Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver Ne Reich A Ɔto So AbiƐsa

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver tu wɔ dae mu kɔ amansan a ɛne ne ho di nsɛ mu. Ɛhɔ na ohu ɔtweaseɛ na ɛsɛ sɛ osua sɛ Third Reich ne Hitler Germany wɔ hɔ, a anansesɛm mu gnome bi boa no. Wɔasoma abarimaa kumaa bi a ɔyɛ hobbit sɛ ɔmmɛboa USSR. Nanso ohu sɛ ɔwɔ mmofra adwumayɛbea bi a ontumi mmoa Soviet Russia. Na Germanfo no faa USSR!

  GULLIVER NE REICH A ƆTO SO ABIƐSA
  NKYERƐKYERƐMU
  Gulliver tu wɔ dae mu kɔ amansan a ɛne ne ho di nsɛ mu. Ɛhɔ na ohu ɔtweaseɛ na ɛsɛ sɛ osua sɛ Third Reich ne Hitler Germany wɔ hɔ, a anansesɛm mu gnome bi boa no. Wɔasoma abarimaa kumaa bi a ɔyɛ hobbit sɛ ɔmmɛboa USSR. Nanso ohu sɛ ɔwɔ mmofra adwumayɛbea bi a ontumi mmoa Soviet Russia. Na Germanfo no faa USSR!
  . TI A ƐTO SO 1.
  Esiane sɛ na nkoa adwuma abrɛ nti, ɔkwantufo akokodurufo no dae na ɔsoo dae bi a na ɛyɛ anigye sen nokwasɛm koraa.
  Ná abarimaa Gulliver retu wɔ ɔtweaseɛ bi so, na na abeawa bi a ne ho yɛ fɛ a ebi mmae da wɔ ne nkyɛn. Ɔpanyin koraa dedaw, nanso ɔda so ara yɛ abofra, na ɔwɔ ntini kɛse na ɔyɛ kurukuruwa. Na ne ti nhwi a ne kɔla yɛ sika kɔkɔɔ ahaban no, na abotiri a ɛyɛ fɛ a wɔde abohene ayɛ ne abo bi a ɛhyerɛn te sɛ nsoromma, ma ɛhyerɛn sen abohene a ɛsõ na ne bo yɛ den sen biara mpo.
  Abarimaa akwantufo no bisae sɛ:
  - Wowɔ he?
  Abeawa no de serew buae sɛ:
  - me ne Princess Leia! Na mprempren yi na mehyɛ ɔtweaseɛ dɔm bi so!
  Gulliver hwɛɛ n"akyi. Na nokwarem no, na ɔtweaseɛ kuw mũ nyinaa wɔ wim, na saa abɔde yi nyinaa yɛ fɛ. Na mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ te wɔn so.
  Nanso na nea ne ho yɛ fɛ na ɛyɛ anigye sen biara no da so ara yɛ ɔhemmaa no. Na ɔtweaseɛ a wɔn baasa no tu faa so no, ne ahoɔfɛ foforo bi, yɛ nwonwa ampa. Ná kuw no ni. Na bere koro no ara mu no, mmeawa no nyinaa nni mpaboa, ɛwom sɛ wɔde abo a ɛsom bo ne nhwiren akata wɔn adagyaw so de.
  Nanso wɔamfa abs no chocolate nnua a ɛwɔ yafunu no so, anaasɛ ntini bɔɔl a ɛrehuruhuruw wɔ kɔbere were no ase no anhintaw. Bere koro no ara mu no, na nan ase no wɔ asen no a wɔabɔ no fɛfɛɛfɛ na ɛyɛ soronko.
  Abarimaa ɔkofo no kae sɛ:
  - sedee wo ho ye. Mo mmeawa no moyɛ anwonwade ampa!
  Leia wosow ne ti nhwi kɔla te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban na ɔtoo dwom sɛ:
  Mmabaa no nyinaa ho yɛ fɛ, wɔn mpaboa, .
  Wɔn ho yɛ den na wɔyɛ akofo a wofi mmoa adididaka mu...
  Ahoɔfɛfo no wɔ anim a ɛyɛ katee yiye, .
  Ɛda adi pefee sɛ koma no ani gye kɛse wɔ wɔn ho!
  Gulliver penee eyi so. Ɔde nkrante a ɛwɔ ne nsam no kyinkyin, de yɛɛ mfonini awotwe na ɔkae sɛ:
  - a akyinnye biara nni ho, eye anigye pii wo wo ho!
  Ahoɔfɛfo kuw bi tu faa ɔtweaseɛ so. Wɔn mu asraafo dɔm mũ bi wɔ hɔ, a wɔn ho yɛ nwonwa na wɔyɛ soronko. Na ɔtweaseɛ no wɔ ntaban a wɔde nyankontɔn kɔla nyinaa ayɛ ho adwini. Na ɛte sɛ nea wɔde aboɔden abo asiesie wɔn ho.
  Gulliver kae sɛ:
  - a enni akɔnnɔ biara yɛ ɔtweaseɛ wɔ ne kwan so, nanso ɛnyɛ nea ɔwɔ ti nson, nanso mpɛn pii no ɔyɛ nea onni ti!
  Ɔhemmaa Leia serewee na obuae sɛ:
  - a ɛnte sɛ ɔtweaseɛ no, ɛho nhia sɛ ɔbarima twa ne ti;ɔhwere dedaw bere a ɔhwɛ ɔbea!
  Abarimaa akofoa no tow ne nansoaa a ɛda hɔ kwa - na ɛte sɛ nea wadi bɛyɛ mfe dumien na na ɔhyɛ ntade tiaa nkutoo, ɛno nti na ɔtow ade no. Enti etu faa mu na ɛbɔɔ nwansena kɛse bi mu, kum no ma owui.
  Gulliver de serew kae sɛ:
  - a wo bo afuw te se wasp na wode nkoekoemmoa nyansa ye molehill fi molehill mu!
  Ɔkofo Ɔhemmaa Leia sii so dua sɛ:
  - ma obi a ɔwɔ nyansa a ɛte sɛ nwansena no, nkoekoemmoa biara yɛ asono!
  Na wɔserewee. Ná ɛte sɛ nea ɛyɛ serew kɛse. Akɔre nguankuw bi tu dii wɔn anim. Ná nnomaa no sõ na wɔyɛ srade yiye, na na wɔn ntaban kɛse. Ná awarefo bi te kuw no kannifo no so: abarimaa ne abeawa bi, na wokurakura dwetɛ dɔn wɔ wɔn nsam, na wɔde anigye bɔɔ no.
  Gulliver kae sɛ:
  - mpanyimfo taa di atoro, mmofra hyehyɛ nneɛma, na nkwakoraa ne mmerewa taa di atoro kosi sɛ nkokoaa kasa!
  Hemmaa abeawa no de ne ti too fam na ɔde kaa ho sɛ:
  - mpanyinyɛ nyɛ anigye, nanso sɛ wohwe mmofraberem a, ɛyɛ asiane kɛse mpo!
  Mmofra a wɔwɔ ɔkannifo goose no so no too dwom mpofirim sɛ:
  Ɔkwan bɛn so na bɔne fii ase wɔ amansan no mu?
  Ɛyɛ nokware sɛ ɔbɔadeɛ no ankasa nkae...
  Ebetumi aba sɛ ɛyɛ daa, .
  Ɛndum te sɛ asase ase ogyaframa!
  
  Ɛnyɛ wo na wodi kan hu sɛ Adam yɛɛ bɔne, .
  Ɛnyɛ Hawa na odii kan a ɔhonam sɛee no...
  Ɔsadweam a ɔtwe firi "Agdam" kuro mu, .
  Ɔbarima a ɔnom sigaret "plan" wɔ recess bere mu...
  
  Obiara a onim nea bɔne yɛ
  Wɔayɛ ne su sɛ wobebu mmara so a wonsuro...
  Na nea papa nko na ɛyɛ adesoa ma no, .
  Hena na ɔpɛ sɛ ɔkotow ma wɔn ho ara kwa!
  
  Meda so ara pɛ sɛ mefa fi mpaboa no mu, .
  Sɛ́ akokoaa mpo no mewɔ ɔpɛ sɛ mɛyɛ basabasa a ɛte saa...
  Adɛn nti na ɛna bɔne dome abofra?
  Ɛhe na wɔkɔ wɔ asraafo a wɔn ho yɛ den ko no mu?
  
  Cherry biako pɛ na wowiaa fii awɔw bere mu turo no mu, .
  Ɔfoforo nso de dade adwumayɛbea kunkum aguadifo...
  Nea wɔde agyan a ɛyɛ kronkron atwa ne ti, .
  Nea owudifo no tow no gu ntwahonan no so.
  
  Owifo no wia ade, na ɔteɛteɛm gu n"ahonim so, .
  Na hena na owiaa ɔsrɛsrɛfo no sika...
  M"ani agye mpo wɔ fã biako ho, .
  Afoforo nso ani gye mmea curls ho.
  
  Yiw, anim pii wɔ hɔ, bɔne afã horow pii, .
  N"anim yɛ nwonwa wɔ sunsuma biara mu.
  Nanso akɔnnɔ no da so ara ye wɔ ɔkra no mu, .
  Ɛwom sɛ wiase a atwa yɛn ho ahyia no, awerɛhosɛm ne sɛ, ɛyɛ hu de!
  
  Okunafo no su, nyisaa no hwirew - .
  Yɛn wiase no de n"ani kyerɛ hell...
  So ebetumi aba ankasa sɛ Onyankopɔn koma yɛ ade biako, .
  So nkurɔfo nni baabiara wɔ Onyankopɔn paradise no mu?
  
  Wo ankasa mu nkutoo na wubehu mmuae no, .
  Bere a wotumi twa abufuw a ɛwɔ w"adwene mu no...
  Sɛ wode papa tua abɔnefo ka a, .
  Na gyae wo yafunu a wobɛhyɛ no ma!
  Mmofra no too dwom anigye ne fɛfɛɛfɛ kɛse, na ɛno akyi no wɔde wɔn tɛkrɛma kyerɛɛ Gulliver. Ɔhyɛnkafo akokodurufo no teɛɛ ne tɛkrɛma guu wɔn so de buaa.
  Na serew ne bɔne...
  Gulliver de serew kae sɛ:
  - a abofra adwene te se anwonwade. Na ɛha na wobɛpene so, worennya ɔsɔretia biara!
  Ɔhemmaa Leia serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  Nnɛra na meyɛ abofra ara kwa, .
  Biribiara nni hɔ a wobetumi ayɛ wɔ ha...
  Gyata ba ye sen asono ba a ɔyɛ ɔkwasea
  Na ɔtweaseɛ no bɛkaput!
  Na wɔbɔɔ wɔn ho wɔn ho: abarimaa ne abeawa bi a wɔn nan da hɔ. Yiw, wɔwɔ akwantu akɛse wɔ ha. Na nuances ahorow pii nso. Enti asetra rekɔ so yiye.
  Gulliver hui sɛ mmeawa a wɔwɔ ɔtweaseɛ no so no fii ase de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa tow biribi guu midges no so. Hwɛ adwumakuw kwan a eyi yɛ - sɛ wobɛfa nwansena na woabubu wɔn. Ɛyɛ? Sɛ ɛno ne nea wɔpɛ a, ɛnde ɛnyɛ saa. Ade titiriw ne sɛ worenhwere wo ti.
  Nanso Gulliver nyɛ ɔkofo a ɔfɛre ade. Ɛwom sɛ mprempren ɔyɛ abarimaa ara kwa de.
  Na Ɔhemmaa Leia bisaa abarimaa no sɛ:
  - a wope ewo ho?
  Ɔkofo kumaa no de ne ti too fam sɛ:
  - Ɛno ara!
  Abeawa no de anifere buae sɛ:
  - ntɛtea ɛwo de akwahosan ba, ɛwo kasa a amammuifo de ma nkutoo na ɛde asikreyare abasamtu ba!
  Gulliver de anifere kaa ho sɛ:
  - a ntɛtea ɛwo ma wɔn nsa yɛ nnam, amammuifo ɛwo ma gullible simpletons sika bata wɔn nan ho!
  Abeawa a ɔko no penee eyi so:
  - ɛmfa ho sɛnea ɔmanyɛfo no kasa yɛ dɛ no, sɛ asikreyare da nkyɛn a, ɛmma wɔn a wonni nyansa no nni abasamtu biara!
  Abarimaa ɔkofo no kae wɔ ntease mu sɛ:
  - obi ntumi nnya agya a ɛboro biako da, nanso ɔman no wɔ dime dumien a wɔpɛ sɛ wodi dwuma sɛ ɔman no agya!
  Ɛno akyi no, akofo baanu no nyinaa: abarimaa ne abeawa, bɔ abɛn, de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no hyɛ wɔn ano. Nea ɛmaa wim wosow na abɔde mu anyinam ahoɔden a ɛbae no bae. Na midges a wɔn ho adwiriw wɔn no hwee ase, hwee ase prɛko pɛ wɔ orcs no ti a ɛyɛ nsensanee no so, na wɔtow wɔn mu na wɔhwee wɔn.
  Ɔhemmaa Leia too dwom denneennen sɛ:
  - Maame, kura mu, papa, kura mu.
  Sɛ ɛyɛ anwummere biara a, anka eyi bɛyɛ nkwa!
  Orcfo no huu wɔn ho wɔ ɔtweaseɛ ne mmeawa no ase, wɔn adwumayɛfo a wɔda mpaboa no.
  Na atopae a wɔde wɔn ani asi so na ɛnyɛ nea wɔde wɔn ani asi so saa fii ase, na wɔtow atopae a wɔde fango mfutuma ayɛ wɔ fie, anaa biribi a ɛyɛ nwini na ɛsɛe ade kɛse mpo.
  Titiriw no, na wɔde nnade a ano yɛ nnam yiye na awuduru wom dii dwuma, a ɛbɔɔ orc ne goblins ankasa ma wowuwui. Eyi ne nea mmeawa no faa ankasa na wɔdannan wɔn ho.
  Ɔhemmaa Leia nso too tuo guu orcfo a wɔn ti nhwi yɛ pɛpɛɛpɛ no so pɛpɛɛpɛ na ɔtoo dwom sɛ:
  - Nostradamus, Nostradamus, Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne so, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne so.
  Ɔhene a ɔyɛ nkonyaayi fitaa...
  Nostradamus, Ɔpɛpɔn, .
  Ɛyaw a ɛwɔ me koma mu no ano mmrɛ!
  Nostradamus, Ɔpɛpɔn, .
  Mmabaa a wɔda mpaboa dae, .
  Nostradamus, Nostradamus, Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne so, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne so.
  Wo nko ara ne nkwagyeɛ!
  Na ɔkofo no kyerɛɛ ne tɛkrɛma tenten a edi awu.
  Ɛno akyi no, ɔbɛfa na ɔde ogya ntakra a ɛyɛ ogya ntate agu. Oyi yɛ abeawa a ɔwɔ ahoɔden kɛse ne talente soronko ampa. Nea etumi yɛ pii. Na sɛ ɛpaapae a, ɛnde biribiara ntumi nnyina ano.
  Abarimaa akwantufo Gulliver nso tow ogya a ano yɛ den na ano yɛ den fii ne ɔtweaseɛ no so guu orcfo no so. Ɔyɛɛ n"ade denneennen na etu mpɔn. Na na abofra ɔkofo no wɔ nkonimdi ho talente a ɛda adi pefee ne ɔpɛ a ɔwɔ sɛ obetumi ayɛ asraafo adwinni no yiye.
  Dabi, ɔsɔre tia eyi, orcs no ntumi nnyina ano. Na mmeawa no totow atuo a etu mpɔn yiye, na wɔamma atamfo no hokwan ketewaa bi mpo. Eyi yɛ ɔko a ɛyɛ nwonwa ampa.
  Abarimaa akwantufo Gulliver too dwom mpo sɛ:
  Momma mo ani nnye, momma mo ani nnye, .
  To tumi a ɛwɔ carrier da no mu...
  Momma mo ani nnye, momma mo ani nnye, .
  Adɛn nti na mantra me pɔnkɔ so?
  Eyi yɛ dwom a ɛko na ɛyɛ anigye ampa. Na bere koro no ara mu no, ɔsɛe koraa wɔ orcs no mu. Na mmeawa a wofi ɔtweaseɛ no mu no fii ase de agyan too wɔn tuo, na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no twaa sanku no.
  Na ne nyinaa te sɛ nea ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwonwa, ankasa na wɔrebɔ asɛm foforo a ɛyɛ soronko. Ɛhɔ na na baabiara nni hɔ mma wɔn a wɔyɛ mmerɛw ne wɔn a wɔyɛ mmerɛw.
  Bɔ mmɔden kɛkɛ na bɛn mmeawa te sɛ eyinom na wɔbɛbubu obiara akɔ keeki asinasin mu.
  Na sɛnea wɔka no, nantwinini a wɔabɔ dam yare no tumi kɔ nnipa mu. Na akofo no tumi daa eyi adi wɔ awosu mu koraa. Na wɔde anigye kɛse boroo atamfo no. Na wɔtow agyan ne agyan a wɔde bɔ asɛndua. Bio nso, wɔde ahoɔden kɛse na ɛyɛ biribiara.
  Enti worentumi nyɛ pii ntia asraafo dɔm a wɔte saa. Na akofoɔ no kɔɔ orcs no mu araa ma wɔantumi anguan. Eyi ne agyan ne agyan a wɔde sew ade ankasa.
  Gulliver faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Tow tuo akokoduru so na sɛe
  Nkwa a efi komam bɛba!
  Ɔhemmaa Leia kae sɛ:
  - mmofra ye sene mpaninfoɔ ɛfiri sɛ wɔn mfeɛ ma wɔn mmeranteɛbereɛ nkwaseasɛm teɛ!
  Abarimaa ɔkofo no kae sɛ:
  - mmabun bu nkwaseasɛm bem, nanso ɛnyɛ abɔnefo;sɛ wobɛkyerɛ nsonsonoe a ɛda abibifo ne aborɔfo ntam a wunhia mfe ne nimdeɛ pii!
  Na Terminator abarimaa no bɔɔ abɛn, na akɔre mununkum hwee ase te sɛ asukɔtweaa wɔ orcfo a wɔn ho yɛ nsensanee ti so.
  Ɔhemmaa Leia tweet sɛ:
  - nyansa biara nni hɔ, susuw obubuafo ho, adwene no nnyina afeha no so! Sɛ mowɔ ahoɔden a nyansa nnim mpo a, mo nyinaa yɛ mmerɛw!
  Gulliver kae wɔ ntease mu sɛ:
  - ntini a wode dade ayɛ no rentua oak ti so ka!
  Mmabaa no mu foforo de anigye kae sɛ:
  - ennye ɔhaw mma abeawa - sɛ nan a ɛda hɔ kwa wɔ hɔ a, ɛnde ɛyɛ bɔne ma abeawa - wɔ boot ase!
  Ɔhemmaa Leia kae wɔ ntease mu sɛ:
  - se wope se woye ace a, nya joker wo wo tirim!
  Gulliver de serew bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - na ɔkraman nam anan a ɛyɛ ntɛm na ɛma ɔbaa aduane, ɔbaa nam nan a ɛyɛ tratraa so, bere a mmirekyi nufu!
  Afei serew bi tuu mmirika faa ntonto no mu. Na Ɔhemmaa Leia kaa sɛ:
  - kwan pa a wofa so twe sika firi ɔbarima sika kotokuo mu ne sɛ wode abeawa nan nansoaa a ɛda hɔ kwa!
  Countess abeawa no kae sɛ:
  - girl"s bare heel benya ntade a ɛyɛ fɛ sen biara sɛ ɔbarima bi wɔ nkwasea boot ne full felt boot a!
  Gulliver de aseresɛm tweet sɛ:
  - mmabaa a won mpaboa nnye mpaboa ne mpaboa nko na wodi nko, na mmom wopia won ho wo asetena mu nan ase a woada mpaboa ase!
  Ɛno akyi no wɔfaa no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Na afei efi bepɔw kɛse no so, .
  Eagles de wimhyɛn kɔɔ Gulliver...
  Tena ase Gulliver te pɔnkɔ so - .
  Yɛde wo bɛkɔ hɔ ntɛm!
  
  Na Gulliver tenaa ɔkɔre no so, .
  Ɔkyerɛɛ nhwɛso kɛse a ɛsen biara...
  Na ɛnyɛ mmerɛw sɛ wobɛsoa abarimaa, .
  Limpopo bɛba ne kwan so nnansa yi ara!
  Na akofoɔ no bɛfa na wɔada wɔn nufu kɔkɔɔ no adi na wɔde anyinam abɔ orcs no. Na eyi bɛhyew orcs pii koraa.
  Eyi ne wɔn kuw no ampa.
  Ɔhemmaa Leia bisaa Gulliver sɛ:
  - so wunim se daakye Wiase Ko a Eto so mmienu no besi na obi a ne ho nwini te se Hitler beba!
  Gulliver serewee na obuae sɛ:
  - a na mennim yei, nanso seesei menim!
  Abeawa no daa ne sẽ adi na ɔtoaa so sɛ:
  Na Hitler wɔ ɔhaw bi: tank ho adwumfo biako a ne ho yɛ nwini yiye, gnome, puei. Na ɔyɛɛ Mouse tank no, a emu duru yɛ tɔn aduonum anum pɛ na ne sorokɔ yɛ mita biako ne fã a ɔde akode, akode ne engine koro no ara na ɛyɛe!
  Gulliver san bɔɔ ne mmati bio na obuae nokwarem sɛ:
  - a mennim nea tank ye koraa! Na dɛn na wode di?
  Ɔhemmaa Leia serewee na obuae sɛ:
  - Wiɛ, ɛyɛ asɛm tenten. Sɛnea ɛte biara no, wɔ amansan yi mu no, nnipa ahyia ɔhaw ahorow pii. Na nea edi kan koraa no, USSR a ɔne Third Reich ne n"ayɔnkofo asraafo atitiriw koe no. Gye Italy nkutoo. Dɛn ne Mouse a ɛyɛ tɔn aduonum anum? Eyi yɛ anim akode a ne kɛse yɛ milimita 240, afã akode a ne kɛse yɛ milimita 210, na wɔ mmepɔw so no, aprɛm a ne kɛse yɛ mm 128, ne aprɛm a ne kɛse yɛ mm 75 a engine a ɛwɔ ahoɔden apem ahanu aduonum. Eyi maa kar no tu mmirika bɛyɛ kilomita aduɔson dɔnhwerew biara, na ɛkame ayɛ sɛ na wontumi nkɔ kar no mu mfi afã horow nyinaa. Efi 1944 mfiase no, wɔde afiri yi yɛɛ adwuma pii. Ne saa nti, ebeduu 1944 ahohuru bere mu no, na Nasifo no aboaboa akode a ɛyɛ nwonwa ano.
  Na wɔ June 20 no, wɔde ntua abien a ano yɛ den mae, biako fi Moldova, na biako nso fi Ukraine Atɔe fam, wɔ akwan horow a ɛne ne ho hyia so. Na nea efii mu bae ne sɛ, wɔsɛee Soviet asraafo no ahobammɔ, na wɔtow hyɛɛ mu te sɛ nea odwennini a ɔrebɔ no. Ɛbɛdaa adi sɛ Soviet atuo ahorow nyinaa ntumi nkɔ Maus-2 tank no mu. Na ɛno da nkyɛn a, ɛyɛ nea ɛkɔ baabiara koraa na ɛwɔ karka su pa. Ná saa kar yi yɛ asotwe ankasa.
  Ayɔnkofo no nso yɛɛ wɔn ade wɔ ɔkwan a ɛnyɛ hwee so. Ntua a ɛkɔɔ so wɔ Italy no baa awiei wɔ nkogudi mu na wɔsan twee si fam wɔ Normandy no too nkyɛn.
  Nea ɛka ho no, Germanfo no de ME-262 a ɛyɛ hu a na ɛyɛ den yiye sɛ wɔbɛtow agu no yɛɛ adwuma. Ná ɛyɛ wimhyɛn a wɔde ko, na na ɛwɔ wim aprɛm anan a ne kɛse yɛ mm 30. Na enti oyii Soviet wimhyɛn ahorow, na ɔtow ɔhaha pii gui. Na Atɔe Fam nkabom kuw no nso. Hitler nso maa V-2 nhyehyɛe no brɛɛ ase kakra, na sɛ́ anka ɔde atopae a ne bo yɛ den na mfaso nni so bɛtotow atopae ne nea wɔde fa po so hyɛn mu no, ɔde ne ho too wimhyɛn a ɛtow atopae a ɛte sɛ Arado so.
  Ná Churchill ne Roosevelt dua wɔ wɔn nan ntam, na na Germanfo po ase akohyɛn ahorow no miaa wɔn kɛse. Na Apamfo no ka kyerɛɛ Germany ne Japan nyinaa sɛ wɔbɛma wɔagyae asomdwoe. Hitler penee so wɔ tebea a ɛne sɛ Apamfo no mfi Sicily ne Sardinia no so. Nea wɔyɛe.
  Wɔ asomdwoe a wɔne Third Reich yɛe no mu no, wɔsan fii aguadi mu abusuabɔ ase. USA ne Britain nyinaa fii ase de ngo mae wɔ hɔ. Na Germanfo a wɔreyɛ ntua wɔ Ukraine no faa Kyiv na wɔsan hyɛn Odessa bio.
  Mouse-2 tank no bɛyɛɛ nea wontumi nni so nkonim. Mouse no mfonini kumaa bi nso puei - Tiger-3, a na emu yɛ hare na ɛkɔ baabiara a ɛwɔ aprɛm biako a ne kɛse yɛ mm 88.
  Enti Soviet asraafo no hwiee wɔn ho guu mu. Na eyi yɛ adeyɛ a ɛho hia...
  Gulliver twaa Ɔhemmaa Leia nsɛm mu sɛ:
  - woka nsem pii a wontumi nte ase saa. Mma wo werɛ mmfi sɛ meyɛ afeha a ɛto so dunwɔtwe mfiase mu abofra ara kwa. Na yɛn mfiridwuma mu nkɔso gyinabea no nyɛ papa koraa!
  Ɔhemmaa Leia de serew de ne ti too fam.
  - a menim no! Nanso mereka afeha a ɛto so aduonu mfinimfini ho asɛm. Na eyi ne nea ɔkraman biako pɛ na ɔyɛe. Na ɛsɛ sɛ wugye tom sɛ eyi yɛ aniberesɛm!
  Gulliver de anigye too dwom sɛ:
  - nam wiase mmienu a wokyekyeree so no, woboo wiase dedaw no... Wɔ ɔko mu no, me ne wɔn wɔ hɔ, na eyi yɛ aniberesɛm!
  Ɔhemmaa Leia kae sɛ:
  - afeha a ɛtɔ so aduonu baako no mfitiaseɛ no, adaemone Vladimir bi puei, a ne ti nhwi ayɛ fitaa, a na ɔyɛ akwansrafoɔ a ɔgyee tumi wɔ Russia, na ɔsan nso de ɔhaw pii baeɛ. Nanso ne ko no yɛ asɛm a ɛda nsow. Na ɛha na gnome no de tebea bi bae a Germanfo san gyee Ukraine a ɛwɔ nifa so no, na wɔ osutɔbere mu no wofii ntua ase wɔ mfinimfini hɔ. Na na ɛte sɛ nea wɔn tank ahorow no yɛ nea wontumi nsɛe no na wontumi nni so nkonim. Na tia gnome no anka wubehia w"ankasa nyansa foforo. Nanso henanom na ɛsɛ sɛ wɔsoma wɔn sɛ mmuae a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ anaasɛ ɛnyɛ pɛpɛɛpɛ? Na adwene bi wo ho - elf anaa troll? Nanso wɔbɛyɛ mmerɛw wɔ mfiridwuma mu asen gnome no.
  Na Germanfo no kɔɔ wɔn anim, enti Smolensk hwee ase, na ɛno akyi no Kalinin ne Vyazma hwee ase. Ná Germanfo no rebɛn Moscow dedaw. Nokwarem no, Stalin fii hɔ kɔe. Ná ɔmpɛ sɛ obewu. Na Hitler kae sɛ ɛsɛ sɛ USSR dan Germany atubraman. Na ahofama nkutoo na ɛbɛfata no.
  Wiɛ, wowiee no wɔde hobbit gnome no kɔmaa wɔn sɛ mmuae. Na eyi nso yɛ abarimaa, sɛ yɛbɛka nokware a, obi betumi aka sɛ ɔyɛ ɔbenfo. Nanso wɔamfa abarimaa a ɔda mpaboa a na ɛte sɛ nea wadi bɛyɛ mfe du no aniberesɛm. Na wɔde awuduru guu wɔn mu kɔɔ Gulag maa mmofra nkumaa no.
  Saa bere no, Germanfo no faa Moscow. Saa na ɛbaae!
  Moscow hwee ase na Leningrad nso... Awɔw bere bae na Germanfo no dadaa nkurow akɛse mu. Ɛhɔ na wɔtenaa hɔ.
  Na Komsomol mmeawa no sii gyinae sɛ wɔde ahopere bɛko atia fasistfo no na wɔato nnwom, ɛmfa ho sɛ na awɔw wom na wonni ntade.
  Yɛyɛ Soviet mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ, .
  Yɛn ani gye ho sɛ yɛbɛko na yɛayɛ mmarimaa tickle...
  Wɔte nne ketewa bi a ɛhyerɛn na ɛrebɔ, .
  Na yɛwɔ ɔfrɛ sɛ yenkum Krauts!
  
  Yɛyɛ Komsomol mmeawa a yɛyɛ dashing paa, .
  Yɛde akokoduru de ahopere fa awɔw no mu a yɛda mpaboa...
  Ɛnyɛ yɛn su sɛ yebegyina nkyɛn wɔ ahobrɛase mu, .
  Na yɛde yɛn nsateaa tua fasistfo no ka!
  
  Gye me di, mmeawa wɔ ahintasɛm kɛse bi, .
  Sɛnea wobetumi adi Nasifo so nkonim yiye...
  Na gye me di, mmeawa no nkonimdi nyɛ akwanhyia, .
  Efisɛ Rus asraafo akokodurufo paa!
  
  Na yɛn mmeawa a wɔn nan ase da hɔ no fam no, .
  Afe Foforo sukyerɛmma yɛ dɛ yiye...
  Wiɛ, Fuhrer no yɛ scumbag ara kwa, .
  Mommma fasistfo nni nkonimdi ho afahyɛ!
  
  Yɛn mmeawa di agoru a ɛyɛ hu yiye, .
  Yɛdaa yɛn nufu adi wɔ asraafo no anim...
  Na yɛhyɛ Nasifo abufuw ankasa, .
  Yɛn Komsomol asɔremma a yɛyɛ den no, wontumi nsɛe yɛn!
  
  Yɛn mmeawa tumi yɛ pii, .
  Totow Hitler tuo mpo fi tank mu...
  Ɔtamfo no rennya bere nnidi awia, .
  Mmabaa no bɛba sɛ owifo!
  
  Yɛbu Russia ankasa, .
  Stalin wɔ tumi te sɛ agya a ɔyɛ dashing, gye me di...
  Na migye di sɛ nkonimdi bɛba wɔ May, 1999 a ɛyɛ hyew mu.
  Obiara a ogye eyi di no yɛ kɛse ara kwa!
  
  Wɔ mmeawa fam no, akyinnye biara nni ho na akwanside biara nni hɔ, .
  Obiara wɔ ɔpɛ sɛ obegye akyinnye wɔ ne nsam kɛkɛ...
  Ɛmmra sɛ akatua a ɛyɛ nwonwa mmra ahoɔfɛfo no so, .
  Komsomol ahoɔden wɔ nsa a ɛyɛ den mu!
  
  Yɛn akofo no yɛ ntɛm paa sɛ yɛn ho akokwaw, .
  Na wɔ nimble guns nsa mu no barrel no hyew...
  Na adwuma biara a mmeawa no betumi adi ho dwuma no, .
  Yɛn adamfofa no yɛ ade biako a akyinnye biara nni ho!
  
  Yɛyɛ mmeawa a yɛhyerɛn saa
  Yɛn n"ani nnye sukyerɛmma anaa awɔw ho...
  Sɛ yɛda mpaboa da hɔ a, ɛremma yɛn nan nyɛ nwini wɔ awɔw bere mu, .
  Na ahoɔfɛfo koma yɛ ayamye ne kronn!
  
  Nea yebetumi ayɛ no, yɛma so, .
  Momma yɛntu mmirika te sɛ virtuoso kangaroos...
  Na yɛbɔ fasistfo no ti yiye, .
  Na ɔdɔ ma apɔw-mu-teɛteɛ anɔpa nso!
  
  Mmabaa no nyinaa yɛ akofo a wɔn ho yɛ nwini, .
  Wobetumi abɔ Krauts no kɛkɛ ayɛ no mmɔre...
  Wiɛ, fasistfo a wɔyɛ bɔne ara kwa nso ɛ?
  Ná Komsomol mufo no nnim tumi kɛse!
  
  Hitler nso ntumi nyɛ hwee.
  Yɛde poma bɔɔ no denneennen, .
  Na wɔbubuu wɔn sẽ, na wɔbɔɔ nwoma firii wɔn anim, .
  Na afei mituu mmirika faa ogya no mu a na meda mpaboa!
  
  Stalin nkutoo na ɔbɛhyɛ yɛn sɛ yɛnyɛ nea, .
  N"ani a ɛyɛ katee na efi komam no da adi...
  Na gye me di, abeawa no rennyae, .
  Wɔde tuo kɛse bi a wɔde di dwuma wɔ afiri mu regu mu!
  
  Sɛ ɛho hia a, yebedu Mars, .
  Na yɛbɛdi Venus so nkonim ntɛmntɛm paa...
  Asraafo hia polish ma wɔn mpaboa, .
  Yɛn mmeawa no retu mmirika a yɛmmɔ mpaboa!
  
  Biribiara yɛ fɛ ma yɛn mmeawa, .
  Chest ne hips, asen yɛ nea wotumi hu...
  Ɔsan yɛ ɔkwampaefo, te sɛ ɔkraman ba, .
  Ɔkwampaefo no yɛ Satan koraa!
  
  Wiɛ, yɛyɛ mmabaa - wunim sɛ yɛyɛ cool, .
  Yɛbɛpra fascistfoɔ nyinaa akɔ te sɛ broom...
  Na nsoromma bruu wɔ wim, .
  Yɛde dade bɛbubu Tigers no asinasin!
  
  Nea ɛnsɛ sɛ woyɛ, gye di sɛ ɛrentumi nyɛ yiye, .
  Gye tom, komunist yɛ demiurge...
  Na ɛtɔ da bi nso a yɛnte aseɛ
  Na wɔfa ahoɔfɛde de bɔ wɔn hu!
  
  Nanso wunim, yɛde ahopere sɛe Germanfo, .
  Na wotumi tetew Krauts no mu asinasin...
  Ɛwom mpo sɛ yɛwɔ titanium akra de, nanso .
  Yɛbɛfa sare so na yɛayi atɛkyɛ no afi hɔ!
  
  Yɛbɛkyekye komunism a nnadewa nyinaa nka ho, .
  Na yɛbɛdi fasistfoɔ no so nkonim denneennen...
  Komsomol asɔremma ani gye ho sɛ wobetu mmirika wɔ formation mu, .
  Na kerubin bi tu fa wɔn so!
  
  Ɔtamfo no rentumi nnyina abeawa no ano, .
  Efisɛ abeawa no yɛ ɔkɔre...
  Na ɛho nhia sɛ Krautfo no sɛe nneɛma pii, .
  Na wo Fuhrer no reteɛteɛm kwa!
  
  Komsomol muni a ne nan da hɔ, .
  Ɔmaa Hitler egg...
  Mma wo ne Satan nni
  Anaasɛ ɛrenyɛ hwee kɛkɛ!
  
  Komunism ohoni a ɛhyerɛn, .
  Frɛmfrɛm kɔkɔɔ no bɛhyerɛn wɔ okyinnsoromma yi atifi...
  Na wɔtoo Herode guu hellgya mu, .
  Na mmeawa no nyaa anum!
  
  Lenin, Stalin - owia a ewo okyinnsoromma yi atifi, .
  Wɔredi akɔneaba wɔ wim te sɛ akɔre abien...
  Wɔto komunism nnwuma akɛse no, .
  Agya Man no wɔ ahoɔden a ɛte sɛ dade ntaban!
  
  Yetumi traa ase huu nkonimdi, .
  Na yɛnantew faa Berlin nyinaa...
  Wɔwoo nkokoaa wɔ akokoaa no mu, .
  Na afei ɔman no wɔ kɛseyɛ mu!
  . TI a Ɛto so 2.
  Gulliver tu faa ɔtweaseɛ so na ɔtee nneɛma pii. Wɔ eyi mu no, na yɛreka ɔko bi a ɛkame ayɛ sɛ obi a ɔwɔ mfinimfini mmere mu no nte ase ho asɛm. Ɛwom sɛ ɛte sɛ nea bere foforo adu dedaw de. Nanso Ɔhemmaa Leia kɔɔ so kaa Wiase Ko II ho asɛm;
  Bere a Moscow ne Leningrad hwee ase akyi no, Japan ne Turkey de wɔn ho hyɛɛ ɔko a wɔne USSR dii no mu. Nneɛma abɛyɛ nea anidaso biara nni mu koraa ama Soviet Russia. Na hobbit a ne ho akokwaw a ohui sɛ ɔwɔ mmofra adwumayɛbea bi mpo antumi ammoa wɔn.
  Na mmarimaa bi wɔ hɔ a wonnya nnii mfe dunsia, a wɔda mpaboa na wɔhyɛ ntade a wɔhyɛ, a wɔde nɔma mprɛte, reyɛ adwumaden wɔ Siberia. Wɔyii mmofra a wɔwɔ mmofra atrae hɔ no ti. Wogyee me mpaboa na wɔhyɛɛ me ma mitwaa kwae no mu a na meda mpaboa. Wɔ awɔw bere mu no ɛda so ara nyɛ hwee, nanso awɔw bere mu a wɔn nan ase da hɔ no, awɔw no keka mmarima no a wɔatwitwa wɔn ti nhwi a ɛyɛ pakye. Wɔkyeree hobbit abarimaa no. Wɔtwee ne mfonini wɔ profile mu, n"anim ayɛ ma, twaa nsateaa nkyerɛwee, na woyii ne ti. Wɔkyeree abarimaa no akyi no, wɔhwehwɛɛ no mu yiye, awɛmfo no nsa a wɔde nsateaa ahyɛ mu no kɔhyɛɛ ntokuru no nyinaa mu, na wɔyɛɛ no animtiaabu so kɛse. Ɛno akyi no, wɔhohoroo abarimaa no yiye na wɔde no kɔɔ afiase dan bi a mmofra ahyɛ mu ma dodo mu.
  Esiane sɛ na hobbit abarimaa no te sɛ nea wadi bɛyɛ mfe du nti, na ɛhɔnom akuafo no pɛ sɛ wɔde no to baabi a ɛbɛn bokiti no. Nanso ɛbɛdaa adi sɛ anansesɛm mu ɔbran no ho yɛ den na ɔyɛ ntɛmntɛm sen mmofra mpapahwekwa. Na ɔboroo nyame agyanom no, na ɛno akyi no ɔno ankasa bɛyɛɛ obi a ɔhwɛ afiase dan no so na ɔde ne ho sii mfɛnsere no ho. Ɛyɛ mmerɛw ma mmerante ne mmabaa - wɔwɔ ahoɔden, wonim sɛnea wɔko, na woyɛ ɔhene.
  Nanso, hobbit abarimaa no amfa ne dibea no anni dwuma ɔkwammɔne so. Ɔyɛɛ adwumaden sen obiara a ɔwɔ nsraban no mu, na bere a wɔmaa mmofra nneduafo afoforo mpaboa a wɔde ntama ayɛ wɔ awɔw mu mpo no, na ɔda mpaboa da hɔ. Ɛno nti na ɔyɛ hobbit no. Ɛwom sɛ abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa no yɛ kɔkɔɔ te sɛ ɔkraman nan de. Nanso ɔkwan foforo so no, woyɛ nnam kɛse a wunni mpaboa a wɔde ntama ayɛ.
  Enti abofra a ɔda mpaboa no yɛɛ adwuma wɔ sukyerɛmma mu wɔ Siberia. Na Germanfo no duu Kazan wɔ awɔw bere mu, nanso wogyinaa hɔ. Ná yɛretwɛn ahohuru bere. Na atɛkyɛ nso wɔ hɔ. Na wɔ May 1945 mu nkutoo na wotu kɔɔ akyiri kɔɔ Urals.
  Bere koro no ara mu no, wɔkyeree Caucasus ne Asia Mfinimfini fam wɔ awɔw bere mu.
  Soviet asraafo no ansiw ano denneennen dodo. Ná mempɛ sɛ mewu ma Stalin. Ne nyinaa mu no, IS-3 aprɛm foforo bi puei wɔ USSR, na ɛbaa anim kakraa bi. Ná saa kar yi wɔ anim ahobammɔ pa na na egyina atuo pii a wɔde bɔ no ano. Ɛwom sɛ na mintumi nnyina Maus-2 tuo no ano de.
  Pali nkurow: Chelyabinsk ne Sverdlovsk. Na enti na eye paa na na ntua a ɛba ntɛmntɛm wɔ hɔ.
  Ɛyɛ awɔw bere dedaw. Mmarimaa nneduafo de mpaboa a wɔda mpaboa yɛ adwuma wɔ ntade tiaa ne kɔn a ɛda hɔ kwa. Na sɛ ɛyɛ hyew a, ɛnde na wɔn torsos da adagyaw koraa. Na mmarimaa nso yɛ mmerɛw. Nanso hobbit abarimaa no te sɛ nea wɔatetew no kɛse na wɔabɔ no pɔmpɛ. Ɛwom sɛ ɔte sɛ abofra ketewa, bɛyɛ mfe du de. Na nokwarem no, ɛnnyin anaasɛ ɛnnyin.
  Nwansena nka mmarimaa pii sen mpanyimfo, nanso hobbits nka wɔn koraa.
  Na German asraafo no rebɛn wɔn kɛse, ɛkame ayɛ sɛ Nasifo no nhyia ɔsɔretia bio. Yiw, na Stalin yerae wɔ baabi. Ɛda adi pefee sɛ Georgiani aniferefo no renwu. Ɛda adi kɛse sɛ oguan kɔɔ Amerika. Germanfo nnya nnyee hɔ.
  Hobbit Boy no ne nneduafo afoforo no fii ase too dwom, na wɔde ahantan ne ɔman ho dɔ. Ɛwom sɛ ɔkwan foforo so no, ɔman ho dɔ ntumi nyɛ hwee bere a wɔde mpire boro wo na wɔhyɛ wo ma woyɛ adwuma te sɛ afurum wɔ mmofra adwumayɛkuw mu no. Ɛwom sɛ biribi pa bi wɔ eyi mu de. S nhw so no, wofa nnamfo - mmarimaa afoforo. Hobbit abarimaa no adi boro mfe ɔha ankasa, nanso ɔte sɛ abofra, na ɛno nti na adwene abien wɔ ne ho no.
  Na mmofra nneduafo no de anigye kɛse to dwom;
  Meyɛ abarimaa a ɔyɛ ɔkwampaefo kumaa daa, .
  Mebaa sɛ merebɛko atia fasistfo bi a ne ho yɛ hu...
  Sɛnea ɛbɛyɛ na wɔayɛ kɛseyɛ ho nhwɛso no, .
  Mekura da biara da nsɛmma nhoma a excellent wɔ m"akyi bag mu!
  
  Ɔko no bae, mituu mmirika kɔɔ anim, .
  Na ɔkyinkyin a ne nan da hɔ wɔ akwan so...
  Na ɔtow tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu guu Fritzes abusua no so, .
  Anyɛ yiye koraa no, abarimaa a ne ho tew wɔ ne koma mu wɔ Onyankopɔn anim!
  
  Metoo Fritz bi tuo fii baabi a wɔatow ahyɛ wɔn so, .
  Mefaa machine gun a grenade wom fii bastard no hɔ...
  Ne nyinaa akyi no, abarimaa no wɔ ahoɔden pii, .
  Ɛsɛ sɛ yɛde akokoduru ko ma yɛn Ɛna Man!
  
  Abarimaa no yɛ ɔkofo a ofi ɔbonsam hɔ, gye me di, .
  Ɔtow tuo a ɛyɛ asotiw wɔ Fritz...
  Ɔko mu no, ɔte sɛ aboa a ne sẽ yɛ agyan, .
  Nea ennya onwini biara!
  
  Dɛn na wobetumi ayɛ wɔ Hitler ho?
  Mmarimaa no de wuram dede besie no...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a owudifo no remfa agyan mmɔ, .
  Beae biara nni hɔ mma no wɔ ɔsoro a ɛho tew no mu!
  
  Biribiara a wubetumi anya ntɛm ara
  Ná Fuhrer a ɔkyere mmoa we no pɛ ɔman muni bi a ɔwɔ ababaa...
  Nanso ɔbɔmmɔfo yi danee mmoa, .
  Yiw, ɛyɛ nokware, me mmɔbɔ wɔ atuo a ɛwɔ Adolf so no ho!
  
  Ɛyɛ awɔw dedaw, na meda mpaboa koraa, .
  Abarimaa bi a ɔyɛ ahum na ne bo afuw...
  Na abeawa no teɛm frɛ me - twɛn, .
  Nanso wubetumi ahu sɛ ɛyɛ ntɛmntɛm dodo!
  
  Fa ne nsa bɔ polisini no, .
  Ɔbɔɔ ɔkwasea no hwee fam, ɔbɔɔ no wɔ ne ti akyi...
  Meremfa nufusu nkɔma saa tuo yi, .
  Na merentɔn m"Agya Man nnye toa!
  
  Meyɛ ɔkwampaefo na mede hoahoa me ho paa, .
  Esiane sɛ tie no nso yɛ kɔkɔɔ yiye nti...
  Mɛko ama Rus Kronkron, .
  Ɛwom sɛ Adolf yɛ ɔkorɔmfo a ne ho yɛ hu saa de!
  
  Nanso migye di sɛ yɛde akokoduru bedi Wehrmacht so nkonim, .
  Abarimaa ketewa no nim eyi yiye...
  Yɛn ne kerubi a ne ntaban yɛ sika kɔkɔɔ, .
  Na ɔkannifo a ɔsom bo, Ɔyɔnko Stalin nso!
  
  Yɛde akokoduru bedi Wehrmacht so nkonim, .
  Ɛwom sɛ Nasifo reko wɔ baabi a ɛbɛn Moscow de...
  Nanso mede A a ɛyɛ den bɛtwa sɔhwɛ no, .
  Na mede m"atuo no bɛhyɛ ɔbran no nsa!
  
  So metumi ayɛ abarimaa akwampaefo, .
  Biribi a Nasifo no anso dae da...
  Yɛn de wɔ hɔ ma nnwuma pa, .
  Na Fuhrer no rennya mmɔborohunu mpo!
  
  Biribiara a metumi ayɛ no, metumi ayɛ bere nyinaa, .
  Ma mununkum no nhuruhuruw wɔ Agya Man no so bio...
  Nanso ɔkwampaefo no rennyae ne ho mu mma ɔtamfo no, .
  Russia sraani no wɔ akokoduru na ɔwɔ tumi!
  
  Yiw, na wɔkyere me, .
  Na wɔde no dii n"anim a ɔda mpaboa faa sukyerɛmma bi mu...
  Wɔde polisifo horseradish guu akuru no so, .
  Na wɔde waya bɔɔ abarimaa no!
  
  Na ogya kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew hyew me nan ase nso, .
  Na wɔde poker hyew wɔn nan...
  Nanso Krautfo no nyaa zero pɛ, .
  Ɛwom sɛ ogya wɔ abarimaa no nan so de!
  
  Wobubuu wɔn nsateaa, hyew wɔn moma so, .
  Na wɔtetew nkwaa no fii abarimaa no mmati so...
  Ɛda adi sɛ Onyankopɔn werɛ fii ɔkwampaefo no
  Bere a owudifo no de ɛmo petepete akuru no so no!
  
  Nanso wanka hwee ankyerɛ fasistfo no, .
  Na nnade, a ɛyɛ hyew wɔ nnadewa ase...
  Ne nyinaa akyi no, wɔ me fam no, Stalin ankasa yɛ obi a ɔfata, .
  Na eye sɛ Fuhrer a ɔyɛ abofono no bewu wɔ yaw mu!
  
  Enti wodii me anim ma wokum me wɔ sukyerɛmma mu, .
  Wɔboroo abarimaa bi atirimɔden so, a ɔda mpaboa...
  Nanso minnye nni sɛ mabubu dedaw
  Worentumi nkwati nkogudi a Nasifo bedi wo so!
  
  Fritz no de nsoromma bi too me moma so, .
  Wiɛ, eyi ma me hoahoa me ho...
  Meremfa me ho mma ɔtamfo a ne ho yɛ den no, .
  Na meremfa me ho nhyɛ ehu ne atirimɔdensɛm bɔne so!
  
  Metumi atu anammɔn akɔ ɔdamoa mu, .
  Na ɛne akwampaefo dwom a ɛte saa a ɛrebɔ...
  Ne nyinaa akyi no, Fuhrer yɛ afurum a wabɔ dam ara kwa, .
  Na m"ahyia abeawa bi wɔ Eden, wunim!
  
  Nanso bere a etwa to no, ɛbɔe, .
  Yɛn atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no dɔnhwerew trill...
  Nnipa a wɔtow atuo no atena ase, .
  Nasifo abɛyɛ akɔre nsu!
  
  Na afei de kɔma me abarimaa ɔbran no, .
  Ɔbaa bere a ɔfaa ayayade ne amanehunu mu akyi...
  Ɔne dɔm kɛse bi ko, .
  Bere a wafa sɔhwɛ bɔne a ɛte saa mu akyi!
  
  Abarimaa no rekum Krautfo no bio, .
  Abarimaa bi a onni mpaboa de ahopere fa sukyerɛmma a ɛreworo so no mu...
  Na ɔde akokoduru tu ade kɛse, .
  Fa ahofadi nwene w"adamfo no ti nhwi!
  
  Ɛda adi sɛ Berlin retwɛn abarimaa no nnansa yi ara, .
  Germany bɛtwa ne ti akɔ fam ama Russiafoɔ...
  Kerubim bi a ne ho yɛ den wosow nkrante, .
  Na ɔde akokoduru ka kyerɛ obiara sɛ onpue mmra abɔnten!
  
  Migye di sɛ ɛrenkyɛ yebenyan awufo, .
  Obiara a wɔbɛsie no no bɛyɛ sɛ ɔbɔfoɔ...
  Yɛn Awurade ho yɛ den koraa, Baako, .
  Anyɛ yiye koraa no, ɛtɔ mmere bi a Satan yɛ ahantan dodo!
  
  Ɛmmra sɛ amansan no ntra hɔ daa
  Wɔ komunism kronkron frankaa ase...
  Ɔyɔnko Lenin yɛ nsoromma a ɛhyerɛn, .
  Na Stalin ne nkonimdifo: bɔne, fasist!
  Nokware a ɛwɔ ha no ne no bɔ abira mmom: Nasifo no faa no na wodii nkonim. Nanso wɔ dwom no mu no, mmarimaa no wɔ anidaso sɛ nea eye sen biara bɛba. Ɛwom sɛ ɔkwan foforo so no nsusuwii ahorow hyerɛn de, nanso ebia wɔ aban foforo no ase no, baabi bɛba ama wɔn?
  Ɛbɛdaa adi sɛ hobbit abarimaa no ho nhia mma Stalin nniso no. Na ɛda adi pefee sɛ eyi kaa n"adwene.
  Nanso mmofra no, sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛma wɔn ani agye no, wofii ase too dwom bio, de anigye kɛse, na wɔde wɔn nan tiaa wɔn nan a ɛda hɔ kwa;
  Abarimaa bi afi ahunmu bere so aba, .
  Bere a biribiara ye komm - asomdwoe...
  Wɔ ne dae mu no abarimaa no yɛ ɔkɔre a ne ho yɛ nwini, .
  Eyi nyɛ no yaw koraa!
  
  Ɔko bere, dadwen bere, .
  Abarimaa no yɛɛ basaa te sɛ tsunami...
  Nnipadɔm a wɔyɛ den tow hyɛɛ Rus", .
  Na Fritz de dade toa a ɛwɔ tank no mu no bɔɔ mu!
  
  Meyɛ abarimaa a meda mpaboa wɔ awɔw mu, .
  Fascistfo a wɔyɛ abofono no pam me kɔe...
  Wɔde ahoɔden kyeree wɔn te sɛ gyrfalcons, .
  Ná mepɛ sɛ mihu komunism wɔ akyirikyiri!
  
  Wɔde me faa sukyerɛmma no mu kyɛe, .
  Ɛkame ayɛ sɛ me froze biribiara off...
  Wɔde dade hyew me nan a ɛda hɔ kwa, .
  Ná wɔpɛ sɛ wɔsɛn no a ɔda adagyaw wɔ pine nnua ntam!
  
  Nanso abeawa bi a ne ho yɛ fɛ bae
  Na ɔno ara yii fasistfo no nyinaa fii hɔ...
  Ne nyinaa akyi no, n"ani te sɛ ade a ano yɛ nnam, .
  Yɛtwitwaa na yɛyɛ polisifo pii prɛko pɛ!
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na abarimaa no awu
  Abarimaa no mogya yɛɛ nwini wɔ ne ntini mu...
  Nanso ɛrenkɔ awiei mprempren
  Ɛte sɛ nea abeawa no baa nkwa mu!
  
  Me ho tɔɔ me fi ɔhyew a ɛyɛ hu no mu, .
  Ne nyinaa akyi no, sukyerɛmma no akyi no wɔhyew me saa bere no...
  Hu nea owudifo a onni koma yɛ afurum, .
  Nanso obetua asotwe bi nso!
  
  Abeawa no yɛ onyansafo yiye, gye me di, .
  Na ɔkwampaefo no ne no faa nnamfo ntɛm ara...
  Afei wobɛyɛ aboa abarimaa ankasa, .
  Na kerubim anim bɛboa yɛn!
  
  Wofii ase ne no koe yiye, .
  Yɛsɛee fasistfo no a enni awiei...
  Yɛtwam wɔ sɔhwɛ ahorow no mu, yenyaa A, .
  Komunism a wɔretu mmirika akɔ akyirikyiri kilomita pii!
  
  Me ne abeawa no da mpaboa wɔ sukyerɛmma mu, .
  Ehu mmienu bi, a yennim, yɛpere yɛn ho...
  Mede me nsa bɛbɔ ɔtamfo no, .
  Na Owia hyerɛn wɔ Agya Man no so bere nyinaa!
  
  Krautfo no rentumi nni me so nkonim, .
  Na yɛne abeawa no bom yɛ nea wontumi nni so nkonim...
  Me ho yɛ den te sɛ ɔsebɔ a ne bo afuw
  Bere a yɛne Komsomolfo no ayɛ biako no!
  
  Na ɛha na abeawa no tu mmirika a ne nan da hɔ, .
  Na ɔtow tuo a ɛyɛ ahokokwaw saa wɔ fasistfo no so...
  Yɛbɛyɛ kyɛm a ɛyɛ den ama Ɛna Man, .
  Ma wɔnsɛe Kain bɔne no!
  
  Russia yɛ ɔman a ɛyɛ den yiye, .
  Na ɔwɔ tuo toa...
  Satan ntumi nni yɛn so nkonim, .
  Mogya atua bɛba ne so!
  
  Enti abeawa fɛfɛ no to dwom, .
  Bere a ne nan a ɔda mpaboa de ahopere fa sukyerɛmma a ɛrehuruw mu no...
  Na ɔne ɔkwampaefo no bom boro mmoa a wɔwea fam, .
  Yebenya, nanso yɛbɛma yɛn mu biara aba awiei!
  
  M"ani nso nyɛ abarimaa a ɔyɛ mmerɛw koraa, .
  Mede abufuw a emu yɛ den bubu fascistfo no...
  Fuhrer no benya nikel bi afi me hɔ, .
  Na yɛbɛkyekye wiase foforo kɛse!
  
  Yɛko wɔ abufuw a ɛyɛ nwini yi mu, .
  Wehrmacht no remma yɛn nkotodwe...
  Hooray ma Nasi no wɔ n"akokoduru mu, .
  Obiara a ɔbɛyɛ Lenin no bɛka yɛn ho!
  
  Wobɛyɛ ɔhoɔfɛfo a ne ho yɛ nwini yiye, .
  Abarimaa no abɔ wo ho dɔ madly...
  Mɛtow tuo ama wo, ɔman no
  Na kurow a ɛhyerɛn yiye nti!
  
  Migye di sɛ mɛduru bere ano ama Berlin, .
  Afei ɔko a ɛyɛ atirimɔdensɛm no bɛbrɛ ase...
  Yɛbedi amansan no kɛseyɛ so nkonim, .
  Ma ogyaframa no nhyew denneennen!
  
  Na sɛ wɔahyɛ yɛn sɛ yebewu a, .
  Mepɛ sɛ ɛno nkutoo...
  Ma abeawa no nyɛ nea mepɛ, .
  Me babarima bɛma me akyɛde, ɔbabea mpo!
  
  Wobɛyɛ abeawa pa
  Wobɛkyekye wiase yi a paradise bɛtena mu...
  Yɛwɔ nhwiren fɛfɛ a enyin wɔ ha, .
  Na gye me di, hann no nyɛ adidibea koraa!
  
  Me ne abeawa bi too Ɔkraman bi tuo, .
  Na n"akyi no ɔwiee Panther no.
  Ɔkofo no dan afuw no ma ɛyɛ baabi a wɔtow tuo, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a yennim baabi a ɛkɔ mpo de!
  
  Yɛbɛwie adeɛ titire a ɛwɔ ɔman no mu, .
  Momma yɛnkyekye communism na dollar no bɛyera...
  Na yebedi Satan so nkonim wɔ hɔ, .
  Ɛmmra sɛ yɛn kyɛfa no nhyerɛn!
  
  Abeawa no funtum awɔw bere nyinaa, .
  Ɔnantew a ne nan da hɔ wɔ awɔw no mu...
  Wiɛ, adɛn nti na yɛwɔ ɔko mu - adɛn nti na, .
  Yɛbɛdua rose a ɛyɛ nwonwa kɛse!
  
  Ɔkwan a ɛyɛ nwini yiye a ɛte saa, .
  Me ne abeawa bi a ɔmma mpaboa retwɛn...
  Na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobedi USSR so nkonim, .
  Yɛbɛto santen wɔ May a ɛhyɛ bɔ mu!
  
  Na sɛ May mma mpo a, .
  Yɛbɛda so ara de nkonimdi anantew...
  Enti abarimaa, nya akokoduru na fa akokoduru - .
  Owia bɛhyerɛn wɔ yɛn atifi wɔ paradise!
  
  Afei monnsuro, yɛbɛnyan awufoɔ, .
  Nyansahu wɔ afotu a emu yɛ den yiye...
  Yɛn Awurade yɛ Baako, ɛnyɛ Baako, .
  Na yɛbɛfrɛ Fuhrer no ma wabu akontaa!
  Eyi ne sɛnea mmarimaa a wɔda mpaboa a wɔhyɛ ntade tiaa a wɔayiyi wɔn ti nhwi no too dwom. Na wɔn mu pii nso yɛɛ tattoo wɔ wɔn nipadua so. Hobbit abarimaa no mpo dii Stalin mfonini wɔ ne moma so.
  Nanso afei Germanfo tank ahorow puei, na mmarimaa nneduafo koro no ara de anigye kɛse kyiaa wɔn na wɔde wɔn nan sii wɔn nan a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ mmofra de so.
  Eduu 1945 awiei no, ɛkame ayɛ sɛ German ne Japan asraafo faa USSR mmeae atitiriw a nnipa dɔɔso wɔ hɔ nyinaa. Na nkuraa ne nkuraa bi nkutoo mu na na akodi ne ɔfã biara ntua da so ara kɔ so. Stalin guanee ankasa, na wannyi ne ho adi, wɔ Brazil, baabi a na ɔde ne ho ahintaw no. Nanso Molotov kɔɔ so traa hɔ mmom. Nanso, wɔ May apem ahankron aduanan asia mu no, SS asraafo a wɔtow hyɛ nkurɔfo so titiriw no kyeree Molotov. Ɛno akyi no, Beria a osii Molotov ananmu no de ne ho mae wɔ nidi mu.
  Hitler penee so, na wɔkoraa Beria nkwa so na wɔmaa no ahofadi kakraa bi. Na wɔ USSR no, ɛkame ayɛ sɛ ɔfã biara mu akodi gyaee. Na kommyɛ bi wɔ hɔ.
  Ná Third Reich no reyam nea adi so nkonim no. Nanso na wontumi nkwati sɛ wɔne USA ne Britain bɛko. Titiriw no, Hitler hwehwɛɛ sɛ wɔsan de atubrafo agyapade no kɔ Italy ne France, Belgium, ne Holland. Titiriw wɔ Afrika. Na fa wɔn ma Germanfo wɔ mmara kwan so. Afei de na Third Reich no wɔ nsa a ɛde ne ho. Na sɛ biribi wɔ hɔ a...
  Nanso na USA wɔ atom ɔtopae ampa. Nokwarem no, ɛnyɛ tank nko na Third Reich wɔ, na mmom wɔayɛ wimhyɛn a wɔde tu mmirika nso. Na ɛremma kwan mma wɔtow atopae wɔ Europa asase so.
  Enti na home bi wɔ wiase no mu. Ná Germanfo no reyɛ po so ahyɛn a wɔde fa wimhyɛn, akohyɛn, ne po so ahyɛn akɛse a ɛwɔ asase ani a ɛde ahoɔhare reyɛ. Nanso na wɔn po ase akohyɛn no mu yɛ den dedaw, na na wɔn po ase akohyɛn no de hydrogen peroxide tu mmirika. Nti...
  Hobbit abarimaa no nyaa baabi maa ne ho wɔ Third Reich no mu. Ɔhyɛɛ aseɛ yɛɛ flying saucers - Belonce disk no yie. Wɔ abakɔsɛm ankasa mu no, saa disk yi tumi tu na eduu ahoɔhare a ɛyɛ nnyigyei akwanside abien. Nanso, wamfa ne ho anhyɛ akodi ahorow no mu. Ná ɛyɛ nea ɛyɛ mmerɛw dodo, na na ɛsõ na ne bo yɛ den. Wɔ abakɔsɛm ankasa mu: USSR anaa USA annye nkuku a wɔde tu kwan antom. Efisɛ na agoru no mfata kyɛnere no. Sɛe motor biako na ntɛm ara na Belonce disk no hwere ne tumi na ɛhwe ase.
  Nanso hobbit abarimaa no yɛɛ no sɛnea ɛbɛyɛ a laminar flow no sen twaa flying saucers no ho hyia na wɔbɛyɛ nea akode nketewa ntumi nsɛe wɔn. Na afei atuo a wɔde ko tia wimhyɛn, wim aprɛm ne mfiri a wɔde di dwuma ntumi ntow wɔn ngu fam ankasa. Nanso abarimaa a ɔte hɔ daa na onni mpaboa no yɛɛ no sɛnea ɛbɛyɛ a, hwɛ, wɔde laser guu wɔn so. Na saa laser ahorow yi de ogya ne ɔhyew mframa hyew biribiara ankasa. Na bɔ mmɔden sɛ wobɛko atia eyi.
  Enti na Germanfo no wɔ asraafo torobɛnto nkrataa a emu yɛ den ankasa. Bere koro no ara mu no, wɔde akode a ɛyɛ nnam a ɛkɔ akyiri guu tank ahorow no so, na wofii ase mpo de plastic yɛɛ kar ahorow.
  Yiw, na ɛte sɛ nea ɛyɛ serew kɛse, na wɔ n"ankasa kwan so no, na ɛyɛ basabasa kɛse.
  Wɔ USA no, nokwarem no, na wɔpɛ sɛ wɔyɛ Germanfo no ho biribi, nanso wɔ nkuku a ɛtu ho no, atom ahoɔden a ɛwɔ nsusuwii mu a ebetumi asɛe wɔn nkutoo. Nanso na Nasifo no wɔ diski wimhyɛn mpempem pii dedaw. Fuhrer no sii gyinae sɛ ɔbɛkɔ ɔko wɔ April 20, 1949, wɔ n"awoda a ɛto so aduosia no mu. Nea ebia wɔbɛka no nyɛ adwene a ɛyɛ nkwaseasɛm sen biara.
  Bio nso, sɛ wɔyɛɛ aprɛm mfiridwuma wɔ United States a, na Nasifo betumi anya ahodwiriw a ɛnyɛ dɛ.
  Ansa na Hitler rebɛtow ahyɛ no so no, osii gyinae sɛ ɔde akodi a wɔde di agoru bɛgye n"ani. Na eyi nso nyɛ adwene a ɛyɛ agyimisɛm.
  Nanso ɛno yɛ asɛm foforo...
  
  SPY GAMES - WƆSƐE RUSSIA
  NKYERƐKYERƐMU
  Amanneɛbɔ adwumayɛbea ahorow, titiriw CIA, NSA, MI, MOSAD, ne afoforo na ɛyɛ adwuma ahorow, na ɛde tebea soronko bi ba wiase nyinaa, a mpɛn pii no ɛbɛyɛ nea wontumi nhu. Apereperedi bi wɔ hɔ a wɔko tia amumɔyɛsɛm ne nkɛntɛnso ahorow. Ayɛsɛm ahorow a ɛyɛ anigye yiye wɔ hɔ a wɔahyira so ama eyi, ne Mikhail Gorbachev a woyii no mae no nso.
  
  TI A ƐDI KAN
  
  
  Ɔtan a na ɛwɔ ne komam no hyerɛn sen dade a wɔanwene.
  
  Matt Drake sɔre gyinaa hɔ, foro faa ɔfasu no so, na osii fam komm. Ɔkotow nnua a ɛrewosow no mu tiee, nanso wante nsakrae biara nka wɔ kommyɛ a atwa ne ho ahyia no mu. Ɔgyinaa hɔ kakra na ɔsan hwɛɛ Glock subcompact no mu bio.
  
  Ná biribiara ayɛ krado. Mogya Ɔhene no minions no behyia ɔhaw anadwo yi.
  
  Ná ofie a ɛwɔ n"anim no ayɛ sum. Ná ogyaframa akata adididan ne ɔdan a wɔtra mu wɔ abansoro a edi kan no so. Na beae a aka no akɔhyɛ sum mu. Ogyinaa hɔ sekan bio, na ɔhwɛɛ mfonini a onya fii ɔboafo a na wadi kan a mprempren wawu no hɔ no mu yiye ansa na ɔrekɔ n"anim komm.
  
  Na ne ntetee dedaw no asom no yiye na na ɛresan ayɛ ne ntini mu bio, afei de na ɔwɔ n"ankasa ntease ne nea ɔhwehwɛ ara kwa. Mogya Hene no asomfo no mu baasa wuwui wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so wɔ adapɛn abiɛsa ntam.
  
  Ɛmfa ho nea ɔka kyerɛɛ no biara no, anka Rodriguez bɛyɛ nea ɔto so anan.
  
  Drake duu akyi pon no ano na ɔhwɛɛ apon no ano. Simma kakraa bi akyi no ɔdanee nsa no na ɔde ne ho kɔhyɛɛ mu. Ɔtee ɔtopae bi fii television so na ɔtee osebɔ a ano nyɛ den. Na Rodriguez, Onyankopɔn nhyira awudifo dedaw no, rehwɛ agoru no.
  
  Ɔnantew adididan no mu, na na onhia ne kanea ketewa no hann esiane hann a na efi dan kɛse a ɛwɔ n"anim no mu ba nti. Ogyinaa ɔkwan no so tiee no yiye.
  
  So na mmarima bɛboro biako wɔ hɔ? Ɛyɛ den sɛ wobɛte ase esiane dede a efi TV damn no mu nti. Ɛnfa ho. Ná obekum wɔn nyinaa.
  
  Abasamtu a ɔtee nka wɔ adapɛn abiɛsa a etwa to wɔ Kennedy wu akyi no bɛyɛɛ nea ɛboroo ne so. Ogyaw ne nnamfonom a na ɔwɔ nneɛma abien pɛ a wɔma ho kwan. Odii kan frɛɛ Torsten Dahl sɛ ɔrekɔbɔ Swedenni no kɔkɔ wɔ Mogya Hene no aweredi no ho na watu no fo sɛ ɔmfa n"abusua nkɔ baabi a ahobammɔ wɔ. Na nea ɛto so abien no, ɔgyee ne SAS nnamfo dedaw no mmoa. Ɔgyee wɔn dii sɛ wɔbɛhwɛ Ben Blake abusua no ɛfiri sɛ ɔno ankasa ntumi nyɛ.
  
  Afei Drake nkutoo na ɔko.
  
  Ná ɔntaa nkasa. Ná ɔnom nsa. Ná basabasayɛ ne esum nkutoo ne ne nnamfo. Na anidaso anaa mmɔborohunu biara nka ne koma mu
  
  Ɔde ne ho kɔɔ ɔkwan no so komm. Ná nnuan a ɛyɛ nwini, fifiri ne nnuan a wɔayam no hua wɔ beae hɔ. Ɛkame ayɛ sɛ na wotumi hu beer wusiw no. Drake yɛɛ n"anim a ɛyɛ den.
  
  Ɛyɛ mmerɛw ma me.
  
  Ne nyansa kae sɛ ɔbarima bi te ha, ɔbarima bi a anyɛ yiye koraa no waboa ma wɔkyeree Mogya Hene no "nnommum" a wɔagye dimmɔne no mu baasa. Bere a ne hyɛn no hwee ase ne ɔbarima no guankɔbea a ɛda adi sɛ ɔyɛɛ ho nhyehyɛe yiye akyi no, anyɛ yiye koraa no, nnipa a wɔkorɔn dumien de ahwɛyiye ne kokoam kɔɔ wɔn anim kyerɛkyerɛɛ mu sɛ wɔn abusua no muni bi na asaman mu nnipa akura wɔn mu. Mogya Hene no yɛɛ United States gyinaesi ne nneyɛe ho adwuma, na onyaa wɔn mfoniniyɛfo no dɔ ne ayamhyehye so mfaso.
  
  Ná ne nhyehyɛe no ye sen biara ankasa. Ná onipa biako mpo nnim sɛ nnipa afoforo adɔfo wɔ asiane mu, na Mogya Hene no de dade ne mogya poma nyaa wɔn nyinaa so nkɛntɛnso. Biribiara a na ehia. Biribiara a ɛyɛ adwuma.
  
  Drake gye dii sɛ wɔmfaa wɔn nsa nka nea wɔakyere no sie no mpo. Wɔantumi ante baabi a Mogya Hene no tumidi a ɛyɛ hu no kɔɔ akyiri ankasa no ase.
  
  Wɔ ne benkum so no, ɔpon bi buei na ɔbarima bi a ne ti nhwi ne srade puei. Drake yɛɛ ade ntɛm ara na ɔde ahoɔden a edi awu. Ɔde ahopere baa ɔbarima no so, twee sekan bi na ɔde hyɛɛ ne yafunu mu tɔnn, afei, denam ahoɔden a ɛnyɛ den so, piaa no faa ɔpon a wɔabue mu no mu kɔɔ ɔdan a wɔtra mu no mu.
  
  Ɔbarima a ɔyɛ srade no ani so tew wɔ gyidi a onnye nni ne ahodwiriw mu. Drake kuraa mu denneennen, kyɛm a ɛtrɛw na ɛteɛteɛm, miaa no denneennen wɔ agyan no mu ansa na ɔregyae na watwe Glock no.
  
  Rodriguez yɛɛ n"ade ntɛmntɛm, ɛmfa ho sɛ na Drake ho adwiriw no no. Ná wabobɔw afi sofa a wɔabɔ no akuturuku no so akɔ fam dedaw na na ɔde ne bɛlt no rebɔ mmɔden. Nanso Drake adwene kɔɔ ɔbarima a ɔto so abiɛsa a ɔwɔ dan no mu no so.
  
  Ná ɔbarima bi a ne ho yɛ den na ne ti nhwi tenten redi agoru wɔ ntwea so a ɔde afiri akɛse tuntum a wɔde bɔ asom ahyɛ n"aso mu. Nanso bere a na ɔreyɛ basaa mpo, bere mpo a ɔde ne nsateaa a wɔde atɛkyɛ ayɛ no rebɔ dwom no nhama no, ɔde ne nsa kɔhwehwɛɛ tuo a wɔatwa no.
  
  Drake yɛɛ ne ho ketewaa. Tuo a ekum no no tetew ɔbarima a ɔyɛ srade no mu. Drake piaa nipadua a na ɛrewosow no kɔɔ nkyɛn na ɔsɔre gyinaa hɔ, na ɔtow tuo. Tuo abiɛsa yii nnwontofo no ti fã kɛse no ara na ɛtow ne nipadua no guu ɔfasu no so. Afiri a wɔde bɔ asom no tu kɔɔ nkyɛn wɔ n"ankasa ho, na ɛkaa arc bi a ɛwɔ wim ho asɛm, na egyinaa TV kɛse bi so, na ɛsensɛn ano fɛfɛɛfɛ.
  
  Mogya tuu mmirika faa screen a ɛyɛ tratraa no so.
  
  Ná Rodriguez da so ara rewea fam. Chips ne beer a wɔatow agu no hwirew na ɛpetepetee ne ho. Drake wɔ ne nkyɛn wɔ prɛko pɛ mu na ɔde Glock no bɔɔ n"ano atifi denneennen.
  
  "Ne dɛ?"
  
  Rodriguez menee, nanso ɔda so ara de ne nsa kɔhyɛɛ ne bɛlt mu hwehwɛɛ sekan ketewaa bi. Drake de animtiaabu hwɛɛ no, na bere a Mogya Hene no somfo no bɔɔ wɔn atirimɔden so no, kan SAS sraani no kyeree no na ɔde bɔɔ ɔtowhyɛfo no bicep denneennen.
  
  "Nnyɛ ɔkwasea".
  
  Ná Rodriguez te sɛ mprako a wɔrekum no. Drake danee no na ɔde ne ho too sofa no so. Ohyiaa ɔbarima no ani a ɛyaw ayɛ mununkum no.
  
  Drake de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Ka biribiara a wunim kyerɛ me fa Mogya Hene no ho." Ɔtwee Glock bi fii mu nanso ɔmaa obiara huu no.
  
  "Wɔ dɛn mu?" Ná Rodriguez kasa a ɔde kasa no yɛ den na na ɛyɛ den sɛ wɔbɛkyerɛ ase esiane ne mmirikatu ne ɛyaw nti.
  
  Drake de Glock no bɔɔ Rodriguez anom. Anyɛ yiye koraa no, wɔbɔ ɛse biako.
  
  "Nni me ho fɛw." Awuduru a ɛwɔ ne nne mu no daa nea ɛsen nitan ne abasamtu ara kwa adi. Wei maa Mogya Hene no nipa no hui sɛ atirimɔden owu yɛ nea wontumi nkwati ampa.
  
  "Papa pa." Minim Boudreaux ho asɛm. Wopɛ sɛ meka Boudreaux ho asɛm kyerɛ wo? Eyi na metumi ayɛ."
  
  Drake bɔɔ Glock no ano brɛoo wɔ ɔbarima no moma so. "Sɛ wopɛ a, yebetumi afi ase wɔ hɔ."
  
  "Kama. Tena hɔ komm ". Rodriguez toaa so faa ɛyaw a ɛda adi pefee no mu. Mogya sen faa ne hwene mu fii ne sẽ a abubu mu. "Boudreaux yɛ afunumu a ɔyɛ fucking, ɔbarima. Wunim nea enti a Mogya Hene no gyaw no nkwa mu?"
  
  Drake de tuo no kyerɛɛ ɔbarima no ani so. "So mete sɛ onipa a obua nsɛmmisa?" Ne nne yɛɛ grated te sɛ dade a ɛwɔ dade so. "So ɛsɛ sɛ meyɛ saa?"
  
  "Aane. Papa pa. Nnipa pii da so ara wɔ hɔ a wobewuwu wɔ wɔn anim. Ɛno ne nea Mogya Hene no kae, ɔbarima. Owu pii da yɛn anim, na Boudreau ani begye sɛ ɔbɛka ne mu denneennen. " .
  
  "Enti ɔde Boudreau redi dwuma de asiesie hɔ. Ɛnyɛ nwonwa. Ebia ɔresɛe mmoayɛn no nyinaa."
  
  Rodriguez bɔɔ n"ani. "Wunim mmoayɛn ho asɛm?"
  
  "Ɛhe na ɔwɔ?" Drake tee nka sɛ ɔtan adi ne so nkonim. "Ɛhe?" - a mebisae. Sekan a edi hɔ no na ɔrebɛbubu na wafi ase abɔ Rodriguez ma ayɛ pulp.
  
  Nneɛma biara nni hɔ a wɔhwere. Shit asinasin no nnim hwee ɔkwan biara so. Te sɛ obiara ara pɛ. Sɛ asɛm biako wɔ hɔ a wobetumi aka afa Mogya Hene no ho a, ɛne sɛnea ɔde n"akwan siee yiye no.
  
  Saa bere no, ogyaframa bi hyerɛn wɔ Rodriguez ani so. Drake hwirew ne ho bere a biribi a emu yɛ duru twaam wɔ baabi a na ne ti wɔ no.
  
  Ɔbarima a ɔto so anan a ɛbɛyɛ sɛ na ne ho atɔ no wɔ dan a edi hɔ no mu na dede no nyanee no tow hyɛɛ no so.
  
  Drake twaa ne ho hyiae, tow ne nan gui na ɛkaa kakraa bi na oyii nea ɔne no reko foforo no ti fii hɔ. Bere a ɔbarima no hwee fam no, Drake yɛɛ ntɛm susuw ne ho - n"ani a ɛyɛ den, tram keteke kwan a ɛwɔ ne nsa abien nyinaa so, T-shirt a ɛho agu fĩ - na ɔtow no tuo mprenu wɔ ne ti so.
  
  Rodriguez ani so tetew no. "Daabi!"
  
  Drake too no tuo wɔ ne nsa mu. "Na wo ho nni mfaso mma me."
  
  Tuo foforo a wɔtow. Ne kotodwe paee.
  
  "Wo nnim hwee".
  
  Tuo a ɛto so abiɛsa. Wɔmaa Rodriguez yɛɛ mmɔho abien, na okuraa ne yafunu mu.
  
  "Te sɛ wɔn a wɔaka nyinaa."
  
  Tuo a etwa to a wɔtow. Aniwa ntam pɛɛ.
  
  Drake yɛɛ owu a atwa ne ho ahyia no mu nhwehwɛmu, nom no mu, na ɔmaa ne kra nom aweredi nsu no bere tiaa bi pɛ.
  
  Ogyaw fie no, na oguan faa turo no mu, na ɔmaa esum a emu dɔ no sɛee no.
  
  
  TI ABIEN
  
  
  Drake sɔree anadwo dasum, na fifiri akata ne ho. Ná aniwa no mu ayɛ den esiane nusu a na ne fã bi ahwie agu nti. Ná dae no yɛ ade koro bere nyinaa.
  
  Ɔno ne onipa a ogye wɔn nkwa bere nyinaa. Onipa a bere nyinaa odi kan ka nsɛm "gye me di." Nanso afei biribiara ankɔ yiye amma no.
  
  Ma wɔn baanu nyinaa nkɔ fam.
  
  Mpɛn abien dedaw. Alison di kan. Afei deɛ Kennedy.
  
  Ɔde ne ho fii mpa so, na ɔde ne nsa kaa toa a ɔde siee tuo a ɛwɔ anadwo mpa so no nkyɛn no. Ɔnom nsu bi fii toa no mu a na wɔabue ano. Whisky a ne bo nyɛ den no hyewee kɔɔ ne menewam kɔɔ ne dwensɔtwaa mu. Aduru a wɔde ma wɔn a wɔyɛ mmerɛw ne wɔn a wɔadome wɔn.
  
  Bere a afobu hunahunaa no sɛ ɛbɛma wabu nkotodwe bio no, ɔfrɛɛ mprɛnsa ntɛmntɛm. Nea edi kan wɔ Iceland. Ɔne Thorsten Dahl kasa tiawa na ɔtee tema a ɛwɔ Swedenni kɛse no nne mu, bere mpo a ɔka kyerɛɛ no sɛ onnyae frɛ anadwo biara, sɛ ne yere ne ne mma wɔ ahobammɔ na ɔhaw biara remma wɔn so no.
  
  Na nea ɛto so abien no yɛ Joe Shepard, ɔbarima bi a ɔne no dii ako pii wɔ bere a na ɔne asraafo dɔm dedaw no dii no. Shepard de animtew kaa tebea koro no ara a Dahl yɛe no ho asɛm, nanso wanka Drake nsɛm a ɛyɛ mmerɛw anaa ne nne a ɛyɛ yaw no ho asɛm biara. Ɔmaa Drake awerɛhyem sɛ wɔawɛn Ben Blake abusua no yiye na ɔne ne nnamfo kakraa bi te sunsuma mu, de ahokokwaw wɛn beae no.
  
  Drake mumii n"ani bere a ɔfrɛɛ nea etwa to no. Ná ne ti retwa na na ne mu rehyew te sɛ hellgya a ɛba fam koraa. Wɔmaa eyinom nyinaa akwaaba. Biribiara a ɛbɛma n"adwene afi Kennedy Moore so.
  
  Wo mpo wopaa ne damn ayie no...
  
  "Hɛlo?" Ná Alicia nne yɛ komm na ɔwɔ ahotoso. Ɔno nso, na wahwere obi a ɔbɛn no nnansa yi ara, ɛwom sɛ wankyerɛ abɔnten so sɛnkyerɛnne biara de.
  
  "Ɛyɛ me." Wɔte dɛn?"
  
  "Biribiara ye." Hayden ho retɔ no yiye. Adapɛn kakraa bi bio na ɔbɛsan akɔ ne CIA mfonini a ɛyɛ ɔhotefo no so. Blake ho ye, nanso ɔkae wo. Ne nuabea no yii ne ho adi ara kwa. Abusua nhyiam ankasa. May yɛ AWOL, aseda nka Onyankopɔn. Mehwɛ wɔn, Drake. Ɛhe na wowɔ?"
  
  Drake ɔfefe na ɔpopaa n"ani. Otumi kae ansa na ɔretwa nkitahodi no mu sɛ: "Meda mo ase." Ɛyɛ serew sɛ ɔkaa hell ho asɛm.
  
  Ɔtee nka sɛ wasisi nsraban wɔ saa apon yi ara akyi.
  
  
  TI ABIƐSA
  
  
  Hayden Jay hwɛɛ sɛnea owia puei wɔ Atlantic Po no so. Ná ɛyɛ da no fã a n"ani gye ho paa, nea na n"ani gye ho sɛ ɔno nkutoo bɛtra. Ɔde ahwɛyiye fii mpa so, na ɔde n"anim butubutuw ɛyaw a na ɛwɔ n"asen mu no ho, na ɔde ahwɛyiye nantew kɔɔ mfɛnsere no ho.
  
  Asomdwoe kakra baa ne so. Ogya a ɛrewea no kaa asorɔkye no, na simma kakraa bi no, ne yaw ne ne dadwen nyinaa gyaee. Bere gyinaa hɔ na na onwu, na afei ɔpon a ɛwɔ n"akyi no buei.
  
  Ben nne a ɔkae. "Adwene a ɛyɛ fɛ".
  
  Ɔde ne ti too fam kɔɔ owia apuei na afei ɔdanee ne ho huu sɛ ɔrehwɛ no. "Ɛnsɛ sɛ woyɛ foforo, Ben Blake. Kɔfe ne bagel a wɔde bɔta ayɛ kɛkɛ."
  
  N"adamfo abarimaa no de nsã krataa ne krataa kotoku te sɛ akode hwirew. "Munhyia me wɔ mpa so."
  
  Hayden hwɛɛ New Dawn nea etwa to na afei ɔde nkakrankakra kɔɔ mpa no ho. Ben de kɔfe ne bagels no guu baabi a ɛnyɛ den sɛ obetumi de akɔ hɔ na ɔmaa ne kraman a ɔyɛ kraman no ani.
  
  "Sɛn-"
  
  Hayden kae ntɛmntɛm sɛ: "Saa ara na ɛte anadwo a etwaam no." "Nnɔnhwerew awotwe remma apakye no nkɔ." Afei ɔbrɛɛ ne ho ase kakra. "Biribiara bi a efi Drake hɔ?"
  
  Ben de ne ho too mpa no so na ɔwosow ne ti. "Daabi. Me ne me papa kasae na wɔn nyinaa reyɛ yiye. Nsɛnkyerɛnne biara nni hɔ-" Ɔgyinaa hɔ kakra. "Firi..."
  
  "Yɛn mmusua wɔ ahobammɔ." Hayden de ne nsa too ne kotodwe so. "Mogya Hene no dii nkogu wɔ hɔ. Afei nea ɛsɛ sɛ yɛyɛ ara ne sɛ yɛbɛhwehwɛ no na yɛagyae aweredi no."
  
  Ben san kae sɛ: "Adi nkogu?" "Wobɛyɛ dɛn aka saa?"
  
  Hayden homee denneennen. "Wunim nea na mepɛ sɛ meka."
  
  "Kennedy wui. Na Drake... wankɔ n"ayie mpo.
  
  "Menim".
  
  "Wakɔ, wunim." Ben hwɛɛ ne bagel no denneennen te sɛ nea ɛyɛ ɔwɔ a ɔrebɔ hwerɛma. "Ɔrensan mma".
  
  "Ma no bere."
  
  "Ná ɔwɔ adapɛn abiɛsa."
  
  "Afei ma no baasa bio."
  
  "Wususuw sɛ dɛn na ɔreyɛ?"
  
  Hayden serewee kakra. "Efi nea minim fa Drake ho... Di kan kata yɛn akyi. Afei ɔbɛbɔ mmɔden ahwehwɛ Dmitry Kovalenko."
  
  "Ebia Mogya Hene no mpue bio." Ná Ben adwene yɛ basaa araa ma anɔpa foforo ho bɔhyɛ a ɛyɛ anigye mpo yerae.
  
  "Ɔbɛyɛ." Hayden de n"ani kyerɛɛ aberante no. "Ɔwɔ nhyehyɛe bi, wokae? Ɔrenda fam te sɛ kan no. Ná mfiri a wɔde tu kwan wɔ bere mu no yɛ mfiase ara kwa. Kovalenko wɔ agoru kɛse bi a wayɛ ho nhyehyɛe."
  
  "Hell Pon no?" Ben susuw ho. "So wugye saa shit yi di?"
  
  "Ɛnyɛ hwee." Ogye di. Nea ɛsɛ sɛ CIA yɛ ara ne sɛ wobehu."
  
  Ben nom ne kɔfe no kyɛe. "Ɛno ara ne no, ɛnte saa?"
  
  "Eye..." Hayden serewee anifere kwan so kyerɛɛ no. "Seesei yɛn geek tumi ahorow no abu abɔ ho abien."
  
  Ben gye toom sɛ: "Karin ne amemene no. "Nanso anka Drake bɛbubu Boudreaux wɔ simma biako mu."
  
  "Nnya ahotoso dodo. Kinimaka anyɛ eyi. Na ɔnyɛ poodle ankasa."
  
  Ben gyinaa hɔ bere a obi bɔɔ ɔpon no mu no. N"aniwa daa ahude adi.
  
  Hayden gyee bere tiaa bi de maa ne bo dwoe. "Yɛwɔ ayaresabea bi a CIA ahobammɔ wom mu, Ben. Ahobammɔ dodow a atwa beae no ho ahyia no bɛma ɔmampanyin no a wɔde no si hɔ ho ɔyɛkyerɛ bi ani awu. Ma wo ho dwo."
  
  Oduruyɛfo no de ne ti faa ɔpon no mu. "Biribiara ye?" Ɔhyɛn dan no mu na ofii ase hwɛɛ Hayden nhyehyɛe ahorow ne nsɛnkyerɛnne a ɛho hia no mu.
  
  Bere a ɔreto ɔpon no mu bere a ɔrefi adi no, Ben kasae bio. "Wususuw sɛ Mogya Hene no bɛbɔ mmɔden sɛ obegye mfiri no bio?"
  
  Hayden de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Worekyerɛ sɛ wannya ade a edi kan a mehweree no. Ebia ɛno ne nea esii. Na nea ɛto so abien no de, yehuu no fii n"akorow mu?" Ɔserewee. "Wɔde nnadewa abɔ no."
  
  "Mma w"ani nnye ho."
  
  Hayden kae ntɛm ara sɛ: "CIA no nnye n"ahome wɔ ne nkonimdi so, Ben." "Ɛnyɛ bio." Yɛasiesie yɛn ho sɛ yebehyia no."
  
  "Na wɔn a wɔkyere wɔn sie nso ɛ?"
  
  "Na wɔn nso ɛ?"
  
  "Akyinnye biara nni ho sɛ wɔyɛ nnipa a wɔkorɔn. Harrison nuabea. Afoforo nso a wokaa wɔn ho asɛm. Ɔde wɔn bedi dwuma."
  
  "Nokwarem no, ɔbɛyɛ. Na yɛasiesie yɛn ho sɛ yebehyia no."
  
  Ben wiee ne bagel no na ɔteɛteɛɛ ne nsateaa. Ɔde awerɛhow kae sɛ: "Meda so ara ntumi nnye nni sɛ na ɛsɛ sɛ nnwontofo kuw no nyinaa kɔ sum ase." "Bere a yefii ase gyee din no ara pɛ."
  
  Hayden serewee wɔ ɔman ntam nkitahodi kwan so. "Aane. Awerɛhosɛm."
  
  "Wiɛ, ebia ɛbɛma yɛagye dimmɔne kɛse."
  
  Wɔbɔɔ brɛoo bio na Karin ne Kinimaka hyɛn dan no mu. Ná ɛte sɛ nea Hawaiini no ayɛ basaa.
  
  "Saa ɔkwasea yi renteɛteɛm. Ɛmfa ho nea yɛbɛyɛ biara no, ɔremmɔ abɛn mpo mma yɛn."
  
  Ben de ne hwene too ne nkotodwe so na ɔyɛɛ n"anim a ɛyɛ awerɛhow. "Damn, me yam a anka Matt wɔ ha."
  
  
  TI ANAN
  
  
  Herefordni no hwɛɛ no yiye. Ná obetumi de afiri a wɔde hwɛ ade a ɛwɔ akyirikyiri a wɔde ahyɛ n"atuo so no adi dwuma de ahu Ben Blake abusua no mufo afi baabi a otumi hu ade yiye wɔ koko bi a sare wɔ so atifi kɔ nnua a ɛyɛ den a ɛwɔ nifa so no. Nea ɛka asraafo-grade scope no ho ne reticle a hann wom, ɔkwan a ɛma wotumi de di dwuma kɛse wɔ kanea tebea horow a enye mu na na BDC (Bullet Drop Compensation) ka ho.
  
  Nokwarem no, na wɔde mfiridwuma mu mfiri a ɛkorɔn biara a wɔde tow tuo a wobetumi asusuw ho ahyɛ atuo no mu kosi ne nsateaa so, nanso nokwarem no, na ɔbarima a ɔhyɛ atuo no akyi no nhia. Wɔtetee no koduu baabi a ɛkorɔn sen biara. Afei ɔhwɛɛ sɛnea Ben Blake papa nantew kɔɔ television no ho na ɔsɔɔ no. Bere a ɔyɛɛ nsakrae kakra akyi no, ohui sɛ Ben Blake maame de remote control ketewaa bi reyɛ ne nsa kyerɛɛ ne papa. N"aniwa a ɛyɛ mmeamudua no anhinhim milimita biako mpo.
  
  Ɔde kankyee a ɔde yɛɛ adesua no popaa n"ani so twaa beae a atwa ofie no ho ahyia no ho hyiae. Wɔde san fii kwan no so, na wɔde nnua ne ɔfasu tenten bi ahintaw, na Hereford nipa no kɔɔ so kan awɛmfo a wɔde wɔn ho ahintaw nnua no mu no komm.
  
  Baako abien Mmiɛnsa. Wosusuw biribiara ho. Ná onim sɛ baanan foforo wɔ fie hɔ, na abien foforo nso ahintaw koraa. Wɔ wɔn bɔne nyinaa akyi no, CIA yɛɛ adwuma a ɛkyɛn so de bɔɔ Blake abusua no ho ban.
  
  Ɔbarima no yɛɛ n"anim basabasa. Ohuu sɛnea obi keka ne ho. Esum a ɛyɛ tuntum sen anadwo no trɛw faa ɔfasu atenten no ase. Ɔsõ dodo sɛ ɛbɛyɛ aboa. Kokoamsɛm dodo sɛ obi ho nni asɛm.
  
  So nkurɔfo no ahu Blake Hene a Ɔyɛ Mogya no? Na sɛ saa a, na wɔyɛ papa dɛn?
  
  Mframa a ɛyɛ hare bi bɔɔ fi benkum, fi English Channel tẽẽ, na ɛde po no mu nkyene dɛ bae. Hereford nipa no de n"adwene tuaa tuo no kwan a ɛsakrae no so ka na ɔde zoom kɔɔ akyiri kakra.
  
  Ná ɔbarima no nyinaa atade tuntum, nanso na ɛda adi pefee sɛ na wɔde nnwinnade no ayɛ wɔ fie. Na saa guy yi nyɛ professional, na ɔyɛ mercenary kɛkɛ.
  
  Bullet aduan.
  
  Ɔbarima no nsateaa mu yɛɛ den kakra na afei wogyaee. Nokwarem no, na asɛmmisa ankasa ne sɛ nnipa baahe na ɔde bae?
  
  Bere a ɔde ne botae no too mmeamudua no mu no, ɔyɛɛ ntɛm hwehwɛɛ ofie no ne nneɛma a atwa ho ahyia no mu. Sekan biako akyi no na ɔwɔ awerɛhyem. Ná nneɛma a atwa yɛn ho ahyia no ho tew. Saa ɔbarima a ɔhyɛ atade tuntum yi nkutoo na ɔyɛɛ n"ade, na Hereford nipa no wɔ ahotoso wɔ ne ho.
  
  Ɔsraani a wɔabɔ no ka a okum nnipa de gye akatua.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ ɛnyɛ nea ɛfata sɛ wɔtow tuo no.
  
  Ɔtwee afiri no brɛoo na ɔtwee nea ɛrekɔ akyi no. Ɛkame ayɛ sɛ wontumi nhu atuo a efi toa no mu no nnyigyei. Ohuu sɛ ɔsraani a wɔabɔ no paa no rehwe ase a ɔnyɛ basabasa biara, na ɔrehwe ase wɔ nnua a ayɛ frɔmfrɔm no mu.
  
  Blake abusua no awɛmfo no anhu biribiara. Wɔ simma kakraa bi mu no, na ɔfrɛ CIA no wɔ kokoam, na ɔbɔ wɔn amanneɛ sɛ wɔabu wɔn fie foforo a ahobammɔ wom no mu.
  
  Herefordni no, Matt Drake adamfo dedaw bi a ɔyɛ SAS no kɔɔ so wɛn awɛmfo no.
  
  
  TI NKURƆFOƆ
  
  
  Matt Drake yii kyɛw no fii Morgan"s Spiced toa foforo mu na ɔfrɛɛ nɔma a ɛwɔ speed dial so wɔ ne fon so no.
  
  May nne yɛɛ te sɛ nea ɛyɛ anigye bere a ɔrebua no. "Drake? Wopɛ dɛn?"
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa na ɔnom nsuo bi fii toa no mu. Wɔ May fam no, na nkate a wɔbɛda no adi no bɛyɛ nea ɛnyɛ ne su te sɛ nea ɛbɛyɛ sɛ ɔmanyɛfo bi bedi ne bɔhyɛ ahorow a ɔhyɛe wɔ abatow mu no so no. "Wo ho ye?"
  
  "Nokwarem no, me ho ye. Dɛn nti na ɛnsɛ sɛ meyɛ saa? Deɛn ni?"
  
  Ɔsan nom bere tenten bio na ɔtoaa so. "Afiri a mede maa wo no. Ɛyɛ ahobammɔ?"
  
  Na wɔtwentwɛn wɔn nan ase bere tiaa bi. "Menni bi." Nanso ɛyɛ ahobammɔ, m'adamfo." Mai nnyigyei a ɛma obi dwo no san bae. "Eyi yɛ nea ahobammɔ wom sɛnea ebetumi ayɛ." Drake nom bio. Mai bisaa sɛ, "Ɛno ara ne?"
  
  "Daabi. Migye di sɛ ɛkame ayɛ sɛ mabrɛ m"akwantu wɔ saa awiei yi mu. Nanso mewɔ adwene foforo. Baako bɛn ... fie."
  
  Kommyɛ no klike na ɛyɛɛ krado bere a na ɔretwɛn no. Ná eyi nyɛ May a ɛyɛ ɔkwan biara so. Ebia na ɔne obi wɔ hɔ.
  
  "Mihia sɛ wode wo Japanfo nkitahodi ahorow no bedi dwuma. Na Chinafo nso. Na titiriw no, Russiafo no. Mepɛ sɛ mihu sɛ Kovalenko wɔ abusua anaa."
  
  Wɔtee ahome a ano yɛ nnam bi. "So woyɛ aniberesɛm?"
  
  "Nokwarem no, m"ayɛ damn serious." Ɔkaa no denneennen sen sɛnea na ɔpɛ, nanso wampa kyɛw. "Na mepɛ sɛ mihu Boudreau ho asɛm nso. Na n'abusua nso."
  
  Egyee Mai simma mũ nyinaa ansa na ɔrebua. "Ɛyɛ, Drake. Mɛyɛ nea eye sen biara a metumi."
  
  Drake homee denneennen bere a nkitahodi no kɔe wui no. Simma biako akyi no ɔhwɛɛ rum a wɔde nnuhuam ayɛ toa no denneennen. Esiane biribi nti na emu fã da mpan. Ɔmaa n"ani so hwɛɛ mfɛnsere no mu bɔɔ mmɔden sɛ obehu Miami kurow no, nanso na ahwehwɛ no ho agu fĩ araa ma ɛkame ayɛ sɛ na ontumi nhu ahwehwɛ no.
  
  Ne koma yɛɛ no yaw.
  
  Ɔbɔɔ toa no san n"akyi bio. Wansusuw ho bio, ɔyɛɛ ho biribi na ɔmiaa nɔma foforo a wɔde frɛ no ntɛmntɛm so. Wɔ adeyɛ mu no, onyaa ɔkwan bi a ɔbɛfa so de awerɛhow ato nkyɛn. Wɔ adeyɛ mu no, onyaa ɔkwan bi a ɔbɛfa so akɔ n"anim.
  
  Telefon a wokura kyin no bɔɔ na ɛbɔɔ. Awiei koraa no, ɛnne no buae. "Fuck, Drake! Dɛn?"
  
  Ɔtwee ne ho sɛ: "Wokasa yiye, ɔkraman," na afei ogyinae kakra. "Ɛbɛyɛ dɛn... kuw no te dɛn?"
  
  "Ekuo? Kristo. Okay, wopɛ damn bɔɔlbɔ mfatoho? Onipa biako pɛ a wubetumi de adi dwuma wɔ ntease mu sɛ ɔbɔfo wɔ saa bere yi mu ne Kinimaka. Hayden, Blake ne ne nuabea no rennyɛ benkyi no mpo." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Adwene a wɔde si biribi so biara nni hɔ. Wo mfomsoɔ."
  
  Ɔgyinaa hɔ kakra. "ME? So woreka sɛ sɛ wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛbɔ wɔn a, anka ɛbɛyɛ yiye?" Ne ti a na sum ayɛ no ma kakra no fii ase bɔɔ. "Efisɛ wɔbɛbɔ mmɔden."
  
  "Wɔwɛn ayaresabea no yiye. Awɛmfo no ho akokwaw yiye. Nanso eye sɛ woka kyerɛɛ me sɛ mentena hɔ. Na eye sɛ mekae sɛ yiw.
  
  "Na Boudreau nso? Na ɔkwasea yi nso ɛ?"
  
  "Ɛyɛ anigye te sɛ ɛmo a wɔayam. Ɛrensɛe. Nanso kae, Drake, U.S. aban no nyinaa reyɛ eyi ho adwuma mprempren. Ɛnyɛ yɛn nko."
  
  "Nkae me." Drake de n"ani kyerɛɛ baabi. "Aban a ɛde ne ho ahyɛ mu kɛse. Nsɛm tu kwan kɔ soro ne fam wɔ aban nkitahodi nhama so, Alicia. Egye lockdown kɛse biako pɛ na wɔde ahyɛ ne nyinaa ma."
  
  Alicia yɛɛ komm.
  
  Drake tenaa ase susuw ho. Enkosi sɛ wobehu Mogya Hene no honam fam no, na ɛsɛ sɛ wobu nsɛm biara a wɔwɔ sɛ wontumi mfa wɔn ho nto so. Nea na ɛka eyi ho ne Hell Apon ho nsɛm, abusuabɔ a ɛda Hawaii ne Hawaii ntam, ne nsɛm biara a onya fii akyidifo baanan a wɔawuwu no hɔ.
  
  Ebia ade biako bio bɛboa.
  
  "Mewɔ kan biako bio. Na May hwehwɛ abusua mu abusuabɔ a ɛda Kovalenko ne Boudreau ntam no mu. Ebia wubetumi aka akyerɛ Hayden sɛ ɔnyɛ saa ara?"
  
  "Mewɔ ha sɛ adɔe, Drake. Mennyɛ wo damn nguan kraman."
  
  Saa bere yi de Drake yɛɛ komm.
  
  Alicia guu ahome. "Hwɛ, mɛka ho asɛm. Na May deɛ, nnye saa anansesɛm a wabɔ dam no nni sɛdeɛ wobɛtumi atow no agu."
  
  Drake serewee wɔ video so agodie a wɔde gyinaa so no ho. "Mɛpene eyi so bere a mobɛka akyerɛ me sɛ mo mu biako a ɔyɛ kraman a ɔyɛ abɔdamfo a okum Wells no. Na adɛn ntia."
  
  Ɔhwɛɛ kwan sɛ wɔbɛyɛ komm bere tenten na onyaa bi. Ɔde hokwan no nom amber aduru no kakra bio.
  
  Awiei koraa no, Alicia de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Me ne Hayden bɛkasa." "Sɛ Boudreaux anaa Kovalenko wɔ abusua a, yebehu wɔn."
  
  Wɔtwaa nkitahodi no mu. Wɔ kommyɛ a ɛbaa mpofirim no mu no, Drake ti bɔɔ te sɛ jackhammer. Da bi wɔbɛka nokware akyerɛ no. Nanso seesei deɛ na ɛdɔɔso sɛ wahwere Kennedy.
  
  Na ɛdɔɔso sɛ bere bi na wagye biribi a mprempren ɛwɔ akyirikyiri te sɛ ɔsram, daakye a ɛyɛ anigye a adan nsõ adi. Anidaso a na enni ne mu no kyinkyim ne koma. Toa no fi nsateaa a ayɛ mmerɛw so hwee ase, na ɛnyɛ sɛ ebubui, na mmom ɛhwiee emu nneɛma a ogya wom guu fam a ɛho agu fĩ no so.
  
  Bere tiaa bi no Drake susuw ho sɛ obehwie agu ahwehwɛ mu. Nsuo a ɛhwie gui no kaee no bɔhyɛ, ntam ne awerɛhyɛmu a ɔhyɛeɛ a na ayɛ nwini wɔ sekan fã mu, na ɛmaa nkwa asɛe na asɛe te sɛ nsuo pii a ahwie agu fam.
  
  Ɔbɛyɛ dɛn atumi ayɛ eyi bio? Hyɛ bɔ sɛ ɔbɛma ne nnamfo anya ahobammɔ. Nea na obetumi ayɛ mprempren ara ne sɛ obekum atamfo pii sɛnea obetumi.
  
  Di bɔne wiase no so nkonim, na ma papa nkɔ so ntra ase.
  
  Ɔtenaa mpa no ano. Abu. Biribiara nni hɔ a aka. Biribiara wui wɔ ne mu gye owu, na akorade a abubu a aka no mpɛ biribi foforo biara mfi wiase yi mu.
  
  
  TI NSƐM
  
  
  Hayden twɛn kosii sɛ Ben ne Karin kɔhyɛɛ pɛnhyen wɔ ɔsom dan no biako mu. Onua ne onuawa kuw no yɛɛ Hawaii, Diamond Head, Hell Apon ne anansesɛm afoforo a ɛfa Mogya Hene no ho mu nhwehwɛmu, a na wɔwɔ anidaso sɛ wɔbɛka nsusuwii bi abom.
  
  Bere a tebea no mu yɛɛ den no, Hayden hyɛɛ ntade foforo na ɔkɔɔ adwumayɛbea ketewa a Mano Kinimaka de adwumayɛbea ketewaa bi asi hɔ no mu. Ná Hawaiini kɛse no rebɔ safe no akɔ akyirikyiri, na na ɛte sɛ nea ne bo afuw kakra.
  
  "Woda so ara de wo soseji nsateaa kyere safe abien prɛko pɛ?" Hayden bisaa no anibiannaso na Kinimaka danee ne ho de serewee.
  
  Ɔkae sɛ: "Aloha nani wahine," na afei ɛkame ayɛ sɛ ne ho yɛɛ no hyew bere a ɔdaa nimdeɛ adi wɔ nsɛmfua no ntease ho no.
  
  "Wususuw sɛ me ho yɛ fɛ? So ɛyɛ obi a wabɔ dam na ɔde sekan bɔɔ me nti?"
  
  "Efisɛ m"ani agye. M"ani agye paa sɛ woda so ka yɛn ho."
  
  Hayden de ne nsa too Kinimaki mmati so. "Meda wo ase, Mano." Ɔtwɛnee kakra, afei ɔkaa sɛ, "Nanso seesei yɛne Boudreau no yɛwɔ hokwan ne asɛnnennen. Ɛsɛ sɛ yehu nea onim. Nanso yɛbɛyɛ dɛn abubu no?"
  
  So obi a ɔyɛ ahwɛyiye te sɛ Kovalenko bɛka akyerɛ no ampa sɛ: "Wususuw sɛ ɔkwasea a wabɔ dam yi nim baabi a Mogya Hene no de ne ho ahintaw?" So ahwɛyiye te sɛ Kovalenko bɛka akyerɛ no ampa?"
  
  "Boudreau yɛ ɔkraman a ɔyɛ bɔne sen biara. Ɔbarima a ɔyɛ ɔbadwemma. Misusuw sɛ onim biribi."
  
  Ɛnne bi a ɛyɛ sardonic fii Hayden akyi bae. "Drakey susuw sɛ ɛsɛ sɛ yɛyɛ n"abusua ayayade." Hayden danee ne ho. Alicia maa no serewee a ɛyɛ animtiaabu. "So wo ho ye wɔ eyi ho, CIA?"
  
  "So wo ne Matt kasae bio?" Hayden kae sɛ. "Ɔte dɛn?"
  
  Alicia de aseresɛm a ɛda adi pefee sɛ na ɔmpɛ sɛ ɔkyerɛ no kae sɛ: "Ɛte sɛ nea ɔyɛ dedaw." "Ɔkwan a bere bi na m"ani gye ne ho no."
  
  "Anidasoɔ nnim? Aboro? Baako?" Hayden antumi amfa animtiaabu a ɛwɔ ne nne mu no nsie.
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Suro-fɛreɛ. Den. Owufo." Ohyiaa CIA dwumayɛni no ani a ɔde hwɛɛ no no. "Gye me di, ɔdɔfo, saa na ɛsɛ sɛ ɔyɛ. Ɛyɛ ɔkwan biako pɛ a ɔbɛfa so afi asɛm yi mu a ɔte ase. Na..." Ɔgyinaa hɔ kakra, te sɛ nea ɔresusuw ho sɛ ɔbɛtoa so anaa. "Na... ebia eyi ne ɔkwan biako pɛ a mo nyinaa bɛfa so afi eyi mu aba nkwa mu na mo mmusua nni dɛm."
  
  "Mɛhwɛ sɛ Boudreaux wɔ abusua anaa." Hayden san danee ne ho kɔɔ Kinimaka so. "Nanso CIA sure as hell rennyɛ obiara ayayade."
  
  "So wo pass no yɛ adwuma sɛ wobɛkɔ adwumayɛbea hɔ?" Kinimaka hwɛɛ kan Britania Asraafo sraani no.
  
  "Ma anaa gye, abarimaa kɛse." Alicia serewee atirimɔdensɛm na ɔhyɛɛ da piaa Hayden twaam kɔɔ dan ketewa a Kinimaki amu dodow no ara te mu no mu. "Woreyɛ dɛn?"
  
  "Adwuma". Kinimaka dum screen no na ɔde ne ho hintaw wɔ ntwea bi so, wɔ akyirikyiri fi Alicia ho sɛnea obetumi.
  
  Hayden bɛboaa no. "Ná woyɛ ɔsraani bere a na woyɛ onipa, Alicia. So wowɔ nyansahyɛ bi a ebetumi aboa yɛn ma yɛabu Boudreaux?"
  
  Alicia danee ne ho kyerɛɛ Hayden a na asɛnnennen bi wɔ n"ani so. "Dɛn nti na yɛnkɔ ne no nkɔkasa?"
  
  Hayden serewee. "Ná meresiesie me ho ara kwa."
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden dii yɛn anim sian kɔɔ baabi a wɔde nneɛma gu no. Simma anum nantew ne elevator a ɔtraa mu no amma wante yaw biara, ɛwom sɛ ɔfaa no brɛoo na ne nkate yɛɛ yiye de. Obehui sɛ sekan a wɔde bɛbɔ wo no te sɛ yare foforo biara a ɛma wugye w"ahome fi adwuma mu no. Ankyɛ koraa na wofonoe kɛkɛ sɛ hell na wopɛ sɛ wotwe hell kɔ ɔko mu bio.
  
  Ná mmeae a wɔde nkurɔfo gu ansa na wɔredi asɛm no yɛ nkwammoaa a ɛtoatoa so abien. Wɔnam fam a wɔde ahwɛyiye ayɛ no so kosii sɛ woduu afiase dan biako pɛ a na ɔdeduani bi te mu, afiase dan a etwa to wɔ benkum so no. Ná afiase dan no anim abue kɛse, na na nnua a ɛtoatoa so a efi fam kosi soro atwa nea ɔte mu no ho ahyia.
  
  Ná bleach hua ahyɛ mframa no ma. Hayden de ne ti too fam kyerɛɛ awɛmfo a wokurakura akode a na wɔte Boudreau afiase dan no akyi no bere a oduu hɔ sɛ ɔrebehyia ɔbarima a ɔbɔɔ mmɔden sɛ obekum no mpɛn pii adapɛn abiɛsa a atwam ni no.
  
  Ed Boudreaux de ne ho too ne mpa so. Ɔserewee bere a ohui no. "W"asen te dɛn, blonde?"
  
  "Dɛn?" Ná Hayden nim sɛ ɛnsɛ sɛ ɔhyɛ no abufuw, nanso wantumi annye ne ho. "Wo nne te sɛ nea ɛyɛ dede kakra. So wɔabɔ wo mie nnansa yi?" Ná adapɛn abiɛsa a ɔde ayɛ mmerɛw ne ahodwiriw a efi sekan a wɔde bɔɔ no mu no ama wayɛ anibiannaso.
  
  Kinimaka nantew kɔɔ n"akyi, na ɔserewee. Boudreau de ɔkɔm a ano yɛ den hyiaa n"ani. Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Ɛtɔ mmere bi a." "Momma yɛndane pon no."
  
  Kinimaka teɛteɛɛ ne mmati akɛse a wammua. Afei Alicia nantew twaa ɔbarima kɛse no nipadua ho hyiae na ɔkɔɔ nsãdan no mu tẽẽ. "So saa ɔkwasea a ne ho yɛ hare no yɛɛ wo panti ketewaa no basabasa?" Ɔde fɛwdi no kyerɛɛ Hayden, nanso wannyi n"ani amfi Boudreau so. "Anka ɛrenkyɛ nsen simma biako."
  
  Boudreau sɔre fii mpa no so na ɔkɔɔ nsãdan ahorow no ho. Ɔkae sɛ: "Aniwa fɛfɛ." "Ano a ɛho agu fĩ. Ɛnyɛ wo na wode abɔgyesɛ fuck saa fat guy no? Nea me nkurɔfo kum no no?"
  
  "Ɛyɛ me".
  
  Boudreaux faa nnua no. "Wo te nka dɛn wɔ eyi ho?"
  
  Hayden tee nka sɛ awɛmfo no afi ase reyɛ basaa. Saa akasakasa a wɔde susuw nneɛma ho yi amma wɔankɔ baabiara.
  
  Ná Kinimaka abɔ mmɔden dedaw sɛ ɔbɛma ɔsraani a wɔabɔ no paa no akasa wɔ akwan horow dumien so, enti Hayden bisaa biribi a ɛnyɛ den. "Dɛn na wopɛ, Boudreau? Dɛn na ɛbɛma woagye adi sɛ wobɛka nea wunim fa Kovalenko ho akyerɛ yɛn?"
  
  "Hwan?" Boudreau annye n"ani amfi Alicia so. Ná ahama a ɛwɔ wɔn ntam no trɛw na ɛtetew wɔn ntam.
  
  "Wunim onii ko a mepɛ sɛ meka. Mogya Hene."
  
  "Oo, ɔno. Ɔyɛ anansesɛm bi kɛkɛ. Wosusuwii sɛ ɛsɛ sɛ CIA hu eyi."
  
  "Bobɔ wo bo din."
  
  Awiei koraa no, Boudreau gyaee n"ani a ɔne Alicia hwɛe. "Abasamtu yɛ Engiresifo kwan." Wɔ Pink Floyd nsɛm mu no."
  
  Ɛkaee Hayden Drake ne Ben Dinoroc aseresɛm akansi no wɔ ɔkwan a ɛnyɛ dɛ so sɛ: "Yɛnkɔ baabiara," na na ɔwɔ anidaso sɛ Boudreaux reka nsɛm a mfaso nni so ara kwa. "Yɛn-"
  
  Boudreau de abubuw kae mpofirim sɛ: "Mɛfa no." Hayden danee ne ho huu no sɛ ɔne Alicia gyina anim ne anim bio. "Obiako wɔ biako so." Sɛ ɔhwe me a, mɛkasa."
  
  "Yɛɛ". Ɛkame ayɛ sɛ Alicia piapiaa nnua no mu. Awɛmfo no de ahopere kɔɔ wɔn anim. Hayden tee nka sɛ ne mogya no rebobɔ.
  
  Ɔteɛɛ ne nsa twee Alicia san n"akyi sɛ: "Gyae!" "Woabɔ dam? Saa afunumu yi renkasa da. Ɛnyɛ nea ɛfata sɛ wode wo ho to asiane mu."
  
  Alicia de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Asiane biara nni hɔ." "Asiane biara nni hɔ koraa."
  
  Hayden kae sɛ: "Yɛrefi hɔ. "Nanso-" Ɔdwenee nea Drake bisae no ho. "Yɛbɛsan aba nnansa yi ara".
  
  
  * * * .
  
  
  Ben Blake tenaa akyi hwɛɛ sɛnea ne nuabea no de CIA kɔmputa a wɔayɛ mu nsakrae no redi dwuma a ɛnyɛ den. Ɛnnyee no bere tenten ansa na ɔde dwumadi nhyehyɛe titiriw a aban adwumakuw no hwehwɛ no yɛɛ ne su, nanso afei na ɔyɛ abusua no amemene.
  
  Karin yɛ sassy, black belt, strip bar slacker a asetra bɔɔ no wɔ mfe asia mu wɔ ne mmabunbere awiei, ɔboaboaa n"amemene ne ne degrees ano na ɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ ɔrenyɛ hwee koraa. Ná ne botae ne sɛ obepira asetra na watan no wɔ nea ɛyɛɛ no no ho. Ná n"akyɛde ahorow a ɔsɛee no yɛ ɔkwan biako a ɔfa so kyerɛ sɛ onnwen ho bio.
  
  Ɔdanee ne ho hwɛɛ no mprempren. "Hwɛ na monsom Blake ɔbaa no tumi. Biribiara a wopɛ sɛ wuhu fa Diamond Head ho pɛn wɔ akenkan biako a ɛyɛ ntɛm mu."
  
  Ben hwɛɛ nsɛm no so. Na wɔayɛ eyi nna pii - ahwehwɛ Hawaii ne Diamond Head - Oahu ogya bepɔw a agye din no - na wɔrekenkan akwantu ahorow a Captain Cook, anansesɛm mu nipa a ohuu Hawaii Nsupɔw no wɔ afe 1778 mu no ho asɛm. Na ɛho hia sɛ wɔn baanu nyinaa scan na wɔkora nsɛm pii so sɛnea wobetumi efisɛ bere a nkɔso no bae no, na atumfoɔ no hwɛ kwan sɛ nsɛm bɛkɔ so ntɛmntɛm ampa.
  
  Nanso, Hell Apon ho asɛm a Mogya Hene no kae no kɔɔ so yɛɛ ahintasɛm, titiriw wɔ Hawaii ho. Na ɛte sɛ nea Hawaiifo dodow no ara nnye hell a wɔde di dwuma wɔ amanne kwan so no nni mpo.
  
  Ná Diamond Head ankasa yɛ cone ne mframa a wɔde fa mu a ɛyɛ den a wɔfrɛ no Honolulu Volcano Series, nsɛm a esisii a ɛyɛ Oahu agyiraehyɛde a agye dimmɔne no mu dodow no ara no fã. Diamond Head ankasa a ebia ɛyɛ agyiraehyɛde a agye din sen biara no paee pɛnkoro pɛ bɛyɛ mfe 150,000 a atwam ni, nanso ɛde tumi a ɛpae pɛnkoro araa ma etumi kuraa ne kɔn a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ a ɛyɛ nwonwa no mu.
  
  Ben serewee kakra wɔ asɛm a edi hɔ a ɔkae no ho. Wogye di sɛ Diamond Head renpae bio da. Hm...
  
  "So wokae ɔfã a ɛfa Diamond Head ho sɛ ɛyɛ kɔne ne ntokuru a ɛtoatoa so no?" Ná Karin kasa a ɔde kasa no yɛ Yorkshire ma mfomso bi. Ɔne mpɔtam hɔ CIAfo a wɔwɔ Miami no agye n"ani kɛse dedaw wɔ eyi ho na akyinnye biara nni ho sɛ wahaw bɛboro obiako.
  
  Ɛnyɛ sɛ na Karin dwen ho. "Woyɛ asotifo, adamfo?"
  
  Ɔde abubuw kae sɛ: "Mfrɛ me adamfo." "Ɛyɛ nea mmarima frɛ mmarima afoforo. Ɛnsɛ sɛ mmeawa kasa saa. Titiriw me nuabea."
  
  "Ɛyɛ, broth. Asomdwoe, mprempren de. Nanso wunim nea mframa a wɔde fa mu kyerɛ? Anyɛ yiye koraa no, wo wiase yi mu?"
  
  Ben tee nka sɛ wasan akɔ sukuu bio. "Lava nsukorade?"
  
  "Ate aseɛ. Hey, wonyɛ mum sɛnea ɔpon ano ban te sɛ nea na papa ka no."
  
  "Papa anka da sɛ-"
  
  "Chill, ɔbea a ɔyɛ ɔbea. Sɛ yɛbɛka no tiawa a, lava nsukorabea kyerɛ akwan a ɛkɔ Oahu nyinaa."
  
  Ben wosow ne ti, na ɔhwɛɛ no. "Menim no." So woreka sɛ Mogya Hene no de ne ho ahintaw wɔn mu biako akyi?"
  
  "Hena na onim? Nanso yɛaba ha sɛ yɛbɛyɛ nhwehwɛmu, ɛnte saa?" Ɔbɔɔ safe no wɔ CIA Ben ankasa kɔmputa so. "Du hɔ."
  
  Ben guu ahome na ɔdanee ne ho fii ne ho. Te sɛ n"abusua no mufo a aka no, na wahwere wɔn bere a na wɔn ntam tetew wɔn ho no, nanso bere a ɔde dɔnhwerew biako kyeree wɔn akyi no, ayayade dedaw no san bae. Nanso, ɔkɔɔ akyiri de boaa no.
  
  Obuee hwehwɛɛ wɔ The Legends of Captain Cook so na ɔsan tenaa n"akongua so hwɛɛ nea ɛbae, n"adwene te sɛ Matt Drake ne n"adamfo paa de no ara pɛ. Adwene mu tebea.
  
  
  TI AKWANKYERƐ
  
  
  Mogya Hene no nam mfɛnsere bi a ahwehwɛ ayɛ a ɛkɔ fam so hwɛɛ n"asasesin no so, a wɔyɛɛ no atirimpɔw biako pɛ ne sɛ ɛbɛma woahu baabi a ɛhɔ yɛ fɛ a ɛhwɛ bon bi a ɛso yɛ frɔmfrɔm na ɛwosow, paradise a onipa biara mfaa ne nan nsi hɔ da gye n"ankasa de.
  
  Ná n"adwene a mpɛn pii no ɛyɛ nea egyina pintinn na ɛde n"adwene si biribi so no retu mmirika wɔ nsɛmti pii mu nnɛ. Ne hyɛn-ne fie mfe du du pii-a ɔhweree no, ɛwom sɛ na wɔhwɛ kwan de, nanso ɛmaa asɛm no yɛɛ kɛse. Ebia na ɛyɛ sɛnea hyɛn no sɛee mpofirim no. Wannya bere annye nkra. Nanso saa bere no na akwaaba nyɛ nea ɛho hia anaasɛ ɛyɛ nkate mma no da.
  
  Ná ɔyɛ ɔbarima a ne tirim yɛ den a onni nkate a onyinii wɔ Russia mmere a emu yɛ den sen biara no bi mu ne ɔman no mmeae a emu yɛ den sen biara no pii mu. Eyi nyinaa akyi no, odii yiye a na ɛnyɛ den koraa, ɔkyekyee mogya, owu ne vodka ahemman, na onyaa ɔpepepem pii.
  
  Ná onim nea enti a Stormcloak a ɔhweree no no ahyɛ no abufuw no yiye. Ná obu ne ho sɛ obi a wontumi nka ne ho, ɔhene wɔ nnipa mu. Sɛ́ U.S. aban ketewaa no bɛbɔ no ahohora na n"abam abu wɔ saa kwan yi so no nyɛ hwee sɛ n"ani a ɛyɛ mmerɛw. Nanso na ɛda so ara yɛ yaw.
  
  Kan ɔsraani, Drake, daa ne ho adi sɛ ɔyɛ nsɔe pɔtee bi wɔ n"afã. Kovalenko tee nka sɛ Engiresini no ankasa abɔ mmɔden sɛ obesiw ne nhyehyɛe ahorow a wɔahyehyɛ no yiye a na ɛrekɔ so mfe dodow bi no agu, na ɔfaa ɔbarima no kyɛfa a onyae no sɛ n"ankasa animtiaabu.
  
  Enti na Mogya Vendetta no bae. Ná n"ankasa kwan ne sɛ obedi kan ne Drake adamfo abeawa no adi; Obegyaw nwansena a aka no ama ne wiase nyinaa asraafo a wɔabɔ wɔn paa nkitahodi ahorow no. Ná ɔrehwɛ telefon so frɛ a edi kan no kwan dedaw. Ɔfoforo nso bewu nnansa yi ara.
  
  Ná ne mmoayɛn abiɛsa no biako gyina bon no ano, a ɛda koko bi a ɛso yɛ ahabammono a ɛwɔ akyirikyiri akyi. Ná otumi hu adan atifi a wɔakata so nkutoo, a esiane sɛ na onim baabi pɔtee a ɛsɛ sɛ ɔhwehwɛ nkutoo nti na otumi hu. Ná mmoayɛn a ɛwɔ supɔw yi so no sõ sen biara. Ná abien a aka no wɔ nsupɔw ahorow a ɛsono emu biara so, nketewa na wɔabɔ ho ban denneennen, a wɔayɛ sɛ wɔde bɛkyekyɛ atamfo ntua mu akɔ mmeae abiɛsa nkutoo sɛ ɛba da bi a.
  
  Na mfaso a ɛwɔ so sɛ wɔde nnipa a wɔafa wɔn nnommum bɛto mmeae ahorow ne sɛ na ɛsɛ sɛ atamfo no mu paapae n"asraafo mu na wɔagye wɔn mu biara nkwa mu.
  
  Na akwan horow dumien wɔ hɔ a Mogya Hene no betumi afa so afi supɔw yi so a obiara nhu, nanso sɛ biribiara kɔɔ so sɛnea wɔahyɛ da ayɛ a, anka ɔrenkɔ baabiara. Obehu nea Cook hui wɔ Hell Apon no akyi, na akyinnye biara nni ho sɛ adiyi ahorow no bɛdan ɔhene no onyame.
  
  Ɔsusuwii sɛ na ɔpon no nkutoo dɔɔso sɛ ɛbɛyɛ eyi.
  
  Nanso akyinnye biara nni ho sɛ adwene biara a ɛfa ɔpon no ho no de nkae a ɛhyew kɛse bae - akwantu mfiri abien no nyinaa a wɔhwere, animtiaabu a wobetua so ka. Ne network no huu baabi a mfiri biako wɔ ntɛm ara-nea na ɛwɔ CIA nsa. Ná onim baabi a ɔfoforo no wɔ dedaw.
  
  Bere aso sɛ yɛde wɔn baanu nyinaa san ba.
  
  Ɔde n"ani gyee nea wohui no ho wɔ simma a etwa to no mu. Nhaban a ɛyɛ den no wosow wɔ ɔkwan a ɛyɛ dɛ so bere a mframa a ɛbɔ wɔ mmeae a osu tɔ na owia bɔ kɛse no. Kommyɛ a emu dɔ a ɛyɛ komm twee n"adwene bere tiaa bi, nanso ankanyan no. Nea onni bi da no, ɔrempa ne ti so da.
  
  Wɔ sɛnkyerɛnne no ara mu no, wɔde ahwɛyiye bɔɔ n"adwumayɛbea pon mu. Mogya Hene no danee ne ho na ɔkaa sɛ, "Momma yɛnkɔ." Ne nne yɛɛ dɛ te sɛ tank a ɛretu fa abotan amoa so nnyigyei.
  
  Ɔpon no buei. Awɛmfo baanu hyɛn mu, na wɔtwee abeawa bi a ehu aka no nanso ɔwɔ suban pa a ofi Japan kaa wɔn ho. Mogya Hene no de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ: "Chica Kitano." "Mewɔ anidaso sɛ wɔbɛhwɛ wo?"
  
  Abeawa no de atirimɔden hwɛɛ fam, na wannya akokoduru amma n"ani so. Mogya Hene no penee so. "Woretwɛn me kwan?" Ɔmpene so. Ɔtoaa so sɛ: "Wɔka kyerɛɛ me sɛ wo nuabea no ne ɔsɔretiafo a ne ho yɛ hu sen biara, Chica." "Na afei ɔyɛ ade foforo ara kwa ma me, te sɛ Ɛna Asase. Ka kyerɛ me... ɔdɔ wo, Chika, wo nuabea, Mai?"
  
  Abeawa no anhome mpo. Awɛmfo no mu biako de asɛmmisa hwɛɛ Mogya Hene no, nanso obuu n"ani guu ɔbarima no so. "Ɛho nhia sɛ wɔkasa. Mete eyi ase sen sɛnea wubetumi asusuw ho. Ɛyɛ adwuma ara kwa ma me sɛ mɛsesa wo. Na minim mfaso a ɛwɔ kommyɛ a wɔde ahwɛyiye yɛ bere a wɔreyɛ adwuma bi no yiye."
  
  Ná ɔrewosow satellite telefon bi. "Wo nuabea - Mai - ne me dii nkitaho. Aniferefo kɛse, na wɔ ntease a ɛne sɛ ahunahuna a wɔnka ho asɛm mu. Ɔyɛ asiane, wo nuabea." Ɔkaa no ne mprenu so, na ɛkame ayɛ sɛ n"ani gyee anidaso a ɛne sɛ obehyia anim ne anim no ho.
  
  Nanso eyi antumi ansi kɛkɛ. Ɛnyɛ seesei, bere a na wabɛn n"asetra mu botae no saa no.
  
  "Ɔkae sɛ obegye wo nkwa. Woahu, ɔwɔ m"ademude. Mfiri titiriw bi a ɛbɛsesa ama wo. Eyi ye. Ɛkyerɛ sɛ wosom bo wɔ wiase a ɛma atirimɔdenfo te sɛ me akatua mu."
  
  Japanni abeawa no de fɛre maa n"ani so. Mogya Hene no bobɔɔ n"ano yɛɛ no biribi te sɛ serew. "Afei yɛahu nea ɔwɔ ɔpɛ sɛ ɔde bɛbɔ afɔre ama mo."
  
  Ɔfrɛɛ nɔma no. Telefon no bɔɔ pɛnkoro na ɔbea nne a ɛyɛ komm buaa no.
  
  "Aane?"
  
  "Mai Kitano, ɔkyerɛwfo. So wunim onii ko a ɔyɛ. Wunim sɛ hokwan biara nni hɔ sɛ wobɛhwehwɛ ɔfrɛ yi akyi, ɛnte saa?"
  
  "Minni adwene biara sɛ mɛbɔ mmɔden."
  
  "Ɛyɛ pa ara". Ɔde ahomegyeɛ guu ahome. "Oo, sɛ yenya bere pii a, me ne wo. Nanso ɛmfa ho. Wo nuabea fɛfɛ, Chica, wɔ ha." Mogya Hene no yɛɛ awɛmfo no sɛnkyerɛnne sɛ wɔmfa no mmra. "Kyia wo nuabea, Chica."
  
  May nne yɛɛ dede wɔ telefon no so. "Chica? Wo ho te sɛn?" Wɔakora so. Bere a wannyi ehu ne abufuw a na Mogya Hene no nim no, ɛbɛyɛ sɛ ɛrehuruhuruw wɔ nsu no ase.
  
  Egyee bere tiaa bi, nanso awiei koraa no, Chika kae sɛ, "Konnichiwa, shimai."
  
  Mogya Hene no serewee. "Ɛyɛ me nwonwa sɛ Japanfo ayɛ ɔko afiri a ɛyɛ atirimɔdensɛm te sɛ wo, Mai Kitano, pɛn. W"abusua nnim amanehunu biara te sɛ m"ankasa de. Mo nyinaa yɛ damn reserved paa. " .
  
  Mai kae komm sɛ: "Yɛn abufuw ne yɛn anigye fi nea ɛma yɛte nka no mu." "Na efi nea wɔreyɛ yɛn no mu."
  
  "Nnwen ho sɛ wobɛka asɛm no akyerɛ me. Anaasɛ worehunahuna me?
  
  "Ɛho nhia sɛ meyɛ saa nneɛma no mu biara. Ɛbɛyɛ sɛnea ɛbɛyɛ."
  
  "Afei ma menka sɛnea ɛbɛyɛ nkyerɛ wo.Wobɛhyia me nkurɔfo ɔkyena anwummere wɔ Coconut Grove, wɔ CocoWalk. Anwummere nnɔnwɔtwe no wɔbɛba adidibea no mu, wɔ nnipadɔm no mu. Wode mfiri no ma na wokɔ."
  
  "Wɔbɛyɛ dɛn ahu me?"
  
  "Wɔbɛhu wo, Mai Kitano, te sɛ me ara pɛ. Ɛno ara ne nea ɛsɛ sɛ wuhu. Anwummere nnɔnwɔtwe, ɛbɛyɛ nea nyansa wom sɛ morenka akyi."
  
  Anigyeɛ bi baa May nne mu mpofirim, na ɛmaa Mogya Hene no serewee. "Me nuabea." Na ɔno nso ɛ?
  
  "Sɛ wonya mfiri no a, me nkurɔfo bɛma wo akwankyerɛ." Mogya Hene no wiee asɛnnennen no na n"ani gyee ne nkonimdi no ho kakra. Ne nhyehyɛe nyinaa hyia.
  
  Ɔde nne a enni nkate ka kyerɛɛ ne mmarima no sɛ: "Munsiesie abeawa no mma akwantu no." "Na ma stake no nyɛ kɛse mma Kitano. Mepɛ anigyede. Mepɛ sɛ mihu sɛnea anansesɛm mu ɔkofo yi ye ankasa."
  
  
  TI NKYEKYƐMU
  
  
  Mai Kitano hwɛɛ telefon a awu a ɛwɔ ne nsam no denneennen na ohui sɛ ne botae no nnya mmae koraa. Ná Dmitry Kovalenko nyɛ wɔn a ɛnyɛ den sɛ wɔbɛtew nneɛma a ɔwɔ no ho no mu biako.
  
  Wɔkyeree ne nuabea Chika fii Tokyo dan bi mu adapɛn bi ansa na Matt Drake dii kan ne no dii nkitaho de ne nsusuwii a ɛyɛ hu a ɛfa Bermuda Ahinanan ne anansesɛm mu asase ase nipa bi a wɔfrɛ no Mogya Hene no ho. Saa bere no, na Mai asua nea ɛdɔɔso a ɛbɛma wahu sɛ ɔbarima yi yɛ obi a ɔwɔ hɔ ankasa na odi awu yiye.
  
  Nanso na ɛsɛ sɛ ɔde n"adwene ankasa sie na ɔde n"ahintasɛm sie ne ho. Nokwarem no, eyi nyɛ adwuma a ɛyɛ den mma Japanni bea, nanso Matt Drake nokwaredi a ɛda adi pefee ne ne gyidi a ennyae sɛ ɔbɛbɔ ne nnamfo ho ban no ma ɛyɛ den kɛse.
  
  Mpɛn pii no, ɛkame ayɛ sɛ ɔka kyerɛɛ no.
  
  Nanso na Chica ne ade titiriw a ɔde di kan. Ná n"ankasa aban mpo nnim baabi a May wɔ.
  
  Ɔfirii Miami abɔnten a na wagye ɔfrɛ bi no so na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔkwan a nnipa pii fa so no so kɔɔ Starbucks a n"ani gye ho paa no. Beae ketewaa bi a ɛhɔ yɛ anigye a wogyee bere kyerɛw wo din wɔ nkuruwa no so na wɔkae anonne a w"ani gye ho bere nyinaa. Ɔtenaa ase kakra. Ná onim CocoWalk yiye, nanso na ɔda so ara yɛ n"adwene sɛ ɔbɛfa taksi wɔ hɔ nnansa yi ara.
  
  Dɛn nti na ɛsɛ sɛ yɛnantew fã?
  
  Nnipa dodow kɛse bi, mpɔtam hɔfo ne nsrahwɛfo nyinaa, bɛyɛ adwuma ama no ne nea wɔsɔre tia no nyinaa. Nanso dodow a osusuw ho no, dodow no ara na ogye dii sɛ Mogya Hene no asi gyinae a nyansa wom paa. Awiei koraa no, na ne nyinaa gyina nea obedi nkonim so.
  
  Kovalenko yɛɛ saa efisɛ na okura onuawa May.
  
  Enti, wɔ nnipadɔm no mu no, ɛrenyɛ te sɛ nea ɛnyɛ nea ɛfata sɛ ɔde bag no bɛma mmarimaa binom. Nanso sɛ afei ɔtwa saa mmarima no mpoa na ɔhyɛ wɔn ma wɔka wɔn nuabea no ho asɛm a, anka ɛbɛma nkurɔfo adwene aba so.
  
  Na adeɛ baako bio - ɔtee nka sɛ afei deɛ ɔnim Kovalenko yie kakra. Ná onim ɔkwan a n"adwene reyɛ adwuma.
  
  Anka ɔbɛhwɛ.
  
  
  * * * .
  
  
  Akyiri yi saa da no, Hayden Jay frɛɛ n"adwumawura Jonathan Gates wɔ telefon so wɔ kokoam. Ntɛm ara na ohui sɛ ɔrebɛn.
  
  "Aane. Dɛn na esii, Hayden?"
  
  "Sa?" Ná wɔn adwumayɛ mu abusuabɔ ye araa ma ɛtɔ mmere bi a na obetumi adan no ankasa de. "Biribiara ye?"
  
  Na twentwɛn a wɔtwentwɛn wɔn nan ase wɔ nhama no awiei foforo, biribi foforo a ɛnyɛ Gates su. Awiei koraa no, Ɔman Bammɔ ho Ɔkyerɛwfo no bɔɔ nkɔmmɔ sɛ: "Eyi ye sɛnea wobetumi ahwɛ kwan." "Wo nan no te dɛn?"
  
  "Yiw owura." Ayaresa no rekɔ so yiye." Hayden siw ne ho kwan sɛ ɔremmisa asɛm a ɔpɛ sɛ obisa no. Esiane sɛ na ne ho yeraw no mpofirim nti, ɔkwatii asɛmti no. "Na Harrison nso ɛ, owura? Ne gyinabea ne dɛn?"
  
  "Harrison bɛkɔ afiase, te sɛ Kovalenko amanneɛbɔfo nyinaa. Wɔayɛ no nsakrae anaasɛ wɔanyɛ saa. Ɛno ara so, Akyerɛbaa Jay?"
  
  Esiane sɛ ɛnne a ɛyɛ nwini no kaa Hayden nti, ɔhwee ase guu akongua bi so na ɔde n"aniwa mu denneennen. "Dabi, owura. Ɛsɛ sɛ mibisa wo biribi. Ebia na CIA anaa adwumakuw foforo akata so dedaw, nanso ɛsɛ sɛ mihu ankasa..." Ɔgyinaa hɔ kakra.
  
  "Mesrɛ wo Hayden, bisa kɛkɛ."
  
  "So Boudreau wɔ abusua bi, owura?"
  
  "Dɛn koraa na ɛno kyerɛ?"
  
  Hayden guu ahome. "Ɛkyerɛ nea wususuw sɛ ɛkyerɛ no pɛpɛɛpɛ, Owura Ɔkyerɛwfo. Yɛnkɔ baabiara wɔ ha, na bere resa. Boudreau nim biribi."
  
  "Damn it, Jay, yɛyɛ Amerika aban, na wo ne CIA, ɛnyɛ Mossad. Anka ɛsɛ sɛ wuhu yiye sen sɛ wobɛkasa pefee saa."
  
  Ná Hayden nim yiye. Nanso abasamtu bubuu no. Ɔkaa no komm sɛ: "Matt Drake betumi ayɛ."
  
  "Ananmusini. Eyi rennyɛ adwuma." Ɔkyerɛwfo no yɛɛ komm kakra na afei ɔkasae. "Agent Jay, wɔde ano akasa atia wo. M"afotu ne sɛ fa wo ti to fam kakra."
  
  Wɔtwaa nkitahodi no mu.
  
  Hayden hwɛɛ ɔfasuo no denneennen, nanso na ɛte sɛ nea ɔrehwɛ ntama a hwee nni so so akɔhwehwɛ nhyɛsoɔ. Bere bi akyi no, ɔdanee ne ho hwɛɛ sɛnea owia rekɔtɔ wɔ Miami so.
  
  
  * * * .
  
  
  Ná bere tenten a wɔde kyɛe no rewe May kra. Ná ɔyɛ ɔbea a wasi ne bo na ɔyɛ nnam, na bere biara a ɔnyɛ hwee no bo fuw no, nanso bere a na ne nuabea no asetra ayɛ basaa no, ɛkame ayɛ sɛ ɛtetew ne honhom mu.
  
  Nanso seesei twɛn no aba awiei. Mai Kitano bɛn akutu kwan a ɛwɔ Coconut Grove no na ɔde ntɛmpɛ kɔɔ baabi a wɔhwɛ nneɛma a ɔkyerɛe da a edii ɛno anim no. Bere a na aka nnɔnhwerew kakraa bi a wɔde bɛsesa nneɛma no, Mai traa Cheesecake Factory bar a na hann kakraa bi na ɛwɔ hɔ no mu na ɔde n"akyi bag a mfiri ahyɛ mu ma no sii counter no so wɔ n"anim.
  
  Television so sini ahorow a ɛtoatoa so bɔɔ ne ti so pɛɛ, na na ɛrebɔ agumadi dwumadibea ahorow. Ná asanombea hɔ yɛ dede na adagyew nnim, nanso sɛ wɔde toto nnipadɔm a wɔhyɛɛ adidibea no abrannaa ne baabi a wogye ahɔho no ma no ho a, na biribiara nni hɔ. Ná onhuu adidibea bi a nkurɔfo ani gye ho kɛse saa da.
  
  Ɔbarima a ɔhwɛ asanombea so no baa hɔ na ɔde ntama a wɔde kyekyere nneɛma ho guu asanombea no so. Ɔde n"ani so kae sɛ: "Hello bio." "Kurukuruwa foforo?"
  
  Same guy sɛ anadwo a etwaam no. Ná Mai nhia nneɛma biara a ɛbɛtwetwe n"adwene. "Fa sie. Mebɛfa nsuo a wɔde ahyɛ toa mu ne tii. Woantumi antra me nkyɛn simma abiɛsa, adamfo."
  
  Bere a obuu n"ani guu baabi a ɔhwɛ asanombea no ani so no, ɔkɔɔ so suaa ɔpon no ano. Ná ɛnyɛ den mma no sɛ ɔbɛhwehwɛ nnipa du du pii mu prɛko pɛ da. Nnipa yɛ abɔde a wɔyɛ wɔn su. Wɔtaa tra wɔn kurukuruwa no mu. Ná eyinom yɛ nnipa foforo a wɔaba a na ɛsɛ sɛ ɔsan hwɛ mu bere nyinaa.
  
  Mai nom ne tii na ɔhwɛɛ. Ná anigye tebea ne nnuan a ɛyɛ dɛ hua a ɛyɛ dɛ wɔ hɔ. Bere biara a obi a ɔhwɛ adidibea hɔ a ɔde tray kɛse bi a ɛyɛ kurukuruwa a mprɛte akɛse ne anonne ahyɛ mu ma kosi ano bɛtwam no, na ɛyɛ den ma no sɛ ɔbɛma n"adwene akɔ apon no so. Ɔserew hyɛɛ dan no mu ma.
  
  Dɔnhwerew biako atwam. Wɔ asanombea no awiei no, akwakoraa bi nkutoo traa ase, na ɔde ne ti too fam, na ɔnom beer pint biako. Ankonamyɛ twaa ne ho hyiae te sɛ nnua a wɔabɔ no akuturuku, na ɛbɔɔ obiara kɔkɔ wɔ asiane ho. Ná ɔno nkutoo ne mmoawa a wɔsɛe nnɔbae wɔ beae yi nyinaa. Wɔ n"akyi pɛɛ, te sɛ nea wɔresi ne soronkoyɛ so dua no, Britania awarefo bi ka kyerɛɛ obi a ɔhwɛ adidibea hɔ a ɔretwam sɛ ɔmfa wɔn mfonini a wɔabom atra ase, a wɔde wɔn nsa abɔ wɔn ho wɔn ho ho. Mai tee ɔbarima bi nne a ɛyɛ anigye sɛ, "Yɛhui ara sɛ yɛanyinsɛn."
  
  N"ani annyae sɛ ɔbɛkyinkyin da. Ɔbarima a ɔhwɛ asanombea so no kɔɔ ne nkyɛn mpɛn pii, nanso wamfa biribi foforo biara amma. Ná wɔredi bɔɔlbɔ bi wɔ TV so.
  
  Mai kuraa akyi bag no mu denneennen. Bere a sɛnkyerɛnne a ɛwɔ ne fon so no kyerɛe sɛ dɔnhwerew awotwe no, ohui sɛ mmarima baasa a wɔhyɛ ntade tuntum rehyɛn adidibea hɔ. Wɔda nsow te sɛ Marines wɔ asɔredan mu. Kɛse, ne mmati trɛw. Kɔn mu tattoo ahorow. Ti a wɔayiyi. Anim a ɛyɛ den a ɛnserew.
  
  Na Kovalenko nkurɔfoɔ wɔ ha.
  
  Mai hwɛɛ wɔn sɛnea wɔretu, na n"ani sɔ wɔn ahokokwaw no. Ná obiara ho akokwaw, nanso na n"akyi wɔ akwansin pii so. Ɔnom ne tii no pɛnkoro a etwa to, kyerɛw Chika anim denneennen wɔ n"adwene mu, na ɔde ne ho fii asawdan no mu akongua no so. Ɔde ahotɔ koraa wiee ne ho kɔɔ wɔn akyi, na ɔde akyi bag no bɔɔ ne nan so.
  
  Ɔtwɛnee.
  
  Sekan biako akyi no, wɔn mu biako huu no. Ná ahodwiriw a ɛwɔ n"anim no yɛ anigye. Ná wonim ne din pa.
  
  "Me nuabea wɔ he?"
  
  Egyee wɔn bere tiaa bi ansa na wɔresan anya wɔn suban a emu yɛ den no. Obiako bisae sɛ: "So wowɔ mfiri bi?"
  
  Na ɛsɛ sɛ wɔkasa denneennen na wɔate wɔn ho wɔn ho wɔ dede a nnipa a wɔreba na wɔrefi hɔ, a wɔfrɛ wɔn sɛ wɔmmɛfa wɔn apon no so.
  
  "Yiw, mewɔ bi. Kyerɛ me me nuabea."
  
  Afei deɛ, wɔn a wɔabu wɔn fɔ no mu baako hyɛɛ no ma ɔserewee. Ɔserewee sɛ: "Afei eyi, metumi ayɛ."
  
  Bere a ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛtra nnipadɔm no mu no, Kovalenko basabasayɛfo no mu biako yii iPhone foforo koraa na ɔfrɛɛ nɔma bi. Mai tee nka sɛ baanu a aka no rehwɛ no denneennen bere a ɔrehwɛ no, na ɛda adi kɛse sɛ na ɔresusuw ɔkwan a ebia ɔbɛfa so ayɛ n"ade no ho.
  
  Sɛ wɔpira Chika a, anka ɔrennwen nnipadɔm no ho.
  
  Mmere a emu yɛ den no aba awiei. Mai huu abeawa kumaa bi a ne ho yɛ fɛ sɛ ɔde anigye repere akɔ baabi kɛse bi a wɔde kyiisi ayɛ, na n"awofo dii n"akyi ntɛmntɛm na wɔde anigye saa ara. Sɛnea na wɔabɛn owu ne basabasayɛ no, na wontumi nhu kɛkɛ, na na Mai nni ɔpɛ biara sɛ ɔbɛkyerɛ wɔn.
  
  iPhone no baa nkwa mu wɔ bang mu. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ obehu screen ketewa no. Ná ɛnyɛ nea wɔde wɔn adwene si so. Sikɔne kakraa bi akyi no, mfonini a ɛyɛ kusuu no boom kyerɛɛ ne nuabea no anim a wɔabɛn no. Ná Chica te ase na ɔrehome, nanso na ɛte sɛ nea ehu aka no afi n"adwene mu.
  
  "Sɛ mo mu biara a ɔyɛ abɔdamfo pira no a..."
  
  "Kɔ so hwɛ kɛkɛ."
  
  Mfonini no kɔɔ so yerae. Chica nipadua nyinaa baa yɛn ani so, na na wɔakyekyere no denneennen wɔ oak nkongua kɛse no ho araa ma ɛkame ayɛ sɛ na ontumi nkɔ baabiara. Mai hwirew ne sẽ. Mfoninitwa afiri no kɔɔ so tu kɔɔ akyirikyiri. Nea ɔde di dwuma no faa adekoradan kɛse bi a hann wom mu fii Chica. Eduu baabi no wogyinaa mfɛnsere no ho kyerɛɛ no sɛnea wotumi hu abɔnten. Ntɛm ara na ohuu Miami adan a ɛyɛ nwonwa sen biara no biako, Miami Abantenten, abansoro dan a ɛwɔ abansoro abiɛsa a wonim no sɛ ɛwɔ kɔla a ɛsakra bere nyinaa. Wɔ sikani kakraa bi bio akyi no, telefon no san baa ne nuabea no nkyɛn, na owura no fii ase san n"akyi bio kosii sɛ awiei koraa no ogyaee.
  
  Kovalenko a ɔkasa kɛse sen nkurɔfo no ka kyerɛɛ no sɛ: "Ɔwɔ ɔpon no ano." "Sɛ wode mfiri no ma yɛn a, ebepue. Afei wubetumi ahu baabi a ɛwɔ pɛpɛɛpɛ."
  
  Ná Mai resua ne iPhone ho ade. Anka ɛsɛ sɛ ɔfrɛ no kɔ so. Ná onsusuw sɛ ɛyɛ nea wɔakyere agu hama so. Ɛno da nkyɛn a, ohui sɛ ɔrebɔ nɔma no. Na akyinnye biara nni ho sɛ na ne nuabea no wɔ Miami.
  
  Nokwarem no, anka wobetumi akum no na wɔaguan ansa na Mai retumi aguan afi Kokoshnik mpo.
  
  "Mfiri, Akyerɛbaa Kitano." Ɛwom sɛ na adwowtwafo no nne yɛ katee de, nanso na obu kɛse wom.
  
  Sɛnea ɛsɛ sɛ ɛyɛ no.
  
  Ná Mai Kitano yɛ odwumayɛni a ɔyɛ anifere, Japanfo amansɛmdifo a eye sen biara a na ɛsɛ sɛ wɔde ma no mu biako. Ná ɛsɛ sɛ osusuw sɛnea Kovalenko pɛ mfiri no kɛse no ho. So na enye koraa sɛnea na ɔpɛ sɛ ne nuabea no san ba no?
  
  Wo ne w"abusua mmɔ roulette. Wobɛsan anya wɔn na wobɛnya wɔn akyiri yi mpo.
  
  Mai faa n"akyi bag no. "Mɛma wo bere a ofi ɔpon no ano no."
  
  Sɛ ɛyɛ obi foforo a, anka ebia wɔbɛbɔ mmɔden sɛ wobegye afi hɔ. Anka wobetumi ayɛ no basabasa kakra bio. Nanso na wobu wɔn nkwa, saa basabasayɛfo yi sɛ ɛsom bo, na wɔn nyinaa de wɔn ti too fam sɛ obiako.
  
  Nea ɔwɔ iPhone no kasae kɔɔ afiri a wɔde kasa no mu. "Yɛ no." Monkɔ abɔnten."
  
  Mai hwɛɛ no yiye bere a mfonini no huruw di akɔneaba wɔ kurukuruwa mu, na ɔtwee adwene fii ne nuabea no so kosii sɛ dade pon bi a abubu baa n"anim. Afei, adekoradan bi a ɛte sɛ nea asɛe akyi wɔ baabi a wohia paint ne obi a ɔyɛ dade a wɔde ayɛ adwuma kɛse.
  
  Mfoninitwa afiri no san n"akyi kɔɔ akyiri mpo. Mmeae a wɔde kar sisi wɔ mmɔnten so ne sɛnkyerɛnne fitaa kɛse bi a wɔakyerɛw so sɛ "Garage" baa yɛn ani so. Kar bi a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ kusuu hyerɛn twaam. Mai tee nka sɛ ne boasetɔ a onni no afi ase rebow, na afei mfoninitwa afiri no san de n"adwene sii ɔdan no so mpofirim na ɛkɔɔ ɔpon no nifa so pɔtee de daa sɛnkyerɛnne dedaw bi a atetew adi.
  
  Ɔdan no nɔma ne afei nsɛmfua: Southeast 1st Street.Ná ɔwɔ n"address.
  
  Mai tow n"akyi bag no guan guan te sɛ cheetah a ɔkɔm de no. Nnipadɔm no yɛɛ nwini wɔ n"anim. Bere a ofii adi no, otuu mmirika kɔɔ antweri a ɛbɛn hɔ no so, huruw faa abrannaa no so, na ɔde ahotoso nan sii fam bɛyɛ fã. Ɔteɛɛm na nkurɔfo huruw kɔɔ nkyɛn. Ɔde mmirika kɔɔ fam na ɔfaa kwan so kɔɔ kar a ɔde sii hɔ fɛfɛɛfɛ wɔ Grand Avenue no ho.
  
  Ɔdannan ignition safoa no. Mesesaa manual gear no kɔɔ gear mu na memiaa accelerator no so kɔɔ fam. Ɔhyew rɔba bi wɔ kar akwan mu wɔ Tigertail Avenue na wanntwentwɛn ne nan ase sɛ ɔde ne ho bɛto asiane mu. Bere a ɔdanee stia no, ɔdanee n"adwene nkyem anan mu abiɛsa kɔɔ sat-nav no so, na ɔkyerɛw address no, na ne koma bɔɔ denneennen.
  
  Ɔhyɛnkafo no de no baa anafo fam a ɛto so 27 no. Ná ɔkwan tẽẽ bi a ɛkyerɛ atifi fam wɔ n"anim, na ɔde ne nan no miaa ne nan ase wɔ kapet no so ankasa. Ná ɔde n"adwene asi biribi so araa ma wansusuw nea ɔbɛyɛ bere a wadu adekoradan no mu no ho mpo. Kar a ɛwɔ anim no ani annye ne basabasayɛ no ho. Ɔtwee ne ho fii n"anim, na n"akyi akanea hyerɛn. Mai bɔɔ akyi fender no, na ɛmaa ofirikafo no hweree ne ho na ɔde ne kar kɔɔ moto a esi hɔ a ɛtoatoa so mu. Sakraman, dade kyɛw ne dade asinasin tu kɔɔ mmeae nyinaa.
  
  Mai tew n"adwene so. Sotɔɔ anim ne kar ahorow hyerɛn twaam te sɛ afasu a ɛyɛ kusuu a wotumi hu ɔkwan a wɔfa so fa mu. Wɔn a wɔretwam no teɛteɛɛm guu no so. Nea ɔde ahoɔhare tu mmirika kɛse no maa sakrekafo no ho dwiriw no araa ma ɔhinhim na ɔhwee kar kanea bi ho.
  
  Hyɛn mu kwankyerɛfo no de no kɔɔ apuei fam, kɔɔ Flagler. Nsɛnkyerɛnne no ka kyerɛɛ no sɛ obedu hɔ wɔ simma anum akyi. Ná mpataa gua no yɛ kɔla a ɛyɛ kusuu wɔ benkum so. A quick tug na ɔhunuu sign bi a ɛkyerɛ sɛ "SW1st Street".
  
  Sikɔne aduonum akyi no, Ireland kasa a ɔhyɛnkafo no de too gua sɛ: woadu baabi a worekɔ no.
  
  
  * * * .
  
  
  Mprempren mpo, na Mai nyɛɛ ahwɛyiye biara a anibere wom. Ɔkaee sɛ ɔbɛto kar no mu na ogyaw nsafe no wɔ anim ntwahonan no akyi wɔ ɔkwantufo no fã. Otuu mmirika twaa kwan no na ohuu sɛnkyerɛnne a ohui bere tiaa bi a atwam ni no wɔ mfoninitwa afiri a ɛwosow no so.
  
  Afei ɔhome de dade yɛɛ ne ho maa nea ebia obehu. Ɔkataa n"ani, ɔsan kari pɛ, na ɔmaa ehu ne n"abufuw dwoe.
  
  Nsa no danee ne ho a ɛnyɛ hwee. Ɔfaa aponkɛse no mu na ɔde ahoɔhare hwee ase kɔɔ benkum. Biribiara ansakra. Ná baabi a ɛwɔ no fi ɔpon no ano kosi akyi ɔfasu no so bɛyɛ anammɔn aduonum na ne tɛtrɛtɛ bɛyɛ anammɔn aduasa. Ná nneɛma a wɔde siesie fie biara nni hɔ. Mfonini biara nni afasu no so. Ntama biara nni mfɛnsere no ho. Ná akanea pii a ɛhyerɛn na ɛyɛ hyew a ɛtoatoa so wɔ n"atifi.
  
  Ná Chica da so ara akyekyere akongua bi a ɛwɔ dan no akyi, n"aniwa ayɛ kɛse na ɔrebɔ mmɔden sɛ obetu. Na ɔperee, na ɛda adi pefee, sɛ ɔbɛka biribi akyerɛ Mai.
  
  Nanso na Japan amansɛmdifo no nim nea ɛsɛ sɛ ɔhwehwɛ. Ohuu mfoninitwa mfiri dumien fã a ɛwɔ beae hɔ nyinaa na ohui ntɛm ara onii a ɔrehwɛ.
  
  Kovalenko na ɔkyerɛwee.
  
  Nea na onnim ne nea enti a? So na ɔrehwɛ ɔyɛkyerɛ bi kwan? Nea na ɛte biara no, na onim Mogya Hene no din. Anka ɛrenyɛ ntɛmntɛm anaasɛ ɛnyɛ mmerɛw, a na ensusuw ɔtopae anaa gas cylinder a ahintaw ho.
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ ɔkraman nan a ɛwɔ dan no awiei, a ɛwɔ ne nuabea agua no anim pɛɛ no de ahodwiriwde biako anaa abien siei.
  
  Mai de nkakrankakra kɔɔ n"anim, na ne ho tɔɔ no sɛ Chika da so te ase, nanso na onni adwenem naayɛ biara wɔ bere tenten a Kovalenko bɔɔ ne tirim sɛ eyi bɛkɔ so no ho.
  
  Te sɛ nea ɛrebua no, ɛnne bi fi akasam a ahintaw mu bɔɔ denneennen. "Mai Kitano sɛ: "Mai Kitano! Wo din a wowɔ no yɛ nea wontumi ntoto ho." Ná ɛyɛ Kovalenko. "Momma yɛnhwɛ sɛ ɛfata anaa."
  
  Nnipa anan fii ɔkraman a n"ani afura no nan akyi fii adi. Mai hwɛɛ no denneennen sekan biako, na ɛkame ayɛ sɛ wantumi annye n"ani anni, nanso afei wɔhyɛɛ no ma ogyinaa hɔ bere a awudifo no mu nea odi kan de ahopere baa ne nkyɛn no.
  
  Otuu mmirika ntɛmntɛm, siesiee ne ho maa wimhyɛn a ɛbɛbɔ, kosii sɛ ɛnyɛ den sɛ Mai bɛhwe ase akɔ nkyɛn na ɔyɛɛ akuturuku a edi mũ a ɔde twitwiw ne ho. Ɔkofo a odi kan no hwee fam, na ne ho dwiriw no. Mogya Ɔhene no serew fi akasafo no mu.
  
  Afei ɔkofo a ɔto so abien no tow hyɛɛ no so, na wamma no hokwan sɛ obewie nea edi kan no. Ɔbarima no twitwaa chakram-dade nkaa a akyi ano yɛ nnam te sɛ agyan-wɔ ne nsateaa ano na ɔserewee bere a ɔrebɛn no.
  
  Mai gyinaa hɔ kakra. Ná saa ɔbarima yi yɛ obi a ne ho akokwaw. Nea edi awu. Tumi a wotumi de akode a ɛyɛ hu saa bedi dwuma wɔ ahotoso mu a ɛnyɛ den no kaa mfe pii a wɔde ayɛ adwumaden ho asɛm. Ná obetumi de ne nsateaa a ɔde bɛbɔ chakram no agu. Ɔde ahoɔhare yɛɛ nea ɛyɛ pɛ.
  
  Otuu mmirika kɔɔ ne nkyɛn, na ɔtoo ne kwan a ɔbɛfa so no mu. Bere a ohui sɛ ne nsateaa rewosow no, ɔde ne ho kɔhyɛɛ baabi a ɛtwetwe nsu mu, na ɔde ne ho kɔhyɛɛ akode no ahinanan ase, na ɔtow ne ti san n"akyi sɛnea obetumi bere a agyan bɔne no twitwaa mframa a ɛwɔ n"atifi no mu no.
  
  Ne ti nhwi a wɔabɔ no akuturuku bi hwee fam.
  
  Mai dii kan de ne nan bɔɔ ɔbenfo no mu, na ɔde n"ahoɔden nyinaa bɔɔ ne nkotodwe. Ná ɛnyɛ seesei ne bere a ɛsɛ sɛ wɔfa nneduafo. Ɔde akuturuku a ɔtee na ɔtee nka no, ɔbarima no nkotodwe bɔɔ. Ne nteɛteɛm no dii n"ahwease no anim.
  
  Enti mfe pii ntetee hweree prɛko pɛ.
  
  Saa ɔbarima yi ani daa nea ɛsen n"ankasa yaw adi. Mai bisaa bere tiaa bi nea ebia Kovalenko wɔ wɔ ne so, nanso afei ɔkofo a ɔto so abiɛsa hyɛn ɔko no mu na ɔtee nka sɛ nea odi kan no asɔre agyina ne nan so dedaw.
  
  Ná nea ɔto so abiɛsa no yɛ ɔbarima kɛse. Ɔde ne nan sii fam kɔɔ ne nkyɛn te sɛ ɔsebɔ kɛse bi a ɔrehwehwɛ nea ɔpɛ sɛ ɔkyere no, na ne nan a ɛda hɔ kwa rebɔ kɔnkrit no so. Mogya Hene no de nsɛm a ɛyɛ yaw toatoaa so hyɛɛ no nkuran na afei ɔserewee, na ɔyɛ ɔkwasea wɔ ne element mu.
  
  Mai hwɛɛ n"ani so tẽẽ. "Ɛnsɛ sɛ woyɛ eyi. Yɛabɛn sɛ yɛbɛkyere Kovalenko. Na wɔagyae wɔn a wɔafa wɔn nnommum no."
  
  Ɔbarima no twentwɛnee ne nan ase kakra. Kovalenko de ne hwene bɔɔ ne ti so kɔɔ soro. "Woma me ho popo, Mai Kitano, ehu ma me ho popo. Mfe aduonu ni na na meyɛ anansesɛm ara kwa, na seesei merebubu me kommyɛ no wɔ m"ankasa me nsɛm so. Wobɛyɛ dɛn atumi..." Ɔgyinaa hɔ kakra. "So obi te sɛ wo ayɛ me pɛ pɛn?"
  
  Mai kɔɔ so hwɛɛ ɔkofo kɛse no ani so. Ɔtee nka sɛ nea ɔwɔ n"akyi no nso gyaee, te sɛ nea ɔretwɛn nea ebefi adwene mu apereperedi no mu aba.
  
  "Ko!" Mogya Ɔhene no teɛɛm mpofirim. "Ko, anyɛ saa a mɛma wɔayi w"adɔfo were nkwa mu na wɔama akraman aduan!"
  
  Ná ahunahuna no yɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa. Mai mpo tumi hu. Ɔbarima kɛse no huruw yɛɛ ade, na ɔde ahopere kɔɔ ne nkyɛn a na wateɛ ne nsa. May san susuw n"akwankyerɛ no ho. Bɔ na tu mmirika, bɔ ntɛmntɛm na ɛyɛ den a ɛyɛ mmerɛw, na afei fi kwan no so. Sɛ ɛbɛyɛ yiye a, fa ne kɛse di dwuma tia no. Mai maa no kwan ma ɔbɛn hɔ, a na onim sɛ ɔbɛhwɛ kwan sɛ obetu kwan bi afi ne hɔ a ɔbɛkwati. Bere a oduu ne nkyɛn na ɔkyeree ne nipadua no, na ɔwɔ baabi a obetumi de ne nsa abɔ ne nan ho.
  
  Nnyigyei a ɛne sɛ ɔrebɔ fam no memee Mogya Ɔhene no serew a ɛyɛ agyimisɛm no mpo.
  
  Afei ɔkofo a odi kan no bɔɔ no denneennen, de n"ani sii n"akyi ketewaa no so, na ɔde ɔhwe a ɛyɛ yaw mae ansa na Mai rekyinkyin na ɔrehuruhuruw, na ɔforo baa ɔbarima a wɔahwe ase no akyi na ɔmaa ne ho kwan kakra.
  
  Afei Mogya Hene no gyaee nteɛm. "Twa ne nuabea no ti a ɛyɛ fuw!"
  
  Afei ɔbarima a ɔto so nnan bi puei, a okura samurai nkrante. Ɔkɔɔ Chika nkyɛn tẽẽ, na na aka anammɔn asia ansa na wawie n"asetra.
  
  Na na Mai Kitano nim sɛ mprempren ne bere a ɛsɛ sɛ ɔyɛ agoru a eye sen biara wɔ n"asetra mu. Ne ntetee nyinaa, ne suahu nyinaa boom wɔ mmɔdenbɔ a etwa to a ɛyɛ hu mu sɛ obegye ne nuabea nkwa - nkwa ne owu asɛm.
  
  Adom ne ahoɔfɛ a edi awu a ɛyɛ sikani du anaasɛ nkwa nna nyinaa mu ahonu a ɛyɛ hyew.
  
  Mai huruw kɔɔ ɔbarima kɛse no akyi a na ɛreyɛ kɛse no so, na ɔde no dii dwuma sɛ afiri a ɔde tu mmirika de bɔɔl a ɛtu kɔmaa ɔkofo a odi kan no. Ɛkame ayɛ sɛ ɔnte ahodwiriw no nka bere a May nan a ɛwɔ tumi kɛse no bubuu nnompe pii wɔ n"anim no, nanso ɔhwee ase te sɛ adesoa a awu no. Ntɛm ara na Mai twee ne ti na ɔbobɔw, na ɔde ne ho sii n"akyi berɛmo so denneennen, nanso sɛnea ohuruw no denneennen no de no faa kɔnkrit fam no kɔɔ akyirikyiri wɔ bere kakraa bi mu.
  
  Osii fam akyirikyiri fi ne nuabea ne ɔbarima a okura nkrante no ho.
  
  Nanso chakran no nkyɛn pɛɛ.
  
  Wɔ milisekɔn a ɔde gyinaa hɔ kakra mu no, ɔde n"adwene sii ne nipasu so, maa ne kra dwoe, na ɔdanee ne ho, na ogyaee akode a edi awu no. Ɔde nsensanee faa wim, na ne nkrantɛ a edi awu no hyerɛn, na na kɔkɔɔ a efi May ankasa mogya mu ayɛ no nsensanee dedaw.
  
  Chakran no de ne ho bɔɔ nkrante no kɔn mu, na ne ho popoe. Ɔbarima no hwee ase a na nnyigyei biara nnim, na ɔnte biribiara nka koraa. Ná ɔda so ara nte nea ɛbɔɔ no no ase. Nkrantɛ no bɔɔ gyegyeegye kɔɔ fam.
  
  Ná ɔbarima kɛse no nkutoo ne ɔkofo a obetumi akura ne de mu atia no mprempren, nanso ne nan kɔɔ so bɔɔ bere a ɔbɔɔ mmɔden sɛ obegyina hɔ no. Ebia opirapiraa ntini biako anaa abien. Ɛyaw ne mmoa a ontumi nyɛ ho hwee nusu guu n"anim, ɛnyɛ n"ankasa, na mmom n"adɔfo. Mai de n"ani kyerɛɛ Chika na ɔhyɛɛ ne ho ma otuu mmirika kɔɔ ne nuabea nkyɛn.
  
  Ɔde nkrante no twitwaa nhama no, na ɔde ne sẽ twitwiw ne sẽ bere a ohui sɛ ne nsateaa a ɛyɛ kɔkɔɔ ne akisikuru a mogya wom a apereperedi a ɛkɔ so daa no de bae no. Awiei koraa no, ɔtwee gag no fii ne nuabea no anom.
  
  "Kɔ a woayɛ mmerɛw. Mɛsoa wo."
  
  Mogya Hene no gyaee serew. "Gyina no kwan!" Ɔteɛɛm guu ɔkofo kɛse no so. "Yɛ no." Anaasɛ mede me nsa bɛkum wo yere!"
  
  Ɔbarima kɛse no teɛɛm, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛwea akɔ ne nkyɛn a wateɛ ne nsa. Mai gyinaa ne nkyɛn. Ɔkae sɛ: "Mo ne yɛn mmra. "Kɔka yɛn ho." Boa yɛn ma yɛnsɛe saa aboa kɛse yi."
  
  Bere tiaa bi no, anidaso hyerɛn ɔbarima no anim. Ɔbɔɔ n"ani na ɔhwɛɛ te sɛ nea wɔayi wiase no mu duru afi ne mmati so.
  
  Mogya Hene no de ahopere kae sɛ: "Wo ne wɔn kɔ, na obewu."
  
  Mai wosow ne ti. "Ɔda so ara awu, ɔbarima. Aweredi biako pɛ a wubenya ne sɛ wubedi m"akyi."
  
  Ná ɔbarima no ani resrɛsrɛ. Bere tiaa bi no, Mai susuwii sɛ ɔne no bɛtwe ne ho ankasa, nanso afei adwenem naayɛ mununkum no san bae na n"ani so tew.
  
  "Mentumi. Bere a ɔda so te ase no. Me ntumi kɛkɛ ".
  
  Mai danee ne ho, na ogyaw no sɛ ɔda hɔ. Ná ɔwɔ n"ankasa akodi ahorow a ɛsɛ sɛ ɔko.
  
  Mogya Hene no de tuo a ɔde bɛpaapae no kɔmaa no. "Dan guan, Mai Kitano. Wɔrebɛbɔ me ko no ho dawuru. Na apon no retwɛn me."
  
  
  TI NKURƆFOƆ
  
  
  Mogya Hene no nsa de mmirika kɔɔ ne sekan no so. Ná akode no de ne nsa ahyɛ pon a ɛwɔ n"anim no mu kan. Ɔde bɛn n"ani, na ɔhwehwɛɛ agyan a mogya ayɛ no ma no mu. Nnipa baahe na ɔde sekan yi baa awiei?
  
  Baako mmiako, da mmienu biara, mfeɛ aduonu nnum. Anyɛ bie koraa.
  
  Sɛ ɛbɛma anansesɛm no akɔ so atra hɔ a, obu ne ehu yɛ foforo.
  
  Ɔka kyerɛɛ ne ho sɛ: "Ɔsɔretiafo a ɔfata saa." "Ɛyɛ aniwu sɛ minnya bere mfa nsɔ nhwɛ bio." Ɔsɔre gyinaa ne nan so, na ɔde nkakrankakra twaa sekan no ho hyiae, na ne sekan no daa hann no adi bere a ɔnam no.
  
  "Nanso ɛkame ayɛ sɛ bere a mede yɛ ade no adu."
  
  Ogyinaa pon no ano a ɛne no bɔ abira, faako a na wɔakyekyere ɔbea bi a ne ti nhwi yɛ tuntum wɔ akongua bi ho no. Ná wahwere ne komm dedaw. Ná ɛyɛ no abofono sɛ ɔbɛhwɛ n"ani kɔkɔɔ, ne nipadua a ɛreyɛ ayɛ hyew ne n"ano a ɛrepopo.
  
  Mogya Hene no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Nha wo ho. Seesei mewɔ me mfiri a edi kan, ɛwom sɛ na Kitano werɛ afi de. Ɛsɛ sɛ wo kunu de mfiri a ɛto so abien no kɔma bɛyɛ mprempren. Sɛ ɛtwam a, wobɛfa wo ho."
  
  "Ɛbɛyɛ dɛn-ɛbɛyɛ dɛn atumi de yɛn ho ato wo so?"
  
  "Meyɛ ɔbarima a ɔwɔ nidi. Eyi ne ɔkwan a mefaa so nyaa nkwa wɔ me mmeranteberem. Na sɛ wogye nidi ho kyim a..." Ɔkyerɛɛ no agyan a ɛho agu fĩ no. "Ná mogya pii wɔ hɔ bere nyinaa."
  
  Ping bi a wɔahyɛ no den fii ne kɔmputa no so bae. Ɔkɔɔ hɔ na ɔmiaa bɔton kakraa bi. Ne sahene a ofi Washington, DC no anim puei.
  
  "Yɛwɔ gyinabea, owura. Botae no bɛyɛ krado wɔ simma du akyi."
  
  "Afiri no yɛ ade a ɛho hia titiriw. Nea ɛsen biribiara. Kae eyi".
  
  "Sa". Anim no san n"akyi de daa adwene a ɛkorɔn adi. Wɔhwɛɛ baabi a wɔde kar sisi a nwura ayɛ hɔ ma na ɛkame ayɛ sɛ wɔagyaw hɔ no ase. Mfonini a ɛyɛ grain no kyerɛɛ ɔkwantufo bi a ɔredi akɔneaba wɔ screen no atifi ne Nissan bruu bi a ɔreka kar afa apon abien a ɛyɛ adwuma ankasa mu.
  
  "Yi saa bore no fi hɔ. Obetumi ayɛ Polisifo."
  
  "Yɛhwɛɛ no, owura. Ɔyɛ ɔkwantufo ara kwa."
  
  Mogya Hene no tee nka sɛ abufuw reyɛ kɛse nkakrankakra wɔ ne mu. "Munyi no fi hɔ. Bisa me bio na mɛsie w"abusua nkwa mu."
  
  Saa ɔbarima yi yɛɛ adwuma maa no ara kwa. Nanso na ɔbarima yi nim nea Dmitry Kovalenko tumi yɛ. Wanka asɛm foforo biara, ɔde n"ani sii so na ɔtow ɔbarima a onni fie no tuo bɔɔ ne ti. Mogya Hene no serewee bere a ohui sɛ baabi a ɛyɛ sum afi ase retrɛw wɔ beae a wɔde kɔnkrit ayɛ no basabasa no.
  
  "Aka simma anum ansa na agyiraehyɛde no adu."
  
  Mogya Hene no de n"ani kyerɛɛ ɔbea no. Ná wayɛ ne hɔho asram pii ni. Ná Ɔkyerɛwfo a ɔhwɛ Ɔman Bammɔ so no yere nyɛ nkonimbo ketewaa bi. Ná Jonathan Gates rebɛtua n"ahobammɔ ho ka kɛse.
  
  "Owura, Gates aboro ne bere a ɔde ama no so."
  
  Wɔ tebea foforo biara mu no, anka Mogya Hene no de ne sekan bedi dwuma mprempren. Gyinabea biara nni hɔ. Nanso na mfiri a ɛto so abien no ho hia ma ne nhyehyɛe ahorow, ɛwom sɛ na ɛnyɛ nea ɛho hia de. Ɔfaa satellite fon a ɛda kɔmputa no nkyɛn no na ɔfrɛɛ nɔma bi.
  
  Mitiee no sɛ ɛrebɔ na ɛrebɔ. "Ɛte sɛ nea wo kunu nnwen wo ahobammɔ ho, Awuraa Gates." Mogya Hene no twitwaa n"ano ma ɛbɛyɛɛ biribi te sɛ serew. "Anaasɛ ebia ɔde asi w"ananmu dedaw, hmm? Amerika amammuifo yi..."
  
  Wɔbɔɔ so, na awiei koraa no, ɛnne a ehu aka no buae. "Aane?"
  
  "Mewɔ anidaso sɛ wobɛn na wowɔ mfiri no, m"adamfo. Anyɛ saa a..."
  
  Ná Ɔman Bammɔ Soafo no nne ayɛ basaa koduu baabi. Ɔkae sɛ: "United States nkotow atirimɔdenfo," na ɛda adi pefee sɛ saa nsɛm no hweree ne koma ne ne kra pii. "Wɔrenni wo ahwehwɛde ahorow ho dwuma."
  
  Mogya Hene no dwenee Hell Apon ne nea ɛda wɔn akyi no ho. "Ɛnde tie wo yere a ɔrewu wɔ yaw mu, Gates. Minhia mfiri a ɛto so abien ma baabi a mɛkɔ."
  
  Bere a ɔhwɛɛ sɛ ɔkwan no bɛkɔ so abue no, Mogya Hene no maa ne sekan so na ofii ase maa ne awudi ho nsusuwii biara baa mu.
  
  
  TI DU
  
  
  Hayden Jay twee ne ho fii ne kɔmputa ho bere a ne fon bɔɔ no. Ná Ben ne Karin nni adagyew sɛ wɔbɛkanyan Captain Cook po so akwantu ahorow no, ne titiriw no nea ɛfa Hawaii Nsupɔw no ho no. Ɛwom sɛ na wonim Cook kɛse sɛ ɔkwantufo a wagye din de, nanso na ɛte sɛ nea ɔyɛ ɔbarima a ɔwɔ talente pii. Ná ɔyɛ po so hyɛn kwankyerɛfo a wagye din ne asase mfoniniyɛfo a ne ho akokwaw nso. Ɔbarima a ɔyɛɛ biribiara ho mfonini no, ɔkyerɛw nsase fi New Zealand kosi Hawaii na na wonim no kɛse sɛ odii kan sii fam wɔ Hawaii, beae a ɔtoo din Sandwich Nsupɔw. Ahoni no da so ara gyina Waimea kurow mu, Kauai, sɛ beae a odii kan hyiae wɔ 1778 mu no ho adanse.
  
  Hayden san n"akyi bere a ohui sɛ nea ɔfrɛɛ no ne n"adwumawura Jonathan Gates no.
  
  "Yiw, owura?"
  
  Ahome a wɔhome bere ne bere mu nkutoo na na wotumi te fi awiei foforo no. Ɔkɔɔ mfɛnsere no ho. "Wobɛtumi ate me asɛm? Sa?"
  
  Wɔnkasae fi bere a ɔde n"ano kasa tiaa no no. Hayden tee nka sɛ onni ahotoso kakra.
  
  Awiei koraa no, wɔtee Gates nne. "Wɔkum no. Saa nkwaseafo no kunkum no."
  
  Hayden hwɛɛ mfɛnsere mu denneennen, na wanhu hwee. "Dɛn na wɔyɛɛ?"
  
  Wɔ n"akyi no, Ben ne Karin danee wɔn ho, na ne nne no maa wɔn ho dwiriw wɔn.
  
  "Wɔfaa me yere Hayden. Asram bi a atwam ni. Na anadwo a etwaam no wokum no. Efisɛ anka meremfa wɔn ahyɛde."
  
  "Daabi. Na entumi nyɛ-"
  
  "Aane". Gates nne mu paapaee bere a ɛda adi pefee sɛ ne adrenaline a wɔde whisky ayɛ no fii ase sɛee no. "Ɛno nyɛ wo haw biara, Jay, me yere. M-meyɛ ɔman ho dɔfo bere nyinaa, enti Ɔmampanyin no hui wɔ nnɔnhwerew kakraa bi mu wɔ bere a wɔkyeree no no. M"atena hɔ..." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Ɔman ho dɔfo".
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na Hayden nhu nea ɔbɛka. "Dɛn nti na wobɛka akyerɛ me seesei?"
  
  "Sɛ mɛkyerɛkyerɛ m"anammɔn a edi hɔ mu."
  
  "Daabi!" Hayden teɛɛm, na ɔde ehu bɔɔ mfɛnsere no mu mpofirim. "Worentumi nyɛ eyi! Mesrɛ wo!"
  
  "Dwodwo wo ho. Minni adwene biara sɛ mɛkum me ho. Nea edi kan no mɛboa ma wɔatɔ Sara so were. Anwonwasɛm, ɛnte saa?
  
  "Dɛn?"
  
  "Seesei mahu sɛnea Matt Drake te nka."
  
  Hayden mumii n"ani, nanso na nusu da so ara regu n"anim. Na Kennedy nkae reyera afi wiase dedaw, koma a bere bi na ogya ayɛ mu ma no, afei de adan daa anadwo.
  
  "Dɛn nti na wobɛka akyerɛ me seesei?" Awiei koraa no, Hayden san kae bio.
  
  "Sɛ yɛbɛkyerɛkyerɛ mu." Gates gyinaa hɔ kakra, afei ɔkae sɛ, "Ed Boudreaux wɔ onuawa kumaa bi. Mede nsɛm no mu nsɛm remena wo. Yɛ No-"
  
  Hayden ho dwiriw no araa ma otwaa ɔkyerɛwfo no asɛm ansa na ɔretoa so. "Wowɔ awerɛhyem?"
  
  "Yɛ nea wubetumi biara sɛ wubewie ɔkwasea yi."
  
  Nhama no kɔe wui. Hayden tee sɛ email bi rebɔ wɔ ne fon so. Wannyae, ɔdanee ne ho mpofirim na ofii dan no mu, na obuu n"ani guu Ben Blake ne ne nuabea no anim a na ɛhaw adwene no so. Ɔkɔɔ Kinimaki nkuku ketewa no ho na ohui sɛ ɔresiesie akokɔ a wɔde chorizo sauce ayɛ.
  
  "Alicia wɔ he?"
  
  "Nnɛra wɔtwaa ne pass no mu." Ná Hawaiini kɛse no nsɛm no kyinkyim.
  
  Hayden de ne ho too fam bɛn no. "Nnyɛ ɔkwasea a ɔyɛ fucking. Yɛn baanu nyinaa nim sɛ onhia pass. Enti, Alicia wɔ he?"
  
  Kinimaki ani so tetew no, na ɔhwɛɛ mprɛte no denneennen. "Hmm, simma biako. Mebɛhunu no. Dabi, ɔyɛ obi a ɔwɔ nhumu dodo ma ɛno. Mɛ-"
  
  "Frɛ no kɛkɛ." Hayden yafunu mu yɛɛ den bere a ɔkaa saa nsɛm no ara pɛ, na tuntum kataa ne kra so. "Ka kyerɛ no sɛ ɔne Drake nni nkitaho. Onyaa nea ɔsrɛɛ no. Yɛrekɔpira obi a ne ho nni asɛm na yɛanya nsɛm."
  
  "Onuawa Boudreau?" Ná ɛte sɛ nea Kinimaka yɛ nnam sen sɛnea ɔtaa yɛ no. "So ɔwɔ bi ampa? Na Gates de ne nsa hyɛɛ ase?"
  
  Hayden popaa n"ani so sɛ: "Wo nso wobɛyɛ, sɛ obi yɛ wo yere ayayade na okum no kɛkɛ a."
  
  Kinimaka yɛɛ komm yam eyi. "Na eyi ma CIA tumi yɛ Amerikani ɔman ba bi saa ara?"
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛno ne mprempren." "Yɛwɔ ɔko mu."
  
  
  TI DUBIako
  
  
  Matt Drake de nneɛma a ne bo yɛ den na efii ase. Ná Johnnie Walker Black toa no to nsa frɛ na na ɛnte sɛ nea ɛyɛ mmerɛw dodo.
  
  Ebia biribi a eye sen saa bɛma n"anim nkae no afi hɔ ntɛm ara? Saa bere yi de, wɔ ne dae mu no, so obegye no nkwa ankasa sɛnea ɔhyɛɛ bɔ bere nyinaa no?
  
  Wɔkɔɔ so hwehwɛɛ nneɛma mu.
  
  Whisky no hyewee. Ntɛm ara na ɔtwee nsu fii ahwehwɛ no mu. Ɔsan hyɛɛ mu ma bio. Ɔperee sɛ ɔde n"adwene besi biribi so. Ná ɔyɛ ɔbarima a ɔboa afoforo, na onya wɔn mu ahotoso, a ogyina hɔ ma wobu akontaa na ɔmma obiara nni huammɔ da.
  
  Nanso odii Kennedy Moore huammɔ. Na ansa na ɛno reba no, odii Alison huammɔ. Na odii wɔn ba a ɔhyɛ yafunu mu, akokoaa a owui ansa na ɔrenya hokwan mpo atra ase no huammɔ.
  
  Johnnie Walker, te sɛ toa foforo biara a wasɔ ahwɛ pɛn no, maa n"abasamtu no yɛɛ kɛse. Ná onim sɛ eyi bɛba. Ná ɔpɛ sɛ ɛyɛ yaw. Ná ɔpɛ sɛ ɛtwa yaw bi fi ne kra mu.
  
  Ná ɛyaw ne n"adwensakra.
  
  Ɔhwɛɛ mfɛnsere no mu denneennen. Ɛhwɛɛ akyi, ɛda mpan, enhu na enni nkate - a ɛyɛ tuntum, te sɛ ɔno ara pɛ. Nsɛm foforo a efi May ne Alicia hɔ bɛyɛɛ nea ɛntaa nsi. Ɔfrɛ ahorow a efi ne nnamfo a wɔwɔ SAS hɔ no kɔɔ so baa bere ano.
  
  Mogya Hene no kum Ben awofo nna kakraa bi a atwam ni. Ná wɔwɔ ahobammɔ. Na wonnim asiane no da, na Ben renhu sɛnea wɔbɛbɛn sɛ wɔbɛyɛ Mogya Hene no aweredi no ayayade da.
  
  Na CIA adwumayɛfo a na wɔrewɛn Blake abusua no nso nnim. Na SAS no nhia sɛ wobehu anaasɛ wɔbɛbɔ wɔn akyi. Wowiee adwuma no ara kwa na wɔkɔɔ nea edi hɔ no so.
  
  Nnwom bi a ɛyɛ hu fii ase bɔɔ. Na dwom no kanyan no sedee na eye fe nso - 'My Immortal' a Evanescence kyerɛwee - na ɛkaee no biribiara a wahwere pɛn.
  
  Ná eyi ne ne nne a ɔbɔ. Ɔde n"adwene yɛɛ no basaa kakra twaa ntama no ho hyiae, nanso awiei koraa no, ɔfaa telefon so.
  
  "Aane?"
  
  "Oyi ne Hayden, Matt."
  
  Ɔsɔre tenaa ase tẽẽ kakra. Ná Hayden nim nneɛma a wayɛ nnansa yi nanso ɔpaw sɛ obebu n"ani agu so. Ná Alicia yɛ wɔn ntamgyinafo. "Dɛn na asi? Ben-?" Wantumi mpo amfa ne ho amma sɛ ɔrebɛka saa nsɛm no.
  
  "Ɔyɛ OK." Yɛn ho ye. Nanso biribi sii."
  
  "Woahu Kovalenko?" Abotare a wonni twaa nsa a ɛyɛ hu no mu te sɛ kanea a ɛhyerɛn.
  
  "Dabi, ennya nyɛɛ saa." Nanso Ed Boudreaux wɔ onuawa bi ampa. Na yenyaa kwan sɛ yɛde no bɛba ha."
  
  Drake tenaa ase, na ne werɛ fii whisky no. Ɔtan ne hellgya hyew agyiraehyɛde abien wɔ ne koma mu. "Minim nea ɛsɛ sɛ meyɛ ankasa."
  
  
  TI DUMIEN BIEN
  
  
  Hayden siesiee ne ho maa nea na ɛbɛba no. Ná ne CIA adwuma no nyinaa nsiesiee no mmaa tebea yi. Wokum Ɔman Bammɔ Soafo no yere. Amanaman ntam ɔsɛmmɔnedifo bi a okura nnipa a wɔwɔ tumi abusuafo dodow a wonnim nnommum.
  
  So na aban no nim obiara a ɔde ne ho hyɛɛ mu no ko? Da. Nanso wubetumi anya awerɛhyem sɛ wonim pii sen sɛnea wɔmaa kwan pɛn.
  
  Ná ɛte sɛ nea ɛyɛ mmerɛw kɛse bere a edi kan a ɔde ne din hyɛɛ mu no. Ebia na nneɛma yɛ mmerɛw saa bere no, ansa na September 11. Ebia wɔ ne papa, James Jay, anansesɛm mu ɔnanmusifo a na ɔpɛ sɛ osuasua no bere so no, na nneɛma yɛ tuntum ne fitaa.
  
  Na wonni mmɔborohunu.
  
  Ná ɛyɛ ano a ano yɛ nnam. Wɔako ɔko a wɔde tia Mogya Hene no wɔ mmeae pii, nanso ebia ne de no da so ara da adi sɛ ɛyɛ hu na edi nkonim sen biara de besi nnɛ.
  
  Nnipa a na wɔwɔ n"afã no nipasu ahorow no maa onyaa mfaso. Gates dii kan huu eyi. Ɛno nti na ɔmaa wɔn kwan ma wɔyɛɛ wɔn ankasa nhwehwɛmu wɔ ahintasɛm a atwa Bermuda Ahinanan no ho ahyia no ho. Ná Gates yɛ onyansafo sen sɛnea na osusuw sɛ ɔyɛ. Ntɛm ara na ohuu mfaso a nipasu ahorow a ɛsono wɔn ho wɔn ho te sɛ Matt Drake, Ben Blake, May Kitano ne Alicia Miles de mae. Ohuu tumi a ne kuw no betumi ayɛ. Na ɔboaboaa wɔn nyinaa ano.
  
  Adenim.
  
  Team a ɛbɛba daakye?
  
  Afei ɔbarima a wahwere biribiara no pɛe sɛ wobu atɛntrenee ma ɔbarima a okum ne yere atirimɔden so saa no.
  
  Hayden bɛn Boudreaux afiase dan no. Ɔsraani a wɔabɔ no ka a ɔyɛ ɔkwasea no de ɔbrɛ hwɛɛ no wɔ ne nsa a wabobɔw no so.
  
  "Metumi aboa wo, Agent Jay?"
  
  Sɛ Hayden ammɔ mmɔden bio a, anka ɔremfa mfiri ne ho da. "Ka beae a Kovalenko wɔ kyerɛ yɛn, Boudreau. Fa ma kɛkɛ na ne nyinaa bɛba awiei." Ɔtrɛw ne nsa mu. "Mekyerɛ sɛ, ɛnyɛ sɛ ɔde wo ho asɛm bi ma."
  
  "Ebia onim." Boudreau danee ne nipadua na ɔde ne ho fii mpa no so. "Ebia onnim. Ebia ɛyɛ ntɛm dodo sɛ mɛka, ɛnte saa?"
  
  "Dɛn ne ne nhyehyɛe ahorow? Dɛn ne Hell Pono yi?
  
  "Sɛ minim a..." Boudreau anim kyerɛɛ serew a ɛte sɛ akraman a ɔredi apontow.
  
  "Woyɛ saa ampa." Hayden kɔɔ so yɛɛ obi a ɔyɛ nokware kɛse. "Mede hokwan a etwa to yi rema wo."
  
  "Hokwan a etwa to? Worekɔtow me tuo? So awiei koraa no CIA ahu bɔne a ɛyɛ sum a ɛsɛ sɛ wɔyɛ na ama wɔakɔ so atra agoru no mu?"
  
  Hayden de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Bere ne beae wɔ hɔ ma eyi."
  
  "Ɛno ara. Ná metumi abɔ mmeae pii din." Boudreau dii ne ho fɛw, na abɔdamfo hyerɛn wɔ nnompe a wɔde petepete so no mu. "Biribiara nni hɔ a wubetumi ayɛ me, Agent Jay, a ɛbɛma mayi obi a ɔwɔ tumi te sɛ Mogya Hene no ama."
  
  "Eye..." Hayden hyɛɛ ne ho sɛ ɔserewee. "Ɛno na ɛmaa yesusuwii, Ed." Ɔde anigye kaa ne nne ho. "Wo nni hwee wɔ ha, ɔbarima. Hwee. Na nanso worenhwie ngu. Wotena hɔ, woresɛe nneɛma, na wode anigye gye nsɛm a wɔde wie no tom. Te sɛ ɔkwasea koraa. Te sɛ obi a wahwere ade. Te sɛ Kesee Fam nkwaseasɛm bi." Hayden de ne nyinaa mae.
  
  Boudreaux ano yɛɛ nsensanee fitaa a ɛyɛ den.
  
  "Woyɛ ɔbarima a woagyae. Quirk a ɛyɛ nwonwa. Afɔdeɛ. Wɔn a wontumi nyɛ hwee."
  
  Boudreau tu kɔɔ ne nkyɛn.
  
  Hayden de n"anim miaa nnua no so, dii ne ho fɛw. "Fucking flaccid dick."
  
  Boudreau tow akuturuku, nanso Hayden san n"akyi ntɛmntɛm, na ɔda so ara hyɛ ne ho ma ɔserew. Nnyigyei a ne nsateaa bɔ dade no te sɛ n"anim a ɛyɛ nsuo.
  
  "Enti yesusuwii sɛ. Dɛn na ɛma onipa te sɛ wo, ɔsraani, yɛ asɔremma a ne tirim yɛ mmerɛw?"
  
  Afei Boudreau de n"ani a ɛte ase nkakrankakra hwɛɛ no.
  
  "Ɛno ara ne no". Hayden suasuaa no. "Woduu hɔ, ɛnte saa? Ne din de Maria, ɛnte saa?"
  
  Boudreau de abufuw a wontumi nka ho asɛm bɔɔ nnua no mu denneennen.
  
  Ná ɛyɛ Hayden de sɛ ɔbɛserew. "Sɛnea maka dedaw no." Wɔn a wontumi nyɛ hwee."
  
  Ɔdanee ne ho. Woguu aba no. Ná ɛfa ahoɔhare ne atirimɔdensɛm ho. Anka Ed Boudreau renpaapae da wɔ tebea horow a ɛfata mu. Nanso seesei...
  
  Kinimaka bobɔɔ TV no, na wɔkyekyeree no wɔ nkongua bi so sɛnea ɛbɛyɛ a asraafo a wɔabɔ wɔn paa no betumi ahu. Na dadwen a ɛwɔ ɔbarima no nne mu no da adi, ɛwom sɛ ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔde besie de.
  
  "Dɛn koraa na mo nkurɔfo rebɔ mmɔden sɛ mobɛtwe?"
  
  "Kɔ so hwɛ, ɔkwasea." Hayden maa ne nne yɛɛ te sɛ nea ɔmfa ne ho bio kɛkɛ. Kinimaka danee TV no.
  
  Boudreaux ani so tetew no. Ɔde n"ano nkutoo kae komm sɛ: "Dabi." "Oh dabi".
  
  Hayden de serew a wotumi gye di koraa hyiaa n"ani. "Yɛwɔ ɔko mu, Boudreau. Woda so ara mpɛ sɛ wobɛkasa? Paw afiri a wɔde ka ho a ɛyɛ fucking."
  
  
  * * * .
  
  
  Matt Drake hwɛ hui sɛ mfoninitwa afiri no wɔ nea ɛwɔ hɔ yiye ansa na ɔrehyɛn mfonini no mu. Wɔtwee balaclava tuntum no baa fam wɔ n"anim sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ adwuma sen sɛ wɔde bɛkata ne ho, nanso vest a atuo ntumi nkɔ mu a na ɔhyɛ ne akode a na okura no maa aniberesɛm a abeawa no tebea no yɛ no daa adi pefee.
  
  Ná abeawa no ani yɛ abasamtu ne ehu atare. Ná onni nea wayɛ ho adwene biara. Minnim nea enti a na wohia no. Ná onnim nea ne nuabarima yɛ de nya n"asetrade.
  
  Drake susuwii sɛ na Maria Fedak ho nni asɛm, sɛ obi ho nni asɛm nnansa yi a. Wɔkyeree no wɔ akwanhyia mu, a asɛmmɔne kyeree no wɔ asau bi a ɛtrɛwee wiase nyinaa a owu, koma a wonni ne nitan bɔɔ no denneennen na ɛpaapae mu.
  
  Drake gyinaa ne nkyɛn, na ɔde sekan bɔɔ ne nsa nifa mu, na ɔfoforo no de ne ho too tuo no so brɛoo. Ná ɛnyɛ nea ɛho nhia no bio sɛ ne ho nni asɛm. Ná ɛyɛ aweredi, na ɛnyɛ nea ennu saa. Asetra a wɔde ma asetra.
  
  Ɔde boasetɔ twɛn.
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden kae sɛ: "Maria Fedak. "Ɔyɛ wo nuabea, waware, Owura Boudreau. Wo nuabea, wo werɛ fi, Owura Mercenary. Ehu aka wo nuabea, Owura Killer. Onnim onii ko a ne nuabarima yɛ anaa nea ɔyɛ daa. Nanso onim wo ankasa. Onim onua bi a ɔwɔ ɔdɔ a ɔsra no pɛnkoro anaa mprenu afe biara de atoro nsɛm ne akyɛde ahorow a wosusuw ho ma ne mma. Ka kyerɛ me, Ed, wopɛ sɛ wonyin a wonni ɛna?"
  
  Ná Boudreaux ani ayɛ kurukuruwa. Ná ne suro a ɔda adagyaw no mu yɛ den araa ma Hayden tee no mmɔbɔ ankasa. Nanso na ɛnyɛ seesei ne bere no. Ná ne nuabea no asetra yɛ nea ɛkari pɛ ankasa. Ɛno nti na wɔpaw Matt Drake, obiako, sɛ ɔnyɛ ahɔho.
  
  "Maria". Asɛm no fii ne mu bae, na ɛyɛ mmɔbɔ na na n"abam abu.
  
  
  * * * .
  
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na Drake ntumi nhu abeawa a ehu aka no no. Ohuu Kennedy sɛ wawu wɔ ne nsa so. Ohuu Ben nsa a mogya ayɛ no ma no. Ohuu Harrison anim a edi fɔ.
  
  Nanso nea ɛsen ne nyinaa no, ohuu Kovalenko. Mogya Hene, adwenem naayɛ no yɛ ɔbarima a ɔda mpan na onni atenka araa ma na ontumi nyɛ hwee sɛ funu a wɔasan anya nkwa. Zombie a ɔyɛ ɔbarima. Ohuu ɔbarima no anim na ɔpɛe sɛ ɔmene nkwa no wɔ biribiara a atwa ne ho ahyia no mu.
  
  Ne nsa teɛɛ abeawa no so na ɔde bɔɔ ne menewam.
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden de n"ani kyerɛɛ monitor no so. Ná Drake de ahopere reyɛ nneɛma. Ɛkame ayɛ sɛ Boudreau annya bere amfa nnye ne ho ntom. Kinimaka kɔɔ ne nkyɛn, na ɔyɛ ntamgyinafo ayamyefo bere nyinaa, nanso Alicia Miles twee no san n"akyi.
  
  "Ɔkwan biara nni hɔ, ɔbarima kɛse. Ma saa nkwaseafo yi ho fifiri nkɔ. Wɔn nsa nni hwee sɛ owu."
  
  Hayden hyɛɛ ne ho sɛ ɔredi Boudreaux ho fɛw sɛnea ɔkaee sɛ odii ne ho fɛw bere a ɔhyɛɛ sɛ wonkum ne mmarima no.
  
  "So worebɛteɛteɛm, Ed, anaasɛ wopɛ sɛ wuhu sɛnea wɔyɛ sushi wɔ UK?"
  
  Boudreaux de n"ani a ɛyɛ awudi hwɛɛ no. Nnompe a ɛyɛ tratraa sen fii n"ano ntwea so. Ná ne nkate reyɛ kɛse wɔ ne so, te sɛ nea ɛyɛe bere a ɔtee nka sɛ awudi bi abɛn no. Ná Hayden mpɛ sɛ ɔbɛto ne ho mu afi ne ho.
  
  Ná Alicia bɛn nsãdan no dedaw. "Wohyɛɛ sɛ wonkum m"adamfo abarimaa no. Ɛsɛ sɛ w"ani gye sɛ ɛyɛ Drake na ɔreyɛ dicing no na ɛnyɛ me. Anka mɛma saa ɔkraman no ahu amane mmɔho abien."
  
  Boudreau hwɛɛ obiako so kɔɔ foforo so. "Ɛbɛyɛ sɛ mo baanu nyinaa hwɛ hu sɛ memfi ha da. Meka ntam sɛ mɛtwitwa mo mmienu asinasin."
  
  "Gye no." Hayden hwɛɛ sɛnea Drake piapiaa Maria Fedak kɔn mu no. "Onni bere pii."
  
  Ná Boudreau yɛ ɔbarima a ne tirim yɛ den na na n"anim ayɛ kusuu. "CIA no rempira me nuabea no. Ɔyɛ United States ɔman ba."
  
  Afei na Hayden gye di ampa sɛ ɔbɔdamfo no annya bi ankasa. Ɔde abubuw kae sɛ: "Tie me, wo ɔkwasea a wabɔ dam." "Yɛwɔ ɔko mu. Mogya Hene no kunkum Amerikafo wɔ Amerika asase so. Ɔkyeree nnipa du du pii siei. Dozens.Ɔpɛ sɛ ɔkura ɔman yi mu sɛ agyede. Ɔmfa wo anaa wo nuabea a ne ho yɛ hu no ho hwee!"
  
  Alicia bɔɔ biribi wɔ n"aso afiri mu. Hayden tee akwankyerɛ no. Kinimaka nso yɛɛ saa ara.
  
  Saa ara na Drake nso yɛ.
  
  Ogyaee ɔbea no kɔn na ɔtwee tuo no fii ne kotoku mu.
  
  Hayden kyekyeree ne sẽ denneennen araa ma ntini a atwa ne ti nhwi ho ahyia no teɛteɛɛm. Ɛkame ayɛ sɛ ne gut instinct no maa ɔteɛɛm na ɔka kyerɛɛ no sɛ onnyae. N"adwene yɛɛ kusuu sekan biako, nanso afei ne ntetee no fii ase, na ɛka kyerɛɛ no sɛ eyi ne hokwan a eye sen biara a wɔwɔ sɛ wɔbɛhwehwɛ Kovalenko.
  
  Nkwa biako a wɔde begye ɔhaha pii anaa nea ɛboro saa nkwa.
  
  Boudreau huu sɛnea nkate ahorow di agoru wɔ n"anim na mpofirim ara ohui sɛ ɔwɔ nsãdan no mu, na wagye adi, na ɔteɛɛ ne nsa mu na ɔrebɔ ose.
  
  "Nnyɛ saa." Don"t you fucking dare nyɛ me nuabea kumaa yi!"
  
  Ná Hayden anim yɛ ɔbo akataso. "Hokwan a etwa to, owudifo."
  
  "Mogya Ɔhene no yɛ honhommɔne. Nea minim nyinaa no, ebetumi ayɛ ɔkraman kɔkɔɔ. Ɔdɔ ade a ɛte sɛɛ."
  
  "Ate aseɛ. Sɔ yɛn hwɛ."
  
  Nanso Boudreau ayɛ ɔsraani a wɔabɔ no paa bere tenten dodo, owudifo akyɛ dodo. Na ɔtan a na ɔwɔ ma atumfoɔ no maa n"atemmu ani afura. "Kɔ hell, ɔkraman."
  
  Hayden koma yɛɛ no yaw, nanso ɔbɔɔ afiri a wɔde hwɛ afiri a wɔde kasa no so wɔ ne nsateaa so. "Tow no tuo."
  
  Drake maa tuo no so na ɔde miaa ne ti so. Ne nsateaa no miaa afiri no mu.
  
  Boudreaux de ehu bɔɔ ose. "Daabi! Mogya Hene wɔ-"
  
  Drake maa atuo nnyigyei a ɛyɛ hu no memee nnyigyei afoforo nyinaa. Ɔhwɛɛ sɛnea mogya repetepete Maria Fedak ti nkyɛn.
  
  "Oahu Atifi fam!" Boudreaux wiee no. "Ne mmoayɛn kɛse no wɔ hɔ..." Ne nsɛm no dii akyi bere a ɔde ne ho kɔhyɛɛ fam no, na ɔhwɛɛ ne nuabea a wawu no sɛ ɔrehwe ase wɔ nkongua no so na ɔrehwɛ ɔfasu a mogya apetepete n"akyi no. Ɔde ahodwiriw hwɛɛ sɛnea onipa a ɔhyɛ balaclava no bɛn screen no kosii sɛ ɛhyɛɛ mu ma koraa. Afei oyii ne akatawia no.
  
  Ná Matt Drake anim yɛ nwini, ɛwɔ akyirikyiri, na ɛyɛ owudifo bi a n"ani gye n"adwuma ho anim.
  
  Hayden ho popoe.
  
  
  TI DUMIɛnsa
  
  
  Matt Drake fii taksi no mu na ɔkaa n"ani sɛ ɔresua ɔdan tenten a na ɛrehuruhuruw wɔ n"anim no ho ade. Na ɛyɛ fitaa na wontumi nkyerɛkyerɛ mu, na na ɛyɛ kataso a edi mũ ma CIA sum ase adwuma bi. Ná ɛsɛ sɛ mpɔtam hɔ ananmusifo hyɛn asase ase kar dan no mu, na wɔfa ahobammɔ ahorow pii mu. Obiara a aka, sɛ́ ɛyɛ ananmusifo anaa ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo, faa anim pon no mu hyɛn mu, na wɔhyɛɛ da de wɔn ho kyerɛe sɛ wɔn a ɛnyɛ den sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so.
  
  Ɔhome denneennen, na ɛkame ayɛ sɛ n"adwene mu da hɔ nea edi kan wɔ bere tenten a obetumi akae mu, na ɔpiaa ɔpon a ɛkyinkyini a onipa biako na ɛwɔ hɔ no mu. Anyɛ yiye koraa no, na ɛte sɛ nea saa nhyehyɛe yi mfa n"ahobammɔ aniberesɛm. Ná pon bi a ɛnyɛ den wɔ n"anim, a mmarima dumien fã a wɔn ho yɛ den te so. Akyinnye biara nni ho sɛ na afoforo pii rehwɛ.
  
  Ɔfaa fam a wɔde tile a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ no so. "Hayden Jay retwɛn sɛ obehyia me."
  
  "Wo din de sɛn?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Ɔwɛmfo no anim a ɛyɛ stoic no wosow kakra.
  
  "Ɛno ara".
  
  Ɔbarima no maa no hwɛbea bi a ebia obi de bedi dwuma bere a ohu obi a wagye din anaa ɔdeduani bi no. Afei ɔfrɛɛ obi. Sekan biako akyi no, ɔde Drake kɔɔ afiri bi a wɔde foro abansoro a wɔde anifere kwan so. Ɔde safe no hyɛɛ mu na ɔmiaa bɔtn no so.
  
  Drake tee nka sɛ elevator no retu akɔ soro, te sɛ nea ɛwɔ mframa a wɔde hyɛ mu so. Ɔyɛɛ n"adwene sɛ ɔrennwen nea ɛbɛba no ho dodo, ɔmaa nsɛm a esisi no hwɛɛ ne ho so. Bere a ɔpon no buei no, ɔhwɛɛ ɔkwan a ɛkɔ ɔdan no mu no.
  
  Wɔ ɔkwan no awiei no, na boayikuw no gyina hɔ sɛ wɔrekyia no.
  
  Ben Blake ne ne nuabea Karin. Hayden na ɔkyerɛwee. Kinimaka. Ná Alicia Miles gyina akyi wɔ baabi. Wanhu May, nanso afei wanhwɛ kwan ankasa nso.
  
  Nanso na tebea no nyɛ papa. Ná ɛsɛ sɛ eyi ka Kennedy ho. Ná ne nyinaa te sɛ nea ɛyɛ nwonwa sɛ ɔnka ho. Ofii elevator no mu bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkae sɛ ebia na wɔn nso te nka saa ara. Nanso so na wɔda mpa so anadwo biara, hwɛ n"ani so, na wosusuw nea enti a Drake nni hɔ sɛ obegye no nkwa no ho?
  
  Afei Ben gyinaa n"anim na Drake, a wanka hwee, twee aberanteɛ no kɔɔ ne nsa so. Karin serewee fɛre so wɔ ne nuabarima no mmati so na Hayden nantew baa hɔ sɛ ɔde ne nsa bɛto ne mmati so.
  
  "Yɛpaa wo".
  
  Ɔkuraa mu denneennen. "Meda wo ase".
  
  Ben kae sɛ: "Ɛnsɛ sɛ wo nkutoo na wotra hɔ.
  
  Drake san n"akyi anammɔn biako. Ɔkae sɛ: "Hwɛ, ɛho hia sɛ woteɛ ade biako. Meyɛ obi a wasakra. Worentumi mfa wo ho nto me so bio, titiriw wo, Ben. Sɛ mo nyinaa te eyi ase a, ɛnde hokwan wɔ hɔ sɛ yebetumi abom ayɛ adwuma."
  
  "Na ɛnyɛ wo de-" Ben kɔɔ ɔhaw no so tẽẽ, sɛnea na Drake nim sɛ ɔbɛyɛ no ara pɛ. Nea ɛyɛ nwonwa no, na Karin yɛ ntease nsa. Ɔkyeree no twee no kɔɔ nkyɛn, na ogyaw Drake kwan a ɛda adi pefee a ɛkɔ adwumayɛbea hɔ wɔ wɔn akyi.
  
  Ɔfaa wɔn mu, na ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Kinimaka wɔ kwan no so. Alicia Miles de anibere hwɛɛ no. Ohuu amane nso wɔ obi a ɔdɔ no a ɔhweree no ho.
  
  Drake gyinaa hɔ. "Ɛnnya nwiei, Alicia, ɔkwan biara so. Ɛsɛ sɛ woyi saa ɔkwasea yi fi hɔ. Sɛ ɛnte saa a, anka ɔbɛhyew wiase agu."
  
  "Kovalenko bewu a ɔreteɛteɛm."
  
  "Haleluia".
  
  Drake twaa ne ho hyiae kɔɔ dan no mu. Kɔmputa akɛse abien traa ne nifa so, na na hard drive ahorow rebɔ na ɛrebɔ bere a wɔrehwehwɛ na wɔde data ahyɛ mu no. Ná mfɛnsere abien a atuo ntumi nkɔ fam a ɛhwɛ Miami Mpoano wɔ n"anim. Mpofirim ara Wells a ɔreyɛ ne ho sɛ obi a ɔyɛ ɔkwasea na ɔresrɛ sɛ wɔmma no sniper scope sɛnea ɛbɛyɛ a obetumi ahu afunu a wɔayɛ tan no wɔ fam hɔ no mfonini no yɛɛ no nwonwa.
  
  Saa adwene yi maa odwennwen ho. Ɛno ne bere a edi kan a osusuw Welles ho yiye fi bere a wokum Kennedy no. Wells wui wɔ owu a ɛyɛ hu mu wɔ Alicia anaa May nsam. Ná onnim emu nea ɛwɔ he, na na onnim nea enti a ɛte saa.
  
  Ɔtee sɛ afoforo no di n"akyi baa mu. "Enti..." Ɔde n"adwene sii adwene no so. "Bere bɛn na yɛrekɔ Hawaii?"
  
  Hayden kae sɛ: "Anɔpa. "Mprempren yɛn agyapade pii wɔ Oahu. Yɛrehwɛ nsupɔw afoforo nso efisɛ wonim sɛ Kovalenko wɔ mmoayɛn bɛboro biako. Nokwarem no, mprempren wonim nso sɛ ɔyɛ nnaadaa ho nimdefo, enti yɛkɔ so di nnipa afoforo a wodi anim wɔ wiase mmeae ahorow akyi."
  
  "Kama. Mekae nsɛm a wɔka faa Captain Cook, Diamond Head ne Hell"s Gate ho. So eyi ne nea na wode asi w"ani so?"
  
  Ben faa no. "Ɛkame ayɛ sɛ, yiw. Nanso Cook sii fam wɔ Kauai, na ɛnyɛ Oahu. Ne de-" Ɔkasa a wɔkae no baa awiei mpofirim. "Hmm, sɛ yɛbɛka no tiawa a. Yɛanhu biribiara a ɛyɛ soronko. Akyire."
  
  "Nkitahodi biara nni Cook ne Diamond Head ntam tẽẽ?"
  
  "Yɛreyɛ ho adwuma". Karin kasae de yii ne ho ano kakra.
  
  Ben de kaa ho sɛ: "Nanso wɔwoo no wɔ Yorkshire," na ɔsɔɔ Drake akwanside foforo no hwɛe. "Wunim, Onyankopɔn Asase."
  
  Na ɛte sɛ nea Drake ante nea n"adamfo no reka mpo. "Bere tenten ahe na odii wɔ Hawaii?"
  
  Karin kae sɛ: "Asram pii. "Anyɛ yiye koraa no, ɔsan kɔɔ hɔ mprenu."
  
  "Ebia ɔkɔɔ supɔw biara so saa bere no. Nea ɛsɛ sɛ woyɛ ne sɛ wobɛhwɛ ne kyerɛwtohɔ ahorow, na ɛnyɛ n"abakɔsɛm anaa nea watumi ayɛ. Ɛsɛ sɛ yehu saa nneɛma a onnye din wɔ ho no ho asɛm."
  
  "Eyi ne..." Karin gyinaa hɔ kakra. "Ntease wom ankasa."
  
  Ben anka hwee. Ná Karin nwiei. "Nea yenim ne sɛ: Hawaiifo ogya, anyinam ne ogya mmepɔw nyame no yɛ ɔbea bi a wɔfrɛ no Pele. Ɔyɛ obi a nkurɔfo ani gye ne ho wɔ tete anansesɛm pii a ɛfa Hawaii ho mu. Wɔkyerɛ sɛ ne fie wɔ ogya mmepɔw a ɛyɛ nnam sen biara wɔ wiase no biako atifi, nanso ɛwɔ Supɔw Kɛse no so, na ɛnyɛ Oahu."
  
  "Eyi ne ne nyinaa?" Drake bisae tiawa sɛ.
  
  "Daabi. Bere a nsɛm dodow no ara fa ne nuabeanom ho no, anansesɛm ahorow bi ka Pele Pon no ho asɛm. Ɔpon no kɔ ogya ne ogya bepɔw koma mu-so ɛno te sɛ Hell ma wo?"
  
  Kinimaka kae a wansusuw ho, afei ne ho yɛɛ no hyew sɛ: "Ebia eyi yɛ kasakoa." "Wiɛ, ebetumi aba saa. Wonim..."
  
  Alicia na odii kan serewee. "Yɛda Onyankopɔn ase anyɛ yiye koraa no obi foforo wɔ aseresɛm." Ɔde ne hwene bɔɔ ne mu, afei ɔde kaa ho sɛ, "Mfomso biara nni ho," wɔ nne a ɛkyerɛ sɛ sɛnea nkurɔfo ne no di no mfa ne ho ankasa.
  
  Drake kae sɛ: "Pele Pon no betumi ayɛ nea mfaso wɔ so." "Monkɔ so nyɛ adwuma pa no. Yɛbɛhyia anɔpa".
  
  "Wontena hɔ anaa?" Ben kaa no denneennen, na ɛda adi sɛ na ɔwɔ anidaso sɛ obenya hokwan ne n"adamfo no akasa.
  
  "Daabi". Drake hwɛɛ mfɛnsere mu bere a owia no fii ase kɔtɔɔ po no so no. "Mewɔ baabi a mɛtra anadwo yi."
  
  
  TI DUNAN
  
  
  Drake fii dan no mu a wanhwɛ n"akyi. Sɛnea na wɔhwɛ kwan no, Hayden kyeree no bere a na ɔrebɛhyɛn elevator no mu ara pɛ.
  
  "Drake, brɛ wo ho ase. Ɔyɛ yie?"
  
  "Wunim sɛ ne ho ye. Wuhuu no wɔ video stream no so."
  
  Hayden soo ne nsa. "Wunim nea mepɛ sɛ meka."
  
  "Ɔbɛyɛ yiye. Na ɛsɛ sɛ ɛyɛ fɛ, wunim saa. Ɛbɛyɛ sɛ Boudreaux susuwii sɛ ɛyɛ nokware."
  
  "Aane".
  
  "Me yam a anka mahu sɛ ɔrebubu."
  
  "Wiɛ, me na ɔde sekan bɔɔ no, enti minyaa saa anigye no, esiane wo nti."
  
  Drake miaa bɔtn a ɛwɔ abansoro a edi kan no so. "Ɛsɛ sɛ ne nuabea no ka w"ananmusifo ho dedaw. Wɔde no bɛkɔ ayaresabea na wɔasiesie no. Mogya a ɛnyɛ nokware yɛ ɔbonsam a ɔhwɛ n"ankasa nnwuma so, wunim."
  
  "Boudreau bɔɔ dam kɛse ara kwa, sɛ ɛno betumi ayɛ yiye a. Bere a ne nuabea sɔre gyinaa hɔ, na ɔte ase no-" Hayden wosow ne ti. "Ɔhwease a Etwa To."
  
  "Nhyehyɛe no yɛɛ adwuma. Ná ɛyɛ adwene a ɛfata," saa na Drake ka kyerɛɛ no. "Yɛ nsa kaa nsɛm. Na ɛfata sɛ ".
  
  Hayden de ne ti too fam. "Menim. M"ani gye ara kwa sɛ ɔbɔdamfo no da afiase akyi."
  
  Drake hyɛn elevator no mu na ɔtwɛnee sɛ wɔbɛto apon no mu. Bere a Hayden yerae wɔ n"ani so no, ɔkae sɛ: "Sɛ ɛyɛ me na ɛsɛ sɛ meyɛ a." "Ná mɛtow ɔkwasea no tuo wɔ ne dan mu."
  
  
  * * * .
  
  
  Drake faa taksi kɔɔ Biscayne Boulevard na ɔde n"ani kyerɛɛ Bayside aguadidan no. Ɔbarima a ɔfrɛɛ no a na ɔte sɛ nea ɔyɛ komm, onni ahotoso na ne suban nhyia koraa no pɛe sɛ ohyia wɔ Bubba Gump fie akyi. Drake nyaa aseresɛm kakra na ɔhyɛɛ Hooters ho nyansa, beae a ebia ɛfata wɔn kɛse, nanso May yɛɛ n"ade te sɛ nea ɔntee no mpo.
  
  Drake bɛkaa nnipadɔm no ho, tiee anigyede a ɛyɛ dede a atwa ne ho ahyia no na ɔtee nka sɛ onni baabiara koraa. Ɛbɛyɛ dɛn na saa nkurɔfo yi ani agye saa bere a ɔhweree biribi a ɔdɔ no saa no? Ɛbɛyɛ dɛn na wɔannwen ho?
  
  Ná ne menewa ayow na n"ano apaapae. Bar a ɛwɔ Bubba Gump no yɛɛ sɛnkyerɛnne. Ebia obetumi akɔmem kakraa bi ansa na waba. Nanso, na onni adwemmɔne biara; na ɛsɛ sɛ eyi gyae. Sɛ na ɔrekɔ Hawaii akɔhwehwɛ ɔbea a ɔdɔ no no kumfo no, sɛ ɔbɛhwehwɛ aweredi mmom sen sɛ ɔbɛyɛ obi a wɔakum no a, na ɛsɛ sɛ eyi yɛ bere a etwa to.
  
  Ná ɛsɛ sɛ ɛyɛ saa.
  
  Ná ɔrebɛpia ɔpon no na Mai teɛteɛɛm guu no so. Ná ɔwɔ hɔ ara, na ɔde ne ho ato odum bi a ɛne me ntam kwan nnu anammɔn asia so. Sɛ ɔno ne ɔtamfo no a, anka wawu mprempren ara.
  
  Ná ne bo a wasi sɛ ɔbɛyɛ atirimɔdensɛm ne aweredi no yɛ nea mfaso nni so a na onni adwene ne osuahu biara.
  
  Mai de n"ani kyerɛɛ adidibea hɔ, Drake dii n"akyi. Wɔtraa asanombea hɔ na wɔkraa Lava Flows de hyɛɛ wɔn akwantu a ɛreba Hawaii no anuonyam.
  
  Drake yɛɛ komm. Ná onhuu Mai Kitano sɛ ne ho yeraw no da. Ná onhuu no sɛ ehu aka no da. Ná ontumi nsusuw tebea bi a ɛbɛma wakɔ so no ho.
  
  Na afei ne wiase no gui bio.
  
  "Kovalenko kyeree me nuabea Chika fii Tokyo. Asram pii atwam. Ɔde no akɔ dommum fi saa bere no." Mai homee denneennen.
  
  "Mete aseɛ. Mete nea woyɛe no ase," Drake de asɛm a ɛyɛ sereserew kae. Ná ɛda adi pefee. Abusua na na edi kan bere nyinaa.
  
  "Ɔwɔ mfiri bi."
  
  "Aane".
  
  "Mebaa U.S. sɛ merebɛhwehwɛ no. Sɛnea ɛbɛyɛ a wobehu Kovalenko. Nanso midii nkogu kosii sɛ wo ne wo nnamfonom ne me dii nkitaho. Mede wo ka".
  
  "Yɛnnye no nkwa. Woyɛɛ saa."
  
  "Womaa me anidaso, womaa me kaa kuw no ho."
  
  "Woda so ara yɛ kuw no fã. Na mma wo werɛ mmfi sɛ aban no wɔ ano aduru foforo. Wɔrempa abaw."
  
  "Gye sɛ wɔn mu bi wɔ ne dɔfo wɔ nnommumfa mu."
  
  Ná Drake nim nea ɛtoo Gates yere, nanso wanka hwee. "Yɛbɛhia wo wɔ Hawaii, Mai. Sɛ yɛpɛ sɛ yɛboro saa ɔbarima yi a, yebehia nea eye sen biara. Aban no nim eyi. Ɛno nti na wɔmaa wo, Alicia ne afoforo no kwan sɛ munfi hɔ no."
  
  "Ne wo?"
  
  "Na me nso".
  
  "Na w"adɔfo nso ɛ, Drake? So na Mogya Hene no rebɔ mmɔden sɛ ɔbɛyɛ n"aweredi?"
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Odii nkogu."
  
  "Na nanso ɔbɛkɔ so abɔ mmɔden."
  
  "So wo nuabea no wɔ ahobammɔ?" So ohia ahobammɔ foforo?" Minim nnipa bi-"
  
  "Wɔahwɛ ɛno so, meda wo ase."
  
  Drake suaa anonne a wɔmfaa ne nsa nkaa no ho ade. Ɔkae sɛ: "Ɛnde eyi nyinaa bɛba awiei wɔ Hawaii." "Na afei a ɛkame ayɛ sɛ yɛahu no, ɛrenkyɛ na aba."
  
  Mai nom n"anom no kyɛe. "Ɔbɛsiesie ne ho, Drake. Ɔayɛ eyi ho nhyehyɛe mfe du ni."
  
  Ɔkae sɛ: "Eyi ne ogya asase." "Fa Kovalenko ne yɛn a yɛaka no ka saa nsɛso no ho, na beae yi nyinaa betumi apae kɛkɛ."
  
  
  * * * .
  
  
  Ɔhwɛɛ May sɛ ɔrekɔ baabi a wɔde kar sisi no na ɔde n"ani kyerɛɛ baabi a osusuwii sɛ ebia taksi no wɔ. Ná Miami anadwo asetra rekɔ so denneennen. Na ɛnyɛ nsa nkutoo ne ɔkwan a wɔfa so bow nsa, na anadwo a enni awiei, a ɛyɛ anigye, mmarima ne mmea a wɔn ho yɛ fɛ, ne nnwom a ano yɛ den a wɔaka abom no yɛɛ adwumaden maa n"abrabɔ pa a na ɛyɛ frankaa mpo kɔɔ soro.
  
  Ɔdanee ne ho na hyɛn gyinabea no buei wɔ n"anim - po so ahyɛn a ɛrehuruhuruw sɛ ɛbɛhoahoa ne ho, nnipadɔm ahyɛ akwan a wɔfa so nantew no ma, adidibea a ɛwɔ abɔnten a nnipa a wɔn ho yɛ fɛ a wɔmfa wiase no mu biribiara ho hwee ahyɛ mu ma.
  
  Yɛda nnipa te sɛ Matt Drake ase kɛse.
  
  Ɔsan n"akyi. Ne fon no bɔɔ ne saa nnwom a ɛyɛ hu na ɛyɛ dɛ no.
  
  Mia bɔtn no so ntɛm ara. "Aane?"
  
  "Matt? Mema wo aha. Hɛlo." Oxford nhomasua mu nne pa no maa ne ho dwiriw no.
  
  "Dal?" - kaa saa. "Torsten Dahl?"
  
  "Ɛno ara. Hena bio na ɔte sɛ nea ɔte saa?"
  
  Drake ho dwiriw no. "Biribiara ye?"
  
  "Mma ɛnhaw wo, adamfo. Ne nyinaa ayɛ yiye wɔ wiase no fã yi. Iceland yɛ beae kɛse. Mmofra no yɛ nwonwa. Ɔyere yɛ... ɔyere. Nneɛma rekɔ so dɛn wɔ Kovalenko ho?"
  
  Drake de serew kae sɛ: "Yehuu no." "Aka kakra bi. Yenim baabi a ɛsɛ sɛ yɛhwehwɛ. Nnipa a wɔboaboa wɔn ano bi rekɔ so mprempren na ɛsɛ sɛ yɛba Hawaii ɔkyena."
  
  "Pɛpɛɛpɛ. Wiɛ, ebia nea enti a merefrɛ no no so bɛba wo mfaso bi anaasɛ ɛrenyɛ so mfaso bi. W"ankasa wubetumi asi gyinae. Sɛnea wunim no, Anyame no Ɔboda no mu nhwehwɛmu kɔ so wɔ ahwɛyiye mu. So wokae sɛnea wɔ Frey abankɛse no mu no migyinaa Odin ɔdamoa no ano a na me tɛkrɛma sɛn hɔ? Wokae nea yehuu no?"
  
  Drake kaee sɛnea na ne ho dwiriw no ntɛm ara no. "Ɛno ara".
  
  "Gye me di bere a meka sɛ ɛkame ayɛ sɛ yenya ademude a ɛne eyi yɛ pɛ anaasɛ ɛboro so mpo da biara da no. Nanso biribi a ɛyɛ mmerɛw kɛse twee m"adwene anɔpa yi, titiriw esiane sɛ ɛkaee me wo ho nti."
  
  Drake de ne nan sii ɔkwan teateaa no so sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛte Swedenni no asɛm yiye. "Ɛkae wo me? So woahu Hercules?
  
  "Daabi. Nanso yehuu nsɛnkyerɛnne wɔ ɔdamoa no mu niche biara afasu so. Ná wɔde asie ademude akyi, enti mfiase no na obiara nhu."
  
  Drake ɔfefe. "Ahyɛnsode?"
  
  "Wɔde mfonini a wode kɔmaa me no hyiae."
  
  Drake gyee bere tiaa bi, na afei anyinam bɔɔ ne koma. "Twɛn. Wokyerɛ sɛ te sɛ mfonini a mede kɔmaa no no ara pɛ? Swirl mfonini a yehuu wɔ bere akwantu mfiri ahorow so no?"
  
  "Misusuwii sɛ eyi bɛma woaka, m"adamfo. Yiw, saa agyiraehyɛde ahorow yi - anaasɛ kurukuruwa, sɛnea woka no."
  
  Drake kasa tiaa no bere tiaa bi. Sɛ agyiraehyɛde a ɛwɔ Anyame no Ɔdamoa no mu no ne agyiraehyɛde a wohui wɔ tete mfiri a wɔde fa nneɛma so no hyia a, ɛnde na ɛno kyerɛ sɛ wofi bere koro mu.
  
  Drake nam ano a ayɛ kusuu so kasae. "Ɛkyerɛ sɛ-".
  
  Nanso Thorsten Dahl asusuw biribiara ho dedaw. "Sɛ anyame no bɔɔ mfiri ahorow de yɛɛ bere mu akwantu. Sɛ wususuw ho a, ntease wom. Yefi nea yehuu wɔ Odin ɔdamoa mu no mu nim sɛ na wɔwɔ hɔ. Seesei yenim sɛnea wɔde bere a atwam no dii dwuma."
  
  
  TI DUNUN
  
  
  Mogya Hene no gyinaa ne reserve ketewa no ano, na ɔrehwɛ sɛnea ne Bengal asono pii taa ɔkraman ketewaa bi a wɔayi no ama wɔn no. Ne nkate mu tetew mu. Ɔkwan biako so no, na ɛyɛ anigye sɛ wubenya mfiri a edi awu a ɛsen biara a wɔayɛ pɛn wɔ okyinnsoromma yi so no mu biako na woahwɛ no wɔ ahomegye mu. Ɔkwan foforo so no, na ɛyɛ aniwu a ɛyɛ osu sɛ wɔkyeree wɔn nnommum. Ná wɔfata sɛ eye sen saa.
  
  Ɛnyɛ sɛ ne nnommum a wɔyɛ nnipa no. Ná wɔfata nea na wɔrebenya no.
  
  Boudreau na ɔkyerɛwee.
  
  Mogya Hene no danee ne ho bere a ɔtee sɛ nnipa pii nam sare no so no. Ɔde abufuw kae sɛ: "Owura Boudreau." "Ɛyɛɛ dɛn na CIA afiase no kɔɔ so?"
  
  Ɔbarima no gyinaa akyirikyiri anammɔn kakraa bi, na ɔmaa no obu a ɔhwehwɛ, nanso ɔhwɛɛ no a na onsuro. Ogye toom sɛ: "Ɛyɛ den sen sɛnea na misusuw. "Meda wo ase wɔ komm a woyii wo fi mu no ho."
  
  Mogya Hene no gyinaa hɔ kakra. Ɔtee sɛ asono no wɔ n"akyi, na wɔretaa akraman a ehu aka wɔn no. Ɔkraman no teɛɛm na oguan, na ehu adi no so nkonim, na wantumi anhyia n"ankasa wu. Ná Boudreau nte saa. Mogya Hene no kyerɛɛ no obu bi.
  
  "So Matt Drake asen wo?"
  
  "Ɛbɛdaa adi sɛ CIA no yɛɛ adwumaden sen sɛnea na mehwɛ kwan. Ɛno ara ne no".
  
  "Wunim sɛ sɛ mewɔ tuo no a, anka wɔrenyɛ wo nuabea wu no atoro."
  
  Boudreaux kommyɛ no kyerɛe sɛ ɔte ase.
  
  Mogya Hene no kae sɛ: "Bere adu sɛ yɛyɛ ade." "Mihia obi a ɔbɛsɛe mmoayɛn afoforo no. Wɔn a wɔwɔ Kauai ne Supɔw Kɛse no so no. So wubetumi ayɛ eyi ama me?"
  
  Ɔbarima a ɔhyɛɛ sɛ wonnye no mfi ne nkwa nna nyinaa afiase no nyaa anidaso mpofirim. "Metumi ayɛ eyi."
  
  "Ɛsɛ sɛ wukum obiara a wɔafa no nnommum. Ɔbarima, ɔbea ne abofra biara. Wobɛtumi ayɛ no?"
  
  "Yiw, owura".
  
  Mogya Hene no de ne ho too n"anim. "Wowɔ awerɛhyem?"
  
  "Mɛyɛ biribiara a wobɛka akyerɛ me sɛ menyɛ."
  
  Mogya Hene no ankyerɛ akyi nkate biara, nanso n"ani gyei. Ná Boudreau yɛ ne kofo ne ɔsahene a ne ho akokwaw sen biara. Ɛyɛ papa sɛ ɔkɔɔ so dii nokware saa.
  
  "Afei kɔ siesie wo ho. Metwɛn w'akwankyerɛ."
  
  Ne mmarima no dii Amerikani no anim kɔe, na Mogya Hene no yɛɛ sɛnkyerɛnne sɛ ɔbarima biako ntwɛn wɔ n"akyi. Ná ɛyɛ Claude, ne mmoayɛn a ɛwɔ Oahu no sohwɛfo.
  
  "Sɛnea mekae no, Claude, bere no adu. Woasiesie wo ho, ɛnte saa?"
  
  "Wɔasiesie biribiara. Ɛsɛ sɛ yɛkura mu kɔsi da bɛn?"
  
  Mogya Hene no teɛɛm sɛ: "Wobɛkura mu akosi sɛ wubewu." "Ɛnna wɔbɛtua ɛka a wode abɔ me no. Woyɛ nea ɛtwetwe adwene no fã. Nokwarem no, eyi yɛ fã ketewaa bi pɛ, nanso w"afɔrebɔ no fata."
  
  Ne Oahu panyin no yɛɛ komm.
  
  "So ɛhaw wo?"
  
  "Daabi. Dabi owura."
  
  "Eyi ye." Na sɛ yɛde wɔn adwene si mmoayɛn no so pɛ a, wubebue mpɔtam hɔ supɔw so nkwammoaa. Ɛyɛ me na mɛfa Hell Apon no mu, nanso Hawaii bɛhyew."
  
  
  TI DUNsia
  
  
  Ná CIA ankorankoro wimhyɛn no retu wɔ beae a ɛkorɔn anammɔn mpem aduasa akron. Matt Drake de nsukyenee no dii akɔneaba wɔ ne kuruwa a hwee nni mu no mu na ɔpaapaee anoano no mu maa whisky ketewaa foforo. Ɔno nkutoo na ɔtraa wimhyɛn no akyi, a na ɔwɔ anidaso sɛ wobebu ne ankonamyɛ no. Nanso n"ani a ɔde hwɛ n"akyi bere nyinaa ne abufuw mu nsɛm a wɔka no ka kyerɛɛ no sɛ ɛrenkyɛ na kar a "wɔma no akwaaba" no atwe akɔ ne nkyɛn.
  
  Na na whisky no mfii ase mpo reyɛ me ntini mu den.
  
  Hayden tenaa ɔkwan a ɛda ne nkyɛn no atifi, na Kinimaka te ne nkyɛn. Ɛmfa ho sɛnea n"asɛmpatrɛw adwuma no te no, na ɛte sɛ nea Hawaiini no ani agye yiye sɛ ɔbɛsan akɔ ne kurom. Wɔwɛn n"abusua no yiye, nanso na ɛte sɛ nea ɔbran a ɔwɔ anidaso bere nyinaa no wɔ ahotoso kɛse sɛ ɔbɛda so ara anya hokwan ahu wɔn.
  
  Hayden ne Jonathan Gates kasae wɔ satellite telefon so. "Mmiɛnsa foforo? Ɛno yɛ nneduafoɔ aduonu baako, owura. Wiɛ, yiw, migye di sɛ pii wɔ hɔ a ɛsen saa. Na beae biara nni hɔ a wɔde besi nnɛ. Meda wo ase".
  
  Hayden bubuu nkitahodi no mu na ɔbrɛɛ ne ti ase. "Mintumi ne no nkasa bio. Ɔkwan bɛn so na wo ne ɔbarima bi a wɔakum ne yere nkyɛe no kasa? Dɛn na worebɛka?"
  
  Drake hwɛɛ no. Egyee bere tiaa bi, nanso afei ɔdanee n"ani a ɛyɛ ahonhonsɛmdi no kyerɛɛ no. "Mepa wo kyɛw, Matt. Minsusuw sɛ. Nneɛma pii na ɛrekɔ so."
  
  Drake de ne ti too fam na ɔtetew ne glass no mu. "So ɛnsɛ sɛ Gates kɔ akwamma?"
  
  "Tebea no ntumi nnyina dodo." Hayden miaa telefon no so koduu ne kotodwe so. "Wɔ ɔko mu no, obiara ntumi nsɛe nkɔ akyi."
  
  Drake serewee wɔ aseresɛm no ho. "Ná minsusuw sɛ Hawaii sõ saa."
  
  "Wokyerɛ sɛ, dɛn nti na anyɛ yiye koraa no wonnya nhuu ne mmoayɛn no biako? Wiɛ, ɛnyɛ asɛm kɛse. Nanso kwae, nkoko ne nkoko a wontumi nkɔ mu pii wɔ hɔ a ɛyɛ hu. Ebia wɔakata mmoayɛnbea ahorow no nso so. Na Mogya Hene no asiesie ama yɛn. Ɛte sɛ nea Washington susuw sɛ ɛhɔfo bɛboa yɛn asen adwumayɛfo a wɔyɛ adwuma daa no."
  
  Drake maa n"ani so. "Nea ɛyɛ nwonwa no, ebia wɔteɛ. Ɛha na yɛn ɔbran a ɔwɔ adamfofa su no ba."
  
  Mano maa no serewee kɛse a na ne ho adwo no. "Minim Honolulufo dodow no ara ankasa."
  
  Bur bi puei, na Ben Blake puei mpofirim wɔ ne nkyɛn. Drake hwɛɛ aberante no denneennen. Ɛno ne bere a edi kan a wohuu wɔn ho wɔn ho ankasa fi bere a Kennedy wui no. Nkate asorɔkye bi sɔree wɔ ne mu, na ɔde siw ano ntɛm ara na ɔde siee denam nsa foforo a ɔnom so.
  
  "Ne nyinaa sii ntɛmntɛm saa, ɔhokafo. Ná mintumi nnyɛ hwee. Ɔgyee me nkwa, nanso... nanso mantumi annye no nkwa."
  
  "Memfa asodi no nto wo so." Na ɛnyɛ wo mfomso."
  
  "Nanso wofirii hɔ."
  
  Drake hwɛɛ Karin, Ben nuabea a na ɔde abufuw ani rehwɛ ne nuabarima no. Ɛda adi sɛ na wɔresusuw Ben a ɔde anibiannaso tu no ho, na ɔkɔɔ so tiaa aburow no. Drake buee whisky foforo na ɔde ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so, na n"ani anhinhim. "Bɛyɛ mfe apem a atwam ni no, mekɔkaa SAS no ho. Wiase no mu tumi a ɛko a eye sen biara. Ntease bi wɔ hɔ a enti wɔyɛ nea eye sen biara, Ben. Nea ɛka nneɛma afoforo ho no, eyi te saa efisɛ wɔyɛ nnipa atirimɔdenfo. Atirimɔdensɛm. Awudifo no. Wɔnte sɛ Matt Drake a wunim no no. Anaasɛ mpo te sɛ Matt Drake a na ɔrehwehwɛ Odin nnompe no. Ná Matt Drake yi nni SAS no mu. Ná ɔyɛ ɔsraani a ɔnyɛ ɔsraani."
  
  "Na afei?"
  
  "Bere tenten a Mogya Hene no te ase na Vendetta da so ara wɔ hɔ no, mintumi nyɛ ɔsraani. Ɛmfa ho sɛnea mepɛ sɛ meyɛ ɔbɔnefo no."
  
  Ben de n"ani kyerɛɛ baabi foforo. "Mete ase".
  
  Drake ho dwiriw no. Ɔdanee ne ho fã bere a Ben sɔre gyinaa hɔ na ɔsan kɔɔ n"akongua so no. Ebia na aberante no afi ase renyin.
  
  Sɛ asram abiɛsa a atwam no amma saa adeyɛ yi ankɔ ntɛmntɛm a, anka biribiara rennyɛ saa da.
  
  Hayden hwɛɛ no. "Ná ɔka ne ho, wunim. Bere a owui no. Ná ɛyɛ den ma no nso."
  
  Drake menee na wanka hwee. Ne menewa mu yɛɛ den na nea obetumi ayɛ ara ne sɛ ɔrempae nusu. Ebinom guy a ofi SAS. Whisky no gyaw biribi a ɛyɛ hyew wɔ me yafunu amoa no mu. Bere tiaa bi akyi no obisae sɛ, "Wo nan te dɛn?"
  
  "Ɛyɛ yaw." Mitumi nantew na mitu mmirika mpo. Nanso, mempɛ sɛ me ne Boudreau bɛko adapɛn kakraa bi bio."
  
  "Bere tenten a ɔda afiase no, ɛho renhia sɛ woyɛ saa."
  
  Basabasayɛ no twee n"adwene. Mai ne Alicia traa wɔn ho wɔn ho anim toatoa so pii na wɔtraa ɔkwan no atifi. Ná mmea baanu no ntam abusuabɔ nyɛɛ nea ɛboro awɔw so da, nanso na biribi rehyɛ wɔn baanu nyinaa abufuw.
  
  "Wode yɛn ho hyɛɛ mu!" Alicia fii ase teɛteɛɛm. "Sɛ mɛgye m"ankasa me nuabea damn nkwa. Ɛbɛyɛ dɛn bio na wɔatumi anya ahɔhodan?"
  
  Drake hwee ase fii n"akongua so na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔkwan no so. Ade a etwa to a na ohia wɔ wimhyɛn no mu ne mmea baanu a wodi awu sen biara a wahu wɔn pɛn ntam ntɔkwaw.
  
  Alicia bɔɔ ose sɛ: "Hudson wui wɔ saa ahɔhodan no mu. "Wɔtoo no tuo bere a... bere a-" Ɔwosow ne ti. "So na eyi ne wo nsɛm, Kitano? Meto wo mpoa sɛ ka nokware."
  
  Alicia de ne nan sii ɔkwan no so. Mai sɔre gyinaa hɔ sɛ ɔrebɛhwɛ n"anim. Ɛkame ayɛ sɛ na mmea baanu no hwene kɔ hwene mu. Mai san n"akyi sɛnea ɛbɛyɛ a obenya baabi ama ne ho. Ebia na ɔhwɛfo bi a onni osuahu besusuw sɛ eyi yɛ mmerɛwyɛ ho sɛnkyerɛnne wɔ Japanni abeawa no fam.
  
  Ná Drake nim sɛ eyi yɛ sɛnkyerɛnne a edi awu.
  
  Ɔde ahopere kɔɔ n"anim. "Gyae!"
  
  "Me nuabea bo yɛ Hudson du."
  
  Alicia bɔɔ ose. "Afei menya May-bere bi!"
  
  Ná Drake nim sɛ May rensan n"akyi. Anka ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ ɔbɛka nea onim dedaw akyerɛ Alicia -sɛ Hudson de ne ho ama -nanso Mai Kitano ahantan no remma no kwan mma onnyae ne ho mu. Alicia bɔɔ no. Mai buae sɛ. Alicia tu kɔɔ nkyɛn sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛma ne ho kwan pii. Mai tow hyɛɛ no so.
  
  Drake de ahopere kɔɔ wɔn nkyɛn.
  
  Alicia yɛɛ akuturuku bi ho mfonini, kɔɔ n"anim na ɔtow ne nsateaa guu May anim. Japanni ɔkofo no anhinhim, na mmom ɔdanee ne ti kakra, na ɛmaa ɔhwe no bɔɔ abɛn fi ne nkyɛn milimita biako.
  
  Mai bɔɔ Alicia mpampam denneennen. Ahome a ɛreguan no yɛɛ gyegyeegye kɛse, na Alicia san hwirew ne ho san de ne ho bɔɔ ɔdan no ano. May kɔɔ n"anim.
  
  Hayden huruw sɔre gyinaa ne nan so, na ɔteɛɛm. Ná Ben ne Karin nso gyina wɔn nan so, na na wɔn baanu nyinaa pɛ sɛ wohu onii a obedi nkonim wɔ ɔko no mu. Drake de ahoɔden de ahopere kɔɔ mu, piapiaa May kɔɔ akongua a ɛwɔ ne nkyɛn no so na ɔde ne nsa twaa Alicia menewam.
  
  "Gyae." Ná ne nne yɛ komm te sɛ ɔdamoa, nanso na ahunahuna ahyɛ mu ma. "W"adamfo abarimaa a wawu a ɔyɛ fucking no ne eyi nni hwee yɛ. Na wo nuabea nso." Ɔde n"ani kyerɛɛ May. "Kovalenko yɛ ɔtamfo. Sɛ saa ɔkwasea no dan FUBAR pɛ a, wubetumi ako atia nea wopɛ nyinaa, nanso sie kosi saa bere no."
  
  Alicia kyinkyim ne nsa. "Ɛsɛ sɛ saa ɔkraman no wu wɔ nea ɔyɛe no ho."
  
  Mai anbɔ n"ani. "Woayɛ nea enye koraa, Alicia."
  
  Drake huu sɛ ogya no resan asɔ bio wɔ Alicia ani so. Ɔkaa ade biako pɛ a ɛbaa n"adwenem no mu denneennen. "Sɛ́ anka mubegye akyinnye no, ebia mubetumi akyerɛkyerɛ mu akyerɛ me mo mu hena na okum Wells ankasa. Na adɛn ntia."
  
  Ɔko no akɔ akyiri asen wɔn.
  
  Ná Hayden wɔ n"akyi pɛɛ."Wɔde mfiri a ɛkorɔn a wɔde di n"akyi, Miles, dii Hudson akyi. Wunim. Obiara nni ha a n"ani nnye ɔkwan a Mai faa so de mfiri no mae no ho." Ná dade wɔ ne nne mu. "Ɛrenka sɛnea onyaa no ho asɛm. Nanso me mpo te nea enti a ɔyɛɛ saa no ase. Mprempren aban mpanyimfo binom refa ade koro no ara mu. Kovalenko redi ne agodie a etwa to dedaw, na ɛkame ayɛ sɛ yɛankɔ base a ɛto so abien. Na sɛ wɔansɔw nsu a ɛretu no ano a-"
  
  Alicia bɔɔ ose na ɔsan kɔɔ n"akongua so. Drake huu mfonini nketewa foforo a wɔaboaboa ano na ɔsan de n"ani kyerɛɛ ɔkwan no so kɔɔ n"ankasa de so. Ɔhwɛɛ n"anim tẽẽ, na na ɔmpɛ sɛ ɔne n"adamfo paa no befi nkɔmmɔbɔ biara ase mprempren ara.
  
  Nanso bere a wɔrekɔ no, Ben de ne ho too ne nkyɛn. "FUBAR?"
  
  "Fucked up a wontumi nhu."
  
  
  TI DU AKWANKYERƐ
  
  
  Ansa na wɔresi fam no, Hayden nsa kaa ɔfrɛ bi sɛ Ed Boudreau aguan afi CIA afiase bi mu. Mogya Hene no de obi a ɔwɔ mu dii dwuma na nea ɛne n"ankasa pɛ nhyia no, oyii Boudreau fii mu wɔ oprehyɛn a wɔde anifere kwan so a basabasayɛ biara nni mu mu.
  
  Drake ka kyerɛɛ no sɛ: "Mo nkurɔfo no nsua hwee da," na ɛnyɛ no nwonwa bere a na onni hwee ka mfa bua no.
  
  Honolulu wimhyɛn gyinabea no hyerɛn twaam wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so, na saa ara na kar a wɔde tu mmirika ntɛmntɛm kɔɔ kurow no mu no nso yɛe. Bere a etwa to a na wɔwɔ Hawaii no, wɔtow hyɛɛ Davor Babic abankɛse so na ne babarima Blanca de wɔn hyɛɛ wɔn a wosusuw sɛ wɔyɛ saa no din mu. Ná ɛte sɛ nea aniberesɛm wom saa bere no.
  
  Afei Dmitry Kovalenko puei.
  
  Ná Honolulu yɛ kurow a nnipa pii wɔ hɔ, na ɛnte sɛ Amerika anaa Europa nkurow dodow no ara. Nanso ɔkwan bi so no, adwene tiawa a ɛne sɛ Waikiki Mpoano no ntra simma aduonu no maa Drake adwene a ɛyɛ awerɛhow mpo brɛɛ ase.
  
  Ná ɛyɛ anwummere ntɛm na na wɔn nyinaa abrɛ. Nanso Ben ne Karin sii so dua sɛ wɔnkɔ CIA dan no mu tẽẽ na wɔmfa wɔn ho nhyɛ mpɔtam hɔ nkitahodibea no so. Na wɔn baanu nyinaa ho pere wɔn sɛ wobefi ase atutu faako a Captain Cook nsɛmma nhoma ahorow no wɔ. Ɛkame ayɛ sɛ Drake serewee bere a ɔtee eyi no. Ben ani gye abɛbusɛm ho bere nyinaa.
  
  Hayden maa nkrataa no yɛɛ ntɛmntɛm na ankyɛ na wohuu wɔn ho wɔ adwumayɛbea ketewaa foforo a ɛte sɛ nea wogyaw wɔ Miami no. Nsonsonoe biako pɛ a na ɛwɔ hɔ ne sɛ wotumi fi mfɛnsere no mu hu Waikiki ahɔhodan atenten, Top of Waikiki adidibea a agye din a ɛkyinkyini ne, akyirikyiri no, nea ɛtwetwe adwene kɛse wɔ Oahu, ogya bepɔw a ɛda hɔ bere tenten a wɔfrɛ no Diamond Head no.
  
  Karin de ahopopo kae sɛ: "Onyankopɔn, mepɛ sɛ metra ha."
  
  Kinimaka bɔɔ n"ano sɛ: "Migye di." "Ɛwom sɛ migye di sɛ akwammafo dodow no ara de bere pii tra ha sen me de."
  
  Hayden dii fɛw bere a ɔde Ben ne Karin kɔmputa ahorow bataa nhyehyɛe a ɛwɔ hokwan no ho no sɛ: "Hey, na wowɔ Everglades bere tiaa bi a atwam ni." "Na mihyiaa ɛhɔfo no mu biako."
  
  Kinimaka yɛɛ sɛ nea n"adwene atu afra kakra, afei ɔserewee. "Wopɛ sɛ woka sɛ ɔkraman? Ná ɛyɛ anigye kɛse, yeah."
  
  Hayden wiee nea ɔreyɛ no na ɔhwɛɛ ne ho hyiae. "Na anwummere aduan a wobedi ntɛm ne mpa a wobɛda ntɛm nso ɛ? Yefi adwuma ase anɔpatutuutu."
  
  Ná wɔde wɔn ti too fam na wɔanwiinwii sɛ wɔpene so. Bere a May penee so no, Alicia fii hɔ kɔe. Drake hwɛɛ no ansa na ɔredan akɔ ne mfɛfo adwumayɛfo nkyɛn. "Ɛsɛ sɛ mo nyinaa hu biribi a misuae nnɛ. Mewɔ atenka sɛ eyi betumi ayɛ nsɛm a ɛho hia sen biara a yɛbɛda no adi no mu biako." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Dah ne me dii nkitaho nnɛra."
  
  "Torsten?" Ben kaa no denneennen. "Swedenni a wabɔ dam no te dɛn? Bere a etwa to a mihuu no no, na ɔrehwɛ Odin nnompe denneennen."
  
  Drake yɛɛ ne ho sɛ obiara antwitwa n"asɛm mu. "Bere a na wɔrehwehwɛ Anyame no Ɔboda no mu no, wohuu agyiraehyɛde ahorow a ɛne akuru a yehuu wɔ mfiri a wɔde kɔ baabi foforo no hyia."
  
  "Nneɛma a ɛkɔ so daa?" - Hayden kaa ho asɛm. "Ɛyɛ nea ɛkɔ so daa dɛn?"
  
  "Wɔn yɛ pɛ pɛpɛɛpɛ."
  
  Ben amemene no fii ase yɛɛ adwuma wɔ ne tumi nyinaa mu. "Eyi kyerɛ sɛ nnipa koro no ara a wɔyɛɛ Ɔboda no nso na wɔyɛɛ mfiri no. Eyi yɛ agyimisɛm. Nsusuwii no ne sɛ anyame no sii wɔn ankasa adamoa na wɔdaa fam ankasa sɛ wobewuwu, bere a wɔma nkwa tenten denam nnipadɔm asetɔre so no. Afei woreka sɛ wɔyɛɛ mfiri a wɔde tu kwan wɔ bere mu nso?" Ben gyinaa hɔ kakra. "Nokwarem no, ntease wom-"
  
  Karin wosow ne ti, na ɔhwɛɛ no. "Gyimifoɔ. Nokwarem no, ntease wɔ eyi mu. Enti wotuu kwan faa bere mu, yɛɛ nsakrae wɔ nsɛm a esisi mu na wɔbɔɔ nnipa nkrabea."
  
  Matt Drake danee ne ho komm. "Mɛhu wo anɔpa."
  
  
  * * * .
  
  
  Ná anadwo mframa no yɛ balmy, na ɛhɔ yɛ hyew, na na Pacific Po no yɛ dɛ kakra. Drake kyinkyin mmɔnten so kosii sɛ onyaa asawdan bi a wɔabue mu. Ɛbɛyɛ sɛ ɛsono wɔn a wɔkra no wɔ nsãdan afoforo a ɛwɔ aman afoforo so no ho, ɛnte saa? Ne nyinaa akyi no, na ɛyɛ paradise. Afei dɛn nti na na lifers no da so ara rebɔ pool, na ɛte sɛ nea wɔn na wɔwɔ beae no? Dɛn nti na na ɔsadweam bi te asanombea no awiei a wɔatow ne ti agu akyi? Dɛn nti na daa awarefo no tenaa ase tetew wɔn ho, na wɔyerae wɔ wɔn ankasa wiase nketewa mu, boom nanso wɔn nkutoo na wɔwɔ hɔ?
  
  Wiɛ, na nneɛma bi yɛ soronko. Ná Alicia Miles wɔ asanombea hɔ, na na ɔrewie anonne mmɔho abien. Ná Drake resusuw ho sɛ obefi hɔ. Na nsãdan afoforo wɔ hɔ a obetumi de ne ho ahintaw n"awerɛhow ho, na sɛ emu dodow no ara te sɛ eyi a, na ɔbɛte nka sɛ ɔwɔ fie.
  
  Nanso ebia ɔfrɛ a ɛne sɛ ɔnyɛ ade no sesaa n"adwene kakra. Ɔkɔɔ ne nkyɛn kɔtenaa ase. Wanhwɛ soro mpo.
  
  "Fuck, Drake." Ɔpiaa ne kuruwa a hwee nni mu no kɔɔ ne nkyɛn. "Tɔ nsa bi ma me."
  
  Drake kyerɛɛ bartender no sɛ: "Gyae toa no," na ɔhwiee Bacardi Oakheart kuruwa fã guu ne ho. Ɔmaa ne kuruwa so wɔ toast mu. "Alicia Miles, na ɔkyerɛwee. Mfe du abusuabɔ a ankɔ baabiara, ɛnte saa? Na afei yɛhu yɛn ho wɔ soro, yɛrebow nsa wɔ asanombea."
  
  "Asetra wɔ ɔkwan bi a ɛfa so sɛe wo."
  
  "Daabi. SRT na ɛyɛɛ saa."
  
  "Akyinnye biara nni ho sɛ ɛnyɛ mmoa."
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ no nkyɛn. "So eyi yɛ nokwaredi ho ɔkasamu? Efi wo hɔ? Wɔn mu baahe na womenee?"
  
  "Ɛdɔɔso sɛ ɛbɛma nhyɛso no afi hɔ. Ɛnyɛ pii sɛnea mihia."
  
  "Na nanso moanyɛ hwee ammoa saa nkurɔfo no. Wɔ saa akuraa no ase. So wokae mpo? Womaa yɛn ankasa asraafo kwan ma wobisabisaa wɔn nsɛm."
  
  "Ná meyɛ ɔsraani, te sɛ wɔn ara. Ná mewɔ ahyɛde ahorow."
  
  "Na afei wode wo ho maa nea otuaa pii no."
  
  "Mayɛ m"asɛde, Drake." Alicia san hyɛɛ ne rum ma na ɔde toa no bɔɔ pon no so denneennen. "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yetwa so mfaso."
  
  "Na hwɛ baabi a ɛde wo bae."
  
  "Wokyerɛ sɛ, hwɛ baabi a eyi de yɛn baa, ɛnte saa?"
  
  Drake yɛɛ komm. Yebetumi aka sɛ ɔfaa ɔkwan a ɛkorɔn no so. Wubetumi aka nso sɛ ɔfaa ɔkwan a ɛba fam no so. Ná ɛnyɛ hwee. Wowiee beae koro a wɔhweree ade koro no ara ne daakye koro.
  
  "Yɛbedi kan ne Bloody Vendetta no adi. Na Kovalenko nso. Afei yɛbɛhwɛ baabi a yɛwɔ." Alicia tenaa ase hwɛɛ akyirikyiri. Drake susuw ho sɛ ebia Tim Hudson wɔ n"adwene mu anaa.
  
  "Ɛda so ara hia sɛ yɛka Wells ho asɛm. Na ɔyɛ m'adamfo."
  
  Alicia serewee, na ne nnyigyei te sɛ kan no ara pɛ. "Saa ɔkwasea dedaw no? Na ɔnyɛ w"adamfo, Drake, ɔkwan biara so, na wo fucking nim. Yɛbɛka abura ho asɛm. Nanso awiei koraa no. Ɛno na ɛba saa."
  
  "Adɛn?"
  
  Ɛnne bi a ɛyɛ brɛoo na ɛsensɛn ne mmati so. "Efisɛ saa bere no na ɛsɛ sɛ ɛba, Matt." Ná ɛyɛ May nne a ɛyɛ brɛoo no. Ɔde ne ho kɔɔ wɔn nkyɛn a na ne ho nyɛ den komm. "Efisɛ yehia yɛn ho yɛn ho na yɛadi kan afa eyi mu."
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔde ne ho dwiriw no bere a ohui no besie. "So nokwasɛm a ɛfa Wells ho no yɛ hu saa ampa?"
  
  Wɔn kommyɛ no kaa nea ɛyɛ.
  
  Mai de ne nan sii wɔn ntam. "Meba ha efisɛ mewɔ obi a odi kan."
  
  "Som? Henanom na efi hɔ? Ná misusuw sɛ Japanfo besi w"ananmu."
  
  "Ɛyɛ aban de, wɔyɛɛ saa." Ná anigye nnyigyei bi wɔ Mai nne mu. "Wɔ ɔkwan a ɛnyɛ aban de so no, wɔne Amerikafo reyɛ nkitahodi. Wonim sɛnea ɛho hia sɛ wɔkyere Kovalenko. Mma nnsusuw sɛ m"aban nni aniwa a ɛhwɛ ade."
  
  "Manso ho dae mpo." Alicia de n"ano too n"ano. "Nea mepɛ sɛ mihu sɛnea wohuu yɛn ara kwa." Ɔwosow ne jacket te sɛ nea ɔpɛ sɛ ɔtow kanea no gu.
  
  Mai kae na na ɔreserew mprempren sɛ: "Meyɛ papa sen wo." "Na ɛno nkutoo ne bar a ɛwɔ block abiɛsa."
  
  "Eyi yɛ nokware?" Drake bɔɔ n"ani. "Hwɛ sɛnea ɛyɛ aseresɛm."
  
  Mai san kae sɛ: "Mewɔ obi a odi kan." "So wopɛ sɛ wo ne me ba mprempren bɛhwɛ anaasɛ mo baanu nyinaa abow dodo sɛ momfa ho nhia mo?"
  
  Drake huruw fii n"akongua so wɔ sekan biako akyi na Alicia twitwaa ne ho. "Kyerɛ kwan no, elf ketewa."
  
  
  * * * .
  
  
  Wɔ taksi bere tiaa bi akyi no, na wɔaboaboa wɔn ho ano wɔ abɔnten bi a nnipa pii fa so so, retie sɛ Mai rema wɔayɛ wɔn foforo.
  
  "Eyi fi obi a mewɔ ne mu ahotoso wɔ Amanneɛbɔ Dwumadibea no hɔ tẽẽ. Nnipa pii a ɔwɔ wɔn mu ahotoso na wɔhwɛ Kovalenko mmoayɛnbea no so. Ɛyɛ saa bere nyinaa, ɛwom sɛ ɛboa no mprempren sen bere biara bere a ohia bere de...wiɛ, ayɛ nea wayɛ nhyehyɛe sɛ ɔbɛyɛ no. Sɛnea ɛte biara no, ɔbarima bi a wɔfrɛ no Claude na ɔhwɛ ne mmoayɛnbea a ɛwɔ Oahu no so."
  
  Mai twee wɔn adwene kɔɔ mmerante ne mmabaa a wɔretwam wɔ ɔpon a ɛyɛ ahinanan na hann a ɛhyerɛn wom a ɛkɔ kurow a ɛkorɔn no mu no so. Ɔkae sɛ: "Claude na ɔwɔ saa kuw yi. Kanea a ɛrehyerɛn bɔɔ "Live DJs, Fida Special Bottles ne Special Guests" ho dawuru. Drake de atenka a ɛyɛ hu hwɛɛ nnipadɔm no ho hyiae. Ná Hawaii mmerante a wɔn ho yɛ fɛ sen biara bɛyɛ apem a wɔayi wɔn ntade ahorow mu adi.
  
  Ɔkae sɛ: "Yebetumi ada nsow kakra.
  
  "Afei mahu sɛ mo nyinaa ho atew." Alicia serewee kyerɛɛ no. "Anka Drake a ɔtraa ase afe a atwam ni no begyina mmea baanu a wɔn ho yɛ hyew a ɔne wɔn wɔ hɔ mprempren no nkyɛn, de ne nsa abien nyinaa abɔ wɔn anim kuruwa, na wapia yɛn akɔ hɔ."
  
  Drake de ne nsa twitwiw n"ani, a na onim sɛ ɔteɛ wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so. Ɔpiaa ne ho firii mu sɛ: "Mfe aduasa mfinimfini sesa onipa," na mpofirim ara ɔtee Alison a ɔhweree no, Kennedy kum, ne asabow a ɔnom bere nyinaa no mu duru nka. Otumi siesiee wɔn baanu nyinaa ani a ɛte sɛ dade.
  
  "Claude hwehwɛ no fi ase wɔ ha."
  
  Wɔtwam faa apon ano ahwɛfo no ho, na wɔserewee, na wohuu wɔn ho wɔ ɔkwan ketewaa bi a akanea a ɛrehyerɛn ne atoro wusiw ahyɛ mu ma mu. Drake adwene yɛɛ no basaa bere tiaa bi na ɔde chalk guu so kosii sɛ adapɛn pii a ɔbowee. Ná n"adwene yɛ nea emu nna hɔ, na na sɛnea ɔyɛ n"ade no yɛ nea emu nna hɔ kɛse mpo. Ná ɛsɛ sɛ ɔkyere no ntɛm.
  
  Ná abrannaa bi a ɛtrɛw a anomaa betumi ahu asaw dan no wɔ ɔkwan no akyi. Nipadua ahorow no ne bass nnwom a emu dɔ no keka ne ho. Ná ɔfasu a ɛwɔ wɔn nifa so no kura nsa nkotoku mpempem pii na na ɛda hann no adi wɔ prism a ɛhyerɛn mu. Adwumayɛfo dumien a wɔyɛ asanombea yɛɛ agodifo no ho adwuma, kenkan anofafa, de nsakrae mae na wɔde anonne a ɛnteɛ maa wɔn a wɔkɔ asawdan mu a wɔyɛ anibiannaso.
  
  Saa ara na ɛte wɔ bar foforo biara mu. Drake de aseresɛm bi serewee. "Akyire". Ɔde ne nsa kyerɛɛ so, na na enhia sɛ ɔde ne ho sie nnipadɔm no mu. "Beae a wɔde hama abɔ ho. Na ntama wɔ wɔn akyi."
  
  Alicia kae sɛ: "Ankorankoro apontow ahorow." "Minim nea ɛrekɔ so wɔ akyi hɔ."
  
  "Nokwarem no, wunim." Ná Mai nni adagyew sɛ ɔbɛhwehwɛ beae no fã kɛse biara sɛnea obetumi. "So akyi dan bi wɔ ha a wonkɔɔ mu da, Miles?"
  
  "Nkɔ hɔ mpo, bitch. Minim wo nnwuma akɛse a woyɛe wɔ Thailand no ho asɛm. Me mpo anka merensɔ eyinom mu biara nhwɛ."
  
  "Wɔabu nea motee no adewa koraa." Mai fii ase siane antweri a ɛtrɛw no a wanhwɛ n"akyi. "Gye me di".
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa kyerɛɛ Alicia na ɔde ne ti too fam kɔɔ baabi a wɔsaw no. Ɛte sɛ nea Alicia ho dwiriw no, nanso afei ohui sɛ wabɔ ne tirim sɛ ɔbɛfa ɔkwan tiawa bi so na ɔde n"ani akyerɛ baabi a obiara nni hɔ. Engiresini bea no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Wo na wudi anim, Drake. Mɛdi w'akyi."
  
  Drake tee mogya a ɛretu mpofirim a ntease nnim nka. Na eyi yɛ hokwan a mede bɛbɛn obi a ebia onim faako a Dmitry Kovalenko wɔ. Mogya a wahwie agu de besi saa bere yi no yɛ po mu nsu a ɛtɔ gu fam ara kwa sɛ wɔde toto nea na ɔwɔ ɔpɛ sɛ obehwie agu no ho a.
  
  Bere a wɔrefa nipadua a ɛreserew na fifiri ayɛ no mu wɔ asaw dan no mu no, mmarimaa no mu biako tumi twitwaa Alicia twaa ne ho hyiae. Ɔteɛɛm kyerɛɛ n"adamfo no sɛ: "Hey," na na ɛkame ayɛ sɛ na ne nne nte wɔ nnyigyei a ɛrebɔ denneennen no so. "Me nyaa lucky kɛkɛ".
  
  Alicia de ne nsateaa a ayɛ mmerɛw no bɔɔ ne solar plexus no. "Wo nnyaa anigye biara da, ɔba. Hwɛ w"anim kɛkɛ."
  
  Wɔkɔɔ wɔn anim ntɛm ara, na wobuu wɔn ani guu nnwom a ɛrebɔ denneennen, nipadua a ɛrewosow, asanombea adwumayɛfo a wɔde ahopere rekɔ anim ne akyi wɔ nnipadɔm no mu a wɔde tray ahorow a ɛkari pɛ wɔ wɔn ti so wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Ná awarefo no regye akyinnye denneennen, na wɔde ɔbarima no mia adum bi so, na na ɔbea no reteɛteɛm wɔ n"aso mu. Ná mmea kuw bi a wɔadi mfe mfinimfini refifiri na wɔrehuruhuruw bere a wɔte kurukuruwa a wɔde vodka jelly ne nkankyee nketewa bruu ahyɛ wɔn nsam no. Ná apon a ɛba fam apete fam hɔ nyinaa, na na anonne a ɛnyɛ dɛ ahyɛ mu dodow no ara ma wɔ nkatanim ase. Ná obiara nni hɔ a ɔno nkutoo. Mmarima no mu pii yɛɛ mmɔho abien bere a Mai ne Alicia wui no, na ɛhyɛɛ wɔn nnamfo mmeawa no abufuw kɛse. Mai fi nyansam buu n"ani guu adwene a wɔde sii so no so. Alicia na ɔkanyan no.
  
  Wɔbaa beae bi a wɔde hama abɔ ho ban, a na sika kɔkɔɔ nhama a ɛyɛ den a wɔatrɛw mu wɔ kɔbere hama adum abien a ɛyɛ den ntam. Ɛte sɛ nea na adwumakuw no susuw sɛ obiara renkasa tia basabasayɛfo baanu a wɔwɔ afã abien no nyinaa ankasa.
  
  Afei wɔn mu biako kɔɔ n"anim a na ne nsateaa apue na ɔde nidi ka kyerɛɛ Mai sɛ ɔnsan n"akyi.
  
  Japanni abeawa no serewee ntɛm ara. "Claude somaa yɛn sɛ yɛnkɔhwɛ..." Ɔgyinaa hɔ kakra, te sɛ nea ɔredwene.
  
  "Pilipo?" Ɔsatufo foforo no kasae ntɛmntɛm. "Metumi ate nea enti a ɛte saa ase, nanso hena ne saa ɔbarima yi?"
  
  "Bodyguard".
  
  Mmarima akɛseɛ mmienu no hwɛɛ Drake te sɛ mpataa a wɔrebɔ mmoadabi. Drake serewee kɛse kyerɛɛ wɔn. Wanka hwee sɛ ebia ne Engiresi kasa no bɛkanyan adwenem naayɛ a. Ná Alicia nni dadwen biara a ɛte saa.
  
  "Enti, Pilipo yi. Ɔte dɛn? Yɛrekɔgye yɛn ani anaa dɛn?"
  
  Bouncer a odi kan no de serew a ɛyɛ yaw kae sɛ: "Oo, ɔno na oye sen biara." "Ɔbarima a Ɔyɛ Pɛ".
  
  Ná bouncer a ɔto so abien no rehwɛ wɔn ntade. "Wonyɛ-wonsiesie wo ho koraa-ma adeyɛ no. So wugye di sɛ Claude na ɔsomaa wo?"
  
  Na fɛwdi biara nni Mai nne mu bere a ɔkae sɛ, "Migye di yiye."
  
  Drake de nsakrae no dii dwuma de susuw niches a ahintaw ho. Antweri tiawa bi de kɔɔ asɛnka agua bi a ɛkorɔn a na pon kɛse bi te so so. Ná nnipa bɛyɛ dumien na wɔte pon no ho, na na ɛte sɛ nea wɔn mu dodow no ara ani agye araa ma ɛkyerɛ sɛ nnansa yi ara na wɔanom powder bi a anibere wom. Afoforo no yɛɛ sɛ ehu ne awerɛhow ara kwa, mmabaa ne mmarimaa baanu bi, a ɛda adi pefee sɛ wɔnka apontow kuw no ho.
  
  "Hey Pilipo!" - teateaam bouncer a oto so mmienu no. "Nam a ɛyɛ foforo ma wo!"
  
  Drake dii mmeawa no akyi foroo antweri tiawa bi. Ná ɛhɔ yɛ dinn kɛse wɔ soro ha. Ɛde besi ha no, na wakan nnipa bɔne dumien a wonni mfomso, a ɛbɛyɛ sɛ na wɔn nyinaa kura atuo. Nanso bere a ɔde mpɔtam hɔ mmarahyɛfo dumien no totoo May, Alicia, ne n"ankasa ho no, na ɛnhaw no.
  
  Ɔtraa wɔn akyi, bɔɔ mmɔden sɛ ɔrentwetwe adwene mma ne ho sɛnea obetumi biara. Ná wɔde wɔn ani asi Pilipo so, na afei de na wɔne wɔn ntam kwan yɛ anammɔn kakraa bi. Ná saa anadwo agoprama yi refi ase awosow ankasa.
  
  Pilipo hwɛɛ mmeawa no denneennen. Ne nnyigyei a ɛyɛ dry click a ɛwɔ ne menewam no kyerɛe sɛ n"ani gye ho. Drake huu no yiye sɛ ne nsa de ne nsa kaa anonne no na ɔbɔɔ no san n"akyi.
  
  "Claude na ɔsomaa wo?"
  
  Ná Pilipo yɛ onipa tiaa a ɔyɛ teateaa. N"aniwa a ɛtrɛw na ɛda nneɛma adi no ka kyerɛɛ Drake ntɛm ara sɛ saa ɔbarima yi nyɛ Claude adamfo. Ná yennim yɛn ho yɛn ho mpo. Ná ɔyɛ abofra a ɔyɛ abofra kɛse, na ɔyɛ kurow no mu mfonini. Nneɛma a wɔde di dwuma.
  
  "Ɛnyɛ ankasa". Mai nso huu eyi na wɔ n"aniwa mu no ɔdanee fii ɔbea a ɔnyɛ hwee so bɛyɛɛ owudifo a ne ho yɛ nwonwa. Nsateaa a ayɛ mmerɛw tutuu mmarima baanu a wɔbɛn wɔn paa no menewam, na ɔhwe a emu dɔ a efi anim maa nea ɔto so abiɛsa no werɛ fii, na ofii n"akongua so hwee ase. Alicia huruw kɔɔ pon a ɛwɔ ne nkyɛn no so, sii ne nan ase, na ne nan kɔɔ soro wɔ wim, na ɔde ne nan ase bɔɔ ɔbarima a ne kɔn mu nsensanee a ɛresen no anim denneennen. Ɔhwee aboa a ɔte ne nkyɛn no so, na ɔbɔɔ wɔn baanu nyinaa fii wɔn nan so. Alicia huruw kɔɔ nea ɛto so abiɛsa.
  
  Drake yɛɛ brɛoo wɔ ntotoho mu, nanso na ɔsɛe ade kɛse. Asiani barima a ne ti nhwi atenten no dii kan ko tiaa no na ɔde jab ne frontal punch a wɔaka abom dii dwuma kɔɔ n"anim. Drake de ne nan sii nkyɛn, kyeree nan no na ɔde ahoɔden kɛse a ɛba mpofirim twaa ne ho kosii sɛ ɔbarima no teɛɛm na ɔhwee ase, na ɔdanee bɔɔl a ɛresu.
  
  Ɔbarima a odi hɔ no twee sekan. Drake serewee. Nkrantɛ no de mmirika kɔɔ n"anim. Drake kyeree nsateaa no, bubuu no, na ɔde akode no guu ne wura no yafunu mu tɔnn.
  
  Drake kɔɔ n"anim.
  
  Wɔn a wɔsɛn wɔn a wɔn ho nni asɛm no guan fii pon no so. Ná ɛnyɛ hwee. Anka wɔrenhu Claude ho hwee. Onipa biako pɛ a obetumi, sɛnea na wɔhwɛ kwan no, de ne ho ahintaw sɛnea obetumi biara wɔ n"aboa nhoma agua a ɛyɛ fɛ no mu, na ehu ama n"ani ayɛ kɛse, na n"anofafa retu komm.
  
  "Pilipo." Mai de ne nsa too n"asen so. "Nea edi kan no wopɛ yɛn adwumakuw no. Afei deɛ, wonyɛ saa. Ɛno yɛ rough. Dɛn na egye na ama mayɛ m"adamfo?
  
  "Me... mewɔ mmarima." Pilipo yɛɛ ne nsateaa a ɛyɛ hu, na ne nsateaa wosow te sɛ obi a ɔreyɛ anom nsa. "Baabiara".
  
  Drake hyiaa bouncers baanu a ɛkame ayɛ sɛ wɔadu antweri no atifi. Ná Alicia reprapra wɔn a wɔaka akyi no wɔ ne nifa so. Ná asaw nnwom a emu yɛ duru fi ase rebɔ denneennen. Ná afunu a wɔabow nsa wɔ mmeae ahorow apete asaw dan no mu nyinaa. DJ no frafrae na ɔbɔɔ n"ano maa atiefo a wɔafa wɔn nnommum no.
  
  Bouncer a ɔto so abien no de ahopopo kae sɛ: "Claude ansoma wo," na ɛda adi pefee sɛ ne ho dwiriw no. Drake de antweri no ntini no wosow kɔɔ n"anim na ɔde ne nan abien no nyinaa guu ɔbarima no moma so, na ɛmaa ɔhwee ase kɔɔ akyi kɔɔ amoa a dede wom no mu.
  
  Ɔbarima foforo huruw faa anammɔn a etwa to no so na ɔde ahopere baa Drake so, na ne nsa rebɔ. Engiresini no nyaa ɔhwe bi wɔ ne mpampam a anka ɛbɛma ɔbarima a ɔyɛ mmerɛw ahwe ase. Ɛyɛɛ yaw. Nea ɔne no reko no gyinaa hɔ kakra, na ɔtwɛnee nkɛntɛnso no.
  
  Nanso Drake guu ahome kɛkɛ na ɔde uppercut a ɛbɛn mae, na ɔwosow fi ne nan ase ankasa. Wɔmaa bouncer no so fii fam na ntɛm ara na n"adwene fii ase. Dede a ɛde bɔɔ fam no maa Pilipo huruwii a wotumi hu.
  
  "Wokaa biribi?" Mai de ne nsateaa nnadewa a wɔayɛ no yiye pɛpɛɛpɛ no tuu mmirika faa Hawaiini no hwene a wɔde nnuadewa akata so no so. "Wo mmarima ho asɛm?"
  
  "Woabɔ dam? So wunim nea ɔwɔ saa kurow yi mpo?"
  
  Mai serewee. Alicia kɔɔ wɔn baanu nyinaa nkyɛn, na wanhaw no bere a ɔsomaa awɛmfo baanan akyi no. "Ɛyɛ serew sɛ ɛsɛ sɛ woka saa." Ɔde ne nan too Pilipo koma so na ɔmiaa no denneennen. "Ɔbarima yi, Claude. Ɔwɔ he?"
  
  Pilipo ani twitwiw ne ho te sɛ ogya nwansena a wɔakyere wɔn. "Me... minnim. Ɔmma ha da. Metu mmirika wɔ beae yi, nanso me... Minnim Claude."
  
  "Awerɛhosɛm." Alicia de ne nan bɔɔ Pilipo koma mu. "Ma wo".
  
  Drake gyee bere kakra de scan wɔn atwa ho ahyia no. Ná ɛte sɛ nea biribiara yɛ nea ahobammɔ wom. Ɔde ne ho too mu kosii sɛ ɔne kurow wura no yɛɛ hwene ne hwene.
  
  "Yɛnya bi. Woyɛ minion a mfaso nni so. Migye tom mpo sɛ wunnim Claude. Nanso wo damn sure sɛ wunim obi a onim no. Obi a ɔsra hɔ bere ne bere mu. Ɔbarima a ɔhwɛ hu sɛ wobɛhwɛ wo ho so. Afei-" Drake soo Pilipo menewam, na ɛkame ayɛ sɛ n"abufuw no anhintaw. "Wo ka onipa yi din kyerɛ me. Anaasɛ mɛkyinkyim wo fucking ti no."
  
  Pilipo nsɛm a ɛyɛ sereserew no antee wɔ soro ha mpo, baabi a na aprannaa a ɛrebɔ denneennen no ano brɛɛ ase esiane afasu a emu yɛ duru a nnyigyei wom no nti. Drake wosow ne ti sɛnea ɔsebɔ wosow ɔkraman a wawu ti no.
  
  "Dɛn?"
  
  "Buchanan na ɔkyerɛwee. Saa ɔbarima yi din de Buchanan."
  
  Drake piapiaa ne ho denneennen bere a n"abufuw fii ase dii so no. "Ka sɛnea wo ne no di nkitaho kyerɛ me." Kennedy mfonini hyɛɛ n"anisoadehu ma. Ɛkame ayɛ sɛ ɔnte nka sɛ Mai ne Alicia retwe no afi kurow wura a na ɔrewu no ho.
  
  
  TI DU AKWANKYERƐ
  
  
  Ná Hawaii anadwo no da so ara rekɔ so denneennen. Na ɛboroo anadwo fã pɛ na Drake, May ne Alicia wiawiaa wɔn ho fii kurow no mu na wɔkamfoo taksi bi a esi hɔ no. Alicia kataa wɔn guankɔbea kwan no so denam anigye a ɔde kɔɔ DJ no nkyɛn, faa ne afiri a ɔde kasa na ɔyɛɛ nea eye sen biara a ɔde yɛɛ rock nnwontofo no so. "Mikyea Honolulu! Wo reyɛ dɛn? Anigye kɛse sɛ mewɔ ha anadwo yi. Mo mmarima no ho yɛ fɛ yiye!" Afei ofii hɔ brɛoo, na ogyaw nsusuwii apem wɔ anofafa apem so.
  
  Afei deɛ na wɔne taksikafoɔ no rebɔ nkɔmmɔ kwa. "Wususuw sɛ ebegye bere tenten ahe ansa na Pilipo abɔ Buchanan kɔkɔ?" Alicia bisae sɛ.
  
  "Sɛ ɛyɛ anigye a, ebia wɔrenhu no bere tiaa bi. Ɔwɔ abusuabɔ pa. Nanso sɛ wɔyɛ saa a-"
  
  Drake kae sɛ: "Ɔrenkasa." "Ɔyɛ ohufo. Ɔrentwe adwene nsi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ɔdanee Claude nipa no so. Ná mede me dan ka bɛto so."
  
  "Ebia bouncers bɛhwie bankye no agu." Mai kaa no komm.
  
  "Wɔn mu dodow no ara nnim hwee." Alicia serewee, afei ɔkaa no aniberesɛm kɛse. "Nanso sprite no teɛ. Sɛ wotumi nantew na wɔbɔ nkɔmmɔ bio a, wɔbɛteɛm te sɛ mprako."
  
  Drake klik ne tɛkrɛma so. "Damn it, mo baanu nyinaa asɛm no teɛ. Afei ɛsɛ sɛ yɛyɛ no ntɛm. Anadwo yi. Ɔkwan foforo biara nni hɔ a wobetumi afa so."
  
  Mai ka kyerɛɛ taksikafo no sɛ: "North Kukui Street." "Mubetumi de yɛn akɔto baabi a ɛbɛn baabi a wɔkora amu no."
  
  Taksikafo no de n"ani kyerɛɛ no ntɛmntɛm. "Nokwarem no?"
  
  Alicia de serew a ɛyɛ anifere twee n"adwene. "Fa to fam, anum-o." Ka kar kɛkɛ."
  
  Taksikafo no bɔɔ n"ano te sɛ "Fucking haole," nanso ɔdanee n"ani kyerɛɛ kwan no so na ɔyɛɛ komm. Drake susuw baabi a wɔrekɔ no ho. "Sɛ eyi yɛ Buchanan adwumayɛbea ampa a, ɛnyɛ nea ɛbɛyɛ yiye sɛ ɔbɛba hɔ saa bere yi."
  
  Alicia de n"ano too n"ano. "Drakey, Drakey, worentie no yiye sɛnea ɛsɛ kɛkɛ. Bere a awiei koraa no yehui sɛ ɔkwasea, Pilipo, de ne menewa ahyɛ wo nsa mu denneennen ma ɛdanee kɔkɔɔ no, yefii ase gyee ne nkwa a ɛyɛ fɛwdi no, na ɔka kyerɛɛ yɛn sɛ Buchanan wɔ fie."
  
  "Fie?" Drake yɛɛ n"anim basabasa.
  
  "Ɛdefa aguadi ho. Wunim saa aguadifo yi. Wɔte hɔ na wodidi, wodi agoru wɔ hɔ, wɔyɛ wɔn mpɔtam hɔ nnwuma ho nhyehyɛe fi hɔ. Ɔhwɛ nhyehyɛe so. Ɔbɛma ne nkurɔfo mpo abɛn. Ɛyɛ apontow a ɛyɛ den a ennyae, ɔbarima."
  
  "Nea ɛbɛboa ma nsɛm a esisi wɔ anadwo agoprama so no ayɛ kokoamsɛm, mprempren de." Mai kae bere a taksi no gyinaa afunu dan no. "Wokae bere a yɛbubuu saa magnet a wɔde kɔma nkurɔfo no adwumayɛbea a ɛwɔ Hong Kong no? Yɛhyɛn mu ntɛmntɛm, yefi mu ntɛmntɛm. Saa na ɛsɛ sɛ ɛyɛ."
  
  "Te sɛ bere a yeduu saa beae no wɔ Zurich no ara pɛ." Alicia kaa no denden kyerɛɛ Drake. "Ɛnyɛ wo ho asɛm nyinaa, Kitano. Ɛnyɛ akyirikyiri saa."
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden nantew kɔɔ ɔdan a wɔde maa no wɔ CIA dan a ɛwɔ Honolulu no mu na ogyinaa n"akwan so awu. Ná Ben retwɛn no, na ɔte mpa no so na ɔde ne nan sɛn hɔ.
  
  Ná ɛte sɛ nea aberante no abrɛ. Ná mogya ayɛ n"ani esiane sɛ ɔhwɛɛ kɔmputa so nna pii nti, na na ɛte sɛ nea ne moma so ayɛ kurukuruwa kakra esiane sɛ ɔde n"adwene sii biribi so denneennen saa nti. Hayden ani gyei sɛ ohuu no.
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ dan no mu nyinaa. "So awiei koraa no wo ne Karin atwa awotwaa hama no?"
  
  "Har, har, a ɛyɛ den. Ɔyɛ abusua." Ɔkaa no te sɛ nea wɔn bɛn a wɔbɛn no ne ade a ɛda adi kɛse. "Na akyinnye biara nni ho sɛ onim ɔkwan a ɔfa so twa kɔmputa ho hyia."
  
  "IQ a ɛwɔ genius-level bɛboa wo wɔ eyi mu." Hayden yii ne mpaboa. Ná kapet a ɛyɛ den no te sɛ pillow a ahuru wɔ ne nan a na ɛyɛ yaw no ase. "Migye di koraa sɛ ɔkyena mubehu nea yehia wɔ Cook nsɛmma nhoma ahorow mu."
  
  "Sɛ yebetumi ahu wɔn koraa a."
  
  "Biribiara wɔ Intanɛt so. Nea ehia ara ne sɛ wubehu baabi a wobɛhwehwɛ."
  
  Ben yɛɛ n"anim basabasa kyerɛɛ no. "So... ɛte sɛ nea wɔreyɛ yɛn nsakrae wɔ ha? Nea edi kan no mihu Anyame no Ɔboda, na afei mfiri a wɔde fa nneɛma kɔ baabi foforo no. Seesei yɛrehu sɛ abien no wɔ abusuabɔ. Na-" Ɔgyinaa hɔ kakra.
  
  "Na dɛn?" Hayden kɔtraa ne nkyɛn wɔ mpa no so.
  
  Ɔde n"adwene sii so sɛ: "Ná wobetumi de mfiri ahorow no abata Hell Apon no ho wɔ ɔkwan bi so." "Sɛ Kovalenko pɛ wɔn a, ɛsɛ sɛ wɔba hɔ."
  
  "Ɛnyɛ nokware". Hayden de ne ho too fam bɛn no. "Kovalenko abɔ dam. Yɛrentumi nyɛ yɛn ho sɛ yɛte ne nsusuwii ase."
  
  Ben ani kyerɛe sɛ na ɔreyera n"adwene ntɛm ara na ɔne afoforo rebɔ aguaman. Ɔfew Hayden ano bere a ɔde ne ti too ne de so no. Ɔtwee ne ho bere a ofii ase de biribi a ɛwɔ ne kotoku mu bɔɔ ne ho ban no.
  
  "Mete nka sɛ me ho tɔ me bere a ɛfa zip no mu fi adi no, Ben."
  
  "Eh? Daabi. Na mepɛ eyi." Oyii ne fon, danee screen no kɔɔ MP3 player no so na ɔpaw album bi.
  
  Fleetwood Mac fii ase too dwom "Second Hand News" fii nsɛm a wɔka no tete no mu.
  
  Hayden de ahodwiriw bɔɔ n"ani. "Dinorok? Pa ara?"
  
  Ben tow no guu n"akyi. "Eyi mu bi ye sen sɛnea wususuw."
  
  Hayden anhwere awerɛhow a ɛyɛ hu a ɛwɔ n"adamfo abarimaa no nne mu no. Wanpa dwom no asɛmti a ɛda adi wɔ asɛmti no mu no. Esiane ntease koro no ara a Ben yɛe nti, ɛmaa osusuw Kennedy Moore ne Drake ne nea wɔahwere nyinaa ho. Ɛnyɛ sɛ wɔn baanu nyinaa hweree adamfo kɛse bi wɔ Kennedy nko, na mmom ne wu a basabasayɛ wom no maa Drake nnamfo nyinaa so tew bɛyɛɛ dede a ɛwɔ akyi ara kwa.
  
  Nanso bere a Lindsey Buckingham fii ase too dwom faa sare atenten no ho na ɔyɛɛ n"ade no, ankyɛ na adwene no sesae.
  
  
  * * * .
  
  
  Mai ka kyerɛɛ taksikafo no sɛ ɔntwɛn, nanso ɔbarima no antie. Bere a wosii kar no mu ara pɛ na ɔhyɛɛ engine no na ɔde kar no kɔe, na ɔde abotan petepetee so.
  
  Alicia hwɛɛ no. "Foo".
  
  Mai de ne nsa kyerɛɛ nhyiam a ɛwɔ wɔn anim no so. "Buchanan Fie no wɔ benkum so."
  
  Wɔnam kommyɛ a ɛyɛ anigye mu. Asram bi a atwam ni no, na Drake nim sɛ eyi rensi da. Ɛnnɛ na wɔwɔ ɔtamfo biako. Mogya Ɔhene no abɔdamfo no kaa wɔn nyinaa. Na sɛ wɔma no kwan ma ɔnkɔ so de ne ho a, ɔda so ara betumi apira wɔn kɛse.
  
  Sɛ wɔka bom a, na wɔyɛ akuw a eye sen biara wɔ wiase no mu biako.
  
  Wɔtwaa nhyiamu no na wɔbrɛɛ wɔn brɛoo berɛ a Buchanan agyapadeɛ baa wɔn anim no. Ná hann ahyɛ beae hɔ ma. Ntama no akɔ fam. Ná wɔabue apon no sɛnea ɛbɛyɛ a nnwom no betumi asen akɔ mpɔtam hɔ nyinaa. Ná wotumi te rap nnwom a ɛrebɔ denneennen no wɔ abɔnten no atifi mpo.
  
  Alicia kae sɛ: "Ofipamfo a ɔyɛ nhwɛsofo. "Obi a ɔte saa - anka ɛsɛ sɛ mebɛn kɛkɛ na mebubu wɔn damn stereo system no ma ɛyɛ smithereens."
  
  Drake kae sɛ: "Nanso nnipa dodow no ara nte sɛ wo." "Eyi ne nea saa nkurɔfo yi di yiye wɔ so. Wɔyɛ asisifo wɔ wɔn komam. Wɔ asetra ankasa mu no, wokura atuo na wonni ayamhyehye anaa ahonim biara."
  
  Alicia serewee kyerɛɛ no. "Ɛnde wɔrenhwɛ kwan sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so koraa."
  
  Mai penee so. "Yɛkɔ mu ntɛm, yefi adi ntɛm."
  
  Drake susuw sɛnea Mogya Hene no hyɛe sɛ wonkunkum nnipa pii a wɔn ho nni asɛm no ho. "Momma yɛnkɔ fuw wɔn."
  
  
  * * * .
  
  
  Ná Hayden da adagyaw na ne ho fifiri retu bere a ne fon bɔɔ no. Sɛ ɛnyɛ n"adwumawura Jonathan Gates de ne nsa hyɛɛ ase ringtone a, anka obesiw ano.
  
  Mmom no, osii apini, piaa Ben fii hɔ, na ɔbɔɔ mmuae bɔtn no. "Aane?"
  
  Gates anhu mpo sɛ ne home ayɛ basaa. "Hayden, mepa kyɛw wɔ dɔnhwerew a aka akyi no ho. Wobɛtumi akasa?"
  
  Ntɛm ara na Hayden san de ne ho hyɛɛ nokwasɛm mu. Ná ɔpon no fata sɛ ɔde n"adwene si so. Ná ahude a ogyinaa ano maa ne man no boro n"asɛyɛde ho adwene so koraa.
  
  "Nokwarem no, owura."
  
  "Dmitry Kovalenko de United States Mmarahyɛ Bagua no mufo awotwe, Ananmusifo dunan, ne Ɔmanpanyin biako abusua mufo afa nnommum. Wɔde saa aboa kɛse yi bɛba asɛnnibea, Jay, denam ɔkwan biara a ɛho hia so. Mowɔ nneɛma nyinaa."
  
  Wɔtwaa nkitahodi no mu.
  
  Hayden tenaa ase hwɛɛ sum no mu denneennen, na n"anigye no adum koraa. Ná n"adwene wɔ nneduafo no ho. Ná wɔn a wɔn ho nni asɛm no rehu amane bio. Ná osusuw nnipa dodow bio a wobehu amane ansa na wɔde Mogya Hene no akɔ asɛnnibea no ho.
  
  Ben wee ne ho faa mpa no so kɔɔ ne nkyɛn na ɔyɛɛ no atuu kɛkɛ sɛnea ɔpɛ.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake dii kan nantew kɔɔ mu na ohui sɛ ɔwɔ ɔkwan tenten bi a apon abien bue wɔ benkum so na adididan a wɔabue wɔ n"awiei no mu. Ɔbarima no siane antweri no, na n"ani so yɛɛ no ma mpofirim bere a ohui sɛ Drake rehyɛn fie hɔ no.
  
  "Dɛn na-?"
  
  Mai nsa no tu ntɛmntɛm sen sɛnea aniwa no betumi ahu. Sekan biako na ɔbarima no retwe mframa sɛ ɔrebɛteɛm abɔ kɔkɔ, na nea edi hɔ no na ɔde nkrante ketewaa bi resiane antweri no so. Bere a oduu ase no, Mai wiee n"adwuma no san gyee ne nkrante no. Drake tu kɔɔ ɔkwan no so. Wɔdan kɔɔ benkum kɔɔ dan a edi kan no mu. Aniwa abien abien fii nnaka a ɛnyɛ den a wɔde nneɛma a ɛpaapae guu mu no mu hwɛɛ soro.
  
  Nneɛma a ɛpae?
  
  Drake huu C4 no ntɛm ara, nanso na onni bere a ɔde besusuw nneɛma ho bere a mmarima no faa akode a wɔde ahwɛyiye tow no. Mai ne Alicia saw twaa Drake ho hyiae.
  
  "Hɔ!" Drake twee adwene sii wɔn a wɔyɛ ntɛmntɛm sen biara no so. Alicia de akuturuku a ɛnyɛ ayamye bɔɔ no hwee fam wɔ ne srɛ mu. Ɔhwee ase, na ɔde biribi bɔɔ n"ano. Ɔbarima a ɔwɔ Drake anim no yɛɛ ntɛm kɔɔ ne nkyɛn, na ohuruw faa pon no so sɛnea ɛbɛyɛ a ne ntua no tenten ne ne tumi yɛɛ kɛse. Drake twitwaa ne nipadua no wɔ ɔbarima no wimhyɛn no ase, na bere a osii fam no, ɔbɔɔ ne nkotodwe abien no nyinaa fii n"akyi. Ɔbarima no de abufuw teɛteɛɛm na nnompe tu fii n"anom. Drake de n"ahoɔden ne n"ahoɔden a ɛyɛ atirimɔdensɛm nyinaa bɔɔ agyan a ɛyɛ hu kɔɔ ne ti atifi.
  
  Ɔbarima no hwee ase a na nnyigyei biara nnim.
  
  Wɔ ne benkum so no, Mai too ɔtopae abien a ɛtoatoa so ntɛmntɛm. Ná wɔn baanu nyinaa abɔ mmɔho abien a na akuru wɔ wɔn yafunu mu, na na wɔakyerɛw ahodwiriw wɔ wɔn anim nyinaa. Drake de owu a wɔde kura ade dii dwuma ntɛm ara de maa obiako yɛɛ nea ontumi nyɛ hwee bere a Mai bɔɔ ɔfoforo no gui no.
  
  "Ahomegyeɛ". - Drake hwirew ne ho. Ebia na wonnim, nanso na eyinom da so ara yɛ Mogya Hene no mmarima. Wɔn ani gyei sɛ Drake de ahopere retu mmirika.
  
  Wɔsan kɔɔ ɔkwan no so sian kɔɔ dan foforo mu. Bere a wɔde wɔn ho rekɔ mu no, Drake huu adididan no. Ná mmarima ahyɛ hɔ ma, na wɔn nyinaa hwɛ biribi a ɛwɔ pon a ɛba fam so. Na rap nnyigyei a efi mu reba no ano yɛ den araa ma ɛkame ayɛ sɛ Drake hwɛɛ kwan sɛ wobepue abɛhyia no. Mai de ahopere kɔɔ n"anim. Eduu bere a Drake hyɛn dan no mu no, na ɔde ɔbarima biako ato hɔ dedaw na wakɔ nea edi hɔ no so. Ɔbarima bi a n"abogyesɛ yɛ den tuu mmirika kɔtoo Drake a na okura tuo dedaw.
  
  "Dɛn na woyɛɛ-?"
  
  Ná ntetee yɛ biribiara a ɛwɔ ɔko ho adwinni mu, na na Drake asan aba ntɛmntɛm sen sɛnea ɔmanyɛfo betumi akwati asɛmmisa titiriw bi. Amonom hɔ ara, ɔmaa ne nan so, bɔɔ tuo no fii ɔbarima no nsam, afei ɔkɔɔ n"anim na ɔkyeree no wɔ wim.
  
  Ɔdanee akode no.
  
  "Montena ase wɔ nkrante mu." Ɔtoo tuo. Buchanan nipa no hwee ase san n"akyi wɔ adwinni mu paee mu. Ntɛm ara na Mai ne Alicia faa tuo foforo a wɔatow agu bere a obi teɛɛm fii adididan mu no. "Hey, nkwaseafo! Dɛn na woreyɛ?"
  
  Drake serewee. Ɛda adi sɛ na atuo a wɔtotow nyɛ nea wɔntee wɔ ofie yi mu. Kama. Ɔkɔɔ ɔpon no ano.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Mmienu," na ɔkyerɛe sɛ baabi a ɛwɔ ɔpon no ano no ma wɔn baanu no nya baabi a wobetumi de wɔn ho ahyɛ mu nkutoo. Mai tenaa n"akyi.
  
  "Momma yɛnhyɛ akraman yi ase." Drake ne Alicia fii adi, na wɔtow tuo, na wɔde wɔn ani sii nan kwae a atwa pon no ho ahyia no so.
  
  Mogya petepetee mu na afunu hwee fam. Drake ne Alicia kɔɔ wɔn anim, a na wonim sɛ ahodwiriw ne ehu bɛma wɔn a wɔsɔre tia wɔn no adwene atu afra na wɔabɔ hu. Buchanan awɛmfo no mu biako huruw faa pon bi a ɛba fam so na ɔde ne ho bɔɔ Alicia, na ɔtow no kɔɔ nkyɛn. Mai de ne nan sii ɔkwan a ɛda ntam no mu, yii ne ho ano, bere a ɔwɛmfo no de ne nsateaa bɔɔ no mprenu no. Mai kyeree ɔhwe biara a ɔbɔe wɔ ne nsateaa so ansa na ɔde ne tuo rebɔ no denneennen wɔ ne hwene no so.
  
  Alicia san kɔɔ ntɔkwaw mu bio. "Ná mewɔ bi."
  
  "Oo, migye di sɛ woyɛɛ saa, ɔdɔfo."
  
  "Mommɔ me." Alicia de tuo no kyerɛɛ mmarima a wɔresu a wɔresu no. "Obi foforo bi pɛ sɛ ɔsɔ hwɛ? Hm?"
  
  Drake hwɛɛ pon a ɛba fam no ne emu nneɛma no denneennen. C4 a wɔaboaboa ano no yɛɛ nwura wɔ soro wɔ ahosiesie no fã ahorow mu.
  
  Dɛn koraa na na Mogya Ɔhene no reyɛ ho nhyehyɛe?
  
  "Mo mu hena ne Buchanan?"
  
  Obiara ammua.
  
  "Mewɔ apam bi ma Buchanan." Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Nanso sɛ onni ha a, ɛnde misusuw sɛ ɛsɛ sɛ yɛtow mo nyinaa tuo." Ɔtoo ɔbarima a ɔbɛn no paa no tuo wɔ ne yafunu mu.
  
  Dede hyɛɛ dan no mu ma. Mai mpo de ahodwiriw hwɛɛ no denneennen. "Mat-"
  
  Ɔde abubuw guu no so. "Edin biara nni hɔ."
  
  "Me ne Buchanan." Ɔbarima no a ɔde ne ho too frigye kɛse no so no de ahopopo bɔɔ ne mu ase bere a ɔde nhyɛso a emu yɛ den baa atuo kuru no so no. "Bra, ɔbarima. Yɛanpira wo."
  
  Drake nsateaa no yɛɛ den wɔ afiri a wɔde bɔ ade no so. Egyee ahosodi kɛse na wɔantow tuo. "Woanpira me?" Ohuruw kɔɔ n"anim na ɔhyɛɛ da de ne kotodwe too kuru a mogya retu no so. "Woanpira me?"
  
  Mogya akɔnnɔ hyɛɛ n"anisoadehu ma. Awerɛhow a wontumi nkyekye ne werɛ hyɛɛ n"amemene ne ne koma mu. Ɔde dede kae sɛ: "Ka kyerɛ me." "Ka baabi a Claude wɔ kyerɛ me anaasɛ, Onyankopɔn boa me, m"abɔ w"amemene wɔ frigye a ɛyɛ fucking yi nyinaa so."
  
  Buchanan ani anyɛ atoro. Owu ho suro maa ne nimdeɛ a onni no daa adi pefee. Ɔde abubuw kae sɛ: "Minim Claude nnamfo. "Nanso minnim Claude. Ná metumi aka ne nnamfo akyerɛ wo. Yiw, metumi de ama wo."
  
  Drake tiee bere a ɔkaa din abien ne mmeae a ɛwɔ no. Scarberry ne Peterson na wɔyɛɛ saa. Bere a woyii saa nsɛm yi fii mu koraa nkutoo na ɔde ne nsa kyerɛɛ pon a C4 ahyɛ mu ma no so.
  
  "Dɛn na woreyɛ wɔ ha? So woresiesie wo ho sɛ wobɛhyɛ ɔko ase?"
  
  Mmuae no maa ne ho dwiriw no. "Eye, yiw." Hawaii Ko no refi ase, onipa."
  
  
  TI DUNKRON
  
  
  Ben Blake nantew kɔɔ adwumayɛbea ketewa a ɔne ne nuabea kyɛ no mu kohuu Karin sɛ ogyina mfɛnsere no ho. "Hi onuawa".
  
  "Hɛlo. Hwɛ eyi ara kwa, Ben. Owia apuei wɔ Hawaii."
  
  "Ɛsɛ sɛ yɛtra mpoano. Obiara kɔ hɔ ma owia apuei ne owiatɔe."
  
  "Ow saa? Karin de kasatia kakra hwɛɛ ne nuabarima no. "Wohwehwɛɛ mu wɔ Intanɛt so, ɛnte saa?"
  
  "Wiɛ, afei a yɛaba ha no, mɛpɛ sɛ mifi beae a ayɛ ma yi na mihyia ɛhɔfo binom."
  
  "Dɛn nti na?"
  
  "Minhyiaa Hawaiini bi da."
  
  "Mano yɛ Hawaiini a ɔyɛ damn, dumbo. Onyankopɔn, ɛtɔ mmere bi a misusuw ho sɛ ebia minyaa yɛn amemene mu nkwammoaa abien no nyinaa."
  
  Ná Ben nim sɛ mfaso biara nni so sɛ ɔne ne nuabea befi nyansa akodi ase. N"ani gyee ade a ɛyɛ nwonwa no ho simma kakraa bi ansa na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔpon no ano sɛ ɔrekɔhwie kɔfe agu wɔn baanu nyinaa. Bere a ɔsan bae no, na Karin reyɛ wɔn kɔmputa ahorow no boot dedaw.
  
  Ben de nkuruwa no guu wɔn keyboard ahorow no nkyɛn. "Wunim sɛ merehwɛ kwan." Ɔde ne nsa twitwiw ne nsa. "Mekyerɛ sɛ, merehwehwɛ Captain Cook nnua a wɔde ayɛ no. Eyi yɛ detective adwuma ankasa efisɛ yɛrehwehwɛ nea ahintaw, na ɛnyɛ nea ɛda adi pefee."
  
  "Yenim yiye sɛ nkitahodi biara nni Intanɛt so a ɛbɛma Cook ne Diamond Head anaa Leahy ne Hawaiifo abɔ. Yenim sɛ Diamond Head yɛ cone, mframa a wɔde fa mu, akwan a wɔfa so yɛ nsu ne ɔbotan a ɛkɔ Oahu ase a ɛtoatoa so no mu biako pɛ."
  
  Ben nom ne kɔfe a ɛyɛ hyew no bi. "Yenim nso sɛ Cook sii fam wɔ Kauai, wɔ Waimea kurow mu. Hwɛ Waimea na woahu ɔtare bi a ɛyɛ nwonwa a ebetumi ne Grand Canyon no asi akan. Kauai mpɔtam hɔfo na wɔyɛɛ kasasin mfitiase beae a wɔbɛkɔ akɔsra Hawaii sɛ cheeky jab wɔ Oahu. Cook honi bi wɔ Waimea wɔ tete nneɛma akorae ketewaa bi nkyɛn."
  
  Karin buae sɛ: "Ade foforo a yenim. "Asɛm no ne sɛ Captain Cook nnua no wɔ ha yi ara." Ɔbɔɔ ne kɔmputa so. "Ntanɛte".
  
  Ben guu ahome na ofii ase hwehwɛɛ nsɛmma nhoma a ɛtrɛw no mu nea edi kan no mu. "Ma anigye no mfi ase." Ɔde ne afiri a wɔde bɔ asom no hyɛɛ mu na ɔde ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so.
  
  Karin hwɛɛ no denneennen. "Dum no. So eyi ne Dae Ɔfasu? Na akataso foforo nso? Da bi, onua kumaa, ɛsɛ sɛ wokyere nnwom foforo yi gu kasɛt so na wugyae wo simma anum a wode agye din no a wobɛsɛe no."
  
  "Nka nkyerɛ me sɛ woresɛe wo bere, sis. Yɛn nyinaa nim sɛ woyɛ eyi mu ɔbenfo."
  
  "So worebɛma eyi aba bio? Seesei?"
  
  "Mfe anum atwam." Ben maa nnwom no kɔɔ soro na ɔde n"adwene sii ne kɔmputa so. "Mfe anum a wɔde asɛe ade. Mma nea esii saa bere no nsɛe du a edi hɔ no."
  
  
  * * * .
  
  
  Esiane sɛ na Drake, May ne Alicia yɛ adwuma a wɔanna na wɔannye wɔn ahome kakraa bi nti, wosii gyinae sɛ wobegye wɔn ahome bere tiaa bi. Drake nsa kaa ɔfrɛ fii Hayden ne Kinimaka hɔ bɛyɛ dɔnhwerew biako wɔ owia apuei akyi. Ankyɛ na mute button no dii ɔhaw yi ho dwuma.
  
  Wɔfaa dan bi wɔ Waikiki. Ná ɛyɛ ahɔhodan kɛse bi a ɛwɔ ntwahonan so, a nsrahwɛfo ahyɛ mu ma, na ɛma wɔmmɔ wɔn din kɛse. Wɔyɛɛ ntɛm didi wɔ mpɔtam hɔ Denny fie, afei wɔde wɔn ani kyerɛɛ wɔn ahɔhodan no, faako a wɔfaa elevator kɔɔ wɔn dan a ɛwɔ abansoro a ɛto so awotwe no so no.
  
  Bere a Drake kɔɔ mu no, ogyee n"ahome. Ná onim mfaso a ɛwɔ so sɛ ɔde aduan ne ahomegye bɛhyɛ ne ho mu. Ɔbobɔɔ ne ho wɔ akongua a ɛnyɛ den so wɔ mfɛnsere ho, na n"ani gyee sɛnea Hawaii owia a emu da hɔ no fa Fransefo mfɛnsere mu hohoroo ne so no ho.
  
  Ɔbɔɔ nkɔmmɔ a wandan ne ho sɛ: "Mo baanu betumi ako wɔ mpa no ho." "Obi de alarm no si hɔ ma nnɔn abien."
  
  Ɔkaa saa no, ɔmaa n"adwene fii hɔ, na onyaa awerɛhyem esiane nim a na ɔwɔ sɛ wɔwɔ mmarima baanu a wɔbɛn Claude sɛnea wobetumi biara address nti. Asomdwoe a ɛwɔ nim a wonim sɛ wɔde Claude kɔɔ Mogya Hene no nkyɛn tẽẽ no.
  
  Asomdwoe a wonya fi nimdeɛ a na aka sɛ nnɔnhwerew kakraa bi pɛ na aka ansa na wɔatɔ aweredi a mogyahwiegu wom no mu.
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden ne Kinimaka dii anɔpa no wɔ Honolulu Polisifo Dwumadibea a ɛwɔ mpɔtam hɔ no mu. Asɛm no ne sɛ wɔayi Claude "ayɔnkofo" no bi afi hɔ anadwo, nanso na asɛm ankasa biara nni hɔ. Kuw no wura a wɔfrɛ no Pilipo no kaa asɛm kakraa bi pɛ. Ne bouncers no pii kowiee ayaresabea hɔ. Ɛda adi nso sɛ ne video feed no yɛɛ sum anwonwakwan so bere a ɔbarima bi ne mmea baanu tow hyɛɛ no so bere a aka kakra ma anadwo fã adu no.
  
  Fa mogyahwiegu a wɔtotowee wɔ kurow no mfinimfini baabi, a na ɛfa Claude mfɛfo a wonim wɔn no pii ho ka eyi ho. Bere a polisifo a wokurakura akode duu baabi a asɛm no sii no, nea wohui ara ne ofie bi a obiara nni hɔ. Mmarima biara nni hɔ. Telefon nɔma biara nni hɔ. Mogya a ɛwɔ fam ne adidipon so nkutoo, a wohuu C4 kakraa bi wɔ so bere a wɔregu mfutuma no.
  
  Hayden sɔɔ Drake hwɛe. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛfrɛ Alicia. Ɔtwee Mano kɔɔ nkyɛn na ɔde abufuw bɔɔ n"aso. "Damn wɔn! Wonnim sɛ yɛwɔ mmoa a yɛde bɛyɛ yɛn ade sɛnea yehu sɛ ɛfata. Ɛsɛ sɛ wohu."
  
  Kinimaka de ne nsa kyerɛɛ ne ho so, na ne mmati akɛse no kɔɔ soro na ɛhwee ase. "Ebia Drake mpɛ sɛ ohu. Ɔbɛyɛ no n"ankasa kwan so, sɛ aban no boa no anaasɛ onni mmoa."
  
  "Seesei ɔyɛ adesoa."
  
  "Anaasɛ agyan a awuduru wom a ɛtu kɔ koma mu tẽẽ." Kinimaka serewee bere a n"adwumawura hwɛɛ no no.
  
  Hayden adwene tu frae kakra. "Dɛn? So saa nsɛm yi fi dwom anaa biribi mu?"
  
  Kinimaka yɛɛ sɛ nea ne bo afuw. "Minsusuw saa, ɔpanyin. Enti," ɔde n"ani kyerɛɛ polisifo a wɔahyiam no, "dɛn na polisifo nim fa Claude ho?"
  
  Hayden homee denneennen. "Ɛnyɛ nwonwa sɛ wɔyɛ kakraa bi pɛ. Claude yɛ akuw pii a ebia wɔde wɔn ho hyɛ nneyɛe a mmara mma ho kwan mu anaasɛ wɔmfa wɔn ho nhyɛ mu no wura a ɔyɛ sunsuma. Wɔnkɔ soro wɔ polisifo a wɔhwɛ wɔn so no mu. Ne saa nti, wɔn wura a ɔyɛ komm no da so ara mmɔ ne din."
  
  "Nea biribiara a akyinnye biara nni ho sɛ Kovalenko na ɔyɛɛ ho nhyehyɛe no ka ho."
  
  "Akyinnye biara nni ho." Mfaso wɔ so bere nyinaa sɛ wobeyi ɔsɛmmɔnedifo afi wiase ankasa mu mpɛn pii."
  
  "Ebia Drake renya nkɔso. Sɛ ɛnyɛ saa a, misusuw sɛ anka ɔne yɛn bɛtra."
  
  Hayden de ne ti too fam. "Momma yennya anidaso sɛ ɛte saa. Saa bere yi de, ɛsɛ sɛ yɛma ɛhɔfo kakraa bi ho dwiriw wɔn. Na ɛsɛ sɛ wo ne obiara a wunim no a obetumi aboa yɛn di nkitaho. Kovalenko ayɛ mogyahwiegu dedaw. Metan sɛ mesusuw sɛnea ebia eyi nyinaa bɛba awiei no ho."
  
  
  * * * .
  
  
  Ben bɔɔ mmɔden biara sɛ ɔbɛma n"adwene akɔ so. Ná ne nkate ayɛ basaa. Ná asram pii atwam a n"asetra ayɛ nea ɛfata. Ansa na Odin asɛm no reba no, na n"adwene wɔ akwantu a ɛyɛ nwonwa ho ne sɛ ɔbɛma ne nnɛyi rock nnwontofo kuw The Wall of Sleep no ayɛ kokoamsɛm ama ne maame ne ne papa. Ná ɔyɛ abusua muni, nerd a ɔwɔ ayamye a ɔwɔ talente wɔ mfiridwuma mu nneɛma nyinaa ho.
  
  Afei deɛ ɔhunuu ɔko no. Ohuu sɛ wɔrekunkum nnipa. Ná ɔreko agye ne nkwa. N"adamfo paa no adamfowa wui wɔ ne nsa so.
  
  Nsakrae a ɛbaa wiase ahorow ntam no tetew ne mu.
  
  Fa nhyɛso a ɛne sɛ ɔne n"adamfo abeawa foforo, Amerikani CIA dwumayɛni bi bɛka ho, na ɛnyɛ no nwonwa koraa sɛ ohui sɛ ɔrehwe ase.
  
  Ɛnyɛ sɛ ɔka kyerɛɛ ne nnamfo da. N"abusua, yiw, na obetumi aka akyerɛ wɔn. Nanso na Karin nsiesiee ne ho mmaa eyi. Na na ɔwɔ ne haw ahorow. Ná waka akyerɛ no nkyɛe sɛ mfe anum akyi no, anka ɛsɛ sɛ otu kɔtra baabi foforo, nanso na onim sɛ sɛ asɛm koro no ara to no da bi a, ɛbɛsɛe ne nkwa nna a aka.
  
  Na Wall of Sleep no mufo a aka no de text message menaa no bere nyinaa. Ɛhe na wowɔ, Blakey? So yɛbɛhyiam anadwo yi? Anyɛ yiye koraa no, kyerɛw me san, wo kwasea!Na wɔwɔ nnwom foforo a wɔasiesie sɛ wɔbɛkyere agu hama so. Ná ɛyɛ ne dae a ɛyɛ damn no!
  
  Seesei ade a ɛmaa onyaa ahomegye kɛse no ankasa wɔ asiane mu.
  
  Ɔdwenee Hayden ho. Sɛ wiase no resɛe a, na obetumi adan n"adwene akɔ no so bere nyinaa, na na biribiara bɛyɛ mmerɛw kakra. N"adwene kyinkyin. Ɔkɔɔ so hwehwɛɛ nhoma bi a ɛwɔ Intanɛt so a obi akyerɛw afi Cook ankasa nkyerɛwee mu no nkratafa mu.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ ɔpaa ho kyɛw.
  
  Efisɛ mpofirim ara, wɔ wim tebea ho amanneɛbɔ ahorow, longitude ne latitude din ahorow, ne wɔn a wɔtwee wɔn aso sɛ wɔanni wɔn nantwinam a wɔde ma wɔn da biara da ne wɔn a wohuu wɔn sɛ wawu wɔ rigging no mu ho nsɛm ntiantiaa mu no, ɛdaa adi sɛ Pele Pon no ho asɛm tiawa bi wɔ hɔ.
  
  "Nuabaa". - Ben gyaee ahome. "Misusuw sɛ minyaa biribi." Ɔkenkan nkyekyem tiawa bi. "Wow, eyi yɛ ɔbarima bi kyerɛwtohɔ a ɛfa wɔn akwantu no ho. So woasiesie wo ho ama eyi?"
  
  
  * * * .
  
  
  Drake fii nna a emu nyɛ den mu kɔɔ ɔdan mu wɔ bere a egyee ansa na ɔrebue n"ani no mu. Mai de mmirika kɔɔ n"akyi kɔɔ anim ne akyi. Ná ɛte sɛ nea Alicia wɔ shower no mu.
  
  "Yɛdii abɔnten bere tenten ahe?"
  
  "Ma anaa fa simma aduɔkron. Ɛha yi, hwɛ eyi." Mai tow atuo a wogye fii Buchanan ne ne mmarima nsam no biako tow no.
  
  "Dɛn ne nkontabuo no?"
  
  "Atuo anum a wɔde di dwuma. Biribiara ye. Mmienu yɛ 38 na abiɛsa yɛ 45 caliber. Wɔn nyinaa kura nsɛmma nhoma a emu nkyem anan mu abiɛsa ma."
  
  "Ɛboro nea ɛdɔɔso". Drake sɔre gyinaa hɔ na ɔtrɛw ne ho. Wosii gyinae se ɛda adi sɛ wobehyia ɔsɔretiafo a ɔyɛ aniberesɛm kɛse - nnipa a wɔbɛn Claude - enti na ɛyɛ ahyɛde sɛ wɔde akode bɛkɔ.
  
  Alicia fii aguaree hɔ bae a na ne ti nhwi ayɛ nsu, na ɔtwee ne jacket. "Woasiesie wo ho sɛ wubetu afi hɔ?"
  
  Nsɛm a wonya fii Buchanan hɔ ne sɛ na Scarberry ne Peterson nyinaa wɔ kartɔnbea bi a ɛyɛ nwonwa wɔ Waikiki kurotia. Ná wɔfrɛ no Exoticars, na na ɛyɛ aguadidan ne baabi a wosiesie nneɛma. Ɔsan nso hayaa kar ahorow a ɛyɛ fɛ dodow no ara.
  
  Drake susuwii sɛ ɛyɛ anim a wɔde kata so a mfaso wɔ so kɛse. Akyinnye biara nni ho sɛ wɔyɛɛ no sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛboa ma wɔde nsɛmmɔnedi ahorow nyinaa asie. Akyinnye biara nni ho sɛ na Scarberry ne Peterson bɛn aduan a wɔde di dwuma no atifi. Ná Claude na odi hɔ.
  
  Wɔforoo taksi na wɔde baabi a wɔtɔn no address maa ofirikafo no. Ná ɛyɛ bɛyɛ simma aduonu.
  
  
  * * * .
  
  
  Ben ne Karin ho dwiriw wɔn sɛ wɔkenkan Captain Cook nsɛmma nhoma no.
  
  Sɛ wode obi foforo ani huu nsɛm a esisii wɔ po so hyɛn mu panyin a wagye din no so bɛboro mfe ahanu a atwam ni no a, na ɛyɛ nwonwa yiye. Nanso ɛkame ayɛ sɛ na Cook akwantu a wɔakyerɛw ato hɔ nanso ɛda so ara yɛ kokoam kɛse wɔ Hawaii ogya bepɔw a agye din sen biara no ase ho kyerɛwtohɔ no akenkan yɛ den.
  
  "Ɛyɛ nwonwa". Karin danee ne mfonini no mu wɔ kɔmputa no so. "Ade biako a wunnim ne Cook nhumu a ɛyɛ nwonwa no. Ɔde nnipa a wofi mmeae nyinaa kɔkyerɛw nea ohui no. Saense nhwehwɛmufoɔ. Afifide ho animdefo. Mfoniniyɛfo. Hwɛ-" Ɔbɔɔ screen no so.
  
  Ben kotow hwɛɛ afifide no mfonini a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ no. "Nwunu".
  
  Karin ani so hyerɛn. "Eyi yɛ kɛse." Wɔanhu saa afifide yi anaasɛ wɔankyerɛw ho asɛm kosii sɛ Cook ne ne kuw no kyere guu hama so na wɔsan kɔɔ England de mfonini ne nkyerɛkyerɛmu ahorow a ɛyɛ nwonwa yi bae. Wɔyɛɛ yɛn wiase, saa nnipa yi ho mfonini Wɔyɛɛ nsase ne mpoano ho mfonini wɔ ɔkwan a yɛbɛfa so atwa mfonini kɛkɛ nnɛ no so. Susuw ho hwɛ".
  
  Ben nne daa n"anigye adi. "Menim. Menim. Nanso tie eyi-"
  
  "Wow". Ná Karin de n"adwene ahyɛ n"ankasa asɛm no mu. "So wunim sɛ Cook adwumayɛfo no mu biako ne William Bligh? Ɔbarima a ɔbɛyɛɛ Bounty hyɛn no mu panyin no? Na sɛ Amerika Ɔmampanyin a na ɔwɔ hɔ saa bere no, Benjamin Franklin, de nkra kɔmaa ne po so hyɛn mu mpanyimfo nyinaa sɛ wonnyaw Cook nkutoo, ɛmfa ho nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na Amerikafo no ne Britaniafo reko saa bere no. Franklin frɛɛ no "adesamma adamfo a wɔtaa yɛ."
  
  "Nuabaa". - Ben hyee asee. "Mihuu biribi. Tie-wɔde baa asase so wɔ Owhihi, Hawaii, a ɛbɛn supɔw no so baabi a ɛkorɔn sen biara no. Digrii 21 simma 15 wɔ atifi fam latitude, digrii 147 wɔ atifi fam longitude, simma 48 wɔ atɔe fam. Ne sorokɔ yɛ anammɔn 762. Wɔhyɛɛ yɛn ma yɛtow hyɛn gyinabea wɔ baabi a ɛbɛn Lihi na yɛkɔɔ mpoano. Ná ɛhɔfo a yɛfaa wɔn adwuma no te sɛ nea wɔbɛtetew ntama no afi yɛn akyi de agye rum toa biako, nanso nokwarem no, na wotumi gyina ano na wonim nimdeɛ."
  
  Karin kae sɛ: "Ma me nea wɔatwa no tiawa no." "Wɔ Borɔfo kasa mu".
  
  Ben teɛteɛɛm guu no so. "Onyankopɔn, abeawa, wo Indiana Jones wɔ he?" Wo Luke Skywalker?Wo nni adwene biara wɔ akwantu ho ara kwa Enti yɛn ɔkyerɛwfo, ɔbarima bi a wɔfrɛ no Hawksworth, ne Cook, hyɛn mu adwumayɛfo afoforo baanum ne ɛhɔfo kakraa bi sii kwan so sɛ wɔrekɔhwehwɛ nea... natives called Pele's Gate ". Wɔyɛɛ eyi a na ɛhɔnom hene no nnim na asiane kɛse wom. Sɛ wohuu ho asɛm a, anka ɔhene no bekum wɔn nyinaa. Hawaiifo no bu Pele Pono no. Kurom hɔ akwankyerɛfo no hwehwɛɛ kɛse akatua a wɔde ma."
  
  Karin kae sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ Pelé Pon no maa Cook nyaa dadwen a emu yɛ den bi sɛ ɔde ne ho bɛto asiane a ɛte saa mu."
  
  "Wiɛ, na Pele yɛ ogya, anyinam, mframa ne ogya mmepɔw nyame. Ebia ɔne Hawaiifo nyame a agye din sen biara. Ná ɔyɛ asɛmpa kɛse. Ná n"anansesɛm no mu dodow no ara fa sɛnea odi po so no ho. Ɛbɛyɛ sɛ ɔkwan a Hawaiifo faa so kaa ne ho asɛm no kanyan Cook anigye. Na wosusuw sɛ na ɔyɛ ahantanfo a ɔretu kwan kɛse bi a ɔde hwehwɛ nneɛma mu. Anka ɔrensuro sɛ ɔbɛhaw ɛhɔnom hene no."
  
  "Ɔbarima te sɛ Cook rensuro pii."
  
  "Pɛpɛɛpɛ. Sɛnea Hawksworth kyerɛ no, ɛhɔfo no dii wɔn anim faa ɔkwan bi a ɛyɛ sum so wɔ ogya bepɔw no koma a emu dɔ no ase. Bere a akanea no sɔe na sɛnea Gollum bɛka no, na wɔadannan wɔn ho kakraa bi a ɛyɛ anifere no, wɔn nyinaa gyinaa hɔ de ahodwiriw hwɛɛ Pele Pono no."
  
  "Weirdo a ɔyɛ nwonwa. So mfonini bi wɔ hɔ?
  
  "Daabi. Wogyaw mfoniniyɛfo no wɔ akyi esiane akwantu yi nti. Nanso Hawksworth ka nea wohui no ho asɛm. Abɔnten kɛse bi a ɛtu kɔɔ soro araa ma ɛkɔɔ soro sen yɛn ogyaframa no atifi pɛɛ kurukuruwa no. Nsaano a wɔde ayɛ frame a wɔde sɛnkyerɛnne nketenkete ahyɛ mu. Ntrɛwmu wɔ ɔfã biara, nneɛma nketenkete abien nni hɔ. Anwonwade no gyee yɛn home na yɛhwɛɛ ankasa kosii sɛ mfinimfini a ɛyɛ sum no fii ase twee yɛn ani."
  
  "Enti, wɔ nnipa nyinaa honhom mu no, nea ɔrepɛ akyerɛ ne sɛ wohuu nea na wɔrehwehwɛ no, nanso afei wohui sɛ wɔpɛ pii." Karin wosow ne ti.
  
  Ben hwirew n"ani kyerɛɛ no. "Misusuw sɛ nea wopɛ sɛ woka ne sɛ, wɔ akwantufo nyinaa honhom mu no, na wɔpɛ pii. Nanso woayɛ no yiye. Ná Pele Pon no te saa ara. Pono. Ná ɛsɛ sɛ ɛde kɔ baabi."
  
  Karin twee n"akongua no kɔɔ soro. "Seesei meresusuw ho. Ɛhe na eyi de wɔn kɔe?
  
  Saa bere no, Ben telefon a wokura kyin bɔɔ. Ɔhwɛɛ screen no na ɔbobɔw n"ani. "Maame ne Paapa".
  
  
  TI ADURU
  
  
  Mano Kinimaka ani gyee Waikiki koma ho. Wɔwoo no na wɔtetee no wɔ Hawaii, na odii ne mmofraberem wɔ Kuhio Mpoano ansa na n"abusua reboaboa sika ano na wɔatu akɔ atifi fam mpoano a ɛhɔ yɛ komm no. Na surfing a ɛwɔ hɔ no yɛ wiase nyinaa de, na aduan no yɛ nokware bere mpo a woredidi wɔ abɔnten no, na asetra no yɛ nea wontua hwee sɛnea wubetumi asusuw ho.
  
  Nanso na ne mfiase nkae a wontumi mpopa ne Kuhio: mpoano fɛfɛ ne luaus a wontua hwee, Kwasida mpoano barbecue, surfing a ɛnyɛ den, ɛhɔfo a wɔwɔ suban pa ne owia a ɛrekɔtɔ no anadwo anuonyam.
  
  Afei, bere a ɔde kar refa Kuhio Avenue ne afei Kalakaua no, ohui sɛ nneɛma dedaw a ɛka koma. Ɛnyɛ nsrahwɛfo a wɔn anim yɛ foforo. Ɛnyɛ ɛhɔfo a wɔsoa wɔn anɔpa fix a ɛyɛ Jamba nsu no. Obi mpo nni hɔ a ɔtɔn ice cream wɔ baabi a ɛbɛn Royal Hawaiian no. Na ɛyɛ akanea tuntum atenten a wɔsɔ anadwo biara, aguadidan a mprempren ɛkame ayɛ sɛ ɛda mpan wɔ baabi a bere bi na osu, a ɔserew kɔkɔbɔ sɛnkyerɛnne a ɛnyɛ den a ɛte sɛ A a esiw akwan no biako a ɛkenkan sɛ: Sɛ wonyɛ Spider-Man a,... bridge no atoto mu Ɛyɛ mmerɛw saa. Enti Hawaiifo kasa.
  
  Ɔtwam twaam wɔ Lassen sotɔɔ dedaw no ho, faako a bere bi na ɔhwɛ wɔn mfonini ahorow a ɛyɛ nwonwa ne kar ahorow a ɛyɛ nwonwa no. Afei deɛ, ɛyera. Ná ne mmofraberem mmofraberem aba awiei. Ɔtwam wɔ King"s Village aguadidan a bere bi ne maame ka kyerɛɛ no sɛ bere bi na ɛyɛ Ɔhene Kalakaua atrae no ho. Ɔtwam wɔ polisifo adwumayɛbea a ɛyɛ fɛ sen biara wɔ wiase no ho, nea ɛwɔ Waikiki Mpoano pɛɛ wɔ asuguare pon ɔhaha pii sunsuma mu no. Na ɔtwam twaam wɔ Duke Kahanamoku ohoni a wontumi nsɛe no a wɔde leis a wɔayɛ no foforo akata so sɛnea ɛte daa no ho, nea ɔhwɛɛ bere a na ɔyɛ abarimaa ketewa a na adaeso ɔpepem biako a ɛrehuruhuruw wɔ ne tirim no.
  
  Afei de na wɔawɛn n"abusua no awia ne anadwo. U.S. Marshals a wɔkorɔn ne crack Marines na wɔhwɛɛ wɔn. Ná abusua no fie da mpan, na na wɔde yɛ asau ma awudifo. Ná ɔno ankasa yɛ ɔbarima a wɔahyɛ no agyirae.
  
  Hayden Jay, n"adamfo paa ne n"adwumawura no tenaa ne nkyɛn wɔ ɔkwantufo no nkongua so, ebia ohui biribi fii sɛnea na n"anim hwɛɛ no mu efisɛ wanka hwee. Wɔde sekan piraa no, nanso mprempren ɛkame ayɛ sɛ ne ho atɔ no. Wokunkum nnipa a wɔatwa ne ho ahyia no. Atipɛnfoɔ. Nnamfo foforo.
  
  Na ɔno ni, ɔsan kɔɔ ne fie, ne mmofraberem beae. Nkaeɛ hyɛɛ no ma te sɛ nnamfo a wɔayera akyɛ a wɔn kɔn dɔ sɛ wɔne no bɛsan anya abusuabɔ. Nkae ahorow tow hyɛɛ no so fii abɔnten ntwea biara so.
  
  Hawaii fɛ ne sɛ ɛtraa wo mu daa. Sɛ wodi dapɛn biako wɔ hɔ anaa mfe aduonu a, na ɛnyɛ hwee. Ná ne suban yɛ nea bere ntumi nsɛe no.
  
  Awiei koraa no, Hayden sɛee adwene no. "Ɔbarima yi, Capua yi. So ɔretɔn nsukyenee a wɔabubu afi kar mu ampa?"
  
  "Aguadi pa wɔ ha. Obiara ani gye nsukyenee a wɔabubu ho."
  
  "Ɛyɛ nea ɛfata".
  
  Mano serewee. "Wobɛhunu".
  
  Bere a wɔde kar refa Kuhio ne Waikiki mmeae a ɛyɛ fɛ no, na mpoano ahorow puei bere ne bere mu wɔ nifa so. Po no hyerɛn na asorɔkye fitaa a ɛpaapae no wosow wɔ ɔkwan a ɛto nsa frɛ so. Mano huu sɛ wɔresiesie outriggers pii wɔ mpoano. Bere bi a atwam no, na ɔka outrigger kuw bi a wodi nkonim nkonimbo ho.
  
  "Yɛwɔ ha". Ɔtwee ne ho kɔɔ baabi a wɔde kar sisi a ɛyɛ kurukuruwa a wɔde apon a wɔde abɔ so wɔ n"afã biako a ɛhwɛ Pacific Po no so. Ná Capua kar no wɔ n"awiei pɛɛ, wɔ beae pa. Ntɛm ara na Mano huu n"adamfo dedaw no, nanso ogyinae kakra.
  
  Hayden serew kyerɛɛ no. "Nsɛm dedaw a wɔkae?"
  
  "Nkae a ɛyɛ nwonwa." Biribi a wompɛ sɛ wobɛsɛe no denam biribi foforo a wobɛsan ayɛ ho mfonini wɔ w"adwenem so, wunim?"
  
  "Menim".
  
  Ná ahotoso biara nni ne nne mu. Mano hwɛɛ n"adwumawura no bere tenten. Na ɔyɛ onipa pa - a ɔteɛ, ɔteɛ, ɔyɛ den. So wunim nea Hayden Jay wɔ n"afã, ne odwumayɛni bɛn na obetumi ahwehwɛ pii afi n"adwumawura hɔ? Efi bere a wodii kan hyiae no, na wahu no yiye. Ná ne papa James Jay yɛ obi a ɔwɔ tumi, ɔyɛ anansesɛm ankasa, na na ɛfata. Hayden botae bere nyinaa ne sɛ ɔbɛtra ase ma ɛne ne bɔhyɛ, n"agyapade ahyia. Ná eyi ne tumi a ɛkanyan no.
  
  Araa ma Mano ho dwiriw no bere a ɔde sɛnea ɔyɛ aniberesɛm wɔ aberante a ɔyɛ nerd Ben Blake ho no too gua no. Osusuwii sɛ ɛbɛkyɛ, bere tenten ansa na Hayden agyae ne ho a ɔpiapia no sɛ ɔbɛforo anammɔn akɔtra ase ma ɛne agyapade a Mano tee nka sɛ waboro so dedaw no ahyia. Mfiase no na osusuw sɛ saa kwan a ɛda ntam no bedum ogyaframa no, nanso afei awarefo no huu sɛ wɔabom bio. Na afei na ɛte sɛ nea wɔn ho yɛ den sen bere biara. So geek no bɛma wanya atirimpɔw foforo, asetra mu akwankyerɛ foforo? Asram kakraa bi a edi hɔ no nkutoo na ɛbɛkyerɛ.
  
  "Kɔ". Hayden de ne ti too fam kyerɛɛ van no. Mano buee ɔpon no na ɔhome mpɔtam hɔ mframa a ɛho tew no denneennen. Wɔ ne benkum so no, na Diamond Head, onipa bi a ne ho yɛ nwonwa a ɔda nsow wɔ wim, a na ɔwɔ hɔ bere nyinaa no sɔree.
  
  Wɔ Mano fam no, na ɛwɔ hɔ bere nyinaa. Ɛnyɛ no nwonwa sɛ ebia eyi wɔ anwonwade kɛse bi so.
  
  Wɔboom nantew kɔɔ kar a wɔde twa nsukyenee no ho. Capua kotow fii adi, na ɔhwɛɛ wɔn denneennen. N"anim yɛɛ nwininwini wɔ ahodwiriw mu, na afei anigye ankasa mu.
  
  "Mano? Barima! Hei!"
  
  Capua yerae. Sekan biako akyi no otuu mmirika fii van no akyi fii adi. Ná ɔyɛ ɔbarima a ne mmati trɛw, ne ho yɛ den a ne ti nhwi yɛ tuntum na ne honam ani yɛ tuntum. Sɛ wohwɛ Hayden nea edi kan mpo a, na otumi hu sɛ anyɛ yiye koraa no ɔde nnɔnhwerew abien tra surfboard no so da biara.
  
  "Kapua." Mano yɛɛ n"adamfo dedaw no atuu. "Ná kakraa bi wɔ hɔ, bro."
  
  Capua san n"akyi. "Dɛn na woyɛe? Ka kyerɛ me, Hard Rock shot glass collection no rekɔ so dɛn?"
  
  Mano wosow ne ti na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Ah, blah blah kakra, ne nea ɛboro saa mpo. Wonim. Wo?"
  
  "Nifa. Hena ne Howli?"
  
  "Haole..." Mano san danee kɔɔ Amerikani a wɔte ase so, na ɛmaa Hayden ho tɔɔ no kɛse. "... eyi ne m"adwumawura. Hu Hayden Jay."
  
  Ɛhɔfo no teɛɛ ne ho. Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ me anigye sɛ mahyia wo." "So woyɛ Boss Mano? Wow. Lucky Mano, meka sɛ."
  
  "Wo nni ɔbaa, Capua?" Mano yɛɛ nea obetumi biara de ahohorabɔ ketewaa no siei.
  
  "Metɔɔ poi-dog ma me ho. Ɔno, Hawaii-China Filipina haole biako a ne ho yɛ hyew, maa metoo ntamadan anadwo mũ nyinaa, ɔbarima." Ná Hawaiifo dodow no ara fi mmusuakuw a wɔadi afra.
  
  Mano gyee ahome. Ná Poy Dog yɛ ɔbarima a ɔyɛ mmusuakuw a wɔadi afra. Ná Haole yɛ nsrahwɛfo, na na ɛnyɛ asɛmfua a wɔde bu animtiaa ankasa.
  
  Ansa na ɔbɛka biribi no, Hayden danee ne ho kyerɛɛ no na ɔde dɛdɛ bisaa no sɛ, "Woresi ntamadan?"
  
  Mano yɛɛ basaa. Ná Hayden nim nea Capua yɛ ankasa, na na ɛne nsraban mu a wɔbɛkɔ no nni hwee yɛ. "Eyi yɛ onwini." Ɔte sɛ nea ɔyɛ dɛ. Tie, Capua, ɛsɛ sɛ mibisa wo nsɛm bi."
  
  "Wɔn a Wɔtow Tuo".
  
  "So woate asase ase nipa titiriw bi a wɔfrɛ no Kovalenko ho asɛm pɛn? Anaasɛ Ɔhene a Ɔyɛ Mogya no?
  
  "Nea mete ara ne nea ɛwɔ atesɛm nkrataa mu, onua. Ɔwɔ Oahu so anaa?"
  
  "Ebia. Na Claude nso ɛ?
  
  "Daabi. Sɛ wofrɛɛ Howley saa din no a, anka mɛkae." Capua twentwɛnee ne nan ase.
  
  Hayden huu eyi. "Nanso wunim biribi."
  
  "Ebia ɔpanyin. Ebia minim. Nanso wo nnamfo a wɔwɔ hɔ no," ɔde ne ti kyerɛɛ Waikiki Beach polisifo adwumayɛbea hɔ, "wɔmpɛ sɛ wohu." Meka kyerɛɛ wɔn dedaw. Wɔannyɛ hwee."
  
  "Sɔ me hwɛ." Hayden hyiaa ɔbarima no ani a ɔde hwɛɛ no no.
  
  "Mete biribi, ɔpanyin. Ɛno nti na Mano baa me nkyɛn, ɛnte saa? Wiɛ, sika foforo no de srade wads bi ama nnansa yi, ɔbarima. Agodifo foforo wɔ beae no nyinaa, wɔtow apontow ahorow a wɔrenhu da dapɛn a edi hɔ no."
  
  "Sika foforo?" - Mano kaa ho asɛm. "Ɛhe?" - a mebisae.
  
  Capua kaa no anibere so sɛ: "Baabiara nni hɔ." "Mekyerɛ sɛ, ha yi ara, ɔbarima. Ɛha yi ara. Wɔde wɔn ato nkyɛn bere nyinaa, nanso seesei wɔyɛ adefo."
  
  Hayden de ne nsa tuu mmirika faa ne ti nhwi mu. "Dɛn na eyi ma wohu?"
  
  "Memfa me ho nhyɛ saa adeyɛ yi mu, nanso minim. Biribi rekɔ so anaa ɛrebɛba. Nnipa pii nyaa sika pii. Sɛ ɛba saa a, wusua sɛ wobɛma wo ti akɔ fam akosi sɛ nneɛma bɔne no bɛtwam."
  
  Mano hwɛɛ po a ɛhyerɛn no denneennen. "Wogye di sɛ wunnim hwee, Capua?"
  
  "Meka me poit kraman ntam."
  
  Capua faa ne poi no aniberesɛm. Hayden de ne nsa kyerɛɛ van no so. "Dɛn nti na wonyɛ yɛn bi, Capua."
  
  "Ɛno ara".
  
  Hayden yɛɛ n"anim kyerɛɛ Mano bere a Capua rekɔ no. "Misusuw sɛ ɛfata sɛ wosɔ hwɛ. So wowɔ nea ɔreka ho asɛm no ho adwene bi?"
  
  Mano kae sɛ: "M"ani nnye nea ɛrebɛkɔ so wɔ me kurom no nnyigyei ho," na ɔde ne nsa kaa nsukyenee bi a wɔde yiyi ti. "Kapua na ɔkyerɛwee. Ka wo din kyerɛ me, onua. Hena na obetumi ahu biribiara?
  
  "Ɛhɔnom barima bi wɔ hɔ, Danny, a ɔte soro hɔ wɔ koko no so." N"ani a ɔde hwɛɛ Diamond Head no so. "Sikanya. N"awofo, wɔretete no sɛ obi a ɔbɔ ose." Ɔserew kyerɛɛ Hayden. "Ka no te sɛ Amerikani bi. Minsusuw sɛ mfomso biara nni saa asɛm no ho. Nanso ɔyɛ aniberesɛm kɛse wɔ scumbags ho. Onya kick fi nim shit, wote me ase?"
  
  Mano de nsenia tutuu nsukyenee kɛse bi a ne kɔla te sɛ nyankontɔn. "So ɔbarima no ani gye ho sɛ ɔbɛyɛ ne ho sɛ ɔyɛ tuo kɛse?"
  
  Capua de ne ti too fam. "Nanso ɛnyɛ nokware. Ɔyɛ abarimaa bi a ɔredi ɔbarima agodie kɛkɛ."
  
  Hayden de ne nsa kaa Mano nsa. "Yɛbɛkɔ akɔsra Danny yi. Sɛ ahunahuna foforo bi wɔ hɔ a, ɛsɛ sɛ yehu saa nso."
  
  Capua de ne ti too fam kyerɛɛ nsukyenee no. "Wɔde ka a wɔbɔ wɔ adwumayɛbea no ho. Nanso monnim me. Woammae sɛ worebɛhwɛ me da."
  
  Mano de ne ti too fam kyerɛɛ n"adamfo dedaw no. "Ɛho nhia sɛ yɛbɛka, onua."
  
  
  * * * .
  
  
  Capua de address no maa wɔn, na wɔyɛɛ ho nhyehyɛe wɔ kar no GPS mu. Simma dunum akyi no woduu apon bi a wɔde dade ayɛ tuntum bi ho. Lot no san kɔɔ po no mu, enti na ofie kɛse no abansoro a ɛwɔ soro no mfɛnsere nkutoo na wotumi hu.
  
  Wofii kar no mu, nsuten teɛteɛɛm fii Mano nkyɛn. Mano de ne nsa too ɔpon kɛse no so na ɔpiaa no. Turo a ɛwɔ anim no maa Hayden gyinaa hɔ hwɛɛ.
  
  Surfboard gyinabea. Brand foforo a wɔabue mpa lɔre. Ná hammock bi atrɛw wɔ mmɛ nnua abien ntam.
  
  "O me Nyankopɔn, Mano. So Hawaii turo nyinaa te sɛ eyi?"
  
  Mano de n"ani kyerɛɛ baabi. "Ɛnyɛ ankasa, dabi."
  
  Bere a wɔrebɛbɔ dɔn no, wɔtee sɛ dede bi fi akyi reba. Wɔkyinkyin fie hɔ, na wɔde wɔn nsa bɛn wɔn akode. Bere a wɔdan kɔɔ baabi a etwa to no, wohuu aberante bi sɛ ɔne ɔbea panyin bi rebɔ agoru wɔ ɔtare no mu.
  
  "Ma me kwan!" Hayden teɛɛm sɛ. "Yɛyɛ Honolulu Polisifo Dwumadibea. Nsɛmfua kakraa bi?" Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew, a na ɛkame ayɛ sɛ wɔte sɛ: "Mewɔ anidaso sɛ ɛnyɛ ne maame."
  
  Mano de ne menewa bɔɔ ne mu. Ná ɛnyɛ ne su sɛ n"adwumawura no bedi aseresɛm. Afei ohuu n"anim. Ná ɔyɛ aniberesɛm a edi awu. "Dɛn nti na wo-?"
  
  "Dɛn koraa na wopɛ?" Aberante no nantew kɔɔ wɔn nkyɛn, na ɔde ne nsa yɛɛ ne nsa a ɛyɛ hu. Bere a ɔrebɛn no, Mano huu n"ani.
  
  Mano kae sɛ: "Yɛwɔ ɔhaw bi. "Ɔwɔ anoano."
  
  Mano maa guy no swing wildly. Hayrides akɛse kakraa bi na na ne home ayɛ basaa, na ne ntade tiaa afi ase rehwe ase. Wankyerɛ sɛ onnim ne tebea a emu yɛ den no.
  
  Afei ɔbea panyin no tuu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn. Hayden bɔɔ n"ani a na onnye nni. Ɔbea no huruw kɔɔ Kinimake akyi na ofii ase tenaa ne so te sɛ ɔpɔnkɔ.
  
  Dɛn koraa na wɔde wɔn ho ahyɛ mu wɔ ha?
  
  Hayden maa Kinimaka hwɛɛ ne ho. Ɔhwɛɛ ofie no ne asase no ho hyiae. Ná sɛnkyerɛnne biara nni hɔ a ɛkyerɛ sɛ obi foforo bi wɔ fie.
  
  Awiei koraa no, Mano tumi wosow aboa kɛse no fii hɔ. Ɔde akuturuku a ɛyɛ nsu sii fam wɔ abotan a atwa ɔtare no ho ahyia no so na ofii ase teɛteɛɛm te sɛ banshee.
  
  Danny, sɛ ɛyɛ Danny a, ɔhwɛɛ no denneennen a n"ano abue, na afei de ne ntade tiaa no hwe ase wɔ ne nkotodwe ase.
  
  Ná Hayden anya nea ɛdɔɔso. "Danny!" - teateaam wo n'anim. "Ɛsɛ sɛ yɛne wo kasa!"
  
  
  Ɔpiaa no san kɔɔ akongua a wɔda mu no so. Onyankopɔn, sɛ ne papa betumi ahu no mprempren a. Ɔdanee ne ho na ɔyii cocktail ahwehwɛ no mu nsuo, afei ɔde nsuo a ɛfiri ɔtare no mu hyɛɛ abien no nyinaa ma.
  
  Ɔde nsu petepetee Danny anim na ɔbɔɔ no brɛoo. Ntɛm ara na ofii ase serewee. "Hey baby, wunim sɛ m"ani gye-"
  
  Hayden san n"akyi. Sɛ wodi eyi ho dwuma yiye a, ebetumi ayɛ yiye ama wɔn. "Wo nko ara, Danny?" Ɔserewee kakra.
  
  "Tina wɔ ha. Baabi bi." Ɔkaa kasamu ntiantiaa a ɛma ahome, te sɛ nea ne koma reyɛ adwumaden de aboa ɔbarima a ne kɛse boro ne kɛse mmɔho anum. "Me babea."
  
  Hayden de ahotɔ guu ahome wɔ ne mu. "Kama. Seesei, mete sɛ wo ne onipa a wubetumi ahu sɛ mihia nsɛm anaa."
  
  "Ɛyɛ me". Danny ego daa adi wɔ ahum no mu sekan biako. "Mene saa onipa no."
  
  "Ka Claude ho asɛm kyerɛ me."
  
  Nhumu no san gyee no bio, na ɛmaa n"ani yɛɛ te sɛ nea emu yɛ duru. "Claude? Abibifo a ɔyɛ adwuma wɔ Crazy Shirts no?"
  
  "Daabi". Hayden kyekyeree ne sẽ. "Claude, ɔbarima a ɔwɔ club ne mmoayɛn wɔ Oahu nyinaa."
  
  "Minnim Claude yi." Ebia na nokwaredi nyɛ Danny nsɛm a emu yɛ den no mu biako, nanso Hayden gyee akyinnye sɛ ɔreyɛ atoro mprempren.
  
  "Na Kovalenko nso ɛ? So woate ne ho asɛm pɛn?
  
  Biribiara anhyerɛn wɔ Danny ani so. Nsɛnkyerɛnne anaa nsɛnkyerɛnne biara nni hɔ a ɛkyerɛ sɛ obi te ase.
  
  Wɔ n"akyi no, na Hayden te sɛ Mano rebɔ mmɔden sɛ ɔbɛma Danny adamfo abeawa Tina adwo. Osii gyinae sɛ ɛrentumi nyɛ yaw sɛ ɔbɛsɔ ɔkwan foforo bi ahwɛ. "Okay, momma yɛnsɔ biribi foforo nhwɛ. Sika foforo wɔ Honolulu. Ɛno pii wɔ hɔ. Ɛhe na eyi fi reba, Danny, na dɛn ntia?"
  
  Abofra no ani buei kɛse, na mpofirim ara na ehu hyerɛn araa ma ɛkaa kakraa bi na Hayden de ne nsa kaa tuo no.
  
  "Eyi betumi asi bere biara!" - a oteaa mu. "Woahu? Bere biara!Kɛkɛ... tena fie kɛkɛ. Tena fie, abarimaa." Ná ne nne te sɛ nea ɛyɛ dadwen, te sɛ nea ɔreka asɛm bi a wɔaka akyerɛ no no bio.
  
  Hayden tee nka sɛ awɔw kɛse bi retu mmirika wɔ n"akyi berɛmo mu, bere mpo a ɔsoro ɔhyew maa n"akyi yɛɛ hyew no. "Dɛn na ebetumi asi nnansa yi ara, Danny. Bra, wubetumi aka akyerɛ me."
  
  Danny de nkwaseasɛm kae sɛ: "Assault." "Wɔntumi nsan nyɛ bio efisɛ wɔtɔɔ na wotua ho ka." Danny soo ne nsa, na mpofirim ara na ɛte sɛ nea n"adwene mu da hɔ wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so.
  
  "Amumɔyɛfo rebɛn, Akyerɛbaa Polisifo. Yɛ wo damn adwuma no kɛkɛ na mma saa bastards no mmra ha."
  
  
  TI ADUAN BIAKO
  
  
  Ben Blake faa nsɛm a Captain Cook ne ne hokafo Hawksworth nsɛm a wɔkyerɛw wɔ nsɛmma nhoma mu no kaa akwantu a asiane wom sen biara a onipa afa pɛn ho asɛm.
  
  Ben de ahodwiriw kae sɛ: "Wɔfaa Pele Pon no mu kɔɔ sum kabii mu. Saa bere yi de, Cook da so ara frɛ ɔpon a wɔayɛ no ahinanan no sɛ Pele Pon. Bere a wanya nea ɛda akyi no mu osuahu akyi nkutoo - ɛka wɔ ha - na akyiri yi ɔsesa asɛm a wɔka fa Hell Apon ho no."
  
  Karin de n"aniwa danee ne ho kyerɛɛ Ben. "Dɛn na ebetumi ama ɔbarima te sɛ Captain Cook ada ehu a ɛda adagyaw saa adi?"
  
  Ben kae sɛ: "Ɛkame ayɛ sɛ biribiara nni hɔ. "Cook huu nnipakum. Nnipa afɔrebɔ ahorow. Otuu kwan kɔɔ nsu a wonnim koraa mu."
  
  Karin de ne nsa kyerɛɛ screen no so. "Kenkan ade a ɛyɛ damn no."
  
  "Apon tuntum no akyi no, akwan a wɔabɔ no dam sen biara a onipa nim no da..."
  
  Karin kae sɛ: "Nka nkyerɛ me." "Wɔbɔ no mua."
  
  "Mentumi"
  
  "Dɛn? Adɛn?"
  
  "Efisɛ ɛka wɔ ha-wɔayi nkyerɛwee a edidi so yi afi saa nsakrae yi mu esiane ne nokware ho adwenem naayɛ nti."
  
  "Dɛn?"
  
  Ben de adwene yɛɛ n"anim basabasa bere a ɔhwɛɛ kɔmputa no. "Misusuw sɛ sɛ ɔmanfo betumi ahwɛ a, anka obi bɛbɔ mmɔden dedaw sɛ ɔbɛhwehwɛ mu."
  
  "Anaasɛ ebia wɔyɛɛ saa na wowuwui. Ebia atumfoɔ no sii gyinae sɛ nimdeɛ no yɛ nea asiane wom dodo sɛ wɔbɛka akyerɛ ɔmanfo."
  
  "Nanso yebu krataa bi a wɔapopa dɛn?" Ben de safe kakraa bi bɔɔ no kwa. Ná link biara nni kratafa no so a ahintaw. Biribiara nni hɔ a ɛyɛ animtiaabu. Ɔhwehwɛɛ ɔkyerɛwfo no din wɔ Google so na ohui nkratafa pii a ɛka Cook"s Chronicle ho asɛm, nanso wɔanka Hell"s Gate, Pele, anaa Diamond Head mpo ho asɛm bio.
  
  Karin danee ne ho hwɛɛ Waikiki koma mu. "Enti wɔkyerɛw Cook akwantu a ɔfaa hell apon mu no fii abakɔsɛm mu. Ná yebetumi akɔ so abɔ mmɔden." Ɔde ne nsa kyerɛɛ kɔmputa ahorow no so.
  
  Ben kae wɔ ne Yoda adwene a eye sen biara mu sɛ: "Nanso mfaso biara nni so." "Ɛnsɛ sɛ yɛsɛe yɛn bere."
  
  "Nea Hayden hu wɔ wo mu no, merenhu da." Karin wosow ne ti ansa na ɔredane ne ho nkakrankakra. "Ɔhaw no ne sɛ yenni ɔkwan biara a yɛbɛfa so ahu nea yɛbɛhwehwɛ wɔ fam hɔ. Anka yɛbɛkɔ hell anifuraefo."
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden ne Kinimaka tumi piapiaa kasamu kakraa bi bio fii Danny mu ansa na wɔresi gyinae sɛ nyansa wom sɛ wobegyaw wɔn nkutoo wɔ wɔn nnubɔne apontow ase. Sɛ wowɔ anigye biara a, wɔn baanu nyinaa besusuw sɛ na CIA nsrahwɛ no yɛ dae bɔne.
  
  Kinimaka san foro kɔɔ kar no mu, na ɔde ne nsa too aboa nhoma stia a ɛyɛ mmerɛw no so. "Amumɔyɛfo ntua?" ɔsan kaa no bio. "Wɔ Waikiki? Me nnye eyi nni ".
  
  Ná Hayden rebɔ n"adwumawura nɔma dedaw. Ɔpon no yɛɛ ho biribi ntɛm ara. Ɔkaa nsɛm a wɔaboaboa ano afi Danny hɔ no wɔ kasamu ntiantiaa kakraa bi mu.
  
  Mano tiee Gates mmuae wɔ speakerphone so. "Hayden, merebɛn. Nnɔnhwerew kakraa bi bio na mɛba hɔ. Polisifo de wɔn ho to nsɛmmɔnedifo a wonim wɔn nyinaa so kɛse sɛ wobehu baabi a mmoayɛn no wɔ. Yɛbɛnya no nnansa yi ara. Mɛbɔ atumfoɔ a wɔfata no kɔkɔ wɔ ntua a wɔkyerɛ sɛ aba yi ho, nanso kɔ so tutu fam."
  
  Nhama no kɔe wui. Hayden de ahodwiriw guu mu komm. "So ɔreba ha? Ɛyɛ den ma no sɛ obegyina ano sɛnea ɛte no. Papa bɛn na ɔbɛyɛ?
  
  "Ebia adwuma bɛboa no ma wagyina ano."
  
