rau nws. Nws muab lub tshuab rau lub ntsej muag tsis flinching. "Koj yuav tsum tuag," nws hais. "Rau Olivia Dunn," nws rub lub raj mis tawg tawm hauv av. "Rau Selena Tyler," nws tsa nws saum taub hau. "Miranda Drury," nws hais ntxiv, "nws thawj zaug tawg tawg cov hniav, pob txha mos thiab pob txha. "Thiab rau Emma Silke," nws lub tshuab thib ob tau tshem nws lub qhov muag. "Rau Emily Jane Winters," nws lub tshuab kawg tig nws lub caj dab mus rau hauv mincemeat.
  
  Thiab nws tau txhos caug nyob rau hauv cov ntshav hauv av, yeej, adrenaline nqus los ntawm nws cov leeg thiab pulsating los ntawm nws lub hlwb, sim rov qab los ntawm tib neeg uas tau tso tseg ib ntus.
  
  
  FORTY FOUR
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  Kennedy raug yuam kom rov qab nce ntaiv ntawm rab phom. Thomas Caleb lub cev sab laug twitching qhov twg nws yuav tsum tau tuag.
  
  Frey ntsia tsis zoo siab, tham hauv nws lub xov tooj ntawm tes. "Vault," nws croaked. "Txuag lub vault ntawm txhua tus nqi, Hudson. Kuv tsis quav ntsej lwm yam, koj idiot. Tshem tawm ntawm lub rooj zaum damn no thiab ua qhov kuv them koj ua!"
  
  Nws kaw qhov kev sib txuas thiab ntsia ntawm Kennedy. "Zoo li koj cov phooj ywg tsoo hauv kuv lub tsev."
  
  Kennedy muab nws lub ntsej muag tsis zoo ua ntej tig mus rau cov neeg tseem ceeb sib sau ua ke. "Zoo li koj cov neeg ruam yuav tau txais qee yam uas koj tsim nyog."
  
  Muaj kev luag nyav ntsiag to thiab clinking ntawm tsom iav. Frey koom nrog ib pliag ua ntej hais tias, "Cia li haus, kuv cov phooj ywg. Tom qab ntawd tawm hauv txoj kev qub. "
  
  Kennedy feigned ib co bravado, txaus rau wink ntawm Ben. Damn yog tias nws lub cev tsis raug mob zoo li bitch. Nws lub nroog Yeiuxalees hlawv thiab nws ob txhais ceg throbbed; nws lub taub hau mob thiab nws txhais tes tau muab cov ntshav nplaum.
  
  Nws muab lawv rau Frey. "Kuv puas tuaj yeem ntxuav qhov no?"
  
  "Siv koj lub tsho," nws chuckled. "Txawm li cas los xij, qhov no tsis muaj dab tsi ntau tshaj li ib daim ntaub. Tsis muaj ib qho tsis ntseeg, nws tsom rau qhov seem ntawm koj lub wardrobe. "
  
  Nws yov nws txhais tes ua vaj ntxwv. "Nqa nws. Thiab ib tug tub."
  
  Lawv tawm ntawm qhov chaw, Kennedy nkees nkees thiab sim ua kom nws lub taub hau kiv. Qhov tshwm sim ntawm qhov nws tau ua yuav nyob nrog nws ntau xyoo, tab sis tam sim no tsis yog lub sijhawm nyob. Ben nyob ib sab ntawm nws thiab, txiav txim siab los ntawm kev qhia ntawm nws lub ntsej muag, tau hais meej meej rau telepathically reassure nws.
  
  "Ua tsaug, txiv neej," nws hais, tsis quav ntsej cov neeg zov. "Nws yog ib lub ncuav mog qab zib."
  
  Tom qab sab laug diav rawg, lawv tau mus rau lwm txoj hauv kev uas tau tawm ntawm lawv lub cell block. Kennedy sau nws cov kev xav.
  
  Cia li ciaj sia, nws xav. Cia li nyob.
  
  Frey tau txais lwm qhov hu. "Dab tsi? Lawv puas nyob hauv kev cia? Idiot! Koj...koj..." nws npau taws heev. "Hudson, koj ... xa tag nrho cov tub rog ntawm no!"
  
  Ib qho hluav taws xob screech txiav tawm qhov kev sib txuas sai sai, zoo li guillotine txiav lub taub hau ntawm tus poj huab tais Fabkis.
  
