Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Gulliver Neyechitatu Reich

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver inofamba muchiroto ichienda kune chadenga chakafanana. Ikoko anoona madhiragoni uye anofanira kudzidza kuti kune Reich yechitatu uye Germany yaHitler, iyo inobatsirwa neginome yengano. Mukomana wechidiki hobbit akatumirwa kunobatsira USSR. Asi anozviwana ari munharaunda yebasa revana asingakwanisi kubatsira Soviet Russia. Uye maGermany akatora USSR!

  GULLIVER NEYECHITATU REICH
  CHIREVO
  Gulliver inofamba muchiroto ichienda kune chadenga chakafanana. Ikoko anoona madhiragoni uye anofanira kudzidza kuti kune Reich yechitatu uye Germany yaHitler, iyo inobatsirwa neginome yengano. Mukomana wechidiki hobbit akatumirwa kunobatsira USSR. Asi anozviwana ari munharaunda yebasa revana asingakwanisi kubatsira Soviet Russia. Uye maGermany akatora USSR!
  . CHITSAUKO Nha.
  Aneta nebasa revaranda, mufambi akashinga akarara uye akarota hope dzainakidza kupfuura chokwadi.
  Mukomana Gulliver akanga achibhururuka pamusoro peshato, uye pedyo naye paive nemusikana ane runako rwusati rwamboitika. Atova munhu mukuru, asi achiri mudiki, uye ane tsandanyama uye curvy. Uye pabvudzi rake ruvara rweshizha regoridhe, paiva nekorona yakapfuma yedhaimondi uye mamwe matombo anopenya kwazvo, senyeredzi, zvokuti aipenya kupfuura kunyange madhaimani makuru uye anodhura zvikuru.
  Mukomana aifamba akabvunza:
  - Ndiwe ani?
  Musikana akapindura achinyemwerera.
  - Ndiri Princess Leia! Uye panguva ino ndinoraira uto remashato!
  Gulliver akatarisa kumashure. Uye chaizvoizvo, kwakanga kune boka rose remashato mudenga, uye zvisikwa zvose izvi zvakanga zvakanaka. Uye pakanga pagere vasikana vakanaka.
  Asi akanyanya kunaka uye aifadza aive achiri mambokadzi. Uye shato yakabhururuka vari vatatu, pamwe chete norumwe runako, yakanga yakanaka kwazvo. Heino timu. Uye panguva imwe chete, vasikana vose havana shangu, kunyange zvazvo kushama kwavo kwakafukidzwa nematombo anokosha uye mabheji.
  Asi ivo havana kuvanza kana chokoreti mabara eabs padumbu, kana mabhora emhasuru anokunguruka pasi peganda rebhuronzi. Panguva imwecheteyo, zvitsitsinho zvaive nepamusoro uye yakasiyana-siyana bend yezvitsitsinho.
  Mukomana wehondo akati:
  - Iwe wakanaka sei. Imi vasikana mashura chaiwo!
  Leia akazunza bvudzi rake ruvara rweshizha regoridhe ndokuimba:
  Vasikana vese vakanaka, vasina shangu,
  Vakasimba uye varwi vanobva muchidyiro...
  Vakanaka vane chitarisiko chakaomarara kwazvo,
  Mwoyo unonyanya kufara navo!
  Gulliver akabvumirana nazvo. Akamonera munondo mumaoko ake, akaita mufananidzo wechisere nawo ndokuti:
  - Pasina kupokana, inonakidza newe!
  Chikwata chetsvarakadenga chakabhururuka pamusoro pemashato. Kune uto rose razvo, rakanaka uye rakasiyana. Uye shato dzaiva nemapapiro akapendwa nemavara ose emuraraungu. Uye zvaiita sokuti akanga akashongedzwa nematombo anokosha.
  Gulliver akati:
  - Munhu wese ane ruchiva ishato nenzira yake, asi kwete ine misoro minomwe, asi kazhinji isina musoro!
  Princess Leia akaseka ndokupindura:
  - Kusiyana nedhiragoni, murume haadi kugura misoro yake; anotorasikirwa nazvo kana akatarisa mukadzi!
  Mukomana wemhare akakanda zvigunwe zvake zvakashama - airatidzika kunge ane makore gumi nemaviri uye aive akapfeka zvikabudura chete, ndokusaka akakanda tsono. Saka yakabhururuka ndokubaya nemo mosquito yakakura chaizvo, ikauraya kusvika yafa.
  Gulliver akadaro achinyemwerera:
  - Avo vakatsamwa semhupu uye nenjere dzechipembenene vanogadzira gomo kubva mugomba!
  Hondo Princess Leia akasimbisa:
  - Kune munhu ane njere dzenhunzi, chero chipembenene inzou!
  Vakaseka havo. Zvairatidza kusetsa zvikuru. Boka remahanzi rakabhururuka riri mberi kwavo. Shiri dzakanga dzakakura uye dzakafuta, dziine mapapiro makuru. Pamusoro pemutungamiri wepakeji pakagara vaviri: mukomana nemusikana, uye vakabata mabhero esirivha mumaoko avo, ayo avairidza nemufaro.
  Gulliver akati:
  - Vakuru vanowanzonyepa, vana vanogadzira zvinhu, uye vanhu vakuru vanowanzonyepa kusvika pakutaura kwevacheche!
  Musikana wamambo akagutsurira musoro ndokuwedzera kuti:
  - Kuchembera hakusi mufaro, asi kuwira muhuduku injodzi huru!
  Vana pamutungamiri hanzi vakaerekana vaimba:
  Uipi hwakatanga sei muchadenga?
  Ichokwadi kuti musiki pachake haayeuki...
  Zvinogoneka kuti ndezvekusingaperi,
  Haidzimi semurazvo wepasi!
  
  Iwe hausi iwe wekutanga kuziva kuti Adhamu akatadza.
  Eva haasi iye akatanga kushatiswa nenyama...
  Chidhakwa chinokwevera kubva kuguta re "Agdam",
  Mukomana anoputa "plan" panguva yekuzorora...
  
  Munhu wose anoziva kuti chakaipa chii
  Kujaira kutyora mitemo pasina kutya...
  Uye uyo anongoremerwa zvakanaka chete.
  Ndiani anongoda kuzvipfugamira!
  
  Ndichiri kuda kuibvuta kubva kumadiapers,
  Nyangwe ndichiri mucheche ndine shungu dzekuda kuita tsvina yakadai...
  Sei mai vakaipa vachituka mwana?
  Vanoendepi muhondo yeuto rakaoma?
  
  Cherry imwe chete yakaba kubva mubindu rezhizha,
  Mumwe anouraya vatengesi nesimbi...
  Ane musoro wakatemwa nedemo rakagonyana;
  Uyo muurayi anokanda pavhiri.
  
  Mupambi anoba, achipfira mate pahana yake;
  Uye ndiani akaba mari yemupemhi...
  Ini ndakatofara nehafu chidimbu,
  Vamwe vanofarira mapeche evakadzi.
  
  Hongu, kune zviso zvizhinji, mativi mazhinji ezvakaipa,
  Zviso zvake zvinoshamisa mumumvuri upi zvawo.
  Asi chido chichiri chakanaka mumweya,
  Kunyangwe nyika yakatitenderedza iri, maiwe, inotyisa!
  
  Chirikadzi inochema, nherera inoridza mhere.
  Nyika yedu yakananga kugehena...
  Zvinogoneka here kuti moyo waMwari une monolithic,
  Vanhu havana nzvimbo muparadhiso yaMwari here?
  
  Iwe uchawana mhinduro mukati mako chete,
  Paunenge wava kukwanisa kucheka hasha dziri mupfungwa dzako...
  Kana muchiitira zvakaipa nezvakanaka;
  Uye rega kuzadza chibereko chako!
  Vana vakaimba zvinofadza uye zvinoyevedza, mushure mezvo vakabudisa rurimi rwavo paGulliver. Mutyairi wengarava akashinga akatambanudza rurimi rwake kwavari achipindura.
  Uye kuseka nechivi...
  Gulliver akadaro achinyemwerera:
  - Pfungwa dzemwana dzakaita sechishamiso. Uye pano iwe unobvumirana, iwe hauzove nekupikisa!
  Princess Leia akaseka ndokuimba:
  Nezuro ndaingova mwana,
  Hapana chingaitwe apa...
  Zviri nani kuva nemwana weshumba pane benzi remhuru yenzou
  Uye dhiragoni ichava kaput!
  Zvino vakadhumhana: mukomana nemusikana vasina tsoka. Hongu, vane zviitiko zvikuru pano. Uye akawanda akasiyana nuances. Saka hupenyu huri kufamba zvakanaka.
  Gulliver akaona kuti vasikana vaiva pazvidhoma vakatanga kukanda chimwe chinhu nechepakati nezvigunwe zvavo. Chii chinonzi corporate style iyi - kutora nhunzi nekudzipwanya. Zvakanaka? Kana zviri izvo zvavanoda, saka ngazvive zvakadaro. Chinhu chikuru hachisi kurasikirwa nemusoro wako.
  Asi Gulliver haasi murwi anotya. Kunyangwe iye zvino angori mukomana.
  Uye Princess Leia akabvunza mukomana:
  - Unoda uchi here?
  Murwi wechidiki akagutsurira musoro:
  - Zvirokwazvo!
  Musikana akapindura zvine hungwaru.
  - Uchi hwenyuchi hunounza hutano, kutaura kweuchi kubva kune vezvematongerwo enyika kunongokonzera kuora mwoyo kwechirwere cheshuga!
  Gulliver akawedzera zvine hungwaru:
  - Huchi hwenyuchi hunoita kuti maoko avo anamate, huchi hwevezvematongerwo enyika hunoita kuti mari dzemanyorero akareruka anamate pamakumbo avo!
  Musikana wekurwa akabvumirana neizvi:
  -Kunyangwe kutaura kwevezvematongerwo enyika kutapira sei, kunze kwechirwere cheshuga, hazvikonzerese kuodzwa mwoyo kune avo vasina hungwaru!
  Mukomana murwi akati zvine musoro:
  - Munhu haambove neanopfuura baba mumwe, asi nyika ine dime gumi nevaviri vanokwikwidza pakuita sababa verudzi!
  Mushure mezvo vose vari vaviri varwi: mukomana nemusikana, vanoridza muridzo, vachiisa zvigunwe zvavo mumiromo yavo. Chii chakakonzera kudengenyeka kwemhepo uye kubuda kwemagetsi echisikigo. Uye midges inokatyamadzwa yakawira pasi, ichiwira pakarepo pamisoro ine shaggy yeorcs, ichibaya nekuibaya.
  Princess Leia akaimba zvakasimba:
  - Amai, bata, baba, bata.
  Kudai aiva manheru oga oga, uhu hwaizova upenyu!
  Maorcs akazviwana ari pasi pemadhiragoni nevasikana, vashandi vavo vasina shangu.
  Uye bhomba rakanangwa uye risiri iro rakatanga, kukanda magirinedhi epamba akagadzirwa neguruva remarasha, kana chimwe chinhu chinotonhorera uye chinoparadza zvakanyanya.
  Kunyanya, tsono dzakapinza, dzine chepfu dzakashandiswa, dzaibaya chaizvo orcs nemagoblins kusvika pakufa. Izvi ndizvo chaizvo zvakatorwa nevasikana ndokubatidza.
  Princess Leia akapfurawo nemazvo pama orcs ane mvere uye akaimba:
  - Nostradamus, Nostradamus,
  Mambo wemashiripiti...
  Nostradamus, Nostradamus,
  Marwadzo ari mumoyo mangu haaperi!
  Nostradamus, Nostradamus,
  Vasikana vekurota vasina shangu,
  Nostradamus, Nostradamus -
  Ndimi chete ruponeso!
  Uye murwi akamuratidza rurimi rurefu uye runouraya.
  Pashure paizvozvo achaitora oisvipa neminhenga yomoto unopisa. Uyu ndiye musikana ane simba rakakura uye tarenda rinoshamisa. Izvo zvinokwanisa zvakawanda. Uye kana ikatsemuka, hapana chinogona kumira pamberi payo.
  Mukomana mufambi Gulliver akapfurawo moto wakaoma uye nehutsinye kuma orcs kubva kudhiragoni yake. Akaita zvinoshingaira zvikuru uye zvinobudirira. Uye murwi wemwana aive netarenda rakajeka rekukunda uye kuda kugona hunyanzvi hwemauto.
  Aiwa, anopesana neizvi, ma orcs haagone kuramba. Uye vasikana vakapfura zvinobudirira, vasingapi muvengi mukana mudiki. Chokwadi iyi ihondo huru.
  Mukomana mufambi Gulliver akatoimba:
  Farai, farai.
  Kune simba remutakuri wezuva...
  Farai, farai.
  Sei ndisina kukwira bhiza rangu?
  Urwu ndirwo rwiyo rwekurwa uye rweperky zvechokwadi. Uye panguva imwechete kune kuparadzwa zvachose kweorcs. Zvino vasikana vezvidhoma vakatanga kuvapfura nemiseve, vachiruka madhiramu nezvigunwe zvavo.
  Uye zvese zvaitaridzika zvakanaka uye zvichityisa, nyaya nyowani uye yakasarudzika yaive ichigadzirwa. Maive musina nzvimbo yevasina simba nendonda.
  Ingoedza uye kuswedera pedyo nevasikana vakaita seava uye vanopwanya chero munhu kuita chidimbu chekeke.
  Uye sezvavanotaura, chirwere chemombe chinotapukira. Uye varwi vakakwanisa kuratidza izvi zvakasununguka. Uye vakarova vavengi neshungu huru. Zvino vakarutsa miseve nezvikoriko zveuta. Uyezve, zvinhu zvose zvinoitwa nesimba guru.
  Saka haungakoni kuita zvakawanda kurwisa uto rakadai. Uye varwi vakapinda mumaorcs zvekuti havana kukwanisa kutiza. Uku ndiko kuparadza chaiko kwemiseve nemabhaudhi.
  Gulliver akazvitora ndokuimba:
  Pfura noushingi uye uparadze
  Pachava nehupenyu hunobva pamwoyo!
  Princess Leia akati:
  - Vana vari nani pane vakuru nekuti zera ravo rinopembedza hupenzi hwavo hwepwere!
  Mukomana wevarwi akati:
  - Vechidiki vanoruramisa upenzi, asi kwete hutsinye; kusiyanisa dema kubva chena haudi makore mazhinji uye ruzivo!
  Zvino mukomana weTerminator akaridza muridzo, uye makore emakunguo akadonha sechimvuramabwe pamisoro yemitambo yakasviba.
  Princess Leia akanyora paTwitter:
  - Hapana kungwara, funga chirema, pfungwa haibvi pazana ramakore! Kunyange muine simba risina njere, mose hamuna simba!
  Gulliver zvine musoro akati:
  - Tsandanyama dzakagadzirwa nesimbi haizobhadhara musoro weoki!
  Mumwe wevasikana vacho akati nomufaro:
  - Haisi dambudziko kumusikana - kana paine tsoka isina chinhu, zvino zvakanyanya kuipa kune musikana - pasi pechitsitsinho chebhutsu!
  Princess Leia zvine musoro akati:
  - Kana iwe uchida kuve ace, iva nejoker mumusoro mako!
  Gulliver akarira nekuseka:
  - Mhungu inodyiswa nemakumbo anokurumidza, mukadzi nemakumbo matete, kana mbudzi ichiyamwa!
  Ipapo kuseka kwakamhanya nemumitsara. Uye Princess Leia akati:
  - Nzira yakanakisa yekudhonza mari kubva muchikwama chemurume ndeye zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka dzemusikana!
  Musikana weCountess akati:
  - Chitsitsinho chemusikana chisina kuvharwa achawana zvipfeko zvefashoni zvakanyanya kana murume aine benzi bhutsu uye yakazara inonzwa bhutsu!
  Gulliver akanyora zvinosetsa:
  - Vasikana veBarefoot havadi bhutsu chete uye vakanzwa bhutsu, asi vanozvisundira pasi pezvitsitsinho zvisina chinhu zvehupenyu!
  Mushure mezvo vakaitora ndokuimba mukorasi:
  Zvino kubva pagomo gurusa,
  Makondo akabhururuka achienda kuGulliver...
  Gara pasi Gulliver akatasva bhiza -
  Tichakusvitsa ikoko nekukurumidza!
  
  Uye Gulliver akagara pagondo,
  Yakaratidza muenzaniso mukuru ...
  Uye hazvisi nyore kutakura mukomana,
  Limpopo ichapinda munzira soon!
  Uye varwi vachatora ndokufumura minyatso mitsvuku yechipfuva chavo uye vacharova maokisi nemheni. Uye izvi zvichapisa zvachose akawanda orcs.
  Ichi ndicho chikwata chavo zvechokwadi.
  Princess Leia akabvunza Gulliver:
  - Unoziva here kuti mune ramangwana Hondo Yenyika Yechipiri ichaitika uye kuchave nemukomana anotonhorera saHitler!
  Gulliver akaseka ndokupindura:
  - Ini ndanga ndisingazivi izvi, asi ikozvino ndoziva!
  Musikana akaburitsa mazino ndokuenderera mberi achiti:
  Uye Hitler aive nedambudziko: imwe inotonhorera kwazvo yekugadzira tangi, gnome, yakaonekwa. Uye akaita tangi reMhova, rairema matani makumi mashanu neshanu chete uye kureba mita imwe nehafu nenhumbi imwe cheteyo, nhumbi dzokurwa nadzo uye injini!
  Gulliver akakwenya mapendekete ake zvakare ndokupindura nokutendeseka:
  - Handizive kuti tangi chii zvachose! Uye unoidya nei?
  Princess Leia akaseka ndokupindura:
  - Zvakanaka, inyaya refu. Chero zvazvingava, muchadenga ichi vanhu vakasangana nematambudziko akawanda. Uye kutanga kweUSSR, iyo yakarwa nemauto makuru eTatu Reich nevabatsiri vayo. Kunze kweItaly. Chii chinonzi Mbeva matani makumi mashanu neshanu? Ichi ndicho nhumbi dzokurwa dzemberi dze 240 millimeters, rutivi rwezvombo zve 210 millimeters, uye pamateru, 128-mm cannon, uye 75-mm cannon ine injini yehondo chiuru nemazana maviri nemakumi mashanu. Izvi zvakapa kumhanya kwemakiromita makumi manomwe paawa, zvichiita kuti mota isapindike kubva kumakona ese. Kubva pakutanga kwa1944, muchina uyu wakapinda mukugadzirwa kwakawanda. Somugumisiro, pakasvika zhizha ra1944, vaNazi vakanga vaunganidza zvibhakera zvezvombo zvinoorora.
  Uye pana June 20 vakarova kuviri kwakasimba, kumwe kuchibva kuMoldova, kumwe kuWestern Ukraine, munzira dzokusangana. Uye nekuda kweizvozvo, kudzivirira kwemauto eSoviet kwakabiwa, uye kwakabayiwa sekunge negondohwe rekurova. Iyo Maus-2 tangi yakave isingapindike kune ese marudzi epfuti dzeSoviet. Uye kunze kweizvozvo, inofamba chaizvo uye ine hunhu hwakanaka hwekutyaira. Mota iyi chaive chirango chaicho.
  Vakabatana vakazvibatawo zvavo. Iyo inogumbura muItaly yakapera mukukundwa uye kumhara muNormandy kwakamiswa zvakare.
  Mukuwedzera, maGermany akaisa mukugadzira inotyisa ME-262, iyo yakanga yakaoma zvikuru kupfura. Yakanga iri jet fighter, ine ina 30-mm caliber air cannon. Uye saka akatora ndege dzeSoviet, achipfura mazana adzo. Uye iyo Western coalition zvakare. Hitler akatiwo adzikise chirongwa cheV-2 uye, panzvimbo yekudhura uye isingashandiswi mabhomba uye mabhomba erwendo, aivimba neArado-type jet bombers.
  Churchill naRoosevelt vaiva nemiswe pakati pemakumbo avo, pamwe chete vakamanikidzwa zvikuru neGermany submarine fleet. Uye maAllies akapa Germany neJapan chibvumirano. Hitler akabvumirana nemamiriro ezvinhu okuti Vakabatana vabve Sicily neSardinia. Chii chakaitwa.
  Munguva yerunyararo neThird Reich, hukama hwekutengeserana hwakatangazve. Idzo dzose USA neBritain dzakatanga kupa mafuta ikoko. Uye maGermany, achiita zvinogumbura muUkraine, akatora Kyiv ndokupinda Odessa zvakare.
  Mouse-2 tank yakava isingakundiki. Mudiki modhi yeMouse yakaonekwawo - iyo Tiger-3, iyo yaive yakareruka uye yakanyanya kufambisa ine imwe 88-mm cannon.
  Saka mauto eSoviet akapinda. Uye iri raive danho rakakosha ...
  Gulliver akakanganisa Princess Leia:
  - Iwe unotaura mazwi akawanda asinganzwisisike. Usakanganwa kuti ndinongova mwana wepakutanga kwezana remakore regumi nemasere. Uye nhanho yedu yekuvandudza tekinoroji haina kunyatsonaka!
  Princess Leia akagutsurira musoro achinyemwerera.
  - Ndinozviziva! Asi ndiri kutaura pamusoro pezana remakore rechimakumi maviri. Uye izvi ndizvo zvakaitwa nekamwe chete. Uye iwe unofanirwa kubvuma kuti izvi zvakakomba!
  Gulliver akaimba nemufaro:
  - Nekuvakwa kwenyika mbiri, nyika yekare yakasikwa ... Mumamiriro ezvinhu ehondo, pane ini navo, uye izvi zvakakomba!
  Princess Leia akati:
  - Pakutanga kwezana remakore rechimakumi maviri nerimwe, dhimoni Vladimir akaonekwa, ane mhanza, uyo akanga ari musori akabata simba muRussia, uye akakonzerawo matambudziko akawanda. Asi hondo yake inyaya yakasiyana. Uye pano gnome yakagadzira mamiriro ezvinhu apo maGermany akatorazve bhangi rekurudyi Ukraine, uye mukuwa vakatanga kugumbura pakati. Uye matangi avo aiita seasingakundike uye asingakundiki. Uye kurwisa gnome iwe ungade yako wega imwe nyanzvi. Asi ndiani anofanirwa kutumirwa senge symmetrical kana asymmetrical mhinduro? Paive nepfungwa - elf kana troll? Asi ivo vachave vasina kusimba mune tekinoroji kupfuura iyo gnome.
  Uye maGermany mberi, saka Smolensk akawira, uye pashure Kalinin uye Vyazma. VaGermany vakanga vava kutosvika kuMoscow. Stalin, hongu, akaenda. Akanga asingadi kufa. Uye Hitler akati USSR inofanira kuva koloni yeGermany. Uye chete capitulation inomukodzera.
  Zvakanaka, vakapedzisira vatumira hobbit gnome semhinduro. Uye uyuwo mukomana, kutaura chokwadi, mumwe angati inyanzvi. Asi havana kukoshesa mukomana asina shangu, airatidzika kunge ane makore gumi. Uye vakaisirwa muchetura kuGulag kune vadiki.
  Zvichakadaro, maGermany akatora Moscow. Ndizvo zvakaitika!
  Moscow yakawa uye Leningrad zvakare ... Nguva yechando yakauya uye maGermany akapedza usiku mumaguta. Vakagara ipapo.
  Uye vasikana veKomsomol vakasarudza kurwisana nemafashisti uye kuimba nziyo, pasinei nechando uye kushaya zvipfeko.
  Isu tiri vasikana vakanaka veSoviet,
  Tinoda kurwa nekuseka vakomana...
  Kanzwi kadiki kakajeka, kanorira kanonzwika.
  Uye isu tine kudanwa kuuraya Krauts!
  
  Isu tiri kumhanyisa vasikana veKomsomol,
  Tinoshinga kumhanya nemuchando tisina shangu...
  Hatina kujaira kumira zvakadzikama padivi.
  Uye isu tinopa mubairo ma fascists nechibhakera chedu!
  
  Nditende, vasikana vane chakavanzika chikuru,
  Nzira yekukunda sei maNazi zvinobudirira ...
  Uye nditende, kubudirira kwevasikana hakusi netsaona,
  Nekuti uto reRus rakashinga kwazvo!
  
  Uye kune vasikana vedu vasina zvitsitsinho,
  Sinou yeGore Idzva inotapira kwazvo...
  Zvakanaka, iyo Fuhrer inongova scumbag,
  Ngatisarega maFascists achipemberera kubudirira!
  
  Isu vasikana tinotamba matinji zvakanyanya,
  Takabereka mazamu pamberi pemasoja...
  Uye isu tinotsamwisa chaizvo maNazi,
  Isu nhengo dzeKomsomol dzine simba hatigone kupwanywa!
  
  Isu vasikana tinogona kuita zvakawanda,
  Kunyange kupfura Hitler kubva mutangi ...
  Muvengi haazove nenguva yekudya kwemasikati,
  Vasikana vachauya sembavha!
  
  Isu tinoremekedza chaizvo Russia,
  Stalin ane simba sababa vanomhanya, nditende...
  Uye ndinotenda kuti kukunda kuchauya mukudziya kwaMay,
  Chero ani anotenda mune izvi akanaka chete!
  
  Kune vasikana hapana mubvunzo uye hapana chipingamupinyi,
  Munhu wese anoda kungopopotedzana mumaoko...
  Dai mibairo inoshamisa iuye kune vakanaka,
  Komsomol simba riri muzvibhakera zvakasimba!
  
  Isu varwi tinokurumidza kukura,
  Uye mumaoko epfuti dzinopisa bhomba rinopisa ...
  Uye chero basa iro vasikana vanogona kubata,
  Hushamwari hwedu ndeye monolith isina mubvunzo!
  
  Tiri vasikana vanopenya kudaro
  Hatina basa nekudonha kwechando kana chando...
  Barefoot haizochengete makumbo edu achitonhorera munguva yechando,
  Uye mwoyo yerunako ine rupo uye yakachena!
  
  Zvatinogona kuita, tinosimudzira,
  Ngatifambei sevirtuoso kangaroos...
  Uye isu takabudirira kubvisa misoro yevaFascists,
  Uye rudo rwekurovedza muviri mangwanani zvakare!
  
  Vasikana vese varwi vakanaka,
  Vanogona kungopwanya maKrauts kuita mukanyiwa ...
  Zvakanaka, zvakadini nemafascist vachingova vakaipa?
  Nhengo dzeKomsomol dzaisaziva simba guru!
  
  Hitler haakwanisi kuita chero chinhu.
  Takamurova zvikuru netsvimbo.
  Vakavhuna meno avo, vachidzura ganda pazviso zvavo;
  Ndakabva ndamhanya mumoto ndisina shangu!
  
  Stalin chete ndiye achatiraira kuti tiite chii,
  Kutarisa kwake kwakasimba uye kwakaperera kunoonekwa ...
  Uye nditende, musikana haazopotsa,
  Kurodha pfuti yemuchina hombe!
  
  Kana zvichidikanwa, tichasvika kuMars,
  Uye isu tichakunda Venus nekukurumidza ...
  Varwi vanoda polish yebhutsu dzavo,
  Isu vasikana tiri kumhanya tisina shangu!
  
  Zvese zvakanaka nesu vasikana,
  Chipfuva nezviuno, chiuno zvinoonekwa...
  Iyewo piyona, semwana wemhumhi,
  Piyona ndiSatani zvakazara!
  
  Zvakanaka, isu tiri vasikana - iwe unoziva isu takanaka,
  Tichatsvaira mafascist ese semutsvairo ...
  Uye kune nyeredzi dzebhuruu mudenga,
  Tichapwanya maTiger kuita zvidimbu nesimbi!
  
  Izvo zvisingaite, tenda kuti hazvigoneke,
  Bvuma, communist idemiurge ...
  Uye dzimwe nguva tinotadza kunzwisisa
  Uye vanotora runako kuti vatyise!
  
  Asi iwe unoziva, isu tinoparadza maGerman nekukurumidza,
  Uye vanokwanisa kubvarura maKrauts kuita zvidimbu ...
  Kunyangwe isu tine mweya yetitanium,
  Tichapfuura nenhambwe tobvisa machakwi!
  
  Tichavaka communism pasina zvipikiri zvese,
  Uye isu tichanyatsokunda ma fascists ...
  Nhengo dzeKomsomol dzinoda kumhanya mukuumbwa,
  Uye kerubhi rinobhururuka pamusoro pavo!
  
  Muvengi haakwanise kubata nemusikana,
  Nekuti musikana igondo...
  Uye hapana chikonzero chekuti maKrauts aparadze zvakanyanya,
  Uye Fuhrer wako ari kupopota pasina!
  
  Komsomol nhengo isina tsoka,
  Akapa Hitler zai...
  Usaite nasatani
  Kana kuti hazvina basa!
  
  Chidhori chinopenya cheCommunism,
  Mureza mutsvuku uchapenya pamusoro penyika...
  Zvino Herodhe wakakandirwa mugehena regehena;
  Uye vasikana vakawana vashanu!
  
  Lenin, Stalin - zuva pamusoro penyika,
  Kutenderera mudenga kunge makondo maviri...
  Mabasa ecommunism anoimbwa,
  Nyika yeBaba vane simba rebapiro resimbi!
  
  Takakwanisa kurarama kuti tione kukunda,
  Uye takafamba nzira yese nemuBerlin...
  Vana vakaberekerwa mudumbu,
  Uye zvino nyika iri muhukuru!
  . CHITSAUKO Nha.
  Gulliver akabhururuka pamadhiragoni akanzwa zvakawanda. Panyaya iyi, takanga tichitaura nezvehondo yaisanzwisisika kumunhu wenguva dzinenge dzeMiddle Ages. Kunyange zvazvo zvichiita sokuti nguva itsva yatosvika. Asi Princess Leia akaramba achitaura nezveHondo Yenyika Yechipiri;
  Pashure pokunge Moscow neLeningrad vawa, Japan neTurkey zvakapinda muhondo yokurwa neUSSR. Zvinhu hazvina tariro zvachose kuSoviet Russia. Uye kunyange hobbit yakanakisa iyo yakazviwana iri munharaunda yevashandi yevana yaisagona kuvabatsira.
  Uye kwaiva nevakomana vakanga vasati vava nemakore gumi nematanhatu, vasina shangu uye vakapfeka hovhorosi, vaine manumber plates, vachishanda nesimba muSiberia. Vana vemumusha wevadiki vaive vakagerwa misoro. Vakanditorera shangu ndokundimanikidza kutema sango ndisina shangu. Muchirimo hachisati chiri chinhu, asi munguva yechando ine zvitsitsinho zvisina chinhu chando chinoruma vakomana vane vhudzi rakacheka mhanza. Mukomana wehobho akasungwa. Vakamutora mifananidzo muprofile, face yakazara, vakatora mafinger prints, ndokumugera musoro. Pashure pokunge mukomana wacho asungwa, akanyatsosechwa; maoko akavharwa negurovhosi evarindi akapinda mumakomba ose, uye vakazviita noutsinye zvikuru. Mushure mezvo mukomana wacho akanyatsogezwa ndokuendeswa kuchitokisi chakazara nevana.
  Sezvo mukomana wehobbit airatidzika anenge makore gumi, varimi vomunharaunda vaida kumuisa pedyo nebhaketi. Asi gamba-ngano rakazove rakasimba uye nekukurumidza kupfuura vanawo zvavo. Uye akarova vanamwari, pashure pacho iye pachake akava mucherechedzi wechitokisi ndokumira pahwindo. Zviri nyore kune vechidiki - vane simba, vanoziva kurwa, uye iwe uri mambo.
  Mukomana wehobbit, zvisinei, haana kushandisa zvisizvo nzvimbo yake. Akashanda nesimba kupfuura ani zvake mumusasa wacho, uye kunyange apo vamwe vasungwa vaduku vaipiwa bhutsu dzokunzwa muchando, iye akaramba asina shangu. Ndosaka ari hobbit. Nyangwe tsoka dzemukomana uyu dzakatsvuka sedzehanzi. Asi nerumwe rutivi, iwe unowedzera kukurumidza pasina kunzwa bhutsu.
  Saka mwana asina shangu aishanda muchando muSiberia. Uye maGermany akasvika Kazan munguva yechando, asi akamira ipapo. Takanga takamirira chirimo. Uye kune madhaka. Uye chete muna May 1945 vakatamira mberi kuUrals.
  Panguva imwecheteyo, Caucasus neCentral Asia zvakatorwa munguva yechando.
  Mauto eSoviet haana kuramba akasindimara. Ndakanga ndisingadi kufira Stalin. Kunyange zvakadaro, muUSSR itsva IS-3 tank yakaonekwa, iyo yakasvika kumberi mune zvishoma. Motokari iyi yakanga yakanyatso dzivirira pamberi uye yaisakwanisa kurova pfuti dzakawanda. Kunyangwe ini ndisingakwanise kuramba pfuti yeMaus-2.
  Pali maguta: Chelyabinsk uye Sverdlovsk. Uye saka zvaive zvakanaka kwazvo uye pakanga paine kukurumidza kurwisa.
  Chatova chirimo. Vakomana vasungwa vanoshanda vasina shangu vakapfeka zvikabudura uye vasina kupfeka mitsipa. Uye kana kuchipisa, ipapo nemiviri yavo yakashama zvachose. Uye vakomana vakaonda. Asi mukomana wehobbit anoratidzika kunge akabvaruka uye akapombwa. Kunyange zvazvo achiratidzika somwana muduku, anenge makore gumi okukura. Uye zvechokwadi haina kukura kana kukura.
  Vakomana vanorumwa neumhutu zvishoma pane vakuru, asi hobbits haibatwi zvachose.
  Uye mauto eGerman ari kuswedera pedyo nepedyo kwavari; maNazi anenge asisasangana nekupikisa. Hongu, uye Stalin akanyangarika pane imwe nzvimbo. Zviri pachena kuti muGeorgia ane mano haasi kuzofa. Zvingangodaro akatizira kuAmerica. MaGermany haasati aitora.
  Hobbit Boy nevamwe vasungwa vakatanga kuimba, kudada uye kuda nyika. Nekune rumwe rutivi, kupenda nyika hakupi shumo kana vakurova neshamhu uye vachikumanikidza kushanda sedhongi mumusha wevana. Kunyangwe pane chimwe chinhu chakanaka mune izvi. Somuenzaniso, unoita shamwari - vamwe vakomana. Mukomana wehobbit ane makore anopfuura zana, asi anotaridzika semwana, ndicho chikonzero kune mafungiro asina kunaka kwaari.
  Uye vana vasungwa vanoimba nechido chikuru;
  Ndiri mukomana wechidiki ari mupiyona,
  Ndauya kuzorwa nemufascist ane hasha...
  Kuratidza muenzaniso wehukuru,
  Ini ndinotakura diary ine yakanakisa mubhegi rangu!
  
  Hondo yakasvika, ndakamhanyira kumberi,
  Uye akadzungaira asina shangu mumigwagwa...
  Uye akapfura pfuti yemuchina kumaFritzes,
  Kamwe mukomana akachena mumoyo make pamberi paMwari!
  
  Ndakapfura Fritz kubva pakuvandira,
  Ndakatora machine gun ne grenade kubva ku bastard...
  Mushure mezvose, mukomana ane simba rakawanda,
  Tinofanira kurwira noushingi nokuda kweNyika yedu!
  
  Mukomana murwi kubva kuna dhiyabhorosi, nditende,
  Anopfura zvisinganzwike paFritz ...
  Pakurwa akaita semhuka ine meno akachena.
  Izvo zvisingambo tonhorera!
  
  Chii chinogona kuitwa naHitler?
  Vakomana vachamuviga nemhere mhere...
  Kuti mhondi irege kuteurwa nedemo.
  Hapazovi nenzvimbo yake kudenga kwakachena!
  
  Chero zvaunogona kuwana pakarepo
  Mudzvinyiriri Fuhrer aida munhu wemunyika aine musikana...
  Asi muvhimi uyu akashanduka kuita mhuka,
  Hongu, ichokwadi, ndinonzwa tsitsi nemabara ari pana Adolf!
  
  Yatove nechando, uye handina shangu zvachose,
  Mukomana wechamupupuri ane hasha...
  Uye musikana anoshevedzera kwandiri - mira,
  Asi iwe unogona kuona zviri kukurumidza!
  
  Rova mupurisa nechibhakera,
  Akarovera mwana wemudhara pasi, achimurova negotsi...
  Ini handisi kutumira pfuti iyi nemukaka,
  Uye ini handisi kuzotengesa Baba vangu nebhodhoro!
  
  Ndiri piyona uye ndinodada nazvo,
  Sezvo tie iri zvakare yakatsvuka ...
  Ndicharwira Holy Rus ',
  Kunyangwe Adolf ari gororo rakaipa kudaro!
  
  Asi ndinotenda kuti tichakunda Wehrmacht noushingi,
  Mukomana mudiki anonyatsoziva izvi ...
  Isu tiri kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye mutungamiri anokosha, Komuredhi Stalin!
  
  Tichakunda neushingi Wehrmacht,
  Kunyangwe maNazi ari kurwa pedyo neMoscow ...
  Asi ini ndichapasa bvunzo neA yakasimba,
  Uye ini ndichaisa pfuti yangu kune gamba!
  
  Ndinogona kuita mukomana wemapiyona,
  Chimwe chinhu icho maNazi haana kumborota ...
  Kune yedu yemabasa akanaka,
  Uye Fuhrer haazombogamuchiri tsitsi!
  
  Chero zvandinogona kuita, ndinogona kuita nguva dzose,
  Makore ngaatenderere pamusoro paBaba zvakare...
  Asi piyona haadi kukundwa nemuvengi,
  Musoja weRussia akashinga uye ane simba!
  
  Ehe, ndaimbobatwa,
  Vakamutungamirira asina shangu muchando...
  Mapurisa horseradish akaiswa pamaronda,
  Uye vakarova mukomana newaya!
  
  Uye zvitsitsinho zvangu zvakatsva nemoto mutsvuku;
  Uye vakapisa tsoka dzavo nepoker...
  Asi maKrauts akagamuchira zero chete,
  Kunyange zvazvo moto patsoka yemukomana!
  
  Vakavhuna minwe yavo, vakapisa huma dzavo;
  Uye vakabvarura majoini pamafudzi emukomana...
  Mwari akakanganwa nezvepiyona, sezviri pachena
  Muurayi paakamwaya mhiripiri pamaronda!
  
  Asi haana chaakataura kune maFascists,
  Uye tsono, inopisa pasi pezvipikiri ...
  Mushure mezvose, kwandiri Stalin pachake ndiye akakodzera,
  Uye Fuhrer akashata zviri nani kufa nekurwadziwa!
  
  Saka vakanditungamirira kunourayiwa muchando.
  Mukomana akarohwa zvakaipisisa, asina shangu...
  Asi handitendi kuti ndakatoparara
  Iwe haugone kudzivirira kukundwa nemaNazi!
  
  The Fritz akaisa nyeredzi pachipfuva changu,
  Zvakanaka, izvi zvinoita kuti ndidada...
  handingatenderi muvengi ane hasha;
  Uye handizodzokeri mukutya kana kuita zvakaipa.
  
  Ndinogona kutora nhanho kuenda kuguva,
  Uye nerwiyo rwemapiyona rwakadai ...
  Mushure mezvose, Fuhrer inongova mbongoro inopenga,
  Uye ndichasangana nemusikana muEdheni, munoziva!
  
  Asi panguva yekupedzisira yakarira,
  Iyo clockwork trill yemuchina wedu pfuti ...
  Chikwata chepfuti chagadzikana,
  MaNazi ave madonhwe emakungu!
  
  Uye zvino kune gamba rangu mukomana,
  Akauya mushure mekutambudzika nekutambura...
  Kurwa nechaunga chikuru,
  Mushure mekupfuura nemumiedzo yakaipa kudaro!
  
  Mukomana ari kuuraya maKrauts zvakare,
  Mukomana asina shangu achimhanya nemumazaya echando...
  Uye anoita kushinga kukuru,
  Inzwa wakasununguka kuruka bvudzi reshamwari yako!
  
  Berlin sezviri pachena yakamirira mukomana munguva pfupi,
  Germany ichagera musoro wayo pasi kune maRussia ...
  Kerubhi rine simba rinozunguza munondo;
  Uye anokumbira noushingi munhu wose kuti abude panzvimbo yacho!
  
  Ndinotenda kuti tichamutsa vakafa nokukurumidza,
  Ani nani anovigwa achava sengirozi...
  Ishe wedu ane simba, Mumwe chete,
  Pamwe Satani dzimwe nguva anozvitutumadza!
  
  Zvadenga ngazvive nekusingaperi
  Pasi pemureza wecommunism inoera...
  Comrade Lenin nyeredzi inopenya,
  Uye Stalin ndiye anokunda: zvakaipa, fascism!
  Chokwadi pano chakapesana: maNazi akachitora akakunda. Asi murwiyo, vakomana vanotarisira zvakanakisisa. Kunyangwe kune rumwe rutivi pfungwa dzinopenya, zvichida pasi pehurumende itsva pachava nenzvimbo yavo?
  Mukomana wehobbit akazove asina kufanira kuhurumende yeStalinist. Uye izvi zvakanyatsokanganisa mafungiro ake.
  Asi vana, kuti vafare, vakatanga kuimba zvakare, nechido chikuru, uye vachitsika tsoka dzavo dzisina kupfeka;
  Mukomana akauya kubva munguva yechadenga,
  Apo zvinhu zvose zvakanga zvakanyarara - runyararo ...
  Muzviroto zvake mukomana igondo rinotonhorera,
  Izvi hazvimurwadzi zvachose!
  
  Nguva yehondo, nguva yekushushikana,
  Mukomana akaremerwa kunge tsunami...
  Boka guru rakapinda muRussia,
  Uye Fritz akanamatira dhiramu resimbi retangi!
  
  Ndiri mukomana asina shangu muchando,
  MaFascist akaipa akandidzinga...
  Vakabatwa nechisimba kunge gyrfalcons.
  Ndaida kuona communism kure!
  
  Vakandifambisa muchando kwenguva refu,
  Ndakapotsa ndaomesa zvese...
  Vakapisa tsoka yangu isina chinhu nesimbi.
  Vaida kumusungirira asina kupfeka pakati pemipaini!
  
  Asi musikana akanaka akauya
  Uye akabvisa otomatiki ese mafascists ...
  Handiti ziso rake rakaita setsono inopinza.
  Isu tinocheka uye mapurisa akawanda panguva imwe chete!
  
  Mukomana wacho akanga otoda kufa
  Ropa remukomana uyu rakaita kuoma mutsinga...
  Asi hazviperi zvino
  Zvinoita sokunge musikana wacho akava mupenyu!
  
  Ndakapora kubva pakutsva kunotyisa,
  Handiti mushure mechando vakandipisa ipapo...
  Zivai kuti muurayi asina moyo akaita sei mbongoro;
  Asi acharipawo chirango!
  
  Musikana akangwara kwazvo, nditende,
  Uye piyona wacho akakurumidza kushamwaridzana naye...
  Zvino iwe unenge wave chikara mukomana chaiye,
  Uye zviso zvemakerubhi zvichatitsigira!
  
  Vakatanga kurwa naye zvakanaka chose.
  Takaparadza maFascists nekusingaperi ...
  Isu tinopasa bvunzo, tine maA,
  Kumhanya mucommunism kwemaira!
  
  Ini nemusikana hatina shangu muchando,
  Kutya kwakati, tisingazive, tinomhanyisa ...
  Ndicharova muvengi nechibhakera,
  Uye Zuva rinogara richipenya pamusoro peNyika yeBaba!
  
  MaKrauts haazokwanisi kundikunda,
  Uye pamwe chete nemusikana isu hatikundiki ...
  Ndakasimba kunge bere rakatsamwa
  Kana takabatana neKomsomol!
  
  Uye pano musikana anomhanya asina shangu,
  Uye anopfura zvine hungwaru kune ma fascists ...
  Tichagadzira nhovo yakasimba yeNyika yaMai,
  Wakaipa Kaini ngaaparadzwe!
  
  Russia inyika yakasimba kwazvo,
  Uye ane pfuti barrel...
  Satani haakwanisi kutikunda,
  Kutsiva kweropa kuchauya kwaari!
  
  Saka musikana akanaka anoimba,
  Kana shangu dzisina shangu dzichimhanya nemumazaya echando...
  Uye pamwe chete napiyona anorova zvinokambaira.
  Tichazvizadzisa, asi isu tichagumisa mumwe nemumwe wedu!
  
  Iniwo handisi mukomana asina simba zvachose,
  Ndinopwanya ma fascists nehasha dzakanyanya ...
  The Fuhrer achagamuchira nickel kubva kwandiri,
  Uye isu tichavaka yakakura nyika itsva!
  
  Tinorwa muhasha idzi dzinotonhorera,
  Iyo Wehrmacht haizotisvitsa kumabvi edu ...
  Hooray nokuda kweNazi muushingi hwake,
  Chero ani anova Lenin achabatana nesu!
  
  Iwe uchave wakanaka kwazvo runako,
  Mukomana arikupengesana nerudo newe...
  Ndichakupfura iwe nyika
  Uye nokuda kweguta rinopenya zvikuru!
  
  Ndinotenda kuti ndichasvika nenguva yeBerlin,
  Hondo ine hutsinye inobva yapera...
  Tichakunda hukuru hwepasirese,
  Rega moto upise zvakajeka!
  
  Uye kana takatemerwa kufa.
  Ndoda ndega...
  Rega musikana aite zvandinoda,
  Mwanakomana wangu achandipa chipo, kunyange mwanasikana!
  
  Unenge uri musikana akanaka
  Iwe uchavaka nyika ino umo muchava neparadhiso ...
  Tine maruva akanaka ari kukura pano,
  Uye nditende, chiedza hachisi dura zvachose!
  
  Ndakapfura Tiger nemusikana,
  Uye mushure make akapedza kubva Panther.
  Murwi anoshandura munda kuita imba yekupfura,
  Kunyangwe dzimwe nguva isu hatitomboziva hukuru!
  
  Tichapedzisa chinhu chikuru munyika,
  Ngativake communism dhora richapera...
  Uye tichakunda Satani ipapo,
  Dai mugove wedu uchipenya!
  
  Musikana akarima nguva yose yechando,
  Ndakafamba ndisina shangu muchando...
  Zvakanaka, sei tiri muhondo - nei,
  Tichakura rosi rinoyevedza!
  
  Nzira yakanaka kwazvo,
  Ini nemusikana asina shangu takamirira...
  Uye hazvibviri kukunda USSR,
  Tichange tichifora muna Chivabvu tichivimbisa!
  
  Uye kunyangwe May akasauya,
  Ticharamba tichifamba nekukunda...
  Saka mukomana, shinga uye shinga -
  Zuva richapenya pamusoro pedu muparadhiso!
  
  Ipapo usatya, tichamutsa vakafa,
  Sayenzi ine zano rakasimba kwazvo ...
  Ishe wedu ndiMumwe, kwete Mumwe,
  Uye isu tichadaidza iyo Fuhrer kuzvidavirira!
  Izvi ndizvo zvaiimbwa nevakomana vakapfeka zvikabudura vane bvudzi rakagerwa. Uye vazhinji vavo vaivewo nematatoo pamiviri yavo. Kunyangwe mukomana wehobbit akaveza mufananidzo waStalin muchipfuva chake.
  Asi ipapo matangi eGermany akaoneka, uye mukomana mumwe cheteyo vasungwa akavakwazisa nechido chikuru ndokutsika tsoka dzavo dzakashama, dzomwana.
  Pakupera kwa1945, mauto eGermany neJapan akanga atora dzinenge nzvimbo dzose dzine vanhu vakawanda dzeUSSR. Uye mune mimwe misha nemisha chete maive nehondo uye kurwiswa kwevapanduki kuchiri kuitika. Stalin akatiza, uye haana kuzviratidza, muBrazil, kwaakanga akavanda. Asi Molotov akasara. Zvisinei, muna May chiuru nemazana mapfumbamwe nemakumi mana nenhanhatu, Molotov akabatwa neSS kurova akakosha mauto. Pashure pacho Beria, uyo akatsiva Molotov, akapa kuzvipira maererano anoremekedzwa.
  Hitler akabvuma, uye upenyu hwaBeria hwakaponeswa ndokupiwa rusununguko rwakaganhurirwa. Uye muUSSR, hondo dzemapato dzakapotsa dzamira. Pakamboita karunyararo.
  The Third Reich yakanga ichigaya zvayakanga yakunda. Asi kurwisana neU.SA neBritain kwakanga kusingadzivisiki. Kunyanya, Hitler akakumbira kudzoserwa kwezvinhu zvekoloni kuItaly neFrance, Belgium, neHolland. Zvikurukuru muAfrica. Uye vape zviri pamutemo kumaGerman. Zvino Reich yechitatu yaive neruoko rwemahara. Uye kana chimwe chinhu ...
  Asi USA yaive nebhomba reatomu. Ichokwadi, Third Reich haina chete matangi, asiwo yakagadzira ndege dzejet. Uye hazvizobvumiri kuti mabhomba adonhe panzvimbo yeEurope.
  Saka munyika makambomira. MaGermany akanga achivaka vatakuri vendege, zvikepe zvehondo, uye zvikepe zvakakura zvepamusoro pamwero wakakurumidza. Asi ngarava dzavo dzepasi pemvura dzakanga dzatosimba, uye ngarava dzavo dzepasi pemvura dzaimhanya nehydrogen peroxide. Saka...
  Mukomana wehobbit akazviwanira nzvimbo muThird Reich. Akatanga kuvandudza masosi anobhururuka - iyo Belonce dhisiki. Munhoroondo chaiyo, dhisiki iri raikwanisa kusimuka uye rakasvika pakumhanya kwezvipingamupinyi zviviri zvenzwi. Zvisinei, haana kutora rutivi muhondo dzacho. Yakanga isina kusimba, uye yakakura uye inodhura. Munhoroondo chaiyo: kana iyo USSR kana USA yakagamuchira masosi anobhururuka. Nokuti mutambo wacho wakanga usina kukodzera kenduru. Kukuvadza injini imwe uye pakarepo Belonce disk inorasikirwa nekutonga uye inowira pasi.
  Asi mukomana wehobbit akazviita zvekuti laminar inoyerera ichitenderedza masora anobhururuka uye haagone kubatwa nemaoko madiki. Uye zvino pfuti dzinorwisa ndege, pfuti dzemhepo uye pfuti dzemuchina hazvigoni kunyatsozvipfura. Asi mukomana asingagumi uye asina shangu akazviita kuti, tarira uye tarira, ma lasers akaiswa pavari. Uye idzi lasers dzakapisa zvese nemoto uye kupisa mwaranzi. Uye edza kurwisa izvi.
  Saka maGerman aive aine makadhi ehwamanda akasimba echiuto. Panguva imwecheteyo, pane matangi ezvombo zvepamberi zvakagadziridzwa, uye vakatotanga kugadzira mota kubva epurasitiki.
  Hongu, yaitaridzika inosekesa uye, nenzira yayo pachayo, ine hukasha.
  MuUSA, hongu, ivo vaida kupindura maGerman, asi vachipesana nemasosi anobhururuka, ivo chete vane maatomu emhosva anogona kuvaparadza. Asi vaNazi vaitova nezviuru zvemadhisiki ndege. Fuhrer akasarudza kuenda kuhondo musi waApril 20, 1949, pamusi wekuzvarwa kwake makumi matanhatu. Zvingataurwa haisi pfungwa yakapusa.
  Uyezve, maNazi anogona kuwana kushamisika kusingafadzi kana tekinoroji yezvombo ikagadzirwa muUnited States.
  Asati apinda, Hitler akasarudza kufara ne gladiator kurwa. Uye iyi zvakare haisi pfungwa yekupenga.
  Asi iyo imwe nyaya ...
  
  MITAMBO YEVASORI - KUPARADZA RUSSIA
  CHIREVO
  Mhando dzakasiyana-siyana dzekushanda dzinoitwa nevehungwaru masevhisi, kunyanya iyo CIA, NSA, MI, MOSAD, uye vamwe, vachigadzira yakakosha mamiriro pasirese, ayo anowanzo kuve asingafungidzirwe. Pane kurwisana nehugandanga uye kwenzvimbo dzesimba. Kune zvinyorwa zvinonakidza zvakatsaurirwa kune izvi, pamwe nekutengesa kwaMikhail Gorbachev.
  
  CHITSAUKO CHEKUTANGA
  
  
  Mwoyo wake wakapisa ruvengo kupfuura simbi yakanyungudutswa.
  
  Matt Drake akasimuka, akakwira pamusoro pemadziro, uye akagara akanyarara. Akakotama pakati pemakwenzi aizununguka, achiteerera, asi haana kunzwa kuchinja mukunyarara kwakanga kwakamupoteredza. Akamira kwechinguva ndokutarisa Glock subcompact zvakare.
  
  Zvose zvakanga zvagadzirira. Vateveri vaMambo weRopa vachave nenguva yakaoma manheru ano.
  
  Imba yaiva pamberi pake yakanga yodoka. Imba yekubikira neimba yekutandarira pauriri hwekutanga zvakaputirwa nemirazvo yemoto. Nzvimbo yakasara yakanyura murima. Akambomira kweimwe sekondi, achinyatsoongorora dhiyagiramu yaaive agamuchira kubva kune yakapfuura, zvino yafa henchman, asati aenda mberi chinyararire.
  
  Kudzidziswa kwake kwekare kwakange kwamubatsira zvakanaka uye kwaive zvakare kutenderera mutsinga dzake, zvino akange ave nechikonzero chake pachake uye kuda kwacho. Vatatu vevatevedzeri vaMambo Ropa vakafa zvinotyisa mukati memavhiki matatu.
  
  Hazvina mhosva kuti akamuudza chii, Rodriguez angadai ari nhamba yechina.
  
  Drake akasvika kuseri kwekupinda ndokutarisa kukiya. Mushure memaminitsi mashoma akatenderedza mubato ndokupinda mukati. Akanzwa kuputika kubva pachivhitivhiti achibva ati zii. Rodriguez, Mwari varopafadze mukuru wemhondi, aive achiona mutambo.
  
  Akafamba famba muimba yekubikira asingade mwenje wetochi yake yakakora nekuda kwekupenya kwaibva muimba huru yaive mberi. Akamira mukoridho kuti anyatsoteerera.
  
  Paive nevarume vanopfuura mumwe chete ipapo? Zvakaoma kuburitsa nekuda kweruzha runobva kuTV yakashata. Hazvina basa. Aizovauraya vose.
  
  Kuora mwoyo kwaakanzwa mukati memavhiki matatu apfuura mushure mekufa kwaKennedy kwakasvika pedyo nekumukurira. Akasiya shamwari dzake kumashure aine maconcessions maviri chete. Akatanga kudaidza Torsten Dahl kuti ayambire muSweden nezve vendetta yaMambo weRopa uye kumuraira kuti atore mhuri yake kwakachengeteka. Uye chechipiri, akanyorera rubatsiro rweshamwari dzake dzekare dzeSAS. Akavimba navo kuti vatarisire mhuri yaBen Blake nekuti aisakwanisa kuzviita iye pachake.
  
  Zvino Drake akarwa ari ega.
  
  Aisawanzotaura. Akanga achinwa. Mhirizhonga nerima ndidzo dzaive shamwari dzake chete. Pakanga pasisina tariro kana tsitsi mumwoyo make
  
  Akafambisa achidzika nekamuburi. Nzvimbo yacho inonhuwa nehunyoro, dikita uye chikafu chakakangwa. Hutsi hwedoro hwainge hwave kutooneka. Drake akaita huso hwakaoma.
  
  Zviri nyore kwandiri.
  
  Ungwaru hwake hwakati pane murume aigara pano, murume akanga abatsira kupamba vanenge vatatu ve"nhapwa" dzaMambo weRopa dzine mukurumbira wakashata. Zvichitevera kuputsika kwechikepe chake uye kupukunyuka kwakanyatsorongwa kwomurume uyu, vanhu vanosvika gumi nevaviri vepamusoro-soro vakabuda nokungwarira uye muchivande kuti vatsanangure kuti mumwe wemhuri yavo akanga akabatwa nenhamba dzepasi. Mambo weRopa akashandura sarudzo nezviito zveUnited States, achibatsirwa nerudo netsitsi dzemusoro wavo.
  
  Zano rake raive rakanaka chose. Hapana kana munhu mumwe chete aiziva kuti vadikani vevamwe vakanga vari munjodzi, uye Mambo weRopa akavafurira vose netsvimbo yesimbi neropa. Zvese zvaidiwa. Chero zvinoshanda.
  
  Drake akatenda kuti vainge vasati vabata munhu ainge apambwa. Vakatadza kunzwisisa kuti hutsinye hwaMambo weRopa hwakasvika papi chaizvo.
  
  Kuruboshwe kwake, musuo wakazaruka uye murume akanga akafuta, asina kugerwa akabuda. Drake akaita ipapo uye nesimba rinouraya. Akamhanyira murume uya, akavhomora banga ndokurinyudza mudumbu, achibva amupinza nemukova wakashama muimba yekutandarira.
  
  Ziso remurume mukobvu rakati dhuu nekusatenda nekuvhunduka. Drake akaibata zvakasimba, nhovo yakafara, achiridza mhere, achidzvanya zvine simba mukati mebanga asati aregedza kuenda uye kudhirowa Glock.
  
  Rodriguez akaita nekukurumidza, kunyangwe nekuvhunduka kwekuonekwa kwaDrake. Ainge atokungurutsa sofa rainge rakamonyoroka pasi achibata-bata bhande. Asi pfungwa dzaDrake dzakakweverwa kumurume wechitatu mumba umu.
  
  Murume mukobvu, aive nebvudzi refu aibata-bata mukona akatsikirirwa maearphones matema munzeve dzake. Asi kunyange paakanga akatsunga, kunyange paaibudisa mbariro dzerwiyo rwenyika nezvigunwe zvake zvaiva nedhaka, akasvika papfuti yakanga yachekwa nesaha.
  
  Drake akazviita mudiki. Pfuti inouraya yakabvarura murume mukobvu nepakati. Drake akasundira mutumbi waigwinha parutivi ndokusimuka achiridza pfuti. Pfuti nhatu dzakabvisa zvizhinji mumusoro wemuimbi ndokukandira mutumbi wake kumadziro. Mahedhifoni akabhururuka achienda kudivi ega, achitsanangura arc mumhepo, ndokumira paTV hombe, yakarembera zvakanakisa kubva kumucheto.
  
  Ropa rakayerera paflat screen.
  
  Rodriguez akanga achiri kukambaira pasi. Machipisi nedoro zvakaraswa zvakabhowekana ndokumuputira. Drake aive padivi pake nekukasira ndokurovera Glock zvakasimba padenga remuromo wake.
  
  "Kunonaka?"
  
  Rodriguez akakachidzwa, asi akasvika mubhandi rake kuti atore banga diki. Drake akatarisa neruvengo, uye shamwari yaMambo weRopa paakavarova zvine hutsinye, aimbove musoja weSAS akaibata ndokuipinza zvine simba mubicep yemurwi.
  
  "Usave benzi".
  
  Rodriguez akaita kunge nguruve iri kubaiwa. Drake akamutenderedza ndokumuzembera pasofa. Akasanganidzana maziso nemurume uyu akazara nemarwadzo.
  
  "Ndiudze zvese zvaunoziva," Drake akazevezera, "pamusoro paMambo Weropa." Akaburitsa Glock asi akaramba aripachena.
  
  "Muchii?" Matauriro aRodriguez aive akakora uye akaoma kududzira nekuda kwerudzi rwake uye kurwadziwa.
  
  Drake akarovera Glock mumuromo maRodriguez. Zino rimwe chete rinobviswa.
  
  "Usada kundiseka. Uturu hwezwi rake hwakaratidza zvinopfuura ruvengo nokuora mwoyo. Izvi zvakaita kuti murume waMambo Ropa aone kuti chokwadi rufu rwakanga rwusingadzivisiki.
  
  "Zvakanakai. Ndinoziva nezve Boudreau. Unoda kuti ndikuudze nezve Boudreau? Izvi ndinogona kuzviita."
  
  Drake akarova muromo weGlock zvishoma pahuma yemurume. "Tinogona kutangira ipapo kana uchida."
  
  "Zvakanaka. Dzikama ". Rodriguez akaenderera mberi nekurwadziwa kuri pachena. Ropa raiyerera pachirebvu chake kubva pamazino akatsemuka. "Boudreaux idhongi rinopenga, murume. Unoziva chikonzero chega chakaita kuti Mambo weRopa amusiye ari mupenyu here?
  
  Drake akanongedzera pfuti paziso remurume uya. "Ndinoratidzika somunhu anopindura mibvunzo here?" Inzwi rake raiita kunge simbi iri pasimbi. "Ndiite here?"
  
  "Ehe. Zvakanaka zvakanaka. Kuchine nzufu dzakawanda dziri mberi. Ndizvo zvakataurwa naMambo weRopa murume. Kune kufa kwakawanda kumberi, uye Boudreau achafara kuve mukati mayo. "
  
  "Saka ari kushandisa Boudreau kuchenesa. Hazvishamisi. Pamwe arikuparadza purazi rose."
  
  Rodriguez akabwaira bwaira. "Unoziva nezveranch?"
  
  "Aripiko?" Drake akanzwa ruvengo kumukunda. "Kupi?" - Ndakabvunza. Sekondi yaitevera akanga odambuka otanga kurova Rodriguez.
  
  Hapana kurasikirwa. Chidimbu chetsvina hachina chaanoziva. Sezvakaita vamwe vose. Kana pane chinhu chimwe chete chaigona kutaurwa pamusoro paMambo Ropa, kwaiva kuvanza nzira dzake zvakanaka.
  
  Panguva iyoyo, mumaziso aRodriguez akabva aita kakupenya. Drake akaumburuka sechinhu chairema chichipfuura paive nemusoro.
  
  Mumwe murume wechina, angangodaro akafenda mukamuri rinotevera ndokumutswa noruzha, akarwiswa.
  
  Drake akatenderera, achikanda gumbo rake uye kuda kubvisa musoro wemuvengi wake mutsva. Murume uyu paakadonhera pasi, Drake akakurumidza kumuongorora - akanyatsomutarisa, njanji dzetramu pamaoko ese, T-shirt ine tsvina - ndokumupfura kaviri mumusoro.
  
  Maziso aRodriguez akabuda. "Aihwa!"
  
  Drake akamupfura paruoko. "Wanga usingandibatsire."
  
  Imwe pfuti. Ibvi rake rakaputika.
  
  "Hapana chaunoziva".
  
  Bullet rechitatu. Rodriguez aive akapindwa nembiri, akabata dumbu rake.
  
  "Sevamwe vese."
  
  Kupfura kwekupedzisira. Pakati pemeso chaipo.
  
  Drake akaongorora rufu rwakamukomberedza, achiinwira mukati, achibvumira mweya wake kunwa muto wekutsiva kwechinguvana.
  
  Akabuda mumba achipunyuka nepakati pebindu, achibvumira rima guru kuti rimuparadze.
  
  
  CHITSAUKO CHECHIviri
  
  
  Drake akamuka pakati pehusiku, akazara dikita. Maziso aive akavharwa nekubuda misodzi. Hope dzaingogara dzakangofanana.
  
  Ndiye munhu aigara achivaponesa. Munhu anogara ari wekutanga kutaura mazwi okuti "vimbo neni." Asi hapana chakaitika kwaari.
  
  Varegedze vari vaviri.
  
  Kaviri kare. Alison pakutanga. Iye zvino Kennedy.
  
  Akatsvedza kubva pamubhedha, akasvikotora bhodhoro raakachengeta pedyo nepfuti yaive pamubhedha wekurara. Akatora kapu mubhodhoro muvharo wakashama. Whisky yakachipa yakapisa yaidzika pahuro yake nemuura hwake. Mushonga kune vasina simba nevakarambwa.
  
  Apo mhosva yakatyisidzira kumupfugamisa zvakare, akafona katatu nokukurumidza. Yekutanga muIceland. Akataura kwenguva pfupi naThorsten Dahl uye akanzwa tsitsi muinzwi guru reSweden, kunyange paakamuudza kuti arege kufona usiku hwega hwega, kuti mudzimai wake nevana vakanga vakachengeteka uye kuti hapana chakaipa chaizovawira.
  
  Yechipiri yaive yaJoe Shepard, murume waakarwa naye muhondo zhinji panguva yake nerejimendi rekare. Shepard akanyatso tsanangura mamiriro akaita saDahl, asi haana kutaura nezvemazwi aDrake asina kujeka kana kukoromoka kweinzwi rake. Akavimbisa Drake kuti mhuri yaBen Blake yakachengetedzwa zvakanaka uye kuti iye neshamwari dzake shomanana vakanga vakagara mumumvuri, vachichengetedza nzvimbo yacho nounyanzvi.
  
  Drake akavhara maziso ake paakafona kekupedzisira. Musoro wake waitenderera uye mukati make maiita kupisa sepasi pegehena. Zvese izvi zvaigamuchirwa. Chese chekutora pfungwa dzake kubva kuna Kennedy Moore.
  
  Wakatosuwa funeral yake...
  
  "Mhoro?" Izwi raAlicia rakanga rakadzikama uye richizvitemba. Iyewo akanga achangobva kufirwa nomumwe munhu wepedyo naye, kunyange zvazvo akanga asingaratidzi zviratidzo zvokunze.
  
  "Ndini. Vari sei?"
  
  "Zvese zvakanaka. Hayden ari kupora. Kwangosara mavhiki mashoma uye achadzokera kune wake mutsvene CIA mufananidzo. Blake akanaka, asi anokusuwa. Hanzvadzi yake yakangooneka. Musangano wemhuri chaiwo. May is AWOL, thank God. Ndiri kuvatarisa, Drake. Uripi nhaiwe?"
  
  Drake akakosora ndokupukuta maziso. "Maita basa," akakwanisa kudaro asati adimbura kubatana. Zvinofadza kuti akataura nezvegehena.
  
  Akanzwa kuti akanga adzika musasa kunze kwemagedhi aya.
  
  
  CHITSAUKO CHECHITATU
  
  
  Hayden Jay akatarisa zuva richibuda pamusoro peAtlantic Ocean. Ndiyo nguva yaaifarira kuswera ari ega. Akanyatsobuda pamubhedha achihwihwidza marwadzo ehudyu ndokunyatsofamba achienda kuhwindo.
  
  Rugare rweukama rwakauya paari. Moto unokambaira wakabata masaisai, uye kwemaminetsi mashomanana marwadzo ake ose uye kunetseka zvakanyunguduka. Nguva yakamira uye akanga asingafi, uye ipapo gonhi shure kwake rakazaruka.
  
  Izwi raBen. "Maonero akanaka".
  
  Akagutsurira akananga kunobuda zuva achibva acheuka ndokuona akamutarisa. "Haufanire kutsva, Ben Blake. Kofi chete nebhegi rakaiswa butter. "
  
  Mukomana wake akarova katoni kechinwiwa nepaper bag sezvombo. "Tisangane pamubhedha."
  
  Hayden akatora ziso kekupedzisira kuNew Dawn ndokubva afamba zvishoma nezvishoma achienda pamubhedha. Ben akaisa kofi nemabagel mukati mekusvika nyore ndokupa imbwa yake maziso.
  
  "Sei-"
  
  "Zvakafanana nezuro manheru," Hayden akadaro nekukurumidza. "Maawa masere haaite kuti hurema huende." Akabva apfava zvishoma. "Pane kubva kuna Drake?"
  
  Ben akazembera pamubhedha ndokudzungudza musoro. "Aihwa. Ndakataura nababa vangu uye vose vari kufamba zvakanaka. Hapana chiratidzo-" Akambomira. "Kubva..."
  
  "Mhuri dzedu dzakachengeteka." Hayden akaisa ruoko pabvi rake. "Mambo weRopa akakundikana ipapo. Iye zvino chatinofanira kuita kumuwana tomisa mhirizhonga. "
  
  "Watadza here?" Ben akadaidzira. "Ungadaro sei?"
  
  Hayden akatura befu. "Unoziva zvandaireva."
  
  "Kennedy akafa. Uye Drake ... haana kana kuenda kumariro ake.
  
  "Ndinoziva".
  
  "Aenda, unoziva." Ben akatarisa bhegi rake kunge nyoka iri kuridza muridzo. "Haazodzoki".
  
  "Mupe nguva."
  
  "Aive nemavhiki matatu."
  
  "Wobva wamupa mamwe matatu."
  
  "Unofunga kuti ari kuitei?"
  
  Hayden akanyemwerera zvishoma. "Kubva pane zvandinoziva pamusoro paDrake ... Fukidza misana yedu kutanga. Ipapo achaedza kutsvaga Dmitry Kovalenko. "
  
  "Mambo Weropa anogona kusazoonekwa zvakare." Mafungiro aBen akanga achiodza mwoyo zvokuti kunyange vimbiso yakajeka yemangwanani matsva yakanyangarika.
  
  "Achaita." Hayden akatarisa mujaya uya. "Ane plan, remember? Haazorari pasi sapakutanga. Midziyo yekufamba kwenguva yakanga ichangotanga. Kovalenko ane mutambo mukuru wakarongwa."
  
  "Hell Gate?" Ben akafunga nezvazvo. "Unotenda shit iyi?"
  
  "Hazvina basa. Anozvitenda. Zvese zvinofanirwa kuitwa neCIA kuziva."
  
  Ben akatora kofi yake kwenguva refu. "Ndizvo zvese, handiti?"
  
  "Zvakanaka..." Hayden akanyemwerera achimutarisa. "Zvino masimba edu e geek akapetwa kaviri."
  
  "Karin ndiye uropi," akabvuma kudaro Ben. "Asi Drake angadai akatyora Boudreaux muminiti."
  
  "Usanyanya kuva nechokwadi. Kinimaka haana kuita izvi. Uye haasi mbichana chaiwo. "
  
  Ben akamira pamusiwo pakabva pagogodzwa. Meso ake airatidza kutya.
  
  Hayden akatora chinguva akamudzikamisa. "Tiri mukati mechipatara chakachengeteka cheCIA, Ben. Iwo mazinga ekuchengetedza akatenderedza saiti aizoisa kunyadziswa kwekugadzwa kwemutungamiri wenyika. Chidzikama."
  
  Chiremba vakapinza musoro nemusuwo. "Zvese zvakanaka?" Akapinda mukamuri ndokutanga kutarisa machati aHayden nezviratidzo zvinokosha.
  
  Achingovhara door achibuda Ben akabva ataura zvekare. "Unofunga kuti Mambo weRopa achaedza kutora midziyo zvakare?"
  
  Hayden akakwenya musoro. "Uri kureva kuti haana kuwana chinhu chekutanga chandarasikirwa nacho. Zvichida ndizvo zvakaitika. Takawana wechipiri kubva muchikepe chake here? Akanyemwerera. "Kurovererwa."
  
  "Usagutsikana."
  
  "CIA haisi kuzororesa, Ben," akadaro Hayden pakarepo. "Hapachina. Takagadzirira kusangana naye."
  
  "Zvakadini nevaya vanenge vabiwa?"
  
  "Ko ivo?"
  
  "Zvirokwazvo vane chimiro chepamusoro. Hanzvadzi yaHarrison. Vamwe vawataura. Achashandisa ivo."
  
  "Chokwadi achazviita. Uye takagadzirira kusangana naye. "
  
  Ben akapedza bhegi rake ndokunanzvira zvigunwe. "Ndichiri kutadza kudavira kuti bhendi rose raifanira kuenda pachivande," akadaro achifinyama. "Patakatanga kuve nemukurumbira."
  
  Hayden akaseka diplomatically. "Ehe. Zvinosuwisa."
  
  "Zvakanaka, pamwe zvichaita kuti tinyanyozivikanwa."
  
  Pakagogodzwazve zvinyoro nyoro ndokubva Karin naKinimaka vapinda mumba. MuHawaiian airatidzika akaora mwoyo.
  
  "Murume uyu haasi kuzopopota. Chero zvatinoita, haatombotiridzira muridzo."
  
  Ben akagadzika chirebvu pamabvi ndokuita kufinyama kumeso. "Damn, dai Matt ari pano."
  
  
  CHITSAUKO CHECHINA
  
  
  Murume weHereford akanyatsotarisa. Kubva paari pamusoro pechikomo chine uswa kusvika kurudyi rwenzvimbo yakakora yemiti, aigona kushandisa chitarisiko cheteresikopu chakanga chakaiswa papfuti yake kunongedza nhengo dzemhuri yaBen Blake. Chiyero chegiredhi remauto chaisanganisira reticle yakavhenekerwa, sarudzo yaibvumira kushandiswa zvakanyanya mumamiriro ezvinhu akaipa uye yaisanganisira BDC (Bullet Drop Compensation).
  
  Muchokwadi, pfuti yaive yakashongedzerwa kune hilt neyese yepamusoro-tech sniper gadget ingafungidzirwe, asi murume ari kumashure kweiyo scope, hongu, aisaida. Akadzidziswa kusvika padanho repamusoro. Zvino akaona baba vaBen Blake vachifamba vachienda kuterevhizheni ndokuibatidza. Mushure mekugadzirisa zvishoma, akaona amai vaBen Blake vachiratidzira kuna baba vake nekadiki kadiki. Mhiripiri yekuona kwake haina kufamba kana millimeter.
  
  Nekufamba kwaaiita, akatsvaira achiona nzvimbo yakapoteredza imba. Yakaiswa kumashure kubva mumugwagwa, yakavanzwa nemiti uye rusvingo rwakareba, uye murume weHereford akapfuurira kuverenga chinyararire varindi vakahwanda pakati pemakwenzi.
  
  Mumwe vaviri Vatatu. Zvose zvinorangarirwa. Akaziva kuti mumba maiva nemamwe mana, uye mamwe maviri akanga akavigwa zvachose. Zvisinei nezvivi zvavo zvese, iyo CIA yakaita basa rakanakisa kuchengetedza maBlakes.
  
  Murume akafinyama. Akaona kufamba. Rima, kusviba kupfuura husiku, rakapararira mujinga memadziro marefu. Yakakura kuita mhuka. Kunyanya kuvanza kuva asina mhosva.
  
  Vanhu vakawana Mambo ane Ropa weBlake? Uye kana zvakadaro, vaive vakanaka sei?
  
  Kamhepo kaivhuvhuta kubva kuruboshwe, yakananga kuEnglish Channel, ichiunza munyu wegungwa. Murume weHereford akaripira mararamiro ebara akachinjwa uye akaswedera pedyo zvishoma.
  
  Murume uyu akanga akapfeka zvitema, asi midziyo yacho yakanga yakanyatsogadzirwa kumba. Mukomana uyu akanga asiri nyanzvi, aingova mercenary.
  
  Bullet food.
  
  Chigunwe chemurume uya chakaita chinguva chakasimba chichibva charegedzerwa. Chokwadi mubvunzo chaiwo waiva wekuti auya nevangani?
  
  Achichengeta chinangwa chake chiri mumharadzano, akakurumidza kuongorora imba yacho nenzvimbo dzayo. Sekondi gare gare akanga ava nechokwadi. Nzvimbo yacho yakanga yakachena. Murume mutema uyu aiita ega, murume weHereford aizvitemba.
  
  Mushandi anouraya kuti abhadhare.
  
  Haatombokodzeri bullet.
  
  Akakweva chibatiso zvinyoro nyoro achibva akwenya kudududza. Kurira kwebara kunobuda mudhiramu hakutombonzwiki. Akaona mercenary achidonha asina kana mhere-mhere, achiwira pakati pemakwenzi akanga akura.
  
  Varindi vemhuri yaBlake havana chavakaona. Mumaminetsi mashoma, aizofonera CIA muchivande, achivazivisa kuti imba yavo itsva yakachengeteka yakanga yapazwa.
  
  Murume weHereford, shamwari yekare yeSAS yaMat Drake, akaramba akarinda varindi.
  
  
  CHITSAUKO CHECHISHANU
  
  
  Matt Drake akasunungura kepisi mubhodhoro nyoro reSpiced raMorgan ndokubaya nhamba iya paspeed dial panharembozha yake.
  
  Inzwi raMay rairatidza kufara paaipindura. "Drake? Unodei?"
  
  Drake akafinyama ndokutora mbichana mubhodhoro. Muna Chivabvu, kuratidza manyawi kwakange kusingaite sekunge kwaizova kune wezvematongerwo enyika kukudza mhiko dzake dzesarudzo. "Uri kunzwa mushe here?"
  
  "Chokwadi ndiri bho. Sei ndisingafaniri kuva? Ichi chii?"
  
  Akatorazve rimwe sip refu ndokuenderera mberi. "Mudziyo wandakupa. Zviri safe?"
  
  Pakamboita kakuzeza. "Handina. Asi zviri safe shamwari yangu." Mai's soothing intonations dzakadzoka. "Izvi zvakachengeteka sezvazvinogona." Drake akatora imwe sip. Mai vakabvunza, "Ndizvo zvese?"
  
  "Aihwa. Ndinotenda kuti ndapotsa ndapedza nhanho dzangu pamagumo aya. Asi ndine imwe pfungwa. Imwe iri padyo ne ... kumba. "
  
  Runyararo rwakabva rwaita kakutsemuka akamirira. Uyu akanga asiriwo May. Pamwe anga aine mumwe munhu.
  
  "Ndinoda kuti ushandise mazita ako ekuJapan. Uye maChinese. Uye kunyanya vokuRussia. Ndinoda kuziva kana Kovalenko ane mhuri. "
  
  Kufemereka kwakanzwika. "Uri kurevesa here?"
  
  "Ehe ndiri serious." Akataura nehasha kupfuura zvaaifunga, asi haana kukumbira ruregerero. "Uye ini ndinodawo kuziva nezve Boudreau. Uye mhuri yake. "
  
  Zvakatora Mai miniti yakazara kuti vadaire. "Zvakanaka, Drake. Ndichaita nepandinogona napo. "
  
  Drake akatora kufema kwakadzika sezvo kubatana kwakaenda kufa. Mushure meminiti akatarisa bhodhoro riya rema spiced rum. Nokuda kwechimwe chikonzero rakanga risina chinhu. Akatarisa kumusoro nepafafitera ndokuedza kuona guta reMiami, asi girazi rakanga rakasviba zvekuti aisakwanisa kuona girazi.
  
  Moyo wake wakarwadza.
  
  Akarova bhodhoro zvakare. Haana kuzombo funga akabva aita zvekudzvanya imwe speed dial. Mukuita, akawana nzira yokubvisa nayo nhamo parutivi. Mukuita, akawana nzira yekufambira mberi.
  
  Nharembozha yakabva yarira. Pakupedzisira inzwi rakapindura. "Chii, Drake!
  
  "Unotaura zvakanaka, hure," akadaro, achibva ambomira. "Zvakadii... team iri sei?"
  
  "Team? Kristu. Zvakanaka, unoda mufananidzo wenhabvu wakaoma? Munhu wega waunogona kushandisa zvine musoro seanorova panguva ino ndiKinimaka. Hayden, Blake nehanzvadzi yake vaisatombogadzira bhenji. " Akabva anyarara. "No concentration. Mhosva yako."
  
  Akambomira. "Ini? Uri kuti dai vakaedza kwavari, vangadai vakabudirira here? Musoro wake waiti bvuu zvishoma, wakatanga kutema. "Nekuti kuedza kuchaitwa."
  
  "Chipatara chacho chakachengetedzwa zvakasimba. Varindiri vanokwanisa chaizvo. Asi zvakanaka kuti mandikumbira kuti ndigare. Uye zvakanaka kuti ndati hongu.
  
  "Uye Boudreau? Ko uyu mupfanha?"
  
  "Zvekunakidza sezai rakakangwa. Hachizodambuka. Asi rangarira, Drake, hurumende yese yeUS iri kushanda pane izvi izvozvi. Kwete isu chete."
  
  "Usandiyeuchidza." Drake akafinyama. "Hurumende yakakanganiswa zvikuru. Mashoko anofamba achikwira nekudzika mitsara yehurumende yekutaurirana, Alicia. Zvinongotora kukiya kukuru kuti zvizadze zvese. "
  
  Alicia akaramba akanyarara.
  
  Drake akagara akafunga nezvazvo. Kusvikira Mambo weRopa awanikwa panyama, chero ruzivo rwavaive narwo rwaifanira kunzi haruna kuvimbika. Izvi zvaisanganisira ruzivo nezveMagedhi eGehena, kubatana kuHawaii, uye chero zvirevo zvaakanhonga kubva kune vana vakafa.
  
  Pamwe chimwe chinhu chingabatsira.
  
  "Ndine mumwezve anotungamira. Uye May anotarisa hukama hwemhuri yeKovalenko naBoudreau. Pamwe ungakumbira Hayden kuti aitewo saizvozvo?
  
  "Ndauya pano senyasha, Drake. Ini handisi imbwa yenyu yakashata."
  
  Panguva iyi Drake akaramba akanyarara.
  
  Alicia akatura befu. "Tarisa, ndichazvitaura. Uye kana ari Chivabvu, usavimbe nengano inopenga kusvika paungamukanda.
  
  Drake akanyemwerera pareferensi yemutambo wevhidhiyo. "Ndichabvumirana nazvo kana mandiudza kuti ndeupi wenyu mahure anopenga akauraya Wells. Uye sei."
  
  Akatarisira kunyarara kwenguva refu ndokuwana. Akatora mukana uyu kutora mamwe mashoma emushonga weamber.
  
  "Ndichataura naHayden," Alicia akazozevezera. "Kana Boudreaux kana Kovalenko aine mhuri, tichavawana."
  
  Kubatana kwakavhiringidzwa. Mukati mokunyarara kudaro, musoro waDrake wakabva waita kunge nyundo. Rimwe zuva vachamuudza chokwadi. Asi ikozvino zvakanga zvakakwana kuti akanga arasikirwa naKennedy.
  
  Zvaiva zvakwana kuti ambotenda chinhu chaive kure kure semwedzi, ramangwana rakajeka rave dota. Kusava netariro kwaiva maari kwakamonyanisa mwoyo wake. Bhodhoro rakadonha kubva pazvigunwe zvapera simba, risingatyoki, asi richirasira zvinhu zvaro zvaipisa pauriri hwakasviba.
  
  Kwekanguva Drake akafunga kudira mugirazi. Mvura yadeuka yakamurangaridza zvipikirwa, mhiko uye vimbiso dzaainge aita dzakabva dzanyungudika nechikamu chesekondi, hupenyu hwaparara uye hwaparara semvura zhinji yadirirwa pasi.
  
  Aizozviita sei zvakare? Vimbisa kuchengetedza shamwari dzake. Chaaigona kuita kwaiva kuuraya vavengi vakawanda sezvaaigona.
  
  Kunda nyika yezvakaipa, uye regai zvakanaka zvirambe zvichirarama.
  
  Akasvikogara pamucheto pemubhedha. Yakaputsika. Hapana chakasara. Zvose kunze kwerufu zvakafira mukati make, uye goko rakaputsika rakanga rasara rakanga risingadi chimwe chinhu kubva munyika ino.
  
  
  CHITSAUKO CHECHItanhatu
  
  
  Hayden akamirira kusvikira Ben naKarin vaenda kune imwe yemakamuri ebasa. Chikwata chehama nehanzvadzi vakatsvaga Hawaii, Musoro weDiamondi, Magedhi eGehena uye dzimwe ngano dzakabatana naMambo Weropa, vachitarisira kubatanidza dzidziso.
  
  Mamiriro ezvinhu apera, Hayden akapfeka hembe nyowani achibva apinda muhofisi madiki maive makaiswa kamusha kekushandira naMano Kinimaka. Hombe yeHawaii yaibaya baya makiyi, ichitaridza kugumbuka.
  
  "Uchiri kubata makiyi maviri kamwechete neminwe yako yesoseji?" Hayden akabvunza asina hanya naKinimaka ndokucheuka achinyemwerera.
  
  "Aloha nani wahine," akadaro, uye ipapo akapotsa anyara apo akaratidza kuziva revo yamashoko.
  
  "Unofunga kuti ndakanaka here? Imhaka yekuti ndakabaiwa nemunhu anopenga here?"
  
  "Nekuti ndinofara. Ndinofara kuti uchiri nesu."
  
  Hayden akaisa ruoko rwake pabendekete raKinimaki. "Ndinokutendai, Mano." Akambomira zvishoma, ndokuti, "Asi ikozvino naBoudreau isu tine mukana uye dambudziko. Tinofanira kuziva zvaanoziva. Asi tingamutyora sei?
  
  "Unofunga kuti mupengo uyu anoziva pakahwanda Mambo weRopa?" Munhu akangwarira saKovalenko angamuudza here?"
  
  "Boudreau imhando yakaipisisa yekupenga. Akangwara murume. Ndinofunga kuti ane zvaanoziva."
  
  Inzwi rekutsvinya rakabva kuseri kwaHayden. "Drakey anofunga kuti tinofanira kurwadzisa mhuri yake." Hayden akacheuka. Alicia akamupa nyemwerero yekushoropodza. "Zvakanaka here izvi, CIA?"
  
  "Wakambotaura naMatt zvakare?" Hayden akadaro. "Arisei?"
  
  "Anotaridzika kunge munhu wake wekare," akadaro Alicia nenharo yaaisareva. "Nenzira yandaimbomuda."
  
  "Kushaya tariro? Kudhakwa? Poshi?" Hayden akatadza kuvanza kuzvidzwa muzwi rake.
  
  Alicia akakwenya. "Nervous. Zvakaoma. Zvinouraya." Akasangana nemumiriri weCIA. "Nditende, mudiwa, ndizvo zvaanofanira kuita. Ndiyo yega nzira yaachazobuda nayo munyaya iyi ari mupenyu. Uye..." Akambonyarara achiita seaishaya kuti oenderera mberi here. "Uye ... iyi inogona kunge iri nzira chete yamuchabuda nayo mese muri vapenyu uye nemhuri dzenyu dzakasimba."
  
  "Ndichaona kana Boudreaux ane mhuri." Hayden akadzokera kuKinimaka. "Asi CIA ine chokwadi chekuti gehena hairwadzise chero munhu."
  
  "Pasi rako rinoshanda here kuti upinde munzvimbo iyi?" Kinimaka akatarisa aimbova musoja weBritish Army.
  
  "Ipa kana kutora, mukomana mukuru." Alicia akapenya kunyemwerera kwakashata uye nemaune akasaidzira achipfuura Hayden mukamuri diki raigarwa zvakanyanya nemuviri waKinimaki. "Uri kuitei?"
  
  "Jobho". Kinimaka akadzima skrini ndokuvanda mukona, kure naAlicia.
  
  Hayden akauya kuzomubatsira. "Iwe Alicia waive musoja uri munhu. Iwe une chero mazano anogona kutibatsira kutyora Boudreaux? "
  
  Alicia akatendeukira kuna Hayden nedambudziko mumaziso ake. "Ko tadii kuenda kunotaura naye?"
  
  Hayden akanyemwerera. "Ndanga ndichitogadzirira."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akatitungamidza tichidzika kunzvimbo yekubata. Kufamba kwemaminiti mashanu uye kukwira lift hakuna kumurwadzisa, kunyange zvazvo akaitora akadzikama uye mafungiro ake akava nani. Akazoona kuti kubayiwa kwakangofanana nehurwere hupi zvahwo hwaiita kuti umbozorora kubasa. Nenguva isipi wakangofinhikana segehena uye wakuda kukwevera gehena mukurwa zvakare.
  
  Nzvimbo yekuvharirwa isati yatongwa yaive nemitsara miviri yemasero. Vakafamba vachitevedza uriri hwakakwenenzverwa kusvika vasvika muchitokisi chimwe chete chaigara musungwa, chitokisi chekupedzisira kuruboshwe. Kumberi kwechitokisi kwakanga kwakashama, uye munhu akanga arimo akanga akakomberedzwa nemitsara yembariro yaibva pauriri kusvika kusirin"i.
  
  Mhepo yakazadzwa nekunhuhwirira kwebleach. Hayden akagutsurira musoro kune varindi vakapakatira vaive vakamira kunze kwechitokisi chaBoudreau paakasvika kuzosangana nemurume akange aedza kumuuraya kakawanda mavhiki matatu apfuura.
  
  Ed Boudreaux akagara pamubhedha wake. Akanyemwerera paakamuona. "Chidya chako chakadii, blonde?"
  
  "Chii?" Hayden aiziva kuti aisafanira kumudenha, asi akatadza kuzvibata. "Inzwi rako rinenge richishoshoma. Wakadzipwa nguva pfupi yadarika here?" Masvondo matatu achikamhina uye kukuvadzwa kweronda rebanga zvakamusiya asina hanya.
  
  Kinimaka akaenda kumashure kwake achinyemwerera. Boudreau akasangana nemeso ake nenzara inotyisa. "Dzimwe nguva," akazevezera. "Ngatishandure tafura."
  
  Kinimaka akatwasanudza mapendekete ake mahombe asina kupindura. Alicia akabva atenderera nemutumbi wemurume mukuru ndokufamba akananga kumabhawa. "Mupfanha uyu akakushatisa kabhurugwa kako here?" Akatungamira kunyomba kuna Hayden, asi haana kubvisa maziso ake paBoudreaux. "Hazvitore inopfuura miniti."
  
  Boudreau akasimuka pamubhedha ndokufamba achienda kumabhawa. "Maziso akanaka," akadaro. "Muromo wakasviba. Handiti ndiwe wakasveta mudhara uya nendebvu? Ndiani akaurayiwa nevanhu vangu?"
  
  "Ndini".
  
  Boudreaux akabata mbariro. "Unozviona sei nezvazvo?"
  
  Hayden akaona kuti varindi vakanga votanga kutya. Uku kuyera-kupima uku hakuna kwavakambosvika.
  
  Kinimaka akange atoedza kuita kuti mercenary ataure nenzira gumi nembiri dzakasiyana, saka Hayden akabvunza chimwe chinhu chiri nyore. "Unodei, Boudreau? Chii chichakukurudzira kuti utiudze zvaunoziva nezvaKovalenko?"
  
  "WHO?" Boudreau haana kubvisa maziso ake pana Alicia. Akanga akaparadzaniswa noupamhi hworutanda pakati pawo.
  
  "Unoziva zvandiri kureva. Mambo ane ropa."
  
  "Oo, iye. Anongova ngano. Ndakafunga kuti CIA inofanira kuziva izvi. "
  
  "Taura mutengo wako."
  
  Boudreau akazotyora muzura wakatarisana naAlicia. "Kupererwa inzira yechirungu." Mumashoko aPink Floyd. "
  
  "Hatina kwatinosvika," zvakayeuchidza Hayden zvisina kugadzikana nezvemakwikwi ekubhejera kwaDrake naBen Dinoroc, uye aivimba kuti Boudreau aingotaura zvisina musoro. "Isu-"
  
  "Ndichamutora," Boudreau akaridza mhere. Hayden akacheuka ndokuona akamira akatarisana naAlicia zvakare. "Imwe pane imwe. Kana akandirova ndichataura."
  
  "Yakagadzirwa". Alicia aiita kusvinwa nemumabhawa. Varindi vakamhanyira mberi. Hayden akanzwa ropa kuvira.
  
  "Mira!" Akasvika achidhonza Alicia. "Unopenga here? Mboro iyi haimbotauri. Hazvina kukodzera ngozi. "
  
  "Hapana ngozi," Alicia akazevezera. "Hapana ngozi zvachose."
  
  "Tave kuenda," akadaro Hayden. "Asi-" Akafunga zvakabvunzwa naDrake. "Tichakurumidza kudzoka".
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake akagara kumashure akatarisa hanzvadzi yake ichishandisa komputa yakagadziridzwa yeCIA zviri nyore. Hazvina kumutorera nguva kuti ajaire hurongwa hwekushandisa hwaidiwa nebazi rehurumende, asi ipapo ndiye aive pfungwa dzemhuri.
  
  Karin aive sassy, bhandi dema, strip bar slacker uyo hupenyu hwakagogodza pazera remakore matanhatu mukupera kwekuyaruka, akarongedza huropi hwake nemadhigirii ake uye akaronga kuita chero chinhu. Chinangwa chake chaive chekurwadzisa nekuvenga hupenyu nekuda kwezvahwamuitira. Kutambisa zvipo zvake yaive imwe nzira yekuratidza kuti aive asisina basa nazvo.
  
  Akacheuka kumutarisa zvino. "Tarisa unamate simba remukadzi waBlake. Zvese zvawakamboda kuziva nezve Diamond Head mukuverenga kamwe nekukurumidza. "
  
  Ben akatarisa mashoko. Vakanga vachiita izvi kwemazuva akati wandei - vachiongorora Hawaii neDiamond Head - gomo rine mukurumbira reOahu - uye vachiverenga nezvekufamba kwaKaputeni Cook, muvambi ane mukurumbira weHawaiian Islands kumashure muna 1778. Zvakanga zvakakosha kuti vese vatarise uye vachengetedze ruzivo rwakawanda sezvavaigona nekuti pakaitika budiriro, zviremera zvaitarisira kuti zviitiko zvifambe nekukurumidza.
  
  Nekudaro, kutaura kwaMambo weRopa kuMagedhi eGehena kwakaramba kuri chakavanzika, kunyanya zvine chekuita neHawaii. Zvaiita sekuti vazhinji vekuHawaii vaisatombotenda mushanduro yechinyakare yehero.
  
  Diamond Head pachayo yaive chikamu cheakaomesesa akatevedzana emakoni uye mavhavha anozivikanwa seHonolulu Volcano Series, nhevedzano yezviitiko zvakaumba mazhinji enzvimbo dzakashata dzeOahu. Diamond Head pachayo, pamwe ndiyo inonyanya kufarirwa, yakaputika kamwe chete makore angangoita 150,000 apfuura, asi nekuputika kwekamwe simba zvekuti yakakwanisa kuchengetedza cone yayo inoshamisa.
  
  Ben akakwenya zvishoma pakutaura kwaitevera. Zvinotendwa kuti Diamond Head haichazoputika zvakare. Hm...
  
  "Wakarangarira here chikamu cheDiamond Head chiri nhevedzano yemakoni nemakomba?" Matauriro aKarin aive Yorkshire kune mhosva. Anga atove nekunakidzwa kwakawanda nevanhu veko veCIA muMiami pamusoro peizvi uye hapana mubvunzo kuti agumburisa vanopfuura mumwe.
  
  Kwete kuti Karin aiva nehanya nazvo. "Uri matsi here shamwari?"
  
  "Usandidaidza shamwari," akadaro achizevezera. "Ndizvo zvinonzi nevamwe varume. Vasikana havafanire kutaura zvakadaro. Ndoda sisi vangu."
  
  "Zvakanaka, muto. Chokwadi, ikozvino. Asi unoziva here zvinorehwa nemhepo? Munyika yenyu here?"
  
  Ben ainzwa kunge adzokera kuchikoro. "Lava tubes?"
  
  "Kunzwisisa. Hee, hausi mbeveve sechigure chegonhi sezvaimbotaurwa nababa."
  
  "Baba havana kumboti-"
  
  "Chill, hure. Zvichitaurwa zviri nyore, machubhu elava anoreva tunzira. MuOahu mose."
  
  Ben akadzungudza musoro akamutarisa. "Ndinozviziva. Murikuti Mambo weRopa akavanda kuseri kwemumwe wavo here?"
  
  "Ndiani anoziva? Asi tauya kuzoita research, handiti?" Akabaya makiyi paCIA Ben pachake komputa. "Enda kwazviri."
  
  Ben akatura befu achibva afuratira. Kufanana nevamwe vose vomumhuri yake, akanga avasuwa pavakanga vari kure, asi pashure peawa yokuvabata, kunyunyuta kwekare kwakadzoka. Zvisinei, akaenda kure kuti abatsire.
  
  Akavhura tsvakiridzo paThe Legends of Captain Cook ndokugara pachigaro chake kuti aone zvakauya, pfungwa dzake dzakafanana nedzaMat Drake neshamwari yake yepamoyo. Mamiriro epfungwa.
  
  
  CHITSAUKO CHECHInomwe
  
  
  Mambo weRopa akatarisa nharaunda yake kuburikidza nehwindo-kureba-kureba kwegirazi, rakagadzirirwa chinangwa chega chekugadzira panoramic maonero akatarisana nemupata wakasvibira, unomonereka, paradhiso umo pasina munhu akambotsika tsoka kunze kwake.
  
  Pfungwa dzake, kazhinji dzakatsiga uye dzakatariswa, dzaive dzichimhanya nemunyaya dzakawanda nhasi. Kurasikirwa nengarava yake-musha wake kwemakumi emakore-kunyange zvaitarisirwa, kwakawedzera kuipa. Zvichida kwaiva kufa kwakangoerekana kwaitika kwechikepe. Haana kuwana nguva yekuonekana. Asi zvino kuoneka kwakanga kusati kwave kwakakosha kana kumunzwira tsitsi.
  
  Akanga ari murume akaoma, asina hanya akakura munguva dzakaoma zvikuru dzeRussia uye munzvimbo dzakawanda dzakaoma munyika. Pasinei neizvi, akabudirira zviri nyore, akavaka humambo hweropa, rufu uye vodka, uye akaita mabhiriyoni.
  
  Ainyatsoziva kuti sei kurasikirwa naStormcloak kwakamushatirisa. Aizviona semunhu asingabatike, mambo pakati pevanhu. Kutukwa uye kuodzwa mwoyo nenzira iyi nehurumende yeUnited States isina kusimba kwaingova kupenya muziso rake. Asi zvakaramba zvichirwadza.
  
  Aimbova musoja, Drake, akaratidza kuti akanga ari munzwa paari. Kovalenko akanzwa kuti murungu uyu akanga aedza pachake kukanganisa zvirongwa zvake zvakarongwa, izvo zvave zvichiitwa kwemakore akati wandei, uye akatora kutora chikamu kwemurume uyu sekutuka kwake.
  
  Saka iyo Bloody Vendetta. Maitiro ake ega aive ekubata nemusikana waDrake kutanga; Achasiya mamwe mapere kune ake epasi rose mercenary connections. Aive ave kutotarisira runhare rwekutanga. Mumwe achafa nokukurumidza.
  
  Kumucheto kwemupata, wakagara kuseri kwechikomo chakasvibira chiri kure, pakamira imwe yemapurazi ake matatu. Aingokwanisa kuona matenga edzimba, aingoona chete nekuti ainyatsoziva pekutarisisa. Ranch pachitsuwa ichi ndiyo yakanga iri hombe. Mamwe maviri aive pazvitsuwa zvakaparadzana, zvidiki uye zvakadzivirirwa zvakanyanya, zvakagadzirirwa kupatsanura kurwisa kwemuvengi mumativi matatu kana zvakambouya.
  
  Kukosha kwekuisa nhapwa munzvimbo dzakasiyana kwaive kwekuti muvengi aifanira kupatsanura mauto ake kuti anunure mumwe nemumwe wavo ari mupenyu.
  
  Paive nenzira gumi nembiri dzakasiyana dzekuti Mambo weRopa abve pachitsuwa ichi asina kuoneka, asi dai zvese zvaive zvaenda sekuronga, angadai asina kwaakaenda. Achawana zvakawanikwa naCook kunze kweMagedhi eGehena, uye zvakazarurwa zvechokwadi zvinoshandura mambo kuita mwari.
  
  Gedhi roga raikwana kuita izvi, akafunga.
  
  Asi chero pfungwa pamusoro pegedhi dzakatungamira kune ndangariro dzakapisa zvakanyanya - kurasikirwa kwemidziyo yese yekufambisa, kusazvibata kwaizotsiviwa. Netiweki yake yakakurumidza kuona paive nemudziyo mumwe - uyo waive muhusungwa neCIA. Aitoziva nzvimbo yemumwe.
  
  Yasvika nguva yekuvadzosa vese.
  
  Akapembera achizviona paminiti yekupedzisira. Mashizha akakora aizunguzika mutsindo nekamhepo kaipisa. Kudzikama kukuru kwakabata pfungwa dzake kwekanguva, asi hakuna kumuzunguza. Zvaasina kumbova nazvo haambozvishaiwi.
  
  Paakangonzwa, pasuo rehofisi yake pakagogodzwa zvine ungwaru. Mambo Ropa vakatendeuka ndokuti, "Handei." Inzwi rake raiita maungira semutsindo wetangi riri pamusoro pegomba rematombo.
  
  Door rakavhurwa. Varindi vaviri vakapinda, vachizvuzvurudza pamwe chete naye musikana aitya asi ane tsika dzakanaka wedzinza reJapan. "Chica Kitano," Mambo weRopa akabata chibharo. "Ndinovimba kuti wakachengetwa?"
  
  Mwanasikana akaomesa musoro akatarisa pasi, asingadi kusimudza maziso ake. Mambo weRopa akabvumira. "Uri kumirira mvumo yangu?" Haana kubvuma. "Ndakaudzwa kuti hanzvadzi yako ndiye muvengi ane ngozi zvikuru, Chica," akapfuurira kudaro. "Uye zvino angoriwo mumwe mudziyo kwandiri, saAmai Pasi. Ndiudze...anokuda here Chika hanzvadzi yako Mai?"
  
  Musikana haana kana kufema. Mumwe wevarindi akatarisa Mambo Ropa zvine mibvunzo, asi haana kuita hanya nemurume uyu. "Hapana chikonzero chekutaura. Ndinonzwisisa izvi kupfuura zvaungafungidzira. Ibasa chete kuti ndikutengese. Uye ndinonyatsoziva kukosha kwekunyarara panguva yekutengeserana. "
  
  Aitaura achisimudza satellite phone. "Hanzvadzi yako Mai - ndiye andibata. Kuchenjera kwazvo, uye mupfungwa yekutyisidzira kusingatauriki. Ari dangerous sisi vako." Akazvitaura kechipiri, achitoda kunakidzwa netarisiro yekusangana chiso nechiso.
  
  Asi izvi hazvina kumboitika. Kwete iye zvino, apo akanga ava pedyo zvikuru nevavariro youpenyu hwake.
  
  "Akazvipira kuchinjanisa upenyu hwako. Waona, ane pfuma yangu. Chigadzirwa chakanyanya kukosha icho chinozotsiva iwe. Izvi zvakanaka. Zvinoratidza kukosha kwako munyika inotusa vanhu vane utsinye vakaita seni."
  
  Musikana wechiJapan akasimudza maziso ake achitya. Mambo weRopa akakwenya muromo achiita seanonyemwerera. "Iye zvino tava kuona zvaari kuda kukupa iwe."
  
  Akachaira nhamba. Nhare yakarira kamwe ichibva yadairwa neizwi rechikadzi rakadzikama.
  
  "Ehe?"
  
  "Mai Kitano. Unoziva here kuti ndiani. Unoziva kuti hapana mukana wekuteedzera kufona uku, handiti?"
  
  "Handina chinangwa chekuedza."
  
  "Kugona chose". Akatura befu. "Aa, dai taiva nenguva yakawanda, iwe neni. Asi hazvina basa. Hanzvadzi yako yakanaka, Chica, ari pano." Mambo Ropa vakaninira vachengeti kuti vauye naye mberi. "Mhoro hanzvadzi yako Chica."
  
  Izwi raMay rakaita maungira nemunhare. "Chika? Makadii?" Reserved. Pasina kutengesa kutya uye kutsamwa kwaizivikanwa naMambo weRopa kunofanira kunge kuri kurira pasi pedenga.
  
  Zvakatora nguva, asi Chika akazoti, "Konnichiwa, shimai."
  
  Mambo Ropa vakaseka. "Zvinondishamisa kuti maJapan akambogadzira muchina wekurwa une hutsinye sewe Mai Kitano. Rudzi rwako harwuzive nhamo seyangu. Imi mose makachengeterwa. "
  
  "Hasha dzedu neshungu zvinobva pane zvinoita kuti tinzwe," Mai akadaro chinyararire. "Uye kubva pane zviri kuitwa kwatiri."
  
  "Usafunga zvekundiparidzira. Kana kuti uri kundityisidzira?
  
  "Handifaniri kuita chimwe chezvinhu izvozvo. Zvichaita sezvazvichange zvakaita."
  
  "Zvino regai ndikuudzei kuti zvichamira sei, muchasangana nevanhu vangu mangwana manheru kuCoconut Grove, paCocoWalk. Naeight o'clock manheru vanenge vari mukati merestaurant, mumhomho yevanhu. Iwe ndipe mudziyo wacho uende."
  
  "Vachandiziva sei?"
  
  "Vachakuzivai Mai Kitano sezvandinoita ini. Ndizvo zvoga zvaunofanira kuziva. 8 manheru, zvingava zvakanaka kwauri kuti usanonoka.
  
  Pakangoerekana pava nemufaro muinzwi raMbudzi izvo zvakaita kuti Mambo Ropa anyemwerere. "Hanzvadzi yangu. Zvakadini naye?
  
  "Kana vaine mudziyo, vanhu vangu vanokupa mirairo." Mambo weRopa akapedza dambudziko ndokunakidzwa nekukunda kwake kwekanguva. Zvirongwa zvake zvose zvinopindirana.
  
  "Gadzirirai musikana rwendo," akaudza varume vake nenzwi risinganzwisisike. "Uye ita kuti hoko dzikwire dzeKitano. Ndinoda varaidzo. Ndinoda kuona kuti akanaka sei murwi ane mukurumbira uyu. "
  
  
  CHITSAUKO CHESE
  
  
  Mai Kitano vakatarisa nhare yakanga yafa mumaoko avo ndokuona kuti chinangwa chavo chakanga chiri kure nekuzadzikiswa. Dmitry Kovalenko akanga asiri mumwe wevaya vanoparadzana zviri nyore nezvinhu zvaaiva nazvo.
  
  Hanzvadzi yake, Chika, akapambwa kubva mufurati rekuTokyo mavhiki Matt Drake asati atanga kumubata nemafungiro ake emusango nezveBermuda Triangle uye munhu wepasi pasi anonzi Mambo weropa. Panguva iyoyo, Mai vakanga vadzidza zvakakwana zvokuziva kuti murume uyu akanga ari munhu chaiyeiye uye anouraya zvikuru.
  
  Asi aifanira kuvanza vavariro dzake dzechokwadi uye kuvanza zvakavanzika zvake. Muchokwadi, iri harisi basa rakaoma kumukadzi wechiJapan, asi rinoitwa zvakanyanya kuoma nekutendeka kwaMat Drake kuri pachena uye kutendeseka kwake kusingadzoreki kudzivirira shamwari dzake.
  
  Nguva zhinji akapotsa amuudza.
  
  Asi Chica ndiye ainyanya kukoshesa. Kunyange hurumende yake yaisaziva kuti May aivepi.
  
  Akabuda muMiami alley kwaaive afonera ndokunanga pamhiri pemugwagwa waive nevanhu vakawanda kuenda kumaStarbucks aaida. Nzvimbo diki inotonhorera kwavakatora nguva yekunyora zita rako pamakapu uye vaigara vachirangarira chinwiwa chaunofarira. Akagara kwechinguva. Aiziva CocoWalk zvakanaka, asi achiri kuda kubata tekisi ipapo munguva pfupi.
  
  Sei kufamba pakati?
  
  Huwandu hukuru hwevanhu, vese vemunharaunda nevashanyi, vachamushandira uye vachimurwisa. Asi paakanyanya kufunga nezvazvo, ndipo paakawedzera kutenda kuti Mambo weRopa aive aita sarudzo yaive nehungwaru. Pakupedzisira, zvose zvaibva pakuti ndiani aizokunda.
  
  Kovalenko akadaro nekuti aive akabata sisi May.
  
  Saka, pakati pemhomho, zvaisazoita sezvisina basa kuti ape bhegi kune vamwe vakomana. Asi kana akazopikisa vakomana ivavo ovamanikidza kutaura nezvehanzvadzi yavo, zvaizowana kutariswa.
  
  Uye chimwezve chinhu - akanzwa kuti akange ave kuziva Kovalenko zviri nani. Akaziva kuti pfungwa dzake dzaishanda kupi.
  
  Angadai akatarisa.
  
  
  * * *
  
  
  Gare gare zuva iroro, Hayden Jay akafonera ari ega kuna mukuru wake, Jonathan Gates. Akabva atoona kuti ainge atosvika.
  
  "Ehe. Chii chakaitika, Hayden?"
  
  "Changamire?" Hukama hwavo hwehunyanzvi hwaive hwakanaka zvekuti dzimwe nguva aikwanisa kuhushandura kuita hwemunhu. "Zvese zvakanaka?"
  
  Paive nekuzeza kune rumwe rutivi rwemutsara, chimwe chinhu chisina kunaka cheGates. "Izvi zvakanaka sezvingatarisirwa," Secretary of Defense akazogunun'una. "Gumbo rako riri sei?"
  
  "Hongu changamire. Kupora kuri kufamba zvakanaka." Hayden akazvimisa kubvunza mubvunzo waaida kubvunza. Akangoerekana avhunduka, akanzvenga nyaya yacho. "Ko Harrison, changamire? Status yake ndeipi?"
  
  "Harrison achaenda kujeri, sevanyori vese vaKovalenko. Kushandiswa kana kwete. Ndizvo chete here, Miss Jay?"
  
  Asvotwa nemanzwi anotonhora, Hayden akawira pachigaro ndokuvhara maziso ake zvakasimba. "Kwete, changamire. Ndinofanira kukubvunza chimwe chinhu. Inogona kunge yakatovharwa neCIA kana imwe agency, asi ndinoda kuziva..." Akambonyarara.
  
  "Ndokumbirawo Hayden, chingobvunza."
  
  "Boudreau ane mhuri here, changamire?"
  
  "Zvinorevei izvozvo?"
  
  Hayden akatura befu. "Zvinoreva chaizvo zvamunofunga kuti zvinorevei, VaSecretary. Hapana kwatinosvika pano, uye nguva iri kupera. Boudreaux anoziva chimwe chinhu. "
  
  "Damn it, Jay, isu tiri hurumende yeAmerica, uye iwe uri CIA, kwete Mossad. Waifanira kunge wakaziva zviri nani pane kutaura pachena kudaro."
  
  Hayden aiziva zviri nani. Asi kupererwa kwakamuita. "Matt Drake anogona kuzviita," akadaro chinyararire.
  
  "Agent. Izvi hazvishande." Secretary akambonyarara ndokuzotaura. "Agent Jay, mapihwa tsiuro nemuromo. Zano rangu nderekuti ugare wakatsikitsira musoro kwechinguva."
  
  Kubatana kwakavhiringidzwa.
  
  Hayden akatarisa kumadziro, asi zvaiita sekutarisa ku canvas isina chinhu kuti afemero. Mushure mechinguva, akatendeuka ndokuona kunyura kwezuva kuchiwira paMiami.
  
  
  * * *
  
  
  Kunonoka kwainge kwave kudya mweya waMay. Mukadzi akatsunga uye anoshingaira, chero nguva yekusaita yaimushatirisa, asi apo hupenyu hwehanzvadzi yake hwakanga huri pakati, zvakabvarura mweya wake.
  
  Asi zvino kumirira kwapera. Mai Kitano vakasvika panzira yekokonati muCoconut Grove ndokukurumidza kuenda kunzvimbo yekuona yavakanga vasarudza nezuro wacho. Nekuchinjana kwasara maawa kure, Mai vakagara mubhawa reCheesecake Factory rakavhenekerwa zvishoma ndokuisa bhegi rake rakazara nemidziyo pakaunda pamberi pake.
  
  Mutsara wezviratidziro zveterevhizheni zvakarira pamusoro pemusoro wake, zvichitepfenyura zviteshi zvemitambo zvakasiyana-siyana. Bhawa rakanga rine ruzha uye rakabatikana, asi hapana chakaenzaniswa nechaunga chakazadza mukova weresitorendi nenzvimbo yekugamuchira vanhu. Akanga asati amboona resitorendi ine mukurumbira wakashata kudaro.
  
  Mubhawa akauya ndokuisa napkin pabhawa. "Hello again," akadaro achipenya mumaziso. "Imwe round?"
  
  Mukomana akafanana nezuro manheru. Mai vaisada zvekuvarairwa. "Chengetedza. Ndichatora mvura yemubhodhoro netii. Haugone kupedza maminetsi matatu neni, shamwari."
  
  Asina hanya nekutarisa kwemubhawa, akaenderera mberi achiongorora mukova. Kuongorora vanhu vakawanda panguva imwe chete kwakanga kusati kwambomuomera. Vanhu zvisikwa zvetsika. Vanowanzogara mukati medenderedzwa ravo. Aya aive matsva aaifanira kugara achiongorora.
  
  Mai vakanwa tea yavo ndokutarisa. Paiva nemhepo inofadza uye kunhuhwirira kunonaka kwezvokudya zvinonaka. Pese paipfuura weta netireyi hombe yeovha yakazadzwa kusvika kumuromo nendiro huru nezvinwiwa, zvaimuomera kuchengeta pfungwa dzake dziri pamasuo. Kuseka kwakazara mumba.
  
  Awa yapera. Pakapera bhawa mudhara akagara ega akatsikitsira pasi achinwa pint yedoro. Kusurukirwa kwakamukomberedza semashanga, kunyevera munhu wose nezvengozi. Akanga ari ega chipukanana munzvimbo iyi yose. Kuseri kwake, sokunge kuti asimbise kukosha kwake, mumwe murume nomudzimai vokuBritain vakakumbira weta aipfuura kuti atore mufananidzo wavo vakagara pamwe chete, vakambundirana. Mai vakanzwa izwi rechirume raiva nemufaro richiti, "Tangoziva kuti tine pamuviri.
  
  Maziso ake haana kumbomira kudzungaira. Mubhawa akauya kwaari kakawanda, asi hapana chimwe chaakauya nacho. Imwe mhando yemutambo wenhabvu yakanga ichitambwa paTV.
  
  Mai vakanyatsobata bag. Payairatidza kuti iri panharembozha yake ndipo paakaona varume vatatu vakapfeka masutu matema vachipinda murestaurant. Vaimira seMarines muchechi. Hombe, mapendekete akafara. Tatoo dzepamutsipa. Misoro yakagerwa. Zviso zvakaoma, zvisinganyemwereri.
  
  Vanhu vaKovalenko vaive pano.
  
  Mai vakavatarisa vachiyemura hunyanzvi hwavo. Wese munhu aikwanisa, asi maligi akati wandei kumashure kwake. Akatora tii kekupedzisira, akatsimbirira chiso chaChika muhana make, ndokutsvedza kubva pachituru chebhawa. Nekunzwa kurerukirwa, akabva anyangira kuseri kwavo, akabata bhegi mutsoka dzake.
  
  Akamirira.
  
  Sechipiri gare gare, mumwe wavo akamuona. Kuvhunduka kwaiva pachiso chake kwaifadza. Vaiziva mbiri yake.
  
  "Hanzvadzi yangu iripi?"
  
  Zvakavatorera nguva kuti vadzoke hunhu hwavo hwakaoma. Mumwe akabvunza kuti: "Une mudziyo here?"
  
  Vakatozotaura nezwi riripamusoro kuti vanzwe mumwe nemumwe pamusoro peruzha rwevanhu vaisvika vachibuda vachinzi vatore matafura avo.
  
  "Hongu, ndinayo. Ndiratidze hanzvadzi yangu.
  
  Zvino mumwe wevakasungwa akamanikidza kunyemwerera. "Zvino izvi," akadaro achinyemwerera, "Ndinogona kuzviita."
  
  Ndichiedza kugara mumhomho, mumwe wemakororo aKovalenko akaraura rudzi rutsva iPhone ndokufonera nhamba. Mai akanzwa vamwe vaviri vakamutarisa vachitarisa, zvichida vachiona kuti manzwiro ake angave akaita sei.
  
  Dai vairwadzisa Chika aisava nehanya nechaunga.
  
  Nguva dzekunetsa dzapera. Mai vakaona musikana wechidiki akanaka achimhanya akananga kuratidziro hombe yemakeke echizi, akateverwa nekukurumidza uye nemufaro sevabereki vake. Kuti vaive pedyo sei nerufu uye nyonga nyonga, hapana chavaikwanisa kuziva, uye Mai vaive vasina chido chekuvaratidza.
  
  IPhone yakava nehupenyu nekurova. Akashingirira kuona kascreen kadiki. Zvakanga zvisingatarisirwi. Mushure memasekonzi mashoma, mufananidzo usina kujeka wakaungana kuratidza kuvharika kwechiso chehanzvadzi yake. Chica aive mupenyu uye achifema, asi airatidza kutya kubva munjere dzake.
  
  "Kana mumwe wenyu mabhata akamukuvadza ..."
  
  "Ramba wakatarisa."
  
  Mufananidzo wacho wakaramba uchinyangarika. Muviri wese waChica wakaonekwa, wakasungirirwa zvakasimba pacheya hombe yemuoki zvekuti aitotadza kufamba. Mai vakakwenya mazino. Kamera yakaramba ichifamba. Mushandisi akafamba achibva kuChica nepakati peimba huru, ine chiedza chakanaka. Vakambomira pafafitera ndokumuratidza maonerwo aiitwa panze. Akabva angoziva chimwe chezvivakwa zveMiami zvinonyanya kukosha, Miami Tower, nhurikidzwa ine nhurikidzwa nhatu inozivikanwa nekugara ichichinja ruvara kuratidza. Mushure memamwe masekondi mashoma, foni yakadzokera kumukoma wake, uye muridzi wacho akatanga kudududza zvakare kusvika pakupedzisira akamira.
  
  "Ari pamusuwo," Kovalenko, ainyanya kutaura nevanhu, akamuudza. "Mukatipa mudziyo wacho unobuda. Wobva waona kuti ndepapi chaipo."
  
  Mai vaidzidza zvavo iPhone. Kufona kwaifanira kunge kuri kuenderera mberi. Haana kufunga kuti kwaiva kurekodhwa. Kunze kwaizvozvo, akaona achibaya nhamba. Uye hanzvadzi yake yaive muMiami zvechokwadi.
  
  Zvechokwadi, vangadai vakamuuraya uye vakapukunyuka kunyange Mai asati akwanisa kutiza kubva kuKokoshnik.
  
  "Chishandiso, Miss Kitano." Inzwi regororo, kunyange zvazvo rakanga rakakasharara, rakanga rine rukudzo rukuru.
  
  Sezvazvinofanira kuva.
  
  Mai Kitano aive akangwara anoshanda, mumwe weakanakisa njere dzeJapan dzaifanira kupa. Akatozoshamisika kuti Kovalenko aida mudziyo uyu zvakadii. Zvaiva zvakaipa here sekuda kwaaida kuti sisi vake vadzoke?
  
  Iwe hautambe roulette nemhuri yako. Uchazvitora uye uchazviwana kunyange gare gare.
  
  Mai vakanhonga bhegi ravo. "Ndichakupa kana abuda padoor."
  
  Dai ari mumwe munhu, vangadai vakaedza kuibvisa. Vangadai vakamushungurudza zvishoma. Asi vaikoshesa hupenyu hwavo, matsotsi aya, uye vese vakagutsurira musoro sechinhu chimwe.
  
  Uyo aive ne iPhone akataura mumaikorofoni. "Zviite. Enda panze."
  
  Mai vakanyatsotarisa pikicha iya ichisvetuka-svetuka ichiita denderedzwa, ichikwevera kure kure nehanzvadzi yavo kusvikira pagonhi resimbi rakaputsika raona. Zvadaro, kunze kweimba yekuchengetera yakashata pane imwe nzvimbo inoda pendi uye mushandi wesimbi.
  
  Iyo kamera yakadzokera kumashure zvakanyanya. Nzvimbo dzekupaka dzemigwagwa nechikwangwani chikuru chichena chakanyorwa kuti "Garage" zvakabva zvaonekwa. Kutsvuka kwemotokari kwakapenya. Mai vakanzwa kusashivirira kwavo kwatanga kuvira, uye ipapo kamera yakaerekana yatarisa kumashure pachivakwa uye kurudyi kwegonhi kuratidza chiratidzo chekare chakasakara.
  
  Nhamba yechivako uyezve mazwi: Southeast 1st Street. Aiva nekero yake.
  
  Mai vakakanda kabhegi kavo ndokutiza segudo rava nenzara. Boka revanhu rakanyungudika pamberi pake. Angobuda panze, akamhanyira kuchikwiriso chaiva pedyo, akasvetukira pamusoro penjanji, ndokumhara netsoka ine chivimbo chinenge pakati nepakati. Akaridza mhere vanhu ndokusvetukira parutivi. Akanyahwaira achienda pasi ndokupinda munzira akananga kumota kwaakanopaka zvakanaka pana Grand Avenue.
  
  Yakabatidza kiyi yekubatidza. Ndakaisa giya remawoko mugear ndokudzvanya accelerator pasi. Akapisa rimwe rabha mumugwagwa weTigertail Avenue uye haana kuzeza kutora njodzi. Achitenderedza vhiri, akatendeudzira mativi matatu muzvina zvepfungwa dzake kune sat-nav, achinyora kero, hana ichirova.
  
  Mufambisi wengarava akamuunza kumaodzanyemba kwe27. Pamberi pake paiva nemugwagwa wakatwasuka wakananga kuchamhembe, achibva anyatsotsikitsira pacarpet. She was focused zvekuti haana kana kumbofunga kuti asvika pawarehouse aizoita sei. Mota yaive kumberi yaisamufarira. Akabudikira pamberi pake, mwenje wake wekumashure uchipenya. Mai vakarova fender yekumashure izvo zvakaita kuti mutyairi atadze kuzvidzora achibva apinza mota yake mumidhudhudhu yainge yakamira. Mabhasikoro, ngowani nezvidimbu zvesimbi zvaibhururuka kumativi ose.
  
  Mai vakadzora pfungwa dzavo. Pamberi pezvitoro nemotokari zvaipenya semadziro asina kujeka ekuona kwemugero. Vapfuuri vakamupopotera. Mutyairi webhasikoro akashamiswa nemafambiro aaiita zvekuti akadzedzereka ndokunowira parobhoti.
  
  Mufambisi akaenda kumabvazuva, akananga kuFlagler. Chiratidzo chakamuudza kuti aizosvika mumaminitsi mashanu. Musika wehove wainge wakaita mhute neruvara kuruboshwe. Achikasira kudhonza ndokuona chikwangwani chakanzi "SW1st Street".
  
  Masekonzi makumi mashanu gare gare, matauriro eIrish emufambisi akazivisa: wasvika kwauri kuenda.
  
  
  * * *
  
  
  Nanhasi Mai vaive vasina kutora matanho akasimba. Akarangarira kukiya motokari achibva asiya makiyi kuseri kwevhiri remberi kudivi revanhu. Akamhanya achiyambuka mugwagwa ndokuwana chikwangwani chaakanga aona nguva pfupi yapfuura pakamera yaizunguzika.
  
  Zvino akatura befu kuti azvisimbise pane zvaaizowana. Akavhara maziso ake, akabva adzikama, ndokudzikamisa kutya nehasha.
  
  Mubato wakatendeuka zvakasununguka. Akapinda pachikumbaridzo achibva angotsveta achienda kuruboshwe. Hapana chakachinja. Nzvimbo yacho yakanga yakaita mamita anenge makumi mashanu kubva pamusuo kusvikira kumadziro eshure uye yakaita mamita anenge makumi matatu paupamhi. Pakanga pasina midziyo ipapo. Hapana mifananidzo pamadziro. Hapana maketeni pamahwindo. Pamusoro pake paive nemarambi akati wandei aipenya, aipisa.
  
  Chica ainge achakasungirirwa pachair yaiva kuseri kwemba, maziso ake akati dhuu achiedza kufamba. Uye akanetseka, zvaive pachena, kuti ataure chimwe chinhu kuna Mai.
  
  Asi mumiriri wehungwaru wekuJapan aiziva zvekutarisa. Akaona hafu gumi nemaviri makamera ekuchengetedza ari munzvimbo yese uye akabva aziva kuti ndiani aiona.
  
  Kovalenko.
  
  Chaaisaziva ndechekuti sei? Anga achitarisira imwe mhando yeshoo here? Chero zvazvaive, aiziva zita raMambo Ropa. Zvaisazova kukurumidza kana nyore, izvo zvisina kufunga nezve bhomba rakavanzika kana gasi humburumbira.
  
  Gumbo rembwa kumucheto kwekamuri, pamberi chaipo pechigaro chehanzvadzi yake, pasina mubvunzo yakavanza kushamisika kana maviri.
  
  Mai vakaenderera mberi zvishoma nezvishoma, vakadekara kuti Chika achiri mupenyu, asi pasina fungidziro yekuti Kovalenko aida kuti izvi zvigare kwenguva yakareba sei.
  
  Semunhu aipindura kudaro, izwi rakadaidzira richibva pavatauri vakahwanda. "Mai Kitano! Mukurumbira wako hauenzaniswi." Aiva Kovalenko. "Regai tione kana zvakakodzera."
  
  Zviumbwa zvina zvakatsvedza kubva kuseri kwegumbo rembwa bofu. Mai akatarisa kwekanguva achitadza kana kudavira, asi akabva amanikidzwa kumira sezvo mhondi dzekutanga dzakamhanyira kwaari.
  
  Akabva amhanya mhanya achigadzirira kambo kanobhururuka kusvika Mai vangotsvedza padivi ndokuita manyemwe. Murwi wekutanga akawira pasi, akavhunduka. Kuseka kwaMambo Ropa kwakabva kune vatauri.
  
  Zvino murwi wechipiri akamurwisa, asingamupi mukana wokupedza wokutanga. Murume wacho akatenderedza chakram-mhete yesimbi ine reza-pamuromo wemunwe wake ndokunyemwerera sezvaaiswedera pedyo.
  
  Mai vakambonyarara. Murume uyu aive shasha. Zvinouraya. Kugona kushandisa chombo chine ngozi zvakadaro pasina kugadzikana kwakataura nezvemakore ekudzidzira kwakaoma. Aigona kukanda chakram nekupuruzira kweruoko rwake. Akakurumidza kugadzirisa matambudziko.
  
  Akamhanya akananga kwaari, achivhara nhare yake. Paakaona ruoko rwake ruchizununguka, akanyura mukati memutsetse, achitsvedza pasi pearc yechombo, achikanda musoro wake kumashure sezvaaigona sezvo mashizha akaipa akachekwa nemhepo pamusoro pake.
  
  Mhaka yebvudzi rake yakawira pasi.
  
  Mai vakambotanga varova shasha vachirova mabvi nesimba ravo rose. Zvino yakanga isati yava nguva yokutora vasungwa. Nekugwinha gwinha kwaakanzwa nekunzwa, mabvi emurume akabhenda. Mhere mhere yake yakatangira kuwira pasi.
  
  Makore mazhinji ekudzidziswa akarasika pakarepo.
  
  Maziso omurume uyu airatidza zvakawanda kupfuura kurwadziwa kwake. Mai vakambofunga kuti ko Kovalenko angave apindwa nei, asi pakabva papinda murwi wechitatu muhondo akanzwa wekutanga kutosimuka.
  
  Wechitatu akanga ari murume mukuru. Akatsikitsira pasi akananga kwaaiva sebere hombe riri kunyangira nyama yaro, tsoka dzakabereka dzichirovera kongiri. Mambo weRopa akamukurudzira nenhevedzano yekugunun'una ndokubva aputika nekuseka, maniac muchinhu chake.
  
  Mai vakamutarisa mumaziso chaimo. "Haufanire kuita izvi. Tave pedyo nekutora Kovalenko. Uye kusunungurwa kwevakatapwa. "
  
  Murume akambozengurira. Kovalenko akafemera pamusoro. "Unondidederesa Mai Kitano, kudedera nekutya. Kwemakore makumi maviri ndaingova ngano, uye zvino ndiri kutyora kunyarara kwangu pachangu. How could you..." Akambonyarara. "Pane mumwe munhu akaita sewe akambondienzana neni here?"
  
  Mai vakaramba vakatarisa mumaziso emurwi mukuru. Akanzwa kuti ari shure kwake akamirawo, sokunge akanga akamirira muuyo werwisano yendangariro.
  
  "Kurwa!" Mambo Ropa vakaerekana vodaidzira. "Irwa, kana kuti ndichaita kuti vadiwa vako vabviswe ganda vari vapenyu uye vadyiswe kumashaki!"
  
  Kutyisidzira kwacho kwaiva kwechokwadi. Kana Mai vaizviona. Murume mukuru akabva aita zvekumhanya achiuya kwaaiva akatambanudza maoko. May akafungazve zano rake. Rova uye mhanya, rova nekukurumidza uye nekupwanya zvine simba, uye wobva wabuda munzira. Kana zvichiita, shandisa saizi yake kumurwisa. Mai akamubvumira kuti aswedere pedyo naye achiziva kuti aizotarisira kunzvenga kubva kwaari. Paakasvika paari akabata mutumbi wake, akanga ari pedyo naye ndokumonerera makumbo ake.
  
  Mutsindo waairova pasi wakabva watoshaya kana kuseka kwaMambo Ropa.
  
  Murwi wekutanga akabva amurova zvine simba achinangidzira kumusana kwake, achirova zvairwadza Mai Mai vasati vamonyorora vachiumburuka vachiuya kuseri kwemurume ainge adonhera pasi ndokuzvipa nzvimbo.
  
  Zvino Mambo Ropa vakaridza mhere. "Dimbura musoro wehanzvadzi yake unopenga!"
  
  Zvino murume wechina akaoneka, akabata munondo weSamurai. Akafamba akananga kwaChika kwasara nhanho nhanhatu kuti apedze hupenyu hwake.
  
  Uye Mai Kitano vaiziva kuti yakanga yava nguva yekutamba yakanakisa yehupenyu hwavo. Kudzidziswa kwake kwese, ruzivo rwake rwese zvakasangana mukuyedza kwekupedzisira kuponesa hanzvadzi yake - nyaya yehupenyu nerufu.
  
  Masekonzi gumi enyasha dzinouraya uye runako kana hupenyu hwese hwekuzvidemba.
  
  Mai vakasvetukira kumusana kwemurume mukuru, vachimushandisa sechitubu chekukanda pfuti kumurwi wekutanga. Haana kumbonzwa kuvhunduka sezvo gumbo guru raMay rakavhuna mapfupa akati wandei kumeso kwake, asi akapunzika seafa. Mai akabva angodzora musoro ndokuumburuka, achimhara kumusana, asi kusvetuka kwaakaita kwakamuendesa kure nepasi pekongiri nenguva shoma.
  
  Akasvikomhara kure nehanzvadzi yake nemurume aive nebakatwa.
  
  Asi padyo nechakran.
  
  Mukumbomira kwemillisecond, akatarisisa hunhu hwake, akanyaradza mweya wake, ndokutendeuka, achiburitsa chombo chinouraya. Akafamba nemumhepo, blade yake inouraya ichipenya, yatotsvuka neropa raMay.
  
  Chakran yakarova muhuro wemunondo, ichidedera. Murume akadonha pasina inzwi, pasina kana chaanzwa. Akanga asati anzwisisa kuti chii chaimurova. Munondo wakarovera pasi.
  
  Murume mukuru ndiye ega murwi aikwanisa kuzvishingisa paari zvino, asi gumbo rake rakaramba rakati nyangarara achiedza kumira. Pamwe akakuvara tsinga imwe chete kana maviri. Misodzi yeshungu nekushaya zvekuita yakayerera, kwete kwaari, asi kune vaaida. Mai vakadzvokora Chika ndokuzvimanikidza kumhanyira kwasisi vake.
  
  Akashandisa bakatwa kucheka tambo, achigeda-geda mazino ake achiona maoko epepuru uye mavanga ane ropa anokonzerwa nekurwisana kunogara kuchiitika. Akazopedzisira aburitsa muromo wehanzvadzi yake.
  
  "Enda wakaneta. ndichakutakurai.
  
  Mambo Ropa akabva amira kuseka. "Muregei!" Akadanidzira murwi mukuru. "Zviite. Kana kuti ndichauraya mukadzi wako nemaoko angu.
  
  Murume mukuru akaridza mhere, achiedza kukambaira achiuya kwaari akatambanudza maoko ake. Mai vakamira pedyo naye. "Hande nesu," akadaro. "Tobatana nesu. Tibatsirei tiparadze chikara ichi."
  
  Kwekanguva, chiso chemurume wacho chakapenya netariro. Akabwaira ndokutarisa sekunge kuremerwa kwenyika kwabviswa pamafudzi ake.
  
  "Iwe enda navo, uye achafa," Mambo weRopa akadaro.
  
  Mai vakadzungudza musoro. "Achakafa murume. Kutsiva kwauchawana chete kunditevera."
  
  Meso emurume akanga achikumbira. Kwekanguva, Mai vakafunga kuti vaizozvibudisa naye, asi makore okusava nechokwadi akadzoka uye maziso ake akadonha.
  
  "Handikwanise. Achiri mupenyu. Ini handikwanise".
  
  Mai vakafuratira ndokumusiya akarara kudaro. Aiva nehondo dzake pachake dzokurwa.
  
  Mambo weRopa akamutumira pfuti yekuparadzana. "Tiza Mai Kitano. Hondo yangu yava kuda kuziviswa. Uye magedhi akandimirira."
  
  
  CHITSAUKO CHECHIpfumbamwe
  
  
  Maoko aMambo Ropa akamhanya akananga kubanga rake. Chombo chakatanga kunamira patafura yaive pamberi pake. Akaiswededza pedyo nemeso ake, achiongorora badza rakanga rakazara ropa. Akapedza hupenyu hungani nebanga iri?
  
  Rimwe panguva, rimwe zuva rimwe nerimwe, kwemakore makumi maviri nemashanu. Dai wango.
  
  Kana chete kuchengeta ngano, rukudzo uye kutya kutsva.
  
  "Mudzivisi akakodzera kudaro," akadaro mumwoyo make. "Zvinonyadzisa kuti handina nguva yekuzviedza zvakare." Akasimuka, achikwenya banga zvishoma nezvishoma, blade yaro yairatidza chiedza paaifamba.
  
  "Asi nguva yangu yekuita yave pedyo kusvika."
  
  Akanomira pakatarisana netafura, pakanga pakasungirirwa mumwe mukadzi ane bvudzi dema pacheya. Ainge atotadza kugadzikana. Aisemeswa kumutarisa maziso akatsvuka, muviri waidedera uye miromo ichidedera.
  
  Mambo Ropa vakakwenya musoro. "Usanetseke. Ikozvino ndine mudziyo wangu wekutanga, kunyangwe ndakapotsa Kitano. Murume wako anofanira kuendesa mudziyo wechipiri izvozvi. Kana rikapfuura, muchaenda makasununguka.
  
  "Sei-tingavimba nemi sei?"
  
  "Ndiri munhu anoremekedzwa. Uku ndiko kurarama kwandakaita hudiki hwangu. Uye kana rukudzo rwaizobvunzurudzwa..." Akamuratidza badza rine mavara. "Kwaigara kune ropa rakawanda."
  
  Kapini kasinganzwisisike kakabva pacomputer yake. Akafamba ndokubaya mabhatani mashoma. Chiso chemukuru wake wekuWashington, DC chakaoneka.
  
  "Tave pachinzvimbo changamire. Chinangwa chinenge chagadzirira mumaminitsi gumi. "
  
  "Chishandiso ichi ndicho chinonyanya kukosha. Pamusoro pezvimwe zvese. Rangarira izvi".
  
  "Changamire". Chiso chakadzokera kumashure kuratidza maonero akakwirira. Vakatarisa pasi paimiswa motokari, marara akazara uye anenge asiyiwa. Mufananidzo wegorosi wairatidza tramp ichifamba-famba pamusoro pechidzitiro uye Nissan yebhuruu ichityaira nepamagedhi otomatiki.
  
  "Siyana nebobo iro. Anogona kunge ari Mupurisa."
  
  "Takamuongorora changamire. Anongova tramp chete."
  
  Mambo Ropa akanzwa hasha dzichiwedzera mukati make zvishoma nezvishoma. "Musiyane naye. Ndibvunzezve uye ndichaviga mhuri yako iri vapenyu.
  
  Murume uyu aingomushandira. Asi murume uyu aiziva zvaigona kuitwa naDmitry Kovalenko. Pasina rimwe shoko, akatora chinangwa ndokupfura murume akanga asina pekugara mumusoro. Mambo weRopa akanyemwerera achiona nzvimbo ine rima ichitanga kupararira munzvimbo yaive nekongiri.
  
  "Maminetsi mashanu asara kusvika chiratidzo."
  
  Mambo Ropa vakatarisa mukadzi uya. Akanga ari muenzi wake kwemwedzi yakati wandei. Mudzimai weSecretary of Defense waive mubairo mudiki. Jonathan Gates aizobhadhara zvakanyanya nekuda kwekuchengeteka kwake.
  
  "Changamire, Gates adarika nguva yake yenguva."
  
  Mune mamwe mamiriro ezvinhu, Mambo weRopa angadai akashandisa banga rake zvino. Hapana kumbomira. Asi chigadziro chechipiri chakanga chakakosha kuzvirongwa zvake, kunyange zvazvo zvisingakoshi. Akatora nharembozha yaive pedyo necomputer achibva abaya nhamba.
  
  Ndakaiteerera ichirira. "Murume wako haaite seane hanya nekuchengetedzeka kwako, Mai Gates." Mambo weRopa akapeta miromo yake kuita chimwe chinhu senyemwerero. "Kana kuti akatokutsiva, hmm? Vezvematongerwo enyika vekuAmerica ava..."
  
  Pakabva paita kakudzvanya, izwi rekutya rakazopindura. "Ehe?"
  
  "Ndinovimba uri padhuze uye une mudziyo wacho shamwari. Otherwise..."
  
  Minister of Defence vakanzwa kudzvinyirirwa. "United States haipfugamiri vadzvinyiriri," akadaro, uye zviri pachena kuti mashoko iwayo akamutorera mwoyo wake uye mweya wake. "Zvauri kuda hazviitwe."
  
  Mambo weRopa akafunga nezveMagedhi eGehena uye zvaive mberi kwawo. "Chinzwa kuti mukadzi wako anofa neshungu, Gates. Handidi imwe mudziyo wekwandiri kuenda."
  
  Kuita chokwadi chekuti chiteshi chakaramba chakavhurika, Mambo weRopa akasimudza banga rake ndokutanga kuzadzisa fungidziro yake yese yemhondi.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI
  
  
  Hayden Jay akabva pacomputer yake pakabva parira nharembozha yake. Ben naKarin vakanga vakabatikana mukumutsa nzendo dzomugungwa dzaKaputeni Cook, uye zvikurukuru idzo dzaiitira hanya Zvitsuwa zveHawaii. Cook, kunyange zvazvo achizivikanwa zvikuru somuongorori ane mukurumbira, akanga ari murume ane matarenda akawanda, zvaiita. Aivawo mutyairi wezvikepe ane mukurumbira uye shasha yokudhirowa kwemepu. Murume akaronga zvinhu zvose, akarekodha nyika kubva kuNew Zealand kuenda kuHawaii uye aizivikanwa zvikuru kuti ndiye akatanga kumhara muHawaii, nzvimbo yaakatumidza kuti Sandwich Islands. Chifananidzo ichi chichiri mudhorobha reWaimea, Kauai, sechiratidzo chenzvimbo yaakatanga kusangana nayo muna 1778.
  
  Hayden akadududza paakaona kuti munhu aive afona aive shefu wake, Jonathan Gates.
  
  "Hongu changamire?"
  
  Kufema kwepakati chete ndiko kwainzwika kubva kune rumwe rutivi. Akaenda kuhwindo. "Urikunzwa here? Sir?"
  
  Havana kuzotaura kubva paakamutsiura nemuromo. Hayden akanzwa kusava nechokwadi.
  
  Izwi raGates rakazonzwika. "Vakamuuraya. Mapenzi aya akamuuraya."
  
  Hayden akadongorera nepafafitera hapana chaaiona. "Vakaita sei?"
  
  Kumashure kwake, Ben naKarin vakacheuka vachitya nenzwi rake.
  
  "Vakatora mudzimai wangu, Hayden. Mwedzi yapfuura. Uye nezuro manheru vakamuuraya. Nekuti handisi kutora maodha avo."
  
  "Aihwa. Haikwanisi-"
  
  "Ehe". Inzwi raGates rakatsemuka sezvo kumhanya kwake kwewhiskey-kwakapisa adrenaline kwakatanga kuparara. "Hazvinei newe Jay mudzimai wangu. Ndagara ndiri munhu anoda nyika yake, saka Mutungamiriri wenyika vakazviziva mukati memaawa ekupambwa kwake. I"m staying..." Akambonyarara. "Patriot".
  
  Hayden aishaya chekutaura. "Why tell me now?"
  
  "Kutsanangura matanho angu anotevera."
  
  "Aihwa!" Hayden akazhambatata achirovera pafafitera nekutya kwakaerekana. "Haugone kuita izvi! Ndapota!"
  
  "Relax. Handina pfungwa dzekuzviuraya ini. Chekutanga ndichabatsira kutsiva Sarah. Ironic, handizvo here?
  
  "Chii?"
  
  "Iye zvino ndoziva kuti Matt Drake anonzwa sei."
  
  Hayden akavhara maziso ake, asi misodzi yakaramba ichingoyerera. Chiyeuchidzo chaKennedy chakanga chatonyangarika kubva munyika, mwoyo, wakambozara nemoto, zvino wakashandurwa kuva usiku husingagumi.
  
  "Why tell me now?" Hayden akazodzokorora.
  
  "Kuzvitsanangura." Gates akambomira, ndokuzoti, "Ed Boudreau ane kahanzvadzi. Ndiri kukutumira ruzivo. Zviite-"
  
  Hayden akarohwa nehana zvekuti akabva adimburira secretary asati aenderera mberi. "Une chokwadi here?"
  
  "Ita zvese zvaunogona kuti upedze mwana wemudhara uyu."
  
  Mutsetse wakabva wapera. Hayden akanzwa email ichirira mufoni make. Pasina kumira, akatendeuka zvine simba ndokubuda mukamuri, achifuratira kushushikana kwaBen Blake nehanzvadzi yake. Akafamba achienda kukabhati diki yaKinimaki ndokumuwana achigadzira huku nesoso yechorizo.
  
  "Alicia aripi?"
  
  "Nezuro pass yake yakakanzurwa." Mashoko emuHawaii mukuru akamonyaniswa.
  
  Hayden akaswedera pedyo. "Usaite benzi. Tose tinoziva kuti haadi kupasa. Saka Alicia aripi?"
  
  Maziso aKinimaki akawedzera kudzvokora, achitarisa mahwendefa. "Hmm, imwe miniti. Ndichamuwana. Aiwa, anonyanyonzwisisa pane izvozvo. Ndicha-"
  
  "Ingomufonera." Hayden paakangotaura mashoko iwayo dumbu rakabva rabatirana, rima rikabva raputira mweya wake. "Muudze kuti abate Drake. Akawana zvaakakumbira. Tichakuvadza munhu asina mhosva kuti awane ruzivo."
  
  "Hanzvadzi Boudreau?" Kinimaka yairatidza kupinza kudarika mazuva ese. "Ainaye zvechokwadi here? Uye Gates akasaina?
  
  "Iwe waizodarowo," Hayden akapukuta maziso ake akaoma, "kana mumwe munhu akangotambudza ndokuuraya mudzimai wako."
  
  Kinimaka akanyarara achigaya izvi. "Uye izvi zvinobvumira CIA kuita zvimwechete kune mugari weAmerica?"
  
  "Ndizvo izvozvi," Hayden akadaro. "Tiri kuhondo."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEMWE
  
  
  Matt Drake akatanga nezvinhu zvinodhura. Bhodhoro raJohnnie Walker Black rakanga richikoka uye raisaita serakashama.
  
  Zvichida chimwe chinhu chiri nani chingakurumidza kubvisa ndangariro yechiso chake? Panguva ino, muhope dzake, achamuponesa here sezvaaigara achivimbisa?
  
  Kutsvaga kwakaenderera mberi.
  
  Whisky yakatsva. Akabva angopedza girazi riya. Akarizadza zvakare. Ainetseka kuti aise pfungwa dzake. Akanga ari munhu aibatsira vamwe, akawana chivimbo chavo, akamira kuti ave anoremekedzwa uye asingamboodzi munhu.
  
  Asi akakundikana Kennedy Moore. Uye izvi zvisati zvaitika, akakundikana Alison. Uye akakundikana mwana wavo akanga asati aberekwa, mucheche akafa asati atombowana mukana wokurarama.
  
  Johnnie Walker, semamwe mabhodhoro ese aakamboedza, akaita kuti kupererwa kwake kuwedzere. Aiziva kuti izvi zvaizoitika. Aida kuti zvirwadze. Aida kuti icheke chidimbu cheshungu kubva pamweya wake.
  
  Kurwadziwa kwaiva kupfidza kwake.
  
  Akadongorera nepafafitera. Yakatarisa kumashure, isina chinhu, isingaone uye isina manzwiro - yakasvibiswa dema, saiye. Zvigadziriso kubva munaMay naAlicia zvakawedzera kushomeka. Nhare dzeshamwari dzake dzeSAS dzakaramba dzichisvika nenguva.
  
  Mambo weRopa akauraya vabereki vaBen mazuva mashoma apfuura. Vakanga vakachengeteka. Havana kumboziva nezvenjodzi iyi, uye Ben haazomboziva kuti vaive pedyo sei nekuva vanyajambwa veRopa King's vendetta.
  
  Uye vamiririri veCIA vairinda maBlakes vaisazivawo. Iyo SAS yaisada kuzivikanwa kana kubhabhadzira kumusana. Vakangopedza basa ndokupfuurira kune raitevera.
  
  Karwiyo kaityisa kakatanga kurira. Rwiyo rwacho rwaifamba serwakanaka - 'My Immortal' naEvanescence - uye rwakamuyeuchidza nezvezvese zvaakanga arasikirwa nazvo.
  
  Iyi yaive ringtone yake. Akabata-bata-bata-bata machira zvishomanene, asi akazopinda parunhare.
  
  "Ehe?"
  
  "Uyu ndiHayden, Matt."
  
  Akasvikogara zvishoma. Hayden aiziva nezve zviito zvake zvenguva pfupi yapfuura asi akasarudza kuzvisiya. Alicia ndiye aive mubatsiri wavo. "Chii chaitika? Ben-?" Haana kana kukwanisa kutaura mashoko iwayo.
  
  "Akanaka. Tiri zvakanaka. Asi pane zvakaitika."
  
  "Wawana Kovalenko?" Kusashivirira kwakacheka nemumhute wedoro sechiedza chinopenya.
  
  "Aiwa kwete iyezvino. Asi Ed Boudreaux ane hanzvadzi. Uye takawana mvumo yekumuunza kuno."
  
  Drake akagara pasi, akanganwa nezve whisky. Ruvengo nemoto wehero zvakapisa mavanga maviri mumwoyo make. "Ndinoziva chaizvo zvekuita."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEMBIRI
  
  
  Hayden akazvishingisa kuti aone zvaizouya. Basa rake rose reCIA rakanga risina kumugadzirira mamiriro ezvinhu aya. Mudzimai waMinister of Defense akaurayiwa. Rimwe gandanga renyika dzakawanda rakabata hama dzisingazivikanwe dzevanhu vane simba.
  
  Ko Hurumende yaiziva here zvitupa zvevanhu vese vaibatanidzwa? Never. Asi iwe unogona kunge uine chokwadi chekuti vaiziva zvakawanda kupfuura zvavaimboita.
  
  Zvaiita sezviri nyore paakatanga kunyoresa. Zvichida zvinhu zvakanga zviri nyore kare ikako, pamberi paSeptember 11. Zvichida mumazuva ababa vake, James Jay, mumiririri ane mukurumbira waaishuvira kutevedzera, zvinhu zvakanga zvitema uye zvichena.
  
  Uye asina tsitsi.
  
  Yakanga yakapinza. Hondo yekurwisa Mambo weRopa yakarwiwa pamatanho mazhinji, asi yake inogona kuramba ichinyanya kutyisa uye yakabudirira zvakadaro.
  
  Hunhu hwakasiyana-siyana hwevanhu vaiva kudivi rake hwakamupa mukana. Gates akatanga aona izvi. Ndosaka akavabvumira kuti vaite ongororo yavo vega pamusoro pezvakavanzika zvakatenderedza Bermuda Triangle. Gates aive akangwara kupfuura zvaaifunga kuti aive. Akabva angoona mukana wakapihwa vanhu vakasiyana vakaita saMat Drake, Ben Blake, May Kitano naAlicia Miles. Akaona kugona kwechikwata chake. Akavaunganidza vose.
  
  Brilliant.
  
  Chikwata chemangwana?
  
  Zvino murume akanga arasikirwa nezvose aida kuti pave nokururamisira kumurume akanga auraya mudzimai wake zvine utsinye.
  
  Hayden akasvika pachitokisi chaBoudreaux. Laconic mercenary neusimbe akamutarisa pamusoro pemaoko ake akapeta.
  
  "Ndingakubatsira here, Agent Jay?"
  
  Hayden angadai asina kumbozviregerera dai akanga asina kuedza zvakare. "Tiudze kwaanogara Kovalenko, Boudreau. Ingozvipa zvese zvichapera." Akatambanudza maoko ake. "Ndiri kureva, hazvisi sekunge ane shit nezvako."
  
  "Pamwe anoziva." Boudreau akatendeutsa muviri wake ndokutsvedza kubva pamubhedha. "Pamwe haazive. Pamwe kuchiri kunonoka kutaura, huh?"
  
  "Zvirongwa zvake ndezvipi? Chii chinonzi Gedhi reGehena?
  
  "Dai ndakaziva ..." Chiso chaBoudreaux chakaratidza kunyemwerera kweshaki yemabiko.
  
  "Unodaro chaizvo." Hayden akaramba ari nyaya-ye-chokwadi. "Ndiri kukupa mukana uyu wekupedzisira."
  
  "Last chance? Uchandipfura here? Iyo CIA yakazoziva here kuti ndezvipi zvivi zvakasviba zvavanofanira kuita kuti varambe vari mumutambo?"
  
  Hayden akakwenya musoro. "Pane nguva nenzvimbo yeizvi."
  
  "Zvirokwazvo. Ndinogona kudoma nzvimbo dzakati wandei." Boudreau akamuseka, kupenga kuchipenya nemupfapfaidza wemate. "Hapana chaungaite kwandiri, Agent Jay, chingaite kuti nditengese munhu ane simba saMambo weRopa."
  
  "Zvakanaka..." Hayden akazvimanikidza kunyemwerera. "Ndizvo zvaita kuti tifunge, Ed." Akawedzera kufara kuzwi rake. "Hauna chinhu pano murume. Hapana. Uye zvakadaro haungateuri. Iwe unogara ipapo, uchiparara, uchigamuchira mhedziso nemufaro. Kunge bastard yakakwana. Semunhu akarasika. Kufanana nechidimbu cheSouthern crap. " Hayden akapa zvese zvake.
  
  Muromo waBoudreaux wakagadzira mutsara wakachena.
  
  "Uri murume akakanda mapfumo pasi. Quirk. Chibayiro. Haana simba."
  
  Boudreau akaswedera kwaari.
  
  Hayden akatsikitsira chiso chake kumabhawa, achimutsvinyira. "Anopenga flaccid dick."
  
  Boudreau akakanda chibhakera, asi Hayden akadzokera nekukurumidza, achiri kuzvimanikidza kunyemwerera. Kurira kwechibhakera kurova simbi kwaiita sembama yanyorova kumeso.
  
  "Saka takashamisika. Chii chinoita kuti murume akaita sewe musoja ave nhengo isina simba?"
  
  Zvino Boudreau akamutarisa nemaziso ainzwisisa zvishoma nezvishoma.
  
  "Ndizvo zvose". Hayden akamutevedzera. "Wasvikako, handiti? Anonzi Maria, handiti?"
  
  Boudreau akarova mbariro dzichivharika nehasha dzaisataurika.
  
  Yakanga yava nguva yaHayden yekusekerera. "Sezvandambotaura. Haana simba."
  
  Akabva afuratira. Mbeu dzakakushwa. Yaiva yekukurumidza uye hutsinye. Ed Boudreau angadai asina kumbotsemuka pasi pemamiriro akajairwa. Asi zvino...
  
  Kinimaka vakapeta Tv vakaisungirira pachair kuti mercenary aione. Kushushikana muzwi remurume uyu kwaingove pachena, kunyangwe akaedza kuvanza.
  
  "Makadii vanhu imi muri kuda kusimuka?"
  
  "Ramba wakatarisa, mwana wemucheche." Hayden akaita kuti inzwi rake riite seasina basa nazvo. Kinimaka akabatidza TV.
  
  Maziso aBoudreaux akawedzera. "Aiwa," akadaro chinyararire nemiromo bedzi. "Aiwa kwete".
  
  Hayden akasanganidzana maziso ake nekuseka chaiko. "Tiri kuhondo, Boudreaux. Hausati wada kutaura? Sarudza chinhu chinonetsa. "
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake akave nechokwadi chekuti kamera yaive munzvimbo yakachengeteka asati apinda mufuremu. Bharaki dema rakabva radonhedzwa kumeso zvakanyanya kupfuura camouflage, asi bulletproof vest raaive akapfeka nechombo chaaive akatakura chaive chanyatsobuda pachena.
  
  Maziso emusikana uyu aive madziva ekupererwa nekutya. Akanga asingazivi zvaainge aita. Handizivi kuti vaichidei. Aisaziva kuti mukoma wake aiitei.
  
  Maria Fedak akanga asina mhosva, Drake akafunga, kana munhu asina mhosva mazuva ano. Kubatwa netsaona, kubatwa nenhamo mumambure akapararira pasi rose, ayo akaridza muridzo nekuputika nerufu, kushaya mwoyo uye ruvengo.
  
  Drake akabva amira padivi pake, akabata banga muruoko rwake rwerudyi, mumwe wacho akazembera pfuti. Zvakanga zvisisina basa kwaari kuti akanga asina mhosva. Kwaiva kutsiva, kwete zvishoma. Hupenyu hwehupenyu hwese.
  
  Akamirira nemoyo murefu.
  
  
  * * *
  
  
  "Maria Fedak," Hayden akadaro. "Ihanzvadzi yako, yakaroorwa, VaBoudreau. Hanzvadzi yako, kukanganwa, VaManjere. Hanzvadzi yako iri kutya, VaMhondi. Haazivi kuti mukoma wake ndiani kana zvaanoita nguva nenguva. Asi anokuziva chaizvo. Anoziva hama ine rudo inomushanyira kamwe chete kana kuti kaviri pagore nenhau dzenhema nezvipo zvine mufungo kuvana vake. Ndiudze Ed, unoda kuti vakure vasina amai here?
  
  Maziso aBoudreaux aive akatsvuka. Kutya kwake asina kupfeka kwakasimba zvekuti Hayden akatomunzwira tsitsi. Asi zvino yakanga isiri nguva yacho. Hanzvadzi yake yainge yave parumananzombe. Ndosaka vakasarudza Matt Drake, mumwe, kuti atore.
  
  "Maria". Shoko rakabuda maari, richinzwisa tsitsi nekupererwa.
  
  
  * * *
  
  
  Drake aisakwanisa kuona musikana aitya. Akaona Kennedy akafa mumaoko ake. Akaona maoko aBen aine ropa. Akaona chiso chaHarrison chine mhosva.
  
  Asi kupfuura zvose akaona Kovalenko. Mambo weRopa, shasha, murume asina chinhu uye asina kana kunzwa zvekuti angangove chitunha chakamutswazve. Zombie. Akaona chiso chemurume uye akada kutsikisa hupenyu mune zvese zvakamukomberedza.
  
  Maoko ake akatambanudza ruoko kumusikana ndokuvhara pahuro.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akabwaira pamonitor. Drake aimhanyisa zvinhu. Boudreau haana kumbowana nguva yekurega. Kinimaka akaenda kwaari, aigara ari murevereri ane mutsa, asi Alicia Miles akamudzosera kumashure.
  
  "Hazvina kudaro, murume mukuru. Rega vadiki ava vadikitira. Havana chinhu pamaoko avo kunze kwerufu.
  
  Hayden akazvimanikidza kunyomba Boudreaux nzira yaakamurangarira nayo achimutsvinyira paakaraira kuti varume vake vaurawe.
  
  "Uri kuzoridza mhere here Ed, kana kuti unoda kuziva kuti vanogadzira sei sushi kuUK?"
  
  Boudreaux akamutarisa neziso remhondi. Mate matete aiyerera kubva pakona yemuromo wake. Hasha dzake dzakange dzave kumukurira, sezvadzaiita paakanzwa mhondi yava pedyo. Hayden aisada kuti azvivhare kwaari.
  
  Alicia aive atove pedyo nemabhawa. "Ndiwe wakarayira kuurayiwa kwemukomana wangu. Unofanira kufara kuti ndiDrake ari kuita dicing kwete ini. Ndingadai ndaita kuti hure iri ritambure zvakapetwa kaviri."
  
  Boudreau akatarisa kubva kune imwe kuenda kune imwe. "Mese mese munyatsoona kuti handimbobude muno. Ndinopika ndichakugurai mose muri vaviri.
  
  "Chengetedza." Hayden akatarisa Drake achidzvinya mutsipa waMaria Fedak. "Haana nguva yakawanda."
  
  Boudreau aive murume akaoma uye chiso chake chakavharika. "CIA haizokuvadza hanzvadzi yangu. Iye mugari weUnited States. "
  
  Zvino Hayden akatenda zvechokwadi kuti mupengo haana kuzviwana. "Nditeerere, iwe mwana wemupengo," akadaro achizevezera. "Tiri kuhondo. Mambo weRopa akauraya maAmerica pavhu reAmerica. Akapamba gumi nevaviri. Makumi. Anoda kubata nyika ino kuti adzikinure. Haana kana basa newe kana hanzvadzi yako iri kunhuwa!"
  
  Alicia akazevezera chimwe chinhu munzeve dzake. Hayden akanzwa mirayiridzo. Kinimaka akaita zvimwe chetezvo.
  
  Ndizvo zvinoitawo Drake.
  
  Akaregedzera mutsipa wemukadzi uya ndokuburitsa pfuti mudura mayo.
  
  Hayden akarumanisa mazino ake zvekuti tsinga dzedehenya rake dzakaridza mhere. Ura hwake hwakada kuita kuti achemedze achimuudza kuti amire. Kutarisa kwake kwakadzima kwesekondi, asi kudzidziswa kwake kwakabva kwapinda, kumuudza kuti uyu ndiwo waive mukana wepamusoro wavakawana wekuronda Kovalenko.
  
  Hupenyu humwe kuponesa mazana kana kupfuura.
  
  Boudreau akacherekedza kutamba kwemanzwiro pachiso chake uye akaerekana azviwana ave kumabhawa, akagutsikana, achitambanudza ruoko rwake nekugomera.
  
  "Usadaro. Usade kuita izvi kumunin"ina wangu!"
  
  Chiso chaHayden chaive chifukidzo chedombo. "Mukana wekupedzisira, mhondi."
  
  "Mambo Weropa chipoko. Kune zvese zvandinoziva, inogona kunge iri herring tsvuku. Anoda zvinhu zvakadai. "
  
  "Kunzwisisa. Tiedze."
  
  Asi Boudreau anga ari mercenary kwenguva yakareba, mhondi kwenguva yakareba. Uye kuvenga kwake vane masimba kwakapofumadza kutonga kwake. "Enda kugehena, hure."
  
  Mwoyo waHayden wakanyura, asi akabata maikorofoni paruoko rwake. "Mupfure."
  
  Drake akasimudza pfuti ndokuitsimbirira mumusoro. Chigunwe chake chakadzvanya chibatiso.
  
  Boudreaux akadzvova nekutya. "Aihwa! Mambo ane ropa mu-"
  
  Drake akarega kurira kunotyisa kwepfuti kuchidzikamisa mamwe manzwi ese. Akatarisa ropa richipfachuka nedivi remusoro waMaria Fedak.
  
  "North Oahu!" Boudreaux apedza. "Dzimba rake guru ririko..." Mashoko ake akapera paakanyura pasi, achiona hanzvadzi yake yakanga yafa ichidonhera pachigaro uye yakatarira kumadziro kwakanga kwatsvuka ropa shure kwake. Akatarisa achivhunduka apo munhu akapfeka balaclava achisvika pascreen kusvika azara. Akabva abvisa mask yake.
  
  Chiso chaMat Drake chaitonhora, kure, chiso chemuurayi aida basa rake.
  
  Hayden akadedera.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NETATU
  
  
  Matt Drake akabuda mutekisi ndokuvhara maziso ake kuti adzidze chivakwa chirefu chaive pamberi pake. Grey uye nondescript, yaive chivharo chakakwana cheCIA yekuvharisa mashandiro. Vamiririri vemunharaunda vaifanira kupinda mugaraji repasi pevhu, vachipfuura nepakati pematanho akawanda ekuchengetedza. Vamwe vose, vangava vamiririri kana kuti vanhuwo zvavo, vakapinda napasuo repamberi, vachizviratidzira vamene namaune sevavariro iri nyore.
  
  Akafemereka, akada kupengenuka kekutanga mukati menguva yakareba sezvaaigona kurangarira, ndokusunda kuvhura gonhi remunhu mumwe chete raitenderera. At least kuiswa uku kwaiita kunge kwaitora kuchengetedzwa kwayo. Mberi kwake kwaive netafura yakareruka, paigara varume vanosvika hafu vakatsvinda. Hapana mubvunzo kuti vamwe vakawanda vakanga vachiona.
  
  Akafamba nepafloor yakakwenenzverwa. "Hayden Jay akamirira kusangana neni."
  
  "Zita rako ndiani?"
  
  "Drake."
  
  "Matt Drake?" Murindi wacho aiita kunge stoic zvishoma.
  
  "Zvirokwazvo".
  
  Murume wacho akamupa chitarisiko chaigona kushandiswa nomunhu kana achiona munhu ane mukurumbira kana musungwa. Akabva afona. Chechipiri gare gare, akaperekedza Drake kumukwidza wakangwara. Akapinza kiyi achibva abaya bhatani.
  
  Drake akanzwa lift yobhururuka ichienda kumusoro, kunge iri pamukushi wemhepo. Akasarudza kusafunga zvakawanda pamusoro pezvaizoitika, akarega zviitiko zvichizvitarisira. Pakavhurwa gonhi akabva atarisana nemukoto.
  
  Pakupera kwecorridor pakamira dare richimukwazisa.
  
  Ben Blake nehanzvadzi yake Karin. Hayden. Kinimaka. Alicia Miles akamira kumwe kumashure. Haana kuona May, asi zvakare haana kunyatsozvitarisira.
  
  Chiitiko chacho chakanga chisina kunaka. Izvi zvaifanira kusanganisira Kennedy. Zvese zvaiita sezvisinganzwisisiki pasina iye. Akabuda muelevator ndokuedza kurangarira kuti pamwe vainzwa saizvozvo. Asi vairara pamubhedha manheru ega ega, vachimutarisa nemaziso, vachishaya kuti sei Drake akanga asipo kuti amuponese?
  
  Ben akabva amira pamberi pake uye Drake, asina chaakataura, akadhonza mukomana wechidiki mumaoko ake. Karin akanyemwerera nenyadzi pabendekete remukoma wake uye Hayden akaenda kunoisa ruoko pafudzi rake.
  
  "Takusuwa".
  
  Akabatirira apererwa. "Ndatenda".
  
  "Haufaniri kuva woga," Ben akadaro.
  
  Drake akadzokera kumashure. "Onai," akadaro, "zvakakosha kururamisa chinhu chimwe chete. Ndiri munhu ashanduka. Iwe hauchakwanisi kuvimba neni, kunyanya iwe Ben. Kana muchinzwisisa izvi, imi mose, saka pane mukana wekuti tishande pamwe chete. "
  
  "Wakanga usiri wako-" Ben akabva ananga kuchinetso chacho, sokuziva kwaiita Drake kuti aizodaro. Karin, zvinoshamisa, akanga ari ruoko rwechikonzero. Akamubata ndokumudhonzera padivi, achisiya Drake nzira yakananga kuhofisi kuseri kwavo.
  
  Akafamba nepakati pavo achigutsurira Kinimaka munzira. Alicia Miles akamutarisa nemaziso ari serious. Akatamburawo kufirwa nomumwe munhu waaida.
  
  Drake akamira. "Hazvisati zvapera, Alicia, kana zvakadaro. Iyi bastard inofanira kubviswa. Kana zvisina kudaro, angapisa nyika pasi."
  
  "Kovalenko achafa achipopota."
  
  "Hareruya".
  
  Drake akapinda mumba make. Makombiyuta mahombe maviri aigara kurudyi rwake, mahard drive aingotenderera achibaya-baya vachitsvaga nekuisa data. Mberi kwayo kwaive nemafafitera epasi-akakwirira asingapindi bara akatarisana neMiami Beach. Pakarepo akarohwa nemufananidzo waWells achinyepedzera kutsveyama uye achikumbira sniper scope kuti aone mitumbi yakatsvuka pasi ipapo.
  
  Pfungwa iyi yakaita kuti afunge. Yakanga iri nguva yokutanga yaaifunga zvakasimba pamusoro paWelles kubvira apo Kennedy akanga aurayiwa. Wells akafa rufu runotyisa mumaoko aAlicia kana May. Aisaziva kuti ndedzipi, uye aisaziva chikonzero.
  
  Akanzwa vamwe vachimutevera mukati. "Saka ..." Akaisa pfungwa pamaonero. "Tichaenda riini kuHawaii?"
  
  "Mangwanani," Hayden akadaro. "Zvizhinji zvemidziyo yedu zvino yakatarisana neOahu. Tiri kutarisawo zvimwe zvitsuwa nekuti zvinozivikanwa kuti Kovalenko ine purazi rinopfuura rimwechete. Hongu, zvave kuzivikanwa zvakare kuti ishasha yekunyengedza, saka tinoramba tichitevera mamwe madhiri munzvimbo dzakasiyana dzepasi.
  
  "Zvakanaka. Ndinoyeuka zvirevo zveKaputeni Cook, Diamond Head uye Gedhi reGehena. Ndizvo zvawanga uchivavarira here izvi?"
  
  Ben akazvitora. "Zvakanaka, hongu. Asi Cook akasvika paKauai, kwete Oahu. Yake-" Mutauriro wacho wakangoerekana wapera. "Hmm, muchidimbu. Hatina kuwana chinhu chisina kujairika. Chisarai."
  
  "Hapana hukama hwakananga pakati peCook neDiamond Head?"
  
  "Tiri kushanda nazvo". Karin akataura achizvidzivirira.
  
  "Asi akaberekerwa muYorkshire," Ben akawedzera, achiyedza chipinganidzo chitsva chaDrake. "Munoziva, Nyika yaMwari."
  
  Zvairatidza kuti Drake haana kana kunzwa zvaitaurwa neshamwari yake. "Akapedza nguva yakareba sei muHawaii?"
  
  "Mwedzi," Karin akadaro. "Akadzokera ikoko kanenge kaviri."
  
  "Zvichida akashanyira chitsuwa chiri chose panguva iyoyo. Chaunofanira kuita kutarisa matanda ake, kwete nhoroondo yake kana kubudirira. Tinofanira kuziva nezvezvinhu izvo zvaasina mukurumbira nazvo."
  
  "Izvi..." Karin akambonyarara. "Zvine musoro chaizvo."
  
  Ben haana chaakataura. Karin akanga asati apera. "Chatinoziva ndeichi: mwari weHawaii wemoto, mheni uye makomo anoputika mukadzi anonzi Pele. Iye munhu akakurumbira mungano dzakawanda dzekare dzeHawaii. Imba yake inonzi iri pamusoro perimwe makomo anoputika zvikuru pasi rose, asi iri paBig Island, kwete Oahu."
  
  "Ndizvo zvese?" Drake akabvunza muchidimbu.
  
  "Aihwa. Nepo nyaya zhinji dziri dzehanzvadzi dzake, dzimwe ngano dzinotaura nezveGedhi rePele. Gedhi rinotungamirira kumoto uye pamwoyo wegomo rinoputika-izvo zvinonzwika seGehena kwauri here?"
  
  "Pamwe iri dimikira," Kinimaka akadaro asina kufunga, ndokuzonyara. "Zvakanaka, zvinogona kudaro. Unoziva..."
  
  Alicia ndiye akatanga kuseka. "Ndinokutendai Mwari kana mumwe munhu ane pfungwa yekuseka." Akaridza ngonono, ndokuzowedzera kuti, "Hapana mhosva," neinzwi rairatidza kuti akanga asina basa nemabatirwo aakaitwa nevanhu.
  
  "Gedhi raPele rinogona kubatsira," Drake akadaro. "Rambai muchiita basa rakanaka. Toonana mangwanani".
  
  "Hausi kugara here?" Ben akapopota achifunga kuti aizowana mukana wekutaura neshamwari yake.
  
  "Aihwa". Drake akatarisa nepafafitera zuva rava kunyura pamusoro pegungwa. "Ndine kumwe kwandingave manheru ano."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHINA
  
  
  Drake akabuda mumba asina kucheuka. Sezvaitarisirwa, Hayden akabva amubata ave kutopinda mu lift.
  
  "Drake, nonoka. Kwakanaka here?"
  
  "Unoziva kuti akanaka. Wakamuona pavhidhiyo. "
  
  Hayden akabata ruoko rwake. "Unoziva zvandiri kureva."
  
  "Anenge akanaka. Yaifanira kutaridzika zvakanaka, munoziva izvozvo. Boudreaux anofanira kunge akafunga kuti ndezvechokwadi. "
  
  "Ehe".
  
  "Ndinoshuva kuti dai ndamuona achityora."
  
  "Zvakanaka, ndini waakabaya, saka ndawana mufaro, ndinokutendai."
  
  Drake akadzvanya bhatani reimba yekutanga. "Hanzvadzi yake inofanira kunge yatova nevamiririri vako. Vachamuendesa kuchipatara vonocheneswa. Ropa remanyepo ndidhiyabhorosi ane hanya nebhizinesi rake, munoziva."
  
  "Boudreau achangotanga kupenga, kana zvichibvira. Hanzvadzi yake payakasimuka, ichirarama-" Hayden akadzungudza musoro. "Final Collapse."
  
  "Zano racho rakashanda. Iri raive zano rakanaka," Drake akamuudza. "Takagamuchira mashoko. Zvakanga zvakakodzera ".
  
  Hayden akagutsurira musoro. "Ndinoziva. Ndinofara kuti maniac ari kuseri kwembavha."
  
  Drake akapinda muelevator ndokumirira kuti magonhi avharwe. "Dai zvaiva kwandiri," akadaro Hayden paakanyangarika. "Ndaizopfura mwana wetsotsi muchitokisi chake."
  
  
  * * *
  
  
  Drake akatora taxi yaienda kuBiscayne Boulevard akananga kuBayside shopping plaza. Murume akamudaidza, akanyarara, asina chokwadi uye asina hunhu, aida kusangana kunze kweBubba Gump. Drake akambova nekanguva kekuseka akakurudzira Hooters, nzvimbo yaigona kuvakodzera, asi May akaita seasina kana kumunzwa.
  
  Drake akabatana nemhomho, akateerera kune ruzha runonakidza rwakamukomberedza uye akanzwa asiri panzvimbo. Vanhu ava vangafara sei iye arasikirwa nechinhu chaaida kudaro? Vaizotadza sei kuita hanya nazvo?
  
  Pahuro painge paoma uye miromo yatsemuka. Bhawa paBubba Gump rakashevedzera. Pamwe aigona kunyura zvishoma asati asvika. Zvisinei, akanga asina zvinyengeri; izvi zvaifanira kumira. Kana aienda kuHawaii kunovhima mhondi yemukadzi waaida, kana aizotsvaga kutsiva pane kuve akabatwa, iyi yaifanira kuve nguva yekupedzisira.
  
  Zvaifanira kudaro.
  
  Ave kuda kusunda gonhi Mai vakabva vamupopotera. Aiva ipapo, akazendamira pambiru isingasviki mamita matanhatu kubva pandiri. Kudai aiva muvengi, angadai akafa iye zvino.
  
  Kutsunga kwake kwehutsinye uye kutsiva kwaive kusingabatsiri pasina kutarisa uye ruzivo.
  
  Mai vakananga kurestaurant, Drake akamutevera. Vakagara pabhawa ndokuraira Lava Flows mukuremekedza rwendo rwavo rwekuenda kuHawaii.
  
  Drake akaramba akanyarara. Akanga asati amboona Mai Kitano vachivhunduka. Akanga asati ambomuona achitya. Aisagona kufungidzira mamiriro ezvinhu aizomuita kuti afunge.
  
  Uye ipapo nyika yake yakaputsika zvakare.
  
  "Kovalenko akaba hanzvadzi yangu, Chika, muTokyo. Mwedzi yakawanda yapfuura. akaritapa kubva ipapo. Mai vakatura befu.
  
  "Ndinonzwisisa. Ndanzwisisa zvawaita," akadaro Drake nekazevezeve. Zvaiva pachena. Mhuri yaigara ichiuya pekutanga.
  
  "Ane mudziyo."
  
  "Ehe".
  
  "Ndakauya kuUS kuzomutsvaga. Kuti uwane Kovalenko. Asi ndakatadza kusvika iwe neshamwari dzako mazonditsvaga. Ndine chikwereti kwamuri".
  
  "Hatina kumuponesa. Iwe wakaita."
  
  "Wakandipa tariro, wakandiita chikamu chechikwata."
  
  "Uchiri chikamu chechikwata. Uye usakanganwa kuti hurumende ine mumwe mushonga. Havasi kuzokanda mapfumo pasi."
  
  "Kunze kwekunge mumwe wavo aine mudiwa muutapwa."
  
  Drake aiziva zvakaitika kumukadzi waGates, asi hapana chaakataura. "Tichakuda kuHawaii, Mai. Kana tichida kurova murume uyu, tichada zvakanakisisa. Hurumende inozviziva izvi. Ndosaka iwe, Alicia nevamwe vakabvumidzwa kubuda."
  
  "Uye newe?"
  
  "Uye ini".
  
  "Ko vadiwa vako, Drake? Mambo weRopa anga ari kuedza kuita mhirizhonga yake here? "
  
  Drake akakwenya. "Akatadza."
  
  "Uye zvakadaro acharamba achiedza."
  
  "Hanzvadzi yako yakachengetedzeka here?" Anoda dziviriro yakawedzerwa here? Ndinoziva vamwe vanhu-"
  
  "Izvozvo zvaitwa, ndatenda."
  
  Drake akadzidza chinwiwa chisina kubatwa. "Ipapo izvi zvese zvichapera muHawaii," akadaro. "Uye zvino zvatapotsa tazviwana, zvichave munguva pfupi."
  
  Mai akatora chinwiwa chake kwenguva refu. "Achagadzirira, Drake. Ave nemakore gumi achironga izvi. "
  
  "Iyi inyika yomoto," akadaro. "Wedzera Kovalenko nevamwe vedu kune iyo equation, uye nzvimbo iyi yese inogona kungoputika."
  
  
  * * *
  
  
  Akatarisa May achifamba akananga kwaikwirirwa mota achibva ananga kwaaifunga kuti kunenge kuine tekisi. Hupenyu hwehusiku hweMiami hwakanga hwakazara. Doro rakanga risiri iro chete nzira yekudhakisa yaiwanika, uye kusanganiswa kwehusiku husingagumi, hunofadza, varume nevakadzi vakanaka, nenziyo dzine simba dzakashanda nesimba kuti dzisimudze kunyange hunhu hwake hunofadza.
  
  Akakona kona uye marina akavhurika pamberi pake - ma yachts achimhanya kudada nenzvimbo, mapoka achizadza nzira dzekufamba, nzvimbo yekudyira yakavhurika yakazadzwa nevanhu vakanaka vaisapa chero chinhu chiri munyika.
  
  Kutenda muchikamu chikuru kune vanhu vakaita saMat Drake.
  
  Akadzokera shure. Nharembozha yake yakarira nekamutinhimira kaya kaityisa.
  
  Kurumidza kudzvanya bhatani. "Ehe?"
  
  "Matt? Masikati akanaka. Mhoro." Matauriro akanaka edzidzo yeOxford akamushamisa.
  
  "Dal?" - akati. "Torsten Dahl?"
  
  "Zvirokwazvo. Ndiani mumwe anoita seakanaka?"
  
  Drake akavhunduka. "Zvese zvakanaka?"
  
  "Usanetseka hako shamwari. Zvose zvakanaka kurutivi urwu rwenyika. Iceland yakanaka. Vana vakanaka. Mukadzi ndiye ... mukadzi. Kovalenko zviri kufamba sei?"
  
  "Taiwana," Drake akadaro achinyemwerera. "Zvinenge. Tinoziva kwekutarisa. Pane kuunganidza kuri kuitika izvozvi uye tinofanira kunge tiri kuHawaii mangwana. "
  
  "Zvakakwana. Zvakanaka, chikonzero chandiri kufona chingave kana kusakubatsira iwe. Unogona kuzvisarudzira. Sezvaunoziva, kuongororwa kweTomb of the Gods kunoenderera nekuchenjera. Unoyeuka here kuti munhare yaFrey ndakamira pamucheto weguva raOdin nerurimi rwangu rwakarembera kunze? Uchiri kurangarira zvatakawana here?"
  
  Drake akayeuka kutya kwaaiita. "Zvirokwazvo".
  
  "Nditendei pandinotaura kuti tinowana pfuma yakaenzana kana kutopfuura iyi mazuva ose. Asi chimwe chinhuwo zvacho chandibata mangwanani ano, nokuti chandiyeuchidza nezvako."
  
  Drake akapinda mumukoto mutete kuti anzwe zviri nani Swede. "Uri kundiyeuchidza? Wakawana Hercules here?
  
  "Aihwa. Asi takawana zviratidzo pamadziro enzvimbo imwe neimwe muguva. Dzakanga dzakavigwa seri kwepfuma, saka dzakanga dzisingaoneki pakutanga."
  
  Drake akakosora. "Makasi?"
  
  "Vakafanana nefoto yawakanditumira."
  
  Drake akatora chinguva, mheni yakabva yarova moyo wake. "Mirai. Unoreva semufananidzo wandatumira? Mufananidzo weswirl watakawana pamidziyo yekufamba kwenguva?"
  
  "Ndanga ndafunga kuti izvi zvichakuruma, shamwari yangu. Hongu, aya macherechedzo - kana macurls, sezvaunotaura. "
  
  Drake akambonyarara. Kana mamaki ari muGuva reVamwari aienderana nemavara avakawana pamidziyo yekare yekufambisa, saka zvaireva kuti vaive venguva imwe chete.
  
  Drake akataura nemuromo wakaoma. "Zvinoreva-"
  
  Asi Thorsten Dahl atofunga nezve zvese. "Kuti vanamwari vakagadzira michina nechinangwa chekufamba kwenguva. Kana ukafunga nezvazvo, zvine musoro. Kubva pane zvatakawana muguva raOdin, tinoziva kuti vaivapo. Iye zvino tava kuziva kuti vakashandisa sei kufamba kwenguva. "
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHISHANU
  
  
  Mambo weRopa akamira kumucheto kwenzvimbo yake diki yaakachengeterwa, achiona matinji ake eBengal akadzingirira mhembwe diki yakanga yasunungurirwa ivo. Pfungwa dzake dzakabvaruka. Kune rimwe divi, zvaifadza kuva nekuona panguva yekutandara imwe yemichina mikuru yekuuraya yati yagadzirwa panyika. Ukuwo kwaiva kuchema nyadzi kuti vainge vabatwa senhapwa. Vaikodzera zviri nani.
  
  Kwete kufanana nenhapwa dzake dzevanhu. Vaikodzera zvavaizowana.
  
  Boudreau.
  
  Mambo Ropa vakacheuka pavakanzwa vanhu vakati wandei vaifamba nepakati pehuswa. "VaBoudreau," akadaro. "Kuvharirwa kweCIA kwakafamba sei?"
  
  Murume wacho akamira kure nemamita mashoma, achimupa ruremekedzo rwaaida, asi achimutarisa asingatyi. "Zvakaoma kupfuura zvandaifungidzira," akabvuma kudaro. "Thanks nekuburitsa kwakanyarara."
  
  Mambo Ropa vakambomira. Akanzwa matinji kumashure kwake achidzingirira mhembwe yaitya. Mhara yakaridza mhururu ichitiza, yabatwa nekutya, yakatadza kutarisana nerufu rwayo. Boudreau akanga asina kudaro. Mambo weRopa akamuratidza mwero wakati weruremekedzo.
  
  "Matt Drake akakupfuura here?"
  
  "CIA yakave nehungwaru kupfuura zvandaitarisira. Ndizvo zvose".
  
  "Unoziva kuti dai ndaiva nepfuti, rufu rwehanzvadzi yako rungadai rusina kunyepera."
  
  Kunyarara kwaBoudreaux kwairatidza kuti ainzwisisa.
  
  "Nguva yekuita yasvika," akadaro Mambo weRopa. "Ndinoda munhu anoparadza mamwe mapurazi. Idzo dziri paKauai uye Big Island. Ungandiitira izvi here?"
  
  Murume waakarayira kuti aponeswe kubva mukusungwa kwoupenyu hwose kamwe kamwe akawana tariro. "Ndinogona kuita izvi."
  
  "Unofanira kuuraya munhu wose akatapwa. Wese murume, mukadzi nemwana. Unogona kuzviita?"
  
  "Hongu changamire".
  
  Mambo weRopa akazembera mberi. "Une chokwadi here?"
  
  "Ndichaita chero chawandikumbira kuti ndiite."
  
  Mambo weRopa haana kuratidza manzwiro ekunze, asi akafara. Boudreau ndiye aive murwi wake ane hunyanzvi uye mutungamiriri. Zvakanaka kuti akaramba akavimbika.
  
  "Chienda unogadzirira. ndakamirira mirairo yenyu.
  
  Varume vake vakatungamira veAmerica kuenda, uye Mambo weRopa akasimudzira murume mumwe kuti amirire kumashure. Aiva Claude, maneja wepurazi rake muOahu.
  
  "Sezvandakataura, Claude, nguva yasvika. Wagadzirira here?"
  
  "Zvese zvakagadzirirwa. Tinofanira kumira kwenguva yakareba sei?"
  
  "Uchamira kusvika wafa," Mambo weRopa akakwenya. "Ipapo mucharipwa chikwereti chenyu. Iwe uri chikamu chekuvhiringidza. Chokwadika, ichi chikamu chiduku, asi kuzvipira kwako kwakakodzera."
  
  Mukuru wake weOahu akaramba akanyarara.
  
  "Zvirikunetsa here?"
  
  "Aihwa. Kwete changamire."
  
  "Izvi zvakanaka. Uye kana tangoisa pfungwa dzavo papurazi, unovhura maseru ezvitsuwa zvemuno. Ndini ndichapfuura napaMasuwo eGehena, asi Hawaii ichatsva."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHITANHATU
  
  
  Iyo CIA yakavanzika jet yaibhururuka pakakwirira inosvika zviuru makumi matatu nepfumbamwe tsoka. Matt Drake akatenderedza aizi mugirazi rake risina chinhu uye akatsemura chivharo cheimwe diki whiskey. Akagara ega kumashure kwendege, achitarisira kuti vaizoremekedza kuva kwake oga. Asi kutarisa kudivi nekuzevezera kwehasha kwakamuudza kuti kombi 'yekugamuchira kudzoka' yaizomira pedyo naye.
  
  Zvino whisky yakanga isati yatombotanga kundinetsa.
  
  Hayden akagara mhiri kwekanzira kubva kwaari, Kinimaka padivi pake. Pasinei nerudzi rwebasa rake, muHawaiian airatidza kufara chaizvo nezvekudzokera kunyika yake. Mhuri yake yakanyatsochengetedzwa, asi hofori yaingogara iine tariro yaiita seine chivimbo chekuti yaizova nemukana wekuvaona.
  
  Hayden akataura naJonathan Gates parunhare rwesatellite. "Vamwe vatatu? Vasungwa vanokwana makumi maviri nemumwe changamire. Zvakanaka, hongu, ndine chokwadi kuti kune zvakawanda kupfuura izvozvo. Uye hapana nzvimbo parizvino. Ndatenda".
  
  Hayden akadambura kubatanidza ndokudzikisa musoro wake. "Handichakwanisa kutaura naye. Unotaura sei nemurume ane mukadzi achangobva kupondwa? Uchati kudii?"
  
  Drake akamutarisa. Zvakatora nguva, asi akabva atarisa kwaari. "Ndine urombo, Mat. handifungi. Pane zvakawanda zviri kuitika."
  
  Drake akagutsurira musoro ndokuburitsa girazi rake. "Gates haafanire kutora zororo?"
  
  "Mamiriro acho haana kugadzikana." Hayden akadzvanya runhare pabvi rake. "Muhondo, hapana anogona kupera kumashure."
  
  Drake akanyemwerera achiona kutsvinya. "Handina kufunga kuti Hawaii yakakura kudaro."
  
  "Unoti, sei vasati vawana kana imwe yemapurazi ake? Zvakanaka, haisi nyaya hombe. Asi kune masango anotyisa asingapindiki, zvikomo nemipata. Mapurazi anogona kunge akafukidzwa zvakare. Uye Mambo Weropa akatigadzirira. Washington inoita kunge inofunga kuti vagari veko vachatibatsira kupfuura vashandi venguva dzose. "
  
  Drake akasimudza ziso. "Zvinotoshamisa ndezvokuti pamwe vakarurama. Apa ndipo panopinda hofori yedu ine hushamwari."
  
  Mano akamupa nyemwerero yakafaranuka. "Ini ndinonyatsoziva vanhu vazhinji veHonolulu."
  
  Kusviba kwakaoneka, uye Ben Blake akaerekana aoneka padivi pake. Drake akatarisa mujaya uyu. Kaive kekutanga kuonana chaiko kubva zvakafa Kennedy. Mafungu emanzwiro akasimuka mukati make, ayo akakurumidza kudzvinyirira ndokuvanza nekutora imwe sip.
  
  "Zvese zvakaitika nekukurumidza, shamwari. Ndakatadza kuzvibata. Akandiponesa, asi... asi handina kukwanisa kumuponesa."
  
  "Handina mhosva newe. Yakanga isiri mhosva yako."
  
  "Asi waenda."
  
  Drake akatarisa Karin, hanzvadzi yaBen, uyo akanga akatarisa mukoma wake nemaziso ane hasha. Zvaive pachena kuti vaikurukura nezvekuita kwaBen kwehungwaru, achibva apesana nezviyo. Drake akavhura imwe whisky ndokuzembera pachair yake, maziso ake haana kuzungunuka. "Anenge chiuru chemakore apfuura, ndakabatana neSAS. Iro simba rekurwa rakanakisa pasi rose. Pane chikonzero ivo vakanyanya kunaka, Ben. Pakati pezvimwe zvinhu, izvi imhaka yokuti vanhu vane utsinye. Ane tsitsi. Mhondi. Ivo havataridzike saMat Drake waunoziva. Kana kunyange saMat Drake, uyo aitsvaga mapfupa eOdin. Uyu Matt Drake anga asiri muSAS. Aive munhuwo zvake."
  
  "Saka zvino?"
  
  "Chero chete Mambo weRopa ari mupenyu uye Vendetta achiripo, ini handigone kuva mugari wemo. Hazvinei kuti ndinoda kuva akaipa sei."
  
  Ben akabva atarisa divi. "Ndinozvinzwisisa".
  
  Drake akashamisika. Akacheuka Ben achibva atosimuka ndokudzokera kunogara. Zvichida mukomana wechidiki akanga ava kutanga kukura.
  
  Dai mwedzi mitatu yapfuura isina kukurumidza kuita izvi, hapana chaizomboita.
  
  Hayden akamutarisa. "Akanga ainaye, munoziva. Paakafa. Zvakanga zvakamuomerawo."
  
  Drake akamedza mate ndokunyarara. Pahuro pakabva paita kuti arege kuchema. Mumwe mukomana anobva kuSAS. Whisky yakasiya tsaona inopisa mugomba redumbu rangu. Mushure mechinguva akabvunza, "Gumbo rako riri sei?"
  
  "Kurwadza. Ndinogona kufamba uye kunyange kumhanya. Handingade kurwa naBoudreau kwemamwe mavhiki mashoma. "
  
  Chero bedzi ari mujeri, haufaniri kudaro.
  
  Mheremhere iyi yakabata pfungwa dzake. Mai naAlicia vakagara mitsara yakati wandei kumberi nekumhiri kwenzira kubva kune mumwe. Hukama pakati pevakadzi vaviri ava hwakanga husina kumbobvira hwanyanya chando, asi chimwe chinhu chakanga chichivashatirisa vose.
  
  "Makatikanganisa!" Alicia akatanga kuridza mhere. "To save my own damn sister. Vaizowana sei hotera?"
  
  Drake akatsvedza kubva pachigaro chake ndokunanga munzira. Chinhu chekupedzisira chaaida pakubhururuka kwaiva kurwisana pakati pevakadzi vaviri vakaipisisa vaakanga amboziva.
  
  "Hudson afira muhotera iyo," Alicia akapopota. "Vakamupfura apo... apo-" Akadzungudza musoro. "Mashoko ako aya here Kitano? Ndinokupikisa kuti utaure chokwadi."
  
  Alicia akapinda munzira. Mai vakasimuka vakamutarisa kumeso. Vakadzi vaviri ava vainge voita kunge mhuno nemhuno. Mai vakadzokera kumashure kuti vazviwanire nzvimbo. Mucherekedzi asina ruzivo rwokuzviwanira angave akafunga kuti ichi chakanga chiri chiratidzo choutera parutivi rwomusikana wechiJapan.
  
  Drake akaziva kuti ichi chaive chiratidzo chinouraya.
  
  Akamhanyira mberi. "Mira!"
  
  "Hanzvadzi yangu yakakosha maHudsons gumi."
  
  Alicia akaridza tsamwa. "Iye zvino ndichawana imwe nguva yaMay!"
  
  Drake aiziva kuti May aisazodzokera shure. Zvaive nyore kuudza Alicia zvaaiziva kuti Hudson akanga azvipa kure asi kuzvikudza kwaMai Kitano kwaisamubvumira kuti azvipire. Alicia akarova. Mai vakapindura. Alicia akaswedera padivi kuti azvipe nzvimbo. Mai vakamurwisa.
  
  Drake akamhanyira kwavari.
  
  Alicia akaedzesera nhava, akaswedera kumberi ndokukanda gokora rake kumeso kwaMay. Murwi weJapan haana kufamba, asi akatenderedza musoro wake zvishoma, achibvumira kuridza muridzo kure nemirimita kure naye.
  
  Mai vakarova Alicia zvemumbabvu. Pakaita kufemereka chaiko, Alicia achibva adzedzereka achidzokera kugotsi. May akaenderera mberi.
  
  Hayden akabva asimuka achiridza mhere. Ben naKarin vakanga vakamirawo, vose vachida kuziva kuti ndiani aizokunda hondo yacho. Drake akabva apinda nechisimba achipushira May pachigaro chaive pedyo naye ndokucheka ruoko rwake pahuro yaAlicia.
  
  "Mira." Inzwi rake rakanga rakanyarara seguva, asi rizere nekutyisidzira. "Mukomana wako akafa haana kana basa nazvo. Nehanzvadzi yakowo." Akatarisa May. "Kovalenko muvengi. Kana iyo bastard yave FUBAR, unogona kurwa zvese zvaunoda, asi zvichengetedze kusvika ipapo. "
  
  Alicia akamonya ruoko. "Hure iro rinofanira kufa nekuda kwezvaakaita."
  
  Mai havana kubwaira zvavo. "Waita zvakanyanya, Alicia."
  
  Drake akaona moto uchibaka zvakare mumaziso aAlicia. Akangobvondora chinhu chimwe chete chakauya mumusoro make. "Panzvimbo yekuti muite nharo, pamwe munganditsanangurira kuti ndiani wenyu akauraya Wells. Uye sei."
  
  Kurwa kwavapfuura.
  
  Hayden akanga ari kumashure kwake. Unozviziva. Hapana ari kufara nekupihwa kwaakaitwa naMai mudziyo uyu." Muzwi make maiva nesimbi. "Ndisingatauri kuti akazviwana sei. Asi kunyange ini ndinonzwisisa kuti sei akazviitira. Vamwe vakuru vakuru muhurumende vari kuitikawo saizvozvo. Kovalenko ari kutotamba mutambo wake wekupedzisira, uye isu hatisati tasvika pachigadziko chechipiri. Uye kana mavuza akasavharwa-"
  
  Alicia akaridza tsamwa ndokudzokera paainge akagara. Drake akawana imwe murwi wemaminiatures ndokudzokera pasi munzira kuenda kwake. Akatarisa kumberi, asingadi kutanga kukurukura neshamwari yake yepamwoyo.
  
  Asi vari munzira Ben akazembera kwaari. "FUBAR?"
  
  "Kurambwa zvisingazivikanwe."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEGUMI
  
  
  Vasati vaburuka, Hayden akatambira runhare kuti Ed Boudreau akanga atiza mujeri reCIA. Mambo weRopa akashandisa wemukati uye, achipesana nezvaaida, akaburitsa Boudreau mune yakangwara, isina kupokana.
  
  "Imi vanhu hamumbodzidzi chero chinhu," Drake akamuudza, uye haana kushamisika paakashaya chekutaura mukupindura.
  
  Nhandare yendege yeHonolulu yakapenya nekusajeka, sezvakaita kukwira kwemotokari kwekukurumidza kupinda muguta. Nguva yekupedzisira pavakanga vari muHawaii, vakarwisa imba huru yaDavor Babic uye vakaiswa parondedzero yevaifungirwa nemwanakomana wake Blanca. Zvaiita kunge serious panguva iyoyo.
  
  Ipapo Dmitry Kovalenko akaonekwa.
  
  Honolulu rakanga riri guta rakabatikana, rakasiyana nemaguta mazhinji eAmerica kana eEurope. Asi neimwe nzira, pfungwa yakareruka yekuti Waikiki Beach yakanga isingapfuuri maminetsi makumi maviri kure yakapfavisa kunyange pfungwa dzakasuwa dzaDrake.
  
  Kunze kwainge kwaedza vese vainge vaneta. Asi Ben naKarin vakasimbirira kuti vaende vakananga kuchivakwa cheCIA uye vanobatanidza kune network yenzvimbo. Vese vaive neshungu dzekuda kutanga kuchera paive nemajenari aCaptain Cook. Drake akada kusekerera achinzwa izvi. Ben agara achida zvirahwe.
  
  Hayden akamhanyisa mapepa uye nenguva isipi vakazviona vava mune imwe hofisi diki, yakafanana neyavakanga vasiya kuMiami. Musiyano chete waiva wekuti kubva pahwindo vaigona kuona mahotera eWaikiki akakwirira, iyo yakakurumbira Top yeWaikiki inotenderera resitorendi uye, kure, kukwezva kukuru kwaOahu, gomo rinoputika kwenguva refu rinozivikanwa seDiamond Head.
  
  "Mwari, ndinoda kugara pano," Karin akadaro achigomera.
  
  "Ndinotenda," Kinimaka akadaro. "Kunyange zvazvo ndine chokwadi chokuti vakawanda vari pazororo vanopedza nguva yakawanda vari pano kupfuura zvandinoita."
  
  "Hei, wanga uri kuEverglades nguva pfupi yapfuura," Hayden akaseka sezvaaibatanidza makombiyuta aBen naKarin kugadziriro yacho yakaropafadzwa. "Uye takasangana nemumwe wevagari venzvimbo."
  
  Kinimaka akamboita kanguva achinetseka, ndokuseka hake. "Unoreva mhembwe? Kwaive kunakidza kwazvo, hongu. "
  
  Hayden akapedza zvaaiita ndokuringa ringa. "Zvakadini nekudya kwemanheru nekukasira? Tinotanga basa mangwanani."
  
  Pakanzwika kugutsurira nekugunun'una kwechibvumirano. May paakabvuma, Alicia akabva aenda. Drake akamuchengeta asati atendeukira kune vaaishanda navo. "Imi mose munofanira kuziva chimwe chinhu chandadzidza nhasi. Ndinonzwa kuti ichi chinogona kunge chiri chimwe chemashoko akakosha atichazombozivisa. " Akambomira. "Dahl akandibata nezuro."
  
  "Torsten?" Ben akapopota. "MuSwidhi anopenga ari kuita sei? Nguva yekupedzisira pandakamuona, akanga akatarisa mapfupa aOdin."
  
  Drake akaita sekuti hapana akamukanganisa. "Vachiri kuongorora Guva reVamwari, vakawana micherechedzo yaienderana nekutenderera kwatakawana pamidziyo yekufambisa."
  
  "Zvakafanana?" - Hayden akadaro. "Zvinoenderana sei?"
  
  "Vakangofanana."
  
  Uropi hwaBen hwakatanga kushanda hwakazara. "Izvi zvinoreva kuti vanhu vamwe chete vakavaka Guva vakagadzirawo michina iyi. Uku kupenga. Dzidziso ndeyokuti vamwari vakazvivakira makuva avo ndokurara pasi kuti vafe, nepo vachirebesa upenyu kupfurikidza nokutsakatika kukuru. Ikozvino urikuti ivo vakagadzirawo nguva yekufamba michina? " Ben akambonyarara. "Chaizvoizvo, zvine musoro-"
  
  Karin akadzungudza musoro, akamutarisa. "Benzi. Zvechokwadi, izvi zvine musoro. Saka vakafamba nemunguva, vakashandura zviitiko uye vakagadzira mafambiro evanhu. "
  
  Matt Drake akafuratira chinyararire. "Ndichakuona mangwanani."
  
  
  * * *
  
  
  Mhepo yehusiku yaitonhorera, ichidziya, uye yainyatsonaka nePacific Ocean. Drake akadzungaira mumigwagwa kusvika awana bhawa rakavhurika. Mutengi anofanira kunge akasiyana nemamwe mabhawa mune dzimwe nyika, handiti? Pashure pezvose, yakanga iri paradhiso. Zvino sei vapfuri vacho vaive vachiri kutamba dziva, vachiita sevaridzi venzvimbo? Sei paive nechidhakwa chaigara kumucheto kwebhawa chakakanda musoro kumashure? Sei varoorani vekusingaperi vakagara vakaparadzana, vakarasika munyika dzavo diki, pamwechete asi vari vega?
  
  Zvakanaka, zvimwe zvinhu zvakasiyana. Alicia Miles aive kubhawa achipedzisa kunwa kaviri. Drake aifunga zvekuenda. Paiva nemamwe mabhawa aaigona kuvanza kubva kunhamo dzake, uye kana mazhinji acho airatidzika seizvi, ainzwa ari pamba.
  
  Asi zvichida kudanwa kuita chiito kwakachinja maonero ake zvishoma. Akafamba achienda paari ndokugara pasi. Haana kana kusimudza musoro.
  
  "Fuck, Drake." Akasunda girazi rake risina chinhu kwaari. "Nditengerewo drink."
  
  "Siya bhodhoro," Drake akaraira mutengesi uye akazvidurura hafu yegirazi yeBacardi Oakheart. Akasimudza girazi rake mutositi. "Alicia Miles. Hukama hwemakore gumi husina kwakwakaenda, huh? Uye zvino tinozviwana tave kudenga, tichidhakwa mubhawa."
  
  "Hupenyu hune nzira yekukukanganisa."
  
  "Aihwa. SRT yakazviita. "
  
  "Chokwadi hazvina kubatsira."
  
  Drake akamutarisa nedivi. "Iyi ipfungwa yekutendeseka here? Kubva kwauri? Vangani vavo vawakanyudza?
  
  "Zvakakwana kupedza kunetsa. Kwete zvakanyanya sezvandinoda."
  
  "Asi hapana chawakaita kubatsira vanhu ivavo. Mumusha imomo. Unotorangarira here? Makabvumira masoja edu kuti avabvunzurudze."
  
  "Ndakanga ndiri musoja, saivo. Ndine maorders."
  
  "Uyezve wakapa kune uyo akabhadhara yakawanda."
  
  "Ndaita basa rangu, Drake." Alicia akazadzazve rum yake ndokurovera bhodhoro patafura. "Inguva yekuwana zvikomborero."
  
  "Uye tarisa kwazvakusvitsa."
  
  "Unoreva, tarisa kuti izvi zvakatisvitsa kupi, handiti?"
  
  Drake akaramba akanyarara. Tinogona kutaura kuti akatora mugwagwa mukuru. Unogonawo kutaura kuti akatora mugwagwa wakaderera. Zvakanga zvisina basa. Vakazoguma vave panzvimbo imwe chete nekurasikirwa kwakafanana uye neramangwana rakafanana.
  
  "Tichatanga tatarisana neBloody Vendetta. Uye Kovalenko. Ipapo tichaona kuti tiri papi." Alicia akagara akatarisa nechekure. Drake akashamisika kana Tim Hudson aive mupfungwa dzake.
  
  "Tichiri kuda kutaura nezve Wells. Aive shamwari yangu."
  
  Alicia akabva aseka zvake. "Munyengeri wekare uya? Akanga asiri shamwari yako, Drake, uye iwe unopenga unozviziva. Tichataura nezvematsime. Asi pakupedzisira. Ndipo pazvinoitika."
  
  "Sei?"
  
  Inzwi rakapfava rakayangarara pabendekete rake. "Nekuti ndipo pazvinofanira kuitika, Matt." Aive manyoro aMay. She sidled akananga kwavari akanyarara hake. "Nekuti tinoda mumwe nemumwe kuti atange apedza izvi."
  
  Drake akaedza kuvanza kushamisika kwake nekumuona. Chokwadi nezve Wells chakashata kudaro here?
  
  Kunyarara kwavo kwaitaura kuti chii.
  
  Mai vakapinda pakati pavo. "Ndiri pano nekuti ndine mutungamiri."
  
  "Hoko? Kubva kunaani? Ndakafunga kuti vaJapan vakakutsiva."
  
  "Zviri pamutemo, vakazviita." Muzwi raMai mainzwika kufara. "Zvisina pamutemo, vari kutaurirana nemaAmerican. Vanoziva kuti zvakakosha sei kutora Kovalenko. Usafunge kuti hurumende yangu haina maziso ekuona. "
  
  "Handina kana kurota nezvazvo." Alicia akaridza ngonono. "Ndinongoda kuziva kuti watiwana sei." Akazunza zunza bhachi achiita seaida kukanda bhachi.
  
  "I am better than you," Mai vakadaro vachibva vaseka zvino. "Uye ndiyo chete bhawa yemabhuroki matatu."
  
  "Ichi ichokwadi?" Drake akabwaira. "Zvakaoma sei."
  
  "Ndine mutungamiri," Mai vakadzokorora. "Urikuda kuuya neni izvozvi tozviongorora here kana kuti mese makadhakwa zvekutadza kuita hanya?"
  
  Drake akasvetuka kubva pachigaro chake kwechipiri Alicia achibva atenderera. "Ratidza nzira, mbongoro."
  
  
  * * *
  
  
  Pakazoti pava padiki tekisi, vainge vakaungana pakona yemugwagwa wainge wakazara vanhu vachiteerera mai vachivagadzirisa.
  
  "Izvi zvinobva kumunhu wandinovimba naye muIntelligence Agency. Ranch yaKovalenko inotungamirwa nevanhu vakati wandei vaanovimba navo. Zvagara zvakadaro, kunyangwe zvichimubatsira iye zvino kupfuura nakare kose paanenge achida nguva yeku... zvakanaka, kuita zvaanoronga kuita. Zvisinei, purazi rake muOahu rinotungamirirwa nemurume anonzi Claude. "
  
  Mai vakakwevera pfungwa dzavo kumutsara wevadiki vaipfuura nepamusuwo we arched uye wakavhenekerwa wakajeka kuupscale club. "Claude ndiye muridzi wekirabhu iyi," akadaro. Mwenje inopenya yakashambadza 'Live DJs, Friday Special Mabhodhoro uye Special Vaenzi'. Drake akatarisa mhomho yevanhu nekufema. Yakaratidza chinenge chiuru chevarume vechidiki vakanaka kwazvo veHawaii munzvimbo dzakasiyana-siyana dzekusapfeka.
  
  "Taigona kusiyana zvishoma," akadaro.
  
  "Zvino ndoziva kuti mese makacheneswa." Alicia akamuyeva. "Drake wegore rapfuura angadai akamira pedyo nevakadzi vaviri vanopisa vaainavo pari zvino, vakabata matama avo nemaoko maviri, ndokutisundidzira ikoko."
  
  Drake akapukuta maziso ake, achiziva kuti akanga ari right zvinoshamisa. "Miremo yepakati pemakumi matatu inochinja munhu," akadzvinya kunze, kamwe kamwe achinzwa kurema kwekurasikirwa kwaAlison, kuurayiwa kwaKennedy, uye kudhakwa kwenguva dzose. Akakwanisa kugadzirisa akanyatsotarisa vari vaviri.
  
  "Kutsvaga Claude kunotangira pano."
  
  Vakapfuura nepamusuwo vachinyemwerera, ndokuwana vava mukotoni mudiki makazara marambi aipenya neutsi hwemanyepo. Drake akambovhiringidzika uye akainyora kusvika kumavhiki ekunyura. Mafungiro ake aive asina kujeka, maitiro ake aitowedzera. Aifanira kubata nekukurumidza.
  
  Seri kwemugero wacho paive nevharanda rakafara rairatidza ziso reshiri paimba yekutamba. Miviri yaifamba pamwe chete neyakadzama bass rhythms. Rusvingo rwekurudyi rwavo rwakanga rwakatakura zviuru zvemabhodhoro edoro uye rwairatidza chiedza mumaprism aipenya. Vane gumi nevaviri vashandi vekubhawa vakashanda pavatambi, vachiverenga miromo, vachipa shanduko uye kugovera zvinwiwa zvisiri izvo kune vasina hanya clubgoers.
  
  Zvakafanana mune chero imwe bhawa. Drake akaseka zvake. "Kuseri". Akanongedza, asingadi kuhwanda muvanhu. "Nzvimbo yakavharwa. Uye shure kwavo kune maketeni.
  
  "Private mapato," Alicia akadaro. "Ndinoziva zviri kuitika kumashure uko."
  
  "Ehe unoziva." Mai vaive mushishi kutsvaga pese pese pavaigona napo. "Pane imba yekuseri here yausina kumbopinda, Miles?"
  
  "Usatomboendako, hure. Ndinoziva nezvekuita kwako muThailand. Kunyange ini handingaedze chero chimwe cheizvi."
  
  "Zvawakanzwa zvakashongedzwa zvakanyanya." Mai vakatanga kufamba vachidzika nemanera makuru vasingacheuki. "Vimba neni".
  
  Drake akafinyamisa chiso akatarisa Alicia ndokugutsurira akananga kwaive nekutamba. Alicia airatidza kushamisika asi akabva aona kuti aida kutora nzira yekudimbudzira akananga kwaaigara. Mukadzi wechirungu akakwenya. "Iwe tungamira nzira, Drake. ndichakuteverai.
  
  Drake akanzwa ropa kumhanya zvisina musoro. Uyu waive mukana wekuswedera pedyo nemunhu angangoziva kwaive naDmitry Kovalenko. Ropa raakanga ateura kusvika pari zvino rakanga rangove donhwe remunyanza zvichienzaniswa nezvaaida kuteura.
  
  Pavaifamba vachiseka, miviri yakadikitira pakutamba, mumwe wevakomana akakwanisa kutenderedza Alicia. "Hei," akashevedzera kushamwari yake, izwi rake risinganzwike pamusoro pemutinhimira wairira. "Ndaita rombo rakanaka".
  
  Alicia akarova solar plexus nezvigunwe zvake zvakanga zvave nechiveve. "Hauna kumboita rombo rakanaka mwanangu. Chingotarisa chiso chako."
  
  Vakakurumidza kuenderera mberi, vasina hanya nemimhanzi yairira, mitumbi yaizunguzika, vashandi vemubhawa vachimhan'arira nekudzoka mumhomho yevanhu vakaisa zvitireyi zvakadzikama pamusoro pemisoro yavo. Vaviri ava vaipopotedzana zvine mutsindo, murume akatsikirirwa pambiru, mukadzi wacho achiridza mhere munzeve dzake. Boka revakadzi vezera repakati rakanga richidikitira uye richifefetera sezvavakanga vagere mudenderedzwa vaine vodka jelly nezvipunu zviduku zvebhuruu mumaoko avo. Paive nematafura akaderera akapararira pasi, mazhinji awo akazara nezvinwiwa zvisinganakidze pasi peamburera. Hapana akanga ari ega. Varume vazhinji vakaita kaviri pakashaika Mai naAlicia zvakatosvota vasikana vavo. Mai nekuchenjera vakashaya hanya nazvo. Akadaro Alicia.
  
  Vakasvika panzvimbo yakakomberedzwa netambo, yaiva nendarama yakarukwa yakakoshwa yakatambanudzwa pakati pembiru mbiri dzakasimba dzendarira. Kugadzwa kwacho kwaiita sekufunga kuti hapana munhu angadenha matsotsi maviri kune rimwe divi.
  
  Zvino mumwe wavo akabva aenda kumberi nechanza chake ndokukumbira Mai nounyoro kuti vadzoke.
  
  Musikana wechiJapan akakurumidza kunyemwerera. "Claude atituma kunoona..." Akambonyarara achiita seaifunga.
  
  "Piripo?" Rimwe gororo rakataura nekukasika. "Ndinonzwisisa kuti sei, asi ndiani murume uyu?"
  
  "Bodyguard".
  
  Varume vakuru vaviri vakatarisa Drake sekatsi dziri kukona mbeva. Drake akanyemwerera akavatarisa. Haana chaakataura kana matauriro ake echirungu aita kuti vanhu vanyumwe. Alicia aive asina kana hanya nazvo.
  
  "Saka, Pilipo uyu. Akaita sei? Tichava nenguva yakanaka here kana kuti? "
  
  "Aa, ndiye akanakisa," akadaro wekutanga achibhowekana achinyemwerera. "The Perfect Gentleman"
  
  Wechipiri bouncer akatarisa hembe dzavo. "Hauna kunyatsopfeka-pachiitiko chacho. Une chokwadi here naClaude akakutuma?"
  
  MaiMai paisava nekunyomba pavakati "I'm really sure."
  
  Drake akashandisa shanduko kuongorora niches yakavanzika. Masitepisi mapfupi aienda kune chikuva chakakwirira chaigara tafura hombe. Paive nevanhu vangangosvika gumi nevaviri vaive vakagara vakatenderedza tafura, vazhinji vacho vairatidza kufarira zvekuratidza kuti vaive vachangobva kusveta hupfu hwakakomba. Vamwe vakangotarisa kutya uye kusuwa, vakadzi vechidiki uye vakomana vaviri, zvakajeka kwete chikamu cheboka repati.
  
  "Hesi Pilipo!" - akadanidzira wechipiri bouncer. "Nyama itsva kwauri!"
  
  Drake akatevera vasikana vaya achikwira manera mapfupi. Kuno kwakanga kwakati zii. Kusvika pari zvino akanga averenga gumi nevaviri vakanga vasina kukanganisa, vose vangangove vakatakura pfuti. Asi paakafananidza gumi nevaviri venzvimbo naMay, Alicia, uye iye pachake, haana kunetseka.
  
  Akaramba ari shure kwavo, achiedza kuti asakwezve kwaari sezvaaigona. Aivavarirwa naPilipo, uye vakanga vava kure nemamita mashoma. Iyi nightclub yaive yoda kutanga kuzunguza chaiko.
  
  Pilipo akatarisa vasikana vaya. Kudzvova kwaainge aita pahuro pakaoma zvairatidza kufarira kwake. Drake aita dimily akaona ruoko rwake rwasvika pakunwa chinwiwa ndokuchidzosera.
  
  "Claude akakutuma here?"
  
  Pilipo aive murume mupfupi, mutete. Maziso ake akafaranuka akabva audza Drake kuti murume uyu aisava shamwari yaClaude. Taisatombozivana. Akanga ari chidhori, musoro wechikwata. Consumables.
  
  "Kwete saizvozvo". Mai vakazvionawo uye mukubwaira kweziso vakabva vashanduka kubva pakuva munhukadzi aingozvibata kuita mhondi inoshamisa. Zvigunwe zvechiveve zvakachera muhuro dzevarume vaviri vepedyo, uye kurohwa kwakadzika kubva mberi kwakaendesa wechitatu mukukanganwa, achidonha kubva pachigaro chake. Alicia akasvetukira patafura yaive pedyo naye ndokusvikomhara pagaro rake, makumbo ari mudenga, ndokurova murume uya nematatoo emuhuro aiyerera zvakasimba kumeso nechitsitsinho. Akanorovera pachipfuva chaiva pedyo naye, ndokuvabvisa patsoka dzavo vose. Alicia akasvetukira pachitatu.
  
  Drake ainonoka mukuenzanisa, asi zvakanyanya kuparadza. Murume wekuAsia aive nebvudzi refu akatanga kumupikisa ndokuenda kumberi achishandisa musanganiswa wejab nechibhakera chemberi. Drake akaswedera padivi akabata gumbo ndokusvebera nesimba guru kusvika rume riya raridza mhere richidonha richiita bhora rekuchema.
  
  Murume akatevera akaburitsa banga. Drake akanyemwerera. Chipenga chakabva chaenda mberi. Drake akabata chanza, akachityora, ndokunyudza chombo mudumbu memuridzi wacho.
  
  Drake akaenderera mberi.
  
  Vane nhamo vakaturika vakatiza patafura. Zvakanga zvisina basa. Hapana chavanoziva nezvaClaude. Munhu mumwe chete aikwanisa, sezvaitarisirwa, akavanda zvakadzika sezvinobvira muchigaro chake chedehwe cheumbozha, maziso ake akazaruka nekutya, miromo yake ichifamba chinyararire.
  
  "Piripo." Mai vakaswedera paari ndokuisa ruoko pachidya chake. "Chekutanga unoda kambani yedu. Zvino iwe hauite izvozvo. Izvo zvakaoma. Chii chinodiwa kuti uve shamwari yangu?
  
  "Ndi... ndine varume." Pilipo akagwinha gwinha, zvigunwe zvake zvichibvunda semunhu ava kuda kupindwa muropa nedoro. "Kwese".
  
  Drake akasangana nemabhauncer maviri akange ave kutosvika pamusoro pemasitepisi. Alicia aitsvaira nhanga dzekurudyi kwake. Heavy dance music yairira kubva pasi. Mitumbi mumatanho akasiyana-siyana ekudhakwa yakapararira munzvimbo yose yekutamba. DJ akasanganisa uye akagomera kune vateereri vakatapwa.
  
  "Claude haana kukutuma," wechipiri akafemereka, akanyatsokatyamadzwa. Drake akashandisa mitsara yemanera kusvetukira kumberi uye kudyara tsoka dzese pachipfuva chemurume, zvichimuita kuti adonhe nenhendeshure mugomba rine ruzha.
  
  Mumwe murume akasvetuka nhanho yekupedzisira ndokumhanyira kuna Drake, maoko achibhururuka. Murungu akarohwa mbabvu yainge yadonhedza munhu asina simba. Zvairwadza. Muvengi wake akambomira achimirira zvaizoitika.
  
  Asi Drake akangotura befu ndokuburitsa nzira yekumusoro, achizungunuka kubva pasi petsoka dzake. Bhauncer yakasimudzwa pasi ichibva yafenda pakarepo. Ruzha rwayakarova pasi narwo rwakaita kuti Pilipo asvetuke achioneka.
  
  "Pane zvawataura here?" Mai akamhanyisa nzwara yake padama remuHawaii rakanga rakavharwa nemashanga. "Nevarume vako?"
  
  "Unopenga here? Unotozivawo muridzi wechikwata ichi?"
  
  Mai vakasekerera. Alicia akasvika pavari vese asina kuvhunduka mushure mekunge atumira mabodyguards mana. "Funny unofanira kutaura izvozvo." Akaisa gumbo pamwoyo waPilipo ndokutsikitsira zvine simba. "Murume uyu, Claude. aripi?"
  
  Maziso aPilipo aingoti nyangarara semhezi dzabatwa. "Ini...handizivi. Haambouyi pano. Ndinomhanya panzvimbo ino, asi ini... handizivi Claude."
  
  "Zvinosuruvarisa." Alicia akarova Pilipo nechemumoyo. "Zvako".
  
  Drake akatora chinguva akatarisa perimeter yavo. Zvinhu zvose zvaiita sezvakanaka. Akazendama kusvika ave mhuno nemhuno nemuridzi wekirabhu.
  
  "Tinozviwana. Uri shamwari isina maturo. Ndinotobvuma kuti hauzive Claude. Asi une chokwadi chekuti unoziva munhu anomuziva. Munhu anoshanya nguva nenguva. Murume anoita shuwa kuti unozvichengeta wega. Now-" Drake akabata Pilipo pahuro, hasha dzake dzaisatombovanzwa. "Iwe ndiudze zita remunhu uyu. Kana kuti ndichabvisa musoro wako wakashata."
  
  Mazeve-zeve aPilipo haana kumbonzwika kana kumusoro uku, uko mabhanan'ana aivharwa nemadziro anonzwika. Drake akadzungudza musoro sezvinoita dindingwe rinodzungudza musoro wemhara yakafa.
  
  "Chii?"
  
  "Buchanan. Murume uyu anonzi Bhuchanan.
  
  Drake akabva awedzera kudzvinya hasha dzake. "Ndiudze kuti unomubata sei." Mifananidzo yaKennedy yakazadza chiratidzo chake. Haana kumbonzwa Mai naAlicia vachimudhonzera kure nemuridzi wechikwata chaifa.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NESERE
  
  
  Husiku hweHawaii hwakanga huchiri kuzara. Dzakanga dzave pakati pehusiku apo Drake, May naAlicia vakanyahwaira vachibuda muclub ndokunomisa taxi yainge yakamira. Alicia akavhara nzira yavo yekutiza nekufamba nemufaro kuenda kuna DJ, achibata maikorofoni yake uye kuita yake yakanakisa rock star kufungidzira. "Hesi Honolulu! Uri kuita sei? Ndinofara zvikuru kuva pano manheru ano. Makanaka chose! Akabva abuda zvakanaka, achisiya fungidziro dzine chiuru pamiromo ine chiuru.
  
  Zvino vakanga vava kutaura vakasununguka nemutyairi wetekisi. "Unofunga kuti zvichatora nguva yakareba sei Pilipo asati ayambira Buchanan?" Alicia akabvunza.
  
  "Nerombo rakanaka, vangasamuwana kwenguva. Akanyatsobatanidzwa. Asi kana vakadaro-"
  
  "Haataure," Drake akadaro. "Imbwende. Haazokwevera pfungwa kune chokwadi chekuti akatendeukira mumurume waClaude. Ndaizoisa mari yangu pairi."
  
  "Mabhunu anogona kurasira bhinzi." Mai vakadaro vakanyarara.
  
  "Vazhinji vavo havana chavanoziva." Alicia akaseka, ndokuzotaura zviri serious. "Asi sprite iri right. Pavachagona kufamba uye kutaura zvakare, vanoridza mhere senguruve."
  
  Drake akadzvanya rurimi rwake. "Nhai, mese muri right. Zvadaro tinofanira kuzviita nokukurumidza. Husiku huno. Hapana imwe sarudzo."
  
  "North Kukui Street," Mai vakaudza mutyairi wetekisi. "Munogona kutisiya pedyo nemochari."
  
  Mutyairi wetekisi akamutarisa nekukurumidza. "Zvechokwadi?"
  
  Alicia akabata pfungwa dzake achinyemwerera. "Chengetedza pasi, five-o." Ingotyaira chete.
  
  Mutyairi wetekisi akazevezera sekuti "Fucking haole," asi akacheuka akatarisa kumugwagwa ndokunyarara. Drake akafunga kwavaienda. "Kana iri chokwadi hofisi yaBuchanan, haakwanise kunge aripo panguva ino."
  
  Alicia akaridza ngonono. "Drakey, Drakey, hausi kunyatsoteerera zvakakwana. Apo pakupedzisira takaziva kuti murume benzi, Pilipo, akanga ane huro yake zvakasimba kwazvo mumaoko ako zvokuti yakashanduka kuva yepepuru, takavamba kuponesa upenyu hwake hunosekesa, uye akatiudza kuti Buchanan akanga ane imba."
  
  "Imba?" Drake akaita grimace.
  
  "Nezvebhizimisi. Munoziva vatengesi ava. Vanogara nekudya ikoko, vanotambira ikoko, vanoronga mabasa avo epanzvimbo kubva ipapo. Anochengeta kurongeka. Achaita kuti vanhu vake vagare vari pedyo. Mabiko asina kumira mushe murume."
  
  "Izvo zvichabatsira kuchengetedza zviitiko zvehusiku kirabhu chakavanzika, parizvino." Akadaro Mai taxi yakamira pamochari. "Unorangarira patakapinda muhofisi yemagineti ekuHong Kong? Tinopinda nekukurumidza, tinobuda nekukurumidza. Izvi ndizvo zvazvinofanira kuva."
  
  "Senge patakasvika panzvimbo iyo muZurich." Akadaro Alicia achideedzera Drake. "Hazvisi zvako, Kitano. Kwete kure kudaro."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akapinda mufurati yaaive apihwa muchivako cheCIA muHonolulu ndokumira akafa munzira yake. Ben ainge akamumirira akagara pamubhedha akarembedza makumbo.
  
  Mujaya airatidza kuneta. Maziso ake akanga atsvuka ropa nokutarisa pakombiyuta kwemazuva akawanda, uye huma yake yairatidza kaunyana nekuda kwekusagadzikana kwakadaro. Hayden akafara kumuona.
  
  Akanyatsotarisa mumba. "Iwe naKarin mazocheka guvhu here?"
  
  "Hongu, kwete. Imhuri." Akataura sekuti kuva pedyo kwavo ndiko kwainyanya kuoneka. "Uye anonyatsoziva nzira yake pakombiyuta."
  
  "A genius-level IQ ichakubatsira pane izvi." Hayden akabvisa shangu dzake. Kapeti gobvu aiita kunge piro ine furo pasi petsoka dzake dzairwadza. Ndine chokwadi chekuti mangwana muchawana zvatinoda mumagazini aCook.
  
  "Kana tikakwanisa kuvaziva zvachose."
  
  "Zvese zviri paInternet. Unongofanira kuziva pekutarisa."
  
  Ben akafinyama akatarisa zvake. "Ko...kunzwa kunge tiri kushandiswa pano? Kutanga ndinowana Guva reVamwari, uyezve michina yekutamisa. Tave kuona kuti vaviri ava vane hukama. Uye-" Akamira.
  
  "Uye chii?" Hayden akagara pedyo naye pamubhedha.
  
  "Midziyo yacho inogona kunge yakabatana neimwe nzira kuMagedhi eGehena," akafunga kudaro. "Kana Kovalenko achivada, vanofanirwa kunge varipo."
  
  "Hachisi chokwadi". Hayden akaswedera pedyo. "Kovalenko anopenga. Hatigoni kunyepedzera kunzwisisa kufunga kwake."
  
  Maziso aBen airatidza kuti aikurumidza kurasika pfungwa dzake uye achitamba nevamwe. Akatsvoda Hayden achirereka musoro wake kune wake. Akasuduruka achibva atanga kupuruzira chimwe chinhu muhomwe.
  
  "Ini ndinonzwa zviri nani kana ichibuda nepazipi, Ben."
  
  "Eh? Aihwa. Ndaida izvi." Akatora nharembozha yake, akachinja screen paMP3 player achibva asarudza album.
  
  Fleetwood Mac akatanga kuimba "Second Hand News" kubva murunyerekupe rwechinyakare.
  
  Hayden akabwaira bwaira nekushamisika. "Dinorok? Chokwadi?"
  
  Ben akamukandira kumusana. "Zvimwe izvi zviri nani pane zvaunofunga."
  
  Hayden haana kupotsa kusuruvara kunobaya mukutaura kwemukomana wake. Haana kupotsa dingindira rerwiyo, zviri pachena mumusoro. Nezvikonzero zvakafanana naBen, zvakamuita kuti afunge nezvaKennedy Moore naDrake nezvese zvavakanga varasikirwa nazvo. Havana kungorasikirwa chete neshamwari huru muKennedy, asi kufa kwake kwechisimba kwakaderedza shamwari dzaDrake dzese kungoita ruzha rwekumashure.
  
  Asi Lindsey Buckingham paakatanga kuimba nezvehuswa hurefu uye kuita chinhu chake, mamiriro akachinja nekukurumidza.
  
  
  * * *
  
  
  Mai vakakumbira mutyairi wetekisi kuti amirire asi murume wacho haana kuteerera. Vachingobuda mumotikari akabva amutsa engine achibva aichaya marara.
  
  Alicia akamutarisa. "Jerk".
  
  Mai vakanongedzera pamharadzano yaiva pamberi pavo. "Imba yeBuchanan iri kuruboshwe."
  
  Vakafamba vakanyarara zvaifadza. Mwedzi yapfuura, Drake aiziva kuti izvi hazvingamboitike. Nhasi vaive nemuvengi wavo. Vese vakabatwa nekupenga kwaMambo Ropa. Uye kana akabvumirwa kuramba akasununguka, anogona kuramba achivakuvadza zvakanyanya.
  
  Pamwe chete vaive chimwe chezvikwata zvakanakisa pasirese.
  
  Vakayambuka mharadzano ndokunononokera pakasvika pfuma yaBuchanan. Nzvimbo iyi yakanga yakazara nechiedza. Maketeni ari pasi. Magonhi akazaruka kuti mumhanzi ufambe munzvimbo yese. Kutinhira kwenziyo dzerap kwaigona kunzwika kunyange mhiri kwomugwagwa.
  
  "Muvakidzani womuenzaniso," akadaro Alicia. "Mumwe munhu akadaro - ndinotofanira kuswedera pedyo ndopwanya stereo system yavo kuti irove."
  
  "Asi vanhu vazhinji havana kufanana newe," akadaro Drake. "Izvi ndizvo zvinoita vanhu ava. Vanodheerera pamwoyo. Muupenyu, vanotakura pfuti uye havana tsitsi kana hana."
  
  Alicia akamuyeva. "Ipapo havazotarisira kurwiswa kwakazara."
  
  Mai vakabvuma. "Tinopinda nekukurumidza, tinobuda nekukurumidza."
  
  Drake akafunga nezvekuti Mambo weRopa akaraira kuuraiwa kwevazhinji vasina mhosva. "Handei tinovabata."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akanga asina kupfeka uye adikitira pakarira nharembozha yake. Dai yanga isiri iyo siginecha yeringithoni yemukuru wake, Jonathan Gates, angadai akaivhara.
  
  Pane kudaro, akagomera, akasaidzira Ben kure, ndokubaya bhatani remhinduro. "Ehe?"
  
  Gates haana kana kumbozviona kuti apererwa. "Hayden, ndinokumbira ruregerero nenguva yadarika. Unogona kutaura?"
  
  Hayden akabva angobata chokwadi. Gedhi raikodzera kutariswa naye. Kutyisa kwaakaita nokuda kwenyika yake kwaipfuura zvikuru pfungwa dzake dzebasa.
  
  "Chokwadi, changamire."
  
  "Dmitry Kovalenko akabata nhapwa nhengo dzemhuri dzemaseneta masere eUnited States, Vamiriri gumi nevana, uye Meya mumwe chete. Ichi chikara chinozotongwa, Jay, neimwe nzira inodiwa. Une zvese zvekushandisa."
  
  Kubatana kwakavhiringidzwa.
  
  Hayden akagara akatarisa murima, shungu dzake dzakadzima zvachose. Pfungwa dzake dzaive kuvasungwa. Vasina mhosva vaitambura zvakare. Zvakamunetsa kuti vangani vaizotambura Mambo Ropa asati atongwa.
  
  Ben akagwesha pamubhedha paari ndokungomumbundira sezvaaida.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akatanga kupinda mukati uye akazviwana ari mukoridho refu aine magonhi maviri akavhurika kuruboshwe uye kicheni yakashama kumagumo. Murume uya akafamba achidzika nemasitepisi, maziso ake akaerekana azara nekuvhunduka paakaona Drake achipinda mumba.
  
  "Chii-?"
  
  Ruoko rwaMai rwakaita zvekumhanya zvisingaonekwe neziso. Sekondi imwe murume wacho akanga achikwevera mudenga kuti adaidzire nyevero, uye yakatevera akanga achitsvedza achidzika nemasitepisi nebanga diki pahuro. Akasvika kuzasi Mai akapedza basa rake ndokutora badza rake. Drake akafamba pasi nemukoridho. Vakatsaukira kuruboshwe vachipinda muimba yekutanga. Maziso mana akatarisa kumusoro kubva mumabhokisi ari nyore mavakanga varongedzera zvinoputika.
  
  Zvinoputika?
  
  Drake akabva aziva C4, asi akanga asina nguva yekufunga sezvo varume vakabata zvombo zvakakandwa zvisina hanya. Mai naAlicia vakatamba vachitenderedza Drake.
  
  "Hezvo!" Drake akanongedza kune dzinokurumidza. Alicia akamuwisira pasi nekick isina kunaka pazvidya. Akawira pasi, achizeya chimwe chinhu. Murume aive pamberi paDrake akakurumidza kufamba achienda kwaari, achisvetuka pamusoro petafura kuti awedzere urefu uye simba rekurwisa kwake. Drake akatenderedza muviri wake pasi pekutiza kwemurume, uye paakaburuka, akarova mabvi ake ose kumashure. Murume akaridza tsamwa ndokubva mate achibuda mumuromo. Drake akaburitsa demo rinopwanya pamusoro pemusoro wake nesimba rake rose rakashata uye nesimba.
  
  Murume akadonha pasina inzwi.
  
  Kuruboshwe kwake, Mai akarova rovambira mbiri dzakatevedzana. Vese vaive vapindwa nekaviri nemaronda mudumbu, kushamisika kwakanyorwa kumeso kwavo. Drake akakurumidza kushandisa chibatiso chekufa kuti asagone mumwe uku Mai vachigogodza imwe.
  
  "Ibvai". - Drake akaridza tsamwa. Vaigona kusazviziva, asi ava vakanga vachiri varume vaMambo Ropa. Vakaita rombo rakanaka kuti Drake aive ari mushishi.
  
  Vakadzokera mucorridor ndokudzika mune rimwe kamuri. Vachipinda mukati, Drake akaona imba yekubikira. Makanga makazara varume, vose vakatarisa chimwe chinhu patafura yakaderera. Mitsindo yerap yaibva mukati yainzwika zvekuti Drake aitotarisira kuti vaizobuda kuzosangana naye. Mai vakamhanyira mberi. Drake paakapinda mukamuri, akange atoisa murume mumwechete ndokuenderera mberi. Mumwe mukomana aive nendebvu dzakakora akamhanyira kuna Drake, atova nerevolver muruoko.
  
  "Waita sei-?"
  
  Kudzidzira ndiko kwaive kwese muhunyanzvi hwekurwa, uye Drake aive adzoka nekukurumidza kupfuura izvo wezvematongerwo enyika aigona kunzvenga mubvunzo wakakosha. Pakarepo, akasimudza gumbo rake, akavhomora pfuti kubva mumaoko emurume, achibva aenda kumberi ndokuibata mudenga.
  
  Akapidigura chombo.
  
  "Rarama nebakatwa." Akapfura. Murume waBuchanan akawira shure mukuputika kweunyanzvi. Mai naAlicia vakabva vangonhonga imwe pfuti yakaraswa pakabva padaidzira munhu ari mukitchen. "Hey, mapenzi! Chii chauri kuita?"
  
  Drake akanyemwerera. Sezvinei kurira kwepfuti kwaisanzwika mumba umu. Fine. Akafamba achienda kumukova.
  
  "Two," Akazevezera, achiratidza kuti nzvimbo yaiva pamusuwo yaingopa vaviri vacho mukana wokuti vafambe. Mai vakagara kumashure kwavo.
  
  "Ngatipingudza imbwa idzi." Drake naAlicia vakabuda vachipfura vakanangana nesango remakumbo rakanga rakakomberedza tafura.
  
  Ropa rakapfapfaidzwa mitumbi ikawira pasi. Drake naAlicia vakafambira mberi, vachiziva kuti kuvhunduka uye kuvhunduka kwaizovhiringa nekutyisidzira vadzivisi vavo. Mumwe wemaguard aBhuchanan akasvetukira patafura yaive yakaderera ndokunorovera Alicia, ndokumukanda padivi. Mai vakabva vapindawo mugap, vachizvidzivirira, sezvo muchengeti akamubaya chigunwe kaviri. Mai aibata pfuti imwe neimwe paruoko rwake asati amurova zvine simba pazambuko remhuno nepfuti yake.
  
  Alicia akatanga kurwa futi. "Ndaive nayo."
  
  "Oo, ndine chokwadi kuti wakadaro, mudiwa."
  
  "Ndirove." Alicia akanongedza pfuti varume vaichema. "Pane mumwe munhu anoda kuedza? Hm?"
  
  Drake akatarisa patafura yakaderera nezviri mukati. Mirwi yeC4 yakasvibiswa pamusoro pezvikamu zvakasiyana-siyana zvekugadzirira.
  
  Mambo weRopa akanga achironga chii?
  
  "Ndiani wenyu ari Buchanan?"
  
  Hapana akapindura.
  
  "Ndine dhiri reBuchanan." Drake akakwenya. "Asi kana asipo, ndinofunga tichakupfurai mese." Akapfura murume wepedyo padumbu.
  
  Noise yakazadza kamuri. Kana naMai vakamutarisa vachishamisika. "Mat-"
  
  Akamupopotera. "Hapana mazita."
  
  "Ndiri Buchanan." Murume wacho, akazendama pafiriji hombe, akafemereka sezvaaimanikidza ronda rebara. "Tisvikewo murume. Hatina kukukuvadzai."
  
  Chigunwe chaDrake chakasimba pachiringa. Zvaida kuzvidzora kukuru kuti usapfure. "Hauna kundikuvadza?" Akasvetukira kumberi ndokuisa ibvi rake paronda raibuda ropa nemaune. "Hauna kundikuvadza?"
  
  Ruchiva rweropa rwakazadza chiono chake. Shungu dzisingadzoreki dzakamubaya muuropi nemumoyo. "Ndiudze," akadaro achipopota. "Ndiudze kuti Claude aripi kana kuti, Mwari ndibatsirei, ndichafuridzira pfungwa dzenyu pafiriji iyi inopenga."
  
  Maziso aBhuchana haana kunyepa. Kutya rufu kwakaita kuti kusaziva kwake kuve pachena. "Ndinoziva shamwari dzaClaude," akadaro achizevezera. "Asi Claude handimuzive. Ndaigona kukuudza shamwari dzake. Hongu, ndinogona kukupa iwo.
  
  Drake akateerera paaitaura mazita maviri nenzvimbo dzawo. Scarberry naPeterson. Chete apo ruzivo urwu rwakatorwa zvachose ndipo paakanongedza tafura yakazara neC4.
  
  "Uri kuitei pano? Muri kugadzirira kutanga hondo here?"
  
  Mhinduro yakamushamisa. "Zvakanaka. Hondo yeHawaii yave kuda kutanga, murume. "
  
  
  CHITSAUKO CHEgumi nepfumbamwe
  
  
  Ben Blake akapinda muhofisi diki yaakagovana nehanzvadzi yake kuti awane Karin akamira pahwindo. "Hesi sisi".
  
  "Mhoro. Chingotarisa izvi, Ben. Kubuda kwezuva muHawaii."
  
  "Tinofanira kunge tiri pamhenderekedzo yegungwa. Munhu wese anoendako pakubuda nekunyura kwezuva."
  
  "O, chaizvoizvo? Karin akatarisa mukoma wake nekakutsvinya. "Wakatarisa paInternet, handiti?"
  
  "Zvakanaka, zvatasvika pano, ndinoda kubva munzvimbo ino yakatsvikinyidzana kuti ndisangane nevamwe vanhu veko."
  
  "Yechii?"
  
  "Handisati ndambosangana nemunhu wekuHawaii."
  
  "Mano muHawaiian, dumbo. Mwari, dzimwe nguva ndinombonetseka kuti ndakawana ose ari maviri masero europi."
  
  Ben akaziva kuti paive pasina chikonzero chekuti atange hondo yehungwaru nehanzvadzi yake. Akayemura chiono chakanaka kwemaminetsi mashoma asati ananga kumusuwo kunodira vose kofi. Paakadzoka, Karin akanga atotanga kubatidza makombiyuta avo.
  
  Ben akaisa mamogi padivi pekeyboard yavo. "Unoziva kuti ndiri kutarisira." Akapuruzira maoko ake. "Ndiri kureva, kutsvaga matanda aCaptain Cook. Iri ibasa rehutikitivha chairo nekuti tiri kutsvaga zvakavanzwa, kwete zviri pachena."
  
  "Isu tinoziva zvechokwadi kuti hapana zvinongedzo paInternet zvingabatanidza Cook neDiamond Head kana Leahy nevaHawaii. Isu tinoziva kuti Diamond Head ingori imwe yenhevedzano yemakoni, mavhavha, tunnel uye machubhu elava anomhanya pasi peOahu. "
  
  Ben akatora kofi yake yaipisa. "Tinoziva zvakare kuti Cook akamhara paKauai, muguta reWaimea. Tarisa uone Waimea kune canyon inoshamisa zvakakwana kukwikwidza Grand Canyon. Kauai vagari vakagadzira mutsara wepakutanga nzvimbo yekushanyira Hawaii secheeky jab kuOahu. Kune chifananidzo chaCook muWaimea padyo nemuseum diki. "
  
  "Chimwe chinhu chatinoziva," Karin akapindura kudaro. "Chokwadi ndechekuti matanda aCaptain Cook ari pano." Akabaya baya pacomputer yake. "Online".
  
  Ben akatura befu ndokutanga kuvhura ekutanga remagazini makuru. "Kunakidzwa ngazvitange." Akabaya maearphones ake ndokuzembera pachair yake.
  
  Karin akamutarisa. "Idzime. Ndirwo Rusvingo rweKurara here? Uye chimwe chivharo? Rimwe zuva, munin'ina, uchafanirwa kurekodha matepi matsva aya womira kutambisa mbiri yako yemaminetsi mashanu."
  
  "Musandiudze kuti muri kutambisa nguva yenyu sisi. Tese tinoziva kuti muri shasha pane izvi."
  
  "Uri kuzotaura izvi zvakare? Zvino?"
  
  "Makore mashanu apfuura." Ben akasimudza mhanzi ndokuisa pfungwa pacomputer yake. "Makore mashanu okuparara. Usarega zvakaitika zvichikanganisa gumi rinotevera."
  
  
  * * *
  
  
  Vachishanda vasina kurara uye vachizorora zvishoma, Drake, May naAlicia vakasarudza kumbozorora zvishoma. Drake akatambira runhare kubva kuna Hayden naKinimaka panenge awa rimwe zuva rabuda. Bhatani rembeveve rakakurumidza kugadzirisa dambudziko iri.
  
  Vakaroja kamuri muWaikiki. Yakanga iri hotera hombe ine mavhiri, yakazara nevashanyi, ichivapa mwero wepamusoro wekusazivikanwa. Vakakurumidza kudya kwaDenny veko, ndokunanga kuhotera kwavo uko vakanokwira lift vakananga kukamuri ravo raiva panhurikidzwa yechisere.
  
  Apinda, Drake akazorora. Aiziva zvakanakira kuzvipisa nekudya nekuzorora. Akazvipeta ari muchigaro chiri nyore pedyo nehwindo, achifarira nzira iyo zuva rakajeka reHawaiian rakamugezera pamusoro pake nepamafafitera echiFrench.
  
  "Munogona kurwa pamubhedha," akadaro asina kucheuka. "Mumwe munhu akaisa alarm ye2:00."
  
  Akadaro achisiya pfungwa dzake dzave kure, agutsikana nekuziva kuti vaive nekero yevarume vaviri vaive pedyo naClaude sezvavaigona. Rugare rwekuziva kuti Claude akatungamirirwa akananga kwaMambo weRopa.
  
  Runyararo rwepfungwa kubva mukuziva kuti pakanga pasara maawa mashoma kuti kutsiva kuzere ropa.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden naKinimaka vakapedza mangwanani acho vari kuHonolulu Police Department. Nhau yakanga iri yokuti vamwe "vasonganiri" vaClaude vakanga vadzingwa usiku, asi kwakanga kusina nhau chaidzoidzo. Muridzi wekirabhu, anonzi Pilipo, akataura zvishoma. Mabhunu ake akati wandei akapedzisira ave muchipatara. Zvakaratidzawo kuti chikafu chake chevhidhiyo chakasviba nenzira inoshamisa apo murume nevakadzi vaviri vakamurwisa nguva dzepakati pehusiku dzisati dzakwana.
  
  Wedzera kune izvi pfuti ine ropa pane imwe nzvimbo pakati peguta, iyo yaisanganisira zvakawanda zvaizivikanwa naClaude. Pakasvika mapurisa aiva nezvombo panzvimbo yacho, chavakawana pakanga pasina vanhu. Kwete varume. Hapana nhamba yefoni. Ropa chete pasi uye tafura yekicheni, iyo mitsetse yeC4 yakawanikwa paipfurwa.
  
  Hayden akaedza Drake. Akaedza kufonera Alicia. Akadhonzera Mano padivi ndokuzevezera nehasha munzeve dzake. "Zvakaoma! Havazivi kuti tine rutsigiro rwekuita zvatinoona zvakakodzera. Vanofanira kuziva."
  
  Kinimaka akakwenya, mapendekete ake makuru achikwira nekudonha. "Pamwe Drake haadi kuziva. Achazviita nenzira yake, nerutsigiro rwehurumende kana kuti pasina. "
  
  "Iye zvino ave mutoro."
  
  "Kana kuti museve une chepfu unobhururuka wakananga mumwoyo." Kinimaka akanyemwerera mukuru wake akamutarisa.
  
  Hayden akambovhiringika. "Chii? Aya mazwi anobva murwiyo here kana chimwe chinhu?"
  
  Kinimaka aitaridza kugumbuka. "Handifunge kudaro shefu. Saka," akatarira kumapurisa akanga akaungana, "ko mapurisa anozivei nezvaClaude?"
  
  Hayden akatura befu. "Hazvishamisi kuti kune vashoma. Claude ndiye muridzi ane shavi wemakirabhu akati wandei anogona kana kusave nechekuita muzviitiko zvisiri pamutemo. Havana pamusoro pemawadhi emapurisa. Nekuda kweizvozvo, muridzi wavo akanyarara anoramba asingazivikanwe. "
  
  "Nezvese izvo, pasina kupokana, zvakagadzirwa naKovalenko."
  
  "Pasina kupokana. Zvinobatsira nguva dzose kuti tsotsi ribviswe munyika chaiyo kakawanda."
  
  "Zvichida Drake ari kufambira mberi. Dai zvisina kudaro, ndinofunga angadai ainesu."
  
  Hayden akagutsurira musoro. "Ngativimbei kuti ndizvo zvazviri. Panguva ino, tinofanira kuvhundutsa vashoma vemo. Uye unofanira kubata munhu wese waunoziva anogona kutibatsira. Kovalenko akatogadzira ropa rakawanda. Ndinovenga kufunga kuti zvese izvi zvingapera sei. "
  
  
  * * *
  
  
  Ben akaedza nepaaigona napo kuti aise pfungwa dzake pakakwirira. Hasha dzake dzaive dzavhiringika. Pakange patopera mwedzi hupenyu hwake huri normal. Pamberi penyaya yaOdin, pfungwa yake yekuzvibata yaive yekuchengeta bhendi rake remazuva ano The Wall of Sleep chakavanzika kubva kuna amai vake nababa. Aive murume wemhuri, ane moyo munyoro nerd ane tarenda rezvinhu zvese zvehunyanzvi.
  
  Zvino akanga aona hondo. Akaona vanhu vachiurayiwa. Akanga achirwira hupenyu hwake. Musikana weshamwari yake yepamoyo akafira mumaoko ake.
  
  Kuchinja pakati penyika kwakamuparadzanisa.
  
  Wedzera kune izvo kumanikidzwa kwekuve nemusikana wake mutsva, mumiriri weCIA wekuAmerica, uye haana kutomboshamisika nekuzviwana achidzedzereka.
  
  Kwete kuti akamboudza shamwari dzake. Mhuri yake, hongu, aigona kuvaudza. Asi Karin akanga asati agadzirira izvi. Uye aive nematambudziko ake. Akanga achangobva kumuudza kuti pashure pemakore mashanu aifanira kupfuurira, asi aiziva kuti kana chinhu chimwe chetecho chikaitika kwaari, chaizoparadza upenyu hwake hwose.
  
  Uye dzimwe nhengo dzeWall of Sleep dzaigara dzichimutumira mameseji. Uripi nhai Blakey? Tosangana manheru ano? Imbondinyorerawo, iwe zibenzi!Vanga vaine nziyo itsva dzagadzirira kurekodhwa. Kwaiva kurota kwake kukuru!
  
  Iye zvino chinhu chaicho chakamupa zororo rake guru chiri pangozi.
  
  Akafunga nezvaHayden. Apo nyika yakanga ichiparara, aigona nguva dzose kutendeudzira pfungwa dzake kwaari, uye zvose zvaizova nyore zvishoma. Pfungwa dzake dzakadzungaira. Akaramba achipuruzira mumapeji ebhuku repamhepo iro mumwe munhu akanyora kubva muzvinyorwa zvaCook.
  
  Akapotsa azvipotsa.
  
  Nokuti kamwe-kamwe, ipapo, pakati pemishumo yemamiriro ekunze, longitude uye latitude mazita, uye mashoko mapfupi ekuti ndiani akarangwa nokuda kwokusadya zvokudya zvavo zvezuva nezuva zvenyama yemombe uye akawanikwa akafa mugomba, pakaonekwa pfupiso yeGedhi raPele.
  
  "Hanzvadzi sikana". - Ben exhaled. "Ndinofunga ndawana chimwe chinhu." Akaverenga ndima pfupi. "Haaa iyi inyaya yemurume yerwendo rwavo. Wagadzirira here izvi?"
  
  
  * * *
  
  
  Drake akabva pakurara kwakareruka kusvika pakumuka munguva yaakatora kuvhura maziso ake. Mai vakafamba vachidzokera kumashure kwavo. Aiita kunge Alicia ari mushower.
  
  "Tanga tiri panze nguvai?"
  
  "Ipa kana kutora maminitsi makumi mapfumbamwe. Hona, tarisa izvi. " Mai vakamukandira imwe pistol yavaive vatora kwaBhuchana nevarume vake.
  
  "Chibodzwa chii?"
  
  "Five revolvers. Zvese zvakanaka. Vaviri 38 uye vatatu 45 caliber. Zvose nemagazini akazara zvikamu zvitatu muzvina."
  
  "Zvakawanda". Drake akasimuka ndokutambanudza. Vakasarudza kuti vangangosangana neanopikisa zvakanyanya - vanhu vepedyo naClaude - saka kutakura zvombo kwaisungirwa.
  
  Alicia akabuda mubathroom aine bvudzi rakatota achidhonza bhachi rake. "Wagadzirira kutama?"
  
  Mashoko avakagamuchira kubva kuBuchanan ndeokuti vose Scarberry naPeterson vaiva nekutengesa motokari kune kunze kweWaikiki. Inodaidzwa kuti Exoticars, yaive yese yekutengesa uye chitoro chekugadzirisa. Aihayawo mhando zhinji dzemota dzemhando yepamusoro.
  
  Kavha ine mari yakawanda, Drake akafunga. Hapana mubvunzo kuti rakagadzirirwa kubatsira kuvanza marudzi ose ezviito zveutsotsi. Scarberry naPeterson pasina mubvunzo vaive padyo nepamusoro pecheni yechikafu. Claude ndiye aizotevera.
  
  Vakapinda mutekisi ndokupa mutyairi kero yekwaitengeswa. Kwaive kwasara maminitsi angangosvika makumi maviri.
  
  
  * * *
  
  
  Ben naKarin vanoshamiswa nekuverenga magazini yaCaptain Cook.
  
  Kuona nemaziso emumwe munhu zviitiko zvakaitika kumukuru wegungwa ane mukurumbira makore anopfuura mazana maviri apfuura zvaishamisa. Asi kuverenga nhoroondo yerwendo rwaCook rwakarekodhwa asi rwuchiri rwakavanzika zvikuru pasi pegomo rinoputika reHawaii rine mukurumbira rakada kurema.
  
  "Zvino shamisa". Karin akavhura kopi yake pakombiyuta. "Chinhu chimwe chete chausingazive kufanoona kwakanaka kwaCook. Akatora vanhu vanobva munzvimbo dzese kuti vanyore zvaakawana. Masayendisiti. Botanists. Artists. Tarisa-" Akabaya skrini.
  
  Ben akadongorera kuti aone kudhirowa kwechirimwa ichi. "Kutonhora".
  
  Maziso aKarin akapenya. "Izvi zvakanaka. Zvidyarwa izvi hazvina kuwanikwa kana kunyorwa kusvika Cook nechikwata chake vazvirekodha ndokudzokera kuEngland nemifananidzo yakanaka iyi uye tsananguro. Vakatara nyika yedu, vanhu ava.Vakapenda nzvimbo nemhenderekedzo dzegungwa nenzira yatingangotora mifananidzo nhasi. Funga nezvazvo".
  
  Izwi raBen rairatidza kufara kwake. "Ndinoziva. Ndinoziva. Asi teerera izvi-"
  
  "Zvakanaka". Karin akabatikana munyaya yake pachake. "Wanga uchiziva here kuti mumwe wevashandi vaCook aive William Bligh? Murume akazova mukuru weBounty? Uye kuti Mutungamiriri weAmerica panguva iyoyo, Benjamin Franklin, akatumira shoko kuvakuru vake vose vegungwa kuti vasiye Cook vari voga, pasinei nokuti maAmerica akanga ari muhondo nemaBritish panguva iyoyo. Franklin akamutumidza kuti "shamwari yevanhu vose."
  
  "Hanzvadzi sikana". - Ben akaridza muridzo. "Ndawana chimwe chinhu. Teerera-kudonha kwakaitwa paOwhihi, Hawaii, pedyo nenzvimbo yakakwirira zvikurusa yechitsuwa chacho. 21 madhigirii 15 maminitsi kuchamhembe latitude, 147 madhigirii maodzanyemba longitude, 48 maminetsi kumadokero. Kureba 762 tsoka. Takamanikidzwa kudonhedza anchor pedyo neLihi ndokuenda kumahombekombe. Vanhu veko vatakahaya vaiita sevachabvarura mamvemve kumusana nekuda kwebhodhoro rerum, asi zvaitoshiviririka uye zvichiziva."
  
  "Ndipei vhezheni yakapfupikiswa," akadaro Karin. "Muchirungu".
  
  Ben akamupopotera. "Mwari, musikana, aripi Indiana Jones wako?" Luke Skywalker wako? vagari vemo vainzi Gedhi rePele ". Izvi zvakaitwa pasina ruzivo rwamambo wenzvimbo uye nengozi huru . Dai vakazviziva, mambo angadai akavauraya vose. VaHawaii vairemekedza Gedhi rePele. mibayiro."
  
  "Gedhi raPelé rinofanira kunge rakakonzera kunetseka kwakanyanya kuti Cook atore njodzi yakadaro," Karin akadaro.
  
  "Zvakanaka, Pele akanga ari mwari wemoto, mheni, mhepo nemakomo anoputika. Zvichida mwari anozivikanwa zvikuru weHawaiian. Aiva nhau huru. Zvizhinji zvengano yake zvakanangana naye achitonga makungwa. Matauriro aiita vanhu vokuHawaii nezvake zvichida akamutsa kufarira kwaCook. Uye sezvingabvira aive murume anozvikudza parwendo rukuru rwekutsvaga. Haaizotya kunetsa mambo wepano. "
  
  "Murume akaita saCook aisazotya zvakanyanya."
  
  "Chaizvoizvo. Sekureva kwaHawksworth, vagari venzvimbo iyi vakavatungamirira nemunzira ine rima pasi pemwoyo wegomo rinoputika. Mwenje payakangobatidzwa uye, sekutaura kwaiitwa naGollum, majana anonyengera mashoma akanga aitwa, vose vakamira ndokutarisa vachishamisika paGedhi rePele."
  
  "Weirdo. Pane mufananidzo here?
  
  "Aihwa. Nyanzvi yakasiiwa nekuda kwerwendo urwu. Asi Hawksworth inotsanangura zvavakaona. Rutivi rukuru rwakabhururuka zvokuti rwakakwira pamusoro pedenderedzwa repamusoro-soro remirazvo yedu yomoto. Furemu yakagadzirwa nemaoko yakashongedzwa nemavara madiki. Notches kudivi rega rega, zvinhu zviviri zvidiki zvisipo. Chishamiso chakatitorera mweya uye takanyatso tarisa kusvika nzvimbo ine rima yatanga kukwezva kutarisa kwedu. "
  
  "Saka, mumweya wevanhu vese, zvaanoreva ndezvekuti vakawana zvavaitsvaga, asi vakazoziva kuti vaida zvimwe." Karin akadzungudza musoro.
  
  Ben akamudzvokora ziso. "Ini ndinofunga zvaunoreva ndezvekuti, mumweya wevatambi vese, vaida zvimwe. Asi wataura chokwadi. Gedhi raPele rakanga riri iro. Gate. Yaifanira kutungamira kumwe."
  
  Karin akasimudza chigaro chake. "Ikozvino ndiri kushamisika. Izvi zvakatungamirira kupi?
  
  Panguva iyoyo nharembozha yaBen yakabva yarira. Akatarisa pascreen achibva aburitsa maziso. "Amai nababa".
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI
  
  
  Mano Kinimaka aida moyo waWaikiki. Akazvarwa uye akakurira muHawaii, akapedza hudiki hwake paKuhio Beach mhuri yake isati yaunganidza mari ndokuenda kumhenderekedzo yekuchamhembe kwakadzikama. Kusevha kwaiitwako kwaive nepasi rose, chikafu chaive chechokwadi kunyangwe uchidya kunze, hupenyu hwaive hwemahara sezvaungafungidzira.
  
  Asi ndangariro dzake dzekutanga dzisingadzimiki dzaive dzeKuhio: mahombekombe akanaka uye luaus yemahara, Svondo beach barbecues, nyore kusefa, vagari vane hunhu hwakanaka uye kubwinya kwehusiku kwekunyura kwezuva.
  
  Zvino, sezvaaityaira achitevedza Kuhio Avenue uye ipapo Kalakaua, akacherekedza zvinhu zvekare, zvinobata bata. Kwete vashanyi vatsva. Kwete vagari venzvimbo vakatakura gadziriso yavo yemangwanani yeJamba muto. Iko hakuna kana mutengesi we ice cream pedyo neRoyal Hawaiian. Aive mazhenje matema marefu avaibatidza husiku hwega hwega, nzvimbo yekutengesera yainge isisina chinhu kwaakange ambochema, achiseka chiratidzo chenyevero chakapfava A-chivharisa imwe yenzira yaiti: Kana usiri Spider-Man, the zambuko rakavharwa. Zviri nyore. Saka Hawaiian.
  
  Akafamba achipfuura nechitoro chekare cheLassen, kwaakanga ambotarisa mifananidzo yavo yaiyevedza nemotokari dzinoyevedza. Zvino zvaenda. Uduku hwake hwakanga hwapera. Akapfuura nzvimbo yezvitoro yeMusha waMambo, yaakamboudzwa naamai vake kuti kwaimbogara Mambo Kalakaua. Akapfuura chiteshi chemapurisa chakanakisa pasi rose, icho chiri paWaikiki Beach mumumvuri wemazana emabhodhi ekusevha. Uye akafamba achipfuura chifananidzo chisingaparadziki chaDuke Kahanamoku, chakafukidzwa senguva dzose nemucheka mutsva, imwechete yaakange atarisa paaiva mukomana muduku ane mamiriyoni ezviroto aitenderera mumusoro make.
  
  Mhuri yake yakanga zvino yarindwa siku nesikati. Ivo vaitarisirwa nepamusoro-notch US Marshals uye crack Marines. Musha wemhuri wakanga usina munhu, waishandiswa sechirango chemhondi. Iye pachake akanga ari munhu ane chiratidzo.
  
  Hayden Jay, shamwari yake yepamoyo uye mukuru webasa, akagara pedyo naye paseat, zvichida achiona chimwe chinhu kubva pachiso chake sezvo akanga asina chaakataura. Akakuvadzwa nebanga, asi iye zvino ave pedyo nekupora. Vanhu vakanga vakamupoteredza vakaurayiwa. Shamwari. Shamwari itsva.
  
  Zvino heunoi henyu, wadzokera kumba kwake, kwaakabva. Ndangariro dzakamuzadza seshamwari dzakarasika kwenguva refu dzichishuva kushamwaridzana naye. Ndangariro dzakamuputira mumakona ose emigwagwa.
  
  Runako rweHawaii rwaive rwekuti yaigara mauri nekusingaperi. Hazvina mhosva kuti wakapedza vhiki uriko kana makore makumi maviri. Hunhu hwake hwaive husina nguva.
  
  Hayden akazoparadza moyo. "Murume uyu, muCapua uyu. Ari kutengesa aizi yakapwanyika kubva muvan here?"
  
  "Kuno kune bhizimusi rakanaka. Munhu wese anoda aizi yakapwanyika. "
  
  "Kuyenzerana".
  
  Mano akanyemwerera. "Uchaona".
  
  Sezvavaityaira nerunako rweKuhio naWaikiki, mabhichi akaonekwa nguva nenguva kurudyi. Gungwa rakapenya uye mafungu machena akazununguka zvinokwezva. Mano akaona vanhu vakati wandei vachigadzirira pamahombekombe. Pane imwe nguva, aive chikamu chechikwata chekunze chakahwina mikombe.
  
  "Tiripo". Akapinda munzvimbo yakakomberedzwa yekupaka ine njanji kune imwe mugumo yakatarisana nePacific Ocean. Kombi yeCapua yaive kumucheto chaiko, munzvimbo huru. Mano akabva angoona shamwari yake yekare, asi akamira kwechinguva.
  
  Hayden akamusekerera. "Marangariro ekare?"
  
  "Zvakanaka ndangariro. Chimwe chinhu chausingadi kukanganisa nekufungidzira chimwe chinhu chitsva, unoziva?"
  
  "Ndinoziva".
  
  Inzwi rake rakanga risisina chivimbo. Mano akatora nguva akatarisa mukuru wake. Akanga ari munhu akanaka - akatwasuka, akarurama, akaoma. Wanga uchiziva here kuti Hayden Jay aive parutivi paani, uye ndeupi mushandi angada zvakawanda kubva kuna mukuru wake? Kubva pavakatanga kuonana, akanga ava kunyatsomuziva. Baba vake, James Jay, vaive imba ine simba, ngano yechokwadi, uye zvaive zvakakosha. Chinangwa chaHayden chagara chiri chekuzadzisa vimbiso yake, nhaka yake. Iri rakanga riri simba rake rokufambisa.
  
  Zvekuti Mano akashamiswa paakazivisa kuti aikoshesa sei nezve mudiki Ben Blake. Akafunga kuti zvaizotora nguva refu, Hayden asati amira kuzvisundidzira kuti aenderane nenhaka yaMano yaakanzwa kuti akange atopfuura. Pakutanga akafunga kuti chinhambwe chaizodzima murazvo wacho, asi vaviri vacho vakazozviwana vava pamwe chete. Uye zvino vakaratidzika kuva vakasimba kupfuura nakare kose. Ko geek ichamupa chinangwa chitsva, gwara idzva muhupenyu? Mwedzi mishoma inotevera chete ndiyo ichataura.
  
  "Enda". Hayden akagutsurira akananga kumota. Mano akavhura gonhi ndokutura mafemo emhepo yakachena yenzvimbo iyi. Kuruboshwe kwake kwakasimuka Musoro weDiamond, chimiro chinokatyamadza chakamira chakatarisana nedenga, chinogara chiripo.
  
  Kuna Mano, zvaigara zviripo. Hazvina kumushamisa kuti izvi zvinogona kunge zviri pamusoro pechimwe chishamiso chikuru.
  
  Vakafamba vese vachienda kumota yekucheka ice. Capua yakazembera panze, yakavatarisa. Chiso chake chakaunyana nekushamisika, ndokuzoratidza kufara chaiko.
  
  "Mano? Munhu! Hey!"
  
  Capua yakanyangarika. Sekondi gare gare akamhanya achibuda kuseri kwekombi. Aive murume ane mapendekete akafara, akasimba aine bvudzi dema uye mutsvuku. Kunyange pakutanga kuatarira, Hayden aikwanisa kuona kuti aipedza anenge maawa maviri zuva nezuva ari pabhodhi repasi.
  
  "Kupera." Mano akambundira shamwari yake yekare. "Vaive vashoma, bro."
  
  Capua akadzokera kumashure. "Waita sei? Ndiudze, kuunganidzwa kwegirazi reHard Rock kuri kufamba sei?"
  
  Mano akadzungudza musoro achikwenya. "Aa, blah blah blah, uye zvakatowanda. Unoziva. Iwe?"
  
  "Rudyi. Howli ndiani?"
  
  "Haole..." Mano akadzokera kuAmerican inonzwisisika, zvakazorodzesa Hayden. "...ndibhosi wangu uyu. Sangana naHayden Jay. "
  
  Mugari wemo akatwasanuka. "Ndafara kukuzivai," akadaro. "Ndimi Boss Mano here? Wow. Lucky Mano, ndinoti. "
  
  "Hauna mukadzi here, Capua?" Mano akaedza nepaaigona napo kuvanza kutuka kwacho.
  
  "Ndakazvitengera poi-dog. Iye, mumwe murume anopisa wokuHawaii-Chinese wokuPhilippines, akaita kuti ndidzike tende usiku hwose, murume." Vazhinji vokuHawaii vaiva vemarudzi akavhengana.
  
  Mano akatura befu. Poy Dog aive musanganiswa werudzi. Haole akanga ari mushanyi, uye rakanga risiri iro shoko rokuzvidza.
  
  Asati ataura chinhu, Hayden akatendeukira kwaari ndokumubvunza zvinotapira kuti, "Kudzika tende?"
  
  Mano akadedera. Hayden ainyatsoziva kuti Capua chii, uye yakanga isina chekuita nekudzika musasa. "Izvi zvakanaka. Anonzwika zvakanaka. Inzwa, Capua, ndinoda kukubvunza mimwe mibvunzo."
  
  "Vapfuri".
  
  "Mati mambonzwa here nezvemukuru wepasi penyika anozivikanwa saKovalenko? Kana kuti Mambo Weropa?
  
  "Chandinonzwa ndechekuti zviri kunyaya here mukoma. Ari paOahu?"
  
  "Zvingava. Zvakadini naClaude?
  
  "Aihwa. Dai makadaidza Howley zita iroro, ndingadai ndakariyeuka." Capua akazeza.
  
  Hayden akaona izvi. "Asi pane chaunoziva."
  
  "Pamwe shefu. Pamwe ndinoziva. Asi shamwari dzako ikoko, "akadzungudza musoro akananga kukamba yemapurisa yeWaikiki Beach," ivo havadi kuziva. Ndakatovaudza. Hapana chavakaita."
  
  "Ndiedze." Hayden akasanganidzana maziso nemurume uyu.
  
  "Pane zvandiri kunzwa shefu. Ndosaka Mano akauya kwandiri, handiti? Zvakanaka, mari itsva yanga ichipa mamwe mafuta emafuta mazuvano, murume. Vatambi vatsva munzvimbo yese, vachiita mapati avasingazomboona svondo rinouya. "
  
  "Mari itsva?" - Mano akadaidzira. "Kupi?" - Ndakabvunza.
  
  "Hapana kwazvino," Capua akadaro. "Ndiri kureva, ipo pano murume. Pano chaipo. Vagara vachishorwa, asi iye zvino vava vanhu vakapfuma."
  
  Hayden akamhanyisa ruoko nemubvudzi rake. "Izvi zvinokuudzei?"
  
  "Ini handibatike muchiitiko ichi, asi ndinozviziva. Pane chiri kuitika kana kuti chiri kuda kuitika. Vanhu vazhinji vakapihwa mari yakawanda. Kana izvozvo zvikaitika, unodzidza kuchengeta musoro wako pasi kusvikira zvinhu zvakaipa zvapfuura."
  
  Mano akatarisa gungwa raipenya. "Une chokwadi here kuti hapana chaunoziva, Capua?"
  
  "Ndinopika pamusoro pembwa yangu."
  
  Capua akatora poi yake zvakakomba. Hayden akanongedzera kombi. "Wadii kutiita vamwe, Capua."
  
  "Zvirokwazvo".
  
  Hayden akatarisana naMano apo Capua aifamba. "Ndinofunga kuti zvakakodzera kuti tiedze. Unoziva here zvaari kutaura?"
  
  "Handifariri ruzha rwezvinenge zvoda kuitika mutaundi rokumusha kwangu," Mano akadaro ndokutora aizi yokugera. "Kapua. Ndiudze zita rako hama. Ndiani angaziva chinhu?
  
  "Pane mumwe mukomana wepano, Danny, anogara pamusoro pegomo. Akatarisa kuna Diamond Head. "Mupfumi. Vabereki vake, vari kumurera somupopo." Akanyemwerera Hayden. "Taura semuAmerica. Handifungi kuti pane chakaipa ipapo. Asi akanyanya kuoma netsvina. Anobva atanga kuziva shit, unondinzwisisa here?"
  
  Mano akashandisa chipunu ndokuchera chimedu chihombe chechando chine murarabungu. "Murume wacho anoda kunyepedzera kunge ane pfuti huru here?"
  
  Capua akagutsurira musoro. "Asi ichocho hachisi chokwadi. Angori mukomana arikutamba zvechirume."
  
  Hayden akabata ruoko rwaMano. "Tichashanyira Danny uyu. Kana paine kumwe kutyisidzira kutsva, isu tinofanira kuzvizivawo. "
  
  Capua akagutsurira akananga kumakomo echando. "Vari kubhadhariswa mari yekugadzira. Asi imi hamundizivi. Hauna kumbouya kuzondiona."
  
  Mano akagutsurira sahwira wake. "Hazvitaurike mukoma."
  
  
  * * *
  
  
  Capua yakavapa kero, iyo yavakaisa muGPS yemotokari. Mushure memaminitsi gumi nemashanu vakasvika pagedhi dema resimbi. Mujenya wacho wakadzokera kugungwa, saka vaingoona mahwindo euriri hwepamusoro peimba huru.
  
  Vakaburuka mumota, maspring achiridza mhere kubva kudivi raMano. Mano akaisa ruoko pagedhi hombe achibva asunda. Bindu rekumberi rakaita kuti Hayden amire ndokutarisa.
  
  Surfboard stand. Rori nyowani yemubhedha yakavhurika. Mucheki wakatambanudzwa pakati pemichindwe miviri.
  
  "Haiwa Mwari wangu, Mano. Magadheni ose ekuHawaii akafanana neaya here?
  
  Mano akagwinha gwinha. "Kwete, kwete."
  
  Pavainge voda kuridza bhera vakanzwa ruzha rwaibva nekumashure. Vakatenderera nemba vakaisa maoko avo pedyo nechombo chavo. Vachingocheuka pakona yokupedzisira vakaona murume wechidiki achitamba-tamba nekamwe mukadzi wechikuru.
  
  "Pamusoroi!" Hayden akaridza mhere. "Tinobva kuHonolulu Police Department. Mashoko mashoma?" Akazevezera, zvisinganzwike: "Ndinovimba havasi amai vake."
  
  Mano akakachidzwa. Aive asina kujaira boss vake kuita majokes. Akabva aona chiso chake. She was deadly serious. "Sei iwe-?"
  
  "Unodei nhaiwe?" Mujaya uya akafamba achiuya kwavari achiita zvekuratidza kupenga. Achiswedera pedyo, Mano akaona maziso ake.
  
  "Tine dambudziko," Mano akadaro. "Ari pamuromo."
  
  Mano regedza mudhara achizungunuka. Matinji mahombe ehuswa uye akange apererwa nemweya wekufema, kabudura kake kakatanga kutsvedzerera pasi. Akaratidza kusaziva nezvedambudziko rake.
  
  Ipapo mukadzi mukuru akabva amhanya akananga kwavari. Hayden akabwaira bwaira achiratidza kusatenda. Mukadzi akasvetukira kumusana kwaKinimake ndokutanga kumukwira sebhiza.
  
  Ko chii chavakazvipinza muno?
  
  Hayden regai Kinimaka azvichengete. Akatarisa tarisa mumba neground. Pakanga pasisina chinoratidza kuti pane mumwe munhu aiva pamba.
  
  Pakupedzisira, Mano akakwanisa kuzunza chikara ichi. Akasvikomhara nembama yakanyorova parukangarabwe rwakanga rwakakomberedza dziva ndokutanga kuungudza senge banshee.
  
  Danny, kana ari Danny, akamutarisa akashama muromo, chikabudura chake chave kudonha pasi pemabvi ake.
  
  Hayden akanga atokwana. "Danny!" - akadanidzira muchiso chake. "Tinofanira kutaura newe!"
  
  
  Akamusundidzira zvekare mulounge chair. Mwari dai baba vake vamuona zvino. Akacheuka ndokudonhedza magirazi ekubikisa, ndokuazadza ese ari maviri nemvura yaibva mudziva.
  
  Akamwaya mvura kumeso kwaDanny ndokumurova zvishoma. Akabva atanga kusekerera. "Hei mwana, unoziva kuti ndinoda-"
  
  Hayden akadzokera kumashure. Kana vakabatwa nemazvo, izvi zvinogona kuvaitira zvakanaka. "Uri wega here, Danny?" Akanyemwerera zvishoma.
  
  "Tina aripano. Kune imwe nzvimbo. " Akataura nezvirevo zvipfupi, zvinofema, sokunge kuti mwoyo wake wakanga uchishanda nesimba kutsigira murume zvakapetwa kashanu. "Musikana wangu."
  
  Hayden akatura befu nechemumoyo. "Zvakanaka. Ikozvino, ndanzwa kuti ndiwe munhu anogona kuziva kana ndichida ruzivo."
  
  "Ndini". Hunhu hwaDanny hwakaratidza mukati memhute kwesekondi. "Ndini munhu iyeye."
  
  "Ndiudze nezvaClaude."
  
  Kubatwa nehope kwakabva kwamubata zvakare, maziso ake akaita seanorema. "Claude? Murume mutema anoshanda kuCrazy Shirts?"
  
  "Aihwa". Hayden akarumanisa mazino ake. "Claude, mukomana ane makirabhu nemapurazi muOahu."
  
  "Ini handimuzive Claude uyu." Kuvimbika pamwe yanga isiri imwe yeakasimba mapoinzi aDanny, asi Hayden akakahadzika kuti aive ari kuzvinyepera zvino.
  
  "Ko Kovalenko? Wakambonzwa nezvake here?
  
  Hapana chaipenya mumaziso aDanny. Hapana zviratidzo kana zviratidzo zvekuziva.
  
  Mumashure make Hayden ainzwa Mano achiedza kudzikamisa musikana waDanny, Tina. Akafunga kuti zvaisarwadza kuedza imwe nzira. "Zvakanaka, ngatiedze zvimwe. Kune mari nyowani muHonolulu. Pane zvakawanda izvozvo. Izvi zviri kubva kupi, Danny, uye nei?"
  
  Maziso emwana akavhurwa chaizvo, akaerekana avheneka nekutya zvekuti Hayden akapotsa asvika papfuti.
  
  "Izvi zvinogona kuitika chero nguva!" - akadanidzira. "Maona? Chero nguva! Ingo...gara kumba. Gara kumba mukomana." Inzwi rake rairatidza kushushikana, sekunge aidzokorora zvaakanga audzwa.
  
  Hayden akanzwa kutonhorera kukuru kudzika nemuzongoza wake, kunyangwe kudziya kwedenga kwaidziya musana wake. "Chii chinogona kuitika munguva pfupi, Danny. Huya, ungandiudza."
  
  "Kurohwa," Danny akadaro achipusa. "Haigone kugadziriswa nekuti yakatengwa uye yakabhadharwa." Danny akabata ruoko rwake, akaerekana achitaridza kutya.
  
  "Magandanga ari kuuya, Miss Police. Ingoita basa rako rakashata uye usarega mabhatare achiuya pano."
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NEMWE
  
  
  Ben Blake akataura zvinyorwa zvemujenari zvaKaputeni Cook nemumwe wake Hawksworth achitsanangura rwendo rwune ngozi zvikuru rwakamboitwa nemunhu.
  
  "Vakafamba nepaGedhi raPele," akadaro Ben achishamisika, "murima guru. Panguva ino, Cook achiri kutaura kune arched gonhi seGedhi raPele. Chete mushure mekunge asangana nezviri kunze - inotaura pano - ndipo paanozoshandura kurehwa kuMagedhi eGehena. "
  
  Karin akatendeukira kuna Ben nemaziso makuru. "Chii chingaite kuti murume akaita saKaputeni Cook ataure kutya asina kupfeka kudaro?"
  
  "Hapana kana chinhu," Ben akadaro. "Cook akawana kudya nyama yevanhu. Zvibayiro zvevanhu. Akatanga rwendo rwokupinda mumvura isingazivikanwi zvachose."
  
  Karin akanongedzera pascreen. "Verenga chinhu chakaipa."
  
  "Kunze kweBlack Gates kune nzira dzakatukwa dzinozivikanwa nevanhu ..."
  
  "Usandiudza," akadaro Karin. "Sum up."
  
  "Handikwanise"
  
  "Chii? Sei?"
  
  "Nekuti inotaura pano-chinyorwa chinotevera chakabviswa mukutendeuka uku nekuda kwekukahadzika nezvechokwadi chayo."
  
  "Chii?"
  
  Ben akafinyama achifunga akatarisa pacomputer. "Ini ndinofunga dai zvakavhurika kuti vanhu vaone, mumwe munhu angadai atoedza kuferefeta."
  
  "Kana kuti zvimwe vakaita ndokufa. Zvichida zviremera zvakasarudza kuti zivo yacho yakanga ine ngozi zvikuru zvokusagona kugoverana navanhu."
  
  "Asi tinoona sei gwaro rakadzimwa?" Ben akangobaya makiyi mashoma. Pakanga pasina ma links akavanzika papeji. Hapana chinoshoreka. Iye Googled zita remunyori uye akawana akati wandei mapeji aitaura Cook's Chronicle, asi haachatauri nezveGehena reGedhi, Pele, kana kunyange Diamond Head.
  