  "Momma yɛn anidaso." Wosusuw sɛ ɛrenkyɛ wobenya baabi a mmoayɛn no wɔ. Yɛredi amumɔyɛfo akyi. Nea yehia mprempren ne nnipa a wɔwɔ adwempa na wɔka nsɛm tẽẽ. Hey Mano, wususuw sɛ saa amumɔyɛsɛm yi ka Mogya Hene no pɔw no fã?"
  
  Mano de ne ti too fam. "Ɛtwaa m"adwene mu." N"ani nonom nsa wɔ adwene a ɛyɛ nwonwa no mu, te sɛ nea ɔde asie akyirikyiri de aboa ma wɔako atia esum a ɛreba no.
  
  "Sɛ yɛreka nnipa a wɔyɛ tẽẽ ho asɛm a, Drake ne ne nnamfo baanu no nnya mmuaa me nkrasɛm ahorow no. Na polisifo nso nnim."
  
  Ne fon bɔɔ, na ɛmaa ne ho dwiriw no. Ná ɛyɛ Ɔpon no. "Sa?"
  
  Ɔteɛɛm a ɛda adi pefee sɛ ne ho yeraw no sɛ: "Ade yi abɔ dam nkyɛe." "Honolulu Polisifo nsa kaa amumɔyɛfo ahunahuna afoforo abiɛsa a ɛfata nkyɛe. Ne nyinaa wɔ Waikiki. Biribiara bɛba nnansa yi ara. Wɔayɛ nkitahodi ahorow ne Kovalenko."
  
  "Mmiɛnsa!"
  
  Ɔpon no too mu mpofirim sekan biako. Hayden menee, na ɔtee nka sɛ ne yafunu rebɔ. Ehu a na ɛwɔ Mano ani so no maa ne ho fifiri fii ne ho.
  
  Gates san dii nkitaho bio. "Ma wɔnyɛ baanan. Wɔagye nsɛm pii atom nkyɛe. Wo ne Drake nkasa. Wowɔ w"asetra mu ɔko no mu, Hayden. Wɔbɛboaboa wɔn ano."
  
  
  * * * .
  
  
  Mogya Hene no gyinaa ɔdan a wɔama so no so, na na n"anim yɛ sereserew a ɛyɛ nwini, na na ne lieutenant dodow bi a ɔwɔ ne mu ahotoso gyina n"anim ne n"ase. Ɔkae tiawa sɛ : "Ɛyɛ bere aso." "Eyi ne nea na yɛretwɛn, nea yɛyɛɛ ho adwuma. Eyi yɛ nea efi me mmɔdenbɔ nyinaa ne mo afɔrebɔ nyinaa mu bae. Ɔgyinaa hɔ wɔ ɔkwan a etu mpɔn so sɛ: "Ɛhɔ na ne nyinaa ba awiei."
  
  Ɔhwɛɛ anim no mu sɛ ebia ehu ho sɛnkyerɛnne biara nni hɔ anaa. Ná ebi nni hɔ. Nokwarem no, na ɛte sɛ nea ɛkame ayɛ sɛ Boudreau ani gyei sɛ wɔmaa no kwan ma ɔsan kɔɔ mogyahwiegu no mu.
  
  "Claude, sɛe mmoayɛn no. Munkum nneduafo nyinaa. Na..." Ɔserewee. "Gyae asono no. Ɛsɛ sɛ wogye tumidi bere tiaa bi. Boudreaux, yɛ nea woyɛ ara kwa, nanso yɛ atirimɔdensɛm kɛse. Meto nsa frɛ wo sɛ di w"apɛde biara ho dwuma. Meto nsa frɛ wo sɛ ma m"ani nnye ho. Dabi, ma me ho dwiriw me. Yɛ no, Boudreau. Kɔ Kauai na to mmoayɛn a ɛwɔ hɔ no mu."
  
  Mogya Hene no hwɛɛ ne mmarima kakraa bi a wɔaka no nea etwa to. "Wo deɛ... kɔ yie hell wɔ Hawaii."
  
  Ɔdanee ne ho, na ɔde brush bɔɔ wɔn nkyɛn, na ɔhwɛɛ ne kar ne mmarima a wɔapaw wɔn yiye a wɔbɛka ne ho akɔ bun a edi awu a ɛwɔ Diamond Head ase no mu nea etwa to.
  
  "Onipa biara nni hɔ a wayɛ eyi fi bere a Cook na ɔtraa ase kaa anansesɛm no. Ná onipa biara nni hɔ a wahwɛ akyiri asen hell ɔfã a ɛto so anum no da. Obiara nhuu nea wɔyɛɛ afiri nhyehyɛe no sɛ wɔde besie da. Yɛbɛyɛ no."
  
  Ná owu ne ɔsɛe wɔ n"akyi ne n"anim nyinaa. Ná basabasayɛ a efi ase no yɛ nea wontumi nkwati. Ɔhene a mogya ayɛ no ma no ani gyei.
  
  
  * * * .
  
  
  Matt Drake nantew faa Exoticars kar gyinabea hɔ, na ɔne n"adamfo abeawa", Alicia Miles, de wɔn nsa kurakuraa wɔn nsa. Ná kar biako a wɔagye a wɔde asi hɔ, Basic Dodge a wɔagye a ebia na ɛyɛ nsrahwɛfo baanu bi a wɔagye Lamborghini foforo no biako dɔnhwerew biako dea. Eduu bere a Drake ne Alicia hyɛn ntadehyɛ dan mu no, na ɔbarima a ne ho yɛ den a wɔatwitwa adwumayɛfo no wɔ wɔn hwene ase dedaw.
  
  "Mema wo aha. So metumi aboa wo?"
  
  "Emu nea ɛwɔ he na ɛyɛ ntɛm sen biara?" Drake yɛɛ n"anim a onni abotare. "Yɛwɔ Nissan wɔ fie na m"adamfo abeawa no pɛ sɛ onya ahoɔhare ankasa mu osuahu." Drake de n"ani kyerɛɛ baabi. "Ebia wubedi nkonim wɔ bonus points kakraa bi mu, sɛ wunim nea mepɛ sɛ meka a."
  
  Alicia serewee dɛdɛ.
  
  Drake nyaa anidaso sɛ mprempren Mai reyɛ kurukuruwa wɔ ɔdan kɛse a wɔde nneɛma kyerɛ no akyi, na ɔremma akyi kar dan no ntumi nhu na ɔde n"ani kyerɛ ɔfã a wɔabɔ ho ban no. Ɔbɛbɔ mmɔden sɛ obefi ɔfã foforo no akɔ mu. Drake ne Alicia nyaa bɛyɛ simma asia.
  
  Ná ɔbarima no serew trɛw, na ɛnyɛ nwonwa sɛ na ɛyɛ atoro. "Wiɛ, nnipa dodow no ara paw Ferrari 458 foforo anaa Lamborghini Aventador, a abien no nyinaa yɛ kar akɛse." Ɔserew no mu trɛwee ankasa bere a ɔdetɔnfo no kyerɛɛ kar ahorow a wɔreka ho asɛm no, a na abien no nyinaa wɔ baabi a wɔde nneɛma kyerɛ no mfɛnsere a ne tenten nyinaa yɛ pɛ no anim no. "Nanso wɔ anansesɛm mu nkɔso ho no, sɛ ɛno ne nea worehwehwɛ a, metumi akamfo Ferrari Daytona anaa McLaren F1 akyerɛ." Ɔwosow ne nsa kɔɔ baabi a wɔde nneɛma kyerɛ no akyi.
  
  Ná adwumayɛbea ahorow wɔ akyi hɔ ne nifa so. Wɔ benkum so no, na ankorankoro ntamadan ahorow a ɛtoatoa so a wobetumi aboaboa sika a wɔde gye sika ho nsɛm ano na wɔde nsafe ama. Ná mfɛnsere biara nni adwumayɛbea hɔ, nanso na Drake te sɛ nnipa a wɔredi akɔneaba.
  
  Ɔkan sikani no kɔɔ fam. Ná ɛsɛ sɛ Mai du hɔ wɔ simma anan mu.
  
  "Woyɛ Owura Scarberry anaa Owura Petersen?" ɔde serew bisae. "Mihuu wɔn din wɔ sɛnkyerɛnne no so wɔ abɔnten."
  
  "Mene James. Owura Scarberry ne Owura Petersen na wɔyɛ wuranom. Wɔn wɔ akyi hɔ."
  
  "FA HO". Drake de ɔyɛkyerɛ bi sii hɔ a ɔrehwɛ Ferrari ne Lamborghini. Mframa a wɔde yɛ adwuma wɔ baabi a wɔde nneɛma kyerɛ no bubui wɔ n"akyi. Ná nnyigyei biara mfi adwumayɛbea a ɛwɔ akyirikyiri no mfi hɔ. Alicia de ne ho too ne ho so, na ɔyɛɛ ɔyere a ɔwɔ suban pa no ho dwuma bere a ɔreyɛ ahunmu no.
  
  Simma biako ansa na ɛno reba no, na ɛsɛ sɛ Mai fa apon a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no mu fi adi.
  
  Drake siesiee ne ho.
  
  
  * * * .
  
  
  Bere twaa wɔn ho hyiae wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so, nanso na Ben wɔ anidaso sɛ Karin adwene a ɛyɛ kraman no bɛsow aba. Ade a edi kan a wɔyɛe ne sɛ wobehu baabi a wɔde Captain Cook mfitiase nnua no sie. Eyi bɛyɛɛ adwuma a ɛnyɛ den. Wɔde nkrataa no siee National Archives, a ɛbɛn London, wɔ aban dan bi mu, nanso na ɛnyɛ nea ahobammɔ wom te sɛ Sikakorabea a ɛwɔ England no.
  
  Ɛde besi ha no, eye saa.
  
  Ade a edi hɔ a wɔyɛe ne sɛ wɔde Hayden bɛba. Egyee bere tenten ansa na wɔretumi aka wɔn asɛm no. Mfiase no, na ɛte sɛ nea Hayden adwene atu afra kɛse a wanyɛ basabasa, nanso bere a Karin a Ben boa no de wɔn nhyehyɛe no mae no, CIA nanmusifo no yɛɛ komm ma owui.
  
  "Wopɛ dɛn?" obisae mpofirim.
  
  "Yɛpɛ sɛ wode owifo bi a ɔwɔ wiase nyinaa kɔ Ɔman Nneɛmakorabea a ɛwɔ Kew sɛ ɔnkɔtwa mfonini, na ɛnyɛ sɛ obewia, na afei wode Cook nsɛmma nhoma ahorow no fã a ɛfa ho no bi mena me wɔ email so. Ɔfã a ɛyera no."
  
  "So na woabow nsa, Ben? Aniberesɛm -"
  
  Ben sii so dua sɛ: "Nea ɛbɛyɛ den sen biara no, ɛrenyɛ korɔnbɔ no. Mɛhwɛ sɛ owifo no bɛhwehwɛ ɔfã a ɛfata na wasoma me."
  
  "Na sɛ wɔkyere no nso ɛ?" Hayden kaa asɛmmisa no denneennen a wansusuw ho.
  
  "Ɛno nti na ɛbɛyɛ sɛ ɔyɛ owifo a ɔwɔ wiase nyinaa a CIA betumi anya bi esiane saa apam yi nti no. Na dɛn nti na, sɛnea ɛbɛyɛ yiye no, ɛsɛ sɛ wɔde no to afiase dedaw. Oh, na Hayden, ɛsɛ sɛ wɔyɛ eyi nyinaa wɔ nnɔnhwerew kakraa a edi hɔ no mu. Entumi ntwɛn ankasa."
  
  Hayden kae sɛ: "Minim saa," nanso afei ne nne yɛɛ mmerɛw. "Hwɛ, Ben, minim sɛ wɔapia mo baanu akɔ adwumayɛbea ketewa yi mu, nanso ebia wobɛpɛ sɛ wode wo ti hyɛ ɔpon no mu na wunya nsɛm a aba foforo. Ɛsɛ sɛ wusiesie wo ho sɛ ebia-"
  
  Ben de ahoyeraw hwɛɛ Karin. "Sɛ ɛba sɛ dɛn na? Wokasa te sɛ nea wiase no reba awiei."
  
  Hayden kommyɛ no kaa nea ɛsɛ sɛ ohu nyinaa kyerɛɛ no.
  
  Bere tiaa bi akyi no, n"adamfo abeawa no san kasae bio sɛ: "Wɔhia nsɛm a wɔakyerɛw yi, nsɛmma nhoma ahorow yi kɛse dɛn? So ɛfata sɛ wɔhyɛ Britaniafo abufuw?"
  
  Ben kae sɛ: "Sɛ Mogya Hene no du Hell Apon ano na ɛsɛ sɛ yedi n"akyi a, ɛda adi sɛ wɔn nkutoo na wɔbɛyɛ yɛn po so hyɛn fibea. Na yɛn nyinaa nim sɛnea na Cook ye wɔ ne nkrataa no ho. Anka wobetumi agye yɛn nkwa."
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden de ne fon no too ne kar no anim na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma n"adwene a ɛhaw adwene no adwo. N"ani hyiaa Mano Kinimaki de no wɔ mframa ahwehwɛ no mu, na ɔtee ehu a ɛrehuruhuruw wɔ n"adwene mu no nka pefee. Wɔn nsa kaa asɛm a ɛyɛ hu sen biara no ara pɛ, bio fii Jonathan Gates hɔ.
  
  Ɛnyɛ sɛ na amumɔyɛfo rebɛbɔ mmeae pii wɔ Oahu.
  
  Afei na wonim sɛ ɛyɛ bɔne sen saa koraa.
  
  Mano foro fii adi, na na ɛda adi sɛ ɔrewosow. "Hena na na ɔyɛ saa?"
  
  "Ben, ɔkyerɛwee. Ɔse ɛsɛ sɛ yɛbubu kɔ National Archives a ɛwɔ England no mu kɔgye Captain Cook logs no bi ma no."
  
  Mano yɛɛ n"anim basabasa. "Yɛ no." Yɛ kɛkɛ. Saa Fucking Kovalenko no rebɔ mmɔden sɛ ɔbɛsɛe biribiara a yɛdɔ no, Hayden. Woyɛ nea wubetumi biara de bɔ nea wodɔ ho ban."
  
  "Britania-".
  
  "Fuck wɔn." Mano hweree ne ho wɔ n"adwennwen mu. Ná Hayden anhaw no. "Sɛ nnua no bɛboa yɛn ma yɛakum ɔkwasea yi a, fa."
  
  Hayden hyehyɛɛ n"adwene. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtew n"adwene mu. Ná ebegye sɛ wɔbɛfrɛ no kakraa bi akɔ CIA adwumayɛbea ahorow a ɛwɔ London no mu na n"adwumawura Gates ateɛm denneennen, nanso osusuwii sɛ ebia obetumi ayɛ adwuma no. Titiriw esiane nea na Gates aka akyerɛ no nkyɛe no nti.
  
  Na na onim yiye sɛ CIA dwumayɛni bi a ne ho yɛ fɛ titiriw bi wɔ London a obetumi ayɛ adwuma no a ɔremmu fifiri biara.
  
  Ná Mano da so ara rehwɛ no, na na ne ho adwiriw no. "So wubetumi agye ɔfrɛ yi adi? So wubetumi agye nea Kovalenko rebɛyɛ de atwetwe nkurɔfo adwene kɛkɛ no adi?"
  
  Hayden antumi, nanso ɔyɛɛ komm, na ɔda so ara siesiee ne kasa no maa Gates ne London adwumayɛbea no. Wɔ simma kakraa bi mu no na wasiesie ne ho.
  
  Ɔkae sɛ: "Wiɛ, momma yɛmfa frɛ a enye koraa wɔ yɛn asetra mu biako akyi mfa nea ɛbɛboa yɛn ma yɛasesa dwumadi ahorow," na ɔfrɛɛ nɔma a ɛwɔ frɛ a wɔde frɛ ntɛmntɛm no so.
  
  Bere a ɔne n"adwumawura rekasa na ɔne amannɔne mmoa a wɔde bɛkɔ akɔtow ahyɛ Britania Ɔman Nneɛmakorabea hɔ mpo no, Jonathan Gates nsɛm a na wadi kan aka no hyewee wɔ n"adwene mu.
  
  Ɛnyɛ Oahu nko ara. Mogya Hene no amumɔyɛfo no reyɛ nhyehyɛe sɛ wɔbɛtow ahyɛ nsupɔw pii so bere koro mu.
  
  
  TI ADUANU ABIEN
  
  
  Drake homee bere a Mai de ne ho faa ɔpon a ɛwɔ nkyɛn no mu a ɔkyerɛwfo no huu no yiye no.
  
  "Nea-"
  
  Drake serewee. Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Ɛyɛ May bere," na afei ɔde sare a wɔde yɛ sare bubuu ɔbarima no anom. Ɔdetɔnfo no a wannye nnyigyei biara, ɔdanee ne ho na ɔbɔɔ fam. Alicia twaa Lamborghini no ho, na na ɔresiesie n"akode no. Drake huruw faa adetɔnfo a onhinhim no so. Mai nantew ntɛmntɛm faa akyi ɔfasu no so, na ɔtwam wɔ McLaren F1 a wɔmfaa wɔn nsa nkaa no akyi.
  
  Ná wɔwɔ adwumayɛbea no fasu ho wɔ sikɔne kakraa bi mu. Mfɛnsere a na wonni no yɛɛ adwuma maa wɔn ne wɔn nyinaa. Nanso anka mfoninitwa mfiri a wɔde hwɛ nneɛma so bɛba. Na ɛyɛ asɛmmisa- .
  
  Obi tuu mmirika fii akyi pon no mu baa mu, na na wɔde ngo ayɛ ne ti nhwi atenten a wɔde ntama a ɛyɛ ahabammono akyekyere ne ti nhwi tuntum atenten. Drake miaa n"afono so tẽẽ wɔ plywood mpaapaemu a ɛyɛ tratraa no so, tiee nnyigyei a efi adwumayɛbea no mu reba bere a May resua sɛnea mfiridwumayɛfo no keka ne ho no.
  
  Wɔda so ara nnyɛ nnyigyei biara.
  
  Nanso afei nnipa pii foforo paee faa ɔpon no mu, na obi a ɔwɔ adwumayɛbea hɔ no maa ɔteɛteɛɛm. Ná Drake nim sɛ agoru no aba awiei.
  
  "Ma wɔnnya bi."
  
  Alicia bɔɔ ose sɛ "Fuck yeah" na ɔde ne nan bɔɔ ɔfese pon no mu bere a ebuee ara pɛ, na ɛmaa ɛbɔɔ ɔbarima no ti. Ɔbarima foforo fii adi, na n"aniwa yɛɛ kɛse wɔ ahodwiriw mu bere a wɔhwɛɛ ɔbea fɛfɛ bi a okura tuo ne ɔkofo gyinabea a ɔretwɛn no no. Ɔmaa tuo a wɔde tow tuo no so. Alicia too no tuo wɔ ne yafunu mu.
  
  Ɔhwee ase wɔ ɔpon no ano. Nteɛteɛm pii fii adwumayɛbea hɔ bae. Ahodwiriw fii ase danee ntease. Ɛrenkyɛ wobehu sɛ ɛbɛyɛ nea nyansa wom sɛ wɔbɛfrɛ nnamfo kakraa bi.
  
  Drake tow tuo guu mfiridwumayɛfo no mu biako so, na ɔbɔɔ no wɔ n"asen mfinimfini na ɔbɔɔ no hwee fam. Ɔbarima no hwee ase wɔ McLaren no so, na ogyaw mogya bi wɔ n"akyi. Drake mpo de n"ani kyerɛɛ baabi. Mai yɛɛ ɔbarima a ɔto so abien no aware nhyehyɛe na Drake san danee ne ho kyerɛɛ Alicia.
  
  "Ɛsɛ sɛ yɛkɔ mu."
  
  Alicia bɛn hɔ kosii sɛ otumi huu emu nneɛma yiye. Drake wiaa ne ho faa fam kosii sɛ oduu ɔpon no ano. Bere a Alicia de ne ti too fam no, ɔtow atuo pii. Ɛkame ayɛ sɛ Drake de ne ho kɔhyɛɛ ɔpon no ano, nanso saa bere no nnipa dumien fã huruw fii adi a na wɔatwe akode na wɔde abufuw totow atuo.
  
  Alicia danee ne ho, na ɔde ne ho hintaw Lamborghini no akyi. Atuo bɔɔ n"afã horow. Mframa ahwehwɛ no bubui. Drake yɛɛ ntɛm hwee ase kɔe. Ná otumi hu ɛyaw a ɛwɔ ɔbarima no ani so bere a ɔreto tuo agu kar akɛse no so no.
  
  Ɔfoforo no nso huu no. Drake too tuo wɔ sekan mu nkyem abien wɔ n"anim na ohui sɛ ɔrehwe ase denneennen, na ɔde ne mfɛfo adwumayɛfo no mu biako kaa ne ho.
  
  Alicia huruw fii Lamborghini no akyi na ɔde kataso akuturuku abien bi sii fam. Drake tuu mmirika kɔɔ Ferrari no nkyɛn, na ɔde ne ho kɔhyɛɛ ne tae akɛse no akyi. Afei de atuo biara ho hia. Ná otumi hu May a ɔde ne ho ahintaw adwumayɛbea no fasu no ntwea so a obiara nhu no sɛ ɔrehwɛ akyi baabi a mfiridwumayɛfo no fi bae no.
  
  Wɔn mu baasa da ne nan ase.
  
  Drake hyɛɛ no ma ɔserewee ketewaa bi. Ná ɔda so ara yɛ afiri a edi mũ a wɔde kum nnipa. Bere tiaa bi no, ɔhaw ne ho wɔ nhyiam a wontumi nkwati a ɛda May ne Alicia ntam ne Wells wu no ho akatua ho, nanso afei ɔde ne dadwen no too akyirikyiri baabi koro no ara a ɔdɔ a ɔwɔ ma Ben, Hayden ne ne nnamfo afoforo nyinaa no.
  
  Ná eyi nyɛ beae a wubetumi ama wo ɔmanfo nkate horow no ayɛ nea ɛfata.
  
  Tuo no bɔɔ Ferrari no, faa ɔpon no mu na efii adi kɔɔ ɔfã foforo. Bere a ɔhwee ase ma ɛyɛɛ asotiw no, anim mfɛnsere no paee, na ahwehwɛ hwee ase wɔ nsu a ɛtɔ ketewaa bi mu. Drake de nneɛma a ɛtwetwe adwene no dii dwuma de huruw fii adi na ɔtow ɔbarima foforo a na nnipa ahyɛ hɔ ma wɔ baabi a ɛbɛn adwumayɛbea pon no tuo.
  
  Amateurs, nokwarem no.
  
  Afei ohui sɛ mmarima baanu a wɔn ho yɛ den refi adwumayɛbea hɔ a wokurakura atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu. Drake koma no hwirew ne ho. Ɔde mmarima baanu foforo mfonini hyerɛn wɔn akyi - ɛkame ayɛ sɛ Scarberry ne Petersen, a asraafo a wɔafa wɔn adwuma rebɔ wɔn ho ban - ansa na ɔreyɛ ne nipadua no ketewaa sɛnea obetumi wɔ tae kɛse no akyi.
  
  Atuo a ɛretu nnyigyei paee n"aso mu. Afei ɛno bɛyɛ wɔn nhyehyɛe. Fa Alicia ne no to afiase kosi sɛ wuranom baanu no beguan afi akyi pon no mu.
  
  Nanso wɔanyɛ nhyehyɛe mma May.
  
  Japanni ɔnanmusifo no faa atuo bi a wɔatow agu na ɔbaa twea no so, na ɔde atuo a wɔde di dwuma wɔ fam too mmarima no tuo. Obiako tu kɔɔ n"akyi te sɛ nea kar abɔ no, na ɔtow ne tuo no denneennen na ɔpetee confetti wɔ ɔdan no atifi bere a ɔhwee ase no. Ɔfoforo no de n"adwumawuranom dii n"ankasa funu akyi na ɔdan n"ani kyerɛɛ Mai.
  
  Alicia de ne nan bɔɔ soro na ɔtow tuo biako a ɛfaa ɔwɛmfo no anim, na ɛmaa ɔhwee ase ntɛm ara.
  
  Afei Scarberry ne Petersen ankasa yii wɔn akode. Drake kaa ntam sɛ. Ná ohia wɔn a wɔte ase. Saa bere yi de, mmarima baanu foforo faa akyi ne nkyɛn apon no mu hyɛn mu, na ɛhyɛɛ Mai ma ɔde ne ho kɔhyɛɛ McLaren no akyi bio.
  
  Tuo no tow kar a ɛsom bo no nipadua mu.
  
  Drake tee sɛ wuranom no mu biako reteɛteɛm te sɛ Hawaii kalua mprako.Mmarima kakraa bi a wɔaka no boaboaa wɔn ho ano twaa wɔn mpanyimfo ho hyiae na wɔtow tuo guu kar ahorow no so na ɛno nti wɔn a wɔtow hyɛɛ wɔn so no so no, wɔde ahoɔhare a ɛyɛ hu tuu mmirika kɔɔ akyi kar dan no mu.
  
  Drake ho dwiriw no bere tiaa bi. Mai kunkum awɛmfo no mu baanu, nanso Scarberry ne Petersen yerae ntɛm ara fii akyi pon no mu wɔ ogya a ɛkata so asukɔtweaa a ɛtɔe ase.
  
  Drake sɔre gyinaa hɔ na ɔtow tuo, na ɔde ne nan sii n"anim. Bere a ɔrekɔ n"anim nyinaa no, ɔkotow sɛ ɔrekɔfa akode abien foforo. Awɛmfo a wɔwɔ akyi pon no ano no mu biako hwee ase, na okuraa ne mmati. Ɔfoforo no san n"akyi wɔ mogya a ɛretu mu.
  
  Drake tuu mmirika kɔɔ ɔpon no ano, na Mai ne Alicia wɔ ne nkyɛn. May too tuo bere a Drake hwɛɛ n"ani ntɛmntɛm kakraa bi, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛhwɛ baabi a adan a wɔde nneɛma di dwuma ne kar dan no wɔ no.
  
  Ɔkae sɛ: "Adan kɛse bi a ɛda hɔ ara kwa." "Nanso ɔhaw kɛse biako wɔ hɔ."
  
  Alicia bɔɔ ne mu ase wɔ ne nkyɛn. "Dɛn?"
  
  "Wɔwɔ Shelby Cobra bi wɔ akyi hɔ."
  
  Mai hwirew n"ani kyerɛɛ no. "Dɛn nti na eyi yɛ ɔhaw?"
  
  "Biribiara a wobɛyɛ no, ntow no tuo."
  
  "So nneɛma a ɛpaapae ahyɛ mu ma?"
  
  "Daabi".
  
  "Ɛnde dɛn nti na mintumi nyi?"
  
  "Efisɛ ɛyɛ Shelby Cobra!"
  
  "Yɛtow tuo kɔɔ baabi a wɔde kar akɛse a ɛyɛ nkwaseasɛm ahyɛ mu ma a wɔde nneɛma kyerɛ mu kɛkɛ." Alicia de ne nsateaa too nkyɛn. "Sɛ wunni akokoduru a wode bɛyɛ a, fuck off."
  
  "Nsɛnhunu". Drake huruw baa ne nkyɛn. Tuo no twaa ne moma so na ɛbɔɔ plaster ɔfasu no mu, na ɛde plaster a wɔde ayɛ n"ani guu n"ani so. Sɛnea ɔhwɛɛ kwan no, abɔnefo no too tuo bere a wɔretu mmirika no. Sɛ wɔbɔ biribiara a, ɛbɛyɛ anifuraefo anigye.
  
  Drake de n"ani sii n"ani so, homee denneennen, na oyii mmarima a wɔwɔ mpanyimfo baanu no afã abien no fii mu. Bere a wɔn awɛmfo a wotwa to a wɔaka no hwee ase no, ɛte sɛ nea Scarberry ne Petersen nyinaa hui sɛ wɔreko ɔko a wɔadi nkogu. Wogyinaa hɔ, na akode sɛn wɔn nkyɛn. Drake tuu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn, na ne nsateaa wɔ trigger no so dedaw.
  
  Ɔkae sɛ: "Claude. "Yehia Claude, ɛnyɛ wo. Ɔwɔ he?"
  
  Sɛ yɛbɛn no a, na adwumam mpanyimfo baanu no te sɛ nea wɔn ho di nsɛ wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so. Ná wɔn baanu nyinaa anim abrɛ, na na nsensanee a emu yɛ den a wɔde mfe pii sii gyinae a atirimɔden so awo mu ayɛ no ma. Ná wɔn ani ayɛ nwini, na na ɛyɛ piranha a wɔredi apontow aniwa. Wɔn nsa a wɔda so ara kura wɔn atuo mu no kotow ahwɛyiye.
  
  Mai de ne nsa kyerɛɛ akode no so. "Tow wɔn gu."
  
  Alicia wosow ne fan no trɛwee, na ɛmaa ɛyɛɛ den kɛse sɛ ɔde n"ani besi so. Ɛkame ayɛ sɛ na Drake tumi huu nkogudi no wɔ adwumam mpanyimfo no ani so. Ɛkame ayɛ sɛ atuo no hwee fam bere koro mu.
  
  Alicia bɔɔ n"ano sɛ: "Hell a mogya wom." "Wɔn ho yɛ pɛ na wɔn nneyɛe yɛ pɛ. So abɔnefo a wɔwɔ soro no dan wo clones? Na bere a mewɔ asɛm no so no, dɛn nti na obi a ɔwɔ ha bɛdan onipa bɔne no? Beae yi ye sen afahyɛ wɔ ɔsoro a ɛto so ason."
  
  "Mo mu hena ne Scarberry?" Mai bisae, na ɛnyɛ den sɛ obedu asɛm no ho.
  
  Nea ne ti nhwi yɛ bruu no kae sɛ: "Meyɛ." "So mo mmarima no ahwehwɛ Claude wɔ kurow no mu nyinaa?"
  
  Drake de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Yɛn ne yɛn." "Na eyi ne yɛn gyinabea a etwa to."
  
  Klik a ɛyɛ mmerɛw bi gyegyeegye wɔ kommyɛ no mu. Drake danee ne ho, a na onim sɛ Alicia bɛbɔ botae no, sɛnea ɛte daa no. Ná ɛte sɛ nea kar dan no mu da mpan, na kommyɛ no yɛɛ duru mpofirim te sɛ bepɔw.
  
  Scarberry maa wɔn serewee a ɛyɛ kɔkɔɔ. "Yɛwɔ adwumayɛbea hɔ. Ɛtɔ da a, biribiara hwe ase."
  
  Drake anhwɛ Alicia, na mmom ɔyɛɛ no sɛnkyerɛnne sɛ ɔnwɛn bere nyinaa. Ná biribi anyɛ yiye. Ɔde ne nan sii mu na ɔkyeree Scarberry. Drake de judo tu mmirika ntɛmntɛm faa no na ɔtow no guu ne mmati so, na ɔde ɔbarima no bɔɔ kɔnkrit no mu denneennen. Eduu bere a ɛyaw a ɛwɔ Scarberry aniwa mu no twaam no, na Drake de tuo akyerɛ ne hwene.
  
  "Claude wɔ he?" - a mebisae.
  
  "Wɔntee da-".
  
  Drake bubuu ɔbarima bi hwene. "Wowɔ hokwan biako bio."
  
  Ná Scarberry home ntɛmntɛm. Ná n"anim yɛ katee te sɛ granite, nanso na ne kɔn mu ntini reyɛ adwumaden, na ɛda ehu ne ehu adi.
  
  "Momma yenfi ase ntow tuo mfi asinasin no so." Mai nne a emu yɛ hare no duu wɔn nkyɛn. "Me mfono me".
  
  "Ɛyɛ nea ɛfata". Drake piaa ne ho, de ne nan sii nkyɛn na ɔtwee afiri no.
  
  "DABI!"
  
  Scarberry nteɛteɛm no gyaee no wɔ bere a etwa to a ebetumi aba no mu. "Claude te mmoayɛn bi mu! wɔ asase mu fi atifi fam mpoano. Metumi de coordinates no ama wo."
  
  Drake serewee. "Ɛnde kɔ w"anim."
  
  Klik foforo. Drake huu sɛ ɔrekeka ne ho kakra na ne koma yɛɛ me yaw.
  
  Oh dabi.
  
  Alicia too tuo. Ne tuo kum onipa bɔne a otwa to no amonom hɔ ara. Ná ɔde ne ho ahintaw Shelby bi bag mu.
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ no denneennen. Ɔde atirimɔdensɛm dedaw kakra serewee bio. Drake hui sɛ anyɛ yiye koraa no obehu ne ho bio. Ná ɔwɔ suban a emu yɛ den a obetumi agyina adehwere ano.
  
  Ná onni ahotoso saa wɔ ne ho. Ɔpiaa Scarberry sɛ ɔnyɛ ntɛm. "Ka wo ho. W"adamfo Claude rehyia ahodwiriw kɛse."
  
  
  TI ADURO ABIƐSA
  
  
  Hayden ne Kinimaka annya bere mpo amfa anhyɛ kar no ase bere a Drake frɛɛ no no. Ohuu ne nɔma wɔ ne screen so na ɔde ahotɔ homee.
  
  "Drake, na ɔkyerɛwee. Wowɔ he-"
  
  "Bere biara nni hɔ." Mewɔ Claude beae."
  
  "Yiw, yɛn nso yesusuw saa, ɔbarima nyansafo. Ɛyɛ nwonwa sɛ nsɛmmɔnedifo binom gyae ma asetra a ɛyɛ komm."
  
  "Bere ahe na wunim? Wowɔ he?" Drake too nsɛmmisa te sɛ drill sergeant a ɔde ahyɛde rema.
  
  "Hwɛ brɛoo, ɔsebɔ. Yɛn nsa kaa amanneɛbɔ no simma biako pɛ a atwam ni. Tie, yɛresiesie yɛn ho ama nkɛntɛnso a ɛbɛba ntɛm ara. Na mekyerɛ sɛ seesei ara Woredi agorɔ anaa?"
  
  "Meyɛ damn right. Yɛn nyinaa te saa. Saa ɔkwasea yi di Kovalenko akyi anammɔn biako."
  
  Hayden kaa amumɔyɛfo kɔkɔbɔ no ho asɛm kyerɛɛ no bere a ɔyɛɛ Kinimaka sɛnkyerɛnne sɛ ɔnka kar no. Bere a owiee no, Drake yɛɛ komm.
  
  Bere tiaa bi akyi no ɔkae sɛ, "Yɛbɛhyia mo wɔ Asafo ti."
  
  Hayden frɛɛ Ben Blake nɔma no ntɛm ara. "Mo oprehyɛn no dii yiye. Yɛwɔ anidaso sɛ yɛn nanmusifo a ɔwɔ London no bɛma wo nea wuhia wɔ nnɔnhwerew kakraa a edi hɔ no mu, na ɛno akyi no ɔde bi bɛmena wo tẽẽ. Mewɔ anidaso sɛ eyi ne nea wuhia, Ben."
  
  "Mewɔ anidaso sɛ ɛwɔ hɔ ankasa." Ben nne yɛɛ te sɛ nea ɛyɛ hu sen sɛnea na wate sɛ ɔrekasa pɛn. "Ɛyɛ nsusuwii a ɛfata, nanso ɛda so ara yɛ nsusuwii."
  
  "Me nso mewɔ anidaso sɛ ɛte saa".
  
  Hayden tow ne fon guu dashboard no so na ɔhwɛɛ Waikiki mmɔnten so anibere so bere a Kinimaka de kar san kɔɔ Asafo ti no. "Gates susuw sɛ sɛ yetumi ne Claude di ho dwuma ntɛm a, yebetumi agyae ntua no. Wɔwɔ anidaso sɛ ebia Kovalenko wɔ hɔ mpo."
  
  Mano kyekyeree ne sẽ. "Obiara reyɛ, ɔpanyin. Mpɔtam hɔ polisifo, asraafo dɔm titiriw. Biribiara twetwe kosi sɛ ɛbɛpae. Ɔhaw no ne sɛ abɔnefo no wɔ hɔ dedaw. Ɛsɛ sɛ wɔyɛ saa. Ɛbɛyɛ sɛ ɛkame ayɛ sɛ ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobesiw ntua biara a ɛreba no ano, na kampɛsɛ wɔatow ahyɛ nsupɔw ahorow abiɛsa so dumien fã."
  
  Na obiara a ɔwɔ tumi no gye di sɛ Kovalenko ahyɛ ntua pii ankasa sɛnea ɛbɛyɛ a obiara nni adagyew bere a ɔrekɔhwehwɛ n"adaeso no - akwantu a ɔde n"asetra fã a etwa to maa no.
  
  Di Captain Cook anammɔn akyi. Ɛyɛ papa sɛ wobɛkɔ mmiako mmiako. Hwehwɛ hell apon no akyi.
  
  Hayden twaa ne ho hyiae bere a na Asafo ti no rehuruhuruw wɔ abɔnten no. Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛyɛ ho biribi.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake de May ne Alicia baa CIA dan no mu na ntɛm ara na wɔde wɔn kɔɔ soro. Wɔde wɔn kɔɔ dan bi a dwumadi ahorow ayɛ mu ma mu. Wɔ awiei koraa no, na Hayden ne Kinimaka gyina polisifo ne asraafo dɔm bi mu. Drake tumi huu SWAT ne HPD Burglar Team no. Ná otumi hu ntade a akyinnye biara nni ho sɛ ɛyɛ CIA Special Operations akuw ahorow dea. Ebia Delta bi mpo a ɛbɛn hɔ.
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ Ɔbonsam wɔ Mogya Hene no dua so na ɔrefi adi akɔhwehwɛ mogya.
  
  "Wokae bere a Mogya Hene no somaa ne mmarima sɛ wɔnkɔtow nhyɛ saa Ɔsɛefo no so ma wowia mfiri no?" Ɔkaa sɛ. "Na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛkyere Kinimaka bere koro no ara mu? Mebɔɔ kyakya sɛ na ɛyɛ ade a wɔde gyee nneɛma wɔ akwanhyia mu. Ná wɔpɛ sɛ wohu Kinimaki Hawaii kasa no ara kwa."
  
  Afei Drake kaee sɛ na May anaa Alicia biara nni hɔ bere a Kovalenko mmarima no de ɔsɛefo no bataa ho no. Ɔwosow ne ti. "Ɛnyɛ hwee".
  
  Drake huu sɛ Ben ne Karin de kar asi mfɛnsere no ho. Ná wɔn mu biara kura ahwehwɛ wɔ ne nsam, na na wɔte sɛ nkrataa a wɔrebobɔw wɔ sukuu disko mu.
  
  Drake susuw ho sɛ ɔbɛyera wɔ nnipadɔm no mu. Anka ɛbɛyɛ mmerɛw. Ná Kennedy a ɔhweree no da so ara renoa wɔ ne mogya mu, na na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ ɔbɛka ho asɛm. Ná Ben wɔ hɔ. Ben kuraa no mu bere a ɔrewu no.
  
  Ná ɛsɛ sɛ ɛyɛ Drake. Ɛnyɛ eyi nko. Ná ɛsɛ sɛ Drake siw ne wu ano. Saa na ɔyɛe. Bere no yɛɛ kusuu na bere tiaa bi no ohui sɛ ɔne Kennedy wɔ fie wɔ York, na ɔrenoa biribi wɔ adididan mu. Kennedy de rum tuntum petepetee kyɛnsee no mu na ɔmaa n"ani so bere a ɛreyɛ ayɛ hyew no. Drake de garlic bɔta guu nam no mu. Ná ɛyɛ ade a ɛyɛ mpapahwekwa. Ná ɛyɛ anigye. Wiase no bɛyɛɛ nea ɛfata bio.
  
  Nsoromma hyerɛn n"ani so te sɛ ogyaframa a adi nkogu. Asomdwoe san bae mpofirim na nne ahorow fii ase yɛɛ dede twaa ne ho hyiae. Obi de ne nsateaa bɔɔ no. Ɔbarima foforo hwiee kɔfe a ɛyɛ hyew guu n"adwumawuranom no mu biako so na otuu mmirika kɔɔ tiafi te sɛ ɔkraman a ofi hell.
  
  Alicia hwɛɛ no yiye. "Dɛn na ɛrekɔ so, Drakes?"
  
  Ɔpiaa nnipadɔm no mu kosii sɛ ɔne Ben Blake dii anim ne anim. Na eyi yɛ bere a ɛfata ma asɛm a Dinorock kae ntɛm. Ná Drake nim eyi. Ebia na Ben nim eyi. Nanso wɔn baanu nyinaa yɛɛ komm. Hann faa mfɛnsere a ɛwɔ Ben akyi no mu; Ná Honolulu gyina hɔ a owia hann, wim bruu a ɛhyerɛn ne mununkum kakraa bi a ɛyɛ abon a ɛwɔ abɔnten no akata so.
  
  Awiei koraa no, Drake huu ne nne. "So na mfaso wɔ CIA kɔmputa ahorow yi so?"
  
  "Yɛwɔ anidaso". Ben bɔɔ Captain Cook akwantu a ɔde kɔɔ Diamond Head no ho asɛm tiawa na ɔde adiyisɛm a ɛkyerɛ sɛ CIA de Britania nanmusifo bi dii dwuma de korɔnbɔɔ Ɔman Nneɛmakorabea hɔ no baa awiei.
  
  Alicia de nkakrankakra kɔɔ n"anim bere a ɔtee asɛm no fii aberante no hɔ akyi no. "Britania super owifo? Ne din ne dɛn?"
  
  Ben bɔɔ n"ani wɔ adwene a wɔde sii hɔ mpofirim no ho. "Hayden anka ankyerɛ me da."
  
  Alicia de n"ani kyerɛɛ CIA adwumayɛfo no so bere tiaa bi, afei ɔserewee a ɛyɛ aniberesɛm. "Oo, mebɔ kyakya sɛ wanyɛ saa."
  
  "Dɛn na ɛkyerɛ?" Karin kasae.
  
  Alicia serew no danee atirimɔdensɛm kakra. "Wɔnnim me titiriw sɛ meyɛ aman ntam nkitahodi. Mma nnmia so."
  
  Drake ɔfefe. "Amanaman ntam nsɛmmɔnedifo foforo bi kɛkɛ a Alicia bɔɔ no akuturuku. Afiri no ayɛ bere nyinaa sɛ obenya nea onni."
  
  Alicia de serew kae sɛ: "Ɛyɛ nokware. "M"ani gye ho bere nyinaa."
  
  Mai de ne ho gyee wɔn nkɔmmɔbɔ no mu sɛ: "Wiɛ, sɛ eyi ne ɔnanmusifo a misusuw ne ho a, Japan amansɛmdifo nim no. Ɔyɛ... obi a ɔbɔ bɔɔl. Na ɔyɛ oprehyɛnfo a ɔyɛ adwuma yiye paa."
  
  "Enti ebia ɔbɛhwɛ n"awiei so." Drake suaa Pacific kurow a ɛtrɛw wɔ n"anim no mu anigye ho ade na n"ankasa kɔn dɔe sɛ obenya asomdwoe kakra.
  
  Alicia kae sɛ: "Ɛnyɛ ɔhaw mma no da. "Na yiw, ɔde mo nsɛmma nhoma bɛma."
  
  Ná Ben da so ara rehwɛ Alicia ne Hayden ntam, nanso na okura ne tɛkrɛma. Ná adwempa ne ade a eye sen biara wɔ nsɛm a wɔda no adi mu wɔ saa bere yi mu. Ɔkae sɛ: "Ɛda so ara yɛ nsusuwii a wɔasua ho ade." "Nanso sɛ yekowie Hell Apon ano a, migye di sɛ saa nsɛm a wɔakyere agu hama so yi betumi agye yɛn nkwa."
  
  "Mewɔ anidaso" - Drake danee ne ho na ɔhwɛɛ basabasayɛ no ho hyiae - "Ɛrenba saa. Mogya Hene no bɛda so ara wɔ mmoayɛnbea hɔ. Nanso sɛ saa nkwaseafo yi anyɛ ntɛm a, Kovalenko beguan."
  
  "Kovalenko na ɔkyerɛwee." Alicia tetee n"ano bere a ɔreka eyi no, na ɔde n"aweredi no ho anigye. "Mewu wɔ nea ɛtoo Hudson no ho. Na Boudreau nso? Ɔyɛ obi foforo a wɔahyɛ no agyirae ankasa." Ɔno nso, ɔhwɛɛ nnipadɔm a na wɔyɛ dede no ho hyiae. "Sɛnea ɛte biara no, hena na ɔhwɛ so wɔ ha?"
  
  Te sɛ nea wɔrebua no, ɛnne bi fi polisifo kuw a wɔatwa Hayden Jay ho ahyia no mu bae. Bere a dede no wuwui na wotumi huu ɔbarima no, Drake ani gyei sɛ ohuu Jonathan Gates. N"ani gyee mmarahyɛ baguani no ho. Na ɔne no dii awerɛhoɔ.
  
  Gates kae sɛ: "Sɛnea wunim no, yɛwɔ Kovalenko Ranch beae bi wɔ Oahu." "Enti, ɛsɛ sɛ yɛn asɛmpatrɛw adwuma no yɛ afã anan. Nea edi kan no, bɔ wɔn a wɔafa wɔn nnommum no nyinaa ho ban. Nea ɛto so abien no, boaboa nsɛm a ɛfa ntua a wosusuw sɛ ɛyɛ amumɔyɛfo ho ano. Nea ɛto so abiɛsa no, hwehwɛ ɔbarima yi, Claude ne Kovalenko. Na nea ɛto so anan no, hwehwɛ baabi a mmoayɛn abien a aka no wɔ."
  
  Gates gyinaa hɔ kakra maa eyi memee, na afei ɔkwan bi so no otumi maa ɔbarima ne ɔbea biara a wɔwɔ dan no mu susuwii sɛ ɔde n"ani biako rehwɛ wɔn. "Ɛsɛ sɛ wɔfa ɔkwan biara a ɛho hia so yɛ eyi. Kovalenko fi ne pɛ mu de nnipa pii nkwa too asiane mu bere a na ɔde ahopere hwehwɛɛ nneɛma no. Ɛba awiei nnɛ."
  
  Apon no buee. Mpofirim ara na basabasayɛ a ɛwɔ dan no mu no gyaee na obiara fii ase san kɔɔ ne baabi ntɛmntɛm. Wɔasusuw nsɛm no ho yiye.
  
  Drake kyeree Hayden ani. Ɔwosow ne nsa kyerɛɛ no, too nsa frɛɛ no sɛ ɔmmra hɔ.
  
  "Momfa nneɛma nhyɛ mo apɔnkɔ so, mmarima. Yɛbɛduru Claude mmoayɛnbea wɔ simma aduasa mu."
  
  
  TI ADUAN ANAN
  
  
  Drake ne ne nnamfo traa Hawaii Polisifo Dwumadibea no helikopta a emu yɛ hare no biako mu na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obesiesie ne ti bere a wɔde ahoɔhare rekɔ Claude mmoayɛnbea hɔ no. Ná helikopta a ɛte saa ara ne asraafo de a emu yɛ duru ahyɛ wim ma. Ná nnipa ɔhaha pii wɔ wim. Ná afoforo nso nam asase so, na na wɔretu mmirika ntɛmntɛm sɛnea wobetumi. Wɔhyɛɛ polisifo ne asraafo dodow no ara ma wɔtraa Honolulu ne Waikiki mpɔtam hɔ sɛ ebia amumɔyɛfo ntua bɛba ankasa a.
  
  Mogya Hene no kyekyɛɛ wɔn asraafo mu.
  
  Satellite mfonini no daa dwumadi pii adi wɔ mmoayɛnbea hɔ, nanso na wɔakata ne fã kɛse no ara so, na na wontumi nhu nea ɛrekɔ so ankasa.
  
  Ná Drake asi ne bo sɛ ɔbɛma ne nkate a ɔwɔ ma Kovalenko no agyae. Ná Gates teɛ. Ná wɔn a wɔafa wɔn nnommum no ne wɔn ahobammɔ ne nneɛma a esisii wɔ ha. Nneɛma a ɛyɛ nwonwa sen biara a wahu pɛn no bi daa adi wɔ n"ase ne ne ho bere a wɔretu akɔ Atifi Fam Mpoano no, nanso Drake de n"apɛde ounce biara dii dwuma de n"adwene sii so. Ná ɔyɛ ɔsraani a bere bi na ɔyɛ no.
  
  Ná ontumi nyɛ obi foforo biara.
  
  Wɔ ne benkum so no, Mai ne ne nuabea Chika kasae tiawa, na ɔhwɛɛ ne ahobammɔ mprenu na wɔsesaa nsɛm kakraa bi a ɛyɛ komm bere a wobetumi no. Na ɛnyɛ ahintasɛm sɛ wobetumi afi ɔko a edi mũ ase anaasɛ wɔde wɔn ani kyerɛ ɔko beae a wɔasiesie.
  
  Wɔ Drake nifa so no, Alicia de bere hwɛɛ n"akode ne ne nnwinnade na ɔsan hwɛɛ mu bio. Ná enhia sɛ ɔkyerɛkyerɛ biribiara mu. Ná Drake nnye akyinnye biara sɛ ɔbɛyɛ n"aweredi no.
  
  Hayden ne Kinimaka traa hɔ a wɔne wɔn di nhwɛanim, na wɔde wɔn nsa miaa wɔn afiri a wɔde kasa no mu bere nyinaa na wɔbɔɔ nkɔmmɔ anaasɛ wonyaa nsɛm foforo ne nneɛma a wɔkra. Asɛmpa no ne sɛ biribiara ansi wɔ Oahu anaa supɔw foforo biara so. Asɛmmɔne no ne sɛ Mogya Hene no wɔ mfe pii a ɔde besiesie ne ho ama eyi. Ná wonni nea wɔrekɔ mu no ho adwene biara.
  
  Wogyaw Ben ne Karin wɔ Asafo ti no. Wɔhyɛɛ wɔn sɛ wɔntwɛn ɔnanmusifo no email na afei wonsiesie wɔn ho mma ehu kakra a ebetumi aba sɛ ebia ɛsɛ sɛ wɔkɔ Diamond Head ase na ebia wɔbu Hell Apon no mu.
  
  Dade nne bi fi Choppers nnyigyei nhyehyɛe no mu bae. "Simma anum ansa na wɔrebɔ bɔɔl no."
  
  Sɛ́ ebia w"ani gye ho anaasɛ wompɛ no, Drake susuwii. Yɛwɔ mu mprempren.
  
  Helikopta no hwee fam faa bon a emu dɔ no so, na ɛyɛ ade a ɛyɛ nwonwa bere a na helikopta afoforo du du pii atwa ho ahyia no. Eyi ne asorɔkye a edi kan a na asraafo a wɔyɛ asraafo titiriw na wɔwom. Ná U.S. asraafo kokoamfo a ɔto so abien biara ayɛ krado sɛ ɔbɛboa. Wim Asraafo. Po so Asraafo. Asraafoɔ.
  
  Ɛnne no bae bio. "Deɛ ani si so".
  
  Wɔsɔree sɛ obiako.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake mpaboa no kaa sare a ɛyɛ mmerɛw no na ntɛm ara na wɔde ogya too no so. Ɔno ne onipa a ɔto so abien kosi nea otwa to a ofii ɔpon no ano. Marine a ne ho nni asɛm a ɔda so ara reko atia no de ɔtopae a edi mũ kɔɔ ne moma so na owui ansa na ɔrebɔ fam.
  
  Drake trɛw ne ho wɔ fam. Atuo bɔɔ abɛn wɔ ne ti so. Akuturuku a wɔabɔ no ano no bɔɔ nnua a ɛwɔ ne nkyɛn no. Ɔtoo tuo a wɔfrɛ no volley. Mmarima a wɔwɔ n"afã abien no nyinaa wee faa sare no mu, na wɔde abɔde mu nkoko a ɛwosow no dii dwuma de kataa wɔn ho.
  
  Ohuu ofie bi, birikisi dan a ɛwɔ abansoro abien, a biribiara nni hɔ titiriw, nanso akyinnye biara nni ho sɛ ɛfata Kovalenko mpɔtam hɔ ahiade ahorow wɔ n"anim. Wɔ benkum so no ɔhyɛɛ mmoayɛn beae no nsow. Dɛn na...?
  
  Nnipa a ehu aka wɔn a wonni akode tuu mmirika kɔɔ ne nkyɛn. Wɔpetepetee benkum ne nifa, kɔɔ baabiara. Ɔtee sɛ wɔrebɔ hwerɛma wɔ n"aso afiri mu
  
  "Adamfofa ayɔnkofa".
  
  Ɔde ne ho kɔhyɛɛ n"anim. Ná May ne Alicia retu akɔ ne nifa so. Awiei koraa no, Marines no twee wɔn ho boom na wofii ase frɛɛ ogya nhyehyɛe a wɔayɛ no biako. Drake fii ase kɔɔ ne ho ntɛmntɛm. Nnipa a na wɔwɔ wɔn anim no fii ase san wɔn akyi, na wofii baabi a wɔde wɔn ho ahintaw no puei na wɔde ahopere kɔɔ fie hɔ.
  
  Nneɛma a wɔde wɔn ani asi so a ɛnyɛ den
  
  Afei Drake ne ntua asraafo no sɔree na okum nkurɔfo bere a na ɔretu mmirika no, na ɔmaa ne tuo so. Ohuu ɔdeduani no sɛ ɔrehuruw wɔ sare no so, na ɔde n"ani kyerɛ fie hɔ. Na wonnim sɛ nnipa pa no aba.
  
  Ɔdeduani no twitwiw ne ho mpofirim na ɔhwee ase. Mogya Ɔhene no mmarima no too sare guu wɔn so. Drake bɔɔ ose, ɔde n"ani sii nea ɔtow tuo no so, na ɔbɔɔ ɔkwasea no ti fii so. Ná ɔtow tuo bere ne bere mu, na ɔde kyekyeree nkurɔfo wɔ fam anaasɛ ɔkyerɛ nkurɔfo kwan sɛnea ɛbɛyɛ a afoforo betumi awie wɔn.
  
  Ná ɔrehwehwɛ Claude. Ansa na wɔrefi helikopta no mu no, wɔde Mogya Hene no abadiakyiri mfonini kyerɛɛ wɔn nyinaa. Ná Drake nim sɛ obefi akyi akyerɛ nsɛm a esisi kwan, na ɔbɛyɛ nhyehyɛe a ɛbɛma waguan. Ebia efi fie.
  
  Drake tuu mmirika, na ɔda so ara hwehwɛ mpɔtam hɔ, na ɔtow tuo bere ne bere mu. Nnipa bɔne no mu biako sɔre fii koko no akyi na ɔde agyan baa ne so. Drake de ne mmati sii fam kɛkɛ, na ɔmaa nea ɔne no reko no ahoɔden soaa no kɔɔ ne nkyɛn tẽẽ, na ɔhwee fam. Ɔbarima no serewee. Drake boot no bubuu ne hwene. Drake boot foforo no tiatiaa nsa a okura machete no so.
  
  Kan SAS nipa no de ne tuo no sii n"ani so na ɔtow tuo. Na afei yɛkɔɔ yɛn anim.
  
  Wanhwɛ n"akyi. Ná ofie no di n"anim, na ɛte sɛ nea ɛsõ, na ɔpon no abue kakra, te sɛ nea ɛreto nsa afrɛ sɛ wɔmmra mu. Ɛda adi sɛ eyi nyɛ ɔkwan a ɛsɛ sɛ wɔfa so. Drake bɔɔ mfɛnsere no mu bere a ɔretu mmirika no, na ɔde n"ani sii soro. Glass paee wɔ fie hɔ.
  
  Afei de na nneduafo pii fi mmoayɛn no mu reba. Ebinom gyinaa sare atenten no so, na na wɔreteɛteɛm kɛkɛ anaasɛ na ɛte sɛ nea wɔn ho adwiriw wɔn. Bere a Drake hwɛɛ wɔn no, ohui sɛ wɔn mu dodow no ara retu mmirika ntɛmntɛm, na wɔretu akɔ wɔn anim te sɛ nea wɔreguan afi biribi mu.
  
  Na afei ohui, na ne mogya danee nsukyenee.
  
  Ti no, Bengal ɔsebɔ ti kɛse a ɛrentumi nyɛ yiye no, de nsensanee twaa sare no so hwehwɛɛ no denneennen. Drake antumi amma asono no ankyere wɔn a wɔkyere wɔn no. Otuu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn.
  
  Memiaa aso afiri no so. "Asono a wɔwɔ sare so."
  
  Nkɔmmɔbɔ a ɛyɛ hu bae wɔ mmuaema mu. Afoforo nso huu mmoa no. Drake hwɛɛ sɛnea mmoa no mu biako huruw kɔɔ ɔbarima a ɔretu mmirika no akyi. Ná abɔde no yɛ kɛse, ne ho yɛ hu, na bere a ɔretu no, na ɔyɛ basabasayɛ ne okunkɛse ho mfonini a edi mũ. Drake hyɛɛ ne nan ma ɛkɔɔ ntɛmntɛm.
  
  Ti kɛse foforo bubuu sare a ɛwɔ n"anim anammɔn kakraa bi no mu. Ɔkraman no huruw baa ne so, n"ano danee nteɛteɛm kɛse, na ne sẽ da hɔ na mogya ayɛ no fĩ dedaw. Drake hwee ase wɔ deck no so na ɔbobɔw, na ntini biara a ɛwɔ ne nipadua mu no te ase na ɛreteɛteɛm. Ná onnyaa skate a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ saa da. Ná ɔnsɔree ntɛmntɛm na ɔyɛɛ pɛpɛɛpɛ saa da. Na ɛte sɛ nea ɔsɔretiafo bi a ne ho yɛ den na ɔde ɔkofo a oye sen biara a ɔwɔ ne mu no aba.
  
  Ɔtwee tuo, danee ne ho na ɔtow tuo a ɛyɛ point-blank guu ɔsebɔ no ti mu. Aboa no hwee ase amonom hɔ ara, na ɔtow tuo faa amemene no mu.
  
  Drake annye ne home. Ɔde ahoɔhare huruw faa sare no so sɛ ɔrekɔboa ɔbarima a ohui sɛ wahwe ase wɔ sikani kakraa bi a atwam no mu no. Ɔkraman no gyinaa ne so, na ɔrebɔ gyegyeegye, na ne ntini akɛse no rebɔ ne ho na ɛrehuruhuruw bere a ɔbrɛɛ ne ti ase sɛ ɔrebɛka no.
  
  Drake too no tuo wɔ n"akyi, twɛn kosii sɛ ɔdanee ne ho, na afei ɔtow no tuo wɔ n"ani ntam. Ɛbaa fam, ne nyinaa yɛ nkaribo ahanu, wɔ ɔbarima a na ɛrebɛdi no so.
  
  ɛnyɛ papa, Drake susuwii. Nanso eye sen sɛ wɔbɛtetew mu asinasin na wɔadi no nkwa mu.
  
  Ná wotumi te nteɛteɛm wɔ n"aso afiri no mu. "Fuck me, saa nkwaseafo yi yɛ akɛse!" "Ɔfoforo nso, Jacko! Baako bio ma mo baanum!"
  
  Osuaa nneɛma a atwa ne ho ahyia ho ade. Asono ho sɛnkyerɛnne biara nni hɔ, nnommum a ehu aka wɔn ne asraafo a ehu aka wɔn kɛkɛ. Drake de ahopere san faa sare no so, na na wasiesie ne ho sɛ sɛ ohu ɔtamfo biara a, ɔbɛkata ne ho, nanso wɔ sikɔne kakraa bi mu no na wasan aba fie hɔ.
  
  Ná anim mfɛnsere no abubu. Ná Marines no wɔ mu. Drake dii n"akyi, na ne wireless Bluetooth sɛnkyerɛnne no hyɛɛ no agyirae sɛ ɔyɛ adamfofa su. Bere a ɔde ne nan sii mfɛnsere a abubu no so no, osusuw baabi a ebia Claude ankasa wɔ ho. Ɛhe na anka ɔbɛkɔ mprempren?
  
  Ɛnne bi bɔɔ n"aso mu. "Misusuwii sɛ wufii apontow no ase ntɛm, Drakey." Alicia nne a ɛte sɛ silika. "Mo baanu nyinaa de."
  
  Ohuu no. Ná ɔdan a wɔde nneɛma gu mu a na ɔrehwehwɛ mu no ahintaw ne fã bi. Yesu, so na ɔrehwɛ ne DVD ahorow a waboaboa ano no mu?
  
  Ná Mai wɔ n"akyi a okura tuo. Drake hwɛɛ sɛnea Japanni bea no maa n"akode so na ɔde kyerɛɛ Alicia ti.
  
  Ne nne a ɛyɛ basaa no teɛɛm wɔ wɔn aso mu sɛ: "Mai!"
  
  Alicia huruwii. May anim yɛɛ kurukuruwa ma ɛyɛɛ serew kakra. "Ná ɛyɛ sɛnkyerɛnne a wɔde yɛ ade, Drake. Ná merekyerɛ alarm interface no, na ɛnyɛ Alicia. Nnuruiɛ ".
  
  "Brɛ?" Drake serewee. "Yɛwɔ mu dedaw."
  
  "Ɛte sɛ nea asraafo a wɔnam fam no susuw sɛ ɛne adekoradan kɛse a ɛwɔ akyi hɔ no nso wɔ abusuabɔ."
  
  Alicia san n"akyi na ɔde n"atuo no sii n"ani so. "Damned sɛ minim a." Ɔtotow volley kɔɔ ɔdan a wɔde nneɛma gu mu no mu. Nsɔe a ɛyɛ hyew tu.
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Ɛsɛ sɛ ɛno dɔɔso."
  
  Hayden a na Kinimaka ayɛ hyew wɔ ne nan ase no san kɔɔ dan no mu. "Wɔato adidibea no mu denneennen. Nsɛnkyerɛnne a ɛkyerɛ sɛ wɔde booby afiri ahyɛ mu. Tech guys no reyɛ ho adwuma mprempren."
  
  Drake tee sɛ ne nyinaa yɛ mfomso. "Na nanso yɛkɔ ha ntɛmntɛm saa? Wei-"
  
  Saa bere no, wɔtee basabasayɛ ne obi a ɔresian nnyigyei wɔ antweri no atifi. Ntɛm. Drake faa tuo no na ɔmaa n"ani so.
  
  Na ɔde ahodwiriw yɛɛ nwini.
  
  Claude mmarima no mu biako de nkakrankakra siane antweri no, na ne nsa biako miaa dommum no menewam. Ná ɔwɔ Anhweatam so Ɔkɔre no wɔ ne nsa foforo mu, a ɔde n"ani asi ne ti so.
  
  Nanso na ɛnyɛ ɛno ne Drake ahodwiriw no nyinaa. Nkate a ɛyɛ abofono sɔree bere a ohui sɛ ɔbea no. Ná ɛyɛ Kate Harrison, Gates kan boafo no babea. Ɔbarima a na ne fã bi na ɔde Kennedy wu no ho asodi no to no so no.
  
  Ná ɛyɛ ne babea. Ɔda so ara te ase.
  
  Claude nipa no miaa tuo no mu denneennen wɔ n"asen mu, na ɛmaa ɔde ɛyaw mumii n"ani. Nanso wanteɛteɛm. Drake ne afoforo dumien a wɔwɔ dan no mu de wɔn atuo kyerɛɛ ɔbarima no so.
  
  Na nanso na ɛnte nka sɛ ɛfata mma Drake. Adɛn nti na hell na saa guy yi wɔ abansoro so a ɔdeduani biako? Ná ɛte sɛ nea- .
  
  "San bra!" - ɔbarima no teɛɛm, na ɔde wuram bɔɔ n"ani wɔ afã nyinaa. Fifiri tete fii ne mu yɛɛ no nsu akɛse. Ɔkwan a ɔfaa so soa ɔbea no fã na ɔfaa so piaa no no kyerɛ sɛ ne mu duru nyinaa wɔ n"akyi nan so. Ɔbea no, nea ɛfata no, wamma anyɛ mmerɛw amma no.
  
  Drake buu akontaa sɛ nhyɛso a ɛwɔ afiri a wɔde bɔ ade no so no adu baabi a wɔde wɔn ani asi so no fã dedaw. "Tu kɔ baabi foforo! Momma yɛnpue!" Ɔbarima no de no sii fam wɔ anammɔn foforo so. Asraafo titiriw no san wɔn akyi sɛnea ɛsɛ, nanso wɔkɔɔ mmeae a mfaso wɔ so kakra nkutoo.
  
  "Merebɔ mo kɔkɔ, afunumu." Ná ɔbarima a fifiri ayɛ no no rehome denneennen. "Fi ɔkwan a ɛyɛ fucking no so."
  
  Na saa bere yi de, Drake tumi hui sɛ na ɔpɛ sɛ ɔyɛ saa. Na abasamtu wɔ n"ani so, biribi a Drake hui. Onipa yi ahwere biribiara. Biribiara a ɔyɛe, biribiara a ɔyɛe no, wɔyɛɛ no wɔ nhyɛso a ɛyɛ hu ase.
  
  "Akyire!" ɔbarima no teɛteɛɛm bio na ɔde atirimɔden piapiaa ɔbea no sian anammɔn foforo. Nsa a ɛkyekyeree ne kɔn no te sɛ dade poma. Ɔde ne nipadua no fã biara siee n"akyi sɛnea ɛbɛyɛ a ɔremfa ne ho nkyerɛ sɛ obi a wɔde no bɛto n"ani so. Bere bi na ɔyɛ ɔsraani, na ɛda adi kɛse sɛ na ɔyɛ ɔsraani pa.
  
  Drake ne ne mfɛfo huu nyansa a ɛwɔ sɛ wɔbɛsan wɔn akyi. Wɔmaa ɔbarima no kwan kakra. Ɔsiane anammɔn kakraa bi bio. Drake twee May ani. Ɔwosow ne ti kakra. Ná ɔno nso nim. Ná eyi yɛ mfomso. Na ɛyɛ...
  
  Herring kɔkɔɔ bi a wɔfrɛ no herring. Ɔkwan a ɛyɛ hu sen biara. Claude, a akyinnye biara nni ho sɛ esiane Kovalenko ahyɛde nti, de ɔbarima yi dii dwuma de twetwee wɔn adwene. Mogya Hene no nneyɛe a ɛyɛ tete de. Ebia ɔtopae bi wɔ fie hɔ. Ebia na akatua ankasa, Claude, ne guan a woguan fii adidibea hɔ yiye.
  
  Drake twɛn, na na wasiesie ne ho pɛpɛɛpɛ. Ntini biara a ɛwɔ ne nipadua mu no yɛɛ nwini. Ɔde ɔhwe no yɛɛ pɛpɛɛpɛ. Ne home gyaee. N"adwene kɔɔ baabiara. Na biribiara nni hɔ mprempren, na ɔdan a asraafo ahyɛ mu ma a emu yɛ den no nni hɔ, na ɛnyɛ nea wɔafa no nnommum a ehu aka no no, na ofie ne asomfo a wɔatwa ne ho ahyia no mpo nni hɔ.
  
  Milimita biako pɛ. Sight crosshair a wɔde hwɛ ade. Ennu nsateakwaa biako wɔ nea wɔde asi wɔn ani so no ho. Ade biako a wotu kɔ baabi foforo. Ɛno ara ne nea na ohia. Na kommyɛ nkutoo na na onim. Afei ɔbarima no piaa Kate Harrison kɔɔ fam anammɔn foforo, na wɔ saa sekan fã a ɔde tu no mu no, n"ani benkum fii ɔbea no ti nhwi akyi hwɛɛ mu.
  
  Drake de tuo biako bɔɔ mu.
  
  Ɔbarima no huruw san n"akyi, ne ɔfasu no bɔɔ mu na ɔde ne ho twaa ɔbea a ɔreteɛteɛm no ho. Ɔde ahwease sii fam, na ne ti dii kan, na akode rebɔ wɔ n"akyi, na afei wohuu ne vest, ne yafunu.
  
  Kate Harrison teɛɛm sɛ: "Wɔde ɔtopae ato ne so!"
  
  Drake huruw kɔɔ n"anim, nanso na Mai ne Marine kɛse no rehuruw afa antweri no ano dedaw. Marine no kyeree Kate Harrison. Mai huruw faa ɔsraani a wɔabɔ no ka a wawu no so. Ne ti dan kɔɔ vest no so, kɔɔ indicator no so.
  
  "Sekan awotwe!"
  
  Obiara de ahopere kɔɔ mfɛnsere no ho. Obiara gye Drake nkutoo. Engiresini no de ahopere kɔɔ fie hɔ bio, na ɔde ahopere faa ɔkwan teateaa no so kɔɔ adididan no mu, bɔɔ mpae sɛ obi begyaw akyi pon no mu abue. Saa kwan no so no, na ɔbɛn Claude kɛse bere a ɔtopae no pae no. Enti onyaa hokwan.
  
  Ɛdenam ɔkwan a ɛkɔ ɔdan no mu no so. Sikɔne abiɛsa twaam. Kɔ adididan mu. Hwɛ a wobɛhwɛ wo ho ntɛmntɛm. Sekan abien bio. Wɔato akyi pon no mu.
  
  Bere atwam.
  
  
  TI ADUANUM
  
  
  Drake too tuo bere a ɔtee ɔtopae a edi kan no ara pɛ. Ná ebegye sekan biako anaa abien ansa na yɛadu hɔ. Adididan pon no bubui esiane ɔhwe pii nti. Drake tuu mmirika kɔɔ ne so tẽẽ, na ɔtow tuo bere nyinaa. Wanbrɛ ne ho ase, ɔde ne mmati bɔɔ no kɛkɛ na ɔfaa mframa mu hwee ase.
  
  Ɔpae no popaa n"akyi te sɛ ɔwɔ a ɔtow hyɛ no so. Ogya tɛkrɛma bi paee fii ɔpon no ne mfɛnsere no mu, na ɛtow kɔɔ soro. Ná Drake rehuruhuruw. Ogya home no kaa no bere tiaa bi na afei ɛsan n"akyi.
  
  Wankɔ brɛoo no, ɔsan huruw tuu mmirika. Esiane sɛ na wapirapira na wɔahwe no, nanso na wasi ne bo kɛse nti, ɔde ahopere kɔɔ adidibea kɛse no ho. Nea odii kan hui ne afunu. Wɔn mu baanan na ɛwɔ hɔ. Mfiridwumayɛfo a Hayden gyaw wɔn hɔ sɛnea ɛbɛyɛ a obenya kwan akɔ hɔ. Ogyinaa wɔn nkyɛn hwɛɛ wɔn mu biara mu hwɛɛ sɛ ebia nkwa ho sɛnkyerɛnne bi wɔ hɔ anaa.
  
  Apɔw-mu-teɛteɛ biara nni hɔ na atuo apirakuru biara nni hɔ. So na anyinam ahoɔden ahyɛ afasu a wɔabɔ dam yi mu?
  
  Bere foforo nso na ɛnyɛ hwee bio. Adidibea no anim paee, na nnua a ɛpaapae ne ogyaframa a ɛpaee wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so. Drake hwee ase wɔ deck no so. Ɔtee engine bi a ɛrebobom na ɔmaa n"ani so wɔ bere a ɛsɛ mu no hui sɛ apon kɔkɔɔ bi a ɛyɛ kusuu a ɛpae faa apon a abubu no mu na ɛretu denneennen wɔ bere tiaa mu kar kwan no so.
  
  Drake huruw kɔɔ soro. Ebia na ɔde n"ani kyerɛ helikopta, wimhyɛn, anaa damn booby afiri foforo bi a ahintaw. Ná ontumi ntwɛn sɛ wɔbɛhyɛ no den. Otuu mmirika kɔɔ adidibea bi a asɛe mu hwɛɛ ne ho hyiae. Ɔwosow ne ti a na onnye nni. Kar kɛse a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ no hyerɛn a emu dɔ no hyerɛn kɔɔ baabiara.
  
  Bere a Drake paw nea ɔbɛn no sen biara no, ɔde sikani a ɛsom bo hwehwɛɛ safe no na afei ohui sɛ wɔasensɛn adwumayɛbea a ɛwɔ mu no akyi. Aston Martin Vanquish no fii ase de safe ne tumi a wɔaka abom a ɛwom sɛ na Drake nnim de, nanso ɛmaa ne adrenaline no yɛɛ kɛse bere a engine no bɔɔ denneennen no.
  
  Aston Martin no tu fii adidibea hɔ a na ne tae rebɔ gyegyeegye. Drake kyerɛɛ no baabi a na ɔwɔ anidaso sɛ ɛyɛ Claude kar a ɛretu mmirika no. Sɛ na eyi yɛ adwenem naayɛ foforo ara kwa a, Drake ayɛ screwed. Te sɛ, ebia, Hawaii nyinaa. Ná ehia paa sɛ wɔkyere Mogya Hene no abadiakyiri no.
  
  Drake fii n"aniwa ntwea so huu Alicia sɛ ogyinae mpofirim. Wantwɛn. Wɔ ahwehwɛ a wɔde hwɛ akyi no mu no, ohui sɛ ɔhyɛɛ da retu mmirika akɔ adidibea hɔ. Onyankopɔn, eyi betumi akɔ ɔhaw mu.
  
  Kɔla kɔkɔɔ a na ɛda yɛn anim no fii ase yɛɛ te sɛ kar kɛse a ɛkorɔn, na ɛkaee Porsche Le Mans coupes dedaw a edii nkonim wɔ mmirikatu no mu no kakra. Bere a ɔbɛn fam no, ɔyɛɛ ɔkwan a ɛkɔ akyiri no atuu, na ɔde ne ho bɔɔ mu te sɛ nea ɔretu mmirika wɔ nsuten so. Na ɛmfata mma asase a ɛso yɛ toro, nanso afei bere tiaa mu kwan no bɛyɛɛ nea wɔabɔ so koraa a ɛkorɔn akwansin pii.
  
  Drake tow tuo guu Vanquish no so, de akode no sii nkongua a ɛwɔ n"akyi no so yiye na otiee Bluetooth nnyigyei a ɛrehuruhuruw wɔ n"amemene mu no. Ná mmoayɛn adwuma no da so ara rekɔ so denneennen. Wogyaee wɔn a wɔafa wɔn nnommum no. Ná ebinom awuwu. Ná Claude mmarima akuw pii da so ara ntokuru wɔ gyinabea ahorow a ɛfata mu, na na wɔde atumfoɔ no abɔ fam. Na na asono dumien fã da so ara kyinkyin, na wɔsɛe nneɛma.
  
  Wɔatew nsonsonoe a ɛda Aston Martin ne Porsche ntam no so akɔ baabiara. Ná Engiresifo kar no ye sen saa koraa wɔ akwan a ɛso yɛ toro so. Drake de ne ho sii n"akyi pɛɛ, a na wabɔ ne tirim sɛ ɔbɛtra ne nkyɛn, bere a ohui wɔ ahwehwɛ a ɛhwɛ akyi no mu sɛ kar kɛse foforo rebɛn no no.
  
  Alicia reka Dodge Viper dedaw bi. Fa wo ho to no so sɛ ɔde ntini no bɛyɛ biribi.
  
  Kar abiɛsa no tuu mmirika faa asase a ɛso yɛ toro so, na wɔdannan wɔn ho na wɔdannan wɔn ho wɔ akwan atenten a ɛkɔ tẽẽ so. Abotan ne dɔte tu twaa wɔn ho hyiae ne wɔn akyi. Drake huu ɔkwan a wɔabɔ so no sɛ ɛrebɛn na osii gyinae. Ná wɔpɛ sɛ wɔma Claude tra ase, nanso na ɛsɛ sɛ wodi kan kyere no. Ɔhwɛɛ yiye paa sɛ ɔbɛkɔ so atie nkɔmmɔbɔ a ɛwɔ ne headphones mu sɛ ebia obi bɛbɔ amanneɛ sɛ wɔakyere Claude a, nanso dodow a saa akyidi yi kɔɔ so kyɛe no, dodow no ara na Drake nyaa awerɛhyem kɛse sɛ ɔbarima a ɔwɔ anim no yɛ Mogya Hene no nea ɔto so abien.
  
  Drake maa ne tuo so na ɔbubuu Aston no mframa ahwehwɛ. Bere a ɔde ne ho hwee fam a asiane wom bere tiaa bi akyi no, ɔsan nyaa ne ho so na ɔtow tuo a ɛto so abien guu Porsche a na ɛreguan no so. Atuo tetew n"akyi.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ kar no brɛɛ ase. Ɔde ne ho kɔɔ ɔkwan foforo so. Drake tow tuo bere a Le Mans karkafo no de mmirika kɔɔ soro no, na atuo a wɔde ahyɛ mu no apetepete aboa nhoma akongua a ɛwɔ ne nkyɛn no so. Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wode w"ani si tae no so.
  
  Nanso saa bere no ara mu no, helikopta no biako yɛɛ zoom twaa wɔn nyinaa ho hyiae, na nnipa baanu a wɔde wɔn ho hyɛ apon a wɔabue mu no mu. Helikopta no danee ne ho wɔ Porsche no anim na ɛhuruw kɔɔ nkyɛnkyɛn. Kɔkɔbɔ atuo tetew asinasin fii kwan no so wɔ n"anim. Drake wosow ne ti a na onnye nni bere a ne nsa bi fii ofirikafo no mfɛnsere mu fii ase tow tuo guu helikopta no so no.
  
  Ntɛm ara, bere koro no ara mu no, oyii ne nan fii accelerator no so na oyii ne nsa fii stia no so, faa n"ani so na ogyaee sobo a ɛkyerɛ sɛ ɔpɛ anuonyam, ahokokwaw ne anibiannaso. Alicia Viper no kɔpem n"ankasa kar. Drake san nyaa ne ho so, nanso ohui sɛ tuo no retu afa mframa ahwehwɛ no mu.
  
  Nanso ne tuo a ɛyɛ kraman no yɛɛ adwuma. Ɔtoo ofirikafo a ɔreguan no tuo wɔ ne nsateaa mu, na afei de na kar no brɛ ase. Gyae. Drake gyinaa Aston no mpofirim, ohuruw fii adi na ɔde ahoɔhare tuu mmirika kɔɔ Porsche no akwantufo pon ano, na ogyinae sɛ ɔrema ne tuo no so na ɔde n"ani sii onipa no ti so bere no nyinaa.
  
  "Tow w"akode no gu! Yɛ no!"
  
  Mmuae no bae sɛ: "Mintumi." "Wotoo me tuo wɔ me abasa mu sɛ worebɛbɔ me, wo ɔkraman kwasea."
  
  Helikopta no rehuruhuruw wɔ n"anim, na ne rotors rebobom bere a ne engine a ɛrebɔ denneennen no wosow asase ankasa no.
  
  Alicia bɛn hɔ na ɔtow tuo guu Porsche no ahwehwɛ a ɛwɔ nkyɛn no so. Sɛ́ kuw no, wɔdannan wɔn ho benkum ne nifa, na wɔn baanu nyinaa kataa ɔbarima a ɔte kar no akyi no so.
  
  Ɛmfa ho sɛ na ɔbarima no anim yɛ yaw a ɛyɛ yaw no, Drake huu no wɔ mfonini no mu. Ná ɛyɛ Claude.
  
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wotua ka.
  
  
  * * * .
  
  
  Ben Blake de ahodwiriw huruw bere a ne fon bɔɔ no. Bere a ɔresuasua Drake no, ɔdan kɔɔ Evanescence nso so. Amy Lee nne a ɛyɛ nwini a ɔde bɔɔ "Lost in Paradise" no ne obiara adwene hyiae pɛpɛɛpɛ saa bere no.
  
  Nkyerɛwee International puei wɔ screen no so Anka ɔfrɛ no mfi n"abusua muni bi hɔ. Nanso, esiane adwuma a Ɔman Nneɛmakorabea no yɛ nti, ebetumi afi aban ahyehyɛde dodow biara mu.
  
  "Aane?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Ehu de nsateaa a ano yɛ nnam twitwiw n"akyi berɛmo. "Hwan ni?"
  
  "Ka kyerɛ me". Ná ɛnne no yɛ amammerɛ, Borɔfo kasa na na ɔwɔ ahotoso koraa. "Seesei ara. So ɛsɛ sɛ me ne Ben Blake kasa?"
  
  Karin baa ne nkyɛn, na ɔkenkanee ahude a ɛwɔ n"anim no. "Aane".
  
  "Kama. Woayɛ adeɛ. So na ɛyɛ den saa? Me din de Daniel Belmonte."
  
  Ɛkaa kakraa bi na Ben de ne fon no too fam. "Dɛn? Hwɛ sɛnea woyɛ hell-"
  
  Ɔserew a ɛyɛ fɛ asuten bi siw no kwan. "Dwodwo wo ho. Gye m"adamfo no ahome kɛkɛ. Ɛyɛ me nwonwa, sɛ mɛka no yiye a, Alicia Miles ne w"adamfo abeawa no anka me... ahokokwaw ho asɛm."
  
  Ben ano buei, na wantumi anka asɛm biara. Karin de n"ano kaa nsɛm no, owifo? Wofi London a wofi hɔ? Ɛyɛ ɔno?
  
  Ben anim kaa ne nyinaa.
  
  "So ɔkraman no kekaa wo tɛkrɛma, Owura Blake? Ebia ɛsɛ sɛ wosiesie wo nuabea fɛfɛ no. Karin te dɛn?"
  
  Ne nuabea din a wɔbɔɔ no no maa n"ani gyei kakra. "Ɛhe na wo nyaa me nɔma?"
  
  "Mma wo ho brɛ wo ho ase mma me. So wususuw ankasa sɛ ebegye nnɔnhwerew abien ansa na mayɛ oprehyɛn a ɛnyɛ den a woka kyerɛɛ me sɛ menyɛ no? Anaasɛ mede simma aduanan a etwa to no asua me... adɔefo no ho ade kakra? Hm? Gye wo bere wɔ eyi ho, Blakey."
  
  Ben de ne ho yii ne ho ano sɛ: "Minnim wo ho hwee." Ɔgyinaa hɔ kakra sɛ: "Mituu wo fo-" "Fam-"
  
  "W'adamfo abeawa no? Migye di sɛ na ɛte saa. Onim me yiye."
  
  "Na Alicia nso ɛ?" Karin teɛteɛɛm, na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtow ɔbarima no agu ne ho so. Wɔn baanu nyinaa ho dwiriw wɔn na na wonni osuahu araa ma amma wɔn adwenem mpo sɛ wɔbɛbɔ CIA kɔkɔ.
  
  Kommyɛ baa hɔ bere tiaa bi. "Abeawa yi bɔ me hu ankasa, sɛ mɛka nokware akyerɛ wo."
  
  Ɛte sɛ nea Ben amemene afi ase reyɛ adwuma. "Owura Belmonte, ade a wɔka kyerɛɛ wo sɛ fa mfonini no som bo yiye. Ɛsom bo saa-"
  
  "Mete ase." Captain Cook ne ne mmarima no mu biako na wɔkyerɛwee. Wɔ n'akwantu abiɛsa no mu no, Cook huu nneɛma pii sen onipa foforo biara a ɔwɔ abakɔsɛm mu."
  
  Ben de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ: "Menkyerɛ abakɔsɛm mu mfaso." "Mekyerɛ sɛ ebetumi agye nnipa nkwa. Seesei. Ɛnnɛ."
  
  "Pa ara?" Ná ɛte sɛ nea Belmonte ani gye ho ankasa. "Mesrɛ wo ka kyerɛ me".
  
  "Mentumi". Ben fii ase tee nka sɛ ne ho yeraw no kakra. "Mesrɛ wo. Boa yɛn".
  
  Belmonte kae sɛ: "Ɛwɔ wo email so dedaw." "Nanso sɛ mankyerɛ wo nea mesom bo a, anka merenyɛ onipa ko a meyɛ, ɛnte saa? Di dɛ."
  
  Belmonte de ɔfrɛ no baa awiei. Ben tow ne fon guu pon no so na ɔbɔɔ ne kɔmputa no so sikɔne kakraa bi.
  
  Nkratafa a na ɛyerae wɔ aduannoafo no nsɛmma nhoma ahorow mu no puei wɔ kɔla a edi mũ a anuonyam wom mu.
  
  Ben kenkan denden sɛ: "Hell Nkyɛmu." "Cook tumi duu level anum pɛ na afei ɔsan n"akyi. Oh me Nyankopɔn, wubetumi ate saa asɛm no, Karin? Captain Cook mpo antumi antwam level anum. Eyi... eyi..."
  
  "Afiri nhyehyɛe kɛse bi." Karin kenkan ade ntɛmntɛm wɔ ne mmati so, na ne mfonini a ɔkae no yɛɛ adwuma boro so. "Afiri nhyehyɛe a ɛsõ sen biara a ɛyɛ kraman sen biara a wɔasusuw ho pɛn."
  
  "Na sɛ ɛyɛ kɛse na ɛyɛ hu na ɛyɛ nea wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ saa a..." Ben danee ne ho kyerɛɛ no. "Susuw sɛnea anwonwade a eyi de ba no kɛse ne nea ɛkyerɛ no ho hwɛ."
  
  Karin kaa sɛ: "Ɛyɛ nwonwa."
  
  
  * * * .
  
  
  Drake twee Claude fii kar a wɔatow agu no mu na ɔde atirimɔdensɛm tow no guu kwan so. Ɛyaw nteɛteɛm no ma mframa no tetew, na ɛma helikopta no dede mpo memee.
  
  "Nkwaseafo! Worennyae da. Odi nkonim bere nyinaa. Damn it, me basa yɛ me yaw, wo ɔkwasea!"
  
  Drake de ne tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no baa ne nsa so na obuu nkotodwe wɔ Claude moma so. "Nsɛmmisa kakraa bi pɛ, adamfo. Afei nnuruyɛfo no bɛpam wo nsu a ɛyɛ dɛ ankasa bi ahyɛ mu ma. Kovalenko wɔ he? Ɔwɔ ha?"
  
  Claude maa n"anim yɛɛ abo, na ɛkame ayɛ sɛ na ne bo afuw.
  
  "Okay, momma yɛnsɔ biribi a ɛnyɛ den nhwɛ. Ed Boudreau na ɔkyerɛwee. Ɔwɔ he?"
  
  "Ɔfaa wiki-wiki shuttle no san kɔɔ Waikiki."
  
  Drake de ne ti too fam. "Ɛhe na mmoayɛn abien a aka no wɔ?"
  
  "Wɔyerae." Claude anim bubui yɛɛ no sereserew. "Biribiara ayera".
  
  "Ɛdɔɔso". Alicia tiee wɔ Drake mmati so. Ɔkyinkyin, de tuo no kyerɛɛ Claude anim, na ɔde ahwɛyiye de ne mpaboa guu Claude nsateaa a abubu no so. Nteɛteɛm a ɛbae ntɛm ara no paapaee mframa no mu.
  
  Drake de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Yɛbɛtumi de eyi akɔ baabi a wopɛ." "Obiara nni w"afã wɔ ha, adamfo. Yenim amumɔyɛfo ntua ho asɛm. Kasa anaasɛ nteɛm. Ɛnfa me ho."
  
  "Gyae!" Ɛkame ayɛ sɛ na Claude nsɛm no yɛ nea wontumi nte ase. "Puh...mesrɛ wo."
  
  "Ɛno na eye". Alicia brɛɛ nhyɛso no ase kakra.
  
  "Me... me ne Mogya Hene no atra mfe pii, mfe pii." Claude teɛteɛɛm. "Nanso seesei ɔregyaw me hɔ. Ogyaw me hɔ ma mewu. Porɔw wɔ mprako man mu. Sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛkata w"afurum so. Ebia ɛnte saa." Claude bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛsɔre atra ase. "Nsɛnhunu".
  
  Obiara yɛɛ ahwɛyiye, Drake twee tuo na ɔde n"ani sii Claude ti nhwi so. "Adwo mu".
  
  "Obenu ne ho wɔ eyi ho." Ɛkame ayɛ sɛ na Claude abufuw reyɛ ayɛ hyew. "M"ani nnye n"aweredi a ɛyɛ hu no ho bio." Aseresɛm fii ne nne mu. "M'ani nnye ho." Afei nkwa nni hɔ mma me bio."
  
  "Yɛte ase." Alicia guu ahome. "Wo tan w"adamfo abarimaa a ɔyɛ fucking no. Bua ɔsraani a ɔyɛ sexy no nsɛmmisa no ara kwa."
  
  Na nnyigyei bi a ɛrebɔ denneennen wɔ Drake aso afiri no mu. Ɛnne bi a ɛte sɛ dade kae sɛ: "Wɔahu afiri a edi kan a wɔde fa ɔpon ano. Ɛte sɛ nea Kovalenko agyaw saa asɛm no."
  
  Drake bɔɔ n"ani na ɔde n"ani kyerɛɛ Alicia bere tiaa bi. Dɛn nti na Mogya Hene no befi portal device no mu wɔ bere a ɛte sɛɛ mu?
  
  Mmuae a ɛnyɛ den. Ná onhia no.
  
  "Kovalenko na ɔyɛ Diamond Head ti, ɛnte saa? Kɔ Pele Apon ano, anaa Hell, anaa biribi foforo. Ɛno ne ne botae a etwa to, ɛnte saa?"
  
  Claude yɛɛ n"anim. "Saa anansesɛm a ohui yi bɛyɛɛ ade a n"ani gye ho kɛse. Ɔbarima a ɔyɛ ɔdefo a ɔboro adaeso nyinaa so. Ɔbarima a obetumi anya nea ɔpɛ biara. Dɛn na ɔreyɛ?
  
  "Biribi a ɔrennya da ho adwene ahyɛ no so?" Alicia de nyansahyɛ mae.
  
  "Ɔbarima bi a ɔyɛ onyansafo, ɔyɛ ɔkwasea kɛse, danee ɔkwasea a ne ho yɛ hyew anadwo biako pɛ. Onim sɛ biribi wɔ saa ogya bepɔw a ɛyɛ damn no ase. Ná ɔbɔ nkɔmmɔ bere nyinaa sɛ ɔno ne aduannoafo a ɔsen biara. Saa Cook yi san n"akyi ankasa wɔ ehu mu. Nanso ɛnyɛ Dmitry Kovalenko, ɛnyɛ Mogya Hene no; anka ɔbɛkɔ n"anim."
  
  Drake mpo tee nka sɛ ɔrehu nneɛma a ɛbɛba daakye. "So Cook danee n"akyi? Dɛn koraa na ɛwɔ fam hɔ?"
  
  Claude de ne nsa kyerɛɛ ne ho so, afei ɔde ɛyaw sii apini. "Obiara nnim." Nanso misusuw sɛ Kovalenko na obedi kan ahu. Ɔrekɔ hɔ mprempren."
  
  Drake koma huruw wɔ saa nsɛm yi ho. Ɔrekɔ hɔ mprempren. Bere bi wɔ hɔ.
  
  Eduu saa bere yi no, na Mai ne asraafo dumien fã abɛn wɔn. Obiara de ahopere tiee no.
  
  Drake kaee adwuma a na ɛreba no. "Yehia mmeae a wɔyɛ mmoayɛn. Na yɛpɛ Ed Boudreau."
  
  Claude de nsɛm no kɔmaa afoforo. Mmoayɛbea abien foforo, biako wɔ Kauai, na biako nso wɔ Supɔw Kɛse no so. Ná Boudreau rekɔ Kauai.
  
  "Na amumɔyɛfo ntua nso ɛ?" Mai bisae komm. "So eyi yɛ anifere kwan foforo ara kwa?"
  
  Na afei Claude anim trɛwee ankasa wɔ abasamtu ne amanehunu mu araa ma Drake yafunu hwee fam.
  
  "Daabi". Claude sii apini. "Wɔyɛ nnipa ankasa. Wobetumi abue bere biara."
  
  
  TI ADURO NSƐM
  
  
  Ben ne Karin nantew kɔɔ mfɛnsere no ho, na na wɔn mu biara kura Captain Cook kokoam nsɛmma nhoma ahorow no bi. Bere a wɔrekenkan na wɔsan kenkan agyimisɛm a ɛwɔ mu no, Ben bisabisaa ne nuabea nsɛm faa Mogya Hene no suban a ɛyɛ nwonwa no ho.
  
  "Ɛbɛyɛ sɛ na Kovalenko reyɛ nhyehyɛe akɔ akwantu yi mu bere a wohuu mfiri a wotumi fa so no. Wasiesie ne ho yiye dodo sɛ wayɛ biribiara ho nhyehyɛe wɔ adapɛn kakraa a atwam no mu."
  
  Karin bɔɔ n"ano sɛ: "Mfe pii. "Mfe pii a wɔde yɛɛ nhyehyɛe, de yɛɛ adesua na wɔde srade guu ntwahonan a ɛfata so. Nanso dɛn nti na ɔde oprehyɛn kɛse yi de ne ho too asiane mu sɛ ɔbɛkɔ akɔkyinkyin kakra akɔ Bermuda?"
  
  Ben wosow ne ti wɔ nkyekyem ahorow a na ɔrekenkan no biako ho. "Nneɛma a ɛyɛ agyimisɛm. Ɔkraman kɛkɛ. Ade biako pɛ na na ebetumi ama wayɛ eyi, sis."
  
  Karin hwɛɛ po a ɛwɔ akyirikyiri no. "Ohuu biribi faa mfiri ahorow a ɛne Diamond Head wɔ abusuabɔ ho."
  
  "Yiw, nanso dɛn?"
  
  "Wiɛ, awiei koraa no, ɛda adi sɛ biribiara nni hɔ a ɛho hia kɛse." Wɔhwɛɛ sɛnea na wɔrewosow wɔn ti bere a wɔde mfoninitwa mfiri no mfonini ahorow no fi Mogya Hene no mmoayɛnbea hɔ rebɔ amanneɛ no. Na wonim sɛ megalomaniac no agyaw portal device no wɔ n"akyi. "Onhia."
  
  "Anaasɛ ogye di sɛ obetumi asan agye kɛkɛ sɛnea ɔpɛ."
  
  Wɔ wɔn akyi, wɔ operational uplink no so no, wɔtee sɛ Drake reteateam nsɛm a wagye afi Claude hɔ bere tenten saa no.
  
  Ben bɔɔ n"ani kyerɛɛ Karin. "Ɔse Mogya Hene no wɔ Diamond Head dedaw. Ɛkyerɛ sɛ-"
  
  Nanso Karin nteɛm a na ɔnhwɛ kwan no maa nsɛm a edi hɔ a ɛwɔ ne menewam no yɛɛ nwini. Ɔdii n"ani akyi, ɔtetee n"ani na ɔtee sɛ ne wiase no abubu.
  
  Wusiw tuntum a efi nneɛma pii a ɛpaee mu bae fii ahɔhodan mfɛnsere mu wɔ Waikiki Mpoano.
  
  Bere a Ben buu n"ani guu dede a efi adwumayɛbea ahorow a atwa ne ho ahyia no so reba no so no, otuu mmirika kɔɔ ɔfasu no ho na ɔsɔɔ TV no.
  
  Ne fon a wɔde di dwuma wɔ nsa so no bɔɔ. Saa bere yi de na ɛyɛ ne papa. Ɛbɛyɛ sɛ wɔn nso rehwɛ TV.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake ne asraafo a na wonni adagyew sɛ wɔbɛfa nnipa nnommum anaasɛ wobedi ɔsɔretia kotoku kakraa bi a aka no so nkonim no huu sɛnea wɔde too gua wɔ wɔn iPhone ahorow so. Wɔn kuw no panyin, ɔbarima bi a wɔfrɛ no Johnson, kɔhyɛɛ asraafo Android mfiri ahorow mu na ɔne mobile command post a ɛwɔ Honolulu no dii nkitaho tẽẽ bere a nsɛm no kɔɔ so no.
  
  Ɔsahene no san kae sɛ: "Atopae paee wɔ ahɔhodan abiɛsa mu wɔ Waikiki. "Mesan ka bio. Mmiɛnsa. Yɛde po so hyɛn fi mpoano kɔ atɔe fam. Kalakuau Waikiki na ɔkyerɛwee. Wave wosow kɔ Ohana so." Ɔsahene no tiee no simma biako. "Ɛte sɛ nea wɔapae wɔ adan a hwee nni mu mu, na ɛde ehu aba... nnipa a wɔatu afi hɔ... ɛkame ayɛ sɛ... basabasayɛ aba. Wɔatrɛw Honolulu adwumayɛbea a egye ntɛmpɛ mu akodu baabi a ɛsɛ."
  
  "Eyi ne ne nyinaa?" Drake tee ahotɔ bi nka ankasa. Anka ebetumi ayɛ nea enye koraa.
  
  "Twɛn-" Ɔsahene no anim hwee ase. "Oh dabi".
  
  
  * * * .
  
  
  Ben ne Karin de ehu hwɛɛ sɛnea nneɛma a wɔyɛe wɔ TV so no dannan no. Wotuu ahɔhodan ahorow no fii hɔ ntɛm ara. Mmarima ne mmea tuu mmirika, piaa wɔn ho na wɔhwee ase. Wɔteɛɛm, yii wɔn adɔfo ano na wosui bere a na wɔyɛ wɔn mma atuu denneennen no. Ahɔhodan mu adwumayɛfo no dii akyi, na na ɛte sɛ nea wɔyɛ katee na ehu aka wɔn, nanso wɔkɔɔ so dii wɔn so. Polisifo ne odumgyafo hyɛn abrannaa ne ahɔhodan mu adan mu na wofii mu, na wɔtee sɛ wɔwɔ hɔ wɔ ahɔhodan biara anim. Television so mfonini no yerae bere a helikopta no tu baa mu no, na ɛmaa wohuu Waikiki ne nkoko a ɛso yɛ toro a ɛwɔ akyirikyiri no, Diamond Head Ogya Bepɔw no kɛseyɛ ne Kuhio Mpoano a agye din wɔ wiase nyinaa, a mprempren ahɔhodan atenten a ɛrehuruw wusiw a ɛyɛ nwonwa no asɛe no ne ogyaframa a efi wɔn afasu ne wɔn mfɛnsere a asɛe mu.
  
  TV no screen no san klik bio. Ben de ahomegyeɛ guu mu na Karin koma huruwii. Ná wontumi ne wɔn ho wɔn ho nkasa mpo.
  
  Amumɔyɛfo a wɔakatakata wɔn ho gyee ahɔhodan a ɛto so anan a wiase nyinaa betumi ahu no. Wɔtoo obiara a ogyina wɔn kwan mu no tuo wɔ kwan ho. Ɔbarima a otwa to no danee ne ho na ɔwosow ne nsa wɔ helikopta a ɛrehuruhuruw no so. Ansa na ɔrehyɛn ahɔhodan no mu na wato ɔpon no mu no, ɔtow ɔsraani bi a na ɔte taksi bi a esi hɔ nkyɛn tuo kum no.
  
  "Oh me Nyankopɔn". Ná Karin nne yɛ komm. "Na ahiafo a wɔwɔ mu no nso ɛ?"
  
  
  * * * .
  
  
  Ɔsahene no ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Wɔde akode ahyɛ Ɔhemmaa Ala Moana so." "Ɔde si gyinae. Wɔhyɛ akataso. Me nsuro sɛ mɛkum." Ɔdanee n"ani a ɛyɛ awudisɛm no kyerɛɛ Claude. "Ntua ahe na ɛbɛba bio, wo ɔkwasea bɔne?"
  
  Ná ɛte sɛ nea Claude ehu aka no. Ɔkae sɛ: "Obiara nni hɔ." "Oahu so."
  
  Drake danee ne ho. Ná ɛsɛ sɛ osusuw nneɛma ho. Ná ɛsɛ sɛ ɔsan kyerɛ ne ho kwan. Eyi ne nea na Kovalenko pɛ, sɛ ɔbɛma wɔn nyinaa atwetwe wɔn adwene. Nokwasɛm no ne sɛ na Kovalenko nim sɛ biribi a ɛyɛ nwonwa ahintaw wɔ Diamond Ti no ase tɔnn, na na ɔrekɔfa ne ho ahyɛ mu.
  
  Biribi a ebia ɛbɛhyerɛn asen ntua yi mu ahude mpo.
  
  N"adwene a ɔde si biribi so no san bae. Biribiara nsakrae wɔ ha. Wɔhyehyɛɛ ntua no bere pɛpɛɛpɛ. Wɔde asraafo, asraafo ne wɔn a wɔhwɛ wɔn a wɔwɔ tebea a egye ntɛmpɛ mu no dii dɛm bere koro no ara mu. Nanso biribiara nsesae Wɔanhu Mogya Hene no, enti- .
  
  Wɔde Nhyehyɛe B no yɛɛ adwuma.
  
  Drake yɛɛ May ne Alicia sɛnkyerɛnne. Ná Hayden ne Kinimaka bɛn wɔn ho wɔn ho dedaw. Ná ɛte sɛ nea Hawaiini kɛse no ho adwiriw no. Drake de n"ani kyerɛɛ no sɛ: "Woasiesie wo ho ama eyi, Mano?"
  
  Ɛkaa kakraa bi na Kinimaka bɔɔ n"ano. "Meyɛ damn right."
  
  Drake kae sɛ: "Nhyehyɛe B." "Kovalenko nni ha, enti yɛbata ho. Asraafo a wɔaka no bɛte eyi ase wɔ simma biako mu. Hayden ne May, worebɛka Kauai ntua no ho. Mano ne Alicia, worebɛka ntua a wɔde ba Supɔw Kɛse no so no ho. Kɔ saa mmoayɛnbea ahorow no. Sie dodow biara a wubetumi. Na Alicia..." N"anim danee nsukyenee a wɔasen. "Mede me ho to wo so sɛ wubedi awu. Ma saa ɔkwasea Boudreaux no nwu atirimɔden owu."
  
  Alicia de ne ti too fam. Na ɛyɛ Drake adwene sɛ ɔbɛma Mai ne Alicia atetew bere a wohui sɛ ɛsɛ sɛ wɔkyekyɛ wɔn kuw no mu no. Ná ɔmpɛ sɛ Wells wu ne ahintasɛm afoforo bɛba nkwa a obegye ne ɔtamfo no a obesiw no ntam.
  
  Claude nne a ɛkorɔn no twee Drake adwene. "Kovalenko de sika boaa ntua a wɔde baa Oahu, Kauai ne Big Island so sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛma w"adwene akɔ so ara kwa. Kyekyɛ na di wo so nkonim. Worentumi nni saa ɔbarima yi so nkonim. Ɔde mfe pii asiesie ne ho."
  
  Matt Drake maa n"akode no so. "Ɛno nti na mɛdi n"akyi afa Hell Apon no mu akɔma no aduan ama ɔbonsam a ɔyɛ fucking no." Ɔde n"ani kyerɛɛ helikopta a wɔde fa nneɛma no. "Mommra, nkurɔfo. Fa adesoa to so."
  
  
  * * * .
  
  
  Ben danee ne ho ntɛm ara bere a ne fon bɔɔ no. Ná ɛyɛ Drake
  
  "Krado?"
  
  "Hi Matt. Wogye di? So yɛrefi hɔ ampa?"
  
  "Yɛrefi hɔ ankasa. Seesei ara. So wunya nea wuhia fii Daniel Belmonte hɔ?"
  
  "Aane. Nanso ɔyɛ mmerɛw kakra-"
  
  "Kama. So woakyerɛ ɔkwan a ɛbɛn ɔbotan a wɔde fa nsu mu no mu paa?"
  
  "Aane. Mpɔtam bi a wɔato apon wɔ hɔ a efi Diamond Head rekɔ hɔ bɛyɛ akwansin abien. Saa ara nso na Hawaii aban no too ɔkwan biara a wonim sɛ wɔfa so kɔ mu no ano. Mpɛn pii no, eyi nsiw abofra a wasi ne bo mpo kwan sɛ ɔbɛkɔ mu."
  
  "Biribiara mmoa. Tie, Ben. Fa Karin na ma obi mfa wo nkɔ saa lava tube no mu. Fa coordinates no mena me. Yɛ no mprempren ".
  
  "Woyɛ aniberesɛm? Yɛnnim nea ɛwɔ fam hɔ no ho adwene biara. Na saa afiri nhyehyɛe yi? Eyi boro atirimɔdensɛm so."
  
  "Akokoduru, Ben. Anaasɛ, sɛnea Def Leppard kae no - Momma yɛnwosow. " .
  
  Ben de ne fon too pon no so na ɔhome denneennen. Karin de ne nsa too ne mmati so. Wɔn baanu nyinaa hwɛɛ TV no. Ná ɔyɛkyerɛfo no nne yɛ basaa.
  
  "...eyi yɛ amumɔyɛsɛm wɔ nsenia a wonhuu bi da."
  
  Ben kae sɛ: "Drake asɛm no teɛ. "Yɛwɔ ɔko mu. Ɛsɛ sɛ yetu yɛn atamfo panyin no gu."
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Drake boaboaa Delta Kuw no mufo baawɔtwe ano, na sɛ ɛba sɛ ɛho behia sɛ wɔhwehwɛ abodan a emu dɔ no mu a, wɔde wɔn hyɛɛ ne nsa. Ná wɔyɛ adwumayɛfo a wɔadi ako wɔ dwumadibea no mu abusuafo, na wɔn ho akokwaw sen biara, na na obiara ayɛ n"ankasa oprehyɛn bere bi, wɔ beae bi a onyame agyaw hɔ.
  
  Ansa na wɔreforo helikopta no, Drake ne ne nnamfonom fii adi kakra. Na Mogya Hene no akyekyɛ Hawaiifo ne aban asraafo mu dedaw, na afei na ɔrebɛtetew wɔn mu.
  
  "Dwoodwoo." Drake hwɛɛ obiara ani so nnidiso nnidiso. Hayden na ɔkyerɛwee. Mai. Alicia na ɔkyerɛwee. Kinimaka. "Ɛsɛ sɛ yɛda hell anadwo biako bio, nanso ɔkyena yɛn nyinaa benya ahofadi."
  
  Ná Mano a ɔde ne ti too fam na ɔbɔɔ abubuw.
  
  Drake kae na ɔteɛɛ ne nsa sɛ: "Gye di." Nsa anan foforo baa ne so. "Montena ase kɛkɛ, mmarima."
  
  Ɔkaa saa no, ɔdanee ne ho tuu mmirika kɔɔ helikopta a na ɛretwɛn no nkyɛn. Na Delta Squad rewie wɔn nnwinnadeɛ na afei wɔfaa wɔn ananmu berɛ a ɔreforo no. "Hi guys". Ná ɔwɔ Yorkshire kasa a emu yɛ den. "Woasiesie wo ho sɛ wobɛtetew mprako a wɔde vodka ayɛ yi mu?"
  
  "Booya!"
  
  "Fuck." Drake de ne nsa kyerɛɛ wimhyɛnkafo no, na ɔmaa wɔn so kɔɔ wim. Ɔsan hwɛɛ mmoayɛnbea hɔ nea etwa to na ohui sɛ ne nnamfo da so ara gyina kurukuruwa koro no ara mu, rehwɛ no sɛ ɔrekɔ.
  
  So obehu wɔn nyinaa sɛ wɔte ase bio da bi?
  
  Sɛ ɔyɛɛ eyi a, anka akontaabu a anibere wom bɛba. Ná ɛsɛ sɛ ɔpa kyɛw bi. Nokwasɛm ahorow bi a ɛyɛ hu a ɛsɛ sɛ ogye tom. Nanso esiane Kovalenko wu nti, anka ɛbɛyɛ mmerɛw. Anka wɔbɛtɔ Kennedy so were, sɛ wɔannye no nkwa a. Na afei a na ɔwɔ Mogya Hene no kwan so pintinn no, na ne honhom akɔ soro kakra dedaw.
  
  Nanso ebia akontaabu a etwa to a ɛda May ne Alicia ntam no bɛdan eyinom nyinaa akɔ ne ti so. Ná biribi kɛse bi wɔ wɔn ntam, biribi a ɛyɛ hu. Na nea ɛte biara no, Drake de ne ho ahyɛ mu. Na abura nso.
  
  Ɛnnyee bere tenten ansa na helikopta no duu Ben coordinates so. Wimhyɛnkafo no de wɔn sii asase a ɛyɛ petee a efi beae ketewaa no rekɔ hɔ bɛyɛ anammɔn ɔha so. Drake hui sɛ Ben ne Karin te hɔ dedaw a wɔde wɔn akyi abɔ ban a ɛkorɔn no ho. Ná wɔn anim ayɛ fitaa koraa esiane nhyɛso nti.
  
  Ná ɛsɛ sɛ ɔyɛ Drake dedaw no kakra. Saa asɛmpatrɛw adwuma yi hia Ben Blake wɔ nea eye sen biara mu, wɔ nea ɔyɛ nwini sen biara mu, na bere a na Ben reto tuo wɔ cylinders nyinaa so no, na Karin redidi afi mu. Asɛmpatrɛw no nkonimdi gyinaa wɔn nyinaa a wɔbɛkɔ wɔn asetra mu tebea a eye sen biara so.
  
  Drake yɛɛ sɛnkyerɛnne kyerɛɛ Delta asraafo no, ofii helikopta no mu, na mframa a ano yɛ den atwa ne ho ahyia, na otuu mmirika kɔɔ Ben ne Karin nkyɛn. "Biribiara ye?" ɔteɛɛm. "Wode nnua no bae?"
  
  Ben de ne ti too fam, na na ɔda so ara nnim sɛnea ɔbɛte nka wɔ n"adamfo dedaw no ho kakra. Karin fii ase kyekyeree ne ti nhwi wɔ ne ti akyi. "Yɛayɛ adesoa a edi mũ, Drake. Mewɔ anidaso sɛ wode biribi damn good san bae."
  
  Delta asraafo boaboaa wɔn ho ano. Drake bɔɔ ne nsam maa ɔbarima biako, onipa kɛse bi a ɔwɔ abɔgyesɛ a wɔakyerɛw ne kɔn ne ne nsa te sɛ sakrekafo. "Oyi ne m"adamfo foforo, call sign ne Komodo, na eyi ne ne kuw. Team, hyia me nnamfo dedaw, Ben ne Karin Blake."
  
  Ná wɔde wɔn ti to fam na wɔteɛteɛm wɔ baabiara. Ná asraafo baanu nni adagyew sɛ wɔbɛpaw sɛnkyerɛnne kwan so aponkɛse a na ɛremma nkurɔfo ntumi nsian fam wɔ Hawaii ogyaframa a agye din no biako mu no. Simma kakraa bi akyi no wɔsan wɔn akyi na ɔpon no kɔɔ so buei.
  
  Drake hyɛn abansoro dan no mu. Ná kɔnkrit asɛnka agua no kɔ dade pon bi a wɔato mu yiye so. Ná dua tenten bi gyina nifa so, na na mfoninitwa afiri bi a ɛkyinkyini hwɛɛ mpɔtam hɔ wɔ so. Komodo wosow asraafo baanu koro no ara kɔɔ wɔn anim sɛ wɔnhwɛ ɔpon no so.
  
  "So mo mmarima no wɔ nsɛm bi a ɛfa nea me ne me mmarima rebɛkɔ mu no ho?" Komodo nne a ɛyɛ dede no maa Ben ho popoe.
  
  Ben kae sɛ: "Wɔ Robert Baden-Powell nsɛm mu. "Yɛ krado".
  
  Karin de kaa ho sɛ: "Biribiara nti."
  
  Ben kaa sɛ, "Ɛno ne Boy Scout asɛmti."
  
  Komodo wosow ne ti na ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ "Geeks" wɔ ne home ase.
  
  Ben de ne ho sii ɔsraani a ne ho yɛ basabasa no akyi. "Sɛnea ɛte biara no, dɛn nti na wɔfrɛ wo Komodo? So nea woka no yɛ awuduru?"
  
  Drake twaa n"asɛm mu ansa na Delta captain no retumi ayɛ ho biribi. "Ebia wɔbɛfrɛ no lava tube, nanso ɛda so ara yɛ ɔkwan a ɛnyɛ den a wɔde fa nsu mu a ɛyɛ dedaw. Meremmɔ wo ahohora denam protocol ahorow a wɔtaa de di dwuma no a mɛhyehyɛ so, nanso mɛka eyi akyerɛ wo. Hwɛ yiye wɔ booby afiri ho. Bloody King nyinaa fa nneɛma akɛse a wɔde kyerɛ ne akwan a wɔfa so ntetew mu ho. Sɛ obetumi atew yɛn ho a, na yɛayɛ awufo."
  
  Drake nantew kɔɔ n"anim, yɛɛ ne sɛnkyerɛnne sɛ Ben nkɔ akyi na Karin nni Komodo akyi. Ná biribiara nni awɛmfo dan ketewa no mu gye adan akɛse abien ne telefon a mfutuma ayɛ mu ma. Ná ɛyɛ huam a ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini na na ɛne kommyɛ a emu dɔ na ɛyɛ mfitiasede a ɛsensɛn mframa a ɛda yɛn anim no mu. Drake kɔɔ n"anim na ankyɛ na ohui nea enti a ɛte saa.
  
  Ná ɔbotan a ɛkɔ ɔdan no mu no ano wɔ wɔn nan ase, na tokuru kɛse bi a ɛkɔ fam kɔ esum a ɛrewea no mu.
  
  "Ɛkodu he?" Komodo kɔɔ n"anim na ɔtow glow stick. Afiri no hyerɛn na ɛbobɔw simma kakraa bi ansa na ɛrebɔ ɔbo a ɛyɛ den no. "Bɛn. Secure nhama binom, guys. Ka wo ho."
  
  Bere a asraafo no reyɛ adwuma no, Drake tiee sɛnea obetumi biara. Nnyigyei biara amfi sum a ɛyɛ inky no mu. Ɔfaa no sɛ wɔadi Kovalenko akyi nnɔnhwerew pii, nanso na wabɔ ne tirim sɛ ɔbɛkyere no ntɛm.
  
  Bere a wɔsiane na wɔde wɔn nan duaa lava tube no fam a ɛyɛ torotoro no denneennen no, Drake nyaa ne bearings na ɔde n"ani kyerɛɛ Diamond Head. Pipe no yɛɛ teateaa, memee na ɛkotow. Ɛtɔ mmere bi a na Delta kuw no mpo hwere wɔn kari pɛ anaasɛ wɔpopa wɔn ti esiane ogya bepɔw no a wontumi nhu nti. Ɛdanee denneennen mprenu, na ɛmaa Drake bɔɔ hu kosii sɛ ohui sɛ ɔkwan a ɛkɔ brɛoo no kɔ Diamond Head kwan so bere nyinaa.
  
  Ɔde n"ani sii afiri a wɔde hwehwɛ akyirikyiri no so. Asase ase esum too wɔn so fii afanu nyinaa. Drake kae mpofirim na ogyinaa hɔ sɛ: "Hann wɔ w"anim."
  
  Biribi huruw fii sum no mu. Mframa a ɛyɛ nwini a efi ase ba. Ogyinaa hɔ suaa tokuru kɛse a ɛda n"anim no ho ade. Komodo nantew baa hɔ na ɔtow glow stick foforo.
  
  Saa bere yi de ɔhwee ase bɛyɛ anammɔn dunum.
  
  "Kama. Komodo, wo ne wo kuw no siesie wo ho. Ben, Karin, momma yɛnhwɛ nsɛmma nhoma yi mu."
  
  Bere a Delta kuw no de tripod a ɛyɛ den sii tokuru a ɛyɛ nsensanee no so no, Drake kenkan ase hɔ nsɛm no ntɛm ara. N"aniwa trɛwee ansa na ɔrekenkan kratafa a edi kan no mpo awie na ɔhome denneennen.
  
  "Hell a mogya wom. Misusuw sɛ yehia akode akɛse."
  
  Ben maa n"ani so. "Ɛnyɛ atuo a yehia wɔ fam hɔ. Eyinom ne amemene no."
  
  "Wiɛ, anigyesɛm ne sɛ mewɔ abien no nyinaa." Drake maa ne tuo no so. "Misusuw sɛ sɛ ɛho hia sɛ yetie nnwom bi a ɛyɛ shitty wɔ kwan so a, yɛbɛdan akɔ wo nkyɛn."
  
  "Nkwaa." Seesei mewɔ Fleetwood Mac wɔ me iPod so."
  
  "Me ho dwiriw me." Nkyerɛase bɛn na ɛwɔ he?
  
  "So ɛboro biako?"
  
  Drake wosow ne ti. "Misusuw sɛ ɛsɛ sɛ mmofra nyinaa fi wɔn nhomasua ase wɔ baabi." Ɔde n"ani kyerɛɛ Karin. "Yɛte dɛn, Komodo?"
  
  "Mawie".
  
  Drake kɔɔ n"anim, faa hama a wɔde abata tripod no ho no, na ɔpiaa paipu a ɛhyerɛn ma ɛyɛ nwonwa no kɔɔ fam. Bere a ne mpaboa no kaa ase ara pɛ na ɔtwee na afoforo no hwee ase mmiako mmiako. Karin a ɔyɛ ogumadifo a wɔatete no no tumi sian a na ɛnyɛ den. Ben dii aperepere kakra, nanso na ɔyɛ abofra na ɔte apɔw na awiei koraa no osii fam a ne fifiri biara mmubui.
  
  "Kɔ anim". Drake nantew ntɛmntɛm kɔɔ Diamond Head kwan so. "Hwɛ w'akyi." Yɛrebɛn yɛn ho."
  
  Nkyekyem no fii ase sian. Drake susuw ho bere tiaa bi sɛnea wobetumi adan ogyaframa afiri bi afi ne abɔde mu nsu a ɛsen no so, nanso afei ohui sɛ magma no ankasa bɛhyɛ ne ho afa ɔkwan a ɛko tia kakraa bi no so a hell tumi a ɛwɔ n"akyi. Ná ɔbotan no betumi akɔ baabiara a ɔpɛ.
  
  Simma kakraa bi bio twaam na Drake san gyinaa hɔ bio. Ná tokuru foforo bi wɔ fam wɔ n"anim, na saa bere yi de na ɛyɛ ketewaa na ɛyɛ kurukuruwa pɛpɛɛpɛ. Bere a Komodo tow glow stick no gui no, wosusuwii sɛ shaft no mu dɔ bɛyɛ anammɔn aduasa.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛyɛ asiane kɛse mpo." "Mo baanu, monhwɛ mo ho yiye."
  
  Afei ohui sɛ hann a efi dua a ɛhyerɛn no mu no, abo afasu biara ntumi nkyerɛ. Ná esum a atwa ho ahyia no twe ne hann a ɛyɛ borɔdɔma no. Na ɔdan kɛse bi wɔ wɔn ase.
  
  Ɔyɛɛ sɛnkyerɛnne sɛ wɔnyɛ komm. Sɛ́ obiako no, wotiee nnyigyei biara a efi ase ba no yiye. Bere a Drake yɛɛ komm koraa bere tiaa bi akyi no, ɔkyeree rappel hama no na ɔde ne ho wosow ne ho faa dua a hwee nni mu no so. Ɔde ahoɔhare hwee ase ne tenten kosii sɛ ɔkɔɔ ɔdan no atifi.
  
  Da so ara dede biara nni hɔ. Ɔbubuu nnua a ɛhyerɛn foforo dumien fã na ɔtow guu afiase dan a ɛwɔ ase hɔ no mu. Nkakrankakra, hann bi a ɛnyɛ abɔde mu de fii ase sɛ ɛrefefɛw.
  
  Na awiei koraa no Matt Drake huu nea nnipa kakraa bi na wɔahu pɛn. Pia kɛse bi a ɛyɛ ahinanan a ne tenten bɛyɛ mita aduonum. Fam a ɛyɛ torotoro koraa. Afasu abiɛsa a ɛyɛ kurukuruwa, a wɔakyerɛw tete nsɛnkyerɛnne bi wɔ so, a wontumi nhu nsonsonoe a ɛda ntam wɔ akyirikyiri saa.
  
  Na nea edi ɔfasu biako so ne abrannaa a ɛyɛ kurukuruwa a ɛmaa Captain Cook ani gyee ho kɛse no. Ɔpon a ɛwɔ ne mu a na agye Mogya Hene no dommum saa no. Na ahude ne anwonwade a ebia ɛwɔ akyirikyiri no maa ehu a ɛte saa hyɛɛ Matt Drake ne n"ahokafo no ma.
  
  Wohuu Hell Apon no.
  
  
  TI ADURO AKWANKYERƐ
  
  
  Hayden kuraa mu denneennen bere a helikopta no sii fam wɔ wim, na ɛsakraa n"akwan ntɛmntɛm no. Nea etwa to a ohui wɔ Kinimaki ho ne Alicia Miles a na ɔyɛ agoru bere nyinaa a ɔrepia no akɔ helikopta foforo mu no. Ade a ohui no maa ne ho popoe, nanso na n"afã a mfaso wɔ so no nim sɛ sɛ ɛba ɔko so a, na Mano na ɔwɔ mmoa a eye sen biara wɔ adwuma no mu wɔ Engiresini bea a wabɔ dam.
  
  Saa ara na Hayden nso yɛ. Mai tenaa ne nkyɛn, na na ɔyɛ komm na asomdwoe wɔ no, te sɛ nea wɔde wɔn ani kyerɛ Napali Mpoano sɛ wɔrekɔhwɛ mmeae a ɛyɛ fɛ wɔ wiase nyinaa. Ná krak asraafo na wɔfaa nkongua a aka no. Ná Kauai ntam kwan bɛyɛ simma aduonu. Ná Gates ne no adi nkitaho nkyɛe sɛ ɔmmɔ amumɔyɛfo ntua bi ho amanneɛ wɔ Kukui Grove aguadidan a ɛwɔ Kauai a ɛwɔ abɔnten so no. Ɔbarima bi de nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree ne ho wɔ apon bi a ɛwɔ Jamba Juice/Starbucks beae a wɔaka abom wɔ ɔdan no atifi fam no akyi. Obi a wɔde jamtex asinasin abɔ ne nipadua ho na ne nsateaa wɔ tete detonator bi a wɔde tow nneɛma so.
  
  Ná ɔbarima no nso wɔ akode abien a wɔde di dwuma ankasa ne Bluetooth afiri a wɔde bɔ asom na amma adidibea hɔfo a wɔba hɔ no mu biara antumi ankɔ.
  
  Wɔ Gates ankasa nsɛm mu no. "Ɛda adi pefee sɛ saa ɔkwasea yi bɛsɛn hɔ bere tenten biara a obetumi, afei sɛ atumfoɔ no tu a, ɔbɛpae. Wɔde Kauai polisifo dodow no ara kɔɔ baabi a asɛm no sii no, wɔ akyirikyiri wɔ wo ho."
  
  Hayden maa no awerɛhyem sɛ: "Yɛbɛma mmoayɛn no ayɛ nea ahobammɔ wom, owura." "Yɛhwɛɛ eyi kwan."
  
  "Yɛyɛɛ eyi, Akyerɛbaa Jay. Misusuw sɛ yɛbɛhwɛ nea Kovalenko ayɛ nhyehyɛe ama Supɔw Kɛse no akyi."
  
  Hayden mumii n"ani. Ná Kovelenko ayɛ ntua yi ho nhyehyɛe mfe pii, nanso nsemmisa da so ara wɔ hɔ. Dɛn nti na ɛsɛ sɛ wugyae portal device no? Dɛn nti na wode dede a ɛte saa fi hɔ? So eyi betumi ayɛ ne nhyehyɛe B? Sɛ, ɛmfa ho nokwasɛm a ɛyɛ sɛ atumfoɔ no daa ne mmɔdenbɔ nyinaa adi ntɛm ara na wɔkanyan Mogya Vendetta tiaa Drake, ne nnamfo ne n"abusuafo no, ɔpaw saa kwan yi sɛnea ɛbɛyɛ a obenya din kɛse.
  
  Anaasɛ, osusuwii sɛ ebia na ɔde ɔkwan dedaw dedaw a ɛne sɛ ɔbɛma basabasayɛ aba ha araa ma ebia wɔrenhu wo nneyɛe wɔ hɔ no redi dwuma.
  
  Ɛho nhia, na osusuwii sɛ. Ná n"adwene fa Ben ne adwuma a asiane wom a na ɔreyɛ no ho. Ná ɔrenka eyi da esiane n"asɛyɛde nti, nanso na wafi ase dɔ no yiye. Asɛyɛde a ɔtee nka wɔ n"agya ho no ayera, nanso ɛbɛyɛɛ nea egye ntɛmpɛ kɛse wɔ Kennedy Moore wu a ɛyɛ hu no akyi. Asetra ankasa boro bɔhyɛ dedaw no so da biara.
  
  Bere a helikopta no nam Hawaii wim bruu a ɛhyerɛn no mu no, Hayden bɔɔ mpae maa Ben Blake.
  
  Afei ne fon a wokura kyin no bɔɔ. Bere a ɔhwɛɛ screen no, n"aniwa a ɛyɛ nwonwa no too soro.
  
  Obuae ntɛm ara sɛ: "Hi." "Wo ho te sɛn?"
  
  "Ɛyɛ papa, meda wo ase, nanso saa ɔdamoa mu nhwehwɛmu adwuma yi wɔ ɔhaw biako a anibere wom. Ɛkame ayɛ sɛ me tan no ayera."
  
  Hayden serewee. "Wiɛ, Torsten, salon ahorow wɔ hɔ a wɔyɛ ade a ɛte sɛɛ."
  
  "Wɔ command post ne ɔboda no ntam? Ɛnyɛ ankasa."
  
  "Nokwarem no, m"ani begye ho sɛ mɛbɔ nkɔmmɔ, Torsten, nanso mo Swedenfo paw bere a mo ankasa mobɛbɔ."
  
  "Ate aseɛ. Mebɔɔ mmɔden sɛ medi kan afrɛ Drake, nanso ɛkɔɔ voicemail so tẽẽ. Ɔyɛ OK?"
  
  "Oye sen sɛnea na ɔte no, yiw." Hayden huu Kauai wim tebea a ɛrehuruhuruw wɔ nifa so. "Tie-"
  
  "Mɛyɛ ntɛm. Oprehyɛn a wɔyɛe wɔ ha no dii yiye. Biribiara nni hɔ a ɛyɛ animtiaabu. Biribiara yɛɛ sɛnea wɔhwɛɛ kwan na ɛkɔɔ so bere ano. Nanso..." Torsten gyinaa hɔ kakra, na Hayden tee sɛ ɔrehome. "Biribi sii nnɛ. Mebɛka sɛ biribi te sɛ nea "off". Ebia mo Amerikafo bɛfrɛ no biribi foforo."
  
  "Aane?"
  
  "Me nsa kaa ɔfrɛ bi fii m"aban hɔ. Efi me ntamgyinafo so kosi Ɔman Soafo so. Asɛnnennen a ɛkorɔn. Me-" Gyinae foforo a ɔtwentwɛn ne nan ase, a ɔnte sɛ Dahl koraa.
  
  Kauai mpoano a ɛso yɛ toro no de ahopere baa wɔn ase. Ɔfrɛ no nam radio so bae. "Aka simma awotwe ansa na wɔrebɔ bɔɔl no."
  
  "Wɔka kyerɛɛ me sɛ yɛn oprehyɛn - yɛn Scandinavia adwumayɛ - no reyɛ de akɔma adwumakuw foforo. Adwumakuo a wɔbom yɛ a Amerika CIA, DIA ne NSA mufoɔ a wɔdi mu nanso wɔammɔ wɔn din. Enti Hayden, meyɛ ɔsraani na medi me panyin a ɔkorɔn no ahyɛde so, nanso so ɛte sɛ nea ɛteɛ ma wo?"
  
  Hayden ho dwiriw no ɛmfa ho sɛ na ɔte saa no. "Wɔ me fam no eyi te sɛ nkwaseasɛm koraa. Dɛn ne onipa titiriw no din? Nea wode wo ho bɛhyɛ ne nsa."
  
  "Russell Cayman na ɔkyerɛwee. Wunim no anaa?"
  
  Hayden hwehwɛɛ ne nkaeɛ mu. "Minim edin no, nanso minim ho nsɛm kakraa bi pɛ. Migye di sɛ ofi DIA, Defence Intelligence Agency, nanso wɔn mu dodow no ara wɔ adwuma a ɛne sɛ wobenya akode nhyehyɛe mu. Dɛn koraa na Russell Cayman yi pɛ wɔ wo ne Ɔboda no ho?"
  
  "Worekenkan m'adwene".
  
  Hayden fii n"aniwa ntwea so huu May ti sɛ ɛrewosow te sɛ nea wɔatow no tuo afa ne ti nhwi mu. Nanso bere a Hayden de asɛmmisa danee ne ho kyerɛɛ no no, Japanni ɔnanmusifo no maa n"ani kyerɛɛ baabi foforo.
  
  Hayden susuwii sikani kakra na afei ɔde nne a ɛyɛ komm bisaa no sɛ, "So wowɔ wo nkurɔfo nyinaa mu ahotoso, Torsten?"
  
  Dahl a ɔde gyinaa hɔ bere tenten dodo no buaa n"asɛmmisa no.
  
  "Sɛ wɔbɔɔ DIA kɔkɔ wɔ biribi ho a, ɛnde wɔwɔ sika a wɔde tua ho ka kɛse paa. Ebia nea wɔde di kan mpo bɛboro CIA de no so. Fa ahwɛyiye tiatia so, buddy. Saa guy yi, Cayman, ɔnyɛ hwee sɛ honhommɔne. Black ops ɔhaw ahorow ano aduru, Gitmo, September 11th. Sɛ biribi a anibere wom na ɛyɛ nkate ankɔ yiye a, ɔno ne onipa a wodan kɔ ne nkyɛn."
  
  "Fuck me. Me yam a anka manbisa."
  
  "Ɛsɛ sɛ mekɔ mprempren, Torsten. Nanso mehyɛ wo bɔ sɛ me ne Jonathan bɛkasa afa saa shit yi ho ntɛm ara sɛnea metumi. Monsɛn hɔ."
  
  Torsten de ɔsraani bi a ɔyɛ adwumaden a wahu ne nyinaa na n"ani abere sɛ wɔpaw no sɛ ɔsraani bi ma Amerikani bi a ɔrefi ase a ɔbrɛe no de ne nsa hyɛɛ apam no ase. Hayden nyaa tema maa no. Ɔdanee ne ho kyerɛɛ Mai, na na ɔrebɛbisa nea onim.
  
  Nanso ɔfrɛ "Target" no baa radio so.
  
  Ná mfuw a ɛwɔ anim ne ase no rehyew. Bere a helikopta no sian no, na wotumi hu nnipa nketenkete a wɔretu mmirika kwa wɔ mmeae nyinaa. Nhama trɛw fii ɔdan no mu na nkurɔfo huruw dii wɔn akyi, na wɔde ahoɔhare hwirew wɔn ho kɔɔ asase a wɔahyew wɔ ase hɔ no so. Hayden ne May twɛn wɔn kwan, na May anim yɛ mmerɛw bere a wɔtee sɛ wɔn ankasa mmarima reto tuo no.
  
  Hayden hwɛɛ sɛnea ne Glock no ayɛ krado ne mprɛnsa so na ɔkaa sɛ, "Budro wɔ fam hɔ."
  
  Japanni bea no kae sɛ: "Mma ɛnhaw wo. "Ɔrekɔhwehwɛ nea Mai-time kyerɛ ankasa."
  
  Mmea baanu no boom sian fii hama no so, na wosii fam bere koro mu, na wɔde ɔkwan a wɔtaa ka so a wɔde kataso biako abien abien nantew kɔe. Ná saa adeyɛ yi hwehwɛ sɛ wonya wɔn ho wɔn ho mu ahotoso koraa, efisɛ bere a obiako retu mmirika no, na ɔfoforo no rehwɛ wɔn nneɛma a ɛwɔ akyi no. Baako, abien, te sɛ leapfrog. Adesie. Nanso na ɛyɛ ɔkwan a ɛkɔ ntɛmntɛm na ɛsɛe ade a wɔfa so nya nkɔso.
  
  Hayden hwehwɛɛ mpɔtam hɔ bere a na ɔretu mmirika no. Nkoko a ɛyɛ brɛoo pii baa awiei wɔ abansoro bi a wɔabɔ ho ban a ofie kɛse bi ne adan akɛse pii a ɛwɔ akyi gyina so mu. Ná eyi bɛyɛ Kovalenko mmoayɛn a ɛto so abien. Sɛ yegyina ogya ne basabasayɛ no so bu atɛn a, na Boudreau adu hɔ bere tiaa bi ansa na wɔredi wɔn anim.
  
  Anaasɛ, ɛda adi kɛse sɛ na ɔde atirimɔdensɛm regye ne bere wɔ ne nyinaa mu.
  
  Hayden tuu mmirika, na ɔtow ne Marine M16 atuo a ɔde fɛm no no wɔ ano a ɛhyerɛn ne mmarima a ohui sɛ wɔakata wɔn ho no so. Simma abien akyi no, ɛyɛɛ ne de, na ɔteɛɛm sɛ: "Reload!" na egyee sikani kakraa bi bio de nsɛmma nhoma foforo hyɛɛ n"akode no mu. Ná wɔntaa nsan ntow ogya mma wɔn, na sɛ wɔsan de ogya no ba a, na ɛnyɛ nhyehyɛe araa ma na wɔpa wɔn anammɔn pii.
  
  Wɔ afã abien no nyinaa no, crack Marine akuw ahorow no kɔɔ wɔn anim wɔ ahoɔhare a ɛyɛ pɛ mu. Afei na ban bi da yɛn anim, na ɔpon no da so ara abue wɔ ɔkwan a ɛto nsa frɛ so, nanso akuw ahorow no tu kɔɔ benkum so. Atopae bi a wɔde asi hɔ yiye sɛee ban no nnyinaso, na ɛmaa kuw no nyaa kwan kɔɔ mmoayɛn no mu a biribiara nsiw wɔn kwan.
  
  Afei de na atuo no rebɔ abɛn wɔ ɔkwan a asiane wom so.
  
  Hayden kataa ne ho wɔ generator annex no akyi. Nkɛntɛnso no maa ogyaframa fii birikisi adwuma no so bere a Mai de ne ho kɔhyɛɛ mu sɛ ɔrekɔkata ne ho no. Dɔte ne dade asinasin apetepete baabiara.
  
  Mai popaa mogya a ɛreworo so fii ne hwene so. "Wɔtetee Boudreau asraafo no wɔ mo mmofra sukuu ahorow mu."
  
  Hayden gyee bere kakra de homee, afei ɔde n"ani kyerɛɛ fie hɔ ntɛmntɛm. "Anamɔn dumien. Woasiesie wo ho?"
  
  "Aane".
  
  Hayden guanee. Mai kɔɔ n"anim na ɔde kɔbere sii ɔfasu bi, na ɔhyɛɛ wɔn tamfo no ma ɔhwee ase kɔhwehwɛɛ nea wɔde bɛkata so. Hayden duu ofie no ntwea so na ɔde ne ho miaa ɔfasu no ho. Ɔtow flashbang bi guu mfɛnsere no so na afei ɔkataa Mai so.
  
  Nanso saa bere no, nsɛm a ɛyɛ nwonwa bi faa n"aso afiri no mu. Kuw no kannifo no hyɛɛ nkurɔfo nkuran sɛ wɔmfa wɔn ani nkyerɛ adekoradan a ɛwɔ akyirikyiri no. Ná biribi a ɛyɛ hu rebɛsi wɔ hɔ. Bere a Hayden retie no, ohui sɛ Boudreaux mmarima no atwa ɔdan no ho ahyia fã na wɔrebɛtow tuo agu biribiara a ebia ɛwɔ mu no so.
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ nnommum. Wɔn a wɔafa wɔn nnommum.
  
  Hayden tuu mmirika wɔ May akyi, tuu mmirika kɔɔ baabi a ɛhɔ yɛ petee no na wɔboom too tuo. Asraafo afoforo bɛkaa wɔn ho, na wɔbɔɔ wɔn ho ban wɔ afã abien no nyinaa, yɛɛ ɔfasu a edi awu a ɛtow hyɛ wɔn so a akokoduru ne owu wom.
  
  Okunkɛse a ntease nnim a na ɛrebɛkɔ so no yɛ Boudreau frɛ krataa. Ná ɔbɛba hɔ.
  
  Asraafo a wɔreguan no annyae atuo. Atuo twitwaa wim, tu fii afasu ne mfiri so, na anyɛ yiye koraa no, wohuu atamfo dumien fã. Boudreaux mmarima no san wɔn akyi na wɔsan wɔn akyi wɔ ahodwiriw ne ehu mu. Bere a asraafo no twaam wɔ wɔn guankɔbea ahorow no ho no, wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔde anibiannaso bɛtow tuo afi nkyɛn, nanso na Po so Asraafo no ayɛ krado na wɔde atopae totow guu wɔn.
  
  Nneɛma a ɛpaee kɔɔ soro wɔ wim wɔ mmirikatufo no afã abien no nyinaa. Nneɛma a ɛpaee no maa aprɛm a ɛpaee no tu kɔe; ogya tɛkrɛma trɛw owu a ɛyɛ hyew mu ntɛmntɛm araa ma ɛkame ayɛ sɛ aniwa no ntumi nni akyi. Nnipa a wɔteɛteɛm da wɔn kwan so.
  
  Hayden huu adidibea bi wɔ n"anim. Ne koma memee wɔ ehu koraa mu. Ná ɛyɛ nokware. Anyɛ yiye koraa no, na Boudreaux mmarima no mu dunum gyinaa adidibea a wɔato mu no ho hyiae, na wɔde wɔn akode no sii afasu a ɛyɛ tratraa te sɛ krataa no so, na bere a Hayden de n"ani sii ɔbarima a odi kan no so no, wɔn nyinaa totow atuo.
  
  
  * * * .
  
  
  Alicia Miles tuu mmirika na ɔtow tuo bere a Hawaii asraafo ne wɔn ayɔnkofo tow hyɛɛ Kovalenko Mmoa Yɛmmea a ɛwɔ Big Island no so no. Ná asase no nyɛ pɛpɛɛpɛ. Nkoko a emu dɔ, nkoko atenten ne asasetaw a nnua wɔ so nyinaa. Ansa na wɔrebɛn mmoayɛn no mpo no, wɔtow atopae tow guu helikopta a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so no biako so, na wɔkyeree no nanso wɔansɛe no, na ɛhyɛɛ wɔn nyinaa ma wosii fam ntɛm.
  
  Afei de ahopere yɛɛ adwuma sɛ kuw, na wodii kwae a ɛyɛ den ne nkoko a ɛso yɛ toro no ho nkitaho. Wɔahwere ɔbarima baako dedaw wɔ booby trap mu. Mogya Ɔhene no mmarima na wosiesiee ntua no. RPG ahorow no tu faa nnua no mu a na botae biara nni ho.
  
  Asraafo a wɔabɔ wɔn ka no regye wɔn ani.
  
  Nanso Po so Asraafo no piaa wɔn ho kɔɔ wɔn anim, na afei na wɔatetew wɔn ho afi ban no ho bɛyɛ anammɔn aduasa pɛ ne bon biako a etwa to a ɛso yɛ toro. Ná Alicia tumi hu wɔn atamfo no anim a ɛreserew no. Ne mogya fii ase bowee. Ná CIA dwumayɛni kɛse bi a wɔfrɛ no Kinimaka retu mmirika ntɛmntɛm ahwehwɛ ɔbran bi wɔ ne nkyɛn. Ɛbɛdaa adi sɛ ne ho wɔ mfaso kɛse.
  
  Nkitahodi mfiri a ɛwɔ wɔn aso mu no de atirimɔdensɛm a ɛreba ho amanneɛbɔ mae. Wɔtoo Ala Moana Queen ahɔhodan a ɛwɔ Oahu no mu. Wɔtow nsrahwɛfo bi fii abansoro a ɛto so du mfɛnsere mu ma owui. Wɔtow atopae guu abɔnten so. Ná asraafo kuw titiriw no resiesie wɔn ho ama oprehyɛn bi a ɛbɛyɛ sɛ ɛrenkyɛ wɔbɛma wɔn kanea a ɛyɛ ahabammono esiane owu ne basabasayɛ a asraafo a wɔabɔ wɔn ka no de bae nti. Wɔ Kauai no, obi a ɔyɛ ɔbaakofo a okum ne ho tow atuo pii guu kar akɛse a na nsɛm ho amanneɛbɔfo ahyiam wom so, na ɛmaa amanneɛbɔfo bi pirapirae. Na afei, wɔ Supɔw Kɛse no so no, wɔakyere bɔs bi a nsrahwɛfo ahyɛ mu ma na wɔatow ɔtopae wɔ emu adwumayɛfo no mu. Wɔtoo wɔn mu bere a wɔn nnommum no te abɔnten wɔ nkongua so, nom beer na wɔredi kaad. Na wonnim wɔn mu hena na ɔwɔ ɔtopae no, anaasɛ dodow a ɛwɔ mu.
  
  Alicia huruw faa bon no nkyɛn. RPG bi paee wɔ n"anim, na ɛde efĩ ne abotan kɔɔ soro kɔɔ wim. Ohuruw faa wɔn so, serewee, na ɔdanee ne ho bere a ɔtee sɛ Kinimaki twentwɛn ne nan ase no.
  
  Ɔde agoru twitwiw n"ano kae sɛ: "Bra, srade." "Tena me nkyɛn. Ɛha na nneɛma yɛ basaa ankasa."
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden too tuo mpɛn pii, na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ne ho adwo no na ɔnam saayɛ so akura ne pɛpɛɛpɛyɛ mu. Ti abiɛsa paee wɔ n"anisoadehu no mu. Ná Mai da so ara retu mmirika wɔ ne nkyɛn, na na ɔnka hwee. Asraafo afoforo no hwee ase kɔɔ kotodwe biako so, kwatii atuo no na wɔbɔɔ asraafo a wɔabɔ wɔn paa no gui ansa na wɔredan wɔn ho.
  
  Ná Hayden ka wɔn ho saa bere no. Ɔbarima biako danee ne ho na ɔde tuo no bɔɔ no wɔ ne hwene ano. Ɔhwee ase teɛteɛɛm, nanso ɔde ne nan bɔɔ ne nan, na ɛmaa ɔde ne ti faa ne nan ase faa ne so.
  
  Ɔforoo ntɛmntɛm, nanso ne nipadua no hwee ne so, na ɛde no bɔɔ fam. Bere a ɔmaa n"ani so no, ɔhwɛɛ n"ani a ɔtan ahyɛ mu ma na ɛyaw ayɛ no ma no mu tẽẽ. Ɔde abubuw a ɛyɛ bearish bɔɔ no na ɔde ne nsa a ɛyɛ den no kyekyeree ne menewam.
  
  Ntɛm ara na ohuu nsoromma, nanso wammɔ mmɔden biara sɛ obesiw no kwan. Mmom no, ne nsa abien a ɛde ne ho no ankasa huu akode no. Wɔ nifa so no, ne Glock wɔ hɔ. Wɔ benkum so no, ne sekan wɔ hɔ. Ɔde tuo no toa no guu ne mpampam, na ɔmaa ɔtee nka.
  
  Ne nsa a ɔde kuraa mu no mu yɛɛ hare na n"aniwa trɛwee.
  
  Hayden tow atuo abiɛsa a ɛyɛ anihaw. Ɔbarima no hwirew ne ho fii ne so. Bere a na nea ɛwɔ n"atifi no mu da hɔ no, ɔsraani foforo a wɔabɔ wɔn paa anim baa n"anim. Hayden too tuo wɔ ne hwene mu, ohui sɛ ɔbarima no retu akɔ akyi na wayera.
  
  Ɔsɔre tenaa ase huu Mai. Ɔsraani a wɔabɔ no paa a otwa to a aka no ne no hyia. Hayden bɔɔ n"ani. Ná saa ɔbarima yi yɛ po so hyɛn a asɛe. Ná n"anim yɛ te sɛ nea wɔde adwini kɔkɔɔ ayɛ no. Ná sẽ nnɔɔso. Ná ɛte sɛ nea n"anom ayɛ mmerɛw. Ná basa biako abubu, na biako nso abubu wɔ ne nsateaa so. Ogyinaa nan a ɛrewosow so na afei ɔkotow wɔ atɛkyɛ a mogya ayɛ no ma no mu.
  
  Mai de serew a ɛyɛ dɛ kae bere a ɔde ne Glock a wafɛm no de sii n"ani so na ɔbɔɔ ne ti fii hɔ no sɛ: "Wopaw onipa a ɔnyɛ papa sɛ wobɛkasa atia no."
  
  Hayden menee ade a na ɔmpɛ. Ná eyi yɛ ɔbea bi a ɔyɛ aniberesɛm.
  
  Po so asraafo buee adidibea pon no, na wɔteɛɛm sɛ wɔaba hɔ. Hayden koma yɛɛ no yaw esiane ntokuru dodow a ɛwɔ afasu a wɔde afiri ayɛ no mu nti. Momma yɛn anidaso sɛ wɔn a wɔafa wɔn nnommum no nyaa wɔn ho.
  
  Wɔ n"adwene a na ɛreprapra ntɛmntɛm no mu no, biribi daa adi sen biribiara. Ná Boudreaux nni ha. Ɔsan hwɛɛ fie hɔ. Ná ɛyɛ beae a etwa to a anka ɔbɛhwɛ kwan sɛ obehintaw, nanso ɛda so ara yɛ- .
  
  Basabasayɛ bi a ɛbaa mpofirim twee n"adwene. Marines no hintiw fii adidibea hɔ, na obiako kuraa ne mmati mu te sɛ nea wɔde sekan abɔ no.
  
  Afei Boudreaux ne asraafo a wɔabɔ wɔn ka dɔm bi hwiee gui fii adidibea hɔ, na wɔtow atuo na wɔteɛteɛɛm te sɛ adaemone. So na eyi kyerɛ sɛ asraafo afoforo a wɔabɔ wɔn paa de wɔn nkwa mae sɛ wɔnyɛ adaadaa? So wɔtow tuo a ɛnyɛ hwee anaasɛ wofii baabi pɔtee bi?
  
  Nokwasɛm bɔɔ no te sɛ nuklea ɔtopae. Afei de na Mogya Hene no mmarima no ka Marines no ho, na wɔreko, na Boudreau de ahopere kɔɔ Hayden nkyɛn, na sekan maa ne ho so de asɔretiaa.
  
  
  * * * .
  
  
  Alicia de n"adebɔ ne ne honhom a ɛwɔ ogya mu kanyan kuw no ma wɔkɔɔ so. Simma kakraa bi akyi no woduu soro a etwa to a wɔsɔree no atifi na wɔde ogya a ɛyɛ hyew guu wɔn a wɔatu wɔn ho ban no so. Alicia huu ofie kɛse bi, adidibea kɛse bi ne baabi a wɔde kar abien sisi. Ná beae no hwɛ asubɔnten bi a ɛtrɛw, na akyinnye biara nni ho sɛ na ɛyɛ ɔkwan a wɔfa so guan, na na helikopta biako a wɔabɔ no akuturuku wɔ adidibea no nkyɛn.
  
  Ɔhwɛɛ n"akyi. "Atopae a wɔde tow atopae."
  
  Kuw no kannifo no yɛɛ n"anim basabasa. "Wɔreyɛ eyi dedaw."
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ atamfo no gyinabea ahorow so. "Ɔfasu bi a ɛba fam wɔ hɔ. Ofie no akyi fã. Wɔ Rolls-Royce no akyi. Asubura no nifa so."
  
  Kuw no kannifo no tetew n"ano. "Mompam abɔdamfo no mfi hɔ."
  
  Nneɛma pii a ɛpaee maa asase wosow. Ntuafo no totow atopae abiɛsa na afei wɔde ahopere kɔɔ wɔn anim wɔ ɔkwan a ɛyɛ biako ne abien so, na wɔda so ara tow tuo sɛ kuw nanso na ɛrebɔ wɔ ɔkwan a edi awu so.
  
  Wɔde atirimɔdensɛm a ɛyɛ hu tow hyɛɛ Mogya Hene no mmoayɛn so.
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Drake nan a wɔde mpaboa abɔ no kaa afiase dan no fam. Ansa na afoforo no refi ase asian no, ɔde ogyaframa bi sii hɔ de hyerɛn wɔn kwan so. Ntɛm ara na afasu no nyaa nkwa, na afei de na Drake aniwa a na ne ho adwiriw no no hu wɔn nkyerɛwee no pefee.
  
  Curls a ɛte sɛ nea ɛwɔ mfiri abien a wotumi fa so no so. Mprempren wɔasi so dua sɛ wɔne wɔn a Thorsten Dahl ne ne kuw no huu wɔ Anyame no Ɔboda mu wɔ Iceland no yɛ pɛpɛɛpɛ.
  
  Tete anibuei bɛn na wɔato hintidua nnansa yi? Na ɔkwan bɛn so na na eyi nyinaa bɛba awiei?
  
  Ben, Karin, ne Team Deltafo a aka no piaa hama a wɔde si fam no fii hɔ kosii sɛ obiara yɛɛ ma wɔ Pele Pon no abrannaa kɛse no ho. Drake bɔɔ mmɔden biara sɛ ɔrenhwɛ tuntum a ɛyɛ inky a ɛwɔ akyirikyiri no mu nkɔ akyiri dodo.
  
  Ben ne Karin buu nkotodwe. Ná abrannaa no ankasa yɛ dade bi a wɔde brush ayɛ, a ɛyɛ torotoro koraa na ɛyɛ pɛpɛɛpɛ. Wɔde agyiraehyɛde nketenkete a ɛte sɛ ɔbodan no fã a aka no ara na ɛyɛɛ dade no ani.
  
  Karin de ahwɛyiye kaa no sɛ: "Saa agyiraehyɛde ahorow yi nyɛ nea ɛbae ara kwa. Hwɛ. Mihu sɛ curl koro no ara resan ayɛ mpɛn pii. Na ɔbodan no nkaeɛ..." Ɔhwɛɛ ne ho hyiaeɛ. "Ɛyɛ ade koro".
  
  Ben de ahopere hwehwɛɛ ne fon no. "Eyi ne mfonini a Dahl de kɔmaa yɛn." Ɔkuraa mu maa hann no. Drake de ne ho too n"anim, na na ɔwɔ ahotoso sɛ Delta Team no bɛhwɛ yiye ama wɔn a wɔbɛba wɔn so no.
  
  Drake susuwii denneennen sɛ: "Enti, Anyame no Ɔboda no ne Hell Apon no wɔ abusuabɔ bi." "Nanso dɛn na kurukuruwa no kyerɛ?"
  
  Karin kae komm sɛ: "Nhwɛso ahorow a wɔsan yɛ bio." "Ka kyerɛ me. Nsɛnkyerɛnne bɛn, tete anaa
  
  Nnɛyi, a wɔde nsusuwso pii a wɔtaa yɛ no na ɛyɛ?"
  
  "Mrɛ." Komodo Kɛse no hwee ase wɔ wɔn nkyɛn. "Kasa".
  
  "Ɛteɛ." Enti, sɛ eyi ne kasa no a-" Ɔde ne nsa kyerɛɛ afiase dan no afasu so. "Afei wɔka asɛm no nyinaa."
  
  "Te sɛ wɔn a Dahl huu wɔn no." Drake de ne ti too fam. "Nanso yenni bere mfa nhwehwɛ mu mprempren. Kovalenko faa saa apon yi mu."
  
  "Twɛn". Ben piapiaa ne hwene no bridge no. "Nsɛnkyerɛnne yi..." Ɔde ne nsa kaa abrannaa no. "Sɛnea ɛte wɔ mfiri ahorow so no pɛpɛɛpɛ. Wɔ me fam no eyi kyerɛ sɛ saa apon yi yɛ mfiri koro no ara a wɔayɛ mu nsakrae. Bere akwantu afiri. Yɛde aba awiei dedaw sɛ ebia anyame no de mfiri a wɔde nsa di dwuma de tuu kwan faa bere mu na wonyaa nkrabea so nkɛntɛnso. Ebia ade yi ne nhyehyɛe titiriw no."
  
  Drake kae komm sɛ: "Hwɛ, eyi yɛ kɛse. Wobɛte eyi ase. Nanso wɔ saa apon yi akyi -" Ɔde ne nsateaa kyerɛɛ sum kabii no mu. "Mogya Ɔhene. Ɔbarima a ɔde Kennedy wu ho asodi too no so, ne afoforo ɔhaha pii. Bere aso sɛ wugyae kasa na wufi ase nantew. Kɔ".
  
  Ben de ne ti too fam na ɔsɔre gyinaa hɔ, na na ɛte sɛ nea wadi fɔ kakra bere a ɔrebɔ ne ho brush no. Obiara a ɔwɔ dan no mu homee denneennen. Na biribi foforo bi wɔ ɔpon no akyi a wɔn mu biara mpɛ sɛ ɔka ho asɛm:
  
  Nea enti a Captain Cook sesaa arch no din fii "Pele's Gate" kɔɔ "Hell's Gate".
  
  
  TI ADUSA
  
  
  Hawaii mantam no wosow wɔ ɔbɔdamfo tumi ase.
  
  Sɛ helikopta tumi tu kɔ soro, a etumi ma wotumi hu nsɛm a esum na ɛyɛ ɔbrasɛe a ɛrekɔ so wɔ nsupɔw no so no nyinaa a, na edi kan tu fa Oahu so kɔfa Ala Moana Queen Ahɔhodan a wɔaka ho ahyia no, faako a na SWAT akuw pii mufo a wɔn ho akokwaw wɔ no a wɔafi ase ayɛ ade atia asraafo a wɔabɔ wɔn ka a wokurakura akode kɛse , a wɔkanyan wɔn a wokurakura mmeae a ɛkorɔn nyinaa ne nnipa a wontumi nkan wɔn a wɔafa wɔn nnommum no. Ɔde ahopere twaam, na ɔkwatii hell mununkum a ɛyɛ wusiw tuntum a anyɛ yiye koraa no mfɛnsere a abubu dumien mu hwie gui no, na ɔde ahwɛyiye kyerɛɛ mmeae a wobetumi ahu mmarima a wɔakatakata wɔn ho a wokurakura atuo ne atopae a wɔde tow atopae sɛ wɔrehwɛ mmarima, mmea ne mmofra a wontumi nyɛ hwee ayɛ wɔn akuw a ɛnyɛ den sɛ wɔbɛsɛe wɔn .
  
  Na afei na ɛbɛhuruhuruw akɔ, akɔ soro ne nifa wɔ ahinanan kɛse bi mu, nea edi kan akɔ owia no so, saa bɔɔl kɔkɔɔ a ɛyɛ srade no de nkakrankakra rekɔ daakye bi a wontumi nsi pi na ebia ɛbɛyɛ asiane kɛse mu, na afei akɔ fam ne benkum so wɔ n"akwantu a ɛyɛ hu no mu a wohui a ɛkɔ Kauai no ho. Ɔbɛtwam wɔ baabi a ɛbɛn Diamond Head, a ne werɛ afi abran ne abɔnefo a wɔhwehwɛ ahintasɛm na wɔda adaeso a ɛyɛ hu wɔ ogya bepɔw bi a ayera asase ase abodan a ɛyɛ sum na ɛyɛ hu sen biara mu no.
  
  Wɔ Kauai no, anka ɔbɛyɛ ntɛtea hama ama ɔbarima a fifiri ayɛ no ma a ɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn akyekyere ne ho wɔ kɔfetɔnbea bi ban ho, akyere wɔn a wɔba hɔ no wɔ mu na ɔde vest a wɔde dynamite ahyɛ mu ma ne nsa a ɛrewosow a ɛkura owufo afiri a ɛtow nneɛma a ɛpae no adi pefee. Sɛ wohwɛ mfonini no so kɛse a, wubetumi ahu abasamtu a ɛwɔ ɔbarima no ani so. Ná eyi bɛda nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ebia ɔrentumi ntra hɔ nkyɛ no adi pefee. Na afei ɛforo kɔɔ soro, na ɛsan kɔɔ soro wɔ adan atifi bio dii mpoano a ɛyɛ nwonwa a ɛkɔ akyiri no akyi. Wɔkɔɔ mmoayɛn a ɛrehyew no so, faako a na Hayden Jay ne Ed Boudreau ako nkyɛe no, bere a Mai Kitano ne Marines a aka no ne Boudreaux asraafo a wɔabɔ wɔn paa no mufo pii dii ako wɔ nsa ne nsa a ɛbɛn mu no. Wɔ owu ne ɔko dede a ɛyɛ hu no mu no, nnommum a wɔapirapira no sui.
  
  Na kɔ anim. Nea atwam ne nea ɛbɛba daakye abɔ abira dedaw. Wɔato tetefo ne avant-gardefo mu wɔ ntawntawdi mu.
  
  Ɛnnɛ ne da a anyame betumi awuwu na abran foforo atumi ayɛ nhwiren na wɔasɔre.
  
  Helikopta no bɛyɛ nea etwa to a ɛbɛfa so, na agye nsase a ɛsono emu biara ne abɔde a nkwa wom a ɛyɛ nnam a ɛka bom yɛ Supɔw Kɛse no. Bere a wɔretu mmirika afa mmoayɛn foforo mu no, na bere kakraa bi wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wɔde wɔn adwene si so bere a Alicia Miles, Mano Kinimaka, ne wɔn Po so Asraafo kuw no tow hyɛɛ abansoro bi a wɔabɔ ho ban kɛse so a nnipa a wɔafa wɔn nnommum, asraafo a wɔabɔ wɔn ka, ne mmarima a wɔde dynamite kɔnmuade dii asi wɔ ade nyinaa so tumfoɔ ntawntawdi biako mu no. Wɔ ɔko no anoano no, mfiri a ano yɛ den fii ase yɛɛ adwuma, a na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛfa asase, mframa ne nsu so ayi Mogya Hene no nkurɔfo afi hɔ. Mfoninitwa afiri no fii ase yɛɛ kɛse bere a Alicia ne Kinimaka maa wɔn ani so, na na wonim wɔn a wɔaguan no na wɔasisi akwan dedaw a wɔbɛfa so asiw wɔn kwan na wɔasɛe wɔn no.
  
  Na awiei koraa no helikopta no danee ne ho, afiri bi kɛkɛ, nanso ɛda so ara yɛ afiri, a nnipa nkwaseasɛm mfonini, akokoduru a wobetumi aboaboa ano na wɔahu, ne bɔne a enye koraa a wobetumi ayɛ ahyɛ mu ma.
  
  
  TI ADUAN BIAKO
  
  
  Drake hyɛn abrannaa no ase, na Captain Cook frɛɛ no Hell Apon no, na ohui sɛ ɔwɔ ɔkwan teateaa bi a wɔatwa no basabasa so. Ɔsɔɔ tuo no kanea no na ɔde kyekyeree toa no ho. Ɔde kanea bi nso kyekyeree ne mmati na ɔsesaa mu ma ɛhyerɛn afasu no. Bere tiaa bi no, na hann pii wɔ hɔ na asiane biara nni hɔ a ɛda adi pefee.
  
  Berɛ a wɔretwa kwan a ɛyɛ kyinhyia no, Drake kaa wɔ ne mmati so sɛ, "Ka Cook nsɛmma nwoma ho asɛm kyerɛ me, Ben."
  
  Ben homee ntɛmntɛm. "Eyi nyɛ hwee sɛ afiri nhyehyɛe kɛse yi ho nsɛm a wɔaka abom. Cook frɛɛ no "Hell Apon" esiane sɛnea afiri no te nti. Wanhu nea ɛbɛba awiei koraa mpo."
  
  "Enti hena na ɔkyekyeree afiri no?" Drake bisae sɛ. "Na adɛn ntia?"
  
  "Obiara nnim." Nsɛnkyerɛnne a yehuu wɔ abɔnten ne nea ɛwɔ Anyame Damoa no mu no nni emu afasu yi so." Ɔtew ne menewam na ɔde kaa ho sɛ, "Bye."
  
  Komodo nne yɛɛ dede wɔ wɔn akyi. "Dɛn nti na Cook anhu awiei no?"
  
  Karin kaa no komm sɛ: "Oguan. "Wɔ ehu mu".
  
  "Oo, nkwaseasɛm."
  
  Drake gyinaa hɔ kakra. "Enti, esiane sɛ meyɛ ɔsraani a ɔyɛ mum kɛkɛ na mo baanu na moyɛ oprehyɛn yi amemene nti, ma mensiesie nneɛma mu. Ne titiriw no, nnua no ne afiri nhyehyɛe no safe. Na mo baanu nso wɔ bi ka mo ho."
  
  Ben kae sɛ: "Yɛwɔ bi. "Karin wɔ obi foforo wɔ ne tirim."
  
  Komodo nwiinwii sɛ: "Ɛnde yɛwɔ bi."
  
  "Dabi..." Ben fii ase, nanso Drake siw no kwan. "Nea ɔrepɛ akyerɛ ne sɛ, sɛ owu a, yebenya biako, akokoaa. Mfonini memory ho nni mfaso kɛse bere a woawu no."
  
  "Me n... Yiw, ɛyɛ, kyɛw, yennwen te sɛ asraafo."
  
  Drake hui sɛ ɔkwan a wɔfa so fa mu no fii ase trɛwee. Mframa a emu yɛ hare sen biara bɔɔ n"anim. Ɔmaa ne nsa so sɛnea ɛbɛyɛ a obesiw wɔn kwan na afei ɔde ne ti bɔɔ ntwea so.
  
  Hwɛ ade a ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ nwonwa.
  
  Ná ɔwɔ ɔdan kɛse bi a ne nsusuwii yɛ tenten, na na ɔdan atifi ayera wɔ sum mu no ano. Hann a ɛyɛ mmerɛw no fi nnua a ɛhyerɛn a ɛbɛyɛ sɛ Mogya Hene no mmarima no gyaw wɔ akyi no mu bae. Wɔ n"anim pɛɛ, a ɔrewɛn ɔkwan a ɛkɔ so kɔ bepɔw no mu dɔ no, na biribi a ɛma ne koma tu mmirika.
  
  Wodii anim kɛse bi wɔ ɔbotan a ɛwɔ ɔkwan a wɔfa so fa mu no ankasa atifi no mu. Bere a Drake de n"ani a ɛyɛ mmerɛw, ne hwene a wɔde hama ayɛ, ne nea wobetumi aka ho asɛm sɛ mmɛn a epue fi ne ti so nkutoo no, ɔde baa awiei ntɛm ara sɛ ɛyɛ ɔbonsam anaa ɔbonsam anim.
  
  Bere a obuu n"ani guu anim no so saa bere no, ɔhwɛɛ beae no. Ná afasu no ayɛ kurukuruwa, na esum akata wɔn nnyinaso so. Ná ɛsɛ sɛ wɔde hann kakra ka ho wɔ ha.
  
  Ɔde nkakrankakra yɛɛ afoforo no sɛnkyerɛnne sɛ wɔnkɔ wɔn anim.
  
  Na afei, mpofirim ara, dede bi gyegyeegye faa ɔbodan no mu, te sɛ ogyaframa ɔha a wɔtow tuo prɛko pɛ, anaasɛ, sɛnea Ben kae no, "ɛte sɛ Batmobile a wɔabɔ no dam no."
  
  Ogya paee faa adwini no hwene mu, na ɛmaa fononoo twaa abo fam no ho hyiae. Ogyaframa abien a ɛsono emu biara paee fii hwene biara mu, na afei, wɔ sikɔne kakraa bi akyi no, biako fii aniwa biara mu.
  
  Drake de adwennwen suaa ho ade. "Ebia yɛde adwinnade bi reyɛ adwuma. Nhyɛso sensitive switch anaa biribi a ɛte saa." Ɔdanee ne ho kyerɛɛ Ben. "Yɛwɔ anidaso sɛ woasiesie wo ho mate, efisɛ sɛnea Dinorock nnwontofo kuw a m"ani gye wɔn ho no mu biako, Poison, taa ka no, ɛnyɛ hwee sɛ bere pa."
  
  Ben anofafa yɛɛ serew bere tiaa bi bere a ɔhwɛɛ ne nsɛm a ɔkyerɛwee no. "Eyi ne hell no fã a edi kan. Sɛnea scriptwriter, ɔbarima bi a wɔfrɛ no Hawksworth kyerɛ no, wɔfrɛɛ saa level yi Wrath. Misusuw sɛ nea enti a ɛte saa no da adi pefee. Akyiri yi wɔde no totoo ɔbonsam, Amon, abufuw honhommɔne no ho."
  
  "Meda wo ase wɔ adesua no ho, abofra." Komodo bɔɔ ose. "So ɛka ɔkwan bi a ɛkɔ bere a atwam ho asɛm wɔ akwanhyia mu?"
  
  Ben de nkyerɛwee no too fam na ɔteɛteɛɛ mu. "Hwɛ. Mahu eyi pɛn nanso mante ase. Ebia eyi yɛ biribi a ɛkyerɛ biribi."
  
  Drake bɔɔ ne mu ase wɔ n"adamfo kumaa no nkyɛn. Wɔde ahwɛyiye yɛɛ nsɛmma nhoma a wɔasuasua no na wɔayɛ ho mfonini, nanso Ben nsateaa twee n"adwene kɔɔ nsɛm bi a ɛyɛ nwonwa so.
  
  1 (||) - kɔ 2 (||||) - kɔ 3 (||) - kɔ 4 (|||||/) .
  
  Na nkyerɛwee biako pɛ a edii eyi akyi ne sɛ, "Fa abufuw, nya abotare. Obi a ɔhwɛ yiye bɛyɛ ɔkwan a ɔbɛfa so no ho nhyehyɛe sɛ nhama a wɔde fa po so hyɛn wɔ n"anim a."
  
  Ben kae sɛ: "Ná Cook yɛ hyɛn mu dwumayɛni a ɔsen biara wɔ bere nyinaa mu. "Saa nkyerɛwde yi ka nneɛma abien kyerɛ yɛn. Saa Cook yi abɔ ɔkwan bi a ɔbɛfa so atwa adaemone no ho pɔw na sɛ ɔkwan a wɔfa so fa mu no hwehwɛ sɛ wɔyɛ nhyehyɛe yiye."
  
  Karin hwɛɛ sɛnea ogya no rehyew. Ɔde adwene kae sɛ: "Mekan anan." "Ogyaframa a ɛpae mpɛn anan. Dodow koro no ara ne-"
  
  Tuo bi bɔɔ, na ɛwosow kommyɛ no. Tuo no ricochet fii ɔfasu a ɛbɛn Drake ti no so, na ɛmaa abotan asinasin a ano yɛ nnam twaa mframa no mu. Milisekɔn biako akyi no, Drake maa ne tuo so na ɔtow tuo, na milisekɔn biako akyi no ohui sɛ sɛ ɔsan kɔ fam kɔ ɔkwan no mu a, nea ɔtow tuo no betumi de wɔn abɔ ɔfasu no ho daa.
  
  Ɔde saa adwene yi tuu mmirika, tow tuo, kɔɔ afiase dan no mu. Komodo a ɛda adi sɛ ɔreba asɛm koro no ara mu no dii n"akyi. Ogya a wɔaka abom no bɔɔ ogyaframa fii ɔfasu a atwa ho ahyia no mu. Nea ɔde ne ho sie no de ahodwiriw bɔɔ ne mu ase, nanso ɔda so ara tumi tow tuo foforo, na ɛbɔɔ abɛn wɔ Drake ne Komodo ntam.
  
  Drake hwee ase kɔɔ ne kotodwe biako so, na ɔde n"ani sii n"ani so.
  
  Ɔbarima no huruw fii ne kataso no so, maa n"akode no so kɔɔ soro, nanso Komodo dii kan too tuo - asorɔkye a ɛpaee no tow ɔtowhyɛfo no san n"akyi. Nteɛteɛm bi a ɛyɛ hu bae na ɔbarima no sii fam wɔ basabasayɛ a ɛyɛ tan mu, na atuo no bɔɔ fam. Komodo nantew baa hɔ na ɔhwɛɛ sɛ ɔbarima no awu.
  
  Drake kaa ntam sɛ. "Sɛnea na misusuw no, Kovalenko gyaw atuo a wɔde tow tuo sɛ wɔmma yɛn brɛoo."
  
  Komodo de kaa ho sɛ: "Na sɛnea ɛbɛyɛ a yɛbɛtew yɛn ho."
  
  Karin de ne ti bɔɔ ntwea so, na ne ti nhwi a ɛyɛ bruu no hwee n"ani so. "Sɛ meteɛ a, ɛnde kasamu a ɛyɛ nwonwa no ne safe no, na asɛmfua "boasetɔ" ne safe no. Saa tram nhama abien a ɛte sɛ nea ɛyɛ wɔn ho abien no? Wɔ nnwom, anwensɛm ne nhoma dedaw mu no wobetumi akyerɛ home. Enti, boasetɔ kyerɛ sɛ "wobegyina kakra".
  
  Drake hwɛɛ nyansahyɛ no denneennen bere a Delta kuw no de wɔn ho hyɛɛ ɔbodan no mu, a Komodo hyɛɛ no nkuran na wɔsii wɔn bo sɛ wɔrenni mfomso bio no.
  
  Komodo teɛɛm sɛ: "Na nkurɔfo no nso ɛ? Hwɛ yiye wɔ booby afiri ho. Anka meremma saa Russiani ɔkwasea no mfa biribi nkɔ asɛnni baguafo no so."
  
  Drake de ne nsateaa a fifiri ayɛ no petepete ɔfasu a ɛyɛ den no so, na ɔtee ɔbo a ɛyɛ nsensanee a ɛwɔ ne nsa ase no nka, na awɔw wom te sɛ frigye mu. "Enti ɛte sɛ: "Twɛn ɔtopae a edi kan no, afei gyina kakra na kɔ abien. Sɛ ɔtopae a ɛto so abien no wie a, gyina nea ɛto so anan no kakra na kɔ nea ɛto so abiɛsa no so. Sɛ ɔtopae a ɛto so abiɛsa no wie a, gyina kakra na kɔ anan so. Na sɛ ɔtopae a ɛto so anan no wie a, gyina kakra ne mpɛn asia, na afei fi adi."
  
  "Mrɛ." Ben de n"ani kyerɛɛ baabi. "Nanso bere tenten ahe na ahomegye no di?"
  
  Karin de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Nsɛm tiawa."
  
  "Oo, ɛno boa, sis."
  
  "Na wokan nneɛma a ɛpaapae dɛn?"
  
  "Misusuw sɛ nea edi kan du baabi a ɛwɔ akyirikyiri no ne nea edi kan, na nea ɛto so anan ne nea ɛyɛ tiaa sen biara."
  
  "Wiɛ, ntease bi wɔ ɛno mu, misusuw sɛ. Nanso ɛda so ara yɛ-"
  
  "Ɛno ara ne no". Ná Drake anya nea ɛdɔɔso. "Wɔasɔ me boasetɔ ahwɛ dedaw bere a matie akyinnyegye yi. Mɛdi kan akɔ. Momma yɛnyɛ eyi ansa na me caffeine high no asɛe."
  
  Ɔtwam wɔ Komodo adwumayɛfo no ho, na ogyinaa ogyaframa a ɛware sen biara no ho anammɔn kakraa bi. Ɔtee nka sɛ ɔbarima biara danee ne ho hwɛɛ. Ɔtee sɛ Ben haw no. Ɔkataa n"ani, na ɔtee sɛ ɔhyew no kɔ soro bere a nsu foforo a ɛyɛ hyew dodo no hyew mframa a ɛwɔ n"anim no.
  
  Kennedy anim guuare wɔ n"adwene anim. Ohuu no sɛnea na ɔte kan no. Bob a ɛyɛ katee wɔ ne ti nhwi mu, trawsa suits a enni nkyerɛkyerɛmu - biako ma dapɛn no mu da biara. Mmɔden a wɔde anifere bɔ sɛ wɔbɛtwetwe biribiara afi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na ɔyɛ ɔbea no so.
  
  Na afei Kennedy gyaee ne ti nhwi, na ɔkaee ɔbea a ɔne no dii asram abien a ɛyɛ anigye no. Ɔbea a ofii ase boaa no ma ɔkɔɔ n"anim wɔ ne yere Alison wu a ɛyɛ hu ne ɛyaw a saa kar akwanhyia a ɛyɛ hu no de bae mfe pii a atwam ni no akyi.
  
  N"aniwa hyerɛn kɔɔ ne koma mu tẽẽ.
  
  Ná ogya rehyew wɔ n"anim.
  
  Ɔtwɛnee sɛ ogyaframa no hyew bɛbrɛ ase na ogyinaa hɔ sikani abien. Bere a ɔretwɛn no, ohui sɛ ogya bi a efi aniwa a ɛto so abien no mu no ahyerɛn dedaw. Nanso sikɔne abien akyi no otu kɔɔ saa beae yi, ɛwom sɛ na ne nipadua no mu nhama biara teɛɛm sɛ ɛnsɛ sɛ ɔyɛ saa de.
  
  Ogya no sɛee no- .
  
  Nanso ɛyɛɛ nwini bere a owiee ne kankyee no. Ná mframa a atwa ne ho ahyia no da so ara yɛ hyew, nanso na wotumi gyina ano. Ná Drake rehome, na fifiri retɔ fi ne so wɔ asorɔkye mu. Esiane sɛ wantumi annye n"ahome sekan biako mpo nti, ofii ase kan bio.
  
  Sikɔne anan.
  
  Ogyaframa bi paee wɔ ne nkyɛn, na ɛbɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛhyew ogya wɔ beae a na ɔrebɛfa no ara.
  
  Drake yɛɛ ne tu. Ogya no dum. N"ano yɛɛ te sɛ keeki a nkyene wom. N"aniwa abien no nyinaa hyew te sɛ nea wɔde anhwea a wɔde twitwiw so.
  
  Ɛwom sɛ, misusuw sɛ ɛte saa. Susuw ho, susuw ho bere nyinaa. Sekan mmienu bio na yɛbɛtu. Momma yɛnkɔ maneuver a etwa to no so. Afei de na ɔwɔ ahotoso.
  
  Gyina kakra sikɔne asia na afei- .
  
  Bere a odii nnɔnsia no, otu kɔɔ baabi foforo, nanso ogya no ano ammrɛ! N"aniwa yɛɛ hyew. Ɔhwee ne nkotodwe tow ne funu no san n"akyi. Ben teɛɛm bɔɔ ne din. Ɔhyew no mu yɛɛ den araa ma ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛteɛteɛm. Nanso saa bere no, ɛyerae mpofirim. Ɔde nkakrankakra hui sɛ ne nsa ne ne nkotodwe retwitwa wɔ abo a ɛyɛ den no fam. Ɔmaa ne ti so de ahoɔhare wee faa ɔkwan a ɛda afiase dan no akyi no so.
  
  Bere tiaa bi akyi no, ɔdanee ne ho teɛɛm kyerɛɛ afoforo no sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ mogye saa ahomegye a ɛto so ason a etwa to no, mmarima. "Ade a etwa to a wopɛ sɛ wuhu ne sɛnea Kentucky Fried te."
  
  Wɔtee serew a wɔahyɛ no den. Ntɛm ara na Komodo nantew baa hɔ na obisaa Karin ne Ben bere a wɔbɛpɛ sɛ wɔfa wɔn dan mu. Ben pɛe sɛ ɔma asraafo kakraa bi foforo di n"anim, nanso na Karin wɔ ɔpɛ sɛ obedi Drake akyi. Egyee Komodo ankasa sɛ ɔde no bɛkɔ nkyɛn na waka anifere a ɛwɔ sɛ ɔbɛhwɛ sɛ Drake nnya anigye kɛkɛ wɔ ne bere a ɔde yɛɛ adwuma no ho ansa na wɔde wɔn ho ato asiane mu sɛ wɔbɛhwere wɔn oprehyɛn no amemene no biako ho asɛm.
  
  Drake huu Karin sɛ ne ho adwo no na mpo ɔserewee kakra. Na ɛyɛ anigye sɛ wubehu sɛ obi renya nkɛntɛnso a ɛma obi dwo wɔ Blake abusua no mu abofra a ɔyɛ wuram no so. Ɔhwɛɛ ɔkwan a atwa ne ho ahyia no mu na ɔtow glow stick no guu sunsuma no mu. Ne amber kɔla a ɛretrɛw no anhyerɛn biribiara gye ɔkwan bi a wɔatwa kɛse mpo, na ɛreyera bɛyɛɛ tuntum.
  
  Delta sraani a odi kan no hwee ne nkyɛn, na ɛno akyi bere tiaa bi no, nea ɔto so abien no dii n"akyi. Drake ansɛe bere biara sɛ ɔbɛsoma wɔn akɔ ɔkwan a wɔfa so fa mu no mu sɛ wɔnkɔhwehwɛ mu. Bere a ɔdan n"akyi kɔɔ abufuw dan no mu no, ohui sɛ Ben Blake reyɛ ne tu.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Ben faa ne bag te sɛ sukuuni, hwɛ hui sɛ ne ti nhwi atenten no de ahyɛ ne T-shirt atifi, na ɔkɔɔ n"anim. Drake hwɛɛ n"anofafa a ɛretu bere a ɔrekan sikani no akɔ fam no. Esiane sɛ na ɛnkyerɛ nkate ho sɛnkyerɛnne biara wɔ akyi nti, Drake koma huruw fii n"anom ankasa na ɛtraa hɔ kosii sɛ n"adamfo no hwee ase wɔ ne nan ase, na ne ho popoe.
  
  Drake de ne nsa maa no. Ben maa n"ani so, "Dɛn na wobɛka, afunumu? Sɛ wuntumi nnyina ɔhyew no ano a?"
  
  Drake de nne a ɛyɛ abufuw kae sɛ: "Ɛnyɛ Bucks Fizz asɛm na merefa aka." "Sɛ wopɛ-dabi, twɛn-"
  
  Drake huu Karin sɛ ɔrebɛn ogya a edi kan no. Ben ano too mu ntɛm ara na n"ani dii ne nuabeanom no adeyɛ biara akyi. Bere a ɔrehinhim no, Ben sẽ no yɛɛ den araa ma Drake susuwii sɛ ɛte sɛ tectonic mprɛte a ɛreyam wɔn ho wɔn ho. Na bere a ɔrehuruhuruw wɔ guankɔbea biako a ahobammɔ wom ne nea edi hɔ ntam no, na ɛsɛ sɛ Drake kyere Ben denneennen na ama wagyae mmirikatu a obefi adi akɔkyere no no.
  
  "Twɛn! Wo ntumi nnye no nkwa".
  
  Karin gyinaa hɔ kakra. N"asehwe no maa n"adwene tu frae koraa. Ná ɔrehwɛ ɔkwan a ɛnteɛ so bɛyɛ sikɔne abien ansa na ɔtopae foforo rehyew no.
  
  Ben ne Drake dii aperepere, na ɔde basabasa kyeree ɔbarima no ne ti akyi na ɔde ne nipadua bɔɔ n"adamfo no ho ban na wanhu adeyɛ a ɛyɛ hu a edi hɔ no.
  
  Karin mumii n"ani.
  
  Afei Komodo a ɔyɛ Delta kuw no kannifo no de ne nsa kɛse biako faa no, na ɔde ahokokwaw huruw faa home ahorow no ntam. Wansɛe ne nnyigyei no, nea ɔyɛe ara ne sɛ ɔtow Karin guu ne mmati so, dii kan de ne ti too fam, na ɔde no sii fam brɛoo wɔ ne nuabarima a ne bo afuw no nkyɛn.
  
  Ben memee fam wɔ ne nkyɛn, na ɔde biribi bɔɔ n"ano bere a ɔde ne nsa bɛn no no. Karin hwɛɛ Ben mmati so tẽẽ kyerɛɛ Komodo na ɔde nsɛm abien kaa n"ano. "Meda wo ase".
  
  Komodo de awerɛhow de ne ti too fam. Simma kakraa bi akyi no ne mmarima a aka no duu hɔ dwoodwoo, na nnipa baanu a Drake somaa wɔn kɔɔ ɔkwan no mu no san bae.
  
  Wɔn mu biako kasa kyerɛɛ Drake ne Komodo nyinaa bere koro mu. "Afiri foforo, owura, bɛyɛ kilomita biako wɔ w"anim. Ná sɛnkyerɛnne biara nni hɔ a ɛda adi pefee sɛ atuotofo anaa booby traps, nanso yɛanbata ho anhwɛ mprenu. Wosusuwii sɛ ɛsɛ sɛ yɛsan ba ha."
  
  Karin yii mfutuma fii ne ho na ɔsɔre gyinaa hɔ. "Afiri te sɛ dɛn?"
  
  "Miss, ɛno te sɛ ɔkwasea kɛse biako."
  
  
  TI ADUAN ABIEN
  
  
  Wotuu mmirika foroo ɔkwan teateaa no, a basabasayɛ nneyɛe a ebia na ɛrekɔ so wɔ wiase a ɛwɔ wɔn atifi no mu ne ɔbarima a ɔweawea faa asase ase sum a ɛwɔ wɔn anim no mu adwemmɔne na ɛkanyan wɔn.
  
  Abrannaa bi a ɛso yɛ toro de wɔn kɔɔ ɔbodan a edi hɔ no mu. Saa bere yi nso, nnua a ɛhyerɛn no hyerɛn ahunmu kɛse no fã bi, na ɛyɛ foforo na ɛreyera nkakrankakra, nanso Drake tow amber abien a ɛhyerɛn ntɛmntɛm guu ɔfasu a ɛwɔ akyirikyiri no so.
  
  Ná baabi a ɛwɔ wɔn anim no yɛ nwonwa. Ná akwan no te sɛ abɛn abiɛsa. Ná ɔdan kɛse no yɛ ɔkwan a ɛtrɛw araa ma nnipa baasa betumi afa mu. Ɛbaa awiei wɔ ɔfasu a ɛwɔ akyirikyiri no so wɔ abrannaa foforo a wɔfa so fi adi no mu. Bere a ɛrepaapae nkorabata afi dua kɛse no so na ayɛ ahama abiɛsa no nhama abien a aka no, na akwan abien foforo wɔ hɔ, na eyinom nkutoo na ɛyɛ teateaa kɛse, na ɛsõ kakra sen abon no. Saa nsusuwii ahorow yi baa awiei wɔ ɔkwan a ɛtrɛw so wɔ ɔbodan no fasu mu.
  
  Ná esum a emu dɔ na ɛyɛ anifere ahyɛ mmeae a ɛda abɛn abiɛsa no akwan ntam no ma. Bere a Komodo tow ɔbo no guu hann a ɛbɛn hɔ a na hann nni hɔ no mu no, wɔante da sɛ ɛrebɔ ase.
  
  Wɔde ahwɛyiye kɔɔ wɔn anim nkakrankakra. Wɔn mmati mu yɛɛ den esiane nhyɛso no nti na wɔn ntini fii ase sɛee. Drake tee nka sɛ fifiri teateaa bi retu akɔ n"akyi berɛmo tenten mu, na ɛreyɛ no yaw akosi fam. Aniwa abien biara a ɛwɔ kuw no mu hwɛɛ wɔn ho hyiae na wɔhwehwɛɛ sunsuma biara, baabiara kosii sɛ awiei koraa no Ben huu ne nne.
  
  Ɔkaa sɛ, "Twɛn," na ɛkame ayɛ sɛ na ɔnte, afei ɔtew ne menewam na ɔteɛɛm sɛ, "Twɛn."
  
  "Deɛn ni?" Drake yɛɛ nwini, na ne nan da so ara wɔ wim.
  
  "Ɛsɛ sɛ yedi kan hwɛ Cook kyerɛwtohɔ ahorow mu, sɛ ebia ɛba saa a."
  
  "Wo na wopaw wo damn mmere."
  
  Karin kasae. "Wɔfrɛɛ no Adifudepɛ, bɔne a ɛto so abien a edi awu. Ɔbonsam a wɔde bata adifudepɛ ho ne Mamon, hell mmapɔmma baason no mu biako. Wɔkaa ne ho asɛm wɔ Milton nhoma Paradise Lost mu na wɔfrɛɛ no mpo sɛ hell nanmusifo wɔ England."
  
  Drake hwɛɛ no denneennen. "Ɛnyɛ serew".
  
  "Wɔanhyɛ da sɛ ɛbɛyɛ saa. Eyi ne nea bere bi mekenkanee na mede siee. Nsɛnkyerɛnne biako pɛ a Hawksworth de ma wɔ ha ne kasamu yi: Adifudepɛ a ɛne no bɔ abira te mmɔborohunu so. Ma onipa a odi hɔ no nnya nea wopɛ."
  
  Drake hwɛɛ ɔbodan a awɔw wom na ɛyɛ nwini no. "Nnipa pii nni ha a m"ani begye ho, gye sɛ ebia Krispy Kremes."
  
  "Eyi ne ɔkwan a ɛkɔ baabi a wobefi adi no tẽẽ." Komodo gyinaa ne mmarima no mu biako bere a ɔrepiapia ne ho atwam no. "Biribiara nni hɔ a ɛyɛ mmerɛw saa da. Hei! Dɛn na ɛyɛ, dude-"
  
  Drake danee ne ho huu Delta nipa no sɛ ɔrepia Komodo akɔ nkyɛn na ɔretwam wɔ ne sahene no ho pɛɛ.
  
  "Wallis! Ma w'afurum no nkɔtoto ntonto mu, ɔsraani."
  
  Drake huu ɔbarima no ani bere a ɔrebɛn no. Glazed a wɔde ahyɛ mu. Wɔasiesie no wɔ beae bi a ɛwɔ nifa so. Drake dii n"ani a ɔde hwɛɛ no no akyi.
  
  Na ntɛm ara na mihuu niches no. Funny sɛnea wanhyɛ wɔn nsow kan. Wɔ ɔko a ɛwɔ nifa so no awiei, baabi a na ɛne ɔbodan no fasu no bɔ abira no, afei de Drake huu mmeae abiɛsa a emu dɔ a wɔasen wɔ ɔbotan tuntum no mu. Biribi hyerɛn wɔ niche biara mu. Biribi a ɛsom bo, a wɔde sika kɔkɔɔ, safir ne emerald ayɛ. Ade no kyeree hann a ɛyɛ mmerɛw na ɛtrɛw a na ɛrehyerɛn wɔ ɔbodan no mu no na ɛsan de no mmɔho du. Na ɛte sɛ nea worehwɛ disko bɔɔl a ɛhyerɛn a wɔde abohene karat du ayɛ no koma mu.
  
  Karin de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ, "Ɔpon bi da mpan wɔ ɔfã foforo."
  
  Drake tee ahonyade a wɔhyɛɛ ho bɔ no twetwe nka. Dodow a ɔhwɛɛ no yiye no, dodow no ara na nneɛma no mu da hɔ na na ɔpɛ. Egyee bere tiaa bi ansa na Karin asɛm no rekɔ fam, nanso bere a ɛkɔɔ so no, ɔde ahoɔyaw ne ehu hwɛɛ ɔdan a ɛda mpan no. Ebia ɔkra bi a ɔwɔ anigye de ne ho too ledge no so na ɔde asade no kɔe? Anaasɛ ɔkuraa mu bere a ɔde ne ho kɔhyɛɛ fam, teɛteɛɛm, kɔɔ bun a wontumi nkan ano a ɛwɔ ase hɔ no mu no?
  
  Ɔkwan biako a wobɛfa so ahu.
  
  Drake de ne nan biako sii foforo no anim na afei ogyinaa ne ho. Nsɛnhunu . Ná asau a ɛfa ledges no mu no mu yɛ den. Nanso na Kovalenko akyi a odii no yɛ nea ɛyɛ anigye kɛse. Ɔsan de ahopere kɔɔ nokwasɛm mu, na na ɔresusuw sɛnea akanea bi betumi ayɛ nea ɛyɛ nwonwa saa no ho. Saa bere no, Komodo tuu mmirika twaa ne ho hyiae, na Drake teɛɛ ne nsa sɛ ɔrensiw no kwan.
  
  Nanso na Delta Asraafo panyin no ahwe ase wɔ ne yɔnko dwumayɛni no atifi nkyɛe na ɔbɔɔ no hwee fam. Drake danee ne ho huu kuw no mufo a aka no sɛ wɔabu nkotodwe, wɔrebɔ wɔn ani anaasɛ wɔrekwati sɔhwɛ ahorow koraa. Ben ne Karin gyinaa hɔ a na wɔn ho adwiriw wɔn, nanso ankyɛ na Karin adwene a ɛyɛ ntɛm no gyaee.
  
  Ɔdan kɔɔ ne nuabarima no nkyɛn ntɛm ara. "Wo ho ye? Ben?
  
  Drake hwɛɛ aberanteɛ no ani so yie. "Ebia yɛwɔ ɔhaw ahorow. Onya ahwehwɛ hwɛbea koro no ara bere a Taylor Momsen kɔ asɛnka agua so no."
  
  Karin wosow ne ti. Ɔbɔɔ ne nuabarima no denneennen sɛ: "Mmarimaa."
  
  Ben bɔɔ n"ani na ɔmaa ne nsa so kɔɔ ne hwene so. "Ow!"
  
  "Wo ho ye?"
  
  "Dabi, hell dabi! Ɛkaa kakraa bi na wobubuu me hwene."
  
  "Gyae sɛ wobɛyɛ obi a ɔyɛ mmerɛw. Ka kyerɛ maame ne papa bere foforo a wɔbɛfrɛ no."
  
  "Damn right, mɛyɛ. Adɛn nti na wobɔɔ me mpo?"
  
  Drake wosow ne mmati bere a Komodo maa ne nipa no so fii fam na ɔtow no san kɔɔ nhama no mu no. "Nea ɔyɛ foforo."
  
  Karin de anigye hwɛɛ no.
  
  Drake kaa sɛ, "Wonkae? Akanea a ɛyɛ fɛ? Ɛkaa kakraa bi na wɔanya wo, adamfo."
  
  "Mekae..." Ben ani san kɔɔ ɔbo fasu no ne ne niches a ɛyɛ nwonwa no so mpofirim. "Oo, wow, anigye bɛn ara ni. Sika kɔkɔɔ, abohene ne ahonyade. Mekae eyi."
  
  Drake huu sɛ nneɛma a ɛhyerɛn no afi ase resan anya tumi a ɛtwe ade ba fam no. Ɔkae sɛ: "Momma yɛntu nkɔ baabi foforo." "Mprenu. Mitumi hu nea ɔbodan yi reyɛ, na dodow a yɛfa mu ntɛm no, dodow no ara na eye."
  
  Ɔkɔɔ hɔ ntɛmntɛm, na ɔde ne nsa too Ben mmati so na ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Karin. Komodo dii n"akyi komm, na ɔhwɛɛ ne mmarima no yiye bere a wɔretwam wɔ baabi a ɛbɛn apon a ɛwɔ afã abien no nyinaa no.
  
  Bere a wɔrebɛn niches no, Drake de ne ho too asiane mu sɛ ɔbɛhwɛ no ntɛmntɛm. Ná ade ketewaa bi a ɛte sɛ kuruwa a wɔde abo a ɛsom bo asisi n"anim gyina niche biara mu. Nanso na eyi nkutoo nnɔɔso sɛ ɛbɛma wɔanya hann ho ɔyɛkyerɛ a ɛyɛ nwonwa a na ɛtwetwe adwene kɛse no. Wɔ kuruwa biara akyi no, na wɔde aboɔden abo, emerald, safir, abohene ne aboɔden abo afoforo a enni ano atoatoa so ayɛ niches no ankasa afasu a ɛyɛ den no.
  
  Ná nkuruwa no betumi agye sika kɛse, nanso na niches no ankasa bo yɛ den.
  
  Drake gyinaa bere a ɔrebɛn ɔkwan a wɔfa so fi adi no. Mframa a ɛyɛ nwini bi bɔɔ ne so fi benkum ne nifa. Ná tete ahintasɛm ne ahintasɛm a ahintaw hua wɔ beae no nyinaa. Na nsuo a ɛreworo so wɔ baabi, na ɛyɛ nsuo a ɛreworo so ketewaa bi kɛkɛ, nanso ɛdɔɔso sɛ ɛbɛka ɔbodan nhyehyɛeɛ a na wɔrehwehwɛ mu no kɛseɛ ho.
  
  Drake hwɛɛ obiara yiye. Wodii afiri no so nkonim. Ɔdanee ne ho sɛ ɔrekɔfa abrannaa a wɔde fi adi no mu.
  
  Na obi nne teɛɛm sɛ: "Gyae!"
  
  Ɔyɛɛ nwini amonom hɔ ara. Gyidi a ɔwɔ wɔ nteɛm ne awosu a SAS ntetee dedaw woo no mu no gyee ne nkwa. Ɛkame ayɛ sɛ ne nan nifa antumi anka waya a ɛyɛ tratraa no, nanso sɛ ɔpia no biako bio a, na ebetumi ama booby afiri no afi ase.
  
  Saa bere yi de Kovalenko amfi nea ɔtow tuo no hɔ. Obuu atɛn yiye sɛ kuw a wɔwɔ n"akyi no bɛtwe afunumu afa Greed Hall. Akwantuo no kɔɔ M18 Claymore ɔtopae bi a ahintaw mu, nea wɔakyerɛw so sɛ "Front to the Enemy" no.
  
  Na anim awiei no de wɔn ani asi Drake so na anka ɛde dade bɔɔl bearing ahorow no bɛbɔ no atew ne Ben ne Karin sɛ Komodo anteɛteɛm kɔkɔbɔ a.
  
  Drake hwee ase na odum afiri no ntɛmntɛm. Ɔde eyi maa Komodo. "Meda wo ase pii, adamfo. Fa eyi sie wo nsam na akyiri yi yɛbɛpia akɔ Kovalenko afunumu so."
  
  
  TI ADUAN ABIƐSA
  
  
  Ná ɔkwan a edi hɔ a wɔfaa so no yɛ tiaa na esian kɔɔ fam ntɛmntɛm. Na ɛsɛ sɛ Drake ne afoforo no nantew wɔ asen mu, na wɔde wɔn nipadua si akyi na ama wɔatumi agyina hɔ. Drake susuwii sɛ bere biara a ebia ɔbɛhwe ase na wahwe ase a ontumi nyɛ hwee no, Onyankopɔn nkutoo na onim nkrabea a ɛyɛ hu a ɛretwɛn wɔ ase hɔ.
  
  Nanso simma kakraa bi akyi no wohuu abrannaa bi a wonim no yiye. Drake siesiee ne glow stick no na ogyinaa ɔpon no ano. Esiane sɛ na n"adwene wɔ atuo a wɔtow tuo no so nti, ɔde ahoɔhare de ne ti too fam na ofii adi.
  
  Ɔhome wɔ ne tirim sɛ: "Oo, bɔɔl." "Ɛresɛe kɛse."
  
  Ben kae sɛ: "Nka nkyerɛ me. "Ná kɔnkrit bɔɔl kɛse bi sɛn yɛn ti so."
  
  Drake hwɛɛ no denneennen. "Asetra nyɛ sini, Blakey. Nyame, wo yɛ freak."
  
  Ɔhome denneennen na ɔde wɔn kɔɔ ɔbodan kɛse a ɛto so abiɛsa no mu. Beae a ɛyɛ nwonwa a wohuu no maa wɔn mu biara gyinaa wɔn akwan so. Ano buei. Sɛ Mogya Hene no betumi apaw beae biara wɔ wɔn akwantu a ɛkɔ akyiri saa no mu de afiri ato hɔ a, na eyi ne, Drake susuwii simma kakraa bi akyi, hokwan a edi mũ. Nanso, anigyesɛm ne sɛ, ma mmarima pa no, biribiara nni hɔ a ɛbɛtwɛn. Ebia na ntease pa bi wɔ hɔ a enti eyi...
  
  Komodo mpo de ehu ne gyidi a onni no buee n"ani, nanso otumi piapiaa nsɛmfua kakraa bi. "Ɛnde misusuw sɛ ɛyɛ akɔnnɔ."
  
  Ɔfe ne abubuw nkutoo ne nea ɔyɛe.
  
  Ɔkwan a ɛda wɔn anim no dii tẽẽ biako pɛ akyi kɔ abrannaa a wɔde fi adi no so. Akwanside no ne sɛ na wɔde nnyinaso ntiantiaa a wɔde ahoni ayɛ so ne nnyinaso atenten a wɔde mfonini ayɛ atwa ɔkwan no ho hye wɔ n"afã abien no nyinaa. Ná ohoni biara ne mfonini biara gyina hɔ ma nneɛma pii a ɛkanyan akɔnnɔ, efi nea ɛyɛ dɛ a ɛyɛ nwonwa so kosi nea ɛyɛ abofono koraa so. Bio nso, abodan mu mfonini hyɛɛ ɔbodan no afasu no nsateakwaa biara a ɛwɔ hɔ ma, nanso ɛnyɛ tete mfonini ahorow a wɔtaa hu wɔ tete abodan mu no - na eyinom yɛ mfonini ahorow a ɛyɛ nwonwa, a na ɛnyɛ den sɛ ɛne Renaissance anaa nnɛyi mfoniniyɛfo biara bɛyɛ pɛ.
  
  Ná asɛmti no yɛ ahodwiriw wɔ ɔkwan foforo so. Mfonini ahorow no kyerɛɛ anigyede kɛse biako, a wɔtwee ɔbarima ne ɔbea biara wɔ nsɛm a ɛyɛ yaw mu, na wɔyɛɛ akɔnnɔ bɔne biara a onipa nim... ne nea ɛkeka ho.
  
  Sɛ yɛka ne nyinaa bom a, na ɛyɛ ɔhwe a ɛyɛ nwonwa a wɔde baa nkatede so, ɔhwe a ɛkɔɔ so a ennyae bere a na nneɛma a ɛyɛ nwonwa pii reda adi de ama onipa aniwa ne n"adwene ayɛ kusuu no.
  
  Ɛkaa kakraa bi na Drake hwiee akokɔsrade nusu guu n"adamfo dedaw Wells so. Anka saa ɔkwasea dedaw yi bɛba ne element mu wɔ ha. Titiriw sɛ ɔne May huu no a.
  
  May, n"adamfo a ɔte ase a wanyin sen biara no ho adwene boaa ma ɔtwee n"adwene fii nguamansɛm nkate mu adesoa a ɛboro so a atwa ne ho ahyia no so. Ɔsan hwɛɛ kuw no.
  
  "Mmarima. Guys, eyi ntumi nyɛ biribiara. Ɛsɛ sɛ afiri nhyehyɛe bi wɔ ha. Ma w'aso mmue." Ɔfefe. "Na mekyerɛ sɛ afiri."
  
  Ɔkwan no kɔɔ akyiri sen saa. Afei Drake hui sɛ sɛ wohwɛ fam mpo a, ɛremmoa wo. Akontaabu a ɛkɔ akyiri yiye no twitwiw wɔ hɔ nso. Nanso akyinnye biara nni ho sɛ na eyi nyinaa yɛ ɔkraman kɔkɔɔ.
  
  Drake homee denneennen na ɔkɔɔ n"anim. Ohui sɛ na ano a ɛkorɔn a ne tenten yɛ nsateakwaa anan wɔ ɔkwan no afã abien no nyinaa bɛyɛ anammɔn ɔha.
  
  Bere koro no ara mu no, Komodo kasae. "Woahu eyi, Drake? Anka ebetumi anyɛ hwee."
  
  "Anaasɛ biribi foforo biara." Drake de ahwɛyiye de ne nan biako sii foforo no anim. Ben dii n"akyi anammɔn biako, afei asraafo baanu bi, na afei Karin a Komodo hwɛ no yiye no akyi. Drake tee sɛ Komodo kɛse a ne ho yɛ duru no rebɔ Karin kyɛw komm wɔ ne nkurɔfo a wɔrehwɛ no no mfonini a ɛyɛ aniberesɛm ne animtiaabu ho, na osiw serew bi ano.
  
  Bere a ne nan a edi kan no kaa fam wɔ afã horow a wɔama so no mfiase no, nnyigyei bi a emu dɔ a ɛyɛ dede hyɛɛ mframa no ma. Wɔ n"anim pɛɛ no, fam no fii ase tu.
  
  "Hɛlo". Ne Yorkshire kwan a ɛtrɛw no puei wɔ adwennwen bere mu. "Twɛn mmarima."
  
  Wɔkyekyɛɛ ɔkwan no mu yɛɛ no abo a ɛtrɛw a ɛda fam a ɛtoatoa so. Nkakrankakra, shelf biara fii ase kɔɔ nkyɛn, sɛnea ɛbɛyɛ a obiara a ogyina so no betumi ahwe ase sɛ wantiatia nea edi hɔ no so a. Ná nneɛma a ɛtoatoa so no yɛ brɛoo mmom, nanso Drake kyerɛe sɛ afei de wɔahu nea enti a Chambers de akokoduru twetwe adwene no.
  
  Ɔkae sɛ: "Montiatia so yiye." "Wɔ baanu baanu mu. Na yi w"adwene fi dɔte no so na kɔ w"anim, "gye sɛ wopɛ sɛ wosɔ agumadi foforo yi a ɛne sɛ "wobɛkɔ bun mu" yi ahwɛ."
  
  Ben bɛkaa ne ho wɔ shelf a edi kan a ɛretu no so. Ɔsi apini sɛ: "Ɛyɛ den paa sɛ wode w"adwene besi biribi so."
  
  Drake ka kyerɛɛ no sɛ: "Dwen Hayden ho hwɛ." "Eyi bɛboa wo ma woafa mu."
  
  "Meredwen Hayden ho." Ben bɔɔ n"ani hwɛɛ ohoni a ɛbɛn no, a ɛyɛ nnipa abiɛsa a wɔrehuruhuruw a wɔn ti, wɔn nsa ne wɔn nan abɔ mu. "Ɛno ne ɔhaw no."
  
  "Me ne me". Drake de ahwɛyiye kɔɔ shelf a ɛto so abien a wɔtwe fi mu no so, na na ɔresusuw sɛnea nea ɛto so abiɛsa ne nea ɛto so anan no tu no ho dedaw. "Wunim, m"ani agye yiye sɛ miwiee ase no, mede saa nnɔnhwerew no nyinaa dii Tomb Raider agoru."
  
  Ben bɔɔ n"ano sɛ: "Minsusuw da sɛ mɛwie sɛ mɛyɛ sprite wɔ agodie no mu," na afei ɔdwenee May ho. Japanfo amansɛmdifo dodow no ara de no totoo video so agodie mu nipa bi ho. "Hey Matt, wunsusuw sɛ yɛreso dae ankasa, ɛnte saa? Na eyi nyinaa yɛ dae?"
  
  Drake hwɛɛ sɛnea n"adamfo no de ahwɛyiye de ne nan sii shelf a ɛto so abiɛsa no so no. "Minso dae a emu da hɔ saa da." Ná enhia sɛ ɔde ne ti to fam kyerɛ nneɛma a atwa ne ho ahyia no na ama watumi aka n"asɛm no.
  
  Afei, wɔ wɔn akyi no, nnipa akuw a ɛto so abien ne abiɛsa no fii wɔn akwantu a ɛyɛ yaw no ase. Drake kan shelves aduonu ansa na ɔreduru awiei na anigyesɛm ne sɛ, ohuruw kɔɔ asase a ɛyɛ den so. Aseda nka Onyankopɔn sɛ ne koma a ɛretu mmirika no tumi gyee n"ahome. Ɔhwɛɛ abrannaa a wɔde fi adi no simma biako, afei, esiane sɛ na n"ani agye sɛ wɔn nkutoo na wɔwɔ hɔ nti, ɔdanee ne ho hwɛɛ sɛnea afoforo no rekɔ so.
  
  Bere a ɛsɛ mu pɛpɛɛpɛ sɛ wubehu Delta mmarima no mu biako sɛ ɔretwe n"ani afi ɔdan atifi a wɔayɛ ho adwini fɛfɛ no so-
  
  Na miss shelf a na ɔrebɛtiatia so no. Na onni hɔ bio wɔ sekan mu nkyem abien mu, nkaebɔ biako pɛ a ɛkyerɛ sɛ wakɔ hɔ pɛn ne nteɛteɛm a ehu wom a ɛbaa n"asehwe akyi no.
  
  Adwumakuw no nyinaa gyaee, na mframa no wosow wɔ ahodwiriw ne ehu mu. Komodo maa wɔn nyinaa simma biako na afei ɔpiaa wɔn kɔɔ wɔn anim. Ná wɔn nyinaa nim sɛnea wɔbɛfa mu. Ná ɔsraani a wahwe ase no yɛ ɔkwasea ma ne ho.
  
  Bio, na saa bere yi de wɔde ahwɛyiye kɛse dii dwuma no, wɔn nyinaa fii ase tu. Drake susuwii kakra sɛ ɔda so ara tumi te asraafo a wɔrehwe ase daa wɔ saa bun a enni awiei no mu no nteɛteɛm, nanso obuu no sɛ ɛyɛ nsusuwii hunu. Ɔsan de n"adwene sii nnipa no so wɔ bere a ɛsɛ mu sɛnea ɛbɛyɛ a obehu sɛ Komodo kɛse no rehwe ase saa ara.
  
  Bere biako wɔ hɔ a na ɔyɛ basaa a ɔde ne nsa bɔɔ, abufuw nteɛm biako a ɛkyerɛ sɛ onu ne ho wɔ n"adwene a ɔhweree a ɛyɛ hu no ho, na Big Delta kuw no kannifo no hwee ase fii adekoradan no ano. Drake teɛɛm, na ɛkame ayɛ sɛ na wasiesie ne ho sɛ ɔde ahopere bɛboa no, nanso awerɛhosɛm ne sɛ na ogye di sɛ bere rekɔ so no, ɔrentumi nyɛ saa. Ben teɛteɛɛm te sɛ abeawa- .
  
  Nanso na ɛte saa efisɛ Karin de aborɔnoma maa ɔbarima kɛse no ara kwa!
  
  Karin Blake antwentwɛn ne nan ase, gyaw Delta kuw a wɔatete wɔn yiye no nyinaa kɔhwɛɛ sɛnea ɔrekɔ na ɔde ahopere de ne ti kɔɔ Komodo. Ná ɔwɔ n"anim, enti anka ɛsɛ sɛ ne ahoɔden no boa ma ɔsan tow no kɔ kɔnkrit a wɔde ayɛ no so. Nanso na Komodo yɛ ɔbarima kɛse, na ne mu yɛ duru, na ɛkame ayɛ sɛ Karin ahuruhuruw a ɛyɛ point-blank no antumi ankanyan no.
  
  Nanso ɔde ne nsa kaa no kakra. Na ɛno dɔɔso sɛ ɛbɛboa. Komodo tumi danee ne ho, efisɛ na Karin ama no mframa bere foforo sikɔne abien, na ɔde nsateaa a ɛte sɛ vice soo kɔnkrit no ano. Ɔbataa ho, na n"abam abu, na wantumi antwe ne ho ankɔ soro.
  
  Na shelf a ɛtwetwe no de ɛyaw kɔɔ ne benkum so brɛoo, na ɛno akyi no, ɛyerae, na ɛde Delta kuw no kannifo no kɔe.
  
  Karin soo Komodo nsa benkum mu denneennen. Awiei koraa no, ne kuw no mufo afoforo no yɛɛ wɔn ade na wɔkyeree ne nsa foforo no. Wɔde mmɔdenbɔ kɛse twee no kɔɔ soro na wɔfaa ɔbotan no so bere a ɛyerae kɔɔ ɔkwan bi a ahintaw mu ara pɛ.
  
  Komodo wosow ne ti wɔ kɔnkrit a mfutuma ayɛ mu ma no ho. Ɔkae sɛ: "Karin. "Merenhwɛ ɔbea foforo bio da."
  
  Osuani dedaw a ne ho yɛ bruu a ɔyɛ ɔbenfo a ogyaee sukuu no serewee. "Mo mmarima, mo aniwa a ɛkyinkyin no, morensua da."
  
  Na ɛnam Drake anigyeɛ so no, ɔhunuu sɛ saa "hell" ɔfa a ɛtɔ so mmiɛnsa yi, saa dan a wɔfrɛ no akɔnnɔ yi, nyɛ hwee sɛ ɔbarima bi a n'ani kyinkyin daa amanehunu ho mfonini. Nsɛm a wɔde di dwuma wɔ ɔkwan a ɛyɛ mmerɛw so é ɛfa nea sɛ ɔbarima bi te cafe mu & # 233; ne ne yere anaase n'adamfo abeawa, ne nan foforo a eye fɛfɛ bi nantew twaam - ɛkame ayɛ sɛ anka ɔbɛhwɛ.
  
  Gye sɛ wɔ fam ha no, sɛ ɔhwɛɛ a, anka obewu.
  
  Mmea binom rennya ɔhaw biara wɔ saa asɛm no ho, Drake susuw ho. Na ntease pa nti, nso. Nanso Karin gyee Komodo nkwa, na afei de na awarefo no ayɛ pɛ. Egyee simma anum bio de ahoyeraw twɛn, nanso awiei koraa no, kuw no mufo a aka no faa nneɛma a wɔde gu so a ɛtwetwe nneɛma no mu.
  
  Wɔn nyinaa gyee wɔn ahome kakra. Ɔbarima biara a ɔwɔ adwumakuw no mu tee nka sɛ ɛyɛ wɔn asɛyɛde sɛ wɔkyere Karin nsa na wɔda wɔn anisɔ adi wɔ n"akokoduru no ho. Ben mpo.
  
  Afei tuo bi bɔɔ. Delta asraafo no mu biako kotow, na ɔde ne nsa kuraa ne yafunu mu. Mpofirim ara wɔtow hyɛɛ wɔn so. Mogya Hene no mmarima dumien fã hwiee gui fii abrannaa no mu, na wokurakura wɔn akode a wɔasiesie wɔn ho. Atuo rebɔ wɔ wim.
  
  Bere a na wɔabu nkotodwe dedaw no, Drake ne n"adwumayɛfo no hwee fam wɔ hyɛn no so, na wɔkyeree wɔn akode. Ɔbarima a wɔbɔɔ no no kɔɔ so traa ne nkotodwe so na onyaa atuo anan foforo wɔ ne moma so ne ne ti. Annu sikɔne abien na wawu, na ɔyɛ obi foforo a Mogya Hene no asɛm no ayɛ no bɔne.
  
  Drake faa ne M16 atuo a ɔde fɛm no no na ɔtow tuo. Wɔ ne nifa so no, na kɔbere ayɛ ahoni no biako, alabaster asinasin a apete wim. Drake de ne ho hyɛɛ ananse mu.
  
  Tuo foforo bi bɔɔ abɛn twaa ne ti ho.
  
  Ná kuw no nyinaa yɛ dinn, na wɔn ho adwo wɔn, na wotumi de ahwɛyiye de wɔn atuo si fam de wɔn ani si wɔn ani so. Bere a wɔtoo tuo no, na ɛyɛ okunkɛse, atuo du du pii guu Kovalenko mmarima a wɔreguan no so na ɛhyɛɛ wɔn ma wɔsaw te sɛ abofra a mogya ayɛ wɔn ma. Ɔbarima bi de bulldozer faa ne kwan mu, anwonwakwan so no, wanpira no, kosii sɛ ohyiaa Matt Drake.
  
  Kan SAS nipa no baa ne so ti ne ti, na ɔde ne ti bɔɔ no denneennen na ɔde sekan bɔɔ ne mpampam ntɛmntɛm. Kovalenko mmarima no mu nea otwa to no hwee ase kɔɔ baabi a nnipa bɔne nyinaa baa awiei no.
  
  Bonsam gyam.
  
  Drake yɛɛ wɔn sɛnkyerɛnne sɛ wɔntwam, na ɔde ahonu hwɛɛ Delta kuw no muni a wahwe ase no. Wɔbɛfa ne funu bere a wɔresan aba no.
  
  "Ɛbɛyɛ sɛ yɛrekyere ɔkwasea bi."
  
  
  TI ADUAN ANAN
  
  
  Hayden ne Ed Boudreaux hyiae na wiase no yɛɛ mmerɛw.
  
  Boudreau san kaa nsɛm a ɔka kyerɛɛ no pɛnkoro kan no sɛ: "Ɛyɛ me anigye sɛ makum wo." "Bio".
  
  "Wodii nkogu bere a etwaam no, psycho. Wobɛdi nkogu bio."
  
  Boudreau de n"ani kyerɛɛ ne nan ase. "W"asen yɛ dɛn?" - a mebisae.
  
  "Ne nyinaa ye sen saa". Hayden gyinaa ne nan ase, twɛn sɛ anyinam bɛtow ahyɛ no so. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyerɛ Amerikani no kwan sɛnea ɛbɛyɛ a n"afurum no bɛmia adidibea no fasu ho, nanso na ɔyɛ anifere dodo ma ɛno.
  
  "Moyɛ mogya." Boudreaux yɛɛ sɛ ɔreteɛteɛ ne sekan no. "Ná ɛyɛ dɛ. Misusuw sɛ me ba no pɛ pii."
  
  Hayden teɛɛm sɛ: "Nea ɛnte sɛ wo nuabea no." "Nokwarem no, na ontumi nnye bio."
  
  Boudreau de ahopere kɔɔ ne nkyɛn. Ná Hayden ahwɛ eyi kwan na ɔde ahwɛyiye kwatii, na ɔde ne sekan no too ne hwene mu. Ɔkae sɛ: "Mogya a edi kan."
  
  "Nnianim asɛm". Boudreau de ahurututu bɔɔ no na ɔsan n"akyi, afei ɔde akuturuku ntiantiaa pii bɔɔ no. Hayden parried wɔn nyinaa na ɔde nsateaa a ɔde bɔɔ ne hwene wiei. Boudreau hwirew ne ho, na nusu guu n"ani so.
  
  Ntɛm ara na Hayden de dii dwuma, na ɔde ne sekan bɔɔ no. Ɔde Boudreaux bɔɔ ɔfasu no ho, afei ɔsan n"akyi ɔhwee biako-
  
  Boudreau de ne ho bɔɔ no.
  
  Hayden de ne ho kɔhyɛɛ ase na ɔde sekan no hyɛɛ n"asen mu. Ɔtwee ne ho bere a ɔteɛɛm no, na wantumi ansiw anifere kwan so serew a ɛdaa adi wɔ n"ani so no ano.
  
  "So wubetumi ate nka, afunumu?"
  
  "Bitch a ɔyɛ ɔbarima!" Boudreaux bɔɔ dam. Nanso na eyi yɛ ɔkofo, adwenkyerɛfo, ɔkofo a ne ho akokwaw abɔdamfo. Ɔde ɔhwe akyi ɔhwe bɔɔ n"akyi, na ɔde ne ho too asiane ahorow a ɛyɛ nkwaseasɛm mu nanso ɔkɔɔ so kuraa ahoɔden ne ahoɔhare a ɛdɔɔso ara kwa a ɛbɛma wasusuw ho mprenu sɛ ɔde ne ho bɛhyɛ mu. Na afei, bere a wɔsan wɔn akyi no, wohyiaa mmarima a wɔko akuw afoforo, na Hayden hweree ne kari pɛ.
  
  Ɔhwee ase bere a na ɔreforo ɔbarima a wahwe ase no kotodwe, ɔbobɔw ne ho na ɔsɔre gyinaa hɔ, na na wasiesie sekan.
  
  Boudreau yɛɛ nwini wɔ nnipadɔm no mu, na n"anim serewee no danee serew bere a ɔkaa n"ankasa mogya hwɛe na ɔwosow sekan no.
  
  Ɔteɛɛm wɔ dede no so sɛ: "Yɛbɛhyia." "Minim baabi a wote, Akyerɛbaa Jay."
  
  Hayden tow Mogya Hene no mmarima no mu biako fii kwan no so, na obubui ɔbarima no nan te sɛ dua bi bere a ɔrebue kwan ama Boudreaux no. Ofii n"aniwa ntwea so huu Mai a akyinnye biara nni ho sɛ na ɔyɛ agoru sesafo wɔ ɔko yi mu sɛ ɔne mmarima a wɔwɔ akode a ano yɛ nnam reko a onni akode, na ɔko no bɛn dodo sɛ wɔbɛtow atuo na ogyaw wɔn wɔ ne nan ase akuwakuw. Hayden hwɛɛ awufo ne wɔn a wɔrewuwu a na ɛrewosow ne ho atwa ne ho ahyia no denneennen.
  
  Ohui sɛ Boudreau mpo resan asusuw tebea no ho bere a odii Hayden ani akyi na ohui sɛ Japanni ɔnanmusifo a ɔyɛ anansesɛm no reyɛ adwuma no.
  
  May hwɛɛ Hayden denneennen. "W"akyi pɛɛ."
  
  Hayden de ne ho bɔɔ Boudreau.
  
  Mogya Ɔhene no adwene mu nipa titiriw no fii ase te sɛ nea Hawaii mongoose bi retiatia ne nan ase. Ná Hayden ne May retaa wɔn akyi. Bere a Mai retwam no, ɔbɔɔ Kovalenko mmarima foforo denneennen, na ɔnam saayɛ so gyee ɔsraani foforo nkwa.
  
  Ná afuw a ɛda hɔ, wimhyɛn gyinabea a helikopta wom, ne hyɛn gyinabea teateaa bi a wɔde ahyɛmma pii asisi hɔ wɔ adidibea no akyi. Boudreau tuu mmirika twaa helikopta no ho, na ɔde n"ani kyerɛɛ hyɛmma kɛse a ɛde mmirika tu no, na wanbubu anammɔn mpo bere a ohuruw kɔɔ mu, na ɔhwee ase wɔ wim no. Ansa na Hayden retwam wɔ helikopta no ho no, na hyɛmma kɛse no atow dedaw na afi ase retwe ne ho akɔ n"anim.
  
  May fii ase brɛɛ ne ho ase. "Oyi ne Baja. Ntɛmntɛm paa, na mmarima baasa retwɛn wɔ mu dedaw. Sɛ wɔde toto wɔn ho a, ɛte sɛ nea akorow afoforo dwo." N"aniwa hwɛɛ helikopta no denneennen. "Afei eyi ne nea yehia."
  
  Hayden bɔɔ ne mu ase bere a atuo no rebɔ twaa wɔn ho hyiae no, na ɛkame ayɛ sɛ wanhu. "So wubetumi adi so?"
  
  Mai bisaa no sɛ, "So worebisa me saa asɛm no ampa?" hwɛ ansa na woatiatia skid no so na woahuruw akɔ mu Ansa na Hayden redu hɔ no, na Mai afi rotor titiriw no ase dedaw, na Boudreaux hyɛmma no de ahopere sian asubɔnten no mu de dede kɛse bi sii fam.
  
  Mai kae komm sɛ: "Nya gyidi," na ɔdaa anansesɛm mu boasetɔ a na wonim no sɛ Hayden de abasamtu twitwiw ne sẽ no adi. Simma biako akyi no, na kar no ayɛ krado sɛ ɛbɛtu. May maa kuw no nyaa nkɔso. Sled no fii fam. Tuo no bɔɔ adum bi a ɛbɛn Hayden ti.
  
  Ɔtwee ne ho san n"akyi, afei ɔdanee ne ho hwɛɛ Mogya Hene no mmarima a wotwa to no sɛ wɔrehwe ase wɔ ogya ase. Hawaii Asraafo Titiriw no asraafo no mu biako de ne nsateaa maa wɔn bere a helikopta no fii ase sian na ɛdannan, na na ɛresiesie ne ho sɛ obeti hyɛmma no akyi no. Hayden de ne nsa wosow ne nsa san n"akyi.
  
  Da foforo a ɛyɛ kraman kɛkɛ wɔ n"asetra mu.
  
  Nanso na ɔda so ara wɔ ha. Ɔda so ara te ase. Jay asɛmti dedaw no san baa ne tirim bio. Nya nkwa da foforo. Tra ase kɛkɛ Wɔ mmere a ɛte sɛɛ mu mpo no, na ɔkae ne papa paa.
  
  Simma biako akyi no, helikopta no wosow na ɛde ahopere dii akyi denneennen. Hayden yafunu kɔɔ so traa nsraban no mu baabi, na ɔkyeree apon no mu kosii sɛ ne nsateaa yɛɛ no yaw. Mai anhwere beat biara.
  
  "Kɔ so hyɛ wo pantan."
  
  Hayden bɔɔ mmɔden sɛ obeyi n"adwene afi teaseɛnam a na n"adwene atu afra no so denam sɛnea n"akode no te a ɔhwɛɛ so. Ne sekan no san kɔɔ nea okura no mu. Ná ne tuo biako pɛ a aka ne Glock a wɔde di dwuma daa sen Caspian a na n"ani gye ho nnansa yi no. Nanso dɛn koraa, tuo yɛ tuo, ɛnte saa?
  
  Mai huruw baa fam araa ma aduru a wɔde petepete mframa no mu no bɔɔ mframa ahwehwɛ no. Ɔkorow kɛse bi a ne ho yɛ kɔkɔɔ tu faa asubɔnten a ɛtrɛw a ɛwɔ n"anim no so. Hayden huu nnipa a wogyinagyina n"akyi, na wɔrehwɛ sɛnea wɔrebɛn. Akyinnye biara nni ho sɛ na wokurakura akode.
  
  Mai brɛɛ ne ti ase na afei ɔde n"ani kyerɛɛ Hayden. "Akokoduru ne Anuonyam."
  
  Hayden de ne ti too fam. "Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛba awiei".
  
  May bɔɔ kuw no, na ɛmaa helikopta no kɔɔ nsu ase a abufuw wom, wɔ ɔkwan bi a ɛne sɛ ɛbɛbɔ akɔ Bayeux kɔkɔɔ no so. Sɛnea na wɔhwɛ kwan no, nnipa a wogyinagyina nkyɛnkyɛn no de ahodwiriw san wɔn akyi. Hayden de ne ho too mfɛnsere no mu na ɔtow tuo. Tuo no kɔɔ akyirikyiri a anidaso biara nni mu.
  
  Mai de M9 a na fã da mpan no maa no. "Ma wɔnkan."
  
  Hayden san too tuo bio. Boudreau mmarima no mu biako san tow tuo, na atuo no tu fii helikopta no atifi. Mai yɛɛ zigzag kyinhyia twaa kuw no ho hyiae, na ɛmaa Hayden ti bubuu ne ho bɔɔ dua bi a ɛboa no. Afei Mai san de ne ho kɔhyɛɛ mu bio, de basabasa, na wamma quarter biara. Hayden guu ne Glock mu na ohui sɛ Boudreau mmarima no mu biako sɛ ɔrekɔ po no so wɔ mogya a wɔde petepete mu mu.
  
  Afei atuo foforo bɔɔ helikopta no, na afoforo dɔm dii akyi. Ná kar kɛse bi gyina hɔ ma ade kɛse bi a wɔde wɔn ani asi so. Hayden huu Boudreau sɛ ɔte hyɛmma no ntwahonan so, a okura sekan denneennen wɔ ne sẽ mu, na ɔde tuo a ɛwɔ fam reto wɔn tuo.
  
  "Oo," na May nteɛm no yɛ asɛm a wɔmfa nyɛ hwee bere a wusiw tuntum hwiee fii helikopta no mu mpofirim na engine no nnyigyei sesae mpofirim fii dede bɛyɛɛ abubuw. Esiane sɛ wɔankyerɛ helikopta no kwan nti, efii ase wosow na ɛwosow.
  
  May bɔɔ n"ani kyerɛɛ Hayden.
  
  Hayden twɛn kosii sɛ woduu Boudreau hyɛmma no atifi na obuee ne pon bere a helikopta no sian no.
  
  Ɔhwɛɛ Boudreaux ani fitaa no mu, kae sɛ, "Screw this," na ohuruw fii helikopta a na ɛrehwe ase no mu.
  
  
  TI ADUAN nnum
  
  
  Hayden a ɔhwee ase a ɔde ne ho no ankyɛ. Ná Boudreaux hyɛmma no nware, nanso wɔ kwan so no, ɔde n"ani kyerɛɛ ɔbarima no ansa na ɔrehwe ase wɔ hyɛn no atifi. Mframa no fii ne nipadua mu bae a na ɛyɛ dede. Kuru dedaw a ɛwɔ n"asen so no yɛɛ no yaw. Ohuu nsoromma no.
  
  Helikopta no sian kɔɔ asubɔnten a ɛretu ntɛmntɛm no mu wɔ benkum so bɛyɛ anammɔn aduasa, na ne wu no nnyigyei a ɛyɛ den no memee nsusuwii a ɛne ne ho hyia nyinaa na ɛmaa asorɔkye kɛse bi twaa hyɛmma no anim.
  
  Asorɔkye a ano yɛ den araa ma ɛsakra sɛnea hyɛmma no fa ankasa.
  
  Hyɛn no hweree ahoɔhare, na ɛmaa obiara tu kɔɔ n"anim, na efii ase kyerɛw ne din. Afei, wɔ n"anim a ɔde rekɔ no awiei no, ɔdanee ne ho na ɔde ne yafunu sii fam wɔ nsu fitaa no mu.
  
  Hayden kuraa mu bere a hyɛmma no danee ne ho no. Bere a ɔrekɔ nsu no ase no, ɔde ne nan bɔɔ denneennen, na ɔde n"ani sii fam tẽẽ, na afei ɔde ne nan sii fam kɔɔ mpoano a ɛbɛn hɔ paa no. Nsu a ɛyɛ nwini no maa ne ti yɛɛ no yaw, nanso ɛmaa ne nsa ne ne nan a na ɛyɛ no dwo kakra. Nsu a ɛretu mmirika no maa ohui sɛnea na wabrɛ.
  
  Bere a opuee no, ohui sɛ ɔne mpoano ntam nware, na mmom ɔne Ed Boudreaux anim ne anim. Ná ɔda so ara kura sekan no wɔ ne sẽ ntam na bere a ohui no, ɔbɔɔ abubuw.
  
  Wɔ n"akyi no, helikopta a ɛretu wusiw no asɛe fii ase memee asubɔnten no mu. Hayden huu May sɛ ɔretaa Boudreau mmarima baanu a wɔaka no akɔ mpoano a atɛkyɛ ayɛ hɔ ma no. Esiane sɛ na onim sɛ ɔrennya nkwa wɔ ntɔkwaw mu wɔ nsu no so nti, ɔde ahopere twaa ɔbɔdamfo no ho na wannyae kosii sɛ ɔbɔɔ mpoano. Atɛkyɛ a ɛyɛ den trɛw twaa ne ho hyiae.
  
  Ná nsu a ɛreworo so denneennen wɔ ne nkyɛn. Boudreaux, a ne home ayɛ no ma. "Gyae. Fucking. Firi mu." Ná ɔrehome denneennen.
  
  Hayden kyeree no na ɔtow efĩ akuwakuw bi guu n"anim na ɔforoo sikakorabea hɔ sɛ: "Woanya." Atɛkyɛ no bataa ne ho na ɛbɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛtwe no akɔ fam. Nea anka ɛsɛ sɛ ɛyɛ mmerɛw sɛ ɔbɛwea wɔ asase a ɛso yɛ kusuu so no maa ɔde no baa asubɔnten no atifi anammɔn abien pɛ.
  
  Ɔdanee ne ho na ɔde ne nan ase a ɛho agu fĩ no bɔɔ Boudreaux anim. Ohuu sekan a ɔde kuraa ne sẽ ntam no sɛ wɔatwa no akɔ akyiri wɔ n"afono mu, na ɛmaa ɔserewee kɛse sen Joker de no. Ɔde nteɛteɛm ne mogya ne nsu a wɔde petepete ne yafunu so hwee ne nan so, na ɔde ne bɛlt dii dwuma sɛ ɔkwan a ɔbɛfa so atwe ne ho akɔ ne nipadua so. Hayden bɔɔ ne ti a na onni ahobammɔ no, nanso n"akuturuku no antumi ansɛe no kɛse.
  
  Afei ɔkaee ne sekan no.
  
  Ɔde ne nsa foforo no de ne nsa kɔhyɛɛ n"ase, piaa no, ɔhyɛɛ ne ho so, maa ne nipadua so nsateakwaa biako bere a efĩ no twitwiw na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛkura no no.
  
  Ne nsateaa no bɔɔ nsa no ho hyiae. Ɛkame ayɛ sɛ Boudreaux tetew ne pantan mu bere a ɔwosow no bio, na ogyinaa n"akyi pɛɛ, na ne ti ne n"anofafa mpofirim wɔ n"aso nkyɛn pɛɛ.
  
  "Nice fucking mmɔdenbɔ." Ɔtee nka sɛ mogya retɔ fi n"anim akɔ ne hwene so. "Wobɛte nka. Ɛkɔ so fɛfɛɛfɛ na ɛyɛ brɛoo."
  
  Ɔde ne mu duru nyinaa too ne nipadua nyinaa so, na ɔpiaa no kɔɔ atɛkyɛ no mu kɔɔ akyiri. Ɔde ne nsa biako siee n"anim wɔ slime no mu, na ogyaee ne home. Hayden dii aperepere denneennen, na ɔbɔɔ ne nan na ɔbobɔw sɛnea obetumi biara. Bere biara a ɔbɛma n"ani so, a atɛkyɛ a ɛyɛ nnam akata n"anim no, na ohu May sɛ ɔno nkutoo ne Boudreau akyidifo baanu reko.
  
  Baako hwee ase wɔ sikani abiɛsa a wɔde kuraa Hayden anim no mu. Ɔfoforo no san n"akyi, na ɔmaa ɛyaw no kyɛe. Eduu bere a Hayden anim baa soro sɛ ɔrehwehwɛ mframa ne mpɛn anan no, awiei koraa no na May abɔ no ntwea so na na ɔrebɛbubu n"akyi wɔ dua bi a ahwe ase so.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na Hayden ahoɔden a aka no asa.
  
  Boudreau sekan no tow were no mu wɔ ne mpampam a ɛto so abiɛsa no ho. Bere a wɔde brɛoo na wɔsusuw ho a ɛyɛ yaw no, agyan no fii ase hwee ase kɔɔ akyiri. Hayden tetee no na ɔbɔɔ ne nan, nanso wantumi antow nea ɔtow hyɛɛ no so no ngu.
  
  "Baabiara nni hɔ a mɛkɔ." Boudreaux asɛmmɔne a ɔkae no tow hyɛɛ ne ti so.
  
  Na na ɔteɛ, Hayden hui mpofirim. Ná ɛsɛ sɛ ogyae ntɔkwaw na ɔma ɛba saa. Da hɔ ara kwa. Ma wo ho bere- .
  
  Nkrantɛ no memee kɔɔ akyiri, na dade twitwiw dompe no so. Boudreaux serew no yɛ Grim Reaper no frɛ, ɔbonsam bi a ɔredi ne ho fɛw frɛ.
  
  Sekan a ɛwɔ ne nipadua ase no de nnyigyei a emu yɛ duru a ɛyɛ hu bae. Wɔ adeyɛ biako mu no, ɔdanee nkrante a ɛwɔ ne nsam no na ɔde bɔɔ no denneennen wɔ n"akyi guu Boudreaux mpampam.
  
  Psycho no hwirew ne ho san n"akyi teɛteɛɛm, na sekan no nsa fii ne moma so. Saa bere no mpo, na Hayden antumi anhinhim. Ná wɔahyɛ no ma akɔ dɔte no mu dodo, na wɔretwe ne nipadua nyinaa akɔ fam. Ná ontumi ntutu ne nsa foforo no mpo.
  
  Boudreau de ahopopo bɔɔ ne mu na ɔde ne menewa bɔɔ no. Afei ɔtee nka sɛ wɔreyi sekan kɛse bi afi mu. Saa na na ɛte saa bere no. Ná obekum no mprempren. Ɔhwe a emu yɛ den biako wɔ ne kɔn anaa n"akyi berɛmo akyi. Boudreau bɔɔ no.
  
  Hayden buee n"ani kɛse, na na wasi ne bo sɛ obehu owia hann nea etwa to. Ná n"adwene fa Ben ho, na osusuwii sɛ: Fa sɛnea mebɔɔ me bra no bu me atɛn, na ɛnyɛ sɛnea miwui no so.
  
  Bio.
  
  Afei, a na ne kɛse na ne ho yɛ hu te sɛ gyata a ɔrebɔ ka no, Mai Kitano de ahopere kɔɔ mu. Bere a ɔne Hayden ntam kwan bɛyɛ anammɔn abiɛsa no, ɔpiaa ne ho fii fam, na ɔde ahoɔden ounce biara a ɛwɔ mu no hyɛɛ akuturuku a ɛretu mu. Sekan biako akyi no, na saa tumi no nyinaa abubu Boudreaux nipadua a ɛwɔ soro no, na abubu nnompe ne akwaa ahorow, na ɛde sẽ a apaapae ne mogya a wɔde petepete so wɔ ɔkwan a ɛtrɛw so.
  
  Wɔmaa adesoa no fii Hayden akyi.
  
  Obi maa no so fii atɛkyɛ no mu a ɛda adi sɛ na ɛnyɛ den. Obi soaa no, de ahwɛyiye de no too mpoano a sare wɔ hɔ no so na ɔkotow no.
  
  Saa obi no ne Mai Kitano. Ɔkaa no mmerɛw sɛ: "Gye w"ahome." "Wawu." Yɛdii nkonim".
  
  Hayden antumi anhinhim anaasɛ wankasa. Ɔhwɛɛ wim bruu, nnua a ɛrewosow, ne May anim a ɛreserew no ara kwa.
  
  Na bere bi akyi no, ɔkae sɛ, "Kae me sɛ meremma wo bo fuw da. Nokwarem no, sɛ wonyɛ nea eye sen biara a woayɛ pɛn a, me..." N"adwene da so ara wɔ Ben so kɛse, enti owiee no ɔkaa nea ebia ɔbɛka. "Mɛkyerɛ m"afurum wɔ Asda."
  
  
  TI ADUSA NSƐM
  
  
  Mogya Hene no piapiaa ne nkurɔfo koduu wɔn anohyeto koraa.
  
  Nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na ɛkame ayɛ sɛ wɔn a wɔtaa wɔn akyi no atoto ɔkwan no mu no hyɛɛ no abufuw. Ná ɛyɛ nnipa pii dodo sɛ wɔrebrɛ no ase. Na ɛyɛ wɔn kwankyerɛfo a n"adwene yɛ teateaa, a ɔde nneɛma nketenkete di akɔneaba bere a wobetumi anya nkɔso no. Ná nnipa dodow a wowuwui bere a wɔrehwehwɛ nkonimbo yi no nyɛ hwee. Mogya Hene no hwehwɛɛ wɔn afɔrebɔ na ɔhwɛɛ kwan. Ná ɔhwɛ kwan sɛ wɔn nyinaa bɛda na wɔawuwu ama no. Ná wɔbɛhwɛ wɔn mmusua so. Anaasɛ anyɛ yiye koraa no, anka wɔrenyɛ wɔn ayayade.
  
  Ná biribiara yɛ nkonimbo.
  
  Ne kwankyerɛfo, ɔbarima bi a wɔfrɛ no Thomas, bɔɔ n"ano sɛ eyi yɛ ɔfã a ɔkwasea foforo bi a wɔfrɛ no Hawksworth frɛɛ no ahoɔyaw. Na ɛyɛ ɔdan a ɛto so anan, na Mogya Ɔhene no abufuw rehuruhuruw. Nea ɛto so anan nkutoo. Atetesɛm a wɔahyɛ da ayɛ no kaa hell a ɛwɔ sorosoro ason ho asɛm. So ebetumi aba sɛ abiɛsa foforo bɛba ampa wɔ eyi akyi?
  
  Na ɛyɛɛ dɛn na Hawksworth huu? Ɔkyerɛwfo ne Ɔnoafo no danee wɔn ho na woguan, na wɔn bɔɔl no so tew ma ɛbɛyɛɛ atoko kɛse bere a wohuu afiri nhyehyɛe no wɔ ɔfã a ɛto so anum no akyi no. Dmitry Kovalenko, osusuwii sɛ, nokwarem no, ɔrenyɛ saa.
  
  "Dɛn na woretwɛn?" - obooboo tom too Thomas so. "Yɛbɛtu akɔtena baabi foforo. Seesei."
  
  Thomas fii ase kae sɛ: "Minhuu afiri nhyehyɛe no yiye, owura."
  
  "Kɔ hell ne afiri nhyehyɛe no. Soma nkurɔfo ma wɔnkɔ mu. Wobehu no ntɛm." Mogya Ɔhene no de anigyede bɔɔ n"ano bere a na ɔresua dan no mu ade no.
  
  Nea ɛnte sɛ abiɛsa a atwam no, na saa dan yi sian kɔ fam kodu mfinimfini baabi a ɛhɔ nyɛ den a ɛte sɛ nea wɔasen no wɔ ɔbotan no ankasa mu. Ná dade a ɛyɛ den pii a wɔde gyina so no puei fi fam a ɛyɛ den no so, na ɛkame ayɛ sɛ na ɛte sɛ anammɔn. Bere a yɛkɔɔ yɛn anim no, ɔdan no afasu yɛɛ teateaa kosii sɛ, wɔ ɔtare no akyi no, efii ase trɛwee bio.
  
  Ɛte sɛ nea ɔtare no yɛ "choke point".
  
  Ahoɔyaw?Ɔhene a mogya ayɛ no ma no susuwii. Ɛyɛɛ dɛn na bɔne a ɛte saa danee kɔɔ asetra ankasa mu, kɔɔ asase ase wiase a ɛnyɛ sɛ sunsuma betumi abɔ wo ho ban nko, na mmom ebetumi akum wo nso mu? Ɔhwɛɛ sɛnea Thomas de ahyɛde mae sɛ wɔnkɔ wɔn anim no. Mfiase no biribiara kɔɔ so yiye. Mogya Hene no san n"ani kyerɛɛ baabi a wofi bae bere a ɔtee atuo nnyigyei a ɛwɔ akyirikyiri no. Drake ne n"asraafo ketewa no nyɛ damned. Sɛ ofi ha pɛ a, n"ankasa bɛhwɛ sɛ mogyahwiegu aweredi no adu ne botae a ɛyɛ atirimɔdensɛm no ho.
  
  Tuo a wɔtotowee no maa ɔsan nyaa nkwa bio. "Kɔ fa!" - teateaam, saa bere no ara a kannifo no de ne nan sii nhyɛsoɔ beaeɛ bi a ahintaw so. Ɛbɔɔ te sɛ ɔbotan a ɛrehwe ase, mframa a ɛrebɔ denneennen, na mpofirim ara ɔkannifo no ti bɔɔ ɔbo no fam ansa na ɔrehuruhuruw asian wɔ bepɔw a ɛso yɛ toro no so te sɛ bɔɔlbɔ bɔɔl. Nipadua a enni ti no bubui yɛɛ no mogya a wɔaboaboa ano.
  
  Mogya Hene no mpo hwɛɛ no denneennen. Nanso wante ehu biara nka. Nea na ɔpɛ ara ne sɛ obehu nea ɛde opira a ɛte saa baa ne kannifo no so. Thomas teɛteɛɛm wɔ ne nkyɛn. Mogya Hene no piaa no kɔɔ n"anim, dii n"anammɔn akyi, na n"ani gyee ɔbarima no suro ho kɛse. Awiei koraa no, ogyinaa nipadua a ɛrewosow no nkyɛn.
  
  Bere a nnipa a ehu atwa ne ho ahyia no, Mogya Hene no suaa tete adwinnade no. Wɔtrɛw hama bi a ɛyɛ tratraa te sɛ ahama a ɛkɔ soro wɔ ne ti so wɔ dade adum abien a ɛbɛyɛ sɛ wɔde afiri bi a wɔde twetwe nneɛma na ɛkura mu no ntam. Bere a ne nipa no twee agyan no, nnua no gyaee na waya no ne wɔn danee, twaa ne nipa no ti wɔ ne kɔn mu.
  
  Adenim. Osusuwii sɛ ɛyɛ ade a ɛyɛ nwonwa a esiw ano, na osusuwii sɛ ebia obetumi de afiri a ɛte saa adi dwuma wɔ asomfo atrae a ɛwɔ ne fie foforo no mu anaa.
  
  "Dɛn na woretwɛn?" ɔteɛɛm guu nnipa a wɔaka no so. "Kɔ fa!"
  
  Mmarima baasa huruw kɔɔ wɔn anim, na dumien foforo dii wɔn akyi. Mogya Hene no susuwii sɛ nyansa wom sɛ obegyaw dumien fã foforo wɔ n"akyi sɛ ebia Drake bɛfa no ntɛm a.
  
  Ɔkae sɛ: "Afei ntɛm ara." "Sɛ yɛnantew ntɛmntɛm a, yebedu hɔ ntɛmntɛm, ɛnte saa?"
  
  Ne mmarima no guanee, na wosii gyinae sɛ wonni ɔkwan biara a wɔbɛfa so apaw ankasa na hokwan ketewaa bi wɔ hɔ sɛ wɔn panyin a n"adwene atu afra no teɛ. Wɔsɔɔ afiri foforo, na ti a ɛto so abien no hwirew fam wɔ bepɔw no so. Amu no hwee ase na ɔbarima a ɔwɔ n"akyi no hintiw wɔ so, na obuu ne ho sɛ ɔwɔ anigye bere a waya foforo a ɛyɛ den twaa mframa no wɔ ne ti so tẽẽ no.
  
  Bere a kuw a ɛto so abien no fii ase sian no, Mogya Hene no bɛkaa wɔn ho. Wɔde afiri foforo sii hɔ. Ti ne ti nhwi pii fii ase hwee ase. Afei wɔbɔɔ denneennen a ɛkaa ɔbodan no nyinaa mu. Ahwehwɛ puei wɔ ɔkwan a ɛreyɛ teateaa no afanu nyinaa, a wɔde sii hɔ sɛnea ɛbɛyɛ a onipa a ɔwɔ anim no bɛda adi wɔ mu.
  
  Bere koro no ara mu no, wɔtee nsu a ɛrehuruhuruw nnyigyei, na ɔtare a ɛwɔ bepɔw no ase no fii ase yɛɛ ma.
  
  Saa nsu yi nkutoo na na ɛnyɛ nsu kɛkɛ. Ɛnyɛ sɛnea na ɛyɛ sigaret no na ebu atɛn.
  
  Thomas teɛteɛɛm bere a wotuu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn no. "Ɔtare a acid wom na ɛma no aduan. Eyi ne bere a sulphur dioxide mframa no tew wɔ nsu mu na ɛyɛ sulphuric acid no. Akyinnye biara nni ho sɛ wompɛ sɛ wode wo nsa bɛka eyi!"
  
  Mogya Hene no bɔɔ ose bere a ohui sɛ nkurɔfo no afi ase reyɛ brɛoo no sɛ: "Nnyae." "Momfa dade nnua nni dwuma, nkwaseafo."
  
  Kuw no nyinaa de ahopere sian kɔɔ bepɔw no so wɔ nnipadɔm mu. Wɔ benkum ne nifa no, na afiri a wɔanhyɛ da abue a na nnyigyei a ɛte sɛ agyan a wɔreto. Afunu a enni ti hwee ase na wɔn ti wosow te sɛ ananse a wɔatow agu wɔ mmarima no mu, na ebinom hwee ase, na afoforo nso bɔɔ wɔn nan wɔ akwanhyia mu. Mogya Hene no hui ntɛm ara sɛ nnipa dɔɔso dodo ma nnua dodow, na ohui sɛ pack adwene no bɛma wɔn a wonni nimdeɛ pii wɔ wɔn mu no ahuruw a wonsusuw ho bio.
  
  Ná wɔbɛfata wɔn nkrabea. Ná eye bere nyinaa sɛ ɔkwasea bewu.
  
  Mogya Hene no brɛɛ ne ho ase na ɔsiw Thomas kwan. Mmarima afoforo pii nso brɛɛ wɔn ho ase, na wɔsan sii Mogya Hene no gyidi a ɛne sɛ wɔn a wɔn ho akokwaw na wɔyɛ papa nkutoo na wobenya nkwa no so dua. Kuw no kannifo no huruw kɔɔ dade dua a edi kan no so na afei ofii ase huruw fii dua so kɔɔ dua so faa nsu a ɛrehuruw no so. Mfiase no onyaa nkɔso kakra, nanso afei asorɔkye a awuduru wom no bɔɔ ne nan. Baabi a nsu a asikre wom no kaa no, na ne ntade ne ne honam ani hyew.
  
  Bere a ne nan kaa dua a edi hɔ no, ɛyaw no maa ɔbɔɔ mmɔho abien na ɔhwee ase, na ɔde ne ho petepetee ɔtare a nnipa ahyɛ mu ma no mu tẽẽ. Nteɛteɛm a abufuw wom a ɛyɛ yaw gyegyeegye wɔ asa no so nyinaa.
  
  Ɔbarima foforo bi fii counter no so hwee ase na ɔhwee mu. Ɔbarima a ɔto so abiɛsa no gyinaa ɔtare no ano, na ohui akyiri yi sɛ counter biara nni hɔ a ɛda adi pefee a obetumi ahuruw akɔ so, na wɔpiaa no kɔɔ mu bere a ɔbarima foforo no de anifurae bɔɔ n"akyi no.
  
  Ná ahwehwɛ no da onipa a ɔwɔ anim no adi. So w"ani bebere ɔbarima a ɔwɔ w"anim no?
  
  Ɔhene a mogya ayɛ no ma no huu atirimpɔw a ɛwɔ ahwehwɛ no ne afiri no sɛe. "Hwɛ fam!" Thomas teɛɛm bere koro no ara mu. "Hwɛ wo nan, na ɛnyɛ onipa a ɔwɔ w"anim no. Saa apɔw-mu-teɛteɛ a ɛnyɛ den yi bɛboa wo ma woadi post ahorow no so dwoodwoo."
  
  Mogya Hene no gyinaa ɔtare a wɔayɛ no foforo no ano. Sɛ ogyina nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na nsu no da so ara kɔ soro no so bu atɛn a, ohui sɛ ɛrenkyɛ na nneɛma a wɔde gyina so no atifi akɔfa nsu a ɛrehuruhuruw no ase. Ɔpiaa ɔbarima no kɔɔ n"anim na ɔtwee Thomas kaa ne ho. Afiri no paee wɔ baabi a na ɔrentumi nkɔ, na ɛbɛn hɔ araa ma ɔtee mframa no nka bere a dade dua no tu twaa ne mmati ho no.
  
  Fi adi kɔ nnua no so na saw ntɛmntɛm nnidiso nnidiso. Wogyinaa hɔ kakra bere a nsu no repetepete yɛn anim no. Odum foforo, na ɔbarima a ɔwɔ n"anim no hintiw. Bere a ɔreteɛteɛm no, ɔyɛɛ anwonwade ahorow, na otumi siw n"asehwe no ano denam odum foforo a ɔde sii fam no so. Nsu a wɔde acid ayɛ no petepetee ne ho nanso anka no.
  
  Akyire.
  
  Mogya Hene no huu ne hokwan. Wannwen ho na wannyae, na ɔtiatia ɔbarima no nipadua a ɛda fam no so, na ɔde yɛɛ abɔntenban a ɔde twaa kwan na oduu baabi a ahobammɔ wɔ wɔ mpoano a ɛwɔ akyirikyiri no. Ne mu duru piapiaa ɔbarima no kɔɔ fam mpo, na ɛmaa ne moma so yɛɛ acid.
  
  Sekan a edi hɔ no, ɔyerae wɔ ahum bi mu.
  
  Mogya Hene no hwɛɛ n"akyi denneennen. "Gyimifoɔ".
  
  Thomas sii fam wɔ ne nkyɛn. Nnipa pii de ahokokwaw huruw faa dade adum no ntam kɔɔ baabi a ahobammɔ wɔ. Mogya Hene no hwɛɛ n"anim wɔ ɔkwan a ɛyɛ ahinanan a wɔfa so fi adi no so.
  
  Ɔde ahomaso kae sɛ: "Na ɛkɔ so kosii ɔfã a ɛto so anum no so." "Ɛhe na mɛsuasua saa ɔkraman yi, Cook. Na ɛhe, awiei koraa no," ɔteɛɛm. "Mɛsɛe Matt Drake."
  
  
  TI ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  Wɔtoo Hawaii Supɔw Kɛse no din saa kwan yi so na amma adwene atu afra. Ne din ankasa ne Hawaii, anaa Hawaii Supɔw, na ɛno ne supɔw a ɛso sen biara wɔ United States. Ɛhɔ na ogya mmepɔw a agye din sen biara wɔ wiase no biako, Kilauea, bepɔw a ɛkɔ so pae fi 1983 no wɔ.
  
  Ɛnnɛ, wɔ Mauna Loa nuabea ogya bepɔw no ase no, Mano Kinimaka ne Alicia Miles ne U.S. Po so Asraafo kuw bi fii ase pam ɔyare mmoawa bi a agye ntini wɔ supɔw no sofo adwene mu no.
  
  Wobubuu abɔnten atwa ho ahyia no mu, totow atuo kunkum Mogya Hene no mmarima du du pii, na wobubuu wɔn ho kɔɔ ɔdan kɛse a wɔde ahyɛ mu no mu bere a awɛmfo no gyaee wɔn a wɔafa wɔn nnommum no nyinaa no ara pɛ. Saa bere no ara mu no, wɔtee kar ahorow a ɛrebobom denneennen, na na ɛreyɛ ntɛmntɛm wɔ ɔdan no akyi. Alicia ne Kinimaka ansɛe bere biara wɔ mmirikatu mu.
  
  Alicia gyinaa hɔ a na n"adwene atu afra. "Damn, afunumu no reguan." ATV anan tuu mmirika kɔe, na wɔde wɔn tae akɛse no rehuruw.
  
  Kinimaka maa n"atuo so na ɔde n"ani sii n"ani so. "Ɛnyɛ bere tenten." Ɔtoo tuo. Alicia hwɛɛ sɛnea onipa a otwa to no hwee ase na ATV no gyinaa ntɛm ara.
  
  "Wow, ɔbarima kɛse, ɛnyɛ bɔne mma polisini. Momma yɛn."
  
  "Mifi CIA." Kinimaka faa asau no bere nyinaa, na na Alicia ani gyei kɛse.
  
  "Nkyerɛwde abiɛsa a wɔatwa no tiaa a ɛho hia nkutoo ne Britaniafo. Kae eyi".
  
  Kinimaka bɔɔ biribi mu nwiinwii bere a Alicia bɛn ATV no. Ná ɔda so ara yɛ adwuma. Bere koro no ara mu no, wɔn baanu nyinaa bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛtra anim nkongua no so. Alicia wosow ne ti na ɔde ne nsa kyerɛɛ akyi.
  
  "Mepɛ sɛ me nkurɔfo di m"akyi, me hokafo, sɛ wɔankɔ fam a."
  
  Alicia fii engine no ase na ɔde kar no kɔe. Ná ATV no yɛ aboa kɛse bi a ne ho yɛ tan, nanso na ɛkɔ yiye na ɛhuruw yiye wɔ abon so. Hawaiini kɛse no de ne nsa kyekyeree n"asen sɛnea ɛbɛyɛ a obekura no, na ɛnyɛ sɛ na ɛsɛ sɛ ɔyɛ saa. Ná kyerɛwdua wɔ baabi a ɔtra. Alicia serewee na wanka hwee.
  
  Nnipa a na wɔreguan wɔ wɔn anim no hui sɛ wɔredi wɔn akyi. Wɔn a wɔte wɔn mu baanu mu no danee wɔn ho na wɔtow tuo. Alicia yɛɛ n"anim basabasa, na na onim sɛ ɛrentumi nyɛ yiye koraa sɛ ɔbɛbɔ biribiara saa kwan yi so. Amateurs, na osusuwii sɛ. Bere nyinaa ɛte sɛ nea me ne amateurs reko Ɔko ankasa a etwa to a ɔkoe ne Drake a ɔne no dii wɔ Abel Frey abankɛse mu. Na saa bere no mpo na ɔbarima no ayɛ nwunu, na mfe ason animtew afiri a wɔde ayɛ no no asiw no kwan.
  
  Seesei ebia na ɔwɔ adwene foforo.
  
  Alicia kaa kar no nyansam sen sɛ ɔbɛka kar ntɛmntɛm. Wɔ bere tiaa bi mu no, ɔde wɔn ATV no baa baabi a wogye tom sɛ wɔbɛtow tuo. Kinimaka teɛɛm wɔ n"aso mu. "Merekɔtow tuo!"
  
  Ɔpiaa ɔhwe no fii mu. Ɔsraani foforo a wɔabɔ no paa no teɛteɛɛm na ɔde basabasayɛ huruw kɔɔ dɔte no mu. Alicia teɛɛm sɛ: "Ɛno yɛ abien biara mu abien." "Baako bio na wobɛnya blo-"
  
  Wɔn ATV no kɔhwee koko bi a ahintaw so na ɛde abɔdamfo dan kɔɔ benkum so. Wɔ bere tiaa bi mu no, wohuu wɔn ho sɛ wɔte ntwahonan abien so, na wɔredannan wɔn ho, nanso kar no tumi kari pɛ na ɛsan hwee fam. Alicia ansɛe bere biara anbue throttle no mu sɛnea ɛbɛyɛ a obetu.
  
  Kinimaka huu amena no ansa na ɔrehu. "Nsɛnhunu!" Ɔteɛɛm sɛ "Mukura mu!"
  
  Nea na Alicia tumi tu mmirika kɛse bere a na amena a ɛtrɛw na emu dɔ no rebɛn ntɛmntɛm no. ATV no tu faa bun no so, na ɛkyinkyin ne ntwahonan na ɛboboom ne engine no, na esi fam wɔ ɔfã foforo, bɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛtra nea ɛwɔ hɔ no. Alicia bɔɔ ne ti wɔ bar a ɛyɛ mmerɛw no so. Kinimaka kuraa no mu denneennen araa ma wamma wɔn baanu nyinaa kwan sɛ wɔbɛdan wɔn ho, na ɛduruu berɛ a mfuturo no bɛtɔeɛ no wɔhunuu sɛ mpofirim ara na wɔka atamfo no ho.
  
  Wɔ wɔn nkyɛn no, ATV tuntum bi twaa ne ho wɔ atɛkyɛ no mu, sii fam fɛre so na afei na ɛrepere sɛ ebesiesie ne ho. Kinimaka huruw a wantwentwɛn ne nan ase, na otuu mmirika kɔɔ ofirikafo no so tẽẽ na ɔbɔɔ ɔne n"akwantufo no fii kar no mu guu atɛkyɛ a ɛrehuruhuruw no mu.
  
  Alicia popaa mfutuma a ɛwɔ n"ani so no. ATV a na ɔte mu biako pɛ no de ahoɔhare kɔɔ n"anim nanso na ɛda so ara wɔ baabi a wobetumi anya. Ɔfaa n"atuo, de n"ani sii so na ɔtow tuo, na afei, a na enhia sɛ ɔhwɛ mu no, ɔde n"ani kɔɔ baabi a na ne hokafo a ofi Hawaii no repere wɔ atɛkyɛ mu no.
  
  Kinimaka twee onipa biako faa atɛkyɛ no mu. "Eyi ne me fie!" Alicia tee sɛ ɔrebɔ gyegyeegye ansa na ɔrekyinkyim nea ɔne no reko no nsa na ɔrebubu. Bere a ɔbarima a ɔto so abien no de ne ho bɔɔ no no, Alicia serewee na ɔmaa n"atuo no sii fam. Ná Kinimaka nhia ne mmoa. Ɔbarima a ɔto so abien no huruw fii ne so sɛnea akwankyerɛ ahorow tu fi abofra a wadi mfe anan so no, na wannya nkɛntɛnso biara. Ɔbarima no hwee fam na Kinimaka de akuturuku bɔɔ n"anim wiee no.
  
  Alicia de ne ti too fam kyerɛɛ no. "Momma yɛmfa eyi nwie."
  
  ATV a etwa to no kɔɔ n"anim a na ɛyɛ den. Ɛbɛyɛ sɛ ne karkafo no pirapirae wɔ saa ahuruhuruw no nyinaa mu. Alicia fii ase nyaa nkɔso ntɛmntɛm, na afei n"abam bui kakra wɔ sɛnea na ɛnyɛ den sɛ wɔbɛsan agye mmoayɛn no ho. Nanso anyɛ yiye koraa no, wogyee wɔn a wɔafa wɔn nnommum no nyinaa nkwa.
  
  Sɛ ade biako wɔ hɔ a na onim fa Mogya Hene no ho a, na ɛyɛ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ saa nnipa a wɔwɔ ha yi, wɔn a wɔfrɛ wɔn asraafo a wɔabɔ wɔn ka yi, yɛ ne kuw no mu nwura, a wɔsomaa wɔn wɔ ha sɛ wɔmmɛsiw atumfoɔ no kwan na wɔtwetwe wɔn adwene. Kyekyɛ na di nkonim.
  
  Ɔbrɛɛ ne ho ase bere a ɔrebɛn ATV a etwa to no. Wannyae, wankura stia no mpo, ɔtow tuo mprenu na mmarima baanu no hwee ase.
  
  Ná ɔko a na ɛkame ayɛ sɛ afi ase no aba awiei. Alicia hwɛɛ akyirikyiri simma biako. Sɛ ne nyinaa kɔ sɛnea wɔahyɛ da ayɛ no a, sɛ May ne Hayden, Drake ne afoforo no nya wɔn ti didii mu wɔ wɔn ɔko no afã horow no mu a, ɛnde ebia ɔko a edi hɔ no bɛyɛ nea ɛyɛ den sen biara na etwa to.
  
  Efisɛ na ɛbɛyɛ nea ɛne Mai Kitano nhyia. Na ɛsɛ sɛ ɔka kyerɛ Drake sɛ May na okum Wells.
  
  Nwunu.
  
  Kinimaka bɔɔ ne mmati so. "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛsan kɔ."
  
  Ɔde n"ano sɛ: "Ah, ma abeawa no ahomegye." "Yɛwɔ Hawaii. Ma menhwɛ owiatɔe."
  
  
  TI ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  "Enti sɛnea ahoɔyaw te ni?"
  
  Drake ne ne kuw no hyɛn dan a ɛto so anan no mu, na wɔyɛɛ ahwɛyiye biara. Saa bere no mpo, egyee bere tiaa bi ansa na wɔrete tebea a ɛda wɔn anim no ase yiye. Nifunu a enni ti da baabiara. Ná mogya apetepete fam na na ɛda so ara sen denneennen wɔ mmeae bi. Na ti no ankasa apete fam te sɛ mmofra agode a wɔatow agu.
  
  Ná ahohuru bere mu afiri gyina ɔkwan teateaa no afanu nyinaa. Drake hwɛɛ waya a ɛyɛ tratraa te sɛ ahama no pɛnkoro na ɔsusuw nea asi no ho. Komodo bɔɔ abɛn, na wannye n"aso nni.
  
  Ben kae sɛ: "Edu bere bi a, ebia saa afiri yi bɛpae." "Ɛsɛ sɛ yetu kɔtra baabi foforo."
  
  Karin yɛɛ nnyigyei bi a ɛyɛ abofono.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ yɛtu ntɛmntɛm na yɛtra nneɛma so." "Dabi, twɛn".
  
  Afei wɔ afiri no akyi no, ɔhunuu ɔtare a ɛtrɛ a nsuo ayɛ mu ma, a ɛrehuruhuruw na ɛrehuruhuruw. Nsu petepetee na ɛhyerɛn wɔ ɔtare no anoano.
  
  "Eyi betumi ayɛ ɔhaw. Wuhu dade adum no?"
  
  Ben de ahintasɛm kae sɛ: "Mebɔ kyakya sɛ Mogya Hene no nkurɔfo de dii dwuma sɛ anammɔntu abo." "Nea ɛsɛ sɛ yɛyɛ ara ne sɛ yɛbɛtwɛn ma nsu no akɔ fam."
  
  "Dɛn nti na womfa wɔn mu kɛkɛ." Bere a Komodo reka saa nsɛm yi mpo no, na adwenem naayɛ wɔ n"anim.
  
  Karin kyerɛkyerɛɛ mu sɛ: "Anka wobetumi de ɔtare anaa abura bi a asikre wom ama ɔtare yi aduan." "Mframa ahorow no tumi dan nsu ma ɛbɛyɛ sulphuric acid wɔ ogya bepɔw bi mu anaa nea ɛbɛn hɔ. Ɛyerae bere tenten mpo."
  
  "So acid rensɛe dade adum?" Drake de ne nsa kyerɛɛ so.
  
  Ben de ne ti too fam. "Ɛyɛ dɛn ara".
  
  Wɔhwɛɛ nsu a ɛrehuruhuruw no simma pii. Bere a wɔrehwɛ no, wɔtee nnyigyei bi a ɛyɛ hu a ɛrebɔ. Drake maa ne tuo no so ntɛm ara. Delta akofo baanum a wonyaa wɔn ti didii mu no san yɛɛ ne nneyɛe no wɔ sekan fã biako akyi.
  
  Biribiara anhinhim.
  
  Afei nnyigyei no bae bio. Klik a emu yɛ duru. Nnyigyei a ɛte sɛ kar dan pon nhama a ɛnam dade akwan so. Nea na ɛnyɛ kar dan pon nkutoo.
  
  Nkakrankakra, bere a Drake rehwɛ no, afiri no biako fii ase kekaa ɔfasu no bio. Bere tiaa mu akyɛde? Nanso na tete mmusuakuw no ntumi nnya mfiridwuma a ɛte saa. Anaasɛ na saa adwene keteke yi te sɛ obi a ɔbɔ dam a ɔka sɛ nkwa foforo biara nni amansan no mu a nyansa wom?
  
  Ahantan bɛn ara ni.
  
  Hena na na onim anibuei ahorow a na ɛwɔ hɔ ansa na wɔreyɛ kyerɛwtohɔ ahorow? Anka ɛnsɛ sɛ Drake twentwɛn ne nan ase mprempren. Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛyɛ ho biribi.
  
  Ɔkae sɛ: "Nsu no retwe akɔ fam." "Ben, ɔkyerɛwee. Nneɛma bi a ɛyɛ nwonwa?"
  
  Ben hwehwɛɛ ne nsɛm a ɔkyerɛwee no mu na Karin wɔ anidaso sɛ ɔbɛsan abɔ wɔ n"adwene mu. "Hawksworth nka nsɛm pii." Ben bɔɔ nkrataa bi a ɛyɛ dede. "Ebia na ɔbarima ohiani no ho adwiriw no. Kae sɛ anka wontumi nhwɛ biribi a ɛte sɛɛ kwan saa bere no."
  
  Komodo kaa no denneennen sɛ: "Ɛnde ɛbɛyɛ sɛ level anum yɛ ahum a ɛyɛ shit ankasa." "Efisɛ eyi akyi na Cook san n"akyi."
  
  Ben de n"anofafa twitwiw n"ano. "Hawksworth se ɛyɛ nea Cook hui wɔ level anum akyi na ɛmaa ɔsan n"akyi. Ɛnyɛ dan no ankasa."
  
  Delta asraafo no mu biako kae komm sɛ: "Yiw, ɛda adi kɛse sɛ ɛyɛ level asia ne ason."
  
  "Mma wo werɛ mmfi ahwehwɛ no ho asɛm." Karin de ne nsa kyerɛɛ wɔn so. "Wɔde wɔn nsa kyerɛ wɔn anim, na ɛda adi sɛ wɔde wɔn nsa kyerɛ onipa a ɔwɔ anim no. Ɛda adi kɛse sɛ eyi yɛ kɔkɔbɔ."
  
  "Ɛte sɛ nea wo ne Jones abusua no di nsɛ." Drake de ne ti too fam. "Ate aseɛ. Enti, wɔ Dinorock ne David Coverdale honhom mu titiriw no, mɛbisa asɛm a wɔde bue ano a bere nyinaa mate sɛ obisa wɔ kɔnsɛt biara a makɔ pɛn mu. Woasiesie wo ho?"
  
  Drake na odii anim. Kuw no mufo a aka no hwee ase wɔ ntonto mu sɛnea na wɔn nso asua no. Bere a ɔhyɛn mfinimfini kwan no so no, Drake anhwɛ kwan sɛ ɔhaw biara bɛba afiri no ho na wantu mmirika anhyia obiara, ɛwom sɛ onyaa nhyɛso nsɛntitiriw kakraa bi a ɔde dii dwuma de. Eduu bere a woduu ɔtare no ano no, na nsu no resa ntɛmntɛm.
  
  Ɔkae sɛ: "Nnua no hwɛ yiye." "Hwɛ w'akyi." Na nhwɛ fam. Nneɛma a ɛyɛ abofono bi rehuruhuruw wɔ ha."
  
  Drake dii kan dii kan, ɔhwɛɛ yiye na ɔyɛɛ pɛpɛɛpɛ. Ɛnyɛ den sɛ kuw no nyinaa twaa wɔn wɔ simma kakraa bi mu na wɔde wɔn ani kyerɛɛ abrannaa a wɔde fi adi no so.
  
  "Ɛyɛɛ Mogya Hene no dɛ sɛ ɔde afiri no nyinaa too hɔ maa yɛn." Ben serewee kakra.
  
  "Afei deɛ yɛrentumi nni ɔkwasea no akyi koraa." Drake tee nka sɛ ne nsa reyɛ ayɛ ne nsa na ne ti retu mmirika wɔ anidaso a ɛne sɛ obehyia nsɛmmɔnedifo a wosuro no sen biara wɔ nnansa yi abakɔsɛm mu no anim ne anim.
  
  
  * * * .
  
  
  Abansoro a edi hɔ no buee kɔɔ ɔbodan kɛse bi mu. Ɔkwan a ɛbɛn hɔ paa no sian kɔ bepɔw no so na afei ɛfa ɔkwan a ɛtrɛw so wɔ abotan atenten bi ase.
  
  Nanso na akwanside kɛse bi wɔ hɔ a esiw wɔn kwan koraa.
  
  Drake ani so tetew no. "Hell a mogya wom."
  
  Ná ɔnsoo biribi a ɛte sɛɛ ho dae mpo da. Ná ɔkwan a esiw kwan no yɛ onipa kɛse bi a wɔde ɔbotan a nkwa wom a wɔasen no ankasa. Ɔdaa hɔ a ɔregye n"ahome, na ɔde n"akyi too benkum fasu no so, na ne yafunu kɛse no puei wɔ ɔkwan no so. Aduan a wɔayɛ no sɛ akuwakuw da ne yafunu so, na na wɔapete nso wɔ ne nan so na wɔaboaboa ano wɔ kwan no so.
  
  Ná onipa bɔne bi da ohoni no nan ase. Onipa nipadua a awu. Ná ɛte sɛ nea nipadua no akyi no kyinkyim te sɛ nea ɛrehu yaw kɛse.
  
  Ben de ahodwiriw kae sɛ: "Eyi yɛ adidi." "Ɔbonsam a ɔde bata adidi mu ne Beelsebul."
  
  Drake ani so tetew no. "Wopɛ sɛ woka te sɛ nea ɛwɔ Beelzebub a ofi Bohemian Rhapsody mu no?"
  
  Ben guu ahome. "Ɛnyɛ rock "n" roll ho asɛm nyinaa, Matt. Mekyerɛ ɔbonsam Beelsebub. Satan nsa nifa."
  
  "Mate sɛ Satan nsa nifa ayɛ adwuma dodo." Drake hwɛɛ akwanside kɛse no denneennen. "Na bere a mibu w"amemene no, Blakey, gyae nkwaseasɛm a wobɛka. Nokwarem no, biribiara fa rock and roll ho."
  
  Karin maa ne ti nhwi atenten a ɛyɛ bruu no baa fam na afei ofii ase kyekyeree no san denneennen mpo. Ná Delta asraafo pii rehwɛ no, a Komodo ka ho. Ɔhyɛɛ no nsow sɛ Hawksworth de ɔbodan pɔtee yi ho nsɛm bi a ɛyɛ anigye ama wɔ ne nsɛm a ɔkyerɛwee no mu. Bere a ɔrekasa no, Drake maa n"ani kyinkyin dan no mu.
  
  Wɔ onipa kɛse no akyi no, afei ohui sɛ abrannaa biara nni hɔ a wɔde fi adi. Mmom no, na ɔbotan bi a ɛtrɛw fa akyi ɔfasu no so, na ɛkɔ akyiri kɔ ɔdan atifi a ɛkorɔn no so kosii sɛ ɛbaa awiei wɔ asasetaw a ɛkorɔn a abotan wɔ so so. Bere a Drake hwɛɛ asasetaw no so no, ohuu nea ɛte sɛ abrannaa wɔ akyirikyiri, ɛkame ayɛ sɛ ɛte sɛ beae a wɔhwɛ nneɛma a ɛhwɛ...aban abien a etwa to no?
  
  Drake nsusuwii twaa mu bere a tuo bi bɔɔ no. Tuo no ricocheted wɔ wɔn ti so. Drake hwee fam, nanso afei Komodo de ne nsa kyerɛɛ abotan asasetaw koro no ara a ɔhwɛɛ mu nkyɛe no so komm na ohui sɛ nnipa bɛboro dumien fi ɔbotan bi a ɛyɛ kyinhyia so retu mmirika reba ne nkyɛn.
  
  Kovalenko nkurɔfoɔ.
  
  Dɛn na na ɛkyerɛ...
  
  "Hwehwɛ ɔkwan a wobɛfa so atwam saa ɔkwasea no," Drake de abubuw kyerɛɛ Ben, na ɔde ne ti too ohoni a emu yɛ duru a esiw wɔn kwan kɔɔ wɔn anim no so, na afei ɔdanee n"adwene nyinaa kɔɔ abotan a ɛda adi no so.
  
  Ɛnne bi a wɔde nnyigyei a ano yɛ den ayɛ no bɔɔ denneennen, na ɛyɛ ahantan na ɛyɛ ahantan. "Matt Drake kae sɛ: "Matt Drake! Me nemesis foforo no! Enti worebɔ mmɔden sɛ wobɛsiw me kwan bio, huh? Me!So mo nkurɔfo nsua biribiara da?"
  
  "Dɛn na worebɔ mmɔden sɛ wubenya, Kovalenko? Dɛn na eyinom nyinaa kyerɛ?"
  
  "Dɛn na eyinom nyinaa kyerɛ? Ɛfa nkwa nna nyinaa mu hwehwɛ ho. Ɛfa nokwasɛm a ɛyɛ sɛ meboroo Cook no ho. Ɛfa sɛnea misuaa ade na metetee me ho denam ɔbarima bi a mikum no da biara da mfe aduonu no so. Mente sɛ mmarima afoforo. Midii so ansa na merenya me ɔpepepem a edi kan no."
  
  Drake kaa no brɛoo sɛ: "Woadi Cook so nkonim dedaw." "Dɛn nti na wonsan mma ha? Yɛbɛkasa, me ne wo."
  
  "Wopɛ sɛ wokum me? Anka merennya no ɔkwan foforo biara so. Me man mpo pɛ sɛ wokum me."
  
  "Ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ onimdefo kɛse nti."
  
  Kovalenko yɛɛ n"anim basabasa, nanso ne kasatia a ɛyɛ ahomaso no faa no araa ma wɔannye animtiaabu no mpo sɛnea ɛsɛ. "Anka mekum mpempem pii na ama matumi adu me botae ahorow ho. Ebia mayɛ dedaw. Hena na ɔhaw ne ho sɛ ɔbɛkan? Nanso kae eyi, Drake, na kae no yiye. Wo ne wo nnamfonom bɛka akontaabu yi ho. Mɛpopa wo nkaeɛ afiri Asase ani."
  
  Drake teɛɛm buae sɛ: "Gyae sɛ wobɛyɛ nnwom a ɛyɛ dɛ saa." "Sian bra ha na kyerɛ sɛ wowɔ set no, akwakoraa." Ohuu Karin ne Ben sɛ wɔbɛn hɔ, na wɔrebɔ nkɔmmɔ denneennen, na afei de wɔn baanu nyinaa afi ase rebɔ wɔn ti denneennen bere a biribi dawuru wɔ wɔn so no.
  
  "Mma nnsusuw sɛ mewu ntɛm saa, sɛ ɛba sɛ yehyia mpo a. Minyinii wɔ Maame Russia kurow a emu yɛ den sen biara no mmɔnten a emu yɛ den sen biara so. Na menantew faa wɔn mu a na me ho nni mu. Ná wɔyɛ me dea. Britaniafo ne Amerikafo nnim apereperedi ankasa no ho hwee." Ɔbarima a ne ho yɛ katee no teɛteɛɛm guu fam.
  
  Ná Drake ani yɛ nea edi awu. "Oo, mifi komam wɔ anidaso sɛ worenwu ntɛm."
  
  "Ɛrenkyɛ na mahu wo, Britania.Mɛhwɛ sɛnea worehyew bere a meregye m"ademude no. Mebɛhunu sɛ woreteɛteɛm berɛ a merefa wo mmaa foforɔ. Mɛhwɛ wo porɔw bere a meyɛ onyame."
  
  "Ɔsoro nti". Komodo abrɛ sɛ obetie atirimɔdenfo basabasayɛ no. Ɔtotow volley kɔɔ ɔbo no ano, na ɔtow Mogya Hene no mmarima no guu ehu mu. Drake hui sɛ afei mpo mmarima du biara mu baakron da so ara retu mmirika akɔboa no.
  
  Wɔtee atuo a wɔde resan aba ntɛm ara. Atuo no hwirew fii abo afasu a ɛbɛn hɔ no so.
  
  Ben teɛɛm sɛ, "Nea ɛsɛ sɛ yɛyɛ ara ne sɛ yɛbɛforo ɔbarima a ɔyɛ srade no. Ɛnyɛ den dodo..."
  
  Drake tee nka sɛ nanso ɔrebɛn. Ɔmaa n"ani so bere a ɔbo bi hwee ne mmati so no.
  
  Karin de ne ho gyee mu sɛ: "Nanso," bere a Drake ne no dii bere kyɛ no, sɛnea ɔne Ben di nsɛ no daa adi kɛse no. "Nea wɔkyere ne aduan no. Ebi wɔ hɔ a hwee nni mu. Na wɔde gas bi ahyɛ mu ma."
  
  "Misusuw sɛ ɛnyɛ serew gas." Drake hwɛɛ funu a onni nsɛso no.
  
  Komodo tow volley a ɛyɛ katee de maa Mogya Hene no mmarima no nkɔ so. "Sɛ ɛte saa a, ɛnde ɛyɛ nneɛma pa ankasa, ankasa."
  
  Karin kae sɛ: "Powder ahorow a wɔasiesie." "Wɔgyae bere a wɔatwe nneɛma a wɔde hyɛ mu no. Ebia ɛte sɛ nea ekunkum fam tutufo a wohuu Tutankhamun ɔboda no mu dodow no ara no. Wunim nnome a wɔkyerɛ sɛ ɛyɛ no ho asɛm, ɛnte saa? Wiɛ, nnipa dodow no ara gye di sɛ nnuru anaa mframa bi a tete Misrifo asɔfo gyaw maa yɛn wɔ ɔboda no mu no yɛ nea wɔde bɛsɛe adamoa adwowtwafo nkutoo."
  
  "Ɔkwan bɛn na ahobammɔ wom sen biara?" Drake bisae sɛ.
  
  "Yennim, nanso sɛ yetu mmirika ntɛmntɛm, mmiako mmiako, sɛ obi gyae powder kakra wɔ n"akyi a, ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ ketewaa bi a ɛbɛyow ntɛmntɛm. Afiri no wɔ ha titiriw sɛ wɔde besiw obiara a ɔbɛforo ohoni no kwan &# 184; , mma wo nntwa so."
  
  Karin de serew a emu yɛ den kae sɛ: "Sɛnea Hawksworth kyerɛ no."
  
  Drake susuw tebea no ho. Ná eyi te sɛ nsakrae kɛse ma no. Sɛ na abrannaa bi wɔ soro hɔ a wɔde hwɛ nneɛma a, ɛnde na ɛsɛ sɛ wɔbɛn awiei. Ɔyɛɛ n"adwene sɛ efi hɔ no, ɔkwan tẽẽ bɛfa so akɔ adan a ɛto so asia ne ason no mu, na afei akɔ anansesɛm mu "ademude" no mu.Ogyee bere kakra de yɛɛ kuw no kɛse.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛhɔ na yɛde eyi rekɔ." "Ne nyinaa anaasɛ biribiara." Wɔ soro hɔ," ɔde abufuw wosow ne nsa kyerɛɛ Kovalenko, "onifuraefo bi a ɔreto atuo akɔ wiase no so. Na, Ben, sɛ wopɛ sɛ wohu a, eyi yɛ Dinoroc ankasa. Nanso ɛhɔ na yɛde eyi rekɔ. Ne nyinaa anaasɛ biribiara. So woasiesie wo ho ama eyi?"
  
  Wɔde dede a ɛma asotiw gyee no.
  
  Matt Drake guan, dii ne mmarima anim kɔɔ Hell a ɛba fam no mu wɔ n"ankasa mmɔdenbɔ a etwa to sɛ obetua ɔbea a ɔdɔ no no so ka na wayi ɔbarima bɔne sen biara a wanim no afi wiase no afi hɔ.
  
  Bere a ɛsɛ sɛ wowosow.
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Drake huruw kɔɔ ohoni kɛse no so, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtra ne nan so na ɔfaa aduan a wɔasen no de twee ne ho kɔɔ soro. Na ohoni no te nka sɛ awɔw wom, ɛyɛ den na ɛyɛ ahɔho wɔ ne nsateaa ase, te sɛ nea ɔde ne nsa ka ɔhɔho nkesua. Ɔkuraa ne home mu bere a ɔde n"ahoɔden nyinaa twee sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛkari pɛ no, nanso nnuaba, paanoo a ɛyɛ crisp, ne mprako nam akyi no kuraa mu.
  
  Ná ɔbarima bi a na n"ani nnye saa amu da n"ase ne nifa so.
  
  Atuo bɔɔ abɛn twaa ne ho hyiae. Komodo ne Delta Team no muni foforo de ogya a wɔde kata so mae.
  
  Drake a wansɛe sekan biako mpo, ohuruw faa onipa a wɔayɛ no nwene no fã titiriw no so na ɔsiane baa ɔfã foforo no. Bere a ne nan kaa abo a wɔde ayɛ fam no, ɔdanee ne ho na ɔde ne nsateaa maa onipa a odi hɔ a ɔwɔ ntonto no mu no.
  
  Na afei ɔtoo tuo nso, na ɔde tuo a edi kan no kum Mogya Hene no mmarima no mu biako. Ɔbarima no hwee ase fii ɔbotan no so, na ɔde ahopere a ɛyɛ hu sii fam wɔ ne yɔnko a mprempren wawu no amu nkyɛn.
  
  Onipa a ɔto so abien a ɔtraa ntonto mu no na ɔyɛɛ saa.
  
  Ben na odii hɔ.
  
  
  * * * .
  
  
  Simma anum akyi no, wɔde kuw no nyinaa siei dwoodwoo wɔ Gluttony sunsuma mu. Aduan biako pɛ na wɔbubuu. Drake hwɛɛ sɛnea powder mununkum bi sɔre kɔɔ wim, na ɛrehuruhuruw te sɛ ɔwɔ a odi awu a wɔayɛ no akɔmfo nipadua, nanso wɔ sikɔne kakraa bi akyi no, ɛyɛɛ nwini a wanka ɔsɛmmɔnedifo a ɔreguan no mpaboa mpo.
  
  "Ledge."
  
  Drake kyerɛɛ ɔkwan no mprenu kɔɔ ɔkwan tiaa a ɛkɔ fam a ɛyɛɛ ledge no mfiase no so. Wofi beae pa yi huu sɛ ɛrekɔ ɔfasu no so fɛfɛɛfɛ ansa na ɛrepue akɔ asasetaw bi a abotan wɔ so so.
  
  Mogya Hene no mmarima no san wɔn akyi. Ná ɛyɛ mmirikatu a ɛne bere di asi.
  
  Wɔpaee kɔɔ soro, fael biako. Ná ledge no trɛw araa ma na ebetumi de mfomso kakraa bi akyɛ. Drake too tuo bere a ɔretu mmirika no, na okum Kovalenko mmarima foforo bere a wɔyerae wɔ ɔkwan a edi hɔ a wɔfa so fi adi no abrannaa ase no. Bere a woduu ɔdan no atifi na wohuu abotan a ɛtrɛw kɛse no, Drake huu biribi foforo sɛ ɛda hɔ a wɔabɔ wɔn ho ban.
  
  "Atopae a wɔde bɔ akuturuku!"
  
  Bere a ɔde ahoɔhare retu mmirika kɛse no, ɔde ne ti too fam, na ɔde ne ahoɔden twitwiw ne nipadua bere a ɛrehuruhuruw faa ɔbo a ɛyɛ torotoro no so no, na ɔtow ɔtopae no guu nkyɛn.
  
  Ɛhwee ase fii asasetaw no so, na ɛpaee wɔ sikɔne kakraa bi akyi. Ɔtopae no wosow dan no.
  
  Komodo boaa no ma ɔsɔree. "Yɛbɛtumi de wo adi dwuma wɔ yɛn bɔɔlbɔ kuw no mu, ɔbarima."
  
  "Yankees nnim bɔɔlbɔ." Drake tuu mmirika kɔɔ abrannaa no so, a na ne ho pere no sɛ obehu nea ɛboro so na wakyere Kovalenko. "Mfomso biara nni hɔ".
  
  "Hm." Minhu sɛ Engiresi kuw no de nkonimbo pii reba fie."
  
  "Yɛde sika kɔkɔɔ no bɛba fie." Drake na ɔde Amerikani no baa nhyehyɛe mu. "Wɔ Olimpik Agumadi no mu. Beckham bɛsesa tebea no."
  
  Ben kyeree wɔn. "Ɔteɛ." Kuw no bɛbɔ ama no. Nnipakuw no bɛsɔre ama no."
  
  Karin maa nteɛteɛm bi a ɛyɛ abufuw fii n"akyi. "So beae bi wɔ hɔ a ɔbarima renka damn bɔɔl ho asɛm!"
  
  Drake duu abrannaa no so na ɔde ne nsa too ɔbo fasu a ɛba fam a asɛe no so. Ade a ohui wɔ n"anim no maa ne nan gyaee, ɔhinhim, ne werɛ fii n"awerɛhow nyinaa na ɔsan susuw abɔde bɛn na ɔkyekyee beae a ɛyɛ hu yi ankasa ho.
  
  Ade a wohui no maa ehu ne ehu hyɛɛ wɔn koma ma.
  
  Ná abrannaa no bɛyɛ ɔkwan a wɔfa so foro ɔbodan kɛse ankasa no nkyem anan mu biako. Akyinnye biara nni ho sɛ nea ɛsõ sen biara a wɔn mu biara ahu pɛn. Hann no fi amber tuntum a ɛhyerɛn a wontumi nkan a Mogya Hene no mmarima no gyaee ansa na wɔrehyɛn ɔfã a ɛto so asia no mu. Saa bere no mpo, na ɔbodan no ne emu asiane ahorow no fã kɛse no ara da so ara ahintaw sum ne sunsuma mu.
  
  Wɔ wɔn benkum so na efi abrannaa a wɔde fi adi no so no, antweri bi a wɔakata so a ɛyɛ zigzag a ɛkɔ fam bɛyɛ anammɔn ɔha. Drake ne ne kuw no fii antweri yi mu bun tee nnyigyei a emu yɛ duru a ɛrebɔ denneennen, na nteɛteɛm a ɛmaa wɔn koma mu yɛɛ den ma ɛbɛyɛɛ ehu a ɛyɛ hu dii akyi.
  
  Ben gyee ahome. "Dude, m"ani nnye saa nnyigyei no ho."
  
  "Aane. Ɛte sɛ wo dwom no biako nnianim asɛm." Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ahonhom no anhwe ase dodo, nanso na ɛda so ara yɛ den sɛ ɔbɛma ne hwene so afi fam.
  
  Antweri no baa awiei wɔ ɔkwan teateaa bi so. Wɔ saa abon yi akyi no, ɔbodan no buei ma ɛbɛyɛɛ kɛse. Ná otumi hu ɔkwan teateaa bi a ɛyɛ kyinhyia a ɛbata ɔfasu nifa no ho, ɔkwan tiawa bi a ɛkɔ ɔbodan bi mu wɔ bun a enni awiei no atifi, ne ɔkwan a ɛte saa ara a afei ɛkɔ so kɔ benkum so, nanso na abɔntenban anaa ɔkwan foforo biara nni hɔ a wɔfa so de wɔn bom fa chasm kɛse.
  
  Ná ɔbotan kɛse bi a ɛyɛ tuntum a ɛyɛ nsensanee gyina ɔbodan no awiei koraa. Bere a Drake rebɔ n"ani no, osusuwii sɛ ebia obetumi ahu nsusuwii bi a ɛkɔ soro bɛyɛ ɔbotan no fã, biribi kɛse, nanso akyirikyiri ne esum siw no kwan.
  
  Mprempren de.
  
  Ɔkae sɛ: "Piapia a etwa to no," na na ɔwɔ anidaso sɛ ɛyɛ nokware. "Di m'akyi".
  
  Bere bi ɔsraani kɔ so yɛ ɔsraani bere nyinaa. Ɛno ne nea Alison ka kyerɛɛ no. Ansa na ɔregyaw no hɔ ara pɛ. Ansa na ɔre...
  
  Ɔpiaa nkaeɛ no kɔeɛ. Ná ontumi ne wɔn nnye mprempren. Nanso na ɔteɛ. Nokware a ɛyɛ hu. Sɛ na ɔte ase a, anka biribiara betumi ayɛ soronko, nanso afei de ɔsraani, ɔkofo mogya sen wɔ ne mu; ne suban ankasa amfi no hɔ da.
  
  Wɔhyɛn ɔkwan teateaa no mu: ɔmanfo baanu a wɔnyɛ asraafo, Delta asraafo baanum ne Matt Drake. Mfiase no na ɛnyɛ soronko koraa wɔ ɔkwan a wɔfa so fa mu no ho wɔ nea atwam no ho, nanso afei, wɔ amber a ɛhyerɛn a wɔkɔɔ so tow tuo kɔɔ wɔn anim no hann mu no, Drake huu sɛ ɔkwan no mu apaapae mpofirim na ɛtrɛw akodu kar abien trɛw mu, na ohui sɛ ɔkwan bi ayɛ wɔbɔɔ no akuturuku wɔ abo a wɔde ayɛ fam no mu.
  
  Akwankyerɛ kwan?
  
  "Monhwɛ yiye wɔ wɔn a wobubu anan ho." Drake huu tokuru ketewaa bi a ɛyɛ hu wɔ n"anim, a ɛwɔ baabi pɔtee a obi betumi de ne nan ato. "Ɛnsɛ sɛ ɛyɛ den dodo sɛ wubeguan wɔ ahoɔhare yi mu."
  
  "Daabi!" - Ben teaam a na onni aseresɛm biara. "Woyɛ ɔsraani a woabɔ dam. Anka ɛsɛ sɛ wuhu yiye sen sɛ wobɛka nsɛm a ɛtete saa."
  
  Te sɛ nea wɔresi so dua no, na ɛrebɔ denneennen na asase a ɛwɔ wɔn ase no wosow. Na ɛte sɛ nea biribi kɛse a emu yɛ duru ahwe ase wɔ ɔkwan a ɛtetew nea wɔnam so no ntam no mu. Ebia wɔbɛsan wɔn akyi na wɔasiw wɔn kwan anaasɛ- .
  
  "Dwane!" - Drake teɛɛm. "Fucking mmirikatu kɛkɛ!"
  
  Aprannaa a emu dɔ fii ase hyɛɛ ɔkwan no so ma, te sɛ nea biribi a emu yɛ duru de n"ani kyerɛ wɔn. Woguan, Drake tow ogyaframa bere a ɔretu mmirika no na na ɔwɔ anidaso kɛse sɛ Ben anaa Karin biara ankɔ afiri a ɛyɛ abofono no mu biara mu.
  
  Wɔ saa ahoɔhare yi mu...
  
  Ɔbobom no yɛɛ den kɛse.
  
  Wɔkɔɔ so tuu mmirika, na wɔannya akokoduru anhwɛ wɔn akyi, na wɔkɔɔ so kɔɔ asubɔnten a ɛtrɛw no nifa so na na wɔwɔ anidaso sɛ Drake ntumi nwiee ogyaframa. Simma biako akyi no wɔtee sɛ wɔrebɔ abubuw a ɛto so abien a ɛyɛ hu a efi baabi a ɛwɔ wɔn anim reba.
  
  "Yesu!"
  
  Drake ankɔ fam. Sɛ ɔyɛɛ saa a, anka wɔawuwu. Ɔde ahopere twaa ɔfasu a ɛtrɛw a ɛwɔ wɔn nifa so no ho. Dede no fi soro bae. Ɔde ne ho too asiane mu sɛ ɔbɛhwɛ no ntɛmntɛm.
  
  DAABI!
  
  Ná Blakey teɛ, na ɔyɛ geek ketewa a wabɔ dam no. Na Rolling Stones no rebɔ aprannaa rekɔ wɔn nkyɛn, na ɛnyɛ Dinoroc kwan so. Ná eyinom yɛ abo akɛse a ɛyɛ kurukuruwa, a wɔde tete mfiri gyae na wɔde akwan a ɛda adi na ahintaw na ɛhwɛ so. Nea ɔwɔ wɔn nifa so no tow hyɛɛ Drake so.
  
  Ɔfaa ahoɔhare kɛse. Ɔdanee ne ho, na ɔteɛɛm sɛ: "Mutu mmirika!" "Oh me Nyankopɔn".
  
  Ben bɛkaa ne ho. Delta asraafo baanu, Karin ne Komodo, de ahopere twaa tokuru no ho a na aka nsateakwaa biako. Asraafo baanu foforo piapiaa wɔn ho twaam, na wɔhwee wɔn ankasa nan so na wɔhwee Komodo ne Karin, na wowiee wɔn ho wɔ akisikuru a na wɔresi apini mu.
  
  Nanso ɔbarima a otwa to a ofi Delta no annya anigye saa. Ɔyerae a na onni nnyigyei biara bere a bɔɔl kɛse bi tu fii mmeamudua kwan no so, de Mack lɔre ahoɔden bɔɔ ne mu na ɛbɔɔ mu denneennen kɔɔ ɔkwan no fasu no mu no. Ahwease foforo bae bere a bɔɔl a na ɛretaa wɔn no kɔhwee nea na esiw wɔn guankɔbea kwan no so no.
  
  Komodo anim kaa ne nyinaa. Ɔteɛɛm sɛ: "Sɛ yɛpere yɛn ho a, yebetumi atwa afiri afoforo no ho ahyia ansa na atu."
  
  Wɔsan tu bio. Wɔtwam wɔ akwan abiɛsa foforo so, faako a mfiri akɛse a wɔde yɛ adwuma no yɛɛ gyegyeegye, ɛpaapae na ɛyɛɛ dede. Ná Delta kannifo no teɛ. Drake tiee no yiye, nanso wante nnyigyei biara amfi Kovalenko anaa ne mmarima a na wɔwɔ n"anim no hɔ.
  
  Afei wohyiaa akwanside a na osuro paa no. Abo akɛse no mu biako korɔn wɔ yɛn anim, na esiw ɔkwan a ɛkɔ n"anim no ano. Wɔboaboaa wɔn ho ano, na wosusuwii sɛ ebetumi aba sɛ saa ade yi reyɛ afi ase asan ahyɛ ase anaa.
  
  Ben kae sɛ: "Ebia abubu. "Mekyerɛ afiri."
  
  "Anaasɛ ebia..." Karin hwee ase wɔ ne nkotodwe so na ɔwea kɔɔ n"anim anammɔn kakraa bi. "Ebia anka ɛsɛ sɛ ɛba ha."
  
  Drake hwee ase wɔ ne nkyɛn. Ɛhɔ, wɔ ɔbotan kɛse bi ase no, na baabi ketewaa bi wɔ hɔ a wobetumi aforo. Ná baabi a ɛdɔɔso a obi betumi apiapia ne ho.
  
  "Ɛnyɛ papa". Komodo nso de ne ho too fam. "Mahwere onipa biako dedaw wɔ saa nkwaseasɛm afiri yi mu. Hwehwɛ ɔkwan foforo, Drake."
  
  Drake hwɛɛ ne mmati so kae sɛ: "Sɛ meteɛ a, sɛ afiri yi san siesie pɛ a, ɛbɛsan akɔ bio. Ɛsɛ sɛ wɔde pressure pad nhyehyɛe koro no ara na ɛretu mmirika sɛnea afoforo no yɛ no. Yɛbɛkyere yɛn wɔ ha." Ɔde n"ani a ɛyɛ den hyiaa Komodo ani. "Yɛnni ɔkwan foforo biara a yɛbɛfa so."
  
  Bere a wantwɛn mmuae no, ɔde ne ho kɔhyɛɛ bɔɔl no ase. Kuw no mufo a aka no boaboaa wɔn ho ano wɔ n"akyi, a na wɔmpɛ sɛ wobedi akyi wɔ ntonto mu, nanso wɔteɛ Delta mmarima no so na wɔde wɔn ho sii baabi a wɔn sahene no kyerɛe. Drake tee nka sɛ akɔnnɔ bi a onim sɛ ɛresɔre wɔ ne moma so, ɔpɛ a ɔwɔ sɛ ɔbɛka sɛ: Mma ɛnhaw wo, gye me di. Mede wo bɛfa mu, nanso na onim sɛ ɔrenka bio.
  
  Ɛnyɛ Kennedy wu a ntease nnim no akyi.
  
  Bere a ɔde ne ho twitwiw ne ho bere tiaa bi akyi no, ohui sɛ ɔde ne ti rehwe ase wɔ bepɔw bi a ɛso yɛ toro so, na ntɛm ara ɔtee sɛ afoforo no di n"akyi. Ná ase no nware, nanso na ɛma baabi a ɛdɔɔso ma otumi gyina ɔbo bɔɔl kɛse no ase tẽẽ. Obiara a aka no boaboaa wɔn ho ano wɔ n"akyi. Bere a osusuw nneɛma ho yiye no, wannya akokoduru anhinhim ntini biako mpo. Sɛ ade yi hwe ase a, na ɔpɛ sɛ obiara di pɛ.
  
  Nanso afei mfiri a wɔde twitwiw nneɛma a wɔde si apini a wonim no yiye no wosow kommyɛ no, na bɔɔl no tu. Drake tu fii hell te sɛ ɔkraman, na ɔteɛɛm sɛ obiara nni n"akyi. Ɔbrɛɛ ne ho ase na ɔboaa Ben ma ɔnantew, na ɔtee nka sɛ sukuuni kumaa bi mpo wɔ nipadua mu sintɔ ahorow na onni ahoɔden a ɛte sɛ ɔsraani. Ná onim sɛ Komodo bɛboa Karin, ɛwom sɛ esiane sɛ na ɔyɛ akodi ho ɔbenfo nti, ɛnyɛ den sɛ ne nipadua mu ahoɔden betumi ne ɔbarima de ayɛ pɛ de.
  
  Sɛ́ kuw no, wotuu mmirika faa ɔkwan a wɔasen no so wɔ bɔɔl a ɛrehuruhuruw a edi awu no ase, bɔɔ mmɔden sɛ wɔde ne mfiase brɛoo no bedi dwuma efisɛ ebia wobehyia ɔkwan a ɛso yɛ toro wɔ wɔn anim a ɛbɛhyɛ wɔn ma wɔasan ahwɛ no bio.
  
  Drake huu nansoaa a abubu no na ɔteɛɛm de kɔkɔbɔ mae. Ohuruw faa tokuru a wɔde ɔbonsam de asi hɔ no so, na ɛkame ayɛ sɛ ɔtwee Ben kaa ne ho. Afei ɔhwee ase wɔ bepɔw bi a ɛso yɛ toro so.
  
  Ná ɛyɛ katee. Tutuu mu, ne ti kɔɔ fam, na ne nan rebɔ, na ne nsa nifa abɔ Ben asen mu, na ɔsɔre bere biara a ɔnam anammɔn biara. Awiei koraa no, ɔbɔɔ bɔɔl no kɔɔ akyirikyiri, nanso afei na ɛsɛ sɛ ɔma obiara a ɔwɔ n"akyi no hokwan.
  
  Wampa abaw, ɔkɔɔ n"anim ara kwa sɛ ɔbɛma afoforo no kwan kakra na ɔtow gyaframa kakraa bi bio kɔɔ n"anim.
  
  Wohuruw fii abo ɔfasu a ɛyɛ den so!
  
  Ɔbo kɛse bi de gyegyeegye hwirew baa wɔn nkyɛn. Kuw no nyinaa tumi faa mu, nanso afei de wohuu wɔn ho wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Traa.
  
  Drake ani huu tuntum a emu dɔ wɔ hann a ɛhyerɛn a ɛne "Tokuru bi wɔ hɔ. Tokuru wɔ fam."
  
  Wɔde ahopere kɔɔ tokuru no mu a na wɔn nan ayɛ basaa na abasamtu ama wɔn ntini asɛe no. Ná ɛyɛ ketewaa, ne kɛse te sɛ onipa, na na emu yɛ tuntum koraa.
  
  Karin kae sɛ: "Gyidi mu ahurututu." "Ɛte sɛ nea wogye Onyankopɔn di."
  
  Ɔbo bɔɔl no dede a emu yɛ duru no yɛɛ den kɛse. Ná ɛyɛ simma biako mu bere a wɔabubu wɔn.
  
  Komodo de nne a ɛyɛ den kae sɛ: "Glow stick."
  
  "Bere biara nni hɔ". Drake bubuu glow stick no na ɔde ahoɔhare biako huruw kɔɔ tokuru no mu. Ná ɛte sɛ nea asehwe no nni awiei. Tuntum no hyerɛn, na ɛte sɛ nea wɔde nsateaa a ɛyɛ nsensanee teɛɛ ne nsa. Wɔ sikɔne kakraa bi mu no oduu ase, maa ne nan gyaee kwan na ɔbɔɔ ne ti denneennen wɔ ɔbotan a ɛyɛ den no so. Nsoromma guare wɔ n"ani so. Mogya tuu faa ne moma so. Esiane sɛ na n"adwene wɔ wɔn a wobedi n"akyi no so nti, ogyaw dua a ɛhyerɛn no wɔ nea ɛwɔ hɔ no so na ɔwea fii baabi a obetumi ayɛ.
  
  Obi foforo nso de afiri a ɛhwee ase sii fam. Afei na Ben wɔ ne nkyɛn. "Mat. Matt! So wo ho ye?"
  
  "Oh yeah, meyɛ damn good." Ɔtenaa ase, kuraa n"asɔredan mu. "So wowɔ aspirin?"
  
  "Wɔbɛporɔw mo mu."
  
  "Polynesiafo Mai Tai? Hawaiifo ɔbotan a ɛsen?"
  
  "Onyankopɔn, nka L-asɛmfua no ho asɛm wɔ ha, adamfo."
  
  "Na nkwaseasɛm foforo nso ɛ?"
  
  "Mma wɔn nwie da. Tena hɔ komm."
  
  Ben hwɛɛ ne kuru no mu. Eduu saa bere yi no, na kuw no mufo a aka no asi fam dwoodwoo na na wɔayɛ ma. Drake wosow aberante no kɔɔ nkyɛn na ɔsɔre gyinaa ne nan so. Ná ɛte sɛ nea biribiara reyɛ adwuma yiye. Komodo tow ogyaframa abien a ɛbɔɔ ɔdan no atifi na ɛbɔɔ fam wɔ bepɔw a ɛso yɛ toro no so.
  
  Na wɔhwehwee ase mpɛn pii kosii sɛ wɔfaa abrannaa a ɛwɔ ase hɔ no mu fii adi.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛno ara ne no." "Misusuw sɛ eyi ne ɔfã a etwa to."
  
  
  TI ADUANAN
  
  
  Drake ne Delta Team fii ɔkwan no mu puei, na wɔtow tuo denneennen. Ná ɔkwan biara nni hɔ a wɔbɛfa so ayɛ saa. Sɛ wɔrebesiw Kovalenko kwan a, na ahoɔhare ho hia. Ntɛm ara na Drake hwɛɛ nifa, na ɔkaee sɛnea wɔahyehyɛ ɔbodan no, na ohui sɛ Mogya Hene no mmarima no ahuruw akɔ soro a edi kan a ɛte sɛ S no so na wɔreboaboa wɔn ho ano atwa ne fã a ɛwɔ akyirikyiri sen biara no ho ahyia. Ɔbodan kɛse a ɛto so abien a ɛte sɛ S no mfiase fii ase anammɔn kakraa bi wɔ wɔn anim, nanso wɔ ɔbodan kɛse no fã foforo no, ɔbotan bi a ɛda hɔ a emu dɔ a wonnim na ɛtetew wɔn ntam. Afei a na wabɛn, na bere a na ɛte sɛ nea Mogya Hene no mmarima no gyae amber a ɛhyerɛn pii bio no, awiei koraa no otumi huu ɔbodan no ano yiye.
  
  Abotan kɛse bi a ɛyɛ asasetaw bi puei fi akyi ɔfasu no mu wɔ ɔkwan koro no ara so ne abon abien no nyinaa a ɛte sɛ S. Ná wɔasen antweri bi a ɛso yɛ toro a ɛte sɛ nea ɛbɛn baabi a ɛda hɔ araa ma obi a ɔyɛ ɔkwasea mpo adwene betu wɔ akyi ɔfasu no mu pɛɛ.
  
  Ná onipa kɛse bi a ɔyɛ tuntum gyina antweri no atifi. Drake nyaa nea ɛto so abien pɛ, nea ɔde hwɛɛ ade ketewaa bi, nanso... so na ɛyɛ nkongua kɛse bi a wɔde abo ayɛ? Ebia ahengua a wontumi nnye nni, a ɛyɛ soronko?
  
  Ná atuo ahyɛ mframa no mu ma. Drake hwee ase wɔ kotodwe biako so, tow ɔbarima no guu nkyɛn na ɔtee ne nteɛteɛm a ɛyɛ hu bere a ɔhwee bun no mu no. Wotuu mmirika kɔɔ nkataso biako pɛ a na wotumi hu no nkyɛn, abotan a abubu a ebia na efi abrannaa a ɛwɔ soro no so ahwe ase. Bere a wɔrehwɛ no, Kovalenko mmarima no mu biako tow akode a ɛkasa denneennen, na ɛtow nea ɛte sɛ dade agyan kɛse bi faa ɔkwan a ɛda fam no mu. Ɔde mpaapaemu kɛse bɔɔ ɔfasu a ɛwɔ akyirikyiri no na ɔde ne ho kɔhyɛɛ ɔbo no mu.
  
  Bere a agyan no retu no, hama a ɛyɛ den bi paee wɔ n"akyi.
  
  Afei wɔde hama no ano foforo no hyɛɛ akode koro no ara mu na wɔtow guu ɔfasu a ɛbɛn hɔ no mu, na ɛbataa nea edi kan no atifi anammɔn pii. Wɔtwee hama no ntɛm ara denneennen.
  
  Wɔyɛɛ posɔfese kwan bi.
  
  Drake susuw ho ntɛm ara. Ɔkae sɛ: "Sɛ yɛbɛsiw no kwan a, yehia saa nsɛnkyerɛnne no." "Anka ebegye bere tenten dodo sɛ yɛbɛbɔ yɛn ankasa de. Enti ntow no tuo. Nanso ɛsɛ sɛ yesiw wɔn kwan nso bere a wɔatwa ɔhye no."
  
  Karin de abofono kae sɛ: "Dwen ho kɛse te sɛ Mogya Hene no." "Susuw sɛ ɔretwitwa hama no a ne mmarima no mu kakraa bi a wotwa to no da so ara wɔ so."
  
  Drake kae sɛ: "Yɛnnyae." "Da".
  
  Ohuruw fii akataso akyi na ɔtow tuo. Ná Delta Asraafo asraafo retu mmirika akɔ ne benkum ne ne nifa so, na na wɔreto tuo ahwɛyiye nanso wɔreto tuo pɛpɛɛpɛ.
  
  Kovalenko mmarima no mu nea odi kan de ahopere twaa bun no, na ɔde ahoɔhare kɔɔ soro bere a ɔrekɔ no, na ɔde ahokokwaw sii fam wɔ ɔfã foforo no. Ɔdanee ne ho ntɛm ara na ofii ase de ogya a wɔde kata so a ɛyɛ automatic koraa sii ɔfasu.
  
  Wɔtow Delta sraani no guu nkyɛn, na wɔtetew mu asinasin. Ne nipadua no bubui wɔ Drake anim, nanso Engiresini no huruw faa so a wanbubu anammɔn. Bere a ɔrebɛn ɔdan a edi kan a ɛte sɛ S no, ɔkwan kɛse bi a ɛda mpan buei wɔ n"anim. Ná ɛsɛ sɛ wohuruw kɔ ne so!
  
  Bere a ɔkɔɔ so tow tuo no, ohuruw faa ɔkwan a ɛda hɔ no so. Kovalenko mmarima no mu nea ɔto so abien no de wimhyɛn faa kwan no so. Wɔtow abotan fii ɔbodan no fasu a ɛbɛn hɔ no so bere a atuo no de ahoɔden a ɛyɛ hu bɔɔ no.
  
  Drake kuw no tuu mmirika na wohuruw dii n"akyi.
  
  Obi a ɔto so abiɛsa no huruw kɔɔ nhama a wɔatrɛw mu denneennen no so. Kovalenko na ɔkyerɛwee. Na Drake amemene no reteɛteɛm akyerɛ no sɛ ɔmmɛtow tuo no. Fa hokwan!Yi saa ɔkwasea yi fi hɔ mprempren ara.
  
  Nanso pii dodo betumi asɛe. Obetumi abubu nhama no na ebia Kovalenko da so ara wɔ ahobammɔ. Obetumi apira ɔkwasea no nkutoo. Na - nea ɛho hia sen biara - na wohia Russiani afunumu no nkwa mu na ama wagyae mogyahwiegu vendetta no.
  
  Kovalenko sii fam dwoodwoo. Ne mmarima no mu baasa foforo tumi twaa wɔn. Drake tow abiɛsa bio bere a asraafo abien no boom no. Tuo abiɛsa a wɔtow wɔ baabi a ɛbɛn. Awudisɛm abiɛsa.
  
  Afei tuo no tu kɔɔ ne ti so. Ɔkotow, tow nea ɔtow hyɛɛ no so no guu ne mmati so na ɔpiaa no fii ledge no so kɔɔ sum no mu. Ɔdanee ne ho na ɔtow tuo fii n"asen mu. Ɔbarima foforo nso hwee ase. Ná Komodo wɔ n"afã. Wɔtwee sekan bi. Mogya petepetee ɔbodan no fasu so. Kovalenko mmarima no san wɔn akyi nkakrankakra, na wɔde wɔn kɔɔ ɔbotan bi a ɛwɔ wɔn akyi no so.
  
  Delta asraafo baanan a wɔaka no kotow wɔ ɔbotan no ano, na wɔde ahwɛyiye too tuo guu Kovalenko mmarima no mu biara a wɔtraa baabi a ɛbɛn nhama no so. Nanso, na ɛyɛ bere tiaa bi ansa na wɔn mu biako asusuw sɛ ɔbɛsan n"akyi na wafi ase atow nkuku mu tuo.
  
  Ná ahoɔhare nkutoo ne nea na wɔwɔ.
  
  Ná Mogya Hene no mmarima baanu foforo aforo akɔ zipline no so na afei de na wɔrepiapia wɔn ho akɔ. Drake huu sɛ ɔfoforo no afi ase foroo akodi dan no na ɔtow tuo, na ɔde ne nsa bɔɔ no te sɛ nwansena a wɔabɔ no akuturuku. Ɔbarima no de ahopere baa ne so, na ɔde ne ti sii fam, teɛteɛɛm, na akyinnye biara nni ho sɛ ohui sɛ wɔatwa no. Drake san n"akyi kɔɔ ɔfasu no ho. Komodo twee ɔbarima no fii ledge no so.
  
  "Soro!"
  
  Drake de sikani a ɛsom bo hwɛɛ ne ho hyiae. Dɛn koraa na wɔde kuraa saa damn line no?Afei ohui. Ɛbɛyɛ sɛ wɔmaa ɔbarima biara block titiriw ketewaa bi te sɛ nea adwumayɛfo a wɔyɛ adwuma no de di dwuma no. Ná dodow bi da hɔ. Mogya Hene no bae a na wasiesie ne ho ama nsɛm a ebesisi nyinaa.
  
  Saa ara na Drake nso yɛ. Ná wɔde mfiri a wɔde hwehwɛ ahurututu mu animdefo gu wɔn akyi bag mu. Drake yɛɛ ntɛm twee block no na ɔde seat belt no kyekyeree n"akyi.
  
  "Ben!"
  
  Bere a aberante no rebɛn no sum ase no, Drake danee ne ho kyerɛɛ Komodo. "Wode Karin bɛba?"
  
  "Ɛno ara". Ɔbarima kɛse no a ɔyɛ basabasa, na n"anim yɛ den na n"anim yɛ den, na ɔda so ara ntumi mfa nokwasɛm a ɛyɛ sɛ wɔabɔ no dedaw no nsie.
  
  Wɔ mmeae nyinaa mu no...
  
  Esiane sɛ na Drake nyaa Delta mmarima no mu ahotoso sɛ wɔbɛma Kovalenko abɔdamfo no akɔ so ayɛ adwuma nti, ɔmaa nhyɛso no yɛɛ kɛse denam ne pulley a ɔde bataa nhama a wɔatrɛw mu denneennen no ho ntɛmntɛm no so. Ben de ne ho bɔɔ ne seatbelt mu na Drake de tuo no maa no.
  
  "Tow tuo te sɛ nea yɛn asetra gyina so, Blakey!"
  
  Wɔteɛteɛɛm no, wɔpiaa wɔn ho fii hɔ na wotuu mmirika faa zipline no so. Efi saa sorokɔ yi ne ahoɔhare yi mu no, na ɛte sɛ nea kwan no sõ, na na ɛte sɛ nea ɔkwan a ɛwɔ akyirikyiri no retwe ne ho. Ben too tuo, na ne tuo no tu kɔɔ soro na ɛtrɛw, na abo asinasin tɔe guu Mogya Hene no mmarima a wɔwɔ ase hɔ no so.
  
  Nanso na ɛnyɛ hwee. Na ɛyɛ dede, nhyɛso ne ahunahuna a na ehia. Bere a Drake nyaa ahoɔhare no, ɔmaa ne nan so bere a mframa no de ahopere twaam no, na ɛdaa bun kɛse bi a enni ase adi wɔ ase hɔ no. Ehu ne anigye maa ne koma bɔɔ denneennen. Nnyigyei a ɛte sɛ dade a wɔde twe ade wɔ waya bi so no yɛɛ n"aso denneennen.
  
  Atuo pii bɔɔ abɛn twaam, na ɛtwaa mframa no twaa awarefo a wɔrepere wɔn ho no ho hyiae. Drake tee sɛ Delta Team no resan atuo. Kovalenko mmarima no mu biako hwee ase dede. Ben bɔɔ ose na ɔde ne nsateaa kɔɔ so traa afiri no so.
  
  Dodow a wɔbɛn no, dodow no ara na na ɛyɛ hu. Na ɛyɛ nhyira a efi Onyankopɔn hɔ sɛ Kovalenko mmarima no nni nkataso biara, na atuo a ɛretu bere nyinaa a efi Delta Team hɔ no yɛ nea ɛboro so dodo. Wɔ saa ahoɔhare no mpo mu no, na Drake tumi te awɔw no nka sɛ ɛretu mmirika wɔ ne nan mu. Mfehaha pii a na tuntum ayɛ no wosow wɔ n"ase, na ɛrehuruhuruw, ɛrewosow, na ebia ɛde nsateaa a ɛyɛ nwonwa teɛɛ ne nsa de bɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛtwe no akɔ fam akɔyɛ daa atuu.
  
  Ledge no de ahopere kɔɔ ne nkyɛn. Wɔ simma a etwa to no mu no, Mogya Hene no hyɛɛ ne mmarima no sɛ wɔnsan wɔn akyi, na Drake gyaee block no. Ɔde ne nan sii fam, nanso na n"ahoɔden no nnɔɔso sɛ ɛbɛkɔ so akari pɛ wɔ n"anim a wɔde pia ne mu duru a wɔde kyerɛ akyi no ntam.
  
  Ɔkwan foforo so no, Blakey mu duru no bɔɔ wɔn san wɔn akyi. Kɔ bun no mu.
  
  Drake hyɛɛ da hwee ase kɔɔ nkyɛn, na ɔde ne nipadua nyinaa hyɛɛ ɔkwan a ɛyɛ mmerɛw no mu. Ben de ahopere soo ɔbo a ɛyɛ den no, nanso ɔda so ara de akokoduru kura n"atuo no mu. Drake tee sɛ zipline bi a ɛreyɛ den mpofirim na ohui sɛ Komodo ne Karin wɔ so dedaw, na wɔde ahoɔhare a ɛyɛ den rebɛn no.
  
  Mogya Hene no mmarima no faa kwan no so kɔɔ asa no akyi, na ɛkame ayɛ sɛ wotumi tuu mmirika a etwa to kɔɔ abotan kɛse no so baabi a ahintasɛm antweri no fii ase no. Asɛmpa no ne sɛ na nnipa bɛyɛ dumien pɛ na wɔaka.
  
  Drake wee faa ledge no so ansa na ɔrebue Ben, afei ɔmaa kwan ma ɔhome sikɔne kakraa bi ansa na ɔretra ase. Wɔ aniwa mu no, Komodo ne Karin tuu wimhyɛn wɔ n"ani so, na nnipa baanu no sii fam fɛfɛɛfɛ na na wɔanserew kakra wɔ anifere kwan so.
  
  "Ɔbarima no mu duru ayɛ kɛse kakra." Drake de ne nsa kyerɛɛ Ben so. "Anɔpaduan a ɛyɛ dɛ pii dodo. Ɛnyɛ asaw a ɛdɔɔso."
  
  "Nnwontofo kuw no nsaw." Ben de ne ho bɔɔ no ntɛm ara bere a Drake susuw nea edi hɔ a wɔbɛyɛ no ho no. So ɛsɛ sɛ metwɛn kuw no mufo a aka no anaasɛ mema wɔtaa wɔn akyi?
  
  "Hayden ka sɛ sɛ wosaw a wote sɛ Pixie Lott."
  
  "Nkwaseasɛm".
  
  Komodo nso hwɛɛ Kovalenko nkurɔfo. Hama no mu yɛɛ den bio na wɔn nyinaa piapiaa wɔn ho wɔ ɔfasu no ho. Delta asraafo baanu foforo bae nnidiso nnidiso ntɛmntɛm, na wɔn mpaboa twitwiw denneennen wɔ anhwea no so bere a wɔrebrɛ wɔn ho ase koduu baabi a wogyinae ntɛmntɛm no.
  
  "Kɔ so tu." Drake sii ne gyinaesi no. "Ɛyɛ papa sɛ woremma wɔn bere nsusuw nneɛma ho."
  
  Wɔde ahopere faa ɔdan no ano, na wokurakuraa wɔn akode a wɔasiesie. Mogya Hene no nkɔsoɔ no, abotan fasuo no mu a ɛkɔ akyiri no kataa n"anim bere tiaa bi, nanso berɛ a Drake ne n"adwumayɛfoɔ no reprapra ɔkwan a ɛkɔ akyiri no so no, wɔhunuu Kovalenko ne ne mmarima a aka no sɛ wɔwɔ abotan asasetaw no so dedaw.
  
  Ɔhweree nnipa baanu foforo wɔ baabi.
  
  Na afei, na ɛte sɛ nea wɔhyɛɛ wɔn sɛ wɔnyɛ nneɛma a ɛtra so. Nnipa pii yii RPG atopae a wotumi fa so tow.
  
  "Damn, wɔayɛ muzzle loaded!" Drake teɛɛm, afei ogyinae na ɔdanee ne ho, na ne koma hwee fam mpofirim. "Oh dabi-"
  
  Wɔtee atopae a wɔde refi ano no pop ne abɛn a edi kan. Ná Delta asraafo baanu a wotwa to no de ahoɔhare retu mmirika wɔ zipline no so, na wɔde wɔn ani asi ledge no so bere a aprɛm bi bɔɔ no no. Ɛhwee ɔfasu a ɛwɔ zip-line ankora no atifi no mu na ɛsɛee wɔn wɔ abotan, mfutuma ne shale a ɛpaee mu.
  
  Ntrɛwmu no hwee ase. Asraafo no huruw kɔɔ fam kɔɔ abibifo werɛ a wɔantumi anyɛ nnyigyei mpo. Ɔkwan biara so no, na eyi nye koraa mpo.
  
  Komodo domee, na abufuw danee n"anim. Ná eyinom yɛ nnipa pa a watete wɔn na ɔne wɔn ako mfe pii. Afei na wɔn a wɔyɛ den baasa pɛ na wɔwɔ Delta kuw no mu, ne Drake, Ben ne Karin.
  
  Drake teɛɛm na ɔtaa wɔn kɔɔ fam wɔ ledge no so, na na ne bo afuw esiane nim a na ɔwɔ sɛ ɛrenkyɛ wɔbɛtow RPG foforo ase nti. Wɔn a wonyaa wɔn ti didii mu no tuu mmirika faa ledge no so, na wɔde nnua a ɛhyerɛn ne amber a ɛhyerɛn pii kyerɛɛ wɔn kwan. Anamɔn biara maa wɔbɛn abotan asasetaw bi, antweri bi a ɛyɛ nwonwa ne ahintasɛm nanso ɛyɛ nwonwa a wohuu ahengua kɛse bi a epuepue wɔ abotan fasu bi mu no.
  
  Wɔtoo RPG tuo a ɛto so abien. Eyi paee wɔ ɔkwan bi a ɛwɔ mmirikatufo no akyi so, na ɛsɛee ɔkwan no nanso ɛnsɛee kwan no. Bere a ɔretu mmirika mpo, a ɔrepia ne ntini a ayɛ adwuma boro so no akodu baabi no, na Drake tumi tee sɛ Kovalenko reteɛteɛm akyerɛ ne mmarima no sɛ wɔnhwɛ yiye -ebia ɔkwan biako pɛ a wɔbɛfa so afi hɔ.
  
  Afei Drake baa ledge no ase na ɔhunuu amena bi a ɛsɛ sɛ ɔhuri fa so kɔduru abotan asasetaw no so na ɔne Mogya Hene no mmarima no hyia.
  
  Ná ɛyɛ kɛse.
  
  Nokwarem no, ɔsõ araa ma ɛkame ayɛ sɛ ɔhinhim. Ɛkame ayɛ sɛ wogyaee. Ɛnyɛ m"ankasa de, na mmom Ben ne Karin. Sɛ wohwɛ no nea edi kan a, na onsusuw sɛ wɔbɛyɛ ahurututu no. Nanso afei ɔpirim ne koma. Ná ɛsɛ sɛ wɔyɛ saa. Na na wontumi nnya brɛoo, na wontumi nsan wɔn akyi. Wɔn nkutoo ne nnipa a wotumi siw Mogya Hene no kwan na wɔde ne nhyehyɛe a ɛyɛ kraman no baa awiei. Nnipa nkutoo a wobetumi asɛe amanaman ntam amumɔyɛsɛm kannifo no na wɔahwɛ ahu sɛ ɔrennya hokwan mpira obiara bio da.
  
  Nanso ɔda so ara dan ne ho fã bere a ɔretu mmirika no. Ɔteɛɛm kyerɛɛ Ben sɛ: "Nnyae." "Gye di. Wobɛtumi ayɛ".
  
  Ben de ne ti too fam, adrenaline gyee ne nan ne ne ntini na ɛde ɔpɛ, kɛseyɛ ne tumi hyɛɛ mu ma. Drake dii kan bɔɔ ɔkwan a ɛda ntam no so, na ohuruw a ɔteɛ ne nsa mu na ne nan da so ara rebɔ, na ɔde agyan faa ɔkwan no so te sɛ Olimpik agumadifo.
  
  Ben na odii hɔ bae, na ɔteɛ ne nsa mu, na ne ti atow akɔ mmeae nyinaa, na ntini ahorow no retu mmirika afa ne kari pɛ mu. Nanso osii fam wɔ ɔfã foforo a na aka nsateakwaa kakraa bi.
  
  "Aane!" Ɔteɛɛm na Drake serew kyerɛɛ no. "Jessica Ennis ntumi nyɛ wo ho hwee, ɔhokafo."
  
  Afei Komodo sii fam denneennen, na ɛkame ayɛ sɛ ɔdanee ne nipadua no mu kɔɔ akyi bere a ɔdanee ne ho ntɛm ara na ɔhwɛɛ Karin no. Ná ne ahuruhuruw no yɛ fɛ. Nan a wɔama so akɔ soro, akyi ayɛ kurukuruwa, nnipa pii kɔ anim.
  
  Na asase a wɔde si fam a edi mũ. Delta Team no mufo a wɔaka no dii akyi.
  
  Drake danee ne ho huu ade a ɛyɛ ahodwiriw sen biara a wahu pɛn.
  
  Mogya Hene no ne ne mmarima a wɔreteɛteɛm na wɔresu, a mogya akata wɔn mu dodow no ara ne akuru a ɛda hɔ no nyinaa de ahopere kɔɔ wɔn nkyɛn tẽẽ na wɔde wɔn akode hwirew wɔn ho te sɛ adaemone a wofi hell.
  
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wɔko a etwa to no.
  
  
  TI ADUAN BAKO
  
  
  Matt Drake nyaa nkwa na ɔne Mogya Hene no hyiae.
  
  Ne mmarima no dii kan duu hɔ, nteɛteɛm bɔɔ bere a atuo bɔɔ denneennen na nnade paee na ɛhyerɛn te sɛ nkrante, na ɛdaa amber hann no adi na ɛtow wɔn ogya no kɔɔ mmeae pii no. Wɔtotow atuo pii, nanso wɔ akyirikyiri saa ne testosterone ne ehu ahum yi mu no, wɔantumi ankyerɛ biara yiye. Na nanso nteɛm a ano yɛ den fi Drake akyi, Delta ɔsraani foforo a wahwe ase.
  
  Drake ntini yɛɛ no yaw te sɛ nea ɔne ɔkraman a ne mu duru yɛ nkaribo ahasa reko. Mogya ne efĩ kataa n"anim. Nnipa nkron tow hyɛɛ no so, wɔn, nanso odii wɔn nyinaa so nkonim, efisɛ na Mogya Hene no gyina wɔn akyi, na biribiara rentumi nsiw no kwan sɛ ɔbɛpae mu aka sɛ ɔbɛtɔ ne so were.
  
  Ná ɔsraani dedaw no asan aba, afei de na ɔmanfo anim atew, na na wasan aba hɔ, wɔ mpanyimfo a wɔkorɔn no mu, a asraafo a wɔyɛ fucking a wɔyɛ basabasa sen biara no te ase.
  
  Ɔtoo mmarima baasa tuo a wɔde wɔn nsa kyerɛɛ so, wɔ wɔn koma mu pɛɛ. Ɔhyɛn nea ɛto so anan no mu, na ɔdanee tuo no, bubuu ɔbarima no hwene koraa na bere koro no ara mu no, obubui ne hwene fã bi. Sikɔne abiɛsa twaam. Ɔtee nka sɛ ɛkame ayɛ sɛ Delta adwumayɛfo no asan afi ne ho wɔ ehu mu, na ɛmaa no kwan ma ɔyɛɛ adwuma. Ogyaw wɔn hɔ sɛ wɔne asraafo baasa a wɔabɔ wɔn paa no ko bere a ɔkɔɔ ɔbarima biako ne Kovalenko ankasa nkyɛn no.
  
  Komodo bɔɔ ɔbarima no ti na ɔde sekan bɔɔ ɔfoforo no kum no wɔ adeyɛ biako mu. Ná Karin wɔ ne nkyɛn na wansan n"akyi. Ɛnyɛ sekan biako mpo. Ɔde n"anim nsateaa piaa ɔbarima a wɔde sekan abɔ no no san n"akyi na akuturuku a wɔaka abom dii akyi. Bere a ɔsraani a wɔabɔ no paa no bɔɔ gyegyeegye na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ne ho ayɛ den no, ɔde ne ho gyee mu na ɔde taekwondo kwan bi tow no guu ne mmati so.
  
  Ɛrekɔ sheer edge no so.
  
  Ɔbarima no hwee ase, teɛteɛɛm, na bun no de no kɔe. Karin hwɛɛ Komodo denneennen, na mpofirim ara ohui nea wayɛ. Kuw kɛse bi kannifo no susuw nneɛma ho ntɛm ara na ɔmaa no anisɔ ho sɛnkyerɛnne, na n"ani sɔɔ ne nneyɛe no ntɛm ara na ɔmaa ɛfaa ho.
  
  Karin homee denneennen.
  
  Drake hyiaa Mogya Hene no.
  
  Ne korakora.
  
  Ná ɔbarima a otwa to no anya nkwa wɔ apereperedi tiawa no mu na afei de ɔda ne nan ho a ɔrehuruhuruw a ne home afiri abubu na ne nsateaa abien nyinaa abubu. Kovalenko maa ɔbarima no hwɛɛ no animtiaabu.
  
  "Gyimifoɔ. Na ɔyɛ mmerɛw."
  
  "Ahoɔdenfo nyinaa de wɔn ho sie wɔn ahonyade ne tumi a ɛda adi sɛ ɛde brɛ wɔn no akyi."
  
  "Nsɛsoɔ a ɛwɔ hɔ?" Kovalenko twee tuo bi na ɔtoo ɔbarima a na ɔrehuruhuruw no tuo wɔ n"anim. "So ɛnyɛ eyi ne ahoɔden? So wususuwii sɛ ɛte saa ara? Mekum ɔbarima bi wɔ mogya nwini mu da biara da efisɛ metumi.So ɛno yɛ tumi a ɛte sɛ nea?"
  
  "Ɔkwan koro no ara a wohyɛɛ sɛ wonkum Kennedy Moore no? Na me nnamfo mmusua nso ɛ? Ebetumi aba sɛ wiase no fã bi awo wo, Kovalenko, nanso na ɛnyɛ ɔfã a n"adwene mu da hɔ no."
  
  Wotu kɔɔ baabi foforo ntɛmntɛm na wɔyɛɛ bere koro mu. Akode abien, tuo ne tuo, klik bere koro mu.
  
  Wɔn baanu nyinaa da mpan. Klik so mprenu.
  
  Ná mmofra abufuw ahyɛ Kovalenko nteɛteɛm no mu ma sɛ: "Dabi!" Wɔpoo no.
  
  Drake de ne sekan bɔɔ no. Mogya Hene no daa ne mmɔnten so nyansa adi denam kwati a ɔkwatii kɔɔ nkyɛn no so. Drake tow tuo no guu no so. Kovalenko faa ɔhwe no kɔɔ ne moma so a wanhinhim, na bere koro no ara mu no, ɔtwee sekan.
  
  "Sɛ ɛsɛ sɛ m"ankasa kum wo a, Drake..."
  
  Engiresini no kae sɛ: "Oo yiw, wobɛyɛ." "Minhu obiara a atwa ne ho ahyia bio. Wo nni fucking shilling biako mpo, mate."
  
  Kovalenko de ne ho bɔɔ no. Drake huu sɛ ɛrekɔ so wɔ brɛoo mu. Ebia na Kovalenko susuwii sɛ wanyin denneennen, ebia na osusuw mpo sɛ watete ne ho denneennen, nanso na ne ntetee no nyɛ hwee sɛ wɔde toto ahwehwɛde ne sɔhwɛ ahorow a emu yɛ den a wɔde yɛɛ Britania SAS no ho a.
  
  Drake fi nkyɛn baa mu de kotodwe a ɔde bɔɔ ntɛmntɛm a ɛmaa Kovalenko yɛɛ obubuafo bere tiaa bi na obubui mpampam pii. Wosiw ahomegye a eguan fii Russiani no ano no ano ntɛm ara. Ɔsan n"akyi.
  
  Drake yɛɛ ne ho sɛ ɔtow hyɛ no so ntɛmntɛm, twɛn sɛnea Mogya Hene no bɛyɛ n"ade, na ntɛm ara ɔde ne de kyeree ɔbarima no nsa nifa. Ɔdan kɔɔ fam ntɛmntɛm na Kovalenko nsateaa bubui. Na bio Russiani no de abubuw kɛkɛ.
  
  Komodo, Karin, Ben ne Delta ɔsraani a aka no na wɔhwɛɛ wɔn.
  
  Mogya Hene no hwɛɛ wɔn denneennen. "Worentumi nkum me. Mo nyinaa. Worentumi nkum me. Meyɛ Onyankopɔn!"
  
  Komodo bɔɔ ose. "Yɛrentumi nkum wo, ɔkwasea. Wobɛteɛm a ɛyɛ hell pii. Nanso migye di sɛ mehwɛ kwan sɛ mɛboa wo ma woapaw hell tokuru a wode wo nkwa nna a aka nyinaa bɛtra mu."
  
  "Afiase." Ɔhene a mogya ayɛ no ma no teɛteɛɛm. "Afiase biara ntumi nkura me. Mɛyɛ ne wura dapɛn biako."
  
  Komodo ano bubui yɛɛ sereserew. Ɔkaa no komm sɛ: "Afiase ahorow pii." "Wonni hɔ mpo."
  
  Kovalenko yɛɛ sɛ nea ne ho dwiriw no kakra, nanso afei ahantan no kataa n"anim bio na ɔsan dan kɔɔ Drake nkyɛn. "Ne wo?" - bisae. "Ebia woawu nso sɛ na ɛho nhia sɛ metaa wo akyi wɔ wiase fã a."
  
  "Awu?" - Drake kaa ho asɛm. "Awufo ahorow ahorow wɔ hɔ. Ɛsɛ sɛ muhu eyi."
  
  Drake bɔɔ no wɔ ne koma a ɛyɛ nwini na awu no mu. Kovalenko hwirew ne ho. Ná mogya retu afi n"anom. Ɔde nteɛm a ɛyɛ mmɔbɔ bɔɔ ne nkotodwe. Awiei a ɛyɛ aniwu ma Mogya Hene no.
  
  Drake serewee kyerɛɛ no. "Wawie. Fa ne nsa kyekyere ne nsa na yɛnkɔ."
  
  Ben na ɔkasae. "Mekyeree sɛnea ɔkasa no gu kasɛt so." Ɔkaa no komm, na ɔfaa ne fon. "Yebetumi de softwea soronko bi adi dwuma de asan ayɛ ne nne. Matt, yenhia no ankasa sɛ ɔte ase."
  
  Ná bere no mu yɛ den te sɛ sekan a etwa to ansa na ɔtopae no repae no. Drake anim sesa fii adwuma a ogyaee adwuma no so bɛyɛɛ ɔtan kronkron. Na Komodo twentwɛn ne nan ase sɛ ɔde ne ho bɛhyɛ mu, ɛnyɛ ehu nti, na mmom esiane obu a ɔbɔɔ mmɔden nyaa no nti- obu biako pɛ a ɔsraani behu. Karin ani so tetew no wɔ ehu mu.
  
  Drake maa n"atuo so na ɔde dade a ɛyɛ den no bɔɔ Kovalenko moma so.
  
  "Wowɔ awerɛhyem?"
  
  "Ɔkwan pa so." Mihuu no sɛ ɔrewu. Ná mewɔ hɔ. Ɔde ahyɛde mae sɛ amumɔyɛfo ntua Hawaii.Ben hwɛɛ dan no mu nyinaa. "Hell mpo bɛteɛteɛm no."
  
  "Eha ne baabi a wowɔ." Na Drake serew no yɛ nwini na ɛyɛ sum, te sɛ Mogya Ɔhene no kra. "Hell apon akyi. Ɛha na ɛsɛ sɛ wotra, na ɛha na ɛsɛ sɛ wuwu."
  
  Kovalenko"s jaw clenched tightly, na mfe aduanan owu, adehwere ne mogyahwiegu asehwe da eyi akyi. "Woremmɔ me hu da."
  
  Drake suaa ɔbarima a wahwe ase no ho ade. Ná ɔteɛ. Ná owu rempira no. Na biribiara nni asase so a ebetumi ama ɔbarima yi abɔ hu.
  
  Nanso na ade biako wɔ hɔ a ɛbɛma wabubu.
  
  "Enti yɛkyekyere wo wɔ ha." Ɔmaa n"atuo no sii fam, na ɛmaa Komodo ho tɔɔ no kɛse. "Na yɛkɔ so hwehwɛ ademude no. Na ɛyɛ w"asetra hwehwɛ na worenhu nea na ɛyɛ da. Nanso hyɛ me nsɛm no agyirae, Kovalenko, mɛyɛ. " .
  
  "Daabi!" Russiani no nteɛteɛm no yɛɛ ntɛm ara. "Dɛn ne w"anwiinwii? Daabi! Da. Ɛyɛ me dea. Eyi ayɛ me de bere nyinaa."
  
  Mogya Hene no de ɔbobom a ɛyɛ hu bɔɔ ne mu denneennen biako a etwa to. Ɛyaw nti na n"anim kyinkyim. Mogya sen fii n"anim ne ne nsa mu. Ɔsɔre gyinaa hɔ na ɔde ɔpɛ ne asetra a ɔtan ne awudi ahyɛ mu ma no ounce biara hyɛɛ ne ahurututu no mu.
  
  Drake aniwa hyerɛn, n"anim yɛɛ den te sɛ granite. Ɔmaa Mogya Hene no kwan ma ɔbɔɔ no, ogyinaa pintinn bere a Russiani a wabɔ dam no sɛee ahoɔden ɔuns a etwa to biara wɔ ɔhwe dumien mu, na na ne ho yɛ den mfiase no nanso na ɔyɛ mmerɛw ntɛmntɛm no.
  
  Afei Drake serewee, nnyigyei bi a ɛboro sum so, nnyigyei a ɔdɔ nnim na ayera, a ɛbataa ahodwiragya ne hell ntam fã. Bere a Mogya Hene no ahoɔden a etwa to no sae no, Drake de ne nsateaa piaa no na ogyinaa ne moma so.
  
  "Ne nyinaa yɛɛ kwa, Kovalenko. Wo hwere".
  
  Komodo de ahopere kɔɔ Russiani no nkyɛn na ɔkyekyeree no ansa na Drake resakra n"adwene. Karin boa ma ɔtwee n"adwene denam antweri a ɛkame ayɛ sɛ ɛda hɔ ne ahengua tuntum bi a ɛrepuepue a ɛyɛ nwonwa a ɔde kyerɛɛ no no so. Ná ɛyɛ nwonwa kɛse mpo fi ha. Ná abɔde no yɛ kɛse na wɔasen no pɛpɛɛpɛ, na na ɛsensɛn wɔn ti so anammɔn ɔha.
  
  "Wo akyi".
  
  Drake susuw akwanside a edi hɔ no ho. Antweri no foro kɔɔ soro kakra bɛyɛ anammɔn ɔha. Ná ahengua no ase yɛ tuntum a emu dɔ, ɛmfa ho sɛ na amber nsɛntitiriw pii apetepete so no.
  
  Komodo kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ midi kan kɔ." "Mewɔ osuahu bi wɔ mmepɔw so foro mu. Ɛsɛ sɛ yɛforo anammɔn kakraa bi bere koro mu, de carabiner hyɛ mu bere a yɛrekɔ no, na afei yɛtrɛw ahobammɔ kwan no mu kɔ yɛn kuw no mu."
  
  Drake maa no dii anim. Ná abufuw no da so ara mu yɛ den wɔ n"adwene mu, na ɛkame ayɛ sɛ na ɛboro so. Ná ne nsateaa da so ara te nka yiye wɔ M16 no trigger no so. Nanso sɛ wokum Kovalenko mprempren a, ɛbɛkyerɛ sɛ wɔde awuduru bɛhyɛ ne kra mu daa, de esum a ɛrenyera da ahyɛ ne mu.
  
  Sɛnea ebia Ben Blake bɛka no, na ɛbɛdan no akɔ ɔfã a ɛyɛ sum no.
  
  Ofii ase foroo ɔfasu no wɔ Komodo akyi, na na ohia biribi a ɛtwetwe adwene bere a aweredi ho ahiade a enni awiei no yɛɛ kɛse na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obedi ne so no. Ɔsɔre a ɛbaa mpofirim no maa n"adwene sii n"adwene so ntɛm ara. Mogya Hene no nteɛm ne ne si apini no wui bere a ahengua no bɛn na antweri no yɛɛ den kɛse no.
  
  Wɔforoo, Komodo dii anim, na ɔde ahwɛyiye kyekyeree carabiner biara ansa na ɔrehwɛ ne mu duru na afei ɔde asaawa kyekyeree ahobammɔ hama bi na ɔde too ne kuw a ɛwɔ ase hɔ no so. Dodow a wɔforo kɔɔ soro no, dodow no ara na na ɛyɛ sum. Ná wɔasen antweri no anammɔn biara wɔ ɔbotan a nkwa wom mu. Drake fii ase tee ehu nka bere a ɔsɔree no. Ná ademude bi a wontumi nnye nni retwɛn wɔn; ɔtee nka wɔ ne dwensɔtwaa mu.
  
  Nanso ahengua no?
  
  Esiane sɛ ɔtee nka sɛ hwee nni n"akyi koraa nti, ogyinae, boaboaa n"akokoduru ano na ɔhwɛɛ fam. Ben dii aperepere, na n"aniwa yɛɛ kɛse na ehu aka no. Drake tee nka sɛ ɔwɔ tema ne ɔdɔ a ɛkɔ soro ma n"adamfo kumaa no a na wɔntee nka fi bere a Kennedy wui no. Ohuu Delta ɔsraani a aka no sɛ ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛboa Karin na ɔserewee bere a ɔwosow no sɛ ɔrekɔ no. Ɔteɛɛ ne nsa a ɔde boa Ben.
  
  "Gyae sɛ wobɛyɛ no afi wo ho, Blakey. Momma yɛn."
  
  Ben hwɛɛ no na ɛte sɛ nea ogyaframa reto wɔ n"amemene mu. Biribi a ɛwɔ Drake ani so anaa ne nne nne maa n"ani gyei, na anidaso hwɛbea bi puei wɔ n"anim.
  
  "Meda Onyankopɔn ase sɛ woasan aba."
  
  Ɛdenam Drake mmoa so no, Ben foroo ntɛmntɛm. Wɔn werɛ fii ade hunu a edi awu a ɛwɔ wɔn akyi no, na anammɔn biara bɛyɛɛ anammɔn a ɛkɔ nea wobehu mu, na ɛnyɛ asiane mu. Ahengua no ase bɛn hɔ kɛse kosii sɛ ɛkɔɔ baabi a ɛbɛn.
  
  Komodo de ahwɛyiye sian antweri no na ɔforoo ahengua no ankasa.
  
  Simma biako akyi no, ne Amerika kasa a ɛtwetwe adwene no twee wɔn adwene. "O me Nyankopɔn, mo mmarima no rennye eyi nni."
  
  
  TI ADUAN ABIEN
  
  
  Drake huruw faa ɔkwan ketewa no so na osii ɔbo a ɛtrɛw a ɛyɛ ahengua no ase no so tẽẽ. Ɔtwɛn Ben, Karin, ne Delta ɔsraani a otwa to a ɔbɛba ansa na ɔrehwɛ Komodo.
  
  "Dɛn na wowɔ wɔ soro hɔ?"
  
  Delta Team no kannifo no foroo ahengua no nkongua no so. Afei nantew kɔɔ anoano na ɔhwɛɛ wɔn anibere so
  
  "Obiara a ɔkyekyee ahengua yi de ɔkwan a ɛnyɛ kokoamsɛm kɛse mae. Ɛha, ahengua no akyi no, akyi pon bi wɔ hɔ. Na wɔabue wɔn ani."
  
  Drake kae ntɛmntɛm sɛ: "Nnbɛn no," na ɔredwennwen afiri nhyehyɛe ahorow a wɔatwam no ho. "Nea yenim nyinaa ne sɛ, eyi dannan switch bi a ɛma ahengua yi kɔ fam tẽẽ."
  
  Ná ɛte sɛ nea Komodo di fɔ. "Ɔfrɛ pa. Ɔhaw no ne sɛ mewɔ bi dedaw. Asɛmpa no ne sɛ..." Ɔserewee. "Afiri biara nni hɔ."
  
  Drake teɛɛ ne nsa. "Boa me ma mensɔre."
  
  Wɔforoo mmiako mmiako kɔɔ obsidian ahengua no nkongua so. Drake gyee bere tiaa bi danee ne ho na n"ani gyee sɛnea wotumi hu bun no ho.
  
  Wɔ nea ɛne no di nhwɛanim pɛɛ, wɔ ɔbotan kɛse bi so no, ohuu abo abrannaa koro no ara a na wɔadi kan atra mu no. Abansoro a Captain Cook fi so fii hɔ no. Abansoro a ɛda adi kɛse sɛ Mogya Hene no hweree adwene a etwa to a na ɔwɔ no. Na ɛte sɛ nea wɔn ntam kwan yɛ ɔbo biako pɛ, nanso na ɛyɛ nnaadaa akwansin.
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. Ɔkaa no komm sɛ: "Ahengua yi." "Wɔkyekyee eyi maa-"
  
  Ben nteɛteɛm no twaa n"asɛm mu. "Mat! Hell a mogya wom. Worennye eyi nni."
  
  Ɛnyɛ ahodwiriw a ɛwɔ n"adamfo no nne mu no na ɛde ehu faa Drake ntini awiei, na mmom na ɛyɛ nkɔmhyɛ ho adwene. Nsusuwii a Wodi kan yɛ.
  
  "Deɛn ni?"
  
  Ɔdanee ne ho. Ohuu nea Ben hui no.
  
  "Fuck me."
  
  Karin piapiaa wɔn fii adi. "Deɛn ni?" Afei ɔno nso huu. "Da".
  
  Wɔhwɛɛ ahengua no akyi, dua a ɛkorɔn a obi betumi de ne ho ato so, ne ɔfã a ɛyɛ akyi pon no.
  
  Na wɔde swirls a seesei wonim no - tete agyiraehyɛde a ɛyɛ nwonwa a ɛte sɛ nea ɛyɛ nkyerɛwee bi - ne agyiraehyɛde koro no ara a wɔakyerɛw wɔ bere akwantu mfiri abien no nyinaa so, ne afei nso abrannaa kɛse a ɛwɔ Diamond ase no so.Ti, a Cook wɔfrɛ no Hell Apon.
  
  Nsɛnkyerɛnne koro no ara a Thorsten Dahl hui nnansa yi wɔ anyame no ɔdamoa mu, wɔ akyirikyiri wɔ Iceland.
  
  Drake mumii n"ani. "Ɛbɛyɛ dɛn na eyi atumi aba? Efi bere a yedii kan tee Odin mogya asinasin akron no ho asɛm no, mete nka sɛ mete dae mu. Anaasɛ dae bɔne."
  
  Ben kae sɛ: "Mebɔ kyakya sɛ yennya nwiee afã akron no." "Ɛbɛyɛ sɛ eyi yɛ nsakrae a wɔde di dwuma. Nea ɛkorɔn sen biara. Ɛte sɛ nea wɔpaw yɛn anaa biribi."
  
  "Ɛte sɛ nea wɔadome no kɛse." Drake bɔɔ ose. "Na gyae Star Wars nkwaseasɛm no."
  
  Ben de serew kakra kae sɛ: "Ná meresusuw Skywalker ho kakra, Chuck Bartowski kakra." "Efisɛ yɛyɛ geeks ne ne nyinaa."
  
  Komodo de anidaso hwɛɛ kokoam pon no. "So ɛsɛ sɛ yɛtoa so? Me nkurɔfo de wɔn nkwa mae de boaa yɛn ma yeduu ha. Nea yebetumi ayɛ de atua ka ara ne sɛ yebenya hell tokuru yi awiei."
  
  Drake kae sɛ: "Komodo." "Eyi ne awiei." Ɛsɛ sɛ ɛwɔ hɔ."
  
  Ɔpiaa ne ho twaa kuw kɛse no kannifo no ho na ɔkɔɔ ɔkwan kɛse no mu. Na ahunmu no sõ dedaw sen ɔpon a ɛkɔ mu no, na sɛ ɛbɛyɛ yiye a, Drake tee nka sɛ ɔkwan no trɛw, afasu ne ɔdan no atifi kɔ akyiri, kosii sɛ-
  
  Mframa a ɛyɛ nwini na ano yɛ nnam bɔɔ n"anim.
  
  Ogyinaa hɔ na ɔtow glow stick no gui. Wɔ hann a ano nyɛ den no mu no, ɔtow rɔke a ɛyɛ amber. Ɔde wimhyɛn kɔɔ soro, kɔɔ soro, kɔɔ soro, afei ɔkɔɔ fam ne fam, na wannya mmoa biara. Wonnya ɔdan atifi, ɔdan atifi anaa fam mpo.
  
  Ɔtoo ogyaframa a ɛto so abien, na saa bere yi de ɔtoo nifa so. Na bio amber infusion no yerae a na biribiara nni hɔ. Ɔbubuu nnua kakraa bi a ɛhyerɛn na ɔtow guu n"anim sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛhyerɛn wɔ wɔn kwan so.
  
  Ɔbotan no ano a ɛyɛ mmerɛw no kɔɔ fam anammɔn asia wɔ wɔn anim.
  
  Drake tee nka sɛ n"adwene atu afra kɛse, nanso ɔhyɛɛ ne ho sɛ ɔnkɔ so. Anamɔn kakraa bi bio na ohui sɛ ɔda mpan anim ne anim.
  
  "Minhu hwee. Nsɛm a ɛyɛ nkwaseasɛm".
  
  "Yɛrentumi mma saa kwan yi nyinaa so a esum a ɛyɛ damn no nsiw yɛn kwan." Karin kaa obiara adwene. "Sɔ mmɔden bio, Drake."
  
  Ɔsomaa hann a ɛto so abiɛsa kɔɔ baabi a hwee nni hɔ no. Ná nsɛntitiriw kakraa bi a ɛnyɛ den wɔ saa tuo yi mu bere a ɔretu wimhyɛn no. Na biribi wɔ bun no fã foforo. Ɔdan kɛse bi.
  
  "Na ɛyɛ dɛn?" Ben de ahodwiriw guu ahome.
  
  Hann no yerae ntɛmntɛm, nkwa gyaframa tiawa bi yerae koraa wɔ sum no mu.
  
  Delta ɔsraani a otwa to a aka, ɔbarima bi a ɔwɔ sɛnkyerɛnne a ɛkyerɛ sɛ ɔfrɛ Merlin no kae sɛ: "Twɛn hɔ." "Amber flash ahe na aka?"
  
  Drake hwɛɛ ne bɛlt ne n"akyi bag mu. Komodo nso yɛɛ saa ara. Dodow a wɔde bae no bɛyɛ aduasa.
  
  Komodo kae sɛ: "Minim nea woredwen ho." "Ogya a wɔde tow, ɛnte saa?"
  
  Merlin a ɔyɛ kuw no akode ho ɔbenfo no de awerɛhow kae sɛ: "Bere bi." "Hwehwɛ nea yɛredi ho dwuma na afei fa san kɔ beae bi a yebetumi afrɛ ama wɔagye yɛn atom."
  
  Drake de ne ti too fam. "Pene". Ɔde ogyaframa dumien sii hɔ maa sankɔhwɛ no, na afei osiesiee ne ho. Komodo ne Merlin baa hɔ bɛgyinaa ne nkyɛn wɔ anoano.
  
  "Krado?"
  
  Wɔtotow atopae akyi atopae kɔɔ soro wɔ wim nnidiso nnidiso ntɛmntɛm. Amber hann no hyerɛn denneennen wɔ nea ɛkorɔn sen biara no na ɛmaa hann bi a ɛyɛ nwonwa a ɛmaa esum no fii hɔ.
  
  Nea edi kan wɔ abakɔsɛm mu no, awia hann baa daa sum no mu.
  
  Ogyaframa a wɔde kyerɛe no fii ase nyaa nkɛntɛnso. Bere a ogyaframa akyi ogyaframa kɔɔ so tu kɔɔ soro na ɛpaee ansa na ɛresiane nkakrankakra no, ɔdan kɛse a ɛwɔ ɔbodan kɛse no ano a aka no hyerɛn.
  
  Ben de ahomegyeɛ guu mu. Karin serewee. "Ɛyɛ nwonwa".
  
  Bere a wɔde ahodwiriw rehwɛ no, wɔde ogya too sum kabii no mu na ɔdan bi a ɛyɛ nwonwa fii ase puei. Nea edi kan no, wɔasen apon a ɛtoatoa so wɔ akyi ɔfasu no mu, afei toatoa so a ɛto so abien wɔ wɔn ase. Afei ɛbɛdaa adi sɛ abrannaa no yɛ adan nketewa ankasa - niches.
  
  Wɔ toatoa so a ɛto so abien no ase no wohuu nea ɛto so abiɛsa, afei nea ɛto so anan, na afei toatoa so bere a akanea a ɛma ani afura sian fa ɔfasu kɛse no so no. Na wɔ niche biara mu no, na ademude akɛse a ɛhyerɛn da hell a amber a ɛrehuruhuruw no anuonyam a ɛtwam bere tiaa bi adi.
  
  Ben ho dwiriw no. "Eyi... eyi..."
  
  Drake ne Delta Team kɔɔ so too aprɛm akyi aprɛm. Ɛte sɛ nea wɔmaa ɔdan kɛse no paee ogya. Ogya a ɛyɛ nwonwa paee na ɛbɔɔ wɔn ani so.
  
  Awiei koraa no, Drake tow ne gya a etwa to no. Afei ogyee bere kakra de kyerɛɛ adiyisɛm a ɛyɛ nwonwa no ho anisɔ.
  
  Ben bɔɔ ne mu ase. "Ɛyɛ kɛse... ɛyɛ-"
  
  "Anyame no ɔboda foforo." Drake de dadwen kɛse baa ne nne mu sen ahodwiriw wiei. "Anyɛ yiye koraa no, ɛboro nea ɛwɔ Iceland so mmɔho abiɛsa. Yesu Kristo, Ben, dɛn na ɛrekɔ so?"
  
  
  * * * .
  
  
  Sankɔhwɛ no, ɛwom sɛ na asiane da so ara yɛ ma de, nanso egyee bere no fã ne mmɔdenbɔ no fã. Akwanside titiriw biako pɛ ne ɔkwan kɛse bi a na ɛsɛ sɛ wɔhyehyɛ zip line foforo na wɔasan atwa, ɛwom sɛ na Lust dan no yɛ ɔhaw ma mmarima no bere nyinaa de, sɛnea Karin de n"ani kyerɛɛ Komodo wɔ nkyɛnkyɛn no.
  
  Bere a wɔsan faa Cook"s Hell Gate abrannaa no so no, wɔde wɔn nan faa ogyaframa afiri no mu san kɔɔ nsu no ani.
  
  Drake bubuu kommyɛ a ɛkyɛe no. "Wow, eyi ne hua a eye sen biara wɔ wiase mprempren. Awiei koraa no mframa pa bi."
  
  Mano Kinimaki nne fi sum a atwa ho ahyia no mu bae. "Gye saa Hawaii mframa pa no, onipa, na anka wobɛbɛn wo botae no kɛse."
  
  Nnipa ne anim fii esum fã bi mu puei. Wɔhyɛɛ generator no ase, na wɔsɔɔ kanea a wɔde hama ayɛ a wɔde ahopere asi hɔ. Ná wɔresi afuw mu pon bi. Komodo bɔɔ faako a wɔwɔ ho amanneɛ bere a wofii ase foroo lava no. Ben sɛnkyerɛnne san bae na ne fon no de afiri a wɔde bua nsɛm bɔɔ bip mpɛn anan. Karin nso yɛɛ saa ara. Wɔmaa awofo kwan ma wɔfrɛɛ wɔn.
  
  "Mpɛn anan pɛ?" Drake de serew bisae. "Ɛbɛyɛ sɛ wɔn werɛ afi wo."
  
  Hayden nantew baa wɔn nkyɛn mprempren, na na ɔyɛ Hayden a ne ho ayɛ fĩ na ɔbrɛ. Nanso ɔserewee na ɔde fɛre yɛɛ Ben atuu. Alicia dii n"akyi, na ɔde n"ani a ɛyɛ awudifo hwɛɛ Drake denneennen. Na wɔ sunsuma a Drake huu May mu no, nhyɛso a ɛyɛ hu daa adi wɔ n"anim.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na bere aso sɛ wobu akontaa. Ɛte sɛ nea Japanni bea no ani wui kɛse wɔ eyi ho, na ɛnyɛ Engiresini bea no.
  
  Drake wosow adwenemhaw mununkum tuntum no fii ne mmati so. Ɔde Mogya Hene no nipadua a wɔakyekyere no na wɔabɔ no anom no tow guu asase a ɛnteɛ so wɔ wɔn nan ase no so na ɛtoo ne nyinaa so.
  