  "Cia lawv!" Frey tig mus rau nws cov neeg saib xyuas. "Cia lawv mus rau lub tsev nyob. Nws zoo nkaus li muaj koj cov phooj ywg ntau dua li peb tau xav, nyob zoo Kennedy. Kuv yuav rov qab kho koj qhov txhab tom qab."
  
  Nrog rau cov lus no, tus deranged German sai sai mus. Kennedy tau paub zoo tias tam sim no nws thiab Ben nyob ib leeg nrog plaub tus neeg saib xyuas. "Cia li mus," ib tug ntawm lawv thawb nws ntawm lub qhov rooj ntawm qhov kawg ntawm txoj kev hauv tsev.
  
  Thaum lawv mus dhau qhov no, Kennedy ntsais muag rau qhov xav tsis thoob.
  
  Ib feem ntawm lub tsev fuabtais no tau raug rhuav tshem tag nrho, lub ru tsev arched tshiab tau txhim tsa saum taub hau thiab cov cib me me 'tsev' lined ob sab ntawm qhov chaw. Tsis muaj ntau npaum li lub tsev loj, muaj txog yim ntawm lawv. Kennedy tam sim ntawd pom tau hais tias ntau tshaj li ob peb tus neeg raug kaw tau dhau los ntawm qhov chaw no ib zaug.
  
  Tus neeg phem dua Thomas Caleb?
  
  Ntsib Abel Frey.
  
  Nws qhov xwm txheej hnyav zuj zus txhua ob. Cov neeg saib xyuas tau thawb nws thiab Ben mus rau ib lub tsev. Ib zaug hauv, nws tau ua si dhau lawm. Koj poob.
  
  Nws tuaj yeem nqa ib qho tawm, tej zaum txawm tias ob. Tab sis plaub? Nws tsis sawv muaj caij nyoog.
  
  Yog xwb....
  
  Nws ntsia rov qab rau tus neeg saib xyuas ze tshaj plaws thiab pom tias nws tab tom saib nws zoo. "Hav, qhov no puas yog? Koj puas yuav muab peb tso rau ntawd?"
  
  "Cov no yog kuv cov lus txib."
  
  "Saib. Tus txiv neej no nyob ntawm no - nws tuaj tag nrho txoj kev no los cawm nws tus muam. Koj xav tias, um, tej zaum nws tuaj yeem pom nws. Tsuas yog ib zaug xwb."
  
  "Kev txiav txim los ntawm Frey. Peb tsis raug tso cai. "
  
  Kennedy ntsia ntawm ib tus neeg zov mus rau lwm qhov. "Thiab dab tsi? Leej twg yuav tsum paub? Recklessness yog txuj lom ntawm lub neej, txoj cai?
  
  Tus neeg saib xyuas bark rau nws. "Koj puas yog dig muag? Koj tsis tau pom cov koob yees duab hauv qhov chaw phem no lov?"
  
  Kennedy luag nyav, "Frey tab tom ua haujlwm rau tub rog," Kennedy luag nyav. "Vim li cas koj xav tias nws khiav tawm sai sai?" Cov txiv neej, cia Ben pom nws tus viv ncaus, tej zaum kuv yuav txiav koj me ntsis thaum cov thawj coj tshiab tuaj txog."
  
  Cov neeg saib xyuas ntsia ib leeg furtively. Kennedy muab kev ntseeg ntau rau hauv nws lub suab thiab me ntsis ntxiv rau hauv nws lub cev lus, thiab tsis ntev lawv ob leeg tau qhib Karin lub qhov rooj.
  
  Ob feeb tom qab nws raug tshem tawm. Nws staggered nruab nrab ntawm lawv, saib qaug zog, nws cov plaub hau daj ntseg disheveled thiab nws lub ntsej muag kos.
  
  Tab sis tom qab ntawd nws pom Ben thiab nws ob lub qhov muag ci zoo li xob laim hauv cua daj cua dub. Nws zoo li yog tias lub zog tau rov qab los rau nws lub cev.
  
  Kennedy ntes nws lub qhov muag thaum ob pab pawg tau ntsib, sim ua kom nrawm nrawm, qhov txaus ntshai, qhov xwm txheej kawg ntawm nws lub tswv yim vwm, tag nrho nrog ib qho kev xav pom.
  