  Karin akacheuka kutarisa moyo waWaikiki. "Saka rwendo rwaCook nepamasuwo egehena rwakanyorwa kubva munhoroondo. Tinogona kuramba tichiedza. " Akadaro achinongedzera kumacomputer.
  
  "Asi hazvizobatsiri," Ben akadaro mukufungidzira kwake kweYoda. "Hatifanirwe kutambisa nguva yedu."
  
  "Zvinoonekwa naHayden mauri, handife ndakaziva." Karin akadzungudza musoro asati acheuka zvishoma nezvishoma. "Dambudziko nderekuti hatina nzira yekuziva zvatichawana pasi ikoko. tinenge tichienda kugehena tisingaoni."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden naKinimaka vakakwanisa kudzvanya mimwe mitsara mishoma kubva kuna Danny vasati vaona kuti zvaive nehungwaru kuvasiya vari vega pamabiko avo ezvinodhaka. Nechero rombo rakanaka, ivo vese vachafunga kuti kushanya kweCIA kwaive kurota kwakaipa.
  
  Kinimaka akadzokera mumota, akaisa ruoko rwake pachidhiraivho chakapfava cheganda. "Kurwisa kwemagandanga?" akadzokorora. "MuWaikiki? Handitendi mune izvi".
  
  Hayden ainge akutobaya number dza boss wake. Gedhi rakadaira pakarepo. Akadzokorora mumitsara mipfupi mishoma ruzivo rwavakanga vatora kubva kuna Danny.
  
  Mano akateerera mhinduro yaGates paspeakerphone. "Hayden, ndave kuswedera. Mamwe maawa mashoma uye ndichange ndiripo. Mapurisa anovimba zvakanyanya nematsotsi ese anozivikanwa kuti azive nzvimbo yepurazi. Tichava nayo nokukurumidza. Ndichazivisa vakuru vakakodzera nezve kurwiswa uku, asi rambai muchichera. "
  
  Mutsetse wakabva wapera. Hayden akatura befu nekushamisika kwakanyarara. "Ari kuuya kuno here? Ari kuomerwa nokurarama sezvazviri. Zvii zvakanaka zvaachaita?
  
  "Zvimwe basa richamubatsira kutsungirira."
  
  "Ngative netariro. Vanofunga kuti vachakurumidza kuwana nzvimbo yepurazi. Tiri kutevera magandanga. Chatinoda iye zvino vanhu vakanaka, vakananga. Hei Mano, unofunga kuti iyi nyaya yemagandanga chikamu chehurongwa hwaMambo weRopa?
  
  Mano akagutsurira musoro. "Zvakapinda mupfungwa dzangu." Maziso ake akanwira mukuona kunoshamisa, sokunge ari kuachengeta kuti abatsire kurwisa rima rakanga richipinda.
  
  "Ndichitaura nezvevanhu vakananga, Drake nevamwe vake vaviri havasati vapindura mameseji angu. Uye mapurisa haazivewo."
  
  Nharembozha yake yakarira zvakamushamisa. Rakanga riri Gedhi. "Changamire?"
  
  "Chinhu ichi chabva kupenga," akadanidzira kudaro, achiratidza kuvhunduka. "Mapurisa eHonolulu achangogamuchira mamwe matatu ekutyisidzirwa nemagandanga ari pamutemo. Zvese muWaikiki. Zvose zvichaitika nokukurumidza. Mazita akatangwa naKovalenko. "
  
  "Tatu!"
  
  Gedhi rakangoerekana ravharwa kwesekondi. Hayden akamedza mate, achinzwa mudumbu make kugwinha. Kutya mumaziso aMano kwakamubudisa dikita.
  
  Gates akabatana zvakare. "Ngapave nana. Mamwe mashoko achangobva kusimbiswa. Bata Drake. Iwe uri muhondo yehupenyu hwako, Hayden. Unganidzwa."
  
  
  * * *
  
  
  Mambo weRopa akamira panzvimbo yakasimudzwa, nyemwerero inotonhorera pachiso chake, akati wandei evaanovimba navo vamire pamberi nepasi pake. "Inguva," akadaro zviri nyore. "Izvi ndizvo zvatakamirira, zvatakashandira. Uyu ndiwo mugumisiro webasa rangu rose nezvibayiro zvenyu zvose. "Ndipo pano," akambomira zvinobudirira, "zvese zvinopera."
  
  Akapenengura zviso kuti hapana chairatidza kutya. Pakanga pasina. Chokwadi, Boudreau airatidzika kunge akafara kubvumidzwa kudzoka mukurwisana kweropa.
  
  "Claude, paradza purazi. Urayai vasungwa vose. Uye..." Akanyemwerera. "Sunungura ingwe. Vanofanira kutora simba kwekanguva. Boudreaux, ingoita zvaunoita, asi zvakanyanya hutsinye. Ndinokukoka iwe kuti uzadzise chero zvishuwo zvako. Ndinokukoka iwe kuti undifadze. Aiwa, ndivhundutse. Zviite, Boudreau. Enda kuKauai unovhara purazi uko."
  
  Mambo weRopa akatora kekupedzisira akatarisa varume vake vashoma vakanga vasara. "Asi iwe ... enda unosunungura gehena muHawaii."
  
  Akafuratira, achivasundira padivi, ndokutarisa kwekupedzisira kutsoropodza kutakura kwake uye nevarume vakanyatsosarudzwa vaizomuperekedza pakadzika zvinouraya pasi peDiamond Head.
  
  "Hapana murume akaita izvi kubva Cook uye akararama kuti ataure ngano. Hapana munhu akanga ambotarisa kupfuura chikamu chechishanu chegehena. Hapana akamboziva kuti trap system yakavakirwa kuvanza. Tichazviita."
  
  Rufu nokuparadza zvakanga zviri shure kwake uye mberi kwake. Kutanga kwenyonganyonga kwakanga kusingadzivisiki. Mambo weropa akafara.
  
  
  * * *
  
  
  Matt Drake akafamba nemuExoticars parking lot, akabata ruoko ne'musikana' wake, Alicia Miles. Paive nemota imwe chete yekurojesa yakamira ipapo, yekuroja yeBasic Dodge ingangove yevaviri vashanyi vaive vahaya imwe yeLamborghinis itsva kweawa. Panguva yakapinda Drake naAlicia muimba yekuratidzira fashoni, murume mukobvu aive nechikwata chevashandi aive atove pasi pemhuno.
  
  "Masikati akanaka. Ndingakubatsire here?"
  
  "Ndedzipi dziri kumhanya zvakanyanya?" Drake akaita chiso chisina moyo. "Tine Nissan kumba uye musikana wangu anoda kuona kumhanya chaiko." Drake akachonya. "Inogona kundihwina mashoma mabhonasi, kana iwe uchiziva zvandiri kureva."
  
  Alicia akanyemwerera zvake.
  
  Drake aivimba kuti Mai parizvino vari kutenderedza kumashure kweimba huru yekuratidzira, vasingaonekwi negaraji rekumashure uye vakananga kudivi rakakomberedzwa. Iye achaedza kupinda kubva kune rumwe rutivi. Drake naAlicia vaive nemaminetsi angangoita matanhatu.
  
  Nyemwerero yemurume uyu yakanga yakakura uye, zvisingashamisi, manyepo. "Zvakanaka, vanhu vazhinji vanosarudza Ferrari 458 nyowani kana Lamborghini Aventador, ese ari mota hombe." Nyemwerero yakawedzera apo mutengesi airatidza motokari dzaitaurwa, dzose dzakanga dzakamira pamberi pemahwindo akazara eimba yeshowroom. "Asi maererano nezvakaitika zvine mukurumbira, kana zviri izvo zvauri kutsvaga, ndinogona kukurudzira Ferrari Daytona kana McLaren F1." Akaninira ruoko rwake kuseri kweimba yeshow.
  
  Paive nemahofisi kuseri uko nekurudyi. Kuruboshwe kwaive nemutsara wematumba epachivande uko kwaigona kuunganidzwa ruzivo rwekadhi rechikwereti uye makiyi opihwa. Muhofisi umu makanga musina mafafitera, asi Drake ainzwa nhamba dzaifamba famba.
  
  Akaverenga masekonzi. Mai vaifanirwa kusvika in four minutes.
  
  "Ndimi VaScarberry here kana kuti VaPetersen?" akabvunza achinyemwerera. "Ndakaona mazita avo pachikwangwani panze."
  
  "Ndini James. VaScarberry naVaPetersen ndivo varidzi. Vari kuseri kwemba."
  
  "ABOUT". Drake akaisa pashow akatarisa Ferraris neLamborghinis. Air conditioner yeshowroom yakadonha nemusana. Kwakanga kusina ruzha rwaibva kuhofisi iri kure. Alicia akaramba zvake achitamba mukadzi ane hunhu uku achigadzira nzvimbo.
  
  One minute before Mai vakatozobuda nepaside doors.
  
  Drake akagadzirira.
  
  
  * * *
  
  
  Nguva yakapfuura nepamusoro pavo pamwero unotyisa, asi Ben aitarisira kuti pfungwa yokupenga yaKarin yaizobereka zvibereko. Danho rokutanga rakanga riri rokuwana kwaichengeterwa matanda okutanga aCaptain Cook. Iri rakazova basa riri nyore. Mapepa aya akachengetwa paNational Archives, pedyo neLondon, muchivako chehurumende, asi asina kuchengetedzeka sepaBank of England.
  
  So far saka zvakanaka.
  
  Nhanho yakatevera yaive yekuunza Hayden. Zvakatora nguva yakareba kuti pfungwa yavo ibude. Pakutanga, Hayden airatidzika kunge avhiringidzwa zvakanyanya asina hutsinye, asi Karin, achitsigirwa naBen, paakaunza hurongwa hwavo, mumiriri weCIA akabva anyarara.
  
  "Unodei?" Akaerekana abvunza.
  
  "Tinoda kuti mutumire mbavha yemhando yepamusorosoro kuNational Archives kuKew kuti itore mifananidzo, kwete kuba, uye mozonditumira email kopi yechikamu chakakodzera chemagazini aCook. Chikamu chisipo."
  
  "Wanga wakadhakwa here Ben? Serious-"
  
  "Chakanyanya kuoma," Ben akaomerera kudaro, "hahusi humbavha. Ndichaziva kuti mbavha ichawana uye ichanditumira chikamu chakafanira.
  
  "Ko kana akabatwa?" Hayden akabvunza mubvunzo asina kufunga.
  
  "Ndosaka achifanira kunge ari mbavha yepasi rose iyo CIA inogona kuva neyake nekuda kwechibvumirano ichi. Uye sei, chaizvoizvo, anofanira kunge atove muhusungwa. Ah, uye Hayden, izvi zvese zvinofanirwa kuitwa mumaawa mashoma anotevera. Hazvina kumirira.
  
  "Ndinozviziva," akadaro Hayden, asi inzwi rake rakabva rapfava. "Tarisa, Ben, ndinoziva kuti imi vaviri makapinzwa muhofisi ino, asi mungada kuburitsa musoro pamusuwo kuti muwane ruzivo rwazvino. Iwe unofanirwa kuve wakagadzirira kana-"
  
  Ben akatarisa Karin achishushikana. "Munyaya yei? Unotaura sokunge kuti nyika yava kuguma."
  
  Kunyarara kwaHayden kwakamuudza zvese zvaaida kuziva.
  
  Pashure penhambo shomanene, musikana wake akataura zvakare, kuti: "Munoda zvikuru sei aya manotsi, aya magazini? Zvakakosha here kutsamwisa maBritish?"
  
  "Kana Mambo weRopa akasvika kuMagedhi eGehena uye isu tinofanirwa kumutevera," Ben akadaro, "vanogona kunge vari ivo chete sosi yekufambisa. Uye isu tese tinoziva kuti Cook aive akanaka sei nemakadhi ake. Vangadai vakaponesa upenyu hwedu."
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akaisa nhare yake pahood yemota yake ndokuedza kudzikamisa pfungwa dzake dzaimunetsa. Meso ake akasanganidzana neaMano Kinimaki nepahwindo remhepo, uye akanyatsonzwa kutyisa kwaiitika mupfungwa dzake. Vachangogamuchira nhau dzinotyisa, zvakare kubva kuna Jonathan Gates.
  
  Hazvina kuita semagandanga aizorova nzvimbo dzakawanda paOahu.
  
  Zvino vakaziva kuti zvakanga zvanyanya kuipa kupfuura izvozvo.
  
  Mano akabuda panze achiratidza kudedera. "Ndiani iyeye?"
  
  "Ben. Anoti isu tinofanirwa kupinda muNational Archives muEngland kuti timutsvagire kopi yezvinyorwa zvaCaptain Cook. "
  
  Mano akafinyama. "Zviite. Ingo zviita. Kovalenko uyo ari kuyedza kuparadza zvese zvatinoda, Hayden. Iwe unoita zvese zvaunogona kuti udzivirire chaunoda."
  
  "British-"
  
  "Fuck them." Mano akapererwa nestress yake. Hayden haana kuita basa nazvo. "Kana matanda achatibatsira kuuraya mwana wemusango uyu, torai."
  
  Hayden akagadzirisa pfungwa dzake. Akaedza kubvisa pfungwa dzake. Zvaizotora nhare shoma kumahofisi eCIA muLondon uye kushevedzera kukuru kubva kuna sahwira wake Gates, asi akafunga kuti pamwe aigona kuita kuti basa riitwe. Ndoda zvaakanga audzwa naGates.
  
  Uye ainyatsoziva kuti kwaive nemumiriri weCIA anoyevedza muLondon aikwanisa kuita basa pasina kubuda dikita.
  
  Mano ainge akangomutarisa achingovhunduka. "Unokwanisa kutenda here kufona uku? Unogona here kutenda zvichaitwa naKovalenko kungovhiringidza pfungwa dzevanhu?"
  
  Hayden aisakwanisa, asi akaramba akanyarara, achiri kugadzirira kutaura kwake kwaGates nehofisi yeLondon. Mumaminitsi mashoma akanga agadzirira.
  
  "Zvakanaka, ngatitevere imwe yenhare dzakaipa kwazvo muhupenyu hwedu neimwe ichatibatsira kuchinjana," akadaro achibva achaira nhamba panhare yekumhanyisa.
  
  Kunyangwe paaitaura nashefu wake uye nekutaurirana rubatsiro rwekunze kuti abate maBritish National Archives, mazwi aJonathan Gates apfuura akapisa mupfungwa dzake.
  
  Haisi chete Oahu. Magandanga eBloody King ari kuronga kurova zvitsuwa zvakati wandei panguva imwe chete.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI
  
  
  Drake akatura mafemo Mai vachipinda nepamusiwo wepadivi vachinyatsoona munyori.
  
  "Chii-"
  
  Drake akanyemwerera. "Inguva yaMay," akazevezera, uye ipapo akatyoka shaya yomurume wacho nomushonga wouswa. Pasina ruzha, mutengesi akatendeuka ndokurova pasi. Alicia akapfuura nepaLamborghini, achigadzirira chombo chake. Drake akasvetukira pamusoro pemutengesi asingafambi. Mai vakafamba nekukasika vachitevedza madziro ekumashure, vachipfuura kuseri kweMcLaren F1 isina kubatwa.
  
  Vaive pamadziro ehofisi pasina nguva. Kushaikwa kwemahwindo kwakashanda kwavari uye kwavari. Asi paizova nemakamera ekuchengetedza. Waingova mubvunzo-
  
  Pane munhu akamhanya achibva kudoor rekuseri, hovhorosi dzaive nemafuta, bvudzi refu dema rakasungwa nebhandi regirini. Drake akadzvanya dama rake padivi peiyo plywood yakaonda, achiteerera ruzha rwaibva mukati mehofisi May achidzidzira mafambiro emakanika.
  
  Vakanga vasati vaita ruzha.
  
  Asi vamwe vanhu vakati wandei vakabva vapinda nepamusuo, uye mumwe munhu aiva muhofisi akaridza mhere. Drake akaziva kuti mutambo wapera.
  
  "Rega vatore."
  
  Alicia akabva aridza tsamwa ndokurova gonhi rehofisi richingovhurika zvikaita kuti rirove musoro wemurume uyu. Mumwe murume akabva abuda, maziso ake achiratidza kuvhunduka akatarisa tsvarakadenga yaiva nepfuti uye chimiro chemurwi chakamumirira. Akasimudza pfuti. Alicia akamupfura mudumbu.
  
  Akawira pamusuwo. Imwe mhere mhere yakabva muhofisi. Kuvhunduka kwakatanga kuva kunzwisisa. Vachakurumidza kuona kuti kwaizova kuchenjera kudana shamwari shomanene.
  
  Drake akaridza pfuti kune mumwe wemakanika ndokumurova pakati pechidya ndokumuwisira pasi. Murume uyu akatsvedza pasi paMcLaren, achisiya ropa rakawanda kumashure kwake. Kunyange Drake akahwihwidza. Mai vakapfimba murume wechipiri Drake akadzokera kuna Alicia.
  
  "Tinofanirwa kupinda mukati."
  
  Alicia akaswedera pedyo kusvika anyatsoona zvemukati. Drake akagwesha pasi kusvika asvika pamusuwo. Achingogutsurira kudaro Alicia akabva aridza pfuti dzakawanda. Drake vakapotsa vanyura pamusuwo, asi panguva iyoyo hafu yevanhu vakasvetuka vaine zvombo zvakadhonzwa ndokuvhura pfuti nehasha.
  
  Alicia akacheuka achihwanda kuseri kweLamborghini. Mabara akaridza muridzo paside pake. Mhepo yakapwanyika. Drake akakurumidza kutsvedza. Akaona kurwadziwa mumaziso emurume uyu achipfura motokari huru.
  
  Mumwe wacho akamuonawo. Drake akavhura pfuti kechipiri pamberi pake ndokuona achidonha zvakanyanya, achitora mumwe wevaaishanda naye.
  
  Alicia akasvetuka kubva kuseri kweLamborghini ndokunomhara zvibhakera zviviri zvekuvhara. Drake akamhanya akananga kuFerrari, achirovera kuseri kwemavhiri ayo mahombe. Iye zvino bara rega rega rava kukosha. Aiona May, akahwanda nekona yemadziro ehofisi, achidongorera kuseri kwainge kwabva vanamakanika.
  
  Vatatu vavo vakarara kutsoka dzake.
  
  Drake akamanikidza kunyemwerera. Akanga achiri mushini wekuuraya wakakwana. Kwekanguva akafunganya pamusoro pemusangano usingadzivisiki pakati paMay naAlicia uye mubhadharo werufu rwaWells, asi ipapo akavharira kunetseka kwake mukona imwe chete iri kure serudo rwaainzwa nokuda kwaBen, Hayden nedzimwe shamwari dzake dzose.
  
  Iyi yanga isiri iyo nzvimbo yawaigona kupa mahara kudzora manzwiro ako eruzhinji.
  
  Bara rakarova Ferrari, ndokupinda nepagonhi ndokubuda nerimwe divi. Nekuputsika kunovhara nzeve, hwindo repamberi rakaputika, girazi richiwira mumvura duku. Drake akatora mukana wekuvhiringidzwa kusvetuka panze ndokupfura mumwe murume aive akazara pedyo nemusuwo wehofisi.
  
  Amateurs, hongu.
  
  Akabva aona varume vaviri vainge vakaoma mate mukanwa vachibuda muhofisi vakabata pfuti. Hana yaDrake yakarova. Akavheneka mufananidzo wevamwe varume vaviri kumashure kwavo - zvinenge zvechokwadi Scarberry naPetersen, vachidzivirirwa nevashandi vakabhadharwa - asati aita muviri wake muduku sezvinobvira kuseri kwevhiri guru.
  
  Ruzha rwemabara aibhururuka rwakaputika munzeve dzake. Ipapo ndiro raizova zano ravo. Chengeta Alicia naye vari muhusungwa kusvika varidzi vaviri vapunyuka pamusuwo wekuseri.
  
  Asi havana kuronga May.
  
  Mumiriri weJapan akatora pfuti dzakaraswa ndokuuya pakona, achipfura varume vaive nepfuti dzepasi. Imwe yakabhururuka nenhendeshure sokunge yakanga yaroverwa nemotokari, ichiridza pfuti yakapenga uye ichiparadzira confetti padenga sezvainodonha. Mumwe wacho akatyaira maboss vake kuseri kwechitunha chake achibva atarisa Mai.
  
  Alicia akanyura mudenga achibva aridza pfuti imwe chete yakapfuura nepadama remuchengeti uyu achibva amuwisira pasi pakarepo.
  
  Zvino Scarberry naPetersen vakatora zvombo zvavo pachavo. Drake akapika. Aivada ari mapenyu. Panguva iyi, vamwe varume vaviri vakapinda nekuseri nekumasuwo, vachimanikidza Mai kuti vavhare kuseri kweMcLaren zvakare.
  
  Bara rakabaya mutumbi wemotokari yaikosha.
  
  Drake akanzwa mumwe wevaridzi achiridza kamhere kekuhawai kalua pig.Varume vashoma vakanga vasara vakaungana nevakuru vavo vachibva vapfura mota dziya nekudaro varwi vacho vakamhanya nespeed yakananga kugaraji rekuseri.
  
  Drake akamboshamisika. Mai vakauraya vaviri vevarindi, asi Scarberry naPetersen vakakurumidza kunyangarika kunze kwegonhi rekuseri pasi pechimvuramabwe chekuvhara moto.
  
  Drake akasimuka ndokuridza pfuti achienda kumberi. Nguva yese iyi aifamba achienda mberi, akakotama achinhonga zvimwe zvombo zviviri. Mumwe wevarindi vepagonhi rekuseri akadonha akabata bendekete rake. Mumwe wacho akadzokera shure murukova rweropa.
  
  Drake akamhanyira kudoor, Mai naAlicia vari padivi pake. May akadzingwa Drake achitarisa zvishoma, achiedza kuongorora nzvimbo yemakamuri ekushandisa uye garaji.
  
  "Ingori nzvimbo huru yakazaruka," akadaro. "Asi pane dambudziko rakakura."
  
  Alicia akabva atsikitsira pedyo naye. "Chii?"
  
  "Vane Shelby Cobra kumashure uko."
  
  Mai vakamudzvokora ziso. "Sei iri dambudziko?"
  
  "Chero chaunoita, usapfure."
  
  "Yakazara zvinoputika here?"
  
  "Aihwa".
  
  "Saka sei ndisingakwanisi kuibvisa?"
  
  "Nekuti ndiShelby Cobra!"
  
  "Tangopfura imba yeshoo yakazara nemafuza makuru." Alicia akamupfugamira padivi. "Kana iwe usina guts kuzviita, fuck off."
  
  "Kupenga". Drake akasvetukira kwaari. Bara rakapfuura nepahuma ndokuboora madziro epurasita, maziso ake akazara nemashavi epurasita. Sezvaaitarisira, vakomana vakaipa vakapfura vachimhanya. Kana vakarova chero chinhu, ringava rombo rakanaka.
  
  Drake akatora chinangwa, ndokutura befu, ndokubuditsa varume vaive nedivi revakuru vaviri. Sezvo varindi vavo vekupedzisira vakasara vakadonha, vese Scarberry naPetersen vakaita sevanoziva kuti vairwa hondo yekurasikirwa. Vakamira, zvombo zvakarembera padivi pavo. Drake akamhanya akananga kwavari, chigunwe chake chatova pachiringa.
  
  "Claude," akadaro. "Tinoda Claude, kwete iwe. aripi?"
  
  Padhuze, maboss maviri aya airatidza kufanana zvisingaite. Ivo vese vaive nezviso zvakaneta, zvakamisikidzwa nemitsetse yakaoma yakazvarwa kubva mumakore ehutsinye hwekuita sarudzo. Maziso avo aitonhora, maziso emapiranha ari mabiko. Maoko avo, achakabata pfuti, vakakotama.
  
  Mai vakanongedzera chombo. "Varase."
  
  Alicia akasvebera fani yake zvakanyanya, zvichiita kuti zvinyanye kunetsa kunanga. Drake aitoona kukundwa mumaziso emaboss. Pfuti pfuti dzakarovera pasi panenge panguva imwe chete.
  
  "Bloody hell," Alicia akadaro. "Vanotaridzika zvakafanana uye vanoita zvakafanana. Ko vanhu vakaipa vari kudenga vanokuita vanhu vanoita zvenhando here? Uye ini ndichiri panyaya iyi, sei munhu pano angave munhu akaipa? Nzvimbo iyi iri nani pane zororo rekudenga rechinomwe.
  
  "Ndeupi wenyu anonzi Scarberry?" Mai vakabvunza vachitosvika pachokwadi chaipo.
  
  "Ndini," akadaro uya aiva nebvudzi jena. "Manga muchitsvaga Claude muguta rose?"
  
  "Isu ndisu," akadaro Drake. "Uye uku ndiko kumira kwedu kwekupedzisira."
  
  Kungoti dzvamu kwakadaira murunyararo. Drake akacheuka, achiziva kuti Alicia aizorova target semazuva ese. Mugaraji makanga musina munhu, runyararo rwakaerekana rwarema segomo.
  
  Scarberry akavapa nyemwerero yeyero. "Tiri mumusangano. Dzimwe nguva zvinhu zvose zvinoparara."
  
  Drake haana kutarisa Alicia, asi akamuratidza kuti agare akarinda. Pane chakanga chisina kumira zvakanaka. Akapinda mukati achibva abata Scarberry. Nekukurumidza kufamba kwejudo, Drake akamusimudza ndokumukanda pafudzi rake, achirovera murume wacho zvakasimba mukongiri. Pakazopera marwadzo mumaziso aScarberry, Drake aive anongedzera pfuti pachirebvu.
  
  "Claude aripi?" - Ndakabvunza.
  
  "Handina kumbonzwa-"
  
  Drake akatyora mhino yemurume. "Une mumwezve mukana."
  
  Kufema kwaScarberry kwakakurumidza. Chiso chake chainge chakaoma segranite, asi mhasuru dzemuhuro dzaishanda nesimba, zvichiratidza kutya uye kutya.
  
  "Ngatitangei kupfura zvidimbu." Izwi raMai rakasvika pavari. "Ndiri kubhowekana".
  
  "Kuyenzerana". Drake akasundidzira kure, akaswedera padivi ndokukweva trigger.
  
  "NOOO!"
  
  Kushevedzera kwaScarberry kwakamumisa panguva yekupedzisira. "Claude anogara papurazi! mukati menyika kubva kumhenderekedzo yekuchamhembe. Ndinogona kukupa macoordinates."
  
  Drake akanyemwerera. "Ipapo enda mberi."
  
  Kumwe kudzvanya. Drake akaona kakufamba zvishoma moyo wake wakanyura.
  
  Aiwa kwete.
  
  Alicia akaridza pfuti. Bara rake rakauraya munhu wekupedzisira akaipa ipapo ipapo. Akanga akavanda muhunde yeShelby.
  
  Drake akamutarisa. Akanyemwererawo nekamwe kamisikanzwa. Drake akaona kuti aizozviwana futi. Aive nehunhu hwakasimba hwaigona kurarama nekufirwa.
  
  Akanga asina chokwadi nezvake. Akatsikitsira Scarberry kuti akurumidze. "Kurumidza. Shamwari yako, Claude, ichashamisika zvikuru."
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NETATU
  
  
  Hayden naKinimaka havana kana nguva yekumutsa mota Drake akabva afona. Akaona nhamba yake pascreen achibva atura befu.
  
  "Drake. Uri kupi-"
  
  "Hapana nguva. Ndine nzvimbo yaClaude."
  
  "Hongu, tinofungawo saizvozvo, munhu akangwara. Zvinoshamisa kuti mamwe matsotsi anorasa upenyu husina ruzha."
  
  "Wakaziva nguvai? Uri kupi?" Drake aivhuvhuta mibvunzo kunge sajeni wekubhora achipa mirairo.
  
  "Chinononoka, ingwe. Takagamuchira nhau maminitsi mashoma apfuura. Teerera, tiri kugadzirira zvekukurumidza kuitika. Uye ndiri kureva izvozvi. Uri kutamba here?"
  
  "Ndiri right hangu. Isu tose takadaro. Uyu mushe idanho rimwe kumashure kwaKovalenko. "
  
  Hayden akamuudza nezveyambiro dzehugandanga paairatidza Kinimaka kuti atyaire. Achipedza Drake akabva anyarara.
  
  Mushure mechinguva akabva ati, "Tichasangana kumuzinda."
  
  Hayden akabva afona nhamba yaBen Blake. "Kuvhiya kwako kwakabudirira. Tinovimba kuti mumiririri wedu muLondon achakuwana iwe zvaunoda mukati maawa mashoma anotevera, mushure mezvo anozotumira makopi kwauri zvakananga. Ndinovimba izvi ndizvo zvauri kuda, Ben."
  
  "Ndinovimba iriko chaizvo." Inzwi raBen rairatidza kutya zvaasati ambonzwa achitaura. "Kufungidzira kwakanaka, asi kuchiri kungofungidzira."
  
  "Ndinovimbawo saizvozvo".
  
  Hayden akakanda nhare yake padhibhodhi ndokutarisa asina chinhu mumigwagwa yeWaikiki apo Kinimaka aityaira achidzokera kumuzinda. "Gates anofunga kuti kana tikakwanisa kubata naClaude nekukurumidza, tinogona kumisa kurwiswa. Vanotarisira kuti Kovalenko anogona kunge aripo. "
  
  Mano akabva abata mazino. "Munhu wese ari kuzviita shefu. Mapurisa emunharaunda, mauto akakosha. Zvose zvinodzikira kusvika zvaputika. Dambudziko nderekuti vakomana vakaipa vatovapo. Vanofanira kudaro. Zvinofanira kunge zvisingaite kumisa kurwiswa kupi zvako kwava pedyo, ndoda kurwiswa kwehafu yezvitsuwa zvitatu zvakasiyana. "
  
  Wese munhu aive nesimba aive nechokwadi chekuti Kovalenko aive araira kurwiswa kwakawanda kuti munhu wese arambe akabatikana paaienda kunotsvaga chiroto chake - rwendo rwaakapa chikamu chekupedzisira chehupenyu hwake.
  
  Tevedzera mumakwara eKaputeni Cook. Zviri nani kuenda mumwe nemumwe. Ongorora mhiri kwemasuwo egehena.
  
  Hayden akatenderera apo muzinda waibuda panze. Yasvika nguva yekuita.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akaunza May naAlicia kuCIA building vakabva vaperekedzwa upstairs. Vakapinzwa mune imwe kamuri maive makazara nevanhu. Kumucheto, Hayden naKinimaka vakamira pakati peboka remapurisa nemauto. Drake aigona kuona SWAT uye HPD Burglar Team. Aiona mayunifomu ayo pasina mubvunzo aive ezvikwata zveCIA Special Operations. Zvichida kunyange imwe Delta iri pedyo.
  
  Dhiyabhorosi pasina mubvunzo ari pamuswe waMambo weRopa uye kunze nokuda kweropa.
  
  "Unorangarira here Mambo weRopa paakatuma varume vake kunorwisa Muparadzi kuti aba mudziyo?" Akati. "Zvino vakaedza kupamba Kinimaka panguva imwe chete? Ndakabheja kuti kwaive kutora kwengozi. Vaingoda kuziva mutauro wechiHawaii weKinimaki."
  
  Drake akabva arangarira kuti May kana Alicia hapana paivepo apo varume vaKovalenko vakabata muparadzi. Akadzungudza musoro. "Hazvina basa".
  
  Drake akaona Ben naKarin vakamira pedyo nefafitera. Mumwe nemumwe wavo aive negirazi muruoko, uye vaiita kunge mapepa ekukungurusa padisco rechikoro.
  
  Drake akafunga kurasika mumhomho. Zvingava nyore. Kurasikirwa kwaKennedy kwakanga kuchiri kufashaira muropa rake, zvichiita kuti asagona kukurukura. Ben aivepo. Ben akamubata paakafa.
  
  Aifanira kunge ari Drake. Kwete izvi chete. Drake aifanira kudzivirira kufa kwake. Ndizvo zvaakaita. Nguva yakadzima uye kwechinguva akazviwana ari pamba muYork naKennedy, achibika chimwe chinhu mukicheni. Kennedy akaparadzira ramu yakasviba mupani yekupisa uye akatarisa kumusoro payakanyura. Drake marinated steak mune garlic butter. Zvaiva zvakajairika. Zvanga zvichinakidza. Nyika yakavawo zvayo.
  
  Nyeredzi dzakapenya pamberi pemeso ake semafirework akundikana. Runyararo rwakangoerekana rwadzoka uye mazwi akatanga kunzwika kumativi ake. Mumwe munhu akamupfugamira. Mumwe murume akadira kofi yaipisa pane mumwe wevakuru vake ndokumhanyira kuchimbuzi sechiremwaremwa chabuda mugehena.
  
  Alicia akanyatsomutarisa. "Chii chiri kuitika, Drakes?"
  
  Akasunda pakati peboka revanhu kusvikira atarisana naBen Blake. Iyi yaive nguva yakakwana yekukurumidza kutaura kubva kuDinorock. Drake aiziva izvi. Ben zvimwe aiziva izvi. Asi vose vakanyarara. Chiedza chakayerera nepafafitera kumashure kwaBen; Honolulu yakamira yakashongedzwa nekupenya kwezuva, denga rakajeka rebhuruu uye makore mashoma ari kunze.
  
  Drake akazowana izwi rake. "Makomputa aya eCIA aibatsira here?"
  
  "Tinovimba". Ben akapfupikisa nyaya yerwendo rwaKaputeni Cook kuenda kuMusoro weDiamond uye akapedzisa nechizaruro chekuti CIA yakanga yashandisa mumiriri weBritish kubira National Archives.
  
  Alicia akafamba zvishoma nezvishoma mushure mekunge anzwa nhau kubva kumukomana uya. "British super mbavha? Zita rake ndiani?"
  
  Ben akabwaira bwaira achiona. "Hayden haana kumbondiudza."
  
  Alicia akatarisa muchidimbu kuCIA anoshanda, ndokubva atanga kunyemwerera. "Ah, ndinobheja kuti haana kuita izvozvo."
  
  "Zvinorevei?" Karin akataura.
  
  Nyemwerero yaAlicia yakachinja zvishoma. "Ini handinyanyozivikanwa nehunyanzvi hwangu. Usadzvanye."
  
  Drake akakosora. "Imwewo tsotsi repasi rese rakabatwa naAlicia. Manomano agara ari ekutsvaga zvaasina."
  
  "Ichokwadi," Alicia akadaro achinyemwerera. "Ndagara ndichizivikanwa."
  
  "Zvakanaka, kana ari iye mumiririri wandinofunga nezvake," Mai akapindira muhurukuro yavo, "anozivikanwa nenyanzvi dzeJapan. Iye ... mutambi. Uye kushanda, kwakanaka kwazvo. "
  
  "Saka pamwe achachengeta magumo ake." Drake akadzidza kufara kweguta rePacific rakatambanudzwa pamberi pake uye akashuva rugare rushoma pachake.
  
  "Raisambova dambudziko kwaari," Alicia akadaro. "Uye hungu, achakuendesa magazini ako."
  
  Ben akanga achiri kutarisa pakati paAlicia naHayden, asi akabata rurimi. Kungwara ndiyo yaive chikamu chakanakisa chekuzivisa panguva iyi. "Kuchiri kufungidzira kwakadzidza," akadaro. "Asi kana tikaguma tasvika paMagedhi eGehena, ndine chokwadi chekuti zvinyorwa izvi zvinogona kuponesa hupenyu hwedu."
  
  "Ndinovimba" - Drake akatendeuka ndokutarisa mhirizhonga - "Hazviuye kune izvo. Mambo weRopa achange achiri papurazi. Asi kana mapenzi aya akasakurumidza, Kovalenko achapukunyuka. "
  
  "Kovalenko." Akadaro Alicia achinanzvira muromo achitaura mashoko aya achifarira kutsiva. "Ndichafira zvakaitika kuna Hudson. Uye Boudreau? Ndiye mumwe akanyatsoiswa chiratidzo. " Iyewo, akatarisa-tarisa mhomho yevanhu yaiva nemheremhere. "Anyway, ndiani arikutungamirira pano?"
  
  Semunhu aipindura, izwi rakabva mumhomho yevakuru vakakomberedza Hayden Jay. Apo ruzha rwakapera uye murume wacho aigona kuonekwa, Drake akafara kuona Jonathan Gates. Aifarira seneta. Akachema naye.
  
  "Sekuziva kwamunoita, tine nzvimbo yeKovalenko Ranch muOahu," Gates akadaro. "Naizvozvo, basa redu rinofanira kunge riine zvikamu zvina. Kutanga, chengetedza vese vatapi. Chechipiri, unganidza ruzivo pamusoro pekufungidzirwa kurwiswa kwemagandanga. Chechitatu, tsvaga murume uyu, Claude naKovalenko. Uye chechina, tsvaga nzvimbo yemamwe mapurazi maviri. "
  
  Gates akambomira kuti izvi zvinyure mukati, uye neimwe nzira akakwanisa kuita kuti murume nemukadzi wese aive mumba umu afunge kuti aive akavatarisa nekufamba kweziso rimwe chete. "Izvi zvinofanirwa kuitwa neimwe nzira inodiwa. Kovalenko nekuzvipira kuisa hupenyu hwakawanda munjodzi panguva yekutsvaga kwake. Zvinopera nhasi."
  
  Masuwo akazaruka. Pakarepo bongozozo raive mumba umu rakabva ramira munhu wese akatanga kukurumidza kudzokera kwaaigara. Mashoko acho akanyatsofungwa.
  
  Drake akabata Hayden akatarisa. Akaninira ruoko rwake kwaari, achimuti auye.
  
  "shongedzerai musungirire zvigaro pamabhiza enyu, varume. Tichasvika papurazi raClaude mumaminitsi makumi matatu."
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MAKUMI NECHINA
  
  
  Drake akagara neshamwari dzake mune imwe helicopter yeDhipatimendi reMapurisa yeHawaii uye akaedza kubvisa musoro wake sezvavaikurumidza kubhururuka vakananga kupurazi raClaude. Denga rakanga rizere nezvikopokopo zvakafanana uye nemauto airema. Mazana evanhu akanga ari mumhepo. Vamwewo ndivo vaifamba vachimhanya nepavaigona napo. Mapurisa mazhinji nemauto vakamanikidzwa kuramba vari muHonolulu nenzvimbo yeWaikiki kana kurwiswa kwemagandanga kuchiitika.
  
  Mambo weRopa vakapatsanura mauto avo.
  
  Mufananidzo wesatellite wakaratidza chiitiko chakawanda papurazi, asi zvakawanda zvacho zvaive zvakavharika, zvichiita kuti zvisakwanise kutaura zvainyatsoitika.
  
  Drake akanga akatsunga kuisa manzwiro ake pamusoro paKovalenko. Gates aive chokwadi. Vatapi nekuchengetedzeka kwavo ndizvo zvaisarudzika apa. Zvimwe zvezvinhu zvinoshamisa zvaakanga amboona zvichizarurwa pasi uye zvakamupoteredza sezvavaibhururuka vakananga kuNorth Coast, asi Drake akashandisa imwe neimwe yekuda kwake kutarisa. Akanga ari musoja waaimbova.
  
  Haaigona kuva mumwe munhu.
  
  Kuruboshwe kwake, Mai vakataura kwenguva pfupi nehanzvadzi yavo, Chika, vachiongorora kaviri kuchengeteka kwake uye vambotaura mashoko mashomanene pavaikwanisa. Chakanga chisiri chakavanzika kuti vaigona kutanga hondo yakazara kana kuenda kunzvimbo yehondo yakagadzirira.
  
  Kurudyi rwaDrake, Alicia akaita nguva achitarisa nekuongororazve zvombo zvake nemidziyo. Hapana chaaida kutsanangura. Drake aive asina kupokana kuti aizoita kutsiva kwake.
  
  Hayden naKinimaka vakagara pakatarisana, vachigara vachitsikirira maikorofoni avo uye vachibvongodza kana kugamuchira zvigadziriso nemirairo. Mashoko akanaka ndeokuti hapana chakaitika paOahu kana chimwe chitsuwa chipi zvacho. Nhau dzakaipa dzaive dzekuti Mambo weRopa aive aine makore ekugadzirira izvi. Vaisaziva zvavaive vafambira.
  
  Ben naKarin vakasiyiwa padzimbahwe. Vakarairwa kuti vamirire email yemumiririri uye vozogadzirira imwe nzira inotyisa yekuti vangangoenda pasi peMusoro weDiamond uye pamwe nekupaza neMagedhi eGehena.
  
  Izwi resimbi rakabva paChoppers sound system. "Maminetsi mashanu kusvika kune chinangwa."
  
  Kunyangwe uchichida kana kusada, Drake akafunga. Tapinda mazviri zvino.
  
  Chikopokopo chakasvetukira pamusoro pemupata wakadzika, zvinoshamisa kuona sezvayaibhururuka yakakomberedzwa nemamwe akawanda ezvikopokopo. Iyi yaive wave yekutanga yaive nemasoja emauto. Chechipiri chega chega mumiriri wemauto eUS aive akagadzirira kubatsira. Mauto emuchadenga. Navy. Mauto.
  
  Izwi rakabva rauya zvakare. "Chinangwa".
  
  Vakasimuka seumwe.
  
  
  * * *
  
  
  Bhutsu dzaDrake dzakabata huswa hwakapfava uye akabva atotsva. Aive wechipiri pamunhu wekupedzisira kubuda pamusiwo. Marine asina kunaka, achiri kurwisana zvakare, akatora kuputika kwakazara kuchipfuva ndokufa asati arova pasi.
  
  Drake akazvambarara pasi. Mabara akaridza muridzo mumusoro make. Mabhomba asinganzwisisike akarova matanda aive pedyo naye. Akaridza volley. Varume vaiva kumativi maviri ake vaikambaira nomuuswa, vachishandisa zvikomo zvinomonereka zvomuzvarirwo kuvanda.
  
  Mberi akaona imba, chivako chezvidhinha chine nhurikidzwa mbiri, hapana chakakosha, asi pasina mubvunzo chakakodzera zvinodiwa nekovalenko. Kuruboshwe akaona nzvimbo yepurazi. Chii...?
  
  Vakatya, vanhu vasina pfuti vakamhanyira kwaari. Vakapararira kuruboshwe nekurudyi, kumativi ose. Akanzwa kurira munzeve dzake
  
  "Hushamwari mitambo".
  
  Akasveerera achienda mberi. May naAlicia vakanga voenda kurudyi kwake. Pakupedzisira vaMarines vakazvikwevera pamwe chete ndokutanga kushevedzera nzira yakarongeka yemoto. Drake akatanga kufamba nekukurumidza. Vanhu vaive mberi kwavo vakatanga kudududza vachibuda pavaivanda vachimhanya vakananga kumba.
  
  Zvinangwa zviri nyore
  
  Drake zvino akasimuka neuto rekurwisa ndokuuraya vanhu paaimhanya, achisimudza pfuti yake. Akaona musungwa achisvetukira pahuswa akananga kumba. Havana kuziva kuti vakomana vakanaka vakanga vasvika.
  
  Musungwa akaerekana amonyoroka ndokudonha. Varume vaMambo Ropa vakapfura huswa. Drake akaridza tsamwa, ndokunanga kupfuti, ndokufuridzira musoro wemudhara. Airidza pfuti nguva nenguva, achirovera vanhu pasi kana kutungamirira vanhu kuti vamwe vavapedze.
  
  Akanga achitsvaga Claude. Vasati vabuda muchikopokopo vakabva varatidzwa pikicha yemutevedzeri waMambo Ropa. Drake aiziva kuti aizotungamira zviitiko kubva kuseri kwezviitiko, kugadzira hurongwa hwekutiza. Pamwe kubva kumusha.
  
  Drake akamhanya, achiri kuongorora nzvimbo, achipfura apo neapo. Mumwe wevakaipa akasimuka kuseri kwechikomo ndokuuya paari akabata badza. Drake akangodzikisa bendekete rake, achibvumira simba remuvengi wake kuti rimutakure rakananga kwaari, achibva awira pasi. Murume akaseka. Bhutsu yaDrake yakapwanya shaya. Imwe bhutsu yaDrake yakatsika paruoko rwakabata badza.
  
  Aimbova murume weSAS akanongedza pfuti yake achibva aridza pfuti. Zvino takaenderera mberi.
  
  Haana kucheuka. Imba yacho yaive mberi, yaiita kunge hombe, gonhi raive rakavhurika zvishoma, kunge rinokoka kupinda. Zviripachena kuti iyi haisiyo nzira yekuenda nayo. Drake akaburitsa mafafitera achimhanya achinanga mudenga. Girazi rakaputika mumba.
  
  Zvino vasungwa vakawanda vakanga vachiuya vachibva kupurazi. Vamwe vakamira muhuswa hurefu, vachingopopota kana kuti vakavhunduka. Drake paakavatarisa akabva aona kuti vazhinji vaimhanya mhanya vachibhururuka vachiuya sevari kutiza.
  
  Zvino akazviona, uye ropa rake rakashanduka kuita chando.
  
  Musoro, musoro wakakura zvisingaite weBangal tiger, wakatandavara neuswa uchidzingirira. Drake haana kukwanisa kurega ingwe dzichibata mhuka dzadzo. Akamhanya akananga kwavari.
  
  Ndakabaya earphone. "Tigers muuswa."
  
  Pakaita zhowe zhowe mukupindura. Vamwewo vakacherechedza mhuka dzacho. Drake akatarisa imwe yemhuka iya ichisvetukira kumashure kwemurume aimhanya. Chisikwa ichi chaive chihombe, chine hukasha, uye mukutiza mufananidzo wakakwana wenyonganyonga nekuurayana. Drake akamanikidza makumbo ake kuti aende nekukurumidza.
  
  Mumwe musoro muhombe wakapaza nepakati peuswa nemamita mashoma mberi. Dindingwe rakamusvetukira, muromo wakashanduka kuita mheremhere huru, mazino ake akashama uye atozara neropa. Drake akawira padhishi ndokuumburuka, tsinga dzese dzemumuviri wake dziri mupenyu uye dzichiridza mhere. Anga asati amboita skaiti zvakanaka kudaro. Asati ambosimuka nekukurumidza uye nemazvo. Zvaiita sokuti murwi ane hasha akanga abudisa murwi ari nani maari.
  
  Akaburitsa pfuti, akacheuka achibva apfura mumusoro metiger. Mhuka yakadonha pakarepo, ikapfura muuropi.
  
  Drake haana kubata mweya wake. Akasvetukira muhuswa nekuchimbidza kuti abatsire murume waakanga aona akadonha masekondi akanga apfuura. Dindingwe rakasimuka pamusoro pake, richidzvova, mhasuru dzaro huru dzichitambanuka nokurira sezvayaidzikisa musoro wayo kuti iruma.
  
  Drake akamupfura nekumashure, akamirira kusvika atendeuka, ndokumupfura pakati pemeso. Yakamhara, mazana mashanu epondo, pamurume wayakanga yoda kudya.
  
  hazvina kunaka, Drake akafunga. Asi zviri nani pane kubvamburwa-bvamburwa uchidyiwa uri mupenyu.
  
  Mhere mhere yainzwika munzeve dzake. "Fuck me, ma bastards aya makuru!" "Mumwezve, Jacko! Imwezve yevatanhatu vako!"
  
  Akadzidza zvakamupoteredza. Hapana chiratidzo chetiger, nhapwa dzinotyisa chete uye mauto anotyisa. Drake akamhanya achidzokera nepakati peuswa, akagadzirira kuhwanda kana akaona chero muvengi, asi munguva pfupi akanga adzoka mumba.
  
  Mafafitera ekumberi akanga aputsika. VeMarine vaive mukati. Drake akatevera, yake isina waya yeBluetooth chiratidzo ichimumaka seane hushamwari. Achifamba nepahwindo rakanga raputsika, akazvibvunza kuti Claude pachake angave ari kupi. Aizovepi iye zvino?
  
  Izwi rakazevezera munzeve dzake. "Ndinofunga kuti wabva papati nekukurumidza, Drakey." Matoni aAlicia ane silky. "Kunemi mese."
  
  Akamuona. Zvishoma zvakavanzwa newadhiropu yaaive achitsvanzvadzira. Jesu, anga achitarisa muunganidzwa wake weDVD?
  
  Mai vaive kumashure kwavo vakabata pfuti. Drake akatarisa mukadzi wechiJapan achisimudza chombo chake ndokuchinongedzera mumusoro maAlicia.
  
  "Mai!" Inzwi raakanga apererwa rakadaidzira munzeve dzavo.
  
  Alicia akasvetuka. Chiso chaMay chakakombamira kuita kakunyemwerera. "Chaive chiito, Drake. Ndainge ndonongedza paaramu kwete Alicia. Kwete izvozvi ".
  
  "Kushushikana?" Drake akaseka. "Tatova mukati."
  
  "Vacheche vanoita kunge vanofunga kuti yakabatana neimba huru yekuchengetera zvinhu kuseri kwemba."
  
  Alicia akadzokera kumashure ndokunongedza pfuti yake. "Ndoda kana ndikaziva." Akapfura volley muwadhiropu. Spark dzakabhururuka.
  
  Alicia akakwenya. "Izvozvi zvinofanira kunge zvakakwana."
  
  Hayden, Kinimaka achipisa zvitsitsinho zvake, akadzokera mukamuri. "Danga rakavharwa zvakasimba. Zviratidzo zvemabhomba. Ve tekinoroji vari kushanda nazvo izvozvi. "
  
  Drake akanzwa kuipa kwese. "Zvino isu tinopinda muno nyore kudaro? Izvi-"
  
  Panguva iyoyo pakabva panzwika zhowe zhowe neruzha rwemunhu aidzika nechepamusoro pemasitepisi. Fast. Drake akatora pfuti ndokutarisa mudenga.
  
  Akabva apindwa nechando.
  
  Mumwe wevarume vaClaude akaburuka zvishoma nezvishoma, rumwe ruoko ruchidzvanya huro yenhapwa. Nerumwe rutivi aive neGondo remugwenga, rakanangana nemusoro wake.
  
  Asi handiyo yaive yakazara kuvhunduka kwaDrake. Hasha dzakamuka paakaziva mukadzi uyu. Aive Kate Harrison, mwanasikana waGates aimbova mubatsiri. Murume uyo aive chikamu chemhosva yekufa kwaKennedy.
  
  Aiva mwanasikana wake. Ndichiri mupenyu.
  
  Murume waClaude akadzvanya pfuti zvakasimba patemberi yake, zvichiita kuti avhare maziso ake achirwadziwa. Asi haana kuridza mhere. Drake nevamwe gumi nevaviri vaive mumba umu vakanongedzera pfuti kumurume uyu.
  
  Uye zvakadaro hazvina kunzwa zvakanaka kuna Drake. Sei gehena rakanga riri mukomana uyu kumusoro nemusungwa mumwe? Zvaiita sokunge-
  
  "Dzoka!" - murume wacho akadanidzira, achitarisa maziso ake kumativi ose. Ziya rakayerera kubva kwaari mumadonhwe makuru. Masevedzero aakaita mukadzi wacho nehafu uye hafu yaakasundidzira mukadzi wacho zvaireva kuti uremu hwake hwose hwaiva pagumbo rokumusana. Mukadzi wacho, kukutenda kwake, hazvina kuita kuti zvive nyore kwaari.
  
  Drake akaverenga kuti pressure yaive patrigger yaive yatove pakati nepakati payaive yavavarirwa. "Ibvai! Ngatibudei!" Murume uya akamudzikisa imwe nhanho. Mauto emauto akadzokera kumashure sezvakangoita, asi kungoenda kunzvimbo dzine mukana.
  
  "Ndiri kukuyambirai, madhongi." Murume uya aifemera pamusoro. "Ibva munzira yakaipa."
  
  Uye panguva ino, Drake aigona kuona kuti airevesa. Maive nekupererwa mumaziso ake, chimwe chinhu chakazivikanwa naDrake. Murume uyu arasikirwa nezvose. Chero zvaakaita, chero zvaakaita, zvaiitwa nekumanikidzwa kunotyisa.
  
  "Kudzoka!" murume akaridza zimhere zvakare ndokusunda mukadzi uya pasi neimwe nhanho. Ruoko rwakamumbundira muhuro rwainge rwakaita sesimbi. Akaita kuti nhengo dzese dzemuviri wake dzirambe dziri kumashure kwake kuti asazviratidze seaida kunangwa. Aimbova musoja, sezvingabvira aiva akanaka.
  
  Drake nevamwe vake vakaona hungwaru hwekudzokera kumashure. Vakapa murume wacho nzvimbo yakati wandei. Akabva adzika mamwe nhanho. Drake akabata ziso raMay. Akadzungudza musoro zvishoma. Aizivawo. Izvi zvakanga zvisiri izvo. Zvanga zviri...
  
  A herring tsvuku. Mhando yakaipisisa. Claude, pasina mubvunzo nemirairo yaKovalenko, akashandisa murume uyu kuvatsausa. Archetypal maitiro aMambo weRopa. Panogona kunge paine bhomba mumba. Mubayiro chaiwo, Claude, zvimwe kwaiva kupukunyuka kwakabudirira kubva mudura.
  
  Drake akamirira, akanyatsogadzikana. Tsinga dzese dzemumuviri wake dzakaoma. Akagadzirisa kurova. Kufema kwake kwakamira. Pfungwa dzake dzakabva dzati zii. Pakanga pasisina chinhu zvino, kana kamuri rakanga rakaoma rakanga rakazara nevarwi, kwete nhapwa yaitya, kunyange imba nevashandi vakanga vakamupoteredza.
  
  Ingori millimeter. Sight crosshair. Isingasviki inch kune chinangwa. Imwe kufamba. Ndizvo chete zvaaida. Uye kunyarara ndiko kwaaiziva. Murume wacho akabva asunda Kate Harrison pasi imwe nhanho, uye muchikamu ichocho chechipiri chekufamba, ziso rake rekuruboshwe rakadongorera kubva kuseri kwedehenya remukadzi.
  
  Drake akaivhuvhuta nepfuti imwe chete.
  
  Rume riya rakasvetukira kumashure richinorovera nemadziro richibva ratsvedza richidarika mukadzi airidza mhere. Akadonhera pasi, musoro wekutanga, zvombo zvakamhara kumashure kwake, ndokuzoona vest yake, dumbu rake.
  
  Kate Harrison akadanidzira: "Ane bhomba paari!"
  
  Drake akasvetukira kumberi, asi Mai naMarine hombe vakanga vatosvetuka pamusoro pematanho. VeMarine vakabata Kate Harrison. Mai vakasvetukira pamusoro pemufi. Musoro wake wakatarisa pavest, kune indicator.
  
  "Masekonzi masere!"
  
  Vanhu vese vakamhanyira kuhwindo. Munhu wese kunze kwaDrake. MuRungu wacho akawedzera kumhanyira mumba, achimhanyira mukoridho yakamanikana kuenda kuimba yokubikira, achinyengetera kuti mumwe munhu arege suo rokuseri rakashama. Nenzira iyoyo aizova pedyo naClaude apo bhomba raibva. Saka aive nemukana.
  
  Kuburikidza nemukoridho. Masekonzi matatu akapfuura. Kukicheni. Kutarisa nekukurumidza. Mamwe masekonzi maviri. Musuwo wekuseri wakavharwa.
  
  Nguva yapera.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHISHANU
  
  
  Drake akavhura moto paakangonzwa kuputika kwekutanga. Zvaizotora sekondi kana maviri kuti asvike ikoko. Gonhi rekicheni rakapwanyika nekurohwa kwakawanda. Drake akamhanya akananga kwaari, achipfura nguva dzese. Haana kunonoka, akangomurova nebendekete achibva adonha nemhepo.
  
  Kuputika kwacho kwakamusveerera senyoka iri kurova. Rurimi rwemurazvo rwakaputika kubva pamusuwo nemahwindo, ruchipfura mudenga. Drake akanga achiumburuka. Mweya wemoto wakamubata kwechinguva ndokudzokera shure.
  
  Haana kunonoka, akasvetuka zvakare ndokumhanya. Akuvadzwa uye akarohwa, asi akatsunga zvinotyisa, akamhanyira kudanga guru. Chaakatanga kuona zvitunha. Pane zvina. Vana technician Hayden vakasiya kumashure kuti vawane mukana. Akamira pedyo navo ndokutarisa mumwe nemumwe kuti airatidza kuti aiva neupenyu here.
  
  Iko hakuna pulse uye hapana maronda emabara. Madhiri aya madziro aive aiswa magetsi here?
  
  Pane imwe nguva zvakanga zvisisina basa. Kumberi kwedanga kwakaputika, huni dzakatsemuka uye marimi omoto achipfura mukuputika kunoshamisa. Drake akawira pasi. Akanzwa kutinhira kweinjini ndokutarisa mudenga kwave kuona kusviba kweyero kwakapaza nemagonhi akaputsika ndokubhururuka zvine simba kudzika nekanzira kaivepo.
  
  Drake akasvetuka. Angangove ari kunanga kuchikopokopo chakavanzwa, ndege, kana imwe dhizaini. Haana kukwanisa kumirira kusimbiswa. Akamhanyira mudura rakanga rasakara ndokuringa ringa. Akadzungudza musoro achiratidza kusatenda. Kupenya kwakadzika kweiyo supercar yakakwenenzverwa kwaipenya kwese kwese.
  
  Achisarudza yaive pedyo, Drake akapedza masekondi akakosha achitsvaga kiyi uye akaona seti yavo yakaturikwa kunze kwehofisi yemukati. Iyo Aston Martin Vanquish yakatanga nekiyi uye simba musanganiswa uyo, kunyangwe asina kujairana naDrake, akawana adrenaline yake yekupomba injini ichitinhira zvakanyanyisa.
  
  Aston Martin yakabhururuka ichibuda mudura mavhiri ayo achiridza mhere. Drake akamunongedzera kwaaitarisira kuti mota yaClaude yaimhanya. Kana iyi yaingova imwe denderedzwa rekuvhiringidzika, Drake anorohwa. Senge, pamwe, yese yeHawaii. Vaitoda kubata mutevedzeri waMambo Ropa.
  
  Nepakona yeziso Drake akaona Alicia angomira. Haana kumirira. Nepagirazi rekumashure, akamuona achimhanyira mudura zvine chinangwa. Mwari, izvi zvinogona kupinda mudambudziko.
  
  Kusviba kweyero kumberi kwakatanga kuita kunge mota yemhando yepamusoro-soro, ingango rangarira makorokoto ekare ePorsche Le Mans akahwina mujaho. Ave pedyo nepasi akabva ambundikira makombama emugwagwa, achiita seanomhanya pazvitubu. Yaisakodzera nzvimbo yakashata, asi ipapo mugwagwa wechinguvana wakave wakagadzirwa chose chose mamaira anoverengeka kumusoro.
  
  Drake akapfura Vanquish, achinyatsoisa chombo pachigaro kumashure kwake uye achiteerera kurira kweBluetooth ichitenderera muuropi hwake. Basa remupurazi rakanga richiri kuenderera mberi. Vakatapwa vakasunungurwa. Vamwe vakanga vafa. Mapoka akati kuti evarume vaClaude akanga achiri akasungwa munzvimbo dzakakwirira, achirovera zviremera pasi. Uye pakanga pachine hafu yedhindingwe yaifamba-famba, ichikonzera bongozozo.
  
  Mukaha pakati peAston Martin nePorsche wakaderedzwa kusvika zero. Mota yechirungu yaive nani mumigwagwa ine misikanzwa. Drake akazvigadzika kumashure kwake achida kugara padivi pake paakaona pagirazi rinoratidza kumashure kuti pane imwe mota huru yaiuya kwaari.
  
  Alicia ari kutyaira Dodge Viper yekare. Vimba naye kuita chimwe chinhu nemamhasuru.
  
  Motokari nhatu dzakamhanyira munzvimbo dzakaipa, dzichichinjana dzichitenderera dzakati twasa. Mavhu nevhu zvaibhururuka zvichitenderera nekumashure kwavo. Drake akaona mugwagwa wakagadzirwa uchiuya achibva aita sarudzo. Vaida kuita kuti Claude ave mupenyu, asi vaifanira kutanga vamubata. Aive akangwarira kuti arambe achiteerera chatter mumaearphones kana paine aizotaura kuti abata Claude, asi pairamba ichidzingirirana, Drake akabva awedzera kuti munhu aive mberi ndiye wechipiri waMambo Ropa.
  
  Drake akasimudza pfuti yake ndokupwanya windshield yaAston. Mushure mechinguva chekutsvedza zvine ngozi, akadzora kutonga uye akapfura kechipiri paPorsche yaitiza. Mabara akadambura kumusana kwake.
  
  Mota yakamboti fambei zvishoma. Akapinda munzira itsva. Drake akavhura pfuti mutyairi weLe Mans achimhanyisa, mabara akapararira pachigaro chedehwe padivi pake. Yave nguva yekutora chinangwa pamatairi.
  
  Asi panguva iyoyo, imwe yeherikoputa yakavapfuura vese, zviumbwa zviviri zvakazendamira kunze kwemagonhi akavhurika. Chikopokopo chakacheuka chakatarisana nePorsche chichibva chaenda nedivi. Nyevero pfuti dzakadambura zvidimbu zvenzira pamberi pake. Drake akadzungudza musoro achiratidza kusatenda ruoko rwakabuda nepafafitera remutyairi ndokutanga kupfura chikopokopo.
  
  Pakarepo, panguva imwe cheteyo, akabvisa tsoka yake paaccelerator uye maoko ake kubva pachidhiraivho, akatora chinangwa ndokuburitsa mhosva yekuda chinzvimbo, hunyanzvi uye kusava nehanya. Viper yaAlicia yakarovera mumotokari yake. Drake akatangazve kutonga, asi akaona pfuti ichibhururuka nepahwindo remhepo.
  
  Asi pfuti yake yakapenga yakashanda. Akapfura negokora mutyairi aitiza, zvino motokari yakanga yava kufamba zvishoma nezvishoma. Mira. Drake akangoerekana amisa Aston, akasvetuka kunze uye nekukurumidza akamhanyira kumusuwo wevatyairi wePorsche, akamira kusimudza pfuti yake uye akatarisa mumusoro wemufananidzo nguva yese.
  
  "Donhedza chombo chako! Zviite!"
  
  "Handigoni," yakauya mhinduro. "Wandipfura paruoko kuti undisvete, iwe benzi renguruve."
  
  Chikopokopo chakamhan'arira mberi, ma rotor ayo achitinhira sezvo injini yayo yaitinhira yakazunungusa pasi chaipo.
  
  Alicia akasvika ndokupfura pagirazi repadivi rePorsche. Sechikwata, vakatsaukira kuruboshwe nekurudyi, vose vachivhara murume ari kuseri kwevhiri.
  
  Pasinei nekushungurudzika kwekurwadziwa pachiso chemurume uyu, Drake akamuziva kubva pamufananidzo. Aiva Claude.
  
  Yasvika nguva yekubhadhara.
  
  
  * * *
  
  
  Ben Blake akasvetuka nekuvhunduka pakarira nharembozha yake. Achitevedzera Drake, akachinjirawo kuEvanescence. Mazwi aitonhorera aAmy Lee pa "Rakarasika muParadhiso" ainyatsoenderana nemafungiro emunhu wese panguva iyoyo.
  
  Chinyorwa cheInternational chakabuda pascreen.Kufona kwacho kungadai kusina kubva kunhengo yemhuri yake. Asi, maererano nebasa reNational Archives, inogona kubva kune chero nhamba yemasangano ehurumende.
  
  "Ehe?"
  
  "Ben Blake?"
  
  Kutya kwakakwenya musana wake nezvigunwe zvakapinza. "Ndiani uyu?"
  
  "Ndiudze". Inzwi raive netsika, chirungu uye nechivimbo chose. "Izvozvi. Ndotaura naBen Blake here?"
  
  Karin akaenda kwaari, achiverenga kutya kwaiva pachiso chake. "Ehe".
  
  "Zvakanaka. Kuita zvakanaka. Zvakanga zvakaoma here? Ini ndinonzi Daniel Belmonte."
  
  Ben akapotsa adonhedza foni yake. "Chii? Uri sei hako-"
  
  Kuseka kukuru kwakamumisa. "Relax. Chimbozorora shamwari yangu. Ndinoshamisika, kutaura zvishoma, kuti Alicia Miles nemusikana wako havana kutaura hunyanzvi hwangu .... "
  
  Ben akashama muromo achitadza kana kutaura. Karin akataura mashoko, mbavha? Kubva kuLondon? Ndiye here?
  
  Chiso cha Ben chaitaura zvese.
  
  "Katsi yakaruma rurimi rwenyu here, VaBlake? Pamwe unofanira kupfekedza hanzvadzi yako yakanaka. Ari sei Karin?"
  
  Kutaurwa kwezita rehanzvadzi yake kwakamufadza zvishoma. "Nhamba yangu wakaiwanepi?"
  
  "Rega kundizvidza; Unonyatsofunga kuti zvichatora maawa maviri here kuita oparesheni iri nyore yawanditi ndiite? Kana kuti ndapedza maminetsi makumi mana ekupedzisira ndichidzidza zvishoma nezve... vabatsiri vangu? Hm? Tora nguva yako nazvo, Blakey. "
  
  "Hapana chandinoziva pamusoro pako," Ben akadaro achizvidzivirira. "Ndakupa zano-" Akambonyarara. "Kuburikidza-"
  
  "Musikana wako? Ndine chokwadi chaive. Anondiziva chaizvo."
  
  "Ko Alicia?" Karin akaridza mhere, achiedza kukanda murume uyu pachiyero. Vese vakashamisika uye vasina ruzivo zvekuti hazvina kana kuitika kwavari kuti vayambire CIA.
  
  Pakamboita karunyararo. "Musikana uyu anotondityisa, kukuudza chokwadi."
  
  Uropi hwaBen hwakaita sehwekutanga kushanda. "VaBelmonte, chinhu chamakanzi mukope chakakosha zvikuru. Kukosha kwazvo-"
  
  "Ndinozvinzwisisa. Yakanyorwa naCaptain Cook nemumwe wevarume vake. Munzendo dzake nhatu, Cook akawana zvakawanda kupfuura chero munhu upi zvake munhoroondo. "
  
  "Handisi kureva kukosha kwezvakaitika kare," akadaro Ben akapopota. "Ndiri kureva kuti zvinogona kuponesa upenyu. Zvino. Nhasi."
  
  "Chokwadi?" Belmonte airatidza kufarira zvepachokwadi. "Ndiudze hako".
  
  "Handikwanise". Ben akatanga kunzwa kakupererwa. "Ndapota. Tibatsire".
  
  "Yatova paemail yako," akadaro Belmonte. "Asi ndingadai ndisiri zvandiri kana ndikasakuratidza kukosha kwangu, ndingadaro? Enjoy."
  
  Belmonte akabva apedza runhare. Ben akakanda nhare mbozha yake patafura ndokubaya baya computer yake kwemasekondi mashoma.
  
  Mapeji akashaikwa kubva mumajenari emubiki akaonekwa akazara, neruvara rwekubwinya.
  
  "Matanho eGehena," Ben akaverenga zvinonzwika. "Cook akangosvika palevel five achibva adzokera. Ah Mwari wangu, urikuzvinzwa here, Karin? Kunyangwe Captain Cook haana kuita kuti ipfuure nhanho yechishanu. Izvi... izvi..."
  
  "Sitimu hombe yekuteya." Karin akaverenga nekukurumidza ari papfudzi rake, ndangariro yake yemifananidzo yakashanda nguva yakawanda. "Iyo yakakura, yakapenga system yemusungo yakambofungidzirwa."
  
  "Uye kana iri hombe uye ine njodzi uye yakanyatsotsanangurwa..." Ben akatendeukira kwaari. "Fungidzira kukura uye kukosha kwechishamiso icho izvi zvinotungamira."
  
  "Hazvidaviriki," akadaro Karin ndokuenderera mberi nokuverenga.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akaburitsa Claude mumotokari yakapfurwa ndokumukanda munzira. Kuchema kwake kwemarwadzo kwakatsemura mhepo, kudzikamisa kunyange ruzha rwechikopokopo.
  
  Mapenzi! Haufe wakazvimisa. Anogara achikunda. Damn it, ruoko rwangu rwuri kurwadza, iwe mwana wetsotsi!
  
  Drake akaunza pfuti yake yemuchina paurefu hweruoko ndokupfugama pachipfuva chaClaude. "Mibvunzo mishoma, shamwari. Ipapo vanachiremba vanokupomba iwe uzere netsvina inonaka chaizvo. Kovalenko aripi? Ari pano?"
  
  Claude akamupa chiso chedombo, akada kugumbuka.
  
  "Zvakanaka, ngatiedzei zviri nyore. Ed Boudreau. aripi?"
  
  "Akatora wiki-wiki shuttle kudzokera kuWaikiki."
  
  Drake akagutsurira musoro. "Mamwe mapurazi maviri aripi?"
  
  "Akanyangarika." Chiso chaClaude chakatsemuka. "Zvese zvakarasika".
  
  "Zvakwana". Alicia akateerera ari pabendekete raDrake. Akatenderera, akanongedzera pfuti kumeso kwaClaude, ndokunyatsoisa bhutsu yake pagokora raClaude rakanga ratsemuka. Mhepo yekukurumidza yakatsemura mhepo.
  
  "Tinogona kutora izvi kusvika paunoda," Drake akazevezera. "Hapana arikudivi rako pano shamwari. Tinoziva nezvekurwisa kwemagandanga. Zvimwe kutaura kana kudanidzira. hazvina basa kwandiri."
  
  "Mira!" Mashoko aClaude akanga asinganzwisisike. "Ph...please."
  
  "Zviri nani". Alicia akabva amborerutsa pressure.
  
  "Ndave ndiina Mambo weRopa kwemakore mazhinji, mazhinji." Claude akapfira mate. "Asi iye zvino ava kundisiya. Anondisiya ndichifa. Kuora munyika yenguruve. Kuvhara mbongoro yako. Pamwe kwete." Claude akaedza kugara. "Kupenga".
  
  Munhu wese akabva angwarisa, Drake akaburitsa pfuti ndokunangisa padehenya raClaude. "Zvakadzikama".
  
  "Achazvidemba izvi." Claude akanga akatsamwa chaizvo. "Ini handisisina basa nekutsiva kwake kunotyisa." Sarcasm yakayerera kubva mukutaura kwake. "Handina basa nazvo. Iye zvino hapasisina hupenyu kwandiri."
  
  "Tinonzwisisa." Alicia akatura befu. "Unovenga chikomba chako. Ingopindura mibvunzo yemujoni."
  
  Munzeve maDrake makanzwa ruzha rwebeep. Inzwi resimbi rakati: "Mudziyo wekutanga wepoteri wawanikwa. Zvinoita sekuti Kovalenko asiya zvakadaro. "
  
  Drake akabwaira ndokutarisa Alicia zvishoma. Sei Mambo weRopa aizosiya mudziyo wepa portal panguva yakadai?
  
  Mhinduro iri nyore. Akanga asingachida.
  
  "Kovalenko anotungamira Diamond Head, handiti? Kumagedhi ePele, kana Gehena, kana chimwe chinhu. Ndicho chinangwa chake chikuru, handiti?
  
  Claude akaita chiso. "Ngano iyi yaakawana yakava shumo. Murume akapfuma kudarika zvese zviroto. Murume anogona kuwana chero zvaanoda. Arikuitei?
  
  "Kufurirwa nechimwe chinhu chaasingazove nacho?" Akadaro Alicia.
  
  "Murume akangwara, ane hunyanzvi, akashanduka kuita benzi rehusiku husiku. Anoziva kuti pane chimwe chinhu pasi pegomo rinoputika. Aigara achigaya kuti ndiye mubiki mukuru. Mukuki uyu akatodzokera kumashure nekutya. Asi kwete Dmitry Kovalenko, kwete Mambo ane Ropa; angadai akaenderera mberi."
  
  Kunyange Drake akanzwa kuvhunduka kukuru. "Ko Cook akadzokera kumashure here? Chii chakashata uko?"
  
  Claude akakwenya, ndokugomera nekurwadziwa. "Hapana anoziva. Asi ndinofungidzira Kovalenko achave wekutanga kuziva. Ari munzira kuendako izvozvi."
  
  Mwoyo waDrake wakasvetuka neruzivo urwu. Ari munzira kuendako zvino. Pane imwe nguva.
  
  Panguva iyi, Mai nehafu yevarwi vakanga vasvika pavari. Munhu wose akateerera nechido.
  
  Drake akarangarira basa raizouya. "Tinoda nzvimbo dzemapurazi. Uye isu tinoda Ed Boudreau. "
  
  Claude akaendesa mashoko acho. Mamwe mapurazi maviri, imwe paKauai, imwe iri paBig Island. Boudreau akanga ari munzira kuenda kuKauai.
  
  "Zvakadini nemagandanga?" Mai vakabvunza vakanyarara. "Iri ndiro rimwe zano here?"
  
  Uye zvino chiso chaClaude chakanyatsotambanudzwa nekuora mwoyo uye kutambura zvokuti dumbu raDrake rakawira pasi.
  
  "Aihwa". Claude akagomera. "Ichokwadi. Vanogona kuvhura chero nguva. "
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHITANHATU
  
  
  Ben naKarin vakaenda kuhwindo, mumwe nomumwe akabata kopi yemagazini epachivande aKaputeni Cook. Pavaiverenga vachiverenga zvakare mapengo aivemo, Ben akavhunza sisi vake nezvehunhu hwaMambo Ropa hwaishamisa.
  
  "Kovalenko anofanira kunge aironga kuenda parwendo urwu pakawanikwa michina inotakurika. Akanyatsogadzirira kuti aronga zvese mumavhiki mashoma apfuura. "
  
  "Makore," akadaro Karin. "Makore ekuronga, kudzidzira nekuzora mafuta mavhiri chaiwo. Asi nei akaisa panjodzi uku kuvhiyiwa kukuru kuti aende kuBermuda?"
  
  Ben akadzungudza musoro achiona imwe ndima yaaiverenga. "Zvinhu zvinopenga. Kupenga chete. Pane chinhu chimwe chete chaigona kuita kuti aite izvi, sisi."
  
  Karin akatarisa gungwa riri kure. "Akaona chimwe chinhu nezvemidziyo yaienderana neDiamond Head."
  
  "Ehe, asi chii?"
  
  "Zvakanaka, pakupedzisira, hapana chakakosha." Vakaona vachidzungudza misoro apo mifananidzo yecamera yaiburitswa kubva kupurazi raMambo Ropa. Vaiziva kuti megalomaniac yakanga yasiya portal mudziyo kumashure. "Haazvidi."
  
  "Kana kuti anotenda kuti anogona kungozvidzosera pamadiro."
  
  Kumashure kwavo, pamusoro peiyo operational uplink, vakanzwa Drake achishevedzera mashoko aakanga atora kubva kuna Claude kwenguva yakareba.
  
  Ben akabwaira akatarisa Karin. "Anoti Mambo weRopa atova muDiamond Head. Zvinoreva-"
  
  Asi mhere yaKarin isingatarisirwi yakamisa mashoko anotevera pahuro pake. Akatevera maziso ake, akatsinzinya maziso ake ndokunzwa nyika yake ichiparara.
  
  Utsi hutema hwakaputika hwakaputika kubva kumahwindo ehotera pedyo neWaikiki Beach.
  
  Ben haana kuita hanya neruzha rwaibva mumaoffices aive pedyo akamhanyira kumadziro ndokubatidza TV.
  
  Nharembozha yake yakabva yarira. Apa vaive baba vake. Vanofanira kunge vachionawo TV.
  
  
  * * *
  
  
  Drake nemasoja, avo vaive vasina kubatikana nekutora nhapwa kana kukunda mashoma asara homwe dzekupikisa, vakaona kutepfenyura pamaPhones avo. Mukuru wavo wechikwata, murume anonzi Johnson, akabira mauto eAroid uye akabata nharembozha yekuraira muHonolulu zvakananga apo zviitiko zvaiitika.
  
  "Mabhomba akaputika mumahotera matatu muWaikiki," mukuru mukuru akadzokorora. "Ndinodzokorora. Tatu. Isu tinofamba nechikepe kumadokero kubva kumahombekombe. Kalakuau Waikiki. Wave to Ohana." Mukuru wemauto akateerera kweminiti. "Vanoita sevakaputika mudzimba dzisina vanhu, zvichikonzera kutya... kubviswa kwevanhu...kunyanya...nyonganyonga. Honolulu masevhisi ekukurumidzira akatambanudzwa kusvika kumagumo. "
  
  "Ndizvo zvese?" Drake akanzwa kurerukirwa chaiko. Zvingadai zvakatonyanya kuipa.
  
  "Mira-" Chiso chemukuru chakabva chadonha. "Aiwa kwete".
  
  
  * * *
  
  
  Ben naKarin vakatarisa vachitya sezvo zviono zvaichinja paTV. Mahotera akakurumidza kubviswa. Varume nevakadzi vakamhanya, vakasaidzirwa uye vakadonha. Vakapopota, vakadzivirira vadiwa vavo uye vakachema vakambundira vana vavo zvakasimba. Vashandi vepahotera vakazotevera, vachiratidza kuomarara uye kutya, asi vachidzora. Mapurisa nevadzimi vemoto vakapinda ndokubuda mudzimba dzokudyira nedzomuhotera, uye kuvapo kwavo kwakanzwika pamberi pehotera imwe neimwe. Mufananidzo weterevhizheni wakadzikira sezvo helikopta yaibhururuka ichipinda, ichiratidzira maonero akanaka eWaikiki uye zvikomo zvinotenderedza mhiri, hukuru hweDiamond Head Volcano uye inozivikanwa pasi rose Kuhio Beach, zvino yakashatiswa nekuona kunoshamisa kwemahotera akakwira achirutsa utsi. uye marimi omoto kubva pamadziro nemahwindo awo akanga aparara.
  
  Sikirini yeTV yakadzvanya zvakare. Ben akavhunduka uye Karin hana yake ikasvetuka. Vakatadza kana kutaura nemumwe.
  
  Hotera yechina, mukuona kwepasi rose, yakatorwa nemagandanga akazvifukidza. Ani nani akamira munzira yavo aipfurwa padivi penzira. Murume wekupedzisira akacheuka ndokuzunza chibhakera achitarisa chikopokopo chaitenderera. Asati apinda muhotera akakiya musuwo achibva apfura ndokuuraya mumwe munhu akanga akatsikitsira pedyo netekisi yakanga yakamira.
  
  "Oh mwari wangu". Karin inzwi rakanga rakanyarara. "Ko varombo vari mukati?"
  
  
  * * *
  
  
  "Mambokadzi Ala Moana apindwa nevarume vane zvombo," mukuru wacho akavaudza kudaro. "Zvakaoma. Kupfeka mask. handityi kuuraya." Akatendeudzira maziso ake ehumhondi kuna Claude. "Kuchave nekurwiswa kungani, iwe mwana akaipa?"
  
  Claude airatidza kutya. "Hapana," akadaro. "PaOahu."
  
  Drake akafuratira. Aifanira kufunga. Aifanira kuzvigadzirisa. Izvi ndizvo zvaidiwa naKovalenko, kuti varambe vachivarairwa. Chokwadi ndechekuti Kovalenko aiziva kuti pane chimwe chinhu chinokatyamadza chaive chakavanzika pasi peMusoro weDiamond, uye aive munzira kuenda kunozvitora.
  
  Chimwe chinhu chinogona kutopfuura kutyisa kwekurwiswa uku.
  
  Pfungwa dzake dzakadzoka. Hapana chachinja apa. Kurwiswa kwacho kwakarongwa nenguva. Vakaremara panguva imwe chete masoja, mauto uye masevhisi ekukurumidzira. Asi hapana chakachinja. Havana kuwana Mambo weRopa, saka-
  
  Plan B yakaitwa.
  
  Drake akanongedzera kuna May naAlicia. Hayden naKinimaka vaive vatove pedyo. Hombe yekuHawaii yairatidza kuvhunduka. Drake akati kwaari: "Wagadzirira izvi here, Mano?"
  
  Kinimaka vakada kuridza tsamwa. "Ndiri right hangu."
  
  "Plan B," Drake akadaro. "Kovalenko haapo, saka tinoomerera pazviri. Mamwe varwi vachanzwisisa izvi muminiti. Hayden naMay, uri kujoinha kurwisa kweKauai. Mano naAlicia, muri kujoinha kurwisa paBig Island. Enda kumapurazi iwayo. Chengetedza zvakawanda sezvaunokwanisa. Uye Alicia..." Chiso chake chakashanduka kuita aizi yakavezwa. "Ndiri kutarisira kuti uchaponda. Rega mupfanha uyu Boudreaux afe rufu rwehutsinye. "
  
  Alicia akagutsurira musoro. Dzaive pfungwa dzaDrake dzekuti Mai naAlicia vasiyane vaona kuti vaitofanira kupatsanura timu yavo. Aisada kuti kufa kwaWells nezvimwe zvakavanzika zviuye pakati pekuponesa hupenyu nekumisa muvengi.
  
  Izwi raClaude raiva pamusoro-soro rakabata Drake. "Kovalenko akapa mari yekurwiswa kweOahu, Kauai neBig Island kuti utarise. Gurai uye mukunde. Haugoni kurova murume uyu. Anga achigadzirira kwemakore."
  
  Matt Drake akasimudza chombo chake. "Ndosaka ndichizomutevera nemuMagedhi eGehena uye ndigomudyisa kuna dhiabhorosi anopenga." Akananga kuchikopokopo chinotakura zvinhu. "Huyai vanhu. Lodha."
  
  
  * * *
  
  
  Ben akabva acheuka foni yake yakabva yarira. Aiva Drake
  
  "Wagadzirira?"
  
  "Hi Matt. Une chokwadi here? Tave kuenda zvechokwadi here?"
  
  "Tave kuenda chaizvo. Izvozvi. Wakawana zvawaida kubva kuna Daniel Belmonte?"
  
  "Ehe. Asi haana simba-"
  
  "Zvakanaka. Wanongedza here pekupinda napo pachubhu yelava?"
  
  "Ehe. Kune nharaunda ine gated inosvika mamaira maviri kubva kuDiamond Head. Hurumende yeHawaii yakavharawo mukova wega wega unozivikanwa. Kazhinji kazhinji, izvi hazvitadzise kunyange mwana akatsunga kupinda."
  
  "Hapana chinobatsira. Teerera, Ben. Bata Karin uye uwane mumwe munhu kuti akuendese kune iyo lava chubhu. Nditumire macoordinates. Ita izvozvi".
  
  "Uri kurevesa here? Hatizivi kuti chii chiri pasi ipapo. Uye iyi trap system? Uhwu hunopfuura hutsinye."
  
  "Shinga, Ben. Kana, sezvakataurwa naDef Leppard - Ngatitenderei. "
  
  Ben akaisa nhare yake patafura ndokutura befu. Karin akaisa ruoko rwake pafudzi rake. Vese vakatarisa TV. Inzwi remutauriri rakanga rakadzikama.
  
  "... uhu hugandanga husati hwamboonekwa."
  
  "Drake ari right," Ben akadaro. "Tiri kuhondo. Tinoda kupidigura mukuru wevavengi vedu. "
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHInomwe
  
  
  Drake akaunganidza nhengo sere dzeDelta Team, idzo dzakapihwa kwaari kuitira kuti kuongororwa kwemapako akadzika kuchidiwa. Vaive veterans vedhipatimendi, vane ruzivo rwakanyanya, uye munhu mumwe nemumwe akange amboita basa rake, mune imwe nzvimbo yakasiiwa namwari.
  
  Vasati vakwira chikopokopo Drake akabva angobuda neshamwari dzake kwekanguva. Mambo weRopa akanga atoparadzanisa mauto eHawaii neehurumende, uye zvino akanga ava kuzoaparadzanisa.
  
  "Chengetedzeka." Drake akatarisa vanhu vese mumaziso. Hayden. Mai. Alicia. Kinimaka. "Tichafanira kupedza humwe husiku kugehena, asi mangwana tichange takasununguka."
  
  Mai Mano vakabva vagutsurira musoro.
  
  "Zvitende," Drake akadaro ndokutambanudza ruoko rwake. Mamwe maoko mana akauya kwaari. "Ingorambai muri vapenyu, varume."
  
  Akadaro achibva atendeuka ndokumhanya akananga kuchikopokopo chainge chakamira. Delta Squad yaipedza kupedzisa midziyo yadzo ichibva yatora nzvimbo yaaive akwira. "Hi guys". Akanga ane matauriro akasimba eYorkshire. "Wagadzirira kubvarura iyi nguruve inonyudza vodka?"
  
  "Bhuya!"
  
  "Fuck." Drake akasimudzira mutyairi wendege, uyo akavasimudza mudenga. Akatarira shure kupurazi racho kekupedzisira ndokuona kuti shamwari dzake dzakanga dzichiri mudenderedzwa rimwe chetero, dzichimutarira achienda.
  
  Achazombovaonazve vari vapenyu here?
  
  Kana akaita izvi, paizova nokuzvidavirira kwakakomba. Aitozokumbira ruregerero. Zvimwe zvinhu zvinotyisa zvaachafanira kuwirirana nazvo. Asi nekufa kwaKovalenko, zvingadai zvakave nyore. Kennedy angadai akatsiviwa, kana asina kuponeswa. Zvino zvaakanga anyatsopinda munzira yaMambo Ropa, midzimu yake yakanga yatokwira zvishoma.
  
  Asi kuverenga kwekupedzisira pakati paMay naAlicia kunogona kushandura zvese izvi mumusoro. Pakanga pane chimwe chinhu chikuru pakati pavo, chaityisa. Uye chero zvazvingava, Drake anobatanidzwa. Uye matsime.
  
  Haina kumbotora nguva chikopokopo chakabva chasvika pamacoordinates aBen. Mutyairi wendege akadziwisira panzvimbo yakati sandara mamita anenge zana kubva pachivako chacho. Drake akaona Ben naKarin vakatogara zvavo vakafuratira fence yakakwirira. Chiso chavo chaive chakachena chose netension.
  
  Aifanira kunge ari mudhara Drake kwekanguva. Iyi mission yaida Ben Blake nepaaigona napo, pakutonhorera kwake, uye Ben paaipfura pamasilinda ese, Karin aidya kubva mazviri. Kubudirira kwemishoni kwaienderana nekuti vese vaive muchimiro chakanakisa chehupenyu hwavo.
  
  Drake akasaina mauto eDelta, akabuda muchikopokopo, akakombwa nemhepo yaivhuvhuta zvine chisimba, ndokumhanya akananga kuna Ben naKarin. "Zvese zvakanaka?" akadanidzira achiti. "Mauya nematanda here?"
  
  Ben akagutsurira musoro, achingoshaya kuti onzwa sei nezveshamwari yake yekare. Karin akatanga kusungirira bvudzi rake kuseri kwemusoro wake. "Takatakura zvizere, Drake. Ndinovimba wadzoka nechimwe chinhu chakanaka."
  
  Masoja eDelta akavakomba. Drake akaombera murume mumwechete, zindebvu zihombe rine ma tatoo pahuro nemawoko kunge muchovha. "Iyi ishamwari yangu itsva, call sign ndiKomodo, uye ichi ndicho chikwata chake. Chikwata, sangana neshamwari dzangu dzekare, Ben naKarin Blake. "
  
  Paiva negutsu nemhere pese pese. Masoja maviri akanga ari mushishi kunhonga chivharo chekufananidzira chakanga chichidzivisa vanhu kuburuka rimwe remachubhu akakurumbira eHawaii. Mushure memaminitsi mashoma vakabva vadzokera kumashure gedhi richiramba rakashama.
  
  Drake akapinda mukomboni. Chikuva chekongiri chaienda kugonhi resimbi rakanga rakakiyiwa zvakanaka. Kurudyi kwakamira danda refu, pamusoro paro kamera inotenderera inodzivirira yakaongorora nzvimbo. Komodo akaninira varwi vaviri vakafanana mberi kuti vatarisire gonhi.
  
  "Mune mazano here pamusoro pekuti ini nevarume vangu tave kuda kupinda mazviri?" Inzwi raKomodo rakashoshoma rakaita kuti Ben akwenyekwe.
  
  "Mumashoko aRobert Baden-Powell," Ben akadaro. "Gadzirira".
  
  Karin akawedzera kuti: "Kune chero chinhu."
  
  Ben akati, "Ndiyo motto yeBoy Scout."
  
  Komodo akadzungudza musoro uye akazevezera "Geeks" pasi pekufema kwake.
  
  Ben akazvigadzika kuseri kwemurwi airatidza kushatirwa. "Zvisinei, sei vachikudaidzai kuti Komodo? Kuruma kwako kune chepfu here?"
  
  Drake akadimburira kaputeni weDelta asati apindura. "Vanogona kuidaidza kuti chubhu yelava, asi ichiri mugero wakareruka wechinyakare. Ini handizokutuke nekuisa zvakajairika maprotocol, asi ini ndichakuudza izvi. Ngwarira misungo yebhobho. Bloody King ndeyezve maratidziro makuru uye nzira dzekuparadzanisa. Kana akatiparadzanisa, tiri vanhu vakafa."
  
  Drake akatungamira mberi, achinongedzera Ben kuti atevere uye Karin atevere Komodo. Kaimba kadiki karinda kakanga kasina chinhu kunze kwemaroja makuru maviri nenhare ine huruva. Kwainhuwa madhaka uye kunyorova uye kwakanzwika nerunyararo rwakadzama, rwekutanga rwakarembera mudenga kumberi. Drake akaenderera mberi uye munguva pfupi akaziva chikonzero.
  
  Musuwo wechubhu yebota wakanga uri kutsoka dzavo, gomba guru rinodzika murima rinokambaira.
  
  "Kusvika kupi?" Komodo akaenda kumberi ndokukanda chimuti chaipenya. Mudziyo wakapenya ndokukunguruka kwemasekonzi mashoma isati yarovera padombo rakaomarara. "Pedyo. Chengetedza dzimwe tambo, varume. Kurumidza."
  
  Apo varwi vaishanda, Drake akateerera nepaaigona napo. Hapana inzwi rakabva murima reinky. Akafungidzira kuti vaive kumashure kwemaawa akati wandei kumashure kwaKovalenko, asi aida kukurumidza kubata.
  
  Pavakanga vadzika uye vakadyara tsoka dzavo zvakasimba pauriri hwakatsetseka hwelava tube, Drake akatora mabearings ake ndokunanga kuna Diamond Head. Iyo pombi yakatetepa, yakanyura uye yakakotama. Kunyangwe timu yeDelta dzimwe nguva yakatadza kumira kana kukwenya misoro nekuda kwekusatarisika kwegomba regomo. Kaviri kakatendeuka zvine simba, zvichiita kuti Drake avhunduke kusvika aona kuti curve yakapfava yaigara yakananga kuDiamond Head.
  
  Akaramba akatarisa pa rangefinder. Rima repasi pevhu rakavafukidza kumativi ose. "Chiedza mberi," Drake akaerekana ataura ndokumira.
  
  Pane chinhu chakasvetuka kubva murima. Kuvhuvhuta kwemhepo inotonhora kubva pasi. Akamira ndokunzvera gomba guru raiva mberi. Komodo akafamba ndokukanda imwe tsvimbo yaipenya.
  
  Panguva iyi akadonha anenge mafiti gumi nemashanu.
  
  "Zvakanaka. Komodo, iwe nechikwata chako gadzirira. Ben, Karin, ngatimboonai magazini aya."
  
  Sezvo chikwata cheDelta chakamisa chitubu chakasimba pamusoro pegomba rakakombama, Drake akakurumidza kuverenga zvinyorwa zvepazasi. Maziso ake akavhura asati atombopedza kuverenga peji rekutanga ndokutura befu.
  
  "Hero rine ropa. Ndinofunga tinoda zvombo zvakakura."
  
  Ben akasimudza ziso. "Haasi mabara atinoda kuzasi uko. Idzi ndidzo pfungwa."
  
  "Zvakanaka, ndine rombo rakanaka ndine ese." Drake akasimudza pfuti yake. "Ini ndinofunga kana tichida kuteerera imwe mimhanzi yakaipa munzira, tinotendeukira kwauri."
  
  "Mazai. Ini zvino ndine Fleetwood Mac pane iPod yangu. "
  
  "Ndarohwa nehana. Ndeipi shanduro?
  
  "Kune anopfuura mumwe?"
  
  Drake akadzungudza musoro. "Ndinofunga kuti vana vese vanofanira kutanga dzidzo yavo kumwe kunhu." Akachonya Karin. "Tiri sei, Komodo?"
  
  "Zvaita".
  
  Drake akaenda kumberi, akabata tambo yakasungirirwa patripod, ndokukanda pasi pombi yaipenya zvinoshamisa. Bhutsu yake ichingobata kuzasi akabva adhonza vamwe ndokutsvedza pasi rimwe nerimwe. Karin, mumhanyi akadzidziswa, akakwanisa kuburuka zviri nyore. Ben akamboti tamburei, asi aive mudiki uye akagwinya ndokuzoti amhara asina kubuda dikita.
  
  "Pamberi". Drake akafamba nekuchimbidza akananga kuDiamond Head. "Chengetedza musana wako. Tave kuswedera."
  
  Ndima yakatanga kudzika. Drake akashamisika muchidimbu kuti chubhu yelava inogona kutsauswa sei kubva pakuyerera kwayo, asi akazoziva kuti magma pachayo yaizomanikidza nzira yayo nemunzira yekusapikisa nesimba rehero kumusana kwayo. Mabota acho aigona kutora chero kona yaaida.
  
  Mamwe maminetsi mashoma akapfuura uye Drake akamira zvakare. Paiva nerimwe gomba pamberi, apa raiva diki uye rakanyatsotenderera. Komodo pavakadonhedza chimuti chaipenya, vakafungidzira kuti shaft yaive yakadzika mafiti makumi matatu.
  
  "Kutove nengozi," Drake akadaro. "Zvichengetei imi vaviri."
  
  Akabva aona kuti chiedza chaibva pakamuti kaipenya kaisaonekwa nemadziro ematombo. Chiedza chayo cheorange chakatorwa nerima raive rakapoteredza. Pazasi pawo paiva nekamuri huru.
  
  Akabva aita sign yekuti anyarare. Somunhu mumwe, vainyatsoteerera chero ruzha rwaibva pasi. Mushure mechinguva chekunyarara kwakazara, Drake akabata tambo yekureverera ndokuzvitsunya pamusoro peshaft isina chinhu. Akakurumidza kutsvedza kureba kwayo kusvika yave pasi pedenga.
  
  Kunyange zvakadaro hapana ruzha. Akatyora imwe hafu yetsvimbo dzaipenya ndokudzikanda muchitokisi chaiva pasi. Zvishoma nezvishoma, chiedza chisiri chomusikirwo chakatanga kupenya.
  
  Uye Matt Drake pakupedzisira akaona izvo vanhu vashoma vamboona. Imba huru ine rectangular yakareba mamita makumi mashanu. Kunyatsotsetseka pasi. Masvingo matatu akakombama, pakanyorwa zvimwe zviratidzo zvekare, zvisingaoneki pachinhambwe chakadaro.
  
  Uye inotonga rusvingo rumwe inzira yakakombama iyo yakafadza kwazvo Kaputeni Cook. Gonhi raive mukati make rainge rabata Mambo Ropa. Uye zvinotyisa uye zvishamiso zvinogona kunge zvakapfuura zvakazadza Matt Drake neshamwari dzake nekutya kwakadaro.
  
  Vakawana Masuwo eGehena.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MAKUMI NESERE
  
  
  Hayden akabatirira zvakasimba sezvo chikopokopo chakanga chanyura mudenga, chichikurumidza kuchinja nzira. Kuona kwake kwekupedzisira Kinimaki ndiye aigara achitamba Alicia Miles achimusundira mune imwe helikopta. Kuona kwakamuita kugwinha gwinha, asi divi rake rinoshanda raiziva kuti kana iri nyaya yehondo, Mano aive nerutsigiro rwakanyanya mubhizinesi muchimiro chemukadzi wechiRungu anopenga.
  
  Ndizvo zvinoita Hayden. Mai akagara pedyo naye, akanyarara uye ane runyararo, sokunge vakanga vari kunanga kuNapali Coast kunoona zvinoyevedza zvenyika. Zvigaro zvakasara zvakatorwa nevarwi vecrack. Kauai yaive maminitsi angangoita makumi maviri kubva. Gates akanga achangobva kumubata kuti ataure nezvekurwiswa kwegandanga paKukui Grove open-air mall paKauai. Mumwe murume akazvisungirira necheni kunze kweiyo Jamba Juice / Starbucks nzvimbo iri kuchamhembe kwenzvimbo yakaoma. Mumwe munhu akasungirirwa zvidimbu zvejamtex pamuviri wake uye chigunwe chake pachiringiso chemudziyo wekare.
  
  Murume uyu aivewo nezvombo zviviri otomatiki uye Bluetooth headset uye aidzivirira chero vatengi veresitorendi kuti vabude.
  
  Mumashoko aGates pachake. "Izi benzi rinenge richingogara riripo nguva yarinokwanisa, kana vakuru voita danho raro rinobva raputika. Mazhinji emapurisa eKauai akaendeswa kunzvimbo, kure newe. "
  
  "Tichachengetedza purazi racho changamire," Hayden akamuvimbisa kudaro. "Taitarisira izvi."
  
  "Takaita izvi, Miss Jay. Ndinofunga tichaona zvirongwa zvaKovalenko zveBig Island inotevera. "
  
  Hayden akavhara maziso ake. Kovelenko akanga ava nemakore achironga kurwisa uku, asi mibvunzo yakaramba iripo. Sei uchisiya portal mudziyo? Kusiya nei nemhere yakadaro? Izvi zvingava plan yake B here? Kuti, pasinei nokuti zviremera zvakakurumidza kufumura zvose zvaaiedza uye zvakakurudzira Bloody Vendetta kurwisana naDrake, shamwari dzake nemhuri, akasarudza nzira iyi kuti awane mukurumbira mukuru.
  
  Kana kuti, akafunga kuti, pamwe aishandisa zano rekare rekugadzira mhirizhonga pano kuti zviito zvako zvisazoonekwa ipapo.
  
  Hazvina basa, akafunga. Pfungwa dzake dzaive pamusoro paBen nebasa rine njodzi raaive ari. Aisambotaura izvi nekuda kwebasa, asi akanga ava kumuda zvikuru. Basa raakanzwa kuna baba vake harina kupera, asi rakazonyanya kukurumidza mushure mekufa kunotyisa kwaKennedy Moore. Hupenyu chaihwo hunokunda zvipikirwa zvekare chero zuva.
  
  Sezvo helikopta yaifamba nedenga rakajeka reHawaiian, Hayden akanamatira Ben Blake.
  
  Ipapo foni yake yakabva yarira. Paakatarisa pascreen, tsiye dzake dzakaratidza kushamisika.
  
  "Hi," akapindura pakarepo. "Uri kuzviita sei?"
  
  "Zvakanakai, maita basa, asi bhizimusi iri rekuongorora makuva rine chimwe chinhu chakakomba. Chiso changu chave kupera."
  
  Hayden akanyemwerera. "Zvakanaka, Torsten, kune ma salons echinhu ichi."
  
  "Pakati pechigaro chekuraira neguva? Kwete saizvozvo."
  
  "Hongu, ndinoda kutaura, Torsten, asi iwe maSweden sarudza yako nguva."
  
  "Kunzwisisa. Ndakamboedza kufonera Drake asi yakapinda kuvoicemail. Akanaka here?"
  
  "Zvirinani pane zvaanga ari, hongu." Hayden akaona mamiriro ekunze eKauai achiuya kurudyi. "Teerera-"
  
  "Ndichakurumidza. Kuvhiya apa kwakabudirira. Hapana chinoshoreka. Zvese zvaitarisirwa uye nenguva. Asi..." Torsten akambomira, Hayden ndokumunzwa achitura mafemo. "Pane zvaitika nhasi. Ndinogona kutaura kuti chimwe chinhu chinoratidzika kunge 'chabviswa'. Imi maAmerica munogona kuzvidaidza kuti zvimwe."
  
  "Ehe?"
  
  "Ndakafonerwa nehurumende yangu. Kubva kumurevereri wangu kusvika kuna Minister of State. Dambudziko repamusoro. Ini-" Kumwe kumbomira achizengurira, kusatombofanana naDahl.
  
  Mhenderekedzo yegungwa yeKauai yaimhanya nepasi pavo. Runhare rwakauya pawairesi. "Eight minutes kuti tifambe."
  
  "Ndakaudzwa kuti kuvhiyiwa kwedu - kuvhiyiwa kwedu kweScandinavia - kwave kuda kuendeswa kune imwe sangano. Boka rakabatana rinosanganisira nhengo dzepamusoro-soro asi dzisina kudomwa mazita eAmerican CIA, DIA neNSA. Saka Hayden, ndiri musoja uye ndichaita zvakarayirwa nemukuru wangu wepamusoro-soro, asi izvozvo zvinonzwika kwauri here?"
  
  Hayden akakatyamadzwa kunyangwe iye pachake. "Kwandiri izvi zvinonzwika sezvisina maturo. Zita remunhu mukuru ndiani? Uyo waunozviisa mumaoko ake.
  
  "Russell Cayman. Unomuziva here?"
  
  Hayden akatsvaga ndangariro dzake. Zita racho ndinoriziva, asi ndinoziva zvishoma nezvaro. Ndine chokwadi chekuti anobva kuDIA, Defense Intelligence Agency, asi ivo vari kunyanya mubhizinesi rekutora masisitimu ezvombo. Chii chinodiwa naRussell Cayman uyu newe neTomb?"
  
  "Uri kuverenga pfungwa dzangu".
  
  Nepakona yeziso, Hayden akaona musoro waMay uchiita kunge munhu apfurwa nedehenya. Asi Hayden paakatendeukira kwaari achimubvunza, mumiriri weJapan akatarisa divi.
  
  Hayden akafunga kwemasekondi mashomanana ndokuzobvunza nenzwi rakanyarara kuti, "Unovimba nevanhu vako vose here, Torsten?"
  
  Kumbomira kwenguva refu kwaDahl kwakapindura mubvunzo wake.
  
  "Kana DIA yakanyeverwa nezvechimwe chinhu, saka vane chifukidziro chakakura kwazvo. Kukoshesa kwavo kunogona kutopfuura iyo yeCIA. Nyatsotsika shamwari. Murume uyu, Cayman, haasi chimwe chinhu chinopfuura chipoko. Black ops troubleshooter, Gitmo, Gunyana 11th. Kana chimwe chinhu chakakomba uye chisinganzwisisike chikatadza, ndiye munhu waunotendeukira kwaari. "
  
  "Ndisvira. Dai ndisina kumbobvunza."
  
  "Ndinofanira kuenda ikozvino, Torsten. Asi ndinokuvimbisa kuti ndichataura naJonathan nezvenyaya iyi nekukurumidza sezvandinogona. Shingirira."
  
  Torsten akasaina kondirakiti yacho nekugomera aneta kwemumwe musoja akanga azviona zvose uye akanga asemeswa nokugadzwa rimwe lackey kumukuru weAmerica. Hayden akamunzwira tsitsi. Vakacheuka kuna Mai, voda kubvunza zvavaiziva.
  
  Asi kudanwa kwe "Target" kwakauya paredhiyo.
  
  Minda mberi nepasi yaitsva. Sezvo chikopokopo chaidzika, twunhu tudiki-diki twaionekwa tuchingomhanya mativi ese. Tambo dzakatambanudzwa kubva mukamba uye vanhu vakasvetuka vachivatevera, vachikurumidza kutsvedza vakananga kunzvimbo yaipisa iri pasi. Hayden naMay vakamirira nguva yavo, kutaura kwaMay kwakanyarara pavakanzwa varume vavo vachiridza pfuti.
  
  Hayden akatarisa kugadzirira kweGlock yake kechitatu ndokuti, "Budro zasi uko."
  
  "Usanetseka," akadaro mukadzi wechiJapan. "Achazoona kuti Mai-time zvinorevei chaizvo."
  
  Vakadzi vaviri vakaburuka tambo pamwe chete, vachimhara panguva imwe chete, uye vakafamba vachienda nenzira yekare-yevhavha imwe chete. Muitiro uyu waitoda kuvimbana kwakazara, sezvo mumwe achimhanya, mumwe akatarisa mativi avo. Imwe, mbiri, senge leapfrog. Kuvaka. Asi yaive nzira inokurumidza uye inoparadza yekufambira mberi.
  
  Hayden akaongorora nzvimbo yacho sezvaaimhanya. Zvikomo zvakapfava zvinoverengeka zvakagumira mukomboni yakakomberedzwa paive neimba hombe uye zvivako zvakakura zvokunze. Iyi ingave purazi rechipiri raKovalenko. Tichifunga nezvemoto uye mhirizhonga, Boudreau akange asvika nguva pfupi pamberi pavo.
  
  Kana kuti, sezvingabvira, akanga achitora nguva yake nazvo nenzira inosuruvarisa.
  
  Hayden akamhanya, achipfura pfuti yake yaakanga akwereta yeMarine M16 pamhene inopenya nevarume vaakaona vakavharika. Maminitsi maviri gare gare rakanga rava jana rake, uye akadanidzira, kuti: "Reloadi!" uye akatora mamwe masekondi mashomanene kuisa magazini itsva muchombo chake. Vakanga vasingawanzodzoserwa moto, uye pavakadaro, yakanga isina kurongeka zvekuti vakavapotsa netsoka dzakawanda.
  
  Pamativi ese, crack Marine zvikwata zvakafambira mberi nekumhanya kwakaenzana. Zvino pamberi painge pave nefenzi, gedhi rakaramba rakavhurika zvinofadza, asi mapoka acho akatamira kuruboshwe. girinedhi rakaiswa zvakanaka rakaparadza zvitsigiro zvefenzi, richisiya boka racho riine mukana wokupinda mupurazi racho.
  
  Mabara akanga zvino oridza muridzo pedyo zvine ngozi.
  
  Hayden akatora chivharo kuseri kwejenareta annex. Mhedzisiro yacho yakaita kuti zvidhinha zvipfure kunge Mai njiva yekuvharisa. Ivhu nezvimedu zvesimbi zvakapararira kwose kwose.
  
  Mai vakapukuta ropa raive padama. "Varwi vaBoudreau vakadzidziswa mumakireshi ako."
  
  Hayden akambotora chinguva achitura befu, akabva atarisa mumba nekuchimbidza. "Mafiti gumi nemaviri. Wagadzirira here?"
  
  "Ehe".
  
  Hayden akatiza. Mai vakabva vaenda kumberi ndokumisa madziro emutobvu vachimanikidza mhandu yavo kuti ivande. Hayden akasvika pakona yemba ndokuzvitsimbirira kumadziro. Akakanda bharanzi pafafitera achibva avhara Mai.
  
  Asi panguva iyoyo, kutaura kunoshamisa kwakauya nemunzeve yake. Mutungamiriri wechikwata akakurudzira vanhu kuti vaende kunzvimbo yekuchengetera zvinhu iri kure. Pane chinhu chakaipa chakanga choda kuitika ikoko. Sezvo Hayden akateerera, akaziva kuti varume vaBoudreaux vakanga vakomba chivako uye vakanga voda kupfutidza chipi nechipi chingava mukati.
  
  Vakatapwa, hapana mubvunzo. Hostages.
  
  Hayden akamhanya mushure meMbudzi, achimhanyira mukujekesa uye kupfura pamwe chete. Mamwe varwi vakavakumbanira, vachifuratira kune rumwe rutivi, vachiumba rusvingo runouraya, runodenha rwoushingi norufu.
  
  Kupondwa kusina musoro kwakanga kwoda kuitika rakanga riri kadhi rokufonera raBoudreau. Anenge aripo.
  
  Mauto aitiza haana kumira kupfura. Mabara akachekwa nemhepo, akarovera pamadziro nemuchina, uye akawana ingangoita hafu yegumi nemaviri vavengi. Varume vaBoudreaux vakadzokera shure uye vakadzokera shure mukuvhunduka uye kutya. Sezvo varwi vaipfuura nepanzvimbo dzavo dzokuvanda, vakaedza kupfura nokusangwarira vari parutivi, asi Mauto akanga akagadzirira ndokuvapotsera namagirinedhi.
  
  Mabhomba akapfura mudenga kumativi ose evamhanyi. Mabhomba acho aibhururuka; ndimi dzemoto dzakaparadzira rufu runopisa nokukurumidza zvokuti ziso rakanga risisagoni kutevera. Vanhu vanopopota vanorara munzira dzavo.
  
  Hayden akaona danga mberi. Moyo wake wakanyura mukutya kukuru. Chaiva chokwadi. Vanosvika gumi nevashanu vevarume vaBoudreaux vakamira vakatenderedza danga rakakiyiwa, vakanangisa zvombo zvavo pamadziro akatetepa-pepa, uye Hayden paakatora chinangwa kumurume wekutanga, vese vakavhura pfuti.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia Miles akamhanya ndokuvhura moto sezvo mauto eHawaii nevatsigiri vavo vakatanga kurwisa Kovalenko Ranch paBig Island. Nzvimbo yacho yakanga isina kuenzana. Makoni ese akadzika, makomo marefu uye mapani ane miti. Vasati vatombosvika pedyo nepurazi racho, girinedhi yakapfurwa pane imwe yeherikoputa dziya, ikaibata asi isina kuiparadza, izvo zvakavamanikidza vese kuti vamhanye.
  
  Zvino vakakurumidza seboka, vachikurukurirana sango rakakora uye makomo ane mawere. Vanga vatorasikirwa nemurume mumwe chete pahuro. Kurwiswa kwacho kwakagadzirirwa nevarume vaMambo weRopa. MaRPG aibhururuka zvisina kunanga nemumiti.
  
  Mamercenaries ari kufara.
  
  Asi veMarines vakasundidzira mberi, zvino vakaparadzaniswa nefenzi nemamita angangoita makumi matatu chete uye mupata mumwe wekupedzisira. Alicia aikwanisa kuburitsa zviso zvevavengi vavo zvaiseka. Ropa rake rakatanga kuvira. Padivi pake, mumiriri mukuru weCIA, Kinimaka, aimhanya-mhanya achitsvaga hofori. Akazova anobatsira zvikuru.
  
  Midziyo yekurukurirano munzeve dzavo yaizivisa nhau dzoutsinye hwaiuya. Ihotera yeAla Moana Queen paOahu yakavharwa. Mumwe mushanyi akakandwa kurufu rwake ari pahwindo reuriri hwegumi. Magirinedhi akakandwa mumugwagwa. Chikwata chemauto akakosha chaive chichigadzirira kuvhiya kwaizongopihwa mwenje wegirini munguva pfupi nekuda kwerufu uye nemhirizhonga yakakonzerwa nemamercenaries. PaKauai, mumwe bhomba akazviuraya akapfura mabara akati wandei pamavan umo vatori venhau vaiungana, vachikuvadza mutori wenhau. Uye zvino, paChitsuwa Chikuru, bhazi rakazara nevashanyi rakabiwa uye bhomba rakasimwa muvashandi varo. Vakavharirwa mukati apo nhapwa dzavo dzakagara panze pamacheya dzichinwa hwahwa nekutamba makadhi. Hameno kuti ndeupi wavo ane detonator, kana kuti vangani.
  
  Alicia akasvetuka nedivi remupata. RPG yakaputika pamberi pake, ichitumira tsvina nematombo mudenga. Akasvetukira pamusoro pavo achiseka, ndokucheuka paakanzwa kuzeza kwaKinimaki.
  
  "Svikai zvenyu, mukobvu," akadaro achipeta miromo yake achitamba. "Gara neni. Apa ndipo panotonyanya kuvhiringika. "
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akapfura aedzazve, achiedza kuramba akadzikama uye nokudaro kuchengetedza kururama kwake. Misoro mitatu yakaputika muchiono chake. Mai vainge vachiri kumhanyira padivi pavo vasina kana chaakataura. Mamwe mauto akawira pasi nebvi rimwe chete, achinzvenga pfuti achibva arova varwi vasati vatendeuka.
  
  Hayden aive mumwe wavo ipapo. Mumwe murume akatendeuka ndokumurova pazambuko remhuno nepfuti. Akadonha achiridza mhere, asi akamukanha makumbo, zvichiita kuti abhururuke nemusoro pamusoro pake.
  
  Akakurumidza kukwira, asi mutumbi wake wakawira pamusoro pake, uchimurovera pasi. Paakasimudza musoro, akatarisa mumaziso ake akanga akazara ruvengo, azere nemarwadzo. Nekuchema kwebeche, akamurova chibhakera ndokumonerera maoko ake makobvu pahuro pake.
  
  Pakarepo akaona nyeredzi, asi haana kuedza kumumisa. Pane kudaro, maoko ake maviri akasununguka akawana chombo pachavo. Kurudyi kune Glock yake. Kuruboshwe kune banga rake. Akapinza chigubhu chepfuti mumbabvu dzake, achimurega achiinzwa.
  
  Kubata kwake kwakasununguka uye maziso ake akawedzera.
  
  Hayden akaridza pfuti nhatu dzakashata. Murume akaumburuka achibva paari. Sezvo maonero ari pamusoro pake akacheneruka, chiso cheimwe mercenary chakaonekwa. Hayden akapfura mumhino, akaona murume achibhururuka achidzokera ndokunyangarika.
  
  Akasvikogara ndokuona Mai. Mumiriri wekupedzisira asara anotarisana naye. Hayden akabwaira bwaira. Murume uyu aive akaparara. Chiso chake chairatidza kuti chainge chakapendwa chitsvuku. Pakanga pasina mazino akakwana. Rushaya rwake rwainge rwakatetereka. Ruoko rumwe rwakanga rwakadambuka, rumwe rwakatyoka pagokora. Akamira nemakumbo aidedera achibva awira pasi nemabvi mumatope eropa.
  
  "You picked the wrong person to challenge," Mai vakadaro vachinyemwerera zvavo vachitora chinangwa neGlock yavo yaakanga akwereta ndokufuridzira musoro wake.
  
  Hayden akamedza mate asingadi. Uyu aive mumwe mukadzi ari serious.
  
  Marines akavhura gonhi redanga, achishevedzera kuvepo kwavo. Mwoyo waHayden wakanyura nekuwanda kwemaburi mumadziro akachekwa. Ngativimbei kuti vatapi vaenda.
  
  Pakati pepfungwa dzake dzakakurumidza kujeka, chimwe chinhu chakava pachena kupfuura zvimwe zvose. Boudreaux yanga isipo. Akatarisa mumba. Yakanga iri nzvimbo yekupedzisira yaaizotarisira kuti ahwande, asi zvakadaro-
  
  Mheremhere yakaerekana yabata pfungwa dzake. VeMarine vakadedera vachibuda mudura, mumwe akabata bendekete achiita seabaiwa nebanga.
  
  Ipapo Boudreaux nemhomho yevarwi vakabuda mudura, vachiridza pfuti uye vachizhamba semadhimoni. Izvi zvaireva here kuti vamwe varwi vakapa upenyu hwavo semanomano? Vakabvisa mablanks here kana kuti kubva pane imwe nzvimbo?
  
  Chokwadi chakamubata sekuputika kwenyukireya. Varume veRopa King vaive zvino vari pakati peMarines, vachirwa, uye Boudreau akamhanya akananga kuHayden, banga rakasimudzwa zvine hukasha.
  
  
  * * *
  
  
  Alicia akakurudzira timu kuenderera mberi nehunyanzvi hwake uye mweya uri pasi pemoto. Maminitsi mashoma gare gare vakasvika pamusoro pekusimuka kwekupedzisira ndokunayisa halo yemoto pavadziviriri vakacherwa. Alicia akaona imba hombe, danga hombe negaraji remota mbiri. Nzvimbo yacho yaitarisa rwizi rwakafara, pasina panikiro yaishanda senzira yokupukunyuka nayo, uye pedyo nedanga racho pakanga pane helikopta imwe yakanga yarohwa neherikoputa.
  
  Akacheuka. "Grenade launcher."
  
  Mukuru wechikwata akafinyama. "Ndatoita izvi."
  
  Alicia akanongedza nzvimbo dzevavengi. "Pane madziro akadzikira uko. Kuseri kwemba. Kuseri kweRolls-Royce. Kurudyi kwetsime.
  
  Mutungamiriri wechikwata akananzva miromo yake. "Dzinga vapambi kunze."
  
  Kuputika kunoverengeka kwakaita kuti pasi rizununguke. Varwi vakapfura magirinedhi matatu ndokumhanyira kumberi mune imwe-mbiri, vachiri kupfura sechikwata asi vachibuda muarc inouraya.
  
  Nehutsinye hwaityisa vakarwisa purazi raMambo Ropa.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NEZVINHU
  
  
  Tsoka dzaDrake dzebhutsu dzakabata pasi pechitokisi. Vamwe vasati vatanga kuburuka, akatungidza moto kuti avheneke nzira. Pakarepo madziro akatanga kuve nehupenyu, zvinyorwa zvawo zvino zvichinyatsoonekwa nemaziso aDrake akavhunduka.
  
  Curls akafanana neaya ari pamidziyo miviri inotakurika. Ivo zvino vakasimbiswa kuve vakafanana chaizvo neavo Thorsten Dahl nechikwata chake vakawana muTomb of the Gods muIceland.
  
  Ibudiriro ipi yekare yavakasangana nayo munguva pfupi yapfuura? Uye zvose izvi zvaizoguma sei?
  
  Ben, Karin, nevamwe veChikwata cheDelta vakasunda tambo yekudzikisa kusvikira munhu wese atsvikinyidzana achitenderedza arch yeGedhi raPele. Drake akaedza nepaaigona napo kuti asatarise zvakanyanya murima reinky raipfuura.
  
  Ben naKarin vakapfugama. Iyo arch pachayo yaive neimwe mhando yesimbi yakabhurwa, yakatsetseka uye inoenzanirana. Simbi yainge yakadhindwa netwumavanga tudiki sebako rose.
  
  "Izvi zviratidzo," Karin akavabata nokungwarira, "hazvina tsaona. Tarisa. Ndiri kuona iyo curl yakafanana ichidzokorora kakawanda. Nebako rese..." Akatarisa tarisa. "Zvakangofanana".
  
  Ben akatsvaga nhare yake. "Uyu ndiwo mufananidzo watakatumirwa naDahl." Akaisimudza kuchiedza. Drake akasendamira mberi, aine chivimbo chekuti Delta Team yaizogara yakangwarira vapambi.
  
  "Saka, Guva reVamwari rine hukama neMagedhi eGehena," Drake akafunga nenzwi guru. "Asi macurls anorevei?"
  
  "Kudzokorora maitiro," Karin akadaro chinyararire. "Ndiudze. Ndezvipi zviratidzo, zvekare kana
  
  Mazuva ano, akaumbwa nemapatani akawanda anodzokorora?"
  
  "Zviri nyore." The Great Komodo yakagara padivi pavo. "Mutauro".
  
  "Ndizvozvo. Saka, kana uriwo mutauro-" Vakadaro vachinongedza madziro echitokisi. "Vanobva vataura nyaya yese."
  
  "Sezvakawanikwa naDahl." Drake akagutsurira musoro. "Asi hatina nguva yekuzviongorora iye zvino. Kovalenko akapfuura nepamagedhi aya."
  
  "Mira". Ben akadzvanya zambuko remhuno. "Zviratidzo izvi..." Akabata arch. "Zvakangofanana nezviri pamidziyo. Kwandiri izvi zvinoratidza kuti gedhi iri ishanduro yakadzokororwa yechishandiso chimwe chete. Nguva yekufamba muchina. Isu takatogumisa kuti vanamwari vangave vakashandisa midziyo inobatwa nemaoko kuti vafambe nekufamba kwenguva uye kukanganisa magumo. Pamwe chinhu ichi ndicho chikuru system. "
  
  "Tarisa," akadaro Drake chinyararire, "izvi zvakanaka. Unozozwisisa izvi. Asi kuseri kwemagedhi aya-" Akanongedzera chigunwe chake murima guru. "Mambo weRopa. Murume ane mhosva yekufa kwaKennedy, pakati pemazana evamwe. Yasvika nguva yekumira kutaura wotanga kufamba. Endai".
  
  Ben akagutsurira musoro ndokusimuka achiratidza kuva nemhosva zvishoma achizvikwesha. Vanhu vese vaive mumba vakatura befu. Kuseri kwegedhi kwaive nechimwewo chimwe chaaida kutaura.
  
  Chikonzero nei Kaputeni Cook akachinja zita rearch kubva ku "Pele's Gate" kuita "Gedhi reGehena".
  
  
  CHITSAUKO CHEMATATU
  
  
  Nyika yeHawaii yakadedera pasi pesimba remupengo.
  
  Kana helikopta yaigona kubhururuka pamusoro, inokwanisa kupa maonero akajeka erima, zviitiko zvetsika zvaiitika pazvitsuwa, yaizotanga yabhururuka pamusoro peOahu kuti itore yakakombwa yeAla Moana Queen Hotel, uko kwaive nenhengo dzine ruzivo dzezvikwata zvakati wandei zveSWAT. ndichangotanga kutora danho kurwisa vakashonga zvakanyanya, vakakurudzirwa mercenaries vakabata nzvimbo dzakakwirira uye vasingaverengeki vatapi. Akamhanya achipfuura, achinzvenga makore ehutsi hutema hwaiyerera kubva pane gumi nemaviri mafafitera akaputsika, achinyatsonongedza maburi maigona kuonekwa varume vakapfeka zvifukidzo nepfuti nemagirinedhi vachifudza varume, vakadzi nevana vasina zvavanobatsira kuita mumapoka aive nyore kuparadza. .
  
  Uye yaibva yakunguruka, kumusoro uye kurudyi muarc huru, kutanga yakananga kuzuva, bhora reyero rakafuta zvishoma nezvishoma richienda kune ramangwana risina chokwadi uye ringangove rine njodzi, rozonyura pasi nekuruboshwe parwendo rwayo runotyisa. yekuwanikwa kwakananga kuKauai. Achapfuura padyo neDiamond Head, asingazive magamba uye villains vanotsvaga zvakavanzika uye vanoshuvira zviroto zvinotyisa mumapako epasi pevhu ane rima uye ane ngozi zvakanyanya egomo rinoputika.
  
  PaKauai, angadai akaita ruzha kumurume akanga adikitira uyo akanga azvisunga necheni paruzhowa rwechitoro chekofi, achiteya vatengi mukati uye achiratidza zvakajeka vhesi rakazara nedhinamite uye ruoko runodedera rwakabata mudziyo wokuputitsa munhu akafa. Kana wakatarisa pamufananidzo, waigona kuona kupererwa mumaziso emurume wacho. Izvi zvaizoratidza pachena chokwadi chekuti angasakwanisa kugara kwenguva refu. Uye ipapo yakakwira mudenga, ichikwira pamusoro pematenga edzimba zvakare kutevera muchinjiko unoyevedza wemhenderekedzo yegungwa yechienzi. Kupurazi raipfuta, uko Hayden Jay akanga achangobva kurwa naEd Boudreau, uku Mai Kitano nevamwe vese veMarines vakarwa muhondo yepedyo nemauto akawanda eBoudreaux. Pakati peruzha runotyisa rwerufu nehondo, vatapi vakakuvadzwa vakachema.
  
  Uye mberi. Zvakapfuura neramangwana zvakatobonderana. Vakuru uye avant-garde vakavharirwa mukukakavadzana.
  
  Nhasi ndiro zuva raigona kufa mwari uye magamba matsva anogona kutumbuka nekumuka.
  
  Iyo helikopta ichaita kubhururuka kwayo kwekupedzisira, ichitora mumisiyano yenzvimbo uye ine simba ecosystem inoumba Big Island. Tichimhanyisana neimwe purazi, pakanga paine nguva shoma dzekutarisa sezvo Alicia Miles, Mano Kinimaka, nechikwata chavo cheMarines vakarwisa komboni yakadzivirirwa zvakanyanya apo nhapwa, varwi, uye varume vane kiredhiti yedhaynamite vakapesana mune kumwe kurwisana kwemasimbaose. Mumativi ehondo, michina ine simba yakatanga kushanda, yakagadzirira kubudisa vanhu vaMambo Ropa nenyika, mhepo nemvura. Camera yakatanga kuoneka Alicia naKinimaka vakasimudza musoro vachiziva nezvevapoteri uye vatoisa nzira dzekuvadambura nekuvaparadza.
  
  Uye pakupedzisira chikopokopo chakabva chatsauka, muchina chete, asi uchingori muchina, uzere nemifananidzo yehupenzi hwevanhu, hushingi hwavanogona kuita nekuwana, uye huipi hwakaipisisa hwavanogona kuita.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUTATU NECHIMWE
  
  
  Drake akapinda pasi pearch, iyo Kaputeni Cook akadaidza kuti Gates reGehena, uye akazviwana ari munzira yakamanikana yakavezwa. Akabatidza rambi repfuti achibva aisungirira padhiramu. Akaisawo rambi pabendekete rake ndokurigadzirisa kuti rivhenekere madziro. Kwenguva yakati kwakanga kune chiedza chakawanda uye pasina ngozi iri pachena.
  
  Pavaiyambuka nzira inomonereka, Drake akati papfudzi rake, "Ndiudze Ben, nezvemajenari aCook."
  
  Ben akaburitsa mweya nekukasika. "Ichi hachisi chimwe chinhu kunze kwekungotarisa kweiyi huru trap system. Cook akaritumidza kuti "Magedhi eGehena" nekuda kwechimiro chemisungo. Haana kana kuona zvaizoitika pakupedzisira. "
  
  "Saka ndiyani akagadzira matepi?" Drake akabvunza. "Uye sei?"
  
  "Hapana anoziva. Zviratidzo zvatakawana kunze uye izvo zviri muGuva raVamwari hazvisi pamadziro emukati aya. " Akagadzirisa pahuro ndokuti, "Bye."
  
  Inzwi raKomodo rakanzwika shure kwavo. "Nei Cook asina kuona magumo?"
  
  "Atiza," Karin akadaro chinyararire. "Mukutya".
  
  "Oo, kupenga."
  
  Drake akambonyarara. "Saka sezvo ndingori musoja mbeveve uye imi vaviri muri pfungwa dzebasa iri, regai ndigadzirise zvinhu. Chaizvoizvo, matanda ndiwo kiyi kune iyo trap system. Uye imi vaviri mune mamwe makopi.
  
  "Tinaye," Ben akadaro. "Karin ane mumwe munhu mumusoro make."
  
  "Zvino tine imwe," Komodo akagunun'una.
  
  "Kwete ..." Ben akatanga, asi Drake akamumisa. "Zvaari kureva ndezvekuti kana akafa, tichava nekopi imwe chete mwanangu. Photographic memory haina basa zvakanyanya kana wafa."
  
  "Handi... Hongu, zvakanaka, urombo, hatifungi semasoja."
  
  Drake akaona kuti mugero wakatanga kuwedzera. Kamhepo kaifefetera kumeso kwake. Akasimudza ruoko kuti avamise achibva atenderedza musoro wake kukona.
  
  Tarirai chitarisiko chinoshamisa.
  
  Akanga ari pamusuwo wekamuri hombe, rakanga rakareba, rine sirin'i yakarasika murima. Chiedza chisina kujeka chakabva pamatanda aipenya aifanira kunge akasiiwa nevarume vaMambo Ropa. Akananga kumberi kwake, akarinda mugero wairamba uchipinda mukatikati megomo, chaive chiono chakaita kuti mwoyo wake usvetuka-svetuka.
  
  Chiso chehofori chakatemerwa padombo pamusoro pemugero chaiwo. Nemaziso ayo akarereka, mhino yakakochekerwa, uye zvaingogona kurondedzerwa senyanga dzakabuda mumusoro, Drake akabva angofunga kuti chaive chiso chadhiabhorosi kana dhimoni.
  
  Haana kuita hanya nechiso panguva iyoyo, akaongorora nzvimbo yacho. Madziro acho akanga akakombama, zvigadziko zvawo zvakafukidzwa nerima. Vaida kuwedzera kachiedza apa.
  
  Akakwevera vamwe mberi zvishoma nezvishoma.
  
  Uye ipapo, kamwe-kamwe, ruzha rwakanzwika mubako, senge zana rinopfuta moto panguva imwe chete, kana, sekutaura kwaBen, "inonzwika seBatmobile yakashata."
  
  Moto wakaputika nomumhino dzechivezwa, uchigadzira choto chakapoteredza uriri hwebwe. Jeti mbiri dzakaparadzana dzemurazvo dzakaputika kubva mumhino imwe neimwe, uye ipapo, masekondi mashoma gare gare, imwe kubva paziso rimwe nerimwe.
  
  Drake akaidzidza nekunetseka. "Pamwe tiri kumisa imwe nzira yekufamba. Pressure sensitive switch kana chimwe chinhu." Akatendeukira kuna Ben. "Ndinovimba wagadzirira shamwari, nekuti serimwe remabhendi angu andinoda Dinorock, Poison, aimboti, haisi imwe nguva yakanaka."
  
  Miromo yaBen yakamonerera kunyemwerera kwechinguvana sezvaaiongorora zvaakanyora. "Iri ndiro danho rekutanga regehena. Sekureva kwemunyori wezvinyorwa, murume anonzi Hawksworth, vakadaidza iyi level Hasha. Ndinofunga chikonzero chiri pachena. Gare gare vakamufananidza nadhiabhorosi, Amoni, dhimoni rehasha."
  
  "Thanks for the lesson, mwana." Komodo akaridza tsamwa. "Inotaura nezve nzira yekupfuura here?"
  
  Ben akaisa mashoko pasi achibva agadzirisa. "Tarirai. Izvi ndakambozviona asi handina kuzvinzwisisa. Pamwe iyi ipfungwa. "
  
  Drake akatsikitsira pasi padivi peshamwari yake yechidiki. Magazini akakopwa akanga akagadzirwa nokungwarira uye akaenzanisirwa, asi munwe waBen wakakwevera ngwariro yake kumutsetse wechienzi worugwaro.
  
  1 (||) - enda ku2 (||||) - enda ku3 (||) - enda ku4 (|||||/)
  
  Uye chinyorwa chimwe chete chakatevera izvi chaiva chokuti, "Nehasha, tsungirira. Munhu anongwarira anoronga nzira yake kana pamberi pake paine mitsetse yekufambisa."
  
  "Cook akanga ari mufambisi wengarava mukurusa wenguva dzose," Ben akadaro. "Mutsetse uyu unotiudza zvinhu zviviri. Uyu Cook akaronga nzira kupfuura dhimoni uye kuti nzira yekupfuura nayo inoda kunyatsoronga."
  
  Karin akatarisa moto uchipenya. "Ndakaverenga mana," akadaro achifunga. "Kuputika kuna kwemurazvo. Mari yakafanana ne-"
  
  Pfuti yakarira ichizunza runyararo. Bara rakanorovera pamadziro pedyo nemusoro waDrake, zvikaita kuti pave nematombo akapinza edombo atsemuke mudenga. Milisecond gare gare, Drake akasimudza pfuti yake ndokupfura, uye millisecond gare gare akaziva kuti kana akadzokera mupassage, mupfuri aigona kuramba akarovererwa kumadziro nekusingaperi.
  
  Nepfungwa iyi, akamhanya achipfura murusero. Komodo, sezviri pachena akasvika pamhedziso imwe cheteyo, akamutevera. Moto wakabatanidzwa wakarovera twumoto pamadziro akapoteredza. Akahwanda akavhunduka, asi akakwanisa kupfura rimwe bara, iro rakaridza muridzo pakati paDrake naKomodo.
  
  Drake akawira kune rimwe ibvi, achitora chinangwa.
  
  Murume wacho akasvetuka kubva pachivharo chake, achisimudza chombo chake kumusoro, asi Komodo akatanga kupfura - mhepo inoputika yakakanda murwi kumashure. Pakaita mhere mhere murume uya achibva angoti vhuu, pfuti ichirira pasi. Komodo akafamba ndokuva nechokwadi chokuti murume akanga afa.
  
  Drake akapika. "Sezvandaifunga, Kovalenko akasiya vapfuri kuti vatinonotse."
  
  "Uye kutionda isu," Komodo akawedzera.
  
  Karin akatenderedza musoro wake pakona, bvudzi rake reblonde richiwira mumaziso ake. "Kana ndataura chokwadi, saka mutsara unoshamisa ndiwo buri rekiyi, uye izwi rekuti 'shiviriro' ndiro kiyi. Iwo maviri tram mitsara anotaridzika seaviri? Munziyo, nhetembo nezvinyorwa zvekare zvinogona kureva kumbomira. Naizvozvo, moyo murefu zvinoreva 'kumbomira'.
  
  Drake akatarisisa chikumbiro ichi sezvo timu yeDelta yakabuda mubako, ichikurudzirwa naKomodo uye yakatsunga kusazokanganisa zvakare.
  
  Komodo akashevedzera kuti: "Zvakadini nevanhu? Ngwarira misungo yebhobho. Ini handingaregi benzi reRussia richigadzira chimwe chinhu mudare. "
  
  Drake akakwesha chanza chake chainge chadikitira kumadziro ane hutsinye, achinzwa dombo rakakombama pasi peruoko rwake, kuchitonhora kunge mukati mefiriji. "Saka ndozvazvinoita: 'Mira kurira kwekutanga, wozomira kweviri ugoenda kuviri. Mushure mekuputika kwechipiri, imbomira chechina uye enda kune chechitatu. Mushure mekuputika kwechitatu, imbomira kweviri uye enda kune ina. Uye mushure mekuputika kwechina, imbomira kechitanhatu, wobva wabuda.
  
  "Zviri nyore." Ben akachonya. "Asi kumbomira kunotora nguva yakareba sei?"
  
  Karin akakwenya. "Chiperengo chipfupi."
  
  "Ah, zvinobatsira, sisi."
  
  "Uye unoverenga sei kuputika?"
  
  "Ndinofungidzira kuti anosvika kure kure kwekutanga ndiye nhamba yekutanga, uye nhamba yechina ndiyo ipfupi."
  
  "Zvakanaka, ndizvo zvine musoro, ndinofunga. Asi zvakadaro-"
  
  "Ndizvo zvose". Drake akanga atoguta. "Mwoyo murefu wangu wakaedzwa kare ndichiteerera gakava iri. Ndichatanga ndaenda. Ngatiite izvi caffeine yangu isati yapera."
  
  Akapfuura vashandi veKomodo, achimisa mayadhi mashoma kubva pamurazvo wakareba kwazvo. Akanzwa murume mumwe nemumwe achicheuka kutarisa. Akaona kushushikana kwaBen. Akavhara maziso ake, achinzwa tembiricha ichikwira sezvo kumwe kubuda kwaipisa zvikuru kwakagocha mhepo pamberi pake.
  
  Chiso chaKennedy chakashambira pamberi peziso repfungwa dzake. Akamuona sezvaaive pakutanga. Musoro wakasimba mubvudzi rake, masutu etirauzi asina kutaura - imwe yezuva rega rega revhiki. Kuedza kutsausa chinhu chiri chose kubva paidi rokuti akanga ari mukadzi.
  
  Ipapo Kennedy akadzikisa bvudzi rake, uye akarangarira mukadzi waakanga apedza naye mwedzi miviri inofadza. Mukadzi akatanga kumubatsira kuti aenderere mberi pashure pokunge mudzimai wake Alison afa zvinorwadza uye kurwadziwa kwakakonzerwa nenjodzi iyoyo yemotokari makore akawanda apfuura.
  
  Maziso ake akangoti bhaa mumoyo make.
  
  Pamberi pake pakanga pane moto uchipfuta.
  
  Akamirira kuti kupisa kwemoto kuserera ndokumira kwemasekonzi maviri. Achiri kumirira kudaro akabva aona kuti kamoto kakanga kachibva paziso rechipiri kainge katoverera pasi. Asi mushure memasekonzi maviri akatamira kune iyi nhanho, kunyangwe mafivha ese ekuva kwake akaridza mhere kuti haafanire.
  
  Moto wakamuparadza-
  
  Asi zvakamira paakapedza kufamba kwake. Mhepo yakamupoteredza yakanga ichiri kupisa, asi inotsungirirwa. Drake akanga achifemereka, dikita richiyerera richibva paari nemasaisai. Haana kukwanisa kuzorora kwesekondi, akatanga kuverenga zvakare.
  
  Masekonzi mana.
  
  Murazvo wakaputika pedyo naye, uchiedza kubatidza moto panzvimbo chaiyo yaakanga oda kugara.
  
  Drake akaita kufamba kwake. Moto wakadzima. Muromo wake waiita kunge keke rine munyu. Maziso ake ese aipisa kunge atsikwa nejecha.
  
  Kunyangwe, ndinofunga kudaro. Funga, gara uchifunga. Mamwe masekondi maviri tobva tafamba. Ngatienderere mberi kune yekupedzisira maneuver. Zvino akanga ava nechivimbo.
  
  Imbomira kwemasekonzi matanhatu uyezve-
  
  Pamatanhatu akatama, asi moto wacho hauna kupera! Tsiye dzake dzakatsva. Akawira pamabvi ndokukanda mutumbi wake kumashure. Ben akadanidzira zita rake. Kupisa kwakabva kwawedzera zvekuti akaedza kuridza mhere. Asi panguva iyoyo yakangoerekana yanyangarika. Akaona zvishoma nezvishoma kuti maoko ake nemabvi zvakanga zvichikwenya pauriri hwematombo. Achisimudza musoro, akabva angokambaira achitevedza mugero waiva kumashure kwechitokisi.
  
  Pashure pechinguvana, akatendeuka ndokushevedzera kune vamwe kuti: "Zviri nani kuti mumbozorora sesekonzi nomwe rokupedzisira, vakomana. 'Chinhu chekupedzisira chaunoda kuziva ndechekuti Kentucky Fried yakaita sei.'
  
  Kuseka kwakanzwika. Komodo akabva angofamba ndokubvunza Karin naBen kuti vaizoda kutora nguva yavo riinhi. Ben aifarira kuti mamwe mauto mashoma aende mberi kwake, asi Karin aida kutevera Drake. Zvakatora Komodo pachake kuti aende naye parutivi ndokutaura akanyarara pamusoro pehungwaru hwekuita kuti Drake akanga asina kungoita rombo rakanaka nenguva yake vasati varasikirwa nehuropi hwekuvhiya kwavo.
  
  Drake akaona Karin akapfava uye akatonyemwerera zvishoma. Zvaive zvakanaka kuona mumwe munhu aine runyararo pamwana wemusango wemhuri yaBlake. Akatarisa mugero waive wakamutenderedza ndokukanda chimuti chinopenya mumimvuri. Ruvara rwayo rweamber rwaikura haruna kujekesa chinhu kunze kwemugero wakatovezwa, uchipera murima.
  
  Murwi wekutanga weDelta akawira padivi pake, achiteverwa neapo wechipiri. Drake haana kutambisa nguva akavatumira mugedhe kunoongorora. Sezvaakacheuka akananga kukamuri rehasha, akaona Ben Blake achifamba.
  
  Ben akabata bhegi rake kunge mwana wechikoro,akaona kuti vhudzi rake refu rakaiswa pasi pepamusoro peT-shirt yake, ndokukanda nhanho kumberi. Drake akatarisa miromo yake ichifamba sezvaaiverenga pasi masekondi. Achiratidza kusaratidza manzwiro ekunze, mwoyo waDrake wakasvetuka kubva mumuromo make ndokugaramo kusvikira shamwari yake yadonha patsoka dzake, ichipupuma.
  
  Drake akamupa ruoko rwake. Ben akasimudza musoro, "Unoti kudii nhai iwe? Kana usingakwanise kumira nekupisa?"
  
  "Ini handisi kutora Bucks Fizz," akadaro Drake nenzwi rekugumbuka. "Kana uchida-kwete, mira-"
  
  Drake akaona Karin achisvika parukova rwekutanga rwemoto. Muromo waBen wakabva wavharika maziso ake achitevera zvese zvaiitwa nehanzvadzi dzake. Paaiita kudzedzereka mazino a Ben akagwagwadza zvekuti Drake akafunga kuti ma tectonic plates arikugarirana. Uye sezvaaitsvedza pakati peimwe nzvimbo yakachengeteka neinotevera, Drake aifanira kubata Ben zvakasimba kuti amumise kuti amhanye kunomubata.
  
  "Wait! Iwe haugone kumuponesa"
  
  Karin akambomira. Kudonha kwaakaita kwakamusiya apererwa. Akanga akatarisa kwaakananga kwasara masekondi maviri kuti kumwe kuputika kusati kwamupisa.
  
  Ben akanetsekana naDrake, uyo akabata murume kuseri kwemusoro wake uye akashandisa muviri wake kudzivirira shamwari yake kubva pakuona chiitiko chinotyisa chinotevera.
  
  Karin akavhara maziso ake.
  
  Ipapo Komodo, mutungamiri weboka reDelta, akamusimudza neruoko rumwe rwakakura, achisvetuka-svetuka pakati pekumira. Haana kutyora rhythm yake, akangokanda Karin pafudzi rake, musoro pakutanga, ndokumudzikisa zvinyoro nyoro pasi pedyo nemukoma wake akatsamwa.
  
  Ben akabva anyura padivi pake, aingoshinyira paakamubata. Karin akatarisa pabendekete raBen akananga kuKomodo ndokutaura mazwi maviri. "Ndatenda".
  
  Komodo akagutsurira musoro. Maminitsi mashoma gare gare vamwe varume vake vakasvika zvakanaka, uye vaviri vakatumirwa naDrake mumugero vakadzoka.
  
  Mumwe wavo akataura naDrake naKomodo panguva imwe chete. "Mumwe muteyo changamire, chinhambwe chingada kusvika kiromita mberi. Pakanga pasina zviratidzo zviri pachena zvevapfuri kana matepi, asi isu hatina kuramba tichitarisa-tarisa kaviri. Ndafunga kuti tidzokere kuno."
  
  Karin akazvibvisa huruva ndokusimuka. "Chii chinonzi trap?"
  
  "Asikana, zvinoita semwana mudiki."
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nembiri
  
  
  Vakamhanya vachikwidza nemukoto wakamanikana, vachikuchidzirwa nezviito zvechisimba zvingave zvaiitika munyika yaiva pamusoro pavo uye nevavariro dzoutsinye dzomurume akanga apinda murima repasi raiva pamberi pavo.
  
  Mugwagwa usina kujeka wakavapinza mubako raitevera. Zvekare, zvimiti zvinopenya zvakavhenekera chikamu chenzvimbo yakakura, zvese zviri zvitsva uye zvishoma nezvishoma zvichipera, asi Drake akakurumidza kupfura maviri amber kupenya kumadziro kure.
  
  Nzvimbo yaive pamberi pavo yaishamisa. Nzira dzacho dzaive dzakaita sematatu. Mushaft mukuru waive mupassage wakafara zvekukwana vanhu vatatu wakatarisana. Yakagumira kumadziro kure mune imwe arch yekubuda. Kubvisa mugomba mukuru uye kuumba mamwe maviri mativi matatu, pakanga pane dzimwe nzira mbiri, idzi bedzi dzakanga dzakatetepa zvikuru, dzakati kurei zvishoma kupfuura mitsetse. Mafungiro aya aigumira pakakona kakafara mumadziro ebako.
  
  Nzvimbo dziri pakati pemakwara matatu dzakanga dzakazara nerima rakadzika, risingaonekwi. Komodo pavakakanda dombo riya pakanga pasina chiedza, havana kumborinzwa richirova pasi.
  
  Nekungwarira, vakaenderera mberi zvishoma nezvishoma. Mapendekete avo akabva aita manyawi neshungu dzakatanga kupera. Drake akanzwa dikita kuyerera richidzika nepamusoro pemusana, richikwenya kudzika. Maziso ose ari muboka akatarisa-tarisa uye achitsvaga mimvuri yose, nzvimbo dzose kusvikira Ben akazowana inzwi rake.
  
  "Mira," akadaro, asinganzwiki, akabva agadzirisa pahuro yake ndokushevedzera, "Mira."
  
  "Ichi chii?" Drake akapindwa nechando, gumbo rake richiri mudenga.
  
  "Tinofanirwa kutarisa matanda aCook kutanga, kana zvikaitika."
  
  "Iwe sarudza nguva dzako dzakaoma."
  
  Karin akataura. "Vakaitumidza kuti Makaro, chivi chinouraya chechipiri. Dhimoni rinobatanidzwa namakaro ndiMammon, mumwe wamachinda manomwe ehero. Akadudzwa mubhuku raMilton rinonzi Paradise Lost uye akatonzi mumiriri wehero kuEngland."
  
  Drake akamutarisa. "Hazvinakidzi".
  
  "Hazvina kuitirwa kuti zvidaro. Izvi ndizvo zvandakamboverenga ndikachengeta. Chinongo cherechedzo chinopihwa naHawksworth pano mutsara uyu: Anopikisa makaro anogara tsitsi. Rega murume anotevera akupe zvaunoda."
  
  Drake akatarisa bako raitonhora, rakanyorova. "Hapana zvakawanda pano zvandinoda, kunze kweKrispy Kremes."
  
  "Iyi ndiyo nzira yakananga yekubuda." Komodo akamisa mumwe wevarume vake paakanga achipfuura. "Hapana chinhu chiri nyore kudaro. Hey! Chii chakashata, mudiwa-"
  
  Drake akacheuka ndokuona murume weDelta achisundidzira Komodo padivi achibva atopfuura nepamukuru wake.
  
  "Wallis! Chengeta dhongi rako mumutsetse, musoja."
  
  Drake akacherechedza maziso emurume uyu paaiswedera pedyo. Glazed. Yakagadziriswa pane imwe nzvimbo kurudyi. Drake akatevera maziso ake.
  
  Uye ndakabva ndaona niches. Sezvineiwo haana kumbovaona. Pakupera kwekona yekurudyi, kwayakavhara mudhuri webako, Drake zvino akaona matatu akadzika niches akavezwa mudombo dema. Chimwe chinhu chaipenya mukati me niche yega yega. Chimwe chinhu chakakosha, chakaitwa negoridhe, nesafiro uye emerald. Chinhu ichi chakabata chiedza chainge chapera simba uye chaipenya chaiita kupenya nepakati pebako ndokuchidzorera chakapetwa kagumi. Zvaiita sekutarisa mukati memwoyo webhora redhisiko rinopenya rakagadzirwa nemakarati gumi emadhaimani.
  
  Karin akazevezera, "Kune rimwe divi kune gedhi risina chinhu."
  
  Drake akanzwa kudhonzwa kwehupfumi hwakavimbiswa. Paainyatsotarisa, zvinhu zvacho zvaiwedzera kujeka uye aitowedzera kuzvida. Zvakatora kanguva kuti zvakataurwa naKarin zvinyure, asi pazvakaita, akatarisa kudoro rakanga risina chinhu negodo uye kutya. Zvichida mumwe mweya une rombo rakanaka wakapinda pamutsetse ukafamba nechisimba? Kana kuti akaibata here sezvaainyura, achiridza mhere, pakadzika zvisingaverengeki pazasi?
  
  Imwe nzira yekuziva.
  
  Drake akaisa tsoka imwe pamberi peimwe achibva azvimisa. Crap . Chiredzo chemumitezo chaive chakasimba. Asi kutsvaka kwake Kovalenko kwaiwedzera kukwezva. Akadzokera kuchokwadi, achishamisika kuti sei seti yemwenje inogona kushamisa kudaro. Panguva iyoyo, Komodo akamhanya achipfuura nepaari, uye Drake akatambanudza ruoko rwake kuti amumise.
  
  Asi mukuru weDelta Force akanga angowira pamusoro pemumwe wake achibva amuwisira pasi. Drake akacheuka kuti aone timu yese yakapfugama, vachipukuta maziso kana kunzvenga miyedzo zvachose. Ben naKarin vakaoma mate mukanwa, asi pfungwa dzaKarin dzakakurumidza kusununguka.
  
  Akakurumidza kutendeukira kumukoma wake. "Uri kunzwa mushe here? Ben?
  
  Drake akanyatsotarisa mumaziso ejaya. "Tinogona kunge tine matambudziko. Anowana girazi rakafanana kana Taylor Momsen atora nhanho. "
  
  Karin akadzungudza musoro. "Vakomana," akadaro ndokurova mukoma wake zvine simba.
  
  Ben akabwaira ndokusimudza ruoko rwake padama. "Oh!"
  
  "Uri kunzwa mushe here?"
  
  "Aiwa, hero kwete! Wapotsa wandityora shaya."
  
  "Rega kuva munhu asina simba. Udza amai nababa pavachafona nguva inotevera."
  
  "Damn right, ndichazviita. Wandiroverei nhaiwe?"
  
  Drake akadzungudza bendekete rake apo Komodo akasimudza murume wake kubva pasi ndokumukandazve mumutsetse. "Mutsva."
  
  Karin akatarisa achiyemura.
  
  Drake akati, "Haucharangarira here? Magetsi akanaka? Vanenge vakubata shamwari."
  
  "Ndinorangarira..." Kutarisa kwaBen kwakaerekana kwadzokera kumadziro ematombo nemisumo yawo yakaoma kunzwisisa. "Oo, wow, zvinofadza sei. Ndarama, madhaimani neupfumi. Ndarangarira izvi."
  
  Drake akaona zvinhu zvaipenya zvichitanga kudzoreredza simba razvo. "Ngatifambei," akadaro. "Kaviri. Ndiri kuona zviri kuitwa nebako iri, uye nekukasira patinopfuura napo, zvinoita nani. "
  
  Akafamba nokukurumidza, akaisa ruoko rwake pabendekete raBen uye achigutsurira Karin. Komodo akatevera chinyararire, achinyatsotarisa varume vake sezvavaipfuura pedyo nemitsetse yakanga yakamira kumativi ose.
  
  Pavaifamba vachiswedera kuma niches, Drake akaisa njodzi yekukurumidza kutarisa. Muniche imwe neimwe maive nechinhu chidiki chakaita sembiya, pamusoro pacho chaive chakanamirwa nematombo anokosha. Asi izvi zvega zvakanga zvisina kukwana kugadzira chiratidziro chechiedza chinoyevedza chaibata maziso. Seri kwendiro imwe neimwe, madziro akaomarara emigero pachawo akanga akarongwa nemitsara yemarubhi, emerald, masafiro, madhaimondi uye asingaverengeki mamwe matombo anokosha.
  
  Ndiro dzacho dzaigona kudhura, asi niche dzacho pachadzo dzaiva dzeukoshi husingaenzaniswi.
  
  Drake akamira paakanga ava kusvika paibuda arch. Kamhepo kaitonhora kaimuvhuvhuta kubva kuruboshwe nekurudyi. Nzvimbo yese yainhuwa zvakavanzika zvekare uye zvakavanzika zvakavanzika. Paive nemvura yaiyerera pane imwe nzvimbo, yaingoyerera, asi yaikwana kuwedzera kukura kwehurongwa hwebako ravaiongorora.
  
  Drake akanyatsotarisa munhu wese. Musungo wakakundwa. Akatendeuka kuti apinde nepaburi rekubuda.
  
  Uye inzwi romumwe munhu rakadanidzira kuti: "Mira!"
  
  Akabva apindwa nechando pakarepo. Kutenda kwake mukuchema uye hunhu hwakazvarwa hwekare SAS kudzidziswa kwakaponesa hupenyu hwake. Tsoka yake yekurudyi haina kumbobata waya yakatetepa, asi kumwezve kusundidzira kwaigona kumisa riva rebhubhu.
  
  Panguva ino Kovalenko haana kusiya sniper. Akatonga zvakarurama kuti boka raiva shure kwake raizokweva mbongoro kuburikidza neGreed Hall. Iyo tripwire yakatungamira kune yakavanzika M18 Claymore mine, iyo ine mazwi "Front to the Enemy" pairi.
  
  Mugumo wemberi wakanangana naDrake uye ungadai wakamuparadzanisa nemabhero esimbi pamwe chete naBen naKarin dai Komodo asina kudaidzira yambiro.
  
  Drake akadonha uye nekukurumidza akadzima mudziyo. Akapfuudza izvi kuna Komodo. "Ndinotenda zvikuru shamwari. Chengetedza izvi zviri nyore uye gare gare tichasimudza mbongoro yaKovalenko. "
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHITATU
  
  
  Rwendo rwakatevera rwakanga rwupfupi uye rwakakurumidza kudzika pasi. Drake nevamwe vaifanira kufamba muzvitsitsinho, vakazembera miviri yavo kumashure kuti varambe vakamira. Drake aifunga kuti chero nguva anogona kutsvedza odonha asina simba, Mwari ndivo vanoziva nhamo yakaipa pasi apa.
  
  Asi maminetsi mashoma gare gare vakaona arch yavanoziva. Drake akagadzirisa tsvimbo yake inopenya ndokumira pamusuwo. Akafunga nezvevapambi, akakurumidza kukwenya musoro ndokubuda.
  
  "O, mabhora," akazvifemera mumoyo. "Zviri kuwedzera."
  
  "Usandiudze," Ben akadaro. "Paiva nebhora guru rekongiri rakarembera pamusoro pemisoro yedu."
  
  Drake akamutarisa. "Hupenyu hausi bhaisikopo, Blakey. Mwari muri nhubu."
  
  Akatura befu ndokuvapinza mubako guru rechitatu. Nzvimbo inoshamisa yavakaona yakamisa mumwe nemumwe wavo munzira yake. Miromo yakashama. Kana Mambo weRopa aigona kusarudza chero pfungwa parwendo rwavo kusvika kure kuti aise musungo, izvi zvaive, Drake akafunga maminetsi mashomanana gare gare, mukana wakakwana. Asi, rombo rakanaka kune vakomana vakanaka, hapana chakamirira. Zvichida pakanga paine chikonzero chakanaka cheizvi ...
  
  Kunyange Komodo akashama nekutya uye kusatenda, asi akakwanisa kuburitsa mazwi mashoma. "Ipapo ndinofunga kuti ruchiva."
  
  Kukosora nekushinyira ndiyo yaingova mhinduro yake.
  
  Nzira yaive mberi kwavo yaitevera mutsetse mumwechete wakatwasuka wakananga kunzira yekubuda nayo. Chipingamupinyi chaive chekuti nzira yacho yaive yakaganhurwa mativi ese nezvigadziko zvipfupi zvine zvidhori uye zvigadziko zvakareba zvakaiswa pendi. Chifananidzo chega chega uye pendi imwe neimwe yaimiririra mafomu akati wandei, kubva pane zvinonaka zvinoshamisa kusvika kune zvinonyadzisa. Pamusoro pezvo, mifananidzo yemapako yakazadza masendimita ese aripo emadziro ebako, asi kwete mifananidzo yechinyakare yaiwanzowanikwa mumapako ekare - iyi yaive mifananidzo inoshamisa, yakaenzana nechero Renaissance kana yemazuva ano muimbi.
  
  Nyaya yacho yaityisa neimwe nzira. Mifananidzo iyi yairatidza kupembera kukuru, murume nemukadzi vese vakakweverwa zvine hudzamu, vachiita chitadzo chese cheruchiva chinozivikanwa nemurume ... nezvimwe.
  
  Pakazara, kwaive kurova kunoshamisa kumanzwiro, kurova kwakaramba kusingadzoreki sezvo zviitiko zvakawanda uye zvinoshamisa zvaiitika kupenya ziso nepfungwa dzemunhu.
  
  Drake akapotsa adonhedza misodzi yegarwe nekuda kweshamwari yake yekare Wells. Uyu wekare akatsveyama angadai ari muchimiro chake pano. Kunyanya kana akazviwana naMay.
  
  Mufungo waMay, shamwari yake yekare inorarama, yakabatsira kudzongonyedza pfungwa dzake kubva kune zvinonyadzisira zvekunzwa zvakamukomberedza. Akatarira shure kuboka.
  
  "Varume. Varume, izvi hazvingave zvese. Panofanira kunge paine imwe mhando yetrap system pano. Ramba wakavhura nzeve. Akakosora. "Uye ndiri kureva misungo."
  
  Nzira yakaenda mberi. Drake akabva aona kuti nyangwe kutarisa pasi hakubatsire. Mifananidzo yakanyatsotsanangurwa yakanyorwa ipapo zvakare. Asi izvi zvese pasina mubvunzo yaive herring tsvuku.
  
  Drake akatura mafemo achibva aenda kumberi. Akaona kuti paive nemamita mana akasimudzwa kumativi ese enzira anosvika mayadhi zana.
  
  Panguva imwe cheteyo, Komodo akataura. "Unoona izvi, Drake? Panogona kunge pasina. "
  
  "Kana zvimwe zvese." Drake akanyatsoisa tsoka imwe pamberi peimwe. Ben akatevera nhanho kumashure, tevere varwi vaviri, uyezve Karin, uyo ainyatsotariswa naKomodo. Drake akanzwa hombe, shasha yeKomodo ichizevezera kukumbira ruregerero kwakanyarara kuna Karin nekuda kwemifananidzo yakashata uye hutsinye hwevanhu vake vanotarisa, uye akadzvinyirira kunyemwerera.
  
  Panguva iyo tsoka yake yekutungamira yakabata pasi pakutanga kwemativi akasimudzwa, ruzha rwakadzama rwakazadza mhepo. Pamberi pake, pasi pakatanga kufamba.
  
  "Mhoro". Chimiro chake chakafara cheYorkshire chakabuda munguva dzekushushikana. "Mirai varume."
  
  Nzira yacho yakakamurwa kuita nhevedzano yemasherufu ematombo akafaranuka. Zvishoma nezvishoma sherufu imwe neimwe yakatanga kufamba nedivi, zvekuti chero akamira pairi aigona kudonha kana akasatsika pane inotevera. Kutevedzana kwacho kwainonoka, asi Drake akataura kuti vaive vawana chikonzero chekuvhiringidza kwaChambers.
  
  "Nyatsotsika," akadaro. "Muri vaviri vaviri. Uye bvisa pfungwa dzako muvhu uye uende kumberi, 'kunze kwekunge uchida kuyedza mutambo mutsva uyu we'kunyura mugomba rakadzika-dzika'.
  
  Ben akabatana naye pasherufu yekutanga inofamba. "Zvakaoma kuisa pfungwa pachinhu chimwe," akadaro achigomera.
  
  "Funga nezvaHayden," Drake akamuudza. "Izvi zvichakubatsira kutsungirira."
  
  "Ndiri kufunga nezvaHayden." Ben akabwaira achiona chivezwa chaiva pedyo, twutatu twakamonereka twakabatana misoro, maoko nemakumbo. "Ndiro dambudziko."
  
  "Neni". Drake akanyatso kutsika pasherufu yechipiri yekudhonza-kunze, achitoongorora mafambiro echitatu nechina. "Munoziva, ndinofara kuti ndapedza maawa ese ndichitamba Tomb Raider."
  
  "Handina kumbofunga kuti ndichapedzisira ndave sprite mumutambo," Ben akazevezera, ndokufunga nezvaMay. Vazhinji venharaunda yehungwaru yekuJapan vakamuenzanisa nemunhu wemutambo wevhidhiyo. "Hesi Matt, haufungi kuti tiri kurota here? Uye izvi zvese kurota?"
  
  Drake akatarisa shamwari yake ichinyatsopinda pasherufu yechitatu. "Handisati ndambova nehope dzakajeka kudaro." Aisada kugutsurira musoro kune zvakamupoteredza kuti ataure zvaaifunga.
  
  Zvino, shure kwavo, boka rechipiri nerechitatu ravanhu rakatanga rwendo rwavo runorwadza. Drake akaverenga masherufu makumi maviri asati asvika kumagumo uye, nerombo rakanaka, akasvetukira pavhu rakaoma. Thank God moyo wake wekumhanya wakakwanisa kumbozorora. Akatarisa kwaibuda arch kweminiti, zvino, agutsikana kuti vaive vega, akacheuka kuti atarise mafambiro evamwe.
  
  Nenguva yekuona mumwe wevarume veDelta akatarisa kure nedenga rakapendwa nependi-
  
  Ndokupotsa sherufu yaaive oda kutsika. Akange aenda muchikamu chechipiri, chiyeuchidzo chimwe chete chekuti aive ambosvikapo yaive mhere yekutya yakatevera kudonha kwake.
  
  Boka rose rakamira, uye mhepo yakazununguka nokuvhunduka uye kutya. Komodo akavapa miniti yose ndokuvasundira mberi. Vese vaiziva nzira yekupfuura nayo. Musoja akapunzika aive benzi kwaari.
  
  Zvakare, uye panguva ino nokungwarira zvikuru, vose vakatanga kufamba. Drake akambofunga kuti aingonzwa mhere mhere yemauto achiwira mugomba risingaperi, asi akazviramba sekufungidzira. Akatarisa kumashure kuvanhu munguva pfupi kuti aone Komodo huru ichidonha zvakafanana.
  
  Paive neimwe nguva yekusuwa yekurovanisa maoko ake, kuchema kwehasha kwekuzvidemba nekurasikirwa kwake kwakanyanya, uye mutungamiri wechikwata cheBig Delta akatsvedza kubva kumucheto kwesherufu. Drake akachema, ave kuda kumhanyira kumubatsira, asi zvinosuruvarisa kuti haaizokwanisa kuzviita nenguva. Ben akapopota semusikana-
  
  Asi imhaka yokuti Karin akangoitira murume mukuru njiva!
  
  Pasina kuzeza, Karin Blake akasiya boka rose rakadzidziswa reDelta kuti rimuone achienda uye akamhanya akananga kuKomodo. Akanga ari pamberi pake, saka manyawi ake aifanira kunge akabatsira kumudzosera padombo rekongiri. Asi Komodo aive murume mukuru, uye akaremerwa, uye kusvetuka-svetuka kwaKarin hakuna kumbomufambisa.
  
  Asi akamubata zvishoma. Uye izvozvo zvakanga zvakakwana kubatsira. Komodo akakwanisa kutendeuka, sezvo Karin akanga amupa mamwe masekonzi maviri enguva yemhepo, uye akabata mupendero wekongiri nezvigunwe zvakafanana. Akabatirira, apererwa, asingakwanisi kuzvidhonza.
  
  Uye sherufu inotsvedza yakafamba zvinorwadza zvishoma nezvishoma yakananga kumucheto wayo wekuruboshwe, mushure mezvo yakanyangarika, ichitora nemutungamiri weboka reDelta.
  
  Karin akabata ruoko rweruboshwe rwaKomodo zvakasimba. Pakupedzisira, dzimwe nhengo dzechikwata chake dzakabvuma ndokubata rumwe ruoko rwake. Nekuedza kukuru vakamukweva nepamusoro peslab payaingonyangarika mupassage yakavanda.
  
  Komodo akadzungudza musoro achiona guruva rekongiri. "Karin," akadaro. "Handichafi ndakatarisa mumwe mukadzi zvakare."
  
  Shasha yakatsvuka aimbova mudzidzi akasiya chikoro akafinyama. "Imi varume, nemeso enyu anodzungaira, hamuzombodzidzi."
  
  Uye kuburikidza nekuyemura kwaDrake kwakauya kuziva kuti iyi yechitatu yepamusoro ye "gehena", iyi kamuri inonzi ruchiva, yakanga isiri chinhu kunze kwemufananidzo wekutambura kusingaperi kwemurume ane ziso rinodzungaira. Cliché é nezve chii kana murume akanga akagara cafe & # 233; nemukadzi wake kana musikana, uye imwe peya yemakumbo akanaka aifamba - iye anenge angadai akatarisa.
  
  Kunze kwekuti pasi apa, dai akatarisa, angadai akafa.
  
  Vamwe vakadzi vaisazova nedambudziko nazvo, Drake akafunga. Uye nechikonzero chakanaka, zvakare. Asi Karin akaponesa Komodo, uye iye zvino vaviri vacho vakanga vatova. Zvakatora mamwe maminetsi mashanu ekumirira neshungu, asi pakupedzisira boka rose rakapfuura nemumasherufu anotsvedza.
  
  Vese vakambozorora. Murume ari wose wekambani akanzwa kuti rakanga riri basa ravo kukwazisa Karin ruoko ndokuratidza kuonga kwavo ushingi hwake. Kunyange Ben.
  
  Rakabva rarira pfuti. Mumwe wemauto eDelta akawira pasi nemabvi akabata dumbu rake. Pakarepo vakarwiswa. Hafu yegumi nembiri yevarume vaMambo Ropa vakadurura kubva muarch, vakabata zvombo zvavo vakagadzirira. Mabara airira mudenga.
  
  Vatova pamabvi avo, Drake nevashandi vake vakawira padhishi, vakabata zvombo zvavo. Murume akarohwa akaramba akapfugama ndokuwana mamwe mabara mana pachipfuva nemumusoro. Pasina kana masekondi maviri aive afa, mumwewo akabatwa nechikonzero chaMambo Ropa.
  
  Drake akatora pfuti yake yaakanga akwereta M16 achibva apfura. Kurudyi kwake, chimwe chezviumbwa zvacho chakanga chakazara nomutobvu, mapande earabhasta akapararira mumhepo. Drake akadaro.
  
  Rimwe bara rakaridza muridzo richipfuura nepamusoro pake.
  
  Chikwata chese chainge chakanyarara, chakadzikama, uye chichikwanisa kunanga nekungwarira nepfuti pasi. Pavakavhura pfuti, kwaive kuuraya vanhu vazhinji, mabara mazhinji akaputira varume vaKovalenko vaitiza ndokuvamanikidza kutamba sezvidhori zvine ropa. Mumwe murume akarova nzira, asina kukuvadzwa nenzira inoshamisa, kudzamara asangana naMat Drake.
  
  Iye aimbova murume weSAS akauya kwaari musoro-pamusoro, achiendesa musoro unopwanya uye kukurumidza kutevedzana kwebanga kunorova mbabvu dzake. Vekupedzisira vevarume vaKovalenko vakatsvedza munzvimbo yakaguma varume vese vakaipa.
  
  Gehena.
  
  Drake akaninira kuti vapfuure, achikanda ziso rekudemba kunhengo yechikwata cheDelta yakadonha. Vachasimudza mutumbi wake pakudzoka.
  
  "Tinofanira kunge tichibata bastard."
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHINA
  
  
  Hayden akasangana akatarisana naEd Boudreaux uye nyika yakanyungudika.
  
  "Ndafara kukuuraya," Boudreau akadzokorora mashoko aakanga ambomuudza. "Zvakare".
  
  "Wakakundikana kekupedzisira, psycho. Uchakundikana zvakare."
  
  Boudreau akatarisa pasi pagumbo rake. "Makadii chiuno?" - Ndakabvunza.
  
  "Zvese zvirinani". Hayden akamira netsoka, akamirira kurwiswa nemheni. Akaedza kutungamira muAmerica zvekuti mbongoro yake yakatsikirirwa kumadziro edanga, asi aive nehungwaru hwekudaro.
  
  "Uri ropa." Boudreaux akaedzesera achinanzva banga rake. "Zvainaka. Ndinofunga kuti mwana wangu anoda zvakawanda."
  
  "Kusiyana nehanzvadzi yako," akadaro Hayden nehasha. "Chokwadi akanga asisakwanise kuzvigamuchira."
  
  Boudreau akamhanyira kwaari. Hayden aive akatarisira izvi ndokunzvenga nokungwarira, achiratidza badza rake kukurohwa kwedama rake. "Chekutanga ropa," akadaro.
  
  "Prelude". Boudreau akanyura ndokudzokera shure, ndokumurova nezvibhakera zvipfupi zvakati wandei. Hayden akavapuruzira vese ndokupedzisa nekurova mhuno nembama. Boudreau akadzedzereka misodzi ichiyangarara mumaziso ake.
  
  Hayden akabva atora mukana, achibaya nebanga rake. Akarovera Boudreaux kumadziro, ndokudzora kamwe kamwe-
  
  Boudreau akasvetuka.
  
  Hayden akanyura ndokubairira banga pachidya chake. Akasuduruka achiridza mhere, akatadza kumisa manyemwe aive mumaziso ake.
  
  "Urikuzvinzwa here, mudiwa?"
  
  "Hure!" Boudreaux akapenga. Asi uku kwaive kupenga kwemurwi, munhu anofunga, murwi ane ruzivo. Akamurovera musana nekurohwa mushure mekurohwa, achitora njodzi dzinopenga asi achichengeta simba rakakwana uye nekumhanya kuti afunge kaviri nezvekupindira. Uye zvino, pavakadzokera shure, vakasangana nemamwe mapoka evarume vairwa, uye Hayden akarasikirwa nedzikamo yake.
  
  Akadonha achikwira pamusoro pebvi remurume akadonha, akakunguruka ndokusimuka, banga ragadzirira.
  
  Boudreau akanyungudika mumhomho yevanhu, kunyemwerera kwechiso chake kwave kusekerera achiravira ropa rake ndokukwenya banga.
  
  "Toonana," akadanidzira pamusoro poruzha rwacho. "Ndinoziva kwaunogara, Miss Jay."
  
  Hayden akakanda mumwe wevarume vaMambo Ropa kubva munzira, akatyora gumbo remurume uyu sedavi achigadzira nzira yeBoudreau. Nepakona yeziso akabva aona Mai avo zveshuwa vaive munhu aichinja hondo iyi vachirwa vasina pfuti nevarume vaiva nezvombo zvinopinza, hondo yacho yainge yave pedyo nekuridza pfuti akavasiya vari murwi mutsoka. Hayden akatarisa vakafa nekufa izvo zvakamutenderedza.
  
  Akaona kuti kunyangwe Boudreau aive achifungazve mamiriro ezvinhu paakatevera kutarisa kwaHayden ndokuona mumiriri weJapan ane mukurumbira achiita.
  
  May akatarisa Hayden. "Kumashure kwako."
  
  Hayden akapinda muBoudreau.
  
  Iyo huru psycho yaMambo weRopa yakasimuka sekunge Hawaiian mongoose iri kutsika pazvitsitsinho zvake. Hayden naMay vaidzingirira. Paaipfuura, Mai akarova zvinorwadza mumwe wevarume vaKovalenko, nokudaro achiponesa upenyu hwomumwe musoja.
  
  Kuseri kwedanga kwakanga kune nzvimbo yakashama, helikopta ine chikopokopo, uye chiteshi chezvikepe chakamanikana pakanga pakamiswa zvikepe zvakawanda. Boudreau akamhanya achipfuura chikopokopo, akananga kuchikepe chihombe chespeed, haana kana kutsika nhanho paakasvetukira mukati, achidonha nemhepo. Hayden asati asvika pachikopokopo, igwa hombe rakanga ratokanda pasi ndokutanga kuita masendimita mberi.
  
  May akatanga kunonoka. "Iyi ndiBaja. Nokukurumidza zvikuru, uye varume vatatu vakatomirira mukati. Zvichienzaniswa nawo, mamwe magwa anoita seakadzikama." Maziso ake akatarisa chikopokopo. "Zvino izvi ndizvo zvatinoda."
  
  Hayden akanyura sezvo bara raipfuura nepavari, haana kumbozviona. "Unogona kuzvidzora here?"
  
  Mai vakamubvunza kuti, 'Uri kundibvunza mubvunzo iwoyo here?' tarisa usati watsika skid ndokusvetukira mukati. Hayden asati asvika, Mai vakanga vatotanga rotor huru, uye igwa raBoudreaux rakamhanya richidzika nerwizi nekutinhira kukuru.
  
  "Iva nekutenda," Mai akadaro chinyararire, achiratidza moyo murefu waaizivikanwa nawo saHayden akageda-geda mazino ake nekushungurudzika. Mushure meminiti imwe motokari yakanga yagadzirira kubhururuka. May akavandudza chikwata. Chireyi chakasiya pasi. Bara rakarova mbiru pedyo nemusoro waHayden.
  
  Akadududza achibva acheuka ndokuona vekupedzisira vevarume vaMambo Ropa vachiwira pasi. Mumwe wemauto eHawaiian Special Forces akavapa zvigunwe kumusoro apo chikopokopo chakatanga kudzika nekutendeuka, chichigadzirira kutevera igwa. Hayden akasimudza ruoko.
  
  Rimwe zuva rakapenga muhupenyu hwake.
  
  Asi akanga achiri pano. Ndichiri kurarama. Musoro waJay wakapindazve mumusoro make. Pona rimwe zuva. Ingorarama chete.Kunyangwe panguva dzakadai, aisuwa baba vake zvakanyanya.
  
  Kwapera miniti, chikopokopo chakazunguzika ndokumhanya chichitevera kuchipisa. Dumbu raHayden rakaramba riri pane imwe nzvimbo mumusasa, uye akabata kutuka kusvikira mapfumo ake orwadza. Mai havana kana kumbopotsa.
  
  "Pfuka bhurugwa."
  
  Hayden akaedza kubvisa pfungwa dzake pakufamba kwaiita dzungu nekutarisa mamiriro echombo chake. Banga rake rakadzokera pamubati waro. Pistol yake yakasara yaive Glock yakajairwa kwete yeCaspian yaaive afarira nguva pfupi yadarika. Asi chii gehena, pfuti pfuti, handiti?
  
  Mai vakabhururuka zvekudzika zvekuti pfapfaidzo yakarova windshield. Igwa guru reyero rakafamba richitevedza rwizi rwakafara mberi. Hayden akaona vanhu vakamira kumashure kwake, vachivatarisa vachiswedera. Hapana mubvunzo kuti vaiva nezvombo.
  
  Mai vakatsikitsira musoro ndokubva vatarisa Hayden. "Kushinga uye Kubwinya."
  
  Hayden akagutsurira musoro. "Kupera".
  
  Inogona kurova timu, ichitumira helikopta mukunyura kwehasha, munzira yekudhumhana kuenda kune yero Bayeux. Sezvaitarisirwa, vanhu vakanga vakamira mumativi vakadududza vachidududza. Hayden akazembera nepafafitera achibva aridza pfuti. Bara rakaenda kure zvisina tariro.
  
  Mai vakamutambidza M9 yakanga isina chinhu. "Ita kuti vaverenge."
  
  Hayden akaridza pfuti zvakare. Mumwe wevarume vaBoudreau akaridza pfuti achidzokera, bara richibva rabuda pacanopy yeherikoputa. Mai vakaita denderedzwa rezvigzag vachitenderedza timu, vachitumira musoro waHayden uchirovera padanda rekutsigira. Mai vakabva vaita njiva futi, zvehasha, zvekusapa quarter. Hayden akadurura Glock yake ndokuona mumwe wevarume vaBoudreau achipinda muchikepe achipfapfaidza ropa.
  
  Chikopokopo chakabva charohwa nerimwe bara rikateverwa nedzimwe. Motokari huru yaimirira chinangwa chikuru. Hayden akaona Boudreau ari pavhiri rechikepe, akabata banga zvakasimba mumazino ake, achivapfura nepfuti.
  
  "Aaa," kuchema kwaMay kwairatidza kusanzwisisa sezvo utsi hutema hwakangoerekana hwadururwa muherikoputa uye ruzha rweinjini rwakangoerekana rwachinja kubva pakudzvova kuenda kuhwihwi. Pasina nhungamiro, chikopokopo chakatanga kudzedzereka.
  
  May akabwaira akatarisa Hayden.
  
  Hayden akamira kusvika vasvika pamusoro pechikepe cheBoudreau ndokuvhura gonhi racho chikopokopo chichidzika.
  
  Akatarisa mukati memaziso machena chaiwo aBoudreau, akati, "Kwira iyi," uye akasvetuka kubva muchikopokopo chaidonha.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu neshanu
  
  
  Kudonha kwemahara kwaHayden kwakararama kwenguva pfupi. Chikepe chaBoudreaux chaive chisiri kure, asi munzira akarova murume uyu chibhakera chisati chadonhera padenga. Mhepo yakabuda mumuviri make zvine ruzha. Ronda repahudyu rakanga richirwadza. Akaona nyeredzi.
  
  Chikopokopo chakafamba chichidzika murwizi rwaimhanya-mhanya mamwe mafiti makumi matatu kuruboshwe, ruzha runovhara nzeve rwerufu rwayo rwuchinyudza pfungwa dzese dzakabatanidzwa uye richitumira masaisai makuru nechepazasi pechikepe.
  
  Masaisai ane simba rinokwanisa kushandura mafambiro echikepe.
  
  Ngarava yakarasikirwa nekumhanya, ichitumira munhu wese kubhururuka mberi, ndokutanga kunyora. Akazoti achipedza kufamba achienda mberi, akabva apidiguka ndokunomhara nedumbu mumvura chena.
  
  Hayden akabatirira sezvo igwa rakarereka. Paakapinda pasi pemvura, akakava zvine simba, akananga pasi, ndokuzorova tsoka akananga kumahombekombe kwaiva pedyo. Mvura yaitonhora yaimurwadza musoro, asi yainyaradza mitezo yake yairwadza zvishoma. Kumhanya mhanya kwaainge aita kwakaita kuti aone kuti ainge aneta.
  
  Paakabuda, akaona kuti akange asiri kure nemahombekombe, asi akatarisana naEd Boudreau. Akaramba akabata banga riya pakati pemazino ndokuridza tsamwa paakamuona.
  
  Kumashure kwake, matongo echikopokopo chaipfungaira akatanga kunyura murwizi. Hayden akaona May achidzinga varume vaviri vaBoudreau vakanga vasara vakananga kubhangi rine madhaka. Achiziva kuti haaizopona pahondo yemvura, akamhanya achipfuura nemupengo uye haana kumira kusvikira arova mahombekombe. Madhaka makobvu akazara kumativi ose.
  
  Padivi pake pakaita ruzha rukuru. Boudreaux, kunze kwekufema. "Mira. Fucking. Tiza." Aifemera pamusoro.
  
  "Wagona," Hayden akabata ndokukandira tsvina zhinji kumeso kwake ndokukwira mubhanga. Madhaka akanamatira paari ndokuedza kumukwevera pasi. Kwaifanira kunge kuri kukambaira kuri nyore pasi pakaoma kwakamuita mafiti maviri chete pamusoro perwizi.
  
  Akatendeuka ndokurovera chitsitsinho chake chine tsvina kumeso kwaBoudreaux. Akaona banga raakanga akabata pakati pemazino ake richicheka nepakati pematama ake, zvichiita kuti awedzere kunyemwerera kupfuura Joker. Nekuchemerera uye kumwaya ropa nemafinyira, dumbu rake rakarovera pamakumbo ake, richishandisa bhandi rake senzira yekuzvikwevera kumusoro pamuviri wake. Hayden akarova musoro wake usina kudzivirirwa, asi zvibhakera zvake hazvina zvazvinoita.
  
  Akabva arangarira banga rake.
  
  Akasvika pasi pake nerumwe ruoko rwake, achisunda, achimanikidzira, achisimudza muviri wake inch sezvo tsvina yainyura ndokuedza kumubata.
  
  Zvigunwe zvake zvakavhara mubato. Boudreaux akadambura bhurugwa rake paakagwina zvekare, akamira kumusana kwake, musoro wake nemiromo kamwe kamwe padyo nenzeve yake.
  
  "Zvakanaka shuwa edza." Akanzwa ropa richiyerera kubva kumeso kwake richienda padama rake. "Uchazvinzwa. Zvinoitika zvakanaka uye zvishoma. "
  
  Akaisa huremu hwake hwose pamuviri wake wose, achimupinza mumatope. Neruoko rumwe chete akaviga chiso chake mumatope, achimisa kufema kwake. Hayden akanetseka nekupererwa, achikava nekuumburuka nepaaigona napo. Pese paakasimudza musoro, chiso chake chakafukidzwa nematope anonamira, aiona May pamberi pake, achirwa ari ega nevarume vaviri vaBoudreau.
  
  Imwe yakadonha mumasekonzi matatu avakabata kumeso kwaHayden. Mumwe wacho akadududza, achirebesa marwadzo. Pakazobuda chiso chaHayden kechina, May akanga atomukonesa uye akanga oda kutyoka musana pamuti wakanga wadonha.
  
  Hayden simba rakanga rasara raive rapera.
  
  Banga raBoudreau rakabaya ganda pambabvu yake yechitatu. Nekusundidzira kunorwadza kunononoka uye kuyerwa, blade yakatanga kutsvedza ichidzika. Hayden akarera uye akakava, asi haana kukwanisa kukanda munhu amurwisa.
  
  "Hapana kwekuenda." Kuzevezera kwaBoudreaux kwakapinda mumusoro make.
  
  Uye aive chokwadi, Hayden akangoerekana aona. Aifanira kurega kurwa uye kuti zviitike. Ingorara ipapo. Zvipe nguva-
  
  Chipenga chakabva chanyura, simbi ichikweshana nebhonzo. Kuseka kwaBoudreaux kwaive kudanwa kweGrim Reaper, kudanwa kwedhimoni raimuseka.
  
  Banga raiva pasi pemuviri wake rakabva rabuda neruzha rwairema. Nekumwe kufamba, akatenderedza bakatwa muruoko rwake ndokuribaya zvine simba kumusana kwake mbabvu dzaBoudreaux.
  
  Pfungwa dzakadzedzereka dzichiridza mhere, mubato webanga wakabuda muchipfuva chake. Kunyange ipapo, Hayden aisagona kufamba. Akanga akatsikirirwa zvakanyanya mumatope, muviri wake wose wakanga uchidhonzwa pasi. Akatadza kana kufambisa rumwe ruoko rwake.
  
  Boudreau akafemereka ndokukachidzwa paari. Ipapo akanzwa banga guru richibudiswa. Ndizvo zvazvaiva zvakaita kare ikako. Aizomuuraya manje. Kurova kumwe kuseri kwegotsi kana musana. Boudreau akamurova.
  
  Hayden akavhura maziso ake zvakanyanya, akatsunga kuona chiedza chezuva kekupedzisira. Mifungo yake yakanga iri pamusoro paBen, uye akafunga kuti: Nditongei nemararamiro angu, kwete namafiro andakaita.
  
  Zvakare.
  
  Ipapo, hombe uye yaityisa seshumba yaitunga, Mai Kitano vakamhanyira mukati. Anenge mafiti matatu kubva kuHayden, akasunda pasi, achiisa simba rose mukukikwa kunobhururuka. Sekondi gare gare, simba rese riya rakanga rapwanya mutumbi weBoudreaux wekumusoro, kutyora mapfupa uye nhengo, kuendesa mazino akatsemuka uye kupfapfaidza ropa muarc yakakura.
  
  Huremu hwakasimudzwa kubva kumusana kwaHayden.
  
  Mumwe munhu akamusimudza kubva mumadhaka zviri nyore. Mumwe munhu akamutakura, akanyatsomuisa pamahombekombe euswa akakotama pamusoro pake.
  
  Munhu uya ainzi Mai Kitano. "Zorora," akadaro zviri nyore. "Afa. Takakunda".
  
  Hayden aisagona kana kutaura. Akangotarisa denga rebhuruu, miti inozunguzika, uye chiso chaMay chainyemwerera.
  
  Uye mushure mechinguva, akati, "Ndiyeuchidze kuti ndisambokutsamwisa. Chokwadi kana usiri shasha yati yambovapo, nda..." Pfungwa dzake dzakanga dzichiri kuna Ben, saka akapedzisira otaura zvaaida kutaura. "Ndicharatidza dhongi rangu kuAsda."
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHITANHATU
  
  
  Mambo weRopa akasundidzira vanhu vake kumiganhu yavo yakakwana.
  
  Nyaya yekuti vaidzitevera vainge vapotsa vavhara mukaha uyu yakamushatirisa. Vanhu vaive vakawandisa vaimunonokera. Yaiva mutungamiriri wavo ane pfungwa nhete, vachingovhiringa tumwe tunhu tusina basa kana vaigona kunge vachifambira mberi. Huwandu hwevanhu vakafa vachitsvaga mubairo uyu hazvina basa. Mambo weRopa aida uye aitarisira chibayiro chavo. Aitarisira kuti vose varare pasi vomufira. Mhuri dzavo dzaizochengetwa. Kana kuti vaisazotambudzwa.
  
  Zvose waiva mubairo.
  
  Mutungamiriri wake, murume anonzi Thomas, akagunun"una chimwe chinhu pamusoro peizvi kuva nhanho iyo imwe benzi rainzi Hawksworth rakadana shanje. Yaive kamuri yechina, Mambo Ropa aipisa nehasha. Yechina chete. Ngano yemazuva ose yakataura nezvezvikamu zvinomwe zvegehena. Pangave zvechokwadi vamwe vatatu mushure meizvi?
  
  Uye Hawksworth yakaziva sei? Munyori naMubiki vakatendeuka ndokutiza, mabhora avo achiserera kusvika pakukura senzungu pavakaona trap system mushure mechikamu chechishanu. Dmitry Kovalenko, akafunga, hongu haaizodaro.
  
  "Wakamirira chii?" - akapopotera Thomas. "Tichatama. Iye zvino."
  
  "Handisati ndanyatsonzwisisa hurongwa hwekuteya, changamire," Thomas akatanga kutaura.
  
  "Kugehena nehurongwa hwekuteya. Tumira vanhu mukati. Vachaiwana nekukurumidza." Mambo weRopa akakwenya miromo yake mukunakidzwa achidzidza mukamuri.
  
  Kusiyana nenhatu dzakapfuura, iyi kamuri yakanyura ichidzika kusvika pakati pekuora mwoyo kwakadzikama kwaiita sekunge kwakange kwavezwa mudombo pacharo. Zvitsigiso zvesimbi zvakakobvu zvakabuda kubva pauriri hwakaoma, senhanho. Sezvataifambira mberi, madziro ekamuri akamanikana kutozosvikira, pashure pedziva, akavamba kukura zvakare.
  
  Dziva racho raitaridza kuti rave 'choke point'.
  
  Shanje?Mambo weropa akafunga. Chivi chakadaro chakatamira sei muhupenyu chaihwo, mune ino pasi pevhu umo mimvuri haingogoni kukudzivirira chete, asiwo inokuuraya iwe? Akatarisa Thomas achiraira kuti vafambire mberi. Pakutanga zvinhu zvose zvakafamba zvakanaka. Mambo Ropa vakadongorera kumashure kwavaive vabva ndokunzwa kurira kwepfuti kure. Drake neuto rake diki ngavapihwe mhosva. Kana achinge abuda muno, iye pachake achave nechokwadi chekuti vendetta ine ropa inowana chinangwa chayo chehutsinye.
  
  Kupfurwa kwakamumutsa. "Famba!" - akadanidzira, panguva iyo mutungamiri akatsika pane imwe nzvimbo yakavanzika yekumanikidza. Pakava nokubondera kwakaita sedombo rinodonha, kutinhira kwemhepo, uye kamwe kamwe musoro womutungamiriri wakarovera pauriri hwebwe usati wakunguruka kumawere sebhora renhabvu. Mutumbi wakanga usina musoro wakadonha murwi weropa.
  
  Kana naMambo Ropa vakatarisa. Asi haana kutya. Aingoda kuona kuti chii chaikonzera kukuvara kwakadaro kumukuru wake. Thomas akaridza mhere ari padivi pake. Mambo Ropa vakamusundidzira mberi vachitevera tsoka dzake vachifarira kutya kwemurume uyu. Pakupedzisira, pedyo nemutumbi waibvunda, akamira.
  
  Akakomberedzwa nevanhu vaitya, Mambo weRopa akadzidza nzira yekare. Radza-tete-waya yakanga yakatambanudzwa kumusoro kwepamusoro pakati pematanda maviri esimbi anofanira kunge akabatwa nerumwe rudzi rwechishandiso chesimbi. Murume wake paakadhonza danda riya ndokuregedzeka waya ndokucheuka nawo achigura musoro wemunhu wake kugotsi.
  
  Brilliant. Chidziviso chinoshamisa, akafunga, uye akashamisika kana aigona kushandisa mudziyo wakadaro mudzimba dzevashandi dzeimba yake itsva.
  
  "Wakamirira chii?" akapopotera vanhu vakanga vasara. "Famba!"
  
  Varume vatatu vakasvetukira mberi, uye vamwe gumi nevaviri vakatevera. Mambo weRopa akafunga kuti zvine hungwaru kusiya hafu yegumi nemaviri kumashure kwake kuitira kuti Drake akakurumidza kumubata.
  
  "Zvino nokukurumidza," akadaro. "Kana tikafamba nekukurumidza, tichasvikako nekukurumidza, handiti?"
  
  Varume vake vakatiza vachifunga kuti vaisava nesarudzo uye paive nemukana mudiki wekuti mukuru wavo aive arasika aive chokwadi. Mumwe musungo wakabatiswa, uye musoro wechipiri wakakunguruka pamateru. Chitunha chakadonha murume aive kumashure kwacho achibva agumburwa achizviti rombo rakanaka sezvo imwe waya yetaut yaicheka mhepo yakananga kumusoro.
  
  Boka rechipiri parakatanga kudzika, Mambo weRopa akabatana navo. Miteyo mitsva yakaiswa. Misoro nemisoro yakatanga kudonha. Pakabva paita maungira airira mubako rese. Magirazi aioneka mativi ose emukoto mutete, akaiswa kuti munhu ari mberi aonekwe maari.
  
  Panguva imwe cheteyo, ruzha rwemvura yaiyerera rwakanzwika, uye dziva raiva mujinga memateru akatanga kuzara.
  
  Mvura iyi chete yakanga isiri mvura chete. Kwete kutonga nenzira yayakasvuta.
  
  Thomas akaridza mhere vachimhanyira kwavari. "Inodyiswa nedhamu reacid. Apa ndipo panonyungudika gasi resulfur dioxide mumvura roita sulfuric acid. Hausi kuda kubata izvi!
  
  "Usamire," Mambo Ropa akadzvova aona vanhu votanga kuita zvishoma nezvishoma. "Shandisa simbi dzesimbi, idiots."
  
  Boka rose rakamhanya richidzika nemateru ari muchaunga. Kuruboshwe nekurudyi, misungo isina kurongeka yakavhurika ine ruzha rwakafanana neuta hunopfurwa. Mitumbi isina misoro yakadonha uye misoro yakaumburuka semapanapples araswa pakati pevarume, vamwe vachigumburwa, vamwe vachivatsika netsaona. Mambo weRopa akazviona kare kuti paive nevanhu vakawandisa pahuwandu hwemapango, ndokuona kuti pack mentality yaizoita kuti vadiki pakati pavo vasvetuke vasina kufunga kechipiri.
  
  Vaizokodzera mugumo wavo. Zvaiva nani kuti benzi rife.
  
  Mambo Ropa akadzikama ndokudzosera Thomas kumashure. Vamwe varume vakati wandei vakanonokawo, vachisimbisa kutenda kwaMambo weRopa kuti chete vakapenya uye vakanaka ndivo vaizopona. Mutungamiriri wechikwata akasvetukira padanda resimbi rekutanga achibva atanga kusvetuka kubva padanda nedanda pamusoro pemvura yaimhanya. Pakutanga akaita fambiro mberi yakati, asi ipapo masaisai ane muchetura akarova tsoka dzake. Paibatwa mvura ine acid, mbatya dzake neganda zvakatsva.
  
  Tsoka dzake padzakatsika padanda raitevera, marwadzo acho akaita kuti apenye kaviri achibva adonha, achirovera akananga mudziva rakanga rakazara vanhu. Kushevedzera nehasha kwakanzwika muhoro yose.
  
  Mumwe murume akadonha pacounter achibva awira mukati. Murume wechitatu akamira kumucheto kwedziva, akazoona kuti pakanga pasina kana kaunda kekusvetukira pairi, ndokupinzwa mukati sezvo mumwe wacho akanga achirovera kumusana kwake.
  
  Magirazi airatidza munhu aive mberi. Ungachiva murume ari pamberi pako here?
  
  Mambo weropa akaona chinangwa chezvionioni uye kuparadzwa kwemusungo. "Tarisa pasi!" Thomas akadaidzira panguva imwe cheteyo. "Tarisa tsoka dzako, kwete munhu ari mberi. Ichi chiitwa chakareruka chichakubatsira kuti upfuure maposvo zvakachengeteka. "
  
  Mambo weRopa akamira kumucheto kwedhamu rakanga richangobva kuumbwa. Achifunga kuti mvura yakanga ichiri kukwira, akaona kuti pamusoro pezvitsigiso zvaizokurumidza kuva pasi pemvura yaipisa. Akasaidzira murume aive mberi kwake ndokudhonza Thomas achienda naye. Musungo wakabva wangoenda kure kure zvekuti akabva anzwa mhepo apa danda resimbi raipfuura nepabendekete rake.
  
  Buda panze uende pamapango uye tamba nekukasira mune zvakarongeka. Pakamboita karunyararo mvura ichirova mberi. Imwe mbiru, uye murume akanga ari pamberi payo akagumburwa. Achiridza mhere, akaita zvishamiso, akakwanisa kumisa kuwa kwake nokumhara pane imwe mbiru. Mvura ine acid yakapfachukira ichimutenderedza asi haina kumubata.
  
  Chisarai.
  
  Mambo Ropa vakaona mukana wavo. Asina kufunga kana kuti kumira, akatsika muviri wemurume uya wakareruka, achiushandisa sezambuko rokuyambuka ndokusvika pakachengeteka kumahombekombe ari kure. Huremu hwake hwakatoita kuti murume wacho adzike, achipinza chipfuva chake muacid.
  
  Sekondi yakatevera akarasika chamupupuri.
  
  Mambo Ropa vakamutarisa. "Benzi".
  
  Thomas akasvikogara padivi pake. Vanhu vakawanda vakasvetuka neunyanzvi pakati pemasimbi kuti vachengeteke. Mambo weRopa akatarisa kumberi kune arched exit.
  
  "Uye zvichingodaro kusvika padanho rechishanu," akadaro achinyepa. "Ndochitevedzera papi gonye iri, Cook. Uye kupi, pakupedzisira, "akagomera. "Ndichaparadza Matt Drake."
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi matatu nenomwe
  
  
  The Big Island of Hawaii inodanwa nenzira iyi kudzivirira kuvhiringidzika. Zita rayo chairo iHawaii, kana kuti Hawaii Island, uye ndicho chitsuwa chikuru muUnited States. Iri kumusha kune rimwe remakomo ane mukurumbira pasi rose, Kilauea, gomo ranga richiramba richiputika kubvira 1983.
  
  Nhasi, pamateru epasi pegomo rinoputika rehanzvadzi yaMauna Loa, Mano Kinimaka naAlicia Miles, pamwe chete neboka reUS Marines, vakatanga kudzinga utachiona hwakanga hwadzika midzi mupfungwa dzevagari vepachitsuwa chacho.
  
  Vakapaza nepakati pekunze, vakapfura makumi evarume vaMambo Ropa, uye vakapaza mukati mechikamu chihombe apo varindi vakasunungura nhapwa dzese. Panguva imwe cheteyo, kwakanzwika kutinhira kwemotokari, ichimhanya kuseri kwechivako. Alicia naKinimaka havana kutambisa nguva vakabva vamhanya.
  
  Alicia akamira achivhiringika. "Damn, madhongi ari kutiza." MaTV mana akamhanya achienda, achirovera pamatai mahombe.
  
  Kinimaka akasimudza pfuti yake ndokunanga. "Kwete kwenguva refu." Akapfura. Alicia akaona munhu wekupedzisira achidonha uye ATV yakabva yangomira.
  
  "Wow, murume mukuru, hazvina kuipa kune mupurisa. Tisvikewo."
  
  "Ini ndinobva kuCIA." Kinimaka aigaro tora chirauro izvo zvakafadza Alicia.
  
  "Mabhii matatu chete mapfupi akakosha ndeeBritish. Rangarira izvi".
  
  Kinimaka yakagomera Alicia achisvika paATV. Akanga achiri kushanda. Panguva imwe chete, vose vakaedza kutora chigaro chepamberi. Alicia akadzungudza musoro achinongedzera kumusana.
  
  "Ndinoda vanhu vangu kumashure kwangu, shamwari, kana vasina kudzikisira."
  
  Alicia akamutsa engine achibva aenda. Iyo ATV yaive mhuka huru yakashata, asi yaifamba zvakanaka uye yakabhowekana zvakanaka pamusoro pemapundu. Murume mukuru weHawaii akaputira maoko ake muchiuno chake kuti amubate, kwete kuti aifanira kudaro. Paive nezvinyoreso paaigara. Alicia akanyemwerera ndokunyarara.
  
  Vanhu vaitiza vaiva mberi vakaziva kuti vakanga vava kudzingirirwa. Vaiva vaviri vakatendeuka ndokuridza pfuti. Alicia akafinyamisa kumeso achiziva kuti hazvaibvira zvachose kurova chinhu nenzira iyi. MaAmateurs, akafunga. Zvinogara zvichiita sekuti ndiri kurwisana nevasingafariri.Hondo chaiyo yekupedzisira yaakarwa ndeye Drake munhare yaAbel Frey. Uye kunyange ipapo murume wacho akanga ane ngura, achidziviswa nemisungo yamakore manomwe oruremekedzo.
  
  Iye zvino angava nemaonero akasiyana.
  
  Alicia aityaira akangwara kwete zvekumhanya. Munguva pfupi, akaunza ATV yavo kune imwe nzvimbo inogamuchirwa yekupfura. Kinimaka akadaidzira munzeve make. "Ndava kupfura!"
  
  Akadzvinya chibhakera. Mumwe wacho akaridza mhere achirovera muvhu zvine simba. "Ndivo vaviri pavaviri," Alicia akadaro. "Imwezve uye iwe uchawana blo-"
  
  ATV yavo yakarovera mugomo rakavanda ichibva yatsveta zvekupenga kuruboshwe. Vakamboita chinguva vaona mavhiri maviri vachipidiguka, asi motokari yakakwanisa kumira zvakanaka ndokuwira pasi. Alicia haana kutambisa nguva akabva avhura throttle kuti abve.
  
  Kinimaka akaona mugero asati aona. "Kupenga!" Akashevedzera kuti "Bata!"
  
  Alicia aingokwanisa kuwedzera speed sezvo mugero wakafara, wakadzika waisvika nekukasika. ATV yakabhururuka pamusoro pegomba rakadzika-dzika, ichitenderedza mavhiri ayo nokutinhira injini yayo, ndokumhara kune rumwe rutivi, ichiedza kuramba iri panzvimbo. Alicia akarovera musoro pasoft bar. Kinimaka akamubata zvakasimba zvekuti haana kutendera kuti vacheuke vari vaviri, huruva payakazogara vakabva vatoona kuti vatova pakati pevavengi.
  
  Padivi pavo, ATV nhema yakatenderera mumadhaka, ichimhara zvine mutsindo uye ichinetsekana kuti ikwane. Kinimaka akasvetuka asingazezi, achimhanya akananga kumutyairi ndokusvikorova mutyairi nemutyairi wake achipinda mumadhaka mainge makazara.
  
  Alicia akapukuta guruva mumaziso ake. Iyo ATV yaive nemunhu aingogara chete yakamhanya pamberi pake asi yaive ichiri pakati pepakati. Akanhonga pfuti yake, akainanga ndokupfura, uye ipapo, pasina kuda kutarira, akatamisa achiona uko mumwe wake wokuHawaii akanga achitamburira mumatope.
  
  Kinimaka yakakweva munhu mumwechete mumadhaka. "Musha wangu uyu!" Alicia akamunzwa achigomera asati amonyorora ndokutyoka ruoko rwemupikisi wake. Murume wechipiri paakamudhuma, Alicia akaseka ndokudzikisa pfuti yake. Kinimaka aisada rubatsiro rwake. Murume wechipiri akamurovera semirayiridzo inorovera pamwana ane makore mana, pasina chaanoita. Murume akawira pasi Kinimaka ndokumupedza nekurova kumeso.
  
  Alicia akamutarisa nemusoro. "Ngatizvipedze izvi."
  
  Yekupedzisira ATV yakaenderera mberi nekunetseka. Mutyairi wake anofanira kunge akakuvadzwa panguva yose iyoyo. Alicia akabva atanga kusimba, zvino amboodzwa mwoyo nekusununguka kwavakanga vatora zvakare purazi. Asi zvirinani vakaponesa vese nhapwa.
  
  Kana pane chinhu chimwe chete chaaiziva pamusoro paMambo Ropa, inyaya yekuti vanhu vepano ava, ava vanozviti varwi vehondo, vaive madhende echikwata chake, vakatumwa kuno kuvhiringa nekuvhiringa vakuru. Gurai uye mukunde.
  
  Akaita zvishoma nezvishoma achisvika paATV yekupedzisira. Haana kumbomira, asina kana kubata chidhiraivho, akapfura pfuti mbiri varume vaviri ndokudonha.
  
  Hondo yakanga ichangotanga yakanga yapera. Alicia akatarisa nechekure kweminiti. Kana zvese zvikafamba sekuronga, kana May naHayden, Drake nevamwe vakapukunyuka zvikamu zvavo zvehondo, ipapo hondo inotevera inogona kunge iri yake yakaoma uye yekupedzisira.
  
  Nekuti zvaizopesana naMai Kitano. Uye achafanira kuudza Drake kuti May akauraya Wells.
  
  Kutonhora.
  
  Kinimaka akamubata bendekete. "Inguva yekuti tidzokere."
  
  "Ah, chimbozorora hako musikana," akadaro achizevezera. "Tiri kuHawaii. Rega ndione kuvira kwezuva."
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nesere
  
  
  "Saka ndizvo zvinoita shanje?"
  
  Drake nechikwata chake vakapinda mukamuri yechina, vachitora matanho ega ega. Kunyange ipapo, zvakatora nguva shoma kuti vanyatsonzwisisa chiitiko chakanga chiri pamberi pavo. Miviri isina misoro yakarara kwese kwese. Ropa rakanga rangoti nyangarara pasi uye rakanga richingoyerera richiyerera mune dzimwe nzvimbo. Misoro pachayo yainge yangoti rabada pasi sematoyi evana araswa.
  
  Misungo yechirimo yakamira mativi ose emukoto mutete. Drake akambotarisa waya yainge yakatetepa ndokufungidzira kuti chii chainge chaitika. Komodo akaridza muridzo asingatende nzeve dzake.
  
  "Pane imwe nguva misungo iyi inogona kubva," Ben akadaro. "Tinofanira kutama."
  
  Karin akaita ruzha rwekusema.
  
  "Tinofanirwa kufamba nekukurumidza uye kuramba tiri pamusoro pezvinhu," akadaro Drake. "Kwete, mira".
  
  Zvino kunze kwemiteyo akaona dziva rakakura rizere nemvura, richitubuka richipupuma furo. Mvura yaipfachuka ichipenya nemumicheto yedziva.
  
  "Iri rinogona kuva dambudziko. Unoona mbiru dzesimbi here?
  
  "Ndinobheja kuti vanhu vaMambo Ropa vakaashandisa sematombo," Ben akadaro zvisinganzwisisike. "Chatinofanira kuita kumirira kuti mvura iserere."
  
  "Wadii kungopfuura nepakati pavo." Kunyange Komodo paaitaura mashoko aya, chiso chake chaive nekukahadzika.
  
  "Dziva iri rinogona kunge rakadyiswa nedhamu rine acid kana tsime," Karin akatsanangura. "Magasi anogona kushandura mvura kuita sulfuric acid mukati kana pedyo negomo rinoputika. Kunyange yakanyangarika kwenguva refu. "
  
  "Asidhi haizoparadze masimbi esimbi here?" Drake akanongedzera.
  
  Ben akagutsurira musoro. "Zvirokwazvo".
  
  Vakatarisa mvura ichimhanya kwemaminetsi akati wandei. Pavaitarisa kudaro, pakabva panzwika ruzha rwaityisa. Drake akakurumidza kusimudza pfuti yake. Vatanhatu vakasara veDelta varwi vakadzokorora zviito zvake kupatsanurwa kwechipiri gare gare.
  
  Hapana chakafamba.
  
  Rakabva ranzwikazve. Heavy click. Kurira kwetambo yegonhi regaraji ichimhanya nesimbi. Chete rakanga risiri gonhi regaraji.
  
  Zvishoma nezvishoma Drake akatarisa, imwe yeriva yakatanga kuruma kumadziro. Kunonoka kwenguva pfupi? Asi teknolojia yakadaro yakanga isingawaniki kumarudzi ekare. Kana kuti chitima ichi chomufungo chakanga chakafanana noupengo hwomunhu anozivisa kuti hakuna humwe upenyu hwakangwara muchisiko chapose pose here?
  
  Kuzvitutumadza.
  
  Ndiani aiziva kuti magariro evanhu aivapo marekodhi asati aitwa? Drake aifanira kunge asina kuzeza zvino. Yasvika nguva yekuita.
  
  "Mvura iri kupera," akadaro. "Ben. Pane mashura here?"
  
  Ben akaongorora zvaakanyora uye Karin anovimba akazvidzokorora mupfungwa dzake. "Hawksworth haitaure zvakawanda." Ben akanyura mamwe mapepa. "Zvichida murombo wacho akavhunduka. Rangarira, vaisagona kutarisira chinhu chakadai shure panguva iyoyo. "
  
  "Ipapo nhanho yechishanu inofanira kunge iri dutu chairo," Komodo akadaro achipopota. "Nekuti mushure meizvi Cook akadzoka."
  
  Ben akabata muromo. "Hawksworth inoti ndizvo zvakaonekwa naCook mushure mechikamu cheshanu ndizvo zvakaita kuti adzokere kumashure. Kwete imba yacho pachayo."
  
  "Ehe, ingangoita nhanho yechitanhatu nenomwe," mumwe wemauto eDelta akadaro chinyararire.
  
  "Usakanganwa nezvemagirazi." Karin akavanongedzera. "Vanonongedza mberi, zviri pachena kune munhu ari mberi. Zvichida iyi inyevero. "
  
  "Zvakafanana nekufambirana nevaJones." Drake akagutsurira musoro. "Kunzwisisa. Saka, mumweya waDinorock naDavid Coverdale kunyanya, ndichabvunza mubvunzo wekutanga wandaigara ndichimunzwa achibvunza pamakonzati ese andakamboenda. Wagadzirira here?"
  
  Drake akatungamira nzira. Chikwata chakasara chakawira mumutsara sezvavakanga vajairawo. Achipinda pakati penzira, Drake haana kutarisira kuomerwa nemisungo uye haana kusangana nemunhu, kunyangwe akawana mashoma ekumanikidza. Pavakasvika kumucheto kwedziva, mvura yakanga yava kupera nokukurumidza.
  
  "Mapango anotaridzika zvakanaka," akadaro. "Chengetedza musana wako. Uye usatarise pasi. Pane zvinhu zvakashata zviri kutenderera pano."
  
  Drake akaenda pakutanga, akangwarira uye akajeka. Chikwata chese chakavayambuka zviri nyore mukati memaminitsi mashoma ndokunanga kunzira yekubuda.
  
  "Zvaive zvakanaka kuna Mambo weRopa kutiteya misungo yese." Ben akaseka hake.
  
  "Iye zvino isu hatingave kure kumashure kwebastard." Drake akanzwa maoko ake achirovera muzvibhakera uye musoro wake uchimhanya netarisiro yekusangana nemhombwe aityiwa zvakanyanya munhoroondo ichangopfuura.
  
  
  * * *
  
  
  Arch raitevera rakavhurika mubako hombe. Nzira yaiva pedyo yaidzika nemateru yozotevera nemugwagwa wakafara pasi pedombo rakakwirira.
  
  Asi pakanga pane chipingamupinyi chakakomba chakavhara zvachose nzira yavo.
  
  Drake maziso akawedzera. "Blood hero."
  
  Akanga asati amborota zvakadai. Kuvharika kwacho chaive chifananidzo chihombe chakavezwa padombo rinorarama. Akarara akazorora akazembera madziro ekuruboshwe, dumbu rake hombe richibuda munzira. Zvivezwa zvezvokudya zvakanga zviri murwi padumbu rake, uye zvakanga zvakapararira nemakumbo ake uye zvakatutirwa munzira.
  
  Pamakumbo echivezwa paive nemufananidzo wakashata. Muviri wemunhu wakafa. Mutumbi waiita kunge wakamonyoroka kunge uri kurwadziwa zvakanyanya.
  
  "Uku kukara," Ben akadaro achishamisika. "Dhimoni rine chokuita nokukara ndiBheerizebhubhi."
  
  Drake ziso rakakwenya. "Unoreva senge muBeelzebhubhu kubva kuBohemian Rhapsody?"
  
  Ben akatura befu. "Hazvisi zvese nezve rock 'n' roll, Mat. Ndinoreva dhimoni Bheerizebhubhi. Ruoko rworudyi rwaSatani.
  
  "Ndakanzwa kuti ruoko rworudyi rwaSatani rwakashanda zvakanyanyisa." Drake akatarisa chipingamupinyi chikuru. "Uye ini ndichiremekedza pfungwa dzako, Blakey, rega kutaura zvisina maturo. Ehe, zvese zvine chekuita nerock and roll. "
  
  Karin akaregedzera bvudzi rake refu reblonde pasi ndokubva atanga kurisunga kumashure zvakatosimba. Masoja akati wandei eDelta aive akamutarisa, kusanganisira Komodo. Akaona kuti Hawksworth yakapa mamwe anonakidza nezve iri bako mune zvinyorwa zvake. Paaitaura, Drake akabvumira maziso ake kutenderera mukamuri.
  
  Seri kwechiumbwa chihombe, akabva aona kusavapo kwekubuda. Panzvimbo pezvo, ruzhowa rwakafara rwaitevedza rusvingo rwokuseri, rwaikombamira rwakananga kusirin"i yakakwirira kusvikira rwagumira pabani rakakwirira rine matombo. Drake paakatarisa pamusoro pebani, akaona chaiita sevharanda kumucheto, senge dhizaini rekutarisa iro rakafuratira ... mazinga maviri ekupedzisira?
  
  Pfungwa dzaDrake dzakambomira pakarira pfuti. Bara rakarovera pamisoro yavo. Drake akawira pasi, asi Komodo akabva angonongedza chinyararire akananga kubani rimwechete redombo raakanga achangobva kuongorora ndokuona vanhu vanopfuura gumi nevaviri vachimhanya vachiuya kwaari kubva kumawere.
  
  Vanhu vaKovalenko.
  
  Zvairevei...
  
  "Tsvaga nzira yekupfuura nemupfanha uya," Drake akazevezera kuna Ben, achigutsurira akananga kuchivezwa chinorema chakavharira nzira yavo kuenda mberi, ndokubva anyatsotarisisa paruware rune dombo.
  
  Inzwi rakanyanyisa kuzvikudza, kuzvikudza uye kuzvikudza. "Matt Drake! Muvengi wangu mutsva! Saka urikuda kundimisa futi, huh? Ini! Imi vanhu hamuna chamunombodzidza here?"
  
  "Chii chauri kuedza kuwana, Kovalenko? Zvose izvi zvinorevei?"
  
  "Ko zvese izvi zvinorevei? Ndezvekutsvaga kwehupenyu hwese. Zvekuti ndakarova Cook. Nezve kudzidza kwandakaita uye kudzidziswa nekuuraya murume zuva rega rega kwemakore makumi maviri. handina kuita sevamwe varume. Ndakazvipedza ndisati ndaita bhiriyoni yangu yekutanga. "
  
  "Watokunda Cook," akadaro Drake akadzikama. "Wadii kudzoka kuno? Tichataura iwe neni."
  
  "Unoda kundiuraya? Ndingadai ndisina imwe nzira. Kunyange vanhu vangu vanoda kundiuraya."
  
  "Zvimwe nekuti uri nyanzvi huru."
  
  Kovalenko akafinyamisa kumeso, asi akatorwa moyo nekunyomba kwake zvekuti kutuka kwacho hakuna kana kutorwa nemazvo. "Ndaizouraya zviuru kuti ndiite zvinangwa zvangu. Pamwe ndakatozviita. Ndiani anonetsa kuverenga? Asi rangarira izvi, Drake, uye zvirangarire zvakanaka. Iwe neshamwari dzako muchava chikamu chezviverengero izvi. Ndichadzima ndangariro dzako kubva pachiso cheNyika.
  
  "Rega kuita melodramatic," Drake akadanidzira achipindura. "Buruka pano uratidze kuti une seti, mudhara." Akaona Karin naBen vari pedyo, vachikurukurirana, vose zvino vakatanga kugutsurira zvine simba sezvo chimwe chinhu chakanga chava kujeka.
  
  "Usafunga kuti ndichafa zviri nyore kudaro, kunyange tikasangana. Ndakakurira mumigwagwa yakaoma zvikuru yeguta rakaoma zvikuru muna Amai Russia. Uye ndakafamba mavari ndakasununguka. Vakanga vari vangu. VeBritain neAmerica hapana chavanoziva nezvehondo chaiyo." Murume uya akanga akatsamwa akapfira mate pasi.
  
  Maziso aDrake aiuraya. "Ah, ndinovimba kuti haufe zviri nyore."
  
  "Ndichakuona munguva pfupi Briton, ndichakuona uchipisa ndichitora pfuma yangu. Ndichakuona uchiridza mhere ndichitora mumwe mukadzi wako. Ndichakuona uchiora ini ndive mwari.
  
  "Nekuda kwedenga". Komodo aneta nekuteerera mhirizhonga yevadzvinyiriri. Akaridza pfuti akananga kudombo, achikandira varume vaMambo Ropa kutya. Kunyangwe iye zvino, Drake akaona, vapfumbamwe pavarume gumi vaive vachiri kumhanya kunomubatsira.
  
  Kudzoka kwakanzwika pakarepo. Mabara akarira madziro ematombo aiva pedyo.
  
  Ben akashevedzera kuti, "Chatinofanira kuita kukwira pamusoro pemukobvu uya. Hazvina kunyanya kuoma..."
  
  Drake akanzwa kuswedera. Akasimudza tsiye dombo richidonhera pabendekete rake.
  
  "Asi," Karin akapindira, kufanana kwake naBen kunowedzera kuoneka nekurebesa kwaDrake kupedza nguva naye. "Kubata ndicho chikafu. Zvimwe zvacho hazvina chinhu. Uye kuzadzwa neimwe mhando yegesi. "
  
  "Ndiri kufungidzira kuti haisi kuseka gasi." Drake akatarisa chitunha chisina chimiro.
  
  Komodo akadzinga volley inochengetedza kuchengetedza varume vaMambo weRopa kure. "Kana zviri izvo, saka zvinhu zvakanaka chaizvo."
  
  "Upfu hwakagadzirira," Karin akadaro. "Inoburitswa kana zvinokonzeresa zvadhonzwa. Zvichida zvakafanana neizvo zvakauraya vazhinji vevanochera matongo vakawana guva raTutankhamun. Iwe unoziva nezve kunonzi kutukwa, handiti? Bva, vanhu vazhinjisa vanodavira kuti mimwe mishonga kana kuti magasi atakasiirwa muguva navaprista vekare veEgipita akanga akarongedzerwa bedzi kuparadza makororo makuru."
  
  "Ndeipi nzira yakachengeteka?" Drake akabvunza.
  
  "Hatizive, asi kana tikamhanya, mumwe panguva, kana mumwe munhu akaburitsa hupfu kuseri kwavo, hunofanira kunge huri hushoma huchakurumidza kubuda. Musungo uri pano kunyanya kutadzisa chero munhu anokwira chivezwa & # 184; , usazvikanganwa."
  
  "Maererano neHawksworth," Karin akadaro achinyemwerera.
  
  Drake akaongorora mamiriro acho ezvinhu. Izvi zvaiita sechinhu chaichinja kwaari. Kana pakanga paine bharukoni rekutarisa kumusoro uko, saka vaifanira kunge vari pedyo nekumagumo. Akafungidzira kuti kubva ipapo kwaizova nenzira yakananga kukamuri rechitanhatu nerechinomwe, uye ipapo ku"pfuma" yengano.
  
  "Ndiko kwatiri kuenda neizvi," akadaro. "Zvese kana hapana. Kumusoro uko," akaninira nechibhakera chake nehasha kuna Kovalenko, "bofu richipfura nyika mabara. Uye, Ben, kune ruzivo rwako, iyi iDinoroc chaiyo. Asi ndiko kwatiri kuenda neizvi. Zvese kana hapana. Wagadzirira here izvi?"
  
  Akatambirwa nemhere yaisanzwa.
  
  Matt Drake akaenderera mberi achimhanya, achitungamirira varume vake kumatunhu akaderera eGehena muchikamu chekupedzisira chekutsvaga kwake kutsiva mukadzi waaida uye kubvisa nyika yemurume akaipa zvikuru waakamboziva.
  
  Nguva yekusimuka.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nepfumbamwe
  
  
  Drake akasvetukira pachivezwa chihombe, achiedza kuramba akatsika netsoka dzake akabata chikafu chakavezwa kuti akwire kumusoro. Chivezwa ainzwa kutonhora, rough uye mutorwa pasi peminwe yake, sekubata mutorwa zai. Akatura mafemo apo aidhonza nesimba rake rose kuti arambe akadzikama, asi muchero, chingwa chakakanyiwa, uye nyama yenguruve yakabata.
  
  Pazasi pake nekurudyi pakanga pakarara chitunha chemurume akanga asina rombo rakanaka.
  
  Mabara akaridza muridzo achimutenderedza. Komodo uye imwe nhengo yeDelta Team yakapa moto unovhara.
  
  Pasina kutambisa sekondi, Drake akasvetukira pamusoro pechikamu chikuru chechimiro chakaumbwa ndokudzika nerumwe rutivi. Tsoka dzake padzakatsika pauriri hwedombo, akatendeuka ndokupa munhu aitevera mumutsetse chigunwe chikuru.
  
  Ndokubva avhurawo pfuti achiuraya mumwe wevarume vaMambo Ropa nepfuti yekutanga. Murume uyu akaumburuka pamawere, achinomhara padivi pemutumbi wemumwe wake akanga afa neshungu dzinotyisa.
  
  Wechipiri mumutsara akazviita.
  
  Ben ndiye akazotevera.
  
  
  * * *
  
  
  Maminitsi mashanu gare gare, boka rose rakanga rakavigwa zvakakotsekana mumumvuri weGluttony. Chikafu chimwe chete chakapwanywa. Drake akatarisa gore rehupfu richikwira mudenga, richitenderera semutumbi wenyoka inouraya, yakaroyiwa, asi mushure memasekonzi mashoma yakapfachukira isina kana kubata bhutsu dzetsotsi raitiza.
  
  "Nhamo."
  
  Drake akanongedza kaviri nzira inoenda kumateru mapfupi ayo akaumba mavambo echikomo. Vari panzvimbo iyi vakaiona yakakombamira zvakanaka kukwidza madziro isati yabuda pabani rine matombo.
  
  Varume vaMambo Ropa vakadududza. Yakanga iri nhangemutange nenguva.
  
  Vakaputika vachikwira, faira rimwe chete. Rudzi rwacho rwakanga rwakafara zvokukwanisa kukanganwira zvikanganiso zvishomanana. Drake akaridza pfuti achimhanya, achiuraya mumwe wevarume vaKovalenko pavakanyangarika pasi penzira yekubuda nayo. Pavakasvika pamusoro pechikomo uye vakaona nzvimbo yakakura yematombo, Drake akaona chimwe chinhu chakavandira.
  
  "Grenadhi!"
  
  Nechimbi chimbi akabva angozviwisira pasi negotsi, achiita zvekumonyorora muviri wake uchitsvedzerera padombo rakatsetseka, ndokukandira girinedhi parutivi.
  
  Yakadonha kubva mubani, ikaputika masekonzi mashoma gare gare. Kuputika kwakazunungusa kamuri.
  
  Komodo akamubatsira kusimuka. "Tinogona kukushandisa pachikwata chedu chenhabvu, murume."
  
  "MaYankees haazive kutamba nhabvu." Drake akamhanyira pavharanda achida kuona zvaive mberi kwaro uye kuti abate Kovalenko. "Hapana mhosva".
  
  "Hm. Handioni chikwata cheChirungu chichiunza mikombe yakawanda kumba."
  
  "Tichaunza goridhe kumba." Drake akaunza America muhurongwa. "PaMitambo yeOlympic. Beckham achachinja mamiriro ezvinhu. "
  
  Ben akavabata. "Ari right. Chikwata chichamutambira. Chaunga chichamumukira.
  
  Karin akaridza tsamwa nechekumashure kwake. "Pane nzvimbo iyo murume asingataure nezve nhabvu yakaipa!"
  
  Drake akasvika pavharanda achibva aisa ruoko rwake pamadziro ematombo aiva akaderera, akanga aparara. Chiratidzo chaive pamberi pake chakaita kuti makumbo ake aregereke, akadzedzereka, akakanganwa nhamo dzake dzose ndokufungazve kuti chisikwa rudzii chakanga chavaka nzvimbo inotyisa iyi.
  
  Zvavakaona zvakazadza mwoyo yavo kutya uye kutya.
  
  Balcony raive rinenge quarter yenzira yekukwira mubako hombe zvechokwadi. Pasina kupokana chikurusa chipi nechipi chavakanga vamboona. Chiedza chakabva mukupenya kusingaverengeki kwakasviba kweamber kwakaburitswa nevarume vaMambo Ropa vasati vapinda nhanho yechitanhatu. Kunyange zvakadaro, zvakawanda zvebako nengozi dzaro zvichiri zvakavanzwa murima nemumvuri.
  
  Kuruboshwe kwavo uye kutungamirira kubva paarch yekubuda, masitepisi akafukidzwa ezvigzag aidzika mafiti angangoita zana. Kubva pakadzika pemasitepisi aya, Drake nechikwata chake vakanzwa ruzha rwairema, rwaiteverwa nemhere yakaita kuti moyo wavo ubatwe nezvibhakera zvekutya.
  
  Ben akatura befu. "Mukomana, handidi inzwi rakadaro."
  
  "Ehe. Inoita senge intro yeimwe yenziyo dzako." Drake akaedza kuti midzimu isadonhe zvakanyanya, asi zvakanga zvichiri kunetsa kusimudza shaya pasi.
  
  Masitepisi acho aigumira pane imwe nhete. Kupfuura mutsetse uyu bako rakavhurika muhukuru. Aiona nzira nhete, inomonereka yakabatirira kumadziro ekurudyi, nzira yokudimbudzira yaipinda mubako pamusoro pemvura yakadzika isina magumo, uye yakafanana neyakazopfuurira kuruboshwe, asi pakanga pasina zambuko kana imwe nzira yokuzvibatanidza nayo mhiri kwakadzika dzika. mukaha mukuru.
  
  Nechekumucheto kwebako pakamira zidombo zihombe, dema, rine mawere. Drake zvaakatswinya, akafunga kuti angakwanisa kugadzira chimiro chaive pakati pedombo, chimwe chinhu chikuru, asi chinhambwe nerima zvakamudzivisa.
  
  For now.
  
  "Kusundidzira kwokupedzisira," akadaro, achitarisira kuti chaiva chokwadi. "Nditevere".
  
  Kamwe musoja anoramba ari musoja. Akadaro Alison. Asati amusiya. Iye asati...
  
  Akasundira ndangariro kure. Akanga asisakwanise kurwa navo zvino. Asi akanga akarurama. Zvinotyisa chokwadi. Kudai akanga ari mupenyu, chinhu chiri chose chingadai chakasiana, asi zvino ropa romurwi, murwi, rakanga richiyerera maari; chimiro chake chechokwadi hachina kumusiya.
  
  Vakapinda munzira yakamanikana: vanhu vaviri, mauto matanhatu eDelta naMat Drake. Pakutanga mugero wacho waitaridzika zvakasiyana neaya ekare, asi zvino, muchiedza chekupenya kweamber vakaramba vachipfura pamberi, Drake akaona nzira yacho yakaerekana yatsemuka nekufara kusvika pahupamhi hwemota mbiri, ndokuona kuti chiteshi chaive chavepo. akarovera pauriri hwematombo.
  
  Gwaro rekutungamira?
  
  "Chenjera kune avo vanotyora makumbo." Drake akacherekedza gomba diki raityisa kumberi, raive chaipo paigona kuisirwa tsoka nemunhu. "Haifanire kunge yakanyanya kuoma kutiza nekumhanya uku."
  
  "Aihwa!" - Ben akadanidzira pasina kana kuseka. "Uri murwi mukuru. Waifanira kunge wakaziva zviri nani pane kutaura zvinhu zvakadaro. "
  
  Sokunge kuti ndisimbise, pakava nemheremhere ine simba uye pasi pawo pakazununguka. Pakaita sechinhu chihombe uye chinorema chadonhera mupassage yaiparadzanisa yavaifamba nayo. Vanogona kutendeuka vovharirwa kana-
  
  "Mhanyai!" - Drake akadanidzira. "Kumhanya mhanya!"
  
  Mabhanan'ana akadzika akatanga kuzara mupassage, kunge pane chinhu chairema chakananga kwavari. Vakatiza, Drake achipfura pfuti paaimhanya achitarisira kuti hapana Ben kana Karin akange apinda mune chero ipi zvayo misungo yakaipa.
  
  Nekumhanya uku...
  
  Kudzvova kwakabva kwawedzera.
  
  Vakaramba vachimhanya, vasingatye kucheuka, vachiramba vari kurudyi kwegedhi rakakura uye vachitarisira kuti Drake akange asina kupera moto. Kwapera miniti vakanzwa kugunun'una kwechipiri kunotyisa kubva kune imwe nzvimbo mberi.
  
  "Jesu!"
  
  Drake haana kunonoka. Kana akadaro, vangadai vakafa. Akamhanya nepaburi remadziro raiva kurudyi rwavo. Ruzha rwakabva kumusoro. Akaisa pangozi kutarira nokukurumidza.
  
  AIHWA!
  
  Blakey aitaura chokwadi, kakomana kanopenga. Iwo Rolling Stones aitinhira akananga kwavari, uye kwete muDinoroc maitiro. Aya aive mabhora makuru ematombo edenderedzwa, akaburitswa nemaitiro ekare uye achidzorwa nematanho akajeka uye akavanzika. Uyo wekurudyi kwavo akadhumira Drake.
  
  Akasimudza spidhi huru. "Mhanya!" Akacheuka achishevedzera. "Oh mwari wangu".
  
  Ben akabatana naye. Masoja maviri eDelta, Karin naKomodo, vakamhanya nepagomba vaine inch yekusara. Mamwe varwi vaviri vakasundidzira mberi, vachigumburwa netsoka dzavo uye vachirovera muKomodo naKarin, vachipedzisira vaita kugomera.
  
  Asi murume wekupedzisira kubva kuDelta akange asina rombo rakanaka. Akabva angonyangarika pasina ruzha sezvo bhora guru rakabhururuka richibuda mucross passage ndokunorovera paari nesimba remota yeMack ndokunorovera pamadziro. Pakaita imwe kubonderana apo bhora rakanga ravadzingirira richinorovera kune rakanga ravavharira nzira yekutiza.
  
  Chiso chaKomodo chakataura zvese. "Kana tikakurumidza," akapopota, "tinogona kupfuura mimwe misungo isati yaenda."
  
  Vakasimuka zvakare. Vakapfuura dzimwe mharadzano nhatu, apo michina yemuchina muhombe yairira, kuputika nokuita ruzha. Mutungamiriri weDelta aive chokwadi. Drake akanyatsoteerera, asi haana kunzwa inzwi kubva kuna Kovalenko kana varume vake mberi.
  
  Vakabva vasangana nemhinganidzo yaaitya zvikuru. Rimwe rematombo makuru rakanga rakashongedzwa mberi, richivhara nzira inoenda mberi. Vakambundikirana vachifunga kuti zvaiita here kuti chinhu ichi chainge chave kuda kutangazve.
  
  "Pamwe yatyoka," Ben akadaro. "Ndiri kureva trap."
  
  "Kana kuti zvimwe..." Karin akawira pasi nemabvi ake ndokukambaira achienda mberi nemafiti mashoma. "Pamwe panofanira kunge iri pano."
  
  Drake akawira pedyo naye. Ikoko, pasi pedombo guru, pakanga pane nzvimbo duku yokukwira. Paiva nenzvimbo yaikwana kuti munhu asvine pasi payo.
  
  "Hazvina kunaka". Komodo akatsikitsirawo pasi. "Ndakatorasikirwa nemunhu mumwe chete pamusungo uyu. Tsvaga imwe nzira, Drake. "
  
  "Kana ndataura chokwadi," Drake akadaro, akatarisa pabendekete rake, "kana misungo iyi yangogadziriswa, inoenda zvakare. Vanofanira kunge vachimhanya pane imwechete yekumanikidza pad system sevamwe. Tichavharirwa pano." Akasanganidzana maziso naKomodo akanyatsotarisa. "Hatina sarudzo."
  
  Asina kumirira mhinduro, akatsvedza pasi pebhora. Chikwata chakasara chakazara mumashure chaimo chisisade kuzoita wekupedzisira muraini asi varume veDelta vakazvibata vakazvigadzika painge parehwa nemukuru wavo. Drake akanzwa chido chaanoziva chichisimuka muchipfuva chake, chido chekuti: Usanetseka, vimba neni. Ndichakufambisa mazviri, asi aiziva kuti aisazozvitaura zvakare.
  
  Kwete mushure mekufa kwaKennedy kusina musoro.
  
  Pakamboita kanguva kadiki diki, akazoona ave kutsvedza negotsi pamateru, akabva angonzwa vamwe vachimutevera. Pazasi pakanga pasiri kure, asi yakasiya nzvimbo yakakwana yekuti amire akananga pasi pebhora guru redombo. Vamwe vese vakaungana kumashure kwake. Achifunga zvakanyanya, haana kana kumbozvishingisa. Kana chinhu ichi chikadonha, aida kuti munhu wese ave padanho rakaenzana.
  
  Asi ipapo ruzha rwekugomera rwaizivikanwa rwemichina yekukuya yakazunguza runyararo, uye bhora rakafamba. Drake akabva abuda mugehena sechiremwaremwa achishevedzera kuti munhu wese amutevere. Akanonoka uye akabatsira Ben kufamba, achiona kuti kunyange mudzidzi wechiduku akanga asina simba uye akanga asina simba somurwi. Aiziva kuti Komodo aizobatsira Karin, kunyange zvazvo akanga ari nyanzvi yekarati, kusimba kwake mumuviri kwaigona kuenzana nyore nyore nokwemurume.
  
  Seboka, vakamhanya vachidzika nemukoto wakavezwa pasi pebhora raikunguruka rinouraya, vachiedza kutora mukana wekutanga kwaro kunonokera nekuti vaigona kusangana nemateru kumberi kwaizovamanikidza kutarisana nayo zvakare.
  
  Drake akaona gumbo rakatyoka achibva adaidzira yambiro. Akasvetukira pagomba rakanga raiswa zvechidhiyabhorosi, achitoita zvekukweva Ben naye. Akabva arovera pamateru.
  
  Zvakanga zvakaoma. Akachera mukati, musoro pasi, tsoka dzichirova, ruoko rwake rworudyi rwakamonerera muchiuno chaBen, achisimuka nenhanho dzose. Akazorova bhora chinhambwe, asi aifanira kupa munhu wese kumashure kwake mukana.
  
  Haana kukanda mapfumo pasi, akabva angoenda kumberi kuti apewo vamwe nzvimbo achibva aridza pfuti kumberi.
  
  Vakarovera parusvingo rwakasimba rwematombo!
  
  Ibwe guru rakakungurukira kwavari nokutinhira. Chikwata chese chakabudirira, asi zvino vakazviwana vatofa. Chaizvoizvo.
  
  Maziso aDrake akaona kusviba kwakadzama pakati pekupenya kwakajeka kwe"Pane gomba. Gomba pasi."
  
  Nokukurumidza, makumbo avo akapikana uye tsinga dzavo dzapera nokupererwa, vakamhanyira kugomba. Kaive kadiki, kakafanana nemunhu, uye kaive dema mukati.
  
  "Kusvetuka kwekutenda," Karin akadaro. "Zvakafanana nokutenda muna Mwari."
  
  Kutinhira kukuru kwebhora redombo kwakawedzera. Yakanga isati yakwana miniti yavapwanya.
  
  "Chimuti chinopenya," Komodo akadaro neinzwi rine hasha.
  
  "Hapana nguva". Drake akatyora tsvimbo inopenya ndokusvetukira mugomba mukufamba kumwe kunomhanyisa. Kudonha kwacho kwaiita kunge kusingagumi. Hutema hwaipenya, huchiita seuchasvika nezvigunwe zvakagwinya. Pasina masekonzi akabva asvika pasi, akabvumira makumbo ake kuti aregedze ndokurovera musoro wake zvakasimba padombo rakaomarara. Nyeredzi dzakashambira pamberi pameso ake. Ropa rakayerera pahuma. Akafunga nezvevaizomutevera, akasiya kamuti kaye kakapenya kachibva kanokambaira.
  
  Mumwe munhu akadzika nekubondera. Ipapo Ben aive pedyo naye. "Mat. Matt! Uri kunzwa mushe here?"
  
  "Ehe, ndiri bhoo." Akagara pasi akabata temberi dzake. "Une aspirin here?"
  
  "Vachaora moyo wako."
  
  "Polynesian Mai Tai? Hawaiian lava inoyerera?"
  
  "Mwari, musataure L-izwi pano, shamwari."
  
  "Ko rimwe joke rakapusa?"
  
  "Usambovashaya. Dzikama."
  
  Ben akatarisa ronda rake. Panguva iyi, vamwe vose veboka racho vakanga vaburuka zvakanaka uye vakanga vachitutirana. Drake akasimudzira mujaya uya parutivi ndokusimuka achisimuka. Zvinhu zvose zvaiita sezviri kushanda. Komodo akapisa moto wakarova denga ndokuwira pasi pamateru.
  
  Uye vakadonha zvakare uyezve kusvikira vabuda nepaburi rezasi.
  
  "Ndizvo," akadaro Drake. "Ndinofunga iyi ndiyo nhanho yekupedzisira."
  
  
  CHITSAUKO MAKUNA
  
  
  Drake neDelta Team vakabuda mumugero, vachipfura zvakanyanya. Pakanga pasina sarudzo. Kana vaizomisa Kovalenko, kumhanya kwaikosha. Drake akabva angotarisa kurudyi, achirangarira marongerwo ebako, ndokuona kuti varume vaMambo Ropa vakanga vasvetukira kune yekutanga yakaita S-yakaita seredhi uye vachiungana nechekure kwaro. Kutanga kwechipiri chakaita S-yakaita nhanho pamberi pavo, asi kune rumwe rutivi rwebako hofori, mukaha wakajeka weudzame husingazivikanwi hwakavaparadzanisa. Zvino zvaakanga ave pedyo, uye sezvo varume vaMambo weRopa vakaita sevanoburitsa mamwe maamber anoverengeka, akazokwanisa kunyatsoona kumucheto kwebako.
  
  Bani guru redombo rakabudikira kubva kumadziro ekumashure pamwero wakafanana neese ari maviri mareji akaita S. Mudhuri wekuseri chaimo makanga makatemerwa masitepisi aiita seari pedyo nekudzika zvekuti kana shamhu yaitoita dzungu.
  
  Chimiro chitema chihombe chakazembera pamusoro pemasitepisi. Drake aingova neyechipiri, kuona zvishoma, asi... Zvichida chigaro chisingadikanwi, chisina kujairika?
  
  Mhepo yakanga yakazara mabara. Drake akawira pasi nebvi rimwe, achikanda murume uyu padivi ndokunzwa mhere yake yaityisa achiwira mugomba. Vakamhanya vakananga kwavaingoona, paive pakatsemuka matombo ematombo zvimwe akanga adonha kubva pavharanda raiva pamusoro. Pavakaona, mumwe wevarume vaKovalenko akaridza chombo chaitaura zvine ruzha, icho chakaburitsa chaiita kunge dara resimbi nepakaputika. Akanorovera kumadziro kwaiva kure nechamupupuri ndokunamira padombo.
  
  Museve pawaibhururuka, tambo hobvu yakadamburwa kumashure kwayo.
  
  Ipapo mumwe mugumo wemutsara wakapinzwa muchombo chimwe chete ndokupinzwa mumadziro aiva pedyo, uchinamira tsoka dzinoverengeka pamusoro peyokutanga. Tambo yakakurumidza kudhonzwa.
  
  Vakagadzira mutsara wepositi.
  
  Drake akafunga nekukurumidza. "Kana tichizomumisa, tinoda chiratidzo ichocho," akadaro. "Zvinotora nguva yakareba kuti tigadzire zvedu. Saka usapfure. Asi tinofanirawo kuvamisa kana vayambuka bhodha.
  
  "Funga zvakanyanya saMambo Weropa," Karin akadaro nekusema. "Funga nezvake achicheka mutsara nevashoma vevarume vake vachiri pairi."
  
  "Hatisi kumira," akadaro Drake. "Never".
  
  Akasvetuka kubva kuseri kwechivharo achibva avhura pfuti. Mauto eDelta Force aimhanyira kuruboshwe rwake nekurudyi, achipfura nemazvo asi nemazvo.
  
  Vekutanga vevarume vaKovalenko vakamhanya vachiyambuka gomba rakadzika-dzika, vachisimudza sipidhi sezvaaienda, ndokumhara zvine hungwaru kune rumwe rutivi. Akakurumidza kutendeuka ndokutanga kuseta madziro ekuvhara moto pafull automatic.
  
  Musoja weDelta akakandwa padivi, akabvaruka kuita zvidimbu zvidimbu. Muviri wake wakadonha pamberi paDrake, asi Chirungu chakasvetuka pasina kutsika. Sezvaakasvika paruzhowa rwekutanga rwakaita seS, mukaha mukuru wekusava nechinhu wakazaruka pamberi pake. Vaizofanira kusvetukira paari!
  
  Achienderera mberi nekupfura, akasvetuka nepaburi. Wechipiri wevarume vaKovalenko akabhururuka achitevedza mutsara. Matombo akakandwa pamadziro ebako raiva pedyo sezvo mabara airova nesimba rinoparadza.
  
  Chikwata chaDrake chakamhanya ndokusvetuka chichimutevera.
  
  Chimiro chechitatu chakasvetukira pamutsetse wakatambanudzwa zvakasimba. Kovalenko. Drake brain dzaidaidzira kuti atore pfuti. Tora mukana! Bvisa mupfanha uyu izvozvi.
  
  Asi zvakawandisa zvinogona kukanganisa. Anogona kutyora mutsetse uye Kovalenko angave achiri akachengeteka. Anogona kungokuvadza mwana wemudhara. Uye - zvinonyanya kukosha - ivo vaida mbongoro yeRussia iri mhenyu kuti imise vendetta ine ropa.
  
  Kovalenko akamhara zvakanaka. Vamwe vatatu vevarume vake vakakwanisa kuyambuka. Drake akadonhedza mamwe matatu apo mauto maviri akaungana. Mapfuti matatu ari pedyo. Mhondi nhatu.
  
  Ipapo pfuti yakabhururuka kumusoro kwake. Akakotama, akakanda murwi wake pabendekete ndokumusundidzira kubva mujinga merima. Akatendeuka ndokuridza pfuti kubva muhudyu. Mumwe murume akadonha. Komodo aive parutivi rwake. Banga rakavhomorwa. Ropa rakapfachukira pamadziro ebako. Varume vaKovalenko vakadzokera kumashure zvishoma nezvishoma, vachityairwa kumawere kuseri kwavo.
  
  Masoja mana eDelta akasara akapfugama kumucheto kwemawere, achinyatsopfura chero varume vaKovalenko vakambomira pedyo nemutsetse. Zvakadaro, kwakangosara nguva kuti mumwe wavo afunge kudududza ndokutanga kutora mapoto.
  
  Speed ndiyo chete yavaive nayo.
  
  Vamwe varume vaviri vaMambo Ropa vakanga vakwira pazipline uye vakanga zvino vosunda. Drake akaona mumwe otanga kukwira mabeatment achibva aridza pfuti achimupushira kure senhunzi. Murume wacho akamhanyira kwaari, akatsikitsira pasi, achiridza mhere, pasina panikiro achiona kuti akanga agurwa. Drake akadzokera kumadziro. Komodo akakweva murume uya kubva pamupendero.
  
  "Kumusoro!"
  
  Drake akapedza masekondi akakosha achitarisa tarisa. Ko chii chavakashandisa kubata dambarefu iroro?Akabva aona. Murume wega wega anofanira kunge akapihwa kabhuroko kadiki kadiki, senge kanoshandiswa nenyanzvi. Paive nevanhu vakati wandei vaive vakarara. Mambo weRopa akauya akagadzirira zvese zvaizoitika.
  
  Ndizvo zvinoitawo Drake. Vakatakura michina yehunyanzvi yespeleological mumabhegi avo. Drake akabva aburitsa block ndokuisa seat belt kumusana.
  
  "Ben!"
  
  Sezvo jaya racho raiswedera pedyo nechisimba, Drake akatendeukira kuKomodo. "Uchaunza Karin here?"
  
  "Zvirokwazvo". Husha, huso hwakaoma uye mavanga ehondo, murume mukuru haana kukwanisa kuvanza kuti akanga atorohwa.
  
  Kunzvimbo dzese...
  
  Achivimba nevarume veDelta kuti vachengete magoons aKovalenko kure, Drake akawedzera kumanikidza nekukurumidza kubatanidza pulley yake kune tambo yakatambanudzwa zvakasimba. Ben akasunga bhande rake rechigaro Drake ndokumutambidza pfuti.
  
  "Pfura senge hupenyu hwedu hunotsamira pazviri, Blakey!"
  
  Vachiridza mhere, vakasuduruka ndokumhanya vachitevedza zipline. Kubva paurefu uhwu uye nekumhanya uku chinhambwe chaiita sechikuru, uye nhanho yekure yaiita kunge yadzikira. Ben akavhura pfuti, pfuti yake ichibhururuka mudenga, zvimedu zvematombo zvakanaya pavarume vaMambo Ropa pasi.
  
  Asi zvakanga zvisina basa. Yaiva ruzha, kumanikidzwa uye kutyisidzira kwaidiwa. Achisimudza kukurumidza, Drake akasimudza makumbo ake sezvo mhepo yakamhanya yapfuura, ichizarura gomba guru risina chigadziko pasi. Kutya nekufara kwakaita kuti moyo wake umhanye. Mutsindo wesimbi yaidhonzwa pamusoro pewaya yakaridza mhere munzeve dzake.
  
  Mabara akati wandei akaridza muridzo achipfuura nemumhepo yakatenderedza vaviri ava vaimhanya. Drake akanzwa kudzoka moto kubva kuDelta Team. Mumwe wevarume vaKovalenko akadonha neruzha. Ben akadzvova ndokuramba akabata chigunwe.
  
  Pavaiswedera pedyo, ndipo paiwedzera kuva nengozi. Chakanga chiri chikomborero chakabva kuna Mwari kuti varume vaKovalenko vakanga vasina chifukidziro, uye kurwiswa kwepfuti nguva dzose kwaibva kuDelta Team kwakanga kwakanyanyisa kutakura. Kana nespeed iyoyo Drake ainzwa kachando kachimhanya mutsoka dzake. Mazana emakore erima akamutswa pasi pake, achipisa, achigwinha-gwinha, uye zvichida achitambanudza zvigunwe zvinooneka kuedza kumumbundikira kusingaperi.
  
  Rudzi rwakamhanyira kwaari. Paminiti yekupedzisira, Mambo weRopa akaraira varume vake kuti vadzokere, uye Drake akaburitsa block. Akamhara netsoka dzake, asi simba rake rakanga risina kukwana kuti arambe akadzikama pakati pekusundira mberi uye uremu hwakananga kumashure.
  
  Nemamwe mashoko, kurema kwaBlakey kwakavadzosera kumashure. Kugomba rakadzika-dzika.
  
  Drake akawira padivi nemaune, achiisa muviri wake wese mumanouver. Ben akapererwa akabata padombo rakasindimara, asi akashinga akabata pfuti yake. Drake akanzwa kamwe kamwe kurira kwezipline kusimba achibva aziva kuti Komodo naKarin vakanga vatova pairi, vachiswedera pedyo naye nepamusoro-soro.
  
  Varume vaMambo Ropa vakafamba vachitevedza ruzhowa rwaienda kuseri kwehoro, vakapotsa vakwanisa kusvetukira mubani redombo guru pakatanga masitepisi asinganzwisisike. Chakafadza ndechekuti pakanga pasara vanhu vangangosvika gumi nevaviri.
  
  Drake akakambaira pamusoro pemuchinjiko asati asunungura Ben, ndokuzobvumira kufema kwemasekonzi mashoma asati agara pasi. Mukubwaira kweziso, Komodo naKarin vakabhururuka pamberi pemaziso ake, vaviri vacho vachimhara zvakanaka uye vasina kunyemwerera zvishoma.
  
  "Murume wacho awedzera kurema zvishoma." Drake akanongedzera Ben. "Kudya kwemangwanani kwakawanda. Hapana kutamba kwakakwana."
  
  "Bandi racho haritambi." Ben akabva angopindura Drake paaiongorora mafambiro avo aitevera. Ndomirira timu yese here kana kuti ndodzingirira?
  
  "Hayden anoti paunotamba unoita saPixie Lott."
  
  "Bullshit".
  
  Komodo akatarisirawo vanhu vaKovalenko. Tambo yakasunga zvekare vese ndokuzvitsimbirira kumadziro. Mamwe mauto maviri eDelta akasvika akatevedzana, bhutsu dzavo dzichikwesha zvine ruzha pajecha apo dzakanga dzava kunonoka kumira.
  
  "Ramba Uchifamba." Drake akaita sarudzo yake. "Zvirinani kusavapa nguva yekufunga."
  
  Vakamhanya vachitevedza ruzhowa vakabata zvombo zvavo. Kufambira mberi kwaMambo weRopa kwakavharwa kwechinguvana kubva pakona pamadziro ane matombo, asi Drake nevashandi vake pavakabvisa curve, vakaona Kovalenko nevamwe vese vevarume vake vatove pabani rematombo.
  
  Akarasikirwa nevamwe vanhu vaviri pane imwe nzvimbo.
  
  Uye zvino, zvakaratidzika, vakarairwa kutora matanho akanyanyisa. Vanhu vakati wandei vakaburitsa inotakurika RPG grenade launchers.
  
  "Zvakaoma, vakazadzwa muromo!" Drake akaridza mhere, ndokumira ndokucheuka, moyo wake wakaerekana wawira pasi. "Aiwa kwete-"
  
  Mhepo yekutanga nemuridzo yegirinedhi yakasimudzwa kubva pamuromo yakanzwika. Mauto maviri ekupedzisira eDelta aimhanya achitevedza zipline, akananga kumucheto pakarohwa chombo. Yakarovera mumadziro pamusoro pezip-line anchors ndokuaparadza mukuputika kwedombo, huruva uye shale.
  
  Mutsara wakadzikira. Mauto akabhururuka achipinda murima asina kana ruzha. Chero nzira, izvi zvakatonyanya kuipa.
  
  Komodo akatuka, hasha dzichipesanisa maitiro ake. Ava vaiva vanhu vakanaka vaakanga adzidzira uye achirwa navo kwemakore. Zvino kwaingova nevatatu vakasimba pachikwata cheDelta, pamwe chete naDrake, Ben naKarin.
  
  Drake akaridza mhere uye akadzingirira pasi pasi, achipengeswa nekuziva kuti maRPG matsva achakurumidza kutangwa. Vakapukunyuka vakamhanya vachitevedza ruzhowa, vachitungamirirwa nezvimiti zvinopenya uye kupenya kwakawanda kweamber. Nhanho imwe neimwe yakavaswededza pedyo nebani rine matombo, masitepisi asinganzwisisike uye zvisinganzwisisike asi zvinokatyamadza kuona kwechigaro chihombe chaibuda pamadziro edombo.
  
  Yechipiri RPG pfuti yakadzingwa. Iyi yakaputika paruzhowa kuseri kwevamhanyi, ichikuvadza asi isingaparadzi nzira. Kunyangwe paaimhanya, achisundidzira mhasuru dzake dzaive dzanyanya kushanda kusvika kumagumo, Drake ainzwa Kovalenko achipopotera varume vake kuti vangwarire - nhanho ingangove nzira yavo yekubuda ipapo.
  
  Drake zvino akabva asvika kutsoka kweruzhowa achibva aona mukaha wekuti akasvetuke kuti asvike paive nedombo ndokunotarisana nevarume vaMambo Ropa.
  
  Yakanga yakakura.
  
  Yakakura zvekuti akapotsa adzedzereka. Kuda kumira. Kwete zvangu, asi Ben naKarin. Pakutanga kuona, haana kumbofunga kuti vaizoita kusvetuka. Asi akazoomesa moyo wake. Vaifanira kudaro. Uye hapaigona kuve nekuderera, kana kutendeuka. Ndivo vega vanhu vaikwanisa kumisa Mambo weRopa uye kumisa hurongwa hwake hwekupenga. Vanhu chete vanokwanisa kuparadza mutungamiri wehugandanga hwepasi rose uye kuve nechokwadi kuti haambove nemukana wekukuvadza chero munhu zvakare.
  
  Asi achiri hafu akacheuka achimhanya. "Usamire," akadanidzira kuna Ben. "Tendai. Unogona kuzviita".
  
  Ben akagutsurira musoro, adrenaline achitora makumbo ake nemamhasuru uye achivazadza nesimba, ukuru uye simba. Drake akatanga arova gap, achisvetuka nemaoko ake akatambanudzwa uye makumbo achiri kupomba, achirovera pakakoromoka semutambi weOlympic.
  
  Ben akatevera, akatambanudza ruoko, musoro wakakanda mativi ese, tsinga dzichipfura nekunzwa kwake. Asi akamhara kune rumwe rutivi aine masendimita mashoma.
  
  "Ehe!" Akadeedzera Drake ndokumuyeva. "Jessica Ennis hapana chaanogona kuita pamusoro pako, shamwari yako."
  
  Komodo akabva amhara zvakanyanya, achipotsa apinza muviri wake mukati achibva angotendeuka ndokutarisa Karin. Kusvetuka kwake kwaive kwakanaka. Makumbo akasimudzwa kumusoro, kumashure arched, mass forward movement.
  
  Uye kumhara kwakakwana. Vamwe vese veDelta Team vakatevera.
  
  Drake akacheuka kuti aone chiono chaityisa chaakamboona.
  
  Mambo weRopa nevarume vake, vachiridza mhere nekuchema, vakazara ropa uye maronda akatsemuka, vese vakamhanya vakananga kwavari ndokuburitsa zvombo zvavo semadhimoni kubva kugehena.
  
  Yasvika nguva yehondo yekupedzisira.
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi mana NEMWE
  
  
  Matt Drake akapona uye akauya akatarisana naMambo Weropa.
  
  Varume vake vakabva vatanga kusvika, mhere mhere yakarira pfuti dzichirira mapanga achirova penya semapakatwa achitaridza mwenje weamber ndokukanda mwoto wadzo munzira dzakawanda. Mapfuti akati wandei akapfurwa, asi pachinhambwe ichi uye mune iyi maelstrom ye testosterone uye kutya, hapana yaive yakanangana nemazvo. Uye zvakadaro kwakava nemhere mhere kubva kuseri kwaDrake, mumwe musoja weDelta akanga afa.
  
  Drake nyama dzake dzakarwadza kunge arikurwa negorilla rairema makirogiramu matatu. Ropa netsvina zvakafukidza chiso chake. Vanhu vapfumbamwe vakamurwisa, ivo, asi akavakunda vose, nokuti Mambo weRopa akamira shure kwavo, uye hapana chaizomudzivisa kuzivisa kutsiva kwake.
  
  Murwi mukuru akanga adzoka, chiso chemunhuwo zvake chakanga chaderera, uye akanga ari kumashure uko, ari munzvimbo dzepamusoro, aine varwi vakashata zvikuru vari vapenyu.
  
  Akapfura varume vatatu vasina chinhu, mumoyo chaimo. Akapinda muchina, akapetenura pfuti, achipwanya mhuno yemurume uyu zvachose uye uku achityora muzura. Masekonzi matatu akapfuura. Akanzwa vashandi veDelta vachidzokera kure naye vanenge vachitya, vachimupa nzvimbo yekushanda. Akavasiya kuti varwe nevarwi vatatu iye achienda kune murume mumwe naKovalenko pachake.
  
  Komodo akatema murume uyu musoro ndokubaya mumwe wacho ndokufa kamwe chete. Karin aive pedyo naye uye haana kudzokera kumashure. Kwete kwesekondi. Akashandisa chanza chechiso chake kusundidzira murume uya akabaiwa kumashure uye mubatanidzwa wezvibhakera ukatevera. Sezvo mercenary achigomera achiedza kuzvishingisa, akapindira ndokushandisa nzira yetaekwondo kumuwisira pafudzi rake.
  
  Kumucheto chaiko.
  
  Murume akatsvedza, achiridza mhere, akatakurwa negomba rakadzika-dzika. Karin akatarisa Komodo, pakarepo akaziva zvaakanga aita. Mutungamiriri weboka guru akafunga nokukurumidza ndokumupa chiratidzo chokuonga, pakarepo achionga zviito zvake nokuzvipa ukoshi.
  
  Karin akatura befu.
  
  Drake akatarisana naMambo weRopa.
  
  Pakupedzisira.
  
  Murume wekupedzisira akanga apona mukurwisana kwenguva pfupi uye zvino akanga akarara achimonya patsoka dzake nechubhu yake yokufema yakapwanyika uye maoko ose ari maviri akatyoka. Kovalenko akapa murume uyu chimiro chekuzvidza.
  
  "Benzi. Uye kupera simba. "
  
  "Vanhu vese vasina simba vanovanza kuseri kwehupfumi hwavo uye chimiro chesimba chinovaunza."
  
  "Kufanana?" Kovalenko akaburitsa pfuti ndokupfura murume uya aikwinya kumeso. "Harisi simba here iri? Waifunga kuti zvakafanana here? Ndinouraya murume zuva nezuva nokuti ndinogona.
  
  "Nenzira imwechete yawakaraira kuti Kennedy Moore aurawe? Ko mhuri dzeshamwari dzangu? Rumwe rutivi rwenyika rungava rwakakubereka, Kovalenko, asi rwakanga rwusiri rutivi rwakanga rwuri mufungo."
  
  Vakafamba nekukurumidza uye panguva imwe chete. Zvombo zviviri, pfuti nepfuti, tinya panguva imwe chete.
  
  Zvose hazvina chinhu. Tinya kaviri.
  
  "Kwete!" Kudanidzira kwaKovalenko kwaive kuzere nehasha dzemwana. Akarambwa.
  
  Drake akabaya nebanga rake. Mambo weRopa airatidza hungwaru hwake hwemumugwagwa nekunzvenga padivi. Drake akamukandira pfuti. Kovalenko akatora kurova pahuma pasina kuzununguka, uye panguva imwe cheteyo akavhomora banga.
  
  "Kana ndichifanira kukuuraya iwe pachangu, Drake ..."
  
  "Ehe, uchadaro," akadaro muRungu. "Handichaoni munhu ari pedyo. Hauna kana shilling imwe chete yauinayo, shamwari."
  
  Kovalenko akasvetuka. Drake akazviona zvichiitika ari slow motion. Kovalenko angangodaro akafunga kuti akakura zvakaoma, angave akafunga kuti akanga adzidzira zvakaoma, asi kudzidziswa kwake kwakanga kusina kana kuenzaniswa nezvinodiwa zvakaoma uye miedzo iyo British SAS yakaitwa.
  
  Drake akauya kubva kudivi nekurova kwebvi nekukurumidza izvo zvakaomesa Kovalenko kwechinguva uye akatyoka mbabvu dzakawanda. Kugomera kwakabuda mumuromo weRussian kwakabva kwadzipwa pakarepo. Akadududza.
  
  Drake akanyepedzera kurwisa nekukurumidza, akamirira kuita kwaMambo weRopa, uye ipapo akabata ruoko rwerudyi rwemurume nerwake. Kukurumidza kudzika uye ruoko rwaKovalenko rwakatyoka. Uye zvakare muRussia akangoridza muridzo.
  
  Vakanga vakatariswa naKomodo, Karin, Ben uye musoja weDelta akasara.
  
  Mambo Ropa akavatarisa. "Haungandiuraye. Imi mose. Haukwanise kundiuraya. Ndini Mwari!"
  
  Komodo akaridza tsamwa. "Hatikwanise kukuuraya iwe benzi. Unotofanira kuzhambatata zvakanyanya. Asi ndine chokwadi chekuti ndiri kutarisira kukubatsira kuti usarudze kuti gehena ripi rauchapedza hupenyu hwako hwese."
  
  "Jeri." Mambo weropa akapfira mate. "Hapana jeri rinogona kundisunga. Ndichava nayo kwevhiki."
  
  Muromo waKomodo wakabva watanga kunyemwerera. "Majeri akawanda," akadaro chinyararire. "Ivo havapo."
  
  Kovalenko akataridzika kushamisika kwechinguva, asi ipapo kuzvikudza kwakafukidza chiso chake zvakare uye akadzokera kuna Drake. "Uye newe?" - akabvunza. "Unogona kunge wakafa dai ndisina kukudzingirira pakati penyika."
  
  "Vakafa?" - Drake akadaro. "Kune marudzi akasiyana evakafa. Unofanira kuziva izvi."
  
  Drake akamutsika mumoyo wake waitonhora, wakafa. Kovalenko akadzedzereka. Ropa rakanga richibuda mumuromo make. Nekuchema kunonzwisa tsitsi, akapfugama. Mugumo unonyadzisa waMambo Weropa.
  
  Drake akamuseka. "Apedza. Musungei maoko ake tiende."
  
  Ben akataura. "Ndakarekodha maitiro ake ekutaura." Akadaro chinyararire achikata foni yake. "Tinogona kushandisa software yakakosha kuburitsa izwi rake. Matt, hatimudi ari mupenyu."
  
  Nguva yacho yaive yakaoma sesekondi yekupedzisira kuputika kusati kwaitika. Matauriro aDrake akachinja kubva pakusiya basa kuenda kune ruvengo chairwo. Komodo akanga achizengurira kupindira, kwete nokuda kwokutya, asi nokuda kworuremekedzo rwakawanwa zvakaoma-kuremekedzwa bedzi uko musoja aizoziva. Maziso aKarin akawedzera kutya.
  
  Drake akasimudza pfuti yake ndokurovera simbi yakaoma pahuma yaKovalenko.
  
  "Une chokwadi here?"
  
  "Zvakanaka. Ndakaona achifa. Ndaivepo. Akarayira kuti magandanga arwise Hawaii.Ben akatarisa-tarisa mumba. "Kunyange Gehena richamupfira kunze."
  
  "Apa ndipo pauri." Kunyemwerera kwaDrake kwaitonhora uye kwakasviba, semweya waMambo weRopa. "Kunze kwamasuwo egehena. Pano ndipo paunofanira kugara, uye pano ndipo paunofanira kufira.
  
  Rushaya rwaKovalenko rwakabata zvakasimba; kuseri kweizvi kwaive kwakagara makore makumi mana erufu, kushayiwa uye kuderera kweropa. "Hauzombondityityidzira."
  
  Drake akadzidza murume akadonha. Aitaura chokwadi. Rufu rwaisazomukuvadza. Panyika hapana chaigona kuvhundutsa murume uyu.
  
  Asi pane chinhu chimwe chete chaizomutyora.
  
  "Saka tinokusungirira pano." Akadzikisa pfuti yake, zvakafadza Komodo. "Uye tinoramba tichitora pfuma. Kwaive kutsvaga hupenyu hwako uye hauzomboziva kuti chaive chii. Asi maka mazwi angu, Kovalenko, ndichazviita. "
  
  "Aihwa!" Kuchema kweRussia kwakaitika pakarepo. "Zvichemo zvenyu ndezvipi? Aihwa! Never. Ndeyangu. Izvi zvagara zviri zvangu."
  
  Nekudzvova kweshungu, Mambo weRopa akaita kusunda kwekupedzisira. Chiso chake chaimonyaniswa nekurwadziwa. Ropa raiyerera kubva kumeso kwake nemumaoko. Akasimuka akaisa chidimbu chese chekuda uye hupenyu huzere neruvengo nehumhondi mukusvetuka kwake.
  
  Maziso aDrake akapenya, chiso chake chakaoma kunge giraniti. Akabvumira Mambo weRopa kuti amurove, akamira akasimba sezvo muRussia anopenga akashandisa simba rega rega rekupedzisira mukurova gumi nemaviri, akasimba pakutanga asi achikurumidza kupera simba.
  
  Ipapo Drake akaseka, ruzha rwakapfuura kwerima, ruzha rusina rudo uye rwakarasika, rwakanamatira pakati pepurigatori negehena. Apo simba rekupedzisira raMambo Ropa rakashandiswa, Drake akamusundidzira nechanza chake ndokumira pachipfuva chake.
  
  "Zvese zvakange zvisina maturo, Kovalenko. Watadza".
  
  Komodo akamhanyira kuRussia ndokumusunga Drake asati achinja pfungwa dzake. Karin akabatsira kumuvhiringidza nekumuratidza masitepisi anenge akatwasuka uye kuona kunoshamisa kwechigaro chitema chichibuda. Zvakatonyanya kushamisa kubva apa. Chisikwa ichi chakanga chiri chihombe uye chakanyatsogadzirwa, chakarembera mamita zana pamusoro pemisoro yazvo.
  
  "Pashure pako".
  
  Drake akaongorora chipingamupinyi chinotevera. Masitepisi akasimuka pakona zvishoma kwemamita angangoita zana. Nechepasi pechigaro cheushe paive nerima rakadzika, zvisinei neruvara rweamber rwakanga rwakapararira kumativi acho.
  
  "Ndinofanira kutanga ndaenda," akadaro Komodo. "Ndine ruzivo rwekukwira. Tinofanira kukwira nhanho shoma panguva, tichiisa ma carabiner patinenge tichienda, tobva tawedzera mutsara wekuchengetedza kuchikwata chedu. "
  
  Drake ngaatungamirire. Hasha dzakanga dzichiri mundangariro dzake, dzainge dzamukurira. Chigunwe chake chakanga chichiri kunzwa zvakanaka pane trigger yeM16. Asi kuuraya Kovalenko zvino kwaizoreva kuisa chepfu kumweya wake nekusingaperi, kuisa rima risingazomboparari.
  
  Sekutaura kwaBen Blake, zvaizomushandura kudivi rerima.
  
  Akatanga kukwira kumadziro mushure meKomodo, achida kuvhiringidzwa sezvo kudiwa kusingagumi kwekutsiva kwakakura uye kuedza kumubata. Kusimuka kwakangoerekana kwanangisa pfungwa dzake. Kuchema nekugomera kwaMambo weRopa zvakapera sezvo chigaro chaiswedera pedyo uye masitepisi akawedzera kuoma.
  
  Vakakwira, Komodo vachitungamira nzira, vachinyatsochengetedza carabiner imwe neimwe vasati vatarisa uremu hwayo uye vozoisa tambo yekuchengetedza uye kuidonhedzera kuboka rake pasi. Kukwira kwavakaita kwaibva kwawedzera kusviba. Nhanho imwe neimwe yemasitepisi yakanga yakavezwa mudombo rinorarama. Drake akatanga kunzwa kutya achisimuka. Imwe pfuma inoshamisa yakavamirira; akainzwa muura.
  
  Asi chigaro?
  
  Achinzwa kusava nechinhu zvachose shure kwake, akamira, akaunganidza hushingi hwake ndokutarisa pasi. Ben akapishana nepfungwa, maziso ake azere nekutya. Drake akanzwa kuwedzera kwekunzwira tsitsi uye rudo kune shamwari yake yechidiki iyo yakanga isati yambonzwa kubva Kennedy akafa. Akaona musoja weDelta asara achiedza kubatsira Karin achibva anyemwerera paakamusimudza. Akatambanudza ruoko rwekubatsira kuna Ben.
  
  "Rega kuzviita wega, Blakey. Tisvikewo."
  
  Ben akamutarisa akaona kunge mafirework aenda munjere dzake. Chimwe chinhu chaiva mumaziso aDrake kana matauriro ezwi rake zvakamufadza, chiso chake chichibva chaona tariro.
  
  "Thank God wadzoka."
  
  Nerubatsiro rwaDrake, Ben akakwira nekukurumidza. Kusava nematuro kunouraya shure kwavo kwakakanganwika, uye nhanho imwe neimwe yakava nhanho yekuwana, kwete kune ngozi. Pasi pechigaro choumambo chakaramba chichiswedera pedyo uye chichiswedera pedyo.
  
  Komodo akanyatsofamba achidzika masitepisi ndokukwira pachigaro pachacho.
  
  Mushure meminiti, kutarisa kwavo kwakakwezvwa nekutaura kwake kunokweva kweAmerica. "Oh Mwari wangu, imi varume hamungatendi izvi."
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi mana nembiri
  
  
  Drake akasvetukira pamusoro pekamukana kadiki ndokunomhara padombo rakafara rakaita tsoka yechigaro chehumambo. Akamirira Ben, Karin, uye musoja weDelta wekupedzisira kuti asvike asati atarisa kuKomodo.
  
  "Unei ipapo?"
  
  Mutungamiriri weDelta Team akakwira pachigaro chechigaro. Zvino akafamba achienda kumucheto ndokuvatarisa pasi
  
  "Ani nani akavaka chigaro ichi choumambo akapa ndima isiri-yakavanzika. Pano, seri kwechigaro cheushe, kune gonhi rekuseri. Uye vakanga vakashama."
  
  "Usaswedere pedyo nayo," Drake akadaro nekuchimbidza, achifunga nezve marapirwo avakanga vapfuura. "Nezvese zvatinoziva, izvi zvinotenderedza switch inotumira chigaro ichi chakananga pasi."
  
  Komodo airatidza kuti ane mhosva. "Zvakanaka kufona. Dambudziko nderekuti ndatova nemumwe. The good news is..." Akanyemwerera. "Hapana marapirwo."
  
  Drake akatambanudza ruoko rwake. "Ndibatsireiwo."
  
  Mumwe nemumwe, vakakwira pachigaro chechigaro cheObsidian. Drake akatora chinguva akacheuka achiyeva maonero egomba.
  
  Pakatarisana nepagoronga guru, akaona vharanda rematombo ravakanga vambogara. Balcony pakabva Captain Cook. Balcony umo Mambo weRopa angangodaro akarasikirwa nemarara ekupedzisira aaive nawo. Zvaiita sekuti dzaingova chinhambwe chekukandwa, asi yaive kiromita inonyengera.
  
  Drake akaita grimace. "Chigaro ichi," akadaro chinyararire. "Izvi zvakagadzirirwa-"
  
  Mhere yaBen yakamuvhiringidza. "Mat! Bloody hero. Haungatendi izvi.
  
  Kwaisava kukatyamadzwa kweizwi reshamwari yake kwakatumira kutya kuburikidza netsinga dzaDrake, asi pfungwa yekufungidzira. Premonition.
  
  "Ichi chii?"
  
  Akacheuka. Akaona zvakaonekwa naBen.
  
  "Ndirisei."
  
  Karin akavasundira kunze. "Ichi chii?" Akabva azvionawo. "Never".
  
  Vakatarira shure kwechigaro choushe, nembiru yokuti munhu asendamire pairi, norutivi rwakaumba gonhi rokumashure.
  
  Yakanga yakafukidzwa mune yazvino-yakajairika swirls - zvinoshamisa zvekare zviratidzo zvaiita seimwe nzira yekunyora - uye zviratidzo zvakafanana izvo zvakanyorwa pamichina yekufamba nguva, pamwe nemugwagwa muhombe uri pasi peDaimondi. Musoro, uyo Cook anonzi Masuwo eGehena.
  
  Zviratidzo zvakafanana izvo Thorsten Dahl achangobva kuwana muguva revanamwari, kure kuIsland.
  
  Drake akavhara maziso. "Izvi zvingaitika sei? Kubva patakatanga kunzwa nezve mapfumbamwe ane ropa shards aOdin, ndinonzwa sekunge ndanga ndichigara muchiroto. Kana kuti hope dzakaipa."
  
  "Ndinobheja kuti hatisati tapedza zvikamu zvipfumbamwe," akadaro Ben. "Uku kunofanira kunge kuri kunyengera. Zvepamusoro-soro. Zvakaita sekuti isu takasarudzwa kana chimwe chinhu. "
  
  "Kunyanya kutukwa." Drake akaridza tsamwa. "Uye mira neiyo Star Wars crap."
  
  "Ini ndanga ndichifunga zvishoma Skywalker, zvishoma Chuck Bartowski," Ben akadaro achinyemwerera zvishoma. "Nekuti isu tiri ma geek uye tese."
  
  Komodo akatarisa gonhi repachivande achitarisira. "Toenderera mberi here? Vanhu vangu vakapa hupenyu hwavo kutibatsira kusvika pano. Chatinogona kuita mukudzoka kuwana kupera kwegomba regehena iri. "
  
  "Komodo," Drake akadaro. "Uku ndiko kuguma. Panofanira kuvapo."
  
  Akasaidzira mberi nemukuru weboka guru ndokupinda mugedhe guru. Nzvimbo yacho yakanga yatokura kupfuura musuwo waipinda mairi, uye dai zvaibvira, Drake akanzwa nzira yacho ichiwedzera, madziro uye sirin'i zvichienda mberi uye mberi, kusvikira-
  
  Kamhepo kaitonhora, kaityisa kaipuruzira chiso chake.
  
  Akamira ndokudonhedza chimuti chiya chaipenya. Muchiedza chisina kujeka, akapfura dombo reamber. Akabhururuka kumusoro, kumusoro, kumusoro, ipapo pasi nekudzika, asingawani tsigiro. Kusawana sirin'i, penzura kana pasi.
  
  Akaridza pfuti yechipiri, panguva ino kurudyi. Uye zvakare infusion yeamber yakanyangarika pasina kuteedzera. Akatyora tumiti tushoma tunopenya ndokukandira mberi kuti vavheneke nzira yavo.
  
  Mupendero wedombo wakadonha tsoka nhanhatu pamberi pavo.
  
  Drake akanzwa dzungu, asi akazvimanikidza kuenderera mberi. Dzimwe nhanho shoma ndokuzoona atarisana nekushaya.
  
  "Hapana chandiri kuona. Bullshit".
  
  "Hatina kukwanisa kuuya nenzira iyi pasina rima guru rinotimisa." Karin akataura pfungwa dzemunhu wese. "Edza zvakare, Drake."
  
  Akatumira kechitatu kupenya mukati. Paive neashoma akafenda mupfuti iyi paaibhururuka. Paiva nechimwe chinhu kune rumwe rutivi rwegomba. Chivako chikuru.
  
  "Chaive chii?" Ben akatura befu.
  
  Kupenya kwakakurumidza kupera, pfarivari pfupi yeupenyu yakarasika zvachose murima.
  
  "Mira ipapo," akadaro musoja weDelta wekupedzisira asara, murume aive nechiratidzo chekufona Merlin. "Tasarirwa nemwenje mingani yeamber?"
  
  Drake akatarisa mabhandi nebhegi rake. Komodo akaita zvimwe chetezvo. Nhamba yavakauya nayo yaisvika makumi matatu.
  
  "Ndinoziva zvauri kufunga," Komodo akadaro. "Fireworks, handiti?"
  
  "Imwe nguva," akadaro Merlin, nyanzvi yezvombo zvechikwata ichi, neshungu. "Tsvaga zvatiri kubata nazvo wozozvidzosera kunzvimbo yatingadaidzira kuti ichengetedze."
  
  Drake akagutsurira musoro. "Bvumira". Akaisa pfuti gumi nembiri parwendo rwekudzoka, achibva agadzirira. Komodo naMerlin vakauya ndokumira pedyo naye pamucheto.
  
  "Wagadzirira?"
  
  Mumwe mushure memumwe, mukukurumidza kutevedzana, vakapfura chombo chinenge chiri mumhepo. Chiedza cheamber chaipenya pakakwirira ndokuburitsa kupenya kwaipenya kwakabvisa rima.
  
  Kekutanga munhoroondo, chiedza chemasikati chakasvika kurima risingagumi.
  
  Iyo pyrotechnic kuratidzwa yakatanga kuve nemhedzisiro. Sezvo mirazvo yemoto yairamba ichibhururuka kumusoro uye kuputika isati yadzika zvishoma nezvishoma, chivako chihombe chaiva kune mumwe mugumo webako hombe chakavheneka.
  
  Ben akavhunduka. Karin akaseka. "Zvinoshamisa".
  
  Sezvavaitarisa vachishamiswa, rima guru rakabatidzwa uye chivakwa chinokatyamadza chakatanga kuoneka. Kutanga mutsara wemataro akavezwa mumadziro ekuseri, ipapo mutsara wechipiri pasi pawo. Ipapo zvakava pachena kuti maarch aive chaiwo makamuri madiki - niches.
  
  Pazasi pemutsara wechipiri vakaona wechitatu, tevere wechina, uye ipapo mitsara pamusoro pemitsara sezvo marambi anopofumadza ainyura mumadziro makuru. Uye munzvimbo imwe neimwe pfuma huru inopenya yairatidza kubwinya kwechinguvana kwegehena rinonyungudika.
  
  Ben akarohwa nehana. "Izvi ... izvi..."
  
  Drake neDelta Team vakaramba vachipfura missile mushure mekupotsera. Vakaita sevaikonzeresa kuti imba huru ipfute. Pakamuka moto waishamisa kwazvo pamberi pavo.
  
  Pakupedzisira, Drake akadzinga moto wake wekupedzisira. Akabva atora chinguva achitenda chizaruro chinokatyamadza.
  
  Ben akakakama. "Zvakakura ... ndizvo-"
  
  "Rimwe guva ravamwari." Drake akapedza nekunetseka zvakanyanya muzwi rake pane kushamisika. "Kanenge katatu kupfuura muIceland. Jesu Kristu, Ben, chii chiri kuitika?"
  
  
  * * *
  
  
  Rwendo rwokudzokera, kunyange zvazvo rwakanga rune ngozi, rwakatora hafu yenguva nehafu yenhamburiko yacho. Chinhu chimwe chete chipingamupinyi chikuru chaive mukaha mukuru kwavaifanira kuseta imwe zip mutsara kuti vadzoke mhiri, kunyangwe iyo Lust room yaigara iri dambudziko kune vakomana, sezvakataurwa naKarin nekutarisa parutivi Komodo.
  
  Vachidzoka nemuCook's Hell Gate arch, vakatsika nepakati pelava chubhu vachidzokera pamusoro.
  