  "Dmitry Kovalenko a ɔyɛ ɔkyerɛwfo." Ɔde n"ano teɛɛm. "Ɔhene a ɔyɛ dɔn no awiei. Nea asɛe sen biara wɔ ne su mu. Obi pɛ sɛ wɔbɔ wɔn nan bi?"
  
  Saa bere no, Jonathan Gates nipadua no yɛɛ ne ho fi dede a na ɛrenya nkɔanim wɔ bere tiaa mu nsraban no ho no mu. Drake teateaa n"ani so. Ná onim sɛ Kovalenko ankasa kum Gates yere. Ná Gates wɔ ntease pii a enti ɛsɛ sɛ ɔpira Russiani no sen Drake ne Alicia mpo.
  
  "Bɔ mmɔden". - Drake hwirew ne ho. "Sɛnea ɛte biara no, ɔkwasea no renhia ne nsa ne ne nan nyinaa wɔ afiase."
  
  Ohuu sɛ Ben ne Karin rehinhim na wɔadan wɔn ho. Saa bere no mu no, ohuu ɔbarima a wabɛyɛ no. Ohuu awerɛhow, abufuw a ɛyɛ aweredi, nitan ne abufuw a ɛrekɔ so a ɛbɛma wabɛyɛ obi te sɛ Kovalenko ankasa, na na onim sɛ saa nkate ahorow yi nyinaa bedi no na awiei koraa no asesa no, adan no onipa foforo. Na ɛyɛ awiei a wɔn mu biara mpɛ...
  
  ... Ɛne sɛ, Alison anaa Kennedy.
  
  Ɔno nso danee ne ho na ɔde ne nsa bɔɔ Blake mmati mu biara. Wɔhwɛɛ apuei fam, twaam wɔ mmɛw nnua a ɛrewosow a ɛtoatoa so no ho, kɔɔ akanea a ɛhyerɛn a ɛwɔ akyirikyiri ne po a ɛrehuruhuruw no so.
  
  Drake kae sɛ: "Sɛ wuhu biribi a ɛte sɛɛ a, ebetumi asakra obi." "Ebia ɛbɛma wanya anidaso foforo. Wɔde bere ama."
  
  Ben kasae a wandan ne ho. "Minim sɛ wopɛ Dinoroc quote mprempren, nanso meremfa mma wo. Mmom, ebia mɛfa nsɛm kakraa bi a ɛfata afi "Haunted" mu. Na eyi nso ɛ?"
  
  "So worefa Taylor Swift asɛm aka mprempren? Dɛn na ankɔ yiye wɔ hɔ?"
  
  "Saa dwom yi ye te sɛ mo Dinorocks biara. Na wunim".
  
  Nanso Drake rennye ntom da. Mmom no, otiee nkɔmmɔ a na ɛreba wɔ wɔn akyi no. Wɔde nyansa ne ntɛm dii amumɔyɛfo pɔw ahorow gui, nanso na ebinom da so ara wuwui. Nea efi mu ba a wontumi nkwati bere a wɔne wɔn a wɔyɛ katee ne abɔdamfo redi no. Ná ɔman no redi awerɛhow. Ná Ɔmampanyin no rekɔ na na wahyɛ bɔ dedaw sɛ ɔbɛsan asiesie United States koraa. amansɛm nhyehyɛe, ɛwom sɛ na ɛda so ara yɛ nea wontumi nhu sɛnea obi betumi asiw Kovalenko kwan sɛ ɔnyɛ nhyehyɛe bi a na ɛwɔ adwuma no mu mfe aduonu, bere a saa bere yi nyinaa na wobu no sɛ anansesɛm mu nipa ara kwa no.
  
  Ɛte sɛ anyame no ne wɔn nkae a na wɔrehu mprempren no yiye.
  
  Nanso, na wɔasua nneɛma bi, na na U.S. ne aman afoforo asi wɔn bo sɛ wobesusuw ne nyinaa ho.
  
  Ná sobo a wɔde bɔɔ wɔn a wodi tumi a wɔyɛɛ ade wɔ nhyɛso ase ne suro a wosuro maa wɔn adɔfo yiyedi ho asɛm no rebɛkyekyere atemmu nhyehyɛe no mfe pii.
  
  Nanso wogyee Mogya Hene no nnommum no na wɔsan ne wɔn adɔfo boom. Gates hyɛɛ bɔ sɛ wɔbɛhyɛ Kovalenko ma wagyae ne mogyahwiegu aweredi no, ɔkwan bi so anaa ɔkwan foforo so. Harrison ne ne babea no san boom, ɛwom sɛ ɛyɛ bere tiaa bi de, na asɛm no maa Drake werɛ howee kɛse.
  
  Sɛ wɔwoo n"ankasa babea na wɔdɔ no na afei wɔkyeree no a, so anka ɔbɛyɛ ade koro no ara a Harrison yɛe no?
  
  Nokwarem no, na ɔbɛyɛ saa. Ná agya biara bɛtu ɔsoro ne asase ne biribiara a ɛwɔ ntam de agye ne ba nkwa.
  
  Hayden, Gates, ne Kinimaka twee wɔn ho fii dede no ho kosii sɛ wɔbɛn Drake ne ne kuw no. N"ani gyei sɛ ohui sɛ Komodo ne Delta ɔsraani Merlin a ɔda so te ase no nso ka wɔn ho. Ná abusuabɔ a wɔde bae wɔ adamfofa ne adeyɛ mu no traa hɔ daa.
  
  Na Hayden rebisa Gates ɔbarima bi a wɔfrɛ no Russell Cayman ho asɛm. Na ɛte sɛ nea ɔbarima yi asi Torsten Dahl ananmu sɛ Iceland adwumayɛkuw no panyin, n"ahyɛde ahorow no fi soro pɛɛ... na ebia mpo efi beae bi a sum kabii na ɛwɔ akyirikyiri wɔ n"atifi. Ná ɛte sɛ nea Cayman yɛ ɔbarima a ne tirim yɛ den na onni mmɔborohunu. Ná ɔtaa kyerɛ sum ase oprehyɛn ahorow kwan na ɔkaa sum ase oprehyɛn ahorow a wɔpaw kɛse mpo ho asɛm wɔ fie ne amannɔne nyinaa.
  
  Gates kae sɛ: "Cayman yɛ obi a osiesie ɔhaw ahorow." "Nanso ɛnyɛ ɛno nko. Woahu, ɛte sɛ nea obiara nnim onii ko a ɔyɛ ne haw ho dwumayɛni.Ne clearance boro nea ɛkorɔn sen biara no so. Ne kwan a ɔfa so kɔ hɔ no yɛ ntɛm ara na biribiara nni mu. Nanso sɛ wɔpia no a, obiara nnim hena hell a ɔreyɛ adwuma ama no ankasa."
  
  Drake fon no bɔɔ na ɔde telefon no too hɔ. Ɔhwɛɛ screen no so na n"ani gyei sɛ ohui sɛ nea ɔfrɛɛ no ne Thorsten Dahl.
  
  "Hey, ɛyɛ Swedenni a wabɔ dam! Dɛn na ɛrekɔ so, buddy? Woda so ara kasa te sɛ ɔkwasea?"
  
  "Ɛbɛyɛ te sɛ nea ɛte saa. Me abɔ mmɔden sɛ me ne obi bedi nkitaho nnɔnhwerew pii na mete ase. Nkrabea nyɛ ayamye mma me."
  
  Drake kae sɛ: "W"ani agye sɛ woanya yɛn mu biako." "Ɛyɛ nna kakraa bi a emu yɛ den."
  
  "Wiɛ, ɛreyɛ ayɛ basabasa mpo." Dahl asan aba bio.
  
  "Megye kyim sɛ-"
  
  "Tie. Yehuu mfonini bi a wɔayɛ. Asase mfonini sɛ yɛbɛka no pɛpɛɛpɛ a. Yetumi kyerɛɛ emu dodow no ara ase ansa na saa ɔkwasea Cayman no rebu no sɛ ahobammɔ ho asɛm a ɛkorɔn. Sɛ yɛbɛka a, so Hayden anaa Gates huu ne ho biribi?"
  
  Drake de adwene a ɛyɛ basaa bɔɔ n"ani. "Caiman? Hena na ɔyɛ Cayman guy yi? Na dɛn na Hayden ne Gates nim?"
  
  "Ɛnyɛ hwee." Minni bere pii." Nea edi kan koraa no, Drake hui sɛ n"adamfo no de asɛm a ɛyɛ sereserew na ɔde ahopere rekasa. "Hwɛ. Anyɛ yiye koraa no, asase mfonini a yehuu no kyerɛ faako a adamoa abiɛsa no wɔ. So wotee eyi ase? Anyame no adamoa abiɛsa na ɛwɔ hɔ."
  
  "Yɛhuu nea ɛto so abien no nkyɛe." Drake tee nka sɛ mframa no abɔ ne mu. "Ɛyɛ kɛse."
  
  "Mesusuwii saa." Afei ɛte sɛ nea asase mfonini no yɛ pɛpɛɛpɛ. Nanso, Drake, ɛsɛ sɛ wote eyi, ɔdamoa a ɛto so abiɛsa no yɛ kɛse sen wɔn nyinaa, na ɛyɛ nea enye koraa."
  
  "Ɛnyɛ?"
  
  "Anyame a wɔn ho yɛ hu sen biara ahyɛ wɔn ma. Ɛyɛ akyide ankasa. Abɔde bɔne. Ná ɔdamoa a ɛto so abiɛsa no yɛ biribi a ɛte sɛ afiase, baabi a wɔhyɛ owu mmom sen sɛ wobegye atom. Na Drake nso..."
  
  "Dɛn?"
  
  "Sɛ yɛteɛ a, misusuw sɛ ɛkura ɔsɛe da akode bi safe."
  
  
  TI ADUAN ABIƐSA
  
  
  Eduu bere a esum foforo sian baa Hawaii na tete nhyehyɛe kɛse bi no fã a edi hɔ no afi ase no, na Drake, Alicia ne May agyaw ne nyinaa sɛ wɔde wɔn ankasa ɔhaw no bɛba awiei prɛko pɛ.
  
  Wɔ akwanhyia mu no, wɔpaw tebea a ɛyɛ nwonwa sen biara. Waikiki Mpoano a Pacific Po a ɛyɛ hyew no wɔ hɔ, a ɔsram a ayɛ ma a ɛrekɔ fam wɔ ɔfã biako ne nsrahwɛfo ahɔhodan ahorow a ogya rehyew a ɛtoatoa so wɔ ɔfã foforo no hyerɛn kɛse.
  
  Nanso anadwo yi na ɛyɛ beae a nnipa a wɔn ho yɛ hu ne adiyisɛm a emu yɛ den ma. Abɔde mu tumi abiɛsa boom yɛɛ nhyiam bi a na ɛbɛsakra wɔn asetra kwan koraa.
  
  Drake na odii kan kasae. "Ɛsɛ sɛ mo baanu ka kyerɛ me. Hena na okum Wells ne nea enti a okum no. Ɛno nti na yɛwɔ ha, enti mfaso biara nni so sɛ yɛbɛbɔ kwae no ho ahyia bio."
  
  "Ɛnyɛ ɛno nkutoo nti na yɛaba ha." Alicia de n"ani kyerɛɛ Mai. "Saa elf yi boa ma wokum Hudson denam ne nuabea kumaa a ɔyɛɛ komm wɔ ne nuabea kumaa no ho no so. Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ me ne me nipa no nya aweredi bi a ɛyɛ dedaw."
  
  Mai de nkakrankakra wosow ne ti. "Ɛnyɛ nokware." W"adamfo abarimaa a ɔyɛ srade na ɔyɛ ɔkwasea-"
  
  "Afei wɔ Wells honhom mu." Alicia de asɛm a ɛyɛ yaw. "Me yam a anka minya ahomegye bere bi!"
  
  Alicia kɔɔ n"anim na ɔbɔɔ May anim denneennen. Japanni abeawa ketewa no hwee ase, afei ɔmaa n"ani so serewee.
  
  "Wokaee".
  
  "Dɛn na woka kyerɛɛ me sɛ bere foforo a mɛbɔ wo no, ɛsɛ sɛ mebɔ wo te sɛ ɔbarima? Yiw, wo werɛ ntaa mfi biribi a ɛte saa."
  
  Alicia gyaee akuturuku a ɛyɛ hu. Mai san n"akyi, na ɔkyeree wɔn nsateaa mu biara. Ná anhwea a atwa wɔn ho ahyia no akɔ soro, na wɔn nan a ɛyɛ ntɛmntɛm no apetepete mu ayɛ no kwa. Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔde ne ho bɛhyɛ mu pɛnkoro, nanso ɔhwe bi a wɔde bɔɔ n"aso nifa no maa osusuwii mprenu.
  
  "Monkum mo ho mo ho fucking kɛkɛ."
  
  Alicia bɔɔ n"ano sɛ: "Mintumi nhyɛ biribiara bɔ." Ɔhwee ase na ɔhwee May nan nifa so hwee ase. Mai de abubuw sii fam, na anhwea no bubuu ne ti. Bere a Alicia rebɛn no, Mai tow anhwea nsa biako guu n"anim.
  
  "Bitch" a ɔyɛ ɔbaabun.
  
  Mai de ahurututu kae sɛ: "Biribiara yɛ nea ɛfata-" Mmea baanu no hyiae anim ne anim. Wɔde Alicia dii dwuma de twaa ɔko mu na ɔde ne nsateaa, ne nsateaa ne ne nsateaa tow akuturuku denneennen, nanso Mai kyeree wɔn mu biara anaasɛ ɔkwatii wɔn mu biara na ɔyɛɛ ho biribi saa ara. Alicia soo May bɛlt na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtow no akyene, nanso nea otumi yɛe ara ne sɛ ɔtetew May pantan no atifi fã bi.
  
  Na gyaw Alicia defense no mu yiye.
  
  Drake bɔɔ n"ani bere a ɔrehwɛ sɛnea nsɛm a esisi no rekɔ so no. "Afei eyi te sɛ nokware no kɛse." Ɔsan n"akyi. "Toa so".
  
  May de Alicia mfomso no dii dwuma koraa, na biako pɛ na na ebetumi aba atia May-class ɔkofo. Akuturuku guu Alicia so, na ɔhinhim san n"akyi, na ne nsa nifa sɛn hɔ a ɛyɛ mmerɛw wɔ yaw mu, na n"akyi berɛmo hyewee esiane ɔhwe pii no nti. Anka akofo dodow no ara bɛma wɔagyae bere a wɔabɔ wɔn mprenu anaa mprɛnsa akyi, nanso na wɔde nneɛma a emu yɛ den na ɛyɛɛ Alicia, na awiei koraa mpo no, ɛkame ayɛ sɛ ɔtwee ne ho.
  
  Ɔsan tow ne ho guu wim, de ne nan abien bɔɔ Mai na ɔde ne nan bɔɔ ne yafunu mu. Alicia sii fam wɔ n"akyi wɔ anhwea no mu na ɔdanee ne nipadua nyinaa danee ne ho.
  
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobehyia afifide anim a ɛyɛ nhyehyɛe a ɛyɛ den sen biara nkutoo. Anka akuturuku a wɔde bɔɔ yafunu no betumi abɔ Hulk no agu, nanso ansiw Mai kwan mpo. Ne ntini ahorow no faa ɔhwe no a ɛnyɛ den.
  
  Alicia hwee ase, ɛkaa kakraa bi na kanea no dum. Nsoromma guare wɔ n"ani so, na ɛnyɛ nea ɛhyerɛn anadwo wim no ara. Ɔde n"ano sii apini. "Damn anigye tuo."
  
  Nanso na May adan akɔ Drake so dedaw.
  
  "Mekum Wells, Drake. Meyɛɛ saa".
  
  Ɔkae sɛ: "Mihui ntɛm ara. "Ɛbɛyɛ sɛ na wowɔ ntease bi. Na ɛyɛ dɛn?"
  
  "Sɛ mikum ɔkwasea dedaw no a, anka worenka saa." Alicia sii apini wɔ wɔn ase. "Wobɛfrɛ me psycho bitch."
  
  Drake buu n"ani guu no so. Mai wosow anhwea no fii ne ti nhwi mu. Simma biako akyi no, ɔhome denneennen na ɔhwɛɛ n"ani mu kɔɔ akyiri.
  
  "Deɛn ni?"
  
  "Ntease abien nti. Ade a edi kan na ɛyɛ mmerɛw koraa ne sɛ ohui sɛ Chika kyere nkurɔfo sie na ohunahunaa wo sɛ ɔbɛka akyerɛ wo."
  
  "Nanso yebetumi aka-"
  
  "Menim. Eyi yɛ ɔfã ketewaa bi kɛkɛ."
  
  Ɔfã ketewaa bi pɛ, na osusuwii. So wɔkyeree May nuabea no fã ketewaa bi?
  
  Afei Alicia bɔɔ mmɔden sɛ obegyina ne nan so. Ɔno nso danee ne ho hwɛɛ Drake, na ehu a ɛnyɛ ne su ahyɛ n"ani so ma.
  
  May fii ase sɛ: "Minim," afei ɔde ne nsa kyerɛɛ Alicia so. "Yenim biribi a enye koraa. Biribi a ɛyɛ hu..."
  
  "Yesu, sɛ woamfa eyi anto hɔ a, mɛtow wo fucking ti abien no nyinaa tuo."
  
  "Nea edi kan koraa no, ɛsɛ sɛ wuhu sɛ Welles renka nokware nkyerɛ wo da. Ná ɔyɛ SASni. Ná ɔyɛ ɔsraani panyin. Na ɔyɛɛ adwuma maa ahyehyɛde ketewaa bi a ɛkorɔn wɔ aduan ho araa ma ɛno na ɛhwɛ aban no so."
  
  "Pa ara? Ɛfa dɛn ho?" Drake mogya no yɛɛ nwini mpofirim.
  
  "Sɛ wokum wo yere-Alison-no."
  
  N"ano wosow, nanso wannye nnyigyei biara.
  
  "Wobɛn obi dodo. Ná wohia sɛ wufi saa asraafo dɔm yi mu. Na ne wu no maa wugyaee."
  
  "Nanso na merekɔ. Ná merebefi SAS no mu ama no!"
  
  Mai kae komm sɛ: "Ná obiara nnim." "Ná ɔno mpo nnim."
  
  Drake bɔɔ n"ani, na ɔtee sɛ nsu bi atɔ n"aniwa ntwea so mpofirim. "Ɔwoo yɛn ba."
  
  Mai de n"anim a ɛyɛ fitaa hwɛɛ no denneennen. Alicia danee ne ho.
  
  Ɔkae sɛ: "M"anka ankyerɛ obiara da. "Da".
  
  Hawaii anadwo no sii apini twaa wɔn ho hyiae, asorɔkye a ano yɛ den no bɔɔ tetefo nnwom a wɔn werɛ afi bere tenten, nsoromma ne ɔsram no hwɛɛ fam a na wɔn ani nnye ho sɛnea na ɛte kan no, siee ahintasɛm na wotiee bɔhyɛ ahorow a onipa taa betumi ahyɛ.
  
  Mai kae wɔ sum no mu sɛ: "Na biribi foforo nso wɔ hɔ." "Me ne Wells dii bere pii bere a yɛrehuruhuruw atwa Miami ho ahyia no. Bere a na yɛwɔ saa ahɔhodan no mu no, wunim, nea wɔbɔɔ no asinasin no, metee sɛ anyɛ yiye koraa no ɔne ɔbarima bi rekasa wɔ telefon so mpɛn dumien fã...
  
  "Onipa bɛn?" Drake kaa saa ntɛm ara.
  
  "Ná ɔbarima no din de Cayman. Russell Cayman."
  
  
  AWIEEƐ
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater a ɔbɔɔ no
  Wɔ Asase no ntwea anan no so
  
  
  TI A ƐDI KAN
  
  
  Ɔman Bammɔ ho Ɔkyerɛwfo Kimberly Crow tenaa ase a na dadwen a ɛrenya nkɔanim wɔ ne koma a ɛretu mmirika dedaw no mu. Nokwarem no, na ɔnkɔ adwuma no mu nkyɛe, nanso osusuwii sɛ ɛnyɛ da biara na Asraafo panyin bi a ɔwɔ nsoromma anan ne CIA panyin bi a ɔwɔ dibea kɛse hwehwɛ sɛ wonya atiefo a wɔne obi a ɔte sɛ ne kɛse.
  
  Ná ɛyɛ dan ketewaa bi a emu yɛ kusuu nanso wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ wɔ ahɔhodan bi mu wɔ Washington kurow no mfinimfini; beae a na wasua bere a nneɛma hwehwɛ sɛ ɔyɛ anifere kakra sen sɛnea ɔtaa yɛ no. Kanea a ano nyɛ den no daa adi kakra fi sika kɔkɔɔ ne oak nneɛma a ɛyɛ den ɔhaha pii mu, na ɛmaa dan no yɛɛ te sɛ nea ɛnyɛ aniberesɛm kɛse na esi wɔn a wohyiae wɔ ha no su ne wɔn anim a ɛsakra bere nyinaa so dua. Qrow twɛn sɛ wɔn mu nea odi kan no bɛkasa.
  
  Mark Digby, CIA nipa no, kɔɔ asɛm no so tẽẽ. Ɔkae sɛ: "Wo kuw no abɔ dam, Kimberly," na ne nne twaa wim te sɛ acid a ɛfa dade mu. "Ɔkyerɛw n"ankasa tekiti."
  
  Qrow a na ɔrehwɛ ntua a ɛyɛ hu yi kwan no tan sɛ ɔbɛkɔ akɔbɔ ne ho ban, nanso na onni ɔkwan foforo biara ankasa. Bere a ɔrekasa mpo no, na onim sɛ ɛyɛ nea Digby pɛ pɛpɛɛpɛ. "Wɔfrɛɛ ɔfrɛ sɛ wonnni n"asɛm. Wɔ afuw mu. Ebia m'ani rennye ho, Mark, nanso mebata ho."
  
  Ɔsahene George Gleason nwiinwii a na n"ani nnye ho sɛ: "Na afei yɛaka akyi." Ná ayeforohyia foforo nkutoo ne nea na ɛho hia no.
  
  "Wɔ mmirikatu a wɔde hwehwɛ nea wɔfrɛ no "akwamma mmeae" no mu? Wɔn a wɔte apɔnkɔ so? Mesrɛ wo. Yɛn adwene a eye sen biara no nnya npaapaee mmara no mu."
  
  "Bata ho, yeah?" Digby toaa so te sɛ nea Gleeson ntwitwaa n"ano. "Na gyinae a wosii sɛ wobekum ɔsraani bi nso ɛ?"
  
  Qrow buee n"ano nanso wanka hwee. Ɛyɛ papa sɛ worenyɛ eyi. Ɛda adi pefee sɛ na Digby nim pii sen no na na ɔde ne fã a etwa to biara bedi dwuma.
  
  Ɔhwɛɛ no tẽẽ. "Na ɛno nso ɛ, Kimberly?"
  
  Ɔsan hwɛɛ no denneennen, na wanka hwee, afei de mframa no rebɔ wɔn ntam. Na ɛda adi pefee sɛ Digby na obedi kan abubu. Ɛkame ayɛ sɛ na ɔbarima no rehinhim wɔ hia a ehia sɛ okyɛ, sɛ obehwie ne kra agu na waanwene no sɛnea ne nsusuwii te no ho.
  
  "Ɔbarima bi a wɔfrɛ no Joshua Vidal boaa wɔn wɔ wɔn nhwehwɛmu no mu. Na me kuw a wɔwɔ fam no nnim nea enti a wɔrehwehwɛ no, anaa nea enti a wodum mfoninitwa mfiri a ɛwɔ dan a wɔhwɛ nneɛma so no nyinaa," ogyinae kakra, "kosii sɛ wɔhwɛɛ akyiri yi na wohuu..." Ɔwosow ne ti, yɛɛ ne ho sɛ awerɛhow a enye koraa sen soap opera nsoromma dodow no ara.
  
  Qrow kenkan nkyerɛwde no ntam, na ɔtee nkwaseasɛm a ɛwɔ ntoatoaso pii no nka. "So wowɔ amanneɛbɔ a edi mũ?"
  
  "Megye di". Digby de ne ti too fam denneennen. "Edu wo pon so anwummere."
  
  Qrow yɛɛ komm wɔ biribiara a na onim fa asɛmpatrɛw adwuma a etwa to no ho. SPEAR kuw no kɔɔ so dii nkitaho - ɛkame ayɛ sɛ - nanso na wonim nea esii no kakra. Nanso, sɛ ɛyɛ nokware akyirikyiri mpo a, Joshua Vidal yi kum no de nsunsuanso a emu dɔ na ɛkɔ akyiri bɛba kuw no so. Fa Mark Digby a na ɔyɛ ɔbarima a n"ani gye ho sɛ obesiesie mfomso biara a ɛma n"ankasa botae ahorow kɔ anim no ka eyi ho, na ɛnyɛ den sɛ wɔbɛfrɛ Hayden kuw no animguase ama United States. Ebia wɔbɛtetew wɔn mu, wɔakyekyɛ wɔn mu sɛ aguanfo a wobetumi akyere wɔn, anaasɛ... nea enye koraa.
  
  Ná biribiara gyina Digby nhyehyɛe so.
  
  Ná ɛsɛ sɛ Crowe de ahwɛyiye kɛse nantew, na ɔma n"ankasa adwuma a na ɛyɛ den mmom no tra n"adwenem. Ná asiane ahorow a ɛwom sɛ obedu ha, akɔ soro saa-na na ebinom da so ara ahintaw n"akyi.
  
  Ɔsahene Gleason serewee. "Ɛmma biribiara nkɔ n"anim. Titiriw saa mmarima a wɔyɛ adwuma wɔ afuw mu no."
  
  Qrow de ne ti too fam kyerɛɛ ɔsahene no. "Mepene so, George. Nanso na SPEAR wɔ na ɛda so ara wɔ yɛn akuo a ɛtu mpɔn paa no mu baako, ne SEAL Akuo 6 ne 7. Wɔyɛ... soronko wɔ akwan pii so. Mekyerɛ sɛ, sɛnea ɛte ankasa no, kuw foforo biara nni wiase a ɛte sɛ wɔn."
  
  Ná Digby ani a ɔde hwɛ ade no yɛ den. "Mibu eyi sɛ gyinabea a ɛyɛ hu kɛse sen sɛ ɛbɛyɛ nea ɛkorɔn. Saa SWAT akuw yi hia hama ntiantiaa, na ɛnyɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛyɛ mmerɛw."
  
  Qrow tee nka sɛ wim tebea no resɛe na na onim sɛ nea enye koraa mpo bɛba n"anim. "Mo kuw no afi keteke kwan no so. Wɔwɔ emu ɔhaw ahorow. Abɔnten so ahintasɛm a ebia ɛda so ara ba bɛka yɛn nyinaa wɔ afunumu mu..." Ɔgyinaa hɔ kakra.
  
  Ɔsahene Gleason nwiinwii bio. "Ade a etwa to a yehia ne aman pii nnwumakuw a wɔyɛ asisifo kuw bi a United States afa wɔn adwuma mu a wɔrebɔ dam wɔ amannɔne, na wɔde ahum foforo a ɛyɛ nwunu aba. Ɛyɛ papa sɛ yebetwa nkitahodi bere a yebetumi."
  
  Qrow antumi amfa ne ho adwiriw no no nsie. "Dɛn na woreka ho asɛm?"
  
  "Yɛnka hwee." Digby hwɛɛ afasuo no te sɛ nea ɔhwɛ kwan sɛ ɔbɛhunu Dumbo aso.
  
  "Woreka sɛ ɛsɛ sɛ wɔkyere wɔn?" ɔde ne ho hyɛɛ mu.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Digby wosow ne ti a na onhu; ɛkame ayɛ sɛ wontumi nhu, nanso ɛyɛ kankyee a ɛbɔ kɔkɔbɔ dɔn wɔ Qrow kra mu tɔnn. N"ani annye ho, ɛnyɛ kakra biara, nanso ɔkwan biako pɛ a obetumi afa so ayi nhyɛso a ɛyɛ hu a ɛwɔ dan no mu no afi hɔ na wafi hɔ ne sɛ ɔbɛkɔ n"anim.
  
  Ɔde nne a emu yɛ hare sɛnea obetumi aboaboa ano kae sɛ: "Fa pin hyɛ mu." "Na momma yɛnka nea enti a yɛaba ha no ho asɛm. Asase ntwea anan no so."
  
  Ɔsahene no kae sɛ: "Momma yɛnkasa tẽẽ." "Na hwɛ nokwasɛm ahorow, na ɛnyɛ anansesɛm. Nokwasɛm ahorow no ka sɛ adwene mu nneyɛe ho animdefo kuw bi hintiw nsaano nkyerɛwee a adi mfe aduasa a ɔko mu nsɛmmɔnedifo a wɔde wɔn ho ahintaw Cuba kyerɛwee no so. Nokwasɛm ahorow no ka sɛ saa psychos kuw yi kɔɔ wɔn anim na fucking leaked wɔn kɔɔ damn Network no so, a ɛyɛ abɔde ankasa ma saa kuw yi. Eyinom ne nokwasɛm ahorow no."
  
  Ná Crow nim sɛnea ɔsahene no mpɛ fam tutufo anansesɛm ne sɛnea na onni adwene koraa no. "Misusuw sɛ ɛte saa, George."
  
  "Wobɛpɛ bi bio?"
  
  "Wiɛ, migye di yiye sɛ yɛrebɛte wɔn."
  
  "Nyansahufo biara a wabɔ dam, Indiana fucking Jones wannabe biara ne nsɛmmɔnedifo a ɔpɛ hokwan wɔ wiase no anya nsɛm koro no ara a yenya no mprempren. Aban biara, special forces team biara, black ops unit biara ahu. Wɔn a wonni hɔ mpo. Na seesei ara... wɔn nyinaa de wɔn adwene a ɛho ntew sen biara no sii beae biako so."
  
  Qrow annye nni sɛ n'ani gye ne mfatoho no ho, nanso obisaa sɛ, "Emu nea ɛwɔ he?"
  
  "Yɛ nhyehyɛe ma Atemmu a Etwa To no nhyehyɛe. Yɛ nhyehyɛe ma wiase awiei."
  
  "Afei ɛno te sɛ nea ɛyɛ nwonwa kakra a efi wo hɔ, Ɔsahene."
  
  "Mekenkan no asɛmfua biara, ɛno ara ne no."
  
  "Yɛn nyinaa akenkan. Eyi nyinaa," Digby de ne ho gyee mu. "Nokwarem no, ɛsɛ sɛ wobu eyi aniberesɛm na wontumi ntew so mprempren. Nhoma titiriw a wɔfrɛ no "Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe" no fa Apɔnkɔsotefo no ho, na yegye di sɛ nhyehyɛe a ɛsɛ sɛ wɔhwehwɛ wɔn."
  
  "Nanso-" Ɛda adi pefee sɛ Gleason antumi annye ne ho. "Ntwea anan. Eyi yɛ nea ntease nnim koraa."
  
  Qrow boaa no ma onyaa nkɔso. "Mesusuw sɛ wɔahyɛ da akyerɛw eyi ho mmara, George. Sɛnea ɛbɛyɛ a gyinaesi no bɛyɛ den. Anaasɛ yɛ no sɛnea ɛbɛyɛ a wɔn a Ahyɛde no apaw wɔn nkutoo na wobetumi anya bi."
  
  "M'ani nnye ho". Ná ɛte sɛ nea Gleason rebɔ dam.
  
  "Mewɔ awerɛhyem". Qrow bɔɔ pon a ɛwɔ n"anim no so. "Nanso hwɛ - nsaano nkyerɛwee no ma nsemmisa bebree sɔre, a ne nyinaa nni mmuaeɛ biara da. Ne titiriw no, ɛhe na wɔwɔ mprempren... The Order?"
  
  Digby ampene so sɛ: "Eyi nyɛ ahintasɛm kɛse a yehyia ɔkwan biara so." "Nhyehyɛe yi ne nea ɛsɛ sɛ yɛde ahopere dan kɔ so."
  
  Qrow ani gyee nkonim a odii wɔ saa nsakrae pɔtee yi mu no ho. Ɔsan sii so dua sɛ: "PEA wɔ Egypt dedaw." "Nsaano nkyerɛwee no a yɛbɛfa no sɛnea ɛte ankasa na yɛafa no sɛ yɛn nkyerɛase ahorow a edi kan no teɛ ne baabi a ɛsɛ sɛ yɛkɔ."
  
  Digby kekaa n"anofafa a ɛwɔ fam no. Ɔkae sɛ: "Eyi nyinaa ye, nanso ɛde yɛn kɔ baabi a yɛpɛ sɛ yɛkɔ no nso. Afei ɛsɛ sɛ wosi gyinae, Kimberly."
  
  "Seesei?" Ɛyɛɛ no nwonwa ankasa. "Wɔnkɔ baabiara na ɛbɛyɛ mfomso sɛ wobeyi wɔn afi abɔnten. Mefa no sɛ woate nsaano nkyerɛwee no ase? Apɔnkɔsotefo baanan? Akode anan a etwa to no? Ɔko, nkonimdi, ɔkɔm, Owu. Sɛ eyi yɛ asɛm a ɛfata a, yehia sɛ wɔyɛ nea wɔyɛ no yiye."
  
  "Kimberly." Digby de ne nsa twitwiw n"ani. "Ɛsono me ne wo adwene wɔ nea ɛyɛ ho koraa."
  
  "Akyinnye biara nni ho sɛ wuntumi ntwa wɔn nkonimdi ahorow a atwam no mpoa?"
  
  "Wokyerɛkyerɛ nkonimdi mu dɛn?" Digby trɛw ne nsa mu wɔ ɔkwan a ɛyɛ abufuw so. "Yiw, wɔmaa ahunahuna pii yɛɛ nea ɛnyɛ hwee, nanso saa ara na SEALs, Rangers, CIA Special Activities Division, SOG, Marine Raiders nso betumi ayɛ saa..." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Hwɛ baabi a merekɔ?"
  
  "Woka sɛ yenhia SPIR."
  
  Digby hyɛɛ da hwirew n"ani. "Ɛnsii da".
  
  Qrow gyee bɛboro sekan biako ansa na ɔresusuw animtiaabu a na ɔpɛ sɛ ɔyɛ no ho. Ɔhwɛɛ n"ani fii Digby kɔɔ Gleason, nanso ɔsahene no de n"ani a ɛnyɛ hwee, a ɔyɛ stoic nkutoo na ebuae, akyinnye biara nni ho sɛ na ɔyɛ n"adebɔ kwan no akyi nkyerɛkyerɛmu. Na ɛda adi pefee ma no sɛ baabi a SPIR dii nkonim. Gleeson fi komam ante eyi ase, na Digby dii botae foforo akyi.
  
  Ɔkae sɛ: "Seesei de, nsɛm ne amanneɛbɔ nkutoo na yɛwɔ, a ne fã kɛse no ara yɛ nsɛmmɔnedi. Saa kuw yi de wɔn nkwa ato asiane mu, wɔahwere wɔn mmarima na wɔde wɔn ho abɔ afɔre mpɛn pii ama ɔman yi. Wɔwɔ hokwan sɛ wɔkasa."
  
  Digby yɛɛ n"anim, nanso wanka hwee. Qrow de ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so, na ɔde n"ani gyee tebea a ɛyɛ komm a ɛda so ara wɔ dan no ntwea anan no so de bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma n"adwene akɔ so. Ná biako hwehwɛ sɛ ɔde n"adwene si biribi so na ɔyɛ komm bere a ɔne awɔ a awuduru wom redi no.
  
  Ɔkae sɛ: "Mehyɛ nyansa sɛ wɔmfa nkurɔfo nkɔ TerraLeaks mmɔ mmɔden sɛ wobesiw nsɛm a ɛkɔ so yi ano." "Kosi sɛ wobehu sɛ saa Ahyɛde yi yɛ nokware. Nea ɛbɛba nnansa yi ara," na ɔde kaa ho. "Yɛreyɛ nhwehwɛmu wɔ Cuba bunker a wohuu eyi wɔ hɔ no mu. Na yɛmaa Team SPEAR yɛɛ n"adwuma. Obiara rennyɛ no ntɛmntɛm sen saa."
  
  Ɔsahene Gleason de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so. Ɔde gyegyeegye kae sɛ: "Wɔwɔ hɔ."
  
  Afei Digby serewee kɛse kyerɛɛ no, na ɔtwee adwene sii ɔkraman a onyaa cream no so. Ɔkae sɛ: "Migye mo nyansahyɛ ahorow no nyinaa tom. "Mepɛ sɛ mekɔ kyerɛwtohɔ mu sɛ meka sɛ me ne wɔn nyɛ adwene, nanso mɛpene so. Na nea mede betua ka no, mepɛ sɛ mugye me nyansahyɛ ketewaa no tom."
  
  Onyankopɔn dɔfo, dabi. "Wɔn mu hena na?"
  
  "Yɛresoma kuw a ɛto so abien. Sɛ yɛbɛkata wɔn so na ebia yɛaboa wɔn."
  
  Ná Qrow nim nea ɔreka. Ná "sɛ wɔbɛkata so" kyerɛ sɛ wɔbɛhwɛ, na "sɛ wɔbɛboa" no kyerɛ sɛ ɛbɛyɛ yiye.
  
  "Kuw bɛn?"
  
  "SEAL Team 7. Wɔrebɛn."
  
  "Nwanwa." Qrow wosow ne ti. "Yɛwɔ yɛn akuw abien a eye sen biara wɔ beae koro bere koro mu. Ɛyɛɛ dɛn na eyi bae?
  
  Digby tumi kɔɔ so yɛɛ nea onni hwee. "Asɛm a ɛbae ara kwa. Nanso ɛsɛ sɛ mugye tom sɛ abien ye sen biako."
  
  "Kama". Ná Qrow nim sɛ onni ɔkwan foforo biara a ɔbɛfa so ayɛ saa gye sɛ ɔbɛpene so. "Nanso wɔ tebea biara mu no, akuw abien no renhyia. Ɛnyɛ biribiara nti. Ne nyinaa mu da hɔ?"
  
  "Sɛ wiase no gyina so nkutoo a." Digby serewee, na ɔkwatii asɛmmisa no na ɔmaa Gleeson sii apini.
  
  Gleason kae sɛ: "Kɔ so yɛ adwumaden." "Metumi anya ason wɔ beae a ɛfata wɔ nnɔnhwerew kakraa bi mu. Sɛ yebewie eyi ntɛm ara a."
  
  "Munsusuw ho bio." Qrow kwatii sɛ ɔbɛka akyerɛ awarefo no sɛ mma ɔpon no nkɔbɔ wɔn akyi bere a wɔrefi adi no. Wɔ SPEAR fam no, anka ɛrentumi nyɛ aniberesɛm kɛse. Wɔ ɔbarima a okum Joshua Vidal fam no, na ɛyɛ atirimɔdensɛm. Wɔ ne fam no, anka ebetumi ayɛ nea yɛaka ho asɛm wɔ atifi hɔ no mu biara ne nea enye koraa. Nanso nea edi kan no, momma yennye wiase no nkwa, na osusuwii.
  
  Bio.
  
  
  TI ABIEN
  
  
  Alexandria da ne nnɛyi anuonyam nyinaa mu wɔ mfɛnsere a wɔde ahwehwɛ a wɔde mprɛte ayɛ no akyi; kurow kɛse bi a wɔde kɔnkrit ayɛ a ɛrenya nkɔso a ɛpo a ɛhyerɛn atwa ho ahyia, a mmɛdua ne ahɔhodan ahorow, mpoano a ɛkɔ akyiri ne Alexandria Nhomakorabea a ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ nwonwa ahyɛ no agyirae.
  
  Ná CIA dan a ahobammɔ wom no hwɛ akwan asia a kar akwan ayɛ so ma a ɛde nkakrankakra twa mpoano no anim. Ná ahwehwɛ a emu yɛ duru ne nnua a wɔde kyekyere nneɛma ho na ɛma wotumi fi abɔnten kɔ abrannaa a ɛyɛ mmerɛw no nyinaa ano. Na ɔdan kɛse a wɔtwe nneɛma wom no nkutoo na na awerɛkyekye ho sɛnkyerɛnne biara ma; na adididan no sua na na ɛyɛ bere tiaa mu de, na mpa abien no abɛyɛ dade afiri bere tenten ni. Onipa biako pɛ na ɔde ne bere nyinaa yɛɛ adwuma wɔ ofie a ahobammɔ wom no mu, na na ɛda adi pefee sɛ na onni baabi a ne ho tɔ no.
  
  Alicia kɔkraa kɔfe kuruwa bi. "Hey man, eyinom yɛ tuntum anan, abien a nufusu wom, abiɛsa a wɔde cream ayɛ na biako nso wɔ sinamon dɛ. Ate aseɛ?"
  
  "I don"t..." Ɔbarima bi a wadi mfe aduasa a ɔhyɛ ahwehwɛ a ɛyɛ tratraa na n"aniwa yɛ bushy de abufuw bɔɔ n"ani. "Me nnyɛ... kɔfe. So wote eyi ase?
  
  "Wo nte ase? Wiɛ, dɛn koraa na woreyɛ wɔ ha?"
  
  "Nkitahodi." Mpɔtam hɔ nkitahodi. Ofiehwɛfo. ME-"
  
  Alicia teateaa n"ani so denneennen. "Ofiehwɛfo?"
  
  "Aane. Nanso ɛnyɛ saa.Me-"
  
  Alicia danee ne ho. "Fuck, ɔbarima a ɔyɛ ɔbarima. Ɛnyɛ wo na woyɛ mpa no. Wonnyɛ kɔfe. Dɛn koraa na yɛretua wo ka?"
  
  Drake bɔɔ mmɔden biara sɛ obebu n"ani agu Engiresini bea no so, na mmom ɔde n"adwene sii Smith ne Lauren nhyiam no so. Ná New Yorkni no asiesie ne ho na ɔde wimhyɛn kɔɔ Egypt bere a ahunahuna foforo no dan fii nea ɛyɛ hu kakra so bɛyɛɛ nea edi kan no. Bere a ogyina dan no mfinimfini a ne ti nhwi ayɛ fam na n"anim ayɛ agoru no, na wasiesie ne ho sɛ ɔbɛma kuw no anya nsɛm foforo, nanso bere a Smith kɔɔ Lauren nkyɛn no, nkate ahorow nyinaa baa ne so.
  
  Obuae ntɛm ara sɛ: "Ɛnyɛ mprempren."
  
  Smith bɔɔ ose sɛ: "Mete ase." "Misusuwii sɛ ebia w"ani begye ho."
  
  Sɛ́ anka Lauren bɛbɔ n"akyi no, ɔhome denneennen. "Mehaw me ho wɔ wo ho da biara, simma biara. Migye di. W"ani gye ho, Smith?"
  
  Ɔsraani no buee n"ano de kasa tiae, nanso Alicia de ahokokwaw de ne ho gyee mu. "Damn, woante? Ne din de Lancelot. Ɔpɛ no sen Smith. Afei yɛn nyinaa frɛ no saa."
  
  Wɔkyeree Lauren a na ne mprenu so wɔ simma biako mu. "Lance-a-what? Ɛnyɛ ɛno ne ɔsraani dedaw no din?"
  
  Alicia de anigye kae sɛ: "Nokwarem no. "Ɔbarima koro no ara a ɔne ɔhene yere anni nokware no."
  
  "So woreka sɛ ɛsɛ sɛ mehaw me ho? Anaasɛ wodwene ho?"
  
  Alicia hwɛɛ Smith denneennen. "Daabi. Sɛ ɔhwere wo a, nea eye sen biara a obenya ne ɔkraman, na bonsu a wɔn anim yɛ kɔkɔɔ nni Misraim." Ɔde asɛmmisa hwɛɛ dan no mu nyinaa. "Anyɛ yiye koraa no, ɛnyɛ dan yi akyi."
  
  Afei de na Mai gyina Lauren nkyɛn, na watwe ne ho akɔ nkyɛn bere a wahwɛɛ ofie a ahobammɔ wom no ahobammɔ nhyehyɛe no mu mprenu akyi no. "So ɛsɛ sɛ yedi oprehyɛn no akyi? Misusuw sɛ ɛno nti na Lauren aba ha no?"
  
  "Yiw Yiw". New Yorkni no san nyaa ne bo yɛɛ den ntɛm ara. "So mo nyinaa bɛpɛ sɛ motra ase? Ebetumi agye bere kakra".
  
  Yorgi nyaa nkongua bi a hwee nni hɔ. Drake tenaa akongua no nsateaa so, na ɔde ahwɛyiye hwɛɛ dan no mu nyinaa. Na ɛda adi pefee ma no, bere a na ofi nkyɛn rehwɛ sɛnea Dal ne Kenzi abɛn, sɛnea Hayden atwe ne ho afi Kinimaki ho, ne, anigyesɛm ne sɛ, sɛnea afei de na ɛte sɛ nea Alicia ne May gye wɔn ho wɔn ho ba a wɔagye atom kɛse no. Nea efii mu bae yi maa Drake ho tɔɔ no kɛse, nanso na ade kɛse a edi hɔ no reyɛ asi. Ɛkame ayɛ sɛ Yorgi ayɛ komm koraa fi bere a woyii no adi nnansa pɛ a atwam ni no.
  
  Me na mede mogya nwini kum m"awofo.
  
  Yiw, eyi sɛee afahyɛ no, nanso obiara anhyɛ Russiafo no so. Ɔbɔɔ mmɔden kɛse ankasa sɛ obegye nea wayɛ no atom; Afei na ohia bere a ɔde bɛkyerɛ nkae no ase akɔ nsɛmfua ankasa mu.
  
  Lauren yɛɛ sɛ nea ne ho nyɛ no dɛ kakra sɛ ogyina dan no atifi, nanso bere a Smith san n"akyi no, ofii ase kasae. "Nea edi kan no, ebia yebenya anim wɔ beae a Tyler Webb de asie no ho. Kae - ɔhyɛɛ bɔ sɛ wɔbɛda ahintasɛm pii adi?"
  
  Drake kaee eyi yiye. Wɔahaw wɔn ho wɔ nea ebetumi afi mu aba no ho fi saa bere no. Anaasɛ anyɛ yiye koraa no, na nnipa baanu anaa baasa yɛ saa.
  
  "Nanso seesei yenni bere mma ɛno. Akyiri yi, mewɔ anidaso sɛ yɛn nyinaa betumi akɔ akwantu bi mu. Nanso eyi... saa ahunahuna foforo yi fii ase bere a TerraLeaks ahyehyɛde no de nkrataa pii too Intanɛt so no." Ɔde n"ani kyerɛɛ baabi. "Ɛte sɛ ɔtopae a wɔtow gu dijitaal fapem so kɛse. Ná wɔde nsa na ɛkyerɛw nkrataa no nyinaa, na ɛda adi pefee sɛ ɛyɛ katee na ɛyɛ nea wɔde ma wɔn ho kɛse ara kwa. Nwura dedaw a wɔtow gu daa. TerraLeaks adwumayɛfo huu wɔn wɔ bunker dedaw bi mu wɔ Cuba, biribi a aka wɔ mfe du du a atwam ni. Ɛte sɛ nea na bunker no yɛ abɔdamfo kuw bi a wɔfrɛ wɔn ho Atemmu a Etwa To no Ahyehyɛde no adwumayɛbea ti."
  
  Drake kae sɛ: "Ɛte sɛ nea wɔserew pii."
  
  "Nokwarem no, na ɛte saa. Nanso nokwarem no, nneɛma sɛe koraa. Ná saa nnipa yi nyinaa yɛ ɔko mu nsɛmmɔnedifo a woguan fii Nasi Germany na wɔde wɔn ho ahintaw Cuba. Afei, sɛnea mo nyinaa nim no, ɛyɛ mmerɛw sɛ wobɛkyerɛw nneɛma a ɛyɛ nwonwa a na Nasifo no ani nnye ho sen sɛ wobɛkyerɛw nea na wɔyɛ. Wɔbɔɔ saa Ahyehyɛde yi sɛ wɔmfa nneɛma nkɔma awo ntoatoaso a ɛbɛba daakye. Sɛ wɔkyere wɔn anaa wokum wɔn a, anka wɔbɛpɛ sɛ wonya anuonyam mu nnyigyei bi wɔ baabi daakye."
  
  "Na woka sɛ wɔwɔ bi?" Hayden bisae sɛ.
  
  "Wiɛ, ennya nyɛɛ saa. Wɔnkyerɛɛ biribiara ho adanse. Ná asraafo mpanyimfo baanu, aban mpanyimfo baanu a wɔwɔ nkɛntɛnso ne aguadifo baanu a wɔyɛ adefo na na wɔwɔ ahyɛde no mu. Sɛ wɔka bom a, anka wobenya tumi ne nneɛma a ɛho hia."
  
  "Yɛbɛyɛ dɛn ahu eyi?" Mai bisae sɛ.
  
  "Oo, na wɔmfa biribiara nsie. Edin, nsɛm a esisi, mmeae. Eyi nyinaa wɔ nkrataa no mu. Na TerraLeaks dii akyi," Lauren wosow ne ti, "sɛnea wɔyɛ no."
  
  "Woreka sɛ obiara nim?" Drake kaa no komm. "Ahyehyɛde biara a mogyahwiegu wom wɔ wiase? Nsɛnhunu." Ɔdanee ne ti kɔɔ mfɛnsere no so, te sɛ nea ɔredwennwen wiase nyinaa a ɛwɔ abɔnten, a ɛreba abom.
  
  Lauren fii ase sɛ: "Wɔnwiee krataa a yɛreka ho asɛm no koraa."
  
  Alicia de n"ano too n"ano. "Gye sɛ, nokwarem no, ɛte saa."
  
  "Enti yenni nsɛm no nyinaa. Nea yebetumi asusuw ara ne sɛ wɔamma saa ɔko mu nsɛmmɔnedifo yi a wɔyera fii asase so bɛyɛ mfe aduonu ason a atwam ni no hokwan sɛ wonwie wɔn adwuma no."
  
  "Wɔyerae?" Dahl bɔɔ n"ano, na ɔsesaa ne ho kakra fii nan so kɔɔ nan so. "Mpɛn pii no eyi kyerɛ sum ase polisifo. Anaasɛ Asraafo Titiriw. Ntease wom efisɛ na wɔyɛ ɔko mu nsɛmmɔnedifo."
  
  Lauren de ne ti too fam. "Eyi yɛ adwene a ɛwɔ hɔ. Nanso nea "ɔyerae" no ansusuw ho sɛ ɔbɛhwehwɛ kokoam bunker no."
  
  "Ɛnde ebia SAS." Dahl hwɛɛ Drake. "Nkwaseafo a wɔyɛ srade."
  
  "Anyɛ yiye koraa no, wɔmfrɛ yɛn asraafo titiriw no ABBA."
  
  Kinimaka kɔɔ mfɛnsere no ho sɛ ɔrekɔhwɛ. Ɔde gyegyeegye guu ne kuruwa mu sɛ: "Ɛte sɛ mfomso nyinaa maame." "Mema kwan ma saa nsɛm yi trɛw kwa. Nniso ahorow ahe na wɔrebɛbɔ eyi abɔmmɔ bere koro mu?"
  
  Lauren kae sɛ: "Anyɛ yiye koraa no, baanum. "Nea yenim ho asɛm. Ebedu saa bere yi na ebetumi ayɛ nea ɛboro eyi so. Mmirikatu no fii ase bere a mo mmarima no wiee Peru no."
  
  "Worewie?" Smith san kaa saa bio. "Yɛgyee nnipa nkwa."
  
  Lauren de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Obiara mfa eyi ho asodi nto wo so."
  
  Drake kaee Smith adesrɛ a ɔbisaa mpɛn pii sɛ ɔmfa ahopere nkɔ hell wɔ asɛmpatrɛw adwuma a etwa to no mu no pefee. Nanso na ɛnyɛ afei na bere a ɛsɛ sɛ wɔma asɛm yi sɔre. Mmom no, ɔtwee New Yorkni no adwene yɛɛ komm.
  
  Ɔkae sɛ: "Enti." "Dɛn nti na wonka nea Ɔsɛe Da Nhyehyɛe yi ayɛ ho nhyehyɛe ne sɛnea ayɛ nhyehyɛe sɛ ɛbɛsɛe wiase no pɛpɛɛpɛ nkyerɛ yɛn?"
  
  Lauren homee denneennen. "Ɛnde ɛnyɛ hwee. Mewɔ anidaso sɛ woasiesie wo ho ama eyi."
  
  
  TI ABIƐSA
  
  
  "Ɛdenam akwansrafo satellite ahorow, nneɛma a wɔde asie ne mfoninitwa mfiri, drones, NSA... wobɔ din so no, yenim sɛ anyɛ yiye koraa no aman afoforo asia retu mmirika sɛ wɔbɛyɛ nea edi kan a wobehu asase no ntwea anan no. Amerikafoɔ..." ɔgyinaa hɔ kakra, susuwii sɛ, "wiɛ... sɛ woyɛ Amerikafoɔ... wopɛ sɛ woduru hɔ ansa na afoforo aba. Ɛnyɛ anuonyam nti nko, na mmom esiane sɛ yentumi nka nea obi foforo biara de nea obehu no bɛyɛ kɛkɛ nti. Nkate no ne sɛ... sɛ Israel nya kokoam owudifo bi fi ɔman no mu nso ɛ? Na sɛ China hu anan no nyinaa nso ɛ?"
  
  "Enti eyinom ne aman a wɔagye atom sɛ wɔde wɔn ho hyɛ adwuma no mu?" Kensi bisae komm. "Israel na?"
  
  "Aane. Nea ɛka ho ne China, France, Sweden, Russia ne Great Britain."
  
  Drake susuwii sɛ ebia onim nnipa a wɔde wɔn ho hyɛɛ mu no bi. Ná ɛnteɛ sɛ ɛsɛ sɛ ɔyɛ adwuma tia wɔn.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ anifere." "Dɛn ne ahyɛde ahorow no pɛpɛɛpɛ?"
  
  Lauren hwɛɛ ne laptop mu sɛnea ɛbɛyɛ a obehu sɛ ɛyɛ nokware anaa. ""No fail" ne "at any fail" pii a ɛyɛ hu wom."
  
  Hayden kae sɛ: "Whu no sɛ ɛyɛ wiase nyinaa asiane." "Adɛn na daabi? Bere nyinaa aka nna kakraa bi ansa na adiyisɛm a edi hɔ no aba."
  
  Drake kae sɛ: "Na nanso, yɛn nyinaa wɔ ɔfã koro titiriw."
  
  Hayden bɔɔ n"ani kyerɛɛ no. "Wow. Gyae nnubɔne yɛ, dude."
  
  "Dabi, na mepɛ sɛ meka-"
  
  "Awiei koraa no, ɔhwe pii dodo maa ɔbɔɔ dam." Dahl serewee.
  
  Drake ani so tetew no. "To w"ano." Ɔgyinaa hɔ kakra. "So woabisabisa wo Yorkshire ho nsɛm? Sɛnea ɛte biara no, nea na mepɛ sɛ meka ne sɛ yɛn nyinaa yɛ asraafo titiriw. Twitwa fi ntama koro no ara mu. Yɛn sure sɛ hell ɛnsɛ sɛ yɛtaa yɛn ho yɛn ho akyi wɔ wiase nyinaa."
  
  Hayden a ɔmfa nkate nka sɛ: "Mepene so." "Enti hena na wo ne no rebɛbɔ eyi ho nkɔmmɔ?"
  
  Drake trɛw ne nsa mu. "Ɔmampanyin Coburn?"
  
  "Nea edi kan no, anka ɛsɛ sɛ wotwam wɔ Ɔman Bammɔ Soafo no ho. Na afoforo nso. Ɛnyɛ honam fam afasu kɛkɛ na atwa Cole ho ahyia, na emu bi nni hɔ a crenellations nni mu."
  
  Kenzie de ahotoso kaa ho sɛ: "Ɛnyɛ akuw nyinaa na wɔbɛbɔ adamfofa akansi."
  
  "Ɛno ara". Drake gyaee ne ho mu na ɔtenaa ase. "Pa kyɛw, Lauren. Toa so."
  
  "Nifa. Enti, obiara akenkan nkrataa a ɛdaa adi no. Ne mu dodow no ara yɛ Nasifo nkwaseasɛm, sɛ yɛbɛka nokware a. Na merekenkan eyi asɛmfua biara. Kratafa a wɔde saa kuw a wɔn ho nni asɛm yi din too so, a wɔato din "Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe" no kyerɛ nea wɔfrɛ no "home mmeae" a Apɔnkɔsotefo Baanan no wɔ no pefee: Ɔko, Nkonimdi, Ɔkɔm ne Owu.
  
  "Efi Adiyisɛm Nhoma no mu?" Hayden bisae sɛ. "Saa apɔnkɔsotefo baanan no?"
  
  "Aane." Lauren de ne ti too fam, na ɔda so ara hwɛɛ nsɛm pii a geeks a wɔyɛ papa sen biara wɔ Amerika no bi si so dua no mu. "Onyankopɔn Guammaa no bue nsɔano ason no mu anan a edi kan no mu, na ɛde abɔde baanan a wɔtete apɔnkɔ fitaa, kɔkɔɔ, tuntum ne wɔn anim yɛ fitaa so ba. Nokwarem no, wɔde wɔn ho abata biribiara ho wɔ mfe no mu na wɔasan akyerɛ wɔn ase mpɛn pii wɔ amammerɛ a agye din mu. Wɔaka wɔn ho asɛm mpo sɛ wɔyɛ Roma Ahemman no ne n"abakɔsɛm a edii akyi bae no ho sɛnkyerɛnne. Nanso hey, na Nasifo no betumi de adi agoru ɔkwan biara a wɔpɛ, ɛnte saa? Afei ebia ɛbɛyɛ papa sɛ mede eyi ma. Ɔtwee nkrataa a wɔaboaboa ano fii ne bag mu, na na ɔte sɛ nea ɔyɛ adwuma sen sɛnea Drake ahu no pɛn. Nsakrae a ɛyɛ anigye ma Lauren, na ɛte sɛ nea ɔde too ne komam. Ɔde n"ani kyerɛɛ krataa no so ntɛmntɛm.
  
  "So eyi ne ade a ɛmaa obiara ho yɛɛ no hyew? Kra?
  
  "Yiw, kenkan eyi."
  
  Dahl kenkan no den bere a afoforo no gyee no.
  
  "Wɔ Asase no ntwea anan no so no yehuu Apɔnkɔsotefo Baanan no na yɛkyerɛkyerɛɛ nhyehyɛe a wɔbɛyɛ ama Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no kyerɛɛ wɔn. Wɔn a wobenya wɔn ti adidi mu wɔ Atemmu Mmeamudua Ho Akodi ne nea ebefi mu aba no bedi hene wɔ ɔkwan a ɛfata so. Sɛ worekenkan eyi a, yɛyera, enti kenkan na fa ahwɛyiye di akyi. Yɛde yɛn mfe a etwa to no aboaboa wiase ɔman anidan ahorow no akode anan a etwa to ano: Ɔko, Nkonimdi, Ɔkɔm ne Owu. Sɛ wɔka bom a, wɔbɛsɛe nniso ahorow nyinaa na wɔabue daakye foforo. Siesie wo ho. Hwehwɛ wɔn. Tu kwan kɔ Asase no ntwea anan no so. Hwehwɛ mmeae a Agya a Ɔyɛ Akwankyerɛ ne afei Khagan no home; Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn, na afei Onyankopɔn Ɔhaw no. Nanso biribiara nte sɛnea ɛte no. Yɛkɔɔ Khagan wɔ 1960 mu, mfe anum wɔ bere a wowiee no akyi, na yɛde Nkonimdi no guu n"adaka mu. Yɛahu Ɔhaw a ɛwɛn nokware Atemmu a Etwa To no. Na kill code biako pɛ ne bere a Apɔnkɔsotefo no puei no. Agyiraehyɛde biara nni Agya no nnompe so. Wɔde akode atwa Indiani no ho ahyia. Atemmuo a Ɛtwa Toɔ no nhyehyɛeɛ nam wo so tena ase seesei, na ɛbɛdi hene daa."
  
  Drake de ne nyinaa guu nsu mu. Nsɛnkyerɛnne pii, nokware pii. Adwuma pii. Nanso, Dahl de ne nsɛm a edi kan no bɔɔ no ma ɔbɔɔ no akuturuku. "Ɔsɔree? So wɔrentew atua?
  
  "Yiw, ɛte sɛ nea biribi anyɛ yiye." Lauren penee so. "Nanso ɛno nyɛ mfomso a wɔde kyerɛw."
  
  Mai kae sɛ, "Ɛte sɛ nea ɛkyerɛ nhyehyɛe a ɛsɛ sɛ wɔhwɛ, ɛwom sɛ ɛyɛ anifere de."
  
  Lauren de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so. "Eyi yɛ nokware." Nanso so wote nea enti a wɔfrɛ eyinom "homebea" nso ase?Ɛnyɛ adamoa anaa amusiei anaa nea ɛte biara?"
  
  Dahl kenkan denden sɛ: "Biribiara nte sɛnea ɛte no."
  
  "Aane. Ɛda adi sɛ nhwehwɛmu tɔn biako foforo ho hia."
  
  Alicia kenkan denden sɛ: "Akode atwa Indiani no ho ahyia. "Dɛn koraa na ɛno kyerɛ?"
  
  Hayden kae sɛ: "Mommma yɛnnkɔ yɛn ho nkɔ akyiri dodo."
  
  "Wɔgye di sɛ ahomegyebea ahorow a etwa to yi nyinaa ho nimdeɛ wui bere a Nasi nhyehyɛe no kaa ho." Lauren kae sɛ. "Ebia na wɔreyɛ nhyehyɛe sɛ wɔbɛkyere biribi akyere agu hama so. Ebia ɛyɛ coding no. Anaasɛ nimdeɛ a wɔde bɛma awo ntoatoaso afoforo. Yennim no yiye, nanso yenim sɛ ɛno nkutoo ne nea ɛsɛ sɛ yɛkɔ so," ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so, "na obiara te hyɛmma koro mu. Ɔhwɛɛ Drake denneennen. "Subonto. Nkwagyeɛ raft. Wo nsa ka adwene no."
  
  Yorkshireni no de ahantan de ne ti too fam. "Nokwarem no, mepɛ." SAS tumi ma ɔbotan bi asen."
  
  Hayden kae sɛ: "Wiɛ, obiara a yebehyia no no, wɔwɔ nsɛnkyerɛnne koro no ara a yɛwɔ no." "Na sɛ yefi ase nso ɛ?"
  
  Kinimaka danee ne ho fii mfɛnsere no ho. "Asase ntwea anan so?" obisae. "Ɛhe na wɔwɔ?"
  
  Ná ɛte sɛ nea ɔdan no mu da mpan. Dahl kae sɛ: "Ɛyɛ den sɛ yɛbɛka." "Sɛ asase yɛ kurukuruwa."
  
  "Okay, Ɔpɔnkɔsotefo a odi kan a wɔkaa ne ho asɛm no nso ɛ. Saa Akwankyerɛ Agya yi." Kinimaka nantew kɔɔ dan no mu, na osiw hann a efi mfɛnsere a ɛwɔ n"akyi no mu nyinaa ano. "Nsɛm bɛn na yɛwɔ ma ho?"
  
  "Sɛnea ebia wobɛhwɛ kwan no," Lauren bɔɔ screen no so, "adwene kuw a ɛwɔ fie no nso reyɛ eyi..." Ɔgyee bere tiaa bi kenkan.
  
  Drake gyee bere koro no ara susuw nneɛma ho. "Nsusuwii kuw bi a ɛwɔ fie" a Lauren kaa ho asɛm no maa nea na enni hɔ no daa adi pefee.
  
  Karin Blake na ɔkyerɛwee.
  
  Nokwarem no, bere twaam bere a na woka SPEAR kuw no ho no, nanso na atwam bere tenten wɔ da anaa dapɛn a na ɛsɛ sɛ Karin kɔ hɔ mpo no. Bere biara a obesi gyinae se obetumi ne no adi nkitaho no, biribi siw no kwan - se eye atamfo kuw, wiase ahokyere, anaase n'ankasa ahwehwe se se onnye ahometew. Ná Karin hia n"atenae, nanso-
  
  Ɛhe na ɔwɔ hell?
  
  Lauren fii ase kasae, na na ɛsɛ sɛ wɔde Karin ho adwene to nkyɛn bio.
  
  "Ɛte sɛ nea na wonim abakɔsɛm mu nipa no sɛ Akwankyerɛ Agya. Hannibal."
  
  Smith yɛɛ sɛ nea onni ahotoso. "Wɔn mu hena na?"
  
  Alicia de n"anofafa twitwiw n"ano. "Sɛ eyi yɛ Anthony Hopkins dude a, ɛnyɛ sɛ meremfi dan yi mu."
  
  "Ná Hannibal Barca yɛ asraafo kannifo a ɔyɛ anansesɛm a ofi Carthage. Wɔwoo no afe 247 A.Y.B., na ɔno ne ɔbarima a odii asraafo dɔm mũ bi anim a ɔko asono ka ho twaa Pyrenees ne Alps mmepɔw kɔɔ Italy. Ná otumi hu n"ahoɔden ne n"atamfo mmerɛwyɛ ahorow na odii Roma ayɔnkofo pii so nkonim. Ɔkwan biako pɛ a awiei koraa no ɔfaa so dii nkogu ne bere a guy bi suaa n"ankasa brilliant tactics na ɔyɛɛ ɔkwan bi a ɔbɛfa so de adi dwuma atia no. Na ɛwɔ Carthage."
  
  "Enti saa ɔbarima yi ne Akwankyerɛ Agya?" - bisaa Smith. "Hannibal yi?"
  
  "Wɔbu no sɛ ɔyɛ asraafo ho akwankyerɛfo akɛse a wɔsen biara wɔ abakɔsɛm mu no mu biako ne tete asraafo mpanyimfo a wɔda nsow a ɔne Alexander Ɔkɛseɛ ne Kaesare ka ho. Wɔfrɛɛ no Akwankyerɛ Agya efisɛ awiei koraa no, ne tamfo kɛse, Roma, faa n"asraafo akwan horow no yɛɛ wɔn ankasa nhyehyɛe."
  
  Dahl kae sɛ: "Eyi yɛ nkonimdi, sɛ na bi wɔ hɔ da a."
  
  Lauren de ne ti too fam. "Ɛyɛ. Wobuu Hannibal sɛ dae bɔne ma Roma araa ma wɔde asɛm no di dwuma bere biara a asiane biara besi. Sɛ wɔkyerɛ ase a, eyi kyerɛ sɛ Hannibal wɔ apon ano!Latin kasasin no bɛyɛɛ nea nnipa pii gye tom na wɔda so ara de di dwuma nnɛ."
  
  Hayden kanyan wɔn sɛ: "Monsan nkɔ nhyehyɛe so." "Ɛyɛ dɛn na ɛfata?"
  
  "Wiɛ, yebetumi de ahotoso aka sɛ Hannibal yɛ Apɔnkɔsotefo Baanan no mu biako. Sɛ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ɛda adi sɛ na ɔte pɔnkɔ so no da nkyɛn a, wɔafrɛ no Akwankyerɛ Agya wɔ abakɔsɛm nyinaa mu. Wei kyerɛ sɛ Ɔno ne Ɔko, Ɔpɔnkɔsotefoɔ a ɔdi kan. Akyinnye biara nni ho sɛ ɔde ɔko baa Roma Ahemman no mu."
  
  Drake hwehwɛɛ nkyerɛwee no mu. "Enti ɛka wɔ ha sɛ Apɔnkɔsotefo no na wɔde nhyehyɛe a wɔde bɛyɛ Ɔsɛe Da Nhyehyɛe no sii hɔ. So ɛsɛ sɛ yɛfa no sɛ Order no siee akode a ɛsɛe ade wɔ Hannibal ɔdamoa mu? Gyae eyi ma awo ntoatoaso a edi hɔ no?"
  
  Lauren de ne ti too fam. "Ɛyɛ nkate a ɛkɔ so wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so. Akode a ɛwɔ ɔdamoa biara mu. Ɔdamoa wɔ asase ntwea nyinaa."
  
  Kinimaka maa n"ani so. "Nea, bio, ntease wom te sɛ sare atade."
  
  Hayden wosow ne nsa kyerɛɛ no sɛ onnyae. Ɔkae sɛ: "Wo werɛ mfi." "Seesei deɛ." Ampa ara, ɛsɛ sɛ ɔbarima te sɛ Hannibal nya ɔboda anaa amusiei?"
  
  Lauren de ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so. "Yiw, ɛha na nneɛma mu yɛ den. Wɔde Hannibal akwakoraa ohiani no kɔɔ nnommumfa mu na owui a ɛyɛ awerɛhow, ebia awuduru na ɛmaa owui. Wosiee no wɔ ɔdamoa bi a wɔanhyɛ no agyirae mu."
  
  Drake ani so tetew no. "Nkwaseasɛm".
  
  "Ɛma wususuw nneɛma ho, ɛnte saa?"
  
  "Yɛwɔ beae bi?" Mai bisae sɛ.
  
  "Oh yeah" "Oh yeah". Lauren serewee. "Afrika".
  
  
  TI ANAN
  
  
  Alicia nantew kɔɔ kabinet bi a ɛwɔ nkyɛn mu na ɔtwee nsu toa bi fii frigye ketewa a ɛwɔ soro no mu. Ná oprehyɛn foforo a wobefi ase no yɛ adwennwen bere nyinaa. Ná n"ahoɔden ne ɔko; nanso, saa bere yi de, ɛda adi pefee sɛ na wohia nhyehyɛe bi. Ná Hayden akɔka Lauren ho dedaw wɔ laptop no so, na na Smith rebɔ mmɔden sɛ ɔbɛhwɛ sɛ n"ani gye ho, akyinnye biara nni ho sɛ esiane sɛ na New Yorkni no reyɛ adwuma foforo nti. Oh yeah, na esiane sɛ onni afiase rekɔsra ɔsɛmmɔnedifo a wabɔ dam nti.
  
  Ná Alicia wɔ n"ankasa adwene, nanso na ɛyɛ den ma no sɛ ɔbɛte Lauren ntease no ase. Nanso, na ɛnyɛ ne beae a obebu atɛn, na ɛnyɛ asetra a na wabɔ dedaw no akyi. Ná Lauren Fox yɛ onyansafo ne nhumu araa ma otumi huu nea ɛreba.
  
  Yɛwɔ anidaso sɛ ɛte saa. Alicia nom toa no fã, afei ɔdanee ne ho kyerɛɛ Drake. Mprempren na Yorkshireni no gyina Dahl ne Kensi nkyɛn. Ná ɔrebɛhyɛn mu bere a na biribi bɛn no.
  
  "Oo, hi Yogi. Nneɛma rekɔ so dɛn wɔ hɔ?
  
  "Kama". Russiani owifo no ayɛ basaa fi bere a wɔdaa no adi mpofirim no. "Wususuw sɛ wɔtan me mprempren?"
  
  "Hwan? Wɔn? So woredi agoru? Obiara mmu wo atɛn, titiriw me. Ɔserewee na ɔhwɛɛ ne ho hyiae. "Anaasɛ May. Anaasɛ Drake. Na titiriw no ɛnyɛ Kenzi. Ebia ɔkraman no wɔ afiase bi a ahintasɛm nketenkete a ɛyɛ abofono ahyɛ mu ma."
  
  "FA HO".
  
  "Ɛnyɛ w"ahintasɛm ketewa a ɛyɛ abofono no ankasa." Nsɛnhunu! "Hey, meda so ara rebɔ mmɔden sɛ mɛsakra wɔ ha. Minnim shit fa osebɔ ho."
  
  "Mehu no".
  
  Ɔteɛɛ ne nsa sɛ: "Bra ha!" - na ɔde ahopere kɔɔ ne tiri so bere a ɔtwee ne ho, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere ne ti. Yorgi huruw kɔɔ dan no awiei, na ne nan mu yɛɛ hare. Alicia huu mfaso a ɛwɔ akyidi no mu.
  
  "Bere foforo, abarimaa."
  
  Drake hwɛɛ sɛnea ɔrebɛn no. "Wunim, osuro wo."
  
  "Ná minsusuw sɛ abofra no suro biribiara. Ɛnyɛ bere a wɔde bere bi atra saa Russia afiase no mu na wɔasisi afasu akyi. Afei wuhu sɛ osuro." Ɔde ne ho bɔɔ ne ti so.
  
  Dahl kae sɛ: "Akode a tumi wom sen biara." "Bisa Hannibal kɛkɛ."
  
  "Oo, Torsti di aseresɛm. Momma yɛn nyinaa nkɔ kalenda no so. Nanso aniberesɛm," Alicia de kaa ho. "Ɛsɛ sɛ abofra no kasa. Memfata yiye."
  
  Kensi bɔɔ ose. "Pa ara? Me ho dwiriw me".
  
  "So wɔkaa wo ho asɛm wɔ Webb asɛm no mu? Oh yiw, misusuw saa."
  
  Israelni no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Ɛyɛ den ma me sɛ mɛda anadwo. Enti dɛn?"
  
  Alicia kae sɛ: "Ɛno nti. "Hwee."
  
  "Misusuw sɛ ntease koro no ara nti na woyɛ saa."
  
  Na kommyɛ a emu dɔ wɔ hɔ. Dahl hyiaa Drake ani a ɔde hwɛɛ mmea no ti so no na ɔkotow kakra. Drake de n"ani kyerɛɛ baabi foforo ntɛm ara, na wammu mmea no animtiaa, nanso na ɔmpɛ sɛ wɔbɛtwe wɔn akɔ awerɛhow abura no mu. Alicia maa n"ani so maa n"ani so bere a Hayden fii ase kasae no.
  
  Wɔn panyin kae sɛ: "Ɛyɛ." "Ɛyɛ papa sen sɛnea Lauren susuwii mfiase no. Hena na ɔpɛ akwantu a ɛkɔ Hellespont?
  
  Alicia guu ahome. "Ɛte sɛ nea ɛyɛ pɛpɛɛpɛ ma saa damn kuw yi. Fa wo din hyɛ me nsa."
  
  
  * * * .
  
  
  Nea edi kan no, wɔde helikopta na afei wɔde hyɛmma a ɛde mmirika tu kwan no, SPEAR kuw no bɛn Dardanelles. Ná owia no rekɔ fam dedaw akɔ wim, na hann no dan fii bɔɔl a ɛhyerɛn mu yɛɛ no nsensanee a ɛhwɛ baabiara wɔ akyi ne nsensanee a ɛkɔ soro. Drake hui sɛ ɛkame ayɛ sɛ ɔnsakra akwan horow a wɔfa so fa kar no mu wɔ kar a ɛso yɛ toro no mu, na onyaa bere de yɛɛ nwonwa wɔ sɛnea wimhyɛnkafo no faa da no mu dwoodwoo no ho. Alicia a na ɔwɔ ne nkyɛn wɔ helikopta no mu no maa ne nkate mu daa hɔ kakra.
  
  "Hey guys, mususuw sɛ saa dude yi rebɔ mmɔden sɛ obekum yɛn?"
  
  Kinimaka a ɔkyekyeree no denneennen na ɔbata ahama a wɔde aka ho dodow biara a obetumi akura ho no nam ne sẽ a wɔakyekyere no so kae sɛ, "I"m pretty sure he thinks they bounce."
  
  Ná nkitahodi no yɛ adwuma koraa na na wɔabue ano. Kommyɛ hyɛɛ mframa no ma bere a wɔn kuw no rehwɛ akode a CIA de ma no. Drake huu wɔn a wɔtaa susuw sɛ wɔyɛ saa no, a na Glocks, HKS, akodi nnade ne atopae ahorow bi ka ho. Wɔde mfiri a wɔde hu ade anadwo nso mae. Simma kakraa bi akyi no, Hayden fii ase kasa faa nkitahodifo no so.
  
  "Enti, nkurɔfo, bere aso sɛ mususuw asɛmpatrɛw yi fã foforo, a ɛyɛ ankorankoro de kɛse ho. Akuw a wɔresi akan. CIA da so ara ka sɛ asia na ɛwɔ hɔ, enti momma yɛnda ase sɛ ɛnyɛ pii. Alexandria nkwammoaa no nya nsɛm a ɛreworo so fi CIA nkwammoaa a ɛwɔ wiase nyinaa, fi NSA ne sum ase adwumayɛfo hɔ bere nyinaa. Wɔde nokwasɛm biara a ɛfa ho ma me-"
  
  Kensi de ne ho gyee mu sɛ: "Sɛ ɛyɛ wɔn yiyedi a."
  
  Hayden ɔfefe. "Mete ase sɛ moanya osuahu bɔne wɔ aban nnwumakuw mu, na CIA nya nsɛm ho amanneɛbɔfo bɔne ankasa, nanso meyɛɛ adwuma maa wɔn. Na anyɛ yiye koraa no, meyɛɛ m"adwuma no yiye. Wɔwɔ ɔman mũ bi a ɛsɛ sɛ wɔbɔ ho ban. Nya awerɛhyem sɛ mɛma wo nokwasɛm no."
  
  Alicia de asɛm a ɛyɛ sereserew kae wɔ nkitahodifo no so sɛ: "Misusuw nea ɛrema ne ntade so." "Migye di sɛ ɛnyɛ papa biara."
  
  Kensi hwɛɛ no denneennen. "Dɛn na ebetumi ayɛ papa a ɛbɛma wo skirt no akɔ soro?"
  
  "Mennim". Alicia bɔɔ n"ani ntɛmntɛm. "Johnny Depp ano?"
  
  Hayden tew ne menewam na ɔtoaa so. "Asraafo titiriw akuw asia. Ɛyɛ den sɛ wubehu onii a ɔwɔ tema ne nea ɔyɛ ɔtan pefee. Mfa no sɛ. Ɛsɛ sɛ yɛne obiara di sɛ atamfo. Aman a yenim sɛ wɔde wɔn ho ahyɛ eyi mu no mu biara rennye eyi ntom. Mete ase sɛ ebia wunim saa mmarima yi bi, nanso dwom no da so ara yɛ nea ɛte saa ara."
  
  Bere a Hayden gyinaa hɔ kakra no, Drake susuw Britania asraafo dɔm no ho. Ná SAS no wɔ asraafo akuw kakraa bi na na wakɔ akyirikyiri mfe pii, nanso na asraafo a wɔyɛ atitiriw kɛse wiase no da so ara nyɛ kɛse ankasa. Ná ɛteɛ sɛ Hayden kaa akasakasa a ebetumi aba ne nneɛma a wɔde asie ho asɛm mprempren, sen sɛ wɔbɛkyere no wɔ ɔko no mu. Ebia Dahl ani begye Sweden asraafo dɔm no ho, na Kenzie ani begye Israelfo de no ho. Adwuma pa, na Amerikafo amammerɛ biara nni hɔ.
  
  Ɔkae sɛ: "Mintumi nsusuw sɛ China bɛda adamfofa su adi." "Russia nso nyɛ saa."
  
  Mai hwɛɛ mfɛnsere mu kae sɛ: "Ahoɔhare yi mu." "Wɔbɛyɛ nsusuwii ahorow wɔ sum mu."
  
  "So yɛwɔ ɔman biara tebea mprempren ho adwene?" - bisaa Dahl.
  
  "Yiw, na mede m"ani kyerɛ eyi ara kwa. Sɛnea yebetumi ahu no, Swedenfo no ntam kwan yɛ nnɔnhwerew pii. Fransefo da so ara wɔ fie. Mossad bɛn hɔ paa, ɛbɛn hɔ paa."
  
  Dahl kae sɛ: "Nokwarem no. "Obiara nnim baabi a wɔrekɔ ankasa."
  
  Drake ɔfefe kakra. "So worebɔ mmɔden sɛ wobɛkyerɛ sɛ Sweden mmɔdenbɔ a entumi nyɛ yiye no bem?"
  
  "Seesei wote sɛ nea wowɔ Eurovision. Na obiara anka Britain ho asɛm. Ɛhe na wɔwɔ? Woda so ara yɛ tii?" Dahl maa kuruwa bi a ɔyɛe wɔ n"adwenem so, na ne nsateaa ketewa no puei wɔ ɔkwan bi so.
  
  Ná ɛyɛ asɛm a ɛfata. "Wiɛ, ebia Sweden fii ase san n"akyi."
  
  "Anyɛ yiye koraa no, wofii ase."
  
  Hayden twaa n"asɛm mu sɛ: "Mmarima." "Mma wo werɛ mmfi sɛ yɛn nso yɛka eyi ho. Na Washington hwɛ kwan sɛ yebedi nkonim."
  
  Drake serewee. Dahl serewee. Smith maa n"ani so bere a Lauren fii ase kasae no.
  
  "Ade a ɛyɛ anigye a wɔde aka eyi nyinaa ho ne sɛ aman yi binom rekasa atia biribiara a wɔde wɔn ho bɛhyɛ mu denneennen. Nokwarem no, nkwaseasɛm dodow kɔ soro bere nyinaa, nanso yebetumi adi nneɛma bi a enni nokware ho dwuma."
  
  "Wɔ ɔkwan a ɛnyɛ aban de so? Akuw a wɔapaapae mu?" - Kinimaka bisae.
  
  "Ebetumi aba."
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛma yɛsan kɔ nsɛm atitiriw no so ara kwa." "Obiara yɛ ɔtan."
  
  Drake susuwii nea ebia Smith besusuw wɔ n"asɛm no ho. Bere a wɔsan baa Cusco no, na Joshua yɛ ɔtan, nanso esiane sɛ na aban no mmaa ne wu ho kwan na na wɔn tra wɔ ɔman no mu no sakra bere nyinaa na na wɔresi akan nti, na obiara nnim nea ɛbɛba. Ná ɔbarima yi wu no yɛ akwanhyia, nanso nea ɛde bae ne sɛ wɔanhwɛ no yiye na wayɛ nsi dodo. Yiw, na ɔyɛ ɔyare mmoawa ne owudifo, nanso na ɛsono tebea no.
  
  Helikopta no akyi no wɔhyɛɛ akorow no ma. Wɔhyɛɛ ntade tuntum, na wɔn anim akata wɔn ho, na wɔrehuruhuruw wɔ Hellespont nsu no so brɛoo, na awiei koraa no esum hyɛɛ anadwo no ma. Ná ɔkwan a wɔfaa so no da mpan, na na akanea no rehyerɛn wɔ mpoano a ɛwɔ akyirikyiri no akyi. Ná Hellespont yɛ asubɔnten a ɛho hia a ɛyɛ Europa ne Asia hye no fã. Ná Gallipoli yɛ asubɔnten teateaa, na na ɛwɔ n"atifi fam mpoano, bere a na nnipa kakraa bi na wɔte n"ahye afoforo no mu dodow no ara so. Bere a wɔrehuruhuruw wɔ nsu no mu no, Hayden ne Lauren de wɔn nkitahodi afiri no dii dwuma.
  
  "Hannibal nni ɔdamoa da, na onni ɔdamoa agyiraehyɛde mpo. Bere a ɔyɛɛ adwuma a ɛyɛ nwonwa akyi no, ɛkame ayɛ sɛ ɔsahene a ɔyɛ anansesɛm yi nkutoo wui, na wɔde awuduru guu no mu wɔ ne nkwakoraabere mu. Enti wobɛyɛ dɛn ahu ɔdamoa a wɔanhyɛ no agyirae?"
  
  Drake maa n"ani so bere a Lauren gyinaa hɔ kakra no. So obisaa wɔn?
  
  Smith de akokoduru sii gyinae sɛ ɔbɛhwehwɛ ano aduru. "Sonar?"
  
  Dahl buae sɛ: "Ebetumi aba, nanso ɛsɛ sɛ wunya baabi a wobɛhwehwɛ ho adwene pa ara."
  
  Hayden kae sɛ: "Wohuu krataa bi a wontumi nhu, krataa bi a wotumi kyere gu hama so, yiw, nanso wɔhweree wɔ bere mu." "Hannibal nkrabea ahyɛ wɔn a na wɔdɔ ɔbran a ɔsɔre tiaa Roma ahemman nniso no abufuw bere nyinaa. Onipa a ɔte saa no mu biako ne Tunisia Ɔmampanyin a ɔkɔɔ Istanbul wɔ mfe aduosia no mu no. Wɔ saa nsrahwɛ yi mu no, ade biako pɛ a na ɔpɛ ne sɛ obetumi de Hannibal amu no akɔ Tunisia. Ná biribi foforo biara ho nhia. Awiei koraa no, Turkeyfo no brɛɛ wɔn ho ase kakra na wɔde no kɔɔ akwantu tiawa bi mu."
  
  "Mfe aduosia?" Dahl kae sɛ. "Ɛnyɛ saa bere a ɔko mu nsɛmmɔnedifo no fii ase hyehyɛɛ wɔn nhyehyɛe ketewa a ɛyɛ abofono no?"
  
  "Ɛda adi kɛse". Hayden kae sɛ. "Bere a wɔtraa Cuba na wofii asetra foforo ase akyi no. Afei wɔn nhyehyɛe foforo no dii bɛyɛ mfe aduonu."
  
  Alicia kae sɛ: "Bere pii a wode bɛyɛ adebɔ."
  
  Mai de kaa ho sɛ: "Na paw Apɔnkɔsotefo Baanan no ma wɔn." "Hannibal - Ɔko mu Ɔpɔnkɔsotefo? Ntease wom. Nanso henanom koraa ne Nkonimdi, Ɔkɔm ne Owu? Na dɛn nti na Dardanelles a ɛwɔ Afrika no yɛ akwan titiriw anan no mu biako?"
  
  Alicia kaa May ho asɛm sɛ: "Asɛm pa," na ɛmaa Drake bɔɔ mmɔden mmɔho abien. "Ɛsɛ sɛ wosan hyɛ saa adwene kyɛw ketewaa no, Foxy."
  
  Lauren serewee. Drake tumi hui denam ne nne a ɛyɛ den no so. "Enti Turkeyfo a na wɔn ani awu titiriw wɔ wɔn ankasa obu a wonni mma Hannibal ho no de Tunisia ɔmampanyin no kɔɔ baabi bi wɔ Hellespont so. Ɛka sɛ "wɔ koko a ɔdan bi a asɛe wɔ so". Eyi ne Hannibal Barca homebea a agye din no."
  
  Drake twɛn, nanso nsɛm foforo biara amma. Ɔkae sɛ: "Na nanso, ɛno yɛ mfe aduasa a atwam ni."
  
  Lauren kae sɛ: "Egyinaa hɔ kyɛe saa, na akyinnye biara nni ho sɛ Turkeyfo no de nidi ho awɛmfo bi sii hɔ."
  
  Ná ɛte sɛ nea Drake adwenem yɛ no naa. "Nokwarem no, ebetumi ayɛ ɔdamoa a wɔde nidi ma ara kwa."
  
  "Wɔde Tunisia ɔmampanyin Matt kɔɔ hɔ. Ɔfaa anhwea nkuku a n"awɛmfo agye atom mpo, na ɔfrɛɛ no "anhwea a efi Hannibal ɔdamoa mu" bere a ɔsan baa fie no. Wɔ saa tebea no mu no, wɔ saa afe no mu no, so Turkeyfo bɛdaadaa Tunisia Ɔmampanyin no ankasa?"
  
  Drake de ne ti too n"anim kɔɔ mpoano a ɛyɛ sum a ɛrebɛn no so. "Yɛrekɔhwehwɛ mu."
  
  
  TI NKURƆFOƆ
  
  
  Drake boa ma wɔtwee hyɛmma a ɛde mmirika tu mmirika a ne kɔla yɛ sable no fii nsu no mu, na ɔde sii ntini dedaw bi a ɛbɛn hɔ so na ɔde afiri a ɛwɔ akyi no sii hɔ. May, Alicia ne Smith de ahopere sii hɔ sɛ wɔbɛhyehyɛ abɔnten so atrae. Kinimaka nam Dahl mmoa so maa akyi bag a emu yɛ duru no so. Drake tee anhwea nka wɔ ne mpaboa ase. Ná mframa no hua te sɛ asase. Asorɔkye no de ahopere kɔɔ mpoano a ɛwɔ ne benkum so denneennen, na akorow no maa ahoɔden. Nnyigyei foforo biara ansɛe kommyɛ no bere a peawfo no reyɛ nhwehwɛmu no.
  
  Ná Hayden kura GPS afiri a wɔde kyerɛ kwan a wotumi fa so. "Kama. Mewɔ coordinates no a wɔayɛ ho nhyehyɛe. Yɛasiesie yɛn ho sɛ yɛbɛkɔ?"
  
  Nne ahorow pii home de buae sɛ: "Wɔasiesie wo ho."
  
  Hayden kɔɔ n"anim, na Drake kɔtraa n"akyi, twaa anhwea a ɛyɛ hyew no wɔ ne nan ase. Wɔhwɛɛ beae hɔ bere nyinaa, nanso na wonhu hann foforo biara. Ebia wodii kan duu ha wɔ ne nyinaa akyi. Ebia akuw afoforo twee wɔn ho, na wɔmaa obi foforo yɛɛ nneɛma a emu yɛ duru a wɔma so no nyinaa. Ebia seesei mpo na wɔrehwɛ wɔn.
  
  Ná nneɛma a ebetumi aba no nni ano. Drake de ne ti too fam kyerɛɛ Alicia bere a wɔretwam no na Engiresini bea no de ne ho bɔɔ line no. "Ebia ɛsakrasakra fi ɔfã biako kɔ ɔfã foforo."
  
  "Na Smith nso ɛ?" - a mebisae.
  
  "Mewɔ ha. Ɔkwan no mu da hɔ".
  
  Oh yiw, nanso yɛde yɛn ani kyerɛ asase mu, Drake susuwii, nanso wanka hwee. Anhwea a ɛyɛ mmerɛw no gyaee asase a na ayɛ den, na afei wɔforo foroo apon no. Ná wɔn tenten yɛ anammɔn kakraa bi pɛ na ne soro korɔn, na ankyɛ na wotwaa anhweatam no hye no na wohuu wɔn ho wɔ asase a ɛyɛ petee so. Hayden kyerɛɛ kwan no na wɔtwaa amamfõ a ɛso yɛ kwae no. Seesei ɛho nhia sɛ wɔde awɛmfo bɛto hɔ. Ná wotumi hu ade akwansin pii, nanso May ne Smith traa akyirikyiri, na ɛmaa baabi a wotumi hwɛ ade no yɛɛ kɛse.
  
  GPS screen no hwirew mu komm, na ɛkyerɛɛ wɔn kwan bɛn wɔn botae no bere nyinaa, na anadwo a ɛyɛ sum no trɛwee kɛse wɔ wɔn atifi. Esiane sɛ na baabi dɔɔso saa nti, na wim yɛ kɛse; nsoromma no ntumi nhu koraa, na ɔsram no yɛ nsensanee ketewaa bi. Simma du danee aduonu, afei aduasa, na na wɔn nkutoo na wɔda so ara nantew. Hayden kɔɔ so ne kuw no ne Alexandria nyinaa nam nkitahodifo so dii nkitaho. Drake maa nneɛma a atwa yɛn ho ahyia no gyee no, na ɔhome abɔde mu nnyigyei a ɛyɛ nsensanee no. Mmoa nnyigyei, mframa, asaase mu gyegyeegye - ne nyinaa wo ho, nanso biribiara nni ho a emfata. Ohui sɛ akuw a wɔne wɔn di asi no betumi ayɛ papa te sɛ wɔn koraa, nanso na ɔwɔ n"ankasa tumi ne ne nnamfo de mu ahotoso.
  
  Hayden de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Wɔda yɛn anim." "GPS no kyerɛ sɛ asase no kɔ soro bɛyɛ anammɔn aduanan. Ebia eyi ne koko a yɛrehwehwɛ no. Hwɛ soro."
  
  Koko no puei nkakrankakra fii sum no mu, asase a ɛrekɔ soro bere nyinaa a ntini a ɛyɛ tan ne abotan a ɛyɛ nwura agu asase kesee no so bere a wɔrediwene ɔkwan a ɛyɛ pintinn afa akwanside ahorow no mu no. Drake ne Alicia gyee bere tiaa bi gyinaa hɔ hwɛɛ wɔn akyi, na wɔhyɛɛ tuntum a ɛyɛ torotoro a ɛtrɛw koduu po a na ɛyɛ mmerɛw no so no nsow. Na nea ɛboro saa koraa no, hyɛn gyinabea hɔ akanea a ɛhyerɛn, asetra a ɛyɛ soronko koraa.
  
  "Da bi?" Alicia de ahodwiriw bisae.
  
  Drake nyaa anidaso sɛ ɛte saa. Ɔkae sɛ: "Yɛbɛkɔ hɔ."
  
  "Ɛsɛ sɛ eyi yɛ mmerɛw."
  
  "Na ɔdɔ." Te sɛ sakre a wɔtra. Nanso wohwe ase na wunya ntwitwiridii, akuru ne nwene bere tenten ansa na woasan akari pɛ."
  
  "Enti, wɔatwa kwan no fã dedaw." Ɔde ne nsa kaa no bere tiaa bi na afei ɔtoaa so foroo koko no.
  
  Drake dii n"akyi komm. Na daakye kura ahonyade foforo a ebetumi aba ampa mprempren a Alicia Miles agyae ne ho a ɔde sɛe ne ho kyinhyia no. Nea na ɛsɛ sɛ wɔyɛ ara ne sɛ wobedi abɔdamfo ne megalomaniacs kuw foforo a wɔabɔ wɔn tirim sɛ wɔbɛma wiasefo ahu amane no so nkonim.
  
  Na ɛno nti na asraafo te sɛ ɔno de biribiara to nhama so no. Wɔ Adrian a ɔte bɛn no ne Graham a ɔwɔ kwan no agya no fam. Wɔ Chloe a ɔperee sɛ ɔbɛma ne mma baanu akɔ sukuu bere ano da biara da no fam no. Wɔ awarefo a wosii apini na wosii apini bere a wɔrekɔ aguadidan kɛse no mu no fam. Nea ɛbɛboa wɔn a wɔtraa ase wɔ abrabɔ pa mu wɔ kar akwan a ɛyɛ kyenkyenee mu wɔ ring road no so, ne wɔn a wohuruw ntonto no so. Ɛnyɛ gutter scum a wɔforo kɔ wo van anaa kar dan mu bere a ade asa awie no, na wɔde nea wobetumi biara kɔ hɔ no. Ɛnyɛ asisifo, wɔn a wɔhwehwɛ tumi ne wɔn a wɔbɔ wɔn akyi. Wɔn a wɔkoe denneennen maa obu, ɔdɔ ne ɔhwɛ no mma wɔnhwɛ wɔn. Ma wɔn a wɔko maa wɔn mma daakye no nnya ahotoso wɔ ahobammɔ mu. Momma wɔmmoa wɔn a wɔboaa afoforo no.
  
  Hayden de abubuw a ɛba fam twee n"adwene. "Eyi betumi ayɛ beae no. GPS no ka sɛ ɛte saa, na mihu ɔdan bi a wɔagyaw hɔ wɔ m"anim."
  
  Ohuu nsensanee a ɛwɔ kɔla ahorow a ɛkata so. Ná ɛyɛ beae a nsɛm sisii saa bere no. Ná bere nni hɔ ma anifere kwan so nneɛma mprempren. Ebia anka wɔbɛtow ogyaframa wɔ Hannibal ɔdamoa a wɔrehwehwɛ no mu sɛ wobetumi ahu no ntɛmntɛm mprempren a wɔwɔ ha no a. Efisɛ na Drake wɔ ahotoso sɛ sɛ wobetumi ahu a, ɛnde na akuw afoforo no nyinaa nso betumi ahu.
  
  Hayden hyɛɛ beae a ɛbɛn hɔ no nsow. Kinimaka ne Dahl de wɔn akyi bag a emu yɛ duru no sii fam. May ne Smith faa gyinabea ahorow a eye sen biara a wɔde hwɛ nneɛma. Drake ne Alicia bɛn Hayden sɛ wɔrekɔboa. Yorgi nkutoo na ɔde ne ho sɛn n"akyi, na ɔdaa adwenem naayɛ adi bere a na ɔretwɛn sɛ wɔbɛka nea ɛsɛ sɛ ɔyɛ akyerɛ no no.
  
  Kinimaka ne Dahl yɛɛ kanea akɛse bi denam baasa no a wɔde sii carbon fiber gyinabea ahorow so na wɔde pii mpo mae no so. Ná eyinom nyɛ bɔlɔb a ɛhyerɛn kɛkɛ, na mmom wɔyɛɛ no sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ owia hann ho mfonini abɛn sɛnea wobetumi. Nokwarem no, na CIA no tumi a ɛtrɛw mpo sua wɔ Egypt, nanso Drake susuwii sɛ mfiri no nyɛ bɔne dodo. Kinimaka de kanea bi a wɔde asisi gyinabea bi so hyerɛn beae kɛse bi, na afei Hayden ne Dahl kɔhwehwɛɛ asase no mu.
  
  Hayden ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Afei montie aso." "Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no ka sɛ wosiee akode no wɔ ha wɔ Hannibal wu akyi bere tenten. Eyi yɛ ɔdamoa a wɔanhyɛ no agyirae, na ɛnyɛ ti. Enti yɛrehwehwɛ asase a ahaw, ɛnyɛ nnompe, block anaa adum. Yɛrehwehwɛ nneɛma a wosiee nkyɛe, na ɛnyɛ tete nkaedum. Ɛnsɛ sɛ ɛyɛ den dodo-"
  
  "Nka saa!" Dahl bɔɔ ose. "Wobɛ jinx biribiara, damn it."
  
  "Mereka kɛkɛ sɛ ɛnsɛ sɛ yɛhwehwɛ Hannibal. Akode nkutoo."
  
  "Asɛm pa." Kinimaka yɛɛ nsakrae wɔ kanea a atwa atwa ho ahyia no ho no mu kakra.
  
  Hayden hyɛɛ mmeae abiɛsa agyirae wɔ fam. Na wɔn nyinaa te sɛ nea wɔasesa wɔn wɔ ɔkwan bi so, na obiara nni hɔ nnansa yi. Yorgi de ahwɛyiye bɛn hɔ, na okura sɔw. Drake ne Alicia bɛkaa ne ho, na Kinimaka dii n"akyi.
  
  Hayden kae sɛ: "Tutu fam kɛkɛ." "Ka wo ho".
  
  "Na sɛ booby afiri bi wɔ hɔ nso ɛ?" Alicia bisae sɛ.
  
  Drake hwɛɛ ɔdan a asɛe no. Afasu no sɛn awerɛhow so, na ɛrehwe ase, te sɛ nea ɛkura wiase no mu duru. Ná wɔatwitwa ɔfã biako mu abien te sɛ nea wɔde afiri kɛse bi a wɔde twitwa nneɛma mu, na afei de na nnua no apue afi afã abien no nyinaa te sɛ sẽ a ɛyɛ nsensanee. Ná ɔdan no atifi abubu akyɛ, na apon anaa mfɛnsere biara nni hɔ. "Wiɛ, ɛte sɛ nea yebetumi anya dabere wɔ hɔ."
  
  "Meda wo ase".
  
  "Mma ɛnhaw wo, ɔdɔ. Ma wo ti nkɔ soro."
  
  Drake buu n"ani guu anim a ɛyɛ abufuw no so na ofii adwuma ase. "Enti dɛn ne nea Apɔnkɔsotefo Baanan no kyerɛ ɔkwan biara so?" obisaa Hayden wɔ nkitahodifo no so.
  
  "Adwenkyerɛ kuw no nsusuwii a eye sen biara? Wɔne abakɔsɛm mu nnipa a yɛrehwehwɛ ne akode a yɛhwɛ kwan sɛ yebehu no hyia. Enti, Hannibal a wɔtetee no ma ɔtan Romafo no fii ɔko a ɛkame ayɛ sɛ enni awiei ase wɔ Roma, ɛnte saa? Ɛha na yebehu akode a wɔde di ako."
  
  Kinimaka de ne ho gyee mu sɛ: "Ebetumi aba nso sɛ wɔyɛ apɔnkɔsotefo." "Mekyerɛ sɛ, na Hannibal yɛ."
  
  "Yiw, kakra a emu nna hɔ dodo, Mano."
  
  "Enti ɛne Bible nni hwee yɛ?" Drake tutuu asase bepɔw foforo. "Efisɛ yenhia nkwasea mmara yi mu biara."
  
  "Wiɛ, wopuei wɔ Adiyisɛm mu na-"
  
  "Wow!" Alicia teɛɛm mpofirim. "Misusuw sɛ mebɔɔ biribi!"
  
  May nne de asɛm a ɛyɛ sereserew kae wɔ nkitahodifo no so sɛ: "Na hwɛ yiye." "Kanea foforo apue wɔ nsu no so, ɛrebɛn ntɛmntɛm."
  
  
  TI NSƐM
  
  
  Drake de sɔw no guu fam na ɔkɔɔ hɔ sɛ ɔrekɔhwɛ Alicia. Ná Yorgi wɔ hɔ dedaw, na na ɔreboa no ma watutu fam. Kinimaka nso nyaa nkɔso ntɛmntɛm.
  
  "Bere ahe na yɛwɔ?" Hayden bisae ntɛm ara.
  
  Smith buae sɛ: "Sɛ yegyina wɔn ahoɔhare so bu atɛn a, simma aduasa na ɛboro so."
  
  Dahl hwɛɛ mu yiye. "Nsɛnkyerɛnne bi wɔ hɔ?"
  
  Kensi buae sɛ: "Ebia Mossad." "Ná wɔn a wɔbɛn wɔn paa."
  
  Drake kaa ntam sɛ. "Bere biako pɛ a me yam a anka Swedenfo a wɔyɛ damn no bedi kan."
  
  Alicia gyinaa tokuru no mu koduu ne kotodwe, na otutuu ne sɔw no ano kɔɔ asase a ɛyɛ mmerɛw no mu, bɔɔ mmɔden sɛ obegyae ade no. Ɔperee ne ho, na ɔde anigye twee anoano a emu nna hɔ no. Na Kinimaka reprapra fam afi soro bere a Yorgi bɛkaa Alicia ho wɔ kuru a ɛretrɛw bere nyinaa wɔ fam no mu no.
  
  "Deɛn ni?" - a mebisae. Drake bisae sɛ.
  
  Hayden de ne nsa too ne nkotodwe so kotow fam. "Mintumi nka no pen de besi nnɛ."
  
  "Twe wo ho, Alicia." Drake serewee.
  
  Anim a ɔde hwɛɛ ne nsateaa a ɔma so no nkutoo ne mmuae a ɔde mae. Ná dɔte akata ade a yɛreka ho asɛm no so na efĩ akata n"afã nyinaa so, nanso na ne nsusuwii wɔ. Ná ne tenten bɛyɛ mita abien ne mita biako, na na ɛte sɛ adaka pɔtee bi na na ɛnyɛ den sɛ ɛbɛkɔ, na ɛkyerɛ sɛ na emu nyɛ duru koraa. Na ɔhaw no ne sɛ na asase a ɛyɛ den ne ntini atwa ho ahyia na ayɛ no den. Drake fii adaka no mu hwɛɛ po no mu, hwɛɛ akanea no sɛ ɛrebɛn kɛse na osusuw sɛnea hell ahina ketewa a emu yɛ hare saa betumi akura asraafo akode a ɛsɛe ade no ho.
  
  Smith bɔɔ amanneɛ sɛ: "Simma dunum." "Nsɛnkyerɛnne foforo biara nni hɔ a ɛkyerɛ sɛ wɔrebɛn."
  
  Alicia dii aperepere wɔ fam, domee na wankɔ baabiara mfiase no, nanso awiei koraa no oyii ade no kotoku mu na ɔmaa Yorgi kwan ma ɔtwee fii mu. Saa bere no mpo, bobe a ayɛ frɔmfrɔm ne ntini a ayɛ tan no bataa ne ho a ɛte sɛ nea ɛyɛ anigye, akuwakuw a ɛyɛ den na wɔakyinkyim a wɔmpɛ sɛ wobegyae. Afei na atɛkyɛ ayɛ wɔn asen, na wɔrewosow wɔn ntade na wɔde wɔn ho ato sɔw so. Drake kwatii "Men at work" line a ɛda adi pefee no na ɔde ne ho too so sɛ ɔrebɛboa ma wɔama so. Dahl nso kotow, na wɔboom tumi nyaa mmoa wɔ ade no nkyɛn na wɔtwee fii mu. Ntini no kasa tiae, bubuu na ɛpaapae. Ebinom kuraa mu maa nkwa a wɔdɔ no. Drake miaa mu na ɔtee nka sɛ ɛrewea akɔ tokuru no mu na akɔfa anoano. Nsubɔnten a asase a wɔatu afi wɔn afie mu no sen fi soro. Afei ɔne Dahl boom sɔre gyinaa hɔ hwɛɛ Alicia ne Yorgi. Ná wɔn baanu nyinaa anim ayɛ kusuu na na wɔrehome denneennen.
  
  "Dɛn?" - a mebisae. Drake bisae sɛ. "So mo baanu reyɛ nhyehyɛe sɛ mobɛnom tii? Yi hell fi ha."
  
  Alicia ne Yorgi hwɛɛ tokuru no ase mprenu, na wɔhwehwɛɛ nnaka pii anaa ebia nnompe dedaw. Wɔanhu biribiara. Bere tiaa bi akyi no, Russiani aberante no tuu mmirika faa tokuru no ano, na onyaa mmoa wɔ baabi a na ɛte sɛ nea enni hɔ, enti otumi huruw foroo ɔkwan a ɛkɔ fam no so na ɔfaa tokuru no ano. Alicia de awerɛhow hwɛɛ nea ɛrekɔ so no, na afei ɔde fɛre huruw kɔɔ nkyɛn kakra. Drake kyeree ne nsa na ɔtwee no kɔɔ soro.
  
  Ɔde ne nsa bɔɔ ne mu ase. "Wo werɛ afi wo sɔw."
  
  "Wopɛ sɛ wokɔfa? Midi kan de ti no ma."
  
  "Ahyɛso, ahohyɛso."
  
  Hayden kɔɔ so hwɛɛ fam kɔɔ tokuru no mu. "Misusuwii sɛ ɛbɛyɛ bere pa sɛ megye bere kakra ne Hannibal Barca dedaw ohiani no bɛtra bere tiaa bi. Yɛmpɛ sɛ yebu yɛn yɔnko sraani animtiaa."
  
  Drake de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so. "Okunini".
  
  "Sɛ ɔwɔ fam hɔ mpo a."
  
  Hayden kae sɛ: "Nasifo no yɛɛ wɔn nhwehwɛmu no. "Na, mede ahopere gye tom sɛ wɔyɛɛ no yiye. Hannibal nyaa din a ɛtra hɔ daa esiane sɛ na ne ho akokwaw wɔ n"adwuma mu ara kwa nti. N"akwantu a ɔde twaa Alps mmepɔw no da so ara yɛ sraadi mu nneɛma a ɛyɛ nwonwa sen biara wɔ akodi ahorow a edi kan no mu no mu biako. Ɔde asraafo akwan horow a wɔda so ara kamfo no nnɛ bae."
  
  Bere tiaa bi akyi no wɔmaa wɔn ani so. Ná Dahl ka wɔn ho. Kinimaka de ne nsa hwire ade no fii hɔ ma ɛdaa adaka bi a ɛyɛ den a wɔde nnua tuntum ayɛ adi. Ná akode ketewaa bi wɔ soro, na Hawaiini no bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛda no adi.
  
  Hayden de ne ho too me so. "Ɛno ara ne." Wɔn ahyɛnsode a wɔayɛ wɔ fie. Atemmu a Etwa To no nhyehyɛe."
  
  Drake suaa ho ade, na ɔkyeree sɛnkyerɛnne no wɔ ne tirim. Ná ɛte sɛ mfinimfini kurukuruwa ketewaa bi a wɔde nhama anan a wɔakyinkyim atwa ho ahyia wɔ mmeae ahorow wɔ kɔmpase no so. Ná kurukuruwa no yɛ nea enni ano ho sɛnkyerɛnne.
  
  Hayden kae sɛ: "Scythes yɛ akode. "Wo mu wiase a wobɛbɔ ho ban?" Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Sɛ ɛho hia a, yebedi eyi ho dwuma akyiri yi. Momma yɛn."
  
  Na akanea no nni po no mu bio, a na ɛkyerɛ sɛ Mossad no, sɛ ɛyɛ obiara a ɔbɛn no a, adu asase a ɛyɛ den so na ennu simma dunum wɔ ahoɔhare a edi mũ mu. Drake san susuw sɛnea akasakasa no bɛba awiei no ho. Wɔhyɛɛ SPEAR sɛ ɔmfa akode anan no nyinaa nkora so ɔkwan biara so, nanso na wɔntaa nyɛ ahyɛde ahorow no pɛpɛɛpɛ wɔ ɔko no mu. Ohuu ehu a ɛwɔ afoforo no anim na na onim sɛ wɔte nka saa ara, Hayden mpo a na ɔbɛn ahyɛde nhyehyɛe no kɛse no.
  
  Ná wɔresiesie wɔn ho sɛ wobefi hɔ.
  
  Hayden kae sɛ: "Bɔ mmɔden sɛ wobɛkwati akasakasa." "Pefee".
  
  "Na sɛ yɛantumi nso ɛ?" - bisaa Dahl.
  
  "Eye, sɛ ɛyɛ Mossad a, ebia yebetumi akasa."
  
  Alicia bɔɔ n"ano sɛ: "Migye kyim sɛ wobenya ID vest." "Eyi nyɛ polisifo ɔyɛkyerɛ."
  
  Hayden sesaa ne nkitahodi afiri no kɔɔ baabi a wɔadum no bere tiaa bi. Ɔkae sɛ: "Sɛ wɔtow yɛn tuo a, yɛko. "Dɛn bio na yebetumi ayɛ?"
  
  Drake huu eyi sɛ ɛyɛ apam a eye sen biara. Wɔ wiase a ɛyɛ papa mu no, anka wɔbɛhwe ase atwam wɔ asraafo a wɔrebɛn wɔn no ho na wɔasan akɔ wɔn kar no mu a hwee mpira wɔn na wonhu wɔn. Nokwarem no, anka SPEAR rentra wiase a eye mu. Ɔsan hwɛɛ n"akode mu bere a kuw no resiesie wɔn ho sɛ wobetu afi hɔ no.
  
  Hayden hyɛɛ nyansa sɛ: "Fa ɔkwan tenten no so." "Wɔrennyɛ saa".
  
  Ahwɛyiye nyinaa. Akwan a wɔfa so kwati ntawntawdi nyinaa.
  
  Ná Lauren nne yɛ nsɔe wɔ n"aso mu. "Yɛanya amanneɛbɔ no ara pɛ, nkurɔfo. Swedenfo nso rebɛn."
  
  
  TI AKWANKYERƐ
  
  
  Drake dii anim, na odii kan twaa ɔdan a asɛe no ho hyiae na afei ɔde n"ani kyerɛɛ bepɔw no so. Esum da so ara kata asase no so, nanso na adekyee abɛn pɛɛ. Drake kaa n"akwan no ho asɛm wɔ ɔkwan a ɛnyɛ pɛpɛɛpɛ so kosii sɛ ohui sɛ ɔwɔ ɔkwan a ɛne po no bɔ abira so.
  
  Nkatede ahorow ma yɛn ani da hɔ, wɔama wɔn ti so, kuw no di yɛn akyi.
  
  Dahl faa adaka no, na ɔde ahwɛyiye kuraa anoano no mu wɔ ne nsa ase. Kenzi tuu mmirika kɔɔ ne nkyɛn, na ɔboaa no ma onyaa kwan. Ná kuw no hyɛ nneɛma a wɔde hu ade anadwo, na wɔn nyinaa hyɛ Smith a na ɔpɛ sɛ ohu nneɛma a atwa wɔn ho ahyia no yiye no nkutoo. Ná ɛyɛ nneɛma a wɔaka abom yiye. Wotuu mmirika wɔ nkyɛnkyɛn na wɔde fael biako mu kosii sɛ woduu koko no ase ne asasetaw bi a ɛyɛ tratraa a na baabiara nni hɔ. Drake bataa ne loop no ho, na odii wɔn anim kɔɔ akorow no kwan a ɛkɔ baabiara no so. Woanka asem biara - obiara de ne nkatede dii dwuma de hwehwee nea atwa ne ho ahyia.
  
  Ná wonim sɛnea wɔn atamfo di awu. Asraafo a wɔabɔ wɔn ka a wɔn ani gye ho fã biara nni hɔ saa bere yi. Ɛnnɛ, ne nea edi hɔ, ne nea edi hɔ no, asraafo a wɔnba fam nsen wɔn hyiaa wɔn.
  
  Aka kakra bi.
  
  Drake brɛɛ ne ho ase, na ɔtee nka sɛ wɔretu ntɛmntɛm dodo kakra. Ná asase no nyɛ nea ɛfata wɔn. Ná hann bi a ɛyɛ mmerɛw rewea akɔ apuei fam wim. Ɛrenkyɛ na biribiara nni hɔ a wɔbɛkata so. Smith gyinaa ne nifa so na Mai gyinaa ne benkum so. Kuw no kɔɔ so traa ase. Bepɔw a ɔdan a asɛe wɔ soro no so tew, na ɛdaa adi wɔ wɔn akyi. Nnua a ɛtoatoa so a nnua pii ayɛ so ma puei wɔ n"anim, na Drake tee nka sɛ ne ho atɔ no kakra. Ná wɔwɔ akyirikyiri wɔ atifi fam apuei wɔ baabi a na ɛsɛ sɛ wɔkɔ no, nanso nea efii mu bae awiei koraa no, na ɛfata.
  
  Asɛm a eye sen biara? Ɔko biara nni hɔ.
  
  Ɔkɔɔ n"anim, na ɔhwɛɛ asiane na ɔmaa ne nipadua kasa ankɔ afã biara. Nkitahodi no kɔɔ so yɛɛ komm. Bere a wɔrebɛn dabere no, wɔbrɛɛ wɔn ho ase, sɛ ebia obi wɔ hɔ dedaw a, ɔretwɛn a. Sɛ́ commando no, na wobetumi ahwɛ kɔkɔbɔ kwan, nanso na wontumi mfa biribiara nyɛ hwee wɔ asɛmpatrɛw adwuma yi mu.
  
  Drake huu beae kɛse bi a nnua pii ne nnua a ɛnyɛ den atwa ho ahyia na ogyinae, na ɔyɛɛ afoforo no sɛnkyerɛnne sɛ wonnye wɔn ahome. Bere a wɔhwehwɛɛ asase no so no, wɔanhu hwee. Ná koko no atifi yɛ amamfõ wɔ baabi a obetumi ahu. Wɔ wɔn benkum so no, na nkataso teateaa de wɔn kɔ asasetaw bi a ɛyɛ tratraa so na afei ɛkɔ po no mpoano. Ɔsusuu sɛ ebia wɔn akorow no bɛyɛ simma dunum nantew. Ɔdannan nkitahodi no komm.
  
  "Lauren, Swedenfo ho asɛm bi wɔ hɔ?"
  
  "Daabi. Nanso ɛsɛ sɛ wɔbɛn."
  
  "Akuw afoforo?"
  
  "Russia wɔ wim." Ná ɛte sɛ nea n"ani awu. "Mintumi mma wo dibea."
  
  Smith kae sɛ: "Ɛreyɛ ayɛ beae yi abɛyɛ beae a ɛhɔ yɛ hyew." "Ɛsɛ sɛ yetu."
  
  Drake penee so. "Momma yɛntu mfi hɔ."
  
  Ɔsɔre gyinaa hɔ na ɔtee nteɛteɛm bi a ɛyɛ ahodwiriw te sɛ atuo biara.
  
  "Gyae no wɔ hɔ! Yehia adaka. Mma nnhinhim."
  
  Drake antwentwɛn ne nan ase, na mmom ɔsiane ntɛm ara, na wɔn baanu nyinaa ani sɔ kɔkɔbɔ no na ne ho dwiriw no sɛ wɔayera atamfo no. Dahl hwɛɛ no denneennen na Alicia yɛɛ sɛ nea n"adwene atu afra. Mai mpo daa no adi sɛ ne ho adwiriw no.
  
  Kensi klik ne tɛkrɛma so. "Ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ Mossad."
  
  "So wode atuo na ɛfaa wɔn?" Hayden bisae sɛ.
  
  Drake kae sɛ: "Yiw. "Ɔkasafo no di n"anim tẽẽ na ebia ɔwɔ aboafo wɔ afã abien no nyinaa. Baabi a yɛpɛ sɛ yɛkɔ no pɛpɛɛpɛ."
  
  Mai kae sɛ: "Yɛrentumi nkɔ yɛn anim." "Yɛresan akɔ. Wɔ saa kwan no so." Ɔde ne nsa kyerɛɛ apuei fam. "Daban ne ɔkwan bi wɔ hɔ, mfuw pii. Kurow no ntam nware dodo. Yebetumi abɔ amanneɛ sɛ obi betu afi hɔ."
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ Hayden. Ɛte sɛ nea na wɔn panyin no resusuw nea obetumi apaw sɛ ɔde n"ani bɛkyerɛ atifi fam wɔ mpoano, apuei fam akɔ anibuei mu, anaasɛ obehyia ɔko no ho.
  
  Dahl kae sɛ: "Sɛ yɛtra ha a, biribi pa biara rensi." "Ɔtamfo biako a ɔyɛ atitiriw a yɛbɛko atia no bɛyɛ asɛnnennen, nanso yenim sɛ pii reba."
  
  Ná Drake nim dedaw sɛ May asɛm no teɛ. Atifi fam no amfa ɔkwan biara a ɛkɔ nkwagye mu amma. Ná wobetu mmirika afa Hellespont so a wonkata wɔn ho na wɔde wɔn ho ato anigye kronkron so sɛnea ɛbɛyɛ a ebia wɔbɛto hintidua wɔ kar bi so. Apuei fam akwantu no maa hokwan a wobenya.
  
  Nea ɛka ho no, na ɛkame ayɛ sɛ akuw afoforo mfi kurow biara mu mfi hɔ.
  
  Hayden frɛɛ no na afei ɔdanee ne ho kɔɔ apuei fam, na ɔhwɛɛ asase no ne hokwan a ɛwɔ hɔ sɛ obeguan ntɛmntɛm no. Saa bere yi mu no, ɛnne no san bae bio.
  
  "Tena hɔ ara!"
  
  Alicia de ahopopo kae sɛ: "Shit." "Saa dude yi yɛ ahonhonsɛmdifo."
  
  Smith kaa mfiridwuma a wɔde hwɛ ade ho asɛm no kae sɛ: "Mewɔ aniwa pa ara kwa." "Fa wo ho sie biribi a ɛyɛ den akyi. Yɛrekɔfa ogya no."
  
  Kuw no sii kwan so, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ apuei fam. Israelfo no totow atuo, na atuo guu peawfo no ti so kɔhwee nnua nkorabata ne nkorabata ntam. Nhaban tɔe. Drake foroo ntɛmntɛm, a na onim sɛ wɔahyɛ da de atuo no asi soro, na na ɔresusuw ɔko foforo bɛn na wɔrekɔ mu wɔ ha no ho.
  
  Alicia kae sɛ: "Ɛte sɛ asraafo ntetee a ɛyɛ fucking ara kwa."
  
  Dahl buae sɛ: "Mewɔ anidaso ankasa sɛ wɔde rɔba atuo bedi dwuma."
  
  Wɔforoo na wɔyɛɛ wɔn ho, na wɔkɔɔ apuei fam, duu nnua a ɛyɛ den no ho na wɔkyeree wɔn ani. Drake san tow tuo, na ɔhyɛɛ da kɔɔ soro. Wanhu sɛnkyerɛnne biara a ɛkyerɛ sɛ ɔretu.
  
  "Akwaseafo a wɔyɛ anifere."
  
  Kenzie kae sɛ: "Kuw ketewaa bi." "Hwɛ yie. Mfiri a wɔde yɛ adwuma a ɛnyɛ adwuma. Wɔbɛtwɛn gyinaesi."
  
  Ná Drake ho pere no sɛ obenya mfaso koraa. Kuw no de ahwɛyiye faa wɔn kwan kɔɔ apuei fam, kɔɔ adekyee a na ɛyɛ mmerɛw a na ɛda so ara de akyirikyiri wim no to asiane mu no mu tẽẽ. Bere a Drake duu baabi a edi hɔ a ɛhɔ yɛ petee no, ɔtee na ɛkame ayɛ sɛ ɔtee atuo bi a ɛrebɔ no nka.
  
  "Nsɛnhunu". Ɔde ne ho kɔhyɛɛ aborɔnoma mu hwehwɛɛ nea ɔde kataa ne ho. "Ná saa biako no bɛn."
  
  Atuo a wɔtow pii, kɔbere a wɔtow gu pii wɔ mmeae a wɔhwɛ guankɔbea ahorow no mu. Hayden hwɛɛ Drake ani so kɔɔ akyiri. "Wɔn akwan asesa."
  
  Drake homee denneennen, na na onnye nni koraa. Israelfo no totow atuo denneennen na akyinnye biara nni ho sɛ wɔde ahwɛyiye kɔɔ wɔn anim nanso wɔde ahoɔhare a mfaso wɔ so. Tuo foforo tetew dua bi a ɛwɔ Yorga ti akyi pɛɛ no ho, na ɛmaa Russiani no ho popoe denneennen.
  
  Kensi de abufuw nwiinwii sɛ: "Ɛnyɛ papa." "Ɛnyɛ papa koraa".
  
  Ná Drake ani te sɛ aboɔden abo. "Hayden, di Lauren ho nkɔmmɔ. Ma onsi so dua nkyerɛ Qrow sɛ yɛresan de ogya resan!"
  
  Kensi teɛɛm sɛ: "Ɛsɛ sɛ yɛsan de ogya ba." "Mo mmarima no nhwehwɛɛ mu da."
  
  "Daabi! Wɔyɛ asraafo a wɔabɔ wɔn ka, asraafo atitiriw a wɔatete wɔn na wodi ahyɛde ahorow akyi. Wɔyɛ fucking allies, a wobetumi ayɛ nnamfo. Hwɛ mu, Hayden. Hwɛ mu mprempren! " .
  
  Atuo foforo tow nnua a ɛwɔ ase no mu. Ɔtamfo no kɔɔ so yɛɛ nea wontumi nhu, na wɔante wɔn asɛm, na SPIR nim wɔn nkɔso no ho asɛm fii n"ankasa osuahu mu nkutoo. Drake hwɛɛ sɛnea Hayden klik comm button no so na ɔne Lauren kasae, afei ɔbɔɔ mpae sɛ ɔmma no mmuae ntɛm.
  
  Mossad asraafo no bɛn hɔ.
  
  "Si yɛn gyinabea so dua." Ná Dahl nne mpo te sɛ nea ɛyɛ den. "Lauren! So woresisi gyinae bi? So yɛrekɔko? " .
  
  
  * * * .
  
  
  Wɔhyɛɛ SPEAR kuw no a na wɔapam wɔn afi wɔn akorow no ho dedaw no ma wɔkɔɔ apuei fam akyirikyiri. Ná ɛyɛ den ma wɔn wɔ ogya ase. Esiane sɛ na wɔmpɛ sɛ wɔne aman a wonim wɔn sɛ wɔyɛ ayɔnkofo bɛko nti, wohuu wɔn ho sɛ wɔwɔ asiane mu kosii wɔn kɔn mu.
  
  Bere a wɔrepere, wɔrebɔ wɔn ho apete na mogya atɔ wɔn so no, wɔde anifere biara a ɛwɔ wɔn akodekorabea, nnaadaa biara dii dwuma de maa wɔne Mossad no ntam kwan ware. Lauren sanba no gyee simma kakraa bi pɛ, nanso saa simma no kyɛe sen Justin Bieber CD no.
  
  "Qrow ani nnye. Ɔse wo nsa kaa ahyɛdeɛ bi. Fa w"akode sie ɔkwan biara so. Wɔn baanan nyinaa."
  
  "Na ɛyɛ ne nyinaa?" Drake bisae sɛ. "So woka kyerɛɛ no onii ko a na yɛne no redi nsɛm?"
  
  "Ɛno ara. Ná ɛte sɛ nea ne bo afuw. Misusuw sɛ yɛhyɛɛ no abufuw."
  
  Drake wosow ne ti. Ntease nnim. Ɛsɛ sɛ yɛbom yɛ eyi ho adwuma.
  
  Dahl daa n"adwene adi. "Yɛkɔɔ so tiaa n"ahyɛde ankasa wɔ Peru. Ebia eyi yɛ akatua."
  
  Drake annye anni. "Daabi. Ɛbɛyɛ ade ketewaa bi. Ɔnyɛ ɔmanyɛfo a ɔte saa. Ayɔnkofo na wɔsɔre tia yɛn. Nsɛnhunu. " .
  
  Hayden kae sɛ: "Yɛwɔ ahyɛde ahorow." "Momma yɛntra ase nnɛ na yɛnko ɔkyena."
  
  Na Drake nim sɛ ɔteɛ, nanso wantumi annyɛ hwee sɛ obesusuw sɛ ebia Israelfo no nso kaa asɛm koro no ara. Enti anwiinwii a adi mfehaha pii fii ase. Afei, sɛ kuw no, wɔyɛɛ adwuma kɔɔ apuei fam, traa wɔn kwae kyɛm no mu, na wɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ wɔbɛbɔ wɔn akyi, na ɛnyɛ basabasa dodo, na mmom ɛdɔɔso sɛ ɛbɛma Israelfo no ayɛ brɛoo. Smith, Kinimaka ne Mai na wɔda nsow wɔ sɛnea wɔdaa no adi sɛ afei de na wɔpɛ sɛ wɔyɛ adwuma no mu, na wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree wɔn a wɔsɔre tia wɔn no wɔ baabiara a wɔbɛdan wɔn ho.
  
  Ɛfiri wɔn akyi baeɛ berɛ a Drake retu mmirika afa nnua no mu. Helikopta no yɛɛ gyegyeegye wɔ soro, afei ɛdanee fam na esi fam wɔ baabi a ɛhɔ yɛ petee a wontumi nhu. Ná ɛho nhia sɛ Hayden ka asɛm biara.
  
  "Swedenfo? Russiafo? Onyankopɔn, eyi yɛ nkwaseasɛm ara kwa, mmarima!"
  
  Ntɛm ara na Drake tee atuo a efi saa kwan no so reba. Wɔtow tuo guu nea osii fii helikopta no mu nkyɛe no so, na ɛnyɛ Mossad no.
  
  Eyi kyerɛ sɛ afei de na asraafo akuw atitiriw anan wɔ ɔko no mu.
  
  Wɔ anim no kwae no baa awiei, na ɛdaa afuw dan dedaw bi adi wɔ afuw a ɛtrɛw a abo afasu atwa ho ahyia akyi.
  
  Ɔteɛɛm sɛ: "Gye bere kakra." "Yɛ w"ade denneennen na yɛ ntɛmntɛm. Yebetumi asan aboaboa yɛn ho ano wɔ hɔ."
  
  Kuw no tuu mmirika te sɛ nea hell akraman no ho yɛ hyew wɔ wɔn nan ase.
  
  
  * * * .
  
  
  Bere a kuw no retu mmirika a edi mũ nanso wɔahyɛ so no, wofii nkataso mu bae a wɔanhyɛ da na wɔde ahopere kɔɔ afuw dan no mu. Ɛkame ayɛ sɛ na afasu ne mfɛnsere a wɔabue no ayɛ mmerɛw te sɛ ofie a ɛwɔ koko no so no, na ɛkyerɛ sɛ nnipa nni hɔ. Asraafo dɔm titiriw akuw abiɛsa da wɔn akyi, nanso ɛbɛn wɔn ho dɛn?
  
  Ná Drake nnim. Ɔde mmirika faa asase a ɛso yɛ abon no so denneennen, na oyii n"anisoadehu a ɔde hwɛ anadwo no na ɔde wim a na ɛrehyerɛn no hyɛɛ ne kwan agyirae. Kuw no fã hwɛɛ wɔn anim, fã hwɛɛ wɔn akyi. Mai de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ ohui sɛ Mossad kuw no adu kwae no ano, nanso afei Drake duu ɔfasu a edi kan a ɛba fam no ho na Mai ne Smith buee ogya ketewaa bi a wɔde siw ano.
  
  Wɔboom boaboaa wɔn ho ano wɔ abo ɔfasu no akyi.
  
  Ná afuw dan no da so ara di n"anim anammɔn aduonu. Ná Drake nim sɛ ɛrenyɛ wɔn mfaso biara sɛ ɔbɛma Israelfo ne afoforo kwan ma wɔatra hɔ na wɔde nhama a ɛfata a wɔde hwɛ ade asi hɔ. Bio nso, afei de na akuw afoforo bɛhwɛ yiye wɔ wɔn ho wɔn ho ho. Ɔkasae kɔɔ nkitahodifo no mu.
  
  "Ɛbɛyɛ sɛ motwe mo mfurum, mmarimaa."
  
  Alicia danee ne ho hwɛɛ no. "So ɛno ne wo Amerika kasa a eye sen biara?"
  
  Ná ɛte sɛ nea Drake ahaw. "Shit." Awiei koraa no, medan me ho." Afei ohuu Dahl. "Nanso hey, ebetumi asɛe kɛse, misusuw sɛ."
  
  Sɛ́ obiako no, wobubuu nkataso no mu. May ne Smith san buee atuo a wɔkurakuraa mu na wɔtoo tuo mmienu pɛ de buaa. Wɔante nnyigyei foforo biara. Drake huu ɔfasu a ɛyɛ den na ogyinae. Ntɛm ara na Hayden maa May, Smith, ne Kinimaka adwuma sɛ wɔnwɛn atwa ho ahyia no, na afei ɔyɛɛ ntɛm kɔkaa afoforo no ho.
  
  "Yɛn ho ye simma kakraa bi. Dɛn na yɛwɔ?"
  
  Ná Dahl rebue asase mfonini no mu dedaw bere a Lauren nne hyɛɛ wɔn aso ma no.
  
  "Nhyehyɛe B da so ara betumi aba. Fa w"ani kyerɛ asase no mu. Sɛ woyɛ ntɛmntɛm a, worenhia kar."
  
  "Nhyehyɛe sɛ wobɛbɔ B." Drake wosow ne ti. "Yɛ nhyehyɛe B bere nyinaa."
  
  Wɔn a wɔhwɛ nneɛma a atwa ho ahyia no bɔɔ amanneɛ sɛ biribiara mu da hɔ.
  
  Hayden de ne nsa kyerɛɛ adaka a na Dahl kura no so. "Ɛsɛ sɛ yegye asɛyɛde no to yɛn ho so wɔ ha. Sɛ wohwere a, yenni nea ɛwɔ mu ho adwene biara. Na sɛ wohwere eyi ma ɔtamfo no a..." Na enhia sɛ ɔtoa so. Swedenni no de adaka no too fam na obuu nkotodwe wɔ ne nkyɛn.
  
  Hayden de ne nsa kaa agyiraehyɛde a wɔakyerɛw wɔ nkataso no so no. Nkrantɛ a ɛretwintwam no de kɔkɔbɔ a ɛyɛ hu mena. Dahl de ahwɛyiye buee anoano no.
  
  Drake kuraa ne home mu. Biribiara ansi. Na ɛbɛyɛ nea asiane wom bere nyinaa, nanso na wontumi nhu apon anaa mfiri biara a ahintaw. Afei Dahl maa anoano no so koraa na ɔhwɛɛ baabi a ɛwɔ mu no.
  
  Kensi serewee. "Dɛn ne eyi? Akode a wɔde di ako? Wo ne Hannibal wɔ abusuabɔ na wɔde ahyɛde no asie? Nea mihu ara ne krataa a wɔaboaboa ano."
  
  Dahl san tenaa n"asen so. "Wobetumi de nsɛm nso ako ako."
  
  Hayden de ahwɛyiye twee nkrataa pii na ɔhwɛɛ nkyerɛwee no mu. Ogye toom sɛ: "Minnim. "Ɛte sɛ nhwehwɛmu fael ne... kyerɛwtohɔ a ɛfa..." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Nsɔhwɛ ahorow? Sɔhwɛ?" Ɔdannan nkratafa kakraa bi bio. "Nhyiam Ho Nsɛm a Wɔakyerɛkyerɛ Mu."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Seesei ɛno te sɛ nea enye. Wɔfrɛ no Project Babylon, Lauren. Momma yɛnhwɛ nea wubetumi atutu wɔ eyi ho."
  
  New Yorker no kae sɛ: "Manya bi." "Biribi foforo biara?"
  
  Dahl fii ase sɛ: "M"afi ase rete saa su ahorow yi ase ara kwa." "Ɛyɛ kɛse-"
  
  "Fam!" Smith teɛɛm sɛ. "Wɔrebɛn."
  
  Kuw no brɛɛ wɔn ho ase na wosiesiee wɔn ho. Wɔ abo afasu no akyi no, atuo a wɔde tow afiri mu bɔɔ aprannaa, na ɛyɛ nnam na ɛyɛɛ asotiw. Smith san de ogya fii nifa so bae, na ɔde n"ani sii baabi a ɛwɔ ɔfasu no mu. Hayden wosow ne ti.
  
  "Ɛho behia sɛ yɛde eyi ba awiei. Fi ha".
  
  "Hwe afunumu?" Drake bisae sɛ.
  
  "Gye w"afurum."
  
  Alicia kae sɛ: "Nhyehyɛe B."
  
  Esiane sɛ wɔtraa hɔ dwoodwoo nti, wotu fii ɔfasu so kɔɔ ɔfasu so kɔɔ afuw dan no akyi. Ná nneɛma a asɛe ayɛ fam hɔ ma, na na wɔde abo ne nnua asinasin ahyɛ baabi a ɔdan no atifi akɔhyɛn no agyirae. Mai, Smith ne Kinimaka kataa akyi no so. Drake gyinaa hɔ bere a woduu akyi mfɛnsere no ho na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔkwan a ɛda wɔn anim no so.
  
  Ɔkae sɛ: "Nea ebetumi ayɛ den kɛse."
  
  Owia a ɛrepue no hwirew wim wɔ kɔla a ɛpae mu.
  
  
  TI NKYEKYƐMU
  
  
  Mmirikatu no kɔɔ so, nanso afei de na asiane no so retew. Bere a Drake ne Alicia a na wɔredi anim no gyaw nkataho na wɔde wɔn ani kyerɛɛ asase no mu, na wɔmaa afuw dan no kɔɔ wɔne wɔn a wɔtaa wɔn akyi no ntam no, awiei koraa no Mossad kuw no fii kwae no mu bae. Wɔhyɛɛ ntade tuntum nyinaa na wɔde akataso akata wɔn anim, na wɔbaa fam na wɔde ahwɛyiye bɛn hɔ, na wɔmaa wɔn akode so na wɔtow tuo. Mai ne Smith yɛɛ ntɛm kataa wɔn ho wɔ afuw dan no akyi. Hayden de ahopere kɔɔ n"anim.
  
  "Kɔ fa!"
  
  Drake ko tiaa awosu mu nkate a ɛne sɛ obegyina hɔ ako; Ɛda adi pefee sɛ na Dahl a ɔwɔ ne benkum so no nso repere wɔ eyi ho. Wɔtaa ko na wodi wɔn a wɔsɔre tia no so nkonim - ɛtɔ da bi a ɛba fam kodu atirimɔdensɛm ne dodow so. Nanso mpɛn pii no ne nyinaa baa wɔn a wɔsɔre tia no nkwaseasɛm so. Ná asraafo a wɔabɔ wɔn ka a wotua wɔn ka no mu dodow no ara yɛ brɛoo na wɔyɛ anihaw, na wɔde wɔn ho to wɔn kɛse, wɔn atirimɔdensɛm ne wɔn abrabɔ pa a wonni so na ama wɔatumi ayɛ adwuma no.
  
  Ɛnyɛ nnɛ.
  
  Ná Drake nim hia a ehia sɛ ɔbɔ nkonimbo no ho ban yiye. Dahl soaa adaka no na ɔde siee yiye sɛnea obetumi. Afei de na Yorgi rekɔ n"anim, na ɔresɔ asase no ahwɛ na ɔrebɔ mmɔden sɛ obenya akwan a ɛkata so kɛse. Wotwaa afuw bi a nkoko wɔ so na afei wɔfaa nnua ketewaa bi a ɛso yɛ hare mu sian. Israelfo no gyaee atuo kakra, ebia wɔtee ahyɛde afoforo nka na wɔmpɛ sɛ wɔma wohu wɔn gyinabea.
  
  Afei wɔdaa akwan horow a wɔfa so yɛ adwuma adi.
  
  Nanso wɔ Drake fam no, Alicia bɔɔ no mua yiye. "Onyankopɔn nti, Yogi. Fa wo Russia ti to fam na nguan!"
  
  Lauren dii wɔn nkɔso akyi wɔ GPS so na ɔde too gua sɛ Plan B nhyiambea no wɔ bere a edi hɔ no mu.
  
  Drake guu ahome kakra. Kwae no baa awiei, na Yorgi na odii kan foroo koko ketewa no, na Kinimaka dii n"akyi. Na atɛkyɛ akata Hawaiini no trako so wɔ baabi a ɔhwee ase - mprɛnsa. Alicia de n"ani kyerɛɛ May a na ɔretu mmirika ntɛmntɛm wɔ asase no mpopaho ntam no.
  
  "Damn Sprite a ɔyɛ ɔkyerɛkyerɛfo. Ɛte sɛ ahohuru bere mu oguammaa a ɔredi agoru wɔ wuram."
  
  Drake penee so sɛ: "Biribiara a ɔyɛ no, ɔyɛ no yiye."
  
  Alicia hwee ase wɔ slate no so, nanso otumi traa ne nan so. "Yɛn nyinaa yɛ no yiye."
  
  "Yiw, nanso yɛn mu binom te sɛ afunumu kɛse."
  
  Alicia maa n"akode no so. "Mewɔ anidaso sɛ worenkyerɛ me, Drakes." Ná kɔkɔbɔ bi wɔ ne nne mu.
  
  "Oo, nokwarem no, ɛnte saa, ɛwo. Ɛda adi sɛ na mekyerɛ Swedenni no."
  
  "Aboɔden?"
  
  Atuo bɔɔ fii akyi, na ɛde Dahl asɛm no baa awiei ansa na ɛrefi ase mpo. Osuahu ka kyerɛɛ Drake sɛ wɔanhyɛ da atuo no ama wɔn na na ɛyɛ nkyerɛwde ahorow abien. Mossad no ne Russiafo anaa Swedenfo yɛɛ biako.
  
  Ebia osusuwii sɛ Swedenfo no tuu mmirika de wɔn ti kɔɔ Mossad.
  
  Wantumi annyɛ hwee sɛ ɔserewee.
  
  Dahl hwɛɛ ne ho hyiae, te sɛ nea ɔte abufuw nka. Drake yɛɛ n"anim a ne ho nni asɛm. Wɔforoo bepɔw ketewaa bi na wɔhwee ase kɔɔ ɔfã foforo.
  
  Lauren kae sɛ: "Akwantufo reba.
  
  "Te sɛ eyi!" Hayden de ne nsa kyerɛɛ wim, akyirikyiri, akyirikyiri, baabi a na nsensanee tuntum bi retu. Drake hwehwɛɛ mpɔtam hɔ na ɔtwee Yorgi baa fam bere a atuo no bɔɔ abɛn wɔ koko no atifi no ara pɛ. Obi nyaa wɔn ho anigye kɛse mpofirim.
  
  Kinimaka kae sɛ: "Kɔ bon no mu. "Sɛ yebetumi adu saa nnua no ho a..."
  
  Ná kuw no resiesie wɔn ho ama mmirikatu a etwa to no. Drake san hwɛɛ speck a ɛrebɛn no bio. Wɔ sekan biako mu no, osusuwii sɛ ebia ɔrehu sunsuma bi, nanso afei ohuu nokware no.
  
  "Nkurɔfo, eyi yɛ helikopta foforo."
  
  Kinimaka hwɛɛ mu yiye. "Shit" a ɛyɛ fɛ.
  
  "Na ɛhɔ nso". Mai de ne nsa kyerɛɛ benkum so, kɔɔ soro kɔɔ mununkum bi ano. "Tɔ so mmiɛnsa".
  
  Hayden kae ntɛm ara sɛ: "Lauren." "Lauren, wo ne yɛn nkasa!"
  
  "Wɔrenya adansedi krataa kɛkɛ." Ɛnne a ɛyɛ komm no san bae. "Wowɔ Chinafo ne Britaniafo wɔ wim. Russia, Swedenfo ne Israelfo a wɔwɔ asase so. Tie, mɛka wo abɔ nkɔmmɔdie no ho seesei sɛdeɛ ɛbɛyɛ a wobɛtumi anya nsɛm berɛ a ɛdi kan. Ebi yɛ nkwaseasɛm, nanso ne nyinaa betumi ayɛ nea ɛsom bo."
  
  "Fransefo nkurɔfo?" Kinimaka bɛyɛɛ obi a odwen nneɛma ho esiane biribi nti.
  
  Lauren buae sɛ: "Biribiara nni hɔ.
  
  Alicia de awerɛhow ne awerɛhow kakra kae sɛ: "Adwuma pa, wɔn nyinaa nte sɛ Bo." "Mekyerɛ Fransefo. Ná ɔbarima no yɛ ɔfatwafo, nanso na onim n"adwuma yiye."
  
  Dahl yɛɛ n"anim. Ɔkaa no komm sɛ: "Sɛ wɔte sɛ Bo a." "Ebia na wɔwɔ ha dedaw."
  
  Alicia bɔɔ n"ani wɔ nsɛm no ho, na osuaa efĩ a wɔaboaboa ano a ɛbɛn hɔ no ho ade. Biribiara anhinhim.
  
  Hayden kae sɛ: "Wɔatwa yɛn ho ahyia.
  
  Drake penee so sɛ: "Asraafo titiriw akuw a ɛwɔ afã horow nyinaa." "Mpɔtorɔ a wɔwɔ afiri mu."
  
  "Kasa ma wo ho." Mai kyerɛɛ biribiara ho anisɔ ntɛm ara. "Gye simma abien. Kae nea ɛwɔ adaka yi mu sɛnea wubetumi biara." Ɔmaa ne nsa so. "Yɛ no".
  
  Drake nyaa asɛm no mu nsɛm titiriw. Na adaka no mfata wɔn nkwa wɔ ne nyinaa akyi. Sɛ nneɛma mu yɛ den ankasa na kuw bi a wɔwɔ adamfofa su fa mu a, ebia ɛnyɛ akuturukubɔ na ebegye wɔn nkwa kɛkɛ. Dahl buee anoano no na kuw no de wɔn ani kyerɛɛ helikopta ahorow a na ɛrebɛn no so tẽẽ.
  
  Ɔkyekyɛɛ nkrataa a wɔaboaboa ano maa obiara.
  
  Alicia kae sɛ: "Wow, ɛno yɛ nwonwa."
  
  Kenzi frafraa nkrataa pii mu. "Sɛ́ wobɛkɔ akodi mu bere a worekenkan krataa bi a efi mfe aduasa kosi aduonum a atwam ni, a Nasifo kyerɛwee na wɔde asie Hannibal Barca ɔdamoa mu no? Dɛn na ɛyɛ nwonwa wɔ eyi ho?
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔde nkyekyem ahorow no bɛhyɛ ne tirim. "Ntease wɔ ne nsɛm no mu. Eyi ne adesua a wɔde ma SPEAR no yɛ pɛ."
  
  Ɔkenkanee sɛ nhwehwɛmu adwuma a wɔyɛ wɔ mmeae a ɛkorɔn. Mfiase no wɔyɛɛ no sɛnea ɛbɛyɛ a wobesua re-entry ballistics a ɛho ka sua. Sɛ́ anka wɔde rɔke a ne bo yɛ den bedi dwuma no...
  
  "Minnim nea hell eyi yɛ."
  
  Tow kɔ ahunmu a wɔmfa rɔke nni dwuma. Adwuma no kyerɛ sɛ wobetumi de tuo kɛse paa adi dwuma de atow nneɛma wɔ ahoɔhare kɛse so wɔ mmeae a ɛkorɔn...
  
  "Oh shit".
  
  Ná Dahl ne Alicia anim yɛ nsõ saa ara. "Eyi ntumi nyɛ papa."
  
  Hayden de ne nsa kyerɛɛ helikopta ahorow a ɛreba a afei de na obiara betumi ahu no yiye no so. Ná wotumi hu atuo ankorankoro a ɛsensɛn helikopta ahorow so.
  
  "Na ɛno nso nyɛ nokware!"
  
  Drake de nkrataa no maa no na osiesiee n"akode no. Bere a ɔde yɛ nea na wasua ne nea ne ho akokwaw. Wɔde nkɔmmɔ a efi Hayden, May, ne Smith hɔ, ne nkitahodi nhyehyɛe a Lauren siesiee no nso tow hyɛɛ no so.
  
  "Israelfo ne Swedenfo kɔɔ ɔko mu. Russia a wonnim..." Afei nneɛma a wɔde wɔn ho gye mu ne nsɛm a wɔde mena ntɛmntɛm a efi nsɛm a wɔbɔ no tee a NSA ne ahyehyɛde afoforo tumi tiee no bae.
  
  French: "Yɛrebɛn mpɔtam hɔ..."
  
  Britaniafo: "Yiw, owura, wɔahu nneɛma a wɔde wɔn ani asi so. Yɛwɔ atamfo pii wɔ ɔko no mu..."
  
  Chinafo: "Wugye di sɛ wɔwɔ adaka no?"
  
  Hayden na odii anim. Wotuu mmirika fii afuw no mu. Wotuu mmirika a na wonni nhyehyɛe biara. Ogya a wɔde ahwɛyiye tow no hyɛɛ helikopta ahorow no ma wɔyɛɛ biribi a ɛbɛma wɔakwati na ɛhyɛɛ wɔn a wɔtaa wɔn wɔ fam no ma wɔde ahwɛyiye kɛse tu.
  
  Na afei, bere a na Drake reyɛ zone out na ɔde n"adwene asi wɔn guankɔbea foforo no so ara pɛ no, ɛnne foforo twaa static no mu.
  
  Bere tiaa bi kɛkɛ.
  
  Esiane sɛ na ne fã bi ahintaw dede no akyi nti, nnyigyei bi a ɛkame ayɛ sɛ wɔte, emu dɔ, na ɛtwe twaa n"aso mu.
  
  Amerikani: "SEAL Kuw 7 no wɔ ha. Yɛabɛn ampa seesei..."
  
  Ahodwiriw no wosow no kosii ne koma mu. Nanso na bere nni hɔ. Ɔkwan biara nni hɔ a wobɛfa so akasa. Sekan biako mpo nni hɔ a ɛbɛtwetwe no.
  
  Nanso, n"ani hyiaa Torsten Dahl de.
  
  Dɛn na...?
  
  
  TI NKURƆFOƆ
  
  
  "Ka kyerɛ helikopta no sɛ ɔmfa ne ho nkɔ!" Hayden klik ne nkitahodi afiri no so. "Yɛrekɔhwehwɛ ɔkwan foforo."
  
  "Wopɛ sɛ eyi sɛn hɔ?" Lauren bisae, na ɔmaa Alicia serewee bere a na ɔretu mmirika agye ne nkwa mpo no.
  
  "Ɛno ara. Duck down na kata wo ho. Mfrɛ yɛn, yɛbɛfrɛ wo!"
  
  Drake susuwii sɛ ebia saa da yi bɛba awiei da bi, afei ohui sɛ owia no disk mũ no nyinaa sɛn wim na ohui sɛ aseresɛm no. Ná mpɔtam hɔ yɛ nkoko a ɛtoatoa so, na na emu biara yɛ mmepɔwmmepɔw sen nea etwa to no. PEAMA bi kataa wɔn mfurum so bere a woduu koko no atifi no, na wɔde ahwɛyiye nantew, afei wɔde ahoɔhare kɛse tuu mmirika faa ɔfã foforo no.
  
  Ná wɔte atuo fi akyi bere ne bere mu, nanso na ɛnyɛ nea wɔde asi wɔn ani so, ɛbɛyɛ sɛ na Israelfo ne Swedenfo resesa wɔn ho wɔn ho. Adansi adan pii a asɛe bio daa adi wɔ benkum ne nifa so, na wosisii emu dodow no ara wɔ bon a emu nnɔ mu, na wɔagyaw ne nyinaa hɔ. Na Drake nnim nea ɛmaa nkurɔfo no fii hɔ, nanso esii bere tenten a atwam ni.
  
  Nkoko pii na afei nnua kuw bi wɔ benkum so. Bere a wɔde dabere rema no, ahabammono ne nkorabata nyin yɛɛ kɛse. Hayden kyerɛɛ kuw no kwan kɔɔ saa kwan no so, na Drake guu ahome kakra. Ná nkataso biara ye sen sɛ wɔrenkata so koraa. Nea edi kan no Hayden ne afei Alicia hyerɛn faa nnua no mu, afei Dal, Kenzi ne Kinimaka dii wɔn akyi. Drake hyɛn kwae no mu, na ogyaw May, Yorgi ne Smith wɔ akyi. Atuo bɔɔ, bɛn afei, na ɛmaa Drake hwɛɛ yiye wɔ ne nnamfo ho.
  
  Ɔdanee ne ho no, ɔhunuu sɛ Mai ahwe ase.
  
  Ɔhwɛɛ sɛnea n"anim rehuruhuruw afi fam.
  
  "Nooo!"
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden bɔɔ breki mpofirim na ɔdanee ne ho. Saa bere yi, na Mai da fam a onnim hwee, Drake bɛn no, na Smith akotow dedaw. Atuo no de dede bɔɔ nnua a ɛwɔ kurotia no. Ná obi bɛn no.
  
  Afei underbrush no fii ase. Mfonini ahorow huruw fii adi, na biako bɔɔ Hayden wɔ ne nipadua ase. Ɔhinhim, nanso ɔtraa ne nan so. Dua no dua no bɔɔ n"akyi berɛmo mu. Obu n"ani guu ɛyaw a ɛrehyerɛn no so na ɔmaa tuo no so. Afei onipa tuntum no tow hyɛɛ no so bio, de ne nsateaa, kotodwe, sekan bɔɔ no...
  
  Hayden de ne hwene bɔɔ ne mu na ɔtee nka sɛ agyan no aba ne yafunu mu nwi biako mu. Ɔko tiae de ne nsateaa kɔɔ n"anim na ɔde kotodwe kɔɔ yafunu mu sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛma wɔn ntam kwan ayɛ kɛse. Ohuu Kinimaka ne Alicia sɛ wɔreko wɔ nifa so, na Dal rebɔ asinasin a ɔbɔɔ no gui no.
  
  Drake fa Mai a ɔyɛ mmerɛw no.
  
  Atuo tu faa nnua no ntam, na ɛtetew nhaban ne afifide mu. Baako dii ɔtamfo no so nkonim, nanso ɛnyɛ bere tenten. Ankyɛ na ɔbarima no sɔre gyinaa hɔ, na ɛda adi pefee sɛ ɔhyɛ Kevlar bi. Afei Hayden anisoadehunu no hyɛɛ n"ankasa ɔtamfo - Mossad nipa bi a na n"anim ayɛ ma atirimɔden ne atirimɔden bo a wasi.
  
  Ɔkae sɛ: "Gyae. "Yɛwɔ kratafa koro-"
  
  Ɔhwe a wɔbɔɔ no wɔ n"anom no siw no kwan. Hayden kaa mogya no hwɛe.
  
  Mmuae a emu nna hɔ no bae sɛ: "Ɔhyɛ."
  
  Osiw akuturuku foforo ano, na ɔpiaa ɔbarima no kɔɔ nkyɛn, bɔɔ mmɔden sɛ ɔremma tuo no so, bere mpo a na okura sekan no. Ná agyan no te sɛ nnuadewa, afei na ɛyɛ efĩ. Hayden bɔɔ ɔbarima no nan bere a Drake de ahopere twaam, na ɔde mmirika faa kwan no so kɔɔ nnua no mu. Smith kataa n"akyi, na ɔbɔɔ Israelni no anim na ɔsan de no kɔɔ wura ase. Kenzi na odii hɔ, na saa bere yi de na n"anim yɛ nea ɔtwentwɛn ne nan ase na n"aniwa atrɛw, te sɛ nea ɔrehwehwɛ obi a onim no yiye.
  
  Hayden piaa ne kwan kɔɔ Drake nkyɛn.
  
  "Mai?"
  
  "Ɔyɛ yiye." Tuo bi kɛkɛ wɔ akyi berɛmo mu na ɛno ara ne no. Biribiara nni hɔ a ɛyɛ nwonwa."
  
  Hayden ho yɛɛ no kusuu. "Dɛn?" - a mebisae.
  
  "Jacket no siw no kwan. Ɔhwee ase na ɔbɔɔ ne ti nhwi. Biribiara titiriw biara nni hɔ".
  
  "FA HO".
  
  Alicia kwatii atirimɔdensɛm a wɔde bɛtow ahyɛ ne nsateaa so na ɔde judo tow dii dwuma de maa nea ɔne no reko no ma otu kɔɔ nnua no mu. Kinimaka de bulldozer faa Mossad ɔsraani foforo mu. Wɔ bere tiaa bi mu no, na ɔkwan no mu da hɔ, na SPEAR kuw no de dii dwuma koraa.
  
  Osuahu ounce biara baa asɛm no mu bere a wotuu mmirika denneennen, a na wonni adwene biara sɛ wɔbɛbrɛ wɔn ho ase, denam nnua akuwakuw a ɛkyinkyim, ɛkɔ nsu ase, a ɛyɛ hu so. Ná ɔkwan bi abue wɔ wɔne Mossad kuw no ntam, na na nhaban a ɛyɛ den no ma ɛkata so yiye.
  
  "Ɛyɛɛ dɛn na wotumi twaa yɛn ho?" Drake teɛɛm sɛ.
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ bere a yegyinaa hɔ sɛ yɛrehwɛ adaka no mu no."
  
  Smith bɔɔ n"ano denneennen. "Yɛhwɛɛ."
  
  "Nboro wo ho..." Hayden fii ase.
  
  Kensi kae sɛ: "Dabi, m"adamfo. "Wɔn na wɔsen biara wɔ nea wɔyɛ mu."
  
  Smith serewee, te sɛ nea ɔreka sɛ yɛn nso yɛyɛɛ saa, nanso sɛ ɛnte saa a, ɔyɛɛ komm. Hayden huu Kinimaka sɛ ɔrehintiw, ne nan akɛse no resi fam wɔ atɛkyɛ a ɛyɛ den a wɔaboaboa ano mu, na otu kɔboaa, nanso na Dal reboa ɔbarima kɛse no dedaw. Swedenni no de adaka no kɔɔ ne nsa foforo so, na ɔde ne nifa piaa Hawaiini no.
  
  Na afei wɔde asiane foforo aka afrafra no ho - helikopta a ɛretu wɔ soro no nnyigyei a akyinnye biara nni ho.
  
  So wɔbɛtow atuo?
  
  So na wɔde atuo bɛbɔ kwae no mu?
  
  Ná Hayden nsusuw saa. Nneɛma mpempem pii betumi asɛe esiane adeyɛ a ɛte saa a asɛyɛde nnim nti. Nokwarem no, na saa mmarima yi redi wɔn aban ahorow no ahyɛde akyi, na na aseresɛm a wɔte fie wɔ wɔn adwumayɛbea ahorow a ɛhɔ yɛ hyew na mframa pa wom no bi ntumi mfa nea ɛrekɔ so wɔ wɔn asonse abantenten no akyi no nyɛ hwee.
  
  Propellers a ɛrebɔ no fi soro bae. Hayden kɔɔ so tuu mmirika. Ná onim dedaw sɛ Mossadfo no ani begye wɔn kuw no so, na ebia Swedenfo ne Russiafo a wɔwɔ wɔn akyi no nso bɛba. Na dede bi wɔ benkum so , na osusuwii sɛ ohu nnipa pii -ɛbɛyɛ sɛ wɔyɛ Russiafo, na osusuwii.
  
  Anaasɛ ebia Britaniafo?
  
  Nsɛnhunu!
  
  Ná wɔabue wɔn ani dodo. Wɔnsiesiee wɔn ho dodo. Nokwarem no, saa ara na na akuw a ɛwɔ hɔ nyinaa nso te. Obiara annhwe kwan se obiara beduru mp3ko - na na eye mfomsoo. Nanso ka nhyehyɛe bi a ɛbɛma eyi asusuw ho kyerɛ me?
  
  Na Drake Trail no da yɛn anim, na May mu duru no anbrɛ ase koraa. Alicia dii n"akyi wɔ n"akyi, na ɔhwɛɛ ne ho hyiae. Ɔkwan no kyinkyinii a na botae biara nni ho, nanso mpɛn pii no na ɛkɔ ɔkwan pa so, na Hayden ani sɔɔ saa. Ɔtee sɛ Smith reto atuo wɔ wɔn akyi, na ɔmaa wɔn a wɔtaa wɔn no abam bu. Ɔtee nteɛteɛm pii fii benkum so, te sɛ nea asraafo dɔm abien rehyia.
  
  Damn, eyi yɛ kraman shit bi.
  
  Drake huruw faa dua bi a ahwe ase so. Kinimaka bubuu mu a na ɛkame ayɛ sɛ na ɔreyɛ abubuw. Asinasin no hwetee kɔɔ mmeae nyinaa. Asase no fii ase sian na afei wohuu kwae no ano. Hayden bɔɔ ose kɔɔ comm no mu sɛ ɛsɛ sɛ wɔbrɛ wɔn ho ase -obiara nnim nea ebia ɛwɔ fam a ɛretwɛn wɔ nnua no akyi.
  
  Drake brɛɛ ne ho ase kakra. Alicia twaa ne ho wɔ nifa so, na Dahl bɔɔ no wɔ benkum so; wɔn baasa nyinaa boom dii nkataso no so nkonim na wɔhyɛn bon teateaa bi a mmepɔw a ɛyɛ bruu a ɛso yɛ toro abɔ ho ban wɔ afã abien no nyinaa mu. Kinimaka ne Kenzi bɔɔ wɔn nan ase bɔɔ mmɔden sɛ wɔde mmoa bɛma, na afei Hayden nso fii baabi a ɔde ne ho ahintaw no bae, na afei ɔrebɔ mmɔden sɛ obebu n"ani agu ɔhyew a ɛreyɛ kɛse wɔ ne moma so no so.
  
  Wotuu mmirika kyɛe sen sɛnea na n"ani gye ho sɛ obesusuw.
  
  Na kurow a ɛbɛn hɔ no nso wɔ akyirikyiri kilomita pii.
  
  
  TI DU
  
  
  Drake tee nka sɛ Mai afi ase repere kakra. Ɔmaa no simma biako, a na onim sɛ n"adwene bɛba n"adwenem ntɛm ara. Wɔ saa bere tiaa mu no, ohui sɛ biribi a ɛyɛ tratraa, ɛyɛ fitaa na ɛyɛ mmerɛw a ɛmaa ne koma a ɛretu mmirika no huruw bɔɔ.
  
  "Benkum!"
  
  Kuw no nyinaa bubuu kɔɔ benkum so, na wɔde ahwɛyiye nanso ɛho nhia kataa wɔn afã horow so bere a na wɔn a wɔsɔre tia wɔn no da so ara yɛ nea wontumi nhu no. Drake maa May dii aperepere kakra, nanso ɔkuraa mu. Ankyɛ koraa na ɔde ne nsa rebɔ no mpampam.
  
  "Ma mekɔ".
  
  "Sekan baako, me dɔ..."
  
  Alicia hwɛɛ no denneennen. "W"ani gye ho saa?"
  
  Drake twentwɛnee ne nan ase, afei ɔserewee. "Asɛmmisa yi ho mmuae a edi mu biara nni hɔ, me dɔ."
  
  "Pa ara?"
  
  "Wiɛ, susuw ho wɔ m"adwene mu."
  
  Mai dii n"asɛnnennen no ho dwuma denam n"akyi berɛmo a ɔde piaa ne ho na ɔhwee fam no so. Osii fam yiye, nanso ɔwosow ne ho wɔ ne gyinabea, na okuraa ne ti.
  
  Drake kae sɛ: "Hwɛ. "Wɔ me yiyi mu no, ɛte sɛ nea onni ahobammɔ ampa."
  
  "Sɛ yɛanyɛ ntɛm a, wo ti bɛwosow." Alicia piaa ne ho twaam na Drake dii n"akyi, hwɛɛ May kyɛe kakra kɔsii sɛ ɔteɛeɛ na ɔkɔɔ abɛn bi mu. Kuw no tuu mmirika foroo ɔkwan a wɔabɔ ho ban no koduu asphalt no so.
  
  "Adwene a ɛyɛ basaa a edi kan ne Mossad." Dahl trɛw ne ho mu. "Biribiara nni hɔ a ɛyɛ nwonwa."
  
  Kenzie kae sɛ: "Ná wɔrekura wɔn ho. "Ɔkwan a na wofa so."
  
  Drake kae sɛ: "Adwennwen a ɛto so abien." "Wokae saa akuraa a ɛwɔ England no? Mfe pii a atwam ni."
  
  "Yonks?" - a mebisae.
  
  "Mfehaha pii".
  
  "FA HO". Dahl gyinaa hɔ sekan biako, afei ɔkae sɛ: "BC anaa A.D.?"
  
  "Misusuw sɛ wɔfrɛ no BC mprempren."
  
  "Nkwaseasɛm".
  
  Ná ɔkwan no trɛw kɔ afã abien no nyinaa, na obiara nni hɔ, na ntokuru wɔ mu na na ɛsɛ sɛ wosiesie. Drake tee sɛ tuo bi a ɛko tia wimhyɛn rebɔ helikopta no, na afei wɔtoo tuo pii. Ɔdanee ne ho hwɛɛ sɛ wɔreto tuo afiri kwaeɛ mu, susuu sɛ ɔde atuo regu mpɔtam hɔ kɛkɛ, na afei ɔhunuu sɛ ɔretwe ne ho denneennen akɔ nkyɛn.
  
  Dahl kae sɛ: "Mintumi mfa nto asiane mu." "Misusuw sɛ ɛbɛyɛ sɛ wɔyɛ Chinafo na wontumi nte nkɔmmɔbɔ no te sɛ yɛn."
  
  Drake de ne ti too fam komm. Biribi foforo biara nni hɔ a wɔada no adi wɔ nkɔmmɔbɔ ahorow no mu nnansa yi. Firi...
  
  Hayden maa nkyia bi komm. "Mihu kar bi."
  
  Drake kotow na ɔhwɛɛ mpɔtam hɔ. "Enti dɛn na yɛwɔ wɔ yɛn akyi? Mossad ne Russiafo a wɔwɔ nnua so, a wɔrekɔ wɔn ho wɔn ho kwan. So Swedenfo wɔ baabi a ɛbɛn Russiafo? SAS? Ɔwosow ne ti. "Hena na onim? Wo nsusuwii a eye sen biara ne sɛ wobɛkɔ akɔkyinkyin kwae no mu. Wɔn nyinaa nim sɛ sɛ wɔde wɔn ho ma a, wɔawuwu. Ɛno nti na na yɛda so te ase no."
  
  Smith kae sɛ: "Chinafo a wɔwɔ helikopta mu." "Asi fam wɔ hɔ." Ɔtwee adwene sii adwenemhaw a emu nnɔ a ɛtoatoa so so.
  
  "Franse kasa?" Yorgi bisae sɛ.
  
  Drake wosow ne ti. Sɛ yɛde aseresɛm to nkyɛn a, ebia na Fransefo no twee wɔn ho mpo sɛ wɔbɛsɔ nsu no ahwɛ na wɔama wɔn a wɔsɔre tia wɔn no kwan ma wɔayɛ no teateaa. Nkonimdi a wɔde anifere dii wɔ bere a etwa to no mu. Ɔhwɛɛ kar a ɛreba no denneennen.
  
  "Abasa a wɔde kɔ soro."
  
  Smith ne Kenzie faa akwankyerɛ, gyinaa kwan no nkyɛn na wɔde wɔn atuo kyerɛɛ kar a ɛreba no so. Dahl ne Drake de abotan abien bi a emu yɛ duru sii kwan no so. Bere a kar no brɛɛ ase no, kuw no mufo a aka no fi akyi bae, na wɔde ahwɛyiye kataa kar no so na wɔhyɛɛ wɔn a wɔte mu no sɛ wonsi fam.
  
  Alicia buee akyi pon no.
  
  "Wow, ɛyɛ huam wɔ ha!"
  
  Nanso na ɛda mpan. Na Drake tee sɛ Kensi rebisa asɛm bi wɔ Turkey kasa mu. Ɔwosow ne ti bere a Dahl serewee nkonimdi mu no. Nneɛma a ɛyɛ nwonwa ahyɛ abeawa yi ma. "So kasa bi wɔ hɔ a ontumi nka?"
  
  Swedenni no paee serewee. "Bra, ɔbarima. Mma nnyaw wo ho saa."
  
  Drake de ne ti too fam sɛ: "Oo." "Aane. Anyame no kasa."
  
  "Sɔre, ɔdɔ. So wopɛ sɛ wo ne obi da? Yiw, mete sɛ wo kasa a ɛyɛ dɛ no rehuruhuruw afi Odin tɛkrɛma so ara kwa."
  
  Drake buu n"ani guu eyi so, na ɔde n"adwene sii Turkeyfo mmarima baanu a na ɛte sɛ nea ehu aka wɔn ankasa no so.
  
  Na Turkeyfo ankasa.
  
  Hayden piaa wɔn san kɔɔ lɔre no mu, na odii n"akyi pɛɛ. Dahl serewee bio dii n"akyi, na ɔyɛɛ sɛnkyerɛnne maa afoforo no sɛ wonhuruw nkɔ akyi nkongua no so. Drake huu nea enti a n"ani gyei no bere tiaa bi akyi, afei ɔsan hwɛɛ Alicia denneennen.
  
  "Ɛyɛ bɔne dɛn wɔ akyi hɔ?"
  
  
  * * * .
  
  
  Lɔre no hwee ase na ɛwosow na ɛbɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛsɛe ne ho wɔ ɔkwan a asɛe no so.
  
  Alicia de n"ahoɔden nyinaa kuraa mu. "So ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ nnwom bɔne a mogya wom?"
  
  Smith de awerɛhow kae sɛ: "Ebia," na okura ne hwene ne abɔso a ɛho agu fĩ a wɔakyekyere wɔ rack bi mu wɔ van no mu. "Mete mpapo hua."
  
  Alicia teateaa n"ani. "Oh yiw? W'adamfo no?"
  
  Kinimaka traa lɔre no akyi, na ɔde ahopere memee mframa pa a ɛyɛ ahurututu mu ma wɔ mpaapaemu a akyi apon no hyia no mu. "Ɛbɛyɛ sɛ... eyinom... akuafo, misusuw sɛ."
  
  Alicia de kaa ho sɛ: "Anaasɛ mmirekyi aguadifo." "Mintumi nka da."
  
  Smith de abufuw bɔɔ ose. "Bere a mekae sɛ "mpapo" no, na mepɛ sɛ mekyerɛ ne nyinaa."
  
  "Yiw Yiw Yiw".
  
  Drake antra mu, ɔhome a emu nnɔ na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔde n"adwene besi nneɛma afoforo so. Na ɛsɛ sɛ wonya Hayden ne Dahl a wodii kan hwɛɛ wɔn ahobammɔ so na wohuu baabi a eye sen biara ma akwantu no mu ahotoso. Nkitahodi no yɛɛ komm, gye sɛ bere ne bere mu na ɛyɛ static a ɛpae. Lauren mpo yɛɛ komm, na ɛno boaa wɔ n"ankasa kwan so. Eyi ma wohui sɛ asiane biara nni wɔn ho.
  
  Adwumayɛfo no nwiinwii denneennen twaa ne ho hyiae, ɔkwan a wɔfa so gyina ano na wɔtwetwe wɔn adwene fi mmoa no hua so. Wɔde ntotoho a wɔde totoo Swedenfo aguaree, Amerikafo adidibea ne London ahɔhodan ahorow ho mae de dii agoru.
  
  Drake maa n"adwene kyinkyin fii Yorga nnansa yi a ɔpaee mu kae ne hia a ehia sɛ ɔka ahintasɛm bi a ɛyɛ hu, kosi ntease foforo a ɛda Alicia ne May ntam, kosi ɔhaw afoforo a ɛhaw SPEAR kuw no so. Hayden ne Kinimaka kɔɔ so yɛɛ akasakasa, te sɛ Lauren ne Smith, ɛwom sɛ na ɛnyɛ nsonsonoe ara kwa na ɛtetew wɔn a wotwa to no ntam de. Dahl ne Joanna yɛɛ adwumaden sɛnea obetumi, nanso adwuma bio sii kwan.
  
  Biribi a egye ntɛmpɛ na wontumi nsiw ano na ɛhyɛɛ n"amemene mu. Ɔkyerɛwfo Crow abufuw a ɛne sɛ wɔanni ahyɛde ahorow akyi wɔ Peru, ne nimdeɛ a ɔwɔ ahotoso sɛ Amerika kuw a ɛto so abien a wɔyɛ kokoam, kokoamsɛm kɛse bi wɔ ha. Baabi.
  
  SEAL Kuw 7. Nnipa a wɔte saa.
  
  Ná nsemmisa a wontumi nkan wɔ hɔ na na wontumi nkyerɛkyerɛ mu. Dɛn ne mmuae no? Qrow annye SPEAR kuw no nni bio? So na wɔyɛ backup?
  
  Na ne werɛ mfii asɛmmisa agyiraehyɛde kɛse a ɛda so ara sɛn Smith ti so no, nanso na ontumi nsusuw tebea foforo biara ho. Qrow somaa nnipa baason sɛ wɔnkɔhwɛ wɔn.
  
  Drake siw n"abufuw ano. Ná ɔwɔ n"ankasa adwuma a ɛsɛ sɛ ɔyɛ. Ná abibifo ne aborɔfo yɛ asetra ho anisoadehu a nkwaseafo ne abɔdamfo nkutoo na wɔwɔ bi. Hayden twaa n"adwene a emu dɔ no mu.
  
  "Biribiara da adi pefee wɔ akyi ne anim. Ɛte sɛ nea yɛrebɛn beae bi a wɔfrɛ no Ç Anakkale, wɔ mpoano. Metwɛn kosi sɛ yebenya beae bi ansa na me ne helikopta no adi nkitaho. Oh, na Dahl nyaa hokwan sɛ ɔbɛtetew saa adaka no mu."
  
  Swedenni no twee wɔn adwene fii tebea no so kakra denam nea ɛte sɛ nea nkrataa a wɔaboaboa ano no yɛ a ɔkyerɛkyerɛɛ mu no so. Ná ɛnyɛ ɔko, na ɛyɛ ne dawurubɔ ankasa. Ná ɛte sɛ nea wɔpaw Hannibal sɛ sɛnkyerɛnne ara kwa.
  
  
  * * * .
  
  
  "So nsɛm bi wɔ hɔ a ɛkyerɛ sɛnea Afrika bɛyɛɛ asase ntwea anan no mu biako?" Mai bisae sɛ.
  
  "Adeɛ biara nni hɔ a ɛte saa. Enti, yentumi nkyerɛ baabi a Ɔpɔnkɔsotefo a odi hɔ no bɛkɔ."
  
  Kenzi kasae sɛ: "Hwɛ nneɛma a atwam no mu. "Wɔ m"adwuma mu, wɔ m"adwuma dedaw mu no, na mmuae ahorow no sie bere a atwam no. Nea ehia ara ne sɛ wubehu baabi a wobɛhwehwɛ."
  
  Afei Lauren de ne ho gyee mu. "Mɛsɔ eyi ahwɛ."
  
  Drake dii aperepere wɔ lɔre no a ɛbɛdannan no ho. "Ɛkɔ Çanakkale kɔ he?"
  
  "Seesei yɛrehyɛn kurotia. Ɛnyɛ sɛ ɛyɛ kɛse dodo. Mehu ɛpo no."
  
  "Oo, wudi nkonim." Drake kaee agoru bi a odii bere a na ɔyɛ abofra no.
  
  Dahl de serew kae sɛ: "Midii kan huu no."
  
  "Yiw, yɛbɔɔ saa nso."
  
  Lɔre no gyinaa hɔ na ankyɛ na akyi apon no bue kɔɔ abɔnten. Kuw no huruw fii adi na wɔfaa mframa pa a ɛyɛ ahurututu mu ma. Alicia nwiinwii sɛ ne ho nyɛ no dɛ, na Kenzi yɛɛ ne ho sɛ watotɔ piti wɔ Engiresifo kwan so. Eyi maa Alicia ani gyei ntɛm ara. Drake huu ne ho sɛ ɔde ahodwiriw rehwɛ no denneennen na ɔde ahodwiriw rehwɛ no.
  
  Ɔhyɛɛ da bɔɔ nkɔmmɔ sɛ: "Damn it." "Eye, mɛyɛ bonsu no papa nua."
  
  Dahl ho dwiriw no dodo sɛ ɔbɛka ho asɛm.
  
  Ná ɔpɔnkɔ kɛse bi a wɔde nnua ayɛ, esiane biribi nti a wonim no yiye nti, na ɔredwennwen wɔ abɔnten ketewaa bi a adan atwa ho ahyia so gyina wɔn anim. Ɛte sɛ nea hama no kyekyere ne nan na na wɔatrɛw ne ti ho. Drake susuwii sɛ ɛte sɛ nea wɔde akode ahyɛ mu na ɛyɛ kɛse, aboa a ɔyɛ ahantan a onipa abɔ.
  
  "Dɛn na ɛyɛ hell?"
  
  Nnipadɔm boaboaa wɔn ho ano twaa ne ho hyiae, na wɔhwɛɛ no denneennen, yɛɛ wɔn ho mfonini na wɔtwee mfonini.
  
  Lauren kasae wɔ nkitahodi afiri no so. "Misusuw sɛ wuhuu Trojan Ɔpɔnkɔ no nkyɛe."
  
  Smith serewee. "Eyi nyɛ agode koraa."
  
  "Dabi Troy. Wunim? Brad Pitt na ɔyɛ?"
  
  Ɛkaa kakraa bi na Alicia bubuu ne kɔn mu hwɛɛ ne ho hyiae wɔ afã horow nyinaa. "Dɛn? Ɛhe?"
  
  "Wow". Kensi serewee. "Mahu sɛ awɔ tow hyɛ wɔn so brɛoo."
  
  Ná Alicia da so ara sua mpɔtam hɔ yiye. "Luren wɔ he? So ɔte pɔnkɔ so?"
  
  New Yorkni no maa ɔserewee. "Wiɛ, na ɔyɛ bere bi. Wokae nnɛyi sini "Troy" no? Wiɛ, bere a woyii sini wiei no, wogyaw ɔpɔnkɔ no wɔ baabi a wugyina hɔ pɛɛ, wɔ Çanakkale."
  
  "Nkwaseasɛm". Alicia daa ne nkate adi. "Misusuwii sɛ me Buronya nyinaa ba prɛko pɛ." Ɔwosow ne ti.
  
  Drake tew ne menewam. "Meda so ara wɔ ha, ɔdɔ."
  
  "Oh yeah." Kukuruoo".
  
  "Na mma ɛnhaw wo, sɛ Brad Pitt huruw fi saa ɔpɔnkɔ no afunumu mu na ɔbɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere wo a, mɛgye wo nkwa."
  
  "Mma wo fucking dare."
  
  Lauren nne twaa wɔn nkɔmmɔbɔ no mu te sɛ samurai nkrante a wɔbɔ denneennen. "Admission, mmarima! Atamfo pii. Yɛrebɛn Canakkale mprempren yi ara. Ɛsɛ sɛ wɔde bata nkitahodi nhyehyɛe no ho, te sɛ yɛn ara. Kɔ fa! " .
  
  "Woahu eyi?" Drake de ne nsa kyerɛɛ abankɛse no so. "Frɛ helikopta bi. Sɛ yetumi foro abankɛse no na yɛbɔ yɛn ho ban a, obetumi de yɛn afi hɔ."
  
  Hayden san de n"ani kyerɛɛ Canakkale kurotia. "Sɛ yebetumi abɔ abankɛse bi a ɛwɔ kurow bi a nsrahwɛfo kɔ mu ho ban afi SWAT akuw asia hɔ a."
  
  Dahl faa adaka no. "Ɔkwan biako pɛ na ɛwɔ hɔ a wobɛfa so ahu."
  
  
  TI DUBIako
  
  
  Wɔ awosu mu no, wɔkɔɔ mpoano kwan no so, a na wonim sɛ mframa bɛbɔ akɔ kurow no abankɛse a ɛyɛ nwonwa no so. Na Lauren anya nsɛm kakraa bi pɛ afi comm nkɔmmɔbɔ nketenkete no mu, na na Drake ate kakraa bi mpo afi kuw akannifo ahorow no hɔ, nanso na adwene a ɛwɔ hɔ nyinaa ne sɛ wɔn nyinaa rebɛn mu ntɛmntɛm.
  
  Ɔkwan no twaam wɔ adan pii a anim yɛ fitaa ho: afie, sotɔɔ ne adidibea ahorow a ɛhwɛ Hellespont nsu bruu a ɛyɛ asorɔkye no. Wɔ benkum so no, na kar ahorow asisi hɔ, na na akorow nketewa pii wɔ wɔn akyi, na na abankɛse a ɛyɛ anhwea kɔla no afasu atenten no wɔ soro. Nsrahwɛfo bɔs ahorow twaam, na na ɛrebɔ nkakrankakra wɔ mmɔnten teateaa no so. Mbɛn no bɔɔ. Ɛhɔfo hyiaam wɔ baabi a ɛbɛn cafe bi a agye din, nom sigaret na wɔbɔɔ nkɔmmɔ. Kuw no yɛɛ ntɛm sɛnea wobetumi a wɔankanyan adwenem naayɛ.
  
  Ɛnyɛ mmerɛw sɛ wobɛhyɛ ɔko nneɛma, nanso titiriw wɔ saa asɛmpatrɛw adwuma yi ho no, na wɔn nyinaa ahyɛ tuntum na na wotumi yi na wɔde saa nneɛma a ebia ɛtwetwe adwene no sie. Nanso, nnipa kuw a wɔretu bere a wɔadan wɔn ti no, na Drake hui sɛ wɔabue telefon bɛboro biako.
  
  Ɔkae sɛ: "Frɛ helikopta a wɔabɔ no dam no ntɛm ara." "Yɛawie asase ne damn bere wɔ ha."
  
  "Wɔ me kwan so." Wɔ simma du kosi dunum mu."
  
  Ná onim sɛ eyi yɛ akodi bere. SWAT akuw afoforo binom rentwentwɛn wɔn nan ase sɛ wɔbɛma hell akɔ kurow bi so, a wɔwɔ ahotoso wɔ wɔn ahyɛde ne tumi a wobetumi aguan mu, a wonim sɛ mpɛn pii no atumfoɔ no de amumɔyɛfo twitwa tebea biara a ɛyɛ hu kɛse so.
  
  Afasu a ɛyɛ anhwea kɔla no kɔɔ soro denneennen wɔ wɔn anim. Ná abankɛse Ç Anakkale wɔ abankɛse no afasu abien a ɛyɛ kurukuruwa a ɛhwɛ po so ne abankɛse bi a ɛwɔ mfinimfini, na na ɛwɔ akyi no, na akodi a ɛtrɛw sian sian kɔ bepɔw no so kɔ po no so. Drake dii ɔfasu a edi kan a ɛkɔ akyiri no kwan akyi, na na ɔresusuw nea ɛwɔ baabi a eyi ne ne nuabea no hyia no ho. Hayden gyinaa n"anim na ɔhwɛɛ n"akyi.
  
  "Yɛresɔre."
  
  Gyinaesi a akokoduru wom, nanso ade biako a Drake penee so. Sɛ wɔforo a, na ɛkyerɛ sɛ wɔbɛkɔ so akɔhyɛ abankɛse no mu, wɔabɔ wɔn ho ban afi soro nanso wonni ahobammɔ biara, wɔakyere wɔn. Sɛ wɔtoa so a, na ɛkyerɛ sɛ na wɔwɔ akwan foforo a wobetumi afa so a ɛnyɛ po so guankɔbea: wobetumi de wɔn ho ahintaw kurow no mu, anya kar, wobetumi ada fam, anaasɛ wɔbɛpaapae mu kakra.
  
  Nanso Hayden a wɔpaw no no maa wodii kan. Ná Riders afoforo nso wɔ hɔ. Ná ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ helikopta behu wɔn. Wɔde wɔn ahokokwaw dii dwuma yiye wɔ akodi a wɔde di dwuma ɔkwammɔne so mu.
  
  Afasu a ɛyɛ den no maa kwan kɔɔ ɔpon bi a wɔayɛ no ahinanan so na afei antweri a ɛyɛ nkuruwankuruwa bi. Hayden dii kan kɔe, na Dal ne Kensi dii n"akyi, afei wɔn a wɔaka no. Smith de akyi no baa soro. Esum no yɛɛ atade maa wɔn aniwa, na ɛsensɛn hɔ denneennen na wontumi nkɔ mu kosii sɛ wɔde yɛɛ wɔn su. Nanso, wɔnantew kɔɔ soro, foroo antweri no na wɔsan de wɔn ani kyerɛɛ kanea no. Drake bɔɔ mmɔden sɛ obeyi nsɛm a ɛfa ho nyinaa afi n"amemene mu na wama ntease aba mu.
  
  Hannibal na ɔkyerɛwee. Ɔpɔnkɔsotefo a ɔko. Ɔsɛe Da nhyehyɛe ne wɔn nhyehyɛe a wɔde bɛbɔ wiase a eye ama wɔn a wonyaa wɔn ti didii mu no. Anka ɛsɛ sɛ nniso ahorow a ɛwɔ wiase nyinaa bom yɛ adwuma wɔ eyi ho, nanso na nnipa a wonni mmɔborohunu, adifudepɛfo pɛ afow ne nimdeɛ no ma wɔn ankasa.
  
  Wɔ asase ntwea anan no so? Ɛyɛɛ adwuma dɛn? Na dɛn koraa na esii akyi?
  
  "Nnigye..." Saa bere no, Lauren nne nam nkitahodifo no so bae. "Ç Anakkale wɔ nsasepɔn abien so na na ɛyɛ mmeae a wofii ase maa Gallipoli no mu biako. Afei Russiafo hyɛn kurow no mu, sɛnea Israelfo nso hyɛn mu no. Minnim baabi a ɛwɔ. Nanso, mpɔtam hɔ polisifo nkɔmmɔbɔ abu so. Ɛbɛyɛ sɛ ɔman mma no mu biako bɔɔ wo amanneɛ na mprempren ɔrefrɛ sɛ wɔn a wɔaba foforo. Ɛrenkyɛ koraa na Turkeyfo bɛfrɛ wɔn ankasa asraafo a wɔyɛ atitiriw."
  
  Drake wosow ne ti. Nsɛm a ɛyɛ nkwaseasɛm.
  
  "Ebedu saa bere no na yɛakɔ akyirikyiri." Hayden de ahwɛyiye kɔɔ hann a ɛwɔ soro no nkyɛn. "Simma du, mmarima. Momma yɛn."
  
  Anɔpa owia no hyerɛn beae a ɛtrɛw na ɛnyɛ kɛse a ɛkame ayɛ sɛ ɛwɔ abantenten no atifi no. Abantenten no atifi ano kurukuruwa no kɔɔ soro anammɔn awotwe bio wɔ wɔn ti so, nanso na ɛno korɔn sɛnea wobetumi akɔ a wɔankɔ mu. Ná akodi a asɛe da baabiara, na ɛpuepue te sɛ nsateaa a ɛyɛ nsensanee, na na ɔkwan bi a mfutuma ayɛ so ma a ɛne nkoko a ɛba fam a ɛtoatoa so wɔ nifa so no hye. Drake huu gyinabea ahorow pii a wɔabɔ ho ban no na ɔhome yɛɛ mmerɛw kakra.
  
  Hayden ka kyerɛɛ Lauren sɛ: "Yɛwɔ ha." "Ka kyerɛ helikopta no sɛ onsiesie ne ho mma baabi a ɛhɔ yɛ hyew besi fam."
  
  Smith kae sɛ: "Ɛyɛ hyew sen sɛnea wususuw."
  
  Kuw no nyinaa hwɛɛ fam denneennen.
  
  Smith kae sɛ: "Ɛnyɛ nea ɛba fam." "Soro. Soro."
  
  Wɔ abankɛse no atifi no, kurow no da so ara da nkoko so. Adan no kɔɔ soro wɔ akodi apon no so, na afasu atenten a ɛyɛ den trɛw kɔ wɔn nkyɛn. Ɛyɛ afasu yi mu na kuw bi a emufo yɛ baanan tuu mmirika a wɔakata wɔn anim na wɔatwe wɔn akode nyinaa.
  
  Drake huu saa ɔkwan yi. "Damn, eyi yɛ ɔhaw. SAS."
  
  Dahl na odii kan de ne ho hyɛɛ mu, nanso sɛ́ anka obegyae n"akode no, ɔde siee, faa adaka no, na ohuruw kɔɔ akodi no ankasa so. "Britaniafo wɔ adwene a ɛfata wɔ nneɛma ahorow a egu ahorow ho. Hwɛ..."
  
  Drake dii n"ani a ɔde hwɛɛ no no akyi. Ná akodi akuw no trɛw wɔ ɔkwan a ɛtrɛw so kosii mpoano ne po a ɛyɛ basabasa no so. Sɛ wɔhyehyɛ bere a ɛfata a, na chopper no betumi atetew wɔn afi soro pɛɛ anaasɛ wɔ awiei pɛɛ. Drake faa no sɛ ɔbɛtow atuo abien bi akɔ kɔnkrit a ɛyɛ den a ɛwɔ Britaniafo nan ase no mu, na ɔbrɛɛ ase na ɔmaa kuw no nyaa bere aforo akɔ abankɛse a ɛyɛ mmerɛw kakra no atifi.
  
  Alicia hwirew ne ho. "M"ani nnye mmeae a ɛkorɔn ho!"
  
  "So wubegyae nwiinwii da bi?" Kensi hyɛɛ da piaa ne ho twaa ne ho, na ɔpiaa no kakra wɔ kwan no so.
  
  "Oh bitch, wo na wobɛtua eyi ho ka." Ná ɛte sɛ nea Alicia nnim.
  
  "So mɛtumi ayɛ saa? Hwɛ hu ara sɛ wobɛtra m"akyi. Saa kwan no so no, sɛ wɔtow wo tuo na mete sɛ woteɛteɛm a, mɛhu sɛ mɛfa ahoɔhare no."
  
  Ná Alicia abufuw reyɛ ayɛ hyew. Drake boaa no. "Mossad no ho fɛwdi ara kwa." Ɔtrɛw ne nsa mu.
  
  "Nifa. Wiɛ, sɛ yefi ha sian a, m"abɔ n"afurum no yiye."
  
  Drake kyerɛɛ no kwan wɔ anammɔn kakraa a edi kan no mu. "So ɛsɛ sɛ eyi te sɛ nea ɛyɛ anigye?"
  
  "Fuck off, Drake."
  
  Osusuwii sɛ eye sɛ ɔrenka sɛ akodi a ɛwɔ ase akyirikyiri no abɛyɛ akodi a ɛwɔ ntam a ɛsɛ sɛ wohuruw fi biako so kɔ foforo so. Dahl na odii kan tuu mmirika faa ɔfasu a ne tɛtrɛtɛ yɛ anammɔn abiɛsa no so, na odii kuw no anim. Kinimaka saa bere yi gyee adwuma no fii Smith nsam wɔ akyi, na ɔhwɛɛ Britaniafo no. Drake ne afoforo no maa wɔn aso buei huu atamfo ho sɛnkyerɛnne foforo biara.
  
  Mmirikatu a ɛkɔ fam wɔ akodi mmeae no afi ase. SAS asraafo no kɔɔ so yɛɛ nhyehyɛe na wɔtaa wɔn akyi, wɔmaa akode so, nanso wɔanyɛ nnyigyei biara. Nokwarem no, ebia adwumayɛfo a wɔyɛ adwumaden no yɛ ade biako pɛ nti a wɔyɛ saa; Nsrahwɛfo akyi no, ɛhɔfo pɛ sɛ wɔkra nneɛma a wɔde sie na ahobammɔ kɛse wom.
  
  Drake hui sɛ ohia sɛ ɔde n"adwene si biribi so koraa ma ne nan. Ɔbotan a ɛwɔ ɔfã biara ne sɛnea ɔsiane nkakrankakra kɔɔ po no mu no amma nsonsonoe biara amma, na baabi a ahobammɔ wɔ wɔ ne nan ase nkutoo. Ɛyɛɛ kurukuruwa nkakrankakra, fɛfɛɛfɛ pɛpɛɛpɛ, wɔ ɔkwan a ɛkɔ so daa so. Obiara anbrɛ ne ho ase, obiara anhwe ase. Ná wɔadu wɔn botae no fã bere a afiri a wɔde tu mmirika a ɛkyinkyini no nnyigyei hyɛɛ wɔn aso ma.
  
  Drake brɛɛ ne ho ase na ɔhwɛɛ wim. Ɔteɛɛm sɛ: "Ɛnyɛ yɛn de." "Damn Franse kasa!"
  
  Na eyi nyɛ asɛm a wɔde wie a ɛyɛ pintinn, nanso na ɛbɛkyerɛkyerɛ wɔn a wonni hɔ de besi nnɛ no mu. Yɛde ahopere kɔ mu wɔ simma a etwa to no mu. Wɔhyɛɛ SPEAR kuw no ma wɔbrɛɛ wɔn ho ase. Drake huu asraafo baanu anim a wɔde abufuw rehwɛ abɔnten wɔ mfɛnsere no mu, bere a na baanu foforo sɛn apon a wɔabue fã no so, na wɔredan wɔn akode no sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛbɔ apon no mu yiye.
  
  Dahl de ahomegye kae sɛ: "Sɛ yɛbɛka nokware a." "Ebia na ɛnyɛ adwene a eye sen biara. Britania dɔn a mogya wom no reba awiei."
  
  Sɛ́ obiako no, Drake, Smith, Hayden ne May maa wɔn akode so na wɔtoo tuo. Atuo no ricochet fii helikopta a na ɛrebɛn no so. Ahwehwɛ bubui na ɔbarima biako fii ne hama so hwee ase, na ɔbɔɔ fam denneennen wɔ ase hɔ. Helikopta no danee ne ho, na Hayden atuo dii n"akyi.
  
  Ɔde awerɛhow kae sɛ: "Fransefo nyɛ akyidifo."
  
  Alicia bɔɔ n"ano sɛ: "Ka biribi a yennim kyerɛ yɛn."
  
  Yorgi twaa Dahl ho ntɛmntɛm, na ɔtoo no wɔ ɔfasu no akyi, na ɔsan de ne nsa kɔhwehwɛɛ adaka no. Ɔkae sɛ: "Hwɛ, fa eyi ma me." "Me ho tɔ me wɔ ɔfasu no so, ɛnte saa?"
  
  Dahl yɛɛ sɛ nea ɔpɛ sɛ ogye akyinnye nanso ɔde adaka no twaam wɔ inning no mfinimfini. Ná Swedenni no nyɛ foforo wɔ parkour mu, nanso na Yorgi yɛ obi a onim adwuma yiye. Russiani no de ahoɔhare kɛse sii fam, na ɔde mmirika sii ɔfasu no so na na ɔrebɛn akodi mmeae no dedaw.
  
  Alicia huu wɔn. "Oh shit, tow me tuo mprempren."
  
  "Ɛda so ara betumi aba." Drake huu Fransefo helikopta no sɛ ɛredannan na ɛreba mu sɛ ɛrebɛsi fam. Na ɔhaw no ne sɛ, sɛ wogyina hɔ de wɔn ani si wɔn ani so a, na Britaniafo bɛkyere wɔn. Sɛ wotu mmirika kɔtow tuo a, ebia wɔbɛhwe ase anaasɛ ɛnyɛ den sɛ wɔbɛtow tuo.
  
  Dahl wosow n"akode no. Ɔne Hayden nyinaa totow atuo guu helikopta no so bere a ɛsan baa agoru no. Saa bere yi de asraafo a na wɔwɔ hyɛn no mu no san too tuo. Akorade no de nsusuwso a edi awu bubuu abankɛse no afasu mu, na ɛbɔɔ anoano ase. Hayden ankasa ogya bɔɔ helikopta no wimhyɛnkafo dan mu, na ɛbɔɔ dade a wɔde gyina hɔ no so. Drake huu sɛ wimhyɛnkafo no rebɔ ne sẽ wɔ abufuw ne ehu a adi afra mu. Super quick look back daa no adi sɛ SAS kuw no nso rehwɛ helikopta no - sɛnkyerɛnne pa? Ebia ɛnyɛ saa. Ná wɔpɛ sɛ wɔn nsa ka akode a wɔde di ako no ma wɔn ho.
  
  Anaasɛ ma obi a ɔwɔ soro wɔ wɔn aban mu.
  
  Atuo a ano yɛ den tɔe guu anomaa no so, na ɛmaa ɔde ne ho kɔhyɛɛ nsu mu na ɔbɔɔ yaw. Dahl de ɔfasu no mita ɔha a etwa to no dii dwuma de hwee ase na ɔhwee ase bere a na ɔreto tuo no, nanso wankɔ akyiri. Ná n"anim yɛ mmerɛw dodo. Nanso, ne nneyɛe no maa salvo foforo kɔɔ helikopta no mu, na awiei koraa no ɛmaa wimhyɛnkafo no koma hweree na ɔde anomaa no fii baabi a asiane no sii no.
  
  Alicia tumi teɛɛm denneennen.
  
  "Ɛnnya mfii mu." Drake huruw faa akodibea ahorow no so mmiako mmiako, na ɔde ahwɛyiye sii fam dwoodwoo.
  
  Lauren nne bubuu kommyɛ a ɛkataa nkitahodi no so no. "Helikopta no rebɛn. Sikɔne aduasa."
  
  Alicia teɛɛm sɛ: "Yɛwɔ ɔfasu no so.
  
  "Yiw, mete wo ase. District of Columbia de satellite kɔyɛɛ adwuma yi."
  
  Egyee Drake bere tiaa bi bio ansa na ɔrete ahodwiriw no nka. "Sɛ wobɛboa?" obisae ntɛm ara.
  
  "Dɛn nti na bio?" Hayden yɛɛ n"ade ntɛm ara.
  
  Ɛkaa kakraa bi na Drake bɔɔ ne nan ansa na ɔrehu sɛ ebia eyi yɛ adwene bɔne esiane mprempren tebea no nti. Nokwarem no, na onnim onii foforo a wate saa Amerikafo ɛnne nnyigyei a ɛyɛ komm ne SEAL Team 7 nsɛm no.
  
  Ɛda adi sɛ ɛnyɛ Hayden.
  
  Helikopta no baa anim, na ne hwene akɔ fam, na ɛretu ntɛmntɛm wɔ po no so. Ná Yorgi retwɛn dedaw wɔ akodi adan no awiei, baabi a abantenten ketewaa kurukuruwa bi a ɛhwɛ mpoano teateaa no. Ankyɛ na Dahl duu ne nkyɛn, na afei Hayden nso duu ne nkyɛn. Helikopta no bɛn hɔ.
  
  Drake gyaee Alicia na afei ɔboaa Kinimaka ma ɔtwam. Ɔda so ara tu brɛoo, na ɔde ne nsa teɛɛ ne nsa mu denneennen, na ɔyɛɛ SAS no sɛnkyerɛnne. Ogyinaa abantenten no so anammɔn aduasa.
  
  SAS no nso gyinaa hɔ, na ɛsan kɔɔ soro anammɔn aduasa.
  
  Ɔteɛɛm sɛ: "Yɛmpɛ wɔn a wɔayɛ wɔn basabasa." "Ɛnyɛ yɛn ntam. Yɛwɔ damn fã koro no ara!"
  
  Wɔde atuo akyerɛ ne nipadua so. Ofii ase tee sɛ Dahl rebobom sɛ: "Gyae sɛ wobɛyɛ..."
  
  Drake yɛɛ no tuned out. Ɔkae sɛ: "Mesrɛ wo. "Ɛnyɛ nea ɛteɛ." Yɛn nyinaa yɛ asraafoɔ wɔ ha, Fransefoɔ a wɔyɛ damn mpo."
  
  Eyi maa obi serewee a wɔammɔ ne din. Awiei koraa no, ɛnne bi a emu dɔ kae sɛ, "Hyɛ nhyehyɛe."
  
  Drake kae sɛ: "Dude, minim." "Ayɛ baabi a wowɔ no. Yɛn nsa kaa ahyɛdeɛ korɔ no ara, nanso yɛrento tuo wɔ adamfofafoɔ asraafoɔ titire so... gye sɛ wɔdi kan to tuo."
  
  Nkontaabu anum no mu biako kɔɔ soro kakra. Ɔkae sɛ: "Cambridge."
  
  Obuae sɛ: "Drake." "Matt Drake" na ɔkyerɛwee.
  
  Kommyɛ a edii akyi bae no kaa asɛm no. Drake nim sɛ standoff no aba awiei... seesei deɛ. Anyɛ yiye koraa no, na ɛfata sɛ wɔma no bere foforo wɔ akasakasa a edi hɔ no mu na ebia wɔbɔ nkɔmmɔ a ɛyɛ komm mpo. Dodow a wobetumi ahyiam asraafo atitiriw yi pii no, dodow no ara na ɛbɛyɛ nea ahobammɔ wom.
  
  Wɔn nyinaa fam no.
  
  Ɔde ne ti too fam, danee ne ho na ɔkɔɔ hɔ, na ɔde ne nsa kaa nsa a ɛboa ma wɔtwee no kɔɔ helikopta no mu no.
  
  "Wɔyɛ cool?" Alicia bisae sɛ.
  
  Drake maa ne ho tɔɔ no bere a helikopta no danee ne ho, na ɛrekɔ akyirikyiri no. Obuae sɛ: "Yɛbɛhu." "Bere foforo a yɛbɛba akasakasa mu."
  
  Nea ɛyɛ nwonwa no, na Lauren te ne nkyɛn. Ɔnam nkyerɛkyerɛmu so kae sɛ: "Mede helikopta bae."
  
  "Dɛn? W"ani gye ɔkwan a wobɛfa so apaw no ho dɛn?"
  
  Ɔserewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ anigye so. "Daabi. Maba efisɛ yɛn adwuma a yɛyɛ wɔ ha no awie." Helikopta no foro kɔɔ soro sen asorɔkye a owia abɔ no. "Yɛfi Afrika de yɛn ani kyerɛ wiase no fã a edi hɔ no."
  
  "Ehe na ɛwɔ he?" Drake kyekyeree ne ahobammɔ bɛlt.
  
  "China." Na abarimaa, so yɛwɔ adwuma pii a ɛsɛ sɛ yɛyɛ."
  
  "Ɔpɔnkɔsotefo foforo? Bere bɛn na saa bere yi?"
  
  "Ebia nea enye koraa. Buckle up, me nnamfonom. Yɛrekɔdi Genghis Khan anammɔn akyi."
  
  
  TI DUMIEN BIEN
  
  
  Lauren ka kyerɛɛ kuw no sɛ wɔn ho tɔ wɔn sɛnea wobetumi wɔ helikopta kɛse a wɔde fa nneɛma no akyi na ɔde nkrataa a wɔaboaboa ano frafrae. "Nea edi kan no, momma yennyi ɔko akode ne Hannibal mfi kwan no so. Nea wuhui wɔ adaka no mu ne nhyehyɛe a wɔayɛ sɛ wɔbɛyɛ Project Babylon, aprɛm kɛse a emu duru yɛ tɔn abien na ne tenten yɛ mita ɔha. Saddam Hussein na ɔhyɛɛ no, na egyina nhwehwɛmu a wɔyɛe wɔ 60 mfe no mu so na wɔyɛɛ no wɔ 80 mfe no mu. Wɔtee Hollywood honhom no nka wɔ asɛm yi nyinaa mu. Akode akɛse a ebetumi de nneɛma a mfaso wɔ so akɔ ahunmu. Asahene a wokunkum wɔn. Wokunkum ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo. Nneɛma ahorow a wɔtɔ fi aman dumien mu de sie. Akyiri yi mfonini ahorow kyerɛ sɛ ebia wɔyɛɛ saa ahunmu tuo yi sɛnea ɛbɛyɛ a ebetumi abɔ botae biara, baabiara, pɛnkoro pɛ."
  
  Dahl de anigye kotow n"anim. "Da bi? Adɛn?"
  
  "Wɔanhyɛ da sɛ ɛbɛyɛ akode a wotumi fa so. Ná ne tow no begyaw nkyerɛwee bi a tumi ahorow behu ntɛm ara na afei wɔasɛe no. Nanso... ebia na wɔasɛe ade dedaw."
  
  "Egyina botae no so." Kensi de ne ti too fam. "Yiw, wɔyɛɛ mfonini ahorow pii twaa adwene a ɛne sɛ wiase nyinaa ko a wɔbɛtow ahyɛ wɔn so pɛnkoro no ho hyiae. Ɔkwan a wɔfa so hyɛ nuklea tumi bi ma ɛyɛ ade a wontumi nsiw ano. Nanso, ɛnam nnɛyi mfiridwuma so no, adwene no regye akyinnye kɛse."
  
  Smith bɔɔ ose, na ɔda so ara trɛw ne ntini mu na ɔhwɛɛ n"akuru a efi mmirikatu tenten a emu yɛ den no mu no sɛ: "Ɛyɛ, ɛyɛ yiye." "Enti, wɔde ahunmu aprɛm kɛse bi ho nhyehyɛe ahorow siee ɔpɔnkɔsotefo a odi kan no ɔdamoa mu. Yenya bi. Aman afoforo anyɛ eyi. Dɛn na edi hɔ?"
  
  Lauren hwirew n"ani. "Nea edi kan no, din no ka pɔtee sɛ "mmeae a wɔhome." Mewɔ anidaso sɛ wobɛkae sɛ wosiee Hannibal wɔ ɔdamoa bi a wɔanhyɛ agyirae mu na ebia na onni hɔ mpo bio. Sɛ́ wɔbɛhwɛ no bɛyɛ animtiaabu ama nnipa pii. Sɛ́ wubegyaw no a ɛnsakra no kyerɛ obu a wonni mma afoforo."
  
  Hayden guu ahome. "Na saa na ɛkɔ so. Asɛm koro, nhyehyɛe soronko wɔ wiase nyinaa."
  
  "Fa w"adwene bu sɛ nsɛm no kɔhyɛɛ amumɔyɛfo nsam a. Mebɛka sɛ aman a wɔredi Apɔnkɔsotefo akyi mprempren no nyinaa betumi ayɛ wɔn ankasa super cannon ntɛm. Nanso..."
  
  Drake de baa awiei sɛ: "Oyi ne nea aban yi akuw bi retɔn nhyehyɛe ahorow ama no." "Efisɛ yɛda so ara nnye nni sɛ wɔama kuw biara kwan wɔ aban kwan so." Na enhia sɛ ɔde ka ho sɛ wosusuw sɛ ɔde bi ka ho mpo a.
  
  Helikopta no tu wɔ wim bruu a emu tew mu, na basabasayɛ biara nni hɔ na ɔhyew a ɛyɛ ahotɔ biara nni mu. Drake hui sɛ obetumi agye n"ahome nea edi kan wɔ bɛyɛ da koro mu. Na ɛyɛ den sɛ yebegye adi sɛ anadwo a edii ɛno anim no ara pɛ na ɔkotow wɔ Hannibal kɛse no homebea.
  
  Lauren kɔɔ fael a edi hɔ no so. "Mokae sɛnea Atemmu a Etwa To no hyehyɛe? Ma memfa wo ho nhyɛ wo den. "Wɔ Asase no ntwea anan no so no yehuu Apɔnkɔsotefo Baanan no na yɛde nhyehyɛe a ɛfa Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe ho too hɔ maa wɔn. Wɔn a wobenya wɔn ti adidi mu wɔ Atemmu Mmeamudua Ho Akodi ne nea ebefi mu aba no bedi hene wɔ ɔkwan a ɛfata so. Sɛ worekenkan eyi a, yɛyera, enti kenkan na fa ahwɛyiye di akyi. Yɛde yɛn mfeɛ a ɛtwa toɔ no boaboaa akodeɛ anan a ɛtwa toɔ a ɛwɔ wiase ɔman anidan ahodoɔ no ano - Ɔko, Nkonimdie, Ɔkɔm ne Owuo. Sɛ wɔka bom a, wɔbɛsɛe nniso ahorow nyinaa na wɔabue daakye foforo. Siesie wo ho. Hwehwɛ wɔn. Tu kwan kɔ Asase no ntwea anan no so. Hwehwɛ mmeae a Agya a Ɔyɛ Akwankyerɛ ne afei Khagan no home; Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn, na afei Onyankopɔn Ɔhaw no. Nanso biribiara nte sɛnea ɛte no. Yɛkɔɔ Khagan wɔ 1960 mu, mfe anum wɔ bere a wowiee no akyi, na yɛde Nkonimdi no guu n"adaka mu. Yɛahu Ɔhaw a ɛwɛn nokware Atemmu a Etwa To no. Na kill code biako pɛ ne bere a Apɔnkɔsotefo no puei no. Agyiraehyɛde biara nni Agya no nnompe so. Wɔde akode atwa Indiani no ho ahyia. Atemmuo a Ɛtwa Toɔ no nhyehyɛeɛ nam wo so tena ase seesei, na ɛbɛdi hene daa."
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛka nsɛntitiriw a ɛfa ho no abom. "Ɔsɛe ho mmara? M"ani nnye eyi nnyigyei ho ankasa. Na 'nokware Atemmu a Etwa To' no. Enti sɛ yɛma abiɛsa a edi kan no yɛ nea ɛnyɛ hwee mpo a, nea etwa to no bɛyɛ humdinger ankasa."
  
  Lauren kaa adesua a ɛwɔ n"anim no ho asɛm kae sɛ: "Seesei de." "Washington adwene ho kuw no de nsusuwii ahorow pii aba."
  
  Drake yɛɛ tuntum sekan biako pɛ. Bere biara a ɔbɛte sɛ wɔreka nhwehwɛmu ho asɛm, bere biara a wɔbɛka adwene ho adwumayɛkuw bi ho asɛm no, na nsɛmfua abien pɛ na ɛhyerɛn wɔ n"amemene mu te sɛ neon akanea kɔkɔɔ a ne kɛse te sɛ dawurubɔ kyerɛwpon.
  
  Karin Blake na ɔkyerɛwee.
  
  Nea onni hɔ bere tenten no ankyerɛ sɛ ɛyɛ papa. Karin betumi ayɛ wɔn asɛmpatrɛw adwuma a edi hɔ yiye. Ɔde brɛoo piaa dadwen no kɔɔ nkyɛn mprempren.
  
  "... ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abien ne Nkonimdifo. Nkyerɛkyerɛmu a ɛto so abien no ka kagan bi ho asɛm. Yefi eyi mu de ba awiei sɛ Genghis Khan yɛ Nkonimdifo. Wɔwoo Genghis Khan wɔ afe 1162 mu. Ɔyɛ, sɛnea ɛte ankasa no, nkonimdi. Odii Asia ne China fã kɛse no ara, ne nsase a ɛwɔ akyirikyiri nso so nkonim, na na Mongol Ahemman no ne ahemman a ɛtoatoa so kɛse sen biara wɔ abakɔsɛm mu. Ná Kahn yɛ otwafo; ɔtwam faa tete wiase no fã kɛse no ara, na sɛnea yɛadi kan aka no, mmarima ɔha abien biara a wɔte ase nnɛ no mu biako ne Genghis Khan yɛ abusuafo."
  
  Mai bɔɔ ne mu ase. "Wow, Alicia, ɔte sɛ ɔbarima bi a ɔyɛ wo."
  
  Drake de ne ti too fam. "Akyinnye biara nni ho sɛ na saa ɔbarima yi nim sɛnea wɔwo awo."
  
  "Ná ɔbarima yi din ankasa ne Temujin. Genghis Khan yɛ abodin a wɔde nidi ma. Wɔde awuduru guu n"agya mu bere a na abarimaa no adi mfe akron pɛ, na ɛmaa wɔn maame nkutoo tetee mmabarima baason. Wɔkyeree ɔne ne yere kumaa nso siei, na wɔn baanu nyinaa de bere bi yɛɛ nkoa. Eyi nyinaa akyi no, na wadi mfe aduonu mpo no, na wayɛ ne ho sɛ ɔkannifo a ne ho yɛ den. Ɔyɛɛ kasasin "ma w"atamfo nbɛn" no yɛɛ onipa efisɛ na n"asahene akɛse dodow no ara yɛ kan atamfo. Wannyaw akontaabu biako mpo a wɔansiesie da na wɔkyerɛ sɛ ɔno na ɔmaa nnipa ɔpepem 40 wuwui, na ɛmaa wiase nnipa dodow so tew ɔha biara mu nkyem 11. Ɔgyee ɔsom ahorow toom na ɔyɛɛ amanaman ntam posɔfese nhyehyɛe a edi kan, na ɔde posɔfese ne akwan gyinabea ahorow a ɛwɔ n"ahemman no nyinaa mu dii dwuma."
  
  Drake sesaa ne ho wɔ n"akongua so. "Nsɛm pii wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wogye tom."
  
  "Ɔno ne Khagan a odi kan wɔ Mongol Ahemman no mu."
  
  Dahl danee ne ho fii mfɛnsere no ho a obesusuw ho no ho. "Na ne homebea nso?"
  
  "Wiɛ, wosiee no wɔ China. Wɔ ɔdamoa a wɔanhyɛ no agyirae mu."
  
  Alicia de n"ano too n"ano. "Yiw, damn, nokwarem no na ɔyɛ!"
  
  Mai de nne kɛse susuw ho sɛ: "Enti, nea edi kan no, Afrika ne mprempren China gyina hɔ ma asase ntwea anan no mu abien." "Gye sɛ ɛyɛ Asia na yɛreka nsasepɔn ho asɛm."
  
  Smith kaee no sɛ: "Nson na ɛwɔ hɔ."
  
  Lauren buae wɔ ahintasɛm kwan so sɛ: "Ɛnyɛ bere nyinaa." "Nanso yɛbɛba eyi so akyiri yi. Nsɛmmisa no ne sɛ: akode bɛn na wɔde di nkonim na ɛhe na Genghis homebea wɔ?"
  
  Kenzi bɔɔ n"ano sɛ: "Misusuw sɛ mmuae biako ne China."
  
  "Genghis Khan wui wɔ ahintasɛm tebea horow mu bɛyɛ afe 1227 mu. Marco Polo kae sɛ efi ɔyare mmoawa, afoforo esiane awuduru nti, na afoforo nso fi ɔhemmaa a wɔfaa no sɛ ɔko mu asade nti. Owu akyi no, na wɔde ne funu no bɛsan akɔ ne kurom, akɔ Khenti aimag, sɛnea amanne kyerɛ no. Wogye di sɛ wosiee no wɔ Bepɔw Burkhan Khaldun a ɛbɛn Asubɔnten Onon no so. Nanso, anansesɛm ka sɛ wokum obiara a ɔne ayi asefo no dii nkitaho. Eyi akyi no, wɔdan asubɔnten no faa Caen ɔdamoa no so, na wokunkum asraafo a wɔhyehyɛɛ adeyɛ no nyinaa nso." Lauren wosow ne ti. "Ná asetra ne asetra nni ntease pii saa bere no."
  
  Dahl kae sɛ: "Sɛnea ɛte mprempren wɔ wiase mmeae bi no."
  
  "Enti yɛresan akɔ nsu ase bio?" Alicia yɛɛ n"anim basabasa. "Obiara anka hwee mfa nsu ase a wɔtow ho bio. Eyi nyɛ me talente a eye sen biara."
  
  Mai faa ɔkwan bi so tumi menee asɛm a na ɛte sɛ nea wasiesie ne ho sɛ ebeguan afi n"ano no, na mmom ɔfefe. Awiei koraa no ɔkae sɛ: "M"ani nnye nsu ase." "Anka ebetumi ayɛ bepɔw no so. So Mongol aban no antew beae pɔtee bi atew ne ho mfe ɔhaha pii?"
  
  Lauren kae sɛ: "Pɛpɛɛpɛ, na ɛno nti na yɛde yɛn ani sii China so no." "Na Genghis Khan ɔdamoa nso. Seesei, sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛma moahu no, NSA ne CIA da so ara de akwan du du pii di dwuma de boaboa yɛn akansifo ho nsɛm ano. Fransefo hweree ɔbarima bi ankasa. Britaniafo no fii hɔ bere koro no ara a yɛne yɛn no fii hɔ. Akyiri yi Russiafo ne Swedenfo de wɔn ho hyɛɛ Turkeyfo a wɔtew mpɔtam hɔ ntɛmntɛm sen sɛnea na wɔhwɛ kwan no mu. Yɛn ani nnye Mossad anaa Chinafo ho. Ahyɛde ahorow no da so ara yɛ nea ɛte saa ara. Nanso, ade biako wɔ hɔ... Nokwarem no, mewɔ Ɔkyerɛwfo Qrow wɔ line no so mprempren."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. Na ɛnyɛ nea ɛbaa n"adwenem da sɛ ebia Qrow retie ɔne Lauren nkɔmmɔbɔ no wɔ ahintasɛm mu, nanso na ɛsɛ sɛ ɛba. Ná wɔn kuw no, wɔn abusua no, wɔ ahintasɛm te sɛ afoforo biara. Bere a ɔhwɛɛ ne ho hyiae no, ɛbɛdaa adi pefee sɛ afoforo no nso te nka saa ara na eyi ne ɔkwan a Lauren faa so maa wohui.
  
  Washington anya n"ankasa nhyehyɛe bere nyinaa.
  
  Ná Qrow nne te sɛ nea ɛyɛ nea wogye di. "Merenyɛ me ho sɛ minim asɛmpatrɛw adwuma pɔtee yi ho nsɛm pii sen wo. Ɛnyɛ asase so. Nanso minim sɛ eyi yɛ amammui mu atopae, a nsɛm a ɛyɛ nwonwa ne nsɛm a ɛyɛ nwonwa wɔ yɛn aman a wɔne wɔn di asi no bi mu a ɛkorɔn sen biara."
  
  Sɛ yɛrenka USA ho asɛm a, Drake susuwii. Dɛn na da biara da!
  
  Crowe kae pefee sɛ: "Nokwarem no, nniso ahorow a wɔde wɔn ho hyɛɛ mu no bi yɛ me nwonwa." "Misusuwii sɛ wobetumi ne yɛn ayɛ adwuma, nanso sɛnea mekae no, ebia nneɛma renyɛ sɛnea ɛte no."
  
  Saa bere yi nso, Drake faa ne nsɛm no wɔ ɔkwan foforo so. So na ɔreka Ɔpɔnkɔsotefo asɛmpatrɛw adwuma no ho asɛm? Anaasɛ biribi a ɛyɛ ankorankoro de kɛse?
  
  "So biribi wɔ hɔ a enti ɛte saa, Madam Ɔkyerɛwfo?" Hayden bisae sɛ. "Biribi a yennim?"
  
  "Wiɛ, ɛnyɛ sɛ minim. Nanso ɛnyɛ nea ɛkyerɛ sɛ me mpo minim eyinom nyinaa. "Anohyeto biara nni hɔ" yɛ asɛmfua a wɔntaa nhu wɔ amammuisɛm mu."
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛnde ɛyɛ akode no ankasa." "Eyi ne supergun a edi kan. Sɛ wɔkyekyee, sɛ wɔtɔn maa amumɔyɛfo a, anka wiase nyinaa betumi ahwehwɛ agyede ama no."
  
  "Menim. Eyi... Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe," ɔde akyide kaa din no, "ayɛ nhyehyɛe kɛse bi pefee, na wɔagyaw ama awo ntoatoaso a ɛbɛba daakye. Nea eye ne sɛ, Israelfo no too wɔn mu bere tenten a atwam ni. Nea ɛyɛ awerɛhow no, wɔanhu saa nhyehyɛe pɔtee no. Saa nhyehyɛe yi."
  
  Ɛde besi ha no, Drake anhu mfaso a ɛwɔ saa ɔfrɛ yi mu. Ɔde ne ho too n"akyi, na ɔde n"aniwa bɔɔ mu, tiee nkɔmmɔbɔ no.
  
  "Woyɛ ahurututu no kɔ afoforo binom nkyɛn. Israel ne China nkutoo na wɔyɛ MIA. Mmara a wɔtaa de di dwuma, nanso kɔ saa akode no so na di kan nya. Amerika ntumi nnya sika mma eyi ntɔ nsa a ɛnteɛ mu, ɔkwan biara so. Na hwɛ yie, SPEAR. Pii wɔ eyi mu sen nea aniwa hyia."
  
  Drake tenaa ase. Dahl de ne ho too n"anim. "So eyi yɛ kɔkɔbɔ soronko?" ɔde asɛm no too n"ano.
  
  Drake suaa Hayden ho ade, nanso wɔn panyin no ankyerɛ sɛ ɛhaw no. Kata w"akyi? Sɛ ɔntee Amerika kasa yi da a, anka ɔremfa ntease biara nka saa kasasin yi nso ho. N"adwene dan kɔɔ Smith ne Joshua wuo wɔ Peru. Eyi susuw sɛnea wɔn asoɔden no mu dɔ. Sɛ́ ɔsraani kwa, a ɔwɔ ɔsraani adwene no, na ɔbɛhaw kɛse. Nanso na wɔnnyɛ asraafoɔ bio - wɔhyɛɛ wɔn ma wɔpaw nneɛma a ɛyɛ den da biara, wɔ afuom, wɔ nhyɛsoɔ ase. Wɔsoaa nnipa mpempem pii nkwa, ɛtɔ mmere bi a ɔpepem pii, mu duru wɔ wɔn mmati so. Ná eyi yɛ kuw a ɛyɛ soronko. Ɛnyɛ saa bio.
  
  Woyɛ papa te sɛ wo mfomso a etwa to no nkutoo. Wo mfomso a etwa to nkutoo na wɔkae wo. Abrabɔ pa wɔ wiase adwumayɛbea. Ná ɔpɛ sɛ ɔkɔ so yɛ adwuma, ɔkɔ so ko. Ma wo ti to nsuo so - efirise akraman ɔpepem pii wo ho a wotwa wiase ho hyia daa, na se wogyinaa baabiara a, anka wobɛmene anaasɛ wobɛtetew wo mu asinasin.
  
  Qrow de ɔkasa a ɛkanyan adwene wiei na afei Hayden danee ne ho kyerɛɛ wɔn. Ɔde ne nsa kaa ne nkitahodi afiri no na ɔyɛɛ n"anim.
  
  "Mma wo werɛ mmfi".
  
  Drake de ne ti too fam. Bue ɔkwan bi a wɔfa so yɛ adwuma.
  
  "Misusuw sɛ ɛbɛyɛ soronko koraa wɔ Tomb Raider nneɛma a wɔtaa de di dwuma no ho." Yorgi kasae. "Yɛrehyia aban asraafo, abenfo. Akuw a wonnim, ebia atorofo. Yɛrehwehwɛ nnipa a wɔayera wɔ bere mu, a wɔwoo wɔn mfe pii. Yɛredi ɔko mu nsɛmmɔnedifo dedaw bi nkɔmhyɛ akyi, sɛnea na ɔpɛ sɛ yɛyɛ no ara pɛ." Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Yɛnni tebea no so tumi biara."
  
  Kensi de serew kae sɛ: "Mebɛn Tomb Raider sɛnea wubetumi anya." "Eyi... yɛ soronko koraa."
  
  Alicia ne Mai hwɛɛ Israelni no denneennen. "Yiw, yɛn werɛ taa fi wo nsɛmmɔnedifo a atwam a ɛyɛ abofono no, ɛnte saa... Twisty?"
  
  Swedenni no bɔɔ n"ani. "Me... um... me... dɛn?"
  
  Kensi de ne ho gyee mu. "Na misusuw sɛ tebea horow anhyɛ wo da sɛ wobɛkɔ gyinabea biara a ɛma wogyae nneɛma mu, ɛnte saa, Alicia?"
  
  Engiresini bea no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Egyina sɛ ebia yɛda so ara reka nsɛmmɔnedi ho asɛm anaa. Gyinabea ahorow bi a ɛma wogyae nneɛma mu yɛ papa sen afoforo."
  
  Hayden kae sɛ: "Sɛ yɛda so ara da hɔ na yɛn ani da hɔ a, so yebetumi afi ase akenkan Genghis Khan ne beae a n"adamoa no wɔ ho asɛm?" Adwene ho adwumayɛbea bi a ɛwɔ Washington nyinaa ye na eye, nanso yɛwɔ hɔ na yɛbɛhwɛ nea wɔrenhu. Dodow a wubetumi agye nsɛm pii no, dodow no ara na yɛwɔ hokwan sɛ yebenya akode a ɛto so abien no."
  
  Dahl penee so sɛ: "Na fi eyi mu ba nkwa mu."
  
  Wɔde abopon no twaa ho hyiae, na ɛkame ayɛ sɛ na ɛdɔɔso sɛ wɔbɛkyɛ. Alicia na odii kan teɛɛm sɛ ɔbɛhwɛ ne email ne Facebook krataafa no. Na Drake nim sɛ onni email address mpo, na kampɛsɛ social media ho asɛm a edi kan, na ɔhwɛɛ no.
  
  Ɔde pout bɔɔ no. "Bere a anibere wom?"
  
  "Ɛno, anaasɛ nya ahomegye kakra, ɔdɔ. Akyinnye biara nni ho sɛ China remfa nsa a abue mma yɛn akwaaba."
  
  "Asɛm pa." Hayden guu ahome. "Me ne mpɔtam hɔ akuw ahorow no bedi nkitaho na maka akyerɛ wɔn sɛ wɔmma yɛn kwan mma yɛnkɔ mu. So obiara ne nhyehyɛe no wɔ hyɛn no mu de besi saa bere yi?"
  
  Dahl kaa no anifere kwan so sɛ: "Wiɛ." "Mansusuw da sɛ mɛtaa Genghis Khan akyi akɔ China bere a merebɔ mmɔden sɛ me ne aman dumien fã a wɔredi akan no nkɔ ntɔkwaw mu no. Nanso, hey," ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so, "wunim sɛ wɔka biribi soronko a wɔbɛsɔ ahwɛ ho asɛm."
  
  Alicia hwɛɛ ne ho hyiae, afei ɔwosow ne ti. "No comments." Ɛnyɛ den dodo."
  
  Drake kae sɛ: "Seesei ara, mɛpɛ sɛ menya nsɛm kakra bi."
  
  "Me ne wo nyinaa, Yorkfo." Dahl de ne ti too fam. "Me ne wo, yɛn baanu nyinaa."
  
  
  TI DUMIɛnsa
  
  
  Nnɔnhwerew no twaam a obiara anhu. Wɔhyɛɛ helikopta no ma ɔde pɛtro guu mu. Akuw afoforo ho amanneɛbɔ a wonnya no abɛyɛ abasamtu. Hayden hui sɛ ɔkwan a eye sen biara a obetumi afa so ne sɛ ɔde ne ho bɛhyɛ nsɛm pii a ɛfa Genghis Ɔdamoa ho no mu, nanso na ɛyɛ den ma no sɛ obehu biribi foforo biara. Ɛda adi pefee sɛ na afoforo no abɔ mmɔden sɛ wɔbɛyɛ saa ara bere tiaa bi, nanso na ebinom abrɛ na wɔasi gyinae sɛ wobegye wɔn ahome kakra, bere a na ɛnyɛ den mma afoforo sɛ wobedi wɔn ankasa nsɛm ho dwuma.
  
  Na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobebu wɔn ani agu so wɔ wɔn beae a ɛyɛ hihiaa no, na nokwarem no, ebeduu saa bere yi na kuw no bɛn na wonim no yiye araa ma wɔde ne nyinaa bɛkɔ wɔn anim.
  
  Dahl frɛɛ fie. Mmofra no ani gyei sɛ wɔtee no, na ɛmaa Dahl serewee kɛse. Joanna bisaa bere a ɔbɛba fie. Na nhyɛso no da adi pefee, nea efii mu bae no nyɛ kɛse saa. Hayden gyee bere kakra hwɛɛ Kinimaka bere a Hawaiini kɛse no de ne nsateaa rebɔ tablet no screen so no. Ɔserewee. Ná afiri no te sɛ postcard a ɛwɔ ne nsa akɛse mu, na ɔkaee sɛnea saa nsa no aka ne nipadua no. Ɔdwoɔ. Anigyeɛ. Ná onim no yiye na ɛmaa wɔn abusuabɔ a emu yɛ den no yɛɛ kɛse. Afei na ɔrehwɛ ne nsateaa ano a asɛe no, nea wɔhyɛɛ no ma ɔmenee wɔ wɔn asɛmpatrɛw adwuma a etwa to no mu no. Tebea no ho ahodwiriw no buee n"ani. Ná asetra yɛ tiaa dodo a enni ano sɛ wobɛko atia nea wodɔ no no apɛde.
  
  Ɔhome kakra, na na onnim sɛ ebia ogye di ampa anaa. Damn, wo mfata eyi. Ɛnyɛ nea wokae nyinaa akyi. Wankyerɛ sɛ ɛfata sɛ ɔbɛsan akɔ na na onni baabi a obefi ase ho adwene biara. Ebia na ɛyɛ ɔko, tebea, adwuma. Ebia na eyi te saa bere biara wɔ n"asetra mu abakɔsɛm mu.
  
  Nkurɔfo adi mfomso. Ná wobetumi apata.
  
  Alicia na ɔyɛɛ saa.
  
  Saa adwene yi maa ɔhwɛɛ Engiresini bea no bere a helikopta no nam wim no. Basabasayɛ a ɛbaa mpofirim no maa ɔkyekyeree ne bɛlt no denneennen. Sekan biako a ɔde ne ho too fam, na ne koma memee wɔ ne nan so. Nanso na biribiara ye. Ɛsuasuaa asetra.
  
  Hayden awosu mu nkate ayɛ bere nyinaa sɛ obedi anim, sɛ ɔbɛma nneɛma ayɛ yiye. Afei ohui sɛ saa nkate ahorow yi retwitware n"asetra mu nneɛma afoforo a ɛho hia mu. Ohuu daakye a ɛyɛ awerɛhow.
  
  Ná Drake ne Alicia ani agye, na wɔreserew, na wɔrebɔ tablet a wɔtaa de di dwuma so. Mai de ne de fɛm Kenzi, na mmea baanu no dannan wɔn ho gyee. Na ɛyɛ anigye sɛnea nnipa ahorow ahorow dii tebea horow a ɛte saa ara ho dwuma wɔ ɔkwan soronko so no.
  
  Smith kɔɔ baabi a ɔbɛn Lauren. "Wo ho te sɛn?"
  
  "Sɛnea eye no, wo smooth bastard. Seesei nyɛ bere no, Smith."
  
  "Wususuw sɛ minnim eyi? Nanso ka kyerɛ me. Bere bɛn na ɛbɛba?"
  
  "Nyɛ seesei".
  
  Smith de awerɛhow kae sɛ: "Ɛnyɛ da."
  
  Lauren bɔɔ ose. "Aniberesɛm? Yɛwɔ baabi a ɛyɛ owuo, ɔbarima. Wobɔ birikisi fasu na wuntumi ntwa so."
  
  "Ban?"
  
  Lauren de ne hwene bɔɔ ne hwene mu. "Yiw, ɛwɔ din."
  
  "Ow. Ɔfasu yi."
  
  Hayden huu sɛ wɔn baanu nyinaa reyɛ ɔhaw no ho dwuma. Na ɛnyɛ ne beae a obebu atɛn anaasɛ ɔde ne ho bɛhyɛ mu, nanso ɛkyerɛɛ sɛnea akwanside biara betumi asɛe abusuabɔ biara pefee. Sɛ yɛbɛka no odwo mu a, na Smith ne Lauren yɛ awarefo a wɔnyɛ nea wɔtaa yɛ, a wɔyɛ soronko araa ma ebia na wɔbom yɛ adwuma yiye.
  
  Nanso akwanside ahorow a ɛnyɛ nea wɔtaa yɛ sen biara no gyinaa wɔn kwan mu afei.
  
  Smith sɔɔ ɔkwan foforo bi hwɛe. "Okay, okay, enti dɛn na ɔde ama wo nnansa yi?"
  
  "ME? Hwee. Menkɔ hɔ nkɔhwehwɛ nsɛm. Ɛno ne CIA anaa FBI anaa obiara adwuma."
  
  "Ɛnde dɛn ho asɛm na woreka?"
  
  Wɔ Smith fam no, na eyi yɛ anammɔn a wɔatu akɔ n"anim. Asɛmmisa a wɔabue ano, a ɛnyɛ nea wɔde akasakasa. Hayden tee nka sɛ ɔde ɔsraani no hoahoa ne ho kakra.
  
  Lauren twentwɛnee ne nan ase kakra. Ɔkae sɛ: "Shit." "Yɛreka nkwaseasɛm. Television bi a ɛwɔ hɔ. Sini ahorow. Nhoma ahorow. Nnipa a wɔagye din. Kaseɛbɔ. Ɔyɛ ɔdansifo, enti obisa nnwuma ho asɛm."
  
  "Nnwuma bɛn na wɔyɛ?"
  
  "Eyi nyinaa ma wubisa asɛm bi a wɔde ahwɛyiye yɛ. Dɛn nti na wonnye nnipa a wɔagye din anaa sini ahorow bɛn? So w"ani gye adan ho, Lance?"
  
  Hayden pɛe sɛ odum, nanso ohui sɛ ontumi. Ná ɔdan ketewa no mu yɛ hihiaa dodo; asɛmmisa no yɛ aniberesɛm dodo; Smith din a wɔbɔ no yɛ nea ɛyɛ anigye dodo.
  
  "Sɛ obi pɛ sɛ opira wɔn nkutoo a."
  
  Lauren wosow no sɛ ɔrekɔ na nkɔmmɔbɔ no baa awiei. Hayden susuw ho sɛ ebia Lauren rebu mmara bi so denam wia ne ho a ɔde kɔe sɛ ɔne ɔsɛmmɔnedifo bi a wonim no bɛkasa no so, nanso wantumi ansi sɛnea ɔbɛka Lauren asɛmmisa no ho asɛm yiye. Anyɛ yiye koraa no, ennya mmae.
  
  "Aka nea ennu dɔnhwerew biako." Wimhyɛnkafo no nne baa nkitahodi nhyehyɛe no so.
  
  Drake maa n"ani so hwɛɛ soro. Hayden huu bo a wasi no wɔ n"anim. Saa ara na ɛte wɔ Dahl ho. Ná kuw no de wɔn ho ahyɛ mu koraa, na na wɔma wɔn ahokokwaw tu mpɔn bere nyinaa. Hwɛ oprehyɛn a etwa to no sɛ nhwɛso. Wɔn nyinaa faa asɛmpatrɛw adwuma ahorow mu koraa, wohyiaa bɔne ho mfonini na wɔannya nsensanee biako mpo.
  
  Anyɛ yiye koraa no, wɔ honam fam afã no. Nkate mu akuru no - titiriw n'ankasa de - rensa da.
  
  Ɔde simma biako hwɛɛ nkrataa a ɛwɔ n"anim no mu na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obegye Genghis Khan abakɔsɛm no bi bio. Ɔhwɛɛ Ahyɛde no mu nsɛm mu, na ɔtwee adwene sii nkyerɛwde no so: Kɔ wiase no ntwea anan no so. Hwehwɛ mmeae a Agya a Ɔyɛ Akwankyerɛ ne afei Khagan no home; Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn, na afei Onyankopɔn Ɔhaw no. Nanso biribiara nte sɛnea ɛte no. Yɛkɔɔ Khagan wɔ 1960 mu, mfe anum wɔ bere a wowiee no akyi, na yɛde Nkonimdi no guu n"adaka mu.
  
  Asase ntwea anan? Ɛda so ara yɛ ahintasɛm. Nea eye ne sɛ, nneɛma a ɛkyerɛ sɛ Apɔnkɔsotefo no te no ada adi pefee de besi nnɛ. Nanso so Order no huu Genghis Khan ɔdamoa no? Enti na ɛte sɛ nea.
  
  Bere a helikopta no kɔɔ so twaa mframa a ɛyɛ tratraa no mu no, Yorgi sɔre gyinaa hɔ na afei ɔkɔɔ n"anim. Ná ɛte sɛ nea owifo no anim atwe, na n"ani ayɛ kusuu, te sɛ nea wanna n"ani biara fi bere a ɔpaee mu kae wɔ Peru no. Russiani no kae sɛ: "Meka kyerɛɛ mo sɛ meka Webb asɛm no ho, n"agyapade no," na ne nne daa no adi sɛ nea ɔrebɛka no ama ne ho adwiriw no. "Meka kyerɛɛ mo sɛ me na meyɛ bɔne sen nea wɔaka ho asɛm nyinaa."
  
  Alicia de abufuw bɔɔ mmɔden sɛ obeyi mframa a ɛma wim yɛ hyew mpofirim no afi hɔ. Ɔde anigye kae sɛ: "Meda so ara retwɛn sɛ mɛte onii ko a ɔyɛ ɔbea a ɔne ɔbarima da a ɔyɛ damn no." "Sɛ mɛka nokware akyerɛ wo, Yogi, na mewɔ anidaso sɛ ɛbɛyɛ wo."
  
  "Ɛbɛyɛ dɛn..." Yorgi gyinaa kasamu no mfinimfini. "Meyɛ ɔbarima".
  
  "M"ani nnye nni. Saa nsa nketenkete no. Saa anim yi. Ɔkwan a wonam so."
  
  Dahl kae sɛ: "Ma ɔnkasa."
  
  Lauren kae sɛ: "Na ɛsɛ sɛ mo nyinaa hu sɛ meyɛ ɔbea a ɔne ɔbarima da." "Wunim, bɔne anaa aniwu biara nni ho."
  
  Alicia kae sɛ: "Minim. "Ɛsɛ sɛ woyɛ nea wopɛ sɛ woyɛ na wogye tom. Minim sɛ minim. Ná mewɔ anidaso ara sɛ ɛbɛyɛ Yogi, ɛno ara ne no."
  
  Smith de n"anim a ɛyɛ basaa nanso anka ɛnyɛ hwee hwɛɛ Lauren. Drake susuwii sɛ sɛnea wɔyɛɛ wɔn ade no yɛ nwonwa bere a wosusuw ahodwiriwde no ho no.
  
  Kinimaka kae sɛ: "Ɛno ma obiako pɛ na ɛka."
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ fam kae sɛ: "Obi a ɔrewu."
  
  "Ebia ɛsɛ sɛ yɛma yɛn adamfo no kasa?" Dahl sii so dua sɛ.
  
  Yorgi bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛserew. Afei ɔde ne nsa kyekyeree n"anim na ɔhwɛɛ apata no atifi.
  
  Ɔde kasa a ɛyɛ den kae sɛ: "Ɛnyɛ asɛm tenten." "Nanso eyi yɛ asɛmmisa a ɛyɛ den. Me... Mekum m"awofoɔ wɔ mogya nwini mu. Na m"ani sɔ da biara da. Meda ase sɛ meyɛɛ saa."
  
  Drake maa ne nsa so sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛtwetwe n"adamfo no adwene. "Ɛho nhia sɛ wokyerɛkyerɛ biribiara mu, wunim. Ha na yɛyɛ abusua. Ɛremfa ɔhaw biara mma."
  
  "Mete aseɛ. Nanso eyi yɛ ma me nso. Wote ase?"
  
  Kuw no, obiara de ne ti too fam. Wɔtee ase.
  
  "Ná yɛte akuraa ketewaa bi ase. Akuraa a awɔw wom. Asuso? Na ɛnyɛ afe no mu bere, na ɛyɛ adwowtwa, ɔhwe, akuturuku a efi Onyankopɔn hɔ. Ɛmaa yɛn mmusua, yɛn mma mpo werɛ howee. Ná meyɛ nnipa baanum no mu biako, na m"awofo, wɔantumi annyina ano. Ná wontumi nnom nsa ntɛmntɛm sɛnea ɛbɛyɛ a nna no bɛtwam. Wɔantumi amfa nea ɛdɔɔso a ɛbɛma anadwo no atumi atra ase amma bio. Wɔantumi anhu ɔkwan biara a wɔbɛfa so ne yɛn adi na wɔahwɛ yɛn, enti wonyaa ɔkwan bi a wɔbɛfa so asesa mfonini no."
  
  Alicia antumi anhyɛ ne nkate so. "Mewɔ anidaso sɛ ɛnyɛ sɛnea ɛte no."
  
  "Da bi awia yɛn nyinaa boaboaa yɛn ho ano guu kar no mu. Wɔkaa sɛ wɔhyɛ bɔ sɛ wɔbɛtu kwan akɔ kuro no mu. Yɛnkɔɔ kurow no mu mfe pii na anka ɛsɛ sɛ yebisa, nanso..." Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Ná yɛyɛ mmofra. Ná wɔyɛ yɛn awofo. Wofii akuraa ketewa no ase na yɛanhu no bio."
  
  Hayden huu awerɛhow a ɛwɔ akyirikyiri no wɔ May anim. Ebia na ne mmeranteberem asetra yɛ soronko wɔ Yorga de ho, nanso na nsɛdi ahorow a ɛyɛ awerɛhow wɔ hɔ.
  
  "Ná da a na yɛwɔ kar no akyi no reyɛ nwini, na na ɛreyɛ sum. Wɔkaa kar na wɔkaa na wɔankasa. Nanso yɛasua. Ná wonni ɔdɔ biara mma nkwa, yɛn, anaa wɔn ho wɔn ho. Misusuw sɛ na yennim ɔdɔ da, ɛnyɛ sɛnea ɛsɛ sɛ ɛyɛ. Esum mu no wogyinaa hɔ, na wɔkae sɛ kar no asɛe. Yɛboaboaa yɛn ho ano, ebinom sui. Ná me nuabea kumaa adi mfe abiɛsa pɛ. Ná madi mfe akron, na na meyɛ obi a wanyin sen biara. Anka ɛsɛ sɛ...ɛsɛ sɛ meyɛ..."
  
  Yorgi ko tiaa nusu, na ɔhwɛɛ ɔdan no atifi, te sɛ nea ɛwɔ tumi a ɛbɛsakra nea atwam no. Ɔtenee ne nsa a ɛyɛ den ansa na obiara resɔre abɛn no, nanso anyɛ yiye koraa no, na Hayden nim sɛ eyi yɛ biribi a ɛsɛ sɛ ɔno nkutoo fa mu.
  
  "Wɔdaadaa yɛn fii adi. Wɔnantew bere bi. Ná nsukyenee no mu yɛ den na ɛyɛ nwini araa ma asorɔkye a ano yɛ den a edi awu fi mu bae. Mantumi anhu nea wɔreyɛ, na afei metee nka sɛ awɔw wom dodo sɛ mɛdwene ho yiye. Mihuu sɛ wɔdannan yɛn mpɛn pii. Ná yɛyera na yɛayɛ mmerɛw, na yɛrewuwu dedaw. Ná yɛyɛ mmofra. Yɛn... na yɛde yɛn ho too so."
  
  Hayden mumii n"ani. Ná nsɛm biara nni hɔ.
  
  "Ɛda adi sɛ wohuu kar no. Wofii hɔ kɔe. Yɛn... yie, yɛwuwui... mmiako mmiako." Yorgi da so ara ntumi nhyehyɛ nsɛm no mu nsɛm pefee. Awerɛhowdi a na ɛwɔ n"anim no nkutoo na ɛdaa eyi mu nokware adi.
  
  "Me nkutoo na minyaa nkwa. Ná me ho yɛ den sen biara. Mabɔ mmɔden. Mesoaa, na metwee, na meyɛɛ atuu, nanso hwee amfi mu. Midii wɔn nyinaa huammɔ. Mihuu sɛ nkwa no resa afi me nuanom mmarima ne mmea no mu biara nsam na mekaa ntam sɛ mɛtra ase. Wɔn wu no maa me ahoɔden, te sɛ nea wɔn akra a wɔakɔ no abɛka me de ho. Mewɔ anidaso sɛ wɔyɛɛ saa. Meda so ara gye di. Migye di sɛ wɔda so ara ka me ho. Minyaa nkwa wɔ Russia afiase bi mu. Metraa ase kyɛe sen Matt Drake," otumi serewee a ɛyɛ mmerɛw, "na miyii no fii hɔ."
  
  "Ɛyɛɛ dɛn na wotumi san kɔɔ akuraa no ase?" Kinimaka pɛe sɛ ohu. Hayden ne Dahl de ahwɛyiye hwɛɛ no, nanso na ɛda adi pefee nso sɛ ɛsɛ sɛ Yorgi kasa.
  
  Ɔde nne a ɛyɛ yaw bɔɔ abubuw sɛ: "Mehyɛɛ wɔn ntade." "Ntama a wɔde hyɛ ntade. Jacket ahorow. Sɔkoso. Me ho yɛɛ me hyew na migyaw wɔn nyinaa nkutoo wɔ sukyerɛmma ne nsukyenee no mu na miduu kwan no so."
  
  Hayden antumi ansusuw koma yaw, afobu a wosusuw sɛ ɛyɛ ne de a anka ɛnsɛ sɛ ɛyɛ ne de no ho.
  
  "Kar bi a na ɛretwam boaa me. Mekaa asɛm no kyerɛɛ wɔn, san kɔɔ akuraa no ase nna kakraa bi akyi," ɔhome denneennen, "na memaa wohuu awerɛhow a wɔde aba no honhom. Ma wonhu na wɔnte sɛnea n"abufuw mu dɔ no nka. Enti yiw, mede mogya nwini kum m"awofo."
  
  Na kommyɛ bi wɔ hɔ a ɛnsɛ sɛ wobubu da. Ná Hayden nim sɛ Yorga nuanom afunu da baabi a wɔahwe ase mprempren yi ara, ayɛ nwini daa, a wɔrenhome da.
  
  "Mebɛyɛɛ owifo." Yorgi maa nnyigyei a ɛyɛ awerɛhow no yɛɛ mmerɛw. "Na akyiri yi wɔkyeree no. Nanso wɔammu no fɔ da sɛ wadi awu. Na ha na yɛwɔ."
  
  Wimhyɛnkafo no nne baa wim. "Simma aduasa kɔ China wim tebea mu, mmarima, na afei ɛyɛ obiara nsusuwii."
  
  Hayden ani gyee bere a Lauren frɛɛ Washington adwene ho kuw no wɔ saa bere yi mu no. Ɔkwan biako pɛ a na wobetumi afa so akɔ wɔn anim ne sɛ wɔbɛtwetwe adwene.
  
  Bere a yehyiae no ɔka kyerɛɛ Way sɛ: "Yɛabɛn botae no." "Biribi foforo biara?"
  
  "Yɛreyɛ adwuma wɔ ntwea anan no so, nsɛm a ɛfa apɔnkɔsotefo awo nna ho, Mongolia, Khagan ne Order no ankasa, dɛn na wopɛ kan?"
  
  
  TI DUNAN
  
  
  Alicia de anigye kae sɛ: "Oooh," na ɔreyɛ dwumadi no. "Momma yentie da a wɔwoo no nɔma. M"ani gye akontaahyɛde a ɛyɛ crunching ho ara kwa."
  
  "Nwunu. Ɛyɛ anigye sɛ wobɛte saa asɛm no afi ɔsraani bi a ɔnam afuw mu hɔ." Ɛnne no toaa so anigye so, maa n"aniwa kakraa bi kɔɔ soro wɔ salon no mu, nanso anigye so a na onnim: "Enti, wɔwoo Hannibal wɔ afe 247 A.Y.B., owui bɛyɛ afe 183 A.Y.B. Genghis Khan 1162, owui 1227-"
  
  Alicia kae sɛ: "Ɛno yɛ akontaabu pii dodo."
  
  Dahl kae sɛ: "Ɔhaw no ne sɛ. "Wo nsateaa ne wo nansoaa awie."
  
  Kɔmputa ho nyansahufo no toaa so sɛ: "Minnim nea ɛno kyerɛ." "Nanso saa ɔsom ahorow a wɔabɔ dam yi ani gye wɔn nɔma agodie ne mmara ahorow ho ankasa. Ma ɛno ntra w'adwenem."
  
  Kensi kae sɛ: "Enti wɔwoo Hannibal mfe 1,400 ansa na Genghis reba." "Yɛte saa ase."
  
  Nerd no kae wɔ anifere kwan so sɛ: "Ɛbɛyɛ wo nwonwa sɛ wubehu shitheads dodow a wɔnyɛ eyi." "Ɛnyɛ hwee-"
  
  "Hey adamfo?" Drake twaa n"asɛm mu ntɛm ara sɛ: "So wɔabɔ w"anim pɛn?"
  
  "Wiɛ, nokwarem no, yiw. Yiw, manya."
  
  Drake de ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so. Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ." "Afei de wubetumi akɔ so abɔ fuw."
  
  "Nokwarem no, yentumi mfa akontaabu ahorow yi nyɛ adwuma de besi nnɛ, efisɛ yennim apɔnkɔsotefo afoforo no. Ɛwom sɛ me guessing mpo mo guys betumi figure out nea ɛto so anan no? Daabi? Wɔn a wɔfa no nni hɔ? Ɛyɛ. Enti, mprempren, guys, ogya ahoɔden kɛse bi wɔ hɔ a wɔde rekɔ Mongolian Republic. Ason, anaasɛ ɛda so ara yɛ asia? Yiw, asraafo atitiriw akuw asia a wogyina aman asia ananmu redi Nkonimdi Ɔpɔnkɔsotefo no akyi. Meka no yiye? Hooray!"
  
  Drake hwɛɛ Hayden denneennen. "So saa ɔbarima yi ne ananmusifo a oye sen biara wɔ Washington?"
  
  Hayden de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Wiɛ, anyɛ yiye koraa no, ɔmfa ne nkate nsie. Ɛnyɛ nea wɔde asie nnaadaa atade mpopaho pii ase te sɛ Washington fã kɛse no ara."
  
  "Monkɔ w"anim kɔ nkonimdifo pɔnkɔsotefo no nkyɛn. Ɛda adi sɛ Order no wɔ n"ankasa nhyehyɛe, enti nkonimdi betumi ayɛ biribiara fi mmofra agode so kosi video so agodie so... ha ha. Wiase tumidi betumi aba akwan horow pii so, so meteɛ?"
  
  Hayden kae sɛ: "Toa nkyerɛkyerɛ no so kɛkɛ."
  
  "Nokwarem no, nokwarem no." Enti momma yɛnkɔ asɛm no so tẽẽ, ɛnte saa? Ɛwom sɛ na Israelfo no mpɛ sɛ wɔde Nasi akodi mu nsɛmmɔnedi som a wɔsɛee no wɔ Cuba no ho nsɛm biara bɛma yɛn de, nanso yesuaa nea na ɛsɛ sɛ yehu. Bere a mfutuma no tɔe no, Nasifo no sii gyinae pefee sɛ wɔayɛ basabasa na wɔde adwene a ɛyɛ nwonwa yi bae sɛ wobedi wiase no so. Wɔbɔɔ Order no, ne akodeɛ, kokoam mmara, nsɛnkyerɛnneɛ ne nneɛma foforɔ pii. Wɔyɛɛ nhyehyeɛ bi - a ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ deɛ na wɔayɛ ho adwuma mfeɛ pii wɔ Reich ase. Wosiee akode ahorow anan na wɔde saa ahodwiriwde yi bae. Ebia na wɔpɛ sɛ wɔma ɛyɛ nea wontumi nhu kɛse, hena na onim? Nanso Mossad no sɛee wɔn a na wonni hwee na ɛte sɛ nea wɔsɛee wɔn ntɛmntɛm dodo. Bunker a ahintaw no kɔɔ so traa hɔ a wɔanhu mfe aduasa."
  
  Wimhyɛnkafo no buae wɔ ɔkwan a ɛyɛ anifere so sɛ: "Simma dunum."
  
  "So eyi yɛ akode?" Hayden bisae sɛ. "Ɛhe na wonya fii?"
  
  "Wiɛ, na Nasifo no wɔ abusuabɔ bɛyɛ dodow a obiara betumi anya. Big Pistol yɛ dedaw bi a wɔayɛ no foforo sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛtena hɔ na ayɛ pɛpɛɛpɛ. Ná wobetumi de wɔn nsa ato biribiara so koraa fi mfe aduanan kosi aduɔwɔtwe. Ná sika nyɛ akwanside da, nanso na kankabi yɛ akwanside. Na ahotoso. Wɔrennye ɔkra teasefo biako mpo nni sɛ ɔbɛyɛ eyi ama wɔn. Ebia egyee sneaks nketewa no mfe pii ansa na wɔde akode anan no nyinaa ne nnwuma dumien pii asie. Nneɛma a ɛma wonya ahotoso nso yɛ ade biako nti a wɔde atuo no siei wɔ nea edi kan no mu. Wɔrentumi mfa wɔn ntra Cuba mprempren, ɛnte saa?" Washington nipa no serewee, afei ɔkwan bi so no otumi yɛɛ n"adwene.
  
  Alicia bobɔɔ n"ani na ɔde ne nsa abien no nyinaa bɔɔ mu te sɛ nea ebetumi abɔ obi kɔn a ɛyɛ mmerɛw no ho.
  
  "Anyway, so mo mmarima no da so ara ka me ho? Mete ase sɛ bere yɛ tiaa na wo ho yɛ wo yaw sɛ wubefi mfutuma mu akɔtow biribi, nanso mewɔ nsɛm kakra. Ɔbaa mu ara kwa..."
  
  Home so.
  
  "Afei eyi yɛ anigye."
  
  Kommyɛ kɛse.
  
  "Wobɛpɛ sɛ wokyɛ?" Hayden piapiaa ɔbarima no, na ɔhwɛɛ helikopta no fã a ɛyɛ den no te sɛ nea obetumi ahu sɛ baabi a wɔde besi fam no rebɛn.
  
  "Wiɛ, na merebɛka asase afanan no ho asɛm -anaasɛ anyɛ yiye koraa no sɛnea yehu no -nanso mihu sɛ yɛn bere resa. Hwɛ, ma me high five, nanso nea wobɛyɛ biara," ogyinae kakra no, "don"t land!"
  
  Nkitahodi no twaa mu mpofirim. Hayden dii kan hwɛɛ fam na afei ɔhwɛɛ helikopta no mu.
  
  Drake maa ne nsa abien no nyinaa so kɔɔ soro. "Nhwɛ me." Me nni fɔ!"
  
  Alicia serewee. "Yiw, me nso."
  
  "Nkɔ fam?" Dahl san kaa saa bio. "Dɛn koraa na ɛno kyerɛ?"
  
  Alicia tew ne menewam te sɛ nea ɔrekyerɛkyerɛ mu, nanso afei wimhyɛnkafo no nne bɔɔ fi akasam no so. "Simma abien, mmarima."
  
  Hayden dan kɔɔ gyidini dedaw bi nkyɛn kɔhwehwɛɛ mmoa. "Mano?" - a mebisae.
  
  Hawaiini kɛse no bɔɔ gyegyeegye sɛ: "Ɔyɛ afunumu, nanso ɔda so ara wɔ yɛn afã." "Mɛka sɛ gye n"asɛm tom."
  
  Smith de ne ho gyee mu sɛ: "Ɛyɛ papa sɛ wubesi gyinae ntɛm." "Yɛrekɔ fam."
  
  Nkitahodi nhyehyɛe no baa nkwa mu amonom hɔ ara. "Dɛn na mekae? Mma nnsi fam! " .
  
  Drake sɔre gyinaa hɔ na ɔsɔɔ helikopta no intercom no. Ɔkae sɛ: "Fuck off, adamfo." "Nyansa foforo wɔ kwan so."
  
  "Nanso yɛwɔ China wim tebea mu. Wontumi nkyerɛ bere tenten a ebegye ansa na wɔahu yɛn."
  
  "Yɛ nea wubetumi, nanso nnsi fam."
  
  "Hey buddy, wɔka kyerɛɛ me sɛ eyi bɛyɛ asɛmpatrɛw adwuma a wɔde ba ntɛm ne nea wɔde fi hɔ. Nkwaseasɛm biara nni hɔ. Wubetumi anya awerɛhyem sɛ sɛ yɛtra ha kyɛ sen simma kakraa bi a, yebenya J-20 abien wɔ yɛn afunumu so."
  
  Alicia de ne ho too Drake nkyɛn na ɔkaa no asɛm a ɛyɛ sereserew sɛ, "Eyi nye-"
  
  Yorkshireni no twaa n"asɛm mu, na ohui sɛ tebea no gye ntɛmpɛ. Ɔkaa sɛ, "Wiɛ, ɛda adi sɛ Knobend a ofi Washington no tumi te yɛn bere mpo a nkitahodi no asɛe no," na ɔde n"ani kyerɛɛ Dahl. "So woate saa, Nobend? Yɛwɔ bɛyɛ sikani aduosia."
  
  Ɔbarima no buae sɛ: "Ɛbɛkyɛ." "Monyɛ akokoduru, nkurɔfo. Yɛwɔ asɛm yi so."
  
  Drake tee nka sɛ ne nsateaa reyɛ ayɛ den. Saa suban a ɛbrɛ ne ho ase yi kanyan akasakasa nkutoo. Ebia na ɛno ne adwene no? Efi bere a wohuu Hannibal ɔdamoa no, na Drake ate nka sɛ biribi asɛe wɔ asɛmpatrɛw adwuma yi ho. Biribi a wɔanna no adi. So wɔasɔ wɔn ahwɛ? So na wɔrehwɛ wɔn so? So U.S. aban no hwehwɛɛ wɔn nneyɛe mu? Sɛ saa a, ɛnde ne nyinaa baa nea esii wɔ Peru no so. Na sɛ ɛte saa a, na Drake nnwen wɔn dwumadi no ho dodo.
  
  Ɔhaw ne ho wɔ atirisopam, atirimɔdensɛm ne atirimɔdensɛm a ebia atiefo bɛnoa wɔ nhwehwɛmu no akyi no ho. Ɔman biara a amammuifo di so no nyɛ nea ɛte sɛ nea ɛte da, na na wɔn a wɔwɔ nnipa a wodi tumi no akyi nkutoo na wonim nea ɛrekɔ so ankasa.
  
  Ɔde nne kɛse kae sɛ: "Sikɔne aduonum." "Afei yebefi ha."
  
  Wimhyɛnkafo no ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Yɛrebɔ mmɔden sɛ yɛbɛyɛ biribi a ɛyɛ nwonwa." "Yɛakɔ fam dedaw araa ma wubetumi afi ɔpon no mu akɔ dua bi so, nanso mede anomaa no asie bepɔw bon bi mu. Sɛ wote sɛ biribi twitwiw fam a, ɛbɛyɛ ɔbotan anaa yeti."
  
  Alicia menee ade denneennen. "Misusuwii sɛ wɔabɔ wɔn ho ban wɔ Tibet nyinaa?"
  
  Dahl de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Kwan ma. Ɔkwan so akwantu. Hena na ɔnim?"
  
  Awiei koraa no, abusuabɔ no san baa nkwa mu. "Ɛyɛ, nkurɔfo. So yɛda so te ase? Papa pa. Adwuma kɛse. Afei... wokae akyinnyegye a ɛfa Genghis Khan homebea ho no nyinaa? Ná n"ankasa pɛ ɔdamoa a wɔanhyɛ no agyirae. Wɔkumm obiara a ɔsii n"adamoa. Na apɔnkɔ tiatiaa baabi a wosiee no na woduaa nnua. Nea ɛkyerɛ ankasa ne sɛ, wontumi nnya gye sɛ ɛba ara kwa. Asɛm baako a mehu sɛ ɛka koma efisɛ ɛbubu saa kraman nhyehyɛe yi nyinaa ara kwa ne sɛ wosiee Kahn ne yoma kumaa bi - na wɔkyerɛɛ beae no yiye bere a wohuu yoma no maame sɛ ɔresu wɔ ne nantwi ba no ɔdamoa ho no."
  
  Wimhyɛnkafo no twaa nkitahodi mu mpofirim. "Ɛkame ayɛ sɛ yɛadu baabi a yɛrensan mma bio, adamfo. Sikɔne aduasa na yɛbɛfiri ha ntɛmntɛm sɛdeɛ yɛbɛtumi te sɛ nea ogya rehye, anaasɛ yɛbɛsoma mmofra no akɔ hɔ."
  
  Ɔbarima a ofi Washington no kae sɛ: "Oo." "Me werɛ fii wo ho asɛm. Yeah, fi hɔ kɔ. Mede beae foforo bɛmena wo."
  
  Drake de n"anim buae, na ɔkaa wimhyɛnkafo no yaw ho asɛm, nanso ɔde abufuw kae sɛ: "Yesu, dude. So worebɔ mmɔden sɛ wobɛkyere yɛn anaa wɔakum yɛn?"
  
  Ná ɔredi agoru fã bi pɛ.
  
  "Hey Hey." Ma wo bo dwo. Hwɛ - saa Nasifoɔ yi - Atemmuo a Ɛtwa Toɔ no Nhyehyɛeɛ - na na wɔrehwehwɛ Apɔnkɔsotefoɔ - ahomegyebea - wɔ mfeɛ aduonum ne aduɔwɔtwe ntam, ɛnte saa? Ɛda adi sɛ wohuu wɔn nyinaa. Biribi ka kyerɛ me sɛ wɔanhu Genghis Khan ɔboda. Migye di ampa sɛ wobetumi aka pii afa ade a ɛte saa a wɔahu no ho. Afei Ahyɛde no ankasa ne nsɛmfua: "Nanso biribiara nte sɛnea ɛte no akyi. Yɛkɔɔ Khagan wɔ 1960 mu, wɔ bere a wowiee no akyi mfe anum, na yɛde Nkonimdi no guu n"adaka mu." Akyinnye biara nni ho sɛ Kahn annya ɔdamoa biara a wosii wɔ 1955 mu. Nanso, esiane ɔboda a na onni, ne sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛboa gyidifo nso na nsrahwɛfo akɔ soro nti, China sii amusiei maa no."
  
  "So eyi wɔ China?" Hayden bisae sɛ.
  
  "Nokwarem no, eyi wɔ China. Woredwen saa ade a ɛwɔ ntwea anan yi nyinaa ho, ɛnte saa? Okay, ma wo grey matter no nyɛ adwuma. Ebia da bi adwuma bi mpo bɛba ama wo wɔ ha."
  
  Hayden menee nnyigyei bi a wɔabɔ no akuturuku. "Kyerɛkyerɛ wo nsusuwii no mu kɛkɛ."
  
  "Ɛteɛ, onwini. Wosii Genghis Khan Amusiei no wɔ 1954 mu. Eyi yɛ asɔredan kɛse bi a wɔasi wɔ asubɔnten bi ho wɔ Ejin Horo, wɔ Inner Mongolia anafo fam atɔe. Afei mausoleum no ye cenotaph ankasa - nipadua biara nni mu. Nanso wɔka sɛ ɛwɔ ti nhwi ne nneɛma afoforo a na ɛyɛ Genghis dea. Mfiase no na wɔsom Chinggis a wɔde amusiei ho adwene bata ɔdamoa ne ɔdamoa a agye din ho bere nyinaa no wɔ yurt fitaa awotwe, ntamadan ahemfie a ɔtraa mu mfiase no mu. Darkhad ahemfo a wɔwɔ Jin no na wɔbɔɔ amusiei a wotumi fa so yi ho ban na akyiri yi ɛbɛyɛɛ Mongol man no sɛnkyerɛnne. Awiei koraa no, wosii gyinae sɛ wobetu amusiei a wotumi fa so no ase na wɔde tete nkaedum no akɔ foforo a ɛtra hɔ daa mu. Nhyehyɛe no ne Order no nhyehyɛe no hyia pɛpɛɛpɛ. Akode biara a wɔbɛpaw sɛ wobedi so nkonim no wɔ Genghis funnaka mu, wɔ saa amusiei no mu."
  
  Hayden karii ne nsɛm no. Ɔkae sɛ: "Damn dumbass." "Sɛ woadi mfomso a..."
  
  "Cur?"
  
  "Eyi ne nea eye sen biara a wubetumi anya."
  
  Dahl kae sɛ: "Ná Order no wɔ kwan a wɔfa so kɔ hɔ." "Eyi kyerɛkyerɛ nkyerɛwde a ɛwɔ nkyerɛwee no mu no mu."
  
  Hayden de ne ti too fam brɛoo. "Yɛne asase ntam kwan ware he?"
  
  "Simma aduonu ason."
  
  "Na akuw afoforo no nso ɛ?"
  
  "Misuro sɛ ɔkwan biara nni hɔ a mɛfa so ahu sɛ ebia wɔyɛ anyansafo te sɛ wo de no ampa. Ebia wɔwɔ mfiridwuma ho ɔbenfo bi a otu wɔn fo." Gyina kakra na da aseda adi.
  
  Alicia teɛɛm sɛ: "Damn mongrel."
  
  "Daabi". Hayden dii n"abufuw so. "Ná mepɛ sɛ meka sɛ-dɛn ne nea aba foforo wɔ nsɛm a wɔka wɔ ɔman no mu ho?"
  
  "Oo, pɛpɛɛpɛ. Nkɔmmɔbɔ no yɛ den na ɛyɛ ahantan. Akuw binom maa adwumayɛfo no bɔɔ wɔn mfurum. Wɔmaa ebinom adwuma sɛ wontutu fam ntwa Hannibal beae no ho nhyia bio. Minim sɛ na Russiafo ne Swedenfo de wɔn ani kyerɛ Burkhan Khaldun, te sɛ wo ara pɛ mfiase no. Mossad ne Chinafo yɛ komm yiye. Fransefo? Wiɛ, hena na onim, ɛnte saa?"
  
  Hayden kae, na awuduru ayɛ ne nne sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ wobɛka eyi ho asɛm yiye." "Efisɛ sɛ woannyɛ saa a... wiase no behu amane."
  
  "Kɔ amusiei yi so kɛkɛ, Akyerɛbaa Jay. Nanso yɛ no ntɛm. Ebia akuw afoforo wɔ hɔ dedaw."
  
  
  TI DUNUN
  
  
  Wimhyɛnkafo no da so ara ho popo kae sɛ: "Ejin Horo Banner." "Aka simma awotwe."
  
  Wɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ kuw no besian akɔ kurow no akyi na wɔafi akwantu no ase. Wɔfaa ɛhɔnom fam tutufo bi sɛ ɔmmoa wɔn, na na ɛsɛ sɛ ɔde wɔn kɔ amusiei hɔ. Drake susuwii sɛ na onni nea ɛbɛyɛ sɛ ɛbɛba saa bere no ho adwene biara.
  
  Nea ɛbɛyɛ na wɔatumi ayɛ eyi no, na helikopta no bɛkɔ so ayɛ hyew na ayɛ krado, ɛmfa ho sɛ na wimhyɛnkafo no da so haw wɔ Chinafo wimhyɛn a wɔde ko a wɔde sum ase ho no.
  
  Ɔhwe ne nnome, na afei helikopta no gyinaa hɔ, na ɛmaa kuw no nyaa bere de huruw. Wohuu wɔn ho wɔ nwura a ɛyɛ nwunu mu, kwae a ɛrewuwu a ɛyɛ nwunu mu, nanso na ɛnyɛ den sɛ wobehu ɔkwan a wɔbɛfa so akɔ wɔn anim.
  
  Bɛyɛ kilomita biako sian koko no, kurow kɛse bi akyi da hɔ. Hayden yɛɛ ne sat nav ho nhyehyɛe kɔɔ coordinates a ɛfata so na afei kuw no yɛɛ wɔn ho sɛnea wobetumi. Ná Chinafo hia nsrahwɛfo, enti ɛnnɛ wonyaa akron foforo. Lauren gye dii sɛ ɔbɛtra helikopta no nkyɛn na wasiesie nkɔmmɔbɔ a ɛkɔ so no.
  
  Ɔfrɛɛ bere a kuw no de ahopere rekɔ no, "Bere foforo no, Alicia betumi ayɛ nkitahodi bi."
  
  Engiresini bea no de ne hwene bɔɔ ne mu. "So mete sɛ ɔkyerɛwfo a ɔyɛ damn?"
  
  "Mmm, ampa?"
  
  Drake bɔɔ Alicia na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ, "Wiɛ, woyɛɛ saa dapɛn a etwaam no, wokae? Wɔ dwumadi ahorow a wɔde di dwuma ho?"
  
  Ɔserewee denneennen sɛ: "Oh yeah, na ɛyɛ anigye. Migye kyim sɛ Lauren dwumadie no bɛyɛ saa ara."
  
  "Momma yɛnhwɛ kwan sɛ ɛnte saa."
  
  Wɔn baanu no sesaa serew a ɛyɛ hyew bere a wofii wɔn bere tiaa mu dabere mu bae na wɔde wɔn ani kyerɛɛ koko a ɛrewea nkakrankakra no so no. Ankyɛ na afifide ne anhweatam a ɛnnɔɔso no maa akwan ne adan benyaa baabi, na ahɔhodan ne adwumayɛbea adan atenten pii fii ase puei wɔ akyirikyiri. Kɔkɔɔ, ahabammono ne pastel ko tiaa wim bruu ne mununkum a ɛyɛ mmerɛw. Ntɛm ara na Drake ho dwiriw no wɔ sɛnea na mmɔnten no ne kurow no ankasa ho tew, sɛnea na akwan akɛse no bi trɛw no ho. Wɔkae sɛ daakye ho adanse.
  
  Esiane sɛ mfiase no na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa, nanso wɔantumi mmoa wɔn ho nti, nsrahwɛfo no de wɔn ani kyerɛɛ baabi a wohyiam no, na wɔhwɛɛ sɛ wɔn nsa mfi wɔn akyi bag a ɛsõ dodo no mu da. Fam tutufo no kyiaa wɔn wɔ ɔbarima bi a ɔte pɔnkɔ honi tuntum kɛse bi sunsuma mu.
  
  "Ɛfata". Dahl de ne ti too fam kyerɛɛ nea ɔte so no.
  
  Ná ɔbea tenten bi a ɔyɛ teateaa a n"akyi ti nhwi a wɔabɔ no akuturuku na ɔhwɛ ade tẽẽ gyina wɔn anim. "So woka akwantufo kuw bi ho?" Ɔkasae yiye, na ɔpaw ne nsɛm. "Pa kyɛw wɔ me Borɔfo kasa ho." Eyi nyɛ papa". Ɔserewee, na n"anim ketewaa no yɛɛ mmerɛw.
  
  Dahl kae ntɛm ara sɛ: "Ɔhaw biara nni hɔ." "Ɛda adi pefee sen Drake nkyerɛase no."
  
  "Aseresɛm a ɛyɛ anigye-"
  
  Ɔbea no siw no kwan kae sɛ: "Wonyɛ sɛ nsrahwɛfo." "So wowɔ osuahu?"
  
  Dahl soo ne nsa na ɔde ayamye sɛnkyerɛnne dii n"anim kae sɛ: "Oo, yiw." "Yɛkyinkyin wiase nyinaa hwehwɛ nneɛma foforo a ɛtwetwe adwene ne nkurow foforo."
  
  Ɔbea no kae wɔ ayamye mu mmom sɛ: "Ɔkwan a ɛnteɛ." "Asie no wɔ ɔfã foforo."
  
  "Ow".
  
  Drake serewee. Ɔkae sɛ: "Fa kyɛ no." "Mpɛn pii no, ɔsoa nneɛma kɛkɛ."
  
  Ɔbea no nantew kɔɔ anim, na ɔteɛɛ n"akyi, na na ne ti nhwi a ɛyɛ tẽẽ aboaboa ano ayɛ no ti nhwi a ɛyɛ den. Kuw no trɛwee sɛnea wobetumi, bio na wɔmpɛ sɛ wɔde basabasayɛ bɛba anaasɛ wobegyaw nkae biara a ɛtra hɔ daa. Dahl hui sɛ ɔbea no din de Altan na wɔwoo no wɔ baabi a ɛbɛn hɔ, ofii China wɔ ne mmeranteberem, na afei ɔsan bae mfe abien pɛ a atwam ni. Odii wɔn anim tẽẽ ne nidi mu na ankyɛ na ɔkyerɛe sɛ wɔrebɛn wɔn botae no.
  
  Drake huu amusiei no atifi sɛ ɛkorɔn wɔ n"anim, ahoni, anammɔn ne nneɛma afoforo a ɛyɛ nwonwa atwa ho ahyia. Owu betumi ahintaw baabiara. Bere a kuw no boom yɛɛ adwuma no, wɔmaa ɔbea no brɛɛ ase bere a wɔhwɛɛ sɛ ebia akuw afoforo ne asraafo afoforo wɔ hɔ no, na saa bere no nyinaa wɔyɛɛ wɔn ho sɛ wɔn ani gye sɛnea wohu no ho no. Ebia na Smith a ɔrehwɛ nwura kotoku ne benkyi akyi no haw Altan, nanso sɛnea Drake kaa ne "nneɛma a anohyeto wom yiye" ho asɛm no maa n"anigye a ɔwɔ sɛ obehu nneɛma pii no yɛɛ kɛse.
  
  "So ɔyɛ soronko?"
  
  "Oo yiw, ɔyɛ biako mu biako."
  
  Smith bɔɔ ose sɛ: "Metumi ate wo denam fucking connection no so."
  
  "Sɛn?"
  
  "Wɔ kar ho no, eyi ne Pagani Huayra Hermes de a Pagani ne Hermes yɛ maa Manny Koshbin no."
  
  "Kafra. Minnim nea eyi nyinaa kyerɛ."
  
  "Ɛda adi pefee". Drake guu ahome. "Smith yɛ obi a ɔyɛ soronko. Nanso ka anigyede a w"ani gye ho paa ho asɛm kyerɛ me."
  
  "M"ani gye akwantu ho ankasa. Mmeae bi wɔ hɔ a ɛyɛ fɛ wɔ sare so."
  
  "Wɔ nsraban mu nsɛm mu no, susuw Smith ho sɛ ntamadan dua a ɛwosow. Nea ɛde wo to ɔhaw mu bere nyinaa, nanso ɛda so ara yɛ adwuma yiye bere a woayɛ no pɛnkoro pɛ, na bere nyinaa, nanso bere nyinaa, otumi hyɛ wo abufuw."
  
  Smith bɔɔ biribi wɔ comms no so, bere a na wawie ne reconnaissance no. Lauren kɔɔ serew a na ontumi nni so mu.
  
  Altan de adwenem naayɛ hwɛɛ Yorkshireni no, na afei ɔdanee n"ani kyerɛɛ kuw no mufo a aka no. Mai titiriw kwatii ɔbea yi, te sɛ nea ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔde n"ankasa mfiase besie. Drake tee nea afoforo ntumi tee ase. Ade biako de foforo bae, na Mai ampɛ sɛ ɔbɛka baabi a ofi anaa ɔkwan a ɔfaa so kowiee ha no ho asɛm. Altan twee adwene sii anammɔn pii so.
  
  "Wɔ saa kwan no so." Amusiei no wɔ soro hɔ."
  
  Drake huu kɔnkrit kwan bi a ɛtrɛw na ɛware yiye a ɛyɛ nwonwa a ɛkɔ kɔnkrit anammɔn atenten a ɛso yɛ toro so tẽẽ. Aka kakra ma atrapoe no afi ase no, ɔkwan no trɛwee yɛɛ kurukuruwa kɛse bi, na na ohoni a akyinnye biara nni ho no gyina mfinimfini.
  
  Kinimaka kae sɛ: "Wiɛ, na saa dude yi yɛ ɔpɔnkɔsotefo ampa."
  
  Genghis Khan a ɔte ɔpɔnkɔ a ɔretu mmirika so no gyina ɔbo kɛse bi so.
  
  Yorgi kae sɛ: "Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abien no. "Nkonimdi".
  
  Ɛbɛyɛ sɛ Altan tee kasamu a etwa to no efisɛ ɔdanee ne ho kae sɛ, "Yiw. Khagan dii wiase a wonim no fã kɛse no ara so nkonim ansa na ɔrewu. Akyinnye biara nni ho sɛ na ɔyɛ ɔhene a ɔkunkum mmusuakuw asetɔre, na ɔsan nso kaa Silk Road no boom wɔ amammuisɛm mu wɔ ne nkwa nna mu, na ɔmaa aguadi ne nkitahodi yɛɛ kɛse wɔ atɔe fam asase nyinaa so. Na ɔyɛ ɔkannifo a mogyahwiegu ne ho yɛ hu, nanso ɔne n'asraafo anokwafo dii yiye na ɔde wɔn kaa ne nhyehyɛe nyinaa ho."
  
  "So wubetumi aka nea ɛwɔ amusiei no mu ho asɛm kakra akyerɛ yɛn?" Ná Drake pɛ sɛ osiesie ne ho. Wɔ saa asɛmpatrɛw adwuma ahorow yi mu no, na ahoɔhare yɛ biribiara.
  
  "Wiɛ, ɛnyɛ hwee sɛ amusiei a ɛyɛ ahinanan, a wɔde abɔnten nneɛma asiesie so." Afei Altan kasae te sɛ nea ɔrefa nsrahwɛfo kwankyerɛfo bi asɛm aka. "Ahemfie kɛse no yɛ ahinanan na ɛwɔ Genghis ohoni a ne tenten yɛ mita anum a wɔde jade fitaa ayɛ. Pia anan ne asa abien na ɛwɔ hɔ, a ɛte sɛ yurt abiɛsa. Adaka ason na ɛwɔ Ahemfie a Wɔde Ahomegye Mu no mu. Kang, ɔyerenom baasa, ne ba a ɔto so anan ne saa ɔba no yere."
  
  Smith kae sɛ: "Nnapɔnna ahemfie." "Afei nso ɛte sɛ ahomegyebea."
  
  "Yeees". Altan twee no, ɔde boasetɔ hwɛɛ Smith na na onnim biribiara wɔ nkyerɛwee a na wɔredi akyi no ho.
  
  "Wɔwɛn amusiei no, darkhadfo, wɔn a wɔwɔ hokwan ahorow. Eyi yɛ kronkron koraa ma Mongoliafo pii."
  
  Drake de anigye guu ahome a emu dɔ. Sɛ na wɔadi mfomso, na ɛnyɛ eyi ne beae a akode a ɛto so abien no wɔ a... Ná osuro sɛ obesusuw nea ebefi mu aba mpo ho.
  
  Ná Chinafo afiase asetra bɛyɛ wɔn haw a esua koraa.
  
  Nantew tenten no toaa so, nea edi kan no, wɔyɛɛ akwantu kɛse wɔ ɔkwan kɛse no so, afei wɔpaapaee kurukuruwa no mu, wɔhwɛɛ tete ɔsahene no anim ntɛmntɛm, na afei wɔforoo abo atrapoe no a enni awiei. Kuw no kɔɔ so traa wɔn gyinabea, na wɔntaa nsɛe wɔn anammɔn, na wɔkɔɔ so ma wɔn ani da hɔ bere nyinaa. Drake ani gyei sɛ ohui sɛ nsrahwɛfo kakraa bi na wɔbaa amusiei hɔ nnɛ, na ɛboaa no kɛse.
  
  Awiei koraa no, ɔdan a ɛyɛ nwonwa no baa yɛn anim. Kuw no gyinaa bere a woduu anammɔn a ɛwɔ soro no so sɛ wɔde ne nyinaa bɛkɔ mu no. Altan twɛn, ebia na ɛyɛ ne su sɛ nsrahwɛfo a wɔkyere wɔn wɔ bere tiaa bi a ɛyɛ hu mu. Drake huu ɔdan kɛse bi a na adum nketewa koraa wɔ n"awiei biara na na ɛsõ sen saa koraa wɔ mfinimfini. Ná wɔn atifi yɛ kɔbere, na na wɔayɛ nsusuwso. Ná ɔdan no anim wɔ mfɛnsere kɔkɔɔ pii ne anyɛ yiye koraa no apon akɛse abiɛsa. Ná abo fasu a ɛba fam wɔ ɔdan no anim.
  
  Altan nantew kɔɔ n"anim. Dahl san hwɛɛ kuw no akyi.
  
  Hayden kae sɛ: "Kɔ ɔdamoa no mu tẽẽ." "Bue eyi, hwehwɛ adaka no na fi adi. Nea eye ne sɛ nipadua biara nni hɔ a wɔde bɛko. Sɛnea yɛn wimhyɛnkafo no ka no, nkwaseasɛm biara nni hɔ."
  
  Drake tiee bere a Lauren kaa nsɛm a aba foforo wɔ nkɔmmɔbɔ no ho no.
  
  "Mewɔ zero kɛse a srade wom wɔ ha mprempren, mmarima. Migye di koraa sɛ Israelfo ne Russiafo adwene afi wɔn adwene mu, nkyerɛwee no kyerɛɛ ɔkwan a ɛnteɛ. DC susuw sɛ Fransefo rebɛn, ebia dɔnhwerew fã wɔ w"akyi. Atie reyɛ den kɛse mprempren. Yɛwɔ nneɛma afoforo ne nnɛɛdɛe kakraa bi pɛ a NSA renda no adi da. Wonnim Swedenfo, Chinafo ne Britaniafo. Sɛnea mekae no, ɛyɛ apereperedi."
  
  "Obi foforo biara?" Drake de ne nsa twitwiw ne ho.
  
  "Aseresɛm sɛ ɛsɛ sɛ woka saa asɛm no ho asɛm. Merenya ahonhonsɛmdifo a wɔde wɔn ho bɛhyɛ me mu afi baabi a minnim. Abatow nni hɔ, ɔkwan biara nni hɔ a wɔbɛfa so asi so dua, nanso ɛtɔ mmere bi a ɛte sɛ nea obi foforo wɔ nhyehyɛe no mu."
  
  Alicia kae sɛ: "Nka ahonhommɔne ho asɛm. "Yɛwɔ oprehyɛn a etwa to no ho nsɛm a ɛyɛ hu a ɛdɔɔso."
  
  Altan gyinaa hɔ na ɔdanee ne ho. "Woasiesie wo ho? Mede wo bɛkɔ mu."
  
  Kuw no de wɔn ti too fam na wɔkɔɔ wɔn anim. Na afei Drake huu China asraafo sɛ wɔrefi amusiei no mu, na wɔn mu biako kura adaka kɛse bi wɔ ne nsa ase, na wɔn mu bi ne fam tutufo.
  
  Chinafo no de akode kɔe, na afei na ɛda adi pefee sɛ nsrahwɛfo a wonni hɔ no so ba wɔn mfaso.
  
  Egyee bere tiaa bi ansa na wɔn kannifo no dan n"adwene kɔɔ wɔn so.
  
  
  TI DUNsia
  
  
  Drake huu Dal sɛ ɔkyeree Altan na ɔtwe no san n"akyi, na ɔde mmirika tenten sian atrapoe no so kosii sɛ China asraafo bɔɔ wɔn ho ban. Ɔtow n"akyi bag guu fam na obuee kotoku a ɛwɔ akyi no mu zip ntɛmntɛm. Esiane sɛ na ɔyɛ adwuma ntɛmntɛm na wanhwɛ Chinafo no da nti, ne nyinaa akyi no, ɔtee ahobammɔ nka. Ná Hayden, Smith ne May kura atuo.
  
  Wɔ abɔnten a ɛwɔ Genghis Khan amusiei no anim no, wɔmaa akode so na akansifo dii ako. Ná ɛte sɛ nea ɔbarima a okura adaka no haw no. Ná Chinafo kuw no yɛ nnipa baanum na na wɔrepia fam tutufo a wosusuw nneɛma ho no akɔ nkyɛn dedaw. Drake maa ne submachine gun ketewa no so na ɔtwɛnee. Ná kuw no mufo a aka no atrɛw wɔ n"afã.
  
  Hayden teɛɛm sɛ: "Nea yehia ara ne adaka." "Fa to fam na gyae."
  
  Ná Chinafo kuw no kannifo no aniwa kɔla te sɛ slate a ɛyɛ fitaa. "Ɛyɛ wo na ɛsɛ sɛ wofa w"ankasa wo kwan so bere a woda so ara wɔ hokwan no."
  
  Hayden san kae sɛ: "Yɛpɛ adaka." "Na yɛbɛfa."
  
  "Ɛnde sɔ hwɛ." Ɔkyerɛkyerɛfo no kyerɛɛ ase, na Chinafo baanum no nyinaa kɔɔ wɔn anim bere koro mu.
  
  "Wow. Yɛwɔ damn side koro no ara so."
  
  "Oo, aseresɛm ara kwa. Sere. Amerika ne China renkɔ ɔfã koro da."
  
  Drake kasae sɛ: "Ebia ɛnyɛ saa." "Nanso yɛyɛ asraafo a yɛko ma ɔmanfo. " .
  
  Ohuu adwenem naayɛ a ɛwɔ ɔkannifo no nantew mu, adwenem naayɛ kakra a ɛwɔ n"anim no. Ɛbɛyɛ sɛ ɛkaa wɔn nyinaa efisɛ Chinafo kuw no gyaee koraa. Hayden brɛɛ n"akode no ase na ɔtoo ɔkwan no mu kɔɔ akyiri mpo.
  
  "So yentumi nnya biribi a yɛn adwene hyia?"
  
  Fa wo ti to fam. "Yiw, yebetumi ayɛ saa. Nanso aban ne amammui akannifo, amumɔyɛfo ne atirimɔdenfo begyina yɛn kwan so bere nyinaa."
  
  Drake huu awerɛhow a ɛwɔ ɔbarima no anim ne gyidi a edi mũ a ɔwɔ wɔ n"ankasa nsɛm mu. Wɔamma tuo anaa toa biara so bere a akuw a wɔredi akan no dii ako denneennen no. Ná ne nyinaa yɛ obu nti.
  
  Drake sɔre gyinaa hɔ, gyaw ne submachine gun no wɔ n"akyi bag mu, na ohyiaa ntua no anim ne anim. Nsa a wɔde abɔ ne moma so na wɔama ne nsa so. Kotodwe no twaa ne mpampam denneennen. Drake tee nka sɛ mframa no retu mmirika afi ne nipadua mu na ɔhwee ne kotodwe biako so. Ná ntua no nni mmɔborohunu, nkotodwe ne nsateaa bɔɔ denneennen na osu tɔe, na wɔabu akontaa sɛ atirimɔdensɛm no remma no hokwan biara sɛ obetua so ka anaasɛ obenya ahotɔ. Ogyinaa ɛyaw no ano na ɔtwɛn ne bere. Nneɛma afoforo nso hyerɛn bere a ɔkyinkyim ne ho na ɔdan ne ho no. Alicia ne ɔbarima tenten no dii aperepere; Hayden ne Kinimaka ne ɔkannifo no koe. Mai somaa nea ɔne no reko no faa ne mmati so na afei ɔde ɛyaw bɔɔ no wɔ ne akyi berɛmo mu.
  
  Drake huu hokwan bi na ɔfaa. Wɔ n"akyi no ɔtee sɛ Thorsten Dahl puei sɛnea ɔtaa yɛ no, na ɔrehuruw afa antweri no atifi; baabi a obi wɔ a wotumi hu a wontumi mmu ani ngu so. Drake a ɔtow hyɛɛ no so no gyinaa hɔ kakra.
  
  Kan SAS sraani no de mmirika faa fam, wosow ne nan na ɔkyeree nea ɔne no reko no wɔ ne kotodwe akyi. Ɔhwee n"anim, na ɔhwee ne nkotodwe. Bere a ɔhwee ase kɔɔ Drake gyinabea no, Yorkshireni no de ne ti bɔɔ bɔɔl a ano yɛ den. Nteɛteɛm ne n"ani a ɛtrɛwee no kyerɛɛ sɛnea ɔbɔɔ no denneennen no. Chinani commando no hwee ase na ɔde ne ho too ne nsa biako so. Drake sɔree na ɔde nkotodwe ne ne ti a ɔde bɔɔ no san de adom no nyinaa bae. Ná akuru bi ne mogya bi wɔ hɔ, nanso na biribiara nni hɔ a ɛde nkwa to asiane mu.
  
  Dahl de ahopere twaam, na ɔde n"ani sii nea ɔne Alicia reko no so. Swedenni no bɔɔ te sɛ nantwi sɛnea Alicia bɔɔ no ara pɛ. Wɔbɔɔ nea ɔtow hyɛɛ no so no fii ne nan so na wɔbɔɔ no denneennen wɔ ne kɔn akyi, na ne ho popoe na ne ho dwiriw no. Wɔdanee wɔn ho wɔ bere ano pɛpɛɛpɛ huu Mai sɛ ɔrebɔ nea ɔne no reko no a onnim hwee na afei ohuu ɔbarima bi a okura adaka.
  
  "Hɛlo!" Alicia sui bere a ohuu wɔn no na ofii ase tuu mmirika.
  
  Wofii ase tuu mmirika, nanso na Smith ne Yorgi afi ɔko no mu dedaw. "Hwɛ?" Alicia kae sɛ. "Yɛn ahoɔden wɔ dodow mu. Ná minim sɛ biribi wɔ hɔ a enti yehuu amane kɛse wɔ kuw a wɔabɔ wɔn dam yi mu."
  
  Wɔ anim no, Kenzi siw ɔbarima no kwan foforo biako pɛ - san kɔ amusiei no mu. Afei de n"ani a ɛyɛ awerɛhow na ɔbrɛɛ ne ho ase no, oyii akode a na wadi kan de asie no.
  
  Drake hwɛɛ mpɔtam hɔ na ohui sɛ awiei koraa no Hayden ahyɛ kuw no kannifo no ase.
  
  "Nnyɛ saa!" - teateaam kyeree onipa no. "Wo dodow asen, adamfo."
  
  Hayden maa n"ani so hwɛɛ tebea no, na afei ɔpopaa mogya no fii ne hwene so. Afei Drake huu Altan sɛ ɔrewiawia ne ho asan aforo atrapoe no sɛ ɔrekɔhwɛ na ɔde ahomegyeɛ guu ne tirim. Mfeefeemu...
  
  Tuo no kɔɔ so anhinhim, na wɔda so ara kura adaka no mu denneennen, ɛkame ayɛ sɛ na ɛwɔ owu mu. Hayden sɔre gyinaa hɔ na ɔmaa ne nsa so, na ne nsateaa hwɛɛ akyi. Ná aduhuam afiri tenten bi gyina ɔne ɔbarima no ntam, nanso otu kosii sɛ wohuu no.
  
  Kenzi fii n"akyi kɔɔ n"anim. Smith ne Kinimaka fi nkyɛn. Na ehu ho sɛnkyerɛnne biara nni ɔsraani no ani so, na mmom na wagyae adwuma nkutoo.
  
  "Obiara anwu." Hayden de ne nsa kyerɛɛ Chinafo asraafo a wonnim hwee na wɔresi apini no so. "Obiara nni hɔ asɛyɛde. Gyae adaka no mu kɛkɛ."
  
  Alicia twee n"adwene. Ɔkae sɛ: "Na sɛ wuhia akuturuku a, sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ fɛ kɛkɛ." "Mewɔ ha".
  
  Ná ɔsraani no adwene nka sɛ ɔde ne ho bɛma. Na saa guy yi nni baabiara a ɔbɛkɔ, na onni ɔkwan a ɔbɛfa so aguan.
  
  Drake kae sɛ: "Tuo no yɛ atoro anidaso. Wunim sɛ ɛte saa."
  
  Nsɛm a wɔkae no bɔɔ botae no, nsa a okura tuo no wosow nea edi kan. Kommyɛ a emu yɛ duru no trɛwee, na Drake hui sɛ mmarima a wodii nkogu no mu baanu bi fii ase yɛɛ basaa. Ɔkae sɛ: "Ɛsɛ sɛ wusi gyinae, adamfo." "Dɔn no rebɔ."
  
  Ɛkame ayɛ sɛ ntɛm ara na ɔbarima no twee tuo bi fii ase tuu mmirika. Ɔde n"ani sii Hayden so, na afei bere a ɔbɛn aduhuam afiri no ho no, ɔde ne nsa bɔɔ anoano no so, a na ɔwɔ anidaso sɛ ɔbɛbɔ no agu. Na dede ne abubuw nkutoo ne n"akatua bere a wɔde ade no kyekyeree no yiye no, nanso ɔkɔɔ so tuu mmirika no.
  
  Hayden twɛn, na ɔkɔɔ so de n"adwene sii so.
  
  Alicia fi n"anifuraefo no so tow hyɛɛ no so, de ne ho kɔhyɛɛ aborɔnoma so, na ɔde rugby kura mu kyeree no wɔ n"asen mu. Ɔbarima no kotow, na ɛkame ayɛ sɛ obuee mu abien, ne ti bɔɔ Alicia mmati, na adaka no tu kɔɔ nkyɛn. Hayden bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere no, na ɔkyeree no ansa na wɔresɛe no dodo. Ani a wɔde hwɛɛ no ntɛmntɛm no sii so dua sɛ Order no ahyɛnsode no wɔ hɔ.
  
  Alicia de ne nsa bɔɔ ɔbarima a na onnim hwee no. "Meka kyerɛɛ wo sɛ mɛba hɔ ama wo."
  
  Kuw no yɛɛ nhwehwɛmu. Ná Chinafo no retu dedaw. Ɛbɛyɛ sɛ na Fransefo no bɛn wɔn ho. Asɛm bi a efi Hayden hɔ maa Lauren san baa nkɔmmɔbɔ no mu.
  
  "Asɛmmɔne, mmarima. Fransefo nyi wɔn ani mfi wo so, na Russiafo nso nyi wɔn ani mfi wɔn so. Kɔ fa!"
  
  Nsɛm a ɛyɛ nkwaseasɛm!
  
  Drake hwɛɛ kwan no nyinaa san kɔɔ atrapoe no so ne ɔkwan tẽẽ a ɛkɔ amusiei no so no. Ohuu nnipa a wɔretu mmirika, kuw bi a emufo yɛ baanan a ɛkame ayɛ sɛ na ɛsɛ sɛ wɔyɛ Fransefo. Ɔkae sɛ: "Wɔyɛ damn good." "Nokwarem no, ɛyɛ mprenu mprempren a wɔadi kan adu yɛn nkyɛn."
  
  Smith kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ yɛkɔ." "Wɔbɛka yɛn ho wɔ simma kakraa bi akyi."
  
  "Ɛhe na wobɛkɔ?" Alicia bisae sɛ. "Wɔsiw ɔkwan biako pɛ a wɔfa so fi adi no kwan."
  
  Drake huu nnua wɔ nkyɛnkyɛn ne sare a ɛwɔ anim. Nokwarem no, na nea wɔpaw no sua.
  
  Ɔkae sɛ: "Mommra. "Na Lauren, soma helikopta."
  
  "Me kwan so".
  
  Smith kae sɛ: "Ma ɛnyɛ ntɛm." "Fransefo yi gyina wɔn nan so."
  
  Drake de ahopere kɔɔ n"anim, na osusuwii sɛ Russiafo no ntumi nkɔ akyiri dodo. Nea ɛyɛ awerɛhow no, ankyɛ koraa na obi fii ase too tuo. Ɛde besi ha no, na biribiara akɔ yiye ama wɔn, na wɔahu nea eye sen biara wɔ abusuabɔ a ɛda ɔsraani ne ɔsraani ne onipa ne onipa ntam no mu, nanso na hokwan a ɛwɔ hɔ sɛ asomdwoe a ɛyɛ mmerɛw saa bɛkɔ so atra hɔ no sua koraa.
  
  Momma yɛnhwɛ nokwasɛm no so: Sɛ aman yi pɛ sɛ wɔbom yɛ adwuma na wɔkyɛ akatua no a, mmarima ne mmaa a wɔwɔ tumi no nim yie sɛ ɛbɛyɛ ɔkwan a ɛyɛ mmerɛ - na nanso wɔkɔ so ko.
  
  Ɔde ne ho kɔhyɛɛ nnua no ntam. Kuw no de ahopere dii n"akyi, na Hayden kuraa adaka a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ a n"ahintasɛm a wonnya nhuu no wom no mu. Dahl sɛn n"akyi, na ɔredi Fransefo nkɔso akyi.
  
  "Simma anum wɔ yɛn akyi. Russiafo ho sɛnkyerɛnne biara nni hɔ. Na Chinafo nso renyane. Okay, ebia ɛno bɛma wɔn nyinaa akɔ so kakra."
  
  Lauren ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Helikopta no wɔ simma du mu.
  
  Alicia kae sɛ: "Ka kyerɛ no sɛ ɔnyɛ ntɛm." "Ɛbɛyɛ sɛ saa ɔbarima yi ho yɛ hyew."
  
  "Mɛfa eyi akɔ."
  
  Drake faa ɔkwan a ɛkɔ tẽẽ sen biara so, a na ɔwɔ anidaso sɛ obenya kwan pa a ɔbɛkata so. Nnua no trɛw kɔɔ afã horow nyinaa, na asase no yɛ mmerɛw na ɛyɛ dɔte na na asase hua pii wom. Kensi faa nkorabata bi a ɛyɛ den, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so bere a ɔretu mmirika te sɛ nea ɔreka sɛ, "Ɛsɛ sɛ yɛde eyi di dwuma." Nea edi kan no, wɔsiane bere tenten, afei wɔforoe denneennen, na ɔkwan a ɛda wɔn akyi no yerae. Ɛkame ayɛ sɛ na wontumi nhu wim na na nnyigyei nyinaa ayɛ mmerɛw.
  
  Dahl kae sɛ: "Mewɔ anidaso ara kwa sɛ obiara nni yɛn anim."
  
  Kinimaka bɔɔ n"ano, na ɔde ne ho miaa no denneennen. Ɔkaa ne ho asɛm pefee sɛ: "Gye atiefo no di." "Wɔyɛ papa sen sɛnea wususuw."
  
  Drake nso hunuu sɛ wɔnni asase so ha, na na ɔwɔ afuo mu nkateɛ a ɛyɛ mmerɛ. Ɔhwɛɛ baabiara a ɛwɔ wim, a na ɔwɔ ahotoso sɛ Dahl nso bɛyɛ saa ara afi n"akyi. Simma anan akyi no wogyinaa hɔ bere tiaa bi tiee.
  
  "Akwankyerɛ a wobɛhwehwɛ wɔ helikopta yi mu?" Hayden de asɛm a ɛyɛ sereserew kyerɛɛ Lauren.
  
  Ná New Yorkfo no tumi hu wɔn gyinabea sɛ nsensanee bruu a ɛrebɔ wɔ scanner so. "Kɔ w"anim tẽẽ. Kɔ so kɔ so."
  
  Ná biribiara yɛ dinn; na wobetumi ayɛ nnipa nkutoo wɔ wiase. Drake toaa so wɔ bere bi akyi, na ɔpaw n"anammɔn yiye. Alicia wiaa ne ho wɔ ne nkyɛn, na Hayden dii n"akyi anammɔn biako. Afei kuw no mufo a aka no trɛwee sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛma wɔn baabi a wobetumi akɔ no ayɛ kɛse. Wɔtwee akode no na wɔde kuraa mu denneennen.
  
  Ná nnua no reyɛ teateaa wɔ wɔn anim. Drake gyinaa baabi a ɛbɛn akyi atwa ho ahyia no, na ɔhwɛɛ asase no.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ ɔkwan tiaa a wɔfa so sian kɔ afuw a ɛyɛ petee so." "Ɛyɛ nea eye ma shredder no. Hell, Swedenni mpo betumi abɔ botae kɛse saa."
  
  Lauren kae sɛ: "Simma abiɛsa ansa na nhyiam no aba.
  
  Hayden de ne ho too Drake nkyɛn. "Ɛte sɛn?"
  
  "Atamfo ho sɛnkyerɛnne biara nni hɔ." Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Nanso sɛ yɛhwɛ wɔn a yɛne wɔn redi a, dɛn nti na ɛsɛ sɛ wɔyɛ?"
  
  Dahl bɛn hɔ. "Ɛte saa ara wɔ ha. Nokwarem no, wɔwɔ abɔnten wɔ baabi, nanso wɔde wɔn ho ahintaw yiye."
  
  Mai kae sɛ: "Na wubetumi anya awerɛhyem sɛ wɔde wɔn ani kyerɛ saa kwan yi so." "Dɛn nti na yɛretwɛn?"
  
  Dahl hwɛɛ Drake. "Yorkshire pudding hia ahomegye."
  
  Drake kae sɛ: "Da bi," na ɔhwɛɛ mpɔtam hɔ nea etwa to. "Worebɛka biribi a ɛyɛ serew a ɛyɛ nwonwa ankasa, nanso enkosi saa bere no, mesrɛ wo, kasa kɛkɛ bere a wo ne no kasa no."
  
  Wofii dua no mu puei, na wosii fam wɔ bepɔw bi a ano yɛ nnam na sare wɔ so. Mframa a ɛyɛ hyew kyiaa Drake, atenka a ɛyɛ anigye wɔ nnua a ɛyɛ kusuu a ɛreyɛ ayɛ kusuu no akyi. Ná beae no nyinaa da mpan na na wɔabɔ ho ban a ɛne baabi a ɛba awiei wɔ asphalt a ɛwɔ anim akyirikyiri no ntam nware.
  
  Drake kae sɛ: "Tu kɔ baabi foforo mprempren." "Yebetumi de atwa ho ahyia wɔ asase a ɛyɛ petee so."
  
  Nanso afei asomdwoe ne hunu a na ɛwɔ mpɔtam hɔ nyinaa sɛee. SPEAR kuw no tuu mmirika siane kɔɔ bepɔw no so bere a wɔ wɔn benkum so no, Russiafo no hwiee gui fii baabi a wɔde wɔn ho ahintaw no. Wɔ wɔn baanu nyinaa anim a nnua kwae bi a ɛwɔ akyirikyiri abɔ wɔn ho ban no, Fransefo nso baa wɔn anim.
  
  Anyɛ yiye koraa no, na saa na Drake adwene wɔ nneɛma ho. Akyinnye biara nni ho sɛ na wɔnhyɛ din a wɔde kyerɛw wɔn din, nanso na ɛsono wɔn anim ne wɔn suban koraa.
  
  Bere koro no ara mu no, wɔn helikopta no puei wɔ wim wɔ wɔn atifi.
  
  "Oh shit".
  
  Wɔ ne benkum so no, Russiani no hwee ase kɔɔ ne kotodwe biako so na ɔde tuo a ɛma ogya hyew no kyekyeree ne mmati.
  
  
  TI DU AKWANKYERƐ
  
  
  Drake danee ne ho wɔ anammɔn no mfinimfini na ɔtow tuo. N"atuo no tetew sare a atwa ɔsraani a wagye din no ho ahyia no mu, nanso ansɛe n"ahosiesie. Ɔtopae a wɔde tow rɔke no anhinhim da; lever a ɛkura no no kɔɔ so yɛɛ den. Ne mfɛfo no de fan twaa ne ho hyiae, na wɔsan de ogya san bae. Drake huu ne ho mpofirim wɔ wiase bi a asiane ahyɛ mu ma mu.
  
  Fransefo no de wɔn ahoɔden nyinaa de ahopere kɔɔ helikopta a ɛresi fam no so tẽẽ. Drake ne Dahl ne Smith maa Russiafo no kɔɔ so traa baabi na wɔwɛn. Ná wimhyɛnkafo no anim da adi, na na ɔde n"adwene asi baabi a obesi fam no so. Alicia ne May anbrɛ wɔn ho ase koraa na wɔwosow wɔn nsa sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛtwe n"adwene.
  
  Atuo twaa mframa no mu.
  
  Drake de ne ntaban bɔɔ Russiafo no mu biako, na ɛmaa no kɔɔ ne kotodwe biako so. Hayden nne yɛɛ kɛse wɔ nkitahodifo no so.
  
  "Pilot, yɛ ade a ɛbɛma woakwati! Lauren, ka kyerɛ no sɛ wɔwɔ aprɛm!"
  
  Drake, Dahl ne Smith bɔɔ Russia asraafo dɔm no, nanso wɔkɔɔ so kɔɔ akyirikyiri dodo sɛ wɔbɛhyehyɛ wɔn ho yiye, titiriw bere a wɔretu no. Wimhyɛnkafo no maa n"ani so, na n"anim yɛɛ basaa.
  
  RPG no tow tuo, aprɛm no tu fii adi de mframa a ɛyɛ hu na ɛbɔɔ denneennen. Drake ne afoforo no tumi hwɛɛ a wontumi nyɛ hwee bere a ogyaw akwan bi wɔ wim na ɔde wimhyɛn kɔɔ helikopta no so tẽẽ a onni mfomso no. Esiane sɛ wimhyɛnkafo no ho popoe kɛse nti, ɔyɛɛ ɔkwan a ano yɛ nnam a ɔde kwatii, na ɔdanee helikopta no, nanso na aprɛm a ɛretwam no ntɛmntɛm dodo, ɛbɔɔ ase na ɛpaee wɔ wusiw ne ogyaframa mununkum mu. Helikopta no danee ne ho na ɛhwee ase, na asinasin no hwee ase na wɔde kɔɔ akyirikyiri sen ne wimhyɛn kwan no.
  
  Ɛyɛ bere a ɔde gyidi a onni, abasamtu ne abufuw a ɛyɛ sum hwɛɛ no nkutoo na ohui baabi a n"akwantu a ɛyɛ hu no bɛkɔ.
  
  Fransefo huu sɛ ɛreba na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛpete, nanso helikopta a ɛhwee ase no hwee fam wɔ wɔn mu.
  
  Drake hwee fam, na ɔde ne ti siee turf no mu. Ogyaframa kɔkɔɔ ne borɔdɔma tow kɔɔ soro na epuei, na wusiw tuntum bɔɔ wim. Helikopta no fã kɛse no ara sii onipa biako so; ɔne wimhyɛnkafo no wuwui amonom hɔ ara. Rotor blade titiriw no fii mu na ɛfaa nea ɔto so abiɛsa a ɔhweree no mu pɛɛ, ntɛmntɛm na mpofirim ara araa ma na onnim ho hwee. Drake maa n"ani so huu nneɛma kɛse bi a ɛrehyew sɛ ɛrehwe ase wɔ ɔfoforo no so. Ahoɔden a ɔde bɔɔ no no bɔɔ no fii ne nan so na ɛtow no san n"akyi anammɔn dumien, na ɛno akyi no ogyaee ne ho nyinaa.
  
  Fransefo baanu pɛ na wonyaa wɔn ti didii mu; kuw no mufo dodow no ara dii nkogu wɔ asɛm biako a ɛyɛ awerɛhow mu. Drake huu wɔn mu biako sɛ ɔde ne nsa a ahyew rewea afi ogya a ɛrehuruw no ho, na ɔfoforo no nso a ɔrehinhim rebɛn. Ɔkwan bi so no, nea ɔto so abien no tumi faa akode no na bere koro no ara mu no ɔboaa ne yɔnko no ma oguan.
  
  Drake menee n"abufuw na ɔkɔɔ so kuraa n"adwene mu denneennen. Wɔsɛee ɔkwan biako pɛ a na wɔfa so yɛ nneɛma no. Hayden da so ara kura free kick no, nanso afei de na Russiafo no de ahopere reba wɔn nkyɛn a na wɔn adwene da adi koraa. Ná ɔbarima a okura RPG no da so ara de n"ani asi nneɛma a asɛe no so, te sɛ nea ɔresusuw ho sɛ ɔbɛbɔ no mprenu so.
  
  Drake sɔre gyinaa hɔ, na kuw no ne no sɔree. Bere a wɔtwee wɔn ho fii Russiafo no ho kɔɔ ogya no ho no, wɔhyehyɛɛ guankɔbea ahorow a ɛhyɛɛ wɔn atamfo ma wɔda fam. Drake ne Dahl nyinaa bɔɔ mmarima a wɔhyɛ ntade no akuturuku, na wɔmaa wɔtrɛwee fam. Ogyaframa a ɛrehyew kataa wɔn so bere a wɔrebɛn no, na wɔtee pops a ano yɛ nnam ne nnyigyei a emu yɛ duru fi mu. Drake tee nka sɛ ɛrehohoro n"anim na afei ɔde ne ho kɔhyɛɛ n"anifuraefo afã no akyi. Ná Fransefo a wɔaka no wɔ akyirikyiri dedaw, na wɔrepere wɔn akuru ne wɔn nneɛma a wɔahwere no, na ɛda adi pefee sɛ wɔafi ɔko no mu mprempren.
  
  Drake danee ne ho wɔ ne kotodwe baako so, na ɔmiaa comm button no so.
  
  Ɔkae sɛ: "Helikopta no resi fam," de si eyi so dua kyerɛɛ Lauren, afei, "Yehia ɔkwan foforo a yɛbɛfa so atu afi hɔ mprempren yi ara."
  
  Wɔmaa mmuae no yɛɛ mum. "Ne so".
  
  Kuw no kɔɔ so san wɔn akyi, na ɛmaa kwan a ɛda akwanside a ogya rehyew no ne ɔtamfo a ɔrebɛn no ntam no yɛɛ kɛse. Wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa ne ayamhyehye so no, Russia RPG no tow rɔke foforo guu helikopta a asɛe dedaw no so, na ɛmaa ogyaframa ne akuturuku adum pii kɔɔ wim.
  
  Drake tee nka sɛ dade bi afi ne mmati so na ɛretwa ne ho akɔneaba esiane sɛnea ɛbɔɔ no nti. Dahl hwɛɛ n"akyi, nanso Yorkshireni no de ne ti too fam sɛ, "Me ho ye."
  
  Alicia kyerɛɛ wɔn kwan kɔɔ ban a ɛwɔ akyirikyiri no so. "Ɔkwan yi nkutoo ne ɔkwan a wobɛfa so. Muntu, nkurɔfo!"
  
  Hayden de adaka no yɛɛ pɛ na otuu mmirika. Smith ne Kinimaka kɔɔ so traa akyi, na wɔkɔɔ so tow ogya wɔ wɔne Russiafo ntam. Drake hwehwɛɛ beae a ɛwɔ n"anim no, na na wasiesie ne ho bere nyinaa ama nneɛma foforo a ɛyɛ nwonwa na na ɔhwɛ nea enye koraa kwan. Ná Chinafo no wɔ baabi, na na Israelfo, Swedenfo ne Britaniafo no ani da hɔ.
  
  Ahoɔhare a wɔde tu mmirika no maa wɔne Russiafo a wɔtaa wɔn akyi no ntam tetew, na bere a na aka ara na woduu ban no ho. Alicia ne May faa ɔkwan tiawa bi so na afei wohuu wɔn ho wɔ ɔfã foforo no, wɔ asphalt a ɛwɔ akwan abien a ɛyerae wɔ afã abien no nyinaa mu kɔɔ sare bi a ɛte sɛ nea ɛwɔ hɔ no nkyɛn. Ná Lauren nnya nsan mmaa wɔn nkyɛn, nanso wogyaw no hɔ ma n"ankasa pɛ, a na wonim sɛ DC bɛboa.
  
  Ahotoso kɛse anhyɛ Drake ma. Wamfa asodi no anto Lauren so -na New Yorker no wɔ nsu pa so, nanso biribiara nni asɛmpatrɛw adwuma yi mu de besi saa bere yi a anka ankyerɛ no sɛ mmarima ne mmea a wɔte hɔ dwoodwoo na wɔn ho yɛ hyew wɔ Capitol no akata wɔn akyi koraa.
  
  Alicia kɔɔ sɛ ɔrekɔtu mmirika. Ná ɛyɛ tebea a ɛyɛ nwonwa kɛse. Ná Drake nim sɛ ɛbɛyɛ sɛ na Russiafo no wɔ akataso bi. Ebia na ɛrekɔ so.
  
  Kenzi kasae sɛ: "Hwɛ hɔ."
  
  Bɛyɛ akwansin fã wɔ yɛn anim no, SUV tuntum bi gyinaa hɔ sɛ ɔrebɛfa Fransefo a na wɔrepere no. Bere a wɔrehwɛ no, kar no de ahoɔhare kɔɔ soro ntɛmntɛm koduu akwansin ɔha aduɔwɔtwe dɔnhwerew biara, na ɛde nneɛma guu adwumayɛfo baanu mu na ɛde ahoɔhare kɔe.
  
  Dahl kae sɛ: "Ahiafo a wɔyɛ abɔnefo."
  
  Smith kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ yɛhaw yɛn ho wɔ yɛn ho." "Anaasɛ yɛbɛyɛ 'ahiafo a wɔyɛ abɔnefo' nso."
  
  Alicia hwɛɛ afã horow nyinaa kae sɛ: "Grumpy wɔ asɛm bi." "Aniberesɛm ne sɛ, yenni baabiara a yɛbɛkɔ."
  
  "Sie adaka no." Kinimaka de ne nsa kyerɛɛ nnua kwae bi a ɛwɔ kwan no ho pɛɛ so. "San bra ma eyi akyiri yi. Anaasɛ ka kyerɛ Lauren sɛ ɔnsoma kuw foforo."
  
  Drake hwɛɛ Dahl. "Ɛnsɛ sɛ ɛyɛ den dodo, ɛnte saa?"
  
  Hayden kae sɛ: "Asiane wom dodo." "Ebia wobehu. Twitwa nkrasɛm no mu. Ɛno da nkyɛn a, yehia saa nsɛm yi. Ebia akuw afoforo de wɔn ani kyerɛ ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abiɛsa no dedaw."
  
  Drake bɔɔ n"ani. Wannwen ho. Nhyɛso kɔndua bi fii ase bɔɔ ne moma so mfinimfini pɛɛ.
  
  Alicia nwiinwii sɛ: "Mansusuw da sɛ m"abubu wɔ China a mɛbɔ me ho ban mu."
  
  Dahl ka kyerɛɛ no sɛ: "Eyi yɛ asase ntwea anan no mu biako." "Enti nya awerɛkyekye wɔ eyi mu."
  
  "Oo, aseda, ɔbarima. Yɛda wo ase wɔ eyi ho. Ebia mɛtɔ condominium."
  
  Russiafo no wɔ kwan so dedaw. Drake tumi huu wɔn mu biako sɛ ɔreteɛteɛm akɔ radio no mu. Afei n"ani twaa Russiafo no ho na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔde n"adwene besi biribi a ɛretu wɔ akyirikyiri so.
  
  Dahl tuu mmirika na ɔhwɛɛ n"akyi bere koro no ara mu kae sɛ: "Ebia eyi ne wɔn kar."
  
  Yorgi serewee, na n"ani te sɛ ɔkɔre. "Merehwɛ kwan saa. Na mfe du a atwam ni no, ebia na woteɛ."
  
  Drake teateaa n"ani so. "Hey, ɛyɛ bɔs."
  
  Hayden kae sɛ: "Kɔ so tu mmirika." "Bɔ mmɔden sɛ worenhwɛ sɛ w"ani gye ho."
  
  Alicia serewee. "Seesei woayɛ. Mintumi nnyae hwɛ. Woayɛ eyi pɛn? Wonim sɛ ɛnsɛ sɛ wohwɛ obi anibere so na wuhu sɛ worentumi fucking look away?"
  
  Dahl kae sɛ: "Minya bere nyinaa." "Abɔde mu".
  
  Drake de ne ho gyee mu sɛ: "Wiɛ, Muppet a ɔhyɛ aboa nhoma yɛ ade a wɔntaa nhu."
  
  Ná bɔs no yɛ kɔkɔɔ a ɛhyerɛn na ɛyɛ nnɛyi de na ɛde ahopere twaam wɔ Russiafo no ho a ankɔ fam. Drake ani sɔɔ ahoɔhare a ɛde tu mmirika, ofirikafo ne akwantufo no, nanso na onim sɛ wonni ɔkwan foforo biara a wɔbɛfa so ayɛ saa. Ná wɔne kurow kɛse biara ntam kwan yɛ akwansin kakraa bi pa. Bere a bɔs no bɛn hɔ na Russiafo no hwɛɛ no denneennen no, SPEAR kuw no siw kwan no.
  
  Alicia de n"ano kae sɛ: "Hwɛ brɛoo."
  
  Smith serewee mpofirim. "Eyi nyɛ Kansas. Ɔrente wo ase."
  
  "Ɛnde amansan kasa." Alicia maa n"akode no so ɛmfa ho sɛ na Hayden ani abere no.
  
  Dahl kae sɛ: "Ntɛmntɛm." "Ansa na obehuruw akɔ radio so."
  
  Bɔs no brɛɛ ase na ɛdanee ne ho kakra, na anim a ɛtrɛw no hwee ase kɔɔ nkyɛn. Ná Russiafo no aguan dedaw. Drake piaa ɔpon no buei, na ɔyɛɛ sɛnkyerɛnne maa ofirikafo no sɛ onbue. Ná ehu aka ɔbarima no anim, na n"aniwa ayɛ kɛse na ɔde mmirika retu mmirika wɔ asraafo no ne n"akwantufo no ntam. Drake twɛn kosii sɛ ɔpon no buei na afei ɔkɔɔ n"anim, na ɔtenee ne nsa.
  
  Ɔde odwo kae sɛnea obetumi biara sɛ: "Yɛpɛ sɛ yɛkɔtra kar kɛkɛ."
  
  Kuw no faa bɔs no mfinimfini. Dahl na otwa to a ohuruw kɔɔ soro na ɔde ne nsa bɔɔ ofirikafo no nsa.
  
  "Kɔ anim!" Ɔde ne nsa kyerɛɛ kwan no so.
  
  Ná Russiafo no nni akyi ntra anammɔn ɔha, na na atuo akɔ soro bere a ofirikafo no de ne nan miaa fam no. Ɛda adi sɛ na ɔde n"ani asi n"ahwehwɛ a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no so. Bɔs no fii ase tu, akwantufo no huruw san wɔn akyi. Drake kuraa mu. Alicia nantew kɔɔ bɔs no akyi kɔhwɛɛ sɛnea wɔtaa wɔn no.
  
  "Wɔrenya ahoɔden"
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ Dahl. "Ka kyerɛ Keanu sɛ ɔmfa ntɛm nkɔ hell!"
  
  Ná ɛte sɛ nea Swedenni no ani awu kakra, nanso ɔne bɔskafo no kasae. Kar no de nkakrankakra nyaa ahoɔhare. Drake huu Alicia sɛ ɔrehinhim na afei ɔdanee ne ho ntɛmntɛm, na ɔteɛɛm guu bɔs mu akwantufo no so.
  
  "Duck down! Seesei!"
  
  Esiane sɛ na osuro RPG nti, Drake nso hwee ase. Nea eye ne sɛ, atuo no bɔɔ kar no akyi nkutoo, na ne nyinaa kɔhyɛɛ kar no chassis no mu. Ɔde ahotɔ guu ahome. Ɛda adi sɛ wɔbɔɔ Russiafo kɔkɔ wɔ ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo a wowuwu ho. Anyɛ yiye koraa no, na ɛyɛ biribi.
  
  Saa bere yi nso, amammui mu nnɛɛdɛe a ɛwɔ kuw biara a wɔyɛ atitiriw nhyehyɛe ahorow akyi no baa m"adwenem. Ɛnyɛ akuw no nyinaa na ɔman no na ɛboaa wɔn; na akannifoɔ binom mpo nnim deɛ ɛrekɔ so. Saa bere yi nso n'adwene san baa Fransefoɔ - ne asraafoɔ a wɔawuwu no so.
  
  Wɔyɛ wɔn adwuma.
  
  Bɔs no twee ne ho fii Russiafo no ho, na ɛde ahoɔhare kɔɔ ɔkwan no so, na ne mfonini nyinaa wosow. Drake gyee n"ahome kakra, a na onim sɛ wɔresan de wɔn ani akyerɛ Ejin Horo wɔ ɔkwan a wɔrekɔ no so. Ofirikafo no yɛɛ nkitahodi wɔ ɔkwan a ɛtrɛw na ɛprapraa so. Drake danee ne ho bere a Alicia maa nteɛteɛm a ɛba fam fii akyi nkongua no so no.
  
  Na wohuu helikopta tuntum bi a ɛyɛ Russiafo dea, sɛ ɛrehuruhuruw akɔfa wɔn.
  
  Hayden nne hyɛɛ nkitahodi no ma. "Wɔrentow nhyɛ so."
  
  Drake de n"anofafa hwirew n"ano. "Nsu a wɔde yɛ op. Nneɛma a wɔkra no resakra."
  
  Dahl buae sɛ: "Na wɔda so ara tumi pia bɔs no fi kwan no so." "Ɛkɔ he kuro no?"
  
  Lauren buae sɛ: "Simma awotwe.
  
  "Ɛware dodo". Dahl nantew faa ɔkwan no so kɔɔ kar a ɛretu mmirika no akyi na ofii ase kyerɛkyerɛɛ mu kyerɛɛ akwantufo no sɛ ɛsɛ sɛ wɔkɔ wɔn anim. Bere tiaa bi twaam na afei ɔde ne ho kɔbɔɔ Alicia.
  
  "Hi Torsti. Na bere nyinaa na misusuw sɛ akyi nkongua yɛ atuu ara kwa."
  
  Swedenni no yɛɛ nnyigyei bi a wɔabɔ no akuturuku. "So worebɔ mmɔden sɛ wobɛma mayɛ akwantu a ɔyare? Minim baabi a na saa anofafa no wɔ."
  
  Alicia bɔɔ no atuu. "Wunnim baabi a wɔakɔ."
  
  Dahl siw serew bi ano na ɔyɛɛ mmeamudua no ho sɛnkyerɛnne. Russia helikopta bi sii fam bere tiaa bi bere a asraafo foroo, na na ɛrehuruhuruw wɔ wimhyɛn kwan no so no. Bɔs no twaa kwan bi na ɛdanee wɔn ntam, na Alicia ne Dahl hwehwɛɛ mframa no mu.
  
  Drake hwɛɛ Fransefo a wɔreguan a na wɔwɔ n"anim no, nanso na n"adwene mu yɛ no naa sɛ ebia wɔbɛbɔ mmɔden sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so anaa. Ná wɔn dodow sua na na wɔrepere wɔ nneɛma a wɔahwere ho. Wɔbuu akontaa dodo. Sɛ wɔkɔɔ nsɛnkyerɛnne a ɛto so abiɛsa no so tẽẽ a, anka ntease wom kɛse.
  
  Nanso, ɔhwɛɛ.
  
  Lauren nne nam nkitahodifo no so bae. "Simma asia. Mo mmarima no wɔ bere de bɔ nkɔmmɔ?"
  
  "Ɛfa dɛn ho?" Smith bɔɔ ose, nanso ɔkwatii sɛ ɔbɛka biribiara a ɛbɛhyew.
  
  "Ɔpɔnkɔsotefo a Ɔto so Abiɛsa no yɛ ahintasɛm, obi a Order no tow guu hɔ sɛ ɔrekɔgu nsu no mu atɛkyɛ. Indiafo a wɔagye din no bi ne Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, nanso wobɛyɛ dɛn ahu onipa a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn? Na na wagye din." Ɔde ahomegyeɛ guu ahome. "Yɛda so ara rehwɛ mu. Nanso, adwene ho adwumayɛkuw a ɛwɔ Washington no da so ara wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Meka kyerɛɛ wɔn sɛ ebia ɛrenyɛ bɔne saa."
  
  Drake homee ahomegyeɛ. "Aane me dɔ. Ɛnyɛ ade a enye koraa a ebetumi asi," na ɔkae. "Ɛsɛ sɛ eyi ma aman afoforo brɛ ase."
  
  "Akyinnye biara nni ho sɛ ɛbɛba. Wɔ nsɛm foforo mu no, yesusuw sɛ yɛapaapae asase ntwea anan no mu."
  
  "Wowɔ bi?" Mai kae sɛ. "Eyi yɛ asɛmpa."
  
  Drake ani gyee ne nsɛm a ɔtaa ka no animtiaa no ho. "Fa wo ho sɛn hɔ, Mai."
  
  Alicia de kaa ho denneennen sɛ: "Yiw, mempɛ sɛ mede anigye huruw fi m"akongua so."
  
  Mai amfa ne ho anhyɛ mu sɛ obebua. Lauren toaa so te sɛ nea wɔanka hwee sɛ, "Twɛn kakra, mmarima. Wɔka kyerɛɛ me kɛkɛ sɛ Chinafo asan aba bio. Anyɛ yiye koraa no, helikopta abien de wɔn ani kyerɛ wo."
  
  Yorgi kae sɛ: "Yɛte Chinafo bɔs mu. "Anyɛ yiye koraa no, yɛrennya ahobammɔ mfi wɔn nsam?"
  
  Kenzie kae sɛ: "Ɛyɛ adwenem naayɛ kakra. "Aban ahorow mfa ho."
  
  Hayden de kaa ho sɛ: "Ɛmfa ho sɛ wɔaka nneɛma nyinaa atra so no." "Kenzie asɛm no teɛ. Yɛrentumi nsusuw sɛ wɔrenforo bɔs no."
  
  Drake susuwii sɛ nkɔmhyɛ nsɛm, bere a nsensanee tuntum bi nyin wɔ wim bruu a ɛwɔ bɔs no anim no.
  
  Alicia kaa sɛ, "Russiafoɔ no wɔ ha."
  
  Abɛyɛ nea ɛyɛ den kɛse.
  
  
  TI DU AKWANKYERƐ
  
  
  Helikopta ahorow tu kɔɔ anim ne akyi. Drake hwɛɛ sɛnea ɛkame ayɛ sɛ Chinani anomaa no de mmirika sian kɔɔ asphalt no so ansa na ɔrekɔ fam na ɔde n"ani akyerɛ bɔs no mu tẽẽ.
  
  Afei ɔde ne nsa kyerɛɛ ofirikafo a ehu aka no no so kae sɛ: "Wɔrehyɛ yɛn ma yɛahwe ase." "Dabi dabi." toa so!"
  
  Bɔs no engine bɔɔ gyegyeegye na tae no bɔɔ aprannaa wɔ fam. Ná nnipa pii a wɔahyiam wɔ anim no afi ase reteɛteɛm dedaw. Ná Drake nim sɛ Chinafo no renhyɛ da nsɛe helikopta, nanso na ɛyɛ den sɛ ɔbɛda ne nimdeɛ adi akyerɛ akwantufo no.
  
  Ofirikafo no mumii n"ani denneennen. Bɔs no danee ne ho.
  
  Drake domee na ɔtwee ɔbarima no fii ne trabea so, na ɔkyeree stia no. Smith boaa ɔbarima no na ɔde atirimɔden dii n"anim fii adi kɔɔ ɔkwan no mu. Drake huruw kɔɔ bɔs no ntwahonan akyi, de ne nan sii gas pedal no so na ɔde ne nsa sii stia no so denneennen, na ɔmaa ɛkɔɔ so tẽẽ pɛpɛɛpɛ.
  
  Ná helikopta no hwene kyerɛ wɔn tẽẽ, na ɔkwan a ɛda ntam no retoto ntɛmntɛm.
  
  Wɔtee nteɛteɛm fii akyi ne nkyɛnkyɛn. Afei na ɛsɛ sɛ Smith siw ofirikafo no ano. Drake kuraa mu.
  
  Nkitahodifo no fii ase yɛɛ gyegyeegye. Alicia de ahopopo kae sɛ: "Bra, me Keanu a ɔyɛ ɔkwasea." "Ɛkame ayɛ sɛ Russiafo no wɔ yɛn de so-"
  
  Kenzi buaa no denneennen sɛ: "Bitch." "Tena hɔ komm." Wohwɛɛ façade no?"
  
  Alicia nteɛteɛm no yɛɛ gyegyeegye wɔ bɔs no nyinaa mu.
  
  "Adwene?" Drake bisae wɔ sekan a etwa to no mu.
  
  "Eyi nyɛ baguafo nhyiam ankasa!"
  
  Drake kuraa ne gyidi, ne suahu ne ne hyɛn gyinabea no mu denneennen. Ɔsɔretia a ano yɛ den hyɛɛ n"aso ma. Afunu hwe ase wɔ bɔs no fam. Smith mpo yɛɛ basaa. Wɔ bere a etwa to koraa no, Chinafo helikopta no dan kɔɔ nifa, na Russia helikopta no bɔɔ breki, na ɛkame ayɛ sɛ nea ɛrehuruw no bɔɔ bɔs no akyi. Alicia bɔɔ abɛn na Dal tew ne menewam.
  
  "Migye di ampa sɛ yedii nkonim wɔ akokɔ round yi mu."
  
  Drake kɔɔ so kaa kar no, na ohui sɛ ɔdan foforo a ɛtrɛw a ɛreprapra no wɔ n"anim. "Na bonus no ne sɛ yɛnyɛ fried anaasɛ crunchy."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Gyae. "Ɔkɔm de me dedaw."
  
  Alicia ɔfefe. "Ɛyɛ Chinafo helikopta a wɔabɔ dam ara kwa."
  
  Hayden kae sɛ: "Wɔresan aba."
  
  Lauren kae sɛ: "Mo mmarima no rebɛn kurow no akyi mprempren." "Nanso ɛda so ara yɛ simma abiɛsa kar akwantu fi beae biara a ɛfata a nnipa te hɔ."
  
  Drake de ahopere kɔɔ nkitahodifo no nkyɛn. "Mommra, nkurɔfo! Ɛsɛ sɛ woma wosuro!"
  
  Kenzi nantew kɔɔ akyi apon no ho, na ɔteɛɛm sɛ, "So obi wɔ ha a ɔwɔ katana?"
  
  Wɔde ani a ɛyɛ hu hyiaa ne nsɛm no, na nnipa baanu anaa baasa de wɔn nkongua mae. Akwakoraa a n"ani trɛw no teɛɛ ne nsa a ɛrepopo a okura kotoku a nnɔkɔnnɔkɔwade wom.
  
  Kenzi guu ahome. Drake bɔɔ switch no mu sɛnea ɛbɛyɛ a obebue apon no. Wɔ bere tiaa bi mu no, Israelni bea no de ne funu fii adi, soo mfɛnsere no ano, afei ɔdan no atifi na ɔtwee ne ho kɔɔ bɔs no atifi. Drake kaa kar no yiye sɛnea obetumi, kwatii tokuru kɛse no, na ɔhome denneennen bere a ɔtee n"asɛyɛde a efi Kensi nneyɛe mu ase no.
  
  Afei, wɔ ahwehwɛ a wɔde hwɛ akyi no mu no, ohui sɛ Dal rehuruw akɔka ne ho.
  
  Oh shit.
  
  Ɔde n"adwene sii n"adwene mu denneennen, na ɔmaa ɛkɔɔ so gyinaa hɔ.
  
  
  * * * .
  
  
  Dahl foroo bɔs no atifi. Kensi tenee ne nsa, nanso ɔde ne ti too fam twaa ne ho hyiae.
  
  "Ntɛmntɛm!"
  
  Russia helikopta no nyaa sorokɔ na afei de na ɛresan akɔ nsu mu bio, na saa bere yi de na ɛretu mmirika anan mu abiɛsa wɔ anim. Ná otumi hu ɔbarima bi a ɔsensɛn ɔfã biara, de akode bi reto n"ani so, ebia ɔde n"ani asi ntwahonan no anaa ofirikafo no mpo so.
  
  Ntɛm ara na ɔdanee ne ho, hwehwɛɛ Chinafo helikopta no. Ná ɛnyɛ akyirikyiri. Bere a wɔrekɔ benkum so no, na nkurɔfo nso wɔ hɔ a wɔde wɔn akode reto wɔn ani so fi apon no ano. Nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na Chinafo no ntow atuo kɛse nhyɛ wɔn ankasa bɔs so no hyɛɛ nkuran mfiase no, nanso hui a wohui sɛ wohia adaka a Hayden kura no, na wohia no a enni dɛm no maa ne bo yɛɛ den.
  
  Kensi tenaa bɔs no atifi tiee mframa ne kankyee, na ɔtrɛw ne nkotodwe mu. Afei ɔmaa n"akode no so, na ɔde n"adwene sii helikopta no so. Ná Dahl wɔ anidaso sɛ ɔremmɔ mmɔden mpo sɛ obeyi sini, na mmom ɔbɛbɔ wɔn a wɔtow tuo no hu kɛkɛ. Russiafo no ankyerɛ ahosodi a ɛte saa, nanso na Kenzi pɛ paa sɛ ɔsakra.
  
  Dahl yɛɛ helikopta a ɛrebɛn no ho nhwehwɛmu. Esiane sɛ na wɔahyɛ no ma akosi ano nti, na ɛnyɛ nea ɛyɛ ntɛmntɛm kɛkɛ, na mmom na edi awu. Ade a etwa to a na ɔpɛ ne sɛ ɔde akwanhyia biara bɛba, na kampɛsɛ nea ebia ɛbɛhwehwɛ sɛ ɔbɛbɔ bɔs.
  
  Anim tae no huruw faa tokuru bi so, na ɛmaa Drake "pa kyɛw" bae. Dahl ante biribi foforo biara gye mframa a ɛretu mmirika dede ne helikopta no dede. Tuo no tu fii dade a ɛwɔ ne nan nifa nkyɛn no so. Swedenni no buu n"ani guu eyi so, ɔde n"ani sii so na ɔtow tuo.
  
  Ɛbɛyɛ sɛ atuo no bɔɔ ne botae efisɛ ɔbarima no tow tuo no na ɔsan n"akyi. Dahl amma eyi ansɛe n"adwene na ɔtow tuo foforo faa ɔpon a wɔabue mu no mu kɛkɛ. Helikopta no dan kɔɔ ne nkyɛn tẽẽ, na ɛrebɛn no ntɛmntɛm, na saa bere yi de Dahl hui sɛ ohufo agodie yɛ adwene bɔne.
  
  Ɔtow ne ho guu bɔs no atifi.
  
  Helikopta no teɛteɛɛm wɔ soro, na ɛtwaa baabi a na efi hɔ nkyɛe no. Na onni ahoɔden a ɔde bɛdan akɔ Kensi nkyɛn, nanso ɔbɛn no araa ma ɔtow no gui.
  
  Ɛde kɔ bɔs no atifi fam!
  
  Dahl hwee ase na ɔwea kɔɔ n"anim, bɔɔ mmɔden sɛ obedu ne nkyɛn wɔ bere ano. Kenzi gyaee n"asehwe, nanso ɔhweree n"akode no so tumi; nanso, ahoɔden a ɛkɔɔ so no maa otuu wimhyɛn fii bɔs a na ɛretu mmirika no mu kɔɔ ɔkwan a mmɔborohunu nni so a ɛwɔ ase akyirikyiri no so.
  
  China anomaa no danee ne ho denneennen, na ɔbaa kurukuruwa. Russiani no tow tuo wɔ soro, na atuo a ɛyerae no tow dade no mu wɔ baabi a ɛbɛn Dahl asen nifa. Kenzi nipadua no hwirew fii bɔs no nkyɛn, na ɔde ne nipadua nyinaa hyɛɛ ahurututu biako a etwa to a na ɛyɛ basaa mu, na ɔtrɛw ne nsa mu.
  
  Otumi de ne nsa nifa kyekyeree ne nsateaa a ɛrewosow no ho; piapiaa no denneennen na ɔtwɛnee sɛ wɔbɛbɔ no akuturuku a wontumi nkwati no.
  
  Ɛbaa, nanso ɔkuraa mu, na ɔtrɛw mu koduu baabi. Dade a ɛhyerɛn na ɛyɛ torotoro no yɛɛ adwuma tiaa no, na ɛmaa ne nipadua no hwirew kɔɔ anoano, na Kenzi mu duru twee wɔn baanu nyinaa baa fam.
  
  Nteɛteɛm baa comms no so. Ná kuw no tumi hu Kenzi nan a ɛrehuruhuruw wɔ mfɛnsere a ɛwɔ nkyɛn no biako akyi. Dahl de n"ahoɔden nyinaa kuraa mu, nanso bere biara no ne nipadua no hwirew bɛn saa ano a ɛyɛ den no.
  
  Ná biribiara nni bɔs no atifi a wɔde kura mu na na biribiara nni hɔ a wobetumi akura mu. Na obetumi akura mu, na onnyae da, nanso wannya mmoa biara nso a ɛbɛma no so. Drake nne nam nkitahodifo no so bae.
  
  "Wopɛ sɛ migyae?" Ɔde nne kɛse, onni ahotoso, ɔyɛ basaa kakra.
  
  Dahl kenkan nkate horow yiye. Sɛ wogyaee a, anka Russiafo ne Chinafo nyinaa bɛbɔ wɔn denneennen. Obiara nnim nea ebefi mu aba.
  
  Lauren nne bubui. "Pa kyɛw, menyaa nkrasɛm bi nkyɛe sɛ Swedenfo reba mo nkyɛn. Seesei ɛyɛ akwan anan a ɛtrɛw, nkurɔfo."
  
  Dahl tee nka sɛ emu duru no retrɛw ne ntini mu. Bere biara a bɔs no bɛbɔ no, na ne nipadua no nsateakwaa foforo twetwe kɔ ano, na na Kenzi hwe ase kɔ akyiri kakra. Ɔtee Israelni no nne fii ase baabi.
  
  "Gyae! Metumi ayɛ no!"
  
  Da. Na wɔretu kwan akwansin aduosia dɔnhwerew biara. Kensi nim sɛ ɔremma no kwan na ɔmpɛ sɛ wɔn baanu nyinaa bɛhwe ase. Dahl tee nka sɛ obu no kɛse mpo. Koma a na onim sɛ wɔasie no kɔ akyiri no sɔree kakra bɛn nsu no ani kɛkɛ.
  
  Ne mpaboa a ɛrebɔ mfɛnsere no nnyigyei maa n"ankasa koma bɔɔ ntɛmntɛm.
  
  Wɔboom hwirew wɔn ho, Kenzi siane kɔɔ nkyɛn na Dahl faa bɔs no atifi. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere ano a ɛyɛ den a ɛnam ano no, nanso na ɛyɛ ketewa dodo na ɛtwaa ne honam. Esiane sɛ na onhu anidaso biara nti, ɔbataa ho bere tenten biara a obetumi, na ɔde biribiara too asiane mu.
  
  Ne koko kɔɔ ɔbotan no so, na ɛhwee ase a na wontumi nsiw ano. N"ani hyiaa Kenzi de, na ɔmaa n"ani so. Ná wɔn nsɛm a wɔde sesa wɔn ho wɔn ho no yɛ nea nsɛm nnim, na wɔankyerɛkyerɛ mu, nanso na emu dɔ.
  
  Ɛsɛ sɛ woma mekɔ.
  
  Da.
  
  Ɔtwee ne ho bio, na ɔde ne ho twaa baabi a na ɔrensan mma bio no ho.
  
  Nsa a ɛyɛ den kyeree ne nantwi mma abien no nyinaa, nsa a na ebetumi ayɛ Mano Kinimaka nkutoo dea.
  
  Hawaiini no kae sɛ: "Gotcha." "Mo mmarima no nkɔ baabiara."
  
  Hawaiini no boaa Dahl na afei ɔde nkakrankakra twee no fii n"asehwe no ho. Dahl kuraa Kensi mu denneennen. Wɔboom de nkakrankakra faa kwan so kɔɔ baabi a ahobammɔ wɔ.
  
  Wɔ atifi hɔ no, helikopta ahorow no hwee ase nea etwa to.
  
  
  * * * .
  
  
  Na Drake nim sɛ Kinimaka kura ne nnamfonom mu denneennen, nanso na ɔda so ara twentwɛn ne nan ase sɛ ɔbɛdan bɔs no denneennen dodo. Russiafo ne Chinafo fii mmeae a ɛne ne ho bɔ abira kɔɔ wɔn anim, na akyinnye biara nni ho sɛ na wonim sɛ eyi bɛyɛ ɔkwan a etwa to a wɔbɛfa so.
  
  Mfɛnsere a ɛrebubu nnyigyei no ka kyerɛɛ no sɛ afoforo no nnyina hɔ kwa. Ná wɔwɔ nhyehyɛe bi.
  
  Wofi akyi no, Alicia, Smith, May, Hayden ne Yorgi mu biara faa mfɛnsere bi fii bɔs no afã horow na obubui. Bere a wɔde wɔn ani sii helikopta ahorow a na ɛreba no so no, wɔtotow atuo a ano yɛ den, na ɛhyɛɛ wɔn ma wɔdan wɔn ho ntɛmntɛm kɔɔ nkyɛn. Nnua no nhama no baa awiei na Drake huu adan wɔ n"anim.
  
  Ɔkwan ntam nkitahodi, kwan a ɛyɛ kurukuruwa. Atuo bɔɔ wɔ n"akyi, na ɛhyɛɛ bɔs no ma; helikopta abibifo kɔɔ soro.
  
  Ɔde ahotɔ guu ahome.
  
  Ɔkae sɛ: "Yɛrenya nkwa. "Sɛ yɛbɛko bere foforo."
  
  Lauren twaa n"asɛm mu. Ɔkae sɛ: "Swedenfo nso san wɔn akyi. "Nanso meda so ara nya halo kakra wɔ sɛnkyerɛnne no mu. Biribi a ɛda Washington, afuw no ne me ntam. Eyi yɛ nwonwa. Ɛkame ayɛ sɛ... te sɛ nea..."
  
  "Dɛn?" - a mebisae. Drake bisae sɛ.
  
  "Ɛte sɛ nea nkitahodi ahorow soronko bi rekɔ so. Biribi foforo nso wɔ hɔ a ɛredi agoru. Baako bio..." ɔtwentwɛnee ne nan ase.
  
  "Ekuo?" Drake wiee no.
  
  Hayden nwiinwii denneennen. "Eyi te sɛ nea ɛyɛ fɛwdi."
  
  Lauren buae sɛ: "Minim. "Meyɛ saa ankasa, na menyɛ onimdefo. Sɛ Karin wɔ ha a, migye di sɛ anka yebenya biribi a eye sen saa."
  
  "So wubetumi akyere nkɔmmɔbɔ biara?" Hayden bisae sɛ. "Kakraa bi mpo?"
  
  Drake kaee SEAL Team 7 a wɔadi kan aka ho asɛm, a Dahl ne n"ankasa nkutoo na wɔtee no. Ɛbaa n"adwene mu bio sɛ wɔrehwɛ nkitahodi nyinaa so.
  
  "So yebetumi atwe eyi akɔ akyiri kakra?" - bisae. "Na so wubetumi anya ɔkwan pa a yɛbɛfa so afi ha?"
  
  Ná ɛte sɛ nea Lauren ho atɔ no. Ɔkae sɛ: "Nokwarem no, nokwarem no." "Ma me simma biako."
  
  
  TI DUNKRON
  
  
  Hayden Jay twɛn nnɔnhwerew pii kosii sɛ kuw no nyaa ahobammɔ wɔ satellite dan ketewa bi mu wɔ Taiwan ansa na ɔrefi mmeae a ɛyɛ hihiaa no akɔfrɛ no.
  
  Ne botae: ne Kimberly Crowe bedi nkitaho.
  
  Egyee bere kakra, nanso Hayden gyinaa mu. Ohuu baabi a ɛhɔ yɛ dinn wɔ fie no akyi, ɔde ne ho too fam na ɔtwɛnee, bɔɔ mmɔden sɛ ɔremma ne ti renkyinkyin. Ná ɛyɛ den sɛ obenya biribi a ɛbɛtra hɔ daa wɔ n"asetra mu a ɔbɛbata ho wɔ kuw no akyi. SPIR bɛyɛɛ n"asetra, nea ɛkyerɛ wɔ n"asetra mu, na nea efii eyi mu bae no, na onni ankorankoro abusuabɔ biara kɛkɛ, na onni biribiara gye adwuma. Ɔdwenee akwantuo a ɛyɛ hu a wɔboom kyɛeɛ no ho - ɛfiri Odin ne Hell Apon so, kɔsi Babilon ne Pandora, nuklea ɔtopaeɛ a ɛkaa kakraa bi na ɛsɛee New York, ne ntetewmu dedaw a ɔne Ben Blake tetewee, ne ne ntetewmu a ɔne Mano Kinimaka nnansa yi ara . Ná ne ho yɛ den, na ne ho yɛ den dodo. Ná enhia sɛ ɔyɛ den saa. Asɛm a esii nnansa yi a ɛfa Incafo ademude ho wɔ Peru no aka no wɔ adwene ne nipadua nyinaa mu. Ná ne ho dwiriw no saa da.
  
  Afei ɔde odwo san susuw ho bio. Ebia na wɔahyew abɔnten so adan na anka ɛsɛ sɛ ɛyɛ kɛse. Nanso sɛ ɔpɛ sɛ ɔsakra ampa, sɛ ɔpɛ pii wɔ n"asetra mu a, na ɛsɛ sɛ onya awerɛhyem kɛse ansa na wafa ne ho na ɔde ne ho ato asiane mu sɛ obepira obiara bio. Sɛ́ ɛyɛ Mano yi anaa obi foforo.
  
  Me dwene ho. Mepɛ ankasa. Na bere foforo no ɛsɛ sɛ mehwɛ hu sɛ mɛkɔ so adi nea awiei koraa no mepɛ no so.
  
  Efi asetra mu. Ɛnyɛ adwuma a wonni. SPEAR kuw no boom yɛɛ adwuma pa, nanso biribiara antra hɔ daa. Bere no bɛba- .
  
  "Akyerɛbaa Jay?" - kaa sɛ robɔt no nne. "Mereboa wo seesei."
  
  Hayden de ne nyinaa boom. Ɛnne a edi hɔ a ɛwɔ nhama no so no yɛ Ɔman Bammɔ Soafo no dea.
  
  "Ɔhaw no ne dɛn, Agent Jay?" Laconic, ɔyɛ komm, ɔde ne ho fi afoforo ho. Ná ɛte sɛ nea Crowe wɔ asɛm no mu.
  
  Hayden gyee bere hwehwɛɛ sɛnea ɔbɛka n"asɛmmisa titiriw no kasamu. Ɔyɛɛ n"adwene sɛ obesie no wɔ shit mu na wahwɛ nea Qrow faa so.
  
  "Yefii China bae na yenyaa adaka a ɛto so abien. Mprempren kuw no resɔ eyi ahwɛ. Amanneɛbɔ ahorow reba nnansa yi ara, akyinnye biara nni ho. Nnipa biara anwuwu, ɛwom sɛ na wɔatwitwa ne akuru pii de. Ɛnyɛ akuw a wɔredi akan nyinaa na wɔyɛ atamfo..." Ɔdwenee ho bere tiaa bi sɛ ebia Qrow bɛfa asau no anaa, na afei ɔtoaa so sɛ, "Aman binom yɛ basabasa sen afoforo. Anyɛ yiye koraa no, Fransefo hweree abiɛsa. Russiani biako apirapira. So kuw foforo bi wɔ hɔ a wɔyɛ kokoam nsɛm sen saa? Yɛate Amerikafo kokoam nkɔmmɔbɔ nketenkete, a nokwarem no, enni adanse biara. Britaniafo wɔ yɛn afã, anaasɛ ɛte sɛ nea ɛte saa, na Drake wɔ wɔn so nkɛntɛnso bi. Seesei yɛwɔ ofie a ahobammɔ wom no mu, na yɛretwɛn sɛ adwene ho kuw no behu baabi a Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abiɛsa no wɔ."
  
  Afei ogyinaa hɔ twɛnee.
  
  Qrow kuraa ne reserve no mu. "Biribi foforo biara?"
  
  "Me nnye eyi nni". Hayden tee nka sɛ n"abam bui bere a ne mmɔdenbɔ no ankosi hwee no. Osusuwii sɛ ebia ɛsɛ sɛ ɔka nsɛm tẽẽ kɛse anaa.
  
  Crowe kae sɛ: "Me ne nnipa a wɔwɔ Washington di nkitaho bere nyinaa." "Ɛho nhia sɛ wobɛkɔ so abɔ me amanneɛ."
  
  "Oo, ɛnyɛ hwee. Meda wo ase".
  
  Hayden fii ase de ne nsa hyɛɛ ase. Saa bere no nkutoo na Qrow de adesrɛ bi a ɛte sɛ nea ɛho nni asɛm kɔmaa kwan no so.
  
  "Twɛn. Wokaa sɛ wususuw sɛ ebia obi reyɛ ne ho sɛ Amerikafo? Baabi wɔ afuw bi mu?
  
  Hayden anka biribi a ɛte saa. Nanso wɔ nsɛm a ɛfa ho yi nyinaa mu no, ade biako pɛ na Qrow kyeree. Ɔhyɛɛ no ma ɔserewee. "Ɛte sɛ nea ɛte saa. Yɛtee wɔ asase so." Ɔmfa Lauren amma eyi mu. "Nokwarem no, yenim sɛ kuw a ɛto so abien biara nni hɔ, enti ebia eyi yɛ aman afoforo a wɔde kan Amerika asraafo titiriw anaa asraafo a wɔabɔ wɔn ka mpo di dwuma no mu biako."
  
  "Amannɔne aban a ɛde United States adwumayɛfo di dwuma no fã ketewaa bi?" Qrow de asɛm no too n"ano. "Ebetumi aba saa, Agent Jay. Ebia na woayɛ no yiye. Nokwarem no," ɔserewee sɛ, "kuw a ɛto so abien rentra hɔ."
  
  Hayden tiee pii sen nsɛm a ɔkae. "Na bere bɛn na yɛbɛsan aba? Dɛn na yɛresan akɔ?
  
  Qrow yɛɛ komm, na ɛno ka kyerɛɛ Hayden sɛ onim nea wɔrebisa no yiye. Awiei koraa no ɔkae sɛ: "Ade biako biara." "Nea edi kan no, ɛsɛ sɛ wohu wɔn a wɔfrɛ wɔn Riders of the Order no na wɔma wɔn ho nyɛ hwee."
  
  "Ɛno ara". Na Hayden nso nim sɛ eyi ne hokwan a etwa to a obenya sɛ ɔne Qrow bɛkasa tẽẽ, enti osii gyinae sɛ ɔbɛkɔ akyiri kakra. "Na sɛ yɛte Amerikafo nkɔmmɔbɔ bio nso ɛ?"
  
  "Hena ne me, afuw mu ɔnanmusifo? Di ho dwuma."
  
  Qrow de ɔfrɛ no baa awiei, na ogyaw Hayden ma ɔhwɛɛ ne fon no screen simma pii, na afei ɛnyɛ ɔno nkutoo na ɔsan susuw ne ho, na mmom ne man no adwene nso.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake faa hokwan no gyee n"ahome bere a Yorgi, Mai ne Kinimaka dii adaka foforo no ho dwuma no. Nokwasɛm a ɛyɛ sɛ efi Genghis Khan amusiei mu na ɛda anansesɛm mu nipa no ankasa nneɛma mu no maa obu a wɔde dii no yɛɛ kɛse ara kwa. Ahyɛnsode a emu da hɔ na ɛyɛ yare a ɛwɔ soro no daa no adi sɛ bere bi na ɛyɛ Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no dea.
  
  Kinimaka suaa abankɛse no ho ade. Ɔkae sɛ: "Migye di sɛ bere bi na Order no wɔ nhyehyɛe sɛ wɔde nsafe no bɛma." "Nanso asetra siw kwan." Ɔserewee.
  
  Mai kae komm sɛ: "Owu." "Owu gyinaa kwan mu."
  
  "So wobɛpɛ sɛ mede adom bue?" Yorgi bisae sɛ.
  
  "Yiw, ma yɛnhwɛ saa korɔnbɔ ho nimdeɛ no bi, Yogi." Alicia kasae, na ɔtenaa n"akyi kyerɛɛ ɔfasu no wɔ Drake nkyɛn, na okura nsu toa wɔ ne nsa biako mu, na okura tuo wɔ ne nsa foforo mu.
  
  "Ntease biara nni mu". Kinimaka de ne nan a ɛyɛ nam no bɔɔ ɔpon no mu. "Ɛnyɛ adwinni ankasa."
  
  Kenzi wee ne ho baa ne nkyɛn bere a Mai maa nea wɔde kata so no so no. Drake susuwii sɛ na ɛyɛ tebea a ɛyɛ nwonwa, asraafo a wɔato wɔn mu wɔ dan ketewaa bi a wonni baabi a wɔbɛtra, baabi a wɔbɛbɔ fekuw, baabi a wɔbɛnoa aduan nni hɔ. Fridge ketewaa bi a nsu ne kukisi nnaka kakraa bi ahyɛ mu ma kɛkɛ. Ná wɔde ntama akata mfɛnsere no so, na wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn akɛse abɔ ɔpon no ho ban. Ná nhama ayɛ kapet no na na nsunsu ayɛ huam, nanso na asraafo no ahyia nea enye koraa. Ná eyi dɔɔso sɛ ɛbɛma yɛanya ahomegye kakra.
  
  Smith a na ɔrewɛn ɔpon no maa Hayden san kɔɔ mu, na ɔhyɛn mu bere a May de ne nsa kɔfaa adaka no ara pɛ. Drake susuwii sɛ ɔpanyin no te sɛ nea wabrɛ na wahaw, wɔ ano. Mewɔ anidaso sɛ ɔbɛkyerɛkyerɛ ne nkɔmmɔbɔ no mu kɔ akyiri akyiri yi.
  
  Mai de ne ho frafraa ne nan so kɔɔ ne nan so sikɔne kakraa bi ansa na ɔretwe ne nsa afi mu. Ná okura nkrataa a ɛyɛ den a wɔaboaboa ano, a wɔde abɔ folda a ɛyɛ den mu na wɔde hama a wɔabɔ no nhama akyekyere no, na ɛmaa kuw no mufo binom maa wɔn ani so.
  
  "Pa ara?" Kinimaka san tenaa n"asen so. "So eyi yɛ akode a ebetumi de wiase no ato asiane mu?"
  
  Kenzie kae sɛ: "Asɛm a wɔakyerɛw no betumi ayɛ nea tumi wom koraa."
  
  "Deɛn ni?" - a mebisae. Lauren bisae sɛ. "Mmarima a wofi Washington nyinaa retwɛn yɛn."
  
  Bere kɔɔ so yɛɛ adwuma tiaa wɔn. Sɛnea ɛte daa no, na eyi ne ade titiriw a ɛbɛma wɔakɔ so adi agoru no anim ne -titiriw no, mmirikatu no. Drake huu akwan abien a ɔbɛfa so akɔ n"anim. "May, Hayden ne Dal, dɛn nti na munhu nea ɛyɛ? Lauren - dɛn na wowɔ ma ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abiɛsa no, efisɛ yehia akwankyerɛ a yɛbɛfa so?"
  
  Ná Lauren aka akyerɛ wɔn dedaw sɛ obehyia wɔn wɔ beae a ɛto so abiɛsa no. Afei de osii apini denneennen. "Wiɛ, obiara nni hɔ a ɔwɔ awerɛhyem ɔha biara mu nkyem 100, mmarima. Nea ɛbɛyɛ na mahu mfonini no, merebɛma moahu sɛnea wɔkyerɛɛ akwankyerɛ atitiriw anan no ase."
  
  Drake hwɛɛ May ne afoforo no anim a wɔrebɔ wɔn anim bere a wɔrekɔ akode a wɔde di nkonim no so no. "Yɛwɔ bere".
  
  "Wiɛ, eyi yɛ anigye ankasa. Ansa na wɔrehu nea wɔfrɛ no Wiase Foforo no wɔ afeha a ɛto so dunsia no mu no, na wogye di sɛ asase no mu akyekyɛ abiɛsa - Europa, Asia ne Afrika. Ná mpaapaemu a ɛkɔɔ so wɔ nsasepɔn yi ntam ne Hellespont, a ɛne Order no nhyehyɛe a woadi akyi de besi nnɛ no hyia pɛpɛɛpɛ. Enti Asia fii ase wɔ Hellespont, asase a wonnim a ahonyade a ɛyɛ nwonwa wom, a wɔfrɛɛ no Apuei no akyi. Nokwarem no, akyiri yi wohuu Amerika, na afei ɛbɛyɛɛ Wiase Foforo, a wɔpɛ, wonnim na anidaso ahyɛ mu ma. Wotintim sɛnkyerɛnnede nhoma bi a ɛkyerɛ akwankyerɛ atitiriw anan foforo no. Asia, Europa, Afrika ne Amerika. Ɛte sɛ nea Ahyɛde no sii gyinae sɛ wɔde tete nsusuwii yi bedi dwuma wɔ wɔn asase mfonini mu esiane ntease ahorow a wonnim nti - ɛwom sɛ ɛbɛyɛ sɛ esiane sɛ wɔda so ara gye di sɛ wɔyɛ agyanom mpanyimfo a wɔwɔ tumi nyinaa a wɔrehwehwɛ nkaedum nti." Lauren gyee ahome kakra.
  