  Karin yoj cov neeg tiv thaiv tawm thiab qw nrov nrov. "Cia li mus tom ntej thiab tau txais ib co, koj bastards. "
  
  
  * * *
  
  
  Thorsten Dahl coj tus nqi, tuav nws rab yaj phom zoo li rab ntaj tsaj, qw rau saum nws lub ntsws. Drake nyob ib sab ntawm nws, khiav ntawm qhov nrawm txawm tias ua ntej tag nrho cov phab ntsa ntawm lub tsev teev ntuj tawg. Cov pa luam yeeb thiab cov khib nyiab tawg thoob plaws thaj chaw me. Raws li Drake khiav, nws hnov txog lwm pab tub rog sib koom ua ke tawm hauv ob qho kev qhia. Lawv yog ib tug rushing phalanx ntawm txoj kev tuag, nce mus rau lawv cov yeeb ncuab nrog rau kev tua neeg.
  
  Drake lub instincts ncaws tawm thaum cov pa taws swirled thiab thinned. Nyob rau sab laug sawv ib pawg ntawm cov neeg zov, khov hauv kev ntshai, qeeb kom hnov qab. Nws tau tua ib qho tawg rau hauv lawv nruab nrab, ua kom puas tsawg kawg peb lub cev. Rov qab hluav taws tau hnov ua ntej. Cov tub rog poob rau ntawm nws sab laug thiab sab xis, tsoo lub phab ntsa tawg nyuaj nrog lawv lub zog.
  
  Cov ntshav txau nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws ob lub qhov muag raws li Italian lub taub hau tig mus rau chav, tus txiv neej tsis ceev txaus kom dodge lub mos txwv.
  
  Drake nquab cover. Cov pob zeb ntse thiab pob zeb rub lub cev ntawm nws txhais tes thaum nws poob rau hauv pem teb. Rolling dhau, nws tau tua ntau qhov tawg ntawm cov ces kaum. Cov neeg qw. Cov khoom pov thawj tau tawg nyob rau hauv qhov hluav taws kub hnyav. Cov pob txha qub swirled los ntawm huab cua nyob rau hauv qeeb suab zoo li specks ntawm hmoov av.
  
  Kev txhaj tshuaj tau nrov dua ua ntej, thiab Drake pom ntau tus neeg tsiv. Yexus!Frey cov tub rog nyob rau ntawd, kos rau hauv lawv qhov kev tuag, txav mus tom ntej thiab nrawm dua li lawv xav tias lawv muaj txiaj ntsig.
  
  
  * * *
  
  
  Karin siv martial arts kev cob qhia kom tsis muaj peev xwm ua rau nws cov neeg saib xyuas hauv ib lub vib nas this. Kennedy xa rov qab ntse rau nws tus neeg saib xyuas lub puab tsaig, tom qab ntawd nce mus rau pem hauv ntej thiab khawm nws lub taub hau nyuaj uas cov hnub qub ci ntsa iab ua ntej nws ob lub qhov muag. Ib ob tom qab, nws pom nws tus neeg sib tw thib ob, tus neeg saib xyuas plaub, dhia mus rau sab los tsim qee qhov chaw nruab nrab ntawm lawv.
  
  Nws lub siab poob. Yog li ntawd, tus neeg zov plaub yog tus choj hla dhau. Txawm rau ob tug ntawm lawv.
  
  Tus neeg zov saib petrified thaum nws tsa nws rab phom. Nrog ntiv tes tshee, nws tau tshuaj xyuas thaj chaw kom pab. Kennedy nthuav nws txhais tes, xib teg tawm.
  
  "Nyob ntsiag to, yawg. Cia li nyob twj ywm. "
  
  Nws tus ntiv tes taw curled ntshai. Ib qho kev txhaj tshuaj nrov nrov thiab thaws tawm ntawm lub qab nthab.
  
  Kennedy cringed. Ntshai thickened huab cua, tig mus rau hauv ib tug tshee broth.
  
  Ben yuav luag quaj thaum nws lub xov tooj ntawm tes pib ua si lub suab nrov nrov los ntawm nws txoj kev ntxhov siab. Sizer tus duab tau cranked mus txog qhov siab tshaj plaws.
  
  Tus neeg saib xyuas kuj dhia, deflecting lwm qhov kev txhaj tshuaj tsis txaus ntseeg. Kennedy hnov cua los ntawm cov mos txwv hla nws pob txha taub hau. Ntshiab ntshai froze nws mus rau qhov chaw.
  