  Drake akatyora runyararo rwakareba. "Wow, uku ndiko kunhuhwirira kwakanyanya munyika izvozvi. Pakupedzisira mweya mutsva. "
  
  Izwi raMano Kinimaki rakabva murima rakanga rakapoteredza. "Tora mweya mutsva wekuHawaii, murume, uye unenge wave padyo nechinangwa chako."
  
  Vanhu nezviso zvakabuda murima. Jenareta rakatangwa, richibatidza mwenje wetambo wainge wakamisikidzwa. Tafura yemunda yakanga ichigadzirwa. Komodo vakashuma nzvimbo yavo pavakatanga kukwira pachubhu yelava. Chiratidzo chaBen chakadzoka nharembozha yake yakarira kanokwana kana nemuchina wekudavira. Karin akaita zvimwe chetezvo. Vabereki vakabvumirwa kufona.
  
  "Kane chete?" Drake akabvunza achisekerera. "Vanofanira kunge vakakukanganwa."
  
  Hayden akafamba achisvika pavari zvino, shasha, aneta akatarisa Hayden. Asi akanyemwerera ndokumbundira Ben achinyara. Alicia akatevera achitarisa Drake nemaziso emhondi. Uye mumumvuri Drake akaona May, kushushikana kunotyisa kwakaratidzwa pachiso chake.
  
  Yakanga yave kutosvika nguva yekuti vaverenge. Mukadzi wechiJapan, kwete mukadzi wechiRungu, akaratidzika kuva anonyara zvikuru naikoku.
  
  Drake akazunza gore dema rekuora mwoyo kubva pamafudzi ake. Akazvipedza zvose nekukanda mufananidzo wakasungwa uye wakavharwa muromo waMambo weRopa panzvimbo isina kuenzana patsoka dzavo.
  
  "Dmitry Kovalenko." Akagomera. "Mambo webhero unopera. Yakanyanya kushata zverudzi rwayo. Pane anoda makick?"
  
  Panguva iyoyo, chimiro chaJonathan Gates chakaitwa kubva kune ruzha rwakakura rwakatenderedza musasa wenguva pfupi. Drake akatsinzinya maziso. Aiziva kuti Kovalenko pachake akauraya mukadzi waGates. Gates aive nezvikonzero zvakawanda zvekukuvadza muRussia kupfuura kunyangwe Drake naAlicia.
  
  "Edza". - Drake akaridza tsamwa. "Zvisinei, mwana wemuhara haazodi maoko ake ese nemakumbo mujeri."
  
  Akaona Ben naKarin vachibhururuka ndokufuratira. Panguva iyoyo akabva angoona munhu waakanga ava. Akaona hasha, hasha dzokutsiva, ruvengo nekutsamwa zvaizoita kuti ave mumwe munhu akaita saKovalenko pachake, uye akaziva kuti manzwiro ose aya aizomudya uye pakupedzisira kumushandura, kumuita mumwe munhu. Kwaive kuguma kwekuti hapana mumwe wavo aida...
  
  ... Ndiko kuti, Alison kana Kennedy.
  
  Akafuratirawo ndokuisa ruoko pabendekete raBlake rimwe nerimwe. Vakatarisa kumabvazuva, vakapfuura mutsara wemiti yemichindwe inofamba-famba, vakananga kure kure nemwenje unopenya uye negungwa remhepo.
  
  "Kuona chimwe chinhu chakadai kunogona kuchinja munhu," akadaro Drake. "Zvinogona kumupa tariro itsva. Nguva inopihwa."
  
  Ben akataura asina kucheuka. "Ndinoziva kuti unoda chirevo cheDinoroc izvozvi, asi handisi kuzokupa. Pane kudaro, ini ndinogona kutora mashoma akakodzera mitsara kubva ku "Haunted". Zvakadii nazvo?"
  
  "Uri kutora Taylor Swift izvozvi? Chii chakaitika ipapo?"
  
  "Iyi track yakanaka seyese yako Dinorocks. Uye iwe unozviziva".
  
  Asi Drake aisambozvibvuma. Pane kudaro, akateerera kurukurirano yaiuya ichidzoka shure kwavo. Hurongwa hwemagandanga hwakakanganiswa nehungwaru uye nekukurumidza, asi pakanga pachine vamwe vakakuvara. Mhedzisiro isingadzivisiki kana uchibata nevanyanyisi uye vanopenga. Nyika yakanga iri mukuchema. Mutungamiriri akanga ari munzira uye akanga atovimbisa imwe gadziridzo yakakwana yeUnited States. intelligence system, kunyange zvazvo zvakanga zvisati zvanyatsojeka kuti munhu angamisa sei Kovalenko kuti aite chirongwa chakanga chave chiri mumabasa kwemakore makumi maviri, apo nguva yose iyi aionekwa semufananidzo wengano.
  
  Zvakafanana zvikuru navamwari nezvisaririra zvavo zvavakanga vachiwana zvino.
  
  Zvisinei, zvidzidzo zvakanga zvadzidzwa, uye US nedzimwe nyika dzakanga dzakatsunga kuzvirangarira zvose.
  
  Nyaya yepomero dzaiunzwa kune vaya vaiva nesimba vaiita zvokumanikidzwa uye vachityira kugara zvakanaka kwevadiwa vavo yakanga ichizosunga gadziriro yokutonga kwemakore.
  
  Asi nhapwa dzaMambo Ropa dzakasunungurwa uye dzakabatanidzwazve nevadikanwi vavo. Gates akavimbisa kuti Kovalenko aizomanikidzwa kusiya vendetta yake yeropa, neimwe nzira. Harrison akasanganazve nemwanasikana wake, kunyangwe kwenguva pfupi, uye nhau dzakangoshungurudza Drake.
  
  Kudai mwanasikana wake amene akanga aberekwa ndokudiwa ndokuzopambwa, angadai akaita zvakafanana naHarrison here?
  
  Chokwadi aizodaro. Chero baba vaizofambisa denga nenyika nezvese zviri pakati kuti vaponese mwana wavo.
  
  Hayden, Gates, naKinimaka vakafamba vachisiya ruzha kusvika vave pedyo naDrake neboka rake. Akafara kuona Komodo nemusoja weDelta akanga asara, Merlin, ainavo zvakare. Zvisungo zvakabatanidzwa mukushamwaridzana uye chiito zvakanga zvisingagumi.
  
  Hayden aibvunza Gates nezvemumwe mukomana anonzi Russell Cayman. Zvaiita sokuti murume uyu akanga atsiva Torsten Dahl semukuru weIcelandic oparesheni, mirairo yake ichibva kumusoro ... uye zvichida kunyange kubva kune mhute uye kure kure pamusoro payo. Zvaiita sokuti Cayman aiva murume akaoma uye asina tsitsi. Aigara achitungamira mabasa epachivande uye nerunyerekupe rwakatonyanya kuhwanda uye kusarudza mashandiro kumba nekune dzimwe nyika.
  
  "Cayman ndiye anonetsa," Gates akadaro. "Asi kwete izvozvo chete. Iwe unoona, hapana anoita seanoziva kuti ndiani ane dambudziko. Kuwana kwake kunokurumidza uye hakuna zvimiso. Asi kana asundidzirwa, hapana anoziva kuti gehena raari kushandira ndiani. "
  
  Nharembozha yaDrake yakarira achibva adimbura runhare. Akatarisa pascreen akafara kuona kuti munhu aifona aive Thorsten Dahl.
  
  "Hey, muSwedhi anopenga! Chii, shamwari? Uchiri kutaura sebenzi?"
  
  "Zvinoita sezvizvi. Ndanga ndichiedza kubata mumwe munhu kwemaawa akawanda uye ndanzwisisa. Fate haina mutsa kwandiri."
  
  "Une rombo rakanaka kuti wawana mumwe wedu," akadaro Drake. "Pave nemazuva akaoma."
  
  "Zvakanaka, zvave kuda kutowedzera." Dahl adzoka.
  
  "Ini ndinokahadzika izvozvo-"
  
  "Teerera. Takawana mufananidzo. Mepu kuti inyatsojeka. Isu takakwanisa kududzira mazhinji ayo idiot Cayman asati aiisa seyepamusoro-danho rekuchengetedza nyaya. Nenzira, Hayden kana Gates vakawana chero chinhu nezvake? "
  
  Drake akabwaira bwaira nekuvhiringika. "Caiman? Ndiani gehena uyu murume weCayman? Uye Hayden naGates vanozivei?"
  
  "Hazvina basa. Handina nguva yakawanda." Kekutanga, Drake akaziva kuti shamwari yake yaitaura nekazevezeve uye nekukasira. "Tarirai. Mepu yatakawana inoratidza paive nemakuva matatu. Wazvinzwisisa here izvi? Kune makuva matatu avanamwari.
  
  "Tangowana wechipiri." Drake akanzwa mhepo ichimubvisa. "Zvakakura."
  
  "Ndaifunga kudaro. Ipapo mepu inoita seyakarurama. Asi, Drake, unofanira kunzwa izvi, guva rechitatu ndiro guru pane ose, uye ndiro rakaipisisa."
  
  "Pakaipa?"
  
  "Vakazadzwa navamwari vanotyisa zvikuru. Kusemesa chaiko. Zvisikwa zvakaipa. Guva rechitatu rakanga riri chimwe chinhu chetorongo, umo rufu rwakamanikidzirwa panzvimbo pokugamuchirwa. Uye Drake ... "
  
  "Chii?"
  
  "Kana tataura chokwadi, ndinofunga kuti ine kiyi yeimwe chombo chezuva rekuparadzwa."
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi mana nenhatu
  
  
  Panguva iyo rimwe rima rakanga radzika paHawaii uye matanho anotevera eimwe megaplan yekare akanga atanga, Drake, Alicia naMay vakanga vasiya zvose shure kuti vapedze dambudziko ravo zvachose.
  
  Sezvineiwo, vakasarudza marongero aishamisa kupfuura ose. Waikiki Beach ine Pacific Ocean inodziya, inovhenekerwa nemwedzi wakazara uri kune rimwe divi uye mitsara yemahotera evashanyi anopisa kune rimwe.
  
  Asi manheru ano yaive nzvimbo yevanhu vane njodzi uye zvakazarurwa zvakaomarara. Masimba matatu echisikigo akaungana mumusangano waizochinja mararamiro avo zvachose.
  
  Drake akatanga kutaura. "Imi muri vaviri munoda kundiudza. Ndiani akauraya Wells uye nei. Ndosaka tiri pano, saka hapasisina chikonzero chekurova mudondo zvakare."
  
  "Hachisicho chega chikonzero chekuti tiri pano." Alicia akatarisa Mai. "Elf iyi yakabatsira kuuraya Hudson nekunyarara pamusoro pehanzvadzi yake duku. Yasvika nguva yekuti ini nemurume wangu titsive zvechinyakare."
  
  Mai vakadzungudza musoro zvishoma nezvishoma. "Hachisi chokwadi. Mukomana wako akafuta, akapusa-"
  
  "Zvino mumweya weZvitsime." Alicia akadaro. "Ndinoshuva kuti dai ndaiva nenguva yakasununguka!"
  
  Alicia akabva aenda kumberi ndokurova May chibhakera chakasimba. Kasikana kechiJapan kakadzadzarika, ndokutarisa mudenga ndokunyemwerera.
  
  "Warangarira".
  
  "Wakandiudza kuti pandichakurova ndigokurova semurume here? Ehe, hauwanzo kukanganwa chimwe chinhu chakadaro."
  
  Alicia akaburitsa zvibhakera. Mai vakabva vadzokera kumashure vachibata maoko avo. Ijecha rakavapoteredza rakaputirwa, rakaparadzirwa kuva maitiro asina kujairika netsoka dzavo dzinokurumidza. Drake akaedza kupindira kamwe chete, asi kurohwa panzeve yake yekurudyi kwakamuita kuti afunge kaviri.
  
  "Musangoita zvekutamba muchiurayana."
  
  "I can't promise anything," Alicia akadaro. Akadonha akagumburwa gumbo rekurudyi raMay. Mai vakamhara negonhi, jecha richipwanya musoro. Alicia achiswedera pedyo, Mai vakakanda jecha kumeso.
  
  "Mhure".
  
  "Zvese zviri fair-" Mai akadaro. Madzimai maviri aya vakabva vatarisana. Alicia akashandiswa kuvhara hondo ndokukanda zvibhakera zvine simba nemagokora, zvibhakera nemaoko, asi Mai akazvibata kana kunzvenga mumwe nemumwe wavo ndokupindurawo zvake. Alicia akabata bhande raMay ndokuedza kumukanda pasi, asi chaakaita kwaive kubvarura pamusoro pebhurugwa raMay.
  
  Uye siya kudzivirira kwaAlicia kwakavhurika.
  
  Drake akabwaira achiona zvaiitika. "Iye zvino izvi zvinoratidzika sechokwadi." Akadzokera kumashure. "Enderera mberi".
  
  May akatora mukana wakazara wekukanganisa kwaAlicia, uye paigona chete kuve neanopokana naMay-class murwi. Mhepo yakanaya Alicia achibva adzedzereka achidzokera kumashure, ruoko rwake rwerudyi rwakarembera nekurwadziwa, uye tsinga yake ichipisa nekurohwa kwakawanda. Vazhinji varwi vangadai vakakanda mapfumo pasi mushure mekurova kaviri kana katatu, asi Alicia aive akagadzirwa nezvinhu zvakaomarara, uye kunyangwe kumagumo akapotsa azvidhonza.
  
  Akazvikandira mudenga, akakava ndokukatyamadza Mai nekurovera nemakumbo maviri kudumbu. Alicia akasvikomhara nemusana mujecha ndokupidigura muviri wese pasi.
  
  Kungosangana nechirimwa chiso chehurongwa hwakaoma kwazvo. Chibhakera kudumbu chaigona kugogodza Hulk, asi haina kana kumisa Mai. Nyama dzake dzakatora kurova zviri nyore.
  
  Alicia akadonha, light rakapotsa radzima. Nyeredzi dzakashambira pamberi pameso ake, uye kwete dzimwe chetedzo dzaipenya mudenga usiku. Akachema-chema. "Damn lucky shot."
  
  Asi May akanga atotendeukira kuna Drake.
  
  "Ndakauraya Wells, Drake. Ndaka".
  
  "Ndakakurumidza kuzviziva," akadaro. "Unofanira kunge uine chikonzero. Chaive chii?"
  
  "Haungadaro kana ndikauraya mudhara wekare." Alicia akachema ari pasi pavo. "Unganditi psycho bitch."
  
  Drake haana kuita hanya naye. Mai vakazunza jecha kubva mubvudzi. Mushure meminiti, akatura befu ndokumutarisa zvakadzama mumaziso ake.
  
  "Ichi chii?"
  
  "Zvikonzero zviviri. Chekutanga uye chakareruka ndechekuti akaziva nezvekupambwa kwaChika ndokutyisidzira kuti achakuudza."
  
  "Asi tinogona kutaura nezvazvo-"
  
  "Ndinoziva. Ichi chikamu chidiki chete. "
  
  Chikamu chidiki chete, akafunga. Hanzvadzi yaMay yakapambwa here chikamu chidiki?
  
  Iye zvino Alicia aitadza kusimuka. Iyewo akacheuka akatarisana naDrake, maziso ake akazara nekutya kusingaite.
  
  "I know," May akatanga, ndokunongedza Alicia. "Tinoziva chimwe chinhu chakashata zvikuru. Chinhu chinotyisa. "...
  
  "Jesu, kana mukasaisa izvi kunze uko, ndichakupfurai misoro miviri."
  
  "Chekutanga, unofanirwa kuziva kuti Welles haambokuudza chokwadi. Akanga ari SAS. Aive mupurisa. Uye akashandira sangano diki rakakwirira pacheni yechikafu zvekuti rinotungamira hurumende. "
  
  "Chokwadi? Nezve chii?" Ropa raDrake rakangoerekana raoma.
  
  "Kuti mukadzi wako - Alison - akapondwa."
  
  Muromo wake wakadengenyeka, asi wakange usingatauri;
  
  "Wakaswedera pedyo nemumwe munhu. Vaitoda kuti ubve muchikwata ichi. Uye rufu rwake rwakaita kuti urege. "
  
  "Asi ndakanga ndava kuenda. Ndanga ndichamusiira SAS!"
  
  "Hapana aiziva," Mai vakadaro vachinyaririra. "Kunyange iye aisazviziva."
  
  Drake akabwaira, achinzwa mwando kamwe kamwe mumakona emaziso ake. "Aive nemwana wedu."
  
  Mai vakamudzvokora negrey face. Alicia akabva afuratira.
  
  "Handina kumboudza chero munhu kare," akadaro. "Never".
  
  Husiku hweHawaii hwakachema hwakavapoteredza, surf yakasimba yakazevezera nziyo dzakakanganwika dzekare, nyeredzi nemwedzi zvakatarira pasi zvisina tsitsi sezvaaiita kare, zvichichengeta zvakavanzika uye kuteerera zvipikirwa izvo munhu anogona kuita kazhinji kazhinji.
  
  "And there's something else," Mai vakadaro murima. "Ndakapedza nguva yakawanda naWells apo taitenderera Miami. Tirimo muhotera iya munoziva iya yakarohwa nepfuti ndakanzwa achitaura parunhare kanenge chidimbu chegumi nemurume...
  
  "Munhu akaita sei?" Drake akadaro nekukurumidza.
  
  "Murume wacho ainzi Cayman. Russell Cayman. "
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Pamakona mana eNyika
  
  
  CHITSAUKO CHEKUTANGA
  
  
  Munyori weDziviriro Kimberly Crow akagara pasi nepfungwa inokura yekushushikana mumoyo wake waitomhanya. Sezvinobvumwa, anga asina kushanda kwenguva yakareba, asi akafungidzira kuti harisi zuva rega rega iro mukuru wemauto ane nyeredzi ina uye mukuru weCIA mukuru aida kuti vateereri vaone mumwe munhu wechimiro chake.
  
  Kaive kakamuri kadiki, kasina kujeka asi kakayevedza muhotera iri mudhorobha reWashington; nzvimbo yaakanga ajaira apo zvinhu zvaida kungwarira zvishoma kupfuura nguva dzose. Kupenya kwakadzikama kwairatidza zvishoma kubva kumazana egoridhe uye zvinhu zvakasimba zvemuoki, zvichiita kuti mumba muve manzwire akasununguka uye kusimbisa maficha uye matauriro anogara achichinja eavo vaisangana pano. Qrow akamirira kuti ivo vokutanga vataure.
  
  Mark Digby, murume weCIA, akananga padanho. "Chikwata chako chinopenga, Kimberly," akadaro, inzwi rake richicheka mudenga seasidhi nesimbi. "Anonyora tikiti rake."
  
  Qrow, anga achitarisira kurwiswa uku, aivenga kuti aende kunodzivirira, asi aive asina sarudzo. Kunyangwe paaitaura, aiziva kuti ndizvo chaizvo zvaidiwa naDigby. "Vakadaidza kutongwa. Mumunda. Ndingasazvifarira, Mark, asi ndiri kuramba nazvo."
  
  "Uye zvino tasara," General George Gleason akagunun'una asina kugutsikana. Kupfimbana kutsva ndiko kwaaive nehanya nazvo.
  
  "Munhangemutange yeaya anonzi mazororo? Vatasvi? Ndapota. Pfungwa dzedu dzepamusoro hadzisati dzatsemura kodhi. "
  
  "Bambira pazviri, hongu?" Digby akaenderera mberi sekunge Gleeson aive asina kuvhiringa. "Ko nezvechisarudzo chavo chekuuraya munhuwo zvake?"
  
  Qrow akashama muromo asi haana chaakataura. Zviri nani kusaita izvi. Digby ainyatsoziva kupfuura zvaaiita uye aizoshandisa yega yega yega.
  
  Akabva anyatsomutarisa. "Ko, Kimberly?"
  
  Akamudzvokora, asina chaakataura, mhepo yakanga yave kutsemuka pakati pavo. Zvaive pachena kuti Digby aizotanga kupaza. Murume wacho akanga ari kugwinha-gwinha nechido chake chokugoverana, kudurura mweya wake nokuuumba maererano nenzira yake yokufunga.
  
  "Murume anonzi Joshua Vidal akavabatsira pakuferefeta kwavo. Boka rangu raive pasi harina kuziva kuti vaimutsvagei, kana kuti sei vadzima macamera ese aive mukamuri raitariswa," akambonyarara, "kusvikira vazotarisa gare gare ndokuona..." Akadzungudza musoro, achinyepedzera. Kushungurudzika kwakanyanya kudarika nyeredzi zhinji dzeopera.
  
  Qrow verenga pakati pemitsetse, uchinzwa akawanda akaturikidzana. "Une report yakazara here?"
  
  "Ndinotenda". Digby akagutsurira musoro. "Ichave patafura yako manheru."
  
  Qrow akaramba akanyarara nezvese zvaaiziva nezve mission yazvino. Chikwata cheSPEAR chakaramba chichibatana - zvishoma - asi vaiziva zvishoma nezve zvakaitika. Nekudaro, kuurayiwa kwaJoshua Vidal uyu, kana chiri chokwadi kure, kuchave nemhedzisiro yakadzika uye inosvika kure kuchikwata. Wedzera kune uyu Mark Digby, uyo akanga ari rudzi rwomurume aifara kururamisa chikanganiso chipi nechipi chaipfuuridzira zvinangwa zvake amene, uye boka raHayden raigona kunzi nyore nyore ruzvidzo kuUnited States. Vanogona kuparadzaniswa, kugoverwa sevapoteri vanosungwa, kana ... zvakanyanya.
  
  Zvese zvaienderana nehurongwa hwaDigby.
  
  Crowe aifanira kutsika-tsika nokungwarira, achifunga nezvebasa rake rakanga rakaoma. Kusvika apa, kukwira uku, kwakanga kusiri kusina ngozi-uye vamwe vakanga vachiri kumuvandira.
  
  General Gleason vakaseka zvavo. "Hapana chinofambisira mberi. Kunyanya vaya vanoshanda muminda."
  
  Qrow akagutsurira mukuru wemauto. "Ndinobvuma, George. Asi SPEAR yakanga ine uye inoramba iine imwe yezvikwata zvedu zvinobudirira, pamwe chete ne SEAL Teams 6 uye 7. Ivo ... vakasiyana nenzira dzakawanda. Ndinoreva, sezvazviri, hapana chimwe chikwata pasi pano chakafanana navo. "
  
  Kutarisa kwaDigby kwaive kwakaoma. "Ichi ndinoona sechinzvimbo chine ngozi zvikuru pane chepamusoro. Zvikwata izvi zveSWAT zvinoda marenzi mapfupi, kwete macheni akasununguka. "
  
  Qrow akanzwa mamiriro ekunze achiipa uye akaziva kuti kumberi kwaizonyanya kuipa. "Chikwata chako chabuda munjanji. Vane matambudziko emukati. Zvekunze zvakavanzika zvingangouya kuzotiruma tose pambongoro..." Akambonyarara.
  
  General Gleason vakagunun'una zvakare. "Chinhu chekupedzisira chatinoda ichikwata chemakambani emarudzi akawanda ane hutsinye akabhadharwa neUnited States anopenga mhiri kwemakungwa, achigadzira imwe dutu. Zvirinani kucheka hukama isu tichikwanisa. "
  
  Qrow haana kukwanisa kuvanza kushamisika kwake. "Uri kutaura nezvei?"
  
  "Hatitaure chero chinhu." Digby akatarisa madziro sekunge aitarisira kuona nzeve dzaDumbo.
  
  "Uri kuti vanofanira kusungwa here?" akadzvanya.
  
  Digby akadzungudza musoro zvisingaite; zvisingaonekwe, asi kufamba kwairira mabhero ekuyambira mukati memweya waQrow. Haana kuzvifarira, kana nekamwe kadiki, asi nzira chete yekubvisa kunetsana kwaityisa mumba umu uye kubuda kwaive kuenderera mberi.
  
  "Pinza mupini imomo," akadaro nezwi rakareruka sezvaaigona. "Uye ngatikurukurei chimwe chikonzero tiri pano. Kumakona mana enyika.
  
  "Ngatitaurei zvakananga," mukuru wemauto akadaro. "Uye tarisa chokwadi, kwete ngano. Chokwadi chinoti mamwe ma psychos akagumburwa pazvinyorwa zvemakore makumi matatu zvakanyorwa nematsotsi ehondo akavanda muCuba. Chokwadi chinoti boka iri rema psychos rakaenderera mberi uye fucking rakavasvedzera pane iyo damn Network, izvo zvakangoitika kune iri boka. Izvi ndizvo chokwadi."
  
  Gunguwo aiziva nezvekuvenga kwemukuru wemauto kungano dzezvinocherwa mumatongo uye kusanyatso fungira. "Ndinofunga kudaro, George."
  
  "Munoda zvimwe here?"
  
  "Zvakanaka, ndine chokwadi chekuti tave kuda kuvanzwa."
  
  "Wese musayendisiti anopenga, muIndia wese anoda Jones wannabe uye ane mukana wetsotsi munyika zvino ave kuwana ruzivo rumwe chete rwatinoita. Hurumende yega yega, timu yese yemauto, yevatema ops unit vakazviona. Kunyange avo vasipo. Uye iko zvino... vese vakanangisa pfungwa dzavo dzakashata pane imwe nzvimbo.
  
  Qrow akanga asina chokwadi chekuti aifarira mufananidzo wake, asi akabvunza, "Ndeipi?"
  
  "Ronga kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira. Ronga kuguma kwenyika."
  
  "Zvino zvinoita sezvinoshamisa kubva kwauri, General."
  
  "Ndakaiverenga sezvairi, ndizvo chete."
  
  "Tese takaiverenga. Zvese izvi," akadaro Digby. "Chokwadi, izvi zvinofanirwa kukosheswa uye hazvingadzikisirwe parizvino. Gwaro guru, ravanodaidza kuti "Murairo Worutongeso Rwokupedzisira," rinoreva Vatasvi veBhiza uye, tinodavira, nhevedzano yavanofanira kutsvakwa nayo.
  
  "Asi-" Zviri pachena kuti Gleason haana kukwanisa kuzvibatsira. "Makona mana. Izvi hazvina musoro zvachose."
  
  Qrow akamubatsira kufambira mberi. "Ndiri kufungidzira kuti izvi zvakanyorwa nemaune, George. Kuomesa chisarudzo. Kana kuti ita kuti iwanikwe chete kune vanosarudzwa neOdha.
  
  "Handizvide". Gleason aiita kunge achapenga.
  
  "Ndine chokwadi". Qrow akarova tafura yaive pamberi pake. "Asi tarisai - chinyorwa chinomutsa mibvunzo yakawanda, iyo yese isati yave nemhinduro. Chaizvoizvo, varipi iko zvino ... The Order?"
  
  "Ichi hachisi chakavanzika chikuru chatinosangana nacho," Digby haana kubvumirana nazvo. "Chirongwa ichi ndicho chatinofanira kutendeukira kwachiri nekukurumidza."
  
  Qrow akanakidzwa nekukunda kwekuita uku. "MAPFUMO atova muEgipita," akatsinhira kudaro. "Kutora manyoro sezvazviri uye kufunga kuti kududzira kwedu kwepakutanga ndiko kwatinofanira kunge tiri."
  
  Digby akaruma muromo wake wepazasi. "Izvi zvose zvakanaka," akadaro, "asi zvinotisvitsawo patinenge tichida kuva. Sarudzo inofanira kuitwa ikozvino, Kimberly. "
  
  "Zvino?" Akashamisika zvechokwadi. "Hapana kwavanoenda uye kutadza kuvabvisa munhandare. Ndinofunga kuti wanzwisisa manyoro? Vatasvi vemabhiza vana? Zvombo zvina zvekupedzisira? Hondo, kukunda, nzara, Rufu. Kana ichi chiri chirevo chechokwadi, tinoda kuti vaite zvavanoita zvakanyanya. "
  
  "Kimberly." Digby akapukuta maziso ake. "Iwe neni tine maonero akasiyana zvachose pamusoro pekuti chii."
  
  "Chokwadi haugone kupikisa kubudirira kwavo kwekare?"
  
  "Unotsanangura sei kubudirira?" Digby akatambanudza maoko ake nenzira yakashata. "Hongu, vakadzora kutyisidzira kwakati wandei, asi maSEALs, maRanger, CIA Special Activities Division, SOG, Marine Raiders..." Akamira. "Maona kwandiri kuenda?"
  
  "Iwe unoti hatidi SPIR."
  
  Digby akatenderedza maziso nemaune. "Hazvina kumboitika".
  
  Qrow akatora inopfuura sekondi kuti afunge nezvekutuka kwaaida. Akatarisa kubva kuDigby kuenda kuGleason, asi mukuru wemauto aingopindura nekusakendenga, kutarisisa, pasina kupokana maratidziro ekunze ekusika kwake. Zvaiva pachena kwaari kuti SPIR yakabudirira kupi. Gleeson haana kunzwisisa izvi, uye Digby akatevera chimwe chinangwa.
  
  "Parizvino," akadaro, "tinongova nemashoko uye mishumo, kunyanya makuhwa. Chikwata ichi chakaisa hupenyu hwavo panjodzi, vakarasikirwa nevarume vavo uye vakapira nguva nenguva nekuda kwenyika ino. Vane kodzero yekutaura."
  
  Digby akaita chiso, asi hapana chaakataura. Qrow akazendama pachigaro chake, achifara mumhepo yakadzikama iyo yakanga ichiri kutenderera kumativi mana ekamuri mukuyedza kuramba vakatarisa. Imwe yaida kuisa pfungwa uye kudzikama pakubata nenyoka dzine uturu.
  
  "Ini ndinoda kutumira vanhu kuTerraLeaks mukuyedza kumisa kuyerera kweruzivo," akadaro. "Kusvikira chokwadi cheOrder iyi chasimbiswa. Chii chichaitika munguva pfupi, "akawedzera. "Tiri kuferefeta imba yekuCuba yakawanikidzwa. Uye isu tinorega Team SPEAR iite basa rayo. Hapana achazviita nekukurumidza. "
  
  General Gleason vakagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo. "Varipo," akadaro achipopota.
  
  Digby akabva anyemwerera zvake kwaari, achireva katsi yawana kirimu. "Ndinobvuma mazano enyu ose," akadaro. "Ndinoda kuenderera mberi ndichiti handibvumirani navo, asi ndinobvuma. Uye nekudzoka, ndinoda kuti ugamuchire chirevo changu chidiki. "
  
  Mwari vanodikanwa, kwete. "Ndeupi wavo?"
  
  "Tiri kutumira chikwata chechipiri. Kuti ndivafukidze pamwe nekuvabatsira."
  
  Qrow aiziva zvaaitaura. "Kufukidza" kwaireva kuchengeta, uye "kubatsira" sezvinobvira zvaireva kuita.
  
  "Chikwata chipi?"
  
  "SEAL Team 7. Vari kuswedera pedyo."
  
  "Incredible." Qrow akadzungudza musoro. "Tine zvikwata zvedu zviviri zvakanaka munzvimbo imwe chete panguva imwe chete. Izvi zvakaitika sei?
  
  Digby akakwanisa kuramba akanyarara. "Zvakangofanana. Asi munofanira kubvuma kuti vaviri vari nani pane mumwe.
  
  "Zvakanaka". Qrow akaziva kuti akanga asina imwe sarudzo kunze kwekubvuma. "Asi hapana kana zvikwata zviviri izvi zvichasangana. Kwete nokuda kwechikonzero chipi nechipi. Zvese zvakajeka?"
  
  "Chete kana nyika ichitsamira pairi." Digby akanyemwerera, achinzvenga mubvunzo uye kuita kuti Gleeson agomera.
  
  "Gara uri nyanzvi," Gleason akadaro. "Ndinogona kuva nevanomwe munzvimbo chaiyo mumaawa mashomanana. Dai tapedza izvi munguva pfupi. "
  
  "Funga nezvazvo." Qrow akazvidzora kuudza vaviri ava kuti vasaite gonhi richivarovera pagaro pakubuda. Kune SPEAR, hazvaigona kunge zvakanyanyisa. Kune murume akauraya Joshua Vidal, hwaive hutsinye. Kwaari, zvaigona kunge zviri zvese zviri pamusoro uye zvakanyanya kuipa. Asi kutanga, ngatiponese nyika, akafunga kudaro.
  
  Zvakare.
  
  
  CHITSAUKO CHECHIviri
  
  
  Alexandria iri mumbiri yayo yemazuva ano seri kwehwindo regirazi regirazi; dhorobha rekongiri rinobudirira rakakomberedzwa negungwa rinopenya, rakamisikidzwa nemichindwe nemahotera, mhenderekedzo yegungwa uye raibhurari inoshamisa yeAlexandria.
  
  Iyo CIA imba yakachengeteka yakatarisa nzira nhanhatu dzakadzipwa nemotokari dzakatenderedza zvishoma nezvishoma kumucheto kwemahombekombe. Kupinda kwese kubhalkoni rakashata kubva kunze kwaiganhurwa negirazi rinorema nemabhawa. Imba huru yekutandarira ndiyo yaipa chero zviratidzo zvekunyaradza; imba yekubikira yaive diki uye yakareruka, makamuri maviri ekurara aive atove matanga esimbi. Munhu mumwe chete ndiye aishanda pamba yakachengeteka nguva yakazara, uye aive ari kunze kwenzvimbo yake yekunyaradza.
  
  Alicia akakumbira komichi yekofi. "Nhai murume, ava vana vatema, vaviri nemukaka, vatatu nekrimu uye imwe ine cinnamon flavour. Kunzwisisa?"
  
  "Handi..." Mumwe murume makumi matatu-chimwe chinhu aive nemagirazi matete netsiye akabwaira bwaira nehasha. "Handi... kugadzira kofi. Unozvinzwisisa here izvi?
  
  "Haunzwisise? Zvakanaka, uri kuitei pano?"
  
  "Kubatana. Kuonana munharaunda. Muchengeti wemba. ini-"
  
  Alicia akatsinzinya maziso. "Muchengeti wemba?"
  
  "Ehe. Asi kwete seizvi.
  
  Alicia akabva afuratira. "Fuck, mudiwa. Iwe hauwariri mibhedha. Iwe haugadziri kofi. Chii chatiri kukubhadharai?"
  
  Drake akaedza nepaanogona napo kufuratira mukadzi wechiRungu, panzvimbo pekutarisisa musangano pakati paSmith naLauren. Iyo New Yorker yakagadzirira uye yakabhururuka kuenda kuEgypt panguva iyo kutyisidzira kutsva kwakashanduka kubva kune imwe nzira inotyisa kuenda pamberi. Akamira pakati pekamuri aine vhudzi pasi uye achitaridza kutamba pachiso chake, akange akagadzirira kugadzirisa timu, asi Smith paakasvika kuna Lauren, manzwiro akasiyana-siyana akawira paari.
  
  "Kwete zvino," akapindura nokukurumidza.
  
  "Ndiri mupenyu," akadaro Smith. "Waifunga kuti ungafarira."
  
  Pane kuti adzoke, Lauren akatura befu. "Ndinozvidya mwoyo pamusoro pako mazuva ose, miniti yoga yoga. Ndinotenda. Unozvida here, Smith?"
  
  Musoja akashama muromo kuti arambe, asi Alicia akapindira zvine hungwaru. "Damn, hauna kunzwa? Zita rake anonzi Lancelot. Anozvifarira kuna Smith. Iye zvino tose tinomudana kudaro."
  
  Lauren akabatwa akasvinura kechipiri muminiti. "Lance-a-chii? Harisi zita remudhara wekare here?"
  
  "Ehe," akadaro Alicia nemufaro. "Murume mumwechete akaita kusavimbika nemukadzi wamambo."
  
  "Unoti ndizvinetse here? Kana kuti une hanya nazvo?"
  
  Alicia akatarisa Smith. "Aihwa. Kana akarasikirwa newe, chinhu chakanaka chaanowana igudo, uye hakuna tsoko dzine zviso zvitsvuku muIjipiti." Akatarisa mumba umu neziso rine mubvunzo. "At least not kunze kwemba iyi."
  
  Mai vaive zvino vamira padivi paLauren, vambosuduruka mushure mekutarisa kaviri security system yemba. "Ko oparesheni yacho toita here? Ndinofunga ndosaka Lauren ari pano?"
  
  "Hongu Hongu". New Yorker akakurumidza kugadzikana. "Munoda kugara pasi mese here? Zvinogona kutora nguva. "
  
  Yorgi akawana chigaro chisina munhu. Drake akagara paruoko rwechair, achinyatsotarisa mumba. Zvaiva pachena kwaari, achiona ari padivi, kuti Dal naKenzi vakanga vaswedera pedyo sei, kuti Hayden akanga atsvedza sei kubva kuKinimaki, uye, kuonga, kuti Alicia naMay vakanga vava kubvuma kuvapo kwemumwe nomumwe. Drake akazorodzwa zvakanyanya nemhedzisiro iyi, asi chinhu chikuru chaitevera chaive choda kuitika. Yorgi akaramba akanyarara zvachose kubva zvaakazarurwa mazuva matatu apfuura.
  
  Ndini ndakauraya vabereki vangu muropa.
  
  Hongu, izvi zvakakanganisa kupemberera, asi hapana akamanikidza vanhu vekuRussia. Akanyatsoita nhanho huru kuti abvume zvaakanga aita; Zvino akanga ava kuda nguva yokuturikira ndangariro mumashoko chaiwoiwo.
  
  Lauren airatidza kusagadzikana akamira kumusoro kwekamuri, asi Smith paakadzokera kumashure, akatanga kutaura. "Chekutanga, isu tinogona kuve nekutungamira kune nzvimbo yeTyler Webb's stash. Rangarira - akavimbisa kuti zvimwe zvakavanzika zvichaburitswa?
  
  Drake akarangarira izvi zvakanaka. Vanga vachinetseka pamusoro pemigumisiro inogona kuitika kubva ipapo. Kana kuti vaviri kana vatatu vaiva.
  
  "Asi iye zvino hatina nguva yacho. Gare gare, ndinovimba tinogona kuenda tese parwendo. Asi izvi ... kutyisidzira kutsva kwakatanga apo sangano reTerraLeaks rakatumira magwaro akawanda paInternet. " Akahwihwidza. "Zvakafanana nebhomba remuviri rakadonhedzwa panheyo yedhijitari. Mapepa acho ese akanyorwa nemaoko, ainyanya kupengereka uye aizvikudza chete. Marara emarara ekare. Vashandi veTerraLeaks vakavawana mune imwe bunker yekare muCuba, chimwe chinhu chakasara kubva makumi emakore apfuura. Zvinoita sokuti imba yacho yaimbogara yaiva dzimbahwe reboka revapengo vaizviti Mutemo Wekutonga Kwekupedzisira."
  
  "Zvinoita sekuseka kwakawanda," akadaro Drake.
  
  "Chokwadi zvakanga zvakadaro. Asi chokwadi, zvinhu zvinowedzera kuipa. Vanhu vose ava vaiva matsotsi ehondo akatiza Nazi Germany uye akanga akahwanda muCuba. Zvino, sezvamunoziva mose, zviri nyore kugadzira runyoro rwezvakashata izvo maNazi akanga asingafarire pane kunyora rondedzero yezvavaive. Kurongeka uku kwakagadzirwa kuti zvinhu zviendeswe kuzvizvarwa zvinotevera. Kana vakabatwa kana kuurayiwa, vangada kuva nenzwi rine mbiri kune imwe nzvimbo mune ramangwana."
  
  "Uye unoti vanayo?" Hayden akabvunza.
  
  "Zvakanaka, handisati. Hapana chakasimbiswa. Chirevo ichi chaive nevakuru vemauto vaviri, vanhu vaviri vane simba muhurumende uye mabhizinesi maviri akapfuma. Pamwe chete vaizova nesimba rakakura uye zviwanikwa. "
  
  "Tinozviziva sei izvi?" Mai vakabvunza.
  
  "Aa, hapana chavakanga vavanza. Mazita, zviitiko, nzvimbo. Zvese izvi zviri mumagwaro. Uye TerraLeaks akateverawo," Lauren akadzungudza musoro, "sezvavanoita."
  
  "Urikuti munhu wese anoziva here?" Drake akadaro hake. "Masangano ose ane ropa munyika? Crap." Akatendeudza musoro wake kuhwindo, sekunge ari kufunga nyika yose panze, ichiuya pamwe chete.
  
  "Gwaro riri kutaurwa harina kupera zvachose," Lauren akatanga.
  
  Alicia akaridza ngonono. "Kunze, zvakadaro, ndizvo zvazviri."
  
  "Saka hatina ruzivo rwese. Tinogona kungofungidzira kuti matsotsi ehondo aya, akanyangarika panyika makore makumi maviri nemanomwe apfuura, haana kupihwa mukana wekupedzisa basa rawo."
  
  "Akanyangarika?" Dahl akagunun'una, achichinja zvishoma kubva kutsoka kuenda kutsoka. "Kazhinji izvi zvinoreva mapurisa emuchivande. Kana kuti Special Forces. Zvine musoro sezvo vaive matsotsi ehondo."
  
  Lauren akagutsurira musoro. "Uku kuwirirana. Asi uyo "akanyangarika" haana kufunga kutsvaga kamuri rakavanzika.
  
  "Zvino pamwe SAS." Dahl akatarisa Drake. "Varume vane mafuta."
  
  "At least mauto edu chaiwo haanzi ABBA."
  
  Kinimaka akaenda kuhwindo kunotarisa. "Zvinoita kunge amai vezvikanganiso zvese," akagogodza mugirazi rake. "Ruzivo urwu ndinobvumira kuti rwupararire zvakasununguka. Ihurumende ngani dzichange dzichivhima izvi panguva imwe chete? "
  
  "Zvinenge zvitanhatu," akadaro Lauren. "Zvatinoziva nezvazvo. Parizvino panogona kuva nezvakawanda kupfuura izvi. Mujaho wakatanga imi vakomana pawakapedza muPeru. "
  
  "Wapedza here?" Smith akadzokorora. "Takaponesa hupenyu."
  
  Lauren akadzungudza. "Hapana anokupomera pane izvi."
  
  Drake akarangarira zvakajeka zvikumbiro zvaSmith kuti akurumidze kugehena panguva yekupedzisira mishoni. Asi zvino yakanga isati yave nguva yekusimudza nyaya iyi. Pane kudaro, akanyarara akabata pfungwa dzeNew Yorker.
  
  "Saka," akadaro. "Nei musingatiudze chaizvo zvakarongwa neDoomsday Order uye kuti inoronga sei kuparadza nyika?"
  
  Lauren akatura befu. "Zvino zvakanaka. Ndinovimba wagadzirira izvi."
  
  
  CHITSAUKO CHECHITATU
  
  
  "Kuburikidza nemasatelliti evasori, maajenti akavigwa nemakamera, drones, NSA... munopa zita, tinoziva kuti dzimwe nyika nhanhatu dziri kumhanyira kuti dzive dzekutanga kuwana makona mana epasi. MaAmerican..." akambomira, achifunga, "Zvakanaka... Kwete chete nekuda kwemukurumbira, asiwo nekuti isu hatigone kutaura izvo mumwe munhu achaita nezvaanowana. Kunzwa ndiko ... ko kana Israeri akawana muurayi akavanzika kubva mukati menyika? Ko kana China ikawana ese mana?"
  
  "Saka idzi ndidzo nyika dzakasimbiswa dziri kutora chikamu muchirongwa ichi?" Kensi akabvunza hake. "Izirayeri?"
  
  "Ehe. Kuwedzera China, France, Sweden, Russia neGreat Britain."
  
  Drake akafunga kuti pamwe aiziva vamwe vevanhu vaibatanidzwa. Zvakanga zvisiri izvo kuti aifanira kushanda achipikisana navo.
  
  "Tricky," akadaro. "Maoda chaiwo ndeapi?"
  
  Lauren akatarisa laptop yake kuti aone chokwadi. "Dzine zvakawanda zvakanyanya zve 'hapana kukundikana' uye 'chero muripo'."
  
  "Vanozviona sekutyisidzira pasi rose," akadaro Hayden. "Kuregererei? Pane nguva dzose kwasara mazuva mashoma kusvika apocalypse inotevera. "
  
  "Uye zvakadaro," akadaro Drake, "tese tiri kudivi rimwe chete."
  
  Hayden akamutarisa. "Wow. Chirega kuita zvemadrugs, shamwari."
  
  "Aiwa, ndaireva-"
  
  "Kurohwa kwakawanda kwakazomupengesa." Dahl akaseka.
  
  Drake maziso akawedzera. "Vhara muromo wako." Akambomira. "Wakambobvunza nezve Yorkshire yako? Anyway, zvandaireva ndezvekuti tese tiri special forces. Cheka kubva pamucheka wakafanana. Isu chokwadi segehena harifanirwe kunge tichidzingirirana pasirese."
  
  "Ndinobvuma," akadaro Hayden asingade. "Saka urikuzotaura naye nani?"
  
  Drake akatambanudza maoko ake. "President Coburn?"
  
  "Chokutanga waifanira kupfuura Minister of Defense. Uye vamwe. Cole yakakomberedzwa neanopfuura madziro emuviri chete, uye mamwe acho haana maumbirwo. "
  
  "Hazvisi zvikwata zvese zvichatamba mitambo yehushamwari," akadaro Kenzie achizvitemba.
  
  "Zvirokwazvo". Drake akabvuma ndokugara pasi. "Ndine urombo, Lauren. Enderera mberi."
  
  "Rudyi. Saka, munhu wese akaverenga magwaro akaburitswa. Zvizhinji zvacho ndezvokunyengera kweNazi, kutaura chokwadi. Uye ndiri kuverenga izvi nezwi nezwi. Peji rakatumidzwa zita reboka iri rinosuruvarisa, rine musoro unoti "Kurayira Kwekutonga Kwekupedzisira", rinonyatsoratidza zvinonzi "nzvimbo dzokuzororera" dzeVatasvi Vemabhiza Vana: Hondo, Kukunda, Nzara uye Rufu.
  
  "Kubva Mubhuku raZvakazarurwa?" Hayden akabvunza. "Vatasvi vemabhiza vana ivavo?"
  
  "Ehe." Lauren akagutsurira, achiri kutarisa kuburikidza neakawanda manotsi akasimbiswa nemamwe emhando yepamusoro geeks muAmerica. "Gwayana raMwari rinozarura zvisimbiso zvina zvokutanga zvezvisimbiso zvinomwe, izvo zvinobudisa zvisikwa zvina zvakatasva mabhiza machena, matsvuku, matema uye ane zviso zvakachenuruka. Ehe, ivo vakanamatira kune zvese mumakore apfuura uye vakadudzirwazve nguva nenguva mutsika dzakakurumbira. Vakatorondedzerwa sechiratidzo cheHumambo hweRoma uye nhoroondo yahwo yakatevera. Asi hee, maNazi aigona kutamba nayo chero nzira yavanoda, handiti? Zvino pamwe zvakanaka kana ndikapa izvi. Akabudisa murwi wemapepa mubhegi rake, achiratidza kunge bhizinesi kupfuura zvaakanga ambomuona naDrake. Shanduko inonakidza kuna Lauren, uye imwe yaanoita seakaisa pamoyo. Akabva angotarisa bepa riya.
  
  "Izvi ndizvo here zvaita kuti munhu wese asukwe? Order?
  
  "Hongu, verenga izvi."
  
  Dahl akaiverenga zvinonzwika vamwe vachiitora.
  
  "Pamakona mana aPasi takawana Vatasvi Vana Vamabhiza ndokuvatsanangurira gadziriro yeChirongwa cheRutongeso Rwokupedzisira. Avo vanopukunyuka Hondo yeRutongeso nemiuyo yayo vachatonga nenzira yakarurama. Kana iwe uchiverenga izvi, isu takarasika, saka verenga uye uteedzere nekungwarira. Makore edu ekupedzisira akapedza kuunganidza zvombo zvina zvekupedzisira zvekuchinja kwenyika: Hondo, Kukunda, Nzara uye Rufu. Vakabatana, vachaparadza hurumende dzose uye vachazarura ramangwana idzva. Iva wakagadzirira. Wanai. Famba uchienda kumativi mana eNyika. Tsvaga nzvimbo dzekuzorora dzaBaba veStrategy uyezve Khagan; muIndia akaipisisa ati amborarama, uyezve Denda raMwari. Asi zvese hazvisi sezvazvinoratidzika. Takashanyira Khagan muna 1960, makore mashanu mushure mekupedzwa, tichiisa Conquest mubhokisi rake. Tawana Denda rinochengeta Mutongo wechokwadi wekupedzisira. Uye chete kodhi yekuuraya ndipo pakaonekwa Vatasvi vemabhiza. Hapana mavanga anozivisa pamapfupa aBaba. MuIndia akakomberedzwa nezvombo. Kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira ikozvino kunogara kuburikidza newe uye kuchatonga hukuru nekusingaperi.
  
  Drake akazvinyudza zvese. Mazano akawanda, chokwadi chakawanda. Basa rakawanda. Nekudaro, Dahl akamurova zvakanyanya nekutaura kwake kwekutanga. "Wamuka? Havazopanduka here?
  
  "Ehe, chimwe chinhu chinoratidzika kunge chisina kumira zvakanaka." Lauren akabvuma. "Asi iyo haisi typo."
  
  Mai vakati, "Zvinoita sezvinoratidza kurongeka kwekutarisa, kunyangwe zvinyoro."
  
  Lauren akagutsurira musoro achibvumirana nazvo. "Ichi ichokwadi. Asi munonzwisisawo here kuti nei vachidana idzi kuti "nzvimbo dzokuzororera?" Kwete makuva kana makuva kana chero chii zvacho?"
  
  "Zvese hazvisi sezvazvinoratidzika," Dahl akaverenga zvinonzwika.
  
  "Ehe. Zviri pachena kuti ongororo yakawanda inodiwa."
  
  "MuIndia akakomberedzwa nezvombo," Alicia akaverenga zvinonzwika. "Zvinorevei izvozvo?"
  
  "Ngatirege kunyanyoenda mberi kwedu timene," akadaro Hayden.
  
  "Zvinodavirwa kuti ruzivo rweidzi nzvimbo dzokuzororera dzokupedzisira rwakafa nomurayiro weNazi." Lauren akadaro. "Zvichida vanga vachironga kurekodha chimwe chinhu. Pamwe ndiko kukodha. Kana kupfuudza ruzivo kune mamwe mazera. Hatizivi zvechokwadi, asi tinoziva kuti ndizvo zvoga zvatinofanira kuenderera mberi," akadaro achikwenya, "uye munhu wose ari mugwa rimwe chete. Akatarisa Drake. "Boat. Kupona raft. Unowana pfungwa."
  
  Yorkshireman akagutsurira musoro achidada. "Hongu ndinoda. SAS inogona kuita dombo kuyangarara. "
  
  "Zvakanaka, chero watinosangana naye, vane zviratidzo zvakafanana zvatinoita," Hayden akadaro. "Ko isu tichatanga sei?"
  
  Kinimaka akafuratira pafafitera. "Pamakona mana enyika?" akabvunza. "Vanowanikwa kupi?"
  
  Mumba maiita kunge musina munhu. "Zvakaoma kutaura," akadaro Dahl. "Kana nyika yakatenderera."
  
  "Zvakanaka, ko mutyairi webhiza wekutanga wavakataura. Baba veStrategy ava." Kinimaka akapinda mumba achivharira chiedza chese pafafitera raive kumashure kwake. "Tine mareferensi api?"
  
  "Sezvaungatarisira," Lauren akabaya chidzitiro, "tangi yekufunga kumba iri kuita izvi zvakare ..." Akatora nguva kuverenga.
  
  Drake akatora nguva imwechete yekufungisisa. Kutaura kwaLauren nezve "tangi rekufunga kumusha" kwakangojekesa zvaivepo.
  
  Karin Blake.
  
  Hongu, nguva yakapfuura nepawaive muchikwata cheSPEAR, asi rakanga rapfuura zuva kana vhiki iyo Karin aifanira kunge ari kufona. Pese paakafunga kumubata, chimwe chinhu chaimumisa - chingave boka revavengi, dambudziko renyika, kana kuti kuda kwake kuti asatsamwise. Karin aida nzvimbo yake, asi-
  
  Ko iye gehena aripi?
  
  Lauren akatanga kutaura, uye pfungwa dzaKarin dzakatozosendekwa parutivi.
  
  "Zvinoita sokuti munhu wacho wekare aizivikanwa saBaba veStategy. Hannibal."
  
  Smith airatidza kusava nechokwadi. "Ndeupi wavo?"
  
  Alicia akabata muromo. "Kana uyu ari murume waAnthony Hopkins, handisi kubuda mumba muno."
  
  "Hannibal Barca aive mutungamiriri wemauto ane mukurumbira kubva kuCarthage. Akazvarwa muna 247 BC, ndiye murume akatungamira uto rose, kusanganisira nzou dzehondo, kuyambuka Pyrenees neAlps kupinda muItaly. Aiva nemano ekuziva simba rake neutera hwevavengi vake uye akakunda vazhinji vaitsigira Roma. Nzira chete yaakazokundikana ndeye apo mumwe mukomana akadzidza ake ega mazano akajeka uye akagadzira nzira yekuashandisa paari. Yakanga iri muCarthage. "
  
  "Saka murume uyu ndiye Baba veStrategy?" - Akabvunza Smith. "Hannibal uyu?"
  
  "Ichirangarirwa somumwe wenyanzvi hurusa dzehondo munhau uye mumwe wavakuru vakuru vakatanhamara vekare pamwe chete naAlexander Mukuru naCaesar. Ainzi Baba veMazano nokuti muvengi wake mukuru, Roma, akazopedzisira atora mazano ake ehondo muzvirongwa zvavo."
  
  "Uku kukunda," akadaro Dahl, "kana pakambove neimwe."
  
  Lauren akagutsurira musoro. "Zviri nani. Hannibal aionekwa sechinhu chinotyisa kuRoma zvokuti vaishandisa chirevo chacho pose pakaitika njodzi. Yakashandurwa, izvi zvinoreva kuti Hannibal ari pamagedhi!
  
  "Back to order," akadaro Hayden akavakurudzira. "Inokwana sei?"
  
  "Zvakanaka, tinogona kutaura nechivimbo kuti Hannibal mumwe weVatasvi Vemabhiza Vana. Kunze kweidi rokuti iye sezviri pachena akatasva bhiza, ave achinzi Baba Vezano munhau yose. Izvi zvinoreva kuti ndiye Hondo, Mutasvi webhiza wokutanga. Zvechokwadi akaunza hondo kuUmambo hweRoma."
  
  Drake akaongorora zvinyorwa. "Saka pano panoti hurongwa hweDoomsday Order hwakaiswa neVatasvi vemabhiza. Isu tofunga here kuti Order yakaviga chombo chinoparadza muguva raHannibal? Zvisiire chizvarwa chinotevera?
  
  Lauren akagutsurira musoro. "Kunzwawo zvako. Zvombo mumakuva ose. Kune guva kumativi ose enyika."
  
  Kinimaka akasimudza ziso. "Izvo, zvakare, zvine musoro kunge siketi yehuswa."
  
  Hayden akaninira ruoko rwake kwaari kuti amire. "Chikanganwa," akadaro. "Parizvino. Chokwadi murume akaita saHannibhari anofanira kuva neguva kana kuti guva?"
  
  Lauren akazembera pachigaro chake. "Ehe, apa ndipo panonetsa zvinhu. Murombo mukuru Hannibal akadzingwa ndokufa rufu runorwadza, zvichida nomuchetura. Akavigwa muguva risingazivikanwe."
  
  Drake maziso akawedzera. "Bullshit".
  
  "Zvinoita kuti ufunge, handizvo here?"
  
  "Tine nzvimbo here?" Mai vakabvunza.
  
  "Hongu". Lauren akanyemwerera. "Africa".
  
  
  CHITSAUKO CHECHINA
  
  
  Alicia akafamba achienda kudivi recabinet ndokuburitsa bhodhoro remvura mumini-fridge yaive pamusoro. Kutanga kuvhiyiwa kutsva kwaigara kuchinetsa. Simba rake rakanga riri rokurwa; zvisinei, nguva ino vaida hurongwa zvakajeka. Hayden akanga atobatana naLauren palaptop, uye Smith akanga achiedza kutarisa kufarira, pasina mubvunzo nokuti New Yorker yakanga iri kutora rimwe basa. Ah hongu, uye nekuti haasi mutirongo achishanyira gandanga rinopenga.
  
  Alicia aive nemafungiro ake, asi zvakamuomera kunzwisisa pfungwa dzaLauren. Kunyange zvakadaro, yakanga isiri nzvimbo yake yokutonga, kwete maererano noupenyu hwaakanga atorarama. Lauren Fox aive akachenjera uye akangwara zvekuti aone zvaiuya.
  
  Hora zvakadaro. Alicia akanwa half yebhodhoro, ndokutendeukira kuna Drake. Yorkshireman parizvino akamira padivi paDahl naKensi. Aive oda kupinda paive nekufamba pedyo naye.
  
  "Oo, mhoro Yogi. Zvinhu zviri kufamba sei ikoko?
  
  "Zvakanaka". Mbavha yekuRussia yakaora moyo kubva payakangoerekana yafumurwa. "Unofunga kuti vandivenga manje?"
  
  "WHO? Ivo? Uri kutamba here? Hapana anokutonga, kunyanya ini. Akaseka achitarisa tarisa. "Kana kuti May. Kana kuti Drake. Uye kunyanya kwete Kenzi. Hure pamwe rine gomba rizere nezvakavanzika zvidiki zvakashata. "
  
  "ABOUT".
  
  "Haisi chakavanzika chako chakashata." Crap! "Hey, ndichiri kuedza kuchinja pano. Handizivi shit pamusoro pekufara."
  
  "Ndinozviona".
  
  Akatambanudza ruoko rwake: "Huya kuno!" - uye akamhanyira kumusoro wake paakatsvedza, achiedza kubata musoro wake. Yorgi akasvetuka kusvika kumagumo kwekamuri, makumbo ake akareruka. Alicia akaona zvisina maturo zvekudzingirira.
  
  "Nguva inotevera, mukomana."
  
  Drake akatarisa nzira yake. "Unoziva, anokutya."
  
  "Handina kufunga kuti mwana anotya chinhu. Kwete mushure mekupedza nguva mujeri reRussia uye masvingo ekuvaka. Wobva waona kuti arikutya." Akazvirova-rova mumusoro.
  
  "Chombo chine simba kupfuura zvese," akadaro Dahl. "Ingobvunza Hannibal."
  
  "O, Torsti anoita majee. Tose ngatiendei kukarenda. Asi zvakanyanya," Alicia akawedzera. "Mwana anofanira kutaura. Ini handisati ndanyatsokodzera.
  
  Kenzi akabhowekana. "Chokwadi? ndinoshamiswa".
  
  "Wataurwa here mukutaura kwaWebb? Ehe, ndinofunga kudaro."
  
  VaIsraeri vakaseka. "Ndinonetseka kurara husiku. Saka manje?"
  
  "Ndosaka," Alicia akadaro. "Hapana."
  
  "Ndinofunga nokuda kwechikonzero chimwe chete newe."
  
  Pakamboita karunyararo. Dahl akasangana naDrake akatarisa pamusoro pemisoro yevakadzi uye akakotama zvishoma. Drake akabva angotarisa divi asingashore vakadzi ava asi asingadi kuti vaburusirwe mutsime renhamo. Alicia akasimudza musoro achibva atanga kutaura Hayden.
  
  "Zvakanaka," mukuru wavo akadaro. "Zviri nani pane zvaifungwa naLauren pakutanga. Ndiani werwendo rwekuenda kuHellespont?
  
  Alicia akatura befu. "Inonzwika zvakanaka kuchikwata chine mukurumbira ichi. Ndinyore."
  
  
  * * *
  
  
  Kutanga neherikoputa uyezve nechikepe chekukurumidza, timu yeSPEAR yakasvika kuDardanelles. Zuva rakanga ratonyura rakananga kumawere, mwenje wakashanduka kubva kubhora rakajeka kuita mutsetse wepanoramic kumashure uye slash yakachinjika. Drake akazviwana achingochinja pakati penzira dzekufambisa panguva yerwendo rwakaoma, uye akawana nguva yekushamisika kuti vatyairi vendege vakaswera sei vakachengeteka. Alicia, ari padivi pake ari muherikoputa, akajekesa manzwiro ake zvishoma.
  
  "Nhai varume, munofunga kuti murume uyu ari kuda kutiuraya here?"
  
  Kinimaka, akasungirirwa mukati uye akabatirira pamatambo akawanda aaigona kubata, akati nemazino akarukwa, "Ndine chokwadi chekuti anofunga kuti anosvetuka."
  
  Nhaurirano dzakanga dzichishanda zvizere uye dzakazaruka. Runyararo rwakazadza mhepo apo chikwata chavo chaiongorora zvombo zvaipiwa neCIA. Drake akawana vaimbofungira, vaisanganisira maGlocks, HKS, mapanga ekurwisa uye magirinedhi akasiyana. Midziyo yekuona husiku yakapihwawo. Maminitsi mashoma gare gare, Hayden akatanga kutaura pamusoro pemukurukuri.
  
  "Saka, vanhu, yave nguva yekufunga nezveimwe, yemunhu pachedu yechinangwa ichi. Zvikwata zvinokwikwidza. CIA ichiri kuti kune vatanhatu, saka ngativei nekutenda kuti hazvisi zvakawanda. Sero reAlexandria rinogara richigamuchira ruzivo ruchipinda kubva kuCIA maseru pasi rese, kubva kuNSA nevamiriri vepasi. Vanonditaurira chero chokwadi chakakosha- "
  
  "Kana zviri zvakavanakira," akadaro Kensi.
  
  Hayden akakosora. "Ini ndinonzwisisa kuti wakave nezviitiko zvakashata nemasangano ehurumende, uye CIA inowana nhau yakaipa kwazvo, asi ndakavashandira. And at least ndakaita basa rangu nemazvo. Vane rudzi rwose rwokudzivirira. Iva nechokwadi kuti ndichakuudza chokwadi."
  
  "Hameno kuti chii chiri kusimudza siketi yake," Alicia akazevezera pamusoro pemutauri. "Ndine chokwadi chekuti hazvina kunaka."
  
  Kensi akamutarisa. "Chii chingave chakanaka chinoita kuti siketi yako ikwire?"
  
  "Handizive". Alicia akabva angobwaira bwaira. "Muromo waJohnny Depp?"
  
  Hayden akagadzirisa pahuro ndokuenderera mberi. "Zvikwata zvitanhatu zvemauto. Zvakaoma kuziva kuti ndiani anonzwira tsitsi uye ndiani ane utsinye chaihwo. Usafungidzira. Tinofanira kubata munhu wese sevavengi. Hapana kana imwe yenyika dzatinoziva dziri kuita izvi inobvuma izvi. Ndinonzwisisa kuti unogona kuziva vamwe vevakomana ava, asi rwiyo urwu runoramba rwakafanana."
  
  Hayden paakambomira, Drake akafunga nezvechiuto cheBritish. Iyo SAS yaive yakati wandei regiments uye akange asipo kwemakore mazhinji, asi zvakadaro nyika yemasoja epamusoro-soro yakanga isiri yakakura chaizvo. Hayden akanga akarurama kutaura pamusoro pekukonana kwaigona kuitika uye kusachengetedzwa ikozvino, pane kubatwa akarinda navo munhandare yehondo. Dahl anogona kunge achifarira kuSweden contingent, uye Kenzie mune yeIsrael. Basa rakanaka, pakanga pasina tsika dzekuAmerica ipapo.
  
  "Handifungidzire kuti China ine ushamwari," akadaro. "Kana kuRussia."
  
  "Paspeed iyi," Mai vakadaro vachidongorera nepafafitera. "Vachave maumbirwo murima."
  
  "Tine pfungwa yemamiriro akaita nyika imwe neimwe?" - akabvunza Dahl.
  
  "Hongu, ndanga ndichingonanga kwazviri. Sezvatinogona kutaura, veSweden vari kure nemaawa akati wandei. MaFrench achiri kumba. Mossad iri padyo, padyo. "
  
  "Hongu," akadaro Dahl. "Hapana anonyatsoziva kwavari kuenda."
  
  Drake akakosora zvishoma. "Uri kuedza kupembedza kuedza kweSweden kwakundikana?"
  
  "Iye zvino wave kuita kunge uri kuEurovision. Uye hapana akataura nezveBritain. Vanowanikwa kupi? Uchiri kugadzira tea here?" Dahl akasimudza kapu yekufungidzira, kagunwe kake kakabuditsa pakona.
  
  Yaiva pfungwa yakanaka. "Zvakanaka, Sweden inogona kunge yakatanga kumashure."
  
  "At least vatanga."
  
  "Varume," akadaro Hayden. "Usakanganwa kuti isu tiri chikamu cheizvi zvakare. Uye Washington inotarisira kuti tichakunda. "
  
  Drake akaseka. Dahl akanyemwerera. Smith akatarisa Lauren achibva atanga kutaura.
  
  "Chimwe chinonakidza pane zvese izvi ndechekuti dzimwe dzenyika idzi dziri kupikisa zvakasimba chero kupindira. Hongu, mwero wehupenzi unogara wakakwira, asi tinogona kubata nezvimwe zvinhu zvekusavimbika. "
  
  "Unofficially? Splinter groups?" - Kinimaka akabvunza.
  
  "Zvinogona kudaro."
  
  "Zvinongotidzosera kuruzivo rwekutanga," Hayden akadaro. "Munhu wese ane utsinye."
  
  Drake akashamisika kuti Smith angave afungei nezvekutaura kwake. Kare kuCusco, Joshua aive neruvengo, asi sezvo rufu rwake rwakanga rusina kutenderwa nehurumende uye kugara kwavo munyika kwaingogara kuchichinja nekupikisa, hapana aiziva zvaizoitika. Rufu rwemurume uyu rwakanga rwuri tsaona, asi rwakakonzerwa nekusangwarira uye nekushingaira. Hongu aive mhembwe uye mhondi, asi mamiriro aive akasiyana.
  
  Vapedza chikopokopo vakazadza zvikepe. Vakapfeka zvitema, zviso zvavo zvakavharika, vachisvetuka-svetuka mumvura yeHellespont, usiku hwakazozara nerima. Nzira yavakafamba nayo yakanga isina chinhu, maraiti aipenya kunze kwebhangi riri kure. Hellespont yaive mugero wakakosha unoumba chikamu chemuganhu pakati peEurope neAsia. Nhandare yakamanikana, Gallipoli yaive pamhenderekedzo dzayo dzekuchamhembe, nepo mizhinji yemamwe miganhu yayo yaive nevanhu vashoma. Sezvavainyura mumvura, Hayden naLauren vaishandisa mutauriri wavo.
  
  "Hannibal haana kumbova neguva, kana mucherechedzo weguva. Pashure pebasa rakaisvonaka, mukuru mukuru uyu ane mukurumbira akafa anenge ari oga, apinzwa muchetura akwegura. Saka unoriwana sei guva risina kunyorwa?"
  
  Drake akatarisa mudenga Lauren akamira. Akavabvunza here?
  
  Smith akashinga kutsvaga mhinduro. "Sonar?"
  
  "Zvinogoneka, asi unofanirwa kuve nepfungwa yakanaka yekutarisa," Dahl akapindura.
  
  "Vakawana gwaro risingazivikanwe, gwaro rinorekodhwa, hongu, asi rakarasika nenguva," akadaro Hayden. "Mamiriro aHannibal agara achitsamwisa avo vaida gamba raipokana nehutongi hweRoma. Mumwe munhu akadaro aive Mutungamiri weTunisia, akashanyira Istanbul mumakore makumi matanhatu. Panguva yekushanya uku, chinhu chimwe chete chaaida kwaive kukwanisa kutora mutumbi waHannibal kuenda naye kuTunisia. Hapana chimwe chaiva nebasa. VekuTurkey vakapedzisira vachinja uye vakaenda naye rwendo rupfupi. "
  
  "Makumi makumi matanhatu?" Dahl akadaro. "Handizvo here apo matsotsi ehondo akatanga kukanganisa hurongwa hwavo hudiki hwakaipa?"
  
  "Zvimwe". Hayden akadaro. "Mushure mekunge vagara kuCuba ndokutanga hupenyu hutsva. Zvadaro urongwa hwavo hutsva hwakagara makore anoda kusvika makumi maviri. "
  
  "Nguva yakawanda yekugadzira," Alicia akadaro.
  
  "Uye vasarudzire Vatasvi veMabhiza vana," Mai akawedzera. "Hannibal - Murwi weHondo? Zvine musoro. Asi ndivanaani vari hero Kukunda, Nzara uye Rufu? Uye nei Dardanelles muAfrica iri imwe yenzira ina dzemakadhinari?
  
  "Zvakanaka," Alicia akadzokorora May, zvichiita kuti Drake awedzere kuedza kwake. "Unofanira kupfekedza kavha kadiki yekufunga zvakare, Foxy."
  
  Lauren akanyemwerera. Drake aizviona nezwi rake. "Saka maTurkey, kunyanya kunyara nekusaremekedza kwavo Hannibal, vakatora purezidhendi weTunisia kunzvimbo yeHellespont. Inoti 'pagomo pane chivakwa chakasakara'. Iyi inzvimbo yekuzorora ine mukurumbira yeHannibal Barca. "
  
  Drake akamirira, asi hapana rumwe ruzivo rwakauya. "Asi zvakadaro," akadaro, "aive makore makumi matatu apfuura."
  
  "Yakamira ipapo kwenguva refu," akadaro Lauren, "uye hapana mubvunzo kuti vanhu vokuTurkey vakaisa chimwe chinhu chokurinda chinoremekedzwa."
  
  Drake airatidza kusahadzika. "Chokwadi, rinogona kungova guva rekuremekedza."
  
  "Vakatora mutungamiri weTunisia ikoko, Mat. Akatotora mbiya dzejecha dzakapupurirwa nevarindi vake, achizviti 'jecha reguva raHannibhari' paakadzokera kumusha. Mumamiriro ezvinhu akadaro, mugore iroro, maTurkey anganyengedza Mutungamiriri weTunisia here?
  
  Drake akagutsurira kumberi akananga kudivi rerima remahombekombe egungwa. "Tichaziva."
  
  
  CHITSAUKO CHECHISHANU
  
  
  Drake akabatsira kudhonza chikepe chesable-ruvara chinomhanya kubva mumvura, achichimisa kune chigamba chiri pedyo chemidzi yakare uye kusimudza mota yekubuda. May, Alicia naSmith vakamhanyira kunomisa boka revarwi. Kinimaka akasimudza mabhegi airema achibatsirwa naDahl. Drake akanzwa jecha pasi pebhutsu dzake. Mhepo yainhuwa pasi. Mafungu akamhanyira kumahombekombe kuruboshwe rwake, achipiwa simba nezvikepe. Hapana rimwe inzwi rakadambura runyararo apo vapfuri vepfumo vaitora.
  
  Hayden aive akabata chinotakurika GPS navigator. "Zvakanaka. Ndine makongiresi akarongwa. Tagadzirira kuenda here?"
  
  "Tagadzirira," manzwi akati wandei akafema achipindura.
  
  Hayden akaenderera mberi, uye Drake akagara kumashure kwake, achiyambuka jecha riri pasi petsoka dzake. Vaigara vachiongorora nzvimbo yacho, asi hapana mamwe magetsi aionekwa. Pamwe vatanga vasvika pano mushure mezvose. Zvichida zvimwe zvikwata zvakamira, zvichirega mumwe munhu achisimudza zvinorema. Zvichida kunyange iye zvino vakanga vachitariswa.
  
  Mikana yacho yakanga isingaperi. Drake akagutsurira Alicia vachipfuura ndokubva mukadzi wechirungu apinda mumutsetse. "Kugona kuchinjika kubva kune rimwe divi kuenda kune rimwe divi."
  
  "Ko Smith?" - Ndakabvunza.
  
  "Ndiri pano. Nzira iri pachena".
  
  Hongu, asi tiri kunanga mukati, Drake akafunga, asi hapana chaakataura. Jecha rakapfava rakaita ivhu rakaoma, uye ipapo vakakwira pamusoro pemuchinjiziri. Vangori nemamita mashoma pakureba uye nepamusoro wakatenuka, vakakurumidza kuyambuka muganhu wegwenga ndokuzviwana vava pane imwe nzvimbo yakati sandara. Hayden akanongedzera nzira ndokubva vayambuka gwenga risina chinhu. Ikozvino hapachadiwe kutumira varindi. Vaigona kuona kwemamaira, asi May naSmith vakaramba vari kure, vachiwedzera nzvimbo yavo yekuona.
  
  Chidzitiro cheGPS chakabwaira chinyararire, chichivatungamira padyo nekwavakavavarira, uye rima rehusiku rakatambanudzwa zvine simba pamusoro pavo. Nenzvimbo yakawanda kwazvo, denga rakanga rakakura; nyeredzi hadzioneki, uye mwedzi katsetse kadukuduku. Maminitsi gumi akachinja kuita makumi maviri, ndokuzoita makumi matatu, uye vakanga vachiri kufamba vega. Hayden akaramba achikurukura kuburikidza nemutauriri nechikwata neAlexandria. Drake ngaarege nharaunda ichimupinza mukati, achifemera mukati memutinhimira wakaoma wechisikigo. Kurira kwemhuka, mhepo, kutinhira kwenyika - zvese zvaivepo, asi hapana chisina kufanira. Akaona kuti zvikwata zvavakanga vachirwisana nazvo zvaigona kunge zvakangonaka sezvavari, asi aivimba nezvaaigona uye zveshamwari dzake.
  
  "Pamberi," Hayden akazevezera. "GPS inoratidza nzvimbo inokwira ingangoita mafiti makumi mana. Ichi chingava chikomo chatiri kutsvaga. Tarisa mudenga."
  
  Chikomo chacho chakabuda zvishoma nezvishoma kubva murima, murwi wevhu unoramba uchikwira une midzi yakamonereka uye matombo akarasa pasi pakaoma sezvavaiveza nzira yakatsiga nomuzvipingamupinyi. Drake naAlicia vakatora chinguva vakamira ndokucheuka vachiona kusviba kwakatsetseka kwaienda kugungwa raiva neshungu. Kupfuura izvozvo, zviedza zvinopenya zvechiteshi chengarava, kuvapo kwakasiyana chose chose.
  
  "Nerimwe zuva?" Alicia akabvunza achishamisika.
  
  Drake aitarisira kudaro. "Tichasvikako," akadaro.
  
  "Izvi zvinofanira kuva nyore."
  
  "Uye rudo. Sokuchovha bhasikoro. Asi unodonha wobva wachekwa, mavanga nekukweshwa nguva refu usati wawana kudzikama."
  
  "Saka, hafu yenzira yakatopfuura." Akamubata kwechinguva ndokuzoenderera mberi achikwidza gomo.
  
  Drake akamutevera chinyararire. Remangwana zvechokwadi rakabata hupfumi hutsva hwemikana ikozvino Alicia Miles akange asununguka kubva mukutenderera kwake kwekuzviparadza. Chavaifanira kuita chete kukunda rimwezve boka revapengo uye megalomaniacs vakatsunga kuita kuti vanhu venyika vatambure.
  
  Uye ndosaka masoja saiye akaisa zvese pamutsetse. KwaAdrian padyo nepadyo naGraham mhiri kwemugwagwa. Kuna Chloe, ainetseka kuti vana vake vaviri vaende kuchikoro nenguva zuva rega rega. Zvema couples aigomera nekugomera munzira kuenda kuSupermarket. Kubatsira kweavo vakagara zvakanaka-nehunhu mukuzara kwemotokari mumugwagwa wemhete, uye nevaya vakasvetuka mitsetse. Kwete yegutter scum yakakwira muvan yako kana garaji kwasviba, ichienda nechero chavaigona. Kwete zvevanodheerera, vanotsvaga masimba nevanodzokera shure. Dai vakarwa zvakasimba kuti varemekedzwe, vadiwe nekuchengetwa. Vakarwira ramangwana revana vavo ngavavimbe nechengetedzo yaro. Vakabatsira vamwe ngavabatsirwe.
  
  Hayden akabata pfungwa dzake nekakugunun'una. "Iyi inogona kunge iri nzvimbo. Iyo GPS inoti ndizvo, uye ndiri kuona chivakwa chakasiiwa pamberi. "
  
  Akaona madonhwe ane mavara akapetana. Yakanga iri epicenter yezviitiko ipapo. Pakange pasisina nguva yema subtleties zvino. Vaigonawo kunge vakaisa mafirework mukutsvaga guva raHannibal dai vakariwana nekuchimbidza sezvo vaive pano. Nekuti Drake aive nechivimbo chekuti kana vaigona kuiwana, saka zvimwe zvikwata zvese zvaigona.
  
  Hayden akacherechedza nzvimbo yekufungidzira. Kinimaka naDahl vakadzikisa mabhegi avo airema pasi. May naSmith vakatora nzvimbo dzepamusoro dzekutarisa. Drake naAlicia vakaswedera pedyo naHayden kuti vabatsire. Yorgi chete ndiye akarembera achiratidza kusava nechokwadi achimirira kuudzwa zvekuita.
  
  Kinimaka naDahl vakagadzira matochi makuru nekuisa matatu pacarbon fiber stands uye kupa zvimwe. Aya aisangova magirobhu akajeka, akagadzirwa kuti atevedzere chiedza chezuva zvakanyanya sezvinobvira. Sezvinobvumwa, kunyangwe kugona kweCIA kwakakura kwaive kushoma muEgypt, asi Drake akafunga kuti midziyo haina kunyanyoipa. Kinimaka akashandisa mwenje wakaiswa pachigadziko kuti uvhenekere nzvimbo yakakura, uye ipapo Hayden naDahl vakaenda kunoongorora pasi.
  
  "Zvino teererai," Hayden akavaudza kudaro. "The Order of the Last Judgment inoti zvombo zvakavigwa muno nguva refu mushure mekufa kwaHannibal. Iri iguva risina kunyorwa, kwete dombo remusoro. Saka isu tiri kutsvaga ivhu rakakanganisika, kwete mapfupa, zvidhinha kana makoramu. Tiri kutsvaga zvinhu zvakavigwa nguva pfupi yadarika, kwete zvisaririra zvekare. Hazvifanirwe kunge zvakanyanya kuoma-"
  
  "Usadaro!" Dahl akabhowekana. "Uchaita jinx zvese, shuwa."
  
  "Ndiri kungotaura kuti hatifanirwe kutsvaga Hannibal. Zvombo chete."
  
  "Pfungwa yakanaka." Kinimaka yakagadzirisa mwenje yakatenderedza perimeter zvishoma.
  
  Hayden akamaka nzvimbo nhatu pasi. Vese vakaita sekunge vakachinjwa neimwe nzira, uye hapana nguva pfupi yadarika. Yorgi akaswedera pedyo akabata foshoro mumaoko. Drake naAlicia vakabva vapindawo vachiteverwa naKinimaka.
  
  "Ingochera," akadaro Hayden. "Kurumidza".
  
  "Ko kana paine mhondi?" Alicia akabvunza.
  
  Drake akatarisa chivako chakasakara. Madziro akarembera neshungu, akarembera, achiita seakabata huremu hwenyika. Rimwe divi rakanga rachekwa nepakati sekunge negiant cleaver, zvivharo zvino zvabuda kumativi ese kunge mazino akatsemuka. Denga rakanga radhirika kare kare, pakanga pasina magonhi kana mafafitera. "Zvakanaka, hazviratidzike sekunge tichakwanisa kuwana pekugara ipapo."
  
  "Ndatenda".
  
  "Usanetseka hako mudiwa. Simuka wakasimudza musoro."
  
  Drake haana kuita hanya nekupenya kwehasha achibva atanga kushanda. "Saka zvinorevei zveVatasvi vemabhiza vana?" Akabvunza Hayden achi communicator.
  
  "Mafungiro akanyanya kufungidzira? Zvinoenderana nenhamba dzenhoroondo dzatiri kutsvaga uye zvombo zvatinotarisira kuwana. Saka, Hannibal, akarerwa kuti avenge vaRoma, akatanga hondo inenge isingaperi muRoma, handiti? Apa ndipo patinowana zvombo zvehondo.
  
  "Vanogona kunge vari vatasvi vemabhiza," Kinimaka akapindira. "Ndiri kureva, Hannibal aive."
  
  "Ehe, zvishoma zvisinganzwisisiki, Mano."
  
  "Saka hazvinei neBhaibheri?" Drake akachera imwe murwi wevhu. "Nekuti hatidi chero ipi yeaya macode akapusa."
  
  "Zvakanaka, vakaonekwa muna Zvakazarurwa uye-"
  
  "Wow!" Alicia akabva aridza mhere. "Ndinofunga ndarova chimwe chinhu!"
  
  "Uye teerera," inzwi raMay rakazevezera pamusoro pemutauri. "Marambi matsva aonekwa pamvura, ari kuuya nekukurumidza."
  
  
  CHITSAUKO CHECHItanhatu
  
  
  Drake akadonhedza foshoro pasi ndokufamba achitarisa Alicia. Yorgi akanga atovapo, achimubatsira kuchera. Kinimaka yakawedzerawo nekukurumidza.
  
  "Tine nguva yakareba sei?" Hayden akabvunza hake.
  
  "Tichifunga nekumhanya kwavo, maminetsi makumi matatu kumusoro," Smith akapindura.
  
  Dahl akanyatsodongorera. "Pane zvauri kuziva here?"
  
  "Zvichida Mossad," Kensi akapindura. "Ndivo vaive pedyo."
  
  Drake akapika. "Nguva chete yandaishuvira kuti maSweden auye pekutanga."
  
  Alicia akamira zvakadzika mumabvi mugomba, achichera mupendero wefoshoro muvhu rakapfava, achiedza kusunungura chinhu. Akashingirira, achikweva pasina mufaro pamicheto isina kujeka. Kinimaka yakanga ichibvisa pasi kubva kumusoro sezvo Yorgi akabatana naAlicia muronda rinoramba richiwedzera muvhu.
  
  "Ichi chii?" - Ndakabvunza. Drake akabvunza.
  
  Hayden akatsikitsira pasi akabata mabvi. "Handisati ndataura chokwadi."
  
  "Zvibatanidze pamwe chete, Alicia." Drake akanyemwerera.
  
  Kupenya nechigunwe chakasimudzwa ndiyo chete mhinduro yake. Chinhu chaitaurwa chaiva chakafukidzwa netsvina uye chakafukidzwa netsvina kumativi ose, asi chaiva nechimiro. Oblong, yaiyera anenge mamita maviri nemita imwe chete, yakanga ine chimiro chebhokisi uye yaifamba zviri nyore, ichiratidza kuti yakanga isingaremi zvachose. Dambudziko nderekuti rakanga rakakomberedzwa nekumisikidzwa nevhu rakaoma nemidzi. Drake akatarisa kubva mubhokisi kuenda kugungwa, achiona maraiti achiswedera pedyo uye achishamisika kuti gehena diki, rakareruka sei mudziyo waigona kubata chombo chehondo chinoparadza.
  
  "Maminitsi gumi nemashanu," Smith akadaro. "Hapana zvimwe zviratidzo zvekusvika."
  
  Alicia akamboshingirira pasi achitukirira pasina kwaakasvika, asi akazoburitsa chinhu chiya ndokubvumira Yorgi kuti abudise. Kunyange zvakadaro, mazambiringa akakura uye midzi yakamanikana yakanamatira kwaari ichiita seine mufaro, sumbu rakaoma, rakamonyoroka iro rakaramba kurega. Zvino vakanga vava mumatope muchiuno, vachizunza nhumbi dzavo uye vakazendamira pamafoshoro. Drake akazvidzora pamutsetse we "Men at work" akazendamira kuti abatsire kusimudza. Dahl zvakare akakotama, uye pamwe chete vakakwanisa kuwana rutsigiro parutivi rwechinhu ndokuchiburitsa kunze. Midzi yaipikisa, kutsemuka nekutsemuka. Vamwe vakabatirira nokuda kwoupenyu hunodiwa. Drake akadzvanya ndokuinzwa ichikwira mugomba nepamusoro pemucheto. Nzizi dzevhu rakabviswa nzvimbo dzaiyerera dzichibva kumusoro. Akabva asimuka naDahl vakatarisa Alicia naYorgi. Vese vainge vatsvuka kumeso uye vachifemera pamusoro.
  
  "Chii?" - Ndakabvunza. Drake akabvunza. "Muri kuronga kumbozorora tii? Buda hako pano."
  
  Alicia naYorgi vakatarisa kaviri pasi pegomba, vachitsvaga mamwe mabhokisi kana zvimwe mapfupa ekare. Hapana chakawanikwa. Nguva yakati gare gare, mudiki wechiRussia akamhanya kumucheto kwegomba, achitsvaga tsigiro pakanga pasina, saka aigona kubvondora pamateru nepamusoro pegomba. Alicia akatarisa zvaiitika neshungu, akabva asvetukira padivi zvishoma. Drake akamubata ruoko ndokumusimudza.
  
  Akadeedzera. "Wakanganwa foshoro yako."
  
  "Unoda kuenda kunoitora here? Ini ndinopa musoro kutanga."
  
  "Kuzvidzora, kuzvidzora."
  
  Hayden akaramba akatarisa pasi mugomba. "Ini ndafunga kuti ingave nguva yakanaka kutora chinguva ndiine murombo wekare Hannibal Barca. Hatidi kuzvidza mumwe musoja."
  
  Drake akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo. "Nhoroondo".
  
  "Kana ari pasi apa."
  
  "VaNazi vakaita tsvakurudzo yavo," Hayden akadaro. "Uye, ndinobvuma nokunyunyuta, vakazviita nemazvo. Hannibal akawana mukurumbira usingaperi nekuda kwekuti aive akanaka pabasa rake. Rwendo rwake rwekuyambuka Alps runoramba rwumwe rweakanakisa kubudirira kwemauto ehondo dzekutanga. Akaunza mazano echiuto ayo achiri kurumbidzwa nhasi. "
  
  Mushure mechinguva vakasimudza musoro. Dahl aiva navo. Kinimaka akatsvaira chinhu chacho kuti aratidze bhokisi rakasimba rakagadzirwa nematanda matema. Ikoko kwakanga kune jasi duku rezvombo kumusoro, uye muHawaiian akaedza kuzviratidza.
  
  Hayden akabva andizembera. "Ndizvo zvose. Logo yavo yekumba. Kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira. "
  
  Drake akaidzidza, achibata nemusoro chiratidzo. Yakanga yakaita sedenderedzwa diki repakati rine zvirukwa zvina zvakamonyoroka zvakaiswa kumativi ose pakambasi. Denderedzwa rakanga riri chiratidzo chekusingaperi.
  
  "Scythes zvombo," Hayden akadaro. "Kudzivirira nyika yako yemukati?" Akabva akwenya. "Izvi tichazvigadzirisa gare gare kana zvakakodzera. Tisvikewo."
  
  Mwenje wainge usisiri mugungwa zvichireva kuti Mossad kana ari ani zvake akanga asvika panzvimbo yakasimba uye yainge yasara nemaminitsi asingasviki gumi nemashanu ichimhanya. Drake akafunga zvakare kuti kunetsana kwaizopera sei. SPEAR yakarairwa kuchengetedza zvombo zvina zvese nemuripo, asi mirairo yaisawanzoitwa zvakakwana munhandare yehondo. Akaona kuvhunduka pazviso zvevamwe uye akaziva kuti vainzwa nenzira imwe cheteyo, kunyange Hayden, uyo akanga ari pedyo zvikuru nechimiro chekuraira.
  
  Vaigadzirira kuenda.
  
  "Edza kudzivisa kunetsana," akadaro Hayden. "Zviri pachena".
  
  "Ko kana isu tisingakwanise?" - akabvunza Dahl.
  
  "Zvakanaka, kana iri Mossad, pamwe tinogona kutaura."
  
  "Ini ndinokahadzika kuti vachange vaine zvitupa," Alicia akadaro. "Iyi haisi show yemapurisa."
  
  Hayden akambochinja mutauriri wake kuenda panzvimbo yekudzima. "Kana tikapfurwa, tinorwa," akadaro. "Chii chimwe chatingaite?"
  
  Drake akaona izvi seyakanyanya kubvumirana. Munyika yakanaka, vangadai vakaverevedza vachipfuura nemasoja aisvika ndokudzokera kumotokari yavo vasina kukuvadzwa uye vasina kuonekwa. Ehe, SPEAR ingadai isingavepo munyika yakanaka. Akatarisa zvombo zvake zvakare boka richigadzirira kubuda.
  
  "Tora nzira refu," akadaro Hayden. "Havadi".
  
  All precautions. Manomano ese ekudzivisa kupokana.
  
  Inzwi raLauren waive munzwa munzeve dzake. "Tangonzwa nhau, vanhu. VeSweden vari kuuyawo."
  
  
  CHITSAUKO CHECHInomwe
  
  
  Drake akatungamira nzira, akatanga achifamba achitenderera chivako chakasakara ndokuzodzika nemateru. Rima rakanga richiri kufukidza nyika, asi kunze kwakanga kwava kuda kuedza. Drake akatsanangura nzira yake mune isina kuenzana loop kusvika azviwana ari munzira yakatarisana negungwa.
  
  Maziviro akasvinura, misoro yakasimudzwa, timu inotitevera.
  
  Dahl akatora bhokisi, akanyatsobata chivharo pasi peruoko rwake. Kenzi akamhanyira padivi pake, achimubatsira kutsvaga nzira. Chikwata ichi chaive chakapfeka giya rechiratidzo chehusiku, vese kunze kwaSmith, avo vakada kuziva zvizere nezvekwavaigara. Yakanga iri musanganiswa wakanaka. Padivi nepadivi nepafaira rimwe chete vakamhanya kusvika vasvika mujinga megomo nebani rakati sandarara paive pasina pekurara. Drake akanamatira kuchiuno chake, achivatungamira munzira yezvikepe. Hapana kana izwi rakataurwa - munhu wese akashandisa pfungwa dzake kutarisa zvakamupoteredza.
  
  Vaiziva kuti vavengi vavo vakanga vafa sei. Hapana hafu-inoda mercenaries panguva ino. Nhasi, uye rinotevera, uye rinotevera, vakanangana nevarwi vakanga vasiri vakaderera kwavari.
  
  Kunenge.
  
  Drake akadzikama achinzwa kuti vaifamba zvishoma. Nzvimbo yacho yakanga isingavafariri. Kupenya kwainge kwakachenuruka kwaienda nechekumabvazuva. Nenguva isipi hapazovi nebutiro. Smith akamira kurudyi uye Mai kuruboshwe kwake. Chikwata chakaramba chakaderera. Chikomo chine chivakwa chakasakara pamusoro chakadhinda, chichioneka kumashure kwavo. Mutsara wemakwenzi ane miti yakati wandei wakaoneka kumberi, uye Drake akanzwa kurerukirwa. Vaive kure kuchamhembe kwakadziva kumabvazuva kwekwavaifanira kunge vari, asi mhedzisiro yaive yakakosha.
  
  Best case scenario? Hapana kurwa.
  
  Akaenderera mberi, achitarisa kune njodzi uye achichengeta chimiro chemuviri wake chisina kwazvakarerekera. Kubatana kwakaramba kwakadzikama. Vachisvika paive paya paya paya vakabva vaita zvishoma nezvishoma kuti zvimwe munhu atomira ipapo. Semacommandos, vaigona kutarisira yambiro, asi hapana chaigona kutorwa senhando pachinangwa ichi.
  
  Drake akaona nzvimbo hombe yakaganhurwa nemiti yakati wandei nemakwenzi mashoma achibva amira achiratidza vamwe kuti vambozorora. Kuongororwa kwenzvimbo hakuna chayakaratidza. Pamusoro pechikomo pakanga pasisina munhu. Kuruboshwe kwavo, chifukidziro chakatetepa chaienda kubani rakati sandara uyezve kumahombekombe egungwa. Akafungidzira kuti zvikepe zvavo zvinogona kunge zviri kufamba kwemaminitsi gumi nemashanu. Akabatidza kubatana chinyararire.
  
  "Lauren, pane nhau here nezvevaSweden?"
  
  "Aihwa. Asi vanofanira kunge vari pedyo."
  
  "Mamwe matimu?"
  
  "Russia iri mumhepo." Airatidza kunyara. "Handikwanise kukupa chinzvimbo."
  
  "Nzvimbo ino yave kuda kuita nzvimbo inopisa," akadaro Smith. "Tinofanira kufamba."
  
  Drake akabvuma. "Ngatibvei."
  
  Akasimuka akanzwa mhere yaityisa kunge bara.
  
  "Mira ipapo! Tinoda bhokisi. Usafambe."
  
  Drake haana kunonoka, asi akakurumidza kuburuka, vose vachitenda yambiro uye vakavhunduka kuti vakanga vapotsa muvengi. Dahl akamutarisa uye Alicia airatidza kuvhiringika. Kana Mai vakaratidza kushamisika.
  
  Kensi akadzvanya rurimi rwake. "Inofanira kunge iri Mossad."
  
  "Wakavatora wakanongedza pfuti here?" Hayden akabvunza.
  
  "Hongu," akadaro Drake. "Mutauri akananga mberi uye pamwe ane vabatsiri kumativi ose. Ndizvo chaizvo zvatinoda kuva."
  
  "Hatingafambire mberi," Mai vakadaro. "Tave kudzokera. Munzira iyo." Akanongedzera kumabvazuva. "Kune pekugara uye mugwagwa, mapurazi akati wandei. Guta harisi kure zvakanyanya. Tinogona kuzivisa kubuda. "
  
  Drake akatarisa Hayden. Mukuru wavo airatidza kuti ari kuyera sarudzo pakati pekunanga kuchamhembe nemhenderekedzo yegungwa, kumabvazuva kune budiriro, kana kutarisana nehondo.
  
  "Hapana chakanaka chichaitika kana tikagara pano," akadaro Dahl. "Kupikisa muvengi mumwechete wepamusoro zvingave zvakaoma, asi tinoziva zvakawanda zviri munzira."
  
  Drake aitoziva kuti May aive right. Maodzanyemba haana kupa chero nzira yeruponeso. Vaimhanya vachitevedza Hellespont vasina chifukidziro uye vachivimba nerombo rakanaka kuti vagogumburwa neimwe nzira yekufambisa. Kufamba kumabvazuva kunovimbiswa mukana.
  
  Pamusoro pezvo, zvimwe zvikwata zvaisatombobva kune chero guta.
  
  Hayden akaidana ndokubva atendeukira kumabvazuva, achiongorora nzvimbo uye mikana yekukurumidza kutiza. Panguva iyi, izwi rakabva rauya zvakare.
  
  "Gara ipapo!"
  
  "Shit," Alicia akadaro. "Murume uyu ane psychic."
  
  "Ini ndinongoona zvakanaka," akadaro Smith, achireva tekinoroji yekuona. "Vanda kuseri kwechinhu chakasimba. Isu totora moto."
  
  Chikwata chakasimuka chakananga kumabvazuva. VaIsraeri vakavhura pfuti, mabara pamusoro pemisoro yepfumo achirovera pahunde yemiti uye pakati pematavi. Mashizha akanaya. Drake akakwira nekukasira, achiziva kuti pfuti dzaive dzakanangidzirwa kumusoro, uye achishamisika kuti hondo itsva yegehena yavaipinda muno.
  
  "Zvakangofanana nekudzidziswa kwemauto," Alicia akadaro.
  
  "Ndinovimba kuti vanoshandisa mabara erabha," Dahl akapindura.
  
  Vakakwira nekuvandudza, vachienda kumabvazuva, vachisvika pamiti yakasimba uye vachitora maziso. Drake akapfura kumashure, nemaune akakwira. Haana kuona kana kufamba.
  
  "Varume vakashata."
  
  "Timu diki," akadaro Kenzie. "Kungwarira. Otomatiki michina. Vachamirira sarudzo."
  
  Drake aive nechido chekutora mukana wakazara. Chikwata chakanyatsonanga kumabvazuva, chakananga mambakwedza akanga achiri kutyisidzira kure. Asvika pakujeka kunotevera, Drake akanzwa uye akanzwa muridzo webara.
  
  "Kupenga". Akaita njiva yokuvanda. "Uyo aive pedyo."
  
  Kuwedzera kupfura, kuburitswa kwe lead kwakawanda pakati pemashelter. Hayden akanyatsotarisa mumaziso aDrake. "Nzira dzavo dzachinja."
  
  Drake akatura befu, achitadza kuzvitenda. VaIsraeri vakapfura zvine utsinye uye pasina mubvunzo vakafambira mberi nokungwarira asi zvine mwero wakanakira. Rimwe bara rakadambura chimedu chemuti uri kuseri kwemusoro waYorga, zvichiita kuti muRussia aite zvekuvhunduka.
  
  "Hazvina kunaka," Kensi akapopota nehasha. "Hazvina kunaka zvachose".
  
  Maziso aDrake aive akaita semusarasara. "Hayden, bata Lauren. Ita kuti asimbise kuna Qrow kuti tiri kudzorera moto! "
  
  "Tinofanira kudzosera moto," Kensi akashevedzera. "Varume hamusati mambotarisa."
  
  "Aihwa! Iwo mauto ane mercenary, mauto epamusoro akadzidziswa uye anotevera mirairo. Vanoshamwaridzana, vanogona kuva shamwari. Tarisa uone, Hayden. Zvitarise izvozvi! "
  
  Mabara matsva akabaya gwenzi. Muvengi akaramba asingaonekwe, asinganzwike; SPIR yaiziva nezve kufambira mberi kwavo chete kubva pane yayo ruzivo. Drake akatarisa Hayden achibaya bhatani recomm achitaura naLauren, ndokunamatira mhinduro nekukurumidza.
  
  Mauto eMossad akaswedera pedyo.
  
  "Simbisa chimiro chedu." Kana izwi raDahl rairatidza kushushikana. "Lauren! Uri kuita sarudzo here? Tiri kuzorwa here? "
  
  
  * * *
  
  
  Chikwata cheSPEAR, chatodzingwa kubva pamabhoti avo, chakamanikidzwa kuenda kumabvazuva. Vaive nenguva yakaoma vachipisa moto. Vasingadi kurwisa vadyidzani vanozivikanwa, vakazviwana vasvika pamitsipa yavo mungozi.
  
  Vachikwenya, vakakwenya uye vachideura ropa, vakashandisa hunyengeri hwese mudura ravo rezvombo, hunyengeri hwese kuti vaise kure kure pakati pavo neMossad. Kudzoka kwaLauren kwakangotora maminetsi mashoma, asi iwo maminetsi akareba kupfuura CD yaJustin Bieber.
  
  "Qrow haasi kufara. Anoti watambira order. Chengetedza zvombo zvako zvachose. Vese vari vana."
  
  "Uye ndizvo zvese?" Drake akabvunza. "Wamuudza here kuti taiva nani?"
  
  "Zvirokwazvo. Aitaridza kushatirwa. Ndinofunga kuti takamugumbukira."
  
  Drake akadzungudza musoro. Hazvina musoro. Tinofanira kushanda pane izvi pamwe chete.
  
  Dahl akataura maonero ake. "Isu takapesana nemirairo yake muPeru. Pamwe iyi payback."
  
  Drake haana kuzvitenda. "Aihwa. Zvingava zviduku. Haasi wezvematongerwo enyika akadaro. Isu tinoshorwa nevabatsiri. Crap. "
  
  "Tine maodha," akadaro Hayden. "Ngatiponei nhasi torwa mangwana."
  
  Drake aiziva kuti akanga akarurama, asi aisakwanisa kuita asi kufunga kuti vaIsrael vangangodaro vakataura chinhu chimwe chete. Ndizvo zvakatanga kunyunyuta kwemazana emakore. Zvino, seboka, vakashanda nzira yavo yokumabvazuva, vachigara mukati menhoo yavo yesango, uye vakaronga varindi veshure, kwete vane hasha zvikuru, asi zvakakwana kunonotsa vaIsraeri. Smith, Kinimaka naMai vaive vakatanhamara mukuratidza kuti vaive vava kuda bhizinesi, vachibata vavengi vavo nguva dzese.
  
  Yakabva kuseri kwavo Drake achifamba nemumiti. Chikopokopo chakatinhira pamusoro, chichibva charereka chichibva chamhara pane imwe nzvimbo yaisanyatsooneka. Hayden aisada zvekutaura.
  
  "MaSweden? vokuRussia? Mwari, uku kupenga chete, varume!
  
  Drake akabva anzwa pfuti dzichibva uko. Uyo achangobuda muchikopokopo akapfurwa, uye kwete neMossad.
  
  Izvi zvaireva kuti zvikwata zvina zvemauto chaiwo zvakanga zvava muhondo.
  
  Mberi sango rakaguma, richiratidza imba yekare yepurazi mhiri kwomunda wakafara wakaganhurwa nemadziro ematombo.
  
  "Tora nguva," akadanidzira kudaro. "Ita nesimba uye nekukurumidza. Tinogona kuungana ipapo."
  
  Chikwata chakamhanya kunge mahundi egehena ari kupisa pazvitsitsinho zvawo.
  
  
  * * *
  
  
  Vachifamba nekuzara asi vachidzorwa, chikwata chakabuda kubva pakavha nekukasira chakananga kuimba yepurazi. Madhuri nemahwindo aive akavhurika semba yaive mugomo zvairatidza kusavepo kwevanhu. Mapoka matatu emauto chaiwo akanga ari shure kwavo, asi ari pedyo zvakadini?
  
  Drake aisaziva. Akaita zvekumhanya-mhanya pasi pakaoma, achibvisa chiono chake chehusiku uye achishandisa denga raipenya kuratidza nzira yake. Hafu yechikwata yakatarisa mberi, hafu yakatarira kumashure. Mai vakazevezera kuti vakaona team reMossad richisvika kumucheto kwesango, Drake akabva asvika pamadziro ekutanga akadzikira Mai naSmith vakavhura kamoto kadiki diki.
  
  Vari pamwe chete vakambundikira kuseri kwerusvingo rwematombo.
  
  Imba yepapurazi yakanga ichiri nhanho makumi maviri mberi. Drake aiziva kuti hazvaizovaitira zvakanaka kubvumira maIsrael nevamwe kuti vagare mukati uye vagadzire mitsara yekuona yakanaka. Pamusoro pezvo, zvimwe zvikwata zvino zvave kungwarirana. Akataura ave kucommunicator.
  
  "Zvitori nani dhonzai mbongoro dzenyu, vakomana."
  
  Alicia akacheuka akamutarisa. "Ndiwo matauriro ako akanaka ekuAmerica?"
  
  Drake airatidza kushushikana. "Shit. Ndakazocheuka." Akabva aona Dahl. "Asi hey, zvinogona kunge zvakanyanya, ndinofunga."
  
  Semumwe vakapaza chivharo. May naSmith vakavhurazve vakabata moto ndokutambira pfuti mbiri chete. Hapana mamwe manzwi akanzwika. Drake akawana madziro akasimba achibva amira. Hayden akabva agadza May, Smith, naKinimaka kuti vatarise nzvimbo yacho, uye akabva akurumidza kubatana nevamwe.
  
  "Tine runyararo kwemaminetsi mashoma. Tinei?"
  
  Dahl akanga atovhura mepu apo izwi raLauren rakazadza nzeve dzavo.
  
  "Plan B ichiri kugona. Musoro mukati menyika. Kana uchimhanya, hauzodi zvekufambisa."
  
  "Ronga kuita B." Drake akadzungudza musoro. "Gara uchironga B."
  
  Perimeter patrol yakataura kuti zvese zvaive pachena.
  
  Hayden akanongedzera bhokisi rakanga rakatakurwa naDahl. "Tinofanira kuita basa pano. Kana iwe ukarasikirwa nayo, isu hatizive zviri mukati. Uye kana ukarasikirwa nemuvengi uyu..." Haana kuda kuenderera mberi. MuSweden akaisa bhokisi pasi ndokupfugama pedyo naro.
  
  Hayden akabata chiratidzo chakanyorwa pachivharo. Mashizha anotenderera anotumira yambiro inotyisa. Dahl akanyatsovhura chivharo.
  
  Drake akatura befu. Hapana chakaitika. Zvaizogara zvine njodzi, asi vaisakwanisa kuona makiyi akavanzika kana michina. Zvino Dahl akasimudza chivharo zvachose uye akatarisa munzvimbo iri mukati.
  
  Kenzi akaseka. "Chii ichi? Zvombo zvehondo? Yakabatana naHannibal uye yakavanzwa neodha? Chandinoona murwi wepepa chete."
  
  Dahl akagara pamakumbo ake. "Hondo inogonawo kurwiwa nemashoko."
  
  Hayden akanyatso buritsa mapepa akati wandei achibva aongorora zvainge zvanyorwa. "Handizivi," akabvuma kudaro. "Inotaridzika sefaira rekutsvagisa uye ... rekodhi re..." Akambomira. "Miyedzo? Muedzo?" Akavhura mamwe mapeji mashoma. "Assembly Specifications."
  
  Drake akafinyamisa kumeso. "Zvino zvinonzwika zvakashata. Vanoridaidza kuti Project Babylon, Lauren. Ngationei zvamungatsvage panyaya iyi."
  
  "Ndazvinzwa," akadaro New Yorker. "Pane chine chimwe?"
  
  "Ndiri kutotanga kunzwisisa maitiro aya," Dahl akatanga. "Zvakakura-"
  
  "Pasi!" Smith akaridza mhere. "Kusvika."
  
  Chikwata chakadzikira ndokugadzirira. Seri kwemadziro ematombo, pfuti yemuchina yakatinhira, yakapinza uye ichivhara nzeve. Smith akadzora moto kubva kurudyi, achivavarira kubva kune niche mumadziro. Hayden akadzungudza musoro.
  
  "Izvi tichatozvipedza. Ibva pano".
  
  "Kutora dhongi?" Drake akabvunza.
  
  "Tora mboro yako."
  
  "Plan B," Alicia akadaro.
  
  Vakaramba vakachengeteka, vakatama kubva kumadziro kuenda kumadziro vakananga kuseri kweimba yepapurazi. Uriri hwakanga huzere nemarara, uye zvidimbu zvematanda nematanda zvakanga zvakaiswa zvakanyorwa painge pakakoromoka denga racho. Mai, Smith naKinimaka vakavhara kumashure. Drake akamira vasvika kumahwindo ekumashure ndokudongorera kunzira yaive mberi.
  
  "Zvinogona kungowedzera kuoma," akadaro.
  
  Zuva raibuda rainyura mujengachenga muine kuputika kwemavara.
  
  
  CHITSAUKO CHESE
  
  
  Mujaho wakaenderera mberi, asi zvino mikana yakanga yava kuita shoma. Sezvo Drake naAlicia, avo vaitungamira munzira, vakasiya chivharo vakananga mukati, vachichengeta imba yepurazi pakati pavo nevaidzingirira, boka reMossad rakazobuda musango. Vakapfeka zvitema zvese nezviso zviso zvavo, vakaswedera pasi nekungwarira, vachisimudza zvombo zvavo nekupfura. Mai naSmith vakabva vangonohwanda kuseri kwemba yepurazi. Hayden akamhanyira kumberi.
  
  "Famba!"
  
  Drake akarwa nepfungwa yekumira uye kurwa; Dahl kuruboshwe kwake ainyatsonetsekana nazvo zvakare. Vaiwanzo rwisa uye kukurira vadzivisi vavo - dzimwe nguva zvaisvika kune chisimba uye nhamba. Asi kazhinji kacho zvose zvaiuya paupenzi hwevashori vavo. Mamercenaries mazhinji aibhadharwa ainonoka uye akagomara, achivimba nehukuru hwavo, hutsinye uye kushaikwa kwehunhu kuti basa riitwe.
  
  Kwete nhasi.
  
  Drake ainyatsoziva kukosha kwekuchengetedza mubairo. Dahl akatakura bhokisi ndokurichengeta zvakachengeteka sezvaaigona. Yorgi akanga ava kufambira mberi, achiedza pasi uye achiedza kutsvaga nzira dzine chivharo chikuru. Vakayambuka kamunda kaive nechikomo ndokuzodzika nekasango kaive kasina miti. VaIsraeri vakarega moto kwenguva yakati, zvichida vachinzwa mimwe mirairo uye vasingadi kuita kuti nzvimbo yavo izivikanwe.
  
  Nzira dzakasiyana-siyana dzakanga dzava kuratidzwa.
  
  Asi kuna Drake, Alicia akazvipfupisa zvakanyanya. "Nekuda kwaMwari, Yogi. Isa musoro wako wechiRussia pasi uye mhanya!
  
  Lauren akaronda mafambiro avaiita paGPS uye akazivisa kuti nzvimbo yemusangano weChirongwa B yakanga yava pamusoro penguva yaitevera.
  
  Drake akatura befu zvishoma. Tsvimbo yakapera, uye Yorgi ndiye akatanga kukwira kakomo kadiki, Kinimaka achitevera pazvitsitsinho zvake. Mudhebhe wemuHawaii wakaputirwa mumatope paakadonha - katatu. Alicia akatarisa kuna Chivabvu, uyo akanga achifamba-famba pakati pemativi enyika.
  
  "Zvakaoma Sprite. Zvinoita segwayana rechirimo riri kutamba musango.
  
  "Zvese zvaanoita, anozviita nemazvo," Drake akabvuma.
  
  Alicia akatsvedza paslate, asi akakwanisa kuramba ari netsoka dzake. "Tese tinoita zvakanaka."
  
  "Ehe, asi vamwe vedu vakafanana nemadhongi."
  
  Alicia akasimudza chombo chake. "Ndinovimba haundireve, Drakes." Muzwi rake maiva nekatsamba kenyevero.
  
  "Aa, kwete, mudiwa. Zviri pachena kuti ndaireva muSweden."
  
  "Zvinodhura?"
  
  Pfuti dzakarira kubva kumashure, dzichipedza kutaura kwaDahl isati yatombotanga. Zvakaitika zvakaudza Drake kuti mapfuti aive asina kuitirwa ivo uye aive nemanotsi maviri akasiyana. Mossad yakashanda pamwe nevaRussia kana veSweden.
  
  VaSweden, zvimwe akafunga, vakamhanya vakananga kuMossad.
  
  Haana chaakakwanisa kuita kunze kwekusekerera.
  
  Dahl akaringa ringa, sekunge arikunzwa kushatirwa. Drake akaita chitarisiko chisina mhosva. Vakakwira kachikomo ndokutsvedza vachidzika nerimwe divi.
  
  "Transport iri kusvika," Lauren akadaro.
  
  "Sezvizvi!" Hayden akanongedzera mudenga, kure, kure, uko kwaifamba katsotso katema. Drake akaongorora nzvimbo iyi ndokudhonzera Yorgi pasi apo bara rairidza muridzo pamusoro pegomo. Mumwe munhu akaerekana ava kuvafarira.
  
  "Mubani," akadaro Kinimaka. "Kana tikakwanisa kusvika kumiti iyo ..."
  
  Chikwata ichi chaigadzirira kumhanya kwekupedzisira. Drake akatarisa zvakare kachipande kaiswedera. Akambofunga kuti zvimwe arikuona mumvuri, asi akabva aona chokwadi.
  
  "Vanhu, iyi imwe helicopter."
  
  Kinimaka akadongorera. "Shit".
  
  "Neapo". Mai akanongedzera kuruboshwe, kumusoro akananga kumahombekombe emakore. "Chetatu".
  
  "Lauren," Hayden akadaro nekuchimbidza. "Lauren, taura nesu!"
  
  "Kungowana simbiso." Inzwi rakadzikama rakadzoka. "Mune maChina nemaBritish mumhepo. Russia, Sweden uye maIsrael pasi pano. Teerera, ini ndichakubatanidza kune chatter izvozvi kuti uwane ruzivo kekutanga. Zvimwe zvacho hazvina maturo, asi zvese zvinogona kukosha. "
  
  "Vanhu veFrance?" Kinimaka akatanga kufunga nekuda kwechimwe chikonzero.
  
  "Hapana," akapindura kudaro Lauren.
  
  "Basa rakanaka, havana kufanana naBo," akadaro Alicia achiratidza kugumbuka uye kupererwa. "Ndiri kureva French. Mukomana wacho aiva mutengesi, asi akanga akanaka pabasa rake."
  
  Dahl akaita chiso. "Kana vakaita saBo," akadaro chinyararire. "Vanogona kunge vatove pano."
  
  Alicia akabwaira bwaira achiona mazwi aya, achinzvera mirwi yetsvina yaive pedyo. Hapana chakafamba.
  
  "Takakomberedzwa," akadaro Hayden.
  
  "Mapoka emauto akasarudzika kumativi ese," Drake akabvuma. "Makonzo ari mumusungo."
  
  "Taura wega." Mai vakakurumidza kutenda zvese. "Tora maminitsi maviri. Rangarira zviri mukati mebhokisi rino nepaunogona napo." Akasimudza maoko. "Zviite".
  
  Drake akawana pfungwa yacho. Bhokisi racho rakanga risina kukodzera hupenyu hwavo zvachose. Kana zvinhu zvikaita kunetsa uye timu inoshamwaridzana ikapfuura, kwete tsiva inogona kungoponesa hupenyu hwavo. Dahl akavhura chivharo chiye chikwata chichibva changonanga kwaiva nemaherikoputa aiuya.
  
  Akatambidza mapepa kumunhu wese.
  
  "Wow, zvinoshamisa," Alicia akadaro.
  
  Kenzi akakwenya mapepa akawanda. "Kupinda muhondo uchiverenga gwaro kubva makore makumi matatu kusvika makumi mashanu apfuura, rakanyorwa nevaNazi uye rakavigwa muguva raHannibal Barca? Chii chinoshamisa pane izvi?
  
  Drake akaedza kuisa ndima mundangariro. "Mashoko ake ane musoro. Izvi zvakafanana nekosi yeSPEAR. "
  
  High altitude research project, akaverenga. Yakagadzirirwa chinangwa chekudzidza re-entry ballistics nemutengo wakaderera. Panzvimbo pemaroketi anodhura...
  
  "Handizivi kuti chii chinonzi hero."
  
  Vhura muchadenga usingashandisi roketi. Iyo purojekiti inoratidza kuti pfuti yakakura kwazvo inogona kushandiswa kupfura zvinhu nekumhanya kwakakwira pakakwirira ...
  
  "Oh shit".
  
  Zviso zvaDahl naAlicia zvakangofanana nemadota. "Izvi hazvigone kuve zvakanaka."
  
  Hayden akanongedza zvikopokopo zvaiuya, izvo zvakanga zvave kunyatsoonekwa nevanhu vose. Vaiona pfuti dzega dzega dzakarembera pazvikopokopo.
  
  "Uye izvo hazvisi zvechokwadi!"
  
  Drake akatambidza mapepa aya ndokugadzirisa chombo chake. Nguva yezvaakanga ajaira uye zvaaigona. Akarohwa nekutaura kwaHayden, May, naSmith, pamwe chete nehurongwa hwekutaurirana hwakanga hwagadziriswa naLauren.
  
  "VaIsraeri vakapinda muhondo nevaSweden. Russia isingazivikanwe..." Ipapo kwakauya kuputika kwekuvhiringidza uye kutumirwa kwekukurumidza kubva munhepfenyuro yehupenyu iyo NSA nemamwe masangano akakwanisa kuteerera.
  
  French: "Tave kusvika kunharaunda ..."
  
  British: "Ehe, changamire, zvinangwa zvakaonekwa. Tine vavengi vakawanda munhandare yehondo..."
  
  Chinese: "Une chokwadi here kuti vane bhokisi?"
  
  Hayden akatungamira. Vakamhanya vachibva kumunda. Vakamhanya vasina hurongwa. Moto wekuchenjerera wakamanikidza zvikopokopo kuita nhanho yekunzvenga uye kumanikidza kutsvaga kwavo kwepasi kuti kufambe nekuchenjerera kwakanyanya.
  
  Uye ipapo, Drake paakanga ave kuda kubuda uye kutarisa nzira yavo yekupukunyuka, rimwe izwi rakacheka nepakati.
  
  Muchidimbu chete.
  
  Zvakavanzwa zvishoma kuseri kweruzha, ruzha rwakadzama, rwakadzama, rwakacheka munzeve dzake.
  
  American: "SEAL Chikwata 7 chasvika. Tave pedyo chaizvo..."
  
  Kuvhunduka kwaakaita kwakamuvhundutsa. Asi pakanga pasina nguva. Hapana nzira yekutaura. Hapana kana sekondi yekuibata.
  
  Zvisinei, maziso ake akasangana neaThorsten Dahl.
  
  Chii...?
  
  
  CHITSAUKO CHECHIpfumbamwe
  
  
  "Udza chikopokopo kuti chifambe!" Hayden akadzvanya pacommunicator yake. "Tichatsvaga imwe nzira."
  
  "Unoda kuti izvi zviitike here?" Lauren akabvunza achiseka Alicia achitomhanya mhanya nehupenyu hwake.
  
  "Zvirokwazvo. Dhadha pasi uzvifukidze. Musatifonera, tichakufonerai!"
  
  Drake zvakamunetsa kuti zuva iri raizopera here, akabva aona zuva rainge rakarembera panyanga achibva aziva shura. Nharaunda yacho yaiva makomo akatevedzana, rimwe nerimwe richikwira kupfuura rokupedzisira. PFUMO rakafukidza mbongoro dzavo pavakasvika pamusoro pechikomo, vachinyatsotsika, ndokumhanya vachidzika nerimwe divi.
  
  Kupfura kwainzwika nguva nenguva kubva kumashure, asi kwanga kusina kunanga kwavari; maIsrael neSweden vangangove vaichinjana. Zvivako zvakati kuti zvakasakara zvakaonekwa kuruboshwe nekurudyi, zvizhinji zvacho zvakavakwa mumipata isina kudzika, dzose dzakasiiwa. Drake haana kunyatsoziva kuti chii chakaita kuti vanhu vaende, asi zvakaitika kare kare.
  
  More zvikomo uyezve boka remiti kuruboshwe. Kupa pekugara, greenery uye matavi akakura akakora. Hayden akatungamira timu munzira, uye Drake akatura befu zvishoma. Chero rudzi rwekuvanza rwaive nani pane kusavhara zvachose. Kutanga Hayden uye ipapo Alicia akapenya nemumiti, zvino achiteverwa naDal, Kenzi naKinimaka. Drake akapinda musango, achisiya May, Yorgi naSmith kumashure. Pfuti dzakarira, pedyo zvino, zvichiita kuti Drake achenjere shamwari dzake.
  
  Achicheuka ndokuona kuti Mai vainge vagumburwa.
  
  Ndakamutarisa chiso chake chichiti twii kubva pasi.
  
  "Nooo!"
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akachimbidzika bhureki ndokucheuka. Panguva iyi Mai vainge vakarara pasi vasina chavanoziva, Drake akabva aswedera pedyo naye, Smith ainge akatokotama. Mabara akarova miti yaive nechekunze nekutinhira. Mumwe munhu aive pedyo.
  
  Ipapo bhurasho repasi rakatanga. Nhamba dzakasvetuka, imwe ichirova Hayden muzasi memuviri. Akadzedzereka, asi akamira netsoka dzake. Hunde yemuti yakamurova kumusana. Haana kuita hanya nekupenya kwemarwadzo achibva asimudza pfuti. Mutema uya akabva amurwisa zvakare, achimurova negokora, ibvi, nebanga...
  
  Hayden akanyura ndokunzwa blade ichipinda mukati mebvudzi redumbu rake. Akarwisana negokora kumeso uye ibvi padumbu kuti aise kure kure pakati pavo. Akaona Kinimaka naAlicia vachirwisana kurudyi, Dal achibva arova chipande chaakarovera pasi.
  
  Drake anotora Mai vaya vakakamhina.
  
  Mabara aibhururuka pakati pemiti, achitsemura mashizha nezvinomera. Mumwe akakunda muvengi, asi kwete kwenguva refu. Murume wacho akabva asimuka, akanyatsopfeka chimwe chimiro cheKevlar. Ipapo chiono chaHayden chakazadzwa nemhandu yake - murume weMossad ane chimiro chakazadzwa nekutsunga kwehutsinye uye kwakashata.
  
  "Mira," akadaro. "Tiri papeji imwe chete-"
  
  Kurohwa neshaya kwakamumisa. Hayden akaravira ropa.
  
  "Kurongeka," yakauya mhinduro isina kujeka.
  
  Akavhara zvibhakera zvitsva, achisundira murume parutivi, achiedza kusasimudza pfuti, kunyange paaibata banga. Badza rakaravira kuhukura, ndokuzoti tsvina. Hayden akakava makumbo emurume uyu Drake achimhanya achipfuura nemunzira achipinda mumiti. Smith akavhara musana wake, achirova muIsraeri kumeso nekumudzosera mubhurashi repasi. Kenzi ndiye aitevera, panguva ino achiratidza kuzengurira pachiso chake uye maziso ake akasvinura, sokunge aitsvaka mumwe munhu anoziva.
  
  Hayden akasundidzira achienda kuna Drake.
  
  "Mai?"
  
  "Ari bho hake. Ingori bara mumusana uye ndizvozvo. Hapana chinoshamisa. "
  
  Hayden akabva achenuruka. "Chii?" - Ndakabvunza.
  
  "Bhachi rakamira. Akadonha ndokurova dehenya rake. Hapana chino shamisira".
  
  "ABOUT".
  
  Alicia akanzvenga kurwiswa kwegokora zvine hutsinye uye akashandisa judo kukanda muvengi wake achibhururuka mumiti. Kinimaka akabhowekana achipfuura nemumumwe musoja weMossad. Kwenguva shoma nzira yaive yakajeka, uye timu yeSPEAR yakatora mukana wakazara.
  
  Yese chiitiko chese chakaitika apo vaimhanya nekumhanya kwakazara, vasina pfungwa yekudzikisa pasi, kuburikidza nekumonyoroka, kunyura, masango ane njodzi emiti. Mukaha wakavhurika pakati pavo nechikwata cheMossad, uye mashizha akakora aipa chivharo chakakodzera.
  
  "Ko gehena vakwanisa sei kutipfuura?" Drake akaridza mhere.
  
  "Panofanira kunge takamira kuti titarise bhokisi," akadaro Hayden.
  
  Smith akagomera zvine simba. "Takatarisa."
  
  "Usazvirove ..." Hayden akatanga.
  
  "Aiwa, shamwari yangu," akadaro Kensi. "Ndivo vakanaka pane zvavanoita."
  
  Smith akaseka, sekunge aitaura kuti nesuwo, asi neimwe nzira akaramba akanyarara. Hayden akaona Kinimaka achigumburwa, tsoka dzake huru dzichimhara mumurwi werastic loam, ndokufamba kuti abatsire, asi Dal akanga atotsigira murume mukuru. MuSweden akatamisa bhokisi kune rumwe ruoko rwake, achisundidzira muHawaii nekurudyi rwake.
  
  Uye zvino imwe njodzi yakawedzerwa kumusanganiswa - ruzha rusinganzwisisike rweherikoputa ichibhururuka pamusoro.
  
  Vachapfura here?
  
  Vaizokama sango nemabara here?
  
  Hayden haana kufunga kudaro. Zviuru zvezvinhu zvinogona kushata nekuda kwechiito chisina basa chakadaro. Zvamazvirokwazvo, vakomana ava vakanga vachitevera mirairo yehurumende dzavo, uye vamwe vanyambiri vakanga vagere pamba mumahofisi avo anodziya, ane mhepo inofefetedza mhepo yaisagona kuva nehanya nezvaiitika kunze kweshongwe dzavo dzenyanga dzenzou.
  
  Kurovera kwezvifambiso kwakabva kumusoro. Hayden akaramba achimhanya. Aitoziva kuti veMossad vaizoisa maziso avo kuchikwata chavo, uye pamwe maSweden nemaRussia aive kumashure kwavo. Kuruboshwe kwaiva neruzha , uye akafunga kuti aiona vamwe vanhu-vanofanira kunge vari vokuRussia, akafunga kudaro.
  
  Kana kuti pamwe maBritish?
  
  Crap!
  
  Vaive vanyanya kuvhurika. Kunyanya kusagadzirira. Chokwadi, ndizvo zvakanga zvakaita zvikwata zvose zvaivapo. Hapana aitarisira kuti munhu wese achauya panguva imwe chete - uye kwaive kukanganisa. Asi ndiudze hurongwa huchatora izvi?
  
  Iyo Drake Trail yaive mberi, kwete zvachose kudzikiswa nehuremu hwaMay. Alicia akatevera ari mumashure achicheuka cheuka. Nzira yacho yakatenderera isina chinangwa, asi kazhinji yaienda munzira kwayo, uye Hayden akatenda nazvo. Akanzwa maSmith achiridza mabara kumashure kwavo, achiodza moyo vaitevera. Akanzwa mhere mhere yakawanda kubva kuruboshwe, sekunge mauto maviri ari kusangana.
  
  Damn, iyi imwe shit inopenga.
  
  Drake akasvetukira pamusoro pemuti wakanga wadonha. Kinimaka akapaza pasina kugunun'una. Zvimedu zvakapararira kumativi ose. Nyika yakatanga kudzika ndokubva vaona mujinga mesango. Hayden akabhowekana mucomm kuti vadzike - hapana aiziva kuti pasi chii chingave chakamirira kupfuura mutsetse wemuti.
  
  Drake akadzikama zvishoma. Alicia akamupfuura kurudyi, Dahl ndokumurova kuruboshwe; pamwe chete vari vatatu vakakunda chifukidziro ndokupinda mumupata wakamanikana, wakadzivirirwa kumativi ose nemateru eshava. Kinimaka naKenzi vakadzvanya zvitsitsinho zvavo pamwe chete mukuyedza kupa rutsigiro, Hayden akabva abudawo paaiva akahwanda, achiedza kufuratira kutsva kwaikura muchipfuva chake.
  
  Vakamhanya kupfuura zvaaifunga.
  
  Uye taundi raiva pedyo raiva kure nemakiromita.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI
  
  
  Drake akanzwa Mai vachitanga kunetsa. Akamupa miniti, achiziva kuti aizokurumidza kupengenuka. Panguva iyoyo, akaona chimwe chinhu chakati sandara, chipfumbu uye chaiita kuti moyo wake waimhanya usvetuka.
  
  "Ruboshwe!"
  
  Boka rose rakaputsika kuruboshwe, nokungwarira asi zvisina kufanira kuvhara mativi avo sezvo vavengi vavo vakanga vasati vaoneka. Drake regai May atambure zvishoma, asi akabatirira. Nenguva isipi akanga ava kumurova mbabvu nechibhakera.
  
  "Ndisiye".
  
  "Imwe sekondi, mudiwa wangu ..."
  
  Alicia akamutarisa zvine hukasha. "Unokuda zvakanyanya here?"
  
  Drake akazeza, ndokuzosekerera. "Hapana mhinduro yechokwadi kumubvunzo uyu, mudiwa wangu."
  
  "Chokwadi?"
  
  "Zvakanaka, funga nezvazvo semaonero angu."
  
  Mai akagadzirisa dambudziko rake achishandisa musana wake kusunda nekuumburuka pasi. Akaburuka zvakanaka, asi akakwenya panzvimbo akabata musoro.
  
  "Tarisa," akadaro Drake. "Mukuzvidzivirira kwangu, anoita kunge asina kuchengeteka."
  
  "Musoro wako unozununguka kana tikasakurumidza." Alicia akasaidzira Drake ndokuteverawo achiona May akati rebei kusvika atwasanuka ndokupinda murhythm. Boka racho rakamhanya richikwira pamuchinjiko kuenda paasphalt.
  
  "Kuvhiringidzika kwekutanga neMossad." Dahl akatambanudza. "Hapana chinoshamisa."
  
  "Vanga vachizvidzora," akadaro Kenzie. "Zvawanga uri."
  
  "Kuvhiringidzika kwechipiri," Drake akadaro. "Uchiri kurangarira musha uya wokuEngland? Makore mazhinji apfuura."
  
  "Yonks?" - Ndakabvunza.
  
  "Mazana emakore".
  
  "ABOUT". Dahl akambomira kwechipiri, ndokuzoti: "BC kana AD?"
  
  "Ini ndinofunga vanoidana BC izvozvi."
  
  "Bullshit".
  
  Mugwagwa wacho wakatambanudzwa kumativi ose, usina vanhu, wakazara nemakomba uye uchida kugadzirwa. Drake akanzwa kurira kwepfuti inorwisa ndege ichisvika pachikopokopo, uyezve pfuti dzakawanda. Akacheuka cheuka achiona kuti ari kupfurwa nepfuti achibva kuhuni, akafunga kuti aingorasa nzvimbo iyi nemabara, ndokuzoona ave kutsveta parutivi.
  
  "Ini handikwanise kuisa njodzi," akadaro Dahl. "Ndinofunga vanofanira kunge vari veChinese uye havanzwe kutaura kwacho sezvatinogona."
  
  Drake akagutsurira akanyarara. Hapana chitsva chakaburitswa munhaurirano nguva pfupi yadarika. Sezvo...
  
  Hayden akakwazisa akanyarara. "Ndiri kuona mota."
  
  Drake akakotama ndokutarisa nzvimbo iyi. "Saka chii chatiinacho kumashure kwedu? Mossad neRussia mumiti, vachipinda munzira yeumwe neumwe. VaSweden vari kune imwe nzvimbo pedyo nevaRussia here? SAS? Akadzungudza musoro. "Ndiani anoziva? Kufungidzira kwako kwakanyanya kutenderera sango. Vese vanoziva kuti kana vakazvipa vafa. Ndosaka tichiri vapenyu."
  
  "Chinese muherikoputa," Smith akadaro. "Kusvika ipapo." Akanongedzera kunhevedzano yokuora mwoyo kusina kudzika.
  
  "ChiFrench?" Yorgi akabvunza.
  
  Drake akadzungudza musoro. Majee parutivi, maFrench anogona kunge akatombomira kuti aedze mvura uye achibvumira vavengi vavo kuti vaonde. Kukunda kwemanomano panguva yekupedzisira. Akatarisa kombi yaiuya.
  
  "Arms up."
  
  Smith naKenzie vakatora divi vakamira padivi pemugwagwa vakanongedzera pfuti pakombi yaiuya. Dahl naDrake vakaisa matombo maviri anorema munzira. Kombi payaifamba zvishoma nezvishoma, vamwe vese vakabva vauya kumashure vachinyatsovhara motokari yacho vachiudza vanhu vaivamo kuti vabude.
  
  Alicia akavhura door rekuseri.
  
  "Wow, panonhuwa muno!"
  
  Asi yakanga isina chinhu. Uye Drake akanzwa Kensi achibvunza mubvunzo muchiTurkey. Akadzungudza musoro Dahl achinyemwerera zvekukunda. Musikana uyu azere nemashura. "Pane mutauro waasingataure here?"
  
  VaSwidi vakabva vati bvuu kuseka. "Tisvikewo murume. Usazvisiye wakavhurika kudaro."
  
  "Ah," Drake akagutsurira. "Ehe. Mutauro wevamwari."
  
  "Simuka mudiwa. Unoda kuita bonde here? Hongu, ndinongonzwa kutaura kwako kunotapira kubva parurimi rwaOdin. "
  
  Drake haana kuita hanya nazvo, achitarisa kune varume vaviri veTurkey vairatidza kutya chaiko.
  
  Uye zvechokwadi Turkish.
  
  Hayden akavadzosera murori, achitevera ari mumashure. Dahl akanyemwerera zvakare ndokumutevera, achinongedzera vamwe kuti vasvetukire kuchigaro chekumashure. Drake akazoona chikonzero chekunakidzwa kwake papera chinguva, akabva atarisa Alicia zvakare.
  
  "Kwakaipa sei kumashure uko?"
  
  
  * * *
  
  
  Rori rakabhohwa richibva rada kuzviparadza mumugwagwa wakanga waparara.
  
  Alicia akabata nesimba rake rose. "Ari kuedza kurova mabheti akaipa ane ropa?"
  
  "Zvichida," Smith akadaro achisiririsa, akabata mhino yake nebhandi rakasviba rakasungirirwa rack mukati mevan. "Ndiri kunhuwa mbudzi."
  
  Alicia akatsinzinya maziso. "Hongu? Shamwari yako?"
  
  Kinimaka akagara kuseri kwerori, achikwenya kufefetera mweya mutsva nepakatsemuka panosangana magonhi ekumashure. "Vanofanira kunge vari ... ava ... varimi, ndinofungidzira."
  
  "Kana vatengesi vembudzi," akadaro Alicia. "Ini handife ndakataura."
  
  Smith akaridza tsamwa. "Pandakati "mbudzi," ndaireva zvakazara.
  
  "Hongu Hongu".
  
  Drake akaramba ari kunze, achitora kufema kwakadzika uye achiedza kuisa pfungwa pane zvimwe zvinhu. Vaifanira kuvimba naHayden naDahl, avo vakatarisira kuchengeteka kwavo pachine nguva uye vakawana nzvimbo yakanakisisa yerwendo. Nhaurirano yakaramba yakanyarara, kunze kwekungoputika kweapo neapo. Kunyange Lauren akaramba akanyarara, izvo zvakabatsira nenzira yake. Izvi zvakavaudza kuti vakanga vakachengeteka.
  
  Vashandi vemo vakanyunyuta zvikuru vakamupoteredza, nzira yavo yokurarama nayo nokuzvitsausa vamene pakunhuwa kwemhuka. Kuenzaniswa nekugeza kweSweden, maresitorendi ekuAmerica uye mahotera eLondon akapihwa mukuseka.
  
  Drake akarega pfungwa dzake dzichidzungaira kubva pakuputika kweYorga munguva pfupi yapfuura uye kudiwa kwekugovana chakavanzika chinotyisa, kusvika pakunzwisisa kutsva pakati paAlicia naMay, kune mamwe matambudziko ari kunetsa timu yeSPEAR. Hayden naKinimaka vakaramba vachipesana, sezvakaita Lauren naSmith, kunyange zvazvo vekupedzisira vakaparadzaniswa nekupfuura misiyano. Dahl akashanda nesimba sezvaaigona naJoanna, asi zvakare basa rakapinda munzira.
  
  Chimwe chinhu chinokurumidza uye chisingachinjiki chakabaya uropi hwake. Kushatirwa kwaSecretary Crow kuti havana kutevedzera mirairo muPeru, uye ruzivo rwechokwadi rwekuti chakavanzika, chepamusoro-chakavanzika chechipiri cheAmerican timu iri pano. Pane imwe nzvimbo.
  
  SEAL Chikwata 7.
  
  Paive nemibvunzo isingaverengeki uye yaisatsanangurika. Mhinduro yaiva yei? Qrow haachavimbi neSPEAR timu? Vaive backup?
  
  Akanga asina kukanganwa mubvunzo mukuru wakanga uchiri mumusoro waSmith, asi akanga asingafungi chimwe chiitiko. Qrow akatuma vanhu vanomwe kuti vagare vakatarisa kwavari.
  
  Drake akadzora hasha dzake. Aiva nebasa rake pachake rokuita. Dema nechena chaive chiono chehupenyu chaigovaniswa nemapenzi nemapengo chete. Pfungwa dzake dzakadzama dzakavhiringwa naHayden.
  
  "Zvese zviri pachena kumashure nekumberi. Zvinoita sekunge tave kusvika kunzvimbo inonzi Ç Anakkale, pamhenderekedzo. Ndichamirira kusvika tawana nzvimbo tisati tabata chikopokopo. Ah, uye Dahl aive nemukana wekubvisa bhokisi iro. "
  
  VaSwede vakavatsausa pamamiriro ezvinhu kwechinguvana kupfurikidza nokutsanangura izvo mativi epepa airatidzika kuva. Yakanga inopfuura hondo, yakanga iri ziviso yayo imene. Hannibal aiita seakasarudzwa sechiratidzo.
  
  
  * * *
  
  
  "Pane mazano here ekuti Africa yakava sei imwe yemakona mana epasi?" Mai vakabvunza.
  
  "Hapana chakaipa kudaro. Naizvozvo, hatigone kufanotaura kuti mutasvi webhiza anotevera achange ari kupi."
  
  "Tarisa zvakaitika kare," akadaro Kenzi. "Mubasa rangu, mubasa rangu rekare, mhinduro dzaigara dzakavanzwa munguva yakapfuura. Unongofanira kuziva pekutarisa."
  
  Lauren akabva apindira. "Ndichaedza izvi."
  
  Drake akanetsekana nekurereka kwerori. "Kunosvika kupi kuÇanakkale?"
  
  "Iko zvino tave kupinda munzvimbo dzekunze. Haina kutaridzika zvakanyanya. Ndiri kuona gungwa."
  
  "Oh, wahwina." Drake akarangarira mutambo waaitamba achiri mudiki.
  
  "Ndakatanga ndazviona," Dahl akadaro achinyemwerera muzwi rake.
  
  "Ehe, takatambawo izvozvo."
  
  Rori yakamira pasina nguva mikova yekumashure yakavhurwa panze. Chikwata chakasvetuka kunze ndokufurwa nemhepo yakachena. Alicia akapopota kuti aisanzwa zvakanaka, Kenzi ndokunyepera kufenda nechirungu. Izvi zvakabva zvafadza Alicia. Drake akazviwana akatarisa uye akatarisa achishamisika.
  
  "Damn it," akadaro achida. "Zvakanaka, ndichava sekuru vetsoko."
  
  Dahl akashamiswa zvikuru kuti ataure.
  
  Pamberi padzo pakanga pakamira bhiza guru remuti, nokuda kwechimwe chikonzero rakarovedzeka, rakanyura munzvimbo duku yakapoteredzwa nezvivakwa. Tambo yakaita seyamusunga makumbo uye yakatambanudzwa mumusoro make. Drake akafunga kuti yairatidzika kuva yakashongedzwa nezvombo uye yakaisvonaka, mhuka inodada yakasikwa nomunhu.
  
  "Asi chii nhai?"
  
  Vanhu vazhinji vakaungana vakamukomberedza, vachimutarisa, vachiisa mifananidzo uye vachitora mifananidzo.
  
  Lauren akataura ari pacommunicator. "Ndinofunga kuti wangowana Trojan Horse."
  
  Smith akaseka. "Ichi chiri kure netoyi."
  
  "Kwete Troy. Unoziva? Brad Pitt?"
  
  Alicia akapotsa atyoka mutsipa achitarisa mativi ese. "Chii? Kupi?"
  
  "Zvakanaka". Kensi akaseka. "Ndakaona nyoka dzichirwisa zvishoma nezvishoma."
  
  Alicia akanga achiri kudzidza nzvimbo yacho nokungwarira. "Lauren aripi? Akatasva bhiza here?"
  
  New Yorker akaseka hake. "Zvakanaka, akambova. Unoyeuka firimu remazuva ano "Troy"? Zvakanaka, mushure mekutora firimu, vakasiya bhiza pawakamira chaipo, muÇanakkale. "
  
  "Bullshit". Alicia airatidza manzwiro ake. "Ndaifunga kuti Kisimusi yangu yese yakauya kamwechete." Akadzungudza musoro.
  
  Drake akagadzirisa pahuro. "Ndichiri pano, mudiwa."
  
  "Hongu. Zvakanaka".
  
  "Uye usazvinetse, kana Brad Pitt akasvetuka kubva pambongoro yebhiza akaedza kukubira, ini ndichakununura."
  
  "Usatya hako."
  
  Inzwi raLauren rakagura kutaura kwavo sekurova kukuru kwebakatwa reSamurai. "Kubvuma, varume! Vavengi vakawanda. Tave kusvika kuCanakkale izvozvi. Dzinofanirwa kunge dzakabatana nehurongwa hwekutaurirana, sesu. Move! "
  
  "Munoona izvi?" Drake akanongedzera kunhare. "Fonera chikopokopo. Kana tikakwanisa kukwira nhare tozvidzivirira, anogona kutitora kubva ikoko. "
  
  Hayden akatarisa kumashure nechekunze kweCanakkale. "Kana tikakwanisa kudzivirira nhare mutaundi revashanyi kubva kuzvikwata zvitanhatu zveSWAT."
  
  Dahl akatora bhokisi. "Pane nzira imwe chete yekuziva."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEMWE
  
  
  Nomuzvarirwo, vakafamba vakananga kunzira yepamhenderekedzo yegungwa, vachiziva kuti yaizomonereka yakananga kunhare yeguta inoyevedza. Lauren akange atora ruzivo rudiki kubva muzvidimbu zvehurukuro dzecomm, uye Drake akange anzwa zvishoma kubva kune vakasiyana vatungamiriri vechikwata, asi kubvumirana kwakawanda kwaive kwekuti vese vaive vovhara nekukurumidza.
  
  Nzira yacho yakapfuura zvivakwa zvakawanda zvakachena-mberi: dzimba, zvitoro uye maresitorendi akatarisana nekuyerera kwemvura yebhuruu yeHellespont. Kuruboshwe kwaiva nemotokari dzakamira, uye shure kwadzo kwakanga kune zvikepe zviduku zvakati kuti, pamusoro pazvo zvaiva nemadziro marefu enhare yeruvara rwejecha. Mabhazi evashanyi aipfuura, achifamba zvishoma nezvishoma mumigwagwa yakamanikana. Hwamanda dzakarira. Vagari veko vakaungana pedyo nekafeya yakakurumbira, vachiputa uye vachitaura. Boka racho rakakurumidza kuita sezvazvaigona pasina kumutsa kunyumwira.
  
  Hazvisi nyore kupfeka giya rekurwa, asi kunyanya kumishini iyi, vaive vakapfeka zvese zvitema uye vaigona kubvisa nekuviga izvo zvinhu zvinogona kukwezva. Zvisinei boka revanhu vaifamba pavakatenderedzwa musoro, Drake akaona kuti pane nhare imwe chete yakanga yavhurwa.
  
  "Kurumidza kufonera chikopokopo chakashata," akadaro. "Isu tabva panyika uye nguva yakashata pano."
  
  "Ndiri munzira. Mumaminetsi gumi kusvika gumi nemashanu."
  
  Akaziva kuti iyi yakanga iri nguva yehondo. Zvimwe zvikwata zveSWAT zvaisazeza kuburitsa gehena paguta, vachivimba nemirairo yavo uye nekugona kutiza, vachiziva kuti zviremera zvinowanzoisa gandanga pane chero mamiriro ezvinhu anotyisa.
  
  Masvingo ane ruvara rwejecha akasimuka zvakasimba pamberi pavo. Fort Ç Anakkale yaive nemadziro maviri akakomberedzwa, akatarisana negungwa uye nhare yepakati, uye shure kwavo kune ruoko rwakafara rwemashongwe aidzika nemateru akananga kugungwa. Drake akatevera mutsara wemadziro ekutanga akakombama, achinetsekana kuti chii chiri pajunction yeiyi nehanzvadzi yake. Hayden akamira mberi ndokucheuka.
  
  "Tiri kusimuka."
  
  Chisarudzo chakashinga, asi chinhu chimwe chete Drake akabvumirana nacho. Kukwira kwaireva kuti vaizonamira munhare, vadzivirirwa kubva kumusoro asi vasina dziviriro, vabatwa. Kuenderera mberi kwaireva kuti vaive nedzimwe sarudzo kunze kwekutizira kugungwa: vaigona kuhwanda muguta, kuwana mota, vangangove pasi, kana kuparadzana kwechinguva.
  
  Asi kusarudzwa kwaHayden kwakavabvumira kutungamira. Paive nevamwe Vatyairi vaivepowo. Zvingava nyore kuti chikopokopo dziwanikwe. Hunyanzvi hwavo hwakashandiswa zviri nani muhondo yehungwaru.
  
  Madziro akashata akasvika pamukova une arch uye ipapo masitepisi anotenderera. Hayden ndiye akatanga, achiteverwa naDal naKensi, ndokuzotevera vamwe vese. Smith akaunza kumashure. Rima rakagadzira chifukidzo pameso avo, chakarembera gobvu chisingapindike kusvika vajaira. Zvakadaro, vakafamba vachikwira, vachikwira masitepisi vachidzokera kuchiedza. Drake akaedza kusefa ruzivo rwese rwakakosha muhuropi hwake uye nekunzwisisa.
  
  Hannibal. Mutasvi webhiza wehondo. Iyo Doomsday kurongeka uye hurongwa hwavo hwekugadzira nyika iri nani kune avo vakapona. Hurumende pasi rose dzaifanira kunge dzakashanda pamwe chete pane izvi, asi vanhu vane utsinye, vane makaro vaida kupambwa uye ruzivo rwavo pachavo.
  
  Pamakona mana enyika? Zvakafamba sei? Uye chii chakazoitika?
  
  "Inonakidza ..." Panguva iyoyo, inzwi raLauren rakauya nemutauriri. "Ç Anakkale iri pamakondinendi maviri uye yaive imwe yenzvimbo dzekutanga kuGallipoli. Zvino vanhu vokuRussia vakapinda muguta, sezvakaita vaIsraeri. handizivi kuti kupi. Kunyange zvakadaro, kutaura kwemapurisa eko kwakajairika. Mumwe wevagari anofanirwa kunge akakuudza uye ari kudaidzira vatsva vanosvika. Hazvitore nguva refu veTurkey vasati vadaidza mauto avo evakuru. "
  
  Drake akadzungudza musoro. Bullshit.
  
  "Panguva iyoyo tinenge tave kure nepano." Hayden akafamba zvine hungwaru akananga kuchiedza chaiva pamusoro. "Maminitsi gumi, varume. Tisvikewo."
  
  Zuva remangwanani raivhenekera nzvimbo yakashama, isina diki inenge iri pamusoro peshongwe. Mupendero wepamusoro weshongwe wakakwira mamwe mamita masere pamusoro pemisoro yadzo, asi wakanga wakareba sezvavaikwanisa kupinda vasina kupinda mukati. Mirwi yakaparara yakanga iri kwese kwese, yakamira kunze seminwe yakakombama, uye nzira ine guruva yaiganhurana nenhevedzano yezvikomo zvakaderera kurudyi. Drake akaona nzvimbo dzakawanda dzakadzivirirwa uye akafema zvishoma.
  
  "Tauya," Hayden akaudza Lauren. "Udza chikopokopo kuti chigadzirire kumhara kunopisa."
  
  "Kupisa kupfuura zvaunofunga," Smith akadaro.
  
  Boka rese rakatarisa pasi.
  
  "Kwete pasi," Smith akadaro. "Kumusoro. kumusoro."
  
  Pamusoro penhare guta richiri pazvikomo. Dzimba dzakanga dzakwidibira pamusoro pembiru, namasvingo marefu namakobvu akanga akatambanudzwa kwariri. Pamadziro aya ndipo pakamhanya chikwata chevanhu vana vakavhara zviso uye zvombo zvazvo zvakadhonzwa.
  
  Drake akaziva maitiro aya. "Nhai, dambudziko iri. SAS."
  
  Dahl ndiye akatanga kuita, asi pane kusunungura chombo chake, akachiviga, akabata bhokisi, ndokusvetukira pamirwi ivo pachavo. "VaBritish vane pfungwa chaiyo yekusiyana. Tarisa..."
  
  Drake akatevera maziso ake. Mirwi yakatambanudzwa muarc yakafara nzira yese kuenda kumhenderekedzo yegungwa uye gungwa rakashata. Kana vakaronga nguva, chopper yaigona kuabvarura kumusoro chaiko kana kumagumo chaiko. Drake akazvisarudzira kupfura pfuti dzinoverengeka mukongiri ine hutsinye iri pasi petsoka dzeBritish, achizvinonotsa uye achipa timu nguva yekukwira pamusoro peiyo mbichana mbichana.
  
  Alicia akadzedzereka. "Handisi muhurefu!"
  
  "Uchazomborega kugunun'una here?" Kensi akamusundidzira nemaune, achimukwenya zvishoma munzira.
  
  "Haa hure, uchabhadhara izvozvi." Alicia akaita seasina chokwadi.
  
  "Ndichakwanisa here? Just make sure wasara kumashure kwangu. Nenzira iyoyo, kana wapfurwa ndikakunzwa uchiridza mhere, ndichaziva kusimudzira."
  
  Alicia aive akazara nehasha. Drake akamutsigira. "Kungoseka Mossad." Akatambanudza maoko ake.
  
  "Rudyi. Zvakanaka, kana taburuka kubva pano, ndichamurova mbongoro yake zvakanaka. "
  
  Drake akamutungamirira mumatanho mashoma ekutanga. "Izvi zvinoratidzika kunge zvinonakidza here?"
  
  "Famba, Drake."
  
  Akafunga kuti zviri nani kuti ndisataure kuti mbiru dzaive pazasi dzaive dzakaparadzana dzavaifanira kusvetuka kubva kune imwe kuenda kune imwe. Dahl ndiye akatanga kumhanya achitevedza rusvingo rwakafara mamita matatu, achitungamirira chikwata. Kinimaka panguva iyi akatora kubva kuna Smith kumashure, achiona maBritish. Drake nevamwe vakaramba vakavhura nzeve kune chero zvimwe zviratidzo zvevavengi.
  
  Mujaho wokudzika misimboti watanga. Mauto eSAS akachengetedza maitiro uye akadzingirira, zvombo zvakasimudzwa, asi pasina kuridza ruzha. Zvechokwadi, kurerukirwa kwenyanzvi kungangova chikonzero chimwe chete; Pamusoro pevashanyi, vagari venzvimbo vanosarudza kuvanzika uye maodha akachengeteka zvakanyanya.
  
  Drake akaona kuti aitoda full concentration yemakumbo ake. Ibwe kudivi rimwe nerimwe uye kudzika zvishoma nezvishoma kugungwa hakuna kuita musiyano, kunze kwenzvimbo yakachengeteka iri pasi petsoka dzake. Yaikombamira zvishoma nezvishoma, yakaenzana zvakaenzana, mugoko rakadzikama. Hapana akanonoka, hapana akatsvedza. Vakanga vava pakati pekuda kusvika pavakanzwa ruzha rwezvikopokopo zvaitenderera munzeve dzavo.
  
  Drake akadzikama akatarisa mudenga. "Kwete zvedu," akadanidzira kudaro. "ChiFrench chakashata!"
  
  Iyi yanga isiri mhedziso yechokwadi, asi yaizotsanangura kusavapo kwavo kusvika parizvino. Tinomhanya paminiti yekupedzisira. Chikwata cheSPEAR chakamanikidzwa kudzikira. Drake akaona zviso zvemasoja maviri akatarisa panze nehasha nepamafafitera, vamwe vaviri vaive vakarembera pamagonhi aive akavhurika nepakati, vachitenderedza zvombo zvavo kuti vanyanye kukiya.
  
  "Kutaura chokwadi," Dahl akadaro achifemereka. "Rinogona kunge risiri zano rakanakisa. Mabhero ekuBritain ane ropa ari kupera. "
  
  Semumwe, Drake, Smith, Hayden naMay vakasimudza zvombo zvavo uye vakavhura pfuti. Mabara akarira chikopokopo chaiuya. Girazi rakadambuka uye mumwe murume akadonha kubva patambo yake, achirovera pasi zvine simba pasi. Chikopokopo chakazvongonyoka chichiteverwa nemabara aHayden.
  
  "MaFrench havasi vateveri," akadaro akasuruvara.
  
  "Tiudze zvatisingazive," Alicia akadaro.
  
  Yorgi akakurumidza kupfuura Dahl, akamubata pamucheto wekunze wemadziro, uye akadzokera kumashure kubhokisi. "Hona, ndipe ichi," akadaro. "Ndiri kunzwa zviri nani pamadziro, handiti?"
  
  Dahl airatidzika seaida kuita nharo asi akapfuura bhokisi pakati nepakati peinning. MuSweden anga asiri mutsva kuparkour, asi Yorgi aive nyanzvi. ChiRussian chakabva chasimuka chiri chinhambwe, chichimhanyira kumadziro uye chave kutosvika pedyo nemasvingo.
  
  Alicia akavaona. "Oh shit, ndipfure manje."
  
  "Zvinogona kuitika." Drake akaona chikopokopo cheFrance charereka ndokuuya kuzomhara. Dambudziko raive rekuti kana vakamira kuti vatore chinangwa, maBritish aizovabata. Kana vaimhanya kunopfura vaigona kudonha kana kupfurwa zviri nyore.
  
  Dahl akavheyesa chombo chake. Vese naHayden vakavhura pfuti pachikopokopo ichidzoka kuzotamba. Panguva ino varwi vaiva mungarava vakadzorera pfuti. Mabhomba akaboora madziro enhare nemaitiro anouraya, achirova pasi pemucheto. Moto waHayden pachake wakarova cockpit yeherikoputa, ichirira kubva pamasimbi. Drake akaona mutyairi wendege achigeda-geda mazino musanganiswa wehasha nekutya. Kutarisa kwakakurumidza kumashure kwakaratidza kuti timu yeSAS yanga ichitarisawo helikopta - chiratidzo chakanaka? Pamwe kwete. Vaida kuisa maoko avo pazvombo zvehondo ivo pachavo.
  
  Kana kune mumwe munhu akakwirira muhurumende yavo.
  
  Kurira kwepfuti kwakanaya shiri iyi, ichiita kuti inyure uye ichitadze. Dahl akatora mukana wemamita zana ekupedzisira emadziro kudonha nekutsvedza achipfura, asi haana kusvika kure. Kumusoro kwainge kwanyanya. Zvisinei, zviito zvake zvakatumira imwe salvo muherikoputa, izvo zvakazoita kuti mutyairi arasikirwe nemoyo ndokubhururutsa shiri yacho kubva panzvimbo.
  
  Alicia akakwanisa kudaidzira asina simba.
  
  "Hazvisati zvabuda." Drake akasvetukira pamusoro pemirwi imwe panguva, achimhara zvakachengeteka uye nokungwarira.
  
  Inzwi raLauren rakaputsa runyararo rwakavhara kubatana. "Chikopokopo chiri kuuya. Sekondi makumi matatu."
  
  "Tiri kumadziro," Alicia akazhambatata.
  
  "Hongu, ndinokunzwisisa. Dunhu reColumbia rakatumira satellite kubasa iri. "
  
  Zvakatora Drake imwe nguva kuti anzwe kuvhunduka. "Kubatsira?" akabvunza nekukurumidza.
  
  "Sei futi?" Hayden akabva adaira.
  
  Drake akapotsa azvikanda asati aona kuti iyi yaive pfungwa yakaipa nemamiriro ezvinhu. Muchokwadi, aisaziva kuti ndiani mumwezve akanga anzwa mazwi akanyarara eAmerica uye mazwi e SEAL Team 7.
  
  Zviri pachena kuti kwete Hayden.
  
  Chikopokopo chakauya pamberi, mhino ichidzika, ichibhururuka nekukurumidza pamusoro pegungwa. Yorgi akanga atomirira pamagumo emasvingo, apo turret duku yakatenderera yakatarisa gungwa rakamanikana. Dahl akabva asvika kwaari, uyezve Hayden. Chikopokopo chakasvika.
  
  Drake akaregedza Alicia achibva abatsira Kinimaka kupfuura. Achiri kufamba zvishoma nezvishoma, akatambanudza ruoko rwake, achiratidza SAS. Mamita makumi matatu kubva pashongwe akamira.
  
  Iyo SAS yakamirawo, mamwe mafiti makumi matatu kumusoro.
  
  "Hatidi vakakuvadzwa," akadanidzira kudaro. "Kwete pakati pedu. Tiri kudivi rimwe chete rakaipa!"
  
  Pfuti dzakanangidzirwa pamuviri wake. Kubva pazasi akanzwa Dahl achidzvova: "Rega kuva..."
  
  Drake akamusimudza. "Ndapota," akadaro. "Hazvina kunaka. Tese tiri varwi pano, kunyangwe maFrench akashata. "
  
  Izvi zvakakonzera kuseka kusingazivikanwe. Pakupedzisira, izwi rakadzika rakati, "Kurongeka."
  
  "Dude, ndinoziva," Drake akadaro. "Ndanga uri pauri. Takagamuchira mirairo yakafanana, asi isu hatisi kuzopfurira mauto ane hushamwari ... kunze kwekunge vatanga kuridza."
  
  Imwe yenhamba shanu yakasimuka zvishoma. "Cambridge," akadaro.
  
  "Drake," akapindura. "Matt Drake."
  
  Runyararo rwakatevera rwakataura nyaya. Drake akaziva kuti kumira kwaive kwapera ... ikozvino. Pazvishoma, aifanira kudzorwazve kubva mukukonana kwaizotevera uye zvichida kunyange kurukurirano yakadzikama. Iyo yakawanda yeaya mauto epamusoro avanogona kuungana, iyo yakachengeteka ichave yakachengeteka.
  
  Kune vose.
  
  Akagutsurira musoro, akatendeuka ndokufamba achienda, akabata ruoko rwakamubatsira kumupinza muchikopokopo.
  
  "Vakanaka here?" Alicia akabvunza.
  
  Drake akazviita akasununguka sezvo chikopokopo chakarereka, chichienda. "Tichaziva," akapindura kudaro. "Next time tinozonetsana."
  
  Zvinoshamisa kuti Lauren akanga akagara akatarisana naye. "Ndauya nechikopokopo," akadaro nenzira yokutsanangura.
  
  "Chii? Unoda sei sarudzo?"
  
  Akanyemwerera zvake. "Aihwa. Ndauya nekuti basa redu pano rapera. Chikopokopo chakakwira pamusoro pemasaisai ezuva. "Tiri kubva kuAfrica kuenda kune imwe kona yepasi."
  
  "Ndeipi iri kupi?" Drake akasunga seat belt.
  
  "China. Uye mukomana, tine basa rakawanda rekuita here."
  
  "Mumwe mutasvi? Inguvai ino?"
  
  "Zvichida zvakaipisisa kupfuura zvose. Bhuck up, shamwari dzangu. Tichatevera mumakwara aGenghis Khan. "
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEMBIRI
  
  
  Lauren akaudza timu kuti igadzikane sezvinobvira kumashure kwechikopokopo chihombe chekutakura zvinhu uye nekukwenya murwi wemapepa. "Kutanga, ngatibvisei zvombo zvehondo naHannibal munzira. Zvawakawana mubhokisi zvirongwa zvekugadzira Project Babironi, matani maviri, zana-mita-yakareba supercannon. Yakatumirwa naSaddam Hussein, yaive yakavakirwa pakutsvaga kubva kuma60s uye yakagadzirwa muma80s. Mweya weHollywood wakanzwikwa mune iyi nyaya yese. Superweapons zvinogona kutumira miripo munzvimbo. Vakuru vemauto vakaurayiwa. Vakaurayiwa vanhuwo zvavo. Kutenga kwakasiyana-siyana kubva kunyika gumi nemaviri kuti zvichengetedze zvakavanzika. Gare gare madhayagiramu anoratidza kuti iyi pfuti yemuchadenga inogona kunge yakagadziridzwa kuitira kuti igokwanisa kurova chero chinangwa, chero kupi, kamwe chete. "
  
  Dahl akasendamira mberi nekufarira. "Nerimwe zuva? Sei?"
  
  "Hachina kumboitirwa kuva chombo chinotakurika. Kutangwa kwayo kwaizosiya chiratidzo chaizongoonekwa pakarepo nemasimba akasiyana-siyana obva aparadzwa. Asi...kukuvadza kungave kwakatoitwa."
  
  "Zvichienderana nechinangwa." Kensi akagutsurira musoro. "Ehe, akawanda mamodheru akavakwa akatenderedza pfungwa yehondo yenyika imwe chete. Nzira yekumanikidza simba renyukireya kuita zvisingaite. Zvisinei, noruzivo rwokugadzira zvinhu zvemazuva ano, pfungwa yacho iri kuramba ichinetsa."
  
  "Zvakanaka, zvakanaka," Smith akagonya, achiri kutwasanudza tsandanyama dzake uye achitarisa mavanga ake kubva pakureba, kwakaoma. "Saka, muguva remutasvi webhiza wekutanga makachengetwa zvirongwa zvekanoni huru yemuchadenga. Tinozviwana. Dzimwe nyika hadzina kuita izvi. Chii chinotevera?"
  
  Lauren akadzvokora maziso. "Chokutanga, zita racho rinonyatsotaura 'nzvimbo dzokuzororera.' Ndinovimba unorangarira kuti Hannibal akavigwa muguva risingazivikanwe uye anogona kunge asisipo. Kutarisa kungave kusaremekedza vazhinji. Kuisiya isina kuchinja kuratidza kusaremekedza vamwe."
  
  Hayden akatura befu. "Uye zvinoenderera mberi. Nyaya imwe chete, zvirongwa zvakasiyana pasi rese. "
  
  "Fungidzira kana mashoko aya awira mumaoko emagandanga. Ini ndingati nyika dzese dziri kutevera Vatasvi vemabhiza dzinogona kugadzira yavo huru cannon. Asi..."
  
  "Ndiye mamwe mapato ehurumende iyi ari kutengesa zvirongwa," Drake akapedzisa. "Nekuti hatisati tave nechokwadi chekuti timu imwe neimwe yakatemerwa zvirango zviri pamutemo." Aisada kuwedzera kunyangwe vaifunga kuti adaro.
  
  Chikopokopo chaibhururuka mudenga rebhuruu rakajeka, pasina mhirizhonga uye kudziya kwakanaka. Drake akazviwana ave kukwanisa kuzorora kekutanga mukati mezuva. Zvakanga zvakaoma kudavira kuti husiku hwapfuura chete akanga apfugama panzvimbo yokuzororera yaHannibal mukuru.
  
  Lauren akaenderera mberi kune faira rinotevera. "Unorangarira kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira? Rega ndikuzorodza. 'Pamakona mana eNyika takawana Vatasvi Vana veBhiza uye takavaratidza hurongwa hweChirongwa cheKutonga Kwekupedzisira. Avo vanopukunyuka Hondo yeRutongeso nemiuyo yayo vachatonga nenzira yakarurama. Kana iwe uchiverenga izvi, isu takarasika, saka verenga uye uteedzere nekungwarira. Makore edu ekupedzisira takapedzerwa tichiunganidza zvombo zvina zvekupedzisira zvekumukira kwenyika - Hondo, Kukunda, Nzara neRufu. Vakabatana, vachaparadza hurumende dzose uye vachazarura ramangwana idzva. Iva wakagadzirira. Wanai. Famba uchienda kumativi mana eNyika. Tsvaga nzvimbo dzekuzorora dzaBaba veStrategy uyezve Khagan; muIndia akaipisisa ati amborarama, uyezve Denda raMwari. Asi zvese hazvisi sezvazvinoratidzika. Takashanyira Khagan muna 1960, makore mashanu mushure mekupedzwa, tichiisa Conquest mubhokisi rake. Tawana Denda rinochengeta Mutongo wechokwadi wekupedzisira. Uye chete kodhi yekuuraya ndipo pakaonekwa Vatasvi vemabhiza. Hapana mavanga anozivisa pamapfupa aBaba. MuIndia akakomberedzwa nezvombo. Kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira ikozvino kunogara kuburikidza newe uye kuchatonga hukuru nekusingaperi.
  
  Drake akaedza kubatanidza mapoinzi akakodzera. "Destruction code? Handifarire ruzha rweizvi. Uye 'Kutonga Kwechokwadi Kwekupedzisira'. Saka kunyangwe tikaregedzesa matatu ekutanga, wekupedzisira anenge ari munyoro chaiwo. "
  
  "Parizvino," akadaro Lauren, achitaura nezvechidzidzo chaiva pamberi pake. "The Washington think tank yakaisa pfungwa dzakawanda."
  
  Drake akadzima kwesekondi chete. Pese paainzwa kutaurwa kwetsvakiridzo, pese paitaurwa tangi rekufunga, mazwi maviri aingopenya muuropi make sezvikwangwani zvemagetsi matsvuku emagetsi.
  
  Karin Blake.
  
  Kusavapo kwaakaita kwenguva refu hakuna kuita zvakanaka. Karin anogona kunge ari basa ravo rinotevera. Akasundira kushushikana padivi zvinyoro nyoro kwenguva.
  
  "... mutasvi webhiza wechipiri ndiye Mukundi. Tsanangudzo yechipiri inotaura kagan. Kubva pane izvi tinogumisa kuti Genghis Khan ndiye Mukundi. Genghis Khan akaberekwa muna 1162. Iye, chaizvoizvo, mukundi. Akakunda chikamu chikuru cheAsia neChina, pamwe nenyika dziri mhiri, uye Humambo hweMongol hwakanga huri humambo hukuru hwakabatana munhoroondo. Kahn aiva mucheki; akapfuura nomurutivi rukuru rwenyika yekare, uye, sezvambotaurwa, mumwe muvarume mazana maviri vari vapenyu nhasi ane ukama naGenghis Khan."
  
  Mai vakadzungudza. "Wow, Alicia, akafanana nemurume wako."
  
  Drake akagutsurira musoro. "Murume uyu ainyatsoziva kubereka."
  
  "Zita chairo romurume uyu rainzi Temujin. Genghis Khan izita rekuremekedza. Baba vake vakaiswa muchetura mukomana wacho paakanga ava nemakore mapfumbamwe, achisiya amai vavo vachirera vanakomana vanomwe vari voga. Iye nomudzimai wake muduku vakapambwawo, uye vose vakapedza nguva yakati vari varanda. Pasinei nezvose izvi, kunyange mumakore ake ekutanga makumi maviri, akanga azvisimbisa semutungamiri anotyisa. Akataura mashoko okuti 'chengetai vavengi venyu vari pedyo' somunhu sezvo vakawanda vevakuru vemauto ake vaimbova vavengi. Haana kumbosiya kana account isina kugadzikana uye anonzi ndiye akakonzera kufa kwevanhu vane mamirioni makumi mana, zvichideredza huwandu hwepasirese ne11 muzana. Akagamuchira zvitendero zvakasiyana-siyana uye akagadzira hurongwa hwepositi hwepasi rose, achishandisa mahofisi epositi uye nzira dzezviteshi zvinowanikwa muumambo hwake hwose. "
  
  Drake akachinja pachigaro chake. "Pane ruzivo rwakawanda rwekutora."
  
  "Aive wekutanga Khagan weMongol Empire."
  
  Dahl akabva afuratira kufunga nepahwindo. "Nenzvimbo yake yekuzororera?"
  
  "Zvakanaka, akavigwa kuChina. Muguva risingazivikanwe."
  
  Alicia akaridza ngonono. "Hongu, damn, hongu akadaro!"
  
  "Saka, kutanga Africa uye zvino China inomiririra maviri emakona mana epasi," Mai akafunga nenzwi guru. "Kunze kwekunge iri Asia uye isu tiri kutaura nezve makondinendi."
  
  "Kune manomwe," Smith akamuyeuchidza.
  
  "Kwete nguva dzose," Lauren akapindura zvisinganzwisisike. "Asi tichazouya kune izvi gare gare. Mibvunzo ndeiyi: ndezvipi zvombo zvekukunda uye nzvimbo yekuzorora yeGenghis iripi?
  
  "Ndinofungidzira imwe mhinduro ndeyeChina," Kenzi akazevezera.
  
  "Genghis Khan akafa mumamiriro ezvinhu asinganzwisisike munenge muna 1227. Marco Polo akati zvakakonzerwa nehutachiona, vamwe nekuda kwechepfu, uye vamwe nekuda kwemwanasikana wamambo akatorwa sechinhu chakapambwa muhondo. Mushure mekufa, mutumbi wake waizodzoserwa kumusha kwake, kune aimag yeKhenti, maererano netsika. Zvinotendwa kuti akavigwa paGomo reBurkhan Khaldun pedyo neRwizi rweOnon. Zvisinei, ngano inoti munhu upi noupi akasangana nomudungwe wamariro aiurawa. Shure kwaizvozvo, rwizi rwakatsauka pamusoro peguva raKaeni, uye varwi vose vakanga vagadzira mudungwe vakaurayiwawo. Lauren akadzungudza musoro. "Upenyu nokurarama zvakanga zvisina zvazvinoreva kare ikako."
  
  "Sezvazvakaita izvozvi mune dzimwe nzvimbo munyika," Dahl akadaro.
  
  "Saka tave kudhivha zvakare?" Alicia akafinyamisa kumeso. "Hapana akataura chinhu pamusoro pekunyura zvakare. Iri harisi tarenda rangu repamusoro."
  
  Mai sezvinei vakakwanisa kumedza mashoko aiita seakagadzirira kunzvenga muromo, akabva akosora. "Handisi kudhivha," akazodaro. "Zvinogona kunge zviri mugomo. Hurumende yeMongol haina kutsaura imwe nzvimbo kwemazana emakore here?
  
  "Chaizvoizvo, ndosaka takatarisa China," akadaro Lauren. "Uye guva raGenghis Khan. Ikozvino, kuti urambe uchiziva, iyo NSA neCIA vachiri kushandisa nzira dzakawanda kuunganidza ruzivo nezvevakwikwidzi vedu. MaFrench akarasikirwa nemurume zvechokwadi. MaBritish vakaenda panguva imwe chete nesu. MaRussia neSweden gare gare vakabatanidzwa mukukurumidza-kupfuura-inotarisirwa kuchenesa nzvimbo yeTurkey. Hatina chokwadi nezveMossad kana maChinese. Mirairo inoramba yakafanana. Nekudaro, pane chinhu chimwe... Ini chaizvo ndine Secretary Qrow pamutsetse izvozvi. "
  
  Drake akafinyamisa kumeso. Zvakanga zvisati zvamboitika kwaari kuti Qrow angangove achiteerera nhaurirano dzake naLauren, asi zvaifanira kuuya. Chikwata chavo, mhuri yavo, vaive nezvakavanzika sezvakangoita zvimwe. Sezvaakatarira-tarira, zvakava pachena kuti vamwe vainzwa nenzira imwe cheteyo uye kuti iyi yakanga iri nzira yaLauren yokuvazivisa nayo.
  
  Washington yagara iine hurongwa hwayo.
  
  Inzwi raQrow rakanzwika kuva rinogutsa. "Handinganyepedzeri kuziva zvakawanda kupfuura imi nezvebasa iri. Kwete panyika. Asi ndinoziva kuti iyi inzvimbo yezvematongerwo enyika, ine hukasha nekukatyamadza pamwero wepamusoro-soro wedzimwe nyika dzinokwikwidza. "
  
  Tisingatauri nezveUSA, Drake akafunga. Zvakadini!
  
  "Kutaura chokwadi, ndinoshamiswa nemamwe manejimendi anobatanidzwa," Crowe akadaro pachena. "Ndaifunga kuti vanogona kushanda nesu, asi sezvandataura, zvinhu zvinogona kunge zvisiri sezvavanoita."
  
  Zvakare, Drake akatora mazwi ake zvakasiyana. Aitaura nezve mission yeMutasvi? Kana kuti chimwe chinhu chomunhu oga?
  
  "Pane chikonzero here, Madam Secretary?" Hayden akabvunza. "Chimwe chinhu chatisingazive?"
  
  "Zvakanaka, kwete kuti ndinozviziva. Asi kana neni handitombo ziva zvese izvi. "Hapana zvirambidzo" ishoko risingawanzo mune zvematongerwo enyika.
  
  "Ipapo ndicho chombo pachacho," Hayden akadaro. "Iyi ndiyo pfuti yekutanga. Kudai rakanga ravakwa, kudai rakanga ratengeswa kumagandanga, nyika yose ingadai yakada rudzikinuro nokuda kwaro."
  
  "Ndinoziva. Iyi ... The Order of the Last Judgment," akadaro zita racho nokusemburwa, "yakagadzira nomutoo wakajeka gadziriro huru, ichiisiya nokuda kwezvizvarwa zvinotevera. Sezvineiwo, vaIsraeri vakavavhara kare kare. Sezvineiwo, havana kuwana hurongwa ihwohwo. Chirongwa ichi."
  
  Parizvino, Drake haana kuona chinangwa mukufona uku. Akazendama, akavhara maziso ake, achiteerera nhaurirano.
  
  "Unosvetukira kune vamwe. Israel neChina chete ndidzo MIA. Mitemo yakajairika inoshanda, asi svika pachombo ichocho wochitora pakutanga. America haikwanise kuti izvi zviwire mumaoko asiri iwo, chero mhando. Uye chenjera, SPEAR. Pane zvakawanda pane izvi kupfuura zvatinoona."
  
  Drake akagara pasi. Dahl akasendamira mberi. "Iri inyevero yakasiyana here?" akazevezera.
  
  Drake akadzidza Hayden, asi mukuru wavo haana kuratidza kunetseka. Kuvhara misana yako? Dai asina kumbonzwa mutauro uyu wekuAmerica kare, angadai asina kuisa chero chirevo kumutsara uyu zvakare. Pfungwa dzake dzakaenda kurufu rwaSmith naJoshua kuPeru. Izvi zvakayera kudzama kwekuzvidza kwavo. Somurwiwo zvake, ane maonero emusoja, aizonetseka zvikuru. Asi vakanga vasisiri varwi - vaimanikidzwa kuita sarudzo dzakaoma zuva nezuva, mumunda, vachimanikidzwa. Vakatakura uremu hwezviuru zveupenyu, dzimwe nguva mamiriyoni, pamapfudzi avo. Ichi chaive chikwata chisina kujairika. Hapachina.
  
  Iwe wakangonaka sekukanganisa kwako kwekupedzisira. Unongorangarirwa nokuda kwekukanganisa kwako kwekupedzisira. Ethics munzvimbo yebasa yenyika. Akasarudza kuramba achishanda, ramba uchirwa. Chengetedza musoro wako pamusoro pemvura - nekuti kune mamirioni emashaki anotenderera pasirese nguva dzose, uye kana ukamira wakamira, unganyura kana kubvamburwa kuita zvidimbu.
  
  Qrow akapedza nekutaura kwakasimba uye Hayden akabva atendeukira kwavari. Akabata mutaurisa wake achibva asunga chiso.
  
  "Usakanganwa".
  
  Drake akagutsurira musoro. Vhura gwara.
  
  "Ini ndinofunga zvichave zvakasiyana kubva kune zvakajairwa Tomb Raider zvinhu." Yorgi akataura. "Takatarisana nemasoja ehurumende, nyanzvi. Mapoka asingazivikanwe, pamwe vatengesi. Tiri kutsvaga vanhu vakarasika nenguva, vakazvarwa vakasiyana makore. Tiri kutevera chiporofita chekare chetsotsi, nenzira yaaida kuti tiite. " Akakwenya. "Hatina simba pamusoro pemamiriro ezvinhu."
  
  "Ndiri pedyo neTomb Raider sezvaungawana," Kensi akadaro achinyemwerera. "Izvi ... zvakasiyana zvachose."
  
  Alicia naMai vakatarisa muIsraeri. "Ehe, isu tinowanzo kukanganwa nezvematsotsi ako apfuura, hatidaro ... Twisty?"
  
  MuSwidi akabwaira. "Ini ... ini ... chii?"
  
  Kensi akapindira. "Uye ndinofungidzira kuti mamiriro ezvinhu haana kumbokumanikidza kupinda mune chero zvinzvimbo zvekukanganisa, huh, Alicia?"
  
  Mukadzi wechirungu akakwenya. "Zvinoenderana nekuti tichiri kutaura nezvehumbavha here. Dzimwe nzvimbo dzekubvumirana dziri nani pane dzimwe. "
  
  "Kana tichiri vakamuka uye takasvinura," akadaro Hayden, "tingatanga here kuverenga nezvaGenghis Khan nenzvimbo yeguva rake?" A think tank muWashington zvese zvakanaka uye zvakanaka, asi isu tiripo uye tichaona zvavasiri kuona. Ruzivo rwakawanda rwaunokwanisa kutora, mukana uri nani watinowana wekuwana chombo chechipiri. "
  
  "Uye buda mune izvi uri mupenyu," Dahl akabvuma.
  
  Mahwendefa acho akatambidzwa, asingakwanise kugovera. Alicia ndiye akatanga kupopota achitarisa email yake neFacebook page yake. Drake aiziva kuti akange asina kana kero yeemail, ndodawo zano rekutanga resocial media, ndokumutarisa.
  
  She pouted. "Serious inguva?"
  
  "Kuti, kana kumbozorora, rudo. China zvirokwazvo haisi kuzotigamuchira nemaoko maviri. "
  
  "Pfungwa yakanaka." Hayden akatura befu. "Ndichabata zvikwata zvemuno ndichikumbira kuti zvitifambise pakupinda kwedu. Munhu wese ari muchikepe ane hurongwa kusvika pari zvino?"
  
  "Zvakanaka," Dahl akataura zvake. "Handina kumbofunga kuti ndichadzingirira Genghis Khan kuChina ndichiedza kusarwa nehafu yenyika dzinokwikwidza. Asi, hee," akadaro achikwenya, "unoziva kuti vanotaura nezvekuyedza chimwe chinhu chakasiyana."
  
  Alicia akatarisa tarisa, ndokudzungudza musoro. "No comments. Zviri nyore."
  
  "Parizvino," akadaro Drake, "ndinoda kuwana rumwe ruzivo."
  
  "Iwe neni tose, Yorkies." Dahl akagutsurira musoro. "Iwe neni, tose."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NETATU
  
  
  Maawa akafamba zvisingaite. Chikopokopo chakamanikidzwa kuwedzera mafuta. Kushaikwa kwenhau dzezvimwe zvikwata kwave kushungurudza. Hayden akaona kuti sarudzo yake yakanakisa yaive yekunyudza muhupfumi hweruzivo rwune chekuita neGuva reGenghis, asi zvakamuomera kuwana chero chinhu chitsva. Zviri pachena kuti vamwe vakanga vaedza kuita zvimwe chetezvo kwenguva yakati, asi vamwe vakanga vaneta uye vakasarudza kumbozorora, asi vamwe vakaona zviri nyore kugadzirisa nyaya dzavo.
  
  Zvakanga zvisingaite kufuratira munzvimbo yavo yakamanikana, uye muchokwadi, parizvino timu yaive pedyo uye yajaira zvakakwana kuti zvitore zvese munhanho.
  
  Dahl akafona kumba. Vana vakafara kumunzwa izvo zvakaita kuti Dahl anyemwerere zvakanyanya. Joanna akabvunza nguva yaaizova kumba. Makakatanwa acho aive pachena, mhedzisiro yacho yaive isiri yakakura kudaro. Hayden akatora kanguva akatarisa Kinimaka sezvo muHawaii muhombe aitsvaira chigunwe chake patafura yepiritsi. Akanyemwerera. Mudziyo wacho waiita seposcardo mumaoko ake makuru, uye akarangarira kubata kwaakanga aita maoko iwayo pamuviri wake. Nyoro. Kufara. Aimuziva zvakanyanya uye zvakawedzera kuwirirana kwavo. Zvino akanga atarisa muromo wakanga wakuvadzwa wechigunwe chake, uya waakanga amanikidzwa kumedza parwendo rwavo rwokupedzisira. Kuvhunduka kwemamiriro ezvinhu kwakavhura maziso ake. Hupenyu hwaive hupfupi zvekutadza kurwisa kuda kwewaunoda.
  
  Akambotura mafemo achishaya kuti aizvitenda here. Damn, haukodzeri izvi. Kwete mushure mezvose zvawataura. Haana kuzvipembedza kuti adzokere akashaya kuti otangira papi. Pamwe yaive hondo, mamiriro, basa. Zvichida izvi ndizvo zvakaitika panguva imwe neimwe munhoroondo youpenyu hwake.
  
  Vanhu vakakanganisa. Vaigona kuyananisira.
  
  Alicia akazviita.
  
  Pfungwa iyi yakaita kuti atarise mukadzi wechirungu apo chikopokopo chainge chave kufamba mudenga. Mhepo yakangoerekana yaita kuti abate bhande rake zvakasimba. Sekondi yekudonha kwemahara, uye moyo wake wakanyura kutsoka dzake. Asi zvese zvaive zvakanaka. Yakatevedzera hupenyu.
  
  Hunhu hwaHayden hwagara huri hwekutungamira, kuita kuti zvinhu zviitwe. Iye zvino akaona kuti mafungiro aya akanga achivhiringidza zvimwe zvinhu zvinokosha zvoupenyu hwake. Akaona ramangwana risina kujeka.
  
  Drake naAlicia vaifara, vachinyemwerera, vachibaya patablet. Mai vakakwereta Kenzi yake, vakadzi vaviri vakachinjana kuitora. Zvainakidza kuti vanhu vakasiyana vakasiyana sei vakabata mamiriro akafanana.
  
  Smith akaswedera pedyo naLauren. "Uri kuzviita sei?"
  
  "Sezvazvinonaka, iwe mwana wemupfanha. Ino haisi nguva, Smith. "
  
  "Unofunga kuti handizvizive ini? Asi ndiudze. Nguva yacho ichauya rini?
  
  "Kwete izvozvi".
  
  "Kwete," akadaro Smith akasuruvara.
  
  Lauren akadaro. "Serious? Tava kumagumo, murume. Unorova mudhuri wezvidhinha uye haugone kuupfuura. "
  
  "Wall?"
  
  Lauren akaridza ngonono. "Hongu, ine zita."
  
  "Oh. Mudhuri uyu."
  
  Hayden akavaona vari vaviri vachishanda padambudziko. Yakanga isiri nzvimbo yake kutonga kana kupindira, asi yakaratidza zvakajeka kuti chipingamupinyi chipi nechipi chingakanganisa sei ukama hupi nohupi. Smith naLauren vaive, kutaura zvinyoro, murume nemukadzi vasina kujairika, zvisingaite zvekuti vangadai vakashanda pamwe chete.
  
  Zvakadaro zvipingamupinyi zvisina kujairika zvino zvakamira munzira yavo.
  
  Smith akaedza imwe nzira. "Ok, saka akakupa chii mazuvano?"
  
  "Ini? Hapana. Handiendeko kunotsvaga ruzivo. Ndiro basa reCIA kana FBI kana ani zvake."
  
  "Saka uri kutaura nezvei?"
  
  Kuna Smith, iyi yaive nhanho yekumberi. Mubvunzo wakavhurika, usingapokane. Hayden akanzwa kudada nemusoja wacho.
  
  Lauren akambozengurira. "Shit," akadaro. "Tiri kutaura zvisina maturo. Chivhitivhiti. Vadivelu Comedy Movies. Mabhuku. Vanhu vane mukurumbira. News. Iye muvaki, saka anobvunza nezve mapurojekiti. "
  
  "Mapurojekiti api?"
  
  "Zvese izvi zvinoita kuti ubvunze mubvunzo wakangwarira. Sei kwete kuti ndevapi vakakurumbira kana mafirimu? Unofarira zvivakwa here Lance?"
  
  Hayden akada kuidzima, asi akaona kuti aisakwanisa. Imba yacho yakanga yakamanikana; mubvunzo wakakomba zvikuru; kutaurwa kwezita raSmith kunoyevedza.
  
  "Chete kana mumwe munhu achida kuvakuvadza."
  
  Lauren akamusimudza ndokubva hurukuro yapera. Hayden akashamisika kana Lauren aityora imwe mhando yemutemo nekuverevedza kuti ataure negandanga raizivikanwa, asi akatadza kunyatsofunga kuti otaura sei mubvunzo waLauren. Zvikasadaro.
  
  "Kwasara isingasviki awa." Inzwi romutyairi wendege rakauya pamusoro penzira yekukurukurirana.
  
  Drake akatarisa mudenga. Hayden akaona kutsunga pachiso chake. Chinhu chimwe chete naDahl. Chikwata chaive chabatikana zvizere, chichigara chichivandudza hunyanzvi hwavo. Tarisa kuvhiya kwekupedzisira semuenzaniso. Vese vakapfuura nemumishoni akasiyana zvachose, vakatarisana nechimiro chehuipi uye havana kugamuchira kana kambo kamwechete.
  
  Kanenge muchimiro chemuviri. Mavanga epfungwa - kunyanya ake - haazombopore.
  
  Akaita miniti achitarisa pamapepa aive pamberi pake uye achiedza kutora imwe nhoroondo yaGenghis Khan. Akatarisa mukati mezvinyorwa zveKurongeka, achisimbisa mitsetse: Enda kumakona mana epasi. Tsvaga nzvimbo dzekuzorora dzaBaba veStrategy uyezve Khagan; muIndia akaipisisa ati amborarama, uyezve Denda raMwari. Asi zvese hazvisi sezvazvinoratidzika. Takashanyira Khagan muna 1960, makore mashanu mushure mekupedzwa, tichiisa Conquest mubhokisi rake.
  
  Makona mana enyika? Chichiri chakavanzika. Sezvineiwo, ruzivo rwekuti Vatasvi veBhiza ndiani zvave pachena kusvika pari zvino. Asi iyo Order yakawana guva raGenghis Khan? Saka zvaiita.
  
  Sezvo chikopokopo chakaramba chichicheka nemhepo yakatetepa, Yorgi akasimuka achibva aenda kumberi. Chiso chembavha chairatidza kudhonzwa, maziso akavharika, sekuti akanga asina kumbotsinzina kubva payakabuda muPeru. "Ndakuudza kuti ini ndaive chikamu chekutaura kwaWebb, nhaka yake," akadaro muRussia, inzwi rake richiratidza kuti aitya nezvaaida kutaura. "Ndakuudza kuti ndini ndakanyanya kutaurwa."
  
  Nekugunun'una kwehasha, Alicia akaedza kubvisa kamwe kamwe dhamu remuchadenga. "Ndichakamirira kunzwa kuti ngochani yakashata ndiani," akadaro nomufaro. "Kukuudza chokwadi, Yogi, ndaitarisira kuti ndiwe."
  
  "Sei ..." Yorgi akamira pakati pechirevo. "Ndiri murume".
  
  "Handina kugutsikana. Maoko madiki iwayo. Chiso ichi. Nzira yaunofamba nayo."
  
  "Rega ataure," Dahl akadaro.
  
  "Uye mose munofanira kuziva kuti ndiri ngochani," akadaro Lauren. "Munoziva, hapana chakaipa kana chinonyadzisa pazviri."
  
  "Ndinoziva," Alicia akadaro. "Unofanira kuva waunoda kuva wozvigamuchira. Ndinoziva ndinoziva. Ini ndaingotarisira kuti angave Yogi, ndizvo chete. "
  
  Smith akatarisa Lauren nekuvhiringika asi neimwe nzira isina chinhu. Drake akafunga kuita kwaishamisa achifunga kushamisika.
  
  "Izvozvo zvinosiya imwe chete," Kinimaka akadaro.
  
  "Mumwe munhu ari kufa," Drake akadaro, akatarisa pasi.
  
  "Pamwe tinofanira kurega shamwari yedu ichitaura?" Dahl akasimbirira.
  
  Yorgi akaedza kunyemwerera. Akabva aisa maoko ake pamberi pake ndokutarisa padenga remba.
  
  "Haisi nyaya refu," akadaro nechirevo chakakora. "Asi uyu mubvunzo wakaoma. Ini... ndakauraya vabereki vangu muropa. Uye ndinokutendai zuva rimwe nerimwe. Ndinotenda ndazviita."
  
  Drake akasimudza ruoko kuti atore pfungwa dzeshamwari yake. "Hapana chaunoda kutsanangura, unoziva. Apa tiri mhuri. Hazvizokonzerese dambudziko."
  
  "Ndinonzwisisa. Asi izvi ndezvanguwo. Wanzwisisa here?"
  
  Chikwata, mumwe nemumwe, akagutsurira musoro. Vakanzwisisa.
  
  "Taigara mumusha muduku. Musha unotonhora. Chando? Yakanga isiri nguva yegore, kwaiva kupamba, kurohwa, kurohwa naMwari. Zvakaodza mwoyo mhuri dzedu, kunyange vana vedu. Ndaiva mumwe wevatanhatu, uye vabereki vangu, vakanga vasingagoni kutsungirira. Vakatadza kunwa nekukasika kuti mazuva afambe nyore. Havana kukwanisa kudzosa zvakakwana kuita kuti husiku hurarame. Havana kuwana nzira yekubata nesu nekutichengeta, saka vakawana nzira yekuchinja mufananidzo. "
  
  Alicia akatadza kuzvidzora. "Ndinovimba kuti hazvisi izvo zvazvinonzwika."
  
  "Mamwe masikati tose takaungana mumotokari. Vaiti vakavimbisa rwendo rwekuguta. Tave nemakore tisina kushanyira guta uye tingadai takabvunza, asi..." Akakwenya. "Taiva vana. Ndivo vaive vabereki vedu. Vakabva mumusha muduku uye hatina kuzombomuona zvakare."
  
  Hayden akaona kusuwa kuri kure pachiso chaMay. Hupenyu hwake hudiki hunogona kunge hwakasiyana nehwaYorga, asi paive nekufanana kunosuruvarisa.
  
  "Zuva kunze kwemota kwaitonhora, kusviba. Vakatyaira vakatyaira havana kumbotaura. Asi isu tazvijaira. Vakanga vasingadi upenyu, isu, kana mumwe nomumwe. Ndinofungidzira kuti hatina kumboziva rudo, kwete sezvarunofanira kuva. Murima vakamira vachiti mota yaparara. Takambundikirana vamwe vachichema. Munin'ina wangu aingova nemakore matatu. Ndaiva nemakore mapfumbamwe, mukuru pane vose. Ndinofanira kunge.....
  
  Yorgi akarwisana nemisodzi, akatarisa padenga, sekunge ane simba rekuchinja zvakapfuura. Akatambanudza ruoko rwakasimba kuti pasati pava nemunhu asimuka kuti auye pedyo naye, asi Hayden akaziva kuti ichi ndicho chinhu chaaifanira kutarisana nacho ari oga.
  
  "Vakatikwezva. Vakafamba kwenguva. Aizi yakanga yakaoma uye inotonhora zvokuti mafungu ane simba, anouraya akabuda mairi. Ndakashaya kuti vaiitei, ndakabva ndanzwa kupindwa nechando kuti ndifunge zvakanaka. Ndakaona votitenderedza futi. Takanga takarasika uye tisina simba, tatofa. Taiva vana. Isu... takavimba."
  
  Hayden akavhara maziso ake. Pakanga pasina mazwi.
  
  "Sezvinei vawana motokari yacho. Vakabva vaenda. Isu ... zvakanaka, takafa ... mumwe nemumwe." Yorgi haasati akwanisa kugadzira zvinyorwa zvakajeka. Kushungurudzika chete kweshungu pachiso chake kwakaratidza chokwadi cheizvi.
  
  "Ndini ndega ndakapona. Ndini ndaive ndakasimba. Ndaedza. Ndakatakura, ndokuzvuva, ndokumbundira, asi hapana chakabuda. Ndakatadza vese. Ndakaona hupenyu huchipera kubva kune mumwe nemumwe wevanin'ina vangu uye ndakatsidza kuti ndichararama. Kufa kwavo kwakandipa simba, sokunge mweya yavo yakanga yabuda yabatana neyangu. Ndinovimba vakaita. Ndichiri kutenda. Ndinotenda kuti vachiri neni. Ndakapona mujeri reRussia. Ndakakurira Matt Drake, "akakwanisa kunyemwerera asina simba," ndokumubvisa ipapo.
  
  "Makagona sei kudzokera kumusha?" Kinimaka akada kuziva. Hayden naDahl vakamutarisa vachingwarira, asi zvaive pachena zvakare kuti Yorgi aifanira kutaura.
  
  "Ndapfeka hembe dzavo," akazevezera neinzwi raiva pasi zvairwadza. "Shirts. Mabhachi. Masokisi. Ndaidziya ndikavasiya vari voga muchando nemuchando uye ndakaenda kumugwagwa. "
  
  Hayden aisakwanisa kufungidzira kurwadziwa kwemoyo, mhosva yaaifunga kuti yaisafanirwa kunge iri yake.
  
  "Mota yaipfuura nepo yakandibatsira. Ndakavarondedzera nyaya yacho, ndokudzokera kumusha kwapera mazuva mashomanene," akatura mafemo, "ndokuona mweya weshungu dzavakanga vakonzera. Ngavaone uye vanzwe kuti hasha dzake dzakanga dzakadzika sei. Saka hongu, ndakauraya vabereki vangu muropa. "
  
  Pakamboita runyararo rwaisambofanira kuputswa. Hayden aiziva kuti mitumbi yevanin'ina vaYorga yakanga yarara payakanga yadonha izvozvi, yaoma nechando zvachose, isingazorori.
  
  "Ndakava mbavha." Yorgi akanetesa kurira kwemoyo. "Uye akazobatwa. Asi haana kumbobatwa nemhosva yekuponda. Uye tiri pano."
  
  Inzwi romutyairi wendege rakauya mudenga. "Maminetsi makumi matatu kuenda kuChinese airspace, vakomana, uyezve fungidziro yemunhu wese."
  
  Hayden akafara Lauren paakafonera Washington think tank panguva iyi. Nzira chete yekufambira mberi yaive yekuvhiringidza.
  
  "Tave pedyo nechinangwa," akaudza Way patakasangana. "Pane chitsva?"
  
  "Tiri kushanda pamakona mana, inotaura nezvemazuva ekuzvarwa kwevatasvi vemabhiza, Mongolia, Khagan uye Order pachayo, chii chauri kutanga?"
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHINA
  
  
  "Oooh," Alicia akadaro nemufaro, achitamba chikamu. "Ngatinzwei kuti nhamba dzemazuva ekuzvarwa ndedzipi. Ini ndinongoda nhamba dzinoverengeka."
  
  "Kutonhora. Zvinofadza kunzwa izvozvo kubva kune jaya remumunda. " Izwi rakaenderera mberi nerufaro, richisimudza tsiye shoma musalon, asi nemufaro vasingazive: "Saka, Hannibal akazvarwa muna 247 BC, akafa makore akapoteredza 183 BC. Genghis Khan 1162, akafa 1227-"
  
  "Nhamba dzakawandisa," Alicia akadaro.
  
  "Dambudziko riripo," akadaro Dahl. "Iwe hausisina zvigunwe nezvigunwe."
  
  "Handina chokwadi kuti zvinorevei," musayendisiti wekombiyuta akaenderera mberi. "Asi masangano anopenga aya anoda chaizvo mitambo yavo yenhamba nemakodhi. Ramba uchifunga izvozvo."
  
  "Saka Hannibal akaberekwa makore 1,400 Genghis asati," akadaro Kenzi. "Tinonzwisisa izvozvo."
  
  "Ungashamiswa nenhamba yetsvina isingaite izvi," shasha yakataura zvisina basa. "Zvisinei-"
  
  "Hesi shamwari?" Drake akakurumidza kupindira: "Wakamborohwa nechibhakera kumeso here?"
  
  "Zvakanaka, hongu. Hongu, ndine."
  
  Drake akazembera pachigaro chake. "Zvakanaka," akadaro. "Zvino iwe unogona kuramba uchitamba."
  
  "Isu, hongu, hatikwanise kushanda nenhamba idzi parizvino, sezvo isu hatizive vamwe vatyairi. Kunyangwe ini ndiri kufungidzira kunyangwe imi vakomana munogona kufunga wechina? Aihwa? Hapana vanotora? Zvakanaka. Saka, panguva ino, vakomana, kune huwandu hukuru hwemoto unotumirwa kuMongolia Republic. Zvinomwe, kana kuti zvichiri zvitanhatu? Hongu, zvikwata zvitanhatu zvemasoja epamusoro anomiririra nyika nhanhatu zviri kutevera Mutasvi weBhiza Wokukunda. Ndiri right? Horaiti!"
  
  Drake akatarisa Hayden. "Murume uyu ndiye mumiriri akanakisa muWashington?"
  
  Hayden akakwenya musoro. "Zvakanaka, haavanzi manzwiro ake. Haina kuvanzika pasi pemapeta mazhinji ejasi rinonyengera senge yakawanda yeWashington. "
  
  "Pamberi kumutasvi webhiza wokukunda. Zviripachena kuti Kurongeka kune hurongwa hwayo, saka kukunda kunogona kuva chero chinhu kubva kuchitoyi chevana kusvika kumutambo wevhidhiyo... ha ha. Kutonga kwenyika kunogona kuuya nenzira dzakawanda, handizvo here?"
  
  "Ingoenderera mberi nemurayiridzo," akadaro Hayden.
  
  "Chokwadi. Saka ngatinangei kune iyo pfungwa, todaro? Kunyangwe maIsrael vaizeza zvinoshamisa kutipa chero ruzivo nezvekapoka yehondo yeNazi yavakaparadza muCuba, takadzidza zvataifanira kuziva. Kana guruva rangogara, vaNazi vakanyatsosarudza kuti vakanga vakanganisa uye vakauya nepfungwa iyi yakanyatsojeka yekudzora nyika. Ivo vakagadzira iyo Order, pamwe nejasi rezvombo, zvakavanzika makodhi, zviratidzo uye zvimwe zvakawanda. Vakagadzira chirongwa - pamwe chete icho chavakange vachishanda pachiri kwemakore pasi peReich. Vakaviga mhando ina dzezvombo ndokuuya nechirahwe ichi. Zvichida vaida kuita kuti zvisanyatsojeka, ndiani anoziva? Asi vaMossad vakavaparadza pasina tsvakiridzo uye, zvinoratidzika kwandiri, nekukurumidza. Imba yakavanzika yakaramba isina kuwanikwa kwemakore makumi matatu. "
  
  "Maminitsi gumi namashanu," mutyairi wendege akapindura nounyoro.
  
  "Ichi chombo here?" Hayden akabvunza. "Vakadziwana kupi?"
  
  "Eya, vaNazi vaiva nesonganiro dzinenge dzakawanda sedzaigona kuva nomunhu upi noupi. Iyo Big Pistol dhizaini yekare yakagadziridzwa nzvimbo uye nemazvo. Vaigona zvachose kuturika maoko avo pane chero chinhu kubva kune makumi mana kusvika makumi masere. Mari yaisambova chipingamupinyi, asi kufamba kwaiita. Uye kuvimba. Vaisavimba nemunhu mumwe chete mupenyu kuti avaitire izvi. Zvingangodaro zvakatora makore madiki kuviga zvombo zvina zvese uye akati wandei masevhisi. Kuvimba zvinhu zvakare chimwe chezvikonzero chavakaviga pfuti pakutanga. Vanga vatadza kuvachengeta muCuba izvozvi, vangadaro here?" Murume weWashington akaputika nekuseka, zvino neimwe nzira akakwanisa kupengenuka.
  
  Alicia akadzvokora meso akabatanidza maoko ake ose kunge aimonerera muhuro wakaonda.
  
  "Anyway, muchiri neni here? Ndinonzwisisa kuti nguva ipfupi uye uri kukwenya kubuda muvhu uye kupfura chimwe chinhu, asi ndine rumwe ruzivo. Ndichangopinda..."
  
  Pause.
  
  "Zvino izvi zvinonakidza."
  
  More kunyarara.
  
  "Munoda kugovera?" Hayden akakwenya murume uya, akatarisa padivi pechikopokopo seaiona nzvimbo yavakamhara ichiswedera pedyo.
  
  "Eya, ndanga ndichitaura nezvemativi mana enyika-kana kuti tinozviona sei-asi ndinoona kuti nguva yedu yapera. Tarisa, ndipe shanu dzepamusoro, asi chero zvaunoita," akambomira, "usamhare!"
  
  Kubatana kwakabva kwavhiringwa. Hayden akatanga akatarisa pasi ndokuzotarisa mukati mechikopokopo.
  
  Drake akasimudza maoko ese mudenga. "Usanditarisa. handina mhosva ini!
  
  Alicia akaseka. "Hongu, neniwo."
  
  "Hausi kumira?" Dahl akadzokorora. "Zvinorevei izvozvo?"
  
  Alicia akagadzirisa pahuro achiita seaida kutsanangura asi izwi remutyairi wendege rakabva rabhowekana nemaspeaker. "Maminetsi maviri, varume."
  
  Hayden akakumbira kubatsirwa nemumwe mutendi wekare. "Mano?" - Ndakabvunza.
  
  "Imbongoro, asi ichiri kudivi redu," akadaro muHawaiian mukuru. "Ndinoti tora izwi rake."
  
  "Zviri nani kusarudza nekukurumidza," Smith akapindira. "Tiri kudzika."
  
  Nzira yekukurukurirana yakabva yatanga kushanda. "Ndati chii? Usamhara! "
  
  Drake akasimuka ndokubatidza intercom yechikopokopo. "Famba, shamwari," akadaro. "New intelligence munzira."
  
  "Asi isu tiri mukati meChinese airspace. Hapana kutaura kuti zvichatora nguva yakareba sei vasati vationa. "
  
  "Ita zvaunogona, asi usamhanye."
  
  "Nhai shamwari, ndaudzwa kuti uku ndiko kuchakurumidza kusvika nekusimuka. No bullshit. Unogona kuva nechokwadi kana tikagara pano kwenguva yakareba kupfuura maminetsi mashoma, tichava neJ-20s kukwira madhongi edu. "
  
  Alicia akazembera Drake ndokuzevezera, "This is bad-"
  
  MuYorkshireman akamudimburira achiona kukurumidza kwemamiriro acho ezvinhu. "Zvakanaka, zviri pachena kuti Knobend anobva kuWashington anogona kutinzwa kunyangwe kubatana kwadzikira," akadaro, akatarisa Dahl. "Wazvinzwa here Nobend? Tine masekonzi makumi matanhatu. "
  
  "Zvichatora nguva yakareba," murume wacho akapindura kudaro. "Shingai vanhu. Tiri panyaya iyi."
  
  Drake akanzwa zvibhakera kurira. Hunhu hwekuzvidzikisira uhu hwakangomutsa kunetsana. Zvichida ndicho chaiva chinangwa? Kubva pavakawana guva raHannibal, Drake akanga anzwa kuti pane chakanga chisina kumira zvakanaka pabasa iri. Chimwe chinhu chisina kuburitswa. Vakaedzwa here? Vakanga vachitariswa here? Hurumende yeUS yakaongorora zviito zvavo here? Kana zvakadaro, saka zvese zvakauya kune zvakaitika muPeru. Uye kana zviri izvo, Drake haana kunyanya kunetseka nezvekuita kwavo.
  
  Ainetsekana pamusoro pekurangana, kupenga uye kupenga izvo vateereri vanogona kubika mushure mekudzokorora. Chero nyika yaitongwa nevezvematongerwo enyika haina kumbobvira yaita sezvayaiita, uye avo chete vaive kumashure kwevanhu vaive nesimba vaiziva zvaiitika.
  
  "Masekonzi makumi mashanu," akadaro nenzwi guru. "Tinobva tabuda muno."
  
  "Tiri kuyedza kuita chishamiso," mutyairi wendege akavaudza. "Isu tatodzikira zvekuti unogona kubuda panze uchikwira mumuti, asi shiri iyi ndakaiviga mumupata wegomo. Kana ukanzwa chimwe chinhu chichikwenya pasi, chingava dombo kana kuti yeti."
  
  Alicia akamedzera mate. "Ini ndaifunga kuti vakarembera muTibet yese?"
  
  Dahl akadzungudza musoro. "Vacation. Rwendo nenzira. Ndiani anoziva?"
  
  Pakupedzisira, kubatana kwakadzoka kuhupenyu. "Zvakanaka vanhu. Tichiri vapenyu here? Zvakanaka zvakanaka. Basa rakanaka. Zvino... rangarira kupokana kwese maererano nenzvimbo yekuzororera yaGenghis Khan? Iye pachake aida guva risina kunyorwa. Mumwe nomumwe akavaka guva rake akaurayiwa. Nzvimbo yaivigwa yakatsikwa-tsikwa nemabhiza uye yakasimwa miti. Chaizvoizvo, haisvikiki kunze kwetsaona. Imwe nyaya yandinoona ichibaya mwoyo nekuti inongoparadza zvirongwa zvese izvi zvekupenga ndeyekuti Kahn akavigwa nekamera kadiki - uye nzvimbo yacho yakanongedzwa apo amai vengamera vakawanikwa vachichema paguva remhuru yavo. "
  
  Mutyairi wendege akabva angomisa kutaura. "Tave kutosvika pakusadzoka shamwari. Masekonzi makumi matatu tobva tabuda muno nekukasira sekunge kwabvira moto, kana kuti toendesa vana ikoko. "
  
  "Haiwa," akadaro murume wokuWashington. "Ndakanganwa nezvako. Ehe, ibvapo. Ndichakutumirai nzvimbo itsva.
  
  Drake akafinyama, achigoverana marwadzo emutyairi wendege, asi akapopota achipindura: "Jesu, mudiwa. Muri kuda kutibata here kana kuti tiurawe?"
  
  Aingoseka zvake.
  
  "Hey Hey. Dzikama. Tarisai - maNazi aya - Kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira - vaitsvaga Vatasvi vemabhiza - nzvimbo yekuzorora - pakati pemakumi mashanu nemakumi masere, handiti? Sezviri pachena vakavawana vose. Pane chinondiudza kuti havana kuwana guva raGenghis Khan. Ndinotenda zvechokwadi kuti zvakawanda zvinogona kutaurwa nezve kuwanikwa kwakadaro. Zvadaro zvinotevera Kurongeka pachako uye mazwi: 'Asi zvese hazvisi sezvazvinoratidzika. Takashanyira Khagan muna 1960, makore mashanu mushure mekupera, tichiisa Kukunda mubhokisi rake.' Chokwadi Kahn akange asina chero guva rakavakwa muna 1955. Asi, zvakanyanya nekuda kwekushaikwa kweguva, uyezve kubatsira vatendi uye kuwedzera kuyerera kwevashanyi, China yakavakira mausoleum. "
  
  "Iri kuChina here?" Hayden akabvunza.
  
  "Ehe, izvi zviri kuChina. Uri kufunga pamusoro pechinhu ichi chemakona mana, handizvo here? Zvakanaka, chengetedza grey nyaya yako inoshanda. Zvichida rimwe zuva ungatova nebasa pano."
  
  Hayden akamedza ruzha rwakadzipwa. "Ingotsanangura theory yako."
  
  "Zvakanaka, zvakanaka. Iyo Mausoleum yeGenghis Khan yakavakwa muna 1954. Iyi itemberi hombe yakavakwa pedyo nerwizi muEjin Horo, kumaodzanyemba kwakadziva kumadokero kweInner Mongolia. Iye zvino mausoleum iri chaizvo cenotaph - hapana muviri mairi. Asi vanoti ine henzu nezvimwe zvanga zviri zveGenghis. Chinggis, anga agara achibatanidzwa nepfungwa yemausoleum kwete guva rine mukurumbira neguva, akatanga kunamatwa mumayurt masere machena, dzimba dzematende dzaaigara pakutanga. Aya mausoleum anotakurika akadzivirirwa neDarkhad madzimambo eJin uye akazova chiratidzo cherudzi rweMongol. Pakupedzisira, zvakasarudzwa kubvisa mausoleums anotakurika uye kuendesa zvisaririra zvekare kune zvitsva, zvechigarire. Iyo purogiramu inoenderana zvakakwana nehurongwa hweKurongeka. Chero chombo chavanosarudza kukunda chiri mukati mebhokisi raGenghis, mune mausoleum iyoyo. "
  
  Hayden akayera mashoko ake. "Damn dumbass," akadaro. "Kana wakanganisa ..."
  
  "Kurapi?"
  
  "Izvi ndizvo zvakanakisa zvaungawana."
  
  "Order yaikwanisa kuwana," akadaro Dahl. "Izvi zvinotsanangura mutsara uri murugwaro."
  
  Hayden akagutsurira zvishoma nezvishoma. "Tiri kure sei nenyika?"
  
  "Maminitsi makumi maviri nemanomwe."
  
  "Ko mamwe ma team?"
  
  "Ndinotya kuti hapana nzira yekuziva kana vakangwara sewako zvechokwadi. Vanogona kunge vane nyanzvi yehunyanzvi hwepamusoro inovaraira. " Chimbomira kuratidza rutendo.
  
  "Nhai baba," Alicia akadaro.
  
  "Aihwa". Hayden akadzora hasha dzake. "Ndaireva - ndeipi ichangoburwa pakutaura kwemukati?"
  
  "Oo, chaizvo. Kutaura kune ruzha uye kudada. Zvimwe zvikwata zvakaita kuti madhongi arangwe nevatungamiriri. Vamwe vakapihwa basa rekuchera padyo nenzvimbo yaHannibal zvakare. Ndinoziva kuti maRussia nemaSweden vainanga kuBurkhan Khaldun, sezvawakaita pakutanga. VaMossad nemaChinese vakanyarara. Vanhu vechiFrench? Zvakanaka, ndiani anoziva, handiti?"
  
  "Zviri nani utaure chokwadi pamusoro peizvi," Hayden akadaro, izwi rake rakazara nehuturu. "Nekuti ukasadaro ... nyika ichatambura."
  
  "Ingosvika kumausoleum aya, Miss Jay. Asi zviite nekukurumidza. Zvimwe zvikwata zvinogona kunge zvatovepo."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHISHANU
  
  
  "Ejin Horo Banner," mutyairi wendege akadaro, achiri kutya. "Eight minutes dzasara."
  
  Urongwa hwakaitwa hwokuti boka racho riburuke kunze kweguta ndokutanga rwendo. Imwe nyanzvi yezvokuchera matongo yomunzvimbomo yakabhadharwa kuti ivabetsere, iyo yaifanira kuvaendesa kurufu. Drake akafungidzira kuti aisaziva zvaizoitika ipapo.
  
  Kuti izvi zviitike, helikopta yaizoramba ichipisa uye yakagadzirira, kunyangwe mutyairi ari kuramba achinetseka nezve maChinese stealth fighter jets.
  
  Kurova uye kutukwa, uye chikopokopo chakabva chamira, ichipa timu nguva yekusvetuka. Vakazviwana vatova pakati pemakwenzi, matenhere esango riri kufa, asi vaigona kuona nzira iri nyore.
  
  Inenge kiromita kudzika gomo pane kunze kweguta guru. Hayden akamurongedzera akagara nav kune izvo zvinorongeka uye timu ichibva yazviita inotaridzika sezvinobvira. MaChina aida vashanyi, saka nhasi vawana vamwe vapfumbamwe. Lauren akagutsikana kugara neherikoputa uye kugadzirisa nhaurirano yaienderera mberi.
  
  "Nguva inotevera," akadaro boka richimhanya kuenda, "Alicia anogona kuita mamwe network."
  
  Mukadzi wechirungu akaridza ngonono. "Ndoita semunyori mukuru here?"
  
  "Mmm, chokwadi?"
  
  Drake akakwenya Alicia ndokuzevezera, "Zvakanaka, wakaita izvozvo svondo rapfuura, warangarira? Zvekutamba here?"
  
  "Aaa," akanyemwerera chaizvo, "zvainakidza. Ndinokahadzika kuti basa raLauren richafanana."
  
  "Ngatiregei."
  
  Vaviri vakapanana nyemwerero yeushamwari vachibuda kubva mudumba ravo rekuvamba ndokudzika nekachikomo kaifamba zvishoma nezvishoma. Uswa husina miti nerenje zvakakurumidza kuchinjwa nemigwagwa uye zvivako, uye mahotera anoverengeka akakwirira nezvivako zvemahofisi zvakavamba kuwanda kure. Tsvuku, magirini nemapastel akarwa nedenga rebhuruu nemakore akachenuruka. Drake akabva arohwa nehana nekuchena kwakaita migwagwa neguta pacharo, nekufara kwakaita mimwe migwagwa mikuru. Humbowo hweramangwana, vakadaro.
  
  Vachitaridza kushamisa pakutanga, asi vasingakwanisi kuzvibatsira, vashanyi vakananga kunzvimbo yemusangano, vaine chokwadi chekuti maoko avo haambosiya mabhegi avo akakura. Nyanzvi yezvinocherwa mumatongo yakavakwazisa mumumvuri wechifananidzo chikuru chitema chomurume akanga akatasva bhiza.
  
  "Zvinokodzera". Dahl akagutsurira mutyairi.
  
  Pamberi pavo pakanga pakamira mukadzi mutete, murefu ane bvudzi rakakandwa kumusana uye akanyatsotarisa. "Uri chikamu cheboka revashanyi here?" Akataura zvakanaka achisarudza mashoko ake. "Sorry nechirungu changu. Izvi hazvina kunaka". Akaseka hake, kaface kake kachikwenya.
  
  "Hapana dambudziko," Dahl akadaro nekukurumidza. "Zviri kujeka kupfuura shanduro yaDrake."
  
  "Zvinosetsa-"
  
  "Hauratidzike sevashanyi," akadaro mukadzi wacho, achimumisa. "Une experience here?"
  
  "Ehe," akadaro Dahl, achimubata ruoko ndokumutungamira nemaitiro anoshamisa. "Tinofamba nenyika tichitsvaga zvitsva zvinokwezva nemaguta."
  
  "Pakaipa," akadaro mukadzi wacho zvine mutsa. "Mausoleum iri kune rumwe rutivi."
  
  "Oo".
  
  Drake akaseka. "Muregererei," akadaro. "Kazhinji anongotakura mikwende."
  
  Mukadzi akafamba mberi, achitwasanudza musana, nebvudzi rakati twasu rakaungana mumusoro wakasunga. Chikwata chakapararira nepavaigona napo, zvakare chisingadi kukonzera bongozozo kana kusiya ndangariro dzipi nedzipi dzenguva dzose. Dahl akaziva kuti zita romukadzi wacho rainzi Altan uye kuti akaberekerwa pedyo, akabva kuChina achiri muduku, uye akazodzoka makore maviri chete apfuura. Akavatungamirira zvakananga uye noruremekedzo uye nokukurumidza akaratidza kuti vakanga vava kusvika vavariro yavo.
  
  Drake akaona kumusoro kweiyo mausoleum kumberi, zvidhori, nhanho uye zvimwe zvinooneka zvinhu zvakatenderedza. Rufu runogona kuvandira chero kupi zvako. Vachishanda pamwe chete, chikwata chakaderedza mukadzi uyu apo vaitarisa zvimwe zvikwata nemamwe masoja, nguva yose iyi vachiita sevanoyemura maonero. Smith akadongorera kuseri kwemagaba nemabhenji anogona kunge akanetsekana naAltan, asi tsananguro yaDrake ye'chinyorwa chake chine shoma' yakatowedzera kuda kuziva kwake.
  
  "Anokosha here?"
  
  "Ehe, ndiye mumwe wavo."
  
  "Ndinogona kukunzwa kuburikidza nekubatana," akadaro Smith.
  
  "Sei?"
  
  "Panyaya yemotokari, iyi iPagani Huayra Hermes edition, yakagadzirirwa Manny Koshbin naPagani naHermes."
  
  "Ndine hurombo. Handizivi kuti zvose izvi zvinorevei.
  
  "Zviri pachena". Drake akatura befu. "Smith mumwe wemhando. Asi ndiudze nezvebasa rako raunofarira."
  
  "Ndinofarira chaizvo kufamba mumakomo. Kune dzimwe nzvimbo dzakanaka mugwenga."
  
  "Mukutaura kwemusasa, funga nezvaSmith sedanda retende rinozununguka. Iyo inogara ichikuisa mudambudziko, asi ichiri kushanda zvakanaka kana waigadzira, uye nguva dzose, asi nguva dzose, inokwanisa kukushatirisa. "
  
  Smith akazeya chimwe chinhu pamusoro pemacomms, apedza kubvunzurudza kwake. Lauren akapinda mukuseka kusingadzoreki.
  
  Altan akatarisa muYorkshireman achinyumwira, ndokubva atarisa kuchikwata chese. Mai kunyanya vainzvenga mukadzi uyu kuita sevaida kuvanza mabviro ake. Drake akanzwisisa izvo vamwe vaisagona. One thing led to another, Mai haana kuda kumbotaura kuti ainge abva kupi kana kuti akasvika sei apa. Altan akanongedza matanho akati wandei.
  
  "Nenzira iyo. Mausoleum iri kumusoro uko."
  
  Drake akaona nzira yakapamhama zvinoshamisa uye yakareba zvinoshamisa inotungamira yakananga kumatanho akareba uye akatenuka kongiri. Masitepisi asati atanga, nzira yakawedzera kuita denderedzwa guru, pakati paro pakanga pakamira chifananidzo chisingakanganisi.
  
  "Zvakanaka, murume uyu anga ari mutasvi," Kinimaka akadaro.
  
  Genghis Khan, akatasva bhiza rinomhanya, akamira padombo guru.
  
  "Mutasvi webhiza wechipiri," akadaro Yorgi. "Kukunda".
  
  Altan anofanira kunge akanzwa mutsara wekupedzisira nekuti akacheuka ndokuti, "Hongu. Khagan akakunda nyika zhinji dzinozivikanwa asati afa. Zviri pachena kuti mambo anouraya, akabatanidzawo zvematongerwo enyika Silk Road munguva yehupenyu hwake, achiwedzera kutengeserana uye kutaurirana munharaunda yose yekumadokero. Akanga ari mutungamiri ane ropa, anotyisa, asi akabata varwi vake vakavimbika zvakanaka uye achivabatanidza muzvirongwa zvake zvose."
  
  "Ungatiudze zvishoma nezve zviri mumausoleum?" Drake aida kugadzirira. Pamamissions aya, speed ndoyaive yese.
  
  "Zvakanaka, haisi chimwe chinhu kunze kwemakuva ane rectangular, yakashongedzwa nekunze." Zvino Altan aitaura sekunge aitora mashoko emuperekedzi wevashanyi. "Imba huru ine octagonal uye ine chifananidzo cheGenghis chakareba mamita mashanu chakagadzirwa nejedhi jena. Kune makamuri mana nehoro mbiri, idzo dzinoita semayurt matatu. Kune mabhokisi manomwe muPalace of Repose. Kang, madzimai matatu, mwanakomana wake wechina uye mudzimai wemwanakomana iyeye."
  
  "Imba yezororo," akadaro Smith. "Zvakare zvinonzwika senzvimbo yekuzorora."
  
  "Yeee". Altan akaiburitsa, akatarisa Smith nemoyo murefu uye hapana chaaiziva nezvegwaro ravaitevera.
  
  "Mausoleum anochengetedzwa nevane rima, vane rombo rakanaka. Izvi zvitsvene zvikuru kune vakawanda vekuMongolia."
  
  Drake akatura befu nemufaro. Kana vakanga vasina kururama, uye iyi yakanga isiri nzvimbo yechombo chechipiri ... Aitya kunyange kufungidzira migumisiro.
  
  Hupenyu mujeri rekuChina hwaizova hudiki hwematambudziko avo.
  
  Rwendo rurefu rwakaenderera mberi, kutanga rwendo rwekufamba munzira yakakura, ipapo kutsemuka kwedenderedzwa, kutarisisa nekukurumidza kumeso kwemukuru wekare, uyezve kukwira kusingagumi kumatanho ematombo. Chikwata chakaramba chiri pachinzvimbo, chisinganyanyi kutsika, uye chakaramba chakangwarira. Drake akafara kuona vashoma vashanyi ku mausoleum nhasi, izvo zvakabatsira zvikuru.
  
  Chimiro chinoorora chakazooneka. Chikwata chakamira pavakasvika padanho repamusoro kuti vatore zvese mukati. Altan akamirira, pamwe ajaira vashanyi vanobatwa munguva dzekutya. Drake akaona chivako chihombe chaiva nedzimba diki kumagumo uye nepakati nepakati. Matanda adzo akanga ari endarira, ane mapatani. Kumberi kwechivako chacho kwaiva nemafafitera matsvuku akawanda uye masuo makuru anenge matatu. Pakanga pane rusvingo rwamabwe rwakaderera pamberi pechivako.
  
  Altan akafamba mberi. Dahl akatarisa kumashure kuchikwata.
  
  "Muguva chaimo," akadaro Hayden. "Vhura iri, tsvaga bhokisi ubude. Sezvineiwo hapana muviri wekurwa nawo. Sekutaura kunoita mutyairi wedu wendege, hapana chakaipa. "
  
  Drake akateerera apo Lauren aigovera ichangoburwa pakutaura.
  
  "Ndine ziro hombe, rakafuta pano manje varume. Ndine chokwadi chekuti maIsrael nemaRussias vabuda mupfungwa dzavo, chinyorwa chakanongedza nzira isiriyo. DC inofunga kuti maFrench ari kusvika, zvichida hafu yeawa shure kwako. Kuteerera kuri kuramba kuchioma zvino. Tine zvimwe zviwanikwa uye matinji mashoma ayo NSA isingambofa yakaburitsa. MaSweden, maChinese neBritish haazivikanwe. Sekutaura kwandaita, zvakaoma."
  
  "Mumwezve?" Drake akagutsurira.
  
  "Zvinosetsa unofanira kutaura izvozvo. Ndiri kugamuchira kupindira kwechipoko kubva kusingazivikanwe kwandinobva. Iko hakuna mavhoti, hapana nzira yekusimbisa, asi dzimwe nguva zvinoita sekunge pane mumwe munhu muhurongwa. "
  
  "Usataure zvipoko," Alicia akadaro. "Taive nenyaya dzinotyisa dzakakwana pakuvhiya kwekupedzisira."
  
  Altan akamira ndokucheuka. "Wagadzirira here? ndichakupinza mumba."
  
  Boka rakagutsurira richienda mberi. Uye ipapo Drake akaona mauto eChinese achisiya mausoleum, mumwe wavo akabata bhokisi hombe paruoko rwake, pakati pavo paiva nevanochera matongo.
  
  MaChina akatora zvombo nazvo, uye zvino kusavapo kwevashanyi kwakange kwakanyatsovabatsira.
  
  Pakangotora kanguva mutungamiriri wavo asati atarisa kwavari.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHITANHATU
  
  
  Drake akaona Dal achibata Altan ndokumudhonzera kumashure, achisvetuka nhanho refu kusvika vadzivirirwa nemasoja ekuChina. Akakanda bhegi rake pasi achibva angovhura zip yehomwe yekunze. Achishanda nekukurumidza uye asingambotarisi maChinese, zvisinei akanzwa akachengeteka. Hayden, Smith naMay vakanga vakapakatira pfuti.
  
  Pasikweya pamberi pemausoleum yaGenghis Khan, zvombo zvakasimudzwa uye vakwikwidzi vakarwa. Murume akanga akatakura bhokisi airatidza kushushikana. Chikwata cheChinese chaive nevanhu vashanu uye chaive chave kutosundidzira vanofungisisa vezvokuchera matongo parutivi. Drake akasimudza pfuti yake diki ndokumirira. Chikwata chakasara chakawaridzwa kudivi rake.
  
  "Chatinongoda ibhokisi," Hayden akadanidzira kudaro. "Igadze pasi uende."
  
  Mutungamiriri wechikwata cheChinese aive nemeso ruvara rwegrey slate. "Ndiwe unofanira kuenda nenzira yako iwe uchine mukana."
  
  "Tinoda bhokisi," Hayden akadzokorora. "Uye tichaitora."
  
  "Ibva waedza." Muratidziri akadudzira, uye vese vashanu vechiChinese vakaenderera mberi vachiwirirana.
  
  "Wow. Isu tiri kudivi rimwe chete. "
  
  "O, kuseka chete. Vadivelu Comedy Funny. America neChina hazvifi zvakava kudivi rimwe chete. "
  
  "Pamwe kwete," Drake akadaro. "Asi isu tiri mauto anorwira vanhu. "
  
  Akaona kusava nechokwadi mukufamba kwemutungamiri, kusava nechokwadi kudiki pachiso chake. Zvinofanira kunge zvakavabata vese nekuti timu yeChinese yakamira zvachose. Hayden akadzikisa chombo chake ndokuvhara gap rakatowedzera.
  
  "Hatigone here kuwana zvimwe zvinowirirana?"
  
  Nod. "Hongu, taigona. Asi vatungamiriri vehurumende nevezvematongerwo enyika, magandanga nevadzvinyiriri vacharamba vakamira munzira yedu."
  
  Drake akaona kusuruvara pachiso chemurume uyu uye kutenda kwakazara mumashoko ake. Hapana pfuti kana dhiramu rakasimudzwa sezvo zvikwata zvazvaikwikwidza zvakarwisana zvinotyisa. Zvose zvakanga zviri nokuda kwekuremekedza.
  
  Drake akasimuka, akasiya submachine pfuti yake mubhegi rake, ndokusangana nekurwiswa chaiko. Zvibhakera zvakabatanidzwa pachipfuva chake ndokusimudza maoko. Ibvi rakacheka mbabvu zvakasimba. Drake akanzwa mhepo ichimhanya kubva mumuviri wake ndokuwira pasi nebvi rimwe. Kurwiswa kwacho kwakanga kusina tsitsi, mabvi nezvibhakera zvichirova zvakasimba uye zvichinaya, hukasha hwakafunga kumupa mukana wekutsiva kana kurerukirwa. Akatsungirira kurwadziwa uye akakumbira nguva yake. Zvimwe zviono zvaipenya achimonyoroka achipetuka. Alicia akanetsana nemurume murefu; Hayden naKinimaka vakarwa nemutungamiri. Mai vakatumira mhandu yavo pabendekete ndokubva vamurova zvinorwadza pabendekete.
  
  Drake akaona mukana achibva autora. Kumashure kwake akanzwa Thorsten Dahl achioneka semazuva ese, achisvetuka pamusoro pemasitepisi; kuvapo kunooneka kusingagoni kufuratirwa. Murwi waDrake akambomira kwekanguva.
  
  Aimbova musoja weSAS akakwenya pasi, achizunza makumbo ake uye achibata muvengi wake kuseri kwebvi. Akawira mberi, akawira pamabvi ake. Sezvaakawira padanho raDrake, muYorkshireman akaburitsa musoro une simba. Mhere mhere uye maziso akawedzera airatidza kurova kwaakaita. Muchina uya akadzadzarika akazembera rumwe ruoko. Drake akasimuka ndokudzosera favour yakazara nemabvi nemusoro. Paiva nemamwe mavanga uye mamwe ropa, asi hapana chinouraya.
  
  Dahl akamhanyira mberi, akananga mupikisi waAlicia. Swedhi akarova kunge bhuru rarohwa naAlicia. Murwi wake akadonhedzwa patsoka dzake ndokurohwa zvine simba kugotsi, achibvunda uye akakanuka. Vakacheuka nguva ichipo ndokuona Mai vachirova rovambira mhandu yavo ndokufenda ndokuwana murume aive nebhokisi.
  
  "Mhoro!" Alicia paakavaona akachema akatanga kumhanya.
  
  Vakatanga kumhanya asi Smith naYorgi vainge vatobva kuhondo. "Maona?" Alicia akadaro. "Simba redu riri muhuwandu. Ndaiziva kuti pane chikonzero chakaita kuti titambure zvakanyanya pachikwata ichi. "
  
  Mberi, Kenzi akavhara imwe nzira yemurume uyu - yekudzokera kumausoleum. Zvino nechitarisiko chisingafadzi uye chimiro chokuzviisa pasi, akabudisa chombo chaakanga ambochengeta.
  
  Drake akatarisa nzvimbo yacho ndokuona kuti Hayden akanga atokunda mutungamiriri weboka racho.
  
  "Usadaro!" - akadanidzira kumurume. "Mawandisa shamwari."
  
  Hayden akatarisa mudenga, akaongorora mamiriro akanga akaita zvinhu, achibva apukuta ropa raiva padama rake. Drake aona Altan ave kunyahwaira achidzokera kumashure kuti atarise achibva atura befu. Kuda kuziva...
  
  Pfuti yakaramba isisapfakanyike, bhokisi rakanga richakabatwa zvakasimba, rikada kufa. Hayden akasimuka ndokusimudza ruoko rwake, chanza chakatarisa kunze. Pakati pake nomurume akanga akamira pakati pake nomurume, asi akafambisa kusvikira ava kuona.
  
  Kenzi akawedzera kubva kumashure. Smith naKinimaka vachibva kudivi. Pameso pemurwi uyu hapana chairatidza kutya, asi kungosiya basa.
  
  "Hapana akafa." Hayden akanongedza mauto eChinese akanga afenda uye aigomera. "Hapana anosungirwa. Ingosiya bhokisi."
  
  Alicia akabata pfungwa dzake. "Uye kana uchida mbama, kuti zviratidzike zvakanaka," akadaro. "Ndiri pano".
  
  Mafungiro emusoja aisasanganisira kukanda mapfumo pasi. Uye murume uyu akanga asina kwekuenda, asina nzira yekutiza nayo.
  
  "Pfuti," akadaro Drake, "tariro yenhema. Unoziva kuti ndizvo."
  
  Matauriro acho akarova chipfuro, ruoko rwune pistol rwakadedera kekutanga. Runyararo rwakanyanya rwakaenderera mberi, uye Drake akaona kuti vaviri vevarume vakakundwa vakatanga kuzununguka. "Unofanira kusarudza, shamwari," akadaro. "Wachi iri kufamba."
  
  Pakarepo murume uya akaburitsa pfuti ndokutanga kumhanya. Akanangidzira kuna Hayden, ndokubva, kamwe chete pedyo nerusenzi, akarovera ruoko rwake pachivharo, achitarisira kuti aizomurovera paari. Kudzvova nekugomera ndiwo waingova mubairo wake sezvo chinhu chakanga chakasungwa zvakasimba, asi akaramba achimhanya.
  
  Hayden akamirira, achichengeta pfungwa dzake.
  
  Alicia akachaira kubva padivi rake rebofu, njiva, ndokumubata muchiuno akabata rugby. Rume rakakotama richida kutsemuka nepakati, musoro wake wakarova bendekete raAlicia, bhokisi rikabva rabhururuka richienda padivi. Hayden akaedza kumubata, akamubata asati anyanya kukuvadza. Kutarisa nekukurumidza kwakasimbisa kuvepo kwebhachi rezvombo reOrder.
  
  Alicia akarova murume akanga afenda. "Ndakuudza kuti ndichauya kwauri."
  
  Chikwata chakaongorora. MaChina akange ave kutofamba. MaFrench anofanira kunge aive pedyo. Shoko rakabva kuna Hayden rakadzosa Lauren kuhurukuro.
  
  "Nyaya dzakaipa varume. MaFrench haabvisi maziso avo pauri, uye maRussia haabvisi maziso avo pavari. Famba!"
  
  Bullshit!
  
  Drake akatarisa nzira yese yekudzokera pasi nhanho uye munzira yakatwasuka yaienda kumausoleum. Akaona vanhu vachimhanya, chikwata chevanhu vana vaitofanira kunge vari veFrench. "Vakanaka kwazvo," akadaro. "Chaizvoizvo, dzave kaviri ikozvino kuti vatanga kutibata."
  
  "Tinofanira kuenda," Smith akadaro. "Vachange vainesu mumaminetsi mashoma."
  
  "Kuendepi?" Alicia akabvunza. "Vakavhara nzira chete yekubuda."
  
  Drake akaona miti pamativi nelawn kumberi. Kutaura idi sarudzo yakanga yakaganhurirwa.
  
  "Svikai," akadaro. "Uye Lauren, tumira helikopta."
  
  "Ndiri munzira".
  
  "Ita nekukurumidza," Smith akadaro. "Ava maFrench vari patsoka dzavo."
  
  Drake akamhanyira mberi, achifunga kuti maRussia aisagona kunge ari kure kumashure. Sezvineiwo, hazvina kutora nguva munhu asati atanga kupfura. Kusvika pari zvino, zvese zvakavafambira zvakanaka, vaive vaona zvakanakisa muhukama hwemusoja kumusoja uye murume kumurume, asi mikana yekusagadzikana kwakadaro kwerunyararo yaive mishoma.
  
  Ngatisanganei nechokwadi chokuti: Kana nyika idzi dzaida kushanda pamwe chete dzichipana mibairo, varume nevakadzi vari pamasimba vanonyatsoziva kuti yaizova nzira iri nyore - asi vari kuramba vachirwa.
  
  Akatsvedza pakati pemiti. Chikwata chakamhanya chichimutevera, Hayden akabata bhokisi rakashongedzwa raive nechakavanzika chake chisati chaburitswa. Dahl akarembera kumashure, achitevera mafambiro eFrench.
  
  "Maminitsi mashanu kumashure kwedu. Hapana chiratidzo cheRussia. Uye maChina ari kumuka. Zvakanaka, zvinogona kuvamisa vese zvishoma."
  
  "Chikopokopo chiri mumaminitsi gumi," Lauren akavaudza.
  
  "Muudze kuti akurumidze," Alicia akadaro. "Murume uyu anofanira kunge ari kupisa."
  
  "Ndichapfuura izvi."
  
  Drake akatora nzira yakananga, achitarisira mutsara wakanaka wekuvharira. Miti yakatambanudzwa kumativi ose, ivhu rakanga rakapfava uye rakati nyangarara uye richinhuwirira ivhu. Kensi akanhonga bazi gobvu, achikwenyaira achimhanya sokunge ari kuti, 'Tichafanira kugadzirisa izvi.' Kutanga kudzika kwakareba, ipapo kukwira kwakapinza, uye nzira iri shure kwavo yakanyangarika. Denga rakanga risisanyatsooneka uye ruzha rwese rwakanga rwakati zii.
  
  "Ndinongovimba kuti hakuna munhu pamberi pedu," akadaro Dahl.
  
  Kinimaka akagomera, achitsimbirira. "Vimba nevateereri," akadaro, achinyatsofunga nezvemazuva ake eCIA. "Vari nani kupfuura zvaunofunga."
  
  Drake akaonawo kuti havapo pasi pano, uye aive asina simba remumunda. Akatarisa mativi ese, aine chivimbo chekuti Dahl aizoita zvimwe chete kubva kumashure. Pashure pemaminitsi mana vakambomira zvishoma kuti vateerere.
  
  "Kutsvaga nzira paherikoputa iyi?" Hayden akazevezera kuna Lauren.
  
  New Yorker yaigona kuona zvinzvimbo zvavo semadonhwe eblue ari kupenya pa scanner. "Nanga mberi. Ramba uchienda."
  
  Zvinhu zvose zvakanga zvakanyarara; vaigona kuva vanhu voga munyika. Drake akaenderera mberi mushure mechinguva, achinyatsosarudza nhanho dzake. Alicia akanyangira padivi pake, Hayden nhanho kumashure. Vamwe vese vechikwata zvino vakapararira kuti vawedzere huwandu hwavo. Chombo chakadhonzwa chichibva chabatwa zvisina tsarukano.
  
  Miti yainge yarerekera mberi. Drake akamira padyo nenzvimbo yekunze, achitarisa nzvimbo.
  
  "Kudzika kupfupi kumunda wakati sandara," akadaro. "Yakanakira shredder. Hero, kunyangwe muSweden anogona kurova chipfuro chakakura kudaro. "
  
  "Kwasara maminitsi matatu kuti musangano utange," akadaro Lauren.
  
  Hayden akaswedera pedyo naDrake. "Chakaita sei?"
  
  "Hapana chiratidzo chevavengi." Akakwenya. "Asi tichipihwa vatiri kubata navo, nei vachifanira kudaro?"
  
  Dahl akasvika. "Zvakangofananawo pano. Ivo, hongu, kunze uko kune imwe nzvimbo, asi vakanyatsovanzwa. "
  
  "And you can be sure kuti vari kunanga uku," Mai vakadaro. "Takamirirei?"
  
  Dahl akatarisa Drake. "Yorkshire pudding inoda kuzorora."
  
  "Rimwe zuva," Drake akadaro, achitarisa kekupedzisira nzvimbo iyi. "Wave kuda kutaura chimwe chinhu chinosekesa, asi kusvika ipapo, ndapota ingotaura kana wataura."
  
  Vakabuda mumutsetse wemuti, vachidzika nemateru akapinza, ane huswa. Kamhepo kaidziya kakakwazisa Drake, manzwiro aifadza mushure mebundo remiti. Nzvimbo yese yakanga isina chinhu uye yakakomberedzwa kure nekure kwainogumira mutsetse weasphalt kumberi.
  
  "Famba izvozvi," Drake akadaro. "Tinogona kuseta perimeter panzvimbo yakati sandara."
  
  Asi ipapo rugare nokusava nechinhu munharaunda yacho yose zvakaparadzwa. Chikwata cheSPEAR chakamhanya ichidzika nemateru uku kuruboshwe kwavo maRussia achidurura kubva kwavaive vakahwanda. Mberi kwavo vari vaviri, vakachengetedzwa nemuti uri kure wemiti, maFrench akauyawo kuonekwa.
  
  At least that was Drake's view of things. Ivo zvechokwadi vaive vasina kupfeka ma tag emazita, asi chimiro chavo chechiso nehunhu zvaive zvakasiyana.
  
  Panguva imwe cheteyo, chikopokopo chavo chakaoneka mudenga pamusoro pavo.
  
  "Oh shit".
  
  Kuruboshwe kwake, muRussia akawira kune rimwe ibvi ndokusungira pfuti inopfuta pabendekete rake.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEGUMI
  
  
  Drake akatendeuka pakati penhanho ndokuvhura moto. Mabara ake akabvarura uswa hwakapoteredza musoja wepamusoro, asi haana kukanganisa gadziriro yake. Rocket launcher haina kumbozununguka; chibatiso chakamubata chakaramba chakasimba. Shamwari dzake dzakamupoteredza, dzichidzorera moto. Drake akaerekana ava munyika yakazara nenjodzi.
  
  MaFrench akamhanya nesimba rake rose akananga kuchikopokopo chaimhara. Drake, pamwe naDahl naSmith, vakachengeta maRussia kure uye vakarinda. Chiso chemutyairi wendege chaionekwa, chakanangana nekumhara. Alicia naMay havana kana kumbononoka vakabva vasimudza ruoko kuti vatarise.
  
  Mabara akacheka nemhepo.
  
  Drake akarova mumwe wevaRussia nebapiro rake, achimuendesa kune rimwe ibvi. Inzwi raHayden rakakwidza pamusoro pemunhu aitaura.
  
  "Mutyairi wendege, ita chiito chekunzvenga! Lauren, muudze kuti vane zvombo zvinokandwa!
  
  Drake, Dahl naSmith vakarova mauto eRussia, asi vakaramba vari kure zvakanyanya kuti vaumbe zvakanaka, kunyanya vachiri kufamba. Mutyairi wendege akatarisa mudenga, chiso chake chakavhunduka.
  
  RPG yakapfura, chombo chakabhururuka kunze nemhepo uye ruzha rukuru. Drake nevamwe vakangoona vashaya zvekuita vachingosiya kanzira mudenga ndokubhururuka zvisingaite vakananga kuchikopokopo. Avhunduka zvikuru, mutyairi wendege akaita kunzvenga kwakasimba, achirereka chikopokopo, asi chinokandwa chaipfuura chakanga chichimhanya zvikuru, chakanorova nechepasi chichibva chaputika mugore reutsi nemurazvo womoto. Chikopokopo chakarereka chichibva chadonha, zvimedu zvichidonha zvichitakurwa zvichiendwa mberi nekubhururuka kwayo.
  
  Akangotarisa asina kutenda, kupererwa uye nehasha dzakasvibira ndipo paakaona kwaizoenda nhamo yake yaityisa.
  
  MaFrench akazviona achiuya akaedza kupararira, asi chikopokopo chakadonha chakawira pasi pakati pavo.
  
  Drake akawira pasi, akaviga musoro wake muvhu. Marimi emoto mutsvuku neorenji akakwira achibuda, uye chiutsi chitema chaikwira mudenga. Chikopokopo chakawanda chakamhara pamunhu mumwe chete; iye nemutyairi wendege vakabva vafa pakarepo. Iyo huru rotor blade yakabuda ikaenda nepamurashi wechitatu, nekukurumidza uye kamwe kamwe zvekuti hapana chaaiziva nezvazvo. Drake akatarisa mudenga ndokuona chimedu chihombe chemarara aipfuta chichiwira pane chimwe. Simba rekurova rakamubvisa patsoka dzake ndokumudzosera kumashure nhanho gumi nembiri, achibva amira kufamba kwese.
  
  Vanhu vaviri bedzi vokuFrance vakapukunyuka; chikamu chikuru chechikwata chakakundwa mune chimwe chiitiko chisingafadzi. Drake akaona mumwe wavo achigwesha achibva pamoto waibvira neruoko rwakatsva, mumwe achidzedzereka achiswedera. Neimwe nzira wechipiri akakwanisa kubata chombo uye panguva imwe chete achibatsira mumwe wake kutiza.
  
  Drake akamedza hasha dzake ndokuramba akabata pfungwa dzake zvakasimba. Nzira yavo chete yekugadzira yakaparadzwa. Hayden akanga achiri akabata free kick, asi zvino maRussia akanga achimhanyira kwavari nevavariro dziri pachena. Murume aive neRPG aive achiri kunanga pamarara, sekunge ari kufunga kurova kechipiri.
  
  Drake akasimuka, uye timu yakasimuka naye. Vachibva kure nevaRussia vakananga kumoto, vakagadzira network yenzvimbo dzekugara dzakamanikidza vavengi vavo kurara pasi. Drake naDahl vose vakarova varume vakapfeka, vachivatumira pasi. Moto waipisa wakavaputira vachiswedera pedyo, mukati makanzwika mapopu uye kurira kukuru. Drake akanzwa kugezwa kumeso kwake ndokubva anyura kuseri kwebofu rake. VaFrench vakasara vakanga vatove kure, vachirwisana nemaronda avo uye kurasikirwa, uye zvakajeka kunze kwekukakavadzana kwenguva.
  
  Drake akatendeuka nebvi rimwe chete, achidzvanya bhatani recomm.
  
  "Chikopokopo chiri kumhara," akadaro kusimbisa izvi kuna Lauren, ipapo, "Tinoda imwe nzira yekubuda nayo izvozvi."
  
  Mhinduro yacho yakanyarara. "Paari".
  
  Chikwata chakaramba chichidzokera shure, chichiwedzera chinhambwe pakati pechipingamupinyi chinopisa nemuvengi ari kuuya. Zvinoshamisa uye zvine hukasha, iyo RPG yeRussia yakapfura rimwe roketi pane yakatoparadzwa helikopta, ichitumira mamwe makoramu emoto uye shrapnel mumhepo.
  
  Drake akanzwa simbi ichibuda pabendekete rake achibva aita kutenderera kubva pakubata. Dahl akatarisa kumashure, asi Yorkshireman akagutsurira musoro, "Ndiri bho."
  
  Alicia akavanongedzera kufenzi yaive kure. "Mugwagwa uyu ndiwo wega sarudzo. Fambai, vanhu!"
  
  Hayden akaenzanisa bhokisi ndokumhanya. Smith naKinimaka vakasara kumashure, vachichengeta moto pakati pavo nemaRussia. Drake akaongorora nzvimbo iri kumberi, achigara akagadzirira zvinoshamisa uye achitarisira zvakanyanya. MaChina aive kune imwe nzvimbo, uye maIsrael, Swedes neBritish vaive vakangwarira.
  
  Kumhanya kwavo kwakavaparadzanisa nevaRussia vaidzingirira, uye vakasvika pafenzi nenguva. Alicia naMay vakatora nzira yekudimbudzira ndokuzozviona vava kune rimwe divi, padivi penzira ine migwagwa miviri yeasphalt yakanyangarika nemativi ese ichiita serenje. Lauren akanga asati adzokera kwavari, asi vakamusiya achiita zvaanoda, vachiziva kuti DC aizobatsira.
  
  Drake haana kuzadzwa nekuvimba kukuru. Haana kupa mhosva Lauren-The New Yorker akanga ari pamvura yakachena, asi hapana mumishoni iyi kusvika zvino chakamuudza kuti varume nevakadzi vakanga vagere zvakanaka uye vachidziya muCapitol vakanga vakafukidzwa misana yavo zvachose.
  
  Alicia akaenda kunomhanya. Chakanga chiri chiitiko chairamba chichishamisa. Drake aiziva kuti vanhu vokuRussia vanofanira kunge vaiva nekavha. Zvichida yakanga iri munzira.
  
  "Tarisa uko," Kenzi akadaro.
  
  Inenge hafu yekiromita mberi, SUV nhema yakamira kuti itore maFrench ainetsekana. Pavakaona mota yakabva yamhanya kusvika mamaira zana nemakumi masere paawa, yakatakura maoparesheni maviri ichibva yaita ruzha.
  
  "Varombo vastard," akadaro Dahl.
  
  "Tinofanirwa kuzvinetsa isu," akadaro Smith. "Kana kuti tichava 'varombo bastards' zvakare."
  
  "Kugaro ane pfungwa," Alicia akadaro akatarisa mativi ese. "Serious, hatina kwekuenda."
  
  "Viga bhokisi." Kinimaka akanongedza kasango kaive pedyo nemugwagwa. "Dzokerai izvozvi. Kana kuti kumbira Lauren kuti atumire chimwe chikwata. "
  
  Drake akatarisa Dahl. "Haifanire kunge yakanyanya kuoma, huh?"
  
  "Kune njodzi," akadaro Hayden. "Vanogona kuzviwana. Gamuchira meseji. Kunze kwezvo, tinoda ruzivo urwu. Zvimwe zvikwata zvinogona kunge zvave kutonanga kumutyairi wechitatu. "
  
  Drake akabwaira. Haana kumbofunga nezvazvo. Pfundo remutsimba rakatanga kurova nepakati pehuma yake.
  
  "Handina kumbofunga kuti ndingave ndakapunzika mukubata China," akanyunyuta Alicia.
  
  "Iyi ndeimwe yemakona mana epasi," Dahl akamuudza kudaro. "Saka nyaradzwa mune izvi."
  
  "Oh, waita hako murume. Ndatenda neizvi. Pamwe nditengere condominium."
  
  MaRussia atove munzira. Drake akaona mumwe wavo achideedzera muwairesi. Ipapo kutarira kwake kwakapfuura vanhu vokuRussia ndokuedza kunangidzira ngwariro pane chimwe chinhu chaifamba chiri kure.
  
  "Pamwe iyi ndiyo mota yavo," Dahl akadaro, achimhanya achitarisa kumashure panguva imwe chete.
  
  Yorgi akaseka, maziso ake kunge egondo. "Ndovimba kudaro. Uye makore gumi apfuura unogona kunge wakarurama. "
  
  Drake akatsinzinya maziso. "Hey, ibhazi."
  
  "Ramba uchimhanya," Hayden akadaro. Edza kusaratidza kufarira.
  
  Alicia akaseka. "Zvino wazviita. Handigoni kurega kutarisa. Wakambozviita here izvi? Unoziva kuti haufanirwe kutarisa munhu woona kuti haugone kufuratira tarisa kure?"
  
  "Ndinoiwana nguva dzose," akadaro Dahl. "Zvakasikwa".
  
  "Zvakanaka, Muppet akapfeka dehwe haawanzoonekwa," Drake akapindira.
  
  Bhazi rakanga rakajeka uye remazuva ano uye rakamhanya kupfuura maRussia risinganonoke. Drake akatenda kumhanya kwayo, mutyairi nevafambi, asi vaiziva kuti vaive vasina sarudzo. Vaive mamaira mashoma kubva kune chero guta guru. Bhazi richisvika vanhu vekuRussia vakaringa ringa, SPEAR team rakavhara mugwagwa.
  
  "Slow down," Alicia akadaro.
  
  Smith akabva aseka hake. "Iyi haisi Kansas. Haakunzwisise."
  
  "Ipapo mutauro wepasi rose." Alicia akasimudza chombo chake zvisinei nekupenya kwaHayden.
  
  "Nekukurumidza," akadaro Dahl. "Asati asvetukira kunhepfenyuro."
  
  Bhazi rakati fambe fambe rikatsveyamiswa zvishoma, kumberi kwakafaranuka richitsvedzerera kuoffside. MaRussia akanga atotiza. Drake akasunda gonhi richivhurika achinongedzera mutyairi kuti avhure. Chiso chemurume uyu chaityisa, maziso ake akati dhuma dhuma nepakati pemasoja nevaiva vakwira. Drake akamirira kusvika gonhi ravhurwa ndokubva aenda kumberi achitambanudza ruoko rwake.
  
  "Tinongoda kuenda kunochovha," akadaro akadzikama sezvaaigona.
  
  Chikwata chakatora pakati pebhazi. Dahl ndiye akapedzisira kusvetuka ndokubhabhadzira mutyairi ruoko.
  
  "Pamberi!" Akanongedzera kumugwagwa.
  
  MaRussia akanga asingapfuuri mayadhi zana kumashure, pfuti dzakasimudzwa sezvo mutyairi akatsikirira tsoka yake pasi. Sezvinei akanga akatarisa zvionioni zvake. Bhazi rakatanga kufamba, vafambi vakasvetuka vachidzokera. Drake akabata. Alicia akafamba achienda kuseri kwebhazi kuti aone kuti aidzingirirwa here.
  
  "Vari kuwana simba"
  
  Drake akasimudzira Dahl. "Udza Keanu kuti akurumidze kumuka!"
  
  MuSwede airatidza kunyara zvishoma, asi akataura nemutyairi webhazi. Mota yakasimudza speed zvishoma nezvishoma. Drake achiona Alicia achivhunduka achibva acheuka nekukasira achipopotera vanhu vaive mubhazi.
  
  "Dhaka pasi! Zvino!"
  
  Kutya RPG, Drake akadonhawo. Sezvineiwo, mabara aingorova kumashure kwemota, ese akavharirwa muchassis. Akatura befu. Sezviri pachena, vanhu vokuRussia vakanyeverwa pamusoro pokuurawa kwavanhuwo zvavo. Kanenge chaive chinhu.
  
  Zvakare, mazano ezvematongerwo enyika ari seri kwezvirongwa zvechikwata chepamusoro akazouya mumusoro. Hazvisi zvikwata zvese zvakatsigirwa nehurumende; uye vamwe vatungamiri vakanga vasingatombozivi kuti chii chaiitika. Kamwe zvakare pfungwa dzake dzakadzokera kuFrench - uye varwi vakafa.
  
  Vanoita basa ravo.
  
  Bhazi rakasimuka kubva kumaRussia, richisimudza spidhi munzira, furemu yaro yose ichidedera. Drake akambonyevenuka, achiziva kuti vaive vodzokera vakananga kuEjin Horo kwavainanga. Mutyairi akatenderera achitenderera. Drake akacheuka Alicia achiridza kamhere kari nechekumashure.
  
  Uye vakaona chikopokopo nhema chaive chevaRussia, chichiuya chichiuya kuzovatora.
  
  Izwi raHayden rakazadza kubatana. "Havazorwisa."
  
  Drake akabata muromo. "Fluid op. Mirairo iri kuchinja. "
  
  "Uye vanogona kusunda bhazi kubva munzira," Dahl akapindura. "Kusvika kupi kuguta?"
  
  "Maminitsi masere," Lauren akapindura kudaro.
  
  "Kurebesa". Dahl akafamba achidzika nekanzira kuseri kwemota yaimhanya ndokutanga kutsanangurira vafambi kuti vaifanira kuenda kumberi. Pakapera kanguva ndokubva abatana naAlicia.
  
  "Hi Torsti. Uye ndaigara ndichifunga kuti zvigaro zvekumashure ndezvekutsvoda chete. "
  
  MuSwidi akaita ruzha rwakadzipwa. "Uri kuda kundiita kuti ndifambe ndichirwara here? Ndinoziva paive nemiromo iyo."
  
  Alicia akamutsvoda. "Hauzive kwavanga vari."
  
  Dahl akadzvinyirira kunyemwerera uye akaita chiratidzo chemuchinjikwa. Chikopokopo cheRussia chakamhara kwenguva pfupi masoja paaikwira, achidzengerera pamusoro penzira. Bhazi rakafamba chinhambwe ndokucheuka pakati pavo, Alicia naDahl vakaongorora mhepo.
  
  Drake akatarisira kutiza French pamberi, asi asina chokwadi kana vaizoedza kurwisa. Vaive vashoma muhuwandu uye vachinetseka nekurasikirwa. Vakanyanya kufungidzira. Zvingadai zvave nemusoro kana ivo vakananga kune yechitatu clue.
  
  Kunyange zvakadaro, akatarisa.
  
  Inzwi raLauren rakauya nemutauri. "Maminitsi matanhatu. Mune nguva yekutaura here varume?"
  
  "Nezvechii?" Smith akapopota, asi akazvidzora kutaura chero chinhu chinogumbura.
  
  "Mutasvi webhiza wechitatu haazivikanwi, mumwe munhu akandwa neMutemo imomo kuti asvibise mvura. MaIndia ane mukurumbira anosanganisira Mahatma Gandhi, Idira Gandhi, Deepak Chopra, asi unowana sei munhu akaipisisa akamborarama? Uye aive nemukurumbira. " Akatura befu. "Tichiri kuongorora. Nekudaro, iyo tangi yekufunga muWashington ichiri kumagumo. Ndakavaudza kuti zvinogona kunge zvisina kunyanyoipa."
  
  Drake akatura befu. "Hongu mudiwa wangu. Kwete chinhu chakaipisisa chingaitika," akadaro. "Izvi zvinofanirwa kudzikisira dzimwe nyika."
  
  "Zvichaitika zvechokwadi. Mune dzimwe nhau, tinofunga kuti takatsemura makona mana enyika. "
  
  "Une here?" Mai vakadaro. "Aya mashoko akanaka."
  
  Drake aifarira kusataura kwake chaiko. "Hongu, Mai."
  
  "Ehe, handisi kuda kusvetuka kubva pachigaro changu nekufara," Alicia akawedzera achiomesa musoro.
  
  Mai havana kuda kupindura. Lauren akaenderera mberi sekunge hapana chambotaurwa, "Mirai zvishoma varume. Ndakangoudzwa kuti maChina adzoka pazviri. Zvikopokopo zviviri zviri kunanga kwauri."
  
  "Tiri mubhazi reChinese," Yorgi akadaro. "Hatisi kuchengetedzwa here kubva kwavari?"
  
  "Kusaziva," akadaro Kenzie. "Hurumende hadzina basa nazvo."
  
  "Kunyangwe nekuwedzera-generalization," Hayden akawedzera. "Kenzie ari right. Hatingafungire kuti havazokwira bhazi. "
  
  Mazwi echiporofita, Drake akafunga, sezvo kanhu katema kaikura mudenga rebhuruu pamberi pebhazi.
  
  Alicia akati, "Vanhu vekuRussia vari pano."
  
  Zvava kunyanya kuoma.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NESERE
  
  
  Helicopter dzaibhururuka mberi neshure. Drake akatarisa shiri iya yekuChina ichidzika kusvika paasphalt isati yasimuka yakananga kubhazi.
  
  "Vari kutimanikidza kuti tirove," akadaro, achibva anongedzera kumutyairi aitya. "Kwete kwete. endererai mberi!"
  
  Injini yebhazi yakatinhira uye mavhiri akatinhira pasi. Vanhu vakati wandei vainge vakazara pamberi vainge vatotanga kupopota. Drake aiziva kuti maChinese aisazorovera neherikoputa nemaune, asi zvaive zvakaoma kuendesa ruzivo rwake kune vafambi.
  
  Mutyairi akavhara maziso ake zvine simba. Bhazi rakatendeuka.
  
  Drake akatuka ndokudhonza murume uya kubva panzvimbo yake, akabata chidhiraivho. Smith akabatsira murume uya ndokubuda naye mupassage. Drake akasvetukira kuseri kwevhiri rebhazi, akaisa tsoka yake pamusoro pechitsiko chegasi uye akaisa maoko ake zvakasimba pavhiri, achiichengeta mumutsetse wakatwasuka.
  
  Mhino yechikopokopo yakanga yakananga kwavari, gap rakanga richivharika nokukurumidza.
  
  Mhere yakanzwika kumashure nekumativi. Zvino Smith aifanira kumisa mutyairi. Drake akabata.
  
  Mutauri akatanga kushinyira. "Huya, Keanu wangu anopenga," Alicia akavhunduka. "VaRussia vari kwatiri -"
  
  "Hure," akadaro Kenzi achipindura. "Dzikama. Wakatarisa façade?"
  
  Mhere yaAlicia yaiita maungira mubhazi rose.
  
  "Pfungwa?" Drake akabvunza panguva yekupedzisira.
  
  "Chokwadi uyu hausi musangano webhodhi!"
  
  Drake akabata zvakasimba pakutenda kwake, ruzivo rwake uye chidzoreso chake. Kupopota kukuru kwakazadza nzeve dzake. Mitumbi inowira pasi mubhazi. Kunyange Smith akavhunduka. Panguva yekupedzisira, helikopta yeChinese yakarerekera kurudyi, uye chikopokopo cheRussia chakabhuka, madhiri akapotsa arova kumashure kwebhazi. Alicia akaridza muridzo Dal ndokugadzirisa pahuro.
  
  "Ndinotenda zvechokwadi kuti takahwina round iyi yehuku."
  
  Drake akaenderera mberi nekutyaira, achiona imwe nzvimbo yakatsvaira mberi. "Uye bhonasi ndeyekuti isu hatina kuomeswa kana kuomeswa."
  
  "Stop it," Kinimaka akadaro. "Ndave kutonzwa nzara."
  
  Alicia akakosora. "Inopenga chete chikopokopo cheChinese."
  
  "Vari kudzoka," akadaro Hayden.
  
  "Imi varume mave kusvika kunze kweguta izvozvi," Lauren akadaro. "Asi ichiri maminetsi matatu kutyaira kubva kune chero nzvimbo yakanaka yevagari."
  
  Drake akamhanyira kucommunicator. "Uyai, vanhu! Unofanira kuvaita kuti vazvitye!"
  
  Kenzi akafamba achienda kumasuo ekuseri, achishevedzera kuti, "Pane munhu here pano ane katana?"
  
  Mashoko ake akabva asanganidzana maziso nemaziso, vanhu vaviri kana vatatu vakabva vagara zvavo. Murume mukuru akavhura maziso akatambanudza ruoko rwaibvunda akabata bhegi rezviwitsi.
  
  Kenzi akatura befu. Drake akabaya switch kuti avhure magonhi. Nenguva isipi, mukadzi wechiIsraeri akabudisa muviri wake kunze, akabata mupendero wehwindo, ipapo denga ndokuzvikwevera amene padenga rebhazi. Drake akatyaira motokari zvakanaka sezvaaigona, achinzvenga gomba guru, achifemereka zvikuru sezvo ainzwisisa mutoro wake waibva muzviito zvaKensi.
  
  Ipapo, pagirazi rinoratidza kumashure, akaona Dal achisvetuka kuti abatane naye.
  
  Oh shit.
  
  Nekunyatsoisa pfungwa dzake, akaichengeta yakatsiga.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl akakwira padenga rebhazi. Kensi akatambanudza ruoko rwake, asi akagutsurira mberi kwake.
  
  "Kurumidza!"
  
  Chikopokopo cheRussia chakawedzera kukwira uye chave kunyura zvakare, panguva ino chiri pamakona matatu nechekumberi. Aiona murume akarembera divi rimwe nerimwe, achinangisa chombo, zvichida akananga pamavhiri kana kuti kunyange mutyairi.
  
  Akabva angocheuka achitsvaga chikopokopo chekuChina. Kwakanga kusiri kure. Vachinyura kuruboshwe, paivewo nevanhu vainangisa zvombo zvavo mumagonhi. Idi rekuti maChinese akange asingapfure zvakanyanya pabhazi ravo raikurudzira, asi rakapfaviswa nekuziva kuti vaida bhokisi rakanga rakabatwa naHayden, uye vairida richiri.
  
  Kensi akagara padenga rebhazi, achiteerera mhepo uye kufamba, uye akatambanudza mabvi ake. Akabva asimudza chombo chake, akatarisa pachikopokopo. Dahl aitarisira kuti aisatomboedza kuitora, aingovhundutsa vapfuri. VaRussia havana kuratidza kuzvidzora kwakadaro, asi Kenzi aida chaizvo kuchinja.
  
  Dahl akaongorora chikopokopo chaiuya. Yakazara kusvika pamuromo, yaisangova yekumhanya, asi yaiuraya. Chinhu chokupedzisira chaaida chakanga chiri chokuparira rudzi rwupi norwupi rwetsaona, ndoda imwe yaizobatanidza kurova bhazi.
  
  Matai epamberi akarovera pamusoro pegomba, achikurudzira "hurombo" kubva kuna Drake. Dahl hapana chimwe chaakanzwa kunze kweruzha rwemhepo yaimhanya nekutinhira kweherikoputa. Pfuti yakarova simbi yaive pedyo negumbo rake rekurudyi. MuSweden haana kuita hanya nazvo, akatora chinangwa ndokupfura.
  
  Bara rinofanira kunge rakarova payanga yakananga nekuti murume akadonhedza pfuti achibva adzokera kumashure. Dahl haana kurega izvi zvichiputsa pfungwa dzake uye akangopfura imwe pfuti nepamusuwo wakavhurika. Chikopokopo chakananga kwaari, chinokurumidza kusvika, uye panguva ino Dahl akaziva kuti kutamba mbwende yaive pfungwa yakaipa.
  
  Akazvikanda padenga rebhazi.
  
  Chikopokopo chakachonjomara mudenga chichicheka nepakati payakanga ichangobva. Haana kukwanisa kutendeukira kuKensi, asi akaswedera pedyo zvokuti akamukandira padivi.
  
  Kumucheto kwedenga rebhazi!
  
  Dahl akatsvedza ndokukambaira achienda mberi, achiedza kusvika kwaari nenguva. Kenzi akamisa kudonha kwake, asi akatadza kudzora chombo chake; zvisinei, kumhanya kwakaita kuti abhururuke achibuda mubhazi raimhanya ndokupinda mumugwagwa usina tsitsi waiva nechepasi.
  
  Shiri yeChina yakarereka zvine simba, ichipinda mudenderedzwa. MuRussia akapfura pamusoro, bara rakarasika richibaya simbi pedyo nechidya chekurudyi chaDahl. Mutumbi waKenzi wakatsvedza kubva padivi pebhazi, uye akaisa muviri wake wose mukusvetuka kwekupedzisira kwekupererwa, ruoko rwakatambanudzwa.
  
  Akakwanisa kumonera ruoko rwake rwerudyi paruoko rwake rwaigwinha gwinha; yakadzvinyirirwa zvakasimba uye yakamirira jerk isingadzivisiki.
  
  Yakauya, asi akabatirira, akatambanudzira kumuganhu. Simbi yaipenya, yakatsvedzerera yakashanda paari, ichibvumira muviri wake kutsvedza uchienda kumucheto, uremu hwaKenzi huchivakwevera pasi vose.
  
  Mhere mhere yakauya pamakomisheni. Chikwata ichi chaiona makumbo aKenzi achitenderera kunze kwerimwe hwindo rekudivi. Dahl akabatirira nesimba rake rose, asi nenguva yese muviri wake waitsvedza uchiswedera pedyo nepakaoma.
  
  Padenga rebhazi pakanga pasina uye hapana chekubata. Aigona kushingirira, aisamborega, asi aishayawo kana tsigiro yokumusimudza. Izwi raDrake rakauya nemucommunicator.
  
  "Unoda kuti ndirege?" Ruzha, kusava nechokwadi, kunetseka zvishoma.
  
  Dahl akaverenga manzwiro zvakanaka. Kudai vakanga vamira, vangadai vakarohwa zvikuru navose vari vaviri vokuRussia namaChina. Hapana anoziva kuti zvichaguma nei.
  
  Izwi raLauren rakadambuka. "Ndine urombo, ndangogamuchira meseji yekuti veSweden vari kuuya kwauri. Ikozvino yave nzira ina vanhu.
  
  Dahl akanzwa kurema kutambanudza mhasuru dzake. Pese pairohwa bhazi imwe inch yemuviri wake yaibva yatsvedzerera kumucheto, Kenzi aibva adonha zvishoma. Akanzwa inzwi revaIsraeri kubva pane imwe nzvimbo pasi.
  
  "Handei! Ndinogona kuzviita!"
  
  Never. Vaifamba makiromita makumi matanhatu paawa. Kensi aiziva kuti aisazomurega achienda uye aisada kuti vose vadonha. Dahl aitowedzera kumuremekedza. Mwoyo waaiziva kuti wakavigwa zvakadzika wakangosimuka zvishoma kuswedera pamusoro.
  
  Kurira kwebhutsu dzake kurova mahwindo kwakaita kuti hana yake irove.
  
  Vakatsvedza pamwe chete, Kenzi pasi parutivi uye Dahl padenga rebhazi. Akaedza kubata rough yaimhanya nechekumucheto, asi yakanga iri diki ndokucheka nyama yake. Achiona pasina tariro, akabatirira pairi kwenguva yakareba sezvaaigona, achiisa mungozi chinhu chiri chose.
  
  Chipfuva chake chakafamba chakananga kumawere, chichitsvedza zvisingaite. Meso ake akasanganidzana neaKenzi akatarisa mudenga. Kutsinhana kwavo kwakanga kusina mashoko, kusina kutaura, asi kwakadzama.
  
  Unofanira kundiregedza.
  
  Never.
  
  Akadhonza zvakare, ndokungotsvedza achipfuura nepaakanga asingachadzokeri.
  
  Maoko akasimba akabata mhuru dzake dzose, maoko aingove aMano Kinimaka.
  
  "Gotcha," akadaro muHawaiian. "Varume hapana kwamunoenda."
  
  MuHawaiian akatsigira Dahl ndokubva amubvisa zvishoma nezvishoma kubva pakudonha kwake. Dahl akabata Kensi zvakasimba. Vari pamwe chete vakafamba zvishoma nezvishoma vachienda kwakachengeteka.
  
  Pamusoro, zvikopokopo zvakanyura kekupedzisira.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akaziva kuti Kinimaka aibata shamwari dzake zvakasimba, asi akanga achiri kuzeza kukwidza bhazi zvakanyanya. Vanhu vokuRussia nevekuChina vakafambira mberi vachibva kumativi akasiyana, pasina mubvunzo vachiziva kuti iyi ndiyo yaizova nzira yavo yokupedzisira.
  
  Ruzha rwekupwanya kwemahwindo rwakamuudza kuti vamwe vaive vasina kumira vasina basa. Vaive nehurongwa.
  
  Vari kumashure, Alicia, Smith, May, Hayden naYorgi mumwe nemumwe akatora hwindo kubva kumativi akasiyana ebhazi ndokurityora. Vachitarisa pazvikopokopo zvaiuya, vakavhura moto wairema, ukavamanikidza kuti vakurumidze kutsaudzira parutivi. Mutsetse wemuti wakapera uye Drake akaona zvivakwa pamberi.
  
  Mugwagwa network, kutenderera. Pfuti dzakarira kumashure kwake dzichizadza bhazi; zvikopokopo zvitema zvakaenda mudenga.
  
  Akatura befu.
  
  "Tiri kurarama," akadaro. "Kurwa neimwe nguva."
  
  Lauren akadimburira. "VaSweden vakadzokerawo," akadaro. "Asi ini ndichiri kuwana chidimbu che halo muchiratidzo. Chimwe chinhu pakati peWashington, munda neni. Izvi zvinoshamisa. Kunenge sekunge... sekunge..."
  
  "Chii?" - Ndakabvunza. Drake akabvunza.
  
  "Zvakaita sekunge kune imwe seti yekutaurirana iri kuitika. Pane chimwe chinhu chiri kutamba. One more..." akazeza.
  
  "Timu?" Drake akapedza.
  
  Hayden akagunun'una zvikuru. "Izvi zvinonzwika zvisina musoro."
  
  "Ndinoziva," Lauren akapindura kudaro. "Ndinodaro, uye handisi nyanzvi. Kudai Karin ari pano, ndine chokwadi chokuti tingadai tine chimwe chinhu chiri nani."
  
  "Unogona kubata chero dialogue?" Hayden akabvunza. "Kunyangwe zvishoma?"
  
  Drake akayeuka kutaurwa kwekutanga kweSEAL Team 7, yakanzwika chete naDahl naiye. Zvakamufunga zvakare kuti matauriro ose akanga achitariswa.
  
  "Tingambomira izvi kwekanguva here?" - akabvunza. "Uye unogona kuwana nzira iri nani yekuti tibude muno?"
  
  Lauren akanzwa kurerukirwa. "Chokwadi, chokwadi," akadaro. "Ndipewo miniti."
  
  
  CHITSAUKO CHEgumi nepfumbamwe
  
  
  Hayden Jay akamira kwemaawa akati wandei kusvika timu yakachengeteka mune imwe satellite pekugara muTaiwan vasati vabva munzvimbo yakamanikana kuti vafone.
  
  Chinangwa chake: kubata Kimberly Crowe.
  
  Zvakatora nguva, asi Hayden akatsungirira. Akasvikowana paive pakanyarara paseri pemba, akatsikitsira ndokumirira, achiedza kuti musoro wake usatenderera. Zvakanga zvakaoma kuwana chero chinhu chisingaperi muhupenyu hwake kuti anamatire kunze kwechikwata. SPIR yakava hupenyu hwake, zvinoreva hupenyu hwake, uye, semugumisiro weizvi, aingova asina hukama hwemunhu, hapana chinhu kunze kwebasa. Akafunga nezvechamupupuri chezviitiko zvavakanga vagovana pamwe chete - kubva kuOdin neGate reGehena, kuenda kuBhabhironi nePandora, kuputika kwenyukireya kwakapotsa kwaparadza New York, kurambana kwake kwekare naBen Blake, uye kurambana kwake nguva pfupi yadarika naMano Kinimaka. . Akanga akasimba, akanyanya kusimba. Aisada kusimba kudaro. Chiitiko chechangobva kuitika neInca pfuma muPeru chakamukanganisa mundangariro nemumuviri. Akanga asati amborohwa nehana zvakadaro kusvika pamwoyo.
  
  Zvino akafungazve akadzikama. Mabhiriji anogona kunge akapiswa uye aifanira kunge ari makuru. Asi kana aida chaizvo kuchinja, kana achida zvimwe muhupenyu hwake, aifanira kuve nechokwadi asati anyura uye kuisa pangozi yekukuvadza chero munhu zvakare. Ngaave Mano uyu kana mumwewo munhu.
  
  Ndine hanya. Ndinoda chaizvo. Uye nguva inotevera ini ndinofanira kuve nechokwadi chekuti ndinogara ndakatendeka kune zvandinoda pakupedzisira.
  
  Kubva muupenyu. Kwete pasina basa. Chikwata cheSPEAR chakaungana chikaita basa rakanaka, asi hapana chakagara nekusingaperi. Nguva ichasvika-
  
  "Nhai Jay?" - rakadaro izwi robhoti. "Ndiri kukubatsira manje."
  
  Hayden akaisa zvese pamwechete. Izwi raitevera pamutsetse raive raMinister of Defense.
  
  "Chii chiri kunetsa, Agent Jay?" Laconic, yakanyarara, yakaparadzaniswa. Crowe aiita seaive parumananzombe.
  
  Hayden akatora nguva achifunga kuti otaura sei mubvunzo wake mukuru. Akafunga kuiviga mushit ndokuona kuti Qrow yakanhongei.
  
  "Takabuda kuChina tikagamuchira bhokisi rechipiri. Chikwata chiri kuyedza izvi. Mishumo iri kuuya nokukurumidza, pasina mubvunzo. Pakanga pasina vanhu vakakuvara, kunyange zvazvo kwakanga kune maronda akawanda namavanga. Hazvisi zvikwata zvese zvinokwikwidza zvine ruvengo..." Akashamisika muchidimbu kana Qrow aizotora chirauro, ndokuenderera mberi achiti, "Dzimwe nyika dzine hukasha kupfuura dzimwe. MaFrench akarasikirwa nevanenge vatatu. Mumwe wokuRussia akuvara. Pangave neimwe, timu yakavanzika here? Isu takanzwa zvimedu zvechakavanzika cheAmerica chatter, izvo, chokwadi, hazviratidze chinhu. MaBritish ari kudivi redu, kana zvakadaro zvinoita, uye Drake ane pesvedzero pamusoro pavo. Iye zvino tave kumba kwakachengeteka, takamirira tangi yekufunga kuti tizive kune Mutasvi webhiza wechitatu. "
  
  Zvino akamira ndokumirira.
  
  Qrow akachengeta nzvimbo yake. "Pane chine chimwe?"
  
  "Handitendi mune izvi". Hayden akaodzwa mwoyo apo kuedza kwake kwakashaya basa. Aizvibvunza kana aifanira kutaura akananga.
  
  "Ndinogara ndichisangana nevanhu muWashington," akadaro Crowe. "Hapana chikonzero chekundichengeta."
  
  "Oo, zvakanaka. Ndatenda".
  
  Hayden akatanga kusaina. Paive ipapo chete apo Qrow akatumira chikumbiro chaiita sechisina mhosva pasi pemutsara.
  
  "Mirai. Wati iwe waifunga kuti mumwe munhu angave achitevedzera vanhu vekuAmerica? Pane imwe nzvimbo mumunda?
  
  Hayden haana kutaura zvakadaro. Asi paruzivo urwu rwese rwakakosha, Qrow akangobata chinhu chimwe chete. Akamanikidzira kuseka. "Zvinoita sezvizvi. Takazvinzwa panyika." Haana kuunza Lauren mune izvi. "Ehe, isu tinoziva kuti hapana timu yechipiri, saka pamwe iyi ndeimwe yedzimwe nyika dzinoshandisa aimbove mauto eAmerica akasarudzika kana kunyange mamercenaries."
  
  "Chinhu chidiki chehurumende yekunze inoshandisa vashandi veUnited States?" Qrow akaridza muridzo. "Zvinogona kudaro, Agent Jay. Pamwe wakarurama. Chokwadi," akaseka, "hapazove nechikwata chechipiri."
  
  Hayden akateerera zvinopfuura mashoko. "Zvino tichadzoka riini? Tiri kudzokera kunei?
  
  Qrow akaramba akanyarara zvakaudza Hayden kuti ainyatsoziva zvaibvunzwa. "Chinhu chimwe panguva," akazodaro. "Chekutanga, avo vanonzi Vatasvi veOrder vanofanirwa kuwanikwa uye kusarerekera."
  
  "Zvirokwazvo". Hayden aizivawo kuti uyu wakanga uri mukana wake wekupedzisira kutaura zvakananga naQrow, saka akasarudza kuenda mberi zvishoma. "Ko kana tikanzwa kutaura kweAmerica zvakare?"
  
  "Ndini ani, mumiriri wemunda? Gadzirisana nazvo."
  
  Qrow akapedza kufona, achisiya Hayden akatarisa panharembozha yake kwemaminetsi akati wandei, ave kuzviongorora zvakare kwete iye chete, asi zvinangwa zvenyika yake.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akatora mukana wekuzorora apo Yorgi, Mai naKinimaka vachibata nebhokisi idzva. Icho chokwadi chekuti yakabva kuGenghis Khan's mausoleum uye kurara pakati pezvinhu zvemunhu ane mukurumbira zvakangowedzera ruremekedzo rwavaichibata nacho. Chiratidzo chakajeka, chinorwadzisa chiri pamusoro chakabvumikisa kuti chakanga chambova choMurairo weRutongeso Rwokupedzisira.
  