  "Enti eyi ne wiase no nkyerɛkyerɛ a wɔsan de sii hɔ bio bere a wohuu Australia ne afei Antarctica no?" Kenzi kae sɛ.
  
  "Yiw, nhomasua a wɔsan de nkakrankakra wɔ mfehaha pii mu, a nnipa binom susuw sɛ ɛda so ara rekɔ so. Nanso ɛno yɛ asɛm foforo koraa. Na ɛnyɛ anigye ne roses nyinaa na ɛyɛ. Ebia na kasasin "asase ntwea anan" no ne asɛm a akyinnyegye wom sen biara wɔ abakɔsɛm mu. Wɔ Hebri kasa mu no wɔkyerɛ ase sɛ "ɛboro so". Wɔ Numeri 15:38 no, eyinom yɛ ahye; wɔ Hesekiel mu - afã horow; na Hiob wɔ n"awiei. Yebetumi nso akyerɛ eyi ase sɛ mpaapaemu. Ɛda adi pefee sɛ Bible no agyaw ne ho ama fɛwdi wɔ ha yi ara..."
  
  Drake tee eyi ase. "Efisɛ ɛfa no sɛ wiase no yɛ petee?"
  
  "Aane. Nanso Bible ka ho asɛm wɔ Yesaia nhoma no mu, na ɛfrɛ no kurukuruwa. Enti, wɔahyɛ da de atwe adwene asi so. Asɛm no ne sɛ anka wobetumi de nsɛmfua dodow biara-bɛyɛ dumien-akyerɛkyerɛ anim. Wogye di sɛ wɔhyɛɛ da de asɛmfua "extreme" dii dwuma de kyerɛɛ, yiw, saa pɛpɛɛpɛ. Na Yudani biara antumi ankyerɛ nea ɛkyerɛ ankasa ase wɔ ɔkwan a ɛnteɛ so da, efisɛ mfe 2,000 na wɔde wɔn ani kyerɛ Yerusalem kurow no mprɛnsa da biara na wɔto dwom sɛ, "Monhyɛn torobɛnto kɛse no mma yɛn ahofadi." Momma frankaa no so boaboa yɛn nnommumfa ano, na boaboa yɛn ano fi asase ntwea anan so wɔ yɛn ankasa asase so."
  
  "Enti ɛnyɛ sɛ wɔpaw kasasin bi kɛkɛ?" - bisaa Smith.
  
  "Daabi. Odiyifo Yesaia nhoma no kyerɛkyerɛ sɛnea Mesia no bɛboaboa ne nkurɔfo ano afi asase ntwea anan no so. Wofi baabiara bɛboaboa wɔn ho ano wɔ Israel."
  
  Kensi anhinhim ntini biara anaasɛ wanka asɛm biara. Ná Drake nni nea ne nyamesom gyidi ahorow yɛ ho adwene biara, sɛ ɔwɔ bi mpo a, nanso na onim sɛ akyinnye biara nni ho sɛ ɛbɛyɛ n"asetra fã kɛse wɔ ne nyinaa mu. Saa bere yi na osuaa ne ho ade kakra bere a na wɔretwɛn sɛ Lauren bɛtoa so no. Ná Dahl gyidi a ɛne sɛ ofi awosu mu yɛ papa na ɔbɛsan akɔ n"abrabɔ pa koma mu bere nyinaa no fata kodu baabi. Ná ɔda so ara hu anoano bi ma no-mmara a wonni ano-nanso na ɛnyɛ nea ɛno yɛ ade bɔne ankasa.
  
  Bere ne bere mu.
  
  Nanso na wuntumi nnya no akwan abien no nyinaa so. Na ɛno ne nea ohui wɔ Kensi - owudifo a onni mmɔborohunu bere a wohia no, ne ɔkra a ɔko bere a na onhia no. Ne yiyedi nti, na ɛsɛ sɛ wɔma ɔsesa.
  
  Kinimaka kae sɛ: "Nokwarem no, ntease wom." "Nea edi kan no Afrika, afei China. Enti dɛn na edi hɔ?
  
  Lauren buae ntɛm ara. "Yiw, yesusuw sɛ na Bible no ntease wɔ anohyeto mu, te sɛ Order. Wɔmaa ɛyɛɛ den maa obiara a odi hɔ no. Sɛnea nkyerɛwee no kyerɛ no... yiw... mɛkenkan nkyekyem a ɛfa ho no: "Hwehwɛ Agya a Ɔyɛ Akwankyerɛ no homebea ahorow, na afei Kaganfo no; Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn, na afei Onyankopɔn Ɔhaw no. Nanso biribiara nte sɛnea ɛte no. Yɛkɔɔ Khagan wɔ 1960 mu, mfe anum wɔ bere a wowiee no akyi, na yɛde Nkonimdi no guu n"adaka mu. Yɛahu Ɔhaw a ɛwɛn nokware Atemmu a Etwa To no. Na kill code biako pɛ ne bere a Apɔnkɔsotefo no puei no. Agyiraehyɛde biara nni Agya no nnompe so. Wɔde akode atwa Indiani no ho ahyia..."
  
  Drake gyee no. "Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn? Na akode atwa ne ho ahyia? Nokwarem no, ebetumi aba wɔ India baabiara. Eyi yɛ ɔman a akode atwa ho ahyia."
  
  "Kan bere a Order no de Apɔnkɔsotefo no siei no?"
  
  Drake susuw ho. "Wiɛ, yiw, misusuw saa. Sɛnea ɛte biara no, dɛn ne ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abiɛsa?"
  
  "Ɔkɔm".
  
  Ɔhome denneennen na ɔhwɛɛ Alicia. "Ɛrentumi nyɛ Furry Princess no, ɛnte saa?"
  
  Alicia wosow ne nsa kɔɔ anim ne akyi. "Ebia. Mebɛhyɛ eyi nsow."
  
  Drake ani so tetew no. "Wo"re fucking a ɛrentumi nyɛ yiye."
  
  "Wɔpɛ biara?"
  
  "Dɛn nti na?"
  
  "Ɔhemmaa bɛn? Ɛsɛ sɛ abeawa no hu, wunim."
  
  Osuaa ne mpaboa ho ade. "Ɛyɛ. Meyɛ Cleopatra afã bi bere nyinaa. Minim sɛ ɔnyɛ ɔhemmaa, nanso..."
  
  "Ɔhemaa? Enti eye mpo".
  
  Ná Lauren da so ara rekasa. "Sɛnea madi kan aka no, mmarimaa ne mmeawa da so ara resusuw Indiani ko a ebia Order no reka ne ho asɛm no ho. Nokwarem no, eyi yɛ nea emu nna hɔ dodo. Mekyerɛ sɛ, sɛ mede me ho si wɔn mpaboa mu mpo wɔ wɔn bere mu a, anka ebetumi ayɛ dumien no mu biako."
  
  "Na akode atwa wɔn nyinaa ho ahyia?" - bisaa Smith.
  
  "Mete India, yiw. Dodoɔ no ara."
  
  Alicia kae sɛ: "Wiɛ, anyɛ yiye koraa no, yɛwɔ baabi a yɛbɛkɔ."
  
  Drake hwɛɛ May, Hayden ne Dahl a na wɔrehyehyɛ nneɛma a ɛwɔ adaka a ɛtɔ so mmienu, Conquest no mu.
  
  "Nkɔso bi wɔ hɔ?"
  
  Hayden wosow ne nsa de kyerɛe sɛ ɛkame ayɛ sɛ wɔadu hɔ. Ɔmaa n"ani so hwɛɛ soro. "Ɛte sɛ nea eyi ne ɔsɛe da tebea bi ho nhyehyɛe. So wokae sɛnea poma no tumi yɛ adwuma no? Ade ketewaa bi a esisi de foforo ba na foforo nso, emu biara yɛ kɛse?"
  
  Dahl kae sɛ: "Basabasayɛ ho nkyerɛkyerɛ." "Eyi yɛ akode a wɔde di nkonim, na na Genghis Khan yɛ obi a odwen nneɛma ho yiye. Wode eyi betumi adi wiase nyinaa so nkonim."
  
  Drake bɔɔ ne nsu toa no gui.
  
  Alicia kaa sɛ, "Akodeɛ a ɛyɛ domino effect?"
  
  "Pɛpɛɛpɛ. Sɛnea Franz Ferdinand a wokum no no ma wonyaa Wiase Ko I nsoromma. Ebia, nhyehyɛe a ɛbɛma basabasayɛ akɔ soro yi betumi afi Wiase Ko III ase."
  
  "Na," Drake dum ne nkitahodi afiri no kakra na ɔkasae komm, "ɛyɛ den koraa. Hena na yɛde bɛma?"
  
  Obiara hwɛɛ no denneennen. Ná ɛyɛ asɛmmisa a ɛfata. Hayden maa emu daa hɔ pefee sɛ ɛnsɛ sɛ ɔka biribi foforo. Na onim sɛ Washington ne Ɔkyerɛwfo a ɔhwɛ Bammɔ so no ani nnye wɔn ho dedaw, na ɔsan kɔɔ SEAL Kuw 7 ho adwene so.
  
  Ahyiasɛm?
  
  Da.
  
  Hayden suaa nkrataa no simma kakraa bi bio, afei ɔde guu ne jacket ase. Bere a ɔrekasa akyerɛ kuw no nyinaa no, ɔde ne mmati too fam, na ɛkyerɛe sɛ wonnya nsii gyinae no na biribiara betumi asi koraa wɔ nkrataa a enni ahobammɔ mu.
  
  Ɔde nne kɛse kae sɛ, "Yɛbedi eyi ho dwuma ntɛm ara sɛnea yebetumi. Mprempren yi ara yehia saa beae a ɛto so abiɛsa no. Lauren?"
  
  "Mete wo." Yɛda so ara retwɛn ".
  
  Kensi kae sɛ: "Afei twɛn simma kakra," na n"anim a ɛyɛ mmerɛw a efi simma du a etwa to no mu no da so ara da adi pefee. "Mo nkurɔfo ka sɛ asase ntwea anan na ɛwɔ hɔ, ɛnte saa?"
  
  Lauren kae sɛ: "Wiɛ, Bible ka ho asɛm. "Na eyi ne Atemmu a Etwa To no nhyehyɛe."
  
  "Wiɛ, biribi asɛe. So wunhu?
  
  Drake bɔɔ n"ani, na afei n"adwene atu afra sen bere biara. Dahl suaa Kenzi ho ade yiye.
  
  "Ebia nkyerɛkyerɛmu bi bɛboa?"
  
  "Ntwea anan? Afrika, Asia, Europa ne Amerika."
  
  "Ɛno ara. Ɛno ne nea wɔka kyerɛ me."
  
  Kensi trɛw ne nsa abien no nyinaa mu. "Ɛhe na India wɔ?"
  
  Hayden sɔre gyinaa ne nan so. "Damn, India yɛ Asia asasepɔn no fã."
  
  "Nea yɛadi ho dwuma dedaw."
  
  Lauren dwenee ho bere a ogyinaa ne nan so no. Ɔkae sɛ: "Ɛno na ɛma Europa ne Amerika nkutoo na ɛka." "Hey guys, so moredwene ade koro no ara a meredwene ho no?"
  
  Alicia sii apini sɛ: "Ebia." "So wo butt ayɛ den esiane sɛ wobɛtra fam a ɛyɛ lousy no so nti, nso?"
  
  Kinimaka kae sɛ: "Akokɔ." "Nanso afei bere nyinaa misusuw sɛ "akokɔ"."
  
  "Ahyɛde no ne ɔko mu nsɛmmɔnedifo a wɔtraa ase wɔ mfe aduanan no mu. Eduu bere a wɔde atuo no siei no, na asɛmfua "Amerikafo Ankasa" no aba so, nanso anka wɔrensusuw ho saa. Wɔwoo wɔn wɔ mfe aduonu anaa nea edii ɛno anim mu, Onyankopɔn nti."
  
  "Indiafo Kɔkɔɔ?" Drake kae sɛ. "Efi Wild West? Damn no".
  
  Lauren kae sɛ: "Ebetumi aba. "Nea na adwene ho kuw no rehwɛ wɔ baabi a ɛnteɛ."
  
  "Enti, hena na na ɔyɛ onipa bɔne sen biara a watra ase pɛn?" - bisaa Dahl.
  
  "Ma mensan nkɔ wo nkyɛn wɔ eyi ho. Seesei de, foro wimhyɛn no ara kwa."
  
  Ɛnyɛ Drake nkutoo na ɔde n"ani kyerɛɛ Hayden.
  
  San kɔ Amerika?
  
  Nsɛnhunu.
  
  Hayden titiriw na ɔhwɛɛ Smith. Ná wonni nea ebia ebesi wɔ nsɛm a esisii wɔ Peru akyi, anaa nea atumfoɔ no redwen ho. Ɔsraani no, nea ɛfata no, ofii ase sɔree ntɛm ara na ɔhwɛɛ n"akyi bag.
  
  Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abiɛsa? Ɔkɔm de? Na Amerika nso? So yɛn akansifo no nim?
  
  So obenya asomdwoe bere tiaa bi de asiesie n"asetra da bi?
  
  Ɛnyɛ nnɛ, Hayden, ɛnyɛ nnɛ Bere a ɔreyɛ sɛnkyerɛnne akyerɛ afoforo no sɛ wɔmfa wɔn nkitahodi mfiri no nkɔ na wondum no, ɔde animtiaabu gyinaa wɔn mfinimfini.
  
  Ɔkae sɛ: "Yɛyɛ. "Na yɛyɛ no yiye. Sɛnea ɛsɛ sɛ yɛyɛ, sɛnea yɛyɛ bere nyinaa no. Nanso guys, mewɔ reservations. Ogyinaa hɔ kakra, migye di sɛ Crow ne Amerika aban no wɔ kuw a ɛto so abien wɔ agoru no mu." SEAL Team 7, na ɛda adi sɛ wɔyɛ damn good. Ebia saa kuw yi nni agoru no mu sɛnea ɛbɛyɛ a yɛbɛhwɛ ahu sɛ yebenya apɔnkɔsotefo no nyinaa kɛkɛ."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa bere a ɔtee eyi no. "Kafra?"
  
  "Wiɛ, so wususuwii sɛ ebia tebea a ɛto so abien bi bɛba? Na sɛ wɔaba ha sɛ wɔrebɛsɛe yɛn titiriw nso ɛ?"
  
  
  TI ADURU
  
  
  Karin Blake traa ne mpaboa tuntum no so wɔ pon no so, na ne fon no kurakura ne kɔn ne ne hwene ntam, na ɔde ne nsa a ɔde ne ho no bɔɔ keyboard no. Ná ɔhyɛ T-shirt a ɛyɛ mmerɛw ne jeans, na na wɔde ti nhwi a ɛyɛ den akyekyere ne ti nhwi akyi. Ɛkame ayɛ sɛ Palladino serew no amene ɛnne a na ɛrekasa wɔ n"aso benkum mu no.
  
  "To hellgya no mu komm, Dino!" ɔdanee ne ho na ɔteɛɛm.
  
  "Yiw Yiw". Ɔsraani no de serew danee ne ho na afei ohuu n"anim. "Papa pa." Onyankopɔn, hena na ɔde wo hyɛɛ wo so?"
  
  Karin paa ɔkasafo no kyɛw. Ɔkae sɛ: "Mmofra no yɛ atirimɔdenfo. "Kakra kakra bio na wobehu wɔn ho wɔ abɔnten wɔ atrapoe a wontumi nni so no so."
  
  Ɔbea no serewee komm. "Oh yeah, metɔɔ eyinom mu abien."
  
  Karin hwɛɛ Dinosaur tenten a ne honam ani yɛ den ne wɔn yɔnko a ɔne wɔn yɛ adwuma, Wu ketewaa a ne ho yɛ hare no. Ná asraafo baanu no nyinaa regyae nsu a ɛyɛ hyew, na na wɔafono wɔn sɛ wɔde wɔn akɔtra ofie bi mu wɔ sare so dapɛn a atwam no, na wɔde nhyehyɛe ahorow asi hɔ. Nea na wohia ne adeyɛ ankasa bi.
  
  Karin bisae sɛ: "Na woguan?"
  
  "Ɛno ara. Ná meka nkitahodi dwumadibea no ho. Wɔmaa yɛn adwuma wɔ shift ahorow mu. SPEAR kuw no gyee adaka no fii Chinafo nsam na wotumi guanee kɔɔ Taiwan. Ɔfã bi yɛ anigye, fã bi yɛ reserve wɔ akuw afoforo afã, misusuw sɛ."
  
  Ná Karin nim sɛ eyi sen anigye ara kwa. Ná kuw biara nni wiase a eye sen SPEAR nnɛ. Bere bi na ɔde ahoahoa ne ho sɛ ɔyɛ ne fã.
  
  Ogye toom sɛ: "Saa ɔpɔnkɔsotefo nwura yi nkyerɛ pii mma me." "Mede m"adwene asi nneɛma afoforo so. Nanso ka kyerɛ me, ɛhe na wɔrekɔ akyi?"
  
  "Wiɛ, minnim de besi nnɛ. Ɛte sɛ nea ɛte sɛ India. Nanso ɛte sɛ nea adwene a enhyia bi wɔ hɔ. Hwɛ, mepenee so sɛ mɛboa kakra esiane nea ɛtoo Palladino awofo ahiafo no nti ne esiane sɛ yɛwɔ ɔfã koro nti, nanso anohyeto wɔ nea metumi aka no mu."
  
  Karin tee nka sɛ n"adwene mu yɛ no naa kɛse. "Yɛnhia pii sen saa. Wei ara - se mefre a, ehia se mehunu Drake kuo no gyinabea. So ɛbɛyɛ ɔkyena anaasɛ ɔsram biako akyi. Wobɛtumi ayɛ no?"
  
  Mmuae a wɔde mae no yɛɛ nea ɛkɔ so daa. "Yiw, bere tenten a metra unit koro no ara mu no. Megye di."
  
  "Meda wo ase". Karin de ahoɔhare wiee nkɔmmɔbɔ no ansa na wɔrebisa nsɛm foforo biara. Ɔgyee bere tiaa bi hwɛɛ dan no mu hwɛɛ baabi a wɔwɔ. Efi bere a wɔsan gyee beae no fii nnubɔnetɔnfo berebuw mu no, wɔaprapra mu afi biribiara a enye mu, na wɔahu nneɛma a wɔde yɛ adwuma wɔ mmeae ahorow nyinaa, efi fam ntaboo so kosi ofie no ase, ne mmeae a ɛwɔ ntwea so wɔ abansoro dan no so nyinaa. Ná ade a etwa to biara a wɔbɛhyew no yɛ nea wɔde wɔn ho hyɛ mu. Bere a na Karin, Dino, ne Wu da so ara nni intanɛt so no, wɔde kɔmputa, nkitahodi, mfiri a wɔde hwɛ nneɛma so, ne nea ɛkeka ho sii hɔ. Sɛ anhweatam so fie no bɛyɛ wɔn HQ a, na ɛsɛ sɛ wɔhyɛ no den, wotumi bɔ ho ban, ɛyɛ abankɛse wɔ n"ankasa mu.
  
  Karin susuwii sɛ ɛkame ayɛ sɛ wɔadu hɔ.
  
  Afei adwene foforo a ɛyɛ yaw baa n"adwenem.
  
  Ɔhwɛɛ sɛnea Dino ne Wu reyɛ adwuma wɔ kɔmputa ahorow no so, de nhama abɔ mu sɛnea n"ankasa akwankyerɛ kyerɛ na wɔde softwea, ogya fasu, ne nea ɛkeka ho ahyɛ mu. Ná ɔyɛ dynamite wɔ ade a ɛte sɛɛ mu ansa na ɔrefi ne ntetee ase. Afei de na ɔsen saa koraa. Yiw, na nneɛma kakraa bi da so ara ayera wɔn, nanso na sika a ɛwɔ hɔ mprempren no bɛdɔɔso de atua saa asɛm no nkutoo. Ná wohia sika a wobenya a ɛyɛ den fibea bi.
  
  Mma w"ani ngu so. Worentumi npia no, nsie no kɔ akyiri.
  
  Na Karin nim biribiara fa SEAL Team 7. Na onim nea enti a wɔwɔ hɔ, nea wɔn botae ahorow yɛ; wɔn ahoɔden ne wɔn mmerɛwyɛ; wɔn nhyehyɛe ne kokoam ahyɛde ahorow a etwa to. Afei, esiane sɛ ɔde mmoa ama wɔ ɔkwan a etu mpɔn so nti, afei de na obetumi abɔ Matt Drake kɔkɔ.
  
  Na ɛyɛ anigye, na ɛrekyinkyin, na ɛde acid reba ne dwensɔtwaa mu.
  
  Asɛm biara a esii a wɔfaa mu, mmere a ɛyɛ hyew ne mmere a emu yɛ den, nna a ɔde bɔɔ dam koraa no kaa ne nkate te sɛ anomaa a ɔrebɔ ɔkraman a ne tirim yɛ den. Ná Karin apirapira kɛse pɛnkoro pɛn na na wagyae asetra, na ohui bio wɔ mmeae a na wɔnhwɛ kwan koraa. Wɔmaa no atirimpɔw foforo.
  
  Bio nso, ɔhunuu ɔsɛeɛ berɛ a ne nuabarima ne n"abusua wuwuiɛ, ne afei ɔdɔ berɛ a Komodo dɔɔ no. Ebia saa asɛm a esii ntɛm ara bere a na ɔyɛ abofra saa no sɛee no na ɛde no too asetra kwan so.
  
  Ɔsɛe a wɔsɛe ade.
  
  Afei nea na ɔpɛ sɛ ɔyɛ ankasa ne sɛ ɔbɛsɛe nneɛma pa a ɔwɔ nyinaa. Sɛ biribi rekɔ so yiye a, na ɔpɛ sɛ edi nkogu. Sɛ biribi kɛse bi reba ne kwan so a, na ɔbɛhwɛ sɛ ɛde adwemmɔne bɛhwe ase.
  
  Sɛ kuw foforo no fi ase nyin, sɛ wɔbɛn wɔn ho a, na ɛbɛtetew mu.
  
  Ná ne ho a ɔbɛsɛe no nyɛ asetra kwan foforo mma Karin Blake. Eyi ne asetra kwan a mapaw. My cozy blanket.Na osusuw bere nyinaa sɛ ebia ɛbɛba full circle, atwa ho ahyia pɛɛ na asan aba eyi so.
  
  Na enti ɔtenaa ase, a n"ahome, a na ɔwɔ nsɛm a SPEAR kuw no mpo nni bere a wɔtwaa nsɛntitiriw anan no wɔ mmɔden a wɔbɔe sɛ wobenya akode anan a ɛyɛ dae bɔne no mu. Ná nhyiam no gyina ne pon ano kɛse.
  
  Ɔkwan biako maa awiei koraa no wonyaa ogye, kɔɔ nnamfo, adamfofa ne asetra mu yaw mu.
  
  Ɔkwan foforo bɛsɛe abakɔsɛm yi nyinaa, daakye a wontumi nsi pi yi nyinaa, na ama no biribiara a ohia: basabasayɛ.
  
  Karin boaboaa ne nneɛma ano na ofii adi kɔɔ abrannaa no so. Ná sare so mframa no yɛ nwunu, na mfutuma afra mu. Bɔɔl bi a ɛhyerɛn hyerɛn kɔɔ soro wɔ wim. Wɔ akyirikyiri baabi no, na U.S. asraafo titiriw kuw bi a wɔyɛ atitiriw a wɔfrɛ wɔn SEAL Team 7 redi ne mfɛfo dedaw no akyi - Matt Drake ne Alicia Miles, Torsten Dahl ne May Kitano ne afoforo - a na wɔwɔ adwene sɛ wobekum wɔn.
  
  Karin susuw ho sɛ ɔbɛbɔ wɔn kɔkɔ.
  
  Afei ɔde ne ti san faa ɔpon no mu. "Hey losers, momfa mo mfurum yi mfi hɔ. Yɛwɔ mmeae a yɛbɛkɔ ne nnipa a yɛbɛkɔ akɔhwɛ. Tyler Webb kokoam stash no rentra hɔ nsie daa."
  
  
  TI ADUAN BIAKO
  
  
  Karin traa tuo so, na ɔhwɛɛ Dino bere a ɔde ahwɛyiye de wɔn Dodge Ram no faa awɔ a wɔkyinkyim a wɔyɛɛ Los Angeles akwan akɛse ne mmɔnten a ɛwɔ akyi no mu no.
  
  Bere a ɔsraani kumaa no twaam wɔ roadster kɔkɔɔ no ho no, ɔkae sɛ: "Kɔ so." "Wokae sɛ wɔrebɔ yɛn abɔmmɔ?"
  
  Dino de anigye a ennyinii serew kyerɛɛ no. "M"ani agye ara kwa sɛ mafi fie hɔ, maame. Ɔkwan biara so no, ɛsɛ sɛ wuhu sɛ meyɛ papa sen wo. Eye wɔ ɔkwan biara so."
  
  "Enti wokɔ so kasa."
  
  Wu kae sɛ: "Asraafo no remma yɛnkɔ." "Bere biara a yɛbɛkɔ soro no, yɛyɛ mmerɛw."
  
  "Bɔ wo nne ase, Owura Misery. Onyankopɔn, mo baanu betumi ayɛ adwuma mmɔho abien."
  
  "Ma yɛnhwɛ sɛnea w"ani begye bere a wɔde wo nnuadewa no bata kar no batere ho no."
  
  "Nnyɛ afunumu, Wu. Eyi ne asraafo, ɛnyɛ CIA."
  
  Karin ani gyee sɛnea wotumi hu nneɛma a ɛwɔ kar no afã abien no nyinaa bere nyinaa no ho; Los Angeles wɔ n"anuonyam nyinaa mu. Bere tiaa bi a wode begye w"ahome na wunsusuw biribiara ho. Na ahabammono a ɛyɛ den ne kɔnkrit abran si akan sɛ wɔbɛkorɔn, na na dade adan a ɛkorɔn a ɛhyerɛn wɔ owia a ɛrehyew no ase wɔ wɔn akyi. Wusiw a emu yɛ hare sɛn mununkum no so, na ɛmaa da no yɛɛ sum, nanso na ɛkame ayɛ sɛ wontumi nhu. Nkurɔfo bae na wɔkɔe, na ɛkame ayɛ sɛ na wontumi nhu wɔn wɔ akwan ho ne aguadidan ahorow mu, na wɔde zip rekɔ anim ne akyi wɔ wɔn kar mu. Hollywood Nkoko no twaam brɛoo kɔɔ nifa, a wɔanhu, efisɛ saa bere no na Dino huu kar bi a wɔde hwɛ nneɛma a ɛyɛ tuntum ne fitaa sɛ ɛrehyɛn ɔkwan a ɛkɔ ntɛmntɛm no so na ɔbrɛɛ ne ho ase te sɛ abarimaa pa a na ɔyɛ no, na ɔde n"ani sii kwan no so, de n"adwene sii n"anim tẽẽ.
  
  Sɛ woanhwɛ wɔn a, anka wɔrenhu wo.
  
  Awiei koraa no, mpoano kwan no buee na na wɔrekɔ San Francisco.
  
  "Eye sen sare so." Wu suaa asorɔkye a ɛhyerɛn na ɛrehuruhuruw no ho ade.
  
  Karin hwehwɛɛ adwuma a na ɛda n"anim no mu. Wɔansɛe wɔn bere wɔ Asafo ti no. Nea edi kan no, wɔde kɔmputa, Mac abien a ɛwɔ soro a agode titiriw pii wom hyehyɛɛ mu. Na fiber optic cable no ne ade a ɛyɛ anifere sen biara, nanso bere a wohuu saa na Karin de ogya fasu akuwakuw bi sii hɔ no, na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛkɔ. Saa bere no mpo, bere a Karin wɔ keyboard no so na ɔde ne nyansa a ɛyɛ nyansa no redi dwuma mpo no, na wonni tumi a ɛbɛma wɔabɔ dam. Ná wɔn dodow sua, na wɔhyɛɛ wɔn ma wɔde anifere di dwuma.
  
  Ná Karin nim Tyler Webb sikakorabea akontaabu a enni ano a ɔwɔ kokoam no ho asɛm. Ɔhwɛɛ wɔn bere a na ɔreyɛ adwuma ama SPIR no. Ná onim nea ebinom frɛɛ no n"agyapade; ahintasɛm kakraa bi a na ɔwɔ wɔ ne kuw dedaw no mu ho. Na na onim baabi kɛse bi a ɔde ne ho ahintaw; biribi a na wiase no mu ɔdefo sen biara a ɔhwehwɛ nneɛma pii no aboaboa ano atia nnipa ɔhaha pii, a ne kuw dedaw no mufo nso ka ho.
  
  Ná dodow no ara gye di sɛ esiane sɛ Webb awu nti, wobetumi ahu no wɔ wɔn ahomegye bere mu.
  
  Ná ɔhaw no ne sɛ na Karin nni nsusuwii a ɛte saa. Na baabi a obesie no bɛma wanya tumi a wontumi nka ho asɛm -na wɔ nneɛma nyinaa awiei no, na tumi ne baabi a ne nyinaa wɔ. Ná wɔn baasa no betumi afi hɔ akɔ wɔn anim; sika a wobenya, din a wɔmmɔ, ahobammɔ ne nkɛntɛnso. Nokwarem no, sɛ nnipa ɔhaha pii wɔ hɔ a wɔrehwehwɛ Webb nneɛma a ɔde asie a, anka ɛbɛyɛ den titiriw sɛ wobewia.
  
  Seesei ara na obiara nnim baabi a ɛwɔ.
  
  Gye Karin Blake nkutoo.
  
  Anyɛ yiye koraa no, ɛno ne nea osusuwii. Nnɔnhwerew kakraa a edi hɔ no bɛkyerɛ. Nsɛm a efi mu no boaa me kɛse. Na onim Nicholas Bell ho nsɛm nyinaa ne sɛnea ɔdebɔneyɛfo a ɔte n"afiase dan mu no ka biribiara - din, mmeae, nipasu, nsu a wɔde gu mu a aporɔw no nyinaa. Ná onim sɛnea Lauren Fox ani gye ho kɛse sɛ ɔbɛkɔ akɔsra hɔ. Ná onim nnipa a wotie Lauren Fox na wɔne no kasa.
  
  Wiɛ, na onim wɔn, na ɛnyɛ nea wonim no ankasa.
  
  Ebia na ɔkaa akyi kakra wɔ apontow no ase -Karin asraafo ntetee ne nea edi hɔ a ofii hɔ no gyee bere kakra -nanso ɔde hacking talente a ɛkorɔn kakra yɛɛ ho adwuma. Ná Bell nkɔmmɔbɔ ahorow no ayɛ basaa. Ɛte sɛ nea Smith wɔ akokoduru sɛ ɔbɛtaa nsa aka saa nkɔmmɔbɔ ahorow yi bi - abarimaa a ɔyɛ ɔkwasea - na ɔne no adi sɛnea ɔpɛ. Hena na na onim nea ɔsraani a ne bo afuw na ɛnyɛ den sɛ ne bo fuw no yɛɛ wɔn? Ɔbɔɔ ɔman ahobammɔ ho ban, ɛda adi sɛ.
  
  Na asɛm no ne sɛ Karin betumi akɔ hack akɔ line a ɛkɔ Smith network no so tẽẽ no mu. Ná ɛyɛ adwuma a ɛnyɛ den koraa ma no. Ogyee bere boaboaa adefo asade ano. Bere bi na Tyler Webb wɔ adwumayɛbea ahorow, afie, adan a ɛwɔ soro ne supɔw bi mpo a wontumi nkan wɔ wiase nyinaa. Mmeae din ahorow a ɛkaa ne ho ne Washington, D.C., Niagara ne Monte Carlo. Bell ne Lauren kasae, nanso ɔne awɛmfo ne mmaranimfo nso kasae, na na nsɛm nketenkete a efi wɔn nyinaa mu ka Smith nsɛm a ɔkyerɛwee no ho.
  
  Smith nni daakye a ɛyɛ anigye, na osusuwii.
  
  Ɛmfa ho sɛnea wobɛtetew mu no, Peru asɛm a esii -anaasɛ nsɛm a esisii -de SPEAR kuw no guu wiase a awerɛhow wom mu.
  
  Karin sesaa ne gyinabea bere a sɛnkyerɛnne bi hyerɛn twaam sɛ efi San Francisco kɔ hɔ yɛ akwansin 130 no. Bell bɛyɛɛ obi a ɔka kasa yiye wɔ Lauren ho - mpɛn pii na ɔkaa nokwasɛm ahorow a ebia na ɛteɛ, bɔɔ din, mmeae, sikakorabea akontaabu din. Mprempren de, Karin annya akokoduru amfa akontaabu no mu biara nni dwuma, efisɛ na osuro sɛ ebia atumfoɔ no bɛyɛ komm ahwɛ wɔn ahwɛ onii a ɔbɛba. Nea edi kan no na wohia nhyehyɛe a wotumi de ho to so a wɔde bɛyɛ ade na wɔaguan.
  
  Enti na akwantu a ɛkɔ San Francisco no.
  
  Bere a wɔhyɛɛ Bell no, ɔkaa sɛnea ɛtɔ mmere bi a na Webb de nea onim hoahoa ne ho no ho asɛm. Ná saa ɔbarima yi yɛ amanne kwan so akyidifo, sunsuma a ɔwɔ sika a sɛ ɔpɛ a, ɛkame ayɛ sɛ obetumi apa onipa biara a ɔwɔ wiase no ho ntama, apira no, na wanya no. Webb de tidbits ma Bell bere nyinaa, de no sii hɔ, nanso ɔde nea ɔfrɛɛ no "ɛna lode" nso kyerɛɛ no.
  
  Saa "ɛna ntini" yi bɛyɛɛ adwumayɛbea titiriw bi a megalomaniac no de efĩ a waboaboa ano pɛn nyinaa sie obiara so. Nokwarem no, wanka baabi a ɛwɔ ankyerɛ Bell da.
  
  Nanso, Karin susuw ne nyinaa ho. Ná ɔwɔ mfaso soronko a ɛne sɛ otumi hu ne nyinaa fi ne mu. Na ɔkaee mmere a Webb wiaa nsɛm fii kuw no mufo dodow no ara hɔ na ɔkɔsraa wɔn wɔ kokoam no. Ne nkae a ɛyɛ eidetic no gyee ne tumi wɔ hɔ ara. Nokwarem no, na ɛnyɛ mmerɛw, nanso na Karin nim sɛ saa bere no na Webb reyɛ adwuma wɔ adwumayɛbea bi a agye din mu wɔ Washington na watumi ahwehwɛ nkrataa a wɔde kyerɛw nsɛm no mu, na afei de wɔakyere agu hama so.
  
  Wɔde fael akɛse kɔmaa San Francisco address pɔtee bi mpɛn dumien fã. Nhwehwɛmu foforo daa no adi sɛ wonyaa fael akɛse afoforo fii adwumayɛbea afoforo a wonim. Enti, bere a atumfoɔ no tutuu nsɛm a ɛyɛ den no mu no, Karin tumi huu nea ohia ankasa.
  
  Dino dii wɔn anim faa kar akwan no mu, faa Golden Gate no mu na ɔtwam Fisherman"s Wharf. Nsrahwɛfo de mfoninitwa mfiri hyehyɛɛ mpɔtam hɔ ma na wɔasiesie wɔn ho, na wɔde wɔn ho hyɛɛ akwan so a wɔanhwɛ wɔn ho kɛse. Dino de ne ho frafrae kar akwan no mu, na amma polisifo no nni biribiara a wobegyina so ahyɛ wɔn nsow. Bepɔw a ɛso yɛ toro no de wɔn kɔɔ kurow no mu kɔɔ akyiri, na ankyɛ na wɔretwa Union Square ho ahyia, na wɔretwam wɔ sikakorabea ne nnurutɔnbea ahorow, po so ahyɛn ne adidibea ahorow, wɔ wɔn mmɔdenbɔ a ɛyɛ den sen biara a wɔabɔ de besi nnɛ no mu: sɛ wobenya baabi pa a wɔde kar besisi.
  
  "Gyae wɔ ha kɛkɛ." Wu kyerɛɛ baabi ketewaa bi a ɛbɛn Walgreens. "Address no yɛ simma anum nantew fi ha."
  
  "Simma anum?" Karin kae sɛ. "Sɛ Webb gyaw nsɛm biara a ebetumi asi a, anka ebetumi ayɛ daa."
  
  "Nea ɛka ho," Dino kae bere a ɔde nkakrankakra rebɛn baabi a ɔrekɔ no, "ɛyɛ Dodge Ram." Ná ɛbɛyɛ den ama me sɛ mede m"afurum besi saa beae no."
  
  "Wopɛ sɛ meyɛ eyi? Mitumi ka kar."
  
  "Ow saa? Wiɛ, nokwarem no, Toretto. Momma yɛnhwɛ sɛnea wodi ho dwuma-"
  
  Karin homee sɛ: "Mmofra. "Monto fuck no mu. Woahwɛ ha?"
  
  "Yehia kwan pa a yebetumi afa so aguan ntɛmntɛm. Yehia sɛ yenya kwan ntɛm. Yɛhia..." Dino gyinaa hɔ kakra. "Damn, yɛbɛhia kar dan akyɛ, ɛnte saa?"
  
  Karin de ne ti too fam. "Ha yi ara." Sɛ ɛho hia a, yɛbɛda fam kakra; yebetumi afi ha bere nyinaa da foforo a mfutuma atɔ."
  
  Wu bɔɔ n"ano sɛ: "Damn, mewɔ anidaso sɛ ɛnyɛ saa." "Me ne mo baanu benya bere a ɛdɔɔso nnansa yi."
  
  "Eyi yɛ ɔhaw?" Karin susuwii bere a Dino de Ram no rekɔ baabi a wɔde kar sisi wɔ asase ase no.
  
  "Wiɛ, testosterone dɔɔso kakra. Mo baanu si akan te sɛ anuanom bere nyinaa. Ɛtɔ mmere bi a, ɛyɛ ɔbrɛ kakra."
  
  "Yɛn? Si akan?" Karin de abufuw hwɛɛ Dino. "Yɛn ankasa?"
  
  Ɔsraani kumaa no serewee denneennen. "Esiane sɛ wompɛ sɛ wugye tom sɛ mesen wo nkutoo nti."
  
  "Minhu." Karin hwɛɛ no denneennen, afei ɔdanee ne ho kyerɛɛ Wu. "Wohu eyi?"
  
  "Ma menka no saa kwan yi so. Sɛ mo baanu bow nsa koraa da bi na mosi gyinae sɛ mobɛware a, ɛsɛ sɛ moyɛ no gyina hɔ efisɛ mo baanu nyinaa bɛpɛ sɛ motra soro."
  
  Karin serewee denneennen bere a awiei koraa no Dino nyaa baabi a n"ani gye ho no. "Wɔabow nsa sɛ hell? Damn, nsa nnɔɔso wɔ wiase kɛkɛ sɛ ɛno bɛsi, Woo."
  
  Dino yii nsafe no na obuee ɔpon no. "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛde yɛn adwene si biribi so. Saa aware ho nkwaseasɛm yi nyinaa mmoa."
  
  "W"ani nnye mmeawa ho, Dino?" Karin bɛkaa mmarima baanu a wogyinagyina anim no ho. "Mmoa yɛmmea bi wɔ San Francisco. Yebetumi de wo akɔ hɔ bere nyinaa bere a yɛawie no."
  
  Dino buu n"ani guu no so, yii ne fon a wɔde di dwuma wɔ nsa so na ɔtwɛn address a wohia sɛ wɔde bɛhyɛ mu. Ɔkae sɛ: "Simma abiɛsa. "Yɛasiesie yɛn ho?"
  
  Karin de ne mmati hyɛɛ n"akyi bag mu. "Te sɛ hell."
  
  
  * * * .
  
  
  Ná ɛyɛ adwumayɛbea dan a ɛkorɔn, na na Webb adwumayɛbea no wɔ abansoro a ɛto so aduasa anum so. Karin susuwii sɛ eyi yɛ soronko ma no - ɔbɔdamfo taa pɛ sɛ ɔtra baabi a ɛkorɔn sen biara sɛnea ɛbɛyɛ a obebu obiara animtiaa - nanso osusuwii sɛ obetumi de saa address yi asie sɛnea ɛbɛyɛ a ɛba fam na ɛyɛ kokoam sɛnea obetumi - ɛno ne nea obu no sɛ ɛsom bo ne n"asetra mu adwuma akorae a ɛkorɔn.
  
  Ahwɛyiye nyinaa, na osusuwii.
  
  Ɛno na ɛmaa nea na wɔrebɛyɛ no yɛɛ kɛse mpo...
  
  Gyimie? Nnim hwee? Nyansa? Nyansa?
  
  Ɔserewee sum ka kyerɛɛ ne ho bere a ohui sɛ mmuae no gyina nea ebefi mu aba no so no.
  
  Nnipa baasa no faa ɔpon bi a ɛkyinkyini wɔ fam hɔ, huu mfiri pii a wɔde foro abansoro, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ hɔ. Mmarima ne mmea a wɔhyɛ ntade tuntum kyinkyin kɔɔ anim ne akyi. Ná nsɛm ho amanneɛbɔ pon bi a akyerɛwfo baanu a wɔn ti nhwi yɛ tuntum na wɔyɛ adwuma wɔ baabi a ɛwɔ akyirikyiri no. Ná dede no sua, obiara bɔɔ mmɔden sɛ ɔrenyɛ dede. Karin huu ɔwɛmfo biako a ne mu duru boro so wɔ twea so, a na ɔrehwɛ kar a ɛretwam ne mfoninitwa mfiri abiɛsa a ɛhwɛ ahobammɔ so. Ɔdii Dino anim kɔɔ nsɛm ho amanneɛbɔ pon no so.
  
  "Aduasa anum". Ɔde ne ti too fam. "Adwumakuw biako na ɛwɔ abansoro no nyinaa."
  
  "Ɛwɔ nteaseɛ".
  
  Wu hwɛɛ asɛmti no denneennen. Ɔkenkan sɛ: "Minmak nhyehyɛe ahorow?", "Biribiara yɛ pɛ, biribiara yɛ pɛ."
  
  Nnwumakuw a wonni anim a wodii wiase no so.
  
  Karin kɔɔ n"anim, na oduu mfiri a wɔde foro abansoro no ho na ɔhwɛɛ mu mprenu. Sɛ ohu nɔma 35 a hwee nni mu -anaa nɔma bi a ne nyinaa ayera a, ɛrenyɛ no nwonwa -nanso na ɛwɔ hɔ, na ɛyɛ fitaa na ɛhyerɛn te sɛ afoforo no nyinaa. Nnipa a wɔte hɔ no miaa bɔton ahorow so wɔ abansoro ahorow so, na Karin twɛn kosii simma a etwa to, nanso ɔno nkutoo na ɔmiaa 35.
  
  Na ɛnsɛ sɛ wɔtwɛn kyɛ. Oyii n"akyi bag, na ɔyɛɛ ne ho sɛ ɔrehwehwɛ biribi wɔ mu. Dino ne Wu nso siesiee wɔn ho. Bere a elevator no bɔɔ ding na apon no buee wɔ 35 agyiraehyɛde no so no, nnipa baasa no twɛn sikɔne kakraa bi pɛ sɛ wobehu nea wɔrehyia.
  
  Ná ɔkwan bi a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ trɛw kɔ akyirikyiri, na na apon ne mfɛnsere wɔ afã abien no nyinaa. Ná nnua pon bi wɔ n"awiei akyirikyiri. Wɔde mfonini ahorow asiesie afasu no, na ɛnyɛ dɛ na ɛyɛ mfonoe. Karin susuwii sɛ obi atwɛn fi bere a ɔmiaa bɔtn no so, nanso afei de na wɔwɔ ha. Ná wɔasiesie wɔn ho, wɔn ho pere wɔn, na wɔyɛ mmerante na wotumi yɛ adwuma.
  
  Ɔkyerɛɛ kwan no, ɔhyɛn wiase bi a ɛyɛ nwonwa a ɔkwan bi so no ɛda so ara yɛ owufo no dea mu. Sɛ biribi wɔ hɔ a, na ɛno ne Webb agyapade. Ne maame ntini.
  
  CCTV mfoninitwa mfiri biara nni hɔ. Ahobammɔ biara nni hɔ. Ɔpon a edi kan a ɔsɔɔ hwɛe no wosow denneennen wɔ ne nnua mu araa ma ɛkɔɔ. Ná ne nyinaa yɛ nea wɔde kyerɛ, na na ɛyɛ nea wɔde kata so ara kwa. Ɔtwee tuo bi na ɔde nsɛmma nhoma hyɛɛ ne kotoku mu ma. Ná vest a ɔhyɛe wɔ n"atade ase no ayɛ kɛse wɔ ha nyinaa, nanso afei de na ɛbɔ ne ho ban. Kuw no trɛwee bere a wɔde ahwɛyiye bɛn pon no.
  
  Karin gyinaa hɔ na ɔhwɛɛ akwan abien no nyinaa wɔ akwan foforo abien no so. Ɛyɛɛ no nwonwa bere a robɔt no nne kasae no.
  
  "Metumi aboa wo?"
  
  Ohuu sensor bi a wɔde abata pon no anim. Nanso, wanhu mfoninitwa mfiri biara.
  
  "Hɛlo? So obi wɔ hɔ? Me redi agoru a ɛyɛ ɔkwasea.
  
  Saa bere yi nyinaa na ɔredwennwen nhyehyɛe bi ho wɔ ne tirim. Ɛnyɛ sɛ Webb data pii a ɔde dii dwuma no maa ɔkɔɔ saa address yi so nko, na mmom otumi de ɔdan no dijitaal frame nhyehyɛe no kyerɛɛ beae a terminal a ɛbaa so no wɔ no yiye. Na onim sɛ ɛsɛ sɛ wɔdan kɔ benkum na afei wɔdan kɔ nifa, nanso na osusuw nea robɔt ahorow no betumi ayɛ ho...
  
  "Misusuw sɛ yɛayera." Ɔde ne nsa kyerɛɛ soro, na ɔhwɛɛ Dino ne Wu. "Twɛn kɛkɛ, Owura Robot, bere a yɛrebɔ mmɔden sɛ yebenya obi no."
  
  Ná ɛfata sɛ wosɔ hwɛ. Karin de n"ani kyerɛɛ benkum so, na mmarima no wɔ n"akyi. Bepɔw so nipa a odi kan no puei wɔ benkum so, na ofii adwumayɛbea hɔ, na okura baseball agyan denneennen wɔ ne nsa biako mu na ɔde ne nsa biako bɔɔ ne ti. Nea ɛto so abien puei wɔ n"anim, na nea ɛto so abiɛsa dii akyi, na afei nea ɛto so anan puei wɔ benkum so, na saa bere yi de hama na epuei.
  
  Wu serewee. "Mmiɛnsa wɔ akyi."
  
  Karin wosow ne tuo no. "Mommra mma mmarima, dɛn na ɛyera me?"
  
  Bepɔw a edi kan no, ɔbarima bi a ne ti nhwi ayɛ fitaa, serewee. "Radar bi wɔ hɔ, abeawa, na yɛtena ase."
  
  "Mehunu. Enti, sɛ menim Tyler Webb sɛdeɛ menim no - ɔbarima a ɔpɛ sɛ ɔbɛyɛ dede wɔ berɛ a ɛfata ne beaeɛ a ɛfata - so yei ne n"asomdwoeɛ turo? Kankyeɛ? Wiɛ, ɛnyɛ den koraa sɛ yɛbɛhaw no mprempren, mmarimaa, ɛnte saa?"
  
  Ɔbarima no kae sɛ: "Atuo a wɔtow na polisifo no bɛba ha wɔ simma du akyi." "BOW wɔ aduonu mu."
  
  "Na ahobammɔ a wɔbɛkyekye nso ɛ?"
  
  Ɔbarima no serewee. "Ɛnyɛ hwee".
  
  "Aseda wɔ info no ho".
  
  Karin too no tuo wɔ ne nsa mu a wammɔ kɔkɔ na ohui sɛ ɔrehinhim. Ɔtoo tuo bere foforo, wɔ ne yafunu mu, na ɔtwɛn kosii sɛ ɔbɔɔ fam ansa na ɔrehuruw afa n"akyi na ɔde n"akyi berɛmo apiapia no akɔ.
  
  Baseball agyan bi tu bɛn ne ti, hweree no, na ɛfaa ɔpon no mu, bubuu ahwehwɛ ne ne ti. Obu n"ani guu so. Na Wu wɔ n"akyi na na Dino nso rekɔ ɔkwan foforo so. Kɛse mmoroso a ɛto so abiɛsa siw n"akwan. Ɔtoo tuo mprenu guu nnipadɔm no so, kwatii swing a ano yɛ den, na afei na onni ɔkwan foforo biara a ɔbɛfa so ayɛ saa gye sɛ ɔbɛbɔ nnipadɔm a enhinhim no ne ti.
  
  Ohuruw san n"akyi, na ne ho dwiriw no.
  
  Ná okura tuo no mu bere a ɔhwee n"akyi no. Ɔhwɛɛ soro no, ɔhunuu anim kurukuruwa kɛseɛ bi a ɔrehwɛ no ase - ɔbran a ne ho yɛ hare, ɔyɛ otirimɔdenfoɔ a ɔwɔ atuo ntokuru a ɔrentumi nte nka, mogya nsuten a ɔrentumi nhunu, ne nnua a ɛsõ sen biara a wɔde ahama ayɛ no fĩ, sɛ ɔno had ever -mahunu no.
  
  "Fucking ɔbodan mu nipa."
  
  Karin tow tuo bere a kurow no sii fam no. Atuo abien faa yafunu a ɛsensɛn hɔ no mu, na ɛbɔɔ ɔdan no atifi, nanso poma no kɔɔ so sian. Karin danee ne ti fii hɔ. Poma no sii fam wɔ ne nkyɛn, na ɛpaapaee fam no mu, na ɛde ogyaframa fii agyan a ɛrehyew no mu kɔe. Ɔdaa hɔ sekan biako, afei nsa a okura no no mu yɛɛ den na ofii ase maa ne ho so fii fam.
  
  Karin twee ne ho, huu anim a ɛyɛ hu no na ɔtow tuo guu so tẽẽ. Saa bere yi de owura no tee nka na ntɛm ara ɔhinhim, na anigyesɛm ne sɛ ɔhwee ase kɔɔ nifa na ɔfaa ne yɔnko dwumayɛni foforo mu tẽẽ, na ɔkyeree ɔbarima ketewaa a ɔwɔ ase no.
  
  Wu huruw faa so, na ɔtow tuo guu ahyɛn akɛse abien foforo so. Saa nkurɔfo yi buu nkotodwe. Poma no bɔɔ Wu bicep, na ɛmaa ɔteɛɛm. Karin danee ne ho na ohui sɛ ɔbarima a odi kan no - ɔbarima a ne ti nhwi ayɛ fitaa a ɔtow tuo wɔ ne nan mu no - sɛ ɔredi n"akyi wɔ ne nkyɛn, na ogyaw mogya bi wɔ n"akyi.
  
  "Wosɛee biribiara kɛkɛ, ɔbea. Wɔn nyinaa fam."
  
  "Oo, enti afei a matow wo tuo no, meyɛ ɔbea, ɛnte saa? Mefa no wunim nea yɛaba ha?"
  
  Ɔde ne nsa kaa ne poma ne sekan a ɛsensɛn ne bɛlt so no.
  
  "Woredi agoru? Ade biako pɛ na ɛwɔ ha, wunim."
  
  Karin de ne ti too fam. "Ɛno ara".
  
  "Nanso worenhu da."
  
  Ɔde ahoɔhare hwɛɛ adan pii a kɔmputa so afiri ahyɛ mu ma no mu, akyinnye biara nni ho sɛ na ne nyinaa reyɛ adwuma, na ɛyɛ dwumadi bi, na ne nyinaa ne wɔn afipamfo yɛ pɛ.
  
  Nanso na onim yiye. "Oo, misusuw sɛ metumi."
  
  Ná onim nso sɛ ɔbarima te sɛ Webb rensusuw ho da sɛ ɔde switch bɛhyɛ mu. Ɛnyɛ adwumaden a ɔde ayɛ sɛ obenya nneɛma a ɛte saa nyinaa akyi, ɛnyɛ bere a na nneɛma a ɛyɛ dɛ biara a wayɛ pɛn no rekɔ so wɔ ha yi ara.
  
  Ɔkwatii bat no, de sekan no gyaee ɔhwe no na ogyaw atuo tokuru a ɛto so abien wɔ ɔbarima no mu. Ohuruw sɔre dii Wu akyi, afei ɔhwɛɛ n"akyi hwɛɛ sɛnea Dino te. Ná ne nyinaa ye. Ɔhaw biako pɛ a na wohyia mprempren ne polisifo.
  
  Wu twentwɛnee ne nan ase; na ɔkwan no so da mpan. "Ɛhe na worekɔ?"
  
  Karin tuu mmirika twaam, na wɔakyerɛw saa beae yi wɔ ne nkae mu. Ɔkae sɛ: "Kɔ mmoa a wɔyɛ keka a wɔyɛ bɔne sen biara a wɔatra ase pɛn no mu biako amena mu." "Enti ma ɛnyɛ awɔw. Saa kwan yi so no, mmarimaa."
  
  
  TI ADUANU ABIEN
  
  
  Ná ɔdan no ankasa yɛ akyide, na ɛyɛ Tyler Webb ho mfonini a etwa to, a abɔnten mfonini ahorow a edi adanse sɛ obi abɔ dam a ɛyɛ adwemmɔne ahyɛ mu ma. Wɔpaw apon no wɔ sikɔne kakraa bi mu, wohuu mfonini ahorow a wɔde ntama ayɛ wɔ afasu no so-wɔn a wɔtaa wɔn ayayade ne ɔtaa a wɔpɛ, ansa na wɔatow atuo ne bere a wɔatow atuo akyi-ne akwansrafo nneɛma a ɛyɛ nwonwa a wɔaboaboa ano a efi wiase nyinaa a wɔahyehyɛ wɔ apon ahorow so atwa dan no ho ahyia.
  
  Karin buu n"ani guu so sɛnea obetumi biara, na na ɔte siren ahorow no dedaw wɔ ahwehwɛ mfɛnsere no mu. Wu ne Dino gyinaa hɔ awɛmfo bere a ɔde mmirika kɔɔ baabi a wɔde kar sisi no.
  
  Bere a ɔhwɛɛ mu mprenu akyi no, osii so dua sɛ ɛno ara na ɛregye data akɛse a wɔde abɔ flash drive a ɛyɛ soronko, na ɔhwɛɛ kanea ketewa a ɛyɛ ahabammono a ɛbɛkyerɛ sɛ terminal no mu nneɛma no bɛhyɛ mu ankasa. Karin hwɛɛ kwan sɛ wobetumi de nsɛm pii akɔ baabi foforo na ɔhyehyɛɛ flash drive no sɛnea ɛfata. Ná ɛyɛ ntɛmntɛm sɛnea obetumi.
  
  "Yɛte sɛn?" Ɔmaa n"ani so hwɛɛ soro.
  
  Wu de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Biribiara ayɛ komm wɔ ha."
  
  Dino kae sɛ: "Gye sɛ abubuw no nkutoo." "Ɛno dɔɔso."
  
  Ná wɔn nhyehyɛe no fã bi ne sɛ wobegyaw wɔn a wɔayɛ wɔn basabasa no wɔ akyi. Ná eyi bɛma polisifo adwene atu afra na wɔakyɛ. Karin ani gyei sɛ anyɛ yiye koraa no wɔyɛ basabasayɛfo na wɔfata wɔn asetra mu kyɛfa foforo a ɛreba no. Ɔhwɛɛ kanea ahabammono a ɛrehyerɛn no, ohui sɛ ɛrehyerɛn ntɛmntɛm, na ohui sɛ ɛkame ayɛ sɛ wɔawie adwuma no.
  
  "Yɛ krado".
  
  Siren sui wɔ mfɛnsere no akyi.
  
  Nsɛnkyerɛnne no gyaee n"anim, na ɛkyerɛɛ sɛ wɔawie biribiara. Oyii disk ketewaa bi de guu kotoku bi a ɛwɔ mu a wɔde zip ayɛ mu. "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛkɔ".
  
  Amonom hɔ ara, mmarimaa no kɔɔ wɔn anim, na wɔde ahwɛyiye twaa mmarima a wɔahwe ase no ho hyiae, na mogya retu wɔn na wɔde wɔn nan bɔɔ nnipa baanu a wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛsɔre no. Karin de ne tuo hunahunaa wɔn, nanso ɔremfa nni dwuma. Ebia adwene mu naayɛ bi da so ara wɔ baabi a atuo no fi bae no ho. Ná wonni adagyew dedaw wɔ mfoninitwa mfiri a wɔde hwɛ nneɛma so na wobisa nsɛm pii ho. Na ade titiriw a ɛbɛma wɔaguan ne sɛ wɔrenyɛ ade ntɛm, na wɔrenhwɛ yiye mpo.
  
  Anka ɛsɛ sɛ eyi yɛ nwonwa.
  
  Wobuee wɔn akyi bag no zip, yii emu nneɛma, na afei wɔtow wɔn bag a hwee nni mu no gui. Wɔhwɛɛ wɔn ho wɔn ho denneennen na wɔde wɔn ti too fam.
  
  "Ɔsraani panyin bi". Wu kyiaa Dino.
  
  "Ɔsraani panyin bi". Dino de ne ti too fam denneennen kyerɛɛ Karin.
  
  Ɔmaa ne Britania kasa yɛɛ den na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔsom mu mfiri a wɔde foro abansoro no so sɛ: "Ɔsraani panyin."
  
  Ɔkura tumidi, aban ne ahemfo nsakrae, atuatew akyi atuatew, sikasɛm mu ahofadi ne mmarahyɛfo so tumidi safe wɔ ne kotoku mu.
  
  Nea na wohia ara ne beae a ahobammɔ wɔ a wɔde bɛtow ahyɛ ase.
  
  
  TI ADURO ABIƐSA
  
  
  Da foforo, wimhyɛn foforo a wɔtraa mu, na na Matt Drake te jet lag bi a anibere wom nka. Ná wimhyɛn a ɛtu no asi dɔnhwerew biako pɛ a atwam ni, na na wɔrekyere da no akɔ Atlantic po no so, na wɔde wɔn ani kyerɛ United States of America.
  
  Bere a wonni baabi a ɛsɛ sɛ wokɔ ho adwene a emu da hɔ.
  
  Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abiɛsa ne Ɔkɔm. Drake suroe sɛ obesusuw ɔko ko a Order no ayɛ ama ɔkɔm no ho. Ná wɔda so ara de wɔn ho ahyɛ akode a edi kan, ahunmu tuo, ne titiriw no akode a ɛto so abien, master code, a wɔyɛ mu kɛse. Hayden da so ara de nsɛm no nyinaa sie ne ho, nanso na nhyɛso a ɛwɔ hɔ sɛ ɔbɛkyɛ no yɛ kɛse. Adwene a ɛyɛ basaa mpofirim ne baabi a na ɛnyɛ nea ɛda adi pefee nkutoo na ɛmaa ne nneyɛe a wanyɛ no yɛɛ nea wogye toom.
  
  Master code no yɛɛ nsɛm a esisii wɔ Europa fã ne awiei koraa no Amerika de tuu wiase aman mpanyimfo gui, sɛee ɔman no nhyehyɛe ahorow, de nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree wɔn asraafo na wɔde wɔn ho afi psychofo a na wɔpɛ sɛ wɔsan de Asase no kɔ sum bere no mu no. Ná ɛte sɛ nea ɛyɛ nokware a ɛyɛ hu na ɛyɛ mmerɛw wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Da bi saa domino a edi kan no hwee ase...
  
  Hayden yɛɛ komm bere a ɔkenkan ade kosii awiei no. Drake maa n"adwene san bɔɔ adiyisɛm a wɔada no adi nnansa yi nyinaa: SEAL Team 7; asraafo akuw titiriw a wɔde wɔn ho hyɛ wɔn ho wɔn ho mu; Fransefo adehwere, titiriw esiane Russiafo nti; na afei abusuabɔ a ɛda Amerikafo Ankasa ntam no. Nokwarem no, na kurom hɔfo no yɛ apɔnkɔsotefo a wɔyɛ adwuma yiye - ebia na wɔyɛ nea eye sen biara a wɔatra ase pɛn. Nanso ɛhe na ɔkɔm no fi bae wɔ eyinom nyinaa mu?
  
  Alicia teɛteɛɛm komm wɔ ne nkyɛn, na n"ani biako abue kakra. Kenzie bɔɔ mmɔden biara sɛ ɔbɛkyere adeyɛ no wɔ video so, nanso Dahl tumi siw no kwan. Drake kae sɛ ɛnyɛ honam fam nhyɛso a ɛyɛ brɛoo, na mmom nsɛm a ɛma ɔsesaa n"adwene. Ná onni ahotoso sɛ Dal ne Kensi bɛbɛn. Ɛnyɛ n"asɛm biara, nokwarem no, na ɔno, nokwarem no, na ɔretu kwan wɔ keteke kwan koro no ara so, nanso...
  
  Drake pɛe sɛ nea eye ma Mad Swede no na ɛno ara ne no.
  
  Lauren tenaa anim, na Smith bɛn no sɛnea obetumi a wamma ɔnte nka sɛ ne ho yɛ fɛre dodo. Ná Yorgi, Kinimaka ne Mai de nne a ɛba fam rekasa wɔ wimhyɛn no akyi; na nneɛma a wɔde fa mu a na wɔwɔ mu no nyɛ hwee sɛ sink a mframa bɔ kɛse, ɛyɛ gyegyeegye, na ɛwɔ soro a ɛkorɔn. Anyɛ yiye koraa no, pɛnkoro na ɔbɛpɛ sɛ ɔde wimhyɛn a edi kan. Ɔkwantufo no mpo boroo wɔn a wɔde nneɛma gu mu no so.
  
  Lauren de n"adwene sii nkrataakyerɛw a na wɔda so ara rekɔ so wɔ wɔne Washington ntam no so. Mprempren yi ara na nkɔmmɔbɔ no yɛ brɛoo na ɛnyɛ nea wɔde wɔn adwene si so, na na ɛyɛ adwene mu nsusuwii sen nkɔmmɔbɔ ankasa. Ɛwom sɛ geeks pii wɔ hɔ de?Na Drake adwenem naayɛ biara sɛ wobenya nea wɔrehwehwɛ no pɛpɛɛpɛ.
  
  Nnɔnhwerew pii twaam na States bɛn wɔn ho wɔn ho kɛse. Lauren ani begyee nneɛma ahorow a efi aman a wɔne wɔn ho di asi mu ba no ho. Ɛte sɛ nea ɛkame ayɛ sɛ Israelfo no ne SPIR siesiee Amerikafo abusuabɔ no bere koro mu. Britaniafo nso. Chinafo no yɛɛ komm, na ɛbɛyɛ sɛ Fransefo no fii mu bae. Na Drake nim sɛ wɔrente biribiara mfi SEALfoɔ no hɔ. Nokwarem no, nokwarem no, na wonni hɔ.
  
  Dahl kae sɛ: "Ɛbɛyɛ anigye sɛ yebehu sɛ ebia wɔbɛsoma akuw yi akɔ Amerika komm anaa." "Anaasɛ fa ahyɛde ahorow a ɛwɔ wo mu di dwuma."
  
  "So nkurɔfo akɔhyɛn ɔmanfo mu dedaw?" Hayden maa n"ani so hwɛɛ soro. "Megye akyinnye." Nnuruyɛfo a wɔda no gye mfe pii ansa na wɔabɔ."
  
  Smith kae sɛ: "Na ɛnyɛ den sɛ wobɛfa wimhyɛn akɔ mu a wonhu." "Nnubɔne ho aguadifo ayɛ eyi mfe du du pii ni."
  
  "Nneɛma bi wɔ hɔ a ɛfa Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn yi ho?" Mai bisae sɛ.
  
  "Ɛnyɛ nea efi Washington, na sɛ yɛn akansifo nim a, wɔde sie."
  
  "Nkwaseasɛm".
  
  Drake hwɛɛ saa bere no na ohui sɛ wɔrebɛn States. Ɔwosow Alicia brɛoo ma ɔnyanee.
  
  "Wow?"
  
  "Bere a ɛsɛ sɛ yɛsɔre".
  
  Kenzi de ne ho too fam bɛn no. "Masiesie wo toa no, akokoaa."
  
  Alicia wosow ne nsa kyerɛɛ no. "Damn, fuck! Fa ade yi fi me nsam!"
  
  "Ɛyɛ me nko ara!"
  
  Alicia san kɔɔ baabi a bulkhead no bɛma kwan. "Mogya a wɔde yɛ asawdan mu aseresɛm fizzog."
  
  "Dɛn ne pop?" Ná ɛte sɛ nea Kinimaka ani gye ho ankasa.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛkyerɛ "anim" wɔ Borɔfo kasa mu." Na wɔ Kensi abasamtu a ɛda adi pefee no ho mmuaema mu no, ɔkae sɛ, "Me ne no nyɛ adwene. Wo rit Bobby Dazzler."
  
  "Pa ara?" Alicia bɔɔ ose.
  
  "Dɛn? " .
  
  "Ɛkyerɛ sɛ wonyɛ bɔne sɛ wobɛhwɛ, ɔdɔ."
  
  Kensi yɛɛ n"anim basabasa bere a Alicia fii ase bɔɔ n"ano no, na Drake hui sɛ ebia ɔne mmea baanu no nyinaa atwa ntam no. Wiɛ, anyɛ yiye koraa no, ɛne Kenzi. Ɔde ne ti too fam ntɛmntɛm kyerɛɛ Lauren.
  
  "Da. Wogye di? " .
  
  Adwene dan kɔɔ New Yorker no so.
  
  "Oo yiw, migye di." Lauren yɛɛ ntɛm de ne ho dwiriw no siei na ɔkɔɔ amanneɛbɔ no so tẽẽ. "Ma me biribi."
  
  Ntɛm ara, te sɛ nea ɛnam nkrabea so no, asɛmpa san bae. Lauren de too akasam fon so. "Hey nkurɔfo, eye sɛ mahu sɛ yɛda so ara regye yɛn ani." Owura Obnoxious wɔ line no so bio. "Wiɛ, asɛmpa no ne sɛ bere a na mo mmarima no renya mo kyɛfa wɔ zi no mu no, na mereyɛ adwuma wɔ akyirikyiri wɔ kɔmputa a ɛyɛ kɔkɔɔ so. Enti kan no ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abien ne nkonimdi. Miss Jay? Akraman akɛse bom."
  
  Hayden wosow ne ti. "Ka Amerika kasa, afunumu, anyɛ saa a mɛpam wo."
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ pon no so, a na onim sɛ ɔda so ara gyina hɔ. Ne nyinaa akyi no, na mmara titiriw no wɔ wɔn nsam, na na Amerikafo no nim. Afei adwene bi baa ne so, na ɔyɛɛ sɛnkyerɛnne sɛ ɔmmɛka ne ho wɔ wimhyɛn no akyi.
  
  Wɔbataa wɔn ho wɔn ho ho komm.
  
  "So ɛbɛyɛ yiye sɛ wobɛhwere nkratafa no biako pɛ?" obisae. "Wɔn mu nea ɛho hia sen biara."
  
  Ɔhwɛɛ no denneennen. "Nokwarem no, sɛ wopɛ sɛ wotwe w"ani si yɛn so a. Wɔnyɛ nkwaseafo saa."
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Minim, nanso hwɛ ɔkwan foforo a wobɛfa so ayɛ saa."
  
  Hayden de ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so. "Wiɛ, misusuw sɛ yɛayɛ screw dedaw. Ɔpira bɛn na adeyɛ foforo a ɛkyerɛ sɛ wonni asoɔmmerɛw no betumi de aba?"
  
  "Momma yɛnbisa SEAL Team 7 bere a wɔadu ha no."
  
  Wɔn baanu no hwɛɛ wɔn ho wɔn ho denneennen kakra, na wɔn baanu nyinaa susuw nea ɛyɛ kuw foforo no ahyɛde ankasa ho. Ne nyinaa kokoamsɛm no haw wɔn. Hayden tee sɛ ɔbarima a ne ho yɛ abofono no fii ase rekasa bio na ɔdanee ne ho.
  
  "Agent Jay, Washington pɛ sɛ ohu Nkonimdi Adaka no ho nsɛm pɔtee."
  
  "Ka kyerɛ wɔn sɛ me ne wɔn bedi nkitaho."
  
  "Mmm, ampa? Kama."
  
  "Wowɔ biribi foforo bi?"
  
  "Yiw, yiw, yɛpɛ. Ma me sec".
  
  Hayden san danee ne ho kyerɛɛ Drake. "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wusi gyinae, Matt. Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛba awiei?"
  
  Drake wosow ne ho san wɔ ne nan ase na ɔserewee. "Berɛ biara".
  
  Hayden twee krataa bi fii nea wɔaboaboa ano no mu.
  
  "Woanya krataa a wuhia no de besi nnɛ?"
  
  "Ná meredwen eyi ho nnɔnhwerew abien a atwam ni."
  
  "Ow".
  
  Wɔboom, na wɔanhu amanehunu sekan foforo biara, sɛee kan a ɛho hia sen biara wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn titiriw no mu no. Afei Hayden san bobɔɔ nkrataa no nyinaa boom na ɔsan de guu adaka a wɔde kra nneɛma no mu. Kuw no mufo a aka no hwɛɛ wɔn baanu nyinaa a wɔanka ho asɛm biara.
  
  Sɛ wɔka bom a, na wɔte sɛ obiako.
  
  "Kama". Ɔbarima a ofi Washington no asan aba bio. "Seesei yɛde gas na ɛnoa aduan ankasa. Ɛte sɛ nea Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no bɔɔ nnadewa no wɔ ti no so denam ne nkyerɛkyerɛmu ahorow a ɛfa Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so abiɛsa ho - Ɔkɔm. Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn na atuo atwa ne ho ahyia."
  
  "Amerikafo Ankasa?" - Kinimaka bisae.
  
  "Oo yiw, wɔwoo no wɔ 1829 mu; eyi yɛ Genghis Khan akyi mfe ahanson ne Hannibal akyi mfe apem ahanan. Ɛkame ayɛ sɛ pɛpɛɛpɛ..." Ɔgyinaa hɔ kakra.
  
  Kinimaka hyɛɛ baabi a ɛda hɔ no ma sɛ: "Ɛyɛ nwonwa."
  
  Afifide ho ɔbenfo no kae sɛ: "Ebia, ebia." "Obi kae bere bi sɛ biribiara nni hɔ a ɛbae ara kwa. Wiɛ, ma yɛnhwɛ. Anyway, masesa wimhyɛn no kwan na seesei wode w'ani kyerɛ Oklahoma."
  
  "Yenim onii ko a ebia ɔpɔnkɔsotefo dedaw yi yɛ?" Drake bisae sɛ.
  
  "Mɛka sɛ ɔyɛ Amerikani Ankasa a wagye din sen wɔn nyinaa, ɛnyɛ nea enye koraa, nanso dɛn na minim?"
  
  Alicia wosow, na na ɔda so ara ada fã. "Ɛnyɛ saa, dammit."
  
  "Wiɛ, meda wo ase. Wiɛ, na Goyaale a ɛkyerɛ "nea ɔbɔ yaw" no yɛ Apache abusuakuw no mu panyin a wagye din. Wɔsɔre tiaa U.S. ne Mexicofo wɔ n'asetra nyinaa mu, ne ntua no bɛyɛɛ nsɔe a ɛyɛ hu wɔ Amerika afã."
  
  Mai kae sɛ: "Amerikafo Ankasa pii yɛɛ saa.
  
  "Nokwarem no, na ɛte saa. Nanso na wobu ɔbarima no sɛ ɔkannifo ne ɔkwankyerɛfo a ɔsen biara, ɔyɛ ntua ne aweredi akodi ho nhwɛso dedaw. So eyi te sɛ nea wonim no yiye?
  
  Drake de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so. "Saa ara na Hannibal ne Genghis Khan yɛe."
  
  "Woanya, akokoaa. Ɔde ne ho mae mprɛnsa na afei oguan mprɛnsa. Wɔyɛɛ sini ahorow pii faa ne nnwuma akɛse ho. Afei wɔyɛɛ no sɛ ɔko mu deduani na wodii kan de no ne afoforo pii kɔɔ Fort Bowie."
  
  "Na ɔsan dwane bio?" Ná Alicia te sɛ nea ɔbɛpɛ sɛ osusuw saa.
  
  "Daabi. Wɔ ne nkwakoraabere mu no, Geronimo bɛyɛɛ obi a wagye din."
  
  Drake kae sɛ: "Ah, afei deɛ mate aseɛ." "Nea ɛka Sitting Bull ne Crazy Horse ho no, ebia ɔno na wagye din sen biara."
  
  "Wiɛ, yiw, na so wunim sɛ saa baasa no taa hyiam? Wow-wow, yɛte ogya no ho. Si eyi ne eyi? Ka sɛ wobɛpaw obi a wagye din a w'ani gye ne ho sɛ wobɛkɔ akɔnom kɔfe ho asɛm - anka me ne baasa yi bɛkɔ."
  
  Alicia de ne ti too fam. Ɔpenee so sɛ: "Ɛbɛyɛ osuahu a werɛ remfi da." "Nokwarem no, sɛ yɛfa no sɛ Depp ne Boreanaz nni ahofadi a."
  
  "Wɔ 1850 mu? Ebia ɛnte saa. Nanso saa ɔbarima yi Depp? Ɛte sɛ nea onnyinii da, enti hena na onim? Wokae asɛm a ɛfa nnuruyɛfo mmarima a wotumi de wɔn manitou - wɔn ahonhom - fa bere mu no ho? Anyway...Geronimo yii ne ho adi wɔ 1904 World"s Fair ne ɔyɛkyerɛ nketewa afoforo pii mu. Wɔamma ohiani no kwan sɛ ɔnsan nkɔ fie da, na owui wɔ Fort Sill a na ɔda so ara yɛ ɔko mu deduani no wɔ 1909 mu. Wɔasie no wɔ Fort Sill Indiafo Amusiei, a abusuafo ne Apachefo afoforo a wɔakɔ ɔko mu nneduafo adamoa atwa ho ahyia."
  
  "Akode". Dahl kae sɛ. "Akokodurufo."
  
  "Oo, na nokwarem no, atuo pii a ɛwɔ Fort Sill ankasa a ɛnnɛ ɛyɛ United States Asraafo atuo sukuu no. Ɛda so ara yɛ abankɛse biako pɛ a ɛyɛ nnam wɔ kesee fam asasetaw so, na adi dwuma bi wɔ nea wɔfrɛ no Indiafo Akodi ahorow no mu na ayɛ nnam wɔ ɔko kɛse biara mu fi 1869." Geek no gyinaa hɔ kakra ansa na ɔde kaa ho sɛ, "Ntease bi nti na Order no paw beae yi ne ɔpɔnkɔsotefo yi."
  
  "Gye sɛ akode?" - bisaa Dahl.
  
  Mmuae no bae sɛ: "Na agye din nso." "Buffalo Bill ne Wild Bill Hickok na wofii ha na wodii mfitiase ntua a wɔde baa India Asasesin mu no anim. Ná Apɔnkɔsotefo a Wɔto so 10 a wɔsan frɛ wɔn Buffalo Asraafo no ka abankɛse no ho."
  
  "Enti, momma yɛmmɔ no mua." Dahl guu ahome. "Geronimo ɔdamoa no wɔ Fort Sill mu. Ahyehyɛde no tumi siee nhyehyɛe ahorow a wɔde bɛyɛ akode a ɛsɛe ade wɔ mu anyɛ yiye koraa no mfe aduanan a atwam ni, na mprempren asraafo titiriw akuw a wodi awu sen biara wɔ okyinnsoromma yi so no mu dumien fã de ahopere rekɔ so."
  
  Wɔ kommyɛ a emu dɔ no mu no, geek no de anigye kae sɛ: "Yiw, ɔbarima, nneɛma a ɛyɛ nwini, ɛnte saa?"
  
  
  TI ADUAN ANAN
  
  
  Bere a wimhyɛn no baa mu maa wimhyɛn a ɛkɔ Oklahoma no fã a etwa to no, adwumayɛfo no susuw nea wonim de besi saa bere yi ho -adiyi dodow no ara a ɛfa asase ntwea anan, Apɔnkɔsotefo, ne akode a edi awu a Nasi akodi mu nsɛmmɔnedifo asie mu no ho akodi mu mpanyimfo dedaw adamoa. Na atirisopam no sõ, na ɛyɛ den, na na wontumi nkwati - ɛfiri sɛ na Ahyɛdeɛ no pɛ sɛ ɛyɛ adwuma mfeɛ ɔha. Na mprempren mpo, sɛnea nkyerɛwee no kyerɛ no, na Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so anan no yɛ "nokware Atemmu a Etwa To."
  
  Wɔ akode a wɔahu de besi saa bere yi mu no, dɛn koraa na ebetumi ayɛ?
  
  Drake susuw eyi ho. Nea edi kan no na ɛsɛ sɛ wodu Fort Sill na wosiw obiara kwan sɛ ɔmfa ne nsa nhyɛ ɔkɔm akode no so. Na wohaw wo ho wo afoforo a wode w'ani kyerɛ Ɔpɔnkɔsotefoɔ a ɔtɔ so nnan no so tẽẽ - Onyankopɔn Ɔhaw no. Mekyerɛ sɛ...edin bɛn na eyi yɛ?
  
  "Metumi abisa asɛm bi?" - kaa saa bere a wimhyɛn no fii ase sii fam no.
  
  Geek no serewee sɛ: "Woayɛ dedaw," na ɛmaa Hayden, Alicia ne May mumii wɔn ani, na wɔn boasetɔ sae.
  
  "Ɛyɛɛ dɛn na Geronimo nyaa n"abodin?"
  
  "Ná Geronimo yɛ ɔkofo ankasa. Bere a na ɔrewu mpa so mpo no, ogye toom sɛ onu ne ho wɔ gyinae a osii sɛ obegyae no ho. Ne nsɛm a etwa to ne sɛ: "Anka ɛnsɛ sɛ mepa abaw da. Ná ɛsɛ sɛ meko kosi sɛ mɛyɛ nea otwa to a ogyina hɔ." Na ɔwɔ yerenom baakron nso, ebinom wɔ bere koro mu."
  
  "Nanso Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn?"
  
  "Wɔ n"asraafo adwuma mu no, na Geronimo agye din wɔ akokoduru a ɔde yɛ agoru ne guankɔbea a enni ano no ho. Ɔyera kɔɔ abodan a na ɔkwan biara nni hɔ a wobetumi afa so afi mu mu, na akyiri yi wohuu no wɔ abɔnten. Odii nkonim bere nyinaa, ɛwom sɛ na ɔwɔ nnipa kakraa bi mu bere nyinaa de. Beae bi wɔ New Mexico a wɔda so ara frɛ no de besi nnɛ sɛ Geronimo Ɔbodan. Asɛm akɛseɛ no mu baako ka sɛdeɛ ɔdii kuw ketewa bi a mmarima, mmaa ne mmofra aduasa awotwe a Amerika ne Mexico asraafoɔ mpempem pii hwehwɛɛ wɔn wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so bɛboro afe no anim. Enti, ɔbɛyɛɛ Amerikani Ankasa a wagye din sen biara wɔ bere nyinaa mu na onyaa abodin sɛ "Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn" wɔ aborɔfo atubrafo a na wɔwɔ hɔ saa bere no mu.Geronimo yɛ akofo a wotwa to koraa a wogye toom sɛ wɔbɛfa wɔn nsase no mu biako United States na ɛwɔ hɔ."
  
  Alicia de awerɛhow kae sɛ: "Bere bi na wɔfrɛ me "ɔbarima a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn." "Mintumi nkae onii a mfi hɔ."
  
  "Bere biako pɛ?" Kenzi bisae sɛ. "Eyi yɛ nwonwa".
  
  "Ɛda adi kɛse sɛ na ɛyɛ me." Mai serewee kakra kyerɛɛ no.
  
  Drake kae sɛ: "Anaasɛ me."
  
  Ná ɛte sɛ nea Dahl amemene rebubu. "Eye, misusuw sɛ mekae..."
  
  Wimhyɛnkafo no kae sɛ: "Fort Sill." "Aka simma du. Yɛwɔ kwan sɛ yɛbɛsi fam na ɛhɔ yɛ hyew."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa, na osiesiee ne ho. "Hye? So ɔrekenkan afi nkyerɛwee bi a wɔayɛ mu nsakrae mu anaasɛ dɛn?"
  
  "Ɛbɛyɛ sɛ nnipa bɛyɛ aduɔwɔtwe wɔ fam hɔ." Kinimaka hwɛɛ mfɛnsere ketewa paa no mu denneennen.
  
  Yorgi kasae sɛ: "Misusuw sɛ nea ɔpɛ sɛ odwen ho." "Anaasɛ wɔ ntua ase."
  
  Smith ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Dabi, ɔkyerɛ ne dibea." "Wɔasiesie no yiye."
  
  Wimhyɛn no kɔ fam na egyinaa ntɛm ara. Ɛkame ayɛ sɛ ntɛm ara na akyi nneɛma apon no fii ase buee. Kuw no a na wɔatrɛw wɔn ho dedaw na wɔasi wɔn nan so no de ahopere fii adi kɔɔ owia hann a na ɛhyerɛn fi asphalt no mu no mu. Ná helikopta bi retwɛn wɔn, na ɛde wɔn kɔɔ Fort Sill asasesin mu. Bere a woduu hɔ no, ɔsraani panyin bi a ofi Fort Sill kaa tebea no ho asɛm kyerɛɛ wɔn.
  
  "Yɛwɔ ha a yɛasiesie yɛn ho koraa sɛ yɛbɛko. Akode nyinaa ayɛ krado, wɔde nneɛma ahyɛ mu na wɔde asi wɔn ani so. Geronimo ɔdamoa nso, na yɛasiesie yɛn ho sɛ yɛbɛyɛ sini."
  
  "Yɛn mu baanum aka." Hayden kae sɛ. "M"ayɛ m"anim denneennen wɔ beae a wosie no. Migye di sɛ wunim wɔn a wobetumi asɔre atia wɔn nyinaa."
  
  "Ná masiesie me ho koraa, ma"am. Ɛyɛ United States Asraafo adwumayɛbea, Po so Asraafo adwumayɛbea, ne wimhyɛn ahobammɔ ne odumgyafo adwumayɛbea. Gye me di bere a meka kyerɛ wo sɛ yɛakata yɛn afã horow nyinaa so no."
  
  Hayden yɛɛ zoned out na ɔhwɛɛ sɛdeɛ Fort Sill puei wɔ aseɛ hɔ. Drake hwehwɛɛ mpɔtam hɔ na ɔhwɛɛ n"akode no nea etwa to.
  
  Me sure sɛ hell anidasoɔ saa.
  
  
  TI ADUANUM
  
  
  Ná anyinam ahoɔden wom, na ɔsraani biara ho yeraw no na na ɔhwɛ ɔko bi kwan. Kuw no nantew birikisi adum a ɛtrɛw no ntam na wotu kɔɔ amusiei abo pii a emu biara yɛ ɔbran bi a wahwe ase homebea no mu. Na Geronimo ɔdamoa no nni ɔkwan a wɔaboro so no so na egyee wɔn simma pii bio ansa na wɔrekɔ hɔ. Hayden dii anim, na Kinimaka de akyi no baa soro.
  
  Drake tiee no, na ɔde nneɛma a atwa ne ho ahyia no yɛɛ ne su. Ná beae a atuo akuw pii wɔ no nyɛ dinn da, nanso ɛnnɛ ɛkame ayɛ sɛ obi tumi te ahaban bi a ɛrebɔ wɔ mframa mu. Wɔ base no nyinaa so no, na nkurɔfo retwɛn. Ná wɔasiesie wɔn ho. Wɔde ahyɛde no fii soro baa fam sɛ onnyina pintinn wɔ nea ɛrebɛba no anim. Ná Amerikafo no renhwere wɔn anim.
  
  Wɔfaa ɔkwan teateaa bi a wɔde slate ayɛ so, na na wɔn mpaboa a ɛrebɔ denneennen. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa sɛ wɔbɛkɔ so ama wɔn ani ada hɔ kɛse wɔ beae a ɛte saa mu, nanso akyinnye biara nni ho sɛ na aman ne akuw a wɔne wɔn di asi no tumi yɛ biribiara.
  
  Drake nantew kɔɔ Lauren nkyɛn, na ɔmaa kuw no nyaa nsɛm foforo biara.
  
  "Fransefo da so ara yɛ nnam. Wɔn mu baanu mprempren, na pii reba."
  
  "Amanneɛbɔ ahorow a ɛfa atuo a wɔtotowee wɔ Oklahoma City ho. Ebetumi ayɛ Britaniafo. Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ yɛbɛka wɔ saa bere yi mu."
  
  Na mmuae no: "Yiw, yɛwɔ akode a yɛde di nkonim. Ɛwɔ ha yi ara. Sɛ wode obi si base so a, migye di sɛ yebetumi de akɔ."
  
  Drake susuwii sɛ ebia wɔwɔ ahobammɔ fi SEAL Team 7, anyɛ yiye koraa no wɔ ha wɔ mu. Nokwasɛm tiawa a ɛne sɛ wɔmaa wɔn kwan ma wɔkɔɔ United States na afei wɔkɔɔ Asraafo beae bi no ka kyerɛɛ no sɛ biribi asɛe kɛse.
  
  Hena na ɔsomaa nsɔano no?
  
  Adɛn?
  
  Hayden brɛɛ ne ho ase bere a wɔn kwankyerɛfo no dii wɔn anim faa ɔkwan foforo a ɛyɛ teateaa mpo so no. Ankyɛ na ogyinaa nsɛnkyerɛnne dumien fã anim.
  
  Ɔkae sɛ: "Oyi yɛ Geronimo dea."
  
  Nokwarem no, na ɛyɛ nea wontumi nni mfomso kɛse. Ná ɔdamoa no nyɛ ɔboda bo a ɛyɛ mmerɛw, na mmom na ɛyɛ ɔbotan; abo kɛse bi a nnipa ayɛ a ɛte sɛ pyramid a ɛnyɛ den a wɔde abopon bi asi mfinimfini a wɔhyɛɛ da a wɔde din "Geronimo" a ɛnyɛ nea emu nna hɔ ahyɛ so. Ná ɛyɛ tete beae a ɛyɛ nwonwa na ɛbɛyɛ sɛ na ɛyɛ nwonwa wɔ ne bere so. Ná ne yere Zi-ye ne ne babea Eva Geronimo Godley ɔdamoa wɔ n"afã.
  
  Drake tee honhom mu ehu bi nka bere a ohui sɛ ɔkofo kɛse no ɔdamoa no, na na onim sɛ afoforo nso te nka saa ara. Na saa ɔbarima yi yɛ ɔsraani a ɔne Mexicofo koe dodow no ara na ɔko maa n"abusua, n"asase ne n"asetra kwan. Yiw, ɔhweree, sɛnea Cochise, Sitting Bull ne Crazy Horse hweree no, nanso wɔn din traa ase mfe pii.
  
  Ná afiri ketewa bi a wɔde tutu fam gyina hɔ a wasiesie ne ho.
  
  Hayden de ne ti too fam kyerɛɛ base commander no, na ɔde ne ti too fam kyerɛɛ excavatorkafo no. Ankyɛ na obi a ɔtutu fam kɛse bi kɔɔ adwuma, na ɔmaa dɔte akɛse so na ɔpetepetee fam a ɛbɛn hɔ no so. Ná Drake nim ahohorabɔ ne sobo a wobetumi abɔ asraafo no nso, nanso asraafo pii a wɔbɛn hɔ no kyerɛ sɛ na ɛnyɛ nea ɛbɛyɛ yiye sɛ obiara behu. Ebia na wɔbɛto Fort Sill mu ama ɔmanfo kakra.
  
  Ɔkwan bɛn so na Ahyɛde no yɛɛ eyi?
  
  Me dwene sɛ... mfeɛ pii a atwam ni? Ebia na ɛnyɛ den sɛ wobetumi akɔ hɔ saa bere no. Hayden ka kyerɛɛ backhoekafo no sɛ ontutu fam mmerɛw, na akyinnye biara nni ho sɛ ɔkaee Hannibal ɔdamoa a emu nnɔ a funnaka biara nni hɔ no. Kuw no hwɛɛ sɛnea tokuru no mu dɔ na asase a ɛyɛ bepɔw no kɔɔ soro no.
  
  Awiei koraa no, nea ɔtutu fam no gyinaa hɔ na mmarima baanu huruw kɔɔ tokuru no mu sɛ wɔrekɔyi asase asinasin a etwa to no afi hɔ.
  
  Drake de nkakrankakra kɔɔ amoa no ano. Alicia ne no wiaa ade. Sɛnea na wɔhwɛ kwan no, Kinimaka traa akyi, na na ɔmpɛ sɛ obewie wɔ ase hɔ. Mmarima baanu no yii funnaka no anoano fii dɔte no so na wɔteɛɛm sɛ wɔmfa nhama a wɔde ma so a wɔde bɛbata bokiti a wɔde tutu fam no ho. Ankyɛ na funnaka no fii ase sɔree nkakrankakra, na Drake san hwɛɛ ne ho hyiae bio.
  
  Ná onim sɛ nnipa bi gyina baabiara a wɔn anim yɛ stoic na wɔatwa nsraban no ho ahyia. Afei efii ase daa adi kyerɛɛ no sɛ ɔko biara rensi. Wɔde ahwɛyiye de Geronimo funnaka no sii fam, na abo nketenkete ne dɔte bubui. Hayden hwɛɛ base commander no, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so.
  
  "W"apontow no, Agent Jay. Wɔahyɛ me sɛ memfa biribiara a wuhia mma wo."
  
  Hayden kɔɔ n"anim bere a wɔn a wotutu fam no mu biako buee funnaka no ano no. Kuw no dii kan. Nkataso no maa ne ho so ntɛmntɛm wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so. Drake hwɛɛ frame no so kɔɔ adaka no mu bun mu.
  
  Hwɛ w"asetra mu ahodwiriwde akɛse no mu biako.
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden twee ne ho, na na ne ho ayɛ nwini kakra; asɛmpatrɛw adwuma no werɛ fii, n"asetra werɛ fii, ne nnamfonom kɔ mpofirim bere a n"amemene danee ɔbo no.
  
  Da...
  
  Ná ɛrentumi nyɛ yiye. Akyinnye biara nni ho sɛ na eyi yɛ nokware. Nanso wannya akokoduru anhwɛ baabi foforo.
  
  Wɔ funnaka a wɔde ahyɛ titanium bracket so no mu no, wɔde dijitaal screen a ɛyɛ ne bere mu de sɛn hɔ, na bere a wɔrehwɛ no, ɛbaa nkwa mu.
  
  Ɔserew a ano yɛ den fii akasam no mu bae. Hayden ne afoforo no san wɔn akyi, na na wontumi nkasa. Ɔserew a wɔde nsa ayɛ no gyegyeegye fii screen a wɔama anya nkɔso no so bere a kɔla ahorow pii hyɛɛ mu ma, na nsoromma a ɛrehyerɛn akyi a ɛrehyerɛn kɔ abɔnten no. Kuw no fii ase nyaa wɔn adwene, na Drake danee ne ho kyerɛɛ wɔn.
  
  "So ɛteɛ... mekyerɛ sɛ... dɛn na-"
  
  Dahl bɛn hɔ sɛnea ɛbɛyɛ a obetumi ahwɛ no yiye. "So Geronimo akwakoraa ohiani no da so ara wɔ ha?"
  
  Hayden twee no fii hɔ. "Hwɛ yie! So wonte nea eyi kyerɛ nyinaa ase?"
  
  Dahl bɔɔ n"ani. "Eyi kyerɛ sɛ obi gyaw yɛn screen mmom sen sɛ obegyaw adaka. Wususuw sɛ eyi yɛ akode?"
  
  Hayden kae sɛ: "Ahyɛde no nnyae eyi mu." "Anyɛ yiye koraa no, ɛnyɛ bere a ɛfa Nasi akodi mu nsɛmmɔnedifo ho no. Eyi kyerɛ sɛ Ahyɛde no yɛ-"
  
  Nanso afei serew no gyaee.
  
  Hayden yɛɛ nwini, na na onnim nea ɔbɛhwɛ kwan. Ɔhwɛɛ fam, na na wasiesie ne ho sɛ ɔbɛkɔ akɔhintaw. Ogyinaa Lauren anim. Ɔpɛe sɛ Kinimaka, Drake ne Dal nnbɛn saa damn saa. Ɔno...
  
  Ahyɛnsode no hyerɛn wɔ screen no so, kɔkɔɔ a ɛhyerɛn wɔ tuntum so, na biribiara nni hɔ sɛ mogya a ɛretu wɔ n"adwene mu.
  
  Alicia kae sɛ: "Eyi ne ahyɛde no agyiraehyɛde."
  
  Mente ase," May gye toom. "Ɛbɛyɛ dɛn na wɔatumi de saa screen no asi hɔ? Na ɛbɛyɛ dɛn na atumi akɔ so ayɛ adwuma?"
  
  Yorgi kae sɛ: "Wɔanyɛ saa.
  
  Logo no yerae na Hayden yii nea aka nyinaa fii n"adwene mu. Screen tuntum no san puei na ɛnne bi a wɔde afiri ayɛ fii ase yɛɛ gyegyeegye faa akasam no mu.
  
  Ɛkenkan sɛ: "Moma mo akwaaba ba mo dae bɔne no mu, mmarimaa ne mmeawa," na afei wogyinaa hɔ ma serew a wɔahyɛ no den. "Ɔkɔm kyia wo, na ɛsɛ sɛ wuhu sɛ Apɔnkɔsotefo baanu a wotwa to no yɛ bɔne sen wɔn nyinaa. Sɛ ɔkɔm anto wo a, owu bɛba! Ha, ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Hayden gyee bere tiaa bi susuw adwene a ɛkyinkyim ne adwene a ɛkyinkyim bɛn na ɛde saa nkwaseasɛm yi bae no ho.
  
  "Ɛnde momma yɛnkɔ asɛm no so tẽẽ. Ɔpɔnkɔsotefo a Ɔto so Abiɛsa no bɛpɛ sɛ ɔsɛe mo nyinaa sen sɛ ɔbɛma mo kwan ma moasɛe mo ho mo ho. Ɔkɔm yɛ saa, so meteɛ? "- toaa gutural nne no so. "Na afei a woatu akɔ ɛlɛtrɔnik bere mu no, ɛbɛba ntɛmntɛm kɛse, kɛse. So woate Strask Labs ho asɛm pɛn?"
  
  Hayden yɛɛ n"anim basabasa, ɔhwɛɛ ne ho ntɛmntɛm na ɔdanee ne ho kɔɔ base commander no so. Ɔde ne ti too fam na na ɔrebɛkasa bere a ɛnne no toaa so no.
  
  "Eyi yɛ nnwumakuw akɛse a wɔabɔ wɔn tirim sɛ wobegye wiase no mu biako. Tumi. Nkɛntɛnsoɔ. Ahonyade akɛse, wɔpɛ ne nyinaa na wofi ase tu kɔ leagues akɛse no mu. Amerika aban no de ne ho too Strask Labs so nnansa yi."
  
  Ɛkyerɛ dɛn? Hayden susuw ho. Na nnansa yi dɛn?
  
  "Wɔ Dallas, Texas, a ɛne ha ntam nware no, Strask wɔ afiri a wɔde sɔ abɔde a nkwa wom hwɛ. Wɔyɛ nnuru, nyarewa, ayaresa ne akode. Wɔtu mmirika wɔ gamut no mu. Sɛ ɔyare mmoawa a edi awu wɔ hɔ, mmoawa a ekum wiase, ntini mu mframa toa, anaasɛ abɔde mu akode foforo a, Strask a ɛwɔ Dallas no benya bi. Anwiinwii ankasa ne sɛ, "ɛyɛ sotɔɔ a wɔtɔn nneɛma nyinaa."
  
  Ná Hayden pɛ sɛ osiw ano wɔ hɔ ara. Ná nneɛma rekɔ so wɔ ɔkwan a enye koraa so.
  
  "Abɔde a nkwa wom ho nhwehwɛmubea no abɛyɛ nea wɔde wɔn ani asi so. Ɔkɔm no bɛda adi. Wo nnɔbae ne nea ɛwɔ wiase nyinaa bɛyow na wɔawuwu. Ɛyɛ awuduru a nnipa ayɛ a wɔhyɛ da de wɔn ani si nnɔbae ahorow pɔtee bi so na wontumi nsiw ano. Yɛyɛ Atemmuo a Ɛtwa Toɔ no Nhyehyɛeɛ. Na sɛnea mekae no, eyi ne wo dae bɔne."
  
  Nsɛm a wɔakyere agu hama so no gyaee. Hayden bɔɔ n"ani na ɔhwɛɛ no denneennen, na na ne werɛ afi wiase no ne ne haw ahorow no koraa. Sɛ na Order no de n"ani asi biolab bi a ɛkyerɛɛ nnɔbae bi a ɛde efĩ ba na wɔayɛ nhyehyɛe sɛ wɔbɛsɛe nneɛma nyinaa so a, ɛnde...
  
  Ná ebetumi aba. Na ɛbɛyɛ sɛ. Akyinnye biara nni ho sɛ, na yare no bɛka asase no nso, ma enti nnɔbae biara a wotumi di rennyin bio.
  
  Afei, mpofirim ara, screen no san baa nkwa mu bio.
  
  "Oo, na afei a yɛte ɛlɛtrɔnik bere mu no, ma menka eyi nkyerɛ wo. Ɛdenam funnaka yi a wubue so, sɛ wufi ase kyere nsɛm a wɔakyere agu hama so yi so no, wode ade mũ no nyinaa si hɔ-ɛlɛtrɔnik kwan so!"
  
  
  TI ADURO NSƐM
  
  
  Fort Sill hyɛn ɔko no mu. Base no so panyin no teɛɛm sɛ mfiridwumayɛfo bi mmra mmɛpaapae nea wɔakyere agu hama so, screen, ne biribiara a wobetumi ahu wɔ funnaka no mu no mu. Hayden huu ntade dedaw ne nnompe a wɔaboaboa ano wɔ ase hɔ na na ɛsɛ sɛ ɔfa no sɛ Order no de screen bi ahyɛ mu kɛkɛ na ogyaw ma obi hwehwɛ. So anka sɛnkyerɛnne a ɛwɔ base no Wi-Fi so no betumi adum bere a wobuee funnaka no?
  
  Ɛsɛ sɛ migye di saa. Nwoma a wotintimii no na ɛhyɛɛ nea wɔakyere agu hama so no ase. Ɛda adi kɛse sɛ na sensor ahorow na ɛka ho. Obiara a ɔyɛɛ eyi nyinaa no yɛ tech savvy. Ɛno maa asɛmmisa foforo sɔree.
  
  "So yɛahuruw adi kan afi Nasi akodi mu nsɛmmɔnedifo a wɔtraa ase mfe aduonum a atwam ni no ho abesi mprempren ara?"
  
  Smith kae sɛ: "Mente ase."
  
  Ná kuw no atu afi Geronimo ɔdamoa no ho sɛnea ɛbɛyɛ a afoforo betumi de wɔn ho ahyɛ mu, na afei de na wogyina kuw bi mu wɔ nnua no ase.
  
  Hayden kae sɛ: "Misusuwii sɛ emu da hɔ yiye." "Onipa no kaa sɛ yɛyɛ Order of the Last Judgment. Wɔda so ara wɔ hɔ."
  
  Base commander no bɛn hɔ. "Enti nkurɔfo, yɛahwɛ yɛn perimeter no mmɔho abien ne mprɛnsa. Wo asraafo dɔm titiriw atamfo ho sɛnkyerɛnne biara nni hɔ. Ɛte sɛ nea ɛda adi pefee sɛ wɔpaa agyiraehyɛde no saa bere yi na mede asodi no too wɔn so ankasa. Ogya ahoɔden pii wɔ ha." Ɔde ne nsa kyerɛɛ asraafo a wogyinagyina abankɛse no ho no so.
  
  Lauren kae sɛ: "Eyi nkyerɛ sɛ wɔammɔ sɛnkyerɛnne a efi saa ɔdamoa no mu bae no wɔ mmeae afoforo." "Anka nnipa dodow biara betumi ahu wɔ ɔkwan bi so anaa ɔkwan foforo so."
  
  Ɔsahene no de ne ti too fam sɛ: "Bere a eyi yɛ nokware de, nanso kakraa bi na yebetumi ayɛ wɔ ho. Afei nea yebetumi ayɛ ne sɛ yɛbɛfrɛ Strask Labs na sɛnea wɔka no, yɛabɔ saa mmarima yi kɔkɔ."
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ ɔbarima bi a ɔbɛn hɔ a na wɔde ne fon ahyɛ n"aso mu dedaw.
  
  Na Hayden nim sɛ ɛsɛ sɛ ɔfrɛ Ɔkyerɛwfo Crowe, nanso ɔkwatii bere a ɔsraani no frɛ no baa akasam no so, na nnyigyei a enni awiei no maa SPEAR kuw no de ahoyeraw hwɛɛ wɔn ho hyiae.
  
  Ɔsahene a ɔhwɛ adwumayɛbea hɔ no kae sɛ: "Eyi yɛ aduruyɛdan a wɔde adwumayɛfo yɛ adwuma nnɔnhwerew 24." "Wɔ ɔfrɛ a wɔde kɔ asraafo ne White House no mu. Mintumi nkyerɛ sɛnea ɛyɛ bɔne no." Ɔde asodi no too telefon a ɛrebɔ no so.
  
  "Ɛho nhia sɛ woyɛ saa." Hayden kae sɛ. "So wubetumi ne mpɔtam hɔ atumfoɔ adi nkitaho? Soma wɔn nkɔ Strask na ka kyerɛ wɔn sɛ yɛrekɔ."
  
  "Ntɛm ara, Agent Jay."
  
  Hayden tuu mmirika kɔɔ helikopta no ho. "Ɛsɛ sɛ yedu Dallas! Seesei! " .
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Karin de bere a ɛho hia no dii dwuma bere tenten a wontumi nsusuw ho ansa na ɔde flash drive no rekyerɛ kɔmputa no dwumadibea no mpo. Na onim yie se obi a ɔwɔ Tyler Webb ahonyadeɛ ne ne nkɛntɛnsoɔ bɛtumi de mfiridwuma biara ahyɛ ne kɔmputa so - titiriw deɛ ahintasɛm fĩ a waboaboa ano wɔ mfeɛ no mu nyinaa wom.
  
  Na na ɔno ni.
  
  Ababaa bi. Kɔmputa. Flash-kaad a wɔde kyerɛw nsɛm.
  
  Edin ahe na wɔafrɛ me wɔ bere a atwam no mu? Abeawa bi a ɔwɔ data. Ti wɔ wɛb bi mu. Khakaz.Tete, akyirikyiri, nanso ɛda so ara fa ho.
  
  Dino ne Wu gyinaa hɔ hwɛɛ, na ofie no a wɔhwɛɛ so no ye dedaw sɛnea ebetumi ayɛ. Na wɔwɔ sensor ahorow ma ɔkwan biara ne nhyehyɛe ahorow a ɛwɔ backup strategies ma hard ne soft evacuation tebea horow nyinaa. Na asraafoɔ mmiɛnsa no nyinaa wɔ tebea a emu yɛ den mu mprempren - wɔboroo wɔn, wɔapirapira wɔn, wɔresa nkakrankakra wɔ wɔn nantew mu wɔ San Francisco. Ná wɔn ho yɛ hyew nso, na ɔkɔm de wɔn na sika ho yɛ na. Wɔ Karin bɔhyɛ ase no, wɔtow kyakya wɔ biribiara so. Efi mfiase pɛɛ.
  
  Ɔkae sɛ: "Bere aso sɛ woda no adi sɛ wofata."
  
  Ne mmofraase mfe no amfi ne nkyɛn da, bere tenten no ɔdan n"akyi kyerɛɛ wiase no. Ná wɔn ho a wɔbɛsɛe no yɛ akwan a wɔfa so mpata no mu biako.
  
  Dino kae sɛ: "Yɛgye wo di."
  
  Ɔserewee awerɛhow bere a ɔde flash drive no hyɛɛ mu na ɔhwɛɛ screen kɛse no. Ɔyɛɛ biribiara sɛnea ɛbɛyɛ a ebetu mmirika ntɛmntɛm sɛnea obetumi, na afei de na ɛkyɛ koraa bere a asɛm a wɔka kyerɛ no hyerɛn wɔ screen no so no:
  
  Toa so?
  
  Damn a ɛte saa.
  
  Ɔtenaa ase kɔyɛɛ adwuma. Keyboard no yɛɛ dede, ne nsateaa yɛɛ hyew, screen no yɛɛ hyew. Wanhwɛ kwan sɛ obehu anaasɛ ɔbɛte ase prɛko pɛ mpo -na nsɛm gigabyte pii wɔ hɔ -na ɛno nti na ɔmaa biribiara yɛɛ nea ahobammɔ wom kɛse sɛnea obetumi ansa na ɔde drive no rehyɛ mu no. Ɔsan buee sikakorabea kakraa bi wɔ mpoano ne akontaabu abien bi wɔ Los Angeles a ebia wobetumi de sika bi ahyɛ mu ntɛmntɛm. Nokwarem no, ɔkaee biribiara fi bere a na ɔwɔ SPEAR no mu; ɛyɛ nea esii wɔ Webb wu akyi na ebia ɛde asɛm no bae.
  
  Bere a obuu n"ani guu nkrataa a ɛyɛ tawdry nanso ɛyɛ hu no so mprempren na ɔde n"adwene sii ne sikasɛm so no, ɔdanee ne nsateaa ne ne screen no yɛɛ no nsɛm a ɛyɛ hu. Dino de ahomegyeɛ guu mu berɛ a ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkɔ so ayɛ no.
  
  "Damn it, na misusuw sɛ meyɛ ɔbenfo wɔ Sonic. Mebɔ kyakya sɛ woma saa nsɔe ketewa a ɛyɛ nsɔe no tow wɔ baabiara, ɛnte saa?"
  
  "So wunim Sonic? Efi Master System anaa Mega Drive so? So yɛn nyinaa nyɛ mmofra dodo ma eyi?"
  
  Dino yɛɛ sɛ nea n"adwene atu afra. "Playstation, ɔbarima. Na retro nso ye."
  
  Karin wosow ne ti, na ɔhyɛɛ ne ho sɛ ɔserewee. "Oh yeah, ɛyɛ retro koraa, ɔbarima."
  
  Bere a otutuu sikasɛm ho fael no mu kɔɔ akyiri no, ankyɛ na ohuu akontaabu nɔma, nhyehyɛe a wɔde hyehyɛ nneɛma, ne ahyɛde atitiriw. Onyaa sikakorabea ahorow a wonya fi mu, a emu dodow no ara wɔ mpoano. Ohuu kyerɛwtohɔ ahorow bɛboro aduɔson anum.
  
  "Nwanwa."
  
  Dino twee nkongua bi kɔɔ soro. "Yiw, ɛyɛ den ma me sɛ mɛhwɛ abien no so. Na wɔn baanu nyinaa da mpan!"
  
  Ná Karin nim sɛ onni bere mfa nhwɛ akontaabu biara mu. Ná ɛsɛ sɛ otwitwa so na ɔpaw nea eye sen biara. Wɔ anifere kwan so no, na wakyerɛw dwumadi bi a ɛnyɛ den dedaw a ɛbɛfa fael no mu na asi akontaabu ahorow a dodow a ɛsen biara wom no so dua. Ogyaee no mprempren na ɔtwɛn sikɔne anum.
  
  Ná nsensanee bruu abiɛsa a ɛrehyerɛn no te sɛ nea ɛhyɛ bɔ.
  
  "Momma yɛnhwɛ wo."
  
  Akontaabu a edi kan no hyerɛn. Ná ɛwɔ Cayman Nsupɔw so, na wɔmfa nni dwuma, na na ɛkyerɛ sɛ ɛka dɔla mpem aduasa. Karin bɔɔ n"ani. Ɛbɛyɛ sɛ woredi aseresɛm! Na onim sɛ awiei koraa no Webb atwa abusuabɔ mu wɔ ne anibiannaso a ɔde hwehwɛɛ Ɔhotefo Germain ademude no mu - na ɔno nkutoo akɔ na wasɛe sika kɛse sɛ ɔbɛkɔ so atra hɔ a obiara nhu na wafa asraafo dɔm wɔ awiei, na watua mpempem pii de ahwehwɛ adom biako a etwa to, - nanso na ɔnhwɛ kwan sɛ n"akontaabu no bɛsa saa.
  
  Sɛnea ɛte biara no, ɔde mpem aduasa kɔmaa Los Angeles sikakorabea a ɛwɔ mpɔtam hɔ a na wabue dedaw no mu ntɛm ara.
  
  Asiane wom, nanso sɛ yɛpere yɛn ho a, yebetumi ayi sika no na yɛde akɔ. Sɛ na obi rehwɛ akontaabu no so, a na ɛte sɛ nea ɛnyɛ nea ɛbɛyɛ yiye esiane sika a aka no sua nti a, ɛsɛ sɛ wotumi yɛ saa ansa na obiara ahu.
  
  Otu kɔɔ akontaabu a edi hɔ no so, ohui sɛ sika a aka no yɛ dɔla mpem aduɔwɔtwe, na na ɛsɛ sɛ ogye tom sɛ eye wɔ saa kwan yi so. Nanso biribiara nni hɔ a ɛte sɛ ɔpepem pii a na ɔrehwɛ kwan no. Wɔ ne nkyɛn no, Dino yɛɛ komm. Ɔfaa sika no na ɔde ne home miaa sika a etwa to no so.
  
  Damn no na ɛyɛ. Mpem dunum?
  
  Wɔhyɛɛ no ma ɔhwɛɛ sika a aka no mu, na bere a na sika bɛyɛ dɔla mpem ɔha aduasa no baa awiei no. Na ɛnyɛ bɔne, nanso na ɛnyɛ nkwa nna nyinaa guarantee type sika. Ná eyi begye bere, na na ɔhwɛ yiye sɛ ɔbɛtra nkitahodi mu akyɛ, nanso mprempren de, nneɛma a na ɛho yɛ na no maa ade a edi hɔ no ho hiae.
  
  Ɔkae sɛ: "Aduan a wɔde yɛ atirimɔdenfo."
  
  Dino kae sɛ: "M"ani nnye eyi ho.
  
  Karin kae sɛ: "Egyina onii ko a ɔyɛ so. "Na dɛn na wɔyɛe. Yebetumi apa abɔnefo bɔne ankasa no ho ntama - ebia ɛnam wɛbsaet foforo bi a ɛyɛ ɔbenfo so - na yɛasusuw nea yebetumi ayɛ afa wɔn a ebia wɔbɛtew nkaribo kakraa bi ho."
  
  Wu wosow ne ti. "Dɛn?" - a mebisae.
  
  "Dɔla kakraa bi.Tsentarinos. Wonga. Damn, ɛhe na yɛbɛhyɛ aseɛ?"
  
  Ná edin ahorow pii wɔ fael foforo no mu, na wɔde nkyerɛwde tuntum akyerɛw emu biara na wɔde mfonini ne date ka ho. Karin kyerɛw nsɛm a wɔahyehyɛ no kɔɔ fam. "Ɛteɛ, yiw, wɔahyehyɛ nkyerɛwde nnidiso nnidiso. Anyɛ yiye koraa no, ɛno yɛ biribi. Nneɛma bi a wɔpɛ?"
  
  Dino kae sɛ: "Minnim adefo biara. "Ɛrenka obi a wobɛbɔ no sobo ho asɛm."
  
  Wu kae bere a Karin de ahotoso hwehwɛɛ AC kratafa no mu no sɛ: "Mihu saa din ahorow yi bi." "Nnipa a wɔagye din." Agumadi mu nsoromma. TV so asɛnkafo. Onyankopɔn, hena ne Webb barima yi?"
  
  "Ná ɔyɛ hena?" Karin tee nka sɛ ɔtan no reyɛ kɛse denam ahoɔden foforo so. "Abɔde a wɔyɛ bɔne, ɛyɛ hu na wɔwɔ tumi sen biara a wɔatra ase pɛn no mu biako. Bɔne ayɛ honam, a etumi ka okyinnsoromma yi so nkwa biara."
  
  Dino kae sɛ: "Metumi abɔ wɔn mu baanu din mprempren yi ara."
  
  "Yiw, na obiara betumi ayɛ saa. Nanso eyinom ne afunumu a yɛpɛ sɛ yɛtra ase no pɛpɛɛpɛ."
  
  Karin hwɛɛ ne system no ogya fasu so, na ɔhwehwɛɛ kɔkɔbɔ nsɛnkyerɛnne biara a ɛkyerɛ sɛ obi foforo rehwehwɛ nneɛma mu. Na biribiara nni hɔ a wobetumi asusuw ho, nanso na ɔnyɛ ɔkwa araa ma obegye adi sɛ obi a ɔwɔ abɔnten no nyɛ onyansafo kɛse nsen no.
  
  Ɔde flash drive no fii mu kae sɛ: "Hwɛ beae no nyinaa." "Ɛsɛ sɛ yɛhwɛ biribiara so da koro anaa nea ɛte saa fi Site B. Afei yebehu."
  
  
  * * * .
  
  
  Ná eyi nyinaa yɛ ahosiesie a ɔde ahwɛyiye yɛe no fã. Sɛ biribi ankɔ yiye na wohu wɔn, wɔkyere wɔn anaa wokum wɔn a, ɛremfi ahosiesie a wɔnyɛ nti. Karin de anifere biara a ɛwɔ n"akodekorabea kɛse no mu ne ne nyansa kɛse no ounce biara dii dwuma de bɔɔ wɔn ho ban.
  
  Na me nhyehyɛe nso. M"aweredi ketewaa no.
  
  Dino, Wu ne no gyaw wɔn fie wɔ sare so na wɔtew wɔn ho wɔ ɔdan ketewa bi a wohuu wɔ baabiara mfinimfini mu. Egyee adapɛn pii a wɔde hwehwɛɛ nneɛma mu wɔ ɔkwan a ɛfata so, nanso bere a wohuu no, ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ beae a eye ma dabere a wɔde bɛboa. Wu de nnɔnhwerew aduonu anan faa CCTV so hwɛɛ ofie no. Karin ne Dino de kar kɔɔ Los Angeles, yii sika a wɔde asie no na wɔde nea aka no kɔtoo baabi foforo, na bere ne bere mu no wɔhwɛɛ ne network no ogya fasu, sɛnea wotumi de ho to so ne tebea a na wɔwɔ mu. Mpɛn pii no wanhu sɛnkyerɛnne biara a ɛkyerɛ sɛ wɔasɔ eyi ahwɛ wɔ ɔkwan biara so.
  
  Nanso, wɔ ɔkwan ne ahwɛyiye so; na ɛno nkutoo ne ɔkwan a wɔbɛfa so akɔ so de wɔn ho.
  
  Ná nnɔnhwerew aduasa a edi mũ atwam bere a wɔsan baa fie hɔ no. Checks kakraa bi bio na Karin ayɛ krado sɛ ɔde flash drive no bɛyɛ adwuma bio.
  
  "So woahwɛ mfoninitwa mfiri no mu?" - a obisae.
  
  "Yiw, yɛ no ara kwa."
  
  Egyee sikani kakraa bi pɛ na afei, bio, ɔhwehwɛɛ din ahorow a wɔahyehyɛ no mu. Nokwarem no, C akyi no, D bae.
  
  Ná Matt Drake nni wɔn a wɔakyerɛw wɔn din no mu.
  
  Nanso na ɔfã bi a ɛyɛ soronko wɔ hɔ ma SPEAR. Ná Drake din wɔ nea wɔahyehyɛ no mu. Saa ara na na Alicia Miles nso te. Hayden Jay ne Mano Kinimaka a na ɔrehwɛ kwan. Ɔhunuu Bridget Mackenzie - ɛnyɛ nwonwa. Lancelot Smith na ɔyɛ? Hmmm. Mai Kitano na ɔkyerɛwee. Lauren Fox na ɔkyerɛwee. Yorgi na ɔkyerɛwee. Nea ɛyɛ anigye no, na wɔanka Thorsten Dahl ho asɛm biara.
  
  Nanso na Karin Blake ho asɛm bi wɔ hɔ.
  
  Ɔhwɛɛ no denneennen kakra, afei osii gyinae sɛ obebu n"ani agu no so mprempren. Nkitahodi afoforo a ɛfa SPEAR kuw no ho na wɔde kaa kratafa a edi kan no ase no fi Kimberly Crow, Ɔkyerɛwfo a ɔhwɛ Bammɔ so; Wɔde kɔmaa Nicholas Bell, ɔdeduani; ne submenu mũ a wɔato din "Abusua/Nnamfo".
  
  Damn, saa guy yi kɔɔ kuro mu ampa wɔ wɔn so.
  
  Kama.
  
  Anka ɛsɛ sɛ kliki a edi kan no yɛ edin no so ara kwa: Matt Drake.
  
  N"aniwa hwirew, wosow, na afei ofii ase trɛwee; n"aniwa yɛɛ kɛse te sɛ nkuku.
  
  Ɔde ehu kae sɛ: "Fuck me." "Ow. Fuck. me."
  
  
  TI ADURO AKWANKYERƐ
  
  
  Matt Drake huu Strask Laboratories sɛnkyerɛnne no bere tenten ansa na wɔredu hɔ. Wɔ Dallas kurotia no, na ɛda so ara yɛ ɔdan tenten, na na wɔde "S" ahyɛnsode a wɔayɛ no bruu ne fitaa a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ no ahyɛ ɔdan no atifi pɛɛ. Nanso, na wɔn kar ahorow no retu ntɛmntɛm, na ankyɛ na ohui sɛ asase no nyinaa abue wɔ n"anim.
  
  Ná Strask Labs te sɛ nea ɛho nhia, ɛyɛ mmerɛw, ɛyɛ dua a ɛwɔ ntwahonan no mu, na akyinnye biara nni ho sɛ ɛno ne adwene no. Ná wontumi nkɔ ne mfɛnsere mu, nanso na pii wɔ hɔ. Ná CCTV mfoninitwa mfiri a ɛyɛ berebuw akata baabi a ɔde kar sisi no so, nanso na ɛno ne wiase no. Obiara antumi anhu sɛnea mfoninitwa mfiri no akɔ anim anaa baabi a ɛtrɛw kɔ akyiri. Ná ɔpon foforo biara nni hɔ gye akwanside a ɛyɛ mmerɛw. Ahobammɔ biara nni hɔ a wotumi hu koraa.
  
  "Mmuae biara da so ara?" - bisaa Dahl.
  
  Hayden de ne nsa twitwiw ne hwene no mu. Nea ɔkae ara ne sɛ: "Kommyɛ a awu."
  
  Drake suaa asase no ho ade. Ná baabi a wɔde kar sisi no te sɛ L atwa ɔdan no ho ahyia, wɔ anim ne apuei fam. Wɔ atɔe fam no, na ɔkwan bi a ɛso yɛ toro a sare wɔ so wɔ hɔ. Ban biara nni hɔ. Ná mpɔtam hɔ nyinaa yɛ nea wɔabue ano. Akwan a wɔayɛ no akuwakuw twaa ho hyiae, na adwumayɛbea adan nketewa du du pii, adekoradan ne aguadidan ahorow a wɔde nneɛma gu mu na ɛyɛɛ beae a ɛhɔ yɛ fɛ ntɛm ara.
  
  Dahl kae sɛ: "Polisifo.
  
  Ná DPD polisifo wɔ hɔ dedaw, na wɔde wɔn asi mpɔtam hɔ akyi wɔ ɔkwan no nkyɛn. Hayden ka kyerɛɛ wɔn karkafo sɛ wɔmfa kar nsi baabi a ɛbɛn hɔ na ohuruw fii adi.
  
  Drake dii m"akyi ntɛmntɛm.
  
  "So mo mmarima no huu biribi? Biribiara?" Hayden bisae sɛ.
  
  Ɔsraani panyin tenten a ɔwɔ n"afã no maa n"ani so. "Nea wuhu no ne nea yɛwɔ, ma"am. Wɔhyɛɛ yɛn sɛ yɛnhwɛ na yɛnyɛ biribiara."
  
  Hayden domee no. "Enti yenni nea yɛde yɛn ho rehyɛ mu no ho adwene biara. Ɔbɔdamfo bɔhyɛ kɛkɛ sɛ nneɛma nye sɛnea ebetumi ayɛ."
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Hi, dɛn na ɛyɛ foforo?"
  
  Dahl kae sɛ: "Sɛ wɔwɔ akode a wɔde abɔde a nkwa wom anaa afiri bi a ɛma abɔde a nkwa wom a wɔayɛ no pɔtee sɛ ɛbɛsɛe yɛn nnɔbae a, ɛnde yenni ɔkwan foforo biara a yɛbɛfa so."
  
  "Na ɔkwan bɛn so na wohyɛ nyansa sɛ yɛnkɔ mu?"
  
  Dahl de serew kae sɛ: "Fa w"ani kyerɛ w"anim." "Ɔkwan foforo bi wɔ hɔ?"
  
  Drake kae sɛ: "Ɛnyɛ yɛn dea." "Woasiesie wo ho?"
  
  Alicia bɔɔ n"ano sɛ: "Damn." "Mewɔ anidaso ankasa sɛ mo baanu renkura wɔn nsa."
  
  Hayden bisaa nneɛma a wɔsrɛɛ no na ɔde mae. Drake faa ne gas akatasoɔ no de hyɛɛ ne ho. Ná asiane biara nni aduruyɛdan no mu.
  
  Afei Drake hwee ase faa ɔkwan bi a sare wɔ so na ohuruw faa ɔbotan bi a ɛwɔ ase hɔ so kɔɔ baabi a wɔde kar sisi. Ná kar bɛyɛ aduanan apete baabiara, na na wɔn a wɔtaa de nkra a ɛsono mfe ne ahotew. Biribiara nni hɔ a ɛyɛ soronko. Dahl tuu mmirika kɔɔ ne nkyɛn, na Alicia ne May wɔ ne nifa so. Na wɔasiesie wɔn ho koraa na na wɔasiesie wɔn akode. Drake hwɛɛ kwan sɛ ɛbɛyɛ nea enye koraa, nanso seesei deɛ, nea ɛkyia wɔn ara ne kommyɛ a ɛyɛ hu.
  
  "Wususuw sɛ nsɛm no adu akuw afoforo no nkyɛn?" Kinimaka hwɛɛ baabi a atwa ho ahyia no. "Sɛ aman yi bi nya mframa sɛ akode a ɛte saa a wɔde abɔde a nkwa wom yɛ wɔ ha na ɛyɛ mmerɛw wɔ aduruyɛdan yi mu a, ebia yebehyia ntua. Na Strask nni ahobammɔ kɛse te sɛ Fort Sill."
  
  "Akuw afoforo?" Lauren guu ahome kɔɔ nkitahodifo no mu. "Ɛhaw me sɛ wɔde Ahyɛde no a wɔakyere agu hama so no too gua a anohyeto biara nni ho. Na sɛ ebia ahum a ɛyɛ nwura reyɛ kɛse."
  
  Kinimaki ano danee kurukuruwa kɛseɛ. "Oooh."
  
  Drake ne Dahl kɔɔ so, na wɔde wɔn ho kɔhyɛɛ kar ahorow ntam na wɔde wɔn ani sii mfɛnsere no nyinaa so. Biribiara anhinhim. Wɔammɔ alarm biara wɔ mu. Woduu akwan a ɛkɔ abrannaa kɛse no so no so na wohuu sɛ saa mfɛnsere nketewa no mpo ayɛ sum.
  
  Dahl kae sɛ: "Sɛ mede nneɛma kɔ ha a." "Ntɛm ara na mɛfa no sɛ eyi nyɛ aduruyɛdan a ɛyɛ mmerɛw."
  
  "Yiw, adamfo. Ɛyɛ papa bere nyinaa sɛ wubegye wɔn fɛw so kakra."
  
  Dahl sɔɔ ɔpon no nsa hwɛe na ɛte sɛ nea ne ho dwiriw no. "Wɔabue mu."
  
  Drake twɛn Hayden ahyɛde ne n"ahyɛde. "Kɔ."
  
  Bere a gas akataso a ɛmma onhu ade no, ɔhwɛɛ sɛnea Dahl buee apon no kɛse na afei ɔde ne ho kɔhyɛɛ mu no. Drake leveled up ne HK foforo bere a ɔrehwehwɛ atamfo. Ade a edi kan a wohui ne afunu a ɛda baabi a ɛbɛn agyede pon no ne akwan a ɛwɔ akyi no mu.
  
  "Ntɛm". Dahl tuu mmirika kɔɔ nea odi kan no nkyɛn, na Alicia kataa so. Mai tuu mmirika kɔɔ nea ɛto so abien no nkyɛn, na Drake kataa no so. Swedenni no yɛɛ ntɛm hwɛɛ ne koma a ɛbɔ.
  
  Ɔkae sɛ: "Meda Onyankopɔn ase." "Ɔte ase".
  
  Mai sii so dua na ɔmaa nea wɔayɛ no bɔne no ani so sɛ: "Na eyi nso." "Misusuw sɛ na ɔnom nnubɔne. Mframa a wɔde da, anaa asɛmfua biara a ɛyɛ fɛ a wɔfrɛ no."
  
  Ná Hayden kura afiri a wɔde hu gas, mframa a ɛyɛ hyew ne wusiw. "Ɛyɛ biribi a ɛte saa. Ɛnyɛ awuduru. Ɛnyɛ nea ekum nnipa. Ebia biribi a emu yɛ hare a ɛbɛma wɔada?"
  
  Alicia kae, na akataso no kyinkyim ne nne sɛ: "Vodka danee akode." "Ɛno bɛdɔɔso."
  
  Kensi hwɛɛ no, na ɔde nkakrankakra wosow ne ti.
  
  "Dɛn na worehwɛ, Bridget?"
  
  "Wiɛ, anyɛ yiye koraa no, mede akataso yi betumi ahwɛ wo a meretow."
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ na gas no yɛ gas a ɛyɛ adwuma ntɛmntɛm, a ɛkata so nyinaa." "Ɛyɛɛ dɛn na wɔyɛɛ saa?"
  
  Lauren kae sɛ: "Mframa a wɔde fa mframa mu." "Ɔhyew nhyehyɛe, mframa a wɔde yɛ adwuma, biribi a ɛte saa. Ɛwom sɛ, ebia, wɔ baabi a nyansahufo a wɔatoto wɔn mu wɔ wɔn aduruyɛdan ahorow mu de. Sɛ yɛhwɛ adwumayɛbea ko a, ɛnyɛ aduruyɛdan anaa adekorabea biara na wɔde bɛka node titiriw no ho."
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛyɛ." "Enti adɛn ntia ? Dɛn na wonyae denam adwumayɛfo no nyinaa a wɔdaadaa no so?"
  
  Ɛnne foforo bi paee wɔn nkɔmmɔbɔ no mu, ɛnyɛ nkitahodi nhyehyɛe no so, na mmom ɛnam akasam nhyehyɛe bi a ebia ɛkataa ɔdan no nyinaa so.
  
  "Wowɔ ha? Na wɔn a aka no nso ɛ? Oh eye. Afei yebetumi afi ase wɔ bɛyɛ sikani dumien mu."
  
  Drake danee ne ho ntɛmntɛm, na ɔhwɛɛ ɔpon no. Lauren nne faa nkitahodifo no mu te sɛ asorɔkye a ɛrehuruhuruw.
  
  "Yɛrebɛn! Misusuw sɛ Israelfo no. Momma yɛnbue mu mprempren ara. Na Swedenfo nso!"
  
  "Sɛ beae bi wɔ hɔ a na atuo ntɔkwaw da bi a..." Alicia kyerɛɛ so.
  
  Wɔafi ase reto tuo dedaw; Akyinnye biara nni ho sɛ na Dallas polisifo no wɔ wɔn a wɔhyɛn wɔn ho no akyi. Eyi nyinaa akyi no, ntua no sii ntɛmntɛm a ɛyɛ nwonwa. Na Drake nam ɔkwan no so dedaw na ɔrekɔ ne nkitahodi afiri no so, na ɔresrɛ sɛ wɔmfa mmara a ɛbɛma wɔato mu ntɛm a ɛbɛma wɔabue apon a ɛwɔ mu no mu dodow no ara. Saa bere no, mfɛnsere kɛse bi a ɛwɔ apon a edi kan no akyi paee, na atopae no sɛee ahwehwɛ abiɛsa no ntɛmntɛm. Drake huu sɛ akuturuku a ano yɛ nnam te sɛ agyan no repae wɔ asorɔkye a edi awu a wontumi nsiw ano mu, na ɛrehwie agu adan no mu. Shards a wɔde ahyɛ ɔfasu biara mu. Mfimfini mpaapaemu ne ɔfese mfɛnsere nso abubu anaasɛ ahwe ase. Drake de tuo no kyerɛɛ apon no so.
  
  Lauren nne: "Mmienu, baasa, anum, awotwe, ason."
  
  Ɔde ntɛmpɛ hyɛɛ override code no mu, afei otuu mmirika faa mu, na kuw no mufo a aka no dii n"akyi. Ná afunu wɔ baabiara, na mframa a ɛda hɔ no ama obi ayɛ nea onnim hwee.
  
  "So asiane biara nni ho sɛ yebeyi yɛn akatawia?" obisae.
  
  Hayden hwɛɛ mframa pa so. "Menkamfo nkyerɛ. Yiw, ɛda adi pefee mprempren, nanso obiara a ɔde gas no bae no betumi ayɛ bio."
  
  Dahl de kaa ho sɛ: "Nea enye koraa no."
  
  "Damn no".
  
  Drake too tuo bere a ohui sɛ nnipa a wɔakatakata wɔn ho rehyɛn mu no. Anum prɛko pɛ, enti ɛbɛyɛ sɛ na wɔyɛ Russiafo, a wɔde wɔn ho fi wɔn atuo ho na na wɔnnwen onii a wɔpira wɔn wɔ kwan so no ho. Drake bɔɔ biako wɔ vest no so, wɔn a wɔaka no guanee.
  
  "Misusuw sɛ yebetumi de ahotoso aka sɛ Russia kuw no nni aban anohyeto ase. Aban biara nni hɔ a ɛwɔ n"adwene a ɛteɛ a ɛrempene eyi so."
  
  Kinimaka serewee. "Yɛreka Russiafo ho asɛm wɔ ha, adamfo. Ɛyɛ den sɛ yɛbɛka."
  
  Kenzie kae sɛ: "Na sɛ wosusuwii sɛ wobetumi anya wɔn ho a." "Israelfo nso."
  
  Drake de ne ho kɔhyɛɛ pon no akyi. Ná mpaapaemu a atwa adwumayɛbea ahorow a ɛwɔ mu yi ho ahyia no yɛ mmerɛw wɔ nea eye sen biara mu. Ɛsɛ sɛ wɔkɔ so tu.
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ Alicia ne May bere a ɔretwam no. Ɔkae sɛ: "Lauren. "So yenim baabi a abɔde a nkwa wom akode no wɔ?"
  
  "Nnuruiɛ. Nanso nsɛm no reba."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. Ebia na adwumayɛfo a wɔyɛ awudifo no de sika a wɔsɛee no totoo sika a wonyae no ho. Hayden piaa ne ho twaam. Ɔkae sɛ: "Kɔ akyiri. "Saa na ɛbɛyɛ."
  
  Russiafo no totow atuo guu adwumayɛbea ahorow a ɛwɔ ɔman no mu no so. Atuo no tetew fiberglass were no mu, na ɛmaa nnua a wɔde ayɛ no bubui na aluminium nhama no tu kɔɔ baabiara. Drake amma ne ti so. Hayden wee ne ho kɔɔ n"anim.
  
  Drake hwɛɛ nneɛma a asɛe no ntam. "Mintumi nnya m"ani so wɔ wɔn so."
  
  Dahl tenaa ase wɔ ɔkwan foforo so. "Mɛtumi". Ɔtoo tuo; ɔbarima no hwee ase, nanso Dahl wosow ne ti denneennen.
  
  "Vest." Da so ara yɛ anum."
  
  Lauren de ɔfrɛ no baa awiei. "Nsɛm ketewaa bi kɛkɛ, nkurɔfo. Akyinnye biara nni ho sɛ ahyɛde a ɛmaa ɔdaa agent no fii ɔdan no mu bae."
  
  Hayden kae sɛ: "Manya bi." "Lauren, Swedenfo no wɔ he?"
  
  Enti kommyɛ: "Efi ɔkwan a wɔfaa so baa mu no, mɛka afi ɔdan no fã foforo, de m"ani akyerɛ wo tẽẽ."
  
  "Damn, afei ɛsɛ sɛ yedi kan du mfinimfini no. Sɛ yɛfa no sɛ eyi ne ɔkwan a wɔfa so sian kɔ abansoro a ɛba fam no so a, Lauren?"
  
  "Yiw, nanso yennya nhuu baabi a abɔde a nkwa wom akode no wɔ."
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛwɔ fam hɔ." "Anka ɛsɛ sɛ wɔyɛ nkwaseasɛm na wɔde asie baabi foforo biara."
  
  Drake de ne ti too fam kyerɛɛ Dahl. "Wo ho ye?"
  
  "Ɛno ara. Nanso sɛnea moadi kan aka no, anka aban biara rentumi mma ntua yi ho kwan."
  
  "Afei wususuw sɛ Swedenfo yɛ wɔn ade wɔ ahofadi mu?"
  
  Dahl yɛɛ n"anim basabasa, nanso wanka hwee. Saa bere no, na biribiara betumi aba, na adiyisɛm foforo a ɛkyerɛ sɛ ebia Ahyɛde no da so ara reyɛ adwuma, a wɔayɛ no foforo wɔ nnɛyi nhyehyɛe mu no nso de nsɛmmisa agyiraehyɛde baa kratafa no nyinaa so. Anamɔn ahe na ɛwɔ yɛn anim?
  
  Na nea ɛto so anan no nso? Sɛ ɔkɔm anto wo a, owu bɛba!
  
  Drake hwirew ne ho. Kinimaka wiaa ne ho kɔɔ adwumayɛbea no fã a ɛwɔ akyirikyiri no na ɔde ne ho miaa akyi ɔfasu no so, na Smith dii n"akyi bere a wɔhyiaam wɔ mfinimfini mfinimfini no. Hayden, Mai ne Yorgi nantew faa mfinimfini pɛɛ. Drake tow tuo akyi tuo de bɔɔ Russiafo no wɔ fam. Kenzi de krak bɔɔ wɔn mu, na okura tuo, nanso ne nyinaa akyi no, na ɛte sɛ nea ne ho yɛ awerɛhow. Ná abeawa hiani no ayera ne katana.
  
  Drake duu adwumayɛbea a wɔabue ano no awiei. Ná Hayden wɔ hɔ dedaw, na na ɔrehwɛ baabi a ɛhɔ yɛ petee a ɛkɔ abansoro a wɔde foro abansoro dan no mu ne adwumayɛbea kɛse foforo a ɛwɔ akyirikyiri no. Ná Swedenfo wɔ baabi wɔ hɔ.
  
  Lauren ka kyerɛɛ wɔn aso sɛ: "Metan sɛ mɛma mo asɛmmɔne." "Nanso Israelfo nso nyaa nkɔso bi kɛkɛ. Eyi yɛ beae a ɔko wɔ. Wo damn lucky sɛ wowɔ hɔ. " .
  
  Seesei Kensi asan aba bio. "Migye kyim anibere so sɛ Israelfo wɔ aban no mmoa. Nanso migye di sɛ eyinom yɛ Asraafo Titiriw. Wunni mmoa biara?"
  
  "Wɔ me kwan so." Ɔkorow a ɛyɛ ma. Minnim sɛnea akuw yi hwɛ kwan sɛ wobefi mu akyiri yi."
  
  Kensi kae sɛ: "Wunnye eyi nni. "Ɔkwan bi wɔ hɔ bere nyinaa. Ɛsɛ sɛ wufi ase ma wɔn a wɔayɛ wɔn basabasa no yɛ nea ahobammɔ wom wɔ ha. Mmoa a wohia a wode bɛma wɔn."
  
  Hayden asan aba bio. "Pa kyɛw, mintumi ne eyi nnye ntom de besi nnɛ. Yɛnnim nea yɛredi ho dwuma. Yennim sɛ ebia Order no betumi ayi biribi a edi awu kɛse adi anaa."
  
  "So ɛnyɛ ɛno nti na ɛsɛ sɛ woyi wɔn fi mu?"
  
  "Ebia Order no bɛpɛ sɛ yɛyɛ saa pɛpɛɛpɛ. Bue apon no."
  
  Alicia kae sɛ: "Mmm, dude." "Ɔkwasea bi abue mfɛnsere no dedaw."
  
  Hayden susuw ho. "Damn, woayɛ no yiye, nanso eyi ma ɛyɛ kɛse. Na sɛ Order no anifere ne sɛ wobeyi biribi a edi awu adi wɔ Dallas nyinaa nso ɛ?
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ elevators no so. "Ɛsɛ sɛ yehu baabi a fucking bioweapon no wɔ."
  
  Atuo no paee wɔ Russia asraafo dɔm no so, na ɛdanee "papier-mâché" a wɔde nnua ahorow ayɛ. Nneɛma a wɔde kyerɛw nsɛm tu kɔɔ wim: pɛnsere a wɔahyehyɛ, telefon, krataa a wɔaboaboa ano nyinaa.
  
  Kuw no asi fam.
  
  Ná ɛkame ayɛ sɛ wontumi nte Lauren nne. "Sub-level four, laboratory 7. Ɛhɔ na ɛwɔ. Ka wo ho!"
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Bere a SPEAR kuw no de mfiri a wɔde foro abansoro a ɛtoatoa so dii dwuma sɛ kyɛm tiaa Swedenfo no, wɔkɔɔ so too ogya a enhinhim guu Russiafo no so bere a wɔde mmirika kɔɔ dade apon no ho no. Wogyaee Hayden ne Jorgi bere a Kinimaka ne Smith hwɛɛ Swedenfo no na kuw no mufo a aka no de wɔn adwene sii Russiafo so.
  
  Hayden miaa bɔtn a wɔakyerɛw so sɛ SL4 no.
  
  Sɛ elevator ahorow no bɔ a, na nnyigyei no yera esiane atuo a ano yɛ den nti. Drake de ne ho kɔhyɛɛ mu, nanso atamfo no da so ara tumi san ogya na wɔwea kɔɔ wɔn anim, na ɔde ne ho di akɔneaba wɔ pon akyi pon so na ɔde nneɛma a ɛyɛ den di dwuma de kataa wɔn akyi. Saa bere no mpo, ɔbarima biako hwee ase a na atuo wɔ ne ti. Ɔfoforo nso teɛɛm wɔ ɛyaw mu bere a na wɔde ntaban abɔ no, na wɔtoo ɔfoforo nso tuo wɔ ne nan mu. Ne nyinaa mu no, wɔbaa hɔ.
  
  Akanea hyerɛn wɔ dade apon no atifi na afei wɔde ahopere buei. Hayden huruw kɔɔ mu na kuw no mufo a aka no dii n"akyi. Ná ɛyɛ den ma wɔn, nanso wotumi faa mu.
  
  Wɔhyɛɛ Drake tiaa Dahl, Hong Kongni a ɔwɔ wɔn ntam no.
  
  Alicia de ne hwene too n"akyi. "Hena na ɔyɛ saa wɔ m"akyi? Wɔde nsateaa a ɛkyinkyin?
  
  "Ɛyɛ me". Kenzi bɔɔ huffed bere a baabi a ɛyɛ den no piapiaa wɔn mu no, na wannya baabi a wobetumi de wɔn ho akɔneaba bere a ɛde ahoɔhare kɔɔ soro koduu level anan no. "Nanso me nsa abɔ me kɔn mu. Anwonwasɛm ne sɛ, me nsateaa nso wɔ hɔ." Ɔwosow wɔn nsa.
  
  Alicia tee nka sɛ ɔretu. "Wiɛ, obi de biribi bɔɔ m"afurum so. Na ɛnyɛ banana."
  
  Yorgi kae sɛ: "Oo, ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ me." "Wiɛ, eyi ne me tuo."
  
  Alicia maa n"ani so. "Wo tuo no, ɛnte saa?"
  
  "Me tuo no. Me tuo, ɛno ne nea mepɛ sɛ meka."
  
  "So wɔahyɛ no ma koraa?"
  
  "Alicia..." Drake bɔɔ kɔkɔ.
  
  "Mmm, yiw, saa na ɛsɛ sɛ ɛyɛ."
  
  "Ɛnde eye sɛ merentu. Yɛmpɛ sɛ ɛyɛ adwuma wɔ baabi a wɔatoto saa mprempren, ɛnte saa?"
  
  Nea eye ne sɛ, bere a na ɛte sɛ nea Kensi rebɛma mmuae a ɛyɛ tiawa no, elevator no gyinaa hɔ na ɛyɛɛ nnyigyei bi a ɛkyerɛ sɛ wɔreba. Apon no buei na ɛkame ayɛ sɛ kuw no hwee ase kɔɔ ɔkwan no so. Drake hwehwɛɛ afasu no mu hwehwɛɛ sɛnkyerɛnne bi. Nokwarem no, na biribiara nni hɔ.
  
  "Ɛhe na Lab 7 wɔ?"
  
  Lauren kae sɛ: "Dan kɔ nifa, fa ɔpon a ɛto so abiɛsa no so."
  
  "Pɛpɛɛpɛ".
  
  Dahl nantew kɔɔ n"anim, na ɔda so ara yɛ ahwɛyiye, nanso na ɛte sɛ nea ɔwɔ ahotoso. Na ahunahuna no kɛse sõ, nanso Drake werɛ amfi nea enti a wɔbaa ha no bere tiaa bi mpo. Atemmu a Etwa To no nhyehyɛe. Dɛn bio na wɔayɛ ho nhyehyɛe?
  
  Yorgi yii n"akataso no, na ɔde ahopopo rehwehwɛ mframa. Kensi de ne ho hyɛɛ mu, buu mmara no so, na afei Smith dii n"akyi, na ɔmaa Hayden hwɛɛ no pefee bere a ɔtow ne nsa kɔɔ soro a na ontumi nyɛ hwee no.
  
  Dahl kɔɔ so nantew kae sɛ: "Atuatewfo."
  
  Kensi kae sɛ: "Mɛka sɛ nsisifo." "Ɛte sɛ nea eye sen saa."
  
  Ogyinaa ne nkyɛn.
  
  "Sɛ manteɛ so yiye saa a, anka mɛka wo ho damn."
  
  "Nha wo ho. Yebetumi ayɛ eyi ho adwuma."
  
  Drake piapiaa no fii n"akyi. "Wunim sɛ ɔkɔɔ ankorankoro sukuu, ɛnte saa, Kenz? Woremmu no da."
  
  "Mossad no wɔ n"ankasa akwan."
  
  Dahl hwɛɛ ne mmati so. "So mo baanu bɛyɛ komm? Mebɔ mmɔden sɛ mede m'adwene besi m'adwene so."
  
  "Hwɛ nea mepɛ sɛ meka?" Drake kae sɛ.
  
  "Fa w"adwene si dɛn so?" Alicia bisae sɛ. "Nkontaabu biako kosi anan?"
  
  Dahl kae sɛ: "Yɛwɔ ni." "Aduruyɛdan 7".
  
  "So w"ankasa wubu biribiara ho akontaa, Torsti? Twɛn, misusuw sɛ mewɔ sticker bi wɔ baabi."
  
  Hayden piaa ne ho kɔɔ n"anim. "Nhyehyɛe, nnipa. Hwɛ w"akyi. Hwɛ yiye wɔ elevators a ɛwɔ afã abien no nyinaa ho. Mehia Lauren wɔ telefon so na ɔde me bɛka bioweapon no ho, na mihia lab no na ama ayɛ nea ahobammɔ wom. Wususuw sɛ wubetumi ayɛ?"
  
  Wɔannyae baabiara, wɔpetetee na wogyinaa wɔn gyinabea. Ná ɛsɛ sɛ Drake ne Hayden ankasa hyɛn aduruyɛdan no mu. Wodii kan hyɛn adwumayɛbea a ɛwɔ akyi a na nneɛma ahyɛ mu ma, na wɔde nnwinnade ahorow nyinaa akata ɔfasu biara a ɛwɔ hɔ no so. Ná Drake nnim nea wɔyɛ, nanso na ɛte sɛ nea ɛho hia na ne bo yɛ den.
  
  Ná ɔdan bi a ɛwɔ mu a ahobammɔ wom wɔ ahwehwɛ ɔfasu no akyi.
  
  Ɔkae sɛ: "Lauren. "Aduruyɛdan 7 no yɛ adan abien. Abɔnten ne emu. Ɛda adi sɛ emu no yɛ dan a wɔde nnuru di dwuma wom a wotumi to mu na wɔayi afi hɔ."
  
  Hwee. Wɔtwaa nkitahodi no mu.
  
  Drake hwɛɛ Hayden denneennen. "Nea-"
  
  "Pa kyɛw, Matt. Hayden na ɔkyerɛwee. Bere nyinaa wɔde frequency shielded na ɛbɔ aduruyɛdan ahorow ho ban, enti nsɛnkyerɛnne ntumi nkɔ mu na mfi mu. Lab 7 no wɔ ɔkwan soronko so wɔ adwumayɛbea a aka no ho, na egyee yɛn bere kakra ansa na yɛatumi agyae ahobammɔ foforo no."
  
  Hayden kae sɛ: "Mma ɛnhaw wo. "Ɛhe na wobɛkɔ?"
  
  "Pia a ɛwɔ mu. Ɛsɛ sɛ ahwehwɛ kabinet bi wɔ hɔ. So wuhu eyi?"
  
  Drake nantew kɔɔ ahwehwɛ ɔfasu kɛse no ho. "Aane. Wɔ akyirikyiri pɛɛ."
  
  "Ɛda adi sɛ abɔde a nkwa wom akode nyɛ nea ɛte sɛ akode. Ɛsɛ sɛ wɔde sie toa a ne kɛse bɛyɛ sɛ kɔfe ahina mu. Wobetumi de koodu PD777 ahu no. Woanya saa?"
  
  "Ate aseɛ". Ɔkɔɔ ɔpon no mmara panel no so na ɔbɔɔ override code no mu. "Hwee". Ɔde ahomegyeɛ guu ahome. "So dan yi betumi anya mmara foforo?"
  
  "Ma menhu. Ɔhaw no ne sɛ adwumam mpanyimfo, mfiridwumayɛfo ne aduruyɛdan mu aboafo nyinaa ne wo ada hɔ."
  
  "Sɛ yɛrenka Russiafo, Swedenfo ne Israelfo ho asɛm a. Ka wo ho".
  
  Drake tiee bere a Hayden ne kuw no resusuw ho no. Ná biribiara yɛ dinn, na ɛyɛ hu. Afei Smith bɔɔ n"ano faa ne comm.
  
  "Kankan wɔ apuei fam antweri no so. Ɛha na wɔba!"
  
  May bɔɔ amanneɛ sɛ: "Mihuu sɛnea ɛretu wɔ atɔe fam de no so. "Ka wo ho".
  
  Hayden kae sɛ: "Kura saa mfiri a wɔde foro abansoro no." "Yɛbɛhia wɔn nnansa yi ara."
  
  Drake susuw ho sɛ ɔbɛtow tuo afa ahwehwɛ no mu. Akyinnye biara nni ho sɛ na ɛbɛyɛ nea atuo ntumi nkɔ mu na ebetumi ayɛ asiane. Ná ahwehwɛ nkuku a wɔde nsu a wɔde sɔ nneɛma hwɛ ne nsuhina a awuduru dodow biara betumi ahyɛ mu ma nso wɔ abɔnten dan no mu.
  
  Lauren teɛɛm de mmara foforo bi. Drake bɔɔ no akuturuku. Ɔpon no buei. Otuu mmirika kɔɔ dan no awiei koraa, buee ɔdan a wɔde nneɛma gu mu no na ofii ase hwehwɛɛ toa no. Wogyaw Hayden wɔ n"akyi. Bere a wɔkata wɔn akyi no, kuw no muni biara ma nea odi hɔ no hu no.
  
  Drake faa canister akyi canister. Ná nkyerɛwde tuntum ne nɔma tuntum a wɔakyerɛw so wɔ emu biara so, na na ɛnyɛ nea ɛfata. Simma biako twaam. Smith too tuo foroo antweri no, na May yɛɛ saa ara wɔ sikani kakraa bi akyi. Wɔtow hyɛɛ wɔn so, na wɔbɔɔ mpae sɛ obiara renyɛ ɔkwasea a ɔde atopae bɛkɔ ɔko no mu.
  
  "Ate aseɛ!"
  
  Ɔfaa ade a wɔde gu mu no, gyee sekan fã kae sɛ abɔde mu akode bi a anyɛ yiye koraa no ebetumi asɛe Amerika wom, na ɔde guu ne nsa ase. "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛkɔ".
  
  Sɛ́ obiako, a wɔayɛ biako no, wofii ase san wɔn akyi. May ne Smith kataa antweri no so kosii sɛ Drake ne Hayden duu ɔkwan no so, na afei Yorgi ne Dal kataa so. May ne Smith san wɔn akyi ntɛmntɛm bere a Alicia miaa elevator no bɔtn no.
  
  Apon no buei ntɛm ara.
  
  "Ntɛmntɛm!" - Mai teateaam, na opuee ntɛmntɛm twaa twea no ho hyiae. "Wɔadi m"akyi sikɔne kakraa bi."
  
  Ɔsan de ogya san bae, na ɔde wɔn bɔɔ fam.
  
  Smith faa ɔkwan foforo so, a afei de Dahl akata so, na mmarima baanu no nyinaa san wɔn akyi kɔɔ apon no ano.
  
  Na afei alarm ahorow no fii ase bɔɔ, dede a ano yɛ den a ɛte sɛ abɛn a ɛhyɛɛ aso no ma na ɛmaa nkatede no yɛɛ adwuma boro so.
  
  "Dɛn koraa ne eyi?" Drake teɛɛm sɛ.
  
  "Daabi. Oh dabi!" Lauren teɛteɛɛm san buae. "Fi hɔ fi hɔ. Fi hɔ mprempren! Woyii biribi guu nhyehyɛe no mu ara kwa." Ɔgyinaa hɔ kakra. "O me Nyankopɔn... ɛyɛ sarin."
  
  Ná ɛrehwie afa mframa a ɛwɔ ɔkwan no atifi ne mframa a ɛwɔ afiri a wɔde foro abansoro no nkyɛn no mu dedaw.
  
  
  TI ADUSA
  
  
  Drake siw ehu a na ɛwɔ hɔ mfiase no ano bere a wɔbɔɔ edin Sarin no. Ná onim sɛ edi awu. Ná minim sɛ wobu no sɛ akode a ɛsɛe nnipa pii. Na ɔnim sɛ Smith, Yorgi ne Kenzi ayi wɔn akatasoɔ.
  
  Na ohui sɛ nea wɔkyerɛ sɛ ɛyɛ nsu a enni kɔla a enni huam a ɛretu fa mframa a wɔde fa mu no mu.
  
  "Minnye akyinnye da sɛ wɔkora sarin so wɔ ha." Hayden tow hyɛɛ Yorgi so. "Nanso eyi..." Ɔkyeree ne mask no.
  
  Ná Drake nim sɛ ɛkame ayɛ sɛ wobetumi ayɛ biribiara ho adwuma, ayɛ no mfiridwuma, anaasɛ wɔasan ayɛ ho mfonini bio mpo. Anohyeto biako pɛ a na ɛwɔ hɔ ne adwene a wɔde susuw nneɛma ho. Ná ntini mu aduru a ɛyɛ nsu no yɛ nea ɛyɛ mmerɛw a enni ano. Afei de n"ahoɔden nyinaa repere ne ho akɔ Kenzi nkyɛn, nanso ohui sɛ Alicia ne May wɔ hɔ dedaw. Ná Israelni bea no hyɛ akataso, nanso na n"ani ayɛ kusuu dedaw na na ne nipadua ayɛ mmerɛw.
  
  Sarin tumi kum obi wɔ simma biako kosi du mu, a egyina dodow a wɔde ma so.
  
  Drake kae sɛ: "Dabi. "Dabi dabi dabi".
  
  Smith hwee ase wɔ elevator no nkyɛn, a na onnim hwee dedaw, ansa na Dahl retumi atwe akatawia no koraa wɔ n"anim.
  
  Elevator no de ahopere foro kɔɔ soro, san kɔɔ abansoro a edi kan no so.
  
  "Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ?" Hayden teɛɛm wɔ comms no so. "Bere ahe na wɔwɔ?"
  
  "Hwan?" Lauren yɛɛ ho biribi sɛnea ɛte biara. "Hena na wɔpiraa no?"
  
  "Hwehwɛ damn lab rat anaa oduruyɛfo bi kɛkɛ na ka nea yɛnyɛ kyerɛ yɛn!"
  
  Kinimaka maa Smith so faa ne mmati so bere a apon no buei no. Drake huu no sɛ ɔretu mmirika awie, afei ɔde ahopere dii kan baa mu, a na onim sɛ ebia Hawaiini no werɛ afi Swedenfo, Russiafo ne Israelfo a wɔretwɛn no. Ntɛm ara na ohuu nea na ɛte sɛ nsu a ɛyɛ hyew a ɛyɛ mmerɛw sɛ ɛretu fa mframa a ɛkɔ soro no nyinaa mu. Ne koma mu yɛɛ den. "Wɔyii no adi wɔ ha nso."
  
  Lauren kae sɛ: "Adan a ɛyɛ den no nyinaa." "Mewɔ lab technician bi wɔ ha yi ara."
  
  Kinimaka homee sɛ: "Minhia no. "Yɛhia atropine. Ɛhe na saa damn atropine yi wɔ?
  
  Ɛnne foforo bi baa nhama no so. "Nnipa baahe na wɔanya ɔyare no? Na ɛkɔ soro kodu he?"
  
  Drake hwehwɛɛ mpɔtam hɔ na otuu mmirika kɔhwehwɛɛ baabi a ɔbɛkata so, na ɔde n"akode no sii n"ani so. Alicia boaa no. Kankɔ a wɔde kɔɔ wɔn anim no maa wogyaee.
  
  "Kɔ hell ne eyi!" Ná Hayden resu. "Yɛwɔ yɛn ankasa nnipa baasa ne nnipa du du pii a wonnim hwee dedaw wɔ aduruyɛdan mu. Ɛsɛ sɛ wode aduru a wɔde kum ɔyare mmoawa no ba ha, na woyɛ no seesei!"
  
  Ɔbarima no kae sɛ: "Sarin di awu. "Nanso ebetumi agye dɔnhwerew biako ansa na wɔakum. Yɛwɔ ɔkwan pa so, gye me di. Ná yɛasiesie yɛn ho ama eyi. Ka kyerɛ me, so ɛyɛ den ma wɔn a wɔakum wɔn no sɛ wɔbɛhome?"
  
  Drake hwɛɛ n"akyi. Hayden gyee bere tiaa bi hwɛɛ mu. Ɔde akisikuru bi wɔ ne menewam kae sɛ: "Yiw." "Yiw ɛyɛ".
  
  Drake hwɛɛ sɛnea Dal nantew kɔɔ Kenzi nkyɛn, twee no brɛoo fii Alicia ho, na ɔde no too ne nsa so. Ɔhwɛɛ Kinimaka tẽẽ. Obiara foforo biara nni hɔ. Baabi foforo biara nni hɔ. Wiase no yerae, na ade biako pɛ na ɛkaa Swedenni no ahonim so.
  
  "Mano sɛ: "Mano. Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ?"
  
  Hawaiini kɛse no bɔɔ ne hwene. "Atropine ne Auto-Injector no."
  
  Ɛnne no buae ntɛm ara. "Wɔde nnuruyɛbea ahorow wɔ abansoro biara so. Nnuru pii a wɔde kum ɔyare mmoawa wɔ ɔdan biara mu, na atropine yɛ emu biako. Ɛhɔ nso wubehu automatic injectors. Fa hyɛ asen mu ntini mu kɛkɛ."
  
  "Menim nea mɛyɛ!"
  
  Drake twɛn sɛ mfiridwumayɛfoɔ no bɛka baabi a ɔbɛkɔ akyerɛ Kinimaka, afei ɔdii kan kɔeɛ. Wiawiafo biara nni hɔ, kwati a wɔbɛkwati wɔ apon so; saa bere yi de na wɔde wɔn ti abɔ wɔn ti, na wɔreboa wɔn nnamfo a wɔahwe ase, na wɔrekasa atia ɔman biara a ɔyɛ asisifo a wɔyɛ nkwaseafo a wobetumi agye wɔn atom. Na afunu da so ara ayɛ fam hɔ ma, afei nkutoo na saa afunu a wɔada yi abɔ wɔn ho ban, ɛyaw ayɛ wɔn ayayade, na ebinom wosow dedaw.
  
  Wɔsɛee apon a wɔde hyɛn mu no. Mmarima a wɔhyɛ akataso ne suit de ahopere kɔɔ mu.
  
  Drake de ne nan bɔɔ n"akongua no kɔɔ nkyɛn na afei ohui sɛ aduruyɛ dan a ɛwɔ dan no ntwea biako so no. Ɔtuu mmirika. Ná Russiani a ɔhyɛ Kevlar atade, nea wɔtow tuo bɔɔ no no funu da nifa so. Nnipa baanu foforo da ne nkyɛn; wɔn ho popoe na wowuwui. Sarin nso bɔɔ wɔn denneennen. Nnuru a wɔde too gua no gyaee ɔko no yiye na na SPIR da so ara wɔ abɔde mu akode no.
  
  Hayden de ahopere kɔɔ n"anim a na onni akode na ɔtow ɔpon a ɛkɔ aduruyɛbea hɔ no mu. Wɔ mu no, na ampoule dumien a nsu a ɛhyerɛn ahyɛ mu ma gyina wɔn anim. Wɔhyɛɛ wɔn agyirae pefee, na Kinimaka teɛɛm guu atropine no so; Mai twee auto-injector no na ɔhyɛɛ mu ma. Kinimaka de ade bi bɔɔ Smith anim wɔ sikani kakraa bi mu ansa na Dal reyɛ Kenzie saa ara. Alicia ne Mai ne Yorgi dii nsɛm, na afei kuw no hunkered down, ɔbrɛ, wɔn ho yɛɛ wɔn basaa, ehu kaa wɔn sɛ anidaso a na ahyɛ wɔn koma ma mprempren no te sɛ nea ɛyɛ hu kɛse.
  
  Simma kakraa bi twaam. Drake danee ne ho kyerɛɛ Kinimaka. "Dɛn na ɛrekɔ so mprempren?"
  
  "Wiɛ, atropine siw sarin nkɛntɛnso ano. Ɛsɛ sɛ wɔdan wɔn ho."
  
  Mfiridwumayɛfo no kae sɛ: "Hwɛ nneɛma bɔne a ebetumi afi mu aba ho." "Ne titiriw no, nsusuwii hunu. Nanso adwenemhaw, akisikuru, aniwa a ɛyɛ kusuu..."
  
  Alicia kae sɛ: "Mma ɛnhaw wo. "Biribiara nni hɔ a enye koraa sen asawdan mu awia aduan ma Team SPEAR."
  
  "Ano a ɛyɛ nwunu. Koma a ɛbɔ a ɛkɔ soro..."
  
  "Aane."
  
  Simma kakraa bi bio twaam, na Drake hwɛɛ Yorga anim a na ontumi nyɛ hwee, na ɔpɛe sɛ anyɛ yiye koraa no nkwa a ɛtɔ gu fam san ba ne nkyɛn mpɛn ɔha wɔ sekan biako mu. Hayden bisaa mfiridwumayɛfo no sɛ wobetumi ayi sarin no afi nhyehyɛe no mu na wɔama obiara ayi ne akatawia no anaa, nanso na ɛkame ayɛ sɛ wontumi nni tebea no so. Ebia obiara a ogyaee sarin no da so ara wɔ nhyehyɛe afoforo.
  
  Lauren maa wɔn awerɛhyem sɛ: "Yɛwɔ nhyehyɛe no mu mprempren nso." "FBI de kɔmputa ho nyansahufo a wɔkorɔn pii a wɔatutu asɛm yi mu bere tenten no ato afiase."
  
  "Asɛm bi wɔ hɔ a ɛfa asraafo akuw titiriw afoforo ho?" Hayden bisae sɛ.
  
  "Yesusuw saa. Me deɛ, merenya confirmation kɛkɛ. Ne nyinaa yɛ basaa kakra wɔ hɔ."
  
  Drake bɔɔ Yorgi hwene, wɔ n"akataso no nifa so. "Ka ho asɛm kyerɛ me".
  
  Russiani no wosow ne ho kakra, na ɔmaa ne nsa so. N"aniwa buei na ɔhwɛɛ Drake tẽẽ. Ɔfefe na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obeyi n"akataso no, nanso Drake kuraa mu. Sɛ wode atropine di dwuma anaasɛ wunni bi a, eye sɛ worennyaw biribiara mma kwa. Smith nso dii aperepere, na afei Kenzie; Dahl maa ahotɔ guu ahome tenten a wɔte. Kuw no de hokwan no sesaa serew tiawa bi a ɛyɛ mmerɛw.
  
  Hayden kae sɛ: "Momma yɛmfa wɔn nkɔ wim." "Yɛawie ha ama nnɛ."
  
  Lauren ne no dii nkitaho bio. "Biribiara ye ma wɔn? Wɔn nyinaa?" Ná ɔda so ara nni onii a ɔwɔ ɔyare no ho adwene biara.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛde besi ha no, eye paa, ɔdɔ." "Ɛwom sɛ ɛbɛyɛ papa sɛ wobɛma oduruyɛfo ahwɛ wɔn de."
  
  "Yɛwɔ wɔn mu dumien wɔ ha."
  
  Hayden kae sɛ: "Mɛba wo nkyɛn mprempren."
  
  Kuw no san boaboaa wɔn ho ano na wɔboaa wɔn ho wɔn ho ma wofii ɔpon no ano. Hayden de bio-akode no bɔɔ ne moma so, na afei mpo na onnim onii a obetumi de ne ho ato no so. Obisaa Lauren asɛm bi wɔ comms no so.
  
  Lauren kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ wɔde no kɔ baabi a ahobammɔ wɔ wɔ Dallas." "Ɛha na mewɔ nsɛm a ɛkɔ akyiri no. Wɔretwɛn wo".
  
  Hayden de n"ani a abrɛ hwɛɛ Drake denneennen wɔ n"akataso akyi.
  
  Ɛnkɔ awiei da.
  
  Ná Drake nim nea ɔredwen ho no yiye. Eduu bere a woduu baabi a wɔhwɛ wɔn a wɔwɔ ayaresa a egye ntɛmpɛ mu, yii wɔn akatawia, na wohuu Lauren no, na wɔafi ase rete nka sɛ wɔagye wɔn ahome kakra. Drake ani gyee ho sɛ wɔde kɔfe a ɛyɛ hyew brɛɛ no na Alicia bɔɔ ose hwehwɛɛ nsu toa biako. Mai gyee ahwehwɛ no fii ne nsam, nom bi, afei ɔtoo nsa frɛɛ no sɛ ɔmmɛnom bi mfi toa a wɔde adi dwuma no mu.
  
  Kenzi teɛɛ ne nsa gyee fii May hɔ na ɔde ahomegyeɛ guu ahome. "Adɛn nti na mihu mo baanan?"
  
  Alicia san de ne nsu no san bae. "Enti, woda so te ase? Hey, so eyi bu sɛ nnipa baasa?"
  
  Drake hwɛɛ no. "Wunim biribi? Mebɛhunu berɛ a ɛyɛ berɛ a ɛsɛ sɛ mugyae adwuma yi, berɛ a mo mmienu agyae mmɔden a mobɛbɔ sɛ mobɛhyɛ mo ho mo ho abufuo. Ɛno na mɛkɔ pɛnhyen."
  
  Lauren twee ne ho fii Smith ho kakra bere a nsɛm pii bɔɔ ne nkitahodi nhyehyɛe a ɛwɔ mfinimfini no. Nea ɛka eyi ho ne nkitahodi a efi ɔbarima a ɔyɛ abofono a ɔwɔ Washington, mpɔtam hɔ dwumadi a ɛwɔ Dallas, ne, wɔ ɔkwan ketewaa bi so no, Ɔkyerɛwfo a ɔhwɛ Ɔman Bammɔ so no hɔ.
  
  Ɔwosow ne nsa maa kuw no ntie ansa na ɔrekae sɛ obetumi de nkitahodi no adi dwuma. "Hey, uh, yie, hi. Mede address bɛma wo wɔ Dallas na ɛsɛ sɛ wokɔ wo kwan so. Dodow a abɔde a nkwa wom akode yi tra wuram kyɛ no, dodow no ara na asiane no yɛ kɛse. Seesei yɛwɔ nkyerɛkyerɛmu kakra. Ɛte sɛ nea ɛkame ayɛ sɛ wɔde mfitiase aduru a ɛma obi dwo a wɔde mae sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛka obiara a ɔyɛ adwuma wɔ aduruyɛdan no mu no nam redundant code so na ɛkanyan no bere a wubuee Geronimo funnaka no ara pɛ. Ɛte sɛ nea wosusuw sɛ ebia ɔsom no da so ara nni hɔ mprempren, nanso anyɛ yiye koraa no, ebia obiako da so ara reyɛ adwuma ama wɔn. Mmara koro no ara na ɛmaa Sarin nso yɛɛ adwuma, na akyinnye biara nni ho sɛ onipa koro no ara na ɛmaa ɔyɛɛ adwuma. Insider? Ebia. Nanso mma wo werɛ mmfi sɛ na ɛsɛ sɛ yeyi aduruyɛdan no mu ntama a ɛbɔ ho ban no fi hɔ sɛnea ɛbɛyɛ a sɛnkyerɛnne no betumi akɔ mu."
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ wohwɛ hu sɛ nkurɔfo remfi hɔ ansa na nea ɔyɛ nna ho adwumayɛfo no ayɛ n"adwuma."
  
  "Ne so." Nanso ɛnyɛ ɛno nko ara. Wɔakan afunu no." Ɔhome kakra. "Yɛn aduruyɛdan mu adwumayɛfo ne ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo a wɔn ho nni asɛm yɛɛ adwuma pa. Ɛte sɛ nea wɔn nyinaa yɛ wɔn ade wɔ atropine ho. Wosusuw sɛ esiane sɛ wɔdaa fam nti wonyaa nnuru a ɛyɛ mmerɛw nkutoo na mmoa bae ntɛmntɛm. Afei ɔhaw biara nni sɛnea wɔbɛkyerɛ wɔn ho, nanso esiane sɛ na yenim Russiafo ne Swedenfo gyinabea nti, ɛsɛ sɛ yɛfa no sɛ yɛteɛ. Wokunkum Russiafo baasa, na baanu nso yerae. Swedenfo baanu awuwu, obiako ayera. Na Israelfo baasa wuwui, na baanu nso yerae."
  
  "Wannya atropine?" Dahl de ahoyeraw bisae.
  
  "Nokwarem no, wɔyɛɛ no, nanso wɔ ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo no akyi. Na ɛbɔɔ wɔn denneennen ankasa."
  
  Eduu saa bere yi no, na Smith, Yorgi ne Kenzi agyina wɔn nan so, na ɛte sɛ nea wɔagye wɔn ahome na wɔn ho pere wɔn sɛ wɔbɛyɛ ade. Drake susuw ho sɛ ebia eyi betumi ayɛ nneɛma bɔne a yɛadi kan aka ho asɛm no mu biako anaa.
  
  Ɔkae sɛ: "Yorgi. "Hwɛ Alicia. Dɛn na wohu?"
  
  Russiani no serewee. "Ice cream ne chili a ɛyɛ hyew?"
  
  Drake serewee. "Ɔyɛ OK".
  
  Alicia yɛɛ n"anim basabasa kɛse. "Dɛn koraa na ɛno kyerɛ. Yogi? Yogi? Bra, adamfo. Wunim sɛ medɔ wo, nanso sɛ woanhwie bankye no agu a, ɛsɛ sɛ mikum wo."
  
  Drake twee no kɔɔ kar ahorow a na wɔretwɛn no nkyɛn. "Woayɛ me dɔ yie, wodaa n"asɛm no adi kɛkɛ."
  
  
  TI ADUAN BIAKO
  
  
  Na ahoɔhare yɛ wɔn a wɔpaw, wɔn agyenkwa, wɔn Nyankopɔn, ne ɔkwan a eye sen biara a wɔfa so tra ase mprempren.
  
  Ná wonni adwemmɔne biara wɔ nea ebia ɛbɛtwɛn wɔn bere a wɔrekɔ Dallas no ho. Ná polisifo dodow a wɔboaa no mfa ho; ɛmfa ho sɛ FBI SUV ne SWAT kar dodow ahe na ɛwɔ ɔkwan no so no, na nnipa a wohyia wɔn no yɛ wɔn a wɔyɛ papa wɔ wiase no mu bi, na na wobenya ɔkwan a wɔbɛfa so afi mu.
  
  Egyina onii a wɔyɛɛ adwuma maa wɔn ankasa so.
  
  Drake huu kar ahorow a wɔde maa wɔn wɔ akwantu tiawa a wɔde fa Dallas no mu -kar abien a aban de mae a ɛwɔ ntwahonan anan -na ɔde breki bɔɔ mu.
  
  "Eyi rentumi nyɛ adwuma ankasa."
  
  Bere a ɔkaee baabi a wɔde kar sisi ne emu nneɛma no, ɔde ne ti too fam kɔɔ mmeae abien bi a wɔde kar sisi a ɛbɛn ɔkwan a wɔfa so fi adi no so.
  
  "Wɔbɛyɛ".
  
  Lauren daa no adi sɛ ɔpene so. "Mɛka akyerɛ FBI sɛ wɔnhwehwɛ eyi mu."
  
  "Ntɛm". Ná Drake de n"ani asi saa kwan no so dedaw. "Nyinaa? Load na fuck no kɔ soro. Ɛrenkyɛ yebehia ammo a yɛwɔ nyinaa."
  
  Bere a Hayden wɔ mfinimfini no, wɔde ahopere kɔɔ kar ahorow no ho, Dodge Challenger tuntum a ɛyɛ sum ase kɔla ne Mustang bruu a ɛyɛ hann a nsensanee fitaa abien wɔ kar no anim. Dahl sesaa Mustang no, na na ɛyɛ kɛse efisɛ na Drake pɛ Challenger no. Polisifo kar ahorow teɛteɛɛm fii hɔ, na wosiesiee wɔn ho sɛ wobebue ɔkwan bi a ɛfa Dallas kurow no mfinimfini. Helikopta no gyinaa baabi a ɛbɛn hɔ, na ɛbɔɔ kɔkɔ sɛ ɛda adi kɛse sɛ SWAT akuw bɛtow agu. Ná kar abien no nyinaa yɛ foforo araa ma wotumi twaa mu -na FBI no nhia nsafe no.
  
  Drake ne Yorgi a ɔfaa ɔkwantufo no akongua, Hayden, Alicia, ne May foro kɔɔ mu. Ɔhyɛɛ engine no ase, na ɔde anigye serewee.
  
  Ɔkae sɛ: "Eyi ne nnyigyei a anka mɛsɔre afi mpa so ansa na anɔpa nnɔnsia adu."
  
  Alicia buu n"ani guu so. Ɔde ne mmofraberem yɛɛ ne su na ɔmaa obiara hui.
  
  Drake na ofii engine no ase. Dahl fii Mustang no ase wɔ ne nkyɛn na mmarima baanu no serewee faa mfɛnsere abien mu, boom awiei koraa.
  
  Hayden bɔɔ toa a ɛwɔ n"akongua akyi no mu. "Abɔde a nkwa wom akode".
  
  "Mmm, yiw. Kama."
  
  Ɔmiaa ne ho kɔɔ fam, danee stia no na ɔde kar no kɔɔ baabi a wɔde kar sisi no baabi teateaa no na ɔde ahopere kɔɔ baabi a wofi adi no. Kar no hwirew wɔ ɔkwan a ɛnteɛ no so, na anim no ma so na akyi no twitwiw. Nsɔe a ɛyɛ hyew tu.
  
  Wɔ Drake akyi no, Dahl huu nkankyee a ɛrehyerɛn wɔ ne mframa ahwehwɛ so, na ogya kataa no so sekan biako. Ɛda adi sɛ na n"ani nnye.
  
  "Keenell, Drake, na ɔkyerɛwee. So na worebɔ mmɔden sɛ wobɛkɔ eyi mu?"
  
  Hayden buae sɛ: "Ka kar kɛkɛ." "Ɔdan a ahobammɔ wom no yɛ simma akron pɛ."
  
  Smith kae sɛ: "Yiw, ebia wɔ mmirikatubea hɔ." "Nanso eyi ne Dallas, na saa baanu yi nyɛ mmirikatufo."
  
  "Wopɛ sɛ woto tuo, Lancelot?" Drake guu ahome. "Foro Swedenni yi so na fa no."
  
  "Ɛnyɛ hwee".
  
  "Wo bo afuw?" Alicia de ne ho bɔɔ ho. "Nokwarem no, ɛnte saa, Lancelot."
  
  Hayden san bɔɔ mmɔden bio sɛ: "So yebetumi-."
  
  Lauren nne memee n"ankasa de. Afei ɔkae sɛ: "Ɔtamfo no rebɛn: "Mma wɔtow tuo, Lancelot."
  
  Drake siw oversteer a ɛho hia ano denam ne stia a ɔsiesiee no yiye na ɔde kwan no akwan abien no nyinaa dii dwuma no so. Polisifo kar bi gyinaa anim, na amma karkafo afoforo antwa wɔn kwan. Challengerfo no de ahoɔhare twaa nhyiam no ho, na mprempren adan atenten atwa ho ahyia no. Mustang no de ahopere twaam wɔ sekan fã akyi, na ɛkaa kakraa bi na ɛhweree Dodge no akyi fender no. Drake hwɛɛ akyi ahwehwɛ no mu na nea otumi hu ara ne Dahl sẽ a ayɛ den no.
  
  "Seesei mahu sɛnea ɛte sɛ akraman bɛtaa wo."
  
  Na Russiafoɔ, Swedenfoɔ ne Israelfoɔ akuo a wɔaka no wɔ wɔn anim baabi, a na wɔn nyinaa wɔ asɛdeɛ baako - sɛ wɔbɛnya akodeɛ a ɛfiri abɔdeɛ mu a wɔayɛ no pɔtee sɛ ɛbɛsɛe Amerika aduane.
  
  "Dɛn nti na yɛnsɛe no kɛkɛ?" Kinimaka kae bere a ɔde ne nsa kuraa nsateaa no mu no.
  
  Dahl kae sɛ: "Ɛyɛ asɛmmisa a ɛfata."
  
  Lauren kae sɛ: "Ɛte saa. "Nanso wɔka kyerɛɛ me kɛkɛ sɛ protocol ahorow bi wɔ hɔ. Nneɛma a wɔyɛ. Yɛ no bɔne na wubetumi akum wo ho ne afoforo a wontumi nkan wɔn."
  
  Drake brɛɛ gas no ase bere a ɔdan a ɛyɛ nnam daa adi wɔ n"anim no. Saa bere yi nso, na polisifo no ato akwan afoforo nyinaa mu, na ɔde fɛfɛɛfɛ de kar no twaa kar no ho hyiae, tow tae no gui na ɔde ahoɔhare faa kanea kɔkɔɔ no mu. Ná Dahl wɔ n"akyi anammɔn kakraa bi. Wɔn a wɔnam fam hyehyɛɛ wɔn ho wɔ mmɔnten so, na na wɔrehwɛ wɔn ani na wɔreyɛ nsaanodwuma, nanso polisifo de megaphone siw wɔn kwan. Ná Drake nim yiye bere nyinaa sɛ ebia ebinom rentie.
  
  Hayden kae sɛ: "Polisifo no ntumi nni eyinom nyinaa ho dwuma." "Mommrɛ brɛoo, mmarima. Aka simma anum na aka."
  
  Saa bere no, lɔre bi a wɔde fa nneɛma fii abɔnten bi a ɛwɔ nkyɛnkyɛn so bae, na ɛkaa kakraa bi na ɛbɔɔ polisini bi a na n"ani nnye hwee. Ɔdanee ne ho kɔɔ wɔn kwan so na afei ɔkyeree wɔn. Ná Yorgi abɔ ne mfɛnsere mu dedaw, na Mai bubuu ahwehwɛ no fii n"akyi.
  
  Lɔre a wɔde fa nnipa a na ɛyɛ dwetɛ F-150 no kɔɔ so nantew bere a ɛrebɛn no. Anim a na ɛreserew wɔ wheel no akyi no hwɛɛ wɔn denneennen, na ɔhwɛɛ wɔn sen ɔkwan no mmɔho abien. Yorgi de ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so.
  
  "Oo dabi, dabi, dabi. Eyi nyɛ papa. Minim no. Minim no. " .
  
  Drake hwɛɛ n"ani ntɛmntɛm. "Wɔ m"adwene mu no, ɔte sɛ Russiani a ɔma nneɛma so."
  
  Yorgi kae sɛ: "Ná ɔwɔ Olimpik akansi no ase. "Eyi yɛ ansa na ɔrebɛyɛ asraafo kokoam owudifo, wɔn a wɔyɛ papa sen biara a wɔafi Russia aba pɛn no mu biako. Ɔno ne Olga."
  
  Drake brɛɛ ne ho ase bere a nnipa a wɔnam fam akuwakuw bi fii adi kɔɔ kar ahorow a ɛretu mmirika no anim, na na wɔn mu dodow no ara kurakura telefon a wokura kyin fi wɔn ani so nsateakwaa bi.
  
  "Olga?"
  
  "Yiw, Olga. Ɔyɛ anansesɛm. So wontee ne ho asɛm da?
  
  "Ɛnyɛ wɔ saa asɛm yi mu. Daabi".
  
  Dwetɛ F-150 no danee ne ho denneennen, na ɛkɔhwee ne Challenger no nkyɛn. Bere a Drake ade ne ho afi nguankuw a wɔrekyinkyin no ho no, ɔsan tiaa gas no so na ɔde ahoɔhare kɔɔ n"anim, na Challenger no de dede a ɛma abotɔyam buae. Olga danee ne ho bio, na ɔde n"ani sii akyi ntaban a ɛyɛ nkyem anan mu abiɛsa no so, nanso ɔpaa no nsateakwaa pii. Ne F-150 no twaa kɔɔ ɔfã foforo, wɔ Drake ne Dahl ntam tẽẽ. Swedenni no de ne Mustang no yɛɛ adwuma wɔ n"akyi.
  
  Ɔkae sɛ: "Mintumi n"ayɛ ram." "Asiane wom dodo."
  
  Mai kae sɛ: "Mintumi ntow no tuo. "Ɔhaw koro no ara".
  
  "Ɔyɛ dɛn hwɛ kwan sɛ obeguan?" Kinimaka dwenee ho.
  
  Yorgi maa wɔn awerɛhyem sɛ: "Olga yɛ obi a wontumi nni no so nkonim." "Na onni huammɔ da."
  
  Alicia kae sɛ: "Eyi yɛ kɛse ma no." "Ebia mo baanu betumi ahintaw mattress koro ase."
  
  Kar abiɛsa de ahoɔhare dii wɔn anim, na kar afoforo mu fã kɛse no ara siw wɔn kwan, na polisifo sanku a wɔbɔ bere nyinaa bɔɔ wɔn a wɔnam fam no kɔkɔ. Drake dii Hayden akwankyerɛ akyi bere a Hayden traa ase a ɔde gluu abɔ sat-nav a wotumi fa so no screen no.
  
  Drake huu ɔkwan tenten bi a ɛkɔ n"anim tẽẽ.
  
  Ɔkae sɛ: "Tena me nkyɛn, Dal. "Pia ɔkraman no kɔ ntwea bi so."
  
  Ɔde ahoɔhare kɔɔ so, na ɔkɔɔ so kɔɔ ɔkwan no mfinimfini. Kar a ɛyerae no fii ase twee fii abɔnten bi a ɛwɔ nkyɛnkyɛn so ankasa, nanso egyinaa hɔ bere a ofirikafo no huu sɛ wɔrebɛn no no. Drake maa hama no kɔɔ fam, na ɔhwɛɛ Olga ne Dahl wɔ n"akyi. Engine ahorow no bɔɔ gyegyeegye na tae no fii ase bɔɔ gyegyeegye. Ahwehwɛ sotɔɔ anim ne adwumayɛbea adan hyerɛn te sɛ nea ɛwɔ sum mu. Wɔn a wɔnam fam no huruw kɔɔ kwan no so sɛ wɔrekɔtwa mfonini. Polisifo kar no bɛkaa wɔn a wɔtaa wɔn no ho, na ɛtwee Olga nkyɛn, ma enti afei de na Drake wɔ kar abien wɔ n"akyi.
  
  Hayden kae sɛ: "Simma abiɛsa.
  
  Alicia kae sɛ: "Monnye mo atuo, nkurɔfo."
  
  Kenzie kae sɛ: "Momma yɛnhwɛ kwan sɛ Russiani bitch no renkɔ komm."
  
  Yorgi menee denneennen wɔ Drake nkyɛn.
  
  Afei, wɔ yɛn anim no, ade a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ hu sen biara sii. Akontaabu no tuu mmirika kɔɔ ɔkwan no mfinimfini, hwee ase kɔɔ kotodwe biako so na wɔtotow atuo.
  
  Atuo tetew Challenger no anim, na ɛbɔɔ dade na ɛbɔɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu. Nsɔe a ɛyɛ hyew tu kɔɔ wim. Drake kaa kar no tẽẽ koraa.
  
  "Bɔ fucking deck no mu!" - teateaam.
  
  Nnipa pii a wɔtow tuo. Polisifo de ahopere fii kwan no ho bɔɔ mmɔden sɛ wobesiw wɔn a wɔtow tuo no kwan. Ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo de wɔn ho kɔhyɛɛ wɔn ho so sɛ wɔbɛkata wɔn ho. SWAT kuw no gyaw nkataso na wɔne polisifo tuu mmirika, na wɔde akode a wɔde sii wɔn ani so nanso wɔamfa anni dwuma esiane sɛ ɛbɛyɛ sɛ wɔbɛbɔ nkurɔfo wɔ ɔkwan no fã foforo nti.
  
  Drake mframa ahwehwɛ no paee, na shrapnel ahorow hwee ne jacket, ne mmati, ne ne nkotodwe so. Tuo no bɔɔ nea wɔde gyina ti so no wɔ n"aso nifa so nsateakwaa kakraa bi pɛ. Yorkshireni no twɛn sikɔne abien bio, ɔmaa wɔn a wɔtow tuo no kwan ma wɔsan hyehyɛɛ wɔn ho bio, na afei ɔde ahoɔden kɛse danee Challenger no.
  
  Ogyaw Olga F-150 no wɔ ogya no mu.
  
  Ɔkyinkyim n"ankasa stia, na ɔbɔɔ polisini no wɔ nifa so, nanso atuo no da so ara bɔɔ. Ɔbarima a ɔte ne nkyɛn no yɛɛ mmerɛw mpofirim; kɔkɔɔ yiri faa kar no mu. Russiani foforo awu, na biako pɛ na aka.
  
  Dahl huu ne ho mpofirim wɔ ogya a ɛrehyew tẽẽ no mu.
  
  Nanso saa bere no na wɔn a wɔtow tuo no de wɔn adwene asi polisifo ne SWAT a wɔrebɛn no so, wɔn mu baanu pɛ na wɔdanee wɔn ho na wobuee atuo kataa so, na wosiesiee wɔn ho sɛ wobeguan. Drake huu atuo a ɛretu nnipadɔm no, ohuu animtiaabu a saa nkurɔfo yi - a wosusuw sɛ wɔyɛ Israelfo - de dii ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo no.
  
  Ɔkae sɛ: "Wɔde biribiara kɔ hell." "Wɔremma eyi ho kwan."
  
  "Drake!" Hayden bɔɔ kɔkɔ. "Simma abien".
  
  Mai soo ne mmati. "Ɛsɛ sɛ wɔyɛ eyi."
  
  Drake tiaa gas pedal no so na ɔmenee asase a ɛda kar no ne akofo a wɔreguan no ntam no. Yorgi de ne ho too mfɛnsere biako mu, na Mai de ne ho firii foforo no mu. Bere a wɔde wɔn akode no sii wɔn ani so no, wɔn mu biara totow atuo abiɛsa wɔ abɔnten tẽẽ a awufo no so, a na hokwan biara nni hɔ sɛ afoforo bewuwu, na wɔtow nnipa a wɔreguan no gui.
  
  Drake danee ne ho denneennen, na ɔkwatii wɔn nipadua a ɛrehwe ase no.
  
  "Akwaseafo."
  
  Wɔ ahwehwɛ a wɔde hwɛ akyi no mu no, polisifo no kyeree wɔn. Afei Olga ne Dal san bae, na wɔtuu mmirika denneennen sɛnea wobetumi, na wɔde mmirika faa ɔkwan no mfinimfini. Ná mogya akata Olga kar no so, na mframa ahwehwɛ no nni hɔ, na fenders, n"afã ne kanea a ɛwɔ anim no abubu, na na rɔba no afi tae no biako so ahwe ase. Nanso ɔbaa hɔ ɔkwan biara so, a wontumi nsiw no kwan, te sɛ ahum.
  
  Hayden kenkan denden sɛ: "Sikɔne aduɔkron."
  
  "Ɛhe?" - a mebisae. Drake bisae sɛ.
  
  Ɔteɛɛm kaa address no ho asɛm. "Fa nifa a ano yɛ nnam, afei fa benkum, na ɔdan no wɔ w"anim pɛɛ, na esiw kwan no."
  
  Lauren de ne ho gyee mu sɛ: "Wɔ nsɛm foforo so." "Israelfo no na wofii ɔko no mu. Na abusuakuw."
  
  Kensi kae sɛ: "Wɔamma ho kwan." "Sɛnea na misusuw no." Sɛ yɛn aban no de ne ho hyɛɛ mu a, anka eyi rensi da."
  
  Dahl amfa n"ani amfi kwan no so. "Nea efi wo mu ba no ma me ho dwiriw me."
  
  "Ɛnsɛ sɛ ɛyɛ saa." Menka sɛ wɔrenyɛ ade, wɔrenkum na wɔadi dɛm wɔ amannɔne asase so. Asasesin a adamfofa su wom. Mereka sɛ anka wɔrenyɛ no pefee saa."
  
  "Ah, ntease wom kɛse."
  
  Drake brɛɛ ne ho ase, bɔɔ breki no, na ɔdanee Challenger a ɛrebobom no denneennen kɔɔ nifa. Ɛkame ayɛ sɛ bere a oduu akyirikyiri kwan no so no, ɔdanee engine no na ɔtee sɛ tae no reteɛteɛm hwehwɛ sɛ ɛbɛtwetwe. Wɔ bere a etwa to no mu no wɔkyeree abotan no na wɔteɛteɛɛm guu mu na wɔboa ma wɔpiaa kar no kɔɔ n"anim. Na anidaso no ne sɛ Dahl betumi apia Olga ɔbɔfo no bere a ɔdan ne ho no, nanso na Russiani no yɛ onyansafo dodo na ɔde anibiannaso twaa twea no na odii kan. Nwura kotoku no huruw kɔɔ soro wɔ n"akyi, na ɛbɔɔ anim.
  
  Hayden kae sɛ: "Sikɔne aduasa."
  
  Afei biribiara kɔɔ hell.
  
  
  TI ADUAN ABIEN
  
  
  Olga de biribiara too asiane mu, na ɔde ahoɔhare bɛn Challenger no akyi.
  
  Drake huu sɛ benkum dan no rebɛn ntɛmntɛm na osiesiee ne ho sɛ ɔbɛdan kar no.
  
  Wɔ n"adwene akyi wɔ saa kwan yi nyinaa so no, na dadwen a ɛne sɛ Swedenni a otwa to a aka no wɔ baabi a ɛwɔ abɔnten no haw no. Nanso wankɔ da.
  
  Da so.
  
  Ɔsraani no huruw fii sotɔɔ no mu, na okura tuo ketewaa bi a ɛte sɛ nea ɛyɛ hu a ɔde tuo akyerɛ, na n"anim a mogya ayɛ no ma a ɛyaw a ɛyɛ animtiaabu no kyinkyim no. Ná ɔte yaw, nanso ɔkɔɔ so yɛɛ asɛmpatrɛw adwuma no. Ntuo foforo a wɔamma ho kwan. Ɔfoforo a ɔto so abiɛsa a ɔde asraafo a wɔyɛ adwuma titiriw di dwuma.
  
  Drake yɛɛ n"ade ntɛm ara. Dɛn ne akwan horow a wobetumi afa so? Na ɛte sɛ nea ɛdenam asiane mu a ɔbɛkɔ benkum so, abɔ mmɔden sɛ ɔbɛfa Challenger no pɛpɛɛpɛ wɔ abɔnten teateaa foforo no so no, ebia ɔbɛtow akyi no agu Swedenni a ɔretow ahyɛ no so no mu. Ná eyi nkutoo ne agoru no, na na ensusuw akode a edi awu a ɔbarima no wɔ no ho.
  
  Ná Hayden ne Yorgi te kar no fã foforo. Ná ɛte sɛ nea Swedenni no rebɛpete kar no nyinaa bere a ɛretwe akɔ nkyɛnkyɛn no. Ne nsateaa no yɛɛ den. Drake ne stia no dii aperepere, na okuraa mu denneennen, na ne nan nifa miaa gas no so ahoɔhare a ɛfata pɛpɛɛpɛ.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Swedenni no too tuo a ɛnyɛ hwee - sikɔne kakraa bi ansa na ɛsɛ sɛ kar no dua bɔ no.
  
  Na afei wiase nyinaa bɔɔ dam, danee wɔn ho, bere a Olga de n"ahoɔden nyinaa kɔhwee Challenger a ɛrehuruhuruw no. Wanbrɛ ne ho ase kakra. Ɔde ne kar no bɔɔ Dodge no nkyɛn, na ɛmaa ɛkyinkyinii, na ɔbubuu Swedenni no na ɔde ne funu no faa kwan no fã. Drake soo stia no, na wantumi anhu tẽẽ bere a kar no retwa ne ho no; ɔdan ne ho mprenu, afei ɔbɔɔ ɔkwan a ɛkorɔn bi so na ɔdanee ne ho.
  
  Ɔhwee ɔdan no atifi, na ɔda so ara retwe ne ho na ɔreprapra kɔnkrit no so kosii sɛ ɔhwee sotɔɔ no anim. Ahwehwɛ no bubui na osu fii ase tɔe. Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkari pɛ. Alicia ho dwiriw no, Yorgi nso ho dwiriw no.
  
  Olga bɔɔ breki no na ɔkwan bi so no otumi maa F-150 no gyinaa mpofirim.
  
  Drake huu no wɔ ahwehwɛ a ɛwɔ nkyɛn a ɛdannan no mu. Ná mfɛnsere no abubu wɔ afã nyinaa, nanso na mpaapaemu no sua dodo sɛ obiara betumi awea afa mu ntɛm. Ɔtee sɛ Mai de ne ahobammɔ bɛlt repere, na ɔretow agu. Ná onim sɛ ɔyɛ nnam, nanso na onnye nni sɛ ɔbɛfa akyi mfɛnsere no mu. Wɔantumi nyi wɔn ho ano.
  
  Olga tiatiaa so kɔɔ wɔn nkyɛn, na ne nsa ne ne nan akɛse no reyɛ adwuma, na abufuw ahyɛ n"anim araa ma ebetumi de ogya atɔ wiase nyinaa. Mogya kataa n"anim na ɛsen fii ne kɔn mu kɔɔ ne nsateaa so, na ɛsen guu fam. Ná okura tuo a wɔde tow afiri wɔ ne nsa biako mu na na okura ɔtopae a wɔde tow rɔke wɔ ne nsa biako mu. Drake huu nsɛmma nhoma bi a ɛho nhia a wɔde ahyɛ ne sẽ ntam ne asraafo agyan bi a ɛwɔ ne nkyɛn.
  
  Bere a ɔtoo ɔkwan a ɛda ntam no mu no, na onnyae. Owu a ɛrebɛn. N"ani ansi da. Steam ne afei ogya fii kar a ɛwɔ n"akyi no mu bae, na ɛteɛteɛɛ ne nipadua mu. Afei Drake huu bruu bi a ɛrehyerɛn na ohui sɛ Mustang no aba. Ohuu Olga sɛ ɔreserew. Ohuu kuw no sɛ wɔrehuruw afi kar foforo no mu wɔ adeyɛ a ɛyɛ hu mu.
  
  Olga hwee ase kɔɔ ne kotodwe biako so, de rɔke a ɔtow rɔke no kyerɛɛ ne mmati kɛse no so, na ɔde n"ani sii Challenger a ɛdannan no so.
  
  Afei so ɔbɛsɛe abɔde mu akode no?
  
  Ɔhweree no. Adwene a ntease wom biara nni saa adaemone anim yi akyi.
  
  Ná wontumi nyɛ hwee. Afei mmea a wɔte akyi nkongua no so no yɛɛ wɔn ho den, na wɔde wɔn ho na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wobenya baabi a wɔbɛdannan wɔn ho. Wɔanhu nea ɛreba, na Drake nso anka ankyerɛ wɔn. Ná ɔkwan biara nni hɔ a wɔbɛfa so ayɛ ho hwee.
  
  Olga twee afiri no na rɔke no sɔɔ.
  
  Nnamfo, abusua, saa na yɛkɔ...
  
  Torsten Dahl faa ne kwan te sɛ odwennini a ɔbɔ no a ne ho yɛ hu; bere a ɔde ahoɔhare retu mmirika kɛse, de n"ahoɔden nyinaa, fi n"akyi kɔpem Olga. Atopae a wɔde tow atopae no hwee ase, n"atuo no danee na ɛtow faa ɔkwan foforo so. Ɛbɛyɛ sɛ Dahl ankasa a ɔregye tebea no nkwa no nyaa ahodwiriw a emu yɛ den sen biara wɔ n"asetra mu, efisɛ Olga anhinhim.
  
  Swedenni no tuu mmirika de ne ti kɔɔ birikisi fasu a ɛyɛ den sen biara wɔ wiase no mu ara kwa.
  
  Dahl hwee ase wɔ n"akyi a ne hwene abubu na na onnim hwee.
  
  Olga wosow Swedenni a Ɔbɔ dam no kɔe, na ɛkame ayɛ sɛ wanhu ntua a ɛyɛ nwonwa no. Ɔsɔre te sɛ bepɔw foforo, tow rɔke a wɔtow no guu fam na ɔde ne nsa biako maa afiri a wɔde tow tuo no so, na mogya da so ara retɔ fi ase, na ɛrepetepete fam.
  
  Drake huu eyinom nyinaa na ɔdanee ne ho sɛ ɔrepia Yorgi fii adi, afei Hayden. Ná ne ti da so ara twitwiw, nanso otumi twee Alicia ani.
  
  "Yɛn ho ye?" Ná onim sɛ biribi anyɛ yiye.
  
  "Mihuu sɛnea Dal de n"ahoɔden nyinaa bɔɔ Olga, san san n"akyi a na onnim hwee, na ɛkame ayɛ sɛ wanhu no ara kwa."
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na Alicia ntumi nhome. "Fuck, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne so. Me".
  
  "Na seesei ɔwɔ tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu."
  
  Hayden nyaa ahofadi. Mai huruw dii n"akyi, na ɔpiaa ɔkwan ketewaa no mu. Drake danee n"akyi, hwɛɛ ahwehwɛ no mpo bere a ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛpiapia n"ankasa ahunmu mfɛnsere nketewa no. Olga de tuo no yɛɛ pɛpɛɛpɛ, serewee bio, maa ne nsa a ɔde ne ho no so na ɔtwee ɛse no fii n"anom, tow guu fam. Saa bere no, Dahl mfɛfo kuw no mufo a aka no duu hɔ.
  
  Na wɔn mu baako ne Mano Kinimaka.
  
  Hawaiini no, wɔ nokware kwan so no, ɔde ahoɔhare kɛse tow ne ho, na ɔde ne nan fii fam, na ɔteɛ ne nsa mu, na ɔde onipa tow a ɛrebubu bɔɔl a ɛyɛ ntini ne nnompe. Ɔbɔɔ Olga mmati so, pɛpɛɛpɛ, eye sen Dahl, na ɔpiaa no denneennen. Olga hinhim kɔɔ n"anim anammɔn asia, na ɛno ankasa yɛ anwonwade.
  
  Kinimaka danee ne ho kɔɔ anim, na ɔde n"ani kyerɛɛ Russiani no.
  
  Tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no hwee fam.
  
  Drake kenkan n"anofafa.
  
  "Ɛsɛ sɛ wokotow, onipa ketewa."
  
  Kinimaka wosow haymaker bi, a Olga de ahokokwaw kwatii no, ntɛmntɛm sen sɛnea Drake betumi asusuw. Afei n"ankasa ne nsateaa bɔɔ Mano asaabo mu tɔnn, na ɛmaa Hawaiini no hwee ase ntɛm ara koduu ne nkotodwe so na ɔde ahomegyeɛ.
  
  Kenzi ne Smith duu baabi a wɔkoe no. Drake antumi anwosow atenka a ɛne sɛ ɛrennɔɔso no.
  
  Ɔde ne ho twitwiw ne ho kosii sɛ honam no tetew fii ne yafunu mu, kosii sɛ ne hwene dompe no yɛɛ gyegyeegye. Ɔpaee kar no mu na obuu n"ani guu mogya foforo no so. Ɔreyɛ sɛnkyerɛnne akyerɛ obiara gye Hayden no, ofii ase twitwiw ne ho kɔɔ ɔko no mu bere a siren bɔɔ twaa wɔn ho hyiae no, akanea bruu a ɛrehyerɛn hyɛɛ n"anisoadehu beae ma, na mmarima, polisifo, ne asraafo dede hyɛɛ mframa no ma.
  
  Ɔde ne nan sii abɔnten so, na ɔbɛn Olga. Russiani no buu n"ani guu Smith so bere a ɔtoo no tuo wɔ ne yafunu mu no; ɔkyeree Kenzi ti nhwi na ɔtow no too nkyɛn. Nnua a ɛyɛ bruu no kɔɔ so kuraa Russiani no nsa mu, na Kenzi a ne ho dwiriw no no, ɔbobɔw ne ho na ɔhwee ase faa amena no mu, yii ne honam fii ne ho. Afei Olga de ne nsa bɔɔ Smith nsateaa so, na ɔbɔɔ tuo no guu fam na ɔmaa ɔsraani no teɛteɛɛm.
  
  "So woretow tuo agu me so? Mɛtetew wo basa mu na mede mogya ano akum wo."
  
  Drake boaboaa n"ahoɔden ano na ɔbɔɔ no fii n"akyi, na ɔde akuturuku abiɛsa bɔɔ asaabo ne ne moma so. Anka ɔde ne tuo bedi dwuma, nanso ɔhweree wɔ akwanhyia no mu. Olga anhu ntua no mpo. Ná ɛte sɛ nea worebɔ dua dua bi. Ɔhwɛɛ ne ho hyiae hwehwɛɛ akode, biribi a obetumi de adi dwuma.
  
  Ohuu no.
  
  Mai tuu mmirika baa hɔ, na Alicia dii n"akyi, na afei Yorgi a ne ho yɛ fitaa te sɛ ntama. Drake faa rɔke a wɔde tow rɔke no, maa so kɔɔ ne ti so na ɔde n"ahoɔden nyinaa baa fam wɔ Russiani no akyi.
  
  Saa bere yi de, otu kɔɔ baabi foforo.
  
  Kinimaka huruw kɔɔ nkyɛn bere a bepɔw kɛse no bubui guu ne kotodwe biako so no. Nsɛmma nhoma a ɛka ho no fii ne sẽ mu hwee ase. RPG bi fii ne bɛlt so hwee ase. Drake tow n"akode no gui, na ɔhome denneennen.
  
  Olga sɔre gyinaa hɔ, danee ne ho, na ɔserewee. "Mɛtiatia wo so akosi sɛ wobɛyɛ nwura wɔ kɔnkrit so."
  
  Drake hwirew ne ho kɔe. Olga akuturuku no wee n"asen na ɛmaa ɛyaw paee fii ne nipadua no ano kɔɔ foforo. Alicia hyɛn nsu no mu nanso wɔtow no kɔɔ soro wɔ wim na ɔde ne ho bɔɔ Kenzi. Kinimaka sɔree ansa na wɔrebɔ no ti a ɛde no kɔɔ ne butt so tẽẽ. Smith bɔɔ akuturuku a wontumi nkan guu nipadua no so na afei abiɛsa guu menewa ne ne hwene so, na ɛmaa Olga serewee.
  
  "Oo, meda wo ase, akokoaa, sɛ woboaa me ma miyii nsu a ɛyɛ fĩ no fii hɔ. Baako bio mesrɛ wo."
  
  Ɔdaa n"anim adi wɔ Smith akuturuku no ho.
  
  Alicia boaa Kenzi ma ɔsɔree. Ná polisifo no de ahopere reba wɔn nkyɛn. Drake antumi annyɛ hwee sɛ ɔbɛpɛ sɛ wɔtwe wɔn ho fi ho. Eyi betumi abɛyɛ mogyahwiegu. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛsɔre na odii nkonim wɔ ne nan biako so.
  
  Olga soo Smith menewam na ɔtow no guu nkyɛn. Kinimaka wosow ne ti kɛse a mprempren ɛwɔ Olga nan ase no, na ɔde akuturuku dumien fã a ɛyɛ nwonwa bɔɔ n"asen a ɛyɛ den no.
  
  Ɔbɔɔ Kinimaka ne ti, na ɔde no sii fam. Ɔdanee Drake ntua a edi hɔ no na ɔbɔɔ no san n"akyi, bere mpo a mogya sen fii n"aso, n"ani nifa, ne ne moma so a wɔatwitwa ne akuru a enni ano no mu kwa no. Tokuru bi buei wɔ ne yafunu mu baabi a Smith too no tuo, na Drake susuwii sɛ ebia eyi betumi ayɛ ɔkwan a ɔbɛfa so asiw no kwan anaa.
  
  May twee Olga adwene. Ɔkae sɛ: "Hwɛ me. "Hwɛ me." Wɔndii me so nkonim da."
  
  Anigye a wɔda no adi no twaa ɔtopae a mogya ayɛ no ma no. "Nanso wonyɛ nea ɛboro me fifiri ntini no mu biako. So woyɛ Supergirl? Wonder Woman? Scarlett Johanssen a ɔyɛ ɔkyerɛkyerɛfo?
  
  "Me ne Mai Kitano."
  
  Olga kɔɔ n"anim fɛreɛ so, piaa Smith ne Alicia a ɔrebɛn no no kɔɔ nkyɛn. Mai de ne ho too fam. Olga de ne ho bɔɔ no. Mai saw akyirikyiri, akyirikyiri, na afei ɔde ne nsa kyerɛɛ Olga mmati nifa so.
  
  "Na bere a metwee w"adwene no, m"adamfo Yorgi bɛsɛe wo."
  
  Olga danee ne ho ntɛmntɛm a ɛyɛ nwonwa. "Dɛn..."
  
  Yorgi kyekyeree rɔke a wɔde tow ɔtopae no wɔ ne mmati so, hwɛ hui sɛ wɔde atopae a etwa to no si baabi a ɛfata, na afei ɔtow guu Olga nipadua so tẽẽ.
  
  Drake de ne ho hyɛɛ ananse mu.
  
  
  TI ADUAN ABIƐSA
  
  
  Akyiri yi SPEAR kuw no yerae. Bere a wɔde akode a ɛde ɔyare mmoawa ba no maa wɔn wiei no, wɔde wɔn fii baabi a nsɛmmɔnedi no sii no na wɔde wɔn faa kurow bi a ɛhɔ yɛ dinn a ɛnyɛ awosu mu kɔɔ FBI afie a ahobammɔ wom sen biara wɔ nkuraase no biako mu. Na ɛyɛ mmoayɛnbea, a ɛho hia sɛ ɛyɛ ketewaa esiane ahobammɔ nti, nanso ne nyinaa akyi no, na ɛyɛ mmoayɛn, a na ɛwɔ n"ankasa fie, mmoa dan ne akorade. Wɔkoraa apɔnkɔ no so de tɔn adwemmɔne no ne mmoayɛn nsa de tete wɔn, nanso ɔyɛɛ adwuma maa feds no nso.
  
  Kuw no ani gyei a ɛyɛ nwonwa sɛ woduu ofie a ahobammɔ wom no mu, na wɔn ani gyei kɛse mpo sɛ wɔpaapaee mu na wɔtoo adan ahorow apon mu. Wɔ onipa fam no, na wɔhwee wɔn, wɔbrɛe, wɔhwee wɔn, wɔpirapira wɔn, na mogya retu wɔn.
  
  Mogya maa wɔn nyinaa yɛɛ nsu, akuru ne nhwi nso. Wɔn a wɔanhwere wɔn adwene no pɛe sɛ anka wɔyɛɛ saa; na wɔn a wɔyɛɛ saa no nuu wɔn ho sɛ wɔantumi anyɛ hwee. Drake ne Alicia nantew kɔɔ wɔn dan mu, a wɔayi wɔn ntade, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ baabi a wɔguare no tẽẽ. Nsu a ɛyɛ hyew a ɛsen no boa ma wɔhohoroo pii sen mogya no ara kwa. Drake boaa Alicia na Alicia boaa Drake wɔ mmeae a wɔn nsa apirapira dodo sɛ wɔbɛboa.
  
  Ná kuw no asɛe, nanso na wɔayɛ basaa kakra.
  
  "Obi wɔ hɔ bere nyinaa," Drake de ahopopo kae bere a nsu no de ahoɔden nyinaa bɔɔ no, "a obetumi abɔ wo afi wo nan so."
  
  "Menim". Alicia hwiee samina a ɛyɛ nsu nsa kakraa bi guu ne nsateaa mu. "So wuhuu Dahl sɛ ɔrehuruhuruw afi ne so?"
  
  Drake fii ase ɔfefe. "Oo, dabi, mesrɛ wo. Mma mma menserew. Mesrɛ wo".
  
  Drake anhu sɛ ɛyɛ nwonwa sɛ obetumi anya aseresɛm ntɛmntɛm saa wɔ nea ohui nkyɛe no akyi. Ná saa ɔbarima yi yɛ ɔsraani a wɔatete no sɛ onni adwenemhaw ne komayare, owu ne basabasayɛ ho dwuma; ɔyɛɛ eyi n"asetra fã kɛse no ara, nanso ɛsono sɛnea asraafo gyinaa ano. Ɔkwan a ɛte saa no biako ne sɛ wo ne wo mfɛfo adwumayɛfo bɛkɔ so anya adamfofa; na ɛsɛ sɛ afoforo nso hwɛ nneɛma fã a ɛyɛ anigye bere nyinaa.
  
  Bere a ɛbɛyɛ yiye no. Tebea horow bi wɔ hɔ a ɛmaa ɔsraani mpo bu nkotodwe.
  
  Afei Alicia a wɔde ntama koro no ara twaa no no kaee Kinimaki ne Olga kɛse no ko no. "Damn, na ɛte sɛ Godzilla akokoaa ne Godzilla. Bloody Mano ho dwiriw no sen sɛ opirapirae."
  
  "Akyinnye biara nni ho sɛ obetumi agye ne ti." Drake serewee.
  
  "Daabi!" Alicia serewee na wɔboom yɛɛ ahonyade bere tiaa bi, a na ɔpɛ sɛ woyi ɛyaw no fi hɔ.
  
  Akyiri yi, Drake fii aguaree no mu, tow aguaree ntama guu so na ɔsan kɔɔ mpa no mu. Nkate bi a ɛkyerɛ sɛ biribiara nyɛ nokware bɔɔ no. Dɔnhwerew biako a atwam ni no na wɔwɔ Hell mfinimfini pɛɛ, a wɔde wɔn ho ahyɛ wɔn asetra mu akodi a emu yɛ den na mogyahwiegu wom sen biara no biako mu, na afei na wɔrehohoro wɔn ho wɔ mmoayɛn bi mu wɔ Texas, a awɛmfo atwa wɔn ho ahyia.
  
  Dɛn na edi hɔ?
  
  Wiɛ, ade pa a ɛwɔ hɔ ne sɛ wodii nkonim wɔ akwankyerɛ atitiriw anan no mu abiɛsa mu. Na Apɔnkɔsotefo baanan no mu baasa nso. Ná Order no de akode anan asie, enti ɛdenam Drake akontaabu a ogye tom sɛ ɛne ne ho nhyia kakra, ɛnyɛ nea ɛda adi pefee, na wontumi nsi pi koraa no so no, na biako pɛ na aka. Ɔserewee ne ho.
  
  Damn, mewɔ anidaso sɛ menyaa eyi yiye.
  
  Wɔtee anammɔn bi wɔ n"akyi na ɔdanee ne ho.
  
  Alicia gyinaa hɔ, na ɔda adagyaw koraa na na nsu a wɔde guare no hyerɛn, na ne ti nhwi abata ne mmati a abubu no ho. Drake hwɛɛ no denneennen na ne werɛ fii adwuma no.
  
  Ɔkae sɛ: "Damn." "Enti mmere bi wɔ hɔ a mo baanu a wubehu no ye."
  
  Ɔkɔɔ hɔ na oyii ne mpopaho no. "Wususuw sɛ yɛwɔ bere?"
  
  Ɔde serew kae sɛ: "Mma ɛnhaw wo." "Ɛnnye bere pii".
  
  
  * * * .
  
  
  Akyiri yi, bere a wohui na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛkwati akuru wɔ wɔn nipadua so akyi no, Drake ne Alicia hyɛɛ ntade foforo na wɔsiane kɔɔ adididan kɛse no mu. Ná Drake nnim nea enti a wɔpaw adididan no; na ɛte sɛ baabi a wohyiam fi awosu mu. Owia a ɛrekɔtɔ no hann a ɛyɛ mmerɛw no faa mfɛnsere a ɛhwɛ baabiara no mu, na ɛmaa nnua a wɔde ayɛ fam ne adididan mu nneɛma no yɛɛ sika kɔkɔɔ . Ná ɔdan no mu yɛ hyew na na paanoo a wɔato no foforo hua wɔ hɔ. Drake tenaa bar stool bi so gyee n"ahome.
  
  "Ná metumi adi ɔsram biako wɔ ha."
  
  Alicia kae sɛ: "Ɔpɔnkɔsotefo foforo. "Na afei yɛgye yɛn ahome?"
  
  "So yebetumi ayɛ eyi? Mekyerɛ sɛ, ɛnte sɛ asɛmfua "gye w'ahome, ɔdɔ" no awiei.
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so sɛ: "Wiɛ, ɛsɛ sɛ yɛda so ara bua Qrow fa Peru ho. Na ebia Smith benya ɔhaw ahorow. Ɛnsɛ sɛ yɛkɔ asɛmpatrɛw adwuma bere a yɛn abusua muni bi wɔ ɔhaw mu."
  
  Drake de ne ti too fam. "Yiw, mepene so. Na afei SEAL Team 7 nso wɔ hɔ."
  
  Alicia tenaa atrae a ɛwɔ ne nkyɛn no so sii apini sɛ: "Da bi, yɛn dapɔnna no bɛba."
  
  "Hei, hwɛ nea ɔkraman no de bae!" - Drake teɛɛm bere a ohui sɛ Dahl no.
  
  Swedenni no de ahwɛyiye faa ɔpon no mu. "Bullshit, m"abɔ mmɔden sɛ mɛnantew, nanso biribiara yɛ mmɔho abien wɔ m"ani so."
  
  "Wususuw sɛ nantew yɛ den?" Drake kae sɛ. "Wopɛ sɛ wobɔ mmɔden sɛ wobɛda?"
  
  Dahl de ne nsa kaa ne kwan kɔɔ asanombea hɔ. "Obi ma me nsã."
  
  Alicia piaa nsu toa no kɔɔ ne nkyɛn. "Mɛkɔ akɔfa bi bio."
  
  Drake de dadwen hwɛɛ n"adamfo no. "So ɛsɛ sɛ wotwɛn kosi awiei, adamfo?"
  
  "Nokware a yɛbɛka no, ɛreyɛ yiye simma biara."
  
  "Oo, efisɛ mekae sɛnea wotenaa abɔnten bere a na wo ne Olga rekasakasa no."
  
  "Fuck off, Drake, na wopɛ sɛ wobɔ wo ho ban. Mempɛ sɛ mekae eyi da."
  
  Drake serewee. "Te sɛ nea yɛbɛma wo werɛ afi eyi da bi."
  
  Kuw no mufo a aka no duu hɔ nkakrankakra, na simma aduonu akyi no na wɔn nyinaa te asanombea hɔ, na wɔreto kɔfe ne nsu, nnuaba ne bacon a wɔabɔ no asinasin, ne akuru pii sen sɛnea wobetumi akan no agu fam. Na Kinimaka nhwɛ obiara, na Smith antumi ankura biribiara wɔ ne nsa nifa mu. Ná Yorgi ayɛ basaa kɛse. Kensi antumi annyae anwiinwii. Ná ɛte sɛ nea May, Lauren ne Hayden nkutoo na wɔyɛ wɔn ankasa.
  
  Hayden kae sɛ: "Wunim. "M"ani agye ara kwa sɛ yɛn nyinaa boom faa eyi mu. Anka ebetumi ayɛ nea enye koraa. Atropine yɛɛ n"adwuma. So akyi nsunsuanso bi wɔ hɔ, mmarima?"
  
  Yorgi, Smith ne Kenzi bɔɔ wɔn ani. Kensi kasa maa wɔn nyinaa. "Misusuw sɛ Olga aboro nea efi mu ba akyi no so."
  
  Hayden serewee. "Okay, efisɛ yennya nwiei. Saa akuw a wɔankɔsra Fort Sill ne Dallas no rehwehwɛ nsɛnkyerɛnne biako a etwa to. Nea eye ne sɛ, Washington adwene ho kuw ne NSA tumi hwɛɛ wɔn a wɔyɛɛ adwuma atitiriw no."
  
  "SAS?" - Drake de nyansahyɛ mae.
  
  "Wiɛ, Britaniafo, yiw. China ne France ne nea aka nyinaa bedi wɔn akyi-"
  
  "SEAL Kuw 7?" - bisaa Dahl.
  
  Hayden kae sɛ: "Wɔnnim, wɔmmɔ ho amanneɛ na wɔamma ho kwan." "Sɛnea Crowe kyerɛ no."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Nhyehyɛe ahorow a ɛkorɔn sen Ɔman Bammɔ Soafo no wɔ hɔ."
  
  Drake kasa tiae sɛ: "Ɔmampanyin Coburn remfa yɛn nsensɛn hɔ mma yɛnyow." "Ɛsɛ sɛ migye di sɛ onnim nsɔano no ho hwee."
  
  Hayden kae sɛ: "Mepene so. "Na bere a me ne Mano yɛ adwene sɛ abɔde bi wɔ hɔ a wɔkorɔn sen Crow no, pii wɔ hɔ a wɔyɛ anifere. Nea ɛba wo so wɔ nkyɛnkyɛn, a ɛnyɛ nea ɛyɛ hu, na ɛmma wunnya nea wubetumi apaw pii. Ɛsɛ sɛ migye di sɛ nneɛma pii rekɔ so sen sɛnea yenim."
  
  "Eyi mmoa yɛn haw no." Smith serewee na ɔperee sɛ ɔbɛma nufusu kuruwa no so.
  
  "Nifa". Hayden faa nnuaba nsa biako na ɔmaa ne ho tɔɔ no. "Enti, momma yɛmfa yɛn adwene nsi ɛna bɔne yi awiei so na yɛnkɔ fie. Yɛda so ara yɛ kuw kɛse ne nea eye sen biara. Mprempren mpo, na Britaniafo nyaa da koro pɛ a wɔde fi ase. Chinafo nso. Mprempren, ɛte sɛ nea wɔ afoforo no nyinaa mu no, Fransefo nkutoo na wɔanya ahoɔden. Wɔsomaa kuw foforo a emufo yɛ baasa sɛ wɔnkɔ ne mfitiasefo biako pɛ a aka no nni nkitaho."
  
  Dahl kae sɛ: "Ɛte saa ara wɔ asraafo a wɔyɛ adwuma titiriw akodi mu." "Yɛwɔ soro."
  
  "Yiw, nanso ɛnyɛ nea ɛda adi sɛ eyi mfata. Na atosɛm nso. Ɛnyɛ sɛ yɛwɔ nsa ne nsa anaasɛ yɛbom wɔ sare so."
  
  Dahl kae sɛ: "Ɛyɛ ɔko a emu yɛ den a wontumi nhu." "Eyi yɛ nokware sɛnea ɛba no."
  
  Hayden de ne ti too fam na afei ɔtoaa so ntɛmntɛm. "Momma yɛmmɔ Ahyɛde no mu nsɛm no mua. "Wɔ Asase no ntwea anan no so no yehuu Apɔnkɔsotefo Baanan no na yɛde nhyehyɛe a ɛfa Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe ho too hɔ maa wɔn. Wɔn a wobenya wɔn ti adidi mu wɔ Atemmu Mmeamudua Ho Akodi ne nea ebefi mu aba no bedi hene wɔ ɔkwan a ɛfata so. Sɛ worekenkan eyi a, yɛyera, enti kenkan na fa ahwɛyiye di akyi. Yɛde yɛn mfe a etwa to no aboaboa wiase ɔman anidan ahorow no akode anan a etwa to ano: Ɔko, Nkonimdi, Ɔkɔm ne Owu. Sɛ wɔka bom a, wɔbɛsɛe nniso ahorow nyinaa na wɔabue daakye foforo. Siesie wo ho. Hwehwɛ wɔn. Tu kwan kɔ Asase no ntwea anan no so. Hwehwɛ mmeae a Agya a Ɔyɛ Akwankyerɛ ne afei Khagan no home; Indiani a ɔyɛ bɔne sen biara a watra ase pɛn, na afei Onyankopɔn Ɔhaw no. Nanso biribiara nte sɛnea ɛte no. Yɛkɔɔ Khagan wɔ 1960 mu, mfe anum wɔ bere a wowiee no akyi, na yɛde Nkonimdi no guu n"adaka mu. Yɛahu Ɔhaw a ɛwɛn nokware Atemmu a Etwa To no. Na kill code biako pɛ ne bere a Apɔnkɔsotefo no puei no. Agyiraehyɛde biara nni Agya no nnompe so. Wɔde akode atwa Indiani no ho ahyia. Atemmuo a Ɛtwa Toɔ no nhyehyɛeɛ nam wo so tena ase seesei, na ɛbɛdi hene daa."
  
  Ɔwiee na ɔnom nsuo bi.
  
  "Biribiara ye? Misusuw sɛ ntease wom kɛse mprempren. Ahyɛde no awu, afi hɔ akyɛ, nanso wɔn mu ade ketewaa bi da so ara wɔ eyi mu. Ebia ɛyɛ mole. Ankonam. Ebia biribi foforo nso. Nanso eye sɛ wobɛbɔ lab bi a ɛwɔ Dallas, na eye sɛ wobɛyi asraafoɔ titire kuw mũ bi afiri mu, enti yɛrentumi mmu no adewa."
  
  Ɔgyinaa hɔ kakra bere a Drake de ne nsa wosow ne nsa no. "Aane?"
  
  "Wunim baabi a eye ma no sɛ ɔbɛkɔ?" - bisae. "Wɔ adwene ho adwumayɛbea bi mu wɔ Washington. Anaasɛ adwuma a meyɛ ma NSA."
  
  Hayden ani so tetew no. "Damn, ɛno yɛ asɛm pa ankasa. Ma minsusuw ho." Ɔhwiee kɔfe tuntum fii ahwehwɛ kuruwa mu.
  
  Mai kae sɛ: "Bere tu kɔ, me nnamfo.
  
  "Yiw me ne wo wɔ hɔ". Hayden de n"ano hyɛɛ mu. "Ɛnde momma yɛnhwehwɛ nkyerɛwee no mu: asase no ntwea a etwa to ne Europa. Ɛsɛ sɛ yehu Onyankopɔn Ɔhaw no adamoa, a ɔyɛ Owu Ɔpɔnkɔsotefo na ɔwɛn nokware Atemmu a Etwa To no. Nea enye koraa sen wɔn nyinaa. Na so na kill code bi wɔ hɔ bere a Apɔnkɔsotefo no yii wɔn ho adi no? Minnya nte eyi ase, kyɛw."
  
  "Mefa no sɛ think tank no ayɛ eyi bere tiaa bi?" Yorgi kae sɛ.
  
  Afei Lauren a na ɔde ne ho ato frigye kɛse no so no kasae. "Nokwarem no, wɔanya." Bere bi na tete kannifo no abodin a adwenem naayɛ wom a ɛne "Onyankopɔn Flagellum" a Romafo a ɔkoe na okum wɔn no maa no.Ɛbɛyɛ sɛ na odii yiye sen biara wɔ sodifo a wɔyɛ atirimɔdenfo no mu na ɔtow hyɛɛ apuei ne atɔe fam Roma Ahemman no so bere a ɔtraa ase bɛyɛ afe 406-453.Ɔno yɛ Roma tamfo a ne ho yɛ hu sen biara na bere bi wɔfaa n"asɛm kae sɛ: "Baabi a matwam no, sare renfifi bio."
  
  Dahl kae sɛ: "Tete awudifo foforo a wɔahyɛ no anuonyam."
  
  Lauren kae sɛ: "Attila Hun no kum ne nuabarima wɔ afe 434 mu ma ɔbɛyɛɛ Hunfo sodifo koro pɛ. Esiane sɛ na wonim Attila sɛ ɔhwɛ ade denneennen nti, na wonim no sɛ ɔtaa hwirew n"ani, "te sɛ nea n"ani gye ehu a ɔde mae no ho," sɛnea abakɔsɛm kyerɛwfo Edward Gibbon kyerɛ no.Wɔkyerɛ nso sɛ ɔde Mars, Romafo ɔko nyame no nkrante ankasa di dwuma.Wo betumi asusuw ehu a anka eyi de bɛhyɛ Romafo ɔko mu no ho."
  
  Drake kae sɛ: "Yɛanya." "Ná Attila yɛ abarimaa bɔne anaa abarimaa pa, a egyina ɔfã a wowɔ so. Na hena na ɔkyerɛw abakɔsɛm nhoma ahorow no. Ɔkwan bɛn so na owui na ɛhe na owui?
  
  "Asɛm pii a ɛbɔ abira ka sɛnea owui ho asɛm. Efi mogya a ɛtɔe wɔ hwene mu so kosi sekan a ɔde ne yere foforo no nsam so. Bere a wohuu ne funu no, mmarima no, sɛnea Hunfo amanne te no, tetew wɔn ti nhwi no mu na wɔde akuru a emu dɔ a ɛyɛ abofono guu wɔn anim. Wɔkae sɛ esiane sɛ Attila yɛ ɔtamfo a ne ho yɛ hu saa nti, onyaa nkrasɛm bi fii anyame no hɔ faa ne wu ho sɛ ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ nwonwa. Nhyira. Wɔde ne funu no too asasetaw kɛse bi mfinimfini, wɔ ntamadan bi a wɔde sirikyi ayɛ mu, sɛnea ɛbɛyɛ a obiara behu na n"ani agye ho. Mmusuakuw no mu apɔnkɔsotefo a wɔsen biara no traa apɔnkɔ so kyinkyin na wɔkaa ne nnwuma akɛse ho nsɛm wɔ ogya a wɔde hyew nsraban mu no ho. Ná ɛyɛ owu kɛse. Ɛtoa so ka sɛ wodii afahyɛ bi wɔ n"adamoa so." Lauren kɔɔ so san kaa nsɛm a ɛfata a polisini no kaa no asɛm a ɛyɛ sereserew wɔ n"aso mu no bio. Mfaso biara nni so sɛ wɔde akasam bɛhyɛ mu.
  
  "Wɔde sika, dwetɛ ne dade sɔɔ n"adamoa ano, efisɛ na ɔwɔ abiɛsa. Na wogye dii sɛ saa nneɛma mmiɛnsa yi fata ahemfo a wɔsen biara no. Nokwarem no, wɔde akode, ahonyade ne aboɔden abo a wɔntaa nhu kaa ho. Na, ɛte sɛ nea, sɛnea amanne nso kyerɛ no, wokunkum wɔn a wɔyɛɛ n"adamoa ho adwuma nyinaa, sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛkora baabi a ɛwɔ no so."
  
  Alicia hwɛɛ wɔn a wɔte pon no ho hyiae. Ɔkae sɛ: "Mo mu biako bewu. "Nka nkyerɛ me sɛ mensie wo. Ɛnyɛ hokwan a ɛyɛ damn."
  
  "W"awerɛhow na w"ani begye sɛ wobɛte sɛ Attila ɔdamoa no yɛ mmeae a wɔasie nnipa a wɔyerae sen biara wɔ abakɔsɛm mu no mu biako. Nokwarem no, efi afoforo binom hɔ - Ɔhene Richard III amu a ayera akyɛ a wohuu no wɔ Leicester kar gyinabea ase mfe pii a atwam ni no - yegye di sɛ wobetumi ahu wɔn. Ebia na Cleopatra? Owura Francis Drake na ɔyɛ? Mozart na ɔyɛ? Sɛnea ɛte biara no, wɔ Attila fam no, wogye di sɛ Hunnic mfiridwumayɛfo no danee Asubɔnten Tisza no bere tenten araa ma asubɔnten kɛse no wee. Wosiee Attila wɔ hɔ wɔ ne funnaka a ɛyɛ nwonwa a ɛsom bo a ɛsom bo abiɛsa no mu. Afei wogyaee Tisza, na ɔde Attila siei daa."
  
  Saa bere no wɔtee helikopta bi a ɛreba no nnyigyei. Hayden hwɛɛ dan no mu nyinaa.
  
  "Mewɔ anidaso sɛ moasiesie mo ho ama ɔko foforo, mmarimaa ne mmeawa, efisɛ eyi nnya mmaa awiei koraa."
  
  Drake trɛw ne ntini a na ɛyɛ yaw no mu. Dahl bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ne ti ato ne mmati so. Kensi yɛɛ n"anim bere a ɔde ne nsa kaa n"akyi nsensanee bi no.
  
  Drake kae sɛ: "Sɛ yɛbɛka no yiye a." "Ná meda so ara mfono me wɔ ha."
  
  Hayden serewee. Dahl de ne ti too fam sɛnea obetumi biara. Ná May agyina ne nan so dedaw. Lauren de n"ani kyerɛɛ ɔpon no ano.
  
  Ɔkae sɛ: "Mommra. "Wɔbɛka nsɛm pii akyerɛ yɛn wɔ kwan so."
  
  "Europa na?" Yorgi bisae sɛ.
  
  "Aane. Na Owu Ɔpɔnkɔsotefo a otwa to no nso."
  
  Alicia huruw fii asanombea hɔ. Ɔde fɛwdi kae sɛ: "Ɔkasa kɛse a ɛkanyan nkurɔfo." "Esiane sɛ efi wo hɔ nti, ɛte sɛ nea ɛyɛ anigye araa ma me nansoaa mpo afi ase reyɛ ayɛ me yaw."
  
  
  TI ADUAN ANAN
  
  
  Wimhyɛn foforo, ɔko foforo a ɛreba. Drake traa akongua a ɛyɛ fɛ so tiee bere a Lauren de nne rema District of Columbia atemmu ne nsɛm a wɔde baa awiei wɔ Attila the Hun asɛm no mu no. Kuw no tenaa gyinabea ahorow, faa nea wobetumi na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wobebu wɔn ani agu ɛyaw a efi "Olga asɛm" a wɔtoo din nnansa yi no mu no so.
  
  Lauren de baa awiei sɛ: "Attila ɔdamoa ayera wɔ abakɔsɛm mu." "Wanhu da, ɛwom sɛ wohuu atoro nneɛma pii de. Enti," ogyinae kakra tiee no, "so woate tumi a ɛtwe ade ba fam no ho asɛm?"
  
  Dahl hwɛɛ n"akyi. "Asɛmfua yi wɔ ntease ahorow pii."
  
  "Wiɛ, ɛno ne yɛn asɛm. Nnansa yi ara, nyansahufo huu ade kɛse bi a ɛyɛ ahintasɛm a ɛnteɛ a wɔasie wɔ po so nsukyenee no ase. Ná wunim saa? Ɛyɛ kɛseɛ wɔ ne kɛseɛ mu - ne ntwemu yɛ akwansin 151 na ɛkame ayɛ sɛ ne mu dɔ yɛ mita apem. NASA satellite ahorow na ehui no, na ɛyɛ tumi a ɛtwe ade ba fam a ɛnteɛ efisɛ nsakrae a ɛbaa nneɛma a atwa ho ahyia mu no kyerɛe sɛ ade kɛse bi a ɛwɔ ɔbotan no mu wɔ hɔ. Afei, sɛ yɛde wuram nsusuwii ahorow to nkyɛn a, ade yi yɛ tumi a ɛtwe ade ba fam a ɛnteɛ. Ɛwɔ baabi a ɛnteɛ, ɛnkeka ne ho te sɛ biribiara a atwa ne ho ahyia, ma enti wotumi de radar a ano yɛ den hu no."
  
  Dahl kae sɛ: "Woreka radar a ɛhyɛn fam ho asɛm." "M"adwuma titiriw dedaw."
  
  Drake ani so tetew no. "Wowɔ awerɛhyem? Misusuwii sɛ ɛyɛ ɔbarima a ɔtwetwe ne ho wɔ akokɔ apontow ahorow ase. Wɔfrɛɛ wo Dancing Viking."
  
  Dahl maa ɔbrɛe. "Gyae saa".
  
  Alicia de ne ho too me so. Ɔde agoprama so kae sɛ: "Ɛte sɛ nea ɔyɛ abufuw."
  
  "Sɛ wohuruw fi ɔbea panyin bi a onsusuw ho so a, ɛbɛyɛ wo saa."
  
  Nea ɛyɛ nwonwa no, na Smith ani so nusu. Ɔde ahopopo kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ meka sɛ, minhuu obi a ɔrehuruhuruw denneennen saa da wɔ obi a ɔmfa trampoline nka ho." Ɔde n"anim siee, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ne bo adwo.
  
  Kinimaka bɔɔ ne mmati so. "Wo ho ye, bro? Minhuu wo sɛ woreserew da, ɔbarima. Eyi yɛ nwonwa".
  
  Lauren de ne ho gyee mu, na ogyee Swedenni no fii fɛwdi pii mu. "GPR, nanso wɔ nsenia a emu yɛ den so. Mekyerɛ sɛ, ade a ɛyɛ nwonwa yi wɔ Google Maps a wɔfrɛ no Antarctica. Wubetumi ahu eyi afi wo laptop so. Nanso biribi ketewaa bi te sɛ Attila ɔdamoa a wubenya? Wiɛ, nea ɛka ho ne mfiri ne softwea a NASA nnye ntom mpo sɛ wɔwɔ de besi nnɛ a wɔde bedi dwuma."
  
  "So wɔde satellite redi dwuma?" Yorgi bisae sɛ.
  
  "Oo yiw, aman a wɔn ho yɛ nwini nyinaa wɔ eyi."
  
  "China, UK ne France ka ho." Drake twee adwene sii wɔn a wɔsɔre tia no din so.
  
  "Ɛno ara. Chinafo no betumi afi ahunmu ahu obi a ɔte ne kar mu, ahwɛ Intanɛt so nsɛmma nhoma ahorow a ɔrehwehwɛ mu, na wɔakyekyɛ sandwich a ɔredi no mu nneɛma mu. Ɔbarima biara. Ɛkame ayɛ sɛ baabiara."
  
  "Mmarima nkutoo na?" Kenzi bisae sɛ. "Anaa mmea nso?"
  
  Lauren serewee na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ, "Mewɔ ɔbarima bi wɔ m"aso mu a ɔde rema. Ɛte sɛ nea ɔyɛ abofra kakra, te sɛ nea onnya nhuu mmea."
  
  Drake tiee helikopta a wɔatwa atwa wim wɔ Amerika ne Europa, asase ano a ɛto so abiɛsa ne anan ntam no.
  
  "Okay, yie, sɛnea ɛte biara..." Lauren de n"ani kyerɛɛ baabi. "Sɛ yɛka Piscara asase ho nsɛm a wonnim no pii bom a, nkyerɛwee bi ka sɛ na Attila ahemfie a agye din no wɔ Danube ne Tisza ntam, wɔ Carpathian nkoko so, wɔ Hungary atifi fam asasetaw so ne Zazberin a ɛbɛn hɔ no. Nkyekyem bi a emu nna hɔ koraa ka sɛ na Attila ɔboda no di n"ahemfie no anim."
  
  Mai kae sɛ: "Nanso wosiee no wɔ asubɔnten no ase."
  
  "Yiw, Tisza no twa Hungary fi atifi fam kɔ anafo fam, na ɛyɛ Danube ankasa asubɔnten kɛse. Asubɔnten no kwan bɛboa yɛn nyansahufo. Yɛwɔ anidaso sɛ wɔn nhwehwɛmu a wɔde geophysical mfiridwuma bedi dwuma no bɛka satellite, magnetics, MAG ne radar a ɛhyɛn asase mu abom. Wɔde GPR profiles a ɛfa anomalies a wɔapaw ho na ɛboa magnetic nhwehwɛmu. Wɔka nso sɛ wobetumi ahu sɛ wɔadan asubɔnten no pɛn." Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Yɛreka mfonini mpempem ne mpempem pii a ɛsɛ sɛ kɔmputa no hwɛ na afei esi gyinae ho asɛm."
  
  "Okay, okay, enti yɛde yɛn ani kyerɛ Hungary." Alicia yɛɛ ne ho sɛ ne ti yɛ no yaw. "Ka no ara."
  
  Kuw no san traa hɔ, na wosusuw sɛnea wɔn mfɛfo adwumayɛfo a wɔyɛ basabasa no te ho.
  
  
  * * * .
  
  
  Hungary, Danube ne Tisza te sɛ tuntum anadwo te sɛ Europa nkae no, nanso na Drake nim sɛ mprempren yi ara na basabasayɛ wɔ ha kɛse. Apɔnkɔsotefoɔ Baanan no mu a ɔwɔ tumi paa no da hɔ - Owuo - na ebia wɔn a wɔhunuu no no bɛkyerɛ wiase daakye yie.
  
  Kuw no sii fam, san sii fam bio, san sii fam bio, na afei wohuruw kɔɔ kar kɛse bi a ɛnyɛ nea ɛhyerɛn mu de wiee wɔn akwantu no fã a etwa to no. Ná akontaabu mfiri no nnya nhuu biribiara, na mmeae no da so ara yɛ akɛse na na nea wɔde wɔn ani asi so no sua, na yɛrenka dedaw na ebetumi asɛe ho asɛm. Anka ɛbɛyɛ papa sɛ yebehu sɛnea Ahyɛde no yɛɛ adwuma wɔ ahofadi mu, nanso wɔn awudi a wɔyɛe mpofirim mfe du du pii a atwam ni no maa wɔn a wɔsan wɔn akyi biara baa awiei.
  
  Wɔkyekyeree nsraban wɔ asasetaw so, de awɛmfo sisii abɔnten na wɔtraa mu. Mframa a ano yɛ den bɔe, na ɛbɔɔ ntamadan no mu; na biribiara a wɔayɛ wɔ nna kakraa a atwam no mu nokwasɛm a ɛboro so no da so ara rebɔ mmɔden sɛ ɛbɛkɔ mu.
  
  So yɛwɔ ha ampa mprempren, a yɛabɔ nsra wɔ Hungary koko bi so fã? Drake susuw ho. Anaasɛ Olga da so ara boro yɛn?
  
  Ntamadan no ntama a nhwiren ayɛ no kaa nokware, na saa ara na onipa a ɔrehuruhuruw a ɔwɔ ne nkyɛn no nso kaa nokware. Alicia, a ɔde ne nna kotoku abɔ mu a n"ani nkutoo na ɛda adi.
  
  "So awɔw wom, ɔdɔ?"
  
  "Yiw, bra ha na ma me ho nyɛ hyew."
  
  Dahl fi Drake nan anafo fam baabi kae sɛ: "Mesrɛ wo, ɛnyɛ nnɛ."
  
  Kenzi a ofi apuei fam kae sɛ: "Mepene so. "Ka kyerɛ bitch no sɛ wowɔ tiyɛ anaa biribi. Hena na onim baabi a na ɔwɔ? Nyarewa dodow ne nea ɛkeka ho ne nea ɛkeka ho."
  
  "Enti asɛm biara nni hɔ a ɛfa nnipa baanan ho?"
  
  Mai a na ogyina ntamadan no ano no de kaa ho sɛ: "Ɛte saa." "Titiriw esiane sɛ yɛyɛ baanum nti."
  
  "Ɔkraman, me werɛ fii sɛ wowɔ ha, Sprite. Meda so ara ntumi nnye nni sɛ wɔtoo yɛn nyinaa mu wɔ ntamadan biako a ɛyɛ damn mu."
  
  Dahl sɔre kae sɛ: "Me, sɛ obiako de, mepɛ sɛ meda asasetaw so." "Ɛnde ebia mɛda."
  
  Drake hwɛɛ Swedenni no de n"ani kyerɛɛ ɔkwan a wɔfa so fi adi no, na ɔfaa no sɛ ɔbɛfa hokwan no afrɛ Joanna. Wɔn abusuabɔ no kɔɔ so traa wim, nanso na da bi bɛba, ɛrenkyɛ, a obi besi gyinae daa.
  
  Adekyee bae, na abenfo a wofi Washington de mmeae dumien fã ho nyansahyɛ mae. Kuw no mu paapaee na wofii ase tutuu fam, na wɔtow nsase a ɛyɛ nwonwa no fii wɔn ti ne wɔn koma mu gui: Tisza ɔwɔ bruu a ɛhyerɛn, ɛtɔ mmere bi a ne trɛw, ɛtɔ mmere bi a na ɛyɛ teateaa wɔ mmeae bi a ɛyɛ nwonwa, Carpathian nkoko a sare wɔ so, wim a ɛhɔ yɛ hann a enni awiei. Mframa a ɛyɛ nwini a ɛbɔ faa mmeae a ɛtrɛw no yɛɛ akwaaba, na ɛmaa ɔbrɛ ne akuru a ɛma obi dwo no fi hɔ. Drake ne afoforo no susuw baabi a wɔn atamfo wɔ ho bere nyinaa. Britaniafo, Chinafo ne Fransefo. Ɛhe? Wɔ koko a ɛbɛn hɔ paa no so? Obiara anhu sɛ wɔrehwɛ nneɛma so kakra da. Ná ɛte sɛ nea akuw afoforo no agyae.
  
  Bere bi Drake kae sɛ: "Ɛnyɛ sɛnea wɔtaa hwehwɛ nkaedum." "Ɛkame ayɛ sɛ minnim baabi a mɛkɔ akowie bio."
  
  Dahl kae sɛ: "Mepene so. "Bere bi yɛn nyinaa reko, na bere a edi hɔ no ne nyinaa yɛ mmerɛw. Na nanso anka ebetumi asɛe asen saa."
  
  Da a edi kan no twaam ntɛmntɛm, afei nea ɛto so abien no twaam. Wɔannya hwee. Osu fii ase tɔe, na afei owia a ɛyɛ anifuraefo no. Kuw no dannan wɔn ho gyee wɔn ahome na afei wɔmaa adwumayɛfo kakraa bi a wɔafa wɔn adwuma mu kwan ma wɔmaa wɔn ahotɔ kakra. Wɔpaw mmarima ne mmea a wɔnte Borɔfo kasa fii akuraa bi a ɛbɛn hɔ ase. Da bi, Alicia huu tokuru bi wɔ fam, ebia na ɛyɛ ɔkwan dedaw bi, nanso n"anigye no ano brɛɛ ase ntɛm ara bere a ne hwehwɛ no duu baabi a ɛnyɛ hwee no.
  
  Ɔkae sɛ: "Mfaso biara nni so." "Yebetumi ne no ntam kwan ayɛ mita biako na yɛda so ara nhu no."
  
  "Wususuw sɛ ɛyɛɛ dɛn na wɔanhu eyi mfe yi nyinaa?"
  
  Dahl kɔɔ so twitwiw ne ti, na na ogye di sɛ wɔnte biribi ase. Ɔsan kaa no bɛboro pɛnkoro sɛ: "Ɛwɔ me tɛkrɛma ano."
  
  Drake antumi anyɛ ne ho hwee. "Wopɛ sɛ wokyerɛ Olga, ɛnte saa? Na ɛyɛ osuahu tiawa paa, ɔhokafo."
  
  Dahl bɔɔ ose, na ɔda so ara reyɛ scan.
  
  Anadwo foforo ne nnɔnhwerew kakraa bi bio wɔ ntamadan no mu. Anwummere yi mu a ɛyɛ den sen biara ne bere a Drake fii ase kaa Webb asɛm no, n"agyapade ne ne kokoam nsɛm akorae ho asɛm no.
  
  "Ɛsɛ sɛ yɛde yɛn adwene si saa asɛm no so bere foforo. Ahintasɛm a ɔboaboaa ano no betumi asɛe ade kɛse. Ahodwiri".
  
  "Hena nti na?" Dahl kae sɛ. "Wɔn a wɔsɔre tia yɛn no nyɛ bɔne saa."
  
  Mai kae sɛ: "Gye sɛ biako a yennim de besi nnɛ."
  
  "Damn, ampa? Me werɛ fii. Emu nea ɛwɔ he?"
  
  Japanni bea no brɛɛ ne nne ase na ɔkasae komm. "Mo mu biako rewu."
  
  Wɔ bere tenten a ɛyɛ yaw mu no, na kommyɛ wɔ hɔ.
  
  Alicia bubuu mu. "Ɛsɛ sɛ wo ne Drake yɛ adwene. Eyi mfa yɛn nkutoo ho. Ná Webb yɛ obi a ɔyɛ stalking ho ɔbenfo ne mega-rich asshole. Ɛbɛyɛ sɛ na efĩ wɔ obiara so."
  
  Atoro kɔkɔbɔ bi maa wɔde ahopere fii ntamadan no mu, hwee fam ne atɛkyɛ mu, wɔ tete amusiei bi a asɛe ne anhwea mu. Nea ɛhyɛɛ wɔn abufuw kɛse no, ɛbɛdaa adi sɛ ɛnyɛ Attila dea. Anyɛ yiye koraa no, ɛnyɛ nea wobetumi ahu no.
  
  Akyiri yi, wɔ ntamadan no mu no, wɔsan kɔɔ wɔn adwene so.
  
  Hayden kae sɛ: "Nneɛma pii wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wodi ho dwuma." "Ebia Webb hintabea ne nea yehu akyiri yi a yɛbɛhwehwɛ yi betumi abɔ yɛn ho ban afi nea ebia ɛbɛba no ho."
  
  "Joshua wu wɔ Peru? Yɛn asoɔden? Atemmu a asɛm wɔ ho ne hama a wontumi nsi pi? Ɛsɛ sɛ yebua obi. Edin biako a wobɛfrɛ no wubetumi anya wo ho. Nanso abiɛsa? Anan? Yɛn sika a yɛde tua ho ka no yɛ kɔkɔɔ, nkurɔfo, na menkyerɛ sɛ yɛbɛsɛe sika dodo."
  
  "Enti, SEAL Kuw 7?" - bisaa Dahl.
  
  Hayden bɔɔ n"ano sɛ: "Ebia." "Hena na onim? Nanso sɛ wɔde adwemmɔne tow hyɛ yɛn so a, meka ntam kyerɛ Onyankopɔn sɛ mede ahoɔden a wɔde toto ho bɛbɔ yɛn ho ban. Na saa ara na ɛbɛyɛ mo nyinaa. Ɛno yɛ ahyɛdeɛ."
  
  Da foforo bae na abɔmmɔ no kɔɔ so. Osu a ɛtɔe no siw wɔn mmɔdenbɔ kwan. Washington adwene ho kuw no san bae a na wɔwɔ mmeae ason foforo a ne nyinaa yɛ aduonu abiɛsa. Wɔn mu dodow no ara antumi annye hwee sɛ mmeae a hwee nni hɔ anaa fapem dedaw, adan a na enni hɔ bere tenten, nnompe a wɔatew so ayɛ no ntama. Da foforo no fã kɛse no ara twaam na SPEAR kuw no abrabɔ pa fii ase brɛɛ ase.
  
  "So yɛwɔ baabi a ɛfata mpo?" Kenzi bisae sɛ. "Mekyerɛ Hungary. Attila ahemfie no di nhwɛanim. Bere tenten ahe na wɔwoo onipa yi? Mfe apem ahanum a atwam ni, ɛnte saa? Dɛn ne eyi? Mfeha dunan ansa na Geronimo reba. Ebia Attila ne 'ɔhaw' a ɛnteɛ. Misusuw sɛ Katolek Asɔre no abɔ nnipa pii din."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Yehu nneɛma ahorow pii a ɛnteɛ." "Wɔn mu dɔɔso saa, na wɔn mu biara nteɛ."
  
  Dahl hwɛɛ no denneennen. "Yehia ɔkwan a yɛbɛfa so atew yɛn hwehwɛ no so."
  
  Lauren a na ɔde ne ho ahyɛ adwene mu bere nyinaa no hwɛɛ ɔkwan foforo so. "Yiw, wɔka sɛ. Aane."
  
  Mframa no bɔɔ Swedenni no ti nhwi brɛoo, nanso n"anim kɔɔ so yɛɛ nea ɛnyɛ hwee. "Me nni hwee".
  
  "Ebia ɛsɛ sɛ yɛsan hwɛ Attila bio?" May de nyansahyɛ mae. "Biribiara wɔ n"asetra ho nsɛm mu?"
  
  Lauren ka kyerɛɛ Washington basabasayɛfo kuw no sɛ wɔnhwɛ so. Kuw no gyee wɔn ahome, daa, hwehwɛɛ mfomso ahorow na wɔanhu biara, na wɔde wɔn ho hyɛɛ atoro kɔkɔbɔ abien foforo mu.
  
  Awiei koraa no, Drake boaboaa kuw bi ano. "Misusuw sɛ ɛsɛ sɛ yɛfrɛ eyi huammɔdi, nkurɔfo. Order no se wɔahu, ebia ¸ nanso sɛ yɛantumi a, ɛnde aman afoforo nso rentumi nyɛ saa. Ebia ɛbɛyɛ papa sɛ wobegyaw Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so anan no wɔ baabi a wosiee no no. Sɛ ɔda so ara wɔ hɔ mpo a."
  
  Hayden trɛw ne nsa mu kae sɛ: "Ebia wowiaa ɔdamoa no, bere a wosiee no akyi bere tiaa bi. Nanso afei, nokwarem no, anka wobehu nkaedum no. Ntoma. Sekan. Aboɔden abo. Nipadua afoforo."
  
  Kenzi a na n"anim yɛ mmerɛw kae sɛ: "Ɛyɛ den sɛ wubegyaw akode a ano yɛ den saa wɔ hɔ." "Minim sɛ m"aban no renyɛ saa. Ná wɔrennyae hwehwɛ da."
  
  Drake de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so. "Ɛyɛ nokware, nanso akyinnye biara nni ho sɛ yɛwɔ ɔhaw afoforo a ɛreba. Yɛrentumi ntra ha daa."
  
  Smith kae sɛ: "Wɔkaa asɛm koro no ara wɔ Peru."
  
  Drake de ne ti too fam kyerɛɛ Lauren. "Wɔwɔ biribi ma yɛn?"
  
  "Ɛnnya nyɛɛ saa, gye mmeae afoforo awotwe a ebetumi aba no nkutoo. Nneɛma a wɔde kyerɛ no da so ara yɛ nea ɛte saa ara. Biribiara nni hɔ a ɛyɛ den."
  
  "Nanso so eyi rentumi nyɛ nea yɛrehwehwɛ no pɛpɛɛpɛ?" Dahl kaa no komm paa.
  
  Hayden guu ahome. "Misusuw sɛ ebia ɛsɛ sɛ mefrɛ onipa yi na me ne ɔkyerɛwfo no di nkitaho. Yɛyɛ papa-"
  
  Alicia bɔɔ kɔkɔ sɛ: "Hwɛ yiye. "Ebia eyi ne sɛnkyerɛnne a nsɔano no retwɛn."
  
  Hayden yɛɛ komm, na adwenem naayɛ daa adi wɔ n"ani so.
  
  Awiei koraa no, Dahl nyaa wɔn adwene. Ɔkae sɛ: "Radar a ɛhyɛn asase mu." "Ɔhwehwɛ anomalies, gravitational, magnetic anaa nea ɛte biara. Sɛnea ɛte no, ohu nneɛma a ɛyɛ hu, efisɛ eyi yɛ okyinnsoromma a akyɛ yiye. Nanso yebetumi atew yɛn hwehwɛ no so. Yɛbɛtumi. Oh damn, ɛbɛyɛ dɛn na yɛayɛ nkwaseafo a wɔte saa?"
  
  Drake kaa Alicia anim a na ɛhaw adwene no ho asɛm. "So wo ho ye, adamfo? Woda so ara nte saa Olga a wobɔɔ mmɔden sɛ wobɛkyere no no nkɛntɛnso nka, ɛnte saa?"
  
  "Me ho ye.Meyɛ pɛ sɛnea ɛte daa. Tie - kae saa nkwaseafoɔ a wɔhunuu anyame no adamoa no?
  
  Drake anim bɛyɛɛ aniberesɛm afei. "Ɛyɛ yɛn, Torsten. Wiɛ, yɛn mu dodow no ara."
  
  "Menim no." Yehuu Odin nnompe, ne Thor, Zeus ne Loki nso." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Aphrodite, Mars ne nea ɛkeka ho pii. Wiɛ, dɛn na wɔde yɛɛ wɔn akode ne wɔn akode? Wɔn aboɔden abo no bi?"
  
  Drake kae sɛ: "Ade bi a yennim a akyiri yi ɛboaa yɛn ma yɛyɛɛ asɛmpatrɛw adwuma foforo."
  
  "Aane." Dahl antumi annyae serew. "Hena nkrante na wosiee no kaa Attila ho?"
  
  Lauren huruw kɔɔ so. "Mars!" - a oteaa mu. "Romafo ɔko nyame de ne nkrante tow Attila faa Skitefo no mu. Wɔfrɛɛ no Ɔko Kronkron Nkrantɛ. Nanso sɛ efi Mars ankasa nsam ampa a..."
  
  Dahl kae sɛ: "Wubetumi asan asiesie radar a ɛhyɛn fam no ma ahwehwɛ saa ade pɔtee no." "Na ade a ɛho yɛ na a ɛyɛ nwonwa yi ara."
  
  "Na boom!" Drake de ne ti too fam kyerɛɛ no. "Ɛyɛ mmerɛw saa. Swedenni a wabɔ dam no asan aba bio."
  
  Ná Alicia da so ara te sɛ nea ne bo afuw. "Anka worentumi nsusuw eyi ho, damn it, nna kakraa bi a atwam ni?"
  
  
  TI ADUAN nnum
  
  
  Nnɔnhwerew awotwe foforo na na wɔasiesie wɔn ho. DC kuw no san de radar a ɛhyɛn fam no sii hɔ bere a wɔne Iceland fam tutu kuw bi a na wɔda so ara rehwehwɛ nea aka wɔ anyame no ɔdamoa a edi kan no ho dii nkitaho akyi. Ɛsan ba Odin nkyɛn bere nyinaa, Drake susuwii bere a ɔretwɛn no. Ɛda adi pefee sɛ Icelandfo no kora nea wohuu no ho nsɛm dodow no ara ne nhwɛsode ahorow no nyinaa so. Ná ade bi a wɔntaa nhu ho nsɛm a wɔde bɛmena Washington no yɛ simma kakraa bi asɛm.
  
  Anyɛ yiye koraa no, ɛno ne nea wɔkae, akyiri yi Drake yɛɛ n"adwene. Sɛ Amerikafo no nni eyi wɔ fael mu dedaw a, anka ne ho dwiriw no.
  
  Wɔyɛɛ sɔhwɛ bi na afei wɔde sɛnkyerɛnne a ɛyɛ hyew kɔmaa. Ping wɔ beae a na wɔnantew dedaw no, na tete Mars Nkrantɛ no bɛyɛɛ beae a ɛda adi pefee wɔ asase mfonini no so.
  
  Mai kae sɛ: "Ɛno ara ne no. "Attila Hun Ɔboda."
  
  Wofii ase tutuu fam anibere so. Akuraa no asefo fii ase trɛw tokuru a na wɔatu dedaw no mu. Ansa na wɔredu baabi a ɛda hɔ a ɛne nkrante no di nsɛ pɛpɛɛpɛ no, wotuaa akuraa no asefo no ka na wɔyɛɛ wɔn ho sɛ wɔahaw bere a wɔrehwɛ wɔn sɛ wɔrekɔ no.
  
  Mai kae sɛ: "Eyi fã foforo ne amammerɛ mu ade kɛse bi a wɔahu."
  
  Hayden kae sɛ: "Yɛrentumi nhaw yɛn ho wɔ saa asɛm no ho mprempren." "Eyi ne Owu akode. Ɛsɛ sɛ wɔma eyi yɛ nea ɛnyɛ hwee ansa na yɛabɔ biribiara ho amanneɛ."
  
  Smith, Yorgi ne Kinimaka huruw kɔɔ mu, tow hyɛɛ fam. Dahl da so ara hwɛ na ɔte nka sɛ ɔyɛ woozy kakra, ɛwom sɛ Alicia ne Kenzi faa hokwan no frɛɛ no biribiara fi "afurum a ɔnyɛ hwee" so kosi "Crazy Sloth" so.
  
  Ɛnnyee bere tenten ansa na ɛrepae akɔ baabi a ɛda hɔ kwa no.
  
  Drake hwɛɛ sɛnea nnipa baasa no trɛw ɔkwan a ɛda ntam no mu no. Mai ne Alicia hwehwɛɛ mpɔtam hɔ hwɛɛ sɛ biribiara nni sare atenten a ɛrebɛwiawia so no mu. Ná Lauren rebɛtra baabi a ɛbɛn tokuru no; kwan a ɛda mmea baanu no ne wɔn a wɔwɔ ase hɔ no ntam.
  
  Drake kae sɛ: "Esiane sɛ yennim baabi a yɛrekɔ fam nti, ebia mfaso biara nni nkitahodi so. Nanso misusuw sɛ yɛbɛbɔ no sɛnea yebehu no."
  
  Hayden sii so dua sɛ: "Nea yehia ara ne adaka." "Yɛnsɛe bere mfa nhwɛ biribiara anaa obi foforo biara. Wopene so anaa?"
  
  Wɔde wɔn ti too fam. Yorgi dii kan, na na ɔyɛ obi a ɔyɛ nnam sen biara wɔ kuw no mu. Kinimaka dii akyi bae, na ɔda so ara rema ne ti kuru, na Smith dii n"akyi. Drake huruw kɔɔ tokuru no mu, na Hayden ne Dahl dii n"akyi. Ná ɛsɛ sɛ Swedenni no kɔ so tra ɔpon no ano. Drake de ne ho kɔhyɛɛ asase a ɛnteɛ no ase na ohui sɛ ɔwɔ ɔkwan bi a ɛyɛ sum mu. Simma biako a wɔde weawea ne ho a wɔde piapiaa afasu ntam no ma ɛkɔɔ baabi a hwee nni hɔ a ɛtrɛw a kuw no dan kɔɔ benkum. Yorgi de nkrante no bataa po so hyɛn a wotumi fa so no ho na ɔfrɛɛ kwan a ɛda wɔne no ntam no simma kakraa biara.
  
  Drake kuraa ne kanea a ɔde tow no mu pintinn, na ɔde akanea no ne nea ɛwɔ anim no bataa ho. Ɔkwan no antwe ne ho da, na mmom ɛtwaa nkrante no homebea ho hyiae kosii sɛ wɔde nkakrankakra de wɔn ani kyerɛɛ baabi a wɔde wɔn ani kyerɛɛ no.
  
  Yorgi gyinaa n"anim. "Ebia ɛsɛ sɛ yebu mu."
  
  Drake kaa ntam sɛ. "Ɛyɛ ɔbo a ɛyɛ den. Anka yebehia nnwinnade akɛse na yɛatumi abubu wɔ hɔ. Wuhu sɛnea ne ho yɛ srade no?"
  
  Yorgi yɛɛ nnyigyei bi a n"ani nnye ho. "Ɛboro saa kwan yi tɛtrɛtɛ mmɔho abien."
  
  "Na nkrante no?" - a mebisae.
  
  "Ɔfã foforo nkutoo."
  
  Drake nyaa adwene soronko sɛ wɔde wɔn redi agoru. Anyame dedaw no regye wɔn ani bio. Ɛtɔ mmere bi a na ɛte sɛ nea wodi n"akyi kwan no nyinaa, na wɔtwe no kɔ akwantu bi mu, na ɛtɔ mmere bi a wɔsan kɔ hɔ bɛkyerɛ wɔn ho.
  
  Te sɛ mprempren.
  
  Ɔno na ɔsii ne gyinaeɛ. Ɔkae sɛ: "Monkɔ so." "Ɛsɛ sɛ yehu baabi a nkyekyem yi de yɛn kɔ."
  
  Yorgi de mmuae no kɔmaa no sɛ: "Wiɛ, nneɛma a ɛnteɛ a ɛda yɛn anim no biako wɔ hɔ." "Ɔkwan kɛse a wonnim."
  
  Alicia nne yɛɛ gyegyeegye faa nkitahodifo no mu. "So ɛretu?"
  
  Ná Drake nim aseresɛm nne bɔne no. "Gyae saa".
  
  "Ɔwɔ nan dodow ahe?"
  
  "Alicia!"
  
  Obiara a na ɔwɔ asase ase yii wɔn atuo. Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔde krane bɛbɔ ne kɔn mu de ahwɛ n"anim, nanso Kinimaka siw n"ani so. Ade biako pɛ a otumi yɛe ne sɛ ɔde ne ti atifi bɔɔ ɔkwan a ɛda ɔkwan no mu no so.
  
  Mfutuma a ɛrepaapae mframa no mu. Ná Drake ho fifiri retu, na na n"akuru a ɛyɛ foforo no rebɔ denneennen. Kuw no weew wɔn ho kɔɔ so ntɛmntɛm sɛnea wobetumi. Yorgi dii wɔn anim twaa baabi a ɛkɔ brɛoo ho hyiae. Ɛno ansa na Russiani aberante no gyaee.
  
  "Ow! Mewɔ biribi."
  
  "Dɛn?" - a mebisae. Wɔtee nne ahorow pii.
  
  "Twɛn. Wubetumi ne me aforo aba ha."
  
  Ankyɛ na Drake twaa benkum no ho hyiae na ohui sɛ ɔkwan no fã atrɛw, na ɛdanee ɔbo apon a ne sorokɔ yɛ anammɔn awotwe na ne tɛtrɛtɛ boro onipa de mmɔho anan. Ná ne kɔla yɛ tan, na ɛyɛ torotoro, na ɛkɔ soro wɔ tokuru ketewaa bi a wɔatwa akɔ ɔbotan no ankasa mu, ɔkwan ketewaa bi a wɔfa so kɔ mu te sɛ ɔpon so.
  
  Drake hwɛɛ tokuru yi mu tuntum no mu. "Enti ebia wɔtutu ɔbotan no mu kakra, hwɛ hui sɛ Attila bɛtra ha daa?"
  
  Yorgi kae sɛ: "Nanso asubɔnten biara nni yɛn atifi." "Ná ɛwɔ m"adwene mu."
  
  Hayden kae sɛ: "Asubɔnten no kwan sesa wɔ mfe no mu." "Seesei yɛrentumi nka sɛ ebia bere bi na Tisza no sen fa saa kwan yi so anaa. Sɛnea ɛte biara no, ɛwɔ anafo fam mita kakraa bi pɛ."
  
  Drake nantew kɔɔ sum no mu. "Mewɔ agodie no mu." So yɛbɛhwɛ?
  
  Yorgi huruw sɔre, na ɔkɔɔ so kuraa ne gyinabea wɔ anim. Mfiase no na ɔpon foforo no yɛ tuntum koraa ho mfonini ara kwa, nanso bere a wɔrebɛn na wɔrehyerɛn wɔn kanea no, wohuu ɔdan kɛse bi ho nsɛnkyerɛnne wɔ ɔfã foforo. Ná ɔdan no nsõ nsen adidibea a ɛfata, a mfutuma nketenkete ahyɛ mu ma na kommyɛ koraa, a na wɔde asɛnka agua a ɛkɔ soro kodu nkotodwe wɔ mfinimfini.
  
  Ná ɔbo funnaka bi wɔ asɛnka agua no so.
  
  Yorgi homee sɛ: "Ɛyɛ nwonwa."
  
  "Wususuw sɛ Attila wɔ hɔ?" Kenzi bisae sɛ.
  
  "Nkrantɛ no yɛ, misusuw sɛ." Yorgi hwɛɛ ne radar a ɛhyɛn fam no mu. "Saa na asɛm yi ka."
  
  "Yɛda so ara yɛ asɛmpatrɛw adwuma." Hayden anhwɛ funnaka no mpo. Ná onni adagyew sɛ obesua ɔbarima ne ɔbea nna ho ade. "Na ɛwɔ hɔ ara? Ɛno ara ne no".
  
  Drake hwɛɛ baabi a ɔde ne nsa rekyerɛ no. Kuw no faa ɔkwan a wɔfa so kɔ mu no mu na wohuu wɔn ho wɔ dan no mu koraa. Nnua adaka bi a wonim no yiye a wɔde Order no nsɔano wɔ anoano no gyina pedestal no ankasa so, wɔ funnaka no ase. Hayden de ne nan sii ne nkyɛn.
  
  Ɔka kyerɛɛ Lauren wɔ comms no so sɛ: "Sie wo ho." "Yɛrekɔ yɛn kwan so. Ka kyerɛ Washington sɛ yɛanya adaka a etwa to no."
  
  "So wubuee mu?"
  
  "Negetifu. Minsusuw sɛ ɛyɛ adwene pa wɔ ha ase. Yɛbɛtwɛn akosi sɛ yɛbɛduru soro."
  
  Drake hwɛɛ funnaka no denneennen. Yogafo no bɛn no. Kenzi foroo pedestal no so na ɔhwɛɛ fam.
  
  "So obi bɛboa me?"
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛnyɛ mprempren. "Ɛsɛ sɛ yɛkɔ".
  
  "Adɛn?" Kenzi kɔɔ so yɛɛ kɛse. "Ɛnte sɛ akuw afoforo a ɛwɔ ha no. Ɛyɛ anigye sɛ wubenya bere tiaa bi ama wo ho, wunsusuw sɛ? Ɛyɛ nsakrae a ɛyɛ anigye sɛ meremma obiara mmɔ mmɔden sɛ obesiw me kwan."
  
  Drake danee comms no. "Dal? Woyɛ ɔkwasea."
  
  "Dɛn?"
  
  Kenzi guu ahome. "Ɛyɛ ɔbo a wɔde kata so ara kwa."
  
  Drake huu no sɛ obi a ɔde nkaedum fa sum ase a n"ani gye ademude ho. Nokwarem no, eyi renbrɛ ase da. Ná ɛyɛ ne fã. Ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Hayden.
  
  "Yɛbɛkyere wo. Mehyɛ bɔ".
  
  Otuu mmirika kɔɔ pedestal no fã foforo, soo ɔbo no na ɔtwee.
  
  Hayden de ahopere fii ɔdamoa no mu, na Yorgi ne Kinimaka dii n"akyi. Smith gyinaa ɔpon no ano kakra. Drake hwɛɛ sɛnea wohuu ademude ahorow a efi Attila Hun no ɔdamoa mu no.
  
  Wɔ kanea a wɔde tow nneɛma mu no hann mu no, na n"ani afura; ahabammono ne kɔkɔɔ a ɛhyerɛn, safir bruu ne kɔkɔɔ a ɛhyerɛn; nyankontɔn no sunsuma, a ɛhyerɛn na ɛnyɛ hwee nea edi kan wɔ ɛkame ayɛ sɛ mfe apem mu. Wɔde ahonyade no tu kɔɔ baabi foforo, wɔde saa kankabi yi bɔɔ nkrante no fii baabi a ɛnhyia. Nkrantɛ afoforo nso hyerɛn. Na kɔnmuade, nansoaa ne nkapo da hɔ akuwakuw.
  
  Ne nyinaa ase a na Attila amu da so ara de ntade asinasin kakraa bi abɔ no. Drake gye dii saa. Damoa mu adwowtwafo anhu beae no da; ɛno nti na ahonyade wɔ hɔ. Ná Nasifo no hia ma wɔn nhyehyɛe akɛse nkutoo, na sɛ wɔtwe adwene si nkaedum a wɔahu no so a, na ɛbɛtwe adwene asi wɔn so ara kwa. Bere a okura ne home mu no, ohuruw kɔɔ nkitahodifo no nkyɛn.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Lauren." "Ɛsɛ sɛ wofa obi ma ɔwɛn ne nyinaa. Ɛsɛ sɛ woma ɛba mu ara kwa. Eyi yɛ... nea wontumi nnye nni. Adeɛ baako pɛ ne sɛ..." Ɔgyinaa hɔ kakra, hwehwɛɛ mu.
  
  "Deɛn ni?" - a mebisae.
  
  "Nkrantɛ biara nni ha. Mars nkrante ayera."
  
  Lauren de ne home fii ne mu. "Oo dabi, eyi nyɛ papa."
  
  Drake anim yɛɛ basaa. Ɔkae sɛ: "Biribiara a yɛafa mu akyi no." "Minim no yiye."
  
  Kensi serewee. Drake hwɛɛ n"akyi. "Mars Nkrantɛ no wɔ ha."
  
  "Damn, wo ho yɛ fɛ. Relic smuggler ne owifo a ne ho akokwaw. Wowiaa fii me hwene ase pɛɛ." Ɔhwɛɛ no denneennen. "Ɛyɛ nwonwa".
  
  "Worentumi nnye biribiara." Ohuu no sɛ ɔreyi ade bi a wɔde aboɔden abo ayɛ. "Nanso mewɔ wo mu ahotoso sɛ wobɛkɔ hɔ akɔpɛ nneɛma a ɛsom bo sen biara."
  
  "Ɛdɔɔso sen Attila?"
  
  "Yiw, ampa." Wubetumi akɔfa. Nanso nea wobɛyɛ biara, fa nkrante no sie ma wo ho."
  
  Kenzi serewee na oyii ne nsa, na ogyaw ademude a wɔde aboɔden abo ayɛ no wɔ n"akyi nanso ɔde nkrante no siei. Ɔde obu bi kae sɛ: "Seesei mahu ne nyinaa." "Yɛbɛtumi akɔ."
  
  Drake ani gyei sɛ ɔdaa ne komam akɔnnɔ adi na ɔboaa no ma odii ho dwuma. "Ɛnde ɛnyɛ hwee. Ma yɛnhwɛ nea Owu Ɔpɔnkɔsotefo no yɛ."
  
  
  TI ADUSA NSƐM
  
  
  Bere a SPEAR kuw no bu nkotodwe wɔ owia hann tẽẽ mu no, wɔhwehwɛɛ Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no adaka a etwa to no mu.
  
  Kinimaka twɛn sɛ wɔbɛpene so bere a Alicia ne Mai rebɛn ahye no, afei a na wotumi hu helikopta ahorow a ɛyɛ adamfofa su wɔ wim no. Hayden de ne nsa kyerɛɛ Kinimaka so.
  
  "Kɔ so yɛ adwuma pa no, Mano. Ɛsɛ sɛ yɛhwɛ nea ɛwɔ mu ansa na adwumakuw no aba; adamfo anaa ɔtamfo."
  
  Hawaiini no de ne ti too fam na ɔbɔɔ lock no so. Drake de ne ho too n"anim bere a nkataso no maa ne ho so no, na ɔne Dahl bɔɔ ne ti.
  
  "Nsɛnhunu!" - teɛɛm, na ɔde n"ani kyerɛɛ baabi.
  
  "So ɛno ne mmɔden a wobɔe sɛ wobɛfew w"ano, Yorkie?"
  
  "I"ll kiss you sɛ wopia saa shaggy mop a wofrɛ no ti no kɔ m"anim bio a. Yorkshire Afew a Mogya Ma."
  
  Nokwarem no, obiara ante ne nne. Na wɔn nyinaa de wɔn adwene asi adiyisɛm foforo no so.
  
  Hayden hwɛɛ mu, na ɔde ne ho too Kensi so. Ɔde anifere kae sɛ: "Sheeeit." "Mansusuw da sɛ ɛbɛyɛ saa."
  
  "Na me nso". May gyinaa hɔ.
  
  Lauren san kaa kyerɛwsɛm no bio kae sɛ: "Nokware Atemmu a Etwa To no." "Nea enye koraa."
  
  Alicia bɔɔ n"ano sɛ: "Wiɛ, minnim mo ho asɛm." "Nanso nea mihu wɔ mu ara ne krataa bi a ɛyɛ fucking. Ɛte sɛ nea nneɛma a metɔ no din."
  
  Mai hwɛɛ n"akyi. "Ɔkwan bi so no, mintumi nsusuw wo ho sɛ wowɔ aguadidan kɛse bi mu."
  
  Alicia de n"ani kyerɛɛ baabi. "Bere biako pɛ." Saa nteaseɛnam, akwanside ahorow ne nneɛma a wɔpaw yi nyinaa tow me fii kwan so koraa." Ɔde akɔnnɔ suaa helikopta ahorow a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so a ɛreba no ho ade. "Ɛyɛ papa kɛse".
  
  Kinimaka de ne nsa kɔhyɛɛ adaka no mu twee krataa bi na ɔmaa so maa obiara huu. "Ɛyɛ akontaabu akuwakuw bi kɛkɛ."
  
  Smith kae sɛ: "Ɛnam akwanhyia mu."
  
  Drake tee nka sɛ ne bo afuw. "Enti, Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no somaa yɛn kɔɔ wiase fã sɛ yɛnkɔhwehwɛ krataa bi wɔ ɔdamoa bi a wɔde asie mfe ɔhaha pii mu? Beae a ebia anka yɛrennya da sɛ yɛannya osuahu wɔ anyame no adamoa ho a? Me nte eyi ase ".
  
  Kenzie kae sɛ: "Ná Nasifo no hwehwɛ nkaedum ne ademude." "So wunim ade kɛse a ɛyɛ nwonwa a wohuu nnansa yi wɔ po so nsukyenee ase yi ho asɛm? Ebinom ka sɛ ɛyɛ Nasifo atrae. Wɔfow biribiara fi agude so kosi nhoma mmobɔwee ne mfonini ahorow so. Wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛbɔ zombies, wɔhwehwɛɛ daa nkwa na wɔhweree nnipa mpempem pii wɔ hwehwɛ a asiane wom mu. Sɛ wɔpaw sɛ wobegyaw no wɔ Hun Attila ɔboda mu sen sɛ wobewia ahonyade no a, ntease a ɛyɛ hu wɔ hɔ a enti ɛte saa."
  
  Lauren de ne nsa kyerɛɛ n"aso so. "Columbia Mantam no pɛ sɛ wohu nea ɛyɛ."
  
  Hayden gyee fii Kinimaki hɔ. "Enti, mmarima, eyi yɛ krataa dedaw bi a wɔde kyerɛw nsɛm, a ɛyɛ den yiye na atetew wɔ n"afã abien no nyinaa. Ayɛ kɔkɔɔ na ɛte sɛ nea ɛyɛ mmerɛw koraa. Enti, wɔ mfinimfini no, nkyerɛwde bi wɔ hɔ a akontaahyɛde nkutoo na ɛwom." Ɔkenkanee wɔn sɛ: "483794311656..." Ɔhome. "Ɛnyɛ ɛno nko ara..."
  
  "Geek"s dae a ɛyɛ nsu." Alicia guu ahome. "Nanso dɛn koraa na ɛsɛ sɛ yɛyɛ?"
  
  Drake sɔre gyinaa hɔ bere a helikopta ahorow no rekɔ fam no kae sɛ: "Fi ha." "Ansa na Hunfo no behu yɛn."
  
  Wimhyɛnkafo no tuu mmirika kɔɔ soro. "So mo mmarima no asiesie mo ho? Ɛsɛ sɛ yɛde yɛn ani si saa asɛm no so."
  
  Kuw no de no san kɔɔ helikopta ahorow no mu. Hayden wiee ne kasa no na ɔde krataa no twaa ho hyiae bere a wɔtraa wɔn nkongua so no. "Adwene bi wɔ hɔ?"
  
  Alicia kae sɛ: "Worentumi ne wɔn mmɔ loto mpo." "Mfasoɔ nni so".
  
  "Na dɛn ne owu wɔ yɛ?" Drake kae sɛ. "Na apɔnkɔsotefo baanan no? Esiane sɛ ɛte sɛ nea akontaabu ho hia nti, so ebetumi ne awo nna wɔ biribi yɛ? Nna a wɔde wui?
  
  "Yɛwɔ ha," ɛnne bi kae wɔ n"aso mu, na ɔkaee bio sɛ na wɔne wiase nyinaa wɔ abusuabɔ gye sɛ ɛsɛ sɛ wɔto DC mu na wɔawie asɛmpatrɛw adwuma bi, na wɔ saa tebea yi mu no, na wɔne Lauren nkutoo wɔ abusuabɔ.
  
  Ɛnne foforo kae sɛ: "Ɛnyɛ ɔno nkutoo so." "Yɛanya."
  
  Drake tiee helikopta ahorow no a ɛreforo akɔ wim nkakrankakra no.
  
  "Saa akontaahyɛde ahorow a wɔapaapae mu yi yɛ nsusuwii ahorow. Fo koraa. Nasifo no gyaw mo botae a edi mũ, nkurɔfo."
  
  Drake fii ase hwɛɛ n"akode ahorow no mu na osiesiee no. "Deɛ ani si so?" - a mebisae.
  
  "Yiw, akontaahyɛde ahorow a edi kan no twe adwene si Ukraine so. Ntoatoaso no yɛ nɔma tenten biako a ɛkɔ so, enti egyee yɛn bere kakra ansa na yɛretumi akyerɛ ase."
  
  Alicia hwɛɛ ne dɔn no. "Memfrɛ simma anum da biara."
  
  "Wonni IQ a ɛyɛ ɔha aduosia."
  
  "Ɛbɛyɛ dɛn na woahu, ɔbarima nyansafo? Mensɔ nhwɛe da."
  
  Simma biako a wɔyɛ komm, na afei: "Sɛnea ɛte biara. Yɛhyɛn ntoatoaso no nyinaa mu na yɛde bataa satellite no ho. Nea yɛrehwɛ mprempren ne mfiridwuma beae kɛse, ebia ne nyinaa yɛ akwansin ahinanan awotwe. Adekoradan ahorow ahyɛ mu ma kɛse, yɛkan bɛboro aduasa, na ɛte sɛ nea hwee nni hɔ. Biribi a efi ɔko bere bi a wɔagyaw hɔ mu. Eyi betumi ayɛ Soviet asraafo akorae dedaw bi a mprempren wɔagyaw hɔ."
  
  "Na coordinates no nso?" Hayden bisae sɛ. "So wɔtwe adwene si biribi pɔtee bi so?"
  
  "Meda so ara rehwɛ mu." Ná kommyɛ wɔ nhama no so.
  
  Ná enhia sɛ Hayden bɔ wimhyɛnkafo no amanneɛ; na wɔde wɔn ani kyerɛ Ukraine dedaw. Drake tee nka sɛ wagye n"ahome kakra; anyɛ yiye koraa no, wɔn akuw a wɔne wɔn di asi no antumi adi wɔn so nkonim ankɔ. Ɔhwɛɛ Hayden na ɔde n"ano too n"ano.
  
  So yebetumi adum eyi?
  
  Ɔyɛɛ n"anim. Ná ɛbɛyɛ te sɛ nea adwenem naayɛ wom.
  
  Huakɔka? Ɔyɛɛ no brɛoo, na ɔde ne ho too n"anim.
  
  Hayden nso susuw saa. Obiara nni hɔ a yebetumi de yɛn ho ato no so.
  
  Alicia serewee. "Damn it, Drake, sɛ wopɛ sɛ wofew n"ano a, yɛ no ara."
  
  Yorkshireni no de ne ho too n"akyi bere a helikopta no twaa wim no. Ɛkame ayɛ sɛ na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobɛyɛ adwuma wɔ wo tumi nyinaa mu bere a wunnim sɛ ebia w"ankasa w"adwumawuranom mpo benya w"akyi no. Adesoa bi baa ne koma so. Sɛ na obi reyɛ biribi atia wɔn a, na ɔrebɛhu.
  
  Nkitahodifo no bɔɔ bip.
  
  "Wow".
  
  Hayden maa ne ti so. "Dɛn?" - a mebisae.
  
  Ná super geek a ofi Washington no nne te sɛ nea ehu aka. "So wugye di, Jeff? Mekyerɛ sɛ, mintumi nka eyi nkyerɛ wɔn na afei mahu sɛ ɛyɛ nsusuwii hunu ara kwa."
  
  Dinn. Afei wɔn dɔfo no homee denneennen. "Wow, ɛsɛ sɛ meka sɛ. Eyi nye. Eyi nye ankasa. Ɛte sɛ nea nsusuwii ahorow no de kɔ Owu Ɔpɔnkɔsotefo no nkyɛn tẽẽ.
  
  Dahl gyinaa hɔ kakra wɔ bere a ɔde nsɛmma nhoma bi guu ne tuo mu no mfinimfini. Ɔkae sɛ: "Ntease wom. "Nanso ɛyɛ dɛn?"
  
  "Nuklea akode."
  
  Hayden kyekyeree ne sẽ. "So wubetumi akyerɛ eyi yiye? So eyi te ase? So ɛwɔ hɔ-"
  
  Geek no homee, na ɔgyee ne home sɛ: "Twɛn." "Mesrɛ wo, twɛn kɛkɛ. Ɛnyɛ ɛno nko ara. Na ɛnyɛ "nuklea akode" na mekyerɛ."
  
  Hayden yɛɛ n"anim basabasa. "Ɛnde dɛn na wopɛ sɛ woka?"
  
  "Nuklea akode asia na ɛwɔ adekoradan abiɛsa mu. Yɛrentumi mfa afasu mu nhu ade efisɛ wɔde kɔbere ahyɛ adan no mu, nanso yebetumi afa adan atifi ahu denam yɛn satellite ahorow no mmoa so. Mfonini ahorow no kyerɛ sɛ nuklea akode no fi mfe aduɔwɔtwe bere no mu, ɛda adi sɛ ɛfata sɛ ɔdetɔfo a ɔfata no nya ahonyade na wɔhwɛ so yiye. Ahobammɔ no mu dodow no ara wɔ mu, ɛtɔ mmere bi a wɔde kar twa baabi a obiara nni hɔ no ho hyia."
  
  "Enti, Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no de nuklea akode asia siei wɔ adekoradan abiɛsa mu sɛ wɔde bedi dwuma akyiri yi?" Mai bisae sɛ. "Ɛte sɛ nea ɛyɛ Nasifo ade ankasa."
  
  Geek no kae sɛ: "Akode no nso reyɛ adwuma."
  
  "Woyɛɛ dɛn huu saa?"
  
  "Kɔmputa nhyehyɛe no reyɛ adwuma. Wobetumi de akode ahyɛ wɔn, akyerɛ wɔn kwan, agyae wɔn."
  
  "Wowɔ beae pɔtee a wobɛkɔ?" Kenzi bisae sɛ.
  
  "Yiw, yɛyɛ saa. Wɔde wɔn baanum nyinaa kyekyeree lɔre ahorow a ɛyɛ tratraa a ɛwɔ adekoradan ahorow no mu no akyi. Anwonwasɛm ne sɛ, nnansa yi dwumadi a wɔyɛ wɔ mu no abu abɔ ho abien. Nokwarem no, na wobetumi atu wɔn nso."
  
  Drake hwɛɛ Hayden, na ɔsan hwɛɛ no denneennen.
  
  Kensi kae denneennen sɛ: "Mole."
  
  "Na akuw a wɔne wɔn ho di asi no nso ɛ?" - bisaa Dahl.
  
  "Sɛnea NSA kyerɛ no, nsɛm a wɔka no dodow akɔ soro. Ɛnyɛ sɛ ɛyɛ fɛ."
  
  Mai kae sɛ: "Mɛpɛ sɛ mihu nea wɔhwɛ kwan sɛ wobenya." "Nnuklea akode dedaw asia nka ho."
  
  "Nkrantɛ a ɛwɔ Mars".
  
  Drake danee ne kɔn ntɛmntɛm. "Dɛn?" - a mebisae.
  
  "Obiara nyaa coordinates no, a ɔfaa no sɛ saa mole yi reyɛ adwuma wɔ ha. Obiara de adwuma sii ne ho sɛ ɔbɛyɛ satellite. Yɛn mfoninitwa softwea no wɔ sensor ahorow nyinaa, na sɛ yefi ase fi Odin ne nea edii akyi bae ho asɛm a, yebetumi ahu ade bi a wɔntaa nhu a ɛbata adamoa ne anyame ho. Yɛn nnwinnade no kyerɛ sɛnea ade no kɛse bɛyɛ ne ne nsɛso, na ɛne nkrante a ayera no hyia. Wɔn nyinaa nim sɛ yɛahu nkrante no na yɛde yɛn ani kyerɛ nuklea tow no. Ɛsɛ sɛ yɛyɛ eyi."
  
  "Gyaw nkrante no wɔ chopper no so." Smith de ne nsa kyerɛɛ ne ho so.
  
  Drake, Dal ne Hayden sesaa wɔn ani so. "Ɛnyɛ hokwan a ɛwɔ hellgya mu. Nkrantɛ no da so wɔ yɛn nkyɛn."
  
  Drake de ne ti too fam. Ɔkae sɛ: "Ade biako pɛ a mogya wom a ɛsom bo sen Genghis Khan, Attila, Geronimo ne Hannibal a wɔaka abom." "Na wɔhyɛ yɛn ma yɛdan kɔ nuklea akode so."
  
  Mai kae sɛ: "Nsusuwii a wɔadi kan asusuw ho." "Na nneɛma pii nti na wohia. Ahonya."
  
  Smith kae sɛ: "Akatua."
  
  Kensi kae sɛ: "Adifudepɛ.
  
  Hayden de ahotoso kae sɛ: "Ɔhaw biara nni ho." "Esiane saa nneɛma yi nyinaa a wɔaka abom nti. Nuklea akode asia no wɔ he?"
  
  Kɔmputa so nipa no kae sɛ: "Mmienu na ɛwɔ adekoradan 17 mu." "Nuklea adwumayɛbea afoforo wɔ Eighteenth ne Nineteenth, na mereka beae pɔtee a wɔwɔ akyerɛ mo mprempren. Ɛyɛ base kɛseɛ na yɛrekan ɔhyew a ɛfiri anyɛ yie koraa no nipadua dumienu mu, enti hwɛ yie."
  
  Drake de ne ho too n"akyi, na ɔhwɛɛ ɔdan no atifi. "Bio?"
  
  Ná Hayden nim nea ɔredwen ho. "So wugye di sɛ biribiara bɛsesa wɔ eyi akyi?"
  
  Ɔserewee awerɛhow so. "Megye di".
  
  Dahl kae sɛ: "Ɛnde momma yɛmmɔ no denneennen." "Sɛ́ kuw, sɛ́ mfɛfo adwumayɛfo. Momma yɛnyɛ eyi nea etwa to."
  
  
  TI ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  Na ɛnyɛ mmerɛw mma SPEAR kuw no. Ná nnyinaso dedaw a wɔagyaw hɔ no yɛ adekoradan akɛse atenten a wɔaboaboa ano a ɛyɛ basabasa a mfutuma akwan a ɛyɛ torotoro a ɛwɔ ntam no ara kwa. Ná akwan no trɛw yiye ma lɔre akɛse betumi afa mu. Drake kyerɛe sɛ bere bi na ɛyɛ adekoradan bi, beae a wobetumi de asraafo nneɛma pii asie. Helikopta ahorow no sii fam wɔ kurow no akyi, wɔ ban bi a ayɛ mmerɛw na asɛe akyi, na ɛkame ayɛ sɛ wodum wɔn engine amonom hɔ ara.
  
  Hayden kae wɔ ne nkitahodifo no mu sɛ: "Kuw no ayɛ krado."
  
  Constable DC ka kyerɛɛ no sɛ: "Kɔ." "Hwɛ sɛ wɔadi akode a wɔde di dwuma no mu na ade foforo no nso ayɛ nea asiane biara nni ho."
  
  Dahl nwiinwii wɔ fam. "Momma yɛnka sɛ yɛbɛto mmoa dan no pon mu bere a ɔpɔnkɔ no aguan awie no ho asɛm."
  
  Ná kuw no ayɛ mmeae a adekoradan abiɛsa no nyinaa wɔ ho mfonini dedaw wɔ wɔn adwene mu na na wɔwɔ akwan a ɛyɛ kyinhyia no ho adwene pa. Ne titiriw no, na biribiara ne biribiara a aka. Ná akwan a nnipa nni hɔ, akwan a wɔbɛfa so akɔ baabiara nni hɔ, na na akwan biara nni hɔ a wobetumi afa so aguan, gye biako pɛ. Na kwae a ɛyɛ den atwa adekoradan a atwa ho ahyia no nyinaa ho ahyia, nanso na emu de no - abiɛsa a ɛho hia no - wɔ afoforo no mu wɔ nhyehyɛe a wɔanhyɛ da.
  
  Wɔboom tuu mmirika.
  
  Hayden kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ yɛpaapae, yɛma nuklea akode no yɛ nea ɛnyɛ hwee, afei yɛhwehwɛ ɔkwan bi a yɛbɛfa so de afi ha akɔ baabi a ɛyɛ fɛ." "Romania nni akyirikyiri."
  
  Afei na Lauren ka wɔn ho, na ɔde ne ho ahyɛ Washington mu koraa, na esiane sɛ wada no adi sɛ obetumi asusuw nneɛma ho wɔ nhyɛso ase nti, ebia wobehia no bere a ɛfa nuklea akode a wobedi ho dwuma ho no. Wontumi mmu ti a ɛyɛ den a etumi fa akwan so de nsɛm kɔ no adewa. Wɔkɔɔ fam, ntɛmntɛm na wɔde wɔn ani kyerɛɛ adekoradan ahorow no.
  
  Mfutuma kwan bi buei wɔ wɔn anim, na obiara nni hɔ. Wɔ eyi akyi no, na asase a ɛda hɔ kwa ne abotan akata beae no nyinaa so, na na sare bruu a ɛnyɛ den kakraa bi pɛ na ɛwɔ hɔ. Drake hwehwɛɛ tebea no mu na ɔmaa ahyɛde sɛ wɔnkɔ wɔn anim. Wotuu mmirika fii adi a na wɔasiesie wɔn akode. Efĩ ne ngo hua no tow hyɛɛ n"adwene so, na mframa a ɛyɛ nwini bi bɔɔ n"anim. Wɔn nneɛma no bɔɔ gyegyeegye na wɔn mpaboa bɔɔ fam denneennen.
  
  Wɔbɛn adekoradan no fasu a edi kan no na wogyinaa hɔ, na wɔde wɔn akyi gyinaa so. Drake de n"ani kyerɛɛ nhama no so.
  
  "Krado?" - a mebisae.
  
  "Kɔ."
  
  Ɔhwɛɛ wɔn kwan no fã a edi hɔ no, a na onim sɛ wonni CCTV mfoninitwa mfiri biara a ɛsɛ sɛ wɔhaw wɔn ho wɔ ho efisɛ mfiri ahorow no nnyee nsɛnkyerɛnne biara a efi base hɔ a ɛnyɛ telefon a wokura kyin. Nuklea ahoɔden no ankasa maa nnyigyei a ɛba fam bae. Eyi akyi no, na beae no yɛ obonin.
  
  Mmirikatu foforo na wohyiaa adekoradan foforo. Ná wɔn mu biara wɔ nɔma bi a wɔde nkyerɛwde tuntum akyerɛw wɔ so. Ná wɔn mu biara te sɛ nea asɛe, ɛnyɛ dɛ, na nkannare nsubɔnten fi ɔdan atifi kɔ fam. Ná nsu a ɛkɔ nsu no mu no wosow kwa, na afã horow a ɛyɛ nsensanee no kyerɛ fam, na na nsu a ɛho agu fĩ retɔ.
  
  Afei na Drake tumi huu Warehouse 17 benkum so wɔ n"anim.Ɔkae sɛ: "Yɛretwa kwan yi." "Yɛfa adekoradan yi nkyɛn kosi sɛ yebedu awiei. Enti yɛne dunwɔtwe ntam kwan yɛ anammɔn aduonu pɛ."
  
  Ɔkɔɔ n"anim, afei ogyaee. Kar bi a ɛhwɛ ahobammɔ so faa ɔkwan a ɛda wɔn anim no so, na ɛnam ɔkwan a ɛtwam wɔn no so. Nanso, biribiara ansi. Drake homee ahomegyeɛ.
  
  Dahl kaee wɔn sɛ: "Nnamfo biara nni ha. "Nnye obiara a onni kuw no mu nni." Na ɛho nhia sɛ ɔde "Amerikafo mpo" ka ho.
  
  Afei Drake tu fii ne baabi, miaa ne ho wɔ adekoradan no fasu ho na ɔkɔɔ n"anim. Ná adekoradan 17 no wɔ mfɛnsere nketewa abien a ɛhwɛ anim. Drake domee komm, nanso ohui sɛ ɔkwan foforo biara nni hɔ a obetumi afa so afi mu.
  
  Ɔkae ntɛm ara sɛ: "Tutu kɔtra baabi foforo." "Tutu kɔ baabi foforo mprempren."
  
  
  TI ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  Wotuu mmirika kɔɔ adekoradan no apon ano, na wɔkyekyɛɛ wɔn mu akuw abiɛsa. Drake, Alicia ne May mu biara nyaa nkontabuo dunwɔtwe; Dal, Kenzie, ne Hayden mu biara nyaa nkontabuo dunwɔtwe, na ɛmaa Smith, Lauren, Kinimaka, ne Yorgi mu biara nyaa nkontabuo dunkron. Sɛ́ obiako no, wɔbɔɔ apon akɛse no mu.
  
  Drake bɔɔ ɔpon no, na ɔtetew mu fii ne hinge ahorow so. Ná ɔbarima no refi adwumayɛbea hɔ akɔ mu ara kwa. Drake faa no wɔ ne nsa ase, twee no denneennen na ɔtow no guu adwumayɛbea no fasu a ɛne no bɔ abira no so. Ɔkwan teateaa a na wɔwɔ mu no bue kɔɔ adekoradan no mu tẽẽ, enti Alicia ne May twaa ho hyiae.
  
  Drake wiee ɔbarima no, gyaw no kɔdae, na ɔhwɛɛ adwumayɛbea nketewa no ansa na ɔrebɛka mmea no ho. Ade a ɛyɛ nwonwa bi hyiaa n"ani. Ná adekoradan no sõ, ɛware na ɛware. Ná lɔre tenten bi a ɛba fam a ɛyɛ tratraa gyina ne mfinimfini, a ɛhwɛ apon a wɔde twitwiw so no ano-takisi a engine kɛse bi wɔ anim. Nuklea akode abien da lɔre no akyi, na emu da hɔ te sɛ awia, na wɔn hwene hwɛ anim, na ahama tuntum a ɛkyekyere wɔn ho wɔ bere ne bere mu. Na ahama no bɛma wɔatumi ayɛ nsakrae a wɔrenhinhim pii-Drake hyɛɛ nyansa sɛ ɛyɛ adwene pa ma akwantu, efisɛ obiara mpɛ sɛ aprɛm a edi awu bɛbɔ ade a egyina hɔ. Ná ntama a wɔde akata nkyɛnkyɛn kɛse bi da lɔre kɛse bi nkyɛn, na osusuwii sɛ wɔde abata ho ansa na wɔrefi hɔ.
  
  Mai kae sɛ: "Ahobammɔ biara nni hɔ."
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ adwumayɛbea foforo a ɛwɔ lɔre no nifa so. "Me nyansahyɛ".
  
  Mai kae sɛ: "Wubesusuw sɛ wɔbɛhaw wɔn kɛse."
  
  Drake antumi annyɛ hwee sɛ ɔbɛhwɛ mfoninitwa mfiri a ɛhwɛ ahobammɔ so no, na na ɛyɛ den ma no sɛ ɔde ne ho bɛto fanfo kuw bi a wɔte adwumayɛbea bi a mframa pa wom so koraa. Ɔkae sɛ: "Yɛn adamfo dedaw no, ebia ahomaso wɔ adwuma mu." "Wɔde siee bere tenten."
  
  Wɔnam nkitahodi akwan so tee ɔko nnyigyei no, na akuw afoforo nni adagyew.
  
  Alicia de ahopere kɔɔ lɔre no ho. "Me so!"
  
  
  * * * .
  
  
  Dahl kyeree ɔbarima a ɔbɛn no paa no na ɔtow no guu nnua no mu, na onyaa mframa bere a ɛfata ansa na ɔrehwɛ sɛnea ɔrehwe fam fɛre so. Na nnompe no abubu. Mogya sen. Kenzi hwirew ne ho twaam, na ɔtow ne submachine gun, na ɔbɔɔ mmarima a wɔreguan no, na afei wɔde wɔn anim bɔɔ fam denneennen. Hayden sesaa n"afã horow, na ɔpɛe ne Glock. Ná lɔre kɛse a wohui no asi adekoradan no mfinimfini, wɔ adwumayɛbea abiɛsa ne nnaka a ɛtoatoa so pii nkyɛn. Ná wonni nea ɛwɔ mu no ho adwene biara, nanso wosusuwii sɛ ɛbɛyɛ nea nyansa wom sɛ wobehu.
  
  Hayden nantew kɔɔ lɔre no ho, na n"aniwa hwɛɛ nuklea ahoɔden abien a wɔde ahyɛ ne ti so no. Damn, na wɔyɛ akɛse wɔ saa akyirikyiri no. Monsters a wonni atirimpɔw foforo biara sɛ wɔbɛsɛe. Afei, akyinnye biara nni ho sɛ na wɔyɛ Owu na ɛda adi pefee sɛ na wɔka Ɔpɔnkɔsotefo a ɔto so anan no ho. Ná Attila yɛ nnipa baanan no mu nea ɔto so abien a wanyin sen biara, na wɔwoo no wɔ Hannibal akyi mfe ahason, na sɛnea ɛte biara no, wɔwoo no mfe ahason ansa na Genghis Khan reba. Wɔwoo Geronimo wɔ afe 1829 mu. Wɔn a wɔte apɔnkɔ so nyinaa teɛ wɔ wɔn ankasa kwan so. Ahene, awudifo, asraafo mpanyimfo, akodeyɛ ho animdefo a wɔne wɔn ho wɔn ho di asi nyinaa. Obiara twaa nea wɔkyerɛ sɛ eye sen biara no mpoa.
  
  So eyi nti na Order no paw wɔn?
  
  Ná onim sɛ Washington mole no de ahokokwaw redi wɔn fɛw.
  
  Bere biara nni hɔ a yɛde bɛsesa biribiara mprempren. Ɔnantew asɛnka agua no akyi, na ɔde n"ani kyerɛɛ nnaka no so. Ná akataso no bi akyeakyea, na na afoforo nso de ne ho ato nnua afasu no so. Sare ne nneɛma afoforo a wɔde kyekyere nneɛma fi soro fii soro. Hayden too ɔbarima biako tuo, afei ɔne ɔfoforo sesaa atuo na wɔhyɛɛ no ma ɔde ne ho kɔhyɛɛ fam sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛkata ne ho.
  
  Ohuu ne ho wɔ lɔre no akyi, na nuklea akode dua sɛn ne so.
  
  "Sɛ tuo bɔ nneɛma yi mu biako a, dɛn koraa na ɛbɛba?"
  
  "Mma ɛnhaw wo, ɛsɛ sɛ ɛyɛ tuo pa a wode bɛbɔ core anaasɛ ɔtopae," ɛnne no ka kyerɛɛ no wɔ comm no so. "Nanso misusuw sɛ hokwan wɔ hɔ bere nyinaa sɛ wubenya ahomegye a ɛyɛ anigye."
  
  Hayden kyekyeree ne sẽ. "Oo, aseda, adamfo."
  
  "Ɔhaw nni hɔ. Mma ɛnhaw wo, ɛnyɛ nea ɛda adi sɛ ɛbɛba saa."
  
  Hayden buu n"ani guu asɛm a ɛyɛ brɛoo a na ɛnyɛ anigye so no so, na ɔbobɔw kɔɔ baguam na ɔtow nsɛmma nhoma no nyinaa guu nea ɔne no reko no so. Ɔbarima no hwee ase, na mogya retu no. Hayden de nsɛmma nhoma foforo hyɛɛ mu bere a ɔde ahopere kɔɔ drawer ahorow no so no.
  
  Adekoradan kɛse bi atwa ne ho ahyia, na na atuo rebɔ, na ɛtrɛw araa ma ɛnyɛ nea ɛyɛ basaa, na nnua no korɔn araa ma ɛnyɛ den sɛ ɔtamfo a onni adamfofa su betumi de ne ho ahintaw mu. Ɔde nnaka no akyi hwɛɛ abɔnten.
  
  Ɔkae sɛ: "Misusuw sɛ yɛreyɛ yiye. "Ɛte sɛ nea wɔayɛ oprehyɛn bɛboro biako a wɔreyɛ wɔ ha."
  
  Kenzi tuu mmirika kɔɔ hɔ, na ɔde Mars Nkrantɛ no rebɔ. "Deɛn ni?" - a mebisae.
  
  Dahl kotow asɛnka agua no ntwahonan kɛse no so. "Hwɛ w'akyi." Yɛwɔ atamfo bɛboro biako wɔ ha."
  
  Hayden hwehwɛɛ sare no mu. Ɔkae sɛ: "Nneɛma a wowia." "Ɛbɛyɛ sɛ eyi yɛ ɔkwan a wɔfa so kyerɛ ade. Nneɛma pii wɔ hɔ a wɔpaw wɔ ha."
  
  Kenzi yii sika kɔkɔɔ ohoni bi fii mu. "Wɔwɔ akuw a wɔtow hyɛ afie afie so. Korɔnbɔ. Eyi yɛ adwuma kɛse. Wɔde biribiara kɔ amannɔne, wɔtɔn anaasɛ wɔma ɛyɛ hyew. Nhumu dodow a ɛwɔ nsɛmmɔnedi yi akyi no nnu baabiara."
  
  Dahl de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Wɔ benkum so."
  
  Hayden de ne ho kɔhyɛɛ adaka bi akyi, huu nea wɔakum no no na ɔtow tuo.
  
  
  * * * .
  
  
  Lauren Fox dii Mano Kinimaka akyi kɔɔ gyata amena no mu. Ohuu sɛnea Smith ne ɔtamfo no dii na ogyaw no sɛ wawu. Ohuu Yorgi sɛ ɔfaa ɔfese pon no ano aponkɛse no, ɔkɔɔ mu na ɔkae sɛ ne bere atwam wɔ nea ennu simma biako mu. Da biara na ɔbɔ mmɔden denneennen sɛ ɔbɛkɔ so ayɛ saa. Da biara na ɛhaw no sɛ ebia ɔbɛhwere ne dibea wɔ kuw no mu. Na ɛyɛ nea enti a ɔne Nicholas Bell bɔɔ fekuw, nea enti a ɔkɔɔ so dii nkitaho na ɔhwehwɛɛ akwan foforo a ɔbɛfa so aboa no fã.
  
  Ná n"ani gye kuw no ho na na ɔpɛ sɛ ɔkɔ so yɛ kuw no fã.
  
  Afei ɔtraa akyi, na Glock kura ne nsam, a na ɔwɔ anidaso sɛ ɛho renhia sɛ ɔde di dwuma. Asasetaw no gyee n"anisoadehu no fã kɛse no ara, na na ɛyɛ akɛse na ɛyɛ hu. Ná akode no yɛ kɔla a ɛyɛ ahabammono a ɛyɛ kusuu a ɛnkyerɛ hann, na akyinnye biara nni ho sɛ na ɛyɛ nsusuwii a ɛyɛ hu sen biara a nnɛyi onipa adwene betumi asusuw ho no mu biako. Smith ne ɔwɛmfo kɛse bi dii aperepere, faa hits pii, na afei oyii guy no fii adi bere a Lauren rewiawia ne ho rebɛboa no ara pɛ. Wɔ ne nifa so no, Kinimaka too tuo abien foforo. Atuo fii ase tu twaa adekoradan no ho hyiae bere a afoforo no hui sɛ wɔreto ahyɛ wɔn so no.
  
  Ofii n"akyi huu awɛmfo pii sɛ wɔrebue akɔ lɔre no mu.
  
  Ɔdannan nkitahodi no sɛ: "Hwɛ yiye, mihu nkurɔfo sɛ wɔde wɔn ani kyerɛ anim. O me nyame, wɔrebɔ mmɔden sɛ wɔbɛyi wɔn afiri ha?"
  
  Mmuae a efi DC ma obiara hui sɛ: "Oo dabi." "Ɛsɛ sɛ muma nuklea akode yi yɛ nea ɛnyɛ hwee. Sɛ saa mmarima yi wɔ launch codes a, ɛnde eyinom mu biako mpo a wɔayi no adi no bɛyɛ asiane. Hwɛ, ɛsɛ sɛ wɔma asia no nyinaa yɛ nea ɛnyɛ hwee. Seesei!"
  
  
  * * * .
  
  
  Alicia bɔɔ n"ano sɛ: "Ɛyɛ mmerɛw sɛ hell sɛ wobɛka." "Mede m"atade abɔ mu na menom me cappuccino a ɛyɛ frothy no. Twɛn, mahu sɛ wɔde wɔn ani kyerɛ taksi no ho wɔ ha nso."
  
  Drake sesaa ne kwan, na ohui sɛ obetumi atu mmirika afa asɛnka agua no fã yi a onhyia ɔsɔretia biara. Ɔde ne nsa kyerɛɛ Alicia na ɔde ahoɔhare sii kwan so.
  
  Mai nne bubuu n"adwene mu. "Hwɛ w"anammɔn!"
  
  Dɛn...?
  
  Ɔbarima bi a ɔhyɛ aboa nhoma atade tuntum a ɛyɛ den de ne ho hwee asɛnka agua no ase, na ne nan teɛɛ. Wɔnam anigye anaa anifere kwan so bɔɔ Drake wɔ ne nan ase na wɔmaa no hwee ase. Submachine gun no hwirew kɔɔ n"anim. Drake buu n"ani guu akuru foforo no so na ɔweaee lɔre no ase bere a ɔwɛmfo no too tuo no ara pɛ. Atuo tow kɔnkrit a ɛwɔ n"akyi no mu. Ɔwɛmfo no taa no, na ɔtwee ne tuo no.
  
  Drake foroo lɔre no ase pɛɛ, na ɔtee akode kɛse no nka wɔ ne ti so. Ɔwɛmfo no de ne ho too fam, afei ɔkotow. Drake too ne Glock no na ɔtwaa ɔbarima no moma so. Ɔtee n"akyi anammɔn nnyigyei, na afei ɔbarima foforo mu duru sian baa ne so. Drake abɔgyesɛ bɔɔ fam, na ɛmaa nsoromma ne tuntum twitwiw n"ani so. Ne sẽ no bɔɔ mu, na ɛpaapaee asinasin nketenkete. Ɛyaw paee wɔ baabiara. Ɔbobɔw ne ho na ɔde ne nsateaa bɔɔ obi anim. Tuo no sɔree na ɛtow tuo; atuo no hweree Drake ti nhwi no nsateakwaa biako na ɛkɔɔ soro tẽẽ kɔɔ nuklea ahoɔden no ase.
  
  Drake tee nka sɛ adrenaline a ɛretu mmirika. "Eyi..." Ɔkyeree ɔbarima no ti na ɔde n"ahoɔden nyinaa bɔɔ kɔnkrit no so "... fuck." Nuklea ho adwuma. Rocket." Asɛmfua biara yɛ ɔhwe. Awiei koraa no, ti no san hwee ase. Drake san foro fii lɔre no ase na ohyiaa Alicia a ɔretu mmirika akɔ akyiri.
  
  "Bere nni hɔ a wode bɛda, Drakes. Eyi yɛ aniberesɛm bi."
  
  Yorkshireni no faa ne tuo a wɔde di dwuma wɔ fam no na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obesiw n"aso a ɛrebɔ no ano. Alicia nne boaa no.
  
  "Mai? So wo ho ye?"
  
  "Daabi! Wɔapiapia wɔn ho wɔn ho."
  
  Dede bi fi asɛnka agua no engine mu bae.
  
  Drake kae sɛ: "Mmirikatu ntɛmntɛm." "Sekan kakraa bi bio na saa akode yi befi ha!"
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Drake maa ahoɔhare a ɔde tu mmirika no yɛɛ kɛse. Nna yi na ɛyɛ soronko sɛ obehu ade tẽẽ, enti ɛnnɛ na biribiara te sɛ nea ɔtaa yɛ no. Ɔdan no pon a ɛwɔ anim no kɔɔ soro koduu soro koduu soro. Drake teɛɛ ne nsa, soo nsa no na ɔtwee. Alicia de ne Glock sii n"ani so.
  
  Nsa atopae bi paee.
  
  Drake hwɛɛ no denneennen, na wannye n"ani anni. "Dɛn na woyɛ, abofra a ɔbɔ fuw-"
  
  Alicia bɔɔ no wɔ ne moma so, na ɛmaa otu kɔɔ n"akyi na ɔtwaa lɔre no anim ho hyiae. Atopae no paee denneennen, na ɛmaa atopae a ɛretu kɔɔ mmeae nyinaa. Drake ne Alicia tenaa pɔnkɔ so, na wɔn baanu no bataa ho. Lɔre pon no fii ase twaa ne ho na ɛhwee ase wɔ kar no anim. Bere a Drake maa n"ani so no, na onipa biako pɛ na ɔte ɔdan no mu, wɔ soro, na ɔreserew bɔne wɔ fam akyerɛ no. Ɔmiaa gas pedal no so.
  
  Na Drake nim sɛ ɔkwan biara nni hell mu a kar no betumi akɔ ntɛmntɛm a ɛbɛma wɔatu mmirika akɔ wɔn so. Ɔhwɛɛ nkyɛn na ohui sɛ awɛmfo baasa foforo de ahopere reba wɔn so. Lɔre no bɔɔ gyegyeegye maa nkwa bere a ne ntwahonan fii ase kyekyeree no na ɛde no kɔɔ n"anim, nsateakwaa biako biara no. Apon a ɛtwetwe no anhinhim, nanso ɛno rensiw no kwan.
  
  Nkitahodifo no baa nkwa mu.
  
  "Wɔretu lɔre ahorow afi ha! Nneɛma a ɛwɔ adan no mu no yɛ nea atuo ntumi nkɔ mu. Na damn den sɛ wobɛkɔ hɔ." Na ɛyɛ Hayden nne."
  
  "Ɔkwan biara nni hɔ a wobɛfa so akɔ?" - Kinimaka bisae.
  
  "Daabi. Wɔasɔ ano. Na mempɛ sɛ mede ahoɔden pii bedi dwuma, sɛ wunim nea mepɛ sɛ meka a."
  
  Na ɛwom sɛ na Drake nim sɛ mprempren wɔn ankasa lɔre no nni ɔfã pon biara de, nanso na abien foforo da so ara wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wɔhaw wɔn ho wɔ ho.
  
  Ɔkae sɛ: "Huruw kɔ asɛnka agua no so." "Fi ase twa nuklea ahoɔden ahorow yi mu. Wɔbɛhyɛ wɔn ma wɔagyae."
  
  "Asiane wom. Damn asiane, Drake. Na sɛ akode no biako fi hɔ nso ɛ?"
  
  Drake tuu mmirika fii ɔdan no akyi fii adi, na ɔtow tuo guu ntuafo no so. "Ɔhaw biako a ɛyɛ damn wɔ bere koro mu. Henanom ne yɛn-anwonwade?"
  
  Alicia too nea ɔtaa n"akyi no tuo. "Misuro sɛ wɔte sɛ "shady bastards" kɛse nnansa yi."
  
  Wɔboom huruw kɔɔ asɛnka agua no so na wohuu wɔn ho sɛ wɔde nuklea ɔtopae bi anim ne anim.
  
  
  * * * .
  
  
  "Ɛyɛ adwuma wɔ afã abien," Drake kae mprempren wɔ comms no so. "Yebetumi ayɛ nea ɛnyɛ hwee na yɛatwa nkitahodi no mu bere koro no ara mu."
  
  Hayden serewee. "Bɔ mmɔden sɛ worenyɛ te sɛ nea ɛyɛ ahomaso saa wɔ ho."
  
  "Yorkshirefo nyɛ wɔn ade wɔ ahomaso mu, me dɔ. Yɛde ahobrɛase kakra kɛkɛ na ɛyɛ biribiara anwonwakwan so."
  
  "Nea ɛka ho ne nneɛma mpempem kakraa bi a ɛyɛ shitty." Dahl nne yɛɛ te sɛ nea ɔretu mmirika. "Yorkshire puddings a wɔde yɛ aduan. Terriers a wɔfrɛ no terriers. Biɛ. Agumadi akuw ahorow. Na saa kasa a wɔde kasa no?"
  
  Drake tee nka sɛ lɔre no afi ase retu wɔ n"ase. "Ɛhe na control panel no wɔ, nkurɔfo?"
  
  Mfiridwumayɛfo no yɛɛ ho biribi ntɛm ara. "Hwɛ sɛnea akode ti no yɛ nnua a ɛyɛ kurukuruwa bɛyɛ aduasa? Eyi yɛ nea ɛto so awotwe fi awiei a ɛyɛ nsensanee no."
  
  "Me kasa soronko."
  
  Atuo pii bɔɔ denneennen. Ná Alicia de n"adwene asi akyidi no so dedaw. Mai huruw kɔɔ asɛnka agua no akyi kɛkɛ. Afei ɔhwɛɛ nuklea no akyi.
  
  "Asɛmmɔne." Britaniafoɔ wɔ ha."
  
  Dahl kasae sɛ: "Misusuw sɛ yɛwɔ Chinafo."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Franse kasa. "Kuw foforo".
  
  Drake huruw kɔɔ control panel no so. So yenim faako a Mars Nkrantɛ no wɔ?"
  
  "Yiw, Matt. Nanso seesei mintumi nka no den, ɛnte saa?" - buaa nne no.
  
  Dahl kae sɛ: "Yiw."
  
  Drake de n"anim butubutuw fam na ɔtwee anyinam ahoɔden skrudraiver ketewaa bi a ɛwɔ bit a wɔde di dwuma pii fii mu. Ɔde ahoɔhare yii nkɔnsɔnkɔnsɔn awotwe no na ɔmaa ɛhwee ase. Ohuu ne ho wɔ control panels nketewa abien a ne kɛse te sɛ kar sat-nav screens, keypad ne sɛnkyerɛnne fitaa pii a ɛhyerɛn anim.
  
  Ɔkae sɛ: "Cyrillic." "Nokwarem no, ɛte saa."
  
  "So da yi betumi asɛe kɛse?" Alicia teɛɛm wɔ wiase nyinaa.
  
  Yorkshireni no brɛɛ ne ti ase. "Ɛyɛ fucking na ɛbɛba mprempren."
  
  Lɔre no de ahoɔhare kɔɔ soro, na ɛde n"ani kyerɛɛ ɔpon a ɛtwetwe no so. Britaniafo kɔɔ wɔn anim wɔ nhyehyɛe a ɛbɛn mu fii adekoradan no akyi. Ná awɛmfo no atrɛw atwa wɔn ho ahyia.
  
  Nuklea ɔtopae no hyerɛn, na ɛyɛɛ adwuma koraa, na ɛretwɛn sɛ wɔbɛtow ahyɛde anaasɛ mmara a wɔde kum nnipa.
  
  Ná Drake nim sɛ ɛsɛ sɛ wotu kɔtra baabi foforo. Ná onim sɛ wontumi nkɔ baabiara. Ade biako pɛ a na onnim ne hena na obedi kan awu?
  
  
  * * * .
  
  
  Awɛmfo no dii kan de ahopere baa mu, na wɔtow tuo. Ná Drake yɛ ade kɛse a wɔde wɔn ani asi so, na atuo a egyina hɔ no zip twaa Alicia ho, na ɛbɔɔ akode no ti. Wɔ sekan biako mu no, Drake nkwa hyerɛn n"ani so, afei Alicia de ɔwɛmfo biako sii fam, na Mai de ɔfoforo no sii fam. Ohuu biribi foforo sɛ ɛreba, ɛwom mpo sɛ na onim sɛ pii fi wɔn anifuraefo afã no reba de. Nsɛnkyerɛnne fitaa hyerɛn, cursor no hwirew na ɛtwɛn.
  
  "Wususuw sɛ ebia ahobammɔ no bɛpae?" Smith kaa no komm mpofirim. "Ebia eyi ne wɔn ahyɛde?"
  
  "Dɛn nti na na ɛsɛ sɛ wowuwu?" Kenzi bisae sɛ.
  
  Kinimaka kae sɛ: "Yɛahu eyi pɛn. "Ná mmusua a wotua wɔn ka kɛse no hwehwɛ sɛ wɔboa wɔn wɔ aduruyɛ mu anaasɛ wotu kɔtra baabi foforo denneennen bere a wɔn abusua ti wui no. Sɛ nhwɛso no, sɛ wɔyɛ mafia anaa nnipa baasa no mufo a. Ɛyɛ yie."
  
  Na Drake nim sɛ wɔrentumi ntra anigye mu nkyɛ. Alicia tumi sansan abɔso no bere a lɔre no retu mmirika no. Mewɔ anidaso sɛ ofirikafo no behu. Nanso afei so ɔrennwen ho? Drake anhu ɔkwan foforo biara a ɔbɛfa so.
  
  Ɔde mmirika faa asɛnka agua no so kɔɔ akyi, na ɔde abɔdamfo wosow ne nsa.
  
  "Twɛn! Gyae, gyae. Mma ntow tuo. Meyɛ Engiresini!"
  
  Dahl nwiinwii no kaa ne nyinaa, na ɛho nhia sɛ ɔka nsɛm biara.
  
  Drake kotow wɔ lɔre no akyi, nuklea no dua wɔ ne benkum so, ne nsa wɔ wim na ɔhwɛɛ SAS kuw a nnipa baanum na wɔreyɛ no anim, a na onni akode koraa.
  
  Ɔkae sɛ: "Yehia mo mmoa. "Nneɛma pii wɔ asiane mu dodo sɛ yɛbɛko ɔko."
  
  Ɔhunuu sɛ aberanteɛ no sesa kɔɔ comms, ɔhunuu sɛ mpaninfoɔ mmienu no rehwɛ n"anim denneennen. Ebia na wobehu no. Ebia na wonim Michael Crouch ho asɛm. Ɔkasae bio.
  
  "Me ne Matt Drake. Kan SAS sraani. Kan ɔsraani. Meyɛ adwuma ma amanaman ntam asraafo kuw bi a wɔfrɛ wɔn SPEAR. Metetee me ho wɔ Hereford. Crouch na ɔkyerɛɛ me kwan."
  
  Mekae edin no, ne nyinaa. Wɔde atuo anum no mu abien sii fam. Drake tee Alicia nne wɔ comms no so.
  
  "Anka wubetumi abɔ me din nso."
  
  Ɔde n"anim butubutuw fam kakra. "Ebia eyi nyɛ adwene a eye sen biara, ɔdɔ."
  
  Mai ne Alicia maa awɛmfo no kɔɔ akyirikyiri. Sekan kakraa bi twaam. Britania SAS asraafo totow atuo guu awɛmfo a wɔrebɛn wɔn kɛse a wɔde wɔn ho kɔhyɛɛ ngo sanku a na ɛhyɛ mpa a ɛyɛ tratraa no ma no akyi no so. Ná Drake retwɛn. Awiei koraa no, radio so nipa no wiee.
  
  "Matt Drake na ɔkae? Mefiri Cambridge. Yɛahyia pɛn. Dɛn na wuhia?"
  
  Ɔdwene sɛ da a ɛyɛ anigye. SAS a ɛwɔ hyɛn no mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Boa yɛn ma yɛmmɔ adekoradan yi ho ban, gyae lɔre yi na yenyi nuklea ɔtopae yi akode." "Wɔ saa nhyehyɛe yi mu".
  
  Britaniafo gyee eyi.
  
  Bere a wɔpaapaee mu na wotuu mmirika faa asɛnka agua no afanu nyinaa no, woyii awɛmfo a na wɔrebɛn no sii fam, na wɔyɛɛ adwuma yiye sɛ kuw. Drake huu eyi na n"ani gyee tete mmere mu nkae ho. Na adom a ɛyɛ nsu, regal bearing ne ahotoso a enni awiei wɔ kuw no kankyee mu. Ɔsusuu sɛ SPIR yɛ ekuo a ɛyɛ papa wɔ wiase, nanso seesei...
  
  "Drake! Ná Mai resu. "Nuklea ɔtopae!"
  
  Oh yeah . Ɔsan de ahopere kɔɔ control panel no so, na ɔhwɛɛ screens, keyboard ne nɔma ahorow no denneennen.
  
  "Geekfo?" obisae. "Yenim mmara no?"
  
  Obi buae sɛ: "Ebetumi ayɛ biribiara ankasa."
  
  "Eyi nyɛ fucking mmoa ankasa, wo fucking dumbass."
  
  "Kafra. Sɛ yenim Ahyehyɛde no mufo din a, so yebetumi ahu wɔn awoda?"
  
  Ná Drake nim sɛ ɔne ɔbarima bi a ɔmfa ne ho nkɔmmɔ. Ɛyɛ ɔbarima a na wɔne no rekasa kan no, afunumu a ne ho yɛ abofono no.
  
  Lauren teɛɛm sɛ, "Wokaa Order no ho asɛm. Sɛ na wɔwɔ ha a, ebia wɔyɛɛ nuklea akode ho nhyehyɛe. Minnye nni sɛ wɔannyaw krataa bi a mmara ahorow no wom."
  
  "Ebia code biara nni ha, akokoaa," afunumu no kae. "Wokae sɛnkyerɛnne a wode mae bere a wubuee Geronimo ɔdamoa no? Ebia eyi sii wɔ ha nso na ɛma wɔtow nuklea akode a wɔde tow akuturuku."
  
  Drake san n"akyi. "Damn, wɔkura akodeɛ?"
  
  "Awiei koraa." Nsɛnkyerɛnne fitaa a ɛhyerɛn a wuhu no yɛ akontaahyɛde a wɔkan kɔ akyi."
  
  Nsu a ano yɛ nnam na ɛyɛ nsukyenee no yiri faa ne nipadua mu na ɛkame ayɛ sɛ na ontumi nhome. "Ɛbɛyɛ dɛn... bere tenten ahe?"
  
  Ɛwa. "Sikɔne aduosia anan. Afei wo ne wo nuanom a wɔnyɛ mmara kwan so de no bɛyɛ abakɔsɛm. Ahyɛde no bedi hene kɛse daa! Wɔnam me so na ɛtra ase! Meyɛ Order!"
  
  Ntawntawdi ne nteɛteɛm pii bae. Drake hwɛɛ sikani a ɛwɔ ne nsateaa dɔn no so.
  
  "Hɛlo? Wowɔ hɔ?" - bi bisae nne kumaa bi.
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ: "Hey, adamfo." "Yɛwɔ sikani aduasa biako."
  
  "Medwenee ho." W"adamfo Lauren kaa Order no ho asɛm. Wiɛ, ɛsɛ sɛ wɔwɔ kill code. Na esiane sɛ biribiara a aka no yɛ nkyerɛwee no fã nti, mehwehwɛɛ mu kɛkɛ. Wokae? Ɛka wɔ ha sɛ: "Mmara biako pɛ a ɛsɛ sɛ wokum ne bere a apɔnkɔsotefo no asɔre." So eyi kyerɛ biribi ma wo?
  
  Drake de n"amemene no wosow, nanso wantumi ansusuw biribiara ho gye sikani dodow a ɛrekɔ fam no. "Ɔsɔree?" - a osan kaa no bio. "Wɔsɔree? Ɔsɔree? Susuw sɛnea Order no susuw ho hwɛ? Dɛn na na Nasifo no kyerɛ? Sɛ Ɔpɔnkɔsotefo no pue a, ɔ-"
  
  Ɛnne kumaa bi kae sɛ: "Wɔawo." "Ebia eyinom ne wɔn awo nna? Nanso eyi ntumi nyɛ saa. Mpɛn pii no, nuklea atopae a wɔde di dwuma wɔ mfe aduɔwɔtwe bere mu yi wɔ akonta abiɛsa a wɔde kum nnipa." Na abasamtu wɔ ne nne mu.
  
  Sikɔne dunkron kosi sɛ wɔbɛsɛe no.
  
  Kensi kasae. "Digit abiɛsa na woka? Mpɛn pii?"
  
  "Aane".
  
  Dunsia.
  
  Drake san hwɛɛ Alicia na ohui sɛ ɔrekotow ne bɛlt so, na ɔrebɔ mmɔden sɛ obeyi mu na watow ɔwɛmfo no tuo bere koro no ara mu. Mihuu ne ti nhwi, ne nipadua, ne honhom a ɛyɛ nwonwa no. Alicia...
  
  Sikɔne du.
  
  Afei Kenzi teɛɛm, de sii gyidi a Dahl wɔ wɔ ne mu no so dua. "Mewɔ bi." Sɔ ahanson hwɛ."
  
  "Nson-o-o-o. Adɛn?"
  
  "Mmisa." Yɛ kɛkɛ!"
  
  Aberante a ɔyɛ mfiridwuma ho nimdefo no maa Drake Cyrillic nɔma agyiraehyɛde ahorow no na Yorkshireni no miaa bɔton ahorow no so.
  
  Anan - mmiɛnsa - mmienu - .
  
  Ɔkae sɛ: "Anyɛ yiye.
  
  
  TI ADUANAN
  
  
  Kensi buae sɛ: "Yiw. "Ɛbaa saa".
  
  Nokwarem no, oyii wɔn ankasa akode fii mu, na Lauren yii wɔn de no akode fii mu. Drake fii nuke no nipadua mu hwɛɛ Mai, faako a ogyinaa keyboard foforo anim no. Wɔmaa nuklea ahoɔden asia no nyinaa yɛɛ nea enni mu.
  
  Ɔhwɛɛ ne dɔn no. Ɔkae sɛ: "Ná aka yɛn nea ennu sekan biako.
  
  Baabiara no SAS no yɛɛ awɛmfo no adwuma ntɛmntɛm. Alicia yii ahama a ɛto so abien no mu na ɔko ti no tu kakra. Drake tee nka sɛ ɔrenya ahoɔhare bere a ɔrebɛn apon a wɔde roller no.
  
  "So obi asiw wɔn lɔre no de besi nnɛ?"
  
  "Mɛhwɛ so!" - Kenzi teɛɛm. "Traa!"
  
  Kinimaka kae sɛ: "Ɔkwan biara nni hɔ." "Fransefo wɔ baabiara a ahobammɔ nni hɔ. Basabasayɛ ankasa wɔ ha."
  
  Drake hwɛɛ sɛnea SAS no somaa awɛmfo no; Alicia twe abɔso foforo no bere a Mai tow ɔwɛmfo no gu lɔre no akyi tae mu no.
  
  "Yiw, minim nea wopɛ sɛ woka." SPEAR kuw no nyaa adwennwen a ɛyɛ nwonwa.
  
  Aberante a ɔyɛ mfiridwuma ho nimdefo no fii ase sɛ: "Mihu sɛ biribi foforo rekɔ so." "ME-"
  
  Wɔn ne Washington ntam abusuabɔ mu twaa mu.
  
  "Meka bio?" Drake bɔɔ mmɔden.
  
  Ná kommyɛ a ɛyɛ hu nkutoo ne mmuae a ɔde mae.
  
  "Damn, eyi ntumi nyɛ papa." Drake yɛɛ adekoradan no nyinaa mu nhwehwɛmu.
  
  SEAL Team 7 siane baa wɔn so te sɛ nea hell nyinaa apae.
  
  
  * * * .
  
  
  Dahl tuu mmirika dii lɔre no akyi bere a ɛrebɛn Warehouse 18 apon a ɛtwetwe no. Chinani barima no tuu mmirika faa lɔre a na ɛrebɔ denneennen no anim, de n"ani kyerɛɛ ɔpon a ɛwɔ akyirikyiri no. Wɔtow tuo twaa bere a na wɔretu mmirika no. Awɛmfo no bɔɔ mmɔden sɛ wobesiw wɔn kwan. China asraafo titiriw de atuo ne nsa a wɔde ko sɛee wɔn. Hayden nyaa asɛmmɔne sɛ na ɔwɔ asɛnka agua no anim bere a adeyɛ no fii ase no.
  
  Ɔbubuu ɔwɛmfo no kɔn, afei ɔde ne nipadua kataa ne ho bere a Chinafo no tow tuo a wɔanhwɛ nyiyim no. Atuo no de dede a ɛyɛ kusuu bɔɔ ne nipadua mu na ɛtow n"akyi. Ne kyɛm no bubui. Bere a ɔtow gui no, ohuruw kɔɔ anim no biako akyi, na tae a ɛrebɔ denneennen, na ɔde twaam fii akyi bere a ɛrehuruhuruw akɔ n"anim no. Chinafo no twaa lɔre no anim.
  
  Dahl sɔɔ ogya, na ɔpetee wɔn te sɛ bowling pin. Ná ɛyɛ nwonwa sɛ wobɛhwɛ, na ɛyɛɛ wɔn nneyɛe a ɛkame ayɛ sɛ ɛnyɛ nnipa de ho ɔyɛkyerɛ. Bere a wohuruw san wɔn akyi mpo no, wɔtotow atuo san.
  
  Dahl yɛɛ ntɛm kaa ne ho, kotow lɔre no akyi, afei ɔhwɛɛ abɔnten na ɔtow atuo kakraa bi bio. Wɔde Chinafo no bɔɔ fam bere tiaa bi bere a awɛmfo no fi akyi rebɛn wɔn no. Dahl hwɛɛ Kensi.
  
  Ɛnyɛ baabi a na ɛsɛ sɛ ɔwɔ.
  
  "Kenz? So wo ho ye?"
  
  "Oh yeah, m"adamfo dedaw bi a merefa kɛkɛ."
  
  Dahl fi awosu mu danee ne ho na ohui sɛ ɔrehwehwɛ nneɛma a wɔde gu mu no mu, na ne ti akɔ mu tɔnn, ne yafunu da akataso no ano, na n"afurum akɔ soro.
  
  "Ɛyɛ nea ɛyɛ hu kakra."
  
  "Dɛn? Oh, so wokae wo yere? Ebia ne ho yɛ hyew sen wo, Torst, nanso kae sɛ ɛno nkutoo na ɛma wo ho yɛ hyew sen no."
  
  Ɔtwee n"ani fii baabi foforo, na ɔtee nka sɛ watetew. Ɔtraa saa tebea yi mu wɔ aware ne awaregyae ntam, nanso onyaa hokwan yɛɛ ne nyinaa ho biribi. Dɛn koraa na na ɔreyɛ wɔ ha?
  
  M"adwuma.
  
  Chinafo no san de wɔn ho hyɛɛ mu bio, na wɔde atuo a wɔde tow tuo twaa awɛmfo a wɔrebɛn no na wɔde Dahl ne Hayden bɔɔ fam. Swedenni no danee ne ho na ohui sɛ Kensi retu afi nnua adaka no mu.
  
  "Oo, nkesua. Pa ara?"
  
  Ɔkuraa katana foforo a ɛhyerɛn wɔ n"ani anim, na ne agyan kɔɔ soro. "Ná minim ara ne sɛ sɛ mitu fam kɔ akyiri sɛnea ɛsɛ a, menya bi. Adwowtwafo ntumi nnyina nkrante ano."
  
  "Ɛhe na Mars Nkrantɛ a mogya ayɛ no ma no wɔ?"
  
  "Oo, metoow guu drawer no mu."
  
  "Damn no!"
  
  Ɔde nkrante tuu mmirika wɔ ne nsa biako mu, na ɔde tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu kura ne nsa biako mu, afei ɔsan huruw kɔɔ lɔre no akyi, na ɔhyerɛn wɔ Dahl ani so sɛ nea ɛyɛ kusuu. Bere a ɔtow katana no gui no, ɔtow tuo guu Chinafo a na wɔreguan no so.
  
  "Ɛhe na wɔrekɔ?"
  
  Dahl kae sɛ: "Akorae 17." "Na ɛsɛ sɛ yedi wɔn akyi."
  
  
  * * * .
  
  
  Lauren huu Fransefo asraafo dɔm no ntua no fii Warehouse 19 nifa so. Na Kinimaka ne Smith wɔ saa kwan no so dedaw na wɔde wɔn ho hyɛɛ mu ntɛm ara. Yorgi kotow nsuhina no akyi, na ɔtow tuo guu awɛmfo no so. Lauren tee nka sɛ ne koma rebɔ bere a lɔre a nuklea akode abien no wom no rekɔ n"anim no.
  
  Bere a ɔkaee biribiara a wɔaka no, ohuruw kɔɔ lɔre no atifi, na ɔde ntwahonan no dii dwuma sɛ nea ɛboa no. Afei ofii ase sansan ahama a edi kan no. Sɛ wobetumi ama adesoa no ayɛ nea entumi nnyina koraa a, anka wɔbɛhyɛ lɔre ahorow no ma wɔagyina. Ɔmaa n"ani so fii nuklea ɔtopae no akyi, na ɔtiatia nnua akɛse no biako so, na ohui sɛ Smith ne Fransefo mmarima no mu biako reko akuturuku.
  
  Ɔsraani panyin no ne no dii nkitaho. "Ananmusifo a ɔwɔ Paris sii so dua ara kwa. Wokae Armand Argento? Waboa mo mmarima mpɛn kakraa bi wɔ mfe no mu. Wiɛ, ɔka sɛ wɔmma kwan sɛ Franse asraafo dɔm no bɛba. Awiei koraa. Atirimɔdensɛm bi betumi akɔ so wɔ mu."
  
  Lauren menee na ɔhwɛɛ sɛnea Smith hwee ase kɔɔ n"akyi, na ɔhwee ase kɔɔ ne kotodwe biako so. Franseni a ogyina ne so no soo ne ti nhwi mu, tetew nhama bi fii ntini no mu na ɔtow guu nkyɛn. Smith teɛɛm sɛ. Kotodwe bi a ɛkɔɔ ne hwene mu maa ne ho popoe. Franseni barima no huruw kɔɔ soro. Smith dii aperepere. Lauren fii ne so hwɛɛ Kinimaka, afei ɔhwɛɛ Yorgi, nuklea akode no, ne apon a wɔde swing a ɛrebɛn no.
  
  Dɛn na ɛsɛ sɛ meyɛ?
  
  Yɛ dede bi a ɛyɛ damn.
  
  Ɔde ne Glock nsɛmma nhoma no guu soro wɔ n"atamfo ti so, na ɛmaa wɔn ho popoe na wɔyɛɛ ananse.Eyi maa Smith ne Kinimaka nyaa sikani a ɛsom bo.Smith huu baabi na ɔtow tuo guu ne mu, na ɔbɔɔ ɔtowhyɛfo no hwee fam.Kinimaka bubuu ɔbarima bi kɔn , ɔfoforo anim na ɔtow tuo wɔ point-blank range.wɔ nea ɛto so abiɛsa no mu, na ɛmaa ɔhinhim na ogyaee ɔko no mu.
  
  Franseni biako pɛ na aka.
  
  Lauren hwee ase bere a tuo no bɔɔ fii nuklea ɔtopae no nipadua so no. Ná ɛyɛ hu dɛn sɛ anhaw no mpo? Ɔkwan bɛn so na wasua? Nanso na ɔka kuw yi ho na na wasi ne bo sɛ ɔbɛtra mu bere tenten a wɔwɔ bi no. Ɔnyaa abusua yi na ɔbɛboa.
  
  Lɔre kɛse no de ahoɔhare kɔɔ soro ntɛmntɛm, na ɛde mmirika denneennen, kɔɔ roller shutter pon no mu tẽẽ, bɔɔ mu, na ɛmaa anim kar no bɔɔ kakra, na afei ɛkɔhwee mu tẽẽ.
  
  Lauren tow ne ho guu lɔre no akyi.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake de n"anim butubutuw fam bere a SEALfo no ne SAS ne SPEAR dii ako wɔ nuklea akode a ɛretu nkyɛn no, na osusuwii sɛ ebia ɔko biara betumi ayɛ nea ɛyɛ basaa anaasɛ ebetumi adi awu asen eyi anaa. Nsɛm kakraa bi a efi nkitahodifo no hɔ ka kyerɛɛ no sɛ akyinnye biara nni ho sɛ eyi betumi aba.
  
  Lɔre abiɛsa no nyinaa a na wokura nuklea akode asia no paee faa roller shutter apon no mu bere koro mu. Dade a wɔde ayɛ akuturuku tu kɔɔ baabiara bere a apon a atetew no memee no. Lɔre ahorow twaam. Mmarima no tow hyɛɛ lɔre ahorow no so, na wohuruw kɔɔ mu, na wɔtee nka sɛ ahoɔhare nkutoo na wobenya. Afei Drake huu Chinafo asraafo baanu sɛ wɔretu mmirika bɛn hɔ. Ɔtraa asɛnka agua no so na ohui sɛ Alicia ne May wɔ akyirikyiri kakra, sɛ wɔde wɔn ho ahintaw nnua a wɔde gyina so no biako akyi. Nuklea ɔtopae no tu fii hɔ bere a ɛbɔɔ ntokuru akɛse a ɛwɔ wiase no biako mu no.
  
  Drake yɛɛ basaa. Sɛ akode kɛse a emu yɛ duru no fi ne homebea na ebubu ahama no a, anka wɔn nyinaa bɛkɔ ɔhaw mu.
  
  Wofii adi kɔɔ awia hann mu na wɔde ahopere kɔe. Akwansin aduonu dɔnhwerew biara, afei aduasa no, asɛnka agua abiɛsa no bɔɔ gyegyeegye ma nkwa bere a wɔn karkafo no tiatiaa gas pedal no so no. Ná ɔkwan bi a ɛtrɛw wɔ yɛn anim, ɛkame ayɛ sɛ ɛkɔ baabi a wɔde gyinabea no fi adi no tẽẽ, na efi hɔ bɛyɛ akwansin abien. Afei, esiane sɛ na Drake bɛn wɔn ho wɔn ho nti, na obetumi afi ne lɔre mu ahwɛ Dahl lɔre no so, na afei Kinimaka. Nuklea aprɛm akɛse a ɛretu, nnipa a wɔreko wɔ nkyɛnkyɛn, nnipa a wɔreto atuo, nnade ne nsateaa a wɔde di dwuma, nkurɔfo a wɔretow agu, wɔamfa afã anan biara amma, ɔkwan no a ɛrekɔ fam, ne lɔre abiɛsa no nyinaa a ɛrekɔ fam wɔ baabi a ɛdannan no a ohui no maa ne ho dwiriw no ade titiriw no. Na ɛyɛ adifudepɛ ne basabasayɛ mpa so kanea, Hell mu mfonini ketewaa bi.
  
  Nanso afei de n"adwene nyinaa si nsɔano no so.
  
  Wɔn a na wɔn ho yɛ den, na wodii kan tow hyɛɛ SAS so, kunkum obiako a ɔhaw biara amma. Britaniafo no boaboaa wɔn ho ano na wɔbɔɔ wɔn akyi, na ɛhyɛɛ SEALfo no ma wɔde wɔn ho too wɔn ho so. Mmarima baanan no tuu mmirika dii lɔre ahorow no akyi, a na wɔwɔ anidaso sɛ wobehuruw akɔhyɛn mu. SAS Commander, Cambridge, ne Navy SEAL ko nsa ne nsa na wɔbɔɔ wɔn baanu nyinaa. Ná Mai ne Alicia nni adagyew sɛ wɔbɛko atia awɛmfo no na wɔrebɔ mmɔden sɛ wobenya ɔkwan a wɔbɛfa so abue wɔ ntɔkwaw no mu.
  
  Drake ne SEAL kuw no kannifo no hyiae. "Adɛn?" - bisae.
  
  Ɔbarima no bɔɔ ose na ɔkɔɔ Drake nkyɛn sɛ: "Mmisa nsɛm." Ná ɔhwe no yɛ pɛpɛɛpɛ na na ɛyɛ den ma ɛyɛ nwonwa, na na ɛte sɛ n"ankasa de no ara pɛ. Ɔsiw kwan, tee ɛyaw a ɛwɔ saa blocks no mu no nka na ɔbɔɔ no san. Ɔbɔɔ ne nan denneennen. Sekan bi puei wɔ ɔbarima foforo no nsam. Drake de n"ankasa de siw ɔhwe no ano, na ɔtow akode abien no nyinaa guu nkyɛn na otu fii lɔre no ho.
  
  "Adɛn?" - a osan kaa no bio.
  
  "Woayɛ screwed up. Wo ne wo kuw no."
  
  "Sɛn?" - a mebisae. Drake san n"akyi sɛnea ɛbɛyɛ a obenya baabi.
  
  "Na adɛn nti na saa nkwaseafo yi bɛpɛ sɛ wokum yɛn?" Alicia bisae bere a ɔdaa ne ho adi wɔ ɔbarima no akyi no.
  
  Ɔbɔɔ no ntɛm ara, na ɔbɔɔ no wɔ asɔredan mu. Drake bɔɔ ne nan wɔ n"asaabo mu na ɔhwɛɛ sɛnea ɔrehwe ase. Alicia de ne nan sii n"anim. Wɔboom tow no, twitwiw, guu po no mu.
  
  Ɔkwan no trɛwee wɔ yɛn anim.
  
  Mai somaa awɛmfo baanu. Wokum SAS nipa foforo, na afei na Britaniafo ne Amerikafo ahoɔden yɛ pɛ. Mmiɛnsa tia baasa. Drake huu Chinafo baanu a odii kan huu wɔn no sɛ wɔrewea te sɛ akɔre wɔ nuklea ɔtopae no so.
  
  "Hwɛ eyi!"
  
  Aka akyi dodo. Wɔhwee ne so.
  
  
  * * * .
  
  
  Ná Dahl nim titiriw sɛ wɔde wɔn ani kyerɛ Romania. Ná eye. Ná ɛyɛ dɔnhwerew fã kar akwantu a ebetumi akum wɔn ansa na wɔadu hɔ.
  
  Ɔko tiaa Chinafo ne awɛmfo no, piaa wɔn san wɔn akyi na ohui sɛ wɔrehuruw akɔ soro, na wɔpɛ pii. Chinafo no twaa ne ho ban no ho, na wɔde ne nkrantɛ a ɛyɛ hu no bɔɔ no denneennen na ɛkame ayɛ sɛ wɔde ne nkrantɛ a ɛyɛ hu no bɔɔ no asɛndua mu mprenu. Awɛmfo pii twaa ne ho hyiae. Hayden de ne ho too so sɛ ɔbɛtow wɔn afi lɔre no so kosii sɛ wɔn dodow so tew.
  
  Wɔ akyi no, Kenzi ne n"atamfo a wotwa to no dii. Ná afiri no mu da mpan, na kɔkɔɔ retɔ fi katana no mu. Ɔsan kɔɔ asɛnka agua no so, na afei ɔde n"aniwa yɛɛ ketewaa bere a Chinafo baanu no boom baa ne so, na wɔde nnade rebɔ wɔn ho ban no. Ɔkasa tiae, na ɔkyinkyin. Woyii akode fii mu. Ɔtow ne ho guu wɔn anim, na ɛmaa wɔn ho dwiriw wɔn. Tuo no twaam wɔ ne nsa ase, na ɛtow fii nuklea ɔtopae bi so. Ohuu ne ho wɔ mmarimaa no mu biako nkyɛn a okura tuo a ɔde akyerɛ n"anim.
  
  "Shit" a ɛyɛ fɛ.
  
  Ná ɔkwan biako pɛ a na ɛwɔ hɔ ne soro. Ɔde ne nan bɔɔ nsa a okura tuo no, na ɔmaa ɛkɔɔ wimhyɛn mu, na afei ɔforoo nea wɔde gyina so no so kɔɔ nuklea akode no akuturuku no so. Oduu soro hɔ, na ohui sɛ soro hɔ no na ɛyɛ ɔkwan a ɛkɔ brɛoo ara kwa, nanso asiane wom sɛ ɔbɛkari pɛ. Mmom no, ɔtraa nuklea ɔtopae bi so a na okura katana.
  
  "Bra na fucking fa me!" - a oteateaa mu. "Sɛ wowɔ akokoduru a."
  
  Wɔforoo ntɛmntɛm, na wɔkari pɛ koraa. Kenzi gyinaa akode no atifi, na ɔrebɔ ne nkrante no, bere a wɔde nnade tow hyɛɛ no so no. Strike na swing. Ɔkasa tiae, nanso wɔtwee mogya. Ɔbɔɔ rɔke no. Ná lɔre no wosow akwansin aduasa dɔnhwerew biara. Chinafo ayɛ nsakrae wɔ ɔkwan a ɛkorɔn sen biara so. Kenzi hweree ne kari pɛ, ɔhwee ase na ɔsan hwee ase wɔ rɔke no so.
  
  "Ow".
  
  Mframa kɛse bi bɔɔ ne ti nhwi mu, na na ɛyɛ nwini te sɛ frigye. Sekan no hwee ne so. Ɔsesaa katana no kɔɔ ne nsa foforo so, de ne nsateaa soo ne nsateaa na ɔde denneennen bɔɔ nkyɛn. Nsateaa no bubui na sekan no hwee ase. Ɔsan kyinkyim amu no wɔ saa kwan yi so na ohui sɛ edi kan tu fi lɔre no mu ti. Ná onipa a ɔto so abien no atow ahyɛ no so dedaw. Kenzi danee katana no san kɔɔ ne nsa nifa so na ɔmaa ɛbɔɔ asɛm no tẽẽ. Ɔde ne ho kɔhyɛɛ soro bere tiaa bi ansa na Kenzi reto no akɔ nkyɛn.
  
  Afei ofii baabi a ɔte nuklea ɔtopae no atifi hwɛɛ fam, na ne katana no agyan no mogya retɔ wɔn a wɔreko wɔ ase hɔ no so.
  
  "Wɔkunkum Chinafo baanu. Mmiɛnsa aka."
  
  Alicia fii ne lɔre a odii nkonim no mu hwɛɛ no, na ɔhwɛɛ ɔko no wɔ akode ti no atifi. Ɔkae sɛ: "Ná ɛte sɛ nea ɛyɛ nwini kɛse." "Migye di ankasa sɛ me ho atɔ me."
  
  Dahl fii n"ankasa lɔre mu hwɛɛ no. "Me nso".
  
  Nanso afei akode no fii ase tu.
  
  
  TI ADUAN BAKO
  
  
  Ntɛm ara na Dahl huu nsakrae no, ohui sɛ ahama abien a wɔatumi abue no rehuruhuruw wɔ mframa mu, na afei nea ɛto so abiɛsa no mu paapaee te sɛ rɔba a ɛyɛ kraman sen biara wɔ wiase no mu, na ɔde abufuw bɔɔ nuklea ahoɔden no ne asɛnka agua no ase. Ɔde ahurututu a edi kan a ano yɛ den bɔɔ ɔwɛmfo no yafunu mu, na ɛmaa otutuu, ne nsa akimbo, fi lɔre no nkyɛn tẽẽ na ɔbɔɔ nea ɔreka kar wɔ ne nkyɛn no akyi tae a ɛnyɛ hwee. Dahl de n"ani kyerɛɛ nea efii mu bae no.
  
  Nuklea ɔtopae no san tu bio. Dal tee nka sɛ nsuyiri kɔkɔɔ bi sian baa ne so bere a Kenzi repere wɔ soro na Hayden repere wɔ ne sunsuma ase tẽẽ, a na onni nea ɛbɛba akyi no ho adwene biara. Ɔteɛɛm na ɔbobom, nanso ankosi hwee. Tae a ɛrebobom, nteɛteɛm, adwene a wɔde si biribi so a ɛho hia na wɔako; eyi nyinaa siw wɔn aso. Ohuruw kɔɔ nkitahodifo no nkyɛn.
  
  "Kɔ fa." Nuklea ɔtopae no rebɛpae!"
  
  Kenzi hwɛɛ fam denneennen. "Ɛhe na wobɛkɔ? Wopɛ sɛ wofa so yi?"
  
  "Nooo!"
  
  Wɔ ne hama no awiei no, Swedenni no tuu mmirika te sɛ ɔkraman bɛn Hayden na ɔde ne mmati miaa ɔtopae no kɛse a ɛyɛ nwonwa no so. "Nuklea ɔtopae bi retɔ!"
  
  Hayden hwirew ne ho ntɛmntɛm, na ɔwɛmfo no nso yɛɛ saa. Ɔko ti no tu kɔɔ baabi foforo nsateakwaa foforo. Dahl de ahoɔden ounce biara a wanya pɛn maa no so, na ntini biara teɛteɛɛm.
  
  Wɔbɔɔ mu denneennen wɔ ne nkyɛn.
  
  Shit na ɛyɛ.
  
  Nanso na ɛyɛ Kenzi a ɔda so ara kura katana no na n"anim serew a ɛyɛ fɛwdi. "Damn it, woyɛ ɔbran a ɔbɔ dam a ɔyɛ fucking kɛkɛ. So wususuw ankasa sɛ wubetumi akura eyi mu sekan biako mpo?"
  
  "Um, dabi. Ɛnyɛ ankasa."
  
  "Ɛnde tu kɔ baabi foforo."
  
  Swedenni a wabɔ dam no de ne ho kɔhyɛɛ nsu mu pɛpɛɛpɛ.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake ne Alicia tumi gyee sekan biako de nyaa kyɛfa wɔ adeyɛ a ɛyɛ nwonwa no mu.
  
  "Dɛn koraa na Dal reyɛ?" Alicia bisae sɛ. "So ɔreyɛ nuklea ɔtopae a ɛyɛ damn atuu?"
  
  Drake de ahopopo wosow ne ti kae sɛ: "Nnyɛ ɔkwasea." "Ɛda adi sɛ ɔrefew n"ano."
  
  Afei Drake huruw kɔɔ nkyɛn sɛ ɔrekɔboa SAS mmarima no, gyee SEAL no fii aberante no nsam na ɔtow no guu nuklea ɔtopae no ase. Ɔbarima no nipadua nyinaa wosow. Wɔsesaa akuturuku, na afei SEAL no daa hɔ a na onnim hwee, n"anim butuw fam, nanso na ɔte ase. Ná Drake abɔ ne tirim sɛ obegyaw no saa.
  
  SEAL foforo wui, na SAS sraani bi dii n"akyi, na wɔde sekan bɔɔ wɔn baanu nyinaa wɔ baabi a ɛbɛn. Cambridge ne aberante no nkutoo ne nea aka. Wɔne Drake boom ko tiaa SEAL a etwa to no. Bere koro no ara mu no, Alicia ne May bɛkaa wɔn ho. Lɔre no yɛɛ dede wɔ mfutuma kwan no so, bɔɔ ofipamfo no pɛnkoro na ɛde kar no kɔe. Ntopae a ɛbɔe no maa Dahl nuklea ɔtopae no tumi gyinaa pintinn denam nea wɔde bɔɔ ne nnyinaso akɛse no so. Kar abiɛsa no nyinaa, sɛ́ biako no, bubuu ɔpon a wɔde fi adi no mu na wɔkɔɔ so kaa kar no, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ Romania. Dade ne kɔnkrit no sɛee koraa, na ɛtetew kɔɔ anim ne akyi. Eduu saa bere yi no, na helikopta ahorow no atu na ɛretu wɔ lɔre ahorow no nkyɛn, na na mmarima a wokurakura atuo a emu yɛ duru de wɔn ho ato apon no mu de wɔn adwene asi karkafo no so.
  
  Drake gyaee ntua a wɔde baa SEAL no so no. "Twɛn. Woyɛ asraafo dɔm titiriw. Amerikafo mmea. Adɛn nti na wobɛbɔ mmɔden sɛ wubekum yɛn?"
  
  Nokwarem no, wanhwɛ kwan da sɛ obenya mmuae, nanso ɔbarima no yɛɛ ho biribi denam ntua so. Ɔyii Cambridge na afei ɔwiee Drake. SAS aberante no hwee ase wɔ n"afã. Ná SEAL no yɛ atirimɔdenfo na onni mmɔborohunu, na na ɛde ɔhwe akyi akuturuku a ɛyɛ hu ma. Nanso afei Mai danee ne ho de n"ani kyerɛɛ no.
  
  Sikɔne awotwe twaam na ɔko no baa awiei. Saa bere yi nso wogyaw no hɔ te ase, na ɔresi apini wɔ akuwakuw mu, a na onni akode.
  
  Drake danee ne ho kɔɔ Cambridge. "Mintumi nkyerɛ sɛnea yɛn ani sɔ wo mmoa no, Ɔsahene. Mepa wo kyɛw paa wɔ wo nkurɔfo a wɔahwere wɔn no ho. Nanso mesrɛ wo, sɛ wopɛ a, gyaw saa nkurɔfo yi nkwa, na na wodi ahyɛde so ara kwa."
  
  Nsɔano abien a wɔda so te ase no maa wɔn ani so, na wɔn ho dwiriw wɔn na ebia wɔn ho dwiriw wɔn.
  
  Cambridge de ne ti too fam. "Mete wo ase na me ne wo yɛ adwene, Drake. Sɛ edu da no awiei a, yɛn nyinaa yɛ pawns."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Wiɛ, ɛnyɛ saa bio. Amerika aban no bɔɔ mmɔden sɛ ebekum yɛn ara kwa. Minhu ɔkwan biara a mɛfa so asan afi eyi mu."
  
  Cambridge de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Bɔ w"akyi."
  
  Drake serewee a ɛyɛ awerɛhow. "Ɔbarima a odi me koma akyi. Ɛyɛɛ anigye sɛ mihyiaa wo, Ɔsahene Cambridge."
  
  "Na wo nso, Matt Drake."
  
  Ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Mai ne Alicia, afei ɔde ahwɛyiye nantew kɔɔ lɔre no akyi. Drake hwɛɛ no sɛ ɔrekɔ, na ɔhwɛɛ sɛnea akode no gyina pintinn bere koro no ara mu. Ná biribiara te sɛ nea eye.
  
  "Wunim sɛ wɔbɛsan aba abɛfa nkrante no?" Alicia kanyan no.
  
  "Yiw, nanso wunim dɛn? Me ntumi mma fuck. Mars Nkrantɛ no ne yɛn haw a esua koraa." Ɔdannan nkitahodi no. "Hayden? Ɛhe na ɛkɔ akyiri? Wo ho te dɛn wɔ hɔ?"
  
  Hayden buae sɛ: "Ɛyɛ." "Chinafo no mu nea otwa to no ahuruw afi hɔ nkyɛe. Merekɔ akɔhwehwɛ nkrante."
  
  Kenzi serewee. "Dabi, wohuu me sɛ mereyɛ ade."
  
  "Ɛnyɛ yɛn nyinaa?" Drake serewee. "Me werɛ remfi saa ade a mihui yi kakra."
  
  Alicia bɔɔ no ahinanan wɔ ne mmati so. "Ma wo ho dwo wo, ɔsraani. Bere foforo a wopɛ sɛ mede nuklea ɔtopae to me nan ntam."
  