  Thov, nws xav. Txhob ua neeg vwm. Ua tib zoo xav txog koj qhov kev cob qhia.
  
  Ben ces muab nws lub xov tooj rau tus neeg zov. Kennedy pom nws flinch thiab sai sai poob rau hauv pem teb kom ntxiv kev cuam tshuam. Thaum lub sij hawm tus neeg saib xyuas tso lub xov tooj thiab tig nws lub ntsej muag, Kennedy tau tuav tus neeg zov thib peb riam phom.
  
  Karin txawm li cas los xij, nws nyob ntawm no ib pliag. Nws tau pom thiab ntsib kev nyuaj siab. Nws raug rho tawm haujlwm tam sim ntawd. Tus neeg saib xyuas rov zoo li huab liab tawg los ntawm nws lub tsho. Tom qab ntawd ib qho chaw tsaus nti hla nws lub xub pwg nyom thiab nws ntsia tsis meej pem, ces npau taws.
  
  Nws tua point-blank ntawm Ben.
  
  Tab sis qhov kev txhaj tshuaj tsis ua tiav, tsis muaj qhov tsis ntseeg tau pab los ntawm qhov tseeb tias nws lub taub hau tawg ib millisecond ua ntej nws rub tus txhais.
  
  Qab nws, thaiv los ntawm kev tawg ntawm nws cov ntshav, sawv Hayden nrog lub Glock hauv nws txhais tes.
  
  Kennedy ntsia Ben thiab Karin. Kuv pom lawv saib ib leeg nrog kev zoo siab, kev hlub thiab kev tu siab. Nws zoo li tsim nyog muab lawv ib feeb. Ces Hayden tau nyob ib sab ntawm nws, nodding rau Ben hauv kev nyem.
  
  "Nws ua li cas?"
  
  Kennedy winked. "Nws yuav zoo siab dua tam sim no uas koj tuaj txog."
  
  Ces nws sobered. "Peb yuav tsum tau cawm lwm tus neeg raug kaw ntawm no, Hayden. Cia peb coj lawv thiab tawm hauv qhov ntuj txiag teb tsaus. "
  
  
  * * *
  
  
  Ob pab tub rog sib cav sib ceg, cov tub rog sib koom ua ke tau tua lawv cov neeg tawm tsam ntawm qhov chaw, cov Germans muaj riam phom thiab sim ua kom sai dua.
  
  Ib pliag Drake xav tias qhov kev ua si riam no tsis muaj txiaj ntsig, ua rau vwm, tab sis tom qab ntawd nws nco qab tias lawv tus thawj coj yog leej twg. Abel Frey. Tus neeg vwm yuav tsis xav kom nws tus kheej tog siv cov mos txwv yog tias lawv puas nws cov khoom tsis muaj nqi.
  
  Ntawm lawv, Drake txiav tus yeeb ncuab tom qab yeeb ncuab. Cov tub rog grunted thiab ntaus ib leeg nyob ib ncig ntawm nws, siv lub zog uas tawg pob txha. Cov neeg qw. Kev sib ntaus sib tua yog kev sib ntaus sib tua tag nrho. Ciaj sia nyob yog nyob ntawm txoj hmoov dawb huv thiab kev xav tsis yog txhua yam txuj ci.
  
  Thaum nws tab tom tua, xuas nrig ntaus thiab ua nws txoj kev, nws pom ib daim duab ua ntej. Lub whirling dervish ntawm kev tuag.
  
  Alicia Miles tawm tsam nws txoj hauv kev los ntawm qib ntawm cov tub rog thoob ntiaj teb super.
  
  Drake tig rau nws. Lub suab sib ntaus sib tua tuag. Lawv nyob tom qab ntawm lub tsev khaws puav pheej, Odin's sarcophagus nyob ib sab ntawm lawv, tam sim no qhib, nrog lub khib ntawm cov teeb pom kev zoo nyob saum nws.
  
  "Zoo, zoo," nws luag. "Drakester. Koj nyob li cas, phooj ywg?"
  
  "Ib yam li ib txwm."
  
  "Mmm, kuv nco. Txawm hais tias kuv tsis tuaj yeem hais tias nws dai ntev ntev, huh? Los ntawm txoj kev, zoo heev miv sib ntaus ntawm cov hlua. Tsis phem rau ib tug qub tub rog hloov neeg pej xeem. "
  
  "Koj thiab. Koj BBF nyob qhov twg?"
  