  Kinimaka akadzidza nhare. "Ndine chokwadi chekuti Order yakambove nehurongwa hwekupa makiyi," akadaro. "Asi hupenyu hwakamira munzira." Akanyemwerera.
  
  "Rufu," Mai vakadaro vakanyarara. "Rufu rwakamira munzira."
  
  "Munoda kuti ndikuvhure nenyasha?" Yorgi akabvunza.
  
  "Ehe, ngatitarisei humwe hunyanzvi hwekuba, Yogi." Alicia akataura akagara akafuratira kumadziro pedyo naDrake, bhodhoro remvura munerumwe ruoko, pfuti munerumwe ruoko.
  
  "Hazvina musoro". Kinimaka akakwenya kiya nekanyama kake. "Hazvisi zvehunyanzvi."
  
  Kenzi akakambaira achienda paari Mai vachisimudza chivharo. Chakanga chiri chiitiko chinoshamisa, Drake akafunga, masoja akavharirwa mukamuri diki asina pekugara, pasina pekushamwaridzana, pasina pekubikira. Ingori mini-firiji yakazadzwa nemvura uye mabhokisi mashoma emakuki. Mahwindo aive akavharwa, gonhi raive rakavharwa nemabhaudhi makuru. Kapeti yacho yakanga isina shinda uye ichinhuwa chakuvhe, asi varwi vakanga vanyanya kuomerwa. Izvi zvakanga zvakakwana kuti ndimbozorora.
  
  Smith, uyo akanga akarinda musuo, akabvumira Hayden kuti apinde, achipinda May achingosvika pabhokisi. Drake akafunga kuti sabhuku aitaridza kuneta uye kushushikana, pamucheto. Ndinovimba kuti achanyatsotsanangura hurukuro yake gare gare.
  
  Mai vakakwenya tsoka netsoka kwemasekondi mashoma vasati vaburitsa maoko panze. Aive akabata mapepa akakora, akaputirwa nefolder gobvu uye akasungwa nekapfundo keshinda, zvichiita kuti vamwe vechikwata ichi vasimudze tsiye dzavo.
  
  "Chokwadi?" Kinimaka akagara akafuratira. "Ichi chombo chinogona kuisa nyika pangozi here?"
  
  "Mashoko akanyorwa," akadaro Kenzie, "anogona kuva nesimba zvikuru."
  
  "Ichi chii?" - Ndakabvunza. Lauren akabvunza. "Vakomana vese vekuWashington vakatimirira."
  
  Nguva yakaramba ichishanda kwavari. Senguva dzose, iyi ndiyo yaiva kiyi yekugara pamberi pemutambo uye-kunyanya, nhangemutange. Drake akaona nzira mbiri kumberi. "May, Hayden naDal, sei musingazive kuti chii? Lauren - chii chaunacho chemutasvi webhiza wechitatu, sezvo isu tichida gwara rekuenda?"
  
  Lauren akanga atovaudza kuti aizosangana navo panzvimbo yechitatu. Zvino akatura befu. "Zvakanaka, hapana ane chokwadi nezana muzana, varume. Kuti ndikuzivisei kumufananidzo, ndichakusumai kukududzira kwavo mativi mana makuru."
  
  Drake akatarisa May nevamwe vakafinyamisa kumeso sezvavaienda kuchombo chekukunda. "Tine nguva".
  
  "Zvakanaka, izvi zvinonakidza chaizvo. Pamberi pekuwanikwa kweinonzi Nyika Itsva muzana remakore rechigumi nematanhatu, zvakatendwa kuti pasi rakakamurwa kuita zvikamu zvitatu - Europe, Asia neAfrica. Kukamukana pakati pemakondinendi aya yaive Hellespont, iyo inokodzera zvakakwana muhurongwa hweOrder hwawatevera kusvika parizvino. Saka Asia yakatanga mhiri kweHellespont, nyika isingazivikanwi yepfuma yekunze, yavakadana kuti Mabvazuva. Zvechokwadi, gare gare vakawana America, uye yakabva yava Nyika Itsva, yaidiwa, isingazikamwi uye izere netariro. Bhuku rezviratidzo rinoratidza nzira ina dzemakadhinari matsva rakabudiswa. Asia, Europe, Africa uye America. Zvinoita sekuti Mutemo wafunga kuisa kufunga uku kwekare mumepu yavo nekuda kwezvikonzero zvisingazivikanwe - kunyangwe zvichibvira nekuti ivo vachiri kuzvitenda kuti madzitateguru ane simba rose anovhima zvisaririra. " Lauren akatura befu.
  
  "Saka uku ndiko kudzidziswazve kwenyika kwakaitika zvakare pavakawana Australia uyezve Antarctica?" Kenzi akadaro.
  
  "Hongu, kudzidziswazve zvishoma nezvishoma kwemazana emakore, uko vamwe vanhu vanofunga kuti kuchiri kuitika. Asi iyo inyaya yakasiyana zvachose. Kwakanga kusiri mufaro wese nemaruva. Mutsara wokuti "makona mana enyika" unogona kunge uri kutaura kwainetsa zvikuru munhoroondo. MuchiHebheru rinoshandurwa kuti "zvakanyanya". Muna Numeri 15:38 iyi ndiyo miganhu; muna Ezekieri - ngirozi; uye Jobho ane magumo. Izvi zvinogonawo kuturikirwa sezvikamu. Zviripachena kuti bhaibheri rakazvisiya rakavhurika kuti riseke pano chaipo..."
  
  Drake akanzwisisa izvi. "Nekuti inofunga kuti nyika yakati sandara?"
  
  "Ehe. Asi Bhaibheri rinorirondedzera mubhuku raIsaya, richiridana kuti denderedzwa. Saka, mareferensi nemaune. Pfungwa iri pakuti vangadai vakashandisa nhamba ipi neipi yemashoko-anenge gumi nemaviri-kutsanangura kona. Zvinotendwa kuti izwi rekuti "zvakanyanya" rakashandiswa nemaune kuratidza, zvakanaka, izvo chaizvo. Uye hakuna muJudha aigona kutongogona kududzira zvisizvo revo yechokwadi, nokuti kwamakore 2 000 ivo vakatarisana neguta reJerusarema katatu pazuva uye vachiimba, "Ridzai hwamanda huru nokuda kworusununguko rwedu. Simudzai mureza kuti muunganidze vakatapwa vedu, mutiunganidze pamwechete kubva kumativi mana enyika munyika yedu."
  
  "Saka havana kungosarudza mutsara chero?" - Akabvunza Smith.
  
  "Aihwa. Bhuku romuprofita Isaya rinotsanangura kuti Mesiya achaunganidza sei vanhu vake kubva kumativi mana enyika. vachaungana pakati paIsraeri vachibva kumativi ose."
  
  Kensi haana kana mhasuru kana kutaura. Drake aisaziva kuti chitendero chake chaive chii, kana aive nacho, asi aiziva kuti chaizova chikamu chikuru chehupenyu hwake zvakadaro. Panguva iyi akamudzidza zvishoma sezvavaimirira kuti Lauren aenderere mberi. Kutenda kwaDahl kuti aive akanaka uye aizogara achidzokera kumoyo wake wetsika kwakaruramiswa kune imwe nzvimbo. Akanga achiri kuona muganhu kwaari-mupendero wokusateerera mutemo-asi izvozvo zvakanga zvisiri hazvo zvakaipa.
  
  Nguva nenguva.
  
  Asi hauna kukwanisa kuva nazvo nenzira mbiri. Uye ndizvo zvaakaona muKensi - muurayi asina tsitsi paakadiwa, uye mweya unorwa paasina. Nokuda kwake, vaifanira kumurega achinje.
  
  "Ehe zvine musoro," Kinimaka akadaro. "Kutanga Africa, kozoti China. Saka chii chinotevera?
  
  Lauren akabva adaira. "Hungu, tinofunga kuti revo yeBhaibheri yakanga iri mukugumira, soKurongeka. Vaiomesera ani nani aizotevera. Zvinoenderana nezvinyorwa ... zvakanaka ... Ndichaverenga ndima yakakodzera: 'Tsvaga nzvimbo dzekuzororera dzaBaba veChirongwa, uyezve Kagan; muIndia akaipisisa ati amborarama, uyezve Denda raMwari. Asi zvese hazvisi sezvazvinoratidzika. Takashanyira Khagan muna 1960, makore mashanu mushure mekupedzwa, tichiisa Conquest mubhokisi rake. Tawana Denda rinochengeta Mutongo wechokwadi wekupedzisira. Uye chete kodhi yekuuraya ndipo pakaonekwa Vatasvi vemabhiza. Hapana mavanga anozivisa pamapfupa aBaba. MuIndia akakomberedzwa nezvombo..."
  
  Drake akaibata. "MuIndia akaipisisa akamborarama? Uye akakomberedzwa nezvombo? Zvechokwadi, inogona kuva chero kupi zvako muIndia. Iyi inyika yakakomberedzwa nezvombo."
  
  "Kudzoka apo Order yakavanza Vatasvi?"
  
  Drake akafunga nezvazvo. "Zvakanaka, hongu, ndinofunga kudaro. Zvisinei, mutasvi webhiza wechitatu ndiani?
  
  "Nzara".
  
  Akatura befu akatarisa Alicia. "Haigona kunge iri Furry Princess, ingadaro?"
  
  Alicia akaninira ruoko rwake kumashure. "Zvingava. Ndichazvicherechedza izvi."
  
  Drake maziso akawedzera. "Unopenga zvisingaite."
  
  "Pane zvaunofarira?"
  
  "Yechii?"
  
  "Mwanasikana upi? Musikana anofanira kuziva, munoziva."
  
  Akadzidza shangu dzake. "Zvakanaka. Ndagara ndichisarura kuCleopatra. Ndinoziva kuti haasi mwana wamambo, asi..."
  
  "Mambokadzi? Saka zvirinani".
  
  Lauren ainge achiri kutaura. "Sezvandambotaura, vakomana nevasikana vachiri kuongorora kuti ndeupi Indian Order angangoreva. Muchokwadi, izvi zvakanyanya kusanzwisisika. Ndinoreva kuti, kunyange kuzviisa mutsoka dzavo munguva yavo, inogona kunge iri imwe yegumi nemaviri. "
  
  "Uye vese vakakomberedzwa nezvombo?" - Akabvunza Smith.
  
  "Ndinogara kuIndia, hongu. Zvikuru."
  
  "Zvakanaka, tine kwekuenda," Alicia akadaro.
  
  Drake akatarisa May, Hayden naDahl, vakanga vachironga zviri mubhokisi rechipiri, Conquest.
  
  "Pane progress?"
  
  Hayden akafambisa ruoko kuratidza kuti vainge vave kutosvika. Akatarisa mudenga. "Ichi chinoratidzika kuva purani yemamiriro ezvinhu ezuva renjodzi. Uchiri kurangarira rod effect here? Chiitiko chiduku chimwe chinokonzera chimwe uye chimwe, chimwe nechimwe chikuru?
  
  "Chaos theory," akadaro Dahl. "Ichi chombo chekukunda, uye Genghis Khan aive anofunga zvakadzama. Neizvi unogona kukunda nyika yese.
  
  Drake akarova chigubhu chake chemvura.
  
  Alicia akati, "A domino effect weapon?"
  
  "Chaizvoizvo. Kupondwa kwaFranz Ferdinand kwakaunza nyeredzi yeHondo Yenyika I. Zvichida, chirongwa ichi chekuwedzera mhirizhonga chinogona kutanga Hondo Yenyika III. "
  
  "Uye," Drake akadzima mutauri wake kwechinguva ndokutaura akanyarara, "zvakaoma. Tichaipa kuna ani?"
  
  Vanhu vese vakatarisa. Waive mubvunzo wakanaka. Hayden akajekesa kuti aisafanira kutaura chimwe chinhu zvakare. Aiziva kuti Washington neSecretary of Defense vaive vatove vasina kufara navo, uye akadzokera pakufunga nezve SEAL Team 7.
  
  Sangana?
  
  Never.
  
  Hayden akadzidza mapepa kwemamwe maminetsi mashoma, ndokuaisa pasi pebhachi rake. Achitaura nechikwata chese, akakwenya mapendekete ake, achiratidza kuti sarudzo yanga isati yaitwa uye chero chinhu chaigona kuitika nemagwaro asina kuchengetedzwa.
  
  Nechemumoyo akati, "Tichagadzirisa nyaya iyi nekukasika. Parizvino tinoda iyo nzvimbo yechitatu. Lauren?"
  
  "Ndakunzwa. Isu takamirira ".
  
  "Iko zvino chimbomira zvishoma," akadaro Kensi, chiso chake chakafinyamisa kumeso kubva pamaminetsi gumi apfuura kuchiri kuchena. "Imi vanhu munoti kune makona mana enyika, handiti?"
  
  "Eya, Bhaibheri rinozvitaura," akadaro Lauren. "Uye iyi ndiyo hurongwa hweKutonga Kwekupedzisira."
  
  "Zvakanaka, pane chakaipa. Hauzvioni here?
  
  Drake akabwaira, zvino avhiringika kupfuura nakare kose. Dahl akadzidza Kenzi nokungwarira.
  
  "Pamwe tsananguro ingabatsira?"
  
  "Makona mana? Africa, Asia, Europe neAmerica."
  
  "Zvirokwazvo. Ndizvo zvavanondiudza."
  
  Kensi akatambanudza maoko ake ese. "India iripi?"
  
  Hayden akasimuka ndokusimuka. "Damn, India chikamu cheAsia kondinendi."
  
  "Izvo zvatakatotarisana nazvo."
  
  Lauren akafunga akamira netsoka dzake. "Izvo zvinongosiya Europe neAmerica chete," akadaro. "Nhai varume, muri kufungawo zvandiri kufunga here?"
  
  "Zvichida," Alicia akadaro. "Bhuti rako rakaoma here nekugara pasi pasi, futi?"
  
  "Kuku," Kinimaka akadaro. "Asi ini ndinogara ndichifunga 'huku'."
  
  "The Order ndivo varwi vehondo vemakore makumi mana. Pavakazoviga pfuti, izwi rekuti 'Native American' rakanga rava mushizha, asi vangadai vasina kumbofunga nezvazvo. Ivo vakaberekwa mumakore makumi maviri kana apfuura, nekuda kwaMwari. "
  
  "Red Indians?" Drake akadaro. "Kubva kuWild West? Haiwa mhani".
  
  "Zvinogona kudaro," akadaro Lauren. "Zvaionekwa netangi rekufunga munzvimbo isiri iyo."
  
  "Saka, ndiani munhu akaipisisa akamborarama?" - akabvunza Dahl.
  
  "Regai ndidzokere kwamuri panyaya iyi. Parizvino, chingokwira mundege."
  
  Drake haasiye ega aingotarisa Hayden.
  
  Kudzokera kuAmerica?
  
  Crap.
  
  Hayden, kunyanya, akatarisa Smith. Vakanga vasingazive kuti chii chingave chakaitika mushure mezviitiko muPeru, kana izvo zviremera zvaifunga. Musoja, sekutenda kwake, akabva atanga kusimuka achitarisa bhegi rake.
  
  Mutasvi webhiza wechitatu? Nzara? Uye America? Vakwikwidzi vedu vanoziva here?
  
  Achazombowana nguva yerunyararo kuti agadzirise hupenyu hwake here?
  
  Kwete nhasi, Hayden, kwete nhasi." Achiratidza vamwe kuti vasiye vaitaura navo uye vadzime, akaramba akamira pakati pavo.
  
  "Tinozviita," akadaro. "Uye tinozviita nemazvo. Sezvatinofanira, sezvatinogara tichiita. Asi varume, ndine zvandisingafarire. Ndinotenda, "akambomira," Gunguwo nehurumende yeAmerica vane timu yechipiri mumutambo. SEAL Team 7, uye sezviri pachena ivo vakanaka kwazvo. Chikwata ichi chinogona kunge chisiri mumutambo kungoita chokwadi chekuti tawana vatambi vese. "
  
  Drake achinzwa izvi akafinyama. "Ndine hurombo?"
  
  "Zvakanaka, waifunga kuti panogona kunge paine chiitiko chechipiri? Ko kana vari pano kuzotiparadza?"
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI
  
  
  Karin Blake akagara nebhutsu dzake nhema patafura, nharembozha yake yakabatira pakati pehuro nechirebvu, ichibaya baya keyboard nemaoko ake emahara. Ainge akapfeka t-shirt nejean zvakabvaruka, uye ainge akasungirirwa vhudzi netai gobvu rebvudzi. Izwi raitaura munzeve yake yekuruboshwe rakapotsa ranyura nekuseka kwaPalladino.
  
  "Nyarara hako, Dino!" akacheuka ndokudanidzira.
  
  "Hongu Hongu". Musoja akacheuka achinyemwerera achibva aona chiso chake. "Zvakanakai. Mwari, ndiani akakugadzai pachigaro?
  
  Karin akakumbira ruregerero kune mukurukuri. "Vana vane misikanzwa," akadaro. "Zvimwe zvishoma uye vanozozviwana vabuda padanho risingadzoreki."
  
  Mukadzi akaseka hake. "Ehe, ndakatenga maviri aya."
  
  Karin akatarisa akareba, ane tsandanyama Dinosaur uye shamwari yavo mumaoko, mudiki, mutete Wu. Masoja ese ari maviri airegedza, achifinhwa nekuvharirwa mumba mugwenga svondo rapfuura, vachigadzira masisitimu akasiyana. Chavaida kwaiva kuita chaiko.
  
  Karin akabvunza, "Uye vakatiza?"
  
  "Zvirokwazvo. Ndaive muchikamu checommunication. Vakatipa mashifiti. Chikwata cheSPEAR chakatora bhokisi kubva kumaChina ndokukwanisa kutizira kuTaiwan. Zvimwe rombo rakanaka, pamwe chengetedza kudivi rezvimwe zvikwata, ndinofunga. "
  
  Karin aiziva kuti izvi zvaipfuura rombo rakanaka. Pakanga pasina timu iri nani pasi rose nhasi kupfuura SPEAR. Akambodada kuva chikamu chayo.
  
  "Uyu tsvina yevatasvi vebhiza hairevi zvakawanda kwandiri," akabvuma kudaro. "Ndiri kuisa pfungwa dzangu pane zvimwe zvinhu. Asi ndiudze, vari kuenda kupi?"
  
  "Zvakanaka, handisati ndaziva. Zvinoita seIndia. Asi panoita sekuti pane kusawirirana. Tarisai, ndakabvuma kubatsira zvishoma nekuda kwezvakaitika kuvabereki vaPalladino varombo uye nekuti tiri kudivi rimwe chete, asi pane muganhu pane zvandinogona kutaura. "
  
  Karin akanzwa kunyumwira kunowedzera. "Hatichada zvimwe zvakawanda. Izvi chete - pandinofona, ndinofanira kuziva chinzvimbo chechikwata chaDrake. Zvichava mangwana here kana mumwedzi. Unogona kuzviita?"
  
  Mhinduro yakanga yakatsiga. "Hongu, chero ndichigara muchikwata chimwe chete. Ndinotenda."
  
  "Ndatenda". Karin akakurumidza kugumisa kukurukurirana kusati kwambobvunzwa mimwe mibvunzo. Akambotora kanguva achiongorora imba yacho ndokuona pavaive. Kubva pavakatora nzvimbo kubva mudendere revatengesi vezvinodhaka, vakarichenesa kubva pane zvese zvakaipa, vachitsvaga zvinhu munzvimbo dzakasiyana siyana, kubva pamapuranga epasi kusvika pasi pemba, pamwe nemumakona nemakorokoza munzvimbo yese yepamusoro. Kupisa chidimbu chega chega kwaive kuzvida. Tichiri kunze kweindaneti, Karin, Dino, naWu vakagadzira makomputa, kufambiswa kwemashoko, midziyo yekuongorora, nezvimwe. Kana imba yerenje yaizova HQ yavo, yaifanira kusimbiswa, kudzivirirwa, nhare pachayo.
  
  Karin akafunga kuti vakanga vava pedyo.
  
  Mufungo mutsva, unorwadza zvino wakauya kwaari.
  
  Akatarisa Dino naWu vachishanda pamakomputa, vachibatanidza waya zvichienderana nemirairo yake uye kuisa software, firewalls, nezvimwe. Aive ane dynamite pamhando iyi yechinhu asati atanga kudzidziswa kwake. Zvino akanga awanda. Hongu, vakanga vachiri kushaya zvinhu zvishoma, asi mari iripo yaizokwana chete kuvhara izvozvo. Vaida imwe nzvimbo yekuwana mari yakagadzikana.
  
  Usafuratira. Iwe haugone kuchisaidzira, chivige zvakadzika.
  
  Karin aiziva zvose nezve SEAL Team 7. Aiziva kuti nei vakanga varipo, zvinangwa zvavo zvaiva; simba ravo noutera; hurongwa hwavo nemirairo yakavanzika yekupedzisira. Zvino, anyatsopa rutsigiro, iye zvino aigona kunyevera Matt Drake.
  
  Zvaifadza, zvaimonyoroka, zvaikonzera acid muura hwake.
  
  Chiitiko chese chavakasangana nacho, nguva dzakajeka nenguva dzakaoma, mazuva eupengo chaihwo, zvakamubata seshiri iri kudzvova gonye rakasindimara. Karin akanga akuvadzwa zvakaipisisa kamwe kare uye akanga akanda mapfumo pasi, ndokuzohuwanazve munzvimbo dzaakanga asingatarisiri. Akapiwa chinangwa chitsva.
  
  Zvakare, kunze kwebhuruu, akawana kuparadzwa apo hanzvadzi yake nemhuri yakafa, uye ipapo rudo apo Komodo akawira murudo naye. Zvichida chiitiko ichocho chapakuvamba zvikuru apo akanga ari muduku zvikuru chakamuparadza ndokumuisa munzira youpenyu.
  
  Kuparadza.
  
  Zvino chaaida chaizvo kuita kwaiva kuparadza zvinhu zvose zvakanaka zvaaiva nazvo. Kana chimwe chinhu chaifamba zvakanaka, aida kuti zvikundikane. Kana chimwe chinhu chikuru chaiuya kwaari, aizova nechokwadi chokuti chaparara nerusaruro.
  
  Kana chikwata chitsva chakatanga kubudirira, kuswedera pedyo, chaibvarura.
  
  Kuzviparadza yakanga isiri nzira itsva yehupenyu kuna Karin Blake. Aya ndiwo mararamiro angu andakasarudza. Gumbeze rangu rinotonhorera.Aigarofunga kuti raizouya rizere denderedzwa, kutenderera nekudzokera kune izvi.
  
  Uye saka akagara, akasununguka, aine ruzivo rwekuti kunyangwe timu yeSPEAR yakashaya pavakayambuka mapoinzi mana mukuedza kwavo kutora zvombo zvina zvinotyisa. Mharadzano yakamira yakashama pamusuwo wake.
  
  Imwe nzira yakatungamira kune pakupedzisira kudzikinurwa, kushamwari, kushamwaridzana uye kurwadziwa kwehupenyu.
  
  Imwe nzira yaizoparadza iyi nhoroondo yese, zvese izvi ramangwana risina chokwadi, uye kumupa zvese zvaaida: bongozozo.
  
  Karin akaunganidza zvinhu zvake ndokubuda achienda kuvheranda. Mhepo yemugwenga yakanga yakaoma, yakasanganiswa neguruva. Bhora raipenya richipenya mudenga. Kumwe kure kure, chikwata chepamusoro-soro chemauto eUS chinonzi SEAL Team 7 chaitevera shamwari dzake dzekare - Matt Drake naAlicia Miles, Torsten Dahl naMay Kitano nevamwe - nechinangwa chekuuraya.
  
  Karin akafunga zvokuvanyevera.
  
  Akabva adzorera musoro kudoor. "Nhai vakakundwa, bvisai madhongi. Tine nzvimbo dzekuenda uye vanhu vekuona. Tyler Webb chakavanzika chakavanzika hachigari chakavigwa zvachose. "
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NEMWE
  
  
  Karin akatasva pfuti, akatarisa Dino paainyatso fambisa Dodge Ram yavo kuburikidza nenyoka dzaimonyoroka dzaiumba migwagwa mikuru nemigwagwa yekuseri yeLos Angeles.
  
  "Ramba uchiita nzira yako," akadaro murwi wechiduku paaipfuura neroadster tsvuku. "Uchiri kurangarira here kuti tiri kuvhimwa?"
  
  Dino akamukwenya nemufaro usina kukura. "Ndafara nekubuda mumba mama. Chero nzira, unofanira kuziva kuti ndiri nani kupfuura iwe. Zvirinani munzira dzese."
  
  "Saka ramba uchitaura."
  
  "Mauto haatisiye tichienda," akadaro Wu. "Pese patinoenda pamusoro, isu tiri panjodzi."
  
  "Dzikisa matauriro ako, VaNhamo. Mwari, imi muri vaviri munogona kuita zvakapetwa kaviri.
  
  "Rega tione kuti uchafara sei pavachabatanidza nzungu dzako nebhatiri remota."
  
  "Usave dhongi, Wu. Iri iuto, kwete CIA. "
  
  Karin ainakidzwa nekuona nguva dzose panoramic kumativi ose emotokari; Los Angeles mukubwinya kwayo kose. Nguva yekuzorora uye kusafunga nezve chero chinhu. Miti mikobvu nehofori dzekongiri dzakakwikwidzana kuti dzive mukuru, uye shure kwadzo kwakanga kune zvivako zvihombe zvesimbi zvaipenya pasi pezuva raipisa zvikuru. Chiutsi chakareruka chakarembera mumakore, chichiita kusviba zuva rose, asi zvaisaoneka. Vanhu vaiuya voenda, mumigwagwa nemumashopu zvaisamboonekwa, vachirovera pazimota. IHollywood Hills yakapfuura zvishoma nezvishoma kurudyi, isingaonekwi, nokuti panguva iyoyo Dino akacherechedza motokari yakasviba nechena yaifamba ichipinda mumugwagwa wekutsanya uye akanonoka semukomana akanaka, achiisa maziso ake mumugwagwa, achitarisa mberi.
  
  Dai usina kuvatarisa, havakuone.
  
  Pakupedzisira nzira yegungwa yakavhurwa uye vakanga vava munzira kuenda kuSan Francisco.
  
  "Zvirinani pane renje." Wu akadzidza masaisai aipenya, achiumburuka.
  
  Karin akaongorora basa raiva mberi. Havana kutambisa nguva yavo kumuzinda. Chekutanga, vakaisa makomputa, maMac maviri epamusoro-soro ane matoyi akawanda akakosha sezvavaikwanisa. Iyo fiber optic tambo ndiyo yaive yakanyanya trickiest chikamu, asi pavakangofunga kuti uye Karin akaisa boka remafirewall, vaive vagadzirira kuenda. Kunyangwe ipapo, kunyangwe naKarin pakiibhodhi uye nekushandisa njere dzake dzenjere, ivo vaive vasina mukana wekupenga kubira. Vakanga vakaganhurirwa, vachimanikidzirwa kushandisa njere.
  
  Karin aiziva nezveTyler Webb asingaverengeki akavanzika mabhengi maakaundi. Akavatarisa paaishandira SPIR. Aiziva zvainzi nevamwe nhaka yake; pamusoro pezvakavanzika zvishoma zvaaiva nazvo pachikwata chake chekare. Akaziva nzvimbo huru yokuvanda; chimwe chinhu icho munhu akapfuma kwazvo pasi rose, ane mukurumbira pasi rose akanga aunganidzira mazana evanhu, zvakare kusanganisira nhengo dzechikwata chake chekare.
  
  Vazhinji vaitenda kuti sezvo Webb aive afa, vaigona kumuwana panguva yavo yekutandara.
  
  Dambudziko raiva rekuti Karin akanga asina pfungwa dzakadaro. Kusvika pakuvanda kwaizomupa simba risinga taurike - uye mukupera kwezvinhu zvese, simba ndimo mazvaive. Ivo vari vatatu vaigona kusimuka kubva ipapo; kuwana mari, kusazivikanwa, kuchengeteka uye kufurirwa. Ehe, dai paine mazana evanhu vaitsvaga Webb's stash, zvaizonyanya kunetsa kuba.
  
  Parizvino hapana aiziva kwayaive.
  
  Kunze kwaKarin Blake.
  
  At least ndozvaaifunga. Maawa mashoma anotevera achataura. Ruzivo rwemukati rwakabatsira zvakanyanya. Aiziva zvose nezvaNicholas Bell uye kuti muridzo, akagara muchitokisi chake, akaudza zvose - mazita, nzvimbo, hunhu, tsvina yose yakaora. Aiziva kuti Lauren Fox aida sei kushanya. Aiziva vanhu vaiteerera uye vaitaura naLauren Fox.
  
  Eya, aivaziva, vaisatombomuziva.
  
  Anogona kunge akanonoka kuenda kumabiko - kudzidziswa kwemauto kwaKarin uye kuenda kwaakazotevera kwakatora nguva - asi akazvigadzirisa netarenda repamusoro-soro rekubira. Hurukuro dzaBell dzakakanganiswa. Smith aiita seane moyo wekugashira kopi yenhaurirano idzi - mukomana ane misikanzwa - ovabata sezvaaida. Ndiani aiziva zvavakaitirwa nemusoja aiva nehasha, asingatani kushatirwa? Akadzivirira kuchengeteka kwenyika, zviri pachena.
  
  Pfungwa yaive yekuti Karin aikwanisa kupinda mumutsara wakananga kune network yaSmith. Rakanga riri basa riri nyore kwaari. Akatora nguva yekuunganidza zvakapambwa zvakapfuma. Tyler Webb akambova nemahofisi asingaverengeki, dzimba, penthouses uye kunyange chitsuwa chepasirese. Mazita enzvimbo aienderana naye aisanganisira Washington, D.C., Niagara neMonte Carlo. Bell akataura naLauren, asi akataurawo nevarindi nemagweta, uye zvinyorwa zvaSmith zvaisanganisira zvimedu kubva kwavari vese.
  
  Smith haana ramangwana rakajeka, akafunga kudaro.
  
  Hazvina mhosva kuti unoicheka sei, chiitiko chePeruvia-kana zviitiko-zvakapinza timu yeSPEAR munyika yenhamo.
  
  Karin akachinja chinzvimbo chake sechiratidzo chakapfuura chichiti vaive mamaira zana nemakumi matatu kubva kuSan Francisco. Bell akatanga kutaura naLauren - achidzokorora kutaura chokwadi chingangove chakarurama, achipa mazita, nzvimbo, maakaundi ekubhangi. Parizvino, Karin haana kumboda kushandisa chero akaundi, achityira kuti zviremera zvinogona kuvasora chinyararire kuti vaone kuti ndiani auya. Kutanga vaida zano rakavimbika rechiito uye kutiza.
  
  Saka rwendo rwekuenda kuSan Francisco.
  
  Paakamanikidzwa, Bell akatsanangura kuti Webb dzimwe nguva aizvitutumadza sei nezvaaiziva. Murume uyu akanga ari munhu anonyangira, mumvuri wakapfuma ane zviwanikwa zvokufumura, kukuvadza, uye kuva neanenge munhu upi noupi munyika kana achida. Webb aigara achipa Bell tidbits, achimumisa, asi zvakare akanongedza kune yaakadana kuti "amai lode."
  
  Iyi 'mother vein' yakazova hofisi yakakosha umo megalomaniac yaichengeta tsvina yese yaakambounganidza pane chero munhu. Hongu, haana kumboudza Bell kwayaive.
  
  Karin akafunga nezvazvo zvose. Aive nemukana wakasarudzika wekukwanisa kuzviona zvese nemukati. Uye akarangarira nguva apo Webb akaba ruzivo kubva kune vazhinji vechikwata uye akavashanyira pachivande. Memory yake eidetic yakatora nzvimbo ipapo. Ehe, zvaive zvisiri nyore, asi Karin aiziva kuti Webb panguva iyoyo aishanda muhofisi inozivikanwa muWashington uye akakwanisa kutsvaga tsamba, iyo yaive yakanyorwa.
  
  Mafaira mahombe akatumirwa kune imwe kero yeSan Francisco hafu yegumi nembiri. Kumwe kuongorora kwakaratidza kuti mamwe mafaera makuru akatorwa kubva kune mamwe mahofisi anozivikanwa. Saka, nepo zviremera zvaiongorora data rakakora, Karin akakwanisa kuona chaizvo zvaaida.
  
  Dino akavatungamira nemutraffic, nepaGedhi reGoridhe uye vakapfuura Fisherman's Wharf. Vashanyi vakazadza nzvimbo yacho nemakamera agadzirira, vachibuda mumigwagwa vasina kuzvitarisira. Dino akasanganiswa mutraffic, achipa mapurisa pasina chikonzero chekuvaona. Chikomo chemawere chakavatungamira kupinda muguta, uye nenguva isipi vaive vatenderera Union Square, vachipfuura nemabhangi nezvitoro zvemishonga, ngarava nemaresitorendi, mukuedza kwavo kwakanyanya kuoma kusvika parizvino: kutsvaga nzvimbo yakanaka yekupaka.
  
  "Ingosiya pano." Wu akanongedza nzvimbo diki pedyo neWalgreens. "Kero ifambo maminitsi mashanu kubva pano."
  
  "Maminitsi mashanu?" Karin akadaro. "Zvingadai zvakave nekusingaperi dai Webb akasiya chero zvingangoitika."
  
  "Uyezve," Dino akadaro achisvika zvishoma nezvishoma kwaaienda, "iDodge Ram." Ndingave nenguva yakaoma kupaka dhongi rangu panzvimbo iyoyo. "
  
  "Unoda kuti ndiite izvi here? Ndinogona kutyaira."
  
  "O, chaizvoizvo? Zvakanaka, hongu, Toretto. Ngatione kuti unozviita sei"
  
  "Vana," Karin akafema. "Nyarara hako. Unoona here?"
  
  "Tinoda mukana wakanaka kutiza nekukurumidza. Tinoda kukurumidza kupinda. Tinoda..." Dino akambonyarara. "Damn, tichada garaji kwenguva yakareba, handizvo?"
  
  Karin akagutsurira musoro. "Ikoko. Kana zvichidikanwa, tichavata pasi kwechinguva; tinogona kubva pano rimwe zuva kana guruva radzika.
  
  "Damn, handivimbi," Wu akagunun'una. "Kupedza nguva yakakwana nemi vaviri mazuva ano."
  
  "Iri dambudziko?" Karin akafunga apo Dino aityaira Ram kunzvimbo yekupaka yepasi pevhu.
  
  "Zvakanaka, testosterone yakakwira zvishoma. Imi vaviri muchikwikwidza sehama nguva dzose. Zvinombotinetesa dzimwe nguva. "
  
  "Isu? Kukwikwidzana?" Karin akatarisa Dino nehasha. "Chokwadi isu?"
  
  Murwi wechidiki akaseka zvikuru. "Chete nekuti haudi kubvuma kuti ndiri nani kupfuura iwe."
  
  "Handisi kuzviona." Karin akamutarisa zvakanyanya, ndokutendeukira kuna Wu. "Unozviona here izvi?"
  
  "Regai nditaure seizvi. Kana imi vaviri mukatombodhakwa uye mukasarudza kuroora, munofanira kuzviita makamira nekuti mese muchada kuva pamusoro."
  
  Karin akaseka nehasha sezvo Dino akazowana nzvimbo yaaida. "Wakadhakwa here? Damn, hapana doro rakakwana munyika kuti zviitike, Woo. "
  
  Dino akaburitsa ma key ndokuvhura door. "Inguva yekuisa pfungwa dzako. Zvese izvi zvekusangana zvisina maturo hazvibatsire."
  
  "Haudi vasikana, Dino?" Karin akabatana nevarume vaviri vakanga vakamira mberi. "Kune nzvimbo inochengeterwa mhuka muSan Francisco. Tinogona kugara tichikuendesa ikoko kana tapedza."
  
  Dino haana kuita hanya nazvo, akatora nharembozha yake ndokumirira address yavaida kuisa. "Maminitsi matatu," akadaro. "Tagadzirira?"
  
  Karin akaisa mapendekete ake mubhegi rake. "Kufanana negehena."
  
  
  * * *
  
  
  Chakanga chiri chivakwa chehofisi chepamusoro-soro, uye hofisi yaWebb yakanga iri pauriri hwemakumi matatu neshanu. Karin akafunga kuti izvi zvakanga zvisina kujairika kwaari - mupengo aiwanzofarira kugara padanho repamusoro kuitira kuti atarisire munhu wese pasi - asi akafunga kuti aikwanisa kuchengeta kero iyi seyakaderera uye yakavanzika sezvaaigona - ndizvo zvaaikoshesa. uye nzvimbo yepamusoro yebasa rehupenyu hwake.
  
  Akafunga zvose zvokungwarira.
  
  Izvo zvakaita kuti zvavaive voda kuita zviwedzere ...
  
  Silly? Naïve? Akangwara? Akangwara?
  
  Akanyemwerera nechemumoyo achiona kuti mhinduro yaibva pakuti zvaizobuda sei.
  
  Vatatu vacho vakapinda nepamusuwo waitenderera pauriri hwepasi, vakaona ma lifti akawanda, ndokunanga ikoko. Varume nevakadzi vakapfeka masutu matema vaidzungaira vachidzoka. Nechekukona paive nedhipatimendi remashoko raigarwa nevanyori vaviri vebvudzi dema. Noise level yanga yakadzikira, munhu wese akaedza kusaita ruzha. Karin akaona mumwe murindi akaremerwa mukona, uyo akatarisa traffic yaipfuura nemakamera matatu ekuchengetedza. Akatungamira Dino kubhodhi reruzivo.
  
  "Makumi matatu neshanu". Akabva agutsurira musoro. "Imwe kambani ndiyo ine pasi rose."
  
  "Rine zvarinoreva".
  
  Wu akatarisa musoro. Akaverenga kuti, "Minmak system?" "Zvinhu zvese zvakafanana, zvese zvakafanana."
  
  Makambani asina chiso akatonga nyika.
  
  Karin akaenderera mberi, achisvika pama lifti uye achitarisa kaviri. Hazvaizomushamisa kana akawana nhamba isina chinhu 35-kana kuti nhamba isipo yose pamwe chete-asi ipapo yakanga iri, chena uye ichipenya sedzimwe dzose. Vagari vakadzvanya mabhatani pauriri hwakasiyana, uye Karin akamirira kusvika paminiti yekupedzisira, asi iye chete akadzvanya 35.
  
  Havana kumirira nguva refu. Akabvisa bhegi rake, achiita seaida kutsvanzvadzira mukati achitsvaga chimwe chinhu. Dino naWu vakagadzirirawo. Lift payakanyura uye magonhi akavhurwa pakanzi 35 mark, vatatu vacho vakangomirira masekonzi mashoma kuti vaone zvavainge vakatarisana nazvo.
  
  Mukoto wakakwenenzverwa wakatambanudzwa nechekure, une magonhi nemahwindo kumativi ose. Kumucheto kwaiva netafura yemapuranga. Madziro aive akashongedzwa nemifananidzo, isinganakidze uye inofinha. Karin akafungidzira kuti mumwe munhu akanga akamirira kubvira paakabaya bhatani racho, asi zvino vakanga vava pano. Vakanga vakagadzirira, vachida, vaduku uye vanokwanisa.
  
  Akanongedza nzira, akapinda mune imwe nyika isinganzwisisike iyo neimwe nzira yakanga ichiri yemushakabvu. Kana paine, ndiyo yaive nhaka yeWebb. Mai vake tsinga.
  
  Iko hakuna CCTV kamera. Hapana kuchengeteka. Gonhi rekutanga raakaedza rakazununguswa nechisimba mufuremu yaro zvekuti rakaenda. Zvaiva zvekuratidzira, chivharo chete. Akaburitsa pfuti ndokuzadza homwe dzake nemagazini. Vheti raakanga akapfeka pasi pebhachi rake rakanga richinzwa rakati piriviri uku, asi zvino rakanga richimudzivirira. Chikwata chakapararira sezvavaiva vachenjerera kusvika patafura.
  
  Karin akamira ndokutarisa mativi ose ari pasi pemikoto mitsva miviri. Akashamisika paitaura izwi rerobot.
  
  "Ndingakubatsire here?"
  
  Akaona sensor yakanamirwa nechekumberi kwetafura. Zvisinei, haana kuona kamera.
  
  "Mhoro? Pane munhu here? Ndiri kutamba benzi.
  
  Nguva yese iyi aifunga zano mumusoro make. Webb's hombe yedata haina kungomusvitsa kukero iyi, akakwanisa kuona nzvimbo yeterminal yaakasvika pakushandisa dhizaini yedhijitari. Aiziva kuti vaifanira kucheukira kuruboshwe vozokona kurudyi, asi zvakamunetsa kuti marobhoti aigoitei...
  
  "Ndinofunga kuti takarasika." Akakwenya, akatarisa Dino naWu. "Chimbomirai, VaRobhoti, isu tichiyedza kutsvaga mumwe munhu."
  
  Zvaive zvakakodzera kuti ndiedze. Karin akananga kuruboshwe, vakomana vari kumashure kwake. Murume wekutanga wegomo akaoneka kuruboshwe, achibuda muhofisi, akabata bheti yebaseball zvakasimba muruoko rumwe uye achirova musoro wake mune rumwe. Wechipiri akaoneka mberi, achiteverwa nechitatu, uye ipapo wechina akaoneka kuruboshwe, iye zvino nesando.
  
  Wu akaseka. "Vatatu kumashure."
  
  Karin akavheyesa pfuti yake. "Svikai guys, ndashaya chii?"
  
  Gomo rekutanga, murume aive nemhanza, akakwenya. "Pane radar ipapo, musikana, uye isu tiri kugara pasi payo."
  
  "Ndazviwona. Saka, kuziva Tyler Webb sezvandinoita - murume anoda kuita ruzha panguva chaiyo uye munzvimbo chaiyo - ndiro bindu rake rerunyararo? Kufungisisa? Zvakanaka, isu hatingaite kumunetsa iye zvino, vakomana, ndizvo here?"
  
  "Pfuti yapfurwa uye mapurisa achange asvika mumaminitsi gumi," murume wacho akadaro. "BHOVA mumakumi maviri."
  
  "Ko kuvaka security?"
  
  Murume akaseka. "Hazvina basa".
  
  "Thanks for the info".
  
  Karin akamupfura paruoko pasina kana yambiro ndokuona achidzedzereka. Akapfura nguva yakatevera, mudumbu, ndokumirira kusvikira arovera pasi asati asvetukira kumusana wake uye achishandisa musana wake kusunda.
  
  Chiremwaremwa chebaseball chakabhururuka pedyo nemusoro wake, ndokumupotsa, ndokupinda nepamusuwo, chichipwanya girazi nefuremu. Haana kuita hanya nazvo. Wu aive kumashure kwake Dino achifamba akananga kune rimwe divi. Kufutisa kwechitatu kwakavhara nzira yake. Akapfura pfuti mbiri pahuru, akanzvenga kuzungunutsa kwakasimba, uye ipapo akashaya zvekuita kunze kwekurova misa isingafambe nemusoro.
  
  Akasvetukira kumashure achivhunduka.
  
  Akanga akabata pfuti achibva adonha nemanhede. Achitarisa mudenga, akaona chiso chihombe chakaurungana chakamutarisa- chiveve, hofori ine hutsinye ine maburi epfuti yaaisakwanisa kunzwa, hova dzeropa dzaaisaona, uye kirabhu hombe yemapuranga, yakasvibiswa nerezora, yaaisaona. ndakanga ndambo-ndakazviona.
  
  "Fucking caveman."
  
  Karin akapfura apo kirabhu ichidzika. Mabara maviri akapfuura nepadumbu rakarembera, achirova sirin"i, asi tsvimbo yakaramba ichidzika. Karin akafuratira. Chikwata chakamhara padivi pake, chikatsemura pasi, chikatuma pfarivari kubva mumoto unopisa. Akarara kudaro kwechipiri, ruoko rwakamubata ruchibva rwamusimbisa ndokutanga kuzvisimudza kubva pasi.
  
  Karin akadududza, akaona chiso chaityisa ndokupfura akananga kwachiri. Panguva ino muridzi akazvinzwa uye akabva adzedzereka, rombo rakanaka achiwira kurudyi uye akananga kuburikidza nemumwe waaishanda naye, achiteya murume mudiki pazasi.
  
  Wu akasvetuka pamusoro payo, achipfura mamwe maviri makuru makuru. Vanhu ava vakawira pasi nemabvi avo. Baton yakarova bicep yaWu, ikaita kuti azhambatata. Karin akacheuka ndokuona murume wekutanga - mhanza yaakapfura pagumbo - achitevera padivi pake, achisiya mutsindo weropa kumashure kwake.
  
  "Makaparadza zvese amai. Kune vese."
  
  "Hoo, saka zvandakupfura, ndave mukadzi, huh? Ndinozvitora unoziva zvatiri pano?"
  
  Akasvika patsvimbo yake nebanga rakanga rakarembera pabhande rake.
  
  "Uri kutamba here? Pane chinhu chimwe chete pano, unozviziva."
  
  Karin akagutsurira musoro. "Zvirokwazvo".
  
  "Asi haumboiwana."
  
  Akakurumidza kutarira-tarisa mumakamuri akawanda akanga akazara nemakombiyuta, ose pasina mubvunzo aimhanya, aine imwe mhando yepurogiramu, uye ose akafanana nevavakidzani vavo.
  
  Asi aiziva zviri nani. "Oh, ndinofunga ndaigona."
  
  Aizivawo kuti murume akaita saWebb haaizombofunga kuisa switch. Kwete mushure mekushanda nesimba kwaaive aita kuti awane zvinhu zvakadaro, kwete kana zvese zvinotapira zvaainge amboita zvaiitika apa.
  
  Akanzvenga chiremwaremwa, akamisa kurova nebanga ndokusiya buri rechipiri mumurume. Akasvetuka ndokutevera Wu, ndokutarisa kumashure kuti aone mafambiro aiita Dino. Zvose zvakanga zvakanaka. Dambudziko ravaive vatarisana naro manje raive remapurisa.
  
  Wu hesitated; mukoridho makanga musina munhu. "Uri kuenda kupi?"
  
  Karin akamhanya achipfuura, nzvimbo iyi yaive yakadzikwa mundangariro dzake. "Kuchivanda chechimwe chezvikara zvakaipisisa ati amborarama," akadaro. "Saka ngaive nechando. Nenzira iyi, vakomana."
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI
  
  
  Imba yacho pachayo yaisemesa, iyo yekupedzisira yaTyler Webb, yakazara nemifananidzo yekunze yaipupurira kupenga kwemukati. Vakatora makiyi mukati memasekondi mashoma, vakaona mafoto akavezwa pamadziro - vaanofarira vakabatwa uye kutambudzwa, pamberi uye mushure mepfuti - uye muunganidzwa unoshamisa wemagiya evasori kubva pasirese akarongwa pamatafura akatenderedza kamuri.
  
  Karin haana kuita hanya nazvo sezvaaigona, atonzwa masairini nepamahwindo egirazi. Wu naDino vakamira vakarinda paaimhanya akananga kuchiteshi.
  
  Mushure mekutarisa kaviri, akasimbisa kuti ndiyo imwe chete yaigamuchira hova hombe dzedata yakabatana neflash drive yemhando yakakosha, uye akatarisa mwenje diki girini waizosimbisa kurodha otomatiki kwezviri mukati meiyo terminal. Karin aifungidzira kuti ruzivo rwakakura rwaigona kuendeswa uye kugadzirisa iyo flash drive zvinoenderana. Yakanga ichikurumidza seaigona kuzviita.
  
  "Tiri kuita sei?" Akatarisa mudenga.
  
  Wu akakwenya. "Zvese zvadzikama pano."
  
  "Kunze kwekuchema," Dino akadaro. "Pane zvakawanda izvozvo."
  
  Chimwe chezvavakaronga kwaiva kusiya vanyajambwa. Izvi zvaizovhiringa nekunonotsa mapurisa. Karin aifara kuti vangangove nhubu uye vaikodzerwa nehupenyu hwavo hutsva hwaizouya. Akatarisa light regirini raibwaira akaona richingobwaira achibva aziva kuti basa rakanga roda kupera.
  
  "Gadzirira".
  
  Sirens vakachema vari kunze kwefafitera.
  
  Chiratidzo chakabva chamira kubwaira zvichiratidza kuti zvese zvapera. Akatora kadhisiki kadiki ndokuisa muhomwe yaiva nezipi. "Inguva yekuenda".
  
  Pakarepo vakomana vakabva vaenda kumberi, vachinyatsofamba vachitenderera nevarume vainge vadonha vachibuda ropa vachirova nhanho vaviri vaiedza kusimuka. Karin akavatyisidzira nepfuti yake, asi akaramba kuishandisa. Panogona kunge kuchiri kuvhiringika kuti kupfurwa kwakabva kupi. Vainge vatove busy nema surveillance cameras vachibvunza mibvunzo yakawanda. Chinhu chikuru chokupukunyuka chakanga chiri chokusakurumidza kuita chimwe chinhu, kunyange kungwarira.
  
  Izvi zvaifanira kunge zvakashamisa.
  
  Vakasunungura bhegi ravo rekumusana, ndokuburitsa zvaivamo, ndokurasa mabhegi avo aive asina chinhu. Vakatarisana ndokugutsurira musoro.
  
  "An officer". Wu akakwazisa Dino.
  
  "An officer". Dino akagutsurira zvine simba kuna Karin.
  
  "Sajeni," akakora matauriro ake eBritish ndokunanga kuma lifts ebasa.
  
  Anobata muhomwe make kiyi yesimba, kuhurumende nekunyengera kwehumambo, kutora hurumende mushure mekupandukira, kurusununguko rwemari uye kutonga kwemitemo.
  
  Chavaida inzvimbo yakachengetedzeka kuti vatange.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NETATU
  
  
  Rimwe zuva, imwe kukwira ndege, uye Matt Drake ainzwa imwe yakakomba jet lag. Kusimuka kwakanga kwangoitika awa imwe chete yakanga yapfuura, uye vakanga votorana nezuva vakananga kuAtlantic, vakananga kuUnited States of America.
  
  Pasina pfungwa yakajeka kwekuenda.
  
  Mutasvi webhiza wechitatu ndiNzara. Drake aitya kufungidzira kuti rudzii rwehondo yainge yagadzirwa neOrder yenzara. Vakanga vachiri vakabatikana zvikuru mukugadzira chombo chokutanga, pfuti yomuchadenga, uye zvikurukuru chombo chechipiri, kodhi huru. Hayden akanga achiri kuchengeta ruzivo rwese kwaari, asi dzvinyiriro yekugovera yakanga yakakura. Kuvhiringika kwakamwe kamwe uye kwaaienda kusina kujeka ndiko kwakaita kuti kusaita kwake kugamuchirwe.
  
  Iyo master code yakagadzira zviitiko muhafu yeEurope uye pakupedzisira America kupidigura vatungamiriri venyika, kuparadza zvivakwa zvenyika, kubatanidza mauto avo uye kusunungura ma psychos aida kudzorera Nyika kunguva yerima. Zvaiita sezviri nyore zvinotyisa uye zvinotyisa. Rimwe zuva iyo domino yekutanga yakadonha ...
  
  Hayden akanyarara achiverenga kusvika pekupedzisira. Drake akarega pfungwa dzake dzichidzokorora zvakazarurwa zvese zvichangoburwa: SEAL Team 7; zvikwata zvemauto zvakakosha zvichibatana; Kurasikirwa kweFrench, kunyanya nekuda kwevaRussia; uye zvino kubatana nemaNative America. Chokwadi, vagari vemo vakanga vari vatasvi vemabhiza vakanaka zvikuru-zvichida vakanakisisa vati vamborarama. Asi nzara yaibva kupi mune zvose izvi?
  
  Alicia akaridza ngonono ari padivi pake, rimwe ziso rakavhura zvishoma. Kenzie akaedza nepaaigona napo kutora chiitiko ichi pavhidhiyo, asi Dahl akakwanisa kumudzivisa. Drake akacherechedza kuti kwaisava kunyengetedza zvinyoronyoro, asi kuti mazwi akamuita kuti achinje pfungwa dzake. Akanga asina chokwadi chokuti Dal naKensi vaizoswedera pedyo. Harisi basa rake, hongu, uye iye, kutaura zvazviri, aifamba nenzira imwe chete yechitima, asi ...
  
  Drake aida izvo zvakanakira Mad Swede uye ndizvozvo.
  
  Lauren akagara kumberi, naSmith ari padyo nepaaigona napo pasina kumuita kuti anzwe achinetseka. Yorgi, Kinimaka naMai vaitaura nezwi riri pasi vari kumashure kwendege; simbi yavakanga varimo yaingova sinki ine mhepo ine mhepo, inotinhira, ine singi refu. Kamwe chete angada kubhururuka first class. Kunyange murairidzi akadarika kirasi yekutakura zvinhu.
  
  Lauren akatarisa tsamba dzavakanga vachiri kuita pakati pavo naWashington. Parizvino nhaurirano yanga yave nehusimbe uye isina kutarisisa, kufunga kwakanyanya kupfuura nhaurirano chaiyo. Kunyangwe kune ma geek akawanda kudaro?
  
  Maawa akafamba uye Nyika dzakaswedera pedyo. Lauren akatanga kufarira zvinhu zvakasiyana-siyana zvaibva kunyika dzaikwikwidza. VaIsrael vanoita kunge vakagadzirisa kubatana kweAmerica panguva imwe chete neSPIR. MaBritish zvakare. MaChinese akaramba akanyarara, uye maFrench, sezvingabvira, akabuda mazviri. Drake aiziva kuti havaizonzwa chero chinhu kubva kune SEALs. Chokwadika, ivo vakanga vasipo.
  
  "Zvichanakidza kuona kana vakatumira zvikwata izvi kuAmerica chinyararire," akadaro Dahl. "Kana kushandisa mirairo yemukati."
  
  "Vanhu vatopinda munzanga here?" Hayden akatarisa mudenga. "Ini ndinokahadzika. Vanorara vanotora makore kugadzira. "
  
  "Uye hazvina kuoma kubhururuka usingaonekwi," akadaro Smith. "Vatengesi vezvinodhaka vave vachiita izvi kwemakumi emakore."
  
  "Pane chinotungamira pane uyu muIndia akaipisisa akamborarama?" Mai vakabvunza.
  
  "Kwete kubva kuWashington, uye kana vakwikwidzi vedu vachiziva, vanochengeta zvakavanzika."
  
  "Bullshit".
  
  Drake akatarisa nguva ndokuona kuti vakanga vava kusvika kuNyika. Akazunza Alicia zvinyoro nyoro.
  
  "Maiwe?"
  
  "Nguva yekumuka".
  
  Kenzi akaswedera pedyo. "Ndagadzirira bhodhoro rako mwanangu."
  
  Alicia akamuvheyesa maoko. "Zvakaoma, kupenga! Bvisa chinhu ichi kwandiri!
  
  "Ndini chete!"
  
  Alicia akasuduruka kumashure uko kwaizotendera. "Ropa circus clown fizzog."
  
  "Chii chinonzi pop?" Kinimaka airatidza kufarira zvedi.
  
  "Zvinoreva 'chiso' muchiRungu," Drake akadaro. Uye achipindura kupererwa kuri pachena kwaKensi, akati, "Ini handibvumirani. Uri hunhu Bobby Dazzler."
  
  "Chokwadi?" Alicia akaridza tsamwa.
  
  "Chii? "
  
  "Zvinoreva kuti hauna kushata kutarisa, rudo."
  
  Kensi akafinyamisa kumeso Alicia paakatanga kupopota, Drake akaziva kuti zvimwe akanga adarika muganhu nevakadzi vose vari vaviri. Zvakanaka, pamwe neKenzi. Akagutsurira musoro Lauren.
  
  "Never. Une chokwadi here? "
  
  Attention yakatendeukira kuNew Yorker.
  
  "Hongu, ndine chokwadi." Lauren akakurumidza kuvanza kushamisika kwake ndokunanga kunozivisa nhau. "Ndipe chimwe chinhu."
  
  Pakarepo, sokunge kuti nejambwa, mashoko akanaka akadzoka. Lauren akaiisa pa speakerphone. "Hei vanhu, zvakanaka kuona tichiri kunakidzwa." VaObnoxious vari pamutsetse zvakare. "Zvakanaka, zvinofadza ndezvokuti imi varume imi muchiwana chikamu chenyu che zi, ini ndanga ndichishanda pakombiyuta yakatsvuka. Saka kutanga mutasvi webhiza wechipiri uye kukunda. Miss Jay? Imbwa huru dzinohukura."
  
  Hayden akadzungudza musoro. "Taura American, sshole, kana kuti ndichakudzinga."
  
  Drake akadongorera patafura, achiziva kuti akanga achiri kudedera. Mushure mezvose, kodhi kiyi yaive mumaoko avo, uye maAmerican vaizviziva. Imwe pfungwa yakabva yamurova achibva amuudza kuti aende naye kumashure kwendege.
  
  Vakanyarara vakanamatirana.
  
  "Zvinoita here kungorasikirwa nerimwe remashiti?" akabvunza. "Vakanyanya kukosha."
  
  Akatarisa. "Chokwadi, kana iwe uchida kutora chinangwa patiri. Havasi mapenzi akadaro."
  
  Akakwenya. "Ndinoziva, asi tarisa imwe nzira."
  
  Hayden akazembera pachigaro chake. "Zvakanaka, ndinofunga kuti takatopesana. Chii chingakuvadza chimwe chiito chokusateerera?"
  
  "Ngatibvunzei SEAL Team 7 kana vasvika pano."
  
  Vaviri vakambotarisana kwekanguva, vese vachishaya kuti chii chaizvo chainge charairwa nechimwe chikwata. Kuvanzika kwese kwakavanetsa. Hayden akanzwa murume aisvotwa uya otanga kutaura zvekare achibva acheuka.
  
  "Agent Jay, Washington inoda kuziva iyo chaiyo yeBhokisi reKukunda."
  
  "Vaudze kuti ndichavabata."
  
  "Mmm, chokwadi? zvakanaka."
  
  "Mune chimwe chinhu chitsva here?"
  
  "Hongu, hongu, tinoda. Ndipewo zvishoma".
  
  Hayden akadzokera kuna Drake. "Inguva yekuita sarudzo, Mat. Kupedzisa?"
  
  Drake akadzungudza zvitsitsinho zvake ndokunyemwerera. "Nguva dzose".
  
  Hayden akadhonza bepa kubva mudura.
  
  "Pepa raurikuda wariwana here?"
  
  "Ndanga ndichifunga nezvazvo maawa maviri apfuura."
  
  "Oo".
  
  Pamwe chete, uye pasina imwe sekondi yokutambura, vakaparadza mutobvu unokosha zvikuru muketani huru. Hayden akabva apeta masheets ese ndokuadzosera mubhokisi reodha. Chikwata chakasara chakavatarisa vese pasina chaataura.
  
  Pamwe chete vakaita sechinhu chimwe.
  
  "Zvakanaka". Murume weku Washington adzoka. "Iye zvino tinobika nepeturu. Zvinoita sekuti Mutemo weKutonga Kwekupedzisira wakarovera chipikiri mumusoro netsananguro dzayo dzeMutasvi webhiza wechitatu - Nzara. MuIndia akaipisisa ati amborarama uye kuti akakombwa nepfuti."
  
  "Native American?" - Kinimaka akabvunza.
  
  "Ehe, akaberekwa muna 1829; aya makore mazana manomwe mushure meGenghis Khan uye chiuru chimwe nemazana mana mushure meHannibal. Kunenge chaiko..." Akambonyarara.
  
  "Hameno," Kinimaka akazadza muromo usina chinhu.
  
  "Pamwe, pamwe," akadaro nyanzvi yemiti. "Mumwe akambotaura kuti hapana ma coincidences. Zvakanaka, ngatione. Zvakadaro, ndadzosa ndege uye wave kunanga kuOklahoma."
  
  "Tinoziva here kuti mutasvi webhiza uyu akwegura angava ani?" Drake akabvunza.
  
  "Ndingati ndiye ane mukurumbira weNative America pane vese, kwete akaipisisa, asi chii chandinoziva?"
  
  Alicia akadzungudza musoro, achiri pakati nepakati. "Hazvina kudaro, dammit."
  
  "Zvakanaka, waita basa. Eya, Goyaale, zvinoreva kuti "munhu anoshama," akanga ari mambo akakurumbira worudzi rwaApache. Vakaramba US neveMexico muhupenyu hwake hwese, kupamba kwake kukava munzwa unotyisa kudivi reAmerica. "
  
  "Vanhu vazhinji vekuAmerica vakadaro," Mai akadaro.
  
  "Hongu, uye ndizvozvo. Asi murume uyu airemekedzwa semutungamiri akanakisa uye nyanzvi, archetype yekupamba uye kutsiva hondo. Izvi zvinonzwika sezvinozivikanwa here?
  
  Drake akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo. "Zvakafanana naHannibal naGenghis Khan."
  
  "Wazvigona mwanangu. Akakanda mapfumo pasi katatu achibva apunyuka katatu. Vakagadzira mafirimu akati wandei pamusoro pemabasa ake. Ipapo akabatwa somusungwa wehondo uye akatanga kuendeswa kuFort Bowie pamwe chete navamwe vakawanda."
  
  "Uye akatiza zvakare?" Alicia airatidza kuti anoda kufunga kudaro.
  
  "Aihwa. Mukukwegura kwake, Geronimo akava munhu ane mukurumbira."
  
  "Ah, ikozvino ndanzwisisa," akadaro Drake. "Pamwe chete naSitting Bull uye Crazy Horse, angangove ane mukurumbira."
  
  "Zvakanaka, uye unoziva here kuti vatatu ava vaiwanzoungana? Wow-wow, takagara pamoto. Kuvaka ichi neicho? Taura nezve kunhonga munhu waunofarira waunoda kuenda naye kunonwa kofi - ndaizoenda nevatatu ava."
  
  Alicia akagutsurira musoro. "Chaizova chiitiko chisingakanganwiki," akabvuma kudaro. "Ndichifunga kuti Depp naBoreanaz vanga vasina kusununguka."
  
  "Muna 1850? Zvimwe kwete. Asi murume uyu Depp? Haamboita seachembera, saka ndiani anoziva? Rangarira nyaya yemishonga yaigona kufambisa manitou - mweya yavo - kuburikidza nenguva? Zvakadaro...Geronimo akaonekwa paWorld's Fair ya1904 uye nezvimwe zviratidziro zvishoma. Murombo haana kumbobvumirwa kudzokera kumusha, uye akafira kuFort Sill, achiri musungwa wehondo, muna 1909. Akavigwa muFort Sill Indian Cemetery, akakomberedzwa nemakuva ehama nevamwe vasungwa veApache vehondo. "
  
  "Chombo". Dahl akadaro. "Varume vakashinga."
  
  "Ah, uye, chokwadi, pfuti dzakawanda dzeFort Sill pachayo, iyo nhasi inoshanda sechikoro chemauto cheUnited States Army. Inoramba iri nhare bedzi inoshingaira mumapani okumaodzanyemba, yave iine chikamu mune dzinonzi Hondo dzeIndia uye yave ichishingaira muhondo huru dzose kubvira muna 1869." The Geek akambomira asati awedzera, "The Order akasarudza nzvimbo ino nemutasvi uyu nechikonzero."
  
  "Kunze kwezvombo?" - akabvunza Dahl.
  
  "Uye mukurumbirawo," yakauya mhinduro. "Kurwisa kwekutanga muIndia Territory kwakatungamirwa kubva pano naBuffalo Bill naWild Bill Hickok. Nhare iyi yaisanganisira 10th Cavalry, inozivikanwawo seBuffalo Soldiers.
  
  "Saka ngatitaurei muchidimbu." Dahl akatura befu. "Guva raGeronimo riri mukati meFort Sill. Mutemo wakakwanisa kuburitsa hurongwa hwekuvaka zvombo zvinoparadza mukati mayo makore makumi mana apfuura, uye zvino hafu yezvikwata zvemauto akauraya zvakanyanya pasirese ari kumhanya akananga kwairi. "
  
  Mukunyarara kwakadzikama, shasha yakati nemufaro: "Ehe, murume, zvinhu zvakanaka, huh?"
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MAKUMI NECHINA
  
  
  Sezvo ndege yakasvika pachikamu chokupedzisira chokubhururuka ichienda kuOklahoma, vashandi vakakurukura zvavaiziva kusvika panguva ino-zvakawanda zvezvakazarurwa pamusoro pemativi mana enyika, Vatasvi vemabhiza, uye zvombo zvinouraya zvakanga zvavigwa matsotsi ehondo yeNazi. makuva evakuru vehondo vekare. Kurangana kwacho kwaive kwakakura, kwakaoma, uye kwaive kusingadzivisiki - nekuti Order yaida kuti ishande kwezana ramakore. Uye kunyange zvino, maererano nemashoko, Mutasvi webhiza wechina akanga ari "Kutonga Kwechokwadi Kwekupedzisira."
  
  Nekuda kwezvombo zvawanikwa kusvika pari zvino, gehena ringave chii?
  
  Drake akafunga izvi. Chekutanga vaifanira kusvika kuFort Sill vomisa munhu wese kuti asaise maoko ake pachombo chenzara. Uye funganya pamusoro pevamwe vakananga kuMutasvi webhiza wechina - Denda raMwari. Ndinoreva...zita rerudzii iri?
  
  "Ndingabvunza mubvunzo here?" - akadaro sezvo ndege yakatanga kuburuka.
  
  "Watozviita," shasha yakaseka, zvichiita kuti Hayden, Alicia naMay vavhare maziso avo, mwoyo murefu wavo uchipera.
  
  "Geronimo akawana sei zita rake?"
  
  "Geronimo aiva murwi chaiye. Kunyange paakanga ava kufa, akabvuma kuti akazvidemba nezvechisarudzo chake chokukanda mapfumo pasi. Mashoko ake okupedzisira aiva okuti: 'Ndaisambofanira kukanda mapfumo pasi. Ndaifanira kurwisana kusvikira ndapedza kumira.' Akanga anewo vakadzi vapfumbamwe, vamwe panguva imwe cheteyo."
  
  "Asi muIndia akaipisisa akamborarama?"
  
  "Mukati mebasa rake rechiuto, Geronimo aive nemukurumbira nekuda kwehushingi hwake uye kutiza kusingaverengeki. Akanonyangarika mumapako maive musina kubuda, akazoonekwa panze pave paya. Aigara achikunda, kunyange zvazvo aigara ari vashoma. Kune nzvimbo muNew Mexico ichiri kuzivikanwa nanhasi seGeronimo Cave. Imwe yenyaya huru inotaura nezvekutungamirira kwaakaita boka diki revarume, vakadzi nevana makumi matatu nevasere vakavhimwa zvakaipisisa nezviuru zvemauto eAmerica neMexico kwerinopfuura gore. Nokudaro, akava muNative America akakurumbira zvikurusa wenguva yose uye akazviwanira amene zita rokuti "muIndia akashata zvikuru ati amborarama" pakati pevagari vechichena venguva yacho. kuUnited States."
  
  "Ndakambonzi "hure rakaipisisa rati ramborarama,"" Alicia anoyeuka kudaro achiratidza kupererwa.
  
  "Kamwe chete?" Kenzi akabvunza. "Izvi zvinoshamisa".
  
  "Zvingangodaro ndini." Mai vakasekerera zvavo.
  
  "Kana ini," Drake akadaro.
  
  Dahl airatidza kuti uropi hwake hwainge hwadambuka. "Zvakanaka, ndinofunga ndinorangarira ..."
  
  "Fort Sill," mutyairi wendege akadaro. "Maminitsi gumi asara. Tine mvumo yekumhara uye munzvimbo iyi kuri kupisa. "
  
  Drake akafinyama, achizvigadzirira. "Hot? Ari kuverenga kubva pane yakagadziridzwa script kana chii? "
  
  "Panofanira kunge paine vanhu makumi masere zasi uko." Kinimaka akatarisa nepafafitera diki.
  
  "Ndinofunga anoreva kuti ane hanya," Yorgi akataura. "Kana kurwiswa."
  
  "Kwete, anoreva chimiro chake," Smith akavaudza. "Zvakanaka zvakagadzirirwa."
  
  Ndege yakadonha ichibva yamira nekukurumidza. Pakarepo magonhi ekumashure anotakura zvinhu akatanga kuvhurika. Boka racho, rakatotambanudzwa uye riri patsoka, rakakurumidza kubuda muchiedza chezuva, icho chairatidzirwa zvakajeka kubva paasphalt. Chikopokopo chakavamirira, chakavaendesa kunharaunda yeFort Sill. Pavakasvika, mukuru mukuru wokuFort Sill akavatsanangurira mamiriro acho ezvinhu.
  
  "Tauya pano tagadzirira kurwa zvizere. Zvese zvombo zvakagadzirira, zvakatakurwa uye zvakanangwa. Guva raGeronimo zvakare, uye takagadzirira kutora firimu. "
  
  "Tasara vashanu." Hayden akadaro. "Ndiri kufambira mberi zvine hukasha panzvimbo inovigwa. Ndine chokwadi chekuti munoziva vese vangangopikisa."
  
  "Ndanga ndagadzirira zvakakwana mhamha. Iyo yekumisikidzwa kwemauto eUnited States, kuisirwa Marine Corps, uye yekudzivirira kwemhepo uye moto brigade base. Vimba neni pandinokuudza kuti takabata makona edu ese."
  
  Hayden akatarisa panze akatarisa Fort Sill ichionekwa pazasi. Drake akaongorora nzvimbo iyi ndokutarisa chombo chake kekupedzisira.
  
  I sure as hell hope so.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHISHANU
  
  
  Mhepo yaive yemagetsi, musoja wese aive akagadzikana uye achitarisira imwe mhando yehondo. Chikwata chakafamba pakati pembiru dzezvidhinha zvakafara ndokufamba pakati pemakuva mazhinji, imwe neimwe yaive nzvimbo yekuzorora yegamba rakawa. Guva raGeronimo rakanga rabva munzira yakarohwa uye zvakavatorera mamwe maminetsi akawanda kuti vasvike pariri. Hayden akatungamira, Kinimaka ndokuunza kumashure.
  
  Drake akateerera, achijaira nharaunda yake. Pakanga pasati pambonyarara, paive nemauto epfuti, asi nhasi uno munhu anenge onzwa shizha richipeperetswa nemhepo. Pese pa base vanhu vainge vakamirira. Vakanga vakagadzirira. Murairo wakaburuka kubva kumusoro kuti umire wakasimba pamberi pezvaizoitika. MaAmerican aisazorasa chiso.
  
  Vaifamba nekanzira kadiki kaiva nematehwe, bhutsu dzavo dzichiita manyawi. Zvaiita sezvisinganzwisisike kuramba wakangwarira mukati menzvimbo yakadaro, asi nyika nezvikwata zvavairwisana nazvo hapana mubvunzo kuti vaikwanisa kuita chero chinhu.
  
  Drake akafamba pedyo naLauren, uyo akachengeta timu ichigadziridzwa neruzivo rutsva.
  
  "MaFrench achiri kushanda. Vaviri vavo panguva ino, vane zvakawanda munzira. "
  
  "Mishumo yekupfura muOklahoma City. Inogona kunge iri maBritish. Hazvigone kutaura panguva ino. "
  
  Uye mhinduro: "Hongu, tine zvombo zvekukunda. Zviri pano. Kana ukaisa munhu pabase, ndine chokwadi chekuti tinogona kuzviwana."
  
  Drake akafungidzira kuti vangangove vakachengeteka kubva kune SEAL Team 7, zvirinani pano mukati. Idi rakapfava rekuti vakabvumidzwa kupinda muUnited States uyezve panzvimbo yemauto rakamuudza kuti chimwe chinhu chakanga chisina kumira zvakanaka.
  
  Ndiani akatumira zvisimbiso?
  
  Sei?
  
  Hayden akadzikama sezvo muperekedzi wavo aidzika neimwe nzira, yakatotetepa. Nenguva isipi akamira pamberi pezviratidzo zvehafu yegumi nemaviri.
  
  "Uyu," akadaro, "ndewaGeronimo."
  
  Zvechokwadi, zvakanga zvisingakanganisi. Dombo reguva rakanga risiri dombowo zvaro reguva, asi kairini; murwi mukuru, wakagadzirwa nevanhu wematombo muchimiro chepiramidhi isina kuchena ine dombo rakaiswa pakati rine zita risingatsananguriki nemaune 'Geronimo'. Yakanga iri nzvimbo yechinyakare zvinoshamisa uye inofanira kunge yaishamisa panguva yayo. Akanga akakomberedzwa neguva remudzimai wake Zi-ye nemwanasikana wake Eva Geronimo Godley.
  
  Drake akanzwa kutya kwemweya paakaona guva remurwi mukuru, uye akaziva kuti vamwe vainzwawo saizvozvo. Murume uyu akanga ari musoja ainyanya kurwisana nevaMexico uye akarwira mhuri yake, nyika yake uye mararamiro ake. Hongu, akarasikirwa, sezvakangoita Cochise, Sitting Bull naCrazy Horse vakarasika, asi mazita avo akararama kwemakore akawanda.
  
  Kachichera kadiki kakamira kakagadzirira.
  
  Hayden akagutsurira mukuru webase, uyo akagutsurira mutyairi wekuchera. Nenguva isipi mucheri mukuru akatanga kushanda, achisimudza zvimedu zvihombe zvevhu ndokuaparadzira pasi pedyo. Drake aizivawo nezvekusvibiswa uye kupomerwa kwaigona kuitwa pamusoro pemauto, asi kuvapo kwemasoja akawanda pedyo kwaireva kuti hapana aizozviziva. Vaizovhara Fort Sill kune veruzhinji kwechinguva.
  
  Mutemo wakaita sei izvi?
  
  Ndinoshamisika ... makore mazhinji apfuura? Zvichida kupinda kwaiva nyore panguva iyoyo. Hayden akaudza mutyairi wemotokari kuti acherere nyore, pasina panikiro achirangarira guva risina kudzika raHannibal uko kwakanga kusina bhokisi. Chikwata chakaona gomba richiwedzera kudzika uye murwi wevhu uchikwira kumusoro.
  
  Pakupedzisira mucheri akamira uye varume vaviri vakasvetukira mugomba kuti vabvise zvidimbu zvevhu zvekupedzisira.
  
  Drake akafamba zvishoma nezvishoma akananga kumucheto kwegomba. Alicia akaba naye. Sezvaitarisirwa, Kinimaka akasara asisade kuperera pazasi. Varume vaviri vakabvisa chivharo chebhokisi chevhu ndokushevedzera kuti tambo dzekusimudza dzisungirwe pamugomo wekuchera. Nenguva isipi bhokisi rakatanga kusimuka zvishoma nezvishoma, uye Drake akatarisa zvakare.
  
  Akaziva kuti pakanga paine vanhu vakanga vakamira kwose kwose vakakomba musasa. Zvino zvakatanga kujeka kwaari kuti hapana hondo. Bhokisi raGeronimo rakanyatsodzikiswa pasi, tumatombo tuduku nevhu zvichiputsika. Hayden akatarisa mukuru wemauto, uyo akakwenya.
  
  "Pati yako, Agent Jay. Ndanzi ndikupe zvese zvaunoda."
  
  Hayden akaenderera mberi sezvo mumwe wevacheri akavhura chivharo chebhokisi. Chikwata chakatungamira. Chivharo chakasimudzwa zvinoshamisa nyore nyore. Drake akadongorera pamusoro pefuremu mukatikati mebhokisi.
  
  Ona chimwe chezvinoshamisa zvikuru zvehupenyu hwako.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akasimuka, akapindwa nechando kwechinguva; basa rakanganwa, hupenyu hwake hwakanganwa, shamwari dzake dzakangoerekana dzaenda apo uropi hwake hwakashanduka kuva dombo.
  
  Never...
  
  Zvaisaita. Ichi chaiva chokwadi. Asi haana kuzvishingisa kutarisa divi.
  
  Mukati mebhokisi, rakaiswa pabhuraketi retitanium, rakarembera chidzitiro chemazuva ano chedigital, uye pavakatarisa, chakabva chavapo.
  
  Maspeaker akabuda achiseka. Hayden nevamwe vakadzokera kumashure vashaya neremuromo. Kuseka kwekunyepedzera kwakadaidzira kubva pachiratidziro chakanatsiridzwa sezvo akawanda emavara akachizadza, kupenya mushure mekupenya kwenyeredzi dzichibuda kunze. Chikwata chakatanga kupengenuka, uye Drake akatendeukira kwavari.
  
  "Ndizvo here... ndinoreva...
  
  Dahl akaswedera pedyo kuti anyatsoona. "Geronimo murombo achiripo here?"
  
  Hayden akamudhonza. "Chenjera! Haunzwisisi here zvirevo zvese izvi?"
  
  Dahl akabwaira. "Izvi zvinoreva kuti mumwe munhu akatisiira sikirini panzvimbo pebhokisi. Unofunga kuti ichi chombo here?"
  
  "Order haina kurega pane izvi," Hayden akadaro. "Zvichida kwete kana zvasvika kune matsotsi ehondo eNazi. Izvi zvinoreva kuti Order iri-"
  
  Asi kuseka kwakabva kwamira.
  
  Hayden akapindwa nechando, asingazive zvekutarisira. Akatarisa pasi, akagadzirira kuita dhadha kuvanda. Akamira pamberi paLauren. Akademba kuti Kinimaka, Drake naDal vaisave pedyo zvakanyanya. Iye...
  
  Mucherechedzo wacho waipenya pascreen, dzvuku rakatsvuka pane dema, hapana chimwe kunze kwekuyerera kweropa mupfungwa dzake.
  
  "Ichi ndicho chiratidzo chehurongwa," Alicia akadaro.
  
  handisi kunzwisisa," akadaro May. "Vaigona sei kuwana skrini iyoyo panzvimbo? Uye ingaramba ichishanda sei?"
  
  "Havana kuzviita," akadaro Yorgi.
  
  Chiratidzo chakabva chapera uye Hayden akabvisa zvimwe zvese mupfungwa dzake. Chidzitiro cheblack chakabva chabuda zvekare izwi raive rakadzikiswa zvenhema richibva ratanga kushinyira nemaspeaker.
  
  "Tigamuchirei kuhope dzenyu dzinotyisa, vakomana navasikana," yakarava kudaro, uye ipapo pakava nokumbomira kwokuseka kwakadzvinyirirwa. "Nzara inokukwazisai, uye munofanira kuziva kuti vatasvi vemabhiza vaviri vokupedzisira ndivo vakaipisisa kupfuura vose. Kana nzara ikasakubata, rufu ruchakukunda! Ha, ha. Ha, ha, ha."
  
  Hayden akambotora chinguva achifunga kuti pfungwa dzakamonyoroka nefungidziro dzakamonyoroka dzanga dzauya nei.
  
  "Saka tonanga pane nyaya. Mutasvi webhiza wechitatu angatokuparadzai mese pane kukubvumirai kuparadzana. Nzara ndiyo inozviita here? "- yakaenderera mberi nezwi regutral. "Uye zvino zvawapinda muzera remagetsi, zvichaitika nekukurumidza zvikuru. Wakambonzwa nezveStrask Labs?"
  
  Hayden akafinyamisa kumeso, akabva atarisa tarisa achibva avhura base commander. Akagutsurira oda kutaura izwi richibva raenderera.
  
  "Iyi ndeimwe yemakongiresi makuru, ane chinangwa chekutora nyika. Simba. Kufurira. Hupfumi hukuru, vanohuda zvese uye votanga kuenda kumaligi makuru. Hurumende yeAmerica nguva pfupi yadarika yakaisa chivimbo chayo kuStrask Labs. "
  
  Zvinorevei? Hayden akafunga nezvazvo. Uye sei munguva pfupi yapfuura?
  
  "MuDallas, Texas, kusiri kure nepano, Strask ine biological test laboratory. Vanogadzira mishonga, zvirwere, mishonga uye zvombo. Vanomhanya mhanya. Kana kune chirwere chinouraya kunze uko, hutachiona hunouraya pasi rose, tsinga yegasi gasi, kana chombo chitsva chehupenyu, Strask muDallas chichava nacho. Chaizvoizvo," akagunun"una, "chitoro chinotengeswa."
  
  Hayden akada kuzvimisa ipapo. Zvinhu zvainge zvave kuipa.
  
  "Biological laboratory yave chinangwa. Nzara ichasunungurwa. Zvibereko zvako nezviri pasi rose zvichasvava nekufa. Muchetura wakagadzirwa nevanhu unonangana nemhando yechirimwa nemaune uye haugone kumiswa. Isu tiri Hurongwa hweKutonga Kwekupedzisira. Uye sezvandambotaura, iyi ihope yako."
  
  Kurekodha kwakamira. Hayden akabwaira ndokutarisa, asina kana hanya nenyika nematambudziko ake. Kana iyo Order yakanangana nebiolab yaive yaratidza kusvibiswa kwechirimwa uye yakaronga kuparadza zvese zvinopihwa, zvino ...
  
  Zvaigoneka. Uye zvichida. Pasina kupokana, hosha yacho yaizobatawo ivhu, zvokuti hapana chirimwa chinodyiwa chaizogona kukura zvakare.
  
  Ipapo, kamwe kamwe, sikirini yakavapo zvakare.
  
  "Aa, zvino zvatiri kurarama munguva yemagetsi, regai ndikuudzei izvi. Nekuvhura bhokisi iri, nekutanga kurekodha uku, unoita kuti chinhu chose chifambe-nemagetsi!"
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHITANHATU
  
  
  Fort Sill yakapinda mumhirizhonga. Mukuru webasa akashevedzera kuti nyanzvi iuye kuzobvisa kurekodha, sikirini, uye chero chinhu chipi zvacho chavaigona kuwana mukati mebhokisi. Hayden akaona masumbu embatya dzekare nemabhonzo pazasi uye aifanira kufunga kuti Order yakanga yangoisa skrini mukati ndokusiira kuti mumwe munhu awane. Chiratidzo chakabatana kune base Wi-Fi chakabuda here panguva yavakavhura bhokisi?
  
  Ndinofanira kutenda saizvozvo. Kudhinda kwakaratidza kutanga kwekurekodhwa. Zvingangodaro, masensa akabatanidzwa. Ani nani akaita zvese izvi aive tech savvy. Zvakamutsa mumwe mubvunzo.
  
  "Tichangobva kusvetukira kubva kumatsotsi ehondo yeNazi emakore makumi mashanu apfuura kusvika zvino?"
  
  "Handizvinzwisise," Smith akadaro.
  
  Boka rakanga ratama kubva paguva raGeronimo kuti ribvumire vamwe kutora rutivi, uye zvino rakamira muboka pasi pemiti.
  
  "Ndaifunga kuti zvakanga zvakajeka," akadaro Hayden. "Murume uyu akati isu tiri Order of the Last Judgment. Vachiripo."
  
  Sabhuku akabva aswedera. "Saka vanhu, takapeta nekatatu tichitarisa perimeter yedu. Hapana chiratidzo chemauto ako akakosha vavengi. Zvinoita sekunge vakapotsa chiratidzo panguva ino uye ndakavapa mhosva. Kune firepower yakawanda pano." Akanongedzera mauto akanga akamira akatenderedza nhare.
  
  "Izvi hazvirevi kuti chiratidzo chaibva muguva iroro chakanga chisina kutepfenyurwa kune dzimwe nzvimbo," akadaro Lauren. "Chero nhamba yevanhu vangadai vakazviona mune imwe nzira kana imwe."
  
  "Kunyange zvazvo ichi chiri chokwadi," mutungamiriri wacho akagutsurira musoro, "pane zvishoma zvatingaita nezvazvo. Zvino chatingaite kufonera Strask Labs uye, sezvavanotaura, yambiro varume ava. "
  
  Akanongedzera mumwe murume aive pedyo uyo akanga atoisa foni yake panzeve.
  
  Hayden aiziva kuti aifanira kufonera Secretary Crowe, asi akazvidzora pakafona musoja nepagudzanzwi, ruzha rwusingaperi rwuchikonzera kuti timu yeSPEAR itarise mativi ese nekushushikana.
  
  "Iyi irabhoritari yemaawa makumi maviri nemana," akadaro mukuru wemauto. "Pakushevedzera kumauto neWhite House. Handikwanise kutaura kuti zvakaipa sei." Akazvishora nenhare yairira.
  
  "Haufanire." Hayden akadaro. "Unogona here kutaura nevakuru veko? Vatumirei kuStrask muvaudze kuti tiri munzira."
  
  "Pakarepo, Agent Jay."
  
  Hayden akamhanya akananga kuchikopokopo. "Tinofanirwa kusvika kuDallas! Zvino! "
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHInomwe
  
  
  Karin akapedza zvakamukoshera nguva isingayereki asati atomboratidza flash drive kune komputa. Ainyatsoziva kuti mumwe munhu ane hupfumi hwaTyler Webb uye pesvedzero aigona kuisa chero tekinoroji pakombuta yake - kunyanya iyo yaive nezvakavanzika zvese zvakasviba zvaakanga aunganidza mumakore apfuura.
  
  Uye heunoi akanga ari.
  
  Mukadzi wechidiki. Computer. Flash-kadhi.
  
  Mazita mangani avakandidaidza kare? Musikana ane data. Musoro muwebhu. Khakaz Kare, kure, asi zvichiri kukosha.
  
  Dino naWu vakamira vakatarisa, kutarisa kwemba kwatove kwakanaka sezvazvaigona. Vaive nemasensa enzira yega yega uye zvirongwa zvine nzira dzekuchengetedza kune ese akaoma uye akapfava ekubuda mamiriro. Vese varwi vatatu vaive panguva yakakomba - vakarohwa, vakakuvara, vachipora zvishoma nezvishoma kubva mukufamba kwavo muSan Francisco. Vaipisawo, nzara nekushaya mari. Pasi pevimbiso yaKarin, vanobheja zvese zviri pairi. Kubva pakutanga.
  
  "Inguva yokuratidza kukosha kwako," akadaro.
  
  Makore ake ekutanga haana kumbomusiya; kwenguva yakareba akadzokera kunyika. Kuzviparadza yaive imwe yenzira dzekuyananisa.
  
  "Tinotenda mauri," akadaro Dino.
  
  Akanyemwerera zvake achiisa flash drive achiona screen hombe. Akagadzira zvese kuti zvimhanye nekukurumidza sezvinobvira, uye zvino pakanga pasina kunonoka apo kukurumidza kwakapenya pachiratidziro:
  
  Kuenderera mberi?
  
  Ndakadaro.
  
  Akagara pasi achibva atanga basa. Kiibhodhi yakarira, zvigunwe zvake zvichinyevenuka, sikirini ichibwaira. Aisatarisira kuzviwana kana kuzvinzwisisa zvese kamwechete - pakanga paine akawanda gigabytes eruzivo imomo- ndosaka akaita zvese kunge zvakachengeteka zvakanyanya sezvinobvira vasati varodha drive. Akavhurawo maakaundi mashoma ekumahombekombe uye akati wandei maakaundi muLos Angeles kuti vakwanise kukurumidza kuisa imwe mari mukati. Zvechokwadi, akarangarira zvose kubva panguva yake paSPEAR; ndizvo zvakaitika mushure mekufa kwaWebb izvo zvinogona kupa mhosva.
  
  Achiregeredza magwaro akashata asi anotyisa izvozvi uye achitarisa pamari yake, akashandura zvigunwe zvake nechidzitiro kuita chamupupuri cheruzivo. Dino akafemereka achiedza kuenderera.
  
  "Zvakashata, ndaifunga kuti ndiri shasha paSonic. Ndinobheja kuti unoita kuti shiti diki ipfure munzvimbo yese, huh?"
  
  "Unoziva Sonic here? Kubva kuMaster System kana Mega Drive? Isu tese hatisi vadiki here nekuda kweizvi?"
  
  Dino airatidza kushamisika. "Playstation, murume. Uye retro iri nani. "
  
  Karin akadzungudza musoro, achizvimanikidza kunyemwerera. "Ehe, ndeye retro zvachose, murume."
  
  Achichera zvakadzika mufaira rezvemari, akakurumidza kuwana nhamba dzeakaundi, macode emhando, uye mirairo yakakosha. Akawana matsime emabhangi, mazhinji acho ari kumahombekombe. Akawana anopfuura makumi manomwe neshanu maakaundi akasiyana.
  
  "Incredible."
  
  Dino akadhonza chair. "Ehe, ndiri kuomerwa nekuona vaviri ava. Uye vari vaviri havana chinhu!"
  
  Karin aiziva kuti akanga asina nguva yekutarisa maakaundi ose. Aifanira kuzvitema osarudza zvakanakisisa. Nehungwaru, akange atonyora chirongwa chiri nyore chaizopfuura nepakati pefaira uye kuratidza maakaundi ane nhamba dzepamusoro. Akaiburitsa zvino ndokumirira masekonzi mashanu.
  
  Mitsetse mitatu yebhuruu yaipenya yairatidza kuvimbisa.
  
  "Ngatitarisei iwe."
  
  Nhoroondo yekutanga yakapenya. Yakanga yakavakirwa muCayman Islands, isina kushandiswa, uye yakaratidza chiyero chezviuru makumi matatu zvemadhora. Karin akabwaira. Unofanira kunge uri kutamba! Aiziva kuti Webb akazogura hukama mukutsvaga kwake hupfumi hwaSaint Germain - akange aenda ega uye akange apedza mari yakawanda kuti asaonekwe uye atore uto kusvika kumagumo, akange abhadhara zviuru kuti akumbire fariro yekupedzisira, - asi. aisatarisira kuti maakaundi ake angave apera kudaro.
  
  Chero zvazvingava, akakurumidza kutumira zviuru makumi matatu muakaundi yebhangi yeLos Angeles yaakanga atovhura.
  
  Zvine njodzi, asi tikakasira, tinogona kutora mari yacho toenda nayo. Kana mumwe munhu achisora kuaccount, iyo yaiita senge isingaite yakapihwa chiyero chayo chakaderera, vaifanira kukwanisa kuzviita munhu asati azviziva.
  
  Akaenda kuaccount inotevera, akaona mari yasara yaive zviuru makumi masere zvemadhora, uye akafanirwa kubvuma kuti zvaive nani nenzira iyi. Asi hapana chakafanana nemamiriyoni aaitarisira. Padivi pake Dino akaramba akanyarara. Akatora mari uye, akatura befu, akadzvanya mari yekupedzisira.
  
  Haiwa mhani. Zviuru gumi nezvishanu?
  
  Akamanikidzwa kutarisa mabhiri akasara, achiburitsa mari pakupera kwemari inosvika zana nemakumi matatu ezviuru zvemadhora. Zvakanga zvisina kushata, asi yanga isiri lifetime garandi mhando mari. Izvi zvaizotora nguva, uye aityira kugara akabatana kwenguva yakareba, asi parizvino kushomeka kwezvinhu kwakaita kuti danho rinotevera rive rakafanira.
  
  "Zvokudya zvenhema," akadaro.
  
  "Handina kufara nazvo," akadaro Dino.
  
  "Zvinoenderana nekuti ndiani," akadaro Karin. "Uye vakaita sei. Tinogona kufumura mabastards akashata - pamwe kuburikidza newebhusaiti nyowani - tokurukura zvatingaite nezveavo vanogona kurasikirwa nemapaundi mashoma. "
  
  Wu akadzungudza musoro. "Chii?" - Ndakabvunza.
  
  "Madhora mashoma. Wonga. Damn, totangira papi?"
  
  Iro faira idzva raive nemapeji akawanda emazita, rimwe nerimwe rakatsvuka uye richiperekedzwa nemufananidzo uye zuva. Karin akadonhedza pasi rondedzero. "Zvakanaka, zviri munhevedzano yearufabheti. Zvirinani ndicho chinhu. Pane zvaungada here?"
  
  "Handizive vakomana vakapfuma," Dino akadaro. "Ndisingataure nezve blackmailing munhu."
  
  "Ndinoziva mamwe emazita aya," Wu akadaro apo Karin aipenya nepakati peji reAC. "Vakuru. Vatambi vemitambo. Varatidziri veTV. Mwari, ndiani murume weWebhu uyu?"
  
  "Aive ani?" Karin akanzwa ruvengo ruchiwedzera nesimba idzva. "Chimwe chezvisikwa zvakaipisisa, zvinotyisa uye zvine simba zvikuru zvakamborarama. Uipi hwakaiswa munyama, hunokwanisa kukanganisa hupenyu hwese huri panyika. "
  
  "Ndinogona kudoma vaviri izvozvi," Dino akadaro.
  
  "Hongu, chero munhu anogona kuzviita. Asi aya ndiwo chaiwo marudzi emadhongi atinoda kugara pasi pawo. "
  
  Karin akatarisa mafirewall ehurongwa hwake, achitsvaga chero zviratidzo zvekutanga zvekuti mumwe munhu ari kudongorera. Hapana chaifungidzirwa, asi akanga asina maturo zvokuti anotenda kuti kunze uko kwakanga kusina kunyanya kungwara kupfuura iye.
  
  "Tarisai nzvimbo yese," akadaro, achibvisa flash drive. "Tinofanirwa kutarisa zvese kwezuva kana kupfuura kubva kuSite B. Tozoona."
  
  
  * * *
  
  
  Zvose izvi zvakanga zviri rutivi rwegadziriro yake yokungwarira. Kana chimwe chinhu chikatadza uye vakaonekwa, kutorwa kana kuurayiwa, hazvizove nekuda kwekushaikwa kwekugadzirira. Karin akashandisa hunyengeri hwese mune yake huru yezvombo uye imwe neimwe yehungwaru hwake hukuru kuvadzivirira.
  
  Uye hurongwa hwangu. Kutsiva kwangu kudiki.
  
  Dino, Wu uye vakasiya imba yavo mugwenga vakazvivharira mune kamwe katumba kavakawana pakati nepakati. Zvakatora mavhiki ekutsvaga kwemaitiro, asi kana zvangowanikwa, yakazova nzvimbo yakanaka yekuchengetera pekugara. Wu akapedza maawa makumi maviri nemana achiona imba kuburikidza neCCTV. Karin naDino vakatyaira kuenda kuLos Angeles, vakabvisa mari yakawanda ndokuisa iyo yakanga yasara kune imwe nzvimbo, nguva nenguva vachitarisa mafirewall etiweki yake, kuvimbika kwavo uye mamiriro avanga vari. Nguva nenguva haana kuona chiratidzo chokuti izvi zvakanga zvaedzwa nenzira ipi zvayo.
  
  Nenzira uye nokungwarira, zvisinei; ndiyo chete nzira yavaigona kuramba vakasununguka.
  
  Maawa makumi matatu akazara akange apera vadzokera mumba. Mamwe macheki mashoma uye Karin aive akagadzirira kushanda neflash drive zvakare.
  
  "Wakambotarisa macamera?" - akabvunza.
  
  "Ehe, ita hako."
  
  Zvakangotora masekondi mashoma uye ipapo, zvakare, iye akapenya pandandanda yemazita. Mushure meC, hongu, kwakauya D.
  
  Matt Drake anga asiri pachirongwa.
  
  Asi pakanga paine chikamu chakasiyana cheSPEAR. Zita raDrake rakanga riripo. Akadaro Alicia Miles. Hayden Jay naMano Kinimaka vaaitarisira. Akaona Bridget Mackenzie - hameno. Lancelot Smith? Hmmm. Mai Kitano. Lauren Fox. Yorgi. Sezvineiwo, pakanga pasina kutaurwa nezvaThorsten Dahl.
  
  Asi pakanga paine chirevo kuna Karin Blake.
  
  Akamboita chinguva akamutarisa, ndokuzofunga kusamuteerera. Zvimwe zvinongedzo zvine chekuita nechikwata cheSPEAR uye akawedzera kuzasi kwepeji rekutanga aibva kuna Kimberly Crow, Secretary of Defense; Kuna Nicholas Bell, musungwa; uye yese submenu ine musoro unoti "Mhuri/Shamwari".
  
  Damn, murume uyu akaenda kudhorobha kwavari.
  
  Fine.
  
  Kudzvanya kwekutanga kunofanira kunge kuri pazita: Matt Drake.
  
  Chiso chake chakabwaira, chichizununguka, uye ipapo chakavamba kuwedzera; maziso ake akawedzera kuita semasoso.
  
  "Ndisvira," akazevezera achitya. "Oh. Fuck. ini."
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MAKUMI NESERE
  
  
  Matt Drake akaona iyo Strask Laboratories isayina nguva refu vasati vasvika ikoko. Kumucheto kweDallas, chaive chichiri chivakwa chirefu, uye chiratidzo chayo chebhuruu nechena chakaitwa 'S' chakaiswa pamusoro chaipo pechivakwa. Zvisinei, motokari dzavo dzaifamba nokukurumidza, uye pasina nguva akaona kuti nzvimbo yose yakanga yavhurika mberi.
  
  Strask Labs yaitaridzika isingakoshi, bland, tsvimbo muvhiri, uye kuti, pasina kupokana, yaive zano. Mafafitera ayo akanga asingapindiki, asi akawanda akanga. Paki yake yemotokari yakanga yakafukidzwa nedendere remakhamera eCCTV, asi ndiyo yaive nyika. Hapana aigona kuziva kuti makamera acho akanga ari mberi zvakadii kana kuti akareba sei. Pakanga pasina gedhi kunze kwemuchinjiziri wakaremara. Hapana kuchengetedzeka kunoonekwa zvachose.
  
  "Pane mhinduro?" - akabvunza Dahl.
  
  Hayden akadzvanya zambuko remhuno. "Kunyarara kwakafa," ndizvo chete zvaaitaura.
  
  Drake akadzidza nezvenyika. Nzvimbo yekupaka yaive yakaita L-yakapoteredza chivako, kumberi nekumabvazuva. Kumadokero kwaiva nemateru ane uswa. Hapana fenzi. Nzvimbo yese yaive open plan. Mambure emigwagwa akaitenderedza, uye akawanda ezvivakwa zvehofisi zvidiki, matura uye mashopu akagadzira iyo yekukurumidza vista.
  
  "Mapurisa," akadaro Dahl.
  
  Vakuru veDPD vanga vatove panzvimbo, vakamira kunze kwenzvimbo padivi pemugwagwa. Hayden akaudza vatyairi vavo kuti vapake pedyo achibva asvetuka.
  
  Drake akabva anditevera.
  
  "Pane zvamaona here vakomana? Pane here?" Hayden akabvunza.
  
  Mupurisa murefu aive nemaronda akatarisa mudenga. "Zvamunoona ndizvo zvatinazvo mhamha. Takanzi ticherechedze uye tisaite chiito. "
  
  Hayden akatuka. "Saka hatizive zvatiri kuzvipinza mazviri. Ingori vimbiso yemunhu anopenga kuti zvinhu zvakaipa sezvazvinogona kuita."
  
  Alicia akakwenya. "Hi, chii chitsva?"
  
  "Kana vaine chombo chebiological kana chebiology chiri kunze uko chakanyatsogadzirirwa kuparadza zvirimwa zvedu, saka hatina sarudzo," akadaro Dahl.
  
  "Uye unoti tipinde sei mumba?"
  
  "Enda mberi," Dahl akadaro achinyemwerera. "Pane imwe nzira here?"
  
  "Kwete isu," akadaro Drake. "Wagadzirira here?"
  
  "Zvakanaka," Alicia akadaro. "Ndinovimba kuti imi vaviri hamuchabata maoko."
  
  Hayden akakumbira zvinhu zvavakakumbira ndokuvapa. Drake akatora gas mask yake ndokuipfeka. Pakanga pasina njodzi murabhoritari.
  
  Drake akabva atsvedza pasi paive neuswa ndokusvetukira mugoronga raive pazasi achipinda panzvimbo yekupaka. Motokari dzinenge makumi mana dzakanga dzakapararira kwose kwose, vatakuri venguva dzose vemazera akasiyana uye utsanana. Hapana chinoshamisa. Dahl akamhanya padivi pake, Alicia naMay kurudyi rwake. Vakanga vakagadzirira zvakakwana uye zvombo zvavo zvakagadzirira. Drake aitarisira zvakaipisisa, asi parizvino zvese zvakavakwazisa kwaive kunyarara kunotyisa.
  
  "Unofunga kuti ruzivo rwasvika kune zvimwe zvikwata?" Kinimaka akatarisa mativi ose. "Kana dzimwe dzenyika idzi dzikava nemhepo yekuti zvombo zvoutachiona zvakadaro zvirimo uye zviri munjodzi murabhoritari iyi, tinogona kurwiswa. Uye Strask haina kuchengeteka zvakanyanya kupfuura Fort Sill. "
  
  "Mamwe matimu?" Lauren akatura befu mukutaura. "Ndiri kutyira kuti kurekodha kweOrder kwakatepfenyurwa pasina zvirambidzo. Uye kuti dutu rine shit ringave riri kuuya. "
  
  Muromo waKinimaki wakashanduka kuita denderedzwa guru. "Hoo."
  
  Drake naDahl vakaenderera mberi, vachifamba pakati pemotokari uye vakaisa maziso avo pamahwindo ese. Hapana chakafamba. Hapana alarm yakarira mukati. Vakasvika nenzira dzaienda kuimba huru yevaenzi ndokuona kuti kunyange netufafitera tuya twaive twakasviba.
  
  "Kana ndauya pano," akadaro Dahl. "Ndaibva ndangofunga kuti iyi yaisava rabhoritariwo zvayo."
  
  "Ehe shamwari. Nguva dzose zviri nani kuva nekutambira kuduku kwakanaka. "
  
  Dahl akaedza zvibatiso zvegonhi ndokuratidza kushamisika. "Kukiyiwa."
  
  Drake akamirira kuraira kwaHayden uye kurongeka. "Enda."
  
  Aine mask yegasi yaimutadzisa kuona, akatarisa Dahl achivhura magonhi ndokupinda mukati. Drake akakwidza HK yake nyowani achitsvaga vavengi. Chavakatanga kuona mitumbi yakanga yakarara pedyo nereception desk nemumikoto kumashure.
  
  "Fast". Dahl akamhanyira kune yekutanga, yakafukidzwa naAlicia. Mai akamhanyira kune wechipiri, akafukidzwa naDrake. MuSweden akakurumidza kutarisa kurova kwake.
  
  "Ndinotenda Mwari," akadaro. "Mupenyu".
  
  "Uye uyu futi," Mai akasimbisa ndokusimudza ziso remunhu akabatwa. "Ndinofunga kuti akanga aiswa zvinodhaka. Gasi rekurara, kana chero izwi rekunyepedzera ravanoridaidza."
  
  Hayden akatakura gasi, mhute uye fume detector naye. "Chimwe chinhu chakadaro. Kwete-chepfu. Kwete zvinouraya. Pamwe chimwe chinhu chakareruka kuti varare?"
  
  "Vodka yashanduka kuita chombo," Alicia akadaro, izwi rake rakakanganiswa nemask. "Izvozvi zvakwana."
  
  Kensi akamutarisa, achidzungudza musoro zvishoma nezvishoma.
  
  "Uri kuonei nhai Bridget?"
  
  "Zvakanaka, ne mask iyi ndinogona kukutarisa ndisingarase."
  
  "Gasi rinofanira kunge raive gasi rinokurumidza kuita, rinovhara zvakakwana," akadaro Hayden. "Vakaita sei izvozvo?"
  
  "Vents," Lauren akadaro. "Heating system, air conditioning, zvimwe zvakadaro. Kunyangwe, zvichida, pane imwe nzvimbo kune masayendisiti akavharirwa mumarabhoritari avo. Tichifunga nezvemhando yenzvimbo, haisi murabhoritari yese kana nzvimbo yekuchengetera ichave yakabatana nenzvimbo huru. "
  
  "Zvakanaka," Hayden akadaro. "Saka sei? Chii chavakawana nekurarisa vashandi vese?"
  
  Inzwi idzva rakapinda muhurukuro yavo, kwete kupfurikidza negadziriro yekurukurirano, asi kupfurikidza norumwe rudzi rwegudzanzwi sezvingabvira yakafukidza chivako chose.
  
  "Uri pano here? Zvakadini nevamwe vose? Zvakanaka. Ipapo tinogona kutanga mumasekonzi gumi nemaviri."
  
  Drake akabva acheuka achitarisa gonhi. Inzwi raLauren rakatsvaira mutauri semhepo.
  
  "Tava kuswedera pedyo! Ndinofunga vaIsraeri. Ngatipamurei izvozvi. Uye veSweden!
  
  "Dai paive pasina kurwiswa kwepfuti..." Alicia akadaro.
  
  Kupfura kwatotanga; Mapurisa eDallas hapana mubvunzo aive munzira yevakapinda. Pasinei neizvi, kurwiswa kwakaitika nokukurumidza zvikuru. Drake akange ave kutofamba achidzika nemukoridho achibatana nemutauri wake, achikumbira kodhi yekumisikidza yekuvhara iyo yaizovhura mikova yakawanda yemukati. Panguva iyoyo, mutsara mukuru wemahwindo shure kwemutsara wekutanga wemasuo akaputika, magirinedhi akakurumidza kuparadza kupenya katatu. Drake akaona badza-yakapinza shrapnel ichiputika mumhepo inouraya, isingamisiki, ichipfachukira mumakamuri. Shards yakanyudzwa munzvimbo yese. Zvikamu zvemukati uye mahwindo ehofisi zvakare akaputsika kana kurembera. Drake akanongedzera pfuti pamagonhi.
  
  Inzwi raLauren: "Vaviri, vatatu, shanu, sere, nomwe."
  
  Akachimbidza kuisa override code, ndokumhanya nemo, achiteverwa nevese vechikwata. Paive nemitumbi kwese kwese, yakafenda negasi rekurara.
  
  "Zvakachengeteka here kuti isu tibvise mamask edu?" akabvunza.
  
  Hayden akatarisisa mhando yemhepo. "Ini handizvikurudzire. Hongu, zvave pachena izvozvi, asi chero akaunza gasi anogona kuzviita zvakare. "
  
  "Nezvakaipisisa," Dahl akawedzera.
  
  "Haiwa mhani".
  
  Drake akavhura pfuti paakaona vanhu vakavharika vachipinda. Vashanu panguva imwe chete, saka vangangove vaive maRussia, vachizvisunungura kubva kumabara avo uye vasina hanya kuti ndiani wavakuvadza munzira. Drake akarova one pavest, vamwe vese vakatiza.
  
  "Ndinofunga tinogona kutaura nechivimbo kuti chikwata cheRussia hachisi pasi pezvirango zvehurumende. Hapana hurumende ine pfungwa dzakanaka ingabvuma izvi. "
  
  Kinimaka akaseka hake. "Tiri kutaura maRussia pano, shamwari. Zvakaoma kutaura."
  
  "Uye kana vakafunga kuti vanogona kusiyana nazvo," akadaro Kenzie. "VaIsraeri zvakare."
  
  Drake akatizira kuseri kwetafura. Migove yakatenderedza perimeter yeiyi labyrinth yemukati yemahofisi yainge isina kusimba zvachose. Vanofanira kuramba vachifamba.
  
  Akaninira Alicia naMay achipfuura. "Lauren," akadaro. "Tinoziva here kune zvombo zvoutachiona?"
  
  "Kwete izvozvi. Asi ruzivo rwuri kuuya."
  
  Drake akaita grimace. Vakuru vemhondi vangangove vakayera mutengo wehupenyu maererano nemari inowanikwa. Hayden akasunda achipfuura. "Dzokerai," akadaro. "Saka zvichave."
  
  MaRussia akapfura mahofisi emukati. Mabara akatsemura ganda refiberglass, zvichiita kuti mapanera adonhe uye simbi dzealuminium dzibhururuke kwese kwese. Drake haana kusimudza musoro. Hayden akakambaira achienda kumberi.
  
  Drake akatarisa pakati pemarara. "Handikwanise kuvaona."
  
  Dahl akagara kubva kune imwe nzvimbo yekuona. "Ndinokwanisa". Akapfura; murume uyu akadonha, asi Dahl akadzungudza musoro wake neshungu.
  
  "Vest. Vachiri vashanu vakasimba.
  
  Lauren akabva adimbura runhare. "Ingori chidimbu cheruzivo, vanhu. Murairo wakaburitsa mumiriri wekurarisa wakabva mukati meimba. "
  
  "Ndazvinzwa," Hayden akadaro. "Lauren, maSweden varipi?"
  
  Kunyarara, zvino: "Kubva nenzira yavakapinda nayo, ndingati ndiri kune rumwe rutivi rwechivako, ndakananga kwauri."
  
  "Damn, toda kutanga tasvika pacentral point. Tichifunga kuti iyi ndiyo nzira yekudzika kumatanho akaderera, Lauren? "
  
  "Hongu, asi isu hatizive kuti zvombo zvipenyu zviri kupi."
  
  "Kuri zasi uko," akadaro Hayden. "Vanofanira kunge vakapusa kuti vazvichengete kune imwe nzvimbo."
  
  Drake akagutsurira musoro kuna Dahl. "Uri kunzwa mushe here?"
  
  "Zvirokwazvo. Asi sezvawambotaura, hapana hurumende ingadai yakabvumidza kurwiswa uku. "
  
  "Zvino iwe unofunga kuti veSweden vanoita vakazvimirira?"
  
  Dahl akafinyamisa kumeso, asi haana chaakataura. Panguva iyoyo, chero chinhu chaikwanisika, uye chizaruro chitsva chekuti Order inogona kunge ichiri kushanda, yakagadziridzwa kune yemazuva ano, yakaisawo mamaki emibvunzo pese peji. Matanho mangani ari mberi kwedu?
  
  Uye wechina? Kana nzara ikasakubata, rufu ruchakukunda!
  
  Drake akakunguruka. Kinimaka akanyahwaira achienda nechekure kwehofisi ndokuzvitsimbirira kumadziro ekunze, achiteverwa naSmith pavakaungana nechemukati. Hayden, Mai naYorgi vakafamba nepakati chaipo. Drake akapfura mushure mekupfura kuti arovere maRussia pasi. Kenzi akagaya pakati pavo, akabata pfuti, asi zvakadaro airatidza kutyisa. Murombo uyu aishaya katana kake.
  
  Drake akasvika kumagumo enzvimbo yehofisi yakavhurika. Hayden akange atovepo, achitarisa kutenderedza nzvimbo yakavhurika yaienda kubhangi rinosimudza uye imwe nzvimbo huru yemahofisi mhiri kwaro. Kwaiva nevaSweden pane imwe nzvimbo ikoko.
  
  "Ndinovenga kukupai mashoko akashata," akadaro Lauren munzeve dzavo. "Asi maIsrael zvakare vakangoita budiriro. Iyi inzvimbo yehondo. Waita rombo rakanaka kuvapo. "
  
  Iye zvino Kensi adzoka. "Ini ndinokahadzika zvakanyanya kuti maIsrael ane rutsigiro rwehurumende. Asi ndinotenda kuti aya maSpecial Forces. Hauna kana support here?"
  
  "Ndiri munzira. Igwa rakazara nazvo. Handizive kuti zvikwata izvi zvinotarisira kuzobuda mazviri sei gare gare. "
  
  "Haudaviri izvi," akadaro Kensi. "Kune nzira nguva dzose. Iwe unofanirwa kutanga kuchengetedza vakakuvadzwa pano. Kuvapa rubatsiro rwavanoda."
  
  Hayden adzoka. "Sorry, handisati ndabvumirana nazvo. Hatizivi zvatiri kubata nazvo. Hatizive kana Order ichigona kuburitsa chimwe chinhu chinouraya. "
  
  "Hachisi chikonzero chekuti vabude here?"
  
  "Order ingangoda kuti tiite izvozvo chaizvo. Vhura magonhi.
  
  "Mmm, mudiwa," Alicia akadaro. "Imwe idiot yakatovhura mahwindo."
  
  Hayden akafunga nezvazvo. "Nhai, wataura chokwadi, asi izvi zvinotowedzera kuipa. Ko kana zano reOrder riri rekuburitsa chimwe chinhu chinouraya muDallas yese?
  
  Drake akatarisa maelevator. "Tinofanirwa kuziva kuti bioweapon iripi."
  
  Mabara akaputika pamusangano weRussia, akaishandura kuva "papier-mâché" yakagadzirwa nemapuranga akasiyana-siyana. Zvinyorwa zvakabhururuka mumhepo: seti yemapenzura, runhare, murwi wepepa.
  
  Chikwata chasvika.
  
  Inzwi raLauren rainge risisanzwike. "Sub-level four, laboratory 7. Ndipo pairi. Kurumidza!"
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NEZVINHU
  
  
  Ichishandisa mutsara wezvikwiriso senhoo pakurwisa maSweden, timu yeSPEAR yakachengeta moto wakatsiga pamaRussia sezvavaimhanya vakananga kumasuwo esimbi. Hayden naJorgi vakasunungurwa apo Kinimaka naSmith vakatarisira veSweden uye boka rose rakatarisa maRussia.
  
  Hayden akadzvanya bhatani rakanyorwa kuti SL4.
  
  Kana ma elevator akarira, ruzha rwaibva rwarasika nekuda kwekurira kwepfuti. Drake akatya, asi muvengi akaramba akakwanisa kudzosa moto uye kukambaira kumberi, achifamba-famba patafura mushure metafura uye achishandisa zvinhu zvakasimba kuvavharira shure kwavo. Kunyange zvakadaro, mumwe murume akadonha nebara mumusoro. Mumwe akaridza mhere nekurwadziwa sezvo aive nebapiro, uye imwe yakapfurwa pagumbo. Kunyange zvakadaro, vakauya.
  
  Mwenje yakavheneka pamusoro pemagonhi esimbi ndokubva vavhurika. Hayden akasvetukira mukati uye boka rose rakatevera. Zvakanga zvakavaomera, asi vakazvipedza.
  
  Drake akamanikidzwa kurwisa Dahl, iyo Hong Konger pakati pavo.
  
  Alicia akazorora chirebvu kumusana. "Ndiani ari kuseri kwangu? Nezvigunwe zvinodzungaira?
  
  "Ndini". Kenzi akafemereka sezvo nzvimbo yakamanikana yakavapinza mukati, ichisiya isina nzvimbo yekufambisa sezvo yaikwira kusvika padanho rechina. "Asi maoko angu akateyiwa pamutsipa wangu. Zvinoshamisa kuti zvigunwe zvangu zvirimowo." Akavasimudza.
  
  Alicia akanzwa kufamba. "Zvakanaka, mumwe munhu andinamatira. Uye haisi banana. "
  
  "Aa, ndinofanira kunge ndiri ini," akadaro Yorgi. "Zvakanaka, iyi ndiyo pfuti yangu."
  
  Alicia akasimudza ziso. "Pfuti yako, handiti?"
  
  "Pfuti yangu. Pfuti yangu, ndizvo zvandiri kureva."
  
  "Yakakwana here?"
  
  "Alicia..." Drake akanyevera.
  
  "Mmm, ndizvo zvazvinofanira kuva."
  
  "Zvino zviri nani ndisafambe. Hatidi kuti ishande munzvimbo yakaganhurirwa izvozvi, tinodaro? "
  
  Sezvineiwo, Kensi paakangoita seaida kupa mhinduro yakaoma, lift yakamira ikaita ruzha rwekusvika. Magonhi akavhurwa uye chikwata chikabva chadonha mucorridor. Drake akaongorora madziro kuti awane chiratidzo. Chokwadi pakanga pasina chinhu ipapo.
  
  "Lab 7 iripi?"
  
  "Tendeukira kurudyi, pasuo rechitatu," akadaro Lauren.
  
  "Perfect".
  
  Dahl akafamba mberi, achiri akangwarira, asi achiratidza kuzvivimba. Kutyisidzirwa kwacho kwaive kwakanyanya, asi Drake haana kumbokanganwa chikonzero chekuti vaive pano. Kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira. Chii chimwe chavaronga?
  
  Yorgi akabvisa mask yake, achifemereka. Kensi akabatana, achityora mitemo, uye ipapo Smith akateedzera, achipa Hayden kutaridzika asina chinhu apo iye akakanda maoko ake asingabatsire.
  
  "Vapanduki," akadaro Dahl, achienderera mberi nekufamba.
  
  "Ndingati makororo," akadaro Kensi. "Zvinonzwika zviri nani."
  
  Akamira pedyo naye.
  
  "Dai ndisina kuranga zvakanaka, ndingadai ndakabatana newe."
  
  "Usanetseke. Tinogona kugadzirisa izvi. "
  
  Drake akamusundira kumusana. "Iwe Kenz unomuziva here? Hauzombomuputsi.
  
  "Mossad ine nzira dzayo."
  
  Dahl akatarisa pabendekete rake. "Muri vaviri munganyarara here? I'm trying to concentrate."
  
  "Maona zvandiri kureva?" Drake akadaro.
  
  "Focus on chii?" Alicia akabvunza. "Number one kusvika four?"
  
  "Tiri pano," akadaro Dahl. "Labhoritari 7".
  
  "Iwe unoverenga zvese iwe pachako, Torsti? Mirai, ndinofunga ndine chitupa kumwe."
  
  Hayden akasundira kumberi. "Kuumbwa, vanhu. Tarisa shure. Ngwarira maelevator kumativi ose. Ndinoda Lauren parunhare kuti andisanganise kune bioweapon, uye ndinoda lab kuti ive yakachengeteka. Unofunga kuti unogona kuzviita here?"
  
  Havana kumbomira vakabva vapararira ndokutora nzvimbo dzavo. Drake naHayden vaifanira kupinda murabhoritari vega. Vakatanga kupinda muhofisi yekunze, iyo yakanga yakazara nezvinhu, nzvimbo yose yaiwanika yakavharwa nemhando dzose dzemidziyo. Drake aisaziva kuti vaive chii, asi vairatidzika sevakakosha uye vachidhura.
  
  Seri kwemadziro egirazi kwaive nekamuri yemukati, yakachengetedzeka.
  
  "Lauren," akadaro. "Laboratory 7 ine makamuri maviri. Zvekunze uye zvemukati. Imo mukati ingangove imba yekudzora makemikari inogona kuvharwa nekuburitswa. "
  
  Hapana. Kukurukurirana kwakamiswa.
  
  Drake akatarisa Hayden. "Chii-"
  
  "Ndine urombo, Mat. Hayden. Marabhoritari anogara akavharirwa, saka masaini haagone kupinda nekubuda. Lab 7 iri pane imwe nhanho kubva kune imwe nzvimbo, uye zvakatitorera nguva kudzima imwe chengetedzo. "
  
  "Usanetseka," akadaro Hayden. "Kuendepi?"
  
  "Inner room. Panofanira kuva negirazi cabinet ipapo. Unozviona here izvi?"
  
  Drake akafamba achienda kumadziro egirazi hombe. "Ehe. Kukona chaiko. "
  
  "Zviri pachena kuti zvombo zvoutachiona hazvina kufanana nezvombo. Inofanira kuchengetwa mubhokisi rinenge saizi yeflask yekofi. Inogona kuzivikanwa nekodhi PD777. Wazvigona here?"
  
  "Kunzwisisa". Akaenda padoor code panel ndokubaya baya override code. "Hapana". Akatura befu. "Imba iyi ingave nekodhi yakasiyana here?"
  
  "Regai ndione. Dambudziko nderekuti maboss, ma technician nema laboratory assistants vari kurara newe ikoko."
  
  "Tisingarevi maRussia, maSweden neIsrael. Kurumidza".
  
  Drake akateerera sezvo Hayden aibvunza nechikwata. Zvese zvaive zvakanyarara, zvisingaite. Smith akabva aridza tsamwa necomm yake.
  
  "Famba pamasitepisi ekumabvazuva. Hoyo vauya!"
  
  "Ndakaona kuti kumadokero kwaifamba," akadaro May. "Kurumidza".
  
  "Bata ma elevator iwayo," Hayden akadaro. "Tichavada nekukurumidza."
  
  Drake akafunga zvekupfura nepagirazi. Pasina mubvunzo yaizova isingapindi bara uye inogona kuva nengozi. Mukamuri rekunze maivewo nemakabati egirazi aive akazadzwa nemachubhu ebvunzo nemagaba aigona kuve nenhamba ipi zvayo yechepfu.
  
  Lauren akasheedzera kodhi nyowani. Drake akamurova. Gonhi rakabva ravhurika. Akamhanya kumucheto kwekamuri, akavhura wadhiropu ndokutanga kutsvaga chigubhu. Hayden akasara. Pavakavhara misana yavo, nhengo yega yega yechikwata inochengeta inotevera ichionekwa.
  
  Drake akapinda nemugaba mushure mecanister. Imwe neimwe yakanga ine chidhindo chemavara matema, matema nenhamba, uye dzakanga dzisiri munhevedzano. Kwakapera miniti. Smith akavhura moto pamatanho, uye May akaita zvimwe chete masekondi mashoma gare gare. Vakarwiswa, vachinamata kuti pasave neane benzi zvokuti atumire girinedhi kuhondo.
  
  "Nzwisisa!"
  
  Akatora chigaba chiya, akatora chidimbu chesekondi kurangarira kuti chaive nechombo chebiological chinogona kuparadza kana America, ndokuchiisa muhapwa. "Inguva yekuenda".
  
  Semunhu mumwe, vakarongeka, vakatanga kudzokera shure. May naSmith vakavhara masitepisi kudzamara Drake naHayden vasvika mukoridho, uyezve Yorgi naDal vavhara. May naSmith vakabva vangodzokera kumashure Alicia achibaya bhatani rerifiti.
  
  Magonhi akabva avhurika ipapo.
  
  "Kurumidza!" - Mai vakadanidzira, vachikurumidza kuoneka pakona. "Vari masekondi mashoma kumashure kwangu."
  
  Akadzorera moto, achivarovera pasi.
  
  Smith akatora imwe nzira, zvino yakafukidzwa naDahl, varume vese vachidzokera kumasuwo.
  
  Ipapo maalarm akatanga kurira, ruzha rwune simba rwakaita sehwamanda rwakazadza nzeve ndokutuma njere kuti dziwedzere.
  
  "Chii ichi nhaiwe?" Drake akaridza mhere.
  
  "Aihwa. Aiwa kwete!" Lauren akaridza mhere. "Ibva ipapo. Ibva ipapo izvozvi! Vangoburitsa chimwe chinhu musystem. " Akabva anyarara. "Oh Mwari wangu ... iri sarin."
  
  Yakanga yotodururuka nepamapombi epadenga remukoto nemapombi ekudivi erifiti.
  
  
  CHITSAUKO CHEMATATU
  
  
  Drake akadzvinyirira kutya kwekutanga pakutaurwa kwezita rekuti Sarin. Aiziva kuti zvaiuraya. Ndakaziva kuti chainzi chombo chekuparadza vanhu vakawanda. Aiziva kuti Smith, Yorgi naKenzi vainge vabvisa maski.
  
  Uye akaona yainzi mvura isina ruvara, isinganhuwidzi yaibuda nemumamhepo.
  
  "Handina kumbokahadzika kuti vakachengeta sarin pano." Hayden akarwisa Yorgi. "Asi izvi..." Akabata mask yake.
  
  Drake aiziva kuti zvinenge zvese zvaigona kugadzirwa, kugadzirwa, kana kutofungidzirwa patsva. Kungogumira kwaiva kungofungidzira. Iyo yemvura nerve agent yaichinjika zvisingaite. Parizvino aimhanyira Kenzi nesimba rake rose asi akaona Alicia naMay vatovapo. Mukadzi wechiIsrael aive akapfeka mask, asi maziso ake akange atovharika uye muviri wake wakaremara.
  
  Sarin inogona kuuraya mumaminitsi gumi kusvika gumi, zvichienderana nedoro.
  
  "Kwete," akadaro Drake. "Kwete kwete kwete".
  
  Smith akatsvedza pasi padivi perifiti, atofenda, Dahl asati akwanisa kudhonza mask kumeso kwake.
  
  Elevator yakamhanya ichikwira, kudzokera pauriri hwekutanga.
  
  "Toita sei?" Hayden akadanidzira pamusoro pemacomms. "Vane nguva yakareba sei?"
  
  "WHO?" Lauren akapindura zvake. "Ndiani akakuvara?"
  
  "Ingotsvaga gonzo remu lab kana chiremba utiudze zvekuita!"
  
  Kinimaka akasimudza Smith pabendekete rake magonhi achivhurika. Drake akamuona ave kuda kubuda, akabva amhanyira mukati, achiziva kuti muHawaiian angave akanganwa nezvevaSweden vakamirira, maRussia neIsrael. Akabva angoona semvura yaifenda ichiyerera nemumamhepo ese epamusoro. Mwoyo wake wakarwadza. "Yakabudiswa pano futi."
  
  "Chinhu chose," akadaro Lauren. "Ndine lab technician pano."
  
  "Handimude," Kinimaka akafema. "Tinoda atropine. Iripi atropine iyi yakaipa?
  
  Izwi idzva rakauya pamutsetse. "Vanhu vangani vabatwa nechirwere ichi? Uye kusvika papi level?"
  
  Drake akaongorora nzvimbo iyi ndokumhanya kunohwanda achinangisa chombo chake. Alicia akamutsigira. Kufamba mberi kwakavaita kuti vamire.
  
  "Kugehena neizvi!" Hayden aichema. "Tine vedu vatatu uye vanhu vakawanda vakatofenda murabhoritari. Unofanira kuuya pano nemishonga, uye unofanira kuzviita izvozvi!"
  
  "Sarin inouraya," murume wacho akadaro. "Asi zvinogona kutora awa kuuraya. Tiri mugwara chairo, nditendei. Takanga takagadzirira izvi. Ndiudze, vanhu vakakuvara vanotadza kufema here?"
  
  Drake akatarisa kumashure. Hayden akatora chinguva akatarisa. "Hongu," akadaro aine bundu pahuro. "Ehe iri".
  
  Drake akatarisa Dal achienda kuna Kenzi, akamudhonza zvinyoro nyoro kubva kuna Alicia, ndokumuisa mumaoko ake. Akatarisa Kinimaka. Hapana umwe. Hapana kumwe. Nyika yakanyangarika, uye chinhu chimwe chete chakaramba chiri pahana yeSweden.
  
  "Mano. Toita sei?"
  
  Mukuru weHawaii akaridza ngonono. "Atropine uye Auto-Injector."
  
  Izwi rakapindura pakarepo. "Nzvimbo dzekurapa dziri pauriri hwega hwega. Imwe neimwe kamuri ine akati wandei antidotes, uye atropine imwe yacho. Ikoko iwe zvakare unowana otomatiki majekiseni. Ingoipinza mumhasuru yehudyu."
  
  "Ndinoziva zvekuita!"
  
  Drake akamirira kuti technician audze Kinimaka kwekuenda, akabva atanga. Hapana kuverevedza, kana kunzvenga pamatafura; panguva ino vakanga vabuda, vachitsigira shamwari dzavo dzakanga dzapunzika, vachidenha rudzi rwupi norwupi rwakaipa rwakapusa zvokuvatora. Pasi painge pachakangoti nyangarara netumbi, zvino mitumbi iyi yakarara yakamonereka, ichirwadziwa nekurwadziwa, vamwe vachitodedera.
  
  Magonhi ekupinda nawo akaparadzwa. Varume vakapfeka masiki nemasutu vakamhanyira mukati.
  
  Drake akakanda chigaro chake parutivi achibva aona bay yekurapa mune imwe kona yekamuri. Akamhanya. Kurudyi kwaiva nemutumbi wemuRussia, akapfeka Kevlar, uyo wavakanga vapfura. Vamwe vaviri vakanga vavete pedyo naye; vakabvunda vakafa. Sarin akavarovawo zvakasimba. Kuburitswa kwekemikari kwakanyatso kumisa hondo uye SPIR ichine chombo chebiological.
  
  Hayden akamhanyira kumberi asina chombo mumaoko achibva avhura gonhi rekuchipatara. Mukati, pamberi pavo pakamira gumi nemaviri ampoules akazadzwa nemvura inopenya. Vakanga vakanyatsomakwa, uye Kinimaka akapopotera atropine; Mai vakaburitsa auto-injector ndokuzadza. Kinimaka akabairira tsono kumeso kwaSmith kwangosara maseconds Dal asati aita zvimwechete kuna Kenzie. Alicia naMai vakabatana naYorgi, timu ndokubva yatsikitsira pasi, kupera simba, chiveve, kutya kuti tariro yakanga yazadza mwoyo yavo yakanga yoita seyapererwa.
  
  Maminitsi akapfuura. Drake akatendeukira kuna Kinimaka. "Chii chiri kuitika manje?"
  
  "Zvakanaka, atropine inovhara mhedzisiro ye sarin. Vanofanira kutendeuka."
  
  "Chengetedza maside effects," akadaro nyanzvi. "Chaizvoizvo zvirokwazvo. Asi dzungu, kusvotwa, kusaona zvakanaka..."
  
  "Usazvinetse," Alicia akadaro. "Hapana chakashata sekudya kwemasikati kweTeam SPEAR."
  
  "Muromo wakaoma. Kuwedzera kurova kwemoyo ... "
  
  "Ehe."
  
  Mamwe maminetsi mashoma akapfuura, uye Drake akashaya zvekuita akatarisa kumeso kwaYorga, achishuvira kazana kesekondi kuti kana donhwe rehupenyu ridzokere kwaari. Hayden akabvunza technician kana vaigona kubvisa sarin kubva muhurongwa uye vobvumira munhu wese kubvisa masiki avo, asi mamiriro acho akange asina kudzoreka. Ani nani akasunungura sarin angave achine zvimwe zvirongwa.
  
  "Isu tatovawo musystem," Lauren akavavimbisa kudaro. "FBI yakabata masayendisiti epamusoro-soro anga achichera munyaya iyi kwenguva yakati."
  
  "Pane nhau pane zvimwe zvikwata zvemauto?" Hayden akabvunza.
  
  "Tinofunga kudaro. Ndiri kungowana simbiso. Pane kakuvhiringika ipapo.
  
  Drake akabhabhadzira dama raYorgi, kurudyi kwemask yake. "Ndiudze nezvazvo".
  
  MuRussia akabvongodza zvishoma, achisimudza maoko ake. Maziso ake akabva avhurika achibva angotarisa Drake. Akakosora ndokuedza kubvisa mask yake, asi Drake akaibata. Ne kana pasina atropine, zviri nani kuti usasiye chero chinhu chakaitika. Smith akanetsawo, ndokuzoti Kenzie; Dahl akatura befu kwenguva refu. Chikwata chakatora mukana wekuchinjana kunyemwerera kupfupi, kusina simba.
  
  "Ngatidziise mumhepo," akadaro Hayden. "Tapedza nhasi."
  
  Lauren akasangana zvakare. "Zvese zvakaringana navo? Vose?" Akanga asati aziva kuti ndiani akanga abatwa nechirwere ichi.
  
  "Kusvika parizvino zvakanaka, rudo," akadaro Drake. "Kunyangwe zvingave zvakanaka kuti chiremba avhenekwe."
  
  "Tine gumi nevaviri vavo pano."
  
  "Ndiri kuuya kwauri ikozvino," Hayden akadaro.
  
  Chikwata chakaungana ndokubatsirana kubuda pamusiwo. Hayden akabata bio-chombo pachipfuva chake, asina kana chokwadi chekuti angavimbe nani. Akabvunza Lauren mubvunzo pamusoro pemacomms.
  
  "Anofanira kuendeswa kwakachengeteka muDallas," akadaro Lauren. "Apa ndine madetails. Vakakumirira".
  
  Hayden akatarisa Drake nemaziso akaneta kuseri kwemasiki yake.
  
  Hazviperi.
  
  Drake ainyatsoziva zvaaifunga. Pavakasvika kukamuri rekukurumidzira, vakabvisa masks avo, uye vakawana Lauren, vakanga votanga kunzwa kuzorora zvishoma. Drake akanakidzwa nekuunzirwa kofi inopisa uye Alicia akachema achida bhodhoro remvura. Mai vakamutorera glass riya, ndokumbodzvuta ndokuzomuti anwe mubhodhoro rakanga rashandiswa.
  
  Kenzi akatambanudza ruoko ndokuitora kubva muna Chivabvu ndokutura befu. "Sei ndichikuonai muri vana?"
  
  Alicia akadzorera mvura yake. "Saka uchiri mupenyu? Hei, izvi zvinoita sezvitatu here?"
  
  Drake akatarisa. "Une chimwe chaunoziva here? Ndichaziva kana yakwana nguva yekusiya basa iri, kana imi vaviri mamira kuda kusvotesana. Ndipo pandichazorora."
  
  Lauren akabva paSmith kwechinguva sezvo ruzivo rwakawanda rwakarova nzvimbo yake yepakati yekutaurirana. Izvi zvinosanganisira kutaurirana kubva kumurume akashata muWashington, mashandiro emunharaunda muDallas, uye, kusvika padiki, Secretary of Defense.
  
  Akaninira ruoko rwake kuti boka riteerere asati ayeuka kuti aigona kushandisa kubatana kwacho. "Hey, uh, zvakanaka, mhoro. Ndichakupa kero kuDallas uye unofanira kunge uri munzira. Kana zvombo izvi zvikaramba zviri musango, ngozi yacho inokurawo. Iye zvino tava netsanangudzo shoma. Zvinoita sekuti runyararo rwekutanga rwakapihwa kubata anenge munhu wese anoshanda murabhoritari yakakonzereswa nekodhi isina basa pawakangovhura bhokisi raGeronimo. Vanenge vachifunga kuti kapoka kacho kanenge kachiripo iye zvino, asi anenge munhu mumwe chete anenge achiri kuvashandira. Sarin yakashandiswawo nekodhi imwechete uye, pasina mubvunzo, nemunhu mumwe chete. Insider? Zvingava. Asi usakanganwe kuti taifanira kubvisa zvidziviriro zverabhoritari kuitira kuti chiratidzo chipinde mukati. "
  
  "Unofanirwa kuve nechokwadi chekuti vanhu havabve mumiriri wekurarisa asati aita basa rayo," akadaro Hayden.
  
  "Paari. Asi handizvo zvoga. Mitumbi yaverengwa." Akatura mafemo. "Vashandi vedu vemurabhoritari nevanhuwo zvavo vasina mhosva vakaita basa rakanaka. Vose vanoita sevanopindura kune atropine. Zvinofungidzirwa kuti nekuti vakarara pasi vakangogamuchira madose asina simba uye rubatsiro rwakauya nekukurumidza. Iye zvino hapana dambudziko nekuzivikanwa, asi sezvo taiziva nzvimbo dzevaRussia neSweden, tinofanira kufunga kuti takarurama. Vanhu vatatu vekuRussia vakaurayiwa, vaviri vakashaika. MaSweden maviri afa, mumwe akashaika. Uye vatatu vevaIsraeri vakafa, vaviri vakashaikwa.
  
  "Havana kuwana atropine?" Dahl akabvunza achiratidza kushushikana.
  
  "Hongu vakazviita, asi mushure mevanhuwo zvavo. Uye zvakavarova zvakanyanya. "
  
  Panguva iyi, Smith, Yorgi naKenzi vakanga vakamira netsoka dzavo, vachitarisa vakazorora uye vane chido chekuita. Drake akashamisika kana ichi chingave chimwe chezvambotaurwa.
  
  "Yorgi," akadaro. "Tarisa Alicia. Uri kuonei?"
  
  MuRussia akanyemwerera. "Ice cream uye hot chili?"
  
  Drake akanyemwerera. "He is OK".
  
  Alicia akafinyamisa kumeso. "Zvinorevei nhaiwe. Yogi? Yogi? Huya, shamwari. Unoziva kuti ndinokuda, asi ukasadurura bhinzi, ndinofanira kukuuraya."
  
  Drake akamudhonza akananga kumota dzaimirirwa. "Waita zvakanaka mudiwa wangu, waratidza kutaura kwake."
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUTATU NECHIMWE
  
  
  Kumhanya yaive sarudzo yavo, muponesi wavo, Mwari wavo, uye nzira yavo yakanaka yekugara vari vapenyu izvozvi.
  
  Vakanga vasina fungidziro pamusoro pezvaizovamirira munzira yekuenda kuDallas. Zvakanga zvisina basa kuti mapurisa mangani akabatsira; zvisinei kuti maFBI mangani ma SUV nema SWAT mavan akadungamidzana munzira, vanhu vavakatarisana navo vaive vamwe vezvakanakisa pasirese, uye vaizowana nzira yekubuda nayo.
  
  Zvichienderana nekuti vaishandira ani chaizvo.
  
  Drake akaona mota dzavainge vapihwa parwendo rupfupi rweku Dallas - mota mbiri dzehurumende dzaidhonza mavhiri mana - achibva arova mabhureki.
  
  "Izvi hazvishande."
  
  Achirangarira nzvimbo yekupaka nezvirimo, akagutsurira akananga kunzvimbo mbiri dzekupaka pedyo nekubuda.
  
  "Vacha".
  
  Lauren akataura kubvumirana kwake. "Ndichakumbira FBI kuti itarise izvi."
  
  "Fast". Drake aive atonanga kudivi kuya. "Zvose? Rodha iyo fuck kumusoro. Tichakurumidza kuda ammo dzese dzatinadzo."
  
  NaHayden ari pakati, vakamhanya vakananga kumota, Dodge Challenger nhema ine ruvara rwebhuruu uye Mustang yeblue ine mitsetse miviri michena yakatevedza hood. Dahl akashandura Mustang, iyo yakanga yakanaka nokuti Drake aida Challenger. Mota dzemapurisa dzakaridza mhere, dzichigadzirira kubvisa nzira nemudhorobha reDallas. Iyo helikopta yakatenderedza padyo, yakayambira kuti ingangopfurwa nezvikwata zveSWAT. Mota dzese dziri mbiri dzaive nyowani dzekuti dzibirwe - FBI yaisada makiyi.
  
  Drake akakwira naYorgi, akatora chigaro chevatambi, Hayden, Alicia, naMay. Akamutsa injini, achinyemwerera nemufaro.
  
  "Iyi," akadaro, "ndiyo ruzha rwandaizomuka narwo pamubhedha pamberi pe6 mangwanani."
  
  Alicia haana kuita hanya nazvo. Akajairira hudiki hwake uye kuti munhu wese azvizive.
  
  Drake akatanga injini. Dahl akatanga Mustang pedyo naye uye varume vaviri vakagaya nemumitsara miviri yemahwindo, pamwe chete pakupedzisira.
  
  Hayden akarova chigubhu chaiva kuseri kwechigaro chake. "Biological zvombo".
  
  "Mmm, ehe. zvakanaka."
  
  Akatsikitsira pasi, akatena chidhiraivho ndokupinza motokari pakamanikana paive nepakamisa motokari achibva amhanyira kunobuda. Mota yakanorovera pabevement isina kuenzana, yekumberi ichisimudzwa nekumashure ichikwesha. Spark dzakabhururuka.
  
  Kumashure kwaDrake, Dahl akaona pfarivari dzakapenya pahwindo rake, zvichimuputira mumoto kwesekondi. Zviri pachena kuti aisafara.
  
  "Keenell, Drake. Wanga uchiedza kupinda mune izvi?"
  
  "Ingotyaira chete," Hayden akapindura kudaro. "Chivako chakachengeteka chingori maminetsi mapfumbamwe chete."
  
  "Ehe, pamwe pamujaho," Smith akadaro. "Asi iyi iDallas, uye vaviri ava havasi mujaho."
  
  "Unoda kupfura here, Lancelot?" Drake akatura befu. "Kwira pamusoro peSwede uyu umutore."
  
  "Hazvina basa".
  
  "Watsamwa?" Alicia akabva apindawo. "Kwete, Lancelot."
  
  "Tinga-" Hayden akaedza zvakare.
  
  Inzwi raLauren rakabva radzikama zvake. "Muvengi ari kusvika," akadaro, ndokuti: "Usapfurwe, Lancelot."
  
  Drake akadzora danho rakakosha nekugadzirisa zvakanaka chidhiraivho chake uye kushandisa nzira mbiri dzemugwagwa. Motokari yemapurisa yakamira pamberi, ichidzivisa vamwe vatyairi kuyambuka nzira yavo. MaChallengers akamhanya achipfuura pamharadzano, zvino yakakomberedzwa nezvivakwa zvepamusoro. Iyo Mustang yakamhanya ichipfuura hafu yechipiri gare gare, ichipotsa nepadiki iyo Dodge yekumashure fender. Drake akatarisa pagirazi rekumashure uye chaaingoona aingova mazino aDahl ainge akaruma.
  
  "Iye zvino ndave kuziva kuti kutandaniswa neshark zvakaita sei."
  
  Kumwe kumberi kwaive kwasara varwi veRussia, veSweden neIsrael, vese vaive nebasa rimwechete - kuwana chombo chebhaibheri chakagadzirirwa kuparadza chikafu cheAmerica.
  
  "Ko tadii kungoiparadza?" Akadaro Kinimaka akabata simbi.
  
  "Mubvunzo wakanaka," akadaro Dahl.
  
  "Ndizvo," akadaro Lauren. "Asi ndakangoudzwa kuti pane maprotocol aripo. Maitiro. Ita zvisizvo uye unogona kuzviuraya iwe nevamwe vasingaverengeki. "
  
  Drake akadzimura gasi pakazooneka kucheuka kumberi. Zvakare, mapurisa akanga avhara dzimwe nzira dzose, uye akafambisa zvakanaka motokari pakona, achirasa matai uye achimhanya nerobhoti dzvuku. Dahl aive mafiti mashoma kumashure kwake. Vanofamba netsoka vakadungamidzana mumigwagwa, vachitarisa uye vachitamba, asi vakadzoserwa nemapurisa aine megaphone. Drake aigara achinyatsoziva kuti vamwe vangasateerera.
  
  "Mapurisa haagone kubata zvese izvi," Hayden akadaro. "Zvinonosei varume. Tasarirwa nemaminitsi mashanu."
  
  Panguva iyoyo, rori yakauya ichibhururuka mumugwagwa, ichida kurova mupurisa akanga asingazivi. Akatsaukira munzira yavo ndokubva avabata. Yorgi ainge atodzikisa window rake, Mai ndokupaza glass nechekumashure.
  
  Rori iyi, F-150 yesirivha, yakaramba ichifamba sezvayaiswedera. Chiso chainge chakafinyama seri kwevhiri chakavatarisa, chikavatarisa zvakapetwa kaviri panzira. Yorgi akazembera pachigaro chake.
  
  "Aiwa, kwete, kwete. Izvi hazvina kunaka. Ndinomuziva. Ndinomuziva. "
  
  Drake akatarisa nekuchimbidza. "Sekuona kwangu, anotaridzika seRussia anosimudza simbi."
  
  "Aive kuOlympics," akadaro Yorgi. "Izvi zvaive zvisati zvave mhondi yepachivande yemauto, imwe yeakanakisa akambobuda muRussia. Iye ndiOlga."
  
  Drake akanonoka sezvo boka revanhu vaifamba netsoka rakabuda pamberi pemota dzaimhanya, vazhinji vacho vakabata maserura maserura kubva mumaziso avo.
  
  "Olga?"
  
  "Hongu, Olga. Iye ingano. Hausati wambonzwa nezvake here?
  
  "Kwete mumamiriro ezvinhu aya. Aihwa".
  
  Sirivha F-150 yakabvongodza zvakanyanya, ichirovera padivi peChallenger yayo. Asunungurwa kubva muboka raidzungaira, Drake akatsika gasi zvakare ndokusvetukira kumberi, Challenger achipindura nemhere inogutsa. Olga akaita imwezve kutendeuka, achivavarira kuseri kwetatu-kota bapiro, asi akapotsa nemainji akati wandei. Her F-150 akayambuka kune rimwe divi, zvakananga pakati Drake uye Dahl. MuSweden akafambisa Mustang yake kumashure kwake.
  
  "Handikwanise kuzviita," akadaro. "Too risk."
  
  "Handigoni kumupfura," Mai akadaro. "Dambudziko rakafanana".
  
  "Ari kutarisira kutiza sei?" Kinimaka akafunga nezvazvo.
  
  "Olga haakundiki," Yorgi akavavimbisa. "Uye haambokundikani."
  
  "Izvi zvakamunakira," Alicia akadaro. "Pamwe muri vaviri munogona kuhwanda pasi pemetiresi imwechete."
  
  Motokari nhatu dzakamhanyira mberi, dzimwe motokari dzakanga dzakavharwa zvikuru, uye vaifamba netsoka vakanyeverwa nokuchema kwaigara kuchiitwa nemasairini emapurisa. Drake akatevera mirairo yaHayden apo Hayden akagara akanamatira pachidzitiro cheiyo inotakurika sat-nav.
  
  Drake akaona nguva refu yakananga mberi kwake.
  
  "Gara neni, Dal," akadaro. "Sundidzira hure mukona."
  
  Akawedzera mbichana, achipinda pakati pemugwagwa. Motokari yakarasika yakatanga kubuda mumugwagwa wepadivi, asi yakamira apo mutyairi paakaona vanhu vava kusvika. Drake akachengeta nyundo pasi, akatarisa Olga naDahl kumashure kwake. Injini dzakatinhira uye matai akatanga kurira. Pamberi pezvitoro zvegirazi nezvivakwa zvehofisi zvaipenya sokunge mumhute. Vanofamba netsoka vakasvetukira mumugwagwa kuti vatore mafoto. Mota yemapurisa yakabatana nekudzingirira, ichidhonzera padivi naOlga, zvekuti Drake aive zvino ave nemota mbiri kumashure kwake.
  
  "Maminitsi matatu," Hayden akadaro.
  
  "Torai pfuti dzenyu vanhu," Alicia akadaro.
  
  "Ngativimbei kuti hure reRussia hariende chinyararire," akadaro Kenzie.
  
  Yorgi akamedza mate ari pedyo naDrake.
  
  Ipapo, kumberi, chinhu chinoshamisa uye chinotyisa zvikuru chakaitika. Nhamba dzakamhanyira pakati pemugwagwa, dzakadonha kune rimwe ibvi ndokuvhura pfuti.
  
  Mabara akadambura nechekumberi kwaChallenger, achirovera nesimbi uye achibaya mabhaudhi. Spark dzakabhururuka mudenga. Drake akatyaira mota akananga.
  
  "Rova dhizaini!" - akadanidzira.
  
  Mamwe mapfuti. Mapurisa akabuda mujinga menzira kuedza kumisa vanhu vaipfura. Vagari vemo vakatsvaga pekuhwanda. Chikwata cheSWAT chakasiya chivharo ndokumhanya nemapurisa, zvombo zvakanangwa asi zvisina kushandiswa nekuda kwekugona kurova vanhu kune rumwe rutivi rwemugwagwa.
  
  Mhepo yaDrake yakaputika, zvimedu zvichiwira pabhachi rake, pamapfudzi, uye pamabvi ake. Bara rakarova headrest angori masendimita kurudyi kwenzeve yake. Yorkshireman akamirira mamwe masekondi maviri, akabvumira vapfuri kuti vamire zvakare, ndokubva vabvisa Challenger nesimba guru.
  
  Kusiya Olga's F-150 mumutsara wemoto.
  
  Akamonyorora chidhiraivho chake, achirovera mupurisa nedivi rekurudyi, asi mabara achiri kurova. Murume akanga akagara pedyo naye akaerekana apera simba; kutsvuka kwakazara mukati memotokari. Mumwe muRussia afa, uye kwasara mumwe chete.
  
  Dahl akangoerekana azviona ari mumutsara wakananga wemoto.
  
  Asi panguva iyoyo vapfuri vaive vakatarisa mapurisa aiuya neSWAT, vaviri chete ndivo vakatendeuka ndokuvhura moto unovhara, vachigadzirira kutiza. Drake akaona mabara achibaya mhomho yevanhu, akaona kuzvidza kwaiitwa nevanhu ava - kunofungidzirwa kuti maIsrael.
  
  "Kugehena nezvose," akadaro. "Izvi hazvibvumirwe."
  
  "Drake!" Hayden akanyevera. "Maminitsi maviri".
  
  Mai vakamubata bendekete. "Izvi zvinofanira kuitwa."
  
  Drake akatsika gas pedal ndokumedza pasi pakati pemota nemauto aitiza. Yorgi akazembera pane rimwe hwindo, uye Mai akazembera kune rimwe. Vakananga nezvombo zvavo, vakapfura pfuti nhatu mumwe nemumwe mumugwagwa wakafa wakatwasuka, pasina mukana wevamwe vakakuvara, uye vakarasa vanhu vaitiza.
  
  Drake akakwenya zvine simba, achinzvenga miviri yavo yaidonha.
  
  "Varume."
  
  Pagirazi rinoratidza kumashure, mapurisa akavabata. Ipapo Olga naDal vakadzoka, vachimhanya zvikuru sezvavaigona, vachimhanyidzana vachidzika nepakati pomugwagwa. Motokari yaOlga yakanga yazara ropa, windshield yakanga isipo, mafenda, mativi uye marambi emberi zvakanga zvatyoka, uye rabha rakanga radonha rimwe remavhiri. Asi akauya zvakadaro, zvisingachinjiki, sechamupupuri.
  
  "Masekonzi makumi mapfumbamwe," Hayden akaverenga zvinonzwika.
  
  "Kupi?" - Ndakabvunza. Drake akabvunza.
  
  Akasheedzera address. "Tora kurudyi, wozoenda kuruboshwe, uye chivakwa chiri pamberi pako, chakavharira mugwagwa."
  
  "Nemamwe mashoko," akadaro Lauren. "VaIsraeri ndivo vakabva kuhondo. Uye rudzi. "
  
  "Hazvina mvumo," akadaro Kensi. "Sezvandaifunga. Izvi zvingadai zvisina kumboitika dai hurumende yedu yakabatanidzwa. "
  
  Dahl haana kubvisa maziso ake mumugwagwa. "Zvinobva kwauri zvinondishamisa."
  
  "Hazvifanire kudaro. Handirevi kuti havangaiti, kuuraya nokuremadza pavhu rokumwe. Ndima ine ushamwari. Ndiri kuti havaizozviita pachena."
  
  "Ah, izvo zvine musoro."
  
  Drake akadzikama, achirovera mabhureki, ndokutenderedza Challenger yaitinhira kurudyi. Ave kuda kusvika kumucheto, akabatidza injini ndokunzwa matai orira achitsvaka kudhonza. Panguva yekupedzisira vakabata ndokupfira hurungudo ndokubatsirana kusunda mota mberi. Tariro yaive yekuti Dahl aigona kusunda mutambi waOlga paakatendeuka, asi muRussia aive akangwara uye nekusakendenga akacheka kona ndokutungamira. Tsvina yemarara yakakwira kuseri kwake, ichirova kumberi.
  
  "Masekonzi makumi matatu," Hayden akadaro.
  
  Ipapo zvinhu zvose zvakaenda kugehena.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nembiri
  
  
  Olga akaisa pangozi zvose, achikurumidza kusvika pahunde yeChallenger.
  
  Drake akaona left turn ichisvika nekuchimbidza achibva agadzirira kutendeudza mota.
  
  Mupfungwa dzake dzese nzira iyi akabatwa neshungu dzekuti muswedheni wekupedzisira aive asara pane imwe nzvimbo kunze uko. Asi haana kumbouya.
  
  Zvakadaro.
  
  Murwi akasvetuka kubva muchitoro, akabata pfuti yairatidza kutyisa yakanongedza pfuti, nechiso chine ropa chakakanganiswa nekurwadziwa nekurwadziwa. Airwadziwa, asi akaramba ari pabasa. Kumwe kurwiswa kusina mvumo. Imwe bato rechitatu rinoshandisa special forces vanhu.
  
  Drake akabva adaira. Ndezvipi zvingasarudzwa? Zvaiita sokunge kuti nekufamba zvine ngozi kuruboshwe, achiedza kupinza Challenger zvakakwana mumugwagwa mutsva wakamanikana, angakanda mhedziso muSwede iri kurwisa. Uyu ndiwo waive mutambo wega, uye hazvina kufunga kuti murume uyu aive nechombo chinouraya.
  
  Hayden naYorgi vainge vakagara kune rimwe divi remota. Swede aiita kunge achasasa mota yese ichitsvedza ichipfuura nedivi. Chigunwe chake chakasimba. Drake akanetsana nechidhiraivho, akachibata zvakasimba, tsoka yake yekurudyi ichitsimbirira gasi nekumhanya chaiko.
  
  MuSwede akavhura pfuti inenge isina chinhu - masekonzi mashoma muswe wemota usati wamurova.
  
  Zvino nyika yose yakabva yapenga, yakapidiguka, Olga paakarovera muChallenger yaikukurwa nesimba rake rose. Haana kumbononoka kana zvishoma. Akarovera mota yake padivi peDodge, ichiita kuti itenderere, ichipwanya Swede uye kuendesa mutumbi wake pakati penzira. Drake akabata chidhiraivho, asisaone zvakanaka sezvo mota yaitenderera; akatenderera maviri, akabva arova mujinga marefu ndokupidiguka.
  
  Akarovera padenga, achingotsvedza achikwenya pakongiri kusvika arovera kumberi kwechitoro. Girazi rakaputsika mvura ikatanga kunaya. Drake akatamburira kuti ave pakati nepakati. Alicia akarohwa nehana, Yorgi akarohwa nehana.
  
  Olga akarova mabhureki uye neimwe nzira akakwanisa kuunza F-150 kuti imire kamwe kamwe.
  
  Drake akamuona pagirazi reparutivi-pasi. Mafafitera akanga akatsemuka kumativi ose, asi makatsemuka akanga ari maduku zvikuru zvokuti munhu upi noupi aigona kukambaira namo nyore nyore. Akanzwa Mai vachinetsana neseat belt, vachiirasa. Aiziva kuti akanga akura, asi aisatenda kuti aizopinda nepahwindo rekuseri. Vakatadza kuzvidzivirira.
  
  Olga akatsikitsira akananga kwavari, maoko ake mahombe nemakumbo achishanda, chiso chake chizere nehasha zvekuti zvaigona kupfuta pasi rose. Ropa rakafukidza zvinhu zvake richiyerera richibva muhuro richienda kuzvigunwe, richidonhera pasi. Akanga akabata pfuti mune rimwe ruoko uye rocket launcher mune rimwe ruoko. Drake akaona spare magazine yakasungirirwa pakati pemazino ake nebadza remauto padivi pake.
  
  Achivhara gap, haana kuzvidzora. Kusvika parufu. Maziso ake haana kumbobwaira bwaira. Chipfuyo uye zvino moto wakabuda mumotokari kumashure kwake, uchinanzva chimiro chake. Drake akabva aona kupenya kweblue achibva aziva kuti Mustang yainge yasvika. Akaona Olga achinyemwerera. Akaona chikwata ichi chichibva chabuda mune imwe motokari mubishi.
  
  Olga akawira pasi nebvi rimwe, akanongedza roketi papfudzi rake hombe, uye akanangana neChallenger yakatarisa pasi.
  
  Achaparadza chombo chebiology here?
  
  Akairasa. Hapana pfungwa ine musoro seri kwehuso hwemadhimoni.
  
  Vakashaya zvekuita. Vakadzi vaive kuchigaro chekumashure zvino vakavhunduka, vachizvisunungura uye vachiedza kutsvaga imwe nzvimbo yekuzvifambisa. Havana kuona zvaiuya, uye Drake haana kuvaudza. Hapana nzira yavaigona kuita nayo.
  
  Olga akadhonza trigger ndokubatidza rocket.
  
  Shamwari, mhuri, ndiwo mafambiro atinoita ...
  
  Torsten Dahl akaita nzira yake segwara rinoparadza rinotyisa; achimhanya nesimba rake rose, akarovera Olga ari kumashure. Iyo missile launcher yakatsvedza, pfuti dzayo dzakatsauka ndokupfura neimwe nzira. Dahl pachake, achiponesa mamiriro acho ezvinhu, anofanira kunge akawana kushamiswa kwakasimba kwehupenyu hwake, sezvo Olga asina kufamba.
  
  VeSweden vakangomhanya nemusoro kupinda mumadziro ezvidhina akasimba kwazvo pasi rose.
  
  Dahl akadonha nemusana nemhino yakatyoka uye akanga afenda.
  
  Olga akazunguza Crazy Swede kure, asingaone kurwisa kwakanaka. Akasimuka segomo idzva, akakanda rocket launcher pasi ndokusimudza machine gun nerumwe ruoko, ropa richingochururuka kubva pasi, richipfachukira pasi.
  
  Drake achiona zvese izvi akacheuka achisundidzira Yorgi panze, ndokuzoti Hayden. Musoro wake wainge uchiri kutenderera asi akakwanisa kubata ziso raAlicia.
  
  "Tiripo here?" Akaziva kuti pane chakanga chisina kumira zvakanaka.
  
  "Ndakangoona marovero aiita Dal Olga nesimba rake rose, akadzokera shure afenda, uye haana kumbozviona."
  
  Alicia aingotadza kutura befu. "Fuck. Ini".
  
  "Uye zvino ane pfuti yemuchina."
  
  Hayden akasunungurwa. Mai vakasvetukira vachimutevera, vachikwenya nepakaburi kadiki. Drake akacheuka, achiona girazi kunyangwe achiedza kupinza nepahwindo rake diki renzvimbo. Olga akaenzanisa pfuti, achinyemwerera zvakare, akasimudza ruoko rwake rwakasununguka ndokubudisa zino kubva mumuromo make, achikandira pasi. Panguva iyoyo vamwe vechikwata chaDahl vakabva vasvika.
  
  Uye mumwe wavo aiva Mano Kinimaka.
  
  MuHawaii, mufashoni yechokwadi, akazviparura nekumhanya kwakazara, tsoka kubva pasi, maoko akatambanudzwa, bhora remunhu richipwanya bhora retsandanyama nemapfupa. Akarova Olga pamapfudzi, zvakarurama, zviri nani kupfuura Dahl, uye akadzvinyirirwa zvakasimba. Olga akadzedzereka achienda mberi tsoka nhanhatu, uye icho pachacho chaive chishamiso.
  
  Kinimaka akacheuka mberi, akatarisana nemuRussia.
  
  Chipfuti chakawira pasi.
  
  Drake akaverenga miromo yake.
  
  "Unofanira kupfugama, murume mudiki."
  
  Kinimaka akazunungusa mugadziri wehuswa, uyo Olga akanzvenga zvine hungwaru, nekukurumidza kupfuura zvaifungwa naDrake. Ipapo chibhakera chake chakanyura mukati meitsvo dzaMano, zvichiita kuti muHawaiian abve adonha nemabvi ake nekufemereka.
  
  Kenzi naSmith vakasvika panzvimbo yehondo. Drake haana kukwanisa kuzunungusa kunzwa kuti kwaisazokwana.
  
  Akagwinha-gwinha kusvika nyama yatsemuka kubva mudumbu kusvika bhonzo repadumbu raita kutsemuka. Akabuda mumotokari akashaya hanya neropa rakanga ratsva. Achitaridza munhu wese kunze kwaHayden, akatanga kukamhina akananga kuhondo sezvo masairini airira akavatenderedza, marambi ebhuruu aipenya akazadza nzvimbo yake yaaiona, ruzha rwevarume, mapurisa nemasoja rwakazadza mhepo.
  
  Akakwira mumugwagwa, achisvika kuna Olga. MuRussia haana hanya naSmith paakamupfura mudumbu; akabata Kenzi nebvudzi ndokumukanda padivi. Matinji ebrown akaramba akabatira mumaoko emuRussia, uye Kenzi, akavhunduka, akaumburuka ndokukungurutsira mugoronga, achibvisa nyama yake. Olga akabva arovera ruoko rwake paruoko rwaSmith, ndokurovera pfuti pasi zvikaita kuti musoja aridza mhere.
  
  "Uri kundipfura here? Ndichabvarura ruoko rwako, ndigokudzipa neropa.
  
  Drake akaunganidza simba rake ndokumurova kubva kumashure, akarova katatu kuitsvo nechipfuva. Angadai akashandisa pfuti yake, asi akarasikirwa nayo mutsaona. Olga haana kana kumboona kurwiswa kwacho. Zvaiita sekurova hunde yemuti. Akatarisa-tarisa chombo, chaaigona kushandisa.
  
  Akazviona.
  
  Mai vakamhanya vachiteverwa naAlicia kozoti Yorgi ainge akachena kunge jira. Drake akasimudza roketi, akarisimudza pamusoro pemusoro wake ndokuridzikisa nesimba rake rose kumusana weRussia.
  
  Apa akabva atama.
  
  Kinimaka akasvetukira parutivi gomo hombe richinowira pabvi rimwe. Magazini yespare yakadonha kubva mumazino ake. RPG yakadonha kubva pabhandi rake. Drake akadonhedza chombo, achifemereka.
  
  Olga akasimuka, akacheuka, ndokunyemwerera. "Ndichakutsika kusvika waita marara pakongiri."
  
  Drake akadzedzereka achienda. Kurova kwaOlga kwakabata chidya chake ndokutumira kuputika kwemarwadzo kubva kune rumwe rutivi rwomuviri kuenda kune rumwe. Alicia akapinda mumvura asi akakandwa mudenga mudenga achibva arova Kenzi. Kinimaka akasimuka asati arova rova musoro akananga kugaro. Smith akadonhedza zvibhakera zvisingaverengeki pamuviri ndokuzoti zvibhakera zvitatu pahuro nemumhino, izvo zvakaita kuti Olga abvaruka nekuseka.
  
  "Ah waita hako mwanangu nekundibatsira kubvisa phlegm. Imwezve ndapota."
  
  Akafumura chiso chake kukurohwa naSmith.
  
  Alicia akabatsira Kenzi kusimuka. Mapurisa akanga achimhanya akananga kwavari. Drake akashaya zvekuita asi kuti dai vaizogara kure. Izvi zvinogona kuita kuteura ropa. Akaedza kusimuka achibva abudirira negumbo rimwe chete.
  
  Olga akabata Smith pahuro ndokumukanda padivi. Kinimaka akadzungudza musoro wake muhombe, patsoka dzaOlga, ndokurova zvidya zvake zvakakora zvehafu gumi nemaviri.
  
  Akarova Kinimaka mumusoro achimuburutsira pasi. Akadzora kurwisa kwaDrake kwakatevera ndokumudzosera, kunyangwe ropa richiyerera zvakasununguka kubva munzeve dzake, ziso rekurudyi, uye maronda asingaverengeki uye mavanga pahuma yake. Mudumbu make pakavhurika buri raakapfurwa naSmith, Drake akashaya kuti iyi ingave nzira yekumumisa here.
  
  May akabata pfungwa dzaOlga. "Nditarise," akadaro. "Nditarise. handina kumbokundwa."
  
  Kutaura kwekufarira kwakayambuka mugodhi weropa. "Asi iwe hausi mumwe chete wedikita rangu. Iwe uri Supergirl here? Wonder Woman? Scarlett Johanssen?
  
  "Ndini Mai Kitano."
  
  Olga akaenderera mberi neshungu, achisaidzira Smith naAlicia aiswedera parutivi. Mai vakatsikitsira pasi. Olga akasimuka. Mai akatamba kure kure, ndokuzonongedzera Olga pabendekete rekurudyi.
  
  "Uye ini ndichikutsausa, shamwari yangu Yorgi ichakuparadza."
  
  Olga akatendeuka nekukurumidza zvinoshamisa. "Chii..."
  
  Yorgi akasungira rocket launcher pamapfudzi ake, akaita shuwa kuti girinedhi rekupedzisira rakamira zvakanaka, ndokuzopfura akananga mutumbi waOlga.
  
  Drake akadaro.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHITATU
  
  
  Chikwata cheSPEAR chakabva chanyangarika. Mushure mekupa chombo chebhaibheri, vakabviswa kubva panzvimbo yemhosva uye vakatorwa nepakati peguta rakanyarara zvisiri pamutemo kune imwe yedzimba dzeFBI dzakachengeteka kwazvo kumaruwa. Yakanga iri purazi, diki nekuda kwezvikonzero zvekuchengetedza, asi purazi zvakadaro, ine imba yayo, matanga nemakorari. Vaichengeta mabhiza kuti vatengese zvisizvo uye ruoko rwepurazi kuti vavadzidzise, asi akashandawo kune vekudya.
  
  Chikwata chakafara zvisingaite kusvika paimba yakachengeteka, uye zvakatonyanya kufara kupatsanurwa nekuvhara magonhi kumakamuri akasiyana. Kumunhu vairohwa, vakapera simba, vakarohwa, vakakuvadzwa, vachibuda ropa.
  
  Ropa rakavanyorovesa vose, mavanga nebvudzi zvakare. Avo vasina kurasikirwa nokuziva vakashuva kuti dai vakaita saizvozvo; uye vaya vakazviita vakazvidemba kuti vakanga vasingagoni kubatsira. Drake naAlicia vakabva vapinda mukamuri mavo vakakurura mbatya ndokunanga kunogeza. Rukova rwemvura inopisa rwakabatsira kubvisa zvinopfuura ropa chete. Drake akabatsira Alicia naAlicia akabatsira Drake munzvimbo dzaive dzakapwanyika maoko kuti abatsire.
  
  Chikwata hachina kuputsika, asi ivo vaive varemerwa zvishoma.
  
  "Panogara paine mumwe munhu," Drake akafemedzeka sezvo mvura yakamurova nesimba, "ndiani anogona kukubvisa patsoka dzako."
  
  "Ndinoziva". Alicia akadira zvitsama zvesipo yemvura muchanza chake. "Waona Dahl achisvetuka kubva paari?"
  
  Drake akatanga kukosora. "Aiwa, ndapota. Musandiseka. Ndapota".
  
  Drake haana kuona zvichimushamisa kuti aikwanisa kuwana nyambo nekukasika mushure mezvaainge achangobva kuona. Murume uyu akanga ari musoja akarovedzwa kubata nenhamo nenhamo, rufu nechisimba; akaita izvi chikamu chikuru choupenyu hwake, asi varwi vakakunda nenzira yakasiyana. Imwe nzira yakadaro yaive yekuchengeta kushamwaridzana nevamwe vako; vamwe vaifanira kugara vachitarisa divi rakajeka rezvinhu.
  
  Kana zvichiita. Pane zvimwe zvaiita kuti kunyange musoja apfugame.
  
  Iye zvino Alicia, akachekwa kubva mumucheka mumwechete, akayeuka kurwisana kwaKinimaki nehombe Olga. "Nhai, zvainge zvakaita mwana waGodzilla achipikisana naGodzilla. Bloody Mano akakatyamadzwa kupfuura kukuvara. "
  
  "Chokwadi anogona kutora musoro." Drake akanyemwerera.
  
  "Aihwa!" Alicia akaseka vakambotandara zvavo kwekanguva vachida kubvisa marwadzo.
  
  Drake akazobuda mushower ndokurasa bath sheet ndokudzokera kubedroom. Kunzwa kusiri kwechokwadi kwakamubata. Awa rapfuura vakanga vari pakati chaipo peGehena, vakanyura muimwe yehondo dzakaoma zvikurusa uye dzakadeura ropa zvikurusa dzoupenyu hwavo, uye zvino vakanga vachizvigeza vamene papurazi muTexas, vakakombwa navarindi.
  
  Chii chinotevera?
  
  Eya, rutivi rwakanaka rwakanga rwuri rwokuti vakahwina matatu pamana emakadhi mativi. Uye vatatu veVatasvi vemabhiza vana. The Order yakanga yaviga zvombo zvina, saka naDrake's aibvuma zvishoma zvisingaenderane, fuzzy, uye downright uncertain count, painge pasara imwe chete. Akaseka zvake.
  
  Damn, ndinovimba ndanzwisisa izvi.
  
  Kumashure kwake kwakanzwika tsoka achibva acheuka.
  
  Alicia akamira kudaro, akashama zvachose uye achipenya nemvura yekugeza, bvudzi rake rakanamira pabendekete rake rainge ratsemuka. Drake akatarisa akakanganwa nezvebasa iri.
  
  "Damn," akadaro. "Saka pane dzimwe nguva dzekukuonai muri vaviri zvakanaka."
  
  Akafamba ndokubvisa tauro rake. "Unofunga kuti tine nguva here?"
  
  "Usanetseka hako," akadaro achinyemwerera muinzwi rake. "Hazvitore nguva yakawanda".
  
  
  * * *
  
  
  Gare gare, mushure mekunge vaziva uye vaedza kudzivirira mavanga pamiviri yavo, Drake naAlicia vakapfeka hembe nyowani ndokuenda kukicheni hombe. Drake akanga asina chokwadi nei vakasarudza kicheni; yaiita senzvimbo yokusangana yakajairika. Kunyura kwemwaranzi yezuva rinonyura yakapinda nepamahwindo epanoramic, ichipa hue hwegoridhe kuuriri hwemapuranga nemidziyo yekubikira. Mumba umu maidziya uye mainhuwa chingwa chichangobva kubikwa. Drake akagara pasi pabhawa stool ndokuzorora.
  
  "Ndinogona kupedza mwedzi ndiri pano."
  
  "Mumwe mutyairi," Alicia akadaro. "Zvino tombozorora?"
  
  "Tingazviita here izvi? Ndinoreva, hazviiti sekuguma kwezwi rokuti "tora zororo, rudo."
  
  "Zvakanaka, tichiri kufanira kupindura kuna Qrow," akadaro achikwenya, "nezvePeru. Uye Smith anogona kunge aine matambudziko. Hatifanirwe kuenda kumishoni kana mumwe wemumhuri yedu ari mudambudziko. "
  
  Drake akagutsurira musoro. "Hongu, ndinobvuma. Uyezve pane SEAL Team 7. "
  
  "Rimwe zuva," Alicia akagomera, achigara pasi padivi pake, "zororo redu richasvika."
  
  "Hei, tarisa zvaunzwa nekatsi!" - Drake akadanidzira paakaona Dahl.
  
  MuSwedhi akanyatsofamba nepamusiwo. "Bullshit, ndiri kuedza kufamba, asi zvese zvakapetwa kaviri pamberi pemaziso angu."
  
  "Unofunga kuti kufamba kwakaoma here?" Drake akadaro. "Unoda kuedza kupora here?"
  
  Dahl akatsvanzvadzira achienda kuchituru chebhawa. "Mumwe munhu andipewo drink."
  
  Alicia akasunda chigubhu chemvura kwaari. "Ndichaenda kunotora zvimwe."
  
  Drake akatarisa shamwari yake achiratidza kunetsekana. "Unozofanira kumirira kusvika kumagumo here, shamwari?"
  
  "Chokwadi chinotaurirwa, zviri kuita nani neminiti."
  
  "Ah, nekuti ndinorangarira makagara pasi panguva yekupopotedzana naOlga."
  
  "Famba, Drake. Handimbodi kurangarira izvi."
  
  Drake akaseka. "Sokunge tichambokurega uchikanganwa nezvazvo."
  
  Vamwe vose veboka racho vakasvika zvishoma nezvishoma, uye maminitsi makumi maviri gare gare vakanga vagara vose pabhawa, vachidzikisa kofi nemvura, michero nemachira ebhekoni, uye maronda akawanda kupfuura avaikwanisa kuverenga. Kinimaka akanga asina kutarisa munhu, uye Smith haana chaakakwanisa kubata muruoko rwake rwerudyi. Yorgi akaora mwoyo zvikuru. Kensi haana kukwanisa kumira kunyunyuta. May chete, Lauren naHayden vaiita sevari ivo.
  
  "Unoziva," Hayden akadaro. "Ndiri kufara kuti tose tapedza izvi pamwe chete. Zvingadai zvakatonyanya kuipa. Atropine yakaita basa rayo. Pane zvazvinoita here varume?"
  
  Yorgi, Smith naKenzi vakabwaira bwaira. Kensi akataura achimiririra vese. "Ndinofunga Olga akakunda mushure mekuita."
  
  Hayden akanyemwerera. "Zvakanaka, nekuti hatisati tapedza. Zvikwata izvo zvisina kushanyira Fort Sill neDallas zvaitsvaga ruzivo rwekupedzisira. Sezvineiwo, Washington think tank neNSA vakakwanisa kuramba vachiona vatambi vakuru. "
  
  "SAS?" - Drake akataura.
  
  "Zvakanaka, maBritish, hongu. Vachateverwa neChina nezvose zvakasara zveFrance- "
  
  "SEAL Team 7?" - akabvunza Dahl.
  
  "Hazvizivikanwe, zvisina kutaurwa uye zvisina mvumo," Hayden akadaro. "Maererano naCrowe."
  
  "Kune zvivakwa zvepamusoro kupfuura Minister of Defense," Kinimaka akadaro.
  
  "President Coburn vaisada kutisungirira kuti tiome," Drake akapikisa. "Ndinofanira kutenda kuti hapana chaanoziva nezvezvisimbiso."
  
  "Ndinobvuma," akadaro Hayden. "Uye ini ndichibvumirana naMano kuti kune zvisikwa zvakakwirira kupfuura Crow, kune akawanda akawanda anonyengera. Rudzi rwunouya pauri parutivi, kunze kwebhuruu, uye nekukusiya uine sarudzo shoma. Ndinofanira kutenda kuti pane zvakawanda zviri kuitika kupfuura zvatinoziva."
  
  "Izvi hazvibatsiri dambudziko redu." Smith akaseka achizama kusimudza girazi remukaka.
  
  "Rudyi". Hayden akatora chitsama chemuchero ndokuzvigadzirisa. "Saka ngatitarisei nyaya yekupedza amai ava vakashata tiende kumba. Tichiri timu huru uye yakanakisa. Kunyangwe iye zvino, maBritish achangotanga zuva rimwe chete. MaChina futi. Zvino, zvinoita sekunge, pane vamwe vese, maFrench chete ndiye akanganisa. Vakatumira chimwe chikwata chevatatu kuti vabatane nevekutanga vasara."
  
  "Zvakangofanana muhondo yakakosha yemauto," akadaro Dahl. "Isu tiri pamusoro."
  
  "Hongu, asi izvi hazvigone kuve zvine basa. Uye nhema. Hazvina kuita sekuti takabatana maoko kana pamwe chete mugwenga."
  
  "Ihondo yakaoma, isingafungidzike," akadaro Dahl. "Izvi ndezvechokwadi sezvazvinosvika."
  
  Hayden akagutsurira achibva aenderera mberi nekukasika. "Ngatipei muchidimbu zvinyorwa zveOrder. 'Pamakona mana eNyika takawana Vatasvi Vana veBhiza uye takavaratidza hurongwa hweChirongwa cheKutonga Kwekupedzisira. Avo vanopukunyuka Hondo yeRutongeso nemiuyo yayo vachatonga nenzira yakarurama. Kana iwe uchiverenga izvi, isu takarasika, saka verenga uye uteedzere nekungwarira. Makore edu ekupedzisira akapedza kuunganidza zvombo zvina zvekupedzisira zvekuchinja kwenyika: Hondo, Kukunda, Nzara uye Rufu. Vakabatana, vachaparadza hurumende dzose uye vachazarura ramangwana idzva. Iva wakagadzirira. Wanai. Famba uchienda kumativi mana eNyika. Tsvaga nzvimbo dzekuzorora dzaBaba veStrategy uyezve Khagan; muIndia akaipisisa ati amborarama, uyezve Denda raMwari. Asi zvese hazvisi sezvazvinoratidzika. Takashanyira Khagan muna 1960, makore mashanu mushure mekupedzwa, tichiisa Conquest mubhokisi rake. Tawana Denda rinochengeta Mutongo wechokwadi wekupedzisira. Uye chete kodhi yekuuraya ndipo pakaonekwa Vatasvi vemabhiza. Hapana mavanga anozivisa pamapfupa aBaba. MuIndia akakomberedzwa nezvombo. Kurongeka kweKutonga Kwekupedzisira ikozvino kunogara kuburikidza newe uye kuchatonga hukuru nekusingaperi.
  
  Akapedza ndokunwa hake.
  
  "Zvese zvakanaka? Ndinofunga kuti zvine musoro zvino. Iyo Order yakafa, yaenda kare, asi kuchine chidiki chavo mune izvi. Pamwe mhata. Single. Pamwe chimwe chinhu. Asi zvakaringana kubira lab muDallas, uye yakanaka zvakakwana kutora boka rese remauto akakosha, saka hatigone kuzvirerutsa. "
  
  Akambomira Drake achisimudza ruoko. "Ehe?"
  
  "Unoziva here kwazvakanakira kuti ave?" - akabvunza. "Mukati metangi yekufunga muWashington. Kana kushandira NSA."
  
  Hayden akabva ati zii. "Damn, ipfungwa yakanaka chaizvo. Rega ndimbofunga nezvazvo." Akadira black coffee kubva muchigubhu chegirazi.
  
  "Nguva inofamba, shamwari dzangu," akadaro Mai.
  
  "Hongu ndinewe". Hayden akazadza muromo. "Zvino ngationgororei chinyorwa: kona yekupedzisira yepasi iEurope. Tinofanira kuwana guva reDambudziko raMwari, anova Mutasvi webhiza reRufu uye anorinda Kutonga Kwekupedzisira kwechokwadi. Yakaipisisa kupfuura dzose. Uye pakanga paine kodhi yekuuraya pakaonekwa Vatasvi vemabhiza? Handisati ndanzwisisa izvi, sorry. "
  
  "Ndinofunga tangi yekufunga yanga ichiita izvi kwenguva?" Yorgi akadaro.
  
  Lauren, uyo akanga akazendamira firiji hombe, akataura. "Hongu waita. Mutungamiriri wekare akambopihwa zita rainetsa rekuti 'Flagellum waMwari' nevaRoma vaakarwa nekuvauraya.Anogona kunge akabudirira zvakanyanya pavatongi vevatorwa uye akarwisa hushe hweRoma hwekumabvazuva nekumadokero paakararama makore akapoteredza 406-453. akanga ari muvengi anotyisa zvikurusa weRoma uye akambonokorwa mashoko, kuti: "Kwandakapfuura, uswa hausati huchizomerazve."
  
  "Imwe mhondi yekare yakakudzwa," akadaro Dahl.
  
  "Attila the Hun," akadaro Lauren, "akauraya mukoma wake muna 434 kuti ave ega mutongi wevaHuns. Anozivikanwa nokuda kwokutarira kwake kunotyisa, Attila aizivikanwa kugarobudisa maziso ake, "sokunge ari kunakidzwa nokutyisa kwaaifuridzira," maererano nomunyori wenhau dzakaitika Edward Gibbon. anogona kufungidzira kutya uku kungadai kwakapinza munhandare yehondo yeRoma."
  
  "Takawana," akadaro Drake. "Attila aive mukomana akashata kana akanaka, zvichienderana nekuti waive divi ripi. Uye ndiani akanyora mabhuku enhoroondo. Akafa sei uye kupi?
  
  "Nhoroondo dzakawanda dzinopesana dzinorondedzera kufa kwaakaita. Kubva pakubuda ropa mumhino kusvika pabanga pamaoko emukadzi wake mutsva. Pavakawana mutumbi wake, varume vacho, maererano netsika yavaHun, vakabvarura bvudzi mumisoro yavo ndokuzvirova maronda akadzika, anonyangadza pazviso zvavo. Zvakanzi Attila, ari muvengi anotyisa kudaro, akagamuchira shoko kubva kuna vamwari pamusoro porufu rwake sechishamiso chinoshamisa. Ropafadzo. Mutumbi wake wakaradzikwa pakati pebani guru, mukati metende resiririka, kuti vose vaone nokuyemura. Vatasvi vemabhiza vakanakisisa vemarudzi vakatasva uye vakataura nyaya dzemabasa ake makuru pamoto wemisasa. Rwaiva rufu rukuru. Inoenderera mberi ichiti pakaitwa mhemberero pamusoro peguva rake." Lauren akaenderera mberi achidzokorora mapoinzi aitaurwa naConstable munzeve dzake. Pakanga pasisina chekuisa gudzanzwi.
  
  "Vakaisa chisimbiso kumakuva ake nendarama, nesirivha nedare, nokuti akanga ana matatu. Uye vaidavira kuti zvinhu zvitatu izvi zvakanga zvakafanira mukuru pamadzimambo ose. Zvechokwadi, zvombo, pfuma uye matombo asingawanzoitiki akawedzerwa. Uye, zvinoratidzika, zvakare maererano netsika, vakauraya vose avo vaishanda paguva rake, kuitira kuchengetedza nzvimbo yaro pachivande.
  
  Alicia akatarisa tarisa vaive vakagara patafura. "Mumwe wenyu achafa," akadaro. "Usanditi ndikuvige. Haisi mukana wakaoma. "
  
  "Muchasuwa uye nekufadzwa kunzwa kuti guva raAttila nderimwe remakuva akarasika akarasika munhoroondo. Ehe, kubva kune vamwe - mutumbi wakarasika kwenguva refu waMambo Richard III wakawanikwa pasi penzvimbo yemotokari yeLeicester makore akati wandei apfuura - tinotenda kuti vachiri kuwanikwa. Pamwe Cleopatra? Sir Francis Drake? Mozart? Chero zvazvingaitika, sekuda kwaAttila, zvinotendwa kuti mainjiniya eHunnic akatsausa Rwizi rweTisza kwenguva yakakwana kuti iome rwizi rukuru. Attila akavigwa imomo mubhokisi rake rinoshamisa, risingakoshi katatu. Tisza akabva asunungurwa, achivanza Attila zvachose.
  
  Panguva iyoyo vakanzwa ruzha rwechikopokopo chaiuya. Hayden akatarisa mumba.
  
  "Ndinovimba magadzirira imwe hondo, vakomana nevasikana, nekuti izvi hazvisati zvapera."
  
  Drake akatambanudza mhasuru dzake dzairwadza. Dahl akaedza kuchengeta musoro wake pamapfudzi ake. Kensi akagwinha gwinha paakabata musana wake.
  
  "Kutaura zvakanaka," akadaro Drake. "Ndanga ndichiri kubhowekana apa."
  
  Hayden akanyemwerera. Dahl akagutsurira nepese paaikwanisa. May ainge atomira netsoka. Lauren akananga kumusuwo.
  
  "Tisvikewo," akadaro. "Vachatizivisa zvakawanda munzira."
  
  "Europe?" Yorgi akabvunza.
  
  "Ehe. Uye nokuda kwoMutasvi webhiza wokupedzisira woRufu.
  
  Alicia akasvetuka kubva pabhawa. "Kutaura kwakanaka," akadaro achitsvinya. "Kubva kwauri, zvinonzwika zvinonakidza zvekuti kunyangwe zvigunwe zvangu zvetsoka zvava kutanga kukwenya."
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHINA
  
  
  Kumwe kubhururuka, kumwe kurwa kumberi. Drake akagara pachigaro chakasununguka uye akateerera sezvo Lauren aitaura mutongo weDunhu reColumbia uye mhedziso mune Attila the Hun kesi. Chikwata chakagara munzvimbo dzakasiyana siyana, vachitora zvavanogona uye vachiedza kufuratira marwadzo kubva kuchangobva kunzi 'Olga chiitiko'.
  
  "Guva raAttila rakarasika kunhoroondo," Lauren akapedzisa. "Hazvina kumbowanikwa, kunyangwe paine zvakawanda zvakawanikwa zvemanyepo. Saka," akambomira, achiteerera, "wakambonzwa nezvesimba rinokwevera zvinhu pasi here?"
  
  Dahl akatarisa kumashure. "Iri izwi rine zvarinoreva zvakawanda."
  
  "Zvakanaka, ndiyo pfungwa yedu. Nguva pfupi yadarika, masayendisiti akawana hombe uye isinganzwisisike inomaly yakavigwa pasi pechando chechando. Waizviziva here? Yakakura muhukuru - 151 mamaira kuyambuka uye inoda kusvika chiuru metres kudzika. Zvakaonekwa nemasetellite eNASA, yaive giravhiti inomaly sezvo shanduko munzvimbo dzayo yairatidza kuvepo kwechinhu chikuru chiri mugomba. Zvino, dzidziso dzemusango parutivi, chinhu ichi isimba rinokwevera zvinhu pasi. Yakaiswa zvisizvo, haifambi sezvimwe zvese zvakaitenderedza, uye nekudaro inogona kuonekwa neradar ine simba. "
  
  "Uri kutaura nezve radar inopinda pasi," akadaro Dahl. "Nyaya yangu yekare."
  
  Drake maziso akawedzera. "Une chokwadi here? Ndaifunga kuti murume aibvisa mbatya pamafaro ehuku. Vakakudaidza kuti Dancing Viking."
  
  Dahl aneta naye. "Stop that".
  
  Alicia akabva andizembera. "Anoita seakagumbuka," akadaro achizevezera.
  
  "Kurova chembere isingafungidzire ichakuitira izvozvo."
  
  Hameno kuti Smith ainge akazara misodzi mumaziso. "Ndinofanira kutaura," akadaro, "handisati ndamboona mumwe munhu achisvetuka zvakanyanya pamunhu asina trampoline inobatanidzwa." Akavanza chiso chake, achiedza kudzikama.
  
  Kinimaka akamubata bendekete. "Kwakanaka here mukoma? Handisati ndambokuona uchiseka murume. Izvi zvinoshamisa".
  
  Lauren akapindira, achiponesa muSweden kubva mukutsvinyira kwakawanda. "GPR, asi pamwero wakakura. Ndinoreva, pane chinhu chinoshamisa paGoogle Mepu chinonzi Antarctica. Iwe unogona kuona izvi kubva palaptop yako. Asi kuwana chinhu chidiki seguva raAttila? Zvakanaka, izvo zvinosanganisira kushandisa michina uye software iyo NASA isati yatombobvuma kuti ndeyayo. "
  
  "Vari kushandisa satellite?" Yorgi akabvunza.
  
  "Ehe, nyika dzese dzakanaka dzine izvi."
  
  "Kusanganisira China, UK neFrance." Drake akanongedzera kune yavo rondedzero yevanopikisa.
  
  "Zvirokwazvo. Vari muchadenga, maChina aikwanisa kuziva munhu akagara mumotokari yake, otarisa nzvimbo dzepaIndaneti dzaari kutarisa, uye kuronga zviri mukati mesangweji yaari kudya. Chero murume. Kunenge kupi zvako."
  
  "Varume chete?" Kenzi akabvunza. "Kana vakadzi futi?"
  
  Lauren akanyemwerera ndokuzevezera, "Ndine murume munzeve dzangu arikupfuudza. Zvinonzwika semudiki, kunge haasati awana vakadzi. "
  
  Drake akateerera chikopokopo chacheka denga pakati peAmerica neEurope, magumo echitatu nechina enyika.
  
  "Zvakanaka, zvakadaro ..." Lauren akatsikitsira. "Kana tikabatanidza nzvimbo yePiscara isinganyanyi kuzivikanwa, rumwe rugwaro runoti muzinda waAttila wakakurumbira waiva pakati peDanube neTisza, mumakomo eCarpathian, pamapani okumusoro kweHungary neZazberin yakavakidzana nayo. Imwe ndima yakanyanyisa kujeka inotaura kuti guva raAttila rakanga rakatarisana nemuzinda wake.
  
  "Asi wakavigwa pasi perwizi," Mai akadaro.
  
  "Hungu, Tisza inoyambuka Hungary ichibva kuchamhembe ichienda kumaodzanyemba, ichiva mukoto mukuru weDanube imene. Nzira yerwizi ichabatsira masayendisiti edu. Ndinovimba tsvakiridzo yavo vachishandisa tekinoroji yegeophysical ichabatanidza setiraiti, magineti, MAG uye radar inopinda pasi. Magnetic ongororo inowedzerwa neGPR profiles kune akasarudzwa anomalies. Vanotiwo vari kuona kuti rwizi urwu rwakambotsauswa here." Akabva akwenya. "Tiri kutaura nezve zviuru nezviuru zvemifananidzo iyo komputa inofanirwa kutarisa uye yobva yaita sarudzo."
  
  "Zvakanaka, saka tave kuenda kuHungary." Alicia ainyepedzera kutema musoro. "Ingotaura."
  
  Chikwata chakabva chagadzikana, chichinetsekana kuti vamwe vavo vaive nehasha vaive sei.
  
  
  * * *
  
  
  Hungary, iyo Danube neTisza yaitaridzika seyakasviba husiku seEurope yese, asi Drake aiziva kuti iko zvino kwanga kwanyanya kunetsa pano. Ane simba kwazvo paVatasvi vemabhiza mana akarara ipapo - Rufu - uye avo vakamuwana vanogona kunyatsoona ramangwana renyika.
  
  Chikwata chakamhara, chikasimuka zvakare, chakadzika zvakare, chichibva chasvetukira mukombi hombe, isina kufungidzira kuti vapedze chikamu chekupedzisira cherwendo rwavo. Iwo macalculator akange asati afunga chero chinhu, nzvimbo dzaive dzichiri hombe uye chinangwa chiri chidiki, tisingarevi chekare uye chinogona kuderedzwa. Zvingave zvakanaka kufunga kuti Order yakashanda sei yakazvimiririra, asi kuuraya kwavo kwakangoerekana kwapera makumi emakore apfuura kwakagumisa chero kudzoka.
  
  Vakadzika musasa pamapani, vakaisa varindi kunze uye vakagara mukati. Mhepo ine simba yakavhuvhuta, ikadzika matende; chokwadi chechokwadi chezvese zvavakanga vaita mumazuva mashoma apfuura chaive chichiri kuyedza kunyura mukati.
  
  Tave pano here zvino, tadzika musasa pakati pechikomo cheHungary? Drake akafunga nezvazvo. Kana kuti Olga achiri kutirova?
  
  Kanivhasi yaitumbuka yetende yaitaura chokwadi, sezvakaita munhu aimonereka pedyo naye. Alicia akamonera bhegi rake rekurara achingoratidza maziso.
  
  "Kunotonhora here mudiwa?"
  
  "Ehe huya kuno undidzise."
  
  "Ndapota," akadaro Dahl kubva kumaodzanyemba kwetsoka dzaDrake, "kwete nhasi."
  
  "Ndinobvuma," akadaro Kenzi anobva kumabvazuva. "Udza hure kuti uri kurwara nemusoro kana chimwe chinhu. Ndiani anoziva kwaaive? Huwandu hwezvirwere zvichingodaro zvichingodaro."
  
  "Saka hapana mubvunzo we foursome?"
  
  "Ndizvo," vakawedzera kudaro Mai, vakanga vakamira pamusuo wetende. "Kunyanya sezvo isu tiri vashanu."
  
  "Unopenga, ndakanganwa kuti uri pano, Sprite. Handisati ndatenda kuti vakativharira tese mutende rimwe chete.
  
  "Ini, ini, ndinoda kurara pabani," Dahl akadaro, achisimuka. "Ipapo pamwe ndicharara."
  
  Drake akatarisa Swede achibuda, achifunga kuti aizotora mukana wekufonera Joanna. Ukama hwavo hwakaramba huri mumhepo, asi zuva raizouya, nokukurumidza, apo mumwe munhu aizoita chisarudzo chechigarire.
  
  Kwayedza yakauya, uye nyanzvi kubva kuWashington dzakakurudzira hafu yenzvimbo gumi nemaviri. Chikwata chakatsemuka ndokutanga kuchera, chichirasa nzvimbo dzakanaka kubva mumisoro yavo nemoyo: iyo inopenya yebhuruu nyoka yeTisza, dzimwe nguva yakafara, dzimwe nguva yakatetepa zvinoshamisa munzvimbo, zvikomo zvine uswa zveCarpathians, denga risingaperi. Mhepo inotonhorera yaivhuvhuta munzvimbo dzakafara yaigamuchirwa, ichibvisa kuneta uye mavanga anonyevenutsa. Drake nevamwe vaingogara vachifunga kuti vavengi vavo vaivepi. British, Chinese uye French. Kupi? Pamusoro pechikomo chiri pedyo? Hapana akamboona kana kapfungwa kadiki kekuongorora. Zvaiita sokuti zvimwe zvikwata zvakanga zvasiya.
  
  "Kwete kuvhima kwako kwepakati," Drake akambotaura. "Ini handizive kwandichazoguma."
  
  "Ndinobvuma," akadaro Dahl. "Imwe nguva tose tiri kurwa, uye inotevera zvose zviri nyore. Uye zvakadaro zvinogona kunge zvakanyanya kuipa. "
  
  Zuva rokutanga rakabhururuka nokukurumidza, ndokuzotevera rechipiri. Hapana chavakawana. Kwakatanga kunaya, uyezve zuva raipofomadza. Boka racho rakachinjana kuzorora ndokuzobvumira vashandi vashomanene vavanoshandira kuti vavasunungure kwenguva yakati. Varume nevakadzi vakanga vasingagoni kutaura Chirungu vakagadzwa kubva mumusha waiva pedyo. Rimwe zuva, Alicia akawana gomba pasi, pamwe mugero wekare, asi kufara kwake kwakakurumidza kupera apo kutsvaga kwake kwakasvika kumagumo.
  
  "Hapana zvazvinobatsira," akadaro. "Tinogona kunge tiri mita kubva paari uye totadza kumuwana."
  
  "Unofunga kuti izvi hazvina kucherechedzwa sei makore ese aya?"
  
  Dahl akaramba achikwenya musoro wake, aine chokwadi chekuti hapana chavainzwisisa. "Iri pamuromo werurimi rwangu," akadzokorora kanopfuura kamwe.
  
  Drake akatadza kuzvibatsira. "Unoreva Olga, handiti? Chaive chiitiko chipfupi, shamwari."
  
  Dahl akagomera, achiri kuongorora.
  
  Humwe husiku uye mamwe maawa mashoma mutende. Kunyanya kunetseka kwemanheru aya ndipo pakatanga Drake kutaura nezve zvakataurwa naWebb, nhaka yake uye nekuvanda kwake kweruzivo.
  
  "Isu tinofanirwa kutarisa pane izvo nguva inotevera. Zvakavanzika zvaakaunganidza zvinogona kushungurudza. Zvinoshamisa".
  
  "Kwaani?" Dahl akadaro. "Ivo vaipokana nesu vanga vasina kushata."
  
  "Kunze kweimwe yatisati taziva," Mai vakadaro.
  
  "Nhai, chokwadi? Ndakanganwa. Ndeipi yacho?"
  
  Mukadzi wechiJapan akadzikisa inzwi ndokutaura chinyararire. "Mumwe wenyu ari kufa."
  
  Kwenguva yakareba, inorwadza pakamboita runyararo.
  
  Alicia akazvityora. "Unofanira kubvumirana naDrake. Izvi hazvingoshandi kwatiri. Webb aive nyanzvi yekutevera uye mega-hupfumi dhongi. Anofanira kunge aine tsvina pamunhu wese."
  
  Nyevero yenhema yakaita kuti vamhanye vachibuda mutende, vachiwira muvhu nomumatope, pakati pemarara nejecha zvenzvimbo yekare yokuviga. Kutsamwa kwavo kukuru, zvakazoitika kuti yakanga isiri yaAttila. Kanenge kwete kusvika kwavaigona kuona.
  
  Vakazodzokera mutende mundangariro dzavo.
  
  "Pane zvakawanda zvekuita nazvo," Hayden akadaro. "Zvichida kutsvaga kwekuhwanda kweWebb uye zvatichazowana zvinogona kutidzivirira kubva kune zvingangouya."
  
  "Kufa kwaJoshua kuPeru? Kusateerera kwedu? Kutonga kusina chokwadi uye chisungo chisina chokwadi? Tinofanira kupindura kune mumwe munhu. Rimwe zita-kudaidza iwe unogona kutiza. Asi vatatu? Four? Mabhiri edu ari mutsvuku, vanhu, uye handireve kushandisa zvakanyanya. "
  
  "Saka, SEAL Team 7?" - akabvunza Dahl.
  
  "Pamwe," akadaro Hayden. "Ndiani anoziva? Asi kana vakatirwisa nerusaruro, ndinopika kuna Mwari kuti ndichatsiva nesimba rakaenzana. Uye ndizvo zvichava nemi mose. Ndiyo order."
  
  Rimwe zuva rakasvika nekuvhima kwacho. Kunaya kwakakanganisa nhamburiko dzavo. Washington think tank yakadzoka nedzimwe nzvimbo nomwe dzemakumi maviri nenhatu. Vazhinji vavo havana chavakabereka kunze kwenzvimbo dzisina chinhu kana nheyo dzakasakara, zvivakwa zvakapera kare, marangwanda akaderedzwa kuita mamvemve. Zvakawanda zverimwe zuva zvakapfuura uye tsika dzechikwata cheSPEAR dzakatanga kudzikira.
  
  "Tiri munzvimbo chaiyo here?" Kenzi akabvunza. "Ndiri kureva Hungary. Yakatarisana nemuzinda waAttila. Munhu uyu akaberekwa nguva yakadii? Makore chiuru nemazana matanhatu apfuura, handiti? Chii ichi? Mazana gumi nemana emakore Geronimo asati. Zvichida Attila ndiye 'denda' isiriyo. Ndinofungidzira kuti Chechi yeKaturike yakanyora mazita akawanda."
  
  "Tinowana zvakasiyana-siyana zvakasiyana," Kinimaka akadaro. "Vakawanda vavo, uye hapana kana mumwe wavo ari chokwadi."
  
  Dahl akamutarisa. "Tinoda nzira yekudzikisa kutsvaga kwedu."
  
  Lauren, aigara akabatanidzwa mutangi rekufunga, akatarisa imwe nzira. "Hongu, vanodaro. Ehe."
  
  Mhepo yakavhuvhuta zvinyoro nyoro bvudzi remuSwede, asi chiso chake chakaramba chisina kugadzikana. "Handina chinhu".
  
  "Pamwe tinofanira kutarisa Attila?" May akataura. "Pane chii mubiography yake?"
  
  Lauren akaudza boka reWashington kuti ritarisire. Chikwata chakazorora, chakarara, chakatsvaga zvikanganiso dzikashaya, uye chakatora chikamu mune dzimwe mbiri dzenhema.
  
  Pakupedzisira, Drake akaunganidza timu. "Ini ndinofunga tichatoti izvi takundikana vanhu. The Order anoti vazviwana, zvichida ¸ asi kana isu tisingakwanise, saka dzimwe nyika hadzizokwanisi. Pamwe Mutasvi webhiza wechina aizosiiwa nani paakavigwa. Kana achiripo."
  
  "Zvichida guva rakabiwa," akadaro Hayden, achitambanudza maoko ake, "nguva pfupi pashure pokuvigwa. Asi ipapo, chokwadi, zvisaririra zvingadai zvakawanikwa. Mucheka. Munondo. Gems. Mimwe miviri."
  
  "Zvakaoma kusiya chombo chine simba kudaro ipapo," akadaro Kenzi nechiso chake chisina chinhu. "Ndinoziva kuti hurumende yangu haingadaro. Vaisazomborega kutsvaga."
  
  Drake akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo. "Ichokwadi, asi hapana mubvunzo kuti tine mamwe matambudziko ari kutanga. Hatingagari pano zvachose."
  
  "Vakataura zvakafanana muPeru," Smith akadaro.
  
  Drake akagutsurira Lauren. "Vane chimwe chinhu kwatiri here?"
  
  "Hazvisati, kunze kwedzimwe nzvimbo sere dzinogona kuitika. Zviratidzo zvichiri zvimwe chete. Hapana chakaoma."
  
  "Asi izvi hazvingave izvo chaizvo zvatiri kutsvaga?" Dahl akadaro akanyarara.
  
  Hayden akatura befu. "Ndinofunga kuti ndingatofanira kufonera munhu uyu ndoonana nasekiritari. Isu tiri nani-"
  
  "Uchenjere," Alicia akanyevera kudaro. "Zvichida ichi ndicho chiratidzo icho zvisimbiso zvakamirira."
  
  Hayden akabva anyarara, kusava nechokwadi kuchioneka mumaziso ake.
  
  Dahl akazovarairwa. "Ground inopinda radar," akadaro. "Inotarisa anomalies, giravhiti, magineti kana chero. Nenzira yomuzvarirwo, anowana zvakawanda zvikuru, sezvo iyi ipasi yakare zvikuru. Asi tinogona kuderedza kutsvaga kwedu. Tinogona. Ah damn, tingave sei mapenzi akadaro?"
  
  Drake akaudza Alicia kushushikana. "Kwakanaka here shamwari? Hausati wanzwa mhedzisiro yaOlga wawakaedza kupamba, ndizvo here? "
  
  "Ndiri bho, ndakakwana semazuva ese. Inzwa - rangarira mapenzi akawana makuva evamwari?
  
  Chiso chaDrake chakava serious zvino. "Taive isu, Torsten. Zvakanaka, vazhinji vedu. "
  
  "Ndinozviziva. Takawana mapfupa aOdin, pamwe naThor, Zeus naLoki." Akambomira. "Aphrodite, Mars nezvimwe zvakawanda. Ko, zvombo zvavo nezvombo zvakanga zvagadzirwa nei? Mamwe ematombo avo? "
  
  "Chinhu chisingazivikanwe chakazotibatsira pane imwe mishoni," akadaro Drake.
  
  "Ehe." Dahl haana kukwanisa kumira kunyemwerera. "Munondo waani wakavigwa naAttila?"
  
  Lauren akasvetukira pairi. "Mars!" - akadanidzira. "Mwari wehondo weRoma akabaya Attila nebakatwa rake nevaSitiya. Wainzi Munondo weHondo Tsvene. Asi kana yakanyatsobva paruoko rwaMars ... "
  
  "Unogona kugadzirisa zvakare radar inopinda pasi kuti utsvage icho chinhu," akadaro Dahl. "Uye chinhu ichi chisingawanzoitiki."
  
  "Uye Boom!" Drake akamutarisa nemusoro. "Zviri nyore. Iye anopenga weSweden adzoka. "
  
  Alicia aive achiri achiratidza kugumbuka. "Wakange usina kumbofunga nezvazvo, mazuva mashoma apfuura?"
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu neshanu
  
  
  Mamwe maawa masere uye vakanga vagadzirira. Chikwata cheDC chakadzora radar yepasi mushure mekusangana neIcelandic archaeological unit yaive ichiri kuongorora zvakasara paguva rekutanga ravamwari. Inogara ichidzoka kuna Odin, Drake akafunga sezvaaimirira. Zviripachena kuti maIcelanders akachengetedza akawanda ezvinyorwa zvekuwanikwa uye ese masampuli. Kutumira data nezvechinhu chisingawanzo kuWashington yaive nyaya yemaminetsi.
  
  At least ndozvavakataura, Drake akazofunga. Aizokatyamadzwa kana maAmerican anga asina izvi pafaira.
  
  Muedzo wakaitwa uye ipapo chiratidzo chinopisa chakatumirwa. Ping panzvimbo yavakanga vatofamba-famba, uye Munondo wekare weMars wakava pfungwa yakajeka pamepu.
  
  "Ndizvo," akadaro Mai. "Guva raAttila the Hun."
  
  Kuchera kwakatanga nemoyo wese. Vanhu vemuraini vakatanga kuwedzera gomba ravaive vatochera. Vasati vasvika pakavharika kainyatsoenderana nebakatwa, vakabhadhara vagari vomumusha ndokunyepedzera kuora mwoyo pavakavaona vachienda.
  
  "Rimwe divi reizvi," Mai akadaro, "kutsvaga kukuru kwetsika."
  
  "Hatinganetseki nezvazvo iye zvino," akadaro Hayden. "Ichi ndicho chombo cheRufu. Izvi zvinofanirwa kuregererwa tisati tazivisa chero chinhu. "
  
  Smith, Yorgi naKinimaka vakasvetukira mukati, vachirwisa pasi. Dahl akanga achiri kutarisa uye akanzwa zvishoma, kunyange Alicia naKenzi vakatora mukana wekumudana zvose kubva 'kungoshanda mbongoro' kusvika ku'Crazy Sloth'.
  
  Haina kutora nguva yakabva yapinda mubeche.
  
  Drake akatarisa vatatu vacho vachiwedzera gap. Mai naAlicia vakatarisa nzvimbo iyi kuti vaone kuti pakanga pasina mashura muhuswa hurefu hwakanga hwoda kunyahwaira. Lauren aizogara pedyo negomba; mutsara wekuona pakati pevakadzi vaviri nevari pasi.
  
  "Sezvo tisingazive kuti tiri kusvika papi," akadaro Drake, "kutaurirana kungasava nebasa. Asi ndinofunga tichaitamba nenzira yatinoiwana."
  
  "Chatinoda bhokisi," Hayden akasimbisa. "Hatipedzi nguva takatarisa chimwe chinhu kana mumwe munhu. Unobvumirana nazvo here?"
  
  Vakagutsurira musoro. Yorgi akaenda pekutanga, ari agile zvakanyanya muchikwata. Kinimaka akabva ateverawo, achine ronda mumusoro achiteverwa naSmith. Drake akasvetukira mugomba, achiteverwa naHayden naDahl. MuSweden aifanira kuramba ari pamusuwo. Drake njiva pasi pevhu risina kuenzana uye akazviwana ari mukati memugero wakasviba. Imwe miniti yekukambaira nekudzvanya pakati pemadziro yakatungamira kune imwe nzvimbo yakakura apo timu yakafuratira kuruboshwe. Yorgi akabatanidza bakatwa kumufambisi wechikepe uye akadana chinhambwe chiri pakati pavo naye maminetsi mashoma.
  
  Drake akabata tochi yake zvakasimba, achibatanidza matanda neaive mberi. Mukoto wacho hauna kumbotsauka, asi wakapoterera nzvimbo yokuzororera bakatwa kusvikira vabvapo zvishoma nezvishoma.
  
  Yorgi akamira mberi. "Tinogona kufanira kupaza."
  
  Drake akapika. "Ibwe rakasimba. Taizoda midziyo mikuru yekupaza ipapo. Uri kuona kuti akafuta sei?"
  
  Yorgi akaita ruzha rwusina kugutsikana. "Kaviri kufara kwendima iyi."
  
  "Uye bakatwa?" - Ndakabvunza.
  
  "Kune rumwe rutivi chete."
  
  Drake aive nemafungiro akajeka ekuti vaive vachitambwa navo. Vamwari vekare vari kufara zvakare. Dzimwe nguva zvaiita sekuti vaimutevera munzira yese, vachimukwevera mune imwe nhanho kana imwe, dzimwe nguva vachidzoka kuti vazivikanwe.
  
  Sezvino.
  
  Akaita chisarudzo chake. "Move on," akadaro. "Tinofanirwa kuona kuti ndima iyi inotungamira kupi."
  
  "Zvakanaka, pane imwe yeanomalies pamberi," Yorgi akatumira mhinduro. "Fomu yakakura isingazivikanwe."
  
  Izwi raAlicia rakabva ratsemuka nemutauri. "Iri kufamba here?"
  
  Drake aiziva huipi hwekuseka. "Stop that".
  
  "Ane makumbo mangani?"
  
  "Alicia!"
  
  Munhu wese ari pasi pevhu akatora pfuti dzake. Drake akaedza kukwenya mutsipa wake kuti atarise kumberi, asi Kinimaka akavhara maonero ake. Chaakangokwanisa kuita kurovera nepamusoro pemusoro pamugero.
  
  Guruva raipepeta mudenga. Drake akanga adikitira, mavanga ake matsva achirova. Chikwata chakakambaira chakananga mberi. Yorgi akavatungamirira vachitenderera zvishoma nezvishoma. Ipapo ndipo chete apo jaya reRussia rakamira.
  
  "Oh! Ndine chimwe chinhu."
  
  "Chii?" - Ndakabvunza. Manzwi akati wandei akanzwika.
  
  "Mirai. Unogona kukwira neni kuno."
  
  Nenguva isipi Drake akatenderedza bend ndokuona kuti divi remukoto rakawedzera, richishanduka kuita arch yedombo mafiti masere pakureba uye yakapetwa mana paupamhi hwemunhu. Yaiva mutsvuku mutsvuku, yakatsetseka, uye yaikwira pamusoro peburi diki rakanga rakacherwa padombo chairo, kasuo kadiki kakaita segonhi.
  
  Drake akadongorera murima regomba iri. "Saka pamwe vakabvisa dombo zvishoma, vachiona kuti Attila achagara pano zvachose?"
  
  "Asi hakuna rwizi pamusoro pedu," akadaro Yorgi. "Zvakanga zviri mupfungwa dzangu."
  
  "Makosi eRwizi anochinja nekufamba kwemakore," akadaro Hayden. "Parizvino hatikwanise kutaura kuti Tisza yakamboyerera nenzira iyi. Zvisinei, ingori mamita mashoma kumaodzanyemba."
  
  Drake akafamba achienda kwaive nerima. "Ndiri mugame. Totarisa here?
  
  Yorgi akasvetuka, achichengeta chinzvimbo chake kumberi. Pakutanga musuwo mutsva waingova mufananidzo werima rakazara, asi sezvavaiswedera pedyo uye vakavhenekera matochi avo, vakaona zviratidzo zvekamuri hombe kune rimwe divi. Imba yacho yakanga isina kukura kupfuura imba yekudyira yakanaka, yakazara neguruva uye runyararo rwakakwana, ine chitsigiro chinosvika mumabvi pakati.
  
  Pachitsiko paive nebhokisi rematombo.
  
  "Zvinoshamisa," Yorgi akafema.
  
  "Unofunga kuti Attila aripo here?" Kenzi akabvunza.
  
  "Bakatwa ndiro, ndinofunga." Yorgi akatarisa pasi rake rinopinda radar. "Saka taura chinhu ichi."
  
  "Tinoramba tiri pabasa." Hayden haana kana kumbotarisa bhokisi. Aive mushishi kudzidza nezvegender. "Uye ndizvo here? Ndizvo zvose".
  
  Drake akatarisa kwaainongedza. Chikwata chakafamba nemusuwo wekupinda ndokuwana chakazara mukati mekamuri. Bhokisi remapuranga rinozivikanwa rine chisimbiso cheKurongeka pachivharo chakamira pachitsiko chacho, pazasi pebhokisi. Hayden akauya kwaari.
  
  "Gadzirira," akaudza Lauren pamacomms. "Tiri munzira. Udza Washington kuti tawana bhokisi rekupedzisira."
  
  "Wavhura here izvi?"
  
  "Negative. Handifungi kuti ipfungwa yakanaka pasi apa. Tichamirira kusvika tasvika pamusoro."
  
  Drake akatarisa bhokisi. Iyo yogi yakaswedera pedyo. Kenzi akakwira pa pedestal akatarisa pasi.
  
  "Pane munhu achandibatsira here?"
  
  "Kwete ikozvino," Hayden akadaro. "Tinofanirwa kuenda".
  
  "Sei?" Kenzi yakaramba yakakura. "Hazvina kufanana nezvimwe zvikwata zvemuno. Zvakanaka kuva nenguva uri wega, haufungi here? Kuchinja kwakanaka kusave nemunhu anoedza kundirambidza."
  
  Drake akabatidza comms. "Dal? Uri chibharo."
  
  "Chii?"
  
  Kenzi akatura befu. "Ingori chivharo chedombo."
  
  Drake akamuona semutengesi wemarara ane chido chepfuma. Zvechokwadi, izvi hazvizomboperi. Chaiva chikamu chake. Akagutsurira musoro Hayden.
  
  "Tichakubatai. ndinovimbisa".
  
  Akamhanyira kune rumwe rutivi rwechitsigiro, akabata dombo ndokudhonza.
  
  Hayden akakurumidza kubuda muguva, Yorgi naKinimaka vachitevera mumashure make. Smith akambomira pamusuwo. Drake akatarisa pfuma kubva muguva raAttila the Hun yakawanikwa.
  
  Muchiedza chetochi meso ake akapofumadzwa; magirini anopenya uye matsvuku, bhuruu yesafire uye yero yakajeka; mimvuri yemuraraungu, inopenya uye yakasununguka kekutanga mumakore angangoita chiuru. Pfuma yakazununguswa, bakatwa rakabviswa pakurongeka nekufamba uku. Mamwe mablades aipenya. Necklace, zviziso zvemakumbo nemaoko zvaiva mumirwi.
  
  Pasi pazvo zvose, zvichiri kuputirwa mune zvimedu zvishoma zvenguvo, zvakarara muviri waAttila. Drake akazvitenda saizvozvo. Nzvimbo iyi haina kumbowanikwa nemakororo ekumakuva; nokudaro kuvapo kwepfuma. MaNazi aingoda chete kuzvirongwa zvavo zvakakura, uye kukwevera ngwariro kune yakawanwa yaizongokwevera ngwariro kwavari. Akambotura mafemo achibva asvetukira kucommunicator.
  
  "Lauren," akazevezera. "Unofanira kuhaya munhu anorinda zvose. Ungofanire kuita kuti zviitike. Izvi ... zvinoshamisa. The only thing is..." Akambomira achitsvaga.
  
  "Ichi chii?" - Ndakabvunza.
  
  "Hapana mapakatwa pano. Munondo weMars haupo.
  
  Lauren akatura befu. "Aiwa, izvi hazvina kunaka."
  
  Chiso chaDrake chakabva chanyumwa. "Pashure pezvinhu zvose zvatakapfuura mazviri," akadaro. "Ndinozviziva chaizvo."
  
  Kenzi akaseka. Drake akatarisa kumashure. "Munondo weMars wasvika."
  
  "Damn, wagona. Relic smuggler uye nyanzvi yembavha. Waiba pasi pemhino dzangu chaimo. Akatarisa. "Zvino shamisa".
  
  "Haungatore chero chinhu." Akamuona achibudisa chinhu chaiva nematombo anokosha. "Asi ndinovimba kuti uchaenda ikoko kunotenga zvinhu zvakakosha."
  
  "Kupfuura Attila?"
  
  "Hongu chokwadi. Unogona kuzvinhonga. Asi zvose zvaunoita, zvichengetere bakatwa rako.
  
  Kenzi akaseka ndokubvisa ruoko rwake, achisiya pfuma yakavezwa asi achichengeta bakatwa. "Ikozvino ndazviona zvese," akadaro neruremekedzo. "Tinogona kuenda."
  
  Drake akafara kuti akaratidza chido chemukati uye kuti akamubatsira kuzadzisa. "Zvino zvakanaka. Ngationei kuti Mutasvi webhiza rorufu chii.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHITANHATU
  
  
  Richipfugama muchiedza chezuva chakananga, boka reSPEAR rakaongorora bhokisi rokupedzisira reChirongwa cheKutonga Kwekupedzisira.
  
  Kinimaka akamirira kutenderwa naAlicia naMai vachisvika kumuganhu, apa painge pave kutoonekwa zvikopokopo zvehushamwari. Hayden akanongedzera Kinimaka.
  
  "Ramba wakadaro Mano. Tinofanira kuona zviri mukati kambani isati yasvika; shamwari kana muvengi."
  
  MuHawaiian akagutsurira ndokubaya baya. Drake akasendamira kumberi chivharo chichisimudzwa, achikwenya misoro naDahl.
  
  "Kupenga!" - akadanidzira, achibwaira.
  
  "Kwanga kuri kuedza kwako kutsvoda, Yorkie?"
  
  "Ndichakutsvoda kana ukasveta mop iya yaunodaidza musoro kumeso kwangu imwe nguva. Bloody Yorkshire Kiss."
  
  Chokwadi, hapana akamunzwa. Vese vaive vakanangana nechakazarurwa chitsva.
  
  Hayden akadongorera mukati, akazembera Kensi. "Sheeeit," akadaro zvake. "Handina kumbofungidzira kuti zvingava zvakadai."
  
  "Neniwo". May akamira.
  
  "Kutonga Kwechokwadi Kwechokwadi," akadaro Lauren, achidzokorora rugwaro rwacho zvakare. "Zvakaipisisa kupfuura zvose."
  
  "Zvakanaka, handikuzivei imi," Alicia akadaro. "Asi chandinoona mukati ibepa rinobhowa. Inoita senge list rangu rekutenga."
  
  Mai vakacheuka. "Neimwe nzira handikwanise kukufungidzira uri musupermarket."
  
  Alicia akafinyama. "Kamwe chete. Ese ngoro idzi, zvipingamupinyi uye sarudzo zvakandisiya zvachose. " Akadzidza nezvezvikopokopo zvekurwisa zvaiuya neshungu. "Zviri nani".
  
  Kinimaka yakapinza ruoko mubhokisi ndokuburitsa bepa ndokusimudza kuti vanhu vese vaone. "Ingori nhamba zhinji."
  
  "Nemhanza," Smith akadaro.
  
  Drake akanzwa hasha. "Saka, Order of the Last Judgment yakatituma pakati penyika kuti tiwane bepa muguva rakanga rakavanzwa kwemazana emakore? Nzvimbo yatingadai tisina kumbowana dai tisina ruzivo nemakuva evamwari? handisi kuzvinzwisisa ini".
  
  "VaNazi vaive vavhimi vezve pfuma," akadaro Kenzie. "Unoziva here nezvehuhu hunoshamisa hwavachangobva kuwana pasi peaizi yepolar? Vamwe vanoti inzvimbo yeNazi. Vakapamba zvinhu zvose kubva pazvishongo kusvika kumipumburu nemifananidzo. Vakaedza kugadzira zombies, vakatsvaga hupenyu husingaperi uye vakarasikirwa nezviuru zvevanhu mukutsvaga kune ngozi. Kana vakasarudza kuisiya muguva raAttila the Hun pane kuba hupfumi, pane chikonzero chakaipa cheizvozvo. "
  
  Lauren akanongedza nzeve dzake. "Dunhu reColumbia rinoda kuziva kuti chii."
  
  Hayden akazvitora kubva kuKinimaki. "Saka, varume, iri ipepa rekare, gobvu uye rakabvaruka mativi ose. Yakaita yero uye inoita seisina kusimba. Saka, pakati pane mutsara wekunyora unongosanganisira nhamba chete. " Akavaverenga: "483794311656..." Akatura mafemo. "Hazvisizvo zvese..."
  
  "Chiroto chegeek chakanyorova." Alicia akatura befu. "Asi chii chatinofanira kuita?"
  
  "Ibva pano," Drake akadaro, achisimuka sezvo zvikopokopo zvakadzika. "VaHuns vasati vatiwana."
  
  Mutyairi wendege akamhanya. "Magadzirira here vakomana? Tinofanira kuramba takatarisa izvozvo."
  
  Chikwata chakamuperekedza kudzokera kuzvikopokopo. Hayden akapedza kutaura achibva atambidza bepa riya vachibva vagara zvavo. "Pane mazano?"
  
  "Iwe haugone kana kutamba lottery navo," Alicia akadaro. "Hazvina maturo".
  
  "Uye vanei chokuita nerufu?" Drake akadaro. "Nevatasvi vana vemabhiza? Sezvo nhamba dzichiita sedzakakosha, zvingava nechokuita here nemazuva ekuzvarwa? Mazuva ekufa?
  
  "Tasvika," inzwi rakataura munzeve dzake, uye akarangarira zvakare kuti vakanga vakabatana nenyika yose kunze kwekunge vaifanira kuvhara DC kuti vapedzise basa, ivo vakangobatana naLauren.
  
  "Kwete paari chete," rakadaro rimwe inzwi. "Tawana."
  
  Drake akateerera zvikopokopo zvichikwira mudenga zvishoma nezvishoma.
  
  "Nhamba dzekuparara idzi macoordinates. Zviri nyore. MaNazi akakusiirai chinangwa chakakwana, vanhu. "
  
  Drake akatanga kutarisa nekugadzirira zvombo zvake. "Target?" - Ndakabvunza.
  
  "Ehe, nhamba yekutanga inonongedza kuUkraine. Kutevedzana kwacho inhamba imwe refu inoramba ichienderera, saka zvakatitorera nguva kuti tiinzwisise. "
  
  Alicia akatarisa watch yake. "Handifonere kwemaminitsi mashanu pazuva."
  
  "Iwe hauna IQ yezana nemakumi matanhatu."
  
  "Unoziva seiko iwe murume akangwara? handina kumbozviyedza."
  
  Kweminiti yekunyarara, uyezve: "Zvisinei. Takapinda musequence yese ndokuibatanidza nesatellite. Chatiri kutarisa pari zvino inzvimbo huru yemaindasitiri, pamwe mativi mana emamaira masere pamwero. Yakanyanya kuzara nematura, takaverenga anopfuura makumi matatu, uye anoita kunge asina chinhu. Chimwe chinhu kubva panguva yakasiiwa yehondo. Iyi inogona kunge iri nzvimbo yekare yekuchengetera mauto eSoviet, ikozvino yakasiiwa. "
  
  "Uye macoordinates?" Hayden akabvunza. "Vanonongedzera kune chimwe chinhu chaicho here?"
  
  "Ndichiri kuongorora." Pakamboita runyararo.
  
  Hayden aisada kuzivisa vatyairi vendege; vakanga vava kutonanga kuUkraine. Drake akanzwa kuzorora zvishoma; zvikwata zvavo zvaikwikwidza hazvina kukwanisa kuvakunda. Akatarisa Hayden ndokuti muromo.
  
  Tingadzima here izvi?
  
  Akaita chiso. Zvaizoratidza kunyumwa.
  
  Mole? Akaidzedzera zvishoma nezvishoma, akazembera mberi.
  
  Hayden akafungawo saizvozvo. Hapana watingavimba naye.
  
  Alicia akaseka. "Zvakanaka, Drake, kana uchida kumutsvoda, ingoita."
  
  Murume weYorkshire akazendama chikopokopo chichidambura denga. Zvakanga zvisingaite kuti ushande wakazara iwe usina chokwadi chekuti kana maboss ako angave ane musana wako. Kuremerwa kwakawira mumoyo make. Kana mumwe munhu ari kuronga chimwe chinhu pamusoro pavo, ivo vava kuda kuziva.
  
  Mutauri akarira.
  
  "Zvakanaka".
  
  Hayden akasimudza musoro. "Chii?" - Ndakabvunza.
  
  Inzwi re super geek raibva kuWashington rakaita serinotyisa. "Une chokwadi here, Jeff? Ndinoreva kuti, handikwanise kuvaudza izvi ndozoona kuti kungofungidzira."
  
  Kunyarara. Mudiwa wavo akabva atura mafemo. "Wow, ndinofanira kutaura. Izvi zvakaipa. Izvi zvakaipa chaizvo. Iwo marongero anoita seanotungamira akananga kuMutasvi weBhiza reRufu.
  
  Dahl akambomira pakati achiisa magazini mupfuti yake. "Zvine musoro," akadaro. "Asi chii?"
  
  "Nuclear warhead."
  
  Hayden akarumanisa mazino ake. "Munozviziva here izvi? Iri live here? Uripo-"
  
  "Mira," geek yakafemera pamusoro, ichiita kufema. "Chimbomirai henyu. Handizvo zvoga. Ndanga ndisingarevi 'musoro wehondo yenyukireya'."
  
  Hayden akafinyama. "Saka wanga uchirevei?"
  
  "Kune zvombo zvenyukireya zvitanhatu mumatura matatu. Hatigoni kuona nepamadziro nokuti zvivako zvacho zvakarongwa nomutobvu, asi tinogona kuona nepamatenga tichibatsirwa nemasatellite edu. Iyo mifananidzo inoratidza kuti chombo chenyukireya chakatanga kumakore makumi masere, chingangove chakakosha kune mutengi akakodzera uye chakanyatsochengetedzwa. Chengetedzo kazhinji iri mukati, dzimwe nguva vanotyaira vachitenderedza chigadziko chisina chinhu. "
  
  "Saka, Order of the Last Judgment yakaviga zvombo zvenyukireya zvitanhatu mumatura matatu kuti zvizoshandiswa gare gare?" Mai vakabvunza. "Zvinoita senge chinhu cheNazi."
  
  "Chombo chiri kushandawo," akadaro geek.
  
  "Wazviziva sei?"
  
  "Makombiyuta ari kushanda. Vanogona kupinzwa nezvombo, kutungamirirwa, kusunungurwa."
  
  "Une nzvimbo chaiyo here?" Kenzi akabvunza.
  
  "Hongu, tinodaro. Vose vari vatanhatu vakanga vakasungirirwa kumusana kwerori dzeflatbed dzaiva mukati mematura. Zvinoshamisa kuti, chiitiko mukati chakawedzera zvakapetwa kaviri. Chokwadi, vaigonawo kusuduruka."
  
  Drake akatarisa Hayden, uyo akamudzvokorawo.
  
  "Mole," akadaro Kensi nenzwi guru.
  
  "Ko zvikwata zvinokwikwidza?" - akabvunza Dahl.
  
  "Maererano neNSA, huwandu hwerunyerekupe hwawedzera. Hazvina kunaka."
  
  "Ndinoda kuziva zvavanotarisira kuwana," Mai akadaro. "Tisingasanganisire zvombo zvenyukireya zvitanhatu zvekare."
  
  "Munondo weMars"
  
  Drake akakurumidza kushandura mutsipa wake. "Chii?" - Ndakabvunza.
  
  "Wese munhu akawana marongero, achifungidzira kuti chipfukuto ichi chaishanda pano. Wese munhu akazvigadzirira basa rekugadzira satellite. Yedu yekufungidzira software yakashongedzerwa nemhando dzese dzemasensa, uye kutanga nenyaya yeOdin uye nekupotsa kunotevera, tinogona kuona chinhu chisingawanikwe chine chekuita nemakuva nevamwari. Zviridzwa zvedu zvinoratidza kukura uye chimiro chechinhu chacho, uye chinofanana nemunondo usipo. Vese vanoziva kuti tawana bakatwa uye takananga kumhosva dzenyukireya. Tinofanira kuita izvi."
  
  "Siya bakatwa pachopa." Smith akakwenya.
  
  Drake, Dal naHayden vakangotarisana. "Kwete mukana mugehena. Munondo ucharamba unesu.
  
  Drake akadzikisa musoro wake. "Iyo chete yeropa chinhu chakakosha kupfuura Genghis Khan, Attila, Geronimo naHannibal vakasanganiswa," akadaro. "Uye tinomanikidzwa kuchinjira kuzvombo zvenyukireya."
  
  "Forethought," Mai vakadaro. "Uye vanochida nokuda kwezvikonzero zvakawanda. Pfuma."
  
  "Reward," Smith akadaro.
  
  "Kukara," akadaro Kensi.
  
  "Isina dambudziko," Hayden akadaro aine chivimbo. "Nezvikonzero zvese izvi zvakasanganiswa. Zvombo zvenyukireya zvitanhatu zviripi?"
  
  "Pane maviri mukati meimba yekuchengetera 17," mukomana wekombuta akadaro. "Kumwe kuisirwa nyukireya kuri muGumi neKusere neregumi nepfumbamwe, uye ndiri kukuudza nzvimbo yazvo chaiyo izvozvi. Ihwaro hombe uye tiri kuverenga kuburitsa kupisa kubva kumiviri miviri, saka chenjera."
  
  Drake akazembera kumashure, akatarisa padenga. "Zvakare?"
  
  Hayden aiziva zvaaifunga. "Unotenda here kuti zvese zvichachinja mushure meizvi?"
  
  Akanyemwerera neshungu. "Ndinotenda".
  
  "Saka ngatirove zvakaoma," akadaro Dahl. "Sechikwata, sevanoshanda navo. Ngatiite izvi kekupedzisira."
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi matatu nenomwe
  
  
  Zvakanga zvisiri nyore kuchikwata cheSPEAR. Chigadziko chekare, chakasiiwa chaingova muunganidzwa wakasanganiswa wematura makuru, akareba ane network yemigwagwa yakatsetseka yaifamba pakati pawo. Migwagwa yacho yakanga yakapamhama zvikuru kuti ikwane marori makuru. Drake akafungidzira kuti yaimbova imwe nzvimbo yekuchengetera zvinhu, nzvimbo yaigona kuchengetwa midziyo yemauto. Zvikopokopo zvakamhara kunze, kuseri kwefenzi ine ngura, yakasakara, uye dzakapotsa dzadzima injini dzadzo pakarepo.
  
  "Chikwata chagadzirira," Hayden akadaro mukutaura kwake.
  
  "Enda," Constable DC vakamuudza. "Ita shuwa kuti mawarhead akaremara uye chimwe chinhu chakachengeteka."
  
  Dahl akagomera pasi. "Ngatitaurei nezve kukiya gonhi rakatsiga bhiza ratiza.
  
  Chikwata chakange chatoona nzvimbo dzematura ese ari matatu mupfungwa dzavo uye vaine zano rakanaka retiweki yemigwagwa inomonereka. Sezvineiwo, zvese zvakabatana nezvimwe zvese. Pakanga pasina magumo, pasina nzira, pasina nzira dzekutiza, kunze kweimwe chete. Ese matura emadziro akakomberedzwa nesango rakaomeswa, asi iwo emukati - iwo matatu akakosha - aive pakati pevamwe mune yakasarudzika.
  
  Vakamhanya pamwe chete.
  
  "Tichafanira kupatsanurana, kumisa zvombo zvenyukireya, tobva tatsvaga nzira yekuzvibvisa pano kuenda kunzvimbo yakanaka," akadaro Hayden. "Romania haisi kure."
  
  Zvino Lauren akange ainavo, akanyatsobatanidzwa muWashington, uye aratidza kuti anogona kufunga achimanikidzwa, vangangomuda kana zvasvika pakubata zvombo zvenyukireya. Musoro wakagadzikana unokwanisa kuendesa ruzivo kuburikidza nematanho haugone kurerutswa. Vakafamba zvishoma, nekukurumidza ndokunanga kumatura.
  
  Mugwagwa une tsvina wakavhurika pamberi pavo, usina vanhu. Kupfuura izvi nzvimbo yacho yose yakanga yakafukidzwa nevhu risina chinhu neshare, kuine tunhu tushomanana tweuswa husina kusimba. Drake akaongorora chiitiko uye akapa murairo wekuenderera mberi. Vakamhanyira panze vakagadzirira zvombo zvavo. Kunhuwa kwetsvina nemafuta kwakarova pfungwa dzake, mhepo inotonhora yakarova chiso chake. Giya ravo rakabva rarira bhutsu yavo yakarova pasi zvine simba.
  
  Vakasvika pamadziro edura rekutanga ndokumira vakazembera musana. Drake akadongorera achitevedza mutsara.
  
  "Wagadzirira?" - Ndakabvunza.
  
  "Enda."
  
  Akambotarisa rimwe divi renzira yavo, achiziva kuti vaive vasina kana maCCTV camera ekutyira nawo sezvo michina iyi yakanga isati yatora masaini aibva pabhesi kunze kwenharembozha. Kuchaja kwenyukireya pachezvayo kwakaburitsa hum yakaderera-frequency. Kupfuura izvi, nzvimbo yacho yakanga isina chinhu.
  
  Imwezve yakamhanya vachibva vasangana neimwe dura. Mumwe nemumwe wavo aive nenhamba yakanyorwa nechepakati payo neblack scrawl. Mumwe nemumwe wavo airatidza kuparara, asinganakidze, aine ngura dzaiyerera kubva padenga remba ichidzika pasi. Mapombi aizungunuka zvakasununguka, zvikamu zvakakombama zvakanongedza pasi, zvichidonha mvura yakasviba.
  
  Drake akanga ava kuona kona yekuruboshwe yeWarehouse 17. "Tiri kuyambuka mugwagwa uyu," akadaro. "Tinofamba nedivi reimba inochengeterwa zvinhu iyi kusvika tasvika kumagumo. Saka tasara nemamita makumi maviri chete kubva pagumi nenomwe."
  
  Akaenderera mberi achibva amira. Motokari yevarindi yakatyaira ichidzika nekanzira kaiva mberi. Zvisinei, hapana chakaitika. Drake akatura befu.
  
  "Kuno hakuna shamwari," Dahl akavayeuchidza kudaro. "Usavimbe nemunhu ari kunze kwechikwata." Aisada kuwedzera "Kunyangwe maAmericans."
  
  Zvino Drake akabva panzvimbo yake, akazvitsikirira kumadziro emba yekuchengetera zvinhu ndokuenda kumberi. Warehouse 17 yaive nemafafitera madiki maviri akatarisa kumberi. Drake akatuka chinyararire, asi akaona kuti pakanga pasisina imwe nzira.
  
  "Suduruka," akadaro nekuchimbidza. "Fambisa izvozvi."
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nesere
  
  
  Vakamhanyira kumasuo edura, vakaparadzana kuita mapoka matatu. Drake, Alicia naMay mumwe nemumwe akawana mapoinzi gumi nemanomwe; Dal, Kenzie, naHayden mumwe nemumwe akawana gumi nemasere, achisiya Smith, Lauren, Kinimaka, naYorgi vaine gumi nemapfumbamwe mumwe nemumwe. Semumwe vakarovera magonhi makuru.
  
  Drake akakava gonhi, achibvarura mahinji aro. Murume uya aingobuda muhofisi mukati. Drake akamubata muhapwa, akamukwenya zvine simba ndokumukanda kumadziro akatarisana nehofisi. Mukoto mudiki wavaive wakavhurika wakananga padura, Alicia naMay vakafamba vachipoterera.
  
  Drake akapedza murume uyu, ndokumusiya ari comatous, ndokudongorera maoffices madiki asati abatana nevakadzi. Maziso ake aishamisa chaizvo. Imba yekuchengetera zvinhu yaive hombe, yakareba uye yakareba. Pakati payo, pakatarisana nemahombekombe egonhi remadhoo, pakanga pakamira rori refu, yakaderera-flatbed-kombi ine injini huru pamberi. Misoro yenyukireya miviri yakarara kumashure kwerori, kwakachena, mhino dzadzo dzakatarisa mberi, tambo nhema dzaidzisunga nguva nenguva. Tambo dzacho dzaizokwanisa kuchinjika pasina kufamba kwakawanda-pfungwa yakanaka yekufambisa, akadaro Drake, sezvo pasina aida kuti chombo chinouraya chidonhe pachinhu chakamira. Padivi perori hombe, aifungidzira kuti akanga asungirirwa asati asimuka.
  
  "No security," Mai vakadaro.
  
  Alicia akanongedzera imwe hofisi yaive kurudyi kwerori. "Mazano angu".
  
  "Ungafunga kuti vanganyanya kunetseka," Mai vakadaro.
  
  Drake aisakwanisa kuita asi kutarisa makamera ekuchengetedza, achiona zvakaoma kuvimba zvachose neboka revateveri vagere muhofisi ine air-conditioned. "Shamwari yedu yakare, kusava nehanya pamwe kuri kubasa," akadaro. "Vakazvichengeta zvakavanzika kwenguva yakareba."
  
  Kuburikidza nemitoo yekurukurirano vainzwa kurira kwehondo, mamwe mapoka akanga akabatikana.
  
  Alicia akamhanyira kurori. "Pandiri!"
  
  
  * * *
  
  
  Dahl akabata murume wepedyo ndokumukanda mumatanda, achiwana airtime yakanaka asati amuona achipunzika pasi. Mabhonzo akatyoka. Ropa rakayerera. Kenzi akasveerera achipfuura, achiridza pfuti yake, achirova varume vaitiza, avo vakabva varovera zviso zvavo pasi. Hayden akachinja mativi, achifarira Glock yake. Rori hombe yavakawana yakanga yamiswa pakati peimba inochengeterwa zvinhu, pedyo nemahofisi matatu nemitsetse yakawanda yemabhokisi. Havana kuziva zvaive mukati, asi vakafunga kuti zvaizova nenjere kuti vazive.
  
  Hayden akafamba akananga kurori, maziso ake achitarisa pfuti dzenyukireya dzakaiswa pamusoro pemusoro wake. Damn, vaive hombe vari chinhambwe ichocho. Zvikara zvisina chimwe chinangwa kunze kwekuparadza. Bva, pasina panikiro, ivo vakanga vari Rufu uye nenzira yakajeka vakanga vari rutivi rwoMutasvi weBhiza wechina. Attila aive wechipiri mukuru pane vana, akazvarwa mazana manomwe emakore mushure meHannibal uye, zvakangoitika, mazana manomwe emakore Genghis Khan asati auya. Geronimo akaberekwa muna 1829. Vese vatasvi vakarurama munzira yavo. Madzimambo ese, mhondi, vatungamiriri vemauto, mastrategists asingakwikwidzwe. Munhu wese akapikisa zvaaifunga.
  
  Ichi ndicho chaiva chikonzero Dare ravasarudza here?
  
  Akaziva kuti chipfukuto cheWashington chaive chiri kuvatsvinyira nehunyanzvi.
  
  Hapana nguva yekuchinja chero chinhu ikozvino. Akafamba kuseri kwechikuva, akananga kumabhokisi. Zvimwe zvivharo zvakanga zvakamonyoroka, zvimwe zvakazendamira pamadziro emapuranga. Mashanga nezvimwe zvekurongedzerwa zvakaburitswa kubva kumusoro. Hayden akapfura mumwe murume, akabva achinjana mabara nemumwe uye akamanikidzwa kunyura pasi kuti ahwande.
  
  Akazviona ava kuseri kwerori, muswe wepfuti yenyukireya wakarembera pamusoro pake.
  
  "Chii chingaitika kana bara rikarova chimwe chezvinhu izvi?"
  
  "Usazvinetse, inofanira kunge iri pfuti yakanaka kurova pakati kana kuputika," izwi rakamuudza pacomm. "Asi ndinofunga kuti pane nguva dzose mukana wekuzorora kwerombo."
  
  Hayden akarumanisa mazino ake. "Oh, thanks, shamwari."
  
  "Hapana dambudziko. Usazvinetse, izvozvo hazvingaitike."
  
  Hayden haana kufuratira tsinhiro yakapfava, yekusafarira, akaburitswa pachena uye akapfura magazini yese kune waaipikisa. Murume akadonha achibuda ropa. Hayden akaisa rimwe magazine achimhanyira kumadhirowa.
  
  Imba hombe yokuchengetera zvinhu yakamukomberedza, ichiungira nepfuti, yakafara zvokusagadzikana, mapango akareba zvokuti muvengi asina ushamwari aigona kuvanda maari nyore nyore. Akatarisa kuseri kwemabhokisi.
  
  "Ndinofunga kuti tiri kuita zvakanaka," akadaro. "Zvinoita sekunge vane maoparesheni anopfuura imwechete ari kuitika pano."
  
  Kenzi akamhanya achisimudza Munondo weMars. "Ichi chii?" - Ndakabvunza.
  
  Dahl akagwesha pasi pavhiri guru repuratifomu. "Chengetedza musana wako. Tine vavengi vanopfuura mumwe pano. "
  
  Hayden akapepeta sadza. "Zvinhu zvakabiwa," akadaro. "Iyi inofanira kunge iri nzira. Pane sarudzo yakakura pano. "
  
  Kenzi akatora chifananidzo chegoridhe. "Vane zvikwata zvinoita mhirizhonga padzimba. Burglary. Iri ibhizimusi guru. Zvose zvinotengeswa kunze, kutengeswa kana kunyungudutswa. Mwero wekuziva kuseri kwemhosva idzi uri pasi pe zero. "
  
  Dahl akazevezera: "Kuruboshwe kwako."
  
  Hayden akanyura kuseri kwebhokisi, akaona mubairo wake ndokuvhura pfuti.
  
  
  * * *
  
  
  Lauren Fox akatevera Mano Kinimaka mugomba reshumba. Akaona mabatiro aSmith nemuvengi akamusiya achifunga kuti afa. Akaona Yorgi achitora kiyi pamusuwo wehofisi, achipinda mukati achibva ataura kuti haichashandi pasina kana miniti. Zuva nezuva aiedza kuenderera. Zuva nezuva aifunga kuti aizorasikirwa nenzvimbo yake muchikwata. Chakanga chiri chikamu chechikonzero nei akapfimba Nicholas Bell, nei akaramba achikurukura uye achitsvaga dzimwe nzira dzekubatsira.
  
  Aida timu uye aida kuramba ari chikamu chayo.
  
  Iye zvino akasara, Glock ari muruoko, achitarisira kuti aisazofanira kuishandisa. Mapani aigara mazhinji ekuona kwake, akakura uye aityisa. Misoro yehondo yakanga iri ruvara rwakasvibira rwakasvibirira rusingaratidzi chiedza, pasina mubvunzo chimwe chezvimiro zvinotyisa zvikuru zvinofungwa nomunhu wazvino uno. Smith akanetsana nemugadhi mukuru, ndokurova kanoverengeka, ndokuzobuditsa mukomana uyu apo Lauren akanga achiverevedza kuti abatsire. Kurudyi kwake, Kinimaka akapfura mamwe maviri. Mabara akatanga kubhururuka achitenderedza dura sezvo vamwe vakaziva kuti vakanga varwiswa.
  
  Nechekumashure akaona maguard akati wandei achipinda mukombi yerori.
  
  "Chenjera," akabatidza chinongedzo, "ndinoona vanhu vakananga kumberi. Nhai mwari, vachaedza kuvabvisa muno here?
  
  "Aiwa," ndiyo yaive mhinduro kubva kuna DC kuti vese vaone. "Munofanira kumisa zvombo zvenyukireya izvi zvisina simba. Kana vakomana ava vaine makodhi ekutanga, saka kana imwe yeiyi inoburitswa ichava njodzi. Tarisai, zvese zvitanhatu zvinofanirwa kuve zvisina kwazvakarerekera. Zvino!"
  
  
  * * *
  
  
  "Zviri nyore kuti utaure," Alicia akadaro. "Ndakaputirwa nenguo yangu uye ndichinwa cappuccino yangu ine furo. Mira ndinoona vakanangawo kutekisi kuno."
  
  Drake akachinja kwaakananga, achiona kuti aigona kumhanyidzana nedivi iri repuratifomu asina kumbosangana nazvo. Akaninira Alicia achibva aenda zvake.
  
  Izwi raMai rakatyora muzura wake. "Tarisa kwauri kuenda!"
  
  Chii...?
  
  Mumwe murume akapfeka bhachi gobvu reganda dema akatsveta pasi pechikuva, makumbo akatambanudzwa. Nemhanza kana dhizaini yakangwara, vakarova Drake mushins ndokumutuma kudonha. Pfuti yesubmachine yakatsvedza kumberi. Drake haana kuita hanya nemavanga matsva ndokupinda pasi perori muchengeti achangovhura pfuti. Mabara akabaya kongiri kuseri kwake. Gadhi akamudzingirira achidhonza pfuti yake.
  
  Drake akakwira pasi perori chaipo, achinzwa chombo chihombe chiri pamusoro wake. Murindiri akanyura, ndokukotama. Drake akaridza Glock rake ndokucheka huma yemurume. Akanzwa mutsindo wetsoka kumashure kwake, uremu hwemumwe murume hwakabva hwadzika pamusoro pake. Chirebvu chaDrake chakarova pasi, zvichiita kuti nyeredzi nerima ritenderere pamberi pemaziso ake. Mazino ake akadhumhana, achitsemura tuzvidimbu zvidiki. Marwadzo akaputika kwese kwese. Akaumburuka ndokurovera negokora kumeso kwemunhu. Pfuti yakasimuka ndokuridza; mabara akapotsa dehenya raDrake ne inch achibva angonanga mu base ye nuclear charge.
  
  Drake akanzwa kumhanya kweadrenaline. "Izvi..." Akabata musoro wemurume uya ndokuurovera pakongiri nesimba rake rose. "... fuck." Nuclear. Rocket." Shoko rimwe nerimwe rinorova. Pakupedzisira musoro wakadzokera shure. Drake akaburuka kubva pasi perori ndokusangana naAlicia achimhanya mberi.
  
  "Hapana nguva yekurara, Drakes. Iyi inyaya yakakomba."
  
  MuYorkshireman akatora pfuti yake yesubmachine ndokuedza kumisa kurira munzeve dzake. Izwi raAlicia rakabatsira.
  
  "Mai? Uri kunzwa mushe here?"
  
  "Aihwa! Takatsimbirirana."
  
  Kutinhira kwakabuda muinjini yepuratifomu.
  
  "Mhanya nekukurumidza," Drake akadaro. "Masekonzi mashoma uye misoro yehondo iyi ichabva pano!"
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nepfumbamwe
  
  
  Drake akawedzera speed. Mazuva aya zvaive zvisina kujairika kuti anyatsoona saka nhasi zvese zvange zvave semazuva ese. Gonhi reimba yekumberi rakasimuka kusvika kumusoro. Drake akatambanudza ruoko akabata mubato ndokudhonza. Alicia akatora chinangwa neGlock yake.
  
  girinedhi reruoko rakaputika.
  
  Drake akanyatsomutarisa, asingatendi mumaziso ake. "Uri chii iwe, mwana anopenga-"
  
  Alicia akamurova pachipfuva, achibhururuka nenhendeshure ndokupoterera kumberi kwerori. Girenedhi rakaputika zvine simba, zvimedu zvichibhururuka kumativi ose. Drake akatasva naAlicia, vaviri vakanamatirana. Gonhi rerori rakatanga kutenderera richidonha pamberi pemotokari. Drake paakasimudza musoro, paive nemunhu mumwechete aive akagara mukamba, kumusoro kumusoro, achimusekerera. Akadzvanya pedal yepeturu.
  
  Drake aiziva kuti pakanga pasina nzira mugehena mota yaigona kufamba nekumhanya zvekuvamhanyisa. Akatarisa kudivi ndokuona mamwe maguard matatu achimhanya akananga pavari. Rori yakatinhira kuupenyu sezvo mavhiri ayo akatanga kukiya pamwe chete ndokuiendesa mberi, inchi imwe panguva. Magonhi anotsvedza haana kuzununguka, asi izvozvo hazvina kumumisa.
  
  Mukurukuri wacho akava mupenyu.
  
  "Vari kufambisa marori kubva pano! Makabhini haapindi bara. Uye zvakaoma kusvika. " Raiva izwi raHayden."
  
  "Hapana nzira?" - Kinimaka akabvunza.
  
  "Aihwa. Yakanamwa. Uye ini handidi kushandisa simba rakawandisa, kana iwe uchiziva zvandiri kureva. "
  
  Uye kunyangwe Drake aiziva kuti rori yavo yaive isisina gonhi rekudivi, pakanga pachine mamwe maviri ekunetsekana nawo.
  
  "Svetukira pachikuva," akadaro. "Tanga kudzima mari yenyukireya iyi. Vachamanikidzwa kumira. "
  
  "Risky. Damn ngozi, Drake. Ko kana imwe yewarhead ikabva?"
  
  Drake akamhanya achibva kuseri kwekabhini, achipfura varwi. "Dambudziko rimwe chete panguva. Isu ndisu vanaani - prodigies?"
  
  Alicia akapfura munhu aimutevera. "Ini ndinotya kuti vakafanana ne' shady bastards 'mazuva ano."
  
  Pamwe chete vakasvetukira pachikuva ndokuzviwana vatarisana nebhomba renyukireya.
  
  
  * * *
  
  
  "Inoshanda pamativi maviri," Drake akadaro zvino pamusoro pemacomms. "Tinogona kumisa uye kudzima panguva imwe chete."
  
  Hayden akaseka hake. "Edza kusaita kunge wakashata zvakanyanya nezvazvo."
  
  "Vanhu vekuYorkshire havaite zvekunyomba mudiwa wangu. Tinoita zvese zvinoshamisa nekuzvininipisa zvishoma. "
  
  "Pamwe nezviuru zvishoma zvinhu zveshitty." Inzwi raDahl raiita kunge arikumhanya. "Yorkshire puddings. Terriers. Doro. Zvikwata zvemitambo. Uye accent iyoyo?"
  
  Drake akanzwa rori rotanga kufamba pasi pake. "Ma control panel aripi vanhu?"
  
  Nyanzvi yakabva yadaira. "Munoona kuti musoro wehondo unogadzirwa sei nemapaneru anosvika makumi matatu akakombama? Ichi chisere kubva kumagumo. "
  
  "Mutauro wangu wakasiyana."
  
  Dzimwe pfuti dzakarira. Alicia aive atoisa pfungwa dzake pakutsvaga. Mai vakabva vangosvetukira kuseri kwechikuva. Zvino akatarisa kuseri kwenuke.
  
  "Nhau dzakaipa. MaBritish ari pano."
  
  "Ndinofunga tine maChinese," Dahl akataura.
  
  "ChiFrench," akadaro Kinimaka. "Chikwata chitsva"
  
  Drake akasvetukira pane control panel. Tinoziva here kune Munondo weMars?"
  
  "Hongu, Mat. Asi handikwanise kuzvitaura zvino nenzwi guru, ndingadaro here? - akapindura inzwi.
  
  "Ehe," akadaro Dahl.
  
  Drake akagwinha gwinha ndokuburitsa kascrewdriver kadiki kemagetsi kaine twunhu twakawanda. Akakurumidza kusunungura mabhaudhi masere achibva adonha. Akazviwana ari pamberi petunhu tuviri tudiki tudiki tudiki tudiki tudiki semasikironi emota sat-nav, keypad uye akawanda anopenya mavara machena.
  
  "Cyrillic," akadaro. "Ehe ndizvozvo."
  
  "Zuva rino rinogona kuwedzera zvakanyanya here?" Alicia akaridza mhere pasirese.
  
  Yorkshireman akadzikisa musoro. "Zvirikuitika manje."
  
  Rori yakasimudza speed yakananga kumusuwo wemusuwo. MaBritish akafambira mberi muchimiro chepedyo kubva kumashure kweimba yekuchengetera zvinhu. Varindi vakanga vakapararira kumativi ose.
  
  Bhomba renyukireya rakapenya, rakaitwa zvizere, rakamirira kodhi yekutanga kana kodhi yekuuraya.
  
  Drake akaziva kuti vaifanira kufamba. Akaziva kuti vaisagona kufamba. Chaaisaziva ndechekuti ndiani aizotanga kufa?
  
  
  * * *
  
  
  Magadhi akatanga kumhanya achipfura. Drake ndiye aive akatariswa zvakanyanya, uye mabara akamira akavharira Alicia, achirova musoro wehondo. Kwesekondi, hupenyu hwaDrake hwakapenya pamberi pemeso ake, ipapo Alicia akatora gadhi mumwe, uye Mai mumwe. Akaona chimwe chinhu chaiuya, kunyange zvazvo aiziva kuti zvakawanda zvakanga zviri kubva kudivi ravo remapofu. Mavara machena aipenya, cursor yakabwaira ndokumirira.
  
  "Unofunga kuti security inogona kuputika here?" Smith akaerekana ati zii. "Pamwe uku ndiko kurongeka kwavo?"
  
  "Nei vaifanira kufa?" Kenzi akabvunza.
  
  "Izvi takambozviona," Kinimaka akadaro. "Mhuri dzaitambira mari yakawanda dzaida rubatsiro rwekurapwa kana kutama-tama pakafa musoro wemhuri yavo. Kana ivo vari, semuenzaniso, kune mafia kana vatatu. Zvinogona."
  
  Drake aiziva kuti vaisagona kugara vachifara kwenguva yakareba. Alicia akakwanisa kusunungura bhande iro rori richifamba. Ndinovimba mutyairi anoona. Asi saka aisazova nehanya nazvo here? Drake akaona pasina imwe sarudzo.
  
  Akamhanya achitevedza chikuva akananga kuseri, achininira maoko ake achipenga.
  
  "Wait! Mira, mira. Usapfure. Ndiri Chirungu!"
  
  Kugunun'una kwaDahl akataura zvese, hapana mazwi aidiwa.
  
  Drake akawira pasi nemabvi kumashure kwerori, muswe we nuke kuruboshwe rwake, maoko ake mudenga uye akatarisana nevarume vashanu veSAS unit, vasina pfuti zvachose.
  
  "Tinoda rubatsiro rwenyu," akadaro. "Pane zvakawanda zviri panjodzi kuti isu tirwe hondo."
  
  Akaona mujaya achinja kuita comms, akaona varume vakuru vaviri vakamutarisa kumeso. Pamwe vaizomuziva. Pamwe vaiziva nezvaMichael Crouch. Akataura zvakare.
  
  "Ndini Matt Drake. Aimbove musoja weSAS. Aimbova musoja. Ndinoshanda kuchikwata chemauto epasi rose chinonzi SPEAR. Ndakadzidzira kuHereford. Ndakadzidziswa naCrouch."
  
  Ndinorangarira zita racho, rose. Pfuti mbiri dzeshanu dzakadzikiswa. Drake akanzwa izwi raAlicia pamusoro pemacomms.
  
  "Ungadai wataurawo zita rangu."
  
  Akahwihwidza zvishoma. "Iri rinogona kunge risiri zano rakanakisa, rudo."
  
  Mai naAlicia vakachengeta varindi vari kure. Masekondi akapfuura. Masoja eBritish SAS akapfura mamwe magadhi aiuya akasvikoita dhadha kuseri kwemadhiramu emafuta aive akazadza mubhedha wakafuratira. Drake akanga akamirira. Murume weredhiyo akazopedza.
  
  "Matt Drake? Ndinobva kuCambridge. Takaonana kare. Unodei?"
  
  Akafunga zuva remufaro. SAS pabhodhi.
  
  "Tibatsirei kuchengetedza imba inochengeterwa zvinhu, misa rori iyi uye bvisa bhomba renyukireya iri," akadaro. "Mukurongeka uku".
  
  VaBritish vakabata izvi.
  
  Vachitsemuka vachimhanya nemativi ose echikuva, vakaburutsa varindi vaiuya, vachishanda zvakanaka seboka. Drake achiona izvi akabva afara mundangariro dzenguva dzakare. Paive nenyasha dzemvura, regal bearing uye kusavimbika kwakasimba mumafambiro echikwata. Aifunga kuti SPIR yaive timu yakanakisa pasirese, asi ikozvino...
  
  "Drake! Mai vaichema. "Bhomba renyukireya!"
  
  Hongu . Akamhanya kudzokera kucontrol panel, akatarisa mascreen, keyboard nenhamba.
  
  "Manje?" akabvunza. "Tinoziva code?"
  
  "Chingava chinhu chipi nechipi chaizvoizvo," mumwe munhu akapindura kudaro.
  
  "Izvi hazvibatsiri chaizvo, iwe benzi."
  
  "Ndine hurombo. Dai taiziva mazita enhengo dzeOrder, taigona here kuziva mazuva avo ekuzvarwa?"
  
  Drake akaziva kuti aitaura nemurume asina basa nazvo. Aiva murume wavaitaura naye kare, zimboro rakashata.
  
  Lauren akashevedzera, "Wataura nezve Order. Kudai vaiva pano, zvichida vakaronga zvombo zvenyukireya. Handitende kuti havana kusiya katsamba nemakodhi."
  
  "Pamwe hapana code pano, mwana," dhongi rakadaro. "Uri kurangarira chiratidzo chawakapa pawakavhura guva raGeronimo? Zvichida izvi zvakaitikawo pano uye zvakakonzera kutangwa kwehondo dzenyukireya. "
  
  Drake akadzokera kumashure. "Damn, vane zvombo here?"
  
  "Zvakazara. Zviratidzo zvichena zvinopenya zvaunoona inhamba dzekuverenga."
  
  Mvura inopinza, yechando yakazadza muviri wake uye akanga otadza kufema. "How ... kusvika rinhi?"
  
  Kukosora. "Masekonzi makumi matanhatu nemana. Ipapo iwe navanin'ina vako muchava nhoroondo. Hurongwa huchatonga nekusingaperi! Vanorarama kuburikidza neni! Ndiri Order!"
  
  Pakava nokupopotedzana uye mhere mhere. Drake aichengeta masekondi pawachi yake yeruoko.
  
  "Mhoro? Uriko here?" - akabvunza izwi rechidiki.
  
  "Hei, shamwari," Drake akadaro. "Tine masekonzi makumi matatu nerimwe."
  
  "Ndakafunga nezvazvo. Shamwari yako Lauren akataura nezve Order. Zvakanaka, ivo vanofanirwa kunge vaine kodhi yekuuraya. Uye sezvo zvimwe zvese zviri chikamu chechinyorwa, ini ndangotarisa. Unoyeuka here? Inoti pano: 'Mutemo chete wekuuraya kana vatasvi vakwira.' Izvi zvine zvazvinoreva kwauri here?
  
  Drake akarova huropi, asi hapana chaaifunga kunze kwekudzikira kwemasekonzi. "Yamuka?" - akadzokorora. "Wamuka? Risen? Funga nezvekuti Order inofunga sei? VaNazi vairevei? Kana Mutasvi webhiza akaoneka, iye-"
  
  "Kuzvarwa," rakadaro izwi rechidiki. "Pamwe ndiwo mazuva avo ekuzvarwa? Asi izvi hazvigoni kuva. Aya mabhomba enyukireya enguva yemakumi masere kazhinji ane nhamba yekuuraya ine manhamba matatu. " Paive nekupererwa munzwi rake.
  
  Masekonzi gumi nemapfumbamwe kusvika pakuparadzwa.
  
  Kensi akataura. "Madijiti matatu unoti? Kazhinji?"
  
  "Ehe".
  
  Gumi nenhanhatu.
  
  Drake akacheukazve kuna Alicia ndokuona akakotama bhande rake achiedza kurisunungura nekupfura guard uya panguva imwe chete. Ndakaona bvudzi rake, muviri wake, mweya wake unoshamisa. Alicia...
  
  Masekonzi gumi.
  
  Kenzi akabva aridza mhere, achisimbisa kutenda kwaDahl maari. "Ndinacho. Edzai mazana manomwe.
  
  "Manomwe-o-o-o. Sei?"
  
  "Usabvunza. Ingo zviita!"
  
  Techie wechidiki akapa Drake nhamba dzeCyrillic uye Yorkshireman akadzvanya mabhatani.
  
  Ina-tatu-mbiri-
  
  "Hazvina kushanda," akadaro.
  
  
  CHITSAUKO MAKUNA
  
  
  "Hungu," Kensi akapindura. "Zvakaitika".
  
  Chokwadi, akatora zvombo zvavo, uye Lauren akatora yavo. Drake akatarisa kubva pamuviri wenuke kuna Mai, kwaakamira pamberi peimwe keyboard. Mhosva dzese nhanhatu dzenyukireya hadzina kusimba.
  
  Akatarisa chiringazuva chake. "Takanga tasara isingasviki sekondi," akadaro.
  
  Kwese kwese SAS yakaita basa rekukurumidza revarindi. Alicia akasunungura tambo yepiri uye musoro wehondo ukafamba zvishoma. Drake akanzwa akusimudza speed achiswedera pedyo nemagonhi ekurora.
  
  "Pane amisa rori yavo here?"
  
  "Ndichazvigadzirisa!" - Kenzi akadanidzira. "Zvirokwazvo!"
  
  "No way," Kinimaka akadaro. "MaFrench ari kwese kwese kusina kuchengeteka. Pane bongozozo chairo pano."
  
  Drake akatarisa sezvo SAS yaitumira varindi; Alicia anokweva rimwe bhande Mai vachikanda muchengeti muvhiri rekumashure rerori.
  
  "Hongu, ndinoziva zvauri kureva." Chikwata cheSPEAR chaive chakatsinzinira zvisingaite.
  
  "Ndinoona chimwe chinhuzve chiri kuitika," nyanzvi yepwere yakatanga. "Ini-"
  
  Kubatana kwavo neWashington kwakagurwa.
  
  "Ndotaura futi here?" Drake akaedza.
  
  Kunyarara kunotyisa ndiyo chete mhinduro yake.
  
  "Damn, izvi hazvigone kuve zvakanaka." Drake akakama warehouse yese.
  
  SEAL Team 7 yakaburukira pavari sekunge gehena rose raputika.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl akamhanya achitevera rori sezvayakasvika pamasuo anotsvedza eWarehouse 18. Murume wechiChina akamhanya nepamberi perori raitinhira, achienda kumusuo wedivi riri kure. Vakapfura vachimhanya. Varindi vakaedza kuvamisa. Mauto akakosha ekuChina akavaparadza nemabara uye kurwa nemaoko. Hayden akaita nhamo yekuve pamberi pechikuva pakatanga chiitiko.
  
  Akatyora mutsipa wegadhi, achibva ashandisa muviri wake kuzvivhara sezvo maChina akavhura pfuti zvisina tsarukano. Mabara aya akamubaya muviri wake nechadzimira achibva amukanda musana. Nhoo yake yakabva yadonha. Achiirasa, akabva asvetukira kuseri kwerimwe remberi, richitinhira mavhiri, ndokuripfuura nokumashure richiumburuka kumberi. MaChina akayambuka kumberi kwerori.
  
  Dahl akabatidza moto, achivaparadzira semapini ebhowling. Zvinoshamisa kuona, zvakashanda seratidziro yemaitiro avo anenge akashata. Kunyangwe mushure mekusvetuka kumashure, vakavhura pfuti vachidzokera.
  
  Dahl akakurumidza kutora chivharo, akagwadama kuseri kwerori, ndokutarisa panze ndokupfura mamwe mabara mashoma. MaChina akaroverwa pasi kwekanguva sezvo varindi vaiswedera pedyo navo. Dahl akatarisa Kensi.
  
  Kwete kwaaifanira kunge ari.
  
  "Kenz? Uri kunzwa mushe here?"
  
  "Ehe, kungotora shamwari yekare."
  
  Dahl nomutoo womuzvarirwo akacheuka ndokumuona achinzvera nomumadhirowa, musoro wake wakadzika mukati, dumbu rake riri pamucheto wechivharo, mbongoro yake yakasimudzwa mudenga.
  
  "Zviri kurerutsa zvishoma."
  
  "Chii? Oh, shuwa mukadzi wako here? Anogona kunge achipisa kupfuura iwe, Torst, asi yeuka, izvo zvinongokupisa kupfuura iye.
  
  Akatarisa divi achinzwa kudambuka. Akararama muiyi mugariro pakati peroorano nokurambana, uye zvakadaro akanga ane banza rokuita chimwe chinhu pamusoro pazvo zvose. Anga achiitei pano?
  
  Basa rangu.
  
  MaChinese akabatanidzwa zvakare, achicheka varindi vaiuya nepfuti pfuti uye vachirovera Dahl naHayden pasi. MuSwidi akacheuka ndokuona Kensi achibuda mubhokisi remapuranga.
  
  "O, mazai. Chokwadi?"
  
  Akabata katana katsva kaipenya pamberi pemaziso ake, blade up. "Ndaingoziva kuti ndaizoiwana kana ndikachera zvakadzika. Makororo haangagoni kukunda munondo.
  
  "Munondo une ropa weMars uripi?"
  
  "Aa, ndakaikanda mudhirowa."
  
  "Haiwa mhani!"
  
  Akamhanya nebakatwa mune rumwe ruoko, pfuti mune rimwe, ndokusvetukira kumashure kwerori, achipenya pamberi pemeso aDahl sepachena. Achirasa katana, akapfura maChina akanga atiza.
  
  "Vari kuenda kupi?"
  
  "Warehouse 17," akadaro Dahl. "Uye tinofanira kuvatevera."
  
  
  * * *
  
  
  Lauren akaona kurwisa kwechiFrench kubva kurutivi rworudyi rweWarehouse 19. Kinimaka naSmith vakanga vatova munzira iyoyo uye vakabva vangobatanidzwa. Yorgi akakotama kuseri kwemadhiramu, achipfura varindi. Lauren akanzwa moyo wake kupfava apo rori yaive nehondo dzenyukireya yaienda kumberi.
  
  Achirangarira zvose zvakanga zvataurwa, akasvetukira padenga rerori, achishandisa mavhiri sechitsigiro. Akabva atanga kusunungura tambo yekutanga. Dai vaigona kuita kuti mutoro wacho usanyatsogadzikana, marori aizomanikidzwa kumira. Akatarisa kumusoro kuseri kwebhomba renyukireya, achitsika matanda makuru, ndokuona Smith achirwa nemumwe wevakomana vekuFrance.
  
  Constable vakabva vabata. "Ichangobva kusimbiswa nemumiririri muParis. Rangarira Armand Argento? Akakubatsirai vakomana kakati wandei mumakore apfuura. Zvakanaka, anoti kuvepo kwemuFrance mauto hakuna mvumo. Zvizere. Panogona kunge paine rudzi rwehondo ine utsinye iri kuitika mukati. "
  
  Lauren akamedza mate akatarisa Smith achidonha negotsi, achiwira kune rimwe ibvi. MuFrench akamira pamusoro pake akamubata nebvudzi, akabvarura tambo kubva kumidzi ndokuikanda parutivi. Smith akaridza mhere. Ibvi kumhuno rakamutuma kudedera. Mukomana wechiFrench akasvetukira pamusoro. Smith akanetseka. Lauren akatarisa kubva kwaari kuenda kuKinimaka, ndokuzoenda kuna Yorgi, iyo nyukireya warhead, uye magonhi aiswedera.
  
  Ndoita sei?
  
  Ita ruzha rwakanyanya.
  
  Akadurura magazine reGlock rake pamusoro pemisoro yemhandu dzake zvikaita kuti vabvutike nedhadha.Izvi zvakapa Smith naKinimaka maseconds akakosha.Smith akaona space achibva arova rova pasi.Kinimaka yakatyora mutsipa wemurume. , mumwe akapfura nechiso chechitatu, zvichiita kuti adzedzereka uye arege kurwa.
  
  Kwasara muFrench mumwe chete.
  
  Lauren akadonha sezvo bara rakabva ranyura pamutumbi wepurojekiti yenyukireya. Ko zvaimutyisa sei kuti hazvina kana kumbomunetsa? Ajaira sei? Asi akanga ari muchikwata ichi uye akanga akatsunga kuramba ainacho chero bedzi vainacho. Akawana mhuri iyi uye achaitsigira.
  
  Rori hombe yakakurumidza kusimudza sipidhi, ichimhanya zvine simba, yakananga musuo revhavha, yakarovera mukati mayo, zvichiita kuti kombi yepamberi irove zvishoma, uye ipapo yakabondera neipapo.
  
  Lauren akazvikanda kuseri kwerori.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akagwinha gwinha sezvo maSEAL akabata SAS neSPEAR padivi pehondo yenyukireya inofamba, achinetsekana kana chero hondo ingave yakanyanya kuvhiringa kana kuuraya kupfuura iyi. Mashoko mashoma emutauri akamuudza kuti izvi zvaibvira zvechokwadi.
  
  Marori ose ari matatu, akatakura zvombo zvenyukireya zvitanhatu, akaputika nepamadhoo evhavha panguva imwe chete. Zvimedu zvesimbi zvaibhururuka kwese kwese sezvo magonhi akatsemuka achinyura. Marori akapfuura. Varume vacho vakanorwisa marori, vachisvetukira mukati, vachifunga kuti vaizowedzera kumhanya. Zvino Drake akaona mauto maviri echiChinese achimhanya pedyo. Akaramba ari pachikuva ndokuona Alicia naMay vari nechekure zvishoma, vakahwanda kuseri kwerimwe tsigiro yemapuranga. Bhomba renyukireya rakaputika pavakarova rimwe remakomba makuru pasi rose.
  
  Drake akadedera. Kudai chombo chikuru, chinorema chaizosunungurwa kubva panzvimbo yacho chodambura tambo, vose vaizopinda mudambudziko.
  
  Vakabuda kunze kwaedza ndokumhanya. Makiromita makumi maviri paawa, kuzoita makumi matatu, mapuratifomu matatu akatinhira kuhupenyu sezvo vatyairi vawo vakatsika gasi. Paiva nemugwagwa wakashama wakashama kumberi, wakananga kunobuda nepasi, anenge mamaira maviri kubva. Zvino, zvave pedyo nemumwe, Drake aigona kutarisa kubva murori yake kuenda kurori yaDahl, uyezve kuKinimaka. Kuona zvombo zvenyukireya zvihombe zvinofamba, vanhu vachirwa padivi nepadivi, vanhu vaipfura pfuti, mapanga nezvibhakera zvichishandiswa, vanhu vachikandwa kunze, vasingapiwi kota, mugwagwa wakakombama, uye marori ose ari matatu aidzika achitendeuka, akamukatyamadza. musimboti.. Yaiva nhamo yemakaro nechisimba, kuona muGehena.
  
  Asi zvino pfungwa dzake dzose dzakanga dzakanangidzirwa pazvisimbiso.
  
  Vana vakasimba, vakatanga kurwisa SAS, vachiuraya mumwe pasina dambudziko. MaBritish akaungana ndokudzokera kumashure, achimanikidza maSEALs kuti avhare. Varume vana vakamhanyira kuseri kwemarori, vachitarisira kusvetukira mukati. SAS Commander, Cambridge, akarwa ruoko-ne-ruoko neNavy SEAL uye vese vakarohwa. Mai naAlicia vaive mushishi kurwisana nevarindi vachiedza kutsvaga pekuvhura mumhata.
  
  Drake akauya akatarisana nemutungamiri wechikwata cheSEAL. "Sei?" - akabvunza.
  
  "Usabvunza mibvunzo," murume wacho akagomera achibva aenda kuna Drake. Kurova kwacho kwaive kwakaoma uye kwakaomarara, kwakafanana nekwake. Akavharira, akanzwa kurwadza kwezvivharo zviya achibva arova achidzokera. Akarova zvine simba. Banga rakaoneka muruoko rwemumwe murume. Drake akarova rova newake, achikandira zvombo zvese parutivi uye achibhururuka kubva murori.
  
  "Sei?" - akadzokorora.
  
  "Watadza. Iwe nechikwata chako."
  
  "Sei?" - Ndakabvunza. Drake akadzokera kumashure kuti awane imwe nzvimbo.
  
  "Uye sei ma bastards vachida kutiuraya?" Alicia akabvunza achioneka kuseri kwemurume uya.
  
  Akarova pakarepo, akamurova mutemberi. Drake akamutsika neitsvo ndokumutarisa achidonha. Alicia akafambisa tsoka yake kumeso. Vakamukandira pamwe chete, vachiruka, mugungwa.
  
  Mugwagwa wakakura mberi.
  
  Mai vakatumira maguard maviri. Mumwe murume weSAS akaurawa, uye zvino maBritish neAmerica akanga akaenzana musimba. Vatatu vachipesana nevatatu. Drake akaona maChinese maviri aakanga amboona achikambaira semhungu pamusoro pebhomba renyukireya.
  
  "Tarirai izvi!"
  
  Manonoko. vakawira paari.
  
  
  * * *
  
  
  Dahl aiziva, chaizvoizvo, kuti vakanga vachienda kuRomania. Zvanga Zvakanaka. Yakanga iri hafu yeawa kufamba kwaigona kuvauraya vasati vasvika ikoko.
  
  Akarwisa maChina nevarindi, akavasundidzira kumashure ndokuwana vachisvetuka, vachida zvimwe. MaChina akanzvenga dziviriro yake, achirova zvakasimba uye akapotsa amuroverera kaviri nemapanga ake aityisa. Mamwe magadhi akamukomba. Hayden akaita zvekuvakanda murori kusvika nhamba dzavo dzadzikira.
  
  Kumashure, Kenzi akabata nevekupedzisira vevavengi vake. Mushini waive usina chinhu, mutsvuku waidonha kubva pakatana. Akanyahwaira achidzokera papuratifomu, zvino achitsveta maziso ake maChina maviri paakauya kwaari pamwe chete, vachivheyesa mapanga. Akapindura achifamba famba. Vakatora zvombo. Akazviwisira pasi zviso zvavo zvakavashamisa. Pfuti yakapfuura neruoko rwake, ichibva yarova bhomba renyukireya. Akazviona ave pedyo nemumwe wevakomana vaya vakamunongedzera pfuti kumeso.
  
  "Shit".
  
  Nzira chete yaive kumusoro. Akarova ruoko rwakanga rwakabata pfuti, ichibva yabhururuka, achibva akwira pabeche rechombo chenyukireya. Akasvika pamusoro, ndokuona kuti kumusoro uko kwaingova kunyorova, asi kune ngozi kudzikamisa. Pane kudaro, akagara akatarira bhomba renyukireya aine katana muruoko rwake.
  
  "Huya unditore!" - akadanidzira. "Kana uchigona."
  
  Vakasimuka nekukasika, vakanyatsodzikama. Kenzi akamira pamusoro pemusoro wehondo, achimoneredza bakatwa rake, sezvavaimurwisa nemapanga. Rova uye swing. Akapindura, asi vakabudisa ropa. Akarova rocket. Rori yaifamba makiromita makumi matatu paawa. MaChinese akajairana nedhigirii repamusoro. Kenzi akatadza kumira, akatsvedza ndokuwira paroketi.
  
  "Oo".
  
  Kamhepo kaivhuvhuta mubvudzi rake, kutonhora sechando. Banga rakawira paari. Akachinja katana kunerumwe ruoko rwake, ndokubata chanza chake nezvigunwe ndokuchikweshera padivi. Ruoko rwakadambuka banga rikadonha. Yakamonyororawo mutumbi nenzira iyi ndokuona ichibhururuka nemusoro ichibuda murori. Wechipiri aive atorwisa. Kenzi akadzosera katana kuruoko rwake rwerudyi ndokuchirega ichirovera pakananga chaipo. Akamboita chinguva achizeya Kenzi ndokumukanda padivi.
  
  Akabva atarisa pasi ari pamusoro pebhomba renyukireya, blade yekatana yake ichidonhedza ropa kune vairwira pasi.
  
  "MaChina maviri akaurayiwa. Vatatu vasara."
  
  Alicia akamutarisa ari murori yake yakahwina, achiona hondo iri pamusoro pehondo. "Zvaitaridzika chaizvo," akadaro. "Ndinotenda chaizvo kuti ndine erection."
  
  Dahl akamutarisa ari murori yake. "Neniwo".
  
  Asi ipapo musoro wehondo wakatanga kufamba.
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi mana NEMWE
  
  
  Dahl akabva angoona kuchinja kwacho, akaona tambo mbiri dzavakakwanisa kusunungura dzichibhururuka nemhepo, uye rechitatu ndokuparadzana sebhendi rerabha rinopenga kwazvo pasi rose, richirova zvine hasha pamusoro pecharge yenyukireya nepasi pepuratifomu. Nekupinza kwekutanga kune simba, akarova murindi mudumbu, zvichiita kuti abhururuke, maoko achimbo, akananga padivi perori ndokurova matayi ekumashure eaityaira ari pedyo naye akanongedza. Dahl akahwina mhedzisiro.
  
  Bhomba renyukireya rakafamba zvakare. Dal akanzwa mhute tsvuku ichidzika pamusoro pake apo Kenzi ainetsa ari pamusoro uye Hayden ainetsekana akananga pasi pemumvuri wake, asingazive zvaizotevera. Akaridza mhere asi zvakashaya basa. Kutinhira kwematayi, mhere-mhere, kuisa pfungwa kunodiwa kurwa; zvose izvi zvaikanganisa kunzwa kwavo. Akasvetukira kucommunicator.
  
  "Famba." Bhomba renyukireya rava kuda kuputika!"
  
  Kenzi akatarisa pasi. "Kuendepi? Urikuda kusimuka here?"
  
  "Nooo!"
  