  Drake danee ne ho kae sɛ: "Dabi, mma ɛnhaw wo." "Mɛyɛ ama wo akyiri yi."
  
  
  * * * .
  
  
  Helikopta ahorow no dii karkafo ho fɛw, hunahunaa wɔn na wɔdaadaa wɔn ma wɔbrɛɛ wɔn kar ahorow ase. Nokwarem no, mfiase no anyɛ adwuma, nanso bere a obi de tuo a ano yɛ den faa mframa ahwehwɛ no biako mu akyi no, nnipa a wosusuwii sɛ wontumi nka wɔn no fii ase nyaa adwenem naayɛ mpofirim. Simma abiɛsa akyi no, lɔre ahorow no brɛɛ ase, nsa fii mfɛnsere mu, na kar nyinaa gyaee.
  
  Drake san kari pɛ, na na ɛyɛ ne su sɛ ɔbɛpia ne ho akɔ n"anim bere nyinaa. Ohuruw kɔɔ fam, na ohui sɛ nkitahodi nhyehyɛe no aba nkwa mu mpofirim, na afei de na ɔrehwɛ n"afirikafo no yiye.
  
  Ná nnyigyei biara mfi nkitahodifo no hɔ. Washington, saa bere yi de, yɛɛ komm.
  
  Kuw no boaboaa wɔn ho ano bere a wɔsɛee wɔn afiri a wɔde bɔ asom no akyi. Wɔtraa koko bi a sare wɔ so a wɔhwɛ aprɛm po so ahyɛn abiɛsa no so, na na wɔresusuw nea ebia wiase no ne emu nnipa a wɔyɛ bɔne kɛse no bɛtow agu wɔn so akyi no ho.
  
  Drake hwɛɛ wimhyɛnkafo no. "So wubetumi de wimhyɛn akɔ Romania?"
  
  Saa ɔbarima yi ani anhinhim da. Ɔkae sɛ: "Nokwarem no. "Mente nea enti a ɛnte saa ase. Sɛnea ɛte biara no, wɔde nuklea akode kɔ hɔ ma wɔde sie baabi a wɔde nuklea akode gu no. Yɛbɛnya mfasoɔ."
  
  Wɔboom fii ɔko foforo mu.
  
  Wɔboom kɔɔ so yɛɛ den.
  
  
  * * * .
  
  
  Nnɔnhwerew kakraa bi akyi no, kuw no fii Romaniafo fie a ahobammɔ wom no mu na wɔforoo bɔs kɔɔ Transylvania, na wosii fam wɔ baabi a ɛbɛn Bran Castle, baabi a wɔkyerɛ sɛ Count Dracula te no. Ɛha, wɔ nnua atenten ne mmepɔw atenten mu no, wohuu ahɔhodan bi a emu yɛ sum na ɛhɔ yɛ dinn na wɔtraa mu. Ná akanea no ano yɛ den. Afei na kuw no ahyɛ ɔmanfo ntade a wɔfaa fii fie a ahobammɔ wom no mu, na na akode ne atuo a wobetumi de nkutoo na ɛkura, ne sika a wɔakora so yiye a efi sikakorabea a Yorgi faa no mu. Ná wonni akwantu tumi krataa, na wonni nkrataa a ɛkyerɛ sɛ wɔyɛ nnipa.
  
  Wɔboaboaa wɔn ho ano wɔ dan biako mu. Nnipa du, abusuabɔ biara nni hɔ. Nnipa du reguan afi Amerika aban no ho a wonni onii a wobetumi de wɔn ho ato no so. Beae biara nni hɔ a ɛda adi pefee a wobetumi adan. SPEAR nni hɔ bio na kokoam base biara nni hɔ bio. Ɔfese biara nni Pentagon, ofie biara nni Washington. Mmusua ko a na wɔwɔ no boro nea wɔma ho kwan so. Ebia nkitahodi ahorow a wobetumi de adi dwuma no bɛsɛe.
  
  Wiase nyinaa asesa esiane nhyehyɛe bi a wonnim, a wontumi nte ase a aban mpanyimfo kuw no yɛ nti.
  
  "Dɛn na ɛbɛba akyi?" Smith dii kan maa asɛm no sɔree, na ne nne sua wɔ dan a na hann nni mu no mu.
  
  Hayden kae sɛ: "Nea edi kan no yewie asɛmpatrɛw adwuma no." "Atemmu a Etwa To no Nhyehyɛe no hwehwɛɛ sɛ wɔbɛsɛe wiase no denam akode anan a ɛyɛ hu a wɔde sie so. Ɔko, esiane Hannibal a na ɔyɛ akode kɛse nti. Nkonimdi denam Genghis Khan mmoa so, a na ɛyɛ mmara titiriw a yɛsɛee no. Ɔkɔm, denam Geronimo a na ɛyɛ abɔde mu akode so. Na awiei koraa no, Owu, denam Attila a na ɔwɔ nuklea akode asia so. Sɛ wɔka akode yi bom a, anka yɛn man a yenim no so bɛtew ma ayɛ ɔsɛe ne basabasayɛ. Misusuw sɛ yebetumi de ahotoso aka sɛ yɛayi ahunahuna no afi hɔ."
  
  Lauren kae sɛ: "Na nea ɛyɛ mmerɛw biako pɛ ne Mars Nkrantɛ no." "Afei de Chinafo anaa Britaniafo nsam."
  
  Drake kae sɛ: "Mewɔ anidaso ankasa sɛ ɛyɛ yɛn." "SAS gyee yɛn nkwa wɔ hɔ na yɛhweree mmarima pa bi. Mewɔ anidaso sɛ wɔrenka Cambridge anim."
  
  "Yɛrekɔ yɛn anim..." Dahl kae. "Yɛn nkutoo mpo rentumi nyɛ eyi. Nea edi kan koraa no, dɛn koraa na yɛbɛyɛ mprempren? Na nea ɛto so abien no, hena na yebetumi de yɛn ho ato so sɛ ɔbɛboa yɛn ma yɛayɛ eyi?"
  
  Hayden kae sɛ: "Wiɛ, yebedi kan ahu nea ɛmaa Amerikafo no dan baa yɛn so." "Mesusu sɛ oprehyɛn a wɔyɛe wɔ Peru ne... nneɛma afoforo... ɛno sii. So ɛyɛ nnipa kakraa bi a wɔwɔ tumi a wɔsɔre tia yɛn kɛkɛ? Kuw a apaapae a ɛrenya afoforo so nkɛntɛnso? Minnye nni sekan biako mpo sɛ anka Coburn bɛma eyi ho kwan."
  
  "So woreka sɛ ɛsɛ sɛ yɛne Ɔmampanyin no bɔ nkɔmmɔ wɔ kokoam?" Drake bisae sɛ.
  
  Hayden de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Adɛn na daabi?"
  
  Dahl kae sɛ: "Na sɛ ɛyɛ kuw a wɔapaapae mu a." "Yɛsɛe wɔn."
  
  Mai kae sɛ: "Ɔte ase." "Ɔkwan biako pɛ a yebetumi afa so anya yɛn ti adidi mu wɔ eyi mu ne sɛ yɛbɛkyere yɛn atamfo nkwa mu."
  
  Kuw no traa dan kɛse bi mu wɔ mmeae ahorow, na wɔatwe ntama no denneennen, na ɛbɔ wɔn ho ban fi anadwo a wontumi nkɔ mu no ho. Wɔ Romania tɔnn no, wɔbɔɔ nkɔmmɔ. Wɔayɛ ho nhyehyɛe. Ankyɛ na ɛbɛdaa adi sɛ wɔwɔ nneɛma ampa, nanso na saa nneɛma no sua. Drake tumi de ne nsa biako kan wɔn.
  
  "Ɛhe na wobɛkɔ?" Kenzi bisae, na ɔda so ara kura ne katana, na ɔmaa agyan no yɛɛ hyew wɔ hann a ano yɛ den no mu.
  
  Drake kae sɛ: "Kɔ w"anim." "Yɛrekɔ yɛn anim bere nyinaa."
  
  Dahl kae sɛ: "Sɛ yegyae da bi a." "Yɛrewuwu."
  
  Alicia kuraa Drake nsa mu. "Na misusuwii sɛ me nna a mede guan no aba awiei."
  
  Afei ɔkaa sɛ: "Ɛsono eyi." "Nokwarem no, wunim saa. Kafra."
  
  "Biribiara ye." Nkwaseasɛm nanso ɛyɛ fɛ. Awiei koraa no, mihui sɛ eyi ne me su."
  
  "So eyi kyerɛ sɛ yɛreguan?" Kenzi bisae sɛ. "Efisɛ na mepɛ sɛ metwe me ho fi ne nyinaa ho ankasa."
  
  "Yɛbɛdi saa asɛm no ho dwuma". Dahl de ne ho too no nkyɛn bɛn no. "Mehyɛ wo bɔ." Me nso mewɔ me mma, mma wo werɛ mmfi. Mɛdi biribiara so nkonim ama wɔn."
  
  "Woanka wo yere ho asɛm."
  
  Dahl hwɛɛ no denneennen na afei ɔsan tenaa n"akongua so, na ɔredwennwen. Drake huu Kensi sɛ ɔrebɛn Swedenni kɛse no kakra. Oyii fii n"adwene mu na ɔhwɛɛ dan no mu nyinaa.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɔkyena yɛ da foforo. "Ɛhe na wopɛ sɛ wudi kan kɔ?"
  
  
  AWIEEƐ
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater a ɔbɔɔ no
  Wɔ Harmagedon ano
  
  
  TI A ƐDI KAN
  
  
  Julian Marsh ayɛ ɔbarima a ne kɔla ahorow yɛ soronko bere nyinaa. Ɔfã biako yɛ tuntum, ɔfã foforo no yɛ fitaa... ad infinitum. Anwonwasɛm ne sɛ, wankyerɛ nea enti a ɔdannan ne ho wɔ ɔkwan soronko kakra so sen wɔn a aka no ho anigye biara da, ogye toom ara kwa, osuaa sɛnea ɔne no bɛtra, n"ani gyee ho. Wɔ ntease biara mu no eyi maa ɔbɛyɛɛ obi a n"ani gye ho; egyee adwene fii mfiri a ɛhintaw aniwa a ɛda adi ne nkyene ne ɛmo ti nhwi no akyi no so. Na March bɛyɛ nea ɛda nsow bere nyinaa - ɔkwan bi so anaa ɔkwan foforo so.
  
  Wɔ ne mu no na ɔyɛ onipa soronko bio. Mfinimfini adwene no de n"adwene sii ade titiriw biako so. Ɔsram yi na ɛyɛ Pythianfo no asɛm, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, nea aka wɔ wɔn ho. Kuw bi a ɛyɛ nwonwa twee n"adwene na afei wɔtetew wɔn ho twaa ne ho hyiae ara kwa. Ná Tyler Webb yɛ obi a ɔyɛ adwene mu yare kɛse a ɔyɛ mega-stalker sen cabalist kannifo. Nanso Marsh ani gyee hokwan a onyae sɛ ɔno nkutoo bɛkɔ hɔ no ho, na ɔyɛɛ n"ankasa mfonini ahorow a ɛyɛ nwonwa. Kɔ hell ne Zoe Shears ne obiara a na ɔda so ara yɛ nnam wɔ kuw no mu, ne hell a emu dɔ mpo ne Nicholas Bell. Wɔakyekyere no, wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn ahyɛ no na wɔde nsuo ahyɛ mu, akyinnyeɛ biara nni ho sɛ anka kan adansifoɔ no de biribiara bɛto hɔ ama atumfoɔ no sɛdeɛ ɛbɛyɛ a ɔbɛnya ahomegyeɛ ketewaa bi mpo afiri n"atemmuo no mu.
  
  Wɔ Marsh fam no, na ɛte sɛ nea daakye yɛ anigye, ɛwom sɛ na ɛyɛ nea ɛyɛ fɛ kakra de. Na afã abien wɔ asɛm biara mu, na na ɔyɛ ɔbarima a ɔwɔ afã abien kɛse. Bere a yɛde awerɛhow fii Ramses Bazaar a na ɛnyɛ yiye no akyi - yɛn ani gyee ntamadan ahorow no ho ankasa a wɔn afɔrebɔde nyinaa ka ho - March de helikopta a ne kɔla te sɛ bun mu mmoa so kɔɔ wim. Bere a ɔde ahopere kɔe no, ɔde n"adwene sii akwantu foforo a na ɛda n"anim no so ntɛm ara.
  
  NEW YORK na ɛwɔ hɔ.
  
  Marsh sɔɔ afiri no hwɛe wɔ n"afã, na ɔde bɛn no, na na onnim nea ohu nanso na ɔwɔ ahotoso wɔ nea ebetumi ayɛ mu. Ná abofra yi ne adwinnade titiriw a wɔde di gua. Big daddy a ɔwɔ gyidi koraa. Hena na obetumi ne nuklea ɔtopae agye akyinnye? Marsh gyaw afiri no nkutoo, na ɔhwɛɛ akyi bag no mu na ɔsansan ne mmati so nhama no sɛnea ɛbɛyɛ a ne nipadua a emu yɛ duru no betumi afa mu. Nokwarem no, na ɛsɛ sɛ ɔsɔ ade no hwɛ na ɔkyerɛ sɛ ɛyɛ nokware. Ne nyinaa akyi no, na wobetumi anoa atopae dodow no ara ma ayɛ te sɛ biribi a ɛnyɛ-sɛ nea ɔnoa no ye sɛnea ɛsɛ a. Ɛno ansa na White House no bɛkotow.
  
  Asiane, n"afã biako kae. Asiane wom.
  
  Nanso anigye! ɔfoforo no sii so dua sɛ. Na na ɛfata sɛ wɔde mframa a ano yɛ den awuduru kakra gu mu, wɔ saa asɛm no ho.
  
  March serewee wɔ ne ho. Ɔkwasea a ɔte saa. Nanso Geiger counter ketewa a ɔde bae no yɛɛ komm, na ɛmaa n"akokoduru yɛɛ kɛse.
  
  Nanso, sɛ yɛbɛka nokware koraa a, na wimhyɛn a wɔde tu kwan nyɛ n"ade. Yiw, na anigye wɔ hɔ, nanso na hokwan nso wɔ hɔ sɛ owu a ɛyɛ hyew bɛba - na mprempren yi ara na ɛno annye n"ani ankasa. Ebia bere foforo nso. Na Marsh de nnɔnhwerew pii a ɛyɛ yaw ayɛ saa asɛmpatrɛw adwuma yi ho nhyehyɛe, ahwɛ ahu sɛ akwan no nyinaa wɔ hɔ na ahobammɔ wom sɛnea obetumi, ɛwom sɛ esiane mmeae a obegyina nti, ɛkame ayɛ sɛ na adwene no yɛ serew de.
  
  Momma yɛmfa mprempren yi ara sɛ nhwɛso. Ná wɔde wɔn ani kyerɛ Amazon kwae a osu tɔ na owia bɔ kɛse wom no ase bere a wɔrekɔ Colombia no. Na ɔbarima bi wɔ hɔ a ɔretwɛn no - bɛboro obiako, nokwarem no, na Marsh de ne nipasu stamp sii nhyiam no so denam ka a ɔkae denneennen sɛ wɔnhyɛ ntade fitaa no so. Ade ketewaa bi a wɔma ho kwan, nanso ɛho hia ma Pythia.
  
  So eyi nkutoo na meyɛ mprempren?
  
  Marsh serewee denneennen, na ɛmaa helikoptakafo no de ahodwiriw hwɛɛ ne ho hyiae.
  
  "Biribiara ye?" - bisaa ɔbarima bi a ne ho yɛ hare a ɔwɔ akuru.
  
  "Wiɛ, ɛno gyina w"adwene so." March serewee. "Na adwene dodow ahe na wowɔ. Mepɛ sɛ megye nnipa bɛboro biako ani. Wo?"
  
  Wimhyɛnkafo no danee ne ho, na ɔde biribi a nte ase bɔɔ nkɔmmɔ. March wosow ne ti. Sɛ nnipadɔm a wɔanhohoro wɔn ho no nim tumi ahorow a ɛbɔ wɔn akyi, ɛbɔ wɔn ho akɔneaba na wɔhinhim wɔ wɔn ase, a wonnwen ɔsɛe a wɔde bae no ho anaasɛ wɔnyɛ aso.
  
  Marsh hwɛɛ mmeae a ɛwɔ ase hɔ no, na osusuwii ne mpɛn ɔpepem biako sɛ ebia beae a wobetumi akɔ United States yi ne ɔkwan a ɛfata anaa. Bere a ɛbaa fam no, na akwan abien pɛ na ɛwɔ hɔ ankasa - ɛnam Canada anaasɛ ɛnam Mexico so. Ná ɔman a etwa to no bɛn Amazon kɛse na na adifudepɛ ahyɛ mu ma; nnipa a wobetumi atua wɔn ka ma wɔaboa na wɔakata wɔn ano ahyɛ mu ma. Canada de guankɔbea kakraa bi a ahobammɔ wom ma nnipa te sɛ Marsh, nanso na ɛnnɔɔso na na ɛnbɛn mpo sɛ ɛne nneɛma ahorow a egu ahorow a na ɛwɔ hɔ wɔ Amerika Kesee Fam no bɛyɛ pɛ. Bere a asase a ɛyɛ monotonous no kɔɔ so daa adi wɔ ase hɔ no, Marsh huu sɛ n"adwene rekyinkyin.
  
  Abarimaa no nyinii wɔ gyinabea a hokwan wom, na na nneɛma pii wɔ n"anom sen dwetɛ nsenia; te sɛ sika kɔkɔɔ a ɛyɛ den kɛse. Sukuu ahorow a eye sen biara ne akyerɛkyerɛfo a wɔsen biara -kenkan "nea eye sen biara" sɛ "ɔdɔfo sen biara," Marsh teɛɛ so bere nyinaa -bɔɔ mmɔden sɛ wɔde no bɛto ɔkwan pa so, nanso wɔantumi.Ebia sɛ ɔbɛtra sukuu bi a ɛfata mu a, anka ɛbɛboa, nanso na n"awofo yɛ adefo pillars Southern society and were far out of contact with reality.Asomfo na wɔtetee Marsh na ohui n"awofo titiriw bere a wɔredidi ne apontow ahorow a ɛyɛ fɛ mu, faako a wɔhyɛɛ no sɛ ɔnkasa bere nyinaa wɔ n"agya a ɔhwɛɛ sɛ ɔbɛyɛ n"ade a mfomso biara nni ho no ani a ɔkasa tia no ase. Na bere nyinaa n"afobu serew ɛna a na onim sɛ ne ba no anyin a onni ɔdɔ na ɔno nkutoo, nanso ontumi mfa ne ho mmra koraa sɛ ɔbɛkasa atia ne ho wɔ ɔkwan biara so.Na enti Julian Marsh nyinii, nyaa nkɔso, na ɔbɛyɛɛ nea n"agya frɛɛ no pefee "a abarimaa a ɔyɛ ɔhɔho."
  
  Wimhyɛnkafo no kasae, na Marsh buu n"ani guu so koraa. "Meka bio?"
  
  "Yɛrebɛn Cali, owura. Colombia."
  
  Marsh kotow hwɛɛ sɛnea tebea foforo no rekɔ so wɔ ase hɔ no. Ná wonim Cali sɛ nkurow a basabasayɛ wom sen biara wɔ Amerika no mu biako na na Cali Cartel a ɛyɛ aman a wɔde cocaine ma sen biara wɔ wiase no mu biako fie. Da biara a ɛyɛ mpapahwekwa no, na ɔbarima te sɛ Marsh de ne nkwa bɛhyɛ n"ankasa nsa, na ɔnam El Calvario akyi mmɔnten so, faako a ragamuffins hwehwɛ nwura wɔ mmɔnten so na wɔda flophouses mu, faako a ɛhɔfo hu amane esiane sɛ wɔkaa sɛ "beae a wɔma abodwokyɛre" nti. denam nnubɔne a wɔde di gua a wɔbɛma kwan so ne nna betumi ayɛ yiye a polisifo mfa wɔn ho nnye mu kakraa bi.
  
  Ná Marsh nim sɛ eyi ne beae a ɔne ne nuklea ɔtopae no bɛto.
  
  Bere a ɔtraa ase no, wimhyɛnkafo no de lɔre a wɔde fa nneɛma a ɛyɛ fitaa a mmarima baasa a wɔayɛ duru boro so a wɔn ani yɛ nwini na wɔawuwu na wɔn anim nni anim te mu kyerɛɛ Marsh. Wɔde atuo ahyɛ mu pefee, na wɔde Marsh kɔɔ lɔre no mu a na wɔkyia no bere tiaa bi pɛ. Afei wɔde kar faa mmɔnten a ɛso yɛ nwini na ɛyɛ basabasa, adan a ɛho agu fĩ ne akatawia a ayɛ nwunu so, na ɛmaa n"ani a wɔatete no no nyaa wiase no ho adwene foforo, beae a ɔmanfo no fã bi "huruhuruw" fi asese biako mu kɔ foforo mu, a na wonni ofie a ɛtra hɔ daa. March twee ne ho kakra, a na onim sɛ onni hwee ka wɔ nea esii akyi no ho. Nanso, na saa gyinabea ahorow yi ho hia sɛ ɔpɛ sɛ ɔde nuklea akode fa sum ase kɔ U.S. yiye a, na ɛfata sɛ ɔde ne ho to asiane biara mu. Na nokwarem no, na ɛte sɛ nea Marsh nni afã biara sɛnea obetumi, na ɔde nnaadaa kakraa bi na ɛwɔ ne nsateaa a ɛyɛ kɔla ahorow no so.
  
  Kar no twaa ne ho faa nkoko bi a ɛso yɛ toro a sum akata so, na awiei koraa no ɛdanee kar kwan a wɔabɔ so a ofie kɛse bi a ɛhɔ yɛ dinn wɔ n"anim. Ná wɔatu kwan no komm, nanso afei awɛmfo no mu biako danee n"anim a ɔmfa ne ho nhyɛ mu kyerɛɛ Marsh.
  
  "Yɛwɔ ha".
  
  "Pefee. Nanso ɛhe na "ha" wɔ?"
  
  Ɛnyɛ obu a wonni dodo. Ɛnyɛ whiny dodo. Ma ne nyinaa bom.
  
  "Fa w"akyi bag." Ɔwɛmfo no huruw fii adi na obuee ɔpon no. "Owura Navarro retwɛn wo."
  
  March de ne ti too fam. Ná ɛyɛ din a ɛfata ne beae a ɛfata. Ná ɔrentra ha nkyɛ, na mmom bere tenten a ɛbɛma wahwɛ ahu sɛ ɔkwan a edi hɔ a ɔfa so de kar ne baabi a etwa to a ɔbɛkɔ no yɛ nea ɛkɔ so yiye na ahobammɔ wom kɛkɛ. Odii ɔwɛmfo no akyi wɔ abrannaa bi a ɛba fam a nsuyiri retɔ mu ase na afei ɔkɔɔ ofie dedaw bi apon ano a ɛyɛ sum no mu. Ná akanea biara nni mu, na sɛ ahonhonsɛmdi dedaw biako anaa baanu puei a, anka ɛrenyɛ nwonwa anaasɛ ɛrenhaw adwene. Ná Marsh taa hu ahonhommɔne dedaw wɔ sum mu na ɔne wɔn bɔ nkɔmmɔ.
  
  Ɔwɛmfo no de ne nsa kyerɛɛ ɔkwan bi a wɔabue wɔ nifa so. "Wotuaa ka maa wo ho sɛ wobɛma wo dan a ɛyɛ kokoam de anyɛ yiye koraa no nnɔnhwerew anan. Bra mu tẽẽ."
  
  March kotoo ne ti de kyerɛɛ aseda na ɔpiaa ɔpon a emu yɛ duru no. "Mesrɛɛ kwan nso sɛ mɛma kar a edi hɔ no akɔ fam. Helikopta?
  
  "Aane. Ɛyɛ papa nso. Sɛ bere du a, frɛ me wɔ intercom no so na mɛkyerɛ wo fie hɔ."
  
  March de abotɔyam de ne ti too fam. Sika a otuae boro nea na wɔhwehwɛ no so no yɛ nea ɔde bɛma ɔsom a eye, na ɛde besi ha no, ayɛ saa. Nokwarem no, sika a wotuae sen bo a wɔsrɛe no nso maa adwenem naayɛ sɔree, nanso na asiane ahorow no te saa.
  
  Afã abien bio, na osusuwii. Yin ne yang. Atɛkyɛ ne atɛkyɛ. Tuntum ne... tuntum a crimson flashes de ahopere faa...
  
  Ná ɔdan no mu yɛ fɛ yiye. Ná sofa bi a ɛwɔ ntwea so a wɔde aboa nhoma tuntum ne plush a emu dɔ ayɛ na ɛwɔ ɔfã a ɛwɔ akyirikyiri no. Ahwehwɛ pon bi a wɔde karafe a wɔde anonne, bobesa ne ahonhommɔne gu so te bɛn hɔ, bere a na afiri bi de kɔfe ne tii ma wɔ ntwea foforo so. Wɔde nnuan nketenkete asisi ahwehwɛ pon so. Marsh serewee wɔ eyinom nyinaa ho.
  
  Ahotɔ, nanso bere tiaa bi pɛ. Deɛ anka ɛyɛ.
  
  Ɔhwiee kɔfe a ano yɛ den sen biara no pod guu mu na ɔtwɛn kakra sɛ ɛbɛbɔ. Afei ɔtraa mpa no so na oyii ne laptop no, na ɔde ahwɛyiye de n"akyi bag no sii aboa nhoma a wɔde ayɛ ntama a ɛwɔ ne nkyɛn no so. Osusuwii sɛ wɔmfaa nuklea ɔtopae biara nyɛɛ no atuu saa da, na osusuwii bere tiaa bi sɛ ebia ɛsɛ sɛ ɔyɛ n"ankasa nsa ma no anaa. Nokwarem no, wɔ ɔbarima te sɛ Marsh fam no, na eyi nyɛ den, na wɔ simma kakraa bi mu no, na kuruwa bi a ɛrehuruw wɔ akyi bag no mu ne keeki ketewaa bi a wɔde frosting ayɛ wɔ nkyɛnkyɛn.
  
  March serewee. Ná ne nyinaa ye.
  
  Mekɔɔ Intanɛt so; confirmatory emails bɔɔ no amanneɛ sɛ Forward helikopta no rehyɛn Colombia dedaw. Ná wonnya mmaa frankaa biara so wɔ baabiara, nanso na nnɔnhwerew kakraa bi pɛ na atwam fi bere a ofii gua no so denneennen. Marsh wiee n"anom na ɔboaboaa sandwich kotoku ketewaa bi ano maa wimhyɛn a edi hɔ no, afei ɔmiaa intercom bɔtn no so.
  
  "Mayɛ krado sɛ mɛkɔ."
  
  Simma aduonu akyi na na ɔwɔ wim bio no, nuklea akyi bag no wimhyɛn no kyinkyim nanso na ɛyɛ ahotɔ. Ná wɔde wɔn ani kyerɛ Panama, baabi a obewie wimhyɛn a ɔde tu mmirika ntɛmntɛm no na wafi n"akwantu a ɛyɛ ɔbrɛ wɔ asase so no ase. Wimhyɛnkafo no faa kwan mu wɔ wim ne akwan biara a wɔfaa so, na ɔyɛ nea eye sen biara wɔ nea ɔyɛe mu, na wotua no ka fɛfɛɛfɛ wɔ ho. Bere a Panama ho mfonini fii ase puei wɔ benkum mfɛnsere no mu no, Marsh fii ase huu sɛnea na ɔbɛn United States of America dedaw no.
  
  Ahum bi reba, nkurɔfoɔ, na ɛrenkɔ ntɛm...
  
  Ɔtraa Panama City nnɔnhwerew kakraa bi, sesaa ntade mprenu na oguare mpɛn anan, na bere biara na ɔde shampoo soronko a ɛyɛ huam. Hua no frafrae fɛfɛɛfɛ na edii fifiri hua a ɛyɛ mmerɛw no so nkonim. Odii anɔpa ne awia aduan, ɛwom mpo sɛ na ɛyɛ anwummere adidi bere de, na ɔnom bobesa nkuruwa abiɛsa, a emu biara fi toa soronko ne kɔla soronko mu. Ná asetra ye. Adwene a ɛwɔ mfɛnsere no akyi no ansakra na ɛnyɛ nea ɛkanyan adwene, enti Marsh yii adaka a wɔde aduru a wɔde hyɛ ano a na ɔde asie ama bere a ɛte saa ara no na ɔde paint kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew yɛɛ ahwehwɛ no. Eyi boaa, anyɛ yiye koraa no bere tiaa bi. Afei Marsh fii ase yɛɛ sɛnea ɛbɛyɛ sɛ ɔbɛtetew saa panel no ho a ɛho tew no ho mfonini wɔ n"adwenem, nanso saa bere no na nkrasɛm bi a ɛreba no ping twaa n"adaeso no mu.
  
  Bere a wɔahyɛ sɛ wobedu hɔ no yɛ simma 15.
  
  March yɛɛ n"anim basabasa, na n"ani gyei nanso na ne ho yeraw no bere koro no ara mu. Ná nnɔnhwerew aduanan akwantu da yɛn anim wɔ akwan a enye koraa wɔ ɔmantam no mu no bi so. Ɛnyɛ nea ɛda adi sɛ saa adwene yi bɛhyɛ nkurɔfo nkuran. Nanso, sɛ wowie a, na ɔfã a edi hɔ no bɛyɛ anigye kɛse a enni ano. March boaboaa ne nneɛma ano, hyehyɛɛ kɔfe nnua, bobesa nkotoku ne nkuku no nnidiso nnidiso sɛnea kɔla, ne nsusuwii ne ne kɛse te, na afei ɔde n"ani kyerɛɛ abɔnten.
  
  Na SUV no retwɛn, na ɛrebɔ n"ano wɔ kwan no nkyɛn, na na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa. Marsh porɔwee nuklea ɔtopae no, de ne ahobammɔ bɛlt kyekyeree ho, na afei ɔhwɛɛ ne ho. Ofirikafo no bɔɔ nkɔmmɔ kakra ansa na ɔrehu sɛ Marsh nnwen n"ankasa asetra ketewa a ɛyɛ shitty no ho, na afei ɔkɔɔ kar no akyi. Ɔkwan no trɛwee wɔ yɛn anim a enni awiei.
  
  Nnɔnhwerew pii twaam. SUV no hwirew, afei ɛwosow, na afei ɛsan hwee ase bio, na egyinaa mpɛn pii sɛ wɔrehwɛ gas ne baabi a ɛwɔ. Ná ofirikafo no remfa ne ho nto asiane mu sɛ wɔbɛtwe no akɔ soro esiane mfomso ketewaa bi nti. Ne nyinaa akyi no, na ɛyɛ kar foforo bi kɛkɛ wɔ nnipa pii mu, nkwa gyaframa foforo a ɛnam ɔkwan kɛse a ɛtra hɔ daa no so kɔ mmeae a wonnim, na sɛ ɛkɔ so yɛ nea ɛnyɛ nwonwa a, na ɛbɛtwam a obiara nhu.
  
  Na afei Monterrey da n"anim. March serewee kɛse, na wabrɛ nanso n"ani agye, efisɛ na akwantu tenten no awie bɛboro fã.
  
  Ná nuklea bag no da ne nkyɛn, na afei de efi U.S. hye so kɔ hɔ yɛ nnɔnhwerew kakraa bi pɛ.
  
  
  TI ABIEN
  
  
  March yɛɛ n"akwantu no fã a edi hɔ no wɔ esum koraa kataa ase. Ná ɛyɛ beae a wobetumi adi biribiara so nkonim anaasɛ wɔadi nkogu; wɔde ade bi a wonnim, a ɛhɔnom cartel mpanyimfo ma ɛkɔɔ soro koduu dodow a wontumi mmu ho no baa mfonini no mu. Hena na na obetumi asusuw nnipa a wɔte saa no nsusuwii ho? Hena na na onim nea wɔbɛyɛ akyi?
  
  Nokwarem no ɛnyɛ wɔn... anaa Julian Marsh. Wɔde aniwu so de no ne nnipa afoforo dumien kɔɔ lɔre bi a ɛrekɔ ɔhye no so akyi. Wɔ kwan no so baabi no, lɔre yi dum ɔkwan kɛse no na ɛyerae wɔ sum mu. Kanea biara nni hɔ, nsɛnkyerɛnne biara nni hɔ, na ofirikafo no nim saa kwan yi a wɔakata n"ani so - na eye sɛ na onim.
  
  Marsh san gyinaa lɔre no akyi, tiee mmusua no nkɔmmɔbɔ ne abotɔyam a wonni. Ná ne nhyehyɛe no kɛse da n"anim. Bere a oduu New York no antumi amma ntɛm. Bere a lɔre no bɔɔ breki na akyi apon no buei wɔ hinge a wɔde srade ayɛ so no, odii kan fii adi, hwehwɛɛ mmarima a wokurakura akode a wogyinaa hɔ awɛmfo no kannifo.
  
  Ɔde asɛmfua bi a ɛkyerɛ sɛ ɔyɛ VIP akwantufo na wapene so sɛ obetua sika no dii dwuma de kae sɛ: "Diablo." Ɔbarima no de ne ti too fam, nanso afei obuu n"ani guu no so, na ɔde obiara kɔɔ akuwakuw ketewaa bi mu wɔ dua bi a ɛsensɛn so nkorabata a ɛtrɛw no ase.
  
  Ɔkae wɔ Spania kasa mu sɛ: "Ɛho hia mprempren sɛ wutu komm, nka hwee na woyɛ sɛnea wɔka kyerɛ wo no. Sɛ woannyɛ eyi a, mɛtwa wo menewam. Wote ase?"
  
  Marsh hwɛɛ sɛnea ɔbarima no hyiaa obiara ani, a n"ankasa de ka ho. Wofii nantew no ase bere tiaa bi akyi, wɔ ɔkwan bi a ɛso yɛ toro so ne nnua a ɛso yɛ frɔmfrɔm so. Ɔsram hann no hyerɛn wɔ soro, na na Mexiconi a odi kan no taa twɛn kosi sɛ mununkum no de hann no sie ansa na watoa so. Nsɛmfua kakraa bi pɛ na wɔkae, na mmarima a wokurakura atuo nkutoo na wɔkae, nanso mpofirim ara Marsh hui sɛ ɔpɛ sɛ ɔka Spania kasa kakra -anaasɛ ebia pii.
  
  Ɔde ne nan sii nhama no mfinimfini, na wamfa n"adwene ankɔ anim a ehu aka ne ho a atwa ne ho ahyia no so. Dɔnhwerew biako akyi no wɔbrɛɛ wɔn brɛoo, na Marsh huu anhweatam a ɛso yɛ toro a nnua a ɛnyɛ den, cacti ne afifide afoforo kakraa bi ayɛ so ma wɔ n"anim. Kuw no nyinaa de wɔn ho too fam.
  
  Ɔkannifo no de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Ɛde besi ha no, eye paa." "Nanso mprempren ne nea ɛyɛ den sen biara. Border Patrol no ntumi nhwɛ ɔhye no nyinaa so bere nyinaa, nanso wɔyɛ nhwehwɛmu a wɔanhyɛ da. Bere nyinaa. Na wo," ɔde ne ti too fam wɔ March mu, "srɛɛ sɛ wotwa Diablo. Mewɔ anidaso sɛ woasiesie wo ho ama eyi."
  
  March serewee. Ná onni nea aberante ketewa no reka ho asɛm no ho adwene biara. Nanso, ankyɛ na nkurɔfo fii ase yerae, na wɔn mu biara wɔ atubrafo kuw ketewaa bi, kosii sɛ Marsh, ɔkannifo no, ne ɔwɛmfo biako pɛ na ɛkaa hɔ.
  
  Ɔkannifo no kae sɛ: "Mene Gomez. "Oyi ne Lopez. Yɛbɛkyerɛ wo kwan afa ɔkwan a ɛda fam no mu dwoodwoo."
  
  "Na saa mmarima no nso ɛ?" Marsh de ne ti too fam kyerɛɛ atubrafo a wɔrefi hɔ no, na ɔde ne Amerikafo kasa a ɛyɛ atoro a eye sen biara no hyɛɛ ne ho.
  
  "Wɔtua mpem anum pɛ wɔ ti biako ho." Gomez yɛɛ sɛnkyerɛnne bi a ɛkyerɛ sɛ obuu no animtiaa. "Wɔde atuo to asiane mu. Mma ɛnhaw wo, wubetumi de wo ho ato yɛn so."
  
  Marsh ho popoe bere a ohui sɛ anifere kwan so serew no gyina ne kwankyerɛfo no anim denneennen no. Nokwarem no, akwantu no nyinaa kɔɔ so yiye dodo sɛ yɛbɛhwɛ kwan sɛ ɛbɛkɔ so. Na asɛmmisa no ne sɛ: bere bɛn na wɔbɛtow ahyɛ no so?
  
  Ɔkae sɛ: "Momma yɛnkɔ ɔkwan a wɔfa so fa mu no mu." "Mete nka sɛ wɔde ani a ɛyɛ anigye hwɛ wɔ ha."
  
  Gomez antumi annye dadwen a ɛhyerɛn wɔ n"anim no ano, na Lopez hwehwɛɛ esum a atwa ne ho ahyia no mu. Sɛ́ obiako no, mmarima baanu no dii n"anim kɔɔ apuei fam, wɔ anim kakra, nanso wɔde wɔn ani kyerɛɛ ɔhye no so. March de mmirika kɔɔ n"anim, na ɔhyɛɛ da dii mfomso na ɛte sɛ nea ɔmfata. Eduu bere bi no, Lopez maa no nsa a ɛboaa no mpo, na Marsh kyerɛw ho kyerɛwtohɔ maa akyiri yi, na ɔkyerɛw too hɔ sɛ mmerɛwyɛ. Ná ɔnyɛ onimdefo ɔkwan biara so, nanso bere bi na sikakorabea akontaabu a enni ase ama wanya kwan a ɛboro honam fam ahosiesie, osuahu a wiase akodi mu akansifo ne kan asraafo a wɔyɛ asraafo titiriw a wɔka wɔn ho wɔ no so. Ná Marsh nim nnɛɛdɛe kakraa bi, ɛmfa ho sɛnea na ɛyɛ fɛ no.
  
  Wɔnantew bere bi, na sare no trɛw twaa wɔn ho hyiae, na ɛkame ayɛ sɛ na wɔayɛ dinn. Bere a koko no puei wɔ n"anim no, na Marsh asiesie ne ho koraa sɛ obefi foro no ase, nanso Gomez gyinaa hɔ na ɔkyerɛɛ ade bi a anka ɔrenhu da sɛ ɛnte saa. Baabi a anhwea asase no hyiaa mmepɔw ase a ɛkɔ fam brɛoo no, nnua nketewa abien bi hyiaa brush a ɛyɛ den. Nanso, Gomez ankɔ beae yi, na mmom ɔde ahwɛyiye twaa anammɔn aduasa kɔɔ nifa, na afei ɔforoo du foforo kɔɔ bepɔw a ɛso yɛ toro sen biara no so. Bere a Lopez duu hɔ no, ɔde ahwɛyiye a enni ano hwehwɛɛ mpɔtam hɔ.
  
  Awiei koraa no ɔkae sɛ: "Hotew."
  
  Afei Gomez huu hama bi a wɔasie na ofii ase twee. Marsh huu sɛ bepɔw no fã ketewaa bi sɔre, na ɛresakra abotan ne brɔs ma ɛdaa tokuru bi a ne kɛse te sɛ onipa a wɔasen wɔ ɔbotan a ɛte ase no mu adi. Gomez hwee ase kɔɔ mu, na afei Lopez de ne tuo no toa kyerɛɛ Marsh so.
  
  "Afei wo." Wo nso."
  
  March dii n"akyi, na ɔde ne ti too fam yiye na ɔhwɛɛ afiri a na onim sɛ ɛyɛ anammɔn kakraa bi pɛ sɛ ɛbɛbɔ no. Afei, bere a osusuw ho kakra akyi no, ɔbarima a ɔwɔ afã abien no sesaa akwan, na osii gyinae sɛ ɔbɛsan n"akyi akɔ sum no mu.
  
  Lopez twɛn, na ɔmaa tuo so. March hwee ase, na ne mpaboa no hwirew ne ho wɔ abotan a ɛso yɛ toro no so. Lopez teɛɛ ne nsa, de akode no too fam, na Marsh wosow agyan a ne tenten yɛ nsateakwaa asia no, na ɔde ne ano kɔhyɛɛ ɔbarima foforo no carotid ntini mu. Lopez ani so tetewee na ɔmaa ne nsa so sɛ ɔremma nsuo no nsiw, nanso na Marsh nni adwene biara sɛ ɔbɛyɛ saa. Ɔbɔɔ Lopez n"ani ntam, gyee tuo no fii ne nsam, na afei ɔde ne nan bɔɔ ne funu a na ɛrewu no kɔɔ koko no so.
  
  Fuck wo.
  
  Marsh tow tuo no gui, a na onim sɛ sɛ Gomez hu sɛ ɛwɔ Marsh nsam a, obehu no ntɛmntɛm sen sɛnea ɛho hia. Afei ɔsan hyɛn ɔkwan a wɔfa so fa mu no mu na ɔde ahoɔhare faa ɔkwan a edi kan no so. Ná ɛyɛ den na ayɛ krado, na na nnua a ɛwosow ne mfutuma ne atɛkyɛ a ɛreworo so fi ɔdan no atifi na ɛboa. Ná Marsh hwɛ kwan koraa sɛ wobesie no bere biara. Gomez nne duu n"aso a na ayɛ basaa no so.
  
  "Nha wo ho. Ɛyɛ atoro kwan a wɔfa so kɔ mu ara kwa a wɔde bɛbɔ obiara a ebia ɔbɛto hintidua akɔ saa ɔkwan yi mu no hu. Kɔ fam mpo, m"adamfo."
  
  Ná Marsh nim nea ɛbɛtwɛn no "kɔ akyiri" ankasa, nanso afei de na ɔwɔ ahodwiriwde ketewaa bi. Ɔfã a ɛyɛ anifere ne sɛ wɔbɛma Gomez akode no ayɛ adwuma a wɔrempira no kɛse. Ná New York da so ara wɔ akyirikyiri kilomita mpempem pii.
  
  Na ɛte sɛ nea ɛkɔ akyiri koraa bere a ogyinaa hɔ bere a na ɔwɔ Mexico sare ase no, na ɔtee efĩ a ɛretu mmirika wɔ n"akyi, a fifiri ne afifide hua atwa ne ho ahyia, na mfutuma ayɛ n"aniwa no.
  
  March de ne ho too n"anim, na bere bi ɔweae na ɔtwee akyi bag bi a na wɔde abɔso abɔ ne nansoaa ho no kɔɔ n"akyi. Ntade pii wɔ ha, osusuwii bere bi. Ntade ne ebia brɔs a wɔde sew sẽ kɛkɛ. Cologne a ɛyɛ fɛ. Kɔfe kotoku... ɔdwenee baabi a ebia Amerikafoɔ no de wɔn mfiri bɛto de susu mframa a ɛbɔ no, afei ɔfirii aseɛ haw ne ho wɔ mframa a ɛbɔ no ankasa ho. Bio.
  
  Ebia eyi yɛ biribi a anka ɛsɛ sɛ wohwehwɛ mu ansa na woakɔ.
  
  Wiɛ, ɛsɛ sɛ wotra ase na wusua ade.
  
  March hyɛɛ ne ho ma ɔserewee bere a ofii ɔkwan ketewaa no mu bae kɔɔ ɔkwan kɛse bi mu no. Gomez kotow, na ɔteɛɛ ne nsa sɛ ɔrebɛboa.
  
  "Biribi a ɛyɛ serew?"
  
  "Yiw, wo fucking sẽ."
  
  Gomez hwɛɛ no, na ne ho dwiriw no na na onnye nni. Na ɛte sɛ nea kasamu yi ne ade a etwa to a ɔhwɛ kwan sɛ ɔbɛte wɔ wɔn akwantu no fã yi mu. Marsh buu nea ebia ɛbɛyɛ ho akontaa. Bere a Gomez rebɔ mmɔden sɛ obehu no, Marsh sɔre gyinaa hɔ, twitwaa tuo a ɛwɔ Gomez nsam no na ɔde akyi no kɔɔ ɔbarima foforo no anom.
  
  "Afei wote nea mepɛ sɛ meka no ase?"
  
  Gomez de n"ahoɔden nyinaa ko, piapiaa Marsh fii hɔ na ɔsan de toa no maa ne ho. Mogya petepetee n"anom bere a ɔbobom na ne sẽ hwee fam no. Marsh de ne ho kɔhyɛɛ toa tenten no ase na ɔde ɔhwe a emu yɛ den bɔɔ ne hwene mu na ɔde foforo bɔɔ ne ti no nkyɛn. Gomez hwee ase, na n"ani daa no adi sɛ ɔda so ara ntumi nnye nni sɛ ananse nwonwaso yi adi no so nkonim.
  
  Marsh twee sekan no fii kotoku a ɛwɔ Mexiconi no nkyɛn no mu bere a na wɔredi aperepere no. Gomez de ahopere kɔe, a na onim nea ɛbɛba akyi. Ɔhwee ɔbo fasu bi mu, na ɔde abubuw kɛse bubuu ne mmati ne ne ti nhwi. Marsh tow akuturuku bi a ɛbɔɔ Mexiconi no so na afei ɛbɔɔ roca no. Mogya fii n"ankasa ne nsateaa mu. Tuo no sɔree bio, nanso Marsh teɛɛ ne ho sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛda ne nan ntam, afei de na adwumayɛ fã no ayɛ nea mfaso nni so.
  
  Gomez bɔɔ no ti, na wɔn mogya frafrae na ɛpetepete afasu no so. March hwee ase, nanso ɔkwatii ɔhwe a edi hɔ no, na afei ɔkaee sekan a na ɔda so ara kura ne nsa benkum mu no.
  
  Pia a emu yɛ den, na sekan no didi Gomez mpampam, nanso Mexiconi no tow tuo no gui na ɔde sekan no de ne nsa abien nyinaa guu Marsh nsa so, na ɔnam saayɛ so gyaee ahoɔden a ɛwɔ ɔhwe no mu no na osiee agyan no. Ɛyaw kyinkyim n"anim, nanso ɔbarima no tumi siw owu a wontumi nkwati ano.
  
  Ntɛm ara na March de n"adwene sii ne nsa a ɛde ne ho no so, na ɔde dii dwuma de bɔɔ mpɛn pii, na ɔhwehwɛɛ mmeae a ɛyɛ mmerɛw. Mmarima no boom dii aperepere sɛnea wobetumi biara, na wɔde nkakrankakra foro kɔɔ ɔkwan a ɛda fam no so, na wɔde wɔn ho bɔɔ nnua a wɔde ayɛ nnua na wɔde fa atɛkyɛ akuwakuw mu. Fifiri a ɛreworo so sen anhwea no; nteɛteɛm a emu yɛ duru a ɛte sɛ mprako a wɔde wɔn ho hyɛ mu no hyɛɛ baabi a wɔde nsa ayɛ no ma. Mmɔborɔhunu biara nni hɔ, nanso wɔannya asase biara. Gomez faa akuturuku biara te sɛ abɔnten so ɔkofo a ne ho akokwaw a na ɔyɛ no, na Marsh fii ase dii kan yɛɛ mmerɛw.
  
  "Ahopere so...retwɛn sɛ...mɛtwa...twa wo..." Na Gomez rehome denneennen, n"ani ayɛ wuram, n"ano ayɛ mogya na wɔatow akyene.
  
  Marsh ampene so sɛ obewu wɔ hellgya beae a ɛyɛ ankonam yi. Ɔtwee sekan no san n"akyi, twitwaa no fii Gomez nipadua no ho, na afei ɔsan n"akyi, na ɔmaa mmarima baanu no kwan anammɔn pii. Tuo no da fam, na wɔatow agu.
  
  Gomez tow hyɛɛ no so te sɛ ɔbonsam, na ɔteɛteɛɛm, ɔbɔɔ aprannaa. Marsh danee ntua no sɛnea wɔkyerɛkyerɛɛ no no, ɔdanee ne mmati na ɔmaa Gomez ankasa ahoɔden no de ne ti bɔɔ ɔfasu a ɛne no bɔ abira no mu. Afei Marsh bɔɔ n"akyi berɛmo. Wamfa sekan no anni dwuma bio kosii sɛ awiei no yɛɛ nea wɔahyɛ da ayɛ. Wɔkyerɛɛ no nso sɛ ɛnyɛ bere nyinaa na akode a ɛda adi kɛse no ne nea eye sen biara a wɔde bedi dwuma.
  
  Gomez maa ne funu so fii ɔfasu no so, sɛn ne ti, na ɔdanee ne ho. March hwɛɛ ɔbonsam no anim a mogya ayɛ no kɔkɔɔ no denneennen. N"ani gyee ho bere tiaa bi, nsonsonoe a ɛda anim kɔkɔɔ ne kɔn fitaa ntam, ntokuru tuntum a bere bi na sẽ a ayɛ kɔkɔɔ no akɔhyɛ mu, ɛkame ayɛ sɛ aso a ɛyɛ mmerɛw no puepue wɔ afã abien no nyinaa wɔ ɔkwan a ɛyɛ serew so. Gomez wosow ne ho wɔ ɔhwe no ho. Wɔbɔɔ Marsh wɔ ne ti nkyɛn.
  
  Afei de na Gomez abue n"ani kɛse.
  
  Marsh kɔɔ n"anim, na ne ti twitwaa ne ho, nanso ɔkɔɔ so huu ade araa ma ɔde sekan no bɔɔ no ankasa, na ɔde agyan no kyerɛɛ ɔbarima foforo no koma. Gomez wosow, na ne home rebɔ abɛn fi n"ano a abubu no mu, na afei ohyiaa March ani.
  
  March homee sɛ: "Mede adwempa na etua wo ka." "Anka ɛsɛ sɛ wofa sika no ara kwa."
  
  Ná onim sɛ saa nkurɔfo yi fi awosu mu yɛ atorofo, na akyinnye biara nni ho sɛ, wɔ nhomasua nso mu. Ná atoro a wɔbɛfa no bɛyɛ wɔn adwene a ɛto so abien anaa nea ɛto so abiɛsa wɔ da no mu, wɔ "dɛn nti na mogya wɔ me nsa so?" na "hena koraa na mikumm no anadwo a etwaam no?" Ebia adwene bi nso wɔ nea ebefi cocaine dodow bi mu aba ho. Nanso Gomez... anka ɛsɛ sɛ ɔfa sika no ara kwa.
  
  Marsh hwɛɛ sɛnea ɔbarima no hwee fam, afei ɔyɛɛ nhwehwɛmu. Ná wɔapirapira no na na ne ho yɛ no yaw, nanso na ɛnyɛ hwee koraa. Ná ne ti rebɔ denneennen. Nea eye ne sɛ, osusuwii sɛ ɔde paracetamol bɛhyɛ nkotoku nketewa a ɛwɔ n"akyi bag a na ɛwɔ nuklea ɔtopae no nkyɛn no biako mu. Enti ɛyɛ mmerɛw sɛ. Ná ɔwɔ nkokoaa a wɔde popa nneɛma a wɔakyekyere nso wɔ hɔ.
  
  March popaa so na ɔmenee nnuru no ma ɛyow. Ne werɛ fii sɛ ɔde nsu bɛkɔ. Nanso biribi wɔ hɔ bere nyinaa, ɛnte saa?
  
  Wanhwɛ n"akyi anhwɛ amu no, ɔbrɛɛ ne ti ase na ofii akwantu tenten a ɛfa asase ase ɔkwan a ɛkɔ Texas no ase.
  
  
  * * * .
  
  
  Nnɔnhwerew no twee wɔn ho. Julian Marsh de nuklea akode bi abɔ n"akyi nantew faa Amerika ase. Ebia na afiri no sua sene nea na ohwehwe kwan - ewom se na akyi bag no da so ara hohoro - nanso na emu adan no mu duru nnsua. Abɔde no bataa ne ho te sɛ adamfo anaa onua a ɔmpɛ, na ɔtwee no san n"akyi. Ná anammɔn biara yɛ den.
  
  Esum twaa ne ho hyiae na ɛkame ayɛ sɛ ɛmenee no, na hann a ɛsensɛn hɔ bere ne bere mu nkutoo na ɛbubuu no. Pii bubui, na ɛdɔɔso dodo. Ná ɛhɔ yɛ nwini wɔ ha ase, na mmoa kuw bi a aniwa nhu wɔn a wɔresusuw mfonini ahorow a ɛyɛ hu wɔ n"adwene mu bere nyinaa a ɛne ɛyaw a ɛtɔ mmere bi a ɛkɔ ne mmati so na ɛba n"akyi berɛmo so no di agoru wɔ biakoyɛ a ɛyɛ hu mu. Ná mframa sua, na na nea ɛwɔ hɔ no nyɛ papa.
  
  Ofii ase tee ɔbrɛ kɛse nka na ofii ase nyaa nsusuwii hunu. Da bi Tyler Webb taa no na afei troll bɔne bi taa no. Ɔhwee ase mprenu, na ɔde ne nkotodwe ne ne nsateaa twitwiw, nanso ɔperee ne ho sɔre gyinaa ne nan so. Troll no danee Mexicofo a wɔn bo afuw na afei ɔbɛyɛɛ taco a wɔnantew a wɔde ɛmo kɔkɔɔ ne ahabammono ne guacamole ahyɛ mu ma.
  
  Bere a akwansin no twaam no, ofii ase tee nka sɛ ebia ɔrentumi nkɔ, sɛ ɔda hɔ kakra kɛkɛ a, nneɛma bɛkɔ yiye. Da kakra. Ade biako pɛ a esiw no kwan ne n"afã a na ɛhyerɛn no-ɔfã a bere bi na ɛyɛ den a enyaa nkwa wɔ ne mmofraberem bere a na obiara pɛ sɛ onni hɔ no.
  
  Awiei koraa no akanea a ɛhyerɛn kɛse puei wɔ n"anim na otumi twaa ɔkwan no ano a aka no na afei ɔde simma pii susuw agyede ko a obetumi anya ho. Nokwarem no, na ɔnhwɛ kwan sɛ boayikuw biara a ɛbɛma wɔagye nkurɔfo akɔ sukuu no mu -wɔanhwɛ kwan da sɛ obedu wɔn a wɔde wɔn ho no asase so.
  
  Sɛnea ne nhyehyɛe kyerɛ no, ɔyɛɛ akwantu a ɛyɛ soronko koraa ho nhyehyɛe wɔ saa awiei yi. Ná Marsh hwɛ yiye na na ɔnyɛ ɔkwasea. Ɛsɛ sɛ helikopta no si akyirikyiri kilomita pii, twɛn ne frɛ. Marsh yii nkwammoaa abiɛsa a ɛrehyew a wɔakyekyɛ atwa ne nipadua ho ne n"akyi bag mu no biako na ɔfrɛɛ.
  
  Wɔ nhyiam no ase no, wɔanka asɛm biara, wɔanka mogya ne efĩ a ɛkataa Marsh anim ne ne ti nhwi so no ho asɛm biara. Wimhyɛnkafo no maa anomaa no so kɔɔ wim na ɔde n"ani kyerɛɛ Corpus Christi, beae a edi hɔ ne nea etwa to koraa wɔ Marsh akwantu kɛse no mu. Adeɛ baako na ɛyɛ nokware, na ɔbɛnya asɛm bi a ɔbɛka...
  
  Na obiara nni hɔ a ɔbɛka akyerɛ wɔn. Ade biako pɛ a wo ne apontow ase ahɔho no ankyɛ ne sɛnea wutumi de nuklea bag bi fii Brazil kɔɔ Amerika Apuei Fam Mpoano wɔ sum ase.
  
  Corpus Christi de ahomegye bere tiaa bi, aguaree bere tenten ne nna tiawa mae. Nea edi hɔ ne nnɔnhwerew aduonu anan akwantu a wɔde bɛkɔ New York, na afei...
  
  Harmagedon. Anaasɛ anyɛ yiye koraa no, n"ano.
  
  Marsh serewee bere a ɔde n"ani kyerɛɛ mpa no so a na ne ti asie pillow no mu no. Ɛkame ayɛ sɛ na ontumi nhome, nanso n"ani gyee nkate no ho yiye. Afiri no bɛyɛ sɛ ɔbɛma atumfoɔ no agye adi sɛ ɔyɛ aniberesɛm na ɔtopae no yɛ nokware. Ɛnyɛ den - obiako hwɛ canisters no ne fissionable material no bɛma wɔatena ase asrɛsrɛ. Bere a wɔyɛɛ saa wiei no... Marsh yɛɛ n"adwene sɛ dɔla no rehwie agu mu, te sɛ afiri bi a wɔde di agoru wɔ Las Vegas a ɛreteɛteɛ sika a ɛyɛ nhama a ɛyɛ den. Nanso ne nyinaa yɛ adepa bi nti. Webb asɛm no.
  
  Ebia ɛnyɛ saa. Ná Marsh wɔ n"ankasa nhyehyɛe ahorow a ɔde bedi dwuma bere a na Pythianfo kannifo a ɔyɛ nwonwa no repere nyankontɔn akyi no.
  
  Ɔde ne ho fii mpa no so, na ɔde ne nkotodwe sii fam ansa na ɔresɔre. Ɔde aduru bi guu n"ano. Ɔsan hyehyɛɛ dan no mu nneɛma sɛnea ɛbɛyɛ a ntease bɛba mu. Osii fam na ɔfaa elevator no sian kɔɔ dan no ase, faako a na kar a wɔagye no retwɛn no no.
  
  Chrysler 300. Whale a wɔayɛ no fitaa no kɛse ne ne kɔla.
  
  Next stop... kurow a ɛnna da.
  
  
  * * * .
  
  
  Marsh kaa kar no a ɔmmɔ mmɔden biara bere a Skyline a agye din wɔ wiase nyinaa no baa n"anim no. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ mmerɛw wɔ ɔkwan a ɛyɛ fɛwdi so sɛ wɔbɛka kar yi akɔ New York, nanso afei hena na na onim sɛ ɛbɛyɛ soronko? Wiɛ, ebia obi. Ná bɛboro nnansa atwam fi bere a ofii Ramses gua so no. Na sɛ amanneɛbɔ no puei nso ɛ? Nantew no ansakra biribiara. Ná ɔyɛ ɔkwantufo foforo ara kwa, na ɔkyinkyin asetra mu wɔ ɔkwan a ɛyɛ kyinhyia so. Sɛ agodie no ba awiei a, ɛrenkyɛ koraa na wahu. Sɛ ɛnte saa a... Webb hyɛɛ bɔ sɛ Ramses bɛma nnipa a wɔwɔ ɔpɛ sɛ wɔbɛboa wɔ eyi mu. Ná March rekan wɔn ho akontaa.
  
  Marsh de kar no anifurae so, na na onnim nea ɛbɛba akyi no anaasɛ na onnwen ho pii. Ɔhwɛɛ yiye araa ma ogyinae ansa na wahyɛn kurow kɛse no mu, na ɔde ne ho kɔhyɛɛ asubɔnten no agya anadwo no bere a owia fii ase rekɔtɔ no, na ɛmaa n"akwantu no kwan a ɛnyɛ nea wɔahyɛ da ayɛ no yɛɛ den. Ná ahɔhodan a ɛte sɛ L no dɔɔso, ɛwom sɛ na mpa no ayɛ mmerɛw na wontumi nnye ho kyim sɛ ɛho agu fĩ, na na wɔde dɔte tuntum a ne tenten yɛ nsateakwaa pii akata mfɛnsere no ho ne fam no anoano de. Nanso, na ɛnyɛ nwonwa, na ɛnyɛ nhyehyɛe na ɛkame ayɛ sɛ na wontumi nhu.
  
  Ɛno nti na, bɛyɛ anadwo fã no, ɔsɔre tenaa ase tẽẽ, na ne koma rebɔ denneennen, bere a obi bɔɔ ne dan pon mu no. Ɔpon no bue kɔɔ baabi a wɔde kar sisi no, enti sɛ yɛbɛka nokware a, anka ebetumi ayɛ obiara fi ɔhɔho a wabow nsa a wayera so kosi obi a ɔbɔ agoru so. Nanso ebetumi ayɛ polisifo nso.
  
  Anaasɛ SEAL Kuw Nsia.
  
  Marsh de nnade, nkankyee ne ahwehwɛ no too hɔ na afei ɔtwee ntama no san n"akyi sɛ ɔrehwɛ abɔnten. Nea ohui no maa ɔkasae kakra.
  
  Dɛn na...?
  
  Wɔsan bɔɔ mu bio, na emu yɛ hare na ɛyɛ foforo. Marsh antwentwɛn ne nan ase sɛ obebue ɔpon no na wama ɔbarima no kwan ma wahyɛn mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Womaa me ho dwiriw me. "Na ɛno ntaa nsi nnansa yi."
  
  Ɔhɔho no kae sɛ: "Mete nka sɛ me ho ye sɛnea ɛte no. "Me su ahorow pii no mu biako."
  
  March susuw afoforo no ho, nanso na enhia sɛ ɔhwɛ akyirikyiri dodo ansa na anyɛ yiye koraa no wahu dumien. "Yɛahyia pɛnkoro pɛ pɛn."
  
  "Aane. Na ntɛm ara na metee nka sɛ mewɔ abusuabɔ bi."
  
  March teɛɛ ne ho, afei de na ɔpɛ sɛ anka waguare saa aguaree a ɛto so anan no. "Misusuwii sɛ Pythiafo nyinaa awuwu anaasɛ wɔakyere wɔn. Gye sɛ me ne Webb."
  
  Ɔhɔho no trɛw ne nsa mu sɛ: "Sɛnea wuhu no, na woadi mfomso."
  
  "M"ani agye." March yɛɛ atoro sɛ ɔreserew. "Akomatɔyam kɛse."
  
  Ne nsrahwɛfo no nso serewee sɛ: "Oo, worebɛyɛ biako."
  
  March bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛpia atenka a ɛne sɛ n"awoda nyinaa adu prɛko pɛ no afi hɔ. Ná ɔbea yi yɛ nwonwa, ebia na ɔyɛ nwonwa te sɛ ɔno. Ná ne ti nhwi yɛ bruu a wɔatwitwa no wɔ ɔkwan a ɛyɛ nsensanee so; na n"ani yɛ ahabammono-blue, te sɛ ne de no pɛpɛɛpɛ. Ná ɛyɛ hu dɛn? Ná n"atade no yɛ aboa nhoma a ɛyɛ ahabammono a wɔde bɔ aboa nhoma, jeans kɔkɔɔ a ɛhyerɛn ne Doc Martins a ɛyɛ bruu a ɛyɛ po so hyɛn. Ná okura nufusu kuruwa biako wɔ ne nsa biako mu, na na okura bobesa kuruwa biako wɔ ne nsa biako mu.
  
  Ɛhe na onyaa...?
  
  Nanso na ɛnyɛ hwee ankasa. Ná n"ani gye ho sɛ ɔyɛ soronko, sɛ ɔkwan bi so no ɔte no ase. N"ani gyee ho sɛ ofii baabiara bae. N"ani gyee ho sɛ ɔyɛ soronko koraa. Esum tumi ahorow no maa wɔn tiaa wɔn ho wɔn ho. Ná mogya mu bobesa kɔkɔɔ ne nufusu fitaa a ɛyɛ fitaa refrafra.
  
  March gyee ahwehwɛ no fii ne nsam. "Wopɛ sɛ wotra soro anaasɛ wotra ase?"
  
  "Oo, ɛnyɛ me asɛm. Ma yɛnhwɛ baabi a adwene no de yɛn bɛkɔ."
  
  Enti Marsh de nuklea ɔtopae no sii mpa no atifi baabi a wɔn baanu nyinaa betumi ahu na ohui wɔ Zoe Shears ani so ogyaframa foforo a ɛte sɛ okyinnsoromma ketewa bi. Ná ɔbea yi wɔ tumi, odi awu, na na ne ho yɛ nwonwa koraa. Ebia na ɛyɛ kraman. Biribi a ɛfata no a enni awiei.
  
  Bere a oyii ne ntade no, n"adwene a apaapae no kyinkyin kɔdwennwen nea ɛrebɛba no ho. Anigye a wɔhyɛɛ ho bɔ sɛ ɔkyena ne ɔkyena a edi hɔ no nyinaa ho adwene, bere a wɔde Amerika bɛkotow na wɔn ani agye nuklea ɔtopae no ho no, maa osiesiee ne ho koraa maa Zoey bere a ɔtwee ne pantan kɔɔ fam na ɔforoo hyɛn no.
  
  "Adi agoru biara nni hɔ?" obisae.
  
  Ɔhwɛɛ nuklea ɔtopae no te sɛ nea obetumi ahwɛ no kae sɛ: "Wiɛ, bere a wode saa akyi bag no sii hɔ saa ara no." "Mihui sɛ minhia."
  
  March de anigye serewee. "Me nso".
  
  "Woahu, ɔdɔ?" Zoe de ne ho sii fam wɔ ne so. "Wɔyɛɛ yɛn maa yɛn ho yɛn ho."
  
  Afei Marsh hui sɛ obetumi ahu n"afurum a ɔretu nkakrankakra, a ne ho yɛ bruu kɛse no wɔ ahwehwɛ a ɛsensɛn ɔfasu no so wɔ adaka dedaw a wɔde nneɛma gu mu no atifi pɛɛ, ne n"akyi no akyi bag no ankasa, a ɛda mpa no apɔw-mu-teɛteɛ ntam no mu. Ɔhwɛɛ n"anim a ayɛ tan yiye no denneennen.
  
  Ɔde abufuw kae sɛ: "Damn." "Ɛnnye bere pii".
  
  
  TI ABIƐSA
  
  
  Matt Drake resiesie ne ho ama kuw no teaseɛnam a ɛyɛ hu sen biara a wɔde besi nnɛ. Nkate bi a ɛnyɛ dɛ, ɛyɛ yare sii me yafunu amena no mu, na na ɛne wimhyɛn a ɛyɛ abon no nni hwee yɛ, na efi nhyɛso, dadwen ne akyide a ɛwɔ nnipa a wobetumi abɔ mmɔden sɛ wɔbɛyɛ nsɛmmɔnedi a ɛyɛ hu saa no mu ara kwa. Ná ɔwɔ ayamhyehye maa wiase nnipa a wɔkɔ so yɛ wɔn da biara da nnwuma, a wonnim hwee nanso wɔn ani gye ho no. Wɔne nnipa a ɔko maa wɔn no.
  
  Ná asraafo a wodwen nnipa a wɔmaa wiase no yɛɛ beae pa a wɔbɛtra no ho na wɔde wɔn ho to asiane mu ahyɛ helikopta ahorow no mu ma. SPEAR kuw no nyinaa wɔ hɔ, gye Karin Blake ne Beauregard Alain ne Bridget McKenzie - a wɔfrɛ no Kenzie, a okura katana, ɔde nneɛma a wɔde di dwuma wɔ sum ase, kan Mossad nanmusifo no nkutoo. Kuw no fii Ramses "guadibea a etwa to" a na asɛe no mu ahopere araa ma wɔhyɛɛ wɔn ma wɔde obiara kaa wɔn ho.Na simma biako mpo nni hɔ a wɔbɛhwere, na na kuw no nyinaa asiesie wɔn ho, wɔabɔ amanneɛ na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛbɔ New York mmɔnten so wɔ mmirikatu a wɔde tu mmirika.
  
  Drake susuwii sɛ efi kwae ankasa so kosi kwae a wɔde kɔnkrit ayɛ so. Yɛnto mu da.
  
  Ná n"asetra mu nhama a wotumi de ho to so a ɛtwam ne ahum asorɔkye a atwa ne ho ahyia nyinaa. Alicia ne Bo, May ne Kenzi, ne Torsten Dahl. Wɔ helikopta a ɛto so abien no mu ne Smith ne Lauren, Hayden, Kinimaka ne Yorgi. Kuw no tuu mmirika kɔɔ New York wim tebea a Ɔmampanyin Coburn aprapra mu dedaw no mu, na wɔde wɔn ho hyɛɛ bankye mu denneennen, na wɔde ahopere faa ɔkwan a ɛda abansoro adan ntam no mu na wosiane kɔɔ ɔdan atifi a ɛte sɛ ahinanan so. Basabasayɛ no bɔɔ wɔn. Radio no bɔɔ gyegyeegye bere a nsɛm no faa mu no. Ná Drake tumi susuw sɛnea mmɔnten a ɛwɔ ase hɔ no yɛ gyegyeegye, adwumayɛfo a wɔde ahopere retu mmirika ne SWAT akuw a wɔayɛ basaa, hell adwene a ɛfa ahopere a wɔde wɔn ti bɛpere sɛ wobegye New York ne Apuei Fam Mpoano ho no ho.
  
  Ɔhome denneennen, na ɔtee nka sɛ nnɔnhwerew kakraa a edi hɔ no bɛyɛ basabasa.
  
  Dal twee n"ani. "Eyi akyi no m"akɔ akwamma."
  
  Drake ani gyee ahotoso a Swedenni no wɔ no ho. "Eyi akyi no, yɛn nyinaa behia biako."
  
  "Eye, ɛnyɛ wo ne me reba, Yorkie."
  
  "Ɔhaw nni hɔ. Megye di yie sɛ Joanna na ɔbɛdi so ɔkwan biara so."
  
  "Dɛn koraa na ɛsɛ sɛ ɛno kyerɛ?"
  
  Helikopta no siane ntɛmntɛm, na ɛde wɔn yafunu kɔɔ stratosphere no mu.
  
  Alicia serewee. "Nea nkutoo na yenim onii a ɔhwɛ Daley fie, Torsti so. Yɛnim".
  
  Swedenni no yɛɛ n"anim basabasa, nanso wanka ho asɛm bio. Drake ne Alicia sesaa serew na afei ohui sɛ Mai rehwɛ wɔn baanu nyinaa. Damn, ɛte sɛ nea yenni biribiara a yɛbɛhaw yɛn ho ɔkwan biara so.
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ Mai. "So wugye di sɛ wubetumi adi adeyɛ a ɛte sɛɛ ho dwuma, Sprite, bere a woatwitwa wo ho bere a worebɔ wo ti nhwi nnansa yi ara akyi no?"
  
  May anim nsakrae, nanso ɔde ahopere teɛ ne nsa sɛ ɔde ne nsa bɛka akuru foforo a ɛwɔ n"anim no. "Nnansa yi nsɛm a esisii ama mahwɛ yiye kɛse wɔ nnipa a mewɔ wɔn mu ahotoso no ho. Na monhwɛ wɔn a woyi wɔn ma no so."
  
  Drake de ne mu yɛɛ basaa.
  
  Biribiara ansi. Ogyaw me hɔ, na ɔde baa awiei! Wɔanhyɛ biribiara ho bɔ. .
  
  Nkate ne nsusuwii frafrae, na ɛdanee mogya a ɛyɛ akisikuru, a ɛne nkate afoforo apem frafrae. Ɔhyɛɛ no nsow sɛ Dahl de nkakrankakra twee ne ho fii Kenzi ho, na ɛkame ayɛ sɛ Bo annye n"ani amfi Alicia so. Onyankopɔn, na ɔwɔ anidaso sɛ nneɛma adwo kakra wɔ helikopta a ɛto so abien no mu.
  
  Mframa foforo a ɛbɔe denneennen bɔɔ wɔn bere a helikopta no skid no kaa ɔdan no atifi no. Anomaa no sii fam, na afei apon no buei, akwantufo no huruw sii fam na wotuu mmirika kɔɔ ɔpon a wɔabue no ho. Mmarima a wokurakura atuo wɛn ɔpon no ano, na na nnipa foforo pii atra mu. Drake dii kan de ne ho kɔhyɛɛ mu, na odii kan tu ne nan na ɔtee nka sɛ onsiesiee ne ho kakra a onni akode, nanso na onim yiye sɛ ɛrenkyɛ na wɔde akode ahyɛ mu. Kuw no de ahopere sian antweri teateaa no mmiako mmiako kosii sɛ wohuu wɔn ho wɔ ɔkwan a ɛtrɛw so, a na esum ayɛ sum na awɛmfo pii mpo atwa wɔn ho ahyia. Ɛha na wogyinaa kakra ansa na wɔrenya akwankyerɛ sɛ wɔntoa so.
  
  Ne nyinaa mu da hɔ.
  
  Drake tuu mmirika, na ohui sɛ wɔahwere nna a ɛho hia a wɔde yii nsɛm fii gua so na afei adwumayɛfo a wɔn adwenem yɛ wɔn naa, titiriw fi CIA hɔ, bisabisaa wɔn nsɛm. Awiei koraa no, Coburn ankasa de ne ho gyee mu, na ɔhyɛɛ sɛ wɔmfa SPEAR kuw no nkɔ baabi a ɛhɔ yɛ hyew sen biara wɔ okyinnsoromma yi so ntɛm ara.
  
  New York Kuropɔn mu.
  
  Afei, wɔsiane antweri foforo no, wopuee kɔɔ abrannaa bi a ɛhwɛ nea wɔka kyerɛɛ no sɛ ɛyɛ mpɔtam hɔ polisifo adwumayɛbea a ɛwɔ 3rd ne 51st mmɔnten ntwea so no mu. Esiane sɛ na ɔmanfo nnim nti, na beae no nso yɛ ɔman no ahobammɔ adwumayɛbea -nokwarem no, na ɛyɛ abien a wɔfrɛɛ no kurow no "kurow no mfinimfini" no mu biako, na ɛyɛ adwumakuw no dwumadi nyinaa mu ade titiriw. Afei Drake hwɛɛ mpɔtam hɔ polisifo no sɛ wɔreyɛ wɔn da biara da nnwuma, na gyinabea hɔ yɛ gyegyeegye, ɛyɛ den na nnipa ahyɛ hɔ ma, kosii sɛ ɔbarima bi a ɔhyɛ atade tuntum fi akyirikyiri bɛn hɔ.
  
  Ɔkae sɛ: "Momma yɛntu nkɔ baabi foforo." "Bere biara nni hɔ a ɛsɛ sɛ wɔsɛe no wɔ ha."
  
  Drake antumi ampene so kɛse. Ɔpiaa Alicia kɔɔ n"anim, na ɛmaa ɔbarima a ne ho yɛ bruu no ani nnye ho kɛse, na ɛmaa n"ani gyee ne haw ahorow no ho. Afoforo no yɛɛ ma wɔ mu, Hayden bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɛn nea ɔbaa foforo no, nanso ne bere sae bere a ɔyerae wɔ ɔpon a ɛwɔ akyirikyiri no akyi no. Bere a wɔnam no, wɔhyɛn dan kurukuruwa bi a wɔde nnua fitaa asisi fam ne afasu, ne nkongua a wɔahyehyɛ no toatoa so wɔ asɛnka agua ketewaa bi a wɔama so anim. Ɔbarima no huu wɔn ntɛm ara sɛnea obetumi.
  
  Ɔde anigye kae sɛ: "Meda mo ase sɛ moaba." "Sɛnea ɛbɛyɛ a wubehu ara kwa no, wɔde mmarima a wokyeree wɔn no - ɔdaadaafo Ramses ne Robert Price -kɔ afiasedan a ɛwɔ yɛn ase no mu sɛ wɔrekɔtwɛn nea ebefi yɛn... nnipa hwehwɛ no mu aba. Yesusuwii sɛ ebia nsɛm a ɛsom bo wom na ɛsɛ sɛ yɛtra hɔ."
  
  Alicia de awerɛhow kae sɛ: "Titiriw sɛ yɛadi nkogu a."
  
  "Pa ara. Na saa afiase adan a ɛwɔ asase ase a ahobammɔ kɛse wom wɔ Homeland Security division no mu yi bɛma Ramses aba a wɔrenhu, sɛnea migye di sɛ wubetumi akyerɛ ho anisɔ no."
  
  Drake kae sɛ wɔhyɛɛ Ramses mpɔtam hɔ akuw no, bere a wowiaa nuklea ɔtopae bi fii Marsh nsam anaasɛ wɔde ahoɔden gyee no akyi no, sɛ wɔntwɛn Ramses kwan sɛ wɔbɛtow. Na wonnim sɛ wɔakyere no, anaasɛ ɛkame ayɛ sɛ wawu. Ná Ramses ahyehyɛde no mu nkwammoaa a ɛwɔ New York no nnim hwee koraa.
  
  Anyɛ yiye koraa no, ɛno nkutoo ne ade a ɛkasae de gyinaa SPEAR kuw no akyi.
  
  Hayden kae sɛ: "Ɔbɛyɛ nea mfaso wɔ so." "Migye di yiye."
  
  Smith de kaa ho sɛ: "Yiw." "Enti fa anantwi no a wobɛpia wɔn no to nkyɛn mprempren."
  
  Home Office dwumayɛni no de n"ani kyerɛɛ baabi. "Me din de Moore. Me ne lead field agent wɔ ha. Nyansa nyinaa bɛfa me mu. Yɛreyɛ adwumakuo foforɔ a wɔde bɛfa dwumadiɛ ahodoɔ na wɔakyekyɛ. Yɛwɔ center na seesei yɛreyɛ nkorabata ho nhyehyɛe. Ɔnanmusifo ne polisini biara -ɔwɔ hɔ anaasɛ onni hɔ -reyɛ adwuma atia ahunahuna yi, na yɛte nea efi huammɔdi mu ba no ase yiye. It can"t..." ɔhinhim kakra, kyerɛɛ adwennwene a mpɛn pii no wɔrente ho asɛm. "Wɔrentumi mma eyi nsi wɔ ha."
  
  "Hena ne ɔpanyin wɔ asase so?" Hayden bisae sɛ. "Hena na osisi gyinae wɔ ha wɔ baabi a ɛho hia ankasa?"
  
  Moore twentwɛnee ne nan ase na ɔde ne nsa twitwiw ne hwene mu. "Wiɛ, yenim. Kurom. Wɔ biakoyɛ mu ne Counter-Terrorism Unit ne Threat Management Unit."
  
  "Na sɛ woka "yɛn" a, so wokyerɛ me ne wo?" Anaasɛ wokyerɛ Ɛna Man no ara kwa?"
  
  Moore gye toom sɛ: "Misusuw sɛ ɛno betumi asesa sɛnea tebea no hwehwɛ no."
  
  Ná ɛte sɛ nea Hayden anya abotɔyam. "Hwɛ sɛ wo fon no batere ayɛ charge."
  
  Moore hwɛɛ kuw no ho hyiae te sɛ nea ɔtee ntɛmpɛ a wɔyɛ no nka na n"ani gyee ho. "Sɛnea wunim no, yɛwɔ mfɛnsere tiawa bi. Na ɛrenkyɛ saa abɔdamfo yi ansa na wɔahu sɛ Ramses remfa saa ahyɛde no mma. Enti, nneɛma a edi kan kan. Yɛbɛyɛ dɛn ahu amumɔyɛfo kuw bi?"
  
  Drake hwɛɛ ne dɔn no. "Na monkɔ so. So ɛnsɛ sɛ March yɛ ade titiriw sɛ okura ɔtopae a?"
  
  "Amansɛmdifo bɔ amanneɛ sɛ March ne mpɔtam hɔ nkwammoaa bɛyɛ biako. Yennim dodow a wɔbɛyɛ. Enti nokwarem no, yɛde yɛn adwene si abien no nyinaa so."
  
  Drake kaee Beau kyerɛwtohɔ a ɛfa nkɔmmɔbɔ a ɛkɔɔ so wɔ Marsh ne Webb ntam no. Ɛbaa n"adwene mu saa bere no sɛ Franseni a ɔyɛ slimy a wodii kan hyiaa no bere a wɔhyɛɛ no ma wɔkɔɔ Last Man Standing akansi no mu, na ɔko mpɛn pii fi saa bere no, hyerɛn papayɛ hann bere a ɛho hia no. Ɛhyerɛn te sɛ nsoromma. Ɛsɛ sɛ ɔma guy no home dan foforo bi ankasa.
  
  Baabi wɔ shin no ho...
  
  Moore kasae bio. "Akwan pii wɔ hɔ a wɔfa so hu nkwammoaa a emu dɔ anaa nkwammoaa a ɛda mpo. Yɛretew wɔn a wosusuw sɛ wɔyɛ saa no so. Yɛrehwehwɛ abusuabɔ a ɛda nkwammoaa afoforo a wonim wɔn a wɔhwɛ wɔn so dedaw no ntam. Hwɛ mmeae a wɔsom a ɛrehyew a jihadifo a wɔagye din tow wɔn awuduru gu no. Yɛhwɛ nnipa a wɔde wɔn ho ama amanne ahorow nnansa yi-wɔn a wɔn ani gye nyamesom ho mpofirim, wɔtwe wɔn ho fi ɔmanfo ho, anaa wɔka mmea ntade ho asɛm. NSA retie metadata a wɔaboaboa ano afi telefon a wokura kyin ɔpepem pii mu na wɔresusuw ho. Nanso nea etu mpɔn koraa ne mmarima ne mmea a wɔde wɔn ho to asiane mu da biara da wɔ dapɛn no mu-wɔn a yɛahyɛn nnipa a wɔtaa gye jihadifo foforo fi mu no mu."
  
  "Ase kata so". Smith de ne ti too fam. "Eyi ye".
  
  "Eyi yɛ nokware." Saa bere yi de, yɛn nsɛm no yɛ teateaa sen Iggy Pop Barbie. Yɛrebɔ mmɔden sɛ yebesi nnipa dodow a wɔwɔ nkwammoaa biara mu no so dua. Nkwammoaa kɛse. Amansin ahorow. Hokwan ahorow ne ahoboa a wɔyɛ. Yɛrehwɛ telefon so kyerɛwtohɔ ahorow a wɔayɛ nnansa yi nyinaa mu. Wususuw sɛ Ramses bɛkasa?"
  
  Hayden antumi antwɛn ankɔ adwuma. "Yɛrebɛsɔ ahwɛ yiye."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Ahunahuna no abɛn." "Momma yɛmfa akuw mma na yɛnyi hell no mfi ha."
  
  Moore kyerɛkyerɛɛ mu sɛ: "Yiw, yiw, ɛno ye." "Nanso ɛhe na wobɛkɔ? New York yɛ kurow kɛse paa. Worennya hwee denam guan a wubeguan so sɛ wunni baabiara a wobɛkɔ a. Yennim mpo sɛ ebia ɔtopae no yɛ nokware anaa. Nnipa pii tumi yɛ ɔtopae... hwɛ wo nifa so."
  
  Alicia sesaa ne ho wɔ n"akongua so. "Metumi ahyɛ saa asɛm no ho adanse."
  
  Moore kae sɛ: "Kar ahorow asiesie hɔ." "Asraafo titiriw kar ahorow. Helikopta ahorow. Kar ahorow a ɛkɔ ntɛmntɛm a enni agyiraehyɛde. Gye di anaasɛ nnye nni, yɛwɔ nhyehyɛe ma eyi, akwan a yɛbɛfa so asiesie mmɔnten so. Wɔretu aban mpanyimfo ne wɔn mmusua afi hɔ dedaw. Nea yehia mprempren ara ne sɛ yebefi ase."
  
  Hayden dan kɔɔ ne kuw no so. "Enti, momma yɛnkyekyɛ akuw no ntɛm na yɛnkɔ Ramses. Sɛnea saa ɔbarima no kae no, yɛn mfɛnsere sua, na ɛreto mu dedaw."
  
  
  TI ANAN
  
  
  Julian Marsh fii ahɔhodan no mu a na ɔte nka sɛ ne ho atɔ no, na n"ani agye mpo, nanso na ne werɛ ahow kakra nso. Ná wasiesie ne ho yiye: na ɔhyɛ jeans bruu, a ne nan biako yɛ tuntum kakra sen biako, na na ɔhyɛ ntade pii ne kyɛw a wɔapia akɔ ne ti fã biako. Na adwene no ye na osusuwii sɛ waboro Zoe so. Ɔbea no fii aguaree ketewa no mu bae, na na ɔte sɛ nea ne ti nhwi ayɛ mmerɛw kakra, na ne ti nhwi fã pɛ na wɔabɔ no na wɔde aduru a wɔde hyɛ n"ano fã pɛ ahyɛ mu. Bere a Marsh yɛɛ nhwehwɛmu simma pii akyi nkutoo na ohui sɛ ɔhyɛɛ da rebɔ mmɔden sɛ obesuasua no.
  
  Anaasɛ tua tow ma no?
  
  Ebia na ɛyɛ nea etwa to no, nanso ɛpiaa Marsh faa ano no ankasa. Ade a etwa to a na ɔpɛ ne sɛ ɔbea bi a ɔyɛ n"ankasa ho bɛto ne su soronko no ano hye. Ɛkame ayɛ sɛ sɛ́ nea ɔyɛe wɔ akyi no, ɔfaa akyi bag no fii mpa no so, na ɔde ne nsa twitwiw nneɛma no mu na ɔtee aboa teasefo no nsusuwii nka wɔ mu.
  
  Me .
  
  Anɔpa no yɛɛ papa, na ɛyɛ foforo, na ɛhɔ yɛ hyew na na anigye wom. Marsh twɛn kosii sɛ kar bi a nnipa anum wom twee ne ho na mmarima baanu huruw fii adi. Ná wɔn baanu nyinaa honam ani yɛ tuntum na na wɔn abɔgyesɛ yɛ den. March kaa akwantu a etwa to no ho asɛmfua a etwa to na ɔmaa wɔn kwan ma wobuee akyi pon no. Zoey puei bere a ɔforo kɔɔ mu no.
  
  "Twɛn". Mmarima no mu biako twee tuo bere a ɔbea no rebɛn no. "Ɛsɛ sɛ biako pɛ na ɛwɔ hɔ."
  
  Ná March pɛ sɛ ɔpene so, nanso na n"afã foforo no pɛ sɛ wohu ɔbea yi yiye mpo. "Ɔyɛ obi a ɔka ho akyiri yi. Ɔyɛ yie".
  
  Nsa a okura tuo no da so ara twentwɛn ne nan ase.
  
  "Tie, menni nkitaho nnansa, ebia nnanan." Marsh antumi ankae no pɛpɛɛpɛ. "Nhyehyɛe ahorow sesa. Mede password no maa wo, afei tie me nsɛm. Ne ho ye. Mfaso wɔ so mpo."
  
  "Ɛyɛ pa ara". Ná ɛte sɛ nea ɔbarima baanu no mu biara gye di.
  
  Kar no sii ntɛmntɛm, na ɛmaa dɔte adum bi so fii akyi tae no ase, na ɛdan kɔɔ kurow no mu. Nantew no san wɔn akyi bere a na abansoro adan no reyɛ kɛse mpo na kar ahorow no mu yɛɛ den no. Nneɛma a ɛhyerɛn na ɛma hann a ɛhyerɛn twaa kar no ho hyiae, na ɛmaa ani furae wɔ mmeae bi bere a na ɛdannan hann a wɔde nsa ayɛ no. Nnipadɔm hyɛɛ akwan a wɔfa so nantew no ma na adan hyerɛnee wɔ nsɛm ho. Polisifo kar ahorow faa mmɔnten so. Marsh anhu sɛnkyerɛnne biara a ɛkyerɛ sɛ polisifo de wɔn adwene asi so kɛse, nanso saa bere no na ontumi nhu kar no atifi. Ɔkaa eyi ho asɛm kyerɛɛ ofirikafo no.
  
  Ɔbarima no buae sɛ: "Ɛte sɛ nea biribiara yɛ nea ɛfata." "Nanso ahoɔhare da so ara ho hia. Sɛ yɛkɔ brɛoo dodo a, biribiara bɛhwe ase."
  
  "Ramses?" Marsh bisae sɛ.
  
  "Yɛretwɛn n"asɛm."
  
  March yɛɛ n"anim basabasa, na ɔtee ahobrɛase bi nka wɔ mmuae no mu. Ná nhyehyɛe yi yɛ ne de koraa, na ɛsɛ sɛ Ramses asomfo no saw sɛnea ne nnwom te. Bere a woduu beae a Marsh apaw na wasiesie ne ho asram pii ansa na wɔrefi ase no.
  
  Ɔkae sɛ: "Tena radar ase," de si so dua sɛ wodi tumi. "Na wɔ ahoɔhare anohyeto no ase, ɛnte saa? Yɛmpɛ sɛ wobesiw yɛn kwan."
  
  Ofirikafo no kae sɛ: "Yɛwɔ New York," na afei mmarima baanu no nyinaa serewee bere a ɔde kanea kɔkɔɔ tuu mmirika no. Marsh paw sɛ obebu n"ani agu wɔn so.
  
  Afei ofirikafo no de kaa ho sɛ: "Nanso." "W"akyi bag no? Eyi... ɛsɛ sɛ wɔkyerɛ sɛ emu nsɛm no yɛ nokware."
  
  Marsh de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ: "Minim." "Wosusu sɛ minnim eyi?"
  
  Bonsu bɛn na Webb de guu ne so?
  
  Ebia esiane sɛ Zoey tee nhyɛso a ɛrenya nkɔanim no nka nti, ɔde ne ho baa ne nkyɛn. Ná nuklea ɔtopae bi nkutoo na ɛwɔ wɔn ntam. Ne nsa de nkakrankakra sian faa akyi bag no so, ne nsateaa ano biako biara, na ɛbaa fam koduu ne kɔn mu, na ɛmaa ne ho popoe na afei ɔhwɛɛ no denneennen.
  
  "So eyi fata ankasa?"
  
  "Minnim, Julian. So ɛte saa?"
  
  Marsh annye nni koraa, nanso ɛyɛɛ me dɛ araa ma ogyaw hɔ. Ɛbaa n"adwene mu kakra sɛ Shears ho yɛ fɛ kakra, ɔwɔ tumi te sɛ Sunsuma Pope no, na akyinnye biara nni ho sɛ otumi frɛ ɔbarima biara a ɔhwehwɛ.
  
  Dɛn nti na me?
  
  Ná onim sɛ ebia nuklea ɔtopae no boae. Ná abeawa biara ani gye ɔbarima bi a okura nuklea akode ho. Biribi a ɛfa tumi ho... Oh, yie, ebia n"ani gyee adwene a ɛne sɛ ɔyɛ hu kakra sen no no ho. Nea ɔyɛ quirkiness no? Ampa, dɛn nti na hell na ɛnte saa? N"adwene keteke no fii keteke kwan so bere a wogyinaa ɔkwan no nkyɛn no, na ofirikafo no de ne nsa kyerɛɛ ɔdan a Marsh paw wɔ ne nsrahwɛ a atwam no mu no animtiaabu so no. Ná da a ɛda abɔnten no da so ara yɛ hyew na na wɔnhwɛ kwan koraa. Marsh yɛɛ aban no mfurum a wɔayɛ srade a wɔtete wɔn nkongua a wɔde aboa nhoma ayɛ a ɛyɛ fɛ so denneennen no ho mfonini wɔ n"adwenem, a wɔrebɛbɔ wɔn nkwa mu mpire.
  
  Ɛreba nnansa yi ara. Enti ɛrenkyɛ na ɛkame ayɛ sɛ metumi ahyɛ me ho so.
  
  Ɔkyeree Zoe ne nsa na ɛkame ayɛ sɛ ohuruw faa kwan no ho, na ɔmaa akyi bag no sɛn ne nsateaa a wɔakotow no so. Bere a wɔatwam wɔ ɔpon ano hwɛfo no ho na wɔn nsa kaa akwankyerɛ wɔ benkum so akyi no, kuw a emufo yɛ baanan no faa elevator no kɔɔ abansoro a ɛto so anan no so na afei wɔhwɛɛ ɔdan a ɛtrɛw a ɛwɔ mpa abien no mu. Ná ne nyinaa ye. March buee abrannaa no apon no na ɔhome kurow no mu mframa bio.
  
  Ebia mɛyɛ saa ara bere a meda so ara tumi no.
  
  Aseresɛm no maa ɔserewee ne ho. Ná eyi rensi da. Nea na ɛsɛ sɛ Amerikafo yɛ ara ne sɛ obegye adi, atua ka, na afei obetumi asɛe nuklea ɔtopae a ɛwɔ Hudson no sɛnea wɔayɛ ho nhyehyɛe no. Afei, nhyehyɛe foforo. Asetra foforo. Na daakye a ɛyɛ anigye.
  
  Ɛnne bi fi ne mmati akyi bae. "Wɔsoma obi ba yɛn nkyɛn a obetumi ahwɛ nneɛma a ɛwɔ w"akyi bag mu. Ɛsɛ sɛ odu hɔ wɔ dɔnhwerew no mu."
  
  March de ne ti too fam a wandan ne ho. "Sɛnea wɔhwɛɛ kwan no." Ɛyɛ pa ara. Nanso nneɛma kakraa bi wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wususuw ho. Mehia obi a ɔbɛboa me ma mede sika no akɔ baabi foforo bere a White House atua ka ara pɛ. Mihia mmoa a mede besisi chase bi na ama mayɛ ade a ɛtwetwe adwene. Na ɛsɛ sɛ yɛma nkwammoaa no nyinaa yɛ adwuma na yɛtow ɔtopae yi."
  
  Ɔbarima a ɔwɔ n"akyi no wosow ne ho. Ɔkae sɛ: "Ne nyinaa wɔ nhyehyɛe no mu." "Yɛasiesie yɛn ho." Saa nneɛma yi bɛka abom nnansa yi ara."
  
  March danee ne ho na ɔsan kɔɔ ahɔhodan no dan mu. Zoe traa ase nom champagne, na ne nan a ɛyɛ tratraa no ama so na ɔde ne ho ahyɛ chaise lounge so. "Enti afei yɛtwɛn kɛkɛ?" - bisaa barima no.
  
  "Ɛnyɛ bere tenten".
  
  Marsh serew kyerɛɛ Zoe na ɔteɛɛ ne nsa. "Yɛbɛtena mpa mu."
  
  Awarefo no faa ahama bi fii akyi bag biara mu de wɔn kɔɔ mpa a ɛsõ sen biara no mu. Wɔ simma biako mu no na wɔn baanu nyinaa da adagyaw na wɔrehuruhuruw wɔ wɔn ho wɔn ho so wɔ ntama no atifi. Marsh bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyerɛ sɛ ɔwɔ ahoɔden a ɛho hia saa bere yi, nanso na Zoe yɛ anifere dodo kakra. N"anim a ɛtrɛw a mfomso biara nni ho no yɛɛ nneɛma ahorow nyinaa maa n"akɔnnɔ ho akɔnnɔ. Awiei koraa no, na ɛyɛ ade pa sɛ Marsh wiee no ntɛmntɛm, efisɛ ankyɛ na wɔbɔɔ mpa no pon mu.
  
  "Ɔbarima yi wɔ ha."
  
  Dada? Marsh ne Zoe siesiee ne ho ntɛm ara, na afei wɔn baanu san kɔɔ dan no mu, na na wɔda so ara ho yɛ kɔkɔɔ na wɔn ho fifiri kakra. Marsh de ne nsa ne nea ɔbae foforo no nsa, na ɔhyɛɛ ne ti nhwi a ɛyɛ tratraa, ne honam ani hwɛbea a ɛyɛ mmerɛw ne ne ntade a ayɛ kurukuruwa no nsow.
  
  "Wo ntaa mfi adi?"
  
  "Wɔde me to afiase."
  
  "Oo, yiw, ɛnhaw wo da. Woaba ha sɛ worebɛhwɛ me ɔtopae?"
  
  "Yiw, owura, meyɛɛ saa."
  
  Marsh de n"akyi bag no too ahwehwɛ pon a ɛba fam a na ɛwɔ dan kɛse no mfinimfini no so. Zoe twaam, na ɔtwee n"adwene bere a ɔkaee ne nipadua a ɔda adagyaw no bere tiaa bi simma kakraa bi a atwam ni no. Ɔtwee n"ani kyerɛɛ baabi foforo, na ɔdan n"ani kyerɛɛ nea ɔbae foforo no.
  
  "Wo din de dɛn, ɔbarima?"
  
  "Adam, owura."
  
  "Wiɛ, Adam, wunim nea ɛyɛ ne nea ebetumi ayɛ. So wo ho yeraw wo?"
  
  "Dabi, ɛnyɛ mprempren yi."
  
  "Mu yɛ den?"
  
  "Me nsusuw sɛ ɛte saa".
  
  "So wo ho yeraw wo? Mu yɛ den? Ebia wabrɛ dodo?"
  
  Adam wosow ne ti, na ɔhwɛɛ akyi bag no.
  
  "Sɛ ɛte saa a, migye di sɛ Zoey betumi aboa wo." Ɔkaa eyi wɔ aseresɛm fã bi mu.
  
  Pythian no de anifere serew danee ne ho. "Nya anigye".
  
  Marsh bɔɔ n"ani sɛnea Adam nso yɛe no, nanso ansa na aberante no resakra n"adwene no, wɔn karkafo a ɔwɔ abɔgyesɛ no kasae. Ɔkae sɛ: "Monyɛ ntɛm yɛ." "Ɛsɛ sɛ yɛsiesie yɛn ho ma..." ɔtwee n"akyi.
  
  March de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Okay, ɛho nhia sɛ wufi ase tiatia wo nan so. Momma yɛnsi fam na yɛmfa yɛn ho ntew." Ɔdanee ne ho kyerɛɛ Adam. "Mekyerɛ sɛ, wɔde ɔtopae."
  
  Aberante no hwɛɛ akyi bag no, na n"adwene tu frae, na afei ɔdanee no sɛnea ɛbɛyɛ a nkɔnsɔnkɔnsɔn no hwɛ n"anim. Ɔde nkakrankakra yii wɔn nhama na obuee anoano no. Na afiri ankasa no da mu, na na akyi bag a ɛyɛ den na ne nyinaa yɛ nea ɛkorɔn atwa ho ahyia.
  
  Adam kae sɛ: "Ɛyɛ." "Enti yɛn nyinaa nim MASINT, susuw ne nsaano nkyerɛwee ho amanneɛbɔ nhyehyɛe a ɛhwehwɛ mframa ne honam fam nneɛma afoforo a ɛbata nuklea akode ho nsaano nkyerɛwee ho asɛm. Wɔyɛɛ saa mfiri yi, ne anyɛ yiye koraa no, foforo biako a ɛte saa a minim no, sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛhwe ase wɔ saa afuw yi ase. Mprempren nhyehyɛe ahorow pii wɔ wiase a wɔde hu nuklea mfiri na wɔde hwɛ nneɛma so, nanso ɛnyɛ ne nyinaa na ɛkɔ anim, na ɛnyɛ ne nyinaa na adwumayɛfo nyinaa wɔ hɔ." Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Hwɛ huammɔdi ahorow a aba nnansa yi wɔ aman a anibuei wom mu. So obi betumi asiw ankorankoro bi a wasi ne bo anaa nkwammoaa a wɔabɔ wɔn ho ban a wɔn nkutoo yɛ adwuma no kwan ankasa? Nokwarem no, ɛnte saa. Egye mfomso biako pɛ anaasɛ emu adwuma." Ɔserewee. "Odwumayɛni a onni anigye anaasɛ wabrɛ mpo a wawu. Mpɛn pii no ɛhwehwɛ sika anaasɛ leverage. Eyinom ne sika a eye sen biara wɔ amanaman ntam amumɔyɛsɛm mu."
  
  Marsh tiee aberante no asɛm no, na osusuwii sɛ ebia wɔayɛ ahwɛyiye a anibere wom biako anaa abien bio bere a ɔrekyerɛkyerɛ ɔkwan a ɔfaa so kɔ Ramses ne Webb nkyɛn no mu anaa. Ná ɛbɛyɛ wɔn ankasa yiyedi. Ná onnim da, na nokwarem no, na ɛnyɛ no asɛm. Afei na ɔwɔ ha yi ara na ɔrebue Hell pon no.
  
  Adam kae sɛ: "Ne titiriw no, ɛyɛ nea yɛfrɛ no "ɔtopae a ɛho agu fĩ."" "Asɛmfua no wɔ hɔ bere nyinaa, nanso ɛda so ara yɛ adwuma. Mewɔ alpha scintillator, afiri a wɔde hu efĩ, ne nneɛma pa kakraa bi. Nanso ne titiriw no," Adam yii skrudraiver fii ne kotoku mu, "Mewɔ eyi."
  
  Ɔde ahoɔhare yii nneɛma a wɔde kyekyere nneɛma a ɛyɛ den no na oyii Velcro nhama a ɛdaa ɔyɛkyerɛ ketewaa ne mini-keyboard no adi no. Ná wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn anan na ɛkura panel no mu, na Adam yii ntɛm ara. Bere a dade a wɔde ayɛ no bae no, nhama ahorow a ɛtoatoa so paee wɔ n"akyi, na ɛkɔɔ afiri a wohuu no foforo no koma mu.
  
  March kuraa ne home mu.
  
  Adam serewee nea edi kan. "Nha wo ho. Saa ade yi wɔ fuse ahorow pii na ennya nyɛɛ akode mpo. Obiara nni ha a obefi eyi ase."
  
  March tee nka sɛ ɔda mpan kakra.
  
  Adam hwɛɛ adwinnade no ne nneɛma nketenkete a ɛwɔ mu no, na ɔfaa ne nyinaa. Bere tiaa bi akyi no, ɔhwɛɛ laptop screen a ɛwɔ ne nkyɛn no mu. Ogye toom sɛ: "Ɛretu." "Nanso ɛnyɛ bɔne saa."
  
  March yɛɛ basaa a na anyɛ basaa. "Ɛyɛ bɔne dɛn?"
  
  Adam kaa no a na nkate nka sɛ: "Mɛtu wo fo sɛ ɛnsɛ sɛ wowo mma da." "Sɛ woda so ara betumi a. Na nya anigye wɔ w"asetra mu mfe kakraa a edi hɔ no mu."
  
  Marsh hwɛɛ Zoey denneennen bere a ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so no. Ɔkwan biara so no, wanhwɛ kwan da sɛ ɔbɛtra ase akyɛ asen n"agya a ɔyɛ pɛsɛmenkominya anaa ne nuanom a wɔyɛ ahantan no.
  
  Adam yii nneɛma a wɔde ahyɛ mu no fii bag a ɔde bae no mu kae sɛ: "Seesei metumi abɔ ho ban yiye." "Sɛnea mɛyɛ wɔ mfiri biara a ɛte sɛɛ ho no."
  
  March hwɛɛ no kakra na afei ohui sɛ ɛkame ayɛ sɛ wɔawie. Ohyiaa wɔn karkafo no aniwa a awu no. "Saa mfoninitwa mfiri a Ramses kaa ho asɛm yi. So wɔasiesie wɔn ho? Akyidi no reyɛ afi ase na mempɛ sɛ wɔtwentwɛn me nan ase."
  
  Ɔserew a ɛyɛ dry hyerɛn de buaa. "Na yɛn nso yɛyɛ saa ara. Mprempren nkwammoaa anum no nyinaa yɛ adwuma, a nkwammoaa abien a wɔda a ebia Amerikafo nnim ka ho." Ɔbarima no hwɛɛ ne dɔn. "Ɛyɛ 6:45 a.m. Biribiara bɛyɛ krado ansa na nnɔnson adu."
  
  "Kamakama". Marsh tee nka sɛ n"akɔnnɔ akɔ soro bio na osusuwii sɛ ebia obetumi de nokwasɛm yi adi dwuma bere a ɔda so ara tumi no. Esiane sɛ na onim Zoey, sɛnea ɔyɛe nnansa yi nti, anka wɔbɛba awiei ntɛmntɛm ɔkwan biara so. "Na sika a wɔde mena ho nhyehyɛe ahorow nso?"
  
  "Adam de n"adwene besi dwumadi bi a ɔbɛbɔ yɛn beae a yɛwɔ wɔ wiase nyinaa no ho amanneɛ wɔ ɔkwan a enni awiei a obewie so. Wɔrenhwehwɛ asɛm no akyi da."
  
  March anhu ahodwiriw a ɛwɔ Adam anim no.
  
  Ná ɔde n"adwene asi Zoe so dodo, na ɔno nso de n"adwene sii no so. Ɔgyee simma anum bio hwɛɛ Adam sɛ ɔtow ɔtopae no na otiee akwankyerɛ ahorow a ɛfa sɛnea wobeyi ade a wɔabɔ no dam no akode afi hɔ ho, afei ɔhwɛɛ sɛ ɔbarima no twaa mfiri no mfonini a ɛfata a ɛreyɛ adwuma. Mfonini ahorow no dii dwuma titiriw wɔ White House a ɛmaa wogye dii sɛ mfiri no yɛ nokware ne akyidi a ɛbɛma wɔatwetwe adwene na akyekyɛ tumi ahorow a wɔahyehyɛ atia no no mu. Esiane sɛ na n"ani agye nti, awiei koraa no ɔdan kɔɔ Adam nkyɛn.
  
  "Nea ɛyɛ kɔkɔɔ no. So eyi ne waya a wɔde yi akode fi hɔ?"
  
  "Um, yiw owura, ɛte saa."
  
  Marsh serewee fi komam kyerɛɛ ofirikafo no. "Enti, yɛasiesie yɛn ho?"
  
  "Yɛasiesie yɛn ho".
  
  "Ɛnde kɔ."
  
  Marsh teɛɛ ne nsa dii Zoe anim kɔɔ mpa no mu, twee ne jeans ne ne panties bere a ɔrekɔ no na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obesiw serew bi ano. Ɛkame ayɛ sɛ anigye ne anigye nsuyiri bi hyɛɛ no so bere a ohui sɛ tumi ne hia a ɛho hia ho adaeso nyinaa reyɛ abam no. Sɛ n"abusua betumi ahu no mprempren a.
  
  
  TI NKURƆFOƆ
  
  
  Bere a Drake teɛɛ ne ho no, nea na ɛrekɔ so no mu duru nyinaa bɔɔ no. Ntɛmpɛ faa ne ntini mu, na ɛmaa ne ntini ahorow no tetewee, na n"ani biako a ɔde hwɛɛ ne mfɛfo kuw no mufo no ka kyerɛɛ no sɛ wɔte nka saa ara -Kenzi mpo. Osusuwii ankasa sɛ kan Mossad nanmusifo no ama watu dedaw, nanso afei, nokwarem no, esiane abusuabɔ a ɛda asraafo no ntam nti, na enhia mpo sɛ obebisa no nea enti a wanyɛ saa. Ná nnipa a wɔn ho nni asɛm koro no ara a ɔko maa wɔn no ara, ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo koro no ara, wɔ asiane mu. Obiara a ɔwɔ koma fã remma eyi nsi, na Drake susuwii sɛ ebia pii wɔ Kensi ho sen koma fã, ɛmfa ho sɛnea na ahintaw kɛse no.
  
  Ɔfasu so dɔn no kyerɛ ason aduanan anum, na na kuw no nyinaa retu kwan. Kommyɛ a ɛyɛ hu na basabasayɛ wom dii polisifo adwumayɛbea hɔ, na polisifo na wɔhwɛ so, nanso na ɛda adi pefee sɛ wɔayɛ basaa. Amanneɛbɔ ahorow hyerɛn wɔ television so, nanso na emu biara ne no nni hwee yɛ. Moore nantew na ɔnantew, twɛn amanneɛbɔ fii sum ase adwumayɛfo, akuw a wɔhwɛ nneɛma so anaa kar ahorow a wɔka no hɔ. Hayden kyeree kuw no mufo a aka no.
  
  "Me ne Mano bedi Ramses ho dwuma. Yehia akuw abien foforo, biako a ɛbɛhwehwɛ nuklea ɔtopae bi ho nsɛm mu bere a ɛrekɔ so no, na biako nso ahwehwɛ saa nkwammoaa yi. Monyɛ komm, nanso mommfa nneduafo. Ɛnnɛ, me nnamfonom, ɛnyɛ da a ɛsɛ sɛ yɛyɛ nkwaseasɛm. Nya nea wuhia na nya no ntɛmntɛm na ɛyɛ den. Atoro betumi ama yɛahwere yɛn ka kɛse."
  
  Moore kyeree nea ɔreka no na ɔhwɛɛ n"akyi. Ɔkae sɛ: "Ɛnnɛ, mmɔborohunu nni hɔ."
  
  Dahl de awerɛhow de ne ti too fam, na ɔpaapaee ne nsateaa mu te sɛ nea obetumi apaapae ɔbarima bi ti nhwi mu. Drake bɔɔ mmɔden sɛ obegye n"ahome. Alicia mpo nantew twaa ne ho te sɛ ɔkraman a wɔde no ahyɛ afiri mu.
  
  Afei, anɔpa nnɔnwɔtwe no, abɔdamfo no fii ase.
  
  Ɔfrɛ fii ase baa mu, na telefon ahorow a wɔahyira so no bɔɔ mpɛn pii, na wɔn dede no hyɛɛ dan ketewa no mu ma. Moore ko tiaa wɔn mmiako mmiako wɔ ɔkwan a etu mpɔn so, na aboafo baanu tuu mmirika baa hɔ bɛboaa wɔn. Kinimaka mpo gyee asɛnnennen no toom, ɛwom sɛ na ɛte sɛ nea pon a ɔte so no ani nnye titiriw de.
  
  Moore de nsɛm totoo ahoɔhare a hann de tu ho. Ɔkae sɛ: "Yɛadu aboboano no so." "Akuw nyinaa ayɛ krado. sum ase adwumayɛfo bɔɔ nkɔmmɔ a wɔbɔe nnansa yi ara a ɛfa kokoam nhyiam ne nkɔmmɔbɔ ho amanneɛ. Nneɛma a wɔde twaa asɔredan ahorow a agye din ho hyiae no mu yɛɛ den. Sɛ na yennim nea ɛrekɔ so mpo a, anka yɛbɛhaw yɛn ho. Wohuu anim foforo wɔ wɔn atrae a wɔtaa tra, a wɔn nyinaa asi wɔn bo na wɔretu ntɛmntɛm, a atirimpɔw wom. Nkwammoaa a yenim no mu no, abien yera fii radar so." Moore wosow ne ti. "Ɛte sɛ nea yennya nni eyi ho dwuma dedaw. Nanso yɛwɔ nsɛnkyerɛnne. Ɛsɛ sɛ kuw biako de wɔn ani kyerɛ hyɛn gyinabea ahorow - nkwammoaa a wonim no mu biako fi hɔ yɛ adwuma."
  
  Dahl de abufuw kae sɛ: "Yɛn ne yɛn." "Monsɔre, mo nkwaseafo."
  
  "Kasa ma wo ho." Kensi sidled kɔɔ ne nkyɛn. "Oo, na me ne wo wɔ hɔ."
  
  "Oo, ɛsɛ sɛ woyɛ eyi?"
  
  "Gyae agodie a wobɔ denneennen na ama woanya."
  
  Drake suaa akuw ahorow no ho ade, na wɔkyekyɛɛ mu abien abien wɔ ɔkwan a ɛyɛ anigye so. Na Dahl ne Kenzie wɔ mfɛfo - Lauren, Smith ne Yorgi. Owiee ase no, ɔne Alicia, May ne Bo traa hɔ. Ná ɛyɛ aduannoa ho nyansahyɛ a wɔde yɛ biribi; na ɛno yɛ nokware.
  
  Drake kae sɛ: "Wo ho pa, adamfo."
  
  Dahl danee ne ho sɛ ɔrebɛka biribi bere a Moore maa ne nsa so ara pɛ. "Twɛn!" Ɔde ne nsa kataa nea ogye no so sekan biako. "Wɔateɛ eyi so wɔ yɛn telefon a wɔde frɛ nkurɔfo no so nkyɛe."
  
  Ti nyinaa danee wɔn ho. Moore gyee ɔfrɛ foforo toom na afei ɔteɛɛ ne nsa, na ɔtee nka sɛ ɔwɔ akasam no bɔtn no.
  
  Moore kae sɛ: "Wowɔ mu."
  
  Mpaapaemu bi a enni nipadua hyɛɛ dan no mu ma, nsɛm no puei ntɛmntɛm araa ma ɛte sɛ nea Drake nan pɛ sɛ ɛma akyidi. "Oyi ne Julian Marsh, na minim sɛ ɛkame ayɛ sɛ wunim biribiara. Yiw, minim. Asɛmmisa no ne sɛ, wobɛpɛ sɛ wobɔ no dɛn?"
  
  Hayden faa adwuma no bere a Moore wosow ne nsa sɛ ɔrekɔtoa so no. "Gyae ɔkwasea a wobɛyɛ, Marsh. Ɛhe na ɛwɔ?"
  
  "Wiɛ, ɛno yɛ asɛmmisa a ɛpae, ɛnte saa? Mɛka yei akyerɛ wo, me dɔfo, ɛwɔ ha. Wɔ NYC mu."
  
  Drake annya akokoduru anhome bere a akyinnye biara nni ho sɛ wosii wɔn suro a enye koraa no so dua no.
  
  "Enti asɛmmisa foforo ne sɛ dɛn na mepɛ akyi?" March gyinaa hɔ bere tenten.
  
  Smith bɔɔ ose sɛ: "Fa adwuma, afunumu."
  
  Alicia yɛɛ n"anim basabasa. "Mommma yɛnnsɔre ntia ɔkwasea yi."
  
  March serewee. "Momma yɛnnyɛ saa, ankasa. Enti, wɔde nuklea ɔtopae no ahyɛ mu, wɔde ahwɛyiye ahyɛ mmara ahorow no nyinaa mu. Sɛnea wɔka no, dɔn no rebɔ. Afei nea ɛsɛ sɛ woyɛ ara ne sɛ wobɛhwɛ sɛ ɛyɛ nokware na wode sikakorabea akontaabu nɔma ama wo. Me teɛ?"
  
  Hayden kae tiawa sɛ: "Yiw."
  
  "So wuhia adanse? Ɛsɛ sɛ woyɛ adwuma ma no."
  
  Drake de ne ho too n"anim. "Wopɛ sɛ wokyerɛ sɛn?"
  
  "Mekyerɛ sɛ akyidi no akɔ so."
  
  "So wobɛkɔ asɛm no so nnansa yi ara?" Hayden bisae sɛ.
  
  "Ah, yɛbɛduru hɔ. Nea edi kan no, ɛsɛ sɛ mo adwumayɛfo ntɛtea nkumaa no yɛ mo adwuma. Sɛ meyɛ wo a, anka mɛkɔ. Wohu...wohu sɛnea meyɛɛ saa rhyme yi? Na merebɛma ne nyinaa ayɛ rhyme, wunim, nanso awiei koraa no... yiw, mihui sɛ ɛnyɛ me asɛm."
  
  Drake wosow ne ti wɔ abasamtu mu. "Damn, ɔhokafo. Ka Borɔfo kasa a ɛfata."
  
  "Nsɛnkyerɛnne a edi kan no wɔ agoru no mu dedaw. Kratasin a wɔde si so dua. Wowɔ simma aduonu a wode bɛkɔ Edison Hotel, dan 201. Afei nsɛnkyerɛnne anan foforo bɛba, a ebi fa si so dua ho na ebi nso fa ahwehwɛde ahorow ho. Afei wote me ase?"
  
  May na odii kan san bae. "Abɔdamfo".
  
  "Wiɛ, meyɛ obi a mewɔ adwene abien. Baako fi ahiade mu, biako fi vice mu. Ebia abɔdamfo nkankyee tu wɔ wɔn nhyiam no so."
  
  "Simma aduonu?" Drake hwɛɛ ne dɔn no. "So yebetumi ayɛ eyi mpo?"
  
  "Simma biara a wobɛka akyi no, mehyɛɛ sɛ Ramses afiase dan no biako nkum ɔmanfo baanu a wɔnyɛ asraafo."
  
  Bio nso, ahodwiriw a ɛyɛ hu, ahude, nhyɛso a ɛrenya nkɔanim. Drake kyekyeree ne nsateaa bere a adrenaline no kɔɔ soro no.
  
  Marsh san kae sɛ: "Simma aduonu." "Efi... seesei."
  
  Drake tuu mmirika fii ɔpon no ano.
  
  
  * * * .
  
  
  Hayden tuu mmirika siane antweri no kɔɔ ɔdan no ase, na Kinimaka dii n"akyi. Abufuw kyeree no na ɛbɔɔ no te sɛ ɔbonsam ntaban. Abufuw maa ne nan kɔɔ ntɛmntɛm na ɛkaa kakraa bi ma ɔhwee ase. Ne hokafo a ofi Hawaii no bɔɔ n"ano, ɔhwee ase na ɛkame ayɛ sɛ ɔsɔre gyinaa hɔ a wannyae. Ɔdwenee ne nnamfonom a wɔwɔ asiane a ɛyɛ hu mu, a wɔrepete akɔ kurow no mmeae ahorow a wonni nea wɔbɛhwɛ kwan ho adwene ketewaa biara, a wɔde wɔn ho too ntam a akyinnye biara nni ho no ho. Osusuw ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo a wɔwɔ hɔ nyinaa ne nea ebia White House resusuw ho mprempren no ho. Na eye sɛ wobenya protocols, nhyehyɛe ne formulas a wotumi yɛ adwuma, nanso bere a wiase ankasa a ɛyɛ adwuma no bɛyɛɛ ahunahuna a emu yɛ den botae no - na bets nyinaa agyae. Wɔ antweri no ase no otuu mmirika kɔɔ ɔkwan no so na ofii ase tuu mmirika. Apon hyerɛn wɔ afã abien no nyinaa, na na emu dodow no ara nni hann. Wɔ akyirikyiri no, wɔtwee nnua a ɛtoatoa so no ntɛmntɛm maa no.
  
  Hayden teɛɛ ne nsa. "Tuo" "Tuo".
  
  Ɔwɛmfo no ho popoe, nanso afei otiei, na ahyɛde a efi soro no duu n"aso mu dedaw.
  
  Hayden faa akode no, hwɛɛ sɛ wɔde nneɛma ahyɛ mu na ahobammɔ no adum, na ɔpaee mu kɔɔ dan ketewa no mu.
  
  "Ramses!" - a oteateaa mu. "Dɛn koraa na woayɛ?"
  
  
  TI NSƐM
  
  
  Drake tuu mmirika fii ɔdan no mu a na Alicia, May ne Beau wɔ ne nkyɛn. Ná fifiri ayɛ wɔn mu baanan dedaw. Na gyinaesi fi ntini biara mu. Bo yii GPS afiri a ɛyɛ ne bere mu de fii ne kotoku mu na ɔkyerɛɛ faako a Edison no wɔ.
  
  Bere a ɔresua ɔkwan a wɔfa so no ho ade no, ɔkae sɛ: "Times Square mpɔtam hɔ." "Momma yɛntwa nea ɛto so abiɛsa na yɛntwa Lexington Avenue. Fa w'ani kyerɛ Waldorf Astoria."
  
  Drake paee mu kɔɔ kar ahorow a ɛyɛ den mu. Biribiara nni hɔ a wobetumi de atoto mmɔden a wobɔ sɛ wubegye New York taksikafo nkwa bere a na ɔrebɔ mmɔden denneennen sɛ obebubu wo nan wɔ wo nkotodwe so, na ɔde n"ahoɔden nyinaa repia akɔ w"anim no ho. Drake huruwii wɔ sekan a etwa to no mu, na ɔde ne ho faa taksi kɔkɔɔ bi a ɛbɛn hɔ no anim na osii fam wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so. Mbɛn no bɔɔ gyegyeegye. Ná kuw no muni biara atumi de tuo ahyɛ ne nsa bere a wɔrefi adi no na afei de na ɔrewosow no, na ɔpɛ sɛ wonya pii. Nanso na bere asɛe dedaw. Drake hwɛɛ ne dɔn bere a ɔhwee ase wɔ kwan no nkyɛn no.
  
  Simma dunwɔtwe.
  
  Wɔtwaa Lexington na afei wɔde ahoɔhare faa Waldorf, na ɛkame ayɛ sɛ wɔannyae bere a kar ahorow rewea wɔ Park Avenue so no. Drake ko faa nnipadɔm no mu wɔ kanea a wɔde gyina hɔ no so, na awiei koraa no ɔne n"anim kɔkɔɔ a abufuw bae anim ne anim.
  
  "Tie, buddy, mɛdi kan atwa ha, sɛ ɛkum me mpo a. Boss bagels bɛyɛ nwini, na ɔkwan biara nni hell mu a ɛbɛba."
  
  Drake twaa ɔbarima a ne bo afuw no ho hyiae bere a Alicia ne May de ahopere twaam wɔ abɔnten no. Nsɛnkyerɛnne no sesae na na ɔkwan no mu da hɔ. Afei, bere a wɔde wɔn akode asie no, wɔde wɔn ani sii bom de wɔn ani kyerɛɛ abɔnten kɛse a edi hɔ no so - Madison Avenue. Saa bere yi nso nnipadɔm hyɛɛ ɔkwan a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no so ma. Bo hwee ase kɔɔ 49th, na ɔde ne ho kɔhyɛɛ kar ahorow ntam na onyaa mfaso. Nea eye ne sɛ afei de na kar no rekɔ brɛoo, na na baabi wɔ akyi bampers ne anim fenders no ntam. Mmea no dii Beau akyi na afei Drake kɔɔ ntonto mu.
  
  Wɔn a wɔka kar no teɛteɛɛm guu wɔn animtiaa.
  
  Aka simma dumien.
  
  Sɛ wɔka akyi dodo a, ɛhe na amumɔyɛfo nkwammoaa no bɛtow ahyɛ wɔn so? Drake yɛɛ n"adwene sɛ ɛbɛbɛn Edison. Marsh bɛpɛ sɛ adwumayɛfo no hu sɛ wodii n"ahyɛde ahorow no so kosii sɛ wɔkyerɛw krataa no. Kar pon bi buei wɔ n"anim-esiane sɛ ofirikafo no betumi ayɛ saa nti -na Beau huruw faa ɔdan no atifi bere a ɛsɛ mu. Alicia soo frame no ano na ɔsan de bɔɔ ɔbarima no anim.
  
  Seesei wɔdan kɔ benkum, na wɔrebɛn 5th Avenue ne nnipadɔm a wɔdɔɔso mpo. Beau hwee ase faa nea enye koraa mu te sɛ kotoku mu ɔfowfo wɔ pop kɔnsɛt bi ase, na Alicia ne May dii n"akyi. Ná Drake ateɛteɛm agu obiara so nkyɛe, awiei koraa no na ne Yorkshireni no boasetɔ asa. Mmarima ne mmea nyinaa siw n"akwan, mmarima ne mmea a na ɛnyɛ wɔn asɛm sɛ ebia ɔrepere sɛ obegye n"ankasa nkwa, ne mma no mu biako nkwa, anaa wɔn ankasa mpo. Drake piaa ne kwan faa mu, na ogyaw ɔbarima biako a ɔtrɛw ne ho. Ɔbea a na abofra no ka ne ho no hwɛɛ no yiye ma ɔtee afobu nka kosii sɛ ɔkaee nea ɔretu mmirika akɔhwehwɛ no.
  
  Wobɛda me ase akyiri yi.
  
  Nanso nokwarem no, ɔrenhu da. Ɛmfa ho nea ɛbɛba biara.
  
  Afei Bo too tuo kɔɔ benkum so, na ɔde mmirika faa Avenue of the Americas so kɔɔ 47th Street. Magnolia Bakery no twaam kɔɔ nifa so, na ɛmaa Drake susuw Mano ho, na afei nea ebia Hawaiini no asua afi Ramses hɔ dedaw no ho. Simma abien akyi, bere a na wɔrepae wɔ 47th Street no, Times Square puei mpofirim wɔ wɔn benkum so. Na Starbucks a wɔtaa de di dwuma daa wɔ wɔn nifa so, baabi a na gyegyeegye ne nhama wɔ ɔpon no ano. Drake hwehwɛɛ anim no mu bere a ɔretu mmirika atwam no, nanso wanhwɛ kwan sɛ obehyia wɔn a wosusuw sɛ wɔyɛ saa no mu biara anim ne anim.
  
  Simma anan.
  
  Bere twaam ntɛmntɛm na na ɛsom bo sen akwakoraa a ɔrewu bere a etwa to mpo. Wɔ benkum so, a ɛhwɛ kwan a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no, na ahɔhodan no anim a ɛyɛ fitaa a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ no da adi, na Beau na odii kan hyɛn anim apon no mu. Drake twee ne ho fii teaseɛnam bi a wɔde nneɛma fa mu ne taksi kɔkɔɔ bi a ɛdanee asiane kwan so sɛ ɔrekɔdi Mai akyi akɔ mu. Wɔde abrannaa bi a ɛtrɛw a wɔde kapet kɔkɔɔ a wɔayɛ ho nsusuwso ayɛ so gyee wɔn.
  
  Na Beau ne Alicia remia bɔtn no so dedaw sɛ wɔbɛfrɛ mfiri a wɔde foro abansoro ankorankoro, na wɔde wɔn nsa bɛn wɔn akode a ahintaw no bere a ɔwɛmfo no rehwɛ wɔn no. Drake susuwii sɛ ɔbɛkyerɛ ne Team SPEAR ID, nanso ɛno bɛma wabisa nsɛm pii, na na akontaabu no akɔ so dedaw akosi simma abiɛsa a etwa to no. Dɔn no kyerɛe sɛ Alicia elevator no aba na kuw no foroo. Drake amma aberante no antumi ankɔka wɔn ho, na ɔde ne nsateaa a abue piaa no fii hɔ. Aseda nka Onyankopɔn sɛ ɛyɛɛ adwuma efisɛ anka adeyɛ a edi hɔ no bɛyɛ nsa a wɔde abɔ mu.
  
  Kuw a nnipa baanan na wɔwom no boaboaa wɔn ho ano bere a kar no sɔre, na wogyaee ne kankyee na wɔtwee n"akode no. Bere a ɔpon no buei ara pɛ na wohwie gui, hwehwɛɛ dan 201. Ntɛm ara, akuturuku ne anan a ɛrehuruhuruw puei wɔ wɔn mu, na ɛmaa Bo mpo ho dwiriw wɔn.
  
  Ná obi retwɛn.
  
  Drake ho popoe sɛ akuturuku bi a ɛka n"ani so, nanso obuu n"ani guu ɛyaw a ɛrehyerɛn no so. Obi nan bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere ne de, nanso ɔtwee ne ho fii nkyɛn. Onipa koro no ara tu fii hɔ na ɔtwaa Alicia ho hyiae, na ɔde ne nipadua no bɔɔ ɔfasu a wɔde plaster ayɛ no mu. Mai gyaee akuturuku no a ɔmaa ne nsa so, na afei Bo gyaee akuturuku biako-abien ntɛmntɛm a ɛmaa ahoɔden nyinaa gyaee na ɛmaa ɔtowhyɛfo no kotow.
  
  Drake huruw na afei ɔde n"ahoɔden nyinaa bɔɔ fam. Ná bere resa. Onipa no, ɔbarima a ne ho yɛ den a ɔhyɛ jacket a ɛyɛ den no, wosow wɔ Yorkshireni no akuturuku no ase, nanso ɔkwan bi so no otumi danee ne fã a emu yɛ den sen biara no. Drake hwee ase wɔ n"afã, na ɔhweree ne kari pɛ.
  
  Mai kae sɛ: "Punching bag." "Ɔyɛ bag a wɔde bɔ akuturuku. Wɔde asi hɔ sɛ ɛbɛma yɛabrɛ yɛn ho ase."
  
  Bo de kar kɔɔ mu denneennen sen kan no. "Ɔyɛ me dea." So worekɔ."
  
  Drake huruw faa onipa a obu nkotodwe no so, na ɔhwɛɛ dan no nɔma. Ná adan abiɛsa pɛ na aka wɔ baabi a wɔrekɔ no, na na aka simma biako. Wɔkɔɔ so traa sikani a etwa to no mu. Drake gyinaa dan no akyi na ɔde ne nan bɔɔ ɔpon no mu. Biribiara ansi.
  
  Mai piaa no kɔɔ nkyɛn. "Kɔ fa."
  
  Ɔhwee a ɛkorɔn biako na dua no mu paapaee, nea ɛto so abien no ne frame no bubui. Drake ɔfefe. "Ɛbɛyɛ sɛ ɛno na ɛmaa ɛyɛɛ mmerɛw maa mo."
  
  Wɔ mu no, wɔtrɛw mu, wɔtwee akode na wɔhwehwɛɛ mu ntɛmntɛm, nanso na ade a wɔrehwehwɛ no da adi kɛse. Na ɛda mpa no mfinimfini - A4 mfonini a ɛhyerɛn. Alicia nantew kɔɔ mpa no ho, na ɔhwɛɛ ne ho hyiae.
  
  Mai kae sɛ: "Pia no mu nkekae biara nni ho. "Mebɔ kyakya sɛ akwankyerɛ biara nni hɔ."
  
  Alicia gyinaa mpa no ano, na ɔhwɛɛ fam na ɔhome a ɛnyɛ den. Ɔwosow ne ti na osii apini bere a Drake bɛkaa ne ho no.
  
  "Oh me Nyankopɔn." Dɛn ne eyi-"
  
  Wɔnam telefon so frɛ bi twaa n"asɛm mu. Drake nantew twaa mpa no ho hyiae, kɔɔ anadwo mpa no so na ɔfaa telefon no fii lever no so.
  
  "Aane!"
  
  "Ah, mahu sɛ woyɛɛ saa. Ná ɛrentumi nyɛ mmerɛw."
  
  "Ɔbɛnem! Wo kraman a woabɔ dam. So wugyaw ɔtopae no mfonini maa yɛn? Fucking mfonini?"
  
  "Aane. Wo clue a edi kan. Dɛn nti na wususuwii sɛ mɛma woanya ade ankasa no? Enti nkwaseasɛm. Fa eyi kɔma w"akannifo ne eggheads. Wɔbɛhwɛ serial numbers ne saa crap afoforo yi nyinaa. Nnaka a wɔde plutonium ayɛ E. Nneɛma a ɛpaapae. Ɛyɛ ade a ɛyɛ mfonoe, ampa. Nsɛnkyerɛnne a edi hɔ no bɛyɛ kasa a ɛyɛ dɛ kɛse mpo."
  
  Saa bere no, Bo hyɛn dan no mu. Drake nyaa anidaso sɛ ɔbɛtwe Punch Man no aka ne ho, nanso Beau twee nsensanee bi a ɛyɛ n"adwene faa ne carotid ntini no mu. Franseni no de nne a ɛyɛ nwonwa kae sɛ: "Okum ne ho." "Aduru a Wɔde Kum Ne Ho."
  
  Nsɛnhunu.
  
  "Woahu?" Marsh kae sɛ. "Yɛyɛ aniberesɛm paa."
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ: "Mesrɛ wo, Marsh." "Ka nea wopɛ kyerɛ yɛn kɛkɛ. Yɛbɛyɛ no seesei ara, damn it."
  
  "Oo, migye di sɛ wobɛyɛ saa. Nanso yɛbɛgyae saa asɛm no akyiri yi, ɛyɛ? Na eyi nso ɛ? Mmirikatu kɔhwehwɛ clue a ɛto so abien. Saa akyidi yi kɔ so yɛ yiye na ɛyɛ den kɛse. Wowɔ simma aduonu a wode bɛkɔ Marea adidibea hɔ. By the way, eyi yɛ Italiafo aduan na wɔyɛ Nduyu calzone a ɛyɛ dɛ yiye, gye me di. Nanso mommma yennnyae hɔ, me nnamfo, efisɛ mubehu saa nsɛnkyerɛnne yi wɔ tiafi ase. Di dɛ."
  
  "Atɛkyɛ"-
  
  "Simma aduonu".
  
  Nhama no kɔe wui.
  
  Drake domee, ɔdanee ne ho na otuu mmirika ntɛmntɛm sɛnea obetumi.
  
  
  TI AKWANKYERƐ
  
  
  Esiane sɛ na Torsten Dahl ne ne kuw no nni ɔkwan foforo biara a wɔbɛfa so ayɛ saa nti, wosii gyinae sɛ wobegyaw kar no na wɔakɔ. Ná ɔmpɛ biribiara sɛ ɔbɛkura mu denneennen bere a Smith tow SUV a ahoɔden wom no twaa akwansin dumien fã ho hyiae, na tae rebɔ gyegyeegye, na ɛretu nneɛma, nanso na New York nyɛ hwee sɛ taksi kɔkɔɔ ne bɔs ne kar a wɔagye a ɛyɛ abufuw a ɛrebɔ gyegyeegye. Asɛmfua "Deadlock" baa Dahl adwene mu, nanso na ɛkɔ so da biara, da no fã kɛse no ara, na na mmɛn no da so ara rebɔ na nkurɔfo reteɛteɛm fi mfɛnsere a wɔabobɔw no so. Wotuu mmirika ntɛmntɛm sɛnea wobetumi, dii akwankyerɛ no akyi. Lauren ne Yorgi twee wɔn ntade a atuo ntumi nkɔ mu no. Kensi tuu mmirika kɔɔ Dahl nkyɛn, na n"anofafa yɛɛ pout.
  
  Ɔka kyerɛɛ Dahl sɛ: "Anka me ho bɛba wo so kɛse."
  
  "Daabi".
  
  "Oo bra, ɛbɛyɛ dɛn na ayɛ yaw?"
  
  "Da".
  
  "Oo, Torsti-"
  
  "Kenzi, wo nnya wo damn katana no bio. Na mma mfrɛ me saa. Ɔbea biako a wabɔ dam a ɔbɛma wabɔ me din a, enye koraa."
  
  "Oh yeah? Sɛnea wo ne Alicia pɛn... wunim?"
  
  Smith bɔɔ gyegyeegye bere a wɔretwa nhyiam foforo no, ohui sɛ wɔn a wɔnam fam ne sakrekafo reyɛ ma wɔ kwan no so wɔ kanea a ɛyɛ ahabammono no so, wɔn nyinaa kurakura wɔn nkwa wɔ wɔn nsam, nanso na wɔwɔ awerɛhyem sɛ ɛnyɛ wɔn na wobehu amane nnɛ. Wɔde ahoɔhare faa abɔnten a edi hɔ no so, na ɛkame ayɛ sɛ asraafo no ante mmirikatu no mu hyew nka bere a wɔretwam wɔ Priuse abien a na ɛretu brɛoo no ho, na wɔrebubu wɔn ahwehwɛ a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no. GPS no bɔɔ biep.
  
  Yorgi buu akontaa sɛ: "Simma anan kɔ hyɛn gyinabea ahorow no." "Ɛsɛ sɛ yɛbrɛ yɛn ho ase."
  
  Smith de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ: "M"abrɛ ase wɔ abiɛsa mu." "Mma m"adwuma nnkyerɛ me."
  
  Dahl de Glock ne Hong Kong tuo maa Kenzie - ɛnyɛ adwuma a ɛyɛ mmerɛw, ɛnyɛ mmerɛw sɛ wobɛyɛ wɔ kokoam wɔ New York. Ɔde n"ani kyerɛɛ baabi bere a ɔreyɛ eyi no. Wɔ n"atemmu a eye kyɛn so no, ɛkame ayɛ sɛ wɔhyɛɛ wɔn ma wogyee ɔnanmusifo a ɔyɛ ɔkwasea no mmoa toom. Ná ɛyɛ da a ɛyɛ soronko, na na wɔhwehwɛ sɛ wɔyɛ nneɛma nyinaa, nea ɛyɛ basaa mpo. Na, nokwarem no, na ɔda so ara te nka sɛ ebia wɔwɔ abusuafo, biribi te sɛ asraafo akra a wɔne wɔn ho di nsɛ, na ɛmaa ahotoso a ɔwɔ no yɛɛ kɛse.
  
  Ná ogye di sɛ wobetumi agye Bridget Mackenzie nkwa, ɛmfa ho sɛnea ɔko denneennen no.
  
  Afei Smith twaa kar akwan abien, de ne mmati bɔɔ F150 a na agyina hɔ no ho, nanso ɔkɔɔ so kaa kar a wanhwɛ n"akyi. Esiane sɛ na bere resa nti, na wontumi ntɔ anigyede biara, na mununkum a ɛyɛ hu a ɛsensɛn wɔn so no kyerɛ sɛ wɔhyɛɛ wɔn ma wɔkɔ mu nyinaa, bere nyinaa.
  
  Dahl bɔɔ n"akode no hama no mu. Ɔkae sɛ: "Adekoradan no ntam kwan nnu simma biako." "Dɛn nti na wonsiesie ntokuru yi nyinaa?"
  
  Smith nyaa tema maa no. Ná akwan no yɛ beae a enni awiei, ɛyɛ abon, na ɛyɛ nsisi a kar ahorow de nkakrankakra twa ntokuru a ɛnyɛ pɛpɛɛpɛ ho hyia na akwan so adwumayɛ pue bere biara, a ɛte sɛ nea da no mu bere anaa kar dodow a ɛdɔɔso no mfa ho. Ná ɛyɛ ɔkraman ne ɔkraman ankasa, na na onipa biako mpo ampɛ sɛ ɔbɛboa obi foforo.
  
  Wɔde ahoɔhare faa GPS no so na wɔde wɔn ani sii agyan no ano. Anɔpatutuutu a na ɛyɛ foforo no maa wɔn honam ani a ɛda hɔ kwa no ho popoe, na ɛkaee wɔn nyinaa sɛ ɛda so ara yɛ ntɛm. Owia hann faa mununkum no mu abubuw mu, na ɛmaa hyɛn gyinabea ahorow ne asubɔnten a ɛbɛn hɔ no dan sika kɔkɔɔ a ɛyɛ mmerɛw. Ná saa nnipa a Dahl tumi hu wɔn no reyɛ wɔn adwuma a wɔtaa yɛ no. Ná wayɛ n"adwene sɛ hyɛn gyinabea hɔ yɛ sum na ɛhɔ yɛ fĩ, nanso sɛ adekoradan ahorow no da nkyɛn a, na ɛhɔ tew na nnipa nni hɔ titiriw. Na na adagyew nni hɔ, efisɛ na mmeae atitiriw a wɔde po so ahyɛn fa no wɔ po no ano wɔ New Jersey. Nanso, Dahl huu nsukorade akɛse a wɔabɔ no ne hyɛn tenten bi a ɛtrɛw a ɛte nsu no so a enhinhim, ne krane akɛse a wɔde nneɛma gu mu a wɔde bruu ayɛ a wotumi tu mmirika fa hyɛn gyinabea hɔ wɔ keteke akwan so na wɔde mfiri a wɔde petepete nneɛma mu boaboa wɔn nsukorade ano.
  
  Wɔ benkum so no, na adekoradan ahorow, ne adiwo bi a nkuku a ɛhyerɛn ayɛ mu ma nso wɔ hɔ. Dahl de ne nsa kyerɛɛ ɔdan bi a ɛwɔ akyirikyiri anammɔn ɔha aduonum so.
  
  "Oyi ne yɛn abarimaa no. Smith, Kenzi, bra anim. Mepɛ sɛ Lauren ne Yorgi di yɛn akyi."
  
  Ɔkɔɔ hɔ, afei deɛ ɔde n"adwene sii so, de n"adwene sii so sɛ ɔbɛko atia ntua baako a ɛwɔ wɔn akyi ansa na wɔakɔ deɛ ɛdi hɔ no so... na afei deɛ ɛdi hɔ no, kɔsii sɛ saa daeɛ bɔne yi baa awieeɛ na ɔbɛtumi asan akɔ n"abusua nkyɛn. Wɔde apon a wɔayɛ ho adwini foforo sii ɔdan no nkyɛn, na Dahl maa n"ani so bere a ohuu mfɛnsere a edi kan no.
  
  "Ɔfese a hwee nni hɔ. Momma yɛnsɔ nea edi hɔ no nhwɛ."
  
  Simma pii twaam bere a kuw no wewiaa wɔn ho faa ɔdan no nkyɛn, na wɔtwe akode, hwɛɛ mfɛnsere akyi mfɛnsere, ɔpon biara. Dahl de abasamtu kae sɛ wɔafi ase retwetwe mpɔtam hɔ adwumayɛfo adwene. Ná ɔmpɛ sɛ ɔbɛbɔ wɔn a wɔkyere wɔn no hu.
  
  "Momma yɛn".
  
  Wɔde ahopere kɔɔ wɔn anim, na awiei koraa no woduu mfɛnsere a ɛto so anum no mu na wɔhwɛɛ ntɛm. Dahl huu baabi a ɛtrɛw a nkrataa nnaka ne nnua nnaka ayɛ hɔ ma, nanso wɔ mfɛnsere no nkyɛn no, ohuu pon bi a ɛyɛ ahinanan nso. Mmarima baanan traa pon no ho hyiae, na wɔde wɔn ti asi fam, te sɛ nea wɔrekasa, reyɛ nhyehyɛe na wɔredwennwen. Dahl huruw kɔɔ fam na ɔtraa ase, na ɔde n"akyi too ɔfasu no so.
  
  "Yɛn ho ye?" Smith bisae sɛ.
  
  Dahl kae sɛ: "Ebia." "Anka ebetumi ayɛ hwee... nanso-"
  
  Kenzi de kasatia bi kae sɛ: "Mewɔ wo mu ahotoso." "Wo na wudi anim, medi akyi," Afei ɔwosow ne ti. "So mo nkurɔfo no abɔ dam saa ankasa? Fa ahopere kɔ hɔ kɛkɛ na fi ase tow tuo kan?"
  
  Ɔbarima bi baa hɔ, na ɔhwɛɛ wɔn nkyɛn. Dahl maa ne HK so na ɔbarima no yɛɛ nwini, na ɔmaa ne nsa so wɔ wim. Wɔyɛɛ gyinaesi no titiriw esiane sɛ na guy no wɔ baabi a obiara a ɔwɔ adekoradan no mu no hu no tẽẽ nti. Annu sekan biako twaam ansa na Dal sɔre gyinaa hɔ, twaa ne ho hyiae, na ɔde ne mmati bɔɔ abɔnten pon no mu. Na Smith ne Kensi ka ne ho, na wɔrekenkan n"adwene.
  
  Bere a Dahl hyɛn adekoradan a ɛtrɛw no mu no, mmarima baanan huruw fii pon no so. Akode no da wɔn nkyɛn, na afei wɔde too nkyɛn, na wɔtow tuo a wɔanhwɛ nyiyim guu ahɔho a wɔrebɛn wɔn no so. Atuo tu kɔɔ baabiara, bubuu mfɛnsere no mu na ɛfaa ɔpon a ɛkyinkyini no mu. Dahl de ne ti bɔɔ aborɔnoma, ɔrehuruhuruw, na ɔrepue, ɔtow tuo. Mmarima a na wɔwɔ pon no so no san wɔn akyi, na wɔtow tuo san wɔn akyi, na wɔtow tuo faa wɔn mmati so ne wɔn nan ntam mpo bere a na wɔretu mmirika no. Ná baabiara nni hɔ a ahobammɔ wɔ. Atuo a wɔtotow a wɔanhyɛ da hyɛɛ abodan no mu ma. Dahl de ne ho too ne nsateaa abien no nyinaa so kosii sɛ oduu pon no so na ɔdannan no, na ɔde yɛɛ kyɛm. N"awiei biako bubui bere a atuo kɛse bi a ne kɛse twaam faa mu pɛɛ no.
  
  "Nsɛnhunu".
  
  "So worebɔ mmɔden sɛ wubekum me?" Kenzi bɔɔ n"ano.
  
  Swedenni kɛse no sesaa akwan horow, faa pon kɛse bi, na afei ɔtow guu wim. N"ano a ɛrehwe ase no kyeree ɔbarima biako nansoaa, na ɛmaa no tu kɔɔ wimhyɛn mu na ɛmaa ne tuo no tu. Bere a Dal rebɛn ntɛmntɛm no, Kensi nne maa ɔbrɛɛ ne ho ase.
  
  "Hwɛ yiye wɔ saa nkwaseafo nkumaa no ho. Mayɛ adwuma wɔ Mfinimfini Apuei nyinaa na mahu wɔn mu mpempem pii sɛ wɔhyɛ vest."
  
  Dahl twentwɛnee ne nan ase. "Minsusuw sɛ wubetumi ayɛ saa ara-"
  
  Ɔtopae no wosow adekoradan no afasu. Swedenni no huruw fii ne nan so, huruw kɔɔ wim na ɔhwee mfɛnsere bi a abubu dedaw mu. Dede fitaa hyɛɛ ne ti ma, na na ɛyɛ dede a ɛboro so wɔ n"aso mu, na sekan biako mu no, wanhu hwee. Eduu bere a n"ani fii ase yɛɛ yiye no, ohui sɛ Kensi abɔ n"anim, na ɔrebɔ n"afono.
  
  "Sɔne, ɔbarima. Ná ɛnyɛ nipadua mũ no nyinaa, na mmom ɔtopae bi kɛkɛ."
  
  "Ow. Wiɛ, ɛma me ho tɔ me."
  
  Ɔkae sɛ: "Eyi ne hokwan a yɛwɔ." "Ahopopo no maa ne mfɛfo nkwaseafo nso hwee wɔn nan so."
  
  Dahl bɔɔ mmɔden sɛ obegyina ne nan so. Na Smith gyina ne nan so, nanso na Lauren ne Yorgi te wɔn nkotodwe so, na wɔde wɔn nsateaa abɔ wɔn anom. Dahl hui sɛ amumɔyɛfo no afi ase reba wɔn adwene mu. Ntɛmpɛ hwirew no te sɛ pin a ɛretu nam a wɔayɛ no mmerɛw asinasin mu. Bere a ɔmaa ne tuo so no, ɔsan baa tuo mu bio, nanso otumi piraa amumɔyɛfo a wɔreforo no mu biako na ɔhwɛɛ sɛnea ɔbarima no bɔɔ ne ho mmɔho abien na ɔhwee ase no.
  
  Smith de ahopere twaam. "Wɔkyeree no."
  
  Dahl na odii anim. Kensi piapiaa atuo a ɛwɔ ne nkyɛn no. Amumɔyɛfo baanu a wɔaka no danee wɔn ho, na Dahl hui sɛ wɔde wɔn ani kyerɛ ɔkwan a wɔfa so fi adi no. Ɔbrɛɛ ne ho brɛoo kakra, afei ɔdanee ntwea koro no ara, na ɔde ahwɛyiye tow tuo, nanso n"atuo no bɔɔ mframa a hwee nni mu ne kɔnkrit nkutoo. Ná ɔpon no abue kɛse.
  
  Atopae no san bɔɔ mu kɔɔ mu.
  
  Afei na ɔtopae no yɛ nea wɔde ama, SPIR kuw no kataa wɔn ho na wɔtwɛn sɛ shrapnel no bɛtwam wɔ wɔn nkyɛn. Afasu no wosow na ɛpaapaee wɔ nkɛntɛnso a emu yɛ den no ase. Afei na wɔgyina wɔn nan so, na wɔrepiapia ɔpon no mu akɔ dabere no mu na wɔakɔ awia a ɛhyerɛn no mu.
  
  Smith kae sɛ: "Ɛyɛ anɔpa nnɔn biako."
  
  Dahl hwɛɛ baabi a wɔakyerɛ no, ohuu nnipa baanu a wɔretu mmirika, na wɔ wɔn akyi no, Hudson, a ɛkɔ Upper Bay no. "Nkwaseasɛm, ebia na wɔwɔ ahyɛmma a ɛde mmirika tu mmirika."
  
  Kensi hwee ase kɔɔ ne kotodwe biako so, na ɔde ahwɛyiye de sii n"ani so. "Afei yɛbɛfa-"
  
  Dahl de n"akode no toa no sii fam sɛ: "Dabi." "Wunhu ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo a wɔwɔ hɔ no?"
  
  Ɔdomee no wɔ Hebri kasa mu sɛ: "Zubi," kasa a na Dahl nte ase. Smith, Kenzie ne Swede boom fii ase dii wɔn akyi. Amumɔyɛfo no yɛɛ ade ntɛm ara, ɛkame ayɛ sɛ na wɔadu hyɛn gyinabea hɔ. Kenzi de ne ho too mu denam ne HK a ɔtow guu wim no so, na na ɔhwɛ kwan sɛ ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo no beguan anaasɛ wɔbɛhintaw.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ: "Wubetumi ada me ase bere a yɛagye da no awie no."
  
  Dahl hui sɛ hokwan kwan bi abue wɔ n"anim. Amumɔyɛfo baanu no nyinaa gyinaa hɔ tenten wɔ nsu a ɛwɔ akyi no so, na wɔyɛ botae ahorow a eye kyɛn so, na Kenzi ogya a ɔde tow hokwan ahorow no buee kwan maa wɔn. Ɔbrɛɛ ne ho ase na ɔde butt no too ne mmati so, na ɔde ahwɛyiye de sii n"ani so. Smith dii n"akyi wɔ ne nkyɛn.
  
  Amumɔyɛfo no danee wɔn ho te sɛ nea wɔreyɛ telepathy, na wɔreto tuo dedaw. Dahl kɔɔ so de n"adwene sii so bere a nea edi kan no bɔɔ abɛn wɔ peawfo no ntam no. Ne tuo a ɛtɔ so mmienu no bɔɔ botaeɛ no wɔ ne moma so, deɛ ɛtɔ so mmiɛnsa no - wɔ ne moma so, wɔ mfimfini pɛpɛɛpɛ. Ɔbarima no hwee ase, na wawu dedaw.
  
  Lauren nne faa n"aso afiri no mu bae sɛ: "Gyae biako ntra ase."
  
  Smith too tuo. Ná ɔsɛmmɔnedifo a otwa to no ahuruw akɔ nkyɛn dedaw, na atuo no rewe ne jacket bere a Smith reyɛ nsakrae no. Ɔde ahoɔhare tuo, ɔsɛmmɔnedifo no tow ɔtopae foforo - saa bere yi de, ɔtoo hyɛn gyinabea no ankasa ho.
  
  "Daabi!" Dahl too tuo a ankosi hwee, na ne koma huruw kɔɔ ne menewam.
  
  Ɔtopae ketewa no paee denneennen, na asorɔkye a ɛpae no yɛɛ gyegyeegye wɔ hyɛn gyinabea ahorow no so. Dahl de ne ho hintaw adekorade no akyi kakra, na afei ohuruw san fii adi - nanso n'ahoɔden no wosow bere a ohui sɛ afei ɛnyɛ ɔsɛmmɔnedifo a aka no nkutoo na ɛsɛ sɛ ɔhaw ne ho wɔ ho.
  
  Nneɛma a wɔde gu mu krane no biako sɛee wɔ nnyinaso no esiane ɔtopae no nti na ɛdanee asubɔnten no so wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Nnyigyei a ɛyɛ dade a wɔyam na ɛretetew mu no bɔɔ amanneɛ sɛ ɛrensɛe agu. Nkurɔfo maa wɔn ani so hwɛɛ soro na wofii ase guan fii nnua tenten no ho.
  
  Ɔsɛmmɔnedifo no yii ɔtopae foforo.
  
  "Ɛnyɛ saa bere yi, ɔkwasea." Ná Smith wɔ ne kotodwe biako so dedaw, na na ɔrebɔ n"ani wɔ ade a wohu no ho. Ɔtwee agyan no, na ɔhwɛɛ sɛnea ɔsɛmmɔnedifo a otwa to no hwe ase ansa na ɔretumi atwe pin a ɛwɔ ɔtopae no so no.
  
  Nanso wɔantumi ansiw krane no kwan. Bere a ɛdanee na ɛhwee ase wɔ nnua no tenten nyinaa so no, dade a wɔde ayɛ apon a emu yɛ duru no hwee hyɛn gyinabea no so, na ɛsɛee nnua no na ɛdanee apata ketewa a ɛhwee so no yɛɛ mfutuma. Nkuku no sɛee na wɔpiaa no kɔɔ akyi anammɔn pii. Dade abaa ne mmeamudua tu kɔɔ fam, na ɛhuruw fii fam te sɛ kyɛnsee a edi awu. Dua bi a ɛyɛ bruu a ɛhyerɛn a ne kɛse te sɛ abɔnten so kanea trɛwee wɔ Smith ne Dahl ntam -biribi a sɛ ɛbɔɔ no a anka ebetumi atetew wɔn mu abien -na egyinaa anammɔn kakraa bi pɛ fi baabi a Lauren ne Yorgi gyina hɔ a wɔde wɔn akyi kyerɛ adekoradan no.
  
  "Tuntu biara nni hɔ." Kensi de n"ani sii ɔsɛmmɔnedifo no so, na ɔhwɛɛ mu mprenu. "Wawu paa."
  
  Dahl boaboaa n"adwene ano na ɔhwɛɛ hyɛn gyinabea ahorow no ho hyiae. Nhwehwɛmu a wɔyɛe ntɛm no daa no adi sɛ, anigyesɛm ne sɛ, obiara ampira wɔ krane a wɔde gu mu no mu. Ɔde ne nsateaa too ne menewam afiri a wɔde kasa no so.
  
  Ɔkae sɛ: "Wɔdum mfoninitwa afiri no. "Nanso wɔn nyinaa awuwu."
  
  Lauren asan aba bio. "Ɛyɛ, mɛfa so."
  
  Kenzi nsa gyinaa Dahl mmati so. "Anka ɛsɛ sɛ woma meto tuo no. Anka mɛbubu saa ɔkwasea no nkotodwe; afei na yɛma ɔkasa, ɔkwan bi so anaa ɔkwan foforo so."
  
  "Asiane wom dodo." Dahl tee nea enti a ɔnte eyi ase no ase. "Na akyinnye biara nni ho sɛ yebetumi ama wakasa wɔ bere tiaa a yɛwɔ no mu."
  
  Kensi de abufuw bɔɔ ne hwene. "Wogyina Europa ne Amerika ananmu kasa. Meyɛ Israelni."
  
  Lauren san bae wɔ comms no so. "Ɛsɛ sɛ yɛkɔ." Wohuu mfoninitwa afiri bi wɔ hɔ. Ɛnyɛ papa."
  
  Dahl, Smith ne Kenzie wiaa kar bi a ɛbɛn hɔ, na wosusuwii sɛ sɛ egye wɔn simma anum pɛ sen nantew a, bere a wɔbɛkora so no betumi ayɛ nea ɛboro so.
  
  
  TI NKYEKYƐMU
  
  
  Drake bɔɔ 47th Street kɔnkrit no mu, na na wabrɛ, na na aka simma dunan pɛ wɔ dɔn no so. Ntɛm ara na wohyiaa ɔhaw bi.
  
  "Nea Ɛto so Ason, Nea Ɛto so Awotwe anaa Broadway?" Mai teɛɛm.
  
  Bo wosow GPS no kyerɛɛ no. "Marea bɛn Central Park."
  
  "Yiw, nanso abɔnten bɛn na ɛma yetwam wɔ hɔ pɛɛ?"
  
  Wɔde wɔn ho hyɛɛ kwan no nkyɛn bere a sikani no rekɔ so no, a na wonim sɛ ɛnyɛ nuklea ɔtopae nko na March resiesie, na mmom akuw a wobegye ɔmanfo baanu a wɔnyɛ asraafo nkwa wɔ simma biara a wɔbɛka akyi wɔ nhyiam a edi hɔ no mu nso.
  
  Drake kae sɛ: "Broadway yɛ baabi a adagyew nni hɔ bere nyinaa. "Momma yɛnyɛ nea ɛto so awotwe no."
  
  Alicia hwɛɛ no denneennen. "Ɛbɛyɛ dɛn na woahu?"
  
  "Metee Broadway ho asɛm. Mantee Nea Ɔto so Awotwe no ho asɛm da."
  
  "Oo, ɛyɛ nea ɛfata. Ɛhe-"
  
  "Daabi! Eyi ne Broadway!" Beau teɛteɛɛm mpofirim wɔ ne nnwom a ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ nnwom no mu. "Adidibea no wɔ soro pɛɛ... ɛkame ayɛ sɛ."
  
  "Aka kakra bi?"
  
  "Me ne me!"
  
  Bo fii soro te sɛ obi a ɔde mmirika tu mmirika mita ɔha, na ohuruw faa kar bi a esi hɔ so te sɛ nea enni hɔ. Drake, Alicia, ne May dii n"akyi wɔ n"akyi, na wɔdanee wɔn ho kɔɔ apuei fam kɔɔ Broadway ne nhyiam a Times Square hyerɛn na ɛhyerɛn na wobuu ne nneɛma a ɛrehyerɛn no animtiaa no.
  
  Saa bere yi nso ɛyɛɛ den ma nnipadɔm no sɛ wɔbɛpete, na Beau dii wɔn anim bio wɔ ɔkwan no nkyɛn. Na nsrahwɛfo wɔ ha mpo, na wɔkotow wɔn akyi, hwɛ adan atenten ne dawurubɔ nkrataa, anaasɛ wɔrebɔ mmɔden sɛ wobesi gyinae sɛ ebia wɔde wɔn nkwa bɛto asiane mu na wɔde ahopere atwa ɔkwan a nnipa pii fa so. Wɔde barkers a wɔde tekiti a ne bo nyɛ den a wɔde bɛkɔ Broadway dwumadi ahorow mae na edii nnipadɔm no ho dwuma. Kasa ahorow a ɛwɔ kɔla ahorow nyinaa hyɛɛ mframa no ma, ɛkame ayɛ sɛ na ɛyɛ afrafra a ɛyɛ den na ɛyɛ den. Ná nnipa kakraa bi na wonni afie, nanso wɔn a wɔkasa maa wɔn no de nne kɛse ne ahoɔden bɔɔ ɔsatu de hwehwɛɛ ntoboa.
  
  Na Broadway a ɛwɔ anim no, na New Yorkfo ne ahɔho ahyɛ hɔ ma, na akwan a wɔfa so twa kwan ayɛ hɔ ma, na sotɔɔ ne adidibea ahorow a ɛyɛ kɔla ahorow a wɔde nsɛnkyerɛnne a ɛsensɛn hɔ a hann ne nneɛma a wɔde A-frame ayɛ ahyɛ mu ma. Wɔn a wɔretwam no yɛɛ nea wontumi nhu bere a Drake ne n"afã a ɛwɔ SPEAR kuw no mu no tuu mmirika kɔɔ so no.
  
  Simma dunum.
  
  Bo san hwɛɛ no denneennen. "GPS no ka sɛ ɛyɛ simma aduonu abien nantew, nanso akwan a wɔfa so nantew no ayɛ ma araa ma obiara nantew ahoɔhare koro."
  
  Alicia hyɛɛ no nkuran sɛ: "Ɛnde tu mmirika." "Wosow wo dua kɛse no. Ebia ɛbɛma woatu ntɛmntɛm."
  
  Ansa na Beau reka biribiara no, Drake tee nka sɛ ne koma a ɛrekɔ fam dedaw no akɔ fam kɛse mpo. Ná wɔasiw ɔkwan a ɛda yɛn anim no so koraa wɔ afã abien no nyinaa, na na taksi kɔkɔɔ na esiw ne fã kɛse no ara. Fender bi bubui, na wɔn a na wɔremmɔ mmɔden sɛ wɔbɛkwati no de nkakrankakra de wɔn kar no kɔ baabi foforo sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛhwɛ no yiye. Ná nnipa ahyɛ kwan a ɛda afanu no nyinaa so ma.
  
  "Hell a mogya wom."
  
  Nanso Bo ankɔ fam mpo. Ahuruhuruw a emu nyɛ duru de no kɔɔ taksi bi a ɛbɛn hɔ no akyi, na afei otuu mmirika faa ne dan atifi, huruw kɔɔ hood no so na otuu mmirika kɔtoo nea odi hɔ a ɔwɔ ntonto no mu. May dii n"akyi ntɛmntɛm, na Alicia dii n"akyi, na ogyaw Drake wɔ n"akyi sɛ kar wuranom teɛteɛɛm guu no so na wɔtow hyɛɛ no so.
  
  Wɔhyɛɛ Drake ma ɔde n"adwene sii n"adwene so sen sɛnea ɔtaa yɛ. Na ɛnyɛ mfiri yi nyinaa na ɛyɛ pɛ, na wɔn dade no sesae, na ebi mpo de nkakrankakra kɔɔ anim. Ná mmirikatu no mu yɛ den, nanso wohuruw fii kar biako so kɔɔ foforo so, na wɔde ntonto tenten no dii dwuma de dii wɔn anim. Nnipadɔm hwɛɛ afã abien no nyinaa denneennen. Ɛyɛ papa sɛ obiara anhaw wɔn wɔ ha na wotumi huu Broadway ne 54th, afei 57th mmɔnten a ɛrebɛn no. Bere a kar ahorow a ɛreyɛ ayɛ wɔn basabasa no ano brɛɛ ase no, Bo fii kar a etwa to no mu na ɔsan fii ne mmirikatu ase wɔ ɔkwan no ankasa so, na Mai wɔ ne nkyɛn. Alicia san hwɛɛ Drake n"akyi.
  
  "Nea merehwɛ kɛkɛ sɛ ebia wofaa saa apon a wɔabue mu wɔ akyi no mu hwee ase anaa."
  
  "Yiw, ɛyɛ ɔkwan a asiane wom. M"ani sɔ kɛkɛ sɛ na convertible ahorow nni hɔ saa bere no."
  
  Wɔ nhyiam foforo no ne 57th Street akyi no, na wɔde semɛnte afrafra, kar a wɔde fa nneɛma ne akwanside kɔkɔɔ ne fitaa asisi hɔ. Sɛ kuw no susuwii sɛ wɔadi nkonim, anaasɛ mmirikatu yi bɛyɛ tẽẽ te sɛ nea atwam no a, na wɔn nsusuwii hunu no sɛe mpofirim.
  
  Mmarima baanu fii lɔre bi a wɔde nneɛma kɔ akyi puei, na atuo de wɔn ani kyerɛɛ mmirikatufo no so tẽẽ. Drake antumi annye beat biara. Ɔko a ɛkɔ so daa, mfeɛ pii akodie maa n"adwene yɛɛ nnam koduu baabi a ɛkyɛn so na ɛmaa ɛkɔɔ hɔ - nnɔnhwereɛ aduonu nnan da biara. Nkrataa a ɛyɛ hu puei ntɛm ara, na wantwentwɛn ne nan ase, ɔde ahopere de ne ti kɔɔ wɔn nkyɛn, wɔ semɛnte lɔre a na ɛreba no anim pɛɛ. Atuo no biako de dede huruw kɔɔ nkyɛn, na biako nso kɔkaa mmarima no mu biako afunu ase. Drake san n"akyi bere a ɔhwe no bɔɔ ne ti nhwi nkyɛn no. Wɔ wɔn akyi no, ɔtee sɛ semɛnte lɔre bi ntwahonan reyam bere a ɛrebɔ breki denneennen, ne ne karkafo ntam a ɔkae...
  
  Ohuu nipadua kɛse bi a ɛyɛ fitaa sɛ ɛredan akɔ ne nkyɛn...
  
  Na metee Alicia nteɛteɛm a ehu aka no.
  
  "Matt!"
  
  
  TI NKURƆFOƆ
  
  
  Ná Drake tumi hwɛ sɛnea lɔre a entumi nni so no dan kɔɔ ne nkyɛn no ara kwa. Wɔn a wɔtow hyɛɛ wɔn so no ansan wɔn akyi sekan biako mpo, na wɔde akuturuku guu no so, efisɛ na wɔn ankasa ahobammɔ ho asɛm nhaw wɔn. Wɔbɔɔ no akuturuku wɔ ne menewa, ne moma so ne ne solar plexus mu. Ɔhwɛɛ sɛnea nipadua no wosow na ɛrebɔ ne nan bere a ɛretu akɔ ne ti so tẽẽ no.
  
  Ɔsɛmmɔnedifo a odi kan no hwee ase san n"akyi, na ɔto hintidua, na ntwahonan no biako bɔɔ no, na nea ɛde bae no bubuu n"akyi na ɛmaa n"ahunahuna no baa awiei. Nea ɔto so abien no bɔɔ n"ani, te sɛ nea Drake akokoduru no ama ne ho adwiriw no, afei ɔdanee ne ti kɔɔ lɔre no akyi a ɛrebɛn no so.
  
  Ná nnyigyei a ɛyɛ nsu a wɔde bɔ akuturuku no dɔɔso. Drake hui sɛ wafi ne bun mu, na afei ohui sɛ ɔsɛmmɔnedifo a odi kan no ti nhwi abubu wɔ ntwahonan a ɛtwetwe no ase bere a lɔre no nipadua no wosow ne ho wɔ n"atifi no. Ná frame no ayɛ tratraa, na na ɔwɔ anidaso ara kwa. Wɔ sekan fã biako mu no, esum menee biribiara, nnyigyei mpo. Lɔre no ase kɔɔ n"atifi, na ɛkɔɔ brɛoo, na ɛkɔɔ brɛoo, na afei egyinaa mpofirim.
  
  Alicia nsa de ne nsa kɔhyɛɛ n"ase. "Wo ho ye?"
  
  Drake bobɔɔ ne ho kɔɔ ne nkyɛn. "Eye sen saa mmarima no."
  
  Beau twɛn, na ɛkame ayɛ sɛ ɔde ne nan frafrae bere a ɔhwɛɛ ne dɔn no. "Aka simma anan!"
  
  Esiane sɛ na Drake abrɛ, na wapirapira, na wabɔ no na wɔabɔ no nti, ɔhyɛɛ ne nipadua no ma ɔyɛɛ adwuma. Saa bere yi de Alicia traa ne nkyɛn, te sɛ nea ɔte nka sɛ obetumi agye ahome kakra wɔ bere a ɛkame ayɛ sɛ ɔyerae no akyi. Wɔboroo nsrahwɛfo akuwakuw no, na wohuu Central Park South ne Marea ka adidibea afoforo pii ho.
  
  May twee adwene sii sɛnkyerɛnne no so, na na ɛyɛ anifere kakra ma New York.
  
  Bo tuu mmirika dii n"anim. Drake ne afoforo no kyeree no wɔ ɔpon no ano. Ɔhwɛfo a ɔhwɛ hɔ no hwɛɛ wɔn denneennen, hwɛɛ wɔn honam ani hwɛbea a asɛe, wɔn jacket a emu yɛ duru no, na ɔsan n"akyi. Na ɛda adi pefee wɔ n"ani so sɛ wahu ɔsɛe ne amanehunu pɛn.
  
  Drake kae sɛ: "Mma ɛnhaw wo." "Yɛyɛ Engiresifo."
  
  Mai somaa n"ani kyerɛɛ n"ani so. "Japanfo".
  
  Na Bo gyaee ne hwehwɛ a ɔhwehwɛɛ mmarima no dan no mu a na n"ani so akɔ soro. "Akyinnye biara nni ho sɛ ɛnyɛ Borɔfo kasa."
  
  Drake tuu mmirika fɛfɛɛfɛ sɛnea obetumi faa adidibea a na wɔda so ara ato mu no mu, na ɔbɔɔ akongua ne pon bi wɔ kwan no so. Ná mmarima aguaree no sua, na na nsukorabea abien ne tiafi pɛ na ɛwɔ mu. Ɔhwɛɛ kuruwa no ase.
  
  Ɔkae sɛ: "Biribiara nni ha."
  
  Beauregard anim daa nhyɛso adi. Ɔbɔɔ ne dɔn no bɔton ahorow no so. "Bere no aba awiei".
  
  Ɔbarima a ɔhwɛ hɔ a ogyina hɔ bɛn hɔ no huruw bere a telefon no bɔɔ no. Drake teɛɛ ne nsa kyerɛɛ no. "Mpere wo ho." Mesrɛ wo gye wo bere."
  
  Ná osusuw sɛ obetumi aguan, nanso ne bo a wasi wɔ ne mu no kyerɛɛ no kɔɔ afiri no mu. Saa bere no, Alicia fii mmea aguaree hɔ bae a na n"anim ayɛ basaa. "Ɔnni hɔ." Yenni saa!"
  
  Drake ho popoe te sɛ nea wɔabɔ no. Ɔhwɛɛ ne ho hyiae. So ebetumi aba sɛ tiafi foforo wɔ adidibea ketewaa yi mu? Ebia ɛyɛ cubicle ma adwumayɛfo? Ná ɛsɛ sɛ wɔsan hwehwɛ mu bio, nanso na ɔbea a ɔhwɛ hɔ no wɔ telefon so dedaw. N"aniwa hwirew n"ani kyerɛɛ Drake na ɔka kyerɛɛ nea ɔfrɛɛ no no sɛ ɔntwɛn.
  
  "Oyi yɛ ɔbarima bi a wɔfrɛ no Marsh. Ma wo."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "So ɔfrɛɛ me din?"
  
  "Ɔkaa sɛ Engiresini." Ɔbea a ɔhwɛ hɔ no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Ɛno ara ne nea ɔkae."
  
  Bo traa ne nkyɛn kyɛe. "Na esiane sɛ ɛnyɛ den sɛ wobɛma w"adwene atu afra nti, m"adamfo, ɛyɛ wo."
  
  "Ma w'akwahosan".
  
  Drake de ne nsa kaa ne fon no, na ne nsa biako de ne nsa twitwiw ne hwene mu bere a ɔbrɛ ne nhyɛso asorɔkye bi hohoroo ne so no. Ɛbɛyɛ dɛn na wɔatumi adi nkogu mprempren? Wɔadi akwanside nyinaa so, na nanso ebia Marsh da so ara ne wɔn redi agoru wɔ ɔkwan bi so.
  
  "Aane?"
  
  "Montu kwan wɔ ha. Afei ka kyerɛ me sɛ dɛn na wuhui?"
  
  Drake buee n"ano, afei ɔde ahoɔhare too mu. Dɛn ne mmuae a ɛteɛ? Ebia na Marsh rehwɛ asɛmfua "biribiara nni hɔ" kwan. Ebia...
  
  Ɔgyinaa hɔ kakra, na ɔtwentwɛn ne nan ase sɛ obebua no.
  
  "Ka nea wuhui kyerɛ me, anyɛ saa a mɛma ahyɛde sɛ wonkum New Yorkfo baanu wɔ simma a edi hɔ no mu."
  
  Drake buee n"ano. Damn it! "Yɛhunuu-".
  
  Afei Mai tuu mmirika fii mmea aguaree hɔ, na ɔde ne ho hwee nnua a ɛyɛ nsu no so na ɔhwee n"afã. Ná krataa fitaa ketewaa bi kura ne nsa mu. Ná Beau wɔ ne nkyɛn wɔ sekan fã mu, na ɔfaa krataa a wɔde kra no de maa Drake. Mai da fam, na na ɔrehome denneennen.
  
  Alicia hwɛɛ no denneennen a n"ano abue. "Ɛhe na wuhuu eyi, Sprite?"
  
  "Woyɛɛ nea wɔfrɛ no "abarimaa hwɛbea", Taz. Na ɛnsɛ sɛ eyi ma obiara ho dwiriw no, efisɛ ɔkwan biara so no, woyɛ ɔbarima nkyem anan mu abiɛsa."
  
  Alicia de abufuw yɛɛ komm.
  
  Drake ɔfefe bere a obuee krataa a wɔde kyerɛw krataa no mu no. "Yɛ... huu... eyi... damn flash drive, Marsh. Damn, dude, dɛn ne eyi?"
  
  "Adwuma kɛse. Adwuma kɛse. M"abam abu kakra, nanso hey, ebia bere foforo. Afei hwɛ USB no yiye kɛkɛ. Eyi ne wo sɔhwɛ a etwa to, na sɛnea na ɛte kan no, ebia wobɛpɛ sɛ wode hyɛ obi a ɔwɔ nyansa sen wo anaa NYPD nsa."
  
  "So eyi ne... keeki no mu?" Drake hui sɛ ɔbea a ɔhwɛ adidibea hɔ no da so ara gyina hɔ bɛn hɔ.
  
  Marsh serewee denneennen. "Oh eye, oh eye paa. Mommma ɔkraman no mfi kotoku no mu, ɛnte saa? Yiw ɛte saa. Afei tie, mɛma wo simma du na fa flash drive no mu nsɛm akɔma wɔn a wɔyɛ papa sen wo no, na afei yɛafi ne nyinaa ase bio."
  
  "Dabi, dabi, yennim." Drake yɛɛ ne nsa kyerɛɛ May a na okura akyi bag ketewa bi a wɔde laptop ketewaa bi asie mu no. Japanni bea no maa ne ho so fii fam na ɔbɛn hɔ.
  
  "Yɛrentaa yɛn dua akyi wɔ kurow yi mu nyinaa, Marsh."
  
  "Umm, yiw wobɛyɛ saa. Efisɛ meka saa. Enti, bere kɔ so. Momma yɛnhyɛ laptop no na yɛn ani nnye nea ɛbɛba akyi no ho, ɛnte saa? Anum, anan..."
  
  Drake de ne nsa bɔɔ pon no so bere a nea ɛpaee no wui no. Abufuw bowee wɔ ne mogya mu. "Tie, Marsh-"
  
  Adidibea no mfɛnsere paee bere a kar no anim fender no kɔhwee adidibea hɔ no. Ahwehwɛ no bubui na asinasin no tu kɔɔ wim. Nnua, plastic ne atɛkyɛ nneɛma paee kɔɔ dan no mu. Van no annyina, na ɛbɔɔ ne tae mu na ɛbobom te sɛ owu suafo bere a ɛde ahoɔhare faa dan ketewa no mu no.
  
  
  TI DU
  
  
  Julian Marsh tee ɛyaw a ano yɛ den wɔ ne yafunu mu bere a ɔrehuruhuruw kɔɔ nifa no. Pizza asinasin hwee fam na salad kuruwa bi hwee sofa no so. Ɔde ahoɔhare soo n"afã horow, na wantumi annyae serew koraa.
  
  Pon a ɛba fam a na egyina n"anim ne Zoe no wosow bere a obi nan a ɛyɛ wuram bɔɔ no wɔ akwanhyia mu no. Zoey teɛɛ ne nsa sɛ ɔbɛboa no, na ɔde ne nsa bɔɔ ne mmati ntɛmntɛm bere a adeyɛ foforo a ɛyɛ anigye fii ase sii no. Ɛde besi ha no na wɔahwɛ Drake ne n"adwumayɛfo a wɔhwie gui fi Edison no mu - wɔhwɛɛ no mmerɛw yiye bere a ɔbarima bi a ɔhyɛ atade te sɛ nsrahwɛfo reyɛ adeyɛ no ho sini fi abɔnten no atifi - afei wohuu abɔdamfo a wɔretu mmirika akɔ Broadway - saa hysterical scene yi yɛ sporadic kɛse , efisɛ na ahobammɔ mfoninitwa mfiri pii nni hɔ a ɛhɔnom ɔsɛmmɔnedifo betumi akɔ mu - na afei ɔde ahome a ɛyɛ bated hwɛɛ sɛnea ntua no reyɛ kɛse wɔ ɔkwan bi so atwa semɛnte afrafra ho ahyia.
  
  Eyi nyinaa yɛ ade a ɛtwetwe adwene a ɛyɛ anigye. Marsh kuraa fon a wɔtow gu wɔ ne nsa biako mu na na Zoe asen wɔ ne nsa biako mu bere a odii ham ne nsenia kakraa bi na ɔrebɔ nkɔmmɔ wɔ Facebook so no.
  
  Na ntama abiɛsa a emu biara yɛ nsateakwaa dunan wɔ wɔn anim. Afei na nnipa baanu no rekyerɛ sɛ wɔde wɔn adwene si so yiye bere a Drake ne Company paee mu kɔɔ Italiafo adidibea ketewa no mu no. Marsh hwɛɛ bere no na ɔhwɛɛ ogyaframa a ɛyɛ kɔla ahorow no.
  
  "Damn, eyi abɛn."
  
  "So w"ani agye?"
  
  "Yiw, ɛnte saa?"
  
  "Ɛyɛ sini a ɛnyɛ hwee." Zoey de pout bɔɔ ne tirim. "Nanso na mewɔ anidaso sɛ mogya pii bɛba."
  
  "Twɛn kakra kɛkɛ, me dɔfo. Nkɔsoɔ a ɛrenya nkɔsoɔ".
  
  Awarefo no traa ɔdan bi a wɔagye a na ɛyɛ amumɔyɛfo afiase no biako de mu dii agoru; titiriw no, Marsh susuwii sɛ. Ná amumɔyɛfo baanan wɔ hɔ, na na wɔn mu biako, esiane adesrɛ bi a atwam nti, wayɛ beae a wɔhwɛ sini te sɛ sini ama Marsh. Bere a na Pythian awarefo no ani gye ho sɛ wɔbɛhwɛ no, mmarima no traa nkyɛn, boaboaa wɔn ho ano twaa television ketewaa bi ho hyiae, hwehwɛɛ akwan afoforo du du pii mu, hwehwɛɛ nsɛm ho amanneɛbɔ nketenkete anaasɛ wɔtwɛn sɛ wɔbɛfrɛ wɔn. Ná Marsh nnim na na ɛnyɛ no asɛm. Ɔsan buu n"ani guu sum ase ani a ɛyɛ nwonwa no so, a na onim yiye sɛ ɔyɛ ɔbarima fɛfɛ a ɔwɔ nipasu soronko, na nnipa binom - mmarima afoforo mpo - ani gyee nipasu a ɛte saa ho.
  
  Zoey kyerɛɛ no anisɔ kakra denam ne nsa a ɔde hwirew n"akuturuku no anim no so. Damn, na ɔwɔ nnadewa a ano yɛ nnam.
  
  Spicy na nanso ɔkwan bi so no... anigye.
  
  Ɔhwɛɛ nuklea bag no kakra - asɛmfua a wantumi amfi ne tirim koraa, ɛwom mpo sɛ na ɔtopae ketewa no wɔ akyi bag kɛse bi mu de - na afei ɔde caviar bi guu n"anom. Nokwarem no, na pon a ɛwɔ wɔn anim no yɛ nwonwa, na na nneɛma a ɛsom bo na ɛnyɛ dɛ na ɛwom, nanso na ne nyinaa yɛ dɛ.
  
  So na ɛno yɛ nuklea ɔtopae a ɛreteɛteɛm ne din?
  
  Marsh hui sɛ bere aso sɛ ɔyɛ ade na ɔfrɛɛ, na ɔne ɔbea bi a ɔhwɛ adidibea a ne ho yɛ fɛ kasae na afei ɔne Engiresini bi a ne kasa yɛ den kasae. Na guy no wɔ saa timbres a ɛyɛ nwonwa no mu baako wɔ ne nne mu - biribi a ɛyɛ smacked of the peasantry - na Marsh yɛɛ anim contorted, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛhunu ɛnne nnyigyei afiri ɛnne nnyigyei mu. Ɛnyɛ adwuma a ɛyɛ mmerɛw, na ɛyɛ den kakra bere a mmea nsa akura wo Nutcracker set no mu no.
  
  "Ka nea wuhui kyerɛ me, anyɛ saa a mɛma ahyɛde sɛ wonkum New Yorkfo baanu wɔ simma a edi hɔ no mu." Marsh serewee bere a ɔkaa eyi no, na obuu n"ani guu ani a na n"asuafo no de abufuw hwɛ so wɔ dan no mu no so.
  
  Engiresini no twentwɛn ne nan ase kakra bio. Marsh huu kukuruku bi a ahwe ase afi salad kuruwa no mu na ɔde hyɛɛ Zoe ti nhwi mu tɔnn. Ɛnyɛ sɛ ɔhyɛɛ no nsow da. Simma kakraa bi twaam na Marsh bɔɔ nkɔmmɔ faa ɔdan a wɔde hyew nneɛma no mu, na na ne ho yeraw no kɛse. Ná Bollinger a ɛyɛ nwini toa bi bɛn hɔ, na ogyee simma fã hwiee ahwehwɛ kɛse bi guu mu. Zoe de ne ho bɔɔ ne nkyɛn bere a ɔreyɛ adwuma no, na wɔnom fii ahwehwɛ koro no ara mu, nokwarem no, afã horow a ɛne ne ho bɔ abira.
  
  Marsh kae wɔ telefon no mu sɛ: "Anum." "Anan, abiɛsa..."
  
  Zoya nsa bɛyɛɛ nea ɛyɛ den titiriw.
  
  "Mmienu".
  
  Engiresini no bɔɔ mmɔden sɛ ɔne no bedi gua, na ɛda adi pefee sɛ na ɔresusuw nea hell rekɔ so no ho. Marsh yɛɛ kar a ɔhyehyɛɛ no sɛ ɛrehwe ase wɔ anim mfɛnsere mu wɔ bere a wɔahyɛ ato hɔ mu, na ɔde n"ani asi so mprempren, na ɛreyɛ ntɛmntɛm, na ɛrebɛn adidibea a na onsusuw ho no ho mfonini wɔ n"adwenem.
  
  "Baako".
  
  Na afei biribiara paee.
  
  
  TI DUBIako
  
  
  Drake de ahopere kɔɔ adidibea no fasu ho, na ɔkyeree ɔbea a ɔhwɛ adidibea hɔ no asen na ɔtwee no kaa ne ho. Ahwehwɛ ne birikisi asinasin fii ne nipadua a na ɛrehuruhuruw no mu hwee ase. Van a ɛrebɛn no teɛteɛɛm sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛtwetwe no bere a ne tae bɔɔ adidibea no fam na kar no mfinimfini kɔɔ mfɛnsere no so, na afei akyi no kɔɔ soro na ɛbɔɔ ahwehwɛ no atifi no. Dade a wɔabɔ no akuturuku. Apon no bubui. Nkongua boaboaa ano te sɛ nwura wɔ n"anim.
  
  Alicia nso yɛɛ n"ade ntɛm ara, na ɔtwaa pon no ho hyiae na ɔhwee ne ho, na ne kuru biako pɛ ne sɛ dua bi a ɛretu ntɛmntɛm atwa ne nan ase ketewaa bi. Mai faa ɔkwan bi so tumi hwirew ne ho faa pon a ɛretu no atifi a wannye ɔsɛe biara, na Bo kɔɔ akyiri anammɔn biako, huruw faa ne so na ohuruw fii soro kɔɔ soro, na awiei koraa no ɔde bere a ɔde huruw no sii hɔ sɛnea ɛbɛyɛ a ne nan ne ne nsa bɛbɔ ɔfasu a ɛwɔ nkyɛn no na ɛboaa no si fam dwoodwoo.
  
  Drake maa n"ani so, na waitress no reteɛteɛm wɔ ne nkyɛn. Alicia hwɛɛ no soboɔ.
  
  "Enti wokyeree no, ɛnte saa?"
  
  "Monhwɛ yiye!"
  
  Ná kar no da so ara rekɔ n"anim, na ɛreyɛ brɛoo wɔ nea ɛto so abien no mu, nanso afei de na tuo toa no repue afi akwantufo mfɛnsere a wɔabobɔw no mu. Alicia de ne ho too fam na ɔkataa ne ho. May san n"akyi kakra bio. Drake twee n"atuo no na ɔtow atuo asia guu nsa a enni nipadua no mu, na nnyigyei no yɛɛ den wɔ baabi a wɔatoto mu no, na ɛne kar no dede a ɛyɛ asotiw no di asi. Ná Bo retu dedaw, na ɔretwa kar no akyi ho ahyia. Awiei koraa no, ntwahonan no gyaee dannan na egyinae. Apon ne nkongua a abubu fii hood no so ne ɔdan atifi mpo. Drake hwɛ hui sɛ ɔrempira ɔbea a ɔhwɛ hɔ no ansa na ɔrekɔ n"anim, nanso saa bere no na Bo ne May wɔ kar no ho dedaw.
  
  Beau bubuu ofirikafo no mfɛnsere na ɔne onipa no dii aperepere. Mai faa mframa ahwehwɛ a abubu no mu hwɛɛ beae no na afei ɔfaa dua a apaapae no.
  
  Drake fii ase, na ne nne yɛ dede kakra sɛ: "Dabi." "Yɛhia-".
  
  Nanso na Mai nni adwene biara sɛ obetie. Mmom no, ɔde ahoɔden tow bere tiaa mu akode no faa mframa ahwehwɛ no mu araa ma ɛde ne ho kɔhyɛɛ ofirikafo no moma so denneennen, na ɛwosow wɔ nea ɛwɔ hɔ. Ɔbarima no ani san n"akyi na ogyaee apereperedi a ɔne Beau dii, na Franseni no te sɛ nea ne ho adwiriw no.
  
  "Ná mewɔ bi ankasa."
  
  Mai de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Misusuwii sɛ ɛsɛ sɛ meboa."
  
  "Boa?" Drake san kaa saa bio. "Anyɛ yiye koraa no, yehia saa abɔdamfo yi mu biako a ɔte ase."
  
  Alicia bɔɔ n"abɛn sɛ: "Na wɔ saa nkyerɛwde no so." "Me ho ye, ta. Ɛwom sɛ ɛyɛ anigye sɛ wubehu sɛ woregye Wendy waitress afunumu no nkwa de."
  
  Drake kekaa ne tɛkrɛma, a na onim wɔ baabi a emu dɔ sɛ Alicia redi ne ho fɛw ara kwa. Ná Beauregard atwe ofirikafo no afi kar no mu dedaw na na ɔrehwehwɛ ne kotoku mu. Alicia kɔɔ laptop a wɔamfa wɔn nsa anka anwonwakwan so no so. USB drive no wiee loading na ɛde mfonini ahorow pii bae -dwetɛ nkotoku mfonini ahorow a ɛhaw adwene a ɛmaa Drake mogya yɛɛ nwini.
  
  Bere a ɔhwehwɛɛ nhama ne relay ahorow no mu no, ɔkae sɛ: "Ɛte sɛ ɔtopae bi mu." "Fa eyi kɔma Moore ansa na biribi foforo biara asi."
  
  Alicia de ne ho too afiri no so, na ɔde ne nsa bɔɔ afiri no so.
  
  Drake boaa ɔbea a ɔhwɛ hɔ no ma ogyinaa ne nan so. "Wo ho ye, ɔdɔ?"
  
  "Me... misusuw saa."
  
  "Mint." Afei wobɛyɛ lasagna bi ama yɛn nso ɛ?"
  
  "Ɔnokwafo... aduannoafo no nnya mmae." N"ani a ɔde hwɛɛ no no de ehu gyee ɔsɛe no.
  
  "Damn, na misusuw sɛ wotow wɔn guu microwave mu ara kwa."
  
  "Nha wo ho". Mai nantew baa hɔ na ɔde ne nsa too ɔbea a ɔhwɛ adidibea hɔ no mmati so. "Wɔbɛsan akyekye wɔn. Ɛsɛ sɛ insurance adwumakuw no hwɛ eyi so."
  
  "Merehwɛ kwan saa".
  
  Drake kaa ne tɛkrɛma bio, saa bere yi de sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrenka ntam. Yiw, na ɛyɛ nhyira sɛ na obiara da so ara home, nanso na Marsh ne n"ayɔnkofo no da so ara resɛe nkurɔfo asetra. A ahonim a ɛyɛ mmerɛw biara nni mu. Abrabɔ pa biara nni hɔ na dadwen biara nni hɔ.
  
  Na ɛte sɛ nea telefon no nam ahonhonsɛmdi nkitahodi bi so bɔɔ. Saa bere yi de Drake gyee telefon no.
  
  "Woda so ara rebɔ wo nan?"
  
  Marsh nne maa ɔpɛe sɛ ɔbɔ biribi, nanso ɔyɛɛ no wɔ ɔkwan a ɛyɛ adwumayɛfo de katee so. "Yɛde mo mfonini ahorow no akɔma."
  
  "Oo, eye kyɛn so. Enti, yɛhyehyɛɛ eyi kakra. Mewɔ anidaso sɛ wofaa biribi a wode bɛdidi bere a woretwɛn no, efisɛ ɔfã a edi hɔ yi-wiɛ, ebia ebekum wo."
  
  Drake ɔfefe. "Wunim sɛ yɛnsɔ wo ɔtopae no nhwɛe de besi nnɛ."
  
  "Na sɛ mete saa a, mitumi hu sɛ wopɛ sɛ wobrɛ nneɛma ase bere a wobɔ mmɔden sɛ wobɛkyere no. Eyi rensi, m"adamfo foforo. Eyi nsi koraa. Ebia wo polisifo ne w"ananmusifo, asraafo ne odumgyafo ka afiri a wɔde ngo afra mu yiye ho, nanso wɔda so ara yɛ afiri, na egye wɔn bere kakra ansa na wɔatumi asɔre ntɛmntɛm. Enti mede saa bere yi redi dwuma de atetew mo mu. Ɛyɛ anigye koraa, gye me di."
  
  "Dɛn na Pythiafo nya fi eyinom nyinaa mu?"
  
  Marsh bɔɔ n"ano. "Oo, misusuw sɛ wunim sɛ saa ragamuffin kuw hunu yi paee nnansa yi ara. So biribi a ɛyɛ pintinn sen saa aba pɛn? Ná obi a okum nnipa nnidiso nnidiso, obi a ɔhwehwɛ adwene mu, obi a ɔyɛ megalomaniac ne owura bi a n"ani beree na odii wɔn anim. Ɛbɛdaa adi sɛ wɔn nyinaa yɛ onipa koro."
  
  Saa bere yi de, Alicia de ne ho too Drake nkyɛn. "Enti ka kyerɛ yɛn - ɛhe na saa ɔkwasea yi wɔ?"
  
  "Oo, abeawa foforo. So woyɛ blonde anaasɛ Asiani? Ebia blonde esiane sɛnea ɛte no nti. Darling, sɛ menim baabi a ɔwɔ a, anka mɛma woayɛ skin no nkwa mu. Ná Tyler Webb pɛ ade biako bere nyinaa. Ofii Pythianfo hɔ bere a ohui baabi a obehu wɔn no."
  
  "Emu nea ɛwɔ he na na ɔwɔ gua so?" - Drake bisae, afei wanya bere ne nsɛm nyinaa.
  
  "Beae yi yɛ akyide a wɔde gu mu, so meteɛ? Susuw apam ahorow a wɔayɛ wɔ hɔ a ɛbɛka wiase no mfe du du pii a ɛbɛba no nyinaa ho hwɛ."
  
  Drake de sɔɔ hwɛe sɛ: "Ramses tɔn no biribi."
  
  "Aane. Na migye di sɛ Fransefo soseji pâté a ɛyɛ anifere no aka nea ɛyɛ akyerɛ wo dedaw. Anaasɛ wubetumi abisa no mprempren ara bere nyinaa."
  
  Enti eyi sii so dua. Marsh hwɛɛ wɔn, ɛwom sɛ na onni aniwa biara wɔ adidibea hɔ de. Drake de nkra tiawa bi kɔmaa Moore. "Na sɛ wobɛka baabi a Webb kɔe akyerɛ yɛn nso ɛ?"
  
  "Wiɛ, aniberesɛm ne sɛ, meyɛ hena, Fox News? Nea edi hɔ no wobɛbisa me sika."
  
  "M"ani begye saa amumɔyɛfo afunumu yi ho."
  
  "Na yɛsan kɔ adwuma a yɛreyɛ no so." Marsh kaa saa nsɛm yi na afei ɛte sɛ nea n"ani gyee n"ani, na ɔserewee mpofirim. "Pa kyɛw, ankorankoro aseresɛm. Nanso seesei yɛawie control fã a ɛwɔ chase no mu. Seesei mepɛ sɛ meka nea mehwehwɛ no kyerɛ mo."
  
  "Enti ka kyerɛ yɛn kɛkɛ." Ná Alicia nne te sɛ nea wabrɛ.
  
  "Dɛn na ɛyɛ serew kɛse wɔ eyi ho? Sɛ m"ani nnye koraa a, ɔtopae yi bɛpae. Hwan na ɔnim, ɔdɔfo, ebia mɛsi gyinae mpo sɛ mɛyɛ wo wura."
  
  Wɔ bere tiaa bi mu no, na ɛte sɛ nea Alicia ayɛ krado sɛ ɔbɛkɔ, na n"ani ne n"anim yɛɛ hyew araa ma ɛde ogya tɔ kwae a ayow bi mu.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "M"ani begye ho sɛ me nkutoo ne wo bɛtra."
  
  March gyinaa hɔ kakra, afei ɔtoaa so ntɛmntɛm. "Abɔde Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae, simma aduonu."
  
  Drake de ne dɔn no sii hɔ. "Na afei?"
  
  "Hmmm, dɛn?"
  
  "Eyi yɛ adansi adwuma kɛse."
  
  "Oo, yiw, sɛ woadu ha a, mɛhyɛ nyansa sɛ yi ɔwɛmfo barima bi a wɔfrɛ no Jose Gonzalez ntade. Yɛn ahokafoɔ no mu baako pam m"ahwehwɛdeɛ guu ne jacket no ntama mu anadwo a atwam no. Mfitiase kwan a wɔfa so de nkrataa kɔ, yiw, na wɔrensan nkɔ nea ɔde kɔmaa no nkyɛn."
  
  Drake ammua, na ne fã kɛse no ara ho dwiriw no.
  
  Marsh san daa nyansa a ɛyɛ nwonwa adi sɛ: "Minim nea woredwen ho." "Dɛn nti na womfa mfonini ahorow no mena wo kɛkɛ na womma minhu nea wopɛ? Wiɛ, meyɛ onipa soronko. Wɔka kyerɛɛ me sɛ mewɔ afã abien, adwene abien ne anim abien, nanso mepɛ sɛ mihu sɛ ɛyɛ su abien a ɛsono emu biara. Ɔfã biako yɛ kurukuruwa, biako nso abɔ. Wunim nea mepɛ sɛ meka?"
  
  Drake ɔfefe. "Nokwarem no, minim onipa ko a woyɛ."
  
  "Ɛyɛ kɛse, afei minim sɛ wobɛte ase sɛ sɛ mihu mo afunu anan a wɔatetew mu no wɔ bɛyɛ simma dunwɔtwe mu a, mɛte anigye a ɛyɛ nwonwa ne abufuw a ɛyɛ nwonwa nka. Wo ne wo. Na afei, monkɔ nkra."
  
  Nhama no kɔe wui. Drake klik ne dɔn no so.
  
  Simma aduonu.
  
  
  TI DUMIEN BIEN
  
  
  Hayden ne Kinimaka nyaa bere ne Ramses. Ná ɛte sɛ nea Amumɔyɛfo Ɔheneba no nni baabiara wɔ ne dan a ne kɛse yɛ anammɔn asia ahinanan no mu: ne ho agu fĩ, ne ho asɛe na ɛwom sɛ ɛda adi pefee sɛ wabrɛ de, nanso ɔnam anim ne akyi te sɛ gyata a wɔde no ahyɛ afiri mu. Hayden hyɛɛ ne nipadua mu akode, hwɛɛ ne Glock ne ne tuo a ɛka ho, na ɔka kyerɛɛ Mano sɛ ɔnyɛ saa ara. Efi saa bere yi rekɔ no, hokwan biara nni hɔ. Ɛbɛdaa adi sɛ Ramses ne March nyinaa yɛ anyansafo dodo sɛ wobebu wɔn adewa.
  
  Ebia na amumɔyɛfo anansesɛm no wɔ baabi a na ɔpɛ sɛ ɔwɔ no pɛpɛɛpɛ.
  
  Hayden gyee ho kyim, gyee ho kyim kɛse. Ɔko a ɛkɔɔ so wɔ abankɛse no mu ne ne wɛmfo no wu a ɛyɛ hu no kyerɛɛ sɛnea na ɔpɛ sɛ oguan. Afei nso, so ne din sɛee? So ɛnsɛ sɛ ɔyɛ basaa sɛ obesiesie nneɛma a asɛe no? Ebia, nanso wɔansɛe onipa araa ma wantumi ansan ankyekye. Hayden hwɛɛ no sɛnea ɔretu mmirika bere a Kinimaka de plastic nkongua brɛɛ wɔn no.
  
  Hayden kae sɛ: "Nuklea akode wɔ kurow yi mu. "Nea migye di sɛ wunim fi bere a wo ne Tyler Webb ne Julian Marsh yɛɛ apam no. Wowɔ kuropɔn yi mu, na sɛ bere no du a, yɛbɛhwɛ sɛ wonyɛ asase ase. Nokwarem no w"akyidifo nnim sɛ yɛwɔ wo..." Ɔmaa ɛsensɛn hɔ ara.
  
  Ramses gyinaa hɔ, na ɔde n"ani a abrɛ hwɛɛ no denneennen. "Nokwarem no, wokyerɛ nnaadaa a ɛrenkyɛ na me nkurɔfo akum Marsh, afa ɔtopae no ho asodi na wɔatow. Ɛsɛ sɛ wuhu eyi fi Webb ne ne nipadua wɛmfo hɔ, efisɛ wɔn nkutoo na na wonim. Na munim nso sɛ wɔretwɛn m"ahyɛde ara kwa." Ɔde ne ti too fam, te sɛ nea ɔka kyerɛɛ ne ho.
  
  Hayden twɛnee. Ná Ramses yɛ anifere, nanso na ɛno nkyerɛ sɛ anka ɔrento hintidua.
  
  Ramses kae sɛ: "Wɔbɛpae." "Wɔn ankasa besi gyinae."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Yebetumi ama ɛkame ayɛ sɛ wo nnɔnhwerew kakraa a etwa to no ayɛ nea wontumi nnyina ano."
  
  Ramses kae sɛ: "Worentumi mma mentwa eyi mu." "Ɛdenam ayayade so mpo. Merensiw saa ɔtopae yi ano."
  
  "Wopɛ dɛn?" Hayden bisae sɛ.
  
  "Nkitahodi bɛba."
  
  Osuaa ne ho ade, na ɔhwɛɛ wiase foforo tamfo no anim yiye. Saa nkurɔfo yi ampɛ biribiara a wɔde bɛtua ka, na wɔmpɛ sɛ wɔbɛdi nkitaho, na na wogye di sɛ owu yɛ anammɔn a ɛkɔ Ɔsoro a ɛte sɛ nea ɛte bi so ara kwa. Ɛhe na eyi gyaw yɛn?
  
  Nokwarem no, ɛhe? Ɔde ne nsa hwehwɛɛ n"akode no. Ɔkae sɛ: "Ɛnyɛ den sɛ wobedi obi a ɔmpɛ biribiara sen sɛ obekum nnipa pii." "Wɔde tuo ahyɛ ne ti."
  
  Ramses miaa n"anim wɔ nnua no so. "Ɛnde kɔ w"anim, Atɔe Famfo bitch."
  
  Na enhia sɛ Hayden yɛ onimdefo na watumi akenkan abɔdamfo ne ɔpɛ a ɛhyerɛn wɔ saa aniwa a enni ɔkra no mu no. Wanka asɛm foforo biara, ɔsesaa asɛm no na ofii dan no mu, na ɔde ahwɛyiye too abɔnten pon no mu wɔ n"akyi.
  
  Worentumi nhwɛ yiye dodo da.
  
  Ná Robert Price afiase dan wɔ ɔdan a edi hɔ no mu. Ná wanya kwan sɛ ɔmfa ɔkyerɛwfo no ntra ha esiane ahunahuna a ɛreba ne dwuma a obetumi adi wɔ mu nti. Bere a ɔne Kinimaka hyɛn dan no mu no, Price de ahantan hwɛɛ no.
  
  "Dɛn na wunim fa ɔtopae no ho?" - a obisae. "Na dɛn nti na na wowɔ Amazon, na worekɔsra amumɔyɛfo gua so?"
  
  Price tenaa ne mpa so. "Mehia mmaranimfo. Na dɛn na wopɛ sɛ woka? Ɔtopae?"
  
  Hayden kae sɛ: "Nuklea ɔtopae." "Wɔ New York ha. Boa wo ho, wo piece of shit. Boa wo ho mprempren denam nea wunim a wobɛka akyerɛ yɛn no so."
  
  "Aniberesɛm". Price ani so tetew no. "Me nnim biribiara".
  
  Kinimaka de ne nipadua bɛn mfoninitwa afiri no kae sɛ: "Woayɛ ɔman anidan." "So eyi ne ɔkwan a wopɛ sɛ wɔkae wo? Epitaph ma wo mmanana. Anaasɛ wobɛpɛ sɛ wohu wo sɛ nea onu ne ho a ɔboa ma wogyee New York nkwa?"
  
  Price nne yɛɛ dede te sɛ ɔwɔ a wɔabɔ no akuturuku sɛ: "Ɛmfa ho sɛnea wobɛka no dɛ biara." "Mamfa me ho anhyɛ "ɔtopae" no ho nkitahodi biara mu na minnim hwee. Afei mesrɛ wo, me mmaranimfoɔ."
  
  Hayden kae sɛ: "Mɛma wo bere kakra." "Afei mede Ramses ne wo bɛka abom, wɔ afiase dan koro mu. Wubetumi ako atia eyi. Ma yɛnhwɛ nea odi kan kasa. Ɔpɛ sɛ owu sen sɛ ɔbɛtra ase, na ɔpɛ sɛ ɔde ɔkra teasefo biara ka ne ho. Wo? Hwɛ sɛ worenkum wo ho kɛkɛ."
  
  Anyɛ yiye koraa no, na ɛte sɛ nea ne nsɛm no bi ama Price ayɛ basaa. "Sɛ wunni mmaranimfo?"
  
  Hayden danee ne ho. "Fuck wo."
  
  Ɔkyerɛwfo no hwɛɛ no. Hayden too no mu na afei ɔdanee ne ho kyerɛɛ Mano. "Adwene bi wɔ hɔ?"
  
  "Meresusuw ho sɛ ebia Webb de ne ho ahyɛ eyi mu anaa. Ɔyɛ figurehead bere nyinaa."
  
  "Ɛnyɛ saa bere yi de, Mano. Webb nni yɛn akyi mpo bio. Megye di sɛ ne nyinaa yɛ Ramses ne March."
  
  "Enti dɛn na edi hɔ?"
  
  Hayden kae sɛ: "Minnim ɔkwan foforo a yɛbɛfa so aboa Drake ne mmarima no." "Kuw no wɔ ne nyinaa mfinimfini dedaw. Homeland hwɛɛ biribiara a aka so, efi polisifo a wɔrebɔ apon so, kosi akwansrafo a wɔde wɔn ho ahintaw wɔn sika a wɔabɔ mmɔden anya no akyi, kosi asraafo a wɔkyekyeree wɔn ne NEST, Nuklea Ntɛmntɛm Mmoa Kuw no ba so. Polisifo wɔ baabiara, a biribiara a wɔwɔ ka ho. Sappers ani da hɔ kɛse. Ɛsɛ sɛ yɛhwehwɛ ɔkwan a yɛbɛfa so abubu Ramses."
  
  "So wuhuu no." Wobɛyɛ dɛn abubu onipa a ɔte ase anaa owu mfa ho?"
  
  Hayden de abufuw gyinaa hɔ. "Ɛsɛ sɛ yɛbɔ mmɔden. Anaasɛ wobɛpɛ sɛ wogyae kɛkɛ? Obiara wɔ nea ɛkanyan no. Saa ɔkraman yi dwen biribi ho. N"ahonyade, n"asetra kwan, n"abusua a ahintaw? Ɛbɛyɛ sɛ biribi wɔ hɔ a yebetumi ayɛ de aboa."
  
  Kinimaka pɛe sɛ wobetumi afrɛ Karin Blake kɔmputa ho nimdeɛ, nanso na ɔbea no da so ara akɔhyɛ ne Fort Bragg nniso no mu. "Momma yɛnkɔhwehwɛ adwuma."
  
  "Na bɔ mpae sɛ yebenya bere."
  
  "Wɔretwɛn sɛ Ramses bɛma kwan. Yɛwɔ bere kakra."
  
  "Wotee no yiye te sɛ me, Mano. Ankyɛ anaa akyiri yi wobekum Marsh na wɔabɔ no."
  
  
  TI DUMIɛnsa
  
  
  Dahl tiee nkitahodi nkrasɛm a ɛbɔ abira bere a Smith de wɔn kar no faa Manhattan mmɔnten a nnipa ahyɛ so ma so no. Nea eye ne sɛ, na enhia sɛ wɔkɔ akyirikyiri, na ɛnyɛ kɔnkrit ntini no nyinaa na esiw koraa. Na ɛte sɛ nea amanneɛbɔfo kuw no nyinaa de wɔn ho hyɛɛ mu, efi snitch a ɛba fam sen biara wɔ nkuraase so kosi ɔdefo, ɔpepepemfo a ɔyɛ kronkron ne obiara a ɔwɔ ntam no so. Eyi maa amanneɛbɔ ahorow a ɛbɔ abira pii bae, nanso wɔ fie no wɔyɛɛ nea wobetumi biara de tetew nea wotumi de ho to so ne nea wɔakyinkyim no mu.
  
  Moore nam n"aso afiri so ka kyerɛɛ Dahl sɛ: "Nna afiase adan a wonim no mu abien ne asɔredan bi a ɛbɛn hɔ wɔ abusuabɔ a emu yɛ den." Ɔno na ɔkyerɛɛ address no. "Yɛwɔ sum ase adwumayɛfo bi wɔ hɔ, ɛwom sɛ ɔyɛ foforo koraa de. Ɔka sɛ wɔatew beae yi atew ne ho da mũ nyinaa."
  
  Ná Dahl nyɛ obi a obetumi asusuw biribiara ho da. "Dɛn na eyi kyerɛ ankasa wɔ asɔredan mu nsɛmfua mu?"
  
  "Dɛn na ɛkyerɛ? Ɛno kyerɛ sɛ, damn it, kɔ hɔ na anyɛ yiye koraa no siesie Ramses nkwammoaa no biako."
  
  "Ɔmanfo ayɔnkofa?"
  
  "Nnipa pii nni hɔ a yɛbɛka ho asɛm. Nanso obiara a ɔwɔ hɔ no, ɛnyɛ nea ɛda adi sɛ ɔbɛbɔ mpae. Hwehwɛ adan a wɔde nneɛma di dwuma ne adan a ɛwɔ asase ase nyinaa mu. Na siesie wo ho. M"adamfo abarimaa no ntaa nni mfomso, na mewɔ ne nkate mu ahotoso wɔ eyi ho."
  
  Dal de nsɛm no kɔmaa afoforo na ɔde coordinates no hyɛɛ GPS no mu. Nea eye ne sɛ, ɛkame ayɛ sɛ na wɔwɔ asɔredan no atifi, na Smith danee stia no kɔɔ abɔnten so.
  
  Lauren kae sɛ: "Providence."
  
  "Edin a mede too me katana dedaw no so." Kensi guu ahome, na ɔkaee.
  
  Dahl kyekyeree ne vest no nhama mu denneennen. "Yɛasiesie yɛn ho? Nhyehyɛe koro no ara. Yɛbɔ denneennen na yɛbɔ ntɛmntɛm, nkurɔfo. Mmɔborɔhunu biara nni hɔ".
  
  Smith dum engine no. "Ɔhaw biara nni me ho."
  
  Morning da so ara kyiaa wɔn bere a wofii kar no mu na wɔhwehwɛɛ asɔredan a ɛwɔ abɔnten no atifi no. Ná mframa bi a ɛyɛ kɔkɔɔ ne fitaa a nsuonwini rehwie agu bɛn hɔ. Ɔdan a ɛwɔ nhyiam bi so no, na na ɛwɔ mmɔnten abien no nyinaa so, na na ne mfɛnsere a ɛyɛ kɔla ahorow ne n"anim atenten no yɛ mpɔtam hɔ fã bi. Ná atrae ketewaa bi a ɛyɛ nwonwa na ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ fɛ wɔ kɔnkrit anim a atwa ho ahyia no akyi gyina ɔdan no atifi. Ná ɔkwan a wɔfa so kɔ abɔnten no fa ahwehwɛ apon abien mu.
  
  Dahl kae sɛ: "Yɛrekɔ mu." "Afei tu kɔ."
  
  Wɔhyɛɛ da twaa kwan no, na wɔde wɔn nsa a wɔateɛ mu gyaee kar ahorow. Bere a wogyina hɔ kakra afei betumi ama wɔahwere biribiara.
  
  Smith kae sɛ: "Beae kɛse." "Ɛyɛ den sɛ wubenya kuw bi a wɔasi wɔn bo wɔ abɔnten hɔ."
  
  Dahl ne Moore dii nkitaho. "Yɛwɔ baabi." So wowɔ biribi foforo ma yɛn?"
  
  "Aane. Me nipa ma me awerɛhyem sɛ mfoninitwa mfiri no wɔ asase ase. Ɔbɛn sɛ wobegye no atom, nanso ɔmmɛn sɛ ɔbɛboa yɛn nnɛ."
  
  Dahl de amanneɛbɔ no kɔmaa bere a wotwaa ɔkwan foforo a wɔfa so nantew na wɔpiaa asɔredan no anim apon no. Bere a wɔn nkatede yɛɛ kɛse no, wɔde nkakrankakra kɔɔ mu, na wɔn ani yɛɛ nsakrae wɔ kanea a na ano yɛ den kakra no ho. Na afasu fitaa ne ɔdan no atifi da hann no adi, na na sika kɔkɔɔ kanea a wɔde hyɛ mu ne kapet a wɔde kɔkɔɔ ne sika kɔkɔɔ ayɛ ho mfonini ka ho. Ná eyi nyinaa wɔ beae a wɔkyerɛw wɔn din no akyi, faako a ɔbarima no de adwenem naayɛ a ɔnkata ne ho hwɛɛ wɔn no.
  
  "Metumi aboa wo?"
  
  Dahl de ne SPEAR ID kyerɛɛ no. "Yiw, buddy, wubetumi. Wubetumi de yɛn akɔ wo kokoam asase ase pon ano."
  
  Ná ɛte sɛ nea nea ogye ahɔho no adwene atu afra. "Dɛn ne eyi, aseresɛm?"
  
  Dahl teɛɛ ne nsa sɛ: "Tu kɔ nkyɛn."
  
  "Hey, mintumi mma wo kwan-"
  
  Dahl maa ɔbarima no so wɔ n"atade mu de no too counter no so. "Misusuw sɛ mekae sɛ fa wo ho to nkyɛn."
  
  Kuw no de ahopere twaam na wɔhyɛn asɔredan no dan kɛse no mu. Ná obiara nni beae hɔ na na wɔato apon a ɛwɔ akyi no mu. Dahl twɛn sɛ Smith ne Kenzie bɛkata so na afei ɔbɔɔ wɔn mprenu. Nnua no mu paapaee na nnua no hwee fam. Saa bere no, wɔtee dede ne basabasayɛ fii abrannaa a ɛwɔ akyi no mu. Kuw no faa dibea ahorow, na wɔkaa asasesin no ho asɛm. Sikɔne abiɛsa twaam, na afei asraafo panyin no anim ne ne dade kyɛw fii ɔfasu a ɛwɔ ɔfã no akyi bae.
  
  "Woyɛ Dal?"
  
  Swedenni no serewee. "Aane?"
  
  "Moore somaa yɛn. BƆ. Yɛwɔ ha sɛ yɛrebɛboa mo agodie no."
  
  "Yɛn agodie?"
  
  "Aane. Nsɛm foforo. Wowɔ damn mosque a ɛnteɛ mu, na wɔatutu wɔn mu kɔ akyiri yiye. Ɛbɛgye anim ntua na wɔabɔ wɔn agu. Na yɛde yɛn ani asi nan no so."
  
  Dahl ani annye ho, nanso ɔtee ɔkwan a wɔfa so yɛ adwuma no ase, abrabɔ pa a wɔde yɛ adwuma wɔ ha no ase. Ɛnyɛ yaw sɛ na asraafo dɔm titiriw no wɔ baabi a eye dedaw.
  
  Dahl kae sɛ: "Kyerɛ ɔkwan no."
  
  "Yɛne. Asɔredan a ɛteɛ no wɔ ɔkwan no agya."
  
  "Ɔfã foforo no..." Dahl kaa ntam. "GPS nkwaseasɛm."
  
  "Wɔbɛn wɔn ho wɔn ho yiye." Ɔsraani panyin no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Na saa Engiresi kasa mu ntama no yɛ nea ɛyɛ anigye, nanso so ɛnyɛ bere a ɛsɛ sɛ yetu yɛn mfurum a wɔabɔ dam no?"
  
  Simma pii twaam bere a akuw ahorow no frafrae na wɔhyehyɛɛ kuw bi a wɔtow hyɛɛ wɔn so bere a wɔretwa kwan no bio no. Bere a wɔboaboaa ano wiei no, wɔansɛe bere foforo biara. Ntua a edi mũ fii ase. Mmarima no tow hyɛɛ ɔdan no anim, bubuu apon no gui na wobubuu mu kɔɔ abrannaa no so. Asorɔkye a ɛto so abien faa wɔn mu, na ɛrehuruhuruw hwehwɛɛ mmeae a wɔaka akyerɛ wɔn no. Bere a wohuu ɔpon bruu no pɛ no, ɔbarima no de ɔtopae a ɛpae guu so na ɔtowee. Ɔpaee bi paee, na ɛtrɛw sen sɛnea Dahl hwɛɛ kwan koraa, nanso na ɛwɔ akyirikyiri a ɛda adi pefee sɛ asraafo dɔm titiriw no de wɔn ho to so.
  
  Ɔkannifo no ka kyerɛɛ no sɛ: "Booby afiri." "Wɔn mu bɛdɔɔso."
  
  Swedenni no guu ahome kakra, na na onim mfaso a ɛwɔ sum ase adwumayɛfo so dedaw na afei ne werɛ mfi sɛ ɔbɛma wɔn nea ɛfata. Ná sum ase adwuma yɛ akwan a polisifo fa so yɛ anifere na ɛyɛ awerɛhow sen biara no mu biako. Ná eyi yɛ ɔnanmusifo a ne ho yɛ na na ɛsom bo a obetumi akɔhyɛn atamfo no mu na ɔnam so agye nnipa nkwa.
  
  Asraafo titiriw no hyɛn ɔdan a ɛkame ayɛ sɛ asɛe no mu, afei wɔdan kɔɔ ɔpon a ɛwɔ akyirikyiri no so. Ná abue na na ɛkata nea ɛda adi pefee sɛ ɛyɛ ɔdan no ase no kwan ano. Bere a ɔbarima a odi kan no rebɛn no, atuo fii ase bɔɔ na atuo bi bɔɔ dan no mu nyinaa.
  
  Dahl hwɛɛ Kensi. "Adwene bi wɔ hɔ?"
  
  "Wo bisa me sɛ? Adɛn?"
  
  "Ebia esiane sɛ metumi ayɛ w"adwene sɛ w"ankasa wowɔ dan te sɛ eyi nti."
  
  "Nbɔ kwae no ho nhyia, damn it, Dal, okay? Mennyɛ wo pet smuggler. M"aba ha efisɛ... efisɛ-"
  
  "Yiw, adɛn nti na woaba ha?"
  
  "M"ani begye ho sɛ mihu ankasa. Ebia ɛsɛ sɛ mekɔ..." Ɔtwentwɛnee ne nan ase, afei ɔde ahomegyeɛ guu ahome. "Tie, ebia ɔkwan foforo bi wɔ hɔ a wobɛfa so akɔ mu. Ɔsɛmmɔnedifo nyansafo renkɔ fam hɔ a onni ɔkwan a wotumi de ho to so a ɔbɛfa so aguan. Nanso ɛne amumɔyɛfo nkwammoaa ankasa? Hena na onim ne akraman a wokum wɔn ho a wɔte saa?"
  
  Asraafo titiriw no panyin a ɔtraa ne nkyɛn no kae sɛ: "Yennya bere mfa nsusuw nneɛma ho." "Ɛyɛ rollerball ma saa mmarima yi."
  
  Dahl hwɛɛ sɛnea kuw no twee wɔn atopae a ɛyɛ flashbang bere a na wɔredwennwen Kenzi nsɛm no ho no. Esiane sɛ na ɔhyɛ da yɛɛ katee nti, na ogye di sɛ koma a odwen wɔn ho da wɔn akyi, anaasɛ anyɛ yiye koraa no, biako nkae a abubu da. Kensi hia biribi a ɛbɛboa ma wɔaka saa asinasin yi abom - nanso bere tenten bɛn na obetumi ahwehwɛ a ɔrenhwere anidaso nyinaa? Ebia saa hyɛn yi asɛe dedaw.
  
  SWAT kuw no kyerɛe sɛ wɔasiesie wɔn ho na afei wɔde nnua antweri bi gyaee ogyaframa bi a ɛyɛ kraman. Bere a atopae no bɔɔ fam na afei ɛpaee no, akuw ahorow no dii kan, na Dahl piaa ɔsahene no ma ɔkɔɔ dua so.
  
  Smith piaa ne ho twaam. "Montu wo nan ase."
  
  Bere a wɔretu mmirika akɔ fam no, wɔde atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu hyiaa wɔn ntɛm ara. Dahl huu mfutuma fam fam, pon nan, ne akode nnaka no kakra ansa na ɔrehyɛ da rehwe ase wɔ abansoro anan a ɛtoatoa so, atwe ne tuo na ɔde tuo asan. Smith twitwaa ne ho wɔ n"anim, hwee ase kɔɔ fam na ɔwea kɔɔ nkyɛn. SWAT kuw no fii wɔn akyi kɔɔ wɔn anim, na wɔkotow na wɔanhinhim wɔ ogya no mu. Atuo no san bae a wɔtow tuo akyi tuo, atuo a edi awu twaa dan no ase na ɛtetew asinasin fii afasu a ɛyɛ den no mu. Bere a Dahl bɔɔ fam wɔ ase pɛɛ no, n"ani sɔɔ nkyerɛwee no ntɛm ara.
  
  Ná nkwammoaa mufo baanan na wɔwɔ ha, na na ɛne nea wohui wɔ nkwammoaa a atwam no mu no hyia. Ná nnipa baasa akoto wɔn nkotodwe, na mogya retu fi wɔn aso mu, na wɔde wɔn nsa abɔ wɔn moma so, bere a na ɛte sɛ nea nea ɔto so anan no mpirae na na ɔreto tuo denneennen ato wɔn a wɔtow hyɛɛ no so no so. Ebia na afoforo baasa rekata ne so, nanso ntɛm ara na Dahl nyaa ɔkwan bi a ɔbɛfa so anya ɔdeduani a ɔte ase na ɔde n"ani sii nea ɔtow tuo no so.
  
  "Oh dabi!" Asraafo titiriw no kannifo no de ahopere twaa ne ho hyiae wɔ ɔkwan a wontumi nkyerɛkyerɛ mu.
  
  "Hei!" Dahl frɛɛ no. "Dɛn-"
  
  Wɔ hellgya a enye koraa no mfinimfini no, wɔn a wɔanya bi pɛn nkutoo na wobetumi ayɛ ade a wonnyae. Asraafo dɔm titiriw no kannifo no huu sɛnkyerɛnne no pefee, biribi a onim, na odwen ne mfɛfo adwumayɛfo asetra nkutoo ho. Bere a Dahl retwe n"ankasa agyan no, ohui sɛ ɔsɛmmɔnedifo no tow atopae a wɔde nneɛma ahyɛ mu ma fii ne nsa biako so na ɔde foforo no tow n"akode no gui.
  
  "Na Ramses de!" - teateaam.
  
  Ná ɔdan a ɛwɔ fam no yɛ owu afiri, ɔdan ketewa bi a saa abɔde yi twetwe wɔn a wɔkyere wɔn we. Mfiri afoforo nso apete dan no mu, afiri a wɔbɛkanyan bere a atuo pae no. Dahl too ɔsɛmmɔnedifo no tuo wɔ n"ani ntam, ɛwom sɛ na onim sɛ sɛnkyerɛnne no yɛ adesua nkutoo de - anka ɛrennye wɔn nkwa.
  
  Ɛnyɛ dan ketewaa a wɔde birikisi afasu ayɛ yi mu, wɔ tebea a ɛyɛ hihiaa mu, bere a sikani a etwa to no kan kɔ fam ansa na ɔtopae no apae no.
  
  
  TI DUNAN
  
  
  Dahl huu sɛ wiase no akɔhyɛ sum mu. Ohuu sɛnea bere brɛɛ ase koduu mmirikatu a ɛwea so, sɛnea wɔsusuw koma a ɛte ase biara bɔ wɔ bere a enni awiei mu. Bere a ɔtopae no rehuruhuruw, na ɛmaa mfutuma ne efĩ so fii fam wɔ nsenia mununkum ketewaa bi mu no, ne tuo no hyɛn ɔsɛmmɔnedifo no ti nhwi mu, na ɛrebɔ denneennen ansa na ɛrepae afi n"akyi na ɛrebɔ ɔfasu no wɔ mogya asubura a ɛtrɛw bi mu. Nipadua no ayɛ mmerɛw, nkwa ayera dedaw. Atopae no hwee ase maa ricochet a ɛto so abien, na Dahl fii ase yii tuo no fii n"anim.
  
  Sekan a ɛsom bo kaa hɔ.
  
  Ná amumɔyɛfo baasa no da so ara kotow, na wɔresi apini na wɔadi nkogu, na wɔanhu nea ɛreba. Special forces guys no bɔɔ mmɔden sɛ wobesiw wɔn nkate no ano anaasɛ wɔbɛsan aforo atrapoe no.
  
  Smith danee n"ani kyerɛɛ Dahl, n"asetra mu anisoadehu a etwa to.
  
  Ná Dahl nim sɛ Kensi, Lauren, ne Yorgi wɔ antweri no atifi, na bere tiaa bi no, na ɔwɔ anidaso sɛ wɔne baabi a asase no sii no ntam kwan ware sɛnea ɛsɛ.
  
  Na nanso, eyi nyinaa yɛ me mma dea...
  
  Atopae no paee wɔ ricochet a ɛto so abien no mu, na na nnyigyei no yɛ den sen biara a Swedenni no ate pɛn bere tiaa bi. Afei nnyigyei nyinaa wuwui mpofirim bere a adwene no yerae no...
  
  Na n"ani ayɛ n"anim na na onnye nea wɔrehu no nni.
  
  SWAT kannifo no tuu mmirika ntɛmntɛm sɛnea obetumi, na na onim nea ɛreba na wasi ne bo sɛ obegye nnipa pii nkwa, na ohui ntɛm ara sɛ ɔno nkutoo ne onipa a obetumi ayɛ. Ne mmirikatu no maa no so kɔɔ atopae no atifi, na ɛmaa ɔhwee so tẽẽ sekan fã biako ansa na ɛrepae. Ɛdenam Kevlar, nam ne dompe so no, ɛpaee, nanso ankɔbɔ wɔn a wogyina hɔ, a wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn agu wɔn so wɔ dan no mu no. Wɔmaa ɔtopae no ano brɛɛ ase na afei ewui.
  
  Dahl tew ne menewam, na wantumi annye n"ankasa n"ani anni. Ahofama a ne mfɛfo adwumayɛfo de mae no brɛɛ no ase bere nyinaa, nanso na eyi wɔ ɔfã foforo.
  
  Me n... Na minnim ne din mpo.
  
  Na nanso amumɔyɛfo no kotow n"anim.
  
  Dahl tuu mmirika siane anammɔn kakraa a etwa to no, na nusu yɛɛ n"ani bere mpo a ɔde ne nan bɔɔ mmarima baasa no guu wɔn akyi no. Smith tetew wɔn jacket ahorow mu. Na vest a ɛpae biara nni hɔ a wotumi hu, nanso na ɔbarima biako reyɛ ahuru wɔ n"ano bere mpo a Smith kotow wɔ ne nkyɛn no. Ná ɔfoforo no rehuruhuruw wɔ yaw mu. Wɔde nea ɛto so abiɛsa no bɔɔ fam, na na onhinhim. Dahl hyiaa ɔbarima no ani a ɛyɛ hu, te sɛ polar cap, a n"ankasa nitan. Kenzi nantew baa hɔ na ɔtwee Swedenni no adwene, hwɛɛ Dahl, n"ani bruu a ɛte sɛ nsukyenee no mu da hɔ, awɔw wom na nkate ahyɛ mu ma araa ma na ɛte sɛ asase kɛse bi a ɛreyow, na ɔde n"ano kaa nsɛmfua biako pɛ a obetumi aka.
  
  "Ɔnam ne ho a ɔde bɔɔ afɔre so gyee yɛn nkwa. Me... Mete nka sɛ mewɔ sintɔ kɛse, ɛyɛ awerɛhow kɛse sɛ mede toto ne ho a."
  
  Dahl, wɔ ne nna nyinaa mu no, wanhu da sɛ ontumi nka ho asɛm. Ɔyɛɛ no seesei.
  
  Smith hwehwɛɛ mmarima baasa no nyinaa mu, huu atopae, atuo ne akode nketewa pii. Ná nkrataa ne nkrataa a wɔde kyerɛw nsɛm a ɛwɔ kotoku no mu no ayɛ kurukuruwa, enti mmarima a wɔaboaboa wɔn ho ano no fii ase hwehwɛɛ mu.
  
  Afoforo nso kɔɔ wɔn kannifo a wahwe ase no nkyɛn, na wɔkotow wɔn ti. Ɔbarima bi kotow teɛɛ ne nsa sɛ ɔde ne nsa bɛka ɔsraani panyin no akyi.
  
  Ɔsɛmmɔnedifo a ɔto so abiɛsa no wui, ɛmfa ho awuduru biara a ɔnom no, egyee bere tenten ara kwa ansa na awuduru no reyɛ adwuma sen ne mfɛfo adwumayɛfo no. Dahl hwɛɛ no a na ɔnyɛ hwee. Bere a n"aso afiri no bɔɔ biep na Moore nne hyɛɛ ne ti ma no, otiee nanso wantumi ansusuw mmuae ho.
  
  Moore ka kyerɛɛ no sɛ: "Mfoninitwa mfiri anum. "Yɛn nsɛm ho amanneɛbɔfo ahu sɛ Ramses wɔ mfoninitwa mfiri anum pɛ. Woahyia abien, na ɛma abiɛsa aka. So wowɔ nsɛm foforo bi ma me, Dal? Hɛlo? Wowɔ hɔ? Dɛn koraa na ɛrekɔ so?"
  
  Swede a wabɔ dam no miaa bɔtn ketewaa bi a ɛmaa Moore yɛɛ mum. Anyɛ yiye koraa no, na ɔpɛ sɛ ɔda ne bu adi wɔ kommyɛ mu sikɔne kakraa bi. Te sɛ mmarima ne mmea a wɔwɔ fam hɔ nyinaa no, ɔbarima biako afɔrebɔ kɛse nkutoo nti na onyaa nkwa. Saa ɔbarima yi renhu awia hann anaa owia a ɛrekɔtɔ bio, anaasɛ ɔrente mframa a ɛyɛ hyew a ɛrebɔ wɔ n"anim no nka bio. Ná Dahl benya mu osuahu ama no.
  
  Bere tenten a na ɔte ase no.
  
  
  TI DUNUN
  
  
  Simma dunwɔtwe.
  
  Drake dii Bo akyi, twaa benkum wɔ 59th na ɔde n"ani kyerɛɛ basabasayɛ a na ɛyɛ Columbus Circle no mu tẽẽ. Ná frankaa rehuruhuruw fi adan no mu wɔ ne benkum so, na na ahabammono bi a nnua ayɛ so ma wɔ ne nifa so. Ná ɔdan bi a adan akɛse wom a wɔde ahwehwɛ na ɛyɛe dodow no ara gyina wɔn anim, na na ne mfɛnsere hyerɛn wɔ akwaaba mu wɔ owia a ɛda so ara repue no hann mu. Taksi kɔkɔɔ no twee kɔɔ ɔkwan no nkyɛn, na na ne karkafo no hwɛ kwan sɛ obehu mmirikatufo baanan a wɔasiesie wɔn ho yiye a wɔretu mmirika wɔ kwan no nkyɛn wɔ n"akyi, nanso Beau amma ɔbarima no anhwɛ no bio. Na kurukuruwa no yɛ kɔnkrit beae a ɛtrɛw a nsu a ɛtɔ, ahoni ne nkongua wɔ so. Nsrahwɛfo kyinkyin ha ne ha, na wɔsan boaboaa wɔn akyi bag ahorow ano na wɔnom nsu. Drake twaa agumadifo kuw a fifiri ayɛ wɔn no mfinimfini, afei otuu mmirika faa nnua a anyɛ yiye koraa no ɛma wonya sunsuma kakra no ase.
  
  Wɔ baabi a aniwa a ɛhwehwɛ nneɛma mu no renhu.
  
  Nsonsonoe a ɛda mmɔnten a ɛyɛ katee na adagyew nnim a ɛwɔ nneɛma pii a ɛtra so no ntam - abansoro adan akɛse a ɛyɛ basabasa a wɔrepere baabi wɔ atetesɛm asɔredan ahorow a ɛwɔ grid no so no mu - ne asomdwoe ne kommyɛ koraa a na edi hene wɔ ahabammono a ɛwɔ ne nifa so no mu no maa Drake tee nka sɛ ɛnyɛ nokware. Ná beae yi yɛ kraman dɛn? Eyi yɛ dae ahe? Ná nsonsonoe no yɛ nea ɛboro so a wontumi nsusuw ho.
  
  Ɔdwenee sɛdeɛ Marsh rehwɛ wɔn yie no ho, nanso na ɛnhaw no pii. Eyi betumi ama obi awu. Wɔ fie no, na afei mpo wɔrebɔ mmɔden sɛ wobehu ɔkwan no sɛnea ɛbɛyɛ a wobetumi ahwehwɛ mu akɔ baabi a efi bae.
  
  Orb a ɛhyerɛn no danee nkakrankakra kɔɔ benkum bere a kuw no reyɛ ahoɔhare no. Ná Alicia ne May retu mmirika abɛn wɔn akyi, na wɔrehwɛ nanso na wontumi mfa wɔn ahoɔden nyinaa nni dwuma wɔ saa ahoɔhare yi mu. Ɔtamfo no betumi ayɛ baabiara, obiara. Ná sedan bi a ɛretwam a mfɛnsere a wɔde tinted ayɛ no hwehwɛ sɛ wɔhwɛ mu yiye, nanso ɛyerae wɔ akyirikyiri.
  
  Drake hwɛɛ bere no mu. Aka simma du-baako.
  
  Na nanso mmere no twaam, nea ɛto so abien biara. Bo brɛɛ ne ho ase bere a ɔdan bi a ɛyɛ fitaa a ɛyɛ hare a Drake hui ntɛm ara puei wɔ kwan no so no. Bere a ɔda so ara retu mmirika no, ɔdan kɔɔ Alicia ne May so. "Wɔ ɔdan koro no ara a yɛne Odin koe wɔ asɛm no mu no mu. Damn, ɛte sɛ nea nkwa nna nyinaa atwam."
  
  "So ɛnyɛ helikopta no na ɛbɔɔ nkyɛn?" Alicia bisae sɛ.
  
  "Oh yeah, na Tyrannosaurus Rex bi tow hyɛɛ yɛn so."
  
  Sɛ wɔde toto saa afã yi a, na ɛte sɛ nea Abɔde Ho Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae no sua, sɛ adwene a ɛnteɛ wɔ hɔ da bi a. Ná atrapoe bi wɔ hɔ a efi ɔkwan a wɔfa so kɔ anim no so kɔ anim apon no so, na mprempren nsrahwɛfo kuw bi ahyɛ mu ma. Diesel ne pɛtro hua a adi afra tow hyɛɛ wɔn so bere a wogyinaa ɔkwan no nkyɛn no. Engine ahorow no dede, mmɛn a ɛrebɔ denneennen, ne nteɛm a ɛtɔ mmere bi no da so ara yɛ wɔn nkate ayayade, nanso anyɛ yiye koraa no, na kar pii wɔ ha.
  
  Alicia kae sɛ: "Nnyae mprempren. "Yennim baabi a ahobammɔ no bɛyɛ."
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ obesiw kar kwan na wama wɔn kwan ma wɔatwa. "Momma yɛnhwɛ kwan sɛ wanka sɛ ɔyare."
  
  Nea eye ne sɛ, na kar kakraa bi na ɛwɔ hɔ na kuw no tumi twaa kwan no ntɛm ara. Bere a woduu tete nneɛma akorae no atrapoe ase no, wofii ase foroo, nanso mpofirim ara wogyinae bere a wɔtee sɛ tae rebɔ denneennen wɔ wɔn akyi no.
  
  Drake susuwii sɛ: Simma ason.
  
  Wɔbɛyɛɛ beae a wɔbɔ dam a wontumi nsiw ano. Mmarima baanan huruw fii kar no mu, na na atuo asiesie wɔn ho. Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkwati, na ohuruw fii tete nneɛma akorae apon no ho na ɔbɔɔ nsrahwɛfo hwetee. Bo yɛɛ ntɛm twee n"akode no na ɔde n"ani sii atamfo no so. Atuo bɔɔ denneennen. Nteɛteɛm tetew anɔpa no mu yɛɛ no asinasin.
  
  Drake huruw kɔɔ soro na ɔtow akuturuku a ɛba fam, na ɔbobɔw bere a ɔbɔɔ ɔkwan no so na obuu n"ani guu ɛyaw a na ne mmati agye ne nipadua ahoɔden nyinaa no so. Ɔtow hyɛɛ no so no huruw kɔɔ sedan no hood so na na ɔde tuo akura Mai dedaw. Drake hwirew ne ho kɔɔ kar no ho na afei ɔsɔre gyinaa hɔ, na anigyesɛm ne sɛ na ɔwɔ baabi a na atuo no betumi adu. Ɔteɛɛ ne nsa, na ɔbɛyɛɛ ahunahuna kɛse na ɔhwehwɛɛ sɛ wɔde wɔn adwene si so.
  
  Alicia de ne ho kɔhyɛɛ ɔkwan foforo so, na ɔtew atrapoe no so na ɔde Theodore Roosevelt apɔnkɔsotefo ohoni no sii ɔne wɔn a wɔtow hyɛɛ no so no ntam. Ne nyinaa mu no, wɔtotow atuo, na atuo no kɔhwee kɔbere a wɔatow no mu. Alicia twee n"akode no na owiawiaa ne ho twaa ɔfã foforo no ho hyiae. Afei de na mmarima baanu no wɔ kar ahorow no atifi, na wɔreyɛ botae ahorow a edi mũ. Ɔmanfo tuu mmirika kɔɔ mmeae nyinaa, na wotuu mpɔtam hɔ. Ɔde n"ani sii ɔsɛmmɔnedifo no so, na obuu nkotodwe, nanso ne ogya a ɛkɔ so no kɔɔ ne nkyɛn, na ɛhyɛɛ no ma ɔde ne ho kɔhyɛɛ ne ho.
  
  May ne Bo piapiaa wɔn ho kɔɔ abrannaa ketewaa bi a wɔabɔ mu a ɛbɛn tete nneɛma akorae no abrannaa kɛse no mu, na wɔboaboaa wɔn ho ano denneennen sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrenhu atuo a ɛrepaapae wɔn kwan mu wɔ abo a wɔde ayɛ adwuma no mu no. Beau gyinaa hɔ hwɛɛ ɔfasu no, na wantumi anhinhim, nanso na May rehwɛ abɔnten, na n"akyi adan akɔ Franseni no so.
  
  "Eyi yɛ... fɛreɛ," Beauregard nwiinwii.
  
  Mai buae sɛ: "Na ɛyɛ anigye kɛse sɛ wo ho yɛ teateaa te sɛ demmire." Ɔde ne ti fii adi na ɔtow volley. "Wunim, bere a edi kan a yehyiaa wo no, na ɛte sɛ nea wotaa wea afasu no mu mpaapaemu ntam."
  
  "Ɛno bɛboa mprempren."
  
  "Te sɛ wusiw." Mai san de ne ho too fam bio, na ɔde ogya san bae. Atuo no hwehwɛɛ ɔkwan bi a ɛwɔ ne ti atifi.
  
  "So yebetumi atu akɔtra baabi foforo?"
  
  "Ɛnyɛ gye sɛ wopɛ sɛ wɔbɔ wo akuturuku."
  
  Drake hui sɛ onni bere mfa n"ankasa akode nni dwuma, enti ɔbɔɔ mmɔden sɛ obesiw nea ɔne no reko no akode no ano. Ɔhunuu akyiri dodo sɛ ɔrentumi nkɔ ne nkyɛn - na ɔbarima no korɔn dodo - na afei ɔhunuu sɛ toa no dane kɔ ne nkyɛn.
  
  Baabiara nni hɔ a wɔbɛkɔ.
  
  Awosu mu nkate bɔɔ no te sɛ aprɛm. Bere a ɔsan n"akyi no, ɔbɔɔ kar no mfɛnsere mu, bubuu ahwehwɛ no, na afei ɔde ne ho kɔhyɛɛ mu bere a ɔsɛmmɔnedifo no tow tuo no ara pɛ. Wɔ n"akyi no, na ɔkwan a wɔde fa so no yɛɛ ahurututu. Drake piapiaa ɔkwan no mu kɔɔ ofirikafo no nkongua no mu, na aboa nhoma no yɛɛ gyegyeegye, nkongua no nsusuwii maa ɛyɛɛ den maa no sɛ obetwam. Ná onim nea ɛreba. Tuo no hyɛn kar no atifi, nkongua ne fam. Drake frafraa ne ho ntɛmntɛm. Ná nsateaa dan ne nkuruwa akɛse abien a wɔde kura mu a ɛma onya biribi a obetumi afa bere a ɔde ne nipadua so kɔ ɔkwantufo no nkongua so no na ɛwɔ mfinimfini dan no mu. Atuo pii tetew ɔdan no atifi a mmɔborohunu nnim. Drake teɛɛm, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtɔ bere. Nsuo no gyaee kakra, nanso afei, berɛ a Drake de ne ho too n"akyi na ɔde nneɛma guu mfɛnsere no mu no, ɛsan hyɛɛ aseɛ bio wɔ ahoɔhare kɛseɛ mpo so.
  
  Drake foro kɔɔ akyi nkongua no so, na atuo bi hyew akisikuru bi wɔ n"akyi mfinimfini. Ohuu ne ho wɔ akuwakuw bi a wɔansiesie no yiye mu, na ne home ayɛ basaa na na n"adwene nso ayɛ no ma. Ɛbɛyɛ sɛ bere tiaa bi a ɔtwentwɛn ne nan ase no maa nea ɔtow tuo no nso gyinaa hɔ, na afei ɔbarima no baa Alicia ogya ase. Drake buee akyi pon no fii mu na ɔde ne ho fii adi, na n"anim siee kɔnkrit no mu na ontumi nhu baabi a ɔbɛkɔ.
  
  Gye sɛ...
  
  Wɔ kar no ase. Ɔbobɔw, na ɛkame ayɛ sɛ na ɔmfata kar no ase. Afei deɛ ɔhunuu chassis tuntum, paipu ne exhaust system no. Tuo foforo tow fii soro, na ɛtow ɔkwan bi a ɛda ne nan ntini a ɛte sɛ V a atrɛw no ntam. Drake homee, na ɔbɔɔ abɛn brɛoo.
  
  Nnipa baanu betumi adi saa agoru yi.
  
  Ɔsesaa ne nan no, ɔhyɛɛ ne nipadua no ma ɔfaa fam kɔɔ kar no anim, na ɔtwee ne Glock bere a ɔrekɔ no. Afei, bere a ɔde n"ani sii atuo ntokuru a atwam no mu no, ɔbɛn baabi a ɛbɛyɛ sɛ ɔbarima no wɔ no. Ɔtotow atuo asia nnidiso nnidiso, na ɔsesaa ne gyinabea kakra bere biara, na afei ɔde ahoɔhare sii fam fii kar no ase.
  
  Ɔsɛmmɔnedifo no hwee ne nkyɛn, na ɔkyekyeree ne yafunu. Tuo no hwee ase a ɛhwee ase wɔ ne nkyɛn. Bere a ɔde ahopere de ne nsa kaa no, ne ne bɛlt nso, Drake too no tuo wɔ baabi a ɛnyɛ hwee. Ná asiane ahorow no sõ dodo sɛ wɔde wɔn ho bɛto asiane mu, na ɔmanfo no yɛ mmerɛw dodo. Ɛyaw a na ɛwɔ ne ntini mu no yɛɛ no ayayade bere a afei ɔperee sɛ obegyina hɔ tẽẽ, na ɔhwɛɛ kar no akataso no.
  
  Alicia huruw fii Roosevelt ohoni no akyi, na ɔtow atuo pii ansa na ɔreyera bio. Ná nea ɔde n"ani asi so no wɔ kar foforo no anim. Amumɔyɛfo baanu foforo bɔɔ mmɔden sɛ wɔde wɔn ani besi May ne Bo a na ɛte sɛ nea wɔde ɔkwan bi so apiapia wɔn akɔ ɔfasu no mu no so, nanso May a ɔtow tuo pɛpɛɛpɛ no maa amumɔyɛfo no kɔɔ so traa hɔ.
  
  Drake hwɛɛ ne dɔn no.
  
  Simma abien.
  
  Wɔbɔɔ wɔn fucked yiye na nokwarem.
  
  
  TI DUNsia
  
  
  Drake ne amumɔyɛfo no dii ako. Bere a oyii ne HK no adi no, ɔde n"adwene sii nnipa baanu a na wɔrehaw Bo ne May no so. Obiako hwee ase amonom hɔ ara, na n"asetra trɛw kɔɔ kɔnkrit no mu nyinaa, owu a ɛyɛ den ma koma a ayɛ den. Ɔfoforo no danee ne ho wɔ bere a etwa to no mu, faa tuo, nanso ɔda so ara tumi san tuo. Drake de atuo dii ɔbarima no sobo no akyi, na ogyaw owu wɔ n"akyi. Awiei koraa no, na ɔbarima no nni baabiara a ɔbɛkɔ na ogyinae, afei ɔtraa ase na ɔtow tuo a etwa to a ɛpaee wɔ May kwan so bere a Drake tuo no de n"ahunahuna no baa awiei no.
  
  May huu eyi sɛ ɛreba na ɔde ne ho too Bo so kɔɔ fam. Franseni no kasa tiae, na osii fam wɔ akuwakuw bi a ɛyɛ fɛre mu, nanso May de ne nsateaa bɔɔ no fam, na amma wantumi anhinhim. Asinasin fii ɔfasu no so fii baabi a na wɔn ti wɔ no ara pɛ.
  
  Bo maa n"ani so hwɛɛ soro. "Merci, Mai."
  
  "Ki ni sinayde."
  
  Eduu saa bere yi na Drake atwetwe ɔsɛmmɔnedifo a otwa to a aka no adwene, nanso na ɛno mu biara ho nhia. Ehu a ɛyɛ hu a ɛwɔ ne kra mu nkutoo na na ɛho hia. Ne koma a ɛbɔ denneennen no nkutoo na na ɛho hia.
  
  Wɔpaa bere a wɔde maa wɔn no.
  
  Ne honhom kɔɔ soro kakra bere a ohui sɛ May ne Bo retu mmirika akɔ tete nneɛma akorae hɔ no, na afei Alicia fii baabi a ɔde ne ho ahintaw bae sɛ ɔrekɔsoma ɔsɛmmɔnedifo a otwa to no akɔ hell a ɛyɛ hu a ɛfata no no. Ɔbarima foforo nso mogya retu wɔ kwan ho. Ɔkra foforo nso hweree na ɔde ne ho bɔɔ afɔre.
  
  Ná wonni awiei, saa nkurɔfo yi. Ná wɔyɛ po a ahum retu.
  
  Afei Drake huu amumɔyɛfo a otwa to a wosusuw sɛ wawu no sɔre gyinaa hɔ na ɔrehinhim akɔ. Drake susuwii sɛ ɛbɛyɛ sɛ ɔhyɛ vest. Ɔde n"ani sii mmati a ɛrewosow no so na ɔtow tuo, nanso atuo no antumi ankɔ baabi a wɔretu no milimita pɛ. Bere a ɔrehome nkakrankakra no, ɔde n"ani sii so sɛ ɔbɛtow tuo a ɛto so abien no. Afei ɔbarima no bu nkotodwe na afei ɔsɔre gyinaa hɔ bio, na bere a edi hɔ no ɔpaee mu kɔɔ nnipadɔm, wɔn a wɔhwɛ, mpɔtam hɔfo ne mmofra a wɔde mfoninitwa mfiri a wɔrebɔ mmɔden sɛ wɔbɛkyere wɔn bere a wogyee din wɔ Facebook anaa Instagram so.
  
  Drake hwirew ne ho kɔɔ Alicia nkyɛn. "Enti na eyi yɛ Ramses nkwammoaa no mu biako?"
  
  "Mmarima baanan. Sɛnea Dahl kaa ho asɛm no pɛpɛɛpɛ. Eyi bɛyɛ nkwammoaa a ɛto so abiɛsa a yɛahyia sɛ kuw."
  
  "Na yɛda so ara nnim March no mu nsɛm."
  
  Alicia hwɛɛ mmɔnten so, ɔkwan no so ne kar ahorow a agyina hɔ na wɔagyaw hɔ no. Afei ɔdanee ne ho bere a May nteɛteɛm no twee wɔn adwene no.
  
  "Yɛwɔ ɔwɛmfo!"
  
  Drake de ahopere foroo atrapoe no, na ɔde ne ti sii fam, na wammɔ mmɔden mpo sɛ ɔde n"akode no bɛto baabi. Na eyi yɛ biribiara, na eyi ne wɔn wiase nyinaa. Sɛ Marsh frɛɛ a, ebia anka-
  
  Jose Gonzalez de telefon a wokura kyin maa no. "So woyɛ Engiresini koro no ara?"
  
  Drake mumii n"ani na ɔde afiri no too n"aso mu. "Atɛkyɛ." Wobɔ s-"
  
  Pythia no serew no twaa n"asɛm mu. "Afei, afei, mfa wo ho nkɔ nnome nsɛm a wɔtaa de di dwuma so. Nnome yɛ ma wɔn a wonsuaa nhoma, anaasɛ saa na wɔka kyerɛɛ me. Anaasɛ ɛyɛ ɔkwan foforo so? Nanso ma wo akwaaba, m"adamfo foforo, wote ase!"
  
  "Ebegye bɛboro akuturuku kakraa bi na wɔadi yɛn so nkonim."
  
  "Oo, migye di. So nuklea ɔtopae betumi ayɛ eyi?
  
  Drake tee nka sɛ anka obetumi atoa n"abufuw nsɛm no so daa, nanso ɔbɔɔ mmɔden denneennen sɛ ɔbɛto n"ano. Alicia, May, ne Beau boaboaa wɔn ho ano twaa telefon no ho hyiae bere a Jose Gonzalez de adwene a ɛkyerɛ sɛ ɛbɛba daakye hwɛɛ no.
  
  "Ɔkraman no menee wo tɛkrɛma? Oh, na hey, adɛn nti na hell na woannye Gonzalez frɛ no?"
  
  Drake kekaa n"anofafa a ɛwɔ soro kosii sɛ mogya fii ase sen. "Mewɔ ha yi ara."
  
  "Yiw, yiw, mihu. Nanso ɛhe na na wowɔ... um... simma anan a atwam ni?"
  
  Drake yɛɛ komm.
  
  "Ná ɛsɛ sɛ Jose akwakoraa ohiani no ankasa gye telefon no. Ná minnim nea mereka ho asɛm no."
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtwetwe Marsh adwene. "Yɛwɔ jacket. Ɛhe-"
  
  "Worentie me, Engiresini. Woaka akyi. So wokae asotwe a wɔde mae sɛ woka akyi no?"
  
  "Atɛkyɛ." Gyae nkwaseasɛm a wobɛyɛ. Wopɛ sɛ nea wohwehwɛ no ba mu anaasɛ wompɛ?"
  
  "M"ahwehwɛde ahorow? Wiɛ, nokwarem no wɔbɛyɛ no bere a misi gyinae sɛ meyɛ papa na masiesie me ho no. Afei, mo baasa, monyɛ asraafo pa na montwɛn wɔ hɔ ara. M"akra nneɛma abien bi a wɔde bɛkɔ kɛkɛ."
  
  Drake kaa ntam sɛ. "Nnyɛ saa." Don"t you fucking dare nyɛ saa!"
  
  "Kasa ntɛm."
  
  Nhama no kɔe wui. Drake hwɛɛ aniwa abiɛsa a ahonhommɔne wom no mu denneennen na ohui sɛ ɛyɛ n"ankasa mfonini ara kwa. Wodii nkogu.
  
  Ɔde mmɔdenbɔ kɛse bi tumi siw ne ho kwan sɛ ɔrenbubu telefon no. Alicia faa no sɛ ɔbɛbɔ ahunahuna a ɛreba no ho amanneɛ akyerɛ Homeland. Mai maa Gonzales yii ne jacket no.
  
  Ɔkae sɛ: "Momma yenwie eyi." "Yɛdi nea ɛwɔ yɛn anim ho dwuma na yesiesie yɛn ho ma nea ebia ɛbɛba akyi no."
  
  Drake hwehwɛɛ wim, kɔnkrit na nnua ayɛ so ma, a ɛwɔ akyirikyiri wɔ adwene ne koma mu, a March adwene ankasa no abubu no. Ná wɔn a wɔn ho nni asɛm bewuwu wɔ simma kakraa a edi hɔ no mu, na sɛ odi nkogu bio a, na pii bɛba.
  
  Ɔkae sɛ: "March rebɛtow ɔtopae yi." "Nea ɔbɛka biara. Sɛ yɛanhu a, wiase nyinaa behu amane. Yegyina ano pɛɛ..."
  
  
  TI DU AKWANKYERƐ
  
  
  March serewee na ɔde ahoɔhare too telefon no so. Zoey miaa ne ho bɛn no kɛse mpo. Ɔde abubuw kae sɛ: "Akyinnye biara nni ho sɛ wokyerɛɛ no."
  
  "Oh yeah, na afei mɛkyerɛ no pii mpo."
  
  Marsh yii fon foforo a ɛyɛ hyew na ɔhwɛɛ nɔma a ɔde asie ne memory mu dedaw no. Esiane sɛ na ogye di sɛ eyi ne nea ohia nti, ɔfrɛɛ nɔma no ntɛm ara na ɔtwɛnee. Ɛnne a ɛmaa mmuae, a ɛyɛ katee na ɛyɛ nwonwa no sii nea na ɔhwɛ kwan no so dua.
  
  Ɔkae sɛ: "Wunim nea ɛsɛ sɛ woyɛ.
  
  "Baako? Anaasɛ abien?
  
  "Abien, sɛnea yɛpenee so no. Afei kɔ so sɛ ebia mehia wo bio a."
  
  "Nokwarem no, ɔpanyin. Wɔnam me telefon a wokura kyin app so maa me nyaa nsɛm foforo. Akyinnye biara nni ho sɛ m"ani begye saa adeyɛ no bi ho."
  
  March bɔɔ ne hwene mu. "So woyɛ ɔsɛmmɔnedifo, Stephen?"
  
  "Wiɛ, dabi, anka meremfa me ho nhyɛ saa adesuakuw no mu. Ɛnyɛ ankasa."
  
  "Yɛ adwuma a wotua wo ka sɛ yɛ no. Seesei ara."
  
  Marsh sesaa screen no biako kɔɔ kurow no mu mfoninitwa afiri so, na ɛyɛ afiri ketewaa bi a wɔde hwɛ nneɛma so ara kwa a nnwumakuw a ɛbemmɛn hɔ no de hwɛ wɔn a wɔreba ne wɔn a wɔrekɔ wɔ kwan ho no so. Ná Stephen bɛma basabasayɛ aba abɔnten pɔtee yi so, na na Marsh pɛ sɛ ɔhwɛ.
  
  Zoe kotow, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛhwɛ no yiye. "Enti, dɛn bio na yɛbɛyɛ nnɛ?"
  
  March ani so tetew no. "So eyi nnɔɔso mma wo? Na mpofirim ara ɛte sɛ nea wo ho yɛ mmerɛw kakra, wo ho yɛ mmerɛw kakra ma ɔbea bi a wɔato nsa afrɛ no sɛ ɔmmɛka Pythias bɔne kɛse no ho, Akyerɛbaa Zoe Shears. Dɛn nti na eyi te saa? So ɛyɛ sɛ w"ani gye abɔdamfo a ɛwɔ me mu no ho?"
  
  "Mesusu sɛ ɛte saa." Na ɛsen kakra bi kɛkɛ. Ebia champagne no kɔɔ me tirim."
  
  "Kama. Afei mommom na monhwɛ."
  
  Mmere kakraa bi a edi hɔ no daa adi sɛnea Marsh pɛe no ara pɛ. Anka mmarima ne mmea a wɔte ase no ho bedwiriw wɔn wɔ nea wohu no ho, wɔn a wɔn ho yɛ den mpo, nanso Marsh ne Shears de ahodwiriw a ɛyɛ nwini hwɛɛ no. Afei egyee Marsh simma anum pɛ na ɔde siee mfonini no na ɔde video nkrasɛm so de kɔmaa Engiresini no a wɔde krataa bi abata ho: Send this to Homeland. Me ne wo bedi nkitaho nnansa yi ara.
  
  Ɔde ne nsa biako kyekyeree Zoey ho. Wɔboom suaa akyidi a edidi so yi ho ade, a na Engiresini no ne n"akyidifo baasa no nim ankasa sɛ wobedu hɔ akyiri dodo ansa na wɔafi ase mpo. Pɛpɛɛpɛ. Na basabasayɛ a ɛwɔ awiei no... yɛ nea ɛsom bo.
  
  Marsh kae sɛ na nnipa afoforo wɔ dan no mu. Ramses nkwammoaa titiriw no ne emufo. Wɔtraa ɔdan no ntwea so akyirikyiri komm araa ma ɛkame ayɛ sɛ na ontumi nkae wɔn anim.
  
  Ɔfrɛɛ no sɛ: "Hey." "Awuraa no champagne awie. So mo mu akwantufo no mu biako betumi asiesie mu?"
  
  Ɔbarima bi sɔre gyinaa hɔ, na animtiaabu ahyɛ n"ani ma araa ma Marsh ho popoe. Nanso wɔkataa anim no so ntɛmntɛm na ɛdanee ti a wɔwosow ntɛmntɛm. "Akyinnye biara nni ho sɛ ebetumi".
  
  "Pɛpɛɛpɛ. Ɛsɛ sɛ toa biako bio dɔɔso."
  
  
  TI DU AKWANKYERƐ
  
  
  Drake hwɛɛ sɛnea Mai buee ɔwɛmfo no jacket no zip bere a ɔrehwehwɛ nneɛma a wɔhwehwɛ no din no. Alicia ne Beau hwehwɛɛ nnipadɔm a na wɔrehyiam no mu, na ɛkame ayɛ sɛ na wogye di sɛ afiase dan a ɛto so abiɛsa no muni a otwa to a aka no bɛtu kwan bi. Ná Homeland rekɔ so bere a na aka simma abien pɛ. Wɔ baabi a ɛbɛn hɔ no, na siren bɔɔ bere a polisifo boaboaa wɔn ho ano no. Ná Drake nim sɛ ebedu saa bere yi de nsɛm a esisi a ɛyɛ hu no bɛma New Yorkfo nyinaa ayɛ basaa na nsrahwɛfo ho adwiriw wɔn. Ebia ɛbɛyɛ adwene pa sɛ nkurɔfo tra mmɔnten so a, nanso dɛn bio na White House betumi ayɛ ankasa?
  
  Drone ahorow a wɔde mfiri a wɔde hu mframa a ɛbɔ no twaa wim ho hyiae. Nneɛma a wɔde hwehwɛ dade no siw obiara a ɔfata sɛ wɔde adwene si no so, ne nnipa pii a wɔnyɛ saa no kwan. Na asraafo ne NEST no wɔ ha. Ná ananmusifo pii kyinkyin mmɔnten so araa ma na ɛte sɛ asraafo a wɔadi ako nhyiam. Sɛ Department of the Interior, FBI, CIA ne NSA yɛɛ wɔn adwuma yiye a, ɛda adi sɛ anka wobehu Marsh.
  
  Drake hwɛɛ ne dɔn no. Bɛboro dɔnhwerew biako kakra atwam fi bere a saa dae bɔne yi fii ase no.
  
  Eyi ne ne nyinaa?
  
  Alicia de ne nsa bɔɔ no. "Onyaa biribi."
  
  Drake hwɛɛ sɛnea Mai gyee krataa bi a wɔabobɔw fii Gonzalez jacket a asɛe no mu.
  
  New Yorkni no bɔɔ n"ani bere a ohui no na ɔfaa nsateaa a asɛe wɔ ne nsa biara mu. "So kurow no bɛma me akatua... akatua-"
  
  Alicia de gyinaesi kae sɛ: "Kurow no betumi de afotu bi ama wo." "Bere foforo fa ngo a ɛyɛ hyew kakra di dwuma. Ntua fekubɔ bɔne ho ka."
  
  Gonzales yɛɛ komm na ɔde ne ho kɔhyɛɛ hɔ.
  
  Drake nantew kɔɔ May mu. Wɔtintim Marsh ahwehwɛde ahorow no wɔ A4 krataa fitaa bi so wɔ nkyerɛwde a ɛsõ sen biara mu. Sɛ yɛka ne nyinaa bom a, na wɔyɛ tẽẽ yiye.
  
  Mai kenkan sɛ: "Dɔla ɔpepem ahanu." "Na biribiara nni hɔ a ɛboro saa".
  
  Ná kasamu bi a wɔde nsaano nkyerɛwee nketewa a ɛne ne ho bɔ abira akyerɛw wɔ ahwehwɛde no ase.
  
  "Nsɛm a ɛkɔ akyiri bedi akyi nnansa yi ara."
  
  Ná Drake nim nea ɛno kyerɛ ankasa. "Wɔrebɛsoma yɛn akɔdi nea entumi nyɛ yiye akyi bio."
  
  Beauregard hwɛɛ nnipadɔm no. "Na akyinnye biara nni ho sɛ wɔda so ara hwɛ yɛn so. Akyinnye biara nni ho sɛ yebedi nkogu bio saa bere yi."
  
  Drake antumi ankan telefon dodow a nnipadɔm a wɔaboaboa wɔn ho ano no rema so no, afei ɔtee nkrasɛm bi a ɛyɛ dede a ɛyɛ kusuu wɔ ne fon so na ɔhwɛɛ screen no so. Ansa na ɔrebɔ video link no so mpo no, ne ti nhwi fii ase yɛɛ no yaw a na ɔte nka sɛ ɔyɛ biribi a ɛbɛba daakye. Ɔkaa sɛ: "Mmarima," na ɔde afiri no too ne nsa so bere a na wɔreyɛ ayɛ ma no.
  
  Ná mfonini no yɛ grainy na tuntum ne fitaa, nanso na mfoninitwa afiri no gyina pintinn na na ɛkyerɛ Drake dae bɔne sen biara no biako pefee. Ɔkae sɛ: "Ntease biara nni mu." "Nnipa a wonni nea ɛrekɔ so ho adwene biara a wokunkum wɔn. Eyi nyɛ sɛ wɔde bɛbɔ hu, eyi nyɛ mfaso. Eyi yɛ ma..." Wantumi antoa so.
  
  Mai homee sɛ: "Ɛyɛ dɛ. "Yɛretutu saa nsu a wɔde ma wɔ ase yi pii da biara da. Na nea enye koraa ne sɛ wɔte yɛn mpɔtam hɔfo komam pɛɛ."
  
  Drake ansɛe simma biako mpo na ɔde link bi kɔmaa Homeland. Nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na ɛte sɛ nea Marsh tumi twe ne fon nɔma fii mframa a ɛyɛ tratraa mu no nyɛ nwonwa titiriw bere a yɛhwɛ nea wanya de besi nnɛ nyinaa no. Ɛda adi sɛ na amumɔyɛfo a wɔreboa no no sen asraafo a wɔnam fam a wɔsɛe sika.
  
  Drake hwɛɛ polisifo no sɛ wɔreyɛ wɔn adwuma. Alicia bɛn no, afei ɔtwee ne pants nan no kɔɔ soro kwa. "Wohu eyi?" - kaa saa de too dwom-dwom nne mu. "Minyaa bere a wobɔɔ mmɔden sɛ wobɛbɔ m"afurum wɔ sare so no. Na ɛda so ara yɛ damn fresh. Saa na ade yi rekɔ n"anim ntɛmntɛm."
  
  Ne nsɛm no maa Drake nyaa adwene bɛboro biako. Na wɔn abusuabɔ no ho nkae bi wɔ hɔ, wɔn twetwe foforo no; asɛm a wɔde baa awiei maa May ne Bo sɛ biribi sii wɔ wɔn ntam; ne n"ankasa asetena ho asɛm a ɛda adi pefee de besi nnɛ - sɛnea ɛkɔɔ ntɛmntɛm ne sɛnea ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbrɛ nneɛma ase.
  
  Wɔ ogya kwan tẽẽ no mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Sɛ yenya nkwa wɔ eyi mu a." "Team SPEAR regye dapɛn biako akwamma."
  
  Alicia kae sɛ: "Torsty agye tekiti a ɔde bɛkɔ Barbados dedaw."
  
  "Dɛn na esii wɔ sare so?" Mai susuw ho.
  
  Drake hwɛɛ ne dɔn, afei ne fon, na ɔkyeree bere a ɛyɛ nwonwa, a ɛboro so no. Esiane sɛ na wɔrehyia owu a ɛho nhia ne ahunahuna a ɛrenya nkɔanim, a wɔtaa wɔn akyi a enni awiei na wɔko atirimɔden so nti, afei de na wɔrebɔ wɔn nan ase na wɔhyɛɛ wɔn ma wogye wɔn ahome simma kakraa bi. Nokwarem no, na wohia bere na wɔde ayi nhyɛso no afi hɔ, dadwen a ɛrenya nkɔanim a awiei koraa no ebetumi ama wɔawu no... Nanso ɔkwan a Alicia fa so yɛ eyi no ayɛ nea ɛnyɛ nea wɔtaa yɛ no bere nyinaa.
  
  "Bikini." Mpoano. Asorɔkye bruu," Alicia kae. "Ɛyɛ me".
  
  "So wode w"adamfo paa foforo no rekɔ?" Mai serewee. "Kenzie?"
  
  Drake kae sɛ: "Wunim, Alicia, minsusuw sɛ Dahl yɛɛ kuw akwamma ho nhyehyɛe," na ɔde ne ho hyɛɛ aseresɛm fã pɛ. "Ɛte sɛ abusua akwamma kɛse."
  
  Alicia bɔɔ ose. "Ɔbarima a ɔyɛ ɔkwasea bɛn ara ni. Yɛyɛ Abusua".
  
  "Yiw, nanso ɛnyɛ ɔkwan a ɔpɛ so. Wunim, Joanna ne Dahl hia bere kakra."
  
  Nanso afei de na Alicia rehwɛ May denneennen. "Na wɔ saa fɛwdi a edi kan no ho mmuaema mu no, Sprite, dabi, na meresusuw ho sɛ mɛfa Drakey. So ɛfata wo?"
  
  Drake yɛɛ ntɛm hwɛɛ n"ani, na ɔde abɛn a ɛyɛ komm bɔɔ n"ano. Wɔ n"akyi no, ɔtee sɛ Bo rekasa.
  
  "So eyi kyerɛ sɛ me ne wo wie mprempren?"
  
  May nne kɔɔ so yɛɛ komm. "Misusuw sɛ ɛyɛ Matt na obesi gyinae."
  
  Oh aseda. Meda wo ase pii, damn it.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na ɛte sɛ nea ne ho atɔ no bere a n"ankasa telefon bɔɔ no. "Aane?"
  
  "Montu kwan wɔ ha. So m"asraafo nkumaa no asiesie wɔn ho ama mmirikatu ntɛmntɛm?"
  
  "Wokunkum saa nnipa a wɔn ho nni asɛm no. Sɛ yehyia a, mɛhwɛ sɛ wobɛma eyi ho mmuae."
  
  "Dabi, adamfo, worebɛbua. Wokenkan m"ahwehwɛde ahorow, ɛnte saa? Ɔpepem ahanu. Ɛno yɛ sika a ɛfata ma kurow a mmarima, mmea ne nerds nketewa ahyɛ mu ma."
  
  Drake mumii n"ani, na ɔde ne sẽ twitwiw ne sẽ. "Dɛn na ɛbɛba akyi?"
  
  "Nokwarem no, sikatua ho nsɛm. Kɔ mfinimfini gyinabea hɔ. Wɔretwɛn wɔ mfinimfini cafe ahorow no biako mu." Ɔbɔɔ din bi. "Wɔabobɔw no fɛfɛɛfɛ na wɔde ahyɛ krataa bi a ɔkra yamyefo bi de teyp abɔ pon a etwa to a ɛwɔ counter no awiei akyirikyiri no ase mu. Gye me di, sɛ wudu hɔ a, wobɛte ase."
  
  "Na sɛ yɛanyɛ eyi nso ɛ?" Drake werɛ amfi nkwammoaa no muni a oguan fii hɔ no, na saa ara nso na anyɛ yiye koraa no, nkwammoaa afoforo abien a ɛwɔ hɔ no nso amfi.
  
  "Afei m"afrɛ afurum a odi hɔ no ma wasoa m"adesoa na wabɔ donut sotɔɔ no mu. So ɛfata wo?"
  
  Drake yɛɛ nea obetumi ayɛ Marsh bere a wɔakyere no pɛn no ho mfonini bere tiaa bi. "Bere tenten ahe?"
  
  "Oo, ɛsɛ sɛ simma du dɔɔso."
  
  "Simma du? Eyi yɛ nkwaseasɛm, March, na wunim. Central Station yɛ bɛboro simma aduonu kar akwantu fi ha. Ebia ɛboro saa mmɔho abien."
  
  "Manka da sɛ ɛsɛ sɛ wokɔ."
  
  Drake kyekyeree ne nsateaa. Na wɔresiesie wɔn sɛ wobedi nkogu, na na wɔn nyinaa nim.
  
  Marsh kae sɛ: "Mɛka nea ɛte saa akyerɛ wo." "Nea ɛbɛyɛ na makyerɛ sɛ metumi ayɛ ahɔhoyɛfo no, mɛsesa eyi ayɛ no simma dumien. Na yɛkan..."
  
  Drake fii ase tuu mmirika.
  
  
  TI DUNKRON
  
  
  Drake tuu mmirika fii adi kɔɔ kwan no so bere a na Beau rekyerɛw Grand Central Station no coordinates wɔ ne GPS mu no. Alicia ne May tuu mmirika kɔɔ wɔn akyi anammɔn biako. Nanso saa bere yi de, Drake anyɛ nhyehyɛe sɛ ɔbɛfa nansoaa so atu kwan no. Ɛmfa ho nhyehyɛe a ɛyɛ den a ɛyɛ nwonwa a Marsh de sii hɔ no, na ɛsɛ sɛ wɔbɔ mmɔden. Wogyaw kar abiɛsa wɔ baabi a ɛbɛn tete nneɛma akorae no, Corolla abien ne Civic biako. Yorkshireni no amfa n"ani anhwɛ wɔn bio. Nea na ɔpɛ ne biribi...
  
  "Monkɔ mu!" Alicia gyinaa Civic no pon a wɔabue ano no ho.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛnyɛ nwini sɛnea ɛsɛ."
  
  "Yɛrentumi nsɛe bere mfa nnyina ha ntwɛn-"
  
  "Ɛno ara dɔɔso," Drake huu wɔ ɔpɔnkɔ ne teaseɛnam a ɛretu brɛoo a na wɔatwe afi Central Park nkyɛe akɔ baabi a na F150 lɔre a wɔde fa nneɛma a ano yɛ den reyɛ adwuma wɔ ɔkwan no nkyɛn no akyi.
  
  Ɔde ahopere kɔɔ ne nkyɛn.
  
  Alicia ne May de ahopere dii akyi. "So ɔreyɛ fucking di me ho agoru?" Alicia fii ase kasa tiaa no wɔ May mu. "Ɔkwan biara nni hɔ a mɛfa so atra ɔpɔnkɔ so. Da!"
  
  Wɔtwee wɔn ho twaa aboa no ho na wɔyɛɛ ntɛm ka kyerɛɛ ofirikafo no sɛ ɔmfa ne kar no mfɛm wɔn. Drake tiatiaa gas pedal no so, na ɔhyew rɔba bere a ɔtwee ne ho fii kwan no so no. Beau de ne nsa kyerɛɛ nifa so.
  
  "Fa so tra so fa Central Park. Eyi yɛ 79th Street transverse na ɛkɔ Madison Avenue."
  
  Alicia teɛɛm sɛ: "Dɔ dwom yi." "Ɛhe na Tiffany de no wɔ? Ɔkɔm de me."
  
  Beau maa no hwɛɛ no nwonwaso. "Eyi nyɛ adidibea, Miles."
  
  Drake kae sɛ: "Na na Madison Avenue yɛ pop kuw." "Wɔ Cheney Coates akanni ase. Te sɛ nea obi werɛ betumi afi no da bi." Ɔmenee, na mpofirim ara ɔkaee.
  
  Alicia serewee. "Nkwaseasɛm." Me deɛ, mɛgyae mmɔden a mɛbɔ sɛ mɛma adwene no ayɛ hare kɛkɛ. Biribiara nti a ɛte saa, Drakes? So na ɔyɛ aguaman?"
  
  "Hey, sɛn wo ho!" Ɔkyerɛɛ kar a ɛretu mmirika no kwan kɔɔ 79th Street, a na ɛyɛ ɔkwan biako a ɛtrɛw a ɔfasu tenten bi a nnua a ɛsensɛn so atwa ho ahyia no so. "Ebia pinup. Na ɔyɛ ɔkasafo a ɔyɛ nwonwa."
  
  "Monhwɛ yiye!"
  
  May kɔkɔbɔ no gyee wɔn kar no nkwa bere a Silverado no twaa mfinimfini reserve a ne sorokɔ yɛ nsateakwaa biako no so na ɛbɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛbɔ wɔn no. Drake huu anim a ɛwɔ wheel no akyi - a ɔyɛ nkwammoaa a ɛto so abiɛsa no muni a otwa to. Ɔtiatia gas pedal no so, na ɔhyɛɛ obiara ma ɔsan kɔɔ n"akongua so bere a kar foforo no danee ne ho na ɛtaa no. Mpofirim ara wɔn mmirikatu a wɔde faa Central Park no bɛyɛɛ nea edi awu kɛse.
  
  Silverado karkafo no de anibiannaso gyaw kar no. Drake brɛɛ ne ho ase sɛ ɔretwam wɔ taksi pii ho, nanso nea ɔtaa wɔn akyi no de hokwan no fii akyi bɔɔ wɔn. F150 no wosow na ɛdanee ne ho, nanso afei ɛteɛɛ ne ho a ɔhaw biara nni ho. Silverado no bɔɔ taksi no, na ɛmaa no twaa ne ho kɔɔ ɔkwan foforo so baabi a ɛkɔpem ɔfasu bi a wɔde siw ano. Drake danee ne ho denneennen kɔɔ benkum, afei nifa so twaa taksi ahorow no ho, na afei ɔde ahoɔhare kɔɔ ɔkwan bi a ɛda hɔ so.
  
  Ɔsɛmmɔnedifo a ɔwɔ wɔn akyi no de ne ho too ne mfɛnsere mu a okura tuo.
  
  "Si fam!" Drake teɛɛm sɛ.
  
  Atuo hyɛnee baabiara - kar, kwan, afasu ne nnua. Ná ɔbarima no adwene atu afra wɔ abufuw, anigye ne ebia ɔtan nso ho, na na onnwen ɔsɛe a ɔde bae no ho. Beau a na ɔte F150 no akyi nkongua so no twee Glock bi na ɔtow tuo fii akyi mfɛnsere no mu. Mframa a ɛyɛ nwini de ahopere kɔɔ ɔdan no mu.
  
  Adansi adan a ɛtoatoa so puei wɔ benkum so, na afei nnipa pii a wɔnam fam nantew wɔ ɔkwan a ɛda wɔn anim no so. Afei Drake huu Ɔbonsam paw nkutoo - obi a ɔretwam wu wɔ akwanhyia mu anaasɛ ɔkaa akyi wɔ Grand Central Station na ohyia nea ebefi mu aba no.
  
  Aka simma awotwe.
  
  Bere a Drake dan kɔɔ 79th Street no, ohui sɛ ɔkwan tiawa bi wɔ n"anim a nkorabata a ɛyɛ ahabammono asensɛn so. Bere a wɔhyɛn sum a esum bere tiaa bi no mu no, ɔde breki no bɔɔ mu, a na ɔwɔ anidaso sɛ nea ɔtaa wɔn akyi no bɛbɔ ɔfasu bi mu anaasɛ anyɛ yiye koraa no, wahwere ne tuo wɔ basabasayɛ no mu. Mmom no, ɔde kar twaa wɔn ho hyiae, na ɔde kar no denneennen, na ɔtow tuo fii nkyɛn mfɛnsere mu bere a ɔretwam no.
  
  Wɔn nyinaa hwehwee ase bere a wɔn ankasa mfɛnsere bɔɔ no, na ɛkame ayɛ sɛ atuo no abɛn no wui ansa na wɔrete. Afei Alicia ankasa de ne ti fii adi, de tuo no sii n"ani so na ɔtow tuo guu Silverado no so. Ɔde ahoɔhare kɔɔ n"anim na afei ɔbrɛɛ ne ho ase. Drake yɛɛ ntɛm too ɔkwan a ɛda ntam no mu. Ná abɔntenban foforo apue na afei de na kar ahorow no ayɛ nea ɛyɛ den wɔ nhama kɔkɔɔ abien no afã abien no nyinaa. Drake too ɔkwan no mu kosii sɛ ɛkame ayɛ sɛ wɔn ankasa ntaban no kaa kar foforo no akyi.
  
  Ɔsɛmmɔnedifo no danee ne nipadua na ɔde tuo no kyerɛɛ ne mmati so.
  
  Alicia dii kan tow tuo, na atuo no bubuu Silverado no akyi mfɛnsere. Ɛbɛyɛ sɛ ofirikafo no ho dwiriw no efisɛ ne kar no danee, na ɛkaa kakraa bi na ɛde kar kɔɔ kar a ɛreba no mu na ɛmaa mmɛn no bɔɔ denneennen. Alicia de ne ho too fam kɛse mpo.
  
  May kae sɛ: "Saa ti nhwi a ɛyɛ bruu a ɛrehuruhuruw yi." "Ɛkae me biribi kɛkɛ. Dɛn na wɔfrɛ wɔn mprempren? So eyi... yɛ collie?"
  
  Nnipa pii a wɔtow tuo. Ɔsɛmmɔnedifo no san de tuo san bae. Drake de akwan horow a wɔfa so ka kar a ɔkwati dii dwuma dwoodwoo sɛnea obetumi biara. Ná kar a ɛwɔ n"anim no so atew bio, na ɔfaa hokwan no twaa Silverado no, na ɔdanee kɔɔ ɔkwan a ɛreba no so. Wɔ n"akyi no, May hwirew ne ho fii mfɛnsere no mu na oyii clip no guu kar foforo mu. Drake de ne ho too n"akyi na osuaa sɛnea wotumi hu no fii n"akyi.
  
  "Ɛda so ara reba."
  
  Mpofirim ara Central Park baa awiei na ɛte sɛ nea Fifth Avenue nhyiam a nnipa pii fa so no huruw fii adi baa wɔn so. Kar ahorow brɛɛ wɔn ho ase, gyinaa hɔ, na wɔn a wɔnam fam nantew wɔ mmeae a wɔtwam no na wɔhyehyɛɛ akwan a wɔfa so no. Drake hwɛɛ breki akanea a wɔde kɔla kɔkɔɔ ayɛ a mprempren na ɛyɛ ahabammono no ntɛm ara.
  
  Bɔs fitaa atenten kɛse no gyinaa Fifth Avenue afã abien no nyinaa so. Drake bɔɔ breki no, nanso ɔsɛmmɔnedifo no san kɔhwee wɔn akyi akanea no mu. Ɔnam nsateaa no so tee nka sɛ akyi no rewosow, ohui sɛ asiane betumi asi na ɔtwee ne ho fii twitwiw no mu sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛsan adi so. Kar no teɛɛ faa nhyiam no so, na Silverado no dii akyi nsateakwaa biako pɛ.
  
  Bɔs no bɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛtwe ne ho afi wɔn anim, na amma Drake nni ɔkwan foforo biara a ɔbɛfa so ayɛ saa gye sɛ ɔbɛka kar akɔ ne benkum fam nyinaa na wakɔ ɔkwan no mfinimfini. Dade a wɔayam na ahwehwɛ abubu wɔ ne kɔn so. Silverado no hwee ne mu akyi.
  
  Bo kae komm sɛ: "Simma anum."
  
  Wansɛe bere biara, ɔmaa ahoɔhare a ɔde tu mmirika no yɛɛ kɛse. Ankyɛ na Madison Avenue bɛdaa adi, na Chase Bank no anim a ɛyɛ fitaa ne J.Crew tuntum no hyɛɛ anisoadehu a ɛwɔ anim no ma.
  
  Bo kae sɛ: "Mmienu bio."
  
  Kar ahorow a wɔde tu mmirika no boom tuu mmirika fii ɔkwan ketewaa so kɔɔ ɔkwan ketewaa so, na wobubuu kar ahorow no kɔɔ nkyɛnkyɛn na wotwaa akwanside ahorow a ɛyɛ brɛoo ho hyiae. Drake miaa abɛn no bere nyinaa, na ɔpɛe sɛ onya siren bi, na Alicia tow tuo kɔɔ wim sɛ ɔbɛhyɛ wɔn a wɔnam fam ne karkafo ma wɔatu ntɛm. Ná NYPD kar ahorow no rebobom dedaw, na agyaw ɔsɛe kwan bi wɔ wɔn akyi. Ná wahu dedaw sɛ kar ahorow a ɛte sɛ nea wɔde obu ma no nkutoo ne odumgyafo mfiri akɛse kɔkɔɔ no.
  
  Bo kae sɛ: "Wɔda yɛn anim."
  
  Drake huu ɔkwan a ɛkɔ Lexington Avenue no sɛ: "Manya bi," na ɔde ahopere kɔɔ hɔ. Bere a ofii engine no ase no, ɔde ahoɔhare de kar no twaa twea no ho hyiae. Wusiw fii tae no mu bae, na ɛmaa nkurɔfo teɛteɛɛm wɔ kwan no nkyɛn nyinaa. Wɔ ɔkwan foforo no so ha no, na kar ahorow asisi afã abien no nyinaa pɛɛ, na basabasayɛ a ɛwɔ asɛnka agua so, kar akɛse ne mmɔnten a ɛkɔ baabi biako so no maa karkafo a wɔyɛ papa mpo susuw nneɛma ho.
  
  Bo kae sɛ: "Ɛnkɔ akyiri."
  
  Drake huu hokwan a ɔwɔ wɔ n"anim bere a kar no so tew no. Ɔkae sɛ: "May." "Wokae Bangkok?"
  
  Mai a ɛyɛ mmerɛw te sɛ kar kɛse bi mu gya a ɛsakra no, ɔde nsɛmma nhoma foforo hyɛɛ ne Glock mu na oyii ne ahobammɔ bɛlt no, na ɔsesae wɔ n"akongua so. Alicia hwɛɛ Drake denneennen na Drake nso hwɛɛ ahwehwɛ a ɛhwɛ akyi no. Silverado no de n"ahoɔden nyinaa too mu, bɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛbɔ wɔn bere a wɔrebɛn Grand Central Station ne nnipadɔm a na wɔreba no.
  
  Mai sɔre tenaa n"akongua so, na ɔde ne ho too akyi mfɛnsere a afei de abubu no mu na ofii ase piaa no.
  
  Alicia de ne nsa bɔɔ Drake. "Bangkok na ɔkae?"
  
  "Ɛnyɛ nea wususuw."
  
  "Oo, ɛno nsi da. Wobɛka akyerɛ me sɛ nea esii wɔ Thailand no bɛkɔ so asi wɔ Thailand."
  
  Mai de ne ho faa ɔkwan ketewaa no mu, tetew ne ntade mu nanso ɔhyɛɛ ne nipadua no ma ɛkɔɔ so. Drake huu bere a mframa no bɔɔ no no, anhwea no yɛɛ n"ani. Ohuu bere a ɔsɛmmɔnedifo a ɔredi n"akyi no de ahodwiriw bɔɔ n"ani no.
  
  Silverado no bɛn hɔ, na ɛbɛn hɔ a ɛyɛ ahodwiriw.
  
  Mai huruw kɔɔ lɔre no akyi, ne nan trɛwee, na ɔmaa n"akode no so. Ɔde n"ani sii so na afei ofii ase tow tuo fii lɔre no akyi, na atuo no bubuu kar foforo mfɛnsere. Adansi adan, bɔs ne akanea adum twaam wɔ ahomegye mu. Mai twee afiri no mpɛn pii, a na ne werɛ afi mframa ne sɛnea kar no retu no, na ɔde n"adwene sii ɔbarima a anka obekum wɔn no nkutoo so.
  
  Drake maa stia no gyinaa hɔ sɛnea obetumi biara, na ɔmaa ahoɔhare no kɔɔ so yɛɛ nea ɛkɔ so daa. Saa bere yi de, kar biako mpo antwam wɔ wɔn anim sɛnea na wabɔ mpae no. May gyinaa ne nan so pintinn, na akyinnye biara nni ho sɛ na n"adwene si ade biako so bere koro mu. Ná Drake yɛ ne kwankyerɛfo.
  
  "Seesei!" - teateaam wo ne nne atifi.
  
  Alicia danee ne ho te sɛ abofra a watow ahwiesa afi n"akongua akyi. "Dɛn na ɔrekɔyɛ?"
  
  Drake de breki no dii dwuma brɛoo paa, na ɔde milimita biako guu mu bere koro mu. Mai de klip a ɛto so abien no hyɛɛ mu na afei otuu mmirika foroo lɔre no mpa no, kɔɔ akyi pon no ano tẽẽ. Silverado karkafo no ani so tetew no kɛse mpo bere a ohui sɛ wuram ninja bi retu mmirika tẽẽ akɔ ne kar a ɛde mmirika retu mmirika no so fi foforo so no!
  
  Mai duu akyi pon no ho na ohuruw kɔɔ wim, wosow ne nan na ɔbɔɔ ne nsa. Bere tiaa bi ansa na tumi a ɛtwe ade ba fam no twee no baa fam, bere a ɔde ahoɔhare bɔɔ mframa a ɛyɛ tratraa no mu, sum ase, ahokokwaw ne ahoɔfɛ ho nhwɛso no, nanso afei ɔmemee kɛse wɔ ɔbarima foforo kar hood so. Ɔkotow ntɛm ara, na ɔmaa ne nan ne ne nkotodwe faa ɔhwe no na ɔkari pɛ. Ná ɛnyɛ mmerɛw sɛ wobesi dade a entumi nkɔ so no so, na Mai de ahoɔhare huruw kɔɔ n"anim kɔɔ mframa ahwehwɛ a ɛyɛ nsensanee no ho.
  
  Silverado karkafo no bɔɔ breki no, nanso ɔda so ara tumi de tuo no kyerɛɛ n"anim.
  
  Mai trɛw ne nkotodwe mu bere a mpofirim nkɛntɛnso no faa ne mu no, na ɛhyɛɛ n"akyi berɛmo ne ne mmati den. N"akode no kɔɔ so traa ne nsam, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ɔsɛmmɔnedifo no so dedaw. Ɔtow tuo abien na ɔde ahopopo, ne nan da so ara wɔ breki pedal no so, mogya retɔ n"atade anim na ɔhwee ase kɔɔ n"anim.
  
  Mai weaweaa kar no anim, de ne nsa kɔhyɛɛ mframa ahwehwɛ no mu na ɔtwee ofirikafo no fii mu. Ná ɔkwan biara nni hɔ a ɔbɛfa so ama no animtew a ɛbɛma wasan anya ahoɔden. N"ani a ɛyaw ahyɛ no ma no hyiaa ne de no na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obesiesie.
  
  "Ɔkwan...wo ho te dɛn-"
  
  Mai bɔɔ n"anim akuturuku. Afei ɔkuraa mu bere a kar no kɔpem Drake no akyi no. Engiresini no hyɛɛ da brɛɛ ne ho ase sɛ "ɔbɛkyere" kar a n"ankasa ka no ansa na ɛredan akɔ ɔkwan bi a asiane wom, a ɛnyɛ nea wɔahyɛ da ayɛ so.
  
  "Enti eyi ne nea woyɛe wɔ Bangkok?" Alicia bisae sɛ.
  
  "Biribi a ɛte saa".
  
  "Na dɛn na esii akyi?"
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ baabi foforo. "Minni adwene biara, ɔdɔ."
  
  Wɔde apon no buee, na wɔde kar sisi taksi no nkyɛn mprenu, na ɛbɛn Grand Central Station sɛnea wobetumi. Ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo no san wɔn akyi, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ wɔn. Wɔn a wonim nyansa no danee wɔn ho sɛ wɔretu mmirika. Nnipa mpempem pii yii wɔn fon na wofii ase twaa mfonini. Drake huruw fii adi kɔɔ kwan no nkyɛn na ntɛm ara ofii ase tuu mmirika.
  
  Beauregard bɔɔ n"ano sɛ: "Bere no awie."
  
  
  TI ADURU
  
  
  Drake paee kɔɔ mfinimfini gyinabea no asa kɛse no so. Ahunmu kɛse bi yɛɛ yaw kɔɔ benkum ne nifa ne soro wɔ soro. Nneɛma a ɛhyerɛn ne fam a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ maa nhyehyɛe no ho dwiriw wɔn, na kyerɛwpon a wɔde fi hɔ ne nea wɔba no yɛɛ hyew wɔ baabiara, na na ɛte sɛ nea nnipa a wɔreba no nnyae. Beau kaee wɔn Cafe é din na ɔkyerɛɛ wɔn wimhyɛn gyinabea no fam nhyehyɛe.
  
  Mai kae sɛ: "Abrannaa titiriw no." "Dan kɔ nifa, twa antweri no ho."
  
  Bere a wɔde mmirikatu, twitwiw, na wɔyɛɛ agumadi a ɛyɛ nwonwa sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrenhyia kɛkɛ no, kuw no tetew gyinabea hɔ. Simma kakraa bi twaam. Kɔfe sotɔɔ ahorow, Belgiumfo chocolate sotɔɔ ahorow, ne bagel gyinabea ahorow a wɔde wɔn ho ahyɛ mu no reyɛ ayɛ basaa, na wɔn hua a adi afra no ma Drake ti di akɔneaba. Wɔhyɛn nea wɔfrɛ no Lexington Passage no mu na wofii ase brɛɛ wɔn ho ase.
  
  "Te sɛ eyi!"
  
  Alicia tuu mmirika kɔɔ so, na ɔpiaa ne ho faa ɔpon teateaa a ɛkɔ cafe nketewa a Drake ahu pɛn no biako mu. Ɛkame ayɛ sɛ na n"adwene rebu akontaa wɔ pon ahorow ho. Ɛnyɛ den, na wɔyɛ baasa pɛ.
  
  Alicia piaa ɔbarima a ɔhyɛ atade fitaa no kɔɔ nkyɛn, afei ɔkotow wɔ baabi tuntum no nkyɛn. Ná nwura a ɛho nhia ayɛ pon no so ma, na wɔasiesie nkongua no a anibiannaso. Alicia hwehwɛɛ mu wɔ ase hɔ na ankyɛ na ɔpuee, na okura krataa fitaa bi wɔ ne nsam, na anidasoɔ ahyɛ n"ani so ma.
  
  Drake fii akyirikyiri anammɔn kakraa bi hwɛɛ no, nanso ɛnyɛ Engiresini bea no. Mmom no, ɔhwɛɛ adwumayɛfo ne adetɔfo, wɔn a wɔretwam wɔ abɔnten, ne beae foforo biako titiriw.
  
  Ɔpon a ɛkɔ utility room mu.
  
  Afei ebuee, ɔbea bi a ɔpɛ sɛ ohu nneɛma pii de ne ti fii adi. Ɛkame ayɛ sɛ ntɛm ara na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔbarima biako pɛ a ɔhwɛɛ no tẽẽ: Matt Drake.
  
  DAABI...
  
  Ɔfaa telefon a wotumi fa so no. Ɔde n"ano nkutoo kae sɛ: "Misusuw sɛ eyi yɛ ma wo."
  
  Drake de ne ti too fam bere a ɔkɔɔ so hwɛɛ mpɔtam hɔ nyinaa no. Alicia tetew envelope no mu na afei ɔyɛɛ n"anim basabasa.
  
  "Eyi ntumi nyɛ nokware."
  
  Mai trɛw n"ani mu. "Dɛn? Adɛn na daabi?"
  
  "Ɛka sɛ boom!"
  
  
  TI ADUAN BIAKO
  
  
  Drake de ahopere kɔɔ telefon no so na ɔfaa no fii ɔbea no nsam. "Dɛn na wobɔ?"
  
  Marsh serewee wɔ nkyerɛwde no awiei. "Wohwɛɛ mu wɔ apon abien a aka no ase?"
  
  Afei nhama no kɔe wui. Drake tee nka sɛ biribiara a ɛwɔ ne mu no abubu bere a ne kra ne ne koma yɛɛ nwini no, nanso wannyae ne ho. "Kɔ apon so!" ɔteɛɛm na ofii ase tuu mmirika, na ɔhwee ase na ɔde ne nkotodwe hwee nea ɛbɛn no no ase.
  
  Alicia teɛteɛɛm guu adwumayɛfo no ne ahɔho no so sɛ wonpue na wontu mfi hɔ. Bo hwee ase wɔ pon foforo ase. Akyinnye biara nni ho sɛ Drake huu nea Franseni no ahyɛ no nsow no nsɛso pɛpɛɛpɛ - afiri ketewaa bi a ɛpae a wɔde teyp abɔ pon no ase. Ná ne kɛse ne ne nsusuwii te sɛ nsu toa, na wɔde Buronya krataa dedaw a wɔde kyekyere nneɛma ho abɔ ho bɛyɛ sɛ. Nkrasɛm Ho-ho-ho! Drake ankɔ a obiara anhu no.
  
  Alicia tenaa ne nkyɛn. "Yɛbɛyɛ dɛn ama sucker no ayɛ nea ɛnyɛ hwee? Na, nea ɛho hia sen saa no, so yebetumi ayi nea ɔnom no akode afi ne ho?"
  
  "Wunim nea minim, Miles. Wɔ asraafo mu no na yɛtaa totow ɔtopae mmiako mmiako. Ne titiriw no, eyi ne ɔkwan a ahobammɔ wom sen biara. Nanso na saa guy yi nim nea ɔreyɛ. Wɔahyehyɛ no yiye wɔ nneɛma a wɔde kyekyere nneɛma a asiane biara nni ho mu. So wuhu nhama no? Wɔn nyinaa kɔla yɛ pɛ. Detonator a wɔde hyɛ mu. Fuse a ɛwɔ akyirikyiri. Ɛnyɛ den, nanso ɛyɛ hu."
  
  "Enti yɛ kit no na mma saa damn blasting cap no nkɔ."
  
  "Wobenyin set bi? Damn, yɛwɔ roll so koraa wɔ ha." Drake maa n"ani so na ɔde n"ani a ennye nni huu nnipadɔm bi a wɔrepiapia wɔn anim akɔ cafe no mfɛnsere mu. Ebinom mpo bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛfa ɔpon a wɔabue mu no mu. Android fon atitiriw no kyeree nea anka ebetumi ayɛ wɔn wuranom wu wɔ simma kakraa bi pɛ mu.
  
  "Fi adi!" - teateaam, na Alicia kaa ne ho. "Mutu fi ɔdan yi mu ntɛm ara!"
  
  Awiei koraa no, anim a ehu aka wɔn no danee wɔn ho na nkrasɛm no fii ase duu wɔn nkyɛn. Drake kaee sɛnea asa kɛse no kɛse te ne nnipa pii a na wɔwɔ mu no na ɔde ne sẽ twitwiw ne sẽ kosii sɛ ntini no yɛɛ no yaw.
  
  "Wususuw bere tenten ahe?" Alicia san bɔɔ ne mu ase wɔ ne nkyɛn bio.
  
  "Simma, sɛ ɛte saa a."
  
  Drake hwɛɛ afiri no denneennen. Nokwarem no, na ɛnyɛ te sɛ nea ɛyɛ nwonwa, na mmom ɔtopae ketewaa bi a wɔayɛ sɛ wɔde bɛbɔ hu mmom sen sɛ ɛbɛma wɔadi dɛm kɛkɛ. Ná wahu atopae a wɔde tow atopae a ne kɛse te sɛɛ na ebia wɔde afiri a wɔde tow nneɛma a ɛyɛ mfitiasede saa ara na ɛyɛ adwuma. Ebia na n"asraafo suahu no ano brɛɛ ase kakra, nanso bere a ohyiaa waya kɔkɔɔ te sɛ waya bruu tebea no, ankyɛ na ɔsan bae.
  
  Gye sɛ nhama no nyinaa kɔla yɛ pɛ.
  
  Basabasayɛ kataa biribiara a atwa ne koko a ofii ne pɛ mu bɔɔ no ho so. Te sɛ nsisi asɛm a wɔka no, ɔtopae no ho amanneɛbɔ faa asa akɛse no so, na ahofadi ho akɔnnɔ a ɔbarima biako wɔ no kaa nea odi hɔ ne nea odi hɔ no, kosii sɛ akwantufo nyinaa de wɔn ani kyerɛɛ baabi a wobefi adi no gye wɔn a wɔyɛ den sen biara -anaa wɔn a wɔyɛ nkwaseafo. Ná dede no yɛ asotiw, na ɛkɔɔ nnua atenten no so na ɛsan sen fa afasu no so. Mmarima ne mmea de ahopere hwee ase, na wɔn a wɔretwam no boaa wɔn ma wɔsɔree. Ebinom ho popoe, na ebinom nso kɔɔ so yɛɛ komm. Adwumayɛfo mpanyimfo bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛma wɔn adwumayɛfo no akɔ so atra hɔ nanso na ɛfata sɛ wɔko ɔko a wɔadi nkogu. Nnipadɔm hwiee guu akwan a wɔfa so fi adi no so na wofii ase hyɛɛ 42nd Street ma.
  
  Drake twentwɛnee ne nan ase, na fifiri yɛɛ ne moma so. Ade biako a ɛnteɛ a wobɛtu akɔ ha no betumi ama wahwere ɔhonam akwaa bi, anaa nea ɛboro saa. Na nea enye koraa no, na ɛbɛma wafi ɔko a wɔde bɛsɛe Marsh no mu. Sɛ Pythian no betumi ayɛ wɔn teateaa a, ɛnde obenya hokwan a eye sen biara sɛ obedu ne botae a etwa to no ho - ɛmfa ho sɛnea hell yi betumi ayɛ akyide.
  
  Afei Beauregard hwee ase wɔ ne nkyɛn. "Wo ho ye?"
  
  Drake ani so tetew no. "Dɛn na ɛyɛ... Mekyerɛ sɛ, so ɛnyɛ wo ne obi foforo na ɛrebɔ-"
  
  Bo tenee afiri foforo bi a na wadum dedaw. "Ɛyɛ adwinnade a ɛnyɛ den na egyee sikani kakraa bi pɛ. So wuhia mmoa?"
  
  Drake hwɛɛ emu mfiri a ɛsensɛn n"anim no denneennen, hwɛɛ ahomaso kakra a ɛwɔ Franseni no anim no na ɔkae sɛ, "Damn. Obiara nni hɔ a eye sɛ ɔbɛka akyerɛ Swedenni no sɛ eyi sii."
  
  Afei ɔtwee kyɛw a wɔde pae no fii mu.
  
  Biribiara da so ara yɛ nea ɛte saa ara. Ahotɔ nkate bi hohoroo ne so na ogyee bere tiaa bi gyinaa hɔ na ɔhome. Ɔhaw foforo bi siesiee, nkonimdi ketewaa foforo maa mmarima pa no. Afei Alicia a wannyi n"ani amfi cafe counter no so no kaa nsɛm anum a ɛda nsow koraa.
  
  "Felefon a wɔabɔ no dam no rebɔ bio."
  
  Na atwa Grand Central Station ho ahyia nyinaa, New York Kuropɔn no nyinaa, wɔ nwura kotokuo mu ne nnua ase - mpo wɔakyekyere no wɔ abrannaa so na awieeɛ koraa no motofoɔ a wɔtow no - atopaeɛ hyɛɛ aseɛ paee.
  
  
  TI ADUANU ABIEN
  
  
  Hayden gyinaa television so mfiri a wɔde hwɛ nneɛma so a ɛtoatoa so anim, na Kinimaka wɔ ne nkyɛn. Wɔn adwene a ɛne sɛ wobebu Ramses no gyaee bere tiaa bi esiane akyidi a wɔtaa faa Central Park ne afei agyimisɛm a ɛkɔɔ so wɔ Grand Central Station no nti. Bere a wɔrehwɛ no, Moore baa wɔn nkyɛn na ofii ase kaa nsɛm wɔ monitor biara ho, na wɔakyerɛw mfoninitwa afiri no mfonini ahorow no so na otumi yɛɛ kɛse de sii onipa ti nhwi bi a ɛwɔ abasa a ɛyɛ nsensanee so dua. Na nsɛm a wɔka faa ho no nyɛ nea ɛkɔ akyiri sɛnea anka ɛsɛ sɛ ɛyɛ no, nanso ɛkɔɔ anim bere a Drake ne ne kuw no bɛn keteke gyinabea a agye din no. Ɔfoforo a ɔhwɛ nneɛma so kyerɛɛ Ramses ne Price wɔ wɔn afiasedan mu, na kan no de abotare nantew te sɛ nea ɛsɛ sɛ ɔtra mmeae bi, na nea otwa to no te hɔ a wayɛ basaa te sɛ nea nea ɔpɛ ankasa ara ne hama a wɔde bɛma no.
  
  Moore kuw no de nsi yɛɛ adwuma twaa wɔn ho hyiae, bɔɔ amanneɛ sɛ wɔahu, wɔasusuw nneɛma ho na wɔka kyerɛɛ polisifo ne ananmusifo a wɔwɔ abɔnten so sɛ wɔnkɔsra mmeae bi. Wɔsɛee ntua no wɔ Hayden anim, bere mpo a na Drake ne Beau retu atopae a ɛwɔ Grand Central so no. Ɔkwan biako pɛ a Moore betumi afa so anya awerɛhyem koraa sɛ wɔahwɛ Midtown so ne sɛ ne titiriw no, ɔbɛma beae no nyinaa da mpan.
  
  Ɔkae sɛ: "Sɛ ɛyɛ nanabea dedaw bi a ɔyɛ asotifo a ɔhweree ne pɔnkɔ nkyɛe a, ɛnyɛ me asɛm." "Anyɛ yiye koraa no, gye wɔn di."
  
  "Ɛbɛyɛ dɛn na mfoninitwa mfiri atumi afa mfiri a wɔde hwehwɛ dade a ɛwɔ Grand Central Station no mu anya atopae?" Kinimaka bisae sɛ.
  
  "Plastic a ɛpae?" Moore de ne ho hyɛɛ mu.
  
  "So wunni akwan foforo a wobɛfa so ayɛ eyi?" Hayden bisae sɛ.
  
  "Nokwarem no, nanso hwɛ wo ho hyia. Yɛn nkurɔfo ɔha biara mu aduɔkron rehwehwɛ nuklea ɔtopae a ɛyɛ damn. Minhuu baabi a obiara nni hɔ saa da."
  
  Hayden susuw bere tenten a Marsh ayɛ eyi ho nhyehyɛe ho. Na Ramses nso? Ná amumɔyɛfo ɔheneba no wɔ nkwammoaa bɛyɛ anum wɔ New York, ebia na ɛboro saa, na na emu bi yɛ afiase a wɔda. Ná wobetumi de nneɛma a ɛpaapae biara aba sum ase bere biara na wɔasie ara kwa, de asie kwae mu anaa dan ase mfe pii sɛ ɛho hia a. Hwɛ Russiafoɔ ne asɛm a wɔada no adi a ɛfa wɔn nuklea bag a ɛyera ho - ɛyɛ Amerikani bi a ɔkyerɛɛ sɛ dodoɔ a ɛyeraeɛ no ne dodoɔ pɔtee a ɛhia na wɔde asɛe United States. Ɛyɛ Russiani bi a waguan afi ɔman no mu na osii so dua sɛ wɔwɔ Amerika dedaw.
  
  Ɔsan n"akyi anammɔn biako, bɔɔ mmɔden sɛ obegye mfonini no nyinaa. Wɔ ne mpanyin afe so fã kɛse no ara mu no, na Hayden yɛ mmarahyɛ baguani; ɔtee nka sɛ wahu tebea biara a obetumi asusuw ho. Nanso afei... na eyi yɛ nea ebi mmae da. Ná Drake atu mmirika afi Times Square akɔ Grand Central dedaw, na ogyee nnipa nkwa simma biara na afei ɔhweree baanu. Dahl bubuu Ramses mfoninitwa mfiri ahorow no wɔ baabiara a ɔbɛdannan no. Nanso sɛnea adeyɛ yi kɛse yɛ hu na ɛyɛ hu no maa ne ho dwiriw no.
  
  Na wiase no sɛee kɛse. Na onim nnipa a wɔnhaw wɔn ho bio sɛ wɔbɛhwɛ nsɛm ho amanneɛbɔ, nnipa a wɔapopa app ahorow afi wɔn fon so efisɛ biribiara a wohu no yɛ akyide na wɔte nka sɛ wontumi nyɛ hwee. Gyinaesi ahorow a na emu da hɔ na ɛda adi pefee fi mfiase pɛɛ, titiriw bere a ISIS bae no, wɔansisi da, a amammuisɛm, mfaso ne adifudepɛ, ne sɛnea nnipa amanehunu mu dɔ no a wobu no adewa akata so. Nea na ɔmanfo pɛ mprempren ne nokwaredi, onipa a wobetumi de wɔn ho ato no so, obi a ɔde nsɛm a ɛda adi pefee bae sɛnea ahobammɔ wom sɛ obedi so.
  
  Hayden gyee ne nyinaa toom. Ná ne nkate a ɛne sɛ ontumi nyɛ hwee no te sɛ nkate horow a Tyler Webb de refa mu nnansa yi no. Nkate a ɛne sɛ wɔde anifere retaa wo na wunni tumi a wode bɛyɛ ho hwee no. Afei ɔtee nkate koro no ara nka, na ɔhwɛɛ sɛnea Drake ne Dahl rebɔ mmɔden sɛ wɔde New York ne wiase no fã a aka no bɛsan afi ano.
  
  Ɔkae sɛ: "Mekum Ramses esiane eyi nti."
  
  Kinimaka de ne nan kɛse bi too ne mmati so. "Ma me." Me ho nyɛ fɛ koraa sen wo, na ɛbɛyɛ papa sɛ mɛda afiase."
  
  Moore twee adwene sii screen pɔtee bi so. "Monhwɛ hɔ, mmarima. Wɔmaa ɔtopae no brɛɛ ase."
  
  Anigye too tuo faa Hayden mu bere a ohui sɛ Matt Drake refi cafe no mu no &# 233; a n"anim yɛ ahotɔ na nkonimdifo anim. Kuw a wɔaboaboa wɔn ho ano no bɔɔ ose na afei wogyinaa hɔ mpofirim bere a nsɛm fii ase sɛ ɛrekɔ so a na wontumi nni so no.
  
  Wɔ mfiri pii a wɔde hwɛ nneɛma so no, Hayden huu nwura kotoku ahorow a ɛrepae, na kar ahorow redannan sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrempae nwura tokuru a wɔde kata so no. Ohuu wɔn a wɔde moto tu kwan sɛ wɔrekɔ ɔkwan no so na wɔretow nneɛma a ɛte sɛ birikisi agu adan ne mfɛnsere so. Sekan biako akyi no, ɔtopae foforo paee. Ohuu sɛ wɔama kar no so anammɔn pii afi fam bere a ɔtopae bi paee wɔ n"ase, na wusiw ne ogyaframa retu afi nkyɛnkyɛn no. Wɔ Grand Central Station ho nyinaa no, ogya tɔɔ nwura kotoku mu wɔ akwantufo a wɔreguan no mu. Ná botae no ne ehu, na ɛnyɛ nnipa a wobepirapira. Ogya tɔɔ abɔntenban abien so, na ɛmaa kar sisi hɔ ma araa ma moto mpo antumi antwa.
  
  Moore hwɛɛ no denneennen, na n"anim yɛɛ mmerɛw sekan biako pɛ ansa na ɔrefi ase teɛteɛɛm de ahyɛde ahorow ama. Hayden bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkɔ so akura n"adwene a emu yɛ den no mu na ɔtee nka sɛ Mano mmati ka n"ankasa de.
  
  Yɛbɛkɔ yɛn anim.
  
  Wɔkɔɔ so yɛɛ adwuma wɔ beae a wɔyɛ adwuma no, wɔsomaa adwumayɛfo a wɔhwɛ ntɛmpɛ so, na wɔsan de mmarahyɛ baguafo kɔɔ mmeae a na ɔhaw no asi kɛse no. Odumgyafo kuw ne sappers no de wɔn ho hyɛɛ mu sen anohyeto biara. Moore hyɛɛ sɛ wɔmfa helikopta nkɔhwɛ mmɔnten so. Bere a mfiri ketewaa foforo sii fam wɔ Macy fie no, Hayden antumi angyina ano anhwɛ bio.
  
  Ɔdanee ne ho, hwehwɛɛ ne suahu nyinaa mu hwehwɛɛ biribiara a ɛkyerɛ nea ɔbɛyɛ akyi, ɔkaee Hawaii ne Washington, D.C. wɔ nnansa yi mfe mu, de n"adwene sii n"adwene so... nanso afei nnyigyei a ɛyɛ hu, dede a ɛyɛ hu a ɛtra hɔ kyɛ, de n"adwene san baa... screen ahorow so.
  
  "Daabi!"
  
  
  TI ADURO ABIƐSA
  
  
  Hayden bubuu nnipa a wɔatwa ne ho ahyia no mu na otuu mmirika fii dan no mu. Ɛkame ayɛ sɛ ɔde abufuw rebɔ ose, na osiane antweri no, na ɔde ne nsateaa mu yɛɛ no nam ne dompe a ɛyɛ den. Kinimaka teɛɛm de kɔkɔbɔ mae, nanso Hayden buu n"ani guu so. Ná ɔbɛyɛ eyi, na wiase no bɛyɛ beae a eye na ahobammɔ wom.
  
  Bere a ɔfaa ɔkwan a ɛkɔ beae no ase no so no, awiei koraa no oduu Ramses afiase dan mu. Na ɔkwasea no da so ara reserew, na nnyigyei no nyɛ hwee sɛ aboa kɛse bi a ɛyɛ hu. Ɔkwan bi so no na onim nea ɛrekɔ so. Ná nhyehyɛe a wadi kan ayɛ no da adi pefee, nanso na animtiaabu koraa a ɔwɔ ma nnipa yiyedi no nyɛ biribi a ɛnyɛ den sɛ obetumi adi ho dwuma.
  
  Hayden buee ne dan no pon no. Ɔwɛmfo no huruw na afei ɔtow tuo fii abɔnten de buaa n"ahyɛde no. Hayden nantew kɔɔ dade nnua no ho tẽẽ.
  
  "Ka nea ɛrekɔ so kyerɛ me. Ka kyerɛ me seesei na mɛyɛ wo brɛoo."
  
  Ramses serewee. "Dɛn na ɛrekɔ so?" Ɔyɛɛ atoro sɛ Amerikani kasa bi. "Asɛm no ne sɛ wɔde mo nkurɔfo reba mo nkotodwe so. Na wobɛtena hɔ," ɔbarima kɛse no de ne ho too fam sɛ ɔrebɛhwɛ Hayden ani tẽẽ afi akyirikyiri milimita pii. "Ne tɛkrɛma a ɛsensɛn hɔ. Woyɛ biribiara a mɛka akyerɛ wo sɛ yɛ."
  
  Hayden buee afiase dan no pon no mu. Ramses, a wansɛe sekan biako mpo, de ahopere baa ne so bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtow no agu fam. Ná wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn abɔ ɔbarima no nsa, nanso ɛno ansiw no kwan sɛ ɔde ne mass kɛse no bedi dwuma. Hayden de ahokokwaw kwatii na ɔde ne ti bɔɔ dade nnua a ɛda hɔ gyina hɔ no biako mu, na ne kɔn san bubui esiane sɛ ɔde bɔɔ no nti. Afei ɔbɔɔ n"asaabo ne n"akyi berɛmo denneennen, na ɛmaa ne ho popoe na ɔsii apini.
  
  Ɔserew a ɛyɛ kraman biara nni hɔ bio.
  
  Hayden de no dii dwuma te sɛ bag a wɔde bɔ akuturuku, na ɔde ne ho twaa ne nipadua ho hyiae na ɔbɔɔ mmeae ahorow. Bere a Ramses teɛɛm na ɔdanee ne ho no, ɔkan akuturuku abiɛsa a edi kan no - hwene a mogya retu no, anom ne menewa a abubu. Ramses fii ase memee. Hayden ampa abaw, bere mpo a Kinimaka kɔɔ ne nkyɛn na ɔhyɛɛ no sɛ ɔnhwɛ yiye kakra no.
  
  Hayden kaa no denneennen sɛ: "Gyae wo fucking bleating, Mano." "Nkurɔfo rewuwu wɔ abɔnten hɔ."
  
  Ramses bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛserew, nanso ɛyaw a ɛwɔ ne hwene mu no amma ontumi nsiw no kwan. Hayden dii eyi akyi de bunny kick a ɛyɛ ntɛm dii eyi akyi. "Serew mprempren."
  
  Kinimaka twee no kɔe. Hayden danee ne ho kyerɛɛ no, nanso afei Ramses bi a na ɛte sɛ nea wasɛe no bɔɔ wɔn baanu nyinaa. Ná ɔyɛ ɔbarima kɛse, na ɔware sen Kinimaki mpo, na wɔn ntini mu duru bɛyɛ pɛ, nanso na Hawaiini no korɔn sen ɔsɛmmɔnedifo no wɔ beae titiriw biako.
  
  Ɔko mu osuahu.
  
  Ramses ne Kinimaka bɔɔ mu na afei ɔde basabasayɛ bɔɔ ne ho, na ɔsan hinhim kɔɔ ne dan mu. "Dɛn koraa na wɔde ayɛ wo?" ɔde n"ano bɔɔ n"ano.
  
  Kinimaka de ne nsa twitwiw baabi a ɛbɛbɔ no kae sɛ: "Nneɛma no mu yɛ den sen wo."
  
  Hayden sii so dua, na odii Ramses akyi san kɔɔ ne dan mu sɛ: "Yɛpɛ sɛ yehu nea ɛbɛba akyi." "Yɛpɛ sɛ yehu nuklea ɔtopae no ho asɛm. Ɛhe na ɛwɔ? Hena na odi tumi? Dɛn ne wɔn ahyɛde ahorow? Na, Onyankopɔn nti, dɛn ne w"adwene ankasa?"
  
  Ramses bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkɔ so agyina hɔ, na ɛda adi pefee sɛ na ɔmpɛ sɛ ɔbɛhwe ase. Wɔtee nhyɛso no nka wɔ ntini biara mu. Nanso, bere a awiei koraa no ɔsɔre gyinaa hɔ no, ne ti hwee fam. Hayden kɔɔ so yɛɛ ahwɛyiye te sɛ nea ɔbɛyɛ wɔ ɔwɔ a wapira ho no.
  
  "Biribiara nni hɔ a wubetumi ayɛ. Bisa wo nipa, Price. Onim eyi dedaw. Onim biribiara. New York bɛhyew, awuraa, na me nkurɔfo bɛsaw yɛn nkonimdi jig wɔ nsõ a ɛrehyew no mu."
  
  Boɔ? Hayden huu atoro wɔ baabiara a ɔdan ne ho. Ná obi redi atoro, na ɛno maa n"abufuw no yɛɛ kɛse mpo. Esiane sɛ na awuduru a ɛtɔ fii ɔbarima no ano no annye ne ho mu nti, ɔteɛɛ ne nsa kyerɛɛ Mano.
  
  "Kɔ mfa tuo a ɛma me ho dwiriw me."
  
  "Hayden-"
  
  "Yɛ kɛkɛ!" Ɔdanee ne ho, na abufuw fi ntini biara mu bae. "Ma me stun gun na yi fuck no fi mu."
  
  Wɔ ne kan asetra mu no, Hayden sɛee abusuabɔ a na obu ne hokafo no sɛ ɔyɛ mmerɛw dodo wom no. Titiriw nea ɔne Ben Blake a owui wɔ Mogya Hene no mmarima nsam wɔ asram kakraa bi akyi no kyɛe no. Ná osusuw sɛ Ben yɛ abofra dodo, onni osuahu, na onnyinii kakra, nanso wɔ Kinimaka mpo mu no, afei de na wafi ase reyɛ nsakrae wɔ n"adwene mu. Ohuu no sɛ ɔyɛ mmerɛw, onni hwee, na akyinnye biara nni ho sɛ ohia sɛ wɔsan kyekye.
  
  "Nko me, Mano. Yɛ kɛkɛ".
  
  Asɛm a ɛyɛ sereserew, nanso ɛkɔɔ Hawaiini no aso mu pɛpɛɛpɛ. Ɔbarima kɛse no guanee, na ɔde n"anim ne ne nkate siee no. Hayden san danee n"ani kyerɛɛ Ramses.
  
  Ɔkae sɛ: "Afei wote sɛ me ara pɛ." "Manya osuani foforo."
  
  "Wo dwene sɛ?" Hayden de ne kotodwe bɔɔ ɔfoforo no yafunu mu, afei ne nsateaa de mmɔborohunu bɔɔ ne kɔn akyi. "So osuani bi bɛboro nkwaseasɛm no afi wo mu?"
  
  "Sɛ me nsa de ne ho a..."
  
  "Pa ara?" Ná Hayden ani afura esiane abufuw nti. "Momma yɛnhwɛ nea wubetumi ayɛ, ɛnte saa?"
  
  Bere a ɔde ne nsa kaa Ramses nsa a wɔde kyekyere no no, Kinimaka san bae, na na tuo bi a ɛte sɛ sigaret a ɛma obi ho dwiriw no kura ne nsa a wɔakyekye no mu. Ɔtee n"adwene ase na ɔsan n"akyi.
  
  "Dɛn?" - a oteateaa mu.
  
  "Woyɛ nea ɛsɛ sɛ woyɛ."
  
  Hayden domee ɔbarima no na afei ɔdomee no denneennen mpo wɔ Ramses anim, na ɔtee abasamtu kɛse nka sɛ wantumi anbubu no.
  
  Ɛnne bi a ɛba fam na ɛyɛ komm twaa n"abufuw no mu: Nanso, ebia ɔmaa wuhu biribi.
  
  Ebia.
  
  Hayden piaa Ramses kosii sɛ ɔhwee ne mpa so, na adwene foforo bi baa ne tirim. Yiw, ebia ɔkwan bi wɔ hɔ. Bere a ɔde n"ani kyerɛɛ Kinimaka no, ofii afiase dan no mu, too mu, na afei ɔde n"ani kyerɛɛ abɔnten pon no ano.
  
  "Biribi foforo bi rekɔ so wɔ abansoro so?"
  
  "Atopae a wɔde gu nwura mu pii, nanso mprempren kakraa bi na ɛwɔ hɔ. Ɔfoforo a ɔde moto tu kwan, nanso wɔkyeree no."
  
  Hayden adwene mu nhyehyɛe no bɛdaa adi pefee. Ofii adi kɔɔ ɔkwan no so na afei ɔkɔɔ ɔpon foforo so. Bere a wannyae no, ɔpiaa nnipadɔm no mu, na na ɔwɔ awerɛhyem sɛ anka Robert Price bɛte dede a efi Ramses afiase dan mu reba no. N"ani so hwɛbea no ka kyerɛɛ no sɛ ɛte saa.
  
  Ɔde abufuw kae sɛ: "Minnim hwee. "Mesrɛ wo gye me di." Sɛ ɔka kyerɛɛ wo sɛ minim biribi, biribiara, fa nuklea ɔtopae ho a, ɛnde na ɔredi atoro."
  
  Hayden de ne nsa kɔfaa ne tuo a ɛma obi ho dwiriw no no. "Hena na ɛsɛ sɛ yegye di? Ɔbɔdamfo a ɔyɛ ɔsɛmmɔnedifo anaa ɔmanyɛfo a ɔyɛ ɔfatwafo. Nokwarem no, momma yɛnhwɛ nea taser no ka kyerɛ yɛn."
  
  "Daabi!" Price maa ne nsa abien no nyinaa so.
  
  Hayden de n"ani sii n"ani so. "Ebia wunnim nea ɛrekɔ so wɔ New York, Robert, enti mɛka biribiara akyerɛ wo. Bere biako pɛ. Amumɔyɛfo nkwammoaa na ɛhwɛ nuklea akode so, na yegye di sɛ etumi tow bere biara. Seesei Pythian a wabɔ dam no susuw sɛ ɔno na odi tebea no so ankasa. Nneɛma nketenkete a ɛpae sisi wɔ Manhattan nyinaa. Wɔde atopae guu Central Station. Na, Robert, eyi nyɛ awiei."
  
  Ɔman Ɔkyerɛwfo dedaw no buee n"ani, na wantumi anka asɛmfua biara koraa. Wɔ ne pefeeyɛ foforo a onyae mu no, ɛkame ayɛ sɛ na Hayden gye di sɛ ɔreka nokware. Nanso adwenem naayɛ ketewaa biako yi kɔɔ so traa hɔ, na ɛyɛɛ no ayayade bere nyinaa te sɛ abofra ketewa.
  
  Ná saa ɔbarima yi yɛ ɔmanyɛfo a odi yiye.
  
  Ɔtoo tuo a ɛma obi ho dwiriw no. Ɛtow tuo kɔɔ nkyɛn, na ɛhweree ɔbarima no nsateakwaa biako. Price fii ase wosow wɔ ne mpaboa mu.
  
  Hayden hyɛɛ bɔ sɛ: "Ɔhwe a edi hɔ no bɛyɛ abɔso no ase."
  
  Afei, bere a Price tetew mu, bere a Mano bɔɔ n"ano, na ɔkaee Ramses adaemone serew no, bere a osusuw ahude a mprempren ɛwɔ Manhattan no nyinaa ho, ne ne mfɛfo adwumayɛfo a wɔwɔ ne kɛse mu, wɔ Jeopardy koma mu no, na ɛte saa Hayden Jay a ɔsɛee no.
  
  Ɛnyɛ saa bio. Merennya eyi ho abotare simma foforo.
  
  Bere a ɔkyeree Price no, ɔtow no guu ɔfasu no so, na ahoɔden a ɔde bɔɔ no no maa ɔhwee ase koduu ne nkotodwe so. Kinimaka faa no, na ɔde n"ani kyerɛɛ no sɛ ɔrebisabisa no nsɛm.
  
  "Fi me kwan so kɛkɛ."
  
  Ɔtow Price bio, na saa bere yi de ɔtoo abɔnten pon no mu. Ɔsan huruw san n"akyi, na ɔde n"ahome, hwee ase, na afei ɔsan kyeree no bio, na odii n"anim kɔɔ ɔkwan no so na ɔde n"ani kyerɛɛ Ramses afiase dan no mu. Bere a Price huu sɛ wɔato ɔsɛmmɔnedifo no mu wɔ ne dan mu no, ofii ase si apini na ɔbɔɔ akuturuku. Hayden piaa no kɔɔ n"anim.
  
  "Mesrɛ wo, mesrɛ wo, wuntumi nyɛ eyi."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Nokwarem no. "Eyi yɛ biribi a yebetumi ayɛ."
  
  "Nooo!"
  
  Hayden tow Price guu nnua no so na obuee afiase dan no mu. Ramses anhinhim, na ɔda so ara te ne mpa so na na ofi n"aniwa a wɔatoto no ase hwɛ nea ɛrekɔ so no. Kinimaka twee ne Glock no na ɔde n"ani sii mmarima baanu no nyinaa so bere a Hayden repaa wɔn nhama mu no.
  
  Ɔkae sɛ: "Hokwan biako. "Afiase dan biako. Mmarima baanu. Onipa a odi kan a ɔfrɛ me bɛbɔ nkɔmmɔ no te nka sɛ ne ho tɔ no. Wote ase?"
  
  Price bɔɔ ose te sɛ nantwi ba a wɔadi no fã. Ramses da so ara ntumi nhinhim. Wɔ Hayden fam no, na nea ohu no yɛ basaa. Ná nsakrae a ɛbaa ne mu mpofirim no yɛ nea ntease nnim. Ɔkɔɔ hɔ na ɔtoo afiase dan no mu, na ogyaw mmarima baanu no nyinaa boom bere a ne fon fii ase bɔɔ na Agent Moore nne baa nhama no so no.
  
  "Bra ha, Jay. Ɛsɛ sɛ wuhu eyi."
  
  "Deɛn ni?" Ɔne Kinimaka tuu mmirika, na ɔtaa wɔn sunsuma fii afiase adan no mu na ɔsan foroo antweri no.
  
  Ɔde awerɛhow kae sɛ: "Atopae pii." "Mesomaa obiara sɛ ɔnkɔsiesie nneɛma a asɛe no. Na saa ahwehwɛde a etwa to yi nyɛ nea yɛhwɛɛ kwan sɛ ɛbɛyɛ. Oh, na wo nipa Dahl wɔ kan wɔ cell anan so. Ɔrepere no mprempren yi ara."
  
  "Momma yɛmmɔ kwan no so!" Hayden de ahopere kɔɔ gyinabea dan no mu.
  
  
  TI ADUAN ANAN
  
  
  Dahl tow ne ho guu ɔkwantufo no akongua mu na ɔmaa Smith kwan ma ɔkaa kar; Kenzie, Lauren ne Yorgi asan aba akyi nkongua no so. Bere a wɔresan akɔ gyinabea hɔ mpo no, wɔbɔɔ amanneɛ sɛ Drake tow hyɛɛ Grand Central Station so, nanso wante hwee bio. Na Moore anya afotu foforo afi amanneɛbɔfo bi hɔ nkyɛe - na amumɔyɛfo dan a ɛto so anan reyɛ adwuma afi ɔdan a ɛyɛ fɛ a ɛbɛn Central Park mu, na afei a Dahl susuw ho no, ntease wom sɛ ɛsono sika a wɔde boa saa nkwammoaa yi bi sen afoforo - ɛno boaa wɔn ma wɔne nnipadɔm no frafrae -nanso Dahl susuw sɛnea ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ nnipa kuw bi betumi atra ɔman pɔtee bi mu a wɔrenkae wɔn nkyerɛkyerɛ denam amemene a wɔhohoro so no ho. Ná amemene a wɔhohoro yɛ adwinni titiriw, na na ogye kyim sɛ ɔsɛmmɔnedifo a ɔtaa yɛ no atumi ayɛ no yiye de besi nnɛ.
  
  Mma wonyɛ naive saa.
  
  Moore ananmusifo no de wɔn ho too asiane mu sen sɛ wɔbɛda wɔn ho adi kɛkɛ na ama wɔanya saa nsɛnkyerɛnne yi. Ná nea ebefi saa da yi mu aba no bɛka a enni awiei, na na ɔwɔ anidaso sɛ Homeland nim sɛnea ne nyinaa bɛbɔ. Sɛ wɔhyew sum ase adwumayɛfo bi nnɛ a, na ne haw ahorow afi ase ara kwa.
  
  Kar polisifo a na wodi akwan horow no so bere nyinaa no bɔɔ mmɔden biara sɛ wɔbɛsesa kar ahorow, na wohyiaa ɔhaw akɛse a ebia wontumi nni so, nanso anka ɛsɛ sɛ wɔde kar ahorow a wɔde di dwuma ntɛm ara a wɔde wɔn adwene si so di kan. Dahl huu asɛnka agua nketewa pii a wɔde hwɛ nneɛma-ɛkame ayɛ sɛ ɛte sɛ cherry a wɔpaw nketewa-a polisifo fi baabi a ɛkorɔn rekyerɛ wɔn mfɛfo adwumayɛfo kwan, na ɔde ne ti too fam de daa ase bere a wɔmaa wɔn kwan no.
  
  Dahl hwɛɛ kar no GPS. Ɔkae sɛ: "Simma awotwe. "Yɛasiesie yɛn ho?"
  
  Kuw no nyinaa san kae sɛ: "Moasiesie mo ho."
  
  "Lauren, Yorgi, tena kar no ho saa bere yi. Yɛrentumi mfa wo nto asiane mu bio."
  
  Lauren kae sɛ: "Mereba. "Wohia mmoa."
  
  Dahl pam ɔdan no ase mfonini ne asraafo dɔm titiriw no kannifo no wu. "Yɛrentumi mfa nkwa a ɛho nhia nto asiane mu. Lauren, Yorgi, wowɔ w"ankasa wo bo wɔ mmeae ahorow. Hwɛ sɛnea ɛte no ara kwa. Yehia aniwa wɔ hɔ nso."
  
  Yorgi kae sɛ: "Ebia wubehia m"ahokokwaw."
  
  "Migye kyim sɛ yebehuruw wɔ abrannaa so, Yorgi. Anaasɛ wɔde nsu a wɔde fa nsu mu di dwuma. Kɛkɛ..." Ɔde ahopopoɔ. "Mesrɛ wo yɛ sɛnea mebisa na hwɛ sɛnea mogya ayɛ no. Mma mennan eyi nyɛ ahyɛde."
  
  Ná kommyɛ bi a ɛyɛ fɛre ade wɔ hɔ. Ɛsono sɛnea kuw no muni biara huu nsɛm a esisii wɔ ntua a atwam no mu no koraa, nanso esiane sɛ na eyinom nyinaa asi dɔnhwerew fã pɛ a atwam ni nti, na dodow no ara da so ara ho dwiriw wɔn. Na nea wohui no nni awiei - sedee ebeye na ebeye se wobepae. Hwɛ sɛnea ɔbarima bi de ne ho bɔɔ afɔre a pɛsɛmenkominya nnim saa de gyee wɔn nkwa. Hwɛ sɛnea saa amumɔyɛfo yi ne nkwa ahorow nyinaa dii wɔ ɔkwan a ne bo nyɛ den so.
  
  Dahl hui sɛ n"adwene resan aba saa saw dedaw no so -ɛbɛyɛ dɛn na ɔpanyin atumi de nitan su a ɛte saa ahyɛ abofra kumaa bi mu? Adwene a ɛho nni asɛm sen biara? Ɛbɛyɛ dɛn na obi a wanyin a ɔwɔ asɛyɛde atumi agye adi sɛ ɛteɛ sɛ ɔbɛdan adwene a ɛyɛ mmerɛw saa, na wasakra asetra a ɛhyɛ bɔ no kwan koraa? Sɛ yɛde... dɛn?... nitan, nsakrae a wontumi nsakra, kateeyɛ besi ananmu.
  
  Ɛmfa ho sɛnea yɛhwɛ no, ɛmfa ho adwene biara a yɛwɔ wɔ nyamesom ho no, Dahl susuwii sɛ ɔbonsam nantew yɛn mu ankasa.
  
  Smith bɔɔ breki no bere a wɔrebɛn ɔdan atenten bi no. Egyee sikɔne kakraa bi ansa na wɔresiesie wɔn ho na wɔafi kar no mu, na ɛmaa wɔn nyinaa yɛɛ nea wontumi mmɔ wɔn ho ban wɔ kwan no nkyɛn. Dahl tee nka sɛ ne ho nyɛ no dɛ bere a na onim sɛ ɛkame ayɛ sɛ nkwammoaa a ɛto so anan no wɔ mu ne sɛnea na ɛte sɛ nea wɔn ho akokwaw no. N"ani sii Lauren ne Yorgi so.
  
  "Dɛn koraa na woreyɛ? San kɔ kar no mu."
  
  Wɔkɔɔ ɔpon ano hwɛfo no nkyɛn, de wɔn ID kyerɛe na wobisabisaa adan abien a ɛwɔ abansoro a ɛto so anan no so ho asɛm. Ná wɔn baanu nyinaa yɛ awarefo nkumaa bi a wɔkora wɔn ho so na wɔda suban pa adi bere nyinaa no dea. Ná ɔpon ano hwɛfo no nhuu awarefo baanu no nyinaa sɛ wɔabom mpo da, nanso yiw, na nnipa a wɔba adan no biako mu daa. Osusuwii sɛ ɛyɛ fekubɔ anwummere bi, nanso afei wɔantua no ka sɛ ɔpɛ sɛ ohu nneɛma pii dodo.
  
  Dahl piaa no brɛoo kɔɔ nkyɛn na ɔde n"ani kyerɛɛ antweri no so. Ɔpon ano hwɛfo no bisae sɛ wohia safe anaa.
  
  Dahl serewee brɛoo. "Ɛno renhia."
  
  Ná ɛnyɛ den sɛ wobedi abansoro anan so, na afei asraafo baasa no de ahwɛyiye nantew faa ɔkwan no so. Bere a Dal huu sɛ ɔdan no nɔma a ɛfata aba n"ani so no, ne fon fii ase wosow.
  
  "Dɛn?" Smith ne Kenzi twɛn, na wɔkataa wɔn mpɔtam hɔ.
  
  Moore nne a wabrɛ no hyɛɛ Dahl ti ma. "Nsɛm no yɛ atoro. Amanneɛbɔfo binom hyehyɛ nnipa a wɔnteɛ no sɛnea ɛbɛyɛ a obenya aweredi kakra. Yɛpa wo kyɛw, mihui nkyɛe."
  
  Dahl homee sɛ: "Atosɛm." "Woredi me ho agoru? Yɛne HKfo gyinaa wɔn fucking pon no akyi."
  
  "Afei kɔ. Ɔdebɔneyɛfo no dɔ mmea no mu biako. Ɛmfa ho, san kɔ kwan no so kɛkɛ, Dal. Nsɛm a edidi so yi yɛ kɔkɔɔ."
  
  Swedenni no domee na ɔfrɛɛ ne kuw no san, de wɔn akode siei, na afei ɔde ahopere twaa ɔpon sohwɛfo a na ne ho adwiriw no no ho. Na Dahl asusuw ho ankasa sɛ ɔbɛka akyerɛ ɔpon ano hwɛfo no sɛ ɔnyɛ komm a wɔde bɛtu nkurɔfo afi hɔ ansa na wɔaforo akɔ abansoro a ɛto so anan no so -a onim nea ebetumi asi wɔ hɔ -na afei na ɔresusuw sɛnea ebia ɛhɔfo no bɛyɛ wɔn ade bere a wɔtee sɛ n"afotu no yɛ nnaadaa no ho.
  
  Asetra mu asɛmmisa a ɛyɛ anigye. Onipa bɛn na obenwiinwii sɛ wɔatow no afi ne fie bere a polisifo rehwehwɛ amumɔyɛfo... sɛ saa hwehwɛ no ba awiei sɛ egyina atosɛm so a?
  
  Dahl de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. Moore nnya nyɛɛ ne shit list no mu pɛpɛɛpɛ, nanso na ɔbarima no rewosow wɔ abotan so. "Saa nsɛnkyerɛnne a edi hɔ yi bɛyɛ adwuma, ɛnte saa?" Ɔkasae kɔɔ ntonto a na ɛda so ara abue no mu.
  
  "Saa na ɛsɛ sɛ ɛyɛ. Ɔbarima koro no ara a ɔde ne nsa kaa mfoninitwa afiri a ɛto so abiɛsa no. Du Times Square kɛkɛ na yɛ ntɛm."
  
  "So Times Square wɔ asiane mu? Ahobammɔ akuw bɛn na ɛwɔ hɔ dedaw?"
  
  "Wɔn nyinaa".
  
  "Ɛyɛ, aka simma du aka."
  
  "Momma wɔnyɛ anum."
  
  Smith kaa kar te sɛ ɔbonsam, twaa ntwea so na ɔde ne nsa piapiaa kar ahorow a ensisi hɔ yiye ntam, na ɔde brush mpo bɔɔ mu. Wogyaw kar no wɔ 50th Street na wotuu mmirika, afei de wɔn tiaa nnipadɔm a na wɔde ahoɔhare retwe wɔn ho afi Times Square, M&M"s World, Hershey"s Chocolate World sotɔɔ ahorow a ɛyɛ anigye ne Starbucks mpo a ɛwɔ abɔnten so ntwea so, a mprempren ahunahuna a ɛreba no asɛe no no. Dawurubɔ nkrataa akɛse a ne kɛse te sɛ nnipa de mfonini ahorow mpempem pii a ɛyɛ kɔla ahorow hyerɛn abɔnten so, na na emu biara resi akan sɛ wɔbɛtwe adwene asi so na ɔde ne ho ahyɛ ɔko a ɛte ase na ɛwosow mu. Adwumayɛfo no twee kwae bi a wɔde nnua ayɛ bere a ɛkame ayɛ sɛ na ɛte sɛ nea wɔresiesie sotɔɔ foforo biara wɔ ɔkwan bi so no. Dal bɔɔ mmɔden sɛ obesusuw ɔkwan bi a ɔbɛfa so ama Lauren ne Yorgi anya ahobammɔ, nanso akwantu ne guankɔbea no maa ɛkame ayɛ sɛ ɛrentumi nyɛ yiye. Sɛ́ wɔpɛ anaasɛ wɔmpɛ no, na wɔn nyinaa yɛ asraafo mprempren, na kuw no mu den denam wɔn a wɔwɔ hɔ no so.
  
  Wɔ wɔn anim no, na polisifo no rekyekyere abɔnten so atwa ho ahyia denneennen. New Yorkfo de adwenem naayɛ hwɛɛ no, na wɔka kyerɛɛ ahɔho sɛ wɔnsan nkɔ wɔn ahɔhodan mu.
  
  Dahl tee sɛ polisifo a wɔhyɛ ntade no mu biako kae sɛ: "Ɛyɛ ahwɛyiye ara kwa, ɔbea."
  
  Na afei wiase no dan kɔɔ hellgya mu bio. Nsrahwɛfo baanan a na wɔretotɔ nneɛma wɔ mfɛnsere mu atwa Levis ne Bubba Gump ho ahyia no de wɔn akyi bag guu hɔ, hwehwɛɛ mu na wɔtwee akode a ɛnyɛ adwuma. Dahl de ne ho kɔhyɛɛ abɔnten so aguadidan bi akyi, na oyii n"ankasa akode no fii mu.
  
  Atuo a wɔtotow gyegyeegye wɔ Times Square nyinaa. Wɔde anhwea kataa mfɛnsere ne dawurubɔ nkrataa a abubu so, na wɔsɛee no, efisɛ afei de na emu dodow no ara yɛ ntamadan, nea ɛsõ sen biara wɔ wiase, na ɛyɛ kapitalism nhwɛso. Mortar osu tɔe kɔɔ ɔkwan no nkyɛn. Wɔn a wɔkaa hɔ ne ahobammɔ asraafo no tuu mmirika kɔhwehwɛɛ baabi a wɔbɛkata wɔn ho. Dahl de ne ti fii adi na ɔtow tuo san n"akyi, na ɛnyɛ nea wɔde sii n"ani so, na mmom ɔmaa amumɔyɛfo no domee denneennen na wɔhwehwɛɛ wɔn ankasa kataso.
  
  Saa bere yi de Dahl de abotɔyam a ɛyɛ awerɛhow susuwii wɔ wo nkyɛn tẽẽ. Anidaso biara nni hɔ mma wo.
  
  Dahl huu sɛ afiri no rekɔ nsu mu wɔ taksi bi a esi hɔ akyi na ohui sɛ wɔagyaw bɔs bi wɔ baabi a ɛbɛn hɔ. Ná ɔnkɔɔ Times Square da na na TV so kakraa bi pɛ na ohui, nanso sɛ obehu beae a ɛte saa a ɛda adi sɛ ɛyɛ nea nnipa a wɔnam fam betumi akɔ hɔ a obiara nni hɔ a, na ɛyɛ ahodwiriw. Atuo pii bɔɔ bere a akyinnye biara nni ho sɛ afiase dan mufo huu nkurɔfo sɛ wɔretu akɔ sotɔɔ ahorow ne adwumayɛbea adan mu no. Dahl fii adi komm kɔɔ abɔnten.
  
  Wɔ bɔs no akyi ne ɔkwan a ɛda akyirikyiri no so no, na ahobammɔ asraafo afoforo refa wɔn gyinabea. SWAT asraafo pii, adwumayɛfo a wɔhyɛ ntade tuntum, ne NYPD polisifo de wɔn ho twaa wɔn ho hyiae de yɛɛ nnwom a ɛyɛ komm a wɔayɛ no sɛnea wɔpɛ. Dahl yɛɛ sɛnkyerɛnne sɛ wɔmfa wɔn ho nhyɛ ntonto mu. Ɛda adi pefee sɛ wɔankyerɛ nea wɔde too gua sɛ sɛnkyerɛnne wɔ ha no ase, efisɛ obiara amfa n"adwene ansi Swedenni a wabɔ dam no so ketewaa bi.
  
  "So yɛretwɛn saa awotwaa a nkyerɛwde abiɛsa anaa anan wom yi, anaasɛ yɛrebɛma ɛnanom a wɔyɛ nwura yi ahyew?" Kensi de ne nsa twitwiw n"afã.
  
  Dahl danee ne ho fii Amerikafo ananmusifo no ho. Ɔde ne ho kɔhyɛɛ bɔs no sunsuma mu kae sɛ: "M"ani gye mo nsɛmfua a ɛyɛ kɔla ahorow no ho ankasa." "Nanso wɔ sikasɛm mu."
  
  "Enti wopɛ me ha mprempren. Mete aseɛ."
  
  "Manka saa".
  
  Smith trɛwee fam, na ɔhwɛɛ kar ahorow no ase. "Mihu nan."
  
  "So wubetumi anya awerɛhyem sɛ eyinom yɛ amumɔyɛfo nan?" Dahl bisae sɛ.
  
  "Misusuw sɛ ɛte saa, nanso ɛyɛ ampa sɛ hell nyɛ te sɛ nea wɔahyɛ wɔn agyirae."
  
  Kenzi maa n"atuo so te sɛ nea ɛyɛ nkrante a n"ani gye ho no, na ogyinaa bɔs ntwahonan akɛse no biako akyi sɛ: "Ɛnkyɛ na wɔaba ha." Kuw no boom homee biako.
  
  Dahl hwɛɛ abɔnten. "Migye di ankasa sɛ ɛyɛ saa bere no bio."
  
  Kenzi dii kan kɔe, na ɔtwaa bɔs no akyi ho hyiae na ɔtow hyɛɛ taksi kɔkɔɔ no so. Wɔtee atuo a wɔde tow tuo, nanso na wɔde kɔ mfɛnsere, bɔs gyinabea ne mmeae afoforo nyinaa a, wɔ amumɔyɛfo no adwene mu no, nnipa a wonni ahobammɔ betumi ahintaw. Dahl daa ne nsoromma a wɔwɔ anigye no ase sɛ wɔamfa ɔhwɛfo biara anto hɔ, a na onim sɛ ahoɔhare ne wɔn yɔnko wɔ afiase dan no a wɔsɛee no mu, a na ɛsɛ sɛ wɔyɛ ansa na wɔadan akɔ atopae so anaasɛ nea enye koraa no. Ɔne Kensi twaa taksi no ho hyiae, na wɔhwɛɛ mmarima baanan no, na wɔyɛɛ wɔn ade ntɛmntɛm ma ɛyɛɛ nwonwa. Sɛ́ anka wɔbɛwosow wɔn akode no, wɔtow hyɛɛ wɔn so ara kwa, na wɔde wɔn ho bɔɔ Dahl ne Kenzi na wɔbɔɔ wɔn guu fam. Ná afunu atrɛw wɔ ɔkwan no so. Dahl kyeree ne nsateaa a ɛresiane no na ɔdanee no, na ɔtee sɛ ne nsateaa rebɔ asphalt no denneennen. Nanso, nsa a ɛto so abien no baa fam, na saa bere yi de na wɔama tuo no akyi so. Dahl antumi ankyere no anaasɛ wantumi anhwɛ baabi foforo, enti ɔsan kɔɔ adeyɛ biako pɛ a na obetumi ayɛ no so.
  
  Ɔbrɛɛ ne moma so na ɔde ɔhwe no kɔɔ ne ti nhwi so.
  
  Tuntum yɛɛ n"ani so, ɛyaw no fii ntini mu kɔɔ ntini foforo so, nanso Swedenni no amma eyi mu biara antwitware n"adwuma mu. Akode no bɔɔ na afei ɛtwee ne ho, na ɛyɛɛ mmerɛw. Dahl kyeree no na ɔtwee no kɔɔ ɔbarima a okura no no nkyɛn. Mogya tuu faa n"anim afanu nyinaa. Ɔbarima no maa ne nsateaa so bio, saa bere yi de na ɔfɛre kakra, na Dahl de n"ankasa nsateaa kyeree no na ofii ase piapiaa no.
  
  Ne nipadua mu nhama biara, ntini biara a ɛwɔ nkwaa biara mu, ayɛ den.
  
  Nnompe bubui te sɛ nkorabata a ɛrebubu. Ɔsɛmmɔnedifo no teɛteɛɛm na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtwe ne nsa afi hɔ, nanso na Dahl mpɛ sɛ ɔbɛte ho asɛm. Ná ɛsɛ sɛ wɔma mfoninitwa afiri yi yɛ adwuma. Ntɛm. Ɔde ne nsa miaa no denneennen mpo no, ɔhwɛɛ sɛ ɛyaw a ɛboro so a ɛwɔ ne nsateaa mu no agye ɔbarima no adwene koraa, na ɔtwee ne Glock no fii mu.
  
  Wokum obiako.
  
  Tuo no tow atuo abiɛsa ansa na ɔsɛmmɔnedifo no ani reyɛ ayɛ hyew. Dahl tow no guu nkyɛn na afei ɔsɔre te sɛ ɔbɔfo a ɔretua were, mogya hwie gui fii ne ti nhwi mu na na n"ani a ɛyɛ bo a wasi sɛe n"anim.
  
  Ná Kenzi reko atia ɔbarima kɛse bi, na wɔn atuo abɔ wɔn nipadua ntam na ɛkame ayɛ sɛ wɔn anim ayɛ biako. Smith sii fam wɔ nea ɛto so abiɛsa no so, na ɔhyɛɛ abarimaa no ma ɔkotow bere a ɔde abufuw a ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ pɛ, pɛpɛɛpɛ bɔɔ no. Ɔsɛmmɔnedifo a otwa to no dii Lauren so nkonim, na ɔbɔɔ no hwee fam, na na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔde n"ani besi n"ani so bere a Yorgi tow ne ho guu toa no anim no.
  
  Dahl gyee ne home.
  
  Tuo no tow tuo. Yorgi hwee ase, na ne nipadua akode bɔɔ no. Afei Dahl hui sɛ tebea no yɛ soronko kakra wɔ bere a odii kan kenkan no ho. Yorgi anhuruw wɔ agumadi kwan so wɔ tuo no anim, ɔde ne nipadua nyinaa bɔɔ ɔsɛmmɔnedifo no nsa a ɛreto tuo no.
  
  Ɛsono, nanso ɛda so ara tu mpɔn.
  
  Dahl de ahopere boaa Russiani no, na ɔbɔɔ ɔkofo no nsa benkum ase na ɔmaa ne nan so fii fam. Swedenni no nyaa ahoɔden ne ahoɔhare, na ɔbɔɔ ne ntini, na ɔde atirimɔdensɛm a anigye a enni mu woo no soaa n"adesoa. Anamɔn abiɛsa, afei asia, na wɔtow ɔsɛmmɔnedifo no san n"akyi ntɛmntɛm bere a awiei koraa no ɔde ne ti bɔɔ Hard Rock Cafe menu board é no mu no. Plastik no mu paapaee, na mogya guu mu, bere a Dahl abɔdamfo nkate no mu paapaee nea ɔne no reko no ti nhwi mu na ɛtetew nam no mu no. Ebia na Kinimaka ani annye ho, nanso Swedenni no de Amerikani agyiraehyɛde no dii dwuma de gyaee ɔsɛmmɔnedifo no.
  
  Karma a wɔde yɛ adwuma.
  
  Dahl san twaa ne ho hyiae, na afei mogya retɔ fi n"aso ne n"asen mu. Na Kenzi ne nea ɔne no reko no da so ara atoto mu wɔ ɔko a edi awu mu, nanso Smith tumi de tow kakraa bi tow ɔkwan a ɛda ɔne ɔsraani no ntam no ano. Wɔ dane a ɛtwa toɔ no mu no ɔperee sɛ ɔbɛwosow n"akodeɛ no akɔ akyirikyiri, onyaa anigyeɛ na ɔwieeɛ no na n"awieɛ a ɛyɛ nnam no de ne nsa kyerɛɛ Smith so tẽẽ.
  
  Dahl bɔɔ ose, na ɔde ahopere kɔɔ n"anim, nanso wantumi anyɛ tuo no ho hwee. Wɔ aniwa mu no, ɔsɛmmɔnedifo no tow tuo, na nea ɔtow hyɛɛ no so no, Smith, nsa kaa atuo bi a esiw no kwan wɔ n"akwan so, na ɛmaa no kotow.
  
  Mede ne moma so bɛn nhama a wɔde tow tuo a edi hɔ no.
  
  Amumɔyɛfoɔ no twee afiri no, nanso saa berɛ no Dahl puei - bepɔ a ɛrehuru, a ɛretu - na ɔde ɔbɔɔ amumɔyɛfoɔ no kyekyeree ne ne ɔfasuo no ntam. Nnompe bubui na ɛyam wɔn ho wɔn ho, mogya pue fii mu, na tuo no de dede huruw kɔɔ nkyɛn. Bere a Dahl a ne ho adwiriw no no rekɔ Smith nkyɛn no, ohui na ɔtee sɛ ɔsraani a ne bo afuw no reka ntam denneennen.
  
  Afei ne ho ye.
  
  Esiane sɛ Kevlar vest no gyee no nti, wɔda so ara tow Smith tuo wɔ akyirikyiri na anka ɛkame ayɛ sɛ obewu esiane akisikuru no nti, nanso wɔn anim akode foforo no maa ɔhwe no yɛɛ mmerɛw. Dahl popaa n"anim, na afei ɔhyɛɛ sɛnea asraafo kuw titiriw no rebɛn no nsow.
  
  Kensi ne nea ɔne no reko no koe wɔ saa kwan yi so ne saa kwan yi so, na ɔbarima kɛse no repere sɛ ɔbɛma ne ahokeka ne ne ntini ankasa ahyia. Dahl san n"akyi a na n"anim serewee kakra.
  
  Special forces guys no mu baako tuu mmirika kɔɔ soro. "So ohia mmoa?"
  
  "Dabi, ɔreyɛ nkwaseasɛm kɛkɛ. Gyae no hɔ".
  
  Kensi kyeree nsakrae no fii n"ani ntwea so na ɔde ne sẽ a ayɛ mu den dedaw no sii fam. Na ɛda adi pefee sɛ wɔn baanu no yɛ pɛ, nanso na Swedenni no resɔ no ahwɛ, na ɔresusuw n"ahosohyira ama kuw no ne n"ankasa mpo ho. So na ɔfata?
  
  Ɔkyeree tuo no na afei ogyaee bere a nea ɔne no reko no de ne ho san n"akyi no, na ɛmaa ne kotodwe kɔɔ ne mpampam na ɔde ne nsateaa kɔɔ ne hwene mu no. Nea edi hɔ a ɔbɔe ne sɛ ɔde ne nsateaa bɔɔ ne nsateaa, na ɛno akyi no, ɔde ne nsa bɔɔ no ntɛmntɛm te sɛ anyinam. Bere a ɔbarima no repere na ɔresi apini no, ɔkotow ne nsateaa san n"akyi denneennen, ɔtee sɛ wɔrebɔ, na ohui sɛ tuo no rehwe fam. Ná ɔda so ara repere, na ɔretwe sekan no na ɔde sekan abɔ ne moma so. Kensi piapiaa ne nyinaa mu, tee nka sɛ agyan no retwitwa nam a ɛwɔ ne mpampam atifi no mu, na ɔde ne ho twaa ne ho hyiae, na ɔne no twee. Sekan no san n"akyi ma ɔhwee ne mprenu so, nanso saa bere yi de na wasiesie ne ho. Ɔkyeree ne nsa a wɔayi afi hɔ no, twitwaa ne ho wɔ n"ase, na ɔkyinkyim no wɔ ɔbarima no akyi. Ɔde atirimɔdensɛm miaa no kosii sɛ ɔno nso bubuu na ogyaw ɔsɛmmɔnedifo no a ontumi nyɛ hwee. Ɔde ahoɔhare tetew atopae abien fii ne bɛlt mu na afei ɔde biako guu ne trako anim na ɔde hyɛɛ n"akuturukubɔ ntade tiaa mu.
  
  Dahl a na ɔrehwɛ no hui sɛ nteɛteɛm no retetew ne menewam. "Nooo!"
  
  Kenzi nsateaa gyaee ɔbɔfo no.
  
  "Yɛnyɛ saa, wo-"
  
  Kenzi de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Dɛn na wobɛyɛ mprempren, a wo nsa abubu ne ne nyinaa?" Worempira obiara seesei, ɔkwasea?"
  
  Na Dahl nnim sɛ ebia obekura mu anaasɛ ɔbɛkwati, obetu mmirika anaasɛ ɔbɛkɔ nsu mu a ɔde ne ti bɛto fam, ɔbɛkyere Kenzi anaasɛ obehuruw akɔkata ne ho. Awiei koraa no, sikani no twaam na biribiara anpae gye Smith fuse tiawa titiriw no.
  
  "Woredi me ho agoru?" ɔteɛɛm. "Dɛn na ɛyɛ hell-".
  
  Kenzi tow ɔbɔfo no guu Dahl ti a mogya retu no so sɛ: "Atoro." "Misusuwii sɛ anka saa ɔkɔre aniwa a ɛyɛ pɛ no bɛhyɛ ɔhaw no nsow."
  
  "Manyɛ saa." Swedenni no guu ahome kɛse. "Damn, Kenz, woyɛ wiase nyinaa fucking kraman ɔbea biako."
  
  "Fa me katana no san ma me kɛkɛ. Ɛma me bo dwo bere nyinaa."
  
  "Oh yeah." Mebɔ kyakya sɛ,"
  
  "Na woka eyi, Swedenni a wabɔ dam no."
  
  Dahl de ne ti too fam. Sɔ mu. Nanso damn, mesusu sɛ mahyia me match.
  
  Eduu saa bere yi no, na SWAT akuw ne ananmusifo a wɔaboaboa wɔn ho ano ka wɔn ho, na na wɔrebɔ mmeae a atwa Times Square ho ahyia no ho ban. Kuw no san boaboaa wɔn ho ano na wogyee simma kakraa bi na wɔhome.
  
  Lauren kae sɛ: "Nkwammoaa anan a ɛba fam." "Baako pɛ na aka."
  
  Dahl kae sɛ: "Yɛdwene." "Ɛyɛ papa sɛ worenni w"anim. Na kae, saa dan a etwa to yi ma Marsh nya ahobammɔ na ebia ɛhyɛ so..." Wanka asɛmfua "nuklea ɔtopae" no denden. Ɛnyɛ ha. Ná eyi ne Manhattan kurow no koma. Hena na na onim afiri a wɔde kasa a ɛte sɛ parabolic a ebia wɔbɛpete?
  
  Ɔkaa no tiawa sɛ: "Adwuma kɛse, mmarima." "Ɛkame ayɛ sɛ hell da yi aba awiei."
  
  Nanso nokwarem no, afi ase nkyɛe.
  
  
  TI ADUANUM
  
  
  Ná Julian Marsh gye di sɛ, akyinnye biara nni ho sɛ ɔno ne ɔbarima a ɔwɔ anigye sen biara wɔ wiase. Ná nuklea akode bi a wɔde nneɛma ahyɛ mu a wɔakyekyere, a ɛbɛn sɛnea wobetumi de ne nsa aka, a wobetumi de adi agoru wɔ ɔpɛ mu no da n"anim pɛɛ. Ná ɔbea bi a ne ho yɛ fɛ a ofi ɔsoro a obetumi ne no nso adi agoru wɔ ɔpɛ mu a wɔabɔ ne ho ban wɔ ne benkum so. Na ɔno, nokwarem no, ɔne no dii agoru, ɛwom sɛ na beae pɔtee bi afi ase reyɛ yaw kakra esiane adwene a wɔde sii so nyinaa nti. Ebia saa whipped cream no kakra...
  