  "WWF?"
  
  Ob tug tub rog sib ntaus sib tua rau hauv Drake. Nws thawb lawv mus nrog Alicia txoj kev pab, ob leeg txaus siab rau qhov yuav tshwm sim.
  
  "Tus hluas nraug zoo tshaj mus ib txhis? Koj puas nco nws? Ntxim hlub?"
  
  "Aw yeah. Kuv yuav tsum tua nws. Tus neeg bastard ntes Frey thiab kuv nyob ib ncig ntawm lub tiaj nraum qaum tsev. " Nws luag ntxhi. "Kuv npau taws. Lawv tuag." Nws ua ntsej muag. "Tsuas yog lwm tus neeg dag tuag."
  
  "Leej twg xav tias nws tuaj yeem ua rau koj," Drake nodded. "Kuv nco".
  
  "Vim li cas koj yuav tsum nyob ntawm no tam sim no, Drake? Kuv yeej tsis xav tua koj."
  
  Drake shook nws lub taub hau, stunned. "Muaj ib lo lus hu ua tus neeg dag zoo nkauj. Ob lo lus no suav nrog txhua yam txog koj, Miles, zoo dua li Shakespeare tuaj yeem ua tau."
  
  "Thiab dab tsi?" Alicia dov nws lub tes tsho nrog luag ntxhi thiab ncaws tawm nws nkawm khau. "Koj puas npaj txhij muab koj cov pob rau koj?"
  
  Tawm ntawm nws lub qhov muag, Drake pom Abel Frey nkag mus deb ntawm lawv thiab qw ntawm ib tug neeg hu ua Hudson. Pom tseeb, Miles tau tiv thaiv lawv thaum nws tso lawv lub hwj chim, tab sis tam sim no nws muaj lwm yam tseem ceeb. Torsten Dahl, ib txwm txhim khu kev qha, sawv nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus vwm German thiab pib tawm tsam.
  
  Drake clenched nws lub nrig. "Nws yuav tsis tshwm sim, Miles."
  
  
  FORTY FIVE
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia ua rau nws xav tsis thoob los ntawm nws lub tsho T-shirt, qhwv nws ib ncig ntawm nws tus kheej kom txog thaum nws nruj li txoj hlua, ces siv ob txhais tes los qhwv nws lub caj dab. Nws tawm tsam, tab sis nws txoj hlua khi rub nws sab hauv.
  
  Txoj cai rau hauv nws lub hauv caug nce - Muay Thai style. Ib. Ob. Peb.
  
  Nws tig ib ncig ntawm thawj tus. Peb tig rov los. Qhov thib ob crunched nyob rau hauv nws tav. Qhov thib peb tshuab ntaus nws squarely nyob rau hauv cov khoom. Kev mob tshwm sim los ntawm nws lub plab, ua rau nws xeev siab thiab nws poob rau ntawm nws nraub qaum.
  
  Alicia sawv ntawm nws, luag ntxhi. "Kuv hais dab tsi? Qhia rau kuv, Drakey, raws nraim qhov kuv tau hais. " Nws tau hais kom muab ib yam dab tsi rau nws.
  
  "Koj cov pob."
  
  Nws txo nws lub duav thiab twisted kom xa ib sab ncaws taw ntawm nws lub qhov ntswg. Drake tsa ob txhais tes thiab thaiv lub tshuab. Kuv hnov ib tug ntiv tes dislocated. Nws tig kom nws ntsej muag nrog nws, tsa ib txhais ceg siab rau hauv ib qho arc, ces coj nws pob taws mus rau hauv pliaj.
  
  Ax tshuab.
  
  Drake dov rov qab, tab sis lub tshuab tseem ntaus nws hauv siab. Thiab nrog lub zog ntau npaum li Miles tuaj yeem sau tau, nws ua rau mob tsis txaus ntseeg.
  
  Nws tau nqis los ntawm nws pob taws.
  
  Drake qw. Nws lub cev yog systematically tawg, bruised thiab mutilated. Nws tsoo nws, ib feem ntawm daim. Civil xyoo yuav damned. Tab sis tom qab ntawd, nws puas tuaj yeem liam qhov kev tso tawm? Nws yeej ib txwm zoo. Puas yog nws ib txwm ua zoo li no?
  