  Pakupera kwetambo yake, weSwede akamhanya seanopenga padhuze naHayden uye akatsikirira bendekete rake pakatarisana nehukuru hunoshamisa hweprojekiti. "Bhomba renyukireya riri kudonha!"
  
  Hayden akaumburuka nokukurumidza, uye murindiri akaitawo saizvozvo. The warhead yakafambisa imwe inch. Dahl akamusimudza nesimba rose raakanga amboita, mhasuru dzose dzichirira.
  
  Kugogodza kwakanzwika pedyo naye.
  
  Shit.
  
  Asi aive Kenzi, achiri akabata katana uye aine nyemwerero yekunyomba pachiso chake. "Nhai, unopenga chete gamba. Unofunga kuti unogona kubata izvi kwekamwe kasekondi?"
  
  "Um, kwete. Kwete saizvozvo."
  
  "Wobva wafamba."
  
  Iye anopenga weSweden akanyura nemazvo.
  
  
  * * *
  
  
  Drake naAlicia vakakwanisa kutora kechipiri kuti vagovane muchiitiko ichi.
  
  "Dal arikuitei?" Alicia akabvunza. "Ari kumbundira bhomba renyukireya rakakura here?"
  
  "Usaite benzi," Drake akadaro, achidzungudza musoro. "Zviri pachena kuti ari kumutsvoda."
  
  Drake akabva asvetukira parutivi kuti abatsire vakomana veSAS, akabvuta SEAL kubva kujaya ndokumukanda pasi pebhomba renyukireya. Murume uyu muviri wese wakadedera. Vakapanana zvibhakera, ipapo CHISINDISO chakabva charara chifenda, chakatarisa pasi, asi chipenyu. Drake aida kuzvisiya zvakadaro.
  
  Imwe SEAL yakafa, ichiteverwa nemusoja weSAS, vese vakabaiwa padhuze. Cambridge nejaya ndizvo zvese zvasara. Vakabatana naDrake kurwisa CHISIMBO chekupedzisira. Panguva imwe cheteyo, Alicia naMay vakabatana navo. Rori yakatinhira mumugwagwa wevhu, yakarova muvakidzani kamwe chete ichibva yaenda. Iko kudhumhana kwakabvumira bhomba renyukireya raDahl kuti rigadzikane nekurichengetedza kune zvitsigiro zvakakura. Motokari dzose dziri nhatu seimwe, dzakapaza gedhi rekubuda nadzo ndokuenderera mberi nekutyaira dzakananga kuRomania. Simbi nekongiri zvakaparadzwa zvachose, zvichibvarura seri neseri. Panguva iyi, zvikopokopo zvakanga zvasimuka uye zvakanga zvichibhururuka pamwe chete nemarori, uye varume vaiva nepfuti dzinorema vakanga vakazendamira kunze kwemasuo vakatarisa vatyairi.
  
  Drake akamisa kurwiswa kweCHISIMBO. "Mirai. Uri musoja akakosha. Vakadzi veAmerica. Seiko uchida kutiuraya?
  
  Kutaura chokwadi haana kumbotarisira mhinduro asi murume wacho akabva atomurwisa. Akabudisa Cambridge achibva apedzisa Drake. Murume wechidiki weSAS akawira padivi pake. Chisimbiso chaive chine hutsinye uye chisina tsitsi, chichiburitsa kurohwa kwakasimba mushure mekurova. Asi Mai vakabva vacheuka ndokutarisana naye.
  
  Pakapera masekonzi masere hondo yapera. Vakamusiyazve ari mupenyu, achigomera ari murwi, asina zvombo.
  
  Drake akatendeukira kuCambridge. "Handikwanise kutaura kuti tinokoshesa rubatsiro rwenyu, Major. Ndine hurombo nekurasikirwa nevanhu venyu. Asi ndapota, kana muchida, siyai vanhu ava vari vapenyu, vanga vachingotevedzera zvavanenge varairwa."
  
  Zvisimbiso zviviri zvakasara zvakatarisa kumusoro, zvakashamisika uye zvichida zvakashamisika.
  
  Cambridge akagutsurira musoro. "Ndinonzwisisa uye ndinobvumirana newe, Drake. Pakupera kwezuva, isu tose tave mahara. "
  
  Drake akaita grimace. "Zvakanaka, kwete zvakare. Hurumende yeAmerica yakaedza kutiuraya. Handisi kuona nzira yekudzoka kubva pane izvi.
  
  Cambridge akakwenya. "Rova kumashure."
  
  Drake akanyemwerera neshungu. "Murume ari pamwoyo pangu. Ndafara kukuzivai, Major Cambridge. "
  
  "Uye iwe, Matt Drake."
  
  Akagutsurira Mai naAlicia achibva anyatsofamba achienda kuseri kwerori. Drake akamutarisa achienda, achitarisa kugadzikana kwewarhead panguva imwe chete. Zvese zvaitaridzika zvakanaka.
  
  "Unoziva here kuti vachadzoka kuzotora bakatwa?" Alicia akamudeedza.
  
  "Hongu, asi unoziva chii? Ini handiite zvekutamba. Munondo weMars ndiro diki pamatambudziko edu. " Akabatidza kubatana. "Hayden? Kusvika kupi? Uri sei ikoko?"
  
  "Zvakanaka," Hayden akapindura. "Wekupedzisira weChinese achangosvetuka. ndiri kuenda kunotsvaka bakatwa."
  
  Kenzi akaseka. "Kwete, vandiona ndichiita."
  
  "Hatisi tese here?" Drake akanyemwerera. "Handisi kuzokanganwa chiitiko ichi kwenguva yakati."
  
  Alicia akamurova pabendekete. "Nyarara, musoja. Nguva inotevera paunoda kuti ndiise bhomba renyukireya pakati pemakumbo angu."
  
  "Aiwa, usazvinetse," akadaro Drake, achifuratira. "Ndichakuitira gare gare."
  
  
  * * *
  
  
  Zvikopokopo zvakanyomba, kutyisidzira uye kunyengetedza vatyairi kuti vanonoke mota dzavo. Hongu, hazvina kushanda pakutanga, asi pashure pokunge mumwe munhu aisa bara rakakwirira zvikuru nomurimwe ramahwindo, vanhu vaifunga kuti vakanga vasingabatiki vakangoerekana vatanga kusava nechokwadi. Maminitsi matatu gare gare, marori akadzikama, maoko akabairwa kunze kwamahwindo, uye motokari dzose dzakamira.
  
  Drake akawanazve chiyero chake, akajaira kugara achisundira uye kufamba mberi. Akasvetukira pasi, aona kuti hurongwa hwekutaurirana hwakangoerekana hwavapo, uye aive zvino ave kunyatsoongorora vatyairi vake.
  
  Pakanga pasina inzwi raibva kuna mutauri. Washington, panguva ino, akaramba akanyarara.
  
  Chikwata chakaungana mushure mekuparadza mahedhifoni avo. Vakagara pamusoro pechikomo cheuswa chakatarisa zvikepe zvitatu zvinokandwa, vachifunga kuti nyika nevamwe vayo vakaipa vangazopotserei pavari.
  
  Drake akatarisa mutyairi wendege. "Ungatiendesa nendege kuenda kuRomania here?"
  
  Ziso remurume uyu harina kumbobvunda. "Chokwadi," akadaro. "Handinzwisise kuti sei. Chero zvazvingava, zvombo zvenyukireya zvinotumirwa ikoko kuti zvichengetwe panzvimbo yacho. Tichava neadvantage."
  
  Vari pamwe chete vakasiya imwe nhandare yehondo.
  
  Pamwe chete vakaramba vakasimba.
  
  
  * * *
  
  
  Maawa mashoma gare gare, boka rakasiya imba yakachengeteka yeRomania ndokukwira bhazi kuenda kuTransylvania, richidzika pedyo neBran Castle, iyo inonzi inogara Count Dracula. Pano, pakati pemiti mirefu nemakomo marefu, vakawana imba yevaeni ine rima, yakanyarara ndokugara mairi. Mwenje wainge wadzima. Chikwata chaive zvino chakapfeka zvipfeko zvechivanhu zvakatorwa kubva muimba yakachengeteka, uye zvakatakura chete izvo zvombo uye zvombo zvavaigona kutakura, pamwe chete nehomwe yakanaka yemari kubva pasefa iyo Yorgi akanga atora. Vakanga vasina pasipoti, vasina magwaro, vasina zvitupa.
  
  Vakaungana muimba imwe chete. Vanhu gumi, hapana kubatana. Vanhu gumi vari kutiza kubva kuhurumende yeAmerica vasina ruzivo rwekuti vangavimbe nani. Hapana nzvimbo yakajeka yekutendeukira. Hapasisina SPEAR uye hapasisina hwaro hwakavanzika. Hapana hofisi muPentagon, hapana imba muWashington. Mhuri dzavaiva nadzo dzaipfuura zvaibvumirwa. Mazita avanogona kushandisa anogona kukanganisa.
  
  Nyika yese yachinja nekuda kwechimwe chisingazivikanwi, chisinganzwisisike kurongeka kwebazi rekutonga.
  
  "Chii chinotevera?" Smith akatanga nyaya iyi, izwi rake rakadzikama mumba maive nemwenje mushoma.
  
  "Kutanga tinopedza basa racho," akadaro Hayden. "The Order of the Last Judgment yakatsvaka kuparadza nyika nokuviga zvombo zvina zvinotyisa. Hondo, nekuda kwaHannibal, aive chombo chikuru. Kukunda nerubatsiro rwaGenghis Khan, yaive kodhi yakakosha yatakaparadza. Nzara, kubudikidza naGeronimo, icho chaive chombo chebhaibheri. Uye pakupedzisira, Rufu, kuburikidza naAttila, aive nehondo dzenyukireya matanhatu. Pamwe chete zvombo izvi zvaizoderedza nzanga yedu sezvatinoziva kuti iparare uye mhirizhonga. Ndinofunga tinogona kutaura nechivimbo kuti isu tabvisa kutyisidzira. "
  
  "Nekupedzisira kwakasununguka kuve Munondo weMars," akadaro Lauren. "Iye zvino mumaoko eChinese kana maBritish."
  
  "Ndinovimba kuti ndisu," akadaro Drake. "SAS yakatiponesa ikoko uye takarasikirwa nevarume vakanaka. Ndinovimba kuti Cambridge haizotsiurwa. "
  
  "Kufambira mberi ..." Dahl akadaro. "Kunyangwe isu hatigone kuita izvi tega. Chokutanga pane zvose, chii gehena chatichaita zvino? Uye chechipiri, ndiani watingavimba kuti achatibatsira kuita izvi?"
  
  "Zvakanaka, chokutanga tichaona chakaita kuti vokuAmerica vativimbe," akadaro Hayden. "Ndinofungidzira kuvhiyiwa muPeru uye ... zvimwe zvinhu ... zvakaitika. Vanongova vanhu vashoma vane simba vanorwisana nesu here? Boka rakapatsanuka rinofurira vamwe? Handikwanise kutenda kwesekondi kuti Coburn angadai akatendera izvi. "
  
  "Urikuti tiite hurukuro yakavanzika naPresident?" Drake akabvunza.
  
  Hayden akakwenya musoro. "Kuregererei?"
  
  "Uye kana riri boka rakapatsanuka," akadaro Dahl. "Tinovaparadza."
  
  "Mupenyu," Mai vakadaro. "Nzira chete yekupona iyi kubata vavengi vedu vari vapenyu."
  
  Dare racho rakagara muimba huru munzvimbo dzakasiyana-siyana, maketeni akatorwa zvakasimba, achivadzivirira kubva pausiku husingapindiki. Mukati-kati muRomania vakataura. Yakarongwa. Nenguva isipi zvakava pachena kuti vaiva nemari, asi pfuma iyoyo yakanga iri shoma. Drake aigona kuvaverenga kune rumwe rutivi.
  
  "Kuendepi?" Kenzi akabvunza achakabata katana kake achiregedzera blade kupenya nerima.
  
  "Enda mberi," Drake akadaro. "Tinogara tichifambira mberi."
  
  "Kana tikambomira," akadaro Dahl. "Tiri kufa."
  
  Alicia akabata Drake ruoko. "Uye ndaifunga kuti mazuva angu okutiza akanga apera."
  
  "Izvi zvasiyana," akadaro, achibva atura befu. "Chokwadi unozviziva. Ndine hurombo."
  
  "Zvese zvakanaka. Silly asi akanaka. Ndakazoona kuti iyi ndiyo type yangu."
  
  "Izvi zvinoreva here kuti tave kumhanya?" Kenzi akabvunza. "Nekuti ndaida chaizvo kutiza kubva pazviri zvese."
  
  "Tichagadzirisana nazvo". Dahl akaswedera pedyo naye. "Ndinokuvimbisa. Ndine vana vanguwo musakanganwe. Ndichavakurira chero chinhu.
  
  "Hauna kutaura nezvemukadzi wako."
  
  Dahl akatarisa ndokubva agara pachigaro chake achifunga. Drake akaona Kensi achifamba zvishoma pedyo neSwede hombe. Akazvibvisa mupfungwa achibva atarisa tarisa mumba umu.
  
  "Mangwana nderimwe zuva," akadaro. "Unoda kuenda kupi?"
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Ari pedyo neAmagedhoni
  
  
  CHITSAUKO CHEKUTANGA
  
  
  Julian Marsh agara ari murume ane mavara akasiyana. Rimwe divi idema, rimwe ipfumbu... ad infinitum. Oddly zvakakwana, haana kumboratidza kufarira kuti nei akashanduka zvishoma zvakasiyana pane vamwe, akangozvigamuchira, akadzidza kugara nazvo, akanakidzwa nazvo. Mupfungwa dzose izvi zvakamuita chinhu chinofarirwa; zvakabvisa kutarisisa kubva kumakinari aivanda kuseri kwemaziso anoratidza uye bvudzi remunyu-nemhiripiri. Kurume kwaizogara kwakanakisa - neimwe nzira kana imwe.
  
  Mukati maive nemumwe munhu zvakare. Inner focus yakaisa pfungwa dzake pane imwe core. Mwedzi uyu ndicho chaive chikonzero chePythians, kana kuti chii chakasara kwavari. Boka rechienzi rakabata ngwariro yake ndokubva rangonyungudika paari. Tyler Webb aive akanyanya psychopathic mega-stalker kupfuura mutungamiri wecabalist. Asi Marsh akafarira mukana wekuzviita wega, achigadzira ega, eccentric dhizaini. Kugehena naZoe Shears uye wese anga achiri kushanda mukati meboka, uye kugehena rakatodzika naNicholas Bell. Akasungwa, akasungwa maoko uye akaiswa mvura, hapana mubvunzo kuti aimbove mushandi wekuvaka angadai akaisa zvese kune zviremera kuti awane kana kudzoreredzwa kubva pamutongo wake.
  
  Kuna Marsh, remangwana raitaridzika rakajeka, kunyangwe riine tint diki. Panyaya imwe neimwe paiva nemativi maviri, uye akanga ari munhu ane mativi maviri. Mushure mekunge tasuwa takasiya Ramses Bazaar yakashata - isu taida chaizvo mapavilions nezvipo zvavo zvese - Kurume vakaenda kumatenga nerubatsiro rweherikoputa ine gomba rakadzikadzika. Achimhanya, akakurumidza kuisa pfungwa pachiitiko chitsva chaiva mberi.
  
  NEW YORK.
  
  Marsh akaedza mudziyo padivi pawo, achiuswededza pedyo, asina chokwadi nezvaakaona asi aine chivimbo mune chaaigona kuita. Mwana uyu ndiye aive mudziyo mukuru wekutaurirana. Baba mukuru vechokwadi chakazara. Ndiani angakakavadzana nebhomba renyukireya? Marsh akasiya mudziyo uri wega, achitarisa bhegi rekunze uye nekusunungura tambo dzepamapfudzi kuti dzigare nehurefu hwake furemu. Zvamazvirokwazvo, aizofanira kuisa chinhu chacho pabvunzo ndokusimbisa uchokwadi hwacho. Pashure pezvose, mabhomba akawanda aigona kubikwa kuti aratidzike sechimwe chinhu chaasiri-kana mubiki wacho akanga akanaka zvakakwana. Ipapo ndipo paizopfugama White House.
  
  Risky, rimwe divi rake rakati. Risky.
  
  Asi mafaro! mumwe wacho akasimbirira. Uye zvaive zvakakodzera kuti muchetura wemwaranzi zvishoma, nekuda kwenyaya iyi.
  
  March akaseka zvake. Rakadaro tsotsi. Asi mini Geiger counter yaakanga auya nayo yakaramba yakanyarara, ichiwedzera hushingi hwake.
  
  Asi, kutaura chokwadi chose, kubhururuka nendege kwakanga kusiri chinhu chake. Hongu, pakanga paine mafaro, asi pakanga painewo mukana wekufa kunopisa - uye izvozvi izvo hazvina kumufadza. Pamwe imwe nguva. Marsh akanga apedza maawa akawanda airwadza achironga basa iri, achiona kuti nzira dzose dziri panzvimbo uye dzakachengeteka sezvinobvira, kunyange zvazvo akapiwa nzvimbo dzaaizomira, pfungwa yacho yakanga yotoseka.
  
  Ngatitorei izvozvi semuenzaniso. Vakanga vakananga pasi pedenga resango reAmazon vachienda kuColombia. Pane murume akamumirira - vanopfuura mumwe, chokwadi, uye Marsh akadhinda hunhu hwake pamusangano nekusimbirira kuti vapfeke zvichena. Ingori chibvumirano chidiki, asi chakakosha chePythia.
  
  Ndizvo zvandiri zvino here?
  
  Marsh akaseka zvikuru, zvichiita kuti mutyairi wechikopokopo atarise mativi ose nealarm.
  
  "Zvese zvakanaka?" - akabvunza murume mutete ane mavanga.
  
  "Zvakanaka, zvinoenderana nemaonero ako." March akaseka. "Uye maonero mangani aunawo. Ndinosarudza kuvaraidza kupfuura imwe chete. Iwe?"
  
  Mutyairi wendege akafuratira, achizeya chimwe chinhu chaisanzwisisika. March akadzungudza musoro. Dai vanhu vasina kugezwa vaiziva kuti mauto ainyangira, akatsikitsira uye akatsikitsira pasi pawo, asina hanya kana kusateerera mhirizhonga yaakaita.
  
  Marsh akatarisa mamiriro ari pazasi, achifunga kwemiriyoni nguva kana iyi poindi yekupinda muUnited States yaive nzira chaiyo. Pazvakasvika pazviri, paingova nesarudzo mbiri chete - kuburikidza neCanada kana kuburikidza neMexico. Nyika yekupedzisira yakanga iri pedyo neAmazon uye yakazara nehuori; yakazara nevanhu vaigona kubhadharwa kubatsira uye kuchengeta miromo yavo. Canada yakapa nzvimbo shoma dzakachengeteka dzevanhu vakaita saMarsh, asi dzakanga dzisina kukwana uye hadzina kana kumboswedera pedyo nekufananidza nekusiyana kwaivepo muSouth America. Sezvo nzvimbo yakashata yairamba ichiitika pazasi, Marsh akawana pfungwa dzake dzichidzungaira.
  
  Mukomana akakurira munzvimbo ine ropafadzo, aine zvakawanda mumuromo make kupfuura chipunu chesirivha; zvakanyanya sebhara regoridhe rakasimba. Zvikoro zvakanakisisa uye vadzidzisi vakanakisisa-rava "zvakanakisisa" sa"anodikanwa zvikuru," Marsh aigaroruramisa-akaedza kumuisa panzira yakarurama , asi akakundikana." Zvimwe kugara muchimwe chikoro chenguva dzose kungadai kwakabetsera, asi vabereki vake vakanga vakapfuma. mbiru dzeSouthern society uye dzaive kure nekure nekubata chokwadi. Uye nguva dzose kunyemwerera kwake kune mhosva amai vaiziva kuti mwanakomana wavo akanga akura asina rudo uye ari ega, asi akanga asingakwanisi zvachose kuzvipikisa pachake chero ipi zvayo nzira. Uye saka Julian Marsh akakura, akakura, uye akava izvo baba vake vakadana pachena "a mukomana anoshamisa."
  
  Mutyairi wendege akataura, uye Marsh haana kuita hanya nazvo zvachose. "Ndotaura futi here?"
  
  "Tave kusvika kuCali, changamire. Korombiya."
  
  Marsh akazembera pasi akatarisa chiitiko chitsva ichiitika pazasi. Cali yaizivikanwa serimwe remaguta ane mhirizhonga muAmerica uye musha weCali Cartel, mumwe wevatengesi vepasi rose vecocaine. Pazuva ripi zvaro, murume akaita saMarsh aitora hupenyu hwake mumaoko ake, achifamba nemumigwagwa yekuseri kweEl Calvario, uko maragamuffin aitsvaga marara mumigwagwa achirara mumaflophouse, uko vagari veko vaitambura nekunzi "nzvimbo yekushivirira" nekubvumira kushandiswa kwezvinodhaka zvinodhaka uye zvepabonde zvinogona kubudirira nekupindira kushoma kwemapurisa.
  
  Marsh aiziva kuti iyi yaive nzvimbo yake nebhomba rake renyukireya.
  
  Paakagara pasi, mutyairi wendege akaratidza Marsh rori yegrey umo maigara varume vatatu vakafuta vaiva nemaziso anotonhora, akafa uye zviso zvisingatauriki. Vakapakata pfuti pachena vakaperekedza Marsh murori vachingokwazisana. Vakabva vatyaira nemumigwagwa yakanyorova, yakatsvikinyidzana, zvivakwa zvine tsvina uye maawnings ane ngura, vachipa ziso rake rakadzidziswa imwe imwe maonero epasirese, nzvimbo iyo chikamu chevanhu "yakayangarara" kubva kune imwe shack kuenda kune imwe, isina imba yechigarire. March akambodududza achiziva zvake kuti hapana chaakataura pamusoro pezvakaitika. Kumira uku kwaidiwa, zvakadaro, kana aida kubudirira kupinza zvombo zvenyukireya kuUS, uye zvaive zvakakodzera chero njodzi. Uye zvechokwadi, Marsh airatidzika seasina kwaakarerekera sezvaaigona, aine manomano mashoma kumusoro kwemaoko ake ane mavara.
  
  Motokari yakapfuura nemuzvikomo zvakafukidzwa nemhute, yakazopedzisira yave mugwagwa wakagadzirwa une imba huru, yakanyarara pamberi payo. Rwendo rwakanga rwaitwa chinyararire, asi zvino mumwe muchengeti akafuratira akananga kuMarsh.
  
  "Tiripo".
  
  "Zviri pachena. Asi "pano" ndeipi?
  
  Kwete kunyanya kusaremekedza. Kwete kunyangira. Zvichengetedze pamwe chete.
  
  "Tora bhegi rako." Muchengeti akasvetuka achibva avhura gonhi. "VaNavarro vakakumirira."
  
  March akagutsurira musoro. Raiva zita chairo nenzvimbo chaiyo. Haaizogara pano kwenguva yakareba, yaingokwana kuti ave nechokwadi chekuti nzira yake yekufambisa inotevera uye kwaaienda kwaive kwakatsetseka uye kwakachengeteka. Akatevera murindi pasi pekanzira kaidonha mhute ndokuzopinda pamusiwo wemba yakare ine rima. Pakanga pasina mwenje mukati, uye kutaridzika kwechipoko chimwe kana maviri ekare angadai asina kunge ari kushamisika kana kunetseka. Marsh aiwanzoona zvipoko zvekare murima otaura nazvo.
  
  Murindi akanongedzera pakazaruka yaive kurudyi. "Wakazvibhadharira imba yako wega kwemaawa mana. Huyai mukati chaimo."
  
  March akakotamisa musoro achitenda ndokusunda gonhi rairema. "Ndakakumbirawo mvumo yekudzika imwe nzira yekufambisa inotevera. Helicopter?"
  
  "Ehe. Zvakanakawo. Ndifonere paintercom kana nguva yakwana ndikuratidze mumba."
  
  March akagutsurira musoro achigutsikana. Mari yaakabhadhara kupfuura zvaidiwa yaive yekuona sevhisi iri nani, uye kusvika parizvino, yave. Hongu, kubhadhara kupfuura mutengo waibvunzwa kwakamutsawo fungidziro, asi ndidzo dzaive njodzi.
  
  Mativi maviri zvakare, akafunga. Yin uye yang. Mapopo nemapopo. Dema ne... dema nemwenje mitsvuku yakamhanya...
  
  Mukati mekamuri iyi maive neumbozha. Kure kure kwainge kwagarwa nesofa repacorner rakagadzirwa nedehwe dema uye deep plush. Tafura yegirazi ine karafu yezvinwiwa, waini nemidzimu yakagara pedyo, nepo mune imwe kona muchina waipa kofi netii. Zvokudya zvekudya zvinoiswa patafura yegirazi. Marsh akanyemwerera achiona zvese izvi.
  
  Kunyaradza, asi kwenguva pfupi chete. Ideal.
  
  Akadira mupodhi yekofi yakasimba zvikuru ndokumirira zvishoma kuti ibike. Akabva agara pasofa ndokutora laptop yake, achinyatsoisa kabhegi kake pabeg reganda raive pedyo naye. bhomba renyukireya rakanga risati rambopfapfaidzwa kudaro, akafunga, achifunga kwenguva pfupi kana aifanira kuzvigadzirira doro rake. Chokwadi kumurume akaita saMarsh izvi hazvina kunetsa, mukati memaminitsi mashoma maive nekapu yaipfungaira mubhegi nekapu kadiki kaive nechando parutivi.
  
  March akanyemwerera. Zvose zvakanga zvakanaka.
  
  Ndakavhura Internet; tsamba dzekusimbisa dzakamuzivisa kuti chikopokopo cheForward chaive chatopinda muColombia. Hapana mireza yakanga isati yasimudzwa chero kupi zvako, asi maawa mashomanana chete akanga apfuura kubva paakabva pamusika uyu. Marsh akapedza chinwiwa chake ndokurongedza kabhegi kadiki kemasangweji ekuenda kundege yaitevera, ndokudzvanya bhatani reintercom.
  
  "Ndagadzirira kuenda."
  
  Maminitsi makumi maviri gare gare uye akange ave mumhepo zvakare, kubhururuka kwebhegi renyukireya kwakamonyoroka asi kwakanaka. Vakanga vakananga kuPanama, kwaaizopedzisa rwendo rwake rwekumhanya nendege otanga rwendo rwunonetesa rwerwendo rwake. Mutyairi wendege akapinda mumhepo uye nepakati pekufamba chero kupi zvako, zvakanakisisa pane zvaakaita, uye aibhadharwa zvakanaka nokuda kwayo. Sezvo chimiro chePanama chakatanga kuoneka pahwindo rekuruboshwe, Marsh akatanga kuona kuti aive pedyo sei neUnited States of America.
  
  Kune chamupupuri chiri kuuya, hama, uye hachizopera nyore...
  
  Akagara muPanama City kwemaawa mashomanana, akachinja zvipfeko kaviri uye akageza kane, nguva imwe neimwe neshambuu inonhuwira yakasiyana. Hwema hwakavhenganiswa zvinofadza uye kukunda kunhuhwirira kudikitira kwedikita. Akadya kudya kwemangwanani uye kwemasikati, kunyange zvazvo yaiva nguva yekudya kwemanheru, uye akanwa magirazi matatu ewaini, rimwe nerimwe kubva mubhodhoro rakasiyana uye ruvara rwakasiyana. Hupenyu hwaive hwakanaka. Maonero ari kunze kwefafitera akaramba asina kushanduka uye asingafarire, saka Marsh akatora bhokisi re lipstick raaive achichengetera chiitiko chakadaro ndokupenda girazi dzvuku. Izvi zvakabatsira, kwekanguva. Marsh akabva atanga kufungidzira kuti zvaizoita sei kunanzva panhizha riya, asi panguva iyoyo kurira kwemeseji yaipinda kwakakanganisa hope dzake.
  
  Inofungidzirwa nguva yekusvika maminetsi gumi nemashanu.
  
  March akaita grimace, akafara asi achinetseka panguva imwe chete. Rwendo rwemaawa makumi mana rwakanga ruri mberi mumimwe yemigwagwa yakaipisisa munharaunda yacho. Pfungwa iyi haikona kukurudzira. Zvisinei, kana yapera, nhanho inotevera yaizova inofadza zvikuru. March akaunganidza zvinhu zvake, akaronga mapods ekofi, mabhodhoro ewaini nendiro muhurongwa hweruvara, chimiro nekukura, ndokubuda.
  
  Iyo SUV yakanga yakamirira, ichitenderera padivi pemugwagwa, uye yaitaridzika zvakanaka zvinoshamisa. Marsh akabvisa bhomba renyukireya, akasunga bhandi rake rechigaro pariri, ndokubva azvitarisira. Mutyairi akataura kwekanguva asati aona kuti Marsh akanga asina hanya nehupenyu hwake hudiki, ndokubva apinda kuseri kwevhiri. Mugwagwa wakatambanudzwa mberi usingaperi.
  
  Maawa akafamba. Iyo SUV yakatsvedza, ndokuzununguka, yobva yatsvedza zvakare, ichimira kakawanda kuitira gasi uye macheki. Mutyairi aisazoisa pangozi yekudhonzwa pamusoro pemhosva diki. Mushure mezvose, yaingova imwe motokari pakati pezvizhinji, imwe mhedziso yehupenyu inofamba mumugwagwa usingagumi kuenda kunzvimbo dzisingazivikanwi, uye kana yakaramba ichishamisa, yaizopfuura isingaonekwi.
  
  Uye ipapo Monterrey akarara kumberi. March akanyemwerera chaizvo, aneta asi achifara, nokuti rwendo rurefu rwakanga rwapfuura hafu.
  
  Chikwama chenyukireya chaive padivi pake, iko zvino kwasara maawa mashoma kubva kumuganhu weUS.
  
  
  CHITSAUKO CHECHIviri
  
  
  March akaita chikamu chinotevera cherwendo rwake murima guru. Yakanga iri nzvimbo iyo chinhu chipi nechipi chaigona kuhwinwa kana kurasika; chinhu chisingazivikanwe, chakasimudzwa kusvika pachiyero chisingaverengeki nevakuru veko cartel, chakaunzwa mumufananidzo. Ndiani angafembera pfungwa dzevanhu vakadai? Ndiani aiziva zvavaizotevera?
  
  Zvechokwadi kwete ivo ... kana Julian Marsh. Akatakurwa zvinonyadzisa pamwe chete nevamwe vanhu gumi nevaviri kumashure kwerori vakananga kubhodha. Pane imwe nzira, rori iyi yakadzima mugwagwa mukuru ndokunyangarika murima. Hapana mwenje, hapana zviratidzo, mutyairi aiziva nzira iyi yakavharwa maziso - uye zvakanaka kuti aiziva.
  
  Marsh akamira kumashure kwerori, achiteerera kutaura uye kusagutsikana kwemhuri. Hukuru hwehurongwa hwake hwaiva pamberi pake. Nguva yekusvika kwake muNew York haina kukwanisa kuuya nekukurumidza. Rori parakabhureki uye madhoo okuseri aivhurika nemahinji ane girizi, akatanga kubuda, achitsvaka mutungamiriri wevarume vaiva nezvombo vakanga vakamira vakarinda.
  
  "Diablo," akadaro, achishandisa izwi rekodhi rakamuzivisa somufambi weVIP uye kuti akanga abvuma kubhadhara. Murume wacho akagutsurira musoro, asi akabva angomufuratira, achipinza munhu wose muboka duku riri pasi pemapazi akanga akapararira omuti wakaturikira.
  
  "Zvakakosha izvozvi," akadaro muchiSpanish, "kuti ufambe chinyararire, usataure chero chinhu uye uite sezvaunoudzwa. Ukasaita izvi ndinokugura pahuro. Wanzwisisa here?"
  
  Marsh akatarisa murume uyu achisanganidzana maziso nemunhu wese kusanganisira newake. Kufora kwacho kwakazotanga pava paya, mumugwagwa une makungu uye nemumatenhere emiti. Chiedza chemwedzi chaipenya pamusoro, uye mutungamiri weMexico aiwanzomirira kusvikira makore aviga kupenya asati aenderera mberi. Mashoko mashomanene zvikuru akataurwa, uye ayo bedzi navarume vaiva nepfuti, asi Marsh kamwe kamwe akazviwana amene achishuva kuti aigona kutaura chiSpanish zvishomanene-kana kuti zvimwe zvakawanda.
  
  Akafamba ari pakati pemutsara, asina hanya nezviso zvaityisa zvakamupoteredza. Mushure meawa vakadzikira, uye Marsh akaona kumberi kune bani rine jecha rine miti mishoma, cacti uye zvimwe zvirimwa zvishoma. Boka rose rakatsikitsira pasi.
  
  "Kusvika zvino zvakanaka," mutungamiri akazevezera. "Asi zvino ndicho chikamu chakaoma. Iyo Border Patrol haigone kutarisa muganho wese nguva dzese, asi ivo vanoitisa macheki. Nguva dzose. Uye iwe, "akagutsurira musoro munaKurume," akakumbira kuyambuka Diablo. Ndinovimba wagadzirira izvi."
  
  March akaseka hake. Akashaya kuti kamukomana kaya kaitaura nezvei. Zvisinei, vanhu vakakurumidza kunyangarika, mumwe nomumwe ane boka duku ravatami, kutozosvikira Marsh bedzi, mutungamiriri, uye murindi mumwe asara.
  
  "Ndini Gomez," akadaro mutungamiri. "Uyu ndiLopez. Tichakutungamirira zvakachengeteka mumugero."
  
  "Ko varume vaya?" Marsh akagutsurira nemusoro kune vaienda kune dzimwe nyika, achipfeka matauriro ake ekunyepa ekuAmerica.
  
  "Vanongobhadhara zviuru zvishanu chete." Gomez akaita manyepo. "Vanoisa mabara pangozi. Usanetseke, unogona kuvimba nesu."
  
  Marsh akadedera paakaona nyemwerero yenhema yakanyatsomira pachiso chemuperekedzi wake. Chokwadi, rwendo rwose rwakafamba zvakanaka zvikuru kutarisira kuti ruchapfuurira. Mubvunzo waiti: vaizomurwisa rinhi?
  
  "Ngatipindei mumugero," akadaro. "Ndiri kunzwa kutariswa kunodadisa."
  
  Gomez akatadza kubatsira kupenya kwekunetseka kwakapenya kumeso kwake, uye Lopez akaongorora rima rakamupoteredza. Somunhu mumwe, varume vaviri vakamutungamirira kurutivi rwokumabvazuva, nekona , asi kumuganhu. March akaenderera mberi, achikanganisa nemaune uye achitaridzika asina kukwana. Pane imwe nguva, Lopez akatomupa ruoko rwekubatsira, iyo Marsh yakanyora gare gare, ichinyora pasi sekushaya simba. Akanga asiri nyanzvi zvachose, asi akaundi yebhangi isina muganhu yakanga yambomubvumira zvakawanda kupfuura zvinhu, ruzivo rwevatambi vehondo yepasi rose uye vaimbove varwi vemauto pakati pavo. Marsh aiziva matinji mashoma, kunyangwe aive akanaka sei.
  
  Vakafamba kwenguva yakati rebei, gwenga rakatambanudzwa rakavakomba, kunenge kwakanyarara. Sezvo chikomo chakaoneka kumberi, Marsh akange akagadzirira zvakakwana kutanga kukwira, asi Gomez akamira ndokuratidza chimwe chinhu chaangadai asina kumboona neimwe nzira. Paisangana nevhu rejecha mujinga memakomo, miti miduku mishoma yakasangana negwenzi. Nekudaro, Gomez haana kuenda kunzvimbo iyi, asi akangwarira nhanho makumi matatu kurudyi, uyezve gumi kukwira kumawere. Pane imwe nguva, Lopez akaongorora nzvimbo yacho nekutarisira kusingagumi.
  
  "Wakachena," akadaro pakupedzisira.
  
  Gomez akabva atsvaga tambo yakavigwa ndokutanga kudhonza. Marsh akaona kachikamu kadiki kechikomo kachisimuka, kachichinja-chinja matombo uye bhurasho kuratidza gomba rakakura remunhu rakanga racherwa mudombo rinorarama. Gomez akapinda mukati, Lopez ndokunongedza bhomba repfuti yake kuMarsh.
  
  "Zvino iwe. Newewo."
  
  Mhiripiri akamutevera akanyatso tsikitsira achitarisa musungo waaiziva kuti wasara nhanho shoma kuti utemuke. Ipapo, mushure meimwe pfungwa, murume ane mativi maviri akachinja machanera, achifunga kudzokera murima.
  
  Lopez akamirira, pfuti yakasimudzwa. Kurume akatsvedza, bhutsu dzake dzichikwesha pamawere. Lopez akatambanudza ruoko, achidonhedza chombo, uye Marsh akakwenya muromo wepakati-masentimita matanhatu, achipinza muromo mutsinga ye carotid yemumwe murume. Maziso aLopez akabva awedzera kusimudza ruoko kuti amise kuyerera, asi Marsh aive asina pfungwa yekudaro. Akarova Lopez pakati pemaziso, akamubvutira pfuti, ndokubva arova muviri wake waifa achidzika mugomo.
  
  Fuck iwe.
  
  Marsh akadonhedza pfuti, achiziva kuti Gomez aizozviona nekukurumidza kupfuura zvaidiwa kana akaiona muruoko rwaMarsh. Akabva apinda zvekare mugedhe ndokufamba nekuchimbidza achidzika nepassage yekutanga. Yakanga yakaoma uye yakagadzirira, yakatsigirwa nematanda anozunguzika uye huruva nedhaka zvaidonha kubva padenga. Marsh inotarisirwa kuvigwa chero nguva. Izwi raGomez rakasvika munzeve dzake dzaive dzakagadzikana.
  
  "Usanetseke. Ingori kupinda kwenhema kutyisidzira chero munhu angangogumburwa mumugero uyu. Nyatsodzika shamwari yangu."
  
  Marsh ainyatsoziva chaizomumirira "kudzika pasi," asi zvino akange ave nechinhu chidiki chekushamisika. Chikamu chinonyepa chingave chekudzima chombo chaGomez pasina kumukuvadza zvakanyanya. New York yakanga ichiri kure nezviuru zvemakiromita.
  
  Uye zvaiita sezviri kure zvakanyanya paakanga akamira ari pasi pegwenga reMexico, achinzwa tsvina ichidzika nemusana wake, uye akakomberedzwa nekunhuwa kwedikita nezvinomera, maziso ake achirumwa neguruva.
  
  March akaenda mberi, pane imwe nguva achikambaira uye achikwevera kumashure kwake bhegi, iro rainge rakamoneredzwa pagumbo rake. Pane zvipfeko zvakawanda pano, akafunga pane imwe nguva. Hembe chete uye pamwe bhurasho remazino. Cologne yakanaka. Bhegi rekofi ... akashamisika kuti maAmerican angave akaisa midziyo yavo yekuyera radiation, akabva atanga kunetseka nemwaranzi pachayo. Zvakare.
  
  Zvichida ichi ndicho chinhu chaunofanira kunge wakatarisa usati waenda.
  
  Zvakanaka, iwe unofanirwa kurarama uye kudzidza.
  
  March akazvimanikidza kuseka paakabuda mugero diki achipinda mune hombe. Gomez akazembera, achitambanudza ruoko rwake kuti abatsire.
  
  "Chimwe chinhu chinonakidza?"
  
  "Ehe, mazino ako anopenga."
  
  Gomez akatarisa, akavhunduka uye asingatendi. Mutongo uyu waiita sewekupedzisira waaitarisira kunzwa panguva iyi yerwendo rwavo. Marsh akaverenga kuti chingava chii. Gomez paakada kuti aone kuti chii, Marsh akabva asimuka, akatenderedza pfuti mumaoko aGomez ndokupinza bhutu mukanwa memumwe murume.
  
  "Manje manzwisisa zvandiri kureva?"
  
  Gomez akarwa nesimba rake rose, achisundira Marsh kure ndokudzosera dhiramu kwaari. Ropa rakapfapfaidza kubva mumuromo make achidzvova mazino achidonhera pasi. Njiva yakanyunguduka pasi pechirongo chakareba uye yakarova zvakasimba kushaya uye imwe parutivi rwomusoro. Gomez akadzedzereka, maziso ake achiratidza kuti akanga achiri kutadza kutenda kuti dhadha iri rakanga ramubata.
  
  Marsh akavhomora banga kubva musheath padivi peMexican ivo vachinetsana. Gomez akamhanya achiziva zvaizotevera. Akarovera parusvingo rwematombo, akatyoka bendekete rake nedehenya nokugomera kukuru. Marsh akakanda chibhakera chakabva chabva kuMexico ndokurova roca. Ropa rakabuda mumakumbo ake. Pfuti yakasimuka zvakare, asi Marsh akatwasuka zvekuti yakanga iri pakati pemakumbo ake, chikamu chebhizimisi chakanga chave chisina maturo.
  
  Gomez akamutema nemusoro, ropa ravo rakasangana rikapfachukira kumadziro. March akadzedzereka, asi akanzvenga chibhakera chakatevera, ndokuzorangarira banga raakanga achiri akabata muruoko rwake rworuboshwe.
  
  Kusundidzira kune simba, uye banga rakadya mbabvu dzaGomez, asi wekuMexico akadonhedza pfuti ndokuisa maoko ose paruoko rwaMarsh nebanga, nokudaro kumisa simba rekurova nekuviga banga. Marwadzo akakanganisa maitiro ake, asi murume akakwanisa kudzivirira rufu rusingadzivisiki.
  
  March akabva angoisa pfungwa paruoko rwake rwakasununguka, achirushandisa kurova zvakare uyezve, achitsvaga nzvimbo dzisina simba. Vari pamwe chete, varume vacho vakatamburira nepavaigona napo, vachifamba zvishoma nezvishoma vachikwira nokudzika mugero, vachirovera pamatanda uye vachifamba nomumirwi yemadhaka. Hova dzedikita dzakayerera dzichidzika nejecha; kugunun'una kunorema, kwakafanana nekukwesha kwenguruve, kwakazadza nzvimbo yakagadzirwa. Pakanga pasina tsitsi, asi hapana nyika yakasvikwa. Gomez akatora punch yese semurwi wemumugwagwa ane ruzivo rwaaive, Marsh akatanga kupera simba.
  
  "Nechido...kumirira kuti...ndicheme...ndicheme..." Gomez akanga achifemera pamusoro, maziso ake ari manyama amire nerongo, miromo iine ropa uye yakandwa kumashure.
  
  Marsh akaramba kufa munzvimbo iyi iri yoga, yegehena. Akatsveta banga riya ndokurimonyorora kure nemutumbi waGomez achibva adzokera kumashure achipa varume vaviri ava chinhambwe. Pfuti yakarara pasi, yakaraswa.
  
  Gomez akamurwisa sedhiabhorosi, achiridza mhere, achitinhira. Marsh akadzora kurwiswa kwaakange adzidziswa, akatenderedza bendekete rake uye achibvumira kukurumidza kwaGomez kurovera musoro wake kumadziro akatarisana. Marsh akabva amurova musana. Haana kuzoshandisa banga zvakare kutozosvikira kuguma kwave kufanoziva. Akadzidziswawo kuti chombo chiri pachena hachisati chiri chakanakisisa kushandisa nguva dzose.
  
  Gomez akasimudza mutumbi wake kubva kumadziro, akarembedza musoro wake, ndokucheuka. March akatarisa kumeso kwakatsvuka ropa kwedhimoni. Kwekanguva zvakamufadza, kusiyana kwechiso chitsvuku nemutsipa muchena, maburi matema umo mazino eyero akanga ambogara, nzeve dzakacheneruka dzichibuda zvinosetsa kumativi ose. Gomez akaridza tsamwa. Marsh akarohwa nedivi remusoro.
  
  Zvino Gomez akanga akazaruka.
  
  Marsh akaenda kumberi, musoro wake uchitenderera, asi akaramba achiziva zvekutobaya nebanga riya achinongedza badza pamwoyo wemumwe murume. Gomez akadzungudza, mweya wake uchiridza muridzo kubva pamuromo wake wakatyoka, ndokusangana nemeso aKurume.
  
  "Ndakubhadharira zvakanaka," March akafema kudaro. "Waifanira kunge watora mari."
  
  Aiziva kuti vanhu ava vaiva vatengesi uye, pasina mubvunzo, nedzidzowo. Kutengesa kwaizova pfungwa yavo yechipiri kana yechitatu yezuva, mushure mekuti "sei maoko angu aine ropa?" uye "ndiani gehena wandakaguma ndauraya nezuro manheru?" Zvichida panewo kufunga pamusoro pemigumisiro yedhesi yecocaine. Asi Gomez...aifanira kunge angotora mari yacho.
  
  Marsh akatarisa murume uya achitsvedza pasi, achibva averenga. Akanga akakuvadzwa uye achirwadza, asi asina kumbokuvadzwa. Musoro wake wairova. Sezvineiwo, akafunga kuisa paracetamol mune rimwe remabhegi madiki mubhegi rake, iro raive pedyo nebhomba renyukireya. Saka zviri nyore izvozvo. Aivewo nepasuru yezvipukuta zvemwana imomo.
  
  March akaipukuta ndokumedza mapiritsi aoma. Akakanganwa kutora mvura kuti aende naye. Asi pane nguva dzose chimwe chinhu, handizvo here?
  
  Asina kucheuka chitunha, akadzikisa musoro wake ndokutanga rwendo rurefu nomunzira yepasi pevhu kuenda kuTexas.
  
  
  * * *
  
  
  Nguva dzakafamba. Julian Marsh akatsikitsira pasi peAmerica aine chombo chenyukireya chakasungirirwa kumusana kwake. Mudziyo uyu unogona kunge waive mudiki pane zvaaitarisira - kunyangwe bhegi rakanga richiri kubhowekana - asi makamuri emukati akange asina kurema. Chisikwa chakanamatira kwaari seshamwari isingadikanwi kana hama, ichimukwevera kumashure. Nhanho yese yaive yakaoma.
  
  Rima rakamukomberedza rikada kumumedza, rakaputswa nechiedza chaingorembera apo neapo. Vazhinji vakatyoka, vakawandisa. Pakanga pakanyorova apa, boka remhuka dzisingaonekwe nguva dzose dzichifunga zvinhu zvinotyisa mupfungwa dzake iyo yaitamba mutsinhirano inotyisa nokukwenya kwaiitika pano neapo kuchikwira pamapfudzi ake nokudzika nomuzongoza wake. Mhepo yaive mushoma, uye zvaivepo zvaive zvehurombo.
  
  Akatanga kunzwa kuneta zvisingaite achibva atanga kuona. Rimwe zuva akadzingwa naTyler Webb uyezve neakaipa troll. Akadonha kaviri, achikwenya mabvi nemagokora, asi achishingirira kusimuka. Iyo troll yakashanduka kuita vanhu vekuMexico vane hasha ndokuzoita taco yekufamba yakazadzwa nemhiripiri tsvuku negirinhi uye guacamole.
  
  Sezvo mamaira aifamba, akatanga kunzwa kuti zvimwe aizotadza, zvinhu zvaizoita nani kana akangorara pasi kwekanguva. Rora zvishoma. Chinhu bedzi chaimumisa rakanga riri rutivi rwake rwakajeka-chikamu chakanga chamboramba chichirarama muuduku hwake apo munhu wose aida kuti aende.
  
  Pakupedzisira mwenje wakajeka wakaoneka kumberi uye akayambuka kune rumwe rutivi rwemugero uye ndokupedza maminetsi akawanda achiongorora rudzi rwekugamuchirwa kwaaigona kuwana. Muchokwadi, aisatarisira chero komiti yekugamuchira - aisambotarisirwa kusvika kunyika yevakasununguka.
  
  Maererano nehurongwa hwake, akaronga kutakura kwakasiyana zvachose pamagumo aya. Marsh aive akangwarira kwete benzi. Iyo helikopta inofanira kumira mamaira akati wandei, ichimirira kufona kwake. Marsh akabvisa rimwe remasero matatu aipfuta aive akatenderedza muviri wake nemubhegi rake ndokufona.
  
  Pamusangano wacho hapana kana shoko rakataurwa, hapana kana mashoko akataurwa pamusoro peropa netsvina yaifukidza chiso nebvudzi zvaMarsh. Mutyairi wendege akasimudza shiri mudenga ndokunanga kuCorpus Christi, kwaitevera uye kwekupedzisira kwakamira parwendo rukuru rweMarsh. Chinhu chimwe chaiva chokwadi, aizova nenyaya yekutaura ...
  
  Uye hapana anovaudza. Chinhu chega chausina kugovera nevaenzi vepati inzira yawakwanisa kupinza bhegi renyukireya kubva kuBrazil kuenda kuEast Coast yeAmerica.
  
  Corpus Christi akapa kuzorora kwenguva pfupi, kugeza kwenguva refu uye kumborara kupfupi. Kunotevera kuchave rwendo rwemaawa makumi maviri nemana kuenda kuNew York, uyezve...
  
  Amagedhoni. Kana kuti kumucheto kwayo.
  
  Marsh akanyemwerera akarara zvake pamubhedha musoro wake wakavigwa mupiro. Aitadza kufema, asi aifarira kunzwa kwacho. Uchenjeri hwacho hwaizova hwokuti vakuru vakuru vabvume kuti akanga ari kurevesa uye kuti bhomba racho rakanga riri rechokwadi. Hazvina kuoma - imwe kutarisa kumagaba uye zvinhu zvinogoneka zvaizoita kuti vagare vachipemha. Kana izvozvo zvangoitwa ... Marsh akafungidzira madhora achidirana mukati, semumwe muchina unopinza muLas Vegas uchipfira mari pamwero wemapfundo. Asi zvese nechikonzero chakanaka. Nyaya yeWebb.
  
  Pamwe kwete. Marsh aive nehurongwa hwake hwekuita apo mutungamiriri wechienzi wePythians aidzingirira miraraungu.
  
  Akatsvedza kubva pamubhedha, akapfugama asati asimuka. Akazora lipstick. Akarongedzazve midziyo yemumba kuti iite zvine musoro. Akabuda ndokutora lift yaidzika pasi pasi, paive pakamirirwa nemota yekuhaya.
  
  Chrysler 300. Hukuru uye ruvara rwe bleached whale.
  
  Next stop... guta risina kumborara.
  
  
  * * *
  
  
  Marsh akatyaira motokari zvisina simba sezvo Skyline ine mukurumbira pasi rose yakatanga kuonekwa. Zvaiita sezviri nyore kutyaira motokari iyi kuenda kuNew York, asi ndiani aiziva kuti zvaizosiyana? Zvakanaka, mumwe munhu angadaro. Kwakanga kwapera mazuva anodarika matatu kubva paakabva pamusika weRamses. Ko kana nhau dzikabuda? Kufora hakuna kushandura chinhu. Aingovawo mumwe mufambi, achifamba-famba noupenyu munzira inomonereka. Kana mutambo wapera, anozozviziva munguva pfupi. Zvikasadaro ... Webb akavimbisa kuti Ramses achapa vanhu vanoda kubatsira neizvi. Kurume kwaivimba navo.
  
  Marsh aityaira ari bofu, asingazivi kana hanya nezvaizotevera. Akangwarira zvakakwana kuti amire asati apinda muguta guru, achinopotera usiku mhiri kworwizi zuva rava kunyura, zvichiita kuti nzira yake isina kurongeka yorwendo rwake iome. Iyo motel yakaita L yaikwana, kunyangwe pekurara kwaive kwakakwenya uye netsvina isingarambike, uye mafuremu emafafitera nemapendero epasi aive akaputirwa nemainji akati wandei edhaka dema. Zvisinei, zvakanga zvisingashamisi, zvisina kurongwa uye zvaisaoneka.
  
  Ndosaka pave pakati pehusiku akagara akati twasu, hana ichirova, apo mumwe munhu akagogodza pamusuwo wekamuri yake. Musuwo wakavhurika panzvimbo yekupaka, saka mukutendeseka kwese, aigona kunge ari chero munhu kubva kune akarasika akadhakwa muenzi kune prankster. Asi anogona kunge ari mapurisa.
  
  Kana SEAL Chikwata cheChitanhatu.
  
  Marsh akagadzika mapanga, zvipunu nemagirazi achibva adzosa curtain kutarisa panze. Zvaakaona zvakamusiya anyarara kwekanguva.
  
  Chii...?
  
  Kugogodza kwakanzwika zvakare, kwakareruka uye kutsva. Marsh haana kumbononoka kuvhura door ndokubvumira murume uya kuti apinde.
  
  "Wandishamisa," akadaro. "Uye izvo hazviitike kazhinji mazuva ano."
  
  "Ndiri kunzwa zvakanaka sezvazviri," akadaro mushanyi. "Humwe hunhu hwangu hwakawanda."
  
  March akashamisika nezvevamwe, asi aisafanira kutarisa kure kuti aone kana gumi nemaviri. "Takangosangana kamwe chete."
  
  "Ehe. Uye ndakabva ndanzwa hushamwari."
  
  March akatwasanuka,achidemba kuti dai ambogeza geza. "Ndaifunga kuti vaPythia vose vakanga vafa kana kuti vatorwa. Kunze kweWebb neni."
  
  "Sezvauri kuona," mushanyi akatambanudza maoko ake, "wakanga wakanganisa."
  
  "Ndafara." March akanyepera nyemwerero. "Ndagutsikana zvikuru.
  
  "Ah," mushanyi wake akanyemwererawo, "wave kuda kuva mumwe."
  
  March akaedza kusundira kure kunzwa kuti mazuva ake ose ekuzvarwa akanga asvika panguva imwe chete. Mukadzi uyu aishamisa, zvimwe aishamisawo. Akanga akagerwa bvudzi rebrown nenzira ine spiky; maziso ake aive egirinhi-bhuruu, akafanana neake. Zvaityisa sei? Chipfeko chake chaive chegirinhi wewool pullover, jean dzvuku yakajeka uye navy blue Doc Martins. Kune rumwe ruoko akabata girazi remukaka, kune rumwe ruoko akabata girazi rewaini.
  
  Akawanepi...?
  
  Asi zvakanga zvisina basa. Aida kuti akanga akasiyana nevamwe, kuti neimwe nzira aimunzwisisa. Aifarira kuti akabuda zvake. Aifarira kuti akanga akasiyana zvachose. Simba rerima rakavarwisanisa. Waini tsvuku yeropa nemukaka muchena wainge woda kusanganiswa.
  
  March akatora magirazi kubva kwaari. "Unoda kuva pamusoro kana pasi?"
  
  "Aa, handina basa nazvo. Ngationei kuti mood inotisvitsa kupi."
  
  Saka Marsh akaisa bhomba renyukireya kumusoro kwemubhedha kwavaikwanisa kuriona uye vakaona nemaziso aZoe Shears kumwe kupenya kwaiita kunge kometi. Mukadzi uyu aive nesimba, aiuraya, uye aityisa chaizvo. Pamwe anopenga. Chinhu chaimukodzera zvisingaite.
  
  Paakabvisa mbatya dzake, pfungwa dzake dzakaparadzana dzakadzungaira achifunga zvakanga zvoda kuitika. Mufungo wemafaro ose akavimbiswa mangwana neramangwana, apo vaizopfugamisa America uye kufara nebhomba renyukireya, wakaita kuti anyatsogadzirira Zoey apo aidhonza tirauzi rake pasi achikwira.
  
  "Hapana foreplay?" akabvunza.
  
  "Zvakanaka, pawakaisa chibhegi chiya saizvozvo," akadaro, achiona bhomba renyukireya sekunge aikwanisa kuriona. "Ndakaona kuti handichada."
  
  March akanyemwerera achiratidza kufara. "Neniwo".
  
  "Unoona here, mudiwa?" Zoe akazviwisira paari. "Takagadzirirwa mumwe nemumwe."
  
  Ipapo Marsh akaziva kuti aimuona achifamba zvishoma nezvishoma, mbongoro yakachenuruka zvakanyanya mukuratidzira kwegirazi rakarembera pamadziro rakananga pamusoro pechipfuva chekare chedhirowa, uye kuseri kwaro bhegi pacharo, rakanyura pakati pemapiro emubhedha. Akamutarisa chiso chake chainge chanyatsoti tsvikiti.
  
  "Damn," akadaro. "Hazvitore nguva yakawanda".
  
  
  CHITSAUKO CHECHITATU
  
  
  Matt Drake ari kugadzirira kukwira kwakanyanya kwechikwata parizvino. Kunzwa kusingafadzi, kurwarisa kwakagara mugomba redumbu rangu, uye kwakange kusina chekuita nekubhururuka kwakashata, mhedzisiro yemakakatanwa, kunetseka uye kusemburwa kwevanhu vaigona kuedza kuita mhosva dzakaipa kudaro. Ainzwira tsitsi vanhu venyika vaiita mabasa avo ezuva nezuva, vasingazivi asi vachigutsikana. Ndivo vanhu vaairwira.
  
  Zvikopokopo zvakanga zvakazara nemasoja aiva nehanya nokuzviisa munjodzi nokuda kwevanhu vakaita kuti nyika ive nzvimbo yakanaka yokugara. Chikwata chese cheSPEAR chaivepo, kunze kwaKarin Blake naBeauregard Alain naBridget McKenzie - aka Kenzie, katana-wielding, artifact-smuggling, aimbove mumiriri weMossad. Chikwata chakasiya Ramses 'yaparara' 'bazaar yekupedzisira' nekuchimbidza zvekuti vakamanikidzwa kutora munhu wese.Pakanga pasina miniti yekurasikirwa, uye timu yese yakagadzirira, yaziviswa uye yakagadzirira kurova migwagwa yeNew York pa. kumhanya.
  
  Kubva musango chairo kuenda kusango rekongiri, Drake akafunga. Hatife takavhara.
  
  Mumativi ose akanga ari mitsetse yakavimbika yaichinjika uye masaisai ane dutu reupenyu hwake. Alicia naBo, May naKenzi, uye Torsten Dahl. Muchikopokopo chechipiri maive Smith naLauren, Hayden, Kinimaka naYorgi. Chikwata chakamhanyira muNew York airspace, yakatocheneswa neMutungamiriri Coburn, uye yakabhenga zvine simba, ichimhanya nemumipata iri pakati pema skyscrapers uye ichidzika yakananga padenga rakaita sikweya. Mhirizhonga yakavarova. Wadhiyo yakarira sezvo mashoko aiuya. Drake aingofungidzira kubhowekana kwemigwagwa iri pazasi, vamiririri vanomhanya uye zvikwata zveSWAT zvinopenga, pfungwa yegehena yekumhanya mhanya kuponesa New York neEast Coast.
  
  Akambotura mafemo, achinzwa kuti maawa aitevera aizonetsa.
  
  Dal akabata ziso. "Mushure meizvi ndiri kutora zororo."
  
  Drake akayemura chivimbo chemuSweden. "Mushure meizvi, tese tichada imwe."
  
  "Zvakanaka, hausi kuuya neni, Yorkie."
  
  "Hapana dambudziko. Ndine chokwadi chekuti Joanna ndiye achatungamira zvakadaro."
  
  "Chii icho chinofanirwa kurevei?"
  
  Chikopokopo chakaburuka nekukurumidza, chichitumira matumbu avo mu stratosphere.
  
  Alicia akaseka. "Chete isu tinoziva kuti ndiani anomhanyisa imba yeDaley, Torsti. Tinoziva".
  
  VeSweden vakaita grimace, asi havana kuzotaurazve. Drake vakapanana nyemwerero naAlicia ndokuzoona kuti Mai aiva akavatarisa vese. Damn, kuita sekunge hatina chekunetsekana nazvo.
  
  Alicia akakwazisa Mai. "Une chokwadi here kuti unokwanisa kuita rudzi urwu, Sprite, mushure mekuzvicheka uchiveura ndebvu nguva pfupi yadarika?"
  
  Matauriro aMai haana kushanduka, asi akazengurira akabata vanga idzva kumeso kwake. "Zviitiko zvichangobva kuitika zvakaita kuti ndinyanye kungwarira vanhu vandinovimba navo. Uye chenjererai vaya vanopandukira."
  
  Drake akatsikitsira nechemumoyo.
  
  Hapana chakaitika. Akandisiya, achigumisa! Hapana chakavimbiswa. .
  
  Manzwiro nemafungiro akavhenganiswa, kushanduka kuva bile yakasviba, iyo yakavhenganiswa nemamwe manzwiro ane chiuru. Dahl, akaona, zvishoma nezvishoma achibva paKenzi, uye Bo haana kubvisa maziso ake pana Alicia. Mwari, aitarisira kuti zvinhu zvakanga zvambodzikama muchikopokopo chechipiri.
  
  Kuvhuvhuta kutsva kwemhepo yemusango kwakavarova apo chikopokopo chakabata denga rechivako. Shiri yakamhara, mikova ichibva yavhurika, vafambi vakasvetuka pasi ndokumhanya vakananga kumusuwo wakavhurika. Varume vaiva nepfuti vakarinda pamusuwo, uye vamwe vanhu vakati wandei vakanga vakamira mukati. Drake akatanga kunyura, tsoka dzinobhururuka kutanga uye achinzwa asina kugadzirira asina chombo, asi achiziva zvakakwana kuti munguva pfupi vaizove vakashonga. Boka racho rakakurumidza kudzika nemasitepisi akamanikana rimwe nerimwe kutozosvikira razviwana rava mukoridho yakafara, yasviba uye yakakomberedzwa navarindiri vakatowanda. Apa vakambomira zvishoma vasati vawana rairo yekuti vaenderere mberi.
  
  Zvose zvakajeka.
  
  Drake akamhanya, aona kuti vaive varasikirwa nemazuva akakosha vachitora ruzivo kubva kubhazaar uyezve vachibvunzurudzwa nevamiriri vanonyumwira, kunyanya kubva kuCIA. Pakupedzisira, Coburn pachake akapindira, achiraira kutumirwa kwechikwata cheSPEAR kunzvimbo inopisa kwazvo pasirese.
  
  New York City.
  
  Zvino, vachidzika neimwe masitepisi, vakabuda pavharanda rakatarisana nemukati mezvaakaudzwa kuti yaive kamba yemapurisa pakona ye3rd uye 51st street. Zvisingazivikanwe kuruzhinji, nzvimbo iyi yakashandawo sehofisi yechengeteko yenyika-chaizvoizvo, yakanga iri imwe yembiri dzainzi "guta" reguta, musimboti wezviitwa zvose zvesangano. Drake zvino akatarisa mapurisa epanzvimbo yavo vachiita basa ravo remazuva ese, chiteshi ichi chichiita ruzha, nekutsvikinyidzana, kudzamara mumwe murume aive akapfeka sutu nhema asvika nechekure.
  
  "Ngatifambei," akadaro. "Hapana nguva yekutambisa apa."
  
  Drake haana kukwanisa kubvuma zvimwe. Akasunda Alicia kumberi zvakamurwadza mutsvuku uyu achitoona nhamo dzake. Vamwe vakatsvikinyidzana mukati, Hayden akaedza kusvika kune mutsva, asi akamhanya-mhanya paakanyangarika kuseri kwegonhi raive kure. Pavaifamba, vakapinda muimba yedenderedzwa yaiva neuriri hwemataira machena nemadziro, uye zvigaro zvakarongwa mumitsara pamberi pechikuva chakakwirira. Murume wacho akavaona vachichimbidza.
  
  "Maita basa nokuuya," akadaro achiratidza kusafara. "Sezvo munongoziva, varume vamakabata - munyengeri Ramses naRobert Price - vaendeswa kumacells ari pazasi pedu kuti vamirire zvabuda... Takafunga kuti vangangove neruzivo rwakakosha uye vanofanirwa kunge varipo. "
  
  "Kunyanya kana tikatadza," Alicia akadaro neshungu.
  
  "Chokwadi. Uye aya maseru ejeri epasi pevhu ane chengetedzo yakawedzerwa mukati meHomeland Security division anochengeta kuvepo kwaRamses kusingaonekwe, sezvo ndine chokwadi chekuti unogona kuonga. "
  
  Drake akayeuka kuti zvikamu zvepaRamses, mushure mekunge vaba kana kutora nechisimba bhomba renyukireya kubva mumaoko aMarsh, vakarayirwa kuti vamirire mvumo yaRamses kuti iparadze. Havana kuziva kuti akanga abatwa, kana kuti akanga oda kufa. Masero eNew York esangano raRamses hapana chaaiziva zvachose.
  
  Zvirinani ndicho chega chinhu chaitaura chichifarira timu yeSPEAR.
  
  "Achabatsira," akadaro Hayden. "Ndine chokwadi."
  
  "Hongu," Smith akawedzera. "Saka chimbomira kusunda mombe izvozvi."
  
  Mumiririri weHome Office akahwina. "Ini ndinonzi Moore. Ini ndiri mumiriri wemumunda pano. Njere dzese dzichapfuura nepandiri. Tiri kugadzira boka rebasa idzva rekubatanidza nekugovera zviitiko. Tine muzinda uye ikozvino tiri kuronga mapazi. Wese mumiririri nemupurisa - aripo kana asiri - ari kushanda achipesana nekutyisidzira uku, uye tinonzwisisa zvizere mhedzisiro yekutadza. Hazvigone..." akamboti dererei, achiratidza kushushikana kwaisazonzwika. "Izvi hazvibvumirwe kuitika pano."
  
  "Boss ndiani panyika?" Hayden akabvunza. "Ndiani anoita sarudzo pano pazvine basa?"
  
  Moore akazeza ndokukwenya chirebvu chake. "Zvakanaka, tinoziva. Homeland. Tichibatsirana neve Counter-Terrorism Unit neThreat Management Unit.
  
  "Uye ne"isu," unoreva iwe neni here?" Kana kuti unongoreva Nyika Yaamai?"
  
  "Ndinofunga kuti izvozvo zvinogona kuchinja sezvinodiwa nemamiriro ezvinhu," Moore akabvuma.
  
  Hayden airatidza kugutsikana. "Iva nechokwadi chekuti bhatiri refoni yako rakachajwa."
  
  Moore akatarisa boka racho sokunge aiona kurumidziro yavo uye aizvifarira. "Sekuziva kwenyu, tine fafitera pfupi. Hazvaizotora mabastards nguva yakareba kuti vaone kuti Ramses aisazopa iro rairo. Saka, zvinhu zvekutanga kutanga. Tinoziva sei sero yemagandanga?"
  
  Drake akatarisa wachi yake. "Uye kufora. Ko March haafanire kuve chinhu chekutanga kana akatakura bhomba?"
  
  "Intelligence inoshuma kuti Kurume vachabatana nezvitokisi zvemuno. Hatizivi kuti vangani vachavapo. Saka isu tinongotarisa pane ese ari maviri. "
  
  Drake akarangarira nhoroondo yaBeau yehurukuro pakati paMarsh naWebb. Zvakaitika kwaari ipapo kuti murume mutete wechiFrench wavakatanga kusangana naye achimanikidzwa kupinda mumakwikwi eLast Man Standing, uye akange arwa kazhinji kubva ipapo, akavhenekera mwenje werunako pazvine basa. Aipenya senyeredzi. Anofanira chaizvo kupa mukomana wacho imwe nzvimbo yekufema.
  
  Pane imwe nzvimbo pedyo neshin ...
  
  Moore akataura zvakare. "Kune nzira dzakawanda dzokuziva nadzo sero rakadzika kana kuti sero rinorara. Tirikudzikisa ma suspects. Tiri kuongorora hukama nemamwe maseru anozivikanwa ari kutoongororwa. Tarisa uone nzvimbo dzekunamatira dzinopisa uko majihadist ane mukurumbira anorutsa uturu hwavo. Tinotarira vanhu vachangobva kuzvipa vamene kumiitiro-avo vanoerekana vafarira rudzidziso, vanobuda munzanga, kana kuti vanotaura pamusoro pezvipfeko zvavakadzi. NSA iri kuteerera metadata yakaunganidzwa kubva kumamiriyoni enharembozha nekuiongorora. Asi vanonyanya kushanda varume nevakadzi vanozviisa panjodzi zuva rega rega revhiki - avo vatakapinda muhuwandu umo ma jihadists matsva anogara achitorwa. "
  
  "Pasi pekuvhara". Smith akagutsurira musoro. "Izvi zvakanaka".
  
  "Ichi ichokwadi. Panguva ino, ruzivo rwedu rwakatetepa kupfuura Iggy Pop's Barbie. Tiri kuedza kusimbisa huwandu hwevanhu muchitokisi chimwe nechimwe. Kukura kwesero. Matunhu. Mikana uye kugadzirira. Tiri kuongorora ese marekodhi efoni achangoburwa. Unofunga kuti Ramses achataura here?
  
  Hayden haana kumirira kuti asvike kubasa. "Tichaedza chaizvo."
  
  "Kutyisidzira kwave pedyo," Kinimaka akadaro. "Ngatigove zvikwata uye tibvise gehena."
  
  "Ehe, hongu, zvakanaka," Moore akatsanangura kudaro. "Asi uchaendepi? New York iguta guru kwazvo. Hapana chauchawana nekutiza kana usina kwaunoenda. Hatitombozivi kuti bhomba nderechokwadi here. Vanhu vazhinji vanogona kugadzira bhomba... tarisa kurudyi rwako."
  
  Alicia akabva achinja paseat pake. "Ndinogona kuvimbisa izvozvo."
  
  "Mota dzakamira," akadaro Moore. "Motokari dzemauto. Helikopta. Motokari dzinomhanya dzisina mamark. Kutenda kana kwete, tine zvirongwa zveizvi, nzira dzekuchenesa migwagwa. Vakuru vakuru nemhuri dzavo vari kutotamiswa. Chatiri kuda iye zvino inzvimbo yekutanga. "
  
  Hayden akatendeukira kuchikwata chake. "Saka ngatigovere mapoka nekukasika tisvike kuRamses. Sekutaura kwakaita murume uya, hwindo redu idiki, uye rava kutovhara.
  
  
  CHITSAUKO CHECHINA
  
  
  Julian Marsh akasiya motel achinzwa kuzorodzwa, kunyangwe kufara, asiwo nekusuwa zvishoma. Akanga akapfeka zvakanaka: jini yebhuruu, gumbo rimwe rakanga rakati svibei pane rimwe, hembe dzinoverengeka nengowani zvakasundidzirwa kune rimwe divi remusoro wake. Maonero aive akanaka uye aifunga kuti aive adarika Zoe. Mudzimai akabuda mubathroom diki, achitaridza kupererwa, bvudzi rake rakangokandwa hafu uye kuzorwa lipstick. Mushure memaminetsi akati wandei ekuongorora ndipo Marsh akaziva kuti aive achiedza kumutevedzera nemaune.
  
  Kana kuripa mutero kwaari?
  
  Pamwe yaive yekupedzisira, asi yakanyatso kusundira Marsh kumucheto. Chinhu chekupedzisira chaaida kwaive kwechikadzi vhezheni yake kudzikamisa maitiro ake akasiyana. Kuda sekufunga kwekupedzisira, akanhonga bhegi raive pamubhedha, achipuruzira zvinhu uye achinzwa maratidziro echikara chipenyu mukati.
  
  Zvangu .
  
  Mangwanani aive akanaka, matsva, akajeka uye achifara. Marsh akamira kusvika pasimuka mota inogara vanhu vashanu ndokubva pabuda varume vaviri. Vese vaive neganda dema uye vaive nendebvu dzakakora. March akataura password yekupedzisira yerwendo rwekupedzisira uye akavabvumira kuvhura gonhi rekuseri. Zoey akaoneka achikwira mukati.
  
  "Mira". Mumwe wevarume vaya akaburitsa pfuti mukadzi uya achisvika. "Panofanira kunge paine imwe chete."
  
  March akamboda kubvuma, asi rimwe divi raida kutoziva mukadzi uyu. "Anonoka kuwedzera. She is all right".
  
  Ruoko rwaive nepfuti rwuchiri kuzeza.
  
  "Inzwa, ndave nemazuva matatu ndisina kuonana, pamwe mana." Marsh aisanyatsorangarira. "Zvirongwa zvinoshanduka. Ndakupa password, ikozvino teerera kumashoko angu. Akanaka. Kunyange zvinobatsira. "
  
  "Kugona chose". Hapana murume airatidza kugutsikana.
  
  Mota yakakurumidza kusimuka, yakasimudza tsvina kubva pasi pemavhiri ekumashure, ichibva yatendeuka yakananga kuguta. Kufora kwakabva kwadzokera shure sezvo nhurikidzwa dzedenga dzakawedzera kuwedzera uye mota dzakawedzera. Nzvimbo dzaipenya, dzinopenya dzakatenderedza motokari, dzichipofumadza mune dzimwe nzvimbo sezvavainangisazve chiedza chekugadzira. Mapoka evanhu akazadza migwagwa uye zvivako zvaipenya nemashoko. Motokari dzemapurisa dzaifamba mumigwagwa. Marsh haana kuona zviratidzo zvekuwedzera kutariswa nemapurisa, asi panguva iyoyo aisakwanisa kuona pamusoro pedenga remotokari. Akataura izvi kumutyairi.
  
  "Zvinhu zvose zvinoita sezvakanaka," murume wacho akapindura kudaro. "Asi kumhanya kuchiri kukosha. Zvese zvichaparara kana tikafamba zvishoma nezvishoma. "
  
  "Ramses?" Marsh akabvunza.
  
  "Tiri kumirira shoko rake."
  
  March akafinyamisa kumeso, achinzwa kuzvirereka mumhinduro. Urongwa uhwu hwaive hwake zvachose, uye vateveri vaRamses vanofanira kutamba kuimba yake. Vachingosvika panzvimbo yakanga yasarudzwa naMarsh vakagadzirira mwedzi isati yatanga.
  
  "Gara pasi pe radar," akadaro, kuratidza kutonga. "Uye pasi pesipidhi inobvumidzwa, handiti? Hatidi kumiswa."
  
  "Tiri muNew York," mutyairi akadaro, uye ipapo varume vose vari vaviri vakaseka sezvaaimhanyisa robhoti dzvuku. Marsh akasarudza kuvafuratira.
  
  "Asi," mutyairi wacho akabva awedzera. "Bag rako? Izvi ... zvirimo zvinofanirwa kusimbiswa. "
  
  "Ndinozviziva," Marsh akadaro. "Unofunga kuti handizvizive ini?"
  
  Ko Webb akatakudza tsoko rudzii paari?
  
  Pamwe achiona kunetsana kuri kukura, Zoey akanamatira kwaari. Pakati pavo paingova nebhomba renyukireya. Ruoko rwake rwakatsvedza zvishoma nezvishoma mubhegi, rimwe munwe panguva, ndokudzika pamakumbo ake, izvo zvakaita kuti aite zvekuvhunduka ndokuzomutarisa.
  
  "Izvi zvakakodzera here?"
  
  "Handizivi, Julian. Ndizvo here?"
  
  Marsh akanga asina chokwadi zvachose, asi zvakanzwa zvakanaka zvokuti akazvisiya ega. Zvakaitika kwaari kwekanguva kuti Shears aive akanaka, ane simba senge Shadow Papa, uye pasina mubvunzo aikwanisa kudaidza chero mufananidzo wechirume waaida.
  
  Sei ini?
  
  Bhomba renyukireya pamwe rakabatsira, aiziva. Musikana wese aifarira murume ane zvombo zvenyukireya. Chimwe chinhu chine chekuita nesimba... Oo, zvakanaka, pamwe akafarira pfungwa yekuti aityisa kumupfuura. Hunhu hwake? Chokwadi, nei hero isingadaro? Chitima chake chepfungwa chakakanganiswa pavakamira padivi pemugwagwa, mutyairi achinongedza chivakwa chaMarsh paakanga amboshanya. Zuva kunze kwakanga kuchiri kudziya uye ndisina kumbotarisira. Marsh aifungidzira mbongoro dzehurumende dzakafuta, dzakanyatsogara muzvigaro zvadzo zvematehwe zvakapfava, dzava kuda kugashira hupenyu hwavo.
  
  Iri kuuya manje manje. Saka munguva pfupi ndichatadza kuzvibata.
  
  Akabata Zoe ruoko ndokupotsa asvetukira parutivi penzira, achiregedzera chibhegi chakarembera pagokora rake rakakotama. Pashure pokupfuura muchengeti wesuo nokugamuchira mirayiridzo kuruboshwe, boka revanhu vana rakakwira rifiti pauriri hwechina ndokuzoongorora imba huru ine makamuri maviri okurara. Zvose zvakanga zvakanaka. March akavhura magonhi epabalcony ndokutora imwe mweya weguta.
  
  Ndinogona hangu ndichiri kugona.
  
  Nzara iyi yakaita kuti aseke. Izvi zvaisazombofa zvakaitika. Zvose maAmerica aifanira kuita kutenda, kubhadhara, uye ipapo aigona kuparadza bhomba renyukireya muHudson sezvakarongwa. Zvadaro, chirongwa chitsva. Hupenyu hutsva. Uye ramangwana rinofadza.
  
  Izwi rakabva kuseri kwebendekete rake. "Munhu anotumirwa kwatiri anogona kuona zviri mubhegi rako. Anofanira kusvika mukati meawa."
  
  March akagutsurira musoro asina kucheuka. "Sezvingatarisirwa. Kugona chose. Asi pane zvimwe zvishoma zvinotarisirwa. Ndinoda mumwe munhu anondibatsira kuendesa mari yacho kana White House yangobhadhara. Ini ndinoda rubatsiro kumisikidza kudzingirira kugadzira kukanganisa. Uye isu tinofanirwa kumisikidza maseru ese nekuparadza bhomba iri. "
  
  Murume aiva kumashure kwake akadzvova. "Zvese zviri mukuronga," akadaro. "Takagadzirira. Zvinhu izvi zvichabatana munguva pfupi. "
  
  March akatendeuka ndokufamba achidzokera muhotera. Zoe akagara achinwa champagne, makumbo ake matete akasimudza akazorora pane chaise lounge. "Saka tongomirira here?" - akabvunza mukomana.
  
  "Kwete kwenguva refu".
  
  Marsh akasekerera Zoe ndokutambanudza ruoko rwake. "Tinenge tiri mubedroom."
  
  Vaviri ava vakatora tambo pabhegi rimwe nerimwe ndokuenda navo kuimba huru yekurara. Hapana kupera miniti vakashama vese vari vaviri vachitsimbirirana pamusoro pemachira. Marsh akaedza kuratidza kuti akange aine simba rinodiwa panguva ino, asi Zoe aive nenjere shoma. Chiso chake chakafara, chisina mhosva chakaita zvinhu zvese kune libido yake. Pakupedzisira, chaive chinhu chakanaka kuti Marsh apedze nekukurumidza, nekuti pasina nguva pamusiwo wekamuri yekurara pakagogodzwa.
  
  "Murume uyu aripano."
  
  Kare? Marsh akakurumidza kupfeka naZoe, uye ivo vaviri ndokudzokera mumba, vachiri kunyorova uye dikita zvishoma. Marsh akakwazisana nekuuya kwaaive abva, achiona bvudzi rake rakatetepa, ruvara rwakacheneruka uye hembe dzakatetepa.
  
  "Iwe hausi kubuda kazhinji?"
  
  "Vanondivharira."
  
  "Oo, zvakanaka, usadaro. Wauya kuzotarisa bhomba rangu?"
  
  "Hongu changamire, ndadaro."
  
  Marsh akaisa bhegi rake pamusoro petafura yegirazi yakanga iri pakati peimba huru. Zoe akafamba, achibata pfungwa dzake apo akarangarira chimiro chake chisina kupfeka maminetsi mashoma apfuura. Akatarisa kudivi, achitendeukira kune mutsva.
  
  "Zita rako ndiani, mukomana?"
  
  "Adam, changamire."
  
  "Zvakanaka, Adhama, unoziva zvachiri uye zvachinogona kuita. Uri kutya here?"
  
  "Kwete, kwete panguva ino."
  
  "Tense?"
  
  "Handifunge kudaro".
  
  "Uri kuvhunduka here? Tense? Pamwe aneta zvakanyanya?"
  
  Adam akadzungudza musoro akatarisa bhegi.
  
  "Kana zviri izvo, ndine chokwadi chekuti Zoey anogona kukubatsira." Akadaro achiseka zvake.
  
  Pythian akacheuka achinyemwerera zvake. "Fara".
  
  Marsh akabwaira saAdam, asi jaya risati rachinja pfungwa, mutyairi wavo wendebvu akataura. "Kurumidza nazvo," akadaro. "Tinofanirwa kunge takagadzirira ..." akadaro.
  
  March akakwenya. "Zvakanaka, hapana chikonzero chekuti utange kutsika-tsika tsoka dzako. Ngatiburuke tisvibe." Akatendeukira kuna Adhamu. "Ndiri kureva, nebhomba."
  
  Mujaya akatarisa bhegi riya, akashamisika, ndokuritendeudza kuti mabhegi akatarisana naye. Akaisunungura zvishoma nezvishoma ndokuvhura lid. Mukati maive nemudziyo chaiwo, wakakomberedzwa nebhegi rakasimba uye repamusoro repamusoro.
  
  "Zvakanaka," akadaro Adam. "Saka tese tinoziva nezveMASINT, chiyero uye siginecha yehungwaru protocol inoongorora masiginecha emwaranzi uye zvimwe zviitiko zvemuviri zvine chekuita nezvombo zvenyukireya. Chishandiso ichi, uye chimwe chakafanana chandinoziva, chakagadzirirwa kutsvedza pasi pemunda uyu. Parizvino kune akawanda masikirwo emidziyo yenyukireya nekutarisa masisitimu munyika, asi haasi ese ari emberi, uye haasi ese ane vashandi zvizere. " Akakwenya. "Tarisa kukundikana kuchangobva kuitika munyika dzakabudirira. Pane munhu angamisa munhu akatsunga here kana kuti sero rakabatana richishanda riri roga? Chokwadi kwete. Zvinongoda glitch imwe chete kana basa remukati. " Akanyemwerera. "Mushandi asingafari kana kuti akafa aneta. Kunyanya zvinoda mari kana kuwedzera. Idzi ndidzo mari dzakanakisa dzehugandanga hwepasirese. "
  
  Marsh akateerera nyaya yejaya, achishamisika kana imwe kana maviri mamwe matanho akakomba akatorwa paakatsanangura nzira yake kuenda kuRamses neWebb. Zvingave zvakazvinakira ivo. Haana kumboziva, uye kutaura chokwadi, akanga asina basa nazvo. Zvino akanga atova pano oda kuvhura musuwo weGehena.
  
  "Chaizvoizvo ndiro ratinoti "bhomba rine tsvina,"," akadaro Adam. "Izwi iri rakagara riripo, asi richiri kushanda. Ndine alpha scintillator, detector inosvibisa, uye zvimwe zvishoma zvakanaka. Asi chaizvo," Adam akatora screwdriver muhomwe yake, "ndine ichi."
  
  Akakurumidza kubvisa chiputiriso chakasimba uye akasunungura mitsetse yeVelcro yaifumura karatidziro kadiki uye mini-kibhodhi. Pani yakabatwa munzvimbo nema screws mana, ayo Adam akakurumidza kubvisa. Pakasunungurwa simbi, waya dzakadururwa kuseri kwaro, zvichienda kumwoyo wechishandiso chichangobva kuwanikwa.
  
  March akambotura befu.
  
  Adamu akanyemwerera kekutanga. "Usanetseke. Ichi chinhu chine mafizi akawanda uye hachisati chamboshonga. Hapana achatanga apa."
  
  Kurume akanzwa kusisina kana chinhu.
  
  Adamu akadongorera pameshini uye neruzivo rwuri mukati mayo, achitora zvese mukati. Mushure mechinguva akabva atarisa palaptop padivi pake. "Iri kubuda," akabvuma. "Asi hazvina kuipa."
  
  March akagwinha-gwinha zvisingaite. "Zvakaipa sei?"
  
  "Ndingakupa zano kuti usambova nevana," akadaro Adam pasina manzwiro. "Kana uchigona. Uye farira makore mashoma anotevera ehupenyu hwako. "
  
  Marsh akatarisa Zoey achikwenya. Chero nzira, haana kumbotarisira kurarama kupfuura baba vake vane udyire kana vakoma vake vaizvikudza.
  
  "Zvino ndava kugona kuridzivirira zviri nani," Adam akadaro, achibudisa pasuru yacho musutukezi yaakanga auya nayo. "Sezvandingaita nechero mudziyo werudzi urwu."
  
  Mhiripiri akatarisa kwechinguva ndokuzoona kuti vakanga vava kutopera. Akasanganidzana maziso akafa nemutyairi wavo. "Makamera aya akataurwa naRamses. Vakagadzirira here? Kudzingirirana kwave kuda kutanga handidi kunonokerwa."
  
  Nyemwerero yakaoma yakapenya mukupindura. "Uye ndizvo zvatinoitawo. Masero mashanu ese ari kushanda, kusanganisira masero maviri ekurara ayo maAmerican angave asingazive." Murume akatarisa chiringazuva chake. "Idzo 6:45 am. Zvese zvichange zvagadzirirwa nanomwe."
  
  "Fantastic". Marsh akanzwa libido yake ichisimuka zvakare akafunga kuti angangotora mukana uyu achiri kugona. Kuziva Zoey, sezvaakanga achangobva kuita, vangadai vakapera nekukurumidza zvakadaro. "Uye maprotocol ekutamisa mari?"
  
  "Adam anotarisa kupedzisa chirongwa chichatepfenyura nzvimbo yedu pasi rose murukova rusingaperi. Ivo havafe vakatevera transaction."
  
  March haana kuona kushamisika kwaive pachiso chaAdam.
  
  Aive akanyanya kunanga Zoe, uye iye ari paari. Akatora mamwe maminetsi mashanu kuti atarise Adamu achimisa bhomba achiteerera mirairo yekuti angabvisa sei chombo, ndokuva nechokwadi chekuti murume wacho atora mafoto akakodzera emudziyo uchishanda. Mapikicha akaita basa rakakosha mukupwisa iyo White House yehuchokwadi hwechishandiso uye mukugadzira iyo yaizogadzira kukanganisa uye kupatsanura mauto akatarisana naye. Anofara, pakupedzisira akatendeukira kuna Adhama.
  
  "Iyeyero. Ndiyo waya yekubvisa zvombo here iyi?"
  
  "Ehe, hongu, ndizvozvo."
  
  Marsh akasekerera mutyairi achirevesa. "Saka tagadzirira here?"
  
  "Tagadzirira".
  
  "Ibva waenda."
  
  Marsh akatambanudza ruoko ndokudungamidzana naZoe kupinda mubedroom, achimudhonza jean ne panty paaienda achiedza kudzvanyirira chikwee. Mafashamo ekuda uye mafaro akapotsa amuputira paakaona kuti zviroto zvake zvesimba nekukosha zvaive zvoda kuitika. Dai mhuri yake yaimuona manje.
  
  
  CHITSAUKO CHECHISHANU
  
  
  Drake zvaakati twasu, huremu hwakazara hwezvaiitika hwakamurova. Kukurumidzira kwakapfuura nemutsinga dzake, kudzungudza tsinga dzake, uye kamwe kamwe kutarisa kune vaaitamba navo kwakamuudza kuti vainzwawo saizvozvo-kunyange Kenzi. Akanyatsofunga kuti aimbova mumiriri weMossad akanga atoita kuti aende, asi ipapo, muchokwadi, nekuda kwekubatana pakati pevarwi, akanga asingatombofaniri kumubvunza kuti sei asina kuzviita. Vasina mhosva vaakarwira, vanhuwo zvavo, vakanga vari mungozi. Chero ani ane hafu yemoyo aisazobvumira izvi kuti zviitike, uye Drake akafungidzira kuti panogona kunge paine zvakawanda kuna Kensi kupfuura hafu yemoyo, zvisinei kuti yakavanzika zvakadii.
  
  Wachi yepamadziro yairatidza manomwe makumi mana neshanu, uye timu yese yaive ichifamba. Kudzikama kunotyisa, nyonganyonga yakatonga pakamba yemapurisa; mapurisa akanga achitungamirira, asi zviri pachena kuti akanga ari parumananzombe. Mishumo yenhau yaipenya paterevhizheni, asi hapana nomumwe wavo aiva nechokuita nayo. Moore aifamba nekufamba, akamirira nhau kubva kune vamiriri vepasi, zvikwata zvekutarisa kana mota dzekutyaira. Hayden akabata nevamwe vese vechikwata.
  
  "Ini naMano tichabata naRamses. Tinoda mamwe mapoka maviri, rimwe rekuongorora ruzivo pamusoro pekuputika kwenyukireya sezvakunoitika, uye imwe yekutsvaga masero aya. Nyararai, asi musatora vasungwa. Nhasi hama dzangu harisi zuva rekupusa. Tora zvaunoda uye zvitore nekukurumidza uye zvakaoma. Kunyepa kunogona kutikanganisa zvikuru."
  
  Moore akabata zvaaitaura ndokucheuka. "Nhasi," akadaro, "hakuzovi netsitsi."
  
  Dahl akagutsurira neshungu, achitsemukira makumbo kunge aitsemura dehenya remunhu. Drake akaedza kuzorora. Kana naAlicia aingofamba famba kunge bhandi rakavharirwa.
  
  Zvino, na8am, kupenga kwakatanga.
  
  Nhare dzakatanga kupinda, nhare dzaive dzazvipira dzichirira kasingaperi, ruzha rwayo rwuchizadza mukamuri diki. Moore akavarwisa nenzira inobudirira mumwe nomumwe, uye vabetseri vaviri vakauya vachimhanya kuzobetsera. Kana Kinimaka akabvuma kupikisa nyangwe tafura yaaive akagara yaisaratidza kufara zvakanyanya.
  
  Moore akaenzanisa mashoko nekumhanya kwechiedza. "Tava pachikumbaridzo," akadaro. "Zvikwata zvese zvakagadzirira. Vamiriri vepasi vakashuma nhaurirano dzichangoburwa nezvemisangano yakavanzika uye kutaura. Mafambiro akatenderedza mamosque ane mukurumbira akawedzera. Kunyange dai taisaziva zvaiitika taizonetsekana. Zviso zvitsva zvakaonekwa munzvimbo dzavaigara, zvese zvakatsunga uye zvinofamba nekukurumidza, zvine chinangwa. Pamasero atinoziva, maviri akatsakatika muradar. " Moore akadzungudza musoro. "Zvakaita sekunge isu hatisati taita izvi. Asi tine zviratidzo. Chikwata chimwe chete chinofanirwa kunanga kuchiteshi - rimwe masero anozivikanwa anoshanda kubva ipapo. "
  
  "Isu ndisu," Dahl akadaro. "Simukai, vana vebenzi."
  
  "Taura wega." Kensi akaswedera pedyo naye. "Hoo, uye ndinewe."
  
  "Oh, unofanira kuita izvi?"
  
  "Rega kutamba nesimba kuti uwane."
  
  Drake akadzidza zvikwata, izvo zvakakamurwa kuva vaviri vaviri nenzira inonakidza. Dahl naKenzie vaive nemakomuredhi - Lauren, Smith naYorgi. Akazogara naAlicia, May naBo. Yakanga iri resipi yechinhu; ndizvo zvaiva zvechokwadi.
  
  "Waita rombo rakanaka, shamwari," Drake akadaro.
  
  Dahl akatendeuka kuti ataure chimwe chinhu apo Moore akasimudza ruoko rwake. "Mira!" Akavhara mugamuchiri neruoko kwesekondi. "Izvi zvichangobva kugadziriswa pane hotline yedu."
  
  Misoro yese yakatendeuka. Moore akagamuchira imwe runhare uye zvino akatambanudza ruoko, achinzwa bhatani remutauri.
  
  "Wapinda," Moore akadaro.
  
  Mumba makabva mazara mutswi, mashoko akabuda nekukurumidza kuita sekunge makumbo aDrake akuda kutandanisa. "Uyu ndiJulian Marsh, uye ndinoziva kuti unoziva zvinenge zvese. Ehe ndoziva. Mubvunzo ndewokuti, ungada kuiridza sei?"
  
  Hayden akatora nzvimbo apo Moore akaninira ruoko rwake kuti aenderere mberi. "Rega kuita benzi, Marsh. Iri kupi?"
  
  "Zvakanaka, mubvunzo unoputika, handizvo here? Ndichakuudza izvi, mudiwa, zvasvika. MuNYC."
  
  Drake haana kutya kufema sezvo kutya kwavo kwakanyanya kwakasimbiswa pasina mubvunzo.
  
  "Saka mumwe mubvunzo ndewekuti chii chandinoda kumberi?" March akambomira kwenguva refu.
  
  "Pinda kubasa, dhiri," Smith akagomera.
  
  Alicia akafinyamisa kumeso. "Ngatirege kupikisana nebenzi iri."
  
  March akaseka. "Ngatisadaro, chaizvo. Saka, bhomba renyukireya rakatakurwa, macode ese akanyatsoiswa. Sezvavanotaura, wachi iri kufamba. Iye zvino chaunofanirwa kuita kuve nechokwadi chekuti ndeyechokwadi uye nekukupa nhamba yeakaundi yekubhangi. ndiri right?"
  
  "Ehe," akadaro Hayden zviri nyore.
  
  "Unoda humbowo here? Unofanira kuzvishandira."
  
  Drake akazembera mberi. "Unorevei?"
  
  "Ndiri kureva kuti kudzingirira kuri kuitika."
  
  "Urikuzosvika pane imwe nguva munguva pfupi?" Hayden akabvunza.
  
  "Ah tichasvika. Chekutanga, iwe majuru evashandi anofanirwa kuita basa rako. Dai ndaiva iwe, ndaienda. Urikuona...urikuona here kuti ndauya sei nerhyme iyi? Ndanga ndichizoita kuti zviite rhyme, munoziva, asi pakupedzisira ... zvakanaka, ndakaona kuti ndakanga ndisina basa nazvo. "
  
  Drake akadzungudza musoro achiratidza kupererwa. "Zvakanaka, shamwari. Taura Chirungu chakanaka."
  
  "Chiratidzo chekutanga chatova mumutambo. Chisimbiso fomu. Une maminetsi makumi maviri ekuti usvike kuEdison Hotel, kamuri 201. Ipapo pachava nezvimwe zvina zvinongedzo, zvimwe zvacho ndezvekusimbisa uye zvimwe nezvezvinodiwa. Wandinzwisisa manje?"
  
  May akatanga adzoka. "Kupenga".
  
  "Zvakanaka, ndiri munhu ane pfungwa mbiri. Mumwe kubva pakushaiwa, mumwe kubva muhuipi. Zvichida pfarivari dzoupengo dzinobhururuka pamharadzano dzadzo."
  
  "Maminitsi makumi maviri?" Drake akatarisa wachi yake. "Tingatoita izvi here?"
  
  "Kweminiti yega yawakanonoka, ndakaraira imwe yemasero eRamses kuti iuraye vanhu vaviri."
  
  Zvakare, shaya-kudonha kuvhunduka, kutya, kukura kushushikana. Drake akapfumbata zvibhakera sezvo adrenaline yakasimuka.
  
  "Maminitsi makumi maviri," Marsh akadzokorora. "Kubva zvino."
  
  Drake akamhanya achibuda padoor.
  
  
  * * *
  
  
  Hayden akamhanya achidzika nemasitepisi uye achipinda mukamuri yepasi pechivako, Kinimaka kumashure kwake. Hasha dzakamubata ndokumurova semapapiro edhimoni. Hasha dzakaita kuti tsoka dzake dzimhanye uye dzakapotsa dzamugumbusa. Mumwe wake wekuHawaii akagomera, akatsvedza ndokusimuka pasina kumira. Akafunga nezveshamwari dzake, munjodzi yakaipisisa, achipararira kunzvimbo dzakasiyana dzeguta pasina kana kapfungwa kekutarisira, vachizviisa pamutsetse pasina mubvunzo. Akafunga nezvevanhu vese vaivepo uye izvo White House ingave iri kufunga izvozvi. Zvaive zvakanaka kuve nemaprotocol, zvirongwa uye mafomula anoshanda, asi kana iyo chaiyo, inoshanda nyika yakava chinangwa chekutyisidzira kwakanyanya - mabheti ese akange adzimwa. Nechepazasi pemanera akamhanyira mucorridor ndokutanga kumhanya. Magonhi aipenya kumativi ose, mazhinji acho akanga asina mwenje. Nechokumucheto, mutsetse wembariro wakakurumidza kudhonzerwa parutivi nokuda kwake.
  
  Hayden akatambanudza ruoko rwake. "Pfuti".
  
  Murindiri akavhunduka, asi akabva ateerera, murayiro waibva kumusoro watosvika munzeve dzake.
  
  Hayden akatora chombo, akatarisa kuti chaive chaiswa uye kuchengeteka kwaive kwadzimwa, ndokupinda mukamuri diki.
  
  "Ramses!" - akadanidzira. "Chii chawaita?"
  
  
  CHITSAUKO CHECHItanhatu
  
  
  Drake akamhanya achibuda muchivako naAlicia, May naBeau padivi pake. Vana vaive vatotota nedikita. Kutsunga kwakabuda kubva kune yega pore. Bo akaredza a state-of-the-art GPS mufambisi kubva muhomwe yake uye akanongedza Edison nzvimbo.
  
  "Times Square nzvimbo," akadaro, achidzidza nzira. "Ngatiyambuke kechitatu toyambuka Lexington Avenue. Enda kuWaldorf Astoria."
  
  Drake akabuda achipinda mudutu remota. Hapana chinofananidzwa nekuedza kuponesa hupenyu hwemutyairi wetekisi weNew York paakanga achiedza kutyora makumbo ako pamabvi, achisundira mberi nesimba rake rose. Drake akasvetuka sekondi yekupedzisira, achisvetukira kumberi kwetekisi yeyero yaive pedyo uye achimhara akanyatsorereka. Nyanga dzakarira. Nhengo imwe neimwe yechikwata ichi yakanga yakwanisa kutungamirira pfuti payaibuda uye yakanga yava kuvhetemesa ichidemba kuti dai yaiwana yakawanda. Asi nguva yakanga yatotambiswa. Drake akatarisa wachi yake achidonhera padivi penzira.
  
  Maminitsi gumi nemanomwe.
  
  Vakayambuka Lexington vachibva vafambisa vachitevedza Waldorf, vasina kumbomira sezvo mota dzainanaira muPark Avenue. Drake akarwisa nzira yake nepakati peboka revanhu panzvimbo yekumira, pakupedzisira akatarisana nechiso chitsvuku.
  
  "Chinzwa shamwari, ndichatanga ndayambuka nyangwe zvikandiuraya. Boss bagels vachatonhora, uye hapana nzira mugehena izvo zvichaitika. "
  
  Drake akapoterera murume aive akatsamwa uyu Alicia naMay vachimhanya vachipfuura panze. Masaini akachinja uye mugwagwa wakanga wakachena. Zvino, vaviga zvombo zvavo, vakashinga vakananga kumugwagwa mukuru unotevera - Madison Avenue. Zvakare mapoka akazadza nzira. Bo yakatsvedza mu49th, ichifamba pakati pemotokari uye kuwana mukana. Sezvineiwo, traffic yaive zvino yanonoka, uye pakanga paine imwe nzvimbo pakati pemabhampa ekumashure nemafenda ekumberi. Madzimai akatevera Beau ndokubva Drake apinda mumutsetse.
  
  Vatyairi vakapopota vachivatuka.
  
  Kwasara maminitsi gumi nemaviri.
  
  Dai vaive vanonoka, masero emagandanga aizorovera kupi? Drake akafungidzira kuti yaizova pedyo neEdison. Marsh anoda kuti vashandi vazive kuti mirairo yake yakaitwa kune tsamba. Gonhi remotokari rakavhurika pamberi-nemhaka yokuti mutyairi aigona-uye Beau akasvetuka pamusoro pemba panguva chaiyo. Alicia akabata mupendero weframem ndokuidzorera kumeso kwemurume uya.
  
  Iye zvino vanokona kuruboshwe, voswedera kuna 5th Avenue uye kunyange mhomho yakawanda. Beau akatsvedza nepakaipisisa sehomwe pakonzati yepop, achiteverwa naAlicia naMay. Drake aive angopopotera munhu wese, moyo murefu wemuYorkshireman wake waive wapera. Vese varume nevakadzi vakavhara nzira yake, varume nevakadzi vaive vasina basa nekuti aimhanya mhanya kuponesa hupenyu hwake, hweumwe wevana vake, kana ivo pachavo. Drake akasunda nzira yake, achisiya mumwe murume akarara. Mukadzi aive nemwana akanyatsomutarisa zvekuti aitonzwa aine mhosva kusvika arangarira zvaaimhanyira.
  
  Unozonditenda gare gare.
  
  Asi chokwadi haambofa akaziva. Hazvinei kuti chii chinoitika.
  
  Bo zvino apfura kuruboshwe, achidzika nemugwagwa weAmerica akananga 47th Street. Iyo Magnolia Bakery yakapfuura kurudyi, ichiita kuti Drake afunge nezveMano, uyezve izvo izvo muHawaiian angave akatodzidza kubva kuRamses. Maminitsi maviri gare gare, pavakanga vachiputika muna 47th Street, Times Square yakangoerekana yaoneka kuruboshwe rwavo. Kurudyi kwavo kwaiva neStarbucks yenguva dzose, pakanga paine ruzha nemitsetse pamusuwo. Drake akatarisa zviso paaimhanya achipfuura, asi aisatarisira kusangana nemumwe wevaifungira.
  
  Maminitsi mana.
  
  Nguva yaifamba nekukurumidza uye yaitokosha kudarika nguva dzekupedzisira dzemukweguru ari kufa. Kuruboshwe, kwakatarisana nerutivi rwenzira, kwakaoneka facade ye grey yehotera ine musuwo wayo wakashongedzwa, uye Beau ndiye akatanga kupinda magonhi ekumberi. Drake akatsika ngoro yekutakura zvinhu ndokupinda mutekisi yeyellow kuti atevere Mai mukati. Vakatambirwa nefoyer yakafara nekapeti dzvuku.
  
  Beau naAlicia vakanga votobaya mabhatani ekudaidza ma lifts ega ega, vakaisa maoko avo pedyo nepfuti dzavo dzakavanda muchengeti achivatarisa. Drake akafunga kuratidza Chikwata chake SPEAR ID, asi izvo zvaizongotungamira kune mimwe mibvunzo, uye kuverenga kwanga kwatove kumaminetsi matatu ekupedzisira. Bhera rakabva raratidza kuti lift yaAlicia yakanga yasvika ndokubva team rakwira. Drake akadzivisa murume wechidiki kuti asabatana navo, achimusundidzira kure nechanza chakavhurika. Tenda Mwari kuti zvashanda nekuti chaizotevera chinenge chapfumba chibhakera.
  
  Chikwata chevarume vana chakaungana mota ichisimuka, ichimisa kufamba kwayo nekukweva zvombo zvayo. Pakangovhurwa musuwo, vakadirana, vachitsvaga kamuri 201. Pakarepo, zvibhakera netsoka zvakaonekwa pakati pavo, zvakashamisa kunyange Bo.
  
  Mumwe munhu akanga akamirira.
  
  Drake akazununguka sechibhakera chakabatana pamusoro pesokisi yeziso, asi haana hanya nekupenya kwemarwadzo. Tsoka yemunhu yakada kubata yake, asi akasuduruka. Chimiro chimwechete chakasuduruka ndokutenderedza Alicia achirovera muviri wake pamadziro eplaster. Mai vakabva vamisa zvibhakera vakasimudza maoko, Bo ndokubva aburitsa chibhakera chekukurumidza one-two chakamisa chibhakera chese ndokuita kuti attacker ipfugame.
  
  Drake akasvetuka achibva arovera pasi nesimba rake rose. Nguva yakanga yapera. Chimiro, murume akakora mubhachi gobvu, akadedera nekurohwa kweYorkshireman, asi neimwe nzira akakwanisa kutsausa chikamu chakasimba kwazvo. Drake akawira parutivi rwake, achirasikirwa nechiyero chake.
  
  "Punching bag," Mai vakadaro. "Ari punching bag. Yakagadzirirwa kutinonotsa. "
  
  Bo akaityaira kupinda yaipfuura. "Ndewangu. Uri kuenda here."
  
  Drake akasvetukira pamusoro pemunhu akapfugama, achitarisa nhamba dzekamuri. Kwakanga kwasara makamuri matatu chete kuti vasvike kwavaienda, uye vakanga vasara neminiti imwe chete. Vakaramba vari mumasekonzi ekupedzisira. Drake akamira kunze kwekamuri ndokurova gonhi. Hapana chakaitika.
  
  Mai vakamusundira padivi. "Famba."
  
  Kurova kwepamusoro uye muti wakatsemuka, wechipiri uye furemu yakadonha. Drake akakosora. "Izvi zvinofanirwa kunge zvakakushaisa simba iwe."
  
  Mukati, vakapararira, zvombo zvakavhomorwa uye kutsvaga nekukurumidza, asi chinhu chavaitsvaga chaive pachena. Yakanga yakarara pakati pemubhedha - mufananidzo unopenya weA4. Alicia akafamba achienda pamubhedha achicheuka cheuka.
  
  "Imba haina mavara," Mai vakadaro. "Ndinobheja kuti hapana madhiri."
  
  Alicia akamira nechekumucheto kwemubhedha akatarisa pasi achifemereka. Akadzungudza musoro achigomera Drake akabatana naye.
  
  "Oh mwari wangu. Chii ichi-"
  
  Akadimburirwa runhare. Drake akafamba famba pamubhedha, akaenda panightstand ndokubata runhare kubva paruzevha.
  
  "Ehe!"
  
  "Ah ndaona wazviita. Zvaisagona kuva nyore."
  
  "Kurume! Unopenga iwe. Watisiira mufananidzo webhomba? Mufananidzo wakashata?"
  
  "Ehe. Pfungwa yako yekutanga. Sei wafunga kuti ndichakurega uine chinhu chaicho? So benzi. Tumira izvi kune vatungamiriri vako uye eggheads. Ivo vanozotarisa ma serial manhamba uye zvimwe zvese izvi crap. Zvigaba zveplutonium E. Fissile zvinhu. Chinhu chinofinha, chokwadi. Chiratidzo chinotevera chinenge chakanyanya kujeka. "
  
  Panguva iyoyo Bo akabva apinda mumba. Drake aitarisira kuti aizodhonza Punch Man naye, asi Beau akadhirowa mutsara wekufungidzira kuburikidza necarotid artery yake. "Akazviuraya," murume wokuFrance akadaro neinzwi rakakatyamadzwa. "Piritsi reKuzviuraya."
  
  Crap.
  
  "Waona?" Marsh akadaro. "Tiri serious."
  
  "Ndapota, Marsh," Drake akaedza. "Chingotiudza zvaunoda. Tichazviita izvozvi, nhamo."
  
  "O, ndine chokwadi kuti ungadaro. Asi isu tichazvisiira izvo gare gare, zvakanaka? Zvakadini neizvi? Mhanya uchitsvaga nhamba yechipiri. Kudzingirirana uku kunoramba kuchiita zvirinani uye zvakanyanya kuoma. Une maminetsi makumi maviri kuti usvike kuresitorendi yeMarea. Nenzira, ichi chikafu cheItaly uye vanogadzira inonaka kwazvo Nduyu calzone, vimba neni. Asi ngatiregei kugumira ipapo hama dzangu nekuti muchaiwana pasi pechimbuzi. Enjoy."
  
  "Nzvimbo" -
  
  "Maminitsi makumi maviri".
  
  Mutsetse wakabva wapera.
  
  Drake akatuka, akatendeuka ndokumhanya seaigona.
  
  
  CHITSAUKO CHECHInomwe
  
  
  Pasina imwe sarudzo, Torsten Dahl nechikwata chake vakasarudza kusiya mota ndokuenda. Hapana chimwe chaaida kunze kwekubatirira pakasimba sezvo Smith aikanda SUV ine simba kumativi makumi maviri nemaviri ekutendeuka, matai achirira, achifamba-famba, asi New York yakanga isiri chinhu kunze kwekutinhira kwehasha kweyero cab nemabhazi nemotokari dzekurenda. Shoko rekuti "Deadlock" rakauya mumusoro maDahl, asi zvaingoitika zuva nezuva, nguva zhinji, nyanga dzichiri kurira vanhu vachiridza mhere nemafafitera akadzikiswa. Vakamhanya mhanya vachitevera kwavaienda. Lauren naYorgi vakadhonza hembe dzavo dzisingapindi bara. Kensi akamhanya ari pedyo naDahl, miromo yake ichirira.
  
  "Ndinogona kukubatsira zvakanyanya," akaudza Dahl.
  
  "Aihwa".
  
  "Aaah, zvingarwadza sei?"
  
  "Never".
  
  "Ah, Torsti-"
  
  "Kenzi, hausi kudzoserwa katana kako. Uye musandidaidza kudaro. Kuva nemumwe mukadzi anopenga anondipa mazita emadunhurirwa kwakaipa chose."
  
  "Hongu? Sezvakangoita iwe naAlicia... unoziva?"
  
  Smith akaridza tsamwa vachiyambuka imwe mharadzano, achiona vanhu vaifamba netsoka nemabhasikoro vakatsvikinyidzana munzira pachiedza chegreen, vese vakabata hupenyu hwavo mumaoko, asi vaive nechokwadi chekuti havasi ivo vaizotambura nhasi. Vakamhanya vachidzika nemugwagwa waitevera, mauto aingonzwa kupisa kwega kwega kwega kwega, ndokudarika maPriuse maviri aifamba zvishoma nezvishoma achipwanya magirazi avo ekudivi. GPS yakarira.
  
  "Maminetsi mana kuenda kuchiteshi," Yorgi anofungidzira. "Tinofanira kudzikira."
  
  "Ndichadzika mumatatu," akadaro Smith. "Usandiratidze basa rangu."
  
  Dahl akapa Kenzie Glock nepfuti yeHong Kong - harisi basa riri nyore, risiri nyore kuita muchivande muNew York. Akahwihwidza paaiita izvi. Mukutonga kwake kuri nani, vakamanikidzwa kubvuma rubatsiro rwemumiririri ane utsinye. Rakanga riri zuva risina kujairika, uye zviyero zvose, kunyange zvokupererwa nezano, zvaidiwa. Uye, muchokwadi, aive achiri kunzwa kuti vangangove nehukama, chimwe chinhu chakafanana mweya yemauto, izvo zvakawedzera mwero wake wekuvimba.
  
  Akatenda kuti vaigona kuponesa Bridget Mackenzie, zvisinei kuti akarwa sei.
  
  Smith zvino akayambuka nzira mbiri dzetraffic, akakwesha bendekete rake payakamiswa F150, asi akaramba achityaira asina kucheuka. Nekufamba kwenguva, havana kukwanisa kuwana zvinovafadza, uye gore rinotyisa rakanga rakarembera pamusoro pavo raireva kuti vaimanikidzwa kupinda vese, nguva dzose.
  
  Dahl akakwenya nyundo yechombo chake. "Imba yekuchengetera zvinhu iri pasi peminiti imwe chete," akadaro. "Sei gehena vasingagadziri makomba ese aya?"
  
  Smith akamunzwira tsitsi. Migwagwa yacho yakanga isingaperi, ine mapfumo pasi, inonyengera apo motokari dzaifamba zvishoma nezvishoma mumakomba asina kuenzana uye migwagwa yaingovapo chero nguva, zvichiita sokusava nehanya nenguva yemasikati kana kuti kuwandisa kwemotokari. Yakanga iri imbwa pambwa, uye hapana kana munhu mumwe chete aida kubatsira mumwe munhu.
  
  Vakakurumidza kufambisa GPS ndokunangisa museve. Kufefeterwa kwemangwanani kwakaita kuti ganda ravo rakanga risimbe rave kudedera, zvichivayeuchidza vose kuti kwakanga kuchiri mangwanani. Chiedza chezuva chakapfuura nemumakore, chichishandura chiteshi chengarava nerwizi rwuri pedyo kuita goridhe rakachenuruka. Vanhu vaye vaionekwa naDahl vaiita zvemazuva ese. Aifungidzira kuti chiteshi chezvikepe chaiva nerima uye chine mhute, asi kunze kwedzimba dzekuchengetera zvinhu, pakanga pakachena uye pasina kunyanya kutsvikinyidzana. Uye kwakanga kusina kubatikana, sezvo nzvimbo huru dzekutakura zvinhu dzakanga dziri mhiri kwegungwa muNew Jersey. Zvisinei, Dahl akaona midziyo mihombe, yakarohwa uye ngarava refu, yakafara yakagara pamusoro pemvura, uye makireni mahombe emidziyo, akapendwa nebhuruu, aigona kumhanya papier panjanji uye kuunganidza midziyo yavo vachishandisa zvinoparadzira.
  
  Kuruboshwe kwaiva nedzimba dzokuchengetera zvinhu, pamwe chete nechivanze chakanga chakazara nemidziyo inopenya. Dahl akanongedza chivako chinhambwe nemamita zana nemakumi mashanu.
  
  "Uyu mukomana wedu. Smith, Kenzi, huya kumberi. Ndinoda Lauren naYorg kumashure kwedu. "
  
  Akafamba achienda, zvino akatarisa, akaisa pfungwa pakurwisana nekumwe kurwisa shure kwavo vasati vaenda kune imwe inotevera ... uyezve inotevera, kusvikira kutyisa uku kwapera uye aigona kudzokera kumhuri yake. Magonhi achangobva kupendwa akaiswa parutivi rwechivako, uye Dahl akatarisa mudenga paakaona hwindo rekutanga.
  
  "Hofisi isina chinhu. Ngatiedzei inotevera."
  
  Maminitsi akati kuti akapera boka richinyangira parutivi pechivako, zvombo zvakadhonzwa, vachitarisa hwindo nehwindo, gonhi negonhi. Dahl akacherechedza nokuora mwoyo kuti vakanga vava kutanga kukwezva ngwariro yevashandi vomunzvimbomo. Akanga asingadi kuvhundutsa mhuka yavo.
  
  "Tisvikewo".
  
  Vakachimbidza kuenda kumberi, vakazosvika pafafitera rechishanu ndokutarisa nekukurumidza. Dahl akaona nzvimbo yakakura yakazara nemakadhibhokisi nemabhokisi emapuranga, asi pedyo nehwindo akaonawo tafura ine rectangular. Varume vana vakagara vakakomberedza tafura, misoro pasi, sokunge vari kutaura, kuronga uye kufunga. Dahl akasvetukira pasi ndokugara pasi akazembera madziro musana.
  
  "Tiripo here?" Smith akabvunza.
  
  "Zvichida," akadaro Dahl. "Zvaigona kunge zvisina chinhu ... asi-"
  
  "Ndinovimba newe," akadaro Kenzi achiratidza kutsvinya. "Iwe tungamira, ini ndichatevera," Akabva adzungudza musoro. "Munopenga kudaro imi vanhu here? Ingomhanya imomo wotanga kupfura?"
  
  Mumwe murume akasvika akavatarisa divi. Dahl akasimudza HK yake murume akapindwa nechando, achisimudza maoko mudenga. Sarudzo yakaitwa zvakanyanya nekuti mukomana aive mumutsara wekuona kwemunhu wese aive mudura. Pasina sekondi yakapfuura Dal asati asimuka, akatenderera, ndokurovera bendekete rake pamusuwo wekunze. Smith naKensi vaive naye vachiverenga zvaaifunga.
  
  Dahl paakapinda muimba huru yekuchengetera zvinhu, varume vana vakasvetuka kubva patafura. Zvombo zvakarara padivi pavo, uye zvino vanozviisa kure, vachiridza pfuti zvisina tsarukano kune vatorwa vaiuya. Mabara aibhururuka kwese kwese, achipwanya fafitera nekupinda nemusuwo waitenderera. Dahl njiva yakananga, ichikunguruka, ichibuda, ichipfura. Varume vaiva patafura vakadududza vachifuratira, vachipfura pamapfudzi avo uye kunyange pakati pemakumbo avo sezvavaimhanya. Hapana pakanga pakachengeteka. Kurira kwepfuti kwakazadza nzvimbo ine bako. Dahl akazembera magokora ese kusvika asvika patafura ndokuipindurudza, achiishandisa senhoo. Rumwe rutivi rwakapwanyika sezvo bara hombe rakapfuura napo.
  
  "Kupenga".
  
  "Uri kuda kundiuraya here?" Kenzi akashinyira.
  
  MuSwede mukuru akachinja maitiro, akatora tafura hombe, achibva aimutsa mudenga. Micheto yaidonha yakabata zvitsitsinho zvemumwe murume, zvichimutuma kubhururuka uye kutumira pfuti yake ichibhururuka. Sezvo Dal akanga ava kusvika nokukurumidza, inzwi raKensi rakaita kuti aderere.
  
  "Chenjera netunhu tudiki twuya. Ndakashanda kuMiddle East yese uye ndakaona zviuru zvavo zvakapfeka mavheti."
  
  Dahl akazeza. "Handifunge kuti unogona kungo-"
  
  Kuputika kwacho kwakazunguza madziro edura. MuSwidi akabhururuka kubva patsoka dzake, akabhururukira mudenga ndokunorovera pafafitera rakanga ratopwanyika. Ruzha ruchena rwakazadza musoro wake, ruzha rwakanyanya munzeve dzake, uye kwesekondi hapana chaaiona. Kuona kwake kwakatanga kujeka, akabva aziva kuti Kensi akanga aita zvekugwesha pamberi pake, achipuruzira matama ake.
  
  "Muka murume. Rakanga risiri muviri wese, girinedhi chete. "
  
  "Oh. Zvakanaka, zvinoita kuti ndinzwe zviri nani. "
  
  "Uyu ndiwo mukana wedu," akadaro. "Kurohwa uku kwakabvisawo vamwe vake maidi kubva patsoka dzavo."
  
  Dahl akashingirira kusimuka. Smith akanga ari patsoka dzake, asi Lauren naYorgi vakanga vakagara pamabvi avo, zvigunwe zvavo zvakatsikirirwa kumatemberi avo. Dahl akaona kuti magandanga akanga otanga kupengenuka. Kuchimbidza kwakamubaya sepini iri kubaya nyama yakapfava. Achisimudza pfuti yake, akabva apindwa nemoto zvakare, asi akakwanisa kukuvadza rimwe gandanga rakanga richisimuka ndokutarisa murume uya achipeta kaviri achidonha.
  
  Smith akamhanya achipfuura. "Akamubata."
  
  Dahl ndiye akatungamira. Kensi akadzvinya pfuti pedyo naye. Magandanga maviri akanga asara akakona, uye Dahl akaziva kuti vakanga vave kuenda kunobuda. Akanonoka kwekanguva, ndokukona kona imwe cheteyo, achipfura nokungwarira, asi mabara ake akangorova mhepo isina chinhu nekongiri. Gonhi rakanga rakashama.
  
  Girenedhi rakadzokera mukati.
  
  Zvino kuputika kwakapiwa, boka reSPIR rakatora chivharo ndokumirira kuti shrapnel ivapfuure. Madziro akazununguka uye akatsemuka pasi pesimba rakasimba. Ipapo vakanga vakamira netsoka dzavo, vachipinda nomusuo mudumba uye mukati mezuva rakajeka.
  
  "Iawa imwe mangwanani," Smith akadaro.
  
  Dahl akatarisa munzira yakaratidzwa, akaona vaviri vaimhanya, uye kumashure kwavo Hudson, inotungamira kuUpper Bay. "Bullshit, vanogona kunge vaine zvikepe zvinomhanyisa."
  
  Kensi akawira kune rimwe ibvi, achinyatsotarisa. "Ipapo tichatora-"
  
  "Kwete," Dahl akadzikisa bhomba rechombo chake pasi. "Hauoni vanhuwo zvavo here?"
  
  "Zubi," akatuka nechiHebheru, mutauro Dahl aisanzwisisa. Pamwe chete, Smith, Kenzie naSwede vakatanga kutevera. Magandanga akakurumidza kuita chiito; Kenzi akakanganisa nekupfura HK yake mumhepo, achitarisira kuti vanhuwo zvavo vatize kana kuhwanda.
  
  "Unogona kunditenda kana tapedza zuva," akadaro nehasha.
  
  Dahl akaona kuti nzira yemukana yakanga yavhurika pamberi pake. Magandanga ese ari maviri akamira akareba pakatarisana nemvura, zvinangwa zvakanaka, uye moto waKenzi wakavavhurira nzira. Akaita zvishoma nezvishoma ndokuisa bhutu pabendekete, achinyatsonanga. Smith akateverawo pedyo naye.
  
  Magandanga akacheuka kunge ari kudzidzira kuverenga, kutopfura. Dahl akaramba akatarisa semutungamiri achiridza muridzo pakati pevapfuri. Bara rake rechipiri rakarova chinangwa muchipfuva, chechitatu - pahuma, pakati chaipo. Murume wacho akawira pasi, atofa.
  
  "Siya mumwe ari mupenyu," inzwi raLauren rakauya nemunzeve yake.
  
  Smith akapfura. Ganda rekupedzisira rakanga ratosvetukira parutivi, bara richifura bhachi rake uku Smith achizvigadzirisa. Nekukurumidza kufamba, gandanga rakakanda rimwe girinedhi - panguva ino pamwe nepier pachayo.
  
  "Aihwa!" Dahl akapfura zvakashaya basa, moyo wake uchisvetuka pahuro.
  
  Bhomba duku rakaputika neruzha rukuru, masaisai ekuputika achiungira pachiteshi. Dahl akavanda kuseri kwemudziyo kwechinguva, ndokubva asvetuka achidzokera kunze - asi simba rake rakazununguka paakaona kuti ikozvino rakanga risiri gandanga rakanga rasara raaifanira kunetseka pamusoro paro.
  
  Rimwe remachira emubhokisi rakakuvadzwa pazasi nekuputika uye rakarereka zvine njodzi pamusoro perwizi. Mitsindo yesimbi yokukuya, inobvambura yakazivisa kuputsika kwakanga kwava pedyo. Vanhu vakatarisa mudenga ndokutanga kutiza furemu refu.
  
  Gandanga rakaburitsa rimwe girinedhi.
  
  "Kwete nguva ino, idiot." Smith akanga atotsikitsira pasi achiona. Akadhonza pfuti achiona gandanga rekupedzisira richidonha risati rakwanisa kudhonza pini pagirinedhi.
  
  Asi crane haina kukwanisa kumiswa. Kurereka nekuputsika nehurefu hwese kwefuremu, simbi inorema yakawira papier, ichiparadza furemu uye nekutendeutsa kaimba kakawira muguruva. Zvigaba zvakakuvadzwa uye zvakasundirwa kumashure tsoka dzakawanda. Tsvimbo nesimbi dzakachinjika zvaibhururuka zvichidzika, zvichirovera pasi semachisa anouraya. Danda rebhuruu rakajeka rakaenzana nechiedza chemugwagwa chakatenderera pakati paSmith naDahl-chimwe chinhu chaigona kuvabvarura nepakati dai chakanga charova-uye chakamira mamita mashomanana kubva pakamira Lauren naYorgi vakafuratira kudura.
  
  "Hapana kufamba." Kensi akananga kugandanga, achitarisa-tarisa. "Afa chaizvo."
  
  Dahl akaunganidza pfungwa dzake ndokutarisa mativi ezvikepe. Cheki yekukurumidza yakaratidza kuti, rombo rakanaka, hapana akakuvadzwa nekireni yemidziyo. Akaisa chigunwe pahuro microphone.
  
  "Camera yakadzima," akadaro. "Asi vese vakafa."
  
  Lauren adzoka. "Ok, ndichazvipa."
  
  Ruoko rwaKenzi rwakagara pabendekete raDahl. "Waifanira kundirega ndichipfura. Ndaipwanya mabvi emupfanha uyu; taibva taita kuti ataure neimwe nzira."
  
  "Too risk." Dahl akanzwisisa kuti sei aisanzwisisa izvi. "Uye hazvina chokwadi kuti tinogona kumuita kuti ataure munguva pfupi yatinayo."
  
  Kensi akafemedzeka nehasha. "Unotaura wakamirira Europe neAmerica. Ndiri muIsraeri."
  
  Lauren akadzoka pamusoro pemacomms. "Tinofanira kuenda. Kamera yakaonekwa ipapo. Hazvina kunaka."
  
  Dahl, Smith naKenzie vakaba mota yaive pedyo, vachifunga kuti kana zvakangovatorera maminetsi mashanu kureba kupfuura kufamba, nguva yekuchengetedza inogona kunge yakanyanya kukosha.
  
  
  CHITSAUKO CHESE
  
  
  Drake akarovera kongiri ye47th Street, aneta, kwasara maminetsi gumi nemasere pawachi. Vakabva vangosangana nedambudziko.
  
  "Yechinomwe, Yesere kana Broadway?" Mai vakaridza mhere.
  
  Bo akasimudza GPS kwaari. "Marea iri padyo neCentral Park."
  
  "Ehe, asi ndeupi mugwagwa unotitungamira kupfuura iwo?"
  
  Vakazengerera padivi penzira apo masekondi aifamba, vachiziva kuti Kurume akanga asiri kugadzirira bhomba renyukireya chete, asiwo zvikwata zvaizotora hupenyu hwevagari vaviri paminiti imwe neimwe yavakanga vanonoka pamusangano unotevera.
  
  "Broadway inogara yakabatikana," akadaro Drake. "Ngatiite yechisere."
  
  Alicia akamutarisa. "Ko iwe unoziva sei?"
  
  "Ndakanzwa nezve Broadway. Handina kumbonzwa nezveRusere. "
  
  "Oo, zvakwana. Kupi-"
  
  "Aihwa! Iyi ndiyo Broadway! Beau akaerekana ozhambatata nemutauriro wake wemumhanzi. "Imba yekudyira iri kumusoro chaiko ... ndoda."
  
  "Kunenge?"
  
  "Neni!"
  
  Bo akasvetuka semumhanyi wemamita zana, achijamba mota yainge yakamira kunge asipo. Drake, Alicia, naMay vakatevera muzvitsitsinho zvake, vachitendeukira kumabvazuva vakananga Broadway uye pamharadzano apo Times Square yaipenya nekupenya uye kuzvidza kupenya kwayo.
  
  Zvakare boka revanhu rakaona zvakaoma kupararira, uye zvakare Beau akavatungamirira parutivi pemugwagwa. Kunyange apa pakanga pane vashanyi, vakazendama, vakatarira zvivako zvirefu nezvikwangwani, kana kuti vachiedza kusarudza kuti voisa upenyu hwavo mungozi here uye kumhanya vachiyambuka mugwagwa une motokari dzakawanda. Mhomho yacho yaibatirwa nevanobhowa vachipa matikiti akachipa kumashoo akasiyana eBroadway. Mitauro yemavara ese yakazadza mhepo, musanganiswa unorema, wakaoma kunzwisisa. Kwakanga kune vanhu vashoma vasina pokugara, asi avo vakataura nokuda kwavo vakaita mushandirapamwe zvikuru kwazvo uye nesimba nokuda kwemipiro.
  
  Kumberi kwaive neBroadway, izere neNew Yorkers nevashanyi, izere nemigwagwa, uye yakamisikidzwa nezvitoro zvine mavara nemaresitorendi neakarembera, masaini akavhenekerwa uye A-frame kuratidza. Vapfuuri vaive vasina kujeka sezvo Drake nedivi rake rechikwata cheSPEAR vaimhanya.
  
  Maminitsi gumi nemashanu.
  
  Bo akabva amutarisa. "GPS inoti kufamba kwemaminetsi makumi maviri nemaviri, asi nzira dzemumativi dzakazara zvekuti munhu wese anofamba pamwe chete."
  
  "Chibva wamhanya," Alicia akamukurudzira. "Tsveta muswe wako mukuru. Pamwe zvichaita kuti ufambe nekukurumidza."
  
  Beau asati ataura chinhu, Drake akanzwa moyo wake waive watonyura uchiwedzera kunyura. Mugwagwa waive mberi waive wakavharwa zvachose mumativi ese, kunyanya nemakombi eyellow. Kutyoka kwefenda kwakaitika, uye avo vakanga vasiri kuedza kuinzvenga vakafambisa motokari dzavo zvishoma nezvishoma kuti vaone zviri nani. Murutivi menzira makanga makazara vanhu.
  
  "Blood hero."
  
  Asi Bo haana kana kumbononoka. Kusvetuka kwakareruka kwakamutakura kumuisa pabhutu yetekisi yaive pedyo, uye akabva amhanya padenga rayo, akasvetukira pahood ndokumhanyira kune inotevera mumutsetse. May akabva angotevera achiteverwa naAlicia achisiya Drake achipoporwa nekurwiswa nevaridzi vemota.
  
  Drake akamanikidzwa kuisa pfungwa pane zvakajairika. Michina yese iyi yakanga isiri yakafanana, uye simbi yavo yakachinja, mimwe ichitokunguruka ichienda mberi zvishoma nezvishoma. Mujaho waive wakaoma, asi vakasvetuka kubva pamotokari vachienda kune imwe, vachishandisa mutsetse wakareba kuti vaende mberi. Mapoka evanhu akatarisa mativi ose. Zvakanaka kuti hapana akavanetsa pano uye vaigona kuona kuswedera kwemharadzano yeBroadway uye 54th, ipapo 57th migwagwa. Motokari padzakadzikira, Bo akabuda mumotokari yekupedzisira ndokutangazve kumhanya achitevedza mugwagwa wacho, Mai pedyo naye. Alicia akatarisa Drake kumashure.
  
  "Ndichingotarisa kuti ndione kana wakadonha nepahatch yakavhurika kumashure."
  
  "Ehe, isarudzo ine njodzi. Ndinongotenda kuti pakange pasina vashanduri kumashure. "
  
  Kupfuura imwe mharadzano uye 57th Street, musanganisi wesimende, mavhani ekutakura uye zvipingamupinyi zvitsvuku nechena zvakaiswa. Kana timu yaifunga kuti yabudirira, kana kuti kumhanya uku kwaizove kwakatwasuka sekwekutanga, manyepo avo akangoerekana aputswa.
  
  Varume vaviri vakabuda kuseri kwerori inotakura zvinhu, pfuti dzakananga kune vaimhanya. Drake haana kupotsa kurova. Hondo yenguva dzose, makore ehondo akarodza pfungwa dzake kusvika pakakwirira uye akazvichengeta ipapo - maawa makumi maviri nemana pazuva. Mafomu ekutyisidzira akabva angooneka, uye asingazezi, akamhanya akananga kwavari, pamberi chaipo perori yesamende yakanga ichiuya. Imwe yepfuti yakabhururukira parutivi nemhere, imwe ndokunamira pasi pemiviri yemumwe wevarume. Drake akadzedzereka achidzokera kurohwa kwairova padivi pedehenya rake. Kumashure kwavo akanzwa kurira kwemavhiri erori yesamende payaibondera bhureki zvine simba, uye kutuka kwamutyairi wayo...
  
  Akaona ziguru grey richicheukira kwaari...
  
  Ndakanzwa Alicia achiridza kutya.
  
  "Matt!"
  
  
  CHITSAUKO CHECHIpfumbamwe
  
  
  Drake aingoona rori rekunze richifuratira rakananga kwaari. Varwi vacho havana kumbodzokera shure kwesekondi, vachimunaya nechimvuramabwe, nokuti vakanga vasina hanya nokuchengeteka kwavo. Akarohwa pahuro, pachipfuva nepasolar plexus. Akatarisa mutumbi uchiita zvekuzuzuma achibva arova bhutsu achibhururuka nepamusoro pemusoro wake.
  
  Gandanga rekutanga rakadonha negotsi, richigumburwa, uye rakarohwa nerimwe remavhiri, kukanganisa kutyora musana nekugumisa kutyisidzira kwaro. Wechipiri akabwaira semunhu arohwa nehana nehushingi hwaDrake, akabva atendeudza musoro wake akananga kuseri kwerori.
  
  Kunyorova kwembama kwakanga kwakwana. Drake akazviona kuti ainge abuda muhudzamu hwake, akabva aona dehenya regandanga rekutanga rakatsikirirwa pasi pemavhiri aitsvedza apo mutumbi werori waitenderera pamusoro pake. Furemu yainge yakati sandarara, aingogona kutarisira. Kwesekondi imwe chete, rima rakamedza zvinhu zvose, kunyange inzwi. Pasi perori rakafamba pamusoro pake, richiita zvishoma nezvishoma, richinonoka, uye rakabva ramira.
  
  Ruoko rwaAlicia rwakasvika pasi paro. "Uri kunzwa mushe here?"
  
  Drake akaumburuka kwaari. "Zvirinani pane vakomana vaya."
  
  Beau akamirira, akaita kuda kukwenya tsoka akatarisa wachi yake. "Maminetsi mana asara!"
  
  Aneta, akuvadzwa, akakwenya uye akarohwa, Drake akamanikidza muviri wake kuita chiito. Apa Alicia akagara naye achiita seaiona kuti aigona kumbozorora zvake mushure mekupotsa. Vanorova mhomho yevashanyi, vachiwana Central Park South neMarea pakati pemamwe maresitorendi akawanda.
  
  May akanongedzera kuchiratidzo, icho chakanga chine ungwaru kuNew York.
  
  Bo akamhanyira mberi. Drake nevamwe vakamubata pamusuwo. Musikana webasa akavatarisa, achiona kuparara kwavo, nebhachi ravo rairema, ndokudzokera kumashure. Zvaiva pachena mumaziso ake kuti akanga amboona kuparadzwa uye kutambura.
  
  "Usanetseka," Drake akadaro. "Isu tiri Chirungu."
  
  Mai vakatumira ziso kudivi rake. "ChiJapanese".
  
  Uye Bo akambomira kutsvaga imba yevarume akasimudza ziso. "Chokwadi kwete Chirungu."
  
  Drake akamhanya zvinoyevedza sezvaaigona nemuresitorendi yakanga ichiri yakavharwa, achirova chigaro netafura munzira. Chimbuzi chevarume chaive chidiki, chaingova neturu twokuitira weti nechimbuzi. Akatarisa pasi pembiya.
  
  "Hapana chinhu pano," akadaro.
  
  Chiso chaBeauregard chairatidza kushushikana. Akabaya mabhatani pawachi yake. "Nguva yapera".
  
  Mufesi akanga akamira pedyo akakwakuka pakabva parira runhare. Drake akatambanudza ruoko rwake kwaari. "Usamhanye. Ndapota tora nguva yako."
  
  Akafunga kuti aigona kutiza, asi shungu dzake dzomukati dzakamutungamirira pachubhu. Panguva iyoyo Alicia akabva abuda muchimbuzi chemadzimai achiratidza kushushikana. "Haapo. Hatina izvozvo!"
  
  Drake akavhunduka kunge munhu arohwa. Akatarisa-tarisa. Pangave neimwe chimbuzi here muresitorendi diki iyi? Zvichida cubicle yevashandi? Vaizoda kudongorera zvekare, asi mufesi akanga atofona. Maziso ake akatarira kuna Drake achibva akumbira munhu akanga afona kuti amirire.
  
  "Uyu murume anonzi Marsh. Zvako."
  
  Drake akafinyamisa kumeso. "Anga andidaidza nezita?"
  
  "Akadaro murungu." Waitress akakwenya. "Ndizvo chete zvaataura."
  
  Bo akaswerera pedyo naye. "Uye nekuti uri kuvhiringika nyore, shamwari yangu, ndiwe."
  
  "Kuhutano hwako".
  
  Drake akabva atora nhare yake, rumwe ruoko rwuchipuruzira dama apa achinzwa kuneta uye kushushikana. Vaizokundikana sei zvino? Vakakunda zvipingamupinyi zvose, uye zvakadaro Marsh angave achiri kutamba navo neimwe nzira.
  
  "Ehe?"
  
  "Kuta kuno. Zvino chindiudza kuti wawanei?"
  
  Drake akashama muromo, akabva akurumidza kuuvhara. Ndeipi yaiva mhinduro yakarurama? Zvichida Marsh akanga achitarisira shoko rokuti "hapana." Inogona kunge...
  
  Akambomira achizengurira kupindura.
  
  "Ndiudze zvawawana, kana ini ndicharaira kuuraya vaviri vemuNew York mukati meminiti inotevera."
  
  Drake akashama muromo. Haiwa mhani! "Takawana-"
  
  Mai vakabva vabuda muchimbuzi chemadzimai vachimhanya vachinotsveta matiles aive atota achinowira nedivi. Muruoko rwake makanga muine hamvuropu chena. Beau aive padivi pake muchidimbu, achinhonga envelope ndokupa Drake. Mai vakarara pasi vachifemereka.
  
  Alicia akamutarisa akashama muromo. "Wazviwanepi izvi, Sprite?"
  
  "Wakaita yavanodaidza kuti 'boy look', Taz. Uye izvi hazvifanire kushamisa chero munhu, nekuti iwe uri murume kubva muzvina zvese."
  
  Alicia akaridza tsamwa akanyarara.
  
  Drake akakosora achivhura envelope iya. "Taona... Damn, shamwari, chii ichi?"
  
  "Basa rakanaka. Basa rakanaka. Ndiri kuodzwa mwoyo zvishoma, asi hey, pamwe nguva inotevera. Iye zvino ingo tarisisa iyo USB. Uyu ndiwo muedzo wako wekupedzisira, uye sepakutanga, ungangoda kuupa kune mumwe munhu ane hungwaru kupfuura iwe kana NYPD. "
  
  "Iri ndiro mukati me...keke?" Drake akaziva kuti mufesi akanga akamira pedyo.
  
  Marsh akaseka zvake. "Oo zvakanaka, zvakanaka. Ngatisaregedze katsi mubhegi, isu? Ehe iri. Zvino teerera, ndichakupa maminetsi gumi ekutumira zviri mukati meflash drive kune avo vari nani kukupfuura, tobva tatanga patsva."
  
  "Kwete, kwete, isu hatizive." Drake akanongedzera May uyo aive akatakura kabhegi kadiki mavaive vakaviga kalaptop kadiki. Mukadzi wechiJapan akazvisimudza achibva pasi ndokuswedera pedyo.
  
  "Hatisi kuzodzingirira miswe yedu dhorobha rose, Marsh."
  
  "Umm, ehe uchadaro. Nokuti ndinodaro. Saka, nguva inofamba. Ngatibatidzei laptop tinakidzwa nezvinotevera, todaro? shanu, ina..."
  
  Drake akarovera chibhakera patafura kuputika kwakabva kwapera. Hasha dzakavira muropa rake. "Teerera, Marsh-"
  
  Hwindo reresitorendi rakaputika apo fender yekumberi yekombi yakarovera muimba yekudyira. Girazi rakapwanyika zvimedu zvikabva zvabhururuka mudenga. Huni, mapurasitiki uye zvigadzirwa zvedhaka zvakaputika mumba. Kombi haina kumbomira yakabva yati dhuma dhuma nemavhiri ichibva yati bvuu kunge munhu werufu ichibva yangopinda mukamuri diki.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI
  
  
  Julian Marsh akanzwa kurwadziwa kukuru mudumbu paakaumburuka kurudyi. Zvimedu zvepizza zvakawira pasi uye ndiro yesalad yakawira pasofa. Akakurumidza kubata mativi ake, achitadza zvachose kurega kuseka.
  
  Tafura yakaderera yakamira pamberi pake naZoe yakazununguka apo tsoka yesango yemunhu yakarova netsaona. Zoey akatambanudza ruoko kuti amutsigire, achimurova-rova papfudzi nokukurumidza apo chimwe chiitiko chinofadza chakatanga kuitika. Kusvika parizvino vaive vaona Drake nevashandi vake vachibuda muEdison - vakatarisa zviri nyore sezvo murume aive akapfeka kunge vashanyi aitora chiitiko kubva mhiri kwemugwagwa - akabva aona mad dash kuBroadway - chiitiko ichi chaityisa chaive chakanyanya kuitika, kubvira. pakanga pasina makamera akawanda ekuchengetedza ayo gandanga remunharaunda raigona kubira - ndokuzotarisa nemweya wekufema apo kurwiswa kwacho kwakagadzirwa kwakatenderedza musanganisi wesimende.
  
  Zvose izvi zvinokanganisa zvinofadza. Marsh akabata nharembozha yairasa kunerumwe ruoko uye chidya chaZoe kunerumwe aidya zvimedu zvenyama nehowa achikurukura paFacebook.
  
  Pamberi padzo pakanga pane zvidzitiro zvitatu, masendimita gumi nemasere chimwe nechimwe. Vaviri ava vaive zvino vave kuratidza kutarisisa apa Drake neCompany vakabva vapinda murestaurant yeItalian. Marsh akatarisa nguva ndokutarisa mafirework ane mavara.
  
  "Damn, izvi zviri pedyo."
  
  "Uri kufara here?"
  
  "Hongu, handizvo here?"
  
  "Iri bhaisikopo rakanaka." Zoey akadaro. "Asi ndaitarisira kuwedzera ropa."
  
  "Chimbomira zvishoma mudiwa wangu. Kuva nani".
  
  Vaviri vacho vakagara uye vachitamba muimba yairendwa yaiva yerimwe remagandanga; chikuru, akafunga Marsh. Paive nemagandanga mana ipapo, mumwe wavo, pane zvaakambokumbira, akange agadzira nzvimbo yekuona cinema yeMarsh. Apo varoorani vePythian vainakidzwa nokuona, varume vacho vakagara padivi, vakakomba terevhizheni duku, vachiongorora akawanda emamwe machanera, vachitsvaka mashoko enhau kana kuti kumirira imwe runhare. Marsh aisaziva uye aive asina basa nazvo. Akafuratirawo kutarisa kusinganzwisisike, achinyatsoziva kuti aive murume akanaka ane hunhu husina kujairika, uye vamwe vanhu - kunyangwe vamwe varume - vaifarira hunhu hwakadaro.
  
  Zoey akamuratidza kumwe kutenda nekutsveta maoko ake pasi pamberi pevatambi vake. Nhamo, akanga ane nzwara dzakapinza.
  
  Spicy uye zvakadaro neimwe nzira ... zvinonakidza.
  
  Akatarisa chikwama chenyukireya kwechinguva - izwi raaisakwanisa kubuda mumusoro make, kunyangwe bhomba diki raive mubhegi hombe - ndokuzopinza caviar mumuromo make. Tafura yaiva pamberi pavo yaiva, hongu, yakaisvonaka, yaisanganisira zvinhu zvisingakoshi uye zvisina kunaka, asi zvose zvainaka.
  
  Raiva bhomba renyukireya raishevedzera zita rake here?
  
  Marsh akaona kuti yainge yave nguva yekuti aite zvekuita akabva afona achitaura nemufesi aiyevedza ndokuzotaura nemurungu aitaurika zvakanyanya. Mukomana uyu aive neimwe yeaya asinganzwisisike manzwi ezwi rake - chimwe chinhu chairova vevarimi - uye Marsh akaita zviso zvakamonya, achiedza kugadzira vowel kubva kuvhawero. Harisi basa riri nyore, uye rinowedzera kuoma kana maoko evakadzi achibata Nutcracker yako seti.
  
  "Ndiudze zvawawana, kana ini ndicharaira kuuraya vaviri vemuNew York mukati meminiti inotevera." Marsh akasekerera paaitaura izvi, asina hanya nekugumbuka kwaitumirwa nevadzidzi vake mumba.
  
  Murungu akazeza zvishoma. Marsh akawana chimedu chegaka chadonha kubva mundiro yesalad ndokunamira mukati mebvudzi raZoe. Kwete kuti akambozviona. Maminutes akafamba Marsh achingokurukura nemuchamber yaibvira moto achiwedzera kushushikana. Paive nebhodhoro reBollinger inotonhora pedyo, uye akatora hafu yeminiti kudira girazi hombe. Zoe akasvebera kwaari paaishanda, ivo ndokusveta kubva mugirazi rimwechete, mativi akatarisana hongu.
  
  "Five," Marsh akadaro pafoni. "Zvina, zvitatu..."
  
  Maoko aZoya akatanga kusimbirira.
  
  "Piri".
  
  Murungu akaedza kutaurirana naye, akanyatsoshamisika kuti chii chaiitika. Marsh akafungidzira mota yaaive aronga ichirovera nepafafitera rekumberi panguva yakafanotemerwa, achivavarira zvino, achimhanyisa, achisvika paresitorendi isingafungire.
  
  "Poshi".
  
  Zvino zvose zvakaputika.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEMWE
  
  
  Drake akamhanya akananga kumadziro erestaurant akabata muchiuno muya ndokumuzvuzvurudza achienda naye. Zvimedu zvegirazi nezvidhinha zvakadonha kubva pamuviri wake waikunguruka. Kombi yaiuya yakaridza mhere kuti iwane kukwenya sezvo matai ayo airova pasi peresitorendi uye pakati pemota payakaenda nepahwindo, kumucheto kwave kusimudza uye kurovera nechepamusoro pegirazi. Metal yakarukwa. Matafura akadonha. Zvituru zvakaungana semarara pamberi pake.
  
  Alicia akabva angozvibatawo ipapo achitenderera patafura achitsvedza, ronda raaive naro raive kakachekwa kaive pachidya nekamuti kaibhururuka. Mai neimwe nzira akakwanisa kukunguruka pamusoro petafura inofamba asina kukuvadzwa, uye Bo akaenda nhanho imwe mberi, achisvetuka pamusoro pake uye achisvetuka kubva kumusoro kuenda kumusoro, pakupedzisira achitora nguva yekusvetuka kwake zvekuti makumbo ake nemaoko zvakarova madziro epadivi ndokubatsira. anogara zvakanaka.
  
  Drake akatarisa mudenga, weta airidza mhere ari padivi pake. Alicia akatarisa achimupomera mhosva.
  
  "Saka wamubata handiti?"
  
  "Chenjerera!"
  
  Kombi yakanga ichiri kufambira mberi, ichinonoka neyechipiri, asi zvino bhomba repfuti rakanga rabuda nepafafitera rakakungurutswa. Alicia akatsikitsira pasi ndokuvhara. May akadzokera kumashure zvishoma. Drake akaburitsa pfuti yake ndokuridza mabara matanhatu paruoko rwakabviswa muviri, ruzha rwainzwika munzvimbo yakavharwa, zvichipesana nekutinhira kwekombi. Bo akanga otofamba achitenderera kuseri kwemota. Pakupedzisira mavhiri akamira kutenderera. Matafura nemacheya akaputswa zvakadonha kubva pahood uye kunyange padenga. Drake akave nechokwadi chekuti waitress haana kukuvara asati aenda kumberi, asi panguva iyoyo Bo naMay vaive vatova kumota.
  
  Beau akapwanya fafitera remutyairi ndokupishana nepfungwa. Mai vakadongorera paive nepa windshield yainge yatsemuka vachibva vanhonga danda rakanga ratsemuka.
  
  "Kwete," Drake akatanga, izwi rake richishoshoma. "Tinoda-"
  
  Asi Mai vaisada kuteerera. Pane kudaro, akakanda chombo chiya chemumhepo nepahwindo nesimba zvekuti chakanyatsomira pahuma yemutyairi chichiita kubvunda. Maziso emurume akadzokera kumashure ndokubva amira kunetsana naBeau, muFrench achiratidza kushamisika.
  
  "Ndaive nayo chaizvo."
  
  Mai vakakwenya. "Ndaifunga kuti ndinofanira kubatsira."
  
  "Kubatsira?" Drake akadzokorora. "Tinoda mumwe weava bastards ari mupenyu."
  
  "Uye pane izvo," Alicia akadaro. "Ndiri bho, ta. Kunyangwe zvakanaka kukuona uchichengetedza dhongi raWendy."
  
  Drake akaruma rurimi, achiziva zvake kuti Alicia aingomuseka. Beauregard akanga atoburitsa mutyairi mumotokari achibva ambotsvanzvadzira homwe dzake. Alicia akaenda palaptop yakanga isina kubatwa. Iyo USB drive yakapedza kurodha uye yakaunza boka remifananidzo- inovhiringidza mifananidzo yemagaba esirivha yakaita kuti ropa raDrake ritonhore.
  
  "Zvinoita semukati mebhomba," akadaro, achiongorora waya nemarelay. "Tumira izvi kuMoore zvisati zvaitika."
  
  Alicia akazembera pamushini achirovera kure.
  
  Drake akabatsira waitress kusimuka. "Kwakanaka here mudiwa?"
  
  "Ini ... ndinofunga kudaro."
  
  "Mint. Zvino moda kutigadzirira lasagna here?"
  
  "Shefu... shefu havasati vasvika." Meso aro akatarira kuparadza nokutya.
  
  "Damn, ndafunga kuti wangovakanda mumicrowave."
  
  "Usanetseke". Mai vakafamba ndokuisa ruoko pabendekete rawaitress. "Idzo dzichavakwa patsva. Kambani yeinishuwarenzi inofanirwa kuita izvi. "
  
  "Ndovimba kudaro".
  
  Drake akaruma rurimi zvakare, apa kuti asatuka. Hongu chaive chikomborero munhu wese aive achiri kufema asi Marsh nemakoronyera ake vaive vachiri kukanganisa hupenyu hwevanhu. Pasina kurova kwehana. Hapana tsika uye hapana kunetseka.
  
  Zvaiita sekunge nharembozha yarira nekubatanidzwa kwen'anga. Panguva iyi Drake akadaira runhare.
  
  "Uchiri kubhowekana?"
  
  Inzwi raMarsh rakaita kuti ade kurova chimwe chinhu, asi akazviita nounyanzvi. "Tatumira mafoto ako."
  
  "Oo, zvakanaka. Saka, takagadzirisa izvi zvishoma. Ndinovimba wabata chimwe chinhu chekudya wakamirira, nekuti chikamu chinotevera - chinogona kukuuraya. "
  
  Drake akakosora. "Unoziva isu hatisati tayedza bhomba rako."
  
  "Uye ndichinzwa izvozvo, ndiri kuona kuti unoda kudzikisira zvinhu paunenge uchiedza kubata. Izvi hazviitike, shamwari yangu itsva. Izvi hazviitiki zvachose. Mapurisa ako nevamiririri, mauto nevanodzima moto vanogona kunge vari chikamu chemuchina wakanyatso mafuta, asi vachiri muchina, uye zvinovatorera nguva kuti vasimuke. Saka ndiri kushandisa nguva ino kukuparadzai. Zvinonakidza, trust me."
  
  "Pythia anowanei pane zvese izvi?"
  
  Marsh akachema. "O, ndinofunga unoziva kuti iri boka risina maturo remaragamuffin rakaputika nguva pfupi yapfuura. Pakambova nechimwe chinhu chine chokwadi here? Vaitungamirirwa nemhondi inouraya, psycho stalker, megalomaniac uye godo guru. Vese vakaratidza kuva munhu mumwe chete."
  
  Panguva iyi, Alicia akaswedera pedyo naDrake. "Saka tiudze - aripi mwana wemupfanha uyu?"
  
  "Oo, musikana mutsva. Iwe uri blonde kana Asia? Pamwe blonde kubva nenzira yainonzwika. Darling dai ndaiziva kwaaive ndaikusiya uchimubvisa ganda ari mupenyu. Tyler Webb aigara achida chinhu chimwe chete. Akasiya vaPythian panguva yaakaziva kwokuvawana."
  
  "Ndeipi yanga iri pamusika?" - Drake akabvunza, ave kuwana zvese nguva uye ruzivo.
  
  "Nzvimbo ino inosemesa, handizvo here? Fungidzira zvibvumirano zvese zvakaitwa ipapo zvichakanganisa nyika kwemakumi emakore anotevera. "
  
  "Ramses akamutengesa chimwe chinhu," Drake akadaro, achiedza.
  
  "Ehe. Uye ndine chokwadi chekuti soseji yechiFrench inonyengera yakatokuudza kuti chaive chii. Kana kuti unogona kugara uchimubvunza izvozvi."
  
  Saka izvi zvakazvisimbisa. Marsh akavatarisa, kunyange zvazvo akanga asina maziso muresitorendi. Drake akatumira shoko pfupi kuna Moore. "Ko iwe utiudze kwakaenda Webb?"
  
  "Zvakanaka, chaizvo, ndini ani, Fox News? Next mozondikumbira cash."
  
  "Ndichagadzirisa gandanga iri."
  
  "Uye kudzokera kubasa riripo." Marsh akataura mashoko aya ndokubva aita seazvivaraidza, akaerekana aseka. "Ndine urombo, jee remunhu. Asi ikozvino tapedza nechikamu chekutonga chekudzingirira. Zvino ndinoda kukuzivisai zvichemo zvangu."
  
  "Saka chingotiudza." Izwi raAlicia rairatidza kuneta.
  
  "Chii chinosekesa apa? Bhomba iri richaputika kana ndisina kunyatsogutsikana. Ndiani anoziva mudiwa, ndingatofunga kukutora."
  
  Nenguva isipi Alicia akabva aita seagadzirira kuenda, maziso ake nechitarisiko chake zvichipisa zvekuti akatungidza sango rakanga raoma.
  
  "Ndinoda kuva newe ndoga," akazevezera.
  
  March akambomira, ndokuzoenderera mberi nekukurumidza. "Natural History Museum, maminitsi makumi maviri."
  
  Drake akaisa wachi yake. "Ndokuzo?"
  
  "Hmmm, chii?"
  
  "Ichi chikamu chikuru chekuvaka."
  
  "Aa, kana wagona kusvika pano, ndinokupa zano rekubvisa mumwe murindi wechirume anonzi Jose Gonzalez. Mumwe wevatinoshanda navo akasonera zvandaida mujira rebhachi rake nezuro manheru. Nzira yepakutanga yekutakura magwaro, hongu, uye pasina kudzoka kune anotumira. "
  
  Drake haana kupindura, zvakanyanya kushamisika.
  
  "Ndinoziva zvauri kufunga," Marsh akadaro, achiratidzazve hungwaru hunoshamisa. "Wadii kungokutumirai mapikicha acho mondiudza zvamuri kuda? Zvakanaka, ndiri munhu akasiyana. Vakandiudza kuti ndine mativi maviri, pfungwa mbiri uye zviso zviviri, asi ndinoda kuvaona sehunhu huviri hwakasiyana. Chimwe chikamu chakakombama, chimwe chakakombama. Unoziva zvandiri kureva?"
  
  Drake akakosora. "Chokwadi ndinoziva kuti ndiwe ani."
  
  "Zvakanaka, ndoziva kuti uchanzwisisa kuti pandichaona zvitunha zvako zvina zvakatsemurwa nepakati mukati memaminitsi gumi nemanomwe, ndinonzwa kufara zvinoshamisa uye kusvotwa zvisingaite. Newe. Zvino, chisarai."
  
  Mutsetse wakabva wapera. Drake akadzvanya pawachi yake.
  
  Maminitsi makumi maviri.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEMBIRI
  
  
  Hayden naKinimaka vakapedza nguva naRamses. Muchinda wemagandanga aiita seasiri panzvimbo musero rake remamita-nhanhatu-skweya mativi: akasviba, akaora mwoyo uye, kunyange akanyatsorukutika, achifamba-famba seshumba yakavharirwa. Hayden akapfeka nhumbi dzake dzokurwa nadzo dzomuviri, akatarisa Glock yake nemabara akasara, ndokukumbira Mano kuti aitewo saizvozvo. Kubva zvino zvichienda mberi hapazovi nemukana. Vese Ramses naKurume vakaratidza kuve vakangwara zvakanyanya zvekusatarisirwa.
  
  Pamwe ngano yemagandanga ndiyo yaaida chaizvo.
  
  Hayden akakahadzika, akakahadzika zvakanyanya. Hondo mukati menhare uye kufa kwakaipisisa kwemuchengeti wake zvakaratidza kuti aida kutiza sei. Uyewo, mukurumbira wake wakashatiswa here? Haafaniri here kupererwa nezano kuti agadzirise zvinenge zvakuvadzwa? Pamwe, asi munhu haana kuparadzwa kusvika pakutadza kuvakazve. Hayden akamutarisa achimhanya apo Kinimaka aivaunzira macheya eplastic.
  
  "Muguta rino mune zvombo zvenyukireya," akadaro Hayden. "Zvandine chokwadi chekuti unozviziva kubva pawakaita chibvumirano naTyler Webb naJulian Marsh. Iwe uri muguta rino, uye kana nguva yasvika, tichaita shuwa kuti hausi pasi pevhu. Chokwadi vateveri vako havazivi kuti tinewe..." Akairegedzera ipapo.
  
  Ramses akabva amira akamutarisa nemaziso aneta. "Iwe unoreva, chokwadi, hunyengeri apo vanhu vangu vachakurumidza kuuraya Marsh, kutora mutoro webhomba nekuriputira. Iwe unofanirwa kuziva izvi kubva kuWebb nevarindi vake, nekuti ndivo chete vaiziva. Uye munozivawo kuti vakamirira murayiro wangu chete. Akagutsurira musoro achiita seaitaura zvake.
  
  Hayden akamirira. Ramses aive nenjere asi zvaisareva kuti angadai asina kugumburwa.
  
  "Vachaputika," akadaro Ramses. "Vachaita sarudzo yavo."
  
  "Tinogona kuita kuti maawa ako mashoma apfuura ave asingatsungirike," Kinimaka akadaro.
  
  "Haungandiite kuti ndikanzure izvi," akadaro Ramses. "Kunyangwe nekutambudzwa. Handisi kumisa kuputika uku."
  
  "Unodei?" Hayden akabvunza.
  
  "Pachave nenhaurirano."
  
  Akamudzidza, achinyatsotarisa chiso chemuvengi wenyika itsva. Vanhu ava vakanga vasingadi kudzoserwa, vakanga vasingadi kutaurirana, uye vaidavira kuti rufu rwaingova nhano yokuenda kumufananidzo weDenga. Izvi zvinotisiya kupi?
  
  Chaizvoizvo, kupi? Akatsvaga chombo chake. "Munhu asingade chimwe chinhu kunze kwekuuraya vanhu vakawanda ari nyore kubata naye," akadaro. "Nebara mumusoro."
  
  Ramses akatsikitsira chiso chake kumabhawa. "Woenderera mberi, Western bitch."
  
  Hayden aisada kuve nyanzvi yekuverenga kupenga uye shungu dzaipenya mumaziso asina mweya. Pasina rimwe shoko, akachinja nyaya ndokubuda mumba, achinyatsokiya gonhi rekunze.
  
  Iwe haungambove wakangwarira.
  
  Mukamuri raitevera maive nerusero rwaRobert Price. Akanga agamuchira mvumo yokuchengeta munyori pano nokuda kwetyisidziro yakanga iri pedyo uye basa raaigona kuita mairi. Pavakapinda mumba naKinimaka, Price akabva aratidza kuzvikudza.
  
  "Unozivei nezvebhomba?" - akabvunza. "Uye nei wanga uri muAmazon, uchishanyira nzvimbo yemagandanga?"
  
  Price akagara pabunk rake. "Ndinoda gweta. Uye unorevei? Bomba?"
  
  "Bhomba renyukireya," akadaro Hayden. "Kuno kuNew York. Zvibatsire iwe, iwe chidimbu chetsvina. Zvibatsire zvino nekutiudza zvaunoziva."
  
  "Serious". Maziso aPrice akawedzera. "Hapana chandinoziva".
  
  "Wapara mhosva," Kinimaka akadaro achiswededza mutumbi wake pedyo necamera. "Izvi ndizvo zvaunoda kurangarirwa here? Epitaph yevazukuru vako. Kana kuti ungade kuzivikanwa semunhu akapfidza akabatsira kuponesa New York?
  
  "Hazvinei kuti unozvitaura zvinotapira sei," Inzwi raPrice rakaita maungira senyoka yakazvimonera. "Ini handina kutora chikamu mune chero nhaurirano nezve "bhomba" uye hapana chandinoziva. Ndapota, gweta rangu."
  
  "Ndichakupa nguva," akadaro Hayden. "Ipapo ndichaisa Ramses newe muchitokisi chimwe chete. Unogona kurwisa izvi. Ngationei kuti ndiani achatanga kutaura. Angatofa hake pane kurarama, uye anoda kuenda nemweya mipenyu yose. Iwe? Ingoona kuti hausi kuzviuraya."
  
  Price airatidza kushushikana nemamwe mashoko ake. "Pasina lawyer here?"
  
  Hayden akacheuka. "Fuck iwe."
  
  Secretary akamutarisa. Hayden akamukiira mukati achibva atendeukira kuna Mano. "Pane mazano?"
  
  "Ndiri kushamisika kana Webb ari kuita izvi. Anga ari munhu ane mukurumbira nguva dzose. "
  
  "Kwete nguva ino, Mano. Webb haisisina kana kutitevera. Ndine chokwadi chekuti zvese zvaRamses naKurume."
  
  "Saka chii chinotevera?"
  
  "Handizivi kuti tingabatsira sei Drake nevakomana," akadaro Hayden. "Chikwata chatova pakati pazvo zvese. Nyika yakachengeta zvimwe zvese, kubva kumapurisa akarova magonhi, kusvika kune vasori vakahwanda kuseri kwemari yavakawana zvakaoma, kusvika kumauto kuvaka-up uye kusvika kweNEST, Nuclear Emergency Support Team. Mapurisa ari kwese kwese, nezvese zvavanazvo. Sappers vari kungwarira zvakanyanya. Tinofanira kutsvaga nzira yekupwanya Ramses."
  
  "Wamuona here. Unoputsa sei murume asina hanya kuti mupenyu kana kuti afa?"
  
  Hayden akamira nehasha. "Tinofanira kuedza. Kana kuti ungangorega here? Munhu wese ane chinomuitisa. Gonye iri rine hanya nechimwe chinhu. Pfuma yake, mararamiro ake, mhuri yake yakavanzika? Panofanira kuva nechimwe chinhu chatinogona kuita kubatsira."
  
  Kinimaka akashuvira kuti dai vafonera Karin Blake hunyanzvi hwekombuta, asi mukadzi uyu aive achiri akabatwa mukutonga kwake kweFort Bragg. "Handei tinotsvaka basa."
  
  "Uye namata kuti tive nenguva."
  
  "Vakamirira Ramses kuti aenderere mberi. Tine nguva."
  
  "Wazvinzwa sezvandakaita, Mano. Nenguva isipi vachauraya Marsh ndokumufuridza.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NETATU
  
  
  Dahl akateerera kune mameseji ekukurukurirana aipesana sezvo Smith aityaira mota yavo mumigwagwa yaive nevanhu vakawanda yeManhattan. Sezvineiwo, havana kuenda kure, uye hadzisi dzese tsinga dzekongiri dzakavharika zvachose. Zvaiita sekunge boka rese revazivisi raibatanidzwa, kubva kune yakaderera snitch mumataundi kusvika kune akapfuma, akakombama bhirioni uye wese ari pakati. Izvi zvakaita kuti pave nemurwi wemishumo inopokana, asi kumba vaiita zvese zvavaigona kuti vaparadzanise vakavimbika kubva kune vakakanganiswa.
  
  "Masero maviri anozivikanwa ane hukama hwepedyo nemosque iri padyo," Moore akaudza Dahl nemunzeve yake. Akataura kero. "Tine muvande agent ikoko, kunyangwe ari mutsva. Anoti nzvimbo iyi yave yega zuva rose. "
  
  Dahl akanga asina kumbobvira ari munhu anokwanisa kufunga chero chinhu. "Izvi zvinorevei chaizvo muchirevo chemosque?"
  
  "Zvinorevei? Izvi zvinoreva kuti, nhamo, enda ikoko uye uchenese imwe yemasero eRamses. "
  
  "Kubatana kwevanhu?"
  
  "Hapana zvakawanda zvekutaura nezvazvo. Asi ani naani aripo kashoma kuti ataure minyengetero. Tsvaga makamuri ese ekushandisa uye makamuri epasi pevhu. Uye gadzirira. Mukomana wangu haaiti zvikanganiso kazhinji, uye ndinovimba neruzivo rwake pane izvi. "
  
  Dal akadzoreredza ruzivo uye akapinda macoordisheni muGPS. Sezvineiwo, vakanga vave pamusoro pemusikiti, uye Smith akatendeudzira vhiri akananga kunzira.
  
  "Providence," akadaro Lauren.
  
  "Zita randapa katana yangu yekare." Kensi akatura befu achirangarira.
  
  Dahl akasimbisa mabhegi evhesi rake. "Tagadzirira? Same system. Tinorova zvakasimba uye nekukurumidza, vanhu. Hapazovi netsitsi".
  
  Smith akadzima injini. "Hapana dambudziko neni."
  
  Mangwanani achakangovamhoresa pavakaburuka mumota vodongorera musikiti waiva mhiri kwemugwagwa. Pedyo apa paive nekamhepo katsvuku nechena kaiyerera. Chivako ichi, chiri pamharadzano, chakatenderedza migwagwa yose iri miviri, mahwindo acho ane mavara ane mavara uye rutivi rwefaçade rwakarebesa rwenharaunda. Pamusoro pedenga reimba pakamira minaret diki, isinganzwisisike uye inenge yakashongedzwa nechekumashure kwekongiri yakapoteredza. Musuwo waibva mumugwagwa waipfuura nepamagonhi egirazi.
  
  "Tiri kupinda," akadaro Dahl. "Iko zvino famba."
  
  Vakayambuka mugwagwa nechinangwa, vachimisa motokari nemaoko akatambanudza. Kumbomira zvino kwaigona kuvatorera zvose.
  
  "Nzvimbo yakanaka," akadaro Smith. "Zvakaoma kuwana boka rakatsunga kunze uko."
  
  Dahl akabata Moore. "Tiri panzvimbo. Une chimwe chinhu kwatiri here?"
  
  "Ehe. Murume wangu anondivimbisa kuti makamera ari pasi pevhu. Ari pedyo nekugamuchirwa, asi haasi pedyo zvakakwana kuti atibatsire nhasi. "
  
  Dahl akazivisa nhau sezvavakayambuka imwe nzira ndokusundidzira magonhi epamberi emusikiti. Sezvo pfungwa dzavo dzakanga dzakwidziridzwa, vakafamba zvishoma nezvishoma mukati, maziso avo achijairana nechiedza chakaita zvishoma. Madziro machena uye sirin'i zvairatidza chiedza, pamwe chete nemwenje yegoridhe uye tsvuku negoridhe patani kapeti. Zvese izvi zvaive kuseri kwenzvimbo yekunyoreswa, murume uyu akavatarisa nefungidziro isina kujeka.
  
  "Ndingakubatsire here?"
  
  Dahl akaratidza SPEAR ID yake. "Hongu shamwari, unogona. Unogona kutiendesa pamusuwo wako wakavanzika wepasi pevhu.
  
  Receptionist wacho akaita seavhiringika. "Chii ichi, joke?"
  
  "Enda parutivi," Dahl akatambanudza ruoko rwake.
  
  "Hei, handikwanise kukutendera-"
  
  Dahl akasimudza murume nehembe yake ndokumugadzika pakaunda. "I think ndati tisuduruke."
  
  Chikwata chakabva chapfuura ndokupinda muchivako chikuru chemusikiti. Nzvimbo iyi yakanga isina vanhu uye magonhi kuseri akanga akakiiwa. Dahl akamirira kuvharwa naSmith naKenzie ndokuzovarova kaviri. Huni dzakatsemuka uye mapaneru akawira pasi. Panguva iyoyo, ruzha nemheremhere zvakanzwika kubva mufoyer kumashure. Boka racho rakatora nzvimbo, richifukidza ndima yacho. Masekonzi matatu akapera, chiso nengowani yemukuru wemauto zvakabva zvabuda kuseri kwemadziro ekudivi.
  
  "Ndiwe here Dal?"
  
  Swede akaseka hake. "Ehe?"
  
  "Moore akatituma. HIT. Tiripo kuzotsigira mutambo wako."
  
  "Mutambo wedu?"
  
  "Ehe. Mashoko matsva. Uri mumosque yakaipa, uye yakacherwa zvakadzika. Zvinotora kurwisa kwepamberi kuti varove kunze. Uye tiri kuvavarira tsoka."
  
  Dahl haana kuzvifarira, asi ainzwisisa maitiro, tsika yekushanda pano. Hazvina kurwadza kuti maspecial forces aitova nenzvimbo iri nani.
  
  "Ratidza nzira," akadaro Dahl.
  
  "Tiri. Iyo mosque chaiyo iri mhiri kwenzira."
  
  "Kune rimwe divi ..." Dahl akapika. "GPS inotyisa."
  
  "Vari pedyo nepedyo." Mupurisa akakwenya. "Uye kutuka kwechirungu uku kunonyevenutsa moyo, asi haisi nguva yekuti titame mbongoro dzedu?"
  
  Maminitsi akafamba zvikwata zvasangana voita zhowe zhowe vachiyambuka mugwagwa zvakare. Pavakangoungana, hapana imwe nguva yakatambiswa. Kurwiswa kuzere kwakatanga. Varume vacho vakarwisa kumberi kwechivako, vakawisira pasi magonhi ndokupaza mukamuri rokusvikira. Kamwe kasaisai kechipiri kakapfuura nepakati pavo, kachifeya kachitsvaga nzvimbo dzavainge vaudzwa. Pakangowanikwa gonhi rebhuruu, murume wacho akaisa chinoputika pariri ndokurifuridza. Pakave nekuputika, kwakafara zvakanyanya kupfuura zvaitarisirwa naDahl, asi neradius iyo mauto akasarudzika aive achiverengera.
  
  "Booby trap," mutungamiri akamuudza kudaro. "Kuchava nevakawanda vavo."
  
  VaSwede vakagomera zvishoma, vachitoziva kukosha kwevamiriri vepasi uye zvino vasingakanganwe kuvapa yavo. Basa repachivande rakanga riri imwe yenzira dzakanyanyisa uye dzinotyisa dzemapurisa. Uyu anga ari mumiriri asingawanzo uye akakosha aikwanisa kupinza muvengi oponesa hupenyu.
  
  Mauto chaiwo akapinda mukamuri rakapotsa raparadzwa, ndokutendeukira kumusuwo uri kure. Rakanga rakashama uye rakavhara zvainyatsooneka musuo weimba yepasi. Sezvo murume wekutanga akasvika, pfuti dzakarira kubva pasi uye bara rakaputika nekamuri.
  
  Dahl akatarisa Kensi. "Pane mazano?"
  
  "Unondibvunza? Sei?"
  
  "Pamwe nekuti ndinogona kufungidzira uine imba yakadai iwe."
  
  "Usarove musango, nhamo, Dal, kwakanaka here? Handisi mutengesi wako wemhuka. Ndiri pano chete nekuti... nekuti..."
  
  "Ehe, wavingei?"
  
  "Ndinoda chaizvo kuziva. Pamwe ndisiye..." Akazeza, ndokutura befu. "Chinzwa, pamwe pane imwe nzira. Mhombwe akangwara haaende ikoko pasina nzira yakavimbika yekutiza nayo. Asi nemasero emagandanga chaiwo? Ndiani anoziva nevanoda kuzviuraya vakadaro?"
  
  "Hatina nguva yekufunga," akadaro mukuru wemauto akasarudzika, achigara padivi pake. "Iri rollerball revarume ava."
  
  Dahl akatarisa boka racho richiburitsa magirinedhi avo achifunga nezvemashoko aKenzi. Nehasha nemaune, aitenda kuti shure kwavo kwaive nemoyo une hanya, kana zvimwe zvakaputsika zvakasara zveumwe. Kensi aida chimwe chinhu chekubatsira kubatanidza zvidimbu izvi - asi aizotsvaga kwenguva yakareba sei asina kurasa tariro? Zvichida ngarava iyi yakatoparara.
  
  Chikwata cheSWAT chakasaina kuti vaive vakagadzirira chichibva chaburitsa chimiro chinopenga cheinferno vachishandisa manera emapuranga. Magirinedhi paakadonhera pasi achibva aputika, zvikwata zvakatungamira, Dahl achisunda mukuru wemauto kuti atore danda.
  
  Smith akasunda achipfuura. "Fambisa matako ako."
  
  Vachimhanya vachidzika, vakabva vasangana nepfuti pfuti. Dahl akaona zvishoma pasi pevhu, makumbo etafura, uye mabhokisi ezvombo asati atsvedza nemaune pasi pauriri huna hwakatevedzana, achidhirowa pfuti yake nemoto achidzosera. Smith akamonyoroka pamberi pake, achitsvedza pasi achigwesha achienda padivi. Chikwata cheSWAT chakafambira mberi kubva kumashure, chakagwadama uye chisiri kudzedzereka mumutsara wemoto. Mabara akadzoka apfurwa mushure mepfuti, mabhomba anouraya akabaya pasi pepasi uye akabvarura zvidimbu kubva mumadziro makobvu. Dahl paakarova pasi pazasi chaipo, akabva atenda script.
  
  Paive nenhengo ina dzechitokisi apa dzaienderana nezvavakange vaona muchitokisi chaivepo. Vatatu vakanga vakapfugama, ropa richiyerera kubva munzeve dzavo, maoko avo akatsikirira pahuma, wechina airatidza kuva asina kukuvadzwa uye akanga achipfutidza pfuti achirova varwi vake. Zvichida vamwe vatatu vaimufukidza, asi Dahl akabva awana nzira yekuwana musungwa mupenyu uye akatora chinangwa kune mupfuri.
  
  "Aiwa kwete!" Mutungamiriri wemauto akasarudzika akamhanya achipfuura nepaari.
  
  "Hey!" Dahl akafona. "Chii-"
  
  Mukati megehena rakaipisisa, avo chete vakambosangana nazvo vanogona kuita pasina kumbomira. Mutungamiriri wemauto anokosha akanyatsocherechedza chiratidzo, chimwe chinhu chaaiziva kwaari, uye aifunga chete nezvehupenyu hwevamwe vake. Dahl zvaakadhonza rake rekupfura, akaona gandanga richidonhedza girinedhi kubva kune rumwe ruoko ndokurasa chombo charo nerumwe.
  
  "KuRamses!" - akadanidzira.
  
  Pasi paive neriva rerufu, kakamuri kadiki kaikweva mhuka idzi. Kune mimwe misungo yakapararira mukamuri, misungo inozomutswa kana shrapnel inoputika. Dahl akapfura gandanga pakati pemeso, kunyange aiziva kuti chiito chacho chaiva chedzidzo chete - zvingadai zvisina kuvaponesa.
  
  Kwete mukamuri iri diki rine madziro ezvidhinha, munzvimbo dzakamanikana, sezvo masekonzi ekupedzisira achiverenga pasi girinedhi risati raputika.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHINA
  
  
  Dahl akaona nyika ichinyura murima. Akaona kuti nguva inonokerwa sei kuita kukambaira, kurova kwemoyo wese mhenyu kwaiyerwa sei munguva dzisingaperi. Apo girinedhi richiputika, richisimudza huruva netsvina kubva pasi mukati megore diki rehowa, bara rake rakapinda mudehenya regandanga, richirira risati raputika nemusana ndokunorovera kumadziro mukati metsime reropa. Muviri wapera simba, hupenyu hwatoenda. Girenedhi yakawira kwechipiri ricochet, uye Dahl akatanga kutamisa pfuti kubva pachiso chake.
  
  Masekonzi anokosha akasara.
  
  Magandanga matatu akanga achakagwadama, achigomera uye akurirwa, uye havana kuona zvaizouya. Vakomana vemauto akakosha vakaedza kudzora fungidziro yavo kana kukwira nhanho.
  
  Smith akatarira kuna Dahl, chiratidzo chekupedzisira chehupenyu hwake.
  
  Dahl aiziva kuti Kensi, Lauren, naYorgi vakanga vari pamusoro pemasitepisi, uye kwenguva yakati aitarisira kuti vakanga vari kure zvakakwana nehosha yacho.
  
  Uye zvakadaro, izvi zvese ndezvevana vangu ...
  
  Girinedhi rakaputika pakakwirira pechipiri ricochet, ruzha rwakanyanya kwechinguva rwakanga rwakanyanya kunzwiwa neSweden. Ipapo manzwi ese akaerekana apera sezvo pfungwa yakanyangarika ...
  
  Meso ake akanga akati ndee kumberi akatadza kutenda zvavaiona.
  
  Mutungamiri weSWAT akamhanya nekukurumidza sezvaaigona, achiziva zvakanga zvichiuya uye akanga akatsunga kuponesa vanhu vakawanda sezvinobvira, pakarepo achiziva kuti ndiye oga munhu aigona kuzviita. Kumhanya kwake kwakamusimudza pamusoro pegirinedhi, zvichimubvumira kuti adonhe pairi sekondi imwe chete isati yaputika. Kuburikidza neKevlar, nyama nepfupa, yakaputika, asi haina kurova avo vakamira, vakasungirirwa kunzvimbo yavo mukamuri. Kuputika kwacho kwakavharwa ndokubva kwapera.
  
  Dahl akagadzirisa pahuro, akatadza kutenda zvaaiona. Kuzvipira kwevaaishanda navo kwaigara kuchimuderedza, asi izvi zvaive pane imwe nhanho.
  
  Handina... Ndaisatomboziva zita rake.
  
  Uye zvakadaro magandanga akapfugama pamberi pake.
  
  Dahl akamhanya achidzika nhanho shoma dzekupedzisira, misodzi ichitsvedza maziso ake kunyange paakarovera varume vatatu kumusana kwavo. Smith akabvarura mabhachi avo. Pakange pasina mavest aiputika aionekwa, asi mumwe murume aipupa furo mumuromo kunyangwe Smith akapfugama pedyo naye. Umwe wacho aimonya nekurwadziwa. Yechitatu yakaroverwa pasi, isingapfakanyiki. Dahl akasangana nekutarisa kunotyisa kwemurume uyu, senge polar cap, neruvengo rwake. Kenzi akafamba ndokubata pfungwa dzemuSwedish, akatarisa Dahl, maziso ake ebhuruu echando akajeka, achitonhora uye akazadzwa nemanzwiro zvokuti aiita senzvimbo yakakura, inonyunguduka, uye aingotaura chete mashoko aaigona kutaura.
  
  "Akatiponesa nokuzvibayira iye amene. Ini... ndinonzwa ndisina kukwana, ndinosiririsa zvikuru kana ndichienzaniswa naye."
  
  Dahl, mumazuva ake ese, haana kumbozviwana asingakwanisi kutaura. Akazviita zvino.
  
  Smith akatsvaga varume vese vari vatatu, akawana mamwe magirinedhi, mabara nepfuti diki. Mapepa nezvinyorwa zvaiva muhomwe zvakanga zvakaunyana, saka varume vakanga vakaungana vakatanga kunzvera.
  
  Vamwe vakaswedera pedyo nemutungamiriri wavo akanga afa, vakakotamisa misoro yavo. Mumwe murume akapfugama ndokutambanudza ruoko kuti abate musana wemukuru.
  
  Gandanga rechitatu rakafa, hazvinei kuti atora chepfu ipi, zvakangotora nguva kuti muchetura utange kushanda pane vamwe vaaishanda navo. Dahl akatarisa zvake. Apo chidzitiro chemunzeve chake chakarira uye inzwi raMoore rakazadza musoro wake, akateerera asi haana kukwanisa kufunga mhinduro.
  
  "Makamera mashanu," Moore akamuudza kudaro. "Kwatinobva takaona kuti Ramses ine makamera mashanu chete. Watarisana nezviviri, izvo zvinosiya zvitatu. Une ruzivo rutsva kwandiri here, Dal? Mhoro? Uriko here? Chii chiri kuitika?"
  
  Anopenga Swede akadzvanya bhatani diki rakanyarara Moore. Aida kuratidza ruremekedzo rwake muchinyararire kweinenge masekondi mashoma. Kufanana nevarume nevakadzi vose zasi uko, akararama bedzi nokuda kwechibairo chikuru chomurume mumwe. Murume uyu haazomboonizve chiedza chemasikati kana kunyura kwezuva, kana kunzwa mhepo inodziya ichivhuvhuta pachiso chake. Dahl aizosangana nazvo kwaari.
  
  Paaiva mupenyu.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHISHANU
  
  
  Maminitsi gumi nemanomwe.
  
  Drake akatevera kutungamira kwaBo, achicheka kuruboshwe pa59 uye akananga mumhirizhonga yaive Columbus Circle. Mireza yaipeperetswa kubva kuzvivako ichienda kuruboshwe kwake, uye kurudyi rwake kwakanga kune tambo yegirinhi ine miti. Mberi kwavo kwaiva nechivako chefurati, kazhinji kacho chakavakwa negirazi, mahwindo acho achipenya nomufaro mumwaranzi yezuva richiri kubuda. Taxi yeyellow yakasvika padivi pemugwagwa, mutyairi wayo aitarisira kuona vamhanyi vana vakapfeka zvakanaka vachimhanya vachidzika nekanzira kaiva kumashure kwake, asi Beau haana kutarisisa murume uyu. Denderedzwa rakanga rakafara kongiri nzvimbo ine mapopoma, zvidhori uye zvigaro. Vashanyi vakadzungaira pano neapo, vachirongedza mabhegi avo nemvura yekunwa. Drake akacheka nepakati peboka revatambi vakadikitira, ndokumhanya pasi pemiti yaipa kanenge kamumvuri.
  
  Kusaonekwa nemeso anodongorera.
  
  Musiyano uripo pakati pemigwagwa ine hasha, yakabatikana nekunyanyisa kwayo kwakawanda - zvivakwa zvakakura, zvakatsvikinyidzana zvichirwira nzvimbo pakati pemakereke echinyakare pamwe chete negridi - uye rugare rwakakwana uye kugadzikana kwakatonga mugirini kurudyi kwake kwakazadza Drake nepfungwa yekusaziva. Kwaipenga sei nzvimbo iyi? Zviroto zvakadii izvi? Misiyano yacho yakanga yakanyanyisa zvisingafungidziriki.
  
  Zvakamunetsa kuti Marsh aive akavatarisa zvakadii, asi haana kunyanyofunga nezvake. Izvi zvinogona kutungamirira kurufu rwemunhu. Kumusha kwavo vaitoyedza kutsvaga gwara kuti vagozorovera kwazvaibva.
  
  Iyo inopenya orb zvishoma nezvishoma yakatendeukira kuruboshwe boka racho richikwira. Alicia naMay vaimhanya vari kuseri, vakatarisa asi vasingakwanise kushandisa hunyanzvi hwavo hwese pakufamba uku. Muvengi anogona kuva chero, chero munhu. Sedan yaipfuura ine tinted windows yaida kunyatsotariswa, asi yakanyangarika kure.
  
  Drake akatarisa nguva. Maminitsi gumi nerimwe asara.
  
  Uye zvakadaro nguva dzakafamba, pechipiri nechipiri. Bo akadzikira sechivako chegrey icho Drake akakurumidza kuziva chakaonekwa pamusoro pemugwagwa. Achiri kumhanya kudaro akabva atendeukira kuna Alicia naMay. "Muchivako chimwe chete chatakarwa panguva yenyaya naOdin. Damn, zvinoita sekunge hupenyu hwapfuura. "
  
  "Chikopokopo hachina kurova padivi here?" Alicia akabvunza.
  
  "Ehe, uye takarwiswa neTyrannosaurus Rex."
  
  Iyo Natural History Museum yaiita sediki kubva pakona iyi, pfungwa isiriyo kana paine imwe. Paive nematanho aikwira kubva munzira kuenda kumasuo epamberi, pari zvino akazara neboka revashanyi. Kunhuhwirira kwakasanganiswa kwedhiziri nepeturu kwakavarwisa pavakamira padivi pemugwagwa. Ruzha rwemainjini, kurira kwehwamanda, nemhere apo neapo zvakaramba zvichitambudza pfungwa dzavo, asi paingova nemotokari dzakawanda munzvimbo iyi.
  
  "Usamira manje," Alicia akadaro. "Hatizive kuti kuchengetedzwa kuchave kupi."
  
  Drake akaedza kumisa traffic uye kuvabvumira kuti vayambuke. "Let's hope haana kutaura kuti arikurwara."
  
  Sezvineiwo, pakanga paine mota shoma uye boka rakakwanisa kuyambuka mugwagwa zviri nyore. Pane imwe nguva pazasi pematanho emu museum, vakatanga kukwira, asi kamwe kamwe vakamira pavakanzwa kurira kukuru kwematayi shure kwavo.
  
  Drake akafunga: Maminitsi manomwe.
  
  Vakava chiono chokupenga kusingadzorwi. Varume vana vakasvetuka vachibuda mumotokari, pfuti dzakagadzirira. Drake akaedza kunzvenga, achisvetuka kubva pamikova yemuseum uye achiparadzira vashanyi. Bo akakurumidza kuvhomora chombo chake ndokunanga kumuvengi. Pfuti dzakarira. Mhere mhere yakadambura mambakwedza.
  
  Drake akasvetuka mudenga ndokukanda chibhakera chakaderera, achikunguruka achirova pavement achishaya hanya nekurwadziwa uko bendekete rake rakanga ratora simba rose remuviri wake. Mhondi yakasvetukira pahood yesedan ichibva yatobata Mai nepfuti. Drake akaumburuka akananga kumotokari achibva asimuka, sezvineiwo aive pedyo nepfuti. Akatambanudza ruoko rwake, achiwedzera kutyisidzira uye achida kutarisirwa.
  
  Alicia njiva neimwe nzira, achibvisa nhanho uye nekuisa chifananidzo cheequestrian chaTheodore Roosevelt pakati pake nevanomurwisa. Kunyange zvakadaro, vakapfura, mabara achirovera padombo rendarira. Alicia akaburitsa chombo chake ndokunyahwaira achitenderera kune rimwe divi. Varume vaviri ava vakanga zvino vave pamusoro pemotokari, vachinyatsonanga. Vanhuwo zvavo vakamhanya mativi ose, vachibvisa nzvimbo yacho. Akatarisa gandanga, iro rakawira pamabvi ake, asi rukova rwemoto wake rwakaramba rwakaenda kwaari, ruchimumanikidza kuti avande.
  
  May naBo vakatsvikinyidzana mukamuburi kadiki kakadzivirirwa pedyo nepanopindwa napo mumiziyamu, vachimbundirana zvakasimba kuti vadzivise mabara aibaya nematombo. Beau akamira akatarisana nemadziro, asingakwanisi kufamba, asi May akanga akatarisa panze, musana wake wakatendeukira kumurume wechiFrench.
  
  "Izvi ... hazvina kunaka," Beauregard akanyunyuta.
  
  "Uye zvine rombo rakanaka kuti wakaonda serutsanga," Mai akapindura. Akabuditsa musoro panze achibva aridza volley. "Unoziva, patakatanga kusangana newe, waiita sewaigara uchikambaira pakati pekutsemuka kwemadziro."
  
  "Izvi zvingabatsira izvozvi."
  
  "Kufanana nehutsi." Mai vakadongorera panze vachidzorera moto. Mabara akaronda nzira yaive pamusoro wake.
  
  "Tinogona kufamba here?"
  
  "Kwete kunze kwekunge uchida kubatirwa."
  
  Drake akaona kuti akanga asina nguva yekushandisa chombo chake, saka akaedza kubata chombo chemuvengi wake. Akaona atononokerwa kuti haakwanise kusvika paari - murume aive akwirisa - akabva aona chigubhu chave kucheuka chakananga kwaari.
  
  Hapana kwekuenda.
  
  Masikirwo aakaitwa akamubaya sechombo. Achidzokera shure, akakava fafitera remotokari, achipwanya girazi, achibva apinda mukati, gandanga richingoridza pfuti. Shure kwake, gwava rakarongwa richipupuma furo. Drake akapinza nepaburi repachigaro chemutyairi, dehwe richiita kurira, chimiro chezvigaro zvaimunetsa kuti apfuure. Aiziva zvaizouya. Bara rakapinda padenga, chigaro uye pasi pemotokari. Drake akakwenya nekukurumidza. Imba yepakati yaisanganisira girovhosi uye mahombe maviri emukombe aimupa chimwe chinhu chekubata paaisimudza mutumbi wake pachigaro. Mamwe mabara akabvarura denga zvisina tsitsi. Drake akaridza mhere, achiedza kutenga nguva. Kuyerera kwakamira kwekanguva, asi zvadaro, Drake zvaakazendamira kumashure ndokurodha hwindo, rakatanga zvakare nekumhanya kukuru.
  
  Drake akakwira kuback seat, bara richibvira nepakati pemusana. Akazviona ari murwi wakashata, apererwa nemweya wekufema uye asina pfungwa. Kanguva kekuzengurira kanenge kakaita kuti mupfuri amirewo, murume uya akabva auya pasi pemoto waAlicia. Drake akakiinura gonhi rekuseri nemukati ndokubuda panze, chiso chakavigwa mukongiri ndokutadza kuona kwekuenda.
  
  Kunze...
  
  Pasi pemotokari. Akaumburuka, achingopinda pasi pemotokari. Zvino akaona chassis nhema, pombi uye exhaust system. Rimwe bara rakapfurwa richibva kumusoro, richibaya mukaha pakati pekupararira mhasuru dzakaita seV dzemakumbo ake. Drake akaburitsa mweya, achiridza muridzo zvinyoro nyoro.
  
  Vanhu vaviri vanogona kutamba mutambo uyu.
  
  Achishandura tsoka dzake, akamanikidza muviri wake kuti ufambe pasi wakananga kumberi kwemotokari, achikwevera Glock yake paaienda. Ipapo, akananga nepamaburi ebara akanga apfuura, akaswedera panofanira kunge paiva nemurume wacho. Akaridza pfuti katanhatu akatevedzana, achichinja nzvimbo yake zvishoma nguva imwe neimwe, achibva akurumidza kubuda pasi pemotokari.
  
  Gandanga rakawira padivi pake rakabata dumbu. Pfuti yakadonha nekurovera pedyo naye. Paakasvika pakuda kuida, pamwe nebhandi rake, Drake akamupfura padanho risina chinhu. Njodzi dzaive dzakawandisa kuti dzitore njodzi, huwandu hwevanhu hwaive panjodzi. Marwadzo enyama dzake aimurwadza paaizonetsekana kuti amire zvakanaka achidongorera pamusoro pevhavha yemota.
  
  Alicia akasvetuka kubva kuseri kwechifananidzo cheRoosevelt, achipfura mabara akati wandei asati anyangarika zvakare. Chinangwa chake chaive kumberi kweimwe motokari. Mamwe magandanga maviri akaedza kunangana naMay naBo, avo vakaita sevakatsikirirwa mumadziro, asi kupfura kwaMay chaiko kwakadzivirira magandanga.
  
  Drake akatarisa wachi yake.
  
  Maminitsi maviri.
  
  Vaive vakanaka uye zvechokwadi.
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NECHITANHATU
  
  
  Drake akatora magandanga. Achisunungura HK yake, akatarisa kune vaviri vainetsa Bo naMay. Mumwe akadonha pakarepo, hupenyu hwake huchipararira mukati mekrete, rufu rwakaoma kune mwoyo wakaoma. Mumwe wacho akatendeuka panguva yekupedzisira, achitora bara, asi akakwanisa kudzosera moto. Drake akatevera kupomerwa kwemurume uyu nemabara, achisiya rufu mumutsara wake. Murume uyu akazoshaya pekupinda ndokumira, ndokugara pasi ndokuridza pfuti kekupedzisira akananga kwaMay sezvo pfuti yaDrake yaipedza kutyisidzira kwake.
  
  May akaona izvi achiuya achibva atsikitsira Bo pasi. MuFrench akapikisa, achimhara mumurwi wakashata, asi May akamutsikirira pasi nemagokora ake pamusoro, zvichimutadzisa kufamba. Zvidimbu zvakabva pamadziro chaipo paiva nemisoro.
  
  Bo akatarisa mudenga. "Merci, Mai."
  
  "Zvakanaka."
  
  Drake parizvino akange akwezva kutarisa kwegandanga rekupedzisira rakanga rasara, asi hapana chaive chakakosha. Kutya kunotyisa chete mumoyo make ndiko kwaikosha. Kurova kwemoyo wake chete ndiko kwaiva nebasa.
  
  Vakapotsa nguva yakatarwa.
  
  Mweya wake wakasimudzwa zvishoma paakaona May naBo vachimhanyira mumuseum, uye ipapo Alicia akabuda pakuvanda kuti atumire gandanga rekupedzisira kugehena rinotyisa raaifanira. Mumwe murume ari kubuda ropa parutivi penzira. Mumwe mweya wakarasika ukapira.
  
  Vakanga vasina magumo, vanhu ava. Vakanga vari gungwa rine dutu.
  
  Drake akabva aona wekupedzisira, angangofa, gandanga richisimuka ndokudzedzereka. Drake akafunga kuti anofanira kunge akapfeka vest. Akanangisa pamapendekete aizunguzika achibva aridza pfuti, asi bara racho rakapotsa rakananga nemamilimita chete. Achifemeruka zvishoma nezvishoma, akatora pfuti yechipiri. Iye zvino murume uyu akawira pasi nemabvi ake ndokubva asimuka zvakare, uye nguva inotevera akabva aputika mukati meboka revanhu, vaiona, vagari venzvimbo uye vana vane makamera avo vaiedza kutora nguva yavo yekurumbira paFacebook kana Instagram.
  
  Drake akadzedzereka akananga kuna Alicia. "Saka iyi yanga iri imwe yemasero aRamses?"
  
  "Varume vana. Ndizvo chaizvo sezvakatsanangurwa naDahl. Ichi chichava chitokisi chechitatu chatakatarisana nacho sechikwata.
  
  "Uye isu hatisati taziva mamiriro eKurume."
  
  Alicia akatarisa migwagwa, mugwagwa nemota dzakamira, dzakasiiwa. Akabva acheuka sezvo mhere yaMay yakavabata.
  
  "Tine murindiri!"
  
  Drake akamhanyira kukwidza nhanho, akatsikitsira pasi, asingatomboedze kuisa chombo chake kure. Izvi zvaive zvese, iyi yaive nyika yavo yese. Dai Marsh akafona, vangadai vaka-
  
  Jose Gonzalez akamutambidza nharembozha. "Ndiwe muRungu mumwe chete?"
  
  Drake akavhara maziso ndokuisa mudziyo panzeve. "Nzvimbo. Unoti s-"
  
  Kuseka kwaPythia kwakamuvhiringidza. "Zvino, zvino, usashandise mazwi akajairika ekutuka. Kutukwa ndekwevasina kudzidza, kana neniwo ndakaudzwa. Kana kuti ndiyo imwe nzira here? Asi makorokoto, shamwari yangu itsva, uri mupenyu!"
  
  "Zvinotora zvinopfuura zvibhakera zvishoma kuti tikunde."
  
  "O, ndine chokwadi. bhomba renyukireya rinogona kuita izvi here?
  
  Drake akanzwa sekunge angadai akaenderera mberi nemashoko ake ehasha nekusingaperi, asi akaita nhamburiko yekuziva kuvhara muromo wake. Alicia, May, naBeau vakambundirana nerunhare sezvo Jose Gonzalez aitarisa aine pfungwa yekufembera.
  
  "Katsi yakamedza rurimi rwako? Ah, uye hee, sei gehena wanga usiri kudaira mafoni aGonzalez?"
  
  Drake akaruma muromo wekumusoro kusvika ropa ratanga kuyerera. "Ndiri pano."
  
  "Ehe, ndazviona. Asi wanga uripi...um...maminetsi mana apfuura?"
  
  Drake akaramba akanyarara.
  
  "Jose murombo aitofanira kudaira runhare ega. Ndakanga ndisingazivi zvandaitaura."
  
  Drake akaedza kutsausa Marsh. "Tine bhachi. Kupi-"
  
  "Hausi kundinzwa muRungu. Wanonoka. Unoyeuka here chirango chokunonoka?"
  
  "Nzvimbo. Rega kupusa. Unoda kuti zvikumbiro zvako zvizadziswe here kana kuti kwete?"
  
  "Zvandinoda? Zvakanaka, zvichaitwa kana ndafunga kuti ndakanaka uye ndakagadzirira. Zvino, imi vatatu, ivai varwi vakanaka uye mirai ipapo. Ndichangoodha zvekutora zvishoma."
  
  Drake akapika. "Usadaro. Usatya kuita izvozvo!"
  
  "Taura nekukurumidza."
  
  Mutsetse wakabva wapera. Drake akatarisa mumaziso chaimo matatu akaona kuti aingovewo maonesheni ake. Vakakundikana.
  
  Nekuedza kukuru, akakwanisa kuzvibata kuti asabaya runhare. Alicia akazvitakura kuti ataure kutyisidzira kwainge kwave kuitika kuHomeland. Mai vakaita kuti Gonzales abvise bhachi rake.
  
  "Ngatipedzei izvi," akadaro. "Isu tinobata nezviri pamberi pedu uye tinogadzirira izvo zvinozotevera."
  
  Drake akaongorora horizons, kongiri uye muti-mutsetse, kure mupfungwa nemoyo, akapwanyika nepfungwa chaiyo yezvinangwa zvaKurume. Vasina mhosva vaizofa mumaminiti mashoma aitevera, uye kana akakundikana zvakare, paizova nevakawanda.
  
  "Kurume kuchaputika bhomba iri," akadaro. "Chero chaanotaura. Kana tikasaiwana, nyika yose ichatambura. Isu tinomira kumucheto chaiko. "...
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NEGUMI
  
  
  March akaseka hake ndokukata foni achifara. Zoey akazvishinyira achitoswedera pedyo naye. "Wamuratidza chokwadi," akadaro.
  
  "Ehe, uye ikozvino ndichamuratidza zvimwe."
  
  Marsh akatora imwe nharembozha ndokutarisa nhamba dzaaive atochengeta mundangariro dzake. Agutsikana kuti ndizvo zvaaida, akabva angobaya baya nhamba ndokumirira. Inzwi rakapindura, rakashata uye rinosimbisa, rakasimbisa tarisiro dzake.
  
  "Unoziva zvokuita," akadaro.
  
  "Poshi? Kana maviri?
  
  "Zviviri, sekubvumirana kwatakaita. Woenderera mberi kana ndikakuda zvakare."
  
  "Hongu shefu. Ndakachengetedzwa kusvika ikozvino kuburikidza nefoni yangu app. Chokwadi ndinganakidzwa nechimwe chiitiko ichocho. "
  
  March akaridza ngonono. "Uri gandanga here, Stephen?"
  
  "Zvakanaka, aiwa, handingazviisi mukirasi iyoyo. Kwete saizvozvo."
  
  "Ita basa rawakabhadharwa kuti uite. Izvozvi."
  
  Marsh akachinja chimwe chezviratidziro kuita kamera yeguta, chingori chimbo chekutarisa icho mabhizinesi evavakidzani aigara achitarisa kuti ndiani aiuya nekuenda munzira. Stephen aizokonzera mhirizhonga mumugwagwa uyu, uye Marsh aida kutarisa.
  
  Zoe akazembera, achiedza kuona zviri nani. "Saka chii chimwe chatichaita nhasi?"
  
  Meso aMhiripiri akabva ati zii. "Izvi hazvina kukukwanira here? Uye iwe unongoerekana waita kunge munyoro, zvishoma pliable kumukadzi akakokwa kuti abatanidze hombe yakaipa Pythias, Muzvare Zoe Shears. Sei izvi? Imhaka yekuti unofarira kupenga kuri mandiri here?
  
  "Ndofunga kudaro. Uye zvinopfuura zvishoma. Pamwe champagne yaenda mumusoro mangu."
  
  "Zvakanaka. Zvino nyarara uone.
  
  Nguva dzakatevera dzakaitika sezvaida Marsh. Varume nevakadziwo zvavo vangadai vakavhunduka pane zvavakaona, kunyangwe zvakaoma, asi Marsh naShears vakazvitarisa nechando. Zvakabva zvatora Marsh maminetsi mashanu chete kuchengetedza tsoka uye kuitumira kuMurungu kuburikidza nevhidhiyo meseji ine chinyorwa chakabatanidzwa: Tumira izvi kuHomeland. Ndichakubata nekukurumidza.
  
  Akamonera ruoko rumwe chete Zoe. Vese vakadzidza chiitiko chekudzingirira chinotevera, umo muRungu nevarume vake vatatu vakanyatsoziva kuti vaizosvika nguva yadarika vasati vatombotanga. Yakakwana. Uye mhirizhonga pamagumo ... haina mutengo.
  
  Marsh akarangarira kuti mumba maive nevamwe vanhu. Iyo huru Ramses cell uye nhengo dzayo. Vakagara zvavo nechekure kweimba iyi zvekuti aisatomborangarira zviso zvavo.
  
  "Hesi," akadana. "Mudzimai apererwa nechampagne. Mumwe wenyu anofamba achiichenesa here?
  
  Umwe murume akasimuka maziso ake akazara kushora zvekuti Marsh akadedera. Asi kutaura kwacho kwakakurumidza kuvharwa uye kwakashanduka kuita kudzungudza musoro nekukurumidza. "Zvirokwazvo unogona".
  
  "Zvakakwana. Rimwe bhodhoro rinofanirwa kukwana."
  
  
  CHITSAUKO CHEGUMI NESERE
  
  
  Drake akatarisa Mai vachivhura zip yebhachi raGadhi vachitsvaga list yezvaida. Alicia naBeau vakaongorora mhomho yevanhu vakanga vakaungana, vachinyatsoona kuti nhengo yekupedzisira yainge yasara yesero rechitatu yaizofamba. Kumusha kwainge kwasara maminitsi maviri chete. Pedyo apa, masairini akarira mapurisa paakaungana. Drake aiziva kuti pari zvino zviitiko zvekupedzisira zvaizoita vese vekuNew York pamucheto uye vashanyi vachishamisika. Inogona kunge iri pfungwa yakanaka kana vanhu vakagara kunze kwemigwagwa, asi chii chimwe chingaitwe neWhite House?
  
  Drone dzine ma detector emwaranzi dzakatenderedza denga. Metal detectors yakamisa munhu wese akakodzera kutariswa, uye vazhinji vasina. Mauto neNEST zvaive pano. Maive nemaagent akawanda aingotenderera mumigwagwa zvekuti waitoita semusangano wevakarwa hondo. Dai Dhipatimendi reInterior, FBI, CIA neNSA vakaita mabasa avo nemazvo, Marsh angadai akawanikwa.
  
  Drake akatarisa wachi yake. Papera nguva inopfuura awa imwe chete kubva pakatanga dambudziko iri.
  
  Izvi ndizvo zvese?
  
  Alicia akamudzungudza. "Akawana chimwe chinhu."
  
  Drake akatarisa Mai vachitora bepa rakapetwa kubva mubhachi raGonzalez rakanga raparara.
  
  New Yorker akafinyama paakamuona ndokutora ruoko rwakasakara muruoko rwese. "Guta richandipa muripo here... muripo-"
  
  "Guta rinogona kukupa zano," Alicia akadaro achishinga. "Nguva inotevera shandisai mafuta anodziya zvishoma. Usabhadhara kambani yakaipa.
  
  Gonzales akabva anyarara achibva abuda.
  
  Drake akafamba kusvika May. Zvido zvaMarsh zvakadhindwa papepa chena A4 mune yakakura font. Pakazara ivo vaive vakananga.
  
  "Mamiriyoni mazana mashanu emadhora," Mai vakaverenga. "Uye hapana chimwe".
  
  Pasi pezvaidiwa pakanga pane mutsara wakanyorwa mukusiyanisa manyoro maduku.
  
  "Details totevera soon."
  
  Drake ainyatsoziva zvazvaireva. "Vachatiendesa kune imwezve kuita zvisingaite."
  
  Beauregard akatarisa mhomho yevanhu. "Uye isu, pasina kupokana, tinoramba takatariswa. Chokwadi tichakundikana zvakare rwendo rwuno."
  
  Drake akarasa kuverenga nhamba yenharembozha dzaisimudzwa nechaunga chakaungana, akabva anzwa ruzha rwemeseji munharembozha yake ndokutarisa skrini. Kunyangwe asati adzvanya pavhidhiyo link, mumusoro make akatanga kuvava nemanzwiro ekufungidzira. "Varume," akadaro akabata mudziyo wacho kureba apo vakanga vakaungana.
  
  Mufananidzo wacho waive wakasviba uye wakasviba uye wakachena, asi kamera yakanga yakatsiga uye yairatidza zvakajeka imwe yematambudziko aDrake akaipisisa. "Hazvina musoro," akadaro. "Kuuraya vanhu vasingazive zviri kuitika. Izvi hazvisi zvekutyisidzira, izvi hazvisi zvepurofiti. Izvi ndezve..." Haana kukwanisa kuenderera mberi.
  
  "It's nice," Mai vakafema. "Tiri kuramba tichichera mafeeders epasi aya mazuva ese. Uye chakanyanya kuipa ndechekuti vanogara mukati memwoyo wenharaunda dzedu. "
  
  Drake haana kutambisa miniti akabva atumira link kuHomeland. Zvekuti Marsh airatidza kuti aikwanisa kuburitsa nhamba dzenharembozha yake zvaisanyanyomushamisa kana achitarisa zvese zvaakanga awana kusvika pari zvino. Zviri pachena kuti magandanga aimubatsira aipfuura varwi vetsoka vaigona kushandiswa.
  
  Drake akatarisa mapurisa achiita basa ravo. Alicia akaswedera padhuze naye, akabva angosimudza gumbo rebhurugwa rake. "Unozviona here izvi?" - akadaro nezwi renziyo. "Wazviwana pawakaedza kukava dhongi rangu murenje. Uye ichiri nyowani. Ndiko kukurumidza kuri kufambira mberi. "
  
  Mashoko ake akaita zvinopfuura kumwe kuonesa Drake. Pakanga pane ndangariro yekubatana kwavo, kukwezva kwavo kutsva; mhedziso yaMay naBo yokuti chimwe chinhu chakaitika pakati pavo; uye chirevo chiri pachena chehupenyu hwake kusvika pari zvino - nekukurumidza sei kufamba uye nekuedza kwaakaita kudzikisira zvinhu pasi.
  
  Mumutsara wakananga wemoto.
  
  "Kana tikapona izvi," akadaro. "Team SPEAR iri kutora vhiki kure."
  
  "Torsty akatotora matikiti ekuenda kuBarbados," Alicia akadaro.
  
  "Chii chakaitika mugwenga?" Mai vakafunga nezvazvo.
  
  Drake akatarisa wachi yake, ndokuzotarisa runhare rwake, akabatwa nenguva isinganzwisisike, yesurreal. Vakatarisana nerufu rusingakoshi uye kutyisidzira kunowedzera, nekutsvaga kusingaperi uye hondo ine hutsinye, vaive zvino vachirova zvitsitsinho uye vakamanikidzwa kutora maminetsi mashoma ekuzorora. Zvechokwadi, vaida nguva yekubvisa kushushikana, kuwedzera kunetseka kwaigona kutungamirira kurufu rwavo ... Asi nzira yaAlicia yekuita izvi yakagara iine imwe nzira isingawanzoitiki.
  
  "Bikini. Beach. Blue waves," Alicia akadaro. "Ndini".
  
  "Uri kuenda neshamwari yako itsva yepedyo here?" Mai vakasekerera. "Kenzie?"
  
  "Unoziva, Alicia, handifunge kuti Dahl akabhuka zororo rechikwata," Drake akadaro, achingoseka. "Zvakafanana nezororo remhuri."
  
  Alicia akaridza tsamwa. "Mupfanha wakadii. Tiri Mhuri".
  
  "Hongu, asi kwete nenzira yaanoda. Unoziva, Joanna naDahl vanoda nguva. "
  
  Asi Alicia aive zvino atarisa Chivabvu. "Uye mukupindura kunyomba kuya kwekutanga, Sprite, kwete, ndanga ndichifunga kutora Drakey. Zvinokufadza here?"
  
  Drake akabva angotarisa divi, achinanzva miromo yake achiridza muridzo. Kumashure kwake akanzwa Bo comment.
  
  "Zvinoreva here kuti iwe neni tapedza manje?"
  
  Izwi raMay rakaramba rakadzikama. "Ndinofunga zviri kuna Matt kuti asarudze."
  
  Oh thanks. Ndinokutendai zvikuru, zvakaipa.
  
  Akanzwa kurerukirwa pakabva parira foni yake. "Ehe?"
  
  "Kuta kuno. Masoja angu madiki agadzirira kumhanya here?
  
  "Wauraya vanhu vasina mhosva ivavo. Kana tasangana ndichaona kuti uchapindura nyaya iyi."
  
  "Aiwa shamwari uchapindura. Unoverenga zvandinoda, handiti? Mamiriyoni mazana mashanu. Iyo imari yakanaka yeguta rizere nevarume, vakadzi nevadiki.
  
  Drake akavhara maziso ake, achikwenya mazino. "Chii chinotevera?"
  
  "Payment details, hongu. Enda kuchiteshi chepakati. Vakamirira mukati meimwe yepakati cafe. " Akataura zita. "Yakanyatsopetwa uye yakapinzwa muhamvuropu yakanga yanamirwa nemumwe mweya munyoro nechepasi petafura yekupedzisira kumucheto kwekaunda. Vimba neni, uchanzwisisa kana wasvika ikoko."
  
  "Ko kana tikasaita izvi?" Drake haana kukanganwa nezve nhengo yesero yakapukunyuka, kana kuvepo kweanenge mamwe masero maviri.
  
  "Ipapo ndichadaidza dhongi rinotevera kuti ritakure mutoro wangu uye riputse shopu yemadhongi. Zvinokufadza here?"
  
  Drake akafungidzira muchidimbu zvaaigona kuitira Marsh kana vangomubata. "Kusvika papi?"
  
  "Ah, maminetsi gumi anofanira kukwana."
  
  "Maminitsi gumi? Iyi ibullshit, Kurume, uye iwe unozviziva. Central Station inopfuura maminetsi makumi maviri 'kutyaira kubva pano. Pamwe zvakapetwa kaviri."
  
  "Handina kumboti unofanira kuenda."
  
  Drake akapfumbata zvibhakera. Vakanga vachigadzirirwa kuti vakundikane, uye vose vaizviziva.
  
  "Ndichakuudza kuti chii," Marsh akadaro. "Kuratidza kuti ndinogona kugara, ndichashandura izvi kusvika kumaminitsi gumi nemaviri. Uye kuverenga ... "
  
  Drake akatanga kumhanya.
  
  
  CHITSAUKO CHEgumi nepfumbamwe
  
  
  Drake akamhanyira kumugwagwa sezvo Beau ainyora macoordinates eGrand Central Station muGPS yake. Alicia naMay vakamhanya nhanho kumashure. Panguva ino, zvakadaro, Drake haana kuronga kuita rwendo rwemahwanda. Pasinei nehurongwa hwakasimba hwakaiswa naMarsh, kuedza kwaifanira kuitwa. Mota nhatu dzakasiiwa padyo nemuseum, maviri Corollas uye Civic. Yorkshireman haana kumbovatarisa. Chaaida chaive chinhu...
  
  "Pinda!" Alicia akamira pamusuwo wakavhurika weCivic.
  
  "Hazvina kunaka zvakakwana," akadaro.
  
  "Hatingatambise nguva takamira pano takamirira-"
  
  "Zvakwana," Drake akaona kuseri kwebhiza nengoro yaifamba zvishoma nezvishoma yakanga ichangobuda muCentral Park ichienda kwaive nerori ine simba reF150 yakanga yakangomira parutivi pemugwagwa.
  
  Akamhanyira kwaari.
  
  Alicia naMay vakamhanya vachitevera. "Ari kuhura here ini?" Alicia akatanga tirade muna Chivabvu. "Hapana nzira yandichakwira nayo bhiza. Never!"
  
  Vakanyahwaira vachipfuura nemhuka iya ndokukurumidza kukumbira mutyairi kuti avakweretese motokari yake. Drake akatsika gas pedal, achipisa rabha paainge abva panzira. Beau akanongedzera kurudyi.
  
  "Famba uchipfuura nemuCentral Park. Iyi ndiyo 79th Street inotenderera uye inotungamira kuMadison Avenue.
  
  "Love this song," Alicia akadaro. "YaTiffany iripi? ndine nzara."
  
  Beau akamupa ziso risinganzwisisike. "Iyi haisi resitorendi, Miles."
  
  "Uye Madison Avenue raive boka repop," akadaro Drake. "Pasi pehutungamiriri hweCheney Coates. Sokunge mumwe munhu angambomukanganwa." Akamedza mate, akaerekana arangarira.
  
  Alicia akaseka. "Bullshit. Ini ndicharega kuedza kurerutsa manzwiro. Chero chikonzero cheizvi, Drakes? Aive hure here?"
  
  "Hey, tarisa!" Akanangisa mota yaimhanya kuna 79th Street, yaive nzira imwe chete yakafara yakakomberedzwa nemudhuri wakareba une miti yakarembera. "Pinup pamwe. Uye muparidzi akanaka. "
  
  "Chenjerera!"
  
  Yambiro yaMay yakachengetedza mota yavo sezvo Silverado yakatsikitsira pamusoro pe-inch-high centre reserve ichiedza kuvarova. Drake akacherechedza chiso kuseri kwevhiri - nhengo yekupedzisira yesero rechitatu. Akatsika peturu, vanhu vese vachidzokera kwaaigara sezvo imwe mota yakacheuka ichidzingirira. Kamwe kamwe nhangemutange yavo kuburikidza neCentral Park yakatora chimiro chinouraya zvakanyanya.
  
  Mutyairi weSilverado akatyaira asina hanya. Drake akadzikama kuti apfuure matekisi akati wandei, asi aivatevera akatora mukana uyu kuvarova nekumashure. Iyo F150 yakazununguka uye yakatsvedza, asi yakazozviruramisa pasina matambudziko. Silverado yakarova tekisi, ndokuituma ichitenderera mune imwe nzira kwayakanorovera mudhuri. Drake akacheuka zvakapinza kuruboshwe, ndokurudyi kuti apfuure mutsetse wematekisi, ndokuzosimudzira achipinda munzira yakashama yemugwagwa.
  
  Gandanga raive kumashure kwavo rakazembera nepafafitera rakabata pfuti muruoko.
  
  "Buruka!" Drake akaridza mhere.
  
  Mabara akapinda pese pese - mota, mugwagwa, madziro nemiti. Murume wacho akanga ari pedyo nehasha, kufara uye zvichida ruvengo zvakare, asina hanya nekukuvadza kwaakaita. Beau, aive akagara kumashure kweF150, akaburitsa Glock ndokupfura nepahwindo rekumashure. Mhepo yaitonhora yakapinda mukamba.
  
  Mutsara wezvivakwa waioneka kuruboshwe, uyezve vanhu vakati wandei vaifamba vachitevedza nzira kumberi. Drake akaona sarudzo yaDhiyabhorosi chete - kufa netsaona kwemupfuuri kana kunonoka kuGrand Central Station uye kutarisana nemhedzisiro.
  
  Kwasara maminitsi masere.
  
  Achitendeukira kuna 79th Street, Drake akaona mugero mupfupi pamberi nemapazi egirinhi akaturika pamusoro payo. Pavakapinda murima rechinguva, akarovera bhureki, achitarisira kuti aivatevera aizorovera pamadziro kana kuti aizorasa pfuti yake munyonganyonga. Pane kudaro, akachaira achitenderera pavari, achityaira kwazvo, achipfura nepahwindo reparutivi paaipfuura.
  
  Vese vakanyura hwindi vachibuda panze, muridzo webara wakapotsa wapera vasati vanzwa. Iye zvino Alicia pachake akaburitsa musoro, akanongedza pfuti achibva aridza Silverado. Mberi akakwidza achibva adzika. Drake akakurumidza kuvhara gap. Rimwe zambuko rakanga raoneka uye motokari yakanga zvino yadzikama kumativi ose emitsara miviri yero. Drake akavhara gap kusvika bapiro ravo rava kuda kubata kuseri kweimwe mota.
  
  Gandanga rakatendeutsa mutumbi waro ndokunongedzera pfuti pabendekete rake.
  
  Alicia akatanga apfura, bara rikapwanya fafitera rekuseri kweSilverado. Mutyairi wacho anofanira kunge akavhunduka nokuti motokari yake yakadzungaira, yoda kupinda mumugwagwa uchibva waita kuti hwamanda iridze zvine ruzha. Alicia akatowedzera kuzembera.
  
  "Ichi chidimbu chebvudzi rebvudzi chinobhururuka," May akadaro. "Anongondiyeuchidza chimwe chinhu. Vanovati kudii manje? Uyu... icollie here?"
  
  Mamwe mapfuti. Gandanga rakadzorera moto. Drake akashandisa nzira dzekutyaira dzisina njodzi sezvaaigona. Kufamba kwemota kumberi kwainge kwadzikira zvakare, akabva atora mukana wekupfuura naSilverado, ndokupinda munzira yaiuya. Kumashure kwake, May akadzikisa fafitera ndokuburutsa clip mune imwe mota. Drake akasendamira kumashure ndokudzidza maonero ari kumashure.
  
  "Zvichiri kuuya."
  
  Chiriporipotyo Central Park yakapera uye mharadzano yeFifth Avenue yakaita seyavasvetukira. Mota dzakadzika dzika dzika mira, vanhu vaifamba netsoka pamharadzano vakatevedza migwagwa. Drake akabva angotarisa mabhureki mwenje yeyero-painted, aive egirinhi parizvino.
  
  Mabhazi machena marefu akawedzera mativi ese eFifth Avenue. Drake akarova mabhureki, asi gandanga rakarovera malights avo zvakare. Kuburikidza nemabatiro, akanzwa mhedziso yekumashure, akaona mukana wenjodzi uye akavhomora kubva mukutenderera kuti adzore kutonga. Motokari yakananga pamharadzano, Silverado ingori inch kumashure.
  
  Bhazi rakada kusimuka pamberi pavo richisiya Drake asisina zvekuita kunze kwekungotyaira achidzika nekuruboshwe achipinda pakati pemugwagwa. Simbi yakakweshwa uye girazi rakapwanyika pamakumbo ake. Iyo Silverado yakazorovera paari.
  
  "Maminitsi mashanu," Bo akadaro chinyararire.
  
  Haana kutambisa nguva akabva awedzera speed. Madison Avenue yakakurumidza kuoneka, iyo grey façade yeChase Bank uye dema J.Crew ichizadza munda wechiratidzo kumberi.
  
  "Dzimwe mbiri," Bo akadaro.
  
  Pamwe chete, mota dzemujaho dzakamhanya kubva pakamuka kadiki kuenda padiki, dzichipwanya mota padivi uye dzichitenderedza zvipingamupinyi zvishoma. Drake aigara akadzvanya huta achidemba kuti dai aine imwe sairini, Alicia akabva apfura mudenga kumanikidza vaifamba netsoka nevatyairi kuti vabve. Mota dzeNYPD dzaive dzatotinhira, dzichisiya gwara rekuparadzwa. Ainge atoona kuti mota dzairatidza kuremekedzwa dzaive dzemoto dzvuku.
  
  "Pamberi," Bo akadaro.
  
  "Ndazvinzwa," Drake akaona nzira yainanga naLexington Avenue achibva amhanya akanangako. Achimutsa injini, akakurumidza kutyaira motokari pakona. Utsi hwakanga huchikwira kubva mumavhiri, zvichiita kuti vanhu vazhambatata munzira yose. Pano pamugwagwa mutsva, motokari dzakanga dzakamiswa pedyo nemativi ose, uye mhirizhonga yemapuratifomu, mavhani uye nzira dzenzira imwe chete dzaiita kuti kunyange vatyairi vakanakisisa vafembere.
  
  "Hakusi kure," Bo akadaro.
  
  Drake akaona mukana wake mberi sezvo traffic yakadzikira. "May," akadaro. "Uchiri kurangarira Bangkok?"
  
  Sekutsetseka semagiya anochinja mumotokari huru, Mai akaisa magazini itsva muGlock rake ndokusunungura bhande rake rechigaro, achichinja pachigaro chake. Alicia akatarisa Drake iye Drake akatarisa pagirazi rekumashure. Silverado yakavharika nesimba rayo rose, ichiedza kuvarovera pavanenge vava kusvika paGrand Central Station nechaunga chainge chakazara.
  
  Mai vakabva vagara pachigaro chavo vakazembera fafitera rekumashure rakanga ratsemuka ndokutanga kusunda.
  
  Alicia akakwenya Drake. "Bangkok?"
  
  "Handizvo zvaunofunga."
  
  "Aa, hazvimboitiki. Muchandiudza kuti zvakaitika kuThailand zvicharamba zvichiitika muThailand. "
  
  Mai vakasveerera nepakaburi kadiki diki, vachibva vabvarura hembe dzavo asi vachimanikidza muviri kuti uenderere mberi. Drake akaona nguva yarohwa nemhepo, jecha richimubaya maziso. Akaona gandanga raitevera richibwaira nekuvhunduka.
  
  Silverado yakaswedera pedyo, inotyisa.
  
  Mai vakasvetukira kuseri kwerori, makumbo akatambanudzwa, ndokusimudza chombo chavo. Akada kuedza achibva atanga kupfura ari kumashure kwerori, mabara achipwanya mafafitera eimwe motokari. Zvivako, mabhazi nezvigadziko zvemarambi zvaipfuura zvakasununguka. Mai akakwenya kasingaperi asina kana hanya nemhepo uye kufamba kwemota, akangotarisa munhu aizovauraya.
  
  Drake aichengeta chidhiraivho chakatsiga sezvinobvira, achichengeta sipidhi isingaperi. Apa hapana kana mota yaipfuura pamberi pavo sezvo ainge anamata. May akamira zvakasimba netsoka dzake, kuisa pfungwa dzake pachinhu chimwe panguva. Drake ndiye aive mutungamiriri wake.
  
  "Zvino!" - akadanidzira nenzwi guru.
  
  Alicia akacheuka semwana adonhedza chihwitsi nechekuseri kwechigaro chake. "Achaita sei?"
  
  Drake akabata mabhureki zvinyoro nyoro, mirimita imwe panguva. Mai vakapinza ka clip kechipiri vachibva vamhanya vachikwidza mubhedha werori, vakananga kudoor rekuseri. Maziso emutyairi weSilverado akawedzera kupenengura paakaona imwe ninja yemusango ichimhanya yakananga kumota yake yaimhanya ichibva kune imwe!
  
  Mai akasvika pamusiwo wekuseri achibva asvetukira mudenga achikwenya makumbo achikwenya maoko. Pakamboita kanguva simba rinokwevera pasi risati ramudhonzera pasi, sezvaaifamba zvakanaka mumhepo ine nhete, mufananidzo wokubira, unyanzvi uye runako, asi akabva anyura zvakanyanya pavhavha yemotokari yemumwe murume. Akabva akotama, achibvumira makumbo ake nemabvi kuti arove uye arambe akagadzikana. Kunomhara pasimbi isingachinjike kwaisava nyore, uye Mai vakakurumidza kubhururukira mberi vakananga kugirazi remhepo.
  
  Mutyairi weSilverado akarova mabhureki, asi akakwanisa kumunongedzera pfuti kumeso.
  
  Mai vakawaridza mabvi avo apo zvakangoerekana zvamupinda, zvichisimbisa musana nemapendekete. Chombo chake chakaramba chiri mumaoko, chatonongedzera gandanga. Pfuti mbiri achibva aridza kamhere, tsoka ichiri pabhureki, ropa richiyerera nechekumberi kwehembe yake achibva adonhera kumberi.
  
  Mai vakatsvanzvadzira pahood yemota, vakapinza ruoko pawindow ndokuburitsa driver. Hapana nzira yaaizomubvumira nayo ruremekedzo rwekudzorera simba rake. Maziso ake azere nemarwadzo akasangana neake ndokuedza kugadzirisa.
  
  "Makadii...makadii henyu-"
  
  Mai vakamurova chibhakera kumeso. Akabva abata mota ichinorovera kumashure kwaDrake. Murungu uyu akadzikisa nemaune kuti 'abate' motokari yaizvityaira isati yaenda kune imwe nzvimbo ine ngozi, isina tsarukano.
  
  "Saka ndizvo zvawakaita kuBangkok?" Alicia akabvunza.
  
  "Chimwe chinhu chakadaro".
  
  "Uye chii chakazoitika?"
  
  Drake akatarisa divi. "Handizivi, mudiwa."
  
  Vakavhura magonhi, vachipaka kaviri pedyo netekisi, pedyo neGrand Central Station sezvavaigona kuwana. Vanhuwo zvavo vakadududza vachivatarisa. Vakachenjera vakatendeuka kuti vatize. Mamwe akawanda akatora nharembozha ndokutanga kutora mafoto. Drake akasvetukira parutivi penzira achibva atanga kumhanya.
  
  "Nguva dzaenda," Beauregard akazevezera ari padivi pake.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI
  
  
  Drake akapinda muhoro huru yechiteshi chepakati. Nzvimbo huru yakashama kuruboshwe nekurudyi nepamusoro kumusoro. Nzvimbo dzaipenya uye uriri hwakakwenenzverwa zvakavhundutsa hurongwa, mabhodhi ekusimuka neanosvika aipenya kwese kwese, uye kuwanda kwevanhu kwairatidzika kunge kusingaregi. Beau akavayeuchidza nezvezita reCafe é uye akavaratidza hurongwa hwepasi hweiyo terminal.
  
  "Main lobby," Mai vakadaro. "Enda kurudyi, pfuura zvikwiriso."
  
  Mujaho, kumonyoroka, uye kuita zvinoshamisa acrobatic feats kungodzivirira kudhumhana, timu yakabvarura chiteshi. Maminitsi akapfuura. Zvitoro zvekofi, zvitoro zvechokoreti zveBelgian, uye mabhegi akamira achipuruzirwa, kunhuhwirira kwazvo kwakasanganiswa kutenderedza musoro waDrake. Vakapinda muyainzi Lexington Passage ndokutanga kufamba zvishoma nezvishoma.
  
  "Sezvizvi!"
  
  Alicia akamhanya achinopinda nepamusuwo wakamanikana weimwe tumakofi tusina kumboonekwa naDrake. Anenge asina chaanoziva, pfungwa dzake dzaiverenga matafura. Hazvina kuoma, dzaive nhatu chete.
  
  Alicia akasaidzira murume webhachi regrey parutivi, achibva awira pasi nemabvi pedyo nevhu dema. Patablet paive pakazara marara asingaite, macheya aive akarongwa zvisina basa. Alicia akatsvanzvadzira nechepazasi akabva angooneka akabata envelope chena mumaoko, maziso ake azere tariro.
  
  Drake akatarisa ari nhanho shoma, asi kwete mukadzi wechiRungu. Pane kudaro, akacherechedza vashandi nevatengi, vaipfuura nepanze, uye imwe nzvimbo kunyanya.
  
  Mukova weimba yekushandisa.
  
  Zvino rakavhurwa, mumwe munhu wechikadzi aida kuziva akaburitsa musoro wake panze. Nenguva isipi, akasanganidzana maziso nemurume ega akatarisa kwaari: Matt Drake.
  
  AIHWA...
  
  Akatora nhare mbozha. "Ndinofunga kuti izvi ndezvenyu," akadaro nemiromo yake chete.
  
  Drake akagutsurira achiramba achitarisa nzvimbo yese. Alicia akabvarura envelope iya achibva afinyamisa kumeso.
  
  "Ichi hachigoni kuva chokwadi."
  
  Mai vakavhura maziso. "Chii? Kuregererei?"
  
  "Inoti boom!"
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NEMWE
  
  
  Drake akamhanyira pafoni ndokuibvutira mukadzi uya. "Unotamba chii?"
  
  Marsh akaseka apedza mutsara. "Wakatarisa pasi pemamwe matafura maviri here?"
  
  Ipapo mutsara wakabva wapera. Drake akanzwa zvese zvaive mukati make zvichidonha mweya wake nemoyo zvakamira, asi haana kumira kufamba. "Kumatafura!" akaridza mhere ndokutanga kumhanya achidonha achitsvedza nemabvi pasi peari pedyo.
  
  Alicia akapopotera vashandi nevaenzi kuti vabude vabude. Bo akawira pasi peimwe tafura. Drake pasina kupokana akaona mufananidzo chaiwo wezvakange zvaonekwa nemuFrench - kamudziyo kadiki kanoputika kakanamatira pasi petafura. Kukura uye chimiro chebhodhoro remvura, raive rakaputirwa mubepa rekare reKisimusi. Mharidzo Ho-ho-ho! Drake haana kuenda asina kucherechedzwa.
  
  Alicia akabva agara padivi pake. "Toita sei kuti mupfuhwira asave neutera? Uye, zvinotonyanya kukosha, tinogona kubvisira sucker?"
  
  "Unoziva zvandinoziva, Miles. Muchiuto taiputika bhomba rimwe pashure perimwe. Chaizvoizvo, iyi ndiyo nzira yakachengeteka. Asi murume uyu aiziva zvaaiita. Yakanyatso kurongedzerwa mumapakeji asingakuvadzi. Urikuona here waya? Ose ane ruvara rwakafanana. Detonator cap. Remote fuse. Hazvina kuoma, asi zvine njodzi. "
  
  "Saka gadzira kit uye usarege chivharo chinoputika chichienda."
  
  "Kura seti? Damn, tiri pachokwadi pano. " Drake akatarisa mudenga ndokuona mhomho yevanhu vakatsikitsira pamafafitera ecafe nemaziso ekusatenda. Vamwe vakatoedza kupinda nepamusiwo wakashama. Nharembozha dzekutanga dzeAndroid dzakarekodha chingave kufa kwevaridzi vadzo mumaminetsi mashoma.
  
  "Buda!" - akadanidzira, uye Alicia akabatana naye. "Budai muchivako ichi nokukurumidza!"
  
  Pakupedzisira, zviso zvakatya zvakafuratira uye shoko rakatanga kusvika kwavari. Drake akarangarira hukuru hwehoro huru nemhomho yevanhu mukati ndokurumanisa mazino ake kusvika midzi yarwadza.
  
  "Unofunga kusvika rinhi?" Alicia akatsikitsira pedyo naye zvakare.
  
  "Maminitsi, kana zvakadaro."
  
  Drake akatarisa mudziyo uyu. Muchokwadi, yaisaratidzika seyakaomesesa, kungori bhomba rakagadzirirwa kutyisa pane kuremara. Aive aona mabhomba efireworks ehukuru uhu uye pamwe aine mudziyo wakafanana wakadambuka. Ruzivo rwake rwechiuto runogona kunge rwakati dzikamei, asi paakatarisana newaya tsvuku-yebhuruu, akakurumidza kudzoka.
  
  Kunze kwekuti waya dzose dzine ruvara rwakafanana.
  
  Mhirizhonga yakaputira zvese zvakatenderedza cocoon yake yakasikwa nekuzvidira. Kufanana nokuzevezera kwounyengeri, nhau dzebhomba dzakapinda muhoro huru, uye chishuvo chomunhu mumwe chorusununguko chakatapura chinotevera nechinotevera, kutozosvikira vafambi vakaoma zvikurusa-kana kuti vakapusa-vapinda munzira yokubudamo. Ruzha rwacho rwakanga rwusinganzwi, rwakasvika pamatanda marefu ndokudzika nemadziro. Varume nevakadzi vakadonha nekuchimbidza, uye vaipfuura vakavabatsira kusimuka. Vamwe vakavhunduka, asi vamwe vakaramba vakadzikama. Boss vakaedza kuchengeta vashandi vavo asi vairwa hondo yainge yakundwa. Mhomho dzakadirana dzichibuda panze ndokutanga kuzadza 42nd Street.
  
  Drake akazeza, dikita richiyerera pahuma. Kufamba kumwe kusiri iko pano kunogona kukonzera kurasikirwa kwegumbo, kana kupfuura. Uye zvakanyanya kuipa, zvaizomutora kunze kwekurwira kuparadza Marsh. Kana Pythian achigona kuvatetepa kunze, ipapo achave nemukana uri nani wekuzadzisa chinangwa chake chekupedzisira - zvisinei nekuti gehena iri ringave rakaipa sei.
  
  Beauregard akabva atsikitsira padivi pake. "Uri kunzwa mushe here?"
  
  Drake maziso akawedzera. "Ko nhaiwe... ndinoreva, hausi kudanana nemumwe munhu here"
  
  Bo akaburitsa mumwe mudziyo waakanga atodzima. "Inzira iri nyore uye yakatora masekonzi mashoma. Unoda rubatsiro here?"
  
  Drake akatarisa magadzirirwo emukati akarembera pamberi pake, nekushomeka kudiki kumeso kwemuFrench ndokuti, "Damn. Hapana anoudza muSweden kuti izvi zvaitika. "
  
  Akabva aburitsa blasting cap.
  
  Zvose zvinoramba zvakafanana. Kunzwa kurerukirwa kwakamuputira ndokutora kanguva akamira ndokutura mafemo. Imwe dambudziko rakagadziriswa, kumwe kukunda kudiki kune vakomana vakanaka. Ipapo Alicia, asina kubvisa maziso ake pacounter yecafe, akataura mazwi mashanu akasarudzika.
  
  "Nhai foni iri kurira zvakare."
  
  Uye kumativi ose eGrand Central Station, muNew York City yose, mumagaba emarara uye pasi pemiti - kunyange akasungirirwa kune njanji uye pakupedzisira akakandwa nevatyairi vemidhudhudhu - mabhomba akatanga kuputika.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI
  
  
  Hayden akamira pamberi pemutsetse wemamonita eterevhizheni, Kinimaka pedyo naye. Pfungwa dzavo dzekupaza Ramses dzakambomiswa nekudzingirirwa neCentral Park kozoti kupenga kwepaGrand Central Station. Pavaitarisa, Moore akafamba akasvika kwavari ndokutanga kutaura pamonitor yega yega, mifananidzo yekamera yakanyorwa uye ichikwanisa kuswededza pedyo kuratidza vhudzi remunhu paruoko rune tsinga. Kufukidzwa kwacho kwanga kusiri kuzere sezvazvaifanira kunge zvakaita, asi kwakavandudzwa sezvo Drake nechikwata chake vakaenda kuchiteshi chezvitima chakakurumbira. Imwe monitor yairatidza Ramses naPrice mumacells avo, aimbofamba asingashiviriri sekunge aifanira kunge ari munzvimbo, wekupedzisira akagara akaora mwoyo sekunge chaaida chaizvo kwaive kupihwa tambo.
  
  Boka raMoore rakashanda nesimba rakavapoteredza, richishuma zvavakaona, kufungidzira uye kukumbira mapurisa nevamiririri mumugwagwa kuti vashanyire dzimwe nzvimbo. Kurwiswa kwacho kwakadzikiswa pamberi paHayden, kunyangwe Drake naBeau vaibvisa mabhomba paGrand Central. Nzira chete iyo Moore aigona kuve nechokwadi chekuti Midtown yakachengetwa yaizova yekubvisa saiti yese.
  
  "Handina basa kana ari ambuya matsi vabva zera varasikirwa nekatsi yavo," akadaro. "At least vanyengetedze."
  
  "Makamera aigona sei kuwana mabhomba kuburikidza nemagetsi emagetsi paGrand Central Station?" Kinimaka akabvunza.
  
  "Mabhomba epurasitiki?" Moore akashinga.
  
  "Hauna mamwe matanho eizvi?" Hayden akabvunza.
  
  "Hongu, asi tarisa-tarisa. Zvikamu makumi mapfumbamwe kubva muzana zvevanhu vedu vari kutsvaga bhomba renyukireya rakakura. Handisati ndamboona nzvimbo iyi isina chinhu."
  
  Hayden zvakamunetsa kuti Marsh aive azvironga nguvai. Uye Ramses? Muchinda wemagandanga aiva nezvitokisi zvishanu muNew York, zvichida kupfuura, uye mamwe acho aiva masero okurara. Zvinoputika zvemhando ipi neipi zvinogona kupinzwa mukati chero nguva uye kungovigwa, zvakavigwa musango kana mukamuri yepasi kwemakore kana zvichidikanwa. Tarisa maRussia uye nyaya yakasimbiswa nezve masutukesi avo enyukireya akashaikwa - aive muAmerica akataura kuti nhamba yakashaikwa yaive nhamba chaiyo inodiwa kuparadza United States. Aive mutsigiri wekuRussia akasimbisa kuti vaive vatove muAmerica.
  
  Akakanda nhanho achiedza kutora mufananidzo wose. Kwehuzhinji hwehupenyu hwake hwevakuru, Hayden aive mukuru wezvemitemo; ainzwa sekunge akanga aona mamiriro ezvinhu ose aifungirwa. Asi zvino ... izvi zvakanga zvisati zvamboitika. Drake akange atomhanya kubva kuTimes Square kuenda kuGrand Central, achiponesa hupenyu maminetsi ese obva arasikirwa maviri. Dahl akaparadza makamera eRamses nguva dzese. Asi akarohwa nehana, inotyisa yekukura kwechiitiko ichi.
  
  Uye nyika yakawedzera kuipa. Aiziva vanhu vainge vasisanetse nekuona nhau, vanhu vainge vadzima maapps mufoni dzavo nekuti zvese zvavaiona zvaisemesa uye vaiona sekuti hapana zvavaikwanisa kuita. Zvisarudzo zvaive zvakajeka uye zviri pachena kubva pakutanga, kunyanya nekubuda kweISIS, hazvina kumboitwa, zvakaputirwa nezvematongerwo enyika, purofiti uye makaro, uye kusakoshesa kudzika kwekutambura kwevanhu. Chaidiwa neveruzhinji pari zvino kwaive kutendeseka, munhu wavaigona kuvimba naye, munhu aiuya nekujeka sekutonga kwakachengeteka.
  
  Hayden akazvigamuchira zvose. Manzwiro ake ekushaya rubatsiro aive akafanana nemanzwiro aaive achiitwa naTyler Webb nguva pfupi yadarika. Kunzwa kuti uri kutambudzwa zvine hungwaru uye hauna simba rekuita chero chinhu nezvazvo. Iye zvino akanzwa manzwiro akafanana, achiona Drake naDahl vachiedza kuunza New York nedzimwe nyika kubva kumucheto.
  
  "Ndichauraya Ramses nekuda kweizvi," akadaro.
  
  Kinimaka akaisa chitambi chihombe pamafudzi ake. "Rega ndi. Ini ndiri mudiki panewe, uye ndingadai ndiri mujeri zviri nani.
  
  Moore akanongedzera kune imwe skrini. "Tarirai uko varume. Vakabvisa bhomba."
  
  Delight akapfura naHayden paakaona Matt Drake achisiya cafe & # 233; nechiso chake chakasununguka uye chinokunda. Chikwata chakange chaungana chakapembera ndokuzoerekana chamira apo zvinhu zvakatanga kuvhiringana.
  
  Pamamonitor mazhinji, Hayden akaona marashi emarara achiputika, mota dzichidzungaira kudzivirira kuputika mavharo egomba. Akaona vatyairi vemidhudhudhu vachikwira mumugwagwa vachikanda zvinhu zvakaita sezvidhinha pazvivako nemahwindo. Sekondi gare gare pakava nokumwe kuputika. Akaona motokari ichisimudzwa makumbo akawanda kubva pasi sezvo bhomba rakaputika pasi payo, utsi uye marimi omoto achibuda kubva kumativi. Kwese kwakatenderedza Grand Central Station, magaba emarara akabatira moto pakati pevafambi vaitiza. Chinangwa chaiva chougandanga, kwete kuuraya vanhu. Pamabhiriji maviri maiva nemoto waipisa zvekuti motokari dzaive dzakawandisa zvekuti kana midhudhudhu yaisakwanisa kuyambuka.
  
  Moore akatarisa, chiso chake chichizorora kwesekondi chete asati atanga kushevedzera achiraira. Hayden akaedza kuchengetedza maonero ake akasimba akanzwa bendekete raMano richibata rake.
  
  Tichaenderera mberi.
  
  Kuvhiya kwakaenderera mberi panzvimbo yeoparesheni, mabasa echimbichimbi akatumirwa, uye kuchengetedzwa kwemutemo kwakaendeswa kunzvimbo dzakanyanya kuoma. The fire brigade uye sappers vakabatanidzwa kupfuura miganhu yose. Moore akarayira kushandiswa kweherikoputa kutenderera mumigwagwa. Pakamhara mumwe mudziyo mudiki paMacy, Hayden akatadza kuzvitarisa zvakare.
  
  Akafuratira, achitsvaga ruzivo rwake rwese kuti awane chero ruzivo rwezvekuzotevera, achirangarira Hawaii neWashington, D.C. mumakore achangopfuura, achiisa pfungwa dzake... skrini.
  
  "Aihwa!"
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NETATU
  
  
  Hayden akapaza vanhu vaive vakamupoteredza ndokubuda mukamuri umu achimhanya. Akada kuridza tsamwa akadzika pasi achipfumbata zvibhakera zvenyama nemabhonzo. Kinimaka akadanidzira yambiro, asi Hayden haana kumuteerera. Aizoita izvi, uye nyika yaizova nzvimbo iri nani, yakachengeteka.
  
  Achifamba nemukoridho waipfuura nepasi penzvimbo iyi, akazosvika pachitokisi chaRamses. Mwana wemudhara akanga achiri kuseka, ruzha rwaingova ruzha rwaityisa rwaibva kuchikara. Neimwe nzira aiziva zvaiitika. Kufanoronga kwakanga kuri pachena, asi kuzvidza zvachose kugara zvakanaka kwevanhu kwakanga kusiri chinhu chaaigona kubata nyore nyore.
  
  Hayden akavhura gonhi remumba make. Muchengeti akasvetuka achibva apfura panze achidaira kuraira kwake. Hayden akafamba akananga kumasimbi.
  
  "Ndiudze chii chiri kuitika. Ndiudze izvozvi uye ndichakuitira munyoro."
  
  Ramses akaseka. "Chii chiri kuitika?" Akanyepera chirevo cheAmerica. "Chiripo ndechekuti imi vanhu muri kupfugamiswa. Uye uchagara ipapo," murume mukuru akazembera pasi kuti atarise mumaziso aHayden ari chinhambwe chemamirimita akati wandei. "Nerurimi rwake rwakarembera kunze. Iwe unoita zvese zvandinokuudza."
  
  Hayden akakiinura gonhi rechitokisi. Ramses haana kutambisa nguva akabva amhanyira paari ndokuedza kumuwisira pasi. Maoko omurume uyu akanga akasungwa maoko, asi izvozvo hazvina kumutadzisa kushandisa hukuru hwake. Hayden akanzvenga zvine hungwaru ndokumukungurutsira nemusoro mune imwe yesimbi yakamira, mutsipa wake uchidzokera kumashure kubva pakubata. Akabva arova itsvo dzake nemuzongoza zvine simba, zvichiita kuti agwindire kugomera.
  
  Hapasisina kuseka zvekupenga.
  
  Hayden akamushandisa sebhegi rekurovera, achifamba-famba nemuviri wake uye achirova nzvimbo dzakasiyana. Ramses paakadzvova achicheuka akabva averenga zvibhakera zvitatu zvekutanga - mhino yaibuda ropa, shaya nehuro. Ramses akatanga kukachidzwa. Hayden haana kukanda mapfumo pasi, kunyangwe Kinimaka paakaswedera pedyo naye ndokumukurudzira kuti angwarire zvishoma.
  
  "Mira kuchema kwako, Mano," Hayden akamukavira. "Vanhu vari kufa kunze uko."
  
  Ramses akaedza kuseka asi marwadzo mudokoriro akamudzivisa. Hayden akatevera izvi nekukasira bunny. "Seka manje."
  
  Kinimaka akamukweva. Hayden akatendeukira kwaari, asi Ramses aiita kunge akuvadzwa akabva anyura pavari vese. Akanga ari murume mukuru, akareba kupfuura Kinimaki, mhasuru yavo yakanga yakangofanana, asi muHawaii akanga ari pamusoro pegandanga munzvimbo imwe inokosha.
  
  Kurwisa chiitiko.
  
  Ramses akadhumana naKinimaka achibva arova zvine simba achidzedzereka achidzokera muchitokisi chake. "Iwe wakagadzirwa nei?" akagunun'una.
  
  "Nyaya yacho yakasimba kukupfuura," Kinimaka akadaro, achikwesha nzvimbo yekubata.
  
  "Tinoda kuziva zvichazoitika," Hayden akasimbirira, achitevera Ramses kudzokera kuchitokisi chake. "Tinoda kuziva nezvebhomba renyukireya. Iri kupi? Ndiani ari kutonga? Mirairo yavo ndeipi? Uye, nokuda kwaMwari, ndedzipi vavariro dzako dzechokwadi?"
  
  Ramses akashingirira kuti arambe akati twasu, achiratidza kusada kudonha nemabvi. Kudzvinyirirwa kwacho kwainzwika mumatoni ose. Zvisinei, paakazosimuka, musoro wake wakarembera. Hayden akaramba akangwarira sezvaaizoita nenyoka yakakuvara.
  
  "Hapana zvaungaite. Bvunza murume wako, Mutengo. Anotoziva izvi. Anoziva zvose. New York ichapisa, amai, uye vanhu vangu vachatamba jig yedu yekukunda pakati pemadota ari kupfungaira. "
  
  Mutengo? Hayden akaona kusavimbika nguva dzese. Pane ainyepa zvekuti hasha dzake dzakatowedzera. Haana kukundwa nemuchetura waidonha mumuromo memurume, akatambanudza ruoko rwake kuna Mano.
  
  "Enda unonditorera stun gun."
  
  "Hayden-"
  
  "Ingo zviita!" Akacheuka, hasha dzichibuda muburi rega rega. "Nditsvagire pfuti inokatyamadza ndibudise."
  
  Kare, Hayden akaparadza hukama hwaaifunga kuti mumwe wake haana simba. Kunyanya iyo yaakagovana naBen Blake, akafira mumaoko evarume veRopa King mwedzi mishoma gare gare. Ben, aifunga kuti aive mudiki, asina ruzivo, asina kukura, asi naKinimaka aive zvino ave kutanga kugadzirisa maonero ake. Aimuona seasina simba, asina simba, uye aida kuvakwazve.
  
  "Usarwa neni, Mano. Ingo zviita".
  
  Kuzevezera, asi kwakasvika munzeve dzeHawaiian zvakakwana. Murume mukuru akatiza, achivanza chiso chake uye manzwiro ake kubva kwaari. Hayden akacheuka akatarisa kuna Ramses.
  
  "Iye zvino wangofanana neni," akadaro. "Ndakawana mumwe mudzidzi."
  
  "Unofunga?" Hayden akarovera ibvi mudumbu remumwe, gokora rakabva rarovera kugotsi zvisina tsitsi. "Mudzidzi angakurovesa nehana here?"
  
  "Dai maoko angu akasununguka..."
  
  "Chokwadi?" Hayden aive bofu nehasha. "Ngatione zvaungaite, toita here?"
  
  Zvaakasvika pakubata mahandcuffs aRamses, Kinimaka akadzoka, pfuti yefodya yakabatira pachibhakera. Akanzwisisa zvaaivavarira achibva adzokera.
  
  "Chii?" - akadanidzira.
  
  "Iwe ita zvaunofanira kuita."
  
  Hayden akatuka murume uyu ndokubva atowedzera kutuka kumeso kwaRamses, achinzwa kupererwa chaiko kuti aisagona kumutyora.
  
  Inzwi rakadzikama, rakadzikama rakamupedza hasha: Zvisinei, zvichida akakupa zano.
  
  Zvingava.
  
  Hayden akasaidzira Ramses kusvika adonhera pamubhedha wake, imwe pfungwa yakapinda mumusoro make. Hongu, pamwe pane nzira. Akatarisa Kinimaka achibva abuda muchitokisi muya ndokukiya achibva ananga kumusuwo wekunze.
  
  "Pane chitsva chiri kuitika kumusoro?"
  
  "Mabhomba emarara akawanda, asi iye zvino ava mashoma. Mumwe mutyairi wemudhudhudhu, asi vakamubata."
  
  Mafungiro aHayden akawedzera kujeka. Akabuda achipinda mukoridho achibva afamba achienda kune rimwe gonhi. Asina kumira, akasunda nepakati peboka revanhu, chokwadi kuti Robert Price angadai akanzwa ruzha rwaibva muchitokisi chaRamses. Maziso ake akamuudza kuti ndizvo.
  
  "Hapana chandinoziva," akadaro. "Nditende hako. Kana akakuudza kuti ndinoziva chimwe chinhu, chero chinhu, nezvebhomba renyukireya, saka ari kunyepa. "
  
  Hayden akabva atora pfuti yake. "Ndiani wokutenda? Mupengo gandanga kana mutengesi wezvematongerwo enyika. Chokwadi, ngationei kuti taser inotiudzei."
  
  "Aihwa!" Mutengo wakasimudza maoko ese.
  
  Hayden akatora chinangwa. "Ungasaziva zviri kuitika muNew York, Robert, saka ndichakuudza zvose. Nguva imwe chete. Masero ehugandanga anodzora zvombo zvenyukireya, izvo zvatinotenda kuti zvinokwanisa kuputika chero nguva. Iye zvino Pythian anopenga anofunga kuti ndiye ari kutonga mamiriro acho ezvinhu. Kuputika kudiki kunoitika muManhattan yese. Mabhomba akaiswa paCentral Station. Uye, Robert, uku hakusi kuguma. "
  
  Aimbove Secretary of State akanyarara, asingakwanise kutaura kana izwi. Mukujeka kwaakanga achangobva kuwanwa, Hayden akanga ava kutogutsikana kuti aitaura chokwadi. Asi kusava nechokwadi uku kwakaramba kuchingomutambudza semwana mudiki.
  
  Murume uyu akanga ari wezvematongerwo enyika akabudirira.
  
  Akaridza pfuti yakarohwa nehana. Yakapfura padivi, ichishaya murume neinch. Price akatanga kudedera ari mubhutu.
  
  "Kurova kunotevera kuchava pasi pebhandi," Hayden akavimbisa.
  
  Zvino, Price paakabvaruka, Mano paakagomera, ndokurangarira kuseka kwaRamses kwechidhimoni, paakafunga nezvekutya kwese kwanga kwave kuManhattan, uye nezve vaaishanda navo mugobvu, mukati memoyo weJeopardy, zvaive. Hayden Jay akaparara.
  
  Hapachina. Handizoshiviriri izvi kweimwe miniti.
  
  Achibata Price, akamukandira kumadziro, simba rekurohwa richiita kuti adonhe nemabvi ake. Kinimaka akainhonga achimupa ziso rine mubvunzo.
  
  "Ibva panzira yangu."
  
  Akakanda Price zvakare, panguva ino kumusuwo wekunze. Akasvetukira kumashure, achihwihwidza, achidonha, achibva amubata zvakare, achipinda naye mucorridor akananga kunhare yaRamses. Price paakaona gandanga riya rakavharirwa muchitokisi make, akatanga kuhwihwidza kuchema. Hayden akamusundidzira kumberi.
  
  "Ndapota, ndapota, haugone kuita izvi."
  
  "Chaizvoizvo," Kinimaka akadaro. "Ichi chinhu chatinogona kuita."
  
  "Nooo!"
  
  Hayden akakandira Price pamabhawa ndokukiinura chitokisi. Ramses haana kana kumbopfakanyika akagara pamubhedha wake achiona zvaiitika mumaziso ake ainge akavharika. Kinimaka akaburitsa Glock yake ndokunanga kuvarume vese vari vaviri Hayden achisunungura ma bond avo.
  
  "Mukana mumwe chete," akadaro. "Chitokisi chimwe chete. Varume vaviri. Munhu anotanga kundifonera kuti titaure anonzwa zviri nani. Wanzwisisa here?"
  
  Mutengo wakaridza mhere semhuru yadyiwa nehafu. Ramses haana kana kumbopfakanyika. Kuna Hayden, kumuona kwaityisa. Kuchinja kwakangoerekana kwaitika maari kwakanga kusina musoro. Akafamba achibva akiya nhare, ndokusiya varume vese vari vaviri foni yake ichibva yatanga kurira izwi raAgent Moore richibva rapinda.
  
  "Huya kuno Jay. Unofanira kuona izvi."
  
  "Ichi chii?" Akamhanya naKinimaka, achidzingirira mimvuri yavo kunze kwechitokisi ndokudzokera kumashure.
  
  "Mamwe mabhomba," akadaro achisuwa. "Ndakatuma munhu wose kuti achenese tsvina yacho. Uye ichi chinodiwa chekupedzisira handicho chataitarisira kuti chive. Ah, uye murume wako Dahl ane mutungamiri pachitokisi chechina. Ari kudzingirira izvozvi."
  
  "Ngatirove nzira!" Hayden akamhanyira kuchivakwa chechiteshi.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MAKUMI NECHINA
  
  
  Dahl akazvikanda pachigaro uye akabvumira Smith kuti atyaire; Kenzie, Lauren naYorgi vadzokera kumashure. Kunyangwe pavakanga vodzokera kuchiteshi, pakange paine mishumo yekuti Drake arwisa Grand Central Station, asi hapana chimwe chaakanzwa. Moore akanga achangobva kugamuchira rimwe zano kubva kumuzivisi - chitokisi chechina chemagandanga chaishanda kunze kwechivako cheumbozha chiri padyo neCentral Park, uye zvino Dahl zvaakafunga nezvazvo, zvine musoro kuti mamwe emasero aya aipihwa mari zvakasiyana pane mamwe - iyo. yakavabatsira kuti vabatane nemhomho-asi Dahl akashamisika kuti boka revanhu raigona sei kuvapo zviri nyore mune imwe nzanga pasina kurangarira kudzidziswa kwavo kuburikidza nekugadzirisa pfungwa. Kugeza pfungwa hwakanga huri unyanzvi, uye akanga asina chokwadi kana gandanga chairo rakanga ragona.
  
  Usave usina njere.
  
  Vamiririri vaMoore vakaisa panjodzi kupfuura kungoonekwa chete kuti vawane zviratidzo izvi. Matambudziko emusi uyu aizoramba achienderera, uye aitarisira kuti Homeland yaiziva kuti zvaizofamba sei. Kana munhu wepachivande akapiswa nhasi, matambudziko ake akanga achangotanga.
  
  Mapurisa emumigwagwa, aigara achitonga mharadzano, akaedza nepavaigona napo kusefa traffic, akatarisana nedambudziko rakakura uye risingakundike, asi mota dzechimbichimbi dzinofanira kunge dzakaiswa pamberi. Dahl akaona mapuratifomu madiki ekuona-akangoita semamini cherry-apo mapurisa aitungamira vamwe vavo kubva pakakwirira, uye akagutsurira achitenda pavakanga vapfuura.
  
  Dahl akatarisa GPS yemota. "Maminitsi masere," akadaro. "Tagadzirira?"
  
  "Tagadzirira," boka rose rakadzoka.
  
  "Lauren, Yorgi, gara nemota nguva ino. Hatichakwanisa kukuisa panjodzi."
  
  "Ndiri kuuya," akadaro Lauren. "Unoda rubatsiro."
  
  Dahl akadzinga mifananidzo yepasi uye kufa kwemukuru wemauto akasarudzika. "Hatigoni kuisa upenyu husiri madikanwa pangozi. Lauren, Yorgi, iwe une yako kukosha munzvimbo dzakasiyana. Ingotarisa chitarisiko. Tinodawo maziso ikoko."
  
  "Ungada hunyanzvi hwangu," akadaro Yorgi.
  
  "Ndinokahadzika kuti tichange tichisvetuka pamavharanda, Yorgi. Kana kushandisa drainpipes. Just..." Akatura befu. "Ndokumbirawo muite sezvandinobvunza mutarise chimiro chine ropa. Usaite kuti ndisandure izvi kuita order."
  
  Pakamboita karunyararo. Nhengo imwe neimwe yechikwata ichi yakaona zviitiko zvekurova kwekare zvakasiyana zvachose, asi sezvo zvese izvi zvakaitika hafu yeawa yapfuura, vazhinji vaive vachiri mukutya. Izvo zvakaonekwa zvaive zvisingaperi - kuti vaive pedyo sei nekuputika. Murume akazvipira sei kuti aponese hupenyu hwavo. Magandanga aya akabata marudzi ese ehupenyu zvakachipa sei.
  
  Dahl akawana pfungwa dzake dzichidzokera kuchisaha chiya chekare-munhu mukuru aizoroverera sei ruvengo rwakadaro mumwana muduku? Pfungwa dzisina mhosva here? Munhu mukuru, munhu akavimbika angabvuma sei kuti zvakanga zvakarurama kumonyanisa pfungwa dzisina kusimba kudaro, kuti achinje mararamiro anovimbisa nokusingaperi? Kuitsiva ne... chii?... ruvengo, kusachinjika, kunyanyisa.
  
  Hazvina mhosva kuti tinozviona sei, zvisinei kuti maonero edu pamusoro pechitendero, Dahl aifunga sei, dhiyabhorosi anofamba pakati pedu.
  
  Smith akarova mabhureki vasvika pane chimwe chivakwa chepamusoro. Zvakatora ma seconds kugadzirira ndokubuda mumotikari vakasara vasina kuzvidzivirira panzira. Dahl akanzwa kusagadzikana achiziva kuti sero rechina raive rinenge riri mukati uye kuti vairatidza kugona kwavo. Akatarisa kuna Lauren naYorgi.
  
  "Uri kuitei nhai iwe? Dzokera mumota."
  
  Vakasvika pamusuwo, vakaratidza zvitupa ndokubvunza nezvedzimba mbiri dzaive pauriri hwechina. Vose vari vaviri vaiva vevaroorani vaduku vaizvichengeta vamene uye nguva dzose vakanga vane ruremekedzo. Mutarisiri wesuo akanga asina kutongoona varoorani vose vari vaviri vari pamwe chete, asi hungu, imwe yefurati yakagamuchira vaenzi venguva dzose. Akafunga kuti akanga ari mamwe madekwana okutandara, asi ipapo haana kubhadharwa nokuda kwokunyanyoda kuziva.
  
  Dahl akamusundira padivi zvinyoro nyoro ndokunanga kumasitepisi. Murindi wemukova akabvunza kana vaida kiyi.
  
  Dahl akanyemwerera zvinyoro nyoro. "Izvozvi hazvizodiwi."
  
  Uriri huna hwakakurirwa nyore nyore, uye ipapo varwi vatatu vakafamba nokungwarira nomukoridho. Dal paakaona nhamba yefurati chaiyo ichionekwa, foni yake yakatanga kurira.
  
  "Chii?" Smith naKenzi vakamirira, vakavhara mativi avo.
  
  Izwi raMoore rakaneta rakazadza musoro waDahl. "Mashoko acho ndeenhema. Vamwe vazivisi vanogadzirira vanhu vasiri ivo kuti vatsive. Sorry, ndazviziva."
  
  "Nhema," Dahl akatura befu. "Uri kutamba neni here? Isu takamira kunze kwegonhi ravo rinotyisa neHKs. "
  
  "Chibva waenda. Mutauriri anoda mumwe wevakadzi. Hazvina mhosva, chingodzokera munzira, Dal. Mashoko anotevera ane red hot."
  
  Swede akatuka ndokudaidza timu yake kuti idzoke, akaviga zvombo zvake, ndokubva amhanya achipfuura nemutakuri akashamisika. Dahl akanga atofunga kukumbira muchengeti wesuo kuti atize chinyararire vasati vakwira pauriri hwechina-achiziva zvaizoitika ipapo-uye zvino akashamisika kuti vagari vemo vangave vakaita sei mushure mekuziva kuti zano rake rakanga riri rehutsotsi.
  
  Mubvunzo unofadza wemagariro. Munhu rudzii angachema-chema nekudzingwa pamba apa mapurisa achitsvaga magandanga...kunge kutsvaga kwacho kwakabva kwabva pamanyepo?
  
  Dahl akadzungudza musoro. Moore anga asati anyatsopinda pashit list yake, asi murume uyu akanga achidzedzereka pamatombo. "Ichi chinotevera chinyorwa chinoshanda, handiti?" Akataura mumutsetse uchiri wakashama.
  
  "Ndizvo zvazvinofanira kuva. Mukomana mumwechete akabata kamera yechitatu. Ingosvika kuTimes Square uye nekukurumidza. "
  
  "Times Square iri kutyisidzirwa here? Ndeapi mauto agara aripo?"
  
  "Vose".
  
  "Ok, tasarirwa nemaminitsi gumi."
  
  "Ngavave neshanu."
  
  Smith akatyaira kunge dhimoni, achicheka makona uye kudzvanya, kunyange kukwesha, pakati pemota dzisina kumira zvakanaka. Vakasiya motokari pa50th Street ndokumhanya, zvino vachirwisana nemhomho yevanhu vakanga vachimhanya kubva kuTimes Square, zvitoro zvinofara zveM & M's World, Hershey's Chocolate World uye kunyange Starbucks pakona yemugwagwa, zvino yakaderedzwa nekutyisidzira kuri kuuya. Zvikwangwani zvakakura, zvakakura semunhu aivhenekera mumugwagwa nezviuru zvemifananidzo ine mavara, imwe neimwe ichirwira kutariswa uye ichiita hondo mhenyu, inotyisa. Vashandi vakasimudza sango rezvikwambo sezvo zvimwe zvitoro zvese zvaiita sezviri kugadziridzwa. Dal akaedza kufunga nezvenzira yekuchengetedza Lauren naYorgi, asi rwendo uye kutiza zvakaita kuti zvisaite. Kuda kana kusada, vese vaive varwi zvino, timu yakasimbiswa nekuvapo kwavo.
  
  Mberi, mapurisa akanga achisunga tambo panhandare. VeNew York vakatarisa vasingatendi, uye vashanyi vakaudzwa kuti vadzokere kumahotera avo.
  
  "Ingori chenjedzo, amai," Dahl akanzwa mumwe wemapurisa akanga akapfeka yunifomu akadaro.
  
  Zvino nyika yakadzokera kugehena zvakare. Vashanyi vana, vanotenga nepahwindo vakatenderedza Levis naBubba Gump, vakadonhedza mabhegi avo, vakatenderera mukati ndokuburitsa zvombo otomatiki. Dahl akanyura kuseri kwekiosk yemugwagwa, achibvisa chombo chake.
  
  Pfuti dzakarira muTimes Square. Mahwindo akaputswa uye zvikwangwani zvakafukidzwa nejecha, zvakaparadzwa, nekuti mazhinji acho aive zvino masikirini, makurusa pasirese, uye mufananidzo we capitalism. Dope rakanaya mujinga menzira. Vakasara nevesecurity vakamhanya kunohwanda. Dahl akaburitsa musoro ndokudzosera kumashure; pfuti dzake hadzina kunangwa, asi zvakaita kuti magandanga atuke zvine ruzha uye atsvage chivharo chavo.
  
  Panguva ino yakananga kwauri, Dahl akafunga nekugutsikana kusiririsa. Hapana tariro kwauri.
  
  Dahl akaona keji ichinyura kuseri kwetekisi yakamira ndokuona bhazi rakasiiwa padyo. Anga asati amboenda kuTimes Square uye aingozviona paTV, asi kuona nzvimbo yakaita senge yevanofamba netsoka isina chinhu zvaityisa. Dzimwe pfuti dzakarira sezvo nhengo dzechitokisi pasina mubvunzo dzaiona vanhu vachifamba mukati mezvitoro nezvivakwa zvehofisi. Dahl akabuda achipinda munzira chinyararire.
  
  Seri kwebhazi uye mujinga memugwagwa uri kure, mamwe mauto edziviriro akanga akamira panzvimbo yawo. Mamwe mauto eSWAT, vamiririri vevatema-vatema, uye mapurisa eNYPD akatenderera kune imwe runyararo, rwiyo rwekurongeka. Dahl akabva aita sign yekuti vamire. Izvo zvakapfuudzwa sechiratidzo pano hazvina kushandurwa zvakajeka, nekuti hapana akateerera zvishoma kune anopenga weSwede.
  
  "Takamirira mabhii matatu kana mana aya, kana kuti toita kuti mhata idzi dzipise?" Kensi akakwesha padivi pake.
  
  Dahl akasiya vamiririri veAmerica. "Ndinoda chaizvo mazwi ako ane mavara," akadaro, achinyangira mumumvuri webhazi. "Asi economically."
  
  "Saka wavakuda kuti ndive pano manje. Ndinonzwisisa."
  
  "Handina kudaro".
  
  Smith akazvambarara pasi achidongorera pasi pemota. "Ndiri kuona makumbo."
  
  "Ungave nechokwadi here kuti idzi itsoka dzemagandanga?" Dahl akabvunza.
  
  "Ndinofunga kudaro, asi ichokwadi segehena hazvisi sekunge vakaiswa chiratidzo."
  
  "Vachasvika nokukurumidza," Kenzi akasimudza pfuti yake sokunge kuti rakanga riri bakatwa raaipanga, ndokumira kuseri kwerimwe ramavhiri makuru ebhazi. Chikwata chakafema pamwe chete.
  
  Dahl akatarisa panze. "Ndinotenda chaizvo kuti ndiyo nguva zvakare."
  
  Kenzi ndiye akatanga, achitenderedza kumashure kwebhazi achirwisa tekisi yeyero. Kurira kwepfuti kwakanzwika, asi kwakanangidzirwa kumafafitera, zviteshi zvemabhazi nedzimwe nzvimbo dzose uko, mukuona kwamagandanga, vanhu vasina dziviriro vaigona kuvanda. Dahl akatenda nyeredzi dzake dzerombo kuti hapana mutariri akanga atumirwa, achiziva kuti kukurumidza kwaiva shamwari yavo mukuparadza sero, izvo zvaifanira kuitwa vasati vashandura kune grenades kana kuti kuipa. Iye naKensi vakatenderera tekisi, vakatarisa varume vana, avo vakakurumidza kushamisika. Pachinhambo chekuti varove zvombo zvavo vakangorova rova Dahl naKenzi ndokuvawisira pasi. Mitumbi yakatambarara munzira. Dahl akabata chibhakera chaiburuka ndokuchinzvengesa, achinzwa mazamu ake achirova asphalt zvine simba. Zvisinei, ruoko rwechipiri rwakaburuka, panguva iyi gako repfuti rakasimudzwa. Dahl aisakwanisa kuiteya kana kutarisa kure, saka akadzokera kune chimwe chiitiko chaiwanikwa kwaari.
  
  Akadzikisa huma ndokutora rovambira padehenya rake.
  
  Hutema hwakamonya pamberi pameso ake, marwadzo akawedzera kubva patsinga kusvika patsinga, asi muSweden haana kubvumira chipi nechipi cheizvi kudzongonyedza basa rake. Chombo chakarova chichibva chadzokera kumashure. Dahl akamubata ndokumukwevera akananga kumurume akanga akamubata. Ropa rakayerera nemativi ose echiso chake. Murume wacho akasimudzazve chibhakera chake, panguva ino achitya zvishoma, Dahl ndokuchibata nechibhakera chake ndokutanga kuchisvisvina.
  
  Tsinga imwe neimwe yomuviri wake, tsinga imwe neimwe yejoini imwe neimwe, yakagwinya.
  
  Mapfupa akavhunika sematavi anotsemuka. Gandanga rakazhambatata ndokuedza kudhonza ruoko rwake kure, asi Dahl aisada kunzwa nezvazvo. Vaifanira kudzima kamera iyi. Fast. Akatowedzera kudzvinya, akaita kuti pfungwa dzemurume uyu dzinyatsobatwa nemarwadzo echibhakera, ndokuburitsa Glock rake.
  
  Mumwe akaurayiwa.
  
  Pfuti yakarira mabara matatu gandanga risati ratarisa. Dahl akamukandira padivi ndokubva asimuka sengirozi inotsiva, ropa richibuda kubva mudehenya rake uye kutaridzika kwekutsunga kuchikanganisa maitiro ake.
  
  Kenzi airwisana nemurume mukuru, pfuti dzavo dziri pakati pemiviri yavo uye zviso zvavo zvakada kusanganiswa. Smith akaburuka pane yechitatu, achimanikidza mukomana kuti apfugame paakarova neshungu dzakakwana, chaidzo. Gandanga rekupedzisira rakaita zviri nani kuna Lauren, richimuwisira pasi, uye aiedza kutora chinangwa apo Yorgi akazvikanda pamberi pedhiramu.
  
  Dahl akabata mweya wake.
  
  Pfuti yakarira. Yorgi akadonha, akarohwa nenhumbi dzake dzokurwa nadzo. Dahl akabva aona kuti nyaya yacho yakanga yakati siyanei nezvaakatanga kuiverenga. Yorgi haana kusvetuka zvemitambo pamberi pebara, akarova ruoko rwegandanga raipfura nemuviri wake wese.
  
  Yakasiyana, asi ichiri kushanda.
  
  Dahl akamhanyira kune rubatsiro rweRussia, achirova murwi pasi peruoko rworuboshwe uye achisimudza makumbo ake kubva pasi. MuSweden akavaka simba nekumhanya, achichinjisa mhasuru dzake, akatakura mutoro wake nehukasha hwakazvarwa nekusafara. Mafiti matatu, ipapo matanhatu, uye gandanga rakakurumidza kukandwa kumashure sezvo rakazorovera musoro mubhodhi remenyu yeHard Rock Cafe é. Plastiki yakatsemuka, yakanyura muropa, sekupenga kwaDahl kwakatsemura dehenya remuvengi wake ndokutsemura nyama. Kinimaka angave asina kuifarira, asi veSweden vakashandisa chiratidzo cheAmerica kumisa gandanga.
  
  Karma.
  
  Dahl akatenderera zvakare, ropa richiyerera kubva munzeve dzake nechirebvu. Kenzi nemupikisi wake vaive vachiri vakavharirwa muhondo yekufa, asi Smith akakwanisa kuvhara mukaha pakati pake nemusoja nekukanda kushoma. Pakutendeuka kwekupedzisira akanetseka kutenderedza chombo chake, akaita rombo rakanaka ndokuzoguma akananga kwaSmith.
  
  Dahl akadzvova, achimhanyira kumberi, asi hapana chaaigona kuita nezvepfuti. Mukubwaira kweziso, gandanga rakaridza pfuti, mhondi iyi, Smith, yakatambira bara rakamumisa kuti apfugame.
  
  Ndinounza huma yake pedyo nemutsara wepfuti inotevera.
  
  Gandanga rakakweva, asi panguva iyoyo Dahl akaonekwa - gomo rinopisa, rinofamba - akarovera gandanga pakati pake nemadziro. Mabhonzo akatsemuka ndokuroverana, ropa richiyerera, pfuti ndokubhururuka ichienda kudivi nekudzvova. Sezvo Dahl akavhunduka achifamba achienda kuna Smith, akaona uye akanzwa musoja akashatirwa achipika zvikuru.
  
  Ipapo anenge akanaka.
  
  Anunurwa neKevlar vest, Smith akange achiri kupfurwa ari padhuze uye angadai akapotsa afa nekupokana, asi nhumbi dzavo itsva dzemuviri dzakapfavisa kurova. Dahl akapukuta chiso chake, iye zvino achiona kusvika kwechikwata chemauto.
  
  Kensi akarwa nemupikisi wake uku neuko, murume muhombe achinetsekana kuti aenderane nekugona kwake uye nemhasuru chaiyo. Dahl akadzokera kumashure achinyemwerera zvishoma pachiso chake.
  
  Mumwe wevakomana vemauto akamhanya. "Anoda rubatsiro here?"
  
  "Aiwa, ari kungopusa. Musiyei akadaro".
  
  Kensi akabata mukona weziso ndokukwiza mazino ake akanga atoruma. Zvaive pachena kuti vaviri ava vaive vakaenzana, asi weSwede aimuyedza, achiyera kuzvipira kwake kuchikwata uye kunyangwe iye pachake. Akanga akakodzera here?
  
  Akabata pfuti achibva aregedzera mhandu yake ichidzokera kumashure, ibvi rakabata mbabvu negokora kumhuno. Kurova kwaakazotevera kwaiva kurohwa nechanza, kuchiteverwa nemheni yekukurumidza kubata. Murume uya achingoshinyira achigomera, akabva anyatsokotamisa ruoko rwake, akanzwa kudzvova ndokuona pfuti ichiwira pasi. Ainge achiri kutatarika achiburitsa banga riya achibaya pachipfuva chake. Kensi akaipinza yose mukati, akanzwa badza richicheka nenyama yaiva pamusoro pembabvu dzake, achibva atenderera achiidhonza naye. Banga rakadzokera kumashure kuti rimurove kechipiri, asi panguva ino akanga agadzirira. Akabata ruoko rwakanga rwabviswa, ndokupota nepasi parwo ndokurwumonyorora kumusana kwemurume. Zvisina tsitsi akatsikitsira kusvika iyewo aputsika ndokusiya gandanga risisina chekubata. Akakurumidza kubvarura magirinedhi maviri mubhande rake achibva aturika rimwe rawo kumberi kwetirauzi rake uye muboxer short rake.
  
  Dahl, achiona, akaona kuti mhere yaibvarura huro. "Nooo!"
  
  Zvigunwe zveKenzi zvakaregedzera striker.
  
  "Hatiite izvozvo, iwe-"
  
  "Uchaitei zvino," Kenzi akazevezera pedyo zvikuru, "nemaoko akatyoka nezvimwe zvose?" Iwe hausi kuzokuvadza munhu manje, iwe idiot?"
  
  Dahl aisaziva kuti obatirira here kana kunzvenga, kumhanya kana kunyura nemusoro, kubata Kenzi kana kusvetuka kuti avhare. Pakupedzisira, masekondi akafamba uye hapana chakaputika kunze kwefuse yaSmith ipfupi.
  
  "Uri kutamba neni here?" akadzvova. "Asi chii nhai-"
  
  "Fake," Kenzi akakanda murwi pamusoro waDahl waibuda ropa. "Ndaifunga kuti maziso egondo akakwana angadai aona dambudziko."
  
  "Handina kuzviita." Swede akatura befu. "Damn, Kenz, uri mukadzi wepasi rose anopenga."
  
  "Chingondidzosera katana kangu. Zvinogara zvichindidzikamisa."
  
  "Hongu. Ndinobheja,"
  
  "Uye iwe unotaura izvi, Mad Swede."
  
  Dahl akakotamisa musoro wake. Bata. Asi, ndinofunga ndasangana nemutambo wangu.
  
  Panguva ino, zvikwata zveSWAT nevamiriri vakaungana vaive pakati pavo, kuchengetedza nzvimbo dzakatenderedza Times Square. Chikwata chakaungana zvakare ndokutora maminetsi mashoma kuti vafemere.
  
  "Masero mana pasi," Lauren akadaro. "Mumwe chete asara."
  
  "Tinofunga," akadaro Dahl. "Zviri nani kusazvitungamira. Uye rangarira, iyi kamuri yekupedzisira inochengetedza Marsh uye pamwe inodzora ..." Haana kutaura izwi rekuti "bhomba renyukireya" zvinonzwika. Kwete pano. Uyu waive moyo weManhattan. Ndiani aiziva rudzi rwemamaikorofoni angangopararira?
  