  Nanso toa ne kan na ɛho hia sen biara adwene keteke - na amumɔyɛfo kuw bi a wɔnyɛ hwee te mfɛnsere no ho, na bio na ɔde redi agoru wɔ ne pɛ mu. Na afei na Amerika aban no nso wɔ hɔ, a ɛretaa ne dua akyi wɔ kurow no mu nyinaa, a ehu aka ne ho na n"ani afura sɛ ɔretu mmirika sɛ ɔrebedi agoru-
  
  "Julian?" Ná Zoe rehome a ɛne n"aso benkum ntam kwan yɛ ti nhwi biako pɛ. "Wopɛ sɛ mesan kɔ anafo fam bio?"
  
  "Ampa, nanso nhome ɔkwasea no te sɛ bere a etwaam no. Ma no ahomegye kakra, ɛnte saa?"
  
  "O, ampa".
  
  March maa no gyee n"ani na afei osusuw nea ɛbɛba akyi no ho. Ná ɛyɛ anɔpa mfinimfini dedaw na na bere a wɔde bɛma no rebɛn. Ɛkame ayɛ sɛ na bere adu a ɛsɛ sɛ obue telefon a wokura kyin foforo a wɔtow gu na ɔfrɛ ne kurom de nneɛma a egye ntɛmpɛ frɛ no. Nokwarem no, na onim sɛ "hintaw" ankasa biara nni hɔ, anyɛ yiye koraa no, ɛnyɛ sɛ wɔbɛsesa ɔpepem ahanu, nanso na nnyinasosɛm no yɛ pɛ na wobetumi adi ho dwuma wɔ ɔkwan a ɛte saa ara so. March daa bɔne ne amumɔyɛ anyame ase. Bere a saa mmarima yi wɔ w"afã no, dɛn na na wontumi nnya?
  
  Te sɛ adaeso pa nyinaa no, awiei koraa no, eyi bɛba awiei, nanso Marsh sii gyinae sɛ n"ani begye ho bere a ɛkɔ so no.
  
  Ɔbɔɔ Zoey ti na afei ɔsɔre gyinaa hɔ no, oyii ne mpaboa hama biako na ɔkɔɔ mfɛnsere no ho. Sɛ ɔwɔ adwene abien a, na adwene ahorow abien na ɛwɔ hɔ, nanso na Marsh nipasu abien no nyinaa yɛ nokware ma tebea no. Ɛbɛyɛ dɛn na wɔn mu biara atumi ahwere? Ná wagye Zoe kɔndɔm biako na afei na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔde bɛhyɛ ne nsa so. Awiei koraa no, ogyaee na ɔde nsateaa abien yɛɛ nea ɔpɛ. Hell, na ɛda so ara di ne mu quirkiness no ho dwuma.
  
  Bere a na Marsh resusuw nea ɔde hama a aka no bɛyɛ ho no, afiase dan no kannifo no sɔre gyinaa hɔ hwɛɛ no denneennen, na ɔserewee hwee. Na ɛyɛ Alligator, anaasɛ sɛnea Marsh frɛɛ no kokoam no - Alligator - na ɛwom sɛ na ɛyɛ komm na ɛda adi sɛ ɛyɛ brɛoo de, nanso na asiane ho adwene ankasa wɔ ho. Marsh kyerɛe sɛ ebia na ɔyɛ wɔn a wɔhyɛ vest no mu biako. Pawn a wɔde di dwuma. Ade koro no ara a wotumi di te sɛ nea wɔde tow bere tenten. Marsh serewee denneennen, na ɔsɛee n"ani a ɔne Alligator no hwɛe wɔ bere a ɛfata mu.
  
  Zoe dii n"anammɔn akyi, na ɔhwɛɛ mfɛnsere mu.
  
  Marsh kae sɛ: "Biribiara nni hɔ a ɛsɛ sɛ wohu." "Sɛnea ɛbɛyɛ a w"ani rennye adesamma nwansena ho adesua ho."
  
  "Oo, ɛtɔ mmere bi a wobetumi ayɛ serew."
  
  March hwɛɛ ne ho hyiae hwehwɛɛ ne kyɛw, nea n"ani gye ho sɛ ɔhyɛ wɔ baabi a ɛwɔ anim no. Nokwarem no, na enni hɔ bio, ebia ansa na ɔredu New York mpo. Dapɛn a etwaam no twaam wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so maa no. Ɔkraman no bɛn hɔ na ɔde nidi bisaa no sɛ ebia ohia biribi anaa.
  
  "Ɛnyɛ saa bere yi." Nanso mɛfrɛ wɔn nnansa yi ara na mede sika no ho nsɛm a ɛkɔ akyiri ama wɔn."
  
  "Wobɛyɛ eyi?"
  
  "Aane. Ɛnyɛ me na memaa mo nkurɔfoɔ kwan no?" Ná asɛmmisa no yɛ kasakoa.
  
  "Oo, saa nkwaseasɛm yi. Mede dii dwuma sɛ nwansena a wɔde bɔ nwansena."
  
  Ebia na Marsh yɛ obi a ɔyɛ nwonwa, na wabɔ dam, na mogya ho akɔnnɔ na ɛkanyan no, nanso na ne fã ketewaa no nso yɛ onyansafo, obu akontaa, na ɔde ne ho hyɛ mu koraa. Ɛno nti na onyaa nkwa yiye te sɛ nea ɔfaa Mexico akwan no mu no. Bere tiaa bi akyi no, ohui sɛ wabu Alligator no ne tebea no ho atɛn wɔ ɔkwan a ɛnteɛ so. Na ennye ne titire a wo ha - wonom.
  
  Na na aka akyi dodo bere tiaa bi.
  
  Marsh tow hyɛɛ Alligator so, na na onim baabi pɔtee a ogyaw tuo, sekan ne tuo a ɛma obi ho dwiriw no a ɔmfa nni dwuma no. Esiane sɛ na ɔhwɛ kwan sɛ obesi nkonim nti, ɛyɛɛ no nwonwa bere a Gator siw akuturuku no ano na ɔsan de n"ankasa de biako bae no. March faa no brɛoo, na obuu n"ani guu ɛyaw no so, na ɔsan bɔɔ mmɔden bio. Na onim sɛ Zoey rehwɛ no denneennen, na na ɔdwen nea enti a ɔkwasea a ɔyɛ ɔkwasea no amfa ahopere ankɔboa no no ho.
  
  Ɔkraman no san siw ne ɔhwe no ano a na ɛnyɛ den. Afei Marsh tee dede bi wɔ n"akyi - nnyigyei a ɛte sɛ ɔdan bi pon a wɔrebue. Ɔhuruw san n"akyi, ne ho dwiriw no bere a Alligator no maa no kwan no, na ɔdanee ne ho.
  
  Ahodwiriw a ɛyɛ hu fii ne menewam.
  
  Mmarima baawɔtwe hyɛn ɔdan no mu, na wɔn nyinaa hyɛ ntade tuntum, na wɔn nyinaa kurakura nkotoku, na na wɔn bo afuw te sɛ akraman a wɔwɔ nkokɔ dan mu. Marsh hwɛɛ no denneennen na afei ɔdanee ne ho kyerɛɛ Gator, na afei mpo n"ani nnye nea wɔrehu no nni koraa.
  
  "Dɛn na ɛrekɔ so?"
  
  "Dɛn? So wususuwii sɛ yɛn nyinaa bɛtra ase komm bere a adefo a wɔhyɛ ntade a wɔahyɛ da ayɛ no de sika ma wɔn akodi no? Wiɛ, manya amanneɛbɔ ama wo, ɔbarima kɛse. Yɛntwɛn wo bio. Yɛde yɛn ankasa de tua ho ka."
  
  March hwirew ne ho fi ɔhwe a wɔbɔɔ no mprenu wɔ n"anim no ho. Bere a ɔhwee ase kɔɔ n"akyi no, ɔkyeree Zoe, a na ɔhwɛ kwan sɛ ɔbɛma no so, na bere a wankɔ so no, wɔn baanu nyinaa hwee fam. Ne nyinaa ho ahodwiriw no maa ne nipadua no kɔɔ kar a ɛboro so mu, ne fifiri ntini ne ne ntini awiei kɔɔ kar a ɛboro so mu, na tic bi a ɛhyɛ abufuw fii ase wɔ aniwa biako ntwea so. Ɔde no san kɔɔ tete nna bɔne no mu pɛɛ bere a na ɔyɛ abarimaa na obiara mfa ne ho nhyɛ mu no.
  
  Ɔkraman no nantew twaa ɔdan no ho hyiae, na ɔhyehyɛɛ afiase dan a nnipa dumien te mu. Zoey bɛyɛɛ ketewaa sɛnea ɛbɛyɛ yiye biara, ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ dan mu nneɛma, bere a wohuu atuo ne asraafo akode afoforo - atopae, RPG bɛboro biako, Kalashnikov a wotumi de ho to so bere nyinaa, mframa a ɛma nusu, flashbangs ne rɔke ahorow a wɔde nsa kura a dade ano yɛ . Ná eyi yɛ nea ɛhaw adwene kakra.
  
  March tew ne menewam, na na ɔda so ara bata nidi ne pɛsɛmenkominya nkae a etwa to a ɛhwɛ hui sɛ ɔyɛ Satan abirekyi a ɔwɔ mmɛn kɛse wɔ dan yi mu no ho.
  
  Ɔkae sɛ: "Hwɛ. "Yi wo nsa a ɛho agu fĩ no mfi me nuklea ɔtopae no so. Wunim nea eyi yɛ mpo, abarimaa? Alligator a wɔfrɛ no Alligator. Alligator a ɔyɛ ɔkraman! Ɛsɛ sɛ yedi bere a wɔde ama no so."
  
  Awiei koraa no, afiase dan a ɛto so anum no kannifo no tow laptop no guu nkyɛn na ɔbɛn Marsh. Afei, a na Alligator nni mmoa na nokwarem no onni nsateaa no, na ɔyɛ onipa soronko. "Wosusu sɛ mede wo ka ooo?" Asɛmfua a etwa to no yɛ nteɛteɛm. "Me nsa ho tew! Me mpaboa yɛ nwini! Nanso mogya ne nsõ bɛkata wɔn soooo nnansa yi ara!"
  
  March bɔɔ n"ani ntɛmntɛm. "Dɛn koraa na woreka ho asɛm?"
  
  "Wɔrentua sika biara. Sika biara nni hɔ a aka! Meyɛ adwuma ma Ramses kɛse a wobu no na ɔno nkutoo, na wɔfrɛ me Ɔtopae Yɛfo. Nanso ɛnnɛ mɛyɛ nea ɔhyɛɛ aseɛ. Mɛma no nkwa!"
  
  March twɛn nteɛm a wontumi nkwati no wɔ awiei no, nanso saa bere yi de, na enni hɔ. Ɛda adi pefee sɛ na Alligator ama tumi ntua no akɔ ne tirim, na na Marsh da so ara nte nea enti a saa nkurɔfo yi redi ne ɔtopae no ho dwuma no ase. "Guys, eyi ne me nuklea ɔtopae. Metɔɔ yei na mede brɛɛ mo. Yɛretwɛn sɛ wobetua yɛn ka pa. Afei, monyɛ mmarimaa pa na momfa nuklea ɔtopae no nto pon so."
  
  Ɛyɛ bere a Alligator bɔɔ no denneennen ma ɔtwee mogya no ansa na Marsh fii ase tee ase ankasa sɛ biribi asɛe kɛse wɔ ha. Ɛbaa n"adwene mu sɛ ne nneyɛe a atwam nyinaa ama wadu ha wɔ n"asetra mu, nea ɛteɛ ne nea ɛnteɛ biara, asɛm pa ne bɔne biara ne nsɛm a ɔkae. Ne suahu ahorow nyinaa a wɔaka abom no de no baa dan yi mu tẽẽ wɔ saa bere yi mu.
  
  "Dɛn na wode ɔtopae yi bɛyɛ?" Ehu maa ne nne kɔɔ fam na ɛmaa ɛyɛɛ den, te sɛ nea wɔrepiapia no afa grater bi mu te sɛ kyiisi mu.
  
  "Yɛrebɛtow mo nuklea ɔtopae no bere a yɛte Ramses akɛse no asɛm ara pɛ."
  
  March sumee ne home a wanhome. "Nanso ebekum nnipa ɔpepem pii."
  
  "Na saa na yɛn ko no befi ase."
  
  Marsh kae sɛ: "Ná ɛfa sika no ho. "Tua. Anigye kakra. United Donkeys of America a wɔma ɛkɔ so taa wɔn dua akyi. Ná ɛfa sika a wɔde bɛma ho, na ɛnyɛ nnipa pii a wokunkum wɔn."
  
  "Wouuu... u... akum!" Alligator kasatia a ɛyɛ katee no mu yɛɛ den kɛse.
  
  "Wiɛ, yiw, nanso ɛnyɛ saa."
  
  Ɔkraman no bɔɔ no kosii sɛ ɔbobɔw ne ho yɛɛ no bɔɔl a enhinhim; me mpampam, m"ahurututu, akyi berɛmo ne me nan yɛ me yaw. "Yɛretwɛn amanneɛbɔ a efi Ramses hɔ nkutoo. Afei, obi de telefon no fa me so."
  
  
  TI ADURO NSƐM
  
  
  Wɔ Grand Central Terminal mu no, Marsh ahodwiriwde no asinasin a etwa to no fii ase hyehyɛe. Na Drake nhuu bi da, nanso na eyi nyinaa yɛ obi nhyehyɛe kɛse no fã, obi a wosusuwii sɛ wɔagyae no dedaw. Ɔtamfo a na wɔmfa wɔn ho nto no so ne bere -na sɛnea ɛtwam ntɛmntɛm no maa wɔn nsusuwii yɛɛ basaa.
  
  Esiane sɛ wɔkyerɛe sɛ beae no yɛ nea ahobammɔ wom na polisifo na wɔte hɔ kɛse nti, wɔmaa Drake ne ne kuw no hokwan sɛ wɔnhwehwɛ asɛm a ɛto so anan a wɔkae no mu yiye, na awiei koraa no wohui sɛ wɔde teyp abɔ café pon bi ase. Nnɔmba ahorow a wɔde nkyerɛwde akɛse akyerɛw toatoa so, na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wubehu nea ebetumi ayɛ gye sɛ wutumi de w"ani hwɛ asɛmti no so, a na wɔtaa de nkyerɛwde ketewaa a ɛwɔ hɔ na ɛkyerɛw no.
  
  Nuklea ahoɔden a wɔde yɛ adwuma ho mmara ahorow.
  
  Drake teateaa n"ani a na onnye nni, na ɔhweree ne kari pɛ bio, na afei ɔde n"ani kyerɛɛ Alicia. "Pa ara? Adɛn nti na ɔde eyi bɛsoma yɛn?"
  
  "Mesusuw sɛ ɛyɛ tumi a wotumi di agoru no. Ɔrenya anigye, Drake. Ɔkwan foforo so no, ebia wɔyɛ atoro."
  
  May de kaa ho sɛ: "Anaasɛ ahoɔhare ho mmara ahorow."
  
  Beau kataa asɛmti no so bio sɛ: "Anaasɛ mpo, mmara ahorow a wobetumi de atow akode foforo a ahintaw."
  
  Drake hwɛɛ Franseni no kakra, na ɔdwenee baabi a ɔwɔ adwene a ɛnteɛ saa, ansa na ɔrefrɛ Moore. Ɔkae sɛ: "Yɛwɔ ahwehwɛde foforo. "Gye sɛ ɛte sɛ nea ɛyɛ mmara ahorow a wɔde siw nuklea akode ano mmom."
  
  "Adɛn?" Moore ho dwiriw no. "Dɛn? Ntease biara nni eyi mu. Nea ɔka kyerɛɛ mo ni?"
  
  Drake huu sɛnea na ne nyinaa te sɛ nea ɛyɛ fɛwdi no. "Wɔsoma mprempren." Ma ahunmu ntade no nsiesie ne nyinaa.
  
  "Kama. Yɛbɛma wɔn mmɔdenbɔ a ɛfata."
  
  Bere a Drake de telefon no hyɛɛ ne kotoku mu akyi no, Alicia de brush yii ne ho na ɔhwɛɛ ne ho bere tenten. Ɔkae sɛ: "Yɛwɔ anigye wɔ ha." "Obiara nni hɔ a wɔapirapira. Na asɛm biara nni hɔ a efi March, ɛmfa ho sɛ yɛaka akyi no. Enti wususuw sɛ na eyi ne ahwehwɛde a etwa to?"
  
  May kae sɛ: "Minnim sɛnea ɛno betumi ayɛ." "Ɔka kyerɛɛ yɛn sɛ ɔpɛ sika, nanso onnya nkyerɛɛ yɛn bere anaa baabi a ɔbɛkɔ."
  
  Drake kae sɛ: "Enti anyɛ yiye koraa no, biako bio." "Ebia baanu. Ɛsɛ sɛ yɛhwɛ akode no mu na yɛsan de gu mu bio. Ɔkwan biara so no, ɛnam sɛ saa atopae nketewa yi nyinaa repae wɔ kurow no mu nyinaa nti, misusuw sɛ yɛakɔ akyirikyiri sɛ yɛbɛyɛ eyi."
  
  Osusuw atirimpɔw a atopae nketewa yɛ ho. Nkum nnipa anaasɛ mmu dɛm. Yiw, na wɔde ehu ahyɛ ɔmanfo kra ankasa mu, nanso esiane nuklea ɔtopae, Julian Marsh, ne mfoninitwa mfiri a na wɔresɛe no nti, wantumi annyɛ hwee sɛ obesusuw sɛ ebia na nhyehyɛe foforo bi wɔ hɔ. Ná ɔtopae a ɛto so abien no twetwe adwene na ɛhyɛ abufuw. Ɔhaw kɛse no fi nnipa kakraa bi a wɔte moto so a wɔtow ɔtopae a wɔde tow ogyaframa a wɔayɛ wɔ fie wɔ Wall Street so no.
  
  Alicia huu kiosk bi a wɔde asie wɔ akyirikyiri baabi. Ɔkae sɛ: "Asikre a wɔde afrafra." "So obi pɛ ahwiesa?"
  
  Drake guu ahome sɛ: "Ma me Snickers abien." "Efisɛ na gram aduosia anum yɛ mfe aduɔkron no nkutoo de."
  
  Alicia wosow ne ti. "Wo ne wo damn candy bars no."
  
  "Dɛn na ɛbɛba akyi?" Beau bɛn hɔ, na Franseni no de ne nipadua no trɛwee kakra.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ Moore ma n"agodie no mu yɛ den." "Yɛ nnam. Me, sɛ́ obiako no, merensaw wɔ Marsh dwom so da mũ nyinaa."
  
  Mai kaee no sɛ: "Ɛtrɛw." "N"ananmusifo ne polisifo dodow no ara reyɛ polisifo wɔ mmɔnten so."
  
  Drake homee sɛ: "Minim." "Minim damn yiye."
  
  Na ɔnim nso sɛ mmoa a ɛyɛ papa biara nni hɔ mma Moore nsen Hayden ne Kinimaka, a wɔn mmienu nyinaa wɔ kasa kyerɛɛ Ɔmampanyin no, a wɔn mmienu nyinaa anya deɛ wiase no bɛtumi ato agu wɔn so no mu dodoɔ no ara mu suahunu. Wɔ saa bere a na ne ho adwo no kakra yi mu no, ɔhwɛɛ nneɛma mu, susuw wɔn haw no ho, na afei ohui sɛ ɔrehaw ne ho wɔ kuw foforo no ho -Dahl kuw no.
  
  Ebia na Swedenni ɔkwasea a wabɔ dam yi reko ne Marabou asawdan bi bere a ɔrehwɛ Alexander Skarsga bere a ɔda adagyaw sen biara no.
  
  Drake de ne ti too fam de daa Alicia ase bere a ɔsan bae na ɔde chocolate abien maa no no. Bere tiaa bi no, kuw no gyinaa hɔ ara kwa, na wosusuwii, na wɔn ho ayɛ wɔn hyew. Mebɔ mmɔden sɛ merennwen nea ebetumi asi akyi no ho. Wɔn akyi no, cafe bi wɔ hɔ &# 233; gyinaa hɔ te sɛ adwuma dedaw bi a wɔagyaw hɔ, ne mfɛnsere abubu, apon adan, apon mu apaapae na ɛsensɛn wɔn hinge so. Mprempren mpo, na akuw ahorow de ahwɛyiye rehwehwɛ mpɔtam hɔ de ahwehwɛ mfiri foforo.
  
  Drake danee ne ho kyerɛɛ Bo. "Wohyiaa Marsh, ɛnte saa? Wugye di sɛ obehu eyi akosi awiei?"
  
  Franseni no yɛɛ sɛnkyerɛnne bi a ɛyɛ nwonwa. "Hmm, hena na onim? Nantew no yɛ nwonwa, ɛte sɛ nea ɛyɛ pintinn bere bi na ɛyɛ kraman bere a edi hɔ no. Ebia na ne nyinaa yɛ atoro. Webb annye no nni, nanso ɛno nyɛ nwonwa. Mete nka sɛ sɛ na Webb da so ara ani gye Pythia asɛm no ho a, ɛnde wɔremma Marsh kwan mpo sɛ ɔnyɛ ne ho sɛ ɔde ne ho ahyɛ asɛm no mu."
  
  Mai de anigye de ne ho gyee mu sɛ: "Ɛnyɛ Marsha na ɛsɛ sɛ yɛhaw yɛn ho wɔ ne ho." "Wei..."
  
  Na mpofirim ara ntease baa ne nyinaa mu.
  
  Drake huu eyi bere koro no ara mu, na ohui sɛ onipa a ɔrebɛfrɛ no no din. N"ani hyiaa ne de te sɛ aprɛm a ɛhwehwɛ ɔhyew, nanso bere tiaa bi no, na wontumi nka hwee.
  
  Meredwen ho. Nhwehwɛmufo. Ɛde kɔ awiei a ɛyɛ hu.
  
  Drake kae sɛ: "Damn." "Wɔbɔɔ yɛn fi mfiase pɛɛ."
  
  Alicia hwɛɛ wɔn. "Mpɛn pii no mɛka sɛ "nya dan", nanso..."
  
  Mai sii apini sɛ: "Ontumi nkɔ ɔman yi mu da." "Ɛnyɛ sɛ yɛn nni hɔ."
  
  Drake kae sɛ: "Afei." "Ɔwɔ baabi a ɔpɛ sɛ ɔwɔ no pɛpɛɛpɛ."
  
  Na afei telefon no bɔɔ.
  
  
  * * * .
  
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Drake de ne chocolate bar no too fam wɔ ahodwiriw mu, na ɔde ne ho ahyɛ keteke foforo a wɔde susuw nneɛma ho no mu araa ma. Bere a ɔhwɛɛ screen no na ohui sɛ nɔma bi a onnim no, ogyaframa a ɛpaee a ɛyɛ nsusuwii ahorow a ɛbɔ abira a ɛpaee twaa ne ti ho hyiae.
  
  Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛka?
  
  Ɛbɛyɛ sɛ na ɛyɛ Marsh a na ɔrefrɛ afi ne fon foforo a wɔtow gu no so. So ɛsɛ sɛ ɔko tia ɔpɛ a ɔwɔ sɛ ɔbɛkyerɛkyerɛ mu akyerɛ no sɛ wɔrebɔ no, sɛ wɔdaadaa no ara kwa wɔ pɔw kɛse bi mu? Ná wɔpɛ sɛ nkwammoaa ne nuklea akode no kɔ so ntra afã biara bere tenten biara a wobetumi. Anyɛ yiye koraa no, ma obiara hokwan dɔnhwerew foforo mfa nhwehwɛ ne nyinaa. Afei deɛ...seesei agodie no asesa.
  
  Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ?
  
  "Ɔbɛnem?" obuae wɔ ring a ɛto so anan no akyi.
  
  Ɛnne bi a onnim kasa kyerɛɛ no. "Dabi! Ɛyɛ Gatorrrr!"
  
  Drake twee telefon no fii n"aso so, na nteɛteɛm, ɛnne a ɛkɔ soro wɔ asɛmfua biara awiei no kasa tiaa n"aso mu ntini.
  
  "Hwan ni? Marsh wɔ he?
  
  "Mekaa sɛ - Gatorrrr! Nkwaseasɛm no rewea dedaw. Baabi a ɛsɛ sɛ ɔtra. Nanso mewɔ demand biako bio ma wo, uhhh. Baako bio, na afei ɔtopae no bɛpae anaasɛ ɛrempae. Ɛgyina wo so!"
  
  "Fuck me." Na ɛyɛ den ma Drake sɛ ɔde n"adwene besi nsɛmfua no so esiane nteɛm a wɔteɛm a wɔanhyɛ da nti. "Ɛsɛ sɛ wo bo dwo kakra, adamfo."
  
  "Mmirikatu, kraman, tu mmirika, tu mmirika, tu mmirika. Kɔhwehwɛ police station a ɛwɔ 3rd ne 51st corner no so na hwɛ nam asinasin bɛn na yɛgyaw maa wo ooooo. Sɛ wudu hɔ a, wobɛte ahwehwɛde a etwa to no ase."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa, na ɔhwehwɛɛ ne nkae mu. Biribi wɔ hɔ a wonim no yiye wɔ saa address yi ho...
  
  Nanso ɛnne no san twaa n"adwene keteke no mu. "Afei tu mmirika! Dwane! Kraman, tu mmirika na nhwɛ w"akyi! Ɛbɛpae wɔ simma biako anaa dɔnhwerew biako mu, rrr! Na afei yɛn ko no befi ase!"
  
  "Ná Marsh pɛ agyede nkutoo. Sika a wɔde bɛto ɔtopae no yɛ wo dea."
  
  "Yɛnhia wo sika, yyyy! Wususuw sɛ ahyehyɛde biara nni hɔ-wɔn ankasa ahyehyɛde ahorow mpo-a ɛreboa yɛn? Wususuw sɛ adefo biara nni hɔ a wɔreboa yɛn? So wususuw sɛ atirisopamfo biara nni hɔ a wɔde sika ma yɛn asɛm no wɔ kokoam? Ha ha, ha ha ha!"
  
  Drake pɛe sɛ ɔteɛ ne nsa na ɔbɔ ɔbɔdamfo no kɔn, nanso esiane sɛ na ontumi nyɛ saa -nanso -ɔyɛɛ ade a edi hɔ a eye sen biara.
  
  Wɔtwaa ɔfrɛ no mu.
  
  Na awiei koraa no, n"amemene no yɛɛ nsɛm nketenkete biara ho adwuma. Ná afoforo no nim dedaw. Ná wɔn anim ayɛ fitaa esiane ehu nti, na wɔn nipadua ayɛ basaa esiane nhyɛso nti.
  
  "Eyi ne yɛn wɛbsaet, ɛnte saa?" Drake kae sɛ. "Baabi a Hayden, Kinimaka ne Moore wɔ mprempren."
  
  Mai kae sɛ: "Na Ramses nso.
  
  Sɛ ɔtopae no paee saa bere no ara a, anka kuw no rentumi ntu mmirika ntɛmntɛm.
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Hayden suaa nneɛma a wɔde hwɛ nneɛma so no ho ade. Esiane sɛ na gyinabea no fã kɛse no ara da mpan, na wɔsomaa ananmusifo a wɔn ankasa de wɔn hyɛɛ Moore nsa no mpo kɔɔ mmɔnten so sɛ wɔmmɛboa nti, ɛhɔnom Ɔman Ahobammɔ beae no tee nka sɛ ayɛ basaa araa ma ebubui. Nsɛm a esisii wɔ kurow no mu nyinaa dii kan sen Ramses ne Price a wɔasan ahyiam saa bere yi, nanso Hayden huu sɛnea na nkitahodi nni wɔn ntam, na osusuwii sɛ ebia wɔn baanu nyinaa nni hwee ka ampa anaa. Ná Ramses yɛ ɔbarima a ɔwɔ nimdeɛ a ɔwɔ mmuae no nyinaa. Ná Price yɛ ɔdaadaafo foforo a ɔredi dɔla akyi ara kwa.
  
  Kinimaka boa ma wɔde monitor ahorow no yɛɛ adwuma. Hayden kɔɔ nea asi wɔ wɔn ntam kan no so, bere a Hawaiini no tuu fo sɛ ɛnsɛ sɛ woyi nsɛm mfi mmarima baanu no nyinaa hɔ no, na afei osusuw sɛnea ɔyɛɛ n"ade no ho.
  
  So na ɔteɛ? So na ɔyɛ mmɔbɔ?
  
  Biribi a ɛsɛ sɛ wususuw ho akyiri yi.
  
  Mfonini ahorow hyerɛn n"anim, na ne nyinaa yɛɛ ketewaa wɔ screen ahinanan du du pii so, a ɛyɛ tuntum ne fitaa ne kɔla, fender benders ne ogya, ambulance ahorow a ɛhyerɛn ne nnipadɔm a ehu aka wɔn ho mfonini ahorow. Wɔmaa ehu a ɛwɔ New Yorkfo mu no yɛɛ ketewaa koraa; ɛwom sɛ na nsɛm a esisii wɔ 9-11 mu no da so ara yɛ ahude foforo wɔ wɔn adwene mu na enya gyinaesi biara so nkɛntɛnso de. Wɔ nnipa pii a wɔanya asɛm bi a ɛkyerɛ sɛ wɔanya nkwa wɔ 9-11 mu, efi wɔn a wɔankɔ adwuma saa da no so kosi wɔn a wɔkaa akyi anaasɛ wɔretu mmirika akɔyɛ nnwuma so no, ehu amfi wɔn adwene mu da. Nsrahwɛfo de ehu guan, na mpɛn pii no na wohyia ɔhwe a edi hɔ a na wɔnhwɛ kwan. Polisifo no fii ase de anibere twitwaa mmɔnten so, na ɛhɔfo a na wɔn bo fuw bere nyinaa no antia ɔsɔretia kɛse.
  
  Hayden hwɛɛ bere no...ɛkame ayɛ sɛ na ɛyɛ anɔpa nnɔn 11. Wɔtee nka akyiri yi. Ná kuw no mufo a aka no wɔ n"adwene mu, na ne yafunu reyɛ ayɛ basaa esiane suro a osuro sɛ ebia wɔbɛhwere wɔn nkwa nnɛ nti. Dɛn nti na hell yɛkɔ so yɛ eyi? Da biara da, dapɛn biara? Asɛm no nyɛ papa bere biara a yɛbɛko no.
  
  Na Dahl titiriw nso; Ɛyɛɛ dɛn na ɔbarima yi traa eyi mu? Esiane sɛ ɔbarima bi wɔ ɔyere ne mma baanu nti, ɛsɛ sɛ onya adwumayɛ ho su a ne kɛse te sɛ Bepɔw Everest. Ná obu a ɔwɔ ma ɔsraani no nkɔ soro saa da.
  
  Kinimaka bɔɔ monitor no biako so. "Anka ebetumi ayɛ bɔne."
  
  Hayden hwɛɛ no denneennen. "Dɛn ne eyi... oh shit."
  
  Ɔde ahodwiriw hwɛɛ sɛnea Ramses yɛɛ ho biribi, tuu mmirika kɔɔ Price nkyɛn na ɔde ne ti bɔɔ fam. Afei ɔheneba a ɔyɛ ɔsɛmmɔnedifo no gyinaa nipadua a na ɛrepere no so na ofii ase bɔɔ no mmɔborohunu, na ɔhwe biara maa ɔteɛm a ɛyɛ yaw bae. Hayden twentwɛnee ne nan ase bio, na afei ohui sɛ mogya tare bi afi ase retrɛw wɔ fam.
  
  "Merekɔ fam."
  
  "Me nso mɛkɔ". Kinimaka fii ase sɔree, nanso Hayden de sɛnkyerɛnne bi siw no kwan.
  
  "Daabi. Wohia wo wɔ ha."
  
  Bere a obuu n"ani guu sɛnea wɔhwɛɛ no so no, ɔde ahopere san kɔɔ dan no ase, yɛɛ sɛnkyerɛnne kyerɛɛ awɛmfo baanu a wogyinagyina ɔkwan no so no, na obuee abɔnten pon no kɔɔ Ramses afiase dan no mu. Wɔde ahopere bom ba mu, a wɔatwe atuo.
  
  Ramses nan benkum no bɔɔ Price hwene mu, na ɛmaa dompe no bubui.
  
  "Gyae!" Hayden de abufuw teɛɛm. "Worekum no."
  
  Ramses de n"akode no san dii dwuma bio, na ɔbubuu Price anom sɛ: "Ɛnhaw wo." "Dɛn nti na ɛsɛ sɛ meyɛ? Worehyɛ me sɛ me ne saa scum yi nkyɛ cell bi. Wopɛ sɛ yɛkasa? Wiɛ, eyi ne ɔkwan a wɔfa so di me dade apɛde ho dwuma. Ebia afei de wubehu."
  
  Hayden tuu mmirika kɔɔ nnua no ho, na ɔde safe no hyɛɛ apon no mu. Ramses gyinaa ne ho so, na afei ofii ase tiaa Price ti nhwi ne ne mmati so, te sɛ nea ɔrehwehwɛ mmeae a ɛyɛ mmerɛw na n"ani gye adeyɛ no ho. Ná Price agyae nteɛteɛm na na nea otumi de si apini kakraa bi pɛ.
  
  Hayden buee ɔpon no kɛse, na awɛmfo baanu na wɔboaa no. Ɔtow hyɛɛ no so a wanyɛ guasodeyɛ, na ɔde tuo no bɔɔ Ramses n"aso akyi na ɔpiaa no fii Robert Price ho. Afei ɔkotow wɔ ɔbarima a ɔrebɔ nkɔmmɔ no nkyɛn.
  
  "Wo te ase?" Akyinnye biara nni ho sɛ na ɔmpɛ sɛ ɛbɛyɛ te sɛ nea wahaw dodo. Nnipa te sɛ ɔno huu dadwen sɛ mmerɛwyɛ a wobetumi de adi dwuma.
  
  "Ɛyɛ yaw?" Ɔde ne ho miaa Price mpampam.
  
  Nteɛteɛm no ka kyerɛɛ no sɛ "yiw, ɛbaa saa."
  
  "Okay, okay, gyae nwiinwii. Dan wo ho na ma minhu wo."
  
  Price bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛdannan ne ho, nanso bere a ɔyɛɛ saa no, Hayden huu mogya, ne sẽ a abubu, ne n"ano a atetew akataso no. Ohui sɛ n"aso ayɛ kɔkɔɔ na n"aniwa ahonhon araa ma ebia ɛrenyɛ adwuma bio. Ɛmfa ho sɛ na ɔpɛ sɛ ɔyɛ papa no, ɔde n"anim butubutuw fam.
  
  "Nsɛnhunu".
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ Ramses. "Dude, enhia mpo sɛ mibisa sɛ woabɔ dam anaa, ɛnte saa? Ɔbɔdamfo nkutoo na ɔbɛyɛ nea woyɛ no. Sɛnti? Nea ɛkanyan obi? Deɛ ani si so? Migye kyim sɛ ɛtwaa w"adwene mpo."
  
  Ɔmaa Glock no so, na na onsiesiee ne ho koraa ankasa sɛ ɔbɛtow tuo. Awɛmfo a wɔwɔ ne nkyɛn no kataa Ramses so sɛ ebia ɔbɛtow ahyɛ no so a.
  
  Ramses kae sɛ: "Tow tuo." "Gye wo ho fi wiase a ɛyaw ahyɛ mu ma mu."
  
  "Sɛ eyi yɛ wo man, wo fie a, anka wobɛkum me seesei ara, ɛnte saa? Anka wobɛma ne nyinaa aba awiei."
  
  "Daabi. Dɛn ne anigye a ɛwɔ awudi ntɛmntɛm saa mu? Nea edi kan no, anka mɛsɛe wo nidi denam wo ntade a mɛyi na makyekyere wo nsa ne wo nan so. Afei na mede ɔkwan a wɔanhyɛ da ayɛ so abubu w"apɛde, ɛmfa ho nea ɛte sɛ nea ɛteɛ saa bere no. Ɛnde anka mɛhwehwɛ ɔkwan bi a mɛfa so akum wo na masan de wo aba, mpɛn pii, na awiei koraa no, magyae me ho mu bere a wosrɛɛ me ne mpɛn ɔha sɛ memfa wo nkwa ntwa mu no."
  
  Hayden hwɛɛ no, na ohuu nokware no wɔ Ramses ani so na wantumi ansiw ne ho kwan sɛ ɔbɛpopo. Ná ɔbarima bi ni a, sɛ wansusuw ho bio a, ɔbɛtow nuklea ɔtopae wɔ New York. Ramses, ne n"awɛmfo no nso gyee n"adwene araa ma wɔanyɛ wɔn ade wɔ anammɔn a wɔde frafrae ne ahome a ɛyɛ mmerɛw a efi wɔn akyi bae no ho.
  
  Ramses ani so hyerɛn. Ná Hayden nim sɛ wɔadaadaa wɔn. Ɔdanee ne ho, nanso na ɔnyɛ ntɛmntɛm sɛnea ɛsɛ. Ebia na Price yɛ Ɔman Bammɔ ho Ɔkyerɛwfo, nanso na ɔwɔ asraafo adwuma a ɛda nsow nso na afei de na ɔde nea ɔkae wɔ ho no rebɔ ne bra. Ɔde ne nsa abien nyinaa bɔɔ ɔwɛmfo no basa a wateɛ mu no mu, na ɛmaa ne tuo no bɔɔ fam, na afei ɔde ne nsateaa bɔɔ ɔbarima no yafunu mu, na ɔkotow no fã. Bere a ɔreyɛ eyi no, ɔhwee ase, bɔɔ kyakya sɛ Hayden ne ɔwɛmfo foforo no rentow no tuo, na ɔde ne gyinabea too kyakya wɔ akwan pii so, na ɔhwee tuo no so.
  
  Na ɔtow tuo wɔ ne nsateaa ase, na atuo no bɔɔ ɔwɛmfo a na ne ho adwiriw no no ani. Hayden de ne nkate too nkyɛn na ɔde ne Glock kyerɛɛ Price, nanso Ramses tow hyɛɛ no so te sɛ nantwinini a ɔte tractor so, na ne nipadua ahoɔden nyinaa yɛɛ obubuafo, na ɔbɔɔ no fii ne nan so. Ramses ne Hayden hinhim faa afiase dan no mu, na ɛmaa Price nyaa hokwan sɛ ɔde ne ho bɛto ɔwɛmfo a ɔto so abien no so.
  
  Ɔde eyi dii dwuma, na ɔde adwene a ɛyɛ basaa no dii dwuma ma ɛboaa no. Ɔwɛmfo a ɔto so abien no wui ansa na atuo a ekum no no rebɔ. Ne nipadua no bɔɔ fam wɔ Price nan ase, na ɔkyerɛwfo no aniwa biako pɛ a ɛyɛ adwuma no hwɛɛ no. Hayden foro fii Ramses nipadua kɛse no ase, na ɔda so ara kura ne Glock, n"ani a ɛyɛ wuram, na okura Price de tuo.
  
  "Adɛn?"
  
  Price de awerɛhow kae sɛ: "M"ani agye sɛ mawu." "Mepɛ sɛ mewu".
  
  "Sɛ́ wobɛboa ma wɔagye saa nkwaseasɛm yi nkwa?" Ɔto hintidua faa fam hɔ, na na ɔrepere.
  
  Ramses bɔɔ n"ano sɛ: "Aka agoru biako bio."
  
  Hayden tee nka sɛ asase no rewosow wɔ n"ase, na ɔdan no ase afasu rewosow na ɛretow atɛkyɛ mununkum agu. Adan no mu nnua ankasa fii ase wosow. Bere a ɔsan hyehyɛɛ ne nsa ne ne nkotodwe no, ne bo dwoe na ɔhwɛɛ soro ne fam, benkum ne nifa. Hayden hwɛɛ akanea no denneennen bere a na ɛrehyerɛn mpɛn pii no.
  
  Afei dɛn? Dɛn na ɛyɛ hell...
  
  Nanso na onim dedaw.
  
  Wɔtow hyɛɛ beae no so wɔ asase so.
  
  
  TI ADURO AKWANKYERƐ
  
  
  Hayden de ahopopo bɔɔ ne mu ase bere a afasu no kɔɔ so wosow no. Ramses bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛsɔre, nanso dan no wosow twaa ne ho hyiae. Ɔsɛmmɔnedifo no kotow guu ne nkotodwe so. Price de ahodwiriw hwɛɛ sɛnea dan no ntwea so ankasa sesae, nkwaa no tu na ɛsan hyehyɛe, na mmepɔw no kyinkyim wɔ sekan biara mu no. Hayden kwatii atɛkyɛ a ɛrehwe ase bere a ɔdan no atifi fã bi bubui no. Ná nhama ne mframa nhama sɛn ɔdan no atifi, na ɛwosow te sɛ pendulum a ɛwɔ kɔla ahorow pii.
  
  Hayden de n"ani kyerɛɛ afiase dan no pon no, nanso na Ramses yɛ onyansafo araa ma osiw ne kwan. Egyee bere tiaa bi ansa na ɔrehu sɛ ɔda so ara kura Glock no, na saa bere no na ɔdan no atifi fã kɛse no ara abubu na na nnua no ankasa akotow akɔ mu, na ɛkame ayɛ sɛ ɛrebubu.
  
  "Misusuw sɛ... woyɛɛ no boroo so," Price kae a na ɔhome.
  
  Hayden teɛɛm wɔ Ramses anim sɛ: "Beae a wɔabɔ no dam yi nyinaa rebubu."
  
  "Nnuruiɛ".
  
  Ɔsɛmmɔnedifo no sɔre gyinaa hɔ na ɔde ahopere kɔɔ ɔfasu a ɛwɔ akyirikyiri no ho, na atɛkyɛ mununkum ne kɔnkrit ne plaster asinasin retu na ɛrehwe ase atwa ne ho ahyia. Abɔnten pon no hwee ase na afei ɛbuei. Hayden faa bar no na ɔtwee ne ho kɔɔ soro, na ɔkyeree ɔbɔdamfo no, na Price rebɔ ne ho akɔneaba wɔ n"akyi. Ná wɔwɔ nnipa wɔ soro. Ná Ramses tumi kɔ akyiri saa ara.
  
  Hayden de saa adwene no hwehwɛɛ ne fon, nanso ɛkame ayɛ sɛ na ontumi ne Ramses nkɔ. Ná saa ɔbarima yi yɛ ntɛmntɛm, ne tirim yɛ den na onni mmɔborohunu. Ɔde ne nan sii antweri no so, na ɔde polisini biako asɛnnennen no too nkyɛn na odii kan tow ne ti guu Hayden so. Ɔkyeree ɔbarima no, kuraa no, na saa bere no na Ramses repiapia ɔpon a ɛwɔ soro no mu dedaw.
  
  Hayden de ahopere dii n"akyi denneennen. Ná ɔpon a ɛwɔ soro no abue kɛse, na n"ahwehwɛ mu apaapae, na ne nnua no mu apaapae. Mfiase no, nea na otumi hu fi dan a wɔhwɛ nneɛma so no mu ara ne Moore a na ɔresɔre afi fam na ɔde ne nsa reteɛteɛ ntama a wɔakyinkyim pii no. Wɔtetew afoforo nso fii wɔn hyɛn gyinabea ahorow no so, tetew wɔn ho fii ɔfasu no ho, na bere a wosii fam no, wɔhwee ase. Afei Kinimaka sɔre gyinaa hɔ a na screen no fi ne mmati so rehwe ase, ahwehwɛ ne plastic akyere ne ti nhwi. Ná ananmusifo baanu a aka a wɔwɔ dan no mu no rebɔ mmɔden sɛ wɔbɛtwe wɔn ho abom.
  
  "Dɛn na ɛbɔɔ yɛn?" Moore tuu mmirika fii dan no mu bere a ohuu Hayden no.
  
  "Ɛhe na Ramses wɔ?" ɔteɛɛm. "Woanhu no?"
  
  Moore ano yɛɛ mmerɛw. "Ɛsɛ sɛ ɔtra afiase dan no mu."
  
  Kinimaka brush ahwehwɛ ne nneɛma afoforo a asɛe fii ne mmati so. "Mehwɛɛ... Afei hell nyinaa paee."
  
  Hayden domee denneennen bere a ohui sɛ antweri a ɛwɔ ne benkum so no, ne afei abrannaa a ɛwɔ n"anim a ɛhwɛ adwumayɛbea kɛse a ɛwɔ adwumayɛbea hɔ no. Ná ɔkwan foforo biara nni hɔ a wobetumi afa so afi ɔdan no mu gye sɛ wobetwa. Otuu mmirika kɔɔ apon no ano, faa mu na ɔhwehwɛɛ dan a ɛwɔ ase hɔ no mu. Wɔtew adwumayɛfo no so, sɛnea na amumɔyɛfo no ayɛ ho nhyehyɛe no, nanso na nnwuma bi wɔ fam hɔ. Ná mmarima ne mmea nyinaa reboaboa wɔn nneɛma ano, nanso na dodow no ara de wɔn ani kyerɛ ɔpon kɛse no ano a wɔatwe wɔn akode, te sɛ nea wɔrehwɛ kwan sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so. Ná ɛrentumi nyɛ yiye sɛ Ramses bɛka wɔn ho.
  
  Ɛnde, ɛhe na?
  
  Akwanhwɛ. Merehwɛ. Na ɛnyɛ...
  
  "Eyi nyɛ awiei!" - a oteateaa mu. "Twe wo ho fi mfɛnsere no ho!"
  
  Aka akyi dodo. Blitzkrieg no fii ase denam ɔtopae kɛse bi a ɛpaee so; anim mfɛnsere no paee na ɔfasu no fã bi bubui. Hayden adwene nyinaa sesae, na ɔdan no atifi hama no hwee ase. Nneɛma a asɛe paee wɔ gyinabea hɔ nyinaa bere a polisifo no hwee ase no. Ebinom sɔre kotow anaasɛ wɔwea fii hɔ. Afoforo nso pirapirae anaasɛ wohui sɛ wɔakyere wɔn. RPG no hwirew faa anim a abubu no mu na ɛkɔhwee ɔsomfo no console no mu, na ɛde ogyaframa, wusiw ne nneɛma a asɛe pii faa beae a ɛbɛn hɔ no. Afei Hayden huu anan a ɛretu mmirika bere a mmarima pii a wɔakatakata wɔn ho puei, a na wɔn nyinaa kura atuo abɔ wɔn mmati ho. Bere a wɔtrɛw kɔɔ ɔfã biara no, wɔde wɔn ani sii biribiara a ɛkeka ne ho so, na afei bere a wosusuw ho yiye akyi no, wɔtow atuo. Hayden, Kinimaka ne Moore san de atuo sane ntɛm ara.
  
  Atuo guu gyinabea a asɛe no mu. Hayden kan nnipa du-baako wɔ ase hɔ ansa na nnua abrannaa a ɛbɔ ne ho ban no fii ase bubui asinasin. Akorade no faa mu pɛɛ. Asinasin no bubui, na ɛdanee asinasin a ɛyɛ hu. Hayden fii n"akyi hwee ne so san n"akyi na afei ɔbobɔw ne ho. Ná ne vest no abɔ nketenkete abien, na ɛnyɛ atuo, na ɛyaw a emu yɛ den a ɛwɔ ne nantwi ba a ɛwɔ fam no mu no ka kyerɛɛ no sɛ dua bi a ɛyɛ nsɔe abɔ nam a ɛda adi. Kinimaka nso de ahopopoɔ, na Moore sɔre gyinaa hɔ sɛ ɔreyi ne jacket no na wayi nwi a wɔabɔ no afiri ne mmati so.
  
  Hayden san wee kɔɔ abrannaa no so. Ɔnam ɔkwan a ɛda ntam no mu hwɛɛ sɛnea kuw a wɔtow hyɛ nkurɔfo so no rekɔ anim na ɔtee sɛ wɔrebɔ nwiinwii bere a wɔrefrɛ wɔn kannifo no. Ramses tuu mmirika te sɛ gyata a ɔrebɔ abɔmmɔ, na Hayden anhu no wɔ nea ennu sekan biako mu. Ɔpiaa hokwan a ɔwɔ sɛ ɔbɛtow tuo no, nanso na onim dedaw sɛ atuo no rentu mmɛn.
  
  "Nsɛnhunu!"
  
  Hayden sɔre gyinaa hɔ, de n"ani kyerɛɛ Kinimaka na otuu mmirika kɔɔ antweri no so. Wɔantumi amma ɔheneba a ɔyɛ ɔsɛmmɔnedifo no nguan. Wɔ n"asɛm mu no anka wɔbɛtow ɔtopae no. Ná Hayden wɔ atenka bi sɛ ɔrentwɛn nkyɛ.
  
  "Kɔ, kɔ!" - teateaam kyere Mano. "Ɛsɛ sɛ yɛde Ramses san ba ntɛm ara!"
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Mpɛn pii no, na nnipa ahyɛ baabi a ɛtwam wɔ beae no akyi pɛɛ no ma, na wɔn a wɔnam fam no siw kwan a wɔfa so twa kwan no so, na na akwan no yɛ gyegyeegye sɛnea kar ahorow a ɛretwam no bɔ bere nyinaa no. Mpɛn pii no, na adan atenten a mfɛnsere pii wom no da mmɛn a ɛrebɔ ne serew a ɛrebɔ wɔ wɔn ntam no adi, na ɛkyerɛ sɛ nnipa nkitahodi akɔ soro, nanso ɛnnɛ na tebea no yɛ soronko koraa.
  
  Wusiw twaa kwan no so na ɛforo kɔɔ soro. Ná mfɛnsere a abubu ayɛ nwura wɔ akwan a ɛwɔ nkyɛnkyɛn so. Nne ahorow a wɔabɔ no asereserew twaa hub no ho hyiae bere a wɔn a wɔabɔ wɔn akuturuku na wɔapirapira no ani baa wɔn ho so anaasɛ wofii wɔn ho ahintaw mu bae no. Siren sui wɔ akyirikyiri a ɛbɛn hɔ no. Ná wɔn dan no fã a ɛwɔ 3rd Avenue no te sɛ nea mmoadabi kɛse bi dii mfomso dii mfomso sɛ ɛyɛ kyiisi a ɛyɛ fitaa na oyii nnuan akɛse fii mu.
  
  Hayden anhu eyi mu pii, otuu mmirika fii gyinabea hɔ na afei ɔbrɛɛ ne ho ase bere a ɔhwɛɛ ne ho hyiae hwehwɛɛ wɔn a wɔaguan no. Wɔ wɔn anim tẽẽ, wɔ 51st Street no, na wɔn nkutoo na wɔretu mmirika -mmarima dumien a wɔhyɛ ntade tuntum, na Ramses a wonni mfomso no korɔn sen wɔn a aka no. Hayden tuu mmirika faa akwan a adan a asɛe apete so no so, na kommyɛ a atwa ne ho ahyia, kommyɛ nteɛteɛm ne mfutuma mununkum a ɛrehuruhuruw a ɛrebɔ mmɔden sɛ ebefura n"ani no maa ne ho dwiriw no. Wɔ soro hɔ no, wɔ ɔfese adan no atifi ntam nsonsonoe mu-konkrit adum a ɛyɛ tẽẽ a ɛhyɛ ɔkwan bi a ɛteɛ agyirae te sɛ nhama a ɛwɔ grid so-no, anɔpa owia hann no bɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛsi akan. Na owia no ntaa mpue wɔ mmɔnten so ansa na awia adu, na efi mfɛnsere no mu fi adi bere bi a atwam no na ɛhyerɛn mmeae a ɛtwam no nkutoo kosii sɛ ɛsɔree wɔ soro na wantumi ankɔ fam wɔ adan no ntam.
  
  Kinimaka, ɔkraman dedaw nokwafo no de ahopere kɔɔ ne nkyɛn. Ɔkae sɛ: "Wɔn mu dumien pɛ na wɔyɛ." "Moore rehwɛ yɛn gyinabea so. Yɛbedi wɔn akyi akosi sɛ yebenya reinforcements, okay?"
  
  Ɔkae sɛ: "Ramses. "Eyi ne ade titiriw a yɛde di kan. Yɛbɛsan anya no ɔkwan biara so."
  
  Ɛkaa kakraa bi na Kinimaka ne kar bi a esi hɔ bɔɔ mu sɛ: "Hayden." "Wo nsusuw eyi ho yiye. Ramses na ɔyɛɛ biribiara ho nhyehyɛe. Na sɛ wannyɛ saa mpo a - sɛ mpo ɔkwan bi so no, ne beaeɛ no pue kɔɔ dan a ɛtɔ so nnum no mu a - ɛnfa ho seesei. Eyi ne ɔtopae a ɛsɛ sɛ yɛhwehwɛ."
  
  "Ade foforo a enti ɛsɛ sɛ wɔkyere Ramses."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Ɔrenka nkyerɛ yɛn da. "Nanso ebia n"asuafo no mu biako bɛyɛ."
  
  Hayden kae sɛ: "Dodow a yebetumi ama Ramses akari pɛ bere tenten no." "Hokwan a eye sen biara a kurow yi wɔ sɛ ebenya nkwa wɔ eyinom nyinaa mu."
  
  Wɔde mmirika faa kwan no nkyɛn, na wɔkɔɔ so traa sunsuma kakraa bi a adan atenten no de ba no mu na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔrenyɛ dede biara. Ná Ramses wɔ ne kuw no mfinimfini, na ɔreyɛ ahyɛde, na afei Hayden kaee sɛ wɔ gua so akyi no na wafrɛ saa mmarima yi ne "asraafo dɔm." Ná wɔn mu biara di awu na odi nokware ma wɔn asɛm no, na na ɛboro asraafo a wɔabɔ wɔn ka mpapahwekwa so anammɔn pii. Mfiase no, nnipa dumien yɛɛ ahopere a wɔansusuw ho pii, na wɔde kwan kakra sii wɔne beae no ntam, nanso simma biako akyi no wofii ase brɛɛ wɔn ho ase, na baanu hwɛɛ wɔn akyi hwɛɛ sɛ ebia nnipa bi wɔ hɔ a wɔtaa wɔn akyi anaa.
  
  Hayden tow tuo, na ɔde abufuw bɔɔ ne Glock. Ɔbarima biako hwee ase, na wɔn a wɔaka no danee wɔn ho, na wɔtow tuo san wɔn akyi. Kan CIA adwumayɛfo baanu no de wɔn ho kɔhyɛɛ nhwiren bi a wɔde kɔnkrit ayɛ akyi. Hayden hwɛɛ ne ano kurukuruwa no ho hyiae, na na ɔmpɛ sɛ n"ani bɛyera ne tamfo no. Ná Ramses reyɛ asɛe, na na ne nkurɔfo akata so. Afei ohui sɛ wɔagyaw Robert Price ama ne nkrabea, na ɛkame ayɛ sɛ ontumi nnyina hɔ, nanso ɔda so ara yɛ yiye ma ɔbarima a wɔaboro no a ne mfe akɔ anim. N"adwene san kɔɔ Ramses so.
  
  "Ɔwɔ hɔ ara, Mano. Momma yɛmfa eyi nwie. Wususuw sɛ sɛ owu a, wɔbɛda so ara apae?"
  
  "Damn, minnim. Sɛ wɔde no kɔ nkwa mu a, anka ɛbɛyɛ adwuma yiye. Ebia yebetumi akura no agyede."
  
  "Yiw, ɛyɛ, ɛsɛ sɛ yedi kan bɛn sɛnea ɛsɛ."
  
  Mfoninitwa afiri no san yɛɛ kɛse bio, na saa bere yi de ɛkataa wɔn guankɔbea no so. Hayden tuu mmirika fii nhwiren mpa so kɔɔ nhwiren mpa so, na ɔtaa wɔn wɔ abɔnten so. Atuo bɔɔ akuw abien no ntam, bubuu mfɛnsere na ɛbɔɔ kar ahorow a esi hɔ. Taksi kɔkɔɔ a wɔahwete a ɛtoatoa so no maa Hayden tumi kataa ne ho yiye na onyaa hokwan bɛn no, na wanntwentwɛn ne nan ase sɛ ɔbɛfa.
  
  "Momma yɛn!"
  
  Ɔforoo taksi a edi kan no, hwee ase kɔɔ nkyɛn na ɔde foforo a wɔagyaw wɔ ɔkwan no nkyɛn no kataa ne ho bere a otuu mmirika kɔɔ nea edi hɔ no nkyɛn no. Mfɛnsere paee twaa ne ho hyiae bere a n"afiasehwɛfo no bɔɔ mmɔden sɛ wobeyi afi hɔ no, nanso na nkataso no kyerɛ sɛ Ramses asraafo dɔm foforo no nnim baabi a wɔwɔ ankasa da. Taksi anan akyi na na wɔrehyɛ mmirikatufo no ma wɔahintaw, na wɔrebrɛ wɔn brɛoo.
  
  Kinimaki aso afiri no fii ase yɛɛ krak. "Mmoa yɛ simma anum."
  
  Nanso na eyi mpo yɛ nea wontumi nsi pi.
  
  Saa bere yi nso, nkwammoaa no yɛɛ adwuma sɛ kuw a ɛyɛ biako. Hayden taa akyi, na wantumi anto ɔkwan no mu dwoodwoo na ɔhyɛɛ no nso ma ɔkoraa atuo so. Ɛbɛdaa adi sɛ na nkwammoaa no nso afi ase rehaw wɔn ho sɛ ebia asraafo a wɔhyɛ wɔn den bɛba bere a wɔn kankyee yɛɛ basaa kɛse, na wɔnyɛ ahwɛyiye kɛse no. Hayden de n"ani sii akyi awɛmfo no mu biako so na nea ɔhweree nkutoo efisɛ ɔtwam twaam wɔ dua a wɔasen no ho bere a ɔreto tuo no.
  
  Asɛmmɔne a ɛho tew.
  
  Ɔkae mpofirim sɛ: "Mano." "So yɛahwere wɔn mu biako wɔ baabi?"
  
  "Kan bio."
  
  Ná otumi kan akontaahyɛde du pɛ!
  
  Ofii baabiara puei, na ofii kar bi a esi hɔ ase rehuruhuruw wɔ ɔkwan a ɛyɛ fɛ so. Nea edi kan a ɔbɔe no ne Kinimaki kotodwe akyi wɔ abusuabɔ, na ɛmaa ɔbarima kɛse no kotow. Bere a ɔrebɔ ne nan no, ne nsa nifa de PPK ketewaa bi bae, na ne kɛse mma ɛnyɛ nea ekum nnipa kakraa bi. Hayden tow Kinimaka guu nkyɛn, na ne nipadua ketewaa no wɔ tumi na ahoɔden te sɛ wiase nyinaa agumadifo biara, nanso ɛno mpo betumi akanyan ɔbarima kɛse no kakra.
  
  Tuo no tu faa wɔn ntam, na ɛyɛɛ nwonwa, ɛyɛɛ ahome, hell kronkron bere tiaa bi, na afei asraafo dɔm no san tu bio. Ɔhwe foforo a ɛne Hayden kotodwe wɔ abusuabɔ, na Mano toaa n"asehwe no so, na ɔde ne koko bɔɔ kar koro no ara a esi hɔ a wɔn tamfo de kataa ne ho no mu. Abubuw bi guanee ne ho bere a ohui sɛ ɔrebɔ mmɔden denneennen sɛ ɔbɛkyinkyin ne nkotodwe so no.
  
  Hayden tee ɛyaw nka kakra wɔ ne kotodwe mu, na nea ɛho hia sen saa no, ɔtee nka sɛ ɔbɛkari pɛ mpofirim. Ná onim Ramses guankɔbea ne buffet a ɛyɛ hu a edii akyi bae no ho nsɛm pii sen asraafo dɔm a wɔreko no, na na ɔpɛ sɛ ɔde ne nipadua no nhama biara di eyi so ntɛmntɛm. Nanso na ɔbarima yi yɛ ɔkofo, ɔkofo ankasa, na ɛda adi pefee sɛ na ɔpɛ sɛ onya nkwa.
  
  Ɔsan too tuo no bio. Afei Hayden ani gyei sɛ ɔhweree ne kari pɛ efisɛ na onni baabi a ɔhwɛ kwan sɛ ɔbɛkɔ. Nanso, atuo no kyere ne mmati. Kinimaka de tuo no tow ne ho guu nsa no so, na osiee no wɔ ntini bepɔw bi ase.
  
  Asraafo dɔm no gyaw no hɔ ntɛm ara, na ohui sɛ mfaso nni so sɛ ɔne Hawaiini no bɛko. Afei ɔtwee agyan a ɛyɛ hu a ne kɛse yɛ nsateakwaa awotwe na ɔde ne ti bɔɔ Hayden. Ɔkyinkyim no fɛre so, na onyaa baabi kakra sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛkwati ɔhwe a edi awu no. Kinimaka wosow ne tuo, nanso na asraafo dɔm no ahwɛ eyi kwan na ɔwosow no ntɛmntɛm kɛse, sekan no twaa Hawaiini no koko denneennen, na ɛbɛyɛɛ nea ɛho nhia esiane ɔbarima no vest nti, nanso ɛda so ara tow no guu n"asen so.
  
  Nsesae no maa Hayden nyaa hokwan a na ohia. Bere a ɔretwe n"atuo no, osusuw nea asraafo dɔm no bɛyɛ ho-ɔdan ne ho na ɔtow sekan gu aniferefo no so-enti ɔde ne nan sii nkyɛn, na ɔtwee agyan no.
  
  Atuo abiɛsa tetew ɔbarima no moma so bere a sekan no tu fii kar no pon mu na ɛbɔɔ fam, na anyɛ bɔne biara no.
  
  Hayden ka kyerɛɛ Kinimake sɛ: "Fa no Walter, yebehia atuo biara."
  
  Bere a ɔsɔre gyinaa hɔ no, ohui sɛ mmarima kuw bi a wokurakura akode a akyinnye biara nni ho sɛ wɔde ahopere nam abɔnten so, a na ɛwɔ akyirikyiri anammɔn ɔhaha kakraa bi. Na ɛreyɛ den kɛse mprempren - na nnipa akuw repue na wɔrekyinkyin mmɔnten so, wɔde wɔn ani kyerɛ fie anaasɛ wɔrehwɛ nneɛma a asɛe, anaasɛ mpo wogyina baabi a obiara betumi ahu na wɔrekliki wɔn Android mfiri ahorow so - nanso na wotumi hu Ramses ti a ɛrepue anammɔn kakraa biara no ntɛm ara .
  
  Ɔhyɛɛ ne nsa ne nan a ɛyɛ yaw na apirapira no ma ɛyɛɛ adwuma a ɛboro nea wobetumi so no kae sɛ: "Afei tu kɔ baabi foforo."
  
  Mfoninitwa afiri no yerae.
  
  "Nea-"
  
  Kinimaka twaa kar no ho hyiae, na ohuruw faa kar no hood no so.
  
  Hawaiini no de ahomegye kae sɛ: "Agumadi sotɔɔ kɛse bi." "Wɔde wɔn ho kɔhyɛɛ mu."
  
  Hayden de animtiaabu teɛteɛɛm guu nsɛm abien a etwa to no mu sɛ: "Ɔkwan no awiei, Ɔheneba Ramses." "Yɛ ntɛm yɛ, Mano. Sɛnea mekae no, ɛsɛ sɛ yɛma ɔkwasea no nni adagyew na yɛyi n"adwene fi nuklea ɔtopae yi so. Simma biara, sekan biara ho hia."
  
  
  TI ADUSA
  
  
  Wɔboom faa agumadi sotɔɔ no anim apon a ɛda so ara wosow no mu kɔɔ ne mfinimfini kɛse a ɛhɔ yɛ dinn no mu. Ná nneɛma a wɔde kyerɛ, nneɛma a wɔde gu so ne ntade a wɔde sɛn so wɔ baabiara, wɔ ɔkwan biara so. Wɔde asisi ɔdan atifi a wɔabue mu no so, na na wɔde nnua a ɛhyerɛn na ɛma hann ba. Hayden hwɛɛ fam fitaa a ɛdannan no denneennen na ohuu anammɔn a mfutuma ayɛ so ma a ɛkɔ sotɔɔ no mfinimfini. Ɔde ahopere hwɛɛ ne sotɔɔ mu na ɔsesaa ne vest no. Anim a na ɛrehuruhuruw fi ntadehyɛbea no ase no maa ne ho popoe, nanso ehu a wɔakyerɛw wɔ n"anim no maa ne ho yɛɛ mmerɛw.
  
  Ɔkae sɛ: "Mma ɛnhaw wo. "Si fam na yɛ komm."
  
  Ná enhia sɛ obisa akwankyerɛ. Ɛwom sɛ ebia na wodi akwan a atɛkyɛ wom akyi de, nanso dede a na ɛwɔ wɔn anim no maa wɔn a wɔde wɔn ani asi wɔn ani so no gyinaa hɔ. Ná Price a ɔde si apini bere nyinaa no yɛ mfaso foforo. Hayden hwee ase wɔ dade nsateaa bi a leggings ahyɛ mu ma ase na ɔpiaa ne ti twaa ɔbarima bi a ne ti nhwi ayɛ fitaa a ɔhyɛ Nike apɔw-mu-teɛteɛ atade ho kɔɔ beae a wɔakora so ama agumadi nnwinnade no. Barbell racks, weight trays, trampolines ne treadmills a wɔahyehyɛ no toatoa so mpo. Bere a yɛtu kɔɔ ɔfã foforo ara kwa no, na amumɔyɛfo kuw bi wɔ hɔ.
  
  Ɔbarima bi huu no, ɔmaa alarm no so na ɔtow tuo. Hayden tuu mmirika denneennen na ɔyɛɛ animtiaabu, na ɔtee sɛ atuo no retu afi nea ɔde hyɛmma tu mmirika no dade basa no so wɔ ne benkum so nsateakwaa kakraa bi pɛ. Kinimaka huruw kɔɔ nkyɛn, na ɔde ne ho sii fam denneennen wɔ treadmill no fã a ɛde nneɛma kɔ no so na ɔbobɔw faa ɔkwan a ɛda ntam no mu. Hayden san de nkamfo no maa asraafo dɔm no denam tokuru a ɔyɛe wɔ sneakers a ɛwɔ ne ti so no so.
  
  Ɔbarima no de nkakrankakra san n"akyi bere a ne mfɛfo adwumayɛfo no hwetee no. Hayden tow duffel bag a ɛyɛ pink no guu wim sɛ ɔrekɔhwɛ wɔn nɔma na ɔde n"anim yɛɛ kusuu bere a atuo anan a ɛsono emu biara bɔɔ no denneennen no.
  
  Kinimaka homee sɛ: "Ebia na ɛkata Ramses guankɔbea no so."
  
  Hayden homee sɛ: "Sɛ yehia Torsten Dahl da bi a."
  
  "Wopɛ sɛ mesɔ kraman mode hwɛ?"
  
  Hayden antumi ansiw ne serew ano. Ɔkae sɛ: "Misusuw sɛ ɛyɛ asetra kwan a wobɛpaw sen sɛ wobɛsakra gear."
  
  Kinimaka kae sɛ: "Nea ɛyɛ biara." "Momma yɛnpere yɛn ho."
  
  Hayden boroo no kosii sɛ ɔbɔɔ no, na ohuruw fii baabi a ɔkata so na ɔtow tuo ntɛmntɛm. Nnipa no mu biako hwirew ne ho na ɔhwee nkyɛn, na wɔn a wɔaka no de wɔn ho kɔhyɛɛ fam. Hayden tow hyɛɛ wɔn so, na ogyaw akwanside ahorow wɔ wɔn kwan mu, nanso ɔtoo ɔkwan no mu ntɛmntɛm sɛnea obetumi. Asraafo dɔm no san wɔn akyi, totow atuo kɔɔ soro, na wɔyerae wɔ sneakers a ɛwɔ brand ne kɔla biara a ɛwɔ hɔ a ɛkɔ soro kodu ɔdan no atifi akyi. Hayden ne Kinimaka tenaa ɔfã foforo, na wogyinaa hɔ sekan biako.
  
  "Krado?" - a mebisae. Hayden guu ahome bere a ogyee afiase dan no muni a wahwe ase no fii n"akode no mu no.
  
  Kinimaka kae sɛ: "Kɔ.
  
  Bere a wɔsɔree no, atuo a wɔde tow a ɛpaee paapaee ntetee dan a ɛwɔ wɔn ti so no kakra. Dade ne krataa asinasin, ntama ne plastic tɔe guu wɔn so. Hayden foro kɔɔ anoano bere mpo a ɔdan no nyinaa wosow no.
  
  "Oh..." Kinimaka fii ase.
  
  "Nsɛnhunu!" Hayden wiee no na ohuruw.
  
  Counter a ɛtrɛw no fã a ɛwɔ soro no nyinaa bubui, tetew mu asinasin, na ɛhwee wɔn atifi. Ɔfasu kɛse bi a ɛsensɛn so a wɔde nneɛma gu so, na ɛtow dade a wɔde abɔ so, nkrataa nnaka, ne mpaboa foforo a wɔde ntama ayɛ a wɔaboaboa ano bere a wɔbaa hɔ no. Kinimaka maa ne nsa so te sɛ nea ɔrebɔ ne ho ban afi ɔdan no ho na ɔkɔɔ so de ahotoso tu, nanso esiane ne dɔm nti ɔhwee Hayden a na ɔreguan no akyi. Bere a ɔrehuruhuruw afi ade a ɛrehwe ase no ho, na ne nan a ɛretwe no kyere dade bi a wɔde gyina so no, Kinimaka siee ne ti wɔ ne nsa ase na ɔhyɛɛ ne ho den bere a ɔhwee ne so no.
  
  Hayden wiee tow no a na okura tuo no na ɔhwɛɛ n"akyi. "Mano!"
  
  Nanso na ne haw ahorow no afi ase ara kwa.
  
  Asraafo dɔm baanan tow hyɛɛ no so, na wɔbɔɔ tuo no na wɔde wɔn atuo no akyi bɔɔ ne nipadua no. Hayden kataa ne ho na afei ɔbobɔw bi bio. Basketball a wɔde ahyɛ mu no bubui, na ɛmaa bɔɔl a ɛyɛ borɔdɔma tu kɔɔ mmeae nyinaa. Hayden hwɛɛ ne mmati so, huu sunsuma sɛ ɛretu, na ɔhwɛɛ ne Glock twaa ne ho hyiae.
  
  Tuo bi bɔɔ denneennen. Ɔtee sɛ atuo bi rebɔ biribi a ɛbɛn ne ti.
  
  Ɛnne no kae sɛ: "Gyina ha yi ara."
  
  Hayden yɛɛ nwini na ɔmaa n"ani so bere a Ramses mmarima sunsuma sian baa ne so no.
  
  "Afei wo ne yɛn wɔ hɔ."
  
  
  TI ADUAN BIAKO
  
  
  Drake paee kɔɔ beae a asɛe no, na Alicia wɔ ne nkyɛn. Kankyee a edi kan a wohuu no fi Moore hɔ bere a ɔdanee ne ho wɔ abansoro abrannaa no so na ɔde tuo kyerɛɛ wɔn so no. Simma fã akyi no, ahotɔ daa adi wɔ n"anim.
  
  Ɔhome kae sɛ: "Awiei koraa no." "Misusuw sɛ mo mmarima no dii kan duu ha."
  
  Drake kae sɛ: "Yɛdii kan bɔɔ kɔkɔ kakra." "Asereserewfo bi a wɔfrɛ no Alligator?"
  
  Moore yɛɛ sɛ nea n"adwene atu afra na ɔyɛɛ wɔn sɛnkyerɛnne sɛ wɔnkɔ soro. "Mente ne ho asɛm da. So ɔno ne afiasedan a ɛto so anum no kannifo?"
  
  "Yesusuw saa, yiw. Ɔyɛ fucking wazzok a n'afurum ayɛ crap, nanso seesei ɔno na ɔhwɛ nuklea ɔtopae yi so."
  
  Moore de n"ano abue hwɛɛ no.
  
  Alicia kyerɛɛ ase. "Alligator te sɛ nea wabɔ dam sen Julian Marsh bere a wanom kɔfe galɔn du akyi, na anka mɛka sɛ ɛno ntumi nyɛ yiye kosi sɛ mɛte nea ɛsɛ sɛ ɔka. Enti, Hayden wɔ he na nea esii wɔ ha?"
  
  Moore de ne nyinaa too hɔ maa wɔn, na ɔkaa ɔko a ɛkɔɔ so wɔ Ramses ne Price ntam ne afei guankɔbea no ho asɛm. Drake wosow ne ti wɔ sɛnea gyinabea no te ne sɛnea wɔankyekyɛ ananmusifo no mu sɛnea ɛsɛ no ho.
  
  "So anka obetumi ayɛ eyi ho nhyehyɛe? Woreba kwan no nyinaa so afi saa damn abankɛse a ɛwɔ Peru no? Bere a na yɛrehwehwɛ gua so mpo?"
  
  Ná ɛte sɛ nea Mai adwenem yɛ no naa. "Ɛte sɛ nea ɛyɛ akyirikyiri kakra wɔ wo nsusuwii ahorow no biako mpo ho."
  
  Alicia kae sɛ: "Na ɛnyɛ hwee. "Pa ara? Mekyerɛ sɛ, hena na ɔdwene ho? Ɛsɛ sɛ yegyae gas a yɛde bɔ yɛn ho na yefi ase hwehwɛ."
  
  May kae sɛ: "Saa bere yi de. "Me ne Taz yɛ adwene. Ebia ne dɔfo a otwa to no bɔɔ ntease bi guu ne mu ampa." Ɔde n"ani kyerɛɛ Bo fɛfɛɛfɛ.
  
  Drake ho popoe bere a Moore hwɛɛ no no, afei de n"aniwa yɛɛ kɛse mpo. Home Office dwumayɛni no hwɛɛ wɔn baanan no denneennen.
  
  "Ɛte sɛ apontow kɛse bi, mmarima."
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Ɛhe na wɔkɔɔ? Hayden ne Kinimaka?"
  
  Moore twee adwene sii so. "Nea ɛto so 51. Odii Ramses, n"akyidifo du-baako ne saa ɔkwasea Price akyi kɔɔ wusiw no mu. Simma kakraa bi akyi no, m"ani fii wɔn so."
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ screen ahorow a ɛtoatoa so so. "So wubetumi anya wɔn?"
  
  "Wɔayɛ akwan horow no mu dodow no ara adwuma. Wɔasɛe screen ahorow no. Ná ɛbɛyɛ den ama yɛn sɛ yebehu Battery Park mprempren yi ara."
  
  Drake nantew kɔɔ abrannaa so apon a abubu no ho na ɔhwɛɛ gyinabea no ne abɔnten a ɛwɔ abɔnten no ho hyiae. Na ɛyɛ wiase bi a ɛyɛ nwonwa a ɛda n"anim, a ɛne kurow a ɔyɛɛ n"adwene no bɔ abira, a ɛsan ba ne nan ase, anyɛ yiye koraa no nnɛ. Ná onim ɔkwan biako pɛ a ɔbɛfa so aboa saa nkurɔfo yi ma wɔn ho atɔ wɔn.
  
  Fa wɔn sie dwoodwoo.
  
  "So wowɔ asɛm foforo bi?" Moore bisae sɛ. "Migye di sɛ na wo ne Marsh ne Alligator guy yi rekasa."
  
  Alicia kae sɛ: "Nea yɛka kyerɛɛ wo no ara pɛ. "So woahwɛ deactivation code ahorow no mu?"
  
  Moore twee adwene sii ahyɛnsode bi a ɛrehyerɛn a na afi ase rehyerɛn wɔ screen ahorow a ɛda so ara wɔ hɔ no biako so nkyɛe so. "Momma yɛnhwɛ".
  
  Drake san bae bere a Beau de n"ani kyerɛɛ nsu a wɔde yɛ nwini no so sɛ ɔrekɔnom nsa no. Moore kenkan email no denden, na ɔkɔɔ asɛm no so ntɛm ara na ɔsii so dua sɛ deactivation codes no yɛ nokware.
  
  Moore kenkan no yiye sɛ: "Enti." "Mmara no yɛ kosher ankasa. Ɛsɛ sɛ meka sɛ eyi yɛ nwonwa. Wususuw sɛ na Marsh nim sɛ wobegye no afi ne nsam?"
  
  Drake kae sɛ: "Ebetumi aba sɛ ntease dodow biara wɔ hɔ." "Ahobammɔ ma wo ho. Kari a wɔkari pɛ wɔ anoano. Nokwasɛm a ɛyɛ mmerɛw ne sɛ ɔbarima no sua sen clip a edi mũ a wɔabɔ no akuturuku asia. Sɛ saa Alligator no ante sɛ nea ɛyɛ fɛ saa a, anka mɛte ahobammɔ nka ankasa mprempren."
  
  "Whappie?"
  
  "Nnuts?" Drake bɔɔ mmɔden. "Mennim. Hayden ka wo kasa yiye sen me."
  
  "Borɔfo". Moore de ne ti too fam. "Yɛn kasa ne Borɔfo."
  
  "Sɛ woka saa a." Nanso eyi yɛ adepa, guys. Deactivation code ankasa yɛ ade pa."
  
  "So wote ase sɛ anka yebetumi ne wɔn adi nkitaho ɔkwan biara so bere a nyansahufo no ahu faako a nuklea ahoɔden no fi no?" Beau kae bere a ɔsan bae na ɔnom nsa bi fii plastic kuruwa no mu no.
  
  "Um, yeah, nanso ennya nsii. Na sɛnea yenim no, wɔsesaa mmara ahorow no anaasɛ wɔde biribi foforo a ɛkanyan no kaa ho."
  
  Beau de ne ti too fam kakra gyee eyi toom.
  
  Drake hwɛɛ ne dɔn no. Ɛkame ayɛ sɛ na wɔakɔ gyinabea hɔ simma du, na na asɛm biara mfi Hayden anaa Dahl hɔ. Ɛnnɛ simma du yɛɛ te sɛ daa.
  
  "Mefrɛ Hayden." Oyii ne fon a wɔde di dwuma wɔ nsa so no fii mu.
  
  Mai kae sɛ: "Mma ɛnhaw wo. "Ɛnyɛ Kinimaka ni?"
  
  Drake danee ne ho denneennen kɔɔ baabi a ɔde ne nsa kyerɛɛ no no. Mano Kinimaki nipadua a akyinnye biara nni ho no de ne ho hwee abɔnten no so, na ɔkotow, na ɛda adi pefee sɛ ɔte ɛyaw, nanso ɔde atirimɔden tuu mmirika kɔɔ gyinabea hɔ. Drake menee nsɛmmisa dumien na mmom ɔde ahopere kɔɔ onipa a obetumi abua no nkyɛn tẽẽ. Bere a wofii abɔnten no, kuw no kyeree Mano wɔ nhyiam bi a adan a abubu ayɛ hɔ ma so.
  
  "Dɛn na ɛrekɔ so, adamfo?"
  
  Adwene mu yaw bi a ɛyɛ hu a ahintaw wɔ nsu no ase pɛɛ no kataa Hawaiini no ahotɔ a onyae bere a ohyiaa wɔn no so. Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Wɔwɔ Hayden." "Yɛde wɔn mu abiɛsa sii fam, nanso yɛanbɛn Ramses anaa Price. Na afei wɔtow hyɛɛ yɛn so wɔ awiei no. Oyii me fii agodie no mu, na bere a mifii abubuw tɔn biako ase no, na Hayden nni hɔ bio."
  
  "Wobɛyɛ dɛn ahu sɛ wonyaa no?" Beau bisae sɛ. "Ebia ɔda so ara di akyi?"
  
  Kinimaka kae sɛ: "Ebia me nsa ne me nan apira. "Nanso m"aso tee yiye. Woyii n"akode fii ne ho na wɔtwee no kɔe. Adeɛ a ɛtwa toɔ a wɔkaa ne sɛ..." Kinimaka de koma a emu yɛ duru menee, a wantumi antoa so.
  
  Drake kyeree ɔbarima no ani. "Yɛbɛgye no nkwa. Yɛyɛ eyi bere nyinaa."
  
  Kinimaka de n"ani kyerɛɛ baabi. "Ɛnyɛ bere nyinaa".
  
  "Dɛn na wɔka kyerɛɛ no?" Alicia sii so dua sɛ.
  
  Kinimaka maa n"ani so hwɛɛ wim, te sɛ nea ɔrehwehwɛ nhyɛso afi owia hann no mu. "Wɔkae sɛ wɔbɛma wahwɛ nuklea ɔtopae yi yiye. Wɔkae sɛ wɔde hama bɛbɔ n"akyi."
  
  
  TI ADUAN ABIEN
  
  
  Thorsten Dahl gyaw adwumayɛfo pii sɛ wɔnkɔsiesie beae a atwa Times Square ho ahyia no na ɔde ne kuw no kɔɔ sunsuma a ɔkwan teateaa bi de bae no mu kɔɔ akyiri. Ná ɛhɔ yɛ dinn na na adwennwene nni hɔ, na na ɛyɛ beae a ɛfata a wobetumi afrɛ obi wɔ telefon so a ɛho hia. Odii kan frɛɛ Hayden, nanso bere a wammua no, ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔne Drake bedi nkitaho.
  
  "Akwansin no wɔ ha. Dɛn ne nsɛm a aba foforo?
  
  "Yɛwɔ shit mu, buddy-"
  
  "Ɛkɔsi wo bɔɔl so bio?" Dahl twaa n"asɛm mu. "Dɛn na ɛyɛ foforo?"
  
  "Ɛnyɛ kodu me kɔn so saa bere yi. Saa abɔdamfo a wɔabɔ dam no bubuu, anaasɛ wobubu fii wɔn afiasedan mu. Ramses ne Price nni hɔ bio. Nkwammoaa a ɛtɔ so nnum no yɛ - anaasɛ na ɛyɛ - nnipa dumien. Mano se wɔwɔ abiɛsa."
  
  Dahl kyeree ɛnne nnyigyei no. "Mano kasa?"
  
  "Yiw, adamfo. Wɔkyeree Hayden. Wɔde no kaa wɔn ho."
  
  Dahl mumii n"ani.
  
  "Nanso yɛda so ara wɔ bere kakra." Drake sɔɔ ɔfã a eye no hwɛe. "Sɛ wɔpɛ sɛ wɔbɔ no ntɛm ara a, anka wɔrennye koraa."
  
  Ná Yorkfo abusua no teɛ, na ɛsɛ sɛ Dahl gye tom. Otiee bere a Drake kɔɔ so kyerɛkyerɛɛ mu sɛ afei de wɔayi Marsh afi ne dwumadi sɛ Esum Ɔheneba no mu na wɔde obi a wɔfrɛ no Alligator asi ananmu bere tiaa bi. Homeland tumi huu saa ɔbarima yi sɛ Amerikani a ɔboa no ara kwa.
  
  "Pa ara?" Dahl kae sɛ. "Dɛn nti na?"
  
  Drake kae sɛ: "Ɛkame ayɛ sɛ biribiara a ebetumi de basabasayɛ aba." "Ɔyɛ ɔsraani a wɔabɔ no ka, saa bere yi nkutoo na n"abufuw hweree."
  
  "Misusuwii sɛ Ramses di n"adwuma so bere nyinaa "wɔ fie"."
  
  "Ɔkraman yɛ New York kuromni. Ná obetumi de nneɛma a wɔde kɔ amannɔne ho nimdeɛ a ɛsom bo ama oprehyɛn no."
  
  "Yiw, ntease wom." Dahl guu ahome na ɔde ɔbrɛ petepetee n"ani so. "Enti dɛn na edi hɔ? So yɛwɔ Hayden"s coordinates no?"
  
  "Wɔfaa ne mfoninitwa afiri no. Anyɛ yiye koraa no, ɛbɛyɛ sɛ wɔfaa ne ntade no bi efisɛ tag a wɔapam wɔ n"atade mu no ka sɛ ɔwɔ pon ase wɔ Chipotle Mexican Grill, a yɛasi so dua seesei ara sɛ ɛyɛ nkwaseasɛm. Security cameras no reyɛ adwuma, nanso wɔtow receivers a ɛwɔ yɛn afã no mu dodow no ara gui esiane ntua a wɔde baa beae hɔ nti. Wɔreboaboa biribiara a wobetumi abom. Na wɔnyɛ nnipa a wɔdɔɔso ara kwa. Nneɛma betumi asɛe ankasa afi ha, ɔhokafo."
  
  "Bɛ?" Dahl san kaa saa bio. "Mɛka sɛ yɛatwam abɔnefo na yɛde yɛn ani asi abɔnefo abɔnten so, ɛnte saa?"
  
  Drake gyinaa hɔ kakra, afei ɔkae sɛ, "Yɛwɔ anidaso sɛ wɔbɛkɔ so ahwehwɛ nneɛma," ɔkae. "Ahwehwɛde foforo biara ma yenya bere pii."
  
  Na ɛho nhia sɛ Dahl ka sɛ wonnya nnyaa nkɔso biara. Ná nokwasɛm no da adi ankasa. Ɛha no, wɔde wɔn ho too Homeland so sɛ obehu faako a nuklea ɔtopae no wɔ, na wotu mmirika di akɔneaba te sɛ Buronya akokɔ a wɔadi kan abɔ wɔn kɔkɔ, na Moore huu beae no yiye, nanso adwuma no nyinaa ankosi hwee.
  
  Ɔkae sɛ: "Nea yɛyɛe ara ne sɛ yɛmaa nneɛma kakraa bi a wɔde di dwuma no yɛɛ nea ɛnyɛ hwee." "Yɛnnbɛn Ramses nhyehyɛe ankasa mpo, ne titiriw no n"awiei agoru no."
  
  "Dɛn nti na mo mmarima no nsian nkɔ station no so? Ebia ɛbɛyɛ papa sɛ yɛbɛbom bere a kan a edi hɔ no ba no."
  
  "Yiw, yɛbɛyɛ." Dahl de ne nsa kyerɛɛ ne kuw no mufo a aka no na osii ɔkwan pa a ɔbɛfa so adi wɔn anim akɔ 3rd Avenue. "Hi, ɛyɛ dɛn na Mano kura mu?"
  
  "Wɔbɔɔ ɔbarima no denneennen wɔ ɔfasu bi a wɔde shelves ayɛ so. Mmisa. Nanso ne ho pere no sɛ ɔbɛko, na ɔtwɛn ara kwa sɛ obi bɛma no botae."
  
  Dahl fii ase tuu mmirika bere a wowiee nkɔmmɔbɔ no. Kensi gyinaa ne nkyɛn na ɔde ne ti too fam. "Tutukɔ bɔne?"
  
  "Sɛ yɛhwɛ yɛn tebea no a, misusuw sɛ anka ebetumi asɛe kɛse, nanso, yiw, na ɛyɛ ɔkwan bɔne a wɔpaw. Wɔkyeree Hayden siei. Ɔde no kɔɔ baabi a ɔtopae no wɔ."
  
  "Wiɛ, ɛyɛ fɛ yiye! Mekyerɛ sɛ, mo nyinaa nni akanea a ahintaw?"
  
  "Yɛyɛ saa." Na wɔtow kaa ne ntade ho."
  
  Kensi kae komm sɛ: "Mossad no kɔɔ wo honam ani." "Eye ma wɔn, nanso ɛnyɛ me. Ɔmaa metee nka sɛ meyɛ ne dea."
  
  "Anka ɛbɛyɛ". Dahl de ne ti too fam. "Ɛsɛ sɛ yɛn nyinaa te nka sɛ yɛwɔ yɛn ankasa nkrabea so tumi, na gyinaesi biara yɛ ahofadi titiriw. Eyi nyɛ nsakrae."
  
  Afei ɔserewee ketewaa bi sɛ: "Nnansa yi," Kensi nsateaa no twitwiw na afei ɛkyekyeree ne ho yɛɛ no nsateaa, "woyɛ me basabasa wɔ w"asiane mu." "Gye wo, m"adamfo, wubetumi ayɛ me basabasa bere biara ne baabiara a wopɛ."
  
  Dahl de n"ani kyerɛɛ baabi foforo. Ná wontumi nsiw Bridget McKenzie kwan. Ná ɔbea no nim sɛ ɔyɛ ɔbarima warefo, agya, nanso ɔda so ara gyaee ne ho mu ma sɔhwɛ. Nokwarem no, ɔkwan bi so no, na ɔrentena ha nkyɛ.
  
  Ɔhaw a wɔadi ho dwuma.
  
  Smith ne Lauren nso boom tuu mmirika, na wɔsesaa nsɛm a ɛyɛ komm. Yorgi de akyi no bae, na wabrɛ na nneɛma a asɛe apete so, nanso ɔde agoru bo a wasi. Ná Dahl nim sɛ eyi ne osuahu a edi kan ankasa a onyae wɔ ɔko a ɛyɛ hu, a wɔanhyɛ da, na osusuwii sɛ odi ho dwuma yiye. Mmɔnten no hyerɛn na afei wɔdan kɔɔ benkum kɔɔ 3rd Avenue, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ baabi a 51st hyia no.
  
  Ná ɛyɛ simma kakraa bi a ɛyɛ nwonwa ma Dahl. Kurow no mu mmeae bi na hwee anyɛ hwee, na bere a na sotɔɔ pii da so ara abue na nkurɔfo de ahopopo nantew mu no, na afoforo nso yɛ amamfõ, na ɛkame ayɛ sɛ nkwa nni hɔ. Ná polisifo a wɔyɛ basabasayɛfo kar ne asraafo kar ahorow a ɛwɔ ntwahonan anan a wɔahwete wɔ baabiara twaa mmɔnten pii ho hyiae. Mmeae bi ho popoe wɔ aniwu mu bere a adwowtwafo no wɔ hɔ no. Wɔ fã kɛse no ara mu no, na nnipa a ohui no nte nea ɛsɛ sɛ wɔyɛ no ase, enti ɔde ne nne kaa nea ogye di sɛ ɛyɛ atumfoɔ no ho na ɔtoo nsa frɛɛ wɔn sɛ wɔnkɔ guankɔbea baabiara a wobetumi.
  
  Na afei wɔduruu beaeɛ a na Drake ne afoforɔ no retwɛn, na wɔwɔ anidasoɔ, na wɔreyɛ nhyehyɛeɛ sɛ wɔbɛgye Hayden Jay.
  
  Nnɔnhwerew kakraa bi pɛ na atwam fi bere a wɔhyɛɛ da yi ase. Na afei na wɔrehwehwɛ ɔkwan a wɔbɛfa so anya nuklea ɔtopae denneennen. Ná Dahl nim sɛ wɔrensan n"akyi, na ontumi nguan anaasɛ ɔnhintaw wɔ bunkers mu. Ná SPEAR kuw no wɔ mu kosii awiei. Sɛ kurow no wu nnɛ a, ɛrenyɛ akokodurufo a wɔrebɔ mmɔden sɛ wobegye no a wonni nti.
  
  
  TI ADUAN ABIƐSA
  
  
  Hayden yɛɛ komm bere a Ramses kyerɛɛ adeyɛ ne sɛnea wɔyɛ wɔn ade, kaee ne mmarima a na ɔhwɛ so no, sɔɔ wɔn nokwaredi koraa hwɛe no. Bere a wɔtwee no fii agumadi nneɛma aguadidan no mu akyi no, wɔhyɛɛ no ma otuu mmirika faa wɔn mu wɔ 3rd Avenue, afei wogyee bere hwehwɛɛ ne fon na wɔtow gui na wɔtetew ne vest a atuo ntumi nkɔ mu no mu. Ɛte sɛ nea na Ramses wɔ nimdeɛ bi wɔ mfiri a wɔde di akyi ne mmeae a ɛwɔ ho na ɔhyɛɛ ne mmarima no sɛ wonyi n"atade. Wohuu afiri ketewa no ntɛm ara na wɔtow gui, na ɛno akyi no, kuw no toaa wɔn mmirikatu no so faa ɔkwan a ɛte sɛ nea ɛyɛ ɔkwan a wɔanhyɛ da koraa no so.
  
  Hayden nyaa adwene sɛ eyi nte saa koraa.
  
  Egyee bere kakra. Kuw no hwiee wɔn akode akɛse ne wɔn akyi ntade tuntum guu hɔ, na ɛmaa wɔn nsrahwɛfo ntade a wɔtaa de di dwuma wɔ ase no daa adi. Mpofirim ara na wɔyɛ hyerɛnn, na asiane biara nni wɔn ho, na wɔyɛ nnipadɔm ɔhaha pii a wɔn ho yeraw wɔn a wɔkyinkyin kurow no mmɔnten so no fã. Polisifo ne asraafo a wɔwɛn akwan no so hyehyɛɛ akwan no bi so, nanso mfoninitwa mfiri no dan kɔɔ ɔkwan biako a ɛso yɛ sum so kɛkɛ na afei wɔdan foforo kosii sɛ ɛhɔ tew. Wɔmaa Hayden jacket a ɛho nhia sɛ ɔmfa nhyɛ. Eduu baabi no, wɔforoo moto a wɔadi kan asiesie na wɔde nkakrankakra fii Manhattan kurow no mfinimfini.
  
  Nanso ɛnyɛ akyirikyiri dodo. Hayden de n"ahoɔden nyinaa pɛe sɛ obetumi de nkrasɛm no akɔma obi -obiara -afei a onim faako a ɔtopae no wɔ no. Na ennye se wobetumi akum no - nea ehia ara ne se wobegyae saa fanatics yi.
  
  Sake ahorow no hwirew faa ɔkwan no so fã bi, na afei nnipa du-asraafo dɔm awotwe a wɔaka, Ramses ne Price-dii wɔn ho wɔn ho akyi faa dade pon bi a ɛwɔ nkyɛn a ayɛ mmerɛw mu. Hayden huu ne ho wɔ wɔn mfinimfini, ɔko mu nkonimbo, na ɛwom sɛ na onim ne nkrabea dedaw de, nanso ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere n"ani biara, ɔkwan biara a ɔbɛsesa ne asɛm biara a wɔka no asereserew.
  
  Wɔ akyi pon a abubu no akyi no, na ɔkwan bi a ɛwɔ mu a na ɛyɛ huam kɔ kɔnkrit antweri bi so. Ɛha na mmarima no mu biako danee n"ani kyerɛɛ Hayden na ɔde ne sekan no bɔɔ ne menewam.
  
  Ramses kaa sɛ: "Kommyɛ," a wandan ne ho. "Mɛpɛ sɛ mekum wo mprempren."
  
  Wɔforoo abansoro anan na afei wogyinaa dan no pon anim bere tiaa bi pɛ. Bere a wobuee ano no, kuw no boaboaa wɔn ho ano kɔɔ mu, na wotuu mmirika fii ɔkwan no so ntɛmntɛm sɛnea wobetumi. Ramses gyinaa dan no mfinimfini, na ɔteɛ ne nsa mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Na yɛwɔ ni." "Wɔ awiei ɔpepem biako na anyɛ yiye koraa no, mfiase biako. Kuropɔn yi mufoɔ bɛfiri saa asetena yi mu a wɔnnim sɛ yei ne yɛn kwan foforɔ, yɛn ko kronkron no mfitiaseɛ. Wei-"
  
  "Pa ara?" Ɛnne bi a ɛyɛ kusuu twaa kasatia no mu. "Me fã bi pɛ sɛ ogye wo di, Ramses, nanso ɔfã foforo no, ɔfã a enye koraa no, susuw sɛ ahyɛ wo ma."
  
  Hayden nyaa nea edi kan a ɔhwɛɛ Julian Marsh yiye. Ná Pythian no te sɛ nea ɛyɛ nwonwa, wakyinkyim no, te sɛ nea ne fã bi abɔ mu ayɛ no foforo. Ná ɔhyɛ ntade a ɛremfata da, ɛmfa ho afe anaa nea ɛrekɔ so mprempren. Ná aniwa biako ayɛ tuntum, na biako nso abue kɛse na enni n"ani, bere a mpaboa biako ahwe ase. Wɔ ne nifa so no, na ɔbarima bi a ne ho yɛ bruu a ne ho yɛ nwonwa a Hayden nnim no te, nanso sɛ yɛhwɛ ɔkwan a wɔfaa so miaa wɔn ho wɔn ho so a, na ɛda adi pefee sɛ wɔne wɔn ho wɔ abusuabɔ wɔ akwan pii so sen biako.
  
  Enti, ɛnyɛ ɔyɔnko.
  
  Hayden de animtiaabu hwɛɛ sɛnea Ramses yɛɛ n"ade wɔ March fɛwdi no ho no. "Ná wunim?" - bisae terrorist oheneba no. "Sɛ yɛdaadaa wo ansa na yɛrehyia wo mpo. Ansa na yɛrehu ɔkwasea a ɔbɛsoa yɛn daa ogyaframa akɔ Amerika koma mu no din mpo. Wo de mpo, Tyler Webb, yii wo mae."
  
  Marsh kae sɛ: "Fuck Webb." "Na off wo kɔ."
  
  Ramses danee ne ho serewee. "Momma yɛnsan nkɔ nea na mereka no so. Nnipa a wɔyɛ adwuma wɔ ha mpo tan kurow yi. Ɛyɛ nea ne bo yɛ den dodo, nsrahwɛfo dɔɔso dodo. Mmarima ne mmea mpapahwekwa ntumi ntra ha na wɔpere sɛ wɔbɛkɔ adwuma. So wubetumi asusuw awerɛhow a ɛkɔ so tia nhyehyɛe no ne nnipa a wɔkɔ so boa no no ho? Wɔbɔ tow wɔ abɔntenban ne akwan a wɔfa so fa nsu mu ho. Wonyɛ hwee sɛ wunni sika a. Adifudepɛ, adifudepɛ, adifudepɛ wɔ baabiara. Na ɛma meyare."
  
  Ná Hayden yɛ komm, na ɔda so ara rebu nea edi hɔ a obetu ho akontaa, na na ɔda so ara rehwɛ sɛnea Marsh bɛyɛ n"ade.
  
  Ramses tuu anammɔn kɔɔ nkyɛn. "Na Alligator, m"adamfo dedaw no nso. Ɛyɛ me anigye sɛ mahu wo bio."
  
  Hayden hwɛɛ sɛnea ɔbarima a wɔfrɛ no Alligator no yɛɛ n"adwumawura atuu. Bere a ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtra ase ketewaa, ayɛ komm na ebia obiara anhu no, obuu anammɔn dodow a obetu ansa na wadu ɔpon no ano. Ɛdɔɔso dodo mprempren. Twɛn, twɛn kɛkɛ.
  
  Nanso bere tenten ahe na na obetumi atua ho ka? Wɔ Ramses nsɛm nyinaa akyi no, osusuwii sɛ ebia ɔpɛ sɛ ɔkwati nuklea ɔtopae mpo anaa. Asɛmpa no ne sɛ na atumfoɔ no ato wim kwan no mu, enti na ɔbarima no apere ne ho.
  
  Robert Price de abubuw tow ne ho guu akongua bi so. Ɔsrɛɛ asraafo dɔm a ɔbɛn no paa no sɛ ɔmma no aspirin toa biako, nanso wobuu wɔn ani guu no so pefee. Marsh teateaa n"ani kyerɛɛ Ɔman Bammɔ Soafo no.
  
  "Menim wo?"
  
  Price de ne ho hyɛɛ ne pillow mu kɔɔ akyiri.
  
  Hayden hwɛɛ dan no mu nkaeɛ no ho hyiaeɛ, na afei nko ara na ɔhunuu adidipon a ɛgyina mfɛnsere a wɔde ntama akata so akyirikyiri no ho.
  
  Damn, dɛn ne eyi...?
  
  Ná ɛyɛ ketewaa sen sɛnea na osusuw no. Ná akyi bag no sõ sen nea wɔtaa de di dwuma no, na ɛsõ dodo sɛ ɛbɛhyɛ wimhyɛn a ɛwɔ soro no mu, nanso na ɛrenyɛ fɛre dodo wɔ obi kɛse akyi.
  
  Ramses kae sɛ: "Metɔn maa wo, March. "Wɔwɔ anidaso sɛ wode eyi bɛba New York. Eyi nti mɛda ase daa. Bu no sɛ akyɛde bere a meka kyerɛ wo sɛ wɔbɛma wo ne w"adamfo no ate ogya a ɛhyew biribiara no nka no. Eyi ne nea eye sen biara a metumi de ama wo, na eye sen sekan a wɔde bɛbɔ wo menewam koraa."
  
  Hayden kyere nuklea ɔtopae no guu ne tirim - ne kɛse, ne nsusuwii ne sɛnea akyi bag no te - sɛ ebia obehia a. Ná ɔkwan biara nni hɔ a anka ɛsɛ sɛ owu wɔ ha nnɛ.
  
  Afei Ramesses dan kɔɔ ne mmarima no so. Ɔkae sɛ: "Monsiesie no." "Na mma Amerikani bitch no nnya ɛyaw ounce biako mpo."
  
  Ná Hayden nim sɛ ɛreba. Ná wɔantumi ankyekyere ne nsa wɔ kwan so wɔ ha, na afei ɔde ɛno dii dwuma koraa. Enti na nneɛma pii gyina ne so saa bere no ara - kurow no, ɔman no, wiase a anibuei wom no mu dodow no ara nkrabea. Vase a ɛwɔ ne nifa so no yɛɛ nea mfaso wɔ so, na ne kɔn trɛw yɛ pɛpɛɛpɛ ma ne nsa na emu duru fata pɛpɛɛpɛ sɛ ɛbɛsɛe nneɛma bi. Ɛbubuu wɔ ɔbarima a ɔbɛn no paa no asɔredan so, na asinasin a ɛyɛ nsensanee hwee fam. Bere a ɔmaa ne nsa so no, Hayden soo tuo no, nanso bere a ohui sɛ wɔde abɔ ne mmati ho denneennen no, ogyaee ne ho mu ntɛm ara, na mmom ɔde ne nsa a ɔde kuraa toa no mu no dii dwuma de tow no guu nea ɛnkari pɛ kɛse mpo. Ná wɔde akode no asi wɔn ani so, nanso Hayden buu n"ani guu ne nyinaa so. Afei na ɛyɛ Last Chance Saloon kɛkɛ... na ɔko mma ne nkwa bio - te sɛ ɔko a wɔde hwehwɛ kurow no nkwa kɛse. Na so ɛnyɛ sum ase na wɔde no kɔɔ ha wɔ sum ase kɛkɛ? Eyi ka kyerɛɛ no sɛ wɔbɛbɔ atuo animtiaa.
  
  Ɔkraman no fi nkyɛn baa ne nkyɛn, nanso Ramses siw no kwan. Ade foforo a ɛyɛ anigye a wɔahu. Ná ɔkraman no ho hia Ramses. Bere a edi hɔ no, na ne ho ayɛ no hyew, na na ontumi mfa n"adwene nsi n"adwene so ansen nsa ne nan a na ɛrebɔ no no. Misiw ɔhwe biako anaa abien ano, nanso na foforo wɔ hɔ bere nyinaa. Eyinom nnyɛ TV so abɔnefo - wɔde nidi twɛn sɛ obiako bɛbɔ no sɛnea ɛbɛyɛ a ɔfoforo no betumi de ne ho agye mu. Dabi, eyinom twaa ne ho hyiae na wɔtow hyɛɛ no so prɛko pɛ, enti ɛmfa ho dodow a ogyinae na ɔbɔɔ no, na baanu foforo rebɔ no. Ɛyaw paee wɔ mmeae pii sen sɛnea obetumi akan, nanso ɔde ne hintidua no dii dwuma de faa vase no fã bi a ɛyɛ nsensanee na ɔde twaa mmarima baanu no anim ne wɔn nsa so. Wɔsan wɔn akyi, na mogya retu wɔn. Ɔbobɔɔ ne nan abien so, na ɛmaa wɔn wura no hwee ase. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtow kuruwa a emu yɛ duru agu mfɛnsere no so, a na osusuw sɛ ɛbɛtwetwe adwene, nanso ade damn no huruw fi mfɛnsere no so bɛyɛ mita fã.
  
  Dɛn na na Drake bɛyɛ?
  
  Ná onim. Eyi pɛpɛɛpɛ. Ɔbɛko akosi sɛ ɔbɛhome a etwa to koraa. Ɔfaa kwae a ɛwɔ nan mu no mu hwehwɛɛ akode. N"ani hyiaa March ne ɔbea no ani, nanso ɛbataa wɔn ho wɔn ho ho denneennen mpo, na wonyaa awerɛkyekye wɔ nkitahodi a ɛyɛ nwonwa no mu. Hayden bɔɔ ne nan na ɔkyinkyim no, na ɔbɔɔ ose wɔ nteɛteɛm biara a ɛkame ayɛ sɛ wɔasiw ano no ho, afei ohui sɛ mpa no wɔ n"akyi. Bere a ɔde eyi dii dwuma sɛ ade a wɔde gyina so no, ɔhyɛɛ ne ho ma sɔre gyinaa ne nan so.
  
  Akuturuku bi bɔɔ n"anim na nsoromma no paee. Hayden wosow ne ti, yii mogya no fii hɔ, na ɔbɔɔ no san, na ɛmaa nea ɔne no reko no hwee ase. Akuturuku foforo bɔɔ no wɔ ne ti nkyɛn, na afei ɔbarima no soo no wɔ n"asen mu, bɔɔ no fii ne nan so na ɔde no san too mpa no so. Hayden de n"ankasa ahoɔden tow no guu n"akyi. Wɔ sekan biako mu no na wasan agyina ne nan so, na ne ti akɔ fam, na ɔreto akuturuku akɔ ne mpampam, ne kɔn, ne srɛ ne ne nkotodwe so, na ɔtow ɔhwe akyi ɔhwe, ɔhwe akyi ɔhwe.
  
  Ohuu Ramses sɛ ɔretu anammɔn reba wɔn nkyɛn. "Nnipa baawɔtwe!" - teateaam. "Mmarima baawɔtwe ne abeawa ketewa biako. Ɛhe na w"ahantan wɔ?
  
  Hayden kae a na ɔhome sɛ: "Wɔ beae koro no ara a wɔn nkesua wɔ no," na ɔsɛee wɔn, ɔtee ɔbrɛ nka, ɛyaw a efi ɔhwe pii mu bae, abufuw a ɔko tiae no ano brɛɛ ase. Ná eyi rentra hɔ daa, na na onni anidaso biara sɛ obeguan.
  
  Nanso wannyae mmɔdenbɔ no da. Wampa abaw da. Ná asetra yɛ da biara da ɔko, sɛ́ ɛyɛ ankasa anaasɛ ɛnte saa. Bere a tumi a efi ne bɔ no mu no sae na ahoɔden a ɛwɔ ne nsa ne ne nan mu no sae no, Hayden da so ara bɔ, ɛwom sɛ na ne bɔ no nnɔɔso bio de.
  
  Mmarima no maa no so gyinaa ne nan so twee no faa dan no mu. Ɔtee nka sɛ ahoɔden bi asan aba ne so na ɔde ne mpaboa tuu mmirika faa ne nan ase, na ɛmaa ɔteɛteɛɛm. Nsa no mu yɛɛ den twaa ne ntini ho hyiae, na ɛpiaa no kɔɔ mfɛnsere a ɛwɔ akyirikyiri no ho.
  
  Ramses gyinaa pon a na nuklea bag no da so no so.
  
  Ɔde adwene kae sɛ: "Esua koraa." "Enti ɛmfata. Na nanso ɛyɛ nea wɔbɛkae saa. Wopene so?"
  
  Hayden teɛteɛɛm guu mogya mu fii n"anom. "Migye tom sɛ woyɛ afeha yi mu adwuma a ɛyɛ kraman."
  
  Ramses maa no hwɛɛ no a n"adwene atu afra. "Woreyɛ? Wohu sɛ ɛyɛ Julian Marsh ne Zoe Shears a wofi The Pythians a wɔreyɛ atuu wɔ fam hɔ, ɛnte saa? Na wɔn kannifo - Webb - wɔ he? Misusuw sɛ kɔhwehwɛ tete fam tutu ademude bi wɔ wiase. Meredi ɔdehye bi a wawu akyɛ no kwan a wawu bere tenten no akyi. Di n"ankasa anammɔn a ɛyɛ kraman akyi bere a wiase no rehyew no. Memmɛn afeha yi mu adwuma a ɛyɛ kraman, Akyerɛbaa Jay."
  
  Na ɛwom sɛ Hayden gye toom wɔ ne mu sɛ ɔteɛ wɔ biribi ho de, nanso ɔyɛɛ komm. Sɛ edu da no awiei a, ɛsɛ sɛ ɔdan bi a wɔde ntama ayɛ twɛn wɔn nyinaa.
  
  "Enti dɛn na edi hɔ, w"ani gye ho sɛ wubehu?" Ramses bisaa no, na ɔserewee. "Wiɛ, ɛnyɛ saa, sɛ mɛka nokware a. Yɛn nyinaa wɔ baabi a yɛpɛ sɛ yɛkɔ. Wo ne nuklea ɔtopae bi na ɛwɔ hɔ. Me ne Alligator, me ɔtopae ho ɔbenfo no wɔ hɔ. Me nkurɔfo wɔ m"afã. Nuklea ɔtopae? Ɛkame ayɛ sɛ ayɛ krado sɛ... - ogyinae kakra - sɛ ɔne wiase no bɛyɛ biako. So ɛsɛ sɛ yɛka sɛ...dɔnhwerew biako akyi?"
  
  Hayden ani yii no mae.
  
  "Oh haha, "Oh haha. Afei deɛ worebisa wo ho. So eyi dɔɔso dodo ma wo? Enti simma du?"
  
  Hayden homee sɛ: "Dabi. "Wo ntumi." Mesrɛ wo. Ɛbɛyɛ sɛ biribi wɔ hɔ a wopɛ. Biribi a yebetumi apene so."
  
  Ramses hwɛɛ no denneennen te sɛ nea, nea ɛne ne pɛ nhyia no, ɔyɛɛ no mmɔbɔ mpofirim. "Biribiara a mepɛ nyinaa bom wɔ dan yi mu. Nea wɔfrɛ no Wiase a Edi Kan no sɛe."
  
  "Wobɛyɛ dɛn ne nnipa a wɔpɛ sɛ wokum wo anaasɛ wowu bere a wɔrebɔ mmɔden nkutoo no yɛ apam?" Hayden kaa no denden. "Anaasɛ gyae wɔn a w"ankasa womfa wo ho nhyɛ mogyahwiegu mu. Asɛnnennen a Ɛsen Biara a Ɛbɛma Wiase Foforo no."
  
  Ramses serewee. "Mo nkurɔfo no yɛ nkwaseafo paa." Ɔserewee. "Mmuae no ne sɛ: 'Ɛnsɛ sɛ mum'. Munkum yɛn anaa som yɛn. Gyina yɛn kwan anaa hwɛ yɛn twa mo ahye. Ɛno nkutoo ne mo ahokyere."
  
  Hayden san dii aperepere bere a mmarima no twee n"atade foforo no na afei wɔde ɔtopae no sii hɔ sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛkyekyere no wɔ n"anim no. Ɛyɛ Alligator na ɔbaa n"anim na obuee akyi bag no mu na ɔtwaa nhama pii mu fii mu. Ná ɛsɛ sɛ wɔde bata afiri bi a wɔde kyerɛw bere ho, na Hayden gye di. Amumɔyɛfo a wɔabɔ dam a wɔte saa mpo remfa wɔn ho nto asiane mu sɛ wobetwa mfiri a ɛpaapae ankasa ntam.
  
  Ná ɔwɔ anidaso sɛ.
  
  Ɔkraman no twee nhama no na afei ɔhwɛɛ Ramses, na ɔtwɛnee kwan sɛ ɔbɛtoa so. Ɔbran no de ne ti too fam. Mmarima no soo Hayden nsa na wɔpiaa no kɔɔ n"anim faa pon no so, na wɔkotow ne nipadua kosii sɛ nuklea ɔtopae no miaa ne yafunu mu. Afei wɔkuraa no mu bere a Alligator dii kan kyekyeree nhama no wɔ n"akyi ne ne moma so, afei ɔde sii fam wɔ ne nan ntam na awiei koraa no ɛkɔɔ soro kosii sɛ wohyiae wɔ n"akyi ase. Hayden tee nka sɛ wɔtwe nhama no biara, na akyi bag no keka ne ho biara. Awiei koraa no, wɔde abɔso a ano yɛ den ne duct tape dii dwuma de hwɛ hui sɛ nuklea ɔtopae no abata ne nipadua ho denneennen na wɔakyekyere no. Hayden sɔɔ ne nhama hwɛe na ohui sɛ ɛkame ayɛ sɛ ontumi nkɔ baabiara.
  
  Ramses gyinaa n"akyi hwɛɛ Alligator no nsaanodwuma no. Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ pɛ." "Amerika ɔbonsam afa gyinabea a eye sɛ ɔbɛsɛe ne man. Ɛyɛ kronkronbea a ɛfata, sɛnea bɔne kurow yi te no, ma wɔn a wɔaka no. Afei, Alligator, hyehyɛ bere no na ma yɛn bere a ɛdɔɔso a yɛde bɛkɔ mmoa yɛmmea."
  
  Hayden de ahopopo bɔɔ pon no ho, na odii kan ho dwiriw no na afei n"adwene tu frae wɔ ɔsɛmmɔnedifo no nsɛm no ho. "Mesrɛ wo. Worentumi nyɛ eyi. Worentumi nyɛ saa. Yenim baabi a wowɔ ne nea woayɛ w"adwene sɛ wobɛyɛ. Yebetumi ahu wo bere nyinaa, Ramses."
  
  "Wokyerɛ wo nnamfo!" Ɔkraman no teɛteɛɛm wɔ n"aso mu, na ɛmaa ohuruw wosow nuke no. "Englishni... Khmannnn! Nha wo ho. Wobɛsan ahu no bio. Marsh ne no gyee wɔn ani kakra ampa, mmm, nanso yɛn nso yɛbɛyɛ!"
  
  Ramses de ne ho too n"aso foforo no ho. "Mekae mo nyinaa fi gua so. Migye di sɛ wosɛee no, na anyɛ yiye koraa no, wosɛee me din mfe abien. Minim sɛ mo nyinaa tow hyɛɛ m"abankɛse so, kum me bodyguard Akatash, kunkum me legionnaires na mode nkɔnsɔnkɔnsɔn faa me kɔe. Wɔ Amerika fam no. Nkwasea man. Owura Price a ɔwɔ hɔ no ka kyerɛ me sɛ mo nyinaa ka kuw no ho, nanso ɛnyɛ ɛno nko. Wofrɛ wo ho abusua. Wiɛ, so ɛnyɛ nea ɛfata sɛ mo nyinaa bom wɔ awiei koraa?"
  
  Hayden homee wɔ n"akyi bag no atifi sɛ: "Damn." "Wo. Asshole."
  
  "Oh dabi." Ɛyɛ wo ne w"abusua na moyɛɛ screwed up ankasa. Kae kɛkɛ - Ramses na ɔyɛɛ no. Na sɛ eyi mpo nyɛ me endgame. Me ho a wotumi de ho to so no yɛ nwonwa kɛse mpo. Nanso hu sɛ mɛkɔ baabi a ahobammɔ wɔ, aserew, bere a Amerika ne n"Atɔe Fam nnamfo a aka no repae."
  
  Ɔkotow ma enti ne nipadua no bubuu ɔne nea ɛwɔ akyi bag no mu nyinaa. "Afei bere aso sɛ wokɔ mmoa yɛmmea hɔ nea etwa to. Mɛma Matt Drake anuonyam sɛ mahu wo," ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae. "Bere a ɔtopae no pae no."
  
  Hayden tee nsɛm no, nea ɛkyerɛ a ahintaw wɔ mu, nanso ohui sɛ ɔresusuw adeyɛ a ɛyɛ nokware bɛn na ɛbɛyɛ nwonwa sen nea wayɛ ho nhyehyɛe dedaw no ho.
  
  
  TI ADUAN ANAN
  
  
  Hayden hwee ase tuu mmirika kɔɔ lɔre ketewa bi akyi. Asraafo dɔm no de no too wɔn akyi a wɔda so ara kyekyeree ɔtopae no, wɔ wɔn nan ase bere a na wɔfa benkyi a ɛwɔ afã abien no nyinaa no. Akwantu no nyinaa fã a na ɛyɛ den sen biara ne sɛ wobeyi no afi ɔdan a adan akɛse wom no mu. Asraafo dɔm no ansɛe bere biara mmɔ mmɔden sɛ wɔbɛkata ne ho; wɔpiaa no kɔɔ baabi a wɔpɛ na wɔde wɔn akode kɔe bere a wɔasiesie wɔn ho. Obiara a ɔbɛhunu wɔn no, wɔbɛkum no. Nea eye ma wɔn ne sɛ, na ɛte sɛ nea nnipa dodow no ara tie kɔkɔbɔ ahorow no na wɔtraa fie wɔ wɔn TV anaa laptop anim. Ramses hwɛ hui sɛ Hayden huu lɔre no sɛ ɛretwe akɔ ɔkwan no nkyɛn wɔ ɔkwan bi a ɛso yɛ sum nkyɛn, na ɔserewee bere no nyinaa.
  
  Tuntum a tumi soronko agyiraehyɛde ahorow wɔ so.
  
  Hena na na obesiw wɔn kwan? Wobebisabisa wɔn nsɛm? Ebia bere kɔ so no. Nanso ɛno ne biribiara a asi de besi saa bere yi mu asɛm no nyinaa. Ahoɔhare ne sɛnea wɔyɛɛ nhyehyɛe no fã biara no sɔɔ sɛnea Amerika yɛɛ n"ade wɔ ne anohyeto ahorow ho no hwɛe. Ná wɔhwɛ kwan sɛ wɔbɛyɛ wɔn ade, na na ɔhaw ankasa ne sɛ na amumɔyɛfo no mfa ho kɛkɛ. Ná wɔn botae biako pɛ ne ɔman no wu.
  
  Wɔde 57th Street dii dwuma de wɔn ani kyerɛɛ apuei fam, na wɔkwatii sɛ wɔbɛkɔ akɔhwɛ hɔ na wɔabɔ wɔn ho ban wɔ baabi a wobetumi. Ná nneɛma a asɛe, kar a ɛyɛ nwonwa a wɔagyaw hɔ ne nnipa akuw a wɔrehwɛ no wɔ hɔ, nanso na Alligator no ankasa yɛ New Yorkni kuromni na na onim akwan a ɛyɛ komm na ɛte sɛ nea ɛyɛ kwae no nyinaa. Kurow no mu anyinam ahoɔden nhyehyɛe no boae, na ɛmaa ofirikafo no san kɔɔ ɔkwan a na wadi kan ayɛ ho nhyehyɛe no so ntɛm. Wɔyɛɛ ade brɛoo, ahwɛyiye, a na wonim sɛ Amerikafo no da so ara reyɛ wɔn ade, wɔda so ara retwɛn, na nnɔnhwerew pii akyi nkutoo na wohui sɛ ebia ɔtopae no wɔ hɔ dedaw.
  
  Ná Hayden nim sɛ mprempren mpo White House mpanyimfo bɛkamfo ahwɛyiye akyerɛ, a wontumi nnye ntom koraa sɛ wɔabu wɔn ahye so. Anka afoforo bɛba a wɔbɛbɔ mmɔden sɛ wɔde tebea no bedi dwuma. Momma yɛnyi Dodge mfi hɔ kɛse mpo na yɛmfa screw towtuafo no. Nanso, na onim Coburn na na ɔwɔ anidaso sɛ n"afotufo a wɔbɛn no paa no yɛ nea wotumi de ho to wɔn so na wonim nyansa te sɛ ɔno.
  
  Akwantu no maa no nyaa akuru. Asraafo dɔm no de wɔn nan boaa no. Gyinae a ogyinae mpofirim ne ntokuru akɛse maa ne ho yɛɛ no yaw. Akyi bag no tu kɔɔ n"ase, na na ne mu a ɛyɛ den no yɛ basaa bere nyinaa. Ná Hayden nim sɛ eyi ne nea Ramses pɛ -sɛ ehu bɛhyɛ ne bere a etwa to no ma bere a bere no rekɔ fam no.
  
  Annu dɔnhwerew fã twaam. Ná akwan no so yɛ dinn, sɛ ɛnyɛ hwee mpo a. Hayden antumi anka no yiye. Wɔ ne nhyehyɛe no mu nsakrae foforo mu no, Ramses hyɛɛ Gator sɛ ɔnkyekyere Marsh ne Shears wɔ ɔtopae no ho, ne Hayden. Wɔn baanu no nwiinwii, koe, na wofii ase teɛteɛɛm mpo, enti Alligator de teyp too wɔn ano ne wɔn hwene mu, tenaa hɔ kosii sɛ wɔn bo dwoe, na afei ɔmaa wɔn hwene mu ntokuru no sumee mframa bi. Afei ɛkame ayɛ sɛ Marsh ne Shears fii ase sui wɔ nne koro mu. Ebia na wɔde ahofadi ho adaeso ahorow asie. Marsh teɛɛm te sɛ abofra a wɔawo no foforo, na Shears teɛɛm te sɛ abarimaa a ɔwɔ man atiridii. Sɛ asotwe ma wɔn baanu nyinaa - na, awerɛhosɛm ne sɛ, Hayden nso - Ramses maa wɔkyekyeree wɔn a wɔda adagyaw wɔ nuklea ɔtopae ho, na ɛde ɔhaw ahorow nyinaa, twitwiw, ne ahurututu pii bae. Hayden faa no yiye, yɛɛ Lovecraftfo ahude a ebia wɔbɛte sɛ mprempren no ho mfonini wɔ n"adwenem na osusuw sɛnea hell bɛfa mmoa yɛmmea hɔ no ho.
  
  Alligator no hwɛɛ mass no denneennen sɛ: "Yɛbɛwie wɔ mu." "Simma anum a ɛboro so."
  
  Hayden hui sɛ ɔtopae yɛfo no kasa yiye bere a ɔne n"adwumawura redi nsɛm no. Ebia dadwen maa ne nne kɔɔ soro mpofirim. Ebia anigye. Ɔdanee n"adwene bere a lɔre no gyinaa hɔ na ofirikafo no de engine no yɛɛ adwuma simma kakraa bi no. Ramses fii taksi no mu, na Hayden hyɛɛ nyansa sɛ ebia na wɔwɔ mmoa yɛmmea no abrannaa so.
  
  Hokwan a etwa to.
  
  Ɔperee ne ho denneennen, na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛwosow afi ɔfã biako akɔ ɔfã foforo na waprapra duct tape no afi n"anom. Marsh ne Shears sii apini, na asraafo dɔm no de wɔn mpaboa tiaa no so, na ɛmaa ɛyɛɛ den sɛ wɔbɛkeka ne ho, nanso Hayden sɔre tiae. Nea na egye ara ne dede a ɛyɛ nwonwa, wosow a ɛmfata, na wɔama frankaa so.
  
  Asraafo dɔm no mu biako domee na ohuruw faa no so, na ɔde no bɔɔ nuklea ahoɔden no ne kar no akyi kɛse mpo. Ɔsi apini kɔɔ duct tape no mu. Ne nsa kyekyeree ne nipadua ho, na amma wantumi anhinhim, na bere a Ramses san bae no, na ontumi nhome.
  
  Bere a engine no de gyegyeegye kakra no, lɔre no san kɔɔ n"anim bio. Kar no de brɛoo, na asraafo dɔm no fii hɔ kɔe. Hayden homee denneennen, domemee n"anigye ne obiara a wɔatwa ne ho ahyia no anim. Ankyɛ na kar no gyinaa hɔ na ofirikafo no dum engine no. Kommyɛ baa hɔ bere a Ramses a mprempren ɔhyɛ asraafo titiriw atade a ɛyɛ mfitiasede no de ne ti guu akyi nkongua no so no.
  
  Ɔde anigye kae sɛ: "Botae a wɔadu ho." "Twɛn me sɛnkyerɛnne na yɛ krado sɛ wode wɔn bɛkɔ mo ntam."
  
  Esiane sɛ na Hayden ntumi nyɛ hwee nti, nea na ɔtumi home ara kwa bere a asraafo dɔm baanum de wɔn ho twaa akuwakuw a ɛyɛ nwonwa no ho hyiae na wosiesiee wɔn ho sɛ wɔbɛma so no. Ramses bɔɔ ɔpon no mu, na biribiara mu da hɔ, na ɔbarima biako buee mu. Afei asraafo dɔm no maa bundle no so kɔɔ wim, de fii van no mu na wɔde no faa ɔkwan bi a nnua ayɛ so ma so. Hayden bɔɔ n"ani bere a awia hann bɔɔ n"ani no, afei ohuu baabi a ɔwɔ no.
  
  Nnua a wɔde birikisi adum a ɛyɛ den gyina so a ɛtrɛw wɔ soro, na na ahabammono atwa ho ahyia. Ná ɛyɛ owia afiri a wɔasiesie no yiye na wɔabɔ so, na mprempren na obiara nni hɔ, sɛnea na Hayden hwɛ kwan sɛ mmoa yɛmmea no fã a aka no bɛyɛ no. Ebia nsrahwɛfo kakraa bi a wɔyɛ akokoduru de mmeae a nnipa kakraa bi na wɔte hɔ no dii dwuma, nanso na Hayden gye akyinnye sɛ wɔbɛma mmoa yɛmmea no kwan ma wɔagye obiara akɔ nnɔnhwerew kakraa a edi hɔ no mu. Ɛda adi kɛse sɛ Ramses maa mmoa yɛmmea ahobammɔfo no gye dii sɛ asraafo titiriw wɔ hɔ a wɔbɛhwɛ ma asasesin no anya ahobammɔ koraa. Wɔde wɔn faa ɔkwan bi a wɔde aponkɛse ne afifide a ɛsensɛn hɔ so kosii sɛ wɔde ɔpon bi a ɛwɔ nkyɛn gyinaa wɔn. Ɔkraman no nam ahoɔden so nyaa kwan kɔɔ mu, na afei wohuu wɔn ho wɔ ɔdan bi a ɛkorɔn a nnua akwan, abɔntenban ne nnua pii a ɛboa ma wogyinaa wim tebea a ɛyɛ nwini ano no mu.
  
  Ramses de ne ti too fam sɛ: "Beae a osu tɔ na owia bɔ kɛse." "Afei, Alligator, fa ade a wɔde ahyɛ mu no na fa kɔ akyiri wɔ underbrush no mu. Ɛho nhia sɛ yɛbɛhwɛ nneɛma a ɛba ara kwa ntɛm."
  
  Hayden ne n"adwumakuw a na wonni ahobammɔ no mufo a aka no kowiee nnua a wɔde ayɛ fam no so. Ɔkraman no yɛɛ nsakrae wɔ nhama kakraa bi mu, de duct tape pii kaa ho sɛnea ɛbɛyɛ a ebetumi agyina pintinn, na afei ɔde waya foforo a wɔabobɔw bi dii agoru kosii sɛ ɔde too gua sɛ wɔde afiri a ɛpae no abɔ nneduafo no ho yiye.
  
  "Na rotary switch no nso?" Ramses bisae sɛ.
  
  "So wugye di sɛ wopɛ sɛ wode eyi ka ho?" Alligator bisae sɛ. "Ebia Marsh ne Shears befi eyi ase ntɛm."
  
  Ramses de adwene bobɔɔ ne ti kyerɛɛ ɔbarima no. "Woayɛ no yiye". Ɔkotow faa nneɛma a wɔde ahyɛ mu no nkyɛn, na akyi bag no da fam, Hayden kyekyeree no tẽẽ, na afei Marsh ne Zoey kyekyeree ne so. Ná Ramses ani ne Julian Marsh ti yɛ pɛ.
  
  Ɔkaa no komm sɛ: "Yɛde sensitivity switch bɛka ho." "Afiri a ɛkyinkyini a sɛ wɔma wo so anaasɛ woyɛ nneɛma akɛse biara a, ɛma ɔtopae no pae. Metu wo fo sɛ tena hɔ na twɛn Miss J mfɛfo kuw no mma. Mma ɛnhaw wo, ɛrenkyɛ."
  
  Ne nsɛm no maa Hayden nipadua ho popoe. "Bere tenten ahe?" otumi yii ne home fii mu.
  
  Ramses kae sɛ: "Wɔbɛhyɛ bere no dɔnhwerew biako." "Bere a ɛdɔɔso ara kwa a ɛbɛma me ne Alligator akɔ baabi a ahobammɔ wɔ. Me mmarima no begyaw ɔtopae no, sɛ wo nnamfonom tumi hu wo a, ɛyɛ nwonwa a etwa to."
  
  Sɛ?
  
  Ramses sɔre gyinaa hɔ, na ɔhwɛɛ nneɛma a wɔde ahyɛ mu a wasiesie no nea etwa to, onipa honam ne ogya ahum a ɛwɔ ase no, ehu a ɛwɔ wɔn anim ne tumi a ɔdaa no adi wɔ wɔn nyinaa so no.
  
  Hayden mumii n"ankasa n"ani, na afei de na ontumi nkɔ baabiara, na nhyɛso a ɛyɛ hu no miaa ne moma so yɛɛ no ɔtopae a wontumi nsiw ano na ɛmaa ɛyɛɛ den sɛ ɔbɛhome. Ebia eyinom ne ne bere a etwa to na biribiara nni hɔ a obetumi ayɛ bere a wate sɛ Alligator gloat wɔ sensitivity switch no a ɔde besi hɔ no akyi, nanso sɛ ɔrekɔtra Tropical Zone a ɛwɔ New York Central Park Zoo no mu a, anka wɔbɛdome no. Mmom no, na wɔde no bɛsan akɔ n"asetra mu mmere a eye sen biara mu, akɔ Manofo ne bere a na wɔwɔ Hawaii, akɔ Diamond Head akwan, North Beach asorɔkye ne Maui mmepɔw a ogya bepɔw wɔ so no so. Adidibea a ɛwɔ ogya bepɔw bi a ɛyɛ nnam so. Beae bi a ɛwɔ mununkum no atifi. Mfutuma kɔkɔɔ a ɛwɔ akwan no akyi. Akanea a ɛrehyerɛn wɔ Kapiolani ne afei mpoano a ɛwɔ mpoano nyinaa awiei, a ɛrehuruhuruw wɔ akanea kɔkɔɔ a ɛretrɛw a ɛyɛ anwummere ne adwennwene a enni hɔ no ase, beae biako pɛ ankasa wɔ wiase a obetumi aguan afi asetra mu nhyɛso ne dadwen nyinaa ho.
  
  Hayden kɔɔ hɔ afei, na dɔn no rebɔ.
  
  
  TI ADUAN nnum
  
  
  Drake twɛn wɔ polisifo adwumayɛbea hɔ, na ɔtee nka sɛ ontumi nyɛ hwee koraa bere a wɔde wɔn ho sɛn afotu biara, biribiara a wohu, Ramses, Hayden, anaa nuklea ɔtopae no ho asɛm ketewaa biara ho no. Nokwasɛm ne sɛ na New York sõ dodo sɛ wɔbɛkata so wɔ nnɔnhwerew kakraa bi mu, na na telefon ahorow no rebɔ afi nhama no so. Ná emufo dɔɔso dodo na na n"ahɔho nso dɔɔso dodo. Ebia ebegye asraafo no simma du ansa na wɔadu White House, nanso ɛmfa ho awɛmfo ne ahobammɔ ho nhyehyɛe nyinaa no, bere tenten ahe na ebegye na wɔahwehwɛ beae ketewaa yi? Afei, Drake susuwii sɛ, fa saa tebea yi kɔ New York na dɛn na wunya? Na ɛyɛ asɛm a ɛntaa nsi a ahobammɔ asraafo kyere amumɔyɛfo a wɔyɛɛ wɔn atirimɔdensɛm no ankasa. Wɔ wiase ankasa mu no, wɔtaa amumɔyɛfo akyi na wodii wɔn akyi wɔ basabasayɛ no akyi.
  
  Awiei koraa no, Dahl duu hɔ, na na ɔte sɛ nea ne ho ayɛ basaa na wiase nyinaa abrɛ, na SPEAR kuw no mufo a aka no di n"akyi. Kenzi fii ase hwɛɛ ne ho hyiae wɔ ɔkwan a wontumi nkyerɛkyerɛ mu na obisaa baabi a adanse a wɔkora so no wɔ. Dahl de n"ani kyerɛɛ no kɛkɛ na ɔkae sɛ, "Ma no nkɔ, anyɛ saa a ɔrennya abotɔyam da." Kuw no mufo a aka no boaboaa wɔn ho ano na wotiee nea Drake ka, a sɛ ɛnyɛ Hayden ho dadwen a, na ɛnyɛ pii.
  
  Moore maa asɛm no yɛɛ mmerɛw. "Nkurɔfo nim amumɔyɛfo ahunahuna a ɛwɔ kurow no mu no ho asɛm. Yɛrentumi ntu mfi hɔ, ɛwom sɛ yensiw wɔn a wɔrebɔ mmɔden sɛ wobefi hɔ no kwan de. Sɛ ɔtopae no pae ampa a, dɛn na ɛba? Minnim, nanso ɛnyɛ yɛn na ɛsɛ sɛ yesusuw yɛn ho yɛn ho sobo ho mprempren. Yɛn nhyehyɛe ahorow no ayɛ basaa, nanso nnwumakuw ne mmeae afoforo wɔ akwan foforo so. Yɛde toto wɔn ho bere a yɛrekasa no. Nhyehyɛe dodow no ara reyɛ adwuma. New York mmɔnten so yɛ dinn nanso sɛ wɔde toto nkurow dodow no ara ho a, adagyew da so ara wɔ hɔ. Akwan nso."
  
  "Nanso biribiara nni hɔ de besi nnɛ?" Smith de ahodwiriw bisae.
  
  Moore guu ahome. "M"adamfo, yebua frɛ ɔhaha pii simma biara. Yɛne psycho biara, prankster biara, ne ɔman ba pa biara a osuro koraa wɔ kurow no mu di nkitaho. Wɔato wim tebea no mu ama obiara gye yɛn nkutoo. Na yɛrebedum Wi-Fi, Intanɛt ne telefon nhama mpo, nanso te ase sɛ ɛda adi sɛ yebegye yɛn ahome afi ɔkwan yi so te sɛ nea yebegye yɛn ahome afi polisini a ɔhwɛ abɔnten so, FBI dwumayɛni bi anaasɛ, ɛda adi kɛse sɛ, . ɔmanfo no muni."
  
  "Wɔ akataso ase?" Dahl bisae sɛ.
  
  "Sɛnea yenim no, nkwammoaa biako mpo nni hɔ a aka. Yebetumi asusuw ara sɛ wɔfaa afiase dan a mprempren ɛrebɔ Ramses ho ban no wɔ ɔman no mu ne mpɔtam hɔ. Yɛnnye nni sɛ yɛn sum ase adwumayɛfo betumi aboa, nanso wɔrehwehwɛ akwan a wobetumi afa so nyinaa mu."
  
  "Enti ɛhe na eyi gyaw yɛn?" Lauren bisae sɛ. "Yɛrentumi nhu mfoninitwa afiri no, Ramses, Price anaa Hayden. Yɛnnya nhuu nuklea ɔtopae," na osuaa n"anim biara ho ade, na na ɔda so ara wɔ ne koma mu sɛ ɔsraani a wɔtetee no wɔ ɔyɛkyerɛ ahorow a wɔayɛ abom a ahodwiriwde asinasin no nyinaa hyehyɛ mu ma ɛyɛ adeyɛ a etwa to no.
  
  Moore kae sɛ: "Tipping ne nea ɛtaa yɛ." "Obi hu biribi na ɔde ba. So wunim nea wɔfrɛ no hot tip series wɔ ha? Tekete abien a wɔde kɔ soro, wɔ Eddie Money dwom dedaw no akyi."
  
  "Enti, yɛretwɛn ɔfrɛ no?"
  
  Drake dii Lauren anim fii adi kɔɔ abrannaa no so. Ná tebea a ɛwɔ ase hɔ no yɛ nea ɛyɛ hu, na polisifo ne ananmusifo kakraa bi a wɔda so te ase no de akuturuku repere wɔn ho bere a wɔrepaw wɔn kwan wɔ nneɛma a asɛe ne ahwehwɛ a abubu mu, na wɔrebua frɛ na wɔrebɔ nsafe, na ebinom de aduru a mogya wom abɔ wɔn nsa ne wɔn ti ho, na ebinom nso de wɔn nan soro, a ɔreyɛ ayɛ n"anim basabasa wɔ ɛyaw mu.
  
  Lauren kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ yɛkɔ fam hɔ." "Boa wɔn."
  
  Drake de ne ti too fam. "Wɔreko ɔko a wɔadi nkogu na ɛnyɛ hub mpo bio. Saa mmarima yi powee kɛkɛ sɛ wobefi hɔ. Eyi kyerɛ pii ma wɔn sen akwantu a wɔde bɛkɔ ayaresabea. Eyi ne nea polisifo pa yɛ na ɔmanfo ntaa nhu. Nsɛm ho amanneɛbɔfo de nsɛmmɔne nkutoo na ɛba mpɛn pii, na ɛma adwene a nnipa pii kura no kɔla. Meka sɛ yɛrekɔboa wɔn nso."
  
  Wɔde wɔn ani kyerɛɛ elevator no so na afei Drake danee ne ho, na ne ho dwiriw no sɛ ohui sɛ kuw no nyinaa wɔ n"akyi. "Dɛn?" - bisae. "Me nni sika biara".
  
  Alicia serewee a na wabrɛ. Beau mpo tumi serewee. Na SPEAR kuw no ankasa afa nneɛma pii mu nnɛ, nanso na wɔda so ara yɛ den, na wɔasiesie wɔn ho ama pii. Drake huu akuru ne akuru afoforo pii a na ahintaw yiye.
  
  "Dɛn nti na mo mmarima no nnyɛ recharge? Na fa ammo foforo ka wo ho. Sɛ awiei koraa no yetumi de eyi ba awiei a, yɛbɛnya bere a emu yɛ den."
  
  Kinimaka kae sɛ: "M"asusuw ho." "Ɛbɛma biribi atwetwe adwene."
  
  Yorgi kae sɛ: "Na mɛboa." "Ɛyɛ den ma me mpo sɛ mɛte Drake kasa a ɔde kasa no ase, enti anka ɛbɛyera bere a wɔde Amerika kasa a wɔde kasa no di dwuma."
  
  Dahl serewee bere a ɔkaa Drake ho wɔ elevator no so no. "M"adamfo Russiani, wowɔ no akyi koraa."
  
  Drake bɔɔ Swedenni no akuturuku, na ɛmaa akuru pii, na ɔfaa elevator no sian kɔɔ abansoro a edi kan no so. Afei SPEAR kuw no de wɔn ho gyee mu wɔ baabi a wobetumi, buaa ɔfrɛ foforo na wɔkyeree nsɛm guu kasɛt so, bisabisaa wɔn a wɔte hɔ no nsɛm na wobisabisaa nsɛm, na wɔdan ɔfrɛ a ɛne ntɛmpɛ no nni hwee yɛ no kɔɔ gyinabea afoforo a wɔde ama wɔn no. Na ɛwom sɛ na wonim sɛ wohia wɔn na wɔboa wɔn de, nanso wɔn mu biara ani annye ho esiane sɛ na Hayden da so ara yerae na Ramses da so ara wɔ ahofadi mu nti. Ɛde besi ha no, wadi wɔn so nkonim.
  
  Mfiri afoforo bɛn na na ɔwɔ wɔ ne nsateaa so?
  
  Drake de ɔfrɛ bi a ɛfa obusuani bi a wayera ho kɔmaa no na ɔsomaa foforo a ɛfa akwan a ɛnyɛ pɛpɛɛpɛ ho. Switchboard no kɔɔ so yɛɛ adwuma, na na Moore da so ara rekan wɔ tip no so, ne tekiti a ɔde bɛkɔ soro. Nanso ankyɛ na ɛdaa adi pefee maa Drake sɛ bere no resa ntɛmntɛm sen nufusu a ɛrehwie agu afi ade a abubu mu. Ade biako pɛ a ɛmaa ɔkɔɔ so yɛɛ adwuma ne sɛ na ɔhwɛ kwan sɛ anyɛ yiye koraa no Ramses bɛfrɛ pɛnkoro. Ná ɔbarima yi da so ara reda ne ho adi. Drake gyee akyinnye sɛ anka ɔbɛmia bɔtn no so a anyɛ yiye koraa no ɔremmɔ mmɔden sɛ ɔbɛyɛ agoruhwɛfo kakra.
  
  Polisifo no na wɔhwɛɛ gyinabea hɔ, nanso kuw no boaa denam tra a wɔtraa apon ho na wɔde nkrasɛm kɔmaa nkurɔfo no so. Dahl kɔɔ sɛ ɔrekɔyɛ kɔfe. Drake bɛkaa ne ho wɔ kettle no anim, na ɔtee nka sɛ ontumi nyɛ hwee koraa na onni baabiara bere a wɔretwɛn nsɛm no.
  
  Drake kae sɛ: "Momma yɛnka nea edi kan no ho asɛm." "So eyi ato wo pɛn?"
  
  "Daabi. Mete sɛnea Ramses tumi de ne ho siee mfe yi nyinaa ase. Na mesusu sɛ afiri no nnyɛ radiation signature ɛfiri sɛ wɔnnya nhunuu. Akyinnye biara nni ho sɛ na ɔbarima a ɔsan boaboaa saa ɔtopae no ano no nim nea ɔreyɛ. Me nsusuwii ne kan U.S. asraafo."
  
  "Nanso dɛn ntia? Nnipa pii wɔ hɔ a wobetumi abɔ mframa bɔne ho ban."
  
  "Eyi fa nneɛma afoforo nso ho. Mpɔtam hɔ nimdeɛ. Kokoam kuw a ɔboaboaa wɔn ano no. Hyɛ me nsɛm no agyirae, Drake dedaw, wɔyɛ kan SEALfo. Oprehyɛn titiriw."
  
  Drake hwiee nsu guu mu bere a Dahl hwiee nnuadewa a wɔde nnuadewa gu mu no. "Ma ɛnyɛ den. Nokwarem no, so wunim nea ɛyɛ mpo? So "Instant" adu North Pole de besi nnɛ?
  
  Dahl guu ahome. "Kɔfe a wɔde kɔfe ntɛm ara yɛ ɔbonsam adwuma. Na menkɔɔ North Pole da."
  
  Alicia de ne ho faa ɔdan no pon a wɔabue mu no mu. "Na ɛyɛ dɛn? Metee biribi faa dua no ho na minim kɛkɛ sɛ me din wɔ so."
  
  Drake antumi amfa ne serew no nsie. "Wo ho te dɛn, Alicia?"
  
  "Nan yɛ yaw." Me ti yɛ me yaw. Koma mu yaw. Sɛ ɛnyɛ ɛno a, me ho ye kɛkɛ."
  
  "Merekyerɛ-"
  
  X-Ambassadors no frɛ no memee ne nsɛm a edi hɔ a efi ne fon no akasam mu bae no. Ɔda so ara kura kettle no, na ɔde afiri no baa ne hwene so.
  
  "Hɛlo?"
  
  "Wokae me?"
  
  Drake de ahoɔden guu kettle no so araa ma nsu a wɔanoa nnansa yi no petepetee ne nsa so. Wanhyɛ no nsow da.
  
  "Ɛhe na wowɔ, ɔkwasea?"
  
  "Seesei. So ɛnsɛ sɛ w'asɛmmisa a edi kan yɛ "ɛhe na nuklea akode no wɔ" anaasɛ "ɛrenkyɛ na mɛpae"? Dede bi a ɛyɛ nwonwa kɛse tuu mmirika faa nhama no mu.
  
  Drake kae sɛ ɔbɛdan akasam afiri no kae sɛ: "Ramses." "Dɛn nti na wonkɔ asɛm no so tẽẽ?"
  
  "Oo, dɛn na ɛyɛ serew kɛse wɔ saa asɛm no ho? Na wo nkyerɛ me nea menyɛ. Meyɛ ɔheneba, ahenni wura. Madi tumi mfe pii na medi hene mfe pii bio. Bere tenten akyi a woabɛyɛ crispy. Susuw ho hwɛ".
  
  "Enti wowɔ hoop foforo bi a yebetumi ahuruw afa mu?"
  
  "Ɛnyɛ me. Ná ɛyɛ Julian Marsh. Sɛ yɛbɛka no yiye a, ɔbarima yi abɔ dam, enti mede no ne w"ananmusifo Jay dii nkitaho."
  
  Drake ho popoe, na ɔde n"ani kyerɛɛ Dahl. "Ɔyɛ yiye?"
  
  "Seesei deɛ." Ɛwom sɛ ɔte sɛ nea ne ho yɛ den kakra na ɔyɛ yaw de. Ɔbɔ mmɔden biara sɛ ɔbɛtra hɔ dinn koraa."
  
  Nkate bi a ɛfa nkɔmhyɛ ho kyinkyim wɔ Drake yafunu mu. "Na dɛn nti na eyi te saa?"
  
  "Sɛnea ɛbɛyɛ a, nokwarem no, ɛnsɛe motion sensor no."
  
  Me Nyankopɔn, Drake susuwii. "Wo a ɔyɛ ɔkwasea. Wokyekyeree no wɔ ɔtopae mu anaa?"
  
  "Ɔno ne ɔtopae no, m"adamfo."
  
  "Ɛhe na ɛwɔ?"
  
  "Yɛbɛduru hɔ. Nanso esiane sɛ wo ne wo nnamfonom ani agye mmirikatu pa ho, na esiane sɛ wo ho ayɛ wo hyew dedaw nti, misusuwii sɛ dɛn nti na memma wo hokwan? Mewɔ anidaso sɛ w"ani gye abɛbusɛm ho."
  
  "Eyi yɛ abɔdamfo." Woabɔ dam, wo ne nkwa pii redi agoru. Ahodwiriwde ahorow? Siesie ma me, afunumu. Hena na ɔbɛtow wo nipadua so bere a mede ogya atɔ mu no?"
  
  Ramses yɛɛ komm kakra, na ɛte sɛ nea ɔredwennwen. "Enti nsateaa no adum ankasa. Eyi ye. Mewɔ mmeae a mɛkɔ, akɔ nhyiam, anya aman so nkɛntɛnso ankasa. Enti tie-"
  
  "Mewɔ anidaso ankasa sɛ wobɛba hɔ atwɛn," Drake twaa n"asɛm mu, na ɔde ntɛmpɛ yii mpataa "Bere a yɛadu hɔ a."
  
  "Awerɛhosɛm ne sɛ dabi." Ɛha na yɛrekɔ. Sɛnea ebia wunim no, mede wo redi dwuma de ayɛ me guankɔbea. Enti, sɛnea mo nkurɔfo ka no - yɛda mo ase wɔ eyi ho."
  
  "Ugh-" .
  
  "Yiw Yiw." Fuck me, m'awofo ne me nuanom nyinaa. Nanso ɛyɛ wo ne kuropɔn yi na wobɛwie screwed. Na me, a mɛtoa so. Enti mprempren bere bɛyɛ asɛm. Woasiesie wo ho sɛ wobɛsrɛsrɛ wo hokwan, Engiresini kumaa?"
  
  Drake huu n"adwumayɛ ho nimdeɛ a na onim sɛ eyi nkutoo ne ɔkwan a wɔbɛfa so. "Ka kyerɛ me".
  
  "Me nnuru a ekum ɔyare mmoawa no bɛtew wiase no ho afi ɔyare mmoawa a ɛwɔ Atɔe Fam no ho. Efi kwae a osu tɔ na owia bɔ kɛse wom so kosi kwae a osu tɔ kɛse wom so no, eyi yɛ canopy fam no fã. Ɛno ara ne ".
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Na ɛyɛ ne nyinaa?"
  
  "Yiw, na esiane sɛ wɔde simma, nnɔnhwerew na ɛsusuw biribiara a woyɛ wɔ wiase a wɔfrɛ no anibuei no mu nti, mɛhyehyɛ bere no simma aduosia. Nnɔmba kurukuruwa a ɛyɛ fɛ na agye din ma wo."
  
  "Yɛbɛyɛ dɛn ayi akode afi eyi mu?" Drake nyaa anidaso sɛ Marsh nkaa deactivation codes ho asɛm.
  
  "Oh damn, wunnim? Afei kae yei kɛkɛ - nuklea ɔtopae, titiriw nuklea ɔtopae a ɛwɔ bag mu, yɛ adwinnade a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ na ɛkari pɛ yiye. Biribiara yɛ nketewa na ɛyɛ pɛpɛɛpɛ, sɛnea migye di sɛ w"ani begye ho no. Eyi bɛhwehwɛ... nneɛma a ɛyɛ nwonwa."
  
  "Nneɛma a ɛyɛ nwonwa?"
  
  "Nneɛma a ɛyɛ nwonwa. Hwɛ eyi".
  
  Ramses de saa nsɛm yi twaa ɔfrɛ no mu, na ɛmaa nhama no awu. Drake san de ahopere kɔɔ adwumayɛbea hɔ na ɔteɛɛm kyerɛɛ gyinabea no nyinaa sɛ wonnyae. Ne nsɛm, ne nne, maa ti, aniwa ne nipadua dan kɔɔ ne nkyɛn. Wɔde telefon guu gyinabea ahorow mu, wobuu wɔn ani guu frɛ so, na wogyaee nkɔmmɔbɔ.
  
  Moore hwɛɛ Drakes anim, afei ɔkaa sɛ, "Dum mo fon."
  
  Drake teɛɛm sɛ: "Mewɔ bi." "Nanso ɛsɛ sɛ yɛma ntease bi ba..." Ɔsan kaa abɛbusɛm no asɛmfua biara. Ɔkae sɛ: "Monyɛ ntɛm. "Ramses maa yɛn simma aduosia."
  
  Moore de ne ho too abrannaa a ɛyɛ mmerɛw no so, na Kinimaka ne Yorgi bɛkaa ne ho. Obiara a aka no danee ne ho hwɛɛ n"anim. Bere a ne nsɛm fii ase duu nkurɔfo no nkyɛn no, wofii ase teɛteɛɛm.
  
  "Wiɛ, nnuru a ekum ɔyare mmoawa yɛ ɔtopae. Ɛda adi pefee ".
  
  Obi de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Na wabɔ ne tirim sɛ ɔbɛbɔ no." "Ɛnyɛ bluff."
  
  "Efi kwae a osu tɔ na owia bɔ kɛse wom so?" Mai kae sɛ. "Mente aseɛ".
  
  Drake de kyekyeree ne ti. Ɔkae sɛ: "Eyi yɛ nkrasɛm ma yɛn. "Ne nyinaa fii ase wɔ Amazon kwae a osu tɔ na owia bɔ kɛse wom mu. Yedii kan huu no wɔ gua so. Nanso mente sɛnea ɛyɛ adwuma ma New York no ase."
  
  "Nanso afoforo?" Smith kae sɛ. "Fa fam a ɛwɔ ɔdan no ase no fã bi? Men-"
  
  Moore teɛɛm sɛ: "Eyi yɛ kwae a osu tɔ na owia bɔ kɛse ho asɛm foforo." "So ɛnyɛ canopy ne nea wɔfrɛ no solid tree cover? Wɔde nnua a ɛwɔ fam akata fam hɔ."
  
  Ná Drake wɔ hɔ dedaw. "Eyi yɛ nokware." Nanso sɛ mugye eyi tom a, ɛnde ɔka kyerɛ yɛn sɛ ɔtopae no ahintaw kwae a osu tɔ na owia bɔ kɛse wom mu. Wɔ New York no," Ɔde n"anim butubutuw fam. "Ntease nnim."
  
  Na kommyɛ dii hene wɔ gyinabea hɔ, kommyɛ a ebetumi ama obi ho adwiriw no araa ma ontumi nyɛ hwee anaasɛ ɛma anyinam ahoɔden ma ne ho yɛ hyew.
  
  Ná Drake nhuu bere a ɛretwam no yiye saa da, na na Ɔsɛe Da dɔn a ɛbɔ a ɛyɛ awerɛhow no ahyɛ sekan biara ma.
  
  Awiei koraa no, Moore kae sɛ: "Nanso New York wɔ kwae a osu tɔ kɛse wom ampa." "Wɔ Central Park Mmoa Yɛmmea no. Ɛyɛ ketewaa bi, wɔfrɛ no "Tropical Zone," nanso ɛyɛ ade ankasa no fã ketewaa bi."
  
  "Akataa ase?" Dahl miaa ne ho so.
  
  "Yiw, nnua wɔ hɔ."
  
  Drake twentwɛnee ne nan ase sekan foforo, na ɔde yaw hui sɛ eyi mpo betumi ahwere wɔn nkwa pii. "Biribi foforo biara? Nyansahyɛ foforo bi wɔ hɔ?
  
  Kommyɛ ne n"ani a wɔde hwɛ ade a ɛnyɛ hwee nkutoo na egyee n"asɛmmisa no.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛnde yɛn nyinaa akɔ mu." "Nneɛma biara nni hɔ a ɛbɛma wɔagyae wɔn ho mu. Aseresɛm biara nni hɔ. Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛde saa anansesɛm mu ɔkwasea yi ba awiei. Sɛnea yɛyɛe bere a etwaam no ara pɛ."
  
  Kinimaka ne Yorgi de ahopere kɔɔ antweri no so.
  
  Drake dii kuw no nyinaa anim kɔɔ New York mmɔnten a ehu ahyɛ hɔ ma no so.
  
  
  TI ADUSA NSƐM
  
  
  Bere a wodii Moore akwankyerɛ akyi no, kuw a nnipa du na wɔwom no sɛee simma a ɛsom bo kɛse mpo denam dan a wɔdan kɔɔ ɔkwan bi so kɔhwɛɛ polisifo kar abien bi so. Bere a woduu hɔ no, na wɔafrɛ no, na na polisifo no retwɛn, na mmɔden a wɔbɔ sɛ wobesiesie mmɔnten so no afi ase sow aba. Smith tenaa ntwahonan biako so, Dahl tenaa foforo so, kar ahorow no sɔɔ wɔn siren ne akanea a ɛrehyerɛn na wɔde ahopere twaa 3rd Avenue ntwea so, hyew rɔba, kɔɔ mmoa yɛmmea hɔ tẽẽ. Adansi adan ne anim a ehu aka wɔn no de ahopere twaam bɛyɛ aduanan, afei akwansin aduonum dɔnhwerew biara. Smith tow taksi a wɔagyaw hɔ no guu nkyɛn, na ɔbɔɔ n"anim, na ɔsomaa no tẽẽ. Ná polisifo a wɔabɔ wɔn ho ban biako pɛ na wɔrekɔ, na na wɔanya ahyɛde dedaw sɛ wɔmma wɔnkɔ mu. Wɔde mmirika faa ɔkwan bi a wɔde ahopere atew so, na wɔbɛn aduosia.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Drake buu n"ani guu ɔfrɛ foforo a ɛbaa ne fon so no so, na osusuwii sɛ ebia ɛyɛ Ramses a ɔresan afrɛ no sɛ ɔrebɛgye n"ani. Nanso afei osusuwii sɛ: ebia eyi mpo bɛma yɛanya nsɛnkyerɛnne bi.
  
  "Dɛn?" - oboboom bere tiaa bi.
  
  "Drake? Oyi ne President Coburn. So wowɔ simma biako?"
  
  Yorkshireni no de ahodwiriw huruw, afei ɔhwɛɛ ne GPS. "Simma anan, owura."
  
  "Ɛnde tie. Minim sɛ enhia sɛ meka sɛnea nneɛma bɛyɛ bɔne kyerɛ wo sɛ wɔma kwan ma ɔtopae yi pae a. Aweredi yɛ nea wontumi nkwati. Na yennim ɔman a ofi ankasa anaa amammui mu gyinabea a saa nipa Ramses yi wɔ mpo. Ɔhaw kɛseɛ baako a ɛsɔre ne sɛ suban foforɔ - Alligator - akɔsra Russia mpɛn anan afe yi."
  
  Drake ano danee anhwea. "Russia na?"
  
  "Aane. Eyi nyɛ gyinaesi, nanso..."
  
  Ná Drake nim nea saa home a wɔde gyinaa hɔ no kyerɛ ankasa. Anka ɛnsɛ sɛ biribiara yɛ nea ɛyɛ gyinaesi wɔ wiase a nsɛm ho amanneɛbɔ dwumadibea ne sohyial media ayɛ ho adwuma no mu. "Sɛ saa nsɛm yi fi adi a-"
  
  "Aane. Yɛrehwɛ adeyɛ bi a ɛkorɔn."
  
  Nokwarem no, na Drake mpɛ sɛ ohu nea ɛno kyerɛ. Ná onim sɛ nnipa bi wɔ wiase a ɛtrɛw no mu mprempren, nnipa a wɔwɔ tumi kɛse, a wɔwɔ akwan a wɔbɛfa so anya wɔn ti adidi mu wɔ nuklea ɔko mu, na na wɔtaa susuw sɛnea ɛbɛyɛ sɛ wobetumi atra wiase foforo koraa a nnipa kakraa bi na wɔte mu mu no ho. Ná saa nnipa yi bi yɛ akannifo dedaw.
  
  "Sɛ ɛho hia a, ma ɔtopae no gyae, Drake. Wɔka kyerɛɛ me sɛ NEST rekɔ, nanso ɛbɛduru w"akyi. Sɛnea afoforo no te no. Nyinaa. Eyi ne yɛn dɔn a ɛyɛ sum sen biara foforo."
  
  "Yɛbɛgyae eyi, owura. Kurow yi bɛtra ase ahwɛ ɔkyena."
  
  Bere a Drake wiee ɔfrɛ no, Alicia de ne nsa too ne mmati so. Ɔkae sɛ: "Enti." "Bere a Moore kae sɛ ɛyɛ Kwae a Osu tɔ na owia bɔ kɛse ne kwae ketewaa bi a osu tɔ na owia bɔ kɛse wom no, so na ɔpɛ sɛ ɔwɔ nso bɛba hɔ?"
  
  Drake de ne nsa kataa ne nsa so. "Awɔ wɔ hɔ bere nyinaa, Alicia."
  
  Mai de ɔfefe. "Ebinom sõ sen afoforo."
  
  Smith danee wɔn kar no twaa kar akwan a ayɛ kyenkyenee no ho hyiae, faa ambulance bi a ɛhyerɛn a n"apon abue na nnuruyɛfo a wɔboa nkurɔfo reyɛ nnipa a wɔde wɔn ho hyɛɛ asɛm no mu no ho, na ɔsan de ne nan too gas pedal no so.
  
  "Wohuu nea na worehwehwɛ no, Mai?" Alicia kaa no pɛpɛɛpɛ na ɔde nidi kaa saa. "Bere bɛn na wugyaw kuw no wɔ akyi?"
  
  Ne nyinaa sii bere tenten a atwam ni, nanso Drake kaee Mai Kitano a ofii hɔ no yiye, na afobu ahyɛ ne ti ma wɔ owu a wanhyɛ da de aba no ho. Efi saa asɛm biako a esii bere a na ɔrehwehwɛ n"awofo-yakuza sika a wɔde di dwuma ɔkwammɔne so a wokum no-no, nneɛma pii asesa.
  
  Mai kae sɛ: "M"awofo nni ahobammɔ mprempren. "Te sɛ Grace. Midii abusua no so nkonim. Chica na ɔkyerɛwee. Ma. Mihuu nea na merehwehwɛ no pii."
  
  "Enti adɛn nti na wosan bae?"
  
  Drake huu sɛ n"ani abɔ kwan no so denneennen na n"aso abɔ akyi nkongua no so. Na ɛyɛ bere a ɛyɛ soronko a wɔde susuw nea ebefi mu aba ho na wɔakasa atia gyinaesi ahorow, nanso na ɛyɛ nea ɛtaa ba Alicia so yiye, na ebia na ɛyɛ wɔn hokwan a etwa to a wɔde besiesie nneɛma.
  
  "Dɛn nti na mesan bae?" - Dɛn? - May san kaa no blithely. "Efisɛ medwene ho. Kuw yi ho hia me."
  
  Alicia bɔɔ abɛn. "Mmuae pa." Eyi nkutoo ne nea enti a ɛte saa?"
  
  "Worebisa sɛ masan aba ama Drake anaa. Sɛ anka mehwɛ kwan sɛ mo baanu benya ntease foforo bi a. Sɛ misusuwii sekan biako mpo sɛ anka ɔbɛkɔ n"anim. Sɛ obetumi ama me hokwan a ɛto so abien mpo a. Wiɛ, mmuae no yɛ mmerɛw - minnim."
  
  Alicia kyerɛe sɛ: "Hokwan a ɛto so abiɛsa." "Sɛ ɔyɛ ɔkwasea a ɔde wo bɛsan aba a, anka eyi bɛyɛ hokwan a ɛto so abiɛsa a wubenya."
  
  Drake huu sɛ mmoa yɛmmea no abrannaa rebɛn na ɔtee nhyɛso a ɛrenya nkɔanim wɔ akyi nkongua no mu, nkate a ano yɛ nnam na wontumi mfa ho nto so no nka wɔ ne mu. Eyi nyinaa nti na wohia dan, sɛ ɛbɛyɛ yiye a, wɔde ntama a ɛyɛ mmerɛw ahyɛ mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Mommɔ ho ban, mmarima." "Yɛwɔ ha".
  
  "Wɔnnya nwiei, Sprite. Saa Alicia yi yɛ mfonini foforo. Ɔyɛɛ n"adwene sɛ ɔrenguan nkɔ owiatɔe bio. Seesei yegyina hɔ, yesua na yɛfa eyi mu."
  
  Mai kae sɛ: "Mihu na m"ani gye ho." "M"ani gye wo foforo no ho ankasa, Alicia, ɛmfa ho nea ebia wususuw."
  
  Drake danee ne ho, na obu a ɔwɔ ma ne yɔnko ahyɛ no ma na n"adwene atu afra koraa wɔ sɛnea awiei koraa no tebea yi bɛkɔ so no ho. Nanso na bere aso sɛ wɔde ne nyinaa to hɔ mprempren, de to shelf so, efisɛ na wɔrebɛn Harmagedon foforo ntɛmntɛm, asraafo, agyenkwa ne abran kosi awiei koraa.
  
  Na sɛ wɔrehwɛ, ebia wɔrebɔ chess a, anka Onyankopɔn ne Ɔbonsam mpo bɛhwere wɔn ahome.
  
  
  TI ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  Smith teɛɛm wɔ ne tae mu wɔ dannan a etwa to no mu na afei ɔde nan a emu yɛ duru tiatiaa breki no so. Drake buee ɔpon no ansa na kar no regyina na ɔrewosow ne nan fii adi. Ná Mai afi akyi pon no ano dedaw, na Alicia di n"akyi anammɔn biako. Smith de ne ti too fam kyerɛɛ polisifo a na wɔretwɛn no.
  
  "Wɔkae sɛ ɛsɛ sɛ wuhu ɔkwan a ɛyɛ ntɛm sen biara a wobɛfa so akɔ Tropical Zone?" Polisifo no mu biako bisae. "Eye, fa saa kwan yi so kɔ fam tẽẽ." Ɔtwee adwene sii so. "Ɛbɛyɛ benkum so."
  
  "Meda wo ase". Smith faa akwankyerɛ asase mfonini no de kyerɛɛ afoforo no. Dahl tuu mmirika kɔɔ soro wɔ mmirikatu bi mu.
  
  "Yɛasiesie yɛn ho?"
  
  Alicia kae sɛ: "Ɔkwan a yebetumi afa so. Ɔde ne nsa kyerɛɛ asase mfonini no so sɛ: "Oh hwɛ." "Wɔfrɛ akyɛde aguadidan a ɛwɔ beae hɔ no sɛ mmoa yɛmmea."
  
  "Ɛnde momma yɛnkɔ."
  
  Drake hyɛn mmoa yɛmmea hɔ a na n"adwene mu ayɛ den, na ɔhwɛɛ nea enye koraa kwan na na onim sɛ Ramses wɔ afiri a ɛyɛ abofono bɛboro biako wɔ ne nsateaa so a ɛne no nni hwee yɛ. Kuw no trɛwee na wɔyɛɛ teateaa, na na wɔretu mmirika ntɛmntɛm sen sɛnea ɛsɛ sɛ wɔyɛ dedaw na wɔanyɛ ahwɛyiye a ɛfata, nanso na wonim sɛ sekan biara a ɛbɛtwam no yɛ owu dɔn foforo. Drake yɛɛ n"adwene wɔ nsɛnkyerɛnne no so na ankyɛ na ohui sɛ Tropical Zone no wɔ n"anim. Bere a wɔrebɛn no, asase a atwa wɔn ho ahyia no fii ase sɛ ɛretu.
  
  Nnipa baawɔtwe de ahopere fii baabi a wɔde wɔn ho ahintaw, twee nnade bere a wɔhyɛɛ wɔn sɛ wɔmma ogyefo no ɔko a etwa to no nyɛ yaw na mogyahwiegu kɛse wom no. Drake de ne ho kɔhyɛɛ swing no ase na ɔtow ne wura no guu n"akyi, afei ohyiaa ntua a edi hɔ no ti ne ti. Bo ne May aba anim, wɔn akodi ho nimdeɛ ho hia nnɛ.
  
  Ná ntuafo baawɔtwe no nyinaa hyɛ nipadua mu akode ne akatawia, na wɔkoe wɔ ɔkwan a ɛfata so sɛnea na Drake hwɛ kwan no. Ramses anpaw amfi akuwakuw no ase da. Mai parried a quick jab, bɔɔ mmɔden sɛ obebubu ne basa, nanso ohui sɛ ɛyɛ kyinkyim, n"ankasa kari pɛ atow agu. Ɔhwe a edi hɔ no antumi ankɔ ne mmati so, na n"ankasa vest no gyee no, nanso ɛmaa ogyinae kakra. Beau nantew wɔ wɔn nyinaa mu, owu sunsuma ankasa. Ramses asraafo dɔm no san wɔn akyi anaasɛ wohuruw kɔɔ nkyɛn sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛkwati Franseni no.
  
  Drake de ne ho too akwanside no so, na ɔmaa ne nsa so. Ban a ɛwɔ n"akyi no mu paapaee bere a nea ɔne no reko no de ne nan abien nyinaa bɔɔ ne nan fii fam no. Mmarima baanu no nyinaa hwirew wɔn ho faa ɔkwan foforo so, na wɔpere bere a wɔrehuruhuruw no. Engiresini no de ne nsa bɔɔ asraafo dɔm no ti, nanso otumi bɔɔ nsa a wɔama so de abɔ ne ho ban no nkutoo. Ɔmaa ne nipadua so kɔɔ baabi a ɔpɛ, sɔre kotow, na ɔde ne nsateaa bɔɔ fam. Sekan no hwirew ne ho na ɛbɔɔ ne mpampam, na na ɛda so ara yɛ no yaw ɛmfa ho sɛ na ɔbɔ ne ho ban no. Drake bɔɔ ne ntua no mmɔho abien.
  
  Ɔko a ɛbɛn wɔ Tropical Zone no abrannaa so no mu ayɛ den. May ne Bo huu wɔn a wɔsɔre tia wɔn no anim. Mogya petepetee kuw no nyinaa so. Asraafo sraadi hwee ase a wɔn anan abubu na wɔn ho popoe, na nea ɔyɛɛ bɔne titiriw ne Mano Kinimaka. Hawaiini kɛse no de bulldozer bubuu wɔn a wɔtow hyɛɛ no so no, te sɛ nea ɔrebɔ mmɔden sɛ obebu asorɔkye no ankasa so, abubu wɔn asinasin. Sɛ asraafo dɔm bi gyina ne kwan mu a, na Kinimaka bɔ mmɔborohunu, mfinimfini bɔɔlbɔfo a ɔsen onipa, afuw a wontumi nsɛe no. Na n"akwan no nye koraa, ma enti na Alicia ne Smith nyinaa reyɛ akɔ nsuo mu afiri ne kwan so. Asraafo dɔm no sii fam wɔ wɔn nkyɛn, na wɔreyɛ abubuw, nanso na ɛnyɛ den sɛ wobewie wɔn.
  
  Dahl de ahokokwaw bi sesaa akuturuku fi nsa biako so kɔɔ nsa so. Wɔbɔɔ sekan a wɔde bɔ no denneennen na ɛyɛ ntɛmntɛm, nea edi kan no na ɛba fam, afei ɛkɔ soro, afei wɔde kɔ koko ne anim; Swedenni no de adwene a ɛyɛ ntɛmntɛm te sɛ anyinam ne ahokokwaw a ɔde yɛɛ adwumaden siw wɔn nyinaa kwan. Nea ɔne no reko no ampa abaw, na ɔyɛ ayaresabea wɔ ne dwumadi mu, na ɔtee nka ntɛm ara sɛ wahyia nea ɔne no yɛ pɛ na ɛsɛ sɛ ɔyɛ nsakrae.
  
  Dahl twee ne ho fii nkyɛn bere a asraafo dɔm no de ne nan ne ne nsateaa dii dwuma sɛ sekan ntua no ntoaso no. Ne nsateaa a edi kan no bɔɔ no wɔ asɔredan no so, na ɛmaa n"adwene yɛɛ kɛse na ɛboaa no ma ɔhwɛɛ ntua pii kwan. Ɔhwee ne kotodwe biako so, na ɔbɔɔ ne nsateaa ase kɔɔ amoa no mu tẽẽ ne ntini ahorow a ɛwɔ hɔ no, na ɛmaa asraafo dɔm no de ne nkrantɛ hwee fam wɔ yaw mu. Nanso, awiei koraa no, ɛyɛ Kinimaka a ɔyɛ ɔkofo no na ɔbɔɔ ɔkofo no hwee fam, na ɔde ahoɔden bɔɔ ntini ahorow no ho tew, bubuu nnompe na ɔtetew ntini ahorow mu. Ná Mano akuru ayɛ tuntum wɔ ne hwene ne ne hwene nnompe ho na na ɔde ne ho a ɛyɛ mmerɛw nantew, nanso biribiara antumi ansiw no kwan. Dahl yɛɛ n"adwene sɛ sɛ wɔto ɔpon no mu a, ɔbɛbɔ afa ɔdan no nkyɛn te sɛ Hawaii Hulk no.
  
  Kenzi hui sɛ ɛnyɛ den sɛ obetu mmirika akɔ ɔko no anoano, asɛe obiara a obetumi na wadi awerɛhow wɔ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na ɔda so ara nni ne katana no ho. Ná Dahl nim sɛ ɔwɔ ahokokwaw soronko bi a wasua na obetumi atow ahyɛ asraafo dɔm biako so, na ɔde ɔhwe biako akunkum wɔn mu biara, na ama kuw no bere a ɛsom bo no ansɛe. Nanso na ɛkame ayɛ sɛ da no aba awiei.
  
  Ɛnyɛ hwee.
  
  Drake huu sɛ ne Flurry nsateaa no redan ɔhwe no. Ɔhwee ne nkyɛn bere a asraafo dɔm bi kyeree ne nsateaa na ɔkyinkyim no no. Ɛyaw kyinkyim n"anim. Ɔde ne ho kɔhyɛɛ ne ho a ɛnyɛ ne kwan so, gyaee nhyɛso no na ohui sɛ ɔne nea ɔne no reko no anim ne anim.
  
  "Adɛn?" obisae.
  
  Asraafo sraani no serewee sɛ: "Ha ara na merebɛma wo brɛoo." "Tick tock a wɔde yɛ nneɛma. Tick tock."
  
  Drake piaa ne ho denneennen, na afei de ne nan so. "Wo nso wobɛwu."
  
  "Yɛn nyinaa rebɛwu, ɔkwasea."
  
  Bere a Drake hyiaa kateeyɛ a ɛte saa no, ɔbɔɔ no a onni mmɔborohunu, na obubui ɔbarima no hwene ne ne hwene, ne ne mpampam nso. Ná saa nkurɔfo yi nim nea wɔreyɛ no pɛpɛɛpɛ, nanso wɔkɔɔ so ko. Wɔn mu biako mpo mfata sɛ ɔhome bio.
  
  Asraafo sraani no de ahopopo de ne sekan kyerɛɛ Drake. Yorkshireni no kyeree no, kyinkyim no na ɔdanee no sɛnea ɛbɛyɛ a agyan no hyɛn ɔbarima foforo no ti nhwi mu kosii ne nsateaa mu. Ansa na amu no rebɔ sare no, Drake de ne ho hyɛɛ ɔko titiriw no mu.
  
  Ná ɛyɛ ɔko a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ kraman. Blow akyi ɔhwe ne defense akyi defense, enni awiei rotation kɔ gyinabea. Wɔpopaa mogya no fii aniwa no so, woyii nsateaa ne nsateaa fii hɔ wɔ ɔko no mfinimfini, na wɔsan de mmati biako mpo a abubu kɔɔ ne gyinabea esiane Smith ankasa mu duru nti. Na ɛyɛ raw, sɛnea ɛte ankasa no.
  
  Na afei Kinimaka twaa ne nyinaa ho hyiae, bɔɔ, ɔde ahopere kɔɔ mu, sɛee baabiara a obetumi. Anyɛ yiye koraa no, na asraafo dɔm a wɔahwe ase a wɔabubu no mu baasa yɛ nea ɔyɛe. Beau yii abien foforo, na afei May ne Alicia boom yɛɛ adwuma de wiee nea etwa to no. Bere a ɔrehwe ase no, wohyiae anim ne anim, na wɔmaa wɔn nsam so, ɔko mu abufuw ne mogya ho akɔnnɔ reyɛ hyew wɔ wɔn ntam, na ɛrehyerɛn te sɛ laser wɔ wɔn ani so, nanso Beau na ɔtew wɔn ntam.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɔtopae."
  
  Na afei, mpofirim ara, anim nyinaa danee kɔɔ Drake so.
  
  "Bere ahe na aka yɛn?" Dahl bisae sɛ.
  
  Ná Drake nnim mpo. Ɔko no gyee adwene a na aka no nyinaa fii me nsam. Afei ɔhwɛɛ fam, na na osuro nea obehu, twee ne nsateaa san n"akyi na ɔhwɛɛ ne dɔn.
  
  Kensi kae sɛ: "Yennya nhuu ɔtopae no mpo.
  
  Drake kae sɛ: "Simma dunum."
  
  Na afei atuo bɔɔ.
  
  
  TI ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  Kensi tee nka sɛ ɛrenya nkɛntɛnso te sɛ aprɛm a wɔde abɔ no. Ɛbɔɔ no fii ne nan so, bɔɔ n"ahurututu mu, na egyee n"adwene nyinaa fii n"adwene mu bere tiaa bi. Drake huu sɛ tuo no abɔ na ɔhwee ase wɔ ne nkotodwe so, na amma wantumi ansiw n"asehwe a wontumi nkwati no ano. Wanhu sɛ eyi reba da, nanso obiara nso anhu. Smith nso faa hit. Nea eye ne sɛ, atuo abien no nyinaa bɔɔ vest ahorow no.
  
  Thorsten Dahl na ɔyɛɛ n"ade ntɛmntɛm sen biara, na na nsɛmfua "simma dunum" da so ara reto atopae ato n"amemene so. Bere a asraafo dɔm baanu no sɔre fii fam no, atuo tow ntɛmntɛm, na afei de n"ani sii wɔn so yiye no, ɔtow hyɛɛ wɔn so, na ɔteɛ ne nsa mu, na ɔbobom te sɛ keteke a ɛde akra a wɔayera fi Hell bun a mogya ayɛ mu ma no mu . Wɔtwentwɛn wɔn nan ase wɔ ahodwiriw mu, na afei Swedenni no boroo wɔn, biako de ne nsa biara, na ɔtow wɔn baanu nyinaa san kɔtoo nnua apata no fasu ho.
  
  Ɔdan no mu paapaee twaa nnipa no ho hyiae, nnua mpuran bubui, ɛpaapaee na ɛhwee ase wɔ mframa mu. Mmarima no hwee ase wɔ wɔn akyi wɔ emu nneɛma no mu, na ɛdaa adi sɛ mfaso wɔ so kɛse maa Swedenni a wabɔ dam no.
  
  Ná ɛyɛ adwumayɛbea dan, beae a nnwinnade ahyɛ mu ma. Bere a asraafo dɔm no repere sɛ wɔbɛma wɔn akode so, na obiako resi apini na ɔfoforo nso reteɛteɛm ne sẽ no, Dahl maa agyan a wɔde di dwuma yiye so. Nnipa a wɔahwe ase no huu no sɛ ofi wɔn ani ntwea so reba na wɔyɛɛ nwini, gyidi a wonni maa wɔn akokoduru.
  
  Bo nantew baa ne nkyɛn na ohui sɛnea wɔyɛɛ wɔn ade. "Wɔwie wɔn. Kae nnipa ko a wɔyɛ."
  
  Kinimaka nso gyinaa hɔ kakra, serewee pɔw no, te sɛ nea ɔpɛ sɛ otiatia wɔn so ma wɔyɛ mfutuma. "Wɔtoo Kensi tuo. Na Smith nso."
  
  Dahl tow sledgehammer no na ɔde ne ho too ne nsa so kae sɛ: "Minim." "Menim no".
  
  Mmarima baanu no nyinaa faa home a wɔde gyinaa hɔ no sɛ ɛyɛ mmerɛwyɛ ho sɛnkyerɛnne na wɔde wɔn nsa kaa wɔn akode. Dahl huruw kɔɔ wim bere a bere koro no ara na ɔmaa sledgehammer no so no, na ɔde baa fam bere a ne nipadua no sian no. Ɔhwe biako bɔɔ asraafo dɔm no wɔ ne moma so mfinimfini, na na ɔda so ara wɔ ahoɔden ne ahokokwaw a ɛdɔɔso a obetumi adan, ama agyan no so na wabubu ɔbarima foforo no asɔredan. Bere a owiee no, ɔsɔre gyinaa ne nkotodwe, na ɔde ne sẽ twitwiw ne sẽ, na ɔtow agyan no guu ne mmati so.
  
  Afei asraafo dɔm foforo no sɔre tenaa ase, sii apini, na ne ti rebɔ ɔfã biako te sɛ nea ɔredi yaw, na ɔfaa tuo a okura wɔ ne nsa a ɛrewosow no mu no. Wɔ saa sekan fã no mu no, Kensi yɛɛ n"ade ntɛmntɛm sen obiara na ɔde ne ho too asiane kɛse mu. Wannyae, na ɔwosow ne kan akuru no, siw ɔbarima no botae no kwan, na ɔde ne ti bɔɔ no. Wɔtow tuo a okura wɔ ne nsam no te sɛ birikisi, n"awiei kosi n"awiei, kosii sɛ ɛbɔɔ no wɔ n"anim mfinimfini. Ɔtoo tuo, na ɔhwee ase kɔɔ n"akyi, na atuo no twaam faa ne ti so. Bere a oduu ne nkyɛn pɛ no, Kenzi gyee n"akode no, nanso ɛnyɛ ansa na ɔde regu ne moma so.
  
  "Bere tenten ahe?" Ná Dahl rehome denneennen, na ɔde ahopere rekɔ ɔpon a ɛkɔ Tropical Zone no so.
  
  Drake de ahopere twaam.
  
  "Simma ason."
  
  Eyi nnɔɔso sɛ wobeyi nuklea akode a wonnim no afi hɔ.
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Simma asia.
  
  Drake de ahopere kɔɔ Tropical Zone, na ɔteɛɛm kosii sɛ ne menewa yɛɛ no yaw, na ɔde ahopere bɔɔ mmɔden sɛ obehu ɔtopae no. Nteɛm a ɛba fam a na ɛyɛ mmuae no amfi Hayden hɔ, nanso odii akyi sɛnea obetumi biara. Ntini a ɛrehuruhuruw wɔ ne moma so nyinaa. Ne nsa kyekyeree ne ho yɛɛ no akuturuku esiane nhyɛso nti. Bere a kuw no nyinaa hyɛn ɔdan no mu, a na wɔrehwɛ nnua akwan a ɛyɛ kyinhyia ne mmeae a nnua ayɛ so ma no, wɔtrɛw mu de wɔn dodow bedi dwuma.
  
  "Nsɛnhunu!" Na Kinimaka resu, na ɛkame ayɛ sɛ adwennwen no resɛe no mprempren. "Hayden!"
  
  Nteɛteɛm foforo a wɔayɛ no den. Drake de abasamtu kɛse tow ne nsa kɔɔ soro, na wantumi anhu beae pɔtee a ɔwɔ. Sekan kakraa bi twaam. Ɔkɔre bi a ne kɔla yɛ hyew tow hyɛɛ wɔn so, na ɛmaa Alicia san n"akyi anammɔn biako. Drake antumi annyɛ hwee sɛ ɔbɛsan ahwɛ ne dɔn no bio.
  
  Simma anum.
  
  Afei na White House no bɛma dadwen a ɛte saa aba araa ma wɔbɛhohoro no wɔ Capitol Hill pɛɛ. NEST kuw a wɔrebɛn, ɔtopae kuw, polisifo, ananmusifo ne odumgyafo a wonim no betu mmirika kosi sɛ wɔn nan bɛgyae anaasɛ wɔbɛhwe ase, ahwɛ wim na wɔabɔ mpae ama wɔn nkwa. Sɛ wɔbɔɔ wiase akannifo biara amanneɛ a, anka wɔn nso begyina wɔn nan so, ahwɛ wɔn dɔn na wɔasiesie nsusuwii kakraa bi.
  
  Ná wiase no kura tumi.
  
  Drake de ahotɔ yɛɛ n"anim bere a ɔtee Mai nteɛteɛm no, afei ogyee sikani kakraa bi bio ansa na ɔrehu ne fibea. Kuw no boom yɛɛ biako, nanso nea wohui no boro nea wɔhwɛɛ kwan so. Yorgi gyinaa n"akyi wɔ Lauren nkyɛn; Bo ne Kenzi bɔɔ mmɔden sɛ wobefi akyirikyiri ahu, bere a kuw no mufo a aka no bu nkotodwe anaasɛ wɔwea faa nnipadɔm no nkyɛn.
  
  Drake ani so tetew no. Ade a edi kan a ohui ne ɔbea bi a ɔda adagyaw amu a wɔde duct tape ne waya bruu abɔ ho, a ɛda hɔ a ɛtrɛw bɛyɛ mita abien fi fam. Esiane sɛ na n"adwene atu afra da so ara nti, ohui sɛ na nan foforo bi wɔ ne nan ase a ɛyɛ ɔbarima bi de, sɛ yegyina nan a nhwi wom a ɛbata ho no so bu atɛn a.
  
  Ramses ka kyerɛɛ no sɛ Hayden ne ɔtopae no.
  
  Nanso... dɛn ne hell...
  
  Wɔ ɔbarima a ɔda adagyaw no ase afei ohuu mpaboa a ohui. Ná ɛte sɛ nea Hayden wɔ akuwakuw no ase.
  
  Afei ɛhe na nuklea ɔtopae no wɔ?
  
  Alicia maa n"ani so fii n"akongua a ɔwɔ ɔbea a onnim no nkyɛn no so. "Tie yiye." Zoey ka sɛ wɔde ɔtopae no abɔ Hayden ase, wɔ saa ade yi ase. Ɔwɔ akode, ɔwɔ sensor a wotumi de ho to so koraa sɛ ɔde ne ho hyɛ mu na wɔde akyi bag bɔ ne ho ban. Wɔde nhama a wɔde abɔ wɔn nipadua ho abata mogya afiri bi ho." Ɔwosow ne ti. "Minhu ɔkwan a mɛfa so afi mu. Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wonya adwene a ɛyɛ hyew bi, guys."
  
  Drake hwɛɛ afunu no denneennen, nhama a enni awiei a ɛda so ara yɛ bruu kɔla koro no ara. Nea edi kan a ɔyɛe ne sɛ ɔpenee so.
  
  "So ɛwɔ nsusuwso a ɛrebubu?" Kinimaka bisae sɛ.
  
  Dahl kae sɛ: "M"adwene a eye sen biara ne "dabi." Ɛbɛyɛ nea asiane wom dodo efisɛ nnipa a wɔde wɔn ho abɔ ho no betumi asesa. Ɔmansin bi a ɛrebubu-afiri a esiw akode ano-behu sɛnea Hayden retu, fa no sɛ obi-afei ɔde ne nsa ka ɔtopae no , ne boom."
  
  "Nka saa". Alicia yɛɛ basaa.
  
  Drake kotow wɔ baabi a ɛbɛn baabi a ɔfaa no sɛ Hayden ti wɔ no. "Ɛnde, ɛdenam nnyinasosɛm koro no ara so no, anka afiri a wɔde hu sɛnea obi retu no bɛyɛ nea ɛho ayɛ hare koraa. Bio nso, sɛ wɔbɛma nneduafo no kwan ma wɔatu kakra."
  
  "Aane".
  
  Ná ne ti yɛɛ no yaw esiane adwennwen a ɛboro so no nti. Ɔkae sɛ: "Yɛwɔ deactivation code ahorow."
  
  "Nea ɛda so ara betumi ayɛ atoro. Na nea ɛma asɛm no mu yɛ den kɛse ne sɛ, ɛsɛ sɛ yɛde keypad a wɔde abata trigger no ho wɔ Hayden ase so hyɛn mu."
  
  Kensi kaa no komm sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ mo mmarima no yɛ ntɛm." "Aka simma abiɛsa na aka."
  
  Drake de abufuw srasraa ne ti. Ná ɛnyɛ mprempren bere a ɛsɛ sɛ wogye adwenem naayɛ. Ɔne Dahl sesaa n"ani.
  
  Dɛn na edi hɔ, m"adamfo? So awiei koraa no yɛadu ɔkwan no awiei?
  
  Julian Marsh na ɔkasae. Ɔkae sɛ: "Mihuu sɛ wɔde akode ahyɛ no. "Metumi ama ayɛ mmerɛw. Anka ɛnsɛ sɛ eyi ba da. Na sika nkutoo ne botae... Ɛnyɛ saa nkwaseasɛm yi a ɛfa ɔpepem pii wu, wiase awiei ho yi."
  
  Lauren kae sɛ: "Ná Webb nim. "W"adwumawura. Ná onim bere nyinaa."
  
  Marsh ɔfefe kɛkɛ. "Yi me fi ha kɛkɛ."
  
  Drake anhinhim. Sɛ wobetumi ahu ɔtopae no a, na ɛsɛ sɛ wɔdan nnipa a wɔaboaboa ano. Wɔannya bere antwitwa teyp no nyinaa. Nanso na ɔkwan a ɛyɛ ntɛm wɔ hɔ a wɔbɛfa so agyae ɔtopae no bere nyinaa. Wɔankyerɛ wɔ TV so efisɛ na ɛkame ayɛ sɛ ɛnyɛ nea ɛfata sɛ wɔde hwɛ wɔ anoano.
  
  Woantwa waya no. Wotwee wɔn nyinaa fii mu ara kwa.
  
  Nanso na asiane wom te sɛ nea wotwa waya a ɛnteɛ. Ɔkotow kosii sɛ n"ani ne Marsh de no yɛɛ pɛ.
  
  "Julian." Wopɛ sɛ wowu?"
  
  "Daabi!"
  
  Ɔhome kae sɛ: "Minhu ɔkwan foforo biara. "Mmarima, momma yɛntu wɔn."
  
  Bere a odii kuw no anim no, ɔde nkakrankakra, hyɛɛ da danee afunu a wɔaboaboa ano no kosii sɛ Hayden yafunu so fii fam na wohuu akyi bag bi. Moans guanee Zoey, Marsh, ne Hayden mpo bere a wɔn nyinaa hwirew wɔn ho kɔɔ wɔn nkyɛn no, na Kinimaka hyɛɛ wɔn nyinaa nkuran sɛ wɔntra hɔ dinn. Ɛmfa ho nea Zoe kae no, na obiara nnim sɛnea afiri a wɔde hu sɛnea obi retu no yɛ nea ɛyɛ mmerɛw ankasa, ɛwom sɛ na ɛte sɛ nea ɛda adi sɛ sɛ ɛkɔɔ so kyɛe saa a, wɔamfa anhyɛ biribiara a ɛbɛn biribi a ɛkanyan no so de. Nokwarem no, na ɛsɛ sɛ wɔyɛ ho nhyehyɛe ma ɛkame ayɛ sɛ wontumi nkɔ mu na ama Drake aba ansa na apae.
  
  Ná ɛsɛ sɛ wotwa nhama no fi Marsh nipadua no ho na woyi fi Zoe akwaa mu, adwuma a ɛyɛ basabasa a ɛkame ayɛ sɛ kuw no anhu. Wɔn a wɔde abɔ Hayden nipadua ho no fii mu ntɛm bere a na wɔwɔ ne ntade kwan mu no. Afei a Marsh redi akwankyerɛ no so na ɔda so ara kura duct tape no mu no, ɔmaa ne nsa so sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛkyekyere Hayden nifa na wɔde ahuruhuruw wɔ akyi bag no so. Pythian no de ne nsateaa bɔɔ mu.
  
  "Pin ne nnade."
  
  Mai de ne nsa guu n"akyi bag so, wɔ nuklea ɔtopae no atifi. Ɔde nsateaa a ɛyɛ nwonwa yii nhama no mu na ɔtwee soro a ɛwɔ soro no san n"akyi. Afei ɔde ahoɔden kɛse a ɛyɛ ahokokwaw soo akyi bag no anoano na ɔtwee ɔtopae no ne ne dade a wɔde ahyɛ mu no fii adi tẽẽ.
  
  Akorade tuntum bi twaa ne ho hyiae. Mai tow n"akyi bag no to nkyɛn na ɔde brɛoo paa dannan ɔtopae no, na ne ho fifiri yɛɛ no kɛse bere a sikani no twaam no. Hayden ani hyerɛn bere a ɔhwɛɛ ɔtopae no, na na Kinimaka akotow wɔ ne nkyɛn dedaw, na ɔrepiapia ne nsa.
  
  Wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn anan a wɔde abɔ ɔtopae no akyi bae. Nhama bruu ahorow yɛɛ awɔ wɔ n"ase kɔɔ asiane koraa koma mu. Marsh hwɛɛ nhama no denneennen, na emu anan abɔ mu na wɔabɔ mu.
  
  "Yi panel no fi hɔ. Ɛsɛ sɛ mihu onii ko a ɔyɛ onii."
  
  Drake kekaa ne tɛkrɛma bere a ɔde n"ani kyerɛɛ ne dɔn no.
  
  Aka sikani kakraa bi.
  
  Aduonum nkron, aduonum awotwe...
  
  Smith kotow wɔ wɔn nkyɛn, na ɔsraani no atwe ne utility blade no dedaw. Bere a ɔde obiara nkwa hyɛɛ ne nsa no, ɔfaa asɛyɛde sɛ obeyi sintɔ ahorow afi hɔ. Ntwitwiridii biako, asaawa biako a ɛyɛ den, biako a wontumi mfa wɔn adwene nsi biribi so, na na wɔbɛsɛe bere anaasɛ wɔbɛpae a ɛyɛ hu. Drake mumii n"ani kakra bere a ɔbarima no reyɛ adwuma no. Wɔ n"akyi no, na Dal rehome denneennen, na Kensi mpo yɛɛ basaa.
  
  Bere a Smith reyɛ adwuma wɔ skru a etwa to no so no, Alicia teɛteɛɛm mpofirim. Kuw no nyinaa ho popoe, wɔn koma huruw kɔɔ wɔn anom.
  
  Drake danee ne ho denneennen. "Deɛn ni?"
  
  "Ɔwɔ! Mihuu ɔwɔ bi! Ná ɛyɛ ɔkwasea kɛse bi a ne ho yɛ kɔkɔɔ."
  
  Smith de abufuw bɔɔ ose bere a ɔmaa kyerɛwtohɔ no so na ɔde ahwɛyiye yii countdown panel a ne dial kɔkɔɔ a ɛrehyerɛn no fii hɔ no. "Waya bɛn?"
  
  Ná aka sikani aduasa ason.
  
  March wiaa ne ho bɛn no, na n"aniwa hwehwɛɛ nhama bruu a ayɛ tan no, na ɔhwehwɛɛ baabi a ɔkaee sɛ Alligator danee afiri no.
  
  "Minhu! Me n"ani nnye ho!"
  
  Drake tow no guu nkyɛn sɛ: "Ɛno ara ne no." "Meretwe nhama no nyinaa!"
  
  Dahl sii fam denneennen wɔ ne nkyɛn sɛ: "Dabi." "Sɛ woyɛ eyi a, ɔtopae yi bɛpae."
  
  "Ɛnde dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ, Torsten? Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ?"
  
  Aduonu nkron... aduonu awotwe... aduonu nson...
  
  
  TI ADUANAN
  
  
  Drake nkaeɛ no de ahopere baa anim. Ramses hyɛɛ da ka kyerɛɛ no sɛ Hayden ne ɔtopae no. Nanso dɛn koraa na na ɛno kyerɛ ankasa?
  
  Bere a ɔhwɛɛ mprempren no, ohui sɛ wɔde nhama abiɛsa abɔ ho. Emu nea ɛwɔ he na ɛkanyan no? Dahl twee krataa bi fii ne kotoku mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Mmarade ahorow." "Afei ɔkwan foforo biara nni hɔ."
  
  "Ma Marsh mmɔ mmɔden bio. Ramses kaa Hayden ho asɛm titiriw."
  
  "Yɛde mmara ahorow di dwuma."
  
  "Wobetumi ayɛ damn fake! Wɔn ankasa akanyan!"
  
  Ná March rehwɛ Hayden amu dedaw. Drake foroo so na ɔtwee Kinimaki adwene. "Dan no ma no."
  
  Hayden boaa sɛnea obetumi biara, akyinnye biara nni ho sɛ na ntini ne ntini no teɛteɛɛm wɔ ɛyaw mu, nanso na wonnya ahotɔ biara. Ná dɔn no rebɔ. Ná aka kakraa bi na wɔawie ɔtopae no. Na wiase no twɛn.
  
  Marsh kotow, dii nhama a atwa ne nipadua ho ahyia no akyi bere a Drake maa ne nsa biako so, afei ne nan bi so, na awiei koraa no oyii ne bɛlt no fii baabi a nhama abien no twaam no. Bere a ohui sɛ nnipa baanu a wɔakyekyere wɔn ho no retwam wɔ ne kɔn mu bio no, ɔde ne nsa kyerɛɛ Kinimaka so. "Te sɛ eyi".
  
  Esiane sɛ na Hayden rehu amane wɔ Twister agodie a ɛyɛ dae bɔne bi ho nti, ɔhwɛɛ sɛnea Marsh hwehwɛɛ waya biara kwan so san kɔɔ bere a wɔde kyerɛw nneɛma no so.
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ denneennen, na n"ani biako abuei, na biako nso atoto mu kae sɛ: "Ampa." "Ɛyɛ nea ɛwɔ nifa so no."
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ nuklea bag no. Kensi bɛkaa ɔne Dahl ho wɔ fam wɔ ne nkyɛn pɛɛ. "Sɛ wobɛpae ade yi a, ɛhwehwɛ sɛ wɔhyehyɛ afã horow ne mfiri titiriw bi. Ɛyɛ... ɛyɛ mmerɛw yiye. So yɛwɔ ahotoso ankasa wɔ onipa a ɔde eyi baa ɔman no mu wɔ saa bere yi mu no mu?"
  
  Drake homee a emu dɔ sen biara wɔ n"asetra mu.
  
  "Ɔkwan biara nni hɔ a wobɛpaw".
  
  Ɔtwee waya no.
  
  
  TI ADUAN BAKO
  
  
  Drake twee ntɛmntɛm, na waya no mu tetew fii ne nsam, na ɛmaa kɔbere ano no daa adi. Wɔ sekan ano no, obiara a na ɔwɔ hɔ no de ne ho too n"anim sɛ ɔrekɔhwɛ sɛnea wɔkan akɔ akyi.
  
  Dumien... dumien... du...
  
  "Ɔda so ara kura akode!" Ná Alicia resu.
  
  Drake hwee ase wɔ n"akyi, na ne ho adwiriw no, na ɔda so ara kura waya no mu te sɛ nea mprempren mpo obetumi asɔ ogyaframa na wasɛe ɔtopae no. "Eyi... eyi..."
  
  "Ɛda so ara yɛ tik!" Ná Alicia resu.
  
  Dahl bɔɔ aborɔnoma, na ɔde ne nsateaa piaa Yorkshireni no kɔɔ ne moma so. Ɔkae sɛ: "Misusuw sɛ. "Yɛbɛyɛ anigye sɛ yenya bere mprempren a."
  
  Nwɔtwe...
  
  Zoe fii ase sui. Marsh sui, na ɔpaa kyɛw wɔ mfomso biara a wadi pɛn ho. Hayden ne Kinimaka hwɛɛ kuw no sɛnea wɔreyɛ adwuma a nkate biara nni ho, na wɔde wɔn nsa fitaa kyekyeree wɔn ho, na wogye toom sɛ biribiara nni hɔ a wobetumi ayɛ. Smith gyaee sekan no na ɔhwɛɛ Lauren, na ɔteɛɛ ne nsateaa a ɛrepopo sɛ ɔde ne nsa bɛka no. Yorgi memee kɔɔ fam. Drake hwɛɛ Alicia, na Alicia hwɛɛ May denneennen, a wantumi amyi n"ani. Bo gyinaa wɔn ntam, na n"anim da hɔ bere a na ɔrehwɛ sɛnea Dahl reyɛ adwuma no.
  
  Swedenni no de deactivation codes hyɛɛ panel no mu. Wɔde ɔdio sɛnkyerɛnne bi akyerɛw wɔn mu biara din. Ná aka sikani kakraa bi ansa na ɔde nɔma a etwa to no ahyɛ mu.
  
  Nnum...
  
  Dahl miaa "Enter" bɔtn no so na ogyaee home.
  
  Nanso na dɔn no da so ara rebɔ.
  
  Mmiɛnsa abien biako...
  
  
  * * * .
  
  
  Wɔ sekan a etwa to no mu no, Thorsten Dahl abam ammu. Wampa abaw anaasɛ wansan n"akyi ankɔ wu. Na ɔwɔ abusua bi a ɔbɛsan akɔ wɔn nkyɛn - ɔyere ne mma mmienu - na biribiara nsiw no kwan sɛ ɔbɛhwɛ ama wɔn ahobanbɔ anadwo yi.
  
  Na Nhyehyɛe B bi wɔ hɔ bere nyinaa. Drake kyerɛkyerɛɛ no saa.
  
  Ná wasiesie ne ho.
  
  Madness mode kicked in, abɔdamfo a wɔabu ho akontaa gyee no, na ɛmaa no ahoɔden a ɛboro so. Dɔnhwerew a etwa to no na watie bere a ɔbarima biako anaa obi foforo tiatiaa mfiri a ɛyɛ pɛ, ɛyɛ pɛpɛɛpɛ na mfomso biara nni ho a ɛka bom yɛ nuklea bag no. Ɔtee sɛnea na ne nyinaa yɛ pɛpɛɛpɛ no.
  
  Wiɛ, sɛ na ɛyɛ Dahl kraman kakra nso ɛ. Ná ɛno bɛyɛ adwuma dɛn?
  
  Bere a nea wɔde kyerɛe no daa biako adi no, na Swedenni no kura sledgehammer wɔ ne nsam dedaw. Ɔde ne home a etwa to, ne kankyee a etwa to, de n"ahoɔden nyinaa wosow baa fam. Sledgehammer no bɔɔ nuklea ɔtopae no koma mu, na wɔ saa sekan a enni awiei no mu mpo no ohuu Drake ahude, Alicia apam. Na afei wanhu hwee bio.
  
  Ná dɔn no rebɔ
  
  Ohunu.
  
  
  TI ADUAN ABIEN
  
  
  Bere nnyae mmaa obiara, na ne titiriw no, ennyae wɔ dɔnhwerew a ɛyɛ gyinaesi yi mu.
  
  Drake huu sɛ Dahl atrɛw ne ho wɔ ɔtopae no so, te sɛ nea obetumi abɔ ne nnamfo ne wiase nyinaa ho ban afi ogya a ɛyɛ hu ho. Ohuu dade a wɔabɔ no akuturuku, emu a ɛyɛ mmerɛw a atwa sledgehammer no ho ahyia; na afei ohuu bere a wɔde kan kɔ akyi no.
  
  Ɔbata zero ho.
  
  Ɔde ayamye kwan a ɛsen biara so kae sɛ: "Oo, damn." "O me nyame."
  
  Kuw no hui mmiako mmiako. Drake homee mframa pa bi a na ɔnhwɛ kwan sɛ ɔbɛsɔ ahwɛ bio. Ɔwea kɔɔ Dahl nkyɛn na ɔbɔɔ Swedenni no akuturuku wɔ n"akyi a ɛtrɛw no so. Ɔkae sɛ: "Onipa pa." "Fa hama kɛse bi bɔ no. Dɛn nti na mansusuw saa asɛm no ho?"
  
  Dahl kasae wɔ ɔtopae no koma mu sɛ: "Sɛ́ ɔyɛ Yorkshireni." "Me nso misusuw eyi ho."
  
  Drake twee no san n"akyi. Ɔkae sɛ: "Tie. "Ade yi akɔhyɛ mu, ɛnte saa? Ebia wɔabubu wɔ mu. Nanso dɛn na ebesiw no kwan sɛ ɛremfi ase bio?"
  
  Ɛnne bi a efi akyi kae sɛ: "Yɛn."
  
  Drake danee ne ho na ohui sɛ NEST ne ɔtopae kuw no rebɛn wɔn a wɔde akyi bag ne laptop a wɔabue wɔ wɔn nsam. Ɔde ahopopo kae sɛ: "Mo mmarima no aka akyi."
  
  "Yeah dude." Saa na ɛtaa ba."
  
  Kinimaka, Yorgi ne Lauren fii ase yii Hayden fii wɛbsaet a ɛyɛ nwonwa a ɔne Zoe Shears ne Julian Marsh kyɛe no mu. Wɔkata Pythiafo baanu no so sɛnea wobetumi, nanso na ɛte sɛ nea wɔn adagyaw no nhaw wɔn dodo.
  
  Marsh san kaa no mpɛn pii sɛ: "Meboaa." "Mma wo werɛ mmfi sɛ wobɛka akyerɛ wɔn sɛ meboaa."
  
  Hayden huu sɛ ɔda ne nkotodwe so, na ɔbobɔw ne honam ani fã biara sɛnea ɛbɛyɛ a mogya no bɛsan akɔ nipadua no mu na ɔde ne nsa twitwiw mmeae a nkwaa mu yaw aboaboa ano no. Kinimaka de ne jacket no maa no, na ɔde anisɔ gye toom.
  
  Alicia soo Drake ne mmati, na nusu guu n"ani so. "Yɛte ase!" - a oteateaa mu.
  
  Na afei ɔtwee no bɛn no, na ɔde n"ano huu n"ano, na ɔfew n"ano denneennen sɛnea obetumi. Drake twee ne ho fii ho mfiase no, nanso afei ohui sɛ ɔwɔ baabi a ɔpɛ sɛ ɔwɔ no pɛpɛɛpɛ. Ɔfew n"akyi. Ne tɛkrɛma de mmirika fii adi na ohuu no, na wɔn nhyɛso no ano brɛɛ ase.
  
  Smith kae sɛ: "Eha ne baabi a yɛakɔ akyɛ." Yɛpa wo kyɛw, May."
  
  Dahl kae sɛ: "O ɔbarima, me werɛ afi me yere."
  
  Bo hwɛɛ no denneennen, na n"anim te sɛ ɔbo te sɛ granite nanso sɛ ɛnte saa a, na ontumi nkenkan.
  
  Mai piapiaa serew a ɛyɛ mmerɛw. "Sɛ wɔdan dwumadi ahorow no a, afei de Alicia rebɔ nkɔmmɔ wɔ biribi a ɔde bɛka ho no ho."
  
  "Nfɛre ade". Alicia de serew a ɛyɛ menewa twee ne ho fii Drake ho. "Minfew sini mu ɔsoroni bi ano da."
  
  Smith ho yɛɛ no hyew bere a wɔkaa tete mmere ho asɛm no. "Ah, seesei magye nokwasɛm a ɛyɛ sɛ May nyɛ Maggie Q kɛse no ankasa. Yɛpa wo kyɛw wɔ ho ".
  
  Mai serewee sɛ: "Meyɛ papa sen Maggie Q."
  
  Smith hwee ase, ne nan gyaee kwan. Lauren tenee ne nsa de boaa no.
  
  Alicia de ne ti too nkyɛn. "Oo twɛn, mefew sini mu ɔsoroni bi ano. Jack bi a ɔyɛ ɔbarima. Anaasɛ na ɛno ne ne screen din? Oh, abien ankasa. Anaasɛ ebia abiɛsa..."
  
  Kensi tu kɔɔ wɔn mu. Ɔkae sɛ: "Afew a ɛyɛ fɛ." "Woanfew m"ano saa da."
  
  "Ɛyɛ nea woyɛ ɔkwasea nkutoo nti."
  
  "Oh aseda".
  
  Drake kae sɛ: "Twɛn." "So wofew Kensi ano? Berɛ bɛn?"
  
  Alicia kae sɛ: "Ɛyɛ asɛm dedaw bi. "Ɛkame ayɛ sɛ mekae."
  
  Ɔde yɛɛ ne tirim sɛ ɔde n"ani bɛtwetwe n"adwene nyinaa. "Enti na ɛyɛ "anigye sɛ yɛte ase" atuu? Anaasɛ biribi a ɛsen saa?
  
  "Wo dwene sɛn?" Ná ɛte sɛ nea Alicia yɛ ahwɛyiye.
  
  "Misusuw sɛ mɛpɛ sɛ wosan yɛ bio."
  
  "YOO..."
  
  "Akyire".
  
  "Ɛno ara. Efisɛ yɛwɔ adwuma a ɛsɛ sɛ yɛyɛ."
  
  Afei Drake hwɛɛ Hayden a na ɔyɛ wɔn kuw no kannifo no. Ɔkae sɛ: "Ramses ne Alligator da so ara wɔ abɔnten hɔ." "Yɛrentumi mma wɔnkwati."
  
  "Um, fa kyɛ me?" - a wofiri sapper kuo no mu no mu baako kaa saa.
  
  Hayden hwɛɛ Marsh ne Shears. "Mo baanu betumi anya nkontaa foforo sɛ mowɔ nsɛm a."
  
  Shears kae sɛ: "Ɛkame ayɛ sɛ Ramses ne me nkasa. "Na na Alligator yɛ obi a wabɔ dam sen biara a mahyia no pɛn. Me yam a anka minim baabi a wɔwɔ."
  
  Drake hwɛɛ no denneennen. "Ná ɔkraman no ne ɔbɔdamfo kɛse-"
  
  "Kafra. Mmarima?" NEST no kannifo no kae.
  
  March ani so yɛɛ no hyew. Ɔkae sɛ: "Ramses yɛ mmoawa. "Anka ɛsɛ sɛ metiatia so bere a minyaa hokwan no. Saa sika yi nyinaa ayera. Tumi, anuonyam - yerae. Dɛn na ɛsɛ sɛ meyɛ?"
  
  Smith kae sɛ: "Mewɔ anidaso sɛ mɛporɔw wɔ afiase." "Wɔ owudifo fekuw mu."
  
  "Tie!" - nkurofoo teateaam firii NEST.
  
  Hayden hwɛɛ wɔn, afei ɔhwɛɛ Dahl. Drake hwɛɛ Alicia mmati so. Ná Team NEST kannifo no gyina ne nan so na na n"anim ayɛ kusuu, na ɛyɛ ehu koraa kɔla.
  
  "Mfaso nni ɔtopae yi so."
  
  "Dɛn?"
  
  "Mfiri a anyinam ahoɔden pae nni hɔ. Misusuw sɛ ebia efi hama a wɔde bɔɔ ahwehwɛ no mu paapaee. Nanso uranium? Ɛwom sɛ ebia yebehu nsɛnkyerɛnne a ɛkyerɛ yɛn sɛ bere bi na ɛwɔ ha de, nanso ɛyɛ... ɛyera."
  
  "Daabi". Drake tee nka sɛ ne ntini rewosow. "Ɔkwan biara so, wuntumi nka eyi nkyerɛ me. So woreka sɛ na saa ɔtopae no yɛ fucking fake?"
  
  Ɔkannifo no bɔɔ ne laptop so kae sɛ: "Dabi." "Mereka akyerɛ wo sɛ ɛnyɛ saa ɔtopae no. Wɔnam afã horow a ɛma ɛyɛ adwuma nyinaa a woyii fii hɔ no so na ɛmaa ɛyɛɛ adwuma. Enti, eyi yɛ atoro. Ɛbɛyɛ sɛ ɔbarima yi-Ramses-wɔ nea ɔte ankasa."
  
  Kuw no antwentwɛn wɔn nan ase sekan biako mpo.
  
  Hayden de ne nsa kaa telefon no na ɔfrɛɛ Moore nɔma. Drake teɛɛm sɛ ɛsɛ sɛ ɔfrɛ helikopta ahorow no.
  
  "Ehe na yehia?"
  
  Ɔkae sɛ: "Monhyɛ wim a ɛyɛ fucking no ma."
  
  Wɔanwiinwii biara, wɔmaa wɔn nipadua a na ɛyɛ yaw no so na wɔde ahoɔhare nantew kɔɔ ɔpon no ano. Hayden kasae ntɛmntɛm bere a na ɔretu mmirika no, na wankyerɛ nipadua mu nkɛntɛnso biara a efi n"ayaresa no mu bae. Eyinom ne adwene mu nsunsuanso ahorow a na ɛwɔ tumi a ɛde apirakuru baa ne so daa.
  
  "Moore, ɔtopae a ɛwɔ Central Park no yɛ atoro. Wɔatew ho, wɔato mu. Yɛsusu sɛ wɔyii emu ne detonators no na afei wɔde hyɛɛ afiri foforɔ mu."
  
  Drake tee sɛ Moore resi apini fii akyirikyiri anammɔn abiɛsa.
  
  "Na yesusuwii sɛ dae bɔne no aba awiei."
  
  "Eyi ne Ramses nhyehyɛe fi mfiase pɛɛ." Hayden tetew abɔnten pon no fii ne hinges so a wanbubu anammɔn. "Afei ɔpae wɔ n"ankasa bere mu na oguan. Helikopta bi wɔ hɔ a ɛretu afi New York?"
  
  "Asraafoɔ. Polisi. Oprehyɛn titiriw, misusuw sɛ."
  
  "Fa eyi ase fi ase. Ɔwɔ nhyehyɛe bi, Moore, na yɛgye di sɛ Alligator yɛ kan commando. CCTV mfoninitwa mfiri te dɛn?"
  
  "Yɛboaboa anim biara, akontaabu biara ano. Yɛde nnɔnhwerew pii akɔ anoano. Sɛ Ramses tu mmirika fa kurow no mu a, yɛbɛkyere no."
  
  Drake huruw faa nwura kotoku no so, na Dahl wɔ ne nkyɛn. Helikopta ahorow yɛɛ gyegyeegye wɔ soro, na emu abien sii kwan no so wɔ mmoa yɛmmea no abrannaa so. Bere a Drake hwɛɛ soro no, ohui wɔ adwumayɛbea adan a ɛkyinkyini no akyi, baabi a wɔ anifuraefo fitaa no mu no, anim pii miaa mfɛnsere no so. Anka social media bɛpae nnɛ, na sɛ ɛkɔ so a, nea ebefi mu aba no bɛyɛ zero. Nokwarem no, ɛbɛyɛ sɛ esiw wɔn mmɔdenbɔ no kwan.
  
  Hayden de ahopere kɔɔ helikopta a ɛbɛn hɔ no nkyɛn, na ogyinaa baabi a wɔhoro rotor no akyi pɛɛ. Ɔka kyerɛɛ Moore sɛ: "Saa bere yi de." "Ramses renkyerɛ ne ho. Ná ne nyinaa yɛ ade a ɛtwetwe adwene a ɛbɛboa no ma wanya nkwa. Ɛfa ne din ho - Crown Prince of Terror san nya ne dibea na ɔyɛ abakɔsɛm. Ɔde nuklea akode ba New York, ɔtopae, na oguan a onni asotwe biara. Sɛ woma no kwan seesei a, Moore, worenhu no bio. Na agodie no bɛba awiei."
  
  "Minim saa, Ɔnanmusifo Jay. Me nim no".
  
  Drake de ne ho to Hayden mmati so, tiee no, bere a kuw no mufo a aka no de abufuw wosow wɔn ho wɔ baabi a ɛbɛn hɔ no. Dahl suaa mmeae a atwa ho ahyia no ho ade, paw mmeae a eye sen biara a wɔbɛtow ahyɛ wɔn so, na afei ɔde n"afuw mu ahwehwɛ hwɛɛ emu biara mu. Ɛyɛ nwonwa, nanso anyɛ yiye koraa no, ɛmaa onni adagyew. Drake de ne nsateaa bɔɔ no.
  
  "Ɛhe na sleigh no wɔ?"
  
  "Ogyaw no hɔ." Na ɛte sɛ nea Dahl ani nnye kakra ankasa. "Ɛyɛ akode pa a ɛyɛ damn."
  
  Kensi de ne ho gyee mu. "Mekaee no sɛ meda so ara nni akode a m"ani gye ho paa. Sɛ onya akuturuku no a, ɛsɛ sɛ mefa katana no."
  
  Drake hwɛɛ Swedenni no. "Ɛte sɛ nea wɔayɛ apam."
  
  "Oo bra, gyae ntease a wode bɛma no. Ɛhe na anka mɛnya katana mpo wɔ ha?"
  
  Ɛnne bi kaa sɛ, "Wɔnne Staten Island ntam nware, Hayden."
  
  Drake ti danee ntɛmntɛm araa ma ɔde n"ani kyerɛɛ baabi. "Na ɛyɛ dɛn?"
  
  Hayden ka kyerɛɛ Moore sɛ ɔnsan nyɛ ne ho bio na afei ɔdan kɔɔ kuw no so. "Yɛwɔ botae bi, mmarima. Ɔman ba bi frɛɛ sɛnea Moore hyɛɛ nkɔm no, na ɔde mfoninitwa afiri sii so dua. Motu mo akyi!"
  
  Bere a kuw no de wɔn ti too fam no, wotuu mmirika faa ɔkwan a ɛda fam no so kɔɔ ɔkwan bi a emu da hɔ a wɔabara so, huruw faa helikopta no apon a wɔabue mu no mu na wɔkyekyeree wɔn ho guu nkongua no so. Nnomaa baanu no kɔ wim, na rotor ahorow no twitwa nhaban fi nnua a ɛbɛn hɔ so na ɛpete nneɛma a asɛe wɔ abɔnten no so. Drake twee atuo ne atuo, asraafo agyan ne tuo a ɛma obi ho dwiriw no, hwɛɛ sɛ biribiara reyɛ adwuma yiye na wasiesie ne ho koraa anaa. Dahl hwɛɛ nkrasɛm no mu.
  
  Wimhyɛnkafo no tew adan atifi na afei ɔdan ne ho denneennen wɔ anafo fam, na ɛmaa ne mmirikatu yɛɛ kɛse. Alicia hwɛɛ n"ankasa akode mu, na ɔtow biako a ogye fii asraafo dɔm no nsam no gui na ɔde biako no siee ne ho. Kinimaka wiaa n"ani a ɔde hwɛɛ Hayden, na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obebu n"ani agu so, na na ɔda so ara nsa ka nsɛm fi Moore ne n"ananmusifo hɔ. Beau yɛɛ komm, boaboaa ne ho ano wɔ ntwea so sɛnea na ɔte fi bere a Drake ne Alicia yɛɛ atuu no. Wɔ ne fam no, Mai traa ase dwoodwoo, na n"anim yɛ Japanfo a wontumi nkɔ mu, na ɔde n"adwene sii ne botae no so denneennen. Kuw no mufo a wɔaka no hwɛɛ biribiara mu mprenu, obiara gye Kenzie a onwiinwii wɔ helikopta a wɔtraa mu, mframa a ɛbɔ denneennen, fifiri hua, ne nokwasɛm a ɛyɛ sɛ wahu SPEAR kuw no pɛn no ho.
  
  Alicia kaa no komm sɛ: "Obiara anka ankyerɛ wo sɛ wo ne yɛn ntena.
  
  "Dɛn bio na na metumi ayɛ? Guan te sɛ asɔre mu mmoadabi a ehu aka no?"
  
  "Enti eyi yɛ de kyerɛ sɛ wowɔ akokoduru?"
  
  Kenzi ani so yɛɛ no hyew. "Mempɛ sɛ mihu Harmagedon. Ne wo?"
  
  "Mahu eyi dedaw. Ben Affleck yɛ gay a ɛyɛ nwonwa, na Bruce Willis yɛ ahodwiriw sen okyinnsoromma ketewa a ɔyɛ damn. Nanso damn, so worebɔ mmɔden sɛ wobɛka akyerɛ yɛn sɛ wowɔ koma ankasa?"
  
  Kensi hwɛɛ mfɛnsere no mu denneennen.
  
  "Owifo a owia fam tutu nneɛma no wɔ koma. Hena na anka obehu?
  
  "Merebɔ mmɔden sɛ mɛsan akɔ m"adwuma mu wɔ Mfinimfini Apuei ara kwa. Baako. Sɛ moboa mo nkwasea a, ɛbɛboa kɛse ma moanya eyi. Fuck wo damn koma."
  
  Helikopta no tu faa Manhattan adan atifi bere a Hayden nyaa nkyerɛkyerɛmu sɛ Ramses ne Gator nnya mfii supɔw no so, efisɛ na wɔahu wɔn wɔ baabi a ɛbɛn Staten Island Ferry no.
  
  Hayden sii apini sɛ: "Nneɛma nketenkete a ɛyera wɔ nkyerɛase mu no betumi akum yɛn nyinaa," na Drake gye toom sɛ ɛyɛ nokware. Efi akasakasa ketewaa bi a ɛkɔɔ so wɔ sukuu gyaade so kosi ɔmampanyin ne ɔman soafo panyin ntam ɔko so no, na nneɛma nketenkete yɛ biribiara.
  
  Baabi a wɔrekɔ no bɛn wɔn ho bere a adan hyerɛn twaam no. Wimhyɛnkafo no de ne ho kɔhyɛɛ abansoro adan abien ntam sɛnea ɛbɛyɛ a obekura ahoɔhare mu bere a ɔde n"ani kyerɛɛ nea ɔrekɔ no. Drake de atirimpɔw a ɛyɛ awerɛhow soaa ne ho. Ná po no ano nsu a ɛyɛ fitaa a ɛrehuruhuruw no da yɛn anim. Wɔ ase hɔ no na wotumi hu helikopta kuw bi a wɔde si fam, a wɔn nyinaa reko hwehwɛ gyinabea.
  
  "Te sɛ eyi!" Ná Hayden resu.
  
  Nanso na wimhyɛnkafo no resiane denneennen dedaw, na ɛmaa helikopta no bɔɔ mmɔden sɛ ebesi fam na ama wanya gyinabea pa wɔ nhwiren nkuku a ɛtoatoa so ne bɔs gyinabea bi anim. Drake tee nka sɛ ne yafunu rehuruhuruw wɔ n"anom. Hayden teɛteɛɛm kɔɔ ne dan mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Nokwarem no, wɔato terminal no mu." "Sɛ Ramses wɔ ha a, dɛn na ɔwɔ anidaso sɛ obenya?"
  
  "Ɛsɛ sɛ ban wɔ w"akyi na kar ahorow a ɛtoatoa so si nnua no ase. Polisifo no wɔ ɔbea bi wɔ hɔ a ɔno ne onipa a otwa to a ohuu no."
  
  "Kɛseɛ. Enti afei yɛ-"
  
  "Twɛn!" Alicia aso faa nnyigyei no ansa na obiara de. "Mete sɛ wɔreto tuo."
  
  "Kɔ."
  
  Bere a kuw no fii kar no mu no, wɔde wɔn ani kyerɛɛ baabi a wɔde kar sisi no, na wotuu mmirika faa ɔdan no mu. Drake hui sɛ wɔ ɔkwan tenten a ɛkɔ ɔpon kɛse no so no ho ahyia no, kɔnkrit kwan tenten bi a ɛkɔ baabi a wɔde hyɛn gyinabea no kɔ no. Atuo no fi hɔ bae, na wɔtow faa baabi a ɛhɔ yɛ petee, na ɛnyɛ nea wɔabɔ no ano, te sɛ nea afasu na ɛtoo.
  
  Ɔkae sɛ: "Wɔsan kɔ hɔ." "Ɛfiri slipway no mu na ɛreba."
  
  Helikopta ahorow hyɛɛ wim ma wɔ wɔn akyi. Ná polisini bi funu a ɛresi apini da wɔn kwan so, nanso ɔwosow ne nsa maa wɔn nkɔ wɔn anim, na wankyerɛ sɛ wapira. Atuo pii bɔɔ wɔ wim. Kuw no twee wɔn akode, tuu mmirika boom na wɔhwehwɛɛ beae a ɛwɔ wɔn anim no. Polisini foforo bu nkotodwe wɔ wɔn anim, na ɔde ne ti too fam, na okuraa ne nsa.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛnyɛ hwee. "Kɔ. Kuru bi a ɛwɔ honam mu ara kwa. Yɛhia mo mmarima. Wɔn... wɔrekɔ."
  
  Hayden kae na otuu mmirika twaam sɛ: "Ɛnyɛ nnɛ."
  
  Drake huu slipway no awiei ne projections a ɛwɔ ne benkum so - concrete slipways a wɔde yɛ ferries nyinaa. Asorɔkye petepetee wɔn ase. "Wobɛtumi ate saa?" ɔkaa saa bere a wɔsan fii ase too tuo no. "Ramses nyaa asraafo dɔm a wɔyɛ adwuma ankasa."
  
  Lauren nkutoo na ɔwosow ne ti. "Wɔn mu hena na?"
  
  "Akuturuku pii wɔ simma biara mu sen AK. Clip fi ahanum kosi ahanwɔtwe rounds. Nsuhina a wotumi sesa sɛ ebia ɛbɛyɛ hyew dodo a. Ɛnyɛ pɛpɛɛpɛ ankasa, nanso ɛyɛ hu."
  
  Alicia kae sɛ: "Mewɔ anidaso sɛ saa ɔkwasea no bɛbɔ wɔ ne nsam."
  
  Polisifo kuw bi kotow wɔ anim, na wɔbɔɔ wɔn ho ban bere nyinaa sɛ wɔbɛkata wɔn ho bere a SAW teɛteɛɛm guu n"atuo no mu no. Atuo a ɛtoatoa so bi hyerɛn wɔ soro. Polisifo baanu san tow tuo, na wɔde wɔn ani sii ɔkwan a ɛtwetwe hyɛmma no awiei koraa a na hyɛmma no si hɔ no so.
  
  "Nka nkyerɛ me..." Dahl kae.
  
  Polisifo no mu biako kae sɛ: "Yesusuw sɛ ɔde tekiti a wɔde siesie nneɛma no biako reforo hyɛn no wɔ hɔ ara." "Mmarimaa baanu." Ná obiako de n"ani asi yɛn so, na ɔfoforo no refi hyɛmma no ase."
  
  Hayden kasa tiae sɛ: "Ontumi nguan saa." "Ɛyɛ... ɛyɛ... game over." N"aniwa hyerɛn wɔ ehu mu.
  
  Alicia de ahomaso kae sɛ: "Ne fam no."
  
  Hayden de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Dabi, dabi." "Yɛn fam." Yɛtee ne nyinaa ase wɔ ɔkwan a ɛnteɛ so. Ramses de bang kɔ abɔnten ankasa. Mehyɛ n"agyapade no agyirae. Guys, ɔrebɛtow nuklea ɔtopae yi."
  
  "Berɛ bɛn?"
  
  "Mennim. Nsusuwii a eye sen biara? Ɔde n"ani kyerɛ Liberty Island ne ohoni no, na ɔde bɛto social media nyinaa so. O Onyankopɔn, o Onyankopɔn, fa w"adwene bu-" ɔde ne menewa bɔɔ ne mu. "Me ntumi... Me ntumi kɛkɛ..."
  
  Kinimaka wosow no ma ogyinaa ne nan so, na ɔbarima kɛse no de atirimpɔw bɔɔ ose. "Yɛremma eyi nsi. Ɛsɛ sɛ yɛyɛ biribi. Seesei."
  
  Na Drake huu SAW no hann a ɛrehyerɛn wɔ akyirikyiri bɛyɛ anammɔn aduonum, ne tuo a edi awu, ade biako pɛ a egyina wɔne Ramses ntam, ne nuklea ɔtopae no.
  
  "Hena na ɔpɛ sɛ ɔtra ase daa, ɛnte saa?"
  
  Alicia kaa no komm sɛ: "Dabi. "Anka ɛbɛyɛ mfonoe te sɛ hell bere nyinaa."
  
  Na Dahl hwɛɛ kuw no nea etwa to. "M"adi anim."
  
  Wɔ saa sekan fã a etwa to no mu no, New York abran no siesiee wɔn ho; SPEARERS kuw bi, na afei polisini ne ɔnanmusifo biara a ɔwɔ aso mu. Obiara sɔre gyinaa ne nan so, hyiaa akode a wɔde teɛteɛm no, na ɔpaw nea etwa to wɔ n"asetra mu.
  
  Dahl na ofii ase. "To hyɛ!"
  
  
  TI ADUAN ABIƐSA
  
  
  Drake tuu mmirika kɔɔ ne nnamfonom mfinimfini, baabi a ɔpɛ sɛ ɔwɔ no pɛpɛɛpɛ, na ɔmaa ne tuo so na ɔtow tuo denneennen. Wɔtow atuo fi tuo biara a ɛretu mmirika mu a ahoɔhare yɛ anammɔn mpem abien ahanu wɔ sekan biara mu, na nneɛma pii a ɛpaapae bɔ wɔ atuo no mu. Mfɛnsere bubui wɔ hyɛmma no nyinaa so.
  
  Wɔ sikɔne kakraa bi mu no, wotwitwaa ɔkwan a ɛda ntam no mu abien, na wɔkɔɔ so tow tuo denneennen. Ntɛm ara na nea ɔde SAW di dwuma no sesaa ne nhyehyɛe, na ntua no atirimɔdensɛm no maa ne ho dwiriw no. Ɛnyɛ sɛ ogyaee tuo a ɔtow; n"atuo no hwehwɛɛ akwan bi a ɛwɔ stocks no so na ɛkɔɔ po so bere a ɛbɛyɛ sɛ ɔhinhim san n"akyi no. Drake de telescopic sight no baa n"ani so, de ne nsateaa too trigger no so na ɔhunuu ɔbarima a okura SAW no anim.
  
  Hayden kae wɔ nkitahodifo no so sɛ: "Eyi ne Alligator no." "Mma nmpa wo ti so."
  
  SAW danee ne ho, na ɔde n"ani kyerɛɛ wɔn akyi, na ɔda so ara teɛteɛɛm kɔbere. Drake yɛɛ n"adwene sɛ afei de ɛbɛyɛ sɛ keg no yɛ hyew araa ma ɛbɛyow, nanso ɛnyɛ ntɛmntɛm sɛnea ɛsɛ. Tuo bi bɔɔ polisini a ɔwɔ vest a atuo ntumi nkɔ mu no mu, na afei nea ɛto so abien bubuu ɔfoforo no basa. Saa bere yi de, na wɔn koma ayɛ krado sɛ wobehuruw afi wɔn moma so, nanso wɔannyae ntua no anaasɛ wɔantew atuo no so. Ná hyɛmma no akyi ase ahwe ase, abubu, na akyi a abue no ayɛ ntokuru araa ma na ɛte sɛ kyiisi a wɔde twitwiw nneɛma. Ɔkraman no wosow SAW no denneennen, bɔɔ mmɔden sɛ obetua ka. Atuo tow faa baabi a ɛwɔ wɔn ti atifi no.
  
  Hyɛn no engine no nnyigyei a ɛyɛ kusuu danee dede a ɛyɛ brɛoo, na ɛno sesaa biribiara. Ɔkraman no huruw kɔɔ hyɛn no mu, na ɔkɔɔ so tow tuo denneennen. Nsu no fii ase hwirew fii akyi, na hyɛn no danee n"anim. Drake hunuu sɛ wɔda so ara firi akyi anammɔn aduonu, ɔhunuu sɛ ɔdane ne ho akɔ benkum ne nkyɛn, na ɔnim sɛ wɔrentumi nkɔ da wɔ berɛ mu.
  
  Bere a ɔreteɛteɛm bere a ɔrehwe ase no, ɔhwee n"afã, na ogyinae mpofirim. Dahl hwee ase wɔ baabi a ɛbɛn hɔ. Hayden hwirew ne ho, na ne nyinaa maa Alligator no botae no yɛɛ den kɛse mpo, nanso na ɛte sɛ nea ɔbarima no mfa ho. Ná wotumi hu ne nipadua no sɛ ɔresan n"akyi, na ɔde n"ani kyerɛ hyɛmma no mu tɔnn.
  
  Drake yɛɛ sɛnkyerɛnne kyerɛɛ Hayden, na Hayden frɛɛ helikopta ahorow no.
  
  Nnomaa tuntum no de ahopere kɔɔ ɔkwan a wɔde hyɛn no mu no so, sian sii fam denneennen na wɔde wɔn ho hyɛɛ fam anammɔn abiɛsa bere a SPEAR no mu adwumayɛfo foroo hyɛn no. Bere a polisifo ne ananmusifo no kyiaa no, wɔhyehyɛɛ abusuabɔ foforo a ɛrensɛe da, wɔsan kyiaa no sɛnea wobetumi biara, afei ɛkame ayɛ sɛ helikopta ahorow no tu kɔɔ wim. Wimhyɛnkafo no piaa kar ahorow no koduu baabi a ɛsɛ, na wɔtaa hyɛmma a ɛrehuruhuruw no akyi na ankyɛ na wokowiee wɔ soro. Na ɛyɛ ade a Drake ntumi nsusuw ho da: nnomaa a wɔsensɛn hɔ te sɛ mmoa tuntum a wodi awu wɔ New York wim, wim tebea a agye din sɛ akyi mfonini, a wɔresiesie wɔn ho sɛ wobetu wɔ Staten Island hyɛmma no mu.
  
  Hayden kae wɔ helikopta no radio mu sɛ: "Bɔ wɔn denneennen." "Na ntɛmntɛm".
  
  Bere a wɔresian no, helikopta abien de ahopere kɔɔ hyɛmma no akyi. Ɛkame ayɛ sɛ ntɛm ara na Alligator a na onni ahomegye no de ne ti fii nkyɛn mfɛnsere no mu na ɔtow volley a abufuw wom. Ne paee a ɛto so abiɛsa no kɔhwee helikopta ahorow no akyi were mu, na ɛhyɛn mmeae bi na ɛhuruw fii afoforo so. Helikopta ahorow fii soro hwee ase te sɛ abotan. Dahl bubuu ɔpon no na ɔsan tow tuo, atuo no hweree a anidaso biara nni mu.
  
  Drake nwiinwii sɛ: "Tow tuo te sɛ nea ɔrebɔ aguaman." "Mmɔ nea ɛfata da."
  
  "Wɔsan kɔ akyi". Dahl gyaee mmɔden a ɔbɔe sɛ ɔbɛbɔ Alligator no na ɔsiesiee ne ho maa ɔhwe a ɛreba no.
  
  Sikɔne abiɛsa akyi no esii, nea na ɛnyɛ ɔhwe nkutoo, na mmom na egyinae mpofirim ara kwa. Helikopta a edi kan no hwirew hyɛmma no atifi fam, bere a nea ɛto so abien no hwirew baabi a ɛbɛn hyɛn gyinabea no fã no, na SPIR adwumayɛfo a wɔaka no te mu. Wɔde ahoɔhare fii hɔ, na mpaboa rebɔ wɔ hyɛn no so na wɔboaboaa wɔn ho ano akuwakuw. Afei helikopta ahorow no sɔre kɔkaa wɔn mfɛfo ho wɔ wim a wɔredi hyɛmma no akyi.
  
  Hayden huu ne ho sɛ ɔne kuw no anim ne anim wɔ sikani kakraa bi mu. "Yenim baabi a ɔwɔ. Engine dan mu. Momma yɛmfa eyi nwie mprempren."
  
  Wotuu mmirika, na adrenaline reyɛ kɛse sen sɛnea wobetumi biara, na afei ɛda adi pefee sɛ Alligator no sesaa akwan horow wɔ deck a ɛwɔ ase hɔ no so.
  
  RPG no bɔɔ abɛn wɔ wim, ne helikopta no bɔɔ na ɛpaee. Anomaa no antumi anhyɛ ne ho so, dade apetepete mmeae nyinaa, ogya kataa hyɛn no anim tuntum no so, na ɔhwee hyɛmma no atifi a na wabrɛ.
  
  Kɔ ahyɛde "running SPEAR" no so.
  
  
  TI ADUAN ANAN
  
  
  Drake tee nsakrae bi wɔ helikopta no engine nnyigyei mu na ohui a wanhwɛ sɛ kar no de ahoɔhare rekɔ wɔn nkyɛn. Sɛ ɛno nnɔɔso a, na sunsuma a ɛretrɛw na ɛyɛ adebɔfo a ɛretrɛw wɔ hyɛn no atifi no wɔ botae no so pɛɛ.
  
  Mmirikatu anaa wu.
  
  Ɔde ne mmati bɔɔ abɔnten pon no mu, na ɔtetew nnua no nyinaa fii ne hinge so na ɔhwee baabi a ɛwɔ akyirikyiri no. Afunu de ahopere dii n"akyi, na wohuruhuruw, wɔtrɛw wɔn ho, foroo na wɔpiaa wɔn ho. Helikopta no sii fam denneennen, rotors no fii hɔ, na dade nipadua no mu paapaee. Biribiara fi shrapnel so kosi peaw a ne tenten yɛ nsa so twa mframa no mu, na ɛtwitwa no asinasin. Hyɛn no wosow na esi apini, nsu no yɛɛ ahuru benkum ne nifa.
  
  Ogya bɔɔl no tow kɔɔ helikopta afoforo no so, na ntɛm ara wɔyɛɛ ade a wɔde kwatii, na anigye ara kwa amma wɔantumi anbɔ. Ogya nsuten tetewee ɔdan no atifi, na ɛmaa ogya foforo tɔɔ mu, na ɛhyew paint adwuma ne dade adum no, na ɛmaa paint no yɛɛ nwini. Rotor no kotow bere a ɛbɔɔ dua no wɔ Drake nifa so no, na ɛhuruw kɔɔ fam a ne ahoɔden nyinaa gyaee mpofirim. Akorade afoforo a ɛretu bubuu mfɛnsere no mu na ɛbɔɔ hyɛmma no mu, na nsɔe biako a ɛyɛ hu faa hyɛmma no nkyɛn pɛɛ na ɛkɔɔ po so. Drake tee ogyaframa a ɛka no nka bere a ɔhyew no twaam wɔ ne mu no, ɔhwɛɛ ne mmati ase na ohui sɛ kuw no nyinaa da fam, na Smith mpo da Lauren atifi. Ɔpae no twaam na wɔhwɛɛ atuatew no na afei Alligator de nneɛma kɔɔ baabi a ɛyɛ agyimisɛm koraa.
  
  Agyimisɛm.
  
  RPG a edi hɔ no faa hyɛmma no ankasa mu pɛɛ, na egyaw aprɛm a wɔde tow atopae no na ɛbubuu hyɛmma no atifi bere a ɛretu no. Ɔpae bi bɔɔ bere a ɔtopae bi tetew hyɛn no atifi, na ɛde ogya ne nneɛma a edi awu pii kɔɔ wɔn kwan so no. Drake sii apini bere a shrapnel tow ne ti ne ne mmati mu, na ne ho tɔɔ no sɛ ɛyaw no kyerɛ no sɛ ɔda so te ase. Bere a ɔde bere tiaa bi gyee ne home no, ɔhwɛɛ nneɛma foforo a atwa ne ho ahyia a na ɛda n"anim no.
  
  Ná tokuru bi a ɛyɛ mmerɛw wɔ hyɛn no atifi. Ná nnua akuwakuw wɔ baabiara. Wusiw ne ogya sen faa mfinimfini-atifi-dan a bere bi na wɔato mu no mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɔkwan no mu da hɔ.
  
  "Wo nkutoo dea!" Ɛkame ayɛ sɛ Lauren teɛteɛɛm.
  
  Kenzi teɛteɛɛm, na ɔtwee Dahl mmati sɛ: "Ɛnde tena hɔ." "Wo ho ye, Thorst?"
  
  "Yiw, yiw, me ho ye. Ma menkɔ".
  
  Drake nantew a na ne koma fã nantew, na ɔyɛɛ ahwɛyiye sen sɛnea obetumi akae wɔ n"asetra nyinaa mu. Kuw a na wɔwɔ n"akyi no boaboaa wɔn ho ano, a na wonim baabi a ɔrekɔ no ankasa. Bere a etwa to no, sɛnea na ɔhwɛ kwan no, Dal puei wɔ ne mmati so pɛɛ.
  
  "Yɛreyɛ eyi, ɔhokafo?"
  
  "Yɛayɛ damn right."
  
  Na wohuruw faa tokuru foforo mu sian, na wɔn nan di kan na wɔn ani hwehwɛ atamfo. Wɔhwee ase denneennen wɔ ɔdan a ɛwɔ fam no mu, wɔbobɔw, wɔamfa wɔn nsa anka wɔn, na wɔsɔree a wɔatete wɔn atuo.
  
  "Nea ɛte saa ara!" Ná Drake resu.
  
  Wɔn mpaboa no bɔɔ deck a ɛyɛ den a ɛwɔ wɔn akyi no.
  
  Kensi baa nea etwa to, na Drake hui, nea edi kan no, sɛ wayi ne mu jacket a emu yɛ duru no, na nea ɛto so abien no, ɔde abɔ helikopta no rotor no fã a emu apaapae anammɔn abiɛsa no ase. Ná n"anim yɛ ahomaso bere a ɔdan kɔɔ Swedenni no so no.
  
  Ɔkae sɛ: "Afei de, manya m"akode."
  
  "Anyame mmoa yɛn."
  
  Wɔde ahopere kɔɔ hyɛn no mu sɛ biako, na wɔne Ramses ne Gator dii ako. Bere biara a ɛtwam no, hyɛmma no nyaa ahoɔhare kɛse. Liberty Supɔw no nso nyin, na ɛda adi sɛ ɛreyɛ kɛse na ɛreyɛ kɛse wɔ wim.
  
  "So ɔbɔdamfo no nte ase sɛ ɔrenkɔ ohoni no ho?" Ná Kinimaka rehome denneennen.
  
  Hayden buaa no denneennen sɛ: "Nka saa." "Nka saa."
  
  "Oo yiw, mete ase."
  
  Dahl maa wɔn awerɛhyem sɛ: "Wɔrenmem hyɛmma yi." "Bay no mu nnɔɔso sɛ ɛbɛtwetwe... yie, wunim deɛ."
  
  Wɔ deck a edi hɔ a ɛba fam no so no awiei koraa no wohuu wɔn a wɔkyere wɔn no. Ɔkraman no wɛn ɔpon no bere a na Ramses de hyɛmma no di dwuma no. Nea ɛne ne pɛ a ɔde asi hɔ dedaw sɛ ɔbɛbɔ dam no hyia no, ɔtopae yɛfo no ayi RPG bi a wasiesie ama bere tiaa bi a ɛte saa adi. Drake antumi annyɛ hwee sɛ ɔbɛhome na ɔteɛɛm sɛ obiara mfa ne ho nhyɛ ne ho, na afei aprɛm no faa hyɛmma no mfinimfini wɔ ne ti so, na ɛmaa wusiw bi wɔ n"akyi, a Alligator no serew a ɛyɛ hu no na ɛde bae.
  
  "W"ani gye ho sooooo kɛse? So wokyeree saa? Yɛrewuwu dedaw!"
  
  Drake maa n"ani so huu sɛ ɛkame ayɛ sɛ Alligator wɔ n"atifi, na ɔretu mmirika adi rɔke no akyi, na okura ne rɔke a ɔtow no. Ɔtopae no ankasa tu faa hyɛmma no mu na efii akyi, na ɛpaee wɔ wim. Ɔkraman no wosow rɔke a ɔtow rɔke no guu Drake ti so.
  
  Yorkshireni no de ne ho too fam bere a awiei koraa no Ramesses danee ne ho, na ne nsa de ne ho too stia no so wɔ ɔkwan a ɛnyɛ aniberesɛm so no.
  
  Ɔkae sɛ: "Woaka akyi dedaw.
  
  Drake bɔɔ Alligator yafunu mu, nanso ohuruw san n"akyi, na ɔda so ara wosow n"akode kɛse no. Sɛ yɛbɛka no yiye a, ɛmaa kuw no kyɛe bere tiaa bi bio. Ná obiara mpɛ sɛ dua a ɛyɛ nam saa bɛbɔ no, nanso na baabi pii wɔ hyɛmma no mu, na ɛmaa Dahl ne afoforo no tumi tu mmirika kɛse. Ɔkraman no bɔɔ ose na ɔdanee ne ho, afei otuu mmirika kɔɔ Ramses, ɔheneba a ɔyɛ ɔsɛmmɔnedifo a afei de na okura tuo a ɛyɛ adwuma fã bi no nkyɛn tẽẽ. Drake huu akyi bag bi a wɔde abɔ Alligator no akyi.
  
  Ramses de ne nne kae sɛ: "Woretwentwɛn nea wontumi nkwati no ase kɛkɛ."
  
  Ɔde ne nsa biako petepete nsuonwini fi mu, na ɔde foforo no sesaa n"akwan kakra, na ɔde n"ani sii Liberty Supɔw so.
  
  "So woahaw wo ho wɔ sɛnea wobɛtra ase ho pɛn?" Drake fi counter no akyi kae. "Bazaar na ɛwɔ hɔ? To mu? Guankɔbea nhyehyɛe a wɔayɛ no yiye? Dɛn koraa na na ɛno nyinaa yɛ?"
  
  "Ah, na bazaar no yɛ - ɔkwan bɛn so na ɛsɛ sɛ mede to gua - adetɔn a wɔde kɔ baabiara? Me wiase nneɛma nyinaa a mɛyi afi hɔ. Abankɛse no yɛ akwaaba na ɛkyerɛ awiei. Ne nyinaa akyi no, wode me kɔɔ New York tẽẽ. Na guankɔbea nhyehyɛe no yɛ, yiw, ɛyɛ den kakra, migye tom saa. Nanso so wuhu mprempren? Woaka akyi dedaw. Dɔn no rebɔ."
  
  Na Drake nnim nea Ramses kyerɛ ankasa, nanso na nea ɛkyerɛ no mu da hɔ. Bere a ofii nkataso mu bae no, ɔde atuo guu ntwahonan dan no mu na otuu mmirika dii wɔn akyi, na ne kuw no bɛn hɔ. Ɔkasa biara nni hɔ bio; na eyi ne n"awiei agoru. Ramses hwirew n"akyi, na mogya fii ne mmati so te sɛ asubura. Ɔkraman no teɛteɛɛm bere a atuo no hyɛn ne nipadua mu no. Ahwehwɛ no de nsu a ɛyɛ nsensanee kataa amumɔyɛfo baanu no nyinaa so.
  
  Drake bubuu ɔpon no na afei ɔde ne ho hwee mu, na ɔde ne ho fii frame no so na ɔde ne ho hwee fam kosii sɛ ogyinae, domemee n"anigye. Dahl huruw faa ne so, na Kenzi wɔ ne nkyɛn. Wɔn baanu no hyɛn ntwahonan dan no mu na wɔmaa wɔn akode so sɛ wɔrebɛkum. Ramses de ahoɔden a ɛte sɛ ɔbɔdamfo a ne tenten yɛ anammɔn ason a ne ntini ayɛ no den nyinaa hyiaa wɔn, na ɔserew te sɛ wuram kraman; ɔde ahopere kɔɔ mu na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ wɔn apete.
  
  Dahl annye eyi mu biara ho kwan, ɔsɔre tiaa atirimɔdensɛm na ɔfaa akuturuku no nyinaa. Kensi saw twaa wɔn baanu nyinaa ho hyiae, na ɔbɔɔ Ramses afã te sɛ ɔkraman a ne ho yɛ hu. Ɔheneba a ɔyɛ katee no boroo Swedenni no. Mmati so hyɛn no maa Dahl ho popoe. Nsa a ano yɛ den a ɛyɛ nwonwa soo Swedenni no menewam na efii ase piapiaa no. Dahl a ɔmaa ne nsa so no, ɔsansan ne nsa a ɔde kuraa mu no fã na afei n"ankasa faa biako; mmarima baanu no nyinaa wosow na wɔpiaa wɔn ho wɔn ho kosii sɛ wɔn mu biara antumi anhome. Ramses danee Dahl na ɔsan de no bɔɔ ɔfasu no mu, nanso nea Swedenni no yɛɛ n"ade ara ne sɛ ɔserewee kɛse.
  
  Kensi huruw kɔɔ wim, na ɔmaa ne nsateaa a ɔde ahoɔden a ɛpaapae baa fam no so kɔɔ Ramses atuo a na mogya retu no no so tẽẽ. Esiane sɛ na ɔnhwɛ kwan da sɛ akuturuku biako bɛma ntɔkwaw a ɛte saa aba awiei nti, afei ɔde sekan bɔɔ ɔbarima no menewa bere a ɔreteɛteɛm mpo, na ɛmaa n"aniwa yɛɛ kɛse.
  
  Afei Ramses hwirew ne ho kɔe, na mogya akata ne ho, na ɔrefe. Dahl gyaee no, na ɔtee awiei no nka. Ɔsɛmmɔnedifo no ani gyinaa Swedenfo no de so, na na nkogudi ho sɛnkyerɛnne biara nni mu.
  
  Ɔde abubuw kae sɛ: "Mɛfa saa bere yi sɛ nkonimdi bere." "Na wobubu kapitalism koma."
  
  Ɔteɛɛ ne nsa te sɛ nea ɔpɛ sɛ ɔde ne nsa ka Alligator no.
  
  Dahl de tuo san buaa no. Tuo no bɔɔ Ramses yafunu mu, na ɛtow no san n"akyi.
  
  Ɔkraman no huruw kɔhwee Ramses so.
  
  Amumɔyɛfo Prince no tumi faa akyi bag a wɔde abɔ Alligator a ɛrehwe ase no akyi no, na ne nsa a ɔteɛɛ no kuraa waya bruu a ɛda adi no mu bere a wɔn baanu nyinaa bubui no.
  
  Kenzi de ahopere kɔɔ n"anim, na ɔde n"ani sii nsa a okura waya no so a akode biako pɛ a ɔwɔ wɔ ne nsam, akode a eye sen biara a ɔwɔ, katana a ɛnyɛ den. Ne nkrantɛ no twaa mu ntɛmntɛm, na ɛtwaa Ramses nsa wɔ ne mmati so, na ɛmaa ɔsɛmmɔnedifo no daa ahodwiriw kɛse adi.
  
  Nsa no bɔɔ fam bere koro no ara a Alligator no bɔɔ no, nanso na nsateaa no da so ara kura waya bruu no awiei a mprempren abue no mu.
  
  Ramses ɔfefe sɛ: "Ɔhaw biara nni ho." "Ná woteɛ sɛ wotow hyɛɛ me so saa. Ná dɔn no ntumi nkɔ. Nanso..." Spasm bi kyinkyim no, mogya firii ne yafunu, ne nsa ne ne mmati benkum so ntɛmntɛm.
  
  "Eyi... rekɔ so... seesei."
  
  
  TI ADUAN ANUM
  
  
  Drake wee faa fam, na ɔbobɔw Alligator no guu ne yafunu so bere a ɔbɔdamfo no serewee kɔɔ deck a mogya ayɛ no ma no mu no. Dahl hwee ase wɔ ne nkyɛn, na wɔakyerɛw ɛyaw, ehu ne nkɔmhyɛ wɔ n"anim. Wɔkyekyeree ahama no, nanso Drake yii mu ntɛm ara, na afei ɔde dade kotoku no fii nneɛma a ɛyɛ den no ho.
  
  Ná bere a wɔde kan kɔ akyi no gyina wɔn anim, na ne nɔma kɔkɔɔ a ɛrehyerɛn no yɛ hu na ɛyɛ hu te sɛ mogya a ɛtrɛw faa fam wɔ wɔn nkotodwe ase no.
  
  Hayden dii kan kasae, na ne nne ayɛ mmerɛw sɛ: "Simma aduanan." "Mfa no nni agoru, Drake. Yi akode yi fi hɔ mprempren yi ara."
  
  Ná Drake redan ɔtopae no dedaw, te sɛ bere a etwaam no ara pɛ. Kinimaka de sekan a wɔde di dwuma a wɔabue maa no, na ɔtetew mu asinasin, na ɔde ahwɛyiye tu, na ɔhwɛɛ yiye wɔ booby afiri pii a ebia ɔtopae yɛfo te sɛ Gator betumi ayi afi mu no ho. Bere a ɔde afiri no retwe ne ho afi ɔsɛmmɔnedifo a wabɔ dam no ho no, ɔde n"ani kyerɛɛ Alicia.
  
  Ɔkyeree ɔbarima no wɔ ne nsa ase twee no kɔe sɛ: "Nka bio." Anka mmɔborohunu biara nni hɔ mma owudifo a ɔte saa.
  
  Ɔde ne nsa a egyina pintinn yii ɔtopae no anim fã no. Ná nhama bruu a wɔabɔ no akuturuku a ɛtrɛw ma ɛyɛ hu na ɛbata ho.
  
  Dahl de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Eyi nyɛ ɔtopae a wɔayɛ wɔ fie." "Hwɛ yie".
  
  Drake gyinaa hɔ kakra de n"ani kyerɛɛ n"adamfo no. "Wopɛ sɛ woyɛ eyi?"
  
  "Na ɛbɛyɛ w"asɛyɛde sɛ wode befi ase? Ɛnyɛ ankasa. Daabi."
  
  Drake kekaa n"anofafa a ɛwɔ ase no, na na onim nneɛma a ɛka ho nyinaa yiye. Ná bere kakraa bi a aka no yɛ nkaebɔ a ɛhyerɛn bere nyinaa.
  
  Hayden frɛɛ Moore. Kinimaka frɛɛ sapperfoɔ no. Obi foforo nso frɛɛ NEST. Bere a Drake hwɛɛ afiri no, wosusuw afã biara ho na nsɛm hwiee guu mu ntɛmntɛm.
  
  Dahl de nyansahyɛ mae sɛ: "Twe nhama no bio."
  
  "Asiane wom dodo."
  
  "Mesusu sɛ motion sensor biara nni hɔ saa bere yi, sɛ yɛhwɛ sɛnea na Alligator no tu mmirika a."
  
  "Nifa. Na yɛrentumi mfa wo sledgehammer adwene no nni dwuma bio."
  
  "Ɔmansin a abubu?"
  
  "Ɛno ne ɔhaw no. Na wode biribi foforo redi dwuma dedaw - fail-safe wire. Na saa ɔkwasea yi yɛ obi ankasa. Sɛ mede me ho hyɛ eyi mu a, ebia ɛbɛyɛ yiye."
  
  Ɔkraman no yɛɛ dede a ɛnyɛ asase so de fii dan a edi hɔ no mu bere a na Alicia reyɛ adwuma no. Ɛnkyɛe ansa na ɔde ne ti faa ɔpon a abubu no mu. "Ɔka sɛ ɔtopae no wɔ switch a ɛko tia nsakrae ankasa." Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Nanso afei misusuw sɛ anka ɔbɛyɛ."
  
  Dahl kae sɛ: "Bere nni hɔ." "Bere biara nni hɔ ma eyi."
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ bere no so. Ná aka simma aduasa anum dedaw. Ɔsan tenaa n"asen so. "Damn, yɛrentumi mfa saa asiane no nto yɛn ho so. Ɛrenkyɛ na atopae kuw no adu ha?"
  
  Kinimaka kae bere a helikopta ahorow bɔɔ hyɛn no atifi wɔ baabiara a wobetumi no kae sɛ: "Nea ɛsen biara no, simma anum." Afoforo nso de wɔn ho kɔ soro kakra bere a wɔn a wogye nkurɔfo no huruwii no. "Nanso sɛ wɔantumi annye ne akode nso ɛ?"
  
  "Na sɛ yɛtow gu po no mu nso ɛ?" Lauren de nyansahyɛ mae.
  
  Ná Hayden abisa Moore dedaw sɛ: "Ɛyɛ adwene pa, nanso ɛyɛ ketewaa dodo." "Nsu a ɛho agu fĩ no bɛma kurow no ayɛ ma."
  
  Drake wosow kɔɔ anim ne akyi, susuw abɔdamfo ho, na afei ɔkyeree Dahl ani. Ná Swedenni no nso wɔ adwene koro no ara, na onim. Esiane sɛ na wɔn ani da hɔ nti, wodii nkitaho tẽẽ na ɛnyɛ den.
  
  Yebetumi ayɛ. Eyi nkutoo ne ɔkwan a wɔbɛfa so.
  
  Anka yɛbɛyɛ anifuraefo. Wonnim nea ebefi mu aba. Sɛ wofi ase wie a, sankɔhwɛ biara nni hɔ. Ná yɛbɛkɔ akwantu a ɛkɔ ɔkwan biako so.
  
  Enti dɛn koraa na woretwɛn? Sɔre, ɛna a ɔyɛ ɔbarima.
  
  Drake yɛɛ n"ade wɔ asɛnnennen a ɛwɔ Dahl ani so no ho na ɔteɛɛ ne ho. Bere a ɔhome denneennen no, ɔkyekyeree n"atuo, de n"atuo guu ne bag mu, na ɔtwee nuklea ɔtopae no fii n"akyi bag mu. Hayden de n"ani a ɛtrɛw hwɛɛ no denneennen, na n"anim yɛɛ kusuu a ɛhyɛn mu.
  
  "Dɛn koraa na woreyɛ?"
  
  "Wunim nea yɛreyɛ no yiye."
  
  "Ebia akwansin a ahobammɔ wom no renyɛ ade koro. Wo deɛ, mekyerɛ."
  
  "Ɛnde wɔrenyɛ." Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Nanso yɛn nyinaa nim sɛ ɔkwan biako pɛ na ɛwɔ hɔ a yebetumi afa so agye kurow yi nkwa."
  
  Drake faa nuklea ɔtopae no na Dahl nantew n"anim. Alicia siw no kwan bere foforo a ɛsom bo.
  
  "Wokɔ bere a woafew wo pɛnkoro pɛ akyi? Mma eyi nyɛ abusuabɔ tiawa koraa wɔ m"asetra mu."
  
  "Ɛyɛ me nwonwa sɛ na wunni bi ntiantiaa."
  
  "Mehyɛ da retew aberante bi a misii gyinae sɛ m"ani gye ne ho, a me ne no bɔe na afei mefono no wɔ bɛyɛ simma awotwe akyi no so."
  
  "Oh eye." Yebehu mo kakraa bi mu saa bere no."
  
  Alicia de n"ani nkutoo kuraa no mu, na ɔmaa ne nipadua a aka no yɛɛ dinn koraa. "San bra ntɛm".
  
  Hayden piapiaa Drake ne Dahl ntam, kasae ntɛmntɛm, de nsɛm a efi Moore hɔ kɔmaa afoforo na ɔhwɛɛ wɔn a wobetumi de mmoa a edi kan ama no.
  
  "Wɔka sɛ ɔtopae no mu nneɛma a mfaso wɔ so no yɛ kiloton anum kosi awotwe. Sɛ yɛhwɛ ne nne, emu duru ne ahoɔhare a ɛbɛkɔ fam..." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Ahobammɔ bun yɛ anammɔn apem ahanwɔtwe..."
  
  Drake yɛɛ osetie, nanso ɔde n"ani kyerɛɛ antweri a ɛbɛn hɔ no so kɔɔ abansoro a ɛwɔ soro no so. Ɔka kyerɛɛ wimhyɛnkafo a ɔrebɛn no sɛ: "Yehia helikopta a ɛyɛ ntɛm sen biara a wowɔ." "No shit. Nwiinwii biara nni hɔ. Ma yɛn damn keys no kɛkɛ."
  
  "Yɛnyɛ-"
  
  Hayden twaa n"asɛm mu. "Yiw, anammɔn ahanwɔtwe, sɛnea ɛbɛyɛ a mframa a ɛbɔ yi nyinaa bɛyɛ nea enni mu, sɛnea NEST ahyɛde kyerɛ no. Damn, ɛsɛ sɛ wokɔ mpoano akwansin aduɔwɔtwe."
  
  Drake tee nka sɛ ɔtopae no dade nipadua no retwe kakra afa fifiri a ɛkata ne nsateaa so no mu. "Wɔ simma aduasa mu? Eyi rensi. Dɛn bio na wowɔ?"
  
  Hayden ho yɛɛ no kusuu. "Biribiara nni hɔ, Drake. Wɔnni hwee."
  
  Dahl kae sɛ: "Seesei saa sledgehammer yi afi ase reyɛ fɛ."
  
  Drake huu Alicia sɛ ɔde ahopere retwam, na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔdan a ɛwɔ soro no so na ɔrehwɛ po so. Dɛn na na ɔrehwehwɛ wɔ hɔ, wɔ abɔnten?
  
  Wimhyɛnkafo no bɛn hɔ, na Bluetooth afiri no hwirew ne kyɛw no ase. Ɔtwee ne ho sɛ: "Yɛwɔ helikopta a ɛyɛ ntɛm sen biara wɔ asraafo mu." "Bell SuperCobra, na ɔkyerɛwee. Akwansin ahanu dɔnhwerew biara sɛ wopia no a."
  
  Drake danee ne ho kyerɛɛ Hayden. "So eyi bɛyɛ adwuma?"
  
  "Mesusu sɛ yiw". Ɔyɛɛ adwene mu akontaabu ahorow bi wɔ ne tirim. "Twɛn, eyi ntumi nyɛ nokware."
  
  Drake soo nuklea ɔtopae no, na nɔma kɔkɔɔ no da so ara hyerɛn, na Dahl wɔ ne nkyɛn. "Momma yɛn!"
  
  Bere a ɔretu mmirika no ɔkae sɛ: "Akwansin aduɔwɔtwe." "Yiw, wubetumi ayɛ. Nanso ɛno bɛma woanya... simma abiɛsa pɛ na wode ayi hell no afi hɔ. Worenkwati beae a ɔtopae no!"
  
  Drake bɛn Super Cobra no a wanbrɛ ne ho ase, na ɔhwɛɛ nsusuwso a ɛyɛ fitaa a ɛyɛ fɛ, abantenten, aprɛm a ɛwɔ nsuhina abiɛsa, aprɛm a wɔde tow ne Hellfire a wɔde tow gu no.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛdɔɔso."
  
  Hayden siw no kwan sɛ: "Drake." "Sɛ woto nuklea ɔtopae dwoodwoo mpo a, ɔtopae no bɛsɛe wo."
  
  Yorkshireni no kae sɛ: "Ɛnde gyae yɛn bere sɛe." "Gye sɛ wo anaa Moore anaa obiara a ɔwɔ wo tirim nim ɔkwan foforo?"
  
  Hayden tiee data, afotu ne nyansa a Moore de ma bere nyinaa. Drake tee nka sɛ hyɛmma no rewosow wɔ asorɔkye a ɛyɛ basabasa no so, ohuu Manhattan wim tebea wɔ akyirikyiri, mpo ohuu nnipa a wɔresan aba wɔn asetra mu dedaw no gyegyeegye a ɛte sɛ ntɛtea no. Na asraafo ahyɛn, ahyɛmma a ɛde mmirika tu mmirika ne helikopta ahorow wɔ baabiara, na nnipa pii a wɔde wɔn nkwa bɛma de agye da yi na na wɔhwɛ so.
  
  Nanso ne nyinaa baa fam koduu abien pɛ.
  
  Drake ne Dahl foroo Super Cobra, na wonyaa akwanhyia ho adesua a ɛfa nneɛma a wɔde di dwuma ho fii wimhyɛnkafo a ɔrefi hɔ no hɔ.
  
  Bere a ɔrefi hɔ no ɔkae sɛ: "Munnya akwantu pa." "Na akoma pa".
  
  
  TI ADUAN NSƐM
  
  
  Drake de nuklea ɔtopae no maa Dahl a na n"anim serew kakra. "Misusuwii sɛ ebia wobɛpɛ sɛ woyɛ anuonyam no, ɔhokafo."
  
  Swedenni no faa ɔtopae no na ɔforo kɔɔ helikopta no akyi. "Minnye nni sɛ metumi anya wo mu ahotoso sɛ wobɛka kar wɔ kwan tẽẽ so."
  
  "Eyi nyɛ kar. Na migye di ampa sɛ yɛasi so dua dedaw sɛ metumi aka kar yiye asen wo."
  
  "Adɛn nti na eyi te saa? Menkae no saa."
  
  "Meyɛ Engiresifo." Wonyɛ saa."
  
  "Na dɛn ankasa ne ɔman a obi fi ne eyi wɔ yɛ?" Dahl de ne ho kɔhyɛɛ akongua bi so.
  
  Drake kae sɛ: "Abusuakuw." "Stuart a ɔkyerɛwee. Hamilton na ɔkyerɛwee. Abɔmmɔ a wɔbɔ. Bɔtom. Kokoɔ. Na pii nso. Sweden bɛn sɛ wobedi nkonim wɔ Formula 1 mu sen biara bere a Finland dii kan no."
  
  Dahl serewee, ɔde ne nsa bɔɔ ne mu na ɔde dade tuntum kotoku no too ne nkotodwe so, na ɔtoo ɔpon no mu. "Nkasa denneennen saa, Drake. Ebia wɔde "nkwaseasɛm" sensor ahyɛ ɔtopae no mu."
  
  "Ɛnde yɛayɛ screw dedaw."
  
  Ɔtwee gear stick no, ɔmaa helikopta no so fii hyɛmma no ho, bere a ɔhwɛɛ sɛ wim a ɛwɔ soro no mu da hɔ wiei no. Owia hann fii akyi hyerɛn na ɛbɔɔ fii kurow no mu mmeae ɔpepem pii a ɛhyerɛn no so, na ɛmaa ɔkae nea enti a wɔreyɛ eyi no ketewaa bi. Anim no fii hyɛn no ase hwɛɛ no, na wɔn mu pii yɛ ne nnamfo ne n"abusuafo, ne mfɛfo kuw no. Kenzi ne Mai gyinaa wɔn mmati so, na wɔn anim nni anim, nanso Israelni no na awiei koraa no ɔmaa ɔserewee.
  
  Ɔbɔɔ ne dɔn no na ɔde n"ano kɛkɛ kae sɛ: Move the fuck further.
  
  Ná Alicia nni baabiara, na na Beau nso nni hɔ. Drake somaa asraafo helikopta bi baa fam wɔ asorɔkye no so wɔ ɔkwan bi so tẽẽ twaa Atlantic. Mframa twaa wɔn kwan, na owia hann hyerɛn wɔ nsu a ɛrehuruhuruw biara so. Ná wim a ɛyɛ bruu a ɛyɛ hare no trɛw kɔ baabiara, na na wim a ɛyɛ bruu a ɛyɛ hare no ne po a ɛtrɛw a ɛyɛ hu no di akan. Epic horizon a ɛwɔ wɔn akyi no yerae bere a simma ne sikɔne no de nkakrankakra bɛn baabiara no.
  
  Dahl kae sɛ: "Simma dunum.
  
  Drake hwɛɛ odometer no. "Wɔ bere a wɔahyɛ no so pɛpɛɛpɛ."
  
  "Bere ahe na ɛbɛka yɛn?"
  
  Drake maa ne nsa so kae sɛ: "Simma abiɛsa." "Nea wɔde ka ho anaasɛ wɔayi afi mu."
  
  "Eyi yɛ ahe wɔ akwansin mu?"
  
  "Wɔ akwansin ahanu dɔnhwerew biara mu? Bɛyɛ ason."
  
  Dahl daa anidaso adi wɔ n"anim. "Ɛyɛ ara".
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Wɔ wiase a ɛfata mu." "Ɛnhyɛ sɛnea wɔdannan wɔn ho, ahoɔhare, akraman ntua ho. Hell foforo biara a wɔtow guu yɛn so wɔ hɔ."
  
  "So ade yi wɔ inflatable?" Dahl hwɛɛ ne ho hyiae, na ne nsateaa kura nuklea ɔtopae no mu denneennen.
  
  "Sɛ ɛba a, minnim baabi a ɛwɔ." Drake hwɛɛ ne dɔn no.
  
  Simma dumien kosi sɛ ɔtopae no bɛpae.
  
  "Yɛ krado".
  
  "Bere nyinaa te sɛ eyi."
  
  "Mebɔ kyakya sɛ na wonhwɛ kwan sɛ wobɛyɛ eyi bere a wosɔree nnɛ no."
  
  "Dɛn? Wobɛtow nuklea ɔtopae agu Atlantic Po no mu de agye New York nkwa? Anaasɛ wo ne wo bɛkasa anim ne anim bere a wowɔ Marine helikopta mu?"
  
  "Eye, abien no nyinaa."
  
  "Ɔfã a edi kan no baa m"adwenem."
  
  Drake wosow ne ti, na wantumi amfa ne serew no nsie. "Nokwarem no, ɛbaa saa. Wone Thorsten Dahl, ɔbran kɛse no."
  
  Swedenni no gyaee ne nsa a ɔde kura nuklea ɔtopae no mu sekan biako pɛ de ne nsa too Drake mmati so. "Na wo ne Drake, Matt Drake, onipa a odwen afoforo ho sen biara a mahu pɛn. Ɛnfa ho sɛnea wobɛbɔ mmɔden sɛ wode besie."
  
  "Woasiesie wo ho sɛ wobɛtow nuklea ɔtopae yi?"
  
  "Nokwarem no, ɛte saa, wo kwasea a ofi Atifi fam."
  
  Drake hyɛɛ helikopta no ma ɔde ne ho kɔhyɛɛ nsu mu, na ɔde ne hwene dii kan kɔɔ ahurututu a ɛyɛ fitaa no mu. Dahl buee akyi pon no, na ɔdanee ne ho sɛnea ɛbɛyɛ a obenya gyinabea pa. Mframa bi a ɛretu mmirika faa Super Cobra no mu. Drake kyekyeree ne nsa a ɔde kuraa control lever no mu denneennen na ɔmiaa pedals no so, na ɔkɔɔ so hwee ase ntɛmntɛm. Dahl de nuklea ɔtopae no kɔ baabi foforo nea etwa to. Asorɔkye no sɔree, ɛbɔe na ɛde basabasayɛ a ɛrehuruhuruw baa wɔn nkyɛn, na na ahuru fitaa a owia hann a ɛyɛ daimond hyerɛn ahyɛ mu ma no hyerɛn. Bere a Drake de ntini biara yɛɛ den no, awiei koraa no ɔtwee ne ho kɔɔ soro denneennen, na ɔteɛɛ ne halo no na ɔdanee ne ti hwɛɛ sɛnea Dal tow akode a wɔde dade ayɛ a ɛbɛsɛe koraa no afi ɔpon no ano.
  
  Ɛhwee asorɔkye no mu, ɔtopae a ɛkyinkyini a ɛkɔ nsu no mu ntɛmntɛm esiane beae a ɛba fam a wogyaee no nti, ɔkwan foforo a ɛyɛ nokware a wɔfa so hwɛ hu sɛ sensor a ɛmma wontumi nsakra no no nkɔ so nyɛ nea enni afã biara. Drake twee wɔn fii nhyiam no ho ntɛm ara, na ɔtraa asorɔkye no so baa fam araa ma ɛkaa ne skid no so, na wansɛe bere biara wɔ soro a ɔbɛkɔ soro na ɔmaa helikopta no kwan kakraa bi a ɛbɛhwe ase sɛ asiane bi si a.
  
  Dahl hwɛɛ n"ankasa dɔn mu.
  
  Simma abien.
  
  "Fa wo nan si fam."
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Drake san sii so dua sɛ ɛnyɛ ɔno na ɔreka kar no ankasa, na mmom ɔde n"adwene sii anomaa no a ɔbɛma no ntɛmntɛm sɛnea obetumi so, a na onim sɛ Swedenni no reyi nhyɛso no afi hɔ ara kwa. Afei ne nyinaa baa sikani mu -bere a edii nuklea ɔtopae no anim, akwansin dodow a woyii wɔn fii baabi a ɛpaee no, wɔn nkwa nna tenten.
  
  Dahl kae sɛ: "Sikɔne dunan."
  
  Drake siesiee ne ho maa hell. "Ná ɛyɛ dɛ, ɔhokafo."
  
  Du... akron...
  
  "Yɛbɛhyia nnansa yi ara, Yorkie."
  
  Nsia... anum... anan...
  
  "Ɛnyɛ sɛ mihu wo nkwasea-"
  
  Ohunu.
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Drake ne Dahl anhu biribiara wɔ nsu ase ɔtopae a edi kan no ho, nanso nsu fasu kɛse a ɛpaee fii po a ɛwɔ wɔn akyi no dɔɔso sɛ ɛbɛma wɔn koma ayɛ basaa. Nsu mununkum a ɛyɛ nsenia a ɛreforo anammɔn mpempem pii akɔ wim, akata biribiara a aka, de ahopere rekɔ wim te sɛ nea ɛrebɔ mmɔden sɛ ɛbɛmene owia no ankasa. Dome a wɔde petepete so sɔree, asorɔkye a ɛyɛ ahodwiriw anim, mununkum kurukuruwa, asorɔkye a ɛkorɔn a ɛwɔ soro ne asorɔkye a ɛwɔ fam a ɛbɛforo akɔ soro bɛboro mita ahanu.
  
  Wɔantumi ansiw asorɔkye a ɛpae no ano, na ɛyɛ abɔde mu tumi a onipa ayɛ, ahoɔden a ɛporɔw. Ɛbɔɔ helikopta no akyi te sɛ hama a wɔde abɔ no, na ɛmaa Drake yɛɛ adwene sɛ ɔbran bɔne bi nsa na ɛrepia no. Ɛkame ayɛ sɛ amonom hɔ ara, helikopta no de ne ho kɔhyɛɛ nsu mu, sɔree, na afei ɛdan kɔɔ nkyɛn. Drake ti bɔɔ dade no. Dahl bataa ne ho te sɛ abofra a wɔde ntama ayɛ a ɔkraman atirimɔdenfo reto no.
  
  Helikopta no wosow na ɛwosow, ɔtopae a enni awiei, asorɔkye a ano yɛ den wosow no. Ɛkyinkyin mpɛn pii, ne propellers no brɛɛ ase, ne nipadua wosow. Wɔ n"akyi no, nsu ntama kɛse bi kɔɔ so sɔre, na tumi bi a ɛyɛ hu na ɛkanyan no. Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkɔ so ayɛ n"adwene, na ogyaee ne nkrabea so tumi nyinaa na ɔbɔɔ mmɔden ara kwa sɛ ɔbɛkura mu, sɛ ɔbɛkɔ so ama n"ani ada hɔ na wayɛ pɛ.
  
  Na bere nyɛ ade titiriw bio, na na wotumi bɔ wɔn nan ase na wɔbɔ wɔn nan nnɔnhwerew pii wɔ asorɔkye a ɛpae no mu, nanso bere a ɛprapraa twaam na n"asorɔkye no kyeree wɔn nkutoo na nea efii ne tumi a ɛsɛe ade no mu ba ankasa daa adi pefee.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ helikopta a ɛdannan no de ahopere kɔɔ Atlantic po no so.
  
  Esiane sɛ Drake hweree ne tumi nti, osiesiee ne ho maa nkɛntɛnso, a na onim sɛ sɛ wonya nkwa wɔ asiane no mu mpo a, wonni nkwagye po so hyɛn, nkwagye ntade, na wonni anidaso biara sɛ wobegye wɔn. Bere a ɔnam ɔkwan bi so kuraa nhumu a ɛdɔɔso a ɛbɛma watumi asɛn nkwa a ɔdɔ no mu no, ɔhwɛɛ bere a wɔde wɔn ho hyɛ po no mu no.
  
  
  TI ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  Alicia huu Drake sɛ ɔreyɛ nkitahodi no wɔ ne tirim bɛyɛ sikɔne abiɛsa wɔ n"akyi. Dahl nso. Ná mmarima no yɛ brɛoo, nanso na ɔrenka da. Ná eye kɛse sɛ wɔde nneɛma bi bɛto hɔ. Sɛnea afoforo no tee ase, na Hayden dan kɔɔ Moore ne n"aban mfɛfo nkyɛn kɔhwehwɛɛ afotu no, nimdeɛ a ɛyɛ awerɛhow a ɛne sɛ mmara a ɛfa akwansin a ahobammɔ wom ho no bɛma wɔn nyinaa ahu amane kɛse wɔ dɔnhwerew fã a edi hɔ no mu no ho dwiriw no. Bere a Drake reyɛ adwuma de ahwɛ helikopta no so no, Alicia danee n"ani ne n"adwene kɔɔ baabi foforo.
  
  Helikopta no bɛhwe ase, na onim saa, enti na ntease biara nni paw a ɛda adi sɛ ɔde anomaa foforo bedi n"akyi no. Nanso sɛ na ne helikopta no retu akwansin ahanu dɔnhwerew biara a...
  
  Alicia de Beau kɔɔ nkyɛn, kyerɛkyerɛɛ ne nhyehyɛe no mu, na afei onyaa ɔsraani bi a ɔde wɔn kyerɛɛ U.S. Mpoano Awɛmfo ananmusifo bi.
  
  "Dɛn ne wo hyɛn a ɛde mmirika sen biara?"
  
  Eduu bere a Drake twee ne ho no, na Alicia wɔ hyɛn no ase na ɔrehuruw aforo Defender-class cutter a wɔde ahopere asakra no, na ɛde ahoɔhare bɛboro akwansin aduɔwɔtwe dɔnhwerew biara. Sɛnea adwumayɛfo a wɔyɛ nguan no mu biako dii adanse no, wɔyɛɛ nsakrae bi a ebia ɛmaa hyɛmma no ahoɔhare kɔɔ soro bɛboro ɔha anaasɛ ɛnte saa. Bere a Alicia de nsɛm ntiantiaa kakraa bi pɛ kaa nea ɔpɛ sɛ ɔyɛ kyerɛɛ wɔn no, ɔbarima biara a na ɔwɔ hɔ no sii so dua sɛ ɔbɛtra hɔ na waboa.
  
  Simma kakraa bi akyi no, Defender no bɔɔ ose kɔe, na ɛde ne hyɛn a ɛyɛ den no twaa asorɔkye no mu, bɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛto ɔkwan a ɛda ɔtopae a wontumi nkwati ne bere a wɔbae no ntam no mu.
  
  Sɛnea Alicia ka kyerɛɛ wɔn no, "Yɛde yɛn ani kyerɛ nuklea ɔtopae bi, mmarima. Munkura mo plum no mu."
  
  Na sɛ́ ebia wohui anaasɛ wɔanhu no, na adwumayɛfo no repia ahoɔhare a ɛsen biara afi hyɛmma no mu. Bere a Defender adesuakuw no hyɛmma no te asorɔkye no so na ɔsɔre tiaa wɔn no de nea ɔwɔ nyinaa mae. Alicia a ne nsateaa yɛ fitaa na n"anim yɛ fitaa no kuraa apon a ɛwɔ salon no mu no mu, na ɔnam mfɛnsere mu hwɛɛ no. GPS yɛɛ helikopta no kwan ho mfonini denam ne transponder sɛnkyerɛnne a wɔkyeree so no so. Ná hyɛn no mu adwumayɛfo susuw bere mu nsonsonoe no ho bere nyinaa, na wɔkae sɛ wɔatoto kwan no mu akodu simma aduonu, afei wɔatoto mu akodu dunan.
  
  Dunson.
  
  Ɛda so ara yɛ tenten dodo. Alicia soo keteke kwan no na ne ho popoe bere a Beau soo ne mmati no.
  
  Ɔkae sɛ: "Ɛbɛyɛ adwuma." "Yɛbɛgye da yi nkwa."
  
  Ɔkorow no tuu mmirika ntɛmntɛm sɛnea obetumi, na ɛtaa helikopta a ɛretu mmirika no akyi, na wɔn baanu nyinaa taa ɔtopae a ɛrebɛn a na ennya mmae no akyi wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so. Ná wim yɛ nsensanee a ɛsakra bere nyinaa, na ɛnteɛ da. Kuw no fifiri fii wɔn ho, wɔperee wɔn ho, na wɔhwehwɛɛ wɔn nimdeɛ a emu dɔ no mu. Ná hyɛmma no rehyɛn asasesin a wonhuu bi da mu, na engine ahorow no mu yɛ den araa ma na ɛte sɛ nea ɛte ase.
  
  Bere a hyɛn no mu panyin no dan kɔɔ Alicia so no, na otumi huu mununkum bi a ɛyɛ kurukuruwa dedaw wɔ wim, na ɛnyɛ akyirikyiri dodo, nanso ɛkɔ akyiri sen Drake ne Dahl helikopta no koraa. Defender a ɔde ahoɔhare retu mmirika no twaa nsu kɛse biako a ɛrehuruw so, huu asorɔkye a ɛrepae a ɛreba no, ɔbɔɔ no na obuu mu, na ɔwosow bolt biara a ɛkura ne nhyehyɛe no mu. Wɔ akyirikyiri no, na wotumi hu nsu fitaa nkaa kɛse bi no, ade a wohui no maa Alicia home mpo fii hɔ sekan biako.
  
  Nanso sekan biako pɛ.
  
  Ɔhome sɛ: "Tu kɔ," na na onim sɛ afei de ɛkame ayɛ sɛ Drake ne Dal rebɔ nsu a ɛyɛ atamfo mu. "Tu, tu, tu!"
  
  
  * * * .
  
  
  Egyee simma dumiɛnsa bio ansa na wɔrekɔ baabi a wimhyɛn no hwee ase no. Ná Alicia ayɛ krado, na na wɔde nkwagye atade abɔ ne nipadua ho na na okura foforo nso. Ná Bo ne adwumayɛfo bɛboro dumien fã wɔ ne nkyɛn, na na ɔde n"ani rehwɛ nsu no mu. Nneɛma a edi kan a wohuu no yɛ propeller blade a ɛsensɛn nsu mu, nea ɛto so abien no yɛ skid a ne tenten nyinaa yɛ pɛ. Eyi akyi no, saa afã horow a ɛnmem no puei mpɛn pii, na ɛtwam wɔ akuwakuw mu.
  
  Nanso Drake anaa Dahl biara nni hɔ.
  
  Alicia hwɛɛ asorɔkye no, na ogyinaa owia a ano yɛ den no mu nanso ɔte hellgya a ɛyɛ sum sen biara mu. Sɛ nkrabea si gyinae sɛ saa abran baanu yi betumi agye New York nkwa na wɔanya nkwa wɔ ɔtopae no mu, na wɔyera wɔ Atlantic po no mu nkutoo a, na onni ahotoso sɛ obetumi adi ho dwuma. Simma kakraa bi twaam. Nneɛma a asɛe no hwirew twaam. Obiara anka asɛm biara anaasɛ wanhinhim nsateakwaa biako mpo. Sɛ ɛho hia a, wɔbɛtra hɔ akosi anadwo.
  
  Ná radio no rebɔ bere nyinaa. Hayden nne a ɔde bisabisa nsɛm. Afei Moore ne Smith wɔ ɔfa foforo no so. Kensi mpo kasae. Bere tiaa bi twaam wɔ basabasayɛ ne ehu a ɛrenya nkɔanim mu brɛoo mu. Dodow a eyi kɔɔ so kyɛe no...
  
  Beau gyinaa ne nansoaa so, na ohui sɛ biribi reforo akɔ soro wɔ asorɔkye no nkyɛn. Ɔtwee adwene sii eyi so na ɔde nne kaa asɛmmisa no. Afei Alicia nso huu no, atuo tuntum bi a ɛyɛ nwonwa a ɛretu nkakrankakra.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew titiriw kae sɛ: "Sɛ ɛyɛ Kraken no a," na wanhu nea ɔkae mpo. "Merefi ha."
  
  Ɔhyɛmma no mu panyin no kyerɛɛ hyɛmma no kwan kɔɔ saa kwan no so, na ɔboaa fom no ma wɔde wɔn adwene sii so. Egyee simma kakraa bi na ɛtwetwee kakra, nanso bere a Alicia de n"ani kyerɛɛ baabi no, ohui sɛ ɛyɛ afunu abien, a wɔakyekyere no sɛnea ɛbɛyɛ a ɛrenyɛ kusuu, na wɔakyekyere no wɔ wimhyɛnkafo a ɔda so ara rehuruhuruw no nkongua so. Ɛte sɛ nea ɔko a ɛda nsu no so a wɔbɛtiatia ne nsu ase a wɔbɛkɔ ntam no redan akɔ nea etwa to no so, enti Alicia hyɛɛ Ɔbɔfo no nkuran sɛ ɔnyɛ ntɛm.
  
  Na ohuruw kɔɔ po no mu.
  
  Bere a ɔreguare denneennen no, ɔkyeree ade a ɛrehuruhuruw no na ɔwosow no, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ntease aba mu. Obi anim danee.
  
  "Dal, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne so. So wo ho ye? Drake wɔ he?
  
  "Me coattails a mekura mu. Sɛnea ɛte daa no."
  
  Bere a nsu a ɛreworo so no danee Dahl wɔ nsu no mu no, anim a ɛto so abien bɛdaa adi, na ɔde ne ho too ɔfoforo no jacket akyi.
  
  Alicia de atoro kasa tiae sɛ: "Wiɛ, mo baanu ho atɔ mo damn." "Ɛnyɛ nwonwa sɛ woamfrɛɛ sɛ wɔmmoa wo. Yɛbɛma wo simma du anaa nea ɛte saa bio?"
  
  Drake nsa a ɛrepopo no sɔree fii nsu no mu. "Ɛnyɛ ɔno nkutoo mpo. Ɛte sɛ nea mamene po a mogya ayɛ no ma no fã."
  
  "Na misusuw sɛ yɛbɛkɔ fam," Dahl homee, bere tiaa bi ansa na wimhyɛnkafo no akongua no resan akɔ akyi na ne ti ayera wɔ nsu no ase.
  
  Mpoano Awɛmfo kuw a wɔde twaa nneɛma no bɛn hɔ sɛnea na ɔwɔ akokoduru biara. "Biribiara ye wɔ wɔn ho?" nne ahorow teɛɛm.
  
  Alicia de ne nsa wosow ne nsa. "Biribiara ye ma wɔn." Nkwaseafo no reyɛ nkwaseasɛm ara kwa."
  
  Afei Drake nso hwee ase wɔ nsuo no ase.
  
  Alicia hwɛɛ no denneennen sɛ: "Mmm." "Nokorɔ mu..."
  
  
  TI ADUAN AKRON
  
  
  Ɛno akyi no, wiase no yɛɛ nsakrae, na nea esii no ho hu maa wɔn ho dwiriw wɔn, nanso, awerɛhosɛm ne sɛ, wɔn nso yɛɛ wɔn su. Sɛnea United States kaa ho asɛm kɔɔ akyiri wɔ 1960 mfe no mu tɔnn no, na ɛyɛ bere tiaa bi ansa na amumɔyɛfo bi reto nuklea ɔtopae wɔ wiase nkurow akɛse no biako mu. Wɔyɛɛ krataa bi mpo ne mmuaeɛ a wɔde bɛma - ɔman mmuaeɛ tebea a ɛdi kan.
  
  Sɛ nnipa kuw bi a wɔapirapira kɛse, wɔapirapira wɔn, wɔayɛ yaw na wonwiinwii kɛse hyiaam susuw nea ebefi mu aba no ho na wɔabɔ New York huammɔdi ahorow no ho ban a, anka wɔrennye ntom da. Nanso, saa kuw yi, SPIR ne afoforo pii, na Ɔmampanyin, Ɔman no Ahobammɔ sohwɛfo ne New York Mayor ne wɔn dii nkitaho.
  
  Ná Alicia rekɔ nwiinwii wɔ ho bere nyinaa. "Na nea na mepɛ ankasa ne ɔfrɛ a efi Lawrence hɔ."
  
  "Apataa a wɔhyew?" Drake bisae sɛ.
  
  "Nnyɛ nkwaseasɛm." Jennifer, nokwarem no."
  
  "So obetumi awia wo afi me nsam?"
  
  Alicia serewee. "Wɔ aniwa mu."
  
  "Wiɛ, ɛyɛ anigye bere nyinaa sɛ wubehu nea wowɔ n"afã."
  
  "Sɛ wopɛ a, metumi akyerɛw wɔn a wɔrepere wɔn ho kɛse no din ama wo."
  
  Drake wosow ne nsa, na ɔda so ara rebɔ mmɔden sɛ ne ho bɛtɔ no afi atuu a wɔkyɛe no mu. Eyi sii bere a na adwennwen kɛse, asetra ho afahyɛ bere tiaa bi akyi pɛɛ, nanso ɛkanyan nkate wɔ ne mu, nkate dedaw a osusuwii sɛ awu akyɛ. Sɛnea nneɛma te mprempren no, na nneɛma afoforo pii wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wosusuw ho - Mai ne Bo panyin ka wɔn mu.
  
  Nanso asetra ankɔ fam amma wo nkutoo, na osusuwii. Ɛwom sɛ na nnipa pii hwɛɛ eyi kwan de, na hokwan ahorow a ɛkyɛn so dodow no ara bae pɛnkoro pɛ de. Mpɛn pii no, na sɛ wobɛkae wɔn a, na ɛkyerɛ sɛ wubenu wo ho wɔ wo nkwa nna nyinaa mu, na wunhu da. Hokwan a wɔayera nyɛ hokwan a wɔpa da.
  
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛbɔ mmɔden na woadi nkogu sen sɛ wommɔ mmɔden koraa da.
  
  Ná Alicia yɛ den te sɛ owia nhyehyɛe, nanso na ɔno mpo tumi fa po so hyɛn mu. Odum n"adwene kakra, na ɔda so ara yɛ mmerɛw wɔ honam ne adwene mu esiane da yi ne nokwarem no, adapɛn kakraa a atwam no mu adwennwen nyinaa nti. Ná ne nnamfonom tenaa ne ho, na wɔredidi wɔ Italiafo adidibea a eye sen biara wɔ New York no biako mu. Agent Moore de Homeland kaa dan no nyinaa haya, sɛ aseda ho sɛnkyerɛnne ma kuw no, na ɔtoo mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Nea ɛbɛba biara. "Mempɛ sɛ mo nkurɔfo de ahopere besiw eyi ano."
  
  Drake ani sɔɔ no.
  
  Na kuw no ani sɔɔ aduan a ɛyɛ nwonwa, ahomegye tebea ne ahomegye bere tenten a wonyae wɔ adwennwen pii akyi no. Ná nkongua no yɛ fɛ, na dan no mu yɛ hyew, na na ɛkame ayɛ sɛ obiara nhu adwumayɛfo no. Ná Dahl hyɛ atade fitaa ne pantan tuntum, na ɛkame ayɛ sɛ Drake a na wasua sɛ obehu no sɛ ɔhyɛ akode no ntumi nhu no. Nanso afei ɔhyɛɛ atade saa ara, na ɔde Levi jeans a wotumi de ho to so sii trako no ananmu.
  
  Dahl kae sɛ: "Ɛnte sɛ Bond."
  
  "Menyɛ James Bond."
  
  "Afei gyae nsusuwii a ɛboro so ne mmɔden a wobɛbɔ sɛ wobɛda wo ho adi sɛ obi a ne ho akokwaw kɛse bere biara a Alicia bɛfa hɔ no. Onim dedaw sɛ woyɛ Yorkshire dv-"
  
  "Misusuw sɛ bere aso sɛ wokɔ akwamma, ɔhokafo. Sɛ wuntumi nsi baabi a wobɛkɔ ho gyinae a, m'ani begye sɛ mɛto nsa afrɛ wo dapɛn a edi hɔ no." Ɔmaa ne nsateaa so.
  
  "Na m"anisɔ sɛ magye wo nkwa ni."
  
  "Menkae eyi. Na sɛ menkae a, ɛnde na ansi da."
  
  "Ɛte sɛ bere a wunyinii no yiye."
  
  Bo ne May tenaa wɔn ho wɔn ho nkyɛn, na Franseni no ani gyee n"aduan ho na bere a wɔne no rekasa a, na wɔrebɔ nkɔmmɔ; Japanni bea no hwɛɛ baabi a onni baabiara, a wɔakyere no wɔ wiase abien ntam. Drake susuw nea ɔpɛ ankasa ne baabi a ne beae ankasa wɔ ho. Wɔ mmerɛ bi mu no ɔhunuu ogya bi wɔ ne mu a ɛhyɛɛ no nkuran sɛ ɔnko mma no, wɔ ebinom nso mu - adwenem naayɛ a ɛhyɛɛ no ma ɔyɛɛ komm, de ne ho kɔhyɛɛ ne ho mu. Nokwarem no, wɔn baanan no antumi ansiesie biribiara da koro, nanso ohui sɛ biribi rebɛn, na ɛmaa wim tebea no yɛɛ mununkum wɔ n"anim.
  
  Ɛte sɛ nuklea ɔtopae a ohui nnansa yi no ara pɛ.
  
  Afei de na Smith ne Lauren yɛ biako. Ebia Drake ne Alicia atuu no na ɛkanyan wɔn, anaasɛ ebia wɔn brush a wɔde ɔsɛee no bɔɔ no. Ɔkwan biara so no, wɔansɛe da foforo ansusuw ho. Hayden ne Kinimaka boom traa ase, na Drake susuwii sɛ ebia ohu biribi a ɛboro mita a ɛda wɔn ntam no, biribi a ntease wom kɛse anaa. Ná ɛfa nipadua mu kasa ho sen biribi foforo biara, nanso na n"adwene abrɛ saa bere no na ɔde chalk bɔɔ no ma ɔbrɛe.
  
  Ɔmaa ne kuruwa so sɛ: "Ɔkyena, ne ɔko a edi hɔ no."
  
  Wɔmaa anonne no mu nsu fii mu na wɔtoaa aduan no so. Ɛyɛ bere a wodii aduan titiriw no na wɔn mu dodow no ara de wɔn ho ato wɔn nkongua so, a na wɔada a abotɔyam wom no akyi na Kenzi sii gyinae sɛ ɔne kuw no nyinaa bɛkasa.
  
  "Dɛn na ɛhaw me?" - a obisae. "So me nkrabea yɛ nea wontumi nsi pi saa ankasa?"
  
  Hayden sesae, na akanni atade no kataa ne so bio. "Wiɛ, mɛka nokware akyerɛ wo, na migye di sɛ w"ani begye ho. Biribiara nni hɔ a mɛpɛ sen sɛ mɛma woakɔ afiase dan mu, Kensi, nanso ɛsɛ sɛ meka -mintumi nsusuw sɛ ɛbɛba saa."
  
  "Ná metumi afi hɔ."
  
  Hayden gye toom sɛ: "Mantumi nsiw wo kwan. "Na mempɛ sɛ meyɛ saa. Nanso nsɛmmɔnedi a moyɛe wɔ Mfinimfini Apuei no," ɔde n"anim butubutuw, "sɛ yɛbɛka no yiye a, ahyɛ nnipa a wɔwɔ tumi pii abufuw." Wɔn mu binom yɛ Amerikafo."
  
  "Ɛda adi sɛ mmarima ne mmea koro no ara a metɔɔ nneɛma afoforo maa wɔn no."
  
  "Asɛm pa. Nanso ɛnyɛ mmoa ".
  
  "Afei mɛka mo kuw no ho. Fa slate a ɛho tew fi ase. Tu mmirika kɔ akraman a ne ho yɛ bruu a wɔfrɛ no Torsten Dahl no nkyɛn. Meyɛ wo dea seesei, Hayden, sɛ woma me hokwan sɛ memfa m"aka no nyɛ adwuma a."
  
  SPEAR kuw no kannifo no bɔɔ n"ani ntɛmntɛm bere a Kenzi asɛm a efi komam no daa no adi no. Drake menee nsuo ne mprenu so wɔ nna mmienu mu. "Mansusuw Dal ho da sɛ ɔyɛ ɔkraman. Nea ɛsen saa mpo-"
  
  Swedenni no bɔɔ kɔkɔ, na ɛte sɛ nea n"ani awu kakra sɛ: "Nka saa."
  
  Alicia hwɛɛ Israelni no yiye. "M"ani nnye ho sɛ mepɛ sɛ me ne saa ɔbea yi yɛ adwuma."
  
  "Oo, mɛyɛ wo papa, Miles. Ma wo ho ntra wo nansoaa so. Metumi akyerɛ wo sɛnea wobɛtow akuturuku a ɛyɛ yaw ankasa."
  
  Bo kasae sɛ: "Ebia ɛsɛ sɛ me ne wo nso tra mprempren." "Esiane sɛ Tyler Webb wɔ mframa mu na Tomb Raider nti, baabi foforo biara nni hɔ a metumi akɔ."
  
  Drake nwiinwii sɛ: "Meda wo ase." "Yɛbɛdwene ho na yɛde krataa tiawa bi a ɛbɛma woanya mmuaeɛ akɔma wo."
  
  Hayden ka kyerɛɛ no sɛ: "Wɔma nnipa pa akwaaba wɔ kuw yi mu bere nyinaa." "Bere tenten a wɔne yɛn a yɛaka no di agoru yiye no. Mewɔ awerɛhyem sɛ Beau bɛyɛ ade kɛse a wɔde bɛka ho."
  
  Alicia de adwene kae sɛ: "Wiɛ, me deɛ, minim sɛ ɔwɔ mfaso kɛseɛ." "Ɛwom sɛ minnye nni sɛ anka ɛne kuw no bedi agoru yiye de."
  
  Ebinom serewee, ebinom serewee. Anadwo no yɛɛ kɛse na ɛso tewee, na nanso asraafo a wogyee New York nkwa no yɛɛ basaa wɔ fekubɔ pa mu ne nsɛm pa mu. Kurow no ankasa ne wɔn dii afahyɛ, ɛwom sɛ emufo dodow no ara nnim nea enti a ɛte saa da de. Apontow ho atenka bi hyɛɛ mframa no mu ma. Wɔ sum mu ne afei bere a owia apue no, asetra kɔɔ so.
  
  Bere a da foforo no rebɔ no, kuw no faa wɔn akwan horow so, san kɔɔ wɔn ahɔhodan mu adan mu na wɔpenee so sɛ wobehyiam awiabere.
  
  "Woasiesie wo ho sɛ wobɛko bere foforo?" Dahl de yaw kyerɛɛ Drake bere a wofii adi kɔɔ anɔpa a ɛyɛ foforo na ɛyɛ foforo no.
  
  "Wo nkyɛn?" Drake susuw ho sɛ obedi Swedenni no ho fɛw na afei ɔkaee biribiara a wɔafa mu no. Ɛnyɛ nnɛ nko, na mmom efi da a wohyiae no.
  
  Ɔkae sɛ: "Bere nyinaa."
  
  
  AWIEEƐ
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater a ɔbɔɔ no
  Odin Nnompe
  
  
  DINTOƆ
  
  
  Mepɛ sɛ mihyira nhoma yi so ma me babea, .
  
  Kira, 1999.
  
  hyɛ bɔ sɛ obedi so
  
  na akwansin pii bio wɔ yɛn anim...
  
  Na obiara a waboa me pɛn wɔ me nkyerɛwee mu.
  
  
  Ɔfã 1
  Na mempɛ sɛ mefi ɔko ase da...
  
  
  BAAKO
  
  
  
  YORK, England, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Esum no paee.
  
  "Eyi ne no". Matt Drake de n"ani kyerɛɛ ade a wɔde hwɛ ade no so na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obebu n"ani agu ahwɛde no so na wakyere mfonini no bere a ɔbea a ɔhyɛ ntade a ɛyɛ nwonwa no de mmirika sian fa catwalk no so kɔɔ ne nkyɛn no.
  
  Ɛnyɛ mmerɛw. Nanso na ɔyɛ obi a ɔyɛ adwumaden, anaasɛ anyɛ yiye koraa no ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛyɛ saa. Obiara anka da sɛ nsakrae a obefi SAS ɔsraani so akɔ ɔsraani a ɔnyɛ ɔsraani mu no bɛyɛ mmerɛw, na na wapere mfe ason a atwam ni, nanso na ɛte sɛ nea mfonini no yɛɛ nea ɛfata wɔ ne mu.
  
  Titiriw anadwo yi. Mfoniniyɛfo a odi kan no wosow ne nsa na ɔserewee kakra de ahantan, afei ɔkɔɔ hɔ brɛoo kɔɔ nnwom ne osebɔ nnyigyei so. Drake kɔɔ so klik mfoninitwa afiri no so bere a Ben a wadi mfe aduonu dabere no fii ase teɛteɛɛm wɔ n"aso mu no.
  
  "Dwumadi no ka sɛ na ɛyɛ Milla Yankovic. Misusuw sɛ mate ne ho asɛm pɛn! Mefa asɛm ka sɛ: 'chic designer model Freya'. Wow, so ɛno ne Bridget Hall? Ɛyɛ den sɛ wubehu wɔ saa Vikingfo ntade no nyinaa ase."
  
  Drake buu n"ani guu asɛm no so na ɔtoaa n"agodie no so, a ne fã bi ne sɛ na onni ahotoso sɛ n"adamfo kumaa no retwe ne hama, sɛ yɛbɛka a. Ɔkyeree sɛnea ɔkraman no nantew ne hann agodie a apete wɔ nnipadɔm no mu no ho mfonini a emu da hɔ. Na mfoniniyɛfo no hyɛ Vikingfo ntade, a nkrante ne kyɛm, dade kyɛw ne mmɛn ahyɛ mu ma - retro ntade a adwumfo a wagye din wɔ wiase nyinaa Abel Frey na ɔyɛe, a ɔde Scandinaviafo ɔko atade kaa bere foforo no ntadehyɛ ho de hyɛɛ anwummere no anuonyam.
  
  Drake danee n"adwene kɔɔ ɔkraman nantew no ti ne ade a wɔredi nnɛ afahyɛ no so - nkaedum bi a wohuu no nnansa yi ara, a wɔde anibere frɛɛ no "Shield of Odin". Wɔakamfo kyɛm a wɔahu foforo a wɔakamfo no kɛse wɔ wiase nyinaa no dedaw sɛ nea wɔahu sen biara wɔ Norsefo anansesɛm mu na nokwarem no, efi bere tenten ansa na Vikingfo abakɔsɛm refi ase.
  
  Abenfo no kae sɛ ɛyɛ nwonwa.
  
  Ahintasɛm a edii akyi bae no yɛɛ kɛse na ɛyɛ anigye na ɛtwee wiase nyinaa adwene. Bere a nyansahufo de wɔn ho hyɛɛ dawurubɔ asaw no mu bere a wohuu ade bi a wɔankyekyɛ mu wɔ nea wɔahyehyɛ no mu akyi nkutoo na Shield no bo kɔɔ soro.
  
  Nerds a na ɔkɔm de wɔn simma dunum agye din no, ne nipasu fã a ɛyɛ animtiaabu no kasae. Ɔwosow no fii hɔ. Ɛmfa ho sɛnea ɔko tiaa no, animtiaabu a na abɛyɛ ne fã bere a na ɔyɛ okunafo no yɛɛ nhwiren te sɛ nhwiren a awuduru wom bere biara a obegyae n"awɛmfo no.
  
  Ben twee Drake nsa, na mpofirim ara ɔdanee n"adwinni nnwom no yɛɛ no ɔsram a ayɛ ma no ho mfonini.
  
  "Oops na ɛyɛ". Ɔserewee. "Pa kyɛw, Matt. Ɛyɛ dɛ yiye. Sɛ yɛde nnwom no to nkyɛn a... ɛyɛ crap. Wobetumi afa me nnwontofo kuw no de agye nkaribo ɔhaha kakraa bi. So wubetumi agye adi sɛ York tumi de ne nsa kaa biribi a ɛyɛ nwonwa te sɛ eyi?"
  
  Drake wosow ne mfoninitwa afiri no wɔ wim. "Nokorɛ nie? Daabi." Ná onim York Kuropɔn Bagua no de wɔn adwene a aporɔw no. Daakye wɔ bere a atwam, enti wɔka. "Nanso hwɛ, York retua wo dan wura no quid kakraa bi ma watwa mfoniniyɛfo mfonini, na ɛnyɛ wim anadwo wɔ September mu. Na wo band no yɛ crap. Enti, wo ho dwo wo."
  
  Ben hwirew n"ani. "Shit? Dae Fasu no resusuw ho mprempren mpo uh... nsusuwii ahorow pii, m"adamfo."
  
  "Mmɔden a merebɔ sɛ mede m"adwene besi nhwɛsode pa so ara kwa." Ná Drake de n"adwene asi Shield no so ankasa, a na akanea a ɛwɔ ɔkraman no nantew mu no hyerɛn no. Ná ɛyɛ kurukuruwa abien, na wɔde nea ɛte sɛ tete mmoa ahoni akata emu de no so, na akyi de no nso yɛ mmoa agyiraehyɛde ahorow a wɔadi afra.
  
  Osusuwii sɛ ɛyɛ ahintasɛm kɛse. Ɔkɛseɛ ma nnuaba a wɔasa ne nnuaba.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae bere a mfoniniyɛfo bi twaam no, na ɔkyeree nsonsonoe a ɛda mmerantebere ne mfe a wɔadi ntam wɔ dijitaal sini mu no.
  
  Wɔde cat run no sii York Jorvik Center a agye din no nkyɛn ntɛmntɛm - Vikingfo abakɔsɛm tete nneɛma akorae - bere a Sweden Tete Nneɛma Akorae a Ɛhwɛ Ɔman Tete Nneɛma So de bosea tiawa bi mae wɔ September mfiase akyi. Adeyɛ no ho hia kɔɔ soro kɛse bere a nsoromma mu hwɛfo a ɔyɛ mfoniniyɛfo Abel Frey kae sɛ ɔbɛboa dwumadi bi a wɔde nantew mpataa de adi ɔyɛkyerɛ no a wobuee ano no ho afahyɛ no.
  
  Mfonini foforo bi de ɔkraman bi a ɔrehwehwɛ ne kuruwa a wɔde krim ayɛ no anadwo no de bere tiaa mu nnua no nantew. Wo ɔkwasea, animtiaabu asɔre bio. Na eyi yɛ fucking paradigm a nsoromma bi a na wɔahyɛ sɛ obepue wɔ daakye reality TV "celebrity" dwumadi bi mu na ne tweet wɔ Twitter ne Facebook denam beer-nom, du da biara sigaret nkwaseafo.
  
  Drake bɔɔ n"ani. Ná ɔda so ara yɛ obi babea...
  
  Kanea a wɔde hwɛ nneɛma so no di akɔneaba na ɛyɛɛ nsensanee wɔ wim anadwo no. Hann a ɛhyerɛn no daa adi fi sotɔɔ anim kɔɔ sotɔɔ anim, na ɛsɛee nea adwinni ho aura ketewaa bi a Drake atumi ayɛ no. Cascada asaw nnwom a ɛtwetwe adwene no bɔɔ n"aso. Awurade, ɔdwenee ho. Wɔ Bosnia no na nkate no yɛ mmerɛw sen eyi mu.
  
  Nnipadɔm no yɛɛ kɛse. Wɔ n"adwuma nyinaa akyi no, ogyee bere tiaa bi hwɛɛ anim a atwa ne ho ahyia no. Awarefo ne mmusua. Adwumfo a wɔyɛ tẽẽ ne mmarima a wɔne wɔn ho da a wɔwɔ anidaso sɛ wobehu wɔn ohoni no kakra. Nnipa a wɔhyɛ ntade a ɛyɛ fɛ, na ɛde apontow no mu tebea no ka ho. Ɔserewee. Nokwarem no, na ɔpɛ a ɔwɔ sɛ ɔbɛwɛn no ano abrɛ ase nnansa yi -na Asraafo no ahosiesie a wɔwɔ sɛ wɔbɛko no atwam -nanso na ɔda so ara te nkate dedaw no bi nka. Wɔ ɔkwan a wɔakyinkyim no so no, na wɔanya ahoɔden fi bere a Alison, ne yere, wui mfe abien a atwam ni bere a ogyaw no hɔ no, na ne bo afuw, na ne koma abubu, na ɔkae sɛ ebia ofii SAS no mu, nanso na SAS no rennyaw no da. Dɛn koraa na na ɛno mpo kyerɛ?
  
  Ɛkame ayɛ sɛ bere nka ɛyaw no.
  
  Dɛn nti na ɔhwee ase? So na ɛyɛ adwene bɔne a ɛda adi wɔ kwan so? Atemmu bɔne? Nusu a ɛwɔ n"ani so? Di ho nkɔmmɔ? Mmuae a na ɛbɛkwati no daa; nokware a ɛyɛ hu a ɔrenhu da.
  
  Tete ahyɛde bi na ɛde Drake san baa mprempren mu. Biribi na wɔkaee firii n"asraafoɔ nna mu - akyirikyiri knock-knock, a ne werɛ afiri bere tenten... afei nkaeɛ dedaw... knock....
  
  Drake wosow fii sum no so na ɔde n"adwene sii ɔkraman nantew ɔyɛkyerɛ no so. Mfoniniyɛfo baanu yɛɛ aseresɛm ako wɔ Odin kyɛm ase: biribiara nni hɔ a ɛyɛ nwonwa, na mmom nneɛma a wɔde hyɛ nkurɔfo nkuran ara kwa. Nnipadɔm no bɔɔ ose, television mfoninitwa mfiri bɔɔ gyegyeegye, na Drake klike te sɛ dervish.
  
  Na afei ɔyɛɛ n"anim basabasa. Ɔde mfoninitwa afiri no sii fam. N"asraafo adwene a na ɛyɛ brɛoo nanso ɛnsɛee no kyeree saa akyirikyiri a wɔbɔe no, ɔbɔɔ mu bio, na osusuw nea enti a hell asraafo helikopta abien rebɛn baabi a asɛm no sii no ho.
  
  Ɔde ahwɛyiye bisaa asɛmmisa biako pɛ a ɛbaa n"adwenem sɛ: "Ben, bere a woreyɛ nhwehwɛmu no, so wotee ahɔho bi a wɔnhwɛ kwan anadwo yi ho asɛm?"
  
  "Wow. Ná minsusuw sɛ woahyɛ no nsow. Wiɛ, na wɔretweet sɛ ebia Kate Moss bɛba."
  
  "Kate Moss na ɔyɛ?"
  
  Helikopta abien, nnyigyei a aso a wɔatete no tumi hu a akyinnye biara nni ho. Na ɛnyɛ helikopta nkutoo. Ná eyinom yɛ Apachefo helikopta ahorow a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so.
  
  Afei hell nyinaa paee.
  
  Helikopta ahorow no tu kɔɔ soro, yɛɛ kurukuruwa na wofii ase sɛ ɛrehuruhuruw wɔ biakoyɛ mu. Nnipadɔm no de anigye bɔɔ ose, na wɔhwɛɛ biribi titiriw bi kwan. Aniwa ne mfoninitwa mfiri nyinaa dan kɔɔ wim anadwo.
  
  Ben teɛɛm sɛ, "Wow..." Nanso afei ne fon bɔɔ. N"awofo ne ne nuabea frɛɛ bere nyinaa, na ɔno, abusua barima bi a ne koma yɛ sika kɔkɔɔ, bua bere nyinaa.
  
  Drake ayɛ abusua ahomegye bere tiaa. Ɔhwehwɛɛ helikopta no gyinabea ahorow, mmeae a aprɛm a wɔde nneɛma ahyɛ mu ma, atuo a wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn ayɛ a ɛda adi sɛ ɛwɔ wimhyɛn no anim ase no mu yiye, na ɔhwɛɛ tebea no. Nsɛnhunu...
  
  Basabasayɛ koraa a ebetumi aba.Ná nnipadɔm a wɔn ani agye no ayɛ ma wɔ abɔnten ketewaa bi a sotɔɔ ahorow a akwan teateaa abiɛsa a wɔfa so fi adi atwa ho ahyia. Ná Ben ne no wɔ ɔkwan biako pɛ a wobetumi afa so sɛ... bere a... mmirikatu no fii ase a.
  
  Fa w"ani kyerɛ tẽẽ kɔ cat nantew.
  
  Bere a wɔammɔ kɔkɔ no, nhama du du pii fi helikopta a ɛto so abien no so, a afei de Drake hui sɛ ɛsɛ sɛ ɛyɛ Apache afrafra: afiri a wɔayɛ mu nsakrae sɛnea ɛbɛyɛ a adwumayɛfo pii betumi afa mu.
  
  Mmarima a wɔakatakata wɔn ho sian sii fam wɔ toatoa so a ɛwosow no so, na wɔyerae wɔ ɔkraman no nantew akyi. Drake huu atuo a wɔde abɔ wɔn moma so bere a kommyɛ a ɛyɛ ahwɛyiye fii ase trɛw faa nnipadɔm no mu no. Nne a etwa to no yɛ mmofra nne a wobisa nea enti a ɛte saa, nanso ankyɛ na wɔn mpo wuwui.
  
  Afei Apache a odi anim no tow Hellfire aprɛm guu nsɛmma nhoma a hwee nni mu no biako so. Na nnyigyei bi a ɛyɛ hwerɛma wɔ hɔ, te sɛ nsuonwini galɔn ɔpepem biako a ɛreguan, afei na ɛyɛ dede te sɛ dinosaur abien a wɔrehyiam. Ogya, ahwehwɛ ne birikisi asinasin apetepete soro wɔ mpɔtam hɔ.
  
  Ben de ahodwiriw tow ne fon gui na otuu mmirika dii n"akyi. Drake tee sɛ nteɛteɛm no reforo te sɛ asorɔkye na ɔtee nka sɛ basabasayɛfo awosu agye nnipadɔm no. Wannwen ho sekan biako mpo, ɔkyeree Ben na ɔtow no faa apon no so, afei ohuruw faa ne ho so. Wosii fam wɔ ɔkraman no kwan nkyɛn.
  
  Apache nkɔnsɔnkɔnsɔn tuo nnyigyei bɔɔ, emu dɔ na edi awu, na ne tuo no tu faa nnipadɔm no so nanso na ɛda so ara de ehu kronkron ba.
  
  "Ben! Tena bɛn me." Drake tuu mmirika twaa mpataa kwan no ase ho hyiae. Mfoniniyɛfo pii de wɔn ho too wɔn ho sɛ wɔrebɛboa. Drake sɔre gyinaa ne nan so na ɔhwɛɛ n"akyi hwɛɛ nnipadɔm a wɔrehuruhuruw a wɔde ehu retu mmirika akɔ akwan a wɔfa so fi adi no. Nnipa mpempem pii foroo catwalk no, na mfoniniyɛfo ne adwumayɛfo boaa wɔn. Nteɛteɛm a ehu aka no twitwaa mframa no mu, na ɛmaa ehu trɛwee. Ogya no maa esum no hyerɛn, na helikopta no afiri a ɛbɔ denneennen no memee dede no fã kɛse no ara.
  
  Nkɔnsɔnkɔnsɔn tuo no san bɔɔ bio, na ɛde kɔbere a emu yɛ duru kɔɔ wim de nnyigyei a ɛyɛ dae a ɛnsɛ sɛ ɔmanfo biara te wɔ baabiara da.
  
  Drake danee ne ho. Mfoniniyɛfo no ho popoe wɔ n"akyi. Ná Odin kyɛm no wɔ n"anim. Esiane sɛ otie nkate bi nti, ɔde ne ho too asiane mu sɛ obetwa mfonini kakraa bi wɔ bere a asraafo a wɔhyɛ ntade a atuo ntumi nkɔ mu fi akyi bae no ara pɛ. Nea edi kan a na ɛhaw Drake ne sɛ ɔde ne ho besi Ben, models no, ne asraafo no ntam, nanso ɔkɔɔ so klike, na ɔtew ne viewfinder no so....
  
  Ɔde ne nsa foforo piaa ne dansefo kumaa no kɔɔ akyiri.
  
  "Hei!"
  
  Asraafo no mu biako hwɛɛ no denneennen na ɔwosow ne tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no de ahunahuna. Drake siw atenka bi a na ɔwɔ sɛ onnye nni no ano. Saa adeɛ yi ansi wɔ York, wɔ wiase yi mu. Ná York yɛ beae a nsrahwɛfo, wɔn a wɔpɛ ice cream ne Amerikafo a wotu kwan da biara da. Ná ɛyɛ gyata a wɔmma no kwan mma ɔbobom da, bere mpo a Roma dii tumi no. Nanso na asiane biara nni ho, na na nyansa wom. Eyi ne beae a Drake paw sɛ obeguan afi damn SAS no ho wɔ nea edi kan no mu.
  
  Sɛ mɛka me yere ho. Sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛkwati... crap!
  
  Ɔsraani no puei wɔ n"anim mpofirim. "Ma me saa!" ɔde German kasa teɛɛm. "Fa ma me!"
  
  Ɔsraani no de ahopere kɔɔ mfoninitwa afiri no nkyɛn. Drake twaa ne nsateaa mu na ɔkyinkyim ne tuo a ɔde di dwuma wɔ afiri mu no. Ɔsraani no anim hyerɛn wɔ ahodwiriw mu. Drake de mfoninitwa afiri no maa Ben komm de yɛɛ ade a anka ɛbɛma New York panyin biara a ɔhwɛ adidibea so no ayɛ ahantan. Metee sɛ ɔde ahoɔhare reguan.
  
  Drake de tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no kyerɛɛ fam bere a asraafo foforo baasa kɔɔ n"anim baa ne nkyɛn no.
  
  Asraafo no mu biako maa n"akode so kae sɛ: "Wo!" Drake bɔɔ n"ani fã, nanso afei ɔtee nteɛm a ɛyɛ dede.
  
  "Twɛn! Minimal losses, ɔkwasea. So wopɛ sɛ woto obi tuo wɔ mogya nwini mu wɔ ɔman television so ampa?"
  
  Ɔsraani foforo no de ne ti too fam kyerɛɛ Drake. "Ma me mfoninitwa afiri no." Ná hwene mu su bi a ɛyɛ ɔkwasea wɔ ne German kasa mu.
  
  Drake susuw nhyehyɛe B bi ho na ɔmaa tuo no bɔɔ fam. "Me nni wɔn".
  
  Ɔsahene no de ne ti too fam kyerɛɛ wɔn a wɔhyɛ n"ase no. "Hwɛ no mu."
  
  "Na obi foforo wɔ hɔ..." ɔsraani a odi kan no maa ne tuo so, na na ɛte sɛ nea n"adwene atu afra. "Ɔno... ɔfirii hɔ."
  
  Ɔsahene no de ne nan sii Drake anim pɛɛ. "Tutukɔ bɔne."
  
  Toa no miaa ne moma so. Ná Germanfo a wɔn bo afuw ne nteɛteɛm a ɛretu ahyɛ n"anisoadehu ma. "Hwɛ no!"
  
  Bere a wɔhwehwɛɛ no mu no, ohui sɛ wɔawia Odin Kyɛm a wɔahyehyɛ a ɔbarima bi a waba foforo a ɔhyɛ akatawia a ɔhyɛ atade fitaa dii anim no. Ɔwosow ne nsa wɔ ɔkwan bi so de kyerɛe na ɔde ne nsa twitwiw ne ti, nanso wanka hwee. Bere a wɔde Shield no sie dwoodwoo no, ɔbarima no wosow radio no kɔɔ Drake kwan so, na ɛda adi pefee sɛ ɛtwee ɔsahene no adwene.
  
  Ɔsahene no de ne radio too n"aso mu, nanso Drake annye n"ani amfi ɔbarima a ɔhyɛ atade fitaa no so.
  
  ɔbarima no de n"ano nkutoo kae sɛ: "kɔ Paris." "Ɔkyena nnɔnsia."
  
  Drake susuwii sɛ na SAS ntetee no da so ara wɔ mfaso.
  
  Ɔsahene no kaa sɛ, "Yiw." Ɔsan huu ne ho wɔ Drake anim, na ɔrewosow ne credit card ne mfoninitwafo ID ahorow. Ɔde ɔbrɛ twee ne ho sɛ: "Lucky nutcracker." "Ɔpanyin no se nneɛma a wɔhwere no sua, ɛno nti na wote ase no. Ɔwosow Drake sika kotoku no sɛ: "Nanso, yɛwɔ w"address, na sɛ wohwie bankye no gu a," ɔde kaa ho, na ɔde serew a ɛyɛ nwini sen polar bear"s scrotum hyerɛn a, "ɔhaw behu wo."
  
  
  MMIENU
  
  
  
  YORK, England, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Akyiri yi, wɔ fie no, Drake de kɔfe a wɔde yiyi mu a caf nnim maa Ben na ɔkaa ne ho hwɛɛ sɛnea wɔkaa nsɛm a esisii anadwo no ho asɛm no.
  
  Wowiaa Odin Kyɛm efisɛ na York kurow no nsiesiee ne ho mmaa ntua a ɛyɛ hu saa ara kwa. Anwonwade ankasa ne sɛ obiara anwu. Wohuu helikopta a ɛredɛw no wɔ akyirikyiri kilomita pii, na wɔagyaw hɔ wɔ baabi a akwan akɛse abiɛsa hyiam, na wɔn a wɔte mu no nni hɔ bere tenten.
  
  Ben de anibere fã kae sɛ: "Ruin" up Frey"s show." "Wɔahyɛ mfonini ahorow no ma dedaw na ayera."
  
  "Damn, me nso mesesaa mpa no. Wiɛ, megye di sɛ Frey, Prada ne Gucci bɛnya nkwa."
  
  "Ná Dae Ɔfasu no bedi agoru wɔ ne nyinaa mu."
  
  "Wofii ase wɔ abusua sini a wɔfrɛ no Titanic mu bio?"
  
  "Ɛno kae me-wotwaa me papa wɔ asu no mfinimfini."
  
  Drake hyɛɛ ne kuruwa no ma. "Nha wo ho. Ɔbɛsan afrɛ no wɔ bɛyɛ simma abiɛsa anaa nea ɛte saa akyi."
  
  "Woredi me ho fɛw, Krusty?"
  
  Drake wosow ne ti na ɔserewee. "Daabi. Woyɛ abofra dodo sɛ wobɛte ase."
  
  Ná Ben ne Drake atra bɛyɛ asram akron ni. Wɔ asram kakraa bi pɛ mu no, wofii ahɔho mu bɛyɛɛ nnamfo pa. Drake boaa Ben dan ka de sesaa ne nimdeɛ a ɔwɔ wɔ mfoninitwa ho - na aberanteɛ no rekɔ n"adesuawie - na Ben boaa denam biribiara a ɔkyɛeɛ no so.Na ɔyɛ ɔbarima a ɔmfa ne nkateɛ nsie, ebia ɛyɛ ne ho a ɛkyerɛ sɛ ne ho nni asɛm, nanso nso fata sɛ wɔma wɔn ani gye ho.
  
  Ben de ne kuruwa no too fam. "Anadwo pa, adamfo. Mesusu sɛ mɛkɔ akɔfrɛ me nuabea."
  
  "Anadwo".
  
  Ɔpon no mu too mu na Drake hwɛɛ Sky News a hwee nni so kakra. Bere a Odin kyɛm no honi puei no, ɔsan kɔɔ mprempren tebea no mu.
  
  Ɔfaa mfoninitwa afiri a ɛmaa no n"asetrade no, de memory card no hyɛɛ ne kotoku mu, a na wabɔ ne tirim sɛ ɔbɛsan ahwɛ mfonini ahorow no mu ɔkyena, na afei ɔde n"ani kyerɛɛ kɔmputa a ɛrebɔ gyegyeegye no so. Bere a ɔsesaa n"adwene no, ogyinae sɛ ɔrehwɛ apon ne mfɛnsere no mu mprenu. Wɔbɔɔ saa ofie yi ho ban kɛse mfe pii a atwam ni bere a na ɔda so ara resom wɔ sraadi mu no. Na n'ani gye ho sɛ obegye onipa biara yiyedi titiriw adi, nanso ɔko no kyerɛkyerɛɛ wo ade biako - mfa wo ho nto biribiara so da. Bere nyinaa nya nhyehyɛe ne backup option - Nhyehyɛe B.
  
  Ná mfe ason atwam, na afei de na onim sɛ ɔsraani no adwene rennyaw no da.
  
  Ɔ Googled "Odin" ne "Shield of Odin".Wɔ fie no akyi no, mframa no sɔree, de ahopere twaa abansoro no atifi na ɛteɛteɛɛm te sɛ sikakorabea panyin a ne bonus no yɛ ɔpepem anan.Ankyɛ na ohui sɛ Shield no yɛ asɛm kɛse.Na ɛte saa ade titiriw bi a wohuu tetefo nneɛma, a ɛsõ sen biara wɔ Iceland abakɔsɛm nyinaa mu.Indiana Jones ahorow bi fii ɔkwan a wɔaboro so no so kɔhwehwɛɛ tete nsukyenee asubɔnten bi.Nna kakraa bi akyi no, wotutuu Shield no, nanso afei ogya bepɔw akɛse a ɛwɔ Iceland no biako fii ase yɛɛ gyegyeegye, na ɛkɔɔ akyiri na ɛsɛ sɛ wɔde nhwehwɛmu no to nkyɛn.
  
  Drake susuwii sɛ ogya bepɔw koro no ara a ɛde nsõ mununkum bi akɔ Europa nyinaa nnansa yi, na asɛe wimhyɛn akwantu ne nkurɔfo nnapɔnna.
  
  Drake nom ne kɔfe na otiee mframa a ɛrebɔ no. Mantel dɔn no bɔɔ anadwo fã. Sɛ ɔde n"ani hwɛɛ nsɛm pii a Intanɛt de ma no a, ɛma ohui sɛ ntease bɛba Ben mu sen sɛnea obetumi. Ben te se osuani biara - a otumi te basabasayɛ a epuee kaa mfiridwuma ho ase ntɛm. Ɔkenkanee sɛ wɔde mfonini ahorow pii a ɛyɛ nwonwa asiesie Odin kyɛm no, na wɔn a wɔyɛ ne nyinaa ho ade a wɔn a wɔyɛ adwuma wɔ dan ase ho abenfo na wosuaa ho ade, na J.R.R. Tolkien de ne nkonyaayifo Gandalf a ɔkyinkyin no gyinaa Odin so.
  
  Nneɛma a wɔyɛ no random. Ná wogye di sɛ agyiraehyɛde anaa nkyerɛwde a atwa kyɛm no akyi ho ahyia no yɛ Odin Nnome no tete bi:
  
  
  Ɔsoro ne Hell yɛ bere tiaa mu nimdeɛ a wonni ara kwa, .
  
  Ɛyɛ Ɔkra a Onwu da no na ɔde ne ho to Nea Ɛteɛ anaa Nea Ɛnteɛ so.
  
  
  Ná nkyerɛwee biara nni hɔ a wɔde bɛkyerɛkyerɛ nnome no mu, nanso na obiara da so ara gye di sɛ ɛyɛ nokware. Anyɛ yiye koraa no, wɔkyerɛe sɛ Vikingfo na na eyi yɛ, na ɛnyɛ Odin.
  
  Drake san tenaa n"akongua so na otuu mmirika faa nsɛm a esisii anadwo no mu.
  
  Ade biako frɛɛ no, nanso bere koro no ara mu no, ɛmaa osusuwii ho. The guy in white mouthed: "to Paris, tomorrow at six" Sɛ Drake fa saa kwan yi so a, obetumi de Ben nkwa ato asiane mu, na yɛrenka n"ankasa de ho asɛm.
  
  Anka ɔsraani bi bebu n"ani agu eyi so. Ná ɔsraani no besusuw sɛ wɔde wɔn ato asiane mu dedaw, sɛ wɔn nkwa da asiane mu dedaw, na nsɛm biara yɛ nsɛm pa.
  
  Ɔ Google: Baako + Paris.
  
  Nsɛm biako a wɔde akokoduru hyɛɛ mu no twee n"ani.
  
  Wɔde Odin pɔnkɔ, Sleipnir, kyerɛe wɔ Louvre.
  
  Odin pɔnkɔ?Drake hwirew ne ti akyi. Onyankopɔn deɛ, na saa guy yi de honam fam nneɛma bi a ɛyɛ fɛ reto gua. Drake buee Louvre home page no. Na ɛte sɛ nea wohuu ɔpɔnkɔ a wɔka ne ho asɛm wɔ anansesɛm mu Odin ho mfonini mfe pii a atwam ni wɔ Norway mmepɔw so. Nsɛm pii dii akyi bae. Ankyɛ na Odin ho nsɛm pii no gyee Drake araa ma ɛkame ayɛ sɛ ne werɛ fii sɛ Ɔyɛ Vikingfo Nyankopɔn no ankasa, anansesɛm bi kɛkɛ.
  
  Louvre na ɛwɔ hɔ? Drake wee no. Owiee ne kɔfe no, na ɔtee nka sɛ wabrɛ, na ɔtwee ne ho fii kɔmputa no ho.
  
  Bere a edi hɔ no na wada dedaw.
  
  
  * * * .
  
  
  Ɔnyanee bere a ɔtee ɔkɔre bi a ɔrebɔ gyegyeegye nnyigyei. Ne ɔwɛmfo ketewaa no. Ebia na ɔtamfo no rehwɛ kwan sɛ wɔbɛbɔ kɔkɔ anaasɛ ɔkraman bi bɛba, nanso anka ɔrensusuw da sɛ agude ketewaa a ɛyɛ ahabammono a ɛda wheelie bin no nkyɛn no, na wɔtetee Drake sɛ ɔnyɛ obi a ɔda hare.
  
  Ɔdaa kɔmputa pon no so a na ne ti kurakura ne nsam; Afei ɔsɔree ntɛm ara na ɔde ne ho kɔhyɛɛ ɔkwan a esum wom no mu. Akyi pon no yɛɛ dede. Ahwehwɛ no bubui. Ná sikani kakraa bi pɛ atwam fi bere a ɔkɔre no bɔɔ ose.
  
  Ná wɔwɔ mu.
  
  Drake kotow ase wɔ n"ani ase na ohui sɛ mmarima baanu rehyɛn mu, a wokurakura atuo a wɔde di dwuma yiye, nanso wɔyɛɛ mmerɛw kakra. Ná wɔn kankyee ho tew, nanso na ɛnyɛ fɛ.
  
  Ɔhaw nni hɔ.
  
  Drake twɛn wɔ sunsuma mu, a na ɔwɔ anidaso sɛ ɔsraani dedaw a ɔwɔ ne mu no remma n"abam mmu.
  
  Nnipa baanu hyɛn mu, kuw a wɔadi kan no. Eyi kyerɛe sɛ obi nim nea wɔreyɛ. Na wɔayɛ nhyehyɛe a edi mũ a Drake de bedi dwuma wɔ tebea yi ho mfe pii a atwam ni, bere a na ɔsraani no adwene da so ara mu yɛ den na ɔsɔ nneɛma hwɛ, na na ɛho nhia sɛ ɔsesa da kɛkɛ. Afei de na wɔasan de akɔ n"adwene mu. Bere a ɔsraani a odi kan no ano pue fii adididan no mu no, Drake soo mu, twee no kɔɔ ne nkyɛn, afei ɔdanee no san n"akyi. Bere koro no ara mu no, ɔde ne nan kɔɔ nea ɔne no reko no nkyɛn na ɔde ne ho twaa ne ho hyiae, na ɔde tuo no fii ne ho wɔ ɔkwan a etu mpɔn so na okowiee ɔbarima no akyi.
  
  Ɔsraani a ɔto so abien no ho dwiriw no. Ɛno ara ne nea egye. Drake tow tuo a wannyae milisekɔn biako mpo, afei ɔdanee ne ho na ɔtow ɔsraani a odi kan no tuo ansa na nea ɔto so abien no rehu nkotodwe.
  
  Mmirikatu!, osusuwii sɛ. Ná ahoɔhare yɛ biribiara mprempren.
  
  Otuu mmirika foroo antweri no, teɛɛm bɔɔ Ben din, afei ɔtow atuo a wɔde tow tuo a ɛpaee guu ne mmati so. Oduu baabi a wɔde si fam no, ɔteɛɛm bio, afei otuu mmirika kɔɔ Ben pon ano. Ɛpaee. Ben gyinaa ne akuturukubɔ ntade tiaa mu, na okura fon, na na wɔakyerɛw ahude ankasa wɔ n"anim.
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ baabi sɛ: "Mma ɛnhaw wo." "Gye me di." Eyi ne m"adwuma foforo."
  
  Nea ɛsɛ sɛ ɔkamfo no ne sɛ, Ben ammisa nsɛm. Drake de n"ahoɔden nyinaa de n"adwene sii n"adwene so. Ɔde ofie no atifi dan atifi hatch a edi kan no yɛɛ adwuma na afei ɔde nea ɛto so abien sii saa dan no mu. Ɛno akyi no, ɔhyɛɛ mpa no pon no mu den. Ná ɛrensiw ɔtamfo a wasi ne bo ano, nanso akyinnye biara nni ho sɛ ɛbɛma wabrɛ ase.
  
  Ne nyinaa yɛ nhyehyɛe no fã.
  
  Ɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn bɔɔ ɔpon no mu, na ɔhwɛɛ sɛ wɔde nnua a wɔde ahyɛ mu no abɔ nnua a wɔahyɛ no den no ho, afei ɔde antweri no sii fam kɔɔ ɔdan no atifi. Ben dii kan too tuo, na Drake too tuo sekan akyi. Ná ɔdan atifi dan no sõ na na wɔde kapet ayɛ so. Ben gyinaa hɔ ara kwa, na n"ano ayɛ agape. Nhomakorabea akɛse a wɔayɛ no sɛnea wɔpɛ no hyɛɛ apuei-atɔe ɔfasu no nyinaa ma, na na CD ne kasɛt nkotoku dedaw ahyɛ mu ma.
  
  "So eyi nyinaa yɛ wo dea, Matt?"
  
  Drake ammua. Ɔkɔɔ nnaka a wɔaboaboa ano a ɛde ɔpon bi a ɛkorɔn a ɛbɛma watumi awea afa mu no nkyɛn; ɔpon bi a ɛkɔ ɔdan no atifi.
  
  Drake danee adaka no wɔ kapet no so. Akyi bag a na ahyɛ mu ma a ɔde ahyɛ ne mmati so no hwee ase.
  
  "Ntoma?" Ben de asɛm no too n"ano.
  
  Ɔde ne nsa bɔɔ akyi bag no mu. "Minyaa wɔn."
  
  Bere a Ben hwɛɛ sɛ ne ho nni hwee no, Drake huu sɛnea ehu aka no. Ohui sɛ ɛnyɛ den dodo sɛ ɔbɛsan adan akɔ saa SAS guy no mu. "Ntoma. Telefon a wɔde di dwuma wɔ nsa so. Sika. Akwantu tumi krataa. I-pad na ɛyɛ. Nkyerɛkyerɛmu".
  
  Wanka tuo no ho asɛm. Atuo a wɔde tow. Sekan...
  
  "Hena na ɔyɛ eyi, Matt?"
  
  Na afiri bi a ɛhwee ase fi ase. Wɔn tamfo a wonnim no no bɔ Ben mpa pon mu, ebia afei ohu sɛ wobu Drake adewa.
  
  "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛkɔ".
  
  Ben danee ne ho a na n"ani nnye hwee na ɔwea fii adi kɔɔ anadwo a mframa bɔe no mu. Drake dii n"akyi na ɔhwɛɛ afasu a wɔde CD ne kasɛt ahorow ayɛ so nea etwa to no, ɔbɔɔ ɔpon no mu.
  
  Ɔsesaa ɔdan no atifi sɛnea obetumi biara a wantwetwe nkurɔfo adwene. Wɔ asɛm a ɔkae sɛ ɔde nsu a ɛkɔ ɔdan no mu foforo besisi hɔ no, ɔde ɔkwan a wɔfa so nantew a ne tɛtrɛtɛ yɛ anammɔn abiɛsa a ɛfa ne dan atifi tenten nyinaa sii hɔ. Ná ɔhaw no bɛba ne yɔnko no afã.
  
  Mframa no de nsateaa a enni abotare twee wɔn bere a na wɔretwa ɔdan atifi a na ɛyɛ hu no. Ben nantew yiye, na ne nan a ɛda hɔ kwa no hwirew na ɛrewosow wɔ kɔnkrit nnua no so. Drake kuraa ne nsa mu denneennen, na ɔpɛe sɛ wonya bere hwehwɛ ne sneakers.
  
  Afei mframa a ano yɛ den bi teɛɛm faa afiri a wɔde gyaframa no so, bɔɔ Ben square anim na ɛmaa ɔto hintidua wɔ anoano. Drake twee ne ho denneennen, ɔtee ɛyaw nteɛm, nanso wansan ansan ne nsa a ɔde kuraa mu no. Sekan biako akyi no, ɔhyɛɛ n"adamfo no so.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Ɛnyɛ akyirikyiri." "Ɛkame ayɛ sɛ ɛwɔ hɔ, adamfo."
  
  Drake tumi hui sɛ ehu aka Ben. N"ani sii ɔdan atifi pon no ne ɔdan no atifi ano ntam, afei ɔhwɛɛ turo no ne n"akyi. Ehu danee n"anim. Ne home yɛɛ ntɛmntɛm; anka wɔrenyɛ no saa da.
  
  Drake wiaa n"ani kyerɛɛ ɔpon no so, boaboaa n"akokoduru ano na ɔdanee n"akyi kyerɛɛ no. Sɛ obi twaam a, anka wobedi kan ahu no. Ɔkyeree Ben mmati na ohyiaa n"ani.
  
  "Ben, ɛsɛ sɛ wugye me di. Gye me di. Mehyɛ bɔ sɛ mɛboa wo ma woafa eyi mu."
  
  Ben ani sii so na ɔde ne ti too fam, na ɔda so ara suro nanso ɔde ne nkwa hyɛɛ Drake nsa. Ɔdanee ne ho na ɔde ahwɛyiye kɔɔ n"anim. Drake hui sɛ mogya retɔ fi ne nan mu, na ɛresen akɔ amena no mu. Wɔtwaa ofipamfo no dan atifi, sian kɔɔ ne greenhouse no mu na wɔhwee fam. Ben hwee ase na ɔhwee ase fã, nanso Drake dii kan wɔ hɔ na ɔde ne ho hyɛɛ n"asehwe no fã kɛse no ara mu.
  
  Ná wɔwɔ asase a ɛyɛ den so saa bere no. Ná kanea no asɔ wɔ dan a edi hɔ no mu, nanso na obiara nni hɔ. Ɛbɛyɛ sɛ wɔtee afiri a wɔde tow tuo. Mewɔ anidaso sɛ polisifo no rekɔ.
  
  Drake yɛɛ Ben atuu denneennen na ɔkae sɛ, "Nneɛma a ɛyɛ nwonwa. Kɔ so yɛ adwuma pa no na mɛma wo climbing frame foforo. Afei momma yɛnkɔ."
  
  Ná ɛyɛ aseresɛm a wɔde mmirika tu mmirika. Bere biara a wobehia obi a wɔbɛfa me no, na Ben ma ɔkasa bi kyerɛ Drake fa ne mfe ho, na na Drake di Ben mmerantebere ho fɛw. Adamfofa mu akansi.
  
  Ben de n"ano too n"ano. "Hena na ɔwɔ soro hɔ?"
  
  Drake hwɛɛ abansoro dan no atifi ne ne kokoam pon no. Obiara ntwee biribiara mfi hɔ de besi nnɛ.
  
  "Germanfo".
  
  "Huh?Te sɛ Wiase Ko II Germanfo abɔntenban a ɛfa Asubɔnten Kwai so no?"
  
  "Misusuw sɛ na ɛyɛ Japanfo. Na dabi, minsusuw sɛ ɛte sɛ WWII Germanfo no."
  
  Ná wɔwɔ ofipamfo no turo no akyi dedaw. Wɔde wɔn ho faa ban no mu na wɔpiaa wɔn ho faa ban no fã a ɛyɛ atoro a Drake sii wɔ afe afe Swift afahyɛ ahorow no biako mu no mu.
  
  Yɛkɔ abɔnten tẽẽ a nnipa pii fa so.
  
  Nea ɛne taksi gyinabea no di nhwɛanim tẽẽ.
  
  Drake nantew kɔɔ kar ahorow a wɔretwɛn no nkyɛn a na awudisɛm wɔ n"adwenem. N"asraafo nhumu no daa ne ho adi bio. Te sɛ Mickey Rourke, te sɛ Kylie, te sɛ Hawaii Five-O... Na ɛda hɔ ara kwa, na ɛretwɛn bere a ɛfata sɛ ɛbɛyɛ ne sanba a ɛyɛ nwonwa no.
  
  Ná ɔwɔ awerɛhyem sɛ ɔkwan biako pɛ a ɔbɛfa so abɔ wɔn baanu ho ban ne sɛ obedi kan akɔ onipa bɔne no nkyɛn.
  
  
  MMIƐNSA
  
  
  
  PARIS, FRANCE, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Wimhyɛn a ɛkɔ Charles De Gaulle no sii fam saa da no anɔpa nnɔnsia akyi pɛɛ. Drake ne Ben sii fam a na wonni hwee sɛ akyi bag ne nneɛma kakraa bi a efi nea ɛwɔ mu mfiase no mu. Ná wɔhyɛ ntade foforo, na wɔasiesie telefon a wokura kyin foforo. Wɔbɔɔ I-pad no ho ka. Na sika dodoɔ no ara yera - na wɔsɛee no wɔ akwantuo mu. Wɔtow akode no gui bere a Drake huu nea enti a wɔyɛe no ara pɛ.
  
  Bere a wimhyɛn no rekɔ no, Drake maa Ben huu Germanfo ne Vikingfo nneɛma nyinaa na ɔka kyerɛɛ no sɛ ɔmmoa wɔ nhwehwɛmu mu. Ben a ɔkasa tiaa ne sɛ, "Bang bang, ɛno ne me abodin krataa."
  
  Drake penee saa su yi so. Griffins no anbubu, yɛda Onyankopɔn ase.
  
  Wofii wimhyɛn gyinabea hɔ kɔɔ Paris osutɔ a na ɛyɛ nwini no mu. Ben nyaa taksi na ɔwosow akwankyerɛ nhoma a ɔtɔɔ no kyerɛɛ no. Bere a wɔkɔɔ mu no, ɔkae sɛ, "Umm... Rue... Croix?Hotel a ɛne Louvre di nhwɛanim?"
  
  Taksi no fii ase tu, na ɔbarima bi a n"anim kyerɛ sɛ biribiara ntutu no na ɔkaa no. Ahɔhodan no, bere a oduu hɔ simma aduanan akyi no, na ɛyɛ nea ɛnyɛ nea wɔtaa de ma Paris wɔ ɔkwan a ɛma ahoɔden so. Ná abrannaa kɛse bi wɔ hɔ , mfiri a wɔde foro abansoro a wobetumi afa nnipa bɛboro biako, ne akwan pii a adan wom.
  
  Ansa na wɔrekɔ no, Drake de ATM a ɛwɔ abrannaa so no yii sika a aka no - bɛyɛ euro ahanu. Ben yɛɛ n"anim basabasa, nanso Drake de n"ani kyerɛɛ no awerɛhyem. Ná onim nea n"adamfo nyansafo no redwen ho.
  
  Ɛlektrɔnik mfiri a wɔde hwɛ nneɛma so ne sika akwan.
  
  Ɔde credit card tuaa dan biako ho ka na afei ɔde sika tɔɔ dan a ɛwɔ abɔnten no agya no. Bere a wɔkɔɔ soro no, wɔn baanu nyinaa hyɛn "sika" dan no mu na Drake hyehyɛɛ surveillance.
  
  Ɔkae sɛ: "Eyi ne hokwan a yɛwɔ sɛ yɛde ɔbo biako bekum nnomaa pii," na ɔhwɛɛ Ben de n"ani a ɛyɛ katee hwɛɛ dan no mu.
  
  "BI?" - a mebisae.
  
  "Yehu sɛnea wɔyɛ papa no. Sɛ wɔba ntɛm a, ɛno ye, na ebia ɛyɛ ɔhaw. Sɛ wɔnyɛ saa a, yiw, ɛno nso ho hia sɛ wuhu. Na wowɔ hokwan sɛ wobɛtwe w"agode foforo no."
  
  Ben danee I-pad no. "So eyi bɛba nnɛ wɔ nnɔnsia ampa?"
  
  "Ɛyɛ nsusuwii a wɔasua." Drake guu ahome. "Nanso ɛne nokwasɛm kakraa bi a yenim no hyia."
  
  "Hmm, afei twe wo ho, Krusty..." Ben de ɔyɛkyerɛ paapaee ne nsateaa mu. N"ahotoso hyerɛn afei a na ɔreboa mmom sen sɛ wobegye no, nanso na ɔnyɛ "adeyɛ" nipa da saa bere no. Mmom, nipasu a wɔde ne din anaa abodin a wɔde frɛ no - a ne fã kɛse no ara yɛ Blakey - no nyɛ nnam da sɛ ɛfata saa abusua din no.
  
  Drake hwɛɛ baabi a ɔhwɛ ade no mu denneennen. Ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ: "Dodow a ebegye bere tenten no." "Dodow a yɛwɔ hokwan ahorow no."
  
  Ɛnnyee bere tenten. Bere a Ben rebɔ ne I-pad no, Drake huu mmarima akɛse dumien fã sɛ wɔaboaboa wɔn ho ano wɔ ɔpon a ɛwɔ abɔnten no atifi no ho. Wɔbubuu lock no na wɔbubuu dan no mu. Sikɔne aduasa akyi no kuw no san puei, de abufuw hwɛɛ wɔn ho hyiae, na wɔhwetee.
  
  Drake kyekyeree ne hwene mu.
  
  Ben kae sɛ. "Eyi yɛ anigye ankasa, Matt. Wogye di sɛ Odin nkae asinasin akron na apete wiase nyinaa ankasa. Kyɛm yɛ ade biako, ɔpɔnkɔ yɛ ade foforo. Ná minnim eyi da."
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Drake ante ne nte. Ɔsɛee n"amemene. Ɛha na na wɔwɔ ɔhaw ahorow.
  
  Wanka asɛm biara, ɔtwee ne ho fii ɔpon no ho na ɔfrɛɛ nɔma bi wɔ ne fon so. Ɛkame ayɛ sɛ ntɛm ara na wobuaa ɔfrɛ no.
  
  "Aane?"
  
  "Oyi ne Drake."
  
  "Me ho dwiriw me. Bere tenten a wunhu, adamfo."
  
  "Menim".
  
  "Ná minim bere nyinaa sɛ wobɛfrɛ."
  
  "Ɛnyɛ nea wususuw, Wells. Mihia biribi."
  
  "Nokwarem no, wunim. Ka Mai ho asɛm kyerɛ me."
  
  Damn. Na Wells de biribi a ɔno nkutoo na obetumi ahu resɔ no ahwɛ. Ɔhaw no ne sɛ na Mai ayɛ wɔn ogyaframa dedaw fi bere a wɔde wɔn ho hyɛɛ mu wɔ Thailand, ansa na ɔreware Alison - na na enhia sɛ Ben mpo te saa nsɛm a ɛho ntew no.
  
  "Mfinimfini din no ne Sheeran. Beae a ɛwɔ - Phuket. Type - hmm... ɛyɛ nwonwa..."
  
  Ben aso yɛɛ no yaw. Drake kenkan no wɔ ne nipadua kasa mu pefee sɛnea obetumi akenkan ɔmanyɛfo bi atosɛm. Na ano a wɔabue no yɛ clue...
  
  Ɛkame ayɛ sɛ na Drake tumi te serew a ɛwɔ Wells nne mu no. "Ɛyɛ nwonwa? So eyi ne nea eye sen biara a wubetumi ayɛ?"
  
  "Seesei, yiw."
  
  "So obi wɔ hɔ?"
  
  "Nokwarem no te sɛ".
  
  "Gotcha, na ɔkyerɛwee. Okay, buddy, dɛn na wopɛ?"
  
  "Mehia nokware no, Wells. Mihia nsɛm a wɔmfa nhyehyɛ mu a wɔmma ho kwan sɛ wɔmfa nkɔ nsɛm ho amanneɛbɔ anaa Intanɛt so. Wɔwiaa saa Odin kyɛm no. Ɛfa Germanfo a wowiaa no ho. Titiriw Germanfo no. SAS ho nsɛm ankasa. Ɛsɛ sɛ mehu nea ɛrekɔ so ankasa, buddy, ɛnyɛ public leak."
  
  "Wowɔ ɔhaw mu?"
  
  "Kɛseɛ." Wonni atoro nkyerɛ wo sahene, kan anaasɛ ɔnnyɛ.
  
  "Mmoa ho hia?"
  
  "Nnuruiɛ".
  
  "Woanya wo nsa, Drake. Ka asɛm no kɛkɛ na SAS no yɛ wo dea."
  
  "Mebɛyɛ".
  
  "Kama. Ma me bi. Na ɔkwan bi so no, so woda so ara ka kyerɛ wo ho sɛ na woyɛ SAS dedaw a ɛnyɛ den kɛkɛ?"
  
  Drake twentwɛnee ne nan ase. Ɛnsɛ sɛ asɛmfua "Good old SAS" no wɔ hɔ mpo. "Ɛyɛ asɛmfua a wogye tom a wɔde kyerɛkyerɛ mu, ɛno ara ne no."
  
  Drake ho dwiriw no. Ná ɛnyɛ mmerɛw sɛ ɔbɛsrɛ ne kan sahene no mmoa, nanso na Ben ahobammɔ boro ahantan biara so. Ɔsan hwɛɛ tokuru a wɔde hwɛ ade no mu, ohuu ɔkwan bi a ɛda mpan, na afei ɔkɔɔ hɔ kɔtraa Ben nkyɛn.
  
  "Woka sɛ Odin afã akron? Dɛn koraa na ɛno kyerɛ?
  
  Ben fii ne kuw no Facebook krataafa so ntɛm ara, na ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ wɔanya adamfofa adesrɛ foforo abien, na ɛmaa wɔn dodow nyinaa yɛ dunwɔtwe.
  
  Ɔsuaa Drake ho ade kakra. "Enti woyɛ kan SAS captain ne tape fanatic. Ɛyɛ nwonwa, ɔhokafo, sɛ ɛnhaw wo sɛ mɛka a."
  
  "Fa w"adwene si so, Ben. Dɛn na wowɔ?"
  
  "Eye... Meredi Odin afã akron yi akwan akyi Ɛte sɛ nea akron yɛ nɔma soronko wɔ Norsefo anansesɛm mu. Wɔbɔɔ obiako asɛnnua mu wɔ biribi a wɔfrɛ no Wiase Dua no so, nna nkron ne anadwo nkron, mmuadadi, na ɔde peaw wɔ n"afã, te sɛ Yesu Kristo ara pɛ, na mfe pii ansa na Yesu reba. Eyi yɛ ade ankasa, Mat. Nyansahufo ankasa akyerɛw din. Ebetumi mpo sɛ ɛyɛ asɛm a ɛkanyan Yesu Kristo asɛm no. Odin afã horow akron na ɛwɔ hɔ. Peaw no yɛ nea ɛto so abiɛsa na ɛne Wiase Dua no wɔ abusuabɔ, ɛwom sɛ mintumi nka beae a ɛwɔ ho asɛm biara de. Beae a Dua no wɔ wɔ anansesɛm mu no wɔ Sweden. Beae bi a wɔfrɛ no Apsalla."
  
  "Hwɛ brɛoo, brɛ wo ho ase. So ɛka biribi fa Odin kyɛm anaa ne pɔnkɔ ho?"
  
  Ben de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Nea ɛka ho ara ne sɛ na Kyɛm no yɛ nneɛma a wɔatutu fam hwehwɛ tetefo nneɛma mu a ɛsen biara wɔ bere nyinaa mu no mu biako. Na sɛ nsɛm wɔ n"ano: Ɔsoro ne Hell yɛ bere tiaa mu nimdeɛ a wonni ara kwa. Ɛyɛ Ɔkra a Onwu da no na ɔde ne ho to Nea Ɛteɛ anaa Nea Ɛnteɛ so. Ɛda adi sɛ eyi yɛ Odin nnome, nanso obiara nni hɔ a ɔwɔ nkae a ɛte ase a watumi ate nea ɛde asi n"ani so no ase da."
  
  Drake serewee sɛ: "Ebia ɛyɛ saa nnome no mu biako a ɛsɛ sɛ wowɔ hɔ ara kwa."
  
  Ben buu n"ani guu no so. "Ɛka wɔ ha sɛ Ɔpɔnkɔ no yɛ ohoni. Wɔde ohoni foforo a wɔfrɛ no "The Wolves of Odin" rekyerɛ mprempren wɔ New York."
  
  "Ne mpataku no? Seesei?" Ná Drake amemene no afi ase reyɛ fĩ.
  
  "Ɔtraa mpataku abien so kɔɔ ɔko. Pefee."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "So wɔabu afã akron no nyinaa ho akontaa?"
  
  Ben wosow ne ti. "Kakraa bi ayera, nanso..."
  
  Drake gyinaa hɔ kakra. "Dɛn?" - a mebisae.
  
  "Wiɛ, ɛte sɛ nea ɛyɛ nkwaseasɛm, nanso anansesɛm bi asinasin bi wɔ ha a ɛrenya nkɔso. Biribi a ɛfa Odin asinasin no nyinaa a ɛbɛka abom na afi ase ayɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛbɛma wiase awiei aba."
  
  Drake kae sɛ: "Nneɛma a ɛyɛ gyinapɛn." "Tete anyame yi nyinaa wɔ "wiase awiei" anansesɛm bi a ɛbata wɔn ho."
  
  Ben de ne ti too fam na ɔhwɛɛ ne dɔn no. "Nifa. Hwɛ. Yɛn a yɛyɛ Intanɛt so abayifo hia aduan," na ɔdwene ho sekan biako. "Na misusuw sɛ, mete nka sɛ nnwom foforo a efi nnwontofo kuw no hɔ reba nnansa yi ara. Croissants ne Brie a wɔde yɛ brunch?"
  
  "Bere a wowɔ Paris no..."
  
  Drake buee ɔpon no mu paapaee, ɔhwɛɛ ne ho hyiae, afei ɔyɛɛ Ben sɛnkyerɛnne sɛ ɔmfi adi. Ohuu serew a ɛwɔ n"adamfo no anim, nanso ɔkenkan nhyɛso a ɛyɛ hu a ɛwɔ n"ani so no nso. Ben de siee yiye, nanso ɔhwee ase kɛse.
  
  Drake san kɔɔ dan no mu na ɔde wɔn nneɛma nyinaa guu akyi bag mu. Bere a ɔde abɔso a emu yɛ duru no bɔɔ mu no, ɔtee sɛ Ben rekyia no denneennen na ɔtee nka sɛ ne koma gyaee wɔ ehu mu ne mprenu so pɛ wɔ n"asetra mu.
  
  Nea edi kan ne bere a Alison gyaw no hɔ, de saa nsonsonoe a wontumi nsiesie no kaa ho asɛm - woyɛ ɔsraani sen damn boot camp.
  
  Saa anadwo no. Bere a osu a enni awiei no de nusu hyɛɛ n"ani so ma sen bere biara no.
  
  Otuu mmirika kɔɔ ɔpon no ano, na ne nipadua mu ntini biara ayɛ basaa na wasiesie ne ho, afei ohui sɛ awarefo bi a wɔn mfe akɔ anim repere wɔ ɔkwan no so.
  
  Na Ben huu ehu koraa a ɛhyɛɛ Drake ani so ma ansa na ɔsraani dedaw no renya hokwan akata ne ho. Mfomso a ɛyɛ nkwaseasɛm.
  
  "Nha wo ho". Ben de serew a ɛyɛ mmerɛw kae. "Me ho yɛ".
  
  Drake homee a na ɛrewosow na odii wɔn anim siane antweri no, na ɔwɛn bere nyinaa. Ɔhwɛɛ abrannaa no so, wanhu ahunahuna biara, na ofii adi.
  
  Ɛhe na na adidibea a ɛbɛn hɔ paa no wɔ? Ɔyɛɛ n"adwene na ɔde n"ani kyerɛɛ Louvre.
  
  
  * * * .
  
  
  Ɔbarima bi a ɔyɛ srade a ofi Munich a ɔwɔ ntini mu oprehyɛn ho ɔbenfo ho nimdeɛ huu wɔn ntɛm ara. Ɔhwɛɛ sɛnea ne mfonini te no na wɔ koma bɔ abien mu no ohuu Yorkshireni a ne honam ani yɛ den na otumi yɛ adwuma no ne n"adamfo a ne ti nhwi tenten na ɔyɛ ɔkwasea no na ɔtoo wɔn mu wɔ mmeamudua no mu.
  