  Cov pej xeem tawg los tsis yog, nws tseem yog SAS, thiab nws stained hauv pem teb nrog nws cov ntshav.
  
  Nws rov qab los. Peb fighters poob rau nws, tsoo txhua yam nyob ib ncig ntawm nws. Drake tau txaus siab rau qhov so ntawm lub luj tshib German hauv caj pas. Nws hnov cov pob txha mos thiab hnov zoo me ntsis.
  
  Nws sawv ntsug, paub tias nws tau tso cai rau nws. Nws seev cev, hloov ntawm ko taw mus rau ko taw, nws ob lub qhov muag ci ntsa iab los ntawm sab hauv nrog kev phem kev qias thiab grey. Tom qab nws, Dahl, Frey thiab Hudson tau raug kaw ua ke, tawm tsam ntawm ntug ntawm Odin lub hleb, lawv lub ntsej muag raug mob.
  
  Alicia muab nws lub tsho T-shirt rau nws. Nws ntaus zoo li nplawm, ua rau sab laug ntawm nws lub ntsej muag kub hnyiab. Nws ntaus dua thiab nws ntes tau nws. Nws rub nrog lub zog zoo kawg. Nws stumbled thiab muab nws tus kheej rau hauv nws txhais tes.
  
  "nyob zoo".
  
  Nws tso ob tus ntiv tes xoo rau hauv qab nws pob ntseg, nias nyuaj. Tam sim ntawd nws pib writhe, tag nrho cov zoo li ntawm defiance ploj mus. Nws nias nyuaj txaus ntawm lub paj hlwb kom ua rau ib tus neeg ib txwm dhau mus.
  
  mais bucked zoo li rodeo bull.
  
  Nws nias nyuaj dua. Thaum kawg, nws leaned rov qab nyob rau hauv nws nruj puag, cia nws nqa nws hnyav, mus limp, sim qhia qhov mob. Tom qab ntawd nws sawv ntsug ncaj thiab dai ob tus ntiv tes xoo hauv qab nws ob txhais tes.
  
  Ncaj nraim rau hauv nws lub paj hlwb. Kev ntxhov siab tau khiav ntawm nws lub cev.
  
  Thiab yog vim li cas lawv thiaj raug kaw. Ob tug yeeb ncuab loj heev, sib ntaus sib tua los ntawm kev mob ntawm nthwv dej, NW nyuam qhuav txav, ntsia mus rau hauv ib leeg lub qhov muag zoo li tus neeg hlub ploj mus txog thaum tuag ua rau lawv feem.
  
  Drake grunted, tsis muaj peev xwm zais nws txoj kev nyuaj siab. "Crazy...bitch. Yog vim li cas ... ua li cas ua hauj lwm rau qhov no ... tus txiv neej no?"
  
  " txhais tau tias ... mus ... ncav ... qhov kawg."
  
  Tsis yog Drake lossis Miles yuav thim rov qab. Nyob ib ncig ntawm lawv, kev sib ntaus sib tua pib los xaus. Ntau pawg tub rog tseem nyob ntawm lawv ko taw dua li Germans. Tab sis lawv tseem sib ntaus sib tua. Thiab Drake tuaj yeem pom tsis pom Dal thiab Frey kaw hauv qhov zoo sib xws puag puag, sib ntaus sib tua mus txog thaum kawg.
  
  Tsis muaj ib tug tub rog cuam tshuam lawv. Kev hwm zoo heev. Hauv kev ceev ntiag tug thiab tsis ncaj ncees, cov kev sib ntaus sib tua no yuav raug txiav txim siab.
  
  Drake poob rau hauv lub hauv caug, rub Alicia nrog nws. Cov pob dub ua las voos ua ntej nws ob lub qhov muag. Nws paub hais tias yog nws nrhiav tau ib txoj kev los rhuav nws tuav, nws yeej yuav tiav. Lub zog tau tso nws nrog txhua ob.
  
  Nws poob. Nws nias nyuaj dua, qhov tseeb killer instinct stabbing rau hauv nws. Nws tus ntiv tes xoo plam. Alicia poob rau pem hauv ntej, ntaus nws lub puab tsaig nrog nws lub luj tshib. Drake pom nws tuaj, tab sis nws tsis muaj zog los nres nws.
  