  "Basa rakanaka vakomana," akadaro zviri nyore. "Zuva rino rehupenzi rava kuda kupera."
  
  Asi chokwadi, ichangotanga.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHISHANU
  
  
  Julian Marsh akatenda kuti, pasina mubvunzo, akanga ari munhu anofara zvikuru munyika. Pamberi pake chaipo paive nechombo chenyukireya chakaremerwa, chakasungwa, chiri pedyo zvekukwanisa kubata, kuti atambe nacho pachido. Kuruboshwe kwake kwaive nemukadzi wamwari, tsvarakadenga yaaigonawo kutamba naye pahuro. Uye iye, zvechokwadi, akatamba naye, kunyange zvazvo imwe nzvimbo yakatanga kukuvadza zvishoma kubva pakutariswa kwose. Pamwe zvishoma zveiyo whipped cream ...
  
  Asi achienderera mberi nechitima chake chekare uye chakakosha chepfungwa - sero yemagandanga yakagara pahwindo, uye zvakare aive achitamba nayo pakuda kwake. Uye zvakare kwaive nehurumende yeAmerica, ichidzingirira miswe yayo muguta rose, ichimhanya ichitya uye isingaoni kutamba-
  
  "Julian?" Zoe akanga achifemera kure kure nenzeve yake yekuruboshwe. "Unoda kuti ndiende kumaodzanyemba zvakare?"
  
  "Chokwadi, asi usafemere bastard senguva yadarika. Mumbomu zorora zvishoma here?
  
  "O, chokwadi".
  
  March regai ambotandara zvake ozofunga zvaizotevera. Kwakanga kwatove pakati pemangwanani uye nguva dzekupedzisira dzakanga dzava pedyo. Nguva yakanga yoda kusvika yaaifanira kuburitsa imwe nharembozha yaaizoraswa ofonera kumusha kwake achida kukurumidza. Zvechokwadi, aiziva kuti hapazovi ne "kuvanda" chaiyo, zvichida kwete nekuchinjana kwemamiriyoni mazana mashanu, asi nheyo yacho yakanga yakafanana uye inogona kuitwa nenzira yakafanana. March akapa kutenda kuna vamwari vezvivi nezvakaipa. Nevarume ava vari parutivi rwako, chii chaisagona kuwanikwa?
  
  Kufanana nezviroto zvese zvakanaka, iyi yaizoguma pakupedzisira, asi Marsh akafunga kuti aizonakidzwa nazvo zvichiramba.
  
  Achipuruzira musoro waZoey ndokusimuka, akasunungura tambo yeshangu yake ndokuenda kuhwindo. Nepfungwa mbiri paiwanzova nemaonero maviri akasiyana, asi hunhu hwaMarsh hwaive hwechokwadi kune chiitiko. Ko vapi navapi vavo vangarasikirwa sei? Ainge abvuta rimwe condom raZoe akuda kuritsveta paruoko. Akazokanda mapfumo pasi ndokuita zvigunwe zviviri. Gehena, yakaramba ichigutsa quirkiness yake yemukati.
  
  Marsh achiri kufunga kuti oita sei nechirango chiya, mukuru wechitokisi akasimuka akamutarisa achinyemwerera zvake. Yakanga iri Alligator, kana sekudana kwaMarsh pachivande - Alligator - uye kunyangwe yaive yakanyarara uye zviri pachena inononoka, pakanga paine pfungwa chaiyo yengozi nezvazvo. Marsh akati pamwe aive mumwe wevapfeki vevest. Pawn. Chinhu chimwechete chinodyiwa seweti yakareba. Marsh akaseka zvikuru, achityora muzura wakatarisana nemhungu panguva chaiyo.
  
  Zoe akatevera mutsoka dzake, achitarisa nepahwindo.
  
  "Hapana chekuona," Marsh akadaro. "Kuti haufarire kudzidza inda dzevanhu."
  
  "Oo, vanogona kusetsa dzimwe nguva."
  
  March akaringa ringa achitsvaga heti yake, iya yaaida kupfeka pakona. Zvechokwadi, yakanga yaenda, zvichida kunyange asati asvika kuNew York. Svondo rakapera rakapera zvisinganzwisisike kwaari. Mhungu yakasvika ndokubvunza zvine ruremekedzo kana yaida chimwe chinhu.
  
  "Kwete parizvino. Asi ndichavafonera nekukasika ndivape madetails ekuti vatumire mari.
  
  "Uchaita izvi?"
  
  "Ehe. Handina kukupa vanhu nzira here?" Mubvunzo waive wekutaura.
  
  "Oo, chidimbu chebenzi ichi. Ndakarishandisa senzira yenhunzi."
  
  Marsh anogona kunge aive eccentric, kupenga, uye kusundwa neruchiva rweropa, asi chikamu chidiki chake chaivewo chakangwara, kuverenga, uye kubatikana zvizere. Ndosaka akapona sezvaakaita kuburikidza nematanho eMexico. Mushure mechinguva, akaziva kuti akanga afungira zvisizvo Mhungu nemamiriro acho ezvinhu. Akanga asiri iye mukuru pano - vakanga vari.
  
  Uye yakange yave nguva yakanonoka.
  
  Marsh akarwisa Alligator, achinyatsoziva kwaakasiya pfuti, banga uye pfuti isina kushandiswa. Achitarisira kubudirira, akashamisika apo Gator akavhara zvibhakera ndokudzorera imwe yake. March akazvitora akadzikama, asina hanya nemarwadzo, uye akaedza zvakare. Akaziva kuti Zoey akanga akamutarisa, uye akashamisika kuti sei hure resimbe risina kumhanyira kumubatsira.
  
  Mhungu yakarova zvakare zviri nyore. Ipapo Marsh akanzwa ruzha kumashure kwake - ruzha rwekuvhurwa kwegonhi reimba. Akasvetukira kumashure, akashamiswa paakaregererwa neMngwenya, achibva acheuka.
  
  Kuvhunduka kwakabva kwabuda pahuro pake.
  
  Varume vasere vakapinda mufurati racho, vose vakapfeka zvitema, vose vakatakura mabhegi, uye vakashatirwa semakava ari mudanga rehuku. Marsh akatarisa ndokuzocheukira kuna Gator, maziso ake nanhasi aisanyatsotenda zvavaiona.
  
  "Chii chiri kuitika?"
  
  "Chii? Waifunga kuti tose taizogara takanyarara here apo varume vakapfuma vakapfeka masutu akashongedzerwa vachibhadhara hondo dzavo? Zvakanaka, ndine nhau kwauri, murume mukuru. Hatichakumirirai. Isu tinobhadhara zvedu. "
  
  March akadzedzereka kubva pakurohwa kaviri kusvika kumeso. Sezvo akadonha negotsi, akabata Zoe, achitarisira kuti achamusimudza, uye paakarega, vose vakawira pasi. Kuvhunduka kwaakaita kwakabva kwaita kuti muviri wake uwedzere, matumbu ake edikita uye tsinga dzakapinda mumhepo, uye tiki inogumbura yakatanga mukona yeziso rimwe. Ndakamudzorera kumazuva akaipa ekare paakanga ari mukomana uye hapana aiva nehanya naye.
  
  Mhirizhonga yakatenderera mufurati, ichironga rusero rwevanhu gumi nevaviri. Zoey akave mudiki sezvaaigona, ingangoita fenicha, pakawanikwa pfuti nezvimwe zvombo zvehondo - magirinedhi, inodarika RPG imwe, iyo inogara yakavimbika Kalashnikov, gasi rinobvarura, flashbangs uye akasiyana simbi-yakaiswa maoko-yakabatwa maroketi. . Izvi zvakatishamisa.
  
  Mhiripiri akagadzirisa pahuro, achakabatirira panzira dzekupedzisira dzechiremerera neudyire izvo zvakaona kuti aive mbudzi yaSatani ine nyanga huru mumba umu.
  
  "Tarirai," akadaro. "Bvisa maoko ako akasviba pabhomba rangu renyukireya. Unotoziva here kuti chii ichi nhai mukomana? Alligator. Alligator! Tinofanira kuzadzisa nguva yakatarwa. "
  
  Mutungamiriri wechitokisi chechishanu akazokanda laptop padivi ndokuswedera pedyo naMarsh. Zvino, pasina rutsigiro uye pasina magirovhosi, Alligator aive mumwe munhu. "Unofunga kuti ndine chikwereti newe here ooo?" Izwi rekupedzisira raive kurira. "Maoko angu akachena! Bhutsu dzangu dzakanaka! Asi vachazara ropa nemadota soooo soon!"
  
  March akabwaira nekuchimbidza. "Uri kutaura nezvei?"
  
  "Pachange pasina muripo. Hapana mari yasara! Ini ndinoshandira mukuru, anoremekedzwa uye chete Ramses, uye vanondidaidza kuti Mugadziri weBhomba. Asi nhasi ndini ndichatanga. ndichamupa upenyu!"
  
  March akamirira kurira kusingadzivisiki pakupedzisira, asi panguva ino pakanga pasina. Alligator akanga anyatsorega kurwiswa kwesimba kuenda mumusoro make, uye Marsh akanga asati anzwisisa kuti sei vanhu ava vakabata bhomba rake. "Varume, iri ibhomba rangu renyukireya. Ndatenga izvi ndikakuunzirai. Takamirira muripo wakanaka. Zvino, ivai vakomana vakanaka uye muise bhomba renyukireya patafura. "
  
  Marsh ndipo paakazomurova zvekuti anotora ropa Marsh akabva atanga kunyatsonzwisisa kuti pane zvainge zvashata apa. Zvakaitika kwaari kuti zviito zvake zvose zvomunguva yakapfuura zvakanga zvamutungamirira kupfundo iri roupenyu hwake, chakanaka nechakaipa chiri chose, shoko riri rose rakanaka nerakaipa netsinhiro. Kuwanda kwezviitiko zvake zvese zvakamusvitsa mumba umu panguva iyi.
  
  "Uchaitei nebhomba iri?" Kuvhunduka kwakadzikama ndokuwedzera inzwi rake, sokunge ari kudzvinyirirwa pagrater sechizi.
  
  "Tichaparadza bhomba renyu renyukireya tichangonzwa kubva kuRamses huru."
  
  March akakwenya kufema asingafemi. "Asi ichauraya mamiriyoni."
  
  "Uye saka hondo yedu ichatanga."
  
  "Yaive mari," akadaro Marsh. "Pay. Kunakidzwa zvishoma. Kuchengeta United Donkeys of America vachidzingirira muswe wavo. Yakanga iri pamusoro pemari, kwete kuuraya vanhu vakawanda. "
  
  "Iwe... waurawa!" Kupengereka kweAlligator kwakawedzera zvakanyanya.
  
  "Hongu, asi kwete zvakanyanya."
  
  Mhungu yakamukava kusvika yamonyoroka kuita bhora risingapfakanyiki; mbabvu, mapapu, musana nemakumbo zvinorwadza. "Tangomirira nhau kubva kuna Ramses. Zvino, mumwe munhu andipe foni."
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHITANHATU
  
  
  Mukati meGrand Central Terminal, zvidimbu zvekupedzisira zvepuzzle yeMarsh zvakatanga kusimuka. Drake akanga asati azviona, asi izvi zvose zvaive chikamu cheurongwa hweumwe munhu, mumwe munhu wavaifunga kuti akanga atove asina kwaakarerekera. Muvengi wavaisavimba naye yaiva nguva-uye kuti yakakurumidza sei kupfuura yakakanganisa kufunga kwavo.
  
  Nenzvimbo yakanzi yakachengeteka uye ine vanhu vazhinji nemapurisa, Drake nechikwata chake vakapihwa mukana wekuongorora chirevo chechina, icho chavakazoona chakatemerwa pasi petafura yekudyira. Nhamba dzakatevedzana dzakanyorwa nemavara makuru, zvaisaita kuti uone kuti chingave chii kunze kwekunge wakwanisa kuchonjomara pamusoro wenyaya, waiwanzonyorwa nemavara madiki anowanikwa.
  
  Nuclear activation codes.
  
  Drake akatsinzinya maziso ake achiratidza kusatenda, akatadza kugadzikana zvakare, ndokubwaira bwaira akatarisa Alicia. "Chokwadi? Sei atitumira izvi?"
  
  "Ndinofungidzira kugona kutamba mutambo uyu. Ari kunakidzwa nazvo, Drake. Ukuwo, anogona kunge ari emanyepo. "
  
  "Kana makodhi ekumhanyisa," May akawedzera.
  
  "Kana nyangwe," Beau akawedzera kuvharidzira musoro, "makodhi anogona kushandiswa kuburitsa imwe mhando yechombo chakavigwa."
  
  Drake akatarisa murume wechiFrench kwechinguva, achishamisika kuti aivepi pfungwa dzakatsveyama kudaro, asati afonera Moore. "Tine chinhu chitsva chinodiwa," akadaro. "Kunze kwekunge zvichiita senge seti yekudzima macode ezvombo zvenyukireya panzvimbo."
  
  "Sei?" Moore akarohwa nehana. "Chii? Izvi hazvina musoro. Ndizvo zvaakakuudza here?"
  
  Drake akaziva kupusa kwazvakaita. "Sending now." Rega masutu emuchadenga azvigadzirise zvese.
  
  "Zvakanaka. Tichavapa humbowo hwakakodzera. "
  
  Drake apedza kuisa nhare muhomwe, Alicia akabva azvibvisa ndokutarisa tarisa kwenguva refu. "Tine rombo rakanaka kuno," akadaro. "Hakuna vafa. Uye hapana nhau kubva munaKurume, kunyangwe kunonoka kwedu. Saka unofunga kuti ichi chaive chinodikanwa chekupedzisira here?"
  
  "Handina chokwadi kuti zvingadaro sei," akadaro May. "Akatiudza kuti anoda mari, asi haasati atiudza kuti rinhi kana kupi."
  
  "Saka imwezve," Drake akadaro. "Pamwe vaviri. Tinofanira kutarisa chombo uye kuchiisa zvakare. Chero nzira, nemabhomba madiki-diki ari kuputika muguta rese, ndinofunga isu tiri kure nekuita izvi. "
  
  Ainetseka nezvechinangwa chebhomba duku. Usauraya kana kuremadza. Hongu, vakanga varova mweya wevanhu, asi nechiedza chebhomba renyukireya, Julian Marsh, uye makamera avaiparadza, haana kukwanisa kuita kunze kwekufunga kuti zvichida pane imwe hurongwa. Mabhomba echipiri aivhiringidza uye achitsamwisa. Dambudziko guru rakakonzerwa nevanhu vashoma vari pamidhudhudhu vachikanda mabhomba epamusha paWall Street.
  
  Alicia akaona kiosk yakavigwa nechekure. "Shuga musanganiswa," akadaro. "Pane munhu anoda siwiti bar?"
  
  "Nditorerei maSnickers maviri," Drake akagomera. "Nekuti makumi matanhatu neshanu magiramu aive emakumi mapfumbamwe chete."
  
  Alicia akadzungudza musoro. "Iwe nemapipi ako makuru."
  
  "Chii chinotevera?" Beau akaswedera pedyo, uye muFrench akarerutsira muviri wake wemarwadzo nematanho mashoma.
  
  "Moore anofanira kuwedzera mutambo wake," akadaro Drake. "Shingaira. Ini, ini, handisi kuzotamba kuMarsh's tune zuva rose. "
  
  "Zvakanaka," Mai vakamuyeuchidza. "Vazhinji vevashandi vake nemapurisa vari kuita mapurisa mumigwagwa."
  
  "Ndinoziva," Drake akafema. "Ndinoziva chaizvo."
  
  Aizivawo kuti hapangavi nerutsigiro rwuri nani kunaMoore kupfuura Hayden naKinimaka, vese vane kero kuMutungamiriri, vese vasangana nezvakawanda izvo nyika yaigona kukanda pavari. Panguva iyi yekudzikama, akaongorora, akafunga nezvedambudziko ravo, ndokuzozviwana ave kunetseka nezvechimwe chikwata-chikwata chaDahl.
  
  Uyu anopenga bastard wekuSweden angangodaro achirwa nebhawa reMarabou achiona nguva dzakashama dzaAlexander Skarsga.
  
  Drake akagutsurira nemusoro achitenda Alicia achidzoka ndokumutambidza mapiece maviri echocolate. Kwekanguva chikwata chakangomira ipapo, chichifunga, chiveve. Ndinoedza kusafunga kuti chii chingazoitika. Kumashure kwavo kune cafe & # 233; mahwindo aro akaputswa, matafura akapidiguka, magonhi akatsemuka, akarembera pamahinji awo. Kunyangwe iye zvino, zvikwata zvaive zvichinyatso kusanganisa nzvimbo yemidziyo mitsva.
  
  Drake akatendeukira kuna Bo. "Wakasangana naMarsh handiti? Munotenda here kuti achaona izvi kusvika kumagumo?"
  
  Murume wechiFrench akaita chiito chakaoma kunzwisisa. "Hmm, ndiani anoziva? Kufora kwacho kunoshamisa, kunoratidzika kunge kwakagadzikana imwe nguva uye inopenga inotevera. Pamwe kwaiva manyepo. Webb haana kuvimba naye, asi izvozvo hazvishamise. Ini ndinonzwa kuti dai Webb achiri kufarira nyaya yaPythia, Marsh aisazobvumidzwa kutombonyepedzera kuve nechekuita nenyaya iyi. "
  
  "Haasi Marsha we need to worry about," Mai vakapindira nemufaro. "Izvi..."
  
  Uye kamwe kamwe zvose zvakava nemusoro.
  
  Drake akazviona panguva imwe chete, akaziva zita remunhu waaida kufonera. Maziso ake akasanganidzana neake semapfuti aitsvaga kupisa asi vakamboita chinguva vakanyarara.
  
  Ndiri kufunga nezvazvo. Muongorori. Kumagumo anotyisa.
  
  "Damn," Drake akadaro. "Takaridzwa kubva pakutanga."
  
  Alicia akavatarisa. "Kazhinji ndaiti 'tora imba', asi ..."
  
  "Haambofa akakwanisa kupinda munyika ino," Mai vakachema-chema. "Kwete pasina isu."
  
  "Zvino," akadaro Drake. "Ndiye chaiye paanoda kuva."
  
  Ipapo foni yakabva yarira.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akapotsa adonhedza chocolate bar yake nekuvhunduka, akange anyura mune imwe chitima chepfungwa. Paakatarisa pachiratidziro ndokuona nhamba isingazivikanwi, kuputika kwepyrotechnic kwepfungwa dzinopesana kwakatenderedza musoro wake.
  
  Zvekutaura?
  
  Anofanira kunge ari Marsh aifona kubva panharembozha yake itsva yaakarasa. Anofanira kudzivisa here kuda kumutsanangurira kuti akanga achitambwa, kuti akanga angonyengedzwa nezano guru? Vaida kuti masero nezvombo zvenyukireya zvirambe zvisina kwazvakarerekera kwenguva yakareba sezvinobvira. Ipa munhu wese imwe awa imwe mukana wekuzvironda zvese pasi. Iye zvino kunyange ... ikozvino mutambo wachinja.
  
  Kuita sei?
  
  "Kurume?" akadaira mushure memhete yechina.
  
  Inzwi raasingazivi rakataura naye. "Nooo! NdiGatorrr! "
  
  Drake akabvisa foni kubva panzeve yake, kurira, kukwirira kwakakwira pakupera kweshoko rega rega achituka maeardrums ake.
  
  "Ndiani uyu? Marsh aripi?
  
  "Ndati - Gatorrr! Nzombe dzave kutokwira. Kwaanofanira kunge ari. Asi ndine chimwe chandinoda kwauri, uhhh. Imwezve, uye ipapo bhomba richaputika kana kuti kwete. Zvinoenderana newe!"
  
  "Ndirisei." Drake aive nenguva yakaoma kuisa pfungwa pamashoko nekuda kwekushevedzera kwaingoita. "Unofanira kudzikama zvishoma shamwari."
  
  "Mhanya, tsuro, mhanya, mhanya, mhanya. Enda unotsvaga kukamba yemapurisa pakona ya3 na51 uone kuti takusiira nhindi dzipi dzenyama ooooo. Uchanzwisisa chinodiwa chekupedzisira kana wasvika ikoko. "
  
  Drake akafinyama achitsvaga ndangariro dzake. Pane chinonyanyozivikanwa nezvekero iyi...
  
  Asi izwi racho rakadzongonyedzazve kurongeka kwendangariro dzake. "Mhanya zvino! Mhanyai! Tsuro, mhanya usacheuke! Ichaputika muminiti kana awa, rrr! Uye ipapo hondo yedu ichatanga! "
  
  "Marsh aingoda rudzikinuro chete. Mari yebhomba ndeyako."
  
  "Hatidi mari yako, yyyy! Munofunga kuti hakuna masangano-kunyange masangano enyu-ari kutibatsira here? Munofunga kuti hakuna vapfumi vanotibatsira here? Iwe unofunga kuti hakuna vanorangana kunze uko vanopa mari muchivande chikonzero chedu? Ha, ha ha ha!"
  
  Drake aida kutambanudza ruoko uye kubvuta mutsipa wemupengo, asi sezvo aisakwanisa kuzviita-asi-akaita chinhu chakanakisa chaitevera.
  
  Runhare rwakabva rwadimburirwa.
  
  Uye pakupedzisira, uropi hwake hwakagadzirisa ruzivo rwese. Vamwe vaitozviziva. Zviso zvavo zvakange zvachena nekutya, muviri wavo wainge wakatsikitsira.
  
  "Iyi ndiyo saiti yedu, handizvo?" Drake akadaro. "Hayden, Kinimaka naMoore varipi izvozvi."
  
  "NaRamses," Mai vakadaro.
  
  Kudai bhomba rakanga raputika panguva iyoyo chaiyo, boka racho ringadai risina kukwanisa kumhanya nokukurumidza.
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NECHInomwe
  
  
  Hayden akadzidza mamonitor. Nechizhinji chechiteshi chabviswa, uye kunyange vamiririri vamene vakagoverwa kuMoore vachitumirwa kunze mumigwagwa kuti vabetsere, nzvimbo yeHomeland Security yeko yakanzwa kukurirwa kusvikira kupfundo rokuputsika. Zviitiko zvaiitika muguta rese zvakatora nzvimbo pamusoro pekusanganazve kweRamses neMutengo kwechinguva, asi Hayden akaona kushaikwa kwekubatana pakati pavo, uye akashamisika kana ivo vese vaive vasina chekutaura. Ramses aive murume ane ruzivo aive nemhinduro dzese. Price yaingova imwe chitsotsi ichidzingirira madora.
  
  Kinimaka akabatsira kushandisa mamonitor. Hayden akaenda pamusoro pezvakanga zvaitika pakati pavo kare, apo muHawaiian akanga arayira kuti asatora ruzivo kubva kuvarume vaviri ava, uye zvino akashamisika nezvekuita kwake.
  
  Anga akarurama here? Aisiririswa here?
  
  Chinhu chekufunga nezvazvo gare gare.
  
  Mifananidzo yaipenya pamberi pake, yese yakatarisana neakawanda emakona masikweya, mutema nechena uye neruvara, zviono zvefender benders nemoto, maamburenzi aipenya uye mhomho yevanhu vaitya. Kuvhunduka pakati peNew Yorkers kwakachengetwa kune hushoma hwakakwana; kunyangwe zviitiko zve9-11 zvaive zvichiri zvinotyisa mupfungwa dzavo uye zvichipesvedzera sarudzo dzese. Kune vanhu vazhinji vakaita nyaya yekupona 9-11, kubva kune vasina kuenda kubasa musi iwoyo kusvika kune vakanonoka kana kumhanya mhanya, kutya hakuna kumbobva mundangariro dzavo. Vashanyi vaitiza vachitya, kazhinji vachitarisana nedambudziko rinotevera risingakarirwi. Mapurisa akatanga kuchenesa migwagwa nemwoyo wose, pasina chishoro chinobva kuvagari vemo vanogara vachishatirwa.
  
  Hayden akatarisa nguva...dzakanga dzatova 11am. Zvakazonzwika gare gare. Chikwata chakasara chirimupfungwa dzake, mudumbu make mainge muchiita manyama amire nerongo nekutya kuti vangangorasikirwa neupenyu nhasi. Sei gehena tichiramba tichiita izvi? Zuva nezuva, vhiki nevhiki? Mapoka anodzikira pese patinorwa.
  
  Uye Dahl kunyanya; Murume uyu akagara sei pakadai? Nomudzimai nevana vaviri, murume anofanira kuva netsika yebasa yakaenzana neMount Everest. Ruremekedzo rwake kumusoja rwakanga rusina kumbokwira.
  
  Kinimaka yakarova one of the monitors. "Zvinogona kunge zvakaipa."
  
  Hayden akamudzvokora. "Chii ichi ... oh shit."
  
  Akarohwa nehana achiona Ramses achiita zvekumhanya akananga kuMutengo achirovera musoro pasi. Muchinda wegandanga akabva amira pamusoro pemutumbi wainetsekana ndokutanga kuukava zvisina tsitsi, rimwe nerimwe pfuti richibudisa mhere yekurwadziwa. Hayden akazengurira zvakare, ndokuona dziva reropa richitanga kupararira pasi.
  
  "Ndiri kuburuka."
  
  "Ndichaendawo". Kinimaka akatanga kusimuka, asi Hayden akamumisa nemaoko.
  
  "Aihwa. Unodiwa pano."
  
  Haana kuita hanya nezvaainge aita, akamhanya kudzokera kukamuri yepasi, akakokera varindi vaviri vakanga vakamira mukoridho, ndokuvhura gonhi rekunze rekamuri raRamses. Vanomhanyira pamwe chete, pfuti dzakadhonzwa.
  
  Rutsoka rwekuruboshwe rwaRamses rwakanorovera padama raMutengo, bhonzo richibva ratsemuka.
  
  "Mira!" Hayden akaridza tsamwa. "Uri kumuuraya."
  
  "Hauna basa nazvo," Ramses akashandisa chombo chake zvakare, achipwanya shaya yaPrice. "Ndozviitirei? Uri kundimanikidza kushare chisero netsvina iyi. Unoda kuti titaure here? Zvakanaka, aya ndiwo maitirwo ekuda kwangu kwesimbi. zvimwe muchazviwana zvino.
  
  Hayden akamhanyira kumabhawa achipinza kiyi mukiyi. Ramses akazvitsigira, ndokubva atanga kutsika padehenya reMutengo nemapendekete, sekunge ari kutsvaga nzvimbo dzisina simba uye kunakidzwa nemaitiro. Price ainge ambomira kuridza mhere apa aingove low low.
  
  Hayden akavhura gonhi zvakafara, achitsigirwa nevarindi vaviri. Akarwisa pasina mhemberero, achirova Ramses kuseri kwenzeve nepfuti uye achimusundira kure naRobert Price. Akabva apfugama pedyo nerume raichema.
  
  "Mupenyu?" Zvechokwadi akanga asingadi kuratidzika kuva akanyanya kunetseka. Vanhu vakaita saiye vaiona kunetseka soutera hwaigona kushandiswa.
  
  "Zvinorwadza?" Akazvitsimbirira mbabvu dzaPrice.
  
  Mhere yakamuudza kuti "hongu, zvakaitika."
  
  "Ok, zvakanaka, chimbomira kuchema. Tendeuka ndikuone.
  
  Price akanetsekana kuumburuka, asi paakadaro, Hayden akafinyama achiona mask yeropa, mazino akatsemuka, uye miromo yakabvaruka. Akaona nzeve yake yakatsvuka uye ziso rakanga rakazvimba zvekuti aigona kusazoshanda zvakare. Pasinei nezvaaida, akafinyama.
  
  "Kupenga".
  
  Akananga kwaRamses. "Nhai shamwari handitombobvunze kuti unopenga here? Mupengo chete ndiye anoita zvaunoita. Chikonzero? Chinangwa? Chinangwa? Ndinokahadzika kuti zvakatouya mupfungwa dzako."
  
  Akasimudza Glock, asina kunyatsogadzirira kupfura. Varindi vaiva pedyo naye vakafukidza Ramses kana aizomurwisa.
  
  "Pfura," akadaro Ramses. "Zviponese kubva munyika izere nemarwadzo."
  
  "Dai iri nyika yako, musha wako, waizondiuraya izvozvi, handiti? Uchazvipedza zvose."
  
  "Aihwa. Chii chinonakidza mukuuraya nekukurumidza? Chekutanga ndaizoparadza chiremerera chako nekukubvisa nekukusunga nhengo dzako. Ipapo ndaizotyora kuda kwako ndichishandisa nzira isina kurongeka, zvisinei kuti chii chaiita sechakanaka panguva iyoyo. Ipapo ndingadai ndakafunga nzira yokukuuraya nayo ndokukudzosa, nguva nenguva, pakupedzisira ndokudemba apo wakanditeterera kwezana ramakore kugumisa upenyu hwako."
  
  Hayden akatarisa, achiona chokwadi mumaziso aRamses uye akatadza kuzvidzora kuti asabvunda. Apa pakanga paine murume uyo, pasina kufunga kechipiri, aizoputika bhomba renyukireya muNew York. Kutarisisa kwake kwakatorwa moyo naRamses, pamwe chete nevarindi vake, zvekuti havana kuita nekufamba kwetsoka uye kufema kwakashata kwaibva kumashure kwavo.
  
  Maziso aRamses aipenya. Hayden akaziva kuti vakanga vanyengerwa. Akacheuka, asi haana kukurumidza. Mutengo anogona kunge anga ari Secretary of Defense, asi aivewo nebasa rehondo repamusoro uye akange ave kurarama izvo zvaairangarira nezvazvo. Akarovera maoko ose paruoko rwomuchengeti akanga akatambanudzwa, pfuti yake ichibva yarovera pasi, achibva arovera murume uyu chibhakera padumbu, achimukotamira nepakati. Paaiita izvi, akadonha, achibhejera kuti Hayden nemumwe murindi vaisamupfura, vachibhejera chinzvimbo chake munzira dzinoverengeka, ndokuwira papfuti.
  
  Ndokupfura nepasi pehapwa, bara richirova gadhi akarohwa nehana muziso. Hayden akaisa padivi manzwiro ake ndokumunongedzera Glock paMutengo, asi Ramses akamupomera senzombe iri patarakita, simba rakazara remuviri wake richioma mitezo, richimubvisa patsoka dzake. Ramses naHayden vakadzedzereka nemusero, vachipa Mutengo mukana wekuti vauye kurova kwakachena pane wechipiri murindi.
  
  Akatora mukana weizvi, achishandisa nyonganiso yacho kuti imunakire. Murindi wechipiri akafa pasati paitika maungira ebara rakamuuraya. Mutumbi wake wakarova pasi patsoka dzaPrice, akatariswa neziso rimwe chete remunyori aishanda. Hayden akakwira kubva pasi pemuviri muhombe waRamses, achiri akabata Glock yake, maziso emusango, uye akabata Price nepfuti.
  
  "Sei?"
  
  "Ndiri kufara kufa," Price akadaro achisiririsa. "Ndinoda kufa".
  
  "Kubatsira kuchengetedza chidimbu ichi chehupenzi?" Akakamhina pasi, achitamburira.
  
  "Ndine imwe yekutamba yasara," Ramses akagunun'una.
  
  Hayden akanzwa pasi kubvunda pasi pake, madziro emba yepasi achidedera uye achikanda makore edhaka. Mazariro chaiwo ekeji akatanga kubvunda. Achigadzirisazve maoko ake nemabvi, akadzikama ndokutarisa kumusoro uye pasi, kuruboshwe nekurudyi. Hayden akatarisa mwenje sezvaingoramba ichipenya.
  
  Zvino chii? Chiiko ichi...
  
  Asi aitoziva.
  
  Nzvimbo iyi yaive yakarwiswa pasi.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MAKUMI NESERE
  
  
  Hayden akafemereka madziro achiramba achizunguzika. Ramses akaedza kusimuka asi mumba makabva mazungunuka. Gandanga rakawira pasi nemabvi. Mutengo wakatarisa mukushamisika sezvo kona chaiyo yekamuri yakachinja, majoini akafamba uye akarongwazve, materu akashatiswa nesekondi yega yega. Hayden akanzvenga chimedu chedhaka chinodonha apo chikamu chesirin'i chakadonha. Waya uye madhaidhi emhepo akarembera kubva padenga, achizungunuka kunge ane mavara-mavara pendulum.
  
  Hayden akananga kumusuwo wechitokisi, asi Ramses aive akangwara zvekuvharisa nzira yake. Zvakatora chinguva asati aona kuti akanga achiri akabata Glock, panguva iyoyo sirin'i zhinji yakanga yadonha uye mbariro chaidzo dzakanga dzakatsikitsira mukati, dzichida kudonha.
  
  "I think... you overdid it," Price akadaro achifemereka.
  
  "Nzvimbo ino yakaipa iri kuparara," Hayden akadanidzira pachiso chaRamses.
  
  "Kwete izvozvi".
  
  Gandanga rakasimuka ndokumhanyira kumadziro aiva kure, makore edhaka nezvimedu zvekongiri nepurasita zvichibhururuka zvichidonha zvakamupoteredza. Gonhi repanze rakabva ranyura ndokubva ravhurika. Hayden akabata bhara ndokuzvikwevera mudenga, akabata mupengo uya, Price achizeza kuseri. Vaive nevanhu vaive pamusoro. Ramses aigona kungoenda kure.
  
  Nemufungo iwoyo, Hayden akatsvaga foni yake, asi akatadza kufambirana naRamses. Murume uyu aimhanya, akaoma uye asina tsitsi. Akatsika masitepisi, achitsveta parutivi dambudziko remumwe mupurisa ndokumukanda musoro pana Hayden. Akabata mukomana uya, ndokumubata, uye panguva iyoyo Ramses akanga atopinda nemusuwo wepamusoro.
  
  Hayden akamhanya achidzingirira. Gonhi repamusoro rakanga rakashama, girazi raro rakatsemuka, mafuremu aro akatsemuka. Pakutanga, chaaingoona ari mukamuri remonita ndiMoore, uyo aisimuka kubva pasi achinanavira kutwasanudza masikirini akawanda akamonyoroka. Dzimwe dzakabvarurwa pazvisungo zvadzo, dzakavharirwa pamadziro, uye dzakabondera pakumhara. Kinimaka zvino akasimuka skrini ichidonha kubva pamapendekete, girazi nepurasitiki zvakabatwa mubvudzi rake. Mamwe ma agents maviri aive mumba umu aiedza kuzvidhonza.
  
  "Chii chatiwira?" Moore akamhanya achibuda mukamuri aona Hayden.
  
  "Ramses uripi?" akazhambatata. "Hamuna kumuona here?"
  
  Muromo waMoore wakashama. "Anofanira kunge ari muchitokisi."
  
  Kinimaka akakwesha girazi uye mamwe marara kubva pamafudzi ake. "Ndakatarisa ... Ipapo gehena rose rakasununguka."
  
  Hayden akatuka zvine mutsindo paakaona masitepisi ekuruboshwe kwake, uyezve vharanda raive mberi iro rakatarisa hofisi huru yenzvimbo iyi. Pakanga pasina imwe nzira yokubuda nayo muchivako kunze kwokuyambuka. Akamhanyira panjanji, akaibata uye akaongorora mukamuri yaive pasi. Vashandi vakaderedzwa, sezvakanga zvarongwa nemagandanga, asi mamwe mabasa epasi akanga agarwa. Vese varume nevakadzi vakanga vachiunganidza zvinhu zvavo, asi vazhinji vakanga vakananga kumusiwo mukuru vakabata zvombo zvavo, sekunge vaitarisira kurwiswa. Ramses haaigona kunge ari pakati pavo.
  
  Zvino kupi?
  
  Tarisiro. Ndiri kuona. Yakanga isiri...
  
  "Uku hakusi kuguma!" - akadanidzira. "Ibva pamahwindo!"
  
  Manonoko. Blitzkrieg yakatanga nekuputika kukuru; mahwindo epamberi akaputika uye chikamu chemadziro chakadonha. Maonero aHayden ese akachinja, denga remba richidonha. Zvimedu zvakaputika chiteshi chese apo mapurisa aidonha. Vamwe vaisimuka vachipfugama kana kukambaira vachienda. Vamwe vakakuvara kana kuti vakazviwana vavharirwa. Iyo RPG yakaridza muridzo nepakati pefaçade yakaputsika ndokurovera mukoni yemushandi, ichitumira mirazvo yemurazvo, utsi nemarara munzvimbo yaive pedyo. Hayden akabva aona makumbo aimhanya pakabuda varume vakawanda vainge vakapfeka masks, vese vakasungirirwa pfuti pamapendekete. Vachitambanudzira rutivi rumwe norumwe, vainangidzira chinhu chipi nechipi chaifamba, uye ipapo, pashure pokusanorangarira, vakapfura. Hayden, Kinimaka naMoore vakabva vadzorera moto.
  
  Mabara akabaya chiteshi chakaparadzwa. Hayden akaverenga vanhu gumi nemumwe pazasi pamberi pevharanda remapuranga raimudzivirira rakatanga kutsemuka kuita zvidimbu. Makwati akabva apinda. Zvimedu zvakadambuka, zvikava zvidimbu zvine ngozi. Hayden akawira paari nemanhede achibva aumburuka. Vheti yake yakanga yarova kaviri, kwete kubva kumabara, uye kurwadziwa kukuru kwemhuru yake kwakamuudza kuti spike yedanda yakanga yarova nyama yakanga yabuda. Kinimaka akavhundukawo, uye Moore akasimuka kuti abvise bhachi rake uye abvise mapendekete ake.
  
  Hayden akagwesha achidzokera pabalcony. Kuburikidza nemumikaha, akatarisa kumberi kweboka rairwiswa ndokunzwa kugunun'una kwavaidaidza mutungamiri wavo. Ramses akamhanya seshumba inovhima, kubva pameso paHayden pasina kana sekondi. Akahwihwidza mukana wekupfura, asi aitoziva kuti bara raisabhururuka pedyo.
  
  "Kupenga!"
  
  Hayden akasimuka, akatarisa Kinimaka ndokumhanya akananga kumasitepisi. Havana kukwanisa kutendera muchinda wemagandanga kutiza. Nemashoko ake bhomba ringadai rakaputika. Hayden aive nekunzwa kuti aisazomirira kwenguva refu.
  
  "Ibva, enda!" - akachema Mano. "Tinofanira kuunza Ramses nekukurumidza!"
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUMI MAVIRI NEZVINHU
  
  
  Mharadzano iri kunze kwenzvimbo yacho yaiwanzozara nevanhu, nzira yokuyambuka nayo yakanga yakavharwa nevanofamba netsoka, uye migwagwa yaitinhira kusvika pakutinhira kwemotokari dzaipfuura. Zvivako zvirefu zvine mafafitera akawanda zvaiwanzoratidza kurira kwehwamanda nokuseka pakati pazvo, zvichiratidza kusimuka mukubatana kwevanhu, asi nhasi chiitiko chacho chakanga chakasiyana zvikuru.
  
  Chiutsi chaimonereka mumugwagwa ndokukwira mudenga. Mafafitera akanga apwanyika akazara mumigwagwa. Manzwi asina kujeka aiita kazevezeve akapoteredza nzvimbo iyi sezvo ganda rakanga ravhundutswa uye rakanga rakuvadzwa richipengenuka kana kuti richibuda parinenge rakavanda. Sirens vakachema vari nechekure. Rutivi rwe 3rd Avenue rwechivako chavo rwaiita sembeva huru yaifungira chidimbu chechizi chegrey ndokutora kurumwa kukuru kubva mairi.
  
  Hayden akaona zvishoma izvi, achimhanya achibuda muchiteshi ndokuzodzikama achitarisa-tarisa kutiza. Pamberi chaipo, pana 51st Street, ndivo chete vaimhanya-varume gumi nomumwe vakanga vakapfeka zvitema, uye maRamses asingakanganisi akanga ari pamusoro pevamwe vose. Hayden akamhanya nemumharadzano yemarara, akakatyamadzwa nekunyarara kwakamukomberedza, mhere yekunyarara uye nemakore eguruva akaedza kumupofumadza. Pamusoro, mumikaha pakati pematenga ezvivako zvehofisi-mbiru dzekongiri dzakati twasu dzinoratidza nzira yakatwasuka semitsetse iri pagridi-chiedza chemangwanani chakatamburira kukwikwidza. Zuva raisawanzooneka mumigwagwa masikati asati asvika, rairatidza kubva pamafafitera nguva yakanga yapfuura uye raivhenekera chete mharadzano kusvikira rakwira pamusoro uye harina kuwana nzira yaro pasi pakati pezvivako.
  
  Kinimaka, imbwa yakatendeka yakwegura, yakamhanya parutivi pake. "Vane gumi nevaviri chete," akadaro. "Moore ari kutarisa zvatiri. Tichavatevera kusvika tawana tsigiro, kwakanaka here?"
  
  "Ramses," akadaro. "Izvi ndizvo zvatinokoshesa. Tichamudzosa chero zvodii."
  
  "Hayden," Kinimaka akapotsa adhumhana nekombi yaive yakamira. "Haunyatso funga izvi. Ramses akaronga zvese. Uye kunyangwe akasadaro - kunyangwe kana nzvimbo yake yakanyudzwa mukamuri yechishanu - hazvina basa izvozvi. Iri ndiro bhomba ratinofanira kutsvaga."
  
  "Chimwe chikonzero chekubata Ramses."
  
  "Haambotiudze," Kinimaka akadaro. "Asi pamwe mumwe wevadzidzi vake achazviita."
  
  "Kurebesa kwatingaita kuti maRamses arege kumira," Hayden akadaro. "Mukana uri nani guta rino rine kupona zvese izvi."
  
  Vaimhanya nerutivi rwenzira, vachichengeta mukati memimvuri mishoma yaiiswa nezvivako zvakakwirira uye vachiedza kusaita ruzha. Ramses akanga ari pakati pepakiti yake, achipa mirairo, uye zvino Hayden akarangarira kuti shure kumusika akanga adaidza varume ava kuti "mauto" ake. Mumwe nemumwe wavo aiuraya uye akavimbika kuchinangwa chavo, nhanho zhinji pamusoro peakajairika mamercenaries. Pakutanga, vanhu gumi nevaviri vakamhanya vasina kufunga zvakanyanya, vachiisa chinhambwe pakati pavo nenzvimbo, asi mushure meminiti vakatanga kunonoka, uye vaviri vakatarisa kumashure, vachitarisa kana paine vaidzingirira.
  
  Hayden akavhura pfuti, achihukura nehasha kubva kuna Glock wake. Mumwe murume akadonha, uye vamwe vose vakatendeuka, vachipfura vachidzokera. Vaviri vaimbove vamiririri veCIA vakanyura kuseri kwebedhi remaruva rekongiri. Hayden akadongorera kumucheto kwaro, asingadi kukanganwa muvengi wake. Ramses akanga ava pedyo nekuparara, akafukidzwa nevanhu vake. Iye zvino akaona kuti Robert Price akanga asiyiwa kune mugumo wake, asingakwanisi kumira, asi achiri kuita zvakanaka kune murume akarohwa, akwegura. Pfungwa dzake dzakadzokera kuna Ramses.
  
  "Aripo, Mano. Ngatipedzei izvi. Munofunga kuti achaputika here kana akafa?"
  
  "Damn, handizivi. Kumutora ari mupenyu kwaizoshanda nani. Pamwe tinogona kumubata rudzikinuro."
  
  "Ehe, zvakanaka, tinofanirwa kutanga taswedera."
  
  Kamera yakasimudza zvakare, panguva ino ichivhara kutiza kwavo. Hayden akamhanya kubva pamubhedha wemaruva achienda kumubhedha wemaruva, achivadzingirira mumugwagwa. Mabara airira pakati pemapoka maviri aya, achipwanya mahwindo uye achirova motokari dzakanga dzakamira. Mutsara wemataxi ero akapararira akapa Hayden chivharo chiri nani uye mukana wekuswedera pedyo, uye haana kuzeza kuitora.
  
  "Tisvikewo!"
  
  Akapinda mutekisi yokutanga, akatsvedza padivi ndokushandisa imwe yakanga yasara padivi pemugwagwa kuti azvifukidze achimhanyira kune inotevera. Mahwindo akaputika akamutenderedza sezvo varindi vake vejeri vaiedza kuvabvisa, asi chivharo chaireva kuti mauto matsva aRamses aisamboziva kwavaive. Makombi mana gare gare uye vakanga vachimanikidza vamhanyi kuhwanda, vachivanonotsa.
  
  Kinimaki nzeve yake yakatanga kurira. "Rubatsiro rwasara nemaminitsi mashanu."
  
  Asi kunyange izvi zvakanga zvisina chokwadi.
  
  Zvekare, sero rakashanda seboka rakabatana. Hayden akadzingirira, akatadza kuvhara gaka racho zvakachengeteka uye nekumanikidza kuchengetedza zvombo. Zvakava pachena kuti rusero rwakanga rwatangawo kunetseka pamusoro pekugona kwekusimbisa kusvika sezvo mafambiro avo akawedzera kupenga, kusangwarira. Hayden akabva angonanga kune mumwe wevarindi vekumashure ndokupotsa nekuti akafamba nepaive nemuti waive wakavezwa achipfura.
  
  Rombo rakaipa chairo.
  
  "Mano," akadaro kamwe kamwe. "Pane imwe nzvimbo yatakarasika here?"
  
  "Verenga zvakare."
  
  Aingokwanisa kuverenga nhamba gumi chete!
  
  Akabva angooneka zvake achiumburuka pasi pemota yainge yakamira zvemhando. Kurova kwake kwekutanga kwakabatana nekuseri kwebvi raKinimaki, zvichiita kuti murume mukuru akotama. Sezvo akarova, ruoko rwake rworudyi rwakaunza chiduku chePPK, ukuru hwayo hwakaita kuti dzisanyanya kuuraya. Hayden akakandira Kinimaka padivi, muviri wake mudiki waive une simba uye wakasimba semutambi wepasi rose, asi kunyangwe izvo zvaigona kungofambisa murume mukuru zvishoma.
  
  Bara rakabhururuka pakati pavo, rinokatyamadza, rinofema, nguva pfupi pfupi yegehena rakachena, uye ipapo legionnaire akafamba zvakare. Kumwe kurova kwakabatana nebvi raHayden, Mano ndokuenderera mberi nekudonha kwake, achirovera pachifuva mumotokari imwechete yakapakwa yakashandiswa nemuvengi wavo kuvanda. Kugunun'una kwakamutiza paakaona ava kuda kutenderera nemabvi ake.
  
  Hayden akanzwa kurwadza kwebvi rake uye, zvinotonyanya kukosha, kutadza kugadzikana kamwe kamwe. Aiziva zvakawanda nezvekutiza kwaRamses uye buffet yaityisa yakatevera kupfuura nezvemauto ekurwa, uye zvese zvaaida kuita kuti izvi zvipere nekukurumidza. Asi murume uyu akanga ari murwi, murwi chaiye, uye zviri pachena kuti aida kurarama.
  
  Akaridza pfuti zvakare. Zvino Hayden akanga afara kuti akanga arasa dzikamo yake nokuti akanga asiri kwaaifunga kuti angave. Asi bara racho rakamubata bendekete. Kinimaka akazvikanda paruoko nepfuti, ndokuiviga pasi pegomo remamhasuru.
  
  Legionnaire akabva amusiya, achiona kusabatsira kwekurwisa muHawaii. Akabva aburitsa blade yaityisa ye8inch ndokunonyura paHayden. Akamonya zvisizvo, achiwana imwe nzvimbo kuti adzivise kurova kunouraya. Kinimaka akasimudza pfuti yake, asi mukuru wemauto akanga atarisira izvi uye akaisimudza nokukurumidza zvikuru, banga rakacheka zvakanyanya muHawaiian pachipfuva, icho chakava chisingakoshi nekuda kwevhesi remurume, asi richiri kumukanda pahavi yake.
  
  Kuchinjana kwacho kwakapa Hayden mukana waaida. Paakaburitsa pfuti yake, akafungidzira zvaizoitwa neuto remauto-kutendeuka ndokukanda banga paunyengeri-saka akatsikitsira padivi, achikweva.
  
  Mabara matatu akadambura pachipfuva chemurume uyu banga richinorovera pagonhi remotokari rikarovera pasi, hapana chakaipa.
  
  "Mutore Walter," Hayden akaudza Kinimake kuti, "Tichada bara rose.
  
  Sezvaakasimuka, akaona boka risingakanganisi ravarume vaiva nezvombo vachimhanya vachidzika nomugwagwa, mazana mashoma emamita kubva. Zvakanga zvave kuwedzera kuoma zvino - mapoka evanhu aionekwa uye achidzungaira mumigwagwa, achienda kumba kana kutarisa kukuvadzwa, kana kutomira pachena uye nekudzvanya pamidziyo yavo yeAroid - asi kuona kwemusoro waRamses uchiwoneka tsoka shoma dzese kwaizivikanwa ipapo. .
  
  "Zvino famba," akadaro, achimanikidza makumbo nemaoko ake airwadziwa, akakuvara kuti ashande kupfuura zvaanokwanisa.
  
  Kamera yakanyangarika.
  
  "Chii-"
  
  Kinimaka akatenderera mota achisvetuka svetuka.
  
  "Chitoro chikuru chemitambo," muHawaiian akadaro achifemereka. "Vanopinda mukati."
  
  "Pakupera kwemugwagwa, Prince Ramses," Hayden akapfira mazwi maviri ekupedzisira nekuzvidza. "Kurumidza, Mano. Sezvandakataura, isu tinofanirwa kuchengetedza bastard akabatikana uye kutora pfungwa dzake kure nebhomba renyukireya iri. Maminiti ese, sekondi yega yega inokosha. "
  
  
  CHITSAUKO CHEMATATU
  
  
  Vari pamwe chete vakafamba nemumasuo epamberi echitoro chemitambo uye achipinda mukati mayo makuru, makanyarara. Makesi ekuonesa, marekeni uye machira embatya zvaive kwese kwese, munzira yese. Yakaiswa pamusoro pesirin'i yakavhurika, mwenje waipihwa nematiles anopenya. Hayden akatarisa pauriri huchena hwaipenya ndokuona tsoka dzaive neguruva dzaipinda pakati pechitoro. Nechimbichimbi akatarisa chitoro chake ndokugadzirisa vhesi rake. Chiso chakadongorera kubva pasi pembatya chakaita kuti adedera, asi kutya kwakaiswa muzvimiro zvacho kwakaita kuti apfave.
  
  "Usanetseka," akadaro. "Buka unyarare."
  
  Aisada kubvunza nzira. Kunyange zvazvo vangave vaitevera nzira dzine madhaka, ruzha rwaiva mberi rwakapa nzvimbo yezvavaivavarira. Kungochema kwaMutengo kwaive kwawedzera kubatsirwa. Hayden akatsvedza pasi pesimbi yearmrest izere nemakumbo uye akasaidzira kupfuura bald mannequin muNike Workout yunifomu munzvimbo yakachengeterwa midziyo yemitambo. Barbell racks, huremu tireyi, trampolines uye treadmill dzakamisikidzwa mumitsara yakaenzana. Vachingoenda kune chimwe chikamu, pakanga pane boka remagandanga.
  
  Mumwe murume akamuona, akaridza nhare achibva aridza pfuti. Hayden akamhanya zvine mutsindo, achinzwa bara richisvetuka kubva paruoko rwesimbi yemukwasvi angori mainji kuruboshwe kwake. Kinimaka yakasvetukira parutivi, ichimhara zvakanyanya pachikamu chekutakura chetsika uye ichikunguruka nepaburi. Hayden akadzorera rumbidzo kuLegionnaire nekugadzira buri musherufu yemateki pamusoro pemusoro wake.
  
  Murume uya akadzokera kumashure zvishoma nezvishoma vamwe vake pavakanga vapararira. Hayden akakandira bhegi repingi mudenga kuti atarise nhamba dzavo uye akafinyama sezvo pfuti ina dzakaparadzana dzakarova zvine simba.
  
  "Zvichida kuvhara kutiza kwaRamses," Kinimaka akafema.
  
  "Kana takamboda Torsten Dahl," Hayden akafema.
  
  "Unoda kuti ndiedze kupenga mode?"
  
  Hayden akatadza kumisa kuseka kwake. "Ndinofunga kuti isarudzo yemararamiro pane kuchinja giya," akadaro.
  
  "Chero chii," Kinimaka akadaro. "Ngatichimbidzei."
  
  Hayden akamurova kusvika pakurova, achisvetuka kunze kwekuvhara uye nekukasira kuvhura moto. Mumwe wenhamba akafemereka ndokuwira padivi, vamwe vese vakatsikitsira pasi. Hayden akavarwisa, achisiya zvipingamupinyi munzira yavo, asi achivhara mukaha wacho nekukurumidza sezvaaigona. MaLegionnaires akadzokera kumashure, achipfura mudenga, uye akanyangarika kuseri kwesirin-yakakwirira rack yemateki emhando yega yega uye ruvara rwuripo. Hayden naKinimaka vakagara pasi kune rumwe rutivi, vakamira kwechipiri.
  
  "Wagadzirira?" - Ndakabvunza. Hayden akatura befu achisunungura nhengo yesero yakanga yadonha kubva pachombo chake.
  
  "Enda," Kinimaka akadaro.
  
  Pavaisimuka, pfuti yakaputika yakapwanya zvishoma rack yekudzidzira pamusoro pemisoro yavo. Zvidimbu zvesimbi nekadhibhodhi, kanivhasi nepurasitiki zvakanaya pazviri. Hayden akakwira kumucheto kunyangwe chimiro chese chichizunguzika.
  
  "Oh..." Kinimaka akatanga.
  
  "Kupenga!" Hayden akapedza ndokusvetuka.
  
  Hafu yese yekumusoro kwekaunda yakakura yakadonha, yakabvaruka kuita zvidimbu, ikawira pamusoro pavo. Rusvingo rukuru, rwakarembera rwemasherufu, rwaikandira parutivi simbi, makadhibhokisi, uye mirwi yeshangu itsva dzecanvas sezvazvaisvika. Kinimaka akasimudza ruoko rwake sekunge anozvidzivirira kubva muchivako uye akaramba achifamba aine chivimbo, asi nekuda kwekuwanda kwake akawira kumashure kwaHayden aitiza. Sezvaaikunguruka kubva pakudonha, gumbo rake raikweva richibata chitsigiro chesimbi, Kinimaka akaviga musoro wake pasi pemaoko ake ndokuzvishingisa paakawira pamusoro pake.
  
  Hayden akapedza kukanda pfuti muruoko ndokucheuka. "Mano!"
  
  Asi matambudziko ake akanga achangotanga.
  
  Mauto mana akamurwisa, achikandira kure pfuti uye achirova muviri wake nemagadziko epfuti dzavo. Hayden akazvifukidza achibva aumburudza zvimwe. Raka remabasketball rakadonha, richitumira mabhora eorenji achibhururuka kumativi ese. Hayden akatarisa pabendekete rake, akaona mimvuri ichifamba, ndokutarisa-tarisa achitsvaga Glock yake.
  
  Pfuti yakarira. Akanzwa bara richirova chimwe chinhu pedyo nemusoro wake.
  
  "Mira pano," rakadaro inzwi.
  
  Hayden akapindwa nechando ndokutarisa mudenga sezvo mimvuri yevarume vaRamses yaidzika paari.
  
  "Iye zvino wava nesu."
  
  
  CHITSAUKO CHEMAKUTATU NECHIMWE
  
  
  Drake akapinda munzvimbo yakaparadzwa, Alicia padivi pake. Mufambiro wavakatanga kuona waibva kuna Moore paakacheuka pavheranda repamusoro ndokuvanongedzera nepfuti. Mushure mehafu yeminiti, kusununguka kwakaratidzwa pachiso chake.
  
  "Pakupedzisira," akafema. "I think masvika pano pekutanga."
  
  "Tine yambiro yepamberi," Drake akadaro. "Mumwe mutambi anonzi Alligator?"
  
  Moore airatidza kushamisika ndokuvakokera mudenga. "Handisati ndambonzwa nezvake. Ndiye mutungamiriri wechitokisi chechishanu here?"
  
  "Tinofunga kudaro, hongu. Imbongoro izere nehutsinye, asi iye zvino ndiye ari kutonga bhomba renyukireya iri."
  
  Moore akatarisa akashama muromo.
  
  Alicia akadudzira. "Alligator inonzwika kupenga kupfuura Julian Marsh mushure megumi magiramu ekofi, uye ndingadai ndakati hazvigoneke kusvika ndanzwa zvaaida kutaura. Saka Hayden aripi uye chii chaitika pano?"
  
  Moore akazvigadzirira zvose, achitaura pamusoro pekurwa pakati peRamses naPrice uyezve kutiza. Drake akadzungudza musoro kumamiriro echiteshi uye kusagovewa kwakakwana kwevamiririri.
  
  "Angave akazvironga here izvi? Kuuya nzira yese kubva kune iyo damn castle muPeru? Kunyangwe patakanga tichiongorora bazaar?"
  
  Mai vakaratidza kukahadzika. "Zvinonzwika zvakapusa kunyangwe kune imwe yedzidziso dzako."
  
  "Uye hazvina basa," Alicia akadaro. "Chokwadi? Ndinoreva, ndiani ane hanya? Tinofanira kumira kuzvipisa pachedu totanga kutsvaga."
  
  "Nguva ino," akadaro May. "Ndinobvumirana naTaz. Pamwe mudiwa wake wekupedzisira akamurovera pfungwa. " Akatarisa Bo.
  
  Drake akadedera apo Moore akamutarisa, maziso ake zvino atowedzera. The Home Office agent akabva atarisa vari four.
  
  "Inoita senge pati yakanaka, varume."
  
  Drake akazvibata. "Vaenda kupi? Hayden naKinimaka?"
  
  Moore akanongedza. "51st. Akatevera Ramses, vateveri vake gumi nemumwe uye iyo idiot Price muutsi. Ndakavashaya pashure pemaminitsi mashomanana."
  
  Alicia akanongedza mutsara wemascreen. "Unovawana here?"
  
  "Machaneti mazhinji akaremara. Masikirini anoparadzwa. Tingave takaomerwa kuwana Battery Park izvozvi. "
  
  Drake akafamba achienda pabelcony railing akaringa ringa kuchiteshi nemugwagwa uripanze. Yakanga iri nyika yechienzi yaive pamberi pake, ichipesana neguta raaifungidzira, kumashure pazvitsitsinho zvaro, kana nhasi. Aiziva nzira imwe chete yokubatsira vanhu ava kuti vave nani.
  
  Vachengetedze.
  
  "Mune dzimwe nhau here?" Moore akabvunza. "Ndinotenda kuti wanga uchitaura naMarsh uye uyu mukomana weAlligator."
  
  "Zvatakakuudza chete," Alicia akadaro. "Wakambotarisa macode ekudzima?"
  
  Moore akanongedza chiratidzo chinobwaira icho chakanga chichangobva kutanga kupenya pane chimwe chezvikirini zvakasara. "Ngationei".
  
  Drake akadzoka Beau akananga kumvura inotonhorera kunotora kunwa. Moore akaverenga iyo email zvinonzwika, nekukurumidza kusvika padanho uye achisimbisa huchokwadi hweiyo deactivation macode.
  
  "Saka," Moore akaverenga nokungwarira. "Makodhi acho ari kosher chaizvo. Ndinofanira kutaura izvi zvinoshamisa. Unofunga kuti Marsh aiziva kuti aizobvutwa here?"
  
  "Panogona kunge paine zvikonzero zvinoverengeka," akadaro Drake. "Kuchengeteka iwe pachako. Kuenzanisa pamucheto. Chokwadi chiri nyore ndechekuti murume ane marounds matanhatu papfupi clip yakazara. Dai alligator iyoyo yaisaita seyakanyepedzera kudaro, ndaizonzwa ndakachengeteka iye zvino."
  
  "Whappie?"
  
  "Nzungu?" Drake akaedza. "Handizive. Hayden anotaura mutauro wako zviri nani kundipfuura."
  
  "Chirungu". Moore akagutsurira musoro. "Mutauro wedu Chirungu."
  
  "Kana wadaro. Asi ichi chinhu chakanaka, varume. Genuine deactivation codes chinhu chakanaka. "
  
  "Unonzwisisa here kuti tingadai takavabata zvakadaro kana masayendisiti angoona kwakabva mhosva yenyukireya?" Akadaro Beau achidzoka ndokutora kapu yeplastic.
  
  "Ehe, asi hazvisati zvaitika. Uye sekuziva kwedu, vakachinja makodhi kana kuwedzera chinokonzeresa chitsva. "
  
  Beau akabvuma izvi nemusoro zvishoma.
  
  Drake akatarisa wachi yake. Vakanga vagara pachiteshi kweanenge maminetsi gumi, uye pakanga pasina kana izwi kubva kuna Hayden kana Dahl. Nhasi maminetsi gumi ainzwa sekusingaperi.
  
  "Ndirikufonera Hayden." Akatora nharembozha yake.
  
  "Don"t worry," Mai vakadaro. "Haasi Kinimaka here uyu?"
  
  Drake akabva anyatsocheuka achienda kwaainge anongedzera. Mufananidzo usingakanganisike waMano Kinimaki wakatsikitsira pasi munzira, akakotama, achirwadziwa, asi akaomesa musoro akananga kuchiteshi. Drake akamedza mibvunzo gumi nembiri achibva angomhanya akananga kumunhu aikwanisa kuipindura. Vave panze, timu yakabata Mano pamharadzano izere nemarara.
  
  "Zvaita sei shamwari?"
  
  Kusununguka kwemuHawaii paakasangana navo kwakafukidzwa nemarwadzo epfungwa aityisa aivanda pasi pedenga. "Vana Hayden," akazevezera. "Takabvisa matatu, asi hatina kusvika pedyo neRamses kana Price. Ipapo vakativandira pakupedzisira. Akandibudisa mumutambo, uye panguva yandakazobuda pasi petani yemarara, Hayden akanga aenda."
  
  "Unoziva sei kuti vakamuwana?" Beau akabvunza. "Pamwe achiri kunyangira?"
  
  "Maoko angu nemakumbo zvinogona kunge zvakakuvara," Kinimaka akadaro. "Asi nzeve dzangu dzakanzwa zvakanaka. Vakamubvisa zvombo ndokumuzvuzvurudza. Chavakapedzisira kutaura ndechekuti..." Kinimaka akamedza mate neshungu, akatadza kuenderera mberi.
  
  Drake akabata murume uyu. Tichamuponesa. Tinogara tichiita izvi."
  
  Kinimaka akagwinha gwinha. "Kwete nguva dzose".
  
  "Vakamuudza kuti chii?" Alicia akasimbirira.
  
  Kinimaka akatarisa mudenga, sekunge ari kutsvaga kufemerwa nechiedza chezuva. "Vakati vaizonyatsomuongorora nezvebhomba renyukireya iri. Vakati vaizomusungirira kumusana."
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nembiri
  
  
  Thorsten Dahl akasiya vashandi vakati wandei kuti vachenese nzvimbo yakatenderedza Times Square uye akatora timu yake mukati memimvuri yakagadzirwa nemukoto mutete. Kwakanga kwakanyarara uye kusina hanya, nzvimbo yakakwana yekufonera yakakosha runhare. Akambofonera Hayden asi paakashaya akadaira akabva aedza kubata Drake.
  
  "Distance iri pano. Ndedzipi nhau dzichangoburwa?
  
  "Tiri mushit, shamwari-"
  
  "Kune mabhora ako futi?" Dahl akapindira. "Chii chitsva?"
  
  "Handisi kusvika muhuro mangu rwendo rwuno. Mhuka dzakapenga idzodzo dzakaputsika, kana kuti dzakatyoka, dzichibuda muzvitokisi zvadzo. Ramses uye Mutengo hapasisina. Sero rechishanu rine - kana raive - revanhu gumi nevaviri. Mano anoti vane vatatu."
  
  Dahl akabata izwi. "Mano urikutaura?"
  
  "Ehe shamwari. Vakabata Hayden. Vakaenda naye."
  
  Dahl akavhara maziso ake.
  
  "Asi tichine nguva." Drake akaedza divi rakanaka. "Ivo vangadai vasina kuitora zvachose dai vaida kuiputika nekukasira."
  
  MaYorkies aive chokwadi, Dahl aifanira kubvuma. Akateerera Drake paairamba achitsanangura kuti Marsh akanga abviswa pabasa rake seMuchinda weRima uye akatsiviwa kwekanguva neimwe inonzi Alligator. Kumusha kwakangokwanisa kuona murume uyu semutsigiri weAmerica.
  
  "Chokwadi?" Dahl akadaro. "Yechii?"
  
  "Zvakawanda zvese zvinogona kukonzera kusagadzikana," Drake akadaro. "Iye i mercenary, panguva ino chete akatsamwa."
  
  "Ndaifunga kuti Ramses aigara achiita bhizinesi rake 'mumba'."
  
  "Mangwenya chizvarwa chemuNew York. Anogona kupa ruzivo rwakakosha rwekufambiswa kwemabasa pakuvhiya. "
  
  "Hongu, zvine musoro." Dahl akatura befu ndokupukuta maziso ake aneta. "Saka chii chinotevera? Tine zvinorongeka zvaHayden?"
  
  "Vakatora kamera yake. Vanofanira kunge vakatora dzimwe dzembatya dzake nekuti tag yakasonerwa muhembe yake inoti iri pasi petafura paChipotle Mexican Grill, iyo yatichangosimbisa kuti bhururu. Makamera ekuchengetedza ari kushanda, asi vanogamuchira kudivi redu vainyanya kugogodzwa nekuda kwekurwiswa kwesaiti. Vari kubatanidza zvese zvavanogona. Uye havana vanhu vakakwana. Zvinhu zvinogona kushata kubva pano, shamwari."
  
  "Unogona here?" Dahl akadzokorora. "Ndingati tapfuura zvakaipa uye takananga munzira yeakaipa, handiti?"
  
  Drake akambomira zvishoma, ndokuzoti, "Tinovimba kuti vacharamba vachikumbira," akadaro. "Chinodiwa chega chega chinotipa nguva yakawanda."
  
  Dahl aisada kutaura kuti vanga vasati vafambira mberi. Chokwadi chaibuda pachena. Apa vaivimba neHomeland kuti vawane nzvimbo yebhomba renyukireya, ichimhanya seyakagara yafanonyeurirwa matoki eKisimusi, kuti Moore aone nzvimbo, asi bhizinesi rese rakatadza.
  
  "Zvese zvatakaita kwaive kumisa zvinhu zvishoma zvinodyiwa," akadaro. "Hatisati tave padyo nehurongwa chaihwo hwaRamses, kunyanya kupera kwake."
  
  "Sei imi varume musingadzike kuchiteshi? Tinogona kunge tiri pamwe chete kana kutungamira kunotevera kuchiuya."
  
  "Hongu, tichazviita." Dahl akasimudzira kune vamwe vese vechikwata chake uye akafunga nzira kwayo yekuvatungamirira kuna 3rd Avenue. "Hesi, Mano arisei?"
  
  "Murume uyu akarohwa zvinesimba kumadziro nemasherufu. Usabvunza. Asi ane shungu dzekurwa, achingomirira kuti mumwe munhu amupe chinangwa. "
  
  Dahl akatanga kumhanya pavakapedza kutaura. Kensi akamira pedyo naye ndokugutsurira musoro. "Bad move?"
  
  "Nekuda kwemamiriro edu ezvinhu, ndinofunga kuti zvingave zvakanyanya kuipa, asi, hongu, yaive sarudzo yakaipa. Vakapamba Hayden. Ndakamuendesa kune bhomba."
  
  "Zvakanaka! Ndinoreva, imi mose hamuna mabeacon akavanzika here?
  
  "Tinoita. Uye vakairasa pamwe chete nenguo dzake."
  
  "Mossad yapinda pasi peganda rako," Kensi akadaro chinyararire. "Zvakanaka kwavari, asi kwete ini. Ndakaita kuti ndinzwe sekuti ndiri munhu chaiye.
  
  "Zvingava". Dahl akagutsurira musoro. "Tese tinoda kunzwa kuti tiri kutonga zvatinoda, uye kuti sarudzo yese ndeyemahara. Uku hakusi kunyengedza."
  
  "Mazuva ano," zvigunwe zvaKensi zvakamonyaniswa zvikabva zvapinda muzvibhakera, "unondishandisa panjodzi yako," akabva anyemwerera. "Kunze kwako, shamwari yangu, unogona kundinyengedza chero nguva uye chero kwaunoda."
  
  Dahl akatarisa kure. Bridget McKenzie aive asingamisiki. Mukadzi wacho aiziva kuti akanga akaroora, baba, asi akanga achiri kukundwa nomuedzo. Hongu, neimwe nzira, aisazogara pano kwenguva refu.
  
  Dambudziko ragadziriswa.
  
  Smith naLauren vakamhanyawo pamwe chete, vachitaurirana zvinyararire. Yorgi akasimudza kumashure, akaneta uye akazadzwa nemarara, asi achirasika nekutsunga kwekutamba. Dahl akaziva kuti ichi chaive chiitiko chake chekutanga chaicho chekurwa, uye akafunga kuti akazviita nemazvo. Migwagwa yakapenya ndokuzokona kuruboshwe vachipinda muna 3rd Avenue, vakananga pamharadzano na51st.
  
  Aive maminetsi mashoma anoshamisa kuna Dahl. Dzimwe nzvimbo dzeguta dzakanga dzisina kukuvadzwa, uye nepo zvitoro zvakawanda zvakaramba zvakashama uye vanhu vaipinda mukati nokunzwa kwokutya, vamwe vakanga vasiiwa, vanenge vasina upenyu. Migwagwa yakawanda yanga yakavharirwa motokari dzemapurisa anodzivirira mvongamupopoto uye motokari dzemauto dzinofamba nemavhiri mana dzakapararira. Dzimwe nzvimbo dzaidedera nenyadzi nekuvapo kwevapambi. Kazhinji kazhinji, vanhu vaakaona vakanga vasinganzwisisi chokuita, naizvozvo akawedzera inzwi rake kune aidavira kuti vaiva vakuru uye akavakumbira kuti vatizire kupi nokupi kwavaigona.
  
  Uye vakabva vasvika panzvimbo iyo Drake nevamwe vakanga vakamirira, vachitarisira, uye vachironga kununura Hayden Jay.
  
  Kwangosara maawa mashoma kubva pakutanga kwezuva iri. Uye zvino vakanga vachishuva kutsvaka nzira yokuwana nayo bhomba renyukireya. Dahl aiziva kuti kwaisazova nekudzoka shure; aisakwanisa kutiza kana kuhwanda mumabunkers. Chikwata cheSPEAR chaivemo kusvika pekupedzisira. Kana guta rikafa nhasi, hazvizove zvekushaiwa magamba ari kuedza kuriponesa.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHITATU
  
  
  Hayden akaramba akanyarara sezvo Ramses akaraira chiito uye maitiro, achiyeuchidza varume vake avo vaitungamirira, vachiedza kuvimbika kwavo kwakakwana. Mushure mekumuzvuzvurudza kubva muchitoro chezvigadzirwa zvemitambo, vakamumanikidza kuti amhanye pakati pavo muna 3rd Avenue, ndokutora nguva yekutsvaga nekukanda nharembozha yake nekumubvarura vhesi yake isingapindi bara. Ramses aiita seane ruzivo nezvemidziyo yekutevera nenzvimbo dzayo uye akaraira varume vake kuti vamubvise hembe. Mudziyo muduku wacho wakakurumidza kuwanikwa ndokuraswa, pashure pacho boka racho rakapfuurira kumhanya kwaro nenzira yairatidzika kuva isina kurongeka chose chose.
  
  Hayden akafunga kuti izvi handizvo.
  
  Zvakatora nguva. Boka rakarasa zvombo zvaro zvihombe nezvipfeko zvitema zvekunze, zvichiratidza yunifomu yavo yevashanyi pasi. Kamwe kamwe vakanga vakajeka, vasingakuvadzi, rutivi rwemazana emapoka ainetseka aidzungaira mumigwagwa yeguta. Mapurisa nemasoja aitenderera achitenderera dzimwe nzira, asi makamera akangodzika mukoto muine rima odzika neimwe kusvikira kwachena. Hayden akapiwa rimwe bhachi rekuti apfeke. Pane imwe nguva, vakakwira pamidhudhudhu yakagara yagadzirirwa uye zvishoma nezvishoma vakakwira vachibuda mudhorobha reManhattan.
  
  Asi kwete kure zvakanyanya. Hayden aishuva nesimba rake rose kuti dai awana shoko racho kune mumwe munhu-chero ani zvake-iye zvino akanga ava kuziva paiva nebhomba. Hazvinei kuti vaigona kumuuraya - chaingove chakakosha ndechekuti vanyanyisi ava vamiswe.
  
  Mabhasikoro akakunguruka zvishoma mukoto, uyezve vanhu gumi - mauto masere asara, Ramses naPrice - vakatevera mumwe nemumwe nepagonhi resimbi rine ngura. Hayden akazviwana ari pakati pavo, mubairo wehondo, uye kunyangwe aitoziva magumo ake, akaedza kubata kutarira kwese, kuchinja kwese kwegwara neshoko rega rega rezevezeve.
  
  Kuseri kwegonhi rekunze rakapwanyika, mukoto womukati unonhuwa waienda kumasitepisi ekongiri. Apa mumwe wevarume ava akacheuka akananga kuna Hayden akabata banga rake pahuro.
  
  "Nyarara," akadaro Ramses, asina kucheuka. "Ndingade kusakuuraya izvozvi."
  
  Vakakwira nhurikidzwa ina vachibva vambomira pamberi pegonhi remba. Payakavhurwa, boka racho rakatsvikinyidzana mukati, richimhanya richibuda mukoridho nokukurumidza sezvavaigona. Ramses akamira pakati pekamuri, akatambanudza maoko.
  
  "Uye tiri pano," akadaro. "Nemigumo yemiriyoni uye kutanga kumwe chete. Vagari veguta rino vachasiya hupenyu huno vasingazive kuti uku ndiko kutanga kwenzira yedu itsva, hondo yedu tsvene. Izvi-"
  
  "Chokwadi?" Inzwi rakaomarara rakavhiringidza ruzha. "Chimwe changu chinoda kukutenda iwe, Ramses, asi chimwe chikamu, chakanyanya kuipa, unofunga kuti wakazadzwa nazvo."
  
  Hayden akawana kutarisa kwake kwekutanga kuJulian Marsh. Pythian airatidzika seasinganzwisisike, akamonyaniswa, sokunge kuti chikamu chake chapeta kuva chimwe. Aipfeka mbatya dzisingambofi dzakakwana, pasinei negore kana kuti fashoni. Ziso rimwe rakanga rakasviba, rimwe rakanga rakavhurika risingabwairi, ukuwo bhutsu yakadonha. Kurudyi kwake kwakange kwakagara bhururu rinokatyamadza iro Hayden asina kuziva, asi kubva munzira yavakatsikirirwa kune mumwe nemumwe, zvaive pachena kuti vaive vakabatana munzira dzakawanda kupfuura imwe.
  
  Saka, kwete shamwari.
  
  Hayden akatarisa achiratidza kushora Ramses achipindura kunyomba kwaMarch. "Waiziva here?" - akabvunza muchinda wemagandanga. "Kuti takakunyengedza tisati tamboonana newe. Tisati tatomboziva zita rebenzi raizotakura murazvo wedu usingaperi mumoyo weAmerica. Kunyangwe wako, Tyler Webb, akakutengesa. "
  
  "Fuck Webb," Marsh akadaro. "Uye ibva waenda."
  
  Ramses akafuratira achiseka. "Ngatidzokerei kune zvandanga ndichitaura. Kunyange vanhu vanoshanda muno vanovenga guta iri. Zvinodhura, vashanyi vakawandisa. Varume nevakadziwo zvavo havakwanisi kugara pano uye vanotamburira kuti vashande. Iwe unogona kufungidzira here kutsamwa kunokura kunopesana nehurongwa uye vanhu vanoramba vachitsigira? Matolls anobhadhariswa pamabhiriji nematunnel. Hausi chinhu kana usina mari. Makaro, makaro, makaro ari kwese. Uye zvinondirwarisa."
  
  Hayden akanyarara, achiri kuverenga mafambiro ake aitevera, achiri kutarisa kuita kwaMarsh.
  
  Ramses akakanda nhanho achienda padivi. "Uye Alligator, shamwari yangu yekare. Ndafara kukuona zvakare."
  
  Hayden akaona murume ainzi Alligator achimbundira mukuru wake. Achiedza kuramba ari mudiki, akanyarara uye zvimwe asingaonekwi, akaverenga kuti aizotora matanho mangani kuti asvike pasuo. Zvakawandisa izvozvi. Mira, ingomirira.
  
  Asi aizozvikwanisa kwenguva yakareba sei? Pasinei nemashoko aRamses, akazvibvunza kana aida kudzivisa kuputika kwenyukireya. Chakafadza chaive chekuti vakuru vaive vavhara mhepo saka murume aive asina chaanomhanya.
  
  Robert Price akazvikanda pachigaro achigomera. Akakumbira bhodhoro reAspirin kuLegionnaire aive pedyo, asi haana hanya nazvo. Marsh akatsinzinya maziso ake akatarisa Minister of Defense.
  
  "Ndokuziva here?"
  
  Price akanyura mupiro wake.
  
  Hayden akadongorera mukamuri rose, ndokuzoona tafura yekudyira yakamira pedyo nefafitera raive rakavharwa.
  
  Damn, chii ichi ...?
  
  Raive diki pane zvaaifunga. Bhegi racho rakanga rakakura kudarika modhi yakajairwa, hombe zvekusakwana mukamuri repamusoro pendege, asi yaisaita seyakaoma kumusana kwemunhu mukuru.
  
  "Ndakutengesera, Kurume," akadaro Ramses. "Netariro yekuti uchaunza izvi kuNew York. Nokuda kwaizvozvi ndichagara ndichionga. Chiona sechipo pandinokuudza kuti iwe neshamwari yako muchatenderwa kunzwa moto unopedza zvese. Izvi ndizvo zvakanakisa zvandingakupa, uye zvirinani pane banga riri pahuro pako."
  
  Hayden akaziva nemusoro bhomba renyukireya - saizi yaro, chimiro uye chitarisiko chebhegi - kana achizoida. Panga pasina kuti dai afira pano nhasi.
  
  Ramesses akabva atendeukira kuvarume vake. "Mugadzirire," akadaro. "Uye usaregere chigwere cheAmerica kurwadziwa."
  
  Hayden akaziva kuti zvave kuuya. Vakanga vatadza kumusunga maoko munzira kuenda kuno, zvino she took full advantage of that. Saka zvinhu zvakawanda zvaienderana naye ipapo - kuguma kweguta, nyika, nyika zhinji dzakabudirira. Vhasi riri kurudyi rwake rakauya zvakanaka, mutsipa waro wakafara zvakakwana kuruoko rwake uye huremu chaihwo hwekukuvadza. Yakaputsika patemberi yomurume aiva pedyo zvikuru, zvidimbu zvakatsemuka zvichiwira pasi. Paakasimudza ruoko rwake, Hayden akabata pfuti, asi paakaiona yakanyatsoputirwa pabendekete rake, akabva angobvuma, panzvimbo pacho achishandisa kubata kwake padhiramu kumukanda zvakanyanya. Zvombo zvakanangwa, asi Hayden haana kuita hanya nazvo zvese. Yakanga zvino yangova Mukana Wekupedzisira Saloon ... asisina kurwira hupenyu hwake - zvakanyanya sekurwira kupona kweguta. Uye handiti vakangomupinza muno muchivande here? Izvi zvakamuudza kuti pfuti dzaizobatwa kumeso.
  
  Mhungu yakaswedera pedyo naye, asi Ramses akaibata. Chimwe chinonakidza kuwanikwa. Mhiripiri yaive yakakosha kuna Ramses. Nguva yakatevera, akanga apedzwa simba, asingakwanisi kuisa pfungwa kunze kwemaoko nemakumbo akanga achimurova. Ndaidzivisa shamhu imwe kana mbiri, asi paigara paine imwe. Ava havasi vapambi veTV - vakamirira zvine ruremekedzo kuti mumwe arove kuti mumwe apindire. Aiwa, ivava vakamukomba ndokumurwisa vose panguva imwe chete, saka pasinei nokuti akamira akarova vangani, mamwe maviri akanga achimurova. Marwadzo akaputika munzvimbo dzakawanda kupfuura zvaaigona kuverenga, asi akatora mukana wekugumburwa kwake kunhonga chimedu chakatsemuka chevhasi ndokutema varume vaviri ava kumeso nemaoko. Vakadzokera shure vachibuda ropa. Akaumburuka pamakumbo maviri, zvichiita kuti muridzi wawo adonhe. Akaedza kukanda mugi inorema pahwindo, achifunga kuti yaizokwezva kutarisa, asi chinhu chakaipa chakabhururuka chinenge hafu yemamita kubva pahwindo.
  
  Drake aizoita sei?
  
  Aizviziva. Ndizvozvo izvi. Acharwa kusvikira afa. Nesango remakumbo akatsvaga chombo. Maziso ake akasanganidzana maziso naMbudzi nemukadzi, asi vakangonamatirana zvakanyanya, vachiwana nyaradzo mukutaurirana kunoshamisa. Hayden akakava nekumonyoroka, achipururudza kuridza mhere kwega kwega, akabva awana mubhedha kumashure kwake. Achishandisa izvi sefulcrum, akazvimanikidza kutsoka dzake.
  
  Chibhakera chakarova kumeso kwake nyeredzi dzichibva dzaputika. Hayden akadzungudza musoro achibvisa ropa riya achibva arova rova nemusana zvikaita kuti mhandu yake idonhe. Chimwe chibhakera chakamurova padivi pemusoro, murume ndokumubata muchiuno achimubvisa patsoka dzake ndokumuisa musana pasofa. Hayden akamukandira kumusana kwake achishandisa simba rake. Mukati mesekondi akanga adzoka patsoka dzake, musoro pasi, achikanda zvibhakera kumambabvu, mutsipa, chidya nemabvi, achikanda pfuti mushure mekurova, kick mushure mekurova.
  
  Akaona Ramses achifamba akananga kwavari. "Vanhu vasere!" - akadanidzira. "Varume vasere nekasikana kamwechete. Kudada kwako kuripi?
  
  "Munzvimbo imwe chete nemazai avo," Hayden akadaro achifemeruka, achivakuvadza, achinzwa kuneta, kurwadziwa nekurohwa kwakawanda, kurwisa hasha dzichiserera. Izvi zvaisazogara nokusingaperi, uye akanga asina tariro yokutiza.
  
  Asi haana kumborega kuedza. Haana kumbokanda mapfumo pasi. Upenyu yakanga iri hondo yezuva nezuva, ingave yakanga iri chaiyoiyo kana kuti kwete. Sezvo simba richipera kubva mukurova kwake uye simba richipera kubva mumakumbo ake, Hayden achiri kurova, kunyangwe kurova kwake kwakanga kusisina kukwana.
  
  Varume vaya vakamusimudza ndokumuzvuzvurudza nekamuri. Akanzwa simba richimudzokera achibva amhanyisa bhutsu yake pachipini chake, zvikaita kuti ashinyire. Maoko akasunga mhasuru dzake, achimusunda akananga kufafitera raive kure.
  
  Ramses akamira pamusoro petafura paive pakaiswa briefcase renyukireya.
  
  "Dzidiki kudaro," akadaro achifunga. "Saka hazvina kufanira. Uye zvakadaro zvisingakanganwiki. Unobvuma here?"
  
  Hayden akapfira ropa mumuromo make. "Ndinobvuma kuti iwe uri basa rinopenga rezana ramakore."
  
  Ramses akabva aratidza kushamisika. "Uri kuitei? Unoona kuti ndiJulian Marsh naZoe Shears vekuThe Pythians vakambundirana zasi uko, handiti? Uye mutungamiri wavo - Webb - aripi? Kuenda kunotsvaga pasi rose pfuma yekare yekuchera matongo, ndinofungidzira. Ndiri kutevera nzira yakafa kare yemukuru akafa kwenguva refu. Anotevera tsoka dzake dzekupenga apo nyika ichitsva. Ini handiswedere pedyo nebasa rinopenga rezana ramakore, Miss Jay. "
  
  Uye kunyange zvazvo Hayden akabvuma mukati kuti akanga akarurama pamusoro pechimwe chinhu, akaramba akanyarara. Pakupera kwezuva, kamuri ine kunzwa inofanira kunge yakamirira ivo vese.
  
  "Saka chii chinotevera, iwe unofarira kuziva?" Ramses akamubvunza achinyemwerera. "Zvakanaka, kwete zvakanyanya, kutaura chokwadi. Tese tiri kwatinoda kuva. Une bhomba renyukireya. Ndine Alligator, nyanzvi yangu yebhomba. Vanhu vangu vari kurutivi rwangu. bhomba renyukireya? Yave kutogadzirira ku... - akambomira - kuva mumwe nenyika. Toti...awa kubva zvino?"
  
  Maziso aHayden akamutengesa.
  
  "Aaah. Zvino wava kushamisika. Iyi nguva yakakuremera here? Saka maminitsi gumi?"
  
  "Kwete," Hayden akafema. "Iwe haugone. Ndapota. Panofanira kunge paine chaunoda. Chimwe chinhu chatinogona kubvumirana. "
  
  Ramses akamutarisa achiita seasingade akabva amunzwira tsitsi. "Mhosva yezvose zvandinoda iri mumba umu. Kuparadzwa kweinonzi Nyika Yokutanga."
  
  "Unoita sei dhiri nevanhu vanongoda kukuuraya kana kufa vachiedza?" Hayden akadaro achinzwika. "Kana kuvamisa pasina kudeura ropa iwe. Dambudziko Rekupedzisira reNyika Itsva. "
  
  Ramses akaseka. "Imi vanhu vakapusa kwazvo. Akabva aseka. "Mhinduro ndeiyi: "Musatiuraya" kana kutinamata, timisei kana kutitarisa tichiyambuka miganhu yenyu.
  
  Hayden akanetseka zvakare varume vachikumura hembe yake itsva vachibva vaisa bhomba kuti rikasungirirwa kumberi kwake. NdiMangwenya akauya kumberi achibva asunungura bhegi riye achibva adimbura dzimwe waya nemukati. Vaifanira kusungirirwa kune timer mechanism, Hayden aive nechokwadi. Kunyange magandanga anopenga akadaro haaizoisa pangozi kubvisa mabhomba chaiwo.
  
  Aitarisira.
  
  Mhungu yakadhonza waya ichibva yatarisa Ramses ichimirira kuti ienderere mberi. Hofori yakagutsurira musoro. Varume vacho vakabata maoko aHayden ndokumusundira mberi nepamusoro petafura, vachikotamisa muviri wake kusvikira bhomba renyukireya rarovera padumbu rake. Vakabva vamubata panzvimbo uku Alligator yakamonera waya dzakatanga kumusana nepachipfuva, ndokudzika nepakati pemakumbo ndokuzokwira kusvika dzasangana kuzasi kwemusana. Hayden akanzwa kudhonzwa kwese kwewaya, kufamba kwese kwebhegi. Pakupedzisira, vakashandisa mabhandi ane simba riripakati nepakati uye tepi yokutepfenyura kuti vave nechokwadi chokuti bhomba renyukireya rakanamira zvakasimba pamuviri wake uye kuti rakanga rakaputirwa kumativi ose. Hayden akaedza zvisungo zvake ndokuona kuti akanga asisagone kufamba.
  
  Ramses akamira kumashure achiyeva basa remaoko eAlligator. "Zvakakwana," akadaro. "Dhiabhorosi weAmerica atora nzvimbo yakanaka yekuparadza nyika yake. Inzvimbo tsvene yakafanira, sezvakaita guta iri rinotadza, nokuda kwavamwe vavo. Iye zvino, Alligator, seta nguva uye tipe nguva yakakwana yekuenda kunzvimbo inochengeterwa mhuka."
  
  Hayden akafemera pamusoro petafura, akatanga arohwa nehana ndokuzovhiringika nemashoko egandanga. "Ndapota. Iwe haugone kuita izvi. Iwe haugone. Tinoziva kwauri uye zvauri kuronga kuita. Tinogona kukuwana nguva dzose, Ramses."
  
  "Unoreva shamwari dzako!" Mhungu yakarira munzeve yake, ichiita kuti asvetuke ndokuzunza nuke. "Murungu... Khmannnn! Usanetseke. Uchamuona zvakare. Marsh takatandara naye, mmm, asi isu tichafarawo!"
  
  Ramses akazembera padyo neimwe nzeve yake. "Ndinokurangarirai mose muri pamusika. Ndinotenda kuti wakaiparadza, kusvibisa zita rangu kweanenge makore maviri. Ndinoziva kuti mese makarwisa nhare yangu, mukauraya murindi wangu Akatash, mukauraya mauto angu uye mukaenda neni ndakasungwa nengetani. KuAmerica. Nyika yemapenzi. Mr. Mutengo uko anondiudza kuti imi mose muri chikamu cheboka, asi kwete izvozvo chete. Unozviti mhuri. Zvakanaka, hazvina kukodzera here kuti mese muri pamwe chete kumagumo? "
  
  "Damn," Hayden akafemera pamusoro pebhegi rake. "Iwe. Mboro."
  
  "Aiwa kwete. Ndiwe nemhuri yako makaita manyawi chaiwo. Ingorangarira - Ramses akazviita. Uye kuti kunyangwe iyi haisi magumo angu. Kuvimbika kwangu kunotoshamisa. Asi zivai kuti ndichave kumwe kwakachengeteka, ndichiseka, uku America nevamwe vayo vese vekuMadokero vachikwira. "
  
  Akakotama zvekuti muviri wake wakamupwanya zvese nezviri mumabhegi. "Iye zvino yave nguva yako yekupedzisira kushanya kunzvimbo inochengeterwa mhuka. Ndichapa Matt Drake rukudzo rwekukuwana," akadaro nekazevezeve. "Apo bhomba rinoputika."
  
  Hayden akanzwa mazwi, zvirevo zvakavigwa mukati mavo, asi akazviwana achinetsekana kuti ndechipi chiitiko chechokwadi-moto chingave chinokatyamadza kupfuura zvaakanga atoronga.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHINA
  
  
  Hayden akatsvedza ndokumhanyira kumashure kwerori diki. Mauto emauto akamuradzika, achiri akasungirirwa pabhomba, kumashure kwavo kutsoka dzavo sezvavakanga vakagadzika mabhenji kumativi ose. Chinhu chakanyanya kuoma parwendo rwose kwaiva kumubudisa mufurati. Mauto ehondo haana kutambisa nguva akaedza kumuvanza; vakamusundidzira kwavaida ndokuenda vakabata zvombo zvavo. Ani naani anovaona achaurawa. Sezvineiwo, vanhu vazhinji vaiita sevaiteerera nyevero ndokugara pamba pamberi pemaTV kana malaptop. Ramses akave nechokwadi chekuti Hayden aona rori richisimuka padivi pemugwagwa padivi penzira ine rima, achinyemwerera nguva yese.
  
  Dema rine mavara akakosha.
  
  Ndiani aizovamisa? Kuvabvunzurudza? Zvichida nekufamba kwenguva. Asi ndiyo yaiva pfungwa yezvose zvakanga zvaitika kusvika pari zvino. Kukurumidza uye kuitwa kwechikamu chega chega chechirongwa chakaedza mhinduro yeAmerica kumiganhu yayo. Maitiro acho aitarisirwa, uye chinetso chaicho chaiva chokuti magandanga akanga asina basa nazvo. Vavariro yavo chete yakanga iri kufa kworudzi.
  
  Vakashandisa 57th Street kuenda kumabvazuva, vachinzvenga patrol nemakondoni kwavaigona. Paive nemarara, mota yakasiiwa isingaite uye mapoka evacherechedzi, asi Alligator pachake aive chizvarwa chemuNew Yorker uye aiziva nzira dzese dzakanyarara, dzaiita sedzisina. Magadzirirwo emagetsi eguta akabatsira, zvichiita kuti mutyairi adzoke nyore munzira yakafanorongwa. Vakaita zvishoma nezvishoma, nekuchenjerera, vachiziva kuti maAmerican aive achiri kuita, achiri kumirira, uye mushure memaawa akati wandei ndipo pavakaona kuti bhomba rinogona kunge ratovepo.
  
  Hayden aiziva kuti kunyangwe zvino vakuru veWhite House vaizokurudzira kungwarira, vasingakwanise kubvuma kuti miganhu yavo yakanga yatyorwa. Paizova nevamwe vanoedza kutora mukana wemamiriro acho ezvinhu. Ngatibvisei Dodge zvakatonyanya uye tikonye vateresi. Zvisinei, aiziva Coburn uye aitarisira kuti vapi vezano vake vepedyo vakavimbika uye vane ruzivo sezvaaive.
  
  Rwendo rwakamusiya aine mavanga. Mauto ehondo akamutsigira netsoka. Pakarepo kumira uye makomba makuru akaita kuti anzwe kusvotwa. Bhegi raifamba pasi pake, mukati mayo akaomarara nguva dzose. Hayden aiziva kuti izvi ndizvo zvaidiwa naRamses-kuti nguva dzake dzekupedzisira dzizadzwe nekutya sezvo timer yaidzika.
  
  Pakapera isingasviki hafu yeawa. Migwagwa yakanga yakanyarara, kana kuti isina vanhu. Hayden akatadza kutaura chokwadi. Mune imwe nzira nyowani kuhurongwa hwake, Ramses akaraira Gator kuti asunge Marsh naShears kubhomba, pamwe naHayden. Vaviri vakanyunyuta, vakarwa, uye vakatotanga kuridza mhere, saka Alligator akabva avhara miromo nemhino, vakagara ipapo kusvikira vadzikama, ndokuzorega mhino dzavo dzichisveta mweya. Marsh naShears vakabva vatanga kuchema pamwe chete. Zvichida vaiva nezviroto zverusununguko. Marsh akaridza kamhere semwana achangozvarwa, Shears ndokukwenya mhuno nekasiyanwa semukomana ane flue murume. Sechirango chevari vaviri - uye, zvinosuruvarisa, kuna Hayden zvakare - Ramses akaita kuti vasungwe vasina kupfeka bhomba renyukireya, izvo zvakakonzera marudzi ese ematambudziko, kupokana, uye kuwedzera kunhuhwidza. Hayden akazvitora zvakanaka, achifungidzira kutyisa kweLovecraftian ivo vangangofanana uye vachishamisika kuti gehena ravaizopfuura nemuzoo sei.
  
  "Tichapedzisa mukati," Mhunguru yakatarisa ruzhinji. "Five minutes maximum."
  
  Hayden akaona kuti mugadziri webhomba aitaura zvakanaka paaibata nashefu wake. Pamwe kufunganya kwakaita kuti inzwi rake risimuke. Pamwe kufara. Akatarira rori payakamira uye mutyairi akamisa injini kwemaminiti mashomanana. Ramses akabuda mutekisi, Hayden akataura kuti vanogona kunge vari pamusuwo wenzvimbo inochengeterwa mhuka.
  
  Last chance.
  
  Akanetseka achiedza kudzungaira achikwenya tepi pamuromo. Marsh naShears vakagomera, mauto emauto akamutsika nebhutsu, zvichiita kuti zviome kufamba, asi Hayden akaramba. Chaingodiwa kwaiva kutinhira kunoshamisa, kuzunguzika kusina kufanira, uye mireza yaizosimudzwa.
  
  Mumwe wemauto akatuka ndokusvetukira pamusoro pake, achimutsikirira zvakanyanya pamusoro pechaji yenyukireya uye kumashure kwemotokari. Akachema mutepi. Maoko ake akaputira muviri wake, zvichimutadzisa kufamba, uye panguva yakadzoka Ramses, akanga asisagone kufema.
  
  Nekutinhira kudiki kwaibva muinjini, rori yakaenda mberi zvakare. Motokari yaifamba zvishoma nezvishoma, mukuru wemauto ndokuenda. Hayden akatura befu, achituka rombo rakanaka uye zviso zvevanhu vese vakamupoteredza. Pasina nguva mota yakamira mutyairi achibva adzima injini. Pakamboita runyararo Ramses,aive zvino akapfeka yunifomu yemauto akapinza musoro kuback seat.
  
  "Chinangwa chabudirira," akadaro nehasha. "Mira chiratidzo changu uye ugadzirire kuvatakura pakati pako."
  
  Asina simba, Hayden aingokwanisa kufema sezvo masoja mashanu emauto akazvimisikidza akatenderedza bundle risinganzwisisike ndokugadzirira kurisimudza. Ramses akagogodza pamusiwo, zvese zvanga zvave pachena, mumwe murume ndokuvhura. Mauto aya akabva asimudza svinga riya mudenga, ndokuritakura kubva mukombi ndokuritungamirira nenzira yaiva nemuti. Hayden akabwaira bwaira masikati machena mumaziso ake, akabva aona kwaaive.
  
  Denga remapuranga rakatsigirwa nembiru dzezvidhinha dzakakobvu dzakatambanudzwa pamusoro, dzakakomberedzwa negirinhi. Iyo yakanyatso shongedzerwa uye yakavezwa suntrap, pari zvino yakanga yasiiwa, sezvo Hayden aitarisira kuti imwe zoo ichave. Vashanyi vashoma vakashinga vanogona kunge vakatora mukana wenzvimbo dzine vanhu vashoma, asi Hayden akakahadzika kuti zoo yaizobvumidzwa kubvumidza chero munhu kwemaawa mashoma anotevera. Zvingangodaro, Ramses akagutsikana nekuchengetedzwa kwezoo kuti mauto anokosha aivepo kuti ave nechokwadi chekuchengetedzwa kwakakwana kwenharaunda. Dzakatakurwa dzichitevedza kanzira kaiva nemakova uye miti yakasvibira yakarembera kusvikira dzamiswa negonhi repadivi. Mhirizhonga yakapinda nechisimba, ndokubva yazviwana ichipinda muimba ine denga repamusoro-soro ine nzira dzemapuranga, mabhiriji nemiti yakawanda yaibatsira kutarisana nemhepo ine mwando.
  
  "Tropical zone," Ramses akagutsurira musoro. "Zvino, Alligator, tora pasuru uye uise mberi mubhurashi repasi. Hatidi kutariswa nekukurumidza. "
  
  Hayden nevamwe vekambani yake ine ngozi vakagumira pauriri hwemapuranga. Mhirizhonga yakagadziridza tambo shoma, yakawedzera tepi yekutepfenyura kuti igadzikane, yobva yatamba-tamba nemupumburu wewaya yakawedzera kusvika yazivisa kuti chinobvisa chinoputira vasungwa zvakachengetedzeka.
  
  "Uye switch ye rotary?" Ramses akabvunza.
  
  "Une chokwadi chekuti unoda kuwedzera izvi?" Mhiripiri akabvunza. "Marsh naShears vanogona kutanga izvi nguva isati yakwana."
  
  Ramses akagutsurira achifunga murume uyu. "Ndizvozvo". Akatsikitsira padivi pepasuru, bhegi riri pasi, Hayden akasungirirwa kumusoro, uyezve Marsh naZoey pamusoro pake. Maziso aRamses aive akatarisana nemusoro waJulian Marsh.
  
  "Tichawedzera sensitivity switch," akadaro chinyararire. "Mudziyo unotenderedza uyo, kana ukasimudzwa kana kuita chero mijenya mikuru, inoita kuti bhomba riputike. Ndinokupa zano kuti ugare wakamirira vamwe vaMiss J vasvike. Usanetseke, hazvitore nguva refu.
  
  Mashoko ake akaita kuti muviri waHayden udedera. "Kusvika papi?" akakwanisa kuburitsa mweya.
  
  "Nguva ichaiswa kweawa imwe chete," Ramses akadaro. "Nguva yakakwana yekubvumidza ini neAlligator kuti tisvike kwakachengeteka. Varume vangu vachasara nebhomba, chimwe chishamiso chekupedzisira cheshamwari dzako kana vakakwanisa kukuwana."
  
  Kana?
  
  Ramses akasimuka akatarisa pasuru yaainge agadzira kekupedzisira, achiona nyama yemunhu nechamupupuri chemoto chaiva pazasi, nekutya pazviso zvavo nesimba raakaratidza pavari vese.
  
  Hayden akavhara maziso ake, zvino asingachakwanisi kufamba, dzvinyiriro inotyisa ichitsikirira chipfuva chake mubhomba risingachinjiki uye kuita kuti zviome kufema. Idzi dzinogona kunge dziri nguva dzake dzekupedzisira uye hapana chaaigona kuita mushure mekunzwa Alligator achifara nezve kuseta switch yekunzwa, asi aizorangwa kana aizodzipedza muTropical Zone yeNew York's Central Park Zoo. Pane kudaro, aizodzoserwa kunguva dzakanakisa dzehupenyu hwake, kuManos uye nguva yavo muHawaii, kunzira dzeDiamond Head, surf yeNorth Beach uye makomo anoputika eMaui. Resitorendi pagomo rinoputika. Nzvimbo iri pamusoro pemakore. Tsvuku dzvuku kuseri kwemigwagwa. Zviedza zvinopenya zvakatevedza Kapiolani uyezve mahombekombe pamagumo emahombekombe ese, achipupuma pasi pezviedza zvitsvuku zvinopararira zvemanheru uye asina hanya, iyo chete nzvimbo chaiyo munyika kwaaigona kutiza kushushikana kwese uye kunetseka kwehupenyu.
  
  Hayden akabva aendako zvino, newachi yave kufamba.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu neshanu
  
  
  Drake akamirira kukamba yemapurisa, achinzwa asingabatsiri zvachose sezvavainamatira kune chero muromo, kuona kwese, kapfungwa kese pamusoro peRamses, Hayden, kana bhomba renyukireya. Chokwadi chaive chekuti New York yaive yakakurisa kuti ivhare mumaawa mashoma, uye mafoni aive achirira. Vagari varo vakanga vakawandisa uye vashanyi varo vakanga vakawandisa. Zvinogona kutora mauto maminetsi gumi kuti asvike kuWhite House, asi zvisinei nevarindi vese nematanho ekuchengetedza, zvingatora nguva yakadii kutsvaga iyi nzvimbo diki? Zvino, Drake akafunga, tora chiitiko ichi kuNew York uye chii chaunowana? Chakanga chiri chiitiko chisingawanzoitiki apo mauto aibata magandanga aitoita hutsinye hwawo. Munyika chaimo, magandanga aiteverwa nekutsvagwa mushure memhirizhonga.
  
  Dahl akazosvika, achitaridza kupererwa uye aneta nepasirese, aine timu yese yeSPEAR kumashure kwake. Kenzi zvisina tsarukano akatanga kutarisa-tarisa ndokubvunza kuti nzvimbo yekuchengetera humbowo yaive papi. Dahl akangotarisa kwaari ndokuti, "Murege aende, kana kuti haazombogutsikani." Vamwe vese vechikwata vakaungana vakateerera zvaida kutaurwa naDrake, izvo, kunze kwekunetsekana pamusoro paHayden, zvaive zvisina zvakawanda.
  
  Moore akarerutsa nyaya yacho. "Vanhu vanoziva nezvekutyisidzira kwemagandanga muguta. Hatigoni kutiza, kunyange zvazvo tisingadzivisi avo vari kuedza kuenda. Chii chinoitika kana bhomba rikaputika? Handizivi, asi hazvisi zvedu kuti tifunge nezvekupomerana ikozvino. Masisitimu edu akadzikira, asi mamwe masangano nemasaiti anokwanisa kuwana mamwe machaneli. Tinovaenzanisa sezvatinotaura. Zvirongwa zvizhinji zviri kushanda. Migwagwa yeNew York yakanyarara asi ichiri kubatikana kana ichienzaniswa nemaguta mazhinji. Migwagwa zvakare."
  
  "Asi hapana futi?" Smith akabvunza achishamisika.
  
  Moore akatura befu. "Shamwari yangu, tinopindura mazana enhare paminiti. Isu tinobata nechero psycho, yega yega prankster, uye wese anotya mugari akanaka muguta. Nzvimbo yemhepo yakavharwa kumunhu wese kunze kwedu. Isu taizodzima Wi-Fi, Indaneti uye kunyange mitsara yefoni, asi nzwisisa kuti isu takangoita mukana wekutora zororo kubva munzira iyi sezvatiri kubva kumupurisa wemugwagwa, mumiririri weFBI kana, zvichida, nhengo yeruzhinji."
  
  "Under cover?" Dahl akabvunza.
  
  "Sekuziva kwedu, hapana kana sero rimwe rasara. Tinogona kungofungidzira kuti sero ikozvino inodzivirira Ramses yakatorwa munyika uye munharaunda. Hatitendi kuti vamiririri vedu vepachivande vanogona kubatsira, asi vari kuongorora zvese zvingasarudzwa. "
  
  "Saka izvi zvinotisiya kupi?" Lauren akabvunza. "Hatikwanise kuwana kamera, Ramses, Price kana Hayden. Hatina kuwana bhomba renyukireya, "akadzidza chiso chega chega, achiri mumoyo munhuwo zvake akasimudzwa pazviratidziro zvakabatanidzwa apo zvidimbu zvese zvepuzzle zvakapinda muchiitiko chekupedzisira.
  
  "Kupa zano ndiko kunowanzo kuzviita," Moore akadaro. "Mumwe munhu anoona chimwe chinhu ochikonzera. Unoziva here zvavanodaidza kuti hot tip series pano? Matikiti maviri ekuenda kudenga, mushure merwiyo rwekare rweEddie Money.
  
  "Saka tamirira kufona here?"
  
  Drake akatungamira Lauren panze pabalcony. Chiitiko chiri pazasi chaityisa, nemapurisa mashoma nemaajenti vachiri vapenyu vachinetsekana nekuvhundutswa negomba apo vaitora nzira yavo nemumarara nemagirazi akaputsika, vachidaira nhare nemakiyi aibaya, vamwe vaine mabhandeji ane ropa akamonerwa mumaoko nemumisoro, vamwe netsoka. kumusoro, kufinyamisa nekurwadziwa.
  
  "Tinofanira kudzika ikoko," akadaro Lauren. "Vabatsire."
  
  Drake akagutsurira musoro. "Vari kurwa hondo isingakundiki uye hapasisina kana hub. Varume ava vakangoramba kuenda. Izvi zvinoreva zvakawanda kwavari kupfuura rwendo rwokuenda kuchipatara. Izvi ndizvo zvinoitwa nemapurisa akanaka uye veruzhinji havawanzozviona. Mutori wenhau unongoburitsa nhau dzakaipa chete nguva nenguva, zvichikonzera maonero eruzhinji. Ndinoti tichavabatsirawo."
  
  Vakadungamidzana vakananga kulift ndokubva Drake acheuka achishamisika achiona chikwata chese chiri kumashure kwake. "Chii?" - akabvunza. "Handina mari".
  
  Alicia akanyemwerera aneta. Kunyange Beau akakwanisa kunyemwerera. Chikwata cheSPEAR changa chapfuura nezvakawanda nhasi, asi chakasimba, chagadzirira zvimwe. Drake akaona mavanga akawanda nemamwe maronda aive akanyatsovanzwa.
  
  "Sei musingachaji? Uye tora mamwe ammo newe. Kana tazopedza izvi, tichava nenguva yakaoma. "
  
  "Ndichazviona," Kinimaka akadaro. "Ichakupa nyonganiso."
  
  "Uye ndichabatsira," akadaro Yorgi. "Ndinoomerwa nekunzwisisa matauriro aDrake, saka zvingarasika nekutaura kwekuAmerica."
  
  Dahl akaseka paakabatana naDrake pamukwidza. "Shamwari yangu yekuRussia, iwe unayo zvachose kumashure."
  
  Drake akarova Swede, zvichikonzera mamwe mavanga, uye akatora lifti pasi kusvika pauriri hwekutanga. Chikwata cheSPEAR chakabva chapindira pavaikwanisa, chichipindura nhare itsva uye kurekodha mashoko, kubvunzurudza vagari vemo uye kubvunza mibvunzo, uye kutsaudzira nhare dzainge dzisinei nechokuita nechimbichimbi kuenda kune dzimwe nhepfenyuro dzainge dzatumwa. Uye kunyange zvazvo vaiziva kuti vaidiwa uye vaibatsirwa, hapana kana mumwe wavo aifara nazvo nokuti Hayden akanga achiri asipo uye Ramses akaramba ari oga. Kusvika parizvino akavakunda.
  
  Ndeapi mamwe maitiro aaive aine ruoko rwake?
  
  Drake akatumira runhare nezvehama yakashaika uye akatumira imwe maererano nekusaenzana kwepavement. Switchboard yakaramba ichishanda, uye Moore akanga achiri kuverenga pamuromo, tikiti rake rokuenda kudenga. Asi zvakabva zvave pachena kuna Drake kuti nguva yaive yave kupera nekukurumidza kupfuura kubuda kwemukaka kubva mumudziyo wakaputsika. Chinhu chaimutadzisa kuramba ndechekuti aitarisira kuti Ramses achafona kana kamwe chete. Murume uyu akanga achiri kuzviratidza. Drake akakahadzika kuti angadai akadzvanya bhatani pasina kuyedza kuita zvishoma zvetiyeri.
  
  Mapurisa aimhanya kukamba, asi boka racho rakabatsira nokugara pamatafura uye kutumira mameseji. Dahl akaenda kunobika kofi. Drake akabatana naye pamberi peketero, achinzwa asingabatsiri uye asiri panzvimbo apo vakamirira ruzivo.
  
  "Ngatitaure nezvekutanga," akadaro Drake. "Izvi zvakamboitika kwauri here?"
  
  "Aihwa. Ndinonzwisisa kuti Ramses akakwanisa sei kuvanza makore ese aya. Uye ndiri kufungidzira kuti mudziyo hausi kugadzira siginecha yemwaranzi nekuti havasati vazviona. Murume akarongedzazve bhomba riya ainyatsoziva zvaaiita. Kufungidzira kwangu ndekwechiuto cheUS. "
  
  "Asi nei? Kune vanhu vazhinji vanogona kudzivirira radiation. "
  
  "Izvi zvinoshanda kune zvimwe zvinhu zvakare. Ruzivo rwenzvimbo. The secret team akaunganidza. Maka mazwi angu, mudhara Drake, aimbova Zvisimbiso. Special operation."
  
  Drake akadira mvura uku Dahl akadira mumagranules. "Simbe. Chokwadi, unotoziva kuti chii? Ko "Instant" yasvika kuNorth Pole parizvino?
  
  Dahl akatura befu. "Kofi yekukurumidza ibasa radhiabhorosi. Uye handisati ndamboenda kuNorth Pole. "
  
  Alicia akabva apinda nepamusiwo wemba umu. "Chaive chii? Ndakanzwa chimwe chinhu nezvedanda uye ndakangoziva kuti zita rangu raive pairi. "
  
  Drake haana kukwanisa kuvanza kunyemwerera kwake. "Waswera sei Alicia?"
  
  "Makumbo kurwadza. Musoro wangu unorwadza. Kurwadza kwemoyo. Kunze kwaizvozvo ndiri mugwara."
  
  "Ndoreva-"
  
  Kufona kwevaX-Ambassadors kwakanyura mazwi ake akatevera, aibva kumutauri wenharembozha yake. Achiri akabata ketero, akaunza mudziyo pachirebvu.
  
  "Mhoro?"
  
  "Unondirangarira here?"
  
  Drake akaisa ketero nesimba zvekuti mvura yakanga ichangobva kufashaidzwa yakawira paruoko rwake. Haana kumbozviona.
  
  "Uripi, mwana wemudhara?"
  
  "Zvino. Mubvunzo wako wekutanga haufanire kunge uri "kupi zvombo zvenyukireya" kana kuti "ndichaputika nekukurumidza"? Kudzvova kunoshamisa kwakamhanya nemumutsara.
  
  "Ramses," Drake akadaro, achirangarira kubatidza speakerphone. "Wadii wakananga kune iyo pfungwa?"
  
  "Aa, chii chinosekesa kudaro? Uye haundiudzi zvekuita. Ndiri muchinda, muridzi woumambo. Ndakatonga kwamakore mazhinji uye ndichatonga mamwe mazhinji. Nguva refu mushure mekunge wava crispy. Funga nezvazvo".
  
  "Saka mune mamwe mahopi atinogona kusvetuka here?"
  
  "Ndanga ndisiri ini. Yaiva Julian Marsh. Murume uyu anopenga, saka ndamuita kuti ataure neagent yako Jay.
  
  Drake akadedera, akatarisa Dahl. "Kwakanaka here?"
  
  "Parizvino. Kunyange zvazvo anotarisa zvishoma zvakaoma uye zvinorwadza. Anoedza nepaanogona napo kuti arambe akanyarara."
  
  Manzwiro ekufungidzira akamonyoroka mudumbu raDrake. "Uye sei izvi?"
  
  "Kuti, hongu, hazvikuvadze sensor yekufamba."
  
  Mwari wangu, Drake akafunga. "Mupfanha iwe. Wamusungirira pabhomba here?"
  
  "Ndiye bhomba shamwari yangu."
  
  "Iri kupi?"
  
  "Tichasvikako. Asi sezvo iwe neshamwari dzako muchinakidzwa nekumhanya kwakanaka, uye sezvo mave kutodziya, ndaona kuti sei ndisingakupei mukana? Ndinovimba unoda zvirahwe."
  
  "Uku kupenga. Unopenga, kutamba nehupenyu hwakawanda. Puzzles? Ndigadzirisire ini, mudiwa. Ndiani achakoira pamuviri wako kana ndaupisa?"
  
  Ramses akambonyarara achiita seaifunga. "Saka magirovhosi akadzimwa chaizvo. Izvi zvakanaka. Ndine nzvimbo dzokuenda, dzokupinda misangano, kupesvedzera marudzi. Saka teerera-"
  
  "Ndinovimba unenge uripo wakamirira," Drake akadimburira, nekukasira kuredza "Kana tasvika ikoko."
  
  "Sezvineiwo kwete. Apa toonekana. Sezvaungangoziva, ndiri kukushandisa kutiza. Saka, sekutaura kwenyu vanhu - maita basa neizvi. "
  
  "Uh-"
  
  "Hongu. Ndisvirei, vabereki vangu nevanin'ina vangu vese. Asi ndiwe neguta rino rinozoguma raparara. Uye ini, ndiani acharamba. Saka nguva zvino yava nyaya. Wagadzirira here kukumbira mukana wako, murungu mudiki?"
  
  Drake akawana hunyanzvi hwake achiziva kuti iyi yaive sarudzo yavo chete. "Ndiudze".
  
  "Mushonga wangu unouraya utachiona uchachenesa pasi rose utachiona kuMadokero. Kubva kusango rinonaya mvura kusvika kune rinonaya mvura, ichi chikamu chedenga redenga. Ndizvo zvose ".
  
  Drake akaita grimace. "Uye ndizvo zvese?"
  
  "Hongu, uye sezvo zvese zvaunoita munyika inonzi yakabudirira zvinoyerwa mumaminitsi, maawa, ini ndichaisa timer kwemaminitsi makumi matanhatu. Yakanaka, ine mukurumbira nhamba yeraundi yako."
  
  "Tinobvisa sei zvombo izvi?" Drake aitarisira kuti Marsh anga asina kutaura macode ekudzima.
  
  "Aaa, iwe hauzive? Wobva wangorangarira izvi - bhomba renyukireya, kunyanya bhomba renyukireya mukwende, inzira chaiyo uye yakanyatsogadzikana. Zvese zvine miniaturized uye zvakanyatsojeka, sezvo ndine chokwadi chekuti uchakoshesa. Izvi zvinoda ... kuomarara. "...
  
  "Sophistication?"
  
  "Kunyanya. Tarisa izvi".
  
  Nemashoko aya Ramses akabva adimbura runhare achisiya mutsara wapera. Drake akamhanya kudzokera kuhofisi ndokuridza mhere station yese kuti imire. Mazwi ake, matauriro ake, akaita kuti misoro, maziso nemiviri zvitendeuke kwaari. Nhare dzakaiswa mumastand, nhare dzaisanzwika, uye nhaurirano dzakamiswa.
  
  Moore akatarisa chiso chaDrakes, ndokuti, "Dzima foni dzako."
  
  "Ndinayo," akadaro Drake. "Asi tinofanira kuita zvine musoro..." Akadzokorora chirahwe ichi izwi neshoko. "Kurumidza," akadaro. "Ramses akatipa maminitsi makumi matanhatu."
  
  Moore akasendamira pamusoro pemhanza ine rickety, akabatanidzwa naKinimaka naYorgi. Vamwe vese vakacheuka vakatarisana naye. Mashoko ake paakatanga kusvika vanhu vakatanga kuridza mhere.
  
  "Zvakanaka, mushonga unouraya utachiona ibhomba. Zviri pachena ".
  
  "Uye ari kuda kurifuridza," mumwe munhu akazevezera. "Haisi bluff."
  
  "Kubva kusango remvura kusvika kusango rinonaya mvura?" Mai vakadaro. "Handinzwisise".
  
  Drake akazviputira mumusoro. "Iri ishoko kwatiri," akadaro. "Zvese zvakatangira musango reAmazon. Takatanga kumuona pamusika. Asi handisi kunzwisisa kuti zvinoshanda sei kuNew York. "
  
  "Asi zvimwe?" Smith akadaro. "Pamwe pauriri pasi pecanopy? Handi-"
  
  "Ichi chimwe chirevo chesango remvura," Moore akadanidzira pasi. "Handiti canopy yavanodaidza kuti solid tree cover? Uriri hwakafukidzwa nebhurasho repasi."
  
  Drake akanga atovapo. "Ichi ichokwadi. Asi kana ukabvuma izvi, anobva atiudza kuti bhomba rakavanzwa musango rinonaya mvura. MuNew York," akadaro. "Hazvina musoro."
  
  Pachiteshi pakabva paita runyararo, runyararo rwuya rwaigona kurovesa munhu kusvika pakushaya zvekuita kana kumuisa magetsi kusvika pakupenya.
  
  Drake akange asati amboziva zvakanyanya nekufamba kwenguva, sekondi yega yega yakazadzwa nekurira kunotyisa kwebhero reDoomsday.
  
  "Asi New York ine sango rinonaya mvura," Moore akazodaro. "PaCentral Park Zoo. Idiki, inonzi "Tropical Zone," asi idiki vhezheni yechinhu chaicho.
  
  "Pasi pecanopy?" Dahl akadzvanya.
  
  "Hongu, kune miti ikoko."
  
  Drake akazeza kweimwe sekondi, achiziva zvinorwadza kuti kunyangwe izvi zvaigona kuvauraya. "Pane chine chimwe? Mamwe mazano?
  
  Kunyarara chete uye kutaridzika asina chinhu kwakakwazisa mubvunzo wake.
  
  "Ipapo tose tinopinda," akadaro. "No compromises. Hapana majee. Yave nguva yekugumisa iyi yengano bastard. Sezvatakaita nguva yapfuura. "
  
  Kinimaka naYorgi vakamhanyira kumasitepisi.
  
  Drake akatungamirira boka rose mumigwagwa yakazara nekutya yeNew York.
  
  
  CHITSAUKO MAKUMI MATATU NECHITANHATU
  
  
  Vachitevera mirayiridzo yaMoore, boka revarume gumi rakatopambadza maminitsi anokosha zvikuru nokupinda mumukoto kuti vatungamirire motokari dzinoverengeka dzemapurisa. Kushevedzera kwakanga kwaitwa panguva yavakasvika, uye mapurisa akanga akamirira, kuedza kwavo kubvisa migwagwa kwotanga kubereka zvibereko. Smith akagara pane rimwe vhiri, Dahl kune rimwe, mota dzakabatidza ma siren adzo nemarambi aipenya ndokumhanya nekona ye 3rd Avenue, ichipfuta rubber, yakananga ku zoo. Zvivako uye zviso zvaitya zvakamhanyirira pamakumi mana, ipapo mamaira makumi mashanu paawa. Smith akakandira tekisi padivi, achirova kumberi kwayo, ndokuitumira yakananga. Paingove necordon yemapurisa parwendo rwavo, vainge vatoudzwa kuti vapinde. Vakamhanya nemumharadzano yakavharwa nekuchimbidza, vachisvika pamakumi matanhatu.
  
  Drake akamboda kufuratira runhare rutsva rwaive panharembozha yake, achifunga kuti zvimwe ndiRamses arikufona achifara. Asi akabva afunga kuti: kunyangwe izvi zvingatipa zvimwe zviratidzo.
  
  "Chii?" - akahukura kwenguva pfupi.
  
  "Drake? Uyu ndiye Mutungamiri Coburn. Une miniti here?"
  
  Yorkshireman akasvetuka nekushamisika, ndokutarisa GPS yake. "Maminetsi mana, changamire."
  
  "Ipapo teerera. Ndinoziva kuti handidi kukuudza kuti zvinhu zvichange zvakaipa sei kana bhomba iri rikabvumirwa kuputika. Kudzorera hakudzivisiki. Uye isu hatitomboziva nyika yechokwadi kana kurerekera kwezvematongerwo enyika kwemunhu uyu Ramses. Rimwe rematambudziko makuru anomuka nderekuti mumwe munhu - Alligator - akashanyira Russia kana gore rino. "
  
  Drake muromo wakashanduka kuita jecha. "Rashiya?"
  
  "Ehe. Izvi hazvisi zvekugadzirisa, asi ... "
  
  Drake ainyatsoziva kuti kumbomira uku kwairevei. Hapana chaifanira kuve chakasimba munyika inotungamirwa nenhepfenyuro dzenhau nesocial media. "Kana ruzivo urwu rukabuda-"
  
  "Ehe. Tiri kutarisa chiitiko chepamusoro."
  
  Drake, hongu, aisada kuziva kuti zvairevei. Aiziva kuti kune vanhu munyika yakafara parizvino, vanhu vane simba zvakanyanya, vaive nemutowo wekupona muhondo yenyukireya, uye vaigaro fungidzira kuti zvaizoita sei kana vaizorarama munyika itsva, isingagarwi. Vamwe vevanhu ava vaitova vatungamiri.
  
  "Dza bhomba kana zvichidikanwa, Drake. Ndakaudzwa kuti NEST yave munzira, asi ichauya shure kwako. Sevamwe. Zvose. Ino ndiyo nguva yedu itsva yerima guru."
  
  "Izvi tichazvimisa changamire. Guta rino richararama kuti rione mangwana.
  
  Drake paakapedza kufona, Alicia akaisa ruoko pabendekete rake. "Saka," akadaro. "Moore paakati iRainforest uye sango remvura, aireva kuti kuchava nenyoka zvakare?"
  
  Drake akavhara ruoko rwake nerwake. "Kunogara kuine nyoka, Alicia."
  
  Mai vakakosora. "Vamwe vakakura kupfuura vamwe."
  
  Smith vakatenderedza mota yavo vachitenderedza traffic jam, vakapfuura amburenzi yaipenya magonhi akavhurika uye vanobatsira varwere vaishanda pavanhu vaive pachiitiko ichi, ndokuisa tsoka yake pagas pedal.
  
  "Mawana zvamanga muchitsvaga here nhai Mai?" Akadaro Alicia achideedzera zvine ruremekedzo. "Wakasiya timu riini?"
  
  Zvakaitika kare kare, asi Drake akanyatsorangarira Mai Kitano vachienda, musoro wavo uzere nemhosva yerufu rwaakaita asingazivi. Kubva pachiitiko chimwe chete ichocho pakutsvakwa kwevabereki vake-kupondwa kwembavha yemari yeyakuza-zvizhinji zvachinja.
  
  "Vabereki vangu vari safe now," Mai vakadaro. "SaGrace. Ndakakunda dzinza. Chica. Give. Ndakawana zvakawanda zvandaitsvaga."
  
  "Saka wadzokerei?"
  
  Drake akawana maziso ake akanyatsonamira kumugwagwa uye nzeve dzake dzakatsikirirwa kuchigaro chekumashure. Yakanga iri nguva isina kujairika yekukurukura nezvemhedzisiro uye kupikisa sarudzo, asi zvaive zvakajairika kuna Alicia, uye waigona kunge uri mukana wavo wekupedzisira kugadzirisa zvinhu.
  
  "Ko ndadzokera nei?" - Chii? - May akadzokorora blithely. "Nekuti ndine hanya. Ndine hanya nechikwata ichi. "
  
  Alicia akaridza muridzo. "Mhinduro yakanaka. Ichi ndicho chikonzero chete?"
  
  "Urikubvunza kuti ndadzoka here kuna Drake. Dai ndakatarisira kuti imi vaviri muvake kumwe kunzwisisa kutsva. Dai ndakafunga kwekanguva kadiki kuti dai atoenderera mberi. Nyangwe dai aigona kundipa mukana wechipiri. Zvakanaka, mhinduro iri nyore - handizive. "
  
  "Mukana wechitatu," Alicia akadaro. "Dai anga ari benzi zvekukudzosa, uyu ungave mukana wako wechitatu."
  
  Drake akaona musuwo wenzvimbo inochengeterwa mhuka uchiswedera uye akanzwa kushushikana kuri kukura muchigaro chekumashure, manyawi akapinza uye asina kuvimbika aipisa mukati make. Pazvose izvi vaida imba, zviri nani ine upholstery yakapfava.
  
  "Pedzisai, varume," akadaro. "Tiripo".
  
  "Hazvisati zvaitwa, Sprite. Uyu Alicia muenzaniso mutsva. Akasarudza kusatizazve pakunyura kwezuva. Zvino isu takamira, tinodzidza uye tinopedza izvi. "
  
  "Ndinozviona uye ndinoyemura," Mai vakadaro. "Ini ndinokuda iwe mutsva, Alicia, kunyangwe zvaungafunga."
  
  Drake akafuratira, akazadzwa nekuremekedzana uye akavhiringika zvachose kuti chiitiko ichi chingazoitika sei. Asi yakanga yava nguva yokuisa zvose kure zvino, kuiisa pasherufu, nokuti vakanga vachikurumidza kuswedera kune imwe Armagedhoni, varwi, vaponesi namagamba kusvikira kumugumo chaiko.
  
  Uye kudai vakanga vakatarira, zvichida kutamba chess, kunyange Mwari naDhiyabhorosi vaizorasikirwa nokufema kwavo.
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi matatu nenomwe
  
  
  Smith akaridza mavhiri pafinal turn achibva atsika bhureki negumbo rairema. Drake akavhura gonhi mota isati yamira ndokuburitsa makumbo panze. Mai vainge vatobuda nedoor rekuseri, Alicia a step behind. Smith akagutsurira mapurisa aive akamirira.
  
  "Vakati unoda kuziva nzira inokurumidza kuenda kuTropical Zone?" Mumwe wemapurisa akabvunza. "Zvakanaka, tevera nzira iyi yakananga pasi." Akanongedza. "Ichange iri kuruboshwe."
  
  "Ndatenda". Smith akatora mepu yegwaro ndokuiratidza kune vamwe. Dahl akamhanya achimhanya.
  
  "Tagadzirira?"
  
  "Maitiro atingaita," Alicia akadaro. "Oh tarira," akanongedzera kumepu. "Vanodaidza chitoro chezvipo chiri panzvimbo yacho kuti zoo."
  
  "Saka handei.
  
  Drake akapinda muzoo nepfungwa dzake dzakakwidziridzwa, achitarisira zvakaipisisa uye achiziva kuti Ramses aive nekanopfuura kamwechete hutsinye hunyengeri hwaive husina chekuita naye. Boka racho rakapararira uye rakatetepa, richitofamba nokukurumidza kupfuura zvavanofanira kuva naro uye pasina kungwarira kwakafanira, asi kuziva kuti sekondi yoga yoga yaipfuura yakanga iri nzira itsva yokufa. Drake akateerera zviratidzo uye munguva pfupi akaona Tropical Zone pamberi. Pavakanga vava kusvika, nzvimbo yakanga yakavapoteredza yakatanga kufamba.
  
  Vanhu vasere vakamhanya vachibuda pavakanga vakahwanda, vachivhomora mapanga sezvavakanga varayirwa kuti hondo yekupedzisira yevanunuri irwadze uye iite ropa rakawanda. Drake njiva pasi pekuzununguka uye akakanda muridzi wayo pamusoro pemusana wake, ndokusangana neanotevera kurwisa musoro-on. Bo naMay vauya pamberi, unyanzvi hwavo hwekurwa hunodiwa nhasi.
  
  Vese vapanduki vasere vaive vakapfeka nhumbi dzekurwa uye nemasiki, uye vakarwa zvine mutsindo sezvaitarisirwa naDrake. Ramses haana kumbosarudza kubva pasi pemurwi. Mai akabva angorova rova ruoko, akaedza kuda kutyora ruoko rwake, asi akaona rwakamonyoroka, bharanzi rake rakaraswa. Kurova kwakatevera kwakapotsa bendekete rake, kutorwa nevhesi rake, asi kumupa kumbomira kwekanguva. Beau akafamba pakati pavo vose, mumvuri werufu chaiwo. MaLegionnaires aRamses akadzokera kumashure kana kusvetukira parutivi kuti adzivise muFrench.
  
  Drake akazendamira kumashure pachivharidzo, achisimudza maoko ake. Ruzhowa rwuri shure kwake rwakatsemuka sezvo mhandu yake yakarova netsoka dzose kubva pasi. Varume vese vari vaviri vakaumburuka kune imwe nzira, vachitatarika vachiumburuka. Murungu akarova chibhakera pamusoro peuto remauto, asi akabudirira chete kurova ruoko rwakasimudzwa kudzivirira. Akasimudza mutumbi wake kwaaida, ndokusimuka ndokupfugama achibva arova chibhakera pasi. Banga rakatsvedza ndokubaya mbabvu dzake, richingorwadza zvisinei nekuzvidzivirira. Drake akawedzera kurwisa kwake.
  
  Kurwa kwepedyo pamusuwo weTropical Zone kwawedzera. May naBo vakawana zviso zvevadzivisi vavo. Ropa rakanga razara neboka rose. MaLegionnaires akadonha akatyoka makumbo nemakumbo, uye muparidzi mukuru aive Mano Kinimaka. MuHawaii mukuru akapwanya varwi vake nebhurudhoza, sokunge akanga achiedza kuzvidza mafungu amene, kuvapwanya kuva zvidimbu. Kana mauto akamira munzira yake, Kinimaka akarova zvisina tsitsi, mutambi wepakati wepamusoro, gejo risingaparare. Nzira yake yakanga isina kururama zvachose, zvokuti vose Alicia naSmith vakanga vava pedyo nekunyura kubva munzira yake. Mauto emauto akamhara pedyo navo achigomera, asi kwakanga kuri nyore kupedza.
  
  Dahl aichinjana kurova kubva ruoko kuenda ruoko nehumwe hunyanzvi. Mabanga akarohwa zvakasimba uye nekukurumidza, kutanga pasi, ipapo kumusoro, ipapo pachipfuva nekumeso; veSwede vakavavhara vese nemheni-inokurumidza reflexes uye hunyanzvi hwakawanikwa zvakaoma. Mupikisi wake haana kurega, kliniki mukushanda kwake, akakurumidza kuona kuti akanga asangana neakaenzana uye aifanira kuita mutsauko.
  
  Dahl akasuduruka sezvo legionnaire akashandisa makumbo ake nemagokora sekuenderera mberi kwekurwisa nebanga. Gokora rekutanga rakamurova patemberi, richiwedzera kuziva kwake uye richimubatsira kutarisira kurwiswa kwakawanda. Akawira kune rimwe ibvi, achirovera muhapwa yake akananga mugomba netsinga tsinga imomo, zvichiita kuti legionnaire idonhedze banga nekurwadziwa. Nekudaro, pakupedzisira, yaive pugnacious Kinimaka uyo akawisira murwi pasi, achichaja mhasuru, achityora mapfupa uye kubvarura tendon. Mano akange aine mavanga matema parushaya nepamatama uye achifamba achikamhina, asi hapana chaigona kumumisa. Dahl akafungidzira kuti aizorovera padivi pechivako seHawaiian Hulk kana musuwo wakakiiwa.
  
  Kenzi akaona zviri nyore kusvetuka-svetuka kumativi ehondo, achikuvadza chero waaigona uye achichema kuti akanga asati ava nekatana yake. Dahl aiziva kuti akanga adzidza unyanzvi hunokosha uye aigona kurwisa boka rimwe nerimwe remauto, achiuraya rimwe nerimwe nokurova kamwe chete, achichengetedza nguva inokosha yechikwata. Asi zuva rakanga roda kupera.
  
  Zvakadaro.
  
  Drake akawana chibhakera chake cheFlurry chichinzvengesa kurova. Akawira padivi pake seuto remauto rabata ruoko rwake ndokurimonyorora. Marwadzo akamonyanisa maitiro ake. Akaumburuka nekurereka kusingaite, akaregedzera pressure ndokuona atarisana nemhandu yake.
  
  "Sei?" akabvunza.
  
  "Ndiri pano kuti ndikunonotsei," mukuru wemauto akanyemwerera. "Tiki toki. Tick tock."
  
  Drake akasundidzira kure nesimba, zvino patsoka dzake. "Uchafa futi."
  
  "Tese tichafa, benzi."
  
  Atarisana nekunyanyisa kwakadaro, Drake akarova pasina tsitsi, achityora mhino yemurume uye shaya, pamwe chete nembabvu dzake. Vanhu ava vainyatsoziva zvavaiita, asi vakaramba vachirwa. Hapana kana murume mumwe chete wavo aifanira kugomera.
  
  Achifemereka, murwi wemauto akanongedzera banga rake kuna Drake. MuYorkshireman akaibata, akaimonyorora ndokuitenderedza kuti badza ripinde mudehenya remumwe murume richienda kumawere. Muviri usati warova huswa, Drake akapinda muhondo huru.
  
  Yakanga iri hondo yechienzi uye inopenga. Kufuridza mushure mekurova uye kudzivirira mushure mekudzivirira, kusingaperi kutenderera kuchinzvimbo. Ropa rakapukutwa mumaziso, magokora nemabvi zvakabviswa pakati pekurwa, uye kunyange bendekete rimwe rainge ratsemuka rakadzoserwa panzvimbo yaro nekuda kwehuremu hwaSmith. Yakanga iri mbishi, chaiyo sezvainoita.
  
  Ipapo Kinimaka akaitenderedza yese, achirova, achimhanyira mukati, achiparadza pese paaikwanisa. Vanenge vatatu vemauto emauto akadonha, akatyoka ndiye aive aita. Beau akabudisa mamwe maviri, uye May naAlicia vakashanda pamwe chete kuti vapedze wekupedzisira. Paaidonha vakabva vatarisana, zvibhakera zvakasimudzwa, hasha dzehondo uye ruchiva rweropa rwuchipisa pakati pavo, zvichipenya semalaza mumaziso avo, asi Beau ndiye akavaparadzanisa.
  
  "Bhomba," akadaro.
  
  Uye ipapo, kamwe kamwe, zviso zvese zvakatendeukira kuna Drake.
  
  "Tine nguva yakadii tasara?" Dahl akabvunza.
  
  Drake aisatomboziva. Hondo yakandibvisa pfungwa dzangu dzese. Zvino akatarisa pasi, achitya kuti aizoonei, akadzora ruoko rwake ndokutarisa wachi yake.
  
  "Hatisati tamboona bhomba racho," akadaro Kensi.
  
  "Maminitsi gumi nemashanu," Drake akadaro.
  
  Ipapo pfuti dzakarira.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nesere
  
  
  Kensi akanzwa kurohwa nehana. Yakamubvisa patsoka dzake, ikamurova mumapapu, uye kwechinguvana yakabvisa kuziva kwose mupfungwa dzake. Drake akaona bara richirohwa ndokuwira pamabvi, zvichidzivirira kudonha kwaaiita. Haana kumbozviona zvichiuya, asi hapana mumwe munhu. Smith akatorawo hit. Sezvineiwo, mabara ese ari maviri akarova mavheti.
  
  Thorsten Dahl ndiye akakurumidza kuita, achine mazwi ekuti "maminitsi gumi nemashanu" achirova uropi hwake. Sezvo mauto maviri emauto akasimuka kubva pasi, mabara akapfura nokukurumidza, uye zvino, nechinangwa chiri nani, akavarova, maoko akatambanudzwa, achitinhira sechitima chinotakura mweya yakarasika kubva pakadzika-dzika ropa reGehena. Vakazengurira mukushamisika, uye ipapo muSweden akavarova, mumwe noruoko rumwe norumwe, ndokuvakandira vose vari vaviri kumadziro eimba yemapuranga.
  
  Chivako chacho chakatsemuka pakati pevanhu, mapuranga achitsemuka, achitsemuka uye achidonha nemhepo. Varume vakawira nemanhede pakati pezvaive mukati maro, izvo zvakaratidza kubatsira zvakanyanya kune anopenga weSweden.
  
  Rakanga riri shedhi yebasa, nzvimbo izere nemidziyo. Apo mauto ehondo ainetseka kusimudza zvombo, mumwe achigomera uye mumwe achipfira mazino, Dahl akasimudza nyundo yakanyatsodzidzira. Vanhu vakadonha vakamuona achibuda nechepakona yemaziso ndokupindwa nechando, kusatenda kwakavashayisa hushingi.
  
  Bo akafamba achienda kwaari ndokuona reaction yavo. "Vapedze. Rangarira kuti ndivanaani."
  
  Kinimaka akambomirawo achiseka zano riya achiita seaida kuvatsika-tsika guruva. "Vakapfura Kensi. Uye Smith. "
  
  "Ndinoziva," Dahl akadaro, achirasa nyundo uye akazendamira pamubato wake. "Ndinozviziva".
  
  Varume vese vakambomira sechiratidzo chekushaya simba ndokusvika pazvombo zvavo. Dahl akabhururukira mumhepo panguva imwe cheteyo achisimudza nyundo, ndokuiunza pasi apo muviri wake waidzika. Imwe shamhu yakarova legionnaire pakati pehuma yake, uye akanga achine simba rakakwana nounyanzvi hwakanga hwasara kuti atendeuke, kusimudza shaft nokupwanya temberi yomumwe murume. Achipedza akabva asimuka ndokumira nemabvi achigeda-geda mazino ndokukanda nyundo pabendekete.
  
  Ipapo mumwe murwi wemauto akabva agara, achigomera, musoro uchirerekera kune rimwe divi kuita seuri kurwadziwa, ndokutora chivhorovhoro chaakanga akabata mumaoko ake achizunza. Muchikamu ichocho chechipiri, Kensi akaita nekukurumidza kupfuura chero ani zvake ndokuzviisa panjodzi huru. Haana kumbomira, akazunza mavanga ake ekare, akavharira murume uyu paainge avavarira, ndokumudhumira. Chivhorovhoro chaaive akabata muruoko chakavhurwa sechidhinha, chakaperera kusvika chasvika pakati pechiso chake. Akaridza pfuti achidonha negotsi, bara richipfuura nepamusoro pake. Paakangosvika paari, Kenzi akatora chombo chake, asi kwete asati achidurura muchipfuva chake.
  
  "Kusvika papi?" Dahl aifemera pamusoro, achimhanya akananga kumusuwo waienda kuTropical Zone.
  
  Drake akamhanya achipfuura.
  
  "Maminitsi manomwe."
  
  Izvi hazvina kukwana kubvisa zvombo zvenyukireya zvamusingazivi.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi matatu nepfumbamwe
  
  
  Maminitsi matanhatu.
  
  Drake akamhanyira muTropical Zone, achiridza mhere kusvika huro yake yarwadza, achizama kutsvaga bhomba. Mhere yakaderera yaive mhinduro haina kubva kuna Hayden, asi akaitevera nepaaigona napo. Tsinga dzainge dzazara pahuma. Maoko ake akapfumbata zvibhakera nekuda kwekushushikana. Boka rose zvaraipinda muchivako ichi, rakatarisana nemigwagwa yemapuranga inomonereka nenzvimbo dzekugara dzakarongwa nemiti, vakapararira kuti vashandise nhamba dzavo.
  
  "Kupenga!" Kinimaka ainge ochema, stress yainge yoda kumuparadza zvino. "Hayden!"
  
  Imwe mhere yakanyarara. Drake akasimudza maoko ake mukushungurudzika kukuru, asingakwanisi kuziva nzvimbo chaiyo. Masekondi akapfuura. Pavari paive neruvara rwakapenya, zvakaita kuti Alicia adzoke kumashure. Drake haana kukwanisa kuita asi kutarisa wachi yake zvakare.
  
  Maminitsi mashanu.
  
  Iyo White House yaizoratidza kushushikana zvekuti yaizogezwa kubva kuCapitol Hill. Chikwata cheNEST chaisvika, chikwata chemabhomba, mapurisa, vamiririri nevadzimi vemoto vaiziva vaimhanya kusvika makumbo avo apera simba kana kuwira pasi nemabvi avo, vachitarisa denga uye kunamatira hupenyu hwavo. Kudai vapi navapi vatungamiriri venyika vakanga vaziviswa, ivowo vangadai vakamira netsoka dzavo, vachitarira wachi dzavo ndokugadzirira mirangariro mishomanene.
  
  Nyika yakabata masimba.
  
  Drake akafinyama achinzwa kuchema kwaMai, ndokutora mamwe masekondi kuti awane kwaibva. Chikwata chakauya pamwechete sechimwe, asi zvavakawana zvaive zvakapfuura zvavaitarisira. Yorgi akamira shure kwake pedyo naLauren; Bo naKenzi vakaedza kuzvifungidzira kubva kure, nepo vamwe vese veboka vakawira pamabvi avo kana kukambaira pamwe chete nevazhinji.
  
  Drake maziso akawedzera. Chaakatanga kuona chitunha chemukadzi akanga asina kusimira, akanga akaputirwa nematepi newaya yeblue, wakazvambarara anenge mamita maviri kubva pasi. Achiri kuvhiringika kudaro akaona pasi petsoka dzake paive neimwe tsoka dzemurume dzichitonga nemakumbo aive nemvere dzaive padziri.
  
  Hayden ndiye bhomba, Ramses akamuudza.
  
  Asi ... chii gehena ...
  
  Pazasi pemurume akanga asina kusimira zvino akaona bhutsu dzaakaziva. Hayden aiita kunge ari pasi pemurwi.
  
  Zvino gehena riripi bhomba renyukireya?
  
  Alicia akatarisa pachigaro chake padivi pemukadzi waaisaziva. "Nyatsoteerera. Zoey anoti bhomba rakachengetedzwa pasi peHayden, pazasi pechinhu ichi. Ane pfuti, ane inovimbika inofamba sensor uye inodzivirirwa nebhegi. Waya dzakaputirwa pamiviri yavo dzakasungirirwa kune chinokonzeresa ropa." Akadzungudza musoro. "Handioni pekubuda napo. Yave nguva yemamwe mazano akajeka, varume."
  
  Drake akatarisa mitumbi, tambo isingaperi yewaya, ichiri ruvara rweblue. Chaakatanga kuita kwaiva kubvuma.
  
  "Ine chinyorwa chinoputsika here?" Kinimaka akabvunza.
  
  Dahl akati, "Kufungidzira kwangu kwandinoita ndekwekuti "kwete." "Zvingava zvine ngozi zvikuru nokuti vanhu vanobatanidzwa nazvo vanogona kuchinja." Dunhu rinodonha-mudziyo unodzivirira chombo-rinoona kufamba kwaHayden, rotora mumwe munhu-rinobva rabata bhomba. , uye bhomba."
  
  "Usadaro". Alicia akadedera.
  
  Drake akawira pasi nemabvi pedyo nepaaifunga kuti musoro waHayden waive. "Zvino, nemusimboti mumwe chete, detector inofamba inenge yakasununguka. Zvakare, kubvumira vasungwa kuti vafambe zvishoma."
  
  "Ehe".
  
  Musoro wake wairwadza nestress. "Tine deactivation codes," akadaro.
  
  "Izvi zvinogona kunge zvichiri zvemanyepo. Uye kuita kuti zvinhu zvinyanye kuoma, isu tinofanirwa kuaisa pakiyipadhi yakasungirirwa kune trigger pasi peHayden. "
  
  "Zviri nani vakurumidzei," Kensi akadaro chinyararire. "Tasarirwa nemaminitsi matatu."
  
  Drake akakwenya musoro wake nehasha. Zvino yakanga isati yava nguva yokuva nokusava nechokwadi. Akabva atarisana naDahl.
  
  Chii chinotevera, shamwari yangu? Tasvika kumagumo enzira here?
  
  Julian Marsh akataura. "Ndakavaona vachimusunga," akadaro. "Ndinogona kuzvigadzirisa. Izvi zvaisafanira kuitika. Mari ndiyo yaingove chinangwa... Kwete upenzi uhwu pamusoro perufu rwemamiriyoni, kuguma kwenyika.
  
  "Webb aiziva," Lauren akadaro. "Shefu vako. Aiziva nguva dzose. "
  
  Marsh akabva akosora. "Chingondibvisa pano."
  
  Drake haana kufamba. Kuti vawane bhomba, vaitofanira kupfuudza murwi wevanhu. Vakanga vasina nguva yekucheka tepi yese. Asi paigara paine nzira inokurumidza kudzikisa bhomba. Havana kuiratidza paTV nekuti yanga isingakodzeri kuiona.
  
  Hauna kucheka waya. Wakangoabudisa ese.
  
  Asi zvaive nengozi sekucheka waya isiriyo. Akapfugama kusvika maziso ake afanana neaMarsh.
  
  "Julian. Unoda kufa here?"
  
  "Aihwa!"
  
  "Handioni imwe nzira," akafema. "Varume ngativasududzirei.
  
  Achitungamira timu, zvishoma nezvishoma, nemaune, akapidigura murwi wemitumbi kusvikira dumbu raHayden rasimudzwa kubva pasi uye bhegi rakawanikwa. Moans akatiza Zoey, Marsh, uye kunyange Hayden apo vose vakaumburuka kumativi avo, uye Kinimaka akavakurudzira vose kuti vagare. Zvisinei nezvaitaurwa naZoe, hapana aiziva kuti detector inofamba sei chaizvo, kunyangwe zvaiita sezviri pachena kuti dai yanga ichimhanya kwenguva yakareba kudaro, yakanga isina kuiswa kune chero chinhu chiri padhuze neinokonzeresa. Chokwadi, yaifanira kurongwa kuti ive isingapindike kuti ive nechokwadi chekusvika kwaDrake isati yaputika.
  
  Waya dzaida kubviswa pamuviri waMarsh dzobviswa pamakumbo naZoe, basa rakashata iro timu yaisatomboona. Dzakamonererwa mutumbi waHayden dzakabuda nyore sezvo dzakanga dziri munzira yembatya dzake. Iye zvino achiteerera mirairo uye achiri akabatwa pasi netepi yematepi, Marsh akasimudza maoko ake kuti akaputira kudivi rekurudyi raHayden uye akarembera pamusoro pebhegi. Pythian akakwenya zvigunwe zvake.
  
  "Pini netsono."
  
  Mai vakaisa maoko pabhegi ravo, pamusoro pebhomba renyukireya. Nezvigunwe zvedeft akasunungura mabuckles ndokudzosa chiradzi chepamusoro. Ipapo, achishandisa simba guru uye nounyanzvi, akabata mapendekete ebhegi ndokudhonza bhomba, pamwe chete nesimbi yaro, zvakananga panze.
  
  Goko dema rakamukomba. Mai vakakanda kabhegi kavo padivi ndokutenderedza bhomba riya zvishoma nezvishoma, dikita richiyerera. Maziso aHayden aipenya akatarisa bhomba, Kinimaka akanga atopfugama pedyo naye, achidzvinya ruoko rwake.
  
  Pakaverengerwa pani yakazoonekwa, yakanamirwa nema screws mana kunze kwebhomba. Waya dzebhuruu dzakanyura pasi pake dzichipinda mukati memoyo wenjodzi. Marsh akatarisa waya, ina dzaive dzakabatanidzwa uye dzakabatana.
  
  "Bvisa pane panel. Ndinofanira kuona kuti ndiani."
  
  Drake akaruma rurimi achitarisa pawachi yake.
  
  Masekonzi asara.
  
  Makumi nepfumbamwe, makumi mashanu nesere...
  
  Smith akawira pasi nemabvi pedyo navo, musoja achitodhirowa badza rake rekushandisa. Achitora upenyu hwomunhu ari wose mumaoko ake amene, akatora mutoro wokubvisa zvikanganiso. Kukwenya kumwe, shinda imwe yakasindimara, kumwe kushaya pfungwa, uye ivo vangapedza nguva kana kukonzera kuputika kunotyisa. Drake akavhara maziso ake kwechinguva murume achishanda. Kumashure kwake, Dal akanga achifemera pamusoro, uye kunyange Kensi aitadza.
  
  Sezvo Smith aishanda pa screw yekupedzisira, Alicia akangoerekana aridza mhere. Boka rose rakadedera, hana yakasvetuka kumuromo.
  
  Drake akacheuka zvine simba. "Ichi chii?"
  
  "Nyoka! Ndakaona nyoka! Aive zimbabwe reyellow."
  
  Smith akaridza tsamwa achisimudza rekodhi nekunyatsobvisa countdown panel neinopenya dzvuku dial. "Waya ipi?"
  
  Vaive vasara nemasekonzi makumi matatu nemanomwe.
  
  March akaswedera pedyo, maziso ake achitarisa tambo yakamonereka yewaya dzebhuruu, achitsvaga nzvimbo yaakarangarira kuti Alligator yakabatidza mudziyo.
  
  "Handisi kuzviona! Handisi kuzviona!"
  
  "Ndizvo zvese," Drake akamukandira padivi. "Ndava kudzura waya dzose!"
  
  "Kwete," Dahl akagadzika zvakanyanya padivi pake. "Ukaita izvi, bhomba iri richaputika."
  
  "Saka toita sei, Torsten? Toita sei?"
  
  Makumi maviri nepfumbamwe...makumi maviri nesere...makumi maviri nenomwe...
  
  
  CHITSAUKO MAKUNA
  
  
  Ndangariro yaDrake yakamhanyira kumberi. Ramses akamuudza nemaune kuti Hayden ndiye bhomba. Asi izvo hero zvairevei chaizvoizvo?
  
  Achitarisa zvino, akaona waya nhatu dzakaputirwa pairi. Ndeupi akazvikonzera? Dahl akaburitsa bepa muhomwe.
  
  "Codes," akadaro. "Zvino hapana imwe nzira."
  
  "Regai Marsh aedze zvakare. Ramses akataura nezvaHayden. "
  
  "Tinoshandisa macode."
  
  "Vanogona kunge vari venhema! Mutambo wavo chaiwo!"
  
  Kurume aive akatotarisa mutumbi waHayden. Drake akakwira pamusoro paro ndokubata Kinimaki. "Mupidigura."
  
  Hayden akabatsira nepaaigona napo, tsandanyama nemarunda pasina mubvunzo zvaichema nekurwadziwa, asi zvakanga zvisingazorodzwe. Wachi yakanga yave kufamba. Bhomba rakanga roda kupera. Uye nyika yakamirira.
  
  Marsh akatsikitsira pasi achitevera tambo dzainge dzakatenderedza muviri wake Drake achibva asimudza ruoko rumwe chete, tevere gumbo, ndokuzosunungura bhande rake payambuka waya mbiri. Paakaona vaviri vakapfunya vachipfuura nepamakumbo ake zvakare, akanongedzera Kinimaka. "Sezvizvi".
  
  Achitambura nemutambo unotyisa weTwister, Hayden akatarisa Marsh achiteedzera nzira yewaya imwe neimwe kudzokera kunguva.
  
  "Chokwadi," akadaro, achichonya zvine simba, ziso rimwe rakavhurika, rimwe rakavhara. "Ndiyo iri kurudyi."
  
  Drake akatarisa briefcase iya yenyukireya. Kensi akabatana naye naDahl pasi padivi pake chaipo. "Kufuridza chinhu ichi kunoda kugadziridzwa kwakakosha kwezvikamu uye michina. Zviri ... zvakapfava. Tinovimba here nemunhu akaunza izvi munyika panguva ino? "
  
  Drake akatora kufema kwakadzika kwehupenyu hwake.
  
  "Hapana sarudzo".
  
  Akadhonza waya.
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi mana NEMWE
  
  
  Drake akadhonza nekukurumidza, uye waya yakabvarurwa paruoko rwake, ichiburitsa mhangura. Pamuromo webanga, munhu wese aivepo akasendamira kumberi kuti atarise kuverenga kudzika.
  
  Gumi nembiri...gumi nerimwe...gumi...
  
  "Achiri nezvombo!" Alicia aichema.
  
  Drake akadonhera kumusana, akarohwa nehana, achakabata waya kuita seaigona kubatidza kamoto kanyama kanyama ndokuparadza bhomba. "Izvi ... izvi..."
  
  "Ndichiri kuseka!" Alicia aichema.
  
  Dahl njiva, achisundidzira Yorkshireman kure nechanza pahuma yake. "Ndinofunga," akadaro. "Tichaita rombo rakanaka kana tikawana nguva izvozvi."
  
  Sere...
  
  Zoe akatanga kuchema. Marsh akachema achikumbira ruregerero pakukanganisa kwese kwaainge amboita. Hayden naKinimaka vakatarisa chikwata chichishanda zvisinganzwisisike, vakabata maoko avo machena, vachibvuma kuti hapana chavaigona kuita. Smith akaburitsa banga ndokutarisa Lauren, achitambanudza zvigunwe zvaidedera kuti amubate. Yorgi akanyura pasi. Drake akatarisa Alicia, Alicia akatarisa May achitadza kubvisa maziso ake. Bo akamira pakati pavo, chiso chake chichijeka achiona Dahl achishanda.
  
  VaSwede vakaisa macode ekudzima mupaneri. Mumwe nomumwe wavo akanyoreswa nechiratidzo chekuteerera. Kwainge kwasara maseconds kuti aise final number.
  
  Shanu...
  
  Dahl akadzvanya bhatani rekuti "Enter" achibva amira kufema.
  
  Asi nguva yakanga ichiri kufamba.
  
  Vatatu vaviri mumwe...
  
  
  * * *
  
  
  Sekondi yekupedzisira, Thorsten Dahl haana kuora mwoyo. Haana kukanda mapfumo pasi kana kufuratira kuti afe. Aive nemhuri yekudzokera kwairi - mudzimai nevana vaviri - uye hapana chaizomutadzisa kuona kuchengeteka kwavo manheru ano.
  
  Paigara Plan B. Drake akamudzidzisa izvozvo.
  
  Akanga akagadzirira.
  
  Madness mode yakapinda, kupenga chaiko kwakamubata, kukamupa simba rinopfuura renguva dzose. Kweawa yokupedzisira akanga ateerera apo mumwe murume kana mumwe aitsika-tsika midziyo yakakwana, chaiyoiyo uye isina mhosho yaiumba briefcase yenyukireya. Akanzwa kuti zvakanga zvakarurama sei.
  
  Zvakanaka, ko dai anga ari mudiki Dahl anopenga. Izvozvo zvaizoshanda sei?
  
  Pairatidza imwe, muSweden akanga atobata nyundo muruoko rwake. Akaidzikisa nekufema kwake kwekupedzisira, kufamba kwake kwekupedzisira, achizununguka nesimba rake rose. Sledge yakarovera pamwoyo webhomba renyukireya, kunyangwe musekondi isingapere akaona kutyisa kwaDrake, chibvumirano chaAlicia. Zvino hapana chaakaona zvakare.
  
  Wachi yakanga yave kufamba
  
  Zero.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi mana nembiri
  
  
  Nguva haina kumira kune chero ani zvake, uye kunyanya kwete panguva ino yesarudzo.
  
  Drake akaona Dahl akatambanudzwa pamusoro pebhomba, sekunge aigona kudzivirira shamwari dzake nenyika yese kubva kumoto unotyisa. Akaona simbi yakakoswa, ura hwakakoshwa hwakakomberedza nyundo; uye akabva aona chiverengero chenguva.
  
  Yakanamira pa zero.
  
  "Oo, zvakaipa," akadaro nenzira younyoro zvikuru yaibvira. "Maiwe zvangu."
  
  Rimwe nerimwe boka rakaziva. Drake akafema mweya mutsva waaisafungira kuti acharavira zvakare. Akakambaira achienda kuna Dahl ndokurova Swede kumusana wake wakafara. "Good guy," akadaro. "Irove nesando huru. Sei ndisina kumbofunga nezvazvo?"
  
  "Kuva muYorkshireman," Dahl akataura mumwoyo mebhomba. "Ndazvibvunzawo izvi."
  
  Drake akamudzosera kumashure. "Teerera," akadaro. "Chinhu ichi chakamira, handiti? Zvichida yakaputsika mukati. Asi chii chichaimisa kutanga zvakare?"
  
  "Isu," rakadaro izwi kubva kumashure.
  
  Drake akacheuka ndokuona veNEST nevemabhomba vachiuya pavari vakabata mabhegi nemalaptops akavhura mumaoko. "Manonoka varume," akadaro achifemereka.
  
  "Hongu mudiwa. Ndizvo zvazvinoita."
  
  Kinimaka, Yorgi naLauren vakatanga kusunungura Hayden kubva pawebhu inoshamisa yaakagovana naZoe Shears naJulian Marsh. Pythias vaviri vakafukidzwa zvakanyanya sezvinobvira, asi havana kuita sevanonetseka zvakanyanya nekushama kwavo.
  
  "Ndakabatsira," Marsh akadzokorora kakawanda. "Usakanganwa kuvaudza kuti ndabatsira."
  
  Hayden akazviwana ava pamabvi ake, achikungurutsa nhengo imwe neimwe kudzorera kutenderera uye kukwiza nzvimbo dzakanga dzaungana marwadzo emajoini. Kinimaka akamupa bhachi rake, akatambira nekutenda.
  
  Alicia akabata Drake mapendekete misodzi ichiyerera. "Tiri vapenyu!" - akadanidzira.
  
  Uye akabva amuswededza pedyo, akawana miromo yake ine miromo yake, achimutsvoda nesimba sezvaaigona. Drake akambomira kure, asi akazoziva kuti ndiye chaipo paaida kuva. Akamutsvoda kumusana. Rurimi rwake rwakabuda ndokumuwana, uye kushushikana kwavo kwakadzikira.
  
  "Uku ndiko kwatave kuenda kwenguva yakareba," akadaro Smith. Ndine urombo, May."
  
  "Ah murume, ndasuwa mukadzi wangu," Dahl akadaro.
  
  Bo akamutarisa, chiso chake chakaita sedombo segireniti asi neimwe nzira isingaverengeki.
  
  Mai vakadzvinya nyemwerero isina simba. "Dai mabasa akadzoserwa, Alicia anga ave kugunun'una chimwe chinhu nezvekujoinha."
  
  "Usanyara". Alicia akabva asiyana naDrake achiseka hake. "Handisati ndambotsvoda mutambi wemufirimu."
  
  Smith akatsvuka nekutaurwa kwekare. "Ah, manje ndazobvuma kuti May haasiriye Maggie Q mukuru. Sorry hako".
  
  "Ndiri nani kupfuura Maggie Q," Mai vakanyemwerera.
  
  Smith akadedera, makumbo ake akadonha. Lauren akatambanudza ruoko rwake kuti amutsigire.
  
  Alicia akakwenya musoro parutivi. "Oh imbomira, ndatsvoda mutambi wemabhaisikopo. Imwe mhando yaJack. Kana kuti ndiro zita rake repascreen? O, maviri chaiwo. Kana kuti zvimwe zvitatu ... "
  
  Kensi akafamba pakati pavo. "Nice kiss," akadaro. "Hauna kumbonditsvoda zvakadaro."
  
  "Imhaka yekuti uri bhichi."
  
  "Oh thanks".
  
  "Mira," Drake akadaro. "Watsvoda Kensi? Rini?"
  
  "Inyaya yekare," Alicia akadaro. "Ini handicharangarira."
  
  Akazviita kuti akwezve ngwariro yake yose nemaziso ake. "Saka kwanga kuri kutsvoda kwe'kufara isu tiri vapenyu'? Kana chimwe chinhu zvakare?
  
  "Unofungei?" Alicia airatidza kungwarira.
  
  "Ndinofunga ndinoda kuti uzviite zvakare."
  
  "Zvakanaka..."
  
  "Gare gare".
  
  "Zvirokwazvo. Nokuti tine basa rokuita."
  
  Drake zvino akatarisa Hayden, mutungamiri wechikwata chavo. "Ramses neAlligator vachiri kunze uko," akadaro. "Hatigoni kuvarega vachitiza."
  
  "Um, ndiregerere?" - akadaro mumwe wevakomana kubva kuchikwata chesapper.
  
  Hayden akatarisa Marsh naShears. "Imi vaviri munogona kuwana mamwe mapoinzi kana mune ruzivo."
  
  "Ramses haana kumbotaura neni," Shears akadaro. "Uye Alligator ndiye munhu anopenga zvikuru wandati ndambosangana naye. Dai ndaiziva kwavaiva."
  
  Drake akamutarisa. "Mhirizhonga yakanga iri mupengo mukurusa-"
  
  "Ndine hurombo. Varume?" mukuru weNEST akadaro.
  
  Maziso aMarch akapenya. "Ramses ibug," akadaro. "Ndaifanira kunge ndakatsika pandaiva nemukana. Mari yese iyi yapera. Simba, mukurumbira - zvakanyangarika. Ndoita sei?"
  
  "Ndinovimba ndichaora mujeri," Smith akadaro. "Muchikwata chemhondi."
  
  "Teerera!" - vanhu vakadanidzira kubva kuNEST.
  
  Hayden akavatarisa, ndokuzotarisa Dahl. Drake akatarisa bendekete raAlicia. Mutungamiriri weTeam NEST aive patsoka dzake uye chiso chake chakacheneruka, ruvara rwekutya chaiko.
  
  "Bhomba iri harina basa."
  
  "Chii?"
  
  "Hapana madhitonari emagetsi. Malenzi akatsemuka, ndinofunga kuti zvimwe kubva pakurohwa nesando. Asi uranium? Kunyangwe isu tichigona kuwana zvimiro zvinotiudza kuti yaimbova pano, iyo...
  
  "Aihwa". Drake akanzwa nyama dzake kudedera. "Kwete, haungandiudze izvi. Uri kuti bhomba nderenhema here?"
  
  "Kwete," mutungamiri akadaro, achibaya baya laptop yake. "Ndiri kukuudzai kuti harisi bhomba iroro. Yakavharwa nekubvisa zvikamu zvese zvinoita kuti ishande. Saka, iyi inhema. Murume uyu-Ramses-pamwe ane chaiye."
  
  Chikwata hachina kumbozeza.
  
  Hayden akabva atora runhare achibva achaira nhamba dzaMoore. Drake akashevedzera kuti afonere zvikopokopo.
  
  "Tinoda marii?"
  
  "Zadzai matenga anopenga," akadaro.
  
  Pasina kugunun'una vakasimudza miviri yavo yairwadza ndokufamba vachimhanya vakananga kumusuwo. Hayden aitaura nekuchimbidza achimhanya, achiratidza kusabva mukurapwa kwake. Aya ndiwo aive mafungiro aive nesimba rekumukuvadza zvachose.
  
  "Moore, bhomba riri muCentral Park nderemanyepo. Yakacheneswa, yakavharwa. Isu tinofunga kuti mukati uye ma detonator akabviswa achibva apinzwa mune mumwe mudziyo."
  
  Drake akanzwa Moore kugomera kubva pamamita matatu kure.
  
  "Uye isu takafunga kuti hope dzapera."
  
  "Ichi chaive chirongwa chaRamses kubva pakutanga." Hayden akabvarura gonhi rekunze kubva pamahinji aro asina kutyora nhanho. "Iye zvino anoputika nenguva yake opukunyuka. Pane zvikopokopo zviri kubhururuka kubva kuNew York?
  
  "Mauto. Mapurisa. Special operation, ndinofunga."
  
  "Tanga nazvo. Ane hurongwa, Moore, uye tinotenda kuti Alligator aimbova commando. Makamera eCCTV akaita sei?"
  
  "Tinounganidza zviso zvese, mufananidzo wese. Tave tiri pamucheto kwemaawa. kana Ramesesi akapfuura nepakati peguta, tichamubata.
  
  Drake akasvetukira pamusoro pegaba, Dahl aive padivi pake. Helicopter dzakatinhira pamusoro, mbiri dzadzo dzakamhara pamugwagwa pamusuwo wenzvimbo inochengeterwa mhuka. Achitarisa kumusoro, Drake akaona kuseri kwemarota anotenderera ezvivakwa zvehofisi, uko pakati pemapofu machena zviso zvakawanda zvakatsikirirwa pamahwindo. Mishonga yemagariro ingaputika nhasi, uye ikaramba ichienderera, mhedzisiro yaizove zero. Chokwadi, zvimwe zvakakanganisa nhamburiko dzavo.
  
  Hayden akamhanyira kuchikopokopo chaiva pedyo, akamira kunze kwerotor wash. "Nguva ino," akaudza Moore. "Ramses haadi kushamisira. Kwakanga kuri kuvhiringidza kumubatsira kurarama. Zviri pamusoro pemukurumbira wake - Crown Prince of Terror anowanazve chimiro chake uye anoita nhoroondo. Anounza zvombo zvenyukireya kuNew York, ozviputitsa, uye anotiza pasina chirango. Kana ukamurega achienda zvino, Moore, hauzombomuoni zvakare. Uye mutambo uchapera. "
  
  "Ndinozviziva, Agent Jay. Ndinozviziva".
  
  Drake akayeverwa pamusoro pebendekete raHayden, achiteerera, uku vamwe vechikwata vachidedera nehasha pedyo. Dahl akadzidza nzvimbo yakatenderedza, achisarudza nzvimbo dzakanakisa dzekuvandira, ndokuzotarisa imwe neimwe nemagirazi ake emumunda. Zvakamushamisa, asi zvakamuita kuti arambe akabatikana. Drake akamupfugamira.
  
  "Sireji iripi?"
  
  "Zvakasiya kumashure." Dahl airatidza kusafara chaiko. "Icho chombo chakanaka kwazvo."
  
  Kensi akapindira. "Ndakamuyeuchidza kuti ndakanga ndisati ndava nechombo chandaifarira. Kana akawana nyundo, ndinofanira kutora katana."
  
  Drake akatarisa muSweden. "Zvinoita sedhiri."
  
  "Aaah chimbomira kumupa chikonzero. Ko katana apa ndaizoiwanepi?"
  
  Inzwi rakati, "Havasi kure neStaten Island, Hayden."
  
  Musoro waDrake wakatendeuka nekukasika zvekuti akahwihwidza. "Chaive chii?"
  
  Hayden akakumbira Moore kuti azvidzokorore ndokubva atendeukira kuchikwata. "Tine chinangwa, varume. Mumwe mugari akafona, sezvakafanotaurwa naMoore, uye akasimbisa nekamera. Fambisa matako ako!"
  
  Vakaramba vakaisa misoro yavo pasi, boka racho rakamhanya richiyambuka mugwagwa mumugwagwa wakajeka, wakavharika, rakasvetuka nepamasuo eherikoputa rakanga rakavhurika ndokuzvisungirira pazvigaro. Shiri mbiri idzi dzinotora kumhepo, rotors dzinocheka mashizha kubva pamiti iri pedyo uye kuparadzira marara mumugwagwa. Drake akaburitsa pfuti nepfuti, pfuti yemauto nepfuti yakakanuka, achiona kuti zvese zvaive muhurongwa uye kugadzirira zvizere. Dahl akatarisa communiqué.
  
  Mutyairi wendege akabvisa matenga edzimba achibva atendeukira kumaodzanyemba, achiwedzera kumhanya. Alicia akatarisa zvombo zvake, achirasa yaainge atora kuLegionnaire ndokuchengeta imwe yake. Kinimaka akaba akatarisa Hayden, iyo yaakaedza kufuratira, achiri kugamuchira ruzivo kubva kuna Moore nevamiriri vake. Beau akabva anyarara, akatsikitsira mukona sezvaange akaita kubva Drake naAlicia vakatsvodana. Kana ari iye, Mai akagara akadzikama, zvimiro zvake zvechiJapan zvisingapindiki, akanangidzira ngwariro pachinangwa chake. Chikwata chakasara chakanyatsoongorora zvese zvese kunze kwaKenzie aigunun'una nekukwira chikopokopo, mhepo yaivhuvhuta, kunhuwa dikita uye kuti akamboona timu yeSPEAR.
  
  "Hapana akakukumbira kuti ugare nesu," Alicia akadaro achinyaririra.
  
  "Chii chimwe chandaigona kuita? Tiza sembeva yechechi yavhundutswa?"
  
  "Saka uku kuratidza kuti wakashinga?"
  
  Maziso aKenzi akapenya. "Handidi kuona Amagedhoni. Uye newe?"
  
  "Izvi ndakatozviona. Ben Affleck anokatyamadza ngochani, uye Bruce Willis anokatyamadza kupfuura damn asteroid. Asi nhamo, urikuda kutiudza kuti une moyo chaiwo?"
  
  Kensi akatarisa nepahwindo.
  
  "Mbavha yezvinocherwa mumatongo ine mwoyo. Ndiani angadai akaziva?
  
  "Ndiri kungoedza kudzokera kubhizinesi rangu kuMiddle East. Poshi. Kubatsira imi mapenzi kunoenda kure kusvika pakuzadzisa izvi. Pfuura moyo wako wakaoma."
  
  Iyo helikopta yakabhururuka pamusoro pematenga edzimba dzeManhattan sezvo Hayden akawana tsananguro yekuti Ramses naGator vanga vasati vabva pachitsuwa ichi, sezvo vaive vaonekwa pedyo neStaten Island Ferry.
  
  "Zvikamu zvinorasika mukududzira zvinogona kutiuraya tose," Hayden akagomera, uye Drake akabvuma kuti ichokwadi. Kubva pakukakavadzana kuduku muchikoro kusvika kuhondo pakati pemapurezidhendi nevatungamiriri vehurumende, kusawirirana ndiko kwaiva chinhu chose.
  
  Kwavaienda kwakaswedera pedyo sezvo zvivako zvakapfuura. Mutyairi wendege anonyura pakati pezvivakwa zviviri zvihombe kuti arambe achimhanya sezvaainanga kune chaaivavarira. Drake akazvitakura aine chinangwa chakaipa. Mvura yegrey yaiyerera yebay iri mberi. Pazasi vaigona kuona boka rezvikopokopo zvaimhara, vose vachirwira chinzvimbo.
  
  "Sezvizvi!" Hayden aichema.
  
  Asi mutyairi wendege akanga ava kutodzika zvine mutsindo, zvichiita kuti chikopokopo chitambure kuti chimire pamberi pemudungwe wehari dzemaruva uye panomira bhazi. Drake akanzwa dumbu rake kurova mumuromo. Hayden akaridza mhere ari muchitokisi make.
  
  "Chokwadi terminal yakavharwa," akadaro. "Kana Ramses ari pano, anotarisira kuwana chii?"
  
  "Panofanira kunge paine fenzi kuseri kwako uye mudungwe wemota dzakamira pasi pemiti. Mapurisa ane mukadzi ipapo aive munhu wekupedzisira kumuona."
  
  "Hukuru. Saka zvino isu-"
  
  "Mira!" Nzeve dzaAlicia dzakanzwa maungira pamberi pevamwe. "Ndinonzwa kupfura."
  
  "Enda."
  
  Vachibuda mumotokari, timu yakananga kuchiteshi, ichimhanya ichitevedza chivakwa. Drake akacherekedza kuti kutenderedza gobvu rakafara remusuwo mukuru, ramp refu rekongiri raitungamira kunzvimbo yekumisikidza. Pfuti dzakabva ipapo, dzakapfurwa nepakati penzvimbo yakanga yakashama, isina kuvharika, sepamadziro.
  
  "Kuseri uko," akadaro. "Iri kuuya kubva kunzira."
  
  Helicopter dzakazadza denga shure kwavo. Mupurisa aigomera akarara munzira, asi akaninira ruoko rwake kuti vafambire mberi, achiratidza kusakuvara. Dzimwe pfuti dzakarira mudenga. Chikwata chakavhomora zvombo, chikamhanya chichitevera ndokutsvaga nzvimbo yaive mberi. Mumwe mupurisa akapfugama pamberi pavo akatsikitsira pasi akabata ruoko rwake.
  
  "Hazvina mhosva," akadaro. "Enda. Kungova ronda munyama. Tinokudai vakomana. Ivo... vari kuenda. "
  
  "Kwete nhasi," Hayden akadaro achibva amhanya achipfuura.
  
  Drake akacherekedza kwaiperera nzira inotsvedza uye mafungidziro ekuruboshwe kwaro - makongiri ese ekongiri anoshandiswa pazvikepe. Masaisai akarova pasi pawo. "Urikuzvinzwa here?" akadaro pfuti ichibva yatanga zvakare. "Ramses akawana otomatiki platoon."
  
  Lauren ndiye ega akadzungudza musoro. "Ndeupi wavo?"
  
  "Kuwanda kutenderera paminiti kupfuura AK. Clip kubva mazana matanhatu kusvika mazana masere ematenderedzwa. Madhiramu anotsiviwa kana kuchipisa zvakanyanya. Kwete chaizvo, asi zvinotyisa. "
  
  "Ndinovimba kuti bastard inonyungudika mumaoko ake," Alicia akadaro.
  
  Boka remapurisa rakapfugama pamberi, richigara richitsvaga pekuhwanda sezvo SAW yakapfira mabara ayo. Mutsetse wemabara wakapenya pamusoro. Mapurisa maviri akadzorera pfuti, akananga kumucheto kwechikomo chechikepe.
  
  "Usandiudze ..." Dahl akadaro.
  
  "Tinofunga kuti ari kukwira chikepe ipapo nerimwe rematikiti ekugadzirisa," mumwe wemapurisa akadaro. "Vakomana vaviri. Mumwe akanga akananga kwatiri, mumwe achimutsa igwa."
  
  "Haagoni kutiza saizvozvo," Hayden akapopota. "Zviri ... mutambo wapera." Maziso ake aipenya nekutya.
  
  "Kwaari," Alicia akadaro.
  
  "Kwete, kwete," Hayden akazevezera. "Zvedu. Takakanganisa zvese. Ramses anobuda zvake nembama. Ndinosimbisa nhaka yake. Vakomana, achaputika bhomba renyukireya iri."
  
  "Rini?"
  
  "Handizive. Kufungidzira? Ari kunanga kuLiberty Island uye chifananidzo, uye achazochitumira pasocial media. Oh Mwari, oh Mwari, imbofungidzira-," akazarirwa. "Ini handigone ... handigone..."
  
  Kinimaka yakamukwenya kuti amire, murume mukuru achigomera nechinangwa. "Hatisi kuzorega izvi zvichiitika. Tinofanira kuita chimwe chinhu. Iye zvino."
  
  Uye Drake akaona kupenya kweSAW kure nemamita makumi mashanu, kufa kwepfuti, chinhu chega chakamira pakati pavo neRamses, uye bhomba renyukireya.
  
  "Ndiani anoda kurarama nokusingaperi, handiti?"
  
  "No," Alicia akadaro akanyarara. "Zvinogara zvichibhowa segehena."
  
  Uye Dahl akatora kekupedzisira kutarisa kuchikwata. "Ndichatungamira."
  
  Muchikamu chechipiri ichocho, magamba eNew York akagadzirira; timu yeSPEARERS, uyezve mupurisa wese nemumiririri mukati menzeve. Munhu wese akasimuka, akatarisana nechombo chekupfira mate, ndokuita sarudzo yekupedzisira yehupenyu hwavo.
  
  Dahl akatanga. "Kurwisa!"
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi mana nenhatu
  
  
  Drake akamhanya ari pakati peshamwari dzake, kwaaida chaizvo, akasimudza pfuti yake achiridza pfuti zvine simba. Mabara anopfurwa kubva papfuti imwe neimwe inomhanya inosvika zviuru zviviri nemazana mashanu emafiti pasekondi, kuputika kwakawanda kunonzwika mumatanda. Mahwindo akapwanyika muchikepe chese.
  
  Mumasekonzi mashoma, vanocheka mukaha nepakati, vachiramba vachipfuta zvakanyanya. Mushandisi weSAW akabva achinja marongero ake, akashamiswa nehutsinye hwekurwiswa. Hakusi kuti akarega kupfura; mabara ake akaronda nzira pamatanda ndokuenda kugungwa sezvo aigona kudzedzereka achidzokera. Drake akaunza kuona kweteresikopu kumaziso ake, akaisa chigunwe chake pachiringiro ndokugadzira maficha emurume akabata SAW.
  
  "Iyi ndiyo Alligator," Hayden akadaro pamusoro pemutauriri. "Usapotsa."
  
  AKAONA akacheuka, achidzokera kwavari, achiri kupfira mutobvu. Drake akafungidzira kuti keg yacho inofanira kunge yave kupisa zvekuti yaizonyungudika, asi kwete kukurumidza zvakakwana. Bara rakarova mupurisa aiva muvhareti isingapindi bara, rimwe rechipiri ndokutyoka ruoko rwemumwe. Panguva iyi mwoyo yavo yakanga yagadzirira kusvetuka kubva pachipfuva chavo, asi havana kumisa kurwisa kana kuderedza kupfura. Nechezasi chechikepe chainge chadonha, chapwanyika, musana wakavhurika zvekuti wainge wakaita kunge chizi grater. Nyere yakakwenya SAW nesimba, ichiedza kuripa. Mabara akabaya nzvimbo yaiva pamusoro pemisoro yavo.
  
  Ruzha rusina kujeka rweinjini yechikepe rwakashanduka kuita ruzha runonoka, uye zvakachinja zvese. Mhungu yakasvetukira muchikepe ichiramba ichipfuta zvine mutsindo. Mvura yakatanga kubvongodzwa neshure, uye ngarava yakarerekera mberi. Drake akaona vachiri mafiti makumi maviri kubva kumashure, akamuona atsaukira kuruboshwe uye kudivi, akaziva kuti havaizombosvika nenguva.
  
  Achiridza mhere achidonha, akawira parutivi rwake, ndokumira kamwe kamwe. Dahl akawira pedyo. Hayden akaumburuka, zvese izvi zvakaita kuti chinangwa cheMhungu chinyanye kuoma, asi murume wacho airatidza kuti aisava nehanya nazvo. Muviri wake waionekwa uchidzokera shure, uchipinda mukati mechikepe.
  
  Drake akasaina kuna Hayden, Hayden ndokudaidza zvikopokopo.
  
  Shiri nhema dzakamhanya dzakananga kwaichinjika, dzakadzika zvine mutsindo dzichimhan"ara mamita matatu pamusoro pevhu apo vashandi veSPEAR vaikwira. Sezvo mapurisa nevamiririri vakakwazisa, chisungo chitsva chakaumbwa chaisazombodamburwa, vakakwazisa nepese pavaigona napo, zvikopokopo zvakabva zvasimuka kuenda mudenga. Vatyairi vendege vakasunda motokari kusvika painogumira, vachidzingirira chikepe chaipisa uye pasina nguva yaisvika pamusoro. Chakanga chiri chiono icho Drake aisambofungidzira: shiri dzakarembera sezvikara zvitema zvinouraya mumatenga eNew York, denga rine mukurumbira seri kwemashure, richigadzirira kusimuka pachikepe cheStaten Island.
  
  "Varovei nesimba," Hayden akadaro muredhiyo yechikopokopo. "Uye nekukurumidza".
  
  Vachiburuka, zvikopokopo zviviri zvakamhanyira kuseri kwechikepe. Nenguva isipi, Alligator isina kugadzikana yakaburitsa musoro nepahwindo repadivi ichibva yaridza volley yehasha. Kuputika kwayo kwechitatu kwakarovera paganda rekunze rezvikopokopo, ichipinda mune dzimwe nzvimbo uye ichirova dzimwe. Helicopter dzakadonha kubva kudenga sematombo. Dahl akaputsa gonhi ndokudzorera moto, mabara akapotsa asina tariro.
  
  "Anopfura kunge ari kuhura," Drake akagunun"una. "Haamborova chinangwa chaicho."
  
  "Back off". Dahl akarega kuedza kurova Alligator ndokuzvishingisa kurova kwaiuya.
  
  Masekonzi matatu gare gare zvakaitika, chete yakanga isiri kurova, asi kungomira kamwe kamwe. Yekutanga helikopta yakatenderera pamusoro penzvimbo yechikepe, nepo yechipiri ichitenderera pedyo nedivi rechiteshi, nhengo dzakasara dzevashandi veSPIR vaive muchikepe. Vakakurumidza kuenda, bhutsu dzichirira pamusoro pedenga uye dzakaungana mumapoka. Zvikopokopo zvakabva zvasimuka kuti zvibatane nevamwe vazvo mumhepo vachitevera ferry.
  
  Hayden akazviwana akatarisana nechikwata kwemasekondi mashoma. "Tinoziva kwaari. Injini yeimba. Ngatizvipedze izvozvi."
  
  Vakamhanya, adrenaline ichipomba kupfuura chiyero chose, uye ipapo Alligator yakanyatso shandura matekiniki padhishi pazasi.
  
  Iyo RPG yakaridza muridzo mumhepo, yakabonderana neherikoputa ichibva yaputika. Shiri yakatadza kuzvidzora, simbi yakapararira nemativi ose, moto wakapisa ganda dema, uye yakadonhera yapera simba pamusoro pechikepe.
  
  Kumurairo "kumhanya SPEAR".
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi mana nechina
  
  
  Drake akanzwa kuchinjwa kweruzha rwe engine yechikopokopo achibva aziva asina kutarisa kuti mota yaimhanya ichiuya kwavari. Kana izvo zvanga zvisina kukwana, kurebesa, mumvuri wehudzvinyiriri uchipararira nepamusoro pedeki waive wakananga pachinangwa.
  
  Mhanya kana kufa.
  
  Akarovera bendekete kumusuwo wekunze, achibvarura furemu yose kubva pamahinji aro ndokuwira munzvimbo yaive mberi. Mitumbi yakamhanya ichimutevera, ichiumburuka, ichitatamura, ichikwira nekusaidzira. Chikopokopo chakamhara zvakanyanya, ma rotor akaburuka, uye muviri wesimbi wakaparara. Zvose kubva pamapfumo kusvika kumapfumo akareba-ruoko anocheka nemhepo, achicheka kuita zvidimbu. Chikepe chakazununguka nekugomera, mvura ikabuda furo kuruboshwe nekurudyi.
  
  Bhora remoto rakapfura rakananga kune dzimwe zvikopokopo, idzo dzakabva dzaita zvekunzvenga, rombo rakanaka kudzidzivirira kuti dzisabonderana. Hova dzemoto dzainanzva denga repamusoro, richikonzera moto mutsva, richipisa pendi nembiru dzesimbi, uye richinyungudusa pendi. Rotor yakakotama ichirova danda kurudyi kwaDrake, ichirovera pafloor nekumhanya kwayo kwese kwakabva kwamira. Mamwe matehwe aibhururuka akapwanya mafafitera akaboora furemu, uye spike imwe yaityisa yakapinda nepadivi pechikepe ndokuenda kugungwa. Drake akanzwa kubatwa kwemoto sezvo kupisa kwaipfuura nepakati pake, akatarisa pasi pefudzi rake ndokuona timu yese yakarara, kunyangwe Smith akarara pamusoro paLauren. Kuputika kwakapfuura vakatarisa kumukira kwacho ndokubva Alligator atora zvinhu kusvika padanho rekupenga chaiko.
  
  Kupenga.
  
  Iyo inotevera RPG yakapinda mukati mechikepe pachayo, ichisiya pfuti yekurova uye ichipwanya dhizaini sezvayaibhururuka. Kuputika kwakarira sezvo goko rakabvarura dhishi, richitumira mamwe marasha emoto nemarara anouraya munzira. Drake akagomera apo zvimedu zvakamubaya musoro nepabendekete, zvakadekara kuti kurwadziwa kwakamuratidza kuti akanga achiri mupenyu. Akatora kanguva kuti ambotura befu, akaongorora mamiriro matsva akanga ari mberi.
  
  Paive negomba raive rakapwanyika padheki. Kwakanga kune mirwi yehuni kwose kwose. Chiutsi nemoto zvaiyerera nepanzvimbo yaimbovharwa yepakati-yepamusoro.
  
  "Nzira yakajeka," akadaro.
  
  "Kwako chete!" Lauren akapotsa aridza mhere.
  
  "Wogara," Kenzi akapfira mate, achikweva bendekete raDahl. "Kwakanaka here, Thorst?"
  
  "Hongu, ndiripo. Ndisiye".
  
  Drake akafamba nehafu-yemoyo kumhanya, akangwarira kupfuura zvaaigona kurangarira muhupenyu hwake hwese. Boka raive shure kwake rakaungana richiziva kwaaienda. Panguva yekupedzisira, sezvaaitarisira, Dal akaoneka pafudzi rake chaipo.
  
  "Tiri kuita izvi here, shamwari?"
  
  "Tiri right chaizvo."
  
  Uye vakasvetuka pasi nemugomba idzva, tsoka kutanga uye maziso achitsvaga vavengi. Vakanorovera paberere rezasi, vakaumburuka, vasina kubatwa, uye vakasimuka vakadzidzira pfuti.
  
  "Zvakanaka!" Drake aichema.
  
  Bhutsu dzavo dzakarova hard deck kumashure kwavo.
  
  Kensi akauya kekupedzisira, uye Drake akatanga kuona kuti akanga abvisa bhachi rake rairema remukati uye, chechipiri, kuti akanga akarimonerera pazasi pechikamu chemakumbo matatu chakatsemurwa cherota yechikopokopo. Chiso chake chaive chakafinyama paakatendeukira kuSweden.
  
  "Zvino," akadaro, "ndine chombo changu."
  
  "Dai vanamwari vatibatsira."
  
  Vakamhanyira muchikepe vari pamwe chete, vachitora Ramses neGatori muhondo. Chikepe chakawedzera kumhanya nenguva yese yaipfuura. Liberty Island yakakurawo, ichiuya ichikura uye ichikura pakatarisana.
  
  "Ko maniac haanzwisise here kuti haasvike pachifananidzo?" Kinimaka akanga achifemera pamusoro.
  
  "Usadaro," Hayden akapindura. "Usadaro."
  
  "Ehe, ndinonzwisisa."
  
  "Havazonyura chikepe ichi," Dahl akavavimbisa. "Bay haina kudzika zvakakwana kuti itore ... zvakanaka, unoziva chii."
  
  Pane imwe dheki pasi vakazowana mhuka yavo. Mhirizhonga yakarinda gonhi Ramses achifambisa chikepe. Mukufambirana neyakatosimbiswa penchant yekupenga, mugadziri webhomba akaburitsa RPG yaakagadzirira nguva yakadaro. Drake haana chaaigona kuita kunze kwekufemereka nekushevedzera kuti munhu wese avhare, uye chipotsera chakabva chapinda nepakati pechikepe nechepamusoro, chichisiya mutsindo weutsi mumashure mayo, chichisundwa nekuseka kweAlligator.
  
  "Unoifarira soooo zvakanyanya? Wazvibata here? Tava kutofa!"
  
  Drake akatarisa mudenga ndokuona Alligator anenge ari pamusoro pake, achimhanya achitevera roketi, akatakura roketi rake rekuvhura naye. Roketi pacharo rakabhururuka nemuchikepe ndokubuda nechekumashure, richiputika mudenga. Mhirizhonga yakavheyesa roketi mumusoro maDrake.
  
  Yorkshireman akanyura Ramesses paakazocheuka, ruoko rwake rwakazorora pavhiri.
  
  "Watononoka," akadaro.
  
  Drake akarova Alligator mudumbu, asi akasvetukira kumashure, achiri kuvheyesa chombo chake chikuru. Kutaura chokwadi, zvakanonotsa timu imwe nguva. Hapana aida kurohwa netsvimbo ine nyama yakadaro, asi mukati mechikepe maiva nenzvimbo yakawanda, iyo yakapa Dahl nevamwe hukuru hwekufambisa. Mhungu yakaridza tsamwa ndokutendeuka, ichibva yamhanya yakananga kuna Ramses, muchinda wegandanga uyo akanga zvino akabata semi-automatic pistol. Drake akaona chibhegi chakasungirirwa kumusana kweAligator.
  
  "Uri kungononotsa zvisingadzivisike," Ramses akadaro.
  
  Nerumwe ruoko rwuchipfapfaidza chipfunga nemukati, nerumwe akachinja nzira zvishoma, akananga kuLiberty Island.
  
  "Wakambonetseka here kuti worarama sei?" Drake akadaro ari kuseri kwekaunda. "Bazaar? Kukiya? Urongwa hwakadzama hwekupukunyuka? Chii chaive chiri chose ichocho?"
  
  "Ah, iyo bhazari yaingove - ndoiisa sei - kutengeswa kwekutenga? Kurasa zvinhu zvangu zvose zvenyika. Nhare inzira yekuonekana uye inoreva magumo. Pamusoro pazvo, wakanditora ndakananga kuNew York. Uye chirongwa chekupukunyuka ndechekuti, hongu, chakaoma zvishoma, ndinobvuma izvozvo. Asi munoona zvino? Watononoka. Wachi iri kufamba."
  
  Drake haana kunyatsoziva zvairehwa naRamses, asi zvaireva zvaive pachena. Achibuda kunze, akageza vhiri muwiricheya nemabara ndokumhanya achitevera, boka rake riri pedyo. Hapasisina kutaura; uyu ndiwo waive magumo ake. Ramses akadzedzereka, ropa richiyerera kubva pabendekete sechisipiti. Mhungu yakaridza mhere apo mabara aipinda mumuviri mayo. Girazi rakavhara magandanga ese ari maviri nemabondo.
  
  Drake akapwanya gonhi achibva atsvedza, achibva aita zvekusvetuka kubva pafraremu ndokunanaira achinomira achituka mhanza yake. Dahl akasvetukira pamusoro pake, Kenzi aive pedyo naye. Vaviri vakapinda muvhiri revhiri ndokusimudza zvombo zvavo kuti vauraye. Ramsesi akasangana navo nesimba rose remafiti manomwe, rakasungwa mhasuru, richinyemwerera sembwa yesango; akamhanyira mukati akaedza kuvaparadzira.
  
  Dahl haana kushivirira chero cheizvi, achipikisa hutsinye simba uye kutora kurohwa kwese. Kensi akatamba akavatenderedza vari vaviri, achirova mativi aRamses semhumhi ine ngozi. Muchinda mukuru akarova Swede. Bhachi repamapfudzi rakaita kuti Dahl adedera. Maoko akasimba zvisingaite akabata Swedhi pahuro ndokutanga kusvisvina. Achisimudza maoko ake, Dahl akasunungura kubata kwake nechepakati ndokubva atora rimwe pachake; varume vaviri vakazununguka ndokusvisvinirana kusvikira vasisagone kufema. Ramses akatenderedza Dahl ndokumurovera kumadziro, asi Swede yaingovewo nyemwerero huru.
  
  Kensi akasvetukira mudenga, achisimudza gokora rake, iro raakaburutsira pasi nechisimba, akananga paronda raRamses raibuda ropa. Haana kumbofungira kuti chibhakera chimwe chete chaizopedza hondo yakadai, akabva abaya murume pahuro achiridza mhere izvo zvakaita kuti maziso ake abude.
  
  Ramses akabva adzedzereka achibuda ropa achirutsa. Dahl akamurega achienda, achinzwa kupera. Meso egandanga akatarira kuSweden, uye pakanga pasina zviratidzo zvokukundwa mavari.
  
  "Ndichatora nguva ino senguva yekukunda," akadaro achikwenya. "Uye pwanya moyo we capitalism."
  
  Akatambanudza ruoko rwake achiita seaida kubata Mhungu.
  
  Dahl akaridza pfuti kumashure. Bara rakarova Ramses mudumbu richimukanda kumashure.
  
  Mhungu yakasvetuka ndokunowira paRamses.
  
  Muchinda wemagandanga akakwanisa kubata chibhegi chakasungirirwa kuseri kweAlligator yaidonha, ruoko rwake rwakanga rwakatambanudzwa rwakabata waya yebhuruu yakanga yabuda pachena pavakadonha vose.
  
  Kenzi akamhanyira kumberi akananga kuruoko rwakabata waya nechombo chimwe chete chaaiva nacho, chombo chepamusoro chaaiva nacho, katana isina kukora. Badza rake rakakurumidza kutsemuka, richicheka ruoko rwaRamses pabendekete, zvakaita kuti gandanga ritaure kuratidza kushamisika kukuru.
  
  Ruoko rwakarova pasi panguva imwe chete nengwena, asi zvigunwe zvakange zvichakabata magumo ewaya yeblue yakavhurika.
  
  "Pasina dambudziko," Ramses akakosora. "Waita zvakanaka kundirwisa kudaro. Wachi yainge isiri kufamba. Asi..." Kubhowekana kwakamumonyorora, ropa rakakurumidza kuyerera kubva mudumbu, paruoko nepabendekete rekuruboshwe.
  
  "Izvi zviri kuitika ... izvozvi."
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi mana neshanu
  
  
  Drake akakambaira pasi, achiumburudza Alligator padumbu apo mupengo uya aiseka mudhishi reropa. Dahl akawira pedyo naye, kurwadziwa, kutya uye kutyisa zvakanyorwa pachiso chake. Tambo yakasungwa, asi Drake akabva aisunungura, ndokubva asunungura simbi yesimbi kubva kune yakaoma.
  
  Chiyereso chenguva chakamira pamberi pavo, nhamba dzayo dzvuku dzaipenya dzichityisa uye dzaityisa seropa rakanga rapararira pasi pemabvi avo.
  
  "Maminitsi makumi mana," Hayden akatanga kutaura, inzwi rake rakanyarara. "Usatambe nazvo, Drake. Bvisa chinhu ichi izvozvi."
  
  Drake akange ave kutotenderedza bhomba, senguva yekupedzisira. Kinimaka akamupa banga rakavhurika rekushandisa, raakatora chidimbu nechidimbu, achifamba nokungwarira, achingwarira misungo yakawanda iyo mugadziri webhomba saGator anogona kuburitsa. Achibvisa mudziyo kubva pagandanga raipenga, akabva akanda ziso kuna Alicia.
  
  "Usataurezve," akadaro achibata murume uya mumaoko achimuzvuzvurudza. Paisazova netsitsi kumhondi yakadaro.
  
  Noruoko rwakatsiga, akabvisa pamberi pebhomba. Yakanamirwa newaya dzeblue dzaitambanuka zvaityisa.
  
  "Iri harisi bhomba repamba," Dahl akazevezera. "Chenjera".
  
  Drake akambomira akatarisa shamwari yake. "Unoda kuita izvi here?"
  
  "Uye kuva nebasa rokuitanga here? Kwete saizvozvo. Aihwa."
  
  Drake akaruma muromo wake wepazasi, achinyatsoziva zvese zvinobatanidzwa. Kuverengera kunopenya kwaiva chiyeuchidzo chenguva dzose chenguva shoma yavakanga vasara nayo.
  
  Hayden akafonera Moore. Kinimaka akadaidza masapa. Mumwe munhu anonzi NEST. Drake paakatarisa mudziyo, zvese zvakatariswa uye ruzivo rwakakurumidza kudururwa.
  
  "Dhonza waya zvakare," akadaro Dahl.
  
  "Too risk."
  
  "Ini ndiri kufungidzira kuti hapana inofamba sensor panguva ino, tichifunga nemafambiro aiita Alligator."
  
  "Rudyi. Uye isu hatigone kushandisa zvakare zano rako re sledgehammer. "
  
  "Yadonha sedunhu?"
  
  "Ndiro dambudziko. Vakanga vatoshandisa chimwe chinhu chitsva - kutadza-safe wire. Uye mupfanha uyu ndeyechokwadi. Kana ndikapinda mune izvi, zvinogona kushanda. "
  
  Mhirizhonga yakaita ruzha rwusinganzwisisike kubva mukamuri raitevera apo Alicia aishanda. Haana kumbotora nguva akabva apinza musoro nepagonhi rakanga raputswa. "Anoti bhomba rine anti-tamper switch." Akabva akwenya. "Asi ndinofunga angadai akazviita."
  
  "Hapana nguva," akadaro Dahl. "Hapana nguva yakaoma yeizvi."
  
  Drake akatarisa timer. Vainge vatosarirwa nemaminitsi makumi matatu nemashanu. Akabva agara zvake pamakumbo. "Damn, hatingatore ngozi iyoyo. Ko boka remabhomba richasvika pano nguvai?"
  
  "Maminetsi mashanu akawandisa," Kinimaka akadaro zvikopokopo zvichirova ngarava pese pazvaigona. Vamwe vakadeedzera mudenga zvishoma apo vanunuri vakasvetuka. "Asi ko kana vasingakwanise kumubvisa?"
  
  "Ko toikanda mubay?" Lauren akadaro.
  
  "Ipfungwa yakanaka, asi idiki," Hayden akanga atobvunza Moore. "Mvura yakasvibiswa yaizozadza guta."
  
  Drake akadzungudza achifunga kupenga, akabva abata ziso raDahl. MuSwidi aive nepfungwa imwechete, aiziva. Nekuda kwekutarisa kwavo, vakataurirana zvakananga uye nyore.
  
  Tinokwanisa kuzviita. Iyi ndiyo nzira chete.
  
  Tingadai tiri mapofu. Mhedzisiro yacho haizivikanwi. Kana zvatanga, hapana kudzokera shure. Taizoenda rwendo rwenzira imwe chete.
  
  Saka iwe wakamirira chii? Simukai mufemereka.
  
  Drake akapindura dambudziko mumaziso aDahl ndokutwasanudza. Achitura befu, akasungirira pfuti yake, akabata pfuti, uye akavhomora bhomba renyukireya mubhegi rake. Hayden akamudzvokora nemaziso mahombe, kufinyamisa kumeso.
  
  "Chii chauri kuita?"
  
  "Unonyatsoziva zvatiri kuita."
  
  "Nhambo dzakachengeteka dzinogona kunge dzisina kufanana. Kwauri ndinoreva."
  
  "Ipapo havaite." Drake akakwenya. "Asi isu tese tinoziva kuti pane nzira imwe chete yekuponesa guta rino."
  
  Drake akatora bhomba renyukireya uye Dahl akafamba mberi. Alicia akamumisa kweimwe nguva yakakosha.
  
  "Unoenda wangotsvoda kamwe chete? Usaite kuti uhu huve hukama hupfupi hwehupenyu hwangu. "
  
  "Ndiri kushamisika kuti hauna mapfupi."
  
  "Ndiri kudzora nemaune mukomana wandakafunga kuti ndinomuda, wandakarambira uye ndokuzofinhwa mushure memaminitsi masere."
  
  "Zvakanaka. Tozoonana munguva shoma."
  
  Alicia akamubata nemaziso ega, muviri wese wainge wakamira. "Kurumidza kudzoka".
  
  Hayden akadzvinya pakati paDrake naDahl, achitaura nekukurumidza, achitumira ruzivo kubva kuna Moore uye achitarisa kune avo vanogona kupa rubatsiro rwekutanga.
  
  "Vanoti muripo webhomba iri uri pakati pemakironi mashanu kusvika masere. Tichitarisa volume yayo, huremu hwayo uye speed yaichanyura..." Akambonyarara. "Kudzika kwakachengeteka kunosvika chiuru nemazana masere tsoka ...."
  
  Drake akateerera, asi akakwira masitepisi ari padyo kunzvimbo yepamusoro. "Tinoda chikopokopo chinomhanyisa chamunacho," akaudza mutyairi wendege aiuya. "Hapana chakaipa. Hapana kuchema. Chingotipa makiyi akashata."
  
  "Hatisi-"
  
  Hayden akapindira. "Ehe, mazana gumi nemasere tsoka, kudzikamisa iyi radiation yese, sekureva kweNEST." Damn, unofanirwa kunge uri mamaira makumi masere kubva kumahombekombe. "
  
  Drake akanzwa simbi yebhomba ichitsvedzerera zvishoma nedikita rainge razara nezvigunwe zvake. "Mumaminitsi makumi matatu? Izvi hazvizoitiki. Chii chimwe chaunacho?"
  
  Hayden akabva achenuruka. "Hapana, Drake. Havana chinhu."
  
  "Zvino iyi nyundo yave kutanga kutaridzika zvakanaka," akadaro Dahl.
  
  Drake akaona Alicia achimhanya achipfuura, akananga kumusoro uye akatarisa kugungwa. Ko aitsvagei ikoko kunze?
  
  Mutyairi wendege akasvika, Bluetooth ichibwaira nechepasi pengowani yake. "Tine chikopokopo chinomhanyisa kwazvo muuto," akadaro. "Bell SuperCobra. Makiromita mazana maviri paawa kana ukamusundidzira."
  
  Drake akatendeukira kuna Hayden. "Izvi zvichashanda here?"
  
  "Ndinofunga hongu". Akaita masvomhu epfungwa mumusoro make. "Mira, ichi hachisi chokwadi."
  
  Drake akabata bhomba renyukireya, nhamba dzvuku dzichiri kupenya, Dahl padivi pake. "Tisvikewo!"
  
  "Maira makumi masere," akadaro achimhanya. "Hongu, unogona kuzviita. Asi izvo zvinongokusiya iwe ... maminetsi matatu kuti ubvise gehena kubva ipapo. Iwe hausi kuzopukunyuka nzvimbo inoputika!
  
  Drake akasvika kuSuper Cobra asinganonoke, akatarisa zvimiro zvegrey, turrets, tri-barrel cannon, missile bays uye Hellfire launcher.
  
  "Zvakwana," akadaro.
  
  "Drake," Hayden akamumisa. "Kunyangwe ukadonhedza bhomba renyukireya zvakachengeteka, kuputika kwacho kuchakuparadza."
  
  "Ipapo chirega kutambisa nguva yedu," akadaro muYorkshireman. "Kunze kwekunge iwe kana Moore kana ani zvake ari mumusoro mako anoziva imwe nzira?"
  
  Hayden akateerera kune data, zano uye hungwaru izvo Moore aigara achitumira. Drake akanzwa chikepe chichizununguka pamafungu emvura, akaona mamiriro ekudenga eManhattan ari padhuze, akatoita ruzha semasvosve evanhu vatodzokera kuhupenyu hwavo. Zvikepe zvemauto, zvikepe zvinomhanyisa uye zvikopokopo zvaive kwese kwese, zvichiyeverwa nevakawanda vaizopa hupenyu hwavo kuponesa zuva iri.
  
  Asi zvese zvakasvika kumaviri chete.
  
  Drake naDahl vakakwira Super Cobra, vachitambira kosi yekuputsika mukudzora kubva kumutyairi wendege.
  
  "Fambai henyu zvakanaka," akadaro achienda. "Uye rombo rakanaka".
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi mana nenhanhatu
  
  
  Drake akapa bhomba renyukireya kuna Dahl aine kakunyemwerera pachiso chake. "Waifunga kuti ungada kuita mahonours, shamwari."
  
  Swede akasimudza bhomba achibva akwira kumashure kwechikopokopo. "Handina chokwadi chekuti ndinogona kuvimba newe kuti uchatyaira munzira yakatwasuka."
  
  "Iyi haisi mota. Uye ndinotenda zvechokwadi kuti takatoona kuti ndinogona kutyaira zviri nani kukupfuura.
  
  "Sei izvi? Handizvirangariri saizvozvo."
  
  "Ndiri Chirungu. Hauna kudaro."
  
  "Uye nyika ine chekuita nei chaizvo?" Dahl akatsvedza pachigaro.
  
  "Pedigree," akadaro Drake. "Stuart. Hamilton. Kuvhima. Bhatani. Chikomo. Uye zvakawanda. Sweden yakaswedera pedyo nekuhwina Fomula 1 apo Finland yakatora nzvimbo yekutanga.
  
  Dahl akaseka, akasungirirwa uye, achiisa simbi nhema pamabvi ake, akavhara gonhi. "Usataure zvakanyanya, Drake. Bhomba racho rinogona kunge rine 'bullshit' sensor."
  
  "Ipapo isu takatosiyana."
  
  Achidhonza gear stick, akasimudza chikopokopo kubva pachikepe, mushure mekuona kuti denga rakanga rakachena. Chiedza chezuva chakapenya kubva kumashure ndokubvongodza mamiriyoni enzvimbo dzinopenya dzeguta, zvichimupa chiyeuchidzo chiduku chechikonzero nei vakanga vachiita izvi. Zviso zvakatarisa kwaari kubva pazasi dhizaini, vazhinji vacho shamwari dzake nemhuri, vaaitamba navo. Kenzi naMai vakamira vakabatana, zviso zvavo zvisingatauriki, asi muIsraeri ndiye akazomusekerera.
  
  Akabaya wachi yake ndokuti nemiromo yake chete: Fambisa iyo fuck mberi.
  
  Alicia aisaonekwa, naBeau. Drake akatumira chikopokopo chemauto pasi pamusoro pemasaisai munzira yakananga mhiri kweAtlantic. Mhepo dzakapfuura nedzadzo, uye chiedza chezuva chaipenya pakuzvimba kwega kwega. Mahorizoni akatambanudzwa kumativi ose, matenga ebhuruu akajeka achikwikwidzana nenzvimbo dzinoshamisa dzemakungwa. Iyo epic horizon kumashure kwavo yakanyangarika sezvo maminetsi nemasekonzi zvishoma nezvishoma zvaisvika zero.
  
  "Maminitsi gumi nemashanu," akadaro Dahl.
  
  Drake akatarisa odometer. "Right on schedule."
  
  "Tichasara nenguva yakadii?"
  
  "Maminetsi matatu," Drake akasimudza ruoko rwake. "Kuwedzera kana kubvisa."
  
  "Imarii iyi mumamile?"
  
  "Pamaira mazana maviri paawa? Anenge manomwe.
  
  Dahl akaratidza tariro pachiso chake. "Kusaipa".
  
  "Munyika yakanaka," Drake akakwenya. "Hazvibatanidzi kushandura mafambiro, kukurumidza, kurwisa shark. Chero gehena ravakatikandira ikoko."
  
  "Chinhu ichi chine inflatable here?" Dahl akatarisa-tarisa, zvigunwe zvake zvakabata zvakasimba bhomba renyukireya.
  
  "Kana zvikaitika, handizive kupi." Drake akatarisa wachi yake.
  
  Maminitsi gumi nemaviri kusvika kuputika.
  
  "Gadzirira".
  
  "Nguva dzose zvakadai."
  
  "Ini ndinobheja wanga usingatarisire kuita izvi pawamuka nhasi."
  
  "Chii? Donhedza bhomba renyukireya muAtlantic Ocean kuchengetedza New York? Kana kutaura newe chiso nechiso uri muMarine helicopter?"
  
  "Zvakanaka, zvose."
  
  "Chikamu chekutanga chakauya mumusoro mangu."
  
  Drake akadzungudza musoro achitadza kuvanza nyemwerero yake. "Chokwadi zvakaitika. Iwe ndiwe Thorsten Dahl, gamba guru. "
  
  MuSwidi akasunungura bhomba renyukireya kwesekondi chete kuti aisa ruoko rwake pabendekete raDrake. "Uye iwe ndiDrake, Matt Drake, munhu ane hanya zvakanyanya wandati ndamboziva. Hazvinei kuti unoedza sei kuvanza."
  
  "Wagadzirira kudonhedza bhomba renyukireya iri?"
  
  "Ehe ndizvozvo, iwe idiot kubva kuNorth."
  
  Drake akamanikidza helikopta kunyura, mhino-kutanga mukuzvimba kwegrey. Dahl akavhura gonhi rekumashure, achitendeuka kuti awane chinzvimbo chiri nani. Kamhepo kakamhanya nemuSuper Cobra. Drake akasimbisa kubata kwake pa control lever ndokudzvanya pama pedals, achiramba achidonha nekukurumidza. Dahl akatamisa bhomba renyukireya kekupedzisira. Mafungu akasimuka, akabonderana uye akatumira mhirizhonga kwavari, ichipenya nefuro jena, rakazara nemaramondi echiedza chezuva. Achisimbisa mhasuru dzese, Drake akazozvisimudza zvine simba, achitwasanudza halo yake uye achitenderedza musoro wake kuti atarise Dal achikanda chombo chesimbi chekuparadza kwekupedzisira kunze kwemusuwo.
  
  Yakawira mumafungu, bhomba rinotenderera rakapinda mumvura nyore nyore nekuda kwehupamhi hwepamusoro payakabudiswa, imwe nzira yechokwadi-yemoto yekuona kuti tamper-proof sensor yakaramba isina kwayakarerekera. Drake akabva angovadhonza kuti vabve pabonderano, achikwira masaisai ari pasi zvekuti akakurisa skid yake, haana kutambisa nguva kukwira mudenga ndokupa chikopokopo chidiki chekudonha kana chaitika njodzi.
  
  Dahl akatarisa wachi yake.
  
  Maminitsi maviri.
  
  "Isa gumbo pasi."
  
  Drake akada kudzokorora kuti anga asiri kutyaira mota, asi akaisa pfungwa pakuita kuti shiri iyi ikurumidze sezvaaigona, achiziva kuti weSweden aingobvisa kumanikidza. Zvino zvose zvakadzika kusvika kumasekonzi-nguva isati yaputika nyukireya, mamaira avakabviswa munzvimbo inoputika, kureba kwoupenyu hwavo.
  
  "Masekonzi gumi nemasere," Dahl akadaro.
  
  Drake akagadzirira gehena. "Zvakanaka shamwari."
  
  Gumi... mapfumbamwe...
  
  "Tokuonana munguva pfupi, Yorkie."
  
  Nhanhatu...shanu... ina...
  
  "Kwete kana ndikaona benzi rako-"
  
  Zero.
  
  
  CHITSAUKO CHEmakumi mana nenomwe
  
  
  Drake naDahl havana chavakaona nezvekuputika kwekutanga kwemvura pasi pemvura, asi mudhuri muhombe wemvura wakaputika kubva mugungwa kumashure kwavo waive wakakwana kuita kuti moyo yavo itenderere. Gore remvura rehowa rinokwira zviuru zvemafiti mudenga, richifukidza zvimwe zvese, richimhanya richienda kumhepo kunge riri kuedza kunyudza zuva pacharo. Dome respray rose, rinotangira kuvhundutsa masaisai, gore rakatenderera, masaisai epamusoro epamusoro uye base wave waizokwira kusvika paurefu hunodarika mazana mashanu emamita.
  
  Mhepo inoputika haina kukwanisa kumiswa, raive simba rakagadzirwa nemunhu rezvisikwa, kuora kwesimba. Yakarovera kuseri kwechikopokopo senyundo, ichipa Drake fungidziro yekuti akanga achisundwa neruoko rwehofori yakaipa. Nenguva isipi, chikopokopo chakanyura, chikasimuka, chichibva chatendeukira kudivi. Drake musoro wakarova simbi. Dahl akabatirira kunge chidhori chinokandwa nembwa ine utsinye.
  
  Chikopokopo chakazununguka ndokukunguruka, chakazununguswa nekuputika kusingagumi, masaisai ane simba. Yakaramba ichitenderera, zvidhori zvayo zvichinonoka, muviri wayo uchizununguka. Kumashure kwake, chidzitiro chikuru chemvura chakaramba chichikwira, chichisundwa nesimba retitanic. Drake akanetseka kuti arambe achiziva, achisiya kutonga kwese pamusoro pezvaaizoitika uye achingoyedza kubatirira, kuramba akasvinura uye akakwana.
  
  Nguva yakanga isisiri yezvakakosha, uye vaigona chitsitsinho uye kukava kwemaawa mukati memhepo inoputika, asi yaingova iyo yakatsvaira yapfuura uye vakazviwana ivo vakatasva mafungu ayo kuti mhedzisiro yechokwadi yesimba rayo rinoparadza yakava pachena.
  
  Chikopokopo, chinenge chakatsikitsira, chakamhanya chakananga kuAtlantic.
  
  Arasa kudzora, Drake akagadzirira kukanganiswa, achiziva kuti kunyangwe vakapukunyuka njodzi, vaive vasina danda rehupenyu, vasina majaketi ehupenyu, uye vasina tariro yekununura. Neimwe nzira achichengeta ruzivo rwakakwana kuti arambe akamirira hupenyu hwaanoda, akatarisa sezvavainyura mugungwa.
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi mana nesere
  
  
  Alicia akaona Drake achiita kubatana mumusoro make anenge masekonzi matatu mushure make. Dahl futi. Vakomana vainonoka, asi iye aisambotaura. Zvaiva nani kuchengeta zvimwe zvinhu. Sezvo vamwe vakanzwisisa, uye Hayden akatendeukira kuna Moore neshamwari dzake dzehurumende kuti vawane mazano, Alicia akashamiswa neruzivo rwakashata rwekuti mutemo wenzendo dzakachengeteka waizoita kuti vose vatambure zvikuru muhafu yeawa yaitevera. Drake paaishanda kutungamira helikopta, Alicia akatendeudzira maziso ake nekumwe kunhu.
  
  Chikopokopo chaizoputsika, iye aizviziva, saka sarudzo iri pachena yekuitevera neimwe shiri haina musoro. Asi kana chikopokopo chake chaibhururuka nemakiromita mazana maviri paawa...
  
  Alicia akatora Beau parutivi, akatsanangura hurongwa hwake, ndokubva awana musoja akavasuma kumumiriri weU.S. Coast Guard.
  
  "Chikepe chako chinokurumidza kukurumidza ndechei?"
  
  Panguva iyo Drake akasimuka, Alicia aive pazasi pedhizari uye achisvetukira mukati meDefender-class cutter yakakurumidza kutendeuka, ichisvika kumhanya kwemamaira anopfuura makumi masere paawa. Sokupupurira kwakaita mumwe weboka reboka remakwai, vakaita chinjo dzakati dzingava dzakawedzera kana kuti dzisati dzawedzera sipidhi yechikepe kusvika kunopfuura zana. Alicia paakavaudza nemazwi mapfupi zvaaida kuita, murume wese aivepo akaomerera pakuti asare achibatsira.
  
  Maminitsi mashoma gare gare, Defender yakadzvova ichienda, ichicheka nemasaisai negomba rayo rakaomarara, ichiedza kuvhara mukaha pakati pekuputika kusingadzivisiki uye nguva yekusvika kwavo.
  
  Sezvavakaudzwa naAlicia, "Tave kunanga kune kuputika kwenyukireya varume. Batisisa plums dzako."
  
  Uye pasinei nokuti vakazviziva here kana kuti kwete, vashandi vakanga vachisunda sipidhi huru kubuda muchikepe. Vachikwira masaisai uye vachivapikisa, igwa reDefender class rakapa zvese zvaaiva nazvo. Alicia, akachena mapfumo uye ane chiso chichena, akabata njanji mukati mesaroni, achiona nepamahwindo. GPS yakaronga mafambiro eherikoputa nekurekodha chiratidzo chayo chetransponder. Vashandi vengarava vaigara vachifunga musiyano wenguva, vachiti vakanga vavhara gap kusvika kumaminitsi makumi maviri, vozosvika gumi nemasere.
  
  Gumi nenomwe.
  
  Zvichiri kureba. Alicia akabata njanji ndokuvhunduka apo Beau akamubata bendekete.
  
  "Zvichashanda," akadaro. "Tichachengetedza zuva ranhasi."
  
  Igwa rakamhanya mhanya richimhanyisa chikopokopo chirikumhanya, vese vari vaviri vachidzingirira zvinoshamisa kuputika kwainge kusati kwaitika. Muchadenga wakanga uri mutsara unogara uchichinja, usina kumbotwasuka. Chikwata chakadikitira, chakatamburira, uye chakanyura mukudzika kweruzivo rwavo. Chikepe chaipinda munzvimbo yaisazivikanwa, injini dzaive dzakasimba zvekuti dzairatidza kuti dziri kurarama.
  
  Kaputeni paakatendeukira kuna Alicia, akange ave kutoona gore rakatenderera padenga, risiri kure zvakanyanya, asi rakanyanya kupfuura chikopokopo chaDrake naDahl. Defender yaimhanyisa yakatsika pamusoro pemvura zhinji, yakaona mhepo yaivhuvhuta ichiuya, ndokuirova ndokutyora, ichizunza bhaudhi rega rega raive rakabata chimiro chayo. Nechekure murwi mukuru wemvura chena waionekwa, kuona kwakaita kuti Alicia ambotura befu kwechinguva.
  
  Asi kwesekondi chete.
  
  "Famba," akafema, achiziva kuti Drake naDal vaive zvino vave kutorovera mumvura ine ruvengo. "Famba, famba, famba!"
  
  
  * * *
  
  
  Zvakatora mamwe maminetsi gumi nematatu kuti tisvike pakanga paita tsaona. Alicia ainge atogadzirira, akasungirirwa bhachi rehupenyu pamuviri wake nerimwe muruoko. Bo aive padivi pake aine vanopfuura hafu yegumi nevaviri vevashandi, achiongorora mvura nemaziso ake. Marara ekutanga avakawana yaive chidimbu chaiyangarara chetsvimbo yepropeller, yechipiri yaive skid yakareba. Mushure meizvi, zvikamu izvo zvisina kunyura zvakaonekwa kakawanda, zvichipfuura neboka.
  
  Asi kwete Drake kana Dahl.
  
  Alicia akatarisa kumafungu, akamira muzuva rakajeka asi achigara mugehena rerima. Kana magumo akafunga kuti magamba maviri aya anogona kuponesa New York uye kupona kuputika, kungorasika muAtlantic, akange asina chokwadi chekuti aigona kuzvibata. Maminitsi akapfuura. Guta rakayangarara richipfuura. Hapana akataura kana kufambisa inch. Vachagara kusvika kwadoka kana zvakakodzera.
  
  Wairesi yaigara ichirira. Hayden izwi rekubvunza. Ipapo Moore naSmith vari kune mumwe mutsetse. Kana Kensi akataura. Nguva dzakapfuura mukufamba zvishoma kwenyonganyonga uye kutya kuchikura. Izvi zvakaramba zvichiitika...
  
  Beau akamira netsoka dzake, achiona chimwe chinhu chaisimuka nedivi resaisai. Akataura izvi achibva abvunza mubvunzo. Ipapo Alicia akazvionawo, mutema mutema asinganzwisisike achifamba zvishoma nezvishoma.
  
  "Kana ari iye Kraken," akazevezera, asingatomboziva zvaaitaura. "Ndiri kubva pano."
  
  Kaputeni akafambisa igwa nenzira iyoyo, achibatsira kuti chimiro chitarise. Zvakatora maminutes akati fambei zvishoma asi Alicia paakati tsinzinya akaona yave mitumbi miviri yakasungirirwa kuti isatsvedzerere ndokusungirirwa pachigaro chemutyairi chaiyangarara. Hondo yekutsika pamusoro pemvura uye kunyura yakaita seyakarerekera kune yekupedzisira, Alicia akakurudzira Muchengetedzi kuti akurumidze.
  
  Iye ndokusvetukira mhiri.
  
  Achituhwina zvakatsiga, akabata bata riya rainge richiita kusvetuka-zunza, achiedza kunzwisisa. Chiso chemumwe munhu chakatendeuka.
  
  "Dal. Makanaka here? Drake arikupi?
  
  "Batisisa majasi angu. Semazuva ese."
  
  Sezvo ikozvino yakashandura Dahl mumvura, chiso chechipiri chakave chichioneka, chakazendamira kumashure kwebhachi reumwe.
  
  "Zvakanaka, imi muri vaviri makasununguka pamwe chete," Alicia akapikisa. "Hameno kuti hauna kufona kuti ubatsirwe. Tokupa mamwe maminetsi gumi here kana zvakadaro?"
  
  Ruoko rwaDrake rwaidedera rwakasimuka kubva mumvura. "Kwete ndoga. Zvinoita sekuti ndakamedza hafu yegungwa rine ropa.
  
  "Uye ndinofunga tichadzika," Dahl akafema, nguva chigaro chemutyairi chisati chatsvedza uye musoro wake wakanyangarika pasi pemvura.
  
  Mucheki weCoast Guard akauya padhuze sezvaaida. "Zvese zvakaringana navo?" manzwi akadaidzira.
  
  Alicia akasimudza ruoko. "Zvese zvakangonaka kwavari. Vashanyi vari kungopusa."
  
  Ipapo Drake akatsvedzawo pasi pemvura.
  
  "Mmm," Alicia akamutarisa. "Saizvozvo..."
  
  
  CHITSAUKO chemamakumi mana nepfumbamwe
  
  
  Mushure mezvo, nyika yakagadziridzwa, yakashamiswa nekutyisa kwezvakaitika, asi, zvinosuruvarisa, zvakare yakajaira. Sokurondedzera kwakaita United States kumashure kuma1960, yaingova nyaya yenguva rimwe gandanga risati raputika bhomba renyukireya mune rimwe remaguta makuru enyika. Vakatogadzira gwaro nemhinduro kwariri - national response scenario number one.
  
  Dai boka rakakuvara, rakakuvadzwa, rinorwadza uye rinonyunyuta rakaungana kuti rikurukure mhedzisiro uye kupenya pamusoro pekutadza kweNew York, zvingadai zvisina kumbobvumwa. Nekudaro, timu iyi, SPIR nevamwe vakati wandei, vakabatwa neMutungamiriri, Director weHomeland Security uye Meya weNew York.
  
  Alicia aigara achingogunun'una nezvazvo. "Uye chandaida chaizvo kufonerwa naLawrence."
  
  "Fishburne?" Drake akabvunza.
  
  "Usapusa. Jennifer, hongu. "
  
  "Anogona kukubira here?"
  
  Alicia akaseka. "Mukubwaira kweziso."
  
  "Zvakanaka, nguva dzose zvakanaka kuziva kuti uri kudivi raani."
  
  "Kana uchida, ndinogona kukunyorera rondedzero yevanokwikwidza."
  
  Drake akaninira ruoko rwake, achiri kuyedza kupora kubva pakutsvoda kwavakaita. Izvi zvakaitika mushure mechinguva chekushushikana kukuru, kupemberera kwehupenyu, asi zvakamutsa manzwiro maari, manzwiro ekare aaifunga kuti akanga afa kare. Sezvo zvinhu zvakamira izvozvi, pakanga paine zvimwe zvinhu zvakawanda zvekufunga nezvazvo - Mai naBo mukuru pakati pavo.
  
  Asi hupenyu hauna kudzikira iwe chete, akafunga kudaro. Kunyangwe vazhinji vaitarisira izvi, uye mikana yakanaka kazhinji yakauya kamwe chete. Kuvasuwa kazhinji kwaireva kuzvidemba kwoupenyu hwose, kusatongoziva. Mukana wakarasika hausi mukana wakapotsa.
  
  Zviri nani kuedza wokundikana pane kusamboedza zvachose.
  
  Alicia aive akaoma kunzwisisa sesolar system,asi aitogona kufamba. Akadzima pfungwa dzake kwekanguva, achiri asina simba mumuviri uye mupfungwa kubva kumatambudziko ose ezuva rino uye, chaizvoizvo, mavhiki mashoma apfuura. Shamwari dzake dzakagara dzakamukomberedza, dzichinakidzwa nekudya mune imwe yemaresitorendi eItaly akanakisa muNew York. Agent Moore akarenda nzvimbo yese nemubhadharo weHomeland, sechiratidzo chekutenda timu, uye akakiya mukati.
  
  "Chero chii chinoitika," akadaro. "Handidi kuti imi vanhu vakurumidze kudzivirira izvi."
  
  Drake akatenda.
  
  Uye boka racho rakakoshesa chikafu chinoshamisa, mhepo yakasununguka uye kuzorora kwenguva refu mushure mekunetseka kwakanyanya. Zvigaro zvakanga zvakapfava, mumba maiva muchidziya, uye vashandi vacho vaisanyatsooneka. Dahl akanga akapfeka hembe chena uye bhurugwa dema, zvisingazivikanwe naDrake, uyo akanga ajaira kumuona ari muhondo. Asi ipapo akanga akapfeka zvakafanana, achitsiva tirauzi nejini yaRevhi yakavimbika.
  
  "Hazviratidzike seBond," akadaro Dahl.
  
  "Ini handisi James Bond."
  
  "Wobva warega kufunga zvakanyanya uye kuyedza kuita kunge munhu ane huhwu nguva dzese Alicia paanopfuura. Anotoziva kuti ungori Yorkshire dv-"
  
  "Ndinofunga kuti yave nguva yekuti uende kuzororo shamwari. Kana usingakwanisi kusarudza kwokuenda, ndingafara kukukokai svondo rinouya." Akasimudza chibhakera.
  
  "Uye uku ndiko kutenda kwangu nekuponesa hupenyu hwako."
  
  "Handizvirangariri izvi. Uye kana ndikasazvirangarira, hazvina kumboitika."
  
  "Zvakafanana chaizvo nepawakakura."
  
  Bo naMay vakagara pedyo nemumwe, muFrench achinakidzwa nekudya kwake uye achitaura paaitaura; mukadzi wechiJapan akatarisa kunze kwenzvimbo, akabatwa pakati penyika mbiri. Drake zvakamunetsa kuti aidei chaizvo uye kuti paive papi chaipo. Pane dzimwe nguva akaona moto maari waimukurudzira kumurwira, pane dzimwe nguva - kusava nechokwadi kwakamumanikidza kuti arambe akanyarara, achipinda mukati make. Hongu ivo vari vana hapana chavakakwanisa kugadzirisa muzuva rimwe chete, asi akaona chimwe chinhu chaiswedera pedyo, chaiva mberi.
  
  Zvakafanana zvikuru nekuputika kwenyukireya kwaakaona nezuro.
  
  Smith naLauren vaive zvino vave mumwe. Pamwe vakasundwa nekutsvodana kwaDrake naAlicia, kana kuti zvimwe kubhuroka kwavo nekuparadzwa. Chero zvazvingava, havana kutambisa rimwe zuva vachifunga nezvazvo. Hayden naKinimaka vakagara pamwe chete, uye Drake akashamisika kana akaona chimwe chinhu chinopfuura mita yenzvimbo pakati pavo, chimwe chinhu chine musoro. Zvaiva nechokuita nemutauro wemuviri kupfuura chero chinhu chipi zvacho, asi akanga aneta mupfungwa panguva iyoyo uye akaipinza kusvika kuneta.
  
  "Kusvika mangwana," akasimudza girazi rake, "uye kuhondo inotevera."
  
  Zvinwiwa zvakapera uye kudya kwakaenderera mberi. Pakanga pari pashure pokunge kosi huru yadyiwa uye vazhinji vakanga vakazendamira shure muzvigaro zvavo, mukati mokukotsira kwokugutsikana, kuti Kenzi akasarudza kutaura kuboka rose.
  
  "Chii chakaipa neni?" - akabvunza. "Mamiriro angu haana chokwadi here?"
  
  Hayden akachinja, jasi rehutungamiriri richimuputira zvakare. "Zvakanaka, ndichataura chokwadi kwauri, izvo ndine chokwadi chokuti uchakoshesa. Hapana chimwe chandingade sekuti ndikubvise muchitokisi chejeri, Kensi, asi ndinofanira kutaura-handifungi kuti izvozvo zvichiitika."
  
  "Ndinogona kuenda."
  
  "Handina kukwanisa kukumisa," akabvuma kudaro Hayden. "Uye handichada. Asi mhosva dzawakaita kuMiddle East," akadaro achipopota, "dzine, kutaura zvishoma, dzinogumbura vanhu vakawanda vane simba." Vamwe vavo ndeveAmerica. "
  
  "Zvichida varume nevakadzi vamwe chete vandakatengera zvimwe zvinhu."
  
  "Zvakanaka. Asi hazvina kubatsira".
  
  "Ipapo ndichabatana nechikwata chako. Tanga neslate yakachena. Mhanya pedyo nemhara yakatsvuka, ine zita rinonzi Torsten Dahl. Ndava wako zvino, Hayden, kana ukandipa mukana wokupedza chikwereti changu."
  
  Mukuru wechikwata cheSPEAR akabwaira bwaira nekuchimbidza apo mashoko aKenzi aibva pamwoyo pake akabva angobuda maari. Drake akazarirwa nemvura kechipiri mumazuva maviri. "Handina kumbofunga Dal semhara. Kunyanya-"
  
  "Usadaro," muSweden akanyevera kudaro, achiratidza kunyara zvishoma.
  
  Alicia akanyatsotarisa muIsraeri. "Handina chokwadi chekuti ndinoda kushanda nehure iri."
  
  "Oo, ndichakuitira zvakanaka, Miles. Zvichengetedze pazvigunwe zvako. Ndinogona kukudzidzisa kukanda chibhakera chinorwadza chaizvo."
  
  "Ndingatofanira kugara newe izvozvi," Bo akadaro. "NaTyler Webb mumhepo uye Tomb Raider, hapana kumwe kwandingave."
  
  "Thanks," Drake akagunun'una. "Tichafunga nezvazvo tokutumira tsamba pfupi yekupindura."
  
  "Vanhu vakanaka vanogarogamuchirwa muchikwata ichi," Hayden akamuudza kudaro. "Chero vachitamba zvakanaka nesu tose. Ndine chivimbo chekuti Beau achave wekuwedzera. "
  
  "Zvakanaka, ini pachangu ndinoziva kuti ane mukana mukuru," Alicia akadaro achifunga. "Kunyangwe ndisina chokwadi chekuti ingatamba zvakanaka nechikwata.
  
  Vamwe vakaseka, vamwe havana. Husiku hwakanyura uye hwakadzikira, uye zvakadaro mauto akaponesa New York akaora mwoyo muhukama hwakanaka uye pakati penyaya dzakanaka. Guta racho pacharo rakapembera navo, kunyange zvazvo vakawanda vevagari varo vasina kumboziva chikonzero nei. Kunzwa kwecarnival kwakazara mumhepo. Murima uyezve pakubuda kwezuva, upenyu hwakaenderera mberi.
  
  Sezvo zuva idzva richinge roda kubuda, boka rakaenda zvakasiyana, ndokudzokera kumakamuri avo ehotera ndokubvumirana kusangana masikati.
  
  "Wagadzirira kurwa imwe nguva?" Dahl akazevezera kuna Drake pavakabuda mumangwanani matsva.
  
  "Padivi pako?" Drake akafunga zvekuseka muSwidi achibva arangarira zvese zvavainge vasangana nazvo. Kwete nhasi chete, asi kubva zuva ravakasangana.
  
  "Nguva dzose," akadaro.
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  David Leadbeater
  Odin's Bones
  
  
  KUZVIPIRIRA
  
  
  Ndinoda kutsaurira bhuku iri kumwanasikana wangu,
  
  Kira,
  
  anovimbisa kuchengeta
  
  uye mamwe mamaira akawanda mberi...
  
  Uye kune wese akambonditsigira mukunyora kwangu.
  
  
  Chikamu 1
  Handina kumboda kutanga hondo...
  
  
  POSHI
  
  
  
  YORK, England
  
  
  Rima rakaputika.
  
  "Ndizvozvo". Matt Drake akatarisa paanoona uye akaedza kufuratira chiratidziro uye kutora chifananidzo sezvo modhi yakapfeka zvekunze yakatsikitsira ichidzika munzira yakananga kwaari.
  
  Kwete nyore. Asi akanga ari nyanzvi, kana kuti akaedza kuva. Hapana akambotaura kuti kuchinja kubva kuSAS musoja kuenda kumunhu kunenge kuri nyore, uye akange atamburira kwemakore manomwe apfuura, asi foto yacho yairatidza kurova chaiko mukati make.
  
  Kunyanya manheru ano. Yekutanga modhi yakazunguza uye yakanyemwerera zvishoma nekuzvikudza, ndokuzofamba zvakanaka ichienda kune ruzha rwemimhanzi uye cheers. Drake akaenderera mberi nekudzvanya kamera apo Ben, mugari wake ane makore makumi maviri okuberekwa, akatanga kuridza mhere munzeve yake.
  
  "Chirongwa ichi chinoti aive Milla Yankovic. Ndofunga ndanzwa nezvake! Ini ndinodzokorora: 'chic mugadziri modhi Freya'. Wow, ndiye Bridget Hall? Zvakaoma kutaura pasi pegiya rese reViking. "
  
  Drake haana kuteerera kutaura uye akaenderera mberi nemutambo wake, pamwe nekuti akange asina chokwadi chekuti shamwari yake yechidiki yaidhonza tambo yake, sekutaura. Akatora mifananidzo yakajeka yekufamba kwekatsi uye kutamba kwakapararira kwechiedza mumhomho. Mienzaniso yakanga yakapfeka zvipfeko zveViking, yakazara neminondo nenhovo, ngowani uye nyanga - zvipfeko zve retro zvakagadzirwa nemugadziri ane mukurumbira munyika yose Abel Frey, uyo mukukudza kwemanheru akazadzisa fashoni yemwaka mutsva neScandinavian war suit.
  
  Drake akatendeudzira pfungwa dzake kumusoro wekatsi kufamba uye chinhu chiri kupemberera nhasi - chisaririra chichangobva kuwanikwa, chine zita rekuti 'Shield of Odin'. Nhovo ichangobva kuwanikwa, iyo yakakurumbira pasi rose, yakatorumbidzwa seyakanyanya kuwanikwa mungano dzeNorse uye inotangira kare kare kusati kwatanga nhoroondo yeViking.
  
  Zvinoshamisa, nyanzvi dzakati.
  
  Chakavanzika chakazotevera chaive chihombe uye chainakidza uye chakakwezva kutarisa kwenyika yese. Kukosha kweShield kwakangowedzera apo masayendisiti akapinda musekisi yeruzhinji mushure mekunge chinhu chisina kunyorwa chawanikwa mukuumbwa kwayo.
  
  Nerds vane nzara yemaminetsi gumi nemashanu emukurumbira, divi rekunyomba rehunhu hwake rakataura. Akaizunza. Hazvinei kuti akarwa sei, kunyomba kwaakanga aita paakafirwa kwaitumbuka seruva rine muchetura pose paairega kungwarira.
  
  Ben akakweva ruoko rwaDrake, pakarepo achishandura hunyanzvi hwake kuita mufananidzo wemwedzi wakazara.
  
  "Hoo". Akabva aseka. "Ndine urombo, Mat. Zvinonaka zvinonaka. Kunze kwemumhanzi ... hazvina musoro. Vaigona kuhaya bhendi rangu nemazana mashoma epondo. Unogona here kutenda kuti York yakakwanisa kuisa maoko ake pane chimwe chinhu chinoshamisa seichi? "
  
  Drake akavheyesa kamera yake mudenga. "Honestly? Aihwa." Aiziva Guta reYork Council nemazano avo ane huori. Nguva yemberi iri mukare, saka vanodaro. "Asi tarisa, York iri kubhadhara muridzi wemba yako mari shoma kuti atore mifananidzo, kwete denga husiku munaGunyana. Uye bhendi yako ndeye crap. Saka dzikama."
  
  Ben akadzvokora maziso. "Shit? The Wall of Sleep is even now considering uh... many proposals, my friend."
  
  "Kungoyedza kutarisa pamamodeli akanaka." Drake aive akatarisa paShield, akavhenekerwa nemwenje wekufamba kwekatsi. Yakanga ine madenderedzwa maviri, yomukati yakanga yakafukidzwa nezvairatidzika semifananidzo yemhuka yekare, uye yokunze yakanga iri musanganiswa wezviratidzo zvemhuka.
  
  Zvakanyanya kusinganzwisisiki, akafunga. Yakakura kune michero yakaporeswa uye nzungu.
  
  "Akanaka," akazevezera semuenzaniso aipfuura, uye akabata musiyano wehudiki nezera padhijitari firimu.
  
  Katsi yekumhanya yakakurumidza kuisirwa padyo neYork's yakakurumbira Jorvik Center - Viking history museum - mushure mekunge Swedish Museum yeNational Antiquities yapa chikwereti chipfupi kutanga kwaGunyana. Kukosha kwechiitiko ichi kwakakura zvakanyanya apo mugadziri wemashura Abel Frey akapa kutsigira chiitiko chekufamba-kati kupemberera kuvhurwa kwechiratidziro.
  
  Imwe modhi yakamhanyisa mataira ekugadzirisa nekutaura kwekatsi ichitsvaga mbiya yayo yehusiku yekrimu. Iwe idiot, cynicism yamuka zvakare. Uyu ndiwo waiva fungidziro yakashata yenyeredzi yaida kuzoonekwa pachirongwa cheTV che "mukurumbira" uye kuzotumirwa paTwitter neFacebook nemiriyoni inonwa doro, mapenzi anoputa gumi pazuva.
  
  Drake akabwaira. Aive achiri mwana wemumwe munhu...
  
  Malights aitenderera uye aitenderera mudenga husiku. Chiedza chinopenya chinoratidzwa kubva kumberi kwechitoro kuenda kumberi kwechitoro, kuchiparadza izvo diki hunyanzvi aura Drake akakwanisa kugadzira. Mumhanzi wekutamba unovhiringidza weCascada wakarova nzeve dzake. Ishe, akafunga. MuBosnia mirangariro yakanga iri nyore kupfuura muna ikoku.
  
  Boka revanhu rakakura. Pasinei nebasa rake, akambotora kanguva akatarisa zviso zvakamupoteredza. Vakaroorana nemhuri. Vagadziri vakananga uye ngochani vachitarisira kubata zvishoma nezvechifananidzo chavo. Vanhu vakapfeka zvipfeko zvakanakisa, vachiwedzera kumhepo yecarnival. Akanyemwerera. Sezvinobvumwa, havi yokurinda yakanga yapera mazuva ano-kugadzirira kurwa kweMauto kwakanga kwapfuura-asi akanga achiri kunzwa mamwe manzwiro ekare. Nenzira yakamonyoroka, vakanga vawana simba sezvo Alison, mudzimai wake, akanga afa makore maviri akanga apfuura pashure pokunge amusiya, akatsamwa, akaora mwoyo, achitaura kuti zvimwe akanga abva kuSAS, asi SAS yakanga isati yambomusiya. Ko gehena zvaimborevei?
  
  Nguva haina kubata marwadzo.
  
  Nei arovera? Kwakanga kuri kuratidzwa kwakashata munzira here? Kutonga kwakaipa? Misodzi mumaziso ake? Nemaune? Mhinduro yaizomunzvenga nekusingaperi; chokwadi chinotyisa chaasingazombozivi.
  
  Chirevo chekare chakadzosa Drake kune ikozvino. Chimwe chinhu chakayeukwa kubva mumazuva ake ehondo - kugogodza-kure kure, kukanganwa kwenguva refu ... zvino ndangariro dzekare ... gogodza....
  
  Drake akazunza mhute uye akatarisa pane katsi kufamba show. Mhando mbiri dzakaronga hondo yekunyomba pasi penhoo yaOdin: hapana chinoshamisa, kungosimudzira zvinhu. Mhomho yevanhu vakapembera, macamera epaterevhizheni akaridza mhere, Drake achibva ati dzvamu.
  
  Akabva afinyamisa kumeso. Akadzikisa kamera. Murwi wake pfungwa, dzine usimbe asi dzisina kuora, dzakabata kugogodza kuya kure, ndokugogodza zvakare, uye akashamisika kuti sei zvikopokopo zviviri zvemauto zvakanga zvichiuya panzvimbo iyi.
  
  "Ben," akadaro nokungwarira, achibvunza mubvunzo mumwe chete wakauya mupfungwa, "pakutsvagisa kwako, wanzwa nezvevaenzi vasingatarisirwe manheru ano?"
  
  "Wow. Handina kufunga kuti wazviona. "Zvakanaka, vainyora kuti Kate Moss anogona kuoneka. "
  
  "Kate Moss?"
  
  Zvikopokopo zviviri, ruzha rwunozivikanwa nenzeve yakadzidziswa. Uye kwete zvikopokopo chete. Aya aive maApache attack helicopters.
  
  Ipapo gehena rose rakasununguka.
  
  Zvikopokopo zvakabhururuka pamusoro, zvakaita denderedzwa ndokutanga kutenderera pamwe chete. Boka revanhu rakapembera nechido, richitarisira chimwe chinhu chinokosha. Maziso ese nemakamera zvakatendeukira kumatenga ehusiku.
  
  Ben akabva ati, "Wow..." Asi foni yake yakabva yarira. Vabereki vake nehanzvadzi yake vaifona nguva dzose, uye iye, mukomana wemhuri ane moyo wegoridhe, aigara achipindura.
  
  Drake anoshandiswa pakuzorora kwemhuri pfupi. Akanyatsoongorora nzvimbo dzeherikoputa, nzvimbo dzekukandwa dzakazara, pfuti ye30mm cheni iri pasi pefuselage yekumberi yendege, uye akaongorora mamiriro acho ezvinhu. Crap...
  
  Mhomho yevanhu vaifarira yakanga yakazara munzvimbo duku yakakomberedzwa nezvitoro zvine mikoto mitatu yokubuda nayo. Ben uye aive nesarudzo imwe chete kana ... apo ... kutsika kwakatanga.
  
  Enda zvakananga kune katsi kufamba.
  
  Pasina yambiro, tambo dzakawanda dzakatsvedza kubva pachikopokopo chechipiri, icho Drake akaziva kuti inofanira kunge iri yeApache hybrid: muchina wakagadziridzwa kuti ugare nhengo dzakawanda dzevashandi.
  
  Varume vakafukidzwa kumeso vakadzika mitsara inozunguzika, vachinyangarika kuseri kwekufamba kwekatsi. Drake akaona pfuti dzakasungwa pachipfuva chavo sezvo runyararo rwekungwarira rwakatanga kupararira pakati peboka revanhu. Manzwi ekupedzisira aive manzwi evana vachibvunza chikonzero, asi pasina nguva vakatofa.
  
  Aitungamira Apache akabva apfura chombo cheHellfire pane imwe yemagazini aive asina chinhu. Pakanzwika kuridza muridzo, kunge marita emirioni emhute ari kutiza, ipapo ruzha rwakaita semusangano wemadinosaur maviri. Moto, girazi uye zvidhinha zvimedu zvakapararira munzvimbo yose.
  
  Ben akadonhedza nharembozha yake nekuvhunduka ndokumhanya achiitevera. Drake akanzwa mhere mhere semvura zhinji uye akanzwa njere dzemhomho dzichitora chaunga. Haana kumbofunga akabva abata Ben ndokumukanda pamusoro pesimbi, ndokusvetuka pamusoro pake. Vakanomhara padivi penzira yekatsi.
  
  Ruzha rwepfuti yeApache yakarira, yakadzika uye inouraya, pfuti dzayo dzichibhururuka pamusoro peboka revanhu asi dzichiri kukonzera kuvhunduka chaiko.
  
  "Ben! Gara pedyo neni." Drake akamhanya achitenderera nechepazasi pekatsi track. Mhando dzinoverengeka dzakazembera kubatsira. Drake akasimuka ndokutarisa kumashure kune mhomho yevanhu vaimhanya nekutya vakananga kunobuda. Mazana evanhu vakakwira catwalk, vachibatsirwa nemhando uye vashandi. Kuridza mhere kwekutya kwakabaya mhepo, kuchiita kuti kutya kupararire. Moto wakavheneka murima, uye kurira kukuru kwezvikopokopo kwakabvisa ruzha rwakawanda.
  
  Pfuti yecheni yakarira zvakare, ichibva yatumira muto unorema mumhepo nemhere yaityisa zvokuti hapana kana munhuwo zvake aifanira kunzwa chero kupi zvako.
  
  Drake akatendeuka. Mamodel akadedera kumashure kwake. Nhoo yaOdin yaive pamberi pake. Achiteerera zvaaida, akazviisa mungozi yokutora mifananidzo mishomanana panguva iyo masoja akanga akapfeka mabhachi asingapindi bara akabuda kuseri kwechiitiko chacho. Chakatanga kunetsa Drake kwaive kuzvimisa pakati paBen, mamodheru, nemasoja, asi akaramba achidzvanya, achidzikisa chitarisiko chake....
  
  Nerumwe ruoko akasaidzira muroja wake wechidiki kure.
  
  "Hey!"
  
  Mumwe wemauto akamutarisa achibva asimudza pfuti yake achityisidzira. Drake akadzvinyirira kunzwa kusatenda. Chinhu cherudzi urwu hachina kuitika muYork, munyika muno. York yaive imba yevashanyi, vanoda ice cream uye vafambi vekuAmerica. Yaiva shumba isina kumbobvumirwa kudzvova, kunyange paitonga Roma. Asi zvakanga zvakachengeteka, uye zvakanga zvakachenjera. Iyi ndiyo nzvimbo iyo Drake akasarudza kutiza kubva kune damn SAS pakutanga.
  
  Kuva nemukadzi wangu. Kuti udzivise ... crap!
  
  Murwi akaerekana aoneka pachiso chake. "Ndipe izvozvo!" akadanidzira nechirevo cheGerman. "Ndipe kuno!"
  
  Musoja akamhanyira kucamera. Drake akatema paruoko rwake ndokumonya pfuti yake. Chiso chemusoja chakapenya nekushamisika. Drake chinyararire akatambidza kamera kuna Ben mukufamba kwaizoita kuti chero mumiriri weNew York adade. Ndakamunzwa achitiza neshungu.
  
  Drake akanongedzera pfuti pasi apo mamwe mauto matatu aiuya kwaari.
  
  "Iwe!" Mumwe wevarwi akasimudza chombo chake. Drake hafu-akavhara maziso ake, asi akabva anzwa kuchema kukuru.
  
  "Wait! Kurasikirwa kudiki, idiot. Unoda chaizvo kupfura munhu ari muropa paterevhizheni yenyika?
  
  Murwi mutsva akagutsurira Drake. "Ndipe kamera." Paive nehusimbe hwemhuno pakutaura kwake kwechiGerman.
  
  Drake akafunga zano B ndokuregedzera pfuti ichirira pasi. "Handina ivo".
  
  Sabhuku akagutsurira musoro kune vaiva pasi pake. "Mutarise."
  
  "Panga paine mumwe munhu ipapo..." musoja wokutanga akasimudza pfuti yake, achiratidza kuvhiringidzika. "Iye ... akaenda."
  
  Mukuru wemauto akapinda kumeso kwaDrake. "Bad move."
  
  Bharamu rakamudzvanya pahuma. Chiratidzo chake chakazadzwa nemaGerman akatsamwa uye mate anobhururuka. "Mutarise!"
  
  Pavaimutsvaga, akaona kubiwa kwakarongwa kweOdin's Shield yakatungamirirwa nemurume achangosvika akapfeka maskiti akapfeka sutu chena. Akaninira ruoko rwake zviya zvekuratidza kuratidzira ndokukwenya musoro wake, asi hapana chaakataura. Kamwe Shield yakanga yanyatsovigwa, murume uyu akavheyesa radio akananga kwaDrake, zvainyatsokwezva mukuru wemauto.
  
  Mutungamiriri akaisa redhiyo yake panzeve, asi Drake haana kubvisa maziso ake pamurume akanga akapfeka zvichena.
  
  "kuParis," murume akadaro nemiromo chete. "Mangwana na6."
  
  Kudzidziswa kweSAS, Drake akaratidzira, kwaive kuchiri kubatsira.
  
  Mukuru wacho akati, "Hongu." Akazviona zvakare kumeso kwaDrake, achibhabhaisa makadhi ake echikwereti uye zvitupa zvemutori wemifananidzo. "Lucky nutcracker," akakweva neusimbe. "Shefu vanoti kurasika ishoma, ndosaka uri mupenyu. "Asi," akaninira chikwama chaDrake, "tine kero yako, uye kana ukadurura bhinzi," akawedzera, achinyemwerera kunyemwerera kupfuura scrotum yebere, "dambudziko richakuwana."
  
  
  PIRI
  
  
  
  YORK, England
  
  
  Gare gare, kumba, Drake akabata Ben kuti decaf sefa kofi uye akabatana naye kuti atarise kuvharwa kwezviitiko zvehusiku.
  
  Odin's Shield yakabiwa nokuti guta reYork rakanga risina kugadzirira kurwiswa kwakashata kwakadaro. Chishamiso chaicho ndechekuti hapana akafa. Zvikopokopo zvaipisa zvakawanikwa mamaira kure, zvakasiiwa apo migwagwa mikuru mitatu yakaungana, vagari vadzo vaenda kare.
  
  "Kuparadza show yaFrey," Ben akadaro, nechepakati. "Modheru dzatozara uye dzaenda."
  
  "Damn, ndachinjawo zvekurara. Zvakanaka, ndine chokwadi chekuti Frey, Prada naGucci vachapona. "
  
  "Rusvingo rweKurara rwaizotamba mukati mezvose."
  
  "Yakatanga mufirimu remhuri Titanic zvakare?"
  
  "Izvi zvinondiyeuchidza - vakagura baba vangu pakati pemvura."
  
  Drake akazadza mug yake. "Usanetseke. Achadzoka mushure memaminitsi anenge matatu kana zvakadaro."
  
  "Uri kundiseka here, Krusty?"
  
  Drake akadzungudza musoro achiseka. "Aihwa. Uchiri mudiki kuti unzwisise."
  
  Ben akanga agara naDrake kwemwedzi ingangoita mipfumbamwe. Mumwedzi mishomanana chete, vakabva kune vanhu vavasingazivi vachienda kushamwari dzakanaka. Drake akapa mari yerendi yaBen kuti awane ruzivo rwekutora mifananidzo - jaya rakanga richienda kunopedza zvidzidzo - uye Ben akabatsira nekugovana zvese.Aive rudzi rwemunhu aisavanza manzwiro ake, pamwe chiratidzo chekusachena, asi uyewo zvakakodzera kuyemurwa.
  
  Ben akaisa mug yake pasi. "Husiku hwakanaka shamwari. Ndofunga ndichafonera hanzvadzi yangu."
  
  "Husiku".
  
  Gonhi rakavharwa Drake ndokuramba akanyarara akatarisa Sky News kwechinguva. Apo mufananidzo wenhovo yaOdin wakaonekwa, akadzokera kune ikozvino.
  
  Akatora camera yaimupa raramo ndokuisa memory card muhomwe achida kuzoongorora mapikicha aya mangwana ndokunanga pacomputer yairira. Achichinja pfungwa, akamira kuti atarise kaviri magonhi nemahwindo. Imba iyi yakachengetedzwa zvakanyanya makore mazhinji apfuura paakanga achiri kushanda muchiuto. Aifarira kutenda mune zvakakosha zvemunhu wese, asi hondo yakakudzidzisa chinhu chimwe - usavimbe nechinhu chero chipi zvacho. Gara uine hurongwa uye sarudzo yekuchengetedza - Ronga B.
  
  Makore manomwe akanga apfuura, uye zvino akaziva kuti ndangariro yomurwi yaisazombomusiya.
  
  Akatsvaga 'Odin' ne'Shield of Odin' paGoogle.Panze pemba mhepo yakasimuka ichirova rova nhongonya ichichema kunge munhu aiisa mari mubhanga bhonasi yainge yasvika pamamiriyoni mana.Nenguva isipi akaziva kuti Shield yaive nhau hombe.Yaive nhau huru. tsvakiridzo huru yezvinocherwa mumatongo, yakakura munhoroondo yese yeIceland. Dzimwe mhando dzeIndiana Jones dzakabva munzira kuti dziongorore rwizi rwechando rwekare. Mazuva mashoma gare gare, vakachera Shield, asi rimwe remakomo makuru eIsland rakatanga kutinhira, uye zvichienderera mberi. kuongorora kwaifanira kumbomiswa.
  
  Iro gomo rinoputika, Drake akafunga, rakanga richangobva kutumira gore remadota muEurope yose, richikanganisa kufamba kwemhepo uye mazororo evanhu.
  
  Drake akanwa kofi yake ndokuteerera kuungudza kwemhepo. Wachi yemantel yakarova pakati pehusiku. Kutarisa pahuwandu hwemashoko anopiwa neInternet kwakamuudza kuti Ben aizonzwisisa zvakanyanya kupfuura zvaaigona. Ben akanga akafanana nemudzidzi chero upi zvake - aikwanisa kukurumidza kunzwisisa kukanganisa kwakaonekwa pamwe chete nekombiyuta. Akaverenga kuti nhoo yaOdin yakanga yakashongedzwa nemagadzirirwo akawanda akaomarara, ese akaongororwa nenyanzvi dzepasi, uye kuti J.R.R. Tolkien akaisa muroyi wake anodzungaira Gandalf paOdin.
  
  Random zvinhu. Zviratidzo kana ma hieroglyphs akatenderedza kunze kwenhovo aitenda sechimiro chekare cheOdin's Curse:
  
  
  Denga neGehena kunongova kusaziva kwechinguvana,
  
  Ndiwo Mweya Usingafi unorerekera kune Zvakanaka kana Zvakaipa.
  
  
  Pakanga pasina chinyorwa chekutsanangura kutukwa, asi munhu wese aive achiri kutenda muhuchokwadi hwayo. Zvirinani izvi zvakanzi kune maVikings, uye kwete Odin.
  
  Drake akagara kumashure pachigaro chake uye akamhanya muzviitiko zvehusiku.
  
  Pane chimwe chinhu chakamudana, asi panguva imwe cheteyo chakaita kuti afunge. Mukomana akapfeka chena muromo akati: "kuParis, mangwana na6." Kana Drake akaenda nenzira iyi, anogona kuisa hupenyu hwaBen mungozi, tisingatauri zvake.
  
  Munhuwo zvake angadai akafuratira izvi. Musoja wacho aizofunga kuti vakanga vatotyisidzirwa, kuti upenyu hwavo hwakanga hwatova mungozi, uye kuti mashoko api naapi aiva mashoko akanaka.
  
  Iye Googled: Imwe + Paris.
  
  Imwe yakapinda yakashinga yakabata ziso rake.
  
  Bhiza raOdin, Sleipnir, rakaratidzwa muLouvre.
  
  Bhiza raOdin? Drake akakwenya kuseri kwemusoro wake. Kuna Mwari, murume uyu aitaura nezvezvinhu zvenyama. Drake akavhura peji rekutanga reLouvre. Zvaiita sekuti chivezwa chebhiza rengano Odin chakawanikwa makore mazhinji apfuura mumakomo eNorway. Dzimwe nyaya dzakatevera. Nenguva isipi Drake akatakurwa zvikuru nenyaya dzakawanda pamusoro paOdin zvokuti akapotsa akanganwa kuti Akanga ari Mwari weViking, ngano zvayo.
  
  Louvre? Drake akachitsenga. Akapedza kofi yake anzwa kuneta achibva asuduruka kubva pacomputer.
  
  Nguva yakatevera akanga atovata.
  
  
  * * *
  
  
  Akazopepuka anzwa ruzha rwegudo. Mutariri wake mudiki. Muvengi anogona kunge akatarisira alarm kana kutaridzika kwembwa, asi angadai asina kumbofungira kashongedzo kadiki kaive padivi pebhini remavhiri, uye Drake akadzidziswa kuve akarara.
  
  Akabatwa nehope ari patafura yekombiyuta musoro uri mumaoko; Zvino akabva angomuka ndokutsveta mucorridor yaiva nerima. Gonhi rekuseri rakaita ruzha. Girazi rakatsemuka. Kwakangopera maseconds mashoma datya rarira.
  
  Vaive mukati.
  
  Drake akakotama pazasi pezinga reziso ndokuona varume vaviri vachipinda, vakabata pfuti zvine mutsindo, asi zvishoma. Mafambiro avo aive akachena, asi asina kunaka.
  
  Hapana dambudziko.
  
  Drake akamirira mumumvuri, achitarisira kuti murwi wekare aive maari aisazomusiya.
  
  Vanhu vaviri vakapinda, the advance group. Izvi zvairatidza kuti pane aiziva zvavaiita. Zano raDrake rakazara remamiriro ezvinhu aya rakanga rakarongwa makore mazhinji apfuura, apo pfungwa dzemurwi dzakanga dzichiri kusimba uye kuedza, uye akanga asina kumbofanira kuchichinja. Zvino zvakanga zvadzokedzana mupfungwa dzake. Muromo wemusoja wekutanga pawakabuda mukicheni, Drake akautora, akaukwevera kwaari, ndokuudzosera. Panguva imwe cheteyo akabva akanda nhanho akananga kumhandu yake achibva azvongonyoka achizvomora pfuti ndokunogumira kuseri kwemurume uya.
  
  Musoja wechipiri akashamiswa. Ndizvo chete zvazvaida. Drake akapfura pasina kumbomira kwemillisecond, ndokutendeuka ndokupfura musoja wekutanga wechipiri asati adonha nemabvi.
  
  Mhanya! Speed yaive zvese manje.
  
  Akamhanya achikwidza masitepisi achideedzera zita raBen, achibva aridza pfuti pabendekete rake. Akasvika pakuburuka, akadanidzira zvakare, achibva amhanyira kumukova waBen. Zvakaputika. Ben akamira akapfeka boxer rake, nharembozha iri muruoko, chiso chairatidza kutya chaiko.
  
  "Usazvinetse," Drake akachonya. "Vimba neni. Iri ndiro rimwe basa rangu."
  
  Sekutenda kwake, Ben haana kubvunza mibvunzo. Drake akaisa pfungwa dzake nesimba rake rose. Akadzima chivharo chemba chemba chepakutanga achibva aisa chechipiri muimba iyoyo. Pashure paizvozvo, akasimbisa musuo weimba yokurara. Hazvaizomisa muvengi akatsunga, asi zvaizomunonotsa.
  
  Zvose chikamu chechirongwa.
  
  Akakiya dhoo, achiva nechokwadi chokuti matanda akanga akavakirwa akachengetedzwa pafuremu yakasimbiswa, ndokudzikisa manera muimba yedenga. Ben akatanga apfura, Drake kechipiri gare gare. Imba yekumusoro yaive hombe uye ine kapeti. Ben akangoramba akamira, muromo wakashama. Mabhuku mahombe echivanhu akazadza nzvimbo yese yekumabvazuva-kumadokero kwemadziro, achifashukira nemaCD nemakesi emakaseti ekare.
  
  "Izvi zvese ndezvako here, Matt?"
  
  Drake haana kupindura. Akafamba achienda pamurwi wemabhokisi akanga akaviga gonhi rakareba zvokukwanisa kupinda napo; mukova waienda padenga.
  
  Drake akashandura bhokisi pamusoro pekapeti. Chibhegi chaakanga asunga pamapfudzi ake chakadonha.
  
  "Machira?" Ben akazevezera.
  
  Akarova bhegi. "Ndavabata."
  
  Ben paakaratidza kushama, Drake akaona kutya kwaaiita. Akaona kuti aive atodzokera zvake muSAS uya. "Mucheka. Nharembozha. Mari. Mapasipoti. I-pad. Identification".
  
  Haana kutaura nezvepfuti. Mabara. Banga...
  
  "Ndiani anoita izvi, Matt?"
  
  Pakaita kubondera kubva pasi. Muvengi wavo asingazivikanwe anogogodza pamusuwo weimba yekurara yaBen, pamwe ikozvino vaona kuti vakarerutsa Drake.
  
  "Inguva yekuenda".
  
  Ben akacheuka asina kana chaakataura achibva apinda muhusiku hwaivhuvhuta nemhepo. Drake njiva achimutevera uye, achitarisa kekupedzisira kumadziro akaiswa maCD uye matepi, akarova gonhi.
  
  Akagadzirisa denga nepaaigona napo pasina kukwezva vanhu. Nekunyepedzera kuisa gutter itsva, akaisa nzira yakafara mamita matatu yaifamba kureba kwedenga rake rose. Dambudziko raizova kudivi romuvakidzani wake.
  
  Mhepo yakavazvuzvurudza nezvigunwe zvakanga zvisingashiviriri sezvavaiyambuka denga rakanga risina ngozi. Ben akafamba zvakanaka, tsoka dzake dzakashama dzichitsvedza achibvunda pamatiles ekongiri. Drake akabata ruoko rwake zvinesimba, achishuvira kuti dai vawana nguva yekutsvaga mateki ake.
  
  Ipapo kuvhuvhuta kwakasimba kwemhepo kwakachema pamusoro pechimney, ndokurova Ben square kumeso ndokumuita kuti agumbuke pamusoro pemucheto. Drake akadhonza nesimba, akanzwa kuchema kwekurwadziwa, asi haana kusunungura kubata kwake. Sechipiri gare gare akadzora shamwari yake.
  
  "Kusiri kure," akazevezera. "Ndave kutosvika shamwari."
  
  Drake akaona kuti Ben abatwa nekutya. Akatarisa pakati pemusuwo wedenga remba nekumucheto kwedenga, ipapo kubindu nekumashure. Kuvhunduka kwakachinja maitiro ake. Kufema kwake kwakamuka; vangadai vasina kumbozviita nemwero uyu.
  
  Drake akabira kudongorera pamusuwo, akaunganidza hushingi hwake ndokufuratira. Dai pane ainge apasa vangadai vakatanga vamuona. Akabata mapendekete Ben achibva asanganidzana maziso.
  
  "Ben, unofanira kundivimba. Vimba neni. Ndinokuvimbisa kuti ndichakubatsira kuti ugadzirise izvi."
  
  Maziso aBen akati ndee achibva agutsurira musoro, achakangotya asi akaisa hupenyu hwake mumaoko aDrake. Akacheuka achibva anyatsouya kumberi. Drake akaona kuti ropa rakanga richiyerera kubva mumakumbo, richiyerera richipinda mugomba. Vakayambuka denga remuvakidzani, vakapinda mugreenhouse yake uye vakatsvedza pasi. Ben akatsvedza ndokuwira pakati, asi Drake aivepo pekutanga uye akadzivirira kuwanda kwake.
  
  Vaive pavhu rakasimba ipapo. Raiti raive rakabatidzwa mukamuri raitevera, asi makanga musina munhu. Pamwe vakanzwa pfuti kurira. Ndinovimba mapurisa ari munzira.
  
  Drake akambundira Ben zvakasimba ndokuti, "Fantastic stuff. Ramba uchiita basa rakanaka uye ndichakutsvagira furemu itsva yekukwira. Handei manje."
  
  Kwaive kuseka. Pese pavaida zvekundinhonga, Ben aitaura naDrake nezvezera rake, Drake aitoseka hudiki hwaBen. Kukwikwidzana kweushamwari.
  
  Ben akaridza ngonono. "Ndiani ari kumusoro uko?"
  
  Drake akatarisa padenga remba nemusuwo waro wakavanzika. Hapana ati aburitsa chinhu kubva ipapo.
  
  "VaGermany".
  
  Sezvakaita Hondo Yenyika II zambuko reGermany pamusoro peRwizi Kwai?
  
  "Ndinofunga kuti vaive maJapan. Uye kwete, handifunge kuti zvakafanana nemaGerman WWII. "
  
  Vakanga vatova kuseri kwegadheni remuvakidzani. Vakanyura nemuruzhowa ndokupinda nemuchikamu chefenzi chakavakwa naDrake paimwe yemhemberero dzepagore dzeSwift.
  
  Tinobuda takananga mumugwagwa une vanhu vakawanda.
  
  Yakatarisana nerank yetaxi.
  
  Drake akafamba achienda kumota dzainge dzakamirirwa nemhondi mupfungwa dzake. Kunzwisisa kwake kwemusoja kwakazviratidza zvakare. SaMickey Rourke, saKylie, seHawaii Vashanu-O ... Yakanga yakangorara, yakamirira nguva yakakodzera kuti idzoke yakanakisa.
  
  Aiva nechokwadi chekuti nzira chete yekudzivirira vaviri ava yaive yekutanga kusvika kune akaipa.
  
  
  TATU
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Ndege yekuenda kuCharles De Gaulle yakamhara nguva dza9 mangwanani zuva iroro. Drake naBen vakamhara vasina chinhu kunze kwebhegi uye tumwe zvinhu zvishoma kubva mukati maro. Vakanga vakapfeka mbatya itsva, nharembozha itsva dzakanga dzatogadzirira. I-pad yakabhadharwa. Mari zhinji yanga isipo - yaiperera pakutakura. Chombo chakaraswa pakarepo Drake paakasarudza chinangwa chayo.
  
  Munguva yekubhururuka, Drake akaunza Ben kufambidzana pazvinhu zvese zveGerman uye maViking uye akamukumbira kuti abatsire nekutsvaga. Matauriro aBen ekunyomba aiti, "Bang bang, ndiro dhigirii rangu."
  
  Drake akabvumirana nemafungiro aya. MaGriffin haana kutsemuka, tenda Mwari.
  
  Vakabuda munhandare yendege vachipinda muParisian drizzle yaitonhora. Ben akawana tekisi achibva aninira bhuku remuperekedzi raakanga amutengera. Vava mukati, akabva ati, "Umm... Rue... Croix? Hotel yakatarisana neLouvre?"
  
  Taxi yakatanga kufamba ichityairwa nemurume aive nechiso chairatidza kuti hapana chaimufambisa. Iyo hotera, paakasvika maminetsi makumi mana gare gare, yaive inozorodza atypical yeParis. Paiva neimba huru yokusvikira vanhu, marefiti aigona kutakura vanhu vanopfuura mumwe, uye mikoto yakawanda ine makamuri.
  
  Vasati vapinda, Drake akashandisa ATM mukamuri yekutandarira kuti abvise mari yakasara - mazana mashanu emaeuro. Ben akafinyamisa kumeso, asi Drake akamunyararidza neziso. Aiziva zvaifungwa neshamwari yake yakangwara.
  
  Kuongororwa kwemagetsi uye nzira dzemari.
  
  Akabhadhara kamuri rimwe chete nekadhi rechikwereti achibva atenga kamuri raiva mhiri kwomugwagwa nemari. Vangokwira kumusoro, vese vakapinda mukamuri "yemari" uye Drake akagadzira ongororo.
  
  "Uyu ndiwo mukana wedu wekuuraya shiri dzakawanda nedombo rimwe chete," akadaro, akatarisa Ben achitarisa-tarisa mumba neziso rakaipa.
  
  "A?" - Ndakabvunza.
  
  "Tinoona kunaka kwavo. Kana vakakurumidza kuuya, zvakanaka, uye zvichida dambudziko. Kana vakasadaro, zvakanaka, izvo zvakakosha kuziva, zvakare. Uye une mukana wekuburitsa chitoyi chako chitsva."
  
  Ben akabatidza I-pad. "Zviri kuitika nhasi kuma 6?"
  
  "Kufungidzira kwakadzidza." Drake akatura befu. "Asi zvinoenderana nezvinhu zvishoma zvatinoziva."
  
  "Hmm, wobva wasimuka, Krusty..." Ben akatsemura zvigunwe zvake. Kuvimbika kwake kwakapenya zvino kuti akanga achibatsira pane kununurwa, asi akanga asati ambove mukomana 'wechiito' ipapo. Asi, rudzi rwehunhu hunotaridzwa nezita rake kana zita remadunhurirwa - kazhinji Blakey - haambove ane simba rakakwana kuti anofanirwa nesurname iyoyo.
  
  Drake akatarisa nepaburi repaburi. "Kunozotora nguva yakareba," akagunun"una kudaro. "Kana isu tine mikana yakawanda."
  
  Hazvina kutora nguva. Ben paakanga achibaya-baya paI-pedhi yake, Drake akaona hafu yevarume vakuru vakaungana pamusuwo mhiri kwemugwagwa. Kiyi yakadamburwa imba ikapwanywa. Masekonzi makumi matatu gare gare boka racho rakaonekazve, rikatarisa mativi ose nehasha, ndokupararira.
  
  Drake akabata shaya.
  
  Ben akadaro. "Izvi zvinonakidza chaizvo, Mat. Zvinotendwa kuti pane zvikamu zvipfumbamwe zveOdin zvakasara zvakapararira pasi rose. Nhoo chimwe chinhu, bhiza chimwe. Ini handina kumboziva izvi."
  
  Drake haana kumbomunzwa. Akaparadza uropi hwake. Apa ndipo pavaiva nematambudziko.
  
  Haana chaakataura akabva angobuda pamusiwo ndokubaya nharembozha yake. Pakarepo runhare rwakadairwa.
  
  "Ehe?"
  
  "Uyu ndiDrake."
  
  "Ndarohwa nehana. Nguva refu ndisingaone, shamwari."
  
  "Ndinoziva".
  
  "Ndagara ndichiziva kuti uchafona."
  
  "Kwete zvaunofunga, Wells. Pane chandinoda."
  
  "Chokwadi unoziva. Ndiudze Mai."
  
  Nhamo Wells aimuedza nechimwe chinhu chaaingoziva chete. Dambudziko nderekuti Mai anga ari murazvo wavo wekare kubva panguva yavo yekurara muThailand, vasati varoora Alison - uye kunyangwe Ben aisada kunzwa izvo zvine tsvina.
  
  "Zita repakati ndiSheeran. Nzvimbo - Phuket. Type - hmm... exotic..."
  
  Ben nzeve dzakati twi. Drake akaiverenga mumutauro wemuviri wake zvakajeka sezvaaikwanisa kuverenga nhema dzezvematongerwo enyika. Muromo wakashama wairatidza...
  
  Drake aitonzwa kuseka kwezwi raWells. "Exotic? Izvi ndizvo zvaunogona kuita here?"
  
  "Parizvino, hongu."
  
  "Pane munhu here?"
  
  "Kuda chaizvo".
  
  "Gotcha. Zvakanaka, shamwari, unoda chii?"
  
  "Ndinoda chokwadi, Wells. Ndinoda ruzivo rusingabvumidzwe kutepfenyurwa panhau kana paInternet. Iyo nhoo yaOdin yakabiwa. Nezve maGerman akaba. Kunyanya maGerman. Ruzivo chairwo rweSAS. Ndoda kuziva kuti chii chaizvo chiri kuitika, shamwari, kwete kubuda pachena."
  
  "Mune dambudziko here?"
  
  "Zvakakura." Haurevi nhema kumukuru wako, kana kwete.
  
  "Rubatsiro runodiwa?"
  
  "Kwete izvozvi".
  
  "Wawana ruoko rwako, Drake. Ingotaura shoko uye SAS ndeyako."
  
  "Ndicha".
  
  "Zvakanaka. Ndipeiwo. Uye nenzira, uchiri kuzviudza kuti wanga uchingove wekare SAS?"
  
  Drake akazeza. Izwi rekuti "yakanaka yekare SAS" haifanirwe kunge iripo. "Iri izwi rinogamuchirwa rekutsanangura, ndizvo chete."
  
  Drake akafenda. Kukumbira aichimbova mutungamiriri wake rubatsiro kwakanga kusiri nyore, asi kuchengeteka kwaBen kwakakurira pfungwa ipi neipi yorudado. Akadongorerazve paburi repaburi repaburi repaburi retsono, akaona mukoto usina chinhu, achibva afamba ndokunogara pedyo naBen.
  
  "Iwe unoti zvikamu zvipfumbamwe zveOdin? Zvinorevei izvozvo?
  
  Ben akakurumidza kusiya peji reFacebook reboka rake, achigunun'una kuti vaive nezvikumbiro zviviri zveshamwari, vachiita nhamba yavo yese gumi nenomwe.
  
  Akadzidza Drake kwechinguva. "Saka iwe waimbova kaputeni weSAS uye unopenga pamatepi. Hameno shamwari kana usina basa nezvandinotaura."
  
  "Fungisisa, Ben. Unei?"
  
  "Zvakanaka... Ndiri kutevera nzira yeizvi zvikamu zvipfumbamwe zveOdin. Zvinoita sokuti pfumbamwe inhamba inokosha mungano yeNorse. Mumwe akazvirovera pachinhu chinonzi World Tree, mazuva mapfumbamwe neusiku hupfumbamwe, achitsanya, aine pfumo parutivi rwake, saJesu Kristu, uye makore mazhinji Jesu asati auya. Ichi chinhu chaicho, Mat. Vesainzi chaivo vakainyora. Inogona kunge iri nyaya yakafuridzira nyaya yaJesu Kristu. Kune zvikamu zvipfumbamwe zveOdin. Pfumo ndiro chidimbu chechitatu uye rakabatana neMuti Wenyika, kunyangwe ini ndisingawane chero kutaurwa kwenzvimbo yaro. Nzvimbo ine mukurumbira yeMuti iri muSweden. Nzvimbo inonzi Apsalla."
  
  "Zvinonoke, nonoka. Rinotaura here nezve nhoo yaOdin kana bhiza rake?"
  
  Ben akakwenya. "Iyo chete iyo Shield yakanga iri imwe yezvakakura zvikuru zvakawanikwa pakuchera matongo zvenguva dzose. Uye kuti kumucheto kwayo kune mazwi: Denga neGehena kungori kusaziva kwechinguvana. Ndiwo Mweya Usingafi unorerekera kune Zvakanaka kana Zvakaipa. Zviri pachena kuti uku ndiko kutukwa kwaOdin, asi hapana mundangariro mhenyu akambokwanisa kunzwisisa zvayakananga."
  
  "Pamwe ndeimwe yekutuka kwaunofanirwa kunge uripo," Drake akanyemwerera.
  
  Ben haana kuita hanya naye. "Pano panotaura kuti Bhiza chivezwa. Chimwe chivezwa, "The Wolves of Odin", parizvino chiri kuratidzwa muNew York.
  
  "Mapere ake? Zvino?" Huropi hwaDrake hwakanga hwotanga kupfava.
  
  "Akatasva mapere maviri muhondo. Zviri pachena."
  
  Drake akafinyamisa kumeso. "Zvikamu zvipfumbamwe zvinoverengwa here?"
  
  Ben akadzungudza musoro. "Vashoma vasipo, asi ..."
  
  Drake akambomira. "Chii?" - Ndakabvunza.
  
  "Zvakanaka, zvinoita sehupenzi, asi pane zvidimbu zvengano zviri kuitika pano. Chimwe chinhu pamusoro pezvikamu zvese zveOdin zvinouya pamwe chete uye kutanga ketani inotungamira kumagumo enyika. "
  
  "Zvinhu zvakajairika," Drake akadaro. "Vamwari vose ivava vekare vane rudzi rwakati rwengano yo"kuguma kwenyika" yakabatanidzwa navo."
  
  Ben akagutsurira musoro akatarisa chiringazuva chake. "Rudyi. Tarisa. Isu varoyi veInternet tinoda chikafu," akafunga kwesekondi. "Uye ndinofunga, ndinonzwa sekunge mazwi matsva kubva kubhendi ari kuuya munguva pfupi. Croissants naBrie kune brunch?"
  
  "Kana muParis ..."
  