  Ɔsesaa ne gyinabea, na na n"ani nnye beae a ɛkorɔn a wotumi hu ade anaa nsensanee fitaa a ɛtutu ne honam akwaa no ho.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew guu mmati so afiri a wɔde kasa no mu sɛ: "Mede asaawa bi kura wɔn mu."
  
  Mmuae a wɔde mae no yɛɛ nwonwa ntɛm ara. "Kum wɔn seesei."
  
  
  ANAN
  
  
  
  PARIS, FRANCE, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Wɔtotow atuo abiɛsa nnidiso nnidiso ntɛmntɛm.
  
  Tuo a edi kan no dan fii dade pon a ɛwɔ Drake ti nkyɛn no so, afei ɛde ricocheted kɔɔ abɔnten, na ɛbɔɔ ɔbea panyin bi abasa. Ɔkyinkyim ne ho na ɔhwee ase, na ɔde mogya petepetee mframa mu te sɛ asɛmmisa agyiraehyɛde.
  
  Ɔhwe a ɛto so abien no maa Ben ti so nhwi no gyinaa hɔ.
  
  Nea ɛto so abiɛsa no bɔɔ kɔnkrit no wɔ baabi a ogyinaa hɔ no nanosecond biako bere a Drake soo n"asen mu denneennen akyi. Tuo no tu fii akwan no so na ɛbubuu ahɔhodan no mfɛnsere a ɛwɔ wɔn akyi no.
  
  Drake hwirew ne ho na ɔde anifere nantew Ben wɔ kar ahorow a esi hɔ a ɛtoatoa so akyi. "Me kura wo". Ɔde abufuw kaa asɛm a ɛyɛ sereserew. "Kɔ so ara kwa." Bere a ɔkotow no, ɔde ne ho too asiane mu sɛ ɔbɛhwɛ kar no mfɛnsere mu na ohui sɛ obi retu wɔ ɔdan no atifi bere a mfɛnsere no bubui no ara pɛ.
  
  "Shitty a wɔtow tuo!" Ne Yorkshire kasa ne asraafo kasafĩ maa ne nne yɛɛ den bere a adrenaline no yɛɛ kɛse no. Ɔhwɛɛ mpɔtam hɔ. Ná ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo no retu mmirika, wɔreteɛteɛm, na wɔde nneɛma ahorow nyinaa a ɛtwetwe adwene ba, nanso na ɔhaw no ne sɛ na nea ɔtow tuo no nim baabi a wɔwɔ ankasa.
  
  Na anka ɔrennyɛ ɔno nkutoo.
  
  Afei mpo, Drake huu mmarima baasa a na wadi kan ahu wɔn wɔ lockpicking no mu, a wofii Mondeo a na ɛyɛ sum no mu na wɔhyɛɛ da nantew kɔɔ wɔn nkyɛn.
  
  "Bere a ɛsɛ sɛ wotu kɔtra baabi foforo."
  
  Drake dii wɔn anim wɔ kar abien mu kɔɔ baabi a na wahu ababaa bi dedaw sɛ ɔresu denneennen wɔ ne kar mu. Ɛyɛɛ no nwonwa sɛ obuee ne pon mu mpaapaemu na ɔtee afobu nka ntɛmntɛm bere a ohui sɛ n"anim yɛ hu no.
  
  Ɔmaa n"anim yɛɛ nea ɛnyɛ hwee. "Firi mu."
  
  Da so ara wɔtow tuo biara. Ɔbea no weewee fii adi, na ehu maa ne ntini ahorow no yɛɛ nwini, na ɛdanee abopon a awu. Ben hwirew ne ho kɔɔ mu, na ɔmaa ne nipadua mu duru yɛɛ ketewaa sɛnea obetumi biara. Drake de ahopere dii n"akyi na afei ɔdanee safe no.
  
  Bere a ɔhome no, ɔde kar no too akyi na afei ɔtwee n"anim fii baabi a wɔde kar sisi no. Ná rɔba no reyɛ wusiw wɔ ɔkwan no atifi wɔ wɔn akyi.
  
  Ben teɛɛm sɛ: "Rue Richelieu!"
  
  Drake danee ne ho, twɛnee atuo no, ɔtee dade nnyigyei no bere a ɛrehuruw afi engine no so, afei ɔbɔɔ afiri a ɛma atuo no tu mmirika no. Wɔtwam faa akorɔmfo a wɔn ho adwiriw wɔn no ho wɔ kwan ho na wohuu sɛ wɔde ahopere resan akɔ wɔn kar no mu.
  
  Drake twaa ntwahonan no kɔɔ nifa, afei kɔɔ benkum, na afei kɔɔ benkum bio.
  
  Ben teɛɛm, na ɔde ne kɔn bɔɔ ne mu sɛnea ɛbɛyɛ a obehu ɔkwan no din.
  
  Wɔbɛkaa kar ahorow a ɛrekɔ so no ho. Drake de ahopere yɛɛ ntɛm sɛnea obetumi, na ɔpam kar no -a nea ɛmaa n"ani gyei no, ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ Mini Cooper -kɔɔ akwan so na ofii mu na ɔhwɛɛ akyi hwɛbea no yiye.
  
  Ná ɔdan atifi a ɔtow tuo no ayera akyɛ, nanso na Mondeo no asan aba hɔ, na na ɛnka akyi koraa.
  
  Ɔdanee ne ho kɔɔ nifa na afei ɔsan kɔɔ nifa bio, na onyaa anigye wɔ kar akanea no ho. Louvre Tete Nneɛma Akorae, a wɔfaa no fii benkum so. Na mfaso biara nni so: na nnipa ahyɛ akwan so dodo, na kar akanea no taa ba dodo. Ná ɛsɛ sɛ wɔtwe wɔn ho fi Paris mfinimfini.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa kyerɛɛ Ben. "Dɛn nti na wokɔ so teɛteɛm mmɔ mmɔnten din?"
  
  Ben hwɛɛ no denneennen. "Mennim! Wɔn... wɔkyerɛ wɔ TV so! Ɛboa?"
  
  
  * * * .
  
  
  "Daabi!" - teɛɛm san bae, wɔ engine no dede no so bere a ɔde ahoɔhare faa kwan a ɛyɛ hwerɛma no so kɔ akyirikyiri fi Rue de Rivoli no so.
  
  Tuo no ricochet fii boot no so. Drake huu obi a ɔretwam sɛ ɔrehwe ase wɔ yaw mu. Ná enye; na ɛyɛ aniberesɛm. Na saa nkurɔfo yi yɛ ahantan ne tumi araa ma na wɔnnwen onii a wɔpira wɔn no ho, na ɛda adi sɛ na wobetumi ne nea ebefi mu aba no atra ase.
  
  Dɛn nti na na Odin afã akron no ho hia wɔn saa?
  
  Atuo no hyɛn kɔnkrit ne dade mu na egyaw nsusuwso ahorow twaa Mini no ho hyiae.
  
  Saa bere no, Ben telefon a wokura kyin bɔɔ. Ɔyɛɛ ɔkwan a ɛyɛ den a ɔde twitwiw ne mmati so sɛnea ɛbɛyɛ a obeyi afi kotoku no mu. "Maame?"
  
  Drake domee komm sɛ: "O me Nyankopɔn!"
  
  "Me ho ye, ta. Wo? Te sɛ Paapa?"
  
  Mondeo no ayɛ ne kwan akɔ Mini no boot mu. Akanea a ɛma anifuraefo ani furae hyɛɛ baabi a wotumi hu no ma fi akyi, ne Germanfo baasa a wɔredi fɛw anim. Nkwaseafo no ani gyee ho.
  
  Ben de ne ti too fam. "Na onuawa kumaa?"
  
  Drake hwɛɛ sɛnea Germanfo no de wɔn atuo bɔɔ dashboard no so wɔ anigye a ɛyɛ hu mu.
  
  "Daabi. Biribiara titiriw biara nni hɔ. Um...dɛn ne saa dede no?" Ɔgyinaa hɔ kakra. "Oh... Xbox."
  
  Drake miaa accelerator no so kɔɔ fam. Engine no yɛɛ ho biribi ntɛmntɛm. Tae no yɛɛ gyegyeegye wɔ akwansin aduosia dɔnhwerew biara mpo mu.
  
  Tuo a edi hɔ no bubuu akyi mfɛnsere no. Ben siane kɔɔ baabi a wɔforo wɔ anim no a wantwɛn nsato krataa. Drake maa kwan ma ɔyɛɛ nhwehwɛmu kakra, afei ɔde Mini no kɔɔ ɔkwan a ɛda hɔ kwa no so wɔ kar ahorow a wɔde asi hɔ a ɛtoatoa so tenten bi anim.
  
  Akwantufo a wɔwɔ Mondeo no mu no totow atuo a wɔanhwɛ so, na atuo bubuu kar ahorow a esi hɔ no mfɛnsere mu, na ɛbɔɔ Mini no na ehuruw fii so. Wɔ sikɔne kakraa bi mu no, ɔbɔɔ breki no, ɔde nteɛteɛm twaa ne ho hyiae, tow kar ketewa no digrii 180, afei ɔde ahoɔhare san faa ɔkwan a wɔfaa so bae no so.
  
  Egyee sikani a ɛsom bo ansa na Mondeo no mu akwantufo no huu nea asi no. Ná ɛdannan digrii 180 no yɛ ahwɛyiye ne asiane, na ɛde kar abien a esi hɔ a na ɛyɛ hu a ɛyɛ hu fii mu. Ɛhe na na polisifo wɔ nneɛma kronkron nyinaa din mu?
  
  Afei de, ɔkwan biara nni hɔ a wobetumi afa so. Drake de kar twaa ntwea so sɛnea obetumi biara. "Sie wo ho, Ben. Yɛrekɔ mmirikatuo."
  
  Sɛ Ben nni hɔ a, anka obegyina hɔ ako, nanso na n"adamfo no ahobammɔ ne ade titiriw. Na na sɛ́ mɛyera no yɛ ade a nyansa wom mprempren.
  
  "Okay mama, yebehyia akyiri yi." Ben too ne fon mu na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Awofoɔ".
  
  Drake twee Mini no san kɔɔ soro kɔɔ kwan no ano na ɔde breki bɔɔ mpofirim wɔ sare a wɔasiesie no yiye no fã. Ansa na kar no resi no, wobuee apon no mu kɛse na wohuruw fii adi, na wɔde wɔn ani kyerɛɛ mmɔnten a ɛbɛn hɔ no so. Wɔne Parisfo a wonyin wɔ fie no frafrae ansa na Mondeo no reba wɔn anim mpo.
  
  Ben tumi bɔɔ biribi a ɛyɛ hu na ɔde n"ani kyerɛɛ Drake. "Me ɔbran".
  
  
  * * * .
  
  
  Wɔde wɔn ho siee intanɛt so adwumayɛbea ketewa bi a ɛbɛn beae bi a wɔfrɛ no Harry"s New York Bar. Ná eyi ne ade a nyansa wom sen biara a Drake yɛe. Esiane sɛ na ɛnyɛ nea ɛda adi na ne bo nyɛ den nti, na ɛyɛ beae a wobetumi atoa wɔn nhwehwɛmu so na wɔasi nea wɔbɛyɛ wɔ Louvre ntua a ɛreba no ho gyinae a wɔrenhaw wɔn ho anaasɛ wɔrentwitware mu.
  
  Drake siesiee muffins ne kɔfe bere a Ben kɔhyɛɛ mu no. Drake nnya nnyaa opira biara, nanso ɔsusuu sɛ ɛbɛyɛ sɛ Ben ahaw kakra. Ná ɔsraani a ɔwɔ ne mu no nni sɛnea obedi no ho dwuma ho adwene biara. Ná adamfo no nim sɛ ɛsɛ sɛ wɔkasa. Enti ɔpiaa aduan ne anonne kɔɔ aberante no nkyɛn, kɔtraa ɔdan bi a ɛyɛ fɛ mu na ɔkuraa n"ani.
  
  "Wo ho te dɛn wɔ saa nkwaseasɛm yi nyinaa ho?"
  
  "Mennim". Ben kaa nokware. "Minnyaa bere nhui de besi nnɛ."
  
  Drake de ne ti too fam. "Eyi ye." Wiɛ, sɛ woyɛ saa a..." ɔde ne nsa kyerɛɛ kɔmputa no so. "Dɛn na wowɔ?"
  
  "Mesan kɔɔ wɛbsaet koro no ara so sɛnea na meyɛ kan no. Fam tutu ho ade a ɛyɛ nwonwa... asinasin akron... yada, yada, yada... oh yeah - mekenkanee Odin "wiase awiei" atirisopam nsusuwii a ɛyɛ nwonwa no ho asɛm."
  
  "Na mekae sɛ..."
  
  "Ná ɛyɛ nkwaseasɛm. Nanso ɛnyɛ nea ɛkyerɛ ankasa, Mat. Tie eyi. Sɛnea mekae no, anansesɛm bi wɔ hɔ na wɔakyerɛ ase akɔ kasa pii mu. Ɛnyɛ Scandinaviafo nkutoo. Ɛte sɛ nea ɛyɛ amansan nyinaa de koraa, a ɛyɛ soronko koraa ma akuafo a wosua ade a ɛte sɛɛ ho ade. Wɔka wɔ ha sɛ sɛ wɔboaboa Odin asinasin akron no ano da bi wɔ Ragnarok bere mu a, ebebue kwan akɔ Anyame no Ɔboda no mu. Na sɛ wɔsɛe ɔboda yi da bi a... yie, sufre ne Hell a wɔayi no adi nyinaa yɛ yɛn haw no mfitiaseɛ ara kwa. Hyɛ no nsow sɛ mekae sɛ Anyame?"
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Daabi. Ɛbɛyɛ dɛn na Anyame no ɔboda atumi ayɛ wɔ ha? Wɔantra hɔ da Ragnarok antra hɔ da. Ná ɛyɛ Norwayfo beae ara kwa ma Harmagedon."
  
  "Pɛpɛɛpɛ. Na sɛ na ɛwɔ hɔ ampa nso ɛ?"
  
  "Enti susuw mfaso a ɛwɔ ade a wɔahu te sɛ eyi so ho hwɛ."
  
  "Anyame no Ɔboda? Anka ɛbɛboro biribiara so. Atlantis na ɛwɔ hɔ. Camelot na ɔkyerɛwee. Eden. Sɛ wɔde toto eyi ho a, anka wɔrenyɛ hwee. Enti woreka sɛ Odin's Shield yɛ mfiase ara kwa?"
  
  Ben kekaa ne muffin no atifi. "Misusuw sɛ yebehu. Asinasin awotwe da so ara wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wɔkɔ, enti sɛ wofi ase yera a," ogyinae kakra. "Wunim, Karin yɛ abusua no amemene, na sis bɛpɛ sɛ ohu Intanɛt so nsɛmmɔnedi yi nyinaa. Ne nyinaa asinasin."
  
  "Ben, mete afobu nka koraa sɛ mede wo ho ahyɛ mu. Na mehyɛ bɔ sɛ biribiara rensi wo, nanso merentumi mfa obi foforo biara nka eyi mu. Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Misusuw nea enti a Germanfo damn no fii ase yɛɛ eyi mprempren no ho. Akyinnye biara nni ho sɛ afã awotwe a aka no atra hɔ bere tenten ni."
  
  "Nsɛdi kakraa bi a wɔde di dwuma wɔ bɔɔlbɔ ho. Na wɔwɔ bi. Ebia na biribi titiriw bi wɔ Kyɛm no ho? Biribi a ɛfa saa asɛm no ho maa biribiara a aka no yɛɛ nea mfaso wɔ so."
  
  Drake kaee sɛ ɔtwee Shield no mfonini a ɛbɛn, nanso wobetumi de saa nhwehwɛmu no ato nkyɛn akyiri yi. Ɔbɔɔ screen no so. "Ɛka wɔ ha sɛ wohuu Odin Ɔpɔnkɔ ohoni no wɔ Vikingfo hyɛmma tenten bi mu, a nokwarem no ɛno ne Louvre no ho ɔyɛkyerɛ titiriw. Nnipa dodow no ara renhu Ɔpɔnkɔ ohoni no ankasa mpo bere a wɔnantew Louvre no."
  
  Ben kenkan denden sɛ: "Ɔkorow tenten." "Ɛyɛ ahintasɛm wɔ n"ankasa mu - wɔde nnua a edii Viking abakɔsɛm a wonim no anim na esii."
  
  Drake teɛɛm sɛ: "Te sɛ Kyɛm no ara pɛ."
  
  Ben kenkan kɔɔ akyiri sɛ: "Wohuu no wɔ Denmark. Ɔde ne nsa kyerɛɛ screen no so sɛ: "Na hwɛ ha, eyi twe adwene si Odin afã afoforo a madi kan aka ho asɛm no so? Wolves no wɔ New York, na adwene a eye sen biara ne sɛ Peaw no wɔ Uppsala, Sweden, efisɛ wahwe ase afi Odin nipadua mu bere a ofii Wiase Dua no so sian bae no."
  
  "Enti ɛno yɛ anum." Drake de ne ho too n"akyi wɔ n"akongua a ɛyɛ fɛ no so na ɔnom ne kɔfe no bi. Wɔ wɔn ho no, intanɛt café no yɛɛ dede a ɛnyɛ den. Ná nnipa a wɔrebɔ zigzag wɔ asetra mu ahyɛ akwan a ɛwɔ abɔnten no so ma.
  
  Wɔwoo Ben a na n"ano yɛ dade na ɔnom ne kɔfe a ɛyɛ hyew no fã wɔ ɔnom biako mu. Ɔbɔɔ rap sɛ: "Biribi foforo wɔ ha." "Onyankopɔn, minnim. Ɛte sɛ nea ɛyɛ den. Ɛfa biribi a wɔfrɛ no Volva ho. Dɛn na Seer kyerɛ? " .
  
  "Ebia wɔde ne din too kar no so."
  
  "Sere. Dabi, ɛte sɛ nea na Odin wɔ Velva soronko bi Twɛn - ebia eyi begye bere kakra."
  
  Na Drake nni adagyew sɛ ɔbɛdannan n"adwene akɔ Ben, kɔmputa no, nsɛm a ɛsen, ne abɔnten so kwan a adagyew nnim no ntam araa ma wanhu sɛ ɔbea no rebɛn kosii sɛ ogyinaa wɔn pon no nkyɛn pɛɛ.
  
  Ansa na obetumi akeka ne ho no, ɔmaa ne nsa so.
  
  Ɔde Amerika kasa kae sɛ: "Mmarimaa, munnsɔre." "Ɛsɛ sɛ yɛkasa".
  
  
  NNUM
  
  
  
  PARIS, FRANCE, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Kennedy Moore de bere kakra susuw awarefo no ho.
  
  Mfiase no na osusuw sɛ asiane biara nni ho. Bere tiaa bi akyi no, bere a ɔhwehwɛɛ aberante no nipadua kasa a ɛyɛ hu nanso wasi ne bo ne sɛnea ɔwɛn a ɔyɛ ɔbarima a wanyin no yɛe no mu akyi no, obehui sɛ ɔhaw, tebea, ne Ɔbonsam atwe wɔn baanu no akɔ asiane baasakoro a ɛnyɛ kronkron mu.
  
  Ná ɔnyɛ polisini wɔ ha. Nanso na ɔyɛ polisini wɔ New York, na na ɛnyɛ mmerɛw sɛ obenyin wɔ supɔw ketewaa a ɛwɔ kɔnkrit abantenten akɛse yi so. Na wowɔ polisini aniwa ansa na worehu sɛ ɛyɛ wo nkrabea sɛ wobɛkɔ akɔka NYPD ho. Akyiri yi woyɛɛ no yiye na wosan bu akontaa, nanso na wowɔ saa aniwa no bere nyinaa. Saa hwɛbea a ɛyɛ den, a wobu akontaa no.
  
  Bere a na ɔrekɔ akwamma mpo no, osusuw ho denneennen.
  
  Bere a ɔde dɔnhwerew biako nom kɔfe na ɔde ne ho hyɛɛ po so hyɛn mu a onni botae biara akyi no, wantumi anhyɛ ne ho so. Ebia na ɔrekɔ akwamma -a na ɛte sɛ nea eye ma no sen akwamma a wɔhyɛ no -nanso ɛno nkyerɛ sɛ polisini a ɔwɔ ne mu no gyaee ntɛm ara kɛkɛ sen sɛnea Britania no gyaee ne suban pa wɔ n"anadwo a edi kan wɔ Vegas no.
  
  Ɔde ne ho kɔhyɛɛ wɔn pon no so. Ɔsan susuw ho bio sɛ wɔhyɛɛ no ma onyaa akwamma. Eyi maa n"adwuma a agye din wɔ NYPD no yɛɛ nea ɛfata.
  
  Ɔbarima panyin no yɛɛ ntɛm susuw ne ho, na ɔmaa ne antennae so. Ɔhwɛɛ no ntɛmntɛm sen sɛnea U.S. Po so Asraafo bɛhwɛ Bangkok aguamammɔ dan bi mu.
  
  Ɔde akode a woyi fi hɔ kae sɛ: "Mmarimaa, munnsɔre." "Ɛsɛ sɛ yɛkasa".
  
  "Amerikani?" ɔbarima panyin no de ahodwiriw kakra kae. "Wopɛ dɛn?"
  
  Obu n"ani guu no so. "Wo ho ye, akokoaa?" Ɔde ne kyɛm no hyerɛn. "Meyɛ polisini." Afei wobɛdi me nokware."
  
  Ntɛm ara na ɔbarima panyin no klik na ɔde ahotɔ serewee, na na ɛyɛ nwonwa. Ɔfoforo no de adwene a ɛyɛ basaa bɔɔ n"ani.
  
  "BI?" - a mebisae.
  
  Polisini a ɔwɔ Kennedy no miaa asɛm no so. "Wofi w"ankasa wo pɛ mu aba ha?" Ná nea obetumi asusuw ho ara ne sɛ ɔbɛbɛn wɔn.
  
  Ná aberante no te sɛ nea wadi awerɛhow. "Wiɛ, nsrahwɛ yɛ papa, nanso nna a ɛyɛ katee nyɛ anigye kɛse."
  
  Ná ɛte sɛ nea ɔbarima panyin no ani sɔ ma ɛyɛ nwonwa. "Gye me di." Ɔhaw biara nni ha. Ɛyɛ papa sɛ yebehu sɛ ebinom a wɔwɔ mmarahyɛ baguafo mu da so ara bu adwuma yi. Me ne Matt Drake."
  
  Ɔteɛɛ ne nsa.
  
  Kennedy buu n"ani guu eyi so, na na ɔda so ara nnye nni. N"adwene kɔɔ saa kasasin no so, na na ɔda so ara bu adwuma no, na ɔtwee ne ho kɔɔ ɔsram a etwaam no mu. Wogyinaa baabi a wogyina bere nyinaa. Wɔ Kaleb mu. Wɔ wɔn a wɔyɛɛ no atirimɔdenfo no so. Esiane sɛ wogyaee no a biribiara nhyɛ no so nti.
  
  Sɛ ɛyɛ a.
  
  "Eye...aseda, misusuw sɛ."
  
  "Enti, woyɛ polisini a ofi New York? " Aberante no de n"aniwa a wɔama so, na ɔde kyerɛɛ ɔpanyin no so boaa nuance no.
  
  "Damn anifere." Matt Drake serewee brɛoo. Na ɛte sɛ nea ɔwɔ ahotoso, na ɛwom sɛ ɔtraa ase a ne ho adwo no de, nanso Kennedy tumi hui sɛ ɔwɔ tumi a ɔde bɛyɛ n"ade wɔ sekan biako mu. Na ɔkwan a ɔfaa so hwehwɛɛ nneɛma a atwa ne ho ahyia no mu bere nyinaa no maa osusuw polisini bi ho. Anaasɛ asraafo dɔm no.
  
  Ɔde ne ti too fam, na na osusuw ho sɛ ebia ɛsɛ sɛ ɔto nsa frɛ ne ho sɛ ɔmmɛtra ase anaa.
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ nkongua bi a hwee nni so bere a ogyaw no kwan a ɛda adi pefee sɛ obefi adi no. "Na suban pa nso. Metee sɛ New Yorkfo ne nnipa a wɔwɔ ahotoso sen biara wɔ wiase."
  
  Ɔbarima no yɛɛ n"anim basabasa sɛ: "Matt!"
  
  "Sɛ woka ahotoso a ɛboro so a, wopɛ sɛ woyɛ pɛsɛmenkominya ne ahantan a, mate saa nso." Kennedy hwee ase kɔɔ ɔdan no mu, na ɔtee nka sɛ ne ho yɛ fɛre kakra. "Afei mebaa Paris na mihyiaa Fransefo."
  
  "Wɔ nnapɔnna mu?"
  
  "Saa na wɔka kyerɛɛ me."
  
  Guy no annsi so dua, ɔteɛɛ ne nsa bio kɛkɛ. "Meda so ara yɛ Matt Drake. Na eyi ne me daberefo, Ben."
  
  "Hi, me ne Kennedy. Metee nea na woreka no, anyɛ yiye koraa no nsɛmti no, misuro. Eyi ne nea ɛmaa me ho dwiriw me. Na Wolves a wɔwɔ New York no nso ɛ?" Ɔmaa n"ani so, suasuaa Ben.
  
  "Baako". Drake suaa no yiye, na ɔtwɛnee sɛ ɔbɛyɛ n"ade. "Wunim ne ho biribi?"
  
  "Ná ɔyɛ Thor papa, ɛnte saa? Wunim, wɔ Marvel aseresɛm nhoma ahorow mu."
  
  "Ɔ"ayɛ nsɛm ho amanneɛbɔ nyinaa." Ben de ne ti too kɔmputa no so.
  
  "Mabɔ mmɔden sɛ merenkɔ nsɛmti mu nnansa yi." Kennedy nsɛm no bae ntɛmntɛm, na ɛyaw ne abasamtu yɛɛ basaa. Bere tiaa bi twaam ansa na ɔretoa so. "Enti, ɛnyɛ pii. Ɛdɔɔso ara kwa."
  
  "Ɛte sɛ nea woayɛ kakraa bi."
  
  "Ɛsen papa ma m"adwuma." Ɔsan bae na afei ɔfaa cafe no mfɛnsere a ɛho agu fĩ mu hwɛɛ abɔnten.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake dii n"ani akyi, na na ɔresusuw ho sɛ ebia ɛsɛ sɛ ɔpia no anaa, na n"ani hyiaa adwowtwafo a wɔadi kan no mu biako a na ɔrehwɛ ahwehwɛ no mu no de.
  
  "Shit." Saa mmarima yi yɛ nsiyɛ sen Indiafo baabi a wɔfrɛ nkurɔfo."
  
  Guy no anim hyerɛn wɔ recognition mu bere a Drake tu no, nanso afei Drake sii gyinae sɛ enhia sɛ ɔbɔ fuck bio. Na nsateaa no afi hɔ ampa na SAS captain no san bae. Ɔde ntɛmntɛm, faa nkongua no biako na ɔtow fii mfɛnsere no mu de hwee ase a ɛyɛ hu. Germanni no san de wimhyɛn san bae, na ɔhwee ase wɔ ɔkwan a wɔde fa so no so te sɛ nam a awu.
  
  Drake wosow Ben sɛ ɔmfa ne ho nkɔ nkyɛn. Ɔteɛɛm kyerɛɛ Kennedy bere a ɔretu mmirika no sɛ: "Wo ne yɛn mmra anaasɛ ɛnte saa." "Nanso twe wo ho fi me kwan so."
  
  Ɔde ahoɔhare kɔɔ ɔpon no ho, buee mu na ogyinae sɛ ebia atuo bɛtow a. Parisfo a wɔn ho adwiriw wɔn no gyinaa hɔ twaa ho hyiae. Nsrahwɛfo guan kɔɔ mmeae nyinaa. Drake de n"ani kyerɛɛ abɔnten so hwehwɛɛ nneɛma mu.
  
  "Okum ne ho". Ɔsan n"akyi.
  
  "Akyi pon". Ɔde ne nsa bɔɔ Ben mmati so na wɔde wɔn ani kyerɛɛ counter no so. Ná Kennedy nnya ntu, nanso na enhia polisini bi adwene a ɛyɛ nhwehwɛmu ansa na wahu sɛ saa nkurɔfo yi wɔ ɔhaw ankasa mu.
  
  "Mɛkata wo so."
  
  Drake twaam twaa adetɔnfo a na ehu aka no no ho kɔɔ ɔkwan bi a ɛso yɛ sum a kɔfe, asikre, ne nnua a wɔde kankan nneɛma nnaka ayɛ mu ma so. Wɔ awiei no na ogya guankɔbea bi wɔ hɔ. Drake bɔɔ bar no, afei ɔde ahwɛyiye hwɛɛ abɔnten. Awia owia no hyew m"ani, nanso na mpoano hɔ tew. Nea na ɛkyerɛ wɔ ne fam sɛ ɔtamfo biako pɛ na ɔwɔ abɔnten wɔ baabi.
  
  Drake yɛɛ sɛnkyerɛnne maa afoforo no sɛ wɔntwɛn, afei ɔde atirimpɔw nantew kɔɔ Germanni a na ɔretwɛn no nkyɛn. Wankwati ɔbarima no akuturuku no, na mmom ɔde kɔɔ owia ntini no mu denneennen a wanhinhim. Ahodwiriw a ɛwɔ nea ɔne no reko no anim no maa n"ani gyei ntɛm ara.
  
  "Pussies de wɔn ani si plexus no so." Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae. Na osuahu akyerɛ no sɛ ɔbarima a wɔatete no bɛbɔ nhyɛsoɔ a ɛda adi pefee wɔ nipadua no so no mu baako na wagyina kakra ama ayɛ adwuma, enti Drake kyɛɛ ɛyaw no - sɛdeɛ wɔkyerɛkyerɛɛ no a enni ano no - na ɔpiaa no faa mu. Ɔbubuu guy no hwene, bubuu ne hwene na ɛkaa kakraa bi na ɔde akuturuku mprenu bubuu ne kɔn, na afei ogyaw no sɛ ɔtrɛw ne ho wɔ kwan no nkyɛn a wanbubu anammɔn. Ɔwosow afoforo no kɔɔ wɔn anim.
  
  Wofii cafe no mu kɔhwɛɛ wɔn ho hyiae.
  
  Kennedy kae sɛ, "M"ahɔhodan no ne ha ntam kwan yɛ akwansin abiɛsa."
  
  Drake de ne ti too fam. "Damn cool. Kɔ."
  
  
  NSIA
  
  
  
  PARIS, FRANCE, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Simma baako akyi no Ben kaa sɛ, "Twɛn."
  
  "Nka sɛ ɛsɛ sɛ wokɔ aguaree, adamfo, anyɛ saa a ɛsɛ sɛ yɛtɔ mpaboa ma wo."
  
  Kennedy de ne serew siee bere a Ben ho yɛɛ no kusuu no.
  
  "Minim sɛ bere aso sɛ woda, akwakoraa, nanso ɛkame ayɛ sɛ bere aso... um... sɛ wobɛkɔ akɔsra Louvre."
  
  Damn, Drake hweree bere. "Nkwaseasɛm".
  
  "Wɔ Louvre?"
  
  "Ɛfa ɔkwan a wɔbɛdannan no ho." Drake de ne nsa kyerɛɛ taksi bi a na ɛretwam. "Kennedy, mɛkyerɛkyerɛ mu."
  
  "Wo te nka sɛ wo ho atɔ wo. Makɔ Louvre dedaw nnɛ."
  
  "Ɛnyɛ eyi nti..." Ben bɔɔ n"ano bere a wɔforoo taksi no. Drake kaa nkonyaayi asɛm no na kar no de ahoɔhare kɔe. Wɔfaa akwantu no komm na edii simma du faa mmɔnten a kar ahyɛ mu ma so. Ná akwan a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no nyɛ papa bere a wɔn baasa no bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛfa kwan so akɔ tete nneɛma akorae hɔ a wɔretaa wɔn akyi denneennen no.
  
  Bere a wɔnantew no, Ben maa Kennedy huu nea ɛwɔ hɔ nnɛ. "Obi huu Odin kyɛm wɔ Iceland. Obi wiaa wɔn fii York ɔyɛkyerɛ no mu, na ɛsɛee Frey mpataa nantew ho ɔyɛkyerɛ a ɛyɛ nwonwa no koraa."
  
  "Frey?"
  
  "Ɔbarima a ɔyɛ ntadehyɛ ho nhyehyɛe. So ɛnyɛ New York na wofi hɔ?"
  
  "Mifi New York, nanso menyɛ obi a ɔpɛ ntadehyɛ kɛse. Na m"ani nnye ho kɛse sɛ wɔbɛtwetwe me anifuraefo akɔ ntawntawdi bi mu. Nokwarem no, minhia ɔhaw biara bio mprempren."
  
  Ɛkaa kakraa bi na Drake kae sɛ "ɔpon bi wɔ hɔ" nanso ogyinaa ne ho wɔ sekan a etwa to no mu. Polisini betumi ayɛ nea mfaso wɔ so anadwo yi esiane nneɛma pii nti, titiriw nea efi States. Bere a wɔrebɛn ahwehwɛ pyramid a ɛhyɛɛ Louvre abrannaa agyirae no, ɔkae sɛ, "Kennedy, anyɛ yiye koraa no, saa nkurɔfo yi bɔɔ mmɔden sɛ wobekum yɛn mprɛnsa. Ɛyɛ m"asɛyɛde sɛ mɛhwɛ sɛ eyi rensi. Seesei yehia nsɛm pii fa nea hell rekɔ so wɔ ha no ho, na biribi nti wɔn ani gye nea Ben hui sɛ wɔfrɛ no "Odin Asinasin Nkron" no ho. Ankasa yennim nea enti a ɛte saa, nanso ɛha," ɔde ne nsa kyerɛɛ ahwehwɛ pyramid no akyi, "ne ɔfã a ɛto so abien."
  
  Ben kae sɛ: "Wɔrewia anadwo yi," na afei ɔde kaa ho sɛ, "Ebia."
  
  "Na dɛn ne New York anim yi?"
  
  "Odin foforo bi wɔ hɔ a wɔde akyerɛ wɔ hɔ. Mpataako. Wɔ Abɔde Ho Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae."
  
  Drake suaa asase mfonini no ho ade. "Ɛte sɛ nea Louvre no ntaa nkyerɛ Vikingfo nneɛma a wɔaboaboa ano. Eyi nso yɛ nea wɔagye atom, te sɛ nea ɛwɔ York no. Ɛka wɔ ha sɛ ade a ɛyɛ anigye sen biara ne Vikingfo hyɛmma tenten a ɛyɛ nea eye sen biara a wɔahu pɛn no mu biako, ne ne dimmɔne a agye dimmɔne no."
  
  "Dɛn na ɛkyerɛ?" Kennedy gyinaa antweri no atifi te sɛ demmire a ɛko tia ahum bere a nan abien pii tiatiaa ne so no.
  
  "Anomaly a wɔde ne mfe a wadi gyina hɔ ma. Eyi bae ansa na Vikingfo abakɔsɛm reba."
  
  "Wiɛ, ɛno yɛ anigye."
  
  "Menim. Wɔde wɔn akyerɛ wɔ Denon ntaban no ase fam, wɔ Egyptfo bi nkyɛn... Optic... Ptolemaic... bullshit. .bullshit...ɛnyɛ hwee da. Adeɛ no nie."
  
  Akwan a ɛtrɛw a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ hyerɛn twaa wɔn ho hyiae bere a wɔde wɔn ho frafraa nnipadɔm no mu no. Ɛhɔfo ne nsrahwɛfo a wɔadi mfe ahorow nyinaa hyɛɛ beae dedaw kɛse no ma na wɔde baa nkwa mu da mũ no nyinaa. Ná obi betumi asusuw sɛnea ɛte sɛ ɔdamoa na ɛyɛ hu no ho anadwo.
  
  Saa bere no, dede bi a ɛyɛ den bae, te sɛ nea kɔnkrit ɔfasu bi rebubu. Wɔn nyinaa gyaee. Drake danee ne ho kyerɛɛ Ben.
  
  "Twɛn wɔ ha, Ben. Ma yɛn dɔnhwerew fã. Yebehu wo." Ogyinaa hɔ kakra, afei ɔde kaa ho sɛ, "Sɛ wotu fi hɔ a, ɛnde twɛn bɛn ahwehwɛ pyramid no sɛnea wubetumi."
  
  Wantwɛn mmuae. Ná Ben nim asiane no yiye. Drake hwɛɛ sɛnea ɔtwee ne fon na ɔfrɛɛ nɔma bi wɔ speed dial so no. Ɛbɛyɛ maame, anaa papa, anaa onuawa. Ɔyɛɛ Kennedy sɛnkyerɛnne na wɔde ahwɛyiye sian antweri a ɛyɛ nkuruwankuruwa no kɔɔ abansoro a ɛwɔ fam no so. Bere a wɔde wɔn ani kyerɛɛ asa a na Vikingfo ɔyɛkyerɛ no wɔ so no, nkurɔfo fii ase tuu mmirika wiei. Mununkum a ɛyɛ den bi twitwiw wɔn akyi.
  
  "Dwane!" Ɔbarima a ɔte sɛ Hollister model no teɛɛm. "Mmarima bi wɔ hɔ a wokurakura atuo wɔ mu!"
  
  Drake gyinaa ɔpon no ano na ɔde ne ho too asiane mu sɛ ɔbɛhwɛ mu. Wɔde basabasayɛ koraa hyiaa no. Michael Bay adeyɛ sini bi mu adeyɛ bi, nea ɛyɛ nwonwa sen saa ara. Ɔkan mmarima baawɔtwe a wɔhyɛ ntade a wɔde kata wɔn ho, a wɔde anim akataso ne atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu, a wɔreforo akɔ Vikingfo hyɛmma tenten a ɛsõ sen biara a wahu pɛn no mu. Wɔ wɔn akyi no, wɔ anibiannaso a ɛyɛ nwonwa mu no, na wɔatow tokuru bi a wusiw wom agu tete nneɛma akorae no fasu mu.
  
  Ná saa mmarima yi abɔ dam. Nea ɛmaa wɔn ani gyei ne sɛ na wɔwɔ kateeyɛ tẽẽ a ɛyɛ ahodwiriw. Ná ɛte sɛ nea adan apon ano a wɔbɛtow ne rɔke a wɔtow gu nnipadɔm mu no yɛ wɔn ade a wɔtaa yɛ. Ɛnyɛ nwonwa sɛ wɔtaa Ben ne no wɔ Paris nyinaa kan. Ebia na kar akyi a wɔtaa yɛ wɔn anigyede a wɔde gye wɔn ani ansa na wɔada ara kwa.
  
  Kennedy de ne nsa too ne mmati so na ɔhwɛɛ ne ho hyiae. "Nyame".
  
  "Ɛda no adi sɛ yɛrefa ɔkwan pa so. Seesei nea ehia ara ne sɛ yɛbɛn wɔn sahene no."
  
  "Merenkɔ baabiara a ɛbɛn saa nkwaseafo yi mu biara. " Ɔde Engiresi kasa a ɛyɛ nwonwa kaa ntam.
  
  "Kama. Nanso ɛsɛ sɛ mehwehwɛ ɔkwan bi a mɛfa so ayi yɛn afi wɔn shit list no mu."
  
  Drake huu sɛ ɔmanfo pii a wɔnyɛ asraafo retu mmirika akɔ ɔkwan a wɔfa so fi adi no so. Germanfo no anhwɛ wɔn mpo, wɔde ahotoso dii wɔn nhyehyɛe no ho dwuma ara kwa.
  
  "Momma yɛn". Drake de ne ho faa ɔpon no ano kɔɔ dan no mu. Wɔde nneɛma a wɔde kyerɛ a atwa ho ahyia no dii dwuma de kataa so na wɔfaa kwan so bɛn baabi a wɔte asɛm no sɛnea ahobammɔ wom.
  
  "Bɔ dikh!" obi teɛɛm denneennen.
  
  "Biribi a ɛfa "ahopere" ho. Drake kae sɛ. "Ɛsɛ sɛ abɔdamfo a mogya ayɛ wɔn ma no yɛ ade ntɛm ara. Ɛsɛ sɛ Louvre no korɔn wɔ Fransefo mmuae ahorow no mu."
  
  Germanfo no mu biako teɛɛm sɛ biribi foforo na ɔfaa ɔbo bi a ne kɛse te sɛ anwummere aduan tray. Ná ɛte sɛ nea emu yɛ duru. Ɔsraani no frɛɛ nnipa baanu foforo sɛ wɔmmoa mma wonnyi mfi hyɛmma tenten no mu.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛda adi sɛ ɛnyɛ SAS."
  
  Kennedy kae sɛ: "Anaasɛ Amerikani." "Kan no na mewɔ Marine guy bi a obetumi de saa trinket yi ahyɛ ne foreskin ase."
  
  Drake menee ne ho kakra. "Mfonini pa." Yɛda wo ase wɔ wo nsɛm a wode ama no ho. Hwɛ." Ɔde ne ti too fam kɔɔ ɔfasu no ano a na ɔbarima bi a ɔde akatawia a ɔhyɛ atade fitaa nyinaa puei nkyɛe no so.
  
  "Ɔbarima koro no ara a ɔbɔɔ Shield korɔn wɔ York no. Ebia."
  
  Ɔbarima no hwehwɛɛ ohoni no mu bere tiaa bi, afei ɔde ne ti too fam de penee so na ɔdan kɔɔ ne Sahene no nkyɛn. "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ..."
  
  Wɔtoo tuo wɔ abɔnten. Germanfo no yɛɛ nwini sekan biako, na ɛda adi sɛ wɔde adwene a ɛyɛ basaa hwɛɛ wɔn ho wɔn ho denneennen. Afei na atuo ahyɛ dan no mu ma na obiara de ne ho kɔhyɛɛ mu sɛ ɔbɛkata ne ho.
  
  Mmarima pii a wɔakatakata wɔn ho puei wɔ ɔpon a wɔtow guu mu nnansa yi no so. Tumi foforo, a ɛsono wɔn ntadehyɛ sen Germanfo.
  
  Drake susuwii sɛ: Franse polisifo?
  
  Germanfo no mu biako de animtiaabu teɛɛm sɛ: "Canadafo!" "Kum! Kum!"
  
  Drake kataa n"aso bere a atuo dumien totow atuo bere koro mu no. Atuo firii onipa nipadua so, fii nnua a wɔde kyerɛe mu, fii ɔfasu a wɔde plaster ayɛ so. Ahwehwɛ no bubui, na nneɛma a wɔde kyerɛ a ɛsom bo tetew mu yɛɛ no asinasin na ɛhwee fam de hwee ase. Kennedy kaa ntam denneennen, a Drake fii ase hui sɛ ɛnyɛ "asase foforo" ankasa mma no. "Ɛhe na Fransefo a wɔyɛ fucking no wɔ, damn it!"
  
  Drake tee nka sɛ n"adwene atu afra. Canadafo?Hell a wɔakyinkyim bɛn na wɔwɔ ha?
  
  Ɔyɛkyerɛ a ɛwɔ wɔn nkyɛn no mu paapaee yɛɛ apem. Ahwehwɛ ne nnua asinasin tɔe guu wɔn akyi. Drake fii ase wee ne ho san n"akyi, na ɔtwee Kennedy kaa ne ho. Ná kɔbere ayɛ hyɛmma tenten no ma. Saa bere yi na Canadafo no akɔ wɔn anim akɔ dan no mu na Germanfo pii da hɔ a wɔawuwu anaasɛ wɔrewosow. Bere a Drake rehwɛ no, Canadafo no mu biako too Germanni no tuo wɔ baabi a ɛnyɛ den wɔ ne ti so, na ɔbubuu n"amemene wɔ Egyptfo dɔte ahina bi a adi mfe 3,000 so.
  
  "Ɔdɔ biara ayera wɔ nkaedum abɔmmɔfo a wɔabɔ dam ntam." Drake de n"ani kyerɛɛ baabi. "Na bere a mede bɔɔ Tomb Raider no nyinaa, ɛno ansi da."
  
  Kennedy wosow ahwehwɛ asinasin fii ne ti nhwi mu sɛ: "Yiw." "Nanso sɛ wodii agoru no ankasa a, sɛ́ anka wobɛhwɛ n"afurum nnɔnhwerew dunwɔtwe a, ebia wubehu nea ɛrekɔ so ankasa."
  
  "Ben ahoɔden. Ɛnyɛ me dea. Agoru a wodi, kyerɛ sɛ." Ɔde ne ho too asiane mu sɛ ɔbɛhwɛ soro.
  
  Germanfo no mu biako bɔɔ mmɔden sɛ obeguan. Otuu mmirika kɔɔ Drake nkyɛn tẽẽ a wanhu no, afei ɔde ahodwiriw huruw bere a wɔasiw n"akwan no. Ɔmaa ne tuo so kae sɛ: "Bewegen!"
  
  "Yiw, wo nso de." Drake maa ne nsa so.
  
  Ɔbarima no nsateaa yɛɛ den wɔ afiri a wɔde bɔ ade no so.
  
  Kennedy yɛɛ biribi mpofirim kɔɔ nkyɛn, na ɛmaa Germanni no adwene wosow. Drake bɛn no na ɔde ne nsateaa bɔɔ n"anim. Nsa no wosow wɔ Drake ti so, nanso ɔtwee ne ho kɔɔ nkyɛn, na bere koro no ara mu no, ɔde ne nan bɔɔ ɔsraani no kotodwe mu. Ɛkame ayɛ sɛ nteɛteɛm no nkata dompe a ɛrebubu nnyigyei no so. Drake wɔ ne so wɔ sekan biako mu, na ne nkotodwe miaa ne moma so a na ɛreyɛ kɛse no denneennen. Ɔde ahoɔhare tetew ɔsraani no akatawia no mu.
  
  Na ɔbɔɔ n"ano. "Uh. Minnim nea na mehwɛ kwan ankasa."
  
  Nwi a ɛyɛ bruu. Aniwa a ɛyɛ bruu. Anim a ɛyɛ den. Anim a ɛyɛ basaa.
  
  "Akyire". Drake de chokehold bɔɔ no a onnim hwee, na na ɔwɔ Kennedy mu ahotoso sɛ ɔbɛma n"ani ahwɛ ne mfɛfo no so. Bere a Drake maa n"ani so no, ɔko no kɔɔ so. Saa bere no, Germanni foforo nantew twaa ɔyɛkyerɛ a ɛrehwe ase no ho hyiae. Drake de no too nkyɛn na Kennedy kotow no wɔ owia plexus no mu. Saa ɔbarima yi gyaee ne ho ntɛmntɛm sen mmarimaa nnwontofo kuw foforo a wɔwɔ X Factor no.
  
  Afei na Canadafo no mu biako retwe Odin ohoni no afi ne tamfo nsateaa a awu na mogya ayɛ no ma no ho. Germanni foforo bi twaa n"afã na ofii nkyɛn tow hyɛɛ no so, nanso na Canadani no ye, na ɔkyinkyim na ɔde akuturuku abiɛsa a edi awu no sii fam, afei ɔtow nipadua a ayɛ mmerɛw no guu ne mmati so na ɔbɔɔ no hwee fam. Canadani no too tuo mprɛnsa wɔ baabi a ɛbɛn sɛnea ɛbɛyɛ a obegye adi kɛse, na afei ɔkɔɔ so twee ohoni no kɔɔ baabi a obefi adi no. Drake mpo ani gyee ho. Bere a Canadani no duu ne mfɛfo no nkyɛn no, wɔteɛteɛɛm na wɔtotow atuo guu wɔn so ansa na wɔresan wɔn akyi afa nneɛma a asɛe a ɛda so ara retu wusiw no mu.
  
  Canadani a odi kan no fii ase sui na ɔmaa ne nsa so guu Germanfo a na wɔanya wɔn ti adidi mu no so sɛ: "Upsalla!" Drake kyeree ahantan, asɔretia ne anigye no wɔ saa asɛmfua biako no mu. Nea ɛyɛ nwonwa no, ɛnne no yɛ ɔbea de.
  
  Afei ɔbea no gyinaa hɔ kakra na oyii n"akataso no de kyerɛɛ animtiaabu koraa. Ɔsan teɛteɛɛm guu Germanfo no so sɛ: "Upsalla!" "Kɔ hɔ!"
  
  Anka Drake bɛhinhim sɛ wankotow dedaw a. Osusuwii sɛ atuo abɔ no, saa na ahodwiriw no te. Ohuu nea wɔfrɛ no Canadani yi. Ná onim no yiye. Ɛyɛ Alicia Miles, Londonni a kan no na ɔyɛ ne pɛ wɔ SRT.
  
  Adwumakuw bi a wɔyɛ kokoam wɔ SAS mu.
  
  Wells asɛm a atwam no de nkae dedaw ahorow a ɛsɛ sɛ ɛkɔ so sie kɔ akyiri sen ɔmanyɛfo bi sikasɛm ho abakɔsɛm bae. Na woboro SAS no so. Dɛn nti na wopɛ sɛ wo werɛ fi?
  
  Esiane nea yɛyɛe nti.
  
  Ná Alicia Miles yɛ asraafo a wɔsen biara a wahu wɔn pɛn no mu biako. Ná ɛsɛ sɛ mmea a wɔwɔ asraafo dɔm titiriw mu no ye sen mmarima na ama wɔatumi akɔ akyirikyiri fã. Na Alicia sɔre kɔɔ soro tẽẽ.
  
  Dɛn na na ɔreyɛ na ama ɔde ne ho ahyɛ eyinom nyinaa mu, na wayɛ te sɛ obi a ɔyɛ katee, a na onim sɛ akyinnye biara nni ho sɛ ɔnyɛ saa? Ade biako pɛ na ɛkanyan Alicia: sika.
  
  Ebia ɛno nti na ɔyɛɛ adwuma maa Canadafo no?
  
  Drake fii ase wee ne ho kɔɔ baabi a wofi dan no mu ankasa no. Ɔde ahopopo kae sɛ: "Enti sɛ́ anka ɔbɛpopa yɛn afi nnipa a wokunkum wɔn no mu na wapa yɛn atamfo ho ntama no, seesei yɛwɔ atamfo pii, na yentumi nyɛ hwee gye sɛ yɛbɛma yɛn ho ayɛ basaa kɛse mpo."
  
  Kennedy, a ɔrewea n"akyi no de kaa ho sɛ: "M"asetra... wɔ nsɛm abien a ɛyɛ damn mu."
  
  
  AKRON
  
  
  
  PARIS, FRANCE, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Ná Kennedy ahɔhodan mu dan no ye kakra sen nea Drake ne Ben dii mu nnɔnhwerew abien no.
  
  Drake nwiinwii, na ɔhwɛɛ mmeae a wɔhyɛn mu ne mmeae a wofi mu sɛ: "Misusuwii sɛ mo polisifo nyinaa abubu."
  
  "Yɛne. Nanso bere a ɛkame ayɛ sɛ w"akwamma bere no nni hɔ mfe du no, ɛnde misusuw sɛ wo checking account no fi ase hyɛ ma."
  
  "So eyi yɛ laptop?" Ben duu ne nkyɛn ansa na wɔrebua asɛmmisa a ɛyɛ kasakoa no. Wohuu no sɛ ɔde ne ho ahintaw bɛn ahwehwɛ pyramid no bere a wofii tete nneɛma akorae hɔ akyi, na ɔreyɛ n"ade te sɛ nsrahwɛfo baanu foforo a ehu aka wɔn, a wosuro dodo sɛ wɔbɛkae nsɛm biara.
  
  "Dɛn nti na yɛnka nea yenim nkyerɛ Fransefo?" Kennedy bisae bere a Ben buee laptop no.
  
  Drake de serew kae sɛ: "Efisɛ wɔyɛ Fransefo," na afei ɔdanee aniberesɛm bere a obiara ankɔka ho no. Ɔtraa Kennedy mpa no ano hwɛɛ sɛnea n"adamfo no reyɛ adwuma. "Kafra. Fransefo renhu hwee. Sɛ yɛne wɔn bɛfa eyi mu mprempren a, ɛbɛma yɛabrɛ ase. Na misusuw sɛ bere yɛ asɛm. Ɛsɛ sɛ yɛne Swedenfo di nkitaho."
  
  "So wunim obi wɔ Sweden sum ase adwuma no mu?" Kennedy maa n"ani so kyerɛɛ no.
  
  "Daabi. Nanso, ɛsɛ sɛ mefrɛ me sahene dedaw no."
  
  "Bere bɛn na wufii SAS?"
  
  "Woannyae SAS no da." Bere a Ben maa n"ani so hwɛɛ n"ani so no, ɔde kaa ho sɛ, "Wɔ kasakoa mu."
  
  "Ɛbɛyɛ sɛ ti abiɛsa ye sen abien." Ben hwɛɛ Kennedy sekan biako. "Na sɛ woda so ara wɔ aguadi mu nso ɛ?"
  
  Ɔde ne ti too fam kakra. Kennedy ti nhwi no hwee n"ani so na ogyee simma biako de piaa no san n"akyi. "Mete ase sɛ Odin afã akron na ɛwɔ hɔ, enti m"asɛmmisa a edi kan ne nea enti a ɛte saa? Asɛmmisa a ɛto so abien ne sɛ ɛyɛ dɛn?"
  
  "Ná yɛresusuw ho wɔ cafe hɔ ara kwa." Ben de abufuw bɔɔ keyboard no so. "Atetesɛm bi wɔ hɔ, a Owura Krusty kyerɛ sɛ ɛnyɛ nokware wɔ ha, a ɛkyerɛ sɛ Anyame no Ɔdamoa ankasa wɔ hɔ - sɛnea ɛte ankasa no, beae a wosie tete Anyame no nyinaa. Na eyi nyɛ anansesɛm dedaw bi kɛkɛ; nyansahufo dodow bi aka ho asɛm, na wɔatintim nkrataa pii wɔ mfe no mu. Ɔhaw no ne sɛ," Ben de ne nsa twitwiw n"ani so kae sɛ, "ɛyɛ den sɛ wobɛkenkan. Nyansahufo nnye din wɔ wɔn kasa a wɔde kasa a ɛyɛ anwensɛm yɛ no ho."
  
  "Asɛmfua mu nsɛm? " Kennedy de serew san kaa no bio. "Worekɔ kɔlege?"
  
  Drake deadpanned sɛ: "Ɔno ne nnwontofo panyin wɔ nnwontofo kuw no mu."
  
  Kennedy maa n"ani so. "Enti wowɔ Anyame Ɔdamoa a na enni hɔ da no. YOO. Enti dɛn?"
  
  "Sɛ wɔgu ho fĩ da bi a, wiase no bɛmene ogya mu...ne nea ɛkeka ho. ne nea ɛkeka ho."
  
  "Mete aseɛ. Na afã akron nso ɛ?
  
  "Wiɛ, esiane sɛ wɔaboaboa wɔn ano wɔ Ragnarok bere so nti, wɔkyerɛ ɔkwan a ɛkɔ ɔdamoa no mu."
  
  "Ɛhe na Ragnarok wɔ?"
  
  Drake bɔɔ ne nan wɔ kapet no so. "Hring kɔkɔɔ foforo. Ɛnyɛ eyi ne beae no. Nokwarem no ɛyɛ nsɛm a esisi toatoa so, ɔko kɛse, wiase a ogya asuten atew ho. Abɔde mu asiane ahorow. Ɛkame ayɛ sɛ Harmagedon."
  
  Kennedy yɛɛ n"anim basabasa. "Enti na Vikingfo a wɔyɛ den no mpo suro adiyisɛm no."
  
  Bere a Drake hwɛɛ fam no, ohui sɛ USA Today nhoma bi a ɛyɛ foforo nanso ɛyɛ nsensanee kɛse wɔ fam. Wɔde asɛmti - 'RELEASED SERIAL KILLER DEMANDS TWO MORE' no abɔ ho.
  
  Ɛnyɛ anigye, nanso ɛnyɛ nea ɛyɛ soronko saa ma atesɛm krataa kratafa a edi kan. Nea ɛmaa ɔsan hwɛɛ no bio, te sɛ nea n"ani ahyew ne Kennedy mfonini a ɔhyɛ polisifo atade wɔ nkyerɛwee no mu. Na asɛmti ketewa bi a ɛwɔ ne mfonini no nkyɛn - Cop breaks down - kɔ AWOL.
  
  Ɔde nsɛmti no bataa vodka toa a ɛkame ayɛ sɛ hwee nni mu a ɛwɔ pon a wɔde siesie wɔn ho so, nnuru a wɔde kum ɛyaw a ɛwɔ mpa ho pon so, nneɛma a enni hɔ, nsrahwɛfo asase mfonini, nkae ade ne akwantu nhyehyɛe ho.
  
  Nsɛnhunu.
  
  Kennedy kae sɛ: "Enti saa Germanfo ne Canadafo yi pɛ sɛ wohu ɔdamoa a enni hɔ yi, ebia de bɛhyɛ anuonyam? Ahonyade a ebia ɛde bɛba no nti? Na sɛ wɔbɛyɛ yei a, ɛsɛ sɛ wɔboaboa Odin asinasin nkron no ano wɔ beaeɛ a ɛnyɛ beaeɛ. Ɛyɛ nokware?"
  
  Ben yɛɛ n"anim basabasa. "Wiɛ, dwom nyɛ dwom kosi sɛ wɔbɛmia agu vinyl so," sɛnea na me papa taa ka no. Wɔ Borɔfo kasa mu no, yɛda so ara wɔ adwuma pii a ɛsɛ sɛ yɛyɛ."
  
  "Ɛyɛ ntrɛwmu. " .
  
  "Ɛte sɛ ɛno kɛse." Ben danee laptop no screen no danee ne ho. "Odin mfonini akron no ne Aniwa, Mpataku, Valkyries, Ɔpɔnkɔ, Kyɛm ne Peaw."
  
  Drake kan no. "Wɔn mu baanum pɛ, akokoaa."
  
  "Aniwa abien." Mpɔtorɔ mmienu. Valkyries abien. Aane."
  
  "Ehe na ɛwɔ Apsalla?" Drake de n"ani kyerɛɛ Kennedy.
  
  Ben twitwaa mu kakra, afei ɔkaa sɛ, "Ɛka wɔ ha sɛ Peaw no tow Odin afã bere a na ɔredi mmuada bere a ɔsensɛn Wiase Dua no so no, na ɔdaa n"ahintasɛm bebree no nyinaa adi kyerɛɛ ne Volva - n"adehufo. Tie asɛm foforo a wɔafa aka: "Asɔredan a ɛwɔ Upsalla no nkyɛn no, dua kɛse bi wɔ hɔ a ne nkorabata atrɛw kɛse, a ɛyɛ ahabammono bere nyinaa wɔ awɔw bere ne ahohuru bere nyinaa mu.Dua bɛn na eyi yɛ, obiara nnim, efisɛ foforo biara nni hɔ a ɛte sɛ ɛno wɔahu pɛn.Ɛadi mfe ɔhaha pii.. Wiase Dua no wɔ - anaasɛ na ɛwɔ - Uppsala na ɛyɛ Norsefo anansesɛm mu ade titiriw.Ɛka sɛ wiase akron na atwa Wiase Dua no ho ahyia Yada... yada. Oh, asɛm foforo - 'dua kronkron a ɛwɔ Uppsala. Obiako taa kɔsra hɔ, wɔ nsõ kɛse bi a wɔfrɛ no Ygdrassil nkyɛn, a ɛhɔfo bu no sɛ ɛyɛ kronkron. Nanso seesei enni hɔ bio.'
  
  Ɔkenkanee bio sɛ: "Scandinaviafo abakɔsɛm akyerɛwfo fi bere tenten abu Gamla Upsalla sɛ mmeae a akyɛ na ɛho hia sen biara wɔ Europa Atifi fam abakɔsɛm mu no mu biako."
  
  Kennedy kae sɛ: "Na ne nyinaa wɔ hɔ." "Baabi a obiara betumi anya."
  
  Ben kae sɛ: "Wiɛ, ɛsɛ sɛ wɔkyekyere ne nyinaa bom. Mmu me tumi a ɛyera no adewa, me ho akokwaw wɔ nea meyɛ mu."
  
  Drake de ne ti too fam de gye toom. "Ɛyɛ nokware, gye me di. Ɔaboa me ma makɔ me kwan so wɔ me mfoninitwa adwuma mu asram asia a atwam ni."
  
  "Ɛsɛ sɛ woka anwensɛm ahorow ne abakɔsɛm mu nsɛm ahorow pii bom. Asɛm no yɛ Vikingfo anwensɛm a ɛfa akwantu a ɛkorɔn ho. Biribi nso wɔ hɔ a wɔfrɛ no Anwensɛm Edda, a nnipa a na wonim nnipa a wonim saa bere no mu abakɔsɛm akyerɛwfo no asefo kyerɛwee. Nsɛm pii wɔ hɔ."
  
  "Na yennim Germanfo no ho hwee. Ɛnyɛ Canadafo no ho asɛm. Anaasɛ nea enti a Alicia Miles-" Drake telefon a wokura kyin bɔɔ. "Pa kyɛw... ɛnte saa?"
  
  "ME".
  
  "Mekyea wo, Wells."
  
  "Fa so tra so, Drake." Wells homee kakra. "SGG yɛ Sweden Asraafo Titiriw na wɔayi Sweden Asraafo no afã horow afi wiase nyinaa."
  
  Drake kasa tiaa no bere tiaa bi. "Woredi agoru?"
  
  "Ɛnyɛ adwuma ho agoru na meredi agoru, Drake. Mmea nkutoo."
  
  "So eyi asi pɛn?"
  
  "Sɛnea mekae no, dabi."
  
  "So wɔkyerɛ nea enti a ɛte saa?"
  
  "Nkwaseasɛm a wɔtaa yɛ no, misuro. Biribiara nni hɔ a ɛyɛ nokware."
  
  "Biribi foforo biara?"
  
  Na ahomegyeɛ bi wɔ hɔ. "Drake, wode May nsɛm bi ka me ankasa, adamfo. Ben da so ara wɔ hɔ?"
  
  "Yiw, na wokae Alicia Miles?"
  
  "Yesu." Hena na ɔnyɛ saa? So ɔka wo ho?
  
  "Ɛnyɛ ankasa." Mihyiaa no wɔ Louvre bɛyɛ dɔnhwerew biako a atwam ni."
  
  Ɛnde, sikɔne du a wɔde yɛ komm: "So na ɔka eyi ho?Ɛrentumi nyɛ yiye." Ná ɔrenyi n"ankasa nkurɔfo mma da."
  
  "Yɛnyɛ "n"ankasa" da, anaasɛ ɛte sɛ nea ɛte saa."
  
  "Hwɛ, Drake, so woreka sɛ ɔboa ma wɔwiaa tete nneɛma akorae no?"
  
  "Ɛno ne me, owura. Ɛyɛ me. Drake nantew kɔɔ mfɛnsere no ho na ɔhwɛɛ kar akanea a ɛrehyerɛn wɔ ase hɔ no denneennen. "Ɛyɛ den sɛ wobɛyam, ɛnte saa? Ebia ɔde ne frɛ foforo no nyaa sika."
  
  Wɔ n"akyi no, na ɔte sɛ Ben ne Kennedy reyɛ mmeae a wonim no yiye ne mmeae a wonnim a Odin Asinasin Akron no wɔ no ho kyerɛwtohɔ.
  
  Ná Wells rehome denneennen. "Alicia rebɔ Miles akuturuku! Wo ne ɔtamfo no te pɔnkɔ so? Da. Ɔkwan biara nni hɔ, Drake."
  
  "Mihuu n"anim, owura. Ná ɛyɛ ɔno."
  
  "Yesu a ɔte keteke a wɔde fa mmofra mu. Dɛn ne wo nhyehyɛe?"
  
  Drake mumii n"ani na ɔwosow ne ti. "Menyɛ kuw no muni bio, Wells. Minni nhyehyɛe biara, damn it. Anka ɛnsɛ sɛ mihia nhyehyɛe bi."
  
  "Menim. Mebɛboaboa kuw bi ano, buddy, na mafi ase ahwehwɛ mu afi saa awiei yi. Sɛnea nneɛma rekɔ so no, ebia yɛbɛpɛ sɛ yɛyɛ akwan akɛse bi. Tena nkitahodi mu ".
  
  Nhama no kɔe wui. Drake danee ne ho. Ben ne Kennedy nyinaa hwɛɛ no denneennen. Ɔkae sɛ: "Mma ɛnhaw wo. "Ɛnyɛ sɛ merebɔ dam. Dɛn na wowɔ?"
  
  Kennedy de nsenia bubuu nkrataa pii a na ɔde polisifo nkyerɛwee tiawa akata so no mu. "Peaw - Upsalla. Nkwammoaa - New York. Ɛno akyi no, ɛnyɛ ade ketewaa bi mpo."
  
  "Yɛn nyinaa nkasa te sɛ nea wɔwoo yɛn a yɛde dwetɛ nkankyee ahyɛ yɛn mfurum so," Drake kae ansa na ɔretumi asiw ne ho kwan. "OK OK." Nea yenim nkutoo na yebetumi adi ho dwuma."
  
  Kennedy maa no serewee a ɛyɛ nwonwa. "M'ani gye wo style ho".
  
  Ben san kae sɛ: "Nea yenim ne sɛ Apsalla na obedi hɔ."
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ: "Asɛmmisa no ne sɛ, so me Gold Card no betumi adi eyi ho dwuma?"
  
  
  NWƆTWE
  
  
  
  UPSALLA, SWEDEN NKWASƐM
  
  
  Bere a wimhyɛn no rekɔ Stockholm no, Drake sii gyinae sɛ ɔde Kennedy bedi dwuma.
  
  Bere a Drake ne Ben de abufuw bɔɔ wɔn nsa toatoaa so akyi no, New York polisini no kowiee sɛ ɔtraa mfɛnsere ho a na Drake wɔ ne nkyɛn. Saa kwan yi so no, hokwan a ɛwɔ hɔ sɛ wobeguan no sua.
  
  Ɔkae sɛ: "Enti," bere a awiei koraa no wimhyɛn no yɛɛ pɛpɛɛpɛ na Ben buee Kennedy laptop no. "Mete tebea pɔtee bi nka. M"ankasa m"adwuma nhaw me, Kennedy, mewɔ mmara bi kɛkɛ. Ɛsɛ sɛ mihu nnipa a me ne wɔn yɛ adwuma no ho asɛm."
  
  "Anka ɛsɛ sɛ mihu... bere nyinaa ɛsɛ sɛ wutua mfɛnsere mu nkongua ho ka, ɛnte saa? Di kan ka sɛnea saa vibe yi ne Alicia Miles yɛɛ adwuma kyerɛ me?"
  
  Drake gye toom sɛ: "Ɛyɛ papa yiye."
  
  "So ebetumi aba saa. Dɛn na wopɛ sɛ wuhu?"
  
  "Sɛ ɛyɛ ankorankoro haw a, no damn thing. Sɛ eyi yɛ adwuma a, nsɛm a wɔaka abom ntɛm."
  
  "Na sɛ ɛyɛ abien no nyinaa nso ɛ?"
  
  "Nsɛnhunu. Mempɛ sɛ mɛhwehwɛ afoforo adwuma mu, nokwarem no, mempɛ, nanso ɛsɛ sɛ mede Ben di kan. Mehyɛɛ no bɔ sɛ yɛbɛfa eyi mu, na mɛka saa ara akyerɛ wo. Yɛn nsa kaa ahyɛde sɛ wonkum yɛn. Ade biako pɛ a wonyɛ ɔkwasea ne Kennedy, enti wunim sɛ ɛsɛ sɛ mitumi nya wo mu ahotoso sɛ wo ne me bɛyɛ adwuma wɔ eyi ho."
  
  Wimhyɛn mu dwumayɛni no kotow, na ɔde krataa kuruwa bi a wɔakyerɛw so sɛ "Yɛde Ahantan Yɛ Starbucks Kɔfe" mae.
  
  "Caffeine a wɔde yɛ adwuma". Kennedy de anigye a ɛda adi pefee gyee eyi toom. Ɔteɛɛ ne nsa, na ɔde ne nsa kaa Drake anim wɔ saa adeyɛ no mu. Ohui sɛ ɔhyɛ ne pantsuit a ɛto so abiɛsa a wontumi nkyerɛkyerɛ mu fi bere a ohyiaa no no. Eyi ka kyerɛɛ no sɛ ɔyɛ ɔbea a wɔde nneɛma a ɛnteɛ rema no adwene; ɔbea a ɔhyɛɛ ntade a ɛfata ma ɛfata baabi a ɔpɛ sɛ ɔyɛ aniberesɛm.
  
  Drake faa biako maa n"ankasa. Kennedy nom nsa simma biako, afei ɔde ti nhwi bi siee n"aso akyi wɔ ɔkwan a ɛyɛ brɛoo so a ɛtwee Drake adwene. Afei ɔdan n"ani kyerɛɛ no.
  
  "Wo damn adwuma no mu biara nni hɔ, ampa, nanso me... mewiee polisini bi a ne ho yɛ fĩ. Forensic ho ɔbenfo. Wɔkyeree no sɛ ɔde dɔla nsa kakraa bi reto kotoku mu wɔ baabi a wɔyɛɛ nsɛmmɔnedi no na wɔkaa ho asɛm kyerɛɛ I.A.. Ne saa nti, onyaa ntrɛwmu agyiraehyɛde. Mfe bi."
  
  "Biribiara nni hɔ a enye." So ne mfɛfo adwumayɛfo no guu wo so?"
  
  "Dude, damn, metumi adi eyi ho dwuma. Mede eyi anom fi bere a midii mfe anum. Nea enye, nea ɛrebɔ m"amemene te sɛ fucking drill, ne nokwasɛm a wunsusuw ho - sɛ afei wɔde saa owifo ɔkwasea yi nneyɛe a atwam no mu biara ho kyim. Biara. Ankonam. Baako."
  
  "Officially? Hena na ɔnam so?"
  
  "Mmaranimfo a wodi shit. Amanyɔfo a wodi shit. Daakye kurow sohwɛfo. Dawurubɔfo a wɔagye din kɛse a wɔn ankasa nimdeɛ a wonni ama wɔn ani afura dodo sɛ wobehu papa ne bɔne. Adwumayɛfo a wɔyɛ adwumaden."
  
  "Ɛnyɛ wo mfomso".
  
  "Oh yeah! Ka saa kyerɛ owudifo a ɔyɛ bɔne sen biara a New York Mantam ahu pɛn no mmusua. Ka kyerɛ ɛnanom dumiɛnsa ne agyanom dumiɛnsa, a wɔn nyinaa nim sɛnea Toma Kaleb kum wɔn mmabea nkumaa no ho nsɛm a ɛyɛ hu biara, efisɛ na wɔwɔ hɔ wɔ n"asɛnnibea nyinaa mu."
  
  Drake de abufuw kyekyeree ne nsateaa. "Wɔrebɛgyae saa ɔbarima yi?"
  
  Ná Kennedy ani yɛ amena a hwee nni mu. "Wɔgyaee no asram abien a atwam ni. Efi saa bere no wakum obi bio na afei ayera."
  
  "Daabi".
  
  "Ne nyinaa wɔ me so."
  
  "Dabi, ɛnyɛ nokware. Ɛwɔ nhyehyɛe no mu."
  
  "Me ne nhyehyɛe no. Meyɛ adwuma ma nhyehyɛe no. Eyi ne m'asetra".
  
  "Enti wɔsomaa wo kɔɔ akwamma?"
  
  Kennedy popaa n"ani. "Wɔhyɛ obi ma wogyae adwuma. M"adwene nyɛ bio... nea na ɛte. Adwuma no hwehwɛ sɛ da biara da simma biara mu da hɔ. Nsɛm a emu da hɔ a mintumi nnya bio kɛkɛ."
  
  Ɔdaa ne suban a ɛyɛ animtiaabu no adi koraa. "Na dɛn? So w"ani agye mprempren? Wobɛtumi ne me ayɛ adwuma seesei?"
  
  Nanso Drake ammua. Ná onim ne yaw no.
  
  Wɔtee ɔsraani panyin no nne a ɔrekyerɛkyerɛ mu sɛ efi baabi a wɔrekɔ no yɛ simma aduasa.
  
  Ben kae sɛ: "Ɔbɔ dam. Mekenkanee nkyɛe sɛ Odin Valkyries no yɛ ankorankoro nneɛma a wɔaboaboa ano no fã, a wonnim beae a ɛwɔ." Oyii krataa bi a wɔde kyerɛw nsɛm. "Mɛhyɛ aseɛ akyerɛw saa shit yi."
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Drake ante emu biara. Ná Kennedy asɛm no yɛ awerɛhow, na na ɛnyɛ nea na ɛsɛ sɛ ɔte. Osiee n"adwenem naayɛ no, na wantwentwɛn ne nan ase, na ɔde ne nsa kataa ne nsa a ɛrepopo no so.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Yehia mo mmoa wɔ eyi ho," sɛnea ɛbɛyɛ a Ben rente asɛm na akyiri yi ammisa no nsɛm. "Megye di." Mmoa pa ho hia wɔ oprehyɛn biara mu."
  
  Kennedy antumi nkasa, nanso ne serew tiawa no kaa asɛm pii.
  
  
  * * * .
  
  
  Wimhyɛn ne keteke a ɛkɔ ntɛmntɛm akyiri yi na na wɔrebɛn Apsalla. Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛwosow akwantu mu ɔbrɛ a na ayɛ n"amemene mununkum no afi hɔ.
  
  Wɔ abɔnten no, awia awɔw no maa n"adwene baa ne so. Wogyinaa taksi bi na wɔforo kɔɔ mu. Ben yii ɔbrɛ fii sum no fii hɔ denam ka a ɔkae sɛ:
  
  Gamla Uppsalla na ɔkyerɛwee. Eyi yɛ Upsalla dedaw no. Ɔtwee adwene sii Uppsalla nyinaa so, "wɔsii beae yi bere a wɔhyew asɔredan kɛse a ɛwɔ Gamla Uppsalla bere tenten a atwam ni no. Eyi ne Uppsalla foforo no titiriw, ɛwom sɛ adi mfe ɔhaha pii de."
  
  Kennedy kae sɛ: "Wow." "Ɛno ma Upsalla mfe ahe?"
  
  "Pɛpɛɛpɛ."
  
  Taksi no ankɔ baabiara. Mprempren ofirikafo no adan ne ho fã. "Abotan?"
  
  "Wode me bɔne bɛkyɛ me?" Ná Kennedy nne te sɛ nea ɛyɛ abufuw.
  
  "So wuhu nkoko no? Ahemfo amusiei nkoko?" Engiresi kasa a na ɛyɛ kasafĩ no ammoa.
  
  "Aane". Ben de ne ti too fam. "Ahemfo amusiei nkoko. Ɛwɔ baabi a ɛfata."
  
  Wowiee no wɔkɔɔ mini tour wɔ Uppsalla. Esiane sɛ na Drake redi agoru sɛ nsrahwɛfo nti, wantumi annye ɔkwan a ɛkyinkyini no ntom. Ɔkwan foforo so no, na Saab no yɛ nea ahotɔ wom na na kurow no yɛ nwonwa. Saa nna no mu no na Apsalla yɛ sukuupɔn kurow na na sakre ayɛ akwan no ma. Eduu bere bi no, wɔn ofirikafo a ɔkasa nanso ɛyɛ den sɛ ɔbɛkyerɛ ase no kyerɛkyerɛɛ mu sɛ sakre no rennyina mma wo wɔ kwan so. Ná ɛbɛma woakɔ fam a wunsusuw ho bio.
  
  "Akwanhyia ahorow". Ɔde ne nsa kyerɛɛ nhwiren a wɔde asiesie akwan a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no so. "Akwanhyia pii."
  
  Adansi adan dedaw a ɛsensɛn hɔ wɔ afã abien no nyinaa. Awiei koraa no, kurow no gyaee na nkuraase no fii ase sɛ ɛrewea kɔɔ asase no so.
  
  Ben fi ne tirim kae sɛ: "Ɛyɛ, enti Gamla Apsalla yɛ akuraa ketewaa bi mprempren, nanso wɔ aguade ho dawurubɔ ahorow a edi kan no mu no na ɛyɛ akuraa kɛse." "Wɔsiee ahemfo a wɔho hia wɔ hɔ. Na Odin tenaa hɔ kakra."
  
  Drake kaee anansesɛm no sɛ: "Ɛha na ɔsɛn ne ho."
  
  "Aane. Ɔde ne ho bɔɔ afɔre wɔ Wiase Dua no so bere a n"adehufo no rehwɛ na otie ahintasɛm biara a ɔde asie pɛn no. Ɛbɛyɛ sɛ na ɔkyerɛ pii ma no." Ɔbɔɔ n"anim basabasa, na osusuwii sɛ: Ɛbɛyɛ sɛ na wɔbɛn wɔn ho wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so.
  
  Drake de ne ho too so sɛ: "Eyi nyinaa te sɛ Kristofo bɔneka."
  
  "Nanso Odin anwu wɔ ha?" Kennedy bisae sɛ.
  
  "Daabi. Ɔne ne mma Thor ne Frey wui wɔ Ragnarok."
  
  Taksi no twaa baabi a ɛtrɛw a wɔde kar sisi ho hyiae ansa na ɛregyina. Wɔ nifa so no, na mfutuma kwan bi a asɛe yiye fa nnua a ɛso yɛ hare mu. Wɔn karkafo no kae sɛ: "Kɔ nkoko so."
  
  Wɔdaa no ase na wofii Saab no mu kɔɔ owia hann a ano yɛ den ne mframa foforo bi mu. Na Drake adwene ne sɛ ɔbɛhwehwɛ mmeae a atwa ho ahyia ne akuraa no ankasa ase ahwɛ sɛ ebia biribi ahuruw afi nnua adwuma no mu anaa. Ne nyinaa akyi no, bere a amanaman ntam afunumu pii de wɔn egos a wɔde wɔn ho ahyɛ mu yiye no reto nea wobetumi aka ho asɛm sɛ wiase nyinaa ahofadi ma obiara nkutoo akyi no, ɛsɛ sɛ biribi da nsow.
  
  Wɔ nnua no akyi no, asase no bɛyɛɛ afuw a ɛda hɔ, na nkoko nketewa du du pii ne nkoko akɛse abiɛsa a ɛda yɛn anim tẽẽ nkutoo na ebubui. Wɔ eyi akyi no, wɔ akyirikyiri no, wohuu ɔdan atifi a emu yɛ hare ne ɔdan foforo bi wɔ ne nifa so, na ɛno na ɛkyerɛɛ akuraa no mfiase.
  
  Kennedy gyinaa hɔ kakra. "Nnua nni baabiara, mmarima."
  
  Ná Ben de ne ho ahyɛ ne nhoma a ɔde kyerɛw nsɛm mu no mu. "Wɔremfa sɛnkyerɛnne bi nsi hɔ mprempren, ɛnte saa?"
  
  "So wowɔ adwene bi?" Drake hwɛɛ mfuw a ɛtrɛw no so sɛ ebia dwumadi ho sɛnkyerɛnne biara nni hɔ anaa.
  
  "Mekae sɛ mekenkanee sɛ bere bi na nkoko bɛyɛ mpem abiɛsa wɔ ha. Ɛnnɛ wɔn mu ɔhaha pii wɔ hɔ. Wunim nea ɛkyerɛ?"
  
  "Wɔnkyekyee wɔn yiye koraa?" Kennedy serewee. Drake ho tɔɔ no sɛ na ɛte sɛ nea ɔde n"adwene asi adwuma a na ɔwɔ hɔ no so koraa.
  
  "Tete no, na sum ase dwumadi pii wɔ hɔ. Na afei saa "ahemfo" nkoko abiɛsa yi. Wɔ afeha a ɛtɔ so dunkron mu no wɔde ahene baasa a wɔka ho asɛm wɔ Yngling Fie - Aun, Adil ne Egil - a ɛyɛ Scandinavia ahemfo mmusua a wɔagye din sen biara no mu biako din too wɔn din. Nanso..." ogyinae kakra, n"ani gyee ho, "ɛsan ka sɛ wɔ anansesɛm ne anansesɛm a edi kan no mu no, na amusiei nkoko wɔ hɔ dedaw - na na ɛyɛ tete ayɛyɛde a wɔde ma nea edi kan - mfitiase - Ahene baasa - anaa Anyame sɛnea yenim no wɔn Seesei. Oyi ne Freyr, Thor ne Odin."
  
  Kennedy kae sɛ: "Nneɛma a wɔde hyɛ mu kwa wɔ ha." "Nanso so woahyɛ sɛnea Bible mu nsɛm ho nsɛm pii a yɛkɔ so nya fi tete nsɛm yi nyinaa mu no nsow."
  
  "Oyi ne Sagi. " Ben teɛɛ no so. "Anwensɛm. Adesua mu doodles. Biribi a ebia ɛho hia - nsɛm du du pii wɔ hɔ a wɔde abata nkoko no ho a ɛfa Sweden asɛmfua falla ho, ne manga fallor - a minnim nea ɛno kyerɛ. Na, Kennedy, so mankenkan wɔ baabi sɛ Kristo ho asɛm no ne asɛm a ɛfa Zeus ho no di nsɛ yiye?"
  
  Drake de ne ti too fam. "Na Misrifo nyame Horus nso yɛ nea odii kan bae foforo. Ná wɔn baanu nyinaa yɛ Anyame a wɔkyerɛ sɛ wonni hɔ da." Drake de ne ti too fam kɔɔ ahemfo nkoko abiɛsa a ɛda nsow wɔ asase a ɛyɛ petee no ho no so. "Frey, Thor ne Odin, ɛnte saa? Enti hena ne hena, Blakey? BI?"
  
  "Minni adwene biara, adamfo."
  
  "Mma ɛnhaw wo, munchkin. Yebetumi ayɛ nsɛm a ɛyɛ ayayade afi akuraa asefo yi hɔ sɛ ɛho hia a."
  
  Wɔtwam twaa nkoko no ho, na wɔyɛɛ nsrahwɛfo baasa a wɔabrɛ dwumadi sɛ ade a wɔde gye wɔn ani. Ná owia no rebɔ wɔn ti so, na Drake huu Kennedy sɛ ɔrebubu n"aniwa ahwehwɛ a ɔde hwɛ owia no.
  
  Ɔwosow ne ti. Amerikafo.
  
  Afei Ben telefon bɔɔ. Kennedy wosow ne ti, na na abusua no mu nkitahodi mpɛn pii no ahyɛ no so dedaw. Drake serewee kɛkɛ.
  
  Ben de anigye kae sɛ: "Karin. "Me nuabea panyin no te dɛn?"
  
  Kennedy de ne nsa bɔɔ Drake mmati so. "Odwontofo panyin wɔ kuw no mu?" - a obisae.
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Koma a ɛyɛ sika kɔkɔɔ, ɛno ara ne no. Ná ɔbɛyɛ biribiara ama wo a onwiinwii. Nnamfo anaa mfɛfo adwumayɛfo ahe na wowɔ te sɛ eyi?"
  
  Ná Gamla Uppsalla akuraa no yɛ fɛ na ɛhɔ tew, na na adan a ɛwɔ soro a ɛso yɛ toro a wɔadi mfe ɔhaha pii, wɔakora so yiye, na nnipa kakraa bi na wɔte hɔ no ayɛ mmɔnten pii. Akuraa aseni bi a ɔnyɛ nhyehyɛe de anigye hwɛɛ wɔn.
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ asɔredan no. "Ɛhɔnom asɔremma no boa bere nyinaa."
  
  Bere a wɔbɛn abrannaa no so no, ɛkame ayɛ sɛ akwakoraa bi a ɔhyɛ asɔre ntade bɔɔ wɔn fii wɔn nan so. Ɔde ahodwiriw gyinaa hɔ.
  
  "Hɛlo. Kan jag hjalpa tutu?"
  
  "Minnim saa asɛm no, ɔhokafo." Drake de ne serew a eye sen biara no hyɛɛ ne ho. "Nanso saa nkoko yi mu nea ɛwɔ he na ɛyɛ Odin dea?"
  
  "Wɔ Borɔfo kasa mu?" Ɔsɔfo no kaa wiase no ho asɛm yiye, nanso ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛte ase. "Vad? Dɛn? Baako?"
  
  Ben kɔɔ n"anim na ɔtwee ɔsɔfo panyin no adwene kɔɔ ahemfo nkoko no so. "Baako?"
  
  "Woahu." Akwakoraa no de ne ti too fam. "Aane. Hm. Storsta..." Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛhwehwɛ asɛmfua no. "Akɛseɛ."
  
  "Nea ɛsõ sen biara?" Ben trɛw ne nsa mu kɛse.
  
  Drake serew kyerɛɛ no, na n"ani gyee ho.
  
  "Akontaabu." Kennedy fii ase danee ne ho, nanso na Ben wɔ asɛmmisa biako a etwa to.
  
  Ɔde n"ano nkutoo kae sɛ, "Falla?" "Anaasɛ manga fallor?"
  
  Egyee bere kakra, nanso mmuae no, bere a ɛbae no, maa Drake yɛɛ nwini kosii ne dompe mu.
  
  "Afiri... afiri pii."
  
  
  NKRON
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, SWEDEN NKURƆFOƆ
  
  
  Drake dii Ben ne Kennedy akyi kɔɔ ahemfo nkoko a ɛso sen biara no so, na ɔde nhama a ɛwɔ n"akyi bag mu no dii agoru sɛnea ɛbɛyɛ a obetumi ahwehwɛ mpɔtam hɔ asomdwoe mu. Ná nea ɛkata so biako pɛ no wɔ ɔbotan ketewaa no akyi bɛyɛ akwansin biako, na sekan biako mu no osusuwii sɛ ohu sɛ ɔretu wɔ hɔ. Nneɛma a ɛkɔ ntɛmntɛm. Nanso nhwehwɛmu foforo a wɔyɛe no anhu biribi foforo biara.
  
  Wogyinaa Odin bepɔw no ase. Ben gyee ahome. "Nea otwa to a obedu soro no benya shit bi wɔ me Facebook krataafa so!" - teateaam, na ode ahopere sii kwan so. Drake dii akyi brɛoo na ɔserew kyerɛɛ Kennedy a na ɔnam ntɛmntɛm kakra sen no no.
  
  Wɔ ne komam tɔnn no, ofii ase yɛɛ basaa kɛse. Ná n"ani nnye ho. Ná wɔda adagyaw a anidaso biara nni mu. Ná atuo a ano yɛ den dodow biara betumi adi wɔn akyi, na ama wɔakɔ so de atuo abɔ wɔn, na wɔatwɛn ahyɛde ara kwa. Mframa no bɔɔ denneennen na ɛbɔɔ aso no, na ɛmaa ahobammɔ a wonni ho atenka no yɛɛ kɛse.
  
  Egyee bɛyɛ simma aduonu ansa na yɛreforo akɔ koko a sare wɔ so no atifi. Bere a Drake duu hɔ no, na Ben te sare no so dedaw.
  
  "Ɛhe na piknik kɛntɛn no wɔ, Krusty?"
  
  "Gyaw eyi wɔ wo stroller mu." Ɔhwɛɛ ne ho hyiae. Sɛ wufi ha a, na wubehu no yɛ nwonwa: mfuw a ɛso yɛ ahabammono a enni awiei, nkoko ne nsubɔnten a ɛwɔ baabiara, ne mmepɔw a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛwɔ akyirikyiri. Ná wotumi hu Gamla Uppsalla akuraa a ɛtrɛw kɔ New Uppsalla kurow no hye so no.
  
  Kennedy kaa nea ɛda adi pefee no. "Enti mɛka biribi a ɛhaw me bere tiaa bi ni ara kwa. Sɛ eyi yɛ Odin Mound, na Wiase Dua no ahintaw mu - a ɛbɛyɛ damming a wobehu - adɛn nti na obiara nhuu bi da? Dɛn nti na ɛsɛ sɛ yɛhwehwɛ mprempren?"
  
  "Ɛyɛ mmerɛw". Ná Ben resiesie ne kurukuruwa a ontumi nni so no. "Obiara ansusuw ho sɛ ɔbɛhwɛ kan. Ɛde besi bere a wohuu Kyɛm no ɔsram biako a atwam ni no, na ne nyinaa yɛ anansesɛm a mfutuma wom. Ahuntasɛm. Na na ɛnyɛ mmerɛw sɛ wɔde Peaw no bɛka Wiase Dua a mprempren ɛkame ayɛ sɛ wɔfrɛ no Yggdrasil wɔ amansan nyinaa mu no ho, na afei wɔde nnankron tiawa a Odin de traa hɔ no bɛka ho."
  
  Na-" Drake chimed in, "sɛ ɛwɔ hɔ a, ɛrenyɛ mmerɛw sɛ wobehu saa dua no. Wɔrempɛ sɛ ɔkwasea bi a ne mfe akɔ anim bɛto hintidua wɔ eyi so."
  
  Afei Drake telefon a wokura kyin no bɔɔ. Ɔde anibere a ɛyɛ fɛwdi hwɛɛ Ben bere a ɔtwee fii n"akyi bag mu no. "Yesu." Me afi ase reyɛ te sɛ wo."
  
  "Abura?"
  
  "Kuw bi a nnipa du na wɔwom wɔ wo nsam. Ka asɛm no ara."
  
  Drake menee ne ho dwiriw no. "Nnipa du. Eyi yɛ kuw kɛse." SAS kuw bi a emufo yɛ du betumi asoma Ɔmampanyin no wɔ ne Oval Office na wɔada so ara anya bere de apue wɔ Lady Gaga video foforo no mu ansa na wɔde wɔn ani akyerɛ fie akɔnom tii.
  
  "Nnanso akɛse, mete. Tebea no reyɛ kɛse dɔnhwerew biara."
  
  "Eyi yɛ nokware?"
  
  "Aban ahorow nsakra da, Drake. Wofii ase nkakrankakra na afei wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔde bulldozer bɛfa mu, nanso wosuroe sɛ wobewie. Sɛ ɛyɛ awerɛkyekye biara a, eyi nyɛ ade kɛse a ɛrekɔ so wɔ wiase mprempren."
  
  Wɔyɛɛ Wells asɛm no sɛnea ɛbɛyɛ a wɔne no bedi te sɛ nea gyata ne ɔsebɔ di no, na Drake ammu abam. "Te sɛ dɛn?"
  
  "NASA nyansahufo asi so dua sɛ ogya bepɔw kɛse foforo bi wɔ hɔ nkyɛe. Na..." Na ɛte sɛ nea Wells ho yeraw no ankasa: "Ɛyɛ nnam."
  
  "Dɛn?"
  
  "Ɔyɛ nnam kakra. Kakraa.Nanso susuw ho hwɛ, ade a edi kan a wususuw ho bere a woka ogya bepɔw kɛse bi ho asɛm ne...
  
  "...okyinnsoromma yi awiei," Drake wiee, na ne menewa yɛɛ nwunu mpofirim. Na ɛyɛ nea ɛbae ara kwa sɛ afei de Drake ate saa kasasin yi mprenu wɔ nna dodow a ɛte saa mu. Ɔhwɛɛ sɛ Ben ne Kennedy twaa apon no ho hyia, na wɔrebɔ sare no, na ɔtee ehu bi a agye ntini a na ɔntee nka da.
  
  "Ɛhe na ɛwɔ?" obisae.
  
  Wells serewee. "Ɛnyɛ akyirikyiri, Drake. Ɛne baabi a wohuu wo Kyɛm no ntam nware. Eyi wɔ Iceland."
  
  Ná Drake rebɛka ne mprenu so bere a Ben teɛɛm sɛ, "Mahu biribi!" wɔ nne a ɛkorɔn a ɛkyerɛ ne naivety bere a ɛtrɛwee wɔ baabiara no mu.
  
  "Ɛsɛ sɛ mekɔ". Drake tuu mmirika kɔɔ Ben nkyɛn, na ɔtow akɔmfosɛm no sɛnea obetumi biara. Kennedy nso hwɛɛ ne ho hyiae, nanso ade biako pɛ a na wotumi hu ne akuraa no ase.
  
  "Fa to fam, adamfo. Dɛn na wowɔ?"
  
  "Weinom". Ben kotow na ɔde brush yii sare a ayɛ tan no fii hɔ ma ɛdaa ɔbo bi a ne kɛse bɛyɛ sɛ A4 krataa adi. "Wɔhyehyɛ bepɔw no ho nyinaa, anammɔn kakraa biara, wɔ toatoa so fi soro kosi bɛyɛ ne nnyinaso no fã. Ɛbɛyɛ sɛ wɔn mu ɔhaha pii."
  
  Drake hwɛɛ mu yiye. Wim tebea sɛee ɔbo no ani kɛse, nanso sare a anyin dodo na ɛbɔɔ ne fã bi ho ban. Ná agyiraehyɛde ahorow bi wɔ wɔn ani.
  
  Ben kae sɛ: "Runic nkyerɛwee, misusuw sɛ wɔfrɛ no." "Viking Nsɛnkyerɛnnede".
  
  "Ɛbɛyɛ dɛn na woahu?"
  
  Ɔserewee. "Wɔ wimhyɛn no mu no, mehwɛɛ kyɛm agyiraehyɛde ahorow no. Wɔn nyinaa yɛ pɛ. Bisa Google kɛkɛ."
  
  Kennedy twee ne ho sɛ: "Abofra no ka sɛ ɔhaha pii wɔ hɔ," na ɔhwɛɛ soro ne fam wɔ bepɔw a ɛso yɛ toro a sare wɔ so no so. "Enti dɛn? Ɛnboa."
  
  Ben kae sɛ: "Abofra no ka sɛ ebia ɛbɛyɛ adwuma." "Ɛsɛ sɛ yɛhwehwɛ runes a ɛfa nea yɛrehwehwɛ no ho. Rune a egyina hɔ ma peaw. Rune a egyina hɔ ma dua bi. Na rune no ma -" .
  
  Kennedy wiei sɛ: "Baako."
  
  Ná Drake wɔ adwene bi. "Mebɔ kyakya sɛ yebetumi de line of sight adi dwuma. Ɛsɛ sɛ yɛn nyinaa hu yɛn ho yɛn ho ansa na yɛahu sɛ ɛyɛɛ adwuma, ɛnte saa?"
  
  Kennedy serewee sɛ: "Ɔsraani ntease." "Nanso misusuw sɛ ɛfata sɛ wosɔ hwɛ."
  
  Ná Drake ho pere no sɛ obebisa no polisini no ntease ho asɛm, nanso na bere rekɔ. Akuw afoforo nyaa nkɔso na na ɛyɛ nwonwa sɛ na wonni hɔ, mprempren mpo. Wɔn nyinaa fii ase yii sare no fii ɔbo biara so, na wɔde ahopere twaa koko a ɛyɛ ahabammono no ho hyiae. Mfiase no na ɛyɛ adwuma a ɛnyɛ aseda. Drake yɛɛ sɛnkyerɛnnede ahorow a ɛte sɛ kyɛm, agyan, afurum, hyɛmma tenten, afei peaw!
  
  "Baako na ɛwɔ hɔ". Ne nne a emu dɔ no kɔɔ baanu a aka no nkyɛn, nanso ankɔ akyiri. Ɔde n"akyi bag tenaa ase na ɔde nneɛma a wɔtɔɔ bere a na wɔretu taksi afa Apsalla no guu hɔ. Torch, kanea kɛse bi a wɔde tow, kyɛnsee, nsu, nnade abien a ɔka kyerɛɛ Ben sɛ wɔde yi nneɛma a asɛe. Ɔnyaa n"akyi hwɛɛ n"akyi, menyɛ damn gullible saa, nanso na wɔn ahiadeɛ no yɛ ntɛm sene Ben dadwen seesei ara.
  
  "Dua". Kennedy kotow, na ɔde ne nsa twitwiw ɔbo no so.
  
  Egyee Ben simma du bio a na ne ho yeraw no ansa na ɔrenya biribi. Ogyinaa hɔ kakra, afei ɔsan kaa n"anammɔn a watu nnansa yi no bio. "Wokae nea meka faa Tolkien a ɔde Gandalf gyinaa Odin so no ho?" Ɔde ne nan bɔɔ ɔbo no. "Wiɛ, eyi ne Gandalf. Ɔwɔ poma mpo. Hei!"
  
  
  * * * .
  
  
  Drake hwɛɛ no yiye. Ɔtee nnyigyei bi a wɔde twitwiw nneɛma, te sɛ nea wɔde nnyigyei a ɛyɛ twitwiw rebue apon a emu yɛ duru.
  
  "So wotiatia ɔbotan bi so na ɛde bae?" - bisae yie.
  
  "Mesusu sɛ yiw".
  
  Wɔn nyinaa hwɛɛ wɔn ho wɔn ho, na wɔn anim sesa fii anigye so kɔɔ dadwen so kɔɔ ehu so, na afei, sɛ́ obiako no, wɔkɔɔ wɔn anim.
  
  Drake ɔbo no gyaee kwan kakra. Ɔtee nnyigyei koro no ara a wɔde twitwiw nneɛma. Asase a ɛwɔ ɔbo no anim no memee, na afei baabi a ɛhɔ yɛ toro no tuu mmirika twaa apon no ho hyiae te sɛ ɔwɔ a ɔwɔ turbocharged.
  
  Ben teɛɛm sɛ, "Biribi wɔ ha."
  
  Drake ne Kennedy nantew faa asase a akɔ fam no so koduu baabi a ogyinae no. Ɔkotow, na ɔhwɛɛ mpaapaemu bi a ɛwɔ fam mu. "Ɔkwan bi a wɔfa so fa mu."
  
  Drake wosow kanea bi. Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ munyin baanu, nkurɔfo." "Di m'akyi".
  
  
  * * * .
  
  
  Bere a na wontumi nhu wɔn no, tumi abien a ɛsono emu biara koraa fii ase boaboaa wɔn ho ano. Germanfo a ɛde besi saa bere yi na wɔn ani gye ho sɛ wɔbɛda fam wɔ Gamla Apsalla kurow a na ɛda hɔ no mu no siesiee wɔn ho na wofii ase dii Drake anammɔn akyi.
  
  Kuw foforo, Sweden Asraafo asraafo atitiriw kuw bi-Sarskilda Skyddsgrupen, anaa SSG-kɔɔ so hwɛɛ Germanfo no na wɔkaa ɔhaw a ɛyɛ nwonwa a ɔmanfo baasa a wɔnyɛ asraafo a wɔasian akɔ amoa no mu nkyɛe no de too gua no ho asɛm.
  
  Ɛsɛ sɛ wobisabisa wɔn nsɛm koraa. Ɔkwan biara a ɛho hia so.
  
  Ɛne sɛ, sɛ wonyaa wɔn ti didii mu wɔ nea na ɛrebɛsi no mu a.
  
  
  EDU
  
  
  
  WIASE DUA AMEKUW, SWEDEN
  
  
  Drake de ne ti too fam. Ná ɔkwan a ɛyɛ sum no afi ase sɛ baabi a wɔwea na afei de na ne sorokɔ nnu anammɔn asia. Ná wɔde abo ne dɔte na ɛyɛ ɔdan no atifi na na sare akɛse a ɛsensɛn hɔ a ɛsɛ sɛ wotwitwa fi kwan no so ahyɛ mu ma.
  
  Ɛte sɛ nea worekɔ kwae mu, Drake susuwii. Asase ase nkutoo.
  
  Ohui sɛ wɔatwa bobe a ɛyɛ den no bi dedaw. Adwennwene asorɔkye bi tuu mmirika faa ne mu.
  
  Wɔbaa beae bi a na ntini no mu yɛ den araa ma na ɛsɛ sɛ wɔwea bio. Ɔko no yɛɛ den na efĩ, nanso Drake de ne nsateaa dii nsateaa anim, kotodwe dii nkotodwe anim, na ɔhyɛɛ afoforo no nkuran sɛ wonni n"akyi. Bere a eduu bere bi no, nhyɛso mpo ammoa Ben no, Drake dan kɔɔ asisifo so.
  
  Kennedy bɔɔ n"ano sɛ: "Anyɛ yiye koraa no, ɔhyew no so retew." "Ɛbɛyɛ sɛ yɛrekɔ fam."
  
  Drake kwatii ɔsraani a ɔyɛ gyinapɛn no mmuae, na biribi a ɛdaa adi wɔ ne kanea hann mu no kyeree n"ani mpofirim.
  
  "Hwɛ no".
  
  Runes a wɔasen wɔ ɔfasu no so. Nsɛnkyerɛnnede a ɛyɛ nwonwa a ɛmaa Drake kaee nea ɛhyɛ Odin kyɛm no fɛfɛɛfɛ no. Ben nne a wɔabɔ no akuturuku no yɛɛ dede wɔ ɔkwan no so.
  
  "Scandinaviafo rune ahorow. Ahyɛnsode pa."
  
  Drake de ahonu danee ne kanea no fii wɔn so. Sɛ wobetumi akenkan no a. Osusuwii bere tiaa bi sɛ SAS no benya nneɛma pii. Ebia na bere aso sɛ yɛde wɔn ba ha.
  
  Anamɔn aduonum foforo na na fifiri retɔ no. Ɔtee sɛ Kennedy rehome denneennen na ɔredome sɛ ɔhyɛ ne pantsuit a eye sen biara. Ná ɔntee biribiara mfii Ben hɔ koraa.
  
  "So wo ho ye, Ben? So wo ti nhwi ayɛ nhini so?"
  
  "Ha, damn no, ha. Kɔ so, afunumu."
  
  Drake kɔɔ so wee faa atɛkyɛ no mu. Ɔde ahomegyeɛ a ɔhome no ntam no, ɔkaa sɛ: "Adeɛ baako a ɛhaw me ne sɛ "mfiri pii wɔ hɔ." Misrifoɔ no yɛɛ afiri a ɛyɛ fɛ de bɔɔ wɔn akoradeɛ ho ban.Dɛn nti na Norwayfoɔ no anyɛ saa?"
  
  Kennedy de ahopopo kae de buae sɛ: "Mintumi nsusuw sɛ Vikingfo no redwen afiri no ho denneennen dodo."
  
  Ben teɛɛm wɔ nhama no so sɛ: "Minnim." "Nanso na Vikingfo nso wɔ adwenkyerɛfo akɛse, wunim. Te sɛ Helafo ne Romafo no ara pɛ. Ɛnyɛ wɔn nyinaa na na wɔyɛ atirimɔdenfo."
  
  Dane kakraa bi na ɔkwan no fii ase trɛwee. Anamɔn du foforo ne ɔdan atifi a ɛwɔ wɔn atifi no yerae. Saa bere yi na wɔtrɛw wɔn ho mu gyee wɔn ahome. Drake kanea no hyerɛn ɔkwan a ɛda n"anim no so. Bere a ɔde ne nsa kyerɛɛ Kennedy ne Ben so no, ɔserewee.
  
  "Damn, mo baanu te sɛ nea moafi ɔdamoa mu aba nkyɛe!"
  
  "Na misusuw sɛ woasua saa nkwaseasɛm yi?" Kennedy wosow ne nsa. "SAS a wobɛyɛ ne ne nyinaa?"
  
  Ɛnyɛ SAS, Drake antumi anwosow nsɛmfua a awuduru wom no. "Kan no na wɔyɛ saa." Ɔkaa saa na ɔkɔɔ n"anim ntɛmntɛm afei.
  
  Ɔdannan ne ho denneennen bio, na Drake tee mframa a ɛrebɔ wɔ n"anim no nka. N"adwene a ɛyɛ no yaw yɛɛ no te sɛ aprannaa a ɛrebɔ mpofirim, na nea ɛto so abien twaam ansa na ɔrehu sɛ ogyina ɔbotan bi a ɔbotan a ɛte sɛ ɔbotan wɔ n"ase so.
  
  Ade a ɛyɛ nwonwa a wohuu no hyiaa n"ani.
  
  Ogyinaa hɔ mpofirim araa ma Kennedy ne Ben bɔɔ no. Afei wɔn nso huu saa adehunu yi.
  
  "OMFG" na ɔkyerɛwee. Ben na ɔkyerɛɛ dwom a wɔde wɔn nsa hyɛɛ ase no asɛmti sɛ Wall of Sleep.
  
  Wiase Dua no gyinaa wɔn anim wɔ n"anuonyam nyinaa mu. Ná ɛnkɔ soro da. Na dua no abɔ fam, na ne ntini a ɛyɛ den no trɛw kɔ asase bepɔw a ɛwɔ wɔn atifi no so, na mfe a obi adi ne abotan a atwa ho ahyia no kura mu denneennen, na ne nkorabata yɛ sika kɔkɔɔ, na ne nhaban yɛ ahabammono a ɛtra hɔ daa, na ne dua no trɛw anammɔn ɔha kɔ fam kodu bun no mu a ɛyɛ amoa kɛse bi ho.
  
  Wɔn kwan no danee antweri teateaa bi a wɔasen wɔ abotan afasu mu.
  
  Ben homee sɛ: "Afiri." "Mma wo werɛ mmfi afiri no ho."
  
  Kennedy kaa Drake adwene ankasa sɛ: "To hell with the traps." "Ɛhe na hell na hann no fi ba?"
  
  Ben hwɛɛ ne ho hyiae. "Ɛyɛ borɔdɔma."
  
  Drake kae sɛ: "Glow sticks." "Kristo." Wɔasiesie beae yi."
  
  Wɔ ne SAS nna mu no wɔsomaa nkurɔfo sɛ wɔnkɔsiesie beaeɛ te sɛ yei; kuw bi a wɔbɛhwɛ ahunahuna no na wɔayɛ neutralize anaasɛ wɔbɛkyerɛw no din ansa na wɔasan akɔ base.
  
  Ɔkae sɛ: "Yɛnni bere pii. Ná ne gyidi wɔ Kennedy mu ayɛ kɛse nkyɛe. "Momma yɛn".
  
  Wɔfaa anammɔn a asɛe na ɛrebubu no so, na mpofirim a ɛtɔ fam no wɔ wɔn nifa so bere nyinaa. Anamɔn du baa fam na antweri no fii ase danee denneennen. Drake gyinaa bere a ɔkwan bi a ɛyɛ anammɔn abiɛsa buei no. Biribiara nni hɔ a ɛyɛ nwonwa, na mmom ɛdɔɔso sɛ ɛbɛma wagyina kakra -bere a tokuru a ɛda hɔ a ɛwɔ ase hɔ no daa adi kɛse mpo no.
  
  "Nsɛnhunu".
  
  Ɔhuruwii. Ná abo antweri no trɛw bɛyɛ anammɔn abiɛsa, na ɛnyɛ den sɛ wobɛfa so, na na ɛyɛ hu bere a anammɔn biara a ɛnteɛ kyerɛ owu a ɛyɛ nokware no.
  
  Osii fam nokware na ntɛm ara ɔdanee ne ho, na ɔtee nka sɛ Ben reyɛ asu. Obu n"ani guu Kennedy so na ɔde n"adwene sii n"adamfo no so sɛ: "Mma ɛnhaw wo." "Gye me di, Ben. Ben. Mebɛkyere wo."
  
  Ohuu gyidi a ɛwɔ Ben ani so. Ahotoso a edi mũ a ɛte sɛ mmofra de. Na bere aso sɛ ɔsan nya bio, na bere a Ben huruw na afei ɔhinhim no, Drake de ne nsa bɔɔ ne nsateaa so boaa no.
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ baabi. "Ɛyɛ mmerɛw, ɛnte saa?"
  
  Kennedy huruwii. Drake hwɛɛ no yiye, na ɔyɛɛ ne ho sɛ onhu. Osii fam a ɔhaw biara nni ho, ohuu ne haw na ɔyɛɛ n"anim basabasa.
  
  "Ɛno yɛ anammɔn abiɛsa, Drake. Ɛnyɛ Grand Canyon no."
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ Ben. "Woasiesie wo ho, adamfo?"
  
  Anamɔn aduonu foforo, na na ɔkwan a edi hɔ a wobue wɔ antweri no so no trɛw, anammɔn aduasa saa bere yi, na nnua a ɛyɛ den a ɛwosow bere a Drake nam so no na esiw ano. Kennedy dii n"akyi, na afei Ben ohiani no, a Drake hyɛɛ no sɛ ɔnhwɛ soro, sɛ ɔnhwɛ n"anim sen sɛ ɔbɛhwɛ fam, ɔnsua baabi a ɔrekɔ no mmom sen sɛ ɔbɛsua ne nan. Bere a aberante no rewosow bere a oduu asase a ɛyɛ den so no, na Drake frɛɛ sɛ onnye n"ahome bere tiaa bi.
  
  Bere a wogyinaa hɔ no, Drake hui sɛ Wiase Dua no atrɛw wɔ ha araa ma ɛkame ayɛ sɛ ne nkorabata a ɛyɛ den no ka antweri no. Ben de obu teɛɛ ne nsa sɛ ɔrebɛbɔ ne honam akwaa a ɛwosow wɔ ne nsa a ɔde kaa no no ho.
  
  "Eyi... eyi yɛ nea ɛboro so," ɔhome.
  
  Kennedy de saa bere yi yɛɛ ne ti nhwi na ɔhwehwɛɛ ɔpon a ɛwɔ soro no mu. Ɔkae sɛ: "Ɛde besi ha no, biribiara mu da hɔ." "Ɛsɛ sɛ meka sɛ sɛnea ɛte no, ɛyɛ ampa sɛ hell nyɛ Germanfo a wosiesiee beae yi. Anka wɔbɛfow nneɛma na wɔde ogyaframa ahyew no."
  
  Ahomegye kakraa bi bio na wɔhwee ase anammɔn aduonum, ɛkame ayɛ sɛ fã. Awiei koraa no Drake maa ne ho kwan ma osusuwii sɛ tete Vikingfo no nyɛ Misrifo no pɛ wɔ ne nyinaa akyi, na na nsonsonoe yɛ nea eye sen biara a wobetumi ayɛ bere a ɔforoo abo antweri no so, a nokwarem no na ɛyɛ hemp, nhama ne aduru a wɔde yɛ aduru no fã a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ no Ɔhwee ase, huu asehwe a enni awiei no na ɔkyeree ne ho wɔ ne nsateaa ano.
  
  Kennedy twee no kɔɔ soro. "Afunumu a ɛrewosow mframa mu, SAS guy?"
  
  Ɔsan wee kɔɔ asase a ɛyɛ den so na ɔtrɛw ne nsateaa a abubu no mu. "Meda wo ase".
  
  Wɔde ahwɛyiye kɛse tu kɔɔ baabi foforo, na afei de bɛboro fã. Wɔ baabi a hwee nni hɔ a ɛwɔ wɔn nifa so no akyi no, na dua kɛse bi gyina hɔ daa, a mframa ne owia hann nkaa no, na ɛyɛ mmere a atwam ho anwonwade a wɔn werɛ afi.
  
  Wɔde Vikingfo agyiraehyɛde ahorow pii mae. Ben susuwii sɛ ɛyɛ nwonwa. Ɔkae sɛ: "Ɛte sɛ mfitiase ɔfasu a wɔde nkyerɛwee akyerɛw so no." "Ná nkurɔfo twitwa wɔn din kɛkɛ na wogyaw nkrasɛm-"John wɔ ha!" no nkyerɛase a edi kan no.
  
  Kennedy kae sɛ: "Ebia wɔn a wɔbɔɔ ɔbodan no."
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtu anammɔn foforo, na ɔde ne ho abata ɔbo fasu a ɛyɛ nwini no ho, na dede bi a emu dɔ a ɛyɛ yaw yɛɛ gyegyeegye wɔ ɔbodan no mu. Asubɔnten bi a asɛe fi soro hwee ase.
  
  "Dwane!" - Drake teɛɛm. "Seesei!"
  
  Wɔde ahopere sian antweri no, na wobuu wɔn ani guu afiri afoforo no so. Ɔbo kɛse bi fii soro hwee ase a ɛhwee ase denneennen, na ɛbubuu abotan dedaw bere a ɛhwee ase no. Drake de n"ankasa de kataa Ben amu so bere a ɔbotan bi faa antweri a na wogyina so no mu hwee ase, na ɔde anammɔn a ɛsom bo bɛyɛ anammɔn aduonu kaa ho no.
  
  Kennedy brush abo a wɔabɔ no asinasin no fii ne mmati so na ɔde serew a ɛyɛ dry hwɛɛ Drake. "Meda wo ase".
  
  "Hey, na minim sɛ ɔbea a ogyee SAS guy no afunumu no betumi atu mmirika asen ɔbotan a ɛnyɛ den. " .
  
  "Ɛyɛ serew, ɔbarima. Enti ɛyɛ serew."
  
  Nanso na ennya nwiei. Nnyigyei bi a ano yɛ nnam a ɛrebɔ, na hama a ɛyɛ tratraa nanso ɛyɛ den no bubui wɔ anammɔn a ɛtetew Ben ne Kennedy ntam no so.
  
  Kennedy teɛɛm sɛ: "Fuuuck!" Ahama asinasin no de ahoɔden puei araa ma anka ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ ɛbɛtetew ne nansoaa ne ne nipadua a aka no ho.
  
  Klik foforo anammɔn abien kɔ fam. Drake saw wɔ hɔ ara. "Shit!"
  
  Ɔbobom foforo a efi soro no kyerɛ sɛ ɔbo no bɛhwe ase a edi hɔ.
  
  Ben ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Ɛyɛ afiri a wɔsan yɛ no mpɛn pii. "Ade koro no ara kɔ so si mpɛn pii. Ɛsɛ sɛ yedu ɔfã yi."
  
  Drake antumi anhu anammɔn a ɛyɛ basaa ne nea ɛnyɛ, enti ɔde ne ho too anigye ne ahoɔhare so. Wɔde wɔn ti tuu mmirika sian bɛyɛ anammɔn aduasa, bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛtra wim akyɛ sɛnea wobetumi. Antweri no afasu bubui bere a wotwaa tete kwan no, kɔɔ ɔbodan a abotan wom no mu dɔ mu no.
  
  Nneɛma a asɛe a ɛregu fam no nnyigyei fii ase yɛɛ den.
  
  Wɔn wimhyɛn no akyi no, hama a ɛyɛ den a ɛpaapaee.
  
  Drake de ne nan sii atoro antweri foforo so, nanso n"ahoɔden no soaa no faa baabi tiawa a ɛda hɔ kwa no. Kennedy huruw faa ne so, na ne ho yɛ fɛ te sɛ ɔkraman a ɔretu koraa, nanso Ben hwee n"akyi, na afei de ɔrehwe ase akɔ bun no mu.
  
  "Nan!" Drake teɛɛm, afei ɔhwee n"akyi kɔɔ baabi a hwee nni hɔ no, na ɔbɛyɛɛ fam. Ahotɔ hohoroo nhyɛso a ɛwɔ n"amemene mu bere a Kennedy twee ne nan san kɔɔ ne gyinabea no. Ɔtee nka sɛ Ben abɔ ne nipadua na afei ɔhwee ne moma so. Drake de ne nsa kyerɛɛ guy no momentum kwan, afei ɔde kaa ho piaa no kɔɔ asase a ɛyɛ den no so.
  
  Ɔtenaa ase ntɛmntɛm, na na ne ho ayɛ no yaw.
  
  "Kɔ so kɔ so!"
  
  Ná abo asinasin ahyɛ mframa no ma. Biako huruw fii Kennedy ti so, na ɛmaa baabi a wɔatwa ne mogya asubura. Ɔfoforo nso bɔɔ Drake wɔ ne nansoaa mu. Ɛyaw no maa ɔtwitwaa ne sẽ na ɛkanyan no ma otuu mmirika ntɛmntɛm.
  
  Atuo tow ɔfasu a ɛwɔ wɔn ti atifi no mu. Drake kotow na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔpon no ano bere tiaa bi.
  
  Mihuu tumi bi a minim wɔn sɛ wɔaboaboa wɔn ho ano wɔ hɔ. Germanfo.
  
  Afei de na wɔretu mmirika denneennen, a na ɛnyɛ anibiannaso. Egyee Drake sikani a ɛsom bo ansa na ɔrehuruw akɔ akyi. Bere a atuo foforo a ɛretu no tow ɔbotan a ɛbɛn ne ti no mu no, ɔde ne ho kɔhyɛɛ n"anim, huruw fii atrapoe no so, yɛɛ kurukuruwa a edi mũ, na ɔde ne nsa bɔɔ mu, na ogyinaa hɔ koduu ne sorokɔ nyinaa a wanhwere ahoɔden ounce biako mpo.
  
  Ah, nna pa a atwam no asan aba bio.
  
  Atuo pii. Afei afoforo no hwehwee ase wɔ n"anim. Ehu tetew ne koma mu tokuru kosii sɛ ohui sɛ wɔadu ɔbodan no ase ara kwa bere a wɔretu mmirika no, na esiane sɛ na wonsiesiee wɔn ho nti, wɔhwee fam tẽẽ.
  
  Drake brɛɛ ne ho ase. Ná ɔbodan no ase yɛ abo, mfutuma ne nnua a asɛe a ɛyɛ basabasa. Bere a wɔsɔree no, na Kennedy ne Ben yɛ ade a ɛsɛ sɛ wohu. Ɛnyɛ sɛ efĩ nko na ɛkata wɔn so, na mmom mprempren mfutuma a wɔde keeki ayɛ ne nhaban nkuku akata wɔn so.
  
  Ɔde ɛnne kae sɛ: "Ah, me mfoninitwa afiri a mede me ho to so no nti." "Mfe pii a wɔde ayɛ atirimɔdensɛm no rehyia me."
  
  Drake faa glow stick no na ɔyɛɛ ɔbodan no curve a na ɛreguan afi mmarima a wokurakura akode no nkyɛn no atuu. Egyee simma anum ansa na yɛadu dua no akyi hye so. Ná wɔwɔ ne kommyɛ a ɛyɛ nwonwa no sunsuma mu bere nyinaa.
  
  Drake bɔɔ Ben mmati so. "Eye sen Fida anadwo sesh biara, eh mate?"
  
  Kennedy de n"ani foforo hwɛɛ aberante no. "So wowɔ akyidifo bi? So wo kuw no wɔ akyidifo? Yɛbɛnya saa nkɔmmɔdie yi nnansa yi ara, bro. Fa wo ho to so".
  
  "Mmienu pɛ-" Ben fii ase kasa tiaa bere a wɔreyɛ kurukuruwa wɔ benkum a etwa to no fã bi no, na afei ɔyɛɛ komm wɔ ahodwiriw mu.
  
  Wɔn nyinaa gyaee.
  
  Tete adaeso ahorow a ɛfa ahodwiriw ho puei wɔ wɔn anim, na ɛmaa wontumi nkasa, na ɛkame ayɛ sɛ wodum wɔn amemene bɛyɛ simma fã.
  
  "Afei eyi... eyi..."
  
  Drake homee sɛ: "Ɛyɛ nwonwa."
  
  Vikingfo ahyɛmma atenten akɛse a wɔayɛ ho mfonini pɛn no toatoa so trɛw fii wɔn ho wɔ fael biako mu, na egyina hɔ fi n"awiei kosi n"awiei te sɛ nea akɔhyɛ tete kar akwan a ɛyɛ kyenkyenenn mfinimfini. Wɔde dwetɛ ne sika asiesie wɔn nkyɛnkyɛn, na wɔde sirikyi ne aboɔden abo asiesie wɔn po so hyɛn.
  
  Kennedy de nkwaseasɛm kae sɛ: "Ahyɛmma atenten."
  
  "Ahyɛn a ɛkɔ akyirikyiri." Ná Ben da so ara wɔ ntease a ɛdɔɔso a obetumi ateɛteɛ no. "Damn, na wobu saa nneɛma yi sɛ ɛyɛ wɔn bere so ademude akɛse. Ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ... dɛn? Aduonu na ɛwɔ ha?"
  
  Drake kae sɛ: "Ɛyɛ fɛ yiye." "Nanso eyi ne Peaw a yɛbaa hɔ no. Adwene biara wɔ hɔ?"
  
  Afei de na Ben rehwɛ Wiase Dua no. "Oo me Nyankopɔn, mmarima. Wubetumi asusuw ho? Ná biako sɛn saa dua no so. Fucking One."
  
  "Enti afei wogye Anyame di, hmm? Papa?" Kennedy de n"afã kɔɔ Ben nkyɛn wɔ animtiaabu so kakra, na ɛmaa ne ho yɛɛ no hyew.
  
  Drake foroo ɔkwan teateaa bi a na ɛkɔ hyɛn tenten no dua tenten nyinaa so. Ná ɛte sɛ nea ɔbo no mu yɛ den. Ɔkyeree dua no ano na ɔde ne ho too so. "Asade ahyɛ saa nneɛma yi ma. Ɛyɛ nea asiane biara nni ho sɛ yɛbɛka sɛ obiara nkɔɔ ha da ansa na nnɛ."
  
  Ɔsan suaa po so ahyɛn no kwan a wɔfa so yɛ adwuma no ho ade bio. Ahonyade a wontumi nsusuw ho a wɔda no adi, nanso ɛhe na na ademude ankasa no wɔ? Wɔ awiei no? Nyankontɔn no awiei? Wɔde tete mfonini ahorow asiesie ɔbodan no afasu. Ohuu Odin honi a ɛsensɛn Wiase Dua no so na ɔbea bi kotow n"anim.
  
  "Dɛn ho asɛm na eyi reka?" Ɔyɛɛ Ben sɛnkyerɛnne sɛ ɔmmra ne nkyɛn. "Mommra, yɛ ntɛm. Saa akɔmfo a wɔyɛ sum asefo no mfa soseji nkɔ wɔn menewam nkɔ soro hɔ. Momma yɛntu nkɔ baabi foforo."
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ nsɛm a ɛrehuruhuruw a ɛyɛ den a ɛwɔ ɔbea bi a ɔresrɛsrɛ no mfonini ase no so. Ben wosow ne ti. "Nanso mfiridwuma benya ɔkwan bi. " Ɔbɔɔ ne I-phone a ogye di no so, na anigyesɛm ne sɛ ɛbɛdaa adi sɛ enni sɛnkyerɛnne biara wɔ ha ase.
  
  Drake gyee bere kakra de danee ne ho tiaa Kennedy. Ɔkae sɛ: "M"adwene biako pɛ ne sɛ medi akorow atenten yi akyi." "So ɛfata wo?"
  
  "Sɛnea obi a ɔpɛ bɔɔlbɔ kuw no kae no, I"m in the game, guys. Kyerɛ kwan."
  
  Ɔkɔɔ n"anim, a na onim sɛ sɛ saa super tunnel yi ba baabi a ɛnyɛ hwee a, wɔbɛkyere wɔn. Anka Germanfo no bɛkura wɔn dua mu denneennen, sen sɛ wɔbɛhome wɔ wɔn nkonimbo so. Drake kyekyɛɛ adwene no mu afã horow, na ɔde n"adwene sii ɔbotan bi a wɔasen wɔ ɔbotan no mu so. Bere ne bere mu no na wohyia dua foforo a ɛhyerɛn. Drake kataa wɔn ho anaasɛ ɔkanyan wɔn ma wɔyɛɛ tebea a ɛyɛ sum de siesiee wɔn ho maa ɔko a ɛda wɔn anim no. Ɔhwehwɛɛ po so ahyɛn atenten no mu bere nyinaa na awiei koraa no ohui sɛ ɔkwan teateaa bi rekyinkyin wɔn ntam.
  
  Nhyehyɛe b.
  
  Ahyɛn atenten abien, anan, ne afei du twaam. Drake nan fii ase yɛɛ no yaw esiane mmɔden a ɔde dii nkitaho wɔ ɔkwan teateaa no so nti.
  
  Ɔbotan bi a ɛrehwe ase nnyigyei a ano nyɛ den ne afei nteɛteɛm a ano yɛ den kɛse no gyeegyee wɔ ɔbodan kɛse no mu, na na nea ɛkyerɛ da adi pefee. Wɔannyɛ nnyigyei biara, wɔde wɔn ho too wɔn adwuma no so denneennen mpo.
  
  Awiei koraa no, Drake baa row no awiei. Ɔkan po so ahyɛn aduonu mmiɛnsa a wɔn nsa nkaa emu biara na asade ahyɛ mu ma. Bere a wɔrebɛn ɔkwan no akyi no, esum fii ase yɛɛ kɛse.
  
  Kennedy kae sɛ: "Minsusuw sɛ wɔkɔɔ akyiri saa da."
  
  Drake hwehwɛɛ kanea kɛse bi. Ɔkae sɛ: "Asiane wom." "Nanso ɛsɛ sɛ yehu."
  
  Ɔdanee no na ɔde dua no fii ɔfã biako kɔɔ ɔfã foforo. Ɔkwan no teateaa denneennen kosii sɛ ɛbɛyɛɛ abrannaa a ɛnyɛ den wɔ n"anim.
  
  Na na antweri biako wɔ abrannaa no akyi.
  
  Ben siw nteɛteɛm bi ano mpofirim, afei ɔde agoprama so asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ, "Wɔwɔ apon no so!"
  
  Na eyi ne no Drake yɛɛ ho biribi. Ɔkae sɛ: "Yɛn mu apaapae. "Mɛkɔ antweri no so. Mo baanu sian kɔ hɔ nkɔ po so ahyɛn no ho na monsan nkɔ ɔkwan a yɛfaa so bae no so."
  
  Kennedy fii ase kasa tiae, nanso Drake wosow ne ti. "Daabi. Yɛ no. Ben hia ahobammɔ, me nhia. Na yehia Peaw no."
  
  "Na bere bɛn na yebedu po so ahyɛn no awiei?"
  
  "Mɛsan aba saa bere no."
  
  Drake huruw san n"akyi a wanka asɛm foforo, na ohuruw fii ledge no so na ɔde n"ani kyerɛɛ antweri a anifuraefo te no so. Ɔhwɛɛ n"akyi pɛnkoro na ohui sɛ sunsuma rebɛn wɔ ɔdan no ano. Ben dii Kennedy akyi faa ɔkwan a abubuw apete so no so koduu Vikingfo hyɛn a etwa to no ase. Drake bɔɔ anidaso mpaebɔ na otuu mmirika foroo antweri no ntɛmntɛm sɛnea obetumi, na ohuruw anammɔn abien bere koro mu.
  
  Bra Ɔforo kɔsii sɛ ne nantwi mma yɛɛ no yaw na n"ahurututu yɛɛ hyew. Nanso afei ɔkɔɔ akyiri. Asuten a ɛtrɛw a nsu a ɛreworo so denneennen sen wɔ wɔn akyi, na na afɔremuka bi a wɔde abo a wɔatwitwa no denneennen da so ara sɔre, ɛkame ayɛ sɛ ɛte sɛ tete barbecue.
  
  Nanso nea ɛtwee Drake adwene ne sɛnkyerɛnnede kɛse bi a wɔakyerɛw wɔ ɔfasu a ɛwɔ afɔremuka no akyi no so. Ahinanan abiɛsa a ɛkata wɔn ho wɔn ho so. Aboɔden abo bi a ɛwɔ adwini no mu kyeree hann a wɔde ayɛ no na ɛhyerɛn te sɛ sequins a ɛwɔ atade tuntum bi so.
  
  Bere biara nni hɔ a ɛsɛ sɛ wɔsɛe no. Ɔtwaa asubɔnten no, na ɔde ahome hwehwɛɛ mframa bere a nsu a ɛyɛ nsukyenee no kɔɔ soro koduu n"asen no. Bere a ɔrebɛn afɔremuka no, ohui sɛ ade bi da ne ani. Ade tiawa bi a ɛyɛ nsensanee, ɛnyɛ nwonwa anaasɛ ɛnyɛ nwonwa. Nokwarem no, wiase...
  
  ... Odin peaw no.
  
  Ade a ɛbɔɔ Onyankopɔn afã.
  
  Anigye ne nkɔmhyɛ asorɔkye bi twaam faa ne mu. Eyi ne adeyɛ a ɛmaa ne nyinaa yɛɛ nokware. Ɛde besi ha no, ɛyɛ nsusuwii pii, nsusuwii a nyansa wom ara kwa. Nanso wɔ saa bere no akyi no, na ɛyɛ nokware a ɛyɛ hu.
  
  Ɛyɛ hu sɛ ɛyɛ nokware ankasa. Wogyinaa bere a wɔrekan akosi wiase awiei no anim.
  
  
  DUBAAKO
  
  
  
  WIASE DUA AMEKUW, SWEDEN
  
  
  Drake annyina guasodeyɛ so. Ɔkyeree Peaw no na ɔde n"ani kyerɛɛ akyi wɔ ɔkwan a ɔfaa so bae no so. Fa asubɔnten a nsukyenee wom no mu, sian antweri a abubu no. Dum kanea no fã na ɔbrɛɛ ne ho ase bere a esum kɛse kataa ne so no.
  
  Hann hann a ɛyɛ mmerɛw maa ɔpon a ɛwɔ ase hɔ no hyerɛn.
  
  Ɔkɔɔ so nantew. Ná ennya nwiei. Ná wahu bere tenten ni sɛ mpɛn pii no, ɔbarima a osusuw nneɛma ho kyɛ dodo wɔ ɔko mu no ntumi nkɔ fie da.
  
  Ogyinaa owufo wɔ anammɔn a etwa to no so, afei owiaa ne ho kɔɔ ɔkwan no so sum a emu dɔ no mu. Ná Germanfo no bɛn dedaw, ɛkame ayɛ sɛ na wɔwɔ ledge no awiei, nanso anka wɔn kanea a ɛwɔ akyirikyiri saa no bɛma wada no adi sɛ sunsuma foforo nkutoo. Ohuruw faa ɔkwan no so, miaa ne ho wɔ ɔfasu no so na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔkwan a ɛkɔ fam a ɛkɔ Vikingfo ahyɛn no ase no.
  
  Ɔbarima nne bi teɛɛm sɛ, "Hwɛ eyi! Ma w"ani nna hɔ, Stevie Wonder!" Ɛnne no maa ne ho dwiriw no, na ɛwɔ Amerika Kesee Fam kasa a emu dɔ.
  
  Damn it. Ɔkraman a n"ani yɛ ɔkɔre no huu no - anaasɛ anyɛ yiye koraa no sunsuma a ɛretu - biribi a na onsusuw sɛ ebetumi aba wɔ sum yi mu. Otuu mmirika ntɛmntɛm. Tuo bi bɔɔ, na ɛbɔɔ ɔbo a ɛbɛn baabi a na ɔwɔ nkyɛe no.
  
  Nnipa a ne ho yɛ tuntum bi de ne ho too ledge no so - ebia na ɔyɛ Amerikani. "Ɔkwan bi wɔ fam hɔ wɔ po so ahyɛn no mu. Muntutu wo dicks ansa na mapia wɔn akɔ wo menewa a ɛyɛ ɔkwasea no mu."
  
  Nsɛnhunu. Yankeesfo no huu ɔkwan a ahintaw no.
  
  Stern, ahantan, ahantan. Germanfo no mu biako kae sɛ, "Fuck you, Milo," na afei ɔteɛɛm bere a wɔtwee no denneennen kɔɔ bepɔw no so no.
  
  Drake daa ne nsoromma a wɔwɔ anigye no ase. Wɔ sekan biako mu no na ɛwɔ ɔbarima no so, na ɛrebubu ne nne nhama na ɔde akuturuku a wɔte no bubuu ne kɔn ansa na obi foforo biara adi n"akyi.
  
  Drake faa Germanni no tuo - Heckler ne Koch MG4 - na ɔtow atuo pii. Ɔbarima biako ti paee.
  
  Oh yiw, ɔdwenee ho. Ɛda so ara de tuo tow yiye sen sɛnea wɔde mfoninitwa afiri tow tuo.
  
  "Canadafo!" na ɛno akyi no, wɔde abubuw a ɛtoatoa so bere koro mu.
  
  Drake serewee wɔ abufuw mu asɛm a ɔkae no ho. Ma wonsusuw saa.
  
  Esiane sɛ na onni anigye bio nti, otutuu mmirika faa ɔkwan no so ntɛmntɛm sɛnea na ɔwɔ akokoduru biara. Ná Ben ne Kennedy di wɔn anim na na wohia n"ahobammɔ. Ɔkaa ntam sɛ obeyi wɔn afi ha a wɔte ase, na ɔremma wɔn abam mmu.
  
  Wɔ n"akyi no, Germanfo no de ahwɛyiye sian kɔɔ bepɔw no so. Ɔtotow atuo kakraa bi sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛkɔ so ayɛ adwuma na ofii ase kan po so ahyɛn no.
  
  Anan, nsia, du-baako.
  
  Akwantuo no bɛyɛɛ nea ɛyɛ hu, nanso awiei koraa no, ɛyɛɛ pɛpɛɛpɛ. Eduu baabi no, ɛyɛɛ teateaa araa ma ebia obiara a boro ɔbo dunum no bebubu mparow bi a ɛrepiapia nnua no ntam, nanso ɛtrɛw bio bere a ɔkan hyɛn a ɛto so dunsia no.
  
  Nkuku no korɔn wɔ n"atifi, na ɛyɛ tete de, na ɛyɛ hu, na ɛyɛ huam dedaw a ɛyɛ nnuadewa ne nsunsu. Bere tiaa mu kankyee bi twee n"adwene na ɔhwɛɛ ne benkum so sɛ obehu onipa bi a obetumi ayɛ saa newbie Milo a ɔretu mmirika asan akɔ akyi wɔ ledge teateaa a ɛkame ayɛ sɛ nnipa dodow no ara ntumi nantew so no so. Drake annya bere mpo antow tuo - na Amerikani no retu ntɛmntɛm saa.
  
  Damn it! Dɛn nti na na ɛsɛ sɛ ɔyɛ obi a oye saa? Onipa biako pɛ a na Drake nim -sɛ ɔno ankasa da nkyɛn a -a obetumi ayɛ ade a ɛte saa ne Alicia Miles.
  
  Mehunuu me ho sɛ mewɔ gladiatorial akansi bi a ɛreba no mfimfini wɔ ha...
  
  Ohuruw kɔɔ n"anim, afei de ɔtwam wɔ po so ahyɛn no ho, na ɔde ne ahoɔden no huruw fii anammɔn biako so kɔɔ foforo so, na ɛkame ayɛ sɛ otuu mmirika fii nkoko a wɔanhyɛ da so kɔɔ mpaapaemu a emu dɔ so a na ontumi nyɛ hwee na ohuruw fii anhwea afasu so wɔ afã horow. Wɔde po so ahyɛn no nnua a ɛyɛ mmerɛw a wɔde di dwuma mpo de nya ahoɔden wɔ ahurututu ntam.
  
  "Twɛn!"
  
  Ɛnne bi a enni nipadua fi baabi a ɛwɔ yɛn anim bae. Ogyinaa hɔ kakra bere a ohui sɛ Kennedy nipadua a ɛyɛ kusuu no, na ne ho tɔɔ no bere a ɔtee saa Amerikafo twang no. Ɔteɛɛm sɛ: "Di m"akyi," efisɛ na onim sɛ ɔrentumi mma Milo mmɔ no nkɔ ɔkwan no awiei. Ná wotumi mia so nnɔnhwerew pii.
  
  Ɔde ahoɔhare a ɛyɛ hu twaa hyɛn a etwa to no ho, na Ben ne Kennedy hwee n"akyi, bere a Milo huruw fii hyɛn bi a ɛwɔ soro so twaa hyɛn koro no ara anim no ara pɛ. Drake kyeree no wɔ n"asen mu, hwɛ hui sɛ obesi fam denneennen wɔ n"akyi berɛmo so.
  
  Ɔde nea ɛto so abien tow tuo no guu Kennedy so.
  
  Bere a na tuo no da so ara retu no, Milo bɔɔ nkankyee no na ɔde ne ho, na ɔdanee ne ho guu ne nsa so na ɔde n"ani kyerɛɛ no mpofirim.
  
  Ɔteɛɛm sɛ, "Matt Drake, nea ɔyɛ. Na ɔrehwɛ eyi kwan, ɔhokafo."
  
  Ɔtow akuturuku ne ne nsateaa. Drake bɔɔ ne nsa mpɛn pii, na ɔde n"ani kyerɛɛ bere a ɔsan n"akyi no. Na saa guy yi nim no, nanso hena na ɔyɛ hell? Ɔtamfo dedaw bi a onni anim? Sunsuma-ahonhom a efi SAS bere a atwam a ɛyɛ sum no mu? Ná Milo bɛn hɔ na n"ani gyei sɛ ɔbɛtra hɔ. Drake fii n"aniso a ɛwɔ akyirikyiri no mu huu sekan a ɛwɔ Amerikani no bɛlt so, na na ɛretwɛn ara kwa sɛ wɔbɛtwetwe n"adwene.
  
  Onyaa atirimɔdensɛm a wɔde bɔɔ no koduu n"ankasa nan so.
  
  Wɔ n"akyi no, na ɔte German asraafo a wɔrekɔ wɔn anim no nnyigyei a edi kan a ɛyɛ mmerɛw. Ná wɔn ntam kwan yɛ po so ahyɛn kakraa bi pɛ.
  
  Ben ne Kennedy de ahodwiriw hwɛɛ no. Kennedy maa ne tuo no so.
  
  Drake yɛɛ ne ho sɛ ɔkwan biako, afei ɔdanee ɔkwan foforo no, na ɔkwatii Milo atirimɔdensɛm a ɔde bɔɔ ne nan no. Kennedy tow tuo, na ɔde ne nan bɔɔ mfutuma a ɛyɛ nsateakwaa biako fii Milo nan so.
  
  Drake serewee na ɔkɔɔ hɔ, na ɔyɛɛ ne ho sɛ ɔrebɔ ɔkraman no akuturuku. Ɔde fɛwdi kae sɛ: "Tra hɔ." "Ɛno yɛ abarimaa pa."
  
  Kennedy too kɔkɔbɔ tuo foforo. Drake danee ne ho tuu mmirika twaa wɔn ho, na ɔkyeree Ben nsa na ɔtwee bere a aberante no danee ne ho kɔɔ antweri a ɛrebubu no so ara kwa no.
  
  "Daabi!" - Drake teɛɛm. "Wɔbɛyi yɛn afiri adi mmiako mmiako."
  
  Ben yɛɛ sɛ nea ne ho adwiriw no. "Ɛhe bio na?"
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so a na ɔregye akode afi ne ho. "Dɛn na wususuwii?"
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ Wiase Dua no so tẽẽ.
  
  
  DUMMIENU
  
  
  
  WIASE DUA, SWEDEN
  
  
  Na wɔsɔree. Drake bɔɔ kyakya sɛ Wiase Dua no akyɛ na ɛyɛ den araa ma ɛbɛyɛ sɛ na ne nkorabata no dɔɔso na ɛyɛ den. Bere a wugye toom sɛ woreforo dua bi a ɛdannan ankasa no, na ɛkame ayɛ sɛ abɔde mu nneɛma ho nimdeɛ ho nhia koraa.
  
  Drake hyɛɛ Ben nkuran sɛ: "Te sɛ abarimaa bio." "Ɛnsɛ sɛ ɛyɛ ɔhaw ma wo, Blakey. So wo ho ye, Kennedy?
  
  New Yorkni no na otwa to a ɔforoo, na okura tuo a ɔde kyerɛɛ n"ase no. Nea eye ne sɛ, Wiase Dua no nkorabata ne nhaban a ɛyɛ pɛ kɛse no de wɔn nkɔso siee.
  
  Ɔde ahobrɛase kae sɛ: "Maforo nnua kakraa bi wɔ me bere so."
  
  Ben serewee. Nsɛnkyerɛnne pa. Drake daa Kennedy ase komm, na ofii ase tee nka sɛ ne ho ye mpo sɛ ɔwɔ hɔ.
  
  Damn it, ɔdwenee ho. Ɛkame ayɛ sɛ ɔde kaa ho sɛ: wɔ saa asɛmpatrɛw yi mu Yɛbɛsan akɔ kasa dedaw no so wɔ nea ennu dapɛn biako mu.
  
  Drake foro fii nkorabata biako so kɔɔ nkorabata so, kɔɔ soro, na ɔtraa ase anaasɛ ogyinaa nkorabata biako so na bere koro no ara mu no ɔde ne nsa kɔhyɛɛ nea edi hɔ no so. Nkɔso yɛɛ ntɛmntɛm, a na ɛkyerɛ sɛ wɔn nipadua atifi ahoɔden no kyɛe sen sɛnea na wɔhwɛ kwan. Nanso, bɛyɛ fã no, Drake hui sɛ Ben reyɛ mmerɛw.
  
  "So Tweenie rebrɛ?" - bisae na ohunuu mmɔdenbɔ a wɔabɔ no mmɔho mmienu ntɛm ara. Bere ne bere mu no, Kennedy tow tuo fa nkorabata no mu. Mpɛn abien na wotumi huu ɔbo antweri bi sɛ ɛreforo wɔ wɔn nkyɛn, nanso wɔanhu wɔn a wɔtaa wɔn akyi no ho sɛnkyerɛnne biara.
  
  Nne ahorow gyegye wɔn adwene. "Engrisini no ne Matt Drake." Bere bi kan SAS sraani no tee nne bi a wɔakyinkyim no a wɔde German kasa a emu yɛ den ayɛ, a sɛnea ne nkate a ɛto so asia ka kyerɛɛ no no, ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ ɔbarima bi a ɔhyɛ atade fitaa dea. Ɔbarima a wahu no mprenu pɛn no gye nneɛma a wowiae no tom.
  
  Bere foforo nso ɔtee sɛ, "Wɔreyi SRT afi hɔ." Na ɛnne a ɛtwetwe no yɛ Milo de, na ɛda ne kan asetra adi, na ɛdaa kuw bi a wɔde siei wɔ SAS no mu mpo adi. Hena na wɔ nea ɛyɛ kronkron nyinaa din mu na na ɔyɛ saa ɔbarima yi?
  
  Atuo no mu paapaee nkorabata a emu yɛ duru mu. Drake gyinaa hɔ kakra sɛ ɔresiesie akyi bag a akorade a ɛretu wɔ mu no, afei ɔhyɛɛ baa dwumadibea a ɛtrɛw a na ɔde n"ani asi so no nsow. Biako a ɛkame ayɛ sɛ eduu baabi a ɛwɔ antweri no so a na wɔadi kan agye wɔn ahome no.
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ Ben so sɛ: "Ɛhɔ." "Tena baa dwumadibea no so na tu... ntɛmntɛm!"
  
  Ná wɔbɛda adagyaw bɛyɛ simma abien. Minus ahodwiriw ne bere a wɔde yɛɛ wɔn ade, a ɛda so ara gyaw asiane a emu yɛ den bɛboro simma biako.
  
  Ben na odii kan fii dabere no mu, Drake ne Kennedy wɔ nea ɛto so abien akyi, na wɔn nyinaa huruw faa wɔn nsa so na wɔkotow faa baa dwumadibea no so kɔɔ antweri no so. Bere a wohuu wɔn no, Kennedy tɔɔ wɔn sikani a ɛsom bo denam kɔbere a ɛpaee a ɔtow tuo so, na anyɛ yiye koraa no, ɔtow ntokuru wɔ ɔdamoa so ɔtowhyɛfo biako a onni anigye mu.
  
  Na afei wɔhunuu sɛ ampa ara Milo asoma ahyɛdeɛ no sɛ wɔntu mmirika nkɔ antweri no so. Mmarima baanum. Na na kuw no yɛ ntɛmntɛm. Wobedu baa dwumadibea no awiei ansa na Ben aba!
  
  Nsɛnhunu! Wɔannyina hwee.
  
  Ben nso huu eyi na ne ho popoe. Drake teɛɛm wɔ n"aso mu sɛ: "Mma abaw da! Da!"
  
  Kennedy twee afiri no bio. Mmarima baanu hwee ase: obiako huruw kɔɔ tokuru no mu, ɔfoforo no soo n"afã na ɔteɛɛm. Ɔsan miaa mu bio, na afei Drake tee sɛ nsɛmma nhoma no resa.
  
  Germanfo baanu kaa hɔ, nanso afei de na wogyina hɔ anim wɔn anim, na wokurakura wɔn akode a wɔasiesie wɔn ho. Drake yɛɛ n"anim a ɛyɛ katee. Wɔhweree mmirikatu no.
  
  "Motow wɔn tuo!" Milo nne yɛɛ dɛ. "Yɛbɛhwɛ nneɛma a asɛe no mu wɔ fam ha."
  
  German kasa a emu yɛ den no fii ase bio sɛ: "Nein!" "Der Spear, ɔkyerɛwfo! "Der Spear!"
  
  Atuo no nsuhina no anhinhim. Germanfo no mu biako dii fɛw sɛ: "Wɔwea, mmorɔnoma nketewa. Bra ha."
  
  Ben tu brɛoo. Drake tumi huu sɛ ne mmati rewosow. Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew too n"adamfo no aso mu na ɔhyɛɛ ntini biara mu den sɛ: "Gye me di." Ná obehuruw bere a Ben du baa dwumadibea no awiei ara pɛ, na n"agoru biako pɛ ne sɛ ɔbɛtow ahyɛ so na ɔde n"ahokokwaw adi dwuma.
  
  Kennedy bɔɔ n"ano sɛ: "Meda so ara wɔ sekan no."
  
  Drake de ne ti too fam.
  
  Ben duu baa dwumadibea no awiei. Germanfo no twɛn brɛoo.
  
  Drake fii ase sɔree.
  
  Afei, te sɛ nea ɛwɔ sum mu no, Germanfo no tu kɔɔ nkyɛn, te sɛ nea torpedo abɔ wɔn. Wɔn nipadua a atetew na mogya ayɛ no ma no piaa wɔn ho fii ɔfasu no so na sɛ ɛyɛ nsu a, ɛbobɔw kɔɔ amoa no mu te sɛ teaseɛnam.
  
  Ná mmarima kuw kɛse bi a wokurakura akode a emu yɛ duru gyina baa dwumadibea no atifi mita kakraa bi. Ná wɔn mu biako kura AK-5 atuo a ɛda so ara renom sigaret.
  
  "Sweden," Drake hui sɛ akode no yɛ nea Sweden asraafo taa de di dwuma.
  
  Ɔkaa no denneennen sɛ, "Damn timing."
  
  
  DU MMIƐNSA
  
  
  
  ASRAFO AHYƐDE, SWEDEN
  
  
  Pia a wohuu wɔn ho wɔ mu no -dan a ɛyɛ spartan a ne kɛse yɛ dumien ne dumien a ɛwɔ pon ne mfɛnsere a nsukyenee adura ho -de Drake san n"akyi mfe pii.
  
  Ɔbɔɔ Ben nsateaa fitaa no so sɛ: "Gye w"ahome." "Beae yi yɛ asraafo bunker a wɔtaa de di dwuma. Mahu ahɔhodan mu adan a enye koraa, adamfo, gye me di."
  
  "Makɔ adan a enye koraa mu." Ná ɛte sɛ nea Kennedy ho adwo no, na ɔtetee polisini bi wɔ adwuma no mu.
  
  "Ɔbarima foforo no nnompe?" Drake maa n"ani so.
  
  "Ɛno ara. Adɛn?"
  
  "Oo, biribiara nni hɔ." Drake kan wɔ ne nsateaa so koduu du, afei ɔhwɛɛ fam te sɛ nea ɔrebefi ase de ne nansoaa ayɛ adwuma.
  
  Ben hyɛɛ no ma ɔserewee a ɛyɛ mmerɛw.
  
  "Hwɛ, Ben, migye tom sɛ mfiase no na ɛnyɛ mmerɛw, nanso wuhuu sɛnea saa Swedenni barima no frɛɛ nkurɔfo. Yɛn ho ye. Sɛnea ɛte biara no, ɛsɛ sɛ yɛbɔ nkɔmmɔ kakra. Yɛabrɛ."
  
  Ɔpon no buei na wɔn wura a ɔyɛ Swedenni a ne honam ani yɛ fɛ a ne ti nhwi yɛ bruu na n"ani a ɛyɛ den te sɛ nnadewa a ɛbɛma Shrek mpo adan fitaa no hwee ase wɔ kɔnkrit fam no so. Bere a wɔkyeree wɔn na Drake kyerɛkyerɛɛ wɔn a wɔyɛ ne nea wɔreyɛ mu yiye no, ɔbarima no daa ne ho adi sɛ Thorsten Dahl na afei ɔkɔɔ ne helikopta no fã a ɛwɔ akyirikyiri no sɛ ɔrekɔfrɛ nkurɔfo bi.
  
  Ɔkae sɛ: "Matt Drake." "Kennedy Moore na ɔkyerɛwee. Na Ben Blake nso. Sweden aban no nni asɛm biara a ɛfa wo ho..."
  
  Drake ho dwiriw no wɔ sɛnea wɔde kasa a wɔde kasa a ɛnyɛ Sweden kasa koraa no ho. "Wokɔ saa afunumu sukuu ahorow a ɛhyerɛn no biako mu, Dal? Eton anaa biribi a ɛte saa?"
  
  "Afunumu a ɛhyerɛn?"
  
  "Sukuu ahorow a wɔnam abusua anato, sika ne ntetee so hyɛ wɔn mpanyimfo dibea. Bere koro no ara mu no, wokɔɔ ahokokwaw, ahokokwaw ne anigye mu."
  
  "Misusuw sɛ ɛte saa." Ná Dahl nne yɛ pɛ.
  
  "Kɛseɛ. Wiɛ... sɛ ɛno nko ara a..."
  
  Dahl maa ne nsa so bere a Ben maa Drake hwɛɛ no a na ne bo afuw no. "Gyae sɛ wobɛyɛ afɔrebɔde, Mat. Esiane sɛ woyɛ Yorkshire okuafo a ɔyɛ basabasa nti, ɛnkyerɛ sɛ obiara yɛ adehye aseni, ɛnte saa?"
  
  Drake de ahodwiriw hwɛɛ nea ɔregye no no denneennen. Kennedy yɛɛ "drop it" ho adwene no. Afei ɛbaa n"adwene mu sɛ Ben anya biribi wɔ asɛmpatrɛw adwuma yi mu a ɛde ne ho hyɛɛ mu ankasa, na na ɔpɛ pii.
  
  Dahl kae sɛ: "M"ani begye sɛ mobɛkyɛ nimdeɛ, nnamfo. M"ani begye ho ankasa."
  
  Na Drake nyinaa yɛ kyɛfa, nanso sɛnea wɔka no, nimdeɛ yɛ tumi, na na ɔrebɔ mmɔden sɛ obehu ɔkwan bi a ɔbɛfa so anya mmoa afi Sweden aban no hɔ wɔ ha.
  
  Na Ben resiesie ne ho dedaw ama n"asɛm a ɛfa Odin Asinasin Akron ne Anyame no Ɔdamoa ho bere a Drake twaa n"ano no.
  
  Ɔkae sɛ: "Hwɛ. "Me ne saa ɔbarima yi, ne seesei ebia Gronk, yɛ nsɛmti a ɛyɛ nsateakwaa awotwe wɔ kill list bi so..."
  
  "Menyɛ gronk, wo Engiresini afunumu." Kennedy fã sɔre gyinaa ne nan so.
  
  "Ɛyɛ me nwonwa sɛ wunim asɛmfua yi." Drake de n"ani sii fam. "Kafra. Ɛyɛ kasakoa a wɔde di dwuma. Ennyaw wo da." Ɔkaee Alison mpaapaemu nsɛm no: wobɛyɛ SAS bere nyinaa.
  
  Osuaa ne nsa a na akuru da so ara akata so wɔ ne ko a ɔne Milo ko ne Wiase Dua no a ɔforoe no mu, na osusuw sɛnea ɔyɛɛ n"ade ntɛmntɛm na ɛteɛ wɔ nna kakraa a atwam no mu no ho.
  
  Hwɛ sɛnea na ɔteɛ.
  
  "Dɛn ne gronk?" - Ben ho dwiriw no.
  
  Dahl tenaa dade akongua a ɛyɛ den so na ɔde ne nan sii ne mpaboa a emu yɛ duru no so wɔ pon no so. "Ɔbea a...uh..."n"ani gye asraafo fekubɔ ho." - buaa no diplomatic kwan so.
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ Ben sɛ: "M"ankasa nkyerɛkyerɛmu bɛyɛ nea ɛyɛ den kakra," afei ɔkae sɛ, "Kill list. Germanfo pɛ sɛ yewuwu esiane nsɛmmɔnedi a yɛanyɛ nti. Wobɛyɛ dɛn aboa, Dahl?"
  
  Swedenni no ammua bere tiaa bi, ɔhwɛɛ mfɛnsere a nsukyenee wom no mu hwɛɛ asase a sukyerɛmma akata so ne akyirikyiri, abotan a ɛrebubu a ɛno nkutoo sɔre wɔ po a ɛrehuruw no akyi no ara kwa.
  
  Kennedy kaa sɛ, "Dal, meyɛ polisini. Na minnim saa baanu yi kosii nna kakraa bi a atwam ni, nanso wɔwɔ koma pa. Fa wo ho to wɔn so."
  
  Dahl de ne ti too fam. "Wo din di w"anim, Drake. Nea eye ne nea enye wɔ ho. Yɛbɛboa wo, nanso nea edi kan no-" ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Ben. "Toa so".
  
  Ben toaa so te sɛ nea wɔantwa n"ano da. Drake wiaa n"ani kyerɛɛ Kennedy na ohui sɛ ɔreserew. Ɔde n"ani kyerɛɛ baabi foforo, na nneɛma abien nti na ne ho dwiriw no. Nea edi kan no, Dahl a ɔkaa ne din pa ho asɛm, ne nea ɛto so abien no, Kennedy a ofi komam gyinaa akyi.
  
  Ben wiee no. Dahl kae sɛ: "Germanfo yɛ ahyehyɛde foforo wɔ eyinom nyinaa mu, a amma yɛn anim kosii saa asɛm a esii wɔ York no."
  
  "Foforɔ?" Drake kae sɛ. "Wɔyɛ papa." Na wɔahyehyɛ no yiye paa; a ehu ne dade nteɛso di so. Na wɔwɔ trump card kɛseɛ bi wɔ guy bi a wɔfrɛ no Milo - American Special Forces, ɛda adi sɛ. Hwɛ asɛmti no mu."
  
  "Yɛbɛyɛ." Asɛmpa no ne sɛ yɛwɔ Canadafo ho nsɛm ampa."
  
  "So worehwɛ so?"
  
  Dahl de n"ani kyerɛɛ Kennedy wɔ sum ase sɛ: "Yiw, nanso ɔyɛ animhwɛ, onni osuahu na ɔyɛ ankonam." "Abusuabɔ a Sweden aban ne mo Obama nniso foforo no wɔ no nyɛ nea mɛfrɛ no nea edi kan. " .
  
  Kennedy yɛɛ atoro serewee sɛ: "Pa kyɛw wɔ saa asɛm no ho," afei ɔde n"ani kyerɛɛ baabiara. "Tie, dude, sɛ yɛbɛtena ha kakra a, wususuw sɛ yebetumi anya biribi adi?"
  
  Dahl de atoro serew de buae sɛ: "Yɛn sous chef no na ɔresiesie dedaw." "Nanso aniberesɛm ne sɛ, ɛrenkyɛ na burger ne chips aba."
  
  Drake ano yɛɛ nsuo. Ná ontumi nkae bere a etwa to a odii.
  
  "Mɛka nea metumi akyerɛ wo. Canadafo fii asetra ase sɛ kokoam som a wɔahyira so ama Viking - Eric the Red. Mma nserew, saa nneɛma yi wɔ hɔ ankasa. Saa nkurɔfo yi de cosplay di dwuma de san yɛ nsɛm a esisi, akodi ne po so akwantu mpo ho ɔyɛkyerɛ daa."
  
  Ben te sɛ nea ɔrebɔ ne ho ban kakra sɛ: "Apira ankasa biara nni mu." Drake siee saa nugget nwonwaso yi maa akyiri yi.
  
  "Ɛnyɛ saa koraa, Owura Blake. Cosplay abu so, nnipa pii ani gye ho wɔ nhyiam akɛse ase wɔ wiase nyinaa, na abɛyɛ nea abu so kɛse wɔ mfe no mu. Nanso ɔsɛe ankasa no fi ase bere a aguadifo ɔpepepemfo bi bɛyɛ nnɛyi ɔsom yi kannifo na afei ɔtow dɔla ɔpepem pii gu ring no mu no."
  
  "Ɛbɛyɛ anigyede a adwennwene nnim saa-"
  
  "Deɛ w'ani ku ho boro so". Dahl wiee bere a ɔpon no buee no. Drake sii apini bere a wɔde burger ne chips aduan a wɔtaa de di dwuma no sii n"anim no. Ná ayɛyɛde hua yɛ ɔsoro de ma ne yafunu a ɔkɔm de no no.
  
  Dahl toaa so bere a wɔredidi no sɛ: "Canadani aguadifo bi a wɔfrɛ no Colby Taylor hyiraa ne nkwa so maa Vikingni a wagye din, Erik Kɔkɔɔ, a sɛnea migye di sɛ wunim no, osii fam wɔ Canada bere a wohuu Greenland akyi bere tiaa bi no. Efi nhwehwɛmu yi mu na wɔwoo Norsefo anansesɛm ho anigye a ɛyɛ hu. Nhwehwɛmu, fam tutu, nneɛma a wɔahu. Hwehwɛ a enni awiei. Saa ɔbarima yi nyaa n"ankasa nhomakorabea na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtɔ Scandinaviafo nkyerɛwee a na ɛwɔ hɔ dedaw no nyinaa."
  
  Kennedy kae sɛ: "Ɛyɛ adwuma a ɛyɛ kraman."
  
  "Pene. Nanso "nut" bi a ɔde sika ma n'ankasa "security forces" - kenkan saa sɛ asraafo. Na ɔda so ara yɛ kokoam araa ma ɔtra nnipa dodow no ara radar ase. Ne din aba mpɛn pii wɔ mfe no mu wɔ Odin Asinasin Akron no ho, enti sɛnea ɛte no Sweden nyansapɛfo ahyɛ no frankaa bere nyinaa sɛ "onipa a n"ani gye ho".
  
  Drake kae sɛ: "Owiaa Ɔpɔnkɔ no." "Wunim eyi, ɛnte saa?"
  
  Dahl aniwa a ɛtrɛw no kyerɛe sɛ wanyɛ eyi. "Afei yɛahu."
  
  "Worentumi mma wɔnkyere no?" Kennedy bisae sɛ. "Wɔ adwenem naayɛ sɛ wowia ade anaa biribi a ɛte saa nti?"
  
  "Fa no sɛ ɔyɛ wo... basabasayɛfo no mu biako. Wo Mafia anaa Triad akannifoɔ. He"s untouchable -ɔbarima a ɔwɔ soro no-mprempren."
  
  Drake ani gyee nkate a wɔkyerɛe no ho. Ɔkaa Alicia Miles ho a ɔde hyɛɛ mu no ho asɛm kyerɛɛ Dahl na ɔkaa akyi asɛm pii kyerɛɛ Dahl sɛnea wɔmaa no kwan sɛ ɔnda no adi.
  
  Bere a owiee no ɔkae sɛ: "Enti." "So yɛn so wɔ mfaso anaa dɛn?"
  
  Dahl gye toom sɛ: "Ɛnyɛ bɔne," bere a ɔpon no buee bio na ɔbarima panyin bi a ne ti nhwi atenten a ɛyɛ den ma ɛyɛ nwonwa na n"abogyesɛ yɛ nnuadewa baa mu no. Wɔ Drake fam no na ɔte sɛ nnɛyi Vikingni a ne mfe akɔ anim.
  
  Dahl de ne ti too fam. "Oo, na meretwɛn wo, ɔbenfo. Ma memfa Ɔbenfo Roland Parnevik nkyerɛ," na ɔserewee. "Yɛn Norsefo anansesɛm ho ɔbenfo."
  
  Drake de ne ti too fam, afei ohui sɛ Ben reyɛ ɔbarima foforo no kɛse te sɛ nea ɔyɛ ɔdɔ akansifo. Afei ɔtee nea enti a Ben dɔ asɛmpatrɛw adwuma yi wɔ kokoam no ase. Ɔde ne nsa bɔɔ n"adamfo kumaa no mmati so.
  
  "Wiɛ, ebia yɛn abusua barima a ɔwɔ ha no nyɛ ɔbenfo, nanso akyinnye biara nni ho sɛ onim ne kwan wɔ Intanɛt so -nnɛyi nnuruyɛ bi ne nneɛma dedaw no, ɛnte saa?"
  
  Kennedy de ne kyɛnsee kyerɛɛ afã abien a yɛreka ho asɛm no sɛ: "Anaasɛ wiase abien no nyinaa mu nea eye sen biara."
  
  Drake afã a ɛyɛ animtiaabu no buu akontaa sɛ Kennedy Moore betumi akyerɛ saa asɛmpatrɛw adwuma yi kwan wɔ ɔkwan bi so a ɛbɛma n"adwuma agye nkwa. Nea ɛyɛ nwonwa no, na ɔfã a ɛyɛ mmerɛw no ani gye ho sɛ ɔbɛhwɛ sɛnea n"ano ntwea so dan kɔ soro bere a ɔreserew no.
  
  Abarimaa no hintiw kɔɔ dan no mu, na okuraa nhoma mmobɔwee a ne nsa ayɛ mu ma na ɔkari pɛ wɔ nhoma ahorow pii a wɔde kyerɛw nsɛm a wɔaboaboa ano no atifi. Ɔhwɛɛ ne ho hyiae, hwɛɛ Dahl denneennen te sɛ nea ontumi nkae ɔsraani no din, afei ɔde n"adesoa guu pon no so.
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ nhoma mmobɔwee no biako so kae sɛ: "Ɛwɔ hɔ." "Ɔkwan koro no ara. Atetesɛm no yɛ nokware... sɛnea meka kyerɛɛ wo asram bi a atwam ni no."
  
  Dahl de nkɔso twee nhoma mmobɔwee a wɔakyerɛ no fii mu. "Wo ne yɛn traa dapɛn biako, ɔbenfo. Dapɛn biako pɛ."
  
  "Wo... wowɔ awerɛhyem?"
  
  "Oo, migye di." Dahl nne no daa boasetɔ a ɛyɛ nwonwa adi.
  
  Ɔsraani foforo hyɛn ɔpon no ano. "Sa. Ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Ben sɛ: "Ná eyi rebɔ bere nyinaa. Hela tiden...mmm...a ennyae." Ɔserew bi dii akyi bae. "Oyi ne ne maame."
  
  Ben huruw kɔɔ soro sekan biako akyi na miaa bɔtn a wɔde frɛ ntɛmntɛm no so. Drake serewee anigye so, bere a na ɛte sɛ nea Kennedy yɛ ɔkwasea. "Onyankopɔn, metumi asusuw akwan pii a mɛfa so asɛe abarimaa yi ho."
  
  Dahl fii ase kenkan fii nhoma mmobɔwee no mu sɛ:
  
  "Metee sɛ owui wɔ Ragnarok, na ne nkrabea asɛe no koraa. Na ɔkraman-nipa Fenrir - bere bi na ɔsram no danee no.
  
  Na akyiri yi Thor ne Loki daa ne nkyɛn a awɔw wom. Anyame akɛse wɔ anyame a wontumi nkan wɔn mu, yɛn abotan a ɛko tia asorɔkye.
  
  Wɔde asinasin akron apetepete mframa mu wɔ One True Volva no akwan so. Mfa saa afã horow yi mmra Ragnarok anaasɛ fa wiase awiei to asiane mu.
  
  Dabiara mubesuro yei, muntie me, nnipa mma, efisɛ sɛ wogu Anyame no ɔdamoa ho fĩ a, ɛkyerɛ sɛ wobefi Akontaabu Da no ase."
  
  Dahl de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Na nea ɛkeka ho." Na nea ɛkeka ho. Na nea ɛkeka ho. Minyaa emu asɛm titiriw no fii me maame abarimaa a ɔwɔ hɔ, ɔbenfo no hɔ dedaw. Ɛte sɛ nea Wɛb no wɔ tumi kɛse sen Scroll no ampa. Na ɛyɛ ntɛm."
  
  "Wowɔ bi? Wiɛ, sɛnea mekae no... Asram, Torsten, asram. Na wobuu wɔn ani guu me so mfe pii. Wɔde ahyɛ ahyehyɛde ahorow mu mpo. Ɔboda no wɔ hɔ bere nyinaa, wunim, ɛnyɛ ɔsram a etwaam no ara na ɛbaa mu. Agnetha de nhoma mmobɔwee yi maa me mfe aduasa a atwam ni, na ɛhe na yɛwɔ mprempren? Hm? So yɛwɔ baabi?
  
  Dahl bɔɔ mmɔden biara sɛ ɔbɛma ne ho adwo no. Drake de ne ho gyee mu. "Woreka Ragnarok ho asɛm, Ɔbenfo Parnevik. Beae a enni hɔ."
  
  "Ɛnyɛ saa bio, owura. Nanso da bi - yiw. Akyinnye biara nni ho sɛ na eyi wɔ hɔ bere bi. Anyɛ saa a, ɛhe na Odin, Thor ne Anyame a aka no nyinaa wuwui?"
  
  "So wugye di sɛ na wɔwɔ hɔ saa bere no?"
  
  Ɛkame ayɛ sɛ ɔbarima no teɛɛm sɛ: "Nokwarem no!"
  
  Dahl nne yɛɛ komm. Ɔkae sɛ: "Seesei de, yɛgyae gyidi a wonni."
  
  Ben san kɔɔ pon no so, na ɔde ne fon guu ne kotoku mu. "Enti wunim Valkyries ho asɛm?" obisae wɔ ahintasɛm kwan so, na ɔde anifere hwɛɛ Drake ne Kennedy. "Wunim nea enti a wɔyɛ abohene a ɛwɔ Odin abotiri mu no?"
  
  Dahl yɛɛ sɛ nea ne bo afuw kɛkɛ. Ɔbarima no bɔɔ n"ani na ɔtwentwɛnee ne nan ase. "Eyi... eyi... aboɔden abo wɔ... eyi... dɛn?"
  
  
  DUNNAN
  
  
  
  ASRAFO AHYƐDE, SWEDEN
  
  
  Ben serewee bere a dan no mu yɛɛ dinn no. Ɔkae sɛ: "Eyi ne yɛn tekiti a yɛde hyɛn mu." "Na me bɔhyɛ a ɛkyerɛ sɛ mɛkyerɛ obu. Wɔ Norsefo anansesɛm mu no wɔka mpɛn pii sɛ Valkyries "kɔ Anyame no ahemman mu. " Hwɛ - ɛwɔ hɔ."
  
  Kennedy bɔɔ ne kyɛnsee no wɔ ne prɛte so. "Dɛn na ɛkyerɛ?"
  
  Ben kae sɛ: "Wɔkyerɛ ɔkwan no. "Wubetumi aboaboa Odin asinasin akron no ano wɔ Ragnarok bere mu ɔsram mũ nyinaa, nanso ɛyɛ Valkyriesfo na wɔkyerɛ kwan a ɛkɔ anyame no ɔdamoa mu."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Na wode siee wo ho, ɛnte saa?"
  
  "Obiara nnim baabi a Valkyries no wɔ, Matt. Wɔwɔ kokoam nneɛma a wɔaboaboa ano mu, Onyankopɔn nkutoo na onim baabi. Mpata a wɔwɔ New York ne asinasin a etwa to a yɛwɔ beae a yɛbɛyɛ."
  
  Dahl serewee bere a ɛkame ayɛ sɛ Parnevik tow hyɛɛ ne nhoma mmobɔwee so no. Nsukorabea fitaa tu kɔɔ baabiara wɔ ahum a ɛrebɔ denneennen no mu. "Valkyries a ɛwɔ hɔ. Valkyries a ɛwɔ hɔ. Biribiara nni hɔ. Ɛhɔ - ebia. Ah, ha na yɛrekɔ. Hm."
  
  Drake twee Dahl adwene. "Na Adiyisɛm no ho nkyerɛkyerɛ no? Hellgya a ɛwɔ Asase so ne abɔdeɛ a nkwa wom nyinaa a wɔasɛe no, ne nea ɛkeka ho. ne nea ɛkeka ho."
  
  "Ɛkame ayɛ sɛ metumi aka anansesɛm a ɛte saa ara akyerɛ wo ama Onyankopɔn biara a ɔwɔ pantheon no mu. Shiva na ɔkyerɛwee. Zeus na ɔkyerɛwee. Hyehyɛ. Nanso, Drake, sɛ Canadafo hu saa ɔboda yi a, wɔbɛgu ho fĩ, a nea ebefi mu aba foforo mfa ho."
  
  Drake san kɔɔ Germanfo a wɔabɔ dam no nkyɛn. Ɔde ne ti too fam na ɔserew kyerɛɛ Dahl kakra sɛ: "Te sɛ yɛn nnamfo foforo no." "Me nni ɔkwan biara a mɛfa so..."
  
  "Bɔlbɔ a ɛbɔ ɔfasu ho." Dahl wiee asraafo mantra ketewaa bi na wɔhwɛɛ wɔn ho wɔn ho.
  
  Ben de ne ho too pon no so sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛtwetwe Dahl adwene. "Pa kyɛw, buddy, nanso yɛresɛe yɛn bere wɔ ha. Ma me laptop no. Ma menkɔ surfing. Anaasɛ nea eye sen saa no, soma yɛn ma yɛnkɔ Big Apple na yɛbɛbɔ surf wɔ wim."
  
  Kennedy de ne ti too fam. "Ɔteɛ." Metumi aboa. Ade a edi hɔ a ntease wom a wɔde wɔn ani asi so ne Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae, na momma yɛnka no pen sɛ, U.S. nsiesiee ne ho."
  
  Dahl kae sɛ: "Ɛyɛ asɛm a wonim no yiye." "Wɔafi ase reyɛ nnipa a wɔboaboa wɔn ano dedaw." Ɔhwɛɛ Ben denneennen. "Wode wo ho rema sɛ wobɛboa, aberante?"
  
  Ben buee n"ano, nanso afei ogyinae kakra, te sɛ nea ɔte hia a ne mmuae no ho hia no nka. "Wiɛ, yɛda so ara wɔ nnipa a wokunkum wɔn no mu, ɛnte saa? Na The Wall of Sleep no wɔ hiatus ɔsram yi mu."
  
  "Maame wɔ bere a wɔahyɛ sɛ wɔmfa nkɔ yɛn sukuuni kumaa no?" Drake piapiaa no.
  
  "Ɔfasu a- ?" Dahl yɛɛ n"anim basabasa. "So eyi yɛ ntetee adesua a ɛfa nna a wontumi nna ho?"
  
  "Ɛnyɛ hwee." Hwɛ nea mahu de besi nnɛ. Na Matt nso SAS. Kennedy yɛ New York polisini. Ɛkame ayɛ sɛ yɛyɛ kuw a edi mũ!"
  
  Dahl ani so teateaa, te sɛ nea ɔrekari ne gyinaesi no. Ɔde Drake fon no faa pon no so komm na ɔde ne nsa kyerɛɛ screen no so. "Ɛhe na wotwaa rune ahorow a ɛwɔ mfonini yi mu no mfonini?"
  
  "Wɔ Amena no mu. Ná ɔfasu bi a wɔasen ɔhaha pii wɔ po so ahyɛn atenten no nkyɛn. Ɔbea yi," ɔbɔɔ screen no so, "kotow Odin nkyɛn bere a ohuu amane wɔ Wiase Dua no so no. So wubetumi akyerɛ nkyerɛwee no ase?"
  
  "Ɛyɛ Yiw." Ɛka wɔ ha - Odin ne Velva - wɔde Onyankopɔn ahintasɛm ahyɛ Heidi nsa.Seesei Ɔbenfo no reyɛ eyi mu nhwehwɛmu...." Dahl hwɛɛ Parnevik bere a ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛboaboa ne nhoma mmobɔwee nyinaa ano prɛko pɛ no.
  
  "Onyankopɔn ahintasɛm". Ɔbarima no danee ne ho te sɛ nea hellhound bi asi fam wɔ n"akyi. "Anaasɛ anyame no ahintasɛm. So wubetumi ate nuance no? Te aseɛ? Ma memfa me ho nhyɛ mu." Ɔdanee ne ho kɔɔ ɔpon a ɛda mpan no so na ɔyerae.
  
  Dahl ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Yɛbɛfa mo." "Nanso hu eyi. Nkitahodi a wo ne w"aban no nnya mfii ase. Yɛwɔ anidaso sɛ wɔbɛhwɛ eyi so bere a yɛretu wimhyɛn no. Nanso seesei yɛde yɛn ani kyerɛ New York a yɛwɔ Asraafo Titiriw asraafo dumien na yenni ahobammɔ ho tumi krataa biara. Yɛde akode no rekɔ Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Woda so ara pɛ sɛ woba?"
  
  Drake kae sɛ: "SAS bɛboa." "Wɔwɔ kuw bi a wogyina hɔ."
  
  "Misusuw sɛ mɛbɔ mmɔden sɛ me ne site captain no adi nkitaho, ahwɛ sɛ yebetumi ama srade ahyɛ ntwahonan bi mu anaa." Nsakrae a ɛyɛ awerɛhow a ɛbaa Kennedy suban mu bere a osusuwii sɛ ɔbɛsan akɔ fie no daa adi. Ntɛm ara na Drake hyɛɛ ne ho bɔ sɛ sɛ obetumi a, ɔbɛboa no.
  
  Gye me di, na ɔpɛ sɛ ɔka. Mɛboa wo ma woafa eyi mu Nanso nsɛm no wui wɔ ne menewam.
  
  Ben de ne nsateaa bɔɔ mu. "Ma me I-pad anaa biribi kɛkɛ. Ntɛmntɛm."
  
  
  DUNNUM
  
  
  
  Mframa AKWANKYERƐ
  
  
  Ná wɔde afiri bi a wɔfrɛ no picocell, telefon a wokura kyin abantenten a ɛma wotumi de telefon a wokura kyin nyinaa di dwuma wɔ wimhyɛn mu no ahyɛ wɔn wimhyɛn no mu. Ɛho hia ma aban no asraafo, nanso ɛho hia mmɔho abien ma Ben Blake.
  
  "Hey sis, mewɔ adwuma bi ma wo. Mmisa. Tie, Karin, tie! Mihia Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae no ho nsɛm. Nneɛma a wɔde kyerɛ, Vikingfo nneɛma. Nsɛm a Wɔahyehyɛ. Odwumayɛni. Titiriw no, adwumam mpanyimfo no. Na..." ne nne so tew octave kakraa bi, "... telefon nɔma."
  
  Afei Drake tee kommyɛ bere tiaa bi sɛ: "Yiw, nea ɛwɔ New York no! Wɔn mu baahe na wɔwɔ hɔ?... Oh... ampa? Wiɛ, ɛyɛ, onuawa kumaa. Mede sika bi bɛma wo de akata eyi so. Dɔ wo".
  
  Bere a n"adamfo no too telefon no so no, Drake bisae sɛ, "So ɔda so ara nni adwuma?"
  
  "Ɔtra fie da mũ nyinaa, adamfo. Ɔyɛ adwuma sɛ "ɔbarima a otwa to" wɔ bar a adwenem naayɛ wom mu. Labour amammuisɛm dedaw mu anwonwade."
  
  Karin bɔɔ mmɔden mfe ason sɛ obenya abodin krataa wɔ kɔmputa so dwumadi mu. Bere a Labour aban no gui wɔ Blair ahenni awiei no, ofii Nottingham Sukuupɔn mu - a na ɔwɔ ahotoso, odwumayɛni a ne ho akokwaw kɛse - na ohui sɛ obiara mpɛ no. Ɔman no sikasɛm mu ɔhaw bi aba.
  
  Fi University Row - dane kɔ benkum kɔ baabi a wɔtow nneɛma gu, dan kɔ nifa kɔ nyinsɛn ne aban mmoa mu. Kɔ so fa adaeso a abubu kwan no so tẽẽ.
  
  Ná Karin te ɔdan bi a ɛbɛn Nottingham mfinimfini mu. Wɔn a wɔnom nnubɔne ne asadweamfo faa adan a atwa ho ahyia. Ná ɔntaa mfi fie hɔ awiabere na na ɔfa taksi a wotumi de ho to so kɔɔ asanombea a na ɔyɛ adwuma awotwe kosi anadwo fã no. N"asetra mu mmere a ɛyɛ hu sen biara ne bere a ɔsan kɔɔ ne dan mu no, esum, fifiri dedaw ne hua afoforo a ɛnyɛ dɛ atwa ne ho ahyia, nsɛmmɔnedi a nantew a ɛretwɛn sɛ ɛbɛba ara kwa.
  
  Wɔ asase a wɔn a wɔadome wɔn na wobu wɔn ani gu so so no, ɔbarima a ɔte sunsuma mu no yɛ ɔhene.
  
  "So wuhia no ankasa ma eyi?" Dahl a na ɔte wimhyɛn no fã foforo no bisae. "Anaasɛ..."
  
  "Hwɛ, eyi nyɛ adɔe, ɔhokafo. Ɛsɛ sɛ mede m"adwene si nneɛma a ɛfa Odin ho so. Karin betumi de ne ho ahyɛ tete nneɛma akorae adwuma mu. Ntease wom koraa."
  
  Drake yɛɛ n"ankasa frɛ a ɔde frɛ ntɛmntɛm. "Ma ɔnyɛ adwuma, Dal. Gye me di. Yɛwɔ ha sɛ yɛrebɛboa."
  
  Wells yɛɛ ho biribi ntɛm ara. "Wɔrekyere zeds, Drake? Dɛn koraa na ɛrekɔ so?"
  
  Drake na ɔde no baa ne ho nsɛm mu.
  
  "Wiɛ, sika kɔkɔɔ kronkron ketewaa bi ni. Yɛne Alicia Miles kɔhwɛɛ hɔ. Wunim nea ɛyɛ, Mat. Worenfi SAS no mu ankasa da," na ogyinae kakra. "Address a etwa to a wonim: Munich, Hildegardstrasse 111."
  
  "Germany na ɛyɛ? Nanso na ɔne Canadafo no wɔ hɔ."
  
  "Aane. Ɛnyɛ ɛno nko ara. Ɔne n"adamfo abarimaa - Milo Noxon pɔtee bi - a ɔyɛ ɔman ba a ne ho nyɛ fɛ mmom a ofi Las Vegas, U.S.A., te Munich. Na ɔyɛ kan Marine intelligence officer. Nea eye sen biara a Yankees wɔ sɛ wɔde ma."
  
  Drake dwenee ho kakra. "Saa na onim me saa bere no, denam Miles so. Asɛmmisa no ne sɛ, so ɔsesaa n"afã sɛ ɔrebɛhyɛ no abufuw anaasɛ ɔbɛboa no?"
  
  "Wɔnnim mmuae no. Ebia wubetumi abisa no."
  
  "Mɛbɔ mmɔden." Hwɛ, yɛkura bɔɔl no mu wɔ ha, Wells. Wosusu sɛ wobɛtumi ne wo nnamfo dedaw a wɔwɔ States no adi nkitaho? Dahl ne FBI adi nkitaho dedaw, nanso wɔredi agoru de agye bere. Yɛadi nnɔnhwerew ason wɔ wimhyɛn no mu... na yɛrebɛn anifuraefo."
  
  "So wugye wɔn di? Saa turnips yi? So wopɛ sɛ yɛn mmarima no siesie cluster fucking a wontumi nkwati no?"
  
  "Wɔyɛ Swedenfo. Na yiw, mewɔ wɔn mu ahotoso. Na yiw, mepɛ sɛ yɛn mmarima no de wɔn ho hyɛ mu."
  
  "Ɛda adi pefee". Wells twaa nkitahodi no mu.
  
  Drake hwɛɛ ne ho hyiae. Ná wimhyɛn no sua nanso na ɛtrɛw. Asraafo Titiriw Po so Asraafo dumien traa akyi, na wɔda hɔ, na wɔda na mpɛn pii no na wɔkasa tia wɔn ho wɔn ho wɔ Sweden kasa mu. Ná Dahl rekasa wɔ telefon so bere nyinaa wɔ ɔkwan no so bere a ɔbenfo no buee nhoma mmobɔwee akyi nhoma mmobɔwee wɔ n"anim, na ɔde emu biara si n"akongua akyi yiye, na ɔhwehwɛ tete nsonsonoe a ɛda nokwasɛm ne ayɛsɛm ntam no mu.
  
  Wɔ ne benkum so no, Kennedy a ɔsan hyɛ ne pantsuit a ɛto so abien a enni nsɛso no frɛɛ no nea edi kan. "So Captain Lipkind wɔ hɔ?... ah, ka kyerɛ no sɛ ɛyɛ Kennedy Moore."
  
  Afei sikani du twaam: "Dabi. Ka kyerɛ no sɛ ɔrentumi frɛ me bio. Eyi ho hia.Ka kyerɛ no sɛ ɛfa ɔman ahobammɔ ho, sɛ wopɛ a, frɛ no kɛkɛ."
  
  Afei sikɔne du foforo: "Moore!" Drake tee sɛ wɔrebobom afi baabi a ɔte mpo. "So eyi ntumi ntwɛn?"
  
  "Tie me, captain, tebea bi asɔre. Nea edi kan no, wo ne Ɔsraani Panyin Swain a ofi FBI no nsusuw ho. Me ne Torsten Dahl a ofi Sweden SGG ne SAS panyin bi wɔ ha. Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae no wɔ asiane mu tẽẽ. Hwɛ nsɛm no mu nsɛm na san frɛ me ntɛm ara. Mehia wo mmoa."
  
  Kennedy too telefon no mu na ɔhome denneennen. "Bang - na me pension kɔ."
  
  Drake hwɛɛ ne dɔn no. Nnɔnhwerew asia kosi sɛ wobesi fam.
  
  Ben fon no yɛɛ gyegyeegye na ɔfaa mu. "Nuabaa?"
  
  Ɔbenfo Parnevik de ne ho too ɔkwan no so, na ɔde ne nsa a ɛyɛ ntini no soo nhoma mmobɔwee a ahwe ase no. "Abofra no nim ne Valkyries." Ɔkae, na wankasa akyerɛ obiara pɔtee. "Nanso ɛhe na wɔwɔ? Na Aniwa - yiw, mɛhunu Aniwa no."
  
  Ben na ɔkasae. "Asɛm kɛse, Karin. Fa tete nneɛma akorae no mfonini ahorow mena me wɔ email so na fa saa dan yi ma me. Afei fa nea ɔhwɛ so no ho nsɛm mena wɔ krataa foforo mu. Hey onuawa ketewa, ka hi kyerɛ maame ne papa. Dɔ wo".
  
  Ben san fii ase kliki so, afei ofii ase kyerɛw nsɛm bi bio. Ɔteɛɛm sɛ: "Minyaa tete nneɛma akorae sohwɛfo no nɔma." "Dal? Wopɛ sɛ mebɔ nkwaseasɛm no hu fi ne mu?"
  
  Drake serewee a onnye nni bere a Sweden amansɛmdifo panyin no de ahopere wosow ne nsa Dabi a wannye ɛnne nnyigyei biako mpo no. Na ɛyɛ anigye sɛ wubehu sɛ Ben reda ahotoso a ɛte saa adi. Geek no san n"akyi kakra sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛma onipa a ɔwɔ dan bi mu no anya hokwan ahome.
  
  Kennedy telefon no paee mu yɛɛ dwom. Ɔbuee mu ntɛm ara, nanso ɛnyɛ ansa na ɔde Goin" Down agodie a ɛnyɛ anibiannaso mmom no bi ayɛ wimhyɛn no nyinaa aduru.
  
  Ben de ne ti too fam wɔ bere mu. "Kama. Yɛn anim a edi hɔ no ampa."
  
  "Moore" na ɔkae. Kennedy de ne fon no too akasam so.
  
  "Dɛn koraa na ɛrekɔ so? Afunumu dumien fã siw me kwan na afei wɔka kyerɛɛ me, a ɛnyɛ animtew kɛse, sɛ memma me hwene mfi amena no mu wɔ baabi a ɛsɛ sɛ ɛyɛ no. Biribi maa akraman akɛse no nyinaa bom, Moore, na mebɔ kyakya sɛ ɛyɛ wo." Ogyinaa hɔ kakra, afei ɔde adwene kae sɛ, "Ɛnyɛ bere a edi kan, misusuw sɛ."
  
  Kennedy maa no nea wɔatwa no tiawa, na ɛbaa awiei bere a wimhyɛn bi a Sweden Po so Asraafo ahyɛ mu ma ne SAS adwumayɛfo bi a wonnim wɔn wɔ kwan so, a mprempren ɛyɛ wimhyɛn a efi U.S. asase so gye nnɔnhwerew anum.
  
  Drake tee nka sɛ ne ho dwiriw no. Nnɔnhwerew anum.
  
  Saa bere yi na Dahl teɛɛm sɛ: "Nsɛm foforo! Metee kɛkɛ sɛ Canadafo nni Sweden mpo. Ɛte sɛ nea wɔde Wiase Dua ne Peaw bɔɔ afɔre sɛ wɔde wɔn adwene besi Valkyries so." Ɔde ne ti too fam de daa ase kyerɛɛ Ben, na ɔde n"ani kyerɛɛ ɔbenfo a na n"anim yɛ kusuu no fii mu. "Nanso... wɔsan bae a wɔn nsa da mpan. Ɛsɛ sɛ saa kokoam ɔboaboafo yi yɛ obi a ɔde ne ho sie ankasa... Anaasɛ..." Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so, "obetumi ayɛ ɔsɛmmɔnedifo.
  
  "Adeyɛ pa." Mmarima wɔ baabi a ɛyɛ fĩ ɔkwan biara so. Canadafo resiesie wɔn ho sɛ wɔbɛbɔ tete nneɛma akorae hɔ anɔpatutuutu yi wɔ New York bere so."
  
  Kennedy anim yɛɛ awudisɛm bere a otiee n"adwumawura ne Dahl bere koro mu no. Bere a ɛdaa adi kyerɛɛ no no, ɔde asɛm a ɛyɛ yaw kyerɛɛ nnipa baanu no nyinaa mpofirim sɛ: "Wɔde date no redi dwuma." "Saa abɔdamfo koraa yi - ne Germanfo, akyinnye biara nni ho sɛ - de wɔn adwene ankasa asie wɔ fucking date no akyi."
  
  Ben maa n"ani so hwɛɛ soro. "Mehweree m"akwan."
  
  Drake kaa ne ho asɛm bio. "Da bɛn na?"
  
  Dahl kyerɛkyerɛɛ mu sɛ: "Sɛ yesi fam wɔ New York a, ɛbɛyɛ bɛyɛ anɔpa nnɔnwɔtwe wɔ September 11th."
  
  
  DUNSIA
  
  
  
  Mframa AKWANKYERƐ
  
  
  Aka nnɔnhwerew anan. Wimhyɛn no kɔɔ so bɔɔ gyegyeegye wɔ wim a mununkum ayɛ hɔ ma no.
  
  Dahl kae sɛ, "Mɛsɔ FBI no ahwɛ bio. Nanso ɛyɛ nwonwa. Me ntumi ntwam saa level of verification yi. Ɛyɛ damn ɔbo fasu. Ben - frɛ ɔhwɛfoɔ no. Drake yɛ wo panyin dedaw no. Dɔn no rebɔ, mmarima, na yenni baabiara. Dɔnhwerew yi hwehwɛ sɛ wonya nkɔso. Kɔ."
  
  Kennedy srɛɛ n"adwumawura sɛ: "Shit on Thomas Caleb, Lipkind," ɔkae. "Eyi ne no anaa m"adwuma a ɛyɛ damn no nni hwee yɛ. Mereka nea FBI, CIA, ne nkwaseafo a aka a wɔwɔ nkyerɛwde abiɛsa no nyinaa nnim akyerɛ wo. Mebisa..." ɔgyinaa hɔ kakra, "Mesusu sɛ merebisa wo sɛ gye me di."
  
  Ben nwiinwii sɛ: "Afunumu a wɔakyerɛw nkyerɛwde abiɛsa." "Ɛyɛ nwonwa".
  
  Drake pɛe sɛ ɔkɔ Kennedy Moore nkyɛn na ɔde nkuranhyɛ nsɛm bi ma. Ná ɔsraani a ɔnyɛ ɔsraani a ɔwɔ ne mu no pɛ sɛ ɔyɛ no atuu, nanso ɔsraani no hyɛɛ no ma ɔtwee ne ho fii ho.
  
  Nanso ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo no fii ase dii nkonim wɔ ɔko yi mu. Kane no, na ɔde asɛmfua "gronk" adi dwuma de "ayɛ no tame", de ako atia nkate a ɛrenya nkɔanim a ohu no, nanso anyɛ adwuma.
  
  Wells gyee ne frɛ no. "Kasa mprempren".
  
  "Sɛ woretie Taylor bio? Hwɛ baabi a yɛwɔ, buddy? Woama yɛagye adi sɛ yɛbɛhyɛn U.S. wim tebea mu de besi nnɛ?"
  
  "Eye... yiw... na dabi. Me ne adwumayɛfo krataa kɔkɔɔ a wɔaboaboa ano redi dwuma, Drake, na ɛnhyɛ me kɔn mu -" Ɔtwɛnee kakra, afei ɔde abasamtu serewee. "Ná ɛno yɛ May mu asɛm, ɔhokafo. Bɔ mmɔden sɛ wobɛkɔ so ayɛ saa."
  
  Drake serewee a na ɔmpɛ. "Damn wo, Wells, wo. Tie, ka wo adeyɛ no bom ma saa asɛmpatrɛw yi - boa yɛn - na mɛka kurow a ɛho ntew sen biara wɔ Hong Kong a Mai ayɛ adwuma wɔ sum ase pɛn, a wɔfrɛ no Spinning Top ho asɛm akyerɛ wo.
  
  "Fuck me, ɛno te sɛ nea ɛyɛ anigye. Wowɔ so, buddy. Hwɛ, yɛrekɔ, biribiara ayɛ krado sɛnea mmara nyinaa te, na me nkurɔfo a wɔwɔ ɔtare no agya no nni ɔhaw biara wɔ eyi ho."
  
  Drake tee nka sɛ "nanso". "Aane?"
  
  "Obi a ɔwɔ tumi repo hokwan ahorow a ɔde besi fam na obiara nte wo wimhyɛn no ho asɛm da, na ɛno, m"adamfo, ɛyɛ emu adifudepɛ hua."
  
  Drake tee ne asɛm. "Okay, kɔ so nkyerɛw me." Sɛ wobɔ bɔtn no brɛoo a, ɛmaa ɔfrɛ no baa awiei.
  
  Ɔtee sɛ Kennedy reka sɛ, "Low yɛ nea eye sen biara, Captain. Mete nkɔmmɔbɔ ahorow wɔ ha a ɛka atirisopam bi ho asɛm. Yɛ... hwɛ yie, Lipkind."
  
  Ɔtoo ne fon mu. "Wiɛ, ɔyɛ nsɔe, nanso ɔfa me wɔ m"asɛm so. Ɔsoma nnipa a wɔyɛ abibifo ne aborɔfo pii ba asɛnka agua so sɛnea obetumi, na ɔde ahosodi ma. Na onim obi wɔ mpɔtam hɔ Homeland Security adwumayɛbea hɔ," na ɔkae, na ɔde ne blouse a ɛyɛ mmerɛw no yɛɛ mmerɛw. "Banwa no rehwie agu."
  
  Onyankopɔn, Drake susuwii. Ɛwɔ hɔ a shitload of firepower de n'ani kyerɛ saa tete nneɛma akorae yi.Enough to start a damn war. Wanka biribiara denden, na mmom ɔhwɛɛ ne dɔn no.
  
  Aka nnɔnhwerew abiɛsa.
  
  Ná Ben da so ara ne nea ɔhwɛ nneɛma so no ka ho: "Hwɛ, ɛnyɛ nsiesie kɛse bi a wɔbɛyɛ ho asɛm na yɛreka wɔ ha, na mmom yɛbɛtu ɔyɛkyerɛ no akɔ baabi foforo kɛkɛ. Ɛho nhia sɛ meka sɛnea tete nneɛma akorae no kɛse te kyerɛ wo, owura. Tu no kɛkɛ na biribiara bɛyɛ yiye. Yiw... SGG... Sweden Asraafo Titiriw. Wɔrebɔ FBI amanneɛ efisɛ yɛkasa...dabi ! Ntwɛn mma wɔnmfrɛ. Worentumi ntwentwɛn wo nan ase."
  
  Ɛnde, sikɔne dunum a wɔde yɛ komm: "So wontee SGG ho asɛm da? Wiɛ, Google no!" Ben de abasamtu de ne nsa kyerɛɛ ne fon so. Ben kae sɛ: "Ɔregyina." "Minim ara kwa. Ɔkasae a ɔkwati, te sɛ nea ontumi mfa anoyi a ɛdɔɔso mma."
  
  "Kyerɛw kɔkɔɔ foforo." Drake de ne nsa kyerɛɛ Dahl so. "Eyi rebɛyɛ ɔyaredɔm ntɛmntɛm."
  
  Wɔyɛɛ komm kɛse, afei Dahl telefon a wokura kyin bɔɔ. Ɔde buae sɛ: "O me Nyankopɔn." "Den Statsminister."
  
  Drake yɛɛ n"anim kyerɛɛ Kennedy ne Ben. "Ɔmanpanyin".
  
  Wɔkaa nsɛm pii a ɛkyerɛ obu, nanso wɔkaa no pen, a ɛmaa obu a Drake wɔ ma Thorsten Dahl no yɛɛ kɛse. Asraafo titiriw no panyin no kaa nea esii no kyerɛɛ n"adwumawura no. Drake gye dii denneennen sɛ obewie a n"ani begye saa ɔbarima yi ho.
  
  Dahl de ɔfrɛ no baa awiei na afei ogyee bere tiaa bi boaboaa n"adwene ano. Awiei koraa no ɔmaa n"ani so danee n"ani kyerɛɛ wimhyɛn no.
  
  Dahl ka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Efi ɔmampanyin no aban mpanyimfo kuw no muni bi hɔ tẽẽ, n"afotufo a wɔbɛn no paa." "Wɔremma wimhyɛn yi kwan mma nsi fam."
  
  
  * * * .
  
  
  Aka nnɔnhwerew abiɛsa.
  
  Dahl kae sɛ: "Wɔremmɔ ɔmampanyin no amanneɛ." "Washington, D.C. ne Capitol Hill wɔ eyi mu kɔ akyiri, me nnamfo. Ɔman Soafo no ka sɛ mprempren abɛyɛ wiase nyinaa, atirisopam wɔ amanaman ntam, na obiara nnim onii a ɔreboa onii. Eyi nkutoo," ɔkae, na ɔde n"anim butubutuw fam, "ka yɛn asɛmpatrɛw adwuma no aniberesɛm ho asɛm."
  
  Drake kae sɛ: "Fa nkɔnsɔnkɔnsɔn hyɛ akuwakuw no mu." "Eyi ne nea na yɛfrɛ no huammɔdi kɛse."
  
  Saa bere yi nyinaa, Ben bɔɔ mmɔden bio sɛ ɔne Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae no sohwɛfo no bedi nkitaho. Nea onyae ara ne voicemail. Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ mfomso." "Anka ɛsɛ sɛ ɔhwɛ biribi mu mprempren." Ben nsateaa a ɛyɛ mmerɛw no fii ase tu faa virtual keyboard no so ntɛm ara.
  
  Ɔkaa no denden sɛ: "Mewɔ adwene bi." "Mebɔ Onyankopɔn mpae sɛ madi mfomso."
  
  Afei Wells san frɛɛ no, na ɔkyerɛkyerɛɛ mu sɛ ne SAS kuw no asi fam wɔ kokoam wɔ wimhyɛn gyinabea bi a wɔagyaw hɔ wɔ New Jersey. Kuw no de wɔn ani kyerɛɛ New York kurow no mfinimfini, na wɔfaa ɔkwan biara a ɛho hia so tuu kwan.
  
  Drake hwɛɛ bere no mu. Nnɔnhwerew abien ansa na woasi fam.
  
  Na afei Ben teɛɛm sɛ: "Bɔ agyiraehyɛde no!" Obiara huruwii. Sweden po so asraafo mpo de wɔn adwene sii no so koraa.
  
  "Ɛwɔ ha!" - teateaam. "Wɔahwete wɔ intanɛt so nyinaa sɛ wowɔ bere hwehwɛ a." Ɔde abufuw de ne nsa kyerɛɛ screen no so.
  
  Ɔkae sɛ: "Colby Taylor." "Canadani ɔpepepemfo no ne obi a ɔboaa Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae kɛse sen biara na ɔyɛ New York sikasɛm mu adwumayɛfo akɛse no mu biako. Mebɔ kyakya sɛ ɔfrɛɛ nnipa kakraa bi?"
  
  Dahl de n"ani kyerɛɛ baabi. Ɔsi apini sɛ: "Eyi ne yɛn akwanside." "Ɔbarima a wɔreka ne ho asɛm no wɔ nnipa pii sen mafiafo no." Nea edi kan koraa no, ɛte sɛ nea Swedenni ɔsraani panyin no de ne ho too n"akongua so.
  
  Kennedy antumi amfa ne tan no nsie. Ɔde abubuw kae sɛ: "Sika bag ahorow no ntade di nkonim bio." "Mebɔ kyakya sɛ ɔkwasea no nso yɛ sikakorabea dwumayɛni."
  
  Drake kae sɛ: "Ebia, ebia ɛnte saa." "Mewɔ nhyehyɛe B bere nyinaa."
  
  Aka dɔnhwerew biako.
  
  
  DUNSON
  
  
  
  New York, U.S.A., na ɛwɔ hɔ
  
  
  Ebia wonim New York Polisifo Dwumadibea no Hyɛn Gyinabea Aban no yiye wɔ akokoduru a ɛyɛ animguasede ne nnipa a wowuwui wɔ 9/11 nsɛm a esisii no mu no ho. Nea wonnim no kɛse ne sɛnea odi SAS wimhyɛn dodow no ara a efi Europa ho dwuma wɔ sum ase no. Ɛwom sɛ kuw biara nni hɔ a wɔatu wɔn ho ama a wɔbɛhwɛ wɔn adwuma no fã yi so de, nanso nsasepɔn ntam adwumayɛfo a wɔde wɔn ho hyɛ mu no yɛ kakraa bi araa ma mfe pii a atwam no pii abɛyɛ nnamfo paa.
  
  Drake frɛɛ foforo. Ɔka kyerɛɛ CAPD nhwehwɛmufo Jack Schwartz sɛ: "Ɛbɛyɛ hyew anadwo yi." "Wokaee me, adamfo?"
  
  "Onyankopɔn, na Drake yɛ... dɛn? Mfe abien?"
  
  "Mmiɛnsa. Afe Foforo Anwummere, "07."
  
  "Wo yere ho ye?"
  
  "Me ne Alison tetew mu, me hokafo. So eyi dɔɔso sɛ ɛbɛkyerɛ me nipasu?"
  
  "Misusuwii sɛ wugyae ɔsom adwuma no."
  
  "Meyɛɛ saa." Wells san frɛɛ me sɛ merekɔyɛ adwuma a etwa to. Ɔfrɛɛ wo anaa?"
  
  "Ɔyɛɛ saa." Ɔkae sɛ wohyɛɛ no bɔ sɛ wobɛtwɛn kakra."
  
  "So ɔyɛɛ no mprempren? Schwartz, tie me asɛm. Eyi ne wo frɛ. Ɛsɛ sɛ wuhu sɛ saa shit yi rebɛtu akɔ fans no nkyɛn na awiei koraa no yɛn entry no bɛkɔ wo nkyɛn. Migye di sɛ ebedu saa bere no yɛn nyinaa bɛyɛ abran na wobebu eyi sɛ adeyɛ a ɛyɛ papa, nanso..."
  
  Schwartz kae sɛ: "Abura maa mekɔɔ ntɛmntɛm," nanso Drake tee asɛm bi a ɛhaw adwene. "Mma ɛnhaw wo, adamfo. Meda so ara wɔ ahoɔden a ɛdɔɔso a mede benya kwan de asi fam."
  
  Wɔn wimhyɛn no tow hyɛɛ U.S. wim tebea so.
  
  
  * * * .
  
  
  Wimhyɛn no sii fam awiabere a na ɛnyɛ papa na ɛde taksi kɔɔ ɔdan ketewa a wimhyɛn gyinabea wɔ no mu tẽẽ. Simma a ɔpon no buee kakra no, Sweden SGG no mufo dumien a wɔde nneɛma ahyɛ mu ma no tuu mmirika siane dade antweri a ayɛ mmerɛw no so na wɔde wɔn guu kar abiɛsa a na wɔretwɛn mu. Drake, Ben, Kennedy ne Ɔbenfo no dii n"akyi, ɛkaa kakraa bi na Ben tow ne ho bere a ohui sɛ wɔn kar no.
  
  "Wɔte sɛ humvees!"
  
  Simma biako akyi no, kar ahorow no tuu mmirika faa wimhyɛn kwan a hwee nni so no so, na wɔde ahoɔhare kɔɔ ɔkwan bi a ahintaw so wɔ wimhyɛn gyinabea a wontumi nkyerɛkyerɛ mu no akyi a bere a wɔadan wɔn ho kakraa bi akyi no, epuee kɔɔ nkuraase kwan bi a wontumi nhu a ɛne Manhattan nsubɔnten atitiriw no biako so no so.
  
  New York trɛwee wɔ wɔn anim wɔ n"anuonyam nyinaa mu. Nnɛyi abansoro adan a ɛkorɔn, abɔntenban dedaw, tete adansi. Wɔn karkafo no faa ɔkwan tiawa bi so kɔɔ kurow no mfinimfini tẽẽ, na wɔde wɔn ho too asiane mu denam ɔkwan tiawa biara a ɛyɛ anifere a na wɔn mpɔtam hɔ karkafo nim so. Mbɛn bɔɔ denneennen, nnome hyɛɛ mframa no ma, wotwitwaa akwan ne nwura kotoku. Eduu bere bi no, na ɔkwan bi a wɔfa so kɔ baabiara ka ho, na ɛmaa wɔn akwantu no so twaa simma ason na ɛmaa fender abiɛsa dii huammɔ.
  
  Wɔ kar ahorow no mu no, ɛkame ayɛ sɛ na adeyɛ no yɛ nea adagyew nnim saa ara. Awiei koraa no, Dahl nsa kaa ɔfrɛ fii Sweden Ɔmampanyin a awiei koraa no na wanya FBI apɛde pa ne kwan a ɔde bɛhyɛn tete nneɛma akorae hɔ sɛ wodi kan duu hɔ no hɔ.
  
  Dahl danee ne ho kyerɛɛ wɔn karkafo no. "Ntɛmntɛm!"
  
  Ben de tete nneɛma akorae no asase mfonini a ɛkyerɛ faako a Wolves no wɔ maa Dahl.
  
  Nsɛm pii akɔ so ada adi. Abibifo ne aborɔfo no aba. Wɔabɔ akuw a wɔyɛ ho biribi ntɛmntɛm no amanneɛ.
  
  Drake duu Wells nkyɛn. "Sitch?"
  
  "Yɛwɔ abɔnten. Polisifo apɔnkɔsotefo no duu hɔ simma abien a atwam ni. Wo?"
  
  "Anamɔn aduonu na ɛwɔ hɔ. Sɛ biribi si a, monteɛteɛm frɛ yɛn." Biribi twee n"adwene na ɔde n"adwene sii biribi a ɛwɔ mfɛnsere no akyi so kakra. Déj à vu ho nkate a emu yɛ den maa ne mpampam ho popoe bere a ohui sɛ dawurubɔ kyerɛwpon kɛse bi de too gua sɛ ntadehyɛ ho nimdefo Abel Frey aba New York a ɔde ne mpataa nantew ho ɔyɛkyerɛ a ɛyɛ nwonwa no.
  
  Eyi yɛ agyimisɛm, Drake susuwii. Wɔabɔ dam ankasa.
  
  Ben nyanee ne nuabea wɔ UK na, na ɔda so ara home ntumi nhome esiane wɔn kar a wohuu no nti, otumi de ne din hyɛɛ Project Valkyrie mu - sɛnea ɔfrɛɛ no no. Ɔka kyerɛɛ Dahl sɛ: "Ɛmma bere nsɛe." "Obetumi atoa ne nhwehwɛmu no so bere a yɛwɔ abɔnten hɔ regye mpataku yi nkwa no. Mma ɛnhaw wo, osusuw sɛ ɛyɛ nea mepɛ sɛ mitwa wɔn mfonini de hwehwɛ m"abodin krataa."
  
  "Woredi atoro akyerɛ wo nuabea?" Drake yɛɛ n"anim basabasa.
  
  "Ɔrenyin." Kennedy bɔɔ Blake nsa. "Ma abofra no kwan kakra."
  
  Drake fon a ɔde di dwuma wɔ nsa so no yɛɛ dede. Na enhia sɛ ɔhwɛ caller ID no mu na ama wahu sɛ ɛyɛ Wells. "Nka nkyerɛ me, adamfo. Canadafo?
  
  Wells serewee komm. "Wopɛ."
  
  "BI?" - a mebisae.
  
  "Canadafo ne Germanfo nyinaa de akwan horow di dwuma. Ɔko yi reyɛ afi ase a mo nka ho."
  
  Dahl kae sɛ: "SWAT kuw no ntam kwan yɛ simma abiɛsa. Mpɛn pii no yɛ 68."
  
  Drake hwɛɛ mfɛnsere a ɛtrɛw no mu. "Yɛwɔ ha".
  
  
  * * * .
  
  
  Bere a wosian fii wɔn kar ahorow mu no, Ben kae sɛ: "Central Park West Entrance." "Ɛkɔ antweri abien pɛ a efi abansoro a ɛwɔ fam no so kɔ soro kosi abansoro a ɛto so anan no so."
  
  Kennedy fii adi kɔɔ anɔpa ɔhyew no mu. "Faso bɛn na mpataku no te?"
  
  "Nea ɛtɔ so nnan".
  
  "Akontaabu." Kennedy de ne nsa kyerɛɛ ne mu na ɔde ne nsa bɔɔ ne yafunu mu. "Ná minim sɛ awiei koraa no, manu me ho wɔ nnapɔnna keeki yi ho."
  
  Drake traa akyi bere a Sweden asraafo no tuu mmirika ntɛmntɛm sɛnea wobetumi sian tete nneɛma akorae no atrapoe no. Bere a woduu hɔ no, wofii ase yii wɔn akode. Dahl gyinaa wɔn wɔ ɔpon a ɛkorɔn bi sunsuma mu, na na adum kurukuruwa atwa kuw no ho ahyia.
  
  "Twitter ahorow wɔ so. " .
  
  "Checks!", dumien bɔɔ. Ɔde n"ani kyerɛɛ Drake sɛ: "Yɛdi kan kɔ." "Wo di akyi. Fa no."
  
  Ɔde nneɛma abien a ɛte sɛ kurukuruwa a ne kɛse te sɛ kanea ne afiri abien a wɔde bɔ asom maa Drake. Drake danee nnua a ɛyɛ kurukuruwa no 68 na ɔtwɛn kosii sɛ wɔn baanu nyinaa fii ase maa kanea a ɛyɛ ahabammono fii wɔn nnyinaso mu bae. Ɔde biako maa Kennedy na ɔde biako no siee ne ho.
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ baabiara kae sɛ: "Twitters." "Eyi ne adamfofa kwan so mmoa foforo a wɔde ma ogya. Wɔyɛ adamfofa akansi nyinaa sɛnea wɔyɛ no mpɛn dodow koro. Hwɛ wo yɔnko dwumayɛni bi na nnyigyei bi a ɛyɛ yaw bi a ɛyɛ yaw wɔ w"aso mu, hwɛ ɔbɔnefo bi na wuntumi nte hwee..." Ɔde n"aso afiri hyɛɛ mu. "Minim sɛ ɛnyɛ nea wotumi de ho to so, nanso ɛboa wɔ tebea horow a wowɔ pii yɛ mu. Te sɛ eyi."
  
  Ben kaa sɛ, "Na sɛ frequency no ne foforo bɔ nso ɛ?"
  
  "Ɛrensi." Eyi ne Bluetooth mfiridwuma a aba foforo - frequency adaptive spread spectrum. Mfiri no "huruw" fa frequency aduɔson akron a wɔpaw no kwa mu wɔ nnwontofo kuw a wɔadi kan de ama mu - a wɔaka abom.Ɛwɔ kwan a ɛkɔ bɛyɛ anammɔn ahanu."
  
  Ben kae sɛ: "Ɛyɛ nwini." "Me de no wɔ he?"
  
  Drake ka kyerɛɛ no sɛ: "Wo ne ɔbenfo no bɛtra Central Park bere kakra." "Nsrahwɛfo nneɛma. Chill mate, eyi rekɔyɛ nea ɛnyɛ dɛ."
  
  Drake a wanka asɛm foforo biara, ɔdanee ne ho dii Swedenni ɔsraani a otwa to no akyi faa abrannaa atenten no so kɔɔ tete nneɛma akorae no mu a ɛyɛ sum no mu. Kennedy hwɛɛ no yiye.
  
  Ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ: "Tuo bɛyɛ fɛ."
  
  Drake de ne nne kae sɛ: "Amerikafo," nanso afei ɔserewee ntɛm ara. "Dwodwo wo ho. Ɛsɛ sɛ Swedenfo sɛe Canadafo, na wɔsɛe no mmɔho abien."
  
  Woduu antweri kɛse bi a ɛte sɛ Y a mfɛnsere a wɔayɛ no ahinanan ne ɔdan atifi a wɔabɔ no akuturuku na ɛwɔ so no so, na wɔde ahopere kɔɔ abansoro no so a wɔannyae. Mpɛn pii no, na nsrahwɛfo a wɔn ani atrɛw ahyɛ antweri yi ma, nanso ɛnnɛ na beae no nyinaa yɛ dinn a ɛyɛ hu.
  
  Drake de ne nan tuu mmirika na ɔkɔɔ so maa n"ani da hɔ. Ná nnipa du du pii a wɔn ho yɛ hu repere wɔn ho afa saa beae dedaw kɛse yi mu mprempren ara. Ná ɛyɛ bere tiaa bi ansa na wɔahyiam.
  
  Wotuu mmirika kɔɔ soro, na wɔn mpaboa no gyegyeegye denneennen fi afasu atenten no so, na na ɛnyɛ nea ɛdannan fi wɔn menewam afiri a wɔde kasa no mu bae, na na ɛne ɔdan no mu abɔde mu nnyigyei hyia. Drake de n"adwene sii so denneennen, na ɔkaee ne ntetee no, nanso ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma n"ani abere Kennedy a wamma ankyerɛ. Ɔsraani a ɔnyɛ ɔsraani no ne ɔsraani no kɔɔ so dii ako wɔ ne mu.
  
  Bere a Dahl rebɛn abansoro a ɛto so abiɛsa no, ɔyɛɛ sɛnkyerɛnne bi a "ɛkɔ n"anim brɛoo". Kennedy bɛn Drake kɛse. "Ɛhe na wo SAS nnamfo no wɔ?"
  
  Drake kae sɛ: "Sɛ́ wobɛtra akyirikyiri." "Ne nyinaa akyi no, yɛmpɛ sɛ yedi awu a ɛho nhia mprempren, ɛnte saa?"
  
  Kennedy siw serew bi ano. "Woyɛ aseresɛm kyerɛwfo, Drake. Ɔbarima a ɔyɛ serew ankasa."
  
  "Ɛsɛ sɛ wuhu me wɔ date bi mu."
  
  Kennedy hweree tuo no, afei ɔkae sɛ, "Nsusuw sɛ mɛpene so." Ná ne nsa nifa taa teɛ ne nsa sɛ ɔde bɛma ne blouse no anim ayɛ mmerɛw.
  
  "Nsusuw sɛ mibisae."
  
  Wofii ase foroo antweri a etwa to no. Bere a ɔsraani a odi kan no rebɛn baabi a ɔbɛkotow a etwa to no, tuo bi bɔɔ na plaster asinasin bi paee fi ne ti so nsateakwaa bi.
  
  "Si fam!"
  
  Asukɔtweaa a ɛtow tuo bɔɔ afasu no mu. Dahl de ne yafunu wee kɔɔ n"anim, na ɔde ne nsa keka ne ho toatoa so.
  
  Drake kaa sɛ, "Ɔkwan a wɔfa so yɛ ahunahuna."
  
  Ɔsraani biako tow atuo a ɛyɛ ntɛmntɛm sɛnea ɛbɛyɛ a ne tamfo no nni adagyew. Ɔfoforo yii ne dade kyɛw, de n"atuo kyekyeree ne bɛlt ho na ɔde nkakrankakra kɔɔ n"anim kɔɔ ogya nhama no mu. Wɔtee sɛ wɔrebɔ gyegyeegye kakra. Ɔsraani a ɔto so abiɛsa no huruw fii nkataso mu fii antweri no ase na ɔbɔɔ ɔwɛmfo no aniwa ntam. Ɔbarima no hwee ase wui ansa na ɔretumi ato tuo.
  
  Drake ani gyee tu a wɔayɛ ho nhyehyɛe yiye no ho sɛ: "Cute."
  
  Wɔforoo antweri no, na wɔtwee akode, na wɔde mframa twaa ɔpon a ɛyɛ ahinanan a ɛkɔ abansoro a ɛto so anan no so no ho hyiae, afei wɔde ahwɛyiye hwɛɛ dan a ɛwɔ akyirikyiri no mu.
  
  Drake kenkan nsɛnkyerɛnne no. Ná eyi yɛ asa a akraman dinosaur ahorow te. Awurade, ɔdwenee ho. So ɛnyɛ ɛhɔ na wɔde Tyrannosaurus a ɔyɛ damn no sie?
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ dan no mu wɔ sum ase. Ná ɛte sɛ nea mmarima pii a wɔte sɛ adwumayɛfo a wɔhyɛ ɔmanfo ntade a wonni adagyew, na wɔn nyinaa kurakura tuo a emu yɛ duru bi, a ɛda adi kɛse sɛ ɛyɛ Mac-10 "spray and pray". Nanso, na Tyrannosaurus gyina n"anim, na ɔkorɔn wɔ dae bɔne kɛseyɛ mu, dae bɔne bi a ɛtra hɔ daa wɔ ne yera akyi mfe ɔpepem pii mpo.
  
  Na twaa ne ho hyiae pɛɛ - ɔde ahokokwaw hwirew ne ho twaa ne hwene ho hyiae - na Alicia Miles, aboa foforo a ɔkyere mmoa we a odi awu nantew. Ɔteɛɛm wɔ ne nsaano nkyerɛwee kwan so sɛ: "Monhwɛ bere no, mmarimaa! Baako slip ha na m"ankasa mɛyi mo buggers nyinaa afiri game no mu! Ka wo ho!"
  
  Kennedy de fɛwdi kae sɛ: "Seesei ɔbea bi wɔ hɔ," Kennedy de fɛwdi kae fi milimita biako. Drake tee ne hua a ɛyɛ anifere a ɛyɛ nnuhuam ne ahome a emu yɛ hare no nka. "Adamfo dedaw, Drake?"
  
  Ɔkae sɛ: "Mekyerɛɛ no biribiara a onim. "Nea ɛkyerɛ ankasa ne sɛ, mfiase no. Afei ɔtwam twaam wɔ me ho. Ninja-Shaolin a ɛyɛ nwonwa. Na na ɔnyɛ ɔbea da, ɛno yɛ nokware."
  
  Ɔsraani no bɔɔ amanneɛ sɛ: "Baanan na ɛwɔ benkum so. "Anum wɔ nifa so. Plus ɔbea bi nso. Ɛbɛyɛ sɛ Odin ɔyɛkyerɛ no wɔ ɔdan no akyi, ebia ɛwɔ ɔdan a ɛyɛ soronko mu, minnim."
  
  Dahl homee kakra. "Bere a ɛsɛ sɛ wotu kɔtra baabi foforo."
  
  
  DƆNWƆTWE
  
  
  
  NEW YORK ƆMAN ABAKƆSƐM TETETENTENSENE
  
  
  Swedenfo no huruw fi baabi a wɔkata wɔn ho, na wɔtow tuo pɛpɛɛpɛ. Canadafo baanan hwee ase, afei ɔfoforo nso hwee ase, na wɔn mu baasa hwee ase wɔ ahwehwɛ bi a wɔde kyerɛe mu, na ɛno nso bubui na ɛde dede te sɛ ɔtopae hwee fam.
  
  Canadafo a wɔaka no danee wɔn ho na wɔtotow atuo wɔ hɔ ara. Swedenfo baanu no teɛteɛɛm. Obiako hwee ase na mogya fii kuru bi a ɛwɔ ne ti so sen. Ɔfoforo no hwee ase wɔ akuwakuw a ɛrehuruhuruw mu, na ɔde ne nsa kuraa n"asen mu.
  
  Drake hwee ase kɔɔ dan no mu faa fam a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ no so na ɔweaee wɔ ahwehwɛ kɛse bi a wɔde armadillo akɛse kyerɛ akyi. Bere a ohui sɛ Kennedy nni ahobammɔ no, ɔmaa ne ti so sɛ ɔrebɛhwɛ ahwehwɛ no mu.
  
  Mihuu Alicia de atuo abien a edi mũ kum Swedenfo baanu a wɔreguan.
  
  Canadafo baanan foforo fii Tyrannosaurus no akyi puei. Ɛbɛyɛ sɛ na wɔwɔ alcove a wɔde Wolves no kyerɛe no mu. Ná wɔwɔ aboa nhoma abɔso a ɛyɛ nwonwa a wɔde abɔ wɔn nipadua ho na na wɔde akyi bag a emu yɛ duru ahyɛ wɔn akyi.
  
  Na Mac-10 nso. Wɔde atuo hyɛɛ dan no mu ma.
  
  Swedenfo no de wɔn ho kɔhyɛɛ nsu mu hwehwɛɛ nea wɔde bɛkata wɔn ho. Drake hwee fam, na ɔhwɛɛ sɛ ɔde ne nsa bɛkyekyere Kennedy ti na ama akɔ fam sɛnea obetumi. Ahwehwɛ a ɛwɔ n"atifi no bubui, ahwehwɛ asinasin petepetee na osu tɔe guu wɔn so. Armadillo nnompe ne ne nsɛso paee na ɛpaapaee twaa wɔn ho hyiae.
  
  "Shohoro ho ntɛmntɛm ankasa, ɛnyɛ hwee?" Kennedy bɔɔ n"ano. "Yiw, ɛte saa."
  
  Drake wosow ne ho, na ɔtow ahwehwɛ asinasin guu baabiara, na ɔhwɛɛ tete nneɛma akorae no akyi ɔfasu no mu. Canadani bi hwee ase wɔ hɔ na Drake de tagged bɔɔ no ntɛm ara.
  
  "Wɔreyɛ eyi dedaw."
  
  Bere a ɔde display a abubu no dii dwuma sɛ kataso, na ɔkɔɔ ɔbarima a odi atoro no nkyɛn. Ɔde ne nsa kaa afiri a wɔde tow tuo no, nanso ɔbarima no ani buei mpofirim!
  
  "Yesu!" Drake koma bɔɔ ntɛmntɛm sen Noa nsa bere a ɔreyɛ Adaka no.
  
  Ɔbarima no sii apini, na n"aniwa trɛwee wɔ ɛyaw mu. Drake yɛɛ ntɛm nyaa n"adwene, faa akode no kɔe na ɔde akuturuku bɔɔ no ma ne werɛ fii. "Zombie a Ɔyɛ Mogya."
  
  Ɔde ne kotodwe biako twaa ne ho hyiae, na na wasiesie ne ho sɛ ɔbɛbɔ, nanso Canadafo no san wɔn akyi wɔ T. rex yafunu a ɛwɔ mpampam no akyi. Damn it! Sɛ anka wɔansakra ne gyinabea nnansa yi ara, na amma wanantew tẽẽ kɛse sen kan no a. Nea na otumi hu ara ne nan kakraa bi a wɔatwa.
  
  Kennedy kɔɔ ne nkyɛn, na ɔtwee ne ho kɔgyinaa ne nkyɛn.
  
  Ɔde ne ho wosow benkum ne nifa, bɔɔ mmɔden sɛ obehu nea Canadafo no reyɛ no kae sɛ: "Nice slide."
  
  Awiei koraa no, ohui sɛ mpampam abiɛsa a abubu no retu na ɔde ahopopo bɔɔ ne mu ase a na onnye nni. Ɔtwee ahome sɛ: "Wɔwɔ Mpataku." "Na wɔbubu wɔn asinasin!"
  
  Kennedy wosow ne ti. "Daabi. Wɔbubu wɔn mu asinasin," na ɔkyerɛe. "Hwɛ. Hwɛ akyi bag ahorow no. Obiara anka sɛ ɛsɛ sɛ Odin afã horow nyinaa yɛ pɛ, ɛnte saa?"
  
  Drake de ne ti too fam sɛ: "Na ɛyɛ mmerɛw sɛ wubeyi wɔn afi mu wɔ afã horow."
  
  Ná ɔrebɛkɔ ɔyɛkyerɛ a edi hɔ no anim bere a hell nyinaa paee no. Efi dan no ntwea so akyirikyiri, faa ɔpon bi a wɔakyerɛw so sɛ "Vertebrate Origins" mu no, banshees dumien a wɔreteɛteɛm paee baa mu. Wɔbɔɔ hoot, wɔtow tuo denneennen, wɔserewee te sɛ fans a wɔnom multi-double Yeager boro so wɔ ahohuru bere mu ahomegye bere mu.
  
  "Germanfo wɔ ha." Drake kaa no dry ansa na ɔrehwe ase.
  
  Tyrannosaurus no wosow kɛse bere a kɔbere a wɔde tow tuo no tow faa mu pɛɛ no. Ne ti sɛn, ne sẽ twitwiw, te sɛ nea basabasayɛ a atwa ne ho ahyia no ahyɛ no abufuw araa ma ɛde no san ba nkwa mu. Canadani no san de wimhyɛn san bae wɔ mununkum a ɛyɛ gore mu. Mogya petepetee dinosaur no anom nyinaa. Swedenni ɔsraani no hweree ne nsa koduu ne nsateaa so na na ɔretu mmirika akɔkyinkyin teɛteɛm.
  
  Germanfo no paee mu kae, na wɔbɔɔ dam.
  
  Helikopta rotor nhama a ɛyɛ boom-boom-boom a wonim no yiye no fi mfɛnsere a ɛbɛn Drake no akyi bae.
  
  Ɛnyɛ bio!
  
  Drake fii n"anisoadehu a ɛwɔ akyirikyiri no mu huu asraafo atitiriw kuw bi a wɔhyɛ ntade a ɛyɛ sum sɛ wɔrewiawia wɔn ho reba ne nkyɛn. Bere a Drake hwɛɛ saa kwan no so no, tweeters a ɛwɔ n"aso mu no bɔɔ dam.
  
  Nnipa pa.
  
  Canadafo kɔɔ so hwehwɛɛ, na ɛde basabasayɛ bae. Wɔpaee fii T. rex yafunu kɛse no ase, na wɔde abufuw too tuo. Drake soo Kennedy ne mmati mu.
  
  "Kɔ fa!" Ná wɔwɔ wimhyɛn no kwan so. Ɔpiaa Kennedy fii hɔ bere a Alicia Miles baa n"anim ara pɛ. Drake maa n"akode so, afei ohui sɛ Germanni Milo kɛse no fi benkum reba.
  
  Wɔ sekan biako a wɔkyɛe mu no, wɔn baasa nyinaa brɛɛ wɔn akode ase.
  
  Ɛte sɛ nea Alicia ho dwiriw no. "Ná minim sɛ wobɛkɔ eyi mu, Drake, wo ɔkwasea dedaw!"
  
  Milo gyinaa n"akwan so awu. Drake hwɛɛ obiako so kɔɔ foforo so. "Anka ɛsɛ sɛ metra Sweden, kraman home." Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ɔbarima kɛse no ayɛ egg. "Miss wo bitch no, ɛnte saa?"
  
  Atuo no tow mframa a atwa wɔn ho ahyia no mu a ankɔ wɔn akokɔ a ayɛ basaa no mu.
  
  Milo de ahopopo kae sɛ: "Wo bere bɛba." "Te sɛ wo ba ketewa a ɔwɔ hɔ, ne ne nuabea. Na Parnevik nnompe nso."
  
  Na afei wiase no san bae, na Drake fi awosu mu de ne ho kɔhyɛɛ milisekɔn biako mu bere a ohui sɛ Alicia ahwe ase wɔ fam wɔ ɔkwan a wontumi nkyerɛkyerɛ mu so akyi.
  
  RPG rɔke bi tow T-Rex no yafunu mu, na ɛmaa nnompe nnade tu kɔɔ mmeae nyinaa. Ɔde ahopere twaa asa no so, faa mfɛnsere a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no biako mu pɛɛ. Bere a wogyinaa hɔ denneennen akyi no, ɔtopae kɛse bi wosow dan no, na dade a ɛrebubu ne nkwaa a ɛreyɛ gyegyeegye nnyigyei a ɛyɛ yaw dii akyi.
  
  Dade wu kɔhwee Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae no fasu mu.
  
  Ná Drake atrɛw wɔ Kennedy atifi bere a helikopta no ahoɔden a ɛrebɔ no ma ɛhwee tete nneɛma akorae no fasu mu, na ɛmaa nneɛma a asɛe kɛse bubui no. Hwene no bubui mu pɛɛ, na ɛtow nneɛma a asɛe guu n"anim yɛɛ no akuwakuw a ɛyɛ asorɔkye. Afei ɛkame ayɛ sɛ wimhyɛnkafo dan no kɔhwee ɔfasu a na ɛrebubu no mu tẽẽ, na wohuu wimhyɛnkafo no sɛ ɔde ehu kɛse rebɔ gya no dua no ansa na wɔde repetepete n"ankasa mframa ahwehwɛ so te sɛ nwansena.
  
  Afei propeller blades no bɔɔ... na ɛfirii mu!
  
  Dade peaw a ɛretu no maa baabi a wokunkum nnipa wɔ dan no mu. Nsɔe a ne tenten yɛ anammɔn asia no yɛɛ nnyigyei a ɛyɛ dede bere a ɛretu akɔ Drake ne Kennedy nkyɛn no. Kan SAS sraani no da fam sɛnea obetumi biara na afei ɔtee nka sɛ wɔatwa n"aso atifi ansa na agyan no retwitwa Kennedy ti nhwi no fã bi na ɛde anammɔn abiɛsa akɔ ɔfasu a ɛwɔ akyirikyiri sen biara no mu.
  
  Ɔdaa hɔ a na ne ho adwiriw no kakra, afei mpofirim ara ɔdanee ne ti. Helikopta no gyinaa hɔ na ɛhweree ahoɔhare. Bere a edi hɔ no ɔhwee ase wɔ tete nneɛma akorae no nkyɛn, te sɛ Wile E. Coyote a ɔrehwe ase wɔ bepɔw a ɔne no abɔ nkyɛe no nkyɛn.
  
  Drake kan sikɔne anan ansa na heavy metal a ɛyɛ den a ɛyɛ den reba. Ɔgyee bere tiaa bi hwɛɛ dan no mu nyinaa. Canadafo no ansɛe wɔn anammɔn, ɛwom mpo sɛ wɔde rotor blade twaa wɔn ankasa mu biako asinasin de. Woduu dan no nkyɛn, mmarima baanan a wɔde akyi bag a emu yɛ duru, ne Alicia ne obiako a ɔko kata so. Ná wɔredannan wɔn ho wɔ nea ɛte sɛ akuw a ɛresiane no ho.
  
  Wɔkyerɛw ehu wɔ Germanfo no anim, na wɔmfa akataso nkata wɔn so. Drake anhu ɔbarima a ɔhyɛ atade fitaa no na osusuwii sɛ ebia saa asɛmpatrɛw adwuma yi yɛ asiane dodo ma no anaa. Ohuu asraafo dɔm titiriw sɛ wɔrebɛn wɔn ntɛmntɛm, Swedenfo de tumidi mae bere a Amerikafo no bae no.
  
  Canadafo de Wolves gyee wɔn ho! Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛsɔre, nanso na ɛyɛ den ma no sɛ ɔbɛma ne nipadua so, a na ɛkame ayɛ sɛ ɔyerae ne tebea a ɛyɛ nwonwa no wosow no kɛse.
  
  Kennedy boaa denam ne nsateaa a ɔde bɔɔ no denneennen ansa na ɔrehuruhuruw afi n"ase, a ɔsɔre tenaa ase popaa mogya no fii ne ti so no so.
  
  "Porɔeɛ". - de abufuw a ewo aseresɛm mu bɔɔ n"ano.
  
  Drake de ne nsa miaa n"aso mu sɛnea ɛbɛyɛ a mogya no besiw ano. Bere a ɔrehwɛ no, Sweden asraafo titiriw anum a wɔaka no mu baasa bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛko atia Canadafo no bere a nea odi kan no de ne tow a ɛtow no dii dwuma de huruw fii mfɛnsere bi a asɛe mu no.
  
  Nanso Alicia danee ne ho, na na agoru serew wɔ n"anim, na Drake yɛɛ basaa wɔ ne mu. Ohuruw kɔɔ n"anim na ɔprapraa wɔn mu, okunafo tuntum a wokum no atirimɔden so, kotow asraafo a wɔn ho akokwaw kɛse wɔ ɔkwan bi so a ɛmaa obubuu wɔn nnompe a ɛnyɛ den a ɛso bi nni, na egyee no nea ennu sikani dumien ansa na ɔresɛe kuw no.
  
  Saa bere no, na Canadafo baasa de ahokokwaw ahuruw afi ɔdan no mu komm.
  
  Canadani ɔsraani a ɔkae no fii baabi a ɔde ne ho tow tuo.
  
  New York SWAT kuw no bɔɔ Germanfo no sobo, piapiaa wɔn kɔɔ dan no akyi, na wogyaw wɔn nyinaa wɔ baabi a wogyinae gye baasa. Baasa a wɔaka a Milo ka ho no tow wɔn akode gui na wotuu mmirika.
  
  Drake de n"anim butubutuw fam bere a awiei koraa no Tyrannosaurus no gyaee honhom no na ɔhwee ase wɔ nnompe dedaw ne mfutuma a wɔaboaboa ano mu no.
  
  Kennedy domee bere a Canadani a ɔto so anan no huruwii no, na Alicia dii n"akyi ntɛmntɛm. Wɔtoo ɔsraani a otwa to no tuo wɔ ne ti nhwi mu bere a na ɔresiesie ne ho sɛ obehuruw no. Ɔsan hwee fam wɔ dan no mu na ɔdaa abubuw a ɛrehyew no mu, na ɔbɔdamfo no ɔko ne ne mmirikatu a ɔde kɔɔ adiyisɛm no mu no hweree ade foforo ara kwa.
  
  
  DUNKRON
  
  
  
  NEW YORK na ɛwɔ hɔ
  
  
  Ɛkame ayɛ sɛ ntɛm ara na Drake adwene fii ase hwehwɛɛ mu na ɛhwehwɛɛ mu. Milo de nsɛm bi baa awiei wɔ Ben ne Ɔbenfo Parnevik ho.
  
  Ɔyii ne fon no na ɔhwɛɛ sɛ asɛe anaa ansa na ɔremia speed dial so.
  
  Telefon no bɔɔ na ɛbɔɔ. Anka Ben rennyaw no nkyɛ saa, ɛnyɛ Ben...
  
  Ne koma mu yɛɛ den. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ Ben ho ban, ɔhyɛɛ guy no bɔ sɛ ne ho bɛtɔ no. Sɛ biribiara a...
  
  Ɛnne no buae sɛ: "Yiw?" Ka no bɔkɔɔ.
  
  "Ben? So wo ho ye? Adɛn nti na worebɔ nkɔmmɔ?"
  
  "Matt, da Onyankopɔn ase. Me papa frɛɛ me, mekɔɔ akyirikyiri sɛ merekɔkasa, afei mehwɛɛ m"akyi na mihuu saa basabasayɛfo baanu yi sɛ wɔreboro ɔbenfo no. Mituu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn na wɔne afoforo kakraa bi de moto kɔe."
  
  "So wɔfaa ɔbenfo no?"
  
  "Pa kyɛw, adamfo. Sɛ metumi a, anka mɛboa no. Damn me papa!"
  
  "Daabi! Ná Drake koma da so ara renya ahoɔden. "Ɛnyɛ wo mfomso, Blakey. Nte saa koraa. So na sakrekafo yi wɔ akyi bag akɛse a wɔde kyekyere wɔn akyi?"
  
  "Ebinom yɛɛ saa."
  
  "YOO. Tena hɔ."
  
  Drake homee denneennen na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ne ntini dwo. Ná Canadafo bɛpere wɔn ho. Ben kwatii ɔhwe a ɛyɛ abofono no, esiane n"agya nti, nanso na Ɔbenfo no wɔ nsu a emu dɔ mu. Ɔka kyerɛɛ Kennedy sɛ: "Ná wɔn nhyehyɛe ne sɛ wobeguan afi ha wɔ sakre a wɔretwɛn no so," na afei ɔhwɛɛ dan a wɔde nwura gu mu no ho hyiae. "Ɛsɛ sɛ yɛhwehwɛ Dahl. Yɛwɔ ɔhaw bi."
  
  "Baako pɛ na?"
  
  Drake yɛɛ ɔsɛe a wɔde aba tete nneɛma akorae hɔ no mu nhwehwɛmu. "Ade yi paee kɛse ara kwa."
  
  
  * * * .
  
  
  Drake fii tete nneɛma akorae hɔ a na aban adwumayɛfo atwa ho ahyia. Na wɔresisi agoprama bi wɔ Central Park atɔe fam abrannaa so, na ɔhyɛɛ da buu n"ani guu so bere a ohui sɛ Ben te benkyi a ɛwɔ n"anim no so no. Abofra no sui a na ontumi nhyɛ ne ho so. Afei dɛn? Kennedy tuu mmirika faa sare a ɛwɔ ne nkyɛn no so.
  
  Ná Ben ani ayɛ ma te sɛ Niagara Falls sɛ: "Oyi ne Karin." "Mede email kɔmaa no sɛ mebisa sɛnea ɔreyɛ ne Valkyries na onyaa... nyaa MPEG yi mu... de buaa."
  
  Ɔdanee ne laptop no sɛnea ɛbɛyɛ a wobetumi ahu. Video fael ketewaa bi puei wɔ screen no so, na ɛrebɔ wɔ repeat so. Clip no dii bɛyɛ sikani aduasa.
  
  Ná nwini a ɛyɛ tuntum ne fitaa no kyerɛ Ben nuabea Karin a ɔsensɛn mmarima baanu a wɔn ho yɛ hare a wɔakatakata wɔn ho abasa mu a ɛnyɛ den. Wɔde nkekae tuntum a ebetumi ayɛ mogya nkutoo apetepete ne moma so ne n"ano. Ɔbarima a ɔto so abiɛsa no maa n"ani so kyerɛɛ mfoninitwa afiri no, na ɔde German kasa a ɛyɛ den teɛɛm.
  
  "Ɔsɔre tiae, minx ketewa no, nanso nya awerɛhyem sɛ yɛbɛkyerɛkyerɛ no sɛnea eyi yɛ nkwaseasɛm wɔ adapɛn kakraa a edi hɔ no mu!" Ɔbarima no wosow ne nsateaa, na nnompe petepetee n"anom. "Gyae sɛ wobɛboa wɔn, abarimaa ketewa. Gyae sɛ wobɛtow ahyɛ wɔn so.... issss.... Sɛ woyɛ saa a, wobɛsan anya no yiye na ne ho atɔ no" - serew a ɛnyɛ dɛ. "Nea ɛdɔɔso anaa kakraa bi".
  
  Asinasin no fii ase san kaa ne ho bio.
  
  Ben de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ: "Ɔyɛ Dan a ɔto so abien." "Ɔpɛ sɛ obue n"ankasa akodi sukuu. Na minsusuw sɛ obi betumi b-b-boro no, me-me nuabea panyin."
  
  Drake yɛɛ Ben atuu bere a n"adamfo kumaa no sɛee no. Ná ɔtan ahyɛ n"ani a Kennedy hui nanso na ɛnyɛ nea wɔahyɛ da ayɛ ama no no ma wɔ ɔko no mu.
  
  
  ADUONU
  
  
  
  NEW YORK na ɛwɔ hɔ
  
  
  Abel Frey, ntadehyɛ ho nimdefo a wagye din wɔ wiase nyinaa, ɔdefo ɔpepem pii ne Chateau-La Verein apontow a agye dimmɔne a wɔde nnɔnhwerew 24 yɛ no wura no traa asɛnka agua no akyi wɔ Madison Square Garden hwɛɛ n"asomfo a wɔde ahopere di akɔneaba te sɛ mmoawa a wɔde nneɛma gu mu a wɔde wɔn ho hyɛ mu a wɔyɛ ankasa no.
  
  Wɔ owiatɔe anaasɛ owiatɔe bere mu no, ɔde ma wɔ ne fie a ɛtrɛw wɔ Alps so no mu -obiara fi mfonini ahorow a agye din wɔ wiase nyinaa so kosi kanea adwumayɛfo ne ahobammɔ adwumayɛfo so -apontow ahorow no annyae adapɛn pii. Nanso bere a akwantu no kɔɔ so na Frey din kaa ho asɛm no, wɔyɛɛ basabasa na wɔhaw wɔn ho na wodii nea ɔpɛ biara ho dwuma.
  
  Ná tebea no renya nkɔso. Ná wɔawie cat mmirikatu no fã. Ne kanea ho nhyehyɛefo no ne The Garden kuw no yɛɛ adwuma de yɛɛ nkonyaayi nhyehyɛe bi a ɛkyerɛ obu ma wɔn ho wɔn ho: kanea ne nnyigyei nhyehyɛe a ɛne ne ho hyia ma nnɔnhwerew abien ɔyɛkyerɛ no.
  
  Frey yɛɛ n"adwene sɛ ɔbɛtan no na wama abɔdamfo no ho fifiri na wɔafi ase bio.
  
  Ná mfoniniyɛfo akɛse nantew kɔɔ anim ne akyi wɔ akwan horow a wɔfa so yi wɔn ntade mu. Na ntadehyɛ ho ɔyɛkyerɛ bi a ɛwɔ asɛnka agua akyi no ne asɛnka agua so ɔyɛkyerɛ bɔ abira -na wuhia nneɛma kakraa bi, na ɛnyɛ pii -na saa mfoniniyɛfo yi -anyɛ yiye koraa no, wɔn a wɔne no te La Vereina no -nim sɛ wahu ne nyinaa pɛn ɔkwan biara so.
  
  Ɔhyɛɛ nneɛma a wɔde kyerɛ ho nkuran. Nokwarem no, ɔhwehwɛɛ. Ehu siw wɔn ano, saa mmoa a wɔyɛ keka yi. Ehu, adifudepɛ ne adidi, ne bɔne afoforo a ɛyɛ nwonwa a ɛtaa ba a ɛde nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree mmarima ne mmea mpapahwekwa kɔɔ wɔn a wɔwɔ tumi ne ahonyade so - efi Victoria"s Secret ahwiesa tɔnfo so kosi Europa Apuei Fam nsukyenee a wɔayɛ ne n"asomfo a wɔwɔ anigye a aka no so - wɔn mu biara a ɔrebɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn mogya a wɔnom.
  
  Frey huu Milo sɛ ɔrehyɛn ayeforohyia nipadua no mu. Mihuu sɛnea mfoniniyɛfo kwatii ɔbarima a ɔyɛ otirimɔdenfo a ɔyɛ basabasa no. Meserewee wɔ me komam wɔ wɔn asɛm a ɛda adi pefee no ho.
  
  Ná ɛte sɛ nea Milo ani nnye. "San kɔ hɔ!" Ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Frey bere tiaa mu mobile office no.
  
  Frey anim yɛɛ den bere a na wɔn nkutoo na wɔwɔ hɔ no. "Dɛn na asi?"
  
  "Dɛn na ansi?Yɛhwere helikopta no. Me ne mmarima baanu bɔɔ gyegyeegye fii hɔ. Na wɔwɔ SWAT, SGG, saa bastard Drake ne bitch foforo bi. Na ɛyɛ hell wɔ abɔnten hɔ, onipa." Milo Amerika kasa a ɔde kasa no yɛɛ Frey aso a ɛyɛ amammerɛ kɛse no yaw ankasa. Na aboa no afrɛ no "onipa" nkyɛe.
  
  "Splinter?"
  
  "Wɔyerae maa saa aguaman a ɔda hɔ kwa no, Miles." Milo serewee.
  
  "So Canadafo nyaa bi?" Frey de abufuw soo n"akongua no nsa, na ɛmaa ɛkyinkyim.
  
  Milo yɛɛ ne ho sɛ wanhu, na ɔdaa ne komam dadwen adi. Frey pɛsɛmenkominya no maa ne moma ho ahonhon. Ɔteɛɛm denneennen araa ma Milo ho popoe sɛ: "Fucking useless bastards!" "Mo ayayadefo a mfaso nni so a mohweree wɔ apɔnkɔsotefo kuw bi a wɔyɛ fucking!"
  
  Nnompe tu fii Frey anofafa so, na ɛpetepetee pon a ɛtetew wɔn ntam no so. "So wunim bere tenten a matwɛn saa bere yi? Saa bere yi de? Ne wo?"
  
  Esiane sɛ na ontumi nni ne ho so nti, ɔbɔɔ Amerikani commando no anim. Milo danee ne ti denneennen na n"afono yɛɛ kɔkɔɔ, nanso wanyɛ n"ade wɔ ɔkwan foforo biara so.
  
  Frey hyɛɛ kommyɛ a ɛkorɔn sen biara ma ɔkataa ne so. Ɔde mmɔdenbɔ kɛse a na onim sɛ mmarima a wɔwoo wɔn wɔ soro nkutoo na wobetumi ayɛ no kae sɛ: "M"asetra no, wɔahyira so -dabi, wɔahyira so -ama Ɔboda yi a wɔbɛhwehwɛ... Anyame no Ɔdamoa yi. Mede won - asinasin - asinasin - ako m'aban mu. Ɔde ne nsa wosow kyerɛɛ ɔpon no ano kae sɛ: "Me ne sodifo no, na menkyerɛ saa nkwaseafo yi sodifo. Metumi anya supermodels anum ma wɔabɔ me security guard a ɔyɛ tiaa sen biara no fuck esiane sɛ na mewɔ adwene bi nti. Metumi ama onipa pa ako akosi owu mu wɔ m"akodibea, nanso ɛno mma menyɛ sodifo. Wote ase?"
  
  Ná Frey nne daa adwene mu korɔn. Milo de ne ti too fam, nanso na n"ani da mpan. Frey faa eyi sɛ nkwaseasɛm. Ɔde ahomegyeɛ guu ahome.
  
  "Eye, dɛn bio na wowɔ ma me?"
  
  "Wei". Milo sɔre gyinaa hɔ na ɔde ne nsa bɔɔ Frey laptop no keyboard so sikɔne kakraa bi. Wɔada dwumadi bi a wɔbɔ no tee aba, na ɛtwe adwene si beae a ɛbɛn Ɔman Abakɔsɛm Tete Nneɛma Akorae no so.
  
  "Yɛwɔ nnipa a wɔyɛ wɔn ho sɛ television so adwumayɛfo. Na wɔn ani si Drake so, ɔbaa ne abarimaa bi - Ben Blake. Ɛno nso gyaw SPECIAL ne SGG nkae nyinaa, na hwɛ, megye eyi di," ɔbɔɔ screen no so brɛoo, gyaw fifiri nkekae a ɔmpɛ na Onyankopɔn nim nea aka bio, "eyi ne SAS kuw no."
  
  "Wogye di..." Frey kaa saa. "So worebɔ mmɔden sɛ wobɛka akyerɛ me sɛ seesei yɛwɔ mmusuakuw ahorow mu mmusuakuw bi wɔ yɛn nsam? Na yenni ahonyade a ɛsen biara bio." Ɔde ahomegyeɛ guu ahome. "Ɛnyɛ sɛ aboa yɛn de besi nnɛ."
  
  Milo ne n"adwumawura serewee wɔ kokoam. "Wunim sɛ ɛte saa."
  
  "Aane. W"adamfo abeawa no. Ɔno ne yɛn agyapade a eye sen biara na ne bere rebɛn. Wiɛ, momma yɛn anidaso sɛ ɔbɛkae onii a ɔbɔ amanneɛ kyerɛ no."
  
  Milo de nhumu kɛse kae sɛ: "Ɛfa sika a ɔbɛkae no ho kɛse."
  
  Frey aniwa hyerɛn na lecherous twinkle bi puei wɔ n"ani so. "Hm." Me werɛ remfi eyi."
  
  "Yɛwɔ Ben Blake nuabea nso. Ɛda adi sɛ wuram ɔkraman."
  
  "Kama. Soma no kɔ Castle no mu. Yɛbɛsan aba hɔ nnansa yi ara." Ɔgyinaa hɔ kakra. "Twɛn... Twɛn... Saa ɔbaa no ne Drake wɔ hɔ. Ɔyɛ hena?"
  
  Milo suaa n"anim na ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Me nni adwene biara".
  
  "Wiɛ, hwehwɛ mu!"
  
  Milo frɛɛ TV so adwumayɛfo no sɛ: "Fa softwea a ɛma wohu anim di dwuma wɔ Drake ɔbea no so," ɔteɛɛm.
  
  Simma anan akyi a ɔyɛɛ komm no, onyaa mmuae. Ɔka kyerɛɛ Frey sɛ: "Kennedy Moore. "New York Polisini".
  
  "Aane. YIW Me werɛ mfi aguamammɔ da. Fa wo ho to nkyɛn, Milo. Ma menyɛ adwuma."
  
  Frey Google Googled asɛmti no na odii link ahorow pii akyi. Annu simma du no na onim biribiara, na n"anim sereserew no yɛɛ kɛse na ɛyɛɛ nea ɛnteɛ kɛse mpo. Adwene kɛse bi mu mmoawa nyin wɔ n"adwene mu wɔ ne babunbere akyi.
  
  Wantumi ansiw ano sɛ ɔbɛkyerɛkyerɛ mu akyerɛ ɔsraani a ɔnam fam no sɛ: "Kennedy Moore yɛ wɔn a wɔsen biara wɔ New York no mu biako. Mprempren ɔwɔ akwamma a wɔhyɛ no ma. Ɔkyeree polisini a ne ho agu fĩ no de no kɔɔ afiase. N"asɛm a wobuu no fɔ no ma wogyaee nnipa a ɔboaa wɔn ma wobuu wɔn fɔ no bi, biribi a ɛfa adanse nkɔnsɔnkɔnsɔn a abubu no ho." Frey gyinaa hɔ kakra. "Ɔman a aka akyi bɛn na ɛde nhyehyɛe a ɛte sɛɛ bedi dwuma, Milo?"
  
  "USA," Ná Ne basabasayɛfo no nim nea wɔhwɛ kwan fi ne hɔ.
  
  "Wiɛ, mmaranimfo nwonwaso bi maa wogyaee ɔbarima bi a wɔfrɛ no Thomas Caleb, "owudifo a ɔyɛ bɔne sen biara wɔ United States Atifi fam abakɔsɛm mu," sɛnea ɛka wɔ ha no. Me, me. Ɛyɛ dɛ a ɛyɛ abofono. Tie!
  
  "Caleb bue nea wɔakum no no aniwa, na ɔde stapler tow nhama a wɔde kyekyere aniwa no anim ne ne moma so, afei ɔhyɛ nkoekoemmoa a wɔte ase ma wɔba wɔn menewam, na ɔhyɛ wɔn ma wɔwe na wɔmene kosi sɛ wɔbɛmene wɔn awuwu." Frey de n"ani a ɛtrɛw hwɛɛ Milo. "Mɛka kakra sɛ meredidi wɔ McDonald"s."
  
  Milo anserew. Ɔkae sɛ: "Ɔyɛ owudifo a wɔn ho nni asɛm. "Aseresɛm ne awudi nkɔ yiye."
  
  Frey serew kyerɛɛ no. "Wokum wɔn a wɔn ho nni asɛm, ɛnte saa?"
  
  "Bere a mereyɛ m"adwuma nkutoo. Meyɛ ɔsraani."
  
  "Hmm, yie, ɛyɛ line pa, ɛnte saa? Ɛnfa ho. Momma yɛnsan nkɔ adwuma a yɛreyɛ mprempren no so. Saa Kaleb yi akunkum nnipa baanu foforo a wɔn ho nni asɛm fi bere a woyii no fii afiase no. Mebɛka sɛ nea efii abrabɔ pa ho nkyerɛkyerɛ ne abrabɔ pa ho gyinapɛn ahorow bi mu bae pefee, eh, Milo? Sɛnea ɛte biara no, mprempren Kaleb yi ayera."
  
  Milo ti wosow kɔɔ laptop screen no so, kɔɔ Kennedy Moore so. "Mmienu bio?"
  
  Afei Frey serewee. "Ha, ha. Wonyɛ ɔkwasea araa ma wonte eyi ase, ɛnte saa? Fa w"adwene bu n"awerɛhow. Fa w"adwene bu sɛnea ɔte yaw!"
  
  Milo kyeree no na, ɛmfa ho sɛ ɔno ankasa no, ɔdaa ne sẽ adi te sɛ po so asono a ɔretetew nea edi kan a ɔkyeree no da no mu.
  
  "Mewɔ nhyehyɛe bi". Frey de anigye serewee. "Oh shit... Mewɔ nhyehyɛe bi."
  
  
  ADUONU BAAKO
  
  
  
  NEW YORK na ɛwɔ hɔ
  
  
  Ná basabasayɛ wɔ Asafo ti a wɔde fa nneɛma so no mu. Drake, Kennedy, ne Ben dii Thorsten Dahl ne Asraafo Titiriw no sahene a na ne bo afuw no akyi foroo atrapoe no na wotwam wɔ basabasayɛ no ho. Wɔfaa adan abien mu ansa na wɔregyina wɔ kommyɛ kakra a abrannaa a ɛwɔ dade dan no awiei no de ma no mu.
  
  Asraafo titiriw no sahene no de abufuw tow n"akode no sɛ: "Yɛn nsa kaa ɔfrɛ." "Yɛ nsa kaa damn call no na simma dunum akyi no me mmarima no mu baasa awuwu! Dɛn na...?"
  
  "Mmiɛnsa pɛ?" Dahl bisae sɛ. "Yɛhweree asia. Obu hwehwɛ sɛ yegye bere..."
  
  "Fuck respect," SWAT guy no bo fuwii kɛse. "Woreto m"asasesin mu, wo Engiresini afunumu. Moyɛ bɔne te sɛ amumɔyɛfo a wɔabɔ dam no!"
  
  Drake maa ne nsa so. "Nokwarem no, meyɛ Engiresini afunumu. Saa ɔkwasea yi yɛ Swedenni."
  
  Ná ɛte sɛ nea Amerikani no adwene atu afra. Drake yɛɛ ne nsa a ɔde kuraa Ben mmati so no mu den. Ɔtee sɛ ɔbarima no ho popo. Ɔka kyerɛɛ asraafo dɔm titiriw no sɛ: "Yɛboaa." "Wɔboae. Anka ebetumi ayɛ nea enye koraa."
  
  Na afei, bere a nkrabea de ne hama a ɛyɛ aseresɛm no baa fam no, na atuo a ɛretɔ wɔ Asafo ti no so no nnyigyei a ɛyɛ ahodwiriw bae. Obiara hwee fam. Dade nnyigyei bi bɔɔ fii apuei fam ɔfasu no so. Ansa na atuo no reba awiei no, asraafo dɔm titiriw no panyin no sɔre gyinaa hɔ. Ɔde aniwu kakra kae sɛ: "Ɛyɛ nea atuo ntumi nkɔ mu."
  
  Drake hwehwɛɛ Kennedy sɛ: "Ɛsɛ sɛ yɛkɔ," nanso wanhu no.
  
  "Wɔ ogya nhama mu?" special forces guy no kaa saa. "Hena koraa ne wo?"
  
  Drake kae sɛ: "Ɛnyɛ adwumakuw no anaa atuo no na ɛhaw me." "Eyi yɛ atopae a wɔde rɔke tu a ebia ɛrenkyɛ na adi akyi."
  
  Prudence na ɛhyɛɛ sɛ wontu mfi hɔ. Drake fii adi bere a ɛsɛ mu sɛ obehu abibifo ne aborɔfo a wɔretu mmirika a wɔreteɛteɛm wɔ baabi a atuo no fi bae no.
  
  Ɔsan hwɛɛ ne ho hyiae hwehwɛɛ Kennedy, nanso na ɛte sɛ nea wayera.
  
  Afei mpofirim ara anim foforo bi puei wɔ wɔn mu. Bureau Chief no, sɛ yɛde ne nsoromma abiɛsa agyiraehyɛde bu atɛn, na te sɛ nea ɛno nnɔɔso, na ɔrepia ne ho atwam no, na ɔyɛ ɔbarima bi a ɔhyɛ polisifo panyin nsoromma anum a wɔntaa nhu. Drake hunuu ntɛm ara sɛ oyi ne ɔbarima a ɛsɛ sɛ wɔne no kasa. Polisifo mpanyimfo de wɔn ho hyɛɛ ɔko a wɔko tia amumɔyɛsɛm no mu.
  
  Asraafo titiriw no sahene radio teɛɛm sɛ: "Ne nyinaa mu da hɔ. Akode bi a wɔde akyirikyiri di dwuma wɔ ɔdan no atifi ha. Eyi yɛ ɔkraman kɔkɔɔ."
  
  "Abɔnefo!" Drake susuwii sɛ Canadafo ne Germanfo no ne wɔn nneduafo no rekɔ akyiri.
  
  Thorsten Dahl kasa kyerɛɛ nea ɔbaa foforo no. "Ɛsɛ sɛ wo ne me Ɔman Soafo kasa ankasa."
  
  Ɔmanpanyin no kae sɛ: "Wɔayɛ adwuma no. "Worefi ha."
  
  Drake fii ase sɛ: "Dabi, twɛn," na ɔde honam fam siw Ben kwan sɛ ɔmfa ahopere nkɔ n"anim. "Wo nte ase...."
  
  Ɔmanpanyin no nam ne sẽ a ɛyɛ den so kae sɛ: "Dabi, dabi." "Mennim. Na mekyerɛ sɛ worefi ha, de w"ani kyerɛ Washington, DC. Capitol Hill pɛ mo mmarima no fã bi, na mewɔ anidaso sɛ wɔbɛfa no akɛse. " .
  
  
  * * * .
  
  
  Wimhyɛn no dii simma aduɔkron. Na Drake haw wɔ Kennedy ahintasɛm a ɛyerae no ho kosii sɛ ɔsan puei bere a na wimhyɛn no retu no ara pɛ.
  
  Ɔde mmirika baa ɔkwan no so, na na ne home ayɛ basaa.
  
  Drake kae sɛ: "Misusuwii sɛ yɛhwere wo." Ɔtee ahotɔ kɛse nka, nanso ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ayɛ hare.
  
  Kennedy ammua. Mmom no, ɔtraa mfɛnsere mu nkongua no so, na ɔne nkɔmmɔbɔ no ntam kwan ware. Drake sɔre gyinaa hɔ sɛ ɔrebɛhwehwɛ mu, nanso ogyinae bere a ɔtwee ne ho fii ne ho no, na n"anim yɛ fitaa te sɛ alabaster.
  
  Ɛhe na na ɔwɔ na dɛn na ɛkɔɔ so wɔ hɔ?
  
  Wɔamma kwan sɛ wɔbɛfrɛ anaasɛ wɔmfa email biara mma bere a wimhyɛn no rekɔ no. Television biara nni hɔ. Wotuu wimhyɛn yɛɛ komm; awɛmfo pii hwɛɛ wɔn a wɔamfa wɔn ho annye mu.
  
  Drake tumi ma ɛsen fa ne so. Ná SAS ntetee no hwehwɛ sɛ wɔde nnɔnhwerew, nna ne asram pii twɛn. Sɛnea ɛbɛyɛ a wobesiesie. Sɛnea ɛbɛyɛ a wobɛhwɛ. Wɔ ne fam no, na dɔnhwerew biako betumi atwam wɔ milisekɔn biako mu. Eduu baabi no wɔmaa wɔn nsa wɔ saa plastic nkotoku nketewa yi mu na Drake twentwɛnee ne nan ase bɛboro bere tiaa bi.
  
  Whisky no hyerɛn, asiane ho amulet a ɛyɛ amber, akode a ɔpaw bere a etwa to a nneɛma yɛɛ den -bere a Alison kɔe no. Ɔkaee ɛyaw no, abasamtu no, na nanso n"ani da so ara hwɛɛ no.
  
  "Ɛnyɛ ha, aseda." Ná Ben ani da hɔ araa ma ɔde n"awuraa no kɔe. "Yɛyɛ Mountain Dew mmarima. Fa bra."
  
  Ben bɔɔ mmɔden mpo sɛ obeyi Drake afi tebea yi mu denam ne ho a ɔyɛe sɛ ɔyɛ geek no so. Ɔde ne ho kɔhyɛɛ ɔkwan no so, hwɛɛ sɛnea ɔkasafo no a ɔrewosow no san kɔɔ ne nkyɛn. "Wɔ yɛn nuanom Amerikafo kasakoa mu no, anka mɛkɔ mu!"
  
  N"anim danee kɔkɔɔ bere a ne ahɔhoyɛfo no de ahodwiriw hwɛɛ no n"akyi no. Sekan biako akyi no ɔkae sɛ, "Eyi nyɛ Hooters mframa, akokoaa."
  
  Ben san memee wɔ n"akongua so. "Nsɛnhunu".
  
  Drake wosow ne ti. "W"akwahosan, adamfo. Wo animguase bere nyinaa yɛ nkaebɔ a ɛyɛ anigye sɛ na me ne wo bɔ tipɛn da."
  
  "Nkwaseasɛm".
  
  "Aniberesɛm-meda mo ase."
  
  "Nha wo ho".
  
  "Na Karin - beye yie. Mehyɛ bɔ."
  
  "Wobɛyɛ dɛn atumi ahyɛ saa bɔ no, Matt?"
  
  Drake gyinaa hɔ kakra. Nea wɔdaa no adi ne ne awosu mu ahofama sɛ ɔbɛboa wɔn a wohia mmoa, na ɛnyɛ ɔsraani atemmu a emu da hɔ.
  
  Ɔkae sɛ: "Wɔrempira no de besi nnɛ." "Na ɛrenkyɛ koraa yebenya mmoa pii asen sɛnea wubetumi asusuw ho."
  
  "Wobɛyɛ dɛn ahu sɛ wɔrempira no?"
  
  Drake guu ahome. "Okay, okay, ɛno yɛ nsusuwii a wɔasua. Sɛ wɔpɛ sɛ owu a, anka wobekum no ntɛm ara, ɛnte saa? No pampering biara nni hɔ. Nanso wɔanyɛ saa. Nti..."
  
  "Aane?"
  
  "Germanfo hia no wɔ biribi ho. Wɔbɛma wakɔ so atra ase." Drake nim sɛ wobetumi de no akɔ nsɛmbisa a ɛyɛ soronko anaa biribi a ɛyɛ amanne kwan so mpo - akɔ ɔpanyin bi a ɔte sɛ ɔman anidanfo a ɔpɛ sɛ odi adeyɛ biara so. Mfe pii akyi no, Drake ani begyee saa otirimɔdenfo yi ho. Wɔn tumidi no maa mmarima pa no nyaa hokwan a ɛto so abien bere nyinaa.
  
  Ben hyɛɛ no ma ɔserewee. Drake tee nka sɛ wimhyɛn no afi ase asian na ofii ase hwɛɛ nokwasɛm ahorow a ɛwɔ ne tirim no mu. Esiane sɛ na ne kuw ketewa no asɛe nti, na ɛsɛ sɛ ɔsɔre na ɔbɔ wɔn ho ban kɛse mpo.
  
  
  * * * .
  
  
  Wɔ simma abien mu bere a wofii wimhyɛn no mu no, wɔde Drake, Ben, Kennedy ne Dahl faa apon pii mu, foroo antweri a ɛyɛ komm bi, faa ɔkwan fɛfɛ bi a wɔde nnua a ɛyɛ bruu a ɛyɛ den ayɛ so, na awiei koraa no wɔfaa ɔpon bi a emu yɛ duru a Drake hui sɛ wɔde adwene ato akyi wɔn.
  
  Wohuu wɔn ho wɔ adidibea bi a edi kan, a edi kan, a obiara nni hɔ gye wɔn ankasa ne afoforo baawɔtwe: awɛmfo baanum a wokurakura akode ne suit abiɛsa -mmea baanu ne ɔbarima bi a ne mfe akɔ anim.
  
  Ɔbarima no kɔɔ n"anim. Ɔkaa no komm sɛ: "Jonathan Gates." "Ɔsomfo a ɔhwɛ Ɔman Bammɔ So."
  
  Drake tee nka sɛ ehu aka no mpofirim. Nyame, na saa guy yi yɛ mega-powerful, ebia na ɔto so anum anaa asia wɔ line mu ma presidency. Osii apini na ɔkɔɔ n"anim, na ɔhyɛɛ awɛmfo no nkɔso a ɛrekɔ n"anim no nsow, afei ɔtrɛw ne nsa mu.
  
  Ɔkae sɛ: "Nnamfo no nyinaa wɔ ha. "Anyɛ yiye koraa no... misusuw saa."
  
  "Migye di sɛ woteɛ." Ɔman Bammɔ Soafo no kɔɔ n"anim na ɔteɛɛ ne nsa. "Nea ɛbɛyɛ na makora bere so no, na mewɔ nsɛm a ɛyɛ foforo dedaw. United States wɔ ɔpɛ na etumi boa. Mewɔ ha sɛ... mɛma... mmoa yi ayɛ mmerɛw."
  
  Mmea no mu biako maa obiara nsa. Ná ne ti nhwi tuntum, n"ani a ɛyɛ hu, na na wadi mfe aduonum mfinimfini, na na dadwen nhama a ɛyɛ den a ebetumi de ɔman ahintasɛm asie ne ɔkwan bi a ɔfa so bu n"ani gu awɛmfo a wɔka sɛnea ne ho nyɛ no dɛ wɔ wɔn ho no so.
  
  Nsã no maa nsukyenee no yɛɛ mmerɛw kakra. Drake ne Ben kɔɔ so bɛn Gates, na wɔnom anonne a wɔde di dwuma. Kennedy nantew kɔɔ mfɛnsere no ho, na ɔde ne bobesa no dii akɔneaba na ɔhwɛɛ wimhyɛn ahorow a wɔde taksi tu no, na na ɛte sɛ nea wayera wɔ n"adwene mu. Thorsten Dahl ne Evian, ne nipadua kasa a wɔpaw sɛ ɛnyɛ ahunahuna no kɔhyɛɛ akongua a ɛyɛ fɛ so.
  
  Ben kaa sɛ: "Me nuabea. "So wubetumi aboa no?"
  
  "CIA ne Interpol adi nkitaho, nanso yennya nnyaa Germanfo no ho akwankyerɛ biara." Bere tiaa bi akyi no, bere a ɔkyerɛwfo no hyɛɛ Ben ahoyeraw ne mmɔden a egyee no sɛ ɔbɛkɔ Mmarahyɛ Bagua no muni bi nkyɛn no nsow no, ɔde kaa ho sɛ: "Yɛrebɔ mmɔden, ɔba. Yɛbɛhunu wɔn."
  
  "M"awofo nnim de besi nnɛ." Ben de n"ani kyerɛɛ ne fon a wɔde di dwuma wɔ nsa so a na ɔmpɛ. "Nanso ɛrenkyɛ-"
  
  Afei ɔbaa foforɔ bi kɔɔ n"anim - ankorankoro a n"ani agye, ɔwɔ ahotosoɔ, ɔyɛ kumaa koraa, wɔ ɔkwan biara so a ɔkae daakye kan Awuraa Ɔman Ɔkyerɛwfoɔ, ɔboafoɔ ankasa anaasɛ, sɛdeɛ Drake ka kyerɛɛ ne ho no, Alicia Miles amammuisɛm.
  
  "Me man no nyɛ nea ɛnyɛ nokware, Owura Dahl, Owura Drake. Yenim sɛ yɛaka akyi koraa wɔ eyi mu, na yenim nea ɛho hia. Wɔama wo SAS kuw no kwan sɛ wɔnyɛ adwuma. SGG nso. Yɛwɔ Delta kuw bi a wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛboa. Fa nɔma no bom kɛkɛ..." Ɔwosow ne nsateaa. "Nhyehyɛe ahorow".
  
  "Na Ɔbenfo Parnevik nso?" Dahl kasae nea edi kan. "Asɛm bɛn na ɛfa Canadafo ho?"
  
  Ɔkyerɛwfo no kaa no denneennen kakra sɛ: "Wɔde tumi krataa rema." "Eyi yɛ ɔman ntam nkitahodi tebea-"
  
  "Daabi!" Drake teɛɛm, afei ɔhome sɛnea ɛbɛyɛ a ne ho bɛdwo. "Dabi, owura. Eyi ne ɔkwan a ɛnteɛ. Saa adeɛ yi launched... dɛn?... nnansa a atwam ni? Bere yɛ biribiara wɔ ha, titiriw mprempren. Ɔkae sɛ nna kakraa a edi hɔ no ne baabi a yedi nkonim anaasɛ yedi nkogu."
  
  Ɔkyerɛwfo Gates de ahodwiriw hwɛɛ no. "Mete sɛ woda so ara wɔ ɔsraani no bi wɔ wo mu, Drake. Nanso ɛnyɛ sɛnea wɔyɛɛ wɔn ade yi nti."
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Mesesa ɔsraani ne ɔsraani a ɔnyɛ ɔsraani bere a ɛfata no." "Mfaso a ɛwɔ kan ɔsraani a obi yɛ so."
  
  "Aane. Wiɛ, sɛ ɛma wo ho tɔ wo a, tumi krataa rentumi mmoa. Colby Taylor yera fii n"ahemfie a ɛwɔ Canada no mu kaa n"adwumayɛfo dodow no ara ho. Me nsusuwii ne sɛ na wayɛ eyi ho nhyehyɛe bere tenten na ɔdan kɔɔ nsɛm bi a na wadi kan ayɛ ho nhyehyɛe so. Ne titiriw no - ɔyɛ off the grid."
  
  Drake mumii n"ani. "Asɛmpa bi wɔ hɔ?"
  
  Ababaa bi kasae. "Wiɛ, yɛde Library of Congress nneɛma nyinaa ma wo sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛboa wo nhwehwɛmu no." N"aniwa hyerɛn. "Nhomakorabea a ɛso sen biara wɔ wiase. Nhoma ɔpepem aduasa abien. Nkyerɛwee a wɔntaa nhu. Na Wiase Nyinaa Digitals Nhomakorabea no nso."
  
  Ben hwɛɛ no te sɛ nea wapene so nkyɛe sɛ ɔbɛkɔ Princess Leia cosplay akansi bi mu. "Nneɛma a wɔde yɛ adwuma no nyinaa? Enti - wɔ nsusuwii mu - wubetumi ahu Germanni bɛn na ɔde Norsefo anansesɛm agye n"adwene? Ebia wubehu nkyerɛwee ahorow a ɛfa Odin ne Anyame no ɔdamoa yi ho. Nneɛma a enni intanɛt so?"
  
  Ɔbea no kae sɛ: "Wubetumi, denam bɔtn bi a wobɛka kɛkɛ so." "Na, sɛ ɛno antumi anyɛ yiye a, yɛwɔ nhomakorabea adwumayɛfo bi a wɔn mfe akɔ anim yiye."
  
  Ben ani so hyerɛn wɔ anidaso mu bere a ɔhwɛɛ Matt no. "Fa yɛn kɔ hɔ."
  
  
  * * * .
  
  
  Ná wobue Library of Congress no ma wɔn Kwasida anɔpatutuutu pɛɛ. Akyinnye biara nni ho sɛ akanea no sɔ, adwumayɛfo no yɛɛ aso tiei, nhomakorabea a ɛso sen biara wɔ wiase no maa n"ani gyee ho. Mfiase no, sɛnea wɔyɛɛ beae no ne sɛnea wɔte nka no maa Drake kaee tete nneɛma akorae bi, nanso bere a ɔhwɛɛ nhomakorabea ahorow a ɛtoatoa so ne abrannaa a ɛyɛ kurukuruwa a wɔkenkan ade no, ankyɛ na ɔtee tete nimdeɛ a obu wom no nka, na ne nkate sesae ma ɛne nneɛma a atwa ne ho ahyia no hyiae.
  
  Bere a Drake de bere kakra kyinkyin akwan no so no, Ben ansɛe bere biara mfa ne ho nhyɛɛ nhwehwɛmu mu. Owiawiaa ne ho kɔɔ abrannaa no so, de laptop no guu mu na ɔsomaa wɔn Sweden asraafo titiriw panyin no sɛ ɔnkɔhwehwɛ kɔfe ne kukisi.
  
  Drake kae bere a ɔretwa ne ho ahyia no sɛ: "Beae pa." "Mete nka sɛ Nicolas Cage betumi apue simma biara."
  
  Ben piapiaa ne hwene no bridge no. Ogye toom sɛ: "Minnim baabi a mefi ase. "Me ti yɛ adidibea, adamfo."
  
  Thorsten Dahl bɔɔ apon a atwa abrannaa no ho ahyia no so. Ɔde saa Oxford nne a wɔasua no kae sɛ: "Fa nea wunim no fi ase." "Fa anansesɛm bi fi ase."
  
  "Nifa. Wiɛ, yenim anwensɛm yi. Ɛkame ayɛ sɛ obiara a obegu Anyame no ɔdamoa ho fĩ no de hellgya bɛba Asase so. Na ɛyɛ ogya, ankasa. Yɛn okyinnsoromma yi bɛhyew. Yenim nso sɛ saa anansesɛm yi ne anansesɛm afoforo a ɛfa ho a wɔkyerɛw faa Anyame afoforo ho no wɔ abakɔsɛm mu nsɛdi soronko."
  
  Dahl kae sɛ: "Nea yennim ne nea enti a? Anaasɛ ɛbɛyɛ dɛn?"
  
  Drake kae denneennen sɛ: "Ogya." "Ɔbarima no kaa saa ara."
  
  Ben mumii n"ani. Dahl de serew a emu yɛ den danee ne ho kyerɛɛ Drake. Ɔkae sɛ: "Wɔfrɛ no adwene mu nsusuwii." "Nokwasɛm mu nhwehwɛmu taa boa ma yehu nokware no. Ná mepɛ sɛ mekyerɛ sɛnea asiane bi si. Mesrɛ mo, mommoa anaasɛ momfi hɔ."
  
  Drake nom ne kɔfe na ɔyɛɛ komm. Saa mmarima baanu yi nyinaa hweree nnipa na wɔfata sɛ wonya baabi. Ɔkɔɔ apon no ho na ɔhwɛɛ n"akyi, na n"aniwa twaa dan kurukuruwa no ho hyiae, na ɔhyɛɛ adwumayɛfo no ne Amerikafo ananmusifo no gyinabea nsow. Kennedy tenaa abansoro abien ase, na ɔde abufuw bɔɔ ne laptop no so, na n"ankasa de no atew ne ho... dɛn?Drake susuwii. Afobu? Ehu? Hahaahayɔ? Ná onim ne nyinaa, na na ɔremfi ase nka asɛnka.
  
  Ben kae sɛ: "Atetesɛm no kyerɛ sɛ Odin ɔdamoa ho fĩ biako no befi ase asen ogya nsubɔnten. Mebɛka sɛ eyi ho hia sɛ yehu te sɛ biribi foforo biara a ɛwɔ ha."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa bere a nea ɔkae nnansa yi no daa adi no. Ogya nsubɔnten?Ohui.
  
  Nanso ɛhe?
  
  "Dɛn nti na wokaa no saa?" obisae. "Ogya Nsubɔnten?"
  
  "Nnim." Ebia esiane sɛ mabrɛ sɛ mɛka sɛ "hellgya repae" na "awiei no abɛn" nti. Mete nka sɛ meyɛ Hollywood sini a wɔde fa nnipa."
  
  Dahl maa n"ani so kae sɛ: "Enti wokɔɔ ogya nsubɔnten akyi?", "Te sɛ lava?"
  
  Drake de ne nsateaa bɔɔ mu sɛ: "Dabi, twɛn." "Aane! Ogya bepɔw kɛse! Wɔ... wɔ Iceland, ɛnte saa?" Ɔhwɛɛ Swedenni no sɛnea ɛbɛyɛ a obesi so dua.
  
  "Hwɛ, esiane sɛ meyɛ Scandinaviani nti, ɛnkyerɛ sɛ meyɛ"
  
  "Aane". Saa bere no, Ɔkyerɛwfo Boafo Kumaa a ɔhwɛ Bammɔ so no fii nhomakorabea bi a ɛbɛn hɔ akyi bae. "Wɔ Iceland anafo fam apuei. Wiase nyinaa nim eyi ho asɛm. Bere a makenkan aban nhwehwɛmu foforo no akyi no, misusuw sɛ eyi ne ogya bepɔw kɛse a ɛto so ason a ɛwɔ hɔ dedaw."
  
  Ben kae sɛ: "Nea agye din sen biara no wɔ Yellowstone Park.
  
  "Nanso so Supervolcano no de asiane a ɛte saa ba?" Drake bisae sɛ. "Anaasɛ eyi yɛ Hollywood anansesɛm foforo?"
  
  Ben ne ɔkyerɛwfo boafo no nyinaa de wɔn ti too fam. Ɔboafo no kae sɛ: "Asɛmfua "mmoa ahorow a wɔyera" no nyɛ nea ɛboro so wɔ asɛm yi mu." "Nhwehwɛmu ka kyerɛ yɛn sɛ ogya bepɔw kɛse abien a apae a atwam no ne nsɛm abien a ɛsen biara a ɛsen biara a esisii wɔ yɛn okyinnsoromma yi so pɛn no hyia. Nokwarem no, nea ɛto so abien ne dinosaur."
  
  "Ɛyɛ biribi a ɛbae ara kwa?" Drake bisae sɛ.
  
  "Ɛbɛn araa ma sɛ ɛbaa pɛnkoro a, ɛbɛyɛ wo nwonwa. Nanso mprenu? Momma yɛn..."
  
  "Nsɛnhunu".
  
  Ben maa ne nsa so wɔ wim. "Hwɛ, yɛretwe yɛn ho afi ha. Nea yehia ne sɛ yɛde nkwaseasɛm bɛhyɛ Odin mu." Ɔtwee adwene sii asɛmti ahorow pii so wɔ screen no so. "Eyi, eyi ne wow ̧ akyinnye biara nni ho sɛ eyi. Voluspa - baabi a Odin ka ne nhyiamu a ɔne Ɔdehunufoɔ no yɛ ho asɛm."
  
  "Nsrahwɛ?" Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Vikingfo nguamansɛm, ɛnte saa?"
  
  Ɔboafo no de ne ho too Ben so na miaa bɔtn kakraa bi, kyerɛw password bi na ɔkyerɛw nkyerɛwde bi. Ná ne pantsuit no ne Kennedy atade no bɔ abira, na wɔyɛɛ no fɛfɛɛfɛ sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛtwe adwene asi ne nipadua so mmom sen sɛ wɔde besie. Ben ani so tetew no, na ne haw ahorow no werɛ fii bere tiaa bi.
  
  Drake de n"ano kae sɛ, "Talent a wɔsɛee no."
  
  Ben de mfinimfini nsateaa no maa no bere a ɔboafo no sɔre gyinaa hɔ ara pɛ. Nea eye ne sɛ, wanhu no. Ɔkae sɛ: "Wɔde bɛbrɛ wo wɔ simma anum ntam."
  
  "Meda wo ase, miss." Drake twentwɛnee ne nan ase. "Pa kyɛw, minnim wo din."
  
  Ɔkae sɛ: "Frɛ me Hayden.
  
  Wɔde nhoma ahorow no guu Ben nkyɛn simma kakraa bi akyi, na ntɛm ara ɔpaw nea wɔfrɛ no Voluspa no Ɔdannan nkratafa no mu te sɛ ɔbarima bi a honhommɔne ahyɛ no ma; te sɛ aboa a ɔte mogya hua. Dahl paw nhoma foforo, Drake - nea ɛto so abiɛsa. Hayden tenaa Ben nkyɛn, na ɔne no suaa kyerɛwsɛm no.
  
  Na afei Ben teɛɛm sɛ "Eureka! Mewɔ bi!" Link a ɛyera. Ɛyɛ Heidi! Damn Heidi a ɔyɛ ɔsɛmmɔnedifo! Nhoma yi di akyi, na mefa asɛm ka, "adehufo a Odin ani gye ne ho paa, Heidi, akwantu ahorow."
  
  "Te sɛ nea ɛwɔ mmofra nhoma mu no?" Ɛda adi sɛ Dahl kaee ne sukuu nna no.
  
  Drake yɛɛ sɛ nea n"adwene atu afra kɛkɛ. "BI? Meyɛ Heidi Klum type of guy kɛse."
  
  "Yiw, mmofra nhoma! Migye di sɛ ɛbɛyɛ sɛ Heidi anansesɛm ne n"akwantu ho asɛm no danee wɔ mfe no mu fii Norsefo asɛm bi mu bɛyɛɛ Norsefo anansesɛm, na afei ɔkyerɛwfo bi a ofi Switzerland sii gyinae sɛ ɔde anansesɛm no bedi dwuma sɛ nea obegyina so ayɛ mmofra nhoma."
  
  "Wiɛ, ɛka dɛn?" Drake tee nka sɛ ne koma rebɔ ntɛmntɛm.
  
  Ben kenkan ade sekan biako. Ɔde ahopere toaa so sɛ: "Oo, ɛno ka pii." "Saa fɛfɛɛfɛ no ka ne nyinaa."
  
  
  ADUANU MMIEN
  
  
  
  WASHINGTON, DC, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Kennedy Moore tenaa ase hwɛɛ ne kɔmputa so, na wanhu hwee, na ɔredwennwen sɛnea sɛ woyam nkwa wɔ wo nsateaa ase a, ne titiriw no ɛyɛ tɛnis bɔɔl a owura bi reyɛ ho adwuma ara kwa. Sane ketewaa bi a wobɛsan akɔ akyi no sesaa wo nkrabea, dan bi a na wonhwɛ kwan maa wo kɔɔ wo ho a wobɛsɛe wo ho a ɛyɛ nkuruwankuruwa mu, afei nna kakraa bi a wode yɛɛ ade ntɛmntɛm no de wo san baa agoru no mu.
  
  Ɔtee nka sɛ ɔwɔ ahoɔden bere a ɔrekɔ New York no, na ɛyɛɛ no yiye mpo wɔ tete nneɛma akorae a wɔabɔ dam no akyi. N"ani gyee ne ho na ebia n"ani gyee Matt Drake ho kakra mpo.
  
  Ɔka kyerɛɛ ne ho sɛ hwɛ sɛnea ɔyɛ ɔkwasea. Nanso afei, so obi anka bere bi sɛ nsɛnnennen akɛse mu na nkɔso kɛse fi ba? Biribi a ɛte saa.
  
  Afei wɔkyeree Ɔbenfo no sie. Wɔakyere Ben Blake nuabea no akɔ. Na Kennedy nantew denneennen kɔɔ saa adwumayɛbea ti a wɔde fa telefon so yi, de n"ani kyerɛɛ tẽẽ na ɔsan de ne ho hyɛɛ agoru no mu koraa, n"adwene twee adwene sii ntease a ɔbɛma adwene atu afra no so.
  
  Afei, bere a ofii ase foroo atrapoe no, Lipkind danee ne ho fii nnipadɔm no mu na ogyinaa no mpofirim.
  
  "Kapitan?"
  
  "Hi Moore. Ɛsɛ sɛ yɛkasa ".
  
  Kennedy de ne nsa kyerɛɛ Asafo ti no so sɛ: "Mommra mu, yebetumi de mo mmoa no adi dwuma."
  
  "Uh, uh. Daabi. Ɛnyɛ tete nneɛma akorae no nti, Moore. Cruiser no rekɔ saa kwan no so."
  
  Ɔfaa nnipadɔm no mu, na afei de n"akyi a ayɛ basaa no hwɛ no te sɛ sobo a wɔabɔ no komm. Ná ɛsɛ sɛ Kennedy de ahopere kɔkyere no.
  
  "Dɛn... dɛn na esii, captain?"
  
  "Kɔ mu."
  
  Ná obiara nni cruiser no mu gye wɔn baanu nkutoo. Abɔnten so dede no ano abrɛ ase, mprempren wɔatoto nsɛm a esisi a ɛwosow wiase wɔ abɔnten no mu kɛse sen su pa a obi a ɔpɛ apontow ase fekubɔfo wɔ no.
  
  Kennedy danee ne ho fã wɔ n"akongua so sɛ ɔrekɔhwɛ Lipkind. "Nka nkyerɛ me...mesrɛ wo nka nkyerɛ me..." Akuru bi a ɛwɔ ne menewam maa Lipkind hweree n"anim a ɛyɛ katee, na ɔkaa biribiara kyerɛɛ no ansa na nsɛm no refi n"ano.
  
  Nanso wɔhwee ase, na asɛm biara yɛ awuduru a ɛtɔ gu ne kra a ayɛ tuntum dedaw no mu.
  
  "Caleb san bɔɔ bio. Yenya bosome baako delay - afei nnɛra awia yenyaa frɛ. Abeawa no... ahh... abeawa a ofi Nevada no," ne nne yɛɛ dede. "Nneɛma foforo wɔ kurow no mu. Osuani."
  
  "Daabi. Mesrɛ wo..."
  
  "Ná mepɛ sɛ wuhu mprempren, ansa na woate ɔkraman shit biara."
  
  "Daabi".
  
  "Mepa wo kyɛw, Moore."
  
  "Mepɛ sɛ mesan ba." Ma mensan nkɔ, Lipkind. Ma menkɔ mu. " .
  
  "Kafra".
  
  "Metumi aboa wo." Eyi ne m"adwuma. M'asetra."
  
  Ná lipkind reka n"anofafa a ɛwɔ fam no, na na ɛyɛ adwennwen ho sɛnkyerɛnne a ɛyɛ nokware. "Nnuruiɛ. Sɛ mepɛ mpo a, atumfoɔ no rempene so. Wonim no."
  
  "So ɛsɛ sɛ meyɛ? Efi bere bɛn na metumi ahu amammuifo adwene? Obiara a ɔwɔ amammuisɛm mu yɛ ɔkwasea, Lipkind, na efi bere bɛn na wofii ase yɛɛ ade a ɛteɛ? " .
  
  Lipkind"s gyegyeegye no yii ne koma mae sɛ: "Wokyeree me." "Nanso ahyɛde, sɛnea wɔka no, yɛ ahyɛde. Na wɔansakra me de no."
  
  "Lipkind, eyi... resɛe me."
  
  Ɔmenee ade a ɛyɛ nwunu. "Ma no bere. Wobɛsan aba".
  
  "Ɛnyɛ me na midwen me ho, damn it! Eyinom ne ne fucking victims! Wɔn mmusua!"
  
  "Me nso misusuw saa ara, Moore. Gye me di."
  
  Bere tiaa bi akyi no obisae sɛ, "Ɛhe?" Na ɛyɛ nea obetumi ayɛ nyinaa, nea obetumi abisa nyinaa, nea obetumi asusuw ho nyinaa.
  
  "Moore kae sɛ: "Moore. Ɛha no, ɛho renhia sɛ wutua penance biara. Ɛnyɛ wo mfomso sɛ saa psycho yi yɛ fucking psycho."
  
  "Ɛhe?" - a mebisae.
  
  Ná Lipkind nim nea ohia na ɔkaa beae no kyerɛɛ no.
  
  
  * * * .
  
  
  Bue beae a wɔresi adan. Ground Zero anafo fam akwansin abiɛsa. Wɔfrɛ nea ɔyɛɛ no no Silke Holdings.
  
  Kennedy huu baabi a nsɛmmɔnedi no wɔ wɔ simma aduonu ntam, huu teyp a ɛrehuruhuruw wɔ ɔdan a wɔabue mu no abansoro a ɛto so anan no so na ɔsomaa taksi. Ogyinaa ɔdan no anim, na ɔde n"ani a ɔkra nnim hwɛɛ soro. Ná obiara nni beae hɔ-na ɛda so ara yɛ beae a nsɛmmɔnedi yɛ nnam-nanso na ɛyɛ Kwasida anwummere na asɛm no sii bɛboro nnɔnhwerew 24 a atwam ni.
  
  Kennedy bɔɔ nneɛma a asɛe no, afei ofii adi kɔɔ baabi a wɔresi adan no. Ɔforoo kɔnkrit antweri a wɔabue mu no foroo ɔdan no nkyɛn kɔɔ abansoro a ɛto so anan no so na ɔforoo kɔnkrit a wɔde ayɛ ɔdan bi.
  
  Mframa a ano yɛ den twee ne blouse a ayɛ mmerɛw no. Sɛ wɔamfa ribɔn a ɛyɛ den ansen ne ti nhwi no a, anka ɛbɛtu akɔ akyirikyiri te sɛ biribi a honhommɔne ahyɛ no ma. New York ho adwene abiɛsa buei wɔ n"anim, na ɛmaa n"adwene yɛɛ no basaa - tebea a na ɔwɔ ne nkwa nna nyinaa, nanso, nea ɛyɛ nwonwa no, mprempren nkutoo na wɔkaee no.
  
  Na nanso ɔforoo Yggdrasil, Wiase Dua no.
  
  Afei adwenemhaw biara nni hɔ.
  
  Ɛkaee no Odin asɛm no ne Matt Drake titiriw. Na ɔpɛ sɛ ɔsan kɔ eyi so, kɔ ne nkyɛn, nanso na onni ahotoso sɛ ɔwɔ akokoduru.
  
  Ɔde ne ho too ɔbotan a mfutuma ayɛ so ma no so, na ɔkwatii nneɛma a asɛe a wɔaboaboa ano ne adwumayɛfo a wɔyɛ adwuma wɔ hɔ no nnwinnade. Mframa no twee ne nsateaa ne ne pantan, na ɛmaa ɛhoahoroo esiane nneɛma a ɛboro so nti. Ogyinaa baabi a Lipkind kaa faako a amu no wɔ ho asɛm no nware. Nea ɛne television a agye din bɔ abira no, wɔmfa chalk nhyɛ afunu no agyirae - wotwa wɔn mfonini, afei wosusuw beae pɔtee a ɛwɔ no fi mmeae ahorow a ɛyɛ pintinn.
  
  Ɔkwan biara so no, na nea ehia ara ne sɛ ɔbɛba hɔ. Kotow, hwe wo nkotodwe so, mum w"ani na bɔ mpae.
  
  Na ne nyinaa de ahopere san n"akyi. Te sɛ ɔbonsam a ofi soro rehwe ase. Te sɛ ɔbɔfo panyin bi a wɔbɔɔ no no, biribiara hyerɛn wɔ n"adwene mu. Bere a ohui sɛ Chuck Walker de sika a ɛho ntew tɔn biako reto kotoku mu no. Ɔtemmufo no gavel nnyigyei a ɔde repae mu ka sɛ wadi fɔ. Awufo no hwɛbea a efi ne mfɛfo adwumayɛfo hɔ, mfonini ahorow a ɛyɛ abofono a efii ase puei wɔ ne locker so, a wɔde abata ne kar no hood ho, a ɛbata ne dan pon ho no.
  
  Krataa a onya fii nea okum nnipa nnidiso nnidiso no hɔ, a ɔdaa no ase wɔ ne mmoa nyinaa ho.
  
  Na ɛsɛ sɛ onu ne ho wɔ awudi foforo a ɔboaa Thomas Caleb ma ɔyɛe no ho.
  
  Ná ɛsɛ sɛ ɔsrɛ bɔne fafiri fi awufo ne awerɛhowdi no hɔ.
  
  
  ADUAN ABIƐSA
  
  
  
  WASHINGTON, DC, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Ben de ahopere kaa n"asɛm no, na ɔde n"anigye no siw ano sɛ: "Ade yi da adi sen Britney." "Ɛka wɔ ha sɛ- "Bere a ɔwɔ Wiase Dua no so no, Volva da no adi kyerɛ Odin sɛ onim n"ahintasɛm pii. Sɛ ɔde ne ho bɔɔ afɔre wɔ Yggdrasil so de hwehwɛɛ nimdeɛ. Sɛ odii mmuada nna nkron ne anadwo nkron wɔ atirimpɔw koro no ara mu. Ɔka kyerɛ no sɛ onim baabi a n"ani ahintaw ne sɛnea ɔde mae de gyee nimdeɛ a ɛsen saa mpo."
  
  Dahl twaa n"asɛm mu sɛ: "Onyansafo Baako." "Parnevik kae sɛ bere nyinaa na wobu no sɛ ɔyɛ onyansafo sen Anyame nyinaa."
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ, "Nyansa nnim da sɛ wobɛka w"ahintasɛm akyerɛ ɔbea."
  
  Ben hwirew n"ani kyerɛɛ no. "Odin dii mmuada wɔ Wiase Dua no so nna nkron ne anadwo akron a na peaw de peaw abɔ n"afã, te sɛ Kristo a ɔwɔ asɛnnua no so. Heidi ka sɛ wɔ ne delirium mu no, Odin kaa baabi a n"ahokafo no ahintaw kyerɛɛ no. Na ɛhe na na ne kyɛm no ahintaw? Na sɛ ne pea no bɛtena hɔ. Na sɛ ɔpɛ sɛ ɔpete n"ahokafoɔ - n"Akwaa - na ɔde ne funu gu ɔboda mu."
  
  Ben serewee kyerɛɛ Drake, na n"ani so tetew no. "Ebia manwie me hwehwɛ a merehwehwɛ anansesɛm mu clitoris no, m"adamfo, nanso m"adwuma a meyɛ wɔ ha no awie."
  
  Afei Ben kaee baabi a ɔwɔ ne ɔbea a ogyina ne nkyɛn no. Ɔkyeree ne hwene no bridge no. "Damn ne nkwaseasɛm."
  
  Dahl anbɔ n"ani biara. "Sɛnea minim - na eyi fa nea mehaw me ho sɛ mɛtie wɔ Parnevik kasa no mu nkutoo ho - na wosiee Volvafo no, te sɛ Misrifo faraonom no, bere nyinaa wɔ adamoa a adefo wom sen biara mu, a na nneɛma a ɛsom bo pii wɔ nkyɛn. Apɔnkɔ, nteaseɛnam, akyɛde a efi akyirikyiri nsase so."
  
  Ɛte sɛ nea na Hayden de serew bi asie. "Sɛ yɛdi w"asɛm no nyinaa akyi wɔ nteaseɛ mu a, Owura Blake, ɛnde megye di sɛ Heidi akwantuo a wɔfrɛ no akwantuo no yɛ nkyerɛkyerɛmu ankasa a ɛkyerɛ baabi a Odin asinasin no nyinaa hwetee... anaasɛ wɔde siee."
  
  "Frɛ me... Ben. Yiw, Ben. Na yiw, woayɛ no yiye. Ɛno ara."
  
  Drake boaa n"adamfo no ma ofii adi. "Ɛnyɛ sɛ ɛho hia mprempren. Wohuu asinasin no nyinaa, gye Valkyries ne..." ɔgyinaa hɔ kakra.
  
  Ben de serew a ɛyɛ den kae sɛ: "Aniwa." "Sɛ yetumi nya Aniwa no a, yebetumi agyae eyi na yɛanya aguadi ho nneɛma bi ama Karin."
  
  Drake, Dahl ne Hayden yɛɛ komm. Awiei koraa no Drake kae sɛ, "Ɛbɛyɛ sɛ Valkyries no nso wɔ abɔnten hɔ wɔ baabi, Blakey. So wubetumi ahu baabi a wohuu wɔn? Ɛbɛyɛ sɛ atesɛm krataa mu amanneɛbɔ dedaw bi anaa biribi wɔ hɔ."
  
  Ná Ben da so ara resusuw ho, na na ɔde ne ho ahyɛ ne nhwehwɛmu no mu sɛ: "Heidi de Ragnarok anansesɛm no bae." "Ɛbɛyɛ sɛ Odin tetee no ansa na ɔrewu wɔ Ragnarok."
  
  Drake de ne ti too fam na ɔmaa Dahl ne Hayden kɔɔ nkyɛn. Ɔka kyerɛɛ wɔn sɛ: "Valkyries." "So wokae nsɛm a enni hɔ koraa ma enti nsɛmmɔnedi afã a ebetumi aba no? So hokwan wɔ hɔ sɛ Interpol betumi ne CIA ayɛ biako na wɔama no hokwan?"
  
  Hayden kae sɛ: "Mɛkɔ ama no tumi mprempren." "Na mɛtoa nhwehwɛmu a yɛn IT ho abenfo no yɛe tiaa Germanfo no so. Sɛnea ɛkame ayɛ sɛ w"adamfo ketewa a ne ho yɛ dɛ no ka no - ɛsɛ sɛ ɛlɛtrɔnik nsɛnkyerɛnne no de yɛn kɔ wɔn nkyɛn."
  
  "Kama?" Drake serew kyerɛɛ no. "Ɔyɛ nea ɛboro saa. Fa wo ho hyɛ mfoninitwa mu. Nnwontofo a ɔwɔ kuw no mu. Abusua barima, na..." ɔde ne nsa too ne ho so, "yiw... m"adamfo."
  
  Ɔde ne ho too fam, kae sɛ, "Obetumi atwa me mfonini bere biara," afei ɔserewee brɛoo na ofii hɔ kɔe. Drake dii n"akyi, na n"adwene atu afra na ne ho dwiriw no anigye so. Ná odi mfomso wɔ ne ho. Onyankopɔn, na ne kenkan yɛ den sen Kennedy.
  
  Drake de ne hoahoaa ne ho sɛ otumi kenkan nkurɔfo. So ɔhwee ase? So mfe pii a ɔde ayɛ ɔman adwuma no ama wayɛ mmerɛw?
  
  Ɛnne bi kasae wɔ n"aso mu, na ɛmaa ne koma huruwii. "Deɛn ni?" - a mebisae.
  
  Kennedy!
  
  "Shit!" Ohuruw na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkata ne ahuruhuruw ketewaa a ɛwɔ wim no so sɛ nea ɔtaa trɛw ne nsa ne ne nan mu.
  
  New York polisini no kenkan no te sɛ nhoma. "Mate sɛ wɔantow ahyɛ SAS so wɔ atamfo asasesin mu da. Misusuw sɛ na wonka kuw yi ho da, ɛnte saa?"
  
  "Dɛn ne dɛn?" Ben bisae a na onni adwene biara, na obuaa n"asɛmmisa no.
  
  "Wei?" Kennedy kotow n"anim na ɔbɔɔ monitor no nkyɛn, na ɔde ne nsa kyerɛɛ ahyɛnsode ketewaa bi a ahintaw wɔ sɛnkyerɛnnede ahorow a ɛyɛ basabasa a ɛwɔ nsaano nkyerɛwee no mu no mu.
  
  Ben yɛɛ n"anim basabasa. "Nnim." Ɛte sɛ agyiraehyɛde a ɛwɔ mfonini no mu no."
  
  Bere a Kennedy teɛɛ ne ho no, ne ti nhwi no fii ne hama no mu na ɛhwee ne mmati so. Drake hwɛɛ sɛnea wɔhwee ase kɔɔ n"akyi ketewa no.
  
  "Wow. Ɛno yɛ ti nhwi a ɛboro so."
  
  "Wubetumi ayɛ, freak."
  
  Ben klik mfonini no ahyɛnsode no so mprenu. Screen no danee nsɛm, na n"asɛmti a ɛyɛ den no twee w"ani. Odin ne Ɔdehufo no, a wɔhyehyɛɛ wɔn ho wɔ Ragnarok bere mu. Na ɛno ase no, nkyerɛkyerɛmu nkyerɛwee dedaw kakraa bi wɔ hɔ.
  
  Wogye di sɛ saa mfonini yi a Lorenzo Bacche yɛe wɔ 1795 mu na wogye fii John Dillinger kokoam nneɛma a waboaboa ano wɔ 1934 mu no gyina ohoni dedaw bi so, na ɛkyerɛ Norsefo nyame Odin ahokafo a wɔhyehyɛɛ no nnidiso nnidiso titiriw wɔ beae a Odin wui no - a ɛyɛ anansesɛm mu ɔko a ɛwɔ Ragnarok . Ɔdehufo a ɔdɔ no no hwɛ eyi na osu.
  
  Ben a wanka asɛm biara no, ɔsan miaa mu bio na mfonini no baa wɔn anim.
  
  "Me Nyankopɔn!" Ben bɔɔ n"ano. "Adwuma kɛse."
  
  Kennedy kaa sɛ, "Eyi yɛ nhyehyɛe... a ɛkyerɛ sɛnea wɔbɛhyehyɛ asinasin no."
  
  
  ADUANU AN NAN
  
  
  
  WASHINGTON, DC, na ɛwɔ hɔ
  
  
  "Momma yɛnyɛ bi." Drake a ɔyɛ ahwɛyiye bere nyinaa no de ne fon twaa mfonini kakraa bi ntɛmntɛm. Ben kyerɛkyerɛɛ no sɛ ɔmfa mfoninitwa afiri pa a ɛyɛ adwuma nkɔ ne nsam bere nyinaa, na na eyi yɛ sika a ɔhweree a na ɔnhwɛ kwan. "Nea yehia mprempren ara ne Valkyries, Aniwa ne Ragnarok asase mfonini." Ogyinaa hɔ mpofirim, na nkae a ɛyɛ asinasin bi bɔɔ no.
  
  Ben bisae sɛ, "Dɛn?"
  
  "Ɛnyɛ nea ɛyɛ nokware." Nsɛnhunu. Nkaeɛ. Ebia biribi a yɛahu wɔ nna kakraa a atwam no mu, nanso yɛahu pii araa ma mintumi ntew so."
  
  Dahl kaa sɛ, "Eye, Drake. Ebia na woteɛ. Ebia nnɛyi Dillinger no wɔ n"ankasa kokoam nneɛma a ɛyɛ anigye."
  
  Ben toaa so kenkan sɛ: "Hwɛ ha." "Ɛka wɔ ha sɛ saa mfonini yi yɛ soronko, nokwasɛm a wɔanhu kosii 1960 mfe no mfiase, na ɛno akyi no wɔde kaa Norsefo anansesɛm ho ɔyɛkyerɛ bi ho na wɔde kɔmaa wiase nyinaa akwantu tiawa bi. Eyi akyi, ne esiane anigye a ɛrekɔ fam nti, wɔde mfonini no too tete nneɛma akorae bi mu na... yiw, wɔn werɛ fii ho. Ɛde besi nnɛ".
  
  "Adwuma pa yɛde polisini bi kaa yɛn ho bae." Drake bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma Kennedy obu a ɔwɔ ma ne ho no ayɛ kɛse, na na ɔda so ara nnim baabi a ne ti wɔ wɔ New York akyi.
  
  Kennedy fii ase kyekyeree ne ti nhwi no san n"akyi, afei ɔtwentwɛnee ne nan ase. Bere tiaa bi akyi no, ɔde ne nsa guu ne kotoku mu, te sɛ nea ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere. Drake bɔɔ ne mmati so. "Enti, sɛ wobɛkɔ akɔfa mfonini yi na wode aba ha nso ɛ. Ebia biribi wɔ hɔ a yenhu wɔ mfonini no mu. Me ne m"adamfo dedaw Dahl rekɔhwɛ adwinni a wɔboaboa ano no fã a ɛyɛ sunsuma no. Wosow nnua bi." Ɔgyinaa hɔ kakra, na ɔserewee. "Nnua pii."
  
  Kennedy sii apini ansa na ɔrekɔ.
  
  Dahl de n"ani a ɛyɛ teateaa hwɛɛ no denneennen. "Nti. Ɛhe na ɛsɛ sɛ yefi ase?
  
  Drake kae sɛ: "Yɛde Valkyries no befi ase." "Sɛ yɛn munchkin adamfofa su no ka baabi a wohuu wɔn ne bere a wohuu wɔn kyerɛ yɛn pɛ a, yebetumi abɔ mmɔden sɛ yebehu wɔn."
  
  "Detective adwuma?" Dahl bisae sɛ. "Nanso wosomaa yɛn ɔsraani a ɔsen biara no kɔe ara kwa."
  
  "Seesei ara ohia biribi a ɛbɛtwetwe n"adwene wɔ honam fam, na ɛnyɛ adwene mu. Ɔyɛ shabby fɛfɛɛfɛ."
  
  Ben na ɔkasae. "Nsusuwii pa, Matt. Wohuu Valkyries no ka ademude akɛse afoforo ho wɔ Viking ɔdehufo, Volva, ɔboda mu wɔ 1945 mu wɔ Sweden."
  
  "Heidi damoa?" Drake faa hokwan bi.
  
  "Ná ɛsɛ sɛ ɛyɛ saa. Damn ɔkwan pa a wɔfa so de asinasin no mu biako sie. Ka kyerɛ w"asomfo sɛ wɔnsie wo bere a woawu akyi."
  
  "Fa asɛm yi kɔ kɔmputa foforo so." Drake ne Dahl tenaa wɔn ho wɔn ho nkyɛn, na na wɔn ho yɛ fɛre.
  
  Ná Drake nim sɛ dɔn no da so ara rebɔ. Wɔ Karin fam no. Wɔ Parnevik fam no. Wɔn atamfo ne wiase nyinaa nti. Ɔde abufuw bɔɔ afiri no, na ɔkɔɔ tete nneɛma akorae no nneɛma akorae mu na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obehu bere a Valkyries no yera fii nneɛma a wɔakora so no mu.
  
  "So wususuw sɛ obi fi mu reyɛ adwuma?" Ntɛm ara na Dahl tee baabi a ɔrekɔ no ase.
  
  "Asusuwii a eye sen biara ne tete nneɛma akorae ahobammɔ wɛmfo a wontua no ka anaasɛ ɔhwɛfo a wɔakyere no... biribi a ɛte saa. Anka wɔbɛtwɛn akosi sɛ ebia wɔbɛbrɛ Valkyries no ase akɔ sikakorabea hɔ na afei wɔasoma wɔn komm. Obiara nhu eyi mfe pii, sɛ ɛba saa koraa a."
  
  Dahl de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Anaasɛ adwowtwa." "Yesu, onipa, yɛwɔ bɛboro mfe aduosia a yɛde besusuw eyi ho." Ɔde ne nsa kaa ayeforohyia mpɛtea a ɔhyɛe bio fi bere a wɔhyɛn Nhomakorabea hɔ no. Drake gyinaa hɔ sekan biako. "Yere?"
  
  "Ne mmofra".
  
  "So wokae wɔn?"
  
  "Sekan biara".
  
  "Kama. Ebia wonyɛ jerk a na misusuw sɛ woyɛ no ankasa."
  
  "Fuck wo, Drake."
  
  "Nea ɛte sɛ ɛno pii. Minhu adwowtwa biara. Nanso hwɛ ha - Valkyries no kɔɔ akwantuo mu wɔ afe 1991 mu sɛ ɔmanfoɔ ntam abusuabɔ ɔsatuo bi a wɔyɛ maa Sweden Agyapadeɛ Fapem no fã. Eduu 1992 no, na wonni Tete Nneɛma Akorae no nhoma ahorow mu.Dɛn na ɛno ka kyerɛ wo?"
  
  Dahl de n"anofafa hwirew n"ano. "Sɛ obi a ɔne akwantu no wɔ abusuabɔ sii gyinae sɛ obewia wɔn?"
  
  "Anaasɛ... obi a ɔhwɛɛ wɔn wɔ akwantuo mu na ɔsii gyinaeɛ!"
  
  "Ɛyɛ, ɛno na ɛda adi kɛse." Dahl ti wosow ne ho. "Enti ɛhe na akwantu no kɔɔ?" Ne nsateaa bɔɔ screen no so mpɛn anan. "England." NEW YORK na ɛwɔ hɔ. Hawaii. Australia."
  
  Drake de fɛwdi kae sɛ: "Ɛno ma ɛyɛ ketewaa ankasa." "Nsɛnhunu".
  
  Dahl teɛɛm sɛ: "Dabi, twɛn." "Eyi yɛ nokware." Anka ɛsɛ sɛ Valkyrie nkurɔfo a wɔkyere nkurɔfo sie no kɔ so yiye, ɛnte saa? Wɔayɛ ho nhyehyɛe yiye, wɔadi ho dwuma yiye. Deɛ anka ɛyɛ. Ɛda so ara yɛ te sɛ nea wode wo ho bɛhyɛ nsɛmmɔnedi bi mu."
  
  "Sɛ woyɛ onyansafo kakra a, anka wo..."
  
  "Tie!Wɔ 90 mfe no mfiase no, Serbia mafia fii ase tutuu wɔn nsateaa guu Sweden yafunu ase. Nsɛmmɔnedi a ɛfa apoobɔ ho abu abɔ ho abien wɔ nea ennu mfe du mu, na mprempren basabasayɛfo akuw a wɔahyehyɛ wɔn ho du du pii na wɔyɛ adwuma wɔ ɔman no mu nyinaa. Ebinom frɛ wɔn ho Bandidos. Afoforo te sɛ Hells Angels no yɛ sakrekafo akuw ara kwa."
  
  "So woreka sɛ Serbia mafia no wɔ Valkyries?"
  
  "Daabi. Me se wɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ wobewia wɔn na afei wɔatɔn de agye sika. Wɔn nko ara na wɔwɔ nkitahodi ahorow a wɔde bɛtwe eyi afi hɔ. Saa nkurɔfo yi yɛ biribiara, ɛnyɛ apoobɔ kɛkɛ. Amanaman ntam sum ase aguadi rentra wɔn so."
  
  "YOO. Enti yɛbɛyɛ dɛn ahu onii ko a wɔtɔn maa no?"
  
  Dahl faa ne fon no. "Yɛnyɛ saa. Nanso anyɛ yiye koraa no, mprempren kuw no akannifo mpanyimfo no mu baasa da afiase akyi wɔ baabi a ɛbɛn Oslo." Ɔkɔɔ hɔ sɛ ɔrekɔfrɛ obi.
  
  Drake de ne nsa twitwiw n"ani na ɔde ne ho too n"akyi. Ɔhwɛɛ dɔn no na ne ho dwiriw no bere a ohui sɛ ɛkame ayɛ sɛ anɔpa nnɔnsia.Bere bɛn na etwa to a wɔdaa? Ɔhwɛɛ ne ho hyiae bere a Hayden san bae no.
  
  Ná ɛte sɛ nea ɔkyerɛwfo boafo a ne ho yɛ fɛ a ɔhwɛ ɔman no ahobammɔ so no ayɛ basaa. "Pa kyɛw guys." Anwanwa biara nni Germanfo no ho."
  
  Ben ti bɔɔ ne ho, na nhyɛso no daa adi. "Obiara nni hɔ?"
  
  "Nnuruiɛ. Mepa wo kyɛw ankasa."
  
  "Nanso ɛbɛyɛ dɛn?Ɛbɛyɛ sɛ saa ɔbarima yi wɔ baabi." Nusu hyɛɛ n"ani so ma na ɔde sii Drake so. "Ɛnyɛ saa?"
  
  "Yiw, buddy, ɛte saa. Gye me di, yebehu no." Ɔkyeree n"adamfo no wɔ asono atuu mu, na n"ani srɛɛ Hayden sɛ ɔnyɛ nkɔso. Ɔkae, na ne Yorkshire kasa no hyerɛn sɛ: "Ɛsɛ sɛ yegye yɛn ahome na yedi anɔpaduan pa."
  
  Hayden wosow ne ti, na ɔhwɛɛ no te sɛ nea ɔka Japan kasa nkyɛe.
  
  
  ADUAN nnum
  
  
  
  LAS VEGAS na ɔkyerɛwee
  
  
  Alicia Miles hwɛɛ ɔdefoɔ ɔpepepem pii Colby Taylor berɛ a ɔte abansoro a ɛtrɛ wɔ adan pii a ɔwɔ no mu baako so, yei wɔ abansoro aduonu mmienu wɔ Las Vegas Boulevard atifi. Ná ɔfasu biako yɛ ahwehwɛ koraa, na na wubetumi ahu Bellagio nsuten ne Eiffel Abantenten no sika kɔkɔɔ akanea no yiye.
  
  Colby Taylor ansusuw ho bio. Ɔde ne ho hyɛɛ nea onyae nnansa yi ara, The Wolves of Odin, a ɔde nnɔnhwerew abien de ahwɛyiye boaboaa ano no mu. Alicia nantew baa ne nkyɛn, yii ne ntade mmiako mmiako kosii sɛ ɔdaa adagyaw, na afei ɔde ne nan anan nyinaa sii fam kosii sɛ n"ani ne ne de no yɛɛ pɛ, na ɔde nan biako fii fam.
  
  Tumi ne asiane yɛ nneɛma abien a ɛmaa ɔdanee no. Tumi a Colby Taylor wɔ - megalomaniac extraordinaire - ne asiane a ɛde ba a ɛyɛ dɛ a ohui sɛ n"adamfo abarimaa Milo, saa bruiser kɛse a ɔwɔ tumi a ofi Vegas no dɔ no ankasa.
  
  "Worekɔgye w"ahome, adwumawura?" obisae a na ɔrehome. "Meyɛ obi a me ho nni hwee. Wɔmfa sika foforo biara nka ho."
  
  Taylor hwɛɛ no soro ne fam. Ɔde dɔla du fii ne sika kotoku mu kae sɛ: "Alicia." "Yɛn baanu nyinaa nim sɛ sɛ mitua ka a, anka ɛbɛma wo ayɛ kɛse." Ɔde sika no miaa ne sẽ ntam ansa na ɔregyina n"akyi.
  
  Alicia maa ne ti so kɔɔ soro, na ɛkame ayɛ sɛ na nsuo retu, na n"ani gyee Strip no akanea a ɛhyerɛn a ɛtrɛw wɔ n"anim no ho. "Mpere wo ho." Sɛ wubetumi a."
  
  "Nneɛma rekɔ so dɛn wɔ Parnevik ho?" Taylor kaa n"asɛmmisa no ho asɛm sɛ ɔrebɔ abubuw.
  
  Alicia de ne Borɔfo kasa a abubu no buae sɛ: "Sɛ wowie pɛ a." "Mɛbubu mu abien."
  
  "Nsɛm yɛ tumi, Miles. Ɛsɛ sɛ yɛ... hu nea wonim. ... Peaw bi. Wɔn a wɔaka nyinaa. Mprempren yi yɛwɔ yɛn anim. Nanso Valkyries ne Eyes no ne... nkonimbo ankasa."
  
  Alicia yɛɛ no tuntum. Buzzing a ɛyɛ dede. Grunt a wobɛbɔ. Deɛ w'ani ku ho boro so. Ɔtenaa ase maa nneɛma mmienu - asiane ne sika. Ná ɔwɔ ahokokwaw ne afɛfɛde a ɔde bɛfa biribiara a ɔpɛ, na na ɔyɛ da biara da a onsusuw ho bio anaasɛ onnu ne ho. Ná ne nna a ɔde traa SAS no yɛ ntetee ara kwa. Ná n"asɛmpatrɛw adwuma wɔ Afghanistan ne Lebanon yɛ ofie nnwuma a ɛnyɛ den.
  
  Ná eyi yɛ n"agodie, ɔkwan a ɔfa so de ne ho to so. Saa bere yi deɛ na ɛyɛ anigyeɛ wɔ Colby Taylor ne n"asraafoɔ mu, nanso ankyɛre na Germanfoɔ no de akatua da kɛseɛ bɛma - Abel Frey gyinaa hɔ maa tumi ankasa, na ɛnyɛ Colby Taylor. Fa ɛno fra asiane a ɛyɛ ti a ɛne sɛ wobɛma Milo a ɔwɔ ɔdɔ bere nyinaa no bɛn no, na wanhu hwee sɛ ogyaframa a ɛyɛ nwonwa wɔ n"anim.
  
  Ɔhwɛɛ Strip no ho hyiae, huu tumi koraa a ɛwɔ saa akanea a ɛhyerɛn ne kyakyatow akɛse no mu, na ɔde anigyede nketenkete a na ɛsɛ sɛ Colby Taylor de ma no dii dwuma, saa bere no nyinaa na ɔredwen Matt Drake ne ɔbea a ɔne no huu no no ho.
  
  
  * * * .
  
  
  Ɔkɔɔ ɔdan no mu ahɔhodan mu na ohui sɛ wɔakyekyere Ɔbenfo Roland Parnevik, a ɔtrɛw, wɔ mpa no so sɛnea ogyaw no hɔ no pɛpɛɛpɛ. Bere a Taylor ɔhyew no da so ara rehyew wɔ n"asen ntam na na n"afono ayɛ kusuu no, ɔteɛɛm kyerɛɛ Geronimo! na ohuruw kɔɔ mpa no so, na osii fam wɔ akwakoraa no nkyɛn.
  
  Ohuruw kɔɔ ne nkotodwe so na ɔtetew dwetɛ duct tape no fii n"ano. "Woate yɛn asɛm, ɛnte saa, Ɔbenfo? Nokwarem no, woyɛɛ saa." N"ani sii n"asen so. "So nkwa bi da so ara wɔ fam hɔ, akwakoraa? Mmoa ho hia?"
  
  Ɔserewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ anifere so na ohuruw fii mpa no so. Ɔbenfo no aniwa a ehu aka no dii n"akyi wɔ biribiara a na tumi ho kɔm de no akyi, na ɛmaa ne ho yɛ hyew, na ɛkanyan no ma ɔdaa ne ho adi a ɛyɛ hu kɛse mpo. Ɔsaw, ɔkyinkyin, ɔfɛre ade.
  
  Nanso awiei koraa no, ɔtraa akwakoraa no koko so, maa ɔhome denneennen, na ɔwosow rose ntwamutam bi.
  
  Ɔde anigye kae sɛ: "Bere a ɛsɛ sɛ wutwitwa wo nsateaa." "M"ani gye m"ayayade ho sɛnea m"ani gye me nna ho no, nsateakwaa biara. Na dodow a ɛkyɛ no, dodow no ara na eye. Seriously buddy, me ha ma mogya ne mayhem no nko ara."
  
  "Dɛn... dɛn na wopɛ... sɛ wuhu?" Ná ehu ahyɛ Parnevik Sweden kasa mu ma.
  
  "Ka Matt Drake ne aguaman a ɔboa no no ho asɛm kyerɛ me."
  
  "Drake? Me... mente ase... wompɛ - Odin?"
  
  "M"ani nnye Norwayfo nsɛmmɔnedi yi nyinaa ho. Mewɔ mu esiane anigye a ɛyɛ hu kronkron a ɛwɔ ne nyinaa mu nti." Ɔde ahoɔhare twaa rose ntwamutam no mu wɔ baabi a ɛbɛn ne hwene ano.
  
  "Umm... Drake yɛ - SAS, metee. Ɔde ne ho hyɛɛ eyi mu...wɔ akwanhyia mu."
  
  Alicia tee nka sɛ asorɔkye bi a ɛyɛ nsukyenee rehohoro ne so. Ɔde ahwɛyiye foroo Parnevik nipadua no, de nhama abien no nyinaa twaa ne hwene ho hyiae na ɔpiaa no kosii sɛ mogya a ɛreworo so puei.
  
  "Mete nka sɛ woregyina, akwakoraa."
  
  "Daabi! Daabi! Mesrɛ wo!" Afei na ne kasa no yɛ den na nhyɛso a ɛwɔ ne hwene so no kyinkyim no araa ma na ɛkame ayɛ sɛ na ontumi nhu nsɛmfua no. Ɔserewee. "Wo nnyigyei te sɛ saa aduannoafo a ofi The Muppets no." Blah blah bla, bla bla bla, bla bla bla."
  
  "Ne yere-ogyaw no hɔ. Fa asodi no to SAS so!" - Parnevik de ahopopo bɔɔ n"ani na ɔde ehu hwirew n"ani. "N"adamfo no wɔ onuawa bi a ɔboa yɛn! Ɔbea no ne Kennedy Moore, polisini bi a ofi New York. Ogyaee obi a okum nnipa nnidiso nnidiso!"
  
  Alicia de abufuw de ne nkrantɛ no kekaa ne ho. "Ɛyɛ. Eye sen saa koraa, ɔbenfo. Dɛn bio na?"
  
  "Ɔno... ɔwɔ... um... Holiday so. Nnapɔnna a wɔhyɛ nni hɔ biara nni hɔ. Woahu, owudifo a odi nnipa nnidiso nnidiso no-ɔsan kumm bio."
  
  "Onyankopɔn, Prof, woafi ase redan me."
  
  "Mesrɛ wo. Metumi aka sɛ Drake yɛ onipa pa!"
  
  Alicia twee ne rose cutters no fii mu. "Wiɛ, akyinnye biara nni ho sɛ ɔrefa mu. Nanso mituu mmirika hyiaa no wɔ SRT, ɛnyɛ wo. Minim nea ɛrehaw saa ɔkwasea no."
  
  Nteɛteɛm ne afiri bi a ɛhwee ase, na afei Colby Taylor de ne ti faa ɔpon no mu. "Akwansin pii! Me nsa kaa ɔfrɛ fii yɛn yɔnko a ɔwɔ Sweden aban mu no hɔ nkyɛe. Wohuu baabi a Valkyries abusua no wɔ. Ɛsɛ sɛ yɛpere yɛn ho. Seesei!"
  
  Alicia faa rose cutters no na ɔtwaa akwakoraa no nsateaa ano.
  
  Esiane sɛ na obetumi nti.
  
  Na bere a ɔreteɛteɛm na ɔrehuruhuruw no, ɔde ne ho bɔɔ n"akyi na ɔde jet injector, syringe a enni ade, de sensor ketewaa bi hyɛɛ ne honam ani pɛɛ.
  
  Alicia susuwii sɛ Nhyehyɛe B no da so ara yɛ nea ɛfata.
  
  
  AMADUO NSƐM
  
  
  
  WASHINGTON, DC, na ɛwɔ hɔ
  
  
  Bere a Thorsten Dahl fon bɔɔ no, na blueberry muffin ayɛ Drake ano ma. Ɔde kɔfe a wɔayɛ no foforo hohoroo mu, na ɔde anidaso tiee no.
  
  "Yiw, Ɔman Soafo." Wɔ saa ahodwiriwde yi akyi no, nkɔmmɔbɔ a aka a ɛkɔɔ so wɔ Dahl fam no yɛɛ brɛoo, "Mihu", nsɛm a wɔka ne kommyɛ a obu wom a ɛtoatoa so. Ɛbaa awiei sɛ "Meremma w"abam mmu, owura", a na ɛte sɛ nea ɛyɛ hu kakra maa Drake.
  
  "Ɛyɛ?" - a mebisae.
  
  "Ná ɛsɛ sɛ m"aban hyɛ Serbiafo a wɔyɛ basabasa yi mu biako bɔ sɛ wɔbɛtew afiase asotwe so de agye mmoa, nanso yɛwɔ nea yesi so dua." Drake tumi hui sɛ ɔbarima bi a ɔpɛ sɛ n"ani gye wɔ Dahl akyi a ɛyɛ katee no ase.
  
  "Na dɛn?"
  
  "Nnuruiɛ. Momma yɛnka obiara nkabom." Bere tiaa bi akyi no, wɔtwee Ben fii laptop screen no so, Hayden tenaa ase fi ne nsateaa so nsateakwaa biako, na Kennedy gyinaa Drake nkyɛn a na ɔhwɛ kwan, na ne ti nhwi atenten no da so ara wɔ fam.
  
  Dahl homee kakra. "Nea ɛyɛ tiawa ne sɛ Sweden Serbia mafia kannifo a ɔwɔ mfe aduɔkron no mu - ɔbarima bi a mprempren ɔwɔ yɛn nsam - de Valkyries maa ne yɔnko Amerikani sɛ apɛde pa. Enti, Davor Babic nyaa Valkyries wɔ afe 1994 mu. Wɔ 1999 mu no, Davor gyaee adwuma sɛ Mafia kuw no kannifo na ɔde tumidi hyɛɛ ne ba Blanca nsa, na ogyaee adwuma kɔɔ beae a ɔdɔ no kɛse wɔ wiase no-ne kurom mpo."
  
  Dahl gyinaa hɔ kakra. "Hawaii" na ɔkyerɛwee.
  
  
  ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  
  New York, U.S.A., na ɛwɔ hɔ
  
  
  Abel Frey fii ne dan a ɛwɔ abansoro a ɛwɔ soro no mfɛnsere mu hwɛɛ nwansena nketewa ɔpepem pii a wɔde ahopere retu mmirika wɔ akwan a ɛwɔ ase hɔ no so no. Nanso, nea ɛnte sɛ ntɛtea no, na saa nkurɔfo yi nni adwene, wonni botae biara, na na wonni adwene a wɔde bɛhwɛ akɔ akyiri asen wɔn asetra a ɛyɛ awerɛhow no. Ɔhyɛɛ nyansa sɛ ɔbarima bi a ogyina baabi a ɛkorɔn yi ara na ɔde asɛmfua "nkokɔ a wonni ti" no bae bere a ɔreyɛ nhwehwɛmu wɔ nsu a wɔde gu nsu mu a abasamtu wom a na ɛyɛ adesamma no mu no.
  
  Frey de bere tenten ama ahofadi wɔ n"adwene mu nsusuwii ahorow mu. Ne fã bi a na ɔyɛ kumaa koraa hui sɛ sɛ otumi yɛ biribiara a, ɛma biribiara yɛ mfonoe. Ná ɛsɛ sɛ wususuw nneɛma foforo a egu ahorow na ɛyɛ anigye ho.
  
  Enti na ɔko agoprama no. Enti na ntadehyɛ adwuma no - mfiase no na ɛyɛ ɔkwan a wɔfa so nya mmea a wɔn ho yɛ fɛ, afei anim ma amanaman ntam sum ase aguadi ring, na afei ɛyɛ ɔkwan a ɔfa so de n"anigye a ɔwɔ wɔ Anyame no Ɔdamoa ho sie.
  
  N"asetra mu adwuma.
  
  Ná kyɛm no nni mfomso, na ɛyɛ adwinni ankasa, na na asase mfonini a wɔabɔ no kokoam a wɔasen wɔ ne soro a ɛyɛ kurukuruwa no akyi no, na wahu kasamu bi a ɛyɛ ahintasɛm a wɔakyerɛw wɔ ne soro ano nnansa yi ara. Ná fam tutufo a n"ani gye ne ho paa no reyɛ adwumaden wɔ ho. Na nyansahufo a n"ani gye ne ho no bɔɔ mmɔden sɛ obehu ahodwiriw foforo a ɛbaa nnansa yi mu - wɔde ade a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛɛ kyɛm no, ɛnyɛ dade a ɛyɛ mmerɛw, na mmom biribi a ɛho hia kɛse, nanso bere koro no ara mu no, ɛyɛ hare ma ɛyɛ nwonwa. Frey ani gyei na n"abam bui bere a ohui sɛ pii mpo wɔ Odin ahintasɛm no mu sen sɛnea na odii kan susuwii no.
  
  N"abasamtu no fi bere a na onni mfa nsua wɔn no. Titiriw afei a na ɔka amanaman ntam mmirikatu yi ho no. Hwɛ sɛnea ɔpɛe sɛ ɔbɛma obiara asan akɔ La Veraine, na bere a nnipa a wɔne afoforo mfata no regye wɔn ani no, ɔne afoforo kakraa bi a wɔapaw wɔn bɛhwehwɛ Anyame no ahintasɛm mu.
  
  Afei ɔserewee wɔ ɔdan a hwee nni mu no ho. Ná ɛsɛ sɛ wɔde bere kakraa bi a ɛsom bo a wɔde gye wɔn ahome a emu yɛ den ka nhwehwɛmu ho bere nyinaa. Ebia pit mmarima models baanu bi atia wɔn ho wɔn ho wɔ agoprama bi so, ma wɔn ɔkwan a wɔbɛfa so afi mu. Nea eye sen saa no, fa ne nnommum no mu dodow bi sɔre tia wɔn ho wɔn ho. Ná wɔn nimdeɛ a wonni ne wɔn abasamtu no yɛ ade a eye sen biara a ɛyɛ nwonwa bere nyinaa.
  
  Ne email no reyɛ ping. Video bi puei wɔ screen no so, na ɛkyerɛɛ abeawa foforo, Karin Blake, a ɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn te ne mpa so.
  
  "Ne korakora". Frey hwɛɛ no nea edi kan. Ná Blake ɔbea no ahyɛ asraafo baasa a wɔabɔ wɔn paa a ɔsomaa wɔn sɛ wɔnkɔkyere no no mu biara agyirae, na na obiako yɛ atirimɔdensɛm mmom. Ná ɔyɛ onyansafo yiye, na ɔyɛ agyapade ankasa, na na wɔde no ato n"afiase ketewa a ɛwɔ La Vereina no mu nkyɛe, na ɔretwɛn Frey sɛ ɔbɛba.
  
  Nam a wɔayɛ no foforo ma n"anigye. Nea ne ho nni asɛm mogya mu na ne daa anigye fi. Afei deɛ na ɔyɛ n"agyapadeɛ. Ná ne ti nhwi yɛ bruu a wɔatwitwa, ne ti nhwi fɛfɛ, ne n"ani a ɛtrɛw -ɛwom sɛ na Frey ntumi nnya kɔla no mu ahotoso esiane sɛnea mfonini no te nti. Nipadua a eye - a ennye skinny te se model; a ɛdaadaa kɛse, a akyinnye biara nni ho sɛ ɛbɛyɛ nea ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no ani begye ho.
  
  Ɔde ne nsa kaa n"anim a wɔde digitized ayɛ no. "Ɛrenkyɛ wobɛba fie, me kumaa..."
  
  Saa bere no, ɔpon no buei na Milo bi a ɔyɛ basabasa baa mu, na ɔde ne nsa biako wosow ne fon. Ɔteɛɛm sɛ: "Ɛyɛ ɔno." "Alicia!" Ná ɔwɔ nkwasea serew wɔ n"anim a ɛyɛ nkwaseasɛm no so.
  
  Frey de ne nkate ahorow siee. "Ja? Halo?Yiw, ka kyerɛ me. Saa afã a etwa to wɔ New York no, anka ɛsɛ sɛ ɛyɛ me dea." Ná onni Engiresi bitch no mu ahotoso kakra.
  
  Otiee no, na ɔserewee bere a ɔkyerɛkyerɛɛ baabi a ɛsɛ sɛ wɔkɔ akyi no, na n"anim yɛɛ kusuu bere a ɔtee sɛ Swedenfo ne wɔn ahokafo no rekɔ no, na afei wantumi ankwati sɛ ɔbɛma n"ani agye bere a ɔhyɛɛ bɔ sɛ ɛrenkyɛ obekura Canadafo baanu no nyinaa mu no akontaabu ahorow.
  
  Afei na obetumi akyerɛ nkyerɛwee a ɛyɛ nwonwa yi a ɛwɔ Kyɛm no anoano no ase na wahwɛ sɛ ebia wɔde ade koro no ara a wɔntaa nhu na ɛyɛ afã afoforo anaa. Afei na obenya asinasin abiɛsa ne mfaso.
  
  Ɔkae wɔ telefon no mu, na ɔde n"ani kyerɛɛ Milo sɛ: "Anyɛ yiye koraa no, wowɔ anifere." "Mehwɛ kwan sɛ mede saa anifere yi bedi dwuma bere a yebehyia bio nnansa yi ara no." Ná bere tenten ni a wanhu Engiresifo nhwiren bi.
  
  Frey serewee wɔ ne mu bere a Milo ani hyerɛn bere a osusuwii sɛ ɔne n"adamfo abeawa no bɛsan ahyiam no. Alicia mmuae no da so ara gyegyeegye wɔ n"adwene mu.
  
  Sɛnea wopɛ, owura.
  
  
  ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  
  OAHU, HAWAII, na ɛwɔ hɔ
  
  
  th Wɔ September 12 no, osu a ɛyɛ sum a ɛtɔe a ɛyɛ Jellyfish parachute, U.S. asraafo parachute a wɔde wɔn nsa hyɛɛ ase no maa awiabere owia a ɛwɔ Hawaii so no yɛɛ sum. Wɔ adwuma soronko bi mu no, Delta Commandos sii fam a Sweden SGG ne Britania SAS - ne New York polisini biako - atwa ho ahyia wɔ mpoano bi a ɛwɔ akyirikyiri wɔ supɔw no atifi fam.
  
  Drake fii ase tuu mmirika kɔɔ mpoano, anhwea no maa nea ɔde sii fam no yɛɛ mmerɛw, ogyaee ne parachute no na ɔdanee ne ho ntɛmntɛm sɛ ɔrekɔhwɛ sɛnea Kennedy renya nkɔso. Osii fam wɔ Delta mmarimaa baanu bi mu, ɔhwee ase wɔ kotodwe biako so, nanso ankyɛ na ɔsɔre gyinaa ne nan so.
  
  Na ɛsɛ sɛ Ben tra wimhyɛn no mu bere a ɔretoa ne nhwehwɛmu no so denam Hayden a wɔsomaa no sɛ "ɔfotufo" kɔɔ U.S. wɔ asɛmpatrɛw adwuma no mu no mmoa so.
  
  Wɔ Drake suahu mu no, na afotufo taa yɛ wɔn mpanyimfo a wɔatete wɔn yiye-sɛ yɛbɛka a, akwansrafo a wɔhyɛ nguan ntade.
  
  Wotuu mmirika faa mpoano hɔ wɔ Hawaii owia a ɛyɛ hyew mu, Asraafo Titiriw asraafo aduasa a wɔatete wɔn yiye, ansa na wɔrekɔ bepɔw bi a ɛyɛ brɛoo a nnua a wɔde akata so abɔ ho ban.
  
  Ɛha na Thorsten Dahl siw wɔn kwan. "Wunim mmara no. Ɛyɛ komm na ɛyɛ den. Botae no ne ɔdan a wɔde nneɛma gu mu. Kɔ anim!"
  
  Wosii gyinae sɛ wɔde ahoɔden a ɛsen biara bɛbɔ kan Serbia mafia kannifo no abankɛse no. Na bere tia wɔn yiye - ebia na wɔn akansifo nso nim beae a Valkyries no wɔ mprempren, na na tumi a wobenya wɔ saa mmirikatu yi mu no ho hia.
  
  Na wɔ n"ahenni mu no, na Davor Babic nyɛ mmɔborohunufo.
  
  Wɔforoo bepɔw no na wotuu mmirika twaa kwan no, kɔɔ Babich ankasa pon ano tẽẽ. Mframa mpo amfa ne nsa anka wɔn. Wɔyɛɛ ntua no, na annu simma biako na wɔtew dade apon atenten no so ma ɛbɛyɛɛ dade asinasin. Wɔpaee mu faa ɔpon no mu hwetee faa mpɔtam hɔ nyinaa. Drake kataa ne ho wɔ mmɛ dua bi a ɛyɛ den akyi, na osuaa sare a ɛda hɔ a ɛkɔ soro kɔ marble anammɔn akɛse no so no ho ade. Wɔn atifi no, na Babich ahemfie no kwan ano. Ná ahoni a ɛyɛ nwonwa ne Hawaiifo amammerɛ mu ademude ahorow gyina afã abien no nyinaa, na na Moaifo ohoni bi a efi Easter Supɔw so mpo.
  
  Dwumadi biara nni hɔ de besi nnɛ.
  
  Ná Serbia mafia a wakɔ pɛnhyen no wɔ ahotoso a edi awu.
  
  SAS nipa no a n"anim fã ahintaw no de ne ho kɔhyɛɛ Drake nkyɛn.
  
  "Mekyea wo, adamfo dedaw. Da pa, ɛnte saa? M"ani gye ho bere a owia hann tẽẽ bɔ ahwehwɛ no. Wells de n"apɛde pa mena."
  
  "Ɛhe na saa ɔkwasea dedaw no wɔ?" Drake annye n"ani amfi turo no so.
  
  "Ɔka sɛ ɔne wo bedi nkitaho akyiri yi. Biribi a ɛfa wo a wode no ka bere bi ho."
  
  "Ɔkwasea dedaw a ne ho yɛ fĩ."
  
  "Hena ne May?" - bisaa Kennedy. Ɔsan twitwaa ne ti nhwi no bio na ɔhyɛɛ asraafo atade a enni nsɛso wɔ pantsuit so. Ná ɔwɔ Glockfo baanu bi.
  
  Drake, sɛnea ɔtaa yɛ no, amfa akode biara ankɔ, gye ne sekan a ɔde di dwuma titiriw no nkutoo.
  
  SAS guy foforo no kaa sɛ, "Old Drake Flame wɔ ha. Nea ɛho hia sen saa no, woyɛ hena?"
  
  "Mommra, mmarima. Fa w"adwene si eyi so. Yɛrebɛtow ahyɛ ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo so kɛse wɔ abakɔsɛm mu no biako ase."
  
  "Ɔmanfoɔ?" Kennedy yɛɛ n"anim basabasa. "Sɛ saa ɔbarima yi yɛ ɔsraani a, ɛnde meyɛ Claudia Schiffer afunumu."
  
  Ná Delta Team no wɔ anammɔn no so dedaw. Drake fii hintabea hɔ bere a wofii ase no, na otuu mmirika faa asase a ɛda hɔ no so. Bere a oduu fã no, nteɛteɛm no fii ase.
  
  Nnipa a wɔayɛ wɔn ho mfonini puei wɔ antweri no atifi, a wɔhyɛ ntade ahorow, akuturukubɔ ntade tiaa, ne T-shirt a wɔatwa.
  
  Atuo ntiantiaa asia bɔɔ. Afunu asia hwee ase a nkwa nnim wɔ atrapoe no so. Ná Delta Team no akɔ soro fã. Afei nteɛm a egye ntɛmpɛ fii n"anim baabi bae bere a Drake duu atrapoe no ase na ɔwea kɔɔ nifa so, faako a abo a wɔabɔ no akuturuku no ma ɛkata so kakra no.
  
  Tuo bi bɔɔ, denneennen, a ɛkyerɛ sɛ efi Serbfo hɔ. Drake danee ne ho sɛ ɔrekɔhwɛ Kennedy bio, afei ɔde anammɔn mprenu kɔɔ soro.
  
  Wɔ wɔn akyi no, na abotan ketewaa bi na ɛkɔ abankɛse no ano, na na ɛwɔ ɔdan a ɛte sɛ H no fã abien no ntam. Mmarima a wokurakura akode fii apon a wɔabue mu ne Fransefo apon a wɔrebɔ wɔ ɔpon no afã abien no mu bae.
  
  Wɔn mu du du pii na ɛwɔ hɔ.
  
  Wogye won ahodwiriw - nanso wosan boaboa won ho ntɛmntɛm. Ebia ɛnyɛ smug saa wɔ ne nyinaa akyi. Drake huu nea ɛreba no na ɔde ne ho kɔhyɛɛ ahoni ahorow a wɔaboaboa ano a ɛyɛ nwonwa mu. Owiee ase no, ɔde asinasin no twee Kennedy fii Easter Supɔw so.
  
  Wɔtee atuo a wɔde tow afiri a ɛto so abien akyiri yi. Awɛmfo a wɔn ho adwiriw wɔn de kɔbere ntama sisi mmeae nyinaa. Drake hwee ne yafunu so bere a atuo pii de dede bɔɔ ohoni no.
  
  Awɛmfo no tuu mmirika kɔɔ wɔn anim. Ná wɔafa wɔn ntini, a wɔpaw wɔn kɛse esiane wɔn nkwaseasɛm a ɛyɛ den nti sen wɔn adwene mu ahoɔden nti. Wotuu mmirika kɔɔ ogya nhama a wɔde ahwɛyiye yɛe a efi Delta mmarimaa no mu no mu tẽẽ na wɔhwee ase, na wɔwosow wɔn ho wɔ mogya a ɛreworo so no mu.
  
  Glass bubui wɔ wɔn akyi.
  
  Wɔtee atuo pii fii abankɛse no mfɛnsere mu. Delta ɔsraani a onni anigye no nyaa tuo wɔ ne kɔn mu na ɔhwee ase ntɛm ara wui.
  
  Awɛmfo baanu hintiw wɔ ahoni no so, wɔn mu biako pirapirae kakra. Drake twee ne nkrantɛ no komm na ɔtwɛnee sɛ wɔn mu baako bɛtwa ohoni no ho ahyia.
  
  Ade a etwa to a Serbni a wapira no hui ne n"ankasa mogya a ɛretu bere a Drake twaa ne menewa no. Kennedy tow tuo guu Serbiani a ɔto so abien no so, ɔpaa no, afei ɔde ne ho kɔhyɛɛ mu sɛ ɔrekɔkata ne ho bere a ɔmaa n"akode so no.
  
  Hama no klike a hwee nni mu.
  
  Kennedy sɔre gyinaa hɔ. Sɛ́ ebia wɔayi akode no afi mu anaasɛ wɔayi afi mu no, na ɔda so ara hyia ɔsɔretiafo bi a ne bo afuw. Ɔwɛmfo no wosow afiri a wɔde twa nnua no, na ɔbɔɔ ne ntini mu.
  
  Kennedy fii baabi a obetumi, afei ohuruw kɔɔ n"anim bere a ne ahoɔden no maa ɔdaa ne ho adi no. Akuturuku a wɔde bɔɔ ne hwene ntɛmntɛm ne nsateaa a wɔde bɔɔ ne kɔn akyi no bɔɔ no hwee fam. Ɔbobɔw, na agyan no kuraa ne nsam mpofirim, na ɔtwitwaa no wɔ ɔkwan a ɛtrɛw so. Kennedy de ne ho san n"akyi araa ma ano a edi awu no twaam wɔ n"afono so ansa na ɔde ne nsateaa a ayɛ mmerɛw no rekɔ ne mframa afiri mu.
  
  Ɔtee sɛ ntini a ɛyɛ mmerɛw no rebubu, ɔtee sɛ ofii ase remene.
  
  Ɔdanee ne ho. Ná wawie. Ná onni ɔpɛ biara sɛ ɔbɛhwɛ sɛnea ɔrewu.
  
  Drake gyinaa hɔ hwɛɛ no. "Ɛyɛ ara".
  
  "Ebia wobɛgyae me babying mprempren."
  
  "Anka merenyɛ..." Ogyaee mpofirim. So na ɔyɛ?Ɔde akokoduru hoahoa ne ho kataa n"aniwu so. "Biribiara nni hɔ a eye sen sɛ wobɛhwɛ ɔbea bi a okura tuo."
  
  "Ɛnyɛ hwee". Kennedy wiaa ne ho kɔhyɛɛ totem dua no akyi, ade foforo a ɛnyɛ nea ɛwɔ ahemfie no mu, na ɔhwehwɛɛ baabi a asɛm no sii no.
  
  Ɔka kyerɛɛ no sɛ: "Yɛrefa yɛn akwan horow a ɛsono emu biara so." "Wobɛhwehwɛ dan a wɔde nneɛma gu mu. Me deɛ mɛsan akɔ."
  
  Ɔyɛɛ adwuma a ntease wom de siee nea ɔtwentwɛn ne nan ase no. "Wowɔ awerɛhyem?"
  
  "Hey man, meyɛ polisini wɔ ha, wokae? Woyɛ ɔman ba. Yɛ sɛnea wɔaka akyerɛ mo no."
  
  
  * * * .
  
  
  Drake hwɛɛ sɛnea Kennedy wee kɔɔ nifa so, de n"ani kyerɛɛ abankɛse no akyi, faako a satellite a wɔde hwɛɛ nneɛma so no daa wimhyɛn gyinabea ne adan pii a ɛba fam adi no. Na wɔde SAS kuw no akɔ hɔ dedaw na na ɛsɛ sɛ wɔhyɛn mu saa bere no ara.
  
  Ohuu sɛ n"ani da ne nipadua so, na n"amemene no pɛe mpofirim sɛ ntade a ɔhyɛ no bɛda n"afurum adi.
  
  Ahodwiriw no wosow no. Ahobrɛase ne adwenem naayɛ boom yɛɛ ne tirim, na ɛmaa n"adwene mu yɛ no naa. Mfe abien fi bere a Alison kɔe no, bɛboro nna ahason a na ontumi nnyina pintinn. Asabow a emu dɔ a ɛyɛ soronko bere nyinaa, a ɛno akyi no, sikasɛm mu ahokyere, na afei ɔsɔre brɛoo, brɛoo paa kɔ asetra a ɛfata mu.
  
  Wɔnnya mmaa hɔ mpo. Baabiara nni hɔ a ɛbɛn hɔ.
  
  So na ɛyɛ ne mmerɛwyɛ a ɔkasa?
  
  Nhyehyɛe b.
  
  Adwuma a ɛwɔ nsam. Bɔ mmɔden sɛ wobɛsan anya w"asraafo adwene na woagyaw ɔmanfo nneɛma a wɔabɔ dam no wɔ akyi kakra. Ɔfaa atuo no fii awɛmfo baanu no nyinaa nsam na ɔde ne ho kɔhyɛɛ ahoni no ntam kosii sɛ ogyinaa kar kwan a wɔde abo ayɛ no ano. Ohuu nneɛma abiɛsa a wɔde asi n"ani so wɔ mfɛnsere ahorow abiɛsa mu na ɔtow tuo mprɛnsa nnidiso nnidiso ntɛmntɛm.
  
  Nteɛteɛm abien ne nteɛteɛm biako. Ɛyɛ ara. Bere a ti a aka no san pow fii adi, hwehwɛɛ beae a ɛwɔ no, Drake danee no yɛɛ no ahum kɔkɔɔ.
  
  Afei otuu mmirika, na ɔde ne nkotodwe gyinaa abankɛse no anim pɛɛ, na ne ti bɔɔ abo a ɛyɛ den no. Ɔsan hwɛɛ Delta kuw no, na wɔde ahopere kɔkyeree no. Ɔde ne ti too fam kyerɛɛ wɔn kannifo no.
  
  "Fam". Drake de ne ti too fam kɔɔ ɔpon no ano, afei ɔde ne ti too fam. "Adan a wɔkora nneɛma so."
  
  Wɔkɔɔ mu, Drake a otwa to, na ɔde ne ho miaa ɔfasu no a ɛkɔ akyiri no so. Dade antweri bi a ɛtrɛw twaa wɔn anim kɔɔ abankɛse no abansoro a ɛto so abien no so.
  
  Bere a wɔrewea ɔfasu no so no, Serbfo pii puei wɔ abansoro a ɛwɔ soro no abrannaa so wɔ wɔn atifi pɛɛ. Wɔ bere tiaa bi mu no, Delta kuw no bɛyɛɛ nea ɛnyɛ den sɛ wɔbɛkyere wɔn.
  
  Esiane sɛ na Drake nni baabiara a ɔbɛkɔ nti, obuu nkotodwe na ɔtow tuo.
  
  
  * * * .
  
  
  Kennedy tuu mmirika kɔɔ nnua a ɛne abankɛse no akyi ɔfasu no hye so no ho na ofii ase tu ntɛmntɛm. Wɔ n"aniwa mu no, oduu ofie no akyi ansa na SAS ɔsraani a onni anim no rehwe ase wɔ ne yafunu so wɔ n"anim.
  
  Te sɛ kraman no, ogyinaa hɔ a onhinhim, na na atuo no toa no adwo no. Nea edi kan wɔ asram pii mu no, Thomas Caleb nsusuwii nyinaa gyaw ne ho.
  
  "Nsɛnhunu!"
  
  Ɛnne bi a ɛwɔ n"aso nifa nkyɛn kae sɛ: "Ɛnyɛ hwee." Ɔtee nka sɛ agyan a ɛyɛ nwini no ne no ntam kwan yɛ milimita pɛ. "Oyi ne Drake anomaa."
  
  Asɛm a wɔkae no yii ehu a na ɔwɔ no fii hɔ. "Drake anomaa? Makɔ!"
  
  Ɔbarima no nantew wɔ n"anim, na ɔserewee. "Enti, sɛnea mo titrani kyerɛ no, Akyerɛbaa Moore ho nhia, mɛpɛ sɛ mede me ho kyerɛ sɛnea ɛsɛ, nanso mprempren ɛnyɛ bere anaa beae. Frɛ me Wells."
  
  Kennedy huu edin no, nanso wanka hwee bio bere a Britania asraafo kuw kɛse bi yɛɛ honam de twaa ne ho hyiae na wofii ase gyaw agyiraehyɛde ahorow no. Ná Babich agyapade no akyi yɛ abrannaa kɛse bi a wɔde Indiafo abo ayɛ so, asuguarebea a ne kɛse te sɛ Olimpik de a nkongua a wɔde tena mu ne adan fitaa atwa ho ahyia, ne adan pii a ɛyɛ mmerɛw a ɛyɛ fɛ a ɛne nneɛma a wɔasiesie no nkae no nhyia. Ná wimhyɛn gyinabea bi a ɛyɛ kurukuruwa a wɔde helikopta a ɛnyɛ ɔmanfo de ahyɛ mu wɔ ɔdan a ɛsõ sen biara no nkyɛn.
  
  Bere a Kennedy de mfe pii nantew New York mmɔnten so akyi no, na ɛsɛ sɛ osusuw ho sɛ ebia nsɛmmɔnedi tua ka ampa anaa. Saa mmarima yi ne Kaleb na wotua ho ka. Anka Chuck Walker betua ho ka sɛ Kennedy anhu sɛ ɔde stack no reto kotoku mu a.
  
  Ná owia atenae no ayɛ ma. Afei mmarima ne mmea pii a wɔda adagyaw fã gyina hɔ a wɔn ho adwiriw wɔn, na wɔkyekyeree wɔn ntade na wɔrebɔ mmɔden sɛ wɔbɛkata honam a ɛboro so no so. Kennedy kae sɛ mmarima a wɔn mfe akɔ anim binom rentumi nni asukɔnkɔn were no ho dwuma, bere a na mmabaa dodow no ara betumi de nsa abien pɛ na wɔadan akɔ benkum ayɛ.
  
  "Saa nkurɔfo yi... momma yɛmfrɛ wɔn ahɔho... ebia wɔnyɛ Serbia kuw no fã," Wells kaa no komm wɔ menewam afiri a wɔde kasa no mu. Ɔde ne ti too fam kyerɛɛ mmarima baasa a wodi anim no sɛ: "Momfa wɔn nkɔ." "Mo a moaka no de w"ani kyerɛ adan yi fã a ɛda po so."
  
  Bere a kuw no fii ase paapaee no, nneɛma pii sii prɛko pɛ. Helikopta no nhama fii ase dii akɔneaba; ne engine ahorow no nnyigyei memee wɔn a wɔbɛn hɔ no nteɛteɛm ntɛm ara. Afei dede a emu dɔ, te sɛ nnyigyei a ɛte sɛ roller shutter pon a wobue, dii kar a ano yɛ den a ɛrebobom mpofirim no anim. Efi adan a ɛyɛ abofono no fã a ɛkɔ po no akyi no, dade fitaa bi puei - Audi R8 a ɛreyɛ ntɛmntɛm wɔ ahoɔhare a ɛsen biara mu.
  
  Eduu bere a oduu abrannaa no so no, na ɛyɛ atuo tɔn biako a edi awu. Ɛhwee SAS asraafo a na wɔn ho adwiriw wɔn no so, na ɛmaa wɔtrɛwee na wɔhwee ase wɔ wim. Kar foforo bi twee n"akyi, na saa bere yi de na ɛyɛ tuntum na ɛsõ sen saa.
  
  Helikopta no nhama fii ase twaa ne ho ntɛmntɛm na ne engine ahorow fii ase teɛteɛɛm. Afiri no nyinaa wosow, na na ɛresiesie ne ho sɛ ɛbɛtu.
  
  Kennedy a na ne ho adwiriw no no tumi tiee bere a Welles teɛɛm de ahyɛde ahorow no nkutoo. Ɔde ne ho popoe bere a SAS asraafo a wɔaka no totow atuo no.
  
  Hell nyinaa bubui wɔ turo no mu.
  
  Asraafo no totow atuo guu Audi R8 a na ɛretu mmirika no so, na atuo tow ne dade nipadua no mu, na ɛbɔɔ fender no were ne apon mu. Kar no de ahoɔhare kɔɔ ofie no ntwea so, na ɛdanee ne ho wɔ simma a etwa to no mu sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛdannan ne ho denneennen.
  
  Abotan tow fii ne tae ase te sɛ rɔke nketewa.
  
  Tuo no bubuu mframa ahwehwɛ no, na ɛsɛee no. Kar no wui ankasa wɔ wimhyɛn no mfinimfini, na ne engine no gyinaa bere a ofirikafo no hwee ase kɛse wɔ kar no akyi no.
  
  Kennedy tuu mmirika kɔɔ n"anim, na ɔmaa ne tuo so. "Nhinhim!"
  
  Ansa na obedu kar no ho no, na ɛda adi sɛ ofirikafo no nkutoo ne ne kwankyerɛfo.
  
  Adɔdɔdeɛ.
  
  Ná helikopta no fi fam anammɔn abien, na na ɛredi akɔneaba nkakrankakra. SAS sraani no teɛɛm, nanso na abufuw ankasa biara nni ne nne mu. Afei de na kar a ɛto so abien, Cadillac tuntum bi a ɛwɔ apon anan, de ahoɔhare retu mmirika wɔ ɔtare kɛse no mu, na na ne tae reto nsu asorɔkye a ɛrehuruhuruw akɔ mmeae nyinaa. Ná mfɛnsere no mu ayɛ sum. Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ yebehu onii ko a na ɔwɔ mu.
  
  Engine a ɛto so abiɛsa no fii ase, na mprempren na wontumi nhu.
  
  Asraafo no totow atuo guu Cadillac no so, na wɔde atuo abiɛsa sɛee ne tae ne ofirikafo no. Kar no hwee ase na n"akyi no kɔhwee ɔtare no mu. Wells ne asraafo afoforo baasa tuu mmirika kɔɔ ne nkyɛn, na wɔteɛteɛɛm. Kennedy de n"ani sii helikopta no so, nanso te sɛ Caddy no, na ne mfɛnsere nyɛ nea ɛda adi.
  
  Kennedy kyerɛe sɛ eyi nyinaa yɛ guankɔbea nhyehyɛe bi a wɔayɛ no yiye no fã. Nanso na Davor Babic ankasa no wɔ he?
  
  Helikopta no fii ase foro kɔɔ soro. Awiei koraa no, SAS no brɛe wɔ kɔkɔbɔ ahorow no ho na ɛtow tuo guu akyi rotor no so. Afiri a ɛyɛ hu no fii ase twaa ne ho, na afei ɔbarima bi kotow wɔ n"ase a na ɔtow atopae bi asiesie ne ho.
  
  Wells duu Caddy no nkyɛn. Wɔtotow atuo abien. Kennedy nam afiri a wɔde kasa no so tee sɛ Babich da so ara wɔ ahofadi mu. Afei kar a ɛtɔ so mmiɛnsa no baa twea no so, na engine no rebobom te sɛ Formula 1 mmirikatufoɔ, nanso na ɛyɛ Bentley, kɛseɛ na ɛwɔ akokoɔduro, ne ba a ɛwɔ hɔ no teɛteɛm sɛ yi hell no mfi me kwan so!
  
  Kennedy huruw kɔɔ nnua no mu. Asraafo pii dii n"akyi. Wells danee ne ho na ɔtow atuo abiɛsa a ɛyɛ ntɛmntɛm a ɛbɔɔ fii nkyɛn mfɛnsere no so pɛɛ.
  
  Ahwehwɛ a atuo ntumi nkɔ mu!
  
  "Oyi yɛ afunumu!"
  
  Wɔkaa nsɛm no sekan fã ketewaa bi akyiri dodo sɛ wobegye helikopta no nkwa - wogyaee atopae no - ne ɔtopae a ɛpae no paee wɔ helikopta no ase. Helikopta no bubui asinasin, na ɛde dade asinasin petepetee baabiara. Dade a abubu a ɛkyinkyim no kɔhwee ɔtare no mu tẽẽ, na ɛde ahoɔden kɛse yii nsu galɔn mpempem pii fii hɔ.
  