  Sparks tawg ua ntej nws ob lub qhov muag. Nws ntog rau ntawm nws nraub qaum, ntsia ntawm Frey lub gothic qab nthab. Alicia nkag mus thiab thaiv nws qhov kev pom nrog nws lub ntsej muag, cuam tshuam los ntawm qhov mob.
  
  Tsis muaj ib tug tub rog nyob ib puag ncig lawv sim txwv nws. Nws yuav tsis xaus kom txog thaum ib tus neeg sib ntaus sib tua tshaj tawm kev sib tw lossis tuag.
  
  "Tsis phem,"nws hnoos. "Koj tseem tau txais nws, Drake. Tab sis kuv tseem zoo dua koj. "
  
  Nws ntsais muag. "Kuv paub".
  
  "Dab tsi?" - Kuv nug.
  
  "Koj muaj ... qhov ntug. Tias killer instinct. Fury ntawm kev sib ntaus sib tua. Tsis muaj teeb meem. Nws tseem ceeb. Qhov no ... qhov no yog vim li cas kuv tawm. "
  
  "Vim li cas thiaj yuav tsum tso tseg koj?"
  
  Nws tau hais tias "Kuv txhawj xeeb txog qee yam sab nraud ntawm kev ua haujlwm," nws hais. "Nws hloov txhua yam".
  
  Nws lub nrig tau tsa, npaj los tsoo nws caj pas. Ib pliag dhau lawm. Ces nws hais tias, "Ib txoj sia rau ib txoj sia?"
  
  Drake pib xav tias lub zog maj mam rov qab los rau nws cov ceg. "Tom qab txhua yam kuv tau ua hnub no, kuv xav tias lawv tshuav kuv ntau heev."
  
  Alicia nqis rov qab thiab muab nws txhais tes los pab nws ob txhais taw. "Kuv muab lub qhov dej pov rau ntawm txoj hlua ntawm Mimir lub qhov dej. Kuv tsis tua nws ntawm Odin lub ntxa. Kuv rub Frey txoj kev xav deb ntawm Ben Blake. Kuv tsis nyob ntawm no los rhuav tshem lub ntiaj teb, Drake, Kuv nyob ntawm no kom muaj kev lom zem. "
  
  "Kuv lees paub." Drake tau txais nws qhov nyiaj tshuav ib yam li Thorsten Dahl nqa Abel Frey lub cev qaug zog los ntawm ntug dav ntawm Odin lub hleb. Nws poob rau hauv pem teb nrog ib tug ntub crunch, plopping lifelessly mus rau lub Italian marble paving pob zeb.
  
  Cheers tau nrov nrov thiab echoed thoob plaws hauv pawg tub rog.
  
  Dahl tuav nws lub nrig, saib sab hauv lub hleb.
  
  "Tus txiv dev ntawd yeej tsis pom qhov khoom plig ntawd," nws luag. "Nws lub neej ua haujlwm. Yexus Khetos, nej yuav tsum pom qhov no."
  
  
  FORTY SIV
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  Ib hnub tom qab ntawd, Drake tau tswj kom dim ntawm qhov kev nug tsis kawg rau kev pw tsaug zog ob peb teev ntawm lub tsev so nyob ze, yog ib qho qub thiab zoo tshaj plaws hauv Stockholm.
  
  Hauv qhov chaw tos txais, nws tos lub elevator thiab xav tsis thoob vim li cas tag nrho nws cov txheej txheem xav tau raug kaw. Lawv mus vwm los ntawm kev pw tsaug zog tsis tu ncua, kev ntaus thiab kev kub ntxhov. Nws coj nws ob peb hnub kom rov zoo.
  
  Lub elevator nrov. Ib daim duab tshwm nyob ib sab ntawm nws.
  
  Kennedy, hnav khaub ncaws nyob rau hauv ib tug xws li hnub Saturday pantsuit, plaub hau combed tightly rov qab, kawm nws nrog sab qhov muag.
  
  "nyob zoo".
  
  Cov lus tsis txaus. Nug nws tias nws tsis ua li cas tsis yog ceg tawv xwb, nws yog ruam ruam.
  
  "Nyob zoo rau koj thiab."
  
  "Nyob rau hauv pem teb?"
  
  "Muaj tseeb. Lawv cia peb txhua tus nyob ib leeg, tab sis ua ke. "
  
  Lawv tau nyob hauv. Saib ntawm lawv qhov kev xav tawg hauv daim iav. Zam kev sib cuag nrog lub koob yees duab video xav tau. Drake nias lub kaum cuaj khawm.
  