  Drake akavhura gonhi richitsemuka, akaringa-ringa, ndokunongedzera Ben kuti abude. Akaona kunyemwerera pachiso cheshamwari yake, asi akaverengawo kushushikana kwaityisa mumaziso ake. Ben akazvivanza zvakanaka, asi akazununguka zvakaipa.
  
  Drake vakadzokera mumba ndokuisa zvinhu zvavo zvese mubhegi. Achisunga bhande rinorema, akanzwa Ben achiti mhoresa akanzwa moyo wake kumira nekutya kechipiri muupenyu hwake.
  
  Yekutanga yaive apo Alison akamusiya, achitaura iwo musiyano usingagadzirise - iwe uri musoja kupfuura musasa webhutsu.
  
  Husiku ihwohwo. Sezvo mvura isina magumo yakazadza maziso ake nemisodzi zvaasati amboita.
  
  Akamhanya akananga kumusuwo, mhasuru dzese dzemumuviri wake dzakagadzikana uye dzakagadzirira, akabva aona murume nemukadzi vechikuru vachitamburira kudzika nemukoridho.
  
  Uye Ben akacherechedza kutya kwakazara kwakazadza maziso aDrake uyo aimbove musoja asati awana mukana wekuzvivanza. Kupusa kukanganisa.
  
  "Usanetseke". Akadaro Ben achinyemwerera. "Ndiripo".
  
  Drake akatura befu ndokudzika navo pasi pamasitepisi, achigara akarinda. Akatarisa paive pakamira vanhu ndokuona pasina chaimutyisidzira achibva abuda panze.
  
  Resitorendi yepedyo yaive kupi? Akaita fungidziro ndokunanga kuLouvre.
  
  
  * * *
  
  
  Mumwe murume mukobvu wekuMunich ane hunyanzvi hwenyanzvi yekuvhiya neurosurgeon akavaona pakarepo. Akatarisa mufananidzo wake uye mukati mekurova kwemoyo kuviri akaziva akanyatsovakwa, anokwanisa Yorkshireman neshamwari yake refu-bvudzi, ibenzi uye akavavharira mumharadzano.
  
  Akachinja nzvimbo yake, asingafariri nzvimbo yakakwirira kana kuti twunhu tuchena twaichera mumakumbo ake aiva nenyama.
  
  Akazevezera pamaikorofoni yepafudzi: "Ndiri kuvabata neshinda."
  
  Mhinduro yacho yakakurumidza kushamisa. "Vauraye manje."
  
  
  ZVINA
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Mabara matatu akapfurwa achitevedzana.
  
  Bara rekutanga rakatsauka kubva pagonhi resimbi padyo nemusoro waDrake, ndokunorovera mumugwagwa, ndokurova mumwe mukadzi wechikuru muruoko. Akamonyoroka achibva adonha achimwaya ropa mudenga semubvunzo.
  
  Kurova kwechipiri kwakaita kuti bvudzi remusoro waBen rimire.
  
  Wechitatu akarova kongiri kwaakamira nanosecond mushure mekunge Drake amubata muchiuno. Bara rakabva rarova pavement ndokupwanya fafitera repahotera raive kumashure kwavo.
  
  Drake akaumburuka ndokufamba zvishoma Ben kuseri kwemota dzaive dzakamira. "Ndakubata". Akazevezera nehasha. "Ramba uchingoenda." Akatsikitsira, akadongorera nepafafitera remotokari ndokuona kuchifamba pamusoro pedenga sefafitera richipwanyika.
  
  "Kupfura kwakashata!" Matauriro ake eYorkshire uye mauto slang akaita kuti inzwi rake riwedzere kusimba sezvo adrenaline inovakwa. Akaongorora nzvimbo yacho. Vanhuwo zvavo vaimhanya vachiridza mhere zvaikonzeresa twunhu twakawanda asi dambudziko nderekuti munhu aipfura ainyatsoziva kwavaiva.
  
  Uye angadai asiri oga.
  
  Kunyangwe iye zvino, Drake akaziva vakomana vatatu vaakanga amboona panguva yekuvhara, avo vakabuda murima reMondeo ndokufamba nechinangwa kwavari.
  
  "Nguva yekufamba."
  
  Drake akadungamidzana nemota mbiri kwaaive atoona mukadzi wechidiki achichema zvisingaite ari mumota make. Chakamushamisa ndechekuti akavhura gonhi rake richitsemuka achibva anzwa kuvhunduka achiona kutya kwake.
  
  Akaramba achiratidza kusafara. "Kunze."
  
  Kunyange zvakadaro hapana pfuti yakaridzwa. Mudzimai akakambaira achibuda, kutya kuomesa mhasuru dzake, kudziita mbabvu dzakafa. Ben akabva apinda, achiita kuti uremu hwake huve hwakaderera sezvinobvira. Drake akamhanya achimutevera achibva abatidza kiyi.
  
  Akatura mafemo, akaisa motokari kumashure achibva abuda panze. Rabha rakanga richipfungaira mhiri kwomugwagwa shure kwavo.
  
  Ben akashevedzera kuti: "Rue Richelieu!"
  
  Drake akadzungudza akamirira bara, akanzwa simbi yesimbi ichirova injini, ndokurova accelerator. Vakapfuura mbavha dzaive padivi penzira dzakashamisika ndokuona dzichimhanya kudzokera kumota yavo.
  
  Drake akatenderedza vhiri kurudyi, ipapo kuruboshwe, uye kuruboshwe zvakare.
  
  "Rue Saint-Honoré." Ben akadanidzira, achikweva mutsipa wake kuti aone zita remugwagwa.
  
  Vakabatana nekuyerera kwetraffic. Drake akachimbidza nekuchimbidza kwaaigona, achiruka mota - izvo, zvakamufadza, yakashanduka kuita Mini Cooper - mukati nekubuda mumikoto uye akanyatsotarisa kumashure.
  
  Mupfuri wedenga remba akanga atonyangarika, asi Mondeo akanga ari kumashure uko, kusiri kure.
  
  Akaita rombo rakanaka parobhoti. Iyo Louvre Museum, yakatorwa kubva kuruboshwe. Zvaisabatsira: migwagwa yaive yakawandisa, marobhoti aive akawandisa. Vaifanira kubva pakati peParis.
  
  "Rue De Rivoli!"
  
  Drake akafinyama akatarisa Ben. "Nei muchiramba muchipopota mazita emumigwagwa?"
  
  Ben akamutarisa. "Handizive! Ivo ... vanozviratidza paTV! Zvinobatsira here?"
  
  
  * * *
  
  
  "Aihwa!" - akashevedzera achidzokera, pamusoro pekutinhira kweinjini sezvaaimhanya achitevedza mugwagwa unotsvedza kubva kuRue de Rivoli.
  
  Bara rakarira kubva mubhutu. Drake akaona munhu aipfuura achidonha nekurwadziwa. Zvakanga zvakaipa; it was serious. Vanhu ava vaizvitutumadza uye vane simba rekusava nehanya kuti ndiani wavakuvadza, uye zviri pachena kuti vaigona kurarama nemhedzisiro yacho.
  
  Sei zvikamu zvipfumbamwe zveOdin zvaive zvakakosha kwavari?
  
  Mabara akapinda kongiri nesimbi ndokusiya mapatani akatenderedza Mini.
  
  Panguva iyoyo nharembozha yaBen yakabva yarira. Akaita mapendekete akamonyorora manouver kuti aibudise muhomwe. "Amai?"
  
  "Oh my God!" Drake akatuka chinyararire.
  
  "Ndiri bho, ta. Iwe? Sezvakaita baba?"
  
  Iyo Mondeo yapinda munzira yeMini's boot. Magetsi anopofomadza akazadza chitarisiko kubva kumashure, pamwe chete nezviso zvevaGerman vaiseka. Vashanyi vakaida.
  
  Ben akagutsurira musoro. "Uye hanzvadzi?"
  
  Drake akatarisa maJerimani achirova dashboard nepfuti mukufara kukuru.
  
  "Aihwa. Hapana chino shamisira. Um...noise yei iyoyo?" Akambomira. "Oo ... Xbox."
  
  Drake akadzvanya accelerator pasi. Injini yakapindura nekukurumidza. Mavhiri airira kunyange pamakiromita makumi matanhatu paawa.
  
  Pfuti yakatevera yakapwanya hwindo rekumashure. Ben akadzika munzvimbo yekumberi yekukwira asina kumirira kukokwa. Drake akazvibvumira kwekanguva kekuongorora, ndokutungamidza Mini ichipinda munzira isina chinhu pamberi pemudungweru murefu wemota dzakamiswa.
  
  Vapfuuri veMondeo vakaridza pfuti zvisina tsarukano, mabara achirova mafafitera emota dzaive dzakamira, ndokurova Mini ndokurova pasi. Pasina maseconds akabva angotsika mabhureki, ndokusvebera achiridza chikwee, ndokukanda kamota kaye 180 degrees, ndokudzokera nenzira yavakanga vauya nayo.
  
  Zvakatora masekonzi akakosha kuti vafambi veMondeo vazive zvakanga zvaitika. Iyo 180-degree turn yaive isina hanya uye ine njodzi, uye yakaburitsa mota mbiri dzakamiswa nekutsikirira kunotyisa. Mapurisa aivepi muzita rezvose zvinoera?
  
  Zvino hapana sarudzo. Drake akatyaira achitenderera nemakona akawanda sezvaaigona. "Gadzirira, Ben. Isu tomhanya."
  
  Dai Ben aive asipo angadai akamira akarwa asi kuchengeteka kweshamwari yake ndiko kwainyanya kukosha. Uye kurasika kwaive kuita kwakangwara zvino.
  
  "Zvakanakai mhamha tozoonana." Ben akavhara nharembozha yake ndokusimudza musoro. "Vabereki".
  
  Drake akadhonzera Mini kumashure ichibva yaita mabhureki kamwe kamwe pakati nepakati pelawn yakashongedzwa. Mota isati yamira vakavhura magonhi ndokusvetuka vachibuda vakananga kumigwagwa yaive pedyo. Vakasanganiswa nevekumusha vekuParis maMondeo vasati vatomboonekwa.
  
  Ben akakwanisa kukwenya chimwe chinhu ndokubwaira kuna Drake. "Gamba rangu".
  
  
  * * *
  
  
  Vakahwanda mune kamwe kainternet cafe kari pedyo nenzvimbo inonzi Harry's New York Bar. Uku ndiko kwaive kuita kwehungwaru kuna Drake. Zvisingaoneki uye zvakachipa, yaive nzvimbo yavaigona kuenderera mberi nekutsvagisa kwavo uye kusarudza zvekuita nezvekupinda kweLouvre pasina kunetseka kana kukanganisa.
  
  Drake akagadzira muffin nekofi Ben achipinda. Drake haasati ambokuvara, asi akafungidzira kuti Ben anofanira kunge ari kunetseka zvishoma. Musoja aive maari akashaya kuti omubata sei. Shamwari yakaziva kuti vaifanira kutaura. Saka akasunda chikafu nechinwiwa akananga kujaya riya, ndokugara muimba yaitonhorera ndokuramba akatarisa.
  
  "Uri kuitei nemisikanzwa yese iyi?"
  
  "Handizive". Ben akataura chokwadi. "Handisati ndawana nguva yekuzviziva."
  
  Drake akagutsurira musoro. "Izvi zvakanaka. Zvakanaka, kana wadaro..." akanongedzera kucomputer. "Unei?"
  
  "Ndakadzokera kuwebhusaiti imwe cheteyo sepakutanga. Zvinoshamisa zvekuchera matongo zvakawanikwa ... zvimedu zvipfumbamwe ... yada, yada, yada... oh hongu - Ndakaverenga nezve'Odin's inoshamisa 'kuguma kwenyika' kurangana dzidziso."
  
  "Uye ndakati..."
  
  "Kwaiva kupenga. Asi kwete hazvo, Mat. Teerera kune izvi. Sezvandataura, pane ngano uye yakashandurirwa mumitauro yakawanda. Kwete chete maScandinavia. Zvinoita sepasirese, izvo zvisina kujairika kune varimi vanodzidza rudzi urwu rwechinhu. Zvinonzi pano kuti kana zvipfumbamwe zvimedu zveOdin zvakambounganidzwa panguva yeRagnarok, ivo vachazarura nzira yekuenda kuGuva reVamwari. Uye kana guva iri rakambosvibiswa ... zvakanaka, sarufa neGehena rose rakasunungurwa ndiko kutanga kwematambudziko edu. Munoona ndati Mwari?"
  
  Drake akafinyamisa kumeso. "Aihwa. Pangave neguva reVamwari sei pano? Havana kumbovapo. Ragnarok haana kumbovapo. Yakanga ichingova nzvimbo yeNorway yeAmagedhoni. "
  
  "Chaizvoizvo. Uye zvakadini kana chaimbovapo?"
  
  "Saka fungidzira kukosha kwekuwana seizvi."
  
  "Guva ravamwari? Zvaizopfuura zvese. Atlantis. Camelot. Edheni. Vangadai vasina chinhu zvichienzaniswa neizvi. Saka urikuti Odin's Shield ichangotanga?"
  
  Ben akaruma pamusoro pemuffin yake. "Ndinofunga tichaona. Kwasara zvidimbu zvisere zvekuti kana zvikatanga kunyangarika," akambonyarara. "Iwe unoziva, Karin ipfungwa dzemhuri, uye sisi vangada kuona zvese izvi zvakashata zveInternet. Zvese zviri zvidimbu. "
  
  "Ben, ndinonzwa ndine mhosva pamusoro pako. Uye ndinovimbisa kuti hapana chichaitika kwauri, asi ini handikwanise kubatanidza mumwe munhu mune izvi. Drake akafinyamisa kumeso. "Ndinoshamisika kuti sei maGerman madiki akatanga kuita izvi izvozvi. Pasina panikiro mamwe mativi masere ave aripo kwenguva yakati."
  
  "Mienzaniso shoma nenhabvu. Uye vanayo. Pamwe paive nechimwe chinhu chakakosha nezve Shield? Chimwe chinhu pamusoro pazvo chakaita kuti zvimwe zvese zvive zvakakosha. "
  
  Drake akarangarira kutora mapikicha ari pedyo eShield, asi vaigona kumisa kuferefeta uku gare gare. Akabaya screen. "Ino inotaura pano kuti chivezwa cheBhiza chaOdin chakawanikwa muchikepe cheViking refu, icho chiri chiratidziro chikuru cheLouvre. Vanhu vazhinji vaisatomboona chivezwa cheBhiza pachacho vachifamba muLouvre. "
  
  "Ikepe refu," Ben akaverenga zvinonzwika. "Icho chakavanzika pachacho - chakavakwa kubva pamatanda akafanozivikanwa nhoroondo yeViking."
  
  "Senge Shield," akadaro Drake.
  
  "Yakawanikwa muDenmark," Ben akaverengazve. "Uye ona pano," akanongedza skrini, "izvi zvinotarisa kune mamwe mativi eOdin andambotaura? Mapere ari muNew York, uye fungidziro yakanaka ndeyekuti Spear iri muUppsala, Sweden, akadonha kubva pamuviri waOdin paakaburuka kubva kuWorld Tree.
  
  "Saka zvishanu." Drake akazembera pachigaro chake chaive chakasununguka ndokunwa kofi yake. Yakavatenderedza, iyo internet cafe yakanyungudika nekudzika-kiyi chiitiko. Migwagwa yaiva panze yakanga yazara nevanhu vaifamba-famba muupenyu hwavo.
  
  Ben akaberekwa aine muromo wesimbi uye akanwa hafu yekofi yake inopisa mune imwe gulp. "Pane chimwe chinhu pano," akaridza chibharo. "Mwari, handizivi. Zvinotaridzika zvakaoma. Nezve chimwe chinhu chinonzi Volva. Chii chinorevei Seer? "
  
  "Pamwe vakatumidza mota yacho zita rake."
  
  "Zvinosetsa. Kwete, zvinoita sekunge Odin aive neVelva yakakosha. Mira - izvi zvinogona kutora nguva. "
  
  Drake aive ari mushishi kuchinjisa pfungwa dzake pakati paBen, computer, kufamba kwe information, nekanzira kaive panze zvekuti haana kuona mukadzi uya achiuya kusvika atomira padivi petafura yavo.
  
  Asati ambofamba akabva asimudza ruoko.
  
  "Musasimuka, vakomana," akadaro mumutauro wokuAmerica. "Tinofanira kutaura".
  
  
  SHANU
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Kennedy Moore akapedza nguva achiongorora vaviri ava.
  
  Pakutanga akafunga kuti zvakanga zvisingakuvadzi. Pashure penguva yakati, pashure pokunge aongorora mutauro womuviri unotya asi wakatsunga wejaya uye hunhu hwokungwarira hwomukomana mukuru, akasvika kumhedziso yokuti nhamo, mamiriro ezvinhu, uye Dhiabhorosi akanga akwevera vaviri vacho muutatu husina utsvene hwengozi.
  
  Aive asiri mupurisa apa. Asi akanga ari mupurisa muNew York, uye zvakanga zvisiri nyore kukura pachitsuwa chiduku ichi chine shongwe dzacho huru dzekongiri. Iwe waive neziso remupurisa usati waziva kuti yaive magumo ako kujoina NYPD. Pave paye wakakwenenzvera ukaverengerazve, asi waigara uine maziso iwayo. Iyo yakaoma, yekuverenga kutarisa.
  
  Nyangwe pazororo aifunga zvakarwadza.
  
  Pashure peawa achinwa kofi nokusevha zvisina chinangwa, akatadza kuzvibatsira. Anogona kunge anga ari pazororo - izvo zvainzwika sezviri nani kwaari pane kumanikidzwa kuenda kuzororo - asi hazvina kureva kuti mupurisa aive maari akange angokanda mapfumo pasi nekukurumidza kupfuura izvo Brit zvaakasiya hunhu hwake husiku hwake hwekutanga muVegas.
  
  Akasvikogara patafura yavo. Amanikidzwa zororo, akafunga zvakare. Izvi zvakaisa rake rine mukurumbira NYPD basa mune maonero.
  
  Murume mukuru akakurumidza kumuongorora, achisimudza antennae. Akamuongorora nekukurumidza kupfuura kutariswa kwaiitwa neMarine yeUS muBangkok.
  
  "Musamuke vakomana," akadaro achizvidza. "Tinofanira kutaura".
  
  "American?" Akadaro murume mukuru achiratidza kushamisika. "Unodei?"
  
  Haana kuita hanya naye. "Kwakanaka here mwanangu?" Akapenya nhoo yake. "Ndiri mupurisa. Zvino unenge wava kutaura chokwadi kwandiri.
  
  Murume mukuru akabva angoti dzvanya ndokunyemwerera nekusununguka, izvo zvaishamisa. Umwe wacho akabwaira nekuvhiringika.
  
  "A?" - Ndakabvunza.
  
  Mupurisa wepaKennedy akatsikitsira nyaya yacho. "Uri pano nokuda kwako here?" Ndozvaaingofunga kuva pedyo navo.
  
  Mukomana wechidiki airatidza kusuwa. "Zvakanaka, kuona nzvimbo yakanaka, asi kuita zvepabonde zvisina kunaka hakunakidze."
  
  Murume mukuru airatidza kutenda zvinoshamisa. "Vimba neni. Hapana matambudziko pano. Zvinofadza kuona kuti vamwe vebazi rezvemitemo vachiri kuremekedza basa iri. Ndini Matt Drake."
  
  Akatambanudza ruoko rwake.
  
  Kennedy akafuratira izvi, achiri asina chokwadi. Pfungwa dzake dzakabatirira pamutsara iwoyo, achiri kuremekedza basa, uye akaongorora mwedzi wapfuura. Vakamira pavaigara vakamira. Muna Karebhu. Pamusoro pevanyajambwa vake vane utsinye. Kuti asunungurwe pasina zvisungo.
  
  Kana chete.
  
  "Zvakanaka ... thanks, ndinofunga."
  
  "Saka, uri mupurisa anobva kuNew York? " Mudhara uya akabva awedzera tsiye dzakasimudzwa, dzakananga kumurume mukuru.
  
  "Damn curry." Matt Drake akaseka zvishoma. Aiita seane chivimbo, uye kunyangwe akagara akasununguka, Kennedy aigona kutaura kuti aive nehunyanzvi hwekuita musekondi. Uye nzira yaaigara achiongorora zvaimupoteredza yakaita kuti afunge nezvemupurisa. Kana kuti uto.
  
  Akagutsurira musoro achifunga kuti ozvikoka kuti agare pasi here.
  
  Drake akanongedza chigaro chisina munhu achisiya abuda pachena. "Uye zvine ruremekedzo zvakare. Ndakanzwa kuti New Yorkers ndivo vanhu vane chivimbo zvikuru munyika. "
  
  "Matt!" Mukomana akafinyama kumeso.
  
  "Kana nekunyanya kuzvivimba uchireva udyire uye kuzvikudza, ini ndanzwawo izvozvo." Kennedy akatsvedza mudumba, achinzwa zvishoma. "Ipapo ndakauya kuParis ndokusangana nemaFrench."
  
  "Pazororo?"
  
  "Ndizvo zvavakandiudza."
  
  Mukomana haana kuramba akangotambanudza ruoko rwake zvakare. "Ndichiri Matt Drake. Uye uyu ndiye mugari wangu, Ben."
  
  "Mhoro, ndini Kennedy. Ndakanzwa zvawaitaura, chero misoro yenyaya, ndinotya. Izvi ndizvo zvakandishamisa. Uye zvakadini neWolves muNew York? " Akasimudza tsiye dzake achitevedzera Ben.
  
  "Poshi". Drake akanyatsomudzidza, achimirira mhinduro. "Pane chaunoziva nezvake here?"
  
  "Ndibaba vaThor handiti? Unoziva, muMarvel komiki. "
  
  "Ari pamusoro penhau." Ben akagutsurira pacomputer.
  
  "Ndanga ndichiedza kusabuda pamisoro yenhau mazuva ano." Mashoko aKennedy akauya nekukurumidza, achinetseka nekurwadziwa uye kuodzwa mwoyo. Pakapera chinguva asati aenderera mberi. "Saka, kwete zvakawanda. Zvakakwana."
  
  "Zvinoita kunge waita mashoma."
  
  "Zvakanaka pane basa rangu." Akadzoka achibva adongorera nepamafafitera aive netsvina emucafe mumugwagwa.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akatevera ziso rake achifunga kuti omusundidzira here, maziso ake ndokusanganidzana neainge amboba akatarisa nepagirazi.
  
  "Shit. Varume ava vanoshingirira kupfuura nzvimbo yekufonera yekuIndia. "
  
  Chiso chemukomana uyu chakapenya nekuzivikanwa apo Drake akafamba, asi zvino Drake akafunga kuti haachadi kuhura. Magirovhosi aive akadzimwa zvechokwadi uye mukuru weSAS akadzoka. Akafambisa nekuchimbidza akabata chimwe chezvigaro ndokuchikanda nepafafitera nekurovera kukuru. MaJerimani akabhururuka achidzokera, achiwira panzira senyama yakafa.
  
  Drake akasimudzira Ben parutivi. "Hande nesu kana kuti kwete," akadanidzira kuna Kennedy achimhanya. "Asi rega kubva munzira yangu."
  
  Akachimbidza kufamba achienda kumusuwo, akavhura achibva amira achida kuti pave nepfuti. VaParis vakavhunduka vakamira vakatenderedza. Vashanyi vakatiza mativi ose. Drake akakanda kutarisa kwekutsvaga munzira.
  
  "Kuzviuraya". Akadzokera shure.
  
  "Back door". Akarova bendekete Ben vachibva vadungamidzana vakananga kucounter. Kennedy akanga asati afamba, asi hazvina kutora pfungwa dzekuongorora dzemupurisa kuti aone kuti vanhu ava vakanga vari mumatambudziko chaiwo.
  
  "Ndichakufukidza."
  
  Drake akapfuura nemutengesi aitya achipinda mukoridho yaiva nerima yaiva nemabhokisi ekofi, shuga, netsvimbo. Kumagumo kwaive nekutiza kwemoto. Drake akarova bhawa, akabva atarisa panze. Zuva remasikati rakapisa maziso angu, asi gungwa rakanga rakajeka. Kwaari zvaireva kuti paive nemuvengi mumwe chete kunze uko.
  
  Drake akaninira vamwe kuti vamirire, ndokubva afamba aine chinangwa akananga kuGerman akamirira. Haana kunzvenga chibhakera chemurume uyu, asi akachipinza nesimba musolar plexus asingazungunuke. Kuvhunduka kwechiso chemuvengi wake kwakamuita kuti afare pakarepo.
  
  "Mapusi anovavarira plexus." Akazevezera. Zvakaitika zvakamudzidzisa kuti murume akadzidziswa anorova imwe yenzvimbo dziri pachena dzekumanikidza pamuviri uye kumbomira kuti aite, saka Drake akagovana marwadzo - sekudzidziswa kwaaive aita - uye akasundidzira mazviri. Akatyoka mhino yemukomana uyu, akatyora shaya ndokupotsa amutsemura mutsipa nezvibhakera zviviri, ndokuzomusiya akazvambarara padivi penzira asingatyoke. Akasimudzira vamwe mberi.
  
  Vakabuda mucafe ndokuringa ringa.
  
  Kennedy akati, "Hotera yangu mabhuroko matatu kubva pano."
  
  Drake akagutsurira musoro. "Zvakanakai. Endai."
  
  
  NHANHATU
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Mushure meminiti Ben akati, "Mira."
  
  "Usataure kuti unoda kuenda kuchimbuzi shamwari, kana kuti tichakutengera manapukeni.
  
  Kennedy akavanza kunyemwerera kwake sezvo Ben akatsvuka.
  
  "Ndinoziva kuti yave nguva yekuti umborara, mudhara, asi yave nguva ... uh ... yekushanyira Louvre."
  
  Damn, Drake akarasa nguva. "Bullshit".
  
  "MuLouvre?"
  
  "Nezvekutendeuka." Drake akaninira tekisi ichipfuura. "Kennedy, ndichatsanangura."
  
  "Unonzwa zviri nani. Ndatoenda kuLouvre nhasi."
  
  "Kwete izvezvi..." Ben akazevezera vachipinda mutekisi. Drake akataura shoko riya mota ichibva yasimuka. Rwendo rwacho rwakaitwa chinyararire uye rwakatora maminitsi gumi mumigwagwa yakazadzwa nemotokari. Nzira dzemumativi dzakange dzisisina kana nani apo vatatu vacho vakaedza kupinda mumuseum vachidzingirira.
  
  Sezvavaifamba, Ben akaunza Kennedy kusvika nhasi. "Mumwe munhu akawana nhovo yaOdin muIceland. Mumwe munhu akavabira kubva kukuratidzira kweYork, achiparadza zvachose Frey's cat walk show show. "
  
  "Frey?"
  
  "Mugadziri wefashoni. Hausi wekuNew York here?"
  
  "Ndinobva kuNew York, asi handisi munhu mukuru wefashoni. Uye ini handisi munhu mukuru wekukweverwa neupofu mune imwe mhando yekukonana. Iye zvino handichada zvimwe zvinetso."
  
  Drake akapotsa ati "pane musuwo" asi akamira pasekondi yekupedzisira. Mupurisa anogona kubatsira manheru ano nekuda kwezvikonzero zvakawanda, kunyanya kubva kuNyika. Pavakasvika papiramidhi yegirazi yairatidza pamusuwo weLouvre, akati, "Kennedy, vanhu ava vakaedza kutiuraya kanenge katatu. Ndine basa rekuona kuti izvi hazviitike. Iye zvino tinoda mamwe mashoko pamusoro pekuti hero iri kuitika pano, uye nokuda kwechimwe chikonzero ivo vanofarira izvo Ben akawana zvinonzi 'Zvipfumbamwe Zvikamu zveOdin'. Hatinyatso kuziva kuti sei, asi pano," akanongedza kuseri kwepiramidhi yegirazi, "chikamu chechipiri."
  
  "Vachaiba manheru ano," akadaro Ben, ndokubva awedzera kuti, "Zvimwe."
  
  "Uye chii ichi New York angle?"
  
  "Pane chimwe chikamu cheOdin chiri kuratidzwa ipapo. Mapere. Pa Natural History Museum."
  
  Drake akadzidza mepu. "Zvinoita sekuti Louvre haiwanzo kuratidza kuunganidzwa kweViking. Izvi zvakare zviri pamubhadharo, senge muYork. Inotaura pano kuti chinhu chinonyanya kufadza ichikepe cheViking, chimwe chezvakanakisa zvati zvambowanikwa, uye mukurumbira wayo wakashata. "
  
  "Zvinorevei?" Kennedy akamira pamusoro pematanho serutsanga achirwisana nedutu sezvo tsoka dzakawanda dzakamupoteredza.
  
  "Kusanzwisisika kunomiririrwa nezera rake. Izvi zvakatangira nhoroondo yeViking. "
  
  "Zvakanaka, zvinonakidza."
  
  "Ndinoziva. Zvinoratidzwa pauriri hwepasi hwebapiro reDenon, padivi pemuIjipita...Optic...Ptolemaic...bullshit. .bullshit...never mind. Heino nyaya."
  
  Mikoto yakapamhama, yakakwenenzverwa yaipenya pavari sezvavaisanganidzana muchaunga. Vagari venzvimbo uye vashanyi veese mazera vakazadza nzvimbo huru yekare uye vakaiunza kuhupenyu zuva rese. Mumwe aigona kungofungidzira paguva rayo-rakafanana, rinotyisa hunhu panguva yehusiku.
  
  Panguva iyoyo pakabva paita ruzha rwakaita serwaidonha madziro ekongiri. Vese vakabva vamira. Drake akatendeukira kuna Ben.
  
  "Mira pano, Ben. Tipei hafu yeawa. Tichakuwanai." Akambomira, ndokuwedzera kuti, "Kana vakabuda, mirira padyo nepiramidhi yegirazi sezvinobvira."
  
  Haana kumirira mhinduro. Ben ainyatsoziva ngozi yacho. Drake akatarisa achiburitsa nharembozha yake achibva abaya nhamba paspeed dial. Vangava amai, kana baba, kana hanzvadzi. Akanongedzera kuna Kennedy uye vakanyatsodzika masitepisi anotenderera kuenda pauriri hwepasi. Vakananga kuhoro yaigara shoo yeViking, vanhu vakatanga kumhanya vachibuda. Gore gobvu rakatenderera shure kwavo.
  
  "Mhanyai!" Mukomana aiita semuHollister akaridza mhere. "Mune vakomana vane pfuti mukati!"
  
  Drake akamira pamusiwo achibva apinda munjodzi. Akasangana nenyonganyonga yakakwana. Chiitiko kubva kuMichael Bay chiitiko bhaisikopo, chinongoshamisa chete. Akaverenga vakomana vasere vakapfeka mayunifomu ecamouflage, vaine maski kumeso nepfuti dzemuchina, vachikwira muchikepe chikuru cheViking chaakanga ati amboona. Kumashure kwavo, muchiitiko chekusakendenga kunoshamisa, gomba rekuputa rakanga raputikirwa mumadziro emuseum.
  
  Vakomana ava vaipenga. Chakavapa kupenga ndechekuti vaive nekanhu kanorovesa hana. Kufuridza masuo ezvivako uye kupfura zvitundumuseremusere mukati memhomho kwakaratidzika kuva muitiro wavo. Hameno kuti vakatandanisa Ben naye Paris yese kare. Kudzingirirana nemota pamwe kwaingova kutandara kwavo vasati varara.
  
  Kennedy akaisa ruoko rwake pafudzi rake ndokutarisa-tarisa. "Mwari".
  
  "Zvinoratidza kuti tiri mugwara chairo. Zvino isu toda kuswedera pedyo nemukuru wavo."
  
  "Handina kwandinoenda pedyo nechero ipi zvayo yemapenzi aya. " Akapika matauriro echirungu aishamisa.
  
  "Kunaka. Asi ndinofanira kutsvaga nzira yekutibvisa pane yavo shit list. "
  
  Drake akaona vamwe vanhuwo zvavo vachimhanya vakananga kwaibuda. MaGermany haana kana kuvatarisa, vakangoita hurongwa hwavo nechivimbo.
  
  "Tisvikewo". Drake akabva apinda nepamusuwo mumba umu. Vakashandisa zviratidziro zvekuvharisa uye vakaita nzira yavo pedyo nekunzwa sezvo yaive yakachengeteka.
  
  "Bet dikh!" mumwe munhu akadaidzira achisimbirira.
  
  "Chimwe chinhu nezve'kumhanyisa'. Drake akadaro. "Vadariki veropa vachafanira kuita chiito nekukurumidza. Iyo Louvre inofanirwa kunge iri pamusoro pechinyorwa chemhinduro dzeFrench. "
  
  Mumwe wevaGermany akashevedzera chimwe chinhu ndokunhonga dombo rainge rakaenzana netireyi yekudyira. Vairatidza kurema. Musoja wacho akashevedza vamwe vaviri kuti vamubatsire kuibudisa muchikepe chirefu.
  
  "Zviripachena kwete SAS," akadaro Drake.
  
  "Kana American," Kennedy akadaro. "Ndaimbova nemukomana weMarine aigona kunamatira iyi trinket pasi peganda rake repamberi."
  
  Drake akakachidzwa zvishoma. "Mufananidzo wakanaka. Ndatenda nekutaura kwenyu. Tarisa." Akagutsurira musoro akananga pakavhurwa kumadziro kwainge kuchangoonekwa murume akanga akapfeka zviso zvichena.
  
  "Murume mumwechete akabira Shield muYork. Pamwe."
  
  Murume wacho akaongorora muchidimbu chivezwa chacho, ndokugutsurira musoro achibvumira ndokutendeukira kuMutungamiriri wake. "Inguva yeku..."
  
  Kupfurwa kwakarira panze. MaGermany akapindwa nechando kwesekondi, sezviri pachena akatarisana mukuvhiringidzika. Ipapo mumba maiva makazara mabara uye vanhu vose vakanyura.
  
  Vamwe varume vaive vakapfeka zvifukidziro vakaoneka pamusuwo wainge uchangobva kuputika. Simba idzva, rakapfeka zvakasiyana nemaGermany.
  
  Drake akafunga: Mapurisa eFrance?
  
  "VaCanada!" Mumwe wavaGermany akadanidzira nenzira yokuzvidza. "Uraya! Uraya!"
  
  Drake akavhara nzeve dzake sezvo gumi nembiri pfuti dzakavhura pfuti panguva imwe chete. Mabara akarova muviri wemunhu, achibva pamadziro epurasita. Girazi rakapwanyika, uye zvinhu zvinokosha zvairatidzwa zvakabvaruka kuita zvidimbu zvikawira pasi nokubondera. Kennedy akapika nenzwi guru, izvo Drake akatanga kuona kuti yakanga isiri "nzvimbo itsva" kwaari. "Aripi maFrench anopenga, nhamo!"
  
  Drake akanzwa dzungu. Vanhu vekuCanada?Irudzii rwegehena rakamonyoroka ravari muno?
  
  Chiratidziro chaiva pedyo navo chakaputsika kuita zvidimbu chiuru. Magirazi nezvimedu zvehuni zvakanaya kumusana kwavo. Drake akatanga kukambaira achidzokera, achikweva Kennedy naye. Igwa refu rakanga rakazara nemutobvu. Panguva ino maCanada akange apinda mukamuri uye maGerman akati wandei akarara akafa kana kuzununguka. Drake paakatarisa, mumwe wevaCanada akapfura muJerimani mumusoro, achipwanya huropi hwake muvhasi ye terracotta yeEgypt yemakore 3,000.
  
  "Hapana rudo rwakarasika pakati pevavhimi vanopenga." Drake akafinyama. "Uye nguva yese yandakapedza ndichitamba Tomb Raider, hazvina kumboitika."
  
  "Hongu," Kennedy akazunza zvidimbu zvegirazi kubva mubvudzi rake. "Asi kana iwe wakatamba mutambo wacho, pane kuti utarise dhongi rake kwemaawa gumi nemanomwe, unogona kunyatsoziva zviri kuitika."
  
  "Ben wakasimba. Kwete zvangu. Kutamba mutambo, ndiko kuti. " Akabva angotarisa mudenga.
  
  Mumwe wevaGermany akaedza kutiza. Akamhanya akananga kwaDrake asina kumuona, ndokusvetuka nekushamisika apo nzira yake yakanga yavharika. "Bewegen!" Akasimudza pfuti yake.
  
  "Hongu, wakowo." Drake akasimudza maoko.
  
  Chigunwe chemurume chakabva chamira pachiringa.
  
  Kennedy akaita kufamba kamwe kamwe kune rumwe rutivi, zvichiita kuti kutarisa kweGermany kuzununguke. Drake akaswedera ndokumupfugamira negokora kumeso. Chibhakera chakanyura mumusoro maDrake, asi akabva asuduruka, panguva imwe cheteyo achirova musoja pamabvi. Kuchemerera kwacho hakuna kumbovhara ruzha rwekutyoka kwebhonzo. Drake aive paari musekondi, mabvi achitsimbirira nesimba pachifuva chake chaisimuka. Nekukurumidza kufamba, akabvarura mask yemusoja.
  
  Akagomera. "Uh. Handizivi zvandaitarisira chaizvo."
  
  Blonde bvudzi. Maziso ebhuruu. Zviso zvakasimba. Kuvhiringidzika kwechiso.
  
  "Gare gare". Drake akamurova afenda nekukachidzwa, achivimba naKennedy kuti arambe akatarira shamwari dzake. Drake paakasimudza musoro, hondo yakaenderera mberi. Panguva iyoyo, mumwe muGermany akafamba achipoterera chiratidziro chaidonha. Drake akamuswededza padivi uye Kennedy akamupfugamisa mu solar plexus. Murume uyu akakanda mapfumo pasi nekukurumidza kupfuura bhendi remukomana mutsva paX Factor.
  
  Zvino mumwe wevaCanada akanga achikweva chivezwa chaOdin kubva kune vakafa uye vane ropa zvigunwe zvemuvengi wake. Mumwe muJerimani akamutsigira ndokumurwisa kubva padivi, asi wekuCanada aive akanaka, achimonyorora uye achimhara zvibhakera zvitatu zvekuuraya, ndokukanda chitunha pafudzi rake ndokumuwisira pasi. WekuCanada akapfura katatu padhuze kuti atongwe zvakanyanya, ndokuenderera mberi achikweva chivezwa akananga kunobuda. Kunyange Drake akafadzwa. Kana wekuCanada akasvika kune vamwe vake, vakaridza mhere ndokuvavhurira pfuti vasati vadzokera nepakaputsika.
  
  "Upsalla!" MuCanada wekirasi yokutanga akatanga kuchema ndokusimudza chibhakera chake kuvaGermany vakanga vachiri vapenyu. Drake akabata kuzvikudza, kushora uye kufara mune iro izwi rimwe chete. Zvinoshamisa kuti inzwi nderechikadzi.
  
  Mukadzi uya akabva ambomira ndokubvisa chifukidzo chake achiratidza kuzvidza zvachose. "Upsalla!" Akachema zvakare kumaGermany. "Iva ipapo!"
  
  Drake angadai akadzedzereka dai anga asati atopfugama. Akafunga kuti akanga arohwa nebara, ndiko kwaiva kuvhunduka. Akaziva iyi yainzi Canadian. Ainyatsoziva mukadzi wake. Aive Alicia Miles, muLondoner aimbove akaenzana naye paSRT.
  
  Kambani yakavanzika mukati meSAS.
  
  Zvakambotaurwa naWells zvakaunza ndangariro dzekare dzinofanira kuramba dzakavigwa zvakadzika kupfuura nhoroondo yemashandisirwo emari yezvematongerwo enyika. Iwe waive wakawanda kupfuura SAS. Sei uchida kuzvikanganwa?
  
  Nekuda kwezvatakaita.
  
  Alicia Miles aive mumwe wemauto akanakisa aakamboona. Vakadzi vari mumauto akakosha vaizofanira kunge vari nani pane varume kuti vasvike hafu yenguva yavakaita. Uye Alicia akasimuka akananga kumusoro.
  
  Anga achiitei kuti ave nechekuita mune zvese izvi, uye kunzwika senge munhu mukuru, izvo aiziva kuti zvechokwadi aive asiri? Paive nechinhu chimwe chete chaikurudzira Alicia: mari.
  
  Pamwe ndosaka aishandira vanhu vekuCanada?
  
  Drake akatanga kukambaira akananga kunobuda mumba chaimo. "Saka panzvimbo yekutibvisa parondedzero yekuuraya uye kufumura vavengi vedu," akadaro, "iye zvino tava nevavengi vakawanda, uye hapana chatakawana kunze kwekutonyanya kuvhiringika."
  
  Kennedy, achikambaira kumashure kwake, akawedzera kuti: "Hupenyu hwangu ... mumashoko maviri akashata."
  
  
  ZVINOMWE
  
  
  
  PARIS, FRANCE
  
  
  Imba yehotera yaKennedy yaive nani zvishoma pane iyo iyo Drake naBen vakapedza maawa mashoma.
  
  "Ndaifunga kuti imi mapurisa makaputsika," Drake akagunun'una, achitarisa pekupinda nekubuda.
  
  "Tiri. Asi kana nguva yako yezororo inenge isipo kwemakore gumi, ndinofungidzira kuti akaundi yako yekutarisa inotanga kuzara."
  
  "Iyi laptop here?" Ben akasvika paari asati apindurwa mubvunzo wenhando. Vakamuwana akavanda pedyo nepiramidhi yegirazi mushure mekunge vabva mumuseum, achiita sevamwe vashanyi vaviri vanotya, vachityawo kuyeuka chero ruzivo.
  
  "Nei tisingaudze maFrench zvatinoziva?" Kennedy akabvunza Ben achivhura laptop.
  
  "Nekuti maFrench," akadaro Drake achiseka, ndokuzotendeuka pasisina akabatana. Akagara kumucheto kwemubhedha waKennedy, achiona shamwari yake ichishanda. "Ndine hurombo. MaFrench hapana chaanoziva. Kupfuura neizvi navo izvozvi kuchatinonokera. Uye ndinofunga kuti nguva inyaya. Tinofanira kubata veSweden. "
  
  "Pane waunoziva ari muSweden sevhisi yakavanzika?" Kennedy akasimudza ziso kwaari.
  
  "Aihwa. Zvisinei, ndinofanira kufonera mukuru wangu wekare."
  
  "Wakabva rinhi kuSAS?"
  
  "Hauna kumbosiya SAS." Ben paakasimudza musoro, akawedzera, "Nedimikira."
  
  "Misoro mitatu inofanira kunge iri nani pane miviri." Ben akatarisa Kennedy kwechipiri. "Ko kana uchiri mubhizinesi?"
  
  Kugutsurira zvishoma. Bvudzi raKennedy rakawira mumaziso ake uye akatora miniti kuti arisundire kumashure. "Ndinonzwisisa kuti kune zvikamu zvipfumbamwe zveOdin, saka mubvunzo wangu wekutanga ndewekuti nei? Mubvunzo wechipiri ndewekuti chii?"
  
  "Isu taingozvifunga mu cafe." Ben akarova keyboard nehasha. "Kune ngano inorambwa naVaKrusty pano, iyo inoti kune Guva chairo reVamwari - chaizvoizvo, nzvimbo inovigwa vanamwari vose vekare. Uye iyi haisi nganowo zvayo yekare; masayendisiti akawanda akakurukura nezvazvo, uye mapepa akawanda akadhindwa mumakore apfuura. Chinetso ndechokuti," akadaro Ben, achipukuta maziso ake, "akaoma kuverenga. Masayendisiti haana mukurumbira nokuda kwomutauro wavo weprosaic."
  
  "Prosaic? " Kennedy akadzokorora achinyemwerera. "Uri kuenda kukoreji?"
  
  "Ndiye muimbi anotungamira mubhendi," Drake akashaya.
  
  Kennedy akasimudza ziso. "Saka une Guva reVamwari risati ravapo. OK. Saka manje?"
  
  "Kana ikangosvibiswa, nyika inonyura mumoto... nezvimwewo. zvichingoenda zvakadaro."
  
  "Ndinonzwisisa. Zvakadini nezvikamu zvipfumbamwe?
  
  "Zvakanaka, kuunganidzwa panguva yeRagnarok, vanoratidza nzira yekuguva."
  
  "Ragnarok aripi?"
  
  Drake akarova carpet. "Imwe herring tsvuku. Ino haisiyo nzvimbo. Chaizvoizvo inhevedzano yezviitiko, hondo huru, nyika yakacheneswa norukova rwomwoto. Njodzi dzinongoitika dzoga. Armagedhoni chaiyo."
  
  Kennedy akafinyamisa kumeso. "Saka kunyangwe maViking akaomesesa aitya apocalypse."
  
  Achitarisa pasi, Drake akaona kopi nyowani asi yakaunyana zvakaipa yeUSA Nhasi pasi. Yakanga yakaputirwa nemusoro wenyaya - 'KURUKURA SERIAL Murayi ANODA ZVIMWE ZVIWIRI'.
  
  Hazvinakidze, asi hazvisi izvo zvisina kujairika kune peji rekutanga repepanhau. Chakaita kuti atarise zvakare, sekunge maziso ake apiswa, raive pikicha yaKennedy akapfeka yunifomu yechipurisa mune zvinyorwa. Uye musoro mudiki padivi pemufananidzo wake - Mupurisa anoputsika - anoenda AWOL.
  
  Akabatanidza misoro yenyaya nebhodhoro rinenge risina chinhu revodka patafura yekupfeka, mishonga yekurwadziwa patafura yepadivi pemubhedha, kushaikwa kwemukwende, mepu dzevashanyi, zviyeuchidzo uye mafambiro.
  
  Crap.
  
  Kennedy akati: "Saka maGerman nemaCanada vanoda kuwana guva iri risipo, pamwe nekuda kwekubwinya? Nokuda kwepfuma yaungaunza? Uye kuti vaite izvi vanofanira kuunganidza zvidimbu zvipfumbamwe zveOdin munzvimbo isiri nzvimbo. Ndizvo here?"
  
  Ben akagumbuka. "Eya, rwiyo harwusi rwiyo kutozosvikira rwatsikirirwa pavinyl," sokutaura kwaiita baba vangu." MuchiNgezi, tichine basa rakawanda rokuita."
  
  "Kutambanudzira. "
  
  "Zvakafanana nazvo." Ben akatenderedza laptop screen. "Mifananidzo mipfumbamwe yeOdin Maziso, Mapere, Valkyries, Bhiza, Shield uye Pfumo."
  
  Drake akaverenga. "Vangori vatanhatu chete, mwana."
  
  "Maziso maviri. Mapere maviri. Valkyries maviri. Ehe."
  
  "Ndeipi iri muApsalla?" Drake akatarisa Kennedy.
  
  Ben akakwenya kwekanguva, ndokuzoti, "Panoti Pfumo rakabaya Odin padivi paaitsanya akarembera paMuti Wenyika, achiburitsa zvakavanzika zvake zvese kuVolva yake - Muoni wake. Teerera kumwe kunokora mashoko: "Pedyo neTembere paUpsalla pane muti mukuru kwazvo une matavi akatambanudzwa zvikuru, anogara akasvibira mose muri muviri muchando nomuchirimo." Rudzii rwomuti uyu, hapana anoziva, sezvo pasina mumwe wakafanana nawo. yakambowanikwa. Yatova nemazana emakore yavapo. . The World Tree iri - kana kuti yaiva - muUppsala uye iri pakati peNorse mythology. Inoti kune nyika mapfumbamwe dzakapoteredza World Tree. Yada... yada. Oh, imwe rondedzero - 'muti mutsvene muUppsala.Mumwe aishanyira ikoko kakawanda, pedyo nedota guru rinonzi Ygdrassil, iro vanhu vomunharaunda vanofunga kuti rinoyera.Asi zvino raenda.'
  
  Akaverengazve kuti: 'Vanyori vezvakaitika kare veScandinavia vave vachifunga nezveGamla Upsalla imwe yenzvimbo dzekare uye dzinokosha munhoroondo yeNorthern Europe.'
  
  "Uye zvese zviripo," Kennedy akadaro. "Apo chero munhu angaiwana."
  
  "Zvakanaka," Ben akadaro, "zvose zvinoda kusunganidzwa pamwe chete. Usarerutsa kugona kwangu, ndiri kugona pane zvandinoita."
  
  Drake akagutsurira musoro kuratidza kubvuma. "Ichokwadi, nditendei. Anga achindibatsira kufamba nebasa rangu rekutora mifananidzo kwemwedzi mitanhatu yapfuura. "
  
  "Munoda kubatanidza nhetembo dzakawanda dzakasiyana uye masaga enhoroondo. Iyo saga inhetembo yeViking yemhando yepamusoro. Kune zvakare chimwe chinonzi Poetic Edda, chakanyorwa nevazukuru vevanhu vaiziva vanhu vaiziva vanyori venguva iyoyo. Pane ruzivo rwakawanda ipapo."
  
  "Uye isu hapana chatinoziva nezve maGerman. Tisingatauri nezvevaCanada. Kana kuti nei Alicia Miles-" runhare rwaDrake rwakarira. "Sorry ... huh?"
  
  "Ini".
  
  "Hello, Wells."
  
  "Enda pazviri, Drake." Wells akatura befu. "SGG iSwedish Special Forces uye zvikamu zveSwedish Army zvakabviswa pasirese."
  
  Drake akambonyarara. "Uri kutamba here?"
  
  "Handisi kutamba nebasa, Drake. Vakadzi chete."
  
  "Izvi zvakamboitika here?"
  
  "Sekurangarira kwangu, kwete."
  
  "Vanoratidza chikonzero here?"
  
  "Zvagara zvisina maturo, ndinotya. Hapana chakasimba."
  
  "Pane chine chimwe?"
  
  Pakaita kugomera. "Drake, une chikwereti kwandiri dzimwe nyaya dzaMay, shamwari. Ben achiripo here?"
  
  "Ehe, uye urikurangarira Alicia Miles?"
  
  "Jesu. Ndiani aisazodaro? Anewe here?
  
  "Kwete saizvozvo. Ndangosangana naye kuLouvre inenge awa yapfuura."
  
  Masekonzi gumi ekunyarara, ipapo: "Akanga ari rutivi rweizvi here? Haazombotengesa vanhu vake. "
  
  "Hatina kumbobvira 'vake', kana kuti zvinoita."
  
  "Tarisa, Drake, urikuti akabatsira kubira museum?"
  
  "Ndini changamire. Ndini. Drake akafamba achienda pafafitera ndokutarisa ma lights emota aipenya pasi. "Zvakaoma kugaya, handizvo here? Anogona kunge aita mari nekufona kwake kutsva."
  
  Kumashure kwake, ainzwa Ben naKennedy vachitora zvinyorwa panzvimbo dzinozivikanwa uye dzisingazivikanwi dzeNine Pieces of Odin.
  
  Matsime akanga achifemera pamusoro. "Alicia anohura Miles! Kutasva nemuvengi? Never. Hapana zvakadaro, Drake."
  
  "Ndakaona chiso chake changamire. Akanga ari iye."
  
  "Jesu ari mungoro. Plan yako ndeyei?"
  
  Drake akavhara maziso ake ndokudzungudza musoro. "Ini handichisiri muchikwata ichi, Wells. Ndingadai ndisina kuda plan."
  
  "Ndinoziva. Ndichaunganidza timu pamwe chete, shamwari, uye ndotanga kuiongorora kubva kumagumo aya. Mafambiro ari kuita zvinhu, tingada kugadzira mamwe mazano makuru. Ramba uchibatana ".
  
  Mutsetse wakabva wapera. Drake akatendeuka. Vese Ben naKennedy vakamutarisa. "Usanetseka," akadaro. "Handisi kupenga. Unei?"
  
  Kennedy akashandisa chipunu kuputsa mapepa akati wandei, aakange avhara mupfupi wemapurisa. "Spear - Upsalla. Mapere - New York. Mushure meizvozvo, hapana kana chiziviso chidiki."
  
  "Tese hatitauri sekunge takazvarwa tiine zvipunu zvesirivha kumusoro kwembongoro dzedu," akadaro Drake asati akwanisa kumira. "OK OK. Tinogona chete kubata nezvatinoziva. "
  
  Kennedy akamupa kunyemwerera kunoshamisa. "Ndinoda maitiro ako".
  
  "Chatinoziva," Ben akadzokorora kudaro, "ndechokuti Apsalla ndiye achatevera."
  
  "Mubvunzo ndewekuti," Drake akagunun'una, "Goridhe Kadhi rangu rinogona kubata izvi?"
  
  
  SERE
  
  
  
  UPSALLA, SWEDEN
  
  
  Panguva yekutiza kuenda kuStockholm, Drake akasarudza kutora mukana weKennedy.
  
  Mushure mekubatana kwemaoko nehasha pakati paDrake naBen, mupurisa weNew York akapedzisira agara pahwindo naDrake padivi pake. Nenzira iyi pane mukana muduku wekupukunyuka.
  
  "Saka," akadaro ndege payakazosimuka Ben akavhura laptop yaKennedy. "Ndinonzwa mamiriro ezvinhu akati. Ini handina basa nebasa rangu, Kennedy, ndine mutemo. Ndinofanira kuziva nezvevanhu vandinoshanda navo."
  
  "Ndaifanira kunge ndaziva ... unofanira kugara uchibhadhara chigaro chehwindo, handiti? Ndiudze chekutanga kuti vibe iyi yakashanda sei naAlicia Miles? "
  
  "Zvakanaka," Drake akabvuma.
  
  "Zvinogona here. Muri kuda kuzivei?"
  
  "Kana riri dambudziko remunhu, hapana chakaipa. Kana iri ibasa, tarisa nekukurumidza. "
  
  "Ko kana ari maviri?"
  
  "Kupenga. Handidi kupinda mubhizinesi revamwe vanhu, ini handidi, asi ndinofanira kuisa Ben pamberi. Ndakamuvimbisa kuti tichapfuura neizvi, uye ndichataura zvakafanana kwauri. Takarairwa kuti tiurawe. Chinhu chega chausiri kupusa nezvake ndiKennedy, saka unoziva kuti ndinofanira kukwanisa kuvimba newe kuti ushande neni pane izvi. "
  
  Mushandi wendege akazembera, achipa kapu yepepa yaiti 'We Proudly Brew Starbucks Coffee.'
  
  "Caffeine". Kennedy akabvuma izvi nemufaro wakajeka. Akasvika achibata dama raDrake mukuita. Akaona kuti akanga akapfeka pantsuit yake yechitatu nondescript kubva zvaakasangana naye. Ikoku kwakamuudza kuti akanga ari mukadzi akanga achipiwa ngwariro nokuda kwezvikonzero zvisina kururama; mukadzi aipfeka zvine mwero kuti akwane paaida chaizvo.
  
  Drake akazvitorera mumwe. Kennedy akanwa kweminiti, ndokuisa vhudzi kuseri kwenzeve yake muchimiro chinyoro chakabata Drake. Akabva atendeukira kwaari.
  
  "Hapana kana basa renyu rakashata, asi nda...Ndakapedza mupurisa ane tsvina. Forensic nyanzvi. Vakamubata achiisa muhomwe yemadhora panzvimbo yemhosva ndokuudza I.A. nezvazvo. Nekuda kweizvozvo, akagamuchira stretch mark. Mamwe makore."
  
  "Hapana chakaipa. Vamwe vake vakakuitira tsvina here?"
  
  "Shamwari, damn, izvi ndinozvigona. Ndanga ndichitora izvi kubva ndiine makore mashanu. Chii chakashata, chiri kurovera huropi hwangu sechibooreso chinorasa, ichokwadi chausingafungi nezvacho - kuti chimwe nechimwe chezvakaitwa kare zvembavha iyi inobva yapinzwa mubvunzo. Every. Kusurukirwa. Poshi."
  
  "Zviri pamutemo? Nani?"
  
  "Magweta anodya tsvina. Vezvematongerwo enyika vanodya tsvina. Mameya anotevera. Vashambadzi vanoda mukurumbira vakapofumadzwawo nokusaziva kwavo kuti vazive chakanaka nechakaipa. Vakuru vehurumende."
  
  "Haisi mhosva yako".
  
  "Hongu! Udza izvozvo kumhuri dzeakaipisisa mhondi New York State yakamboziva. Zviudze vanaamai gumi nevatatu uye vanababa gumi nevatatu, vese vachiziva zvese zvakadzama nezvekuti Thomas Caleb akauraya sei vanasikana vavo vadiki, nekuti vaivepo mukutongwa kwake kwese mudare.
  
  Drake akapfumbata zvibhakera nehasha. "Vachasunungura murume uyu?"
  
  Maziso aKennedy aive makomba asina chinhu. "Vakamuburitsa mwedzi miviri yadarika. Kubva ipapo akauraya zvakare uye akanyangarika. "
  
  "Aihwa".
  
  "Zvese zviri pandiri."
  
  "Aiwa, hachisi chokwadi. Zviri musystem."
  
  "Ndini hurongwa. Ini ndinoshandira system. Uhu ndihwo hupenyu hwangu".
  
  "Saka vakutuma kuzororo?"
  
  Kennedy akapukuta maziso ake. "Kumanikidzwa kuenda. Pfungwa dzangu hadzisisiri...zvazvaive. Basa racho rinoda kujeka miniti yega yega yezuva rega rega. Kujeka kwandisingachakwanisi kuita."
  
  Aisa hunhu hwake pachena. "Uye chii? Uri kufara here zvino? Unogona kushanda neni izvozvi?"
  
  Asi Drake haana kupindura. Aiziva kurwadziwa kwake.
  
  Vakanzwa izwi remukuru wemauto richitsanangura kuti vaive vasvika maminitsi makumi matatu kubva kwavaienda.
  
  Ben akati: "Unopenga. Ini ndichangoverenga kuti Odin's Valkyries chikamu chemuunganidzwa wakazvimiririra, nzvimbo isingazivikanwe. " Akatora kapepa. "Ndichatanga kunyora shit iyi pasi."
  
  Drake haana kana kumbozvinzwa. Nyaya yaKennedy yakanga yakashata, uye kwete iyo yaaida kunzwa. Akaviga kusava nechokwadi kwake uye, pasina kuzeza, akavhara ruoko rwake rwaidedera nerwake.
  
  "Tinoda kutibatsira panyaya iyi," akadaro achizevezera, kuitira kuti Ben asazonzwa uye asazomubvunza gare gare. "Ndinotenda. Rutsigiro rwakanaka rwakakosha mune chero mashandiro. "
  
  Kennedy aisagona kutaura, asi kunyemwerera kwake kupfupi kwaitaura zvakawanda.
  
  
  * * *
  
  
  Ndege nechitima chinomhanya gare gare uye vakanga vava kusvika kuApsalla. Drake akaedza kubvisa kuneta kwekufamba kwakaputira pfungwa dzake.
  
  Kunze, chando chemasikati chakaita kuti apengenuke. Vakamisa tekisi vachibva vakwira mukati. Ben akabvisa mhute yekuneta achiti:
  
  Gamla Uppsala. Iyi iUpsalla yekare. Iyi nzvimbo," akanongedzera kuUppslla yose, "yakavakwa pashure pokunge cathedral muGamla Uppsla yatsva kare kare. Iyi ndiyo Uppsala itsva, kunyangwe iine mazana emakore. "
  
  "Wow," Kennedy akadaro. "Izvozvo zvinokura sei Upsalla?"
  
  "Chaizvoizvo."
  
  Taxi haina kufamba. Mutyairi zvino ave pakati nepakati. "Makomo?"
  
  "Muchandiregerera here?" Inzwi raKennedy rakanzwika kugumbuka.
  
  "Murikuona matutu here? Mirwi yekuvigwa yehumambo?" Kundandama kwechirungu hakuna kubatsira.
  
  "Ehe". Ben akagutsurira musoro. "Mirwi inovigwa youmambo. Iri panzvimbo chaiyo."
  
  Vakazopedzisira vaenda kurwendo ruduku rweUppsala. Achitamba vashanyi, Drake akatadza kugamuchira nzira inotenderera. Kune rumwe rutivi, Saab yakanga yakasununguka uye guta racho raishamisa. Mumazuva iwayo Apsalla rakanga riri taundi reyunivhesiti uye migwagwa yakanga yakavharwa namabhasikoro. Pane imwe nguva, mutyairi wavo anotaurisa asi asinganzwisisike akatsanangura kuti bhasikoro harizomira pauri munzira. Zvinokudonhedza pasi pasina kufunga kaviri.
  
  "Njodzi". Akanongedzera maoko kumaruva aishongedza nzira. "Accident dzakawanda."
  
  Zvivako zvekare zvaiyangarara kumativi ose. Pakupedzisira guta rakadedera uye nyika yakatanga kupinda munzvimbo.
  
  "Zvakanaka, saka Gamla Apsalla musha muduku ikozvino, asi mukushambadzira kwekutanga waiva musha mukuru," Ben akadaro kubva mundangariro. "Madzimambo akakosha akavigwa ikoko. Uye Odin akagara ikoko kwechinguva. "
  
  "Apa ndipo paakazvisungirira," Drake anoyeuka nezvengano.
  
  "Ehe. Akazvibaira paMuti Wenyika apo Muoni wake aitarisa uye achiteerera kune chakavanzika chese chaakambochengeta. Anofanira kunge aireva zvakawanda kwaari." Akafinyamisa kumeso, achifunga kuti: Vanofanira kunge vaive pedyo zvisingaite.
  
  "Izvi zvese zvinonzwika sekureurura kwechiKristu," akadaro Drake.
  
  "Asi Odin haana kufira pano?" Kennedy akabvunza.
  
  "Aihwa. Akafira kuRagnarok nevanakomana vake Thor naFrey. "
  
  Tekisi yakatenderera nzvimbo yakakura yekupaka isati yamira. Kurudyi, nzira yetsvina yakasakara yaipfuura nemumiti mishoma. "Kuzvikomo," akadaro mutyairi wavo.
  
  Vakamutenda ndokubuda muSaab muzuva rakajeka uye nekamhepo kanofefetera. Pfungwa yaDrake yaive yekudongorera nharaunda nemusha wacho kuti aone kana pane chaive chasvetuka kubva muhuni. Pashure pezvose, apo mbiru dzakawanda dzepasi pose dzinenge dzichiisa pfungwa dzadzo dzokuzvifadza seri kwechinogona kurondedzerwa sorusununguko rwenyika yose nokuda kwavose, chimwe chinhu chinofanira kutanhamara.
  
  Seri kwemiti yacho, nzvimbo yacho yakava nzvimbo yakashama, yakatsemuka bedzi nemirwi miduku mikuru nemirwi mikuru mitatu yakanga yakananga mberi. Kupfuura izvi, nechekure, vakacherekedza denga rakareruka uye chimwe chivako kurudyi rwayo, izvo zvakaratidzira mavambo omusha.
  
  Kennedy akambomira. "Hakuna miti chero kupi zvako, varume."
  
  Ben ainge akabatikana nekabhuku kake. "Havasi kuzoisa chiratidzo izvozvi, ndizvo here?"
  
  "Une zano here?" Drake akatarisa minda yakavhurika kune chero chiratidzo chekuita.
  
  "Ndinoyeuka ndichiverenga kuti kwaimbova nezviuru zvitatu zvezvikomo pano. Nhasi kune mazana anoverengeka avo. Unoziva zvazvinoreva here?"
  
  "Havana kuvavaka zvakanaka?" Kennedy akanyemwerera. Drake akanzwa kurerukirwa kuti airatidza kuti ainyatsofunga nezvebasa raivapo.
  
  "Kare maiva nemabasa akawanda epachivande. Uye zvino aya matatu 'eumambo' mirwi. Muzana ramakore rechigumi nemapfumbamwe vakatumidzwa zita remadzimambo matatu ane mukurumbira eImba yeYngling - Aun, Adil naEgil - imwe yemhuri dzehumambo dzine mukurumbira dzeScandinavia. Asi..." akambomira achinakidzwa, "inotaurawo kuti mungano nengano dzekare, zvitunha zvaivapo kare - uye kuti zvakanga zviri mutero wekare kune vekutanga - vekutanga - Madzimambo matatu - kana kuti vanamwari sezvatinoziva. ivo Zvino. Uyu ndiFreyr, Thor naOdin."
  
  "Pane zvakangoitika pano," Kennedy akadaro. "Asi maona here kuti mareferensi akawanda sei engano dzemubhaibheri atinoramba tichiwana kubva munyaya idzi dzekare."
  
  "NdiSagi uyu. " Ben akamururamisa. "Nhetembo. Academic doodles. Chimwe chinhu chingave chakakosha - kune akawanda mareferensi akasungirirwa pamirwi kune reSweden izwi falla, uye manga fallor - kusaziva kuti zvinorevei. Uye, Kennedy, handina here kuverenga pane imwe nzvimbo kuti nyaya yaKristu yakanga yakafanana zvikuru nenhau yaZeus?"
  
  Drake akagutsurira musoro. "Uye mwari weEgipita Horus akanga ari mumwe mutangiri. Vose vaiva vanamwari vaifungidzirwa kuti havana kumbovapo." Drake akagutsurira musoro akananga kumirwi mitatu yehumambo yakanga yakamira yakatarisana nenzvimbo yakati sandara. "Frey, Thor naOdin, handiti? Saka ndiani zvino, Blakey? A?"
  
  "Handizivi shamwari."
  
  "Usanetseka, munchkin. Tinogona kushungurudza ruzivo kubva kune vagari vemumusha ava kana zvichidikanwa. "
  
  Vakafamba vachipfuura nematuru vachitamba nhanho dzevashanyi vatatu vainge vaneta sekutamba. Zuva rakanga richirova mumusoro mavo, uye Drake akaona Kennedy achipwanya magirazi ake ezuva.
  
  Akadzungudza musoro. vokuAmerica.
  
  Ipapo foni ya Ben yakabva yarira. Kennedy akadzungudza musoro, atokundwa nekuwanda kwekusangana kwemhuri. Drake akangofinyama.
  
  "Karin," Ben akadaro achifara. "Mukoma wangu ari sei?"
  
  Kennedy akabhabhadzira Drake pabendekete. "Muimbi anotungamira muboka?" - akabvunza.
  
  Drake akakwenya. "Mwoyo wegoridhe, ndizvo chete. Aikuitira chero chinhu pasina kunyunyuta. Une shamwari vangani kana vaunoshanda navo seizvi?"
  
  Musha weGamla Uppsalla wakanga wakanaka uye wakachena, une migwagwa yakati wandei yakanga yakavharwa nevhu, zvivakwa zvine matenga akareba zvakagara mazana emakore, zvakachengetedzwa zvakanaka, uye zvisina vanhu vakawanda. Mumwe mugari wemumusha akavatarisa achida kuziva.
  
  Drake akananga kuchurch. "Vamiriri venzvimbo iyi vanogara vachibatsira."
  
  Pavakasvika pavharanda, imwe harahwa yakanga yakapfeka nguwo dzechechi yakapotsa yavabvisa patsoka dzavo. Akamira achishamisika.
  
  "Mhoro. Wadii kuchera?"
  
  "Handina chokwadi nazvo, shamwari." Drake akaisa kunyemwerera kwake kwakanakisa. "Asi ndeipi yezvikomo izvi iri uko ndeyeOdin?"
  
  "Muchirungu?" Muprista akataura zvakanaka pamusoro penyika, asi akanetseka kunzwisisa. "Vad? Chii? Poshi?"
  
  Ben akabva aenda kumberi ndokudaidza mufundisi kuti atarise machuru ehumambo. "Poshi?"
  
  "Unoona." Murume mukuru akagutsurira musoro. "Ehe. Hm. Storsta..." Akanetseka kutsvaga izwi. "Makuru."
  
  "Chikuru?" Ben akatambanudza maoko ake.
  
  Drake akanyemwerera kwaari, akafadzwa.
  
  "Figures." Kennedy akatanga kutendeuka, asi Ben aive nemubvunzo wekupedzisira.
  
  "Falla?" Akadaro nemiromo chete achishamisika, akatarisa mufundisi, ndokukwenya mapendekete ake zvakanyanyisa. "Kana manga fallor?"
  
  Zvakatora nguva, asi mhinduro, payakasvika, yakatonhora Drake kusvika pabhonzo.
  
  "Misungo ... misungo yakawanda."
  
  
  PFUMBAMWE
  
  
  
  GAMLA UPSALLA, SWEDEN
  
  
  Drake akatevera Ben naKennedy kuenda kumakomo makuru ehumambo, vachitamba-tamba netambo dzebhegi rake kuti akwanise kuongorora nzvimbo iyi murunyararo. Chifukidziro chete chaive chinenge kiromita kuseri kwechikomo chidiki, uye kwesekondi akafunga kuti aiona kufamba ikoko. Fast kufamba. Asi kumwe kuongorora kwakaratidza kuti hapana zvimwe.
  
  Vakanomira mujinga megomo raOdin. Ben akatura befu. "Iye wekupedzisira kusvika pamusoro achawana shit pane yangu Facebook peji!" - akadanidzira, achisimuka nokukurumidza. Drake akatevera akadzikama uye akanyemwerera kuna Kennedy, uyo aifamba zvishoma kumupfuura.
  
  Nechemumoyo akabva atanga kugumbuka. Akanga asingazvifariri. Vaive vakashama zvisina tariro. Nhamba ipi neipi yepfuti dzine simba dzaigona kuvatevera, dzichivachengeta dzakanongedza pfuti, dzichingomirira kuodha. Mhepo yakaridza muridzo zvine mutsindo ichirova nzeve, ichiwedzera kunzwa kusachengeteka.
  
  Zvakatora maminitsi angangosvika makumi maviri kuti tikwire pamusoro pechikomo chehuswa. Drake akasvika Ben akatogara zvake pahuswa.
  
  "Pikiniki basket iripi, Krusty?"
  
  "Siya izvi mustroller yako." Akatarisa-tarisa. Kubva kumusoro uku, maonero aishamisa: minda isingaperi yakasvibira yakasvibira, zvikomo nehova kwese kwese, uye makomo epepuru ari kure. Vaigona kuona musha weGamla Uppslla, waisvika kumiganhu yeguta reNew Uppslla.
  
  Kennedy akataura zviri pachena. "Saka ndichangotaura zvave kundinetsa. Kana iyi iri Odin's Mound, uye Muti Wenyika wakavanzwa mairi - izvo zvingave zvakatsvaga kuwanikwa - nei pasina munhu akambozviwana? Sei tichifanira kuzvitsvaga iye zvino?"
  
  "Zviri nyore". Ben airongedza rongedza rake risingaite. "Hapana akambofunga kutarisa kare. Kusvika iyo Shield yawanikwa mwedzi wapfuura, yaive guruva ngano. Ngano. Uye zvakanga zvisiri nyore kubatanidza Pfumo neMuti Wenyika, uyo wava kunzi Yggdrasil pasi rose, uye nemazuva mapfumbamwe mapfupi ekugara kwaOdin ikoko. "
  
  Uye-" Drake akapinda mukati, "muti iwoyo hauzove nyore kuwana kana uripo. Ivo havangadi kuti mumwe mudhara agumbuke pane izvi. "
  
  Zvino nharembozha yaDrake yakabva yarira. Akatarisa Ben nekunyomba achiiburitsa mubhegi rake. "Jesu. ndave kutanga kunzwa sewe."
  
  "Zvakanaka?"
  
  "Chikwata chevanhu gumi chaunacho. Ingotaura shoko chete."
  
  Drake akamedza kushamisika kwake. "Vanhu gumi. Ichi chikwata chikuru. " Chikwata cheSAS chevanhu gumi chinogona kutumira Mutungamiriri muHofisi yake yeOval uye vachiri kuwana nguva yekuonekwa muvhidhiyo nyowani yaLady Gaga vasati vaenda kumba kunotora tii.
  
  "Zvihombe, ndazvinzwa. Mamiriro ezvinhu ari kuramba achiipa awa imwe neimwe."
  
  "Ichi ichokwadi?"
  
  "Hurumende hadzina kumbochinja, Drake. Vakatanga zvishoma nezvishoma ndokuedza kurova bhururu vachipfuura asi vakatya kupedza. Kana chiri nyaradzo, ichi hachisi chinhu chikuru chiri kuitika munyika panguva ino. "
  
  Chirevo chaWells chakagadzirirwa kubatwa seshumba inobata mbizi, uye Drake haana kuodza mwoyo. "Seiko?"
  
  "Masayendisiti eNASA achangobva kusimbisa kuvapo kwegomo idzva rinoputika. Uye ..." Wells airatidza kuvhunduka: "Iri kushanda."
  
  "Chii?"
  
  "Kushanda zvishoma. Zvishoma, asi funga nezvazvo, chinhu chekutanga chaunofungidzira paunotaura nezve supervolcano ...
  
  "... kuguma kwenyika," Drake akapedzisa, huro yake yakangoerekana yaoma. Zvakangoitikawo kuti Drake aive zvino anzwa mutsara uyu kaviri mumazuva mazhinji. Akatarisa Ben naKennedy vachitenderera pamupendero, vachirova huswa, uye akanzwa kutya kwakadzika midzi kwaakanga asina kumbonzwa.
  
  "Iri kupi?" akabvunza.
  
  Wells akaseka. "Kwete kure, Drake. Kusiri kure kwavakawana Shield yako. Izvi zviri kuIceland. "
  
  Drake akanga oda kuruma kechipiri Ben paakashevedzera kuti, "Wawana chimwe chinhu!" nezwi riripamusoro rairatidza kusaziva kwake richipararira.
  
  "Ndofanira kuenda". Drake akamhanyira kuna Ben, achikanda chitsinga nepese paaigona napo. Kennedy akatarisawo mativi ose, asi chinhu bedzi chavaigona kuona chaiva mumusha.
  
  "Ramba wakadaro shamwari. Unei?"
  
  "Izvi". Ben akapfugama ndokubvisa huswa hwainge hwakamonereka kuti aratidze dombo rinenge rakaenzana nebepa reA4. "Dzinodzika mativi ose emurwi, mafiti mashoma oga oga, mumitsara kubva kumusoro kusvika kune inenge hafu pasi pasi. Panofanira kunge paine mazana awo."
  
  Drake akanyatsotarisa. Kumusoro kwedombo kwakakuvadzwa zvakanyanya nemamiriro ekunze, asi kwakadzivirirwa zvishoma nehuswa hwakakura. Pameso pavo pakanga paine nyora.
  
  "Runic zvinyorwa, ndinofunga zvinodanwa," Ben akadaro. "Viking Symbols"
  
  "Iwe unoziva seiko iwe?"
  
  Akanyemwerera. "Mundege, ndakatarisa mavara enhoo. Vakafanana. Ingobvunza Google."
  
  "Mwana anoti kune mazana," Kennedy akakwevera, achitarisa kumusoro nekudzika pamateru ane huswa. "Saka manje? Hazvibatsiri."
  
  "Mwana anoti zvinogona kushanda," Ben akadaro. "Tinofanirwa kutsvaga runes ine chekuita nezvatiri kutsvaga. Rune inomiririra pfumo. Rune inomiririra muti. Uye rune ye-"
  
  "Imwe," Kennedy akapedzisa.
  
  Drake aive nepfungwa. "Ini ndinobheja isu tinogona kushandisa mutsara wekuona. Tese tinoda kuonana kuti tizive kuti zvashanda, handiti? "
  
  "Soja logic," Kennedy akaseka. "Asi ndinofunga zvakakodzera kuti tiedze."
  
  Drake aive neshungu dzekumubvunza nezve pfungwa dzemupurisa, asi nguva yaive ichienda. Mamwe mapoka akaenderera mberi uye zvakashamisa kuti asipo, kunyangwe iye zvino. Vese vakatanga kubvisa huswa padombo rimwe nerimwe, vachimhan'arira gomo rakasvibira. Pakutanga rakanga riri basa rokusatenda. Drake akagadzira zviratidzo zvakaita senhovo, michinjikwa, mbongoro, igwa refu, tevere pfumo!
  
  "Kune imwe". Inzwi rake rakadzika rakaendesa kune vamwe vaviri, asi kwete mberi. Akagara pasi nebhegi rake ndokuwaridza zvinhu zvavainge vatenga panguva yekukwira tekisi nemuApsalla. Matochi, tochi hombe, machisi, mvura, mapanga maviri aakaudza Ben kuti ndeekubvisa tsvina. Akatarisa kumashure, ini handisi kunyengedzwa, asi kudiwa kwavo kwaive kwakanyanya kupfuura kunetseka kwaBen izvozvi.
  
  "Muti". Kennedy akawira pamabvi ake, achikwenya padombo.
  
  Zvakatora Ben mamwe maminitsi gumi kuti awane chimwe chinhu. Akambomira ndokuzodzokorora nhanho dzake. "Yeuka zvandakataura nezve Tolkien achisimbisa Gandalf paOdin?" Akarova dombo netsoka. "Zvakanaka, uyu ndiGandalf. Anotova netsvimbo. Hey!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake akanyatsomutarisa. Akanzwa mutsindo wekugaya, kunge zvivharo zvinorema zvaivhurika neguyo.
  
  "Ndiwe wakazvikonzera nekutsika padombo?" - Akanyatsobvunza.
  
  "Ndinofunga hongu".
  
  Vese vakatarisana, matauriro avo achinja kubva mukufara kusvika pakunetsekana kusvika pakutya, ndokuzoti semunhu mumwe, vakananga kumberi.
  
  Dombo raDrake rakapa nzira zvishoma. Akanzwa mutsindo umwechete wekugaya. Ivhu pamberi pedombo rakanyura, uye ipapo kuora mwoyo kwakamhanya kutenderedza mupendero senyoka ine turbocharged.
  
  Ben akadanidzira, "Pane chimwe chinhu pano."
  
  Drake naKennedy vakafamba vachiyambuka nyika yakanyura vachienda kwaakamira. Akatsikitsira achidongorera pakatsemuka pasi. "Imwe rudzi rwetunnel."
  
  Drake akavheyesa torch. "Inguva yekukura vaviri, vanhu," akadaro. "Nditevere".
  
  
  * * *
  
  
  Panguva yavakanga vasingachaoneki, mauto maviri akasiyana zvikuru akatanga kuungana. MaGermany, akanga agutsikana nokurara pasi mutaundi rine hope reGamla Apsalla, akazvigadzirira ndokutanga kutevera tsoka dzaDrake.
  
  Chimwe chikwata, mauto eSweden Army's elite mauto - Sarskilda Skyddsgrupen, kana SSG - vakaramba vachiona maGerman uye vakakurukura nezvedambudziko risinganzwisisike rakataurwa nevagari vatatu vachangobva kudzika mugomba.
  
  Vanofanira kubvunzwa zvizere. Nenzira ipi neipi inodiwa.
  
  Kureva kuti kana vakapona zvaive zvoda kuitika.
  
  
  GUMI
  
  
  
  GOMBA REMUTI WENYIKA, SWEDEN
  
  
  Drake akazembera. Mugero werima wakanga watanga senzvimbo yekukambaira uye wakanga zvino wakareba mamita asingasviki matanhatu. Sirin"i yacho yakanga yakagadzirwa nematombo nevhu uye yakanga yakazara zvishwe zvihombe, zvakarembera zvouswa hwakakura hwavaifanira kugura.
  
  Zvakafanana nekufamba musango, Drake akafunga. Pasi pevhu chete.
  
  Akaona kuti mimwe yemizambiringa yakasimba yakanga yatotemwa. Kushushikana kukuru kwakamhanya maari.
  
  Vakasvika paive nemidzi midzi zvekuti vakatozokambaira zvekare. Hondo yanga yakaoma uye ine tsvina, asi Drake akaisa gokora pamberi pegokora, ibvi pamberi pebvi, uye akakurudzira vamwe kuti vamutevere. Apo pane imwe nguva kunyange kunyengetedza kusina kubatsira Ben, Drake akatanga kudheerera.
  
  "Zviri nani tembiricha iri kudonha," Kennedy akagunun'una. "Tinofanira kunge tichidzika."
  
  Drake akazvidzora kubva kumhinduro yemusoja, maziso ake akangoerekana abatwa nechimwe chinhu chakaratidzwa muchiedza chetochi yake.
  
  "Zvionere".
  
  Runes akavezwa pamadziro. Zviratidzo zvinoshamisa izvo zvakayeuchidza Drake yeavo vakashongedza nhovo yaOdin. Inzwi raBen rakadzipwa rakadaidzira mukoridho.
  
  "MaScandinavia anomhanya. Mhedzisiro yakanaka. "
  
  Drake akabvisa mwenje wake kubva kwavari nekuzvidemba. Dai vaigona kuzviverenga. Iyo SAS, akafunga muchidimbu, yaizove nezvimwe zviwanikwa. Pamwe yaive nguva yekuvaunza kuno.
  
  Imwe futi makumi mashanu uye akanga achichururuka ziya. Akanzwa Kennedy achifemera pamusoro uye achituka kuti akanga akapfeka pantsuit yake yakanaka. Hapana chaakanga anzwa kubva kuna Ben zvachose.
  
  "Kwakanaka here Ben? Bvudzi rako rakamonerera pamudzi here?"
  
  "Haa, nhamo, haa. Enderera mberi, mudiwa."
  
  Drake akaramba achikambaira mumadhaka. "Chinhu chimwe chinondinetsa," akadaro achifemereka, "ndechokuti kune "misungo mizhinji." VaEgipita vakagadzira misungo yakawanda kwazvo kuti vadzivirire pfuma yavo.
  
  "Handigoni kufungidzira kuti Viking ichifunga zvakanyanya pamusoro pemusungo," Kennedy akadedera achipindura.
  
  "Handizivi," Ben akadaro achidzika. "Asi maVikings aivewo nevafungi vakuru, munoziva. Kungofanana nevaGiriki nevaRoma. Havasi vese vaive vatorwa."
  
  Matenderedzwa mashoma uye nzira yakatanga kuwedzera. Mamwe mamita gumi uye denga pamusoro pazvo zvakanyangarika. Panguva iyi vakatandara ndokumbozorora. Torch yaDrake yakavheneka nzira yaive mberi. Paakanongedza kuna Kennedy naBen, akaseka.
  
  "Zvakaoma, imi vaviri munenge mabva kuguva!"
  
  "Uye ndofunga wajaira kupenga uku?" Kennedy akasimudza ruoko rwake. "Kuve SAS uye zvese izvo?"
  
  Kwete SAS, Drake haana kukwanisa kuzunungusa mazwi ane chepfu. "Vakanga varipo." Akadaro ndokufamba achienda kumberi manje.
  
  Kumwe kucheuka, uye Drake akanzwa mhepo pachiso chake. Kamwe kadzungu kakabva kamurova semabhanan'ana, sekondi yakapfuura asati aziva kuti akanga akamira paruzhowa rwaiva nebako raiva pasi pake.
  
  Chiratidzo chisingadaviriki chakasanganidzana maziso ake.
  
  Akamira pakarepo zvokuti Kennedy naBen vakarovera maari. Vakabva vaonawo chiitiko ichi.
  
  "OMFG." Ben akataura zita resiginicha track iyo Wall of Sleep.
  
  Muti weNyika wakamira pamberi pavo mukubwinya kwayo kose. Yakanga isiri pamusoro pevhu. Muti wacho wakanga wakatarisa pasi, midzi yawo yakasimba ichienda mugomo repasi pamusoro pawo, yakabatwa zvakasimba nezera uye maumbirwo ematombo akapoteredza, matavi awo akanga ari mashava endarama, mashizha awo ari girini risingaperi, hunde yawo yakatambanudzwa mamita zana kudzika pasi. wegomba guru.
  
  Nzira yavo yakashanduka kuita nhanho nhete yakavezwa mumadziro ematombo.
  
  "Misungo," Ben akafema. "Usakanganwa nezvemateya."
  
  "Kugehena nemisungo," Kennedy akataura pfungwa yaDrake. "Chiedza chiri kubva kupi?"
  
  Ben akatarisa tarisa. "Iworenji."
  
  "Zvimiti zvinopenya," Drake akadaro. "Kristu. Nzvimbo iyi yakagadzirirwa. "
  
  Pamazuva ake eSAS vakatuma vanhu kuti vagadzirire nzvimbo yakadai; timu kuti iongorore kutyisidzira nekuimisa kana kuita katalogi isati yadzokera kubhesi.
  
  "Hatina nguva yakawanda," akadaro. Kutenda kwake munaKennedy kwakanga kuchangowedzera. "Tisvikewo".
  
  Vaifamba vachidzika nhanho dzakasakara uye dzinoputsika, kudonha kwakaerekana kwagara kuri kurudyi rwavo. Mafiti gumi pasi uye masitepisi akatanga kurereka zvine simba. Drake akamira pakavhurwa gwanza remamita matatu. Hapana chinoshamisa, asi chakakwana kuti ambomira-sezvo buri riri pazasi rakava pachena.
  
  "Kupenga".
  
  Akasvetuka. Masitepisi ematombo akanga akafara anenge mamita matatu, ari nyore kufamba, aityisa kana nhanho ipi neipi isina kururama yaireva rufu.
  
  Akasvika pachokwadi achibva angocheuka, achinzwa kuti Ben anenge otochema. "Usanetseka hako," haana kuita hanya naKennedy ndokunangidzira ngwariro pashamwari yake. "Vimba neni, Ben. Ben. Ndichakubata."
  
  Akaona kutenda mumaziso a Ben. Absolute, kuvimba semwana. Yakanga yave nguva yekuiwana zvakare, uye Ben paakasvetuka achibva adzedzereka, Drake akamutsigira neruoko pagokora rake.
  
  Drake akachonya. "Zviri nyore, huh?"
  
  Kennedy akasvetuka. Drake akanyatsotarisa, achiita seasiri kuona. Akamhara pasina kana dambudziko, akaona kunetseka kwake achibva afinyamisa kumeso.
  
  "Idzo tsoka nhatu, Drake. Kwete Grand Canyon. "
  
  Drake akachonjomara Ben. "Wagadzirira, shamwari?"
  
  Mamwe mafiti makumi maviri, uye kuvhura kwakatevera mumatanho kwaive kwakakura, tsoka makumi matatu panguva ino, uye yakavharwa nepuranga gobvu rehuni raizununguka sezvo Drake aifamba naro. Kennedy akatevera, uyezve murombo Ben, akamanikidzwa naDrake kutarisa kumusoro, kutarisa kumberi kwete pasi, kuti adzidze kwaaienda kwete tsoka dzake. Murume wechidiki akanga achizununguka panguva yaakasvika pasi pakasimba, uye Drake akadana kuzorora kwenguva pfupi.
  
  Pavakamira, Drake akaona kuti Muti weNyika wakapararira pano zvakanyanya zvekuti matavi awo akakora akapotsa abata masitepisi. Ben neruremekedzo akatambanudza ruoko kupuruzira nhengo iyo yaidedera nekubata kwake.
  
  "Izvi ... izvi zvinokunda," akafema.
  
  Kennedy akashandisa nguva ino kugadzira bvudzi rake uye kuongorora musuwo wepamusoro payo. "Kusvika pari zvino zvinhu zvese zvajeka," akadaro. "Ndinofanira kutaura kuti sezvazvakamira, chokwadi sezvo gehena haasi maGerman akagadzira nzvimbo ino. Vangadai vakaipamba uye kuipisa nemoto unopisa.
  
  Mamwe mabreak mashoma uye vakadonha mafiti makumi mashanu, kuda kusvika pakati. Drake akazopedzisira azvibvumira kufunga kuti maVikings ekare akange asiri akaenzana nevaIjipita, uye mapundu ndiwo akanakisa avaikwanisa kuita paakatsika pamasitepisi ematombo, ayo aive chikamu chakaomesesa chehemp, twine uye pigment. Akadonha, akaona kudonha kusinga peri achibva azvibata nemuromo weminwe yake.
  
  Kennedy akamukwevera kumusoro. "Mbongoro ichizununguka nemhepo, SAS mukomana?"
  
  Akakambaira achidzokera paivhu rakaoma ndokutambanudza minwe yake yakanga yakuvadzwa. "Ndatenda".
  
  Vakafamba nokungwarira, zvino vava kupfuura pakati nepakati. Kuseri kwenzvimbo isina chinhu kurudyi kwavo, muti muhombe wakamira nokusingaperi, usina kumbobatwa nemhepo uye nechiedza chezuva, chishamiso chakakanganwika chenguva dzakapfuura.
  
  Vakapfuudza zviratidzo zvakawanda zveViking. Ben akafungidzira zvisinganzwisisike. "Zvakangofanana nemadziro emavara epakutanga," akadaro. "Vanhu vaingocheka mazita avo vosiya mameseji-shanduro dzekare dza'John anga aripo!'
  
  "Zvichida vagadziri vebako," Kennedy akadaro.
  
  Drake akaedza kutora rimwe danho, akabatirira pamadziro ematombo anotonhora, uye ruzha rwakadzama, rwekuya rwakanzwika nemubako. Rwizi rwamarara rwakadonha kubva kumusoro.
  
  "Mhanyai!" - Drake akadanidzira. "Zvino!"
  
  Vakamhanya vachidzika nemasitepisi, vasina hanya nemamwe misungo. Dombo hofori rakadonha richibva kumusoro nekurovera kukuru, richitsemura matombo ekare sezvaraidonhera pasi. Drake akavhara mutumbi waBen newake sedombo rairovera nemasitepisi avakanga vakamira, richitora nhanho dzaikosha kuita makumi maviri naro.
  
  Kennedy akabvisa machipisi ematombo pabendekete rake ndokutarisa Drake nenyemwerero yakaoma. "Ndatenda".
  
  "Hei, ndaiziva kuti mukadzi akaponesa dhongi remurume weSAS aigona kupfuura dombo riri nyore. "
  
  "Zvinosetsa murume. So funny."
  
  Asi zvakanga zvisati zvapera. Pakanga pane ruzha rwakapinza, uye tambo yakatetepa asi yakasimba yakadambuka padanho rekuparadzanisa Ben naKennedy.
  
  "Fuuuck!" Kennedy akadanidzira. Katambo kaye kakabuda nesimba zvekuti kaikwanisa kuparadzanisa gumbo rake nemuviri wese.
  
  Imwe tinya nhanho mbiri pasi. Drake akatamba ipapo. "Shit!"
  
  Kumwe kudzvova kunobva kumusoro kwaireva kudonha kunotevera kwedombo.
  
  "Iri musungo unodzokororwa," Ben akavaudza kudaro. "Zvimwe chete zvinoramba zvichiitika kakawanda. Tinofanira kusvika pachikamu ichi. "
  
  Drake aisakwanisa kuziva kuti ndeapi matanho aivhiringa uye ndeapi aive asiri, saka aivimba rombo rakanaka nekukurumidza. Vakamhanya vachidzika nhanho dzinenge makumi matatu, vachiedza kuramba vari mumhepo kwenguva yakareba sezvavaigona. Madziro emasitepisi akakoromoka pavakayambuka nzira yekare, vachipinda mukatikati mebako rematombo.
  
  Ruzha rwemarara aidonha pasi rwakatanga kuwedzera.
  
  Kutiza kwavo kwakateverwa nokutsemuka kwetambo yakaoma.
  
  Drake akakwira pane imwe nhanho yenhema, asi kukurumidza kwake kwakamutakura achiyambuka nzvimbo pfupi. Kennedy akasvetukira pamusoro pake, ane nyasha semhara mukubhururuka kwakazara, asi Ben akawira shure kwake, zvino ave kutsvedza mugomba rakadzika-dzika.
  
  "Makumbo!" Drake akaridza mhere, ndokuwira pasi negotsi, achiva pasi. Rusununguko rwakabvisa kushushikana kubva muuropi hwake sezvo Kennedy akadhonza tsoka dzake kuti dzidzokere panzvimbo. Akanzwa Ben orova muviri wake achibva awira pachipfuva chake. Drake akatungamira kukurumidza kwemukomana nemaoko ake, ndokumusundira paivhu rakaoma.
  
  Akabva agara pasi nekuchimbidza, neshungu.
  
  "Ramba uchienda!"
  
  Mhepo yakazadzwa nezvidimbu zvematombo. Imwe yakabvongodza musoro waKennedy, ichisiya kucheka uye tsime reropa. Imwe yakarova Drake pamakumbo. Marwadzo akaita kurumanisa mazino ndokumukurudzira kuti amhanye.
  
  Mabara akabaya madziro pamusoro pemisoro yavo. Drake akakotama ndokutarisa zvishoma pamusuwo.
  
  Ndakaona hondo yandaiziva yakaungana ipapo. Germans.
  
  Zvino vakanga vomhanya nespeed zvisingaite. Zvakatora Drake masekondi anokosha kuti asvetuke achienda kumashure. Mumwe murwi wemabara pawakabaya dombo raiva pedyo nomusoro wake, akasvetukira mberi, akasvetuka nhanho, akaita denderedzwa rakazara, achibatanidza maoko ake, uye akamira kusvika paurefu hwake hwose asingarasikirwi nekamwe kesimba.
  
  Ah, mazuva ekare akanaka adzoka.
  
  Mabara akawanda. Vamwe vakabva vawira pamberi pake. Kutya kwakatsemura buri pamoyo wake kusvika aona kuti vakanga vangosvika pasi pebako vachimhanya uye vasina kugadzirira vakarovera pasi vakananga.
  
  Drake akadzikama. Pazasi pebako iri pakanga pakazara nematombo, huruva nemarara ematanda. Pavakasimuka, Kennedy naBen vaive chiono chekuona. Kwete chete ivo vakafukidzwa nevhu, asi ivo zvino vakafukidzwa nekeke-paguruva uye mashizha mold.
  
  "Ah, yekamera yangu yakavimbika," akadaro. "Makore e-blackmail akatarisana neni."
  
  Drake akatora chimuti chinopenya ndokumbundikira goko rebako raitiza varume vaive vakapakatira. Zvakatora maminitsi mashanu kusvika kumiganhu yekunze kwemuti. Vaigara vari mumumvuri wekunyarara kwake kwaishamisa.
  
  Drake akabhabhadzira Ben pabendekete. "Kupfuura chero Friday manheru sesh, eh shamwari?"
  
  Kennedy akatarisa mukomana wechidiki nemaziso matsva. "Mune vateveri here? Boka rako rine vateveri here? Tichava nehurukuro iyi munguva pfupi, mukoma. Vimba nazvo".
  
  "Vaviri chete-" Ben akatanga kundandama sezvavaitenderedza chikamu chekukona kwekupedzisira, ndokuzonyarara nekuvhunduka.
  
  Vese vakabva vamira.
  
  Zviroto zvekare zvekushamisika zvakaonekwa pamberi pavo, zvichivasiya vasina remuromo, vachidzima uropi hwavo kweinenge hafu yeminiti.
  
  "Zvino izvi ... izvi ..."
  
  "Zvinoshamisa," Drake akafema.
  
  Mutsara wemabhoti marefu eViking avaimbofungidzira kuti wakatambanudzwa kubva paari mufaira rimwe chete, wakamira magumo kusvika kumagumo sekunge wakanamira pakati pechinyakare chemumigwagwa. mativi avo akanga akashongedzwa nesirivha nendarama, maseiri avo akanga akashongedzwa nesirika namabwe anokosha.
  
  "Makepe marefu," Kennedy akadaro achipusa.
  
  "Ngarava dzenzendo refu." Ben akanga achine pfungwa dzakakwana dzokumururamisa. "Zvakaoma, zvinhu izvi zvaionekwa sepfuma huru yenguva yavo. Zvinofanira kuva...chii? Pane makumi maviri here pano?"
  
  "Zvakanaka," Drake akadaro. "Asi iri ndiro Pfumo ratakavinga. Pane mazano here?"
  
  Ben aive zvino atarisa Muti weNyika. "Mwari wangu, varume. Unogona kufungidzira? Imwe yakanga yakaturikwa pamuti uya. Kubata Mumwe."
  
  "Saka zvino wava kutenda muna Mwari here? Fani?" Kennedy akafambisa rutivi rwake akananga kuna Ben zvishoma cheekily, zvichiita kuti anyarare.
  
  Drake akakwira pakamanikana kaimhanya kureba kwese kwemuswe wechikepe chirefu. Dombo raiita kunge rakasimba. Akabata mupendero wedanda ndokuzembera. "Zvinhu izvi zvizere nezvakapambwa. Zvakachengeteka kutaura kuti hapana ati ambosvika pano nhasi. "
  
  Akadzidzazve mutsetse wezvikepe. Kuratidzwa kwepfuma isingafungidziriki, asi pfuma chaiyo yaivepi? Pakupedzisira? Kupera kwemurarabungu? Madziro ebako akashongedzwa nemifananidzo yekare. Akaona mufananidzo waOdin wakarembera paMuti Wenyika uye mukadzi akapfugama pamberi pake.
  
  "Chii ichi chiri kutaura?" Akaninira Ben akananga kwaari. "Svikai, kurumidzai. Vaya vanonyengerera havasundidzire masoseji pahuro kumusoro uko. Ngatifambe."
  
  Akanongedzera kune rough swirl of text pasi pemufananidzo wemukadzi aiteterera. Ben akadzungudza musoro. "Asi tekinoroji ichawana nzira. "Akadzvanya pane yake yakavimbika I-foni, iyo nerombo rakanaka yakave isina chiratidzo pasi apa.
  
  Drake akatora chinguva achibatidza Kennedy. "Pfungwa yangu bedzi ndeyokutevera magwa marefu aya," akadaro. "Zvinokufita here?"
  
  "Sekutaura kwakaita mutsigiri wechikwata chenhabvu, ndiri mumutambo, vakomana. Ratidza nzira."
  
  Akaenda kumberi, achiziva kuti kana mugero mukuru uyu ukasvika kumagumo, vaizobatwa. MaGermany angadai akabata zvakasimba nemuswe, pane kuzorora pamakumbo avo. Drake akapatsanura pfungwa yacho kuita zvikamu, achitarisa pamupendero waive wakavezwa mudombo. Nguva nenguva vaisangana nechimwe chimuti chaipenya. Drake akavavanza kana kuvafambisa kuti vagadzire nzvimbo ine rima mukugadzirira kurwa kumberi. Aigara achitsvaka pakati pezvikepe zvirefu uye pakupedzisira akaona nzira nhete yaimonereka nepakati padzo.
  
  Hurongwa b.
  
  Zvikepe zviviri, zvina, uyezve gumi zvakapfuura. Makumbo aDrake akatanga kurwadza nekuda kwekuedza kwaakaita kutaurirana nzira nhete.
  
  Mutsindo wedombo rinodonha uyezve mhere mhere yakanzwika mubako zihombe izvo zvaireva zvakanga zviri pachena. Pasina kuburitsa inzwi, vakawedzera kuzembera pabasa ravo.
  
  Drake akazosvika kumagumo emutsara. Akaverenga zvikepe makumi maviri nezvitatu, chimwe nechimwe chisina kumbobatwa uye chakanga chakatakura zvakapambwa. Pavakasvika kuseri kwemugero, rima rakatanga kudzika.
  
  "Handifunge kuti vakamboenda kure zvakadaro," Kennedy akadaro.
  
  Drake akatsvaga mwenje mukuru. "Risky," akadaro. "Asi isu tinofanirwa kuziva."
  
  Akaibatidza achibva afambisa danda uku richienda kune rimwe. Mukoto wacho wakaita mutete zvikuru kusvikira wava nzira iri nyore kumberi.
  
  Uye kuseri kwearch kwaive nemasitepisi mamwe chete.
  
  Ben akaerekana adzima mhere mhere, ndokuzotaura nekazevezeve yepanhandare, "Vari panhongonya!"
  
  Ndizvozvo.Drake akaita chiito. "Takaparadzaniswa," akadaro. "Ndichaenda kumasitepisi. Imi vaviri endai ikoko kuzvikepe mugodzokera nenzira yatauya nayo.
  
  Kennedy akatanga kupikisa, asi Drake akadzungudza musoro. "Aihwa. Zviite. Ben anoda protection, ini handidi. Uye isu tinoda Pfumo. "
  
  "Uye tichasvika rinhi kumagumo ezvikepe?"
  
  "Ndichadzoka panguva iyoyo."
  
  Drake akasvetukira kumashure pasina rimwe izwi, achisvetuka kubva mujinga uye akananga kumasitepisi ebofu. Akambocheuka ndokuona mimvuri ichiswedera pedyo neruzhowa. Ben akatevera Kennedy achidzika nemateru ane marara kusvika pazasi pengarava yekupedzisira yeViking. Drake akaita munamato wetariro ndokumhanya achikwira masitepisi achisvetuka nhanho mbiri panguva.
  
  Uyai.Akakwira kusvikira mhuru dzarwadza uye mapapu ake apisa. Asi akabva aenda kure. Kumashure kwavo kwaiyerera rukova rwakafara rwuine mhepo yehasha, uyezve paisimuka atari yematombo akavezwa, aiita kunge bhachi rekare.
  
  Asi chakabata pfungwa dzaDrake chaiva chiratidzo chikuru chakanyorwa pamadziro seri kweatari. Zvitatu zvitatu zvakatarisana. Imwe mineral mukati mekuveza yakabata mwenje wekugadzira uye ichipenya kunge sequin parokwe dema.
  
  Hapana nguva yekutambisa. Akayambuka rukova achifemera pamusoro sezvo mvura yechando ichikwira kusvika muzvidya zvake. Paakaswedera pedyo neatari, akaona chinhu chiri pamusoro payo. Ipfupi, inonongedza artifact, isingashamisi kana inoyevedza. Muchokwadi, nyika ...
  
  ... Pfumo raOdin.
  
  Chinhu chakabaya rutivi rwaMwari.
  
  Kufara uye kutya kwakapfuura nepakati pake. Ichi ndicho chiitiko chakaita kuti zvose zvive zvechokwadi. Kusvika parizvino kwave kufembera kwakawanda, kungofembera kwakangwara. Asi kupfuura nguva iyoyo, chaityisa chaizvo.
  
  Zvinotyisa chaizvo. Vakamira pamberi pekuverengera kusvika kumagumo enyika.
  
  
  GUMI NEIMWE
  
  
  
  GOMBA REMUTI WENYIKA, SWEDEN
  
  
  Drake haana kumira pamhemberero. Akabata Pfumo ndokudzokera nenzira yaakanga auya nayo. Nemurukova rwechando, zvichidzika nemasitepisi ari kudonha. Akadzima tochi nepakati achibva aita zvishoma nezvishoma sezvo rima guru rakanga ramuputira.
  
  Mwaranzi isina simba yechiedza yakavhenekera musuo waiva pasi apa.
  
  Akaramba achifamba. Zvakanga zvisati zvapera. Akanga aziva kare kuti kazhinji kazhinji, murume aifunga nguva refu muhondo haana kumbosvika kumba.
  
  Akamira akafa padanho rekupedzisira, achibva apinda murima guru remupassage. MaJerimani akanga atove pedyo, kunenge kumagumo emutsetse, asi tochi dzavo dziri kure kudaro dzingadai dzakamusarudza semumwe mumvuri. Akasvetukira mupassage, akazvitsimbirira kumadziro ndokunanga kumateru aienda kuzasi kwezvikepe zveViking.
  
  Inzwi rechirume rakazhambatata, "Onai izvi! Ramba wakasvinura, Stevie Wonder! Inzwi rakamushamisa; raive nerevo yakadzama yeAmerican South.
  
  Mwana wegondo akamuona - kana mumvuri unofamba - chimwe chinhu chaaisafunga kuti chinogona kuitika murima iri. Akabva amhanya. Pfuti yakarira ichirova dombo raive pedyo nekwaaive abva.
  
  Chimiro chakasviba chakazendamira pamusoro pechikomo - pamwe muAmerica. "Pane nzira iri pasi apo pakati pezvikepe. Fambisa matinji ako ndisati ndaasundira pahuro dzako dzine usimbe."
  
  Crap. VeYankee vakaona nzira yakavanda.
  
  Vakaoma, vanozvikudza, vanozvikudza. Mumwe wevaGerman akati, "Fuck you, Milo," akabva azhambatata achidhonzerwa pasi nemateru.
  
  Drake akatenda nyeredzi dzake dzerombo. Nekamwe kanguva kaiva pamurume uya, kachidambura twumanzwi uye kachidambura mutsipa wake nenzwi rinonzwika kuti munhu wese atevere.
  
  Drake akatora pfuti yeGerman - Heckler naKoch MG4 - ndokuridza pfuti dzakawanda. Musoro wemumwe murume wakaputika.
  
  Hongu, akafunga. Ichiri kupfura zvirinani nepfuti pane nekamera.
  
  "VaCanada!" zvichiteverwa nenhevedzano yemheremhere.
  
  Drake akanyemwerera nekuzevezera kwehasha. Regai vafunge kudaro.
  
  Asisinazve kunakidzwa, akamhanya achidzika nekanzira kachimbidza. Ben naKennedy vaive mberi uye vaida dziviriro yake. Akatsidza kuti aizovabudisa pano vari vapenyu, uye haana kuvarasa.
  
  Kumashure kwake, maGermany akanyatsodzika muteru. Akaridza pfuti shoma kuti varambe vakabatikana ndokutanga kuverenga zvikepe.
  
  Four, six, eleven.
  
  Nzira yacho yakava yakaoma, asi pakupedzisira yakadzikama. Pane imwe nguva yakatetepa zvekuti chero ani zvake anopfuura dombo gumi neshanu angadai akatyoka mbabvu ichisvina pakati pematanda, asi yakawedzera zvakare paakaverenga chikepe chegumi nenhanhatu.
  
  Midziyo yakashongedzwa pamusoro pake, yekare, inotyisa, inonhuwira yekare bark uye mold. Mufambiro wechinguvana wakamubata uye akatarisa kuruboshwe kwake kuti aone chiumbwa chaigona kungove chiya tsvarakadenga Milo chichimhanya chichidzokera nekanzira katete zvekuti vanhu vazhinji vaisakwanisa kufamba pairi. Drake akange asina kana nguva yekupfura - muAmerican aifamba nekukurumidza.
  
  Haiwa mhani! Nei aifanira kuva akanaka kudaro? Mumwe chete munhu aizivikanwa naDrake-kunze kwake-aigona kuita basa rakadaro ndiAlicia Miles.
  
  Ndakazviwana ndiri pakati pemakwikwi e gladiatorial arikuuya pano...
  
  Akasvetukira mberi, zvino achipfuura ngarava, achishandisa simba rake kuti asvetuke kubva panhanho kuenda kune imwe nhanho, achimhanya zvinenge zvakasununguka kubva pazvikomo zvisina kurongeka kuenda kumawere akadzika uye achisvetuka pamakona kubva kumadziro ejecha. Kunyange kushandisa matanda anochinjika ezvikepe kuti awane simba pakati pekusvetuka.
  
  "Mira!"
  
  Izwi rakabva rabuda kune imwe nzvimbo kumberi. Akambomira aona chimiro chaKennedy chainge chisina kujeka, kurerukirwa achinzwa kurira kweAmerica kuya. "Nditevere," akadanidzira kudaro, achiziva kuti aisagona kurega Milo achimurova kusvikira kumugumo wenzira. Vaigona kudzvinyirirwa kwemaawa.
  
  Akachaira achipfuura ngarava yekupedzisira achimhanya kwazvo, Ben naKennedy vachiwira shure kwake, Milo paakasvetuka kubva paruzhowa ndokucheka kumberi kwechikepe chimwe chete. Drake akamubata muchiuno, achiratidza kuti anyatsomhara pamboro yake.
  
  Akapedza kechipiri achikanda pfuti kuKennedy.
  
  Pfuti ichiri kubhururuka, Milo akarova chigero ndokuzvisunungura, achisvetukira pamaoko ake ndokungoerekana atarisana naye.
  
  Akagomera, "Matt Drake, mumwe. Ndaitarisira izvi, shamwari. "
  
  Akakanda zvibhakera nemagokora. Drake akatora zvibhakera mumaoko ake, achihwihwidza achidzokera kumashure. Mukomana uyu aimuziva asi aive ani? Muvengi wekare asina chiso? Mvuri-ghost kubva kune yakasviba yeSAS yapfuura? Milo akanga ari pedyo uye achifara kugara ikoko. Kubva mukuona kwake kweparutivi, Drake akaona banga raive pabhandi reAmerican, rakangomirira kuvhiringidzwa.
  
  Akarohwa zvine utsinye padanho rake.
  
  Kumashure kwake, ainzwa kufamba kwakaoma kwekutanga kwemauto eGermany aienda mberi. Dzaingova zvikepe zvishoma kure.
  
  Ben naKennedy vakatarisa vachishamisika. Kennedy akasimudza pfuti yake.
  
  Drake akafenda neimwe nzira, ndokutendeuka imwe, achinzvenga kurohwa kwehutsinye kwaMilo pagumbo. Kennedy akapfura, achisimudza masendimita etsvina kubva patsoka yaMilo.
  
  Drake akanyemwerera ndokuenda, achiita seari kupuruzira imbwa. "Gara," akadaro achinyomba. "Mukomana akanaka."
  
  Kennedy akadzinga imwe pfuti yambiro. Drake akatendeuka ndokumhanya achipfuura nepavari akabata ruoko rwaBen achikweva jaya riya richingocheuka rakananga kumasitepisi aidonha.
  
  "Aihwa!" - Drake akadanidzira. "Vachatibudisa mumwe nemumwe."
  
  Ben airatidza kushamisika. "Kupi kumwe?"
  
  Drake akadzungudza musoro. "Wafungei?"
  
  Akananga kuMuti weNyika.
  
  
  GUMI NEMBIRI
  
  
  
  MUTI WENYIKA, SWEDEN
  
  
  Vakasimuka. Drake akabheja kuti Muti weNyika wakanga wakwegura uye wakasimba zvokuti matavi awo anofanira kunge akawanda uye akasimba. Wangobvuma kuti uri kukwira mumuti waive wakatsikitsira pasi, physics haina basa zvachose.
  
  "Kungofanana nokuva mukomana zvakare," Drake akakurudzira Ben, achimukurudzira nokukurumidza pasina kumuita kuti avhunduke. "Hazvifaniri kuva dambudziko kwauri, Blakey. Wakanaka here, Kennedy?
  
  New Yorker ndiye akazopedzisira kukwira, akabata pfuti yakanongedzerwa pazasi pake. Sezvineiwo, symmetry yakakura yematavi nemashizha eMuti weNyika yakavanza kufambira mberi kwavo.
  
  "Ndakakwira mashanga mashoma munguva yangu," akadaro nemoyo murefu.
  
  Ben akaseka. Chiratidzo chakanaka. Drake akatenda Kennedy chinyararire, achitanga kunzwa zviri nani kuti aivepo.
  
  Damn it, akafunga. Anenge atowedzera kuti: pane iyi mission.Tichadzokera kumutauro wekare musati masvondo.
  
  Drake akakwira kubva pabazi kuenda kubazi, akakwira nepamusoro, akagara kana kumira akatarisana nebazi rimwe uye panguva imwechete achisvika kune rinotevera. Kufambira mberi kwakakurumidza, izvo zvaireva kuti simba ravo repamusoro rakagara kwenguva yakareba kupfuura yaitarisirwa. Zvisinei, pakati pepakati, Drake akaona kuti Ben akanga ava kupera simba.
  
  "Tweenie ari kuneta here?" - akabvunza uye akaona kukurumidza kupetwa kwekuedza. Nguva nenguva Kennedy aipfura bara nemapazi. Kaviri vakakwanisa kuona masitepisi edombo aikwira pedyo navo, asi havana kuona chiratidzo chevaivatevera.
  
  Manzwi anoungira kwavari. "Murungu uyu ndiMat Drake." Aimbove musoja weSAS akambonzwa izwi rakamonyaniswa nekutaura kwakasimba kwechiGerman, icho, sekutaura kwake kwechitanhatu, chinofanira kunge chiri chemurume akapfeka chena. Murume waakaona kaviri kare anobvuma zvinhu zvakabiwa.
  
  Imwe nguva yaakanzwa, "SRT iri kubviswa." Inzwi raikwevera raive raMilo, richiburitsa rake rekare, richiburitsa chikamu chavakange vachengeta chakavanzika kunyangwe mukati meSAS. Ndiani muzita rezvose zvinoera aive murume uyu?
  
  Mapfuti akatsemura mapazi anorema. Drake akambomira achigadzirisa bhegi raive nepfuma inofamba mukati, akabva aona bazi rakafara raaivavarira. Imwe yakasvika pedyo nepamasitepisi pavaimbozorora.
  
  "Uko," akanongedzera kuna Ben. "Kwira bazi uye ufambe ... nekukurumidza!"
  
  Vaive vasina kupfeka kweanenge maminetsi maviri. Minus kushamisika uye kuita nguva, izvo zvichiri kusiya imwe miniti yenjodzi yakanyanya.
  
  Ben ndiye akatanga kubva mudumba, Drake naKennedy kechipiri gare gare, vese vachisvetukira pamaoko avo uye vachikweshana nebazi vakananga kumasitepisi. Pavakaonekwa, Kennedy akavatengera masekonzi anokosha nekupfura kuputika kwemutobvu, vachibaya maburi mune imwe mhondi isina njodzi.
  
  Uye zvino vakaona kuti Milo akanga atumira murairo wekumhanya kukwira masitepisi. Varume vashanu. Uye boka racho rakanga richikurumidza. Vachasvika kumugumo webazi pamberi paBen!
  
  Crap! Havana kuwana mukana.
  
  Ben achionawo izvi akabva adedera. Drake akashevedzera munzeve yake kuti: "Usambokanda mapfumo pasi! Never!"
  
  Kennedy akadhonza trigger zvakare. Varume vaviri vakadonha: mumwe akabhururukira mugomba, mumwe akabata parutivi rwake uye akaridza mhere. Akaisvisvina zvakare, Drake akabva anzwa magazini yapera.
  
  MaGermany maviri akasara, asi zvino akamira akatarisana navo, vakabata zvombo zvavo vakagadzirira. Drake akaita kufinyama kumeso. Vakakundwa mujaho.
  
  "Vapfure!" Izwi raMilo rakadairira. "Tichatarisa pane zvakasara pasi apa."
  
  "Nein!" Matauriro akasimba echiGermany akatanga zvakare. "Der Spear! "Der Spear!"
  
  Madhiramu epfuti haana kuzununguka. Mumwe wevaGermany akatsvinyira, kuti: "Kambai, njiva duku. Huya pano."
  
  Ben akafambisa zvishoma nezvishoma. Drake akaona mapendekete ake achidedera. "Vimbai," akazevezera munzeve yeshamwari yake ndokusunga mhasuru dzose. Aisvetuka Ben angosvika kumucheto kwebazi, mutambo wake waive wekurwisa nekushandisa hunyanzvi hwake.
  
  "Ndichine banga," Kennedy akagunun'una.
  
  Drake akagutsurira musoro.
  
  Ben akasvika kumucheto kwebazi. MaGermany akamirira akadzikama.
  
  Drake akatanga kusimuka.
  
  Ipapo, sokunge mumhute, maGermany akabhururuka achienda parutivi, sokunge akanga arohwa netorpedo. Miviri yavo, yakabvaruka neropa, yakasunda madziro uye, yakanyorova, yakaumburuka mugomba sengoro.
  
  Mamita mashoma pamusoro pebazi, apo masitepisi akakombama, pakamira boka guru revarume vaiva nezvombo zvinorema. Mumwe wavo akanga akabata pfuti yeAK-5 ichiri kuputa.
  
  "Swede," Drake akaziva chombo sechinowanzoshandiswa nemauto eSweden.
  
  Zvikuru, akati, "Damn time."
  
  
  GUMI NETATU
  
  
  
  BASE YEMAUTO, SWEDEN
  
  
  Imba yavakazviwana vari mairi - kamuri yespartan gumi nembiri-ne-gumi nembiri ine tafura uye hwindo rakavharwa neaizi - yakadzosa Drake makore akati wandei.
  
  "Relax," akarova magumbo machena aBen. "Nzvimbo ino inzvimbo yemauto. Ndaona makamuri ehotera akashata, shamwari, vimba neni. "
  
  "Ndanga ndiri mudzimba dzakaipa." Kennedy aiita seakasununguka, achidzidzisa mupurisa pabasa.
  
  "Mabhonzo emumwe mukomana?" Drake akasimudza ziso.
  
  "Zvirokwazvo. Sei?"
  
  "Aa, hapana." Drake akaverenga kusvika gumi pazvigunwe zvake, ndokutarisa pasi achiita seaida kutanga kushanda nezvigunwe zvake.
  
  Ben akamanikidza kunyemwerera kusina simba.
  
  "Tarisa, Ben, ndinobvuma kuti zvakanga zvisiri nyore pakutanga, asi wakaona matauriro aiita mukomana wekuSweden. Tiri zvakanaka. Zvisinei, tinofanira kutaura zvishoma. Tapererwa."
  
  Gonhi rakazaruka uye muridzi wavo, muSweden akanyatsovakwa aine bvudzi rakatsvukuruka uye akanyatsotarisa-se-zvipikiri izvo zvaizoita kuti kunyange Shrek aite chena, akarovera pasi pasirengi. Pavakangobatwa uye Drake akanyatsotsanangura kuti ndivanaani uye zvavaiita, murume uyu akazvizivisa saThorsten Dahl ndokubva afamba achienda nechekure kweherikoputa yake kuti afone.
  
  "Matt Drake," akadaro. "Kennedy Moore. Uye Ben Blake. Hurumende yeSweden haina mhosva pamusoro pako ... "
  
  Drake akavhundutswa nekutaura kwacho, kwaisava kweSwedish zvachose. "Unoenda kune chimwe chezvikoro zvinopenya zvedhongi, Dal? Eton kana chimwe chinhu chakadaro?"
  
  "Mbongoro inopenya?"
  
  "Zvikoro zvinosimudzira vakuru vavo kuburikidza nedzinza, mari nemakuriro. Panguva imwecheteyo, iwe wakaenda kune hunyanzvi, dexterity uye kufarira. "
  
  "Ndinofunga kudaro." Matauriro aDahl aive akaenzana.
  
  "Hukuru. Zvakanaka ... kana zvirizvo zvese. "...
  
  Dahl akasimudza ruoko rwake Ben achipa Drake ziso rakagumbuka. "Rega kuva mbudzi yokuparadza, Mat. Nekuda kwekuti uri murombo weYorkshire hazvireve kuti vamwe vese muzukuru wehumambo, ndizvo here?
  
  Drake akatarisa muroja wake achivhunduka. Kennedy akaita "donhedza" kufamba. Zvakabva zvafunga kuti Ben akanga awana chimwe chinhu mubasa iri chakanyatsomubata, uye aida zvimwe.
  
  Dahl akati: "Ndinoonga kugoverana kwezivo, shamwari. Ndinoda chaizvo."
  
  Drake aive zvese zvekugovana, asi sezvavanotaura, ruzivo isimba, uye aiedza kutsvaga nzira yekuwana rutsigiro kubva kuhurumende yeSweden pano.
  
  Ben akanga atogadzirira nyaya yake pamusoro peZvikamu Zvipfumbamwe zveOdin uye Tomb of the Gods apo Drake akamuvhiringidza.
  
  "Tarirai," akadaro. "Ini nemurume uyu, uye zvino pamwe Gronk, tine misoro masere-inch pane imwe rondedzero yekuuraya ..."
  
  "Ini handisi munhu akashata, iwe chirungu. Kennedy hafu akasimuka kutsoka dzake.
  
  "Ndafadzwa nekuziva izwi iri." Drake akadzikisa maziso. "Ndine hurombo. Zviri jargon. Hazvimbokusiya." Akarangarira mazwi aAlison ekuparadzana: uchagara uri SAS.
  
  Akadzidza maoko ake, achiri akafukidzwa nemavanga kubva mukurwa kwake naMilo uye kukwira Muti weNyika, uye akafunga nezvekukurumidza uye kwakarurama maitiro ake mumazuva mashomanana apfuura.
  
  Aive akarurama sei.
  
  "Gronk chii?" - Ben akashamisika.
  
  Dahl akagara pacheya yesimbi yakaoma ndokutsika bhutsu yake inorema patafura. "Mukadzi uyo ... uh ... 'anofarira kushamwaridzana kwevarwi." - akapindura diplomatically.
  
  "Tsananguro yangu ingave yakati tsvikiti," Drake akatarisa Ben, ndokuti, "Kill list. MaGerman anoda kuti tife nekuda kwemhosva dzisina kupara. Ungabatsira sei, Dahl?"
  
  MuSwidi haana kumbopindura kwekanguva, akangotarisa nepafafitera rechando achiona nzvimbo yakafukidzwa nesinou nemhiri, pamatombo aiputsika akasimuka ari ega kuseri kwegungwa raipenga.
  
  Kennedy akati, "Dal, ndiri mupurisa. Ndakanga ndisingazive vaviri ava kusvika mazuva mashoma apfuura, asi vane moyo yakanaka. Vimba navo."
  
  Dahl akagutsurira musoro. "Mukurumbira wako unokutangira iwe, Drake. Zvakanaka uye zvakaipa pamusoro pazvo. Tichakubatsira, asi kutanga-" akagutsurira Ben. "Enderera mberi".
  
  Ben akaenderera mberi achiita seasina kumbovhiringwa. Drake akaba akatarisa Kennedy ndokuona achinyemwerera. Akatarisa divi, akavhunduka nokuda kwezvikonzero zviviri. Chekutanga, kutaura kwaDahl kune mukurumbira wake, uye chechipiri, kutsigirwa kwechokwadi kwaKennedy.
  
  Ben akapedza. Dahl akati: "MaGerman isangano idzva mune zvese izvi, izvo zvisina kuuya kwatiri kusvika chiitiko ichi muYork."
  
  "Zvitsva?" Drake akadaro. "Vakanaka. Uye yakanyatsorongeka; vanodzorwa nokutya uye nokurangwa nesimbi. Uye ivo vane hombe kadhi yehwamanda mune mukomana anonzi Milo - American Special Forces, sezviri pachena. Tarisa musoro wacho."
  
  "Tichaita. Chinofadza ndechekuti tine ruzivo rwevanhu vekuCanada. "
  
  "Uri kuramba wakazvitarisa here?"
  
  "Ehe, asi akarerekera, asina ruzivo uye akasurukirwa," Dahl akakanda ziso rakananga kuKennedy. "Hukama hwehurumende yeSweden nehutongi hwenyu hutsva hwaObama hausi hwandingati first class. "
  
  "Ndine urombo nazvo," Kennedy akanyepera kunyemwerera, ndokutarisa-tarisa. "Chinzwa, mudiwa, kana tichizogara pano kwenguva yakati, unofunga kuti tingawana chokudya here?"
  
  "Tatogadzirirwa na sous chef wedu," Dahl akaisa kunyemwerera kwenhema achipindura. "Asi zvakanyanya, kuchave nemaburger nemachipisi munguva pfupi."
  
  Muromo waDrake wakadiridza. Akanga asingachayeuki nguva yaakapedzisira kudya.
  
  "Ndichakuudza zvandinogona. VaCanada vakatanga hupenyu sechitendero chakavanzika chakatsaurirwa kuViking - Eric the Red. Usaseka, zvinhu izvi zviriko chaizvo. Vanhu ava vanoshandisa cosplay kudzokorora zviitiko, hondo uye kunyange nzendo dzemugungwa nguva dzose. "
  
  "Hapana chakaipa pazviri," Ben akanzwika achizvidzivirira zvishoma. Drake akachengetedza iyi nugget yakanaka gare gare.
  
  "Kwete, VaBlake. Cosplay yakajairika, inonakidzwa nevanhu vazhinji pamagungano pasi rese, uye yave yakajairika mumakore apfuura. Asi kukuvadzwa chaiko kunotanga apo mumwe muzvinabhizimisi ane bhirioni anova mutungamiriri womuzuva razvino uno weboka iri obva akanda mamiriyoni emadhora mubhangi."
  
  "Zvinova mafaro asina hanya akadaro-"
  
  "Obsession". Dahl akapedza pakavhurwa gonhi. Drake akagomera pakaiswa standard burger and chips dish pamberi pake. Hwema hwehanyanisi hwaive humwari kudumbu rake rine nzara.
  
  Dahl akaenderera mberi vachidya achiti: "Mumwe muzvinabhizimisi wokuCanada anonzi Colby Taylor akatsaurira upenyu hwake kuna Viking ane mukurumbira, Erik the Red, uyo, sezvandinoziva kuti munoziva, akasvika muCanada nguva pfupi pashure pokuwanwa kweGreenland. Kubva mutsvakurudzo iyi mafaro echinyakare nengano dzeNorse akazvarwa. Tsvagiridzo, kuchera, kuwanikwa. Kutsvaga kusingagumi. Murume uyu akawana raibhurari yake pachake uye akaedza kutenga zvinyorwa zvose zvaivapo zvechiScandinavia."
  
  "Iri ibasa rinopenga," Kennedy akadaro.
  
  "Bvuma. Asi "nzungu" inopa mari yake "mauto ekuchengetedza" - verenga izvozvo seuto. Uye anoramba ari ega zvakakwana kuti agare pasi pe radar yevanhu vazhinji. Zita rake rakauya zvakare uye zvakare nekufamba kwemakore maererano neNine Fragments yeOdin, saka sechisikigo njere dzeSweden dzakagara dzichimuratidzira se'munhu anofarira'.
  
  "Akaba Bhiza," akadaro Drake. "Unoziva izvi, handiti?"
  
  Maziso aDahl airatidza kuti aisaita izvi. "Iye zvino tava kuziva."
  
  "Haukwanise kumusunga here?" Kennedy akabvunza. "Nekufungira humbavha kana zvimwe zvakadaro?"
  
  "Mufungidzire somumwe... Vako Mafia kana Triad vatungamiriri. Haabatike - murume ari pamusoro - parizvino. "
  
  Drake akafarira manzwiro airehwa. Akaudza Dahl nezvekubatanidzwa kwaAlicia Miles uye akaudza Dahl zvakanyanya kumashure sezvaaibvumirwa kuzivisa.
  
  "Saka," akadaro paakapedza. "Tinobatsira here kana kuti chii?"
  
  "Hazvina kuipa," Dahl akabvuma sezvo gonhi richivhurwa zvakare uye murume wechikuru aive nebvudzi rakareba zvinoshamisa achipinda. Kuna Drake aiita seViking yemazuva ano, yakwegura.
  
  Dahl akagutsurira musoro. "Aa, ndanga ndakakumirirai, muzvinafundo. Rega ndizivise Muzvinafundo Roland Parnevik," akanyemwerera. "Nyanzvi yedu yeNorse mythology."
  
  Drake akagutsurira musoro, akabva aona Ben achirongedza murume mutsva sekunge aive mukwikwidzi werudo. Zvino akanga ava kunzwisisa kuti nei Ben aida basa iri muchivande. Akabhabhadzira shamwari yake yechidiki pabendekete.
  
  "Zvakanaka, mukomana wemhuri yedu pano angave asiri purofesa, asi anoziva nzira yake paInternet-mhando yemishonga yemazuva ano inopesana nezvinhu zvekare, huh?"
  
  "Kana akanakisa epasirese," Kennedy akanongedza neforogo yake mativi ese ari mubvunzo.
  
  Drake's snical side akaverenga kuti Kennedy Moore aigona kutungamira iyi mishoni nenzira yaizoponesa basa rake. Zvinoshamisa kuti rutivi rwakapfava rwakada kuona makona emuromo wake achisimuka paakanyemwerera.
  
  Mukomana akasvikopinda mumba, akabata mipumburu yakazadzwa neruoko uye achienzanisa zvinyorwa zvakawanda pamusoro pemurwi. Akatarisa mativi ose, akatarisa Dahl achiita seakanga asingachayeuki zita remurwi, akabva akanda mutoro wake patafura.
  
  "Urimo," akadaro, achinongedzera mumwe wemipumburu yacho. "Zvimwe chete. Ngano iyi ndeyechokwadi... sezvandakakuudza mwedzi yapfuura. "
  
  Dahl akaburitsa mupumburu wairatidzwa une maruva. "Maiva nesu kwevhiki, muzvinafundo. Week chete."
  
  "Une chokwadi here?"
  
  "Oo, ndine chokwadi." Matauriro aDahl airatidza mwoyo murefu unoshamisa.
  
  Mumwe musoja akapinda pamukova. "Changamire. "Uyu," akagutsurira musoro kuna Ben, "akanga achingorira. Hela tiden...mmm...non-stop." Kuseka kwakatevera. "Ava ndiamai vake."
  
  Ben akakwakuka pave paya ndokudzvanya bhatani rekufona. Drake akanyemwerera nerudo, ukuwo Kennedy airatidza misikanzwa. "Mwari, ndinogona kufunga nzira dzakawanda dzekusvibisa mukomana uyu."
  
  Dahl akatanga kuverenga kubva mumupumburu:
  
  "Ndakanzwa kuti akafira muRagnarok, akapedzwa neramangwana rake. Nemhumhi-murume Fenrir - akamboshandurwa nemwedzi.
  
  Uye gare gare Thor naLoki vakarara vachitonhora pedyo naye. Vamwari vakuru pakati pavamwari vasingaverengeki, matombo edu pamusoro pemvura.
  
  Zvidimbu zvipfumbamwe zvakapararira kumhepo munzira dzeOne True Volva. Usaunze zvikamu izvi kuRagnarok kana kuisa pangozi kuguma kwenyika.
  
  Muchatya izvi nekusingaperi, nditeererei, imi vanakomana vevanhu, nekuti kusvibisa guva reVamwari ndiko kutanga Zuva Rokuverengerwa.
  
  Dahl akadzungudza musoro. "Zvichingoenda zvakadaro. Zvichingoenda zvakadaro. Zvichingoenda zvakadaro. Ndakatonzwa pfungwa yacho kubva kumukomana waamai vangu aivapo, purofesa. Zvinoita sekuti Webhu zvechokwadi ine simba kupfuura Mupumburu. Uye nekukurumidza. "
  
  "Une here? Zvakanaka, sezvandakataura... Mwedzi, Torsten, mwedzi. Uye ini ndakange ndisina hanya kwemakore. Even institutionalized. Guva ragara riripo, munoziva, harina kungoonekwa mwedzi wapfuura. Agnetha akandipa mupumburu uyu makore makumi matatu apfuura, zvino tave papi? Hm? Tiri kumwe here?
  
  Dahl akaedza nepaaigona napo kuti arambe akadzikama. Drake akapindira. "Uri kutaura nezvaRagnarok, Muzvinafundo Parnevik. Nzvimbo isipo."
  
  "Hazvichadaro, changamire. Asi rimwe zuva - hongu. Izvi zvanga zviripo panguva imwe chete. Zvikasadaro, Odin, Thor nevamwe vanamwari vese vakafira kupi?
  
  "Munobvuma here kuti vaivapo panguva iyoyo?"
  
  "Chokwadi!" Mukomana wacho akadaidzira.
  
  Inzwi raDahl rakabva ranyarara. "Parizvino," akadaro, "tinomisa kusatenda."
  
  Ben akadzokera patafura akaisa nharembozha yake muhomwe. "Saka unoziva nezveValkyries?" akabvunza zvisinganzwisisike, akatarisa Drake naKennedy zvekunyengera. "Unoziva here kuti nei vari chishongo chiri mukorona yaOdin?"
  
  Dahl airatidza kugumbuka. Mukomana akabwaira bwaira achizeza. "Ichi ... ichi ... chakakosha mu ... ichi ... chii?"
  
  
  GUMI NEINA
  
  
  
  BASE YEMAUTO, SWEDEN
  
  
  Ben akanyemwerera mumba makabva manyarara. "Iri ndiro tikiti redu rekupinda," akadaro. "Uye vimbiso yangu yeruremekedzo. MuNorse mythology zvinonzi nguva nenguva kuti Valkyries "inoenda kunzvimbo dzeVamwari." Tarisa - iripo.
  
  Kennedy akarova forogo yake mundiro yake. "Zvinorevei?"
  
  "Vanoratidza nzira," Ben akadaro. "Unogona kuunganidza zvipfumbamwe zvimedu zveOdin panguva yeRagnarok kwemwedzi wese, asi maValkyries anoratidza nzira inoenda kuguva revanamwari."
  
  Drake akafinyamisa kumeso. "Uye wakazvichengeta kwauri, handiti?"
  
  "Hapana anoziva kune maValkyries, Mat. Vari mudura repachivande, Mwari chete ndiye anoziva kupi. Mapere muNew York ndiwo zvidimbu zvekupedzisira zvatine nzvimbo. "
  
  Dahl akanyemwerera Parnevik paakada kurwisa mipumburu yake. Machubhu machena aibhururuka kwese kwese mukati medutu rekugunun"una. "Valkyries. Valkyries. Hapana. Ikoko - pamwe. Ah, toenda. Hm."
  
  Drake akabata pfungwa dzaDahl. "Uye dzidziso yeApocalypse? Moto wegehena paPasi uye zvinhu zvese zvipenyu zvakaparadzwa, nezvimwe. zvichingoenda zvakadaro."
  
  "Ndinogona kukuudza ngano yakafanana kuanenge Mwari ari wose ari pakati pevamwari. Shiva. Zeus. Set. Asi, Drake, kana vanhu vekuCanada vakawana guva iri, vanorisvibisa, zvisinei nemimwe mhedzisiro. "
  
  Drake akadzokera kumaGerman anopenga. "Seshamwari dzedu itsva," akagutsurira uye akanyemwerera zvishoma kuna Dahl. "Handina choice..."
  
  "Mabhora kumadziro." Dahl akapedza kamudhara kechiuto ndokubva vatarisana.
  
  Ben akazembera patafura kuti atore pfungwa dzaDahl. "Sorry shamwari, asi tiri kutambisa nguva yedu pano. Ndipe laptop yacho. Rega ndiende kunosevha. Kana zviri nani zvakadaro, titumire munzira yedu kuenda kuBig Apple uye isu tichasevha mumhepo. "
  
  Kennedy akagutsurira musoro. "Ari right. Ndinogona kubatsira. Chinangwa chinotevera chine musoro iNational History Museum, uye ngatizvionei, US haisati yagadzirira. "
  
  "Inyaya yakajairika," akadaro Dahl. "Mobilization yakatotanga." Akanyatsotarisa Ben. "Uri kuda kubatsira here, jaya?"
  
  Ben akashama muromo asi akambomira achiita seaiona kukosha kwemhinduro yake. "Zvakanaka, tichiri pakuuraya vanhu, handiti? Uye The Wall of Sleep iri pa hiatus mwedzi uno. "
  
  "Amai vane nguva yekusvika pamba pamwana wechikoro wedu?" Drake akasunda.
  
  "Wall of-?" Dahl akafinyamisa kumeso. "Iri ndiro kirasi yekudzidzira kusarara here?"
  
  "Hazvina basa. Tarisa zvandawana kusvika parizvino. Uye Matt's SAS. Kennedy mupurisa weNew York. Isu tiri timu yakakwana!"
  
  Maziso aDahl akatsikitsira, sekunge ari kuyera sarudzo yake. Akatsveta nhare yaDrake chinyararire patafura achibva anongedza pascreen. "Ndepapi pawatora ma runes ari pamufananidzo uyu?"
  
  "Mugomba. Pedyo nengarava refu paiva nemadziro ane mazana emifananidzo. Mukadzi uyu, "akabaya chidzitiro," akapfugama pedyo naOdin paakatambura paMuti Wenyika. Unogona kushandura zvinyorwa?"
  
  "Nezve Hongu. Pano panoti - Odin naVelva - Heidi vakaronzeswa zvakavanzika zvaMwari.Muzvinafundo ari kuferefeta izvi ...." Dahl akatarisa Parnevik sezvaaiedza kuunganidza mipumburu yake yese kamwechete.
  
  "Zvakavanzika zvaMwari" Mukomana akacheuka kunge chihera chamhara kumusana. "Kana kuti zvakavanzika zvavamwari. Unogona kunzwa nuance here? Kunzwisisa? Rega ndipfuure." Akatendeukira kumusuwo waive usina munhu achibva anyangarika.
  
  "Tichakutorai," Dahl akavaudza. "Asi zivai izvi. Nhaurirano nehurumende yako hadzisati dzatanga. Ndinovimba izvi zvichachengetwa panguva yekubhururuka kwedu. Asi ikozvino tave kunanga kuNew York nemauto gumi nemaviri eSpecial Forces uye pasina mvumo yekuchengetedza. Tiri kuendesa zvombo kuNational History Museum." Akambomira. "Uchiri kuda kuuya?"
  
  "SAS ichabatsira," Drake akadaro. "Vane timu yakamira pedyo."
  
  "Ini ndinofunga ndichaedza kubata kaputeni wesaiti, ndione kana tingazora mavhiri." Kuchinja kwakashata muhunhu hwaKennedy papfungwa yokudzokera kumusha kwakanga kuri pachena. Drake akabva azvivimbisa kuti aizomubatsira kana aigona.
  
  Vimba neni, aida kutaura. Ndichakubatsira kuti uzvipedze.Asi mashoko akafira pahuro pake.
  
  Ben akakwenya zvigunwe zvake. "Ingondipa I-padhi kana chimwe chinhu. Kurumidza."
  
  
  GUMI NESHANU
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Ndege yavo yaive nemudziyo unonzi picocell, nharembozha inoita kuti nharembozha dzese dzishandiswe mundege. Inodiwa kumauto ehurumende, asi zvakapetwa kaviri kuna Ben Blake.
  
  "Nhai sisi, ndine basa renyu. Usabvunza. Teerera, Karin, teerera! Ndinoda ruzivo nezve National History Museum. Exhibits, Viking zvinhu. Blueprints. Vashandi. Kunyanya maboss. Uye ..." inzwi rake rakadonhedza octaves shoma, "... nhamba dzenhare."
  
  Drake akanzwa kunyarara kwenguva shoma, ipapo: "Ehe, iyo iri muNew York! Vangani vavo varipo?... Oh... chaizvo? Zvakanaka, hanzvadzi. Ndichakutumira imwe mari yekuvhara izvi. Kukuda".
  
  Shamwari yake payakadimbura runhare, Drake akabvunza, "Achiri kunze kwebasa here?"
  
  "Ndinogara pamba zuva rese shamwari. Anoshanda se'murume wekupedzisira' mubhawa inokahadzika. Chishamiso chezvematongerwo enyika chekare cheBasa. "
  
  Karin akatamburira kwemakore manomwe kuti awane dhigirii rekugadzira kombiyuta. Hurumende yeLabour payakadonha pakupera kwekutonga kwaBlair, akasiya Nottingham University - aizvivimba, mushandi ane hunyanzvi - akazongoona kuti hapana aimuda. Kuderera kwehupfumi kwatanga.
  
  Buda kuYunivhesiti Row - tendeuka kuruboshwe uchipinda mumarara, tendeuka kurudyi uve pamuviri uye rubatsiro rwehurumende. Ramba wakananga munzira yezviroto zvakaputsika.
  
  Karin aigara mufurati pedyo nepakati peNottingham. Vakapindwa muropa nezvinodhaka uye zvidhakwa vakarenda nzvimbo dzakaipoteredza. Kashoma kuti abude pamba masikati ndokukwira tekisi yakavimbika yaienda kubhawa kwaaishanda nguva yesere kusvika pakati pousiku. Nguva dzakanyanya kutyisa muhupenyu hwake ndezvekudzokera kumba kwake, rima, dikita rekare uye kumwe kunhuhwirira kusingafadzi kwakamukomberedza, mhosva yekufamba yakangomirira kuitika.
  
  Munyika yevakarambwa uye vasina hanya, munhu anogara mumumvuri ndiye mambo.
  
  "Unomuda here pane izvi?" Akabvunza Dahl aive akagara kune rimwe divi rendege. "Kana kuti..."
  
  "Tarisa, urwu harusi rudo, shamwari. Ndinofanira kuisa pfungwa pazvinhu zveOdin. Karin anogona kutora basa remu museum. Zvine musoro wakakwana."
  
  Drake akabva afona ega. "Ngaashande Dal. Vimba neni. Tauya kuzobatsira."
  
  Wells akabva adaira. "Kubata zeds, Drake? Chii chiri kuitika?"
  
  Drake akamuunza kufambidzana.
  
  "Zvakanaka, hechino chimedu chegoridhe chairo. Takapinda naAlicia Miles. Munoziva kuti chii, Mat. Haufe wakasiya SAS zvechokwadi," akambomira. "Kero yekupedzisira inozivikanwa: Munich, Hildegardstrasse 111."
  
  "Jerimani? Asi akanga aine vokuCanada."
  
  "Ehe. Handizvo zvoga. Aigara muMunich nemukomana wake - mumwe Milo Noxon - mugari asingafadzi weLas Vegas, USA. Uye aimbova Marine intelligence officer. Zvakanakisa izvo maYankees anofanira kupa. "
  
  Drake akambofunga. "Ndiwo maziviro aaindiita kareko, kuburikidza naMiles. Mubvunzo ndewokuti, akachinja here kuti amugumbure kana kumubatsira?
  
  "Mhinduro haizivikanwi. Pamwe ungamubvunza."
  
  "Ndichaedza. Tarisai, takabatirira nemabhora pano, Wells. Unofunga kuti unogona kubata shamwari dzako dzekare muAmerica? Dahl akatoonana neFBI, asi vari kutamba nenguva. Tava nemaawa manomwe mundege ... uye tichisvika tisingaoni. "
  
  "Unovimba navo here? Idzi turnips? Unoda kuti vakomana vedu vachenese iyo isingadzivisike cluster fucking? "
  
  "Ivo maSweden. Uye hongu, ndinovimba navo. Uye hongu, ndinoda kuti vakomana vedu vatore chikamu. "
  
  "Zviri pachena". Wells akakanganisa kubatana.
  
  Drake akatarisa tarisa. Ndege yacho yaive diki asi ine kamuri. Eleven Special Forces Marines akagara kumashure, achirira, akatsikitsira uye kazhinji achipuruzirana muSweden. Dahl aigara achitaura parunhare panzira apo purofesa aipetunura mupumburu mushure memupumburu pamberi pake, achiisa mumwe nemumwe nekungwarira kumashure kwechigaro chake, achipfuura nemusiyano wekare pakati pechokwadi nengano.
  
  Kuruboshwe kwake, Kennedy, akapfekazve bhurugwa rake risina chimiro, akamufonera kekutanga. "Kaputeni Lipkind aripo here?... ah, muudze kuti ndiKennedy Moore."
  
  Masekonzi gumi akapfuura, ipapo: "Aiwa. Muudze kuti haakwanise kundifonera. Izvi zvakakosha muudze nezvekuchengetedzwa kwenyika kana muchida imbomufonerai."
  
  Mamwe masekonzi gumi, ipapo: "Moore!" Drake akanzwa kuhukura kunyange paakanga akagara. "Hazvigone kumirira izvi?"
  
  "Ndinzwei kaputeni, pane zvaitika. Kutanga, bvunza Officer Swain kubva kuFBI. Ndiri pano naTorsten Dahl anobva kuSweden SGG uye mukuru weSAS. Iyo National History Museum iri munjodzi yakananga. Tarisa zvese uye undifonere nekukurumidza. Ndinoda rubatsiro rwenyu."
  
  Kennedy akavhara runhare achibva atura mafemo. "Bang - uye penjeni yangu inopera."
  
  Drake akatarisa wachi yake. Maawa matanhatu kusvika kumhara.
  
  Nharembozha yaBen yakabva yarira achibva aibata. "Hanzvadzi sikana?"
  
  Muzvinafundo Parnevik akazembera nzira, achibata mupumburu wakadonha neruoko rwake rune marunda. "Mwana anoziva maValkyries ake." Akadaro asina kutaura nemunhu. "Asi varipi? Uye Maziso - hongu, ndichawana Maziso. "
  
  Ben akataura. "Zvakanaka, Karin. Nditumire neemail kudhirowa kwemuseum uye ndigovere kamuri ino. Zvadaro tumira ruzivo rwemuchengeti mune imwe tsamba. Nhai hanzvadzi, taurai kuna amai nababa. Kukuda".
  
  Ben akatangazve kudzvanya, achibva atanga kutora mamwe manotsi. "Ndawana nhamba yemuchengetedzi wemuseum," akadanidzira kudaro. "Dal? Unoda kuti ndimuvhundutse here?"
  
  Drake akatanga kunyemwerera zvisingaite apo mukuru weSwedish intelligence aikwenya achisimudza maoko ake kwete! Zvaifadza kuona Ben achiratidza kuzvivimba. Iyo geek yakadzokera shure zvishoma kuti ipe munhu mune imwe kamuri mukana wekufema.
  
  Foni yaKennedy yakaputika murwiyo. Akachimbidza kuivhura, asi kwete asati abata ndege yese kune chidimbu chemutambo usina hanya weGoin' Down.
  
  Ben akagutsurira nekufamba kwenguva. "Kunaka. Yedu inotevera cover version yechokwadi. "
  
  "Moore." Kennedy akaisa foni yake pane speaker.
  
  "Chii chiri kuitika? Hafu yedhongi yakandivharira nzira ndokubva yanditi, kwete neruremekedzo, kuti mhino yangu isabude mugomba mayaive. Chimwe chinhu chakaita kuti imbwa huru dzose dzihukure, Moore, uye ndinobheja kuti ndiwe." Akambomira, ndokuzotaura achifunga, "Hakasi kekutanga, ndinofungidzira."
  
  Kennedy akamupa vhezheni yakapfupikiswa, iyo yakapera nendege yakazara neSweden Marines uye isingazivikanwe SAS vashandi munzira, ikozvino rwendo rwemaawa mashanu kubva muvhu reUS.
  
  Drake akanzwa kutya. Maawa mashanu.
  
  Panguva ino Dahl akashevedzera kuti: "Ruzivo rutsva! Ndakangonzwa kuti vekuCanada vaisatombove muSweden. Zvinoita sekuti vakapira World Tree neSpear kuti vatarise paValkyries. " Akagutsurira nemusoro achitenda kuna Ben, achisabatanidza purofesa wegrimacing. "Asi... vakadzoka vasina chinhu. Uyu muunganidzi wepachivande anofanira kunge ari munhu chaiye ... Kana ... "
  
  "Good offer. Varume ndipo pazvinosemesa zvakadaro. VeCanada vari kugadzirira kurova museum mangwanani ano New York nguva. "
  
  Chiso chaKennedy chakatanga kuratidza humhondi sezvaaiteerera mukuru wake naDahl panguva imwe chete. "Vari kushandisa musi wacho," iye kamwe kamwe akazevezera kuvose vari vaviri apo kwakajeka kwaari. "Mhedziso idzi bastards - uye maGerman, pasina kupokana - vari kuvanza vavariro yavo chaiyo kuseri kwezuva rekubira."
  
  Ben akatarisa mudenga. "Ndarasa gwara."
  
  Drake akadaro. "Date ripi?"
  
  "Patinosvika muNew York," Dahl akatsanangura, "zvichave kuma8 mangwanani musi waGunyana 11."
  
  
  GUMI NENHANHATU
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Kwasara maawa mana. Ndege yakaramba ichirira mudenga raive nemakore.
  
  Dahl akati, "Ndichaedza FBI zvakare. Asi zvinoshamisa. Handikwanise kupasa iyi nhanho yekusimbisa. Mudhuri wematombo wakaipa. Ben - fonera mutariri. Drake ndiye mukuru wako wekare. Wachi iri kufamba varume hapana kwatinosvika. Awa iyi inoda budiriro. Endai."
  
  Kennedy akateterera mukuru wake: "Shit pana Thomas Caleb, Lipkind," akadaro. "Izvi hazvinei naye kana basa rangu rakashata. Ndiri kukuudza izvo FBI, CIA, uye mamwe ese ane mavara matatu maidi asingazive. Ndiri kubvunza..." akambonyarara, "Ndofunga ndirikukumbira kuti uvimbe neni.
  
  "Mabhindara matatu," Ben akagunun'una. "Zvinoshamisa".
  
  Drake aida kuenda kuna Kennedy Moore uye kumupa mamwe mazwi ekukurudzira. Murwi aiva maari akada kumumbundira, asi musoja akamumanikidza kuti asaenda.
  
  Asi vanhuwo zvavo vakatanga kukunda muhondo iyi. Pakutanga, akanga amboshandisa shoko rokuti "gronk" kumu"pingudza", kurwisa kapfungwa kaikura kaaiziva, asi hazvina kushanda.
  
  Wells akadaira runhare rwake. "Taura manje".
  
  "Kuteerera Taylor zvakare? Tarisa patiri, shamwari? Watikurudzira here kuti tipinde muUS airspace?"
  
  "Zvakanaka ... hongu ... uye kwete. Ndiri kubata nenheyo dzematepi matsvuku ehurumende, Drake, uye haikwane pamakumbo angu-" Akambomira zvishoma, ndokuseka hake mukuora mwoyo. "Iyo yaive chirevo chaMay, shamwari. Edza kuenderera mberi. "
  
  Drake akanyemwerera zvisingaite. "Zvakanaka iwe, Wells. Teerera, unganidza chiito chako pachinangwa ichi - tibatsire - uye ini ndichakutaurira nezve kirabhu ine tsvina muHong Kong iyo Mai akamboshanda pachivande pairi, inonzi Spinning Top.
  
  "Fuck me, zvinonzwika kunge zvichinakidza. Uri pazviri, shamwari. Tarisai, tiri munzira, zvinhu zvese zvakagadzirira maererano nemitemo yese, uye vanhu vangu mhiri kwedziva havana dambudziko neizvi. "
  
  Drake akanzwa 'asi'. "Ehe?"
  
  "Mumwe munhu ane masimba ari kuramba ropafadzo dzekumhara uye hapana ati ambonzwa nezvendege yako, uye kuti, shamwari yangu, inokanganisa huwori hwemukati."
  
  Drake akamunzwa. "Ok, ndiudze." Kudzvanya bhatani zvinyoro nyoro kwakagumisa kufona.
  
  Akanzwa Kennedy achiti, "Low is ideal, Captain. Ndinonzwa nhaurirano pano dzinotaura nezvekurangana. Chenjera, Lipkind. "
  
  Akavhara nhare yake. "Akanaka, asi anobvuma zvandinotaura. Anotumira vanhu vakawanda vatema nevachena pachikuva sezvinobvira, nekuzvidzora. Uye anoziva munhu muhofisi yeHomeland Security yemuno," akadaro achikwenenzvera blouse rake rakapfava. "Beans dziri kupera."
  
  Mwari, Drake akafunga. Pane shitload ye firepower yakananga mumziyamu ino. Zvakwana kutanga hondo huru. Haana chaakataura asi akatarisa chiringazuva chake.
  
  Kwasara maawa matatu.
  
  Ben akanga achiri kuita basa nomutarisiri: "Onai, hatisi kutaura nezvekugadzirisa kukuru kuno, kungofambisa shoo. Handidi kuti ndikuudzei kuti miziyamu yakakura sei, changamire. Ingoifambisa uye zvese zvichanaka. Hongu ... SGG ... Swedish Special Forces. FBI iri kuziviswa nekuti tinotaura...kwete! Usamirira kuti vafone. Iwe haugone kunonoka."
  
  Masekonzi gumi nemashanu ekunyarara, zvino: "Hauna kumbonzwa nezveSGG? Zvakanaka, Google!" Ben akanongedzera nhare yake achiratidza kupererwa. "Ari kunonoka," Ben akadaro. "Ndinozviziva hangu. Akataura achinzvenga, sokunge akanga asingagoni kupa zvikonzero zvakakwana."
  
  "Imwe red tape." Drake akanongedzera kuna Dahl. "Ichi chave kutotanga kubuda."
  
  Pakamboita karunyararo, foni yaDahl yakabva yarira. "Oh my God," akadaro achipindura. "Den Statsminister."
  
  Drake akaita chiso paKennedy naBen. "Mutungamiri".
  
  Mashoko akati kuti ane ruremekedzo, asi ari pachena, akataurwa akadzamisa ruremekedzo rwaDrake kuna Thorsten Dahl. Mukuru wemauto akaudza mukuru wake zvakanga zvaitika. Drake aive aine chivimbo chekuti aizopedzisira afarira murume uyu.
  
  Dahl akadimbura runhare achibva atora chinguva achitora pfungwa dzake. Pakupedzisira akatarisa mudenga ndokutendeukira kundege.
  
  "Zvakananga kubva kunhengo yedare remakurukota, vapi vamazano vake vepedyo," Dahl akavaudza. "Ndege iyi haibvumidzwe kumhara."
  
  
  * * *
  
  
  Kwasara maawa matatu.
  
  "Havana kuzivisa mutungamiri wenyika," akadaro Dahl. "Washington, DC neCapitol Hill dzakadzika mune izvi, shamwari dzangu. Gurukota reHurumende rinoti ikozvino rave pasi rose, kurangana pasi rose, uye hapana anoziva kuti ndiani ari kutsigira. Izvi zvega," akadaro, akafinyama kumeso, "zvinotaura nezvekukosha kwechinangwa chedu."
  
  "Gadzira sumbu," akadaro Drake. "Izvi ndizvo zvataidaidza kuti kukundikana kukuru."
  
  Ben, panguva iyi, akaedza zvakare kubata muchengeti weNational History Museum. Chaakawana yaive voicemail. "Zvakaipa," akadaro. "Anofanira kunge aongorora chimwe chinhu." Zvigunwe zvaBen zvinyoro zvakabva zvatanga kubhururuka pamusoro peiyo kiibhodhi.
  
  "Ndine pfungwa," akadaro achidanidzira. "Ndinonamata kuna Mwari kuti ndakanganisa."
  
  Wells akabva afona zvakare, achitsanangura kuti timu yake yeSAS yakanga yadzika pachivande panhandare yendege yakasiiwa muNew Jersey. Chikwata chakananga kudhorobha reNew York, chichifamba nechero nzira.
  
  Drake akatarisa nguva. Maawa maviri asati aburuka.
  
  Uye ipapo Ben akashevedzera kuti: "Rova chiratidzo!" Munhu wese akasvetuka. Kunyange mauto emugungwa eSweden akamupa ngwariro yawo yakazara.
  
  "Iri pano!" - akadanidzira. "Yakapararira painternet kana uine nguva yekutarisa." Akanongedzera pascreen nehasha.
  
  "Colby Taylor," akadaro. "Muridzi webhirioni wekuCanada ndiye anobatsira zvikuru kuNational History Museum uye mumwe wevane mari muNew York. Ndinovimba akafona zvishoma?"
  
  Dahl akafinyama. "Ichi ndicho chipingamupinyi chedu," akadaro achigomera. "Murume wavari kutaura nezvake ane vanhu vakawanda kudarika mafia." Kekutanga, mukuru mukuru weSweden akaita sokunge akadedera ari pachigaro chake.
  
  Kennedy aisakwanisa kuvanza ruvengo rwake. "Sutu dzehomwe dzemari dzinohwina zvakare," akazevezera. "Ini ndinobheja kuti bastard mubhangi zvakare."
  
  "Pamwe, pamwe kwete," Drake akadaro. "Ndinogara ndine plan B."
  
  Kwasara awa imwe chete.
  
  
  GUMI NENOMWE
  
  
  
  New York, USA
  
  
  Port Authority yeDhipatimendi reMapurisa yeNew York zvichida inonyanya kuzivikanwa nehushingi hwayo hunonyadzisa uye vakakuvara panguva yezviitiko zve9/11. Chainyanyozivikanwa nacho kubata kwayo kwakavanda ndege zhinji dzeSAS dzinobva kuEurope. Kunyangwe pasina timu yakazvipira kutarisa ichi chikamu chebasa ravo, vashandi veintercontinental vanobatanidzwa vashoma zvekuti nekufamba kwemakore vazhinji vava shamwari dzepedyo.
  
  Drake akafona futi. "Kuchapisa manheru ano," akaudza CAPD inspector Jack Schwartz. "Wandisuwa here shamwari?"
  
  "Mwari, Drake aive...chii? Makore maviri?"
  
  "Tatu. Husiku hweGore Idzva, '07."
  
  "Mukadzi wako kwakanaka here?"
  
  "Ini naAlison takarambana, shamwari. Izvi zvakakwana here kutsanangura chitupa changu?"
  
  "Ndafunga kuti wasiya service."
  
  "Ndaka. Wells akandidana kuti ndidzoke kubasa rekupedzisira. Akakufonera here?"
  
  "Akadaro. Akati wamuvimbisa kuti ambomira zvishoma."
  
  "Akazviita manje? Schwartz, nditeerere. Uku ndiko kufona kwako. Iwe unofanirwa kuziva kuti shiti iyi ichabhururuka ichienda kune vateveri uye kuti kupinda kwedu kunozotungamira kwauri. Ndine chokwadi chekuti panguva iyoyo tese tinenge tave magamba uye izvi zvinenge zvave kutorwa sechiito chakanaka, asi..."
  
  "Wells akandisimudza nekukurumidza," akadaro Schwartz, asi Drake akanzwa kushushikana. "Usanetseka hako shamwari. Ndichine simba rakakwana kuti ndiwane mvumo yokumhara."
  
  Ndege yavo yakapinda muUS airspace.
  
  
  * * *
  
  
  Ndege yakamhara masikati machena ichibva yakwira tekisi yakananga kuchivakwa chidiki. Miniti iyo musuwo wakavhurika zvishoma, gumi nembiri dzakazadzwa zvizere nhengo dzeSweden SGG dzakamhanya dzichidzika pasi pematanho esimbi uye dzakatakura mumotokari nhatu dzakamirira. Drake, Ben, Kennedy naProfessor vakamutevera, Ben akapotsa azvikoira aona transport yavo.
  
  "Vanotaridzika kunge humvees!"
  
  Kwapera miniti, mota dzakamhanya dzichidzika munzira yekumhanyirwa isina chinhu, dzichisimudza spidhi dzakananga kunzira yakavanda kuseri kwenhandare yendege iyo, mushure mekutendeuka mashoma, yakabuda mumugwagwa usingaoneki wakabatana neimwe yenzira huru dzeManhattan.
  
  New York yakapararira pamberi pavo mukubwinya kwayo kose. Mazuva ano skyscrapers, mabhiriji ekare, classical architecture. Konivhesiti yavo yakatora nzira yokudimbudzira yakananga pakati peguta, vachizviisa pangozi vachishandisa nzira yokudimbudzira yaizivikanwa nevatyairi vomunharaunda yavo. Nyanga dzakarira, kutukwa kwakazadza mhepo, mikoto nemarara zvakachekwa. Pane imwe nguva, nzira yenzira imwe chete yakabatanidzwa, ichicheka rwendo rwavo nemaminetsi manomwe uye ichikonzera kukundikana kwevatatu.
  
  Mukati memotikari kuita kwacho kwaitove kupenga. Dahl akazotambira runhare kubva kuMutungamiriri weSweden, uyo akazopedzisira ahwina kuda kwakanaka kweFBI uye mvumo yekupinda mumuseum kana vakatanga kusvika ipapo.
  
  Dahl akatendeukira kumutyairi wavo. "Kurumidza!"
  
  Ben akapa Dahl mepu yemuseum inoratidza nzvimbo yeWolves.
  
  Mamwe mashoko aburitswa. Vanhu vatema nevachena vasvika. Zvikwata zvekupindura nekukurumidza zvakaziviswa.
  
  Drake akasvika Wells. "Sitch?"
  
  "Tiri panze. Vatasvi vemabhiza vakasvika maminitsi maviri apfuura. Iwe?"
  
  "Matanho makumi maviri kubva. Shevedzerai kwatiri kana pane zvikaitika." Pane chinhu chakabata pfungwa dzake uye akatarira kwechinguva pane chimwe chinhu kunze kwehwindo. Manzwiro akasimba ekuti déj à vu akabvunda mbabvu dzake paakaona bhodhi hombe richizivisa kusvika kwemugadziri wefashoni Abel Frey muNew York neshoo yake inoshamisa yekufamba katsi.
  
  Uku kupenga, Drake akafunga. Kupenga chaiko.
  
  Ben akamutsa hanzvadzi yake kuUK uye, achiri kufemereka nekuona kwekutakura kwavo, akakwanisa kumunyoresa muProjekti Valkyrie - sekudaidza kwaaiita. "Inochengetedza nguva," akaudza Dahl. "Anogona kuenderera mberi netsvakiridzo yake isu tiri kunze uko tichichengetedza makudo aya. Usanetseke, anofunga kuti imhaka yekuti ndinoda kuvatora mifananidzo yedhigirii rangu. "
  
  "Unonyepera hanzvadzi yako?" Drake akafinyamisa kumeso.
  
  "Ari kukura." Kennedy akabata ruoko rwaBlake. "Ipa mwana nzvimbo."
  
  Foni yaDrake yakarira. Haana kuda kutarisa chitupa chekufona kuti azive kuti aive Wells. "Usandiudze shamwari. vokuCanada?
  
  Wells akaseka chinyararire. "Unoda."
  
  "A?" - Ndakabvunza.
  
  "Vese maCanada nemaGerman vachishandisa nzira dzakasiyana. Hondo iyi yave kuda kutanga iwe usipo."
  
  Dahl akati: "Chikwata cheSWAT chasara maminetsi matatu. Iyo frequency ndeye 68. "
  
  Drake akatarisa nepafafitera rakafara. "Tiripo".
  
  
  * * *
  
  
  "Central Park West Entrance," Ben akadaro vachiburuka mumota dzavo. "Inotungamira kune masitepisi maviri chete anokwira kubva padanho rezasi kusvika pauriri hwechina."
  
  Kennedy akabuda kunze kwekupisa kwemangwanani. "Mapere anogara pauriri hwepi?"
  
  "Chechina".
  
  "Figures." Kennedy akadzungudza ndokupuruzira dumbu rake. "Ndaiziva kuti ndaizopedzisira ndademba makeke ezororo aya."
  
  Drake akasara kumashure sezvo varwi veSweden vakamhanya vachidzika nematanho emuseum. Vasvika ikoko, vakatanga kubvisa zvombo zvavo. Dahl akavamisa mumumvuri wemusuwo wepamusoro, timu yakakomberedzwa nembiru dzakatenderera.
  
  "Twitters iripo. "
  
  Gumi nembiri "Cheki!" yakarira. "We go first," akadzvokora Drake. "Iwe tevera. Ibate."
  
  Akatambidza Drake zvinhu zviviri zvema cylindrical size ye lighters nema headphones maviri. Drake akashandura hunde dzecylindrical 68 ndokumirira kudzamara ese atanga kuburitsa girinhi mwenje kubva kuzvigadziko zvavo. Akapa imwe kuna Kennedy uye akazvichengetera imwe.
  
  "Twitters," akadaro achitarisa asina chinhu. "Iyi ndiyo itsva friendly fire assistance. Yese mitambo yehushamwari inomisikidzwa kune imwechete frequency. Tarisa mumwe waunoshanda naye uye kune ruzha rwunosvota munzeve mako, tarisa munhu akaipa uye hapana chaunonzwa..." Akaisa simbi yake munzeve. "Ndinoziva kuti haina kuvimbika, asi inobatsira mumamiriro ezvinhu apo une zvakawanda zvokuita. Sezvizvi."
  
  Ben akati, "Ko kana frequency ikadhumhana neimwe?"
  
  "Hazvichaitika. Iyi ndiyo yazvino tekinoroji yeBluetooth - frequency adaptive spread spectrum. Midziyo iyi 'inosvetuka' kupfuura makumi manomwe nepfumbamwe akasarudzwa zvisina tsarukano mumabhendi akafanopihwa - pamwechete. Ane kureba ingangoita mazana maviri emafiti."
  
  "Hongu," Ben akadaro. "Vangu varipi?"
  
  "Iwe napurofesa muchapedza nguva muCentral Park," Drake akamuudza. "Zvinhu zvevashanyi. Chill shamwari, izvi zvichange zvisingafadzi."
  
  Pasina rimwe izwi, Drake akatendeuka kuti atevere musoja wekupedzisira weSweden kuburikidza nemugwagwa wepamusoro uye mukati merima remumuseum. Kennedy akanyatsotarisa.
  
  "Pfuti inganaka," akadaro achigunun"una.
  
  "MaAmerican," akadaro Drake, asi akabva anyemwerera nekukurumidza. "Relax. VaSweden vanofanira kuparadza maCanada, uye nekukurumidza zvakapetwa kaviri. "
  
  Vakasvika pamasitepisi makuru akaita saY, akazara nemafafitera akavharika uye sirin'i yakavharidzirwa, uye vakakurumidza kukwira kumusoro vasina kumira. Kazhinji staircase iyi yaizozadzwa nevashanyi vakasvinura, asi nhasi nzvimbo yese yakanga yakanyarara zvisingaite.
  
  Drake akazvifambisa uye akaramba akangwarira. Mazana avanhu vane ngozi akanga achimhanya munzvimbo iyi hombe yakare iye zvino. Kwakangove nguva vasati vabatana.
  
  Vakamhanya vachikwira, bhutsu dzavo dzichiita maungira dzichibva kumadziro akareba, dzakamira dzichibva kumakrofoni epahuro, dzichirira nemanzwi echisikigo echivakwa. Drake akanyanya kukoshesa, achirangarira kudzidziswa kwake, asi akaedza kuramba akatarisa Kennedy asingaite kuti iratidze. Murwi nemusoja vakaramba vachirwisana mukati make.
  
  Achisvika pauriri hwechitatu, Dahl akaita 'mberi-inononoka' gesti. Kennedy akaswedera pedyo naDrake. "Varipi shamwari dzako dzeSAS?"
  
  "Kugara kure," Drake akadaro. "Kupfuura zvese, isu hatidi kuuraya zvisina basa izvozvi, tinoda?"
  
  Kennedy akadzvinyirira chikwee. "Uri mutambi wenyambo, Drake. Mukomana chaiye anosetsa."
  
  "Unofanira kundiona pane zuva."
  
  Kennedy akapotsa pfuti, ndokuti, "Musafunge kuti ndinobvuma." Ruoko rwake rwerudyi rwaigara rwakatambanudzira kumberi kwebhurauzi rake.
  
  "Usafunga kuti ndabvunza."
  
  Vakatanga kukwira masitepisi ekupedzisira. Sezvo musoja aitungamirira akasvika painokona, pfuti yakarira uye purasita yakaputika masendimita kubva mumusoro make.
  
  "Buruka!"
  
  Chimvuramabwe chepfuti chakabaya madziro. Dahl akakambaira kumberi nedumbu rake, achiita nhevedzano yekufamba nemaoko ake.
  
  Drake akati, "The scarecrow method."
  
  Mumwe musoja akaridza volley nokukurumidza kuti muvengi wake arambe akabatikana. Mumwe akabvisa ngowani yake, akakochekera pfuti yake pabhandi rake ndokuiendesa mberi zvishoma nezvishoma mumutsara wemoto. Vakanzwa karuzha kaifamba. Murwi wechitatu akasvetuka kubva pakavharika pasi pematanho ndokurova murindi pakati pemaziso. Murume uyu akadonha akafa asati apfura.
  
  "Yakanaka," Drake akafarira mafambiro akanyatsorongwa.
  
  Vakakwira nemasitepisi, zvombo zvakavhomorwa, ndokufefetedza panze vachitenderedza musuwo wakavharika weuriri hwechina, ndokuzodongorera mukamuri raive mberi.
  
  Drake akaverenga zviratidzo. Iyi yaive horo yemadzvinyu dinosaurs. Ishe, akafunga. Handiti ndiko kwaichengetwa Tyrannosaurus yakaipa here?
  
  Akadongorera mumba achidongorera. Vakomana vakati wandei vakapfeka mbatya dzechiuto vairatidza kubatikana, vese vakapakatira pfuti inorema, ingangove Mac-10 'spray and pray'. Nekudaro, iyo Tyrannosaurus yakamira pamberi pake, yakakura muhusiku humambo, chimiro chisingaperi chehusiku kunyange mamirioni emakore mushure mekunyangarika kwayo.
  
  Uye achipfuura nepaari - achitsvedza nepamusoro peshaya dzake - akafamba Alicia Miles, chimwe chikara chinouraya. Akashevedzera nemasaini ake kuti: "Onai nguva, vakomana! Imwe inotsvedza pano uye ini pachangu ndichakubvisai mese mabugger kubva mumutambo! Kurumidza!"
  
  "Ikozvino kwave nemukadzi ipapo," Kennedy akazevezera achinyomba ari kure nemirimita. Drake akanzwa kunhuwirira kwake kweperfume uye kufema kwakareruka. "Shamwari yekare, Drake?"
  
  "Ndakamudzidzisa zvose zvaanoziva," akadaro. "Chaizvoizvo, pakutanga. Akabva andipfuura. Weird ninja-Shaolin shit. Uye anga asiri mukadzi, ichokwadi. "
  
  "Kune mana kuruboshwe," murwi akashuma kudaro. "Vashanu kurudyi. Plus mukadzi. Chiratidziro chaOdin chinofanira kunge chiri kuseri kwekamuri, pamwe mune imwe nzvimbo yekurara, ini handizive. "
  
  Dahl akatura befu. "Nguva yekufamba."
  
  
  GUMI NESERE
  
  
  
  NEW YORK NATIONAL HISTORY MUSEUM
  
  
  VaSweden vanosvetuka kubva pachivande, vachipfura nemazvo. Vanhu vana vokuCanada vakawa, tevere mumwe, vatatu vavo vachirovera mugirazi rinoratidzira, iro rakakoromoka ndokurovera pasi noruzha rwakaita sokuputika.
  
  VeCanada vakasara vakatendeuka ndokuvhura pfuti ipapo. VaSweden vaviri vakaridza mhere. Mumwe akadonha uye ropa rikayerera kubva paronda raiva mumusoro make. Umwe wacho akabva adonha achiita murwi, akabata chidya.
  
  Drake akatsveta mukamuri iri pauriri hwakakwenenzverwa ndokukambaira kuseri kwegirazi hombe rairatidza hofori ye armadillos. Paakangove nechokwadi chekuti Kennedy aive akachengeteka, akasimudza musoro wake kuti atarise nepagirazi.
  
  Ndakaona Alicia achiuraya maSweden maviri aitiza nepfuti mbiri dzakakwana.
  
  Vamwe vana vekuCanada vakaonekwa kubva kuseri kweTyrannosaurus. Vanofanira kunge vari mualcove mairatidzwa Mapere. Vaiva nemabhandi edehwe echienzi akasungirirwa pamiviri yavo nemabhegi anorema kumusana.
  
  Uye zvakare Mac-10. Vakazadza imba yose nemabara.
  
  VaSweden vakanyura kuti vavande. Drake akawira pasi, achiita chokwadi chekuputira ruoko rwake mumusoro waKennedy kuti achengetedze zvakaderera sezvinobvira. Girazi raiva pamusoro pake rakapwanyika, zvidimbu zvegirazi zvakapararira ndokunaya pamusoro pawo. Armadillo fossils uye replicas zvakaputika uye zvakaparara zvakavapoteredza.
  
  "Chenesa nekukurumidza, kwakanaka here?" Kennedy akagunun'una. "Hongu ndizvozvo."
  
  Drake akazvidzungudza, achikanda magirazi egirazi kwese kwese, uye akatarisa kunze kwemadziro emu museum. Mumwe wekuCanada akawira ipapo uye Drake akabva amumaka.
  
  "Ndatoita izvi."
  
  Achishandisa chiratidziro chakatyoka sebutiro, akaenda kumurume anonyepa. Akasvika papfuti iya, asi maziso omurume wacho akabva angovhurwa!
  
  "Jesu!" Hana yaDrake yakarova kupfuura maoko aNoah paaivaka Areka.
  
  Murume akagomera, maziso ake achiratidza kurwadziwa. Drake akakurumidza kupengenuka, akatora chombo ndokumurovera kuti asaonekwe. "Ropa Zombie."
  
  Akatenderera nebvi rimwe, agadzirira kurova, asi veCanada vakadzokera shure kwedumbu raT. Haiwa mhani! Dai vakanga vasina kuchinja chimiro chake munguva pfupi yapfuura, zvichiita kuti asafambe zvakanaka kupfuura kare. Chaaingoona makumbo mashoma akadimburwa.
  
  Kennedy akaenda kwaari, achitsvedza kuti amire pedyo naye.
  
  "Kutsvedza kwakanaka," akadaro, achikwenya kuruboshwe nekurudyi, achiedza kuona kuti vanhu vokuCanada vari kuitei.
  
  Pakupedzisira, akaona kufamba pakati pembabvu nhatu dzakanga dzatyoka achibva avhunduka. "Vane Mapere," akadaro achifemereka. "Uye vanoaputsa kuita zvidimbu!
  
  Kennedy akadzungudza musoro. "Aihwa. Vanodzipwanya kuita zvidimbu," akadaro. "Tarirai. Tarisa mabhegi. Hapana akati zvikamu zvese zveOdin zvaifanira kunge zvakakwana, ndizvo here? "
  
  "Uye zviri nyore kuvaburitsa muzvikamu," Drake akagutsurira musoro.
  
  Akanga oda kuenderera mberi nekavha yechiratidziro chinotevera apo hero yose yakabvaruka. Kubva nechekukona kwekamuri, nepamusuwo wakanyorwa kuti 'Vertebrate Origins', gumi nevaviri vaishevedzera vakaputika. Vakaridza hooter, vakapfura zvine mutsindo, vakaseka semafeni akawandisa pa-multi-double Yeager pazororo rechirimo.
  
  "MaGerman ari pano." Drake akadaro achiomesa musoro asati adonha pasi.
  
  Iyo Tyrannosaurus yakazununguka zvakanyanya sezvo inotungamira projectile yakabaya mukati mayo. Musoro wake wakarembera, mazino ake akatsikitsira, sokunge kuti chisimba chakamupoteredza chakanga chamutsamwisa zvokuti akamudzorera kuupenyu. WekuCanada akabhururuka achidzokera mugore regondo. Ropa rakapfachukira pashaya yese yedhinasori. Murwi weSweden akarasikirwa neruoko rwake kusvika pagokora uye aimhanya achiridza mhere.
  
  MaGermany akaputika, achipenga.
  
  Kubva kuseri kwefafitera padhuze naDrake kwakauya yakajairika boom-boom-boom yeherikoputa rotor blades.
  
  Kwete zvakare!
  
  Kubva mukuona kwake kweparutivi, Drake akaona boka remauto akasarudzika akapfeka rima achiverevedza kwaari. Drake paakatarisa kudivi iro, ma tweeter munzeve dzake akatanga kupenga.
  
  Vakomana vakanaka.
  
  VaCanada vakaenda nazvo, zvichikonzera mhirizhonga. Vakaputika kubva pasi peguvhu hombe raT. rex, vachiridza pfuti nehasha. Drake akabata Kennedy pabendekete.
  
  "Famba!" Vakanga vari mumutsara wokutiza. Akasaidzira Kennedy kure apo Alicia Miles akasvika. Drake akasimudza chombo chake, ndokuona hombe yeGerman Milo ichisvika kubva kuruboshwe.
  
  Musekondi imwe chete yokumbomira, vose vari vatatu vakadzikisa zvombo zvavo.
  
  Alicia airatidza kushamisika. "Ndaiziva kuti uchapinda mune izvi, Drake, mudhara wekare!"
  
  Milo akamira akafa munzira dzake. Drake akatarisa kubva kune imwe kuenda kune imwe. "Ndingadai ndakagara muSweden, mweya wembwa." Drake akaedza kuzairira murume mukuru. "Wasuwa hure rako, huh?"
  
  Mabara akabaya mhepo yakavatenderedza asingapinze mukoko wavo wakabatikana.
  
  "Nguva yako ichasvika," Milo akazevezera achishoshoma. "Sekamukomana kako uko, nehanzvadzi yake. Uye mapfupa aParnevik. "
  
  Zvino nyika yakadzoka, uye Drake akangoita millisecond mushure mekuona Alicia achidonha pasi zvisinganzwisisike.
  
  Roketi reRPG rakabaya dumbu raT-Rex, richitumira mapanga ebhonzo achibhururuka kumativi ese. Akamhanya achipfuura nepahoro, nepahwindo repadivi chaipo. Pashure pokumbomira zvikuru, pakava nokuputika kukuru kwakazunungusa kamuri, kuchiteverwa noruzha runorwadza rwesimbi inodonha uye majoini airira.
  
  Rufu rwesimbi rwakarovera mumadziro eNational History Museum.
  
  Drake akazvambarara pamusoro peKennedy sezvo kumhanya kweherikoputa kwaita kuti irove mumadziro emuseum, zvichikonzera kudhirika kwemarara anorema. Mhino yacho yakatsemuka, ichikanda marara mberi mumirwi yakashata. Boka racho rakabva rarovera kumadziro richidonha, uye mutyairi wendege akaonekwa achikwenya giya stick achiita zvekuvhunduka asati azorwa senhunzi pahwindo remhepo.
  
  Ipapo mapanga epuropeller akarova ... uye akabuda!
  
  Mapfumo esimbi aibhururuka akagadzira nzvimbo yekuuraya mukati mekamuri. Sipike yemamita matanhatu yakaita ruzha ichibhururuka ichienda kuna Drake naKennedy. Aimbove musoja weSAS akarara akati sandarara sezvaaigona ndokuzonzwa pamusoro penzeve yake ichigurwa chikwambo chisati chachekwa pachunk yemusoro waKennedy ndokunyura tsoka nhatu mumadziro ari kure kwazvo.
  
  Akaita chinguva akarara achingooma mate mukanwa, ndokuzoerekana atendeuka. Chikopokopo chakamira ndokurasa spidhi. Nguva yakatevera akatsvedza kudivi remumyuziyamu, saWile E. Coyote achitsvedza nedivi regomo raakanga achangobva kubonderana.
  
  Drake akaverenga pasi masekonzi mana pasati pava nekutinhira kweheavy metal. Akatora nguva akatarisa mumba umu. VaCanada havana kutsika, kunyange zvazvo mumwe wavo akachekwa kuita zvidimbu nerotor blade. Vakasvika padivi pekamuri, vakomana vana vaive nemabhegi airema, pamwe chete naAlicia nekacover fighter. Vaitenderera vachiita kunge mayunitsi ekudzika.
  
  Kutyisa kwakanyorwa pazviso zvevaGerman, zvisina kuvharwa nemasiki. Drake haana kuona murume aive akapfeka zvichena akazvibvunza kuti basa iri raive nengozi here kwaari. Akaona mauto akakosha achiuya kwavari nekukurumidza; veSweden vakakanda masimba pakasvika maAmerican.
  
  VeCanada vakazviponesa neMapere! Drake akaedza kusimuka, asi akaona zvakaoma kusimudza muviri wake, achizununguswa zvakanyanya nekupotsa uye chiitiko chinoshamisa.
  
  Kennedy akabatsira nekumurovera nesimba asati abuda kubva pasi pake, akagara uye achipukuta ropa kubva mumusoro make.
  
  "Kutsveyamisa". - akan'un'una nehasha dzekunyomba.
  
  Drake akaisa ruoko rwake panzeve kuti amise kubuda ropa. Sezvaakatarisa, vatatu vemauto mashanu eSweden akasara akaedza kurwisa maCanada seyekutanga akashandisa chirungu chake kusvetuka kubva pahwindo rakanga raparadzwa.
  
  Asi Alicia akacheuka, nyemwerero yekutamba iri pachiso chake, Drake ndokutsikitsira. Akasvetukira kumberi ndokutsvaira nepakati pavo, chirikadzi nhema yekuurayiwa zvine hutsinye, yakakotama masoja ane hunyanzvi zvekuti akatyora mapfupa avo zviri nyore, uye zvakamutorera asingasviki masekonzi gumi nemaviri kuparadza timu.
  
  Panguva iyoyo, vokuCanada vatatu vakanga vasvetuka chinyararire uye nounyanzvi vachibuda muchivako chacho.
  
  Murwi weCanada akasara akavhura pfuti ari pachivande.
  
  Chikwata cheNew York SWAT chakachaja maGerman, chichivasundidzira kuseri kwekamuri, vachisiya vese kunze kwevatatu pavakamira. Vatatu vakasara, kusanganisira Milo, vakakanda zvombo zvavo ndokutiza.
  
  Drake akagwinha gwinha sezvo Tyrannosaurus akazosiya chipoko ndokupunzika mumurwi wemabhonzo ekare neguruva.
  
  Kennedy akatuka sezvo wechina weCanada akasvetuka, akakurumidza kuteverwa naAlicia. Musoja wekupedzisira akapfurwa mudehenya achigadzirira kusvetuka. Akadzokera mumba ndokurara akazvambarara pakati pemarara aibvira, achingova mumwe munhu afa muhondo yemupengo uye nhangemutange yake kuenda kuapocalypse.
  
  
  GUMI NEPFUMBAMWE
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Nenguva isipi, pfungwa dzaDrake dzakatanga kuongorora nekuongorora. Milo akaita mhedziso nezvaBen naProfessor Parnevik.
  
  Akabata nharembozha yake achibva aitarisa kuti yakanga isina kukuvara here asati adzvanya speed dial.
  
  Runhare rwakabva rwarira. Ben angadai asina kuisiya kwenguva yakareba kudaro, kwete Ben...
  
  Mwoyo wake wakarwadza. Akaedza kudzivirira Ben, akavimbisa mukomana kuti aizonaka. Kana chimwe chinhu...
  
  Inzwi rakapindura kuti: "Hongu?" Zevezera.
  
  "Ben? Uri kunzwa mushe here? Sei uchizevezera?"
  
  "Mat, tenda Mwari. Baba vakabva vandidaidza ndichibva ndaenda kunotaura, ndakazocheuka ndikaona nhubu mbiri idzi dzichirova professor. Ndakamhanyira kwavari uye vakatyaira midhudhudhu nevamwe vashoma."
  
  "Vakatora professor?"
  
  "Sori shamwari. Ndaimubatsira kana ndaigona. Hongu baba vangu!"
  
  "Aihwa! Moyo waDrake wakanga uchiri kupora. "Haisi mhosva yako, Blakey. Kana bodo. Mabhasikoro aya aive nemabhegi mahombe akasungirirwa kumusana here?"
  
  "Vamwe vakadaro."
  
  "Zvakanaka. Gara ipapo.
  
  Drake akatura befu ndokuedza kudzikamisa tsinga dzake. VeCanada vaizokurumidza kuuya. Ben akanzvenga kurova kwakashata, nekuda kwababa vake, asi Muzvinafundo aive mushit yakadzika. "Chirongwa chavo chaive chekutiza kubva pano nemabhasikoro akamirira," akaudza Kennedy, ndokutarisa tarisa mukamuri yakaraswa marara. "Tinofanira kutsvaga Dahl. Tine dambudziko."
  
  "Mumwe chete?"
  
  Drake akaongorora kuparadzwa kwavakanga vaita mumuseum. "Chinhu ichi chakangoputika nguva huru."
  
  
  * * *
  
  
  Drake akasiya museum akakomberedzwa nevashandi vehurumende. Vakanga vachimisikidza mbiru pamusuwo wekumadokero weCentral Park, uyo waakafuratira nemaune paakaona Ben akagara pabhenji raive mhiri kwake. Mwana akachema zvisingaite. Zvino chii? Kennedy akamhanya achitevedza mutsara weuswa pedyo naye.
  
  "Uyu ndiKarin," maziso aBen akanga akazara seNiagara Falls. "Ndakamutumira email ndichimubvunza kuti aifamba sei neValkyries uye ndakawana iyi MPEG mu...
  
  Akatenderedza laptop yake kuti vaone. Kadhidhiyo faira diki rakaonekwa pachiratidziri, richitamba pakudzokorora. Iyo clip yakatora masekonzi makumi matatu.
  
  Iyo nhema-ne-chena furemu yechando yakaratidza mifananidzo isina kujeka yehanzvadzi yaBen, Karin, yakarembera mumaoko evarume vaviri vakapfeka zvifukidzo. Mavara erima aingove ropa aive akazora pahuma nepamuromo. Murume wechitatu akasimudza chiso chake kukhamera, achidanidzira nezwi rakakora rechiGerman.
  
  "Akaramba, mudiki wacho, asi iva nechokwadi kuti tichave tichimudzidzisa kupusa uku mumavhiki mashoma anotevera!" Murume akazunza chigunwe, mate achipfapfaidza kubva mumuromo make. "Chimbomira kuvabatsira mwana. Rega kuvarwisa.... "Zvimwe kana zvishoma".
  
  Chimedu chakatanga kudzokorora.
  
  "NdiDan wechipiri," Ben akapopota. "Anoda kuvhura chikoro chake cheMartial arts. Handina kufunga kuti mumwe munhu aigona kumurova, hanzvadzi yangu-yangu mukuru."
  
  Drake akambundira Ben apo shamwari yake yechidiki yakaparara. Kutarisa kwake, kwakacherechedzwa naKennedy asi kwakanga kusina kuitirwa iye, kwakanga kuzere noruvengo panhandare yehondo.
  
  
  MAKUMI MAVIRI
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Abel Frey, mugadziri wemafashoni ane mukurumbira pasi rose, ane mirioni uye muridzi wepati ine mukurumbira wemaawa makumi maviri nemana Chateau-La Verein, akagara kuseri kwenhandare kuMadison Square Garden akatarisa shamwari dzake dzichimhanya mhanya semaparasite emahara aaive ari.
  
  Munguva yekuzorora kana kudzika, akavapa mukati memuvharo yeimba yake yeAlpine - munhu wese kubva kumamodeli ane mukurumbira pasirese, kusvika kune vashandi vekuvhenekesa nevashandi vekuchengetedza - mapato haana kumira kwemavhiki achipera. Asi sezvo rwendo rwacho rwakaenderera mberi uye zita raFrey rakanga riri muchiedza, vakapopotedzana uye vakanetseka uye vakaitira zvaaida.
  
  Chiitiko chacho chakanga chichitora chimiro. Kumhanya kwekatsi kwakanga kwapera. Mugadziri wake wekuvhenekesa akashanda nechikwata cheGadheni kuti vauye nehurongwa hwemashiripiti hunoremekedzana: mwenje wakawiriraniswa uye hurongwa hwekurira kweawa maviri show.
  
  Frey aida kuzvivenga uye kuita kuti ma bastards adikitira uye atange patsva.
  
  Masupermodel aifamba achidzokera kumashure mumatanho akasiyana ekubvisa. Kumashure pashoo yemafashoni kwaive kwakapesana neshoo yedariro - waida zvinhu zvishoma, kwete zvakawanda - uye mamodheru aya - vangangove vaaigara navo kuLa Vereina - vaiziva kuti akambozviona zvese.
  
  Akakurudzira kuratidzira. Chokwadi, akazvirayira. Kutya kwakavadzora, makudo aya. Kutya, makaro uye kukara, uye zvimwe zvese zvinoshamisa zvitadzo zvakajairika zvakasunga varume nevakadziwo kune avo vane simba nehupfumi - kubva kuVictoria's Secret vatengesi vepipipi kuenda kuEastern Europe zvivezwa zvechando uye vamwe vese vevashandi vake vane rombo rakanaka - mumwe nemumwe wavo achichema. bloodsuckers.
  
  Frey akaona Milo achipinda mumiviri yemuchato. Ndakaona kuti mamodeli ainyenyeredza murume ane utsinye ane utsinye. Ndakasekerera nechemumoyo ndichiona nyaya yavo yaioneka.
  
  Milo aisaratidza kufara. "Kumashure uko!" Akagutsurira musoro akananga kuhofisi yenhare yaFrey.
  
  Chiso chaFrey chakaoma vari vega. "Chii chaitika?"
  
  "Chii chisina kuitika? Tarasa chikopokopo. Ndakabuda imomo ndine vakomana vaviri. Vaive neSWAT, SGG, that bastard Drake and some other bitch. Kwakanga kuri gehena kunze uko, murume." Milo's American tonations anonyatso kukuvadza nzeve dzaFrey dzakanyanya kusimba. Chikara chakange changomuti "munhu".
  
  "Splinter?"
  
  "Kurasika kuhure riya risina hunhu, Miles." Milo akanyemwerera.
  
  "VaCanada vakaiwana here?" Frey akabata maoko echair yake nehasha, zvikaita kuti avhiringike.
  
  Milo akaita seasina kuona, achitengesa kushushikana kwake kwemukati. Hudyire hwaFrey hwakazvimba chipfuva. "Kubhowekana zvisina basa!" Akazhambatata zvekuti Milo akavhunduka. "Imi vana vemhembwe vasina basa vakarasika neboka revatasvi vemabhiza vanopenga!"
  
  Mate akabhururuka kubva pamiromo yaFrey, achipwanya tafura achivaparadzanisa. "Unoziva here kuti ndamirira nguva yakadii panguva iyi? Nguva ino? Uye newe?"
  
  Haana kukwanisa kuzvidzora akarova commando yekuAmerica kumeso. Milo akatenderedza musoro wake zvine simba uye matama ake akatsvuka, asi haana kuita neimwe nzira.
  
  Frey akamanikidza chikoko chepamusoro chekudzikama kuti chimufukidze. "Upenyu hwangu," akadaro nenhamburiko hurusa yaaiziva bedzi kuti varume vezera repamusoro vaigona kuita, "yakatsaurirwa-kwete, yakatsaurirwa-kutsvaka iri Guva... iri Guva ravamwari. Ndichavatakura - chidimbu nechidimbu - kuenda kunhare yangu. "Ndini mutongi," akadaro, achininira ruoko rwake kumusuwo, "uye handisi kureva mutongi wemapenzi aya. Ini ndinogona kuwana ma supermodels mashanu ekusveta muchengeti wangu mupfupi nekuti ini ndanga ndine zano. Ndinogona kuita kuti munhu akanaka arwe kusvikira afa munhandare yangu yehondo, asi izvozvo hazvindiiti mutongi. Wanzwisisa here?"
  
  Izwi raFrey rairatidza hukuru hwenjere. Milo akagutsurira musoro, asi maziso ake akanga asina chinhu. Frey akatora izvi sehupenzi. Akatura befu.
  
  "Zvakanaka, chii chimwe chaunondiitira?"
  
  "Izvi". Milo akasimuka ndokubaya baya keyboard yelaptop yaFrey kwemasekonzi mashoma. Nhepfenyuro yepamoyo yakaonekwa, yakatarisana nenzvimbo iri padyo neNational History Museum.
  
  "Tine vanhu vanozviita vashandi vepaterevhizheni. Vakanga vakatarisa Drake, mukadzi nemukomana - Ben Blake. Izvo zvakare zvinosiya ZVINHU uye nevamwe vese veSGG, uye tarisa, ndinotenda izvi, "akarova chidzitiro zvinyoro, achisiya madhiri asingadiwe edikita uye Mwari anoziva zvimwe," ichi ndicho chikwata cheSAS.
  
  "Unotenda ..." Frey akadaro. "Uri kuedza kundiudza here kuti tave nerudzi rwemarudzi akawanda mumaoko edu? Uye hatisisina zviwanikwa zvakanyanya. " Akatura befu. "Kwete kuti zvakatibatsira kusvika parizvino."
  
  Milo akagovera kunyemwerera kwakavanzika nashefu wake. "Unoziva kuti ndizvo."
  
  "Ehe. Musikana wako. Ndiye pfuma yedu yakanakisa uye nguva yake yave kusvika. Zvakanaka, ngativimbei kuti acharangarira waanomhan'ara."
  
  "Zviri pamusoro pemari yaacharangarira," Milo akadaro nenzwisiso huru.
  
  Maziso aFrey akapenya uye kupenya kwakashata kwakaonekwa mumaziso ake. "Hm. Handikanganwi izvi."
  
  "Tinewo hanzvadzi yaBen Blake. Sezvinei katsi yemusango."
  
  "Zvakanaka. Mutumirei kuCastle. Tichadzoka ikoko soon." Akambomira. "Mira... Mira... Mukadzi uya anaDrake. Ndiani?"
  
  Milo akadzidza chiso chake uye akakwenya. "Handina chandinoziva".
  
  "Zvakanaka, ziva!"
  
  Milo akafonera vashandi vepaTV.
  
  Kwapera maminitsi mana akanyarara, akawana mhinduro. "Kennedy Moore," akaudza Frey. "New York Cop"
  
  "Ehe. HUNGU. Enda parutivi, Milo. Rega ndishande."
  
  Frey Googled zita uye akatevera akati wandei ma link. Mukati maminetsi asingasviki gumi aiziva zvose, uye kunyemwerera kwake kwakava kukuru uye kwakatoshatiswa zvikuru. Hutachiona hwepfungwa huru hwakakura munjere dzake mushure mekuyaruka.
  
  "Kennedy Moore," haana kukwanisa kuramba kutsanangurira jaya, "yakanga iri imwe yeakanakisa muNew York. Parizvino ari pazororo rekumanikidzwa. Akasunga mupurisa ane tsvina ndokumuendesa kujeri. Kutenda kwake kwakatungamirira kukusunungurwa kwevamwe vevanhu vaakabetsera kuva nemhosva, chimwe chinhu chine chokuita noufakazi hwakaputsika." Frey akambomira. "Inyika rudzii yakadzokera kumashure ingaite hurongwa hwakadai, Milo?"
  
  "USA," mbavha yake yaiziva zvaitarisirwa kwaari.
  
  "Zvakanaka, gweta rakaisvonaka rakaita kuti mumwe murume anonzi Thomas Caleb asunungurwe, "muurayi akaipisisa munhoroondo yeNorthern United States," sezvarinotaura pano. Ini zvangu, zvangu. Zvinonaka zvinosemesa. Teerera!
  
  'Caleb anovhura maziso emunhu wake, achishandisa stapler kupfura zvimedu nepaburi remaziso nepahuma, zvino tuma tumbuyu tunorarama pahuro padzo, tichidzimanikidza kutsenga nekumedza kusvika dzadzipwa.' Frey akatarisa Milo nemaziso mahombe. "Ndingataura zvishoma sekudya kuMcDonald's."
  
  Milo haana kunyemwerera. "Iye imhondi yavasina mhosva," akadaro. "Comedy haifambi zvakanaka nemhondi."
  
  Frey akamusekerera. "Wauraya vasina mhosva handiti?
  
  "Ndiri kuita basa rangu chete. ndiri musoja."
  
  "Hmm, zvakanaka, mutsetse wakanaka, handiti? Hazvina basa. Ngatidzokere kubasa razvino. Caleb uyu auraya vamwe vaviri vasina mhosva kubva paakasunungurwa. Ndingati mhedzisiro yakajeka yedzidziso yetsika uye seti yehutsika, eh, Milo? Chero zvazvingava, Karebhu uyu anyangarika.
  
  Milo musoro wakadzungudza wakananga palaptop screen, wakananga kuKennedy Moore. "Mamwe maviri?"
  
  Frey akabva aseka. "Ha, ha. Iwe hausi kupusa zvekuti haunzwisise izvi, iwe? Fungidzira kurwadziwa kwake. Fungidzira kurwadziwa kwake!"
  
  Milo akabatwa uye, kunyangwe iye pachake, akaburitsa mazino ake kunge bere riri kubvarura kubata kwaro kwekutanga kwezuva.
  
  "Ndine plan". Frey akaseka nemufaro. "Ah shit... Ndine plan."
  
  
  MAKUMI MAVIRI NEMWE
  
  
  
  NEW YORK
  
  
  Pamuzinda wenharembozha wainge wave nenyonganyonga. Drake, Kennedy, naBen vakatevera Thorsten Dahl uye mukuru weSpecial Forces akashatirwa kukwira nhanho ndokupfuura mheremhere. Vakafamba nemumakamuri maviri vasati vambomira murunyararo rwaiva rwapiwa nealcove yaiva pakupera kweshedhi resimbi.
  
  "Tafonerwa," mukuru mukuru wemauto akarasa chombo chake nehasha. "Takafonerwa uye maminitsi gumi nemashanu gare gare vatatu vevarume vangu vafa! Chii...?"
  
  "Vatatu chete?" Dahl akabvunza. "Takarasikirwa nevatanhatu. Kuremekedza kunoda kuti titore nguva. "...
  
  "Fuck respect," mukomana weSWAT akashatirwa. "Uri kupinda mundima yangu iwe chirungu. Iwe wakashata semagandanga makuru!
  
  Drake akasimudza ruoko. "Chaizvoizvo, ndiri chirungu. Idiot iyi iSwedish."
  
  MuAmerica airatidza kushamisika. Drake akasimbisa kubata kwake pamapendekete aBen. Akanzwa mukomana achidedera. "Takabatsira," akaudza mukomana wemauto. "Vakabatsira. Zvinogona kunge zvakatonyanya kuipa."
  
  Uye ipapo, sezvo mugumo wakaunza pasi sando yayo inokatyamadza, pakanga pane ruzha runokatyamadza rwemabara ainaya padzimbahwe. Vanhu vese vakawira pasi. Ruzha rwesimbi rwakarira kubva kumadziro ekumabvazuva. Kupfura kusati kwapera, mukuru mukuru wemauto chaiwo akasimuka. "Haipindi bara," akadaro nekakunyara.
  
  "Tinofanira kuenda," Drake akatsvaga Kennedy, asi akamushaya.
  
  "Mumutsara wemoto?" mukomana wemauto akadaro. "Ndiwe ani iwe?"
  
  "Haisi iyo kambani kana mabara zvinondinetsa," akadaro Drake. "Iri grenade rinofambiswa neroketi rinogona kutevera munguva pfupi."
  
  Prudence akarayira kutiza. Drake akabuda achiona vatema nevachena vachimhanya vachisheedzera kwainge kwabva mabara.
  
  Akatarisa zvakare kuna Kennedy, asi airatidzika kunge anyangarika.
  
  Pakarepo chiso chitsva chakaonekwa pakati pavo. The Bureau Chief, achitonga nechiratidzo chake chenyeredzi nhatu uye, sekunge izvo zvainge zvisina kukwana, achisundidzira mberi kwake, aive murume akapfeka nyeredzi shanu dzisingawanzo yekomisheni yemapurisa. Drake akabva angoziva kuti uyu ndiye mukomana wavaifanira kutaura naye. Makomishina emapurisa aive nechekuita nekurwisa hugandanga.
  
  Redhiyo yomukuru wemauto chaiwo yakashevedzera ichiti: "Zvakanaka. Pane chombo chinodzorwa neremote pano padenga. Iyi herring tsvuku."
  
  "Varume!" Drake akafunga kuti maCanada nemaGermany vakanga vachifambira mberi nekuwedzera nevasungwa vavo.
  
  Thorsten Dahl akataura kune mutsva. "Unofanira kutaura naMinister wangu weNyika."
  
  "Basa rapera," akadaro komishina. "Uri kubva pano."
  
  "Aiwa, mira," Drake akatanga, achidzora Ben kuti asamhanyire kumberi. "Haunzwisise...."
  
  "Aiwa, kwete," komishina akadaro akarumanisa mazino. "Handizive. Uye ndinoreva kuti wava kubva pano, wakananga kuWashington, DC. Capitol Hill inoda chidimbu chenyu vakomana, uye ndinovimba vanochitora muzvikamu zvikuru. "
  
  
  * * *
  
  
  Ndege yakatora maminetsi makumi mapfumbamwe. Drake ainetsekana nekutsakatika kusinganzwisisike kwaKennedy kusvika aoneka zvakare ndege yave kuda kusimuka.
  
  Akauya achimhanya achidzika nekamuburi, apererwa.
  
  "Ndaifunga kuti takakurasa," akadaro Drake. Akanzwa kurerukirwa kukuru, asi akaedza kuita kuti zvive nyore.
  
  Kennedy haana kupindura. Pane kudaro, akagara pasi pahwindo, kure nehurukuro. Drake akasimuka kuti aongorore, asi akamira paakabva paari, chiso chake chakachena searabhasta.
  
  Aivepi uye chii chakaitika ikoko?
  
  Hapana mafoni kana maemail aibvumidzwa panguva yekubhururuka. Hapana terevhizheni. Vakabhururuka vanyerere; varindi vakati wandei vakavatarisa vasingapindiri.
  
  Drake aigona kuirega ichiyerera pamusoro pake. Kudzidziswa kweSAS kwaida maawa, mazuva nemwedzi yekumirira. Kugadzirira kwe. Zvekutarisa. Kwaari, awa yaigona kubhururuka ne millisecond. Pane imwe nguva vakapihwa doro mumabhodhoro madiki epurasitiki uye Drake akazeza kwenguva inopfuura chinguva.
  
  Whisky yaipenya, amulet yenjodzi, chombo chake chesarudzo nguva yekupedzisira zvinhu pazvakaoma - Alison paakaenda. Akarangarira marwadzo, kupererwa nezano rose, asi zvakadaro meso ake airamba akatarira kwaari.
  
  "Kwete pano, thanks." Ben aive akasvinura zvekutoendesa vahosi vake. "Isu tiri varume veGomo reDew. Chiunze."
  
  Ben akatoedza kuburitsa Drake kubva mudunhu iri nekunyepedzera kunge gwere. Akasendamira kunze mukamu, achiona muratidziri, achizununguka, achidzokera kunzvimbo yake. "Mumutauro wehama dzedu dzeAmerica, ndingadai ndakapinda mairi!"
  
  Chiso chake chakabva chatsvuka mudhara wake achimutarisa achishamisika. Mushure memasekondi akati, "Iyi haisi mhepo yeHooters, mwana."
  
  Ben akadzokera pachigaro chake. "Kupenga".
  
  Drake akadzungudza musoro. "Hutano hwako shamwari. Kunyadziswa kwako nguva dzose kunoshanda sechiyeuchidzo chinofadza chokuti ndakanga ndisati ndambova zera rako."
  
  "Bullshit".
  
  "Serious-maita basa."
  
  "Usanetseke".
  
  "Uye Karin - achapora. ndinovimbisa."
  
  "Ungazvivimbisa sei izvozvo, Matt?"
  
  Drake akambomira. Zvakataurwa kwaiva kuzvipira kwake kwomuzvarirwo kubetsera avo vanoshayiwa, kwete kutonga kwakajeka kwomurwi.
  
  "Havasati vachizomukuvadza," akadaro. "Uye munguva pfupi tichava nerubatsiro rwakawanda kupfuura zvaungafungidzira."
  
  "Unoziva sei kuti havamukuvadze?"
  
  Drake akatura befu. "Zvakanaka, zvakanaka, ifungidziro yakadzidza. Dai vaida kuti afe, vangadai vakamuuraya pakarepo, handiti? Hapana kupuruzira. Asi havana kudaro. Saka..."
  
  "Ehe?"
  
  "MaGerman anomuda pane chimwe chinhu. vachamuchengeta ari mupenyu. Drake aiziva kuti vaigona kumuendesa kune imwe nzvimbo yekubvunzurudzwa kana chimwe chinhu chakatonyanya kujaira - kune mudzvanyiriri-sabhuku aifarira kutonga chiitiko chese. Kwemakore, Drake akadanana nemhando iyi yemudzvinyiriri. Hutongi hwavo hwaigara hwakapa vakomana vakanaka mukana wechipiri.
  
  Ben akamanikidza kunyemwerera. Drake akanzwa ndege yotanga kudzika ndokutanga kuongorora zvaiitika mumusoro make. Nechikwata chake chidiki chakadonha, aifanira kusimuka uye achivadzivirira zvakanyanya.
  
  
  * * *
  
  
  Mukati memaminetsi maviri vabva mundege, Drake, Ben, Kennedy naDahl vakapinzwa nepamikova yakati wandei, vachikwira nechikwiriso chakanyarara, vachidzika nemukoto wakapfava wainge wakamisikidzwa nemapanera ebhuruu gobvu, uye pakupedzisira nemusuwo rinorema iro Drake akaona kuti rakanga rakakiyiwa zvine mufungo. ivo.
  
  Vakazviwana vamene vari muimba yokutandarira yekirasi yokutanga, yekirasi yokutanga, isina chinhu kunze kwavo vamene navamwe vasere: varindi vashanu vane zvombo uye masutu matatu-vakadzi vaviri nomurume mukuru.
  
  Murume uya akabva aenda kumberi. "Jonathan Gates," akadaro chinyararire. "Minister of Defense."
  
  Drake akanzwa kuvhunduka kukuru. Mwari, murume uyu aive nesimba guru, zvichida rechishanu kana rechitanhatu pakutsvaga chigaro chemutungamiri wenyika. Akatura befu achibva aenda kumberi achiona kufamba kwevarindi, achibva atambanudza maoko ake.
  
  "Shamwari dzose dziri pano," akadaro. "At least... ndinofunga kudaro."
  
  "Ndinotenda kuti uri right." Minister of Defence vakabva vasimuka ndokutambanudza ruoko rwavo. "Kuti ndichengetedze nguva, ndakanga ndatojairana nenguva. United States inoda uye inokwanisa kubatsira. Ndiri pano ku... kufambisa ... rubatsiro urwu. "
  
  Mumwe wevakadzi vacho akapa munhu wese wekunwa. Aive nebvudzi dema, akatarisa zvinobaya, uye aive pakati pemakore makumi mashanu, aine mitsetse yekunetsekana yakakora zvekuvanza zvakavanzika zvehurumende uye nzira yekuregeredza varindi vaitaura nezvekusagadzikana kwake navo.
  
  Zvinwiwa zvakanyungudutsa ice zvishoma. Drake naBen vakaramba vari padyo neGates, vachinwa zvinwiwa zvekudya. Kennedy akafamba achienda kuhwindo, achitenderedza waini yake uye akatarisa kunze kune ndege dzinotakura vanhu, achiita seakarasika mukufunga. Thorsten Dahl akanyura muchigaro chakasununguka naEvian, mutauro wemuviri wake wakasarudzwa kuti urege kutyisidzira.
  
  "My sister," Ben akadaro. "Ungamubatsira here?"
  
  "CIA yakabata Interpol, asi isu hatisati tave neanotungamira pamaGerman." Mushure mechinguva, achiona kushushikana kwaBen uye kushanda nesimba kwaakaita kuti ataure nenhengo yeCongress, munyori akawedzera kuti: "Tiri kuedza, mwanakomana. Tichavawana."
  
  "Vabereki vangu havasati vaziva." Ben haana kuzvida akatarisa pasi achitarisa nhare mbozha yake. "Asi hazvitore nguva -"
  
  Iye zvino mumwe mukadzi akaenderera mberi - anofara, ane chivimbo, munhu muduku zvikuru, munzira dzose anoyeuchidza nezveramangwana raimbova Mai Secretary of State, mhuka chaiyo kana, sezvakaudzwa naDrake, shanduro yezvematongerwo enyika yaAlicia Miles.
  
  "Nyika yangu haisi yechokwadi, VaDahl, VaDrake. Isu tinoziva kuti isu takasarira kumashure pane izvi, uye tinoziva kuti ndezvipi zvihombe. Chikwata chako cheSAS chabvisirwa kushanda. SGG zvakare. Tine timu yeDelta yakagadzirira kubatsira. Ingowedzera nhamba dzacho..." Akakwenya zvigunwe zvake. "Coordinates".
  
  "Uye Purofesa Parnevik?" Dahl akataura kekutanga. "Nhau dzipi nezvevaCanada?"
  
  "Madhiri ari kupihwa," secretary akadaro akaomesa musoro. "Iyi i diplomatic situation-"
  
  "Aihwa!" Drake akadaidzira, ndokuzotura befu kuti adzikame. "Kwete, changamire. Iyi ndiyo nzira isiriyo. Chinhu ichi chakatangwa ... chii?... mazuva matatu apfuura? Nguva ndiyo zvese pano, kunyanya ikozvino. Mazuva mashoma anotevera," akadaro, "ndimo patinohwina kana kukundwa."
  
  Secretary Gates akamuratidza kushamisika. "Ndanzwa kuti uchine mumwe musoja mauri, Drake. Asi kwete nekuda kwekuita uku. "
  
  "Ini ndinochinja pakati pemusoja nemunhuwo zvake kana zvakakodzera," Drake akakwenya. "Zvakanakira kuve waimbova musoja."
  
  "Ehe. Zvakanaka, kana zvichiita kuti unzwe zviri nani, waranti haibatsire. Colby Taylor akanyangarika kubva muimba yake yekuCanada pamwe chete nevazhinji vevashandi vake. Kufungidzira kwangu ndekwekuti anga achironga izvi kwenguva yakareba uye akachinja kune zvimwe zvakagara zvakarongwa. Chaizvoizvo - haasati ambomira."
  
  Drake akavhara maziso. "Pane mashoko akanaka here?"
  
  Mumwe mukadzi wechidiki akataura. "Zvakanaka, tinokupa zviwanikwa zvese zveLibhurari yeCongress kuti ubatsire kutsvagisa kwako." Maziso ake aipenya. "Raibhurari hurusa pasi rose. Mamiriyoni makumi matatu nemaviri mabhuku. Rare prints. Uye World Digital Library. "
  
  Ben akamutarisa semunhu ainge abva kubvuma kupinda mumakwikwi ecousplay yaPrincess Leia. "Zvinhu zvese? Saka - ne theoretically - iwe unogona kufunga kuti ndechipi chiGerman chinobatikana neNorse mythology? Iwe unogona kuwana magwaro nezveOdin uye iri guva reVamwari. Zvinhu zvisiri painternet?"
  
  "Unogona, nokungobaya bhatani," akadaro mukadzi wacho. "Uye, nekutadza izvo, isu tine vamwe vekare veraibhurari."
  
  Maziso aBen akapenya netariro akatarisa Mat. "Tiendese ikoko."
  
  
  * * *
  
  
  Raibhurari yeCongress yakavhurwa kwavari mumaawa ekutanga eSvondo mangwanani. Maraiti akabatidzwa, vashandi vakateerera, raibhurari hurusa yenyika yakaorora zvirokwazvo. Pakutanga, mavakirwo uye manzwiro enzvimbo yacho zvakayeuchidza Drake nezvemusamuziyamu, asi sezvaaitarisa mitsara yemabhuku uye mabhakoni ekuverenga akatenderera, akakurumidza kunzwa mamiriro ekuremekedza eruzivo rwekare, uye mafungiro ake akachinja kuti aenderane nemhoteredzo yake.
  
  Nepo Drake akapedza nguva achidzungaira mumakoridho, Ben haana kutambisa nguva mukunyura mukutsvaga. Akanyahwaira achipinda pavharanda, akasimudza laptop ndokutumira mukuru wavo wemauto ekuSweden kuti atsvage kofi nemakuki.
  
  "Nzvimbo yakanaka," Drake akadaro achitenderera. "Ndinonzwa kunge Nicolas Cage anogona kubuda chero miniti."
  
  Ben akadzvanya zambuko remhuno. "Handizivi pokutangira," akabvuma kudaro. "Musoro wangu idanga, shamwari."
  
  Thorsten Dahl akarova panjanji dzakatenderedza vharanda. "Tanga nezvaunoziva," akadaro mune yakadzidza Oxford toni. "Tanga nengano."
  
  "Rudyi. Zvakanaka, nhetembo iyi tinoziva. Zvakanyanya kutaura kuti ani nani anosvibisa guva reVamwari achaunza gehena remoto pasi. Uye moto, chaizvoizvo. Nyika yedu ichapisa. Tinozivawo kuti ngano iyi ine nhoroondo dzakafanana nedzimwe ngano dzakanyorwa nezvevamwe vanamwari."
  
  "Zvatisingazive," akadaro Dahl, "nei? Kana kuti sei?"
  
  "Fire," Drake akadaro nehasha. "Murume ataura izvozvo."
  
  Ben akavhara maziso. Dahl akatendeukira kuna Drake achinyemwerera. "Kunonzi kufunga nezvepfungwa," akadaro. "Kuongorora chokwadi kunowanzobatsira kuburitsa chokwadi. Ndaireva kuti njodzi inoitika sei. Ndokumbirawo mundibatsirewo kana kuti siyai henyu."
  
  Drake akanwa coffee yake ndokuramba akanyarara. Vaviri ava vakomana vakarasa vanhu uye vaikodzera nzvimbo. Akafamba akasvika panjanji ndokutarisa kumashure, maziso ake achitenderera nekamuri yeraundi, achiona nzvimbo dzevashandi nevamiriri veAmerica. Kennedy akagara nhurikidzwa mbiri pazasi, achibaya baya laptop yake nehasha, ari ega...chii?" Drake akafunga. Mhosva? Kutya? Kuora mwoyo? Aiziva zvose nezvazvo, uye akanga asiri kuzotanga kuparidza.
  
  "Ngano," akadaro Ben, "inoratidza kuti kusvibiswa kumwe kweguva raOdin kuchatanga kuyerera kwenzizi dzemoto. Ndingati izvi zvakakosha kuziva sechinhu chero chipi zvacho pano. "
  
  Drake akafinyamisa kumeso sezvo ndangariro dzake dzenguva pfupi yapfuura. nzizi dzemoto?Akazviona.
  
  Asi kupi?
  
  "Sei wataura kudaro?" akabvunza. "Nzizi dzeMoto?"
  
  "Kusaziva. Zvichida nokuti ndaneta nokutaura kuti 'moto wegehena uri kuputika' uye 'kuguma kwava pedyo'. Ndinonzwa seturera yebhaisikopo rekuHollywood. "
  
  "Saka watevera nzizi dzemoto?" Dahl akasimudza tsiye. "Semabota?"
  
  "Aiwa, mira," Drake akakwenya zvigunwe zvake. "Ehe! Supervolcano! Mu... muIceland, handiti? Akatarisa Swede kuti asimbise.
  
  "Tarisa, nekuti ndiri muScandinavia hazvireve kuti ndiri"
  
  "Ehe". Panguva iyoyo, Junior Assistant Secretary of Defense akapfeka muviri kubva kuseri kwebhuku rebhuku. "Kurutivi rwekumaodzanyemba kwakadziva kumabvazuva kweIceland. Nyika yese inozviziva. Mushure mekuverenga chidzidzo chitsva chehurumende, ndinofunga kuti iyi ndiyo yechinomwe iripo inoputika. "
  
  "Iyo inonyanya kuzivikanwa iri muYellowstone Park," akadaro Ben.
  
  "Asi iyo Supervolcano inotyisa zvakadaro?" Drake akabvunza. "Kana kuti iyi imwe ngano yeHollywood?"
  
  Vese Ben nemutevedzeri wemunyori vakagutsurira musoro. "Izwi rokuti 'kutsakatika kwezvipenyu' harina kunyanyisa mune izvi," mubatsiri akadaro. "Ongororo inotiudza kuti kuputika kwemakomo kuviri kwakapfuura kunopindirana nezvinoitika zviviri zvikurusa zvokutsakatika kwati kwamboitika panyika yedu. Chechipiri, hongu, madhinosaurs. "
  
  "Zvakanganisika zvakadii?" Drake akabvunza.
  
  "Padhuze zvekuti dai zvakaitika kamwe chete, ungashamisika nazvo. Asi kaviri? Regai..."
  
  "Kupenga".
  
  Ben akasimudza maoko mudenga. "Onai, tiri kuvhiringika pano. Chatinoda kutakura Odin nehupenzi. " Akasimbisa mazita akati wandei pachiratidziri. "Izvi, izvi uye wow ¸ zvirokwazvo izvi. Voluspa - apo Odin anotaura nezvemisangano yake neMuoni. "
  
  "Shanyiro?" Drake akaita grimace. "Viking porn, huh?"
  
  Mubatsiri akazembera Ben achibva adzvanya mabhatani mashoma, akaisa password achibva anyora mutsara. Pantsuit yake yaipesana neyesutu yaKennedy, yakanyatsogadzirwa kuratidza chimiro chake pane kuchivanza. Maziso a Ben akabva ati dhuma dhuma, matambudziko ake akakanganwa kwekanguva.
  
  Drake akati, "Takasa tarenda."
  
  Ben akamupa chigunwe chepakati paakangosimuka mubatsiri. Sezvineiwo, haana kumuona. "Vachaunzwa kwauri mukati memaminitsi mashanu," akadaro.
  
  "Thank you, Miss." Drake akazeza. "Sorry, handizive zita rako."
  
  "Ndishevedze Hayden," akadaro.
  
  Mabhuku akaiswa pedyo naBen maminitsi mashoma gare gare, uye akabva angosarudza rinonzi Voluspa. semhuka iri kunhuwa ropa. Dahl akasarudza imwe vhoriyamu, Drake - wechitatu. Hayden akagara pedyo naBen, achidzidza naye rugwaro rwacho.
  
  Ipapo Ben akabva ashevedzera kuti "Eureka! Chinongedzo chisipo. NdiHeidi! Heidi! Iri bhuku rinotevera, uye ini ndinodzokorora, "nzendo dzemuoni anofarira waOdin, Heidi."
  
  "Semubhuku revana?" Dahl sezviri pachena akarangarira mazuva ake echikoro.
  
  Drake aingoratidza kuvhiringika. "A? Ini ndiri murume werudzi rweHeidi Klum."
  
  "Hongu, ibhuku revana! Ndinotenda kuti ngano yaHeidi uye nyaya yekufamba kwake inofanira kunge yakashanduka nekufamba kwemakore kubva kuNorse saga kuenda kungano yeNorse, uye ipapo munyori wekuSwitzerland akasarudza kushandisa ngano iyi sehwaro hwebhuku revana. "
  
  "Zvakanaka, rinotii?" Drake akanzwa moyo wake kurova.
  
  Ben akaverenga kwechipiri. "Aa, izvozvo zvinotaura zvakawanda," akaenderera mberi nokuchimbidza. "Iyoyo yakanaka kwazvo inotaura zvese."
  
  
  MAKUMI MAVIRI NEMBIRI
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Kennedy Moore akagara akatarisa pacomputer yake skrini, hapana chaaiona, uye achifunga nezvekuti kana uchigaya hupenyu pasi pechigunwe chako, rinongori bhora retennis riri kushandiswa natenzi. Kutendeuka kudiki kumashure kwakachinja mafambiro ako, kumwe kutendeuka kwausingatarisiri kwakakutumira iwe mukuzviparadza, zvino mazuva mashoma ekuita nekukurumidza akakudzosa mumutambo.
  
  Akanzwa kusimba munzira yekuenda kuNew York, kunyangwe zvirinani mushure mekupenga kwemuseum. Aifadzwa naiye uye pamwe kunyange zvishoma kufadzwa naMat Drake.
  
  Aizviudza kuti ainge akashata sei. Asi zvino, hapana here mumwe munhu akambotaura kuti kubva mumatambudziko makuru kunouya kufambira mberi kukuru? Chinhu chakadaro.
  
  Professor vakabva vatorwa. Hanzvadzi yaBen Blake yakapambwa. Uye Kennedy akafamba akashinga akananga kumuzinda uyu wenhare, musoro wakatwasuka uye akanyura zvakare mumutambo, pfungwa dzake dzakanangana nekuita pfungwa yekuvhiringidzika.
  
  Ipapo, paakatanga kufamba achikwira nhanho, Lipkind akapfeka muviri kubva muchaunga ndokumumisa pakarepo.
  
  "Captain?"
  
  "Hi Moore. Tinoda kutaura ".
  
  "Pinda mukati," Kennedy akasimudzira akananga kudzimbahwe, "tinogona kushandisa rubatsiro rwenyu."
  
  "Uh, uh. Aihwa. Haisi nekuda kwemuseum, Moore. Cruiser iri kwakananga ikoko."
  
  Akafamba nepakati pechaunga, musana wake zvino wamutarisa seanopomerwa chinyararire. Kennedy aifanira kukurumidza kubata.
  
  "Chii ... chii chaitika, mukuru?"
  
  "Pinda mukati."
  
  Mugwagwa maiva musina munhu kunze kwevaviri chete. Ruzha rwemumugwagwa rwadzikira, zviitiko zvinozungunusa pasi rose kunze zvave kuvharirwa kure kupfuura kunaka kweparty-enda socialite.
  
  Kennedy hafu akatendeuka pachigaro chake kutarisana naLipkind. "Usandiudze...please don"t tell me..." Bundu pahuro pake rakaita kuti Lipkind arasikirwe neshungu dzake, achimuudza zvese mashoko asati abva pamuromo.
  
  Asi vakadonha, uye izwi rose raive donhwe rehuturu mukati memweya wake waive wakasviba.
  
  "Caleb akarova zvakare. Takanonoka mwedzi - zvino nezuro masikati takafonerwa. Musikana...ahh...musikana wekuNevada," inzwi rake rakabva rashoshoma. "Mutsva mudhorobha. Mudzidzi."
  
  "Aihwa. Ndapota..."
  
  "Ndanga ndichida kuti uzive izvozvi, usati wanzwa chero shit yemakonzo."
  
  "Aihwa".
  
  "Ndine urombo, Moore."
  
  "Ndinoda kudzoka. Rega ndidzokere, Lipkind. Ndipinze. "
  
  "Ndine hurombo".
  
  "Ndinogona kukubatsira. Iri ndiro basa rangu. Hupenyu hwangu."
  
  Lipkind akanga akaruma muromo wake wepazasi, airatidza kushushikana. "Kwete izvozvi. Kunyange dai ndaida, zviremera zvairamba. Unozviziva."
  
  "Ndiite here? Kubva rinhi ndinogona kuziva pfungwa dzevezvematongerwo enyika? Wese mune zvematongerwo enyika i bastard, Lipkind, uye kubva rinhi vakatanga kuita chinhu chakanaka? "
  
  "Wandibata," kuchema kwaLipkind kwakatengesa moyo wake. "Asi mirairo, sezvavanotaura, mirairo. Uye yangu haina kuchinjwa. "
  
  "Lipkind, izvi ... zviri kundiparadza."
  
  Akamedza mate. "Zvipe nguva. Unodzoka here".
  
  "Handisi ini wandine hany"a nazvo, shuwa! Ava ndivo vakabatwa naye! Mhuri dzavo!"
  
  "Ndinofungawo saizvozvo, Moore. Vimba neni."
  
  Mushure mechinguva akabvunza, "Kupi?" Ndizvo chete zvaaigona kuita, zvose zvaaigona kukumbira, zvose zvaaigona kufunga nezvazvo.
  
  "Moore. Pano iwe hauzofanira kubhadhara chero kutendeuka. Haisi mhosva yako kuti psycho iyi ipfungwa ine fucking. "
  
  "Kupi?" - Ndakabvunza.
  
  Lipkind aiziva zvaaida ndokumuudza nzvimbo.
  
  
  * * *
  
  
  Vhura nzvimbo yekuvaka. Zvibhuroko zvitatu kumaodzanyemba kweGround Zero. Mugadziri uyu anonzi Silke Holdings.
  
  Kennedy akawana chiitiko chemhosva mukati memaminitsi makumi maviri, akaona tepi inobhururuka pauriri hwechina hwechivako chakavhurika ndokutumira tekisi. Akamira pamberi pechivako, akatarisa mudenga nemaziso akanga asina mweya. Nzvimbo iyi yakange isina vanhu - ichiri chiitiko chehutsotsi - asi kwainge kwadoka Mugovera uye chiitiko ichi chakaitika maawa anopfuura makumi maviri nemana apfuura.
  
  Kennedy akakanda marara, ndokubuda achienda kunzvimbo yekuvaka. Akafamba nemasitepisi ekongiri akavhurika achikwira nedivi rechivako achienda pauriri hwechina ndokukwira pasirabhu rekongiri.
  
  Mhepo ine simba yakakweva blouse rake rakasununguka. Dai bvudzi rake rakanga risina kukandwa kumashure neribhoni rakasimba, raibhururuka sechinhu chine munhu. Maonero matatu eNew York akavhurika pamberi pake, zvichiita kuti anzwe dzungu - mamiriro aaive ave nawo hupenyu hwake hwese, asi, zvisingaite, aingorangarirwa izvozvi.
  
  Uye zvakadaro akakwira Yggdrasil, Muti Wenyika.
  
  Ipapo hapana dzungu.
  
  Zvakamuyeuchidza nezvenyaya yeOdin uye Matt Drake kunyanya. Akada kudzokera kune izvi, kwaari, asi akanga asina chokwadi chokuti akanga ane ushingi.
  
  Akafamba achiyambuka guruva, achinzvenga mirwi yemarara nematurusi emakontrakta. Mhepo yakamukweva maoko nebhurugwa zvikaita kuti azvimbe nekuda kwekuwanda zvinhu. Akasvikomira paive pasina paive patsanangurwa naLipkind paive nemutumbi. Kusiyana neterevhizheni yakakurumbira, miviri haina kunyorwa nechoko - inotorwa mifananidzo, ipapo nzvimbo yavo chaiyo inoyerwa kubva kwakasiyana kwakasimwa.
  
  Chero zvazvingava, aingoda kuvapo. Kotama, pfugama namabvi ako, vhara maziso ako uye unamate.
  
  Uye zvese zvakamhanya kudzoka. SaDhiyabhorosi achiwa kubva kudenga. Kufanana nekusikwa kwengirozi huru, zvese zvakapenya mupfungwa dzake. Nguva yaakaona Chuck Walker achiisa muhomwe mari yakasviba. Mutsindo wemboro yemutongi ichizivisa mhosva yake. Vakafa vanotarisa kubva kune vaanoshanda navo, zvidhori zvinonyadzisa zvakatanga kuoneka pachivharo chake, chakasungirirwa pahood yemota yake, yakanamatira pamusuwo wemba yake.
  
  Tsamba yaakagamuchira kubva kumuurayi, umo akamutenda nerubatsiro rwake rwese.
  
  Aifanira kupfidza pahumwe humhondi hwaakabatsira kuita Thomas Caleb.
  
  Aifanira kukumbira ruregerero kune vakafa uye vaichema.
  
  
  MAKUMI MAVIRI NETATU
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Chinhu ichi chinoburitsa pachena kupfuura Britney," Ben akakurumidza kutaura mashoko ake, achidzora kufara kwake. "Zvinoti pano- 'Achiri paMuti Wenyika, Volva anozivisa Odin kuti anoziva zvakawanda zvake zvakavanzika. Kuti akazvipira paYggdrasil mukutsvaga ruzivo. Kuti akatsanya kwemazuva mapfumbamwe nousiku hupfumbamwe nokuda kwechinangwa chimwe chetecho. Anomuudza kuti anoziva pakavigwa maziso ake uye kuti akaapa sei kuti awane imwe zivo."
  
  "Mumwe Akachenjera," Dahl akadimburira. "Parnevik akati aigara achionekwa seakachenjera kupfuura vanamwari vese."
  
  Drake akagunun'una, "Hazvina kuchenjera kutaura zvakavanzika zvako kumukadzi."
  
  Ben akamudzvokora ziso. "Odin akatsanya paMuti Wenyika kwemazuva mapfumbamwe neusiku hupfumbamwe aine pfumo rakamubaya parutivi, saKristu ari pamuchinjikwa. Heidi anoti mudelirium yake, Odin akamuudza kwaive kwakavanzwa shamwari dzake. Uye nhoo yake yakavanzwa papi? Uye kuti pfumo rake rigarepo. Uye kuti aida kuti aparadzire vamwe vake - Miti yake - uye kuisa mutumbi wake muguva. "
  
  Ben akayeverwa Drake, maziso akati ndee. "Ndingave ndisati ndapedza shungu dzangu dzekuda kusvirwa, shamwari yangu, asi basa rangu pano rakapera."
  
  Ben akabva arangarira kwaaive nemukadzi aive akamira pedyo naye. Akabata zambuko remhuno. "Zvakashata uye bhuru."
  
  Dahl haana kubwaira ziso. "Sekuziva kwangu - uye izvi zvinongoshanda kune izvo zvandainetseka kuteerera panguva yehurukuro yaParnevik - maVolvas, semafarao eEgypt, aigara akavigwa mumakuva akapfuma, pedyo apo paiva nezvinhu zvakawanda zvinokosha. Mabhiza, ngoro, zvipo zvinobva kunyika dziri kure."
  
  Hayden airatidza kuvanza manyemwe. "Kana tikatevera nyaya yako yose zvine musoro, VaBlake, saka ndinotenda kuti Heidi anonzi nzendo chaizvoizvo tsanangudzo yekuti zvikamu zvose zveOdin zvakapararira ... kana kuvanzwa."
  
  "Ndishevedze... Ben. Hongu, Ben. Uye hongu, wakarurama. Chokwadi."
  
  Drake akabatsira shamwari yake kubuda. "Kwete kuti zvine basa manje. Zvimedu zvese zvakawanikwa, kunze kweValkyries uye..." akambomira.
  
  "Eyes." Ben akadaro achinyemwerera. "Kana tikakwanisa kuwana Maziso, tinogona kumisa izvi totora machipisi ekutengesa kwaKarin."
  
  Drake, Dahl naHayden vakaramba vakanyarara. Drake akazoti, "Valkyries inofanira kunge iri kunze uko zvakare, Blakey. Unogona here kuziva kwavakawanikwa? Panofanira kunge paine mushumo wepepanhau rekare kana chimwe chinhu."
  
  "Heidi akauya nengano yaRagnarok," Ben aive achiri kufunga, akanyura mukutsvagisa kwake. "Odin anofanira kunge akamudzidzisa asati afa muRagnarok."
  
  Drake akagutsurira musoro ndokutumira Dahl naHayden parutivi. "Valkyries," akadaro kwavari. "Unorangarira kushaikwa kweruzivo rwakakwana uye nekudaro hungave hutsotsi? Pane mukana here wekuti Interpol ibatane neCIA vomupa mukana? "
  
  "Ndichaenda kunopa mvumo izvozvi," Hayden akadaro. "Uye ndichaenderera mberi nekuferefeta kwakaitwa nenyanzvi dzedu dzeIT kurwisa maGerman. Sezvinoita shamwari yako mudiki inotapira inoda kutaura - zviteshi zvemagetsi zvinofanirwa kutitungamira kwavari. "
  
  "Kunaka?" Drake akasekerera zvake. "Anopfuura izvozvo. Nyura mukutora mifananidzo. Vocalist muboka. Murume wemhuri, uye..." akakwenya, "hongu... shamwari yangu."
  
  Akaswedera pedyo, ndokuti, "Anogona kutora mufananidzo wangu chero nguva," akabva aseka zvishoma ndokuenda. Drake akamutevera, vese vachikatyamadzwa uye vachishamisika. Akanga asina kururama pamusoro pake. Mwari, aive akaoma kuverenga kupfuura Kennedy.
  
  Drake akazvikudza nekugona kwake kuverenga vanhu. Akatsvedza here? Makore ake ebasa rehurumende akanga amuita akapfava here?
  
  Izwi rakataura munzeve make richiita kuti moyo wake usvetuka. "Ichi chii?" - Ndakabvunza.
  
  Kennedy!
  
  "Shit!" Akasvetuka ndokuedza kuvanza kusvetuka kwake kudiki mudenga semazuva ese akatambanudzwa makumbo nemaoko.
  
  Mupurisa weNew York akariverenga sebhuku. "Ndakanzwa kuti veSAS havana kumbovandirwa munzvimbo yevavengi. Ndinofunga hauna kumbobvira wapinda muchikwata ichi, huh?"
  
  "Chii chii?" Ben akabvunza asipo achipindura mubvunzo wake.
  
  "Izvi?" Kennedy akasendamira kumberi ndokubaya padivi pemonitor, achinongedza kune diki icon yakavanzwa pakati pejumble yezviratidzo muzvinyorwa.
  
  Ben akafinyama kumeso. "Kusaziva. Inoratidzika sechiratidzo chiri pamufananidzo. "
  
  Apo Kennedy akasimuka, bvudzi rake rakasununguka kubva pazvisungo zvaro ndokuwira pamapfudzi ake. Drake akatarisa vachidzika kusvika kudiki kumusana kwake.
  
  "Wow. Idzo bvudzi rakawandisa."
  
  "Unogona kuzviita, freak."
  
  Ben akadzvanya kaviri chiratidzo chemufananidzo. Iyo skrini yakashanduka kuita mavara, zita rayo rakashinga richibata ziso rako. Odin uye Muoni, akarongwa panguva yeRagnarok. Uye pasi payo pane mitsetse mishoma yekare yezvinyorwa zvinotsanangura.
  
  Mufananidzo uyu, wakapendwa naLorenzo Bacche muna 1795 uye wakatorwa kubva muunganidzwa wepachivande waJohn Dillinger muna 1934, unofungidzirwa kuti wakavakirwa pamufananidzo wekare uye unoratidza shamwari dzamwari weNorse Odin dzakarongwa muhurongwa hunokosha panzvimbo yakafira Odin. - iyo ngano yehondo yeRagnarok. Muoni wake anodiwa anotarisa izvi ochema.
  
  Ben haana kana kumboti bufu, akabva atsikitsira mufananidzo uchibva waoneka pamberi pavo.
  
  "Mwari wangu!" Ben akashinyira. "Basa rakanaka."
  
  Kennedy akati, "Iri ndiro zano ... rekugadzirisa zvidimbu."
  
  
  MAKUMI MAVIRI NEINA
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  "Ngatigadzirei mamwe makopi. Drake aigara akangwarira akatora mifananidzo shoma shoma nefoni yake. Ben akamudzidzisa kugara aine kamera yakanaka, inoshanda, uye uku kwaive kurasikirwa nemari kwaisatarisirwa. "Chatiri kuda izvozvi maValkyries, Maziso uye mepu yeRagnarok." Akangoerekana amira, abatwa nendangariro.
  
  Ben akabvunza, "Chii?"
  
  "Handina chokwadi. Crap. Memory. Pamwe pane zvatakaona mumazuva mashoma apfuura, asi takaona zvakawanda zvekuti handikwanise kuzvirevesa."
  
  Dahl akati, "Zvakanaka, Drake. Zvimwe wanga wakarurama. Zvichida Dillinger yemazuva ano ine yake yakavanzika yekuunganidza inonakidza. "
  
  "Tarisa kuno," Ben akapfuurira kurava. "Pano panotaura kuti mufananidzo uyu wakasiyana nemamwe, ichokwadi chisina kuitika kutozosvikira kutanga kwema1960, ukazobatanidzwa mushoo yengano dzeNorse ndokutumirwa kurwendo rupfupi rwepasirese. Mushure meizvi, uye nekuda kwekuderera kwekufarira, mufananidzo wacho wakavharwa mumudziyo wemu museum uye ... zvakanaka, wakakanganwa nezvazvo. Kusvikira nhasi".
  
  "Basa rakanaka tauya nemupurisa." Drake akaedza kuwedzera kuzviremekedza kwaKennedy, achiri kusaziva kuti musoro wake waivepi mushure meNew York.
  
  Kennedy akatanga kusunga bvudzi rake kumashure, ndokuzeza. Papera kanguva akabva aisa maoko muhomwe kuita seaida kuvateya. Drake akamubata bendekete. "Saka todii wotora mufananidzo uyu uuye nawo kuno. Panogona kunge paine chimwe chinhu ipapo chatisiri kuona mumufananidzo. Shamwari yangu yekare Dahl neni tichatarisa divi rine mumvuri rekuunganidza art. Zunza mimwe miti." Akambomira achisekerera. "Mimwe miti."
  
  Kennedy akagomera asati afamba.
  
  Dahl akamutarisa nemaziso akatsikitsira. "Saka. Tinofanira kutangira papi?
  
  "Tichatanga neValkyries," Drake akadaro. "Kana munchkin yedu ine hushamwari yatiudza kwaakawanikwa uye rini, tinogona kuedza kuvatsvaga."
  
  "Detective basa?" Dahl akabvunza. "Asi wangodzinga mutikitivha wedu mukuru."
  
  "Izvozvi anoda kuvhiringidzwa mumuviri, kwete mupfungwa. Akanaka chaizvo. "
  
  Ben akataura. "Zvakanaka, Mat. Valkyries vakawanwa pakati pezvimwe pfuma huru muguva romuoni weViking, Volva, muna 1945 muSweden."
  
  "Guva raHeidi?" Drake akatora mukana.
  
  "Zvaifanira kudaro. Damn yakanaka nzira yekuvanza chimwe chezvidimbu. Kumbira shamwari dzako kuti dzivige newe kana wafa."
  
  "Chinja chinyorwa ichi kune imwe komputa." Drake naDahl vakagara padivi peumwe neumwe, vachiratidza kusanzwisisika.
  
  Drake akaziva kuti wachi yakanga ichiri kufamba. Kuna Karin. Pamusoro peParnevik. Kuvavengi vavo uye nenyika yose. Akarova muchina wacho nehasha, achipfuura nemumatura emumuseum uye achiedza kufunga kuti maValkyries akanyangarika papi.
  
  "Unofungidzira kuti mumwe munhu ari kushanda kubva mukati?" Dahl akabva anzwisisa kwaaienda.
  
  "Kufungidzira kwakanakisa ndeye muchengeti wemumuseum anobhadharwa mari shoma kana muchengeti akavharirwa ... chimwe chinhu chakadaro. Vangadai vakamirira kusvika vaValkyries vadzikiswa mukamuri uye vozovatumira chinyararire. Hapana anoziva izvi kwemakore, kana zvakadaro. "
  
  "Kana ugororo," Dahl akakwenya musoro. "Jesu, murume, tine makore anopfuura makumi matanhatu kuti tinzwisise izvi." Akabata ring yemuchato yaaive apfeka zvekare kubva vapinda muLibrary. Drake akamira kwesekondi. "Mudzimai?"
  
  "Uye vana".
  
  "Unovasuwa here?"
  
  "Sekondi yega yega".
  
  "Zvakanaka. Pamwe hausi munhu akashata wandaifunga kuti ndiwe."
  
  "Famba iwe, Drake."
  
  "Zvimwe zvakafanana nazvo. Handioni humbavha hupi zvahwo. Asi tarisa pano - maValkyries akaenda kushanya muna 1991 sechikamu chemushandirapamwe wehukama neSweden Heritage Foundation. Pakasvika 1992 vakanga vasipo pabhuku reMuziyamu.
  
  Dahl akabata muromo. "Kuti mumwe munhu akabatana nerwendo akafunga kuvabira?"
  
  "Kana ... mumwe munhu akavaona parwendo akasarudza!"
  
  "Zvakanaka, zvinogoneka." Dahl musoro wakadzungudza. "Saka tour yacho yaendepi?" Zvigunwe zvake zvakabaya screen kana. "England. NEW YORK. Hawaii. Ositireriya."
  
  "Izvozvi zvinodzikisira pasi," Drake akadaro achiseka. "Kupenga".
  
  "Aiwa, mira," akadaro Dahl. "Ichi ichokwadi. Kubiwa kweValkyrie kwaifanira kunge kwakafamba zvakanaka, handiti? Yakarongwa zvakanaka, yakaitwa zvakanaka. Ideal. Zvichiri kunetsa kubatanidzwa mukupara mhosva. "
  
  "Dai wanga wakangwara zvishoma, waizo..."
  
  Mukutanga kwema90, mafia eSerbia akatanga kuchera nzwara muzasi meSweden. Mhosva dzine chokuita nokubira dzakapeta nekaviri mumakore asingasviki gumi, uye pari zvino kune zvikwata zvakawanda zvakarongeka zviri kushanda munyika yose. Vamwe vanozviti maBandido. Vamwe, senge Hells Angels, vangori zvikwata zvemabhasikoro.
  
  "Uri kuti mafia eSerbia ane Valkyries?"
  
  "Aihwa. Ndiri kuti vakaronga kuvabira vozozvitengesa nemari. Ndivo vega vane maconnections ekudhonza izvi. Vanhu ava vanoita zvose, kwete kungobira chete. Kupinza munyika zvisiri pamutemo kwaizovakurira."
  
  "Zvakanaka. Saka toziva sei kuti vakazvitengesera?"
  
  Dahl akatora foni yake. "Hatidaro. Asi vanosvika vatatu vevatungamiriri vezvikwata zvino vavharirwa padhuze neOslo. " Akafamba achienda kunofona.
  
  Drake akakwenya maziso akazembera kumashure. Akatarisa chiringazuva achibva arohwa nehana achiona dzatova kuma 6. Akatarisa tarisa Hayden paakadzoka.
  
  Mutevedzeri akanaka munyori wezvekudzivirirwa airatidza kusuruvara. "Sorry varume. Hapana rombo rakanaka nemaGerman. "
  
  Musoro waBen wakatenderera, kushushikana kuchiratidza. "Hapana?"
  
  "Kwete izvozvi. Ndine urombo."
  
  "Asi sei? Mukomana uyu anofanira kunge ari kumwe." Misodzi yakazadza maziso ake ndokuiisa pana Drake. "Hazvisizvo here?"
  
  "Ehe shamwari ndizvozvo. Vimba neni tichamuwana." Akabata shamwari yake mukumbundirwa nebere, maziso ake achikumbira Hayden kuti abudirire. "Tinofanira kumbozorora uye kudya kudya kwemangwanani kwakanaka," akadaro, matauriro ake eYorkshire achipenya.
  
  Hayden akadzungudza musoro, akamutarisa sokunge akanga achangobva kutaura chiJapanese.
  
  
  Makumi maviri neshanu
  
  
  
  LAS VEGAS
  
  
  Alicia Miles akatarisa mabhirioni akawanda Colby Taylor akagara pauriri hwakafara hweimwe yedzimba zhinji dzaaive nadzo, iyi iri panhurikidzwa makumi maviri nembiri pamusoro peLas Vegas Boulevard. Rusvingo rumwe rwaive girazi rakazara, richipa tarisiro yakanaka yematsime eBellagio uye marambi egoridhe eEiffel Tower.
  
  Colby Taylor haana kumupa pfungwa yechipiri. Akanga akanyura mukutenga kwake kwazvino, The Wolves of Odin, iyo akanga apedza maawa maviri achinyatsocheka pamwe chete. Alicia akafamba achienda paari, akakumura mbatya dzake one by one kusvika ashama, ndokuzodzika nemakumbo ese kusvika maziso ake afanana neake, tsoka yabva pasi.
  
  Simba nengozi ndizvo zvinhu zviviri zvakamumutsa. Simba raColby Taylor - megalomaniac extraordinaire - uye njodzi inounzwa neruzivo rwunonaka rwekuti mukomana wake Milo, iyo huru, ine simba bruiser kubva kuVegas, aimuda chaizvo.
  
  "Mava kumbozorora here shefu?" Akabvunza achifemereka. "Handina kudzoka. Hapana imwe charge."
  
  Taylor akamutarisa kubva kumusoro kusvika pasi. "Alicia," akadaro, achibudisa madhora gumi muchikwama chake. "Tese tinoziva kuti zvinokubatsira iwe kana ndikabhadhara." Akadzvanya bhiri pakati pemazino ake asati atora nzvimbo kumashure kwake.
  
  Alicia akasimudza musoro wake mudenga, ave kutomedzera mate, achiyeva maraiti aipenya eStrip yakatambanudzwa pamberi pake. "Usamhanye. Kana muchikwanisa."
  
  "Zvinhu zviri kufamba sei naParnevik?" Taylor akataura mubvunzo wake sekugunun'una.
  
  "Mukangopedza," Alicia akapindura nechirungu chake chakatsemuka. "Ndichazvitsemura nepakati."
  
  "Ruzivo isimba, Miles. Isu ... tinofanira kuziva zvavanoziva. ... Pfumo. Zvimwe zvese. Parizvino tiri kumberi. Asi maValkyries neMeso ndiwo... mibairo chaiyo."
  
  Alicia akaigadzirisa. Kubhuya. Grunt. Obsession. Airaramira zvinhu zviviri - ngozi nemari. Aive nehunyanzvi uye runako rwekutora chero chaaida, chaaiita mazuva ese asina kana kumbofunga kana kudemba. Mazuva ake muSAS aingove kudzidziswa. Mamisheni ake muAfghanistan neLebanon raive basa remumba rakareruka.
  
  Uyu waive mutambo wake, nzira yake yekuzvigutsa. Panguva ino zvainakidza naColby Taylor neuto rake, asi maGermany akanga ava kuda kupa zuva guru rekubhadhara - Abel Frey aimiririra simba chairo, kwete Colby Taylor. Sanganisa izvozvo nengozi ine musoro yekuve naMilo anogara achida pedyo, uye hapana chaakaona kunze kwemafirework anoshamisa paari.
  
  Akatarisa akatenderedza Strip, achiona simba rakazara mune iwo marambi anopenya nemakasino makuru, uye akatora mukana wevaraidzo diki iyo Colby Taylor aifanira kupa, nguva yese iyi achifunga nezvaMatt Drake nemukadzi waakanga amuona ainaye.
  
  
  * * *
  
  
  Akapinda mukamuri yekurara yevaenzi akawana Muzvinafundo Roland Parnevik akasungirirwa, akatsikitsira, pamubhedha sezvaaive amusiya. Nekupisa kwaTaylor kuchiri kupisa pakati pezvidya uye kutsvuka pamatama ake, akadanidzira kuna Geronimo! ndokusvetukira pametiresi, ichimhara pedyo neharahwa.
  
  Akasvetuka nemabvi ake achibvarura tepi yesirivha kubva pamuromo wake. "Watinzwa handiti Professor? Chokwadi wakadaro." Ziso rake rakabva ragara pachidya chake. "Kuno kuchine hupenyu here mudhara? Kunodiwa rubatsiro?"
  
  Akaseka zvekupenga achibva asvetuka kubva pamubhedha. Meso aityisa apurofesa uyu aimutevera kufamba kwese kwekuda simba, achipisa hunhu hwake, zvichimuita kuti atonyanya kuratidzwa. Akatamba, akatenderera, akatanga kunyara.
  
  Asi pakupedzisira, akagara pachipfuva chemurume mukuru, achiita kuti afeme zvakanyanya, uye akakwenya chigero chemaruva.
  
  "Nguva yokudimbura zvigunwe zvako," akadaro nomufaro. "Ndinonakidzwa nekushungurudzwa kwangu sekunakidzwa kwandinoita zvepabonde, inch by inch. Uye iyo inotora nguva yakareba, zviri nani. Zvakaoma shamwari, ndangouya nekuda kweropa nemhirizhonga. "
  
  "Chii ... unoda kuziva chii?" Chirevo cheSwedish chaParnevik chaive chakakora nekutya.
  
  "Ndiudze nezvaMat Drake nehure rinomubatsira."
  
  "Drake? Ini ... handisi kunzwisisa ... haudi - Odin?"
  
  "Ini handiite fuck pamusoro pehupenzi hwese hweNorway. Ndirimo nekuda kwekunakidzwa kwakachena kwese. " Akakurumidza kutsveta chigero cherose pedyo nemuromo wemhino yake.
  
  "Umm ... Drake aive - SAS, ndakanzwa. Akapinda mune izvi...netsaona."
  
  Alicia akanzwa chando chichimugezeswa nechando. Akanyatso kukwira pamusoro pemutumbi waParnevik, akaisa mashizha ose pamhino yake uye akadzvinya kusvikira kuyerera kweropa kwaoneka.
  
  "Ndirikunzwa kunge uri kunonoka, mudhara."
  
  "Aihwa! Aihwa! Ndapota!" Iye zvino matauriro ake akanga aita gobvu uye akanganiswa nokutsikirirwa pamhino dzake zvokuti akanga otoshaya kuti mashoko acho ndeapi. Akaseka hake. "Unonzwika senge shefu weThe Muppets." Ndikati, blah blah, blah blah blah, blah blah blah."
  
  "Mukadzi wake - akamusiya. Ipa mhosva SAS!" - Parnevik akabvongodza ndokutenderedza maziso ake mukuvhunduka. "Shamwari yake ine hanzvadzi inotibatsira! Mukadzi uyu ndiKennedy Moore, mupurisa anobva kuNew York. Akaburitsa mhondi!"
  
  Alicia akafambisa mbariro dzake nehasha. "Zviri nani. Zviri nani, purofesa. Chii chimwe?"
  
  "Iye...ari pa...um... Holiday. Hapana mazororo ekumanikidzirwa. Unoona, mhondi inouraya-akauraya zvakare. "
  
  "Mwari, Prof, mave kutanga kundibatidza."
  
  "Ndapota. Ndinogona kuti Drake munhu akanaka!
  
  Alicia akadhonza marose cutters ake. "Zvakanaka, ari kuzvifambira. Asi ndakamhanyira kwaari mu SRT, kwete iwe. Ndinoziva chiri kushungurudza mukadzi uyu."
  
  Pakaita mhere mhere uye kubonderana, Colby Taylor ndokupinza musoro wake nepamusuwo. "Maira! Ndichangobva kufonerwa nemubatsiri wedu muhurumende yeSweden. Vakaziva paive neValkyries. Tinofanira kukurumidza. Zvino!"
  
  Alicia akatora marozi akacheka muromo wechigunwe chemurume mukuru.
  
  Nokuti aigona.
  
  Uye paaipopota nokugwinha-gwinha, akamubata kumusana ndokumubaya nejeti jeti, jekiseni risina tsono, achipinza ka sensor kadiki pasi peganda rake.
  
  Plan B, Alicia akafunga, kudzidziswa kwake musoja kwakanga kuchiri padanho.
  
  
  MAKUMI MAVIRI NENHANHATU
  
  
  
  WASHINGTON, DC
  
  
  Pakarira nharembozha yaThorsten Dahl, mukanwa maDrake maive muzere neblueberry muffin. Akaigeza nekofi itsva, achiteerera achitarisira.
  
  "Hongu, Gurukota reNyika." Mushure mekushamisika uku, hurukuro yese yaDahl yaive nehusimbe, nhevedzano yekuti 'Ndinoona', kutaura uye kunyarara kwekuremekedza. Zvakazopera nekuti 'I won't let you down, changamire', izvo zvaiita kunge zvaityisa kuna Drake.
  
  "Zvakanaka?" - Ndakabvunza.
  
  "Hurumende yangu yaifanira kuvimbisa mumwe weava scumbags vekuSerbia mutongo wakadzikiswa kuti vabatsirwe, asi tine humbowo." Drake aigona kutaura kuti pasi pekunze kweDahl's conservative kwaiva murume aida kufara.
  
  "Uye chii?"
  
  "Kwete izvozvi. Ngatiunganidze vanhu vese pamwe chete." Mushure mechinguva, Ben akadhonzwa kubva pachiratidziro chelaptop, Hayden akamira inch kubva pagokora rake, uye Kennedy akamira akamirira pedyo naDrake, bvudzi rake refu richiri pasi.
  
  Dahl akatura befu. "Iyo pfupi vhezheni ndeyekuti mutungamiri weSweden Serbian mafia mumakore makumi mapfumbamwe - murume ari muhusungwa hwedu - akapa Valkyries kune mumwe wake wekuAmerica sechiratidzo chekufarira. Saka, Davor Babic akagamuchira Valkyries muna 1994. Muna 1999, Davor akasiya chigaro somutungamiriri weMafia ndokupa mwanakomana wake Blanca udzori, achienda kunzvimbo yaaida zvikurusa munyika-kunyange kunyika yokumusha kwake."
  
  Dahl akambonyarara. "Hawaii".
  
  
  MAKUMI MAVIRI NE NOMWE
  
  
  
  New York, USA
  
  
  Abel Frey akatarisa pasi nepahwindo reimba yake yepauriri hwepamusoro pamamiriyoni emajuru madiki achifamba munzira dziri pazasi. Zvisinei, kusafanana namajuru, ava vanhu vakanga vasina mufungo, vasina vavariro, uye vasina fungidziro yokutarira kupfuura upenyu hwavo hunosuruvarisa. Akataura kuti izwi rekuti 'huku dzisina musoro' rakatangwa nemumwe murume akamira pakakwirira apa achiongorora dhamu revanhu rakanga raora mwoyo.
  
  Frey ane nguva refu achipa rusununguko kumafungiro ake. Mumwe mudiki vhezheni yake akaziva kuti kugona kuita chero chinhu kwaiita kuti zvese zvifire. Waifanira kuuya nezviitwa zvitsva, zvakasiyana-siyana uye zvinovaraidza.
  
  Saka nhandare yehondo. Nokudaro bhizinesi refashoni - pakutanga nzira yekuve nevakadzi vakanaka, uye mberi kune mhete yepasi rose, uye ikozvino nzira yekuvanza kufarira kwake muTomb of the Gods.
  
  Basa rehupenyu hwake.
  
  Nhoo yacho yakanga isina mhosva, ibasa rechokwadi rehunyanzvi, uye, pamusoro pemepu yakavharidzirwa yakavezwa munzvimbo yayo yakakomberedzwa, akange achangobva kuwana mutsara wakavanzika wakanyorwa pamucheto wepamusoro. Nyanzvi yake yezvinocherwa mumatongo yaaida zvikuru yakanga ichishanda nesimba pairi. Uye musayendisiti wake waaida akaedza kuburitsa chimwe chishamiso chenguva pfupi yapfuura - nhovo yakagadzirwa nechinhu chinoda kuziva, kwete simbi yakajairika, asi chimwe chinhu chakakura, asi panguva imwechete chiedza chinoshamisa. Frey aifara uye akaodzwa mwoyo kuona kuti pakanga pane zvimwe kune chakavanzika chaOdin kupfuura chaaifunga pakutanga.
  
  Kuora mwoyo kwake kwakakonzerwa nokushaya nguva yokudzidzidza. Kunyanya iye zvino zvaakanga ari chikamu chemujaho wepasi rose uyu. Kuti aishuvira sei kuti adzosere munhu wese kuLa Veraine, uye nepo nzanga dzisina kufanira dzainakidzwa, iye nevamwe vashoma vakasarudzwa vaizoongorora zvakavanzika zveVamwari.
  
  Akabva asekerera mumba musina munhu. Kuongorora nguva dzose kwaifanira kuperekedzwa nenguva shoma shoma dzekuzorora kwakashata. Zvimwe dzinganisa varume vaviri vevarume munhandare, vape nzira yekubuda nayo. Zvichiri nani, rwisanisa vatapwa vake vakati wandei kune mumwe nemumwe. Kusaziva kwavo uye kusava netariro nguva dzose zvairatidza chiono chakanakisisa.
  
  E-mail yake iri kuramba. Vhidhiyo yakaonekwa pachiratidziri, ichiratidza musikana mutsva, Karin Blake, akagara pamubhedha wake mumaketani.
  
  "Pakupedzisira". Frey akamutarisa kekutanga. Mukadzi waBlake akange amaka mumwe nemumwe wevatatu vaakatumira kuti vamubvute, mumwe zvine hutsinye. Akanga akachenjera zvikuru, pfuma chaiyo, uye akanga achangobva kupfigirwa mujeri rake duku muLa Vereina, achimirira kusvika kwaFrey.
  
  Nyama itsva kuti afare. Kubva muropa romunhu asina mhosva ndiko mufaro wake usingaperi. Zvino akanga ava pfuma yake. Akanga ane bvudzi rakachekwa, mabheji akanaka, uye maziso maviri akafara-kunyange Frey aisakwanisa kuva nechokwadi chemuvara wakapiwa kunaka kwemufananidzo. Muviri wakanaka - kwete ganda rakafanana nemuenzaniso; zvinokwezva zvakanyanya, izvo, pasina kupokana, zvaizokwezva kune pabonde rakanaka.
  
  Akabata kumeso kwake kwaive nedigitized. "Uchasvika kumba nekukurumidza, mudiki wangu..."
  
  Panguva iyoyo gonhi rakabva ravhurika Milo achibva apinda achivheyesa nhare yake nerumwe ruoko. "Ndiye," akadaro. "Alicia!" Aive nekapusa kekufinyama kumeso.
  
  Frey akavanza manzwiro ake. "Ja? Hongu, ndiudze. Chikamu chekupedzisira muNew York, chaifanira kunge chiri changu. " Aisavimba nehure rechirungu kana.
  
  Akamuteerera achinyemwerera achitsanangura kwavaifanira kuenda, akafinyamisa kumeso paakanzwa kuti vaSwidi nevamwe vavo vakanga vari munzira, akabva atoshaya kuti oita sei ndokuratidza kufara paakavimbisa kuti munguva pfupi yaizotevera aizobata maCanada ose ari maviri. figures.
  
  Ipapo aigona kududzira ichi chinyorwa chinoshamisa pamicheto yeShield ndokuona kana zvimwe zvikamu zvakanga zvakagadzirwa nechinhu chimwe chetecho chisingawanzoitiki. Ipapo aizova nezvidimbu zvitatu uye mukana.
  
  "Une hungwaru," akadaro parunhare akanyatsotarisa Milo. "Ndinotarisira kushandisa ruzivo urwu patinosangana zvakare munguva pfupi." Kwakanga kwapera nguva yakati rebei kubva paakabaya rozi rechirungu.
  
  Frey akasekerera nechemumoyo apa Milo maziso aingoti bhaa afunga zvekudzokerana nemusikana wake. Mhinduro yaAlicia yakanga ichiri mundangariro dzake.
  
  Sezvamunoda, changamire.
  
  
  MAKUMI MAVIRI NESERE
  
  
  
  OAHU, HAWAII
  
  
  th Musi wa12 Gunyana, zuva remasikati pamusoro peHawaii rakasvibiswa nemvura yakasviba yeJellyfish parachute, siginicha yeparachuti yemauto eUS. Mukuita kwakasarudzika, Delta Commandos yakadzika yakakomberedzwa neSweden SGG neBritish SAS - uye mumwe mupurisa weNew York - pamahombekombe ari kure kuchamhembe kwechitsuwa.
  
  Drake akatanga kumhanya achienda kumahombekombe, jecha richinyorovesa kumhara kwake, akaburitsa parachuti yake uye nekukasira akatendeuka kuti atarise mafambiro aKennedy. Akasvika pakati pevakomana vaviri veDelta, akawira pasi nebvi rimwe, asi pasina nguva akasimuka.
  
  Ben aifanira kuramba ari mundege achienderera mberi netsvakurudzo yake achibatsirwa naHayden, uyo akatumirwa se "chipangamazano" kuU.
  
  Muchiitiko chaDrake, vanachipangamazano vaiwanzova shanduro dzakadzidziswa zviri nani dzevakuru vavo-vasori vakapfeka matehwe ehwai, sokunge zvakadaro.
  
  Vakamhanya vachitevedza mahombekombe muzuva raipisa reHawaii, varwi veSpecial Forces vakadzidziswa zvikuru makumi matatu, vasati vasvika pamateru akavharirwa nekanopi yemiti.
  
  Apa Thorsten Dahl akavamisa. "Munoziva mitemo. Yakanyarara uye yakasimba. Chinangwa imba yekuchengetera. Pamberi!"
  
  Sarudzo yakaitwa yekurova imba huru yeaimbove mutungamiriri weSerbia mafia nesimba guru. Nguva yaive yakavapesana zvakanyanya - vakwikwidzi vavo vangangozivawo nzvimbo yeValkyries pari zvino, uye kuwana simba repamusoro mumujaho uyu kwaikosha.
  
  Uye panguva yekutonga kwake, Davor Babic akanga asiri munhu ane tsitsi.
  
  Vakakwira pamateru ndokumhanya vachiyambuka mugwagwa, vakananga kugedhi reBabich. Kana nekamhepo kasina kana kumbovabata. Kurwiswa kwacho kwakaitwa, uye munguva isingasviki miniti imwe magedhi akareba esimbi akaderedzwa kuita zvidimbu zvesimbi. Vakapinda negedhi ndokupararira munzvimbo yose. Drake akahwanda kuseri kwemuti mukobvu wemuchindwe, achidzidza patsangadzi yakashama yaienda kumatanho makuru emarble. Pamusoro pavo paive nemusuwo wekupinda mumansion yaBabich. Pamativi ese ari maviri akamira zvidhori uye hupfumi hwetsika dzeHawaiian, kunyangwe chifananidzo cheMoai kubva kuEaster Island.
  
  Hapana zvekuita parizvino.
  
  Serbian mafia akarega basa ainyanya kuzvivimba.
  
  Murume weSAS, chiso chake chakavigwa nepakati, akatsvedza padivi paDrake.
  
  "Kwaziwai sahwira. Zuva rakanaka, handiti? Ndinozvifarira kana zuva rakananga richirova lenzi. Wells anotumira zvishuwo zvake zvakanaka. "
  
  "Mudhara uya benzi riripi?" Drake haana kubvisa maziso ake pabindu.
  
  "Anoti achakubata gare gare. Pane chimwe chinhu chaunomuitira imwe nguva."
  
  "Tsvina chembere chembere."
  
  "May ndiani?" - akabvunza Kennedy. Akakama bvudzi rake zvakare ndokupfeka yunifomu yemauto isina chimiro pamusoro pehembe. Aive nemaGlocks maviri.
  
  Drake, senguva dzose, haana kutakura chero zvombo naye, kunze kwechinangwa chake chakakosha banga.
  
  Mukomana mutsva weSAS akati, "Old Drake Flame aripano. Chinonyanya kukosha, ndiwe ani?"
  
  "Tisvikewo varume. Tarisa pane izvi. Tave kuda kutanga kumwe kurwiswa kukuru kwevanhu munhoroondo."
  
  "Civil?" Kennedy akafinyamisa kumeso. "Kana murume uyu ari murwi, saka ini ndiri mbongoro yaClaudia Schiffer."
  
  Delta Team yaive yatove pama steps. Drake akabuda pakuvanda nguva yavakatanga, ndokumhanya achiyambuka ivhu rakashama. Paakanga ava pakati, mhere yakatanga.
  
  Mafigure aioneka pamusoro pemasitepisi, akapfeka masutu akasiyana siyana, maboxer shorts, nemaT-shirts akachekwa.
  
  Mapfuti matanhatu akarira. Mitumbi mitanhatu yakadonha isina hupenyu ichidzika nematanho. Delta Team yaive pakati. Kushevedzera kwechimbichimbi zvino kwakabva kune imwe nzvimbo kumberi apo Drake akasvika pasi pematanho ndokukambaira achienda kurudyi, uko kutuka kwedombo kwakakombama kwakapa chivharo chakawedzera.
  
  Pfuti yakarira zvine simba zvichireva kuti yaibva kumaSerb. Drake akatendeuka kuti atarise paKennedy zvakare, ndokukwira kaviri kumusoro.
  
  Mberi kwadzo, kakavara kaduku kaienda kumusuwo weimba huru, iyo yakanga iri pakati pezvikamu zviviri zvechivako chakaita saH. Varume vane zvombo vakabuda pamagonhi akavhurika uye kubva pakurovera magonhi echiFrench kumativi ese emusuwo.
  
  Kune gumi nevaviri vavo.
  
  Vanotorwa nekushamisika - asi nekukurumidza kuunganidza. Pamwe kwete kusmug mushure mezvose. Drake akaona zvaiuya ndokutizira pakati pemuunganidzwa unoshamisa wezvidhori. Akapedzisira adhonza Kennedy nechidimbu kubva kuEaster Island.
  
  Imwe pfuti yechipiri gare gare yakanzwika. Varindi vakavhunduka vakaisa maketeni emutobvu kumativi ose. Drake akawira padumbu rake sezvo mabara akati wandei akarova chifananidzo ichi nemabhomba.
  
  Varindi vakamhanyira mberi. Vaibhadharwa mhasuru, vakanyanya kusarudzwa nokuda kwehupenzi hwavo hunonyadzisa kupfuura unyanzvi hwavo hwokuziva. Vakamhanya vakananga mumitsetse yemoto yaibva kuvakomana veDelta vachibva vadonha vachiumburuka muhova dzeropa.
  
  Girazi rakapwanyika kuseri kwavo.
  
  Mamwe mapfuti akanzwika nepamafafitera eimba iyi. Murwi weDelta asina rombo rakanaka akatambira bara muhuro achibva adonha pakarepo akafa.
  
  Varindi vaviri vakagumburwa pazvidhori, mumwe wavo akakuvara zvishoma. Drake akanyarara akavhomora badza rake ndokumirira kuti mumwe wavo afambe achipoterera chifananidzo chacho.
  
  Chinhu chekupedzisira kuona Serb akanga akuvara ropa rake pachake richiyerera sezvo Drake akacheka huro yake. Kennedy akapfura muSerb wechipiri, akapotsa, ndokuita njiva yekuvhara sezvaaisimudza chombo chake.
  
  Sando yakadzvanya isina chinhu.
  
  Kennedy akasimuka. Pasinei nokuti chombo chakanga chaburutswa here kana kuti kwete, akanga achiri kutarisana nomuvengi akashatirwa. Murindiri akakwenya mucheki, achikwenya mhasuru dzake.
  
  Kennedy akabuda kunze, ndokusvetukira kumberi sezvo kukurumidza kwake kwakamusiya pachena. Kachimbi-mbi kachirovera pachidya negokora kuseri kwegotsi zvakamuwisira pasi. Akaumburudza, banga riri muruoko rwake, uye akacheka muarc yakakura. Kennedy akadzungudza kumashure zvakangokwana kuti muromo unouraya upfuure padama rake asati apinza zvigunwe zvake zvechiveve mupombi yake.
  
  Akanzwa shwashwa rakapfava richitsemuka, akanzwa otanga kudzipwa.
  
  Akabva afuratira. Akanga apedza. Akanga asina chido chekumuona achifa.
  
  Drake akamira akatarisa. "Kusaipa".
  
  "Pamwe ucharega kundiita mwana manje."
  
  "Handidi..." Akabva amira. Akanga ari iye here? "Hapana chinhu chiri nani pane kuona mukadzi ane pfuti."
  
  "Hazvina basa". Kennedy akanyura kuseri kwetotem pole, imwe nzvimbo yekunze-kwenzvimbo yeimba huru, uye akaongorora chiitiko.
  
  "Tiri kuenda kwakasiyana," akamuudza kudaro. "Uchatsvaga imba yekuchengetera zvinhu. ndave kudzokera.
  
  Akaita basa rine musoro rokuvanza kuzeza kwake. "Une chokwadi here?"
  
  "Nhai murume, ndiri mupurisa muno, murangarire? Uri murwi. Ita sezvaunenge waudzwa."
  
  
  * * *
  
  
  Drake akatarisa Kennedy achikambaira kurudyi, akananga kuseri kweimba huru, uko kutariswa nesatellite kwairatidza helipad nezvivakwa zvakati wandei. Chikwata cheSAS chaive chatoiswa ipapo uye chaifanira kupinda mukati panguva iyoyo.
  
  Akawana ziso rake richingoramba riri pachimiro chake, uropi hwake hwakangoerekana hwashuwira kuti dai hembe dzaaive akapfeka dziratidze magaro.
  
  Kuvhunduka kwakamuvhundutsa. Kuzvininipisa uye kusava nechokwadi kwakabatanidza masimba mumusoro make, zvichiita kuti pave nechamupupuri chokusagutsikana. Makore maviri kubva Alison aenda, mazuva anopfuura mazana manomwe ekusagadzikana. Hudzamu husina kujairika hwekugara uchidhakwa, hunoteverwa nekubhuroka, uyezve kusimuka kunononoka, kunononoka kuhupenyu hwemazuva ose.
  
  Havasati vasvika. Hapana padhuze.
  
  Kwaiva kutadza kwake kutaura here?
  
  Hurongwa b.
  
  Basa riri pedyo. Edza kudzosa pfungwa dzako dzechiuto uye wosiya zvinhu zvisiri zvechiuto kumashure kwechinguva. Akatora pfuti kubva kuvarindi vose ndokupinda pakati pezvivezwa kusvika amira kumucheto kwemugwagwa wematombo. Akaona zvibodzwa zvitatu mumahwindo matatu akasiyana uye akapfura kuputika katatu mukukurumidza kutevedzana.
  
  Mhere mbiri nemhere. Kusaipa. Musoro wakasara pawakaburitsa, uchitsvaga kwawaive, Drake akaushandura kuita mhute tsvuku.
  
  Akabva amhanya, ndokutsvedza nemabvi ndokunomira kunze kwemba huru, musoro wake uchirova matombo akashata. Akacheuka kuchikwata cheDelta, chakabva chamhanya kumubata. Akagutsurira mukuru wavo.
  
  "Kuburikidza". Drake akagutsurira akananga kumusuwo, achibva kurudyi. "Imba yekuchengetera."
  
  Vakapinda mukati, Drake akapedzisira, achidzvanya pacurve yemadziro. Masitepisi esimbi akafaranuka akatenderera pamberi pavo kusvika pachikamu chechipiri cheimba huru.
  
  Sezvavaikambaira pamadziro, vamwe vokuSerb vakaoneka pavharanda reuriri hwepamusoro chaipo pamusoro pavo. Nechinguva chidiki, timu yeDelta yakave nyore kubata.
  
  Nekuda kwekuenda Drake akapfugama ndokuvhura pfuti.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy akamhanyira kumutsara wemuti waiganhurana nemadziro ekunze eimba huru ndokutanga kufamba nekukurumidza. Mukubwaira kweziso, akasvika kuseri kwemba musoja weSAS asati adonha nedumbu pamberi pake.
  
  Setsuro, akamira asingapfakanyiki, abatwa nehope nemudziyo wepfuti. Kekutanga mumwedzi, pfungwa dzese dzaThomas Caleb dzakamusiya.
  
  "Kupenga!"
  
  "It's okay," rakadaro izwi pedyo nenzeve yake yekurudyi. Akanzwa chando chiya chave kure nemamilimita kubva paari. "Iyi ishiri yaDrake."
  
  Mashoko aya akabvisa kutya kwake. "Shiri yaDrake? Ndaenda!"
  
  Murume akafamba pamberi pake achinyemwerera. "Zvakanaka, saka, maererano nemutungamiri wenyu, Muzvare Moore havana kukosha.Ndingada kuzvisuma nemazvo, asi haisiriyo nguva kana nzvimbo. Ndishevedzeiwo Matsime."
  
  Kennedy akaziva zita racho, asi hapana chaakataura zvakare sechikwata chikuru chemauto eBritish akapfeka muviri wake akamupoteredza ndokutanga kusiya mamakisi. Kuseri kwenzvimbo yaBabich kwaive nepatio hombe yakakomberedzwa nedombo reIndia, dziva rekushambira rakakura reOlympic rakakomberedzwa nezvigaro zvelounge nemawhite cabanas, uye zvivakwa zvakati wandei, zvakashata zvaisaenderana nekushongedza kwasara. Pedyo nechivako chikurusa pakanga pane helikopta yedenderedzwa yaiva nechikopokopo chevanhuwo zvavo.
  
  Mushure memakore ekufamba mumigwagwa yeNew York, Kennedy aifanira kushamisika kana mhosva ichibhadhara. Vakomana ava naCaleb vakabhadhara. Chuck Walker angadai akazvibhadharira dai Kennedy asina kumuona achiisa muhomwe.
  
  Matanda ezuva aive akazara. Varume nevakadzi vakati wandei vaive vasina kusimira zvino vakamira vachivhunduka, vakabata mbatya dzavo uye vachiedza kuvhara nyama yainge yawanda. Kennedy akacherechedza kuti vamwe varume vakuru vaisazokwanisa kubata ganda remvuu, nepo vakadzi vaduku vakawanda vaigona kuzviita nemaoko maviri chete uye nekuruboshwe.
  
  "Vanhu ava ... ngativashevedzei vaenzi ... vangangove vasiri chikamu cheboka reSerbia," Wells akadaro chinyararire mumaikorofoni yehuro. "Vabvisei," akagutsurira musoro kuvarume vatatu vaitungamirira. "Imi mose muri kunanga kudivi regungwa rezvivakwa izvi.
  
  Sezvo boka rakatanga kuparadzana, zvinhu zvakawanda zvakaitika panguva imwe chete. Zvipenga zveherikoputa zvakatanga kutenderera; ruzha rweinjini dzayo rwakabva rwadzima mhere yevaive pedyo. Ipapo ruzha rwakadzama, seruzha rwokuvhurika kwegonhi reroller shutter, rwakatangira kutinhira kwakamwe kamwe kwemotokari ine simba. Kubva kuseri kwedivi regungwa rezvivakwa zvakashata, chena simbi yesimbi yakaonekwa - iyo Audi R8 ichimhanyisa nekumhanya kwepamusoro.
  
  Panguva yaakasvika paberere, yakanga yava toni inouraya yemabara. Yakarovera mauto eSAS akakatyamadzwa, achivatuma vachizvambarara uye vachidonha nemhepo. Imwe mota yakamira kumashure kwake, apa yainge yave nhema nekukurisa.
  
  Mablades echikopokopo akatanga kumhanya-mhanya injini dzayo dzichitanga kurira. Muchina wose wakazununguka, uchigadzirira kusimuka.
  
  Kennedy, akakatyamadzwa, aingokwanisa kuteerera sezvo Welles aishevedzera mirairo. Akavhunduka apo mauto eSAS akanga asara achiridza pfuti.
  
  gehena rose rakaputika mubindu.
  
  Mauto akapfura paAudi R8 yaimhanya, mabara achibaya muviri wayo wesimbi, achibaya ganda repafender nemagonhi. Mota yakamhanya yakananga kukona yemba, paminiti yekupedzisira ichicheuka.
  
  Gravel yakapfura kubva pasi pematairi ake semaroketi madiki.
  
  Bara rakapwanya windshield ndokuriparadza. Motokari yakafa chaizvo pakati pekubhururuka, injini yayo yakamira apo mutyairi akadonha zvakanyanya kuseri kwevhiri.
  
  Kennedy akamhanyira mberi, achisimudza pfuti yake. "Usafambisa!"
  
  Asati asvika pamota paya, zvaitoratidza kuti mutyairi ndiye ega.
  
  Bait.
  
  Chikopokopo chaive mafiti maviri kubva pasi, chichitenderera zvishoma nezvishoma. Murwi weSAS akadanidzira, asi pasina kana kutsamwa chaiko muzwi rake. Motokari yechipiri, Cadillac nhema ine madhoo mana, yakanga zvino yomhanya ichitevedza dziva guru, matai ayo achikanda masaisai emvura kumativi ose. Mafafitera aive akasviba. Hazvibviri kuziva kuti ndiani aive mukati.
  
  Injini yechitatu yakatanga, parizvino haichaonekwi.
  
  Mauto akavhura pfuti paCadillac, achikuvadza matayi uye mutyairi nepfuti nhatu. Mota yakatsvedza ndokunorovera padziva. Wells nemamwe mauto matatu vakamhanyira kwaari vachiridza mhere. Kennedy akaramba akatarira helikopta, asi seCaddy, mahwindo ayo aive opaque.
  
  Kennedy akataura kuti izvi zvese zvaive chikamu chechimwe chirongwa chakajeka chekutiza. Asi Davor Babic chaiye aivepi?
  
  Chikopokopo chakatanga kukwira mudenga. Iyo SAS yakazoneta neyambiro uye yakapfura kuseri rotor. Muchina wakaipisisa wakatanga kutenderera, uye ipapo mumwe murume akapfugama pasi pawo aine girinedhi yakagadzirira.
  
  Matsime akasvika Caddy. Pfuti mbiri dzakaridzwa. Kennedy akanzwa kuburikidza nemakrofoni kuti Babich aive achiri kure. Zvino motokari yechitatu yakasvika pakona, injini ichitinhira semujaho weFormula 1, asi yakanga iri Bentley, hombe uye yakashinga, kuvapo kwayo vachidanidzira kunobvisa gehena munzira yangu!
  