  Kennedy twɛn kosii sɛ Bentley a ɔyɛ hu no de ahoɔhare twaa ne ho, afei ɔtaa no. Nneɛma a wɔtew fi mu ntɛmntɛm no ka kyerɛɛ no sɛ hokwan biako pɛ na ɛwɔ hɔ sɛ obetumi akyere Serbiani a ɔreguan no.
  
  Wells huu eyi bere koro no ara mu na ohuruw yɛɛ adwuma. Na R8 no asɛe koraa, nanso na Caddy no da so ara yɛ nea enni dɛm, na ne ntwahonan no wɔ nsu ase nsateakwaa biako pɛ wɔ ɔtare no anammɔn a wɔde abohene ayɛ so.
  
  Wells ne n"asraafo baanu tuu mmirika kɔɔ Caddy nkyɛn. Kennedy fii ase dii n"akyi denneennen, na na wasi ne bo sɛ obegye n"adwuma no. Saa bere no, wɔtee mframa bi a ɛyɛ nwonwa a ɛrebɔ, te sɛ nea ahum bi atwam, na mpofirim ara Babich fie ntwea so paee.
  
  Wells hwee atɛkyɛ no mu bere a ne kommyɛ mpo sɛee no sɛ: "Oo me Nyankopɔn!" Nneɛma a asɛe no tu kɔɔ afã horow nyinaa, na osu tɔe kɔɔ ɔtare no ne abrannaa no so. Kennedy hwirew ne ho. Ɔdanee ne ti kɔɔ abotan no so.
  
  Helikopta tuntum bi a ɛrehuruhuruw wɔ hɔ, na onipa bi fi ne pon a wɔabue mu rewosow ne ho.
  
  "W'ani gye ho?"
  
  Wells maa ne ti so. "Alicia Miles na ɔkyerɛwee? Akronkronne nyinaa din mu sɛn na woreyɛ?"
  
  "Ebetumi mpo de saa tuo no atetew wo bɔɔl nketenkete no mu, wo fucker dedaw. Wode me ka. Alicia serewee bere a helikopta no sɔree bere tiaa bi ansa na ɔredan ne ho akɔtaa Bentley no.
  
  Ná Canadafo no wɔ ha.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake hwirew n"anim ansa na ɔfasu a ɛwɔ n"akyi no redan Switzerland kyiisi. Anyɛ yiye koraa no, atuo biako tu bɛn hɔ araa ma ɔtee ne nnyigyei a ɛyɛ dɛ no. Ɔyɛɛ anim flip sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛforo asɛnka agua a ɛwɔ abrannaa no ase no bere koro no ara mu ne Delta kuw no mufo dodow no ara. Bere a oduu hɔ no, ɔde n"ani sii soro na ɔtow tuo.
  
  Sɛnea na wɔhwɛ kwan no, na abrannaa no fam yɛ mmerɛw koraa. Tuo a wɔtotowee wɔ atifi hɔ no gyaee na nteɛteɛm no fii ase.
  
  Delta sahene no wosow ne nsa kɔɔ ne benkum so kɔɔ baabi a wɔde nneɛma gu no. Wɔde ahoɔhare tuu mmirika faa adan abien a wɔasiesie no fɛfɛɛfɛ nanso na obiara nni hɔ mu. Ɔsahene no yɛɛ wɔn sɛnkyerɛnne sɛ wonnyina baabi a ɛbɛn biako a wɔn satellite surveillance abɔ kɔkɔ sɛ ɛwɔ biribi soronko kakra - asase ase dan a ahintaw.
  
  Wɔtow atopae a ɛma obi ho dwiriw no guu mu, na Amerika asraafo teɛteɛɛm denneennen dii akyi de kaa adwenem naayɛ no ho. Nanso, ntɛm ara na Serbia awɛmfo dumien fã de wɔn ho hyɛɛ nsa ne nsa ko mu. Drake guu ahome na ɔde ne nan sii mu. Basabasayɛ ne basabasayɛ hyɛɛ dan no mu ma fi awiei kosi awiei. Ɔbɔɔ n"ani na ohui sɛ ɔne ɔwɛmfo kɛse bi hyiae, na ɔserewee na ɔbɔɔ akuturuku ansa na ɔrehuruhuruw akɔ n"anim akɔyɛ ɔsebɔ atuu.
  
  Drake kwatii ntɛmntɛm, bɔɔ asaabo no na ɔde ne nsa a ɛyɛ den bɔɔ owia no ntini no. Onipa-aboa no anhinhim mpo.
  
  Afei ɔkaee tete asɛm a ɛfa bar fights ho - sɛ wo opponent fa punch to the plexus a ɔnyɛ wincing a, ɛnde eye sɛ wubefi ase atu mmirika, man, efisɛ woakɔ soro akodu wo kɔn mu wɔ shit mu...
  
  Drake san n"akyi, na ɔde ahwɛyiye twaa ne tamfo a onhinhim no ho hyiae. Ná Serbiani no sõ, na na srade a ɛyɛ ɔkwasea wɔ ntini a ɛyɛ den so, na na ne moma so sõ araa ma ebetumi abubu kɔnkrit a ne kɛse yɛ nsateakwaa asia. Ɔbarima no de fɛre kɔɔ n"anim, na ɔtrɛw ne nsa mu. Anka wɔbɛbɔ slip biako na Drake akum no, apiapia no na wɔabubu no te sɛ bobe. Ɔde ahoɔhare twee ne ho fii nkyɛn, yɛɛ ne ho sɛ ɔwɔ nifa, na ɔde akuturuku abiɛsa a ɛyɛ ntɛm baa n"anim.
  
  Ani. Aso. Menem.
  
  Baasa no nyinaa wɔ abusuabɔ. Bere a Serbiani no de ɛyaw bɔɔ n"ani no, Drake yɛɛ dummy throw a asiane wom wɔ flying kick mu a ɛmaa ahoɔden a ɛdɔɔso a ɛbɛma brontosaurus yi mpo abɔ ne nan a ɛtrɛw no.
  
  Ɔbarima no hwee fam de nnyigyei bi te sɛ bepɔw bi a ɛrebubu. Mfonini ahorow no fii ɔfasu no so hwee ase. Ahoɔden a onya fii n"ankasa ahurututu a ɔde kɔɔ n"akyi mu bae no maa onnim hwee bere a ne ti bɔɔ hyɛn no atifi no.
  
  Drake de ne ho hyɛɛ dan no mu kɔɔ akyiri. Wokunkum Delta mmarima baanu, nanso wɔmaa Serbfo nyinaa yɛɛ nea wontumi nyɛ hwee. Apuei fam ɔfasu no fã bi buei, na Amerikafo dodow no ara gyinaa hɔ twaa ɔkwan a wɔabue no ho hyiae, nanso afei de na wɔresan wɔn akyi nkakrankakra, na wɔredome ehu.
  
  Drake yɛɛ ntɛm bɛkaa wɔn ho, na wantumi ansusuw nea anka ebetumi ama Delta ɔsraani no abɔ hu no ho. Ade a odii kan hui ne abo atrapoe a ɛkɔ fam kɔ ɔdan bi a ɛwɔ asase ase a kanea wom yiye mu.
  
  Ná nea ɛto so abien no yɛ Panther tuntum bi, na ɔde nkakrankakra foro atrapoe no, na n"ano a ɛtrɛw no ma ɛda adi sɛ n"asen a ano yɛ nnam te sɛ agyan a ɛtoatoa so.
  
  "Fuuuuck..." Amerikafoɔ no mu baako twee ne ho. Drake antumi ampene so kɛse.
  
  Ɔkraman no bɔɔ akuturuku, na ɔde ne ho kɔhyɛɛ mu sɛ ɔrebɛbɔ. Drake san n"akyi bere a aboa no huruw kɔɔ wim, na ne ntini a edi awu a emu duru yɛ nkaribo 100 wɔ abufuw mu no. Osii fam wɔ atrapoe a ɛwɔ soro no so na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛsensɛn hɔ, na saa bere no nyinaa ɔde n"ani a ɛyɛ ahabammono a ɛma ɔda no hwɛ asraafo a wɔretwe wɔn ho no.
  
  Delta sahene no de n"atuo de sii n"ani so kae sɛ: "Metan sɛ mɛyɛ eyi."
  
  "Twɛn!" Drake huu biribi a ɛrehyerɛn wɔ akanea no hann mu. "Twɛn kɛkɛ. Mma nnhinhim."
  
  Ɔkraman no de mmirika kɔɔ n"anim. Delta Kuw no de atuo kuraa no bere a ɔretwam wɔ wɔn ntam no, na wɔde animtiaabu bɔɔ Serbia awɛmfo a wontumi nyɛ hwee no animtiaa bere a wofii dan no mu no.
  
  "Dɛn na- ?" Amerikafo no mu biako yɛɛ n"anim basabasa kyerɛɛ Drake.
  
  "Woanhu? Ná ɔhyɛ kɔnmuade a wɔde abohene ayɛ. Misusuw sɛ wɔatete ɔkraman a ɔte saa, a ɔte ofie a ɛte sɛɛ mu no, sɛ ɔte ne wura nne nkutoo na ɔtow hyɛ no so."
  
  "Ɔfrɛ pa. Anka mempɛ sɛ mekum aboa a ɔte saa." Delta sahene no de ne nsa kyerɛɛ Serbfo no. "Ná mede da mũ nyinaa ne saa abɔdamfo yi gye wɔn ani."
  
  Wofii ase sian atrapoe no, na wogyaw mmarima baanu a wɔrewɛn. Drake ne nea ɔto so abiɛsa a oduu vault no fam, na nea ohui no maa ɔde ahodwiriw wosow ne ti.
  
  "Akraman a wɔabɔ dam yi akyinkyim dɛn?"
  
  Na nea obetumi aka ho asɛm sɛ "trophies" nkutoo ahyɛ dan no mu ma. Nneɛma a Davor Babic bu no sɛ ɛsom bo efisɛ - wɔ n"akyidi mu no - na ɛsom bo ma nnipa afoforo Na nkukuo wɔ baabiara, akɛseɛ ne nketewa, a wɔahyehyɛ no kwa.
  
  Tyrannosaurus rex anom dompe. Nkyerɛwee a ɛwɔ nkyɛn no kenkan sɛ "From the Edgar Fillion Collection - Lifetime Award".Nea ɛka ho no, mfonini bi a ɛda adi a ɛkyerɛ odiyifo a wagye din no a wɔakyerɛw so sɛ "Ɔpɛe sɛ ɔtra ase".Wɔ eyi nkyɛn no, na eerily home wɔ kɔbere pedestal so na mummified nsa a wɔakyerɛ sɛ ɛyɛ "District Attorney No. 3".
  
  Na pii nso. Bere a Drake nantew twaa nneɛma a wɔde kyerɛ no ho hyiae, rebɔ mmɔden sɛ obegyina n"anigye a ɛyɛ yare no ano na ɔde n"adwene asi biribi so no, awiei koraa no ohuu nneɛma a ɛyɛ nwonwa a na wɔrehwehwɛ no.
  
  Valkyries: Ahoni abien a ɛyɛ fitaa te sɛ sukyerɛmma a wɔde asisi abopon kurukuruwa a ɛyɛ den so. Ná ahoni abien no nyinaa tenten bɛyɛ anammɔn anum, nanso ɛyɛ nneɛma a ɛyɛ nwonwa a ɛwɔ mu no na ɛmaa Drake home fii ne ho. Mmea baanu a wɔn ho yɛ hare, a wɔda adagyaw na wɔte sɛ tete Amazonfo a wɔyɛ den, a wɔn baanu nyinaa atrɛw wɔn nan mu, te sɛ nea wɔte biribi so. Ebia na ɔyɛ ɔpɔnkɔ a ɔwɔ ntaban, Drake susuwii. Ben pɛe sɛ onim pii, nanso ɔkaee sɛ Valkyriesfo no de wɔn tu fi ɔko mu kɔ ɔko mu. Ohuu akwaa a ɛyɛ ntini, anim a ɛyɛ tete de ne dade kyɛw a mmɛn wom a ɛyɛ basaa.
  
  "Wow!" - teɛɛm sɛ ɔbarima a ofi Delta no teɛɛm. "Me yam a anka mewɔ eyi a wɔde ahyɛ mu asia."
  
  Nea ɛyɛ nwonwa kɛse mpo ne sɛ na Valkyries baanu no nyinaa de wɔn nsa benkum de wɔn nsa rekyerɛ biribi a wonnim so akɔ soro. Ɔde ne nsa kyerɛɛ, sɛnea Drake susuwii mprempren no, kɔɔ Anyame no Ɔboda no so tẽẽ.
  
  Sɛ wobetumi anya Ragnarok a.
  
  Saa bere no, asraafo no mu biako bɔɔ mmɔden sɛ obegye ade bi afi ade a wɔde kyerɛ nneɛma no mu. Dɔn bi bɔɔ denneennen na dade pon no bubui wɔ atrapoe no ase, na esiw wɔn kwan a wɔfa so fi adi no kwan.
  
  Ntɛm ara na Amerikafo no de wɔn nsa kɔhwehwɛɛ gas akataso. Drake wosow ne ti. "Nha wo ho. Biribi ka kyerɛ me sɛ Babich yɛ ɔkwasea a ɔbɛpɛ sɛ wɔkyere owifo no nkwa mu na ɔbɔ ne nan."
  
  Delta sahene no hwɛɛ nnua a ɛda so ara wosow no. "Mommɔ saa nnua yi mu asinasin."
  
  
  * * * .
  
  
  Kennedy de ahodwiriw hwɛɛ helikopta no ne Bentley a ɛresan n"akyi no. Ɛte sɛ nea Wells nso adwene atu afra bere a ɔhwɛɛ wim denneennen no.
  
  Kennedy tee sɛ ɔrehome sɛ: "Bitch." "Metetee no damn yiye. Ɛbɛyɛ dɛn na wanya akokoduru adan ɔfatwafo?"
  
  "Good thing she"s gone," Kennedy hwɛ hui sɛ ne ti nhwi da so ara akyekyere n"akyi afi saa ahurututu no nyinaa mu na ɔhwɛɛ baabi foforo bere a ohui sɛ SAS mmarima baanu bi reyɛ ne kɛse no. "Ná ɔwɔ baabi a ɛkorɔn. Afei, sɛ Drake ne Delta Team akyere Valkyries no a, yebetumi awia yɛn ho akɔ bere a Alicia nni adagyew wɔ Babich ho no."
  
  Wells yɛɛ sɛ nea wɔatetew no wɔ akwan titiriw abien a wobetumi afa so ntam, nanso wanka hwee bere a wɔde mmirika twaa fie no ho hyiae kɔɔ ɔpon kɛse no ano no. Wohuu sɛ helikopta no danee ne ho sɛ ɔne Bentley no bɛbɔ ne ti. Atuo bɔɔ na ɛbɔɔ fii kar a na ɛreguan no so. Afei kar no bɔɔ breki denneennen mpofirim na egyinaa abotan mununkum bi mu.
  
  Ná ade bi abɔ mfɛnsere no mu.
  
  Helikopta no fii wim hwee ase, na ɛkame ayɛ sɛ nea ɔde di dwuma no wɔ nkate a ɛboro nnipa de so, bere a RPG bi rebɔ wɔ soro no. Bere a ne sled no kaa fam ara pɛ na Canadafo a wɔabɔ wɔn ka no hwiee wɔn ho fii apon no mu. Atuo bi sii.
  
  Kennedy susuwii sɛ ohui sɛ Alicia Miles, ɔbarima a ɔyɛ mmerɛw a ɔhyɛ nipadua mu akode a ɛyɛ den, sɛ ɔrehuruw akɔ ɔko no mu te sɛ gyata a wɔde bɛ ka no. Aboa a wɔasi no maa ɔko, a wayera wɔ ne nyinaa basabasayɛ ne abufuw mu. Ɛmfa ho sɛ na Kennedy wɔ hɔ no, ɔtee nka sɛ ne mogya ayɛ nwini.
  
  So eyi ne ehu a ɔtee no?
  
  Ansa na ɔresusuw ho no, onipa teateaa bi fii helikopta no fã a ɛne no bɔ abira hwee ase. Nnipa bi a ohui wɔ bere tiaa bi mu.
  
  Ɔbenfo Parnevik!
  
  Ɔde ne nan sii n"anim, mfiase no na ɔtwentwɛn ne nan ase, nanso afei ɔde ne bo foforo sii ne bo, na awiei koraa no ɔweawee bere a atuo trɛwee mframa no mu wɔ ne ti so, na biako twaam wɔ ne ti nhwi a ne trɛw bɛyɛ nsa biako mu no.
  
  Awiei koraa no, Parnevik bɛn hɔ araa ma SAS ne Kennedy twee no kɔɔ baabi a ahobammɔ wɔ, na Canadafo no nnim, na ɔde ne ho hyɛɛ ɔko no mu koraa
  
  Wells de ne nsa kyerɛɛ ofie no so kae sɛ: "Ɛte saa." "Momma yɛmfa eyi nwie."
  
  
  * * * .
  
  
  Drake boa ma wɔtwee Valkyries no kɔɔ wɔn anim bere a mmarima baanu bi de nneɛma a ɛpaapae kakraa bi bataa grate no ho no. Wɔfaa ɔkwan teateaa a ɛda nneɛma a wɔde kyerɛ a ɛyɛ hu no ntam no so, bɔɔ mmɔden sɛ wɔrenhwɛ no yiye dodo. Delta mmarima no mu baako firii check a ɛyɛ hu mu baeɛ simma kakraa bi a atwam no na ɔbɔɔ amanneɛ sɛ funnaka tuntum bi te dan no akyi.
  
  Wim tebea a na wɔhwɛ kwan no dii sikɔne du mũ nyinaa. Egyee asraafo ntease na ama wɔagyae eyi. Dodow a wunnim pii no...
  
  Eyi nyɛ Drake ntease bio. Nanso aniberesɛm ne sɛ na ɔmpɛ sɛ ohu. Ɔde ne ho popoe mpo, te sɛ ɔmanfo a ɔnyɛ ɔsraani, bere a wɔbɔɔ nnua no mu paapaee no.
  
  Wɔtee atuo a wɔreto fi ɔdan a ɛwɔ abansoro no so no mu. Delta Awɛmfo no hwee ase wɔ atrapoe no so, na wowuwui wɔ ntokuru a mogya ayɛ mu ma mu. Sekan a edi hɔ no, mmarima dumien a wokurakura atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu puei wɔ antweri no atifi.
  
  Esiane sɛ na wɔabɔ wɔn ho ban na wɔabɔ wɔn atuo, na wɔakata wɔn so afi baabi a ɛkorɔn a wobetumi ahu nti, na Delta Team adi nkogu na afei de na ɛyɛ mmerɛw. Drake de nkakrankakra yɛɛ ne kwan kɔɔ ɔdan a wɔde nneɛma gu mu ne ne ahobammɔ a ɛfa ho no ho, bɔɔ mmɔden sɛ ɔrensusuw nkwaseasɛm a ɛwɔ sɛ wɔkyere no saa no ho, ne sɛnea anka eyi rensi SAS no so, na ɔde ne ho too n"ani so sɛ saa atamfo foforo yi rennyɛ saa ɔkwasea araa ma ɔtow Valkyriesfo no tuo.
  
  Na bere pii wɔ hɔ a na nhyɛso a ennyae, a wonyae wɔ kommyɛ a ɛyɛ den mu, kosii sɛ onipa bi sian atrapoe no. Ɔbarima bi a ɔhyɛ atade fitaa na ɔhyɛ akataso fitaa.
  
  Drake huu no ntɛm ara. Ɔbarima koro no ara a odii nkonim wɔ Shield mu wɔ York cat walk no mu. Ɔbarima a ohui wɔ Apsall no.
  
  Ɔhome wɔ ne tirim sɛ: "Minim wo," afei ɔhome denneennen. "Germanfo a wɔyɛ damn no wɔ ha."
  
  Ɔbarima no faa tuo a ne kɛse yɛ .45 na ɔwosow no twaa ne ho hyiae. "Tow w"akode no gu. Mo nyinaa. Seesei!"
  
  Ahantan nne. Ɛnne a na ɛyɛ nsa a ɛyɛ torotoro dea, na ne wura wɔ tumi ankasa, nea wɔkyerɛw wɔ krataa so na wɔde ma wɔ akuw a emufo nkutoo na wɔwom mu. Onipa a na onni nea wiase adwuma ankasa ne ɔbrɛ yɛ ho adwene biara. Ebia sikakorabea panyin, a wɔwoo no wɔ sikakorabea adwuma mu, anaa ɔmanyɛfo, amammuifo ba.
  
  Delta mmarima no kuraa wɔn akode mu denneennen. Obiara anka asɛm biara. Ná akasakasa no yɛ ahunahuna.
  
  ɔbarima no teɛteɛɛm bio, na sɛnea wɔtetee no no amma wanhu asiane no ho asɛm.
  
  "So woyɛ asotifo? Mekae seesei!"
  
  Texan no nne de nne a ɛtwetwe no kae sɛ: "Ɛrensi, ɔkwasea."
  
  "Nanso... nanso..." ɔbarima no de ahodwiriw gyinaa hɔ kakra, afei mpofirim ara ɔtetew n"akataso no mu "Wobɛyɛ!"
  
  Ɛkaa kakraa bi na Drake bubui. Minim wo!Abel Frey, Germanni ntadehyɛ ho nimdefo. Shock hohoroo Drake so te sɛ asorɔkye a awuduru wom. Ná ɛrentumi nyɛ yiye. Na ɛte sɛ nea wuhu Taylor ne Miley wɔ soro hɔ, sɛ wɔreserew sɛ wɔregye wiase no.
  
  Frey hyiaa Drake ani a ɔde hwɛɛ no no. "Na wo nso, Matt Drake!" ne nsa a okura tuo no wosow. "Ɛkame ayɛ sɛ woahwere biribiara!Mɛgye no afi wo nsam. Mɛyɛ! Na ɔbɛtua ka. Oh, hwɛ sɛnea obetua!"
  
  
  Ansa na ɔrehu no, Frey de tuo no kyerɛɛ Drake ani ntam na ɔtow tuo.
  
  
  * * * .
  
  
  Kennedy tuu mmirika kɔɔ dan no mu na ohui sɛ SAS mmarima no rebu nkotodwe, na wɔrefrɛ sɛ wɔnyɛ komm. Ohuu mmarima kuw bi a wɔakatakata wɔn ho, a wɔhyɛ nipadua mu akode, a wɔde wɔn akode rekyerɛ nea obetumi asusuw sɛ ɛyɛ Davor Babic kokoam sikakorabea nkutoo wɔ n"anim.
  
  Nea eye ne sɛ, mmarima no anhu wɔn.
  
  Wells san hwɛɛ no na ɔde n"ano kae sɛ, "Hena?"
  
  Kennedy yɛɛ n"anim a na n"adwene atu afra. Na ɔte sɛ obi rebɔ nkɔmmɔ, na otumi hu n"afã, .45 ɔkɔɔ so wosow ne nsa wɔ ɔkwan a ɛyɛ mmerɛw so. Bere a ɔtee sɛ ɔreteɛm abɔ Matt Drake din no, onim, na Wells nso nim, na sikani bi akyi no wɔtotow atuo.
  
  Wɔ ogya a edii akyi bae no mu sikani aduosia no, Kennedy huu ne nyinaa wɔ brɛoo mu. Ɔbarima a ɔhyɛ atade fitaa no tow ne .45 no, na ne tuo no ba sekan fã biako akyi na ɛtwe n"atade no ano bere a ɛfa nneɛma a wɔde sɛn so no mu no. N"anim a na ne ho adwiriw no bere a ɔdanee ne ho no. Wɔn brɛoo a ɛyɛ duruduru na ɛyɛ mmerɛw no.
  
  Onipa a wasɛe.
  
  Afei mmarima a wɔakatakata wɔn ho a wɔrekyinkyin na wɔreto tuo. SAS asraafo san de akuturuku a wɔde asi hɔ yiye san ba pɛpɛɛpɛ na wɔyɛ komm. Ogya pii fi sikakorabea hɔ. Amerikafo nne ahorow. Germanfo nne ahorow. Nne a ɛwɔ Borɔfo kasa mu.
  
  Basabasayɛ a ɛyɛ brɛoo, a ɛte sɛ Taylor Swift anwensɛm mu ɛnne ahorow no, afrafra Metallica tete ɔbotan no mu. Anyɛ yiye koraa no, ɔbɔɔ Germanfo baanu - nkae no hwee ase. Ɔbarima a ɔhyɛ atade fitaa no teɛɛm na ɔwosow ne nsa, na ɔhyɛɛ ne kuw no ma wɔde ahopere san wɔn akyi. Kennedy huu sɛ wɔkataa no so na wowuwui wɔ saa adeyɛ no mu, na wɔhwee ase te sɛ nea aporɔw afi kuru mu, nanso kuru no kɔɔ so traa ase. Awiei koraa no oguan kɔɔ akyi dan bi mu na ne mmarima no mu baanan pɛ na wɔkaa wɔn nkwa.
  
  Kennedy de abasamtu de ahopere faa asa no so a na akisikuru bi a ɛyɛ nwonwa wɔ ne menewam na nsukyenee bi wɔ ne koma mu, na wanhu sɛnea na ɔhaw no mpo kosii sɛ ohui sɛ Drake te ase na ɔtee nka sɛ anigye a ɛyɛ nwini bi rehohoro ne so.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake sɔree fii fam, na n"ani sɔ sɛ na Abel Frey botae no yɛ nea wontumi nhu te sɛ nea ɔte nokwasɛm ase no. Adeɛ a ɛdi kan a ɔhunuu ne sɛ Kennedy retu mmirika asian antweri no, deɛ ɛtɔ so mmienu ne n"anim berɛ a ɔretu mmirika akɔ ne nkyɛn.
  
  "Meda Onyankopɔn ase sɛ wo ho ye!" - teɛɛm na ɔyɛɛ no atuu ansa na ɔrekae ne ahosodi.
  
  Drake hwɛɛ Wells aniwa a na onim no mu denneennen ansa na ɔreto n"ankasa de mu. Ɔyɛɛ no atuu kakra, na ɔtee ne nipadua a ɛyɛ tratraa, ne nipadua a tumi wom, ne koma a ɛyɛ mmerɛw a ɛrebɔ wɔ n"ankasa de nkyɛn no nka. Ná ne ti abɔ ne kɔn mu, na na atenka no yɛ nwonwa araa ma ɛmaa ne synapses no yɛɛ basaa.
  
  "Hey, me ho ye. Wo?"
  
  Ɔtwee ne ho fii hɔ, na ɔserewee.
  
  Wells nantew baa wɔn nkyɛn na ɔde n"anifere serew no siee simma biako. "Drake, na ɔkyerɛwee. Beae a ɛyɛ nwonwa a wobehyia bio, chap dedaw, ɛnyɛ ntwea so asawdan a ɛwɔ Earl"s Court a na ɛwɔ m"adwenem no. Ɛsɛ sɛ meka biribi kyerɛ wo, Matt. Biribi fa Mai ho."
  
  Wɔtow Drake san n"akyi ntɛm ara. Wells kaa asɛm a etwa to koraa a ɔhwɛɛ kwan no. Sekan biako akyi no ohui sɛ Kennedy serew a ɛreyera no na ɔtwee ne ho boom. Ɔkyerɛe sɛ: "Valkyries." "Mommra bere a yɛanya hokwan no."
  
  Nanso na Delta sahene no reyɛ eyi ho nhyehyɛe dedaw na ɔrefrɛ wɔn aba. "Eyi nyɛ England, mmarima. Momma yɛntu nkɔ baabi foforo. Ɛkame ayɛ sɛ midii Hawaii a na metumi adi ho dwuma nyinaa wɔ akwamma yi mu."
  
  
  ADUANU AKRON
  
  
  
  Mframa AKWANKYERƐ
  
  
  Drake, Kennedy ne ntua kuw no mufo a aka no hyiaa Ben ne Hayden nnɔnhwerew pii akyi wɔ asraafo atrae bi a ɛbɛn Honolulu.
  
  Bere kɔɔ so no. Wɔtwaa bureaucratic red tape mu. Wɔayɛ akwan a ɛso yɛ toro. Nniso ahorow dii akasakasa, afei wɔyɛɛ abufuw, na afei awiei koraa no wofii ase kasae. Wɔde amammui mu nneɛma a ɛne nufusu ne ɛwo yɛ pɛ no maa adwumayɛfo a wɔsɔre tia atuatew no dwoe.
  
  Na wiase awiei rebɛn.
  
  Agodifo ankasa kasa, na wɔhaw wɔn ho na wosusuw nneɛma ho, na wɔdaa adan a mframa pa nni mu a ɛbɛn Pearl Harbor mu. Ntɛm ara na Drake faa no sɛ Ben nkyia a osusuw ho no kyerɛ sɛ wonni nkɔso kakraa bi a wɔde bɛbɔ amanneɛ wɔ wɔn hwehwɛ a wɔhwehwɛ Odin afã a edi hɔ no mu - N"ani. Drake de ne ho dwiriw no siei; na ogye di ampa sɛ anka Ben suahu ne nea ɛkanyan no no bedi nsɛnkyerɛnne no nyinaa ho dwuma mprempren.
  
  Hayden, Ɔkyerɛwfo Boafo a ɔhwɛ Ɔman Bammɔ so a ɔwɔ nimdeɛ no boaa no, nanso wɔannya nkɔso kɛse biara.
  
  Na wɔn anidaso biako pɛ ne sɛ afoforo a wɔde wɔn ho hyɛɛ adiyisɛm mu no-Canadafo ne Germanfo-no reyɛ yiye kakra.
  
  Mfiase no, Drake adiyisɛm no na ɛdanee Ben adwene.
  
  "Abel Frey?Germanni ɔbenfo? Yɛra, afunumu."
  
  "Aniberesɛm, adamfo. So mɛdi atoro akyerɛ wo?"
  
  "Mfa Whitesnake asɛm nhyɛ m"anim, Matt. Wunim, yɛn nnwontofo kuw no wɔ ɔhaw ahorow wɔ wɔn nnwom a wɔbɔ mu, na ɛnyɛ serew. Me ntumi nnye nni kɛkɛ... Abel Frey?"
  
  Drake guu ahome. "Wiɛ, merefi ase bio. AANE. Abel Frey."
  
  Kennedy boaa no. "Mihuu na meda so ara pɛ sɛ meka kyerɛ Drake sɛ onnyae nkwaseasɛm a ɔka. Saa guy yi yɛ recluse. Wɔde si Germany Alps mmepɔw so - "Party Castle". Supermodels. Sika. Superstar asetra."
  
  Drake kae sɛ: "Nsã, mmea ne nnwom."
  
  Ben kae sɛ: "Gyae!" Ɔdwendwenee ho sɛ: "Ɔkwan bi so no, ɛyɛ nkatasoɔ a ɛyɛ pɛ."
  
  Drake penee so sɛ: "Ɛnyɛ den sɛ wobɛdaadaa wɔn a wonnim hwee bere a woagye din no." "Wubetumi apaw baabi a worekɔ-baabiara a wopɛ sɛ wokɔ. Ɛsɛ sɛ sum ase aguadi yɛ mmerɛw ma saa nkurɔfo yi. Hwehwɛ wo tete nneɛma no ara kwa, paw wo diplomatic bag na..."
  
  "...Fa eyi hyɛ mu." Kennedy wiee no yiye na ɔdanee n"ani a na ɛreserew no kyerɛɛ Ben.
  
  "Ɛsɛ sɛ mo baanu..." ɔde asɛm a ɛyɛ yaw kae. "...Ɛsɛ sɛ mo baanu nya fucking room."
  
  Saa bere no na Wells bɛn hɔ. "Saa adeɛ yi a ɛne Abel Frey... wɔasi gyinaeɛ sɛ wɔde bɛsie seesei. Hwɛ na twɛn. Yɛde asraafo dɔm twa n"abankɛse no ho hyia, nanso yɛma no ahofadi sɛ ebia obesua biribi a yensua a."
  
  Drake fii ase sɛ: "Sɛ wohwɛ eyi kan a, ɛte sɛ nea ntease wom, nanso..."
  
  Ben de abubuw kae sɛ: "Nanso ɔwɔ me nuabea." Hayden maa ne nsa so sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛma ne bo adwo. "Wɔayɛ no yiye, Ben. Karin wɔ ahobammɔ... seesei deɛ. Wiase nte saa."
  
  Drake teateaa n"ani nanso okuraa ne tɛkrɛma. Worennya biribiara denam ɔsɔretia a wobɛka so. Ná ɛbɛboa ma atwetwe n"adamfo no adwene kɛse mpo. Saa bere yi nso na ɔrehyia ɔhaw wɔ Hayden ntease mu. So na ɛyɛ ne animtiaabu foforo a ohui no na ɛrewe no? So osusuw nneɛma ho ntɛm maa Ben, anaasɛ osusuw nneɛma ho nyansam maa n"aban no?
  
  Sɛnea ɛte biara no, na mmuae no yɛ ade koro. Twɛn.
  
  Drake sesaa asɛm no. Ɔde ne ho hyɛɛ foforo mu wɔ baabi a ɛbɛn Ben koma. "Wo maame ne wo papa te dɛn?" - bisae yie. "Wɔakɔtena hɔ de besi nnɛ?"
  
  Ben de ɛyaw guu ahome. "Dabi, adamfo. Wɔ ɔfrɛ a etwa to no mu no wɔkaa ne ho asɛm, nanso meka kyerɛɛ no sɛ wanya adwuma a ɛto so abien. Ɛbɛboa, Matt, nanso ɛnyɛ bere tenten."
  
  "Menim". Drake hwɛɛ Wells ne Hayden. "Sɛ́ akannifo wɔ ha no, ɛsɛ sɛ mo baanu boa." Afei, wantwɛn mmuae no, ɔkae sɛ: "Asɛm bɛn na ɛfa Heidi ne Odin Aniwa ho?"
  
  Ben wosow ne ti wɔ akyide mu. Onwiinwii sɛ: "Bebree." "Asinasin wɔ baabiara. Ha - tie yei: sedee ebeye na wobenom afiri Mimir Abura no mu - Nyansa Asura a ewo Valhalla - ewo se obiara de afɔrebɔ a ɛho hia. Obiako de n"ani bɔɔ afɔre, na ɛkyerɛɛ ɔpɛ a ɔwɔ sɛ obenya nsɛm a esisi mprempren ne daakye nyinaa ho nimdeɛ. Esiane sɛ na wanom nsa nti, ohuu sɔhwɛ ahorow a ɛbɛhaw nnipa ne Anyame daa nyinaa. Mimir gyee Odin Aniwa no toom, na ɛda hɔ fi saa bere no, sɛnkyerɛnne a ɛkyerɛ sɛ ɛsɛ sɛ Onyankopɔn mpo tua ho ka na ama wahu nyansa a ɛkorɔn kakra."
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Ɛyɛ." "Abakɔsɛm mu nneɛma a ɛyɛ gyinapɛn, ɛnte saa?"
  
  "Nifa. Nanso saa pɛpɛɛpɛ na ɛte. Anwensɛm Edda, Flenrich Asɛm no yɛ foforo a mekyerɛɛ ase sɛ "Heidi Akwan Pii." Wɔkyerɛkyerɛ nea esii mu, nanso wɔnka baabi a Aniwa no wɔ mprempren no nkyerɛ yɛn."
  
  Kennedy yɛɛ animtiaabu sɛ: "Wɔ Valhalla no."
  
  "Ɛyɛ Norway kasa mu asɛmfua a ɛkyerɛ Ɔsoro."
  
  "Ɛnde merennya hokwan nhu wɔn da."
  
  Drake susuw ho yiye. "Na biribi foforo biara nni hɔ? Yesu, adamfo, eyi ne afã a etwa to!"
  
  "Midii Heidi akwantu no akyi-n"akwantu ahorow. Ɔkɔsra mmeae a yenim ho asɛm na afei ɔsan kɔ ne fie. Eyi nyɛ Playstation, ɔhokafo. Nsunsuanso bɔne biara nni hɔ, nkɔso a ahintaw biara nni hɔ, akwan foforo biara nni hɔ, zilch."
  
  Kennedy tenaa Ben nkyɛn na ɔtow ne ti nhwi. "So obetumi de asinasin abien ahyɛ baabi biako?"
  
  "Ebetumi aba, nanso anka ɛne nea yenim mprempren no nhyia yiye. Nsɛnkyerɛnne afoforo a edii akyi bae wɔ mfe no mu nyinaa twee adwene sii asinasin biako so wɔ beae biara."
  
  "Enti woreka sɛ eyi ne yɛn clue?"
  
  Drake kae ntɛmntɛm sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ safe no yɛ Valhalla." "Eyi nkutoo ne kasasin a ɛkyerɛ beae bi. Na mekae sɛ wodii kan kaa biribi faa Heidi a ɔka kyerɛɛ Odin sɛ onim baabi a n"ani asie efisɛ ɔde n"ahintasɛm nyinaa mae bere a na ɔsensɛn asɛnnua no so no."
  
  "Dua," - saa bere no na Thorsten Dahl hyɛnee dan no mu. Ná ɛte sɛ nea Swedenni no abrɛ, na wabrɛ kɛse wɔ n"adwuma no fã a ɛfa adwumayɛ ho sen honam fam de no. "Wɔde biako sɛn Wiase Dua no so."
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ: "Oops." "Asɛm koro no ara." Ɛyɛ kɔfe?"
  
  Dahl yɛɛ sɛ nea ɔyɛ ahomaso sɛ: "Macadamia." "Hawaii a eye sen biara a ɛwɔ hɔ ma."
  
  Kennedy kae sɛ: "Misusuwii sɛ ɛyɛ spam."
  
  Dahl gye toom sɛ: "Wɔpɛ spam kɛse wɔ Hawaii." "Nanso kɔfe na edi biribiara so. Na Kona macadamia nut yɛ ɔhene."
  
  "Enti woreka sɛ na Heidi nim baabi a Valhalla wɔ?" Hayden bɔɔ mmɔden biara sɛ ɔbɛda ne ho adi sɛ n"adwene atu afra sen sɛ n"adwene mu yɛ no naa bere a Drake yɛɛ obi sɛnkyerɛnne sɛ ɔmfa kɔfe pii mmrɛ wɔn no.
  
  "Yiw, nanso na Heidi yɛ onipa. Ɛnyɛ Onyankopɔn. Enti nea na obenya no bɛyɛ wiase paradise?"
  
  Kennedy dii aseresɛm sɛ: "Pa kyɛw, ɔbarima." "Wɔanhyehyɛ Vegas kosii 1905 mu."
  
  Drake de kaa ho sɛ: "Nkɔ Norway." Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔrenserew.
  
  Kommyɛ dii akyi bae. Drake hwɛɛ sɛnea Ben de n"adwene resan ahwɛ biribiara a wasua de besi nnɛ no mu. Kennedy bɔɔ n"anofafa mu. Hayden gyee tray a na kɔfe nkuruwa wom no toom. Ná Wells akɔ pɛnhyen bere tenten ni wɔ baabi a ɛhɔ yɛ toro, na ɔyɛɛ ne ho sɛ wada. Drake kaee ne nsɛm a ɛyɛ anigye no - ɛsɛ sɛ meka biribi kyerɛ wo. Biribi a ɛfa May ho.
  
  Bere bɛba ama eyi akyiri yi, sɛ ɛba saa koraa a.
  
  Ben serewee na ɔwosow ne ti. "Ɛyɛ mmerɛw." Onyankopɔn, ɛyɛ mmerɛw yiye. Ɔsoro ma onipa yɛ... wɔn fie."
  
  "Pɛpɛɛpɛ. Beae a na ɔte no. N"akuraa ase. Ne dan ketewa no," Drake sii so dua. "M"adwene nso."
  
  "Mimir Abura no wɔ Heidi akuraa no mu!" Kennedy hwɛɛ ne ho hyiae, anigye hyerɛn n"ani so, afei ɔde ne nsateaa bɔɔ Drake de agoru. "Ɛnyɛ bɔne mma ɔsraani a ɔnam fam."
  
  "M"anyin amemene ankasa fi bere a migyaee no." Drake hui sɛ Wells ho popoe kakra. "Atubra a eye sen biara wɔ m"asetra mu."
  
  Thorsten Dahl sɔre gyinaa ne nan so. "Afei mɛkɔ Sweden akɔyɛ ɔfã a etwa to no." Ná ɛte sɛ nea n"ani agye sɛ wasan aba ne kurom. "Umm... na Heidi fie wɔ he?"
  
  Ben a wanhwɛ mu kae sɛ: "Ostergotland." "Afei nso Beowulf ne Grendel fie yɛ beae a wɔda so ara ka mmoa a wɔyɛ keka a wɔkyinkyin nsase so anadwo ho asɛm."
  
  
  ADUASA
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY, NKWASƐM
  
  
  Ná La Veraine, Party Castle no wɔ Munich anafo fam, na ɛbɛn Bavaria hye so.
  
  Te sɛ abankɛse no, na egyina bepɔw bi a ɛyɛ brɛoo so fã, na n"afasu no yɛ nsensanee na na agyan nhama mpo ayɛ so ma wɔ mmeae ahorow. Abantenten a ɛyɛ kurukuruwa a ɛforo kɔ soro wɔ apon a wɔayɛ no adum no afanu nyinaa ne ɔkwan a ɛtrɛw a wɔde fa kar so no maa kar ahorow a ne bo yɛ den tumi twee wɔn ho wɔ ɔkwan a ɛyɛ fɛ so na wɔde wɔn nkɔso a aba foforo kyerɛe bere a paparazzifo a wɔde wɔn nsa apaw wɔn kotow twaa wɔn mfonini no.
  
  Abel Frey dii apontow no anim mmiako mmiako, na ɔmaa ahɔho a wɔho hia sen biara no pii akwaaba na ɔhwɛɛ sɛ ne mfoniniyɛfo no bɛyɛ wɔn ade sɛnea wɔhwɛ kwan fi wɔn hɔ no. Pinch a wɔnom wɔ ha, nwiinwii wɔ hɔ, aseresɛm a wɔyɛ no bere ne bere mu mpo maa wɔn nyinaa traa ase sɛnea na ɔhwɛ kwan no.
  
  Wɔ ankorankoro abrannaa so no, ɔyɛɛ ne ho sɛ onhu mmirikatufo aborɔfo a wɔde wɔn ho ato ahwehwɛ pon a ɛkɔ nkotodwe so, na mpanyimfo no kotow a wɔde nsɔe ahyɛ wɔn hwene mu. Mfoniniyɛfo ne mmerante a wɔagye din a wɔyɛ agoru a wɔasiesie wɔn ho sɛ nkokoaa abofra a wɔde satin, sirikyi ne ahama ayɛ. Pink nam, moans ne heady hua a akɔnnɔ. Plasma panel ahorow a ne kɛse yɛ nsateakwaa aduonum a ɛkyerɛ MTV ne nguamansɛm a emu yɛ den.
  
  Na nnwom a ɛte ase ahyɛ Chateau ma, a Slash ne Fergie yɛɛ "Beautiful Dangerous" wɔ asɛnka agua bi a ɛwɔ akyirikyiri fi mmeae a asɛe no - rock nnwom a ɛyɛ anigye no home nkwa kɛse mpo wɔ Frey apontow a ɛyɛ nnam dedaw no mu.
  
  Ɔbarima a ɔyɛ ntadehyɛ ho adwuma no fii hɔ, a obiara anhu, na ɔde n"ani kyerɛɛ antweri kɛse no so kɔɔ abankɛse no ntaban bi a ɛhɔ yɛ dinn no so. Ná wimhyɛn biako bio ne n"awɛmfo ato ɔpon bi a ahobammɔ wom mu wɔ n"akyi, a na wobetumi afa safe a wɔaka abom ne nne a wohu nkutoo so akɔ mu. Ɔhyɛn dan bi a nkitahodi mfiri ne television a ɛyɛ fɛ a ɛtoatoa so ahyɛ mu ma mu.
  
  N"akyidifo a wogye wɔn di kɛse no mu biako kae sɛ: "Wɔ bere ano pɛpɛɛpɛ, owura. Alicia Miles rekasa wɔ satellite telefon so."
  
  "Ɛyɛ papa yiye, Hudson. So wɔde encrypt ahyɛ mu?"
  
  "Nokwarem no, owura."
  
  Frey gyee mfiri a wɔahyɛ ho nyansa no toom, na ɔde n"anofafa bɔɔ n"ano sɛ wɔhyɛɛ no ma ɔde n"ano bɛn baabi a na ne lackey repete nnompe dedaw no kɛse.
  
  "Miles, eye sɛ eyi bɛyɛ dɛ. Mewɔ ofie bi a ahɔho ahyɛ mu ma a ɛsɛ sɛ mehwɛ so." Atosɛm a ɛfa nneɛma a ɛyɛ mmerɛw ho no nyɛ te sɛ nea wɔayɛ ama no. Ná ɛyɛ nea na enhia sɛ saa nnipa a wonni hɔ yi te ara kwa.
  
  Engiresi kasa a wɔde sii hɔ yiye no te sɛ nea ɛyɛ aseresɛm sɛ: "Akatua a ɛfata, mɛka." "Mewɔ wɛbsaet address ne password a mede bɛhwehwɛ Parnevik."
  
  "Ne nyinaa yɛ apam no fã, Miles. Na wunim dedaw sɛ ɔkwan biako pɛ na ɛwɔ hɔ a wobɛfa so anya akatua no."
  
  "So Milo wɔ hɔ?" Seesei ɛnne no asesa. Nneɛma a wɔde twa menewa mu. Naughtier...
  
  "Me ne m"akyidifo a ɔsen biara nkutoo."
  
  "Mmm... To nsa frɛ no nso sɛ wopɛ a," ne nne sesae. "Nanso awerɛhosɛm ne sɛ ɛsɛ sɛ meyɛ ntɛm. Kɔ www.locatethepro.co.uk na kyerɛw password no wɔ nkyerɛwde nketewa mu: bonusmyles007,"lol. "Misusuwii sɛ ebia w"ani begye ho, Frey. Ɛsɛ sɛ tracker format a wɔahyɛ da ayɛ no da adi. Wɔayɛ nhyehyɛe sɛ Parnevik bɛyɛ nea ɔto so anan. Ɛsɛ sɛ wutumi di n"akyi wɔ baabiara."
  
  Abel Frey kyiaa no komm. Ná Alicia Miles yɛ oprehyɛnfo a oye sen biara a ɔde adi dwuma pɛn. "Eye sɛnea ɛsɛ, Miles. Sɛ wohyɛ w"ani so pɛ a, wobɛtwe wo ho afi hama no so. Afei san bra yɛn nkyɛn na fa Canadafo no asinasin no bra. Afei yɛbɛ... abɔ nkɔmmɔ."
  
  Nhama no kɔe wui. Frey de ne fon a wɔde di dwuma wɔ nsa so too fam, na n"ani agye mprempren. Ɔkae sɛ: "Ɛyɛ, Hudson." "Fi ase kar no. Soma obiara nkɔ Ostergotland ntɛm ara." Ná afã a etwa to no wɔ baabi a obetumi, te sɛ afã afoforo no nyinaa sɛ wɔbɔ agoru a etwa to no yiye a. "Milo nim nea ɛsɛ sɛ ɔyɛ."
  
  Osuaa television so mfiri a wɔde hwɛ nneɛma a ɛtoatoa so ho ade.
  
  "Wɔn mu hena na ɔyɛ Captive 6 - Karin Blake?"
  
  Hudson twitwiw n"abogyesɛ a na ɛnyɛ fɛ no ansa na ɔrewosow ne nsa. Frey kotow n"anim sɛ ɔrebesua abeawa a ne ho yɛ bruu a ɔte ne mpa mfinimfini, a ne nan atwe akɔ ne srɛ so no ho ade, .
  
  Anaasɛ, sɛ yɛbɛka no yiye a, ɔte mpa a na ɛyɛ Frey dea no so. Na Frey aduan a wobedi wɔ apata a wɔato mu na wɔawɛn a Frey hyɛe no mu. Ɛlektrik a Frey tuaa ho ka a ɔde dii dwuma.
  
  Nkɔnsɔnkɔnsɔn bi a ɔyɛe wɔ nansoaa no so.
  
  Afei deɛ na ɔyɛ ne dea.
  
  "Ntɛm ara fa video no kɔ me dan mu wɔ screen kɛse no so. Afei ka kyerɛ aduannoafo no sɛ ɔmfa anwummere aduan mma wɔ hɔ. Eyi akyi simma du no, mihia me akodi ho ɔbenfo." Ɔgyinaa hɔ kakra, na ɔdwenee ho.
  
  "Ken?"
  
  "Yiw, nea ɛte saa ara. Mepɛ sɛ ɔkɔ hɔ kɔfa ne mpaboa. Biribi foforo biara nni hɔ mprempren. Mepɛ sɛ adwene mu ayayade no tenten yɛ dɛ kosi sɛ wobebubu eyi. Mɛtwɛn da koro na afei mede biribi a ɛho hia kɛse akɔma no."
  
  "Na ɔdeduani 7?"
  
  "Onyankopɔn dɔfo, Hudson, di no yiye, sɛnea wo ne wo ho bedi no. Nea eye sen biara wɔ biribiara mu. Ne bere a ɔde bɛma yɛn ani agye no rebɛn..."
  
  
  ADUAN BIAKO
  
  
  
  WIMMƆBƆ A ƐWƆ SWEDEN SO
  
  
  Wimhyɛn no danee ne ho. Kennedy Moore nyanee de mfiase, na ne ho tɔɔ no sɛ basabasayɛ no nyanee no, na da foforo no apam n"ankasa Dark Chaser no.
  
  Ná Caleb wɔ hɔ wɔ n"adaeso mu sɛnea na ɔwɔ wiase ankasa mu no, nanso anadwo no, okum no mpɛn pii denam akɔre a wɔte ase a ɔde piapiaa ne menewam kosii sɛ ne menewae na wɔhyɛɛ no ma ɔwee na ɔmenee, na ehu a na ɛwɔ n"ani so no yɛɛ ne yii nkutoo ayayade , a ɛkɔ so daa kosii sɛ ogyaframa a etwa to no dum.
  
  Bere a ɔnyanee mpofirim na ɔtetew fii hell yafunu ase no, ɔde n"ani a ɛyɛ hu hwɛɛ ɔdan no mu. Ná ɛhɔ yɛ dinn; na ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo ne asraafo ada anaasɛ wɔrekasa komm. Ben Blake mpo dae a okura ne laptop, dadwen nhama no antumi ankɔ so ayɛ mmerɛw na awerɛhosɛm ne sɛ na ɛnyɛ nea ɛfata wɔ n"anim a ɛte sɛ abarimaa no so.
  
  Afei ohuu Drake na ɔhwɛɛ no denneennen. Afei ne dadwen nkyerɛwde no maa n"anim a na ɛyɛ nwonwa dedaw no yɛɛ kɛse ara kwa. Na ne nokwaredi ne pɛsɛmenkominya da adi pefee, na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ ɔde besie, nanso ɛyaw a ahintaw wɔ ne kommyɛ akyi no maa ɔpɛe sɛ ɔkyekye ne werɛ... anadwo mũ no nyinaa.
  
  Ɔserewee wɔ ne tirim. Dinosaur abotan ho nsɛm pii. Drake bere no yɛɛ anigye kɛse. Bere tiaa bi twaam ansa na ɔrehu sɛ ebia ne mu serew no adu n"ani so, efisɛ ɔsan serew kyerɛɛ no.
  
  Na afei, nea edi kan wɔ mfe a atwam fi bere a ɔhyɛn Adesuabea no nyinaa mu no, onu ne ho sɛ ne frɛ no hwehwɛ sɛ ɔma ne nipasu fi ɔbarima ne ɔbea nna mu. Ná ɔpɛ sɛ onim sɛnea wɔyɛ ne ti nhwi saa. Ɔpɛ sɛ na ɔyɛ Selma Blair kakra na ɔnyɛ Sandra Bullock kakra.
  
  Bere a yɛaka saa nyinaa akyi no, na ɛda adi koraa sɛ Drake ani gye ne ho.
  
  Ɔsan serew kyerɛɛ no, nanso saa bere no na wimhyɛn no san danee ne ho na obiara nyanee. Wimhyɛnkafo no bɔɔ amanneɛ sɛ efi baabi a wɔrekɔ no ntam kwan yɛ dɔnhwerew biako. Ben nyanee na ɔnantew te sɛ zombie sɛ ɔrekɔfa Kona kɔfe a aka. Thorsten Dahl sɔre gyinaa hɔ hwɛɛ ne ho hyiae.
  
  Ɔde serew fã kae sɛ: "Bere a ɛsɛ sɛ yɛdannan radar a ɛhyɛn fam no so."
  
  Wɔsomaa wɔn sɛ wɔnkɔfa wimhyɛn fa Östergotland so, na wɔde wɔn ani sii mmeae a Ɔbenfo Parnevik ne Ben gye di sɛ Heidi akuraa no bɛda no so. Ɛda adi sɛ na ɔbenfo hiani no redi yaw esiane ne nsateaa ano a wɔatwa no nti na sɛnea na nea ɔreyɛ no ayayade no anni koma no maa ne ho dwiriw no kɛse, nanso n"ani gyei te sɛ akraman ba bere a ɔkaa asase mfonini a wɔakyerɛw wɔ Odin Kyɛm no so ho asɛm kyerɛɛ wɔn no.
  
  Ɔkwan a ɛkɔ Ragnarok no.
  
  Ɛbɛyɛ sɛ.
  
  Ɛde besi nnɛ no, obiara ntumi nkyerɛɛ ase. So na eyi yɛ ɔkwan a ɛnteɛ foforo a Alicia Miles ne ne kuw a wɔn adwene atu afra no faa so?
  
  Bere a wimhyɛn no bubuu Dahl atwa ho ahyia a ɛyɛ den no, ɔde ne nsa kyerɛɛ mfonini a epuei wɔ wimhyɛn no television so no so. Radar a ɛhyɛn fam no maa radio asorɔkye ntiantiaa a ɛpae kɔɔ fam. Sɛ ɛbɔ ade a wɔasie, ɔhye, anaa baabi a hwee nni hɔ a, na ɛda mfonini bi adi wɔ ne sanba sɛnkyerɛnne no mu. Mfiase no ɛyɛ den sɛ wobehu wɔn, nanso sɛ wonya osuahu a, ɛbɛyɛ mmerɛw.
  
  Kennedy wosow ne ti kyerɛɛ Dahl. "So Sweden asraafo no wɔ biribiara?"
  
  Dahl ka kyerɛɛ no anibere so sɛ: "Ade a ɛte sɛɛ ho hia." "Yɛwɔ afiri yi a wɔde afrafra a ɛma wohu atopae ne nsu afiri a ahintaw. Mfiridwuma mu nimdeɛ a ɛkorɔn yiye."
  
  Adekyee paee wɔ wim, na afei mununkum fitaa a ɛyɛ mmerɛw pam no bere a Parnevik teɛteɛɛm no. "Ha! Saa ohoni yi te sɛ Vikingfo atrae dedaw bi. So wuhu akyi kwan kurukuruwa no - weinom ne afasuo a ewo ho ban - ne nneyoee a ewo ahinanan a ewo mu no? Eyinom yɛ atrae nketewa."
  
  "Enti, momma yɛnkyerɛ ofie a ɛsõ sen biara..." Ben de ahopere fii ase.
  
  Parnevik kae sɛ: "Dabi. "Ɛsɛ sɛ eyi yɛ mpɔtam hɔ dan tenten - beae a wohyiam anaa apontow. Heidi, sɛ ɔwɔ ha ampa a, anka obenya ofie a ɛto so abien a ɛso sen biara."
  
  Bere a wimhyɛn no sian nkakrankakra no, mfonini ahorow a emu da hɔ puei. Ankyɛ na wɔhyɛɛ atrae no agyirae pefee wɔ asase ase anammɔn pii, na ankyɛ na wohuu ofie a ɛto so abien a ɛso sen biara no.
  
  Dahl twee adwene sii kɔla bi a emu dɔ, a ɛyɛ mmerɛw araa ma ebia wɔrenhu gye sɛ obi rehwehwɛ so sɛ: "Woahu eyi." "Eyi kyerɛ sɛ baabi a ɛda hɔ kwa, na ɛwɔ Heidi fie ase pɛɛ. Ɔdanee ne ho kae sɛ: "Damn." "Ɔsii ne fie wɔ Mimir abura no atifi pɛɛ!"
  
  
  ADUAN ADUAN ABIEN
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN, NKWASƐM
  
  
  Bere a na wɔwɔ fam na wɔnantew akwansin pii afa wuram a ɛyɛ nsu so no, Dahl hyɛe sɛ wonnyina. Drake hwɛɛ nea obetumi aka ho asɛm nkutoo sɛ, wɔ Dino-Rock honhom foforo a ɔne Kennedy kyɛ mu no, adwumayɛfo a wɔyɛ ahorow ahorow. Na Thorsten Dahl ne ne mmarima baasa na wogyinaa Swedenfo ne SGG ananmu, Wells ne asraafo du na wogyinaa SAS ananmu. Wogyaw obiako wɔ Hawaii, na na wapirapira. Wɔtew Delta Team so ma ɛbɛyɛɛ nnipa baanum; afei na Ben, Parnevik, Kennedy ne n"ankasa nso wɔ hɔ. Hayden traa wimhyɛn no mu.
  
  Ná onipa biako mpo nni wɔn mu a wɔn adwuma no mu nsɛnnennen nhaw no. Nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na wimhyɛn no retwɛn, a wɔde pɛtro ahyɛ mu ma na wɔde akode ahyɛ mu ma, a Figures no wɔ mu, a wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔde wɔn bɛkɔ wiase baabiara no sii aniberesɛm a tebea no yɛ so dua kɛse.
  
  Dahl kae bere a obiara de anidaso hwɛɛ no sɛ: "Sɛ ɛboa a, minhu sɛnea wobetumi ahu yɛn saa bere yi." "Fi ase denam nneɛma a ɛpaapae a emu yɛ hare a wode bedi dwuma de aprapra anammɔn kakraa bi akɔ fam no so, afei bere aso sɛ wobɔ rake."
  
  Parnevik twitwiw ne nsa sɛ: "Hwɛ yiye." "Yɛmpɛ sɛ ɛbɛhwe ase."
  
  Dahl de anigye kae sɛ: "Mma ɛnhaw wo." "Wɔ tumi ahorow a ɛwɔ ha no ntam no, misusuw sɛ yɛwɔ kuw bi a wɔn ho akokwaw, Ɔbenfo."
  
  Ná ɔserew a ɛyɛ abufuw bi wɔ hɔ. Drake yɛɛ nneɛma a atwa wɔn ho ahyia no mu nhwehwɛmu. Wɔde ɔkwan a ɛtrɛw sii hɔ, na wogyaw mmarima wɔ nkoko pii a atwa beae a radar a ɛhyɛn fam kyerɛ sɛ bere bi na awɛmfo dan dedaw bi gyina hɔ no atifi. Sɛ ɛyɛ papa ma Vikingfo ne wɔn nyinaa a...
  
  Ná sare wɔ asasetaw no so na ɛhɔ yɛ dinn, na ɛkame ayɛ sɛ mframa a ano yɛ hare no nkanyan nnua a enyin kɔ baabi a ɛwɔ apuei fam no. Osu fii ase tɔe kakra na afei egyinae ansa na ɛrebɔ mmɔden bio.
  
  Ben telefon a wokura kyin bɔɔ. N"aniwa yɛɛ sɛ nea ɛyɛ ahonhommɔne. "Agya? Adagyew ara kwa. Mɛsan afrɛ wo wɔ hyɛn no akyi. " Ɔtoo afiri no mu, na ɔhwɛɛ Drake. Ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ: "Minni bere." "Wonim dedaw sɛ biribi rekɔ so, wonnim nea ɛyɛ kɛkɛ."
  
  Drake de ne ti too fam na ɔhwɛɛ ɔtopae a edi kan no a wanhinhim. Sare, turf ne efĩ tu kɔɔ wim. Ntɛm ara na wɔde ɔhwe foforo a emu dɔ kakra dii eyi akyi, na mununkum a ɛto so abien sɔree fii fam.
  
  Mmarima pii de aprannaa baa wɔn anim, na wokurakura sɔw bere a wokurakura akode no. Surreal scene.
  
  Parnevik bɔɔ n"ano sɛ: "Hwɛ yiye." "Yɛrempɛ sɛ obiara bɛma ne nan ayɛ nsu." Ɔserewee te sɛ nea ɛyɛ aseresɛm a ɛsen biara wɔ abakɔsɛm mu.
  
  Mfonini bi a emu da hɔ a wɔde hwɛ nneɛma nyinaa mu no kyerɛɛ tokuru bi wɔ Heidi fie tenten no ase a ɛkɔ ɔbodan kɛse bi mu. Ɛda adi sɛ na ɛnyɛ abura bi a ɛda hɔ ara kwa, na kuw no dii mfomso wɔ ahwɛyiye afã. Egyee dɔnhwerew biako foforo a wɔde ahwɛyiye tutu fam na wogyinaa hɔ mpɛn pii bere a Parnevik bɔɔ ose na osuaa nneɛma a wɔatu no ho ade ansa na wɔreyera wɔ mframa a ɛyɛ tratraa mu no.
  
  Drake de saa bere yi hyehyɛɛ n"adwene. Ɛde besi nnɛ no, na ɔte nka sɛ ɔte roller coaster a onni breki biara so. Mfe yi nyinaa akyi mpo no, na ɔda so ara yɛ ne su sɛ obedi ahyɛde ahorow akyi sen sɛ ɔbɛyɛ nhyehyɛe bi a ɔde bɛyɛ ade, enti na ohia bere pii de asusuw nneɛma ho sen, sɛ yɛbɛka no yiye a, Ben Blake. Na onim nneɛma mmienu ampa - na wodi akyi bere nyinaa, na won atamfo hyɛ wɔn ma wɔyɛ wɔn ade wɔ tebea horow ho sen sɛ wɔbɛbɔ; akyinnye biara nni ho sɛ eyi fi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ wɔkɔɔ saa mmirikatu yi mu wɔ wɔn a wɔsɔre tia wɔn no akyi.
  
  Afei bere aso sɛ wufi ase di nkonim wɔ mmirikatu yi mu. Bio nso, na ɛte sɛ nea wɔn nkutoo ne kuw a wɔatu wɔn ho ama sɛ wobegye wiase no nkwa sen sɛ wɔde bɛto asiane mu.
  
  Enti wugye ahonhonsɛmdi di?Tete nne bi bɔɔ n"adwene mu asɛm.
  
  Dabi, obuae saa bere no ara. Nanso megye di sɛ nsɛm a ɛyɛ hu...
  
  Wɔ n"asɛmpatrɛw adwuma a etwa to mu sɛ sum ase SRT, SAS kuw titiriw bi muni no, ɔne ne kuw no mufo afoforo baasa a Alicia Miles ka ho to hintidua wɔ akuraa bi a ɛwɔ akyirikyiri wɔ Iraq Atifi fam, na wɔyɛɛ emufo ayayade na wokunkum wɔn. Sɛ yɛfa no sɛ nea ɛda adi pefee a, nea na wɔreyɛ ho nhwehwɛmu... ne sɛ wobehu Britania ne Franse asraafo a wɔda so ara wɔ wɔn nsɛmbisa no mu.
  
  Nea edii akyi bae no maa Matt Drake nna a aka wɔ Asase so no yɛɛ sum. Esiane sɛ abufuw ani afura nti, ɔne kuw no mufo baanu a aka no gyaee ayayade no.
  
  "Ogya a ɛyɛ adamfofa su" foforo a esii wɔ nnipa pii mu.
  
  Alicia Miles gyinaa hɔ hwɛɛ, na na biribiara a ɛyɛ nwonwa biara ansɛe no wɔ ɔkwan biako so anaa ɔkwan foforo so. Wantumi ansiw ayayade no ano, na wantumi ansiw ayayadefo no wu ano. Nanso odii n"asahene no ahyɛde akyi.
  
  Matt Drake na ɔkyerɛwee.
  
  Eyi akyi no, ɔsraani no asetra baa awiei maa no, ɔdɔ abusuabɔ a ɔboaa no nyinaa bubui asinasin. Nanso ɔsom adwuma no a wogyaee no nkyerɛ sɛ nkae no ano brɛɛ ase. Ne yere nyanee no anadwo biara na afei ɔde ne ho firii ne mpa a fifiri ayɛ so ma no so, na osui wɔ fam hɔ bere a wampene sɛ ɔbɛka ne bɔne no.
  
  Afei ohui sɛ Kennedy gyina n"anim, na ɔreserew te sɛ nea ɔwɔ wimhyɛn mu. Ne ti nhwi sɛn hɔ mmerɛw na n"anim yɛɛ hyew na ɛyɛ basabasa denam ne serew no so. Aniwa a ɛwɔ mfinimfini ne Victoria"s Secret nipadua a wɔde sukuu kyerɛkyerɛfo suban pa ne adwumayɛ mu ahosodi aka ho. Ɛyɛ afrafra koraa.
  
  Ɔserewee san n"akyi. Thorsten Dahl teɛɛm sɛ: "Kɔ akenkan mu kɔ akyiri! Yɛhia akwankyerɛfoɔ ma Asefoɔ no."
  
  Bere a Ben bisaa no nea Descender yɛ no, ɔserewee kɛkɛ. "Mifi Hollywood anansesɛm mu tẽẽ, m"adamfo. Wokae sɛnea owifo bi huruw fii ɔdan bi so na wɔyɛɛ nsakrae wɔ ne ahuruhuruw no mu ma ɛne milimita no hyia ansa na wɔregyae n"asehwe no? Wiɛ, Blue Diamond Lander ne mfiri a wɔde di dwuma."
  
  "Nwunu".
  
  Drake huu ne Ɔsahene dedaw no sɛ ɔde nkakrankakra di akɔneaba na ɔfaa kɔfe toa a wɔde ama no no. Saa nkɔmmɔbɔ yi ayɛ bere tiaa bi a wɔreyɛ. Ná Drake pɛ sɛ ɔde ba awiei.
  
  "Mai?" Obisae, na ɔde n"anofafa sii fam denneennen sɛnea ɛbɛyɛ a obiara ante n"asɛmmisa no ase.
  
  "Hm?" - a mebisae.
  
  "Ka kyerɛ me kɛkɛ".
  
  "Goodness gracious, dude, wɔ nsɛm a ɛda adi sɛ wunni a wode ma a ɛfa w"anigyede dedaw no ho akyi no, ɛkame ayɛ sɛ mintumi mfa me ho nto so sɛ mɛma freebies mprempren, so metumi?"
  
  Drake antumi annyɛ hwee sɛ obesiw serew bi ano. "Woyɛ akwakoraa fĩ, wunim saa?"
  
  "Eyi ne nea ɛma mekɔ so tra m"agodie no atifi. Afei ka asɛm bi a efi ne kokoam asɛmpatrɛw adwuma no biako mu kyerɛ me-ɛno mu biara."
  
  "Eye... Ebia mɛbɔ wo hokwan no wɔ ha na mama wo biribi a ɛyɛ tame," Drake kae. "Anaasɛ wobɛtumi atwɛn kɔsi sɛ yei nyinaa bɛba awieeɛ na mede sika kɔkɔɔ no ama wo...wonim deɛ ɛno nko ara."
  
  "Tokyo Cos-con a ɛwɔ hɔ?"
  
  "Tokyo Cos-con a wɔyɛ adwuma wɔ hɔ. Bere a Mai kɔɔ sum ase wɔ Japan cosplay nhyiam kɛse a ɛsen biara ase sɛ ɔrekɔhyɛn Fuchu Triads a na wɔredi nguamansɛm adwuma no so saa bere no mu na wakyere wɔn no."
  
  Ná ɛte sɛ nea Wells rebɛnya akisikuru. "Yesu, Drake, na ɔkyerɛwee. Woyɛ ɔkwasea. Okay afei, nanso gye me di, wode me ka seesei," ɔhome. "Japanfo no twee no fii Hong Kong kɛkɛ, wɔ atoro nipasu ase pɛɛ, a wɔammɔ kɔkɔ, na wɔsɛee nkataso a na ɔde mfe abien ayɛ no koraa."
  
  Drake maa no n"ano a abue, na onnye nni. "Da".
  
  "Me nsɛm nso."
  
  "Adɛn?"
  
  "Afei nso m"asɛmmisa a edi hɔ. Nanso, Drake, so ɛnyɛ nea ɛda adi pefee?"
  
  Drake susuw ho. "Nea nkutoo ne sɛ ɔno ne nea oye sen biara a wɔwɔ. Nea eye sen biara a wɔanya pɛn. Na ɛbɛyɛ sɛ wɔn ani abere wɔ ho."
  
  "Yɛagye frɛ afi wɔn Atemmu Dwumadibea ne Ɔmanpanyin hɔ bɛyɛ nnɔnhwerew dunum ni, te sɛ Yankeesfo no ara pɛ. Wɔbɛgye biribiara atom akyerɛ yɛn - wɔsomaa no sɛ ɔnkɔhwehwɛ La Veraine ɛfiri sɛ ɛno nko ara ne nkitahodie a wɔahu wɔ saa basabasayɛ yi a akɔ soro dedaw abɛyɛ adeyɛ kɛseɛ a ɛrekɔ so wɔ okyinnsoromma yi so seesei ara. Nnɔnhwerew kakraa bi pɛ na wɔahyɛ yɛn ma yɛaka yɛn bɔne akyerɛ wɔn."
  
  Drake yɛɛ n"anim basabasa. "So biribi wɔ hɔ a enti ɛnsɛ sɛ yɛka yɛn bɔne mprempren? May bɛyɛ adetɔ a ɛyɛ nwonwa."
  
  "Mepene so, ɔhokafo, nanso nniso ahorow yɛ nniso ahorow, na sɛ́ wiase no wɔ asiane mu anaasɛ ɛnte saa no, wɔpɛ sɛ wodi wɔn agodie nketewa no, ɛnte saa?"
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ tokuru bi a ɛwɔ fam so. "Ɛte sɛ nea wɔasiesie wɔn ho."
  
  
  * * * .
  
  
  Wɔde sɛnea Drake sian no sii hɔ sɛ anammɔn 126. Wɔde afiri bi a wɔfrɛ no quick release muzzle hyɛɛ ne nsam na wɔde akyi bag maa no. Ɔtwee odumgyafo bi dade kyɛw a na kanea a wɔde tow ade abɔ ne ti so na ɔhwehwɛɛ n"akyi bag mu. Kanea kɛse bi, oxygen tank, akode, aduan, nsu, radio, mmoa a edi kan - biribiara a ohia ma abodan mu. Ɔtwee nsateaa a emu yɛ duru na ɔkɔɔ amoa no ano.
  
  "Geronimo?" ɔka kyerɛɛ Kennedy a ɔne Ben ne Ɔbenfo no traa abansoro no so no sɛ ɔmmoa mma wɔnhwɛ wɔn atwa ho ahyia no.
  
  Ɔkae sɛ: "Anaasɛ fa wo nansoaa, fa wo nan ase na nya anidaso."
  
  Drake serewee bɔne kyerɛɛ no sɛ, "Yɛbɛsan aba eyi so akyiri yi," ɔkaa saa na ohuruw kɔɔ sum no mu.
  
  Ntɛm ara na ɔtee nka sɛ daimond kɔkɔɔ a ɛrepue no akanyan no. Ahoɔhare a ɔde hwe ase no so tew bere a ɔhwee ase no, na ne ntwahonan ketewa no bɔɔ mpɛn ɔha wɔ sekan biara mu. Abura no afasuo - anigyesɛm ne sɛ seesei ayow - hyerɛn twaam wɔ kaleidoscopic flashes mu, te sɛ sini dedaw a ɛyɛ tuntum ne fitaa mu. Awiei koraa no, siane no brɛɛ ase ma ɛyɛɛ sɛ ɛrewea, na Drake tee nka sɛ ne mpaboa no rehuruw brɛoo afi ɔbotan a ɛyɛ den no so. Ɔpiaa ano no na ɔtee nka sɛ afiri a wɔde bɔ ade no afi ne ahobammɔ bɛlt mu. Drake hwɛɛ ɔkwan a wɔfaa so danee no Ascendant ansa na ɔde n"ani kyerɛɛ baabi a Dal ne mmarima dumien fã gyina hɔ retwɛn no.
  
  Fam no yɛɛ mmerɛw wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so, nanso ɔkae sɛ ɛyɛ nneɛma a asɛe a wɔayɛ no amu.
  
  Dahl kae sɛ: "Sɛ yɛde toto nea yehuu wɔ radar a ɛhyɛn fam so a, ɔbodan yi sua ma ɛyɛ nwonwa." "Anka obetumi abu akontaa wɔ ɔkwan a ɛnteɛ so. Trɛw mu na hwehwɛ... tuntum bi... anaa biribi a ɛte saa."
  
  Swedenni no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so, na n"ankasa nimdeɛ a onni no maa n"ani gyei. Drake ani gyee ho. Ɔde nkakrankakra twaa ɔbodan no ho hyiae, suaa afasu a ɛnteɛ no ho ade na ne ho popoe, ɛmfa ho atade a ɛyɛ den a wɔde maa no no. Ná abotan ne asase tɔn mpempem pii repiapia no, na na ɔwɔ ha, na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛkɔ akyiri. Wɔ ne fam no, na ɛte sɛ ɔsraani asetra.
  
  Dahl nam videofon a ɛwɔ akwan abien so ne Parnevik dii nkitaho. Ɔbenfo no teɛɛm de "nyansahyɛ ahorow" pii ma enti Dahl dum nnyigyei no wɔ simma abien akyi. Asraafo no tiatiaa ɔbodan no mu kosii sɛ Delta mmarima no mu biako teɛɛm sɛ: "Mewɔ mfonini ahorow wɔ ha. Ɛwom sɛ ɛyɛ ade ketewaa bi de."
  
  Dahl dum videofon no. Parnevik nne yɛɛ den na emu da hɔ, na afei egyinae bere a Dahl de telefon a wokura kyin no baa ɔfasu no ho no.
  
  "Wohu eyi?"
  
  "Ja! Det ar bra a ɛwɔ hɔ! Bra!" Parnevik hweree ne Borɔfo kasa esiane anigye nti. "Walknott... mmm... akofoɔ a wɔakum wɔn no kɔndua. Eyi ne Odin agyiraehyɛde, ahinanan abiɛsa, anaa Borromean ahinanan, a ɛne adwene a ɛne sɛ owu a anuonyam wom wɔ ɔko mu no wɔ abusuabɔ."
  
  Drake wosow ne ti. "Vikingfo a Wɔyɛ Mogya."
  
  "Wɔtaa hu saa agyiraehyɛde yi wɔ "mfonini abo" a ɛkyerɛ akofo akokodurufo a wɔde hyɛmma anaa apɔnkɔ tu kwan kɔ Valhalla - Odin ahemfie a wowuwui so. Eyi hyɛ adwene a ɛne sɛ yɛahu Valhalla a ɛyɛ mmerɛw no mu den bio."
  
  SAS nipa a ɔyɛ tẽẽ no kae sɛ: "Pa kyɛw sɛ masɛe wo parade, ɔhokafo, nanso ɔfasu yi mu yɛ duru te sɛ m"asew."
  
  Wɔn nyinaa san wɔn akyi anammɔn biako, na wɔde wɔn dade kyɛw akanea no kyerɛɛ baabi a wɔmfaa wɔn nsa nkaa no.
  
  "Ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ atoro ɔfasu." Ɛkaa kakraa bi na guy no de anigye teɛteɛɛm. "Ɛbɛyɛ sɛ ɛte saa!"
  
  Drake tee Ben nne kumaa no sɛ: "Twɛn." "Ɛsan ka sɛ wɔsan frɛ Valknoth Owu Nhama, Odin akyidifo a na wɔwɔ basabasayɛ owu ho akɔnnɔ no ho sɛnkyerɛnne. Migye di ankasa sɛ eyi betumi ayɛ kɔkɔbɔ."
  
  "Nkwaseasɛm". Drake ahomegye no yɛ nea efi komam.
  
  Kennedy nne bae sɛ: "Adwene bi ni, mmarima." "Na afasu no nyinaa a wɔbɛhwehwɛ mu yiye nso ɛ. Sɛ wunya Walknott pii, nanso afei wunya ɔfasu a hwee nni hɔ a, anka mɛpaw eyi."
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ: "Ɛnyɛ den mma wo sɛ wobɛka." "Sɛ́ wobɛtra soro hɔ ne biribiara."
  
  Wɔpaapaee mu, na wɔde abotan afasu no twitwiw nsateakwaa biara. Wɔpopaa mfutuma a ɛwɔ mfehaha pii mu, popaa akraman nhama na wɔpam nsunsu fii hɔ. Awiei koraa no, wohuu Valknotfo abiɛsa foforo.
  
  Drake kae sɛ: "Ɛyɛ kɛse." "Ɛyɛ afasu anan, nneɛma anan a ɛyɛ nhama. Dɛn koraa na yɛyɛ mprempren?"
  
  "So wɔn nyinaa yɛ pɛ?" - ɔbenfo no bisae wɔ ahodwiriw mu.
  
  Asraafo no mu biako de Parnevik mfonini bi kyerɛe wɔ videophone screen no so. "Eye, minnim mo ho asɛm, nanso migye di sɛ mabrɛ sɛ mɛtie no. Anka Swedenni damn no awie yɛn bere tenten a atwam ni."
  
  Ben nne kae sɛ: "Twɛn." "Aniwa no wɔ Mimir abura mu, ɛnyɛ..." ne nne yerae wɔ static a ɛyɛ hwirema no akyi, na afei screen no yɛɛ sum. Dahl wosow no, ɔdanee no na odum, nanso ankosi hwee.
  
  "Nsɛnhunu. Dɛn na na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛka?
  
  Na Drake reyɛ asusuw ho bere a videofon no san baa nkwa mu na Ben anim hyɛɛ screen no ma. "Minnim nea esii. Nanso tie - Aniwa no wo Mimir abura mu, ennye obodan a ewo n'ase no mu. Te aseɛ?"
  
  "Aane. Enti yɛtwam wɔn wɔ kwan a yɛresiane no so?"
  
  "Mesusu sɛ yiw".
  
  "Nanso dɛn ntia?" Dahl bisae a na onnye nni. "Ɛnde dɛn nti na wɔbɔɔ ɔbodan yi koraa? Na radar a ɛhyɛn fam no kyerɛe pefee sɛ baabi kɛse bi wɔ ase. Nokwarem no, na ɛsɛ sɛ Piece no wɔ fam hɔ."
  
  "Gye sɛ-" Drake tee awɔw a ɛyɛ hu nka. "Gye sɛ beae yi yɛ afiri."
  
  Mpofirim ara na ɛte sɛ nea Dahl nnim. "Ɛbɛyɛ dɛn na ɛte saa?"
  
  "So saa ahunmu yi wɔ yɛn ase? Na sɛ ɛyɛ amoa a enni ase nso ɛ?"
  
  "Eyi kyerɛ sɛ wugyina dɔte apɔw so!" Ɔbarima no de ehu teɛteɛɛm. "Afidie! Ná ebetumi abubu bere biara. Fi hɔ mprempren!"
  
  Wɔhwɛɛ wɔn ho wɔn ho denneennen bere biako a enni awiei a na ɛyɛ owu a ɛyɛ hu. Ná wɔn nyinaa pɛ sɛ wɔtra ase bɔne saa. Na afei biribiara sesae. Nea bere bi na ɛyɛ mpaapaemu wɔ kɔnkrit fam no, afei de na ɛyɛ ɔfasu a ɛyɛ den a apaapae. Saa nnyigyei a ɛyɛ nwonwa a ɛtetew yi mfi ɔbo no a ɛretu no, na mmom efi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na fam no mu repaapae nkakrankakra fi n"awiei akɔ n"awiei no.
  
  Na amoa a enni awiei wɔ wɔn ase....
  
  Mmarima baanum no de abufuw tow hyɛɛ Ascendants baanu no so. Bere a woduu hɔ, a na wɔda so te ase no, Dahl teɛɛm sɛ ɔmfa nhyehyɛe nsan mma.
  
  "Mo baanu di kan nkɔ. Onyankopɔn nti, yɛ katee."
  
  Parnevik kae sɛ: "Na bere a woreforo akɔ soro no, hwɛ nneɛma a atwa wo ho ahyia no yiye titiriw. Yɛmpɛ sɛ yɛbɛpa artifact no."
  
  "Nnyɛ ɔkwasea, Parnevik." Ná Dahl adwene atu afra wɔ nkɔmhyɛ ahorow ho. Ná Drake nhuu no saa da. Ɔde n"ani kyerɛɛ Drake kae sɛ: "Yɛn baanu a wotwa to no bɛhwɛ bere a yɛrekɔ no." "Ɛyɛ me ne wo".
  
  Videofon no san bɔɔ biep bio na edum. Dahl wosow no te sɛ nea ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛmene no. "Akyinnye biara nni ho sɛ Yankeesfo no adome wɔn."
  
  Egyee awarefo a wodi kan no simma abiɛsa ansa na wɔrekɔ fam. Afei abiɛsa foforo ma baanu a wɔto so abien no. Drake dwenee nneɛma a ebetumi asi wɔ simma asia mu nyinaa ho -osuahu a ɛfata wɔ ne nkwa nna nyinaa mu, anaasɛ biribiara koraa. Wɔ ne fam no na ɛyɛ nea etwa to. Biribiara nni hɔ gye dɔte a ɛrebɔ gyegyeegye, ɔbo a ɛresakra a ɛrebɔ denneennen, nea ɛbae ara kwa a ɛreyɛ gyegyeegye, a esi gyinae sɛ ebia ɔde nkwa anaa owu betua no ka.
  
  Ná fam a ɛwɔ sɛnkyerɛnnede a edi kan a wohuu no ase no abubu. Ná kɔkɔbɔ biara nni hɔ; te sɛ nea fam no agyae honhom no ara kwa na ahwe ase wɔ werɛfi mu. Drake foroo abura no kɔɔ akyiri sɛnea obetumi. Ɛkari pɛ wɔ n"afã horow mmom sen sɛ ɛbɛtra ɔbodan no fam a ɛyɛ mmerɛw no so. Dahl yɛɛ abura no fã foforo atuu, na ɔde ne nsa abien nyinaa kurakuraa nhama a ɛyɛ ahabammono bi mu, na na mpɛtea a ɛwɔ n"ayeforohyia nsateaa so no da kanea a ɛwɔ Drake dade kyɛw so no adi.
  
  Drake maa n"ani so, hwehwɛɛ hama a ɛyɛ den biara a wobetumi de abɔ wɔn hama ho. Afei ɔtee sɛ Dahl reteɛm sɛ: "Shit!" na ɔhwɛɛ fam wɔ bere a ɛsɛ mu pɛpɛɛpɛ huu videofon no sɛ ɛretwa ne ho fi n"awiei akɔ awiei wɔ ɔkwan a ɛyɛ bɔne so brɛoo ansa na ɛrehwe ase a ɛyɛ mmerɛw wɔ ɔbodan no fam.
  
  Esiane sɛ na hard drive no ayɛ mmerɛw nti, ɛmaa kwan, na ɛhwee tokuru tuntum bi mu te sɛ Drake adaeso dedaw a ɛne sɛ obefi abusua ase no. Ahum bi baa wɔn nkyɛn, na ɛmaa mframa a ɛyɛ basabasa a esum a wontumi nka ho asɛm ahyɛ mu ma fii baabi a abɔde a anifuraefo no hintaw na wɔhwe ase no fii hɔ.
  
  Na, ɔhwɛɛ saa sunsuma a enni din no bun no mu no, Drake san huu ne mmofraberem gyidi a ɔwɔ wɔ mmoa a wɔyɛ keka ho no.
  
  Nnyigyei bi a ɛyɛ mmerɛw a ɛrehuruhuruw bae, na hama bi fi soro sian bae, na ɛrebɔ. Drake de anisɔ kyeree no na ɔde bataa ne hama ho. Dahl nso yɛɛ saa ara, na na ne ho yɛ fitaa koro, na wɔn baanu nyinaa miaa wɔn bɔton ahorow no mu.
  
  Drake hwɛɛ sɛnea ɛhɔ yɛ hyew no. Osuaa ne fã a ɛwɔ abura no mu bere a Dahl yɛɛ ne ho mfonini wɔ ɔfã foforo no. Mpɛn pii no wogyinaa hɔ na wɔkotow kɔɔ wɔn anim sɛ wɔrebɛhwɛ no yiye, nanso bere biara a wɔanhu hwee. Anamɔn ɔha na ɛkɔɔ, na afei aduɔkron. Drake yii ne nsa mu mogya, nanso wanhu hwee. Wɔkɔɔ so, afei de anammɔn aduonum, na afei Drake huu hann a enni hɔ, sum a ɛyɛ kusuu a ɛtwetwe hann a ɔtow guu ne so no ara kwa.
  
  Nnua a ɛtrɛw, a ɛyɛ nsensanee wɔ anoano, a nsu anaa nsunsu nka ho. Drake tumi huu nsusuwso a ɛwɔ ne soro no na egyee no bere kakra ansa na ɔde dade kyɛw no asi hɔ yiye.
  
  Nanso bere a ɔyɛɛ no...
  
  Ani. Odin aniwa ho sɛnkyerɛnne kwan so mfonini, a wɔde nnua ayɛ na wɔagyaw wɔ ha... hena na ɔyɛe?
  
  Odin ankasa na ɔkyerɛwee? Mfe mpempem pii a atwam ni? Ɔkyerɛwfo: Heidi? So na ɛyɛ nea ntease wom kɛse anaasɛ kakraa bi?
  
  Dahl de ahoyeraw hwɛɛ fam. "Yɛn nyinaa yiyedi nti, Drake, ntow eyi ngu."
  
  
  ADUAN ABIƐSA
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN, NKWASƐM
  
  
  Drake fii Mimir abura no mu puei, na okura nnua a wɔde ayɛ abopon no kɔɔ soro te sɛ nkonimbo. Ansa na ɔrebɛka asɛmfua biara no, wɔde atirimɔden twee no fii ne hama so tow guu fam.
  
  "Hey, ma wo bo dwo..." Ɔhwɛɛ daeɛ afiri a ɛfiri Hong Kong, foforɔ no mu baako no trunk no ase. Ɔbobɔɔ ne ho kakra na ɔhunuu asraafoɔ a wɔawuwu na wɔrewuwu sɛ wɔda sare so - Delta, SGG, SAS - na wɔn akyi Kennedy, a ɔbu nkotodwe a ɔde tuo akyerɛ ne ti.
  
  Wohuu sɛ wɔhyɛ Ben ma ogyina hɔ tẽẽ wɔ afiri a wɔde menewa mu, na Alicia Miles nsa a mmɔborohunu nnim no kuraa ne kɔn mu denneennen. Ɛkaa kakraa bi na Drake koma bubui bere a ohui sɛ Ben da so ara kura ne fon mu wɔ ne nsam no. Clinging kosi me home a etwa to...
  
  Canadani Colby Taylor baa Drake anim sɛ: "Ma Britania no nnyina hɔ." "Ma ɔnhwɛ sɛnea ne nnamfo wuwu-adanse a ɛkyerɛ sɛ metumi afa ne fã biara ansa na makum ne nkwa."
  
  Drake maa ɔko mu ogya no hwim kɔɔ ne akwaa mu. "Nea woreda no adi ara ne sɛ saa beae yi tra ase ma ɛne nea ɛka wɔ damn guidebook no mu hyia - sɛ ɛyɛ mmoa a wɔyɛ keka asase."
  
  Ɔpepepemfo no serewee sɛ: "Hwɛ sɛnea ɛyɛ anwensɛm." "Na ɛyɛ nokware." Ma me Aniwa no." Ɔtenee ne nsa te sɛ abofra a ɔrebisa pii. Ɔsraani a wɔabɔ no paa no de Odin aniwa mfonini bi kɔmaa nkurɔfo. "Kama. Ɛno ara dɔɔso. Enti wo wimhyɛn no wɔ he, Drake? Mepɛ wo asinasin na afei mifi saa nwura tokuru yi mu."
  
  "Worennya biribiara a Shield no nka ho," Drake kaa saa... adeɛ a ɛdi kan a ɛbaa n"adwene mu. "Na afei hwehwɛ sɛnea ɛbɛyɛ asase mfonini ma Ragnarok."
  
  Taylor serewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ abofono so sɛ: "Ɔkwasea." "Adeɛ baako pɛ nti a yɛwɔ ha nnɛ na ɛnyɛ mfeɛ aduonu a atwam ni ne sɛ nnansa yi ara na wɔhunuu Kyɛm no. Nanso, migye di sɛ wunim eyi dedaw. So worebɔ mmɔden sɛ wobɛbrɛ me ase? Wosusu sɛ mɛwia me ho na mama wo hokwan foforɔ? Wiɛ, Owura Drake, ma menka nkyerɛ wo. Ɔ..." ɔde ne nsa kyerɛɛ Alicia so, "ɔnnhwe ase. Ɔno. . sika kɔkɔɔ afunumu a ɛyɛ den, ɛno ne nea ɔyɛ!"
  
  Drake hwɛɛ sɛnea ne kan yɔnko dwumayɛni no miaa Ben ma owui no. "Ɔbɛtɔn wo ama nea ɔbɔ ka kɛse no."
  
  "Me na me ne obi a ɔbɔ ka kɛse sen biara, wowie shit."
  
  Na ɛdenam Providence apɛde so no, obi de saa bere yi dii dwuma de tow tuo. Tuo no gyegyeegye denneennen wɔ kwae no mu. Taylor asraafo a wɔabɔ wɔn paa no mu biako de aniwa foforo a ɛto so abiɛsa hwee ase, na owui amonom hɔ ara.
  
  Colby Taylor yɛɛ sɛ nea onnye nni sekan biako. Ɔte sɛ nea Bryan Adams huruw fii kwae mu nkyɛe na ofii ase bɔɔ "Summer of '69." N"ani danee nkuku. Afei n"asraafo a wɔabɔ wɔn paa no mu biako kɔhwee no, na ɔbɔɔ no hwee fam, na asraafo a wɔabɔ wɔn paa no mogya retu no, na ɔreteɛteɛm na ɔrepere, na owui. Drake wɔ wɔn nkyɛn wɔ bere tiaa bi mu bere a kɔbere tetew mframa a ɛwɔ wɔn atifi no mu no.
  
  Biribiara sii bere koro mu. Kennedy tow ne nipadua no kɔɔ soro. Ná ne ti nhwi no atifi ne ɔwɛmfo a ɔkata ne so no hwene no di nkitaho denneennen araa ma na onhu nea asi mpo. Ntɛm ara na fa telefon no to hɔ.
  
  Atuo a ano yɛ den tu kɔɔ anim ne akyi; wɔsɛee asraafo a wɔabɔ wɔn paa a wɔkyeree wɔn wɔ petee mu no.
  
  Wogyaee Thorsten Dahl bere a ɔsraani a wɔabɔ no paa a okura no no hweree ne ti nkyem anan mu abiɛsa wɔ tuo a ɛto so abiɛsa a ɛkaae fii tuo no mu no mu no. SGG sahene no kɔɔ Ɔbenfo Parnevik nkyɛn te sɛ krak na ofii ase twee akwakoraa no kɔɔ nnua a wɔaboaboa ano so.
  
  Drake adwene a edi kan ne Ben ho. Bere a ɔresiesie ne ho sɛ ɔbɛtow kyakya denneennen no, gyidi a onni no wosow no te sɛ anyinam ahoɔden a ɛyɛ watt apem. Alicia tow abarimaa no to nkyɛn na ɔkɔɔ n"anim wɔ Drake ankasa so. Mpofirim ara tuo bi puei wɔ ne nsam; na ɛnyɛ nea ɛho hia sɛ ɛyɛ nea ɛwɔ he. Ná ɔne abien no nyinaa di awu pɛpɛɛpɛ.
  
  Ɔfaa no, na ɔde n"adwene sii so.
  
  Drake trɛw ne nsa mu kɔɔ nkyɛnkyɛn de yɛɛ aniwu. Adɛn?
  
  Ná ne serew no yɛ anigye, te sɛ ɔbonsam bi a wahu nam a wɔmfaa ne nsa nkaa no wɔ amena bi a osusuwii sɛ wɔde adi dwuma bere tenten mu de.
  
  Ɔtwee agyan no. Drake hwirew, na ɔhwɛɛ ɔhyew kwan na afei ne ho bɛtɔ no na afei ɛyaw, nanso n"adwene aniwa no kyeree n"amemene no na ohui sɛ wasakra ne botae wɔ bere a etwa to no mu... na ɔde atuo abiɛsa guu ɔsraani a wɔabɔ no ka no mu a ɛkataa Colby nipadua a ne bo afuw no so Taylor na ɔkyerɛwee. Mommma yɛmfa yɛn ho nto asiane mu.
  
  SAS asraafo baanu ne Delta Marines baanu nyaa wɔn ti didii mu. SAS no kyeree Ben na wɔtwee no kɔe. Nea na aka wɔ Delta Team no siesiee ne ho sɛ wɔbɛsan de ogya ato nnua kwae bi a ɛbɛn hɔ so.
  
  Atuo pii bɔɔ denneennen. Delta guy no danee ne ho na ɔhwee ase. Ná ɔfoforo no rewea ne yafunu so akɔ baabi a Wells ahwe ase, wɔ Mimir Abura no fã foforo. Wells nipadua a ɛda fam no wosow bere a Amerikani no twee no fii hɔ no, na ɛyɛ adanse a ɛkyerɛ sɛ ɔte ase.
  
  Simma kakraa a edi hɔ no twaam wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Alicia de abufuw teɛteɛɛm na ohuruw dii Amerikani ɔsraani no akyi. Bere a ɔdanee ne ho de ne nsateaa hyiaa no no, ogyinaa hɔ sekan biako.
  
  Drake tee sɛ ɔreka sɛ: "Dan wo ho." "Kɔ kɔ kɛkɛ."
  
  "Merennyaw ɔbarima yi."
  
  Ansa na ɔregyae hellgya nyinaa mu no, ɔkae sɛ: "Mo Amerikafo, momma no nnya ahomegye kɛkɛ." Amerika bɔɔlbɔfo a ɔsen biara no san n"akyi, na ɔto hintidua faa sare a ɛyɛ den no mu, na odii kan kuraa ne nsa biako mu na afei ɔhinhim bere a na ɛrebubu no ansa na n"ani biako hweree n"ani na awiei koraa no ɔhwee ase a wanhinhim mpo.
  
  Drake teɛɛm, tuu mmirika kɔɔ Alicia nkyɛn bere a ɔfaa Wells kɔla no.
  
  "Woabɔ dam?" - teateaam. "So woabɔ dam koraa?"
  
  Alicia ani yɛɛ awudisɛm sɛ: "Ɔrekɔ abura no mu." "Wubetumi akɔka ne ho anaasɛ worenkɔka ho, Drake. Wo gyinaesi no."
  
  "Dɛn nti na wɔ Onyankopɔn din mu? Adɛn?"
  
  "Da bi, Drake. Da bi, sɛ wunya nkwa wɔ eyi mu a, wubehu."
  
  Drake gyinaa hɔ kakra sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛhome. Dɛn na na ɔrepɛ akyerɛ? Nanso sɛ́ wobɛhwere n"adwene mprempren a, ɛbɛyɛ sɛ wobɛto nsa afrɛ owu ampa te sɛ nea wakum ne ho. Ɔfrɛɛ ne ntetee nkae, n"adwene, ne SAS nimdeɛ nyinaa. Ɔde akuturukubɔ akuturuku tẽẽ, jab, mmeamudua bɔɔ no. Ɔkasa tiae, na ɔhwɛɛ sɛ ɔde ahoɔden a ɛbɔ ne nsateaa bɛbɔ ne nsateaa bere biara, nanso afei de na ɔbɛn no yiye.
  
  Baabi a na ɔpɛ sɛ ɔkɔ.
  
  Ɔde ne nsateaa kyerɛɛ ne kɔn so. Ɔfaa ɔfã bi, kɔɔ ne kotodwe a ɛreforo no mu tẽẽ, a na n"atirimpɔw ne sɛ obebubu mpampam kakraa bi na wama n"asehwe ase brɛoo.
  
  Nanso ɔbobɔw ne nkotodwe ntam kosii sɛ ɛbɛne wɔ ɔkwan a ɛyɛ ahodwiriw so, na wɔn ntam kwan yɛ nsateakwaa biako, na wɔn ani ne aniwa.
  
  Aniwa akɛse. Aniwa a ɛyɛ nwonwa.
  
  Ná wɔyɛ mmoa a wɔkyere mmoa we kɛse wɔ wiase no mu biako.
  
  "Woyɛ mmerɛw te sɛ akokoaa a wɔde wicker ayɛ, Matt."
  
  N"asɛm a ɔkae no maa ne nnompe yɛɛ nwini bere a ɔkɔɔ n"anim, tenee ne nsa, na ɔtow no guu wim no. Ɔde ne ho sii fam wɔ n"akyi, na na ne home ayɛ basaa. Sekan biako mpo akyi no na ɔte ne so, na ne nkotodwe rebɔ ne owia ntini mu, na ne moma so abɔ ne de, na ɛma ohu nsoromma.
  
  Bere a ɔsan hwɛɛ wɔn ho wɔn ho ani so no, ɔkaa no asɛm a ɛyɛ sereserew sɛ, "Monna fam."
  
  Nanso ɛnyɛ ɔno na na ɛsɛ sɛ ɔpaw. Na nea obetumi ayɛ ara ne sɛ ɔbɛma ne nsa so, na wahuruhuruw akɔ nkyɛn akɔhwɛ bere a ɔde ne fã twee Wells a na n"adwene mu yɛ no naa no fã kɔɔ amoa a enni ase a wonim no sɛ Mimir Abura no ano no.
  
  Drake teɛɛm, na ɔperee ne ho kosii ne nkotodwe so. Esiane sɛ na n"ani awu wɔ nkogudi ho, na mfaso pii a wahwere fi bere a ɔde ne ho hyɛɛ adesamma abusua no mu no maa ne ho dwiriw no nti, nea otumi hwɛe ara kwa.
  
  Alicia hwim Wells faa abura no ano. SAS sahene no anteɛteɛm mpo.
  
  Drake wosow bere a ɔsɔre gyinaa ne nan so, na ne ti ne ne nipadua teɛteɛɛm. Alicia kɔɔ Colby Taylor nkyɛn a na ɔda so ara yɛ foforo na ɔyɛ nnam te sɛ ahohuru bere mu oguammaa. Drake a n"akyi kyerɛ Germanfo no tee nka sɛ onni ahobammɔ te sɛ hyɛn mu dwumayɛni a ɔte po so hyɛn a ɛhwɛ Kraken a na ɛwɔ hɔ ansa na abakɔsɛm reba so, nanso wanhinhim.
  
  Alicia twee ɔsraani a wɔabɔ no ka a wawu no amu fii Taylor ho. Ɔpepepemfo no sɔre gyinaa hɔ, n"aniwa ayɛ kɛse, na ɔhwɛɛ fi Miles so kɔɔ Drake so kɔɔ nnua no so.
  
  Efi nnua a sum kata so no akyi no, nnipa a wɔte sɛ ahonhonsɛmdifo fii ase puei, na wɔtee nka sɛ wɔwɔ fie wɔ ɔman a ɛyɛ anansesɛm yi mu. Adwemmɔne no sɛee bere a wɔbɛn hɔ araa ma wohuu wɔn akode no.
  
  Drake nantew dedaw. Ná otumi hu nnipa no sɛ wɔrebɛn, na onim sɛ wɔyɛ Germanfo a wɔte sɛ akɔre a wɔaba sɛ wɔrebɛfa asade no nyinaa.
  
  Drake de ahodwiriw hwɛɛ wɔn nkonimdi no akode no. Alicia kyeree Canadani ɔpepepemfo no ne kɔn mu kɛkɛ na ɔpiaa no kosii sɛ n"aniwa fii ne ti so. Ɔserewee wɔ n"adwene a ɛyɛ basaa no ho ansa na ɔredi n"anim akɔ Mimir abura no ho na ɔde ne ti too anoano.
  
  Drake hui sɛ ɔwɔ nneɛma afoforo a ɛsɛ sɛ ɔde di kan. Ɔtwee ne ho fii adeyɛ no ho, na ɔde Alicia ne Taylor dii dwuma sɛ kyɛm. Oduu kwae no ho na ɔtoaa so nantew, na ɔde nkakrankakra foroo koko ketewaa bi a sare wɔ so.
  
  Alicia de ne nsa kyerɛɛ tokuru no mu na ɔwosow Taylor kosii sɛ ɔsrɛɛ mmɔborohunu sɛ: "Ebia wubenya biribi a wobɛboaboa ano wɔ hɔ, wo megalomaniac ɔkwasea," ɔde asɛm a ɛyɛ yaw na ɔtow ne nipadua no guu baabi a ɛda hɔ kwa a enni awiei no mu. Ne nteɛteɛm no yɛɛ dɛ kakra, afei egyaee. Drake susuw ho sɛ ebia ɔbarima bi a ɔhwee amoa a enni ase mu teɛm daa, na sɛ obiara nni hɔ a ɔbɛte no a, so na ɛho hia ankasa?
  
  Saa bere yi na Milo adu n"adamfo abeawa no nkyɛn. Drake tee sɛ ɔreka sɛ, "Adɛn nti na hell woyɛɛ saa? Ɔpanyin no ani begye saa afunumu yi ho sɛ ɔte ase."
  
  Na Alicia mmuae: "Ka komm, Milo. Ná merehwɛ kwan sɛ mehyia Abel Frey. Woasiesie wo ho sɛ wobɛkɔ?"
  
  Milo serewee bɔne kɔɔ koko no atifi. "Yɛrenwie wɔn?"
  
  "Nnyɛ afunumu. Wɔda so ara kura akode na wokurakura asase a ɛkorɔn no. So wowɔ nea yɛbaa hɔ no?"
  
  "Odin afã akron no nyinaa wɔ hɔ na ɛyɛ adwuma. Wo wimhyɛn no ayɛ frigye!" - teateaam. "Momma mo ani nnye anadwo wɔ asase a awu yi so!"
  
  Drake hwɛɛ sɛnea Germanfo no de ahwɛyiye san wɔn akyi no. Wiase no wosow kɛkɛ wɔ anoano. Wɔbaa saa kwan yi nyinaa so na wɔde nneɛma pii bɔɔ afɔre. Wɔpam wɔn ho kɔɔ fam.
  
  Nea ɛbɛyɛ na wɔahwere biribiara ama Germanfo wɔ line a etwa to no nkutoo.
  
  Ben de anigye serewee te sɛ nea ɔrekenkan n"adwene sɛ: "Yiw." "Te sɛ nea asetra suasua bɔɔlbɔ, ɛnte saa?"
  
  
  ADUAN ADUAN AN
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN, NKWASƐM
  
  
  Ná owia no rekɔtɔ wɔ baabi a ɛhɔ yɛ hann bere a Europafo ne wɔn Amerikani yɔnko biako pɛ a aka no rehinhim akɔ mmeae a ɛkorɔn no. Ná mframa a ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ nwini rebɔ. Nhwehwɛmu a wɔyɛe ntɛmntɛm daa no adi sɛ SAS asraafo no mu biako pirapirae na Ɔbenfo Parnevik nso rehu amane. Eyi nyɛ nwonwa sɛ wususuw nea wafa mu no ho a.
  
  Dahl nam satellite telefon so ne baabi a wɔwɔ no dii nkitaho. Ná mmoa yɛ bɛyɛ nnɔnhwerew abien.
  
  Drake hwee ase wɔ Ben nkyɛn bere a wogyinaa kwae ketewaa bi a nnua a ɛda hɔ kwa a asasetaw a ɛda hɔ atwa wɔn ho ahyia mu no.
  
  Ben nsɛm a edi kan: "Minim sɛ nnipa afoforo wuwui, Matt, nanso mewɔ anidaso ara kwa sɛ Karin ne Hayden ho ye. Mepa wo kyɛw ankasa."
  
  Drake ani wui sɛ obegye atom sɛ ne werɛ afi sɛ Hayden da so ara ka wimhyɛn no ho. "Nha wo ho. Ɛyɛ `abɔde mu ade. Nsɛnnennen no ye koraa ma Karin, ɛfata Hayden nso," ogye toom, efisɛ na wahwere tumi a ɔde siesie baabi wɔ asɛmpatrɛw adwuma no mu. "Wokura mu dɛn, adamfo?"
  
  Ben faa ne fon a ɔde di dwuma wɔ nsa so. "Ɔda so te ase".
  
  "Yɛakɔ akyirikyiri fi bere a wɔyɛɛ ntadehyɛ ho ɔyɛkyerɛ no."
  
  Ben kaa no anibere so sɛ: "Ɛkame ayɛ sɛ menkae." "Matt, ɛkame ayɛ sɛ menkae sɛnea na m"asetra te ansa na eyi refi ase. Na ɛyɛ... nna dedaw?"
  
  "Sɛ wopɛ a, metumi akae wo. Frontman of Nna Ɔfasu no mu. Taylor Momson a ɔreyɛ atɔ no. Telefon a wɔde di dwuma wɔ nsa so no ayɛ adesoa dodo. Rent a wɔde tua ho ka. Me reyɛ swooning wɔ Taylor ho.
  
  "Yɛahwere biribiara."
  
  "Atoro biara nni ha, Ben -sɛ ɛnyɛ wo a, anka yɛrentumi nkɔ akyiri saa."
  
  "Wunim me, adamfo. Anka mɛboa obiara." Na ɛyɛ mmuae a wɔahyɛ da ayɛ, nanso Drake tumi hui sɛ n"ani gye ayeyi no ho. Ne werɛ amfi eyi bere a Ben dii suit ahorow no ne Scandinavia ɔbenfo no mpo so nkonim no.
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ ɛno ne nea Hayden hui wɔ ne ho. Ohuu onipa a ɔwɔ mu no sɛ wafi ase hyerɛn. Drake bɔɔ mpae hwehwɛɛ n"ahobammɔ, nanso na biribiara nni hɔ a obetumi ayɛ ama no mprempren.
  
  Kennedy hwee wɔn nkyɛn. "Mewɔ anidaso sɛ manhaw mo mmarima. Wote sɛ nea wofata yiye."
  
  Drake kae sɛ: "Ɛnyɛ wo," na Ben de ne ti too fam. "Afei woyɛ yɛn mu biako."
  
  "Hmm, aseda, misusuw sɛ. Ɛyɛ nkamfo?"
  
  Drake maa adwene no so. "Obiara a obetumi ne me adi Dino Rock agodie kakraa bi no yɛ me nuabarima nkwa nna nyinaa."
  
  "Anadwo nyinaa, onipa, anadwo mũ nyinaa."
  
  Ben sii apini. Ɔhwɛɛ ne ho hyiae sɛ: "Enti." "Esum durui ara kwa."
  
  Drake hwɛɛ wuram a enni awiei no. Ná kɔkɔɔ tuntum a etwa to no retɔ fi wim a ɛwɔ akyirikyiri sen biara no ara kwa. "Damn, mebɔ kyakya sɛ awɔw ba wɔ ha anadwo."
  
  Dahl kɔɔ wɔn nkyɛn. "Enti eyi ne awiei, mmarima? So yɛawie? Wiase hia yɛn."
  
  Mframa a ɛbɔ denneennen no tetew ne nsɛm no mu, na ɛbɔɔ petee wɔ asasetaw no so.
  
  Parnevik fii baabi a na ɔregye n"ahome no kasae, na ɔde n"akyi too dua bi so. "Tie, umm, woka kyerɛɛ me sɛ wuhuu afã horow no mfonini biako pɛ a wonim wɔ wɔn nhyehyɛe ankasa mu. Mfonini bi a bere bi na ɛyɛ John Dillinger dea."
  
  Dahl kyerɛkyerɛɛ mu sɛ: "Yiw, nanso ade no kɔɔ akwantu mu wɔ "60 mfe no mu." "Yɛrentumi nnye nni sɛ wɔansuasua, titiriw saa Vikingfo a abakɔsɛm agye wɔn adwene no mu biako."
  
  Ná ɔbenfo no ho atɔ no araa ma ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ, "Oo. Meda wo ase."
  
  Esum koraa, na nsoromma ɔpepem biako hyerɛn wɔ soro. Nkorabata no wosow na nhaban no yɛɛ gyegyeegye. Ben fi awosu mu bɛn Drake fã biako. Kennedy nso yɛɛ ɔfoforo no nso saa ara.
  
  Baabi a Kennedy asen kaa n"ankasa de no, Drake tee ogya nka. Ná nea obetumi ayɛ ara ne sɛ ɔde n"adwene besi nea Dahl reka no so.
  
  Swedenni no kae sɛ: "Kɛm no ne yɛn anidaso a etwa to."
  
  So ɔhyɛɛ da te bɛn hɔ saa? Drake susuw ho. Sɔ mu....
  
  Onyankopɔn, na akyɛ a ɔnte nka saa. Ɛde no san kɔɔ nna a na mmeawa yɛ mmeawa na mmarimaa ho yeraw wɔn, na wɔhyɛ T-shirt wɔ sukyerɛmma mu na wɔde wɔn nnamfo mmeawa di akɔneaba wɔ kurow no mu Kwasida awia ansa na wɔretɔ CD a wɔpɛ ama wɔn na wɔde popcorn ne sare reyɛ wɔn ho aduru wɔ sinidan mu no mu .
  
  Nna a ɛho nni asɛm, atwam bere tenten. Wɔkaee no bere tenten na awerɛhosɛm ne sɛ, ɔyerae.
  
  "Bɔ ban?" Ɔde ne ho gyee nkɔmmɔbɔ no mu. "Dɛn?"
  
  Dahl yɛɛ n"anim basabasa kyerɛɛ no. "Kɔ so, wo Yorkshire ɔkwasea a ɔyɛ srade. Yɛkaa sɛ Shield no ne ade titiriw a ɛkɔ akyiri wɔ ha. Sɛ enni hɔ a, wontumi nyɛ hwee efisɛ ɛno na ɛkyerɛ beae a Ragnarok wɔ no. Wode ade soronko nso na eye sene nkyekyem afoforo no - te se se ewo dwumadie soronko bi a edi. Deɛ ani si so. " .
  
  "Te sɛ dɛn?"
  
  Dahl de ne Oxford kasa a eye sen biara kae sɛ: "Fuuuuck." "Bisa me biribi fa agumadi ho."
  
  "YOO. Adɛn nti na hell Leeds United de ne nsa hyɛɛ Thomas Brolin ase ɔkwan biara so?
  
  Dahl anim yɛɛ tenten na afei ɛyɛɛ den. Ná ɔrebɛkasa atia bere a dede bi a ɛyɛ nwonwa bubuu kommyɛ no.
  
  Team. Si apini a efi esum mu.
  
  Nnyigyei a ɛkanyan ehu a edi kan. Drake de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Kristo te ase." "Dɛn- ?"
  
  Ɛsan sii bio. Nteɛteɛm, a ɛte sɛ aboa, nanso ɛyɛ guttural, te sɛ nea efi biribi kɛse bi mu. Ɛmaa anadwo no wee.
  
  "Wokae?" Wɔ asɛm bi a ɛyɛ hu a ɛnyɛ awosu mu no, Ben kae sɛ: "Eyi ne Grendel man. Aboa kɛse a ofi Beowulf hɔ. Atetesɛm da so ara wɔ hɔ a ɛkyerɛ sɛ aboa kɛse te saa mmeae yi."
  
  Drake de anigye kae sɛ: "Ade biako pɛ a mekae fi Beowulf hɔ ne Angelina Jolie afunumu." "Nanso afei, misusuw sɛ wobetumi aka saa ara afa ne sini dodow no ara ho."
  
  "SHH!" - Kennedy hwirew ne ho. "Dɛn koraa ne saa dede no?"
  
  Nteɛteɛm no bae bio, na afei na ɛbɛn hɔ. Drake bɔɔ mmɔden denneennen sɛ obehu biribiara wɔ sum no mu, na ɔyɛɛ n"adwene sɛ ntini a ɛda hɔ kwa a ɛrepere ne ho reba ne nkyɛn, nnompe retɔ, nam a aporɔw asinasin abata wɔn sẽ a ɛyɛ nsensanee no ntam.
  
  Ɔmaa tuo no so, na na ɔmpɛ sɛ ɔbɛbɔ afoforo no hu, nanso na onni ahotoso dodo sɛ ɔde bɛto asiane mu.
  
  Torsten Dahl de n"ankasa tuo sii n"ani so. SAS sraani a ɔfata no twee sekan bi fii mu. Kommyɛ de nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree anadwo no sen sɛnea Gordon Brown de nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree UK sikasɛm, na ɔde piapiaa no ma ɛyɛɛ mmerɛw.
  
  Nnyigyei a ɛyɛ mmerɛw. Clank.Biribi a na ɛte sɛ anammɔn a ɛyɛ hare....
  
  Nanso na eyinom yɛ nan bɛn? Drake susuw ho. Onipa anaa...?
  
  Sɛ ɔtee sɛ nsateaa rebɔ a, anka obetumi ayi ne nsɛmma nhoma no nyinaa adi wɔ ehu mu.
  
  Damn saa anansesɛm dedaw yi.
  
  Ɛkaa kakraa bi na ne koma mu ntini a ɛwɔ ne koma mu no ankasa paee bere a Ben telefon a wokura kyin no nyaa nkwa mpofirim no. Ben de ahodwiriw tow guu wim, nanso afei ɔde nkamfo kyeree no bere a na ɔresian no.
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae ansa na ɔrehu nea wabua no sɛ: "Nkwaseasɛm!" "O, hi, maame."
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ obesiw mogya a ɛrebɔ wɔ n"amemene mu no ano. "Twa mu. Twitwa mu!"
  
  Ben kae sɛ: "Wɔ tiafi mu. Mɛfrɛ wo akyiri yi!"
  
  "Kama". Ná Kennedy nne yɛ komm ma ɛyɛ nwonwa.
  
  Drake tiee asɛm no. Si apini no san bae bio, na na ɛyɛ teateaa na ɛyɛ yaw. Eyi akyi no, wɔbɔɔ akyirikyiri, te sɛ nea nea ɔyɛ dede no atow ɔbo. Su foforo nteɛm, na afei osu....
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ ɔyɛ onipa saa bere yi! Na Drake de ahopere kɔɔ ɔko mu. "Ɛyɛ Wells!" Ɔde ahopere kɔɔ sum no mu, na awosu de no kɔɔ Mimir abura no ho tẽẽ na esiw no wɔ anoano.
  
  Wells sii apini sɛ: "Boa me," na ɔde ne nsateaa a apaapae na mogya ayɛ no ma no de ne nsa kaa ɔbotan no ano a ɛyɛ nsensanee no. "Mekyeree nhama no biako so... bere a na merekɔ fam no. Ɛkame ayɛ sɛ me nsa bubui. Saa bitch yi wɔ... biribi foforo a ɛsɛ sɛ ɔyɛ de kum... me."
  
  Drake faa ne mu duru, na ogyee no fii ahofadi a ɔbɛsan ahwe ase akɔ anadwo a enni awiei no mu.
  
  
  * * * .
  
  
  Bere a Wells de ɔhyew kyekyeree ne ho na ɔregye n"ahome no, Drake wosow ne ti kyerɛɛ no kɛkɛ.
  
  Wells bɔɔ ose sɛ: "Mampɛ sɛ mefi ɔko ase da...wɔ SAS no mu."
  
  "Ɛnde ɛnyɛ hwee, efisɛ me ne Alicia nyɛ SAS no fã bio."
  
  Wɔ ne nkyɛn no, Ben bisabisaa Parnevik nsɛm te sɛ nea biribiara nsii. "Wususuw sɛ Kyɛm no yɛ safe bi?"
  
  "Kɛm no yɛ biribiara. Eyi betumi ayɛ safe no, nanso akyinnye biara nni ho sɛ ɛyɛ nea aka nyinaa."
  
  "Akɔ?" Drake san kaa saa bio, na ɔmaa n"ani so. Ɔde n"adwene sii Ben I-phone no so. "Nokwarem no, yenim!"
  
  Ben dii n"anim anammɔn biako, na ɔde geek ahoɔhare rebɔ "Shield of Odin" google. Ná mfonini a epuei no sua, nanso Ben yɛɛ kɛse ntɛmntɛm sen sɛnea Drake betumi asusuw mpo. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkae sɛnea Kyɛm no te. Kurukuruwa, a mfinimfini kurukuruwa a wɔama so, na wɔakyekyɛ akyi rim no mu anan a ɛyɛ pɛ.
  
  Ben kuraa I-phone no mu kɔ akyiri, na ɛmaa obiara tumi boaboaa ne ho ano.
  
  Kennedy kae sɛ: "Ɛyɛ mmerɛw." "Ragnarok a ɛwɔ Vegas no. Obiara wɔ Vegas."
  
  Ɔbarima no de ne nsa twitwiw ne hwene mu. "Sɛnea wɔde Kyɛm no si hɔ no kyerɛ afã horow anan a ɛsono emu biara a atwa mmuae no ho ahyia wɔ mfinimfini. Woahu? Momma yɛmfa din nhyɛ wɔn din Atifi, Apuei, Anafo ne Atɔe na ama yɛahu nea yɛreka ho asɛm."
  
  Ben kae sɛ: "Ɛyɛ kɛse. "Wiɛ, Atɔe Famfo da adi pefee. Mihu Peaw ne Aniwa abien."
  
  "Anafo fam yɛ Ɔpɔnkɔ ne abien, um, Mpaku, misusuw." Drake teateaa n"ani sɛnea obetumi biara.
  
  "Ɛno ara!" Ná ɔbarima no resu. "Woayɛ no yie." Efisɛ ɛbɛyɛ sɛ Valkyries abien na ɛwɔ Apuei fam. Aane? Woahu?"
  
  Drake bɔɔ n"ani denneennen sɛ ɔde n"adwene sii so, na ohuu nea wobetumi abu no sɛ mmea akofo a wɔte apɔnkɔ abien a wɔwɔ ntaban so. "Damn Starbucks!" Ɔkaa ntam. "Cafe a Wi-Fi a wontua hwee wɔ wiase baabiara gye eyi!"
  
  "Enti..." Kennedy de ahopopo kae, "na uh, Shield nni Shield wɔ so?"
  
  "Hmmm...!" Ɔbenfo no suaa ade denneennen, na ɔbaa Ben kwan so na wɔbɔɔ no adamfofa kwan so akuturuku. "So wubetumi ayɛ kɛse kakra bio?"
  
  "Daabi. Eyi ne ne hye."
  
  Dahl fi n"akongua so kae sɛ: "Minhu agyiraehyɛde foforo biara wɔ East Side." "Nanso Atifi fam no yɛ anigye koraa."
  
  Drake danee n"adwene na ɔtee ahodwiriw nka. "Awurade, eyi ne Odin agyiraehyɛde. Ahinanan abiɛsa a ɛka bom. Ade koro no ara na yehuu wɔ abura no mu."
  
  "Nanso dɛn ne eyi? Dahl twee adwene sii agyiraehyɛde ketewaa bi a ɛwɔ ahinanan no biako ase benkum so so. Bere a Ben rebɛn no, wɔn nyinaa teɛɛm sɛ, "Ɛyɛ Kyɛm!"
  
  Kommyɛ a ɛyɛ aniwu dii hene. Drake sɛee n"amemene no. Dɛn nti na wɔde Kyɛm agyiraehyɛde no sii ahinanan no mu? Ɛda adi sɛ eyi yɛ sɛnkyerɛnne, nea emu nna hɔ ara kwa.
  
  "Anka ɛbɛyɛ mmerɛw kɛse wɔ sini kɛse no so!" Ɔbenfo no de ne hwene kae.
  
  Ben kae sɛ: "Gyae nwiinwii." "Mma ɛnni wo so nkonim."
  
  Kennedy kae sɛ: "Adwene bi ni." "So ahinanan no betumi agyina hɔ ama biribi foforo a ɛnyɛ "Odin kɔndua" yi anaa biribi foforo?"
  
  "Ahintasɛm mu sɛnkyerɛnne bi a ɛne Onyankopɔn wɔ abusuabɔ a kan no na wobu no sɛ anansesɛm ara kwa no atirimpɔw a ɛwɔ kokoam?" Ɔbarima no serewee. "Nokwarem no, ɛnte saa".
  
  Drake de ne mpampam petepetee baabi a Alicia Miles kyerɛɛ no sɛ mfe ason a wunnyaa ntetee no gyee wo ntɔkwaw no kɛse. Na wabrɛ no ase, nanso onyaa awerɛkyekye wɔ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ɔte ase na wɔda so ara - kɛkɛ - wɔ agodie no mu.
  
  Dahl bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma obiara awerɛhyem sɛ: "Helikopta no benya Intanɛt a wɔde ahyɛ mu." "Bɛyɛ... oh, simma aduasa mu."
  
  "Okay, okay, mfinimfini ade no nso ɛ?" Drake yɛɛ ne fam de. "Ntrɛwmu abien a ɛte sɛ abofra mfonini a ɛwɔ nufu abiɛsa ne jellyfish."
  
  Ben de "jellyfish" aniwa no yɛɛ kɛse sɛ: "Na Shield no bio." "Mfonini koro no ara a ɛwɔ Atifi fam fã no. Enti yɛwɔ Kyɛm no mfonini abien wɔ Kyɛm no ankasa so. Mfinimfini fã a ɛyɛ freeform abien, ne abiɛsa a ɛyɛ biako," na ɔkae, na ɔde ne ti too Kennedy so. "Ebia eyinom nyɛ ahinanan koraa."
  
  Parnevik kae sɛ: "Wiɛ, anyɛ yiye koraa no, eyi si me nsusuwii a ɛne sɛ Kyɛm no ne ɔfã titiriw no so dua."
  
  Dahl susuw ho sɛ: "Saa nsɛm a wɔahyehyɛ yi ma mekae biribi." "Mintumi nka nea ɛyɛ kɛkɛ."
  
  Anka Drake betumi de ankorankoro ntua a ɛyɛ abofono bi aba, nanso ɔkɔɔ so dii ne ho so. Nkɔso, na osusuwii sɛ. Swedenni a ɔyɛ ahantan no ne wɔn akɔ akyirikyiri na mprempren wanya obu kakra.
  
  "Hwɛ!" Ben teɛteɛɛm, na ɛmaa wɔn nyinaa huruwii. "Nhama teateaa bi wɔ hɔ a ɛkame ayɛ sɛ ɛho nhia a ɛka Kyɛm no mfonini abien no nyinaa bom!"
  
  Parnevik nwiinwii sɛ: "Nea ɛnkyerɛ yɛn hwee ankasa."
  
  "Anaasɛ..." Drake susuw ho, na ɔkaee nna a ɔkenkan asraafo asase mfonini no, "anaasɛ... sɛ woba so ɔkwan foforo so a, yenim sɛ Kyɛm no yɛ Ragnarok kaad. Saa mfonini abien yi betumi ayɛ beae koro a wɔde wɔn adwene si so wɔ mfonini ahorow abien mu... Hwɛ biako pɛ na ɛyɛ sorokɔ, na foforo no..."
  
  Ben kae sɛ: "Ɛno ne nhyehyɛe no!"
  
  Saa bere no, wɔtee helikopta bi a ɛreba no nnyigyei. Dahl kaa eyi ho asɛm denam ne sukuu dedaw a ɔde ne ho hyɛɛ mu no a ɔdaa no adi denam GPRS a odum no so. Ɔde n"ani kyerɛɛ sum mu kaa obiara ho bere a abibifo kɛse bi bɛn hɔ no.
  
  Ɔde serew fã kae sɛ: "Wiɛ, yenni pii a yebetumi apaw." "Ɛsɛ sɛ, uh, yɛfa asɛm yi."
  
  
  * * * .
  
  
  Bere a ɔkɔɔ hyɛn no mu na ɔtraa ase no, Dahl de Sony Vaio laptop a ne kɛse yɛ nsateakwaa 20 a na ɛde n"ankasa modem a wotumi fa so, a ɛte sɛ I-phone dii dwuma no fii ase. Ɛdenam mobile network a wɔde di dwuma so no, anka wobenya Intanɛt.
  
  Drake toaa n"adwene keteke no so sɛ: "Eyi yɛ asase mfonini." "Enti momma yɛnyɛ no saa. Ɛda adi sɛ mfinimfini, mfinimfini asɛm no, ne nhyehyɛe no hwɛbea. Enti, kɔpi mfonini no, fa softwea bi a ɛma wohu asase ho nsɛm di dwuma, na hwɛ nea ɛbɛba."
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ Parnevik hwehwɛɛ adwene a wɔatrɛw mu no mu sɛ: "Hmm." "Dɛn nti na wode ohoni foforo a ɛte sɛ awotwaa ka ho bere a kyɛm agyiraehyɛde no wɔ, uh, Medusa so. " .
  
  "Nsɛm a wofi ase?" Kennedy faa hokwan bi.
  
  Ná helikopta no wosow, na na mframa a ano yɛ den no na ɛretu. Wɔhyɛɛ wimhyɛnkafo no sɛ ontu wimhyɛn nkɔ Oslo kosi sɛ obenya akwankyerɛ foforo. Na SGG kuw a ɛto so abien no retwɛn wɔn wɔ hɔ.
  
  "Sɔ dwumadi no hwɛ, Torsten."
  
  Dahl de ahodwiriw buae mpofirim sɛ: "Mewɔ dedaw, nanso minhia." "Ná minim sɛ ɛte sɛ nea saa nsusuwii ahorow yi a minim. Eyi ne Scandinavia a ɛwɔ asase mfonini no so! Awotwaa no yɛ Norway, Sweden ne Finland. Medusa yɛ Iceland. Nwanwa."
  
  Sekan fã biako akyi no, laptop no ping ne abiɛsa a ebetumi ayɛ matches. Software a wɔde hu nneɛma a wɔfrɛ no algorithms no mu duru bɛn sen biara ɔha biara mu aduɔkron awotwe-ɛno ne Scandinavia.
  
  Drake de obu bɔɔ ne ti kyerɛɛ Dahl.
  
  "Ragnarok a ɛwɔ Iceland?" Ɔbarima no susuw ho. "Nanso dɛn ntia?"
  
  Drake de ne nsateaa kyerɛɛ Iceland mpoano ne faako a Shield agyiraehyɛde no wɔ sɛ: "Fa saa nsusuwii ahorow yi ma wimhyɛnkafo no." "Nti. Yɛaka akyi nnɔnhwerew pii dedaw."
  
  Ben de awerɛhow kae sɛ: "Nanso yenni asinasin a wɔabɔ no dam no." "Germanfo wɔ wɔn. Na wɔn nkutoo na wobetumi ahu Anyame no Ɔboda no denam Shards no so."
  
  Na afei Thorsten Dahl serewee ankasa, na ɔmaa Drake susuw ho. Swedenni no kae sɛ: "Oo, dabi," na ɛkame ayɛ sɛ na ne serew no yɛ ɔbɔnefo. "Mewɔ adwene a eye sen sɛ mɛyɛ basabasa wɔ saa damn asinasin yi ho. Bere nyinaa na ɛte saa. Ma wɔntena sauerkraut no mu!"
  
  "Woreyɛ? Ma mensusuw ho - so na wonnhunu Shield no wo Iceland?" Ben bisae, na ɔde ne nsusuwii a emu da hɔ wɔ nhyɛso ase san maa Drake ani gyee ho.
  
  Parnevik kae sɛ: "Yiw, na sɛ eyi ne tete beae a na Ragnarok wɔ a, ntease wom. Anka Odin kyɛm no bɛhwe ase wɔ baabi a owui no."
  
  Kennedy dii fɛw sɛ: "Oo, ntease wom mprempren, Ɔbenfo." "Afei saa mmarima yi asi biribiara ho gyinae ama wo."
  
  Ben de serew kakra kae sɛ: "Wiɛ, sɛ ɛboa a, yɛda so ara wɔ ahintasɛm kɛse a ɛsɛ sɛ yedi ho dwuma." "Tete Odin agyiraehyɛde no ntease - ahinanan abiɛsa."
  
  
  ADUAN ADUAN nnum
  
  
  
  Iceland na ɛwɔ hɔ
  
  
  Iceland mpoano yɛ nsukyenee, ɛhɔ yɛ toro na ɛyɛ kɔla ahorow, na nsukyenee akɛse di adwini wɔ mmeae bi, na asorɔkye a ano yɛ den ne mframa a ɛbɔ denneennen ma ɛyɛ mmerɛw wɔ mmeae afoforo. Abotan a ɛwɔ mpoano ne abotan tuntum, nsukyenee a ɛyɛ akɛse ne ne nyinaa mu no, zen kommyɛ bi wɔ hɔ. Asiane ne ahoɔfɛ kɔ bom, na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛdwodwo ɔkwantufo a ɔnyɛ ahwɛyiye no na wɔde no aba awiei a ɛnyɛ ne bere mu de.
  
  Reykjavik twaa wɔn ho hyiae wɔ simma kakraa bi mu, na ne dan atifi kɔkɔɔ a ɛhyerɛn, adan fitaa ne mmepɔw a atwa ho ahyia a sukyerɛmma akata so no yɛ nea wɔahyɛ bɔ sɛ ɛbɛma koma a ayɛ basaa sen biara mpo ani agye.
  
  Wogyinaa asraafo atrae bi a nnipa kakraa bi na wɔte hɔ bere tiaa bi de pɛtro bɛhyɛ mu na wɔde awɔw bere mu ntade, atuo ne aduan a wɔde ma, ne biribiara a Dahl betumi asusuw ho wɔ simma du a wɔde akɔda hɔ no mu.
  
  Nanso mmarima a na wɔwɔ abibifo asraafo helikopta no mu no anhu eyinom mu biara. Wɔboaboaa wɔn ano-wɔbɔɔ botaeɛ korɔ no ho nkɔmmɔ -nanso na wɔn mu nsusuiɛ fa wɔn ankasa owuo ne wiase wuo ho -sɛdeɛ na wɔsuro na wɔsuro, ne sɛdeɛ wɔsuro ma afoforɔ.
  
  Drake ho dwiriw no. Ná ontumi nhu ɔkwan a ɔbɛfa so ama obiara anya ahobammɔ. Sɛ ɛyɛ Ragnarok a wohuu no a, ɛnde na Anyame no Ɔdamoa a wɔka ho asɛm wɔ anansesɛm mu no na edi hɔ, na na wɔn asetra abɛyɛ roulette agoru nkyɛe -nea wudi wɔ Kennedy mfatoho a n"ani gye ho kɛse, Vegas -beae a wɔde pon no ayɛ ho nhyehyɛe no.
  
  Wɔkyekyee wɔ saa hint pɔtee yi mu denam kokoam nhyehyɛe ahorow a kokoam agodini biara yɛ ne wɔn atamfo pii nhyehyɛe a wonnim so.
  
  Na afei, wɔ Ben ne Kennedy akyi - nnipa mmienu a ɔde ne nkwa bɛbɔ wɔn ho ban - na ɛsɛ sɛ Drake dwene Hayden ne Karin nyinaa ho.
  
  So ehu yi nyinaa besiw wiase no nkwa? Bere nkutoo na ɛbɛkyerɛ.
  
  Endgames dii agoru wɔ baabiara. Abel Frey ahyɛ ne de ase dedaw. Ebia Alicia ne Milo wɔ wɔn ankasa de, nanso Drake susuwii sɛ ne kan SRT yɔnko dwumayɛni no wɔ ahodwiriwde a ɛyɛ owudifo bi a n"adamfo abarimaa mpo nhwɛ kwan.
  
  Na Torsten Dahl ne Wells ntaa nkasa wɔ telefon so fi bere a wotwaa Iceland mpoano, na wonyaa ahyɛde, nsɛm a wɔde kyerɛɛ wɔn ne afotu a wɔde asɛm a ɛyɛ sereserew fii wɔn aban ahorow hɔ. Awiei koraa no, Kennedy buaa ɔfrɛ no, na ɛmaa ɔtraa ase tẽẽ simma kakraa bi na ɔde ahodwiriw wosow ne ti a ɔbrɛe.
  
  Ɔkasa kyerɛɛ Drake nkutoo. "Wokae Hayden? Ɔkyerɛwfo?Yiw, ɔyɛ n"adwuma yiye ara kwa."
  
  "Dɛn na ɛkyerɛ?"
  
  "Ɔfiri CIA, damn it. Na baabi a ɔpɛ sɛ ɔwɔ no pɛpɛɛpɛ. Wɔ saa nkwaseasɛm yi nyinaa mfinimfini."
  
  "Nkwaseasɛm". Drake maa Ben hwɛɛ no a ɛhaw no, nanso ɔda so ara gye di sɛ ɔwɔ baabi a ɛyɛ mmerɛw ma n"adamfo no. So na ɛyɛ Drake koma a ɛrema no ɔdɔ ho adwene ara kwa a ɛreka akyerɛ no sɛ Hayden nkate no yɛ nokware, anaasɛ na ɔyɛ obi ankasa?
  
  Kennedy toaa so te sɛ nea biribiara nsii sɛ: "Na ɛyɛ Ɔkyerɛwfo a ɔhwɛ Ɔman Bammɔ So no." "Ɔpɛ sɛ woyɛ, um, 'wɔ nimdeɛ mu.'"
  
  "Pa ara". Drake de ne ti too fam kyerɛɛ Dahl ne Wells. "Na ɛhɔ nso, ɛyɛ abakɔsɛm a ɛresan ayɛ ne ho bio kɛkɛ." Ɔde ɔbrɛ hwɛɛ mfɛnsere a ɛbɛn hɔ no mu. "So wubetumi agye adi, Kennedy, wɔ dapɛn a etwa to anaa nea ɛte saa akyi sɛ yɛda so ara wɔ agoru no mu?"
  
  Kennedy kae sɛ: "So wubetumi agye adi sɛ obiara gye "ogya bɛhyew yɛn" ɔsɛe da ho nkyerɛkyerɛ no di?"
  
  Ná Drake de ahopere a wabrɛ bebua bere a ase no hwee ase fii ne wiase no mu no. Mogya no yɛɛ nwini wɔ ne ntini mu bere a biribi kɛse bi puei wɔ mfɛnsere no akyi no.
  
  Biribi a ɛyɛ kɛse saa...
  
  Ɔde ɔbarima bi a ohui mpofirim sɛ biribiara a ɔdɔ no betumi awu nnɛ no nne a ehu ahyɛ mu ma no bɔɔ n"ano sɛ: "Afei mahu." "Damn it... Kennedy... Seesei mahu."
  
  
  * * * .
  
  
  Bere a ɔde ne nsa kyerɛɛ ne adiyisɛm no so na Kennedy kotow sɛ ɔrebɛhwɛ no, ɔtee nka sɛ ne nipadua nyinaa ayɛ basaa.
  
  "Oh me Nyankopɔn!" - a okaa saa. "Wei...'
  
  Drake twaa n"asɛm mu sɛ: "Minim." "Dal!Hwɛ eyi. Hwɛ!"
  
  Swedenni no kyeree ehu a ɔdaa no adi a ɛnyɛ ne su no na ɔde nkɔmmɔbɔ no baa awiei ntɛm ara. Bere tiaa bi a ɔde hwɛɛ mfɛnsere no mu no maa n"anim yɛɛ basaa wɔ adwene a ɛyɛ basaa mu. "Ɛyɛ Eyjafjallajokull kɛkɛ. Na yiw, yiw, Drake, minim, ɛnyɛ den ma me sɛ mɛka, na yiw, yiw, oyi ne nea ɔyɛɛ amanneɛbɔ nyinaa wɔ afe 2010 mu..." Ɔgyinaa hɔ kakra, transfixed, expectant.
  
  Parnevik ani so tetew no. Swedenfo nnome tu fii ne mu te sɛ agyan a awuduru wom.
  
  Afei Ben bɛn mfɛnsere no. "Wow. Eyi ne ogya bepɔw a agye din sen biara wɔ Iceland na ɛte sɛ nea ɛda so ara pae, ɛwom sɛ ɛyɛ brɛoo de."
  
  "Aane!" Ná Drake resu. "Ogya no bɛhyew yɛn. Damn ogya bepɔw kɛse. " .
  
  "Nanso nea ɛho hia sen saa no," afei Kennedy tumi toaa so, "hwɛ sɛnea anomaa aniwa hwɛ Kyɛm no, Matt. Hwɛ no!"
  
  Afei Parnevik tumi huu n"adwene: "Mmepɔw abiɛsa nyɛ ahinanan abiɛsa, sɛnea na wogye di bere nyinaa no. Ná tete nyansahufo no di mfomso. Wɔakyerɛ Odin agyiraehyɛde a agye din sen biara no ase wɔ ɔkwan a ɛnteɛ so. Oh me Nyankopɔn!"
  
  Drake hwɛɛ ogya bepɔw a ɛrepae no akyi na ohuu mmepɔw abien a ɛkorɔn mpo wɔ n"afã abien no nyinaa, a sɛ wofi soro hwɛ a, na ɛte sɛ Odin agyiraehyɛde no kɛse.
  
  Parnevik kae sɛ: "O me Nyankopɔn." "Ɛha na yɛn aniwa di yɛn anifere ankasa, efisɛ ɛwom sɛ ɛte sɛ nea mmepɔw yi bɛn Eyjafjallajokull de, nanso nokwarem no, ɛwɔ akyirikyiri kilomita ɔhaha pii. Nanso wɔka Iceland ogya mmepɔw a ɛtoatoa so no ho. Biribiara wɔ abusuabɔ".
  
  "Enti sɛ biako de ahoɔden a ɛdɔɔso sɔre na ɛne abien a aka no wɔ abusuabɔ tẽẽ a..." Kennedy toaa so.
  
  Drake wiei sɛ: "Wowɔ Ogya bepɔw kɛse bi mfiase."
  
  Dahl homee sɛ: "Anyame no Ɔboda no wɔ ogya bepɔw bi a ɛrepae mu."
  
  "Na Odin nnompe a woyi fi hɔ no ma ɛyɛ boom!" Kennedy wosow ne ti, na ne ti nhwi sen. "So wobɛhwɛ biribi a ennu saa kwan?"
  
  "Twɛn!" Afei na Dahl rehwɛ satellite mfonini a ɛkyerɛ wɔn bere a wobedu Medusa no ani so no. "Yɛda so ara hia mmoa kakra wɔ akwankyerɛ ho, na ɛno ayɛ me nhyehyɛe B bere nyinaa. Bepɔw kɛse biako wɔ abɔnten hɔ, na Abel Frey rebɛkyerɛ yɛn wɔ anim pon no mu pɛɛ."
  
  "Sɛn?" Anyɛ yiye koraa no, nne abien bisae.
  
  Dahl bɔɔ n"ani na ɔne wimhyɛnkafo no kasae. "Momma yɛn so nkɔ soro."
  
  
  * * * .
  
  
  Afei na wɔkorɔn araa ma Drake antumi anhu mmepɔw no mpo wɔ mununkum no mu. Ná obu foforo a ɔwɔ ma SGG sahene no hia mmoa kɛse.
  
  "Ɛyɛ, Torvill, yi akuafo no fi wɔn amanehunu mu, ɛnte saa?"
  
  Dahl teɛɛ so sɛ: "Thorsten," ansa na ɔrehu sɛ wɔreyɛ no nkesua. "Oh mete aseɛ." Okay, afei bɔ mmɔden sɛ wobɛkɔ so ayɛ no sɛ wubetumi a. Eyi ne m"asraafo adwuma titiriw, anaasɛ anyɛ yiye koraa no, na ɛte saa ansa na merekɔka SGG ho. Wim mfoninitwa, titiriw orthophotos. " .
  
  Drake kae sɛ: "Eyi yɛ nwonwa." "Migyina hɔ tẽẽ bere a yɛrekasa no. Dɛn koraa ne eyi?"
  
  "Eyinom yɛ mfonini ahorow a wɔatwa afi akyirikyiri "a enni ano", a wɔhwɛ fam tẽẽ, a afei wɔyɛ nsakrae wɔ geometric kwan so ma ɛne asase mfonini gyinapɛn a wogye tom hyia. Sɛ wɔde mfonini no to so wie a, nea ɛsɛ sɛ yɛyɛ ara ne sɛ yɛbɛhyehyɛ no ma ɛne "wiase ankasa" coordinates ahyia, afei..." ɔde ne nsa kyerɛɛ ne ho so.
  
  "Boom!" Kennedy serewee. "Wopɛ sɛ woka biribi te sɛ Google Earth, ɛnte saa? Sɛ 3D nni hɔ nkutoo?"
  
  "Pa ara". Drake yɛɛ n"anim basabasa. "Mewɔ anidaso sɛ eyi bɛyɛ adwuma, Dal. Eyi nkutoo ne hokwan a yɛwɔ sɛ yebedi agoru a etwa to no anim."
  
  "Saa na ɛbɛyɛ. Ɛnyɛ ɛno nko, na mmom sɛ kɔmputa no bu coordinates no ho akontaa a, yebehu baabi pɔtee a Anyame no Ɔdamoa no kwan no wɔ. Ɛho behia sɛ Germanfo a wɔyɛ asinasin akron no nyinaa wuranom koraa mpo ani sɔ."
  
  Ben de awerɛhow serewee sɛ: "Sɛ Germanfo no de asinasin no nyinaa si hɔ yiye a."
  
  "Wiɛ, ɛyɛ nokware. Yɛbɛtumi anya anidasoɔ sɛ Abel Frey nim deɛ ɔreyɛ. Akyinnye biara nni ho sɛ na ɔwɔ bere pii de sua ade."
  
  Drake hwee ase fii n"akongua so hwehwɛɛ Wells. Mihuu no sɛ ɔde abasamtu rebɔ ne fon wɔ mfɛnsere mu.
  
  "Asɛm bi wɔ hɔ a ɛfa Frey abankɛse no ho, ɔhokafo?"
  
  SAS sahene no de ne hwene bɔɔ ne mu. "Wɔatwa ho ahyia. Nanso kokoam - Castle no nnim ne adwene foforo a woahu no. German polisifo wɔ hɔ. Interpol. Wiase nniso dodow no ara ananmusifo. Nanso ɛnyɛ Mai, esiane biribi nti. Merendi atoro nkyerɛ wo Matt, eyi bɛyɛ ɔbotan a ɛyɛ den a wobɛbubu a worenhwere tɔn biara."
  
  Drake de ne ti too fam, na na ɔredwen Karin ho. Ná onim nea ebetumi aba, efisɛ na wabɔ no mpɛn pii. "Enti, yɛbɛdi kan ayɛ ɔboda no... Na afei yɛbɛhwɛ baabi a yɛbɛwie."
  
  Saa bere yi ara na anigye bi wɔ helikopta a na ɛyɛ teateaa no anim fã. Dahl danee ne ho a na anigye serew wɔ n"anim. "Frey wɔ fam hɔ mprempren! Yɛde guu mu asinasin. Sɛ yɛdan akokoaa yi wɔ full blast na yɛtow frame biako wɔ sekan biara mu a, yɛbɛkɔ ɔdamoa yi mu wɔ dɔnhwerew biako mu! " .
  
  Parnevik de obu homee sɛ: "Munya obu kakra." "Ɛyɛ Ragnarok wɔ fam hɔ. Akodibea akɛse a ɛwɔ abakɔsɛm a wonim mu no mu biako ne beae a anyɛ yiye koraa no Harmagedon biako sii. Anyame no wuwui a na wɔreteɛteɛm wɔ nsukyenee yi mu. Anyame. " .
  
  Ben Blake kae komm sɛ: "Na Abel Frey nso." "Sɛ ɔpiraa me nuabea a."
  
  
  
  ƆFA 2
  fa w'akode hyɛ wo ho...
  
  
  ADUAN ADUAN NSƐM
  
  
  
  ONYANKOPƆN NO ƆDAMOA
  
  
  Ná agodie no aba awiei.
  
  Bere a Drake ne n"ahokafo no de wimhyɛn faa Ragnarok ne Abel Frey adwumayɛfo no so, de wɔn ani kyerɛɛ bepɔw a wusiw retu no so no, na wonim sɛ Germanfo no bɛtaa wɔn denneennen. Helikopta no siane ntɛmntɛm kɔɔ sukyerɛmma a ɛyɛ mmerɛw bi a mframa a ɛbɔ bere ne bere mu ne mframa a ɛrebɔ denneennen a ɛwosow no denneennen no so. Wimhyɛnkafo no dii kuw no so kosii sɛ helikopta no hwirew baabi a ɛbɛn sɛnea obetumi, na efi fam kɔ hɔ yɛ anammɔn asia, afei ɔteɛɛm guu obiara so sɛ onnyi hellgya no mfi hɔ.
  
  "Dɔn no rebɔ!" - Dahl teɛɛm bere a ne mpaboa kaa sukyerɛmma no ara pɛ. "Momma yɛntu!"
  
  
  * * * .
  
  
  Drake teɛɛ ne nsa de boaa Ben ansa na ɔrehwɛ nneɛma a atwa wɔn ho ahyia no ho ahyia. Na ɛte sɛ nea adwenemhaw ketewaa no yɛ beae a eye sen biara a wɔde besi fam, na efi ɔkwan ketewaa a wɔrehwehwɛ mu no so kɔ hɔ yɛ kilomita biako pɛ, na na ɛyɛ asase biako pɛ a ɛwɔ akyirikyiri a ɛfata a ɛnyɛ abotan dodo anaasɛ ebetumi ayɛ magma paipu. Akatua foforo ne sɛ ebetumi aboa ma Frey adwene atu afra wɔ beae pɔtee a Ɔboda no wɔ ho.
  
  Na ɛyɛ asase a ɛyɛ kusuu, a ɛnte sɛ sɛnea ebia wiase awiei bɛyɛ, Drake susuwii. Nsõ a ɛyɛ fitaa a ɛtoatoa so, mmepɔw a ɛyɛ kusuu ne ogyaframa a ayɛ tuntum no amma wannya ahotoso kɛse bere a na ɔretwɛn sɛ Dal bɛkyerɛ ɔkwan a wɔfa so kɔ mu wɔ ne GPRS mfiri no so no. Ná ɔhwɛ kwan fã sɛ hobbit bi a ɔyɛ mmerɛw bepue afi sum a ɛyɛ kusuu no mu, na ɔkyerɛ sɛ wadu Mordor. Ná mframa no ano nyɛ den, nanso ne mframa a ɛbɔ no bere ne bere mu no kekaa n"anim te sɛ amoa mu nantwinini.
  
  "Ha". Dahl tuu mmirika faa nsõ a ɛreworo so no mu. Wɔ wɔn atifi soro no, nsenia mununkum bi sɔre kɔɔ wim a na ɛhɔ yɛ komm. Dahl de n"ani sii bepɔw a ɛda n"anim no mu mpaapaemu tuntum a ɛyɛ den no so.
  
  "Dɛn nti na obi de beae a ɛho hia na ɛyɛ kronkron saa besi ogya bepɔw mu?" Kennedy bisae bere a ɔde ne nan sii Drake nkyɛn no.
  
  Ɔde ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Ebia na ɛnyɛ nea wɔahyɛ da ayɛ sɛ ɛbɛtra hɔ daa." "Iceland apae mfehaha pii ni. Hena na anka obesusuw sɛ ogya bepɔw yi bɛpae mpɛn pii saa a ɛrennu ne tumi nyinaa?"
  
  "Gye sɛ... gye sɛ ɛpae yiye fi Odin nnompe mu. So wobetumi ama wɔadi so?"
  
  "Momma yɛnhwɛ kwan sɛ ɛnte saa."
  
  Ná sukyerɛmma ne nsõ a ɛrehuruhuruw akata wim a ɛwɔ soro no so, na ɛde anadwo a na ɛrekɔ so ntɛm no kaa ho. Owia no anhyerɛn wɔ ha; na ɛte sɛ nea Hell adi kan agye Asase so Ahemman no na okura mu denneennen.
  
  Dal faa asase a ɛnteɛ no so, na ɛtɔ mmere bi a na ɔhwe ase wɔ powder a ɛyɛ fitaa a ɛrehuruhuruw a emu dɔ a na ɔnhwɛ kwan no so. Bere a Dahl duu abotan a ɛda hɔ kwa no ho no, nkɔmmɔbɔ nyinaa gyaee wɔ saa kuw a ɛyɛ soronko yi mu - na sare a ɛso yɛ kusuu no ayɛ wɔn ma.
  
  Swedenni no de ne tuo de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Ha. "Bɛyɛ anammɔn aduonu." Ɔtew n"ani so. "Minhu biribiara a ɛda adi pefee."
  
  Drake kasa tiaa no brɛoo, a na ɔwɔ anidaso sɛ ɔbɛserew sɛ: "Afei, sɛ Cook kaa saa wɔ Hawaii mpoano a, anka yɛrennya ananse akutu da."
  
  "Anaasɛ Kona kɔfe," Kennedy tetee n"ano bere a ɔhwɛɛ no no, afei ne ho yɛɛ no hyew denneennen bere a ɔde n"ani kyerɛɛ n"akyi no.
  
  Ɔde ahoɔhare kyerɛɛ ɔkwan a ɛso yɛ digrii aduasa no so kae sɛ: "W"akyi."
  
  "Ɔkwan biara nni hɔ, ɔkwasea." Afei nkutoo na otumi serewee.
  
  "Eye, sɛ wohyɛ bɔ sɛ worenhwɛ m"afurum anibere so a." Drake de anigye bɔɔ abotan a ɛso yɛ toro no so, na ɔsɔɔ nea ɔde kura mu biara hwɛe ansa na ɔrekyekyɛ ne mu duru, na ɔde n"ani sii Dahl ne SAS ɔsraani a ɔyɛ ɔbaakofo a ɔwɔ n"atifi no so yiye. Nea odi hɔ ne Kennedy, afei Ben ne awiei koraa no Ɔbenfo ne Wells.
  
  Na obiara mpɛ sɛ wobegyaw no wɔ asɛmpatrɛw adwuma pɔtee yi mu.
  
  Bere bi no, Dahl de dede kɔɔ n"anim. Drake hwɛɛ n"akyi, nanso wanhu sɛnkyerɛnne biara a ɛkyerɛ sɛ ɔredi akyi akɔ akyiri, na na asiane biara nni ho sen Ɔmanpanyin no kasa no. Bere tiaa bi akyi no, Dahl nne hyɛn kommyɛ nkatanim no mu.
  
  "Wow, biribi wɔ ha, mmarima. Ɔbotan bi a ɛpuepue, afei benkum so dan wɔ n"akyi..." ne nne dii akyi. "Adum a ɛda hɔ a... yiw, a wɔasen anammɔn wɔ ɔbotan no mu. Ɛyɛ den yiye. Helvite!Ɛbɛyɛ sɛ na saa anyame dedaw no ho yɛ hare!"
  
  Drake duu baabi a ɛda adi no na ɔde ne ho hwee n"akyi. "So wodomee kɛkɛ, Dahl, na woyɛɛ aseresɛm? Anaasɛ bɔ mmɔden, sɛnea ɛte biara. Enti ebia woyɛ onipa wɔ ne nyinaa akyi. Damn, tokuru a ɛyɛ den bɛn ara ni. Mewɔ anidaso sɛ yɛrepere yɛn ho sɛ yebefi hɔ."
  
  Ɔde saa adwene a ɛnyɛ den yi boaa Dahl ma ɔbɔɔ ahobammɔ nhama no ho ban ansa na ɔrepia Swedenni no akɔ tokuru tuntum no mu. Ntuo a wɔde tuaa so ka pii baa m"adwenem, nanso na ɛnyɛ bere anaa beae a na ɛwɔ hɔ mprempren. Esiane sɛ na Torsten Dahl ohiani no antumi ankyerɛ kanea no kwan akɔ fam nti, ɔsiane anifurae so, anammɔn biara.
  
  Drake antumi anhyɛ ne ho so sɛ: "Sɛ wote sulfur no hua a." "Gyae."
  
  Dahl gyee ne bere, na ɔde ahwɛyiye de ne nan biara sii hɔ. Simma kakraa bi akyi no ɔyerae na nea Drake tumi hui ara ne hann a ɛyɛ kusuu a efi ne odumgyafo dade kyɛw mu no reyɛ ayɛ mmerɛw.
  
  "Wo ho ye?"
  
  "Mabɔ abotan ase!" Dahl nne yɛɛ dɛ.
  
  Kennedy hwɛɛ ne ho hyiae. "So eyi yɛ aseresɛm foforo?"
  
  "Wiɛ, momma yenfi awɔw yi mu," Drake soo ɔbo tuntum no ano na ɔde ahwɛyiye sii fam wɔ ano no so. Bere a ɔde ne nan dii kan hwehwɛɛ ne nan ase no, ɔde ahwɛyiye brɛɛ ne ho ase, nsateakwaa biara a ɛyɛ hu. Ná ɔkwan a wɔabue mu no yɛ teateaa araa ma bere biara a ɔkeka ne ho no, ɔde ne ho twitwiw ne hwene ne ne hwene mu. "Nsɛnhunu! Gye wo bere kɛkɛ," na ɔka kyerɛɛ afoforo no. "Bɔ mmɔden sɛ wobɛkanyan wo soro nipadua no kakraa bi sɛnea wubetumi."
  
  Simma kakraa bi akyi no ɔtee sɛ Dahl reka sɛ, "Anamɔn asia," na ɔtee sɛ ɔbotan a ɛwɔ n"akyi no adan baabi a hwee nni hɔ.
  
  Dahl bɔɔ kɔkɔ sɛ: "Hwɛ yiye. "Afei yɛwɔ bun no ano. Ne tɛtrɛtɛ bɛyɛ anammɔn abien. Ɔbotan fasu a ɛyɛ mmerɛw wɔ yɛn nifa so, amoa a enni ase daa wɔ yɛn benkum so. Ɔkwan biako pɛ na aka."
  
  Drake de n"ankasa hann dii dwuma de sɔɔ nea Swedenni no hui hwɛe bere a afoforo no sii fam tenten no. Bere a wɔbɔɔ obiara kɔkɔ na wosiesiee ne ho wiei no, Dahl fii ase kɔɔ n"anim nkakrankakra faa ledge no so. Ná esum kabii akata wɔn so, na na akanea a ɛwɔ wɔn dade kyɛw so a ɛsaw te sɛ ogya nwansena wɔ asubɔnten mu nkutoo na ɛhyerɛn. Da mpan koraa no daadaa wɔn te sɛ siren a ɛwɔ wɔn benkum so frɛ a ɛkyerɛ biribi, na ɛmaa ɔbotan a emu yɛ duru a ɛwɔ wɔn nifa so no gyee wɔn fɛw so kɛse mpo.
  
  Ɔbenfo Parnevik kae sɛ: "Ɛma mekae saa dinosaur sini dedaw no biako." "Wokae? Asase a Bere werɛ fii no, misusuw sɛ? Wɔnam abodan mu, na abɔde a wodi awu atwa wɔn ho ahyia. Sini kɛse bi ".
  
  "Nea ɔne Raquel Welch wɔ no?" - Wells bisae sɛ. "Daabi? Wiɛ, me bere so nnipa, wosusuw sɛ dinosaur - wosusuw sɛ Raquel Welch. Ɛnfa ho."
  
  Drake miaa n"akyi wɔ ɔbotan no so na ɔkɔɔ n"anim a na ɔteɛ ne nsa mu, na ɔhwɛɛ sɛ Ben ne Kennedy bedi n"akyi ansa na wɔatu akɔ akyiri yiye. Kwan bi a ɛyɛ awerɛhow puei wɔ wɔn anim, na afei dede ketewaa bi a emu dɔ na ɛwɔ akyirikyiri duu wɔn aso mu.
  
  Ɔbenfo Parnevik de asɛm a ɛyɛ sereserew kae wɔ kwan no so sɛ: "Ɛbɛyɛ sɛ eyi yɛ Eyjafjallajökull, bepɔw a ɛpae brɛoo no." "M"adwene a eye sen biara ne sɛ yɛwɔ ɔdan bi a ɛwɔ nkyɛn mu, a atew ne ho yiye afi magma dan no ho ne ɔkwan a ɛma nsu a ɛpae no nya aduan no ho. Ebia nsõ ne ogyaframa a ɛtoatoa so du du pii wɔ yɛne magma a ɛreforo no ntam, na ɛbɔ yɛne Ɔboda no ho ban. Ebia yɛwɔ ɔbotan anomaly mu mpo wɔ baabi a ɛforo kɔ soro sen bepɔw no nkyɛnkyɛn."
  
  Dahl teɛɛm kɔɔ sum no mu. "Gelvit!Hell ne damnation! Ɔfasu bi a ɛba fam bɛn yɛn, na ɛtwa yɛn kwan no wɔ anim a ɛyɛ digrii aduɔkron. Ɛnkorɔn, enti mma ɛnhaw wo, hwɛ yiye kɛkɛ."
  
  "Afiri bi?" Guy no de ne ho too asiane mu.
  
  Drake huu akwanside no na ɔdwenee saa ara. Ɔde ahwɛyiye kɛse dii SGG sahene no akyi faa akwanside a ɛkɔ soro kodu ne kotodwe no mu. Wɔn baanu nyinaa huu ɔboda a edi kan no bere koro mu.
  
  "Oooh," na Dahl nni nsɛmfua a ɛdɔɔso a ɔde bɛte ase.
  
  Drake bɔɔ abɛn kɛkɛ, na ne ho dwiriw no wɔ ahwɛde no ho.
  
  Ná wɔasen ɔdan kɛse bi wɔ bepɔw no nkyɛn, na ebia ɛtrɛw kɔ ogya bepɔw no mu anammɔn ɔha-kɔ magma dan no mu. Wɔyɛɛ no sɛ abrannaa a ebia ne sorokɔ yɛ anammɔn ɔha. Bere a obiara boaboaa wɔn ho ano na woyii wɔn kanea a emu yɛ duru no, ɔdamoa a edi kan no ho ade a ɛyɛ nwonwa no daa adi.
  
  "Wow!" - kaa saa. Ne hann no hyerɛn shelf biako akyi foforo, a wɔasen no wɔ abotan no mu, na shelf biara asiesie na ademude ahyɛ mu ma: kɔnmuade ne peaw, moma so nkataso ne dade kyɛw. Nkrantɛ....
  
  "Hena koraa ne saa ɔbarima yi?"
  
  Parnevik, sɛnea obi bɛhwɛ kwan no, suaa ɔfasu a ɛwɔ akyirikyiri no, nea ɛhwɛ wɔn anim no, nokwarem no, Onyankopɔn ɔboda a wɔayɛ no adum no. Ná adwini ahorow a ɛyɛ nwonwa wɔ hɔ a wɔayɛ no pefee, na na ne ahokokwaw yɛ pɛ wɔ nnɛyi Renaissance mmarima no mu biara ho, Michelangelo mpo.
  
  Ɔbenfo no kae sɛ: "Eyi ne Mars." "Romafo Ɔko Nyankopɔn".
  
  Drake huu nipadua bi a ne honam ani yɛ den a ɔhyɛ nufusu ne atade, a okura peaw kɛse bi wɔ ne mmati kɛse biako so, na ɔhwɛ foforo no so. Ná ɔpɔnkɔ kɛse bi ne ɔdan kurukuruwa bi a ɛma yɛkae Colosseum a ɛwɔ Roma no yiye gyina akyi.
  
  Kennedy bɔɔ n"ano sɛ: "Ɛyɛ me nwonwa sɛnea wosii nea wobesie no wɔ ha no ho gyinae." "Romafo anyame. Scandinaviafo anyame..."
  
  Parnevik kae sɛ: "Me nso." "Ebia na ɛyɛ Zeus akɔnnɔ ara kwa."
  
  Mpofirim ara, wɔtwee aniwa nyinaa kɔɔ funnaka kɛse a egyina fresco a wɔasen no ase no so. Drake adwene no gyee n"adwene. Sɛ wɔhwɛ wɔn mu a, so wobehu Onyankopɔn nnompe?
  
  "Damn it, nanso yenni bere!" Dahl yɛɛ te sɛ nea n"abam abu, wabrɛ na wabrɛ. "Momma yɛnkɔ." Yenni Anyame dodow a ebia wobesie wɔ ha no ho adwene biara."
  
  Kennedy yɛɛ n"anim basabasa kyerɛɛ Drake na ɔhwɛɛ ledge no so bere a ɔyerae kɔɔ sum no mu no. "Ɛyɛ ɔbo kwan a ɛyɛ mmerɛw a yɛredi akyi, Matt. Na mewɔ ɔpɛ sɛ mɛtow kyakya wɔ me mpem 401 sɛ Anyame dodow nyɛ biako anaa abien pɛ."
  
  Ɔkae sɛ: "Seesei yentumi mfa yɛn ho nto biribiara so." "Wɔn ho wɔn ho nkutoo. Momma yɛn. Germanfo no bɛba nnansa yi ara."
  
  Wofii Mars amusiei dan no mu bae, na ɔbarima biara wiaa n"ani a ɛyɛ awerɛhow san n"akyi wɔ ne ahobammɔ kakra ne nea ɛkyerɛ a wontumi nkan no ho. Ɔkwan a ɛda hɔ no yɛɛ sɛnkyerɛnne bio, na afei Drake fii ase tee ɛyaw a ɛyɛ kusuu wɔ ne nansoaa ne ne nkotodwe mu, a ɛyɛ nea efi wɔn a wɔde wɔn ho kɔhyɛɛ ɔdan no so brɛoo no mu bae. Ɛbɛyɛ sɛ na Ɔbenfo Parnevik a ɔyɛ ohiani ne aberante Ben rete yaw ankasa.
  
  Dede foforo wosow ɔbodan kɛse no na ɛkaa wɔn de no nyinaa. Drake maa n"ani so na osusuwii sɛ wahu ledge a ɛte saa ara wɔ n"atifi akyirikyiri. Bullshit.Saa damn ade yi tumi twitwiw anadwo mũ nyinaa!
  
  On the plus side, wɔntee ɔtaa ho sɛnkyerɛnne biara da. Drake faa no sɛ wodi Germanfo anim dɔnhwerew biako pa, nanso na onim sɛ ɛkame ayɛ sɛ wontumi nkwati sɛ wɔbɛko. Ná ɔwɔ anidaso ara kwa sɛ wobetumi ayi wiase nyinaa ahunahuna no afi hɔ ansa na aba.
  
  Ɔdan a ɛto so abien puei wɔ n"anim, na n"akyi no, ɔdan a ɛto so abien a ɛyɛ nwonwa puei, a ɛwɔ bepɔw no mu dɔ mu. Ná wɔde sika kɔkɔɔ nneɛma pii asiesie eyi, na na sika kɔkɔɔ hann hyerɛn afã afasu no ankasa.
  
  Kennedy guu ahome sɛ: "O Onyankopɔn!" "Minhuu biribi a ɛte saa da. Hwan ni? Wobɛsom Onyankopɔn sɛ ɛsom bo?
  
  Parnevik de n"ani kyerɛɛ abo a wɔasen a na ɛwɔ funnaka kɛse no so no. Ɔwosow ne ti kakra, na ɔde n"anim butubutuw fam. "Twɛn, so ntakra yi?" So Onyankopɔn yi asiesie ntakra?"
  
  "Ebia, Ɔbenfo," na Ben rehwɛ akyirikyiri wɔ niche no ho dedaw akɔ anadwo tuntum a ɛtrɛw a ɛretwɛn wɔn no mu. "So ɛho hia? Eyi nyɛ Baako."
  
  Ɔbarima no buu n"ani guu no so. "Ɛyɛ Quetzalcoatl! Aztekfo Nyankopɔn!Dɛn na eyi nyinaa fa ho..." ɔde ne nsa kyerɛɛ afasu a ɛhyerɛn no so.
  
  "Aztecfo sika kɔkɔɔ." Wells guu ahome, na ne ho dwiriw no wɔ n"ankasa ho nyinaa akyi. "Wow".
  
  "Beae yi..." Ɛkame ayɛ sɛ Kennedy maa mframa kɔɔ dan no mu koraa, "ɛyɛ fam tutufo a wɔahu sen biara.So wote saa ase? Ɛha no, ɛnyɛ anibuei biako pɛ na onyame no yɛ, na mmom nnipa pii de. Na atetesɛm ne ademude a ɛka ho nyinaa. Ɛyɛ... ɛboro so."
  
  Drake twee n"ani fii Quetzalcoatl honi a ɔde ntakra asiesie no na ɔde agyan rebɔ no no ho. Parnevik kae sɛ na wonim Aztekfo nyame no-sɛnea asɔre nhoma ahorow a abu so kyerɛ no-sɛ Sodifo Nyankopɔn, asɛm a ɛkyerɛ sɛ ɔyɛ obi a ɔwɔ hɔ ankasa.
  
  "Quetzalcoatl" kyerɛ "aboa a ɔwea fam a otu" anaa "ɔwɔ a ɔwɔ ntakra" Nea..." Parnevik gyinaa hɔ kakra wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so, afei ɛte sɛ nea ohui sɛ obiara a aka no asan n"akyi akɔ ledge no so, "ɔtweaseɛ," ɔka kyerɛɛ ne ho a n"ani gyei.
  
  "So ɛne Mars di nsɛ?" SAS sraani bi a ɔyɛ ankonam a wɔfrɛ no Jim Marsters bisae.
  
  Drake hwɛɛ sɛnea Parnevik de n"ano a ɔde abɔ mu no de ne nan sii ledge no so. "Hmm," ne nsusuwii a ɛyɛ home no duu obiara a ɔwɔ ledge no so. "Nea ɛwɔ hɔ ara ne sɛ wobetumi akyerɛ owu na bere bi na ɛte saa."
  
  
  * * * .
  
  
  Niche a ɛto so abiɛsa, na eyi yɛ nea ɛyɛ nwonwa te sɛ nea atwam no ara pɛ. Drake huu ne ho sɛ ɔrehwɛ ɔbea bi a ɔda adagyaw a ne ho yɛ nwonwa a wɔde nnua ayɛ no denneennen.
  
  Ná ahoni a ne bo yɛ den akata afasu no so. Dolphins, ahwehwɛ, swans. Aborɔnoma a wɔasen ayɛ kɔnmuade a ɛsõ sɛnea ɛbɛyɛ a ebetumi atwa Ahofadi Honi no kɔn ho ahyia.
  
  Drake kae sɛ: "Wiɛ." "Me mpo minim onii ko a ɔyɛ."
  
  Kennedy yɛɛ n"anim basabasa. "Yiw, anka wobɛyɛ."
  
  Parnevik kae denneennen sɛ: "Ɔguaman ankasa." "Aphrodite" a ɔyɛ ɔbarima a ɔyɛ ɔbarima.
  
  Wells kae sɛ: "Hi." "So worefrɛ Onyankopɔn Aphrodite aguaman? Wɔ fam ha? Ɛbɛn n"adamoa saa?"
  
  Parnevik toaa so de mfitiase sukuu basabasayɛfo a wɔtaa yɛ no sɛ: "Wɔahu no sɛ ɔne Anyame ne nnipa da, a Adonis ka ho. Ɔde Helen a ofi Troy maa Paris, afei ɔsɔɔ apam no ano denam Paris anigye a ɔde gyaee bere a ɔde n"ani sii no so no so. Wɔwoo no wɔ baabi a ɛbɛn Paphos fii Uranus mmadwoa a wɔatwa no nnansa yi no mu. Ɛsɛ sɛ meka sɛ ɔno..."
  
  Drake kaa no dry, na ɔda so ara hwɛ adwini no sɛ: "Yɛanya nkrasɛm no." Ɔserewee bere a ohui sɛ Kennedy rewosow ne ti akyerɛ no no.
  
  "So w"ani beree, ɔdɔfo?"
  
  "Wɔayɛ abasamtu kɛse wɔ nna mu?" Ɔpiaa ne ho twaa ne ho sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛyɛɛ nea ɔto so abien wɔ ntonto mu wɔ Dahl akyi.
  
  Ɔhwɛɛ n"akyi. "Eye, afei a woaka ho asɛm no..."
  
  Ben nso de brush twaa ne ho hyiae sɛ: "Bra, Matt." "Wow!"
  
  Ne nteɛm no maa wɔn nyinaa huruwii. Wɔdanee wɔn ho na wohuu no sɛ ɔde ne nan anan nyinaa rewea akyi, na wɔakyerɛw ahude wɔ n"anim nyinaa. Drake susuwii sɛ ebia wahu Ɔbonsam Ankasa nkyɛe, sɛ ɔresɔre wɔ adaemone ntaban so tẽẽ afi hell adididan mu.
  
  Ɔtwee ahome sɛ: "Saa niche yi-." "Ɛwɔ asɛnka agua so... ɛrehuruhuruw wɔ wim... Biribiara nni ɔfã foforo! " .
  
  Drake tee nka sɛ ne koma rehuruw akɔ. Ɔkaee Mimir abura ne n"atoro fam no.
  
  Dahl huruwii mpɛn pii. "Ɛte sɛ nea ɔbo a wɔadome no no mu yɛ den sɛnea ɛsɛ. Eyi ntumi nyɛ asɛm no awiei."
  
  Ben teɛɛm sɛ: "Nnyɛ eyi!" "Na sɛ ɛpae nso ɛ?"
  
  Kommyɛ dii hene. Obiara de n"ani a ɛtrɛw hwɛɛ ne yɔnko. Ebinom de wɔn ho bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛhwɛ ɔkwan a wɔfaa so no akyi, ɔkwan a ahobammɔ wom a na abura ne Marsters ka ho no.
  
  Saa bere no, wɔ akyirikyiri sen biara a wotumi te asɛm no, wɔtee nnyigyei bi a ɛyɛ dede a ɛyɛ mmerɛw. Ɔbo bi a ɛrehwe abura mu nnyigyei.
  
  Dahl de ahotoso kae sɛ: "Eyinom yɛ Germanfo." "Sɛ wɔrehwɛ sɛnea shaft no mu dɔ. Afei yɛbɛhwehwɛ ɔkwan a yɛbɛfa so afi asɛnka agua yi so anaasɛ yɛbɛwuwu ɔkwan biara so."
  
  Drake de ne nsateaa bɔɔ Kennedy. Ɔde ne nsa kyerɛɛ wɔn atifi sɛ: "Monhwɛ ha." "Memaa m"aso buei. Misusuw sɛ ɛbɛyɛ sɛ niches anaa abodan foforo bi wɔ yɛn atifi. Nanso hwɛ... Hwɛ sɛnea ɛte sɛ nea ɔbotan no ano akɔneaba.
  
  "Nifa". Kennedy de ahopere kɔɔ Aphrodite niche no ano. Afei bere a ɔde ne ho miaa ɔbo a ɛyɛ nsensanee no so no, ɔhwɛɛ baabi a ɛwɔ no. "Nhyehyɛe bi wɔ ha... Onyankopɔn! Oh me Nyankopɔn."
  
  Drake kuraa ne mmati mu na ɔhwɛɛ sum no mu. "Misusuw sɛ wopɛ sɛ wobɔ me ho ban!"
  
  Ɛhɔ, na ɛtrɛw kɔ akyiri sen baabi a wɔn akanea betumi akɔ no, na ɔdan a ɛyɛ tratraa bi a ɛdan antweri a ɛyɛ kurukuruwa a ɛyɛ tratraa mpo wɔ hɔ. Antweri no trɛw kɔɔ soro wɔ wɔn atifi, na ɛde n"ani kyerɛɛ abansoro a edi hɔ no so.
  
  Drake kae sɛ: "Ka adwenemhaw ho asɛm." "Egyee kukisi ne toa bi kɛkɛ."
  
  
  ADUAN ADUAN AKRON
  
  
  
  ONYANKOPƆN NO ƆDAMOA
  
  
  Na ɛte sɛ nea antweri a ɛyɛ nkuruwankuruwa no yɛ den sɛnea ɛsɛ, nanso nokwasɛm tiawa a ɛyɛ sɛ ɛkurue faa baabi a ɛda hɔ kwa a ɛwɔ amoa bi a enni awiei atifi, a yɛrenka nokwasɛm a ɛyɛ sɛ n"adansifo no antumi amfa apon biara anhyɛ mu no maa Drake ntini a wɔatete no yiye mpo wosow ntɛmntɛm sen sɛ ɔkraman bi wɔ so afiri a ɛwosow .
  
  Kurukuruwa biako a ɛyɛ kurukuruwa de wɔn baa Aphrodite abrannaa so bɛyɛ fã anan mu biako, enti Drake buu akontaa sɛ ɛsɛ sɛ wɔyɛ kurukuruwa anan anaa anum. Ɔkɔɔ n"anim anammɔn anammɔn, dii Ben akyi, bɔɔ mmɔden sɛ obesiw ne suro ano, ɔhome denneennen na ɔhwɛɛ wɔn botae no kwan bere nyinaa.
  
  Anamɔn aduosia a ɛkɔ soro. Aduonum. Aduanan.
  
  Bere a ɔrebɛn anammɔn aduasa no, ohui sɛ Ben gyina hɔ na ɔtenaa ase kakra. Ná ehu aka abarimaa no ani so. Drake de ahwɛyiye traa anammɔn a ɛwɔ n"ase no so na ɔde ne nsa bɔɔ ne kotodwe.
  
  "Dude, bere nni hɔ a wode befi ase akyerɛw dwom foforo, Wall of Sleep. Anaasɛ Taylor Momson ho dae."
  
  Afei SAS ɔsraani bi nne yɛɛ wɔn dea. "Dɛn na ɛrekɔ so wɔ soro hɔ? Yɛredi yɛn ho agoru wɔ ha. Kɔ fa."
  
  SAS asraafo, Drake susuwii. Memaa wɔyɛɛ soronko wɔ kan no ho.
  
  Ɔteɛɛm buae sɛ: "Gye w"ahome." "Yɛ mo kɛkɛ."
  
  "Bu! Ugh..." Drake tee Wells nne a emu dɔ, afei kommyɛ. Ɔtee nka sɛ Kennedy te ne nan ho, ohui sɛ ɔreserew denneennen na ɔde ne nansoaa tee ne nipadua a ɛrewosow no nka.
  
  "Abofra no ho te dɛn?"
  
  Drake hyɛɛ ne ho ma ɔserewee sɛ: "Kɔlege a ɔrehuruw." "Mfɛfo nnwontofo kuw. Nsãdan ahorow a ɛwɔ York. Sini anadwo a wontua hwee. KFC na ɛwɔ hɔ. Ɔfrɛ a Wɔde Yɛ Adwuma. Wunim, sukuufo nneɛma."
  
  Kennedy hwɛɛ mu yiye. "Wɔ me suahu mu no, ɛnyɛ eyi ne nea kɔlege mmarimaa ne mmeawa yɛ."
  
  Afei Ben buee n"ani na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛserew denneennen. Ɔde ne nsa ne ne nkotodwe nantew brɛoo. Ɔsan kɔɔ soro bio, na ɔda so ara da ne nsa ne ne nkotodwe so, foroo anammɔn a ɛyɛ den akyi biako.
  
  Inch biara, anammɔn biara a asiane wom, wɔsɔree. Drake tee nka sɛ ne ti ne ne koma yɛ no yaw esiane nhyɛso no nti. Sɛ Ben ahwe ase a, anka obefi ne pɛ mu de n"ankasa nipadua asiw abarimaa no asehwe ano, sɛ obegye no nkwa a.
  
  Nsɛmmisa anaa twentwɛn a wɔtwentwɛn wɔn nan ase biara nni hɔ.
  
  Kurukuruwa foforo a ɛyɛ ma na na wɔne wɔn botae no ntam kwan bɛyɛ anammɔn aduonu, ahwehwɛ a ɛte sɛ nea wɔatwa no nkyɛe no. Drake suaa ne ho ade wɔ kanea a ɛrehyerɛn no mu. Ɛsan kɔɔ ɔkwan a wɔfa so kɔ mu no so, nanso ɛda adi sɛ na ɛkorɔn sen biara.
  
  Level up?Ɔdwenee ho. Onyankopɔn, ɔde Sonic the damn Hedgehog "yɛɛ nnɛyi" eyi dodo.
  
  Wɔ n"atifi no, ohui sɛ Dahl twentwɛn ne nan ase. Swedenni no sɔre gyinaa hɔ ntɛmntɛm dodo, ɔhweree ne kari pɛ na afei ɔde adesoa kɛse too n"akyi nan so. Nnyigyei biara nni hɔ, na apereperedi a ɛyɛ komm nkutoo. Ná otumi susuw ayayade a ɛhyɛɛ Dahl adwene so no ho. Ahunmu wɔ akyi, ahobammɔ wɔ w"anim, asehwe a ɛyɛ yaw bere tenten ho adwene.
  
  Afei Swedenni no de ahopere kɔɔ n"anim, bɔɔ anammɔn no na ɔkuraa mu maa nkwa a ɔdɔ no. Drake tumi te ne home a emu yɛ duru no fi soro anammɔn du.
  
  Simma pii twaam na foro a na ɛyɛ den no kɔɔ so. Awiei koraa no, Dahl fii antweri no so kɔɔ ɔdan no atifi, afei ɔde ne nsa ne ne nkotodwe wee kɔɔ n"anim sɛnea ɛbɛyɛ a obenya baabi. Ankyɛ na Drake dii n"akyi, na ɔtwee Kennedy kaa ne ho, na ɔtee ahotɔ kɛse nka sɛ wɔasan aba ɔkwan teateaa a ɛda so ara yɛ anammɔn biako pɛ fi owu a wɔreteɛteɛm no so.
  
  Bere a wobuu wɔn nyinaa akontaa no, Dahl guu ahome. Ɔkae sɛ: "Momma yɛnkɔ niche a edi hɔ no so na yɛnfrɛ ahomegye." "Me, biako, masɛe koraa."
  
  Bere a wɔde simma anum foforo frafraa wɔn nipadua a abrɛ no mu na wɔperee ntini a ɛyɛ mmerɛw a ɛrekɔ soro no akyi no, wɔto hintidua kɔɔ baabi a ɛto so anan, nea ɛwɔ Aphrodite ɔdamoa no atifi pɛɛ no.
  
  Mfiase no obiara anhu Onyankopɔn a ɔtra hɔ daa no. Ná wɔn nyinaa kotow, na wɔregye wɔn ahome na wɔrehome denneennen. Drake de serew susuwii sɛ eyi ne nea ne ɔmanfo asetra de no akɔ mu pɛpɛɛpɛ, na ɔmaa n"ani so bere a Parnevik kaa kasatia bi a anka ɛbɛyɛ te sɛ nea ɛyɛ nwonwa a efi obi foforo hɔ gye ɔno nkutoo.
  
  "Woof!"
  
  "Dɛn?" - a mebisae.
  
  "Woof! Ɔkraman ti. Eyi ne Anubis."
  
  "Ɔkraman koro no ara?" Wells de ne ho too n"akyi wɔ n"akongua so na ɔtwee ne nkotodwe kɔɔ ne moma so. "Ɛyɛ. Mɛ....."
  
  Parnevik kae sɛ: "Misrifo nyame." "Na akyinnye biara nni ho sɛ ɛne owu wɔ biribi yɛ."
  
  Drake hwɛɛ amu a wɔayɛ no toatoa so ne fango akraman ahoni no. Adaka a wɔde sika kɔkɔɔ akata so ne ankhs a wɔde emerald ayɛ so.A wan ani annye ho, na ɔdanee n"akyi kyerɛɛ Onyankopɔn amusiei dan no na ɔpaee mu kɔɔ KitKat mu. Bere tiaa bi akyi no, Kennedy tenaa ne nkyɛn.
  
  Ɔsan buee n"aduan ne n"anonne mu kae sɛ: "Enti."
  
  Drake serewee sɛ: "Damn, wo ho akokwaw wɔ kasa mu." "M"ani agye dedaw."
  
  "Tie, buddy, sɛ mepɛ sɛ medan wo a, anka wobɛyɛ putty wɔ me nsam." Kennedy maa no serewee a na ɛyɛ ahomaso na ɛyɛ abufuw. "Damn, mo mmarima no ntumi nnyae simma biako mpo, ɛnte saa?"
  
  "Okay, okay, mepa wo kyɛw. Agorudi ara kwa. Dɛn na asi?"
  
  Ɔhwɛɛ sɛnea Kennedy hwɛɛ ahunmu denneennen. Mihuu sɛ n"aniwa ayɛ kɛse bere a ɔkyeree Frey asraafo a wɔrekyere wɔn no nnyigyei a ɛyɛ mmerɛw no. "Eyi... ade... yɛabɔ kwae no ho ahyia bere tiaa bi. Wosusu sɛ, uh, yɛwɔ biribi ankasa, Drake?"
  
  "Akyinnye biara nni ho sɛ misusuw sɛ Odin wɔ fam ha."
  
  Kennedy sɔre gyinaa hɔ sɛ ɔrekɔ, nanso Drake de ne nsa too ne kotodwe so sɛnea ɛbɛyɛ a obesiw no kwan. Ɛkame ayɛ sɛ sɛnea wɔde wɔn nsa kaa no no maa ogyaframa bae.
  
  Ɔkae sɛ: "Ha." "Wo dwene sɛn?"
  
  Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Minsusuw sɛ sɛ yɛsan ba a, menya adwuma pii ayɛ." "Ɛdefa Thomas Caleb a okum nnipa nnidiso nnidiso ne biribiara ho. Saa ɔkwasea no kum bio, wunim, da a edi kan ansa na yɛrekɔ Manhattan."
  
  "Dɛn? Daabi."
  
  "Aane. Ɛhɔ na mekɔɔ sɛ merekɔkyinkyin baabi a wokum nnipa no. Na momfa obu mma."
  
  "Mepa wo kyɛw paa". Drake kwatii sɛ ɔbɛyɛ atuu, efisɛ na onim sɛ eyi ne ade a etwa to a ohia mprempren.
  
  "Meda wo ase, minim. Woyɛ nnipa a wodi nokware sen biara a mahu wɔn pɛn no mu biako, Drake. Na wɔn a wonni pɛsɛmenkominya sen biara. Ebia ɛno nti na m"ani gye wo ho paa no."
  
  "Ɛmfa ho nsɛm a ɛhyɛ abufuw a mekaa no?"
  
  "Ahoɔden paa, wɔ eyi nyinaa akyi."
  
  Drake wiee ne chocolate a aka no na osii gyinae sɛ ɔrento KitKat a wɔde kyekyere nneɛma ho no ngu baabi a hwee nni hɔ no. Esiane sɛ na onim n"anigye nti, ebia na wato tete nwura afiri anaa biribi a ɛte saa.
  
  Kennedy toaa so sɛ: "Nanso adwuma biara nni hɔ a ɛkyerɛ sɛ nkitahodi biara nni hɔ." "Minni nnamfo ankasa biara wɔ New York. Abusua biara nni hɔ. Misusuw sɛ ebia ebehia sɛ meyera fi ɔmanfo ani so ɔkwan biara so."
  
  Drake de adwene kae sɛ: "Wiɛ, mahu sɛ woyɛ anidaso a ɛsɔ wo hwɛ." Ɔmaa no aniwa a ɛyɛ nkwaseasɛm. "Ebia wubetumi aka bollox akyerɛ Paris dedaw a ɛyɛ anigye na woaba akɔsra York dedaw a ɛyɛ anigye."
  
  "Nanso ɛhe na anka mɛtena?"
  
  Drake tee sɛ Dal reboaboa n"asraafo ano. "Wiɛ, nea ehia ara ne sɛ yebehu sɛnea wubetumi anya wo keep no." Ɔtwɛn kosii sɛ ɔsɔre gyinaa ne nan so, afei ɔkyeree ne mmati na ɔhwɛɛ n"ani a ɛhyerɛn no mu.
  
  "Aniberesɛm, Kennedy, wo nsɛmmisa nyinaa ho mmuae ne yiw. Nanso mintumi nsusuw eyinom nyinaa ho mprempren. Mewɔ m"ankasa nneɛma a ɛsɛ sɛ yɛbɔ ho nkɔmmɔ na enti ɛsɛ sɛ mede m"adwene si biribi so." Ɔde ne ti too fam kɔɔ baabi a hwee nni hɔ no. "Alicia Miles wɔ hɔ wɔ fam hɔ. Ebia wubesusuw sɛ yɛn akwantu a yɛde besi ha yi yɛ nea asiane wom, sɛ na Ɔboda yi yɛ hu, nanso gye me di, sɛ wɔde toto saa ɔkraman no ho a, wɔnyɛ hwee."
  
  Wells nantew baa hɔ na ɔkyeree asɛm a etwa to no sɛ: "Ɔka no yiye." "Na minhu ɔkwan foforo biara a mɛfa so afi ha, Drake. Ɔkwan biara nni hɔ a wobɛfa so akwati."
  
  Drake de ne ti too fam sɛ: "Na yɛrentumi nsiw ɔkwan no kwan efisɛ yehia ɔkwan a yɛbɛfa so afi mu." "Yiw, me nso mehwɛɛ nkyerɛwee no nyinaa."
  
  "Ná minim sɛ wobɛyɛ eyi." Wells serewee te sɛ nea onim saa bere no nyinaa sɛ Drake da so ara yɛ ne mmarima no mu biako. "Mommra, turnips no rebobom."
  
  Drake dii n"adwumawura dedaw no akyi kɔɔ ledge no so, afei odii n"ananmu wɔ Ben ne Dahl akyi. Ahwɛyiye biako a wɔde susuw nneɛma ho no hui sɛ obiara agye n"ahome, nanso na ne ho yeraw no wɔ nea ɛda n"anim no ho.
  
  Dahl kae sɛ: "Baanan wuwui," na ɔde ne ho faa ɔbotan no so, na bepɔw no wɔ n"akyi.
  
  Niche a edi hɔ no yɛɛ nwonwa na ɛmaa wɔn nyinaa nyaa nkɔso. Na eyi yɛ Thor, Odin babarima no ɔdamoa.
  
  Ɔbarima no bɔɔ abubuw te sɛ nea wahu yeti bi a wɔabɔ nsra wɔ Owu Bon mu. Na, wɔ ne fam no, na ɔwɔ. Norsefo anansesɛm ho ɔbenfo bi ahu Thor ɔboda a ebia Norsefo nipa a wagye din sen biara wɔ bere nyinaa mu no, esiane Marvel aseresɛm nhoma ahorow no fã bi nti.
  
  Anigye kronkron.
  
  Na wɔ Drake fam no, Thor a ɔbaa hɔ no maa ɛbɛyɛɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa mpofirim.
  
  Wɔyɛɛ kommyɛ a obu wom. Ná obiara nim Thor ho asɛm, anaasɛ anyɛ yiye koraa no, Vikingfo Aprannaa ne Aprannaa Nyankopɔn no honam tebea bi. Parnevik maa ɔkasa bi faa Thorsday, anaasɛ sɛnea yenim no mprempren no, Dwoda ho. Wei ne Dwoda - anaase Nsuo Da, anaase Odin Da no bata ho. Ná Thor yɛ ɔkofo nyame kɛse a onipa nim no, na okura hama, na ɔde tour de force bubuu n"atamfo. Vikingfo mmarimayɛ ho mfonini a ɛho tew.
  
  Na nea wobetumi ayɛ ara ne sɛ wɔbɛtwe Parnevik afi hɔ na wɔasiw no kwan sɛ ɔremmɔ mmɔden sɛ ɔbɛhwehwɛ Thor nnompe mu saa bere no ara. Niche a edi hɔ, nea ɛto so asia no, na Loki, Thor nuabarima ne Odin mmabarima foforo.
  
  Dahl kae sɛ: "Akwan no reyɛ hyew," na ɛkame ayɛ sɛ wanhwɛ abrannaa no mu ansa na ɔretoa so afa ɔbotan a ɛba awiei wɔ bepɔw no nkyɛn, tuntum a ɛyɛ den no so.
  
  Drake kɔkaa Swedenni, Ben ne Kennedy ho bere a wɔretwam wɔ kyɛnere wɔ ɔbotan no ho no.
  
  Ben kae sɛ: "Nnantew." "Na nsa nso gyina. Ɛte sɛ nea yɛrekɔ soro."
  
  Drake de ne kɔn yɛɛ krane sɛ ɔrebɛhwɛ soro. Abo antweri no foro kɔɔ sum a enni awiei mu, na na biribiara nni wɔn akyi gye mframa.
  
  Nea edi kan no, ntini mu sɔhwɛ, afei dɛn? Hyɛ? Viability?
  
  Na bio Dahl dii kan kɔe. Ɔforoo ntɛmntɛm anammɔn aduonu anaa nea ɛte saa ansa na ɛte sɛ nea ɔrebrɛ ne ho ase bere a tuntum no kataa no so no. Ben sii gyinae sɛ ɔbɛkɔ akyi, afei Kennedy.
  
  Ɔde serew fã kae sɛ: "Misusuw sɛ wubetumi de w"ani ahwɛ m"afurum no so mprempren, hwɛ hu sɛ ɛrentu nkɔ wo nkyɛn."
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ baabi. "Mintumi nyi m"ani mfi eyi so."
  
  Drake kɔɔ akyi, na onyaa nea edi mũ abiɛsa a ɔde kuraa mu ansa na ɔretu ne appendage a ɛto so anan no. Bere a ɔsɔree saa kwan yi so no, ɔde nkakrankakra foroo ɔbotan a ɛso yɛ toro no kɔɔ ogya bepɔw mframa no mu.
  
  Dede no kɔɔ so twaa wɔn ho hyiae: bepɔw no so kwadwom a ɛwɔ akyirikyiri. Drake yɛɛ n"adwene sɛ magma dan bi a ɛbɛn hɔ a ɛrehuruhuruw, na ɛretow hellgya gya agu afasu no mu, na ɛrepae akɔ Iceland wim bruu a ɛwɔ akyirikyiri no mu.
  
  Nan bi yɛɛ gyegyeegye wɔ n"atifi, na ɛtwee ne ho fii ne pon ketewa no so. Ɔkuraa mu, a na ɔnim sɛ sɛ obi de ahopere twa ne nkyɛn a, kakraa bi na ɔbɛtumi ayɛ, nanso na wasiesie ne ho, sɛ ɛba saa a.
  
  Kennedy nan no wosow wɔ ahunmu bɛyɛ mita biako wɔ ne ti so.
  
  Ɔteɛ ne nsa, na ɔwosow kakra a na ontumi nnyina, nanso otumi soo ne mpaboa ase na ɔtwee no san kɔɔ soro. Aseda ho asɛm tiawa bi duu yɛn nkyɛn.
  
  Ɔkɔɔ so nantew, na ne biceps hyew, na ne nsateaa yɛɛ no yaw wɔ nkwaa biara mu. Ne nansoaa ano no gyee ne nipadua mu duru bere a ɔforo ketewaa biara no. Fifiri hwirew ne ntini biara mu.
  
  Obuu akontaa sɛ nsa ne nan a wɔde bɛhyɛ mu a ahobammɔ wom nanso ɛyɛ hu a ɛyɛ anammɔn ahanu ansa na wɔredu baabi a ahobammɔ wɔ a sɛ wɔde toto ho sɛ wɔde toto ledge foforo ho.
  
  Adwuma a ɛyɛ ɔbrɛ. Wiase Awiei, Apocalypse yɛ adwuma a wɔyɛe akyiri yi. Adesamma a wɔbɛgye wɔn nkwa denam asotwe biara a wɔbɛtu akɔ wɔn anim so.
  
  "Afei dɛn?" Wells da n"akyi, na na ɔresi apini. "Mogya nantew foforo wɔ ledge no so?"
  
  Dahl annya ahoɔden mpo a ɔde bedi agoru sɛ: "Dabi." "Tunnel" no.
  
  "Nkwaa".
  
  Wɔn nkotodwe so na wɔwea kɔɔ wɔn anim. Ɔkwan no kɔɔ sum bi a ɛte sɛ inky mu a ɛmaa Drake fii ase gye dii sɛ ɔreda dae ansa na ɔne Kennedy a onhinhim no rebɔ mpofirim afi n"akyi.
  
  Dan w"anim kɔ w"anim.
  
  "Ow! Anka wubetumi abɔ me kɔkɔ."
  
  Ɛnne a ɛyɛ kusuu no buae sɛ: "Ɛyɛ den bere a nkrabea koro no ara too me no." "Misusuw sɛ Dahl nkutoo na ofii akuwakuw yi mu a na ne hwene abubu."
  
  Dahl de ɔbrɛ buae sɛ: "M"ahaw wɔ me koma a wɔabɔ no dam no ho." "Ɔkwan no ba awiei a ɛne antweri foforo anammɔn a edi kan no di nhwɛanim tẽẽ wɔ, um, mɛsusuw sɛ ɛyɛ digrii aduanan anum anim. Biribiara nni benkum anaa nifa, anyɛ yiye koraa no biribiara nni hɔ a mitumi hu. Siesie wo ho."
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ: "Ɛsɛ sɛ wɔde saa nneɛma yi bata baabi," na ɔwea ne nkotodwe a abubu no so. "Onyankopɔn nti, wontumi nsensɛn wim kɛkɛ."
  
  Parnevik kae sɛ: "Ebia wobetumi." "Ɔsoro nti." Ha ha. Ná meredi aseresɛm, nanso aniberesɛm ne sɛ, nea eye sen biara a metumi asusuw ho ne nneɛma a wɔde gyina akyi a ɛtu a ɛtoatoa so."
  
  Drake kae sɛ: "Wɔde ahintaw yɛn ase." "Ɛno ara. Ɛbɛyɛ sɛ egyee nnipa ahoɔden pii a ɛyɛ hell. Anaasɛ anyame a wɔwɔ tumi ankasa baanu bi."
  
  "Ebia wɔsrɛɛ Hercules ne Atlas sɛ wɔmmoa wɔn."
  
  Drake de ahwɛyiye sii anammɔn a edi kan no so, atenka bi a ɛyɛ hu a ɛyɛ nwonwa a ɛtow hyɛɛ n"amemene so, na ɔforoo ɔbo a ɛyɛ den no. Wɔforoo bere bi, na awiei koraa no wopue kɔɔ abrannaa foforo a ɛwɔ asɛnka agua bi a ɛsensɛn hɔ ho.
  
  Dahl de ɔbrɛ wosow ne ti kyiaa no. "Poseidon" a ɔyɛ ɔkyerɛwfo.
  
  "Ɛyɛ anisɔ."
  
  Drake kotow bio. Awurade, ɔdwenee ho. Mewɔ anidaso sɛ Germanfo nso wɔ bi a ɛyɛ den saa ara. Awiei koraa no, ebia sɛ́ anka wɔbɛko no, anka wobetumi de abo, krataa, nkankyee asiesie.
  
  Ná Helafo po nyame no kura ne mprɛnsa abiɛsa a ɔtaa yɛ no ne dan bi a ahonyade a ɛyɛ nwonwa ahyɛ mu ma. Eyi ne Onyankopɔn a ɔto so ason a wɔfaa no. Nnɔmba akron no fii ase twitwiw n"adwene.
  
  So na nɔma akron no nyɛ nea kronkron sen biara wɔ Vikingfo anansesɛm mu?
  
  Ɔkaa eyi kyerɛɛ Parnevik bere a na wɔregye wɔn ahome no.
  
  Ɔbenfo no de ne nsateaa kyerɛɛ ɔbarima a ɔwɔ abɛn abiɛsa no wɔ wɔn akyi no sɛ: "Yiw, nanso ɛda adi pefee sɛ beae yi nyɛ Nordic nkutoo." "Ebetumi ayɛ wɔn mu ɔha."
  
  Kennedy ne no gyee akyinnye sɛ: "Wiɛ, ɛda adi pefee sɛ yɛrennya nkwa wɔ wɔn mu ɔha mu." "Gye sɛ obi sii Ho-Jo wɔ anim."
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ: "Anaasɛ, nea eye sen saa no, bacon sandwich sotɔɔ." "Akyinnye biara nni ho sɛ metumi akum saa nnipa bɔne yi mu biako mprempren yi ara."
  
  Ben serewee na ɔbɔɔ ne nan sɛ: "Crunchy." "Woreka biribi a ne bere atwam mfe du ho asɛm. Nanso mma ɛnhaw wo -woda so ara wɔ anigyede bo."
  
  Simma anum foforo twaam ansa na wɔtee nka sɛ wɔagye wɔn ahome araa ma wɔatoa so. Dahl, Wells ne Marsters de simma pii tiee wɔn a wɔtaa wɔn akyi no, nanso nnyigyei biako mpo anhaw daa anadwo no.
  
  Kennedy de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Ebia wɔn nyinaa hwee ase." "Ebetumi aba. Sɛ eyi yɛ Michael Bay sini a, anka obi ahwe ase dedaw."
  
  "Pa ara". Dahl dii yɛn anim foroo antweri foforo a ɛsensɛn hɔ. Sɛnea nkrabea bɛkyerɛ no, ɛha na Wells hweree ne nsa na ɔde ne ho sian anammɔn abien a ɛyɛ hwerɛma, na ɔde ne hwene bɔɔ ɔbo no bere biara.
  
  Mogya fii ne tɛkrɛma a wɔaka no mu fii n"anofafa mu.
  
  Drake kyeree no wɔ n"atade kɛse no mmati so. Ɔbarima a ɔhyɛ n"ase-Marsters-de ahoɔden a ɛboro nnipa de so soo n"asen.
  
  "Guankɔbea biara nni hɔ, akwakoraa. Nnuruiɛ."
  
  Wɔtwee ɔbarima a wadi mfe aduonum anum no basabasa san kɔɔ antweri no so, Kennedy kuraa Drake akyi na Marsters hwɛ hui sɛ ɔrenhwe ase wɔ anammɔn foforo so. Eduu bere a woduu abrannaa a ɛto so awotwe no so no, na Wells ho atɔ no bio.
  
  "Yiw, wɔhyɛɛ da yɛɛ no, mmarima. Nea na mepɛ ara ne nea aka no."
  
  Nanso ɔpiaa Marsters nsa na ɔde ne komam da Drake ase bere a obiara nhwɛ no no.
  
  "Mma ɛnhaw wo, akwakoraa. Fa wo ho sɛn hɔ kɛkɛ. Wonnya nnyaa wo May bere no."
  
  Ná niche a ɛto so awotwe no yɛ ɔyɛkyerɛ bi.
  
  "Oh me Nyankopɔn". Parnevik anwonwade no kaa wɔn nyinaa. "Oyi ne Zeus. Onipa agya. Anyame mpo frɛ no sɛ onyame - agya nipa. Ɛyɛ...ɛboro Odin so...ɛkɔ akyiri kɛse, na efi Norsefo hɔ."
  
  "So wɔankyerɛ sɛ Odin yɛ Zeus wɔ Germanfo mmusuakuw a wodii kan no mu?" Ben bisae, na ɔkaee nhwehwɛmu a ɔyɛe no.
  
  "Ná ɔyɛ, ɔbarima, nanso mekyerɛ sɛ, bra. Oyi ne Zeus. " .
  
  Ná saa ɔbarima yi teɛ. Anyame Hene no gyinaa hɔ tenten na ɔnkyekyɛɛ mu, na okura anyinam bi wɔ ne nsa kɛse no mu. Ná ademude pii a ɛhyerɛn wɔ ne niche no mu, a tow a ɛboro biribiara a onipa biako betumi aboaboa ano nnɛ ahyɛ mu ma.
  
  Na afei Drake tee nnome bi, denneennen, wɔ German kasa mu. Ɛde gyegyeegye fii ase hɔ.
  
  Dahl de abufuw mumii n"ani sɛ: "Wɔbubuu ɔkwan bi mu ara kwa." "Ɛyɛ yɛn akyi simma dunum pɛ. Damn it, yɛafiri anigyeɛ mu! Di m'akyi!"
  
  Antweri foforo yɛɛ sɛnkyerɛnne, na saa bere yi de na ɛkɔ Zeus ɔdamoa no mu na ɛfa so ansa na ɛregyina hɔ wɔ anammɔn du a etwa to no so. Wɔko tiaa no sɛnea wobetumi biara, na esum a ɛrewea no danee nsõ. Na ɛte sɛ nea hann a enni hɔ no siw honhom a ɛyɛ kasafĩ no ano. Ehu baa ɔfrɛ no so na osii gyinae sɛ ɔbɛtra ase.
  
  Ka adwenemhaw ho asɛm, Drake susuwii. Ka sɛnea wo bɔɔl no so tew ma ɛyɛ atoko kɛse ho asɛm. Ɛkame ayɛ sɛ saa anammɔn du a etwa to a ɛsensɛn esum kɛse no atifi, a ɛforo faa anadwo a na ɛrewea no mu no hyɛɛ no so. Na onni adwene biara sɛnea afoforo adi ho dwuma - nea obetumi ayɛ ara ne sɛ ɔbɛsan atra ne kan mfomso ahorow mu na wabata ho denneennen - Alison, abofra a wɔannya da na wɔrennya da; SRT ɔsatu a ɛwɔ Iraq a ɛmaa biribiara yɛɛ basaa - ɔde mfomso biara sii n"adwene mu de yii ehu a emu yɛ den a ɔwɔ sɛ ɔbɛhwe ase no afi hɔ.
  
  Na ɔde ne nsa baako guu baako so. Nan biako korɔn sen biako. Ɔsɔre gyinaa hɔ tẽẽ, wɔ n"akyi a enni ano, mframa bi a enni din a ɛrebɔ denneennen ma ne ntade yɛɛ basaa. Aprannaa a ɛrebobom wɔ akyirikyiri no betumi ayɛ ogya bepɔw dwom, nanso ebetumi ayɛ nneɛma afoforo. Ahude a wontumi nka ho asɛm, a ɛyɛ hu araa ma wɔrenhu hann da. Abɔde a wɔn ho yɛ hu a wɔrehuruhuruw wɔ abotan, atɛkyɛ ne nsõ so, na wɔtow nnwom a ɛyɛ hu a ɛkanyan abɔdamfo anisoadehu ahorow a ɛte sɛ mogya kɔkɔɔ.
  
  Drake a ɛkame ayɛ sɛ na ɔresu no wee faa abotan anammɔn a etwa to no so kɔɔ asase a ɛso yɛ toro so. Ɔbo a ɛyɛ den no twitwiw ne nsa a na ɛreprapra no. Ɔde mmɔdenbɔ biako a etwa to a ɛyɛ yaw so maa ne ti so na ohui sɛ obiara a aka no akotow atwa ne ho ahyia, nanso wɔn akyi no ohuu Torsten Dahl - Swedenni a wabɔ dam no - a na ɔrewea akɔ n"anim ankasa wɔ ne yafunu so akɔ baabi a ɛsõ sen biribiara a wɔahu saa akyirikyiri .
  
  Swedenni a wabɔ dam. Nanso Onyankopɔn, na guy no ye.
  
  Ná niche no sɛn ɔfã biako, nanso na ɛbata bepɔw no koma ho wɔ ɔfã foforo.
  
  Dahl kae wɔ mmerɛwyɛ mu sɛ: "Meda Onyankopɔn ase." "Ɛyɛ biako." Yɛahu Odin ɔdamoa."
  
  Afei ɔhwee ase wɔ ɔbrɛ mu.
  
  
  ADUAN ADUAN AKWANKYERƐ
  
  
  
  ONYANKOPƆN NO ƆDAMOA
  
  
  Nteɛteɛm bi fii n"adwene a ɛyɛ basaa no mu bae.
  
  Dabi, teɛteɛm. Nteɛteɛm a ɛma mogya tu a ɛkaa ehu kronkron ho asɛm. Drake buee n"ani, nanso na ɔbotan no ani abɛn dodo sɛ obetumi de n"adwene asi biribi so. Ɔteɛteɛɛm guu fam na osii apini.
  
  Na mihui sɛ meredwene sɛ: ɛhe na obi betumi ahwe ase akodu baabi a enni ano ansa na wawu?
  
  Ná Germanfo no wɔ ha. Ná wɔn nuanom no mu biako ahwe ase wɔ antweri no so nkyɛe.
  
  Drake bɔɔ mmɔden sɛ obegyina hɔ tẽẽ, na ntini biara yɛɛ no yaw, nanso adrenaline fii ase sɔɔ ne mogya na ɛmaa n"adwene mu tew. Ɔde brɛoo kɔɔ Ben nkyɛn. Ná n"adamfo no da asɛnka agua no ano biako a n"anim butuw fam. Drake twee no kɔɔ Odin niche no mu. Bere a ɔhwɛɛ n"akyi ntɛmntɛm no hui sɛ Germanfo no nnya mmae, nanso n"aso ka kyerɛɛ no sɛ aka simma kakraa bi.
  
  Ɔtee Abel Frey nnome nnyigyei. Nneɛma a wɔde bɔ wɔn ho ban no dede. Milo a ɔreteɛteɛm sɛ awudi a mogyahwiegu wom kyerɛ asraafo no mu biako.
  
  Hokwan a ɔde bɛkyerɛ ne ahoɔden, osusuwii, na ɔkaee Wells nsɛm a ɔpaw wɔ wɔn SAS ntetee mu no biako.
  
  Ɔtwee Ben twaa ne ho hyiae, na ɔde n"akyi too Odin funnaka kɛse no so. Abarimaa no ani so hwirew. Kennedy hintiw sɛ: "Monyɛ krado mma wɔn. Me ne no bedi." Ɔbɔɔ ne hwene brɛoo.
  
  Drake gyinaa hɔ kakra, na ohyiaa n"ani a ɔde hwɛɛ no sekan biako. "Akyire".
  
  Germanfo no mu nea odi kan a odii nea ɛsen biara no so nkonim. Ɔsraani bi a ɔhwee ase ntɛm ara wɔ ɔbrɛ mu, na nea ɔto so abien dii n"akyi ntɛm ara. Drake twentwɛn ne nan ase sɛ ɔbɛyɛ nea onim sɛ ɛsɛ sɛ ɔyɛ, nanso Torsten Dahl prapraa ne ho twaa ne ho, na wankyerɛ ahonu a ɛte saa. Wells ne Marsters nso de wɔn ho hyɛɛ mu kɔɔ wɔn anim.
  
  Atamfo ɔkofo a ɔto so abiɛsa wee faa soro no so, na saa bere yi de na ɔyɛ ɔbarima funu kɛse bi a ɔrebɔ nnua. Kama. Mogya, fifiri ne nusu ankasa danee akataso a ɛyɛ nwonwa wɔ n"anim a na ɛhaw adwene dedaw no so. Nanso na ne ho yɛ den na ɔyɛ ntɛmntɛm araa ma otumi huruw faa soro, bobɔw na ɔfaa tuo ketewaa no.
  
  Tuo biako tu fii toa no mu. Drake ne ne mfɛfo no fi awosu mu de wɔn ho kɔhyɛɛ mu, nanso tuo no antumi ankɔ ne botae so.
  
  Abel Frey nne a ɛyɛ den no bubuu kommyɛ a ɛbaa tuo no akyi no. "Akode biara nni hɔ, dumbass. Nar! Nar! Tie me!"
  
  Milo yɛɛ n"anim na ɔmaa Drake serewee a ɛyɛ abofono. "Fucking Kraut afunumu. Hey buddy?
  
  Wɔde nsa a ɛyɛ den menee tuo no na wɔde agyan a ɛyɛ nsensanee sii ananmu. Drake hui sɛ ɛyɛ asraafo titiriw sekan. Ɔtwee ne ho kɔɔ ɔbran no nkyɛn, na ɔmaa Dahl nyaa hokwan sɛ ɔbɛbɔ asraafo a wɔahwe ase no mu biako akɔ ahunmu.
  
  Ɔsraani a ɔto so abien no bɔɔ mmɔden koduu ne nkotodwe. Marsters serewee bio, afei ɔtow nipadua a ayɛ mmerɛw no guu nkyɛn. Eduu saa bere yi no, na asraafo baasa foforo adu asase a ɛso yɛ toro no so, na afei Alicia huruw fii ase sii fam te sɛ ɔkraman, na okura sekan wɔ ne nsa biara mu. Na Drake nhuu no da sɛ wabrɛ saa na na ɔda so ara te sɛ nea obetumi ne ninja atitiriw no adi asi.
  
  "Dabi... akodeɛ?" Dahl tumi kae wɔ ahome a ɛyɛ den ntam. "So awiei koraa no... wugye Harmagedon nsusuwii no di, Frey?"
  
  Mprempren Germanni adwumfo titiriw bi akɔ akyiri. Ɔde ahomegye kae sɛ: "Nnyɛ ɔkwasea, ɔsraani abarimaa." "Mempɛ sɛ mɛhyɛ funnaka yi agyirae kɛkɛ. Pɛyɛ ho kwan nkutoo na ɛwɔ me nneɛma a maboaboa ano no mu."
  
  Dahl kae sɛ: "Nea wuhu sɛ ɛyɛ wo ho mfonini no, misusuw sɛ," na ogyinae kakra bere a ne kuw no homee no.
  
  Na wɔgyinaa hɔ kakra, bere tiaa bi a na nhyɛso a ɛyɛ hu bere a obiara a ɔne no reko no susuw nea ɔde rekɔ n"ani so ntɛm ara no ho no. Drake san n"akyi fii Milo ho, na ɔde n"ani kyerɛɛ Odin ɔdamoa a na onnim, faako a Ben ne Ɔbenfo no da so ara te nkyɛnkyɛn, na Kennedy nkutoo na ɔwɛn wɔn no. Na ɔretwɛn biako bio...
  
  ...anidasoɔ sɛ...
  
  Na afei abubuw bi a wɔabɔ no ano fi antweri no so bae, mmoa a wɔsrɛɛ mmerɛw. Frey hwɛɛ fam. "Woyɛ mmerɛw!" ɔteɛteɛɛm guu obi so. "Sɛ ɛnyɛ Shield no a, anka mɛ..."
  
  Frey de ne nsa kyerɛɛ Alicia so. "Boa no". Ɔkofo ɔbea no de ahantan serewee, afei ɔteɛɛ ne nsa kɔɔ nkyɛn. Ɔde akuturuku biako twee Hayden kɔɔ soro. Ná Amerikani CIA dwumayɛni no abrɛ wɔ foro tenten no ho, nanso na ɛsen saa mpo esiane adesoa a emu yɛ duru a Germanfo de kyekyeree n"akyi no a ɔsoaa no nti.
  
  Odin kyɛm a wɔde ntama abɔ mu.
  
  Wɔtee Parnevik nne. "Ɔde Kyɛm no bae! Ɔfã titiriw! Nanso dɛn ntia?"
  
  "Efisɛ ɛno ne ɔfã titiriw no, wo kwasea." Frey too no tuo. "Sɛ enni atirimpɔw foforo bi a, anka ade titiriw yi rentra hɔ." Ɔbarima a ɔyɛ ntadehyɛ ho adwuma no wosow ne ti animtiaabu so na ɔdan kɔɔ Alicia nkyɛn. "Wie saa cretin ahorow a ɛyɛ awerɛhow yi. Ɛsɛ sɛ mema Odin bo dwo na mesan kɔ apontow no ase."
  
  Alicia serewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Ɔteɛɛm, na odii awu sen Asubɔnten Tam, na ɔtow ne nneɛma a ɔde bɔ ne ho ban no guu abotan asɛnka agua no mfinimfini sɛ: "Me dan!" Wɔ adwene a ɛyɛ basaa no mu no, ɔde ahopere kɔɔ Wells nkyɛn, na wankyerɛ sɛ ne ba a waba no nyɛ nwonwa. Drake de n"adwene sii n"ankasa ntɔkwaw so, na ɔde ahurututu kɔɔ Milo nkyɛn sɛ ɔbɛyɛ no nwonwa, ɔde ne nkrantɛ a ɔde ahokokwaw wosow no kɔɔ nkyɛn, afei ɔde ne nsateaa a ɛyɛ den kɔmaa Milo anom.
  
  Dompe no mu apaapae. Drake saw, ɔwosow na ɔkɔɔ so yɛɛ hare wɔ ne nan so. Afei wei bɛyɛ n"akwankyerɛ - sɛ ɔbɛbɔ na watu mmirika, abɔ ne nipadua no mmeae a ɛyɛ den sen biara, a ɔde asi n"ani so sɛ obebubu nnompe ne nnompe. Na ɔyɛ ntɛmntɛm sen Milo, nanso na ne ho nyɛ den saa, enti sɛ ɔbran no kyere no a...
  
  Aprannaa yɛɛ gyegyeegye wɔ bepɔw no so, na na magma a ɛreforo ne abotan a ɛresakra no gyegyeegye ne mpaapaemu.
  
  Milo de yaw twitwiw ne ho. Drake dii anim denam afã abien a ɔbɔe, tap abien - biribi a ebia wubehu sɛ Van Damme de ahokokwaw yɛ wɔ TV so no ho nni mfaso koraa ma mmɔnten so akodi wɔ asetra ankasa mu. Ná Milo nim eyi na ɔde abubuw danee ntua no. Nanso na Drake nso nim, na bere a Milo tow ne nipadua nyinaa guu n"anim no, Drake de ne nsateaa a ano yɛ den bɔɔ no bio kɔɔ nea ɔne no reko no anim pɛɛ, na ɔbubuu ne hwene ne n"ani so, na ɔbɔɔ no denneennen guu fam.
  
  Milo hwee fam te sɛ ɔsono a wɔatwa no. Bere a wɔhweree obi a ɔsɔre tia no a ɔte sɛ Drake de no, na wontumi nsan nkɔ akyi. Drake tiatiaa ne nsateaa ne ne kotodwe so, bubuu nnompe atitiriw abien no nyinaa, afei ne bɔɔl no de yɛɛ susuw pa, na afei ɔfaa asraafo sekan a wɔatow agu no.
  
  Wɔhwɛɛ baabi a asɛm no sii no.
  
  Ná Marsters a ɔyɛ SAS sraani no ayɛ Germanfo baanu adwuma tiawa na afei na ɔne nea ɔto so abiɛsa reko. Ná nnipa baasa a wobekum wɔn wɔ simma kakraa bi mu no nyɛ adwuma a ɛyɛ mmerɛw mma obiara, SAS sraani mpo, na na Marsters pirapira kakra. Wells ne Alicia saw wɔ asɛnka agua no ano, na otu mmirika sen sɛ ɔbɛsaw ankasa, nanso ɔtwetwee n"adwene. Ná n"akwankyerɛ no yɛ nea nyansa wom. Sɛ ɛbɛn no a, anka ɔbɛtow ne menewam wɔ sekan biako mu.
  
  Kennedy twee Hayden nipadua a na wabrɛ no fii ɔko no mfinimfini. Ben tuu mmirika kɔɔ hɔ sɛ ɔrebɛboa no. Parnevik anna, osuaa Odin ɔboda - ɔkwasea.
  
  Abel Frey ne Thorsten Dahl hyiae. Ná Swedenni no korɔn sen Germanni no wɔ ɔkwan biara so, na ne kankyee mu yɛɛ den kɛse bere a nea ɛto so abien no mu no, bere a ahoɔden no san kɔɔ n"akwaa a ɛyɛ yaw no so no.
  
  Awurade!Drake dwenee ho. Yɛrebɔ afunumu wɔ ha! Anaasɛ wɔ Dino Rock honhom dedaw pa no mu... Ma mennye w"ani!
  
  Esiane sɛ na n"ani annye akasakasa a ɔne Alicia hyiae no ho nti, ne nyinaa akyi no, ɔde n"ani kyerɛɛ Wells, a na ogye di sɛ ɔbea a wadi mfe aduonum no hia mmoa kɛse. Bere a ne kan mfɛfo kuw no huu no no, ɔsan n"akyi fii ɔko no mu.
  
  "Mabɔ wo bɔɔl no pɛnkoro dedaw dapɛn yi, Drake. So woyɛ atirimɔdenfo araa ma wopɛ eyi bio?"
  
  "W"ani agye, Alicia. Sɛ yɛbɛka a, so woretete w"adamfo abarimaa no?" ɔde ne ti too fam de buaa Amerikani a na ɛkame ayɛ sɛ na onhinhim no.
  
  Ɔtow nnade abien no nyinaa kɔɔ soro na ɔkyeree wɔn wɔ kankyee biako mu sɛ: "Osetie nkutoo mu." "Momma yɛn! M"ani gye mmarima baasa ho ara kwa!"
  
  Ebia na ne su yɛ wuram, nanso na wodi ne nneyɛe so na wobu akontaa. Ɔde ne nsa bɔɔ Drake, bere a ɔde anifere bɔɔ mmɔden sɛ ɔde n"akyi bɛbɔ Wells akuturuku akɔ baabi a ɛda hɔ kwa a enni awiei no. Ɔsahene no huu n"adwene wɔ sekan a etwa to no mu na ɔde ahopere twaa ne ho hyiae.
  
  Drake danee ne nnade abien no nyinaa, na ɔde agyan biara kɔɔ nkyɛn bere a ɔhwɛɛ yiye sɛ ɔremmubu ne nsateaa no. Ɛnyɛ sɛ ɔyɛ papa nko... na ɛyɛ sɛ ɔyɛ papa daa.
  
  Abel Frey de ahopere twaa wɔn ho mpofirim. Na ɛte sɛ nea esiane sɛ wantumi ansen Dahl nti, ɔde ne ho too mmirikatu so twaa Swedenni no ho wɔ ne hwehwɛ a ɔde hwehwɛɛ Odin ɔdamoa no mu ntɛmntɛm no mu.
  
  Na wɔ saa sekan fã no mu no, Drake huu Marsters ne Germanni ɔsraani a otwa to a wɔatoto wɔn mu wɔ ɔko a edi awu mu wɔ asɛnka agua no ano a mfutuma ayɛ hɔ ma no pɛɛ. Afei, mpofirim a ɛyɛ ahodwiriw no, mmarima baanu no nyinaa hwee ase na wɔhwee ase kɛkɛ.
  
  Owu nteɛm gyegyeegye wɔ baabi a hwee nni hɔ.
  
  Drake paapaee mu, bɔɔ mpaeɛ maa Wells, na afei ɔdanee ne nipadua no na ɔde ahopere dii Frey akyi. Wantumi annyaw Ben wɔ hɔ a onni ahobammɔ. Kennedy siw ɔdebɔneyɛfo no kwan, boaboaa n"akokoduru ano, nanso bere a ɔde ahopere kɔɔ n"anim no, Drake huu ade tuntum ketewaa bi a ɛkyekyere Frey nsa.
  
  Radio anaa telefon a wokura kyin. Nkrasɛm bi a wɔde mena.
  
  Dɛn na ɛyɛ hell?
  
  Nea esii akyi no, na wontumi nte ase. Wɔ anibiannaso adeyɛ a ɛyɛ nwonwa mu no, bepɔw no ho paee mpofirim! Wɔbɔɔ denneennen, na afei abo akɛse ne mmepɔw so abon asinasin apetepete baabiara. Abo a ne nsusuwii ne akɛse nyinaa tu mmirika na wɔbɔɔ abɛn faa baabi a hwee nni hɔ te sɛ atuo.
  
  Tokuru kɛse bi puei wɔ ogya bepɔw no nkyɛn, te sɛ nea hama bi abɔ ɔfasu a ɛyɛ tratraa a ɛyɛ drywall mu. Awia hann a ano nyɛ den no yii faa mpaapaemu no mu. Ɔhwee foforo, na tokuru no trɛwee kɛse mpo. Bepɔw bi a abubu guu amoa bi a enni ase mu wɔ kommyɛ a ɛyɛ hu na emu dɔ mu.
  
  Drake hwee fam a na ne ti kura ne nsam. Ɛbɛyɛ sɛ ɔbo a ɛpae yi bi sɛee adamoa afoforo a ɛsom bo. Dɛn koraa na na ɛrekɔ so?
  
  
  ADUAN ADUAN AKRON
  
  
  
  ONYANKOPƆN NO ƆDAMOA
  
  
  Helikopta bi puei wɔ tokuru a wɔayɛ no foforo no mu, na ɛrehuruhuruw sekan biako ansa na ɛretu afa mu!
  
  Ná nhama anan a ɛyɛ den ne nhama pii sɛn afiri no ase.
  
  Ná ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobegye adi. Abel Frey ahyɛ sɛ wɔnkyekyɛ bepɔw no nkyɛn nkyɛe. Bepɔw bi a na ɛyɛ ogya bepɔw bi a ɛyɛ nnam fã na ɔkwan bi so no ebetumi ama nnipa pii ase atɔre a wonim no sɛ ogya bepɔw kɛse.
  
  Sɛnea ɛbɛyɛ a obewie nea waboaboa ano no.
  
  Ná saa ɔbarima yi abɔ dam kakra te sɛ nea Drake ne adesamma abusua a aka no de anuonyam maa no no. Na ɔreserew abɔdamfo mprempren mpo, na bere a Drake maa n"ani so no, ohui sɛ Frey nhinhim nsateakwaa biako mpo, na mmom ogyinaa hɔ pintinn tẽẽ bere a bepɔw a ɛrepae no rebɔ ne ho ahyia no.
  
  Alicia fii Wells hɔ na ɔto hintidua kɔɔ Frey nkyɛn, na ne ho a ɔde hyɛ ne ho so a na ɛyɛ kraman no mpo hwee ase kakra. Wɔ wɔn akyi no, na Ɔbenfo Parnevik, Ben ne Kennedy de Odin abrannaa no afasu abɔ ho ban. Ná Hayden da fam, na na onhinhim. So na waba saa kwan yi nyinaa so ampa sɛ ɔrebewu wɔ ogya abɔdamfo mu? Wells kotow wɔ ne nkyɛn, na ɔde ne nsa kuraa ne yafunu mu.
  
  Helikopta no hwirew bɛn hɔ, na ne engine no teɛteɛɛm. Frey maa ne submachine gun so na ɔyɛɛ obiara sɛnkyerɛnne sɛ ɔntwe ne ho mfi Odin funnaka kɛse no ho. Ogya tiawa bi a ɛpaee no hyɛɛ n"abisade no mu den, na atuo bɔɔ denneennen bere a ɛbɔɔ Vikingfo nkaedum a ɛsom bo a ɛyɛ sika kɔkɔɔ a ɛyɛ kyɛm, nkrante, koko so nkataso ne dade kyɛw a mmɛn wom no. Sika kɔkɔɔ sika a nsɛm a esisii a ɛtoatoa so na ɛkanyan no fii ase hwee ase fii nneɛma a wɔde gu nneɛma so te sɛ confetti a ɛwɔ Times Square no.
  
  Frey wosow helikopta no.
  
  Drake kotow fam. "Wotu funnaka yi, wode wiase nyinaa to asiane mu!" - teɛɛm, na ɛkame ayɛ sɛ ne nne ntumi nte wɔ propeller blades no nnyigyei a emu yɛ duru no so.
  
  "Nyɛ wimp!" Frey teɛɛm san buae, na n"anim twitwiw te sɛ aseresɛm kyerɛwfo bɔne bi a heroin ayɛ ne su. "Gye tom, Drake. Midii wo so nkonim!"
  
  "Ɛnyɛ nkonimdi ho asɛm!" Drake teɛɛm san, nanso afei de na helikopta no wɔ soro tẽẽ na na ontumi nte n"ankasa nne mpo. Ɔhwɛɛ sɛnea Frey kyerɛɛ no kwan, na ɔde atuo petepetee no so wɔ ɔpɛ mu bere a ɔrewosow ne nsa no. Drake bɔɔ mpae sɛ ɔtopae bi a ɛyera nkyere ne nnamfo.
  
  Germanni no hweree no. Esiane sɛ na ɔbɛn nea ɔde ne ho hyɛɛ mu wɔ ne nkwa nna nyinaa mu no kɛse nti, ɔsɛee ne ho ara kwa.
  
  Afei de na Dahl wɔ ne nkyɛn. Wɔhwɛɛ sɛnea Frey ne Alicia de nkɔnsɔnkɔnsɔn a emu yɛ duru no sii fam kɔɔ fam kosii sɛ awiei koraa no wɔde ahama twaa funnaka no ano abien no nyinaa ho hyiae. Frey hwɛɛ sɛ wɔwɔ ahobammɔ.
  
  Helikopta no faa emu duru no. Biribiara ansi.
  
  Frey teɛɛm guu ne telefon agyefo no mu. Helikopta no san bɔɔ mmɔden bio, saa bere yi de ne engine ahorow no bobɔe te sɛ dinosaur a ne bo afuw. Nkɔnsɔnkɔnsɔn no faa wɔn mu duru, na mpaapaemu bi a ɛda nsow, ɔbo a ɛrebubu nnyigyei.
  
  Odin funnaka no tu kɔɔ baabi foforo.
  
  "Eyi ne hokwan a etwa to a yɛanya!" - Dahl teɛɛm guu Drake aso mu. "Yɛrekɔ baabi a wɔde twitwiw nneɛma! Efi Milo tuo mu!"
  
  Drake na ɔde script no yɛɛ adwuma. Anka wobetumi asɛe helikopta no na wɔagye Ɔboda no nkwa. Nanso ebia Ben ne Kennedy ne Hayden ne Parnevik bewuwu.
  
  Dahl teɛɛm sɛ: "Bere nni hɔ!" "Eyi anaa Adiyisɛm no!"
  
  Swedenni no huruw hwehwɛɛ Milo akode no. Drake piapiaa n"ani bere a yaw hyɛɛ ne koma mu no. N"ani sii Ben ne Kennedy so, na gyinaesi ho yaw no kyinkyim no wɔ ne mu te sɛ hama. Sɛ wode wo nsa biako di nkogu a, wode biako nso di nkogu. Na afei osii gyinae sɛ ɔrentumi mma Dahl kwan kɛkɛ sɛ ɔnyɛ eyi. So obetumi de nnamfo baanu abɔ afɔre de agye wiase no nkwa?
  
  Daabi.
  
  Ohuruw kɔɔ n"anim te sɛ ɔkɔre bere a Dahl fii ase hwehwɛɛ Milo ntade mu ara pɛ. Swedenni no san n"akyi wɔ ahodwiriw mu bere a Milo teɛɛ ne nipadua no, Amerikani no kotow wɔ yaw mu, nanso na otumi tu na ɔde ne ho kɔhyɛɛ asɛnka agua no ano. Kɔ akwan a wɔfa so sian no biako so.
  
  Drake de ahodwiriw gyinaa hɔ. Helikopta no engine ahorow no sii apini bio na akwanhyia bi a ɛnyɛ kronkron hyɛɛ ɔbodan no mu ma. Bere a edi hɔ no, Odin funnaka kɛse no sesae na ɛde ne ho fii nea wɔde hyɛ mu no ho, na ɛwosow wɔ ahunahuna kwan so kɔɔ Drake ne asɛnka agua no ano, owu a ɛrewosow tɔn biako.
  
  Dahl nteɛm no san kaa Parnevik nteɛm no bio sɛ: "Nooo!"
  
  Na nteɛteɛm bi bae, nteɛteɛm a ɛyɛ hu te sɛ nea mframa bi mu ayɛ hyew dodo, nnyigyei bi te sɛ nea wɔrehyew adaemone a wɔwɔ Hell nyinaa nkwa mu. Mframa bi a ɛte sɛ sulfur guan fii tokuru bi a wɔabue foforo wɔ Odin ɔdamoa ase no mu.
  
  Frey ne Alicia de ahopere kɔe, na ɛkaa kakraa bi na wɔhyew wɔn nkwa mu bere a wɔforo kɔɔ funnaka a ɛrewosow no so no. Frey teɛɛm sɛ: "Nni yɛn akyi, Drake!" Mewɔ insurance!" afei na ɛte sɛ nea adwene bi baa me tirim, ahobammɔ ho bɔhyɛ. Ɔteɛɛm kyerɛɛ Drake ahokafo no sɛ: "Afei! Di funnaka no akyi anyɛ saa a wubewu!" Frey hyɛɛ wɔn nkuran, na ɔwosow ne submachine gun no, na na wonni ɔkwan foforo biara a wɔbɛfa so ayɛ saa gye sɛ wɔbɛtwa adum no ho ahyia.
  
  Dahl danee n"ani a ɛyɛ ahonhommɔne no kyerɛɛ Drake. Ɔde srɛɛ kaa sɛ: "Ɛsɛ sɛ yegyae eyi." "Efisɛ... ma me mma."
  
  Ná Drake nni mmuae biara gye sɛ ɔde ne ti too fam. Ɛno ara. Odii SGG sahene no akyi, na ɔde ahwɛyiye twee ne ho fii Sarcophagus a ɛrewosow no ho bere a ɛretu wɔ wɔn atifi no, wɔn atamfo a wɔreserew no wɔ soro dwoodwoo bere a ne mfɛfo no dii n"akwantu akyi wɔ ɔfã foforo no.
  
  Wɔde akode ne obi a wabɔ dam a ɔpɛ akata so.
  
  Drake duu tokuru bi a ɛwɔ ɔbo no fam no ho. Ná nsu a ɛyɛ hyew no yɛ abantenten a ɛrehyew na ɛrehuruhuruw. Nea wontumi mmu so. Drake bɛn hɔ sɛnea obetumi ansa na ɔredan ne ho ahwɛ sɛnea n"atamfo rekɔ so.
  
  Hayden kɔɔ so traa fam, na ɔyɛɛ ne ho sɛ onnim hwee. Afei ɔsɔre tenaa ase yii ahama a ɛkyekyere Odin kyɛm no wɔ n"akyi no. "Dɛn na metumi ayɛ?"
  
  Drake de n"ani kyerɛɛ no bere tiaa bi. "So CIA wɔ nhyehyɛe bi a ɛbɛma wɔato Supervolcano mu?"
  
  "Ɔkyerɛwfo" fɛfɛ no yɛɛ sɛ nea n"adwene atu afra kakra ansa na ɔrewosow ne ti. "Nea ɛda adi pefee nkutoo. Fa Germanni no hyɛ mframa afiri no mu." Ɔde ahotɔ nteɛm tow Kyɛm no gui. Wɔn baasa nyinaa hwɛɛ sɛnea ɔrehuruhuruw wɔ rim no so te sɛ sika.
  
  So wɔadi nkogu ankasa?
  
  Nhyɛso a efi paipu no mu ba no yɛɛ kɛse bere a ogya bepɔw no nyaa ahoɔden no. Dahl kae sɛ: "Sɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn no fi ase pɛ a." "Yɛrentumi ntoto eyi mu. Ɛsɛ sɛ yɛyɛ eyi mprempren!"
  
  Drake ani baa Shield no so bere tiaa bi bere a na ɛrehuruhuruw dede wɔ ne ano no. Ne rim.Nsɛm no firii ne mu te sɛ nea wɔakyerɛw wɔ ogya mu.
  
  
  Ɔsoro ne Hell yɛ bere tiaa mu nimdeɛ a wonni ara kwa, .
  
  Ɛyɛ Ɔkra a Onwu da no na ɔde ne ho to Nea Ɛteɛ anaa Nea Ɛnteɛ so.
  
  
  Ɔkae sɛ: "Nhyehyɛe B." "Wokae Odin nnome no? Ná ɛte sɛ nea ɛmfata, ɛnte saa? Baabiara nni hɔ a wɔde eyi bɛto, ɛnte saa? Wiɛ, ebia ɛno ne no."
  
  "So Odin"s Curse yɛ ɔkwan a wɔfa so gye wiase no nkwa?" Dahl gyee ho kyim.
  
  Drake kae sɛ: "Anaasɛ hell." "Egyina onii a osi gyinae no so. Eyi ne mmuae no. Ɛsɛ sɛ onipa a ɔde Kyɛm no si hɔ no nya ɔkra kronn. Ɛyɛ afiri a ɛyɛ afiri. Yɛnnim hwee bio ɛfiri sɛ yɛyii ɔboda no. Sɛ yedi nkogu a, wiase no bɛyera."
  
  "Ɛyɛɛ dɛn na nnome no kɔe?" Hayden a na ne ho nyɛ bɔne nsen sɛnea na ɔwɔ wɔ n"amanehunu a ohyiae wɔ atamfo nsam akyi no hwɛɛ mframa a ɛkɔ mu no te sɛ nea wobetumi adi no nkwa mu.
  
  Drake domee bere a ɔmaa Shield no so na ɔde kuraa n"anim no. Dahl gyinaa hɔ hwɛɛ no bere a ɔrekɔ baabi a mframa a ɛrebɔ denneennen no. "Bere a wode Kyɛm yi bɛka saa nsuonwini no, wɔbɛtetew afi wo nsam pɛɛ."
  
  Afei, ɛnam nnyigyei bi a ɛte sɛ mmoa kuw bi a wɔakɔda kwae a ɛredɛw mu a wɔrebobom so no, nsuonwini pii fi ase paee, na ɛkame ayɛ sɛ ne pae no nteɛm a ano yɛ den no yɛɛ asotiw. Afei de sulfur hua no fii ase maa mframa no yɛɛ den, na ɛdanee miasma a awuduru wom. Bepɔw a na ɛyɛ wɔn hokafo bere nyinaa bere tenten saa no dede a ɛyɛ mmerɛw no bɛyɛɛ te sɛ aprannaa kɛse afei. Drake tee nka te sɛ nea afasu no ankasa rewosow.
  
  "Asɛm foforo, Dal. Nhyehyɛe B a ɛreyɛ adwuma. Sɛnea ɛbɛyɛ a mɛhwɛ daakye no, eyi kyerɛ sɛ minnim nea hell bio a ɛsɛ sɛ meyɛ."
  
  Dahl gyinaa Kyɛm no fã foforo sɛ: "Wonni daakye biara." "Anaa me."
  
  Wɔboom de wɔn nan sii baabi a mframa fa no. Shale no fii ase hwee ase kɔɔ ɔbotan a ɛwɔ wɔn nkyɛn no so. Nteɛteɛm ne dede bi a ɛte sɛ nea Drake nte da fii bun no mu bun a enni awiei no mu bae.
  
  "Ogya bepɔw kɛse no rebɛn!" Hayden teɛɛm sɛ. "Dum no!"
  
  
  * * * .
  
  
  Drake, Dahl anaa Abel Frey mpo anhu no, Iceland bepɔw a agye din a wɔfrɛ no Eyjafjallajokull a ɛde besi nnɛ no abotɔyam sɛ ɛbɛma nsubɔnten a ɛyɛ fitaa a ɛyɛ brɛoo na ahyɛ wimhyɛn akwantu ho hu no paee mpofirim wɔ n"ano. Na ɛrenkyɛ na ɔpepem pii a wɔn ho adwiriw wɔn ahu wɔ Sky News ne BBC ne akyiri yi wɔ You Tube so - ɔtweaseɛ apem a wɔrehyew ogya ahum wɔ wim no tɛkrɛma a ɛyɛ ogya. Bere koro no ara mu no, Iceland ogya mmepɔw afoforo abien paee, na wɔn atifi tu kɔe te sɛ champagne nhama wɔ nhyɛso ase. Wɔbɔɔ amanneɛ, a na wɔde tɛkrɛma akyekyere wɔn ho kakra, sɛ Harmagedon adu.
  
  Nnipa kakraa bi a wɔapaw wɔn nkutoo na na wonim sɛnea ɛbɛn ankasa.
  
  
  * * * .
  
  
  Akokodurufo a wonhu wɔn na wonnim wɔn da koe wɔ bepɔw no mu bun a ɛyɛ sum no mu. Drake ne Dahl de Shield no tow hyɛɛ nsu a ɛyɛ hyew no so, na wɔde ade kurukuruwa bi danee nsu a ɛyɛ hyew no kɔɔ baabi a ɛda hɔ a ɛbɛn hɔ bere a wɔde sii tokuru a Odin ɔdamoa a wobubuu no gyaw no atifi pɛɛ no.
  
  "Ka wo ho!" Dahl bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma Shield no akɔ so ayɛ nea ɛwɔ hɔ. Drake tee nka sɛ ne nsa repopo esiane mmɔden a ɔde dii bepɔw no mfitiase ahoɔden so nkonim nti. "Nea mepɛ sɛ mihu nea hell de na ɛyɛ ade yi ara kwa!"
  
  "Hena na ɔdwene ho!" Hayden bɔɔ mmɔden sɛ obesiw wɔn kwan, na ɔkuraa wɔn nan mu na ɔpiaa wɔn denneennen sɛnea obetumi. "Fa ɔkwasea no hyɛ mu kɛkɛ!"
  
  Dahl de ne hwene bɔɔ ne mu, na ohuruw kɔɔ tokuru no so. Sɛ Kyɛm no ayera anaasɛ ɛtu kakra mpo a, anka ɛbɛyɛɛ nwini amonom hɔ ara, nanso na wɔn botae no teɛ, na ɔfã titiriw no de ahwɛyiye hyɛn mpaapaemu a wɔde nsa ayɛ a ɛwɔ Odin Ɔboda no ase no mu.
  
  Afiri a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ, a wɔyɛɛ no mfehaha pii ne mpempem pii a atwam ni. Meka anyame no ntam.
  
  Afiri a ɛyɛ afiri!
  
  "Tete afiri a ɛsen biara a nnɛyi wiase ahu pɛn." Dahl hwee ase wɔ ne nkotodwe so. "Nea obetumi de eyi aba awiei."
  
  Drake hwɛɛ sɛnea ɛte sɛ nea Shield no reyɛ teateaa, na ɛretwe nhyɛso kɛse a ɛreforo afi ase no. Ɛyɛɛ petee na ɛbaa mpaapaemu no anoano, na ɛyɛɛ obsidian kɔla. Daa. Wɔrenpopa da.
  
  "Onyankopɔn nhyira".
  
  Bere a Job awie no, ogyinae kakra ansa na ɔresan de n"adwene akɔ Frey so. Ehu hyɛɛ ne koma ma sen sɛnea na obetumi asusuw ho, mprempren mpo.
  
  Helikopta no sɔree, na ɛbɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛboa Odin funnaka a ɛwosow brɛoo wɔ n"ase no mu duru. Ná Frey ne Alicia nyinaa te funnaka no ano, na na wɔde wɔn nsa abɔ ahama a ɛde bata helikopta no ho no denneennen.
  
  Nanso na Ben, Kennedy ne Ɔbenfo Parnevik sɛn nhama afoforo abiɛsa a ɛsensɛn helikopta no ase so, akyinnye biara nni ho sɛ wɔde atuo akura mu bere a Drake reko sɛ obegye okyinnsoromma yi nkwa no.
  
  Wɔsensɛn baabi a hwee nni hɔ no atifi, na wɔwosow bere a helikopta no foroo no, na wɔkyeree wɔn fii Drake hwene ase pɛɛ.
  
  "Nooo!"
  
  Na, nea ɛyɛ nwonwa no, otuu mmirika - ɔbarima a ɔyɛ ankonam, a ɔde ahoɔden a abufuw, adehwere ne ɔdɔ awo no retu mmirika - ɔbarima a ɔtow ne ho twaa amoa bi a enni ase kɔɔ ahunmu tuntum mu, hwehwɛɛ nea wogye fii ne nsam, na ɔde ahopere kuraa nea ɛrewosow no biako mu nhama, bere a ɔhwee ase no.
  
  
  ADUAN
  
  
  
  ONYANKOPƆN NO ƆDAMOA
  
  
  Drake wiase no gyinaa ne ahurututu a ɔde kɔɔ sum mu - baabi a ɛda hɔ kwa a enni awiei wɔ soro, amoa a enni ase wɔ ase - hama a ɛwosow a ne tenten yɛ nsateakwaa abiɛsa, ne nkwagye koro pɛ. Ná n"adwene yɛ komm; ɔyɛ maa ne nnamfo. Esiane biribi foforo biara nti gye sɛ wobegye wɔn nkwa.
  
  Pɛsɛmenkominya.
  
  Ne nsateaa kaa hama no na wantumi anto mu!
  
  Ne nipadua a awiei koraa no ɛde ne ho hyɛɛ tumi a ɛtwe ade ba fam mu no fii ase hwee ase ntɛmntɛm. Wɔ sekan a etwa to no mu no, ne nsa benkum a ɛrewosow no too hama bi a ɛware sen nea aka no so na ɛde adwemmɔne a ɛma wosusuw nneɛma ho no kyekyeree no.
  
  N"asehwe no gyaee bere a ɔde ne nsa abien nyinaa soo mu na ɔde n"aniwa bɔɔ mu sɛnea ɛbɛyɛ a ne koma a ɛrebɔ ntɛmntɛm no adwo no. Wɔbɔɔ nsam denneennen fi soro baabi. Alicia hwie ne kasatia no gu.
  
  "So eyi ne nea Wells kyerɛ bere a ɔkae sɛ "kyerɛ wo ahoɔden"? Bere nyinaa na misusuw nea saa abofra a wɔabɔ dam no kyerɛ ho!"#
  
  Drake maa n"ani so, na na onim bun a ɛwɔ ase hɔ no yiye, na ɔtee nka sɛ n"adwene atu afra sen bere biara. Nanso na ahoɔden foforo a wanya ne adrenaline ayɛ ne ntini mu hyew, na na ogya dedaw no fã kɛse no ara asan aba ne mu mprempren, na ɛrewu sɛ ebepue.
  
  Ɔforoo hama no, ne nsa kaa ne nsa so, de ne nkotodwe soo mu, na ɔkɔɔ so ntɛmntɛm. Frey de ne submachine gun no kyerɛɛ ne ho na ɔserewee, na ɔde ahwɛyiye de sii n"ani so, nanso afei Hayden teɛɛm fii Odin ɔdamoa mu. Drake huu no sɛ ogyina hɔ, de Wells tuo no reto Frey so - na ɔsahene dedaw no ahwe ase wɔ ne nkyɛn, nanso, aseda nka Onyankopɔn sɛ, na ɔda so ara rehome.
  
  Hayden de tuo no kyerɛɛ Frey so fã. "Ma ɔnsɔre!"
  
  Ná helikopta no da so ara wɔ wim, na na ne wimhyɛnkafo no nnim n"ahyɛde ahorow. Frey twentwɛnee ne nan ase, na ɔbɔɔ n"ano te sɛ abofra a wɔatew ne ho afi agode a n"ani gye ho no ho. "YOO. Hundin!Bitch a ɔyɛ ɔbarima! Anka ɛsɛ sɛ miyi wo fi saa damn wimhyɛn no mu!"
  
  Drake serewee bere a ɔtee Hayden mmuae no. "Yiw, metaa te eyi ase."
  
  Kennedy, Ben ne Parnevik de wɔn ani a ɛtrɛw hwɛɛ no, na ɛkame ayɛ sɛ na wontumi nhome.
  
  "Kɔ na kɔgye!" - Frey afei ɔteɛɛm guu Alicia so. "Efi nsa so kɔ nsa so. Fa no na yɛnkɔ. Saa bitch yi rentow wo tuo. Ɔno ne aban no haw. " .
  
  Drake memee bere a Alicia huruw fii funnaka no so na ɔkyeree Drake hama a ɛne no di nsɛ no, nanso ɛno mpo no, ogyee bere de n"ani kyerɛɛ Ben, susuw sɛnea abarimaa no yɛɛ n"ade wɔ Hayden gyinabea a wɔdaa no adi no ho.
  
  Ben, sɛ biribi wɔ hɔ a, ɔde ayamye kɛse hwɛɛ no.
  
  Alicia hwee ase wɔ hama no so te sɛ bonsu na ankyɛ na ɔne Drake yɛɛ pɛ. Ɔhwɛɛ no, na n"anim yɛ pɛ a abufuw ahyɛ no ma.
  
  "Metumi wosow akɔ akwan abien no nyinaa so." Ohuruw kɔɔ wim, ne nan dii kan, wɔ ahinanan a ɛyɛ fɛ mu faa sum no mu, na ɔsensɛn wim koraa bere tiaa bi. Afei ne nan no bataa Drake akyi berɛmo no ho denneennen na ɔde ne nipadua no kɔɔ n"anim, na ɔde bere tiaa bi sɔɔ n"ankasa hama ansa na ɔrewosow akɔ nea edi hɔ no so.
  
  Drake bɔɔ n"ano sɛ: "Fucking baboon," na ne koko rehyew, na ne nsa a ɔde kuraa mu no ayɛ mmerɛw.
  
  Alicia de ne ahoɔden no wosow ne ho twaa hama no ho hyiae, na ne nan trɛwee wɔ ne koko so, na ɔde ne ho bɔɔ ne yafunu mu. Drake tumi wosow kɔɔ nifa sɛnea ɛbɛyɛ a ɔhwe no yɛɛ mmerɛw, nanso ɔda so ara tee nka sɛ ne mpampam abubu.
  
  Ɔde abubuw guu no so, kyɛɛ ɛyaw no na ɔsɔre kɔɔ soro. Nhyerɛn bi puei wɔ n"ani so, na obu foforo ka ho.
  
  Ɔhome kae sɛ: "Awiei koraa no." "Woasan aba bio. Afei yɛbɛhwɛ nea ɔsen biara."
  
  Ɔde hama no frafrae, na ahotoso hyerɛn bere biara a ɔkeka ne ho no. Wɔ ahurututu biako mu no ɔtwaa Drake ankasa hama no ho hyiae na ɔsan de ne ahoɔden no dii dwuma de bɔɔ n"akyi, na ɔde ne nan sii ne ti so saa bere yi.
  
  Nanso na Drake asan aba na na wasiesie ne ho. Ɔde ahokokwaw a ɛsen biara gyaee ne hama no, siw adwenemhaw a ano yɛ den no ano, na ɔkyeree no wɔ baabi a emu dɔ yɛ anammɔn abien. Alicia hwirew n"atifi a asiane biara nni ho, na ne kankyee no maa ne ho dwiriw no, na na ne nsa da so ara rebɔ.
  
  Drake bɔɔ hama no so nan biako biara. Eduu bere a nea ɔne no reko no huu nea wayɛ no, na wadi ne so. Ɔtiatia ne ti so denneennen.
  
  Mihuu sɛ ne nsateaa gyaee hama no. Ɔhwee ase, nanso ne nsateakwaa kakraa bi pɛ. Nnua a ɛyɛ den a ɛwɔ ne mu no yɛɛ adwuma na ɔsan nyaa ne nsa.
  
  Frey bɔɔ ose fii soro. "Biribiara pa biara nni hɔ! Wu, wo Engiresini a onnye nni!"
  
  Afei, bere a ennu aniwa mu no, Germanni no twee sekan bi twaa Drake hama no!
  
  
  * * * .
  
  
  Drake huu ne nyinaa wɔ brɛoo mu. Nkrantɛ no hyerɛn, bɔne hyerɛn a ɛwɔ nea wɔatwa no so. Ne nkwa hama a ɛpaapae mpofirim-ɔkwan a efii ase bubuu na ɛwosow n"atifi.
  
  Ne nipadua mu duru a enni hɔ ntɛm ara. Bere a awɔw wom a ɛyɛ hu ne gyidi a wonni. Esiane sɛ na onim sɛ biribiara a wate nka pɛn ne biribiara a obetumi ayɛ daakye no, wɔasɛe no nkyɛe.
  
  Na afei asehwe no... sɛ ohu sɛ ne nemesis, Alicia, foro ne nsateaa so sɛ ɔbɛsan akɔ sarcophagus no atifi... sɛ ohu sɛ Ben ano twitwiw wɔ nteɛteɛm mu... Kennedy anim dan owu akataso... na ɛnam n"anisoadehunu a ɛwɔ akyirikyiri so... Akyirikyiri... .nea. ?
  
  Torsten Dahl, Swedenni a wabɔ dam no, retu mmirika, dabi, ɔretu mmirika, atwa asɛnka agua no a ɔde ahobammɔ bɛlt abɔ ne nipadua ho, na ɔtow ne ho guu amoa tuntum bi mu ankasa, sɛnea Drake ankasa yɛe bere tiaa bi a atwam no.
  
  Ahobammɔ hama bi a ɛrebue wɔ n"akyi, a wɔabɔ ho ban atwa odum bi ho ahyia wɔ Odin abrannaa so, a Hayden ne Wells a wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛbɔ mmɔden kɛse no kura mu denneennen.
  
  Dahl's mad leap...de no bɛn no sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛkyere Drake nsa na wakura no denneennen.
  
  Drake anidasoɔ a ɛpaeeɛ no yeraeɛ berɛ a ɔne Dahl bom hwee ase, ahobanbɔ hama no yɛɛ den...afei mpofirim, ɛyaw a wɔtweeɛ berɛ a Hayden ne Wells gyee nhyɛsoɔ no toom.
  
  Afei anidaso. Mmɔden a wɔbɔ brɛoo na ɛyɛ yaw sɛ wobenya nkwagye. Drake hwɛɛ Dahl ani so, wanka asɛm biara, wannye nkate ounce biako mpo bere a wɔretwe wɔn nsateakwaa biara akɔ baabi a ahobammɔ wɔ no.
  
  Ɛbɛyɛ sɛ helikoptakafo no nsa kaa ahyɛde no, efisɛ ofii ase foroo kosii sɛ osiesiee ne ho sɛ ɔbɛtow aprɛm a ɛto so abiɛsa, saa bere yi de afi bepɔw no so, a wɔayɛ sɛ ɛbɛtrɛw ɔkwan no mu araa ma funnaka no atumi afa mu a asiane biara nni ho sɛ ɛbɛsɛe.
  
  Wɔ simma abiɛsa mu no, Odin funnaka no yerae. Helikopta nhama a ɛyɛ dede no yɛ ade a wɔkae wɔ akyirikyiri. Ná Ben, Kennedy ne Parnevik te sɛ mprempren.
  
  Awiei koraa no, wɔtwee Dahl ne Drake faa bun no ano abotan no so. Drake pɛe sɛ ɔde chase ma, nanso ne nipadua no anyɛ ho hwee. Ná nea obetumi ayɛ ara ne sɛ ɔbɛda hɔ, ama ahodwiriw no akɔ fam, na wadan ɛyaw no akɔ n"amemene no fã bi a atew ne ho.
  
  Na bere a ɔda hɔ no, helikopta no nnyigyei san bae. Saa bere yi nkutoo na na ɛyɛ Dahl chopper. Na yei ne bere koro no ara mu wɔn kwan a wɔfa so nya nkwagye ne ɔtaa.
  
  Ná Drake tumi hwɛ Torsten Dahl ani a na ayɛ no ayayade no mu nkutoo. "Woyɛ Onyankopɔn, adamfo," na nea na beae a na wɔwɔ no kyerɛ no ayera wɔ ne so. "Nokware Nyankopɔn".
  
  
  ADUAN BAKO
  
  
  
  GERMANY NKYERƐKYERƐMU
  
  
  Bere biara a Kennedy Moore bɛdan n"afurum wɔ nkongua a ɛyɛ den no so no, Alicia Miles aniwa a ɛyɛ hyew no hyɛ no nsow. Na Engiresini bitch no yɛ Uber ɔkofo, a wɔde polisini nkate a ɛto so asia ama no - bere nyinaa akwanhwɛ.
  
  Wɔ nnɔnhwerew abiɛsa wimhyɛn a efi Iceland rekɔ Germany no mu no, wogyinaa pɛnkoro pɛ. Nea edi kan no, bere a wofii ogya bepɔw no mu akyi simma du pɛ no, wɔde winch bɔɔ funnaka no mu na wɔde bɔɔ ho ban na wɔde obiara baa hyɛn no mu.
  
  Ntɛm ara na Abel Frey kɔɔ akyi dan no mu. Efi saa bere no, onhuu no. Ebia ɛde srade gu korɔnbɔ ne nnwuma ntwahonan so. Ɛkame ayɛ sɛ Alicia tow Kennedy, Ben ne Parnevik guu wɔn nkongua so, afei ɔtraa n"adamfo abarimaa, Milo a wapira no nkyɛn. Ná ɛte sɛ nea na Amerikani a ne ho yɛ den no kura ne nipadua fã biara, nanso ne fã kɛse no ara kura ne bɔɔl, nokwasɛm a na ɛte sɛ nea Alicia hu sɛ ɛsesa na ɛyɛ hu.
  
  Na awɛmfo afoforo baasa wɔ helikopta no mu, na wɔdannan wɔn ani a wɔde ahwɛyiye hwɛ fi nneduafo no so kɔɔ nkitahodi a ɛyɛ nwonwa a na ɛwɔ Alicia ne Milo ntam no so - na wɔsesa wɔn ho wɔn ho a ɛyɛ awerɛhow, afei na ntease wom, na afei abufuw ahyɛ mu ma.
  
  Ná Kennedy nni baabi a wɔwɔ bere a helikopta no fii ase sii fam no. Na n"adwene akɔkyinkyin dɔnhwerew a etwa to no, efi Drake ne wɔn akwantu ahorow a ɛkɔɔ so wɔ Paris, Sweden ne ogya bepɔw no so, kosi n"asetra dedaw a ɔne NYPD yɛe no so, na efi hɔ, a wontumi nkwati, kosi Thomas Caleb so.
  
  Caleb yɛ obi a okum nnipa nnidiso nnidiso a ɔmaa no ahofadi sɛ onkum no bio. Wɔn a wɔakum no no ho nkae tow hyɛɛ no so. Beae a na ɔnam mu nna kakraa bi a atwam ni-beae a ɔyɛɛ nsɛmmɔnedi-no kɔɔ so yɛɛ foforo wɔ n"adwene mu, te sɛ mogya a wɔahwie agu no foforo. Ohui sɛ efi saa bere no, onhuu atesɛm amanneɛbɔ biako mpo.
  
  Ebia wɔkyeree no.
  
  Wɔ wo daeɛ mu....
  
  Daabi. Wɔ m"adaeso mu no wɔnkyere no da, wɔmmɛn no da. Okum me na ɔyɛ me ayayade, na m"afobu haw me te sɛ ɔbonsam damn kosi sɛ mɛgyae ne nyinaa.
  
  Helikopta no siane ntɛmntɛm, na ɛmaa no fii anisoadehu a na ontumi nhyia no mu. Ankorankoro dan a ɛwɔ helikopta no akyi no buei na Abel Frey fii adi, na ɔbɔɔ ahyɛde ahorow.
  
  "Alicia, Milo, wobɛka me ho. Fa nneduafo no bra. Awɛmfo, mobɛka funnaka no akɔ me dan a mehwɛ nneɛma mu no mu. Ɔhwɛfo a ɔwɔ hɔ no wɔ akwankyerɛ sɛ sɛ biribiara ayɛ krado sɛ wɔbɛhwɛ ara pɛ a, ɔne me nni nkitaho. Na mepɛ sɛ eyi ba ntɛm, awɛmfo, enti monntwentwɛn mo nan ase. Ebia na Odin atwɛn Frey mfe mpempem pii, nanso Frey ntwɛn Odin."
  
  Kennedy kae sɛ: "Wiase nyinaa nim nea woyɛe, Frey, woabɔ dam." "Fashion designer, damn it. Wususuw sɛ wobɛtra afiase akosi ahe?"
  
  Frey kae sɛ: "Amerikafo adwene a ɛne sɛ wɔho hia wɔn ho no." "Na nkwaseasɛm ma wugye di sɛ wubetumi akasa denden, hmm? Adwene a ɛkorɔn no di nkonim bere nyinaa. So wususuw ankasa sɛ wo nnamfonom fii adi? Yɛde afiri sisi hɔ, wo kwasea bitch. Wɔrentwam Poseidon."
  
  Kennedy buee n"ano de kyerɛe sɛ ɔmpene so, nanso ohui sɛ Ben wosow ne ti bere tiaa bi na ɔtoo n"ano ntɛmntɛm. Gyae hɔ. Di kan nya nkwa, ko akyiri yi Ɔfaa Vanna Bonta asɛm kae wɔ n"adwene mu sɛ: "M"ani begye ho sɛ menya obi a ɔba fam na ɛyɛ me nwonwa anigye so sen sɛ menya obi a ɔkorɔn na wɔkanyan me wɔ animtiaabu so."
  
  Ná Frey nni ɔkwan biara a ɔbɛfa so ahu sɛ wɔn helikopta no da so ara ahintaw wɔ beae a ɛkorɔn. Na ahantan maa ogye dii sɛ n"adwene korɔn sen wɔn de.
  
  Ma onsusuw saa. Anka ahodwiriw no bɛyɛ dɛ kɛse mpo.
  
  
  * * * .
  
  
  Helikopta no de ahopopo sii fam. Frey kɔɔ n"anim na odii kan huruw baa fam, na ɔteɛɛm de ahyɛde kyerɛɛ mmarima a wɔwɔ fam no. Alicia sɔre gyinaa ne nan so na ɔde ne nsateaa a ɔde kyerɛ ade no yɛɛ biribi. "Nea edi kan no mo baasa. Ti ahorow no akɔ fam. Kɔ so tu kosi sɛ mɛka sɛ ɛnte saa."
  
  Kennedy huruw fii helikopta a ɛwɔ Ben akyi no mu, na ɔtee ɔbrɛ ho ɛyaw nka wɔ ntini biara mu. Bere a ɔhwɛɛ ne ho hyiae no, ade a ɛyɛ nwonwa a ohui no maa ne werɛ fii ne brɛ no simma biako, nokwarem no, egyee ne home.
  
  Ɔhwɛɛ baako na ɔhunuu sɛ ɛyɛ Frey abankɛseɛ a ɛwɔ Germany; amumɔyɛ dan a ɛyɛ adwumfo a anigye no annyae da. Ná baabi a wɔde wɔn si fam no hwɛ ɔpon kɛse no ano, na na wɔde sika kɔkɔɔ apon a wɔde oak dua ayɛ apon abien na wɔde Italiafo abohene adum a ɛkɔ ɔpon kɛse bi mu ayɛ ho mfonini. Bere a Kennedy rehwɛ no, kar abien a ne bo yɛ den, Lamborghini ne Maserati, twee, na mmarima baanan a wɔn ani agye a wɔadi mfe aduonu fi mu puei na wɔhinhim foroo atrapoe no kɔɔ Abankɛse no mu. Asaw nnwom a emu yɛ duru no fi ɔpon no akyi bae.
  
  Na abo a wɔde akata so wɔ apon no atifi a na abantenten a ɛyɛ ahinanan a ɛtoatoa so ne abantenten abien atenten wɔ n"afã abien no nyinaa wɔ atifi, na ɛma ɔdan kɛse no yɛɛ te sɛ Gothfo Nkannyan. Kennedy susuwii sɛ ɛyɛ nwonwa, na ɛboroo so kakra. Ɔyɛɛ n"adwene sɛ sɛ wɔbɛto nsa afrɛ no akɔ apontow bi ase wɔ beae yi a, ɛbɛyɛ daakye mfoniniyɛfo bi adaeso.
  
  Na enti Abel Frey nyaa mfasoɔ firii wɔn adaesoɔ no mu.
  
  Wɔpiaa no kɔɔ apon no ano, na Alicia hwɛɛ wɔn yiye bere a wɔretwam wɔ kar akɛse a ɛreyɛ gyegyeegye no ho na wɔreforo atrapoe a wɔde abohene ayɛ no. Fa apon no mu na ɛkɔ abrannaa a ɛyɛ dede no mu. Wɔ benkum so no, na ɔpon bi a wɔabue a wɔde aboa nhoma akata so no kɔ anadwo agoprama bi a nnwom a ɛyɛ anigye, akanea a ɛyɛ kɔla ahorow, ne ntamadan a ɛwosow wɔ nnipadɔm no atifi ahyɛ mu ma, baabi a obiara betumi akyerɛ sɛnea otumi saw yiye. Ntɛm ara na Kennedy gyinaa hɔ na ɔteɛɛm.
  
  "Boa!" Osui, na ɔhwɛɛ ahɔho no tẽẽ. "Boa yɛn!"
  
  Nnipa pii gyee bere no brɛɛ wɔn ahwehwɛ a na ɛyɛ fã ma no ase na wɔhwɛɛ me denneennen. Sekan biako akyi no wofii ase serewee. Swedenni a ne ho yɛ bruu a wagye din no maa ne toa so de kyiaa no, na Italiani barima a ne honam ani yɛ tuntum no fii ase hwɛɛ no. Afoforo no san kɔɔ wɔn disko hell no mu.
  
  Kennedy sii apini bere a Alicia soo ne ti nhwi mu na ɔtwee no faa marble fam no. Ben teɛteɛɛm de kyerɛe sɛ ɔmpene so, nanso ɛkaa kakraa bi na akuturuku no ma ɔhwee ase. Wɔserewee kɛse wɔ apontow no ase ahɔho mu, na nsɛm kakraa bi a ɛyɛ abofono dii akyi. Alicia tow Kennedy guu antweri kɛse no mu, na ɔbɔɔ no denneennen wɔ ne mpampam.
  
  Ɔde abubuw kae sɛ: "Ɔbea kwasea." "Muntumi nhu sɛ wɔdɔ wɔn wura? Wɔrennwen ne ho bɔne da. Afei...kɔ."
  
  Ɔde tuo ketewaa bi a epuei wɔ ne nsam kyerɛɛ soro. Kennedy pɛe sɛ ɔsɔre tia, nanso sɛ yegyina nea esii nkyɛe no so bu atɛn a, osii gyinae sɛ ɔne no bɛkɔ ara kwa. Wɔde wɔn foroo antweri no kɔɔ benkum so, kɔɔ Abankɛse no ntaban foforo no mu. Bere a wofii antweri no so na wɔhyɛn ɔkwan tenten a wɔmfa nneɛma nhyɛ mu no mu ara pɛ - ntaban no ntam kwan no - asaw nnwom no gyaee, na ebia na wɔn nkutoo ne nnipa a wɔte ase saa bere no wɔ bere mu.
  
  Bere a wɔnam ɔkwan bi so no, wohuu wɔn ho wɔ dan bi a ebia bere bi na ɛyɛ agoprama a ɛtrɛw mu. Nanso afei na wɔakyekyɛ mpɔtam hɔ mu ayɛ no adan a ɛsono emu biara dumien fã - adan a wɔde nsãdan wɔ akyi sen sɛ wɔde afasu bɛto mu.
  
  Nkwammoaa.
  
  Wɔpiaa Kennedy ne Ben ne Parnevik kɔɔ afiase dan a ɛbɛn hɔ no mu. Ná dede a ano yɛ den kyerɛ sɛ wɔreto ɔpon no mu. Alicia de ne nsa wosow ne nsa. "Wɔrehwɛ mo. Di dɛ."
  
  Wɔ kommyɛ a ɛyɛ asotiw a edii akyi bae no mu no, Kennedy de ne nsateaa tuu mmirika faa ne ti nhwi tuntum atenten no mu, yɛɛ ne pantsuit no mmerɛw sɛnea obetumi biara, na ɔhome denneennen.
  
  "Eye..." ofii ase kae.
  
  Abel Frey puei wɔ wɔn mfoninitwa afiri no anim, na ɔserewee te sɛ Hellgya Nyankopɔn no sɛ: "Hey, bitches!" "Wɔma wo akwaaba ba m"apontow abankɛse no mu. Ɔkwan bi so no, migye kyim sɛ w"ani begye ho te sɛ m"ahɔho, uh, a wɔwɔ sika kɛse no."
  
  Ɔwosow nea wɔde rema no no kɔe ansa na wɔrebua. "Ɛnyɛ hwee." Ɛho nhia sɛ wokasa. Wo nsɛm no m"ani nnye ho kɛse. Enti," ɔyɛɛ ne ho sɛ ɔredwennwen ho, "hena na yɛwɔ... yiw, yiw, nokwarem no, ɛyɛ Ben Blake. Migye di sɛ ɛbɛma w'ani agye kɛse."
  
  Ben tuu mmirika kɔɔ nsãdan no ho na ɔtwee wɔn denneennen sɛnea obetumi. "Me nuabea wɔ he, wo ɔkwasea?"
  
  "Hm? Wokyerɛ sɛ saucy blonde a ɔwɔ..." ɔtow ne nan fii adi denneennen. "Wɔde ɔkwan a wɔfa so ko ɔtweaseɛ bɛba? So wopɛ nsɛm a ɛkɔ akyiri? Wiɛ, ɛyɛ, efisɛ ɛyɛ wo, Ben. Anadwo a edi kan no mesomaa me nipa a oye sen biara no kɔɔ hɔ sɛ ɔnkɔfa ne mpaboa, wunim, sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛdwo kakra. Ɔde tagged too ne ho, na ne mpampam kakraa bi yɛɛ no yaw, nanso onyaa nea mepɛ."
  
  Frey gyee bere tiaa bi de yii remote control no fii sirikyi atade a ɛyɛ nwonwa a ɔhyɛ no kotoku mu. Ɔsesaa kɔɔ television a wotumi fa so, na Kennedy anhu mpo. Mfonini bi puei wɔ wim - SKY News - nkɔmmɔbɔ a ɛfa UK ɔman ka a ɛrenya nkɔanim ho.
  
  "Anadwo a ɛto so abien?" Frey gyinaa hɔ kakra. "So ne nua no pɛ sɛ ohu ampa?"
  
  Ben teɛteɛɛm, na nnyigyei bi a efi ne yafunu mu guan fii ne yafunu mu kɔɔ akyiri. "Ɔyɛ yiye? Ɔyɛ yie?"
  
  Frey san klik remote control no so bio. Screen no dan kɔɔ mfonini foforo a ɛyɛ grainier so. Kennedy hui sɛ ɔrehwɛ dan ketewaa bi a abeawa bi a wɔakyekyere no wɔ mpa so.
  
  "Wo dwene sɛn?" Frey kanyan no. "Anyɛ yiye koraa no, ɔte ase. Mprempren de."
  
  "Karin!" Ben tuu mmirika kɔɔ TV no ho nanso afei ogyinae, mpofirim ara na odii so nkonim. Osu wosow ne nipadua nyinaa.
  
  Frey serewee. "Dɛn bio na wopɛ?" Ɔyɛɛ ne ho sɛ ɔredwennwen nneɛma ho bio na afei ɔsesaa ɔkwan no bio, na saa bere yi de ɔsesaa CNN. Ntɛm ara wɔ atesɛm nkrataa mu no na nkrasɛm bi wɔ hɔ a ɛfa owudifo bi a ofi New York ho - Thomas Caleb.
  
  Kennedy a wabɔ dam no de anigye kae sɛ: "Mekyerɛw eyi maa wo kan." "Misusuwii sɛ ebia wobɛpɛ sɛ wohwɛ."
  
  Ɔyɛɛ aso tiee a na ɔmpɛ. Ɔtee asɛm a ɛyɛ hu sɛ Caleb kɔɔ so kyinkyin New York mmɔnten so, a wade ne ho, ahonhonsɛmdi.
  
  Frey kaa no wɔ ɔkwan a ntease wom so wɔ Kennedy akyi sɛ: "Migye di sɛ womaa no ahofadi." "Adwuma kɛse. Ɔkyerefo no asan aba baabi a ɔwɔ, na ɔnyɛ aboa a wɔde no ato afiri mu bio wɔ kurow no mu mmoa yɛmmea."
  
  Amanneɛbɔ no nam asɛm no ho mfonini ahorow a wɔakora so so dii agoru-nneɛma a wɔtaa de di dwuma-n"anim, polisini a ɛho agu fĩ no anim, wɔn a wɔayɛ wɔn basabasa no anim. Bere nyinaa na wɔn a wɔayɛ wɔn basabasa no anim.
  
  Nea na ɛhaw n"adae bɔne da biara da no ara.
  
  "Mebɔ kyakya sɛ wunim wɔn din nyinaa, ɛnte saa?" Frey dii fɛw. "Wɔn mmusua address ahorow. Way... wɔwuwui."
  
  Kennedy de ne ti hyɛɛ ne nsam sɛ: "Ka komm!" Gyae saa asɛm no! Mesrɛ wo!
  
  Ɔtee sɛ Frey rebɔ nkɔmmɔ sɛ: "Na wo nso." Ɔtetew nsɛm no mu te sɛ nea ɛyɛ nam a aporɔw a atɔ n"anom sɛ: "Ɔbenfo Parnevik." "Anka ɛsɛ sɛ wotra hɔ na woyɛ adwuma ma me."
  
  Tuo bi bɔɔ denneennen. Kennedy de ahodwiriw teɛteɛɛm. Sekan a edi hɔ no, ɔtee sɛ amu no rebubu, na ɔdanee ne ho, ohui sɛ akwakoraa no ahwe fam, tokuru bi abue wɔ ne moma so, mogya retu afi adi na ɛrepetepete afiase dan no afasu so.
  
  N"anom hwee ase, na gyidi a onni no too n"amemene mu. Nea na obetumi ahwɛ bere a Frey danee ne ho kyerɛɛ no pɛnkoro bio no ara kwa.
  
  "Na wo nso, Kennedy Moore. Wo bere reba. Ɛrenkyɛ yɛbɛhwehwɛ bun a mutumi asian akɔ mu no mu."
  
  Ɔdanee ne nan ase na ɔserewee, na ofii hɔ kɔe.
  
  
  ADUANAN MMIENU
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY, NKWASƐM
  
  
  Abel Frey serewee wɔ ne tirim bere a ɔde n"ani kyerɛɛ ne dwumadibea a ɛhwɛ ahobammɔ so no. A few inventive moments na ɔtiatia saa nkwaseafoɔ yi so kɔɔ fam. Wɔn baanu nyinaa abubu. Na awiei koraa no, okum saa ɔkwasea dedaw Parnevik Stone no ma owui.
  
  Ɛyɛ nwanwa. Afei kɔ dwumadi ahorow a ɛyɛ anigye kɛse mpo so.
  
  Obuee ne kokoam dan no pon no na ohui sɛ Milo ne Alicia atrɛw wɔn ho wɔ ne mpa so, sɛnea ogyaw wɔn hɔ no ara pɛ. Na Amerikani kɛse no da so ara rehu amane wɔ opira no ho, na na n"ani reyɛ abubu bere biara a ɔreyɛ, esiane saa Swedenni, Torsten Dahl nti.
  
  "Asɛm bi fi fie a ɛbɛn hɔ?" - Frey bisae ntɛm ara. "So Hudson frɛɛ?"
  
  Na beae bi a wɔhwɛ CCTV so wɔ baabi a ɛbɛn hɔ, a mprempren Frey akyigyinafo a wɔyɛ katee sen biara no mu biako, Tim Hudson, na ɔhwɛ so. Wonim no wɔ abankɛse no ho sɛ "ɔbarima a ɔwɔ nkae" esiane ne kɔmputa ho nimdeɛ pii nti, na Hudson yɛ Frey asuafo a wodii kan no mu biako, ɔbarima a na ɔwɔ ɔpɛ sɛ ɔbɛkɔ akyiri biara ama n'adwumawura a ɔyɛ katee no. Dodow no ara na wɔrehwɛ nkɔso a ɛrekɔ so wɔ Odin ɔdamoa a wɔde besi hɔ no mu, na na Hudson na ɔhwɛ kwan no so - ɔredome, na ne ho fifiri na ɔde ahopopo remene Yeagers te sɛ nea ɛyɛ nufusu. Na Frey ho pere no sɛ obehu sɛ wɔde Ɔboda no asi ne beae a ɛfata, na ɔyɛɛ ahosiesie a edi mũ maa ne nsrahwɛ a edi kan a ɛda nsow. Wɔhwɛɛ ne nneduafo, Karin atrae, ne ne nneduafo foforo no afiase nso.
  
  Na apontow bi nso, nokwarem no. Hudson hyehyɛɛ nhyehyɛe bi a ɛmaa kurow no mu nsateakwaa biara hyɛ tumi bi ase, sɛ́ ɛyɛ infrared anaasɛ standard pitch, na wɔkyerɛw Frey ahɔho atitiriw no tu biara na wɔhwɛɛ sɛ emu duru wɔ leverage mu anaa.
  
  Ɔbaa ase sɛ tumi nyɛ nimdeɛ wɔ ne nyinaa akyi. Ná ahoɔden yɛ adanse a emu yɛ den. Mfoninitwa a wɔde anifere yɛ. Video a ɛwɔ nkyerɛase a ɛkorɔn. Ebia na mmara mma ho kwan sɛ wɔkyeree no, nanso sɛ nea wɔakyere no no suro sɛnea ɛsɛ a, na ɛnyɛ yaw.
  
  Abel Frey betumi ayɛ nhyehyɛe "date night" ne starlet anaa rock chick bere biara a ɛfata no.Obetumi atɔ mfonini anaa ohoni, anya anim nkongua wɔ ɔyɛkyerɛ a ɛyɛ hyew sen biara wɔ kurow a ɛhyerɛn sen biara mu, anya nea wontumi nnya bere biara na ɔpɛ.
  
  "Biribiara nni hɔ de besi nnɛ. Ɛbɛyɛ sɛ Hudson totɔe bio wɔ mpa so," Alicia kae bere a ɔde ne ti too ne nsam na ne nan sɛn ne mpa no ano no. Bere a Frey hwɛɛ no no, ɔtrɛw ne nkotodwe mu kakra.
  
  Ɛno ara. Sɛnea ɛte no, Frey guu ahome wɔ ne tirim. Ɔhwɛɛ sɛnea Milo sii apini na okura ne mpampam no. Ɔtee nka sɛ anyinam ahoɔden a ɛrewosow no ma ne koma bɔ ntɛmntɛm bere a nna ho adwene ne asiane frafrae no. Ɔmaa n"ani so kɔɔ Alicia kwan so, na ɔmaa no amansan nyinaa "sika" sɛnkyerɛnne no.
  
  Alicia de ne nan sii fam. "Sɛ wususuw ho bio a, Milo, dɛn nti na wonkɔ nkɔhwɛ bio. Na nya amanneɛbɔ a edi mũ fi saa ɔkwasea Hudson hɔ, hmm? Boss," ɔde ne ti too fam kɔɔ dwetɛ prɛte a wɔde nnuan a wɔde hyɛ mu no so. "Biribiara a ɛyɛ soronko?"
  
  Frey suaa prɛte no bere a Milo a na onnim nea ɛrekɔ so no, te sɛ ɔmanyɛfo bi wɔ ne nkwaseasɛm ho no, de n"ani a ɛyɛ atoro kɔɔ n"adamfo abeawa no nkyɛn, afei osii apini na ɔde ne nan sii fam fii dan no mu.
  
  Frey kaa sɛ, "Biskotti no hwɛ sɛ ɛyɛ dɛ."
  
  Bere a ɔpon no klike ara pɛ na Alicia de bisket prɛte bi maa Frey na ɔforoo ne pon so. Bere a ogyinaa ne nan anan nyinaa so no, ɔdanee ne ti kyerɛɛ no.
  
  "Wopɛ Engiresifo afunumu fɛfɛ bi a wode bisket yi ka ho?"
  
  Frey miaa kokoam bɔtn bi a ɛwɔ ne pon ase. Ntɛm ara, mfonini a ɛnyɛ nokware no kɔɔ nkyɛn, na ɛdaa video screen ahorow a ɛtoatoa so adi. Ɔkaa sɛ, "Nsia," na screens no baako baa nkwa mu.
  
  Ɔsɔɔ kukisi no hwɛe bere a na ɔrehwɛ no, na ɔde ne nsa bɔɔ Alicia akyi kurukuruwa no a na onni adwene biara.
  
  Ɔhome kae sɛ: "M"akodibea." "Wɔanoa dedaw. Aane?"
  
  Alicia de ne ho twitwiw ne ho wɔ ɔkwan a ɛdaadaa so. "Aane".
  
  Frey fii ase de ne nsa twitwiw adwenemhaw a ɛwɔ ne nan ntam no. "Afei mewɔ bɛyɛ simma du. Ɛho behia sɛ wode biako a ɛyɛ ntɛm di dwuma mprempren."
  
  "M'asetena ho asɛm".
  
  Frey danee n"adwene kɔɔ ne so, bere nyinaa na n"adwene wɔ Milo a ɔwɔ anammɔn aduonu pɛ wɔ ɔpon a wɔanto mu no akyi, nanso ɛno mpo, ne Alicia Miles a ɔwɔ akɔnnɔ mu no, na ɔda so ara ntumi nyi n"ani mfi ne foforo no mu biako dan a ɛyɛ fɛ no so nnommum a wonyae .
  
  Ɔkumfoɔ a ɔdi ntoatoasoɔ - Thomas Caleb.
  
  Ná akasakasa a etwa to no yɛ nea wontumi nkwati.
  
  
  
  Ɔfã 3
  Ɔko no mu...
  
  
  ADUAN ABIƐSA
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY, NKWASƐM
  
  
  Kennedy tuu mmirika kɔɔ nsãdan no mu bere a Abel Frey ne n"awɛmfo no puei wɔ wɔn afiase dan no akyi no. Ɔteɛɛm guu wɔn so sɛ wonyi ɔbenfo no amu anaasɛ wɔmma wɔnkɔ ahofadi, afei ɔtee ehu nka bere a wɔyɛɛ saa pɛpɛɛpɛ no.
  
  Ogyinaa afiase dan no ano, a na onnim nea ɔbɛyɛ. Awɛmfo no mu biako de ne tuo kyerɛɛ ne nsa. Wɔkɔɔ afiase dan no mu kɔɔ akyiri, twaa afiase adan pii ho, na obiara nni ne nyinaa mu. Nanso ne nyinaa nsenia maa ne ho yɛɛ nwini kosii ne dompe mu. Ɔdwene ne ho sɛ amumɔyɛ bɔne bɛn na saa ɔbarima yi tumi yɛ.
  
  Ɛno na ohui sɛ obetumi ayɛ bɔne asen Kaleb. Nea enye koraa sen wɔn nyinaa. Na ɔwɔ anidaso sɛ Drake, Dahl ne asraafo a wɔboa no no rebɛn, nanso na ɛsɛ sɛ ohyia saa asɛnnennen yi na odi so nkonim, a na ogye di sɛ wɔn ankasa na wɔwɔ hɔ. Ɔbɛyɛ dɛn anya anidaso sɛ ɔbɛbɔ Ben ho ban sɛnea Drake yɛe no? Aberante bi nantew baa ne nkyɛn. Ɔnkasa pii fi bere a Parnevik wui no. Nokwarem no, Kennedy susuwii sɛ, na abarimaa no aka nsɛm kakraa bi pɛ fi bere a wɔkyeree wɔn wɔ Ɔboda no mu no.
  
  So ohui sɛ hokwan a ɔwɔ sɛ obegye Karin nkwa no retwe akɔ? Ná onim sɛ ne fon da so ara wɔ ne kotoku mu dwoodwoo, a wɔahyɛ sɛ ɛbɛwosow, na wanya frɛ dumien fã afi n"awofo hɔ a onnyee.
  
  Kennedy fi n"ano ntwea so de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Yɛwɔ beae a ɛfata." "Fa w"adwene sie wo ho."
  
  "Ka komm, Amerikani!" Frey teɛteɛɛm guu asɛmfua a etwa to no mu te sɛ nea ɛyɛ nnome. Osusuwii sɛ, wɔ ne fam no, ɛda adi kɛse sɛ na ɛte saa. "Ɛsɛ sɛ wohaw wo ho wɔ w"ankasa nkrabea ho."
  
  Kennedy de n"ani kyerɛɛ n"akyi. "Dɛn na wɔkyerɛ sɛ eyi kyerɛ? Worebɛma mahyɛ wo ntade nketewa a woayɛ no biako?" Osuasua sɛnea wotwitwa ne sɛnea wɔpam nneɛma.
  
  Germanni no maa n"ani so. "Kama. Momma yɛnhwɛ bere tenten a wobɛtra feisty."
  
  Wɔ nkwammoaa a ɛyɛ den no akyi no wɔhyɛn ofie no fã foforo a emu yɛ sum kɛse mu. Afei na wɔrekɔ fam denneennen, na adan ne akwan a atwa ne ho ahyia no asɛe. Ɛwom sɛ, esiane sɛ na minim Frey nti, na ne nyinaa yɛ ɔkraman kɔkɔɔ a wɔde bɛma mogya mu akraman no adwene atu afra de.
  
  Wɔfaa ɔkwan a etwa to a ɛkɔ ɔpon bi a wɔde nnua ayɛ a ɛyɛ ahinanan a dade mprɛte akɛse wɔ ne hinge so no so. Awɛmfo no mu biako bɔɔ nɔma bi a ɛwɔ akontaahyɛde awotwe wɔ wireless numeric keypad so, na apon a emu yɛ duru no fii ase bɔɔ gyegyeegye.
  
  Ntɛm ara na ohuu dade a ɛkɔ soro kodu ne moma so a atwa dan foforo no ho ahyia no. Nnipa bɛyɛ aduasa kosi aduanan gyinaa ne ho a wɔde anonne kurakura wɔn nsam, na wɔreserew. Playboys ne nnubɔne wuranom, mmarima ne mmea nguaman a wɔkorɔn, ahemfo ne Fortune 500 guamtrani Akunafo a wɔwɔ agyapade akɛse, sheikhfo a wɔwɔ ngo ne ɔpepemfo mmabea.
  
  Obiara gyinaa akwanside no ho hyiae, na ɔnom Bollinger ne Romani Conti, na ɔnom nnuan a ɛyɛ dɛ na ɔdaa wɔn amammerɛ ne wɔn adesua adi.
  
  Bere a Kennedy baa mu no, wɔn nyinaa gyinaa hɔ hwɛɛ no denneennen kakra. Na n"adwene a ɛyɛ nwini ne sɛ ɔbɛsɔ no ahwɛ.Nsɛm a ɛyɛ sereserew tuu mmirika faa afasu a mfutuma ayɛ so ma no so na ɛmaa n"aso yɛɛ kɛse.
  
  Ɛno ne ɔno? Polisifo panyin?
  
  Ɔrekɔsɛe no wɔ, oh, simma anan tops mu.
  
  Mɛfa. Mede du foforo bɛma wo, Pierre. Dɛn na worekɔka?
  
  Nson. Me bet sɛ ne ho yɛ den sen sɛnea ɔte. Na, yiw, ɔbɛyɛ obi a ne bo afuw kakra, wunsusuw sɛ?
  
  Dɛn koraa na na wɔreka ho asɛm?
  
  Kennedy tee nka sɛ wɔrebɔ ne nan ase denneennen na ɔto hintidua kɔɔ dan no mu. Asafo no serewee. Frey tuu mmirika dii n"akyi ntɛmntɛm.
  
  "Nnipa!" Ɔserewee. "Me nnamfo!Eyi yɛ afɔrebɔ a ɛyɛ nwonwa, wunsusuw saa? Na ɔrebɛma yɛn anadwo biako a ɛyɛ nwonwa!"
  
  Kennedy hwɛɛ ne ho hyiae, na na ehu aka no a na ontumi nhyɛ ne ho so. Dɛn koraa na na wɔreka ho asɛm? Tra hɔ nsɔe, ɔkaee Captain Lipkind asɛm a n"ani gye ho paa no. Toa w"agodie no so. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔde n"adwene besi n"adwene so, nanso ahodwiriw ne nneɛma a ɛboro so a atwa ne ho ahyia no hunahunaa no sɛ ɛbɛma wabɔ dam.
  
  Ɔde n"ano bɔɔ Frey akyi sɛ: "Merennyɛ agoru wɔ w"anim." "Ɔkwan biara a wobɛhwɛ kwan so."
  
  Frey danee ne ho kyerɛɛ no, na ne serew a onim no yɛɛ nwonwa. "Ɛnyɛ saa? Biribi a ɛsom bo nti?Misusuw sɛ wubu wo ho ne wo su no dodo. Nanso ɛyɛ ade a ɛfata. Ebia wubesusuw sɛ ɛnte saa, nanso misusuw sɛ wobɛyɛ, Kennedy dɔfo. Misusuw ankasa sɛ wubetumi. Bra." Ɔyɛɛ no sɛnkyerɛnne sɛ ɔmmra ne nkyɛn.
  
  Kennedy de ne nan kɔɔ ring rail no ho. Bɛyɛ anammɔn dumien wɔ n"ase no, na tokuru kurukuruwa bi a wɔatu wɔ fam a ɛnteɛ, na abotan apete ne fam na mfutuma ne abo akata n"afasu so.
  
  Gladiator agoprama a wɔayɛ no tete. Amoa a wɔko.
  
  Wɔtwee dade antweri kɔɔ soro wɔ ne nkyɛn na wɔmaa so faa apon no so kɔɔ amoa no mu. Frey kyerɛɛ sɛ ɛsɛ sɛ ɔsiane.
  
  Kennedy de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ: "Ɔkwan biara nni hɔ." Wɔde atuo abiɛsa kyerɛɛ ɔne Ben so.
  
  Frey de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Mehia wo, nanso aniberesɛm ne sɛ minhia abarimaa. Yebetumi de tuo afi ase akosi yɛn kotodwe so, afei akosi yɛn nsateaa so. Yɛ adwuma na hwɛ bere tenten a egye na ama m"abisade abam." Ne serew a ɛte sɛ hellgya no maa ogye dii sɛ n"ani begye sɛ obesi ne nsɛm no so dua.
  
  Ɔkyekyeree ne sẽ na ɔde sekan biako yɛɛ ne pantsuit no ma ɛyɛɛ mmerɛw. Nnipadɔm adefo no de anigye hwɛɛ no, te sɛ aboa bi a ɔwɔ afiri mu. Ná ahwehwɛ no mu da mpan na na wɔadi appetizers no. Ná wɔn a wɔtwɛn ne wɔn a wɔhwɛ adidibea hɔ no rehuruhuruw wɔ wɔn mu, a na wonhu wɔn, na wɔhyɛɛ wɔn ma na wɔma wɔn ho dwo wɔn.
  
  "Amoa bɛn?" na ɔredi bere ho nkitahodi, na onhu ɔkwan biara a ɔbɛfa so afi mu, na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛma Drake sekan biara a ɛsom bo a ɛboro so.
  
  Frey fi ayamye mu kae sɛ: "Eyi ne m"akodibea." "Wotra anuonyam nkae mu anaasɛ wuwu wɔ animguase mu. Paw no, me dɔfo Kennedy, wɔ wo nsam. " .
  
  Tra hɔ a ɛyɛ nsɔe.
  
  Awɛmfo no mu biako de ne tuo no ano piaa no. Ɔkwan bi so no otumi de n"ani kyerɛɛ Ben yiye na ɔde ne nsa kɔhyɛɛ antweri no so.
  
  Frey ani so de abufuw hyerɛn sɛ: "Twɛn." "Yi ne mpaboa. Eyi bɛma ne mogya ho akɔnnɔ no ayɛ kɛse kakra."
  
  Kennedy gyinaa hɔ, na n"ani awu na ne bo afuw, na n"adwene tu frae kakra bere a awɛmfo no mu biako kotow n"anim yii ne mpaboa no. Ɔforoo antweri no, na ɔtee nka sɛ ɔnyɛ nokware na ɔwɔ akyirikyiri, te sɛ nea saa nhyiam a ɛyɛ nwonwa yi ne Kennedy foforo rekɔ so wɔ wiase no fã bi a ɛwɔ akyirikyiri. Osusuwii sɛ hena ne eyi a obiara kɔɔ so kaa ne ho asɛm no ankasa.
  
  Ná ɛnte sɛ nea eye koraa. Ná ɛte sɛ nea ɛsɛ sɛ ɔko gye ne nkwa.
  
  Bere a ɔresian antweri no, abɛn bi fii nnipadɔm no mu bae, na mogya ho akɔnnɔ a ano yɛ den hyɛɛ mframa no ma.
  
  Wɔteɛɛm kaa kasafĩ ahorow nyinaa. Wɔtow kyakya, ebinom sɛ obewu wɔ nea ennu simma biako mu, afoforo nso kae sɛ ɔbɛhwere ne thong wɔ nea ennu sikɔne aduasa mu. Obiako anaa baanu mpo de mmoa mae. Nanso na asiane kɛse a ɛwom ne sɛ obegu ne funu no ho fĩ bere a wadan no powder awie no.
  
  Adefo a wɔyɛ adefo sen biara, nwura a ɔwɔ tumi sen biara wɔ Asase so. Sɛ eyi ne nea ahonyade ne tumi de maa wo a, ɛnde na wɔasɛe wiase no ampa.
  
  Ntɛm ara na ne nan a ɛda hɔ kwa no kaa asase a ɛyɛ den no. Osii pɔnkɔ so, na ɔtee nka sɛ awɔw wom na ɔda ne ho adi, na ɔhwɛɛ ne ho hyiae. Wɔ ne di nhwɛanim no, na wɔatwa tokuru bi wɔ ɔfasu no mu. Mprempren na wɔde nnua a ɛyɛ den a wɔahyehyɛ akata so.
  
  Onipa a ɔkyeree no wɔ saa nnua yi fã foforo no de ahopere kɔɔ n"anim mpofirim, na ɔde abufuw nteɛm a ɛma mogya tu bɔɔ mu. Ɔwosow wɔn denneennen araa ma wohuruw, na n"anim nyɛ hwee sɛ nteɛteɛm a wɔakyinkyim no.
  
  Nanso eyi nyinaa akyi, ne nneɛma a atwa ne ho ahyia a ɛyɛ nwonwa nyinaa akyi no, Kennedy huu no ntɛmntɛm sen sɛnea egyee no ansa na ɔrekae ne din.
  
  Thomas Caleb, obi a okum nnipa nnidiso nnidiso. Wɔ Germany ha, na ɔne no wɔ hɔ. Atamfo baanu a wowuwu hyɛn ɔko no mu.
  
  Wɔde Abel Frey nhyehyɛe a wɔyɛe wɔ New York no redi dwuma.
  
  Kennedy koma huruw, na ɔtan a ɛyɛ ahopere kronkron bi tow fii ne nansoaa so kɔɔ n"amemene ne n"akyi te sɛ agyan.
  
  Ɔde abufuw teɛɛm sɛ: "Wo ɔkwasea!" "Woyɛ ɔkwasea koraa!"
  
  Afei nnua no sɔree na Kaleb huruw kɔɔ ne nkyɛn.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake fii helikopta no mu ansa na ɛreka fam, na na ɔda so ara wɔ Torsten Dahl akyi anammɔn biako, na otuu mmirika kɔɔ ahɔhodan a adagyew nnim a amanaman ntam asraafo a wɔaka abom agye no ho. Akyinnye biara nni ho sɛ asraafo no adi afra, nanso wɔyɛ gyinaesi na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛko.
  
  Ná ɛwɔ La Vereina atifi fam kilomita 2.2.
  
  Ná asraafo ne ɔmanfo kar ahorow ayɛ ntonto, engine ahorow reyɛ gyegyeegye, na wogyina hɔ a wɔasiesie wɔn ho.
  
  Ná dwumadi ahorow a ɛyɛ hu wɔ abrannaa no so: na commando ne asraafo titiriw, amansɛmdifo ne asraafo nyinaa reboaboa wɔn ho ano, asiesie wɔn ho na wɔresiesie wɔn ho.
  
  Dahl de ne ba a waba no too gua denam huruw a ohuruw kɔɔ ahɔhodan no mu agyede no so na ɔteɛɛm denneennen araa ma obiara danee ne ho no so. Ná kommyɛ a obu wom wɔ hɔ.
  
  Na wonim no dedaw, ne Drake, ne afoforo no, na na wonim nea wɔatumi ayɛ wɔ Iceland no yiye. Wɔnam video link a wɔde too gua wɔ ahɔhodan no ne helikopta no ntam so bɔɔ obiara a ɔwɔ ha amanneɛ.
  
  "Yɛasiesie yɛn ho?" Dahl teɛɛm sɛ. "Sɛ wobɛsɛe ɔkwasea yi?"
  
  Ɔsahene no teɛɛm sɛ: "Nnwinnade no ayɛ krado." Wɔn nyinaa de oprehyɛn yi ho asodi too Dahl so. "Wɔde atuo a wɔde tow tuo no asi hɔ. Yɛn ho ayɛ hyew araa ma ebia yɛbɛsan afi ogya bepɔw yi ase bio, owura!"
  
  Dahl de ne ti too fam. "Ɛnde dɛn na yɛretwɛn?"
  
  Dede no kɔɔ soro ɔha. Asraafo no de wɔn ho hyɛɛ apon no mu, na wɔbɔɔ wɔn ho wɔn ho akyi na wɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ wobehyiam anom beer wɔ ɔko no akyi na ama wɔakɔ so ayɛ akokoduru no. Engine ahorow no fii ase bɔɔ gyegyeegye bere a kar ahorow a wɔaboaboa ano no twee wɔn ho no.
  
  Drake bɛkaa Dahl ho wɔ kar a ɛto so abiɛsa a ɛretu, asraafo Humvee mu. Wɔ nnɔnhwerew kakraa a etwa to a wɔde mae no mu no na onim sɛ wɔwɔ mmarima bɛyɛ 500, a ɛdɔɔso sɛ ɛbɛma Frey asraafo dɔm ketewa a emufo yɛ mmarima 200 no akɔ nsu ase, nanso na Germanni no wɔ gyinabea a ɛkorɔn na na wɔhwɛ kwan sɛ obenya nnaadaa pii.
  
  Nanso ade biako a na onni ne ade a ɛma obi ho dwiriw no no.
  
  Drake huruw wɔ anim nkongua no so, na okuraa n"atuo no mu, na n"adwene sii Ben ne Kennedy so. Ná Hayden te nkongua a ɛwɔ wɔn akyi no so, na na wasiesie ne ho ama ɔko. Wogyaw Wells wɔ ahɔhodan no mu a na ne yafunu apirapira kɛse.
  
  Kar akwantufo no twaa benkum bi a ano yɛ nnam ho hyiae, na afei La Veraine baa wɔn ani so, na ɛhyerɛn te sɛ Buronya dua wɔ sum a atwa ho ahyia no ho, ne bepɔw no abotan tuntum a ɛkorɔn wɔ n"atifi no anim. Ná n"apon abue kɛse, na na ɛkyerɛ ɔbarima a wɔaba sɛ wɔrebetu no no akokoduru a ɛyɛ akokoduru.
  
  Dahl danee afiri a wɔde kasa no. "Ɔfrɛ a etwa to." Yɛrefi ase ayɛ hyew. Ahoɔhare begye nnipa nkwa wɔ ha, nkurɔfo. Wunim botae ahorow no, na wunim yɛn nsusuwii a eye sen biara wɔ baabi a Odin funnaka no bɛyɛ ho. Momma yɛne saa PIG yi nni dwuma, asraafo."
  
  Ná link no gyina hɔ ma Polite Intelligent Gentleman. Aseresɛm a ɛboro so dodo. Drake yɛɛ fitaa bere a Hummer no de tow faa Frey awɛmfo dan no mu a na ɛkame ayɛ sɛ na aka nsateakwaa biako wɔ afã abien no nyinaa. German awɛmfo no fii ase bɔɔ kɔkɔ fi wɔn abantenten atenten no so.
  
  Wɔtotow atuo a edi kan no, na ɛhuruw fii kar ahorow a wɔde di dwuma no so. Bere a kar a wɔde fa nnipa no gyinaa hɔ mpofirim no, Drake buee ne pon na ɔde kar no kɔe. Wɔamfa air support anni dwuma efisɛ ebia Frey wɔ RGPS. Ná ɛsɛ sɛ wɔtwe wɔn ho fi kar ahorow no ho ntɛm esiane ade koro no ara nti.
  
  Fa wo ho hyɛ mu na dane PIGS asase no ma ɛnyɛ bacon adwumayɛbea.
  
  Drake tuu mmirika kɔɔ nnua a ɛyɛ den a enyin wɔ abansoro a edi kan no mfɛnsere ase no nkyɛn. Anka ɛsɛ sɛ SAS kuw a wɔsomaa wɔn simma aduasa a atwam ni no twa anadwo agoprama no ne n"ahɔho "ɔmanfo" no mpɔtam hɔ dedaw. Tuo fii abankɛse no mfɛnsere mu tu, na ɛde nsu guu aponkɛse no afasu so bere a kar ahorow hwie guu mu no. Nkabom asraafo de aweredi san tow tuo, bubuu ahwehwɛ, bɔɔ nam ne dompe, na wɔdanee abo a ɛwɔ anim no yɛɛ no mush. Na nteɛteɛm, nteɛteɛm ne ɔfrɛ a ɛne sɛ wɔnhyɛ wɔn den wɔ hɔ.
  
  Ná basabasayɛ wɔ abankɛse no mu. RPG ɔtopae bi fii abansoro mfɛnsere bi mu bae, na ɛkɔhwee Frey awɛmfo dan no mu na ɛsɛee ɔfasu no fã bi. Nneɛma a asɛe no hwee ase kɔɔ asraafo a wɔretu wɔn so sa no so. Atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu san bae na Germanni ɔsraani biako a wɔabɔ no ka fii abansoro a ɛwɔ soro no so hwee ase, na ɔteɛteɛɛm na ɔhwee ase kosii sɛ ɔde ahwease a ɛyɛ hu bɔɔ fam.
  
  Dahl ne ɔsraani foforo totow atuo guu anim apon no so. Wɔn atuo anaa ricochet no kunkum nnipa baanu. Dahl tuu mmirika kɔɔ n"anim. Ná Hayden wɔ baabi wɔ ɔko no mu wɔ n"akyi.
  
  "Ɛsɛ sɛ yɛkɔ hell tokuru yi mu! Seesei!"
  
  Nneɛma foforo a ɛpaee wosow anadwo no. RPG a ɛto so abien no bɔɔ ɔbotan kɛse bi a ɛwɔ Drake Hummer apuei fam anammɔn pii. Mfutuma ne abo a ɛtɔe guu soro
  
  Drake tuu mmirika, kotow, na ɔtraa atuo a ɛbɔ mframa a ɛwɔ ne ti atifi no ase.
  
  Ɔko no afi ase ankasa.
  
  
  * * * .
  
  
  Nnipadɔm no daa wɔn mogya ho akɔnnɔ adi ansa na Kennedy ne Caleb reka wɔn ho mpo. Kennedy twaa ne ho hyiae yiye, na ne nsateaa kuraa efĩ no mu, na ne nan sɔɔ abotan ne asase hwɛe, na ɔkeka ne ho wɔ ɔkwan a ɛnteɛ so sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrentumi nhyɛ nkɔm. N"adwene bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛte ne nyinaa ase, nanso na wahu mmerɛwyɛ bi wɔ nea ɔne no reko no mu dedaw -ɔkwan a n"ani faa so gyee nipadua a ne pantsuit a enni nsusuwii no kataa so wɔ ɔkwan a ɛyɛ katee so no.
  
  Enti na eyi yɛ ɔkwan biako a wɔfa so kum owudifo no. Ɔde n"adwene sii obi foforo a obenya so.
  
  Kaleb na odii kan tu kɔɔ baabi foforo. Nnompe fii n"anofafa so tu bere a ɔde ne ho bɔɔ no, na ne nsa rebɔ no. Kennedy ne no ko tiaa no na ɔtwee ne ho fii nkyɛn. Ná nnipadɔm no afi adi akɔhwehwɛ mogya. Obi hwiee bobesa kɔkɔɔ guu fam, mogya a na wɔpɛ sɛ wohwie gu no ho sɛnkyerɛnne kwan so sɛnkyerɛnne. Ɔtee sɛ Frey, ɔkwasea a ɔyare no rekanyan Caleb, adwene mu yarefo a onni koma no ma wayɛ eyi.
  
  Afei Kaleb san bɔɔ ne nan ase bio. Kennedy huu no sɛ ɔde ne ho ato ɔfasu no so. Ɔhweree n"adwene, na nnipadɔm no twetwee n"adwene.
  
  Afei na Kaleb wɔ ne so, na ne nsa a ɛda hɔ kwa no abɔ ne kɔn ho - ne nsa a fifiri ayɛ no, ɛyɛ abofono... ne nsa a ɛda hɔ kwa.Owudifoɔ nsa...
  
  ... atirimɔdensɛm ne owu...
  
  ...ɔde ne fĩ a aporɔw no petepete ne honam ani nyinaa. Kɔkɔbɔ dɔn ahorow bɔɔ wɔ ne tirim. Ɛsɛ sɛ wugyae adwene a ɛte saa! Ɛsɛ sɛ wode w"adwene si biribi so na woko! Ko tia ɔkofo ankasa, na ɛnyɛ anansesɛm bi a woabɔ.
  
  Nnipadɔm a na wonni abotare no teɛteɛɛm bio. Wɔbubuu nkotoku ne ahwehwɛ guu ban no so, na wɔbobom te sɛ mmoa a wɔn ho pere wɔn sɛ wobekum wɔn.
  
  Na Kaleb, a ɔbɛn no saa wɔ biribiara a esii akyi. Wɔtoo ne mfinimfini a ɔde n"adwene si so no tuo, na wɔbɔɔ no kɔɔ hellgya mu. Aboa kɛse no bɔɔ no akuturuku wɔ nkyɛn, bere a bere koro no ara ɔde ne ti miaa ne moma so no. Ne koko a ɛho agu fĩ na fifiri ayɛ no ma a ɛda hɔ kwa no. Afei ɔsan bɔɔ no bio. Ɛyaw paee wɔ ne moma so. Ɔde ne ho popoe. Nsã kɔkɔɔ hwie guu ne so, na efi soro hwie gui.
  
  Kaleb dii ne ho fɛw sɛ: "Ɛno ara ne no." "Sian kɔ baabi a wowɔ."
  
  Nnipadɔm no bɔɔ ose. Kaleb popaa ne nsa a ɛyɛ abofono no guu ne ti nhwi atenten no so na ɔde adwemmɔne a ɛyɛ komm a edi awu serewee.
  
  "Gonna piss wɔ wo funu no so, bitch."
  
  Kennedy kotow, na oguan fii Caleb nsam bere tiaa bi. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkwati no, nanso ɔde ne pantan no kuraa no denneennen. Ɔtwee no san baa ne nkyɛn, na ɔserewee te sɛ aboa kɛse bi a ɔwɔ owu ti. Ná onni ɔkwan foforo biara a ɔbɛfa so ayɛ saa. Obuee ne pants, ne pants a enni nsɛso a ɛkata ne nipadua so no ano, na ɔmaa ɛhwee ne nan ase. Ɔde ne bere tiaa mu ahodwiriw no dii dwuma de wee ne ho fii ne nan ase. Abo no hwirew ne honam ani. Nnipadɔm no teɛɛm. Caleb de ne ho kɔhyɛɛ n"anim, na ɔde ne nsa kɔhyɛɛ n"atade ase abɔso mu, nanso ɔde atirimɔden bɔɔ n"anim, na ntade ase no san hwirew bere a ne hwene a mogya ayɛ no ma na abubu no sɛn nkyɛnkyɛn no ara pɛ. Ɔtraa hɔ kakra, hwɛɛ ne nemesis no na ohui sɛ ontumi ntwe n"ani mfi n"ani a mogya ayɛ no ma a ɛyɛ nam di no ho.
  
  
  * * * .
  
  
  Drake faa ɔpon a ɛyɛ fɛ no mu kɔɔ abrannaa kɛse no mu. SAS no twaa anadwo agoprama no ho hyiae ankasa na wɔkataa antweri kɛse no so. Anka abankɛse no mufo a aka no rennya adamfofa su saa.
  
  Dahl de ne nsa bɔɔ ne nufu kotoku mu. "Mfonini ahorow no kyerɛ ɔdan bi a wɔkora nneɛma so wɔ yɛn nifa so ne apuei fam akyirikyiri ntaban no so. Mma nnye biribiara ho kyim mprempren, Drake. Hayden na ɔkyerɛwee. Yɛpenee so sɛ eyi ne beae a ntease wom sen biara ma Frey, yɛn nnamfo ne Ɔdamoa no."
  
  Hayden kae denneennen sɛ: "Manso ho dae mpo."
  
  Bere a mmarima kuw bi retu mmirika wɔ n"akyi no, Drake dii Dahl akyi faa ɔpon no mu kɔɔ apuei fam ntaban no mu. Bere a ɔpon no buee ara pɛ na atuo pii tow hyɛɛ mframa no mu. Drake hwirew ne ho na ɔsɔre gyinaa hɔ, na ɔtow tuo.
  
  Na mpofirim ara na Frey nkurɔfo ka wɔn ho!
  
  Nnade hyerɛn. Nsa atuo a wɔtow. Ná asraafo fi benkum ne nifa resiane. Drake miaa n"atuo no ano guu Frey awɛmfo no mu biako asɔredan mu, afei ɔde akode no baa baabi a ɛbɛtow wɔ bere a ɛsɛ mu sɛnea ɛbɛyɛ a ɔde tuo bɛto nea ɔtow hyɛɛ no so no anim. Ɔwɛmfo no fi benkum so tow hyɛɛ no so. Drake dodged lunge no na ɔde elbowed guy no anim. Ɔkotow ɔbarima a na onnim hwee no so, faa ne sekan no na ɔde ne ano kɔhyɛɛ obi foforo a na ɔrebɛtwa Delta Commandos no menewam no ti mu.
  
  Tuo a wɔde tow tuo bɔɔ wɔ n"aso nkyɛn; SGG akode a n"ani gye ho paa. Hayden de Glock ne asraafo sekan dii dwuma. Aman pii tumi ma aman pii asɛm bi, Drake susuwii. Atuo pii bɔɔ wɔ dan no awiei koraa. Ma Italiafo no mfa wɔn ho nhyɛ mu.
  
  Drake hwirew ne ho petee wɔ atamfo no afã akuturuku no ase. Ɔdanee ne nipadua nyinaa, ne nan dii kan, bɔɔ guy no fii ne nan so. Bere a ɔbarima no sii fam denneennen wɔ n"akyi berɛmo so no, Drake kum ne ho.
  
  Kan SAS panyin no sɔre gyinaa hɔ na ohui sɛ Dahl di n"anim anammɔn dumien. Na wɔn atamfo no reyɛ kakraa bi - ebia na awudifo dumien kakraa bi pɛ na aka, a wɔsomaa wɔn sɛ wɔnkɔbrɛ ntuafo no ase. Anka asraafo dɔm ankasa no bɛyɛ baabi foforo.
  
  Swedenni no serewee, na mogya twaa n"ano sɛ: "Ɛnyɛ bɔne mma ɔhyew." "Afei kɔ w"anim!"
  
  Wɔfaa ɔpon foforo mu, yii booby afiri fii dan bi mu, afei dan foforo a snipers yii mmarima pa no mu baanum ansa na wɔreyi wɔn afi hɔ. Awiei koraa no, wohuu wɔn ho wɔ abo ɔfasu tenten bi a ntokuru a na atuo a wɔde di dwuma wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so retotow wom anim. Ná dade pon bi a ɛyɛ nwonwa kɛse mpo wɔ ɔbo ɔfasu no mfinimfini, a ɛma yɛkae sikakorabea bi a wɔde nneɛma gu mu.
  
  Dahl kotow n"akyi kae sɛ: "Ɛno ara ne no." "Frey dan a ɔhwɛ nneɛma so."
  
  Drake kae sɛ: "Ɛte sɛ ɛna a ne ho yɛ den," na ɔde ne ho kataa ne nkyɛn, na ɔmaa ne nsa so bere a asraafo du du pii tuu mmirika baa ne nkyɛn no. Ɔhwɛɛ ne ho hyiae hwehwɛɛ Hayden, nanso wantumi anhu ne nipadua a ɛyɛ tratraa no wɔ mmarima no mu. Ɛhe na ɔkɔɔ hell? Oh mesrɛ wo, mesrɛ wo mma ɔnnna hɔ bio... mogya retu...
  
  Delta commando no kae bere a ɔrewe bi no sɛ: "Fort Knox yɛ nut a ɛyɛ den sɛ wobɛpaapae mu."
  
  Drake ne Dal hwɛɛ wɔn ho wɔn ho. "Akuturukubɔfo!" - kaa bere koro mu, na wobata won 'speed and donn fool around' nhyehyeee no ho.
  
  Wɔde ahwɛyiye de atuo akɛse abien faa nhama no so, na asraafo no serewee bere a wɔrehwɛ no. Ná wɔde dade nhama a emu yɛ den a wɔde kyekyere nneɛma a ɛyɛ den abɔ aprɛm a ano yɛ den a ɛte sɛ rɔke a wɔtow no nsuhina ho.
  
  Asraafo baanu no san tuu mmirika san faa ɔkwan a wɔfaa so bae no so, na wokurakura dade nhama foforo wɔ wɔn nsam. Dade nhama a wɔde abata ɔdan bi a tokuru wom ho wɔ afiri a wɔde tow nneɛma no akyi.
  
  Dahl klik ne Bluetooth nkitahodi no so mprenu. "Ka bere a yebetumi afi ase kyerɛ me."
  
  Sikɔne kakraa bi twaam, afei mmuae no bae. "Kɔ anim!"
  
  Wɔde ɔtare bi sii hɔ. Drake ne Dahl fii adi a wɔde atopae a wɔde tow atopae a wɔde abɔ wɔn mmati so, de wɔn ani sii wɔn ani so, na wɔtwee atopae no.
  
  Dade nhama abien a wɔde twitwiw nneɛma mu tu fii adi wɔ ahoɔhare a ɛte sɛ rɔke, na etutuu fam kɔɔ akyiri wɔ Frey akorae no abo fasu no mu ansa na ɛrebubu ɔfã foforo no. Bere a wohyiaa ahunmu ara pɛ na sensor no maa afiri bi yɛɛ adwuma a ɛno ankasa twitwiw nkɔnsɔnkɔnsɔn no, na ɛhyɛɛ wɔn ma wɔde wɔn ho bɔɔ ɔfasu a ɛwɔ ɔfã foforo no denneennen.
  
  Dahl bɔɔ n"aso mu. "Yɛ no".
  
  Na na Drake tumi te Hummer abien a wɔredan akɔ akyi, nhama a wɔde abɔ wɔn bampers a wɔahyɛ no den no nnyigyei.
  
  Frey ɔfasu a wontumi nkɔ mu no paee.
  
  
  * * * .
  
  
  Kennedy bɔɔ ne nan de bɔɔ kɔkɔ bere a Caleb de ne nan sii fam kɔɔ ne nkyɛn, na ɔkyeree ne kotodwe na ɔmaa no yɛɛ basaa no. Ɔde saa bere no mu ahomegye no dii dwuma de huruw sɔre gyinaa ne nan so. Kaleb san bae bio na ɔde ne nsa akyi bɔɔ n"aso.
  
  Nnipadɔm a wɔwɔ n"atifi no de anigye bɔɔ ose. Nsã a wɔntaa nhu ne whisky pa a ne bo yɛ dɔla mpempem pii hwie guu agoprama no dɔte so. Mmea ntade a wɔde ahama ayɛ a ɛsensɛn fam. Mmarima Tie. Gucci cufflinks abien, a emu biako tu fi Caleb akyi a nhwi wɔ so no so.
  
  "Kum no!" Frey teɛɛm sɛ.
  
  Ná Caleb retu mmirika akɔ ne nkyɛn te sɛ keteke a wɔde fa nneɛma, na na ne nsa atrɛw, na na dede a efi ne yafunu mu tɔnn reba. Kennedy bɔɔ mmɔden sɛ obehuruw akɔ, nanso ɔkyeree no na ɔmaa no so fii fam, na ɔmaa no so fii fam.
  
  Bere a na ɔwɔ wim no, nea na Kennedy betumi abɔ hu bere a ɔretwɛn sɛ obesi fam no. Na na ɛyɛ den, abotan ne asase rebɔ n"akyi berɛmo mu, na ɛrebɔ mframa no afi n"ahurututu mu. Ne nan bɔɔ soro, nanso Kaleb de ne nan sii mu na ɔtraa ne so, na ɔde ne nsateaa too n"anim.
  
  Owudifo no bɔɔ n"ano sɛ: "Ɛte sɛ ɛno kɛse." "Afei wobɛteɛteɛm. Eeeeeee!" Ná ne nne yɛ manic, te sɛ mprako a ɔwɔ baabi a wɔkum mmoa no nteɛm wɔ n"aso mu. "Eeeeeeeee!"
  
  Ɛyaw a ano yɛ den maa Kennedy nipadua no ho popoe. Afei na ɔkwasea no ne no ntam kwan yɛ nsateakwaa biako, na ne nipadua da ne so, nsu a ɛreworo so fi n"anofafa so regu n"afono so, n"aniwa rehyew wɔ hellgya mu, ɔde ne kɔn miaa ne de so.
  
  Ná ontumi nyɛ hwee kakra, na na ɔda so ara rebɔ mmɔden sɛ ɔbɛhome. Ne nsateaa no bɔɔ ne yafunu mu. Ná ne nsa benkum nso bɛyɛ saa ara bere a egyinae no. Adwene bi a ɛyɛ yaw, na afei ɛkɔɔ soro koduu ne menewam na efii ase miaa ne ho.
  
  Kennedy menewam, na ɔde ahome hwehwɛɛ mframa. Ná Kaleb reserew te sɛ nea wabɔ dam. Ɔpiaa ne ho denneennen. Osuaa n"ani ho ade. Ɔde ne ho too ne nipadua so, na ɔde ne mu duru no bubuu no.
  
  Ɔbɔɔ ne nan denneennen sɛnea obetumi, na ɔbɔɔ no gui. Ɔtee ase yiye sɛ wanya tumi krataa nkyɛe. Ɔkwasea no ahiade a ɛkyinkyim no gyee ne nkwa.
  
  Ɔsan de ne ho kɔhyɛɛ hɔ bio. Nnipadɔm no dii ne ho fɛw -wɔ ne dwumadi no ho, ne ntade a ɛho agu fĩ, n"afurum a ayɛ mmerɛw, ne nan a mogya retu no. Caleb sɔree, te sɛ Rocky, fii nkogudi ano na ɔtrɛw ne nsa mu, serewee.
  
  Na afei ɔtee nne bi, a ɛyɛ mmerɛw nanso ɛretwa nnyigyei a ɛyɛ dede no mu.
  
  Ben nne: "Drake rebɛn, Kennedy. Ɔrebɛn. Me nsa kaa nkrasɛm bi!"
  
  Damn it... anka ɔrenhu wɔn wɔ ha. Na ontumi nsusuw sɛ, wɔ mmeae a ɛwɔ abankɛse no mu nyinaa mu no, ɔbɛhwehwɛ eyi mu. Ɛda adi sɛ nea ɛbɛyɛ sɛ ɛde n"ani besi so kɛse ne nneɛma a wɔkora so anaa nkwammoaa. Eyi betumi agye nnɔnhwerew pii....
  
  Ná Ben da so ara hia no. Ná wɔn a wɔakum Kaleb no da so ara hia no.
  
  Gyina hɔ teɛteɛm bere a wɔantumi.
  
  Kaleb de ahopere baa ne so, na na ɔyɛ anibiannaso wɔ ne pɛsɛmenkominya mu. Kennedy yɛɛ ne ho sɛ ehu, afei ɔmaa ne nan so na ɔde ne nsateaa bɔɔ n"anim a na ɛrebɛn no so tẽẽ.
  
  Mogya guu ne nsa nyinaa so. Kaleb gyinaa hɔ te sɛ nea watu mmirika akɔto birikisi fasu bi mu. Kennedy miaa ne mfaso no so, ɔbɔɔ no akuturuku wɔ ne moma so, ɔbɔɔ ne hwene a abubu dedaw no, bɔɔ ne nkotodwe. Ɔde ɔkwan biara a obetumi afa so maa owudifo no antumi anyɛ adwuma.
  
  Nnipadɔm no dede no yɛɛ kɛse, nanso ɛkame ayɛ sɛ ɔnte. Akuturuku biako a wɔbɔe ntɛmntɛm wɔ bɔɔl no mu no maa afunumu no kɔɔ ne nkotodwe so, foforo a wɔde bɔɔ ne hwene no danee no kɔɔ n"akyi. Kennedy hwee dɔte a ɛwɔ ne nkyɛn no mu, na ɔbrɛe nti na ɔrehome, na ɔhwɛɛ n"ani a na onnye nni no mu denneennen.
  
  Ná dede bi bɛn ne kotodwe nifa. Kennedy hwɛɛ n"akyi na ohui sɛ bobesa toa bi a abubu a ɛda fam wɔ dɔte no mu. Merlot a ɛda so ara yi nsu kɔkɔɔ bɔhyɛ.
  
  Kaleb wosow ne ho kyerɛɛ no. Ɔfaa ɔhwe no wɔ n"anim a wanhinhim. Ɔde abubuw kae sɛ: "Ɛsɛ sɛ wuwu." Ɔtwee toa a abubu no fii fam sɛ: "Wɔ Olivia Dunn fam." Ɔmaa so kɔɔ ne ti so sɛ: "Ma Selena Tyler." Ɔde kaa ho sɛ: "Miranda Drury, nea edi kan a ɔhwee no no bubuu sẽ, ntini ne dompe. "Na Emma Silke fam no," ne ɔhwe a ɛto so abien no gyee n"ani fii hɔ. "Wɔ Emily Jane Winters fam no," ne ɔhwe a etwa to no danee ne kɔn ma ɛbɛyɛɛ nam a wɔayam.
  
  Na obuu nkotodwe wɔ hɔ wɔ asase a mogya ayɛ so ma no so, dii nkonim, adrenaline a ɛrebɔ fa ne ntini mu na ɛrebɔ wɔ n"amemene mu, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛsan agye adesamma a wɔagyaw no hɔ bere tiaa bi no.
  
  
  ADUAN ANAN
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY, NKWASƐM
  
  
  Wɔde tuo hyɛɛ Kennedy sɛ ɔnsan nkɔforo antweri no. Wogyaw Thomas Caleb amu no sɛ ɛrewosow wɔ baabi a anka ɛsɛ sɛ ewu no.
  
  Ná ɛte sɛ nea Frey ani nnye, na na ɔrekasa wɔ ne fon so. Ɔde abubuw kae sɛ: "Vault." "Gye sikakorabea no sɛnea ɛbɛyɛ biara, Hudson. Memfa biribi foforo biara ho asɛm, wo kwasea. Si fam saa damn couch yi na yɛ nea metua wo ka sɛ yɛ!"
  
  Odum nkitahodi no na ɔhwɛɛ Kennedy denneennen. "Ɛte sɛ nea wo nnamfonom bubuu me fie."
  
  Kennedy de anifere hwɛɛ no ansa na ɔredan akɔ nnipa atitiriw a wɔahyiam no nkyɛn. "Ɛte sɛ nea mo nkwasea no benya nea ɛfata mo no bi."
  
  Ná serew a ɛyɛ komm ne ahwehwɛ a ɛrebɔ denneennen wɔ hɔ. Frey de ne ho bɔɔ ho kakra ansa na ɔreka sɛ, "Monom nsa, me nnamfonom. Afei fi hɔ wɔ ɔkwan a wotaa fa so no so."
  
  Kennedy yɛɛ ne ho sɛ ɔwɔ akokoduru bi, na ɛdɔɔso sɛ ɔde n"ani kyerɛɛ Ben. Damn sɛ ne nipadua no annyɛ yaw te sɛ bitch a. N"afurum hyewee na ne nan nso bɔɔ; ne ti yɛɛ no yaw na mogya a ɛyɛ nnam akata ne nsa so.
  
  Ɔde maa Frey. "Metumi asiesie eyi?"
  
  Ɔserewee sɛ: "Fa w"atade di dwuma." "Sɛnea ɛte biara no, eyi nyɛ hwee sɛ ntama. Akyinnye biara nni ho sɛ, ɛyɛ wo ntadekorabea a aka no ahwehwɛ."
  
  Ɔwosow ne nsa wɔ adehye kwan so. "Fa no bra. Na abarimaa bi nso."
  
  Wofii agoprama no so, na Kennedy tee nka sɛ wabrɛ na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ne ti a ɛretwa ne ho no adwo. Nea na wayɛ no mu aba no bɛtra ne nkyɛn mfe du du pii, nanso na afei nyɛ bere a ɛsɛ sɛ ɔtra hɔ. Ná Ben wɔ ne nkyɛn na sɛ yɛhwɛ sɛnea n"anim te a, ɛda adi pefee sɛ na ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔde telepath bɛma no awerɛhyem.
  
  Ɔde n"ani guu awɛmfo no so kae sɛ: "Meda wo ase, guy." "Ná ɛyɛ keeki a wɔde nantew."
  
  Bere a wodii benkum so kyɛnsee no akyi no, wɔde wɔn ani kyerɛɛ ɔkwan foforo a ɛdan nkorabata fi wɔn afiase dan mu no so. Kennedy boaboaa n"adwene ano.
  
  Osusuwii sɛ nya nkwa kɛkɛ. Tena ase kɛkɛ.
  
  Frey nsa kaa ɔfrɛ foforo. "Dɛn? So wɔwɔ nneɛma a wɔkora so? Gyimifoɔ! Wo... wo..." ɔde abufuw bɔɔ n"ano. "Hudson, wo... soma asraafoɔ no nyinaa kɔ ha!"
  
  Ɛlektrɔnik nteɛteɛm bi twaa nkitahodi no mu mpofirim, te sɛ nea guillotine twa Franse hemmaa bi ti.
  
  "Fa wɔn!" Frey danee n"ani kyerɛɛ n"awɛmfo no. "Fa wɔn kɔ atrae hɔ. Ɛte sɛ nea wo nnamfo pii wɔ hɔ sen sɛnea yedii kan susuwii, Kennedy dɔfo. Mɛsan aba abɛsa w"akuru akyiri yi."
  
  Germanni a n"adwene atu afra no kaa saa nsɛm yi, ɔde ahoɔhare nantew kɔe. Ná Kennedy nim yiye sɛ afei de ɔne Ben nkutoo na wɔwɔ awɛmfo baanan. Wɔn mu biako piapiaa no kɔɔ ɔpon a ɛwɔ ɔkwan no awiei no so sɛ: "Kɔ so."
  
  Bere a wɔrefa eyi mu no, Kennedy de ahodwiriw bɔɔ n"ani.
  
  Wobubuu abankɛse no fã yi koraa, wosii ɔdan atifi foforo a ɛyɛ ahinanan wɔ soro na wɔde birikisi "afie" nketewa hyehyɛɛ ahunmu no afã abien no nyinaa. Ná ɛnsõ pii nsen adidibea akɛse, na na emu bɛyɛ awotwe. Ntɛm ara na Kennedy hui sɛ nneduafo bɛboro kakraa bi na wɔatwam wɔ beae yi bere bi.
  
  Obi a ɔyɛ bɔne sen Thomas Caleb?
  
  Hwɛ Abel Frey.
  
  Ná ne tebea no reyɛ kɛse wɔ sekan biara mu. Ná awɛmfo no repiapia ɔne Ben akɔ afie no biako mu. Bere a wɔkɔɔ mu no, na agoru no aba awiei. Wohwere ade.
  
  Ná obetumi ayi biako afi mu, ebia abien mpo. Nanso anan? Wannyina hokwan biara mu.
  
  Sɛ ɛyɛ a....
  
  Ɔsan hwɛɛ ɔwɛmfo a ɔbɛn no paa no na ohui sɛ ɔde anisɔ rehwɛ no. "Hey, so eyi ne? Wode yɛn bɛto hɔ anaa?"
  
  "Eyinom ne m"ahyɛde."
  
  "Hwɛ. Saa ɔbarima yi wɔ ha - ɔbaa saa kwan yi nyinaa so sɛ ɔrebɛgye ne nuabea nkwa. Wosusu sɛ, um, ebia na obetumi ahu no. Bere biako pɛ."
  
  "Akrade ahorow a efi Frey hɔ. Wɔmma yɛn kwan."
  
  Kennedy hwɛɛ ɔwɛmfo biako so kɔɔ foforo so. "Na dɛn? Hena na ɛsɛ sɛ ohu? Anibiannaso yɛ nkwa mu nnuhuam, ɛnte saa?"
  
  Ɔwɛmfo no teɛɛm guu no so. "So w"ani afura? Wonhuu mfoninitwa mfiri a ɛwɔ saa damn beae yi?"
  
  Kennedy serewee sɛ: "Frey nni adagyew sɛ ɔne asraafo bɛko." "Dɛn nti na wususuw sɛ oguan ntɛmntɛm saa?" Guys, momma Ben nhu ne nuabea, afei ebia mɛtwa mo slack kakra bere a adwumam mpanyimfo foforo no aba no."
  
  Awɛmfo no de wɔn ani kyerɛɛ wɔn ho wɔn ho wɔ sum ase. Kennedy de awerɛhyem kɛse hyɛɛ ne nne mu na ɔde adagyew kakra hyɛɛ ne nipadua kasa mu, na ankyɛ na wɔn baanu no rebue Karin pon no.
  
  Simma abien akyi no woyii no fii adi. Ɔhinhim wɔ wɔn ntam, na ɛte sɛ nea wabrɛ, na ne ti nhwi a ɛyɛ bruu no ayɛ mmerɛw na n"anim atwe.
  
  Nanso afei ohui sɛ Ben na n"aniwa hyerɛn te sɛ anyinam a ɛretu wɔ ahum mu. Na ɛte sɛ nea ahoɔden no asan aba ne nipadua mu.
  
  Kennedy twee n"ani bere a akuw abien no hyiae no, na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛda ntɛmpɛ, asiane, tebea a etwa to a ɛbae wɔ n"adwene a ɛyɛ kraman no mu a ɛbae ara kwa no adi ntɛmntɛm, ne nyinaa de n"ani a ɛyɛ basaa biako.
  
  Karin wosow awɛmfo no fii hɔ na ɔbɔɔ abubuw. "Monkɔ w"anim na kɔfa bi, mo a wɔyɛ abɔnefo. " .
  
  
  * * * .
  
  
  Thorsten Dahl dii sobo no anim, na ɔde ne tuo no te sɛ nkrante a wɔama so, na ɔteɛɛm wɔ n"ahurututu atifi. Ná Drake wɔ ne nkyɛn pɛɛ, na ɔde ahoɔhare retu mmirika ansa na akorae no fasu nyinaa abubu mpo. Wusiw ne nneɛma a asɛe apetepete beae ketewaa no. Bere a Drake retu mmirika no, ɔtee nka sɛ asraafo afoforo a wɔaka abom no rebɔ akɔ afã abien no nyinaa. Ná wɔyɛ owu kuw a wɔde ahopere retu mmirika, a wɔde awudi adwene rekɔ wɔn atamfo so.
  
  Drake awosu mu nkate ahorow no bɔɔ mu bere a wusiw no twitwiw na ɛyɛɛ teateaa no. Ná awɛmfo akuwakuw bi gyina benkum so, na ehu ayɛ wɔn nwini, na wɔnyɛ wɔn ade brɛoo. Ɔtow tuo a ɛpaee wɔ wɔn mfinimfini, na anyɛ yiye koraa no, ɔsɛee afunu abiɛsa. Wɔtee ogya a wɔde san ba wɔ wɔn anim. Asraafo hwee ase wɔ ne benkum ne ne nifa so, na wɔde wɔn ahoɔden bɔɔ ɔfasu a abubu no denneennen.
  
  Mogya petepetee n"ani anim pɛɛ bere a Italiani no ti danee nsu a ɛyɛ hyew no, na ɔbarima no antumi ankwati atuo no.
  
  Drake aborɔnoma de kataa ne ho. Abotan a ano yɛ nnam ne kɔnkrit tetew ne nsa so nam bere a ɔhwee fam no. Bere a ɔrehuruhuruw no, ɔtow atuo mpɛn pii wɔ ntwea so. Nkurɔfo teɛteɛɛm. Ɔyɛkyerɛ no paee wɔ ogya a ano yɛ den ase. Nnompe dedaw dii akɔneaba wɔ wim brɛoo te sɛ mfutuma nketenkete.
  
  Atuo san bɔɔ wɔ n"anim, na Drake huu nnipadɔm bi sɛ wɔretu. Na Jesus!Frey asraafoɔ no wɔ hɔ ara, wɔatwe wɔn ho wɔ wɔn nhyehyɛɛ a ɛdi awuo mu, na wɔrekɔ wɔn anim ntɛmntɛm berɛ a wɔtee nka sɛ wɔanya mfasoɔ no.
  
  
  * * * .
  
  
  Karin de akodi ho ntetee dii dwuma de maa n"awɛmfo no yɛɛ mmerɛw wɔ sikɔne kakraa bi mu. Kennedy de akyi nsa a ano yɛ nnam kɔmaa ne wɛmfo no hwene, afei ɔkɔɔ n"anim na ɔbɔɔ ne ti denneennen araa ma nsoromma hyerɛn wɔ n"ani so. Sekan biako akyi no, ohuu nea ɔne no reko a ɔto so abien, ɔwɛmfo a ɔto so anan no, sɛ ɔrehuruw akɔ nkyɛn sɛ ɔrekɔma baabi a ɛda wɔn ntam.
  
  Ne koma mu yɛɛ den. Enti na awɛmfo a ɔto so anan no yɛ abɔnten so kwan a ɛkɔ akyiri dodo. Wɔn mu baanu mpo fam.
  
  Ná ɛte sɛ nea ɔwɛmfo no ho adwiriw no bere a ɔmaa n"atuo so no. Ɔde nsateaa a ɛrepopo hwehwɛɛ beae hɔ hwehwɛɛ mmoa. Kennedy teɛɛ ne nsa, na ne nsateaa yii adi.
  
  "Bɔ wo bo dwo, dude. Ma wo ho dwo kɛkɛ."
  
  Ne nsateaa a ɔde kanyan no no twitwiw wɔ ehu mu. Tuo bi bɔɔ na ɛhuruw fii ɔdan no atifi.
  
  Kennedy yɛɛ basaa. Nhyɛso maa mframa no yɛɛ den, na ɛdanee nsu a ɛyɛ hu.
  
  Ɛkame ayɛ sɛ Ben teɛteɛɛm bere a ne fon fii ase bɔɔ nnwom a ɛyɛ raspy denam ne dadwen so no. Wɔde Sizer mfonini no yɛɛ krank koduu nea ɛsen biara.
  
  Ɔwɛmfo no nso huruw, na ɔdanee tuo foforo a ɔmpɛ. Kennedy tee nka sɛ mframa a efi tuo no mu no twaam wɔ ne ti nhwi no ho. Ehu kronkron maa no yɛɛ nwini koduu baabi a ɛhɔ yɛ hyew.
  
  Mesrɛ wo, osusuwii sɛ. Mma nyɛ ɔkwasea. Ma w"adwene nsi wo ntetee no so.
  
  Afei Ben tow ne fon guu ɔwɛmfo no so. Kennedy huu sɛ ɔrehinhim na ɔhwee fam ntɛm ara sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛma biribi atwetwe n"adwene bio. Eduu bere a ɔwɛmfo no gyaee telefon no na ɔdanee n"adwene no, na Kennedy aso ɔwɛmfo a ɔto so abiɛsa no akode no mmati so.
  
  Nanso Karin de, ɔtraa ha kakra. Wahu ahokyere na wahyia. Ɔtoo tuo ntɛm ara. Ɔwɛmfo no san n"akyi bere a mununkum kɔkɔɔ bi paee fii ne jacket mu no. Afei baabi a ɛyɛ tumm trɛw faa ne mmati so na na ɛte sɛ nea n"adwene atu afra, afei ne bo afuw.
  
  Ɔtow tuo a ɛnyɛ hwee guu Ben so.
  
  Nanso tuo no ankosi hwee, akyinnye biara nni ho sɛ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ne ti paee milisekɔn biako ansa na ɔretwe agyan no na ɛboaa no.
  
  Wɔ n"akyi a ne mogya a ɛreworo so no ayɛ no mfonini no, na Hayden gyina hɔ a okura Glock.
  
  Kennedy hwɛɛ Ben ne Karin. Mehunuu sɛdeɛ wɔde anigyeɛ, ɔdɔ ne awerɛhoɔ hwɛɛ wɔn ho wɔn ho. Ná ɛte sɛ nea ntease wom sɛ wɔbɛma wɔn simma biako. Afei na Hayden wɔ ne nkyɛn, na ɔde ne ti too fam kyerɛɛ Ben de gyee ahotɔ.
  
  "Ɔte dɛn?"
  
  Kennedy de n"ani kyerɛɛ baabi. "N"ani begye seesei a woadu hɔ no."
  
  Afei n"adwene sii n"adwene mu. "Ɛsɛ sɛ yegye nneduafo afoforo a wɔwɔ ha no, Hayden. Momma yɛnfa wɔn na yennyaw hellhole yi."
  
  
  * * * .
  
  
  Asraafo abien no dii asi, nkabom asraafo no too wɔn a wɔsɔre tia wɔn no tuo wɔ hɔ ara, Germanfo no de nnade twitwiw wɔn ho na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛbɛn wɔn ho ntɛmntɛm.
  
  Bere tiaa bi no Drake susuwii sɛ saa sekan agodie yi yɛ ɔkwa, ɛyɛ nkwaseasɛm koraa, nanso afei ɔkaee onii ko a wɔn panyin yɛ. Abel Frey na ɔkyerɛwee. Ɔbɔdamfo no rempɛ sɛ n"ankasa kuw no de atuo bedi dwuma sɛ ebia ɛbɛsɛe n"ade a ɛsom bo no a.
  
  Wɔn mu no, Drake twaa ɔtamfo akyi ɔtamfo. Asraafo bɔɔ gyegyeegye na wɔbɔɔ wɔn ho wɔn ho atwa ne ho ahyia nyinaa, na wɔde ahoɔden a ɛbubuu nnompe dii dwuma. Nkurɔfo teɛteɛɛm. Ná ɔko no yɛ nsa ne nsa a wɔde ko. Ná nkwa a wobenya no gyina anigye ne awosu kronkron so sen ahokokwaw biara.
  
  Bere a ɔreto tuo, rebɔ akuturuku na ɔreyɛ ne kwan no, ohui sɛ onipa bi wɔ n"anim. Owu dervish a ɛrehuruhuruw no.
  
  Alicia Miles ko ne kwan fa amanaman ntam asraafo akɛse mu.
  
  Drake danee ne ho kyerɛɛ no. Ɔko nnyigyei no wuwui. Ná wɔwɔ akorae no akyi, na Odin funnaka a ɛwɔ wɔn nkyɛn, a mprempren wɔabue, a wɔde akanea a wɔde hwɛ nneɛma a wɔde hwɛ nneɛma so asisi n"atifi.
  
  Ɔserewee sɛ: "Wiɛ, yiw." "Drakester a ɔyɛ ɔbarima. Wo ho te sɛn, adamfo?"
  
  "Saa ara na ɛte daa."
  
  "Mmm, mekae. Ɛwom sɛ mintumi nka sɛ ɛsensɛn hɔ kyɛe dodo de, nanso? Sɛ yɛbɛka a, mpataa akɛse ko wɔ nhama no so. Ɛnyɛ bɔne mma obi a na anka ɔyɛ ɔsraani a ɔdanee ɔsraani."
  
  "Wo nso. Wo BBF no wɔ he?"
  
  "WWF?"
  
  Asraafo baanu a wɔreko no hwee Drake so. Ɔnam Alicia mmoa so piaa wɔn fii hɔ, na wɔn baanu nyinaa ani gyee nea na ɛrebɛba no ho.
  
  "Abarimaa adamfo a ɔsen biara daa? Wokae no? Kama?"
  
  "Oh yeah." Ná ɛsɛ sɛ mikum no. Ɔkwasea no kyeree me ne Frey sɛ yɛrebɔ yɛn ho akɔneaba wɔ akyi hɔ." Ɔserewee. "Me bo fuwii. Wowuwui." Ɔyɛɛ n"anim. "Ɔkwasea foforo a wawu ara kwa."
  
  Drake de ne ti too fam sɛ: "Hena na osusuwii sɛ obetumi ahyɛ wo so." "Mekae".
  
  "Dɛn nti na na ɛsɛ sɛ woba ha mprempren, Drake? Nokwarem no, mempɛ sɛ mekum wo."
  
  Drake wosow ne ti, na ne ho dwiriw no. "Asɛmfua bi wɔ hɔ a wɔfrɛ no ɔtorofo fɛfɛ no. Saa nsɛm abien no bɔ wo ho biribiara mua, Miles, yiye sen sɛnea Shakespeare biara betumi ayɛ."
  
  "Na dɛn?" Alicia de serew bobɔɔ ne nsateaa na ɔde ne nan bɔɔ ne mpaboa. "Woasiesie wo ho sɛ wɔde wo bɔɔl bɛhyɛ wo nsa?"
  
  Drake fi n"aniwa ntwea so huu Abel Frey sɛ ɔrewea afi wɔn ho na ɔreteɛteɛm agu obi a wɔfrɛ no Hudson so. Ɛda adi sɛ na Miles abɔ wɔn ho ban bere a ɔde wɔn tumi ahorow dii dwuma no, nanso afei de na ɔwɔ nneɛma afoforo a ɔde di kan. Torsten Dahl a wotumi de ho to no so bere nyinaa no gyinaa Germanni a wabɔ dam no anim na ofii ase tow hyɛɛ no so.
  
  Drake kyekyeree ne nsateaa. "Ɛrensi, Miles."
  
  
  ADUAN ANNU
  
  
  
  LA VEREIN na ɔkyerɛwee
  
  
  Alicia maa ne ho dwiriw no denam ne T-shirt a ɔtetew mu, kyekyeree ne ho kosii sɛ ɛbɛyɛɛ den te sɛ hama, afei ɔde ne nsa abien nyinaa kyekyeree ne kɔn so. Ɔperee ne ho, nanso ne bere tiaa mu hama no twee no kɔɔ mu.
  
  Pɛpɛɛpɛ kɔ ne nkotodwe a ɛreforo - Muay Thai kwan so. Baako. Mmienu. Mmiɛnsa.
  
  Ɔdanee nea odi kan no. Yɛdanee yɛn ho bio. Nea ɔto so abien no hwirew ne mpampam ase. Ɔhwe a ɛto so abiɛsa no bɔɔ no pɛpɛɛpɛ wɔ bɔɔl no mu. Ɛyaw faa ne yafunu mu, na ɛmaa ne ho yɛɛ no yaw na ɔhwee n"akyi.
  
  Alicia gyinaa ne so, na ɔserewee. "Dɛn na mekae? Ka nea mekae no pɛpɛɛpɛ kyerɛ me, Drakey." Ɔyɛɛ sɛnkyerɛnne sɛ ɔmma no biribi.
  
  "Wo bɔɔl."
  
  Ɔde n"asen sii fam na ɔkyinkyim no de bɔɔl bi a ɛwɔ nkyɛn a ɔde sii ne hwene so mae. Drake maa ne nsa abien nyinaa so na osiw ɔhwe no ano. Metee nka sɛ me nsateaa biako atutu. Ɔdanee ne ho sɛnea ɛbɛyɛ a ɔne no bedi anim ne anim, na ɔmaa ne nan biako so kɔɔ soro wɔ ahinanan mu, afei ɔde ne nan ase baa fam wɔ ne moma so.
  
  Axe blow a wɔbɔ.
  
  Drake san n"akyi, nanso ɔhwe no da so ara bɔɔ ne moma so. Na ɛdenam ahoɔden dodow biara a Miles betumi anya so no, ɛde ɛyaw a wontumi nnyina ano bae.
  
  Ɔde ne nan sii ne nansoaa so.
  
  Drake teɛɛm sɛ. Ná ne nipadua no abubu, wɔapirapira no na wɔatwitwa ne nipadua no wɔ nhyehyɛe kwan so. Ɔbubuu mu, asinasin biara. Ɔmanfo mfe no nyɛ damned. Nanso afei, so obetumi de asodi mpo ato adwuma a woyii no fii adwumam no so? Ná ɔyɛ obi a oye bere nyinaa. So wayɛ obi a oye saa bere nyinaa?
  
  Obiara a wabubu anaasɛ ɔnyɛ ɔsraani no, na ɔda so ara yɛ SAS, na ɔde ne mogya guu fam.
  
  Ɔsan n"akyi. Akofo baasa hwee ne so, na wɔbubuu biribiara a atwa ne ho ahyia. Ná Drake ani gye ahomegye a efi Germanni no nsateaa a ɔde bɔɔ ne menewa mu no ho. Ɔtee sɛ nnompe no rebɔ na ne ho atɔ no kakra.
  
  Ɔsɔre gyinaa hɔ, na ohui sɛ wama no kwan. Ɔsaw, na ɔdan ne ho fii nan so kɔɔ nan so, na n"aniwa fi ne mu hyerɛn wɔ ɔbonsam ne fitaa mu. Wɔ n"akyi no, na wɔato Dahl, Frey ne Hudson mu, na wɔrepere wɔ Odin funnaka no ano, na wɔn anim ayɛ kusuu wɔ ɛyaw mu.
  
  Alicia tow ne T-shirt guu no so. Ɛbɔɔ te sɛ mpire, na ɛmaa n"anim benkum hyewee. Ɔsan bɔɔ bio na ɔkyeree no. Ɔde ahoɔden a ɛyɛ nwonwa twee. Ɔtoo hintidua na ɔtow ne ho guu ne nsa so.
  
  "Hɛlo".
  
  Ɔde ne nsateaa abien no nyinaa guu n"aso ase pɛɛ, na ɔde ne nsa miaa no denneennen. Ntɛm ara na ofii ase hwirew ne ho, na na ɛte sɛ nea ɔyɛ ɔsɔretia nyinaa ayera. Ɛmiaa ntini no mu denneennen araa ma ɛmaa obiara a ɔte ase no totɔe.
  
  Miles bɔɔ ne ho te sɛ rodeo nantwinini.
  
  Ɔde ne ho hyɛɛ mu denneennen. Awiei koraa no, ɔde ne ho too n"akyi wɔ n"atuu a ɛyɛ den no mu, na ɔmaa no faa ne mu duru, na ɔyɛɛ mmerɛw, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyɛ ɛyaw no mu. Afei ɔsɔre gyinaa hɔ tẽẽ na ɔde ne nsateaa abien no nyinaa hyɛɛ n"abasa ase.
  
  Tẽẽ kɔ n"ankasa ntini a ɛyɛ den mu. Ayayade tuu mmirika faa ne nipadua mu.
  
  Na ɛno nti na wɔtoo wɔn mu no. Atamfo baanu a wɔn ho yɛ hu, a wɔreko afa ɛyaw asorɔkye mu, a ɛkame ayɛ sɛ wɔnhinhim, wɔrehwɛ wɔn ho wɔn ho ani te sɛ adɔfo a wɔayera bere tenten kosi sɛ owu bɛpaapae wɔn mu.
  
  Drake bɔɔ n"ano, na wantumi amfa n"amanehunu no nsie. "Ɔkraman... bitch. Adɛn nti na...dɛn nti na yɛyɛ adwuma ma yei...ɔbarima yi?"
  
  "Ɛkyerɛ sɛ... sɛ... wobedu... awiei."
  
  Drake anaa Miles mu biara rensan wɔn akyi. Wɔ wɔn ho no, ɔko no fii ase baa awiei. Nkabom asraafo pii kɔɔ so traa wɔn nan so sen Germanfo. Nanso wɔkɔɔ so ko. Na Drake tumi huu Dal ne Frey a wɔatoto wɔn mu wɔ atuu a edi awu a ɛte saa ara mu, na wɔreko akosi awiei.
  
  Ɔsraani biako mpo antwa wɔn nsɛm mu. Ná obu a wɔde ma no sõ dodo. Wɔ kokoam ne animhwɛ a wonni mu no, na wobesi akodi ahorow yi ho gyinae.
  
  Drake kotow, na ɔtwee Alicia kaa ne ho. Nsonsonoe tuntum saw wɔ n"ani so. Ohui sɛ sɛ onya ɔkwan bi a ɔbɛfa so abubu ne nsa a, obewie ampa. Ná ahoɔden no regyaw no wɔ sekan biara mu.
  
  Ɔde ne ho too fam. Ɔmiaa ne ho denneennen, na saa awudifo awosu koraa no de sekan bɔɔ no. Ne nsateaa no hwirew. Alicia hwee n"anim, na ɔde ne nsateaa bɔɔ ne hwene mu. Drake huu sɛ ɛreba, nanso na onni ahoɔden a ɔde besiw ano.
  
  Nkankyee paee wɔ n"ani so. Ɔhwee ase petee wɔ n"akyi, na ɔhwɛɛ Frey gothic ɔdan no atifi. Alicia wee ne ho na ɔde n"anim siw n"anim a ɛyaw kyinkyim no kwan.
  
  Asraafo a wɔatwa wɔn ho ahyia no mu biara ammɔ mmɔden sɛ obesiw no kwan. Ɛrenkɔ awiei kosi sɛ akofo no mu biako bɛka sɛ wɔagyae asomdwoe anaasɛ obewu.
  
  Ɔfeefe sɛ: "Ɛnyɛ bɔne." "Woda so ara wɔ hɔ, Drake. Nanso meda so ara ye sen wo."
  
  Ɔde n"ani kyerɛɛ baabi. "Menim".
  
  "Dɛn?" - a mebisae.
  
  "Wowɔ... saa anoano no. Saa awudifo awosu no. Ɔko mu abufuw. Ɛnfa ho. Ɛho hia. Eyi... eyi nti na migyaee."
  
  "Dɛn nti na ɛsɛ sɛ ɛno siw wo kwan?"
  
  Ɔkae sɛ: "Ná biribi a ɛnyɛ adwuma ho asɛm haw me. "Ɛsesa biribiara".
  
  Ná ne nsateaa akɔ soro, na na wasiesie ne ho sɛ obebubu ne menewa. Bere tiaa bi twaam. Afei ɔkaa sɛ, "Asetra ma nkwa?"
  
  Drake fii ase tee nka sɛ ahoɔden no resan aba ne akwaa mu nkakrankakra. "Biribiara a meyɛe nnɛ akyi no, misusuw sɛ wɔde me ka kɛse."
  
  Alicia san n"akyi na ɔteɛɛ ne nsa sɛ ɔreboa no ma wagyina ne nan so. "Metow Wells no kɔɔ nhama a ɛwɔ Mimir"s abura no so no nkyɛn. Mankum no wɔ Odin ɔdamoa ho. Metwee Frey adwene fii Ben Blake so. Mennyɛ ha sɛ mɛsɛe wiase, Drake, mewɔ ha sɛ merebɛgye m'ani kɛkɛ."
  
  "Mesi so dua." Drake san kari pɛ bere a Thorsten Dahl maa Abel Frey nipadua a ayɛ mmerɛw no so fii Odin funnaka no ano a ɛtrɛw no so ara pɛ. Ɔde akuturuku a ɛyɛ nsu hwee fam, na ɔde ne ho hwee Italyfo abo a wɔde abo a wɔfrɛ no marble ayɛ a na nkwa nnim no so.
  
  Anigyede bɔɔ na ɛkaae wɔ nkabom asraafo no nyinaa mu.
  
  Dahl kyekyeree ne nsateaa, na ɔhwɛɛ funnaka no mu.
  
  Ɔserewee sɛ: "Saa ɔkwasea no anhu saa nkonimbo no da. "N"asetra mu adwuma. Yesu Kristo, ɛsɛ sɛ mo mmarima hu eyi."
  
  
  ADUAN NSƐM
  
  
  
  STOCKHOLM na ɛwɔ hɔ
  
  
  Da koro akyi no, Drake tumi guanee nsɛm a wobisabisaa no a enni awiei no mu kɔdaa nnɔnhwerew kakraa bi wɔ ahɔhodan bi a ɛbɛn hɔ mu, a ɛyɛ nea akyɛ na eye sen biara wɔ Stockholm no mu biako.
  
  Wɔ abrannaa so no, ɔtwɛnee elevator no na osusuw nea enti a wɔyɛɛ n"adwene nyinaa ho sini ho. Wɔbɔɔ dam esiane nna a wonni, ɔhwe a wɔhwee wɔn bere nyinaa ne nhyɛso a emu yɛ den nti. Egyee no nna pii ansa na ne ho tɔɔ no.
  
  Elevator no bɔɔ. Onipa bi puei wɔ ne nkyɛn.
  
  Kennedy a ɔhyɛ Kwasida pantsuit a ɛnyɛ hwee, a ne ti nhwi ayɛ no yiye wɔ n"akyi no de n"ani a abrɛ sua ne ho ade.
  
  "Hɛlo".
  
  Ná nsɛmfua nnɔɔso. Sɛ́ wubebisa no sɛ ne ho ye anaa no nyɛ apakye nko, na mmom na ɛyɛ nkwaseasɛm koraa.
  
  "Hello ma wo nso."
  
  "Wɔ abansoro koro no ara so?"
  
  "Ɛno ara. Wɔma yɛn nyinaa tew yɛn ho, nanso wɔbom."
  
  Wɔkɔɔ mu. Wɔn a wɔrehwɛ wɔn anim a abubu wɔ ahwehwɛ mu no denneennen. Kwati sɛ ɔne video mfoninitwa afiri a wɔhwehwɛ no bedi nkitaho. Drake miaa bɔtn du nkron no so.
  
  "So wo ho akokwaw wɔ eyi mu te sɛ me, Kennedy?"
  
  Ɔserewee fi komam. "Nnawɔtwe a ɛyɛ kraman, anaa adapɛn. Ɛnyɛ nokware. Ɛma mebɔ dam sɛ miwiee ase no, me ne me nemesis ko tiaa me na miyii me din fii ne nyinaa awiei."
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. "Sɛnea me." Anwonwasɛm, ɛnte saa?"
  
  "Ɛhe na ɔkɔɔ? Alicia."
  
  Drake de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ: "Kɔ anadwo a ahintasɛm a eye sen biara nyinaa kɔ no, ɔne saa geek Hudson no." "Wɔakɔ ansa na obiara a ɔho hia ankasa rehyɛ wɔn nsow. Ebia yɛrebɔ yɛn ho yɛn ho amemene bere a yɛrekasa no."
  
  "Woyɛɛ ade a ɛteɛ. Ɛnyɛ wɔn na wɔhyɛɛ nkuran titiriw wɔ ha. Alicia yɛ obi a ne ho yɛ hu, nanso ɔnyɛ ɔkraman. Oh, na wo nkyerɛ sɛ "wɔ anadwo no kommyɛ mu".
  
  Ɔgyee bere kakra de yɛɛ ne Dinosaur Rock reference no ho adwuma. Ɔserewee. N"adwene kɔɔ soro ntɛmntɛm sen mercury da a owia bɔ kɛse.
  
  "Na Hayden nso ɛ?" Kennedy kae bere a elevator apon no mu too mu na kar dedaw no fii ase kɔɔ soro nkakrankakra no. "Wususuw sɛ ɔbɛtra Ben nkyɛn?"
  
  "Mewɔ anidaso ankasa sɛ ɛte saa. Sɛ ɛnte saa a, ɛnde anyɛ yiye koraa no misusuw sɛ na ɔne obi reda mprempren."
  
  Kennedy bɔɔ no akuturuku wɔ ne mmati mu. "Nkan saa nkokɔ no, adamfo. Ebia ɔbɛkyerɛw dwom ama no."
  
  "Wobɔ din-simma abiɛsa ne fã ne wo!"
  
  Wɔde brɛoo twaa abansoro a ɛto so ason no ho. "Ɛkae me." Ɛhɔ, wɔ Odin ɔdamoa mu no, dɛn na wokae wɔ hɔ? Biribi a ɛfa me a mɛtra York ne, uh, m"ankasa m"asetrade a menya ho."
  
  Drake hwɛɛ no denneennen. Ɔmaa no serew a ɛdaadaa no.
  
  "Eye... me... me..." Ɔde ahomegyeɛ guu ahome na ɔdwodwoeɛ. "M"anidaso biara nni ho sɛ mɛyɛ adwuma wɔ eyi ho."
  
  "Dɛn?" Kennedy ani so yɛɛ hyew wɔ basabasayɛ mu.
  
  "Dino-rock nnwontofo kuw dedaw a wɔfrɛ wɔn Heart frɛɛ no sɛ ɛyɛ nnaadaa a etwa to.Wɔ Yorkshire no yɛka kɛkɛ sɛ "bɔ nkɔmmɔ ne anomaa no. Yɛyɛ nnipa a yɛyɛ mmerɛw."
  
  Bere a elevator no klik twaa abansoro a ɛto so dunan no ho no, Kennedy buee n"atade no bɔton na ɔmaa ɛhwee fam. Ná ɔhyɛ bra kɔkɔɔ a ɛda adi pefee wɔ ase hɔ.
  
  "Woreyɛ dɛn?" Drake tee nka sɛ ne koma rehuruw te sɛ nea anyinam ahoɔden abɔ no.
  
  "Minya m"asetrade."
  
  Kennedy buee ne pants no zip na ɔmaa ɛhwee fam. Ná ɔhyɛ atade kɔkɔɔ a ɛne no hyia. Elevator no bɔɔ ding bere a eduu wɔn fam no. Drake tee nka sɛ ne honhom ne biribiara a aka no akɔ soro. Ɔpon no hwirew kɔɔ nkyɛn, na ebuee.
  
  Ná awarefo nkumaa no retwɛn. Ɔbea no serewee. Ɔbarima no serewee kyerɛɛ Drake. Kennedy twee Drake fii elevator no mu kɔɔ ɔkwan no so, na ogyaw ne pantsuit no wɔ n"akyi.
  
  Drake hwɛɛ n"akyi. "Wompɛ eyi?"
  
  "Minhia eyi bio."
  
  Drake faa no. "Adwuma pa, ɛyɛ ntɛm nantew kɔ me dan mu."
  
  Kennedy maa ne ti nhwi no baa fam.
  
  
  AWIEEƐ
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"