  "Koj puas zoo li kuv, Kennedy?"
  
  Nws luag siab. "Lub lim tiam vwm, lossis lub lis piam. Tsis paub meej. Nws ua rau kuv vwm tias kuv tau tawm tsam kuv qhov kev tsis zoo thiab tshem kuv lub npe thaum kawg ntawm tag nrho. "
  
  Drake shrugged. "Raws li kuv. Ironic, txoj cai?"
  
  "Nws mus qhov twg? Alicia."
  
  "Nyob rau hauv hmo ntuj uas tag nrho cov secrets zoo tshaj mus, nws thiab tus geek Hudson," Drake shrugged. "Mus mus ua ntej tus neeg uas tseem ceeb tau pom lawv. Tej zaum ua rau ib leeg lub hlwb tawm thaum peb tab tom tham. "
  
  "Koj ua qhov yog. Lawv tsis yog cov neeg txhawb siab loj ntawm no. Alicia txaus ntshai, tab sis tsis vwm. Auj, thiab tsis yog koj txhais tau tias "nyob rau hmo ntuj".
  
  Nws siv sijhawm ib pliag los ua nws cov Dinosaur Pob Zeb siv. Nws luag. Nws txoj kev xav tau nce nrawm dua li mercury nyob rau hnub ci.
  
  "Dab tsi txog Hayden?" Kennedy hais tias thaum lub elevator qhov rooj kaw thiab lub tsheb qub pib maj mam nce. "Koj puas xav tias nws yuav nyob nrog Ben?"
  
  "Kuv yeej cia siab li ntawd. Yog tias tsis yog, tsawg kawg kuv xav tias nws tau sib deev tam sim no. "
  
  Kennedy ntaus nws lub xub pwg nyom. "Tsis txhob suav cov qaib, phooj ywg. Tej zaum nws yuav sau ib zaj nkauj rau nws. "
  
  "Koj npe nws - peb thiab ib nrab feeb nrog koj!"
  
  Lawv ya maj mam dhau ntawm lub xya pem teb. "Nco ntsoov kuv. Nyob ntawd, hauv Odin lub qhov ntxa, koj hais dab tsi nyob ntawd? Ib yam dab tsi txog kuv nyob hauv York thiab, uh, khwv tau kuv tus kheej nyob. "
  
  Drake ntsia nws. Nws muab nws luag ntxhi seductive.
  
  "Zoo...Kuv...Kuv..." Nws sighed thiab softened. "Kuv vam tias tsis muaj kev xyaum ntawm qhov no."
  
  "Dab tsi?" Kennedy lub qhov muag ci ntsa iab nrog kev ua phem.
  
  "Cov qub pob zeb dino-pob zeb Lub Plawv hu ua nws qhov kev ntxias siab tshaj plaws. Hauv Yorkshire peb tsuas yog hais 'sib tham rau noog'. Peb yog cov neeg yooj yim. "
  
  Thaum lub elevator nyem dhau lub kaum plaub hauv pem teb, Kennedy unbuttoned nws lub tsho thiab cia nws poob rau hauv pem teb. Hauv qab nws hnav lub tsho liab pob tshab.
  
  "Koj ua dab tsi?" Drake xav tias nws lub plawv dhia zoo li nws tau raug hluav taws xob.
  
  "Kuv khwv tau kuv txoj sia."
  
  Kennedy unzipped nws lub ris thiab cia lawv poob rau hauv pem teb. Nws hnav ib khub ntawm liab panties. Lub elevator dinged thaum nws tuaj txog ntawm lawv pem teb. Drake hnov nws tus ntsuj plig thiab txhua yam txhawb nqa. Lub qhov rooj swb mus rau sab, qhib.
  
  Ob tug hluas tseem tos. Poj niam luag ntxhi. Tus txiv neej luag ntxhi rau Drake. Kennedy rub Drake tawm ntawm lub elevator thiab mus rau hauv txoj kev, tawm hauv nws ris tsho hauv qab.
  
  Drake ntsia rov qab. "Koj tsis xav tau qhov no?"
  
  "Kuv tsis xav tau qhov no ntxiv lawm."
  
  Drake khaws nws. "Zoo txoj haujlwm, nws taug kev nrawm mus rau kuv chav."
  
  Kennedy cia nws cov plaub hau poob.
  
  
  END
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"