  Kennedy akasvetukira mumiti. Masoja akati kuti akamutevera. Wells akatendeuka ndokuridza pfuti nhatu dzechimbi chimbi dzakabva dzabva nemafafitera epadivi.
  
  Bulletproof girazi!
  
  "Iri igororo!"
  
  Mazwi akataurwa chikamu chesekondi kunonoka kuchengetedza helikopta - grenade yakaburitswa - kuputika kwayo kwakaputika pasi pechikopokopo. Chikopokopo chakaputsika kuita zvidimbu, chichiparadzira zvidimbu zvesimbi kwose kwose. Simbi yakamonyoroka yakarovera yakananga mudziva, ichibvisa zviuru zvemarita emvura nesimba guru.
  
  Kennedy akamirira kudzamara Bentley anotyisa akamupfuura, achibva adzingirira. Kubvisa nekukurumidza kwakamuudza kuti paingova nemukana mumwechete wekubata Serb aitiza.
  
  Wells akazviona panguva imwe cheteyo achibva aita chiito. R8 yakanga yasakara zvachose, asi Caddy yakanga ichiri yakasimba, mavhiri ayo angori inch iri pasi pemvura pamatanho emarble edziva.
  
  Wells nemauto ake maviri vakamhanya vakananga kuna Caddy. Kennedy akasimuka achidzingirira, akatsunga kutora nzvimbo. Panguva iyoyo, kutinhira kunoshamisa kwemhepo kwakanzwika, sekunge chamupupuri chapfuura, uye kamwe kamwe kona yeimba yaBabich yakaputika.
  
  "Oh my God!" Wells akawira mumatope sezvo kunyange kudzikama kwake kwakanga kwapera. Madhiri aibhururuka kumativi ose, achinaya padziva nepapatio. Kennedy akanyarara. Akatendeudza musoro wake akananga kumawere.
  
  Chikopokopo nhema chaitenderera ipapo, munhu aisimudzwa negonhi rakanga rakavhurika.
  
  "Unozvifarira here?"
  
  Wells akasimudza musoro. "Alicia Miles? Unoiteiko nezita rezvinhu zvitsvene zvose?
  
  "Ungatobvarura tubhora twako nepfuti, iwe mudhara. Une chikwereti neni. Alicia akaseka chikopokopo chichisimuka kwechinguva ndokuzocheuka chave kudzingirira Bentley.
  
  VeCanada vaive pano.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akakunguruka kumberi madziro kumashure kwake ashanduka kuita chizi cheSwitzerland. Bara rimwe chete rakabhururuka zvekuti akanzwa kurira kwaro. Akaita flip yekumberi kuti akwire pachikuva pazasi pe balcony panguva imwe chete nevazhinji vechikwata cheDelta. Asvika ipapo, akanongedzera mudenga achibva avhura pfuti.
  
  Sezvaitarisirwa, pasi pavharanda pakanga pasisina simba. Kupfurana kwakamira pamusoro uye mhere yakatanga.
  
  Mukuru weDelta akaninira ruoko rwake kuruboshwe akananga kwaichengeterwa zvinhu. Vakabva vamhanya nemumakamuri maviri aiva nemidziyo yakanaka asi isina munhu. Mukuru wemauto akavaninira kuti vamire pedyo nepane imwe yavakanga vayambirwa nesatellite surveillance yakanga ine chimwe chinhu chakakosha - imba yakavanda yepasi pevhu.
  
  Magirinedhi akakandwa mukati, achiteverwa nemauto eAmerica achiridza mhere kuti awedzere kuvhiringidza. Zvisinei, vakabva vangopinda muhondo yemaoko nehafu yevarindi vokuSerbia. Drake akatura befu ndokupinda. Mhirizhonga nenyonganyonga zvakazadza kamuri kubva kumagumo kusvika kumagumo. Akabwaira ndokuona atarisana nemugadhi muhombe, uyo akafinyama ndokupopota asati aenda kumberi kunombundira bere.
  
  Drake akakurumidza kunzvenga, akarova itsvo ndokurova solar plexus neruoko rwakaoma nebanga. Mhuka yemunhu haina kana kuzununguka.
  
  Akabva arangarira tsumo yechinyakare yekurwira mabhawa - kana mudzvanyiriri wako akatora chibhakera kuplexus asina kutunda, wototanga kumhanya murume nekuti wasvika muhuro uri mushit...
  
  Drake akadzokera kumashure, achinyatsofamba achitenderedza muvengi wake asingafambi. MuSerbia akanga akakura, aine mafuta ane usimbe pamusoro petsandanyama yakasimba, uye huma yakakura zvakakwana zvokupwanya mabhuroko ekongiri emasendimita matanhatu. Rume riya rakabva raenda kumberi, maoko akatambanudzwa. Imwe slip uye Drake angadai akapwanyika kusvika pakufa, akasvinwa uye akapwanyika semuzambiringa. Akakurumidza kusvetukira parutivi, akafenda kurudyi, ndokuuya kumberi aine manyawi matatu.
  
  Ziso. Nzeve. Huro.
  
  Zvose zvitatu zvakabatana. Sezvo muSerbia akavhara maziso ake mukurwadziwa, Drake akauraya dummy ine ngozi mukukanda kunobhururuka kwakagadzira simba rakakwana kugogodza kunyange iyi brontosaurus kubva pamakumbo ake akafara.
  
  Rume riya rakapunzika pasi neruzha rwakaita segomo riri kukoromoka. Mifananidzo yakadonha kubva kumadziro. Simba raakaita kubva pakusvetuka kwake achidzokera kumashure rakaita kuti afenda sezvo musoro wake wairova pasi.
  
  Drake akawedzera kupinda mumba. Vakomana vaviri veDelta vakaurayiwa, asi maSerbs ese haana kwaakarerekera. Chikamu chemadziro ekumabvazuva chakavhurika, uye vazhinji veAmerica vakamira vakatenderedza pakavhurwa, asi zvino vaive vodzokera zvishoma nezvishoma, vachituka kutya.
  
  Drake akakasira kubatana navo achitadza kufungidzira kuti chii chingave chakonzeresa kuti musoja weDelta avhunduke. Chinhu chokutanga chaakaona aiva masitepisi ematombo aidzika mukamuri yepasi pevhu yakanyatsovhenekerwa.
  
  Yechipiri yaive Panther nhema, ichikwira zvishoma nezvishoma, muromo waro wakashama uchiburitsa mutsara wemazino anopinza.
  
  "Fuuuuck ..." mumwe weAmerica akakwevera. Drake haana kukwanisa kubvuma zvimwe.
  
  Mboro yakaridza muridzo ichida kurova. Drake akadududza chikara chichisvetukira mudenga, 100 pondo dzemhasuru dzinouraya nehasha. Akasvika padanho repamusoro ndokuedza kusungirira, nguva yese iyi achichengeta maziso ake egirinhi akasvibira pavarwi vaidzokera.
  
  "Ndinovenga kuita izvi," mukuru weDelta akadaro, achitora pfuti yake.
  
  "Mira!" Drake akaona chimwe chinhu chichipenya muchiedza chemarambi. "Chimbomira. Usafambe."
  
  Panther yakanyangira ichienda mberi. Delta Team yakamubata nepfuti paaipfuura nepakati pavo, ndokuridza ngonono achishora maguard ekuSerbia akanga asisagone pavakabuda mumba.
  
  "Chii- ?" mumwe wemuAmerica akafinyama kuna Drake.
  
  "Hauna kuona here? Ainge akapfeka necklace yainge yakaiswa ngoda. Ndinofunga kuti katsi yakadai, inogara muimba yakadai, inodzidziswa kurwisa chete kana yanzwa inzwi remuridzi wayo."
  
  "Zvakanaka kufona. Handidi kuuraya mhuka yakadaro." Mukuru weDelta akasimudzira maSerbs. "Ndaipedza zuva rose ndichifara nevarasha ava."
  
  Vakatanga kufamba vachidzika nhanho vachisiya varume vaviri vakarinda. Drake ndiye aive wechitatu kusvika pauriri hwevault floor, zvaakaona zvakaita kuti adzungudze musoro achishamisika.
  
  "Vakatsveyamiswa zvakadii ava vanopenga?"
  
  Mumba umu maive makazara zvaaigona kungoti 'mikombe'. Zvinhu zvaionekwa naDavor Babic zvakakosha nekuti - mukutsveyamisa kwake - zvaive zvakakosha kune vamwe vanhu.Paive nemakabhati kwese kwese, makuru nemadiki, akarongwa zvisina tsarukano.
  
  Tyrannosaurus rex jawbone. Chinyorwa chiri padivi pacho chaiti, 'Kubva paEdgar Fillion Collection - Lifetime Award' Uyezve, mufananidzo unoburitsa wemutambi ane mukurumbira wakanyorwa kuti 'Aida kurarama. ruoko rwakazivikanwa se'Gweta reDunhu Nhamba 3'.
  
  Uye zvakawanda. Sezvo Drake aifamba achitenderedza makesi ekuratidzira, achiedza kubata nekunakidzwa kwake uye kutarisisa, akazoona zvinhu zvakanakisa zvavaitsvaga.
  
  Valkyries: Peya yezviumbwa zvichena-sinou zvakaiswa pane gobvu rakatenderera block. Zvivezwa zvese zvaive nemamita mashanu pakureba, asi zvaive zvakadzama mazviri izvo zvakatora mweya waDrake kure. Vakadzi vaviri vane mazamu, vakashama uye vakafanana nemaAmazons ane simba ekare, vose vane makumbo avo akapararira, sekunge akagara astride chimwe chinhu. Zvichida ibhiza rine mapapiro, Drake akafunga. Ben akademba kuti dai aiziva zvakawanda, asi akarangarira kuti vaValkyries vaiashandisa kubhururuka kubva kuhondo kuenda kuhondo. Akacherechedza mitezo ine tsandanyama, zvimiro zvechiso zvechinyakare uye ngowani dzine nyanga dzinovhiringidza.
  
  "Wow!" - akadanidzira mukomana weDelta. "Ndinoshuva kuti dai ndine six-pack yeizvi."
  
  Kutonyanya kutaura, vese Valkyries vakanongedza kumusoro kune chimwe chinhu chisingazivikanwe nemaoko avo ekuruboshwe. Achinongedza, sekufunga kwaDrake, akananga kuTomb of the Gods.
  
  Dai chete vaigona kuwana Ragnarok.
  
  Panguva iyoyo, mumwe wevarwi akaedza kutora chinhu kubva mubhokisi rekuratidzira. Bhera guru rakarira uye gedhi resimbi rakadonha pasi pematanho, richivhara kubuda kwavo.
  
  VekuAmerica vakabva vangosvika kugasi masks. Drake akadzungudza musoro. "Usanetseke. Chimwe chinhu chinondiudza kuti Babich irudzi rwemudhara angada kuti mbavha ibatwe iri mhenyu uye ichikava.
  
  Mukuru weDelta akatarisa mbariro dzakanga dzichiri kudedera. "Pfurai matanda aya kuita zvidimbu.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy akatarisa achishamisika mushure mehelicopter uye Bentley inodzokera. Wells akaita seavhiringikawo akatarisa mudenga.
  
  "Bitch," Kennedy akamunzwa achifema. "Ndakamudzidzisa chaizvo. Aita sei kuti ave mutengesi?"
  
  "Zvakanaka aenda," Kennedy akave nechokwadi chekuti vhudzi rake rakanga richakasungwa kubva pakusvetuka uku ndokutarisa kure paakaona varume vakati wandei veSAS vachimusimudza. "Aiva nebasa rakakwirira. Zvino, kana Drake neDelta Team vakabata Valkyries, tinogona kuverevedza Alicia ari mubishi naBabich. "
  
  Wells aiita sekunge atsemurwa pakati pezviviri zvakakosha, asi hapana chaakataura pavakamhanya vachitenderera nemba vakananga kumusuwo mukuru. Vakaona chikopokopo chiya chave kudhumhana neBentley. Pfuti dzakarira dzichibva dzawira mumotokari yaitiza. Mota iya yakabva yati bhureki zvine simba ichibva yamira mukati megore rematombo.
  
  Chinhu chaive chakabairirwa nepafafitera.
  
  Iyo helikopta yakadonha ichibva kudenga, mushandisi wayo aine pfungwa dzinenge dzechisikigo, seRPG yakatinhira pamusoro. Chireyi chake pachakangosvika pasi, varwi vokuCanada vakadirana vachibuda mumasuo. Kupfura kwakamuka.
  
  Kennedy akafunga kuti aona Alicia Miles, chiumbwa chakapfeka nhumbi dzokurwa dzakasimba, achisvetukira mukurwisana seshumba. Chikara chakagadzirirwa kurwa, chakarasika mumhirizhonga uye hasha dzazvo zvose. Pasinei iye pachake, Kennedy akanzwa ropa rake richitonhora.
  
  Ndiko kutya kwaaiita here?
  
  Asati afunga nezvazvo, kamunhu katete akadonha kubva kune rimwe divi rechikopokopo. Chimiro chaakaziva nechinguva chidiki.
  
  Muzvinafundo Parnevik!
  
  Akakamhina achienda mberi, achizengurira pakutanga, asi akazotsunga patsva, ndokuzokambaira sezvo mabara aivhuvhuta mhepo pamusoro wake, rimwe richipfuura nepakati pehupamhi hwedehenya rake.
  
  Parnevik akazoswedera pedyo zvakakwana kuti SAS naKennedy vamukweve kwakachengeteka, maCanada asingazive, akabatanidzwa zvizere muhondo.
  
  "Ndizvozvo," Wells akadaro achinongedza imba. "Ngatizvipedze izvi."
  
  
  * * *
  
  
  Drake akabatsira kudhonzera maValkyries kumberi apo vakomana vakati wandei vakanamira zvishoma zvinoputika kune grate. Vakafamba nenzira nhete pakati pezviratidziro zvinotyisa, vachiedza kusatarisisa. Mumwe wevakomana veDelta akadzoka kubva kune spooky cheki maminetsi mashoma apfuura ndokutaura bhokisi dema rakagara kuseri kwekamuri.
  
  Mhepo yekutarisira yakatora masekonzi gumi akazara. Zvaida musoja pfungwa kuti amise izvi. Zvishoma zvaunoziva...
  
  Iyi haisisiri pfungwa yaDrake. Asi haana kuda kuziva. Akatovhunduka kunge munhuwo zvake, apa mbariro dzainge dzatsemuka.
  
  Kupfura kwakanzwika kubva muimba yepamusoro. VeDelta Guards vakarovera pasi nhanho, vakafa mumakomba ane ropa. Sekondi yakatevera, varume gumi nevaviri vakapakatira pfuti vakaoneka pamusoro pemasitepisi.
  
  Yakabuda kunze uye yakavharwa, yakafukidzwa kubva panzvimbo yepamusoro, Delta Team yakanga yakundikana uye yakanga yava panjodzi. Drake zvishoma nezvishoma akaita nzira yake akananga muwadhiropu uye kuchengeteka kwayo, achiedza kusafunga nezvehupenzi hwekubatwa saizvozvo, uye kuti izvi zvingadai zvisina kuitika sei kune SAS, uye achivimba nerombo kuti vavengi vatsva ava havazove. benzi rakakwana kupfura Valkyries.
  
  Paive nenguva dzakati wandei dzekukakavadzana kusingadzoreki, kwakaitika mukudzikamisa kunyarara, kudzamara munhu adzika nhanho. Chimiro chakapfeka zvichena uye chakapfeka mask chena.
  
  Drake akabva amuziva ipapo. Iye murume mumwechete akahwina Shield paYork cat walk. Murume waakaona muApsall.
  
  "Ndinokuziva," akazvifemera ega, ndokuwedzera kudanidzira. "Vakadzi veGerman vari pano."
  
  Murume wacho akatora .45 caliber pistol ndokuivheyesa. "Donhedza chombo chako. Imi mose. Zvino!"
  
  Izwi rekuzvikudza. Inzwi raive remaoko akatsetseka, muridzi waro aive nesimba chairo, iro rinonyorwa pabepa uye rinopihwa munhengo-chete makirabhu. Rudzi rwemunhu aisaziva kuti basa repanyika chairo uye kunetesa chii. Zvichida mubhengi, akaberekerwa muindasitiri yebhangi, kana wezvematongerwo enyika, mwanakomana wezvematongerwo enyika.
  
  Varume veDelta vakabata zvombo zvavo zvakasimba. Hapana akati bufu. Kutarisana kwacho kwaityisa.
  
  murume wacho akazhamba zvekare, kukura kwake kusingamubvumidzi kuziva nezvengozi yacho.
  
  "Uri matsi here? Ndati manje!"
  
  Inzwi raTexan rakati nezwi rinokwevera: "Hazvizoitika, bastard."
  
  "Asi...asi..." murume wacho akambomira achishamisika, akabva abvarura chifukidziro chake." "Uchazviita!"
  
  Drake akapotsa adonha. Ndinokuziva! Abel Frey, mugadziri wefashoni wekuGermany. Kuvhunduka kwakazadza Drake sefungu rine muchetura. Zvaisaita. Zvaiita sekuona Taylor naMiley kumusoro uko, vachiseka pamusoro pekutora nyika.
  
  Frey akasangana nekutarisa kwaDrake. "Uye iwe, Matt Drake!" ruoko rwake rune pfuti rwakabvunda. "Wanditorera zvinhu zvose, ndichamutora kwauri. Ndichazviita! Uye achabhadhara. O, achabhadhara sei!"
  
  
  Asati azviona, Frey akanongedza pfuti pakati pemaziso aDrake achibva aridza pfuti.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy akamhanyira mumba ndokuona varume veSAS vachiwira pasi, vachidaidzira kuti vanyarare. Akaona pamberi pake paine boka revarume vakapfeka maskiti, vakapfeka nhumbi dzokurwa nadzo, vakanongedza zvombo zvavo pane zvaaingofunga kuti Davor Babic chivande chakavanzika.
  
  Sezvineiwo, varume vacho havana kuvaona.
  
  Wells akatarisa kumashure kwaari ndokuti, "Ndiani?"
  
  Kennedy akaita chiso chakavhiringika. Ainzwa mumwe munhu achipopota, aiona chimiro chake chepadivi, .45 akaramba achizunguza maoko ake zvisina musoro. Paakanzwa achishevedzera zita raMat Drake, akaziva, uye Wells akaziva, uye masekondi gare gare vakavhura pfuti.
  
  Mukati memasekonzi makumi matanhatu emoto wakatevera, Kennedy akazviona zvese mukufamba zvishoma. Murume akapfeka chena anopisa yake .45, pfuti yake ichisvika sekondi imwe gare gare uye ichikwevera pamupendero webhachi rake sezvainopfuura nepamucheka wakarembera. Chiso chake chakavhunduka paakacheuka. Kupfava kwavo, kunyorova.
  
  Spoiled man.
  
  Ipapo varume vakafukidzwa kumeso vachiruka nekupfura. Mauto eSAS anodzoka kurova kwakanyatsoiswa zvine hungwaru uye kudzikama. Moto wakawanda unobva muvhavha. Mazwi eAmerica. Mazwi echiGerman. Mazwi muChirungu.
  
  Mhirizhonga inononoka, yakafanana nenhetembo dzeTaylor Swift, dzakasanganiswa nedombo rekare reMetallica. Akarova vangangoita maGerman maviri - vamwe vese vakadonha. Mukomana aive muchena akashevedzera achisimudza maoko ake, ndokumanikidza timu yake kuti ikurumidze kudzoka. Kennedy akavaona vachimufukidza uye vachifa mukuita, vachiwira kunze sekuora kubva paronda, asi ronda rairamba richirarama. Akazotizira muimba yekuseri ndokubva varume vake vana chete vasara vari vapenyu.
  
  Kennedy akamhanya achidzika nehoro achipererwa aine bundu risinganzwisisike pahuro pake uye nechando chemumoyo make, asingatomboziva kuti ainetsekana sei kudzamara aona Drake ari mupenyu uye akanzwa kutonhorera kwemufaro kugezeswa pamusoro pake.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akasimuka kubva pasi, achitenda kuti chinangwa chaAbel Frey chaive chisina kujeka sekunzwisisa kwake chokwadi. Chinhu chekutanga chaakaona ndiKennedy achimhanya achidzika nhanho, chechipiri chaive chiso chake achimhanya achiuya kwaari.
  
  "Thank God you are okay!" - akadanidzira ndokumumbundira asati arangarira kuzvidzora kwake.
  
  Drake akatarisa mumaziso ekuziva Wells asati avhara ake. Akamumbundira kwechinguva, achinzwa muviri wake mutete, chimiro chake chine simba, moyo wake usina kusimba uchirova pedyo newake. Musoro wake waive wakatsikirirwa pamutsipa wake, kunzwa kwaishamisa zvekuti kutekenyedza masynapses ake.
  
  "Hey, ndiri bho. Iwe?"
  
  Akasuduruka achinyemwerera.
  
  Wells akafamba akasvika pavari ndokuvanza nyemwerero yake kweminiti. "Drake. Nzvimbo isinganzwisisike yekusangana zvakare, chap chekare, kwete kona yebhawa muEarl's Court yandaifunga. Ndinoda kukuudza chimwe chinhu, Mat. Something about Mai."
  
  Drake akabva angokandwa kumashure. Wells akataura chinhu chekupedzisira chaaitarisira. Sekondi gare gare akaona kunyemwerera kwaKennedy kwave kupera ndokuzvikwevera pamwe chete. "Valkyries," akadaro. "Huya tichine mukana."
  
  Asi mukuru weDelta aitoronga izvi achivadaidza. "Iyi haisi England, varume. Ngatifambei. Ndakadya dzinenge Hawaii yose yandaigona kubata pazororo iri."
  
  
  MAKUMI MAVIRI ANEPFUMBAMWE
  
  
  
  AIR SPACE
  
  
  Drake, Kennedy nevamwe vese veboka rekurova vakasangana naBen naHayden maawa akati wandei gare gare panzvimbo yemauto pedyo neHonolulu.
  
  Nekufamba kwenguva. Bureaucratic red tepi yakatemwa. Migwagwa ine makomba yakagadziridzwa. Hurumende dzakapopotedzana, dzikabva dzapopota, uye pakupedzisira dzakatanga kutaura. Vakuru vevapanduki vakanga vaine zvematongerwo enyika zvakaenzana nemukaka nehuchi.
  
  Uye kuguma kwenyika kwakanga kwava kuswedera.
  
  Vatambi chaivo vaitaura, vachishushikana uye vachifungidzira, uye vakarara mudzimba dzisina mhepo inotonhorera pedyo nePearl Harbor. Drake akabva angofunga kuti kukwazisa kwaBen kwaireva kuti vaive vasina kufambira mberi kwekutaura mukutsvaga kwavo chikamu chinotevera cheOdin - Meso ake. Drake akavanza kushamisika kwake; akatenda zvechokwadi kuti chiitiko chaBen uye kurudziro zvingadai zvakagadzirisa zvese zvinongedzo panguva ino.
  
  Hayden, Mutevedzeri weMunyori weDziviriro, akamubatsira, asi havana kufambira mberi.
  
  Tariro yavo chete yaive yekuti vamwe vatori vechikamu veapocalyptic - maCanada nemaGerman - vaive vachiita zvirinani.
  
  Kutarisa kwaBen kwakatanga kutsauswa nekuzarurwa kwaDrake.
  
  "Abel Frey? Rasika, mudiwa."
  
  "Serious, shamwari. Ndingakunyepera here?"
  
  "Usataure Whitesnake pamberi pangu, Mat. Munoziva, bhendi redu rine matambudziko pakuridza mimhanzi yaro, uye hazvisi zvekutamba. Handikwanise kuzvitenda... Abel Frey?"
  
  Drake akatura befu. "Zvakanaka, ndiri kutanga zvakare. EHE. Abel Frey."
  
  Kennedy akamutsigira. "Ndakazviona uye ndichiri kuda kuudza Drake kuti arege kutaura zvisina basa. Mukomana uyu ingori. Gara muGerman Alps - "Party Castle". Supermodels. Mari. Hupenyu hweSuperstar."
  
  "Waini, vakadzi uye rwiyo," Drake akadaro.
  
  "Mira!" Ben akadaro. "Nenzira yakati," akafunga kudaro, "ndiro kavha yakakwana."
  
  "Zviri nyore kunyengedza vasingazivi kana wava nemukurumbira," Drake akabvuma. "Unogona kusarudza kwauri kuenda-kwese kwaunoda kuenda. Kubiridzira kunofanira kunge kuri nyore kuvanhu ava. Ingotsvaga chako chekare, sarudza bhegi rako rezvematongerwo enyika uye..."
  
  "... Isa izvi." Kennedy akapedza zvakanaka uye akatendeudzira maziso ake ekuseka kuna Ben.
  
  "Imi muri vaviri munofanira ku..." akadaro achindandama. "... Imi muri vaviri munofanira kuwana imba yekutamba."
  
  Panguva iyoyo Wells akabva aswedera. "Ichi chinhu naAbel Frey ... zvakasarudzwa kuti zvichengete chakavanzika ikozvino. Tarisa uye mirira. Isu tinomisa mauto kutenderedza nhare yake, asi mupe mahara kana akadzidza chimwe chinhu chatisingadzidzi. "
  
  "Pakutanga kuona, izvi zvinonzwika zvine musoro," Drake akatanga, "asi ..."
  
  "Asi ane hanzvadzi yangu," Ben akaridza muridzo. Hayden akasimudza ruoko kuti adzikame. "Vari right Ben. Karin akachengeteka ... ikozvino. Nyika haizi."
  
  Drake akatsveta maziso asi akabata rurimi. Hapana chauchawana nekupikisa. Zvaizotowedzera kukanganisa shamwari yake. Zvakare akanga achinetseka kunzwisisa Hayden. Kwakanga kuri kutsvinya kwaakanga achangowana kwaimudya here? Akakurumidza kufunga nezvaBen here, kana kuti akafunga zvakanaka nezvehurumende yake?
  
  Chero zvazvingava, mhinduro yakanga yakafanana. Mira.
  
  Drake akachinja nyaya. Akabaya imwe pedyo nemoyo waBen. "Mai nababa vako vari sei?" - akabvunza zvakanyatsonaka. "Ko vagara here?"
  
  Ben akatura befu zvairwadza. "Kwete shamwari. Pavakazofona kekupedzisira, ndakamuudza kuti akanga awana rimwe basa. Zvichabatsira, Matt, asi kwete kwenguva refu. "
  
  "Ndinoziva". Drake akatarisa Wells naHayden. "Sevatungamiriri pano, imi vaviri munofanira kubatsira." Ipapo, asingamiriri mhinduro, akati: "Inhaui pamusoro paHeidi naMeso aOdin?"
  
  Ben akadzungudza musoro achiratidza kusvotwa. "Zvakawanda," akanyunyuta kudaro. "Kune zvimedu kwese kwese. Pano - teerera kune izvi: kuti unwe kubva kuTsime reMimir - Tsime reUchenjeri muValhalla - munhu wose anofanira kuita chibayiro chinokosha. Mumwe akabayira maziso ake, achifananidzira kuda kwake kuwana zivo pamusoro pezvinoitika zvose zviri zviviri zvazvino uye zvomunguva yemberi. Anwa, akafanoona miedzo yose yaizonetsa vanhu naMwari nokusingaperi. Mimir akagamuchira Meso aOdin, uye vakarara ipapo kubvira ipapo, chiratidzo chokuti kunyange Mwari anofanira kuripa nokuda kwenhambo pfupi youchenjeri hwakakwirira."
  
  "Zvakanaka," akadaro Drake. "Zvakajairika zvenhoroondo zvinhu, huh?"
  
  "Rudyi. Asi ndizvo zvazviri. The Poetic Edda, the Saga of Flenrich, nderimwe randakashandura se"Nzira Dzakawanda dzaHeidi." Vanotsanangura zvakaitika, asi musatiudza kuti Meso aripi zvino.
  
  "MuValhalla," Kennedy akaita grimace.
  
  "Izwi rechiNorwegian reKudenga."
  
  "Ipapo handizove nemukana wekuzombovawana."
  
  Drake akafunga nezvazvo. "Uye hapana chimwe? Jesu, shamwari, ichi ndicho chikamu chekupedzisira!
  
  "Ndakatevera rwendo rwaHeidi-nzendo dzake. Anoshanyira nzvimbo dzatinoziva obva adzokera kumba kwake. Iyi haisi Playstation, shamwari. Hapana mhedzisiro, hapana zvakavanzika zvakabudirira, hapana dzimwe nzira, zilch. "
  
  Kennedy akagara pasi pedyo naBen uye akakanda bvudzi rake. "Anogona kuisa zvidimbu zviviri panzvimbo imwechete?"
  
  "Zvinogona kudaro, asi hazvienderane nezvatinoziva panguva ino. Zvimwe zviratidzo zvakatevera mumakore ose apfuura zvakanongedzera kuchidimbu chimwe panzvimbo imwe neimwe."
  
  "Saka urikuti iyi ndiyo nzwisa yedu?"
  
  "Kiyi inofanira kunge iri Valhalla," Drake akadaro nekukurumidza. "Ichi ndicho chirevo chega chinoratidza nzvimbo. Uye ndinorangarira kuti wakambotaura chimwe chinhu nezve Heidi achiudza Odin kuti aiziva pakanga pakavanzwa maziso ake nekuti akapa zvakavanzika zvake zvese paakanga akarembera pamuchinjikwa.
  
  "Muti," - panguva iyoyo Thorsten Dahl akapinda mukamuri. MuSweden airatidzika kuneta, aneta zvakanyanya kubva kudivi rekutonga rebasa rake kupfuura kubva kune remuviri. "Imwe yakaturikwa paMuti Wenyika."
  
  "Hoo," akadaro Drake. "Nyaya imwe chete. Ikofi here?"
  
  "Macadamia," Dahl airatidza kunyara. "Yakanakisa Hawaii inofanirwa kupa."
  
  "Ndaifunga kuti yaive spam," Kennedy akadaro, achiratidza kuzvirereka kwake akananga kuNew Yorker.
  
  "Spam inodiwa zvakanyanya muHawaii," akabvuma Dahl. "Asi kofi inotonga zvese. Uye nzungu yeKona macadamia ndimambo."
  
  "Saka urikuti Heidi aiziva kwaive naValhalla?" Hayden akaedza nepaaigona napo kuti ataridzike kuvhiringika pane kukahadzika apo Drake akadaidza mumwe munhu kuti avaunzire imwe kofi.
  
  "Hongu, asi Heidi aiva munhu. Kwete Mwari. Saka chaaizosangana nacho chaizova paradhiso yenyika?"
  
  "Ndine urombo, murume," Kennedy akaseka. "Vegas haina kuvambwa kusvika 1905."
  
  "KuNorway." Drake akawedzera, achiedza kusanyemwerera.
  
  Kunyarara kwakatevera. Drake akatarisa Ben achiongorora mupfungwa zvese zvaakanga adzidza kusvika zvino. Kennedy akabata miromo yake. Hayden akatambira tray yemakombi ekofi. Wells akanga atozorora zvake pakona, achiita seakarara. Drake akarangarira mazwi ake anonakidza - ndinoda kukuudza chimwe chinhu. Chimwe chinhu muna May.
  
  Pachave nenguva yeizvi gare gare, kana zvachose.
  
  Ben akaseka achidzungudza musoro. "Zviri nyore. Mwari, zviri nyore. Kudenga kumunhu... musha wavo."
  
  "Chaizvoizvo. Nzvimbo yaaigara. Musha wake. Kabhini yake, "Drake akasimbisa. "Pfungwa dzangu zvakare."
  
  "Tsime reMimir riri mukati memusha weHeidi!" Kennedy akatarisa-tarisa, mufaro uchipenya mumaziso ake, ndokutamba Drake nechibhakera chake. "Hazvina kushata kune mucheche."
  
  "Ndakura brain chaidzo kubva pandakarega." Drake akaona Wells achizununguka zvishoma. "Best kufamba kwehupenyu hwangu."
  
  Thorsten Dahl akasimuka ndokusimuka. "Wobva waenda kuSweden kwechikamu chekupedzisira." Airatidza kufara kuti akanga adzokera kunyika yake. "Umm ... kumba kwaHeidi kwaive kupi?"
  
  "Ostergotland," Ben akadaro asina kutarisa. "Uyezve imba yeBeowulf naGrendel inzvimbo yavachiri kutaura nezve monsters anotenderera nenyika husiku."
  
  
  MAKUMI MATATU
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  La Veraine, Party Castle, yakanga iri kumaodzanyemba kweMunich, pedyo nemuganhu weBavaria.
  
  Senhare, yakamira nechepakati pegomo rakapfava, madziro ayo akakombama uye aitozara nezvishwe zvemiseve munzvimbo dzakasiyana-siyana. Shongwe dzakatenderedzwa dzakakwira kumativi ese emagedhi akavharidzirwa uye nzira yakafararira yakabvumira mota dzinodhura kuti dzikwire muchimiro uye kuratidza zvadzakabudirira kuita apo paparazzi yakasarudzwa nemaoko yakapfugama kuti ivatore.
  
  Abel Frey akatungamira bato rimwe nerimwe, achikorokotedza vakati wandei vevaenzi vakanyanya kukosha uye nekuita kuti mamodeli ake aite sezvaanotarisirwa kwavari. Kupokana apa, kugunun'una uko, kunyangwe jee repaapo rakaita kuti vese vararame zvinoenderana nezvaaitarisira.
  
  Mudzimba dzega dzega, akaita seasina kuona vachena vaimhanya vakagadzikwa pamatafura egirazi anosvika mumabvi, vakuru vakuru vakakotama nemashanga mumhino dzavo. Mienzaniso uye vechidiki vechidiki vanoita zvemitambo vakapfeka sevana zvidhori zvakagadzirwa nesatin, silika uye lace. Nyama yepingi, kugomera uye kunhuwirira kunotyisa kweruchiva. Makumi mashanu-inch plasma mapaneru anoratidza MTV uye hardcore porn.
  
  The Chateau yakazadzwa nemimhanzi yepamoyo, Slash naFergie vachiridza 'Beautiful Dangerous' pachikuva kure nenzvimbo dzakaora - mimhanzi yerock inosimudzira ichifema hupenyu hwakawanda mubato raFrey ratove nesimba.
  
  Mugadziri wefashoni akasiya, asina kucherechedzwa nemunhu wese, uye akakwira kumusoro kwemasitepisi kune bapiro rakanyarara renhare. Imwezve ndege uye varindi vake vakanga vavhara gonhi rakachengetedzeka kumashure kwake, raiwanikwa chete kuburikidza nekiyi musanganiswa uye kuzivikanwa kwezwi. Akapinda mune imwe kamuri makanga makazara michina yekufambisa mashoko uye mutsetse wematerevhizheni emhando yepamusoro.
  
  Mumwe wevateveri vake aivimbwa naye akati: "Nenguva chaiyo changamire. Alicia Miles arikutaura pasetiraiti foni.
  
  "Zvakanaka, Hudson. Yakanyorwa here?"
  
  "Chokwadi, changamire."
  
  Frey akatambira mudziyo waakange anzi aite, achinamira miromo achimanikidzwa kuunza muromo wake padyo nenzvimbo iyo lackey yake yakanga yave kutomwaya mate.
  
  "Maira, zviri nani izvi zvinonaka. Ndine imba yakazara nevaenzi vekutarisira." Nhema dzokuva nyore hadzina kuratidzika sechinhu chakatangwa kwaari. Zvaingodiwa nevasina kunzwa ava.
  
  "Bhonasi yakafanira, ndingadaro," toni yakanyatsoiswa yechiNgezi yakanzwika kuva inosekesa. "Ndine kero yepawebhu uye password yekutsvaga Parnevik."
  
  "Zvese chikamu chechibvumirano, Miles. Uye unotoziva kuti pane nzira imwe chete yekuwana bhonasi. "
  
  "Milo aripo here?" Ikozvino toni yachinja. Mucheka wehuro. Naughtier...
  
  "Ini chete uye fan yangu yepamoyo."
  
  "Mmm... Mukokewo kana uchida," izwi rake rakachinja. "Asi zvinosuruvarisa kuti ndinofanira kukurumidza. Pinda ku www.locatethepro.co.uk uye isa password mune yakaderera kesi: bonusmyles007,"lol. "Ndinofunga kuti unogona kuzvikoshesa, Frey. Iyo yakajairwa tracker fomati inofanirwa kuoneka. Parnevik inorongwa seyechina. Unofanira kukwanisa kumuronda chero kupi zvako."
  
  Abel Frey akakwazisa chinyararire. Alicia Miles ndiye aive operation yakanakisa yaakamboshandisa. "Zvakanaka, Miles. Kana maziso ako ave pasi pekutonga, iwe unenge wabva pa leash. Wodzoka kwatiri uuye nezvimedu zvevaCanada. Zvadaro tichazotaura. "...
  
  Mutsetse wakabva wapera. Frey akaisa nharembozha yake pasi, achifara manje. "Zvakanaka, Hudson," akadaro. "Tangisa mota. Tumira munhu wese kuOstergotland nekukasika." Chidimbu chokupedzisira chaaigona kusvika, sezvakaita zvimwe zvidimbu zvose kana vakatamba mitambo yokupedzisira zvakarurama. "Milo anoziva zvekuita."
  
  Akadzidza mutsara wemamonita eterevhizheni.
  
  "Ndeupi wavo ari Musungwa 6 - Karin Blake?"
  
  Hudson akakwenya ndebvu dzake dzisina kuchena asati avheyesa. Frey akasendamira mberi kuti adzidze musikana mutsvuku akagara pakati pemubhedha wake, makumbo ake akakwevera kuchirebvu chake,
  
  Kana, kunyanya, kugara pamubhedha waiva waFrey. Uye kudya chikafu chaFrey muimba yakakiyiwa uye yakachengetedzwa yakarairwa naFrey. Kushandisa magetsi aibhadharwa naFrey.
  
  Pachidzitiro pane cheni yaakagadzira.
  
  Zvino akanga ava wake.
  
  "Chibva watumira vhidhiyo yacho mukamuri rangu pahwindo hombe. Woudza shefu kuti vauye kudya kwemanheru ikoko. Maminitsi gumi mushure meizvi, ndinoda nyanzvi yangu yekarati. " Akambonyarara achifunga.
  
  "Ken?"
  
  "Hongu, imwe chete. Ndoda kuti aende ikoko atore bhutsu dzake. Hapana chimwe parizvino. Ndinoda kuti psychological torture irebe zvinonaka kusvika iyi yapwanyika. Ndichamirira zuva ndozomutora chimwe chinhu chakakosha."
  
  "Uye musungwa 7?"
  
  "Mudikani Mwari, Hudson, mubate zvakanaka, sezvamungazviita imi. Zvakanakisa pane zvese. Nguva yake yekutifadza yave kusvika. "...
  
  
  MAKUMI MATATU NERIMWE
  
  
  
  AIRSPACE PASI SWEDEN
  
  
  Ndege yakarereka. Kennedy Moore akamuka nekutanga, akadekara kuti amutswa nemhirizhonga, zuva idzva radzinga wake Rima Chaser.
  
  Karebhi aivapo muzviroto zvake sezvaaiita munyika chaimo, asi pakati pehusiku akaramba achimuuraya nokusaidzira mapete mhenyu pahuro pake kusvikira adzipwa ndokumanikidzirwa kutsenga nokumedza, kusavimbika kwake bedzi kwaitambudzwa nokutyisa kwakanga kuri mumeso ake. , yakaramba iripo kusvikira pfarivari yokupedzisira yabuda.
  
  Pakarepo akamuka uye kubvamburwa kubva pasi pegehena, akaringa-ringa kose-kose nemeso esango. Kwakati zii; vanhuwo zvavo nemasoja vakanga vabatwa nehope kana kutaura vakanyarara. Kunyangwe Ben Blake akarara akabata laptop yake, mitsetse yekunetseka haina kukwenenzverwa nehope uye zvinosiririsa kubva panzvimbo pachiso chake chidiki.
  
  Akabva aona Drake akamutarisa. Iye zvino mitsetse yake yekunetseka yakangowedzera chiso chake chaive chave kurova. Kutendeseka kwake uye kusava noudyire zvaiva pachena, hazvibviri kuvanza, asi kurwadziwa kwakavanzwa shure kwekudzikama kwake kwakaita kuti ade kumunyaradza ... usiku hwose.
  
  Akanyemwerera ega. Mamwe mareferensi edombo redinosaur. Nguva yaDrake yainakidza zvikuru. Pakapera kanguva asati aona kuti nyemwerero yake yemukati ingangosvika mumaziso ake, nekuti akabva anyemwererawo kwaari.
  
  Uye zvino, kekutanga mumakore ese kubva paakapinda muAcademy, akazvidemba kuti kudanwa kwake kwaida kuti abvise hunhu hwake. Aidemba kuti dai aiziva kugadzira bvudzi rake kudaro. Anoshuva kuti dai ari Selma Blair zvishoma uye zvishoma Sandra Bullock.
  
  Ataura zvese izvozvo, zvaive pachena kuti Drake aimuda.
  
  Akanyemwererawo kwaari, asi panguva iyoyo ndege yakarereka zvakare uye munhu wese akamuka. Mutyairi wendege akazivisa kuti vakanga vari rwendo rwokubhururuka kweawa kubva kwavaienda. Ben akamuka ndokufamba sezombie kunotora Kona coffee yainge yasara. Thorsten Dahl akasimuka ndokutarisa-tarisa.
  
  "Nguva yekuvhura radar ichipinda pasi," akadaro nehafu yekunyemwerera.
  
  Vakatumwa kuti vabhururuke pamusoro peÖstergotland, vachinanga nzvimbo uko Purofesa Parnevik naBen vaidavira kuti musha waHeidi waizova. Purofesa wevarombo ainyatsonzwa kurwadziwa kubva pamucheto wakagurwa wemunwe wake uye akashamiswa zvikuru nekusava nemoyo kwemutambudzi wake, asi akafara sembwa paakavaudza nezvemepu yakanyorwa paShield yeOdin.
  
  Nzira yekuenda kuRagnarok.
  
  Zvichida.
  
  Kusvika parizvino hapana ati akwanisa kuishandura. Uku kwaive kumwe kukanganisa kwaAlicia Miles nechikwata chake chakavhiringika here?
  
  Pane imwe nguva ndege yakapaza nepakati peDahl's rough perimeter, akanongedza kumufananidzo wakaonekwa paterevhizheni yendege. Radar inopinda pasi yakatumira mafungu mapfupi eredhiyo pasi. Payairova chinhu chakavigwa, muganhu, kana kuti pasina, yairatidza mufananidzo muchiratidzo chayo chekudzoka. Pakutanga zvakaoma kuziva, asi neruzivo zvinova nyore.
  
  Kennedy akadzungudza musoro kuDahl. "Uto reSweden rine zvese here?"
  
  "Izvi zvinhu zvakakosha," Dahl akamuudza zvakakomba. "Tine hybrid version yemuchina uyu unoona migodhi nemapombi akavigwa. Tech yakakwira kwazvo. "
  
  Kwayedza yakabuda kunze, ichibva yatinhwa nemakore mapfumbu akasakara sezvo Parnevik airidza mhere. "Hezvo! Ichi chifananidzo chinoratidzika sechinyakare chekugara kweViking. Unoona rimu rekunze rakatenderera - aya ndiwo madziro ekudzivirira - uye zvinhu zvine rectangular mukati? Idzi dzimba dzekugara. "
  
  "Saka ngationei imba huru..." Ben akatanga nekuchimbidza.
  
  "Kwete," Parnevik akadaro. "Iyi inofanira kunge iri imba refu yeruzhinji - nzvimbo yekusangana kana mabiko. Heidi, kudai akanga ari pano chaizvoizvo, aizova neimba yechipiri pakukura."
  
  Sezvo ndege yaidzika zvishoma nezvishoma, mifananidzo yakajeka yakaoneka. Kugara kwacho kwakakurumidza kuratidzirwa zvakajeka tsoka dzinoverengeka pasi pevhu, uye imba yechipiri pakukura yakakurumidza kuoneka.
  
  "Unoona izvi," Dahl akanongedza kuruvara rwakadzama, rwakapera simba zvokuti rwaigona kusaonekwa kunze kwokunge mumwe munhu aitsvaka. "Izvi zvinoreva kuti pane buri, uye riri pasi pemba yaHeidi. "Damn," akadaro achicheuka. "Akavaka imba yake pamusoro petsime raMimir!"
  
  
  MAKUMI MATATU NEMBIRI
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Pane imwe nguva vakanga vari pasi uye vakanga vafamba makiromita akawanda kuburikidza nemvura ine mvura, Dahl akarayira kumira. Drake akatarisa-tarisa pane zvaaingogona kutsanangura sekuti, mumweya mutsva weDino-Rock iye naKennedy vakagovana, boka re motley. VaSweden neSGG vakamiririrwa naThorsten Dahl nevatatu vevarume vake, SAS naWells nemauto gumi. Mumwe akasiyiwa muHawaii, akuvara. Delta Team yakaderedzwa kusvika vanhu vatanhatu; ipapo paiva naBen, Parnevik, Kennedy uye iye pachake. Hayden akasara nendege.
  
  Pakati pavo pakanga pasina kana mumwe chete akanga asina kunetseka nekuoma kwebasa ravo. Ichokwadi chokuti ndege yakanga yakamirira, yakazara mafuta uye yakashongedzwa, ine maFigure ari mubhodhi, yakagadzirira kuvaendesa chero kupi zvako munyika, yakangowedzera kusimbisa kuoma kwemamiriro acho ezvinhu.
  
  "Kana zvichibatsira," akadaro Dahl sezvo munhu wese akamutarisa achitarisira, "ini handisi kuona kuti vangatiwana sei panguva ino," akadaro. "Tanga nekushandisa mabhomba akareruka kudzima tsoka shoma pasi, saka yave nguva yekuchera."
  
  "Chenjera," Parnevik akamonya maoko ake. "Hatidi kuparara."
  
  "Usanetseka," Dahl akadaro nemufaro. "Pakati pemasimba akasiyana pano, ndinofunga tine timu ine ruzivo, Muzvinafundo."
  
  Pakaita kuseka kweshungu. Drake akaongorora nharaunda yavo. Vakamisa nzvimbo yakafara, vachisiya varume pamusoro pezvikomo zvakati kuti zvakakomberedza nzvimbo iyo radar inopinda pasi yairatidza imba yekare yevarindi yakambomira. Dai chete zvaive zvakanaka zvakakwana kune maVikings uye zvese ...
  
  Mapani aive neuswa uye akadzikama, kamhepo kaifefetera kasingaite miti yaikura nechekumabvazuva kwenzvimbo yavo. Yakatanga kuyerera zvishoma ichibva yamira isati yaedza zvakare.
  
  Nharembozha yaBen yakabva yarira. Maziso ake akabva atarisa ziso. "Baba? Kungobatikana. Ndichakufonera kumashure kwechikepe. " Akavhara mudziyo, akatarisa Drake. "Handina nguva," akadaro. "Vanotoziva kuti chimwe chinhu chiri kuitika, ivo havangoziva kuti chii."
  
  Drake akagutsurira akatarisa kuputika kwekutanga pasina kuvhunduka. Huswa, turf netsvina zvakabhururuka mudenga. Izvi zvakabva zvateverwa neimwe, yakadzika zvishoma, gore rechipiri rikasimuka kubva pasi.
  
  Varume vakati wandei vakauya vachitinhira vakabata mafoshoro vakabata zvombo. Surreal scene.
  
  "Chenjera," Parnevik akadaro. "Hatidi kuti chero munhu anyorove tsoka dzake." Akaseka sekunge raive jee guru munhoroondo.
  
  Mufananidzo wakajeka wakajeka wairatidza gomba pasi peimba refu yaHeidi rainanga kubako hombe. Sezviri pachena pakanga pane zvinopfuura tsime rakanga riri ipapo, uye boka racho rakakanganisa padivi rokungwarira. Zvakatora imwe awa yekunyatsochera uye kumbomira kwakati Parnevik achichema uye akadzidza zvinhu zvakafukunurwa zvisati zvanyangarika mumhepo yakatetepa.
  
  Drake akashandisa nguva iyi kuronga pfungwa dzake. Kusvika iye zvino ainzwa kunge munhu ari paroller coaster asina kana mabhureki. Kunyangwe mushure memakore ese aya, aive achiri kujaira kutevera mirairo pane kuita chirongwa chekuita, saka aida nguva yakawanda yekufunga kupfuura, taura, Ben Blake. Aiziva zvinhu zviviri zvechokwadi-zvaiva shure nguva dzose, uye vavengi vavo vakavamanikidza kuita chimwe chinhu kumamiriro ezvinhu panzvimbo pokuasika; hapana mubvunzo kuti izvi zvakakonzerwa nekuti vakapinda mujaho uyu vari kumashure kwevadzivisi vavo.
  
  Yave nguva yekuti utange kuhwina mujaho uyu. Uyezve, vairatidzika kuva bato bedzi rakazvipira kuponesa nyika panzvimbo pokuiisa mungozi.
  
  Saka unotenda nyaya dzezvipoko here?Izwi rekare rakazevezera mupfungwa dzake.
  
  Aiwa, akapindura nenzira yakafanana neyaiva panguva iyoyo. Asi ini ndinotenda mune dzinotyisa nyaya ...
  
  Munguva yechinangwa chake chekupedzisira senhengo yeSRT yakavanzika, chikamu chakakosha cheSAS, iye nedzimwe nhengo nhatu dzechikwata chake, kusanganisira Alicia Miles, vakagumburwa nemusha uri kure kuNorthern Iraq, vagari vawo vachitambudzwa nekupondwa. Tichifunga zviri pachena, zvavakanga vachiferefeta... kwaiva kuwana masoja eBritish neFrance achiri mubishi rekubvunzurudzwa.
  
  Zvakatevera zvakasvibisa mamwe mazuva aMatt Drake paPasi. Apofumadzwa nehasha, iye nedzimwe nhengo mbiri dzechikwata chacho vakamisa kutambudzwa kwacho.
  
  Chimwe chiitiko che "moto wehushamwari" pakati pevakawanda.
  
  Alicia Miles akamira akatarisa, asina kusvibiswa nemhando ipi neipi. Haana kukwanisa kumisa kutambudzwa kwacho, uye aisagona kumisa rufu rwevatambudzi. Asi akatevera murayiro womukuru wake.
  
  Matt Drake.
  
  Mushure meizvi, hupenyu hwemusoja hwakaguma kwaari, hukama hwese hwerudo hwaaitsigira hwakaputsika kuita zvidimbu. Asi kusiya basa kwaisareva kuti ndangariro dzapera. Mudzimai wake akamumutsa husiku nehusiku ndokuzobuda pamubhedha wake wainge watota nedikita achichema ari pasi apo akaramba kubvuma.
  
  Zvino akaona Kennedy akamira pakatarisana naye, achinyemwerera sokunge akanga ari mundege. Bvudzi rake rakarembera uye chiso chake chikava mhenyu uye misikanzwa nekunyemwerera kwake. Meso akatarisana uye muviri weVictoria's Chakavanzika wakasanganiswa nekushongedza kwemudzidzisi wechikoro uye kuzvidzora kwebhizinesi. Zvakanyanya kusanganiswa.
  
  Akanyemwererawo. Thorsten Dahl akashevedzera kuti: "Pindai mukuverenga! Tinoda gwara revana Descendant."
  
  Ben paakamubvunza kuti Descender chii, akangogaya. "Pakarepo kubva kuHollywood ngano, shamwari yangu. Rangarira kuti mbavha yakasvetuka sei kubva muchivako uye kusvetuka kwayo kwakagadziridzwa kusvika kumirimita kudonha kwayo kusati kwamiswa? Zvakanaka, Blue Diamond Lander ndiyo mudziyo wavanoshandisa. "
  
  "Kutonhora".
  
  Drake akaona Mutungamiriri wake achifamba zvishoma nezvishoma ndokutora bhodhoro rekofi. Chat iyi yave nenguva ichiitwa. Drake aida kuzvipedza.
  
  "Mai?" Akabvunza akanyatso tsikitsira muromo pasi kuti pasawane anonzwisisa mubvunzo wake.
  
  "Hm?" - Ndakabvunza.
  
  "Chingondi udza".
  
  "Kunaka kune nyasha, mudiwa, mushure mekushaikwa kuri pachena kweruzivo rwaunopa maererano nezvawaimboita kare, ini handikwanise kutarisira kupa mahara izvozvi, ndingagona here?"
  
  Drake haana kukwanisa kuita asi kudzvinyirira nyemwerero. "Uri mudhara ane tsvina, unozviziva?"
  
  "Izvi ndizvo zvinoita kuti ndirambe ndiri pamusoro pemutambo wangu. Zvino ndiudze imwe nyaya kubva kune imwe yemishoni yake yakavanzika-chero ipi zvayo."
  
  "Zvakanaka ... Ndinogona kuridza mukana wako pano uye kukupa chimwe chinhu chakapusa," Drake akadaro. "Kana kuti unogona kumirira kusvika izvi zvapera uye ndichakupa goridhe ... iwe unoziva chete."
  
  "Tokyo Cos-con?"
  
  "Tokyo Cos-con. Mai pavakaenda pachivande pagungano guru reJapan recosplay kuti vapinze uye vabate veFuchu Triads vakanga vachifambisa indasitiri yezvinonyadzisira panguva iyoyo."
  
  Wells aiita kunge achabatwa nepfari. "Jesu, Drake. Uri benzi. Zvakanaka, asi vimba neni, une chikwereti kwandiri izvozvi," akatura befu. "MaJapan akangomuzvuzvurudza kunze kweHong Kong, pasi pekuzivikanwa kwenhema, pasina kunyeverwa, achiparadza zvachose chivharo chaakanga achigadzira kwemakore maviri."
  
  Drake akamupa muromo wakashama, kutarisa kwekusatenda. "Never".
  
  "Mashoko angu zvakare."
  
  "Sei?"
  
  "Uyewo mubvunzo wangu unotevera. Asi, Drake, hazvisi pachena here?"
  
  Drake akafunga nezvazvo. "Chete kuti iye ndiye akanakisa kwavari. Zvakanakisisa zvavakambova nazvo. Uye ivo vanofanira kunge vachisuwa nazvo. "
  
  "Isu tanga tichitora nhare kubva kuDhipatimendi ravo reJustice uye Prime Minister kwemaawa angangoita gumi neshanu izvozvi, sezvakaita maYankees. Vanozobvuma zvese kwatiri - vakamutuma kunoongorora La Veraine nekuti ndiko chete kubatana kwavakawana kune nyonganyonga iyi yatowedzera kuita chiitiko chikuru kwazvo chiri kuitika pasi pano izvozvi. Ingori nhau yemaawa chete tisati tamanikidzwa kureurura kwavari."
  
  Drake akafinyamisa kumeso. "Pane chikonzero here chekusareurura izvozvi? Kunogona kunge kuri kuwana kwakanakisa. "
  
  "Ndinobvuma, shamwari, asi hurumende ihurumende, uye nyika iri munjodzi kana kuti kwete, vanofarira kutamba mitambo yavo midiki, handiti?"
  
  Drake akanongedzera gomba raive pasi. "Vanenge vakagadzirira."
  
  
  * * *
  
  
  Kudzika kwaDrake kwakaiswa pamamita 126. Mudziyo wainzi quick release muzzle wakaiswa muruoko achibva atambidzwa bhegi. Akadhonza ngowani yemudzimi wemoto netochi mumusoro achibva atsvanzvadzira mubhegi rake. Tochi hombe, tangi reokisijeni, chombo, chikafu, mvura, redhiyo, zvekutanga zvekubatsira - zvese zvaanoda pakubako. Akadhonza magirovhosi eheavy-duty ndokufamba achienda kumucheto kwegomba.
  
  "Geronimo?" akakumbira Kennedy, uyo akaramba ari kumusoro naBen uye Purofesa, kuti vabatsire kutarisa perimeter yavo.
  
  "Kana kuti bata zviziso zvemakumbo, buritsa chiuno chako utarise," akadaro.
  
  Drake akamuyemera zvakashata, "Tichadzoka kune izvi gare gare," akadaro ndokusvetukira murima.
  
  Akabva anzwa dzvuku rekuburitsa diamond. Sipidhi yekudonha kwake yakadzikira paaidonha, uye vhiri rake diki raifamba kazana pasekondi. Madziro etsime - nerombo rakanaka iye zvino akaoma - akapenya kupfuura kareidoscopic kupenya, senge mune yekare dema uye chena firimu. Pakupedzisira kudzika kwakadzikira kuita kukambaira, uye Drake akanzwa bhutsu dzake dzichisvetuka zvinyoro nyoro kubva padombo rakaomarara. Akadzvinya muromo achibva anzwa kuti chibatiso chichibuda paseat belt. Drake akaongorora maitiro ekumushandura kuita Ascendant asati aenda kwaive naDal nehafu yevarume gumi nevaviri vakamirira.
  
  Uriri hwakapwanyika zvinokatyamadza, asi akati zvainge zvakonzerwa nemarara.
  
  "Bako iri idiki zvinoshamisa kana zvichienzaniswa nezvatakaona pasi richipinda radar," akadaro Dahl. "Anogona kunge akanganisa kuverenga. Tambanudza utsvage... mugero... kana chimwe chinhu chakadaro."
  
  MuSweden akakwenya, achinakidzwa nekusaziva kwake. Drake akazvifarira. Akafamba zvishoma nezvishoma mubako, achiongorora madziro asina kuenzana uye achidedera, pasinei nejasi gobvu raakapiwa. Zviuru zvematani ematombo nenyika zvakanga zvichimutsikirira, uye hezvo akanga ari, achiedza kupinda zvakadzika. Kwaari zvaiita sehupenyu hwemusoja.
  
  Dahl akataurirana naParnevik kuburikidza neviri-nzira videophone. Muzvinafundo akashevedzera 'mazano' akawanda zvekuti Dahl akabva adzima ruzha mushure memaminitsi maviri. Masoja akatsika-tsika bako kusvikira mumwe wevakomana veDelta ashevedzera kuti: "Ndine zvakavezwa pano. Kunyangwe chiri chinhu chidiki. "
  
  Dahl akadzima videophone. Inzwi raParnevik rakanzwika zvikuru uye rakajeka, ndokubva ramira apo Dahl akaunza foni kumadziro.
  
  "Unozviona here izvi?"
  
  "Ja! Det ar bra! Bra!" Parnevik akarasikirwa nechiRungu chake kubva mukufara. "Walknott...mmm...pfundo revarwi vakaurayiwa. Ichi ndicho chiratidzo cheOdin, katatu katatu, kana Borromean triangle, inobatanidza nepfungwa yekufa kukuru muhondo."
  
  Drake akadzungudza musoro. "Ropa Vikings."
  
  "Chiratidzo ichi chinowanzowanwa pa"matombo emifananidzo" anoratidza kufa kwevarwi vaiva negamba vaifamba nechikepe kana kuti vakatasva mabhiza vachienda kuValhalla - kumuzinda waOdin.
  
  "Ndine urombo nekukanganisa parade yako, shamwari," akadaro murume akananga weSAS, "asi mudhuri uyu wakakora sevamwene vangu."
  
  Vese vakakanda nhanho kumashure, vachivheneka mwenje yavo yehelmeti pane iyo yakanga isati yabatwa.
  
  "Inofanira kunge iri madziro enhema." Mukomana akapotsa aridza mhere nemufaro. "Zvinofanira kudaro!"
  
  "Mira," Drake akanzwa izwi rechidiki raBen. "Inotaurawo kuti Valknoth inonziwo Rufu Knot, chiratidzo chevateveri vaOdin avo vaiva nechisimba cherufu rwechisimba. Ndinotenda chaizvo kuti iyi inogona kunge iri yambiro. "
  
  "Bullshit". Drake akatura befu.
  
  "Heinoi pfungwa, varume," rakadaro inzwi raKennedy. "Ko kuzonyatsoongorora madziro ese. Kana ukawana mamwe maWalknotts, asi wowana madziro asina chinhu, ndingasarudza iyi. "
  
  "Zviri nyore kuti utaure," akadaro Drake. "Kuve kumusoro uko uye zvese."
  
  Vakaparadzana, vachipesana madziro ane matombo masendimita neinch. Vakabvisa mazana emakore ehuruva, vakabvisa dandemutande uye vaidzinga chakuvhe. Pakupedzisira, vakawana mamwe maValknots matatu.
  
  "Zvakanaka," Drake akadaro. "Madziro mana, zvinhu zvina zvine mapfundo. Toita sei manje?"
  
  "Zvose zvakafanana here?" - purofesa akabvunza achishamisika.
  
  Mumwe wevarwi akaratidza mufananidzo weParnevik pahwindo refonifoni. "Zvakanaka, ini handizivi nezvenyu, asi ndine chokwadi chekuti ndaneta nekumuteerera. Muswere weSweden angadai akatipedza kare kare."
  
  "Wait," inzwi raBen rakadaro. "Maziso ari mutsime raMimir, kwete ..." inzwi rake rakarasika kuseri kwekuridza mhere, uye chidzitiro chakabva chasviba. Dahl akaizunza, akaibatidza nekudzima, asi hazvina kubatsira.
  
  "Kupenga. Aiedza kuti kudii?
  
  Drake akange ave kuda kuita fungidziro pakabva pamuka videophone uye kumeso kwaBen kwakazadza skrini. "Handizive zvakaitika. Asi teerera - Maziso ari mutsime raMimir, kwete mubako riri pasi paro. Kunzwisisa?"
  
  "Ehe. Saka takavapfuura tichidzika?"
  
  "Ndinofunga hongu".
  
  "Asi nei?" Dahl akabvunza achiratidza kusatenda. "Saka bako iri rakagadzirirwei zvachose? Uye pasi raipinda radar rairatidza pachena kuti paive nenzvimbo hombe pasi. Chokwadi, Piece yaifanira kunge iri zasi uko. "
  
  "Kunze-" Drake akanzwa dzihwa rinotyisa. "Kunze kwekunge nzvimbo ino iri musungo."
  
  Dahl akangoerekana atarisa asina chokwadi. "Zvakadii?"
  
  "Nzvimbo iyi iri pasi pedu here? Ko kana riri gomba risina chigadziko?"
  
  "Izvi zvinoreva kuti wakamira papiro yevhu!" Mukomana akaridza mhere. "Musungo! Inogona kudonha chero nguva. Ibva ipapo izvozvi!"
  
  Vakatarisana kwechinguva chisingaperi chekupererwa nezano. Vese vaida kurarama zvakaipa. Uye ipapo zvinhu zvose zvakachinja. Chakanga chambotsemuka pauriri hwekongiri chaive chatsemuka. Iri ruzha runoshamisa rwekubvarura rwakanga rwusiri rwekubviswa kwedombo, asi kubva pakuti pasi paiparadzana zvishoma nezvishoma kubva kumagumo kusvika kumagumo.
  
  Negomba risingaperi pasi pawo....
  
  Varume vatanhatu vakamhan'arira maAscendants maviri. Pavakasvika ikoko, vachiri vapenyu, Dahl akadanidzira kuti adzorere kurongeka.
  
  "Imi vaviri motanga. Nekuda kwaMwari, iva nehasha."
  
  "Uye paunenge uchikwira," Parnevik akatsinhira kudaro, "ziva zvikuru zvakakupoteredza. Hatidi kupotsa artifact."
  
  "Usave benzi, Parnevik." Dahl aive ari kupengeswa nepfungwa. Drake akanga asati ambomuona zvakadai. "Vaviri vedu vekupedzisira tichatarisa sezvatinoenda," akadaro, akatarisa Drake. "Ndiwe neni".
  
  Videophone yakarira zvakare ichibva yadzima. Dahl akaizunza zunza seaida kumudzipa. "Vakashushwa nemaYankees, hapana mubvunzo."
  
  Zvakatora vaviri vekutanga maminetsi matatu kuti vasvike pasi. Zvadaro zvitatu zvechipiri chechipiri. Drake akafunga nezvezvinhu zvese zvinogona kuitika mumaminetsi matanhatu - ruzivo rwehupenyu hwese, kana kuti hapana zvachose. Kwaari ndiko kwaive kwekupedzisira. Hapana chimwe kunze kwokutsemuka kwevhu, kugomera kwedombo riri kuzununguka, kungoerekana kwaitika, kusarudza kuti tomupa mubayiro woupenyu here kana kuti worufu.
  
  Uriri hwepasi pechiratidzo chavakatanga kuwana hwakanga hwadhirika. Pakanga pasina yambiro; sekunge pasi painge pangosiya chipoko ndokuwira mukukanganwa. Drake akakwira kusvika kutsime kwaaigona. Yakadzikama pamativi ayo kwete pauriri husina kusimba hwebako. Dahl akambundira rimwe divi retsime, akabata chimedu chegirinhi nemaoko maviri, mhete pamunwe wake wemuchato ichiratidza mwenje pangowani yaDrake.
  
  Drake akatarisa kumusoro, achitsvaga chero zvidimbu zvakasimba zvetambo zvavanogona kuisa kumahanesi avo. Ipapo akanzwa Dahl achidanidzira: "Shit!" uye akatarisa pasi munguva chaiyo kuti aone vhidhiyophone ichitenderera kubva kumagumo kuenda kumagumo mune yakaipa inononoka kufamba isati yadonha nekupwanya kune bako pasi.
  
  Yakapera simba, hard drive yakapa nzira, ichiwira mugomba dema sekurota kwaDrake kwekutanga mhuri. Dutu rakauya kwavari, richiburitsa mweya wakasviba uzere nerima risingataurike kubva panzvimbo yakavanda zvisikwa zvisingaonekwi zvichitsveta.
  
  Uye, achitarisa pasi mugomba iro remumvuri usina zita, Drake akawanazve kutenda kwake kwehudiki mumamonsters.
  
  Pakanzwika kutsvedzerera zvishoma, tambo yakaburuka ichibva kumusoro ichirira. Drake akaibata nekutenda ndokuisungirira paharness yake. Dahl akaita zvimwe chetezvo, achiratidza kuchena zvakafanana, uye vese vakadzvanya mabhatani avo.
  
  Drake akatarisa altimeter. Akadzidza hafu yake yetsime apo Dahl akaikopa kune rimwe divi. Kanoverengeka vakamira ndokusendamira mberi kuti vanyatsotarisisa, asi nguva dzose hapana chavakaona. Mafiti zana akaenda, uyezve makumi mapfumbamwe. Drake akasvuura maoko ake aine ropa, asi hapana chaakawana. Vakafamba, zvino makumbo makumi mashanu, Drake akabva aona kushaikwa kwechiedza, karima kaingotora chiedza chaakakanda paari.
  
  Bhodhi rakafara remapuranga, rakakomberedzwa nechekumicheto, risina kubatwa nekunyorova kana mold. Drake aiona zvakavezwa pamusoro payo uye zvakamutorera nguva kuti aise ngowani nemazvo.
  
  Asi paakazviita...
  
  Maziso. Mufananidzo wekufananidzira wemaziso aOdin, akavezwa kubva pamatanda uye akasiiwa pano ... ndiani?
  
  NaOdin pachake? Zviuru zvemakore zvakapfuura? Munyori: Heidi? Zvaive zvakanyanya here kana zvishoma?
  
  Dahl akakanda akatarisa pasi achishushikana. "Nekuda kwedu tese, Drake, usasiye izvi."
  
  
  MAKUMI MATATU NETATU
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Drake akabuda mutsime raMimir, akabata piritsi remuti mudenga semukombe. Asati atomboti bufu, akabva adhonzerwa hanzu ndokukandwa pasi.
  
  "Hei, dzikama ..." Akatarisa pasi pehunde yemuchina wehope kubva kuHong Kong, mumwe wemitsva. Akaumburuka zvishoma ndokuona varwi vakanga vafa nekufa vakarara pauswa - Delta, SGG, SAS - uye shure kwavo Kennedy, akapfugama pfuti yakamunongedza mumusoro.
  
  Akaona Ben achimanikidzwa kuti amire akatwasuka, maoko aAlicia Miles asina tsitsi achibata mutsipa wake zvakasimba. Moyo waDrake wakapotsa watsemuka paakaona Ben achiri akabata nharembozha yake muruoko. Kubatirira kusvika mweya wangu wekupedzisira...
  
  "Rega Brit amire," wekuCanada Colby Taylor akapinda munzvimbo dzaDrake. "Ngaaone shamwari dzake dzichifa-uchapupu hwokuti ndinogona kutora chikamu chose chake ndisati ndamuuraya."
  
  Drake akabvumira moto wehondo kuti upinde mumakumbo ake. "Zvese zvauri kuratidza ndezvekuti nzvimbo ino inoenderana nezvainotaura mubhuku rekutungamira - kuti inyika yezvikara."
  
  "Ndetembo yakadii," bhirioni akaseka. "Uye ichokwadi. Ndipe Maziso." Akatambanudza maoko ake semwana arikukumbira zvimwe. Mamercenary akatumira mufananidzo wemaziso aOdin. "Zvakanaka. Zvakwana. Saka ndege yako iripi, Drake? Ndirikuda zvidimbu zvako wobva wabuda mugomba iri."
  
  "Hapana chauchawana pasina Shield," Drake akadaro ... chinhu chekutanga chakauya mupfungwa dzake. "Uye woona kuti inova sei mepu yeRagnarok."
  
  "Benzi," Taylor akaseka zvinosemesa. "Chikonzero chekuti tiri pano nhasi kwete makore makumi maviri apfuura inyaya yekuti Shield yakangowanikwa nguva pfupi yadarika. Ndine chokwadi kuti unotoziva izvi, zvakadaro. Uri kuda kundinonotsa? Unofunga kuti ndichatsvedza ndokupa mumwe mukana here? Zvakanaka, VaDrake, regai ndikuudzei. She..." akanongedzera Alicia, "haatsvedzi. Iye. . mbongoro yakaoma yegoridhe, ndizvo zvaari!
  
  Drake akatarisa waaimboshanda naye achidzipa Ben kusvika afa. "Achakutengesera kune akanyanya kutengwa."
  
  "Ndini mutengi wepamusoro-soro, iwe unopedza chidimbu cheshit."
  
  Uye nekuda kwaProvidence, mumwe munhu akatora mukana wenguva iyi kupfura bara. Pfuti yakarira nemusango. Mumwe wevarwi vaTaylor akadonha neziso idzva rechitatu, ndokufa pakarepo.
  
  Colby Taylor airatidza kusatenda kwesekondi. Akatarisa sekunge Bryan Adams achangosvetuka kubva musango ndokutanga kutamba "Zhizha re'69." Maziso ake akabva aita soso. Ipapo mumwe wevarwi vake akarovera paari, achimuwisira pasi, mercenary achibuda ropa, achiridza mhere uye achitamburira, achifa. Drake aive padivi pavo nekukasira sezvo lead yaibvarura mweya pamusoro pavo.
  
  Zvose zvakaitika panguva imwe chete. Kennedy akakanda muviri wake kumusoro. Nechepamusoro pedehenya rake paive pakabatana nechirebvu chegadhi akanga akamuvhara zvekuti haana kutomboziva kuti chii chainge chaitika. Instant hang up.
  
  Mabara akawanda aibhururuka achienda mberi neshure; varwi, vakabatwa pachena, vakaparadzwa.
  
  Thorsten Dahl akasunungurwa apo mercenary akanga akamubata akarasikirwa nezvikamu zvitatu zvemusoro wake kusvika papfuti yechitatu iyo yakanzwika kubva papfuti. Mukuru weSGG akaswedera pedyo naProfessor Parnevik segakanje ndokutanga kuzvuzvurudza harahwa iya yakananga pamurwi wemakwenzi.
  
  Drake akatanga kufunga nezvaBen. Sezvaaigadzirira kuita bheji reshungu, kusatenda kwakamuzunungusa sechuru-watt electromagnetic pulse. Alicia akakanda mukomana uya padivi achibva aenderera mberi naDrake. Pakarepo pfuti yakabuda muruoko rwake; hazvina basa kuti ndeipi. Akanga achiuraya zvakafanana nevose.
  
  Akaisimudza, achiisa pfungwa pairi.
  
  Drake akatambanudza maoko ake kumativi nenzira yekunyara. Sei?
  
  Nyemwerero yake yairatidza kufara, kunge dhimoni rawana nyama isina kubatwa muwadhi raaifunga kuti rakapera kare.
  
  Akadhonza nhare. Drake akagwinha gwinha, achitarisira kupisa uye kuzonzwa chiveve nekurwadziwa, asi ziso repfungwa dzake rakabata huropi hwake ndokuona kuti akange achinja chinangwa chake panguva yekupedzisira ... ndokuisa mabara matatu muine mercenary yakavhara chimiro chakatsamwa chaColby. Taylor. Ngatisatore njodzi.
  
  Masoja maviri eSAS uye maviri eDelta Marines akapona. VeSAS vakabata Ben ndokumuzvuzvurudza vachienda naye. Chakanga chasara cheDelta Team chakagadzirira kudzosera moto pasango remiti riri padyo.
  
  Dzimwe pfuti dzakarira. Mukomana weDelta akacheuka ndokudonha. Mumwe wacho aikambaira nedumbu achienda pakanga padonhera Wells, kune rimwe divi reMusime waMimir. Muviri waWells wakajamba wakazununguka sezvo muAmerica akamudhonza, humbowo hwekuti aive mupenyu.
  
  Maminitsi mashoma akatevera akapfuura murima. Alicia akaridza tsamwa ndokusvetuka achitevera musoja wekuAmerica. Paakacheuka ndokutarisana naye nezvibhakera, akabva amira kwechinguva.
  
  "Tsauka," Drake akanzwa achidaro. "Ibva waenda."
  
  "Handisi kuzosiya murume uyu."
  
  "Imi maAmerican, chimbozororai," akadaro asati aburitsa gehena rose. Mutambi mukuru weAmerica akadududza, achinowira muhuswa hwakakora, akatanga akabata ruoko rumwe chete ndokuzodzedzereka sezvo rwakanga rwatyoka asati atadza kuona muziso rimwe chete ndokuzodonha asina kana kudzedzereka.
  
  Drake akaridza mhere achimhanya akananga kuna Alicia achisimudza Wells necollar.
  
  "Unopenga here?" - akadanidzira. "Unopenga zvachose here?"
  
  "Ari kupinda mutsime," maziso aAlicia akanga ave mhondi. "Unogona kubatana naye kana kwete, Drake. Sarudzo yako."
  
  "Nei muzita raMwari? Sei?"
  
  "Rimwe zuva, Drake. Rimwe zuva, kana ukapona pane izvi, uchaziva."
  
  Drake akambomira achitura mafemo. Airevei? Asi kutadza kufunga zvino kwaizova kukoka rufu zvechokwadi sokunge azviuraya. Akadaidza ndangariro dzake dzekudzidziswa, pfungwa dzake, hunyanzvi hwake hweSAS. Akamurova nechibhakera chakananga, jabhu, muchinjikwa. Akapopota, achiratidza kurova chanza chake nesimba rinopwanya nguva imwe neimwe, asi zvino akanga ava pedyo zvikuru.
  
  Kwaaida kuva.
  
  Akanongedzera chigunwe kugotsi. Akatora nhanho yepadivi, akananga mubvi rake raisimuka, akananga kutyora mbabvu shoma uye kunonotsa kudonha kwake.
  
  Asi akaumburuka pakati pemabvi ake kusvikira ava pedyo zvinokatyamadza, aparadzana nemasendimita, ziso neziso.
  
  Maziso makuru. Maziso anoshamisa.
  
  Dzakanga dziri dzechimwe chezvikara zvikurusa zvenyika.
  
  "Iwe hauna simba semwana mucheche, Matt."
  
  Kazevezeve kake kakatonhodza mapfupa ake paakaenda kumberi, akatambanudza ruoko rwake, ndokumukandira mudenga. Akamhara kumusana, apererwa nemweya wekufema. Pasina kana sekondi gare gare aive pamusoro pake, mabvi achirovera mukati mesolar plexus yake, huma ichirova yake, ichiita kuti aone nyeredzi.
  
  Vakatarisa mumaziso zvakare, vakazevezera, "Rara pasi."
  
  Asi haasi iye aifanira kuita sarudzo. Ndizvo chete zvaaikwanisa kuita kusimudza ruoko rwake, achikunguruka achienda kudivi kuti atarise achikweva matsime ehana akananga kumucheto kwegomba risina chigadziko rinozivikanwa seMimir's Well.
  
  Drake akaridza mhere, achinetsekana nemabvi ake. Akanyara nekukundwa, akakatyamadzwa nemabhenefiti akawanda aakange arasikirwa nawo kubva paakapinda murudzi rwevanhu, aingoona chete.
  
  Alicia akakungurutsa Wells kumucheto kwetsime. Mukuru weSAS haana kana kuridza mhere.
  
  Drake akazungaira achisimuka kutsoka, musoro nemuviri zvichiridza mhere. Alicia akaenda kuna Colby Taylor, achiri munyoro uye akasimba segwayana rechirimo. Drake, nemusana wake kumaGermany, akanzwa seasina dziviriro semutyairi wechikepe pachikepe akatarisana neprehistoric Kraken, asi haana kuzununguka.
  
  Alicia akadhonza mutumbi wemufi kubva kuna Taylor. Birionea akasimuka, maziso akati ndee, akatarisa kubva kuMiles kusvika kuna Drake kumiti.
  
  Kubva kuseri kwehunde yakafukidzwa nemhute, nhamba dzakatanga kuoneka, dzakafanana nezvipoko, dzichinzwa dziri kumusha munyika iyi yengano. Kunyepera kwacho kwakaparara pavakasvika pedyo kuti vaone zvombo zvavo.
  
  Drake atofamba famba. Aiona vanhu vachiuya, akaziva kuti vakanga vari maJerimani semagora akanga auya kuzotora zvose zvakanga zvapambwa.
  
  Drake akatarisa achishamisika nechombo chekukunda kwavo. Alicia akabva angobata bhilionea uya wekuCanada ndokusvisvina kusvika maziso abuda mumusoro. Akanyemwerera nekuvhiringika kwake asati amuendesa kutsime raMimir uye akazendamisa musoro wake pamupendero.
  
  Drake akaona kuti aive nezvimwe zvaaikoshesa. Akasiya chiito, achishandisa Alicia naTaylor senhoo. Akasvika pagwenzi ndokuramba achifamba, zvishoma nezvishoma achikwidza kachikomo kaive nehuswa.
  
  Alicia akanongedza mugomba muya ndokuzunza Taylor kusvika akumbira kuti anzwirwe tsitsi."Pamwe uchawana chekuunganidza ipapo, iwe megalomaniac idiot," akaridza muridzo achikandira mutumbi wake mudura risingaperi. Kuchemerera kwake kwakambonzwika kwekanguva, ndokuzomira. Drake akazvibvunza kuti kana murume akawira mugomba risina chigadziko akaridza mhere zvachose, uye kana pasina munhu aive pedyo kuti amunzwe, zvaive zvakakosha here?
  
  Panguva iyi Milo aive asvika mudiwa wake. Drake akamunzwa achiti, "Nei gehena wakaita izvozvo? Sabhuku vangada dhongi iri mhenyu."
  
  Uye mhinduro yaAlicia: "Nyarara, Milo. Ndaitarisira kusangana naAbel Frey. Wagadzirira kuenda here?"
  
  Milo akanyemwerera zvakaipa akananga pamusoro pegomo. "Hatisi kuzovapedzisa?"
  
  "Usaite dhongi. Vachiri nezvombo uye vakabata nzvimbo yakakwirira. Une zvatavinga here?"
  
  "Zvikamu zvipfumbamwe zveOdin zviripo uye zvinoshanda. Ndege yako yakabikwa!" - akadanidzira. "Fara usiku panyika yakafa iyi!"
  
  Drake akatarisa maGerman achidzokera kumashure. Nyika yakanga yangoti nyangarara. Vakauya nenzira iyi uye vakapira zvakawanda. Vakazviwisira pasi.
  
  Kungorasa zvese kune maGerman pamutsetse wekupedzisira.
  
  "Hongu," Ben akabata ziso rake nekunyemwerera zvisingafadzi, sekunge ari kuverenga pfungwa dzake. "Senge hupenyu hunotevedzera nhabvu, huh?"
  
  
  MAKUMI MATATU NEIANA
  
  
  
  OSTERGOTLAND, SWEDEN
  
  
  Zuva rakanga rava kunyura pasi pedenga rakajeka sezvo vokuEurope nomubatsiri wavo mumwe chete akanga asara wokuAmerica vaikamhina vachienda kunzvimbo yakakwirira. Kamhepo kasina simba, kaitonhora kaivhuvhuta. Ongororo yekukurumidza yakaratidza kuti mumwe wevarwi veSAS akakuvara uye Muzvinafundo Parnevik airwadziwa nekuvhunduka. Izvi hazvishamise tichifunga nezvaakasangana nazvo.
  
  Dahl akabata nzvimbo yavo kuburikidza nesetiraiti runhare. Kubatsira kwainge kwasara maawa anenge maviri.
  
  Drake akatsikitsira pasi padivi paBen pavakamira mukasango kaive nebani rakashama rakavatenderedza.
  
  Mazwi ekutanga aBen: "Ndinoziva kuti vamwe vanhu vakafa, Matt, asi ndinongovimba kuti Karin naHayden vakanaka. Ndine urombo."
  
  Drake akanyara kubvuma kuti akanga akanganwa kuti Hayden akanga achiri nendege. "Usanetseke. Zviri muropa. Iwo mikana yakanakira Karin, zvakanaka kuna Hayden futi, "akabvuma, arasikirwa nekunakisa kumwe kunhu mumishoni. "Mamuka sei shamwari?"
  
  Ben akatora nharembozha yake. "Ndichiri mupenyu".
  
  "Takabva kure kubva pamutambo wefashoni."
  
  "Handichatombozvirangariri," akadaro Ben achirevesa. "Matt, handitomboyeuki kuti upenyu hwangu hwakanga hwakaita sei izvi zvisati zvatanga. Uye zvatove ... mazuva?"
  
  "Ndinogona kukuyeuchidzai kana muchida. Frontman weThe Wall of Sleep. Kuchema pamusoro paTaylor Momson. Nharembozha yazara. Mari yerendi. Ndiri kufarira Taylor.
  
  "Tarasikirwa nezvose."
  
  "Hapana kunyepa pano, Ben - tingadai tisina kusvika apa pasina iwe."
  
  "Unondiziva shamwari. Ndingabatsira chero munhu." Yakanga iri mhinduro yakajairwa, asi Drake aigona kutaura kuti aifadzwa nekurumbidzwa. Haana kukanganwa izvi apo Ben akakunda masutu uye kunyange purofesa weScandinavian.
  
  Hapana mubvunzo kuti ndizvo zvakaonekwa naHayden maari. Akaona munhu aiva mukati otanga kupenya. Drake akanamatira kuchengeteka kwake, asi hapana chaaigona kumuitira iye zvino.
  
  Kennedy akawira pedyo navo. "Ndinovimba handina kukukanganisai varume. Unotaridzika zvakanaka."
  
  "Kwete iwe," Drake akadaro uye Ben akagutsurira. "Iye zvino wava mumwe wedu."
  
  "Hmm, ndatenda, ndinofungidzira. Kurumbidza here?"
  
  Drake akasimudza moyo. "Chero ani anogona kutamba neni Dino Rock mitambo mishoma ihama yangu kwehupenyu hwose."
  
  "Husiku hwese, murume, husiku hwese."
  
  Ben akagomera. "Saka," akaringa-ringa. "Kwangosviba."
  
  Drake akatarisa mafuro asingaperi. Rutivi rwekupedzisira rwehutsvuku hwakasviba hwakanga huchingodonha kubva kure kure. "Damn, ndinobheja kunotonhora pano husiku."
  
  Dahl akasvika pavari. "Saka ndiwo magumo here varume? Tapedza here? Nyika inoda isu."
  
  Mhepo yaivhuvhuta yakapamura mashoko ake kuita zvidimbu zvidimbu, ichiaparadzira mumapani.
  
  Parnevik akataura ari paakanga akazorora akazembera musana wake pamuti. "Inzwa, umm, wakandiudza kuti wakaona mufananidzo unozivikanwa chete wezvikamu mukurongeka kwazvo. Mufananidzo waimbova waJohn Dillinger. "
  
  "Ehe, asi chinhu chakaenderera mberi muma'60s," Dahl akatsanangura. "Hatina chokwadi chekuti haina kuteedzerwa, kunyanya neimwe yeaya maViking anotarisisa nhoroondo."
  
  Muzvinafundo akanga akagwinya zvokuti, "Oo. Ndatenda."
  
  Rima rakazara, uye nyeredzi miriyoni yakapenya pamusoro. Mapazi aizununguka uye mashizha achikungura. Ben nekukasika akaswedera kune rimwe divi raDrake. Kennedy akaita zvimwe chete neimwe.
  
  Apo chidya chaKennedy chakabata chake, Drake akanzwa moto. Zvaive zvese zvaaigona kuita kuti atarise pane zvaitaurwa naDahl.
  
  "Nhoo," akadaro muSweden, "tariro yedu yokupedzisira."
  
  Akagara pedyo kudaro nemaune here? Drake akafunga nezvazvo. Bata....
  
  Mwari, nguva yakanga yareba asati anzwa zvakadai. Zvakamudzosa kumazuva apo vasikana vaive vasikana nevakomana vaitya, vakapfeka maT-shirt muchando uye vachitora vasikana vavo kutenderera nedhorobha neMugovera masikati vasati vavatengera CD ravaifarira uye vachizviitira mapopcorn nemashanga kumabhaisikopo. .
  
  Mazuva asina mhosva, aenda kare. Nguva refu yakarangarira uye, zvinosuruvarisa, yakarasika.
  
  "Shield?" Akapindira muhurukuro. "Chii?"
  
  Dahl akanyatsomutarisa. "Ramba wakamira, iwe mukobvu weYorkshire. Takataura kuti Shield ndiyo inonyanya kutaura pano. Pasina iyo hapana chinogona kuwanikwa sezvo inosarudza nzvimbo yeRagnarok. Inogadzirwawo nechinhu chakasiyana pane zvimwe zvikamu - sekunge ine basa rakasiyana rekuita. Target. "
  
  "Seiko?"
  
  "Fuuuuck," akadaro Dahl mune yake yakanakisa Oxford matauriro. "Ndibvunze chimwe chinhu nezvemitambo."
  
  "Zvakanaka. Nei gehena yakaita Leeds United yakasaina Thomas Brolin zvakadaro?
  
  Chiso chaDahl chakarebesa chichibva chaoma. Akanga oda kupikisa pakabva paita ruzha rwaishamisa.
  
  Chemerera. Kugomera kubva murima.
  
  Ruzha rwakamutsa kutya kukuru. "Kristu mupenyu," akadaro Drake. "Chii-?"
  
  Zvakaitika zvakare. Kuchema, kwakafanana nemhuka, asi guttural, sekunge kubva kune chinhu chikuru. Zvakaita kuti husiku hukambaire.
  
  "Uchiri kurangarira here?" Mukuzevezera kusiri kwomuzvarirwo nokutya, Ben akati: "Ino inyika yaGrendel. Iyo monster kubva kuBeowulf. Pachine ngano dzekuti zvikara zvinogara munzvimbo idzi. "
  
  "Chinhu chega chandinorangarira kubva kuBeowulf yaive mbongoro yaAngelina Jolie," akadaro Drake nerudo. "Asi zvino, ndinofungidzira zvimwe chete zvinogona kutaurwa nezve mazhinji emafirimu ake."
  
  "SHH!" - Kennedy akadaro. "Mheremhere yacho ndeyei?"
  
  Kuchema kwakauya zvakare, padhuze zvino. Drake akaedza neshungu kuburitsa chero chinhu murima imomo, achifungidzira mazino akashama achimhanyira kwaari, mate achidonha, zvidimbu zvenyama yakaora zvakanamira pakati pemazino avo akatsemuka.
  
  Akasimudza pfuti, asingadi kuvhundutsa vamwe, asi asina chokwadi chokuti aizozviisa pangozi.
  
  Torsten Dahl akanongedza pfuti yake. Murwi weSAS aive akakodzera akaburitsa banga. Kunyarara kwakasunga husiku kupfuura Gordon Brown akasunga hupfumi hweUK, achihuomesa.
  
  Faint sound. Clank. Chimwe chinhu chaiita sechakareruka ....
  
  Asi aya aiva makumbo akaita sei? Drake akafunga nezvazvo. Murume kana...?
  
  Kudai akanga anzwa kudzvanywa kwenzwara, angadai akabudisa magazini yake yose nokutya.
  
  Nhai ngano dzechinyakare idzi.
  
  Matsinga chaiwo emwoyo wake akapotsa aputika apo nharembozha yaBen yakabva yatanga kuita upenyu. Ben akakandira mudenga achishamisika, asi ndokuzoibata achidzika.
  
  "Bullshit!" akazevezera asati aziva zvaainge apindura. "Hoo, mhamha."
  
  Drake akaedza kumisa ropa rairova muuropi hwake. "Dimbura. Zvicheke!"
  
  Ben akati: "Muchimbuzi. Ndichakufonera gare gare!"
  
  "Kunaka". Inzwi raKennedy rakanga rakadzikama zvinoshamisa.
  
  Drake akateerera. Kugomera kwakauya zvakare, kuonda nekurwadza. Izvi zvakateverwa nekugogodza nechekure, semunhu akanga akanda dombo. Imwe kuchema inochema, uyezve kuchema....
  
  Chokwadi munhu nguva ino! Uye Drake akamhanyira kuhondo. "NdiMatsime!" Akamhanyira murima imomo, pfungwa dzakamutungamirira akananga kutsime raMimir ndokunomumisa pamucheto.
  
  "Ndibatsireiwo," Wells akagomera, achisvika kumucheto kwedombo nezvigunwe zvakatsemuka uye zvine ropa. "Ndakabatwa pane imwe yetambo... pandaidzika. Ndakapotsa ndatyoka ruoko. Hure iri rine... chimwe chinhu chaunofanira kuita kuti undiuraye... ini."
  
  Drake akatora uremu hwake, achimuponesa kubva mukudonha-kudzokera muhusiku husingagumi.
  
  
  * * *
  
  
  Wells zvaakaputira zvinodziya ndokuzorora, Drake akangomudzungudza musoro.
  
  Wells akapopota: "Handina kumbobvira ndada kutanga hondo ... mukati meSAS."
  
  "Saka zvakanaka, nekuti ini naAlicia hatisisiri chikamu cheSAS."
  
  Padivi pake, Ben akabvunzurudza Parnevik sokunge kuti hapana chakanga chaitika. "Unofunga kuti Shield imwe rudzi rwekiyi?"
  
  "Nhoo ndiyo yese. Iyi inogona kunge iri kiyi, asi ndizvo zvese zvatasiya. "
  
  "Waenda?" Drake akadzokorora, achisimudza tsiye. Akaisa pfungwa paI-phone yaBen. "Chokwadi tinoziva!"
  
  Ben aive nhanho imwe kumberi, achitsvaga 'Shield yeOdin' ari geek speed. Mufananidzo waionekwa waive mudiki, asi Ben akaswedera pedyo nekukasira kupfuura zvaifungwa naDrake. Akaedza kurangarira kuti Nhoyo yainge yakaita sei. Round, nepakati rakasimudzwa rakatenderera, rimu rekunze rakakamurwa kuita zvikamu zvina zvakaenzana.
  
  Ben akabata I-phone kureba, achibvumira munhu wese kuungana.
  
  "Zviri nyore," Kennedy akadaro. "Ragnarok muVegas. Munhu wese ari muVegas."
  
  Mukomana akakwiza chirebvu. "Kuiswa kweShield kunoratidza zvikamu zvina zvakasiyana zvakatenderedza mhinduro iri pakati. Maona? Ngativape zita rekuti Maodzanyemba, Mabvazuva, Maodzanyemba neMadokero kuti tizive zvatiri kutaura."
  
  "Zvakanaka," Ben akadaro. "Zvakanaka, Madokero ari pachena. Ndiri kuona Pfumo neMeso maviri."
  
  "Maodzanyemba iBhiza uye maviri, um, Mapere, ndinofunga." Drake akatsinzinya maziso ake nepaaigona napo.
  
  "Zvirokwazvo!" Mukomana akanga achichema. "Ndizvozvo. Nekuti panofanira kunge paine maValkyries maviri kuMabvazuva. Ehe? Unoona here?"
  
  Drake akabwaira kwazvo kuti atarise, uye akaona izvo zvaigona kutorwa kuva varwi vechikadzi vakatasva mabhiza maviri ane mapapiro. "Yakashata Starbucks!" Akapika. "Kafe ine yemahara Wi-Fi chero pasirese kunze kweiyi!"
  
  "Saka ..." Kennedy akadedera, "uh, Shield haina Shield pairi?"
  
  "Hmmm...!" Purofesa akadzidza nesimba, achipinda mumutsara waBen wekuona uye achigamuchira kurohwa kwehushamwari. "Unogona kuwedzera zvishoma?"
  
  "Aihwa. Uyu ndiwo muganhu wake. "
  
  "Ini handisi kuona mamwe mamaki kuEast Side," Dahl akadaro ari pachigaro chake. "Asi North inonakidza."
  
  Drake akasuduruka akanzwa kuvhunduka. "Ishe, ichi ndicho chiratidzo cheOdin. Matatu matatu akabatana. Ndizvo zvatakaona mutsime."
  
  "Asi chii ichi? Dahl ainongedzera kuchiratidzo chidiki chiri mukona yezasi yekuruboshwe kweimwe yemakona matatu. Sezvo Ben akasvika pedyo, vose vakati, "Nhoo iyi!"
  
  Nyarai akanyarara. Drake akaparadza huropi hwake. Sei chiratidzo cheShield chakaiswa mukati memakona matatu? Zviripachena ichi chiratidzo, chingori chisina kujeka.
  
  "Zvingave nyore kwazvo pachiratidziro chikuru!" Muzvinafundo akaridza ngonono.
  
  "Rega kuchema," Ben akadaro. "Usazvirega zvichikukurira."
  
  "Heino pfungwa," Kennedy akadaro. "Makona matatu angamiririra chimwe chinhu kunze kweiyi 'pfundo raOdin' kana chimwe chinhu?"
  
  "Chinangwa chakavanzika chechiratidzo chisinganzwisisike chakabatana naMwari, icho chaimboonekwa sengano?" Mukomana akanyemwerera. "Kwete kwete".
  
  Drake akakwesha mbabvu dzake apo Alicia Miles akamudzidzisa kuti makore manomwe asina kudzidziswa akakukanganisa pakurwa kwako. Akanga amunyadzisa, asi akawana nyaradzo pakuti akanga ari mupenyu uye vakanga vachiri - chete - mumutambo.
  
  "Chikopokopo chichava neInternet yakavakirwa," Dahl akaedza kuvimbisa munhu wese. "Mune ... o, maminetsi makumi matatu."
  
  "Ok, zvakanaka, ko nezvecenterpiece?" Drake akaita chikamu chake. "Mifananidzo miviri inoita senge yemwana inodhirowa ine mazamu matatu nejellyfish."
  
  "Uye Shield zvakare," Ben akaswedera pedyo neziso re'jellyfish'. "Mufananidzo wakafanana newekuChamhembe. Saka isu tine mifananidzo miviri yeShield paShield pachayo. Chikamu chepakati, chine maviri akasununguka, uye matatu matatu matatu matatu, "akadaro, achigutsurira kuKennedy. "Zvichida aya haasi matatu matatu zvachose."
  
  "Zvakanaka, izvi zvinosimbisa dzidziso yangu yekuti Shield ndiyo chikamu chikuru," Parnevik akadaro.
  
  "Mapepa aya anondiyeuchidza chimwe chinhu," akadaro Dahl. "Handigone kutaura kuti chii."
  
  Drake angadai akauya nekumwe kurwiswa kwakashata, asi akazvichengeta. Budiriro, akafunga. MuSweden anoshamisira akauya kure kure navo uye parizvino akawana ruremekedzo.
  
  "Tarirai!" Ben akazhambatata zvekuti vese vakabva vasvetuka. "Kune mutsara wakatetepa, usingakosheseki unobatanidza mifananidzo yese yeShield!"
  
  "Izvo zvisinganyatsotiudzi chero chinhu," Parnevik akagunun'una.
  
  "Kana ..." Drake akafunga, achirangarira mazuva aaiverenga mepu dzemauto, "kana ... kana iwe ukauya neimwe nzira, tinoziva kuti Shield kadhi raRagnarok. Iyi mifananidzo miviri inogona kuva nzvimbo yakafanana mumifananidzo miviri yakasiyana... Maonero mamwe chete ndiwo kureba, uye mumwe..."
  
  "Ndiro hurongwa!" Ben akadaro.
  
  Panguva iyoyo pakabva panzwika ruzha rwechikopokopo chaiuya. Dahl akataura pamusoro peizvi nekuratidza kupindwa muropa kwake kwechikoro chekare nekudzima GPRS. Akatsinzinya murima imomo pamwe chete nevamwe vose pakasvika zirume guru dema.
  
  "Zvakanaka, isu hatina yakawanda sarudzo," akadaro nehafu-kunyemwerera. "Tinofanira, uh, kutora nyaya iyi."
  
  
  * * *
  
  
  Paakangopinda uye agara, Dahl akasimudza 20-inch Sony Vaio laptop, iyo yakashandisa yayo inotakurika modem, yakafanana neI-foni. Zvichienderana nehuwandu hwenharembozha, vaizowana mukana weInternet.
  
  "Iyi mepu," Drake akaenderera mberi nechitima chake chekufunga. "Saka ngatizvibate saizvozvo. Zviripachena, yepakati, iyo yepakati ruzivo, ndiyo yehurongwa maonero. Saka, kopira dhiyagiramu, shandisa software yekuziva nzvimbo, uye ona zvinoitika. "
  
  "Hmm," Parnevik asina chokwadi akaongorora maonero akawedzerwa. "Sei uchisanganisira mumwe mufananidzo unoratidzika sezamu kana chiratidzo chenhovo chiripo, uh, Medusa. "
  
  "Pakutangira?" Kennedy akatora mukana.
  
  Chikopokopo chaizunguza, chichisundwa nemhepo ine simba. Mutyairi wendege akanzi abhururuke kuenda kuOslo kusvikira awana mimwe mirayiridzo. Boka rechipiri reSGG rakanga rakavamirira ipapo.
  
  "Edza chirongwa, Torsten."
  
  "Ndatova nayo, asi handichaida," Dahl akapindura nekushamisika kamwe kamwe. "Ndaiziva kuti maumbirwo aya airatidzika kuva akajairwa. Iyi iScandinavia pamepu! Zamu iNorway, Sweden neFinland. Medusa iIceland. Zvinoshamisa."
  
  Sekondi yakapatsanurwa gare gare, iyo laptop yakabatikana nemitambo mitatu inobvira. Iyo yekuzivikanwa software algorithms yairema padyo nemakumi mapfumbamwe nesere muzana-iyo yaive Scandinavia.
  
  Drake akagutsurira neruremekedzo kuna Dahl.
  
  "Ragnarok muIceland?" Mukomana akafunga nezvazvo. "Asi nei?"
  
  "Ipa izvi zvinorongeka kumutyairi," Drake akanongedza munwe wake kumahombekombe eIcelandic uye chinzvimbo chechiratidzo cheShield. "Saka. Tatova nemaawa akati kuti kumashure."
  
  "Asi isu hatina zvidimbu zvakakomba," Ben akadaro neshungu. "MaGermany anazvo. Uye ivo chete ndivo vanogona kuwana Guva reVamwari vachishandisa Shards. "
  
  Uye zvino Thorsten Dahl akaseka chaizvo, achiita kuti Drake afunge. "Aiwa, kwete," akadaro Swede, uye kuseka kwake kwaitoita kwouipi. "Ini ndine zano riri nani pane kutambisa zvidimbu izvi. Zvagara zvakadaro. Ngavagare mu sauerkraut!
  
  "Uri kuitei? Rega ndifunge - handiti Shield yakawanikwa kuIsland here?" Ben akabvunza, achifadza Drake zvakare nekufunga kwake kwakajeka pasi pekumanikidzwa.
  
  "Ehe, uye kana iyi iri saiti yekare yeRagnarok," Parnevik akadaro, "zvine musoro. Nhoo yaOdin ingadai yakawira kwaakafira."
  
  "Ah, zvine musoro izvozvi, Muzvinafundo," Kennedy akaseka. "Zvino vakomana ava vakusarudzira zvese."
  
  "Zvakanaka, kana zvichibatsira, tichine chakavanzika chikuru chekugadzirisa," Ben akadaro achinyemwerera zvishoma. "Zvinorehwa nechiratidzo chekare cheOdin - katatu katatu."
  
  
  MAKUMI MATATU NESHANU
  
  
  
  Aisirendi
  
  
  Mhenderekedzo yegungwa yeIceland ine aizi, yakaoma uye ine mavara, yakavezwa mune dzimwe nzvimbo nemazaya echando makuru, uye yakatsetseka mune dzimwe nemafungu ane hasha nemhepo inovhuvhuta. Kune mahombekombe egungwa uye mawere matema, mazaya echando makuru uye zvakazara rudzi rwerunyararo rwe zen. Ngozi uye runako zvinofambidzana, zvakagadzirira kunyengedza mufambi asina kungwarira uye kumuunza kumagumo asina nguva.
  
  Reykjavik yakatsvaira nepakati pavo mumaminetsi mashoma, matenga ayo matsvuku akajeka, zvivakwa zvichena uye akatenderedza makomo akafukidzwa nesinou akavimbiswa kufadza kunyange yakanyanya kuoma yemoyo.
  
  Vakambomira zvishoma pane imwe nzvimbo yemauto ine vanhu vashoma kuti vawedzere mafuta uye vatakure masutu echando, zvombo uye zvekudya, uye chero chimwe chinhu chaigona kufunga Dahl mumaminetsi gumi avakanga vapererwa.
  
  Asi varume vaive muchikopokopo chemauto nhema havana kuona izvi. Vakanga vakaunganidzwa pamwechete-vachikurukura nezvechinangwa chimwechete-asi pfungwa dzavo dzemukati dzakanga dziri pamusoro pehupenyu hwavo pachavo nekufa kwenyika-kutya uye kutya kwavaiita, uye kutya kwavaiita vamwe.
  
  Drake akavhunduka. Akashaya kuti oita sei kuti vanhu vese vachengeteke. Kana iri Ragnarok yavakawana, saka Tomb of the Gods yakazotevera, uye hupenyu hwavo hwakanga huchangobva kuve mutambo weroulette - rudzi rwawairidza mumufananidzo waidiwa naKennedy, Vegas - uko tafura yakabirwa.
  
  Yakagadzirwa mune iyi chaiyo zano nezvirongwa zvakavanzika zvemumwe nemumwe mutambi akavanzika uye zvisingazivikanwe zvirongwa zvevavengi vavo vazhinji.
  
  Uye zvino, kunze kwaBen naKennedy - vanhu vaviri vaaizodzivirira nehupenyu hwake - Drake aifanira kufunga nezveHayden naKarin.
  
  Kutya kwese uku kuchakanganisa kuponesa nyika here? Nguva chete ndiyo ichataura.
  
  Endgames inotambwa kumakona ese. Abel Frey akatotanga zvake. Alicia naMilo vanogona kunge vaine yavo, asi Drake akafungidzira kuti aimbove waaishanda naye SRT aine chishamiso chemhondi chaakanga asina kutarisira.
  
  Torsten Dahl naWells vanga vasingawanzotaura parunhare kubva pavakayambuka mahombekombe eIceland, vachigamuchira mirairo, mazano uye nekazevezeve kubva kuhurumende dzavo. Pakupedzisira, Kennedy akadaira kufona, izvo zvakaita kuti agare akati twasu kwemaminetsi mashoma ndokudzungudza musoro wake aneta nekuvhunduka.
  
  Akangotaura naDrake. "Unorangarira Hayden here? Sekretari?Ehe, anoita basa rake nemazvo.
  
  "Zvinorevei?"
  
  "Anobva kuCIA, zvakaipa. Uye chaipo paanoda kuva. Pakati pezvinhu zvose izvi zvakashata. "
  
  "Bullshit". Drake akapa Ben kutarisa kwekunetseka, asi achiri kutenda kuti ane nzvimbo yakapfava kushamwari yake. Waingove moyo waDrake waimudyisa pfungwa dzerudo uchimuudza kuti manzwiro aHayden aive echokwadi, kana kuti aive chokwadi?
  
  "Aive Secretary of Defense," Kennedy akaenderera mberi sekunge hapana chakaitika. "Kuda kuva, um, 'mukuziva.'
  
  "Chokwadi". Drake akagutsurira musoro Dahl uye Wells. "Uye ipapo, ingori nhoroondo inongozvidzokorora." Akatarisa nepafafitera raive pedyo nekuneta. "Unogona here kutenda, Kennedy, mushure mevhiki rapfuura kana zvakadaro kuti tichiri mumutambo?"
  
  "Unogona here kudavira," Kennedy akadaro, "kuti munhu ari wose anodavira kuti "moto uchatiparadza" rondedzero yezuva rorutongeso?"
  
  Drake akange ave kuda kupindura nekuneta aplomb apo pasi yakadonha kubva munyika yake. Ropa rakaoma mutsinga dzake pakabuda chinhu chihombe kunze kwefafitera.
  
  Chinhu chikuru kwazvo...
  
  "Ikozvino ndava kuziva," akazevezera nenzwi rakazara kutya romurume uyo akaerekana aona kuti chinhu chiri chose chaaida chingafa nhasi. "Zvakaoma ... Kennedy ... Zvino ndoziva."
  
  
  * * *
  
  
  Paakanongedza kune zvakazarurwa zvake Kennedy akazembera kuti atarise, akanzwa muviri wake wese kugadzikana.
  
  "Oh mwari wangu!" - akati. "Izvi...'
  
  "Ndinoziva," akadaro Drake. "Dal, tarisa izvi. Tarirai!"
  
  VaSwede vakabata kuratidzwa kusingatarisirwi kwekutya uye vakakurumidza kupedza hurukuro. Kudongorera nepafafitera kwakamuita kufinyamisa kumeso achivhiringika. "Ingori Eyjafjallajokull. Uye hongu, hongu, Drake, ndinoziva, zviri nyore kwandiri kuti nditaure, uye hongu, hongu, uyu ndiye akaita nhau dzose muna 2010 ... "Akambomira, transfixed, kutarisira.
  
  Parnevik maziso akawedzera. Kutuka kweSweden kwakabhururuka kubva maari semiseve ine chepfu.
  
  Zvino Ben akabva aswedera pedyo nepafafitera. "Wow. Iri ndiro gomo rinoputika rine mukurumbira muIceland uye rinoita serichiri kuputika, kunyange zvinyoronyoro."
  
  "Ehe!" Drake aichema. Moto uchatiparadza. Nhamo ine supervolcano. "
  
  "Asi zvinonyanya kukosha," Kennedy akakwanisa kuenderera mberi, "tarisa ziso reshiri reShield, Mat. Tarisa uone!"
  
  Iye zvino Parnevik akakwanisa kuwana maonero ake: "Makomo matatu haasi matatu matatu, sezvagara zvichifungwa. Masayendisiti ekare akanga asina kururama. Chiratidzo cheOdin chinonyanya kuzivikanwa chakatsanangurwa zvisiri izvo. Oh mwari wangu!"
  
  Drake akatarisa mhiri kwegomo rinoputika ndokuona makomo maviri akatokwirira kumativi ose, ayo, kana akatariswa kubva kumusoro, akada kufanana nechiratidzo cheOdin.
  
  "Oh Mwari wangu," Parnevik akadaro. "Apa ndipo patinenge tichitamba nemaziso edu, nekuti kunyangwe makomo aya achiita seari pedyo neEyjafjallajokull, ari kure nemazana emakiromita. Asi iwo chikamu chemutsetse wemakomo anoputika eIceland. Zvese zvakabatana".
  
  "Saka kana mumwe akasimuka nesimba rakakwana uye akabatana zvakananga kune mamwe maviri ..." Kennedy akaenderera mberi.
  
  "Une mavambo eSupervolcano," Drake akapedzisa.
  
  "Guva reVamwari," akadaro Dahl, "riri mukati megomo rinoputika."
  
  "Uye kubvisa mapfupa aOdin kunoita kuti iwedzere!" Kennedy akadzungudza musoro, bvudzi rake richiyerera. "Mungatarisira zvishoma here?"
  
  "Mira!" Dahl aive zvino achiona mufananidzo wesatellite, wakavaudza kuti vaizosvika riini paziso reMedusa. "Tichiri kuda rubatsiro rudiki rwenzira, uye chave chiri chirongwa changu B. Kune gomo rimwe rakakura kunze uko, uye Abel Frey achatiratidza nepamusuwo wepamberi."
  
  "Sei?" Manzwi anenge maviri akabvunza.
  
  Dahl akachonya ndokutaura nemutyairi wendege. "Tisimudzei kumusoro."
  
  
  * * *
  
  
  Zvino dzaive dzakwirira zvekuti Drake aisatomboona makomo nemumakore. Ruremekedzo rwake rutsva kumukuru weSGG akanga achida zvikuru kutsigirwa.
  
  "Zvakanaka, Torvill, bvisa varimi munhamo yavo, iwe?"
  
  "Thorsten," akaruramisa Dahl, asati aziva kuti aive ari kumanikidzwa. "Ah ndanzwisisa. Zvakanaka, saka edza kuenderera kana uchikwanisa. Iyi ndiyo hunyanzvi hwemauto angu, kana kuti ingangoita ndisati ndajoinha SGG. Kutora mifananidzo mumhepo, kunyanya orthophotos. "
  
  "Izvi zvakanaka," akadaro Drake. "Ini ndakamira takananga patiri kutaura. Chiiko ichi?"
  
  "Iyi mifananidzo yakatorwa kubva pachinhambwe 'chisingagumi', chakatarisa pasi chaipo, chinozogadziriswa geometrically kuti chikwane mepu inogamuchirwa. Kana iyo foto yaiswa, chatinofanira kuita chete kuinanisa kune 'chaiwo nyika' inoronga, ipapo..." akadaro.
  
  "Boom!" Kennedy akaseka. "Unoreva chimwe chinhu chakaita seGoogle Earth, handiti? Pasina 3D chete?"
  
  "Chokwadi". Drake akaita grimace. "Ndinovimba izvi zvinoshanda, Dal. Uyu ndiwo mukana wedu wega wekuenda mberi kwemutambo wekupedzisira. "
  
  "Saka zvichava. Kwete izvozvo chete, asi kana komputa ikaverenga macoordination, tichaziva chaizvo panopinda Guva reVamwari. Kunyange maGermany, avo vane zvizere zvidimbu zvipfumbamwe, vachatozvikoshesa."
  
  "Kana maGerman akaisa zvidimbu zvese nemazvo," Ben akadaro achinyemwerera zvinosuruvarisa.
  
  "Zvakanaka, ichokwadi. Tinogona chete kutarisira kuti Abel Frey anoziva zvaari kuita. Zvechokwadi aive nenguva yakawanda yekudzidzira. "
  
  Drake akatsvedza pachigaro chake ndokutsvaga Wells. Ndakaona achibaya baya foni yake pafafitera apererwa.
  
  "Pane nhau nezve castle yaFrey, shamwari?"
  
  Mukuru weSAS akaridza ngonono. "Akakomberedzwa. Asi pachivande - Iyo Castle haizive nezve kutarisisa kwayo kutsva. Kune mapurisa eGermany ikoko. Interpol. Vamiriri vehurumende zhinji munyika. Asi kwete Mai, nekuda kwechimwe chikonzero. Handikurevi nhema Matt, iri richava dombo rakaoma kuputsa pasina tani yekurasikirwa."
  
  Drake akagutsurira musoro achifunga nezvaKarin. Aiziva zvinonetsa, aatamba kakawanda. "Saka, tichatanga taita guva... Uye tozoona kwatinosvika."
  
  Panguva iyi paive nemufaro kumberi kwechikopokopo chakamanikana. Dahl akacheuka achinyemwerera nemufaro pachiso chake. "Frey ari zasi uko zvino! Tinoisa muzvidimbu. Kana tikasandura mwana uyu uye topfura pane imwe furemu pasekondi, tinenge tiri mukati meguva iri mukati meawa! "
  
  "Iva neruremekedzo zvishoma," Parnevik akafema noruremekedzo. "NdiRagnarok zasi uko. Imwe yenzvimbo huru dzehondo munhoroondo inozivikanwa uye nzvimbo yeAmagedhoni imwe chete. Vamwari vakafa vachizhambatata muaizi iyi. Vamwari. "
  
  "Uye Abel Frey futi," Ben Blake akadaro chinyararire. "Kana akakuvadza hanzvadzi yangu."
  
  
  
  CHIKAMU 2
  pfekai nhumbi dzenyu dzokurwa nadzo...
  
  
  Makumi matatu nematanhatu
  
  
  
  GUVA RAMWARI
  
  
  Mutambo wakanga wapera.
  
  Sezvo Drake nevamwe vake vakabhururuka pamusoro pevashandi vaRagnarok naAbel Frey, vakananga kugomo rinopfungaira, vaiziva kuti maGermany aizova mukutsvaga. Helikopta yakaburuka nekukurumidza yakananga kubheseni resinou yakapfava, ichizununguswa nechisimba neapo neapo kuvhuvhuta kwemhepo uye kuwedzera kwemhepo. Mutyairi wendege akadzora boka racho kutozosvikira chikopokopo chaswedera pedyo nepaiigona, mafiti matanhatu kubva pasi, ndokudanidzira kumunhu wose kuti gehena ribude.
  
  "Wachi iri kufamba!" - Dahl akadanidzira nokukurumidza apo bhutsu dzake dzakabata chando. "Ngatifambei!"
  
  
  * * *
  
  
  Drake akatambanudza ruoko rwake kutsigira Ben asati atarisa kumativi ose. Kuora mwoyo kudiki kwaiita sekunge kwakanakisa kumhara, ichingova kiromita chete kubva pamusuwo diki wavaiongorora, uye iyo chete ivhu mukati mechinhambwe chakanaka chaive chisiri matombo akawandisa kana pombi yemagma. Bhonasi yakawedzerwa yaive yekuti yaigona kubatsira kuvhiringa Frey nezvenzvimbo chaiyo yeTomb.
  
  Yakanga iri nyika ine rima, isina kusiyana nezvingaite kuguma kwenyika, Drake akafunga. Madota mapfumbu, mativi emakomo akasvibira uye madhaka matema zvakamupa chivimbo chishoma sezvaaimirira Dal kuti aratidze pekupinda pamudziyo wake weGPRS. Iye hafu aitarisira kuti hobbit yakashata ichabuda mumhute isina kujeka, ichiti yakasvika Mordor. Mhepo yakanga isina kusimba, asi kuvhuvhuta kwayo kwaipota ichimuruma kumeso senzombe yegomba.
  
  "Hona". Dahl akamhanya nemumadota. Nechepamusoro pavo, gore rehowa rakakwira mudenga rakadzikama. Dahl akananga pamukaha mutema mugomo raive mberi.
  
  "Nei munhu angaisa nzvimbo yakakosha uye inoera kudaro mukati megomo rinoputika?" Kennedy akabvunza achifamba pedyo naDrake.
  
  "Zvichida hazvina kuitirwa kuti zvigare nokusingaperi," akakwenya. "Iceland yave ichiputika kwemazana emakore. Ndiani angadai akafunga kuti gomo iri raizoputika kakawanda kudaro risingasviki parinokwana?"
  
  "Kunze kwekunge ... kunze kwekunge ichiputika zvakanaka kubva pamapfupa eOdin. Vanogona kuichengeta pasi pesimba here?
  
  "Ngatiregei."
  
  Denga rakanga rafukidzwa nesinou nemadota anonyura, zvichiwedzera rubvunzavaeni rusati rwasvika. Zuva harina kupenya pano; zvaiita sokuti Gehena rakanga rabata Nyika Yapasi kekutanga uye rakanga rakabatirira pariri.
  
  Dal akafamba achitevedza ivhu risina kuenzana, dzimwe nguva achigumburwa nepamusoro-soro asingatarisirwi akadzama ehupfu yegrey. Dahl paakasvika pamatombo asina chinhu, kutaurirana kwese muboka iri remotley kwakapera - vaive vakazara nerenje rakasviba.
  
  "Kumusoro uku," Swede akanongedza nepfuti yake. "Anenge mafiti makumi maviri." Akatsinzinya maziso. "Handione chinhu chiri pachena."
  
  "Zvino, dai Cook anga ataura izvozvo kubva kumahombekombe eHawaii, tingadai tisina kumbowana porridge yepainapple," Drake akapopota zvinyoro nyoro, achitarisira kuseka.
  
  "Kana kofi yeKona," Kennedy akananzva miromo yake paakamutarisa, ndokuzonyara zvikuru paakatswinyira.
  
  "Mushure mako," akadaro, achinongedza nekukura pamateru emadhigirii makumi matatu.
  
  "Hapana, kutsveyamisa." Apa ndipo paakazokwanisa kunyemwerera.
  
  "Zvakanaka, kana iwe ukavimbisa kuti hausi kuzotarisa mbongoro yangu." Drake akachaja nzvimbo ine dombo negusto, achiyedza kubata kwega kwega asati agovera huremu hwake, achitarisisa Dahl uye murwi weSAS ari pamusoro pake. Akatevera aive Kennedy, ipapo Ben uye pakupedzisira Muzvinafundo naWells.
  
  Hapana aida kusiyiwa kunze kwebasa iri.
  
  Kwenguva yakati Dahl akaenderera mberi nekudzvova. Drake akatarisa kumashure kwake, asi haana kuona chiratidzo chekutevera kunze kwedenga, asina mhosva kupfuura kutaura kwaPrime Minister. Kwapera kanguva, izwi raDahl rakapinda muvheiri rekunyarara.
  
  "Haaa, pane chimwe chinhu pano varume. Pane dombo riri kubuda, kozoti kuruboshwe kuseri kwaro..." izwi rake rakapera. "Mugero wakatwasuka une... hongu, une matanho akavezwa mudombo. Very tight. Helvite! Vamwari ivavo vekare vanofanira kunge vakanga vakaonda!"
  
  Drake akasvika pakubuda ndokutsvedza kuseri kwacho. "Wabva watuka here Dahl wotoseka? Kana kuti edza, zvakadaro. Saka pamwe uri munhu mushure mezvose. Damn, igomba rakaoma sei. Ndinovimba kuti hatisi kukurumidza kubuda."
  
  Nepfungwa isingagadzike iyi, akabatsira Dahl kuchengetedza mutsara wekuchengetedza asati asundira Swede mugomba dema. Kurwiswa kunoverengeka kwekutsiva kwakauya mupfungwa, asi zvino yakanga isiri nguva kana nzvimbo. Kutadza kutungamira mwenje pasi, murombo Torsten Dahl akaburuka ari bofu, nhanho nhanho.
  
  "Kana ukanzwa hwema hwesarufa," Drake akatadza kuzvibata. "Mira."
  
  Dahl akatora nguva yake, achinyatsoisa tsoka imwe neimwe. Mushure memaminitsi mashoma akabva anyangarika uye chaakangoona Drake kupenya kwengowani yemoto wake kwaipera zvishoma nezvishoma.
  
  "Uri kunzwa mushe here?"
  
  "Ndarovera moyo padombo!" Inzwi raDahl rakadairira.
  
  Kennedy akatarisa-tarisa. "Iri ndiro rimwe joke here?"
  
  "Zvakanaka, ngatibude muchando ichi," Drake akabata mupendero wedombo dema ndokunyatsodzika nepamucheto. Achishandisa makumbo ake kuti atange aona kutsika kwake, akanyatsozvidzikisa, inch by inch ine ngozi. Kaburi kacho kaive kadiki zvekuti aikwenya mhuno nematama nekufamba kwese. "Kupenga! Chimbotora nguva yako," akadaro kune vamwe. "Edza kufambisa muviri wako wepamusoro zvishoma sezvaunokwanisa."
  
  Maminitsi mashoma gare gare akanzwa Dahl achiti, "Mafiti matanhatu," uye akanzwa dombo kumashure kwake richishanduka kuita nzvimbo isina chinhu.
  
  "Chenjera," Dahl akanyevera. "Iye zvino tava kumucheto kwegomba rakadzika-dzika. Anenge mamita maviri paupamhi. Rusvingo rwakakwana rwedombo kurudyi kwedu, gomba risina chigadziko chenguva dzose kuruboshwe kwedu. Kwasara nzira imwe chete."
  
  Drake akashandisa mwenje wake kuti aedze zvakawanikwa neSweden nepo vamwe vakaita mabvi avo marefu. Kamwe munhu wese akaudzwa uye akagadzirira, Dahl akatanga kufambira mberi zvishoma nezvishoma. Vakanga vakaputirwa nerima guru, vachivhenekerwa chete nemwenje yaiva pangowani dzavo, iyo yaitamba sezviminzi murukova. Kusava nematuro kwakavaita sekurira kwesairini kuruboshwe kwavo, zvichiita kuti dombo rairema riri kurudyi rwavo rinyanye kugamuchirwa.
  
  "Zvinondiyeuchidza nezveimwe yemabhaisikopo ekare edhinosaur," akadaro Purofesa Parnevik. "Uchiri kurangarira here? Nyika yakakanganwa Nguva, ndinofungidzira? Vanofamba nomumapako, vakakomberedzwa nezvisikwa zvinouraya. Firimu rakanaka".
  
  "Iye ana Raquel Welch?" - Wells akabvunza. "Aihwa? Zvakanaka, vanhu venguva yangu, vanofunga dinosaur - vanofunga Raquel Welch. Hazvina basa."
  
  Drake akatsikitsira musana wake padombo ndokubva aenda mberi akatambanudza maoko ake, achiita kuti Ben naKennedy vatevere muenzaniso wavo vasati vasimuka. Munzeve dzavo pakabva paita ruzha rwakanga rusinganzwisisike.
  
  "Iyi inofanira kunge iri Eyjafjallajökull, gomo riri kuputika zvinyoronyoro," Purofesa Parnevik akazevezera achitevedza mutsetse wacho. "Fungidziro yangu yakanaka ndeyekuti isu tiri mukamuri yepadivi, yakanyatsoparadzaniswa nekamuri yemagma uye kubva mugero rinopa kuputika. Panogona kunge paine zvidimbu zvemadota nemabota pakati pedu uye magma ari kusimuka, anotidzivirira neGuva. Tingatova mukati medombo risinganzwisisike parinokwira pamawere kupfuura mativi egomo."
  
  Dahl akadanidzira murima. "Gelvit, gehena nokutongwa! Rusvingo rwakaderera runoswedera kwatiri, ruchiyambuka nzira yedu pakona yemadhigirii makumi mapfumbamwe. Haina kukwirisa, saka usazvinetse, ingongwarira."
  
  "Imwe rudzi rwe trap?" Mukomana akatora ngozi.
  
  Drake akaona chipingamupinyi akafunga zvimwe chetezvo. Nekuchenjerera kukuru, akatevera mutungamiri weSGG kuburikidza nebvi-yakakwirira chipingamupinyi. Vose vari vaviri vakaona guva rokutanga panguva imwe chete.
  
  "Oooh," Dahl akanga asina mashoko akakwana okuvanzwisisa.
  
  Drake aingoridza muridzo achishamisika nekuona.
  
  Nzvimbo hombe yakanga yatemerwa mujinga megomo, yaisvika zvichida mamita zana mukati megomo rinoputika-yakananga kukamuri remagma. Yakanga yakaumbwa muchimiro chearch, zvichida chakareba mamita zana. Sezvo munhu wose akaungana ndokubudisa matochi avo anorema, chiono chinokatyamadza cheguva rokutanga chakazarurwa.
  
  "Wow!" - akadaro Kennedy. Chiedza chayo chaivhenekera sherufu imwe pashure peimwe, yakavezwa mufuremu ine matombo, sherefu imwe neimwe yakashongedzwa uye yakazadzwa nepfuma: kireshi namapfumo, zvidzitiro zvechipfuva nengowani. Mapakatwa....
  
  "Murume uyu ndiani?"
  
  Parnevik, sezvaizokarirwa, akadzidza rusvingo rwakanga rwuri kure, rwakatarisana navo, chaizvoizvo ibwe reguva ramwari. Paiva nemifananidzo yakaisvonaka mukusununguka kwakajeka, yakaenzana muunyanzvi kune chero yemazuva ano Renaissance varume, kunyange Michelangelo.
  
  "Iyi iMars," akadaro Muzvinafundo. "Mwari wehondo weRoma"
  
  Drake akaona chiumbwa chine tsandanyama chakapfeka chidzitiro chechipfuva uye siketi, akabata pfumo hombe pane rimwe bendekete rakakura, rakatarisa pamusoro perimwe. Mumashure maiva nebhiza rinoyevedza uye chivako chakaurungana chaiyeuchidza nezveColosseum muRoma.
  
  "Zvinondishamisa kuti vakasarudza sei kuti ndiani aizovigwa pano," Kennedy akagunun'una. "Vamwari veRoma. Vamwari veScandinavian ... "
  
  "Neniwo," Parnevik akadaro. "Zvichida kwaingova kuda kwaZeus."
  
  Pakarepo maziso ose akakweverwa kune hombe sarcophagus yakamira pasi pechifananidzo chakavezwa. Pfungwa dzaDrake dzakatora nzvimbo. Kana vakatarisa mukati, vaizowana mapfupa aMwari here?
  
  "Zvakanaka, asi isu hatina nguva!" Dahl akanzwika kuvhiringidzika, kupera uye kupera simba. "Handei. Hatizivi kuti vanamwari vangani vangavigwa pano."
  
  Kennedy akafinyamisa chiso kuna Drake ndokutarisa padivi pechikomo paakanyangarika murima. "Inzira yematombo isina kusimba yatiri kutevera, Mat. Uye ndinoda kubheja zviuru makumi mana nemazana mana kuti nhamba yeVamwari haisi imwe chete kana vaviri. "
  
  "Iye zvino hapana chatingavimba nacho," akadaro. "Mumwe chete. Ngatiitei. MaGerman achauya munguva pfupi. "
  
  Ivo vakabuda mukamuri yekuvigwa yeMars, murume wega wega achibira kutarisisa kwakaringana kuchengetedzeka kwayo uye kukosha kusingaverengeki. Chisina chakabva chadeedzera zvakare, uye zvino Drake akatanga kunzwa kurwadza kwezvitsitsinho zvake nemabvi, chibereko chekufamba kwavo kunonokera padivi pemukwidza. Murombo Purofesa Parnevik naBen muduku vanofanira kunge vairwadziwa chaizvo.
  
  Kumwe kudzvova kwakazunguza bako hombe ndokurira zvavo. Drake akatarisa mudenga akafunga kuti aiona mutsara wakafanana nechepamusoro pake. Chinhu chakashata ichi chinogona kutenderera husiku hwese!
  
  Pamusoro pazvo, havasati vanzwa zviratidzo zvokutambudzwa. Drake akafungidzira kuti yaive nguva yakanaka pamberi pemaGerman, asi aiziva kuti kunetsana kwainge kusingadzivisike. Aingotarisira kuti vaigona kuderedza kutyisidzira kwepasi rose zvisati zvaitika.
  
  Rudzi rwechipiri rwakaonekwa mberi, uye shure kwayo kune imwe nzvimbo yechipiri yakaisvonaka, iri mukatikati megomo. Iri rakanga rakashongedzwa nezvinhu zvegoridhe zvakawanda, madziro emumativi aipenya chaizvo nechiedza chegoridhe.
  
  "Oh Mwari!" Kennedy akagomera. "Handisati ndamboona zvakadai. Ndiani uyu? Kukoshesa Mwari?
  
  Parnevik akatarisa pamatombo akavezwa aitonga sarcophagus hombe. Akadzungudza musoro kwechinguva achifinyama. "Mira, minhenga iyi here?" Mwari uyu akapfeka minhenga here?
  
  "Zvichida, Muzvinafundo," Ben akange atotarisa nechekumashure kwenzvimbo yehusiku hutema hwakavamirira. "Zvine basa here? Uyu haasi Mumwe."
  
  Mukomana haana kuita hanya naye. "NdiQuetzalcoatl! Mwari weAztec!Ko izvi zvese nezve..." akanongedzera kumadziro aipenya.
  
  "Ndarama yeAztec." Wells akatura befu, achikatyamadzwa pasinei zvapo naiye amene. "Zvakanaka".
  
  "Nzvimbo ino..." Kennedy akapotsa anyatsoburitsa mhepo mukamuri, "ndiyo yakawanwa zvikurusa yezvinocherwa mumatongo yenguva dzose. Pano humwari hausi hwebudiriro imwe chete, asi yevazhinji. Uye tsika dzose nepfuma inouya navo. Zvinoshamisa. "...
  
  Drake akatarisa kure nemufananidzo weQuetzalcoatl, akashongedzwa neminhenga uye achikwenya demo. Parnevik akataura kuti mwari weAztec aizivikanwa-maererano nemanyuko ose echechi-saMwari Mutongi, mashoko anoratidza kuti aiva munhu chaiye.
  
  "Quetzalcoatl" zvinoreva "zvinokambaira zvinobhururuka" kana kuti "nyoka ine minhenga..." Parnevik akambomira zvinokatyamadza, ndokuita seaona kuti vamwe vose vakanga vadzokera kumawere, "dhiragoni," akadaro mumoyo make, achifara.
  
  "Pane chimwe chinhu chakafanana neMars?" akabvunza murwi weSAS ari ega anonzi Jim Marsters.
  
  Drake akatarisa Parnevik achitsika pamusoro pemugero akabata muromo. "Hmm," fungidziro yake yaifema yakasvika munhu wese aive paruzhowa. "Chete kuti vanogona kureva rufu uye vakamboita."
  
  
  * * *
  
  
  Yechitatu niche, uye iyi inongofema seyakapfuura. Drake akazviwana akatarisa mukadzi anoshamisa asina kupfeka akavezwa nematanda.
  
  Madziro acho akanga akafukidzwa nezvidhori zvaikosha mari zhinji. Dolphins, magirazi, swans. Necklace yenjiva yakavezwa yakakura zvekutenderedza mutsipa weStatue of Liberty.
  
  "Zvakanaka," akadaro Drake. "Kunyange ini ndinoziva kuti ndiani."
  
  Kennedy akaita hutsinye. "Hongu, ungadaro."
  
  "Hure chairo," Parnevik akadaro nehasha. "Aphrodite".
  
  "Hi," Wells akadaro. "Uri kuti Mwari Aphrodite hure here? Pasi apa? So pedyo neguva rake?"
  
  Parnevik akaenderera mberi neutsotsi hwepachikoro chepuraimari: "Ave achizivikanwa kurara navanamwari nevanhu, kusanganisira Adonis. Akapa Helen weTroy kuParis, ndokusimbisa chibvumirano nekudzingirira shungu dzaParis panguva yaakaisa maziso ake paari. Akazvarwa padhuze nePafo kubva kumachende achangobva kuchekwa eUranus. Ndinofanira kutaura kuti iye. "...
  
  "Tawana meseji," Drake akadaro akaoma, achiri kutarisa kuveza. Akanyemwerera paakaona Kennedy achimudzungudza musoro.
  
  "Une godo here mudiwa?"
  
  "Kunyanya kuodzwa mwoyo pabonde?" Akasundidzira mberi kwake kuti ave wechipiri mumutsara mushure meDahl.
  
  Akamutarisa. "Zvakanaka, zvino zvawataura nezvazvo ..."
  
  "Huya, Matt," Ben akakwesha achipfuurawo paari. "Wow!"
  
  Kudanidzira kwake kwakaita kuti vose vasvetuke. Vakacheuka vakaona achikambaira achidzokera kumashure, kutya kwakazara kumeso. Drake akashamisika kana akanga achangobva kuona Dhiyabhorosi pachake, achikwira pamapapiro emadhimoni akananga kubva mukicheni yegehena.
  
  "Iyi niche-," akadaro. "Iri papuratifomu... inoyangarara mumhepo... Hakuna chinhu kune rimwe divi! "
  
  Drake akanzwa moyo wake kusvetuka svetuka. Akarangarira tsime raMimir uye pasi paro renhema.
  
  Dahl akasvetuka kakawanda. "Dombo rakatukwa rinoratidzika kuva rakasimba zvakakwana. Uku hakungave kupera kwemutsara.
  
  "Usaite izvi!" Ben akazhambatata. "Ko kana ikaparara?"
  
  Runyararo rwakatonga. Vanhu vese vakatarisana nemaziso matsvuku. Vamwe vakazvishingisa kucheuka kunzira yavakanga vatora, nzira yakachengeteka yaisanganisira matsime neMhiripiri.
  
  Panguva iyoyo, kwave kure kure nekunzwa, ruzha rwakanzwika. Inzwi redombo rinowira mutsime.
  
  "Ava maGerman," akadaro Dahl aine chivimbo. "Kutarisa kudzika kweshaft. Zvino tichawana nzira yekubuda nayo papuratifomu iyi kana kuti tichafa zvakadaro. "
  
  Drake akarova Kennedy gokora. "Tarisa uko," akanongedzera pamusoro pavo. "Ndakaramba ndakavhura nzeve. Ini ndinofunga panofanira kunge paine imwe seti yeniches kana mapako pamusoro pedu. Asi tarisai...Tarisai kuti mupendero wemawere unoratidzika seikukombama.
  
  "Rudyi". Kennedy akakurumidza kuenda kumucheto kweAphrodite's niche. Ipapo, achizvitsikirira padombo rakakombama, akadongorera pakona. "Pane chimwe chivakwa pano... Mwari! Oh mwari wangu."
  
  Drake akamubata pamapendekete akadongorera murima imomo. "Ndinofunga kuti urikurevesa!"
  
  Imomo, yaienda kure kure nemarambi adzo, paive nerukova rwakatetepa rwaishanduka kuita masitepisi akatetepa. Masitepisi akatambanudzwa kumusoro pamusoro pavo, achienda kune imwe nhanho.
  
  "Taura nezvedzungu," akadaro Drake. "Zvangotora cookie nechirongo."
  
  
  Makumi matatu nenomwe
  
  
  
  GUVA RAMWARI
  
  
  The spiral staircase yairatidzika seyakasimba zvakakwana, asi chokwadi chiri nyore chekuti yaipinda nepaburi pamusoro pegomba risingaperi, tisingarevi chokwadi chekuti vagadziri vayo vaive vatadza kuisa chero njanji, yakaita kuti kunyangwe tsinga dzaDrake dzakanyatsodzidziswa kubvunda nekukurumidza kupfuura nhata pa. vibrator.
  
  Imwe denderedzwa yakazara yakavaunzira chikamu chechina chenzira yekuenda kuAlcove yaAphrodite, saka Drake akafungidzira kuti vaifanira kuita madenderedzwa mana kana mashanu. Akafambira mberi nhanho nhanho, achitevera Ben, achiedza kudzvinyirira kutya kwake, kutora kufema kwakadzika uye nguva dzose achitarisira chinangwa chavo.
  
  Mafiti makumi matanhatu kumusoro. Makumi mashanu. Makumi mana.
  
  Ave kusvika pamakumbo makumi matatu, akaona Ben amira ndokugara pasi kwekanguva. Maziso emukomana uyu aive akazara nekutya. Drake akanyatsogara pasi pachinhanho chaiva pazasi pake ndokurova ibvi rake.
  
  "Shamwari, hapachina nguva yekutanga kunyora rwiyo rutsva, Masvingo Ehope. Kana kurota Taylor Momson. "
  
  Ipapo izwi remusoja weSAS rakaita maungira kwavari. "Chii chiri kuitika kumusoro uko? Tiri kuzviseka pano. Famba."
  
  Masoja eSAS, Drake akafunga. Ndakavaita vakasiyana nakare.
  
  "Chimbozorora," akadaro achipindura. "Iva wega."
  
  "Kutyoka! Ugh..." Drake akanzwa izwi rakadzikama raWells, ndokubva anyarara. Akanzwa Kennedy achigara patsoka dzake, akamuona achinyemwerera uye akanzwa muviri wake uchibvunda nezvigunwe zvake.
  
  "Mwana ari sei?"
  
  "Kusvetuka koreji," Drake akazvimanikidza kuseka. "Varume vechikwata. Pubs yeYork. Husiku hwemafirimu hwemahara. KFC. Kudevedzwa pabasa. Unoziva, zvinhu zvevadzidzi. "
  
  Kennedy akanyatso kutarisisa. "Muruzivo rwangu, izvi hazvisi izvo vakomana nevasikana vekoreji vanoita."
  
  Zvino Ben akavhura maziso ake ndokuedza kunyemwerera zvakasimba. Akafamba zvishoma nezvishoma akabata maoko nemabvi. Akatarisa mudenga zvakare, achiri pamaoko nemabvi, akakwira nhanho imwe inonetesa ichitevera imwe.
  
  Inch by inch, nhanho nhanho ine ngozi, vakasimuka. Drake akanzwa musoro wake nemoyo kurwadza nekuda kwekushushikana. Kudai Ben akanga adonha, angadai akazvipira kuvharidzira kudonha kwemukomana uyu nemuviri wake, kana kuri kumuponesa.
  
  Hapana mibvunzo kana kuzeza.
  
  Rimwe denderedzwa rakanga rakazara uye vaive mafiti angangosvika makumi maviri kubva pavainge vavavarira, nhava yairatidza yavakanga vayambuka. Drake akamudzidza mumwenje wemwenje unopenya. Yakadzokera kumashure kune shaft yekupinda, asi zviri pachena kuti imwe nhanho yakakwira.
  
  Akafunga kudaro. Mwari, 'akashandura' izvi zvakanyanya naSonic the damn Hedgehog.
  
  Pamusoro pake akaona Dahl achizeza. MuSwede akasimuka nekukasira, akarasa mwero uye zvino anyanya kurema pagumbo rekumusana. Pakanga pasina manzwi, kwaingova kurwisana kwakanyarara. Aingofunga kurwadziswa kwaakaita mupfungwa dzaDahl. Nzvimbo kumashure, kuchengeteka kumberi, pfungwa yekudonha kunorwadza kurefu.
  
  Swede akabva amhanyira kumberi, akarova nhanho ndokubatirira upenyu hwake. Drake ainzwa kufema kwake kunorema kubva pamamita gumi kumusoro.
  
  Maminitsi anoverengeka akapfuura uye kukwira kwakaoma kwakapfuurira. Pakupedzisira, Dahl akaburuka pamanera achipinda pamutsetse, ndokukambaira mberi nemaoko nemabvi kuti awane nzvimbo. Nenguva isipi Drake akatevera, achizvuzvurudza Kennedy pamwe chete naye, achinzwa kurerukirwa kukuru kuti vakanga vadzokera pamutsetse wakamanikana wakanga uchiri nhanho imwe chete kubva pakupopotera rufu.
  
  Pavakaverengerwa vese, Dahl akagomera. "Ngatipfuurire kune imwe niche inotevera uye tishevedze zororo," akadaro. "Ini, nokuda kwomumwe, ndaparadzwa chose.
  
  Mushure memamwe maminetsi mashanu ekukwenya miviri yavo yakaneta uye vachinetseka nekuwedzera tsandanyama spasms, vakagumburwa kuenda kune yechina niche, iyo iri pamusoro peguva raAphrodite.
  
  Pakutanga hapana akaona Mwari wechigarire. Vese vaive vakapfugama vakazorora vachifemereka. Drake akafunga neshungu kuti ndizvo chaizvo zvaainge aita hupenyu hwake hwechiuto, uye akatarisa kumusoro chete Parnevik paakataura tsananguro yaizoita kunge isinganzwisisike kubva kune mumwe munhu kunze kwake.
  
  "Hoo!"
  
  "Chii?" - Ndakabvunza.
  
  "Woof! Musoro wembwa. Uyu ndiAnubis. "
  
  "Gava rimwe chete?" Wells akazembera pachigaro chake ndokukwevera mabvi ake pachipfuva chake. "Zvakanaka. Ndicha....."
  
  "Chimwari cheEgipita," Parnevik akadaro. "Uye zvine chekuita nerufu."
  
  Drake akatarisa mitsara yezviumbwa zvemhungu nezvidhori zvemarasha. Mabhokisi akanga akacheneswa negoridhe uye nesimbi dzeemerald." Asina kufadzwa, akafuratira kamuri rokuvigwa raMwari ndokuputika muKitKat. Mushure mechinguva Kennedy akagara padivi pake.
  
  "Saka," akadaro, achikurura chikafu chake nechinwiwa.
  
  "Damn, uri kugona kutaura," Drake akaseka. "Ndave kutonzwa kufara."
  
  "Teerera shamwari, ndikada kukubatidza, unenge waiswa mumaoko angu." Kennedy akamupa grin yaive iri cocky uye yakagumbuka. "Damn, imi varume hamugone kumira kweminiti, mungadaro?"
  
  "Zvakanaka, ndine urombo. Kungotamba chete. Chii chaitika?"
  
  Akatarisa Kennedy akatarisa mudenga. Ndakaona maziso ake atowedzera kudzvokorana paakabata ruzha rwevarwi veFrey vachivabata. "Ichi ... chinhu ... tave nenguva tichirova musango. Unofunga here, uh, isu tine chimwe chinhu, Drake?"
  
  "Chokwadi ndinofunga kuti Odin ari pasi apa."
  
  Kennedy akasimuka kuti aende, asi Drake akaisa ruoko rwake pamabvi ake kuti amumise. Kubata kwacho kwakapotsa kukonzeresa moto.
  
  "Hona," akadaro. "Unofungei?"
  
  "Handifungi kuti ndichava nebasa rakawanda rokuita patinodzoka," akazevezera. "Panyaya yemhondi Thomas Caleb nezvimwe zvese. Mukadzi uyu akauraya zvakare, munoziva, zuva risati tasvika kuManhattan. "
  
  "Chii? Aihwa."
  
  "Ehe. Ndiko kwandakazofamba famba nemhondi. Uye muremekedze."
  
  "I am so sorry". Drake akazvidzora kumbundira achiziva kuti ichi ndicho chinhu chekupedzisira chaaida iye zvino.
  
  "Maita basa ndinozviziva. Iwe uri mumwe wevanhu vakatendeseka vandati ndamboziva, Drake. Uye vasina udyire. Pamwe ndosaka ndichikuda zvakanyanya."
  
  "Pasinei nemashoko angu anogumbura?"
  
  "Zvakasimba kwazvo, kunyangwe izvi."
  
  Drake akapedza chokoreti yake yese uye akafunga kusakanda KitKat wrapper mumhepo. Achiziva rombo rakanaka, angave akateya musungo wemarara wekare kana chimwe chinhu chakadaro.
  
  "Asi hapana basa rinoreva kuti hapana kubatana," akaenderera mberi Kennedy. "Handina shamwari chaidzo muNew York. Hapana mhuri. Ndinofunga ndingangofanira kunyangarika pamberi peruzhinji. "
  
  "Zvakanaka," Drake akadaro achifunga, "Ndinoona kuti uri muedzo unoyedza." Akamupa maziso akapusa. "Pamwe ungati bollox kuParis yekare inoseka uye uuye kuzoshanyira York inoseka."
  
  "Asi ndaizogarepi?"
  
  Drake akanzwa Dal achiunganidza mauto ake. "Zvakanaka, isu tinongoda kuona kuti ungawana sei mari yako." Akamirira kusvika asimuka, ndokubata mapendekete ake ndokutarisa mumaziso ake aipenya.
  
  "Zvakaoma, Kennedy, mhinduro kumibvunzo yako yese ndihungu. Asi handisi kugona kufunga zvese izvi izvozvi. Ndine mukwende wangu watinoda kukurukura uye ndinoda kugara ndakatarisa. " Akagutsurira musoro akananga kwaive kusina chinhu. "Kuna Alicia Miles zasi uko. Unogona kufunga kuti rwendo rwedu kusvika kure rwaiva nengozi, kuti Guva iri raiva nengozi, asi nditende, havasi chinhu kana zvichienzaniswa nekahure kaya."
  
  "Akarurama," Wells akafamba ndokubata tsinhiro yokupedzisira. "Uye ini handioni imwe nzira yekubuda pano, Drake. Hapana nzira yekunzvenga nayo."
  
  "Uye hatikwanise kuvhara nzira nekuti tinoda nzira yekubuda nayo," Drake akagutsurira musoro. "Ehe, ndakatarisawo zvinyorwa zvese."
  
  "Ndaiziva kuti uchaita izvi." Wells akanyemwerera sekunge aiziva nguva yese kuti Drake aive achiri mumwe wevakomana vake. "Huya, maturnips ari kurira."
  
  Drake akatevera mukuru wake wekare kumucheto, ndokutora nzvimbo yake kumashure kwaBen naDahl. Kamwe ziso rekuongorora rakaona kuti munhu wese ainge azorora, asi achitya nezvainge zviri mberi.
  
  "Vana vaurawa," Dahl akadaro uye akafamba achitevedza ruzhowa, gomo riri kumashure kwake.
  
  Iyo niche yakatevera yaive kushamisika uye yakavapa vese kukurudzira. Iri rakanga riri guva raThori, mwanakomana waOdin.
  
  Mukomana akaridza mhere sekunge awana yeti yakadzika musasa muDeath Valley. Uye, kwaari, aive nazvo. Muzvinafundo wengano dzeNorse akawana guva raThor, pamwe ndiye ane mukurumbira wechiNorse wenguva dzese, tinotenda muchikamu kuMarvel comics.
  
  Mufaro wakachena.
  
  Uye kuna Drake, kuvapo kwaThor kwakangoerekana kwaita kuti ive yechokwadi.
  
  Pakamboita runyararo rwekuremekedza. Wese munhu aiziva nezve Thor, kana angangoita imwe muviri waViking Mwari weKutinhira nemheni. Parnevik akapa hurukuro pamusoro peThorsday, kana, sezvatinomuziva iye zvino, China. Izvi zvakabatana neChitatu - kana Zuva reMvura, kana Zuva reOdin. Thor akanga ari mwari mukurusa murwi anozivikanwa nomunhu, aishandisa sando, achipwanya vavengi vake neuto revashanyi. Iyo yakachena embodiment yeViking masculinity.
  
  Ndizvo chete zvavaigona kuita kudhonza Parnevik kure uye kumumisa kuti asaedze kuongorora mapfupa aThor ipapo ipapo. Inotevera niche, yechitanhatu, yaive naLoki, mukoma waThor uye mumwe wevanakomana vaOdin.
  
  "Nzira iri kudziya," akadaro Dahl, achingodongorera mukati megomba asati aenderera mberi neruzhowa rwaigumira padivi pegomo, dema dema.
  
  Drake akabatana neSweden, Ben naKennedy pavakapfuura mazhenje padombo.
  
  "Nyatso," Ben akadaro. "Uye maoko anozorora. Zvinoita kunge tiri kukwira."
  
  Drake akakwenya mutsipa wake kutarisa mudenga. Masitepisi ematombo akakwira murima risingaperi, uye shure kwavo kwaisazova nechinhu kunze kwemhepo.
  
  Kutanga kuedzwa kwetsinga, chii zvino? Simba? Viability?
  
  Uye zvakare Dahl akaenda pakutanga. Achikurumidza kusimuka nhanho makumi maviri kana zvakadaro asati aita seanononoka sezvo rima rakamuputira. Ben akasarudza kuenda kunotevera, ipapo Kennedy.
  
  "Ndinofunga unogona kuramba wakatarira dhongi rangu izvozvi," akadaro achinyemwerera zvishoma, "Iva nechokwadi kuti haibhururuke kupfuura iwe."
  
  Akachonya. "Handikwanise kubvisa maziso angu pane izvi."
  
  Drake akazotevera, achiwana zvibodzwa zvitatu zvakakwana asati afambisa chikamu chake chechina. Achisimuka nenzira iyi, akakwira zvishoma nezvishoma pamawere achipinda mumhepo yegomo rinoputika.
  
  Mubvumo wakavapo kumativi ose, ndiko kuchema kwegomo kure. Drake aifungidzira magma chamber yaiva pedyo ichipisa, ichibuditsa moto wehero mumadziro, ichiputika mudenga riri kure rebhuruu reIceland.
  
  Tsoka yakamhara pamusoro pake, ichitedzemuka kubva paruzhowa rwayo. Akaramba akanyarara, achiziva kuti pakanga pasina zvaaigona kuita kana mumwe munhu akamumhanyira, asi akanga akagadzirira, zvichida.
  
  Gumbo raKennedy rakazununguka munzvimbo inenge mita pamusoro pemusoro wake.
  
  Akatambanudza ruoko achikwenya zvishoma nezvishoma asi akakwanisa kubata soli yeshangu yake ndokumudzosera pamupendero. Kazevezeve kapfupi kekutenda kakasvika patiri.
  
  Akaramba achifamba, makumbo ake achipisa, zvigunwe zvake zvichirwadza mumajoini ese. Mazano ezvigunwe zvake akatora uremu hwemuviri wake nekukwira kudiki kwega kwega. Ziya raiyerera nepaburi rake rose.
  
  Akafungidzira mazana maviri emamita enzvimbo dzakachengeteka asi dzinotyisa uye dzinobata tsoka dzisati dzasvika pakuenzanisa kuchengetedzwa kweimwe nhanho.
  
  Basa rinonetesa. Kupera Kwenyika, Apocalypse ibasa rekupedzisira. Kuponesa vanhu nenhanho yese yekuranga kumberi.
  
  "Zvino chii?" Matsime akarara nemanhede achigomera. "Kumwe kufamba kuzere ropa padivi pechikomo?"
  
  "Kwete," Dahl akange asina kana simba rekuseka. "Tunnel".
  
  "Mazai".
  
  Vakapfugama vakakambaira vachienda kumberi. Mugero wakapinda murima rakaita inky zvakaita kuti Drake atange kutenda kuti airota asati angoerekana adhumhana naKennedy aifamba ari kumashure.
  
  Ringira chiso chako mberi.
  
  "Oh! Ungadai wakandiyambira."
  
  "Zvakaoma apo nhamo imwe cheteyo yakandiwira," rakadaro inzwi rakaoma richipindura. "Ndinofunga kuti Dahl chete ndiye akabuda murwi uyu asina mhino yakatyoka."
  
  "Ndiri kushushikana nemoyo wangu wakashata," Dahl akapindura aneta. "Mugero unoguma wakatarisana nedanho rekutanga reimwe staircase pa, um, ndinofungidzira kona yemakumi mana neshanu. Hapana chakasara kana kurudyi, hapana chandinogona kuona. Gadzirira."
  
  "Zvinhu izvi zvinofanirwa kusungirirwa pane imwe nzvimbo," Drake akazevezera, achikambaira nemabvi ake akakuvara. "Nokuda kwaMwari, hazvingoregi kuturikwa mumhepo."
  
  "Pamwe vanogona," Parnevik akadaro. "Nekuda kwedenga. Ha ha. Ndaiita jee, asi zvakakomba, fungidziro yangu huru inhevedzano yezvipembenene zvinobhururuka."
  
  "Zvakavigwa pasi pedu," Drake akadaro. "Zvirokwazvo. Zvinofanira kunge zvakatora gehena rehuwandu hwevashandi. Kana kuti vanamwari vaviri vane simba chaizvo."
  
  "Zvichida vakakumbira Hercules naAtlas rubatsiro."
  
  Drake akanyatso kutsika padanho rekutanga, achinzwa zvinoshamisa zvinoshamisa achipinda muuropi hwake, ndokukwira padombo rakaomarara. Vakambokwira kwechinguva, ndokuzopinda mune imwe imba yekurara yaive yakatenderedza chikuva chakamiswa.
  
  Dahl akamukwazisa aneta nekudzungudza musoro. "Poseidon".
  
  "Zvinoshamisa."
  
  Drake akapfugama zvakare. Ishe, akafunga. Ndinovimba kuti maGerman achaitawo saizvozvo. Pakupedzisira, pamwe pane kurwa vangadai vakazvigadzirisa nedombo, bepa, chigero.
  
  Mwari wegungwa wechiGiriki akanga akatakura mativi ake matatu enguva dzose nekamuri rakanga rizere nepfuma yakaisvonaka. Uyu ndiye Mwari wechinomwe wavapfuura. Nhamba yepfumbamwe yakatanga kugaya mupfungwa dzake.
  
  Ko nhamba yepfumbamwe yakanga isiri iyo inoera zvikuru muViking mythology?
  
  Akataura izvi kuna Parnevik pavakanga vakazorora.
  
  "Hongu, asi nzvimbo ino haisi yeNordic chete," purofesa akanongedza chigunwe chake kumurume aive nekatatu kumashure kwavo. "Panogona kunge paine zana."
  
  "Zvakanaka, zviri pachena kuti hatisi kuzorarama zana razvo," Kennedy akaita nharo naye. "Kunze kwekunge mumwe munhu akavaka Ho-Jo kumberi."
  
  "Kana, zvirinani, chitoro chebhekoni sandwich," Drake akarova muromo wake. "Ndinogona kuuraya mumwe weava vanhu vakaipa izvozvi."
  
  "Kupenga," Ben akaseka ndokurova gumbo rake. "Uri kutaura nezvechimwe chinhu chapfuura makore gumi. Asi usazvinetse - uchine kukosha kwekuvaraidza."
  
  Mamwe maminetsi mashanu akapera vasati vanzwa kuzorora zvakakwana kuti vaenderere mberi. Dahl, Wells naMarsters vakapedza maminetsi akati wandei vachiteerera kuvatevera, asi hapana kana ruzha rwumwechete rwakavhiringidza husiku husingagumi.
  
  "Zvichida vese vakadonha," Kennedy akakwenya mazeze. "Zvinogona kuitika. Dai iri raive bhaisikopo reMichael Bay, mumwe munhu angadai atodonha. "
  
  "Chokwadi". Dahl akatitungamirira kukwira mamwe masitepisi akanga akarembera. Sezvinozoitika, apa ndipo apo Wells akatadza kubata ndokutsvedza pasi nhanho mbiri dzinotsvedza, achirova dombo nechirebvu nguva imwe neimwe.
  
  Ropa rakabuda nemuromo kubva parurimi rwake rwakarumwa.
  
  Drake akamubata pamapendekete ebhachi rake guru. Murume aiva pasi pake-Marsters-akabata zvidya zvake nesimba rinopfuura romunhu.
  
  "Hapana chekupunyuka, mudhara. Kwete izvozvi."
  
  Murume ane makore makumi mashanu namashanu okukura akadhonzwa achidzokera kukwira masitepisi, Kennedy akabata musana waDrake uye Marsters achiva nechokwadi chokuti haana kutsvedza pane imwe nhanho. Pavakasvika panzvimbo yechisere, Wells akanga atofara zvakare.
  
  "Hongu vakazviita maune varume. Ndaingoda zvimwe chete."
  
  Asi akadzvinya ruoko rweMarsters ndokuzevezera rutendo rwake rwepamoyo kuna Drake pasina aitarisa.
  
  "Musazvinetsa henyu mudhara. Ingorembera ipapo. Hausati wava nenguva yako yaMay. "
  
  Yechisere niche yaive mhando yekuratidzira.
  
  "Oh mwari wangu". Chishamiso chaParnevik chakavabata vose. "Uyu ndiZeus. Baba vemunhu. Kunyange vanamwari vanomudaidza samwari - chimiro chababa. Kupfuura Odin ... zvakanyanya mberi, uye inobva kuNorse."
  
  "Odin haana kuonekwa saZeus pakati pemarudzi ekutanga eGermany?" Ben akabvunza achirangarira tsvakiridzo yake.
  
  "Aive, murume, asi ndinoreva, huya. Uyu ndiZeus. "
  
  Murume uyu aitaura chokwadi. Mambo weVamwari akamira kureba asina kupatsanurwa, akabata mheni muruoko rwake rukuru. Munzvimbo yake maive nepfuma zhinji yaipenya, yaifashukira nemutero waipfuura chero chinhu chingaitwa nemunhu nhasi.
  
  Uye ipapo Drake akanzwa kutuka, neruzha, muchiGerman. Yakaita maungira kubva pasi.
  
  "Vachangopaza mugero," Dahl akavhara maziso ake nekushatirwa. "Kwasara maminitsi gumi nemashanu chete kumashure kwedu. Nhamo, isu tabuda murombo! Nditevere!"
  
  Rimwe danho rakakwevera, panguva ino richibuda nepamusoro peguva raZeusi risati ramira pamatanho gumi ekupedzisira. Vakarwa nepese pavaigona napo, hushingi hwavo hwakaita madota nerima raikambaira. Zvaiita sokuti kusavapo kwechiedza kwaidzvinyirira mweya wokundandama. Kutya kwakasvika pakufona ndokufunga kugara pasi.
  
  Taura nezvedzungu, Drake akafunga. Taura nezvekuti mabhora ako anoderera sei kusvika pakukura kwenzungu. Matanho gumi okupedzisira iwayo, akanga akaturikwa pamusoro perima guru, achikwira nousiku hunokambaira, zvakapotsa zvamukurira. Akanga asingazivi kuti vamwe vakanga vazvigona sei - chaaigona kuita kwaiva kudzokorora zvikanganiso zvemunguva yake yekare ndokunamatira zvakasimba kwazviri - Alison, mwana wavasina kumbova naye uye vaisazombova naye; mushandirapamwe weSRT muIraq wakakanganisa zvese - akaisa chikanganiso chese pamberi pepfungwa dzake kubvisa kutya kukuru kwekudonha.
  
  Akaisa ruoko rumwe pamusoro perumwe. Rimwe gumbo rakakwirira kupfuura rimwe. Akasimuka akatwasuka, asina magumo kumashure kwake, kuvhuvhuta kweimwe mhepo isina zita yakamonyorora mbatya dzake. Kutinhira kune kure kure kunogona kuva rwiyo rwegomo rinoputika, asi zvingava zvimwe zvinhu. Zvinotyisa zvisinga taurike, zvinotyisa zvekuti havazombooni chiedza chezuva. Zvisikwa zvinotyisa zvinoyerera nepamusoro pematombo, madhaka nendove, zvichibudisa mutinhimira unotyisa unomutsa zviono zvitsvuku zveropa zvehupengo.
  
  Drake, ave kuda kuchema, akakambaira padanho rekupedzisira rine matombo achipinda panzvimbo yakati sandara. Dombo rakashata rakakwenya maoko ake aikwesha. Nekuedza kumwe kunorwadza kwekupedzisira, akasimudza musoro wake ndokuona kuti vamwe vese vaive vakagwadama vakamukomberedza, asi kumashure kwavo akaona Torsten Dahl - mupengo weSwede - uyo aikambaira achienda kumberi nedumbu rake kune imwe niche yakakura kupfuura chero chinhu chavakange vaona zvakadaro. kure .
  
  Anopenga Swede. Asi Mwari, munhu uyu akanga akanaka.
  
  Iyo niche yakamiswa kune rumwe rutivi, asi yakabatanidzwa pamwoyo wegomo kune rimwe.
  
  "Ndinokutendai Mwari," Dahl akadaro asina simba. "Imwe. Tawana guva raOdin."
  
  Akabva adonha nekuneta.
  
  
  Makumi matatu nesere
  
  
  
  GUVA RAMWARI
  
  
  Mhere yakabuda muhope dzake.
  
  Kwete, ridza mhere. Mhere yaipisa ropa yaitaura zvekutyisa chaiko. Drake akavhura maziso ake, asi dombo raive padyo zvakanyanya kuti atarise. Akapfira mate pasi ndokugomera.
  
  Uye ndakazviona ndichifunga: kusvika papi munhu angawira mukusakwana asati afa?
  
  MaGerman aive pano. Imwe hama yavo yakanga ichangodonha pamasitepisi.
  
  Drake akanetseka kuti amire akati twasu, mhasuru dzese dzairwadza, asi adrenaline akatanga kubatidza ropa rake nekubvisa pfungwa dzake. Akafamba zvinyoro nyoro achienda kuna Ben. Shamwari yake yakanga yakarara yakatarisa pasi kune imwe yemicheto yepuratifomu. Drake akamukwevera kune niche yaOdin. Kungotarisa kumashure kwake kwakamuudza kuti maGerman akange asati asvika, asi nzeve dzake dzakamuudza kuti vaive vasara nemaminitsi.
  
  Akanzwa mutsindo waAbel Frey achituka. Kurira kwegiya rekudzivirira. Milo achipopotera mumwe wemauto.
  
  Mukana wekuratidza hushingi hwake, akafunga, achirangarira chimwe chezvirevo zvaWells zvaakanga asarudza panguva yekudzidziswa kwavo kweSAS.
  
  Akazvuzvurudza Ben achitenderera, akazembera musana wake kune sarcophagus hombe yaOdin. Ziso dzemukomana uyu dzakati nyangarara. Kennedy akagumburwa: "Iva wakagadzirira ivo. Ndichataura naye." Akarova dama zvishoma nezvishoma.
  
  Drake akambomira achisanganidzana maziso ake kwechinguva. "Gare gare".
  
  Vekutanga veGerman kukunda peak. Mumwe musoja uyo akakurumidza kudonha nokuneta, akateverwa nokukurumidza nomumwe. Drake akazeza kuita zvaaiziva kuti aifanira kuita, asi Torsten Dahl akatsvaira nepaari, achiratidza kusazvidemba zvakadaro. Wells naMarsters vakadhudhudzirawo kumberi.
  
  Mumwe murwi wechitatu akakambaira pamusoro, panguva ino chitunha chihombe, chaitakura vanhu. Cute. Ropa, dikita nemisodzi chaiyo zvakashandura mask anotyisa pachiso chake chaive chave kunetsa. Asi aive akaoma uye nekukasira zvekusvetuka pamusoro, kuumburuka nekunhonga kapfuti kadiki.
  
  Imwe pfuti yakabhururuka kubva mudhiramu. Drake nevamwe vaaishanda navo vakangoita zvenhando, asi pfuti yakapotsa chinangwa chayo.
  
  Inzwi raAbel Frey rakashoshoma rakaparadza kunyarara kwakatevera pfuti. "Hapana zvombo, dumbas. Nar! Nar! Nditeererei!
  
  Milo akaita chiso ndokupa Drake nyemwerero yakashata. "Kurova Kraut madhongi. Hei shamwari?
  
  Pfuti yakamedzwa nechibhakera chakakora ichibva yatsiviwa nebadza rine mawere. Drake akazviona sebanga remauto akakosha. Akasuduruka akananga kuhofori iya, ichipa Dahl mukana wekukanda mumwe wemauto akanga adonha mudenga.
  
  Musoja wechipiri akanetseka kusvika pamakumbo ake. Marsters akamupa imwe nyemwerero, achibva akanda muviri wakaremara parutivi. Panguva iyi mamwe mauto matatu akanga atosvika panzvimbo yakati sandara, Alicia akabva asvetuka kubva pasi ndokunomhara sekatsi akabata banga muruoko rumwe norumwe. Drake akanga asati ambomuona akaneta kudaro uye akanga achiri kuita seaigona kutora ninja elite.
  
  "Kwete ... zvombo?" Dahl akakwanisa kutaura pakati pekufema kwakaoma. "Iwe pakupedzisira ... unotenda mudzidziso yeAmagedhoni, Frey?"
  
  Mugadziri mukuru weGerman iye zvino aenda kumucheto. "Usave benzi, mukomana wemusoja," akadaro achifemereka. "Ini handichada kumaka bhokisi iri. Muunganidzwa wangu unongowanikwa chete.
  
  "Zvaunoona sechiratidzo chako, ndinofunga," Dahl akadaro, achimira apo timu yake yakafema.
  
  Pakamboita karunyararo, kanguva kekukatyamadzwa kukuru apo mupikisi wega wega aiongorora chaainanga. Drake akadududza kubva kuMilo, asingazivi akananga kuguva raOdin, uko Ben naProfessor vachiri vakagara parutivi, vakarindwa chete naKennedy. Akanga akamirira imwezve...
  
  ...kutarisira...
  
  Ipapo kugomera kusinganzwisisike kwakauya kubva pamasitepisi, kuteterera kusina simba kwebetsero. Frey akatarisa pasi. "Iwe hauna simba!" akapfira mumwe munhu. "Dai isiri yeShield, ndai..."
  
  Frey akanongedzera Alicia. "Mubatsirei". Murwi wechikadzi akaseka zvake achizvikudza, ndokutambanudza ruoko rwake parutivi. Nekamwe jeko akadhonza Hayden. Mumiriri weCIA wekuAmerica akange aneta nekukwira kwakareba, asi zvakatonyanya kutakura mutoro unorema waakasungirirwa nemaGerman kumusana kwake.
  
  Shield yeOdin yakaputirwa necanvas.
  
  Inzwi raParnevik rakanzwika. "Akauya neNhoo! Chikamu chikuru! Asi sei?"
  
  "Nekuti ndicho chikamu chikuru, iwe idiot." Frey akamupfura. "Chinhu chikuru ichi chingadai chisipo dai chisina chimwe chinangwa." Mugadziri wefashoni akadzungudza musoro achitarisa Alicia. "Pedzisa macretin anonzwisa tsitsi aya. Ndinofanira kunyaradza Odin uye kudzokera kumutambo. "
  
  Alicia akaseka zvekupenga. "Chijana changu!" Akadanidzira, zvinouraya kupfuura Rwizi Tam, ndokukanda giya rake rekudzivirira pakati pechikuva chine matombo. Mukuvhiringika uku, akamhanyira kuWells, achiratidza kusashamisika nekuvapo kwake. Drake akatarisana nekurwa kwake, achizendamira akananga kuMilo kuti amushamise, achitsvedza nekuzunguza kwebadza rake, ndokuendesa gokora rakaoma kushaya yaMilo.
  
  Bhonzo ratsemuka. Drake akatamba, achizununguka uye akasara akajeka patsoka dzake. Zvino aya ndiwo angave zano rake - kurova nekumhanya, achirova pane dzakaomesesa dzemuviri wake, achivavarira kutyora mapfupa neshwashwa. Akanga achimhanya kupfuura Milo, asi asina kusimba, saka kana hofori yakamubata ...
  
  Mabhanan'ana ainzwika mugomo rose, mheremhere nokutsemuka kwemagonyeti uye dombo raisimuka.
  
  Milo akafinyama nekurwadziwa. Drake akatungamira nekukick nedivi, matepi maviri - chimwe chinhu chaungaona Van Damme achiita zvine hungwaru paTV hachibatsiri zvachose kurwa mumigwagwa muhupenyu chaihwo. Milo akaziva izvi achibva afuratira kurwisa nemhere. Asi Drake aizvizivawo, uye Milo paakakanda muviri wake wese kumberi, Drake akarova imwe gokora ine simba kumeso kwemudzvanyiriri wake, achipwanya mhino nesoso yeziso, achimuwisira pasi zvine simba.
  
  Milo akawira pasi sechipembere chatemwa. Pane imwe nguva yakarasika kune anopikisa wemhando yaDrake, pakanga pasina kudzokera shure. Drake akatsika pachanza nebvi rake, akatyora mapfupa makuru ese ari maviri, tevere mabhora ake zvakanaka, ndokubva anhonga banga rehondo raraswa.
  
  Akaongorora nzvimbo yechiitiko.
  
  Marsters, murwi weSAS, akanga aita basa pfupi revanhu vaviri vokuGermany uye akanga zvino achirwa nomumwe wechitatu. Kuuraya vanhu vatatu mumaminetsi mashoma rakanga risiri basa riri nyore kune chero munhu, kunyangwe musoja weSAS, uye Marsters akakuvadzwa zvishoma. Wells akatamba naAlicia nechekumucheto kwepuratifomu, achimhanya kupfuura kutamba chaiko, asi achimukanganisa. Zano rake raive rakangwara. Ari padhuze, angadai akamudyisa musekondi.
  
  Kennedy akakwevera muviri waHayden wakaneta kubva pakati pehondo. Ben akamhanya kunomubatsira. Parnevik haana kurara, akadzidza guva raOdin - idiot.
  
  Abel Frey akatarisana naThorsten Dahl. MuSwede aive pamusoro pemuGerman munzira dzese, mafambiro ake achiwedzera kukwenenzverwa nerechipiri sezvo simba raidzokera kumakumbo ake airwadza.
  
  Ishe!Drake akafunga. Tirikubhowekana apa! Kana mune mweya wakanaka wekare weDino Rock ... Rega ndikuvaraidza iwe!
  
  Asina kufarira kunetsana naAlicia, zvakadaro akananga kuWells, achitenda kuti mukadzi ane makore makumi mashanu okuberekwa aida rubatsiro rwakanyanya. Paakamuona aimbova shamwari yake, akabva atiza.
  
  "Ndatorova mabhora ako kamwe chete svondo rino, Drake. Unoshungurudzira here kuti unoda izvi zvakare?"
  
  "Waita rombo rakanaka, Alicia. Ko, uri kudzidzisa mukomana wako here?" akagutsurira musoro achipindura muAmerica aingoti fambei.
  
  "Mukuteerera bedzi," akakanda mapanga ose ari maviri kumusoro ndokuabata mubato rimwe. "Tisvikewo! Ini ndinongoda vatatu!"
  
  Hunhu hwake hunogona kunge hwaive hwemusango, asi zviito zvake zvaidzorwa nekuverengwa. Akakwenya Drake, uku achinyengerera achiedza kukona Wells nemusana wake kune chisingaperi chisingaperi. Mukuru wemauto akaziva zvaaida pasekondi yekupedzisira achibva amhanya achipfuura nepaari.
  
  Drake akatsveta mapanga ake ese ari maviri, achifambisa rimwe nerimwe padivi achingwarira kuti asatyoke maoko ake. Kwakanga kusiri kungoti akanga akanaka... kwaiva kuti aigara akanaka.
  
  Abel Frey akangoerekana amhanya achipfuura nepavari. Zvaiita sekuti, atadza kupfuura Dahl, akatanga kumhanya achipfuura neSweden mukutsvaga kwake guva raOdin nekukurumidza.
  
  Uye muchikamu ichocho chechipiri, Drake akaona Marsters uye musoja wekupedzisira weGermany akavharirwa muhondo inofa pamucheto une guruva wepuratifomu. Ipapo, nekamwe kamwe, varume vose vakagumburwa ndokudonha.
  
  Kuchema kwerufu kwakanzwika pasina chinhu.
  
  Drake akaipatsanura, akanamatira Wells, ndokutendeuka muviri wake ndokumhanya achitevera Frey. Haana kukwanisa kusiya Ben aripo asina kuzvidzivirira. Kennedy akavhara nzira yemugadziri, achiunganidza ushingi hwake, asi sezvaakamhanyira kumberi, Drake akaona chinhu chidiki chitema chakabatwa muruoko rwaFrey.
  
  Redhiyo kana nharembozha. Imwe mhando yetransmitter.
  
  Asi chii nhai?
  
  Zvakazoitika zvaisanzwisisika. Muchiito chinokatyamadza chokusangwarira, gomo racho rakaerekana raputika! Kwakarohwa zvikuru, uye ipapo matombo makuru nezvimedu zveshale dzomumakomo zvakapararira kwose kwose. Matombo emhando nekukura kwese aimhanya achiridza muridzo nepakati semabara.
  
  Padivi pegomo racho pakaoneka gomba guru, sokunge sando yabaya nepamadziro matete. Chiedza chemasikati chakasviba chakasefa nepamutswe. Kumwe kurova, gomba rikawedzera kuwedzera. Gomo remarara rakadonhera mugomba risina chigadziko murunyararo runotyisa, rwakadzama.
  
  Drake akawira pasi nemusoro mumaoko. Rimwe redombo iri rinoputika rinofanira kunge rakakuvadza mamwe makuva anokosha. Chii chakanga chichiitika?
  
  
  Makumi matatu nepfumbamwe
  
  
  
  GUVA RAMWARI
  
  
  Chikopokopo chakaoneka mugomba rakanga richangobva kugadzirwa, chichitenderera kwesekondi imwe isati yabhururuka namo!
  
  Paiva netambo ina dzakakora uye tambo dzakawanda dzakarembera kubva pasi pemuchina.
  
  Zvakanga zvisingagoneki kutenda. Abel Frey achangobva kuraira kuti gomo rizarurwe. Gomo iro raive chikamu chegomo rinoputika uye iro raigona neimwe nzira kutsakatika kukuru kunozivikanwa se supervolcano.
  
  Kupedzisa kuunganidza kwake.
  
  Murume uyu aipenga saDrake uye vanhu vese vaimupa mbiri. Akanga achiseka zvake kunyange zvino, uye Drake paakasimudza musoro, akaona kuti Frey akanga asina kufambisa inch, asi akamira zvakasimba apo gomo raiputika rakamupoteredza.
  
  Alicia akabva pa Wells ndokunyahwaira akananga kwaFrey, kana kuzvidzora kwakapenga kwaimboita kakufemereka. Kumashure kwavo, Muzvinafundo Parnevik, Ben naKennedy vakanga vakachengetedzwa nemadziro echinwiwa chaOdin. Hayden aive akatsiga, asingapfakanyiki. Chokwadi akanga auya kuzofira mupengo chaimo here? Wells akapfugama padivi pake akabata dumbu rake.
  
  Chikopokopo chakayangarara pedyo, injini yayo ichichema. Frey akasimudza pfuti yake yepasi uye akasimudzira munhu wese kuti abve kure neOdin's sarcophagus hombe. Kuputika kwemoto kupfupi kwakasimbisa chikumbiro chake, mabara achirira sezvaairova zvisaririra zvegoridhe zveViking zviri muchimiro chenhovo, minondo, zvidzitiro zvechipfuva nengowani dzine nyanga. Mari yegoridhe, yakafambiswa neketani yezviitiko, yakatanga kudonha kubva mumasherufu senge confetti muTimes Square.
  
  Frey akavheyesa chikopokopo.
  
  Drake akapfugama. "Unofambisa bhokisi iri, unoisa pasi rose panjodzi!" - akashevedzera, izwi rake risinganzwike pamusoro peruzha rwunorema rwezvipenga zvepropeller.
  
  "Usave munyarikani!" Frey akashevedzera achipindura, chiso chake chakaunyana kunge munhu akashata akapindwa muropa neheroin. "Zvibvume, Drake. Ndakakukunda!"
  
  "Hakusi kuhwina!" Drake akashevedzera achipindura, asi zvino helikopta yakanga yakananga kumusoro uye aisatombonzwa inzwi rake. Akatarisa Frey achimudungamidza, achimwaya mabara paari paanenge achisimudza maoko ake. Drake akanamata kuti shamwari dzake dzisabatwa nerasika reprojekiti.
  
  MuGermany akarasikirwa nazvo. Zvaakanga ari pedyo zvikuru nokupengeswa kwake kwoupenyu hwose, akangoputsika.
  
  Zvino Dahl akanga ari pedyo naye. Vakatarisa Frey naAlicia vachidzikisa cheni dzinorema kudzika nekudzika kusvika vazosungirirwa kumativi ese e sarcophagus. Frey akaita chokwadi chekuti vaive vakachengeteka.
  
  Chikopokopo chakatora uremu. Hapana chakaitika.
  
  Frey akaridza mhere panhare yake. Chikopokopo chakaedza zvakare, panguva ino injini dzayo dzakatinhira sedhinasoro rakatsamwa. Ngetani dzakareba, uye pakava nokutsemuka kwakasiyana, kutinhira kwebwe rinotsemuka.
  
  Bhokisi raOdin rakafamba.
  
  "Uyu ndiwo mukana wedu wokupedzisira!" - Dahl akadanidzira munzeve yaDrake. "Tave kuenda kuguyo! Kubva papfuti yaMilo!"
  
  Drake akamhanya script. Vangadai vakaparadza chikopokopo vakaponesa Guva. Asi Ben naKennedy, pamwe naHayden naParnevik, vangangofa.
  
  "Hapana nguva!" Dahl akadanidzira. "Izvi kana Apocalypse!"
  
  MuSweden akasvetukira chombo chaMilo. Drake akadzvinya maziso ake achivhara marwadzo achibaya moyo wake. Kutarisa kwake kwakawira pana Ben naKennedy, uye marwadzo echisarudzo akamumonyorora mukati semhino. Kana iwe ukarasikirwa neruoko rumwe, iwe ucharasikirwa nerumwe. Uye akabva afunga kuti aisakwanisa kubvumira Dahl kuita izvi. Aigona here kupa shamwari mbiri kuti aponese nyika?
  
  Aihwa.
  
  Akasvetukira kumberi sedatya Dahl achibva atanga kupuruzira mbatya dzaMilo. MuSweden akadzokera kumashure nekushamisika apo Milo akatwasanudza muviri wake, wekuAmerica akatsikitsira nekurwadziwa, asi aifamba achikamhina kusvika kumucheto kwepuratifomu. Kune imwe yemitsara yekudzika.
  
  Drake akamira achivhunduka. Injini dzechikopokopo dzakachema zvakare uye kubondera kusiri kutsvene kwakazadza bako. Nguva inotevera, sarcophagus yakakura yaOdin yakachinja uye yakasunungurwa kubva pamakumbo ayo, ichizununguka nechisimba kuna Drake uye kumucheto kwepuratifomu, toni yerufu ruchizununguka.
  
  "Nooo!" Kuchema kwaDahl kwakadzokorora kuchema kwaParnevik.
  
  Pakaita mhere mhere, mhere mhere kunge mhepo yainge yanyanya kupisa, kurira kunge madhimoni ese aiva muGehena aipiswa ari mapenyu. Rukova rwemweya wesarufa rwakabuda mugomba richangobva kuvhurwa pasi peguva raOdin.
  
  Frey naAlicia vakamhanya, voda kupiswa vari vapenyu pavakakwira pabhokisi rinozunguzika. Frey akashevedzera kuti: "Usatitevera, Drake!" Ndine inishuwarenzi!" ipapo imwe pfungwa yakaita seyauya kwandiri, vimbiso yekuchengeteka. Akashevedzera kushamwari dzaDrake kuti: "Zvino! Tevera bhokisi kana uchafa! " Frey akavakurudzira, achipuruzira pfuti yake yepasi, uye vaive vasina imwe sarudzo kunze kwekutenderera shongwe yemhepo.
  
  Dahl akatendeudzira ziso rake kuna Drake. "Tinofanira kurega izvi," akadaro achiteterera. "Zve ... zvevana vangu."
  
  Drake akashaya chekupindura kunze kwekungogutsurira musoro. Zvirokwazvo. Akatevera mukuru weSGG, achinyatso kufuratira Sarcophagus yaizunguzika ichibhururuka pamusoro pavo, vavengi vavo vainyemwerera vakachengetedzeka kumusoro uku vamwe vake vachitevera nzira yake kune rimwe divi.
  
  Yakafukidzwa muzvombo uye kufemerwa kwemunhu anopenga.
  
  Drake akasvika pagomba pauriri hwematombo. Utsi hwaiva shongwe yaipisa, yakamonyoroka. Inviolable. Drake akaswedera pedyo sezvaaigona asati atendeuka kuti aone vavengi vake vachifambira mberi.
  
  Hayden akaramba akatsikitsira pasi achiita seafenda. Iye zvino akagara uye akabvisa tambo dzakachengetedza nhovo yaOdin kumusana wake. "Ndoita sei?"
  
  Drake akamutarisa zvishoma. "CIA ine hurongwa hwekuvharisa Supervolcano here?"
  
  'Secretary' akanaka akamboita kanguva avhiringika asati adzungudza musoro. "Zviri pachena chete. Isa chiGerman mupombi yekufema. " Akakanda Nhoo kure nokuchema. Vese vari vatatu vakamutarisa achiumburuka pamuromo semari.
  
  Vakundikana zvechokwadi here?
  
  Kumanikidza kubuda mupombi kwakawedzera sezvo gomo rakawedzera simba. "Kana ketani yatanga," akadaro Dahl. "Hatichakwanisa kuvhara izvi. Tinofanira kuita izvozvi!"
  
  Maziso aDrake akambokweverwa kuShield apo yaiumburuka zvine ruzha kumucheto kwayo. Rimu rake.Mashoko aibuda maari achiita seakanyorwa mumoto.
  
  
  Denga neGehena kunongova kusaziva kwechinguvana,
  
  Ndiwo Mweya Usingafi unorerekera kune Zvakanaka kana Zvakaipa.
  
  
  "Plan B," akadaro. "Unorangarira kutukwa kwaOdin? Zvakaita sezvisina kukodzera, ndizvo here? Hapana nzvimbo yekuisa izvi, handiti? Zvakanaka, pamwe ndizvo."
  
  "Kutuka kwaOdin inzira yekuponesa nyika?" Dahl akakahadzika nazvo.
  
  "Kana kugehena," Drake akadaro. "Zvinoenderana nekuti ndiani anoita sarudzo. Iyi ndiyo mhinduro. Munhu anomisa Shield anofanira kuva nemweya wakachena. Iriva reriva. Hatichaziva chinhu nekuti takabvisa guva. Kana tikakundikana, nyika ichaparara."
  
  "Kutuka kwakafamba sei?" Hayden, asingataridzi zvakanyanya kupfuura zvaaive aita mushure mekutambudzika kwake mumaoko evavengi, akatarisa pamhepo sekunge aigona kudyiwa ari mupenyu.
  
  Drake akatuka achisimudza Shield ndokuibata pamberi pake. Dahl akamira akamutarisa achifamba achienda kumhepo yairidza muridzo. "Paunongobata chipfunga ichi neShield iyi, chichabva chabva mumaoko ako."
  
  Ipapo, nokutinhira kwakafanana nokutinhira kweboka remhuka dzakavharirwa musango rinopfuta, utsi hwakawanda hwakaputika kubva zasi, kurira kwakakwirira kwokuputika kwaro kunodokunzwa. Kunhuwa kwesarufa kwakabva kwatanga kukobvura mhepo, kuchiichinja kuita muchetura miasma. Kutinhira kwegomo ravaive vagara navo kwenguva refu kwakabva kwaita sebhanan'ana. Drake akanzwa sekunge madziro pachawo aidedera.
  
  "Nhau itsva, Dal. Ronga B mukuita. Kuti zvizoshandiswa mune remangwana, izvi zvinoreva kuti handizivi kuti chiizve chimwe chingaitwe."
  
  "Hauna ramangwana," Dahl akamira kune rimwe divi reShield. "Kana neni."
  
  Vari pamwe chete vakanyahwaira vakananga kumhepo. Shale yakatanga kutsvedzerera padombo raive pedyo navo. Mhere-mhere nekudzvova, izvo zvakafanana izvo Drake akanga asati ambonzwa, zvakabva pakadzika dzisingagumi dzegomba rakadzika-dzika.
  
  "Dura rinoputika riri kusvika!" Hayden akaridza mhere. "Dzima!"
  
  
  * * *
  
  
  Zvisingaonekwe naDrake, Dahl kana kunyange Abel Frey, gomo reIcelandic rine mukurumbira rinonzi Eyjafjallajokull, iro kusvika zvino riri kugutsikana kuburitsa zvinyoro nyoro hova uye kutyisidzira kufambiswa kwemhepo, rakangoerekana raputika kumucheto kwaro. Munguva pfupi yaizoonekwa paSky News neBBC uye gare gare paYou Tube nemamiriyoni akakatyamadzwa - ndimi dzinopisa dzemashato ane chiuru achibatidza dutu remoto mudenga. Panguva imwe cheteyo, mamwe makomo maviri eIceland akaputika, misoro yawo ichibhururuka semapagne corks pasi pekumanikidzwa. Kwakashumwa, nenzira yakati kuti, Armagedhoni yakanga yasvika.
  
  Vashoma vakasarudzwa chete ndivo vaiziva kuti yaive pedyo sei.
  
  
  * * *
  
  
  Magamba asingaonekwe uye asingambozivikanwi akarwa murima guru regomo. Drake naDahl vakarwisa chiutsi chinobuda neShield, vachishandisa chinhu chakatenderedzwa kutsausa chiutsi muchinhu chiri pedyo sezvo vakachiisa pamusoro pegomba rakasiiwa nekuputswa kweguva raOdin.
  
  "Kurumidza!" Dahl akanetseka kuti Shield irambe iripo. Drake akanzwa maoko ake kudedera kubva mukuedza kwaakaita kukunda simba rekutanga regomo. "Ndinoda kuziva kuti chinhu ichi chinomboitwa sei!"
  
  "Ndiani ane hanya!" Hayden akaedza kuvadzivisa, akabata makumbo avo uye achisunda nesimba sezvaaigona. "Ingoisa bastard mukati!"
  
  Dahl akasvetuka, achisvetukira pagomba. Kana iyo Shield yakanga yapotsa kana kunyange kufamba zvishoma, ingadai yakabva yanyunguduka, asi chinangwa chavo chakanga chakarurama, uye chikamu chikuru chakanyatsopinda mukuputika kwechigadzirwa pasi peTomb of Odin.
  
  Musungo wakadzama, wakagadzirwa mazana nezviuru zvemazana emakore apfuura. Ndinopika kuna vamwari.
  
  Musungo weriva!
  
  "Musungo mukuru wekare wati wambozivikanwa nenyika yanhasi." Dahl akawira pamabvi ake. "Uyo anogona kugumisa izvi."
  
  Drake akatarisa iyo Shield yaiita seyakatetepa, ichitora dzvinyiriro huru yaikwira kubva pasi. Yakanyorovesa uye yakaumbwa pamwe chete nemicheto yekutsemuka, ichitora obsidian hue. Zvachose. Hazvifi zvakadzimwa.
  
  "Mwari komborera".
  
  Jobho apedza, akambomira zvishoma asati adzosera pfungwa dzake kuna Frey. Kutya kwakazadza mwoyo wake kupfuura zvaaifunga, kunyange iye zvino.
  
  Iyo helikopta yakasimuka, ichinetseka kutsigira huremu hwebhokisi raOdin, iro rakazununguka zvinyoro-nyoro pasi paro. Vese Frey naAlicia vaive vakagara pachivharo chebhokisi, maoko avo akanyatso kumonerera tambo dzaive dzakanamira pachikopokopo.
  
  Asi Ben, Kennedy naProfessor Parnevik vaive vakarembera kubva kune dzimwe tambo nhatu dzakarembera pazasi pechikopokopo, pasina kupokana vakabata pfuti apo Drake airwira kuchengetedza pasi.
  
  Vakarembera pamusoro penzvimbo isina chinhu, vachizununguka sezvo chikopokopo chaikwira, chakapambwa kubva pasi pemhino dzaDrake.
  
  "Nooo!"
  
  Uye, zvinoshamisa, akamhanya - murume akasurukirwa, achimhanya nesimba rakazvarwa nehasha, kurasikirwa nerudo - murume akazvikanda pagomba risina chigadziko munzvimbo dema, achida kuti chii chaakanga atorerwa, uye achisuwa achibata imwe yekuzununguka. tambo, paakadonha.
  
  
  MAKUMI MANA
  
  
  
  GUVA RAMWARI
  
  
  Nyika yaDrake yakamira nekusvetukira murima - nzvimbo isingaperi kumusoro, gomba risina chigadziko pazasi - masendimita matatu etambo inomonereka, ruponeso rwake chete. Pfungwa dzake dzakagadzikana; akazviitira shamwari dzake. Pasina chimwe chikonzero kunze kwekuvaponesa.
  
  Kuzvipira.
  
  Zvigunwe zvake zvakabata tambo ndokutadza kuvhara!
  
  Muviri wake, wakazooneswa negiravhiti, wakatanga kudonha nekukurumidza. Pasekondi yekupedzisira, ruoko rwake rwekuruboshwe rwakavharira tambo yakarebesa kupfuura dzimwe dzose uye yakasungwa neruvengo.
  
  Kudonha kwake kwakamira akaibata nemaoko ese akavhara maziso ake kuti moyo wake udzikame. Kuombera maoko kwakauya kubva kumusoro. Alicia anodurura kutsvinya kwake.
  
  "Izvi ndizvo zvairehwa na Wells paakati "ratidza unyanzvi hwako" here?
  
  Drake akatarisa mudenga, achinyatsoziva gomba riri pazasi, achinzwa dzungu zvaasati amboita. Asi mhasuru dzake dzaitsva nesimba idzva uye adrenaline, uye yakawanda yemoto yekare yakanga yadzokera mukati make zvino, ichifa kubuda.
  
  Akakwira tambo, ruoko pamusoro peruoko, akaibata nemabvi ake, achifamba nekukurumidza. Frey akaridza pfuti yake yepasi uye akaseka, achinyatsoronga, asi Hayden akadanidzira kubva paguva raOdin. Drake akamuona akamira ipapo, akanongedza pfuti yaWells kuna Frey - mukuru wemauto akanga awira pedyo naye, asi, tenda Mwari, akanga achiri kufema.
  
  Hayden akanongedza pfuti pakati paFrey. "Ngaasimuke!"
  
  Chikopokopo chakanga chichiri mumhepo, mutyairi wacho akanga asina chokwadi nezvaakanga arayira. Frey akazeza, achigomera semwana aparadzaniswa nechitoyi chake chaanofarira. "Zvakanaka. Hundin! Ndingadai ndakakubvisai mundege yakaipa iyoyo!"
  
  Drake akasekerera paakanzwa mhinduro yaHayden. "Hongu, ini kazhinji ndinonzwisisa izvi."
  
  Kennedy, Ben naParnevik vakatarisa nemaziso mahombe, vachitadza kufema.
  
  "Enda undotora!" - Frey akabva adanidzira kuna Alicia. "Kubva paruoko neruoko. Mutorei tiende. Hure iri harikupfure. Ndiro dambudziko rehurumende. "
  
  Drake akadzungudza musoro Alicia achisvetuka kubva pasarcophagus akabata tambo yaDrake yaiva padivi pake, asi kunyangwe zvakadaro akatora nguva akatarisa Ben, achiona kuti mukomana uyu akaita sei pakufumurwa kwechimiro chaHayden.
  
  Ben kana pane aimutarisa akawedzera hunyoro.
  
  Alicia akatsveta tambo setsoko uye pasina nguva akanga akaenzana naDrake. Akamutarisa, chiso chakakwana chakazara nehasha.
  
  "Ndinogona kushandura nzira mbiri." Akasvetukira mudenga, tsoka kutanga, murima rakanaka, achirembera mudenga kwechinguva. Ipapo makumbo ake akabatana zvakasimba kune sternum yaDrake uye akakwevera muviri wake mberi, achitora zvishoma patambo yake asati aisundira kune inotevera.
  
  "Kushinha gudo," Drake akazevezera, chipfuva chake chichipisa, kubata kwake kukasununguka.
  
  Alicia akashandisa simba rake kudzungaira achitenderedza tambo, makumbo akatambanudzwa pachipfuva, ndokurovera mudumbu. Drake akakwanisa kusvetukira kurudyi kuti apfavise kurova, asi akanzwa mbabvu dzake dzakuvadzwa.
  
  Akamupopotera, akagoverana marwadzo ndokusimuka pamusoro. Mumaziso ake makaita kupenya, pamwe chete nerukudzo rutsva.
  
  "Pakupedzisira," akafema. "Wadzoka. Zvino tichaona kuti ndiani ari nani."
  
  Akakwenya tambo, chivimbo chichipenya nekufamba kwese. Mukusvetuka kumwe chete akadarika tambo yaDrake uye zvakare akashandisa simba rake kudzosera kumashure, achinangisa makumbo ake panguva ino mumusoro wake.
  
  Asi Drake akanga adzoka uye akanga akagadzirira. Neunyanzvi hukuru, akaregedzera tambo yake, akadzvinyirira dzungu guru, ndokuibata pakadzika makumbo maviri. Alicia akayangarara pamusoro pake zvisingaite, akashamiswa nekufamba kwaaiita, maoko ake achiri kubhenda.
  
  Drake akasvetuka tambo netsoka panguva. Panguva iyo mhandu yake yakaziva zvaakanga aita, yakanga yamukurira. Akamutsika zvine simba mumusoro.
  
  Ndakaona zvigunwe zvake zvoregedzera tambo. Akadonha, asi mainji mashoma. Nzungu dzakaoma mukati make dzakashanda uye akadzora kubata kwake.
  
  Frey akadzvova kubva kumusoro. "Hapana chakanaka! Ifa iwe usingatendi wechiRungu!"
  
  Ipapo, pasina kubwaira kweziso, muGermany akavhomora banga ndokucheka tambo yaDrake!
  
  
  * * *
  
  
  Drake akazviona zvese zviri slow motion. Kupenya kweshizha, kupenya kwakaipa kwepamusoro pekucheka. Kubhedhenurwa kwakamwe kamwe kwenzira yake youpenyu-nzira yayakatanga nayo kutumbuka nokudzungaira pamusoro pake.
  
  Instant weightlessness yemuviri wake. Nguva yakaoma yekutya uye kusatenda. Kuziva kuti zvese zvaakanga ambonzwa nezvaaigona kuita mune ramangwana zvakanga zvaparadzwa.
  
  Zvino kudonha ... achiona mhandu yake, Alicia, achikwira pachibhakera chake kuti adzokere kumusoro kwesarcophagus ... achiona muromo waBen uchimonya-monya mukuridza mhere... Chiso chaKennedy chinoshanduka kuita chifukidziro cherufu... uye kubudikidza nechiratidzo chake chemumativi... Distance... . ?
  
  Torsten Dahl, muSweden anopenga, achimhanya, aiwa, achimhanya, achipfuura nepuratifomu akasunga bhandi rechigaro pamuviri wake, achizvikanda mugomba dema, sezvakaita Drake pachake nguva dzapfuura.
  
  Chibatiso chekuchengetedza chinovhurika kumashure kwake, chakachengetedzwa chakatenderedza mbiru muOdin's alcove, yakabatwa zvakasimba naHayden naWells, avo vakagadzirirwa kushanda nesimba.
  
  Dahl's mad kusvetuka ... achimuunza pedyo zvakakwana kuti abate maoko aDrake ndokumubata zvakasimba.
  
  Tariro yaDrake yakapera apo iye naDahl vakadonha pamwe chete, mutsara wekuchengetedza wakaita taut ... ipapo kamwe-kamwe, kurwadza kudhonzwa sezvo Hayden naWells vakagamuchira kunetsana.
  
  Ipapo tariro. Kuedza ruponeso kunononoka, kunorwadza. Drake akatarisa mumaziso aDahl, asingatauri shoko, asingabudise kana imwe yemanzwiro sezvavakanga vachikweverwa inch by inch kuti vachengetedze.
  
  Mutyairi weherikoputa anofanira kunge akagamuchira kurongeka, nekuti akatanga kukwira kusvika agadzirira kupfuta chechitatu chinokandwa, panguva ino kubva mugomo, chakagadzirirwa kuwedzera mukaha wakakwana kuti sarcophagus ikwane pasina njodzi yekukuvadza.
  
  Mumaminitsi matatu chete, bhokisi raOdin rakanyangarika. Kutinhira kwechikopokopo chiyeuchidzo chiri kure. Ben, Kennedy naParnevik vakanga vakafanana nazvino.
  
  Pakupedzisira, Dahl naDrake vakazvuzvurudzwa pamusoro pematombo ane mawere egomba rakadzika-dzika. Drake aida kumhanyisa, asi muviri wake hauna kuita. Ndizvo chete zvaaigona kuita kuti arare ipapo, achirega marwadzo acho achinyura, achidzorera marwadzo kune imwe nzvimbo iri yoga yeuropi hwake.
  
  Paakanga akarara kudaro, ruzha rwechikopokopo rwakabva rwadzoka. Chete panguva ino yaive Dahl chopper. Uye iyi yakanga iri panguva imwe cheteyo nzira yavo yoruponeso nokutambudzwa.
  
  Drake aigona kungotarisa mumaziso aTorsten Dahl airwadziwa. "Ndimi Mwari shamwari," uye kukosha kwenzvimbo yavakanga vari hakuna kurasika paari. "Mwari Wechokwadi"
  
  
  Makumi mana nerimwe
  
  
  
  JERIMANI
  
  
  Pese apo Kennedy Moore achitenderedza mbongoro yake pachigaro chakaoma, maziso aAlicia Miles akanyatsocherechedza. Hure rechirungu aive murwi weUber, akapihwa pfungwa yechitanhatu yemupurisa - kugara achitarisira.
  
  Mukati mokufamba nendege kwemaawa matatu kubva kuIceland kuenda kuGermany, vakangomira kamwe chete. Kutanga, maminitsi gumi chete vabva pagomo rinoputika, vakakwenya bhokisi ndokurichengetedza ndokupinza munhu wose.
  
  Abel Frey akabva aenda kukamuri rekuseri. Haana kuzomuona kubva ipapo. Pamwe anozora mavhiri ehumbavha nemaindasitiri. Alicia akakanda Kennedy, Ben naParnevik pazvigaro zvavo, ndokugara padivi pemukomana wake, Milo akakuvara. MuAmerica mutema aiita kunge akabatira nhengo yese yemuviri wake, asi zvakanyanya mabhora ake, chokwadi icho Alicia airatidza kuti aiwana zvinosetsa uye zvinotyisa.
  
  Vamwe varindi vatatu vaive muherikoputa, vachitendeuka kutarisisa kubva kuvasungwa kuenda kune kutaurirana kusinganzwisisike kwaivepo pakati paAlicia naMilo - zvakasuwisa, zvino zvine musoro, ndokuzadzwa nehasha.
  
  Kennedy haana kuziva kuti vaivepi pakatanga kuburuka chikopokopo. Pfungwa dzake dzanga dzichidzungaira kweawa yekupedzisira, kubva kuna Drake uye rwendo rwavo muParis, Sweden negomo rinoputika, kuhupenyu hwake hwekare neNYPD, uye kubva ipapo, zvisingadzivisiki, kuna Thomas Caleb.
  
  Caleb imhondi yaakasunungura kuti auraye zvakare. Ndangariro dzevakabatwa naye dzakamurwisa. Mhosva yaakanga afamba mairi mazuva mashoma apfuura - chiitiko chake chemhosva - chakaramba chiri chitsva mupfungwa dzake, seropa richangodeuka. Akaona kuti akanga asati amboona nhau imwe chete kubva ipapo.
  
  Pamwe vakamubata.
  
  Muhope dzako....
  
  Aihwa. Muhope dzangu havambomubata, havamboswedere pedyo naye. Anondiuraya nekundishungurudza, uye mhosva yangu inonditambudza sedhimoni remadam kusvika ndasiya zvese.
  
  Chikopokopo chakaburuka nekukasika, chichimuzvuzvurudza kubva muchiono chaaisagona kutarisana nacho. Imba yemunhu kuseri kweherikoputa yakavhurwa uye Abel Frey akabuda, achihukura mirairo.
  
  "Alicia, Milo, uchava neni. Uyai nevasungwa. Vachengeti, muchaperekedza bhokisi kukamuri rangu rekuona. Muchengeti ipapo ane mirairo yekundibata neni kana zvese zvagadzirira kutariswa. Uye ndinoda kuti izvi zviitike nekukurumidza, varindi, saka musazeza. Odin angave akamirira Frey kwezviuru zvemakore, asi Frey haana kumirira Odin. "
  
  "Nyika yese inoziva zvawakaita, Frey, unopenga," Kennedy akadaro. "Fashion designer, shuwa. Unofunga kuti uchagara muchitokisi kusvika rinhi?"
  
  "Mafungiro eAmerica ekuzvikoshesa," Frey akadaro. "Uye idiocy inoita kuti utende kuti unogona kutaura zvinonzwika, hmm? Pfungwa dzepamusoro dzinogara dzichikunda. Unofunga kuti shamwari dzako dzakabuda here? Tateya misungo ikoko, iwe benzi rehure. Havangapfuuri nePoseidon. "
  
  Kennedy akazarura muromo wake kuti aratidze, asi akaona Ben kwenguva pfupi achidzungudza musoro wake uye akakurumidza kuvhara muromo wake. Chisiye. Tanga wapona, wozorwa gare gare." Akataura mashoko aVanna Bonta, achiti: "Ndinoda kuva neuduku uye ndishamisike zvinofadza pane kuva nounhu hwakanaka zvikuru uye kupeputswa zvine utsinye."
  
  Frey akanga asina nzira yekuziva kuti chikopokopo chavo chakaramba chakavanzwa pakakwirira. Uye rudado rwakamupwisa kuti njere dzake dzaipfuura dzavo.
  
  Ngaafunge kudaro. Kushamisika kwacho kwaitoita kutapira.
  
  
  * * *
  
  
  Chikopokopo chakabva chamhara chichizunguzika. Frey akaenda mberi ndokusvetukira pasi pekutanga, achishevedzera kuraira kuvarume vaive pasi. Alicia akasimuka ndokuita kufambisa nechigunwe chake. "Kutanga imi vatatu. Misoro iri pasi. Ramba uchifamba kusvika ndataura zvakasiyana."
  
  Kennedy akasvetuka kubva muherikoputa kuseri kwaBen, achinzwa marwadzo ekuneta mumhasuru dzese. Paakatarisa-tarisa, chiono chinoshamisa chakaita kuti akanganwe nezvekuneta kwake kweminiti, chokwadi, zvakamutorera mweya wake.
  
  Kutarisa kumwe uye akaziva kuti yaive nhare yaFrey muGermany; mugadziri mugomba wezvakaipa umo mafaro haana kumbomira. Nzvimbo yavo yekumhara yakatarisana nemusuwo mukuru, magonhi maviri emuouki akashongedzwa negoridhe uye akaumbwa nembiru dzemabhura dzeItaly dzaipinda muhoro hombe. Sezvo Kennedy akatarisa, mota mbiri dzinodhura, Lamborghini neMaserati, dzakasimuka, kubva ipapo vakomana vana vaive nechido makumi maviri vakakunguruka ndokudzika nhanho kuenda kuCastle. Mitinhimira inorema yemimhanzi yekutamba yakabva kuseri kwegonhi.
  
  Pamusoro pemikova yacho pakanga paine façade yakashongedzwa nedombo pamusoro nemutsara wemakona matatu uye shongwe mbiri refu kumagumo, ichipa chimiro chakakura chitarisiko cheGothic Revival. Zvinoshamisa, Kennedy akafunga, uye zvishoma zvinorema. Akafungidzira kuti kukokwa kumabiko panzvimbo iyi kwaizova kurota kwemunguva yemberi.
  
  Uye saka Abel Frey purofiti kubva zviroto zvavo.
  
  Akasaidzirwa akananga kumasuwo, Alicia akanyatsovatarisa vachipfuura nepamusoro pemotokari dzinotinhira vachikwidza nhanho dzemarble. Kuburikidza nemumikova uye kupinda mukamuri inoungira. Kuruboshwe, gedhi rakavhurika, rakavharwa nedehwe raipinda mukirabhu yousiku yakazadzwa nenziyo dzinonyandura, marambi anoyevedza, uye matumba aipenya pamusoro peboka, umo munhu ari wose aigona kuratidza kuti aigona kutamba zvakanaka sei. Kennedy akabva amira ndokuridza mhere.
  
  "Batsirai!" Akachema akatarisa vaenzi vacho. "Tibatsire!"
  
  Vanhu vakati wandei vakatora nguva yekudzikisa magirazi avo akazara ndokunditarisa. Sekondi gare gare vakatanga kuseka. Yemhando yepamusoro yeSweden blonde yakasimudza bhodhoro rake mukukwazisa, uye murume weItaly ane ganda dema akatanga kumutarisa. Vamwe vakadzokera kugehena kwavo.
  
  Kennedy akagomera Alicia paakamubata nebvudzi ndokumuzvuzvurudza achiyambuka pauriri hwemarble. Ben akaridza mhere asi mbama yakapotsa yamuwisira pasi. Pakave nekuseka kwakawanda pakati pevaenzi vepati, zvichiteverwa nemashoko mashoma akashata. Alicia akakandira Kennedy mumanera makuru, achimurova zvakasimba mbabvu.
  
  "Benzi remukadzi," akadaro achizevezera. "Hauoni here kuti vanodanana natenzi wavo? Havazombofungi zvakaipa nezvake. Zvino...enda."
  
  Akanongedzera mudenga nekapfuti kadiki kaioneka muruoko. Kennedy akada kuramba, asi achifunga nezvezvichangobva kuitika, akasarudza kungoenda nazvo. Vakakwidzwa nematanho uye kuruboshwe, kupinda mune rimwe bapiro reNhare. Pavakangosiya staircase ndokupinda mukoridhi refu, isina kugadzirwa - bhiriji pakati pemapapiro - mimhanzi yekutamba yakamira, uye vanogona kunge vari ivo chete vanhu vapenyu panguva iyoyo munguva.
  
  Vachifamba nemukoridho, vakazviwana vapinda mune imwe kamuri yaimbove yakatambarara. Asi zvino nzvimbo iyi yakakamurwa kuita makamuri gumi nemaviri akasiyana - makamuri ane mbariro kunze panzvimbo yemadziro.
  
  Masero.
  
  Kennedy, pamwe naBen naParnevik, vakasundirwa muchitokisi chaiva pedyo. Kurira kukuru kwaireva kuti gonhi rakanga richivharwa. Alicia akasimudza ruoko. "Uri kutariswa. Enjoy."
  
  Mukunyarara kusinganzwi kwaitevera, Kennedy akamhanyisa zvigunwe zvake mukati mebvudzi rake refu dema, akatsvedzerera pantsuit yake nepaaigona napo, ndokutura mafemo.
  
  "Zvakanaka..." akatanga kutaura.
  
  "Hei, mahure!" Abel Frey akaoneka pamberi pekamera yavo, achinyemwerera saMwari weGehena remoto. "Titambire pamuzinda wangu wepati. Neimwe nzira ndinokahadzika kuti uchazvifarira sezvakaita vaenzi vangu, uh, vakapfuma. "
  
  Akavavheyesa vasati vapindura. "Hazvina basa. Haufanire kutaura. Mashoko ako andinakidza zvishoma. Saka," akanyepedzera kufungisisa, "ndiani watinaye... hongu, hongu, ndiBen Blake. Ndine chokwadi kuti zvichakupa mufaro mukuru."
  
  Ben akamhanyira kumabhawa ndokuakweva zvine simba. "Hanzvadzi yangu iripi, iwe mwana wemupfanha?"
  
  "Hm? You mean the saucy blonde with..." akakanda gumbo panze achipenga. "Kusuma dhiragoni kurwa maitiro? Unoda ruzivo here? Zvakanaka, sezvo uri iwe, Ben. Husiku hwekutanga ndakatuma murume wangu wepamoyo chaipo kuti atore shangu dzake, munoziva, kuti ambopfava zvishoma. Akamumaka, akakuvadza mbabvu shoma, asi akawana zvandaida. "
  
  Frey akatora chinguva achiraura remote kubva muhomwe yenguo yechishava yaakanga akapfeka. Akachishandura kuterevhizheni inotakurika, iyo Kennedy asina kana kuona. Mufananidzo wakaonekwa pamhepo - SKY News - kutaura nezvechikwereti chenyika cheUK chiri kukura.
  
  "Husiku hwechipiri?" Frey akambomira. "Mukoma wake arikuda kuziva here?"
  
  Ben akaridza mhere, mudumbu make muchibuda mudumbu make. "Kwakanaka here? Kwakanaka here?"
  
  Frey akabva abayazve remote. Iyo skrini yakachinjirwa kune imwe, yegrairier mufananidzo. Kennedy akaziva kuti akatarisa kakamuri kadiki nemusikana akasungirirwa pamubhedha.
  
  "Unofungei?" Frey akakurudzira. "Anenge ari mupenyu. Parizvino."
  
  "Karin!" Ben akamhanya akananga kuTV asi akabva amira, akangoerekana akunda. Sobs akazunza muviri wese.
  
  Frey akaseka. "Unodei futi?" Akanyepedzera kufunga zvakare achibva achinja chiteshi zvakare, panguva ino kuita CNN. Pakarepo munhau pakanga paine meseji pamusoro pemhondi inouraya kubva kuNew York - Thomas Caleb.
  
  "Ndakunyorera izvi kare," mupengo Kennedy akadaro achifara. "Waifunga kuti ungada kutarisa."
  
  Akateerera asingadi. Akanzwa nhau dzakaipa kuti Caleb akaramba achitenderera mumigwagwa yeNew York, asunungurwa, chipoko.
  
  "Ndinotenda kuti wakamusunungura," Frey akadaro zvine musoro kumusana waKennedy. "Basa rakanaka. Mhuka yadzokera kwairi, haichisiri mhuka yakavharirwa muguta rinochengeterwa mhuka."
  
  Chirevo ichi chakatamba kuburikidza nemifananidzo yakachengetwa yenyaya yacho - zvinhu zvakajairwa - chiso chake, chiso chemupurisa akasviba, zviso zvevakabatwa. Nguva dzose zviso zvevakabatwa.
  
  Ndidzo dzaimushungurudza mazuva ese.
  
  "Ndinobheja kuti unoziva mazita avo ese, handiti?" Frey akaseka. "Kero dzemhuri dzavo. Ivo... vakafa. "
  
  "Nyarara!" Kennedy akaisa musoro wake mumaoko ake. Rega izvozvo! Ndapota!
  
  "Uye iwe," akanzwa Frey achizevezera. "Professor Parnevik," akapfira mate mashoko senyama yakaora yawira mumuromo make. "Waifanira kunge wakagara uchindishandira."
  
  Pfuti yakarira. Kennedy akaridza mhere nekuvhunduka. Sekondi yakatevera, akanzwa chitunha chadonha, ndokucheuka ndokuona kuti harahwa yakanga yadonha pasi, buri pachipfuva chavo, ropa richiyerera richipfachukira kumadziro echitokisi.
  
  Rushaya rwakadonha, kusatenda kuchivhara uropi hwake. Aigona kungotarisa Frey achitendeukira kwaari zvakare.
  
  "Uye iwe, Kennedy Moore. Nguva yako yasvika. Tichazoongorora kudzika kwaunokwanisa kudzika kwairi."
  
  Akatendeuka achinyemwerera achibva aenda.
  
  
  Makumi mana nembiri
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  Abel Frey akaseka zvake akananga kudhipatimendi rake rekuchengetedza. Kanguva kadiki kekutanga uye akatsikirira maidi aya pasi. Ose ari maviri akatyoka. Uye pakupedzisira, akauraya yekare idiot Parnevik Stone kusvika kufa.
  
  Zvinoshamisa. Iye zvino toenda kune mamwe mabasa anonakidza.
  
  Akavhura door rekwaaigara wanike Milo naAlicia vakazvambarara zvavo pasofa paaiva avasiya. Mukuru weAmerica akanga achiri kurwadziwa nekukuvara, achikunda nekufamba kwese, nekuda kweSwede, Torsten Dahl.
  
  "Pane news kubva kunext door?" - Frey akabvunza pakarepo. "Hudson akafona here?"
  
  Musuwo wakatevera waive CCTV control centre, parizvino iri pasi pekutariswa kwemumwe wevatsigiri veFrey zvakanyanya, Tim Hudson. Anozivikanwa kutenderedza nhare se "murume ane ndangariro" nekuda kweruzivo rwake rwakakura rwekombuta, Hudson aive mumwe wevadzidzi vekutanga vaFrey, murume aida kuenda kune chero kunyanyisa kune mukuru wake anonyanyisa. Kunyanya ivo vaitarisa mafambiro ekuiswa kweguva raOdin, uye Hudson ndiye aive mutungamiriri - achituka, dikita uye nekutya kumedza Yeager sekunge mukaka. Frey aive nechido chekuona Guva richiiswa panzvimbo yaro yakakodzera, uye akaita gadziriro dzakazara dzekushanya kwake kwekutanga. Vasungwa vake, imba yaKarin, uye zvitokisi zvevasungwa vake vatsva zvakaongororwawo.
  
  Uye pati, hongu. Hudson akamisa sisitimu yaiisa masendimita ese ekirabhu kune kumwe kutonga, ingave infrared kana standard pitch, uye kufamba kwese kwevaenzi vaFrey's elite kwakarekodhwa nekuongororwa huremu hwayo mukuwedzera.
  
  Akasvika pakunzwisisa kuti simba harisi zivo. Simba rakanga riri humbowo hwakasimba. Kutora mifananidzo kwakangwara. High tsanangudzo vhidhiyo. Kubatwa kwacho kungave kwanga kusiri pamutemo, asi hazvina kurwadza kana munhu akabatwa achitya zvakakwana.
  
  Abel Frey aigona kuronga "date night" aine nyeredzi kana kuti nhiyo yerock panguva ipi zvayo yakamukodzera. aida.
  
  "Hapana zvazvino. Hudson anenge afenda pasofa futi," Alicia akadaro achirembera akabata musoro mumaoko uye makumbo akarembera nechekumucheto kwesofa. Frey paakamutarisa, akatambanudza mabvi ake zvishoma.
  
  Zvirokwazvo. Sezvineiwo, Frey akazvigomera. Akatarisa Milo achigomera akabata mbabvu yake. Akanzwa kuzununguka kwemagetsi kumhanyisa kurova kwemoyo wake sekufunga kwepabonde kwakasanganiswa nenjodzi. Akasimudza ziso akananga kwaive naAlicia, achimupa sign yekuti 'mari'.
  
  Alicia akadzikisa makumbo pasi. "Pakufunga kechipiri, Milo, wadii waenda kunoongorora zvakare. Uye uwane rondedzero izere kubva kune iyo idiot Hudson, hmm? Shefu," akagutsurira musoro akananga mundiro yesirivheri yema appetizers. "Pane chinhu chisina kujairika?"
  
  Frey akadzidza ndiro iyi uku Milo, asingazive zvaiitika, sewezvematongerwo enyika kuhupenzi hwake, akatumira ziso rekunyepedzera kudivi remusikana wake, ndokugomera nekukamhina achibuda mukamuri.
  
  Frey akati, "Biscotti inonaka."
  
  Musuwo uchingopinda panzvimbo, Alicia akatambidza Frey ndiro yemabhisikiti ndokukwira patafura yake. Akamira nemakumbo mana, akatendeudza musoro wake kwaari.
  
  "Unoda dhongi rechirungu rakanaka nebhisikiti iri?"
  
  Frey akadzvanya bhatani rakavanzika pasi pedhesiki rake. Pakarepo, iyo fake pendi yakatamira padivi, ichiburitsa mutsara wemavhidhiyo skrini. Akati, "Matanhatu," uye chimwe chezvidzitiro chikamuka.
  
  Akaravira chikapa achiona, asipo achipuruzira magaro aAlicia.
  
  "Nzvimbo yangu yehondo," akafema kudaro. "Yatobikwa. Ehe?"
  
  Alicia akakwenya kwenya. "Ehe".
  
  Frey akatanga kurova depression pakati pemakumbo ake. "Ipapo ndine anenge maminitsi gumi. Unotofanira kuita neimwe inokurumidza izvozvi. "
  
  "Nyaya yehupenyu hwangu".
  
  Frey akatendeudzira kwaari, achigara achifunga Milo angori mafiti makumi maviri kure kuseri kwegonhi risina kukiiwa, asi kunyangwe nazvo, uye nekuvapo kwenyama kwaAlicia Miles, akange asisakwanise kubvisa maziso ake pasero reumbozha remumwe wake achangobuda. vakawana nhapwa .
  
  Muurayi weseri - Thomas Caleb.
  
  Kurwisana kwekupedzisira kwakanga kusingadzivisiki.
  
  
  
  Chikamu 3
  Battlefield...
  
  
  MAKUNA MATATU
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  Kennedy akamhanyira kumabhawa sezvo Abel Frey nevarindi vake vakabuda kunze kwechitokisi chavo. Vakapopota vachida kubvisa mutumbi waprofessor kana kuti vasununguke, vakabva vanzwa kutya pavakaita izvozvo.
  
  Akasvikomira pamusuwo wechitokisi achishaya kuti oita sei. Mumwe wevarindi akanongedza nepfuti yake. Vakapinda mukati mejeri, vakapfuura mamwe macells akawanda, ose asina munhu. Asi kukura kwezvose kwakamutonhodza kusvika pabhonzo. Zvakamunetsa kuti zvii zvakaipa zvaigona kuitwa nemurume uyu.
  
  Ndipo paakaona kuti aigona kuita zvakaipa kupfuura Caleb. Zvakaipisisa kupfuura vose. Aitarisira kuti Drake, Dahl uye mauto aitsigira akanga achiswedera, asi aifanira kutarisana nedambudziko iri uye kurikunda, achitenda kuti vakanga vari voga. Aizotarisira sei kuchengetedza Ben sezvakaitwa naDrake? Mumwe mukomana wechidiki akafamba pedyo naye. Haana kuzotaura zvakawanda kubva pakafa Parnevik. Muchokwadi, Kennedy akafunga, mukomana akanga angotaura mazwi mashoma kubva pavakanga vatorwa muTomb.
  
  Akaona mukana wake wekuponesa Karin achitsvedza here? Akaziva kuti nharembozha yake yakanga ichiri muhomwe make, yatanga kurira, uye kuti akanga afonerwa nevabereki vake hafu yegumi nembiri yaakanga asina kudaira.
  
  "Tiri munzvimbo chaiyo," Kennedy akazevezera kubva pakona yemuromo wake. "Chengeta pfungwa dzako kwauri."
  
  "Nyarara, American!" Frey akapfira izwi rekupedzisira sekunge kwaive kutukwa. Kwaari, akafunga, sezvingabvira zvakanga zvakadaro. "Unofanira kunetseka nezve yako mafambiro."
  
  Kennedy akatarisa kumashure. "Izvi zvinorevei? Uchandipfekedza rimwe remarokwe ako madiki awakagadzira?" Aitevedzera kucheka nekusona.
  
  MuGermany akasimudza ziso. "Kunaka. Handei tione kuti unogara uchifemesa kusvika rinhi."
  
  Nechepamusoro pemacells acho, vakapinda mune imwe imba yaiva nerima. Zvino vakanga voenda nekona yakadzika, makamuri nemikoto zvakamupoteredza zvakanga zvaparara. Kunyange zvazvo, achiziva Frey, yakanga iri yose tsvuku tsvuku kuvhiringidza bloodhounds.
  
  Vakafamba vachidzika nemukoridho wokupedzisira, waienda kugonhi remapuranga rakavharika rine marata makuru pamahinji aro. Mumwe wevarindi akabaya nhamba ine manhamba masere pamakiyipadhi enhamba isina waya, magonhi anorema akatanga kuvhurika.
  
  Pakarepo akaona masimbi aisvika pachipfuva akatenderedza kamuri idzva. Vanhu vangasvika makumi matatu kusvika makumi mana vakamira vakamukomberedza vakabata zvinwiwa mumaoko avo, vachiseka. Vakomana vekutamba nemishonga, pfambi dzemhando yepamusoro dzechirume nedzechikadzi, vehumambo neFortune masachigaro 500. Chirikadzi dzine nhaka huru, masheikh akapfuma nemafuta nevanasikana vemillionaire.
  
  Wese munhu akamira akatenderedza chipingamupinyi, achikweva Bollinger naRomani Conti, vachidya zvinonaka uye vachiburitsa tsika nekirasi yavo.
  
  Kennedy paakapinda, vose vakamira vakamutarisa kwechinguva. Pfungwa dzake dzainge dzoda kumuongorora.Zvezevezeve zvaimhanya nemumadziro maive nehuruva ndokudzikamisa nzeve dzake.
  
  Ndiye iye? Mupurisa?
  
  Ari kuzomuparadza mukati, o, maminetsi mana epamusoro.
  
  ndichaitora. Ndichakupa mamwe gumi, Pierre. Uchati kudii?
  
  Nomwe. Ndinobheja kuti akasimba kudarika zvaanoita. Uye, zvakanaka, achange akatsamwa zvishoma, haufungi here?
  
  Vakanga vachitaura nezvei?
  
  Kennedy akanzwa kurohwa kwakashata kumagaro ake ndokuwira mumba. Ungano yakaseka. Frey akabva amhanya achimutevera.
  
  "Vanhu!" Akabva aseka. "Shamwari dzangu! Mupiro wakanaka uyu, haufungi kudaro? Uye achatipa husiku humwe hunoshamisa!"
  
  Kennedy akatarisa-tarisa, asingadzoreki kutya. Vakanga vachitaura nezvei? Gara wakanyarara, akarangarira chirevo chaCaptain Lipkind chaaifarira. Enderera mberi nemutambo wako. Akaedza kuisa pfungwa dzake, asi kuvhunduka uye nharaunda yaimutyisa yaizomupengesa.
  
  "Ini handisi kuita pamberi pako," akazevezera kumusana kwaFrey. "Nenzira ipi zvayo yaunotarisira."
  
  Frey akatendeukira kwaari, uye kunyemwerera kwake kwekuziva kwaishamisa. "Hazvisizvo here? Nekuda kwechimwe chinhu chakakosha? Asi zviri normal. Iwe unogona kufunga neimwe nzira, asi ndinofunga uchazviita, mudiwa Kennedy. Ndinofunga kuti unogona. Huya. Akamuninira neruoko kuti auye kwaari.
  
  Kennedy akatsika akananga kuchiteshi chemhete. Mamita anenge gumi nemaviri pasi pake pakanga pane gomba rakatenderera rakacherwa pasi zvisina kuenzana, pasi paro pakazara matombo uye madziro aro akafukidzwa nevhu nematombo.
  
  Yechinyakare gladiator nhandare. Gomba rekurwira.
  
  Mamanera esimbi akadhonzwa pedyo naye ndokusimudzwa pamusoro pemarata achipinda mugomba. Frey akaratidza kuti aifanira kuburuka.
  
  "Kwete," Kennedy akazevezera. Pfuti nhatu dzakanongedzwa kwaari naBen.
  
  Frey akadzungudza musoro. "Ini ndinokuda, asi chokwadi handidi mukomana. Taigona kutanga nebara kumabvi, tozoenda kumagokora. Shanda uone kuti zvinokutorera nguva yakadii kuzadzisa chikumbiro changu." Kunyemwerera kwake kwakamuita kuti abvume kuti aizofara kusimbisa mashoko ake.
  
  Akarumanisa mazino ndokumbotora piriviri achikwenenzvera bhurugwa rake. Mhomho yevapfumi yakamutarisa nechido, semhuka iri muchizarira. Magirazi aive asina uye maappetizers akadyiwa. Vatariri nevashandi vaitenderera pakati pavo, vasingaonekwi navo, vachizadza uye vachizorodza.
  
  "Gomba rudzii?" aitsvaga nguva, achiona pasina nzira yekubuda nayo, achiedza kupa Drake yega yakakosha sekondi imwe neimwe.
  
  "Iyi ndiyo nhandare yangu yehondo," Frey akadaro nemutsa. "Iwe unogara mukuyeukwa kwokubwinya kana kufa mukunyadziswa. Sarudzo, mudiwa wangu Kennedy, iri mumaoko ako. "
  
  Gara wakapfava.
  
  Mumwe wevarindi akamusunda nemuromo wepfuti yake. Sezvinei akakwanisa kuratidzira kutarisa kwakanaka kuna Ben uye akasvika pamasitepisi.
  
  "Mira," maziso aFrey akapenya nehasha. "Bvisa shangu dzake. Izvi zvichawedzera kuda ropa kwake zvishoma. "
  
  Kennedy akamira ipapo, akanyadziswa uye akashatirwa, uye akashamiswa zvishoma apo mumwe wevarindi akapfugama pamberi pake ndokubvisa shangu dzake. Akakwira masitepisi, achinzwa asiri echokwadi uye ari kure, sekunge musangano uyu unoshamisa waiitika nemumwe Kennedy mune imwe kona iri kure yenyika. Zvakamunetsa kuti uyu munhu aigara achitaura nezvake aive ani chaizvo.
  
  Zvaisanzwika zvakanaka. Zvaiita sekuti aitofanira kurwira hupenyu hwake.
  
  Sezvaaidzika nemasitepisi, muridzo wakabva muboka revanhu, uye mhepo ine simba yeropa yakazadza mhepo.
  
  Vakapopota zvinyadzi. Mabheti akaiswa, mamwe ekuti aizofa pasina kana miniti imwe chete, mamwe oti aizorasa tambo yake in less than thirty seconds. Mumwe kana vaviri vakatomupa tsigiro. Asi njodzi huru yaive yekuti aizosvibisa chitunha chake mushure mekuita upfu.
  
  Vapfumi vevapfumi, tsvina ine simba kwazvo paNyika. Kana izvi zviri izvo izvo pfuma nesimba zvakakupa iwe, ipapo nyika yakaparadzwa zvechokwadi.
  
  Nenguva isipi tsoka dzake dzisina kupfeka dzakabata ivhu rakaoma. Akaburuka achinzwa kupindwa nechando uye ari pachena, ndokuringa ringa. Mukupesana naye, gomba rakacherwa kumadziro. Parizvino yanga yakafukidzwa netwumwe tumbariro twakakora.
  
  Chimiro chaive chakavharirwa kune rimwe divi remabhawa aya chakaerekana chamhanyira mberi, chichirovera mukati mawo nemhere yeropa yehasha. Akavazunungusa zvekuti vakabhowekana, chiso chake chaingoratidza kubhowekana.
  
  Asi zvisinei neizvi, uye kunyangwe nenzvimbo yake isinganzwisisike, Kennedy akamuziva nekukurumidza kupfuura zvaakamutorera kurangarira zita rake.
  
  Thomas Caleb, mhondi. Kuno kuGermany, naye. Vavengi vaviri vanofa vakapinda munhandare yehondo.
  
  Chirongwa chaAbel Frey, chakatemwa kuNew York, chiri kuitwa.
  
  Mwoyo waKennedy wakasvetuka, uye kumhanya kwakachena kweruvengo kwakapfura kubva kuzvigunwe zvake kusvika kuhuropi hwake uye kumashure semuseve.
  
  "Mupfanha iwe!" Akachema kudaro nehasha. "Uri benzi chairo!"
  
  Mazariro akabva asimuka Caleb achibva asvetukira kwaari.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akabuda muherikoputa isati yabata pasi, ichiri nhanho kuseri kwaTorsten Dahl, ndokumhanya akananga kuhotera yaive nevanhu vakawanda, iyo yakanga yatorwa nemubatanidzwa wemauto epasi rose. Hondo zvechokwadi yakasanganiswa, asi inogadzirisa uye yakagadzirira kurwa.
  
  Vaive makiromita 1,2 kuchamhembe kweLa Vereina.
  
  Motokari dzemauto nedzevanhu dzakanga dzakarongwa, injini dzaitinhira, dzakamira dzakagadzirira.
  
  Mufoyer maive maita chipatapata: macommando uye mauto akasarudzika, vazivi vemauto nemasoja vaive vachiungana, vachirongedza nekugadzirira.
  
  Dahl akazivisa kuvapo kwake nekusvetukira panzvimbo yekugamuchira hotera uye achidanidzira zvakanyanya zvekuti munhu wese akacheuka. Pakamboita runyararo rwekuremekedza.
  
  Vaitomuziva, naDrake, nevamwe, uye vainyatsoziva zvavakanga vawana muIceland. Wese munhu pano akaziviswa kuburikidza nevhidhiyo link kutepfenyura pakati pehotera neherikoputa.
  
  "Tagadzirira?" Dahl akaridza mhere. "Kuparadza mukadzi uyu?"
  
  "The equipment is ready," Commander akadanidzira kudaro. Vese vakabata Dahl ane mhosva yekuvhiya uku. "Vapfuri vari panzvimbo. Tiri kupisa zvekuti tinogona kutangazve gomo iri, changamire!
  
  Dahl akagutsurira musoro. "Saka takamirira chii?"
  
  Ruzha rwakakwira kusvika zana. Mauto akazarisa magonhi achirovana kumusana ndokuronga kusangana kudoro hondo yapera kuti varambe vakashinga. Ma engine akatanga kurira mota dzaive dzakaungana dzichisimuka.
  
  Drake akabatana naDahl mumotokari yechitatu inofamba, Humvee wemauto. Mumaawa mashoma ekupedzisira ekupfupisa aiziva kuti vaive nevarume mazana mashanu, vakakwana kunyudza uto diki raFrey revarume mazana maviri, asi muGerman aive pachinzvimbo chepamusoro uye aitarisirwa kuve nemanomano akawanda.
  
  Asi chinhu chimwe chete chaakanga asina chaive chinhu chekushamisika.
  
  Drake akakwakuka pachigaro chemberi akabata pfuti, pfungwa dzake dzakatarisa Ben naKennedy. Hayden aive pachigaro kumashure kwavo, akagadzirira hondo. Wells akasiiwa pahotera apa aine ronda rakaipisisa remudumbu.
  
  Mhomho yacho yakatenderedza painokona, uyezve La Veraine yakasvika pakuonekwa, yakavhenekerwa semuti weKisimusi ichitarisana nerima rakanga rakaikomberedza, uye pamberi pemawere matema egomo rakanga rakareba pamusoro paro. Magedhi aro akanga akavhurika kwazvo, zvichiratidza kushinga kwomurume wavakanga vauya kuzoparadza.
  
  Dahl akabatidza maikorofoni. "Kufona kekupedzisira. Tiri kutanga kupisa. Kumhanya kunoponesa hupenyu pano, vanhu. Iwe unoziva zvibodzwa, uye iwe unoziva yedu yakanakisa fungidziro yekuti bhokisi raOdin richave kupi. Ngatibatanei nePIG iyi varwi."
  
  Iyo link yaimiririra Polite Intelligent Gentleman. Kunyomba kwakawandisa. Drake aive akachena-akakwachuka apo Hummer aibhowekana neimba yevarindi yaFrey asina kana inch yekusara kumativi ese. Varindi veGermany vakatanga kusimudza alarm kubva pashongwe dzavo dzakakwirira.
  
  Pfuti dzekutanga dzakaridzwa dzichibva dzarovera pamotokari dzaitungamira. Pakamira convoy nekukasira, Drake akavhura gonhi rake ndokuenda. Havana kushandisa rutsigiro rwemhepo nekuti Frey anogona kunge aine RGPS. Vaifanira kukurumidza kubva pamotokari nekuda kwechikonzero chimwe chete.
  
  Pinda mukati uye shandura nyika yePIGS kuita fekitori yebhekoni.
  
  Drake akamhanyira kumakwenzi makobvu aikura pasi pehwindo reuriri hwekutanga. Chikwata cheSAS chavakatumira maminetsi makumi matatu apfuura aifanira kunge atovhara nzvimbo yekirabhu yehusiku nevaenzi vayo 'vagari'. Mabara akabhururuka nepamafafitera enhare, achirova madziro egedhi mota dzichidirana mukati. Mauto emubatanidzwa akadzorera moto nekutsiva, girazi rinopwanya, nyama nebhonzo, uye kushandura façade yedombo kuita mush. Pakaita mhere mhere, mhere mhere ichida kusimbaradzwa.
  
  Makaita bongozozo mukati menhare. Kuputika kweRPG kwakauya kubva pahwindo repasi repamusoro, richirovera muimba yevarindi yaFrey uye richiparadza chikamu chemadziro. Ungwandangwanda hwakadonhera pavarwi vaipinda nechisimba. Kupfura kwepfuti kwakadzoka uye mercenary yeGerman akadonha kubva pauriri hwepamusoro, achiridza mhere uye achidonha kusvika arovera pasi nekurovera kunotyisa.
  
  Dahl nemumwe musoja vakavhura pfuti pamagonhi epamberi. Mabara avo kana kuti maricho akauraya vanhu vaviri. Dahl akamhanyira mberi. Hayden aive pane imwe nzvimbo mumhirizhonga kumashure kwake.
  
  "Tinofanira kupinda mugomba regehena iri! Zvino!"
  
  Mabhomba matsva akazununguka usiku. Yechipiri RPG yakarova gomba hombe tsoka dzinoverengeka kumabvazuva kweDrake's Hummer. Mvura yevhu nematombo zvakawira mudenga
  
  Drake akamhanya, akagwadama, achigara pasi pemabara aibaya mhepo pamusoro pemusoro wake.
  
  Hondo yatanga zvechokwadi.
  
  
  * * *
  
  
  Mhomho yevanhu yakaratidza kuda ropa kwayo kunyange Kennedy naCaleb vasati vabata. Kennedy akanyatsotenderera, zvigunwe zvake zvakabata tsvina, tsoka dzake dzichiedza dombo nenyika, ichifamba zvisizvo kuti asafungidzike. Pfungwa dzake dzakanetsekana kuti dzinzwisise zvese, asi akange atoona kushaya simba mumhandu wake - matorero aakaita maziso ake muchimiro icho chipfeko chake chisina chimiro chakafukidzwa.
  
  Saka iyi yaive imwe nzira yekuuraya nayo mhondi. Akaisa pfungwa dzake pakutsvaga mumwe munhu.
  
  Caleb ndiye akaita danho rekutanga. Mate akabhururuka kubva pamiromo yake paakanyura paari, maoko achibhururuka. Kennedy akamurwisa achibva aenda parutivi. Boka rakanga rabuda nokuda kweropa. Mumwe munhu akateura waini tsvuku pasi, chiratidzo chokufananidzira cheropa ravaida kuteura. Akanzwa Frey, murambi airwara, achikurudzira Caleb, psychopath isina moyo, kuti aite izvi.
  
  Zvino Caleb akasvetuka zvakare. Kennedy akamuwana akazendamira pamadziro. Haana kunyatsoteerera, atsauswa nemhomho yevanhu.
  
  Ipapo Caleb akanga ari pamusoro pake, maoko ake asina kupfeka akamuputira muhuro - dikita rake, rinosemesa...asina maoko.Maoko emhondi...
  
  ... hutsinye nerufu...
  
  ... achizora tsvina yake paganda rake. Mabhero ekunyevera akarira mumusoro make. Unofanira kurega kufunga saizvozvo! Iwe unofanirwa kutarisa uye kurwa! Irwa murwi chaiye, kwete ngano yawakagadzira.
  
  Boka rakanga risingashiviriri rakachema zvakare. Vakapwanya mabhodhoro nemagirazi paruzhowa vachiomba semhuka dziri kuda kuuraya.
  
  Uye Karebhu, ari pedyo zvikuru mushure mezvose zvakaitika. Nzvimbo yake yevasungwa yakapfurwa, yakafuridzirwa kugehena. Chikara chakamurova padivi, ukuwo achitsimbirira musoro wake pachipfuva chake. Tsvina yake, dikita rakashama chipfuva. Akabva amurova zvakare. Marwadzo akaputika muchipfuva chake. Akadzedzereka. Waini tsvuku yakadururwa pamusoro pake, ichiteuka ichibva kumusoro.
  
  "Ndizvo," Caleb akamuseka. "Buruka uende kwauri kuenda."
  
  Chaunga chakaita mheremhere. Karebhi akapukuta maoko ake aisemesa pabvudzi rake refu ndokuseka noruvengo rwakanyarara, runouraya.
  
  "Ndichakwenya chitunha chako, hure."
  
  Kennedy akawira pamabvi ake, achipukunyuka kwenguva pfupi kubata kwaKalebhi. Akaedza kumunzvenga asi akamubata zvakasimba nebhurugwa rake. Akamudhonzera paari achinyemwerera semhandu ine musoro werufu. Akanga asina sarudzo. Akavhura mabhatani ebhurugwa rake, bhurugwa rake risina chimiro, rinovanza chimiro, ndokurirega richidzika nemakumbo. Akatora mukana wekushamisika kwake kwechinguva kukambaira achienda negaro rake. Matombo akakwenya ganda rake. Chaunga chakachema. Caleb akasvetukira kumberi, akasvika muchiuno chehembe yake yemukati, asi akamurova zvine utsinye kumeso, chipfeko chemukati chichidzokera kumashure semhuno, ine ropa uye yakatyoka, yakarembera padivi. Akagara kwechinguva akatarisa mhandu yake ndokuona asisakwanise kutarisa kure nemeso ake aive akatsvuka ropa, aidya nyama.
  
  
  * * *
  
  
  Drake akakunguruka nepamusuwo wemhando yepamusoro kupinda muhombe yekutandarira. Iyo SAS yakanyatsovhara nzvimbo yenightclub uye yakavhara masitepisi makuru. Imwe nhare yakasara yaisazonyanya kushamwaridzana.
  
  Dahl akabhabhadzira homwe yake yepazamu. "Mifananidzo inoratidza imba yokuchengetera zvinhu iri kurudyi kwedu uye nechekure kumabvazuva. Usapokana chero chinhu ikozvino, Drake. Hayden. Takabvumirana kuti iyi ndiyo yaive nzvimbo ine musoro yeFrey, shamwari dzedu neGuva. "
  
  "Handina kana kurota nezvazvo," Hayden akadaro.
  
  Neboka revarume vaikwenya kumashure kwake, Drake akatevera Dahl nepamusuwo kubapiro rekumabvazuva. Pakangovhurwa gonhi, mabara akawanda akabva apinda mudenga. Drake akaumburuka ndokusimuka achiridza pfuti.
  
  Uye kamwe kamwe vanhu vaFrey vakanga vari pakati pavo!
  
  Mapanga akapenya. Pfuti dzemaoko dzakaridzwa. Mauto akanga achidzika kubva kuruboshwe nekurudyi. Drake akadzvanya muromo wepistol yake kutemberi yemumwe wevarindi vaFrey, ndokutsveta chombo kuti pfure panguva yekuisa bara pachiso chemhondi. Murindi akamurwisa achibva kuruboshwe. Drake akanzvenga gumbo ndokupfugamira mukomana uyu kumeso. Akakotama murume uya akanga afenda achibva asimudza banga rake ndokupinza muromo mumusoro memumwe akanga oda kucheka huro yeDelta Commandos.
  
  Pfuti yepfuti yakarira pedyo nenzeve yake; Chombo chaunofarira cheSGG. Hayden akashandisa Glock nebanga remauto. Simba renyika dzakawanda kune chiitiko chenyika dzakawanda, Drake akafunga. Dzimwe pfuti dzakarira kumucheto kwekamuri. Ita kuti maItaly abatanidzwe.
  
  Drake akakunguruka akafuratira pasi pekurova kwedivi remuvengi. Akashandura muviri wake wose, tsoka kutanga, achirovera mukomana kubva patsoka dzake. Murume wacho paakamhara pamusana pake, Drake akazviuraya.
  
  Aimbova mukuru weSAS akasimuka akaona Dahl nhanho gumi nembiri pamberi. Vavengi vavo vakanga vava kuita vashoma uye vashoma - zvichida vashoma vashoma vakafira kutenda vakasara, vakatumirwa kunoparadza vapambi. Hondo chaiyo yaizova kumwewo.
  
  "Hazvina kushata pakudziya," Swede akagomera, ropa rakatenderedza muromo wake. "Zvino enda mberi!"
  
  Vakapinda mune rimwe gonhi, vakabvisa mukamuri remabhomba, uyezve imwe kamuri umo vapfuri vakanhonga vatanhatu vevarume vakanaka vasati vabviswa. Vakazozviwana vava pamberi pemudhuri wematombo wakareba waive nemaburi aipfura pfuti. Pakati perusvingo rwematombo pakanga pane gonhi resimbi rinotoshamisa, rinoyeuchidza nezvevhavha yebhangi.
  
  "Ndizvo," akadaro Dahl, achikotama. "Imba yekuona yaFrey."
  
  "Inotaridza kunge mbavha yakaoma," Drake akadaro, achitora chifukidzo padivi pake, achisimudza ruoko rwake apo mauto mazhinji akamhanyira kwaari. Akatarisa tarisa Hayden, asi akatadza kuona mutete wake pakati pevarume. Akaenda kupi? O ndapota, usamurega akarara ipapo zvakare ... achibuda ropa ...
  
  "Fort Knox inhumbu yakaoma kutsemuka," commando weDelta akadaro achitoruma.
  
  Drake naDal vakatarisana. "Varwi!" - Ivo vaviri vakataura panguva imwe chete, vachiomerera kune yavo 'kumhanyisa uye usanyengere'.
  
  Pfuti hombe mbiri dzakanyatsopfuudzwa mumutsara, mauto achinyemwerera akatarisa. Simbi dzakasimba dzinobata zvikorekedzo zvakanamirwa pamadhiramu emakanoni ane simba, akafanana neanovhura maroketi.
  
  Varwi vaviri vakamhanya vachidzokera nenzira yavakanga vauya nayo vakabata dzimwe tambo dzesimbi mumaoko avo. Tambo dzesimbi dzakanamirwa kukamuri isina mhango kuseri kwezvinovhura.
  
  Dahl akadzvanya kaviri kubatanidza kwake kweBluetooth. "Tell me totanga rinhi."
  
  Pakapera maseconds mashoma, mhinduro yakabva yauya. "Pamberi!"
  
  Bhawa rakagadzirwa. Drake naDahl vakabuda nemagirinedhi akaturikwa pamapfudzi avo, vakatora chinangwa, uye vakadhonza matinji.
  
  Zvikorekedzo zviviri zvesimbi zvakabhururuka kunze nekumhanya kweroketi, zvichichera zvakadzika mumadziro ematombo evhavha yaFrey isati yabuda kune rimwe divi. Pavakangosangana nenzvimbo, sensor yakamisa mudziyo waipuruzira zvikorekedzo iwo, uchivamanikidza zvakasimba kumadziro kune rimwe divi.
  
  Dahl akazvirovera panzeve. "Zviite".
  
  Uye kunyangwe kubva pazasi, Drake ainzwa ruzha rwemaHummer maviri achifamba achidzokera kumashure, tambo dzakasungirirwa kumabhampa avo akasimbiswa.
  
  Rusvingo rusingapindiki rwaFrey rwakaputika.
  
  
  * * *
  
  
  Kennedy akabuda muyambiro apo Karebhi akazununguka kwaari, achibata ibvi rake uye achimutumira achidedera. Akatora mukana wenguva yekuzorora akasvetuka netsoka dzake. Caleb akasvikazve ndokumurova panzeve nekuseri kweruoko.
  
  Boka raiva pamusoro pake rakachema nomufaro. Zviuru nezviuru zvemadhora zvewaini isingawanzoitiki uye whiskey yakanaka zvakadirana patsvina yenhandare. Peya yebhurugwa remadzimai retambo yakayangarara pasi. Chisungo chevarume. Peya yeGucci cufflinks, imwe yacho inosvetuka kubva kumusana waCaleb une mvere.
  
  "Muuraye!" Frey akaridza mhere.
  
  Caleb airova achiuya kwaari kunge chitima chekutakura zvinhu, maoko akatambanudzwa, ruzha rwemukati ruchibva mukati medumbu rake. Kennedy akaedza kusvetukira kure, asi akamubata ndokumusimudza kubva pasi, achimusimudza kubva pasi.
  
  Ari mumhepo, Kennedy aingokwanisa kutya sezvaaimirira kumhara. Uye zvakanga zvakaoma, dombo nenyika zvichirovera kumusana kwake, zvichibvisa mhepo kubva mumapapu ake. Makumbo akakwidza, asi Caleb akapinda maari ndokugara pamusoro pake, akatsamira magokora ake mberi.
  
  "Zvakafanana nazvo," mhondi yakagunun'una. "Zvino ucharidza mhere. Eeeeeee!" Inzwi rake rainge ropenga, kunge kurira kwenguruve munzeve. "Eeeeeeeee!"
  
  Kupisa kurwadziwa kwakaita kuti muviri waKennedy uzununguke. Mwana wemuharare aive zvino aita inch kubva paari, muviri wake wakarara pamusoro pake, madonhwe achiyerera kubva mumuromo make achienda pamatama ake, maziso ake achipisa nemoto wehero, akatsikirira garo rake paari.
  
  Akamboita chinguva achishaya zvekuita, achiedza kutura mafemo. Chibhakera chake chakarova mudumbu make. Ruoko rwake rweruboshwe rwakange rwave kuda kuita zvimwe chete parwakamira. Kamwe kapfungwa kakarovesa hana, ichibva yakwira pahuro ndokutanga kumonya.
  
  Kennedy akakachidzwa, achifemera pamusoro. Caleb aingoseka zvake. Akawedzera kudzvanya. Akadzidza maziso ake. Akazembera muviri wake, achimupwanya nekurema kwake.
  
  Akarova netsoka achimurovera padivi. Ainyatsonzwisisa kuti ainge apasa. Zvido zvakamonyaniswa zvomudhara zvakaponesa upenyu hwake.
  
  Akatsvedza zvakare. Chaunga chakamunyomba-pakutamba kwake, nenguo dzake dzine tsvina, pambongoro yake yakakweshwa, patsoka dzake dzinobuda ropa. Caleb akasimuka, kunge Rocky, kubva kumucheto wekukundwa ndokutambanudza maoko ake, achiseka.
  
  Uye akabva anzwa izwi, risina simba asi richicheka nepakati pemvura yakashoreka.
  
  Inzwi raBen: "Drake ari kusvika, Kennedy. Ari kuswedera pedyo. Ndine message!"
  
  Damn it...aizovawana pano. Haana kukwanisa kufungidzira kuti, panzvimbo dzose munhare, aizotsvaga iyi. Chinangwa chayo chingangove chiri chekuchengetedza kana maseru. Izvi zvinogona kutora maawa....
  
  Ben akanga achiri kumuda. Vakaurayiwa naKarebhi vakanga vachiri kumuda.
  
  Simuka udaidzire pavainge vasisagone.
  
  Karebhu akamhanyira kwaari, asina hanya muudyire hwake. Kennedy akanyepedzera kutya, ndokusimudza gumbo rake ndokurova gokora rake akananga kumeso kwake.
  
  Ropa rakayerera neruoko rwese. Caleb akamira kunge munhu adhumana nemadziro ezvidhinha. Kennedy akamanikidza mukana wake, achimurova muchipfuva, achirova mhino yake yakanga yatotsemuka, achimurova mumabvi. Akashandisa nzira dzese dzaaigona kuita kuti muurayi asagone.
  
  Kutinhira kwechaunga kwakawedzera, asi iye haana kuzvinzwa. Kamwe kukurumidza kurova mabhora kwakaendesa mbongoro kumabvi, imwe kuchirebvu ndokuidzosera kumusana. Kennedy akawira mutsvina padivi pake, achifemereka kubva kuneta, uye akatarisa mumaziso ake asina chokwadi.
  
  Paibvi rake rekurudyi pakaita ruzha. Kennedy akatarisa kumashure ndokuona bhodhoro rewaini rakaputsika rakanamirwa pasi muvhu. Merlot ichiri kubuda mvura yakatsvuka vimbiso.
  
  Caleb akasvebera kwaari. Akatora chibhakera kumeso asingapunzike. "Unofanira kufa," akazevezera kudaro. "Kuna Olivia Dunn," akaburitsa bhodhoro riya pasi. "Kuna Selena Tyler," akaisimudza pamusoro pemusoro wake. "Miranda Drury," akawedzera, "kurova kwake kwekutanga kwakapwanya mazino, cartilage nebhonzo. "Uye kuna Emma Silke," kurohwa kwake kwechipiri kwakabvisa ziso rake. "Kuna Emily Jane Winters," kurova kwake kwekupedzisira kwakashandura mutsipa wake kuita mincemeat.
  
  Uye akapfugama ipapo pasi peropa, achikunda, adrenaline ichipomba nemutsinga dzake uye ichipuruzira muuropi hwake, achiedza kudzoreredza hunhu hwaive hwamusiya kwechinguva.
  
  
  MAKUNA MANA
  
  
  
  LA VEREIN, GERMANY
  
  
  Kennedy akarairwa kuti akwire masitepisi aine pfuti. Chitunha chaThomas Caleb chakasara chichigwedeka payaifanira kufa.
  
  Frey airatidza kusafara achitaura nenharembozha yake. "Vault," akadaro. "Chengetedza imba yekuvharira zvachose, Hudson. Ini handina basa nezvimwe, iwe idiot. Ibva pamubhedha wakashata uyu uite zvandinokubhadhara kuti uite!
  
  Akadzima connection ndokutarisa Kennedy. "Zvinoita sekuti shamwari dzako dzapaza imba yangu."
  
  Kennedy akamupa ziso rekunyepedzera asati ashandura kune vakaungana vevakuru. "Zvinoita sekunge imi mapenzi muchawana zvimwe zvezvamakafanirwa."
  
  Pakamboita karunyararo kuseka uye kubonderana kwemagirazi. Frey akapindawo kwechinguva asati ati, "Inwai shamwari dzangu. Wobva waenda sezvawajaira."
  
  Kennedy akanyepedzera kushinga, zvakakwana kuchonya kuna Ben. Damn kana muviri wake waisarwadza kunge gwere. Mbongoro yake yakatsva uye makumbo ake achikwaturwa; musoro wake wairwadza uye maoko ake akanga akazara ropa rakanamira.
  
  Akavatambidza Frey. "Ndinogona kuchenesa izvi?"
  
  "Shandisa hembe yako," akadaro achiseka. "Chero zvazvingava, ichi hachisi chinhu chinopfuura mvemve. Pasina kupokana, inoratidzira yakasara yewadhiropu yako. "
  
  Aininira ruoko rwake achiita zvehumambo. "Muunze. Uye mukomana."
  
  Vakabuda munhandare, Kennedy achinzwa kuneta uye achiedza kudzikamisa musoro wake waitenderera. Migumisiro yezvaakanga aita aizogara naye kwemakumi emakore, asi yakanga isati yava nguva yokufunganya. Ben aive pedyo naye uye, nekutarisa nechimiro chechiso chake, aive achiedza kumusimbisa nefoni.
  
  "Thanks, guy," akadaro achifuratira maguard. "Yaiva cakewalk."
  
  Vachitevera foroko yekuruboshwe, vakabva vadzika neimwe mukoto waibva panhare yavo. Kennedy akaunganidza pfungwa dzake.
  
  Ingopona chete, akafunga kudaro. Ingoramba uri mupenyu.
  
  Frey akatambira imwe runhare. "Chii? Vari mudura here? Idiot! Iwe...iwe..." akaridza tsamwa. "Hudson, iwe ... tumira uto rose pano!"
  
  Mhepo yemagetsi yakadzima kubatana kamwe kamwe, senge guillotine inogura musoro wamambokadzi weFrance.
  
  "Vatorei!" Frey akatendeukira kuvarindi vake. "Endai navo kudzimba dzekugara. Zvinoita sekuti kune shamwari dzako dzakawanda kupfuura zvataifunga pakutanga, mudiwa Kennedy. Ndichadzoka kuzorapa maronda ako gare gare."
  
  Nemashoko aya, muGermany akarasika akakurumidza kufamba. Kennedy ainyatsoziva kuti iye naBen vakanga vava voga nevarindi vana. "Ramba uchienda," mumwe wavo akamusundidzira kumusuo waiva pamugumo wekoridho.
  
  Pavaifamba neizvi, Kennedy akabwaira bwaira nekushamisika.
  
  Ichi chikamu chenhare chakaparadzwa zvachose, denga idzva rakavakwa rakavakwa pamusoro uye diki 'dzimba' dzezvidhinha dzakamisikidzwa kumativi ese enzvimbo. Akanga asina kunyanyokura kudarika matura makuru, aivapo anenge masere. Kennedy akabva aziva kuti vanopfuura vasungwa vashoma vakanga vapfuura nepano panzvimbo imwe chete.
  
  Munhu akaipa kudarika Thomas Caleb?
  
  Sangana naAbel Frey.
  
  Mamiriro ake ezvinhu akanga achiwedzera kuipa sekondi yoga yoga. Maguard aimusunda iye na Ben vakananga kune imwe yedzimba. Ndapinda mukati, mutambo wakanga wapera. Watadza.
  
  Aigona kubudisa mumwe, zvichida kunyange maviri. Asi mana? Haana kuwana mukana.
  
  Dai chete....
  
  Akacheuka kumugadhi wepedyo ndokuona kuti akanga akamutarisa achimuyemura. "Hey, ndizvo here? Munotiisa ikoko?"
  
  "Iyi ndiyo mirairo yangu."
  
  "Tarirai. Murume uyu ari pano - akauya nzira yose iyi kuzoponesa hanzvadzi yake. Unofunga, uh, pamwe aigona kumuona. Nguva imwe chete."
  
  "Mirairo kubva kuFrey. Hatibvumidzwe."
  
  Kennedy akatarisa kubva kune mumwe murindi kuenda kune mumwe. "Uye chii? Ndiani anofanira kuziva? Kusakendenga ndiko zvinonhuwira zvehupenyu, handiti?"
  
  Murindiri akamupopotera. "Uri mapofu here? Hausati waona makamera munzvimbo ino yakaipa?"
  
  "Frey ari mushishi kurwisa uto," Kennedy akanyemwerera. "Sei unofunga kutiza nekukurumidza kudaro?" Varume, regai Ben aone hanzvadzi yake, pamwe ndinokureverai zvishoma kana vakuru vatsva vasvika.
  
  Maguard akatarisana. Kennedy akaisa chivimbo chakawedzerwa muzwi rake uye kumwe kutamba kworudo mumutauro wemuviri wake, uye munguva pfupi ivo vaviri vakanga vava kukiyinura gonhi raKarin.
  
  Mushure memaminitsi maviri akabva aburitswa. Akadzedzereka nepakati pavo achitaridza kuti akanga arukutika, bvudzi rake reblonde rakati nyangarara uye chiso chake chakadhonzwa.
  
  Asi akabva aona Ben maziso ake achipenya semheni iri mudutu. Zvairatidza kuti simba rakanga radzokera mumuviri wake.
  
  Kennedy akabata ziso rake apo mapoka maviri aya akasangana, achiedza kukurumidza kuburitsa kurumidziro, njodzi, mukana wekupedzisira wepfungwa yake yekupenga, zvese nekutarisa kumwe kwekusuwa.
  
  Karin akaninira varindi ndokuridza mhere. "Endai mutore, imi vana vemhene. "
  
  
  * * *
  
  
  Thorsten Dahl akatungamira kurwisa, akabata pfuti yake kunze sebakatwa rakasimudzwa, achidanidzira nepamusoro pemapapu ake. Drake aive padivi pake achimhanya nespeed yese madziro ese evault asati adonha. Utsi nemarara zvakapararira munzvimbo diki. Drake paaimhanya, akanzwa mamwe mauto emubatanidzwa achibuda nemativi ese. Vakanga vari mhomho yerufu, vachirwisa vavengi vavo nechinangwa chekuuraya.
  
  Pfungwa dzaDrake dzakapinda mukati apo chiutsi chaiputika uye chichipera. Kuruboshwe kwakamira boka revarindi, vakapindwa nechando nokutya, vanononoka kuita. Akaridza pfuti pakati pavo, zvitunha zvinenge zvitatu. Kudzoka moto wakanzwika mberi. Masoja akawira kuruboshwe rwake nekurudyi, achirovera madziro akadonha zvine simba.
  
  Ropa rakapfapfaidza mumaziso chaimo apa musoro weMutaliyana waita seupfu, murume haana kukurumidza kunzvenga bara.
  
  Drake njiva yekuvhara. Matombo akapinza nekongiri zvakabvarura nyama mumaoko ake paakawira pasi. Achikunguruka, akaridza pfuti dzakawanda pamakona. Vanhu vakaridza mhere. Chiratidziro chakaputika pasi pemoto wakanyanya. Mabhonzo ekare aitenderera mumhepo achiita zvishoma nezvishoma kunge guruva.
  
  Pfuti dzakarira zvakare mberi, uye Drake akaona mhomho yevanhu ichifamba. Jesu!Uto raFrey rakanga riripo, rakarongwa mukuumbwa kwaro kunouraya, richifambira mberi nokukurumidza uye nokukurumidza sezvavainzwa kuti vakanga vane pundutso.
  
  
  * * *
  
  
  Karin akashandisa martial arts kudzidzira kuita kuti varindi vake vasakwanisa mumasekondi mashoma. Kennedy akaendesa backhand yakapinza kuchirebvu chemurindi wake, akabva aenda mberi ndokutsikitsira musoro wake zvakanyanya zvekuti nyeredzi dzakapenya pamberi pake. Sekondi gare gare, akaona muvengi wake wechipiri, gadhi wechina, achisvetukira parutivi kuti agadzire imwe nzvimbo pakati pavo.
  
  Moyo wake wakarwadza. Saka murindi wechina aive zambuko riri kure kwazvo. Kunyangwe kune vaviri vavo.
  
  Murindiri airatidza kuvhunduka paakasimudza pfuti yake. Nezvigunwe zvaidedera, akaongorora nzvimbo yacho kuti awane rubatsiro. Kennedy akatambanudza maoko ake, zvanza kunze.
  
  "Dzikama mudhara. Ingodzikama."
  
  Chigunwe chake chakamonya nekutya. Pfuti yakarira ichibva yabva padenga.
  
  Kennedy akanyarara. Makakatanwa akakora mhepo, achiiita muto wekutya.
  
  Ben akada kuridza mhere apo nharembozha yake yakatanga kuridza kurira kweraspy nekushushikana kwake. Mufananidzo weSizer wakakweshewa kusvika pakakwirira.
  
  Gadhi akasvetukawo, achinzvengesa imwe pfuti yaaida. Kennedy akanzwa mhepo kubva bara ichipfuura dehenya rake. Kutya chaiko kwakamurovesa nehana.
  
  Ndapota, akafunga. Usave benzi. Ngwarira kudzidziswa kwako.
  
  Ben akabva akanda phone yake kuna guard uya. Kennedy akamuona achizununguka uye akakurumidza kuwira pasi kuti awedzere kuumba kukanganisa. Nenguva iyo murindi akadonhedza foni uye akaisa pfungwa dzake, Kennedy akanga atora chombo chechitatu chevarindi.
  
  Zvisinei, Karin akagara pano kwechinguva. Akaona uye akasangana nematambudziko. Akaridza pfuti pakarepo. Murindiri akapengenuka sezvo gore dzvuku raibva mubhachi rake. Ipapo rima rakapararira pabendekete rake uye airatidza kuvhiringika, ipapo hasha.
  
  Akabva apfura Ben.
  
  Asi pfuti haina kubudirira, kupotsa pasina mubvunzo kwakabatsirwa nekuti musoro wake wakaputika millisecond asati adhonza trigger.
  
  Kumashure kwake, kwakarongwa nemadonhwe eropa rake, pakamira Hayden aine Glock muruoko rwake.
  
  Kennedy akatarisa Ben naKarin. Ndakaona kutarisana kwavaiita vachifara, rudo uye kusuwa. Zvaiita sezvine musoro kuvapa miniti. Ipapo Hayden akanga ari pedyo naye, achigutsurira Ben achidedera.
  
  "Ari sei?"
  
  Kennedy akachonya. "Achanyanya kufara zvawasvika."
  
  Akabva apengenuka. "Tinofanira kununura vamwe vasungwa vari pano, Hayden. Ngativatore tisiye gomba iri."
  
  
  * * *
  
  
  Mauto maviri aya akarwisana, mauto emubatanidzwa akapfura vavengi vavo ipapo, maGermany akaridza mapanga uye akaedza kuswedera pedyo.
  
  Kwekanguva Drake akafunga kuti mutambo webanga uyu hauna maturo, unopenga chose, asi akabva arangarira kuti mukuru wavo ndiani. Abel Frey. Mupengo uyu haaizoda kuti bato rake rishandise mabara kuitira kuti riparadze zvinhu zvake zvinokosha.
  
  Pakati pavo, Drake akatema muvengi mushure memuvengi. Mauto akagomera uye akarovana kumativi ose, achishandisa simba rakavhuna mapfupa. Vanhu vakaridza mhere. Hondo iyi yainge yave yekurwirana maoko. Kupona kwaitsamira parombo rakanaka uye kuzvibata pane kuita chero unyanzvi.
  
  Paakanga achipfura, achirova uye achiita nzira yake, akaona mufananidzo mberi. Mhepo inoyerera yerufu.
  
  Alicia Miles anorwa nenzira yake kuburikidza nemapoka emauto makuru epasirese.
  
  Drake akatendeukira kwaari. Ruzha rwehondo rwakapera. Vakanga vari kumashure kwevault, sarcophagus yaOdin padivi pavo, yakavhurika, ine rack yezvivheneko yakaiswa pamusoro payo.
  
  "Zvakanaka," akaseka. "Drakester. Maswera sei shamwari?"
  
  "Zvakafanana nguva dzose."
  
  "Mmm ndarangarira. Kunyangwe ini ndisingakwanise kutaura kuti yakarembera kwenguva yakareba, huh? Nenzira, katsi huru inorwa pamabote. Hazvina kushata kuti aimbove musoja achinja kuva varwi."
  
  "Newewo. BBF yako iripi?"
  
  "WWF?"
  
  Mauto maviri ekurwa akarovera kuna Drake. Akavasundidzira kure achibatsirwa naAlicia, vese vari vaviri vachinakidzwa nezvaive zvoda kuitika.
  
  "Best boyfriend forever? Unomurangarira here? Kunaka?"
  
  "Hongu. Ndaifanira kumuuraya. Bastard yakabata Frey neni tichizununguka kuseri kwemba. " Akaseka hake. "Ndakashatirwa. Vakafa." Akaita chiso. "Rimwe benzi rakafa."
  
  "Ndiani aifunga kuti anogona kukupingudza," Drake akagutsurira musoro. "Ndinorangarira".
  
  "Sei waifanira kunge uripo zvino, Drake? Handidi kukuuraya.
  
  Drake akadzungudza musoro achikakama. "Kune izwi rinonzi murevi wenhema akanaka. Mashoko maviri iwayo anopfupisa zvose pamusoro pako, Miles, zviri nani kupfuura chero Shakespeare angagona."
  
  "Uye chii?" Alicia akapeta maoko ake achinyemwerera ndokubvisa shangu dzake. "Wagadzirira kupihwa mabhora ako here?"
  
  Nekona yeziso rake, Drake akaona Abel Frey achikambaira kubva kwavari uye achipopotera mumwe munhu anonzi Hudson. Zviri pachena kuti Miles akanga achivadzivirira paaishandisa masimba avo, asi iye zvino akanga ava nezvimwe zvaaikoshesa. Torsten Dahl, aigara akavimbika, akamira pamberi peGerman anopenga uye akatanga kurwisa.
  
  Drake akapfumbata zvibhakera. "Hazviitike, Miles."
  
  
  Makumi mana neshanu
  
  
  
  LA VEREIN
  
  
  Alicia akamukatyamadza achikumura t-shirt yake, ndokuimonerera kusvika yanyatsoti twi setambo, ndokuzoiputira nemaoko maviri muhuro. Akanetsekana, asi tambo yake yenguva pfupi yakamupinza mukati.
  
  Mumabvi ake ari kusimuka - Muay Thai maitiro. Poshi. Piri. Tatu.
  
  Akacheuka wekutanga. Takacheuka zvakare. Wechipiri akadzvinya pasi pembabvu dzake. Kurova kwechitatu kwakamurova zvine mutsindo mumabhora. Marwadzo akapfura nemudumbu make, achiita kuti anzwe kusvotwa achibva awira nemusana.
  
  Alicia akamira pamusoro pake achinyemwerera. "Ndati chii? Ndiudze, Drakey, chaizvo zvandataura. " Akadeedzera kuti amupe chimwe chinhu.
  
  "Mabhora ako."
  
  Akadzikisa hudyu ndokumonyoroka kuti abudise side kick yakananga pamhuno yake. Drake akasimudza maoko ese ndokuvhara rovambira. Ndakanzwa chigunwe chimwe chazvongonyoka. Akatendeuka zvekuti akatarisana naye chiso nechiso, achisimudza gumbo rimwe kumusoro muarc, ndokuunza chitsitsinho chake pahuma yake.
  
  Kuridza demo.
  
  Drake akakunguruka, asi kurohwa kwakaramba kuchimurova pachipfuva. Uye nesimba rakawanda seizvo Miles aigona kuita, zvakakonzera marwadzo asingatsungiririki.
  
  Akatsika gumbo rake.
  
  Drake akaridza mhere. Muviri wake wakatyoka zvine hurongwa, wakakuvadzwa nekutsemuka. Iye akachimedura, chidimbu nechidimbu. Makore ehurumende ngaashorwe. Asi zvino, angatopomera here kudzingwa kwacho? Aigara akanaka. Agara akanaka here?
  
  Akatyoka chizvarwa kana kwete, anga achiri SAS, uye akasvibisa pasi neropa rake.
  
  Akadududza. varwi vatatu vakawira paari, vachipwanya zvose zvakanga zvakamupoteredza. Drake ainakidzwa nekuzorora kubva kugokora chiGerman pahuro. Akanzwa gonyeti kugwinha achibva anzwa kakuve nani.
  
  Akasimuka aona kuti akanga amubvumira. Akatamba, achichinja kubva kutsoka kuenda kutsoka, maziso ake achipenya kubva mukati nehudhiyabhorosi uye grey. Kumashure kwake, Dahl, Frey naHudson vakanga vakakiyiwa pamwe chete, vachirwisana nepamusoro pebhokisi raOdin, zviso zvavo zvakaputirwa nekurwadziwa.
  
  Alicia akamukandira T-shirt yake. Yakarova setyava, ichiita kuti rutivi rweruboshwe rwechiso chake rwupise. Akarova zvakare achibva amubata. Akadhonza nesimba risingadaviriki. Akagumburwa ndokuzviwisira mumaoko ake.
  
  "Mhoro".
  
  Akaisa zvigunwe zvese zviri pasi penzeve dzake, achidzvanya nesimba. Pakarepo akatanga kugwina gwina, zvese zvekuratidza kusazvishora zvakabva zvapera. Yakatsikirira zvakasimba patsinga kuti iite kuti chero munhuwo zvake afenda.
  
  Maira akabheuka kunge bhuru rodeo.
  
  Akawedzera kumanikidza. Pakupedzisira, akazembera mukumbundira kwake kwakasimba, achimurega achimuremera, achikamhina, achiedza kugoverana marwadzo. Akabva asimuka akati twasu ndokuisa zvigunwe zvese muhapwa.
  
  Akananga mune yake tsinga bundle. Marwadzo akamhanya nemuviri wake.
  
  Ndosaka vaive vakakiiwa. Vavengi vaviri vanotyisa, vachirwa nemumafungu ekurwadziwa, vasingambofambi, vakatarisa mumaziso sevadiwa vakarasika kusvika vaparadzaniswa nerufu.
  
  Drake akagomera achitadza kuvanza nhamo yake. "Unopenga... hure. Sei...kushandirei izvi...murume uyu?"
  
  "Zvinoreva ... kusvika ... kusvika ... kumagumo."
  
  Hapana Drake kana Miles aizodzokera kumashure. Pavari, hondo yakatanga kusvika kumagumo. Mamwe mauto emubatanidzwa akaramba ari mutsoka kupfuura maGerman. Asi vakaramba vachirwa. Uye Drake aikwanisa kuona Dal naFrey vakavharirwa mukumbundirwa kunouraya kwakafanana, vachirwa kusvika kumagumo.
  
  Hapana kana musoja mumwechete akavavhiringa. Rukudzo rwakanga rwakanyanya. Pachivande uye pasina rusaruro, hondo idzi dzaizosarudzwa.
  
  Drake akawira pasi nemabvi ake, achidhonza Alicia naye. Mavara matema akatamba pamberi pameso ake. Akaona kuti kana aiwana nzira yekumutyora nayo, chokwadi aitopera. Simba rakanga richimusiya nesekondi yoga yoga.
  
  Akadonha. Akawedzera kudzvanya, mhondi dziya dzakasimba dzichibaya maari. Zvigunwe zvake zvakatsvedza. Alicia akawira kumberi, achimurova pachirebvu negokora. Drake akazviona zvichiuya, asi akashaya simba rekuzvimisa.
  
  Njere dzakaputika pamberi pameso ake. Akawira pasi nemusana wake, akatarisa paFrey's gothic ceiling. Alicia akakambaira ndokuvhara maziso ake nechiso chake, akanganiswa nemarwadzo.
  
  Hapana nomumwe wemasoja akanga akavapoteredza akaedza kumumisa. Hazvizopera kusvika mumwe wevarwi ataura runyararo kana kufa.
  
  "Hazvina kuipa," akakosora. "Uchiri nazvo, Drake. Asi ndichiri nani kukupfuura."
  
  Akabwaira. "Ndinoziva".
  
  "Chii?" - Ndakabvunza.
  
  "Une...mupendero iwoyo. Murangariro wemhondi uyo. Hasha dzehondo. Hazvina basa. Zvine basa. Izvi...ndizvo zvandasiya."
  
  "Nei izvozvo zvichifanira kukumisa?"
  
  "Ndainetseka nezvechimwe chinhu kunze kwebasa," akadaro. "Inoshandura zvese".
  
  Chibhakera chake chakasimudzwa, chagadzirira kupwanya huro. Kanguva kakapfuura. Akabva ati, "Hupenyu hwehupenyu?"
  
  Drake akatanga kunzwa simba richidzoka zvishoma nezvishoma kunhengo dzake. "Pashure pezvese zvandakaita nhasi, ndinofunga vane chikwereti changu chikuru."
  
  Alicia akadzokera kumashure ndokutambanudza ruoko rwake kuti amubatsire kusimuka. "Ndakakanda Matsime ndakananga kutambo patsime raMimir. Handina kumuuraya paguva raOdin. Ndakakwevera pfungwa dzaFrey kure naBen Blake. Ini handisi pano kuzoparadza nyika, Drake, ndangouya kuzonakidzwa."
  
  "Ndinosimbisa." Drake akawanazve chiyero chake sekusimudza kwakaita Thorsten Dahl mutumbi waAbel Frey kubva kumucheto wakakura kwebhokisi raOdin. Akawira pasi nokunyorova, achirovera asina upenyu pamatombo ekuItaly aigadzira marble.
  
  Mufaro wakarira uye maungira mumauto emubatanidzwa.
  
  Dahl akapfumbata chibhakera, akatarisa mukati mebhokisi.
  
  "Murume uya haana kumboona mubairo iwoyo," akaseka kudaro. "Basa rehupenyu hwake. Jesu Kristu, munofanira kuona izvi. "
  
  
  Makumi mana nematanhatu
  
  
  
  STOCKHOLM
  
  
  Kwapera zuva, Drake akakwanisa kutiza kutenderera kusingagumi kwekubvunzurudzwa kuti arare kwemaawa mashoma pahotera iri padyo, imwe yekare uye yakanakisa muStockholm.
  
  Muimba inosvikira vanhu, akamirira lift uye achinetseka kuti sei pfungwa dzake dzose dzakanga dzatorwa. Vakapenga nekushaiwa hope, kugara vachirohwa uye kumanikidzika. Zvakamutorera mazuva akati wandei kuti apore.
  
  Lift yakarira. Padivi pake pakaonekwa munhu.
  
  Kennedy, akapfeka tirauzi reMugovera, bvudzi rakakandwa zvakasimba kumashure, anomudzidza nemeso aneta.
  
  "Mhoro".
  
  Mashoko akanga asina kukwana. Kumubvunza kuti aive akanaka here kwaisava kuremara chete, kwaive kupusa chaiko.
  
  "Hello kwauri futi."
  
  "Paimba imwechete?"
  
  "Zvirokwazvo. Dzinotichengeta tose tiri toga, asi pamwe chete."
  
  Vakapinda mukati. Vachitarisa kutarisisa kwavo kwakaputsika mugirazi. Kudziviswa kusangana neinodiwa vhidhiyo kamera. Drake akadzvanya bhatani regumi nepfumbamwe.
  
  "Uri kugona pane izvi sezvandiri ini, Kennedy?"
  
  Akaseka hake. "Vhiki inopenga, kana mavhiki. Handina chokwadi. Zvinondipengesa kuti ndakazorwa nevavengi vangu uye nekuchenura zita rangu pakupera kwazvo."
  
  Drake akakwenya. "Sezvo ini. Ironic, handiti?"
  
  "Aenda kupi? Alicia."
  
  "Muhusiku uko zvakavanzika zvese zvakanakisa zvinoenda, iye uye iyo geek Hudson," Drake akakwenya. "Zvakapfuura munhu wose anokosha asati azviona. Pamwe tichifuridzirana pfungwa tichitaura."
  
  "Waita chinhu chakanaka. Vakanga vasiri ivo vainyanya kukurudzira pano. Alicia ane ngozi, asi kwete kupenga. O, uye haureve here "muchirimo cheusiku".
  
  Akatora nguva kuti agadzirise referensi yake yeDinosaur Rock. Akabva aseka. Mafungiro ake akasimuka nekukurumidza kupfuura mercury pazuva rakajeka.
  
  "Ko Hayden?" Kennedy akati magonhi erevheta akavhara uye motokari yekare yakatanga kusimuka zvishoma nezvishoma. "Unofunga kuti acharamba aina Ben?"
  
  "Ndinovimba zvakadaro. Kana zvisina kudaro, ndinofunga kuti akanga ava kuita zvepabonde zvino. "
  
  Kennedy akamurova pabendekete. "Usaverenga huku idzo shamwari. Pamwe achamunyorera rwiyo."
  
  "Unozvitumidza - maminetsi matatu nehafu newe!"
  
  Vakabhururuka zvishoma nezvishoma vachipfuura pauriri hwechinomwe. "Ndiyeuchidze. Ikoko, muguva raOdin, iwe wakati chii ikoko? Chimwe chinhu pamusoro pekugara muYork uye, uh, kuzviraramisa. "
  
  Drake akamutarisa. Akamupa nyemwerero inonyengerera.
  
  "Zvakanaka... nda...nda..." Akatura befu ndokupfava. "Ini handina tariro kunze kwekudzidzira pane izvi."
  
  "Chii?" Maziso aKennedy aipenya nemisikanzwa.
  
  "Chikwata chekare chinonzi dino-rock Heart chakachidaidza kuti kukwezva kwekupedzisira.KuYorkshire tinongoti 'taura neshiri'. Tiri vanhu vakapfava."
  
  Sezvo lifti yaidzvanya ichipfuura pasi pechigumi neina, Kennedy akasunungura shati yake ndokuirega ichiwira pasi. Mukati make aive akapfeka braa ye red transparent.
  
  "Uri kuitei?" Drake akanzwa moyo wake kusvetuka kunge munhu abatwa nemagetsi.
  
  "Ndinowana hupenyu hwangu."
  
  Kennedy akavhura zip yebhurugwa rake ndokurirega richiwira pasi. Ainge akapfeka bhurugwa dzvuku rinoenderana. Lift yakanyura ichisvika pafloor pavo. Drake akanzwa mweya wake nezvimwe zvese zvichisimuka. Gonhi rakatsvedzerera kudivi, richivhurwa.
  
  Varoorani vaduku vakanga vakamirira. Mukadzi akaseka. Mukomana akayeva Drake. Kennedy akaburitsa Drake mu lift ndokupinda mukoridho, achisiya bhurugwa rake kumashure.
  
  Drake akatarisa kumashure. "Haudi izvi?"
  
  "Ini handichada izvi."
  
  Drake akamusimudza. "Basa rakanaka, kukurumidza kuenda kukamuri yangu."
  
  Kennedy akadzikisa bvudzi rake pasi.
  
  
  END
